Primera División - preview 29. kola

03.04.2015, 08:18, aktualizováno 06.04.2015, 09:12
Previews
Možnost odpoutat se od sestupového pásma má Elche, jemuž patří šestnácté místo a na osmnáctou Granadu má v tuto chvíli k dobru čtyři body. Elche cestuje do Barcelony, jeho soupeřem bude Espanyol...
Espanyol Barcelona - Elche CF  (pondělí 20:00)
V pondělní dohrávce devětadvacátého kola La Ligy na sebe narazí Espanyol a Elche. Barcelonští od vypadnutí z poháru ještě nevyhráli a navíc nevstřelili ani gól. Elche je na tom však podobně, takže nelze čekat žádné ofenzivní hody.

Espanyolu před reprezentační pauzou viditelně docházely síly, takže vynucená pauza přišla katalánskému celku vhod. Vždyť tým vedený Sergiem Gonzálezem nevyhrál v posledních čtyřech soutěžních utkáních, stihl vypadnout z Copy del Rey a klesnul na dvanáctou příčku. I proto v Barceloně vědí, že boj o pohárové příčky je už jen v rovině teorií. "Bude hodně těžké dostat se do Evropy, i tak ale bude zápas s Elche klíčový. Určí nám osud po zbytek sezóny. Doma jsme vždycky předváděli dobré výkony a věřím, že se vytáhneme i nyní. Chceme skončit nejvýše, jak to jen půjde," uvedl před zápasem kouč Sergio.

Na bodovém polštáři čítajícím jedenáct bodů na první sestupové místo tak v Espanyolu už probírají plány na příští sezónu. "Doufám, že Sergio García, Felipe Caicedo a Christian Stuani zůstanou u týmu, i když je možné, že hráči budou přicházet a odcházet. To je ve fotbale normální," komentoval své plány domácí lodivod. Sergiovi ale v podle něj klíčovém utkání bude chybět vykartovaný Álvaro González, místo nějž by si mohl zahrát Diego Colotto. Naopak do hry by mohl naskočit střelec Sergio García, jenž nedávno utrpěl otřes mozku.

Elche bude hrát v Barceloně z pozice papírového outsidera. Klub z Alicante se stále potácí na hraně sestupu a od osmnácté Granady jej děl jen čtyři body. Navíc hosté utrpěli dvě těžké porážky v řadě, když nejprve prohráli 3:0 v Seville a pak si odnesli čtyřgólový příděl ze zápasu s Valencií. Nicméně svěřencům Frana Escribá se daří bodovat s tabulkovými sousedy a pondělní mač by mohl nabrat podobný směr. Los Ilicitanos si totiž v nedávné době došlápli na Almeríi, Eibar nebo Rayo a cennou remízu vybojovali i ve Vigu.

Osud Elche v nejvyšší soutěži významně ovlivní právě příští týden, kdy sehrají tři zápasy během šesti dnů. Výhra v Barceloně by zelenobílé mohla nakopnout do závěrečných bojů o záchranu. "Bude obtížné celou tu situaci zvládnout, máme relativně úzký kádr a pravděpodobně budeme muset některé hráče točit," řekl Escribá.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - Duarte, Moreno, Colotto, Arbilla - Sánchez, López, Abraham, Vázquez - Caicedo, García
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Tytoň - Cisma, Lombán, Roco, Suárez - Adrián, Pasalič - Rodríguez, Fajr, Rodrigues - Jonathas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.60 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Granada CF  (neděle 12:00)
Dlouhé týdny a měsíce vládnul nejvyšší španělské soutěži Real Madrid, jenže tři ztráty v posledních čtyřech kolech předznamenaly příšerný závěr tak slibně rozjeté sezony. Svěřenci Carla Ancelottiho se rázem v tabulce nacházejí celé čtyři body za Barcelonou a nic jiného vítězství z domácího zápasu s Granadou vůbec v Madridu nepřichází v úvahu.

Zvláště krušná byla pro Bílý balet poslední prohra před reprezentační přestávkou, kdy prohrál v samotném El Clásicu na Camp Nou v poměru 2:1. Okamžitě se vyrojily spekulace o možném odvolání trenéra Ancelottiho, které vzápětí klubový prezident Florentino Pérez striktně popřel. Ne že by to italskému stratégovi ubralo na dotazech novinářů před dalším zápasem. "Dal jsem se na trenéřinu před dvaceti lety a po dvacet let dostávám dotazy, jak na tom budu v srpnu," vysvětloval Ancelotti tvrdý úděl fotbalového trenéra pro italské Canale 5. "Co se týče mé situace, není na ní nic nového."

Ancelotti pak také popřel, že by snad mohl nahradit Antonia Conteho u kormidla italské reprezentace, kdyby se náhodou někdejší úspěšný trenér Juventusu rozhodl ve své funkci skončit v kontextu nedávných výhružek smrtí, jež obdržel po zranění Claudia Marchisia. "Nemyslím si, že by to bylo možné, protože zbožňuju to, co právě dělám, tedy být na fotbalovém hřišti každý den, trénovat každý den," vysvětluje Ancelotti.

Italský kouč se také rozhodl nesouhlasit s celou řadou fanoušků Realu, kteří již ztrátu na Barcelonu vidí jako propastnou a nedosažitelnou. Přece jen ještě Katalánce čekají tvrdé duely se Sevilllou, Valencií i Atlétikem Madrid, a tak Ancelotti neztrácí naději. "Porážka byla tvrdá, ale naše pocity dobré, neboť jsme hráli tak, jak jsme chtěli hrát, a jak víme, že hrát umíme. To nám pomůže vyhrávat v budoucnu víc."

Proti Granadě se Real nejspíš bude muset obejít bez zraněného stopera Pepeho. Tak jako tak, cokoli jiného než vítězství proti předposlednímu týmu tabulky by bylo ohromným překvapením.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Arbeloa, Varane, Ramos, Marcelo - Modrić, Kroos, Rodríguez - Bale, Benzema, Ronaldo
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Oier - Foulquier, Babin, Mainz, Carlos - Rico, Iturra - Ibáňez, Rochina, Candeias - El-Arabi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.08 - 11.00 - 26.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Villarreal CF  (neděle 17:00)
Netopýři z Valencie využili krátkého zaváhání madridského Atlética a drží se na třetí příčce La Ligy. Nyní je přijede otestovat Villarreal, který hledá ztracenou formu. Nalezne ji na Mestalle?

Valencia bojuje o Ligu mistrů a ve svém počínání je zatím úspěšná. Tým hraje ve velké pohodě, daří se mu střílet branky a fanoušci se po dlouhé době zase začínají těšit na Evropu. Může za to především série sedmi zápasů bez porážky. Posledním týmem, se kterým Netopýři prohráli, se stala Málaga, jež si s Valencií v 21. kole poradila těsně 1:0. Od té doby Valencia neprohrála.

Dařilo se jí i minule. Valencia zavítala na půdu Elche a byla to z její strany jednoznačná záležitost. O góly hostí se postarali postupně André Gomes, Paco Alcácer, Enzo Roco, jenž si vstřelil vlastní gól, a debakl Elche dokonal Nicolás Otamendi čtvrtou brankou.

Právě mladý argentinský obránce je jednou z hlavních postav Valencie a ke skvělým obranným zákrokům umí přidat také střílení důležitých branek. Po poslední demolici do sítě Elche se Otamendi vyjádřil: "Jsme ve skvěle formě, fotbal nás baví a užíváme si to. Máme jasně nastavené cíle, kterých se snažíme dosáhnout. Doufám, že se nám to podaří. Jakmile skončí reprezentační přestávka, budeme myslet jen na to, jak získat tři body a pokračovat zápas od zápasu."

"Osobně si moc užívám život ve Valencii, cítím se spokojeny a šťastný. Jako obránce samozřejmě vím, že moje role je vzadu a mám zabraňovat inkasování, ale když se naskytne nějaká šance na vstřelení, pak jsem za to moc rád. Jsme na třetím místě, což je skvělé. Nechceme se stresovat, protože ten tlak někdy není dobrý. Ale Real je jen kousek od nás a třeba se nám povede postoupit na druhé místo," doufá Otamendi.

Když se tyto dva celky utkaly naposledy, psal se listopad minulého roku. V napjatě očekávaném utkání Valencia vyhrála poměrem 3:1 a vykročila vstříc pozitivní budoucnosti. Hrdinou Valencie se stal dvougólový stoper Skhodran Mustafi. Od té doby uplynulo mnoho času a Valencia i díky novým hráčům zatápí ústřední dvojici. Villarreal má za sebou účinkování v evropských pohárech, ale poslední dobou se mu příliš nedaří.

Už čtyřikrát odcházeli fanoušci Žluté ponorky se špatnou náladu, protože poslední radost ze tří bodů zažili na začátku minulého měsíce. Od té doby prohrávali a jejich největším nepřítelem se stala Sevilla. Klub z Andalusie vyřadil Villarreal z Evropské ligy a uzmul mu tři body také v ligovém měření sil. V první půli ještě ani jedna branka nepadla, ale ve druhém dějství se trefili Coke a Vitolo, takže slavit mohla Sevilla.

Obránce Jaume Costa, který se narodil ve Valencii a prošel mládežnickou akademií Paterna, přiznává, ze pro něj bude mít utkání zvláštní náboj. Varuje také před silou valencijského útoku. "Budeme čelit jednomu z nejlepších týmů v lize. Valencia je skvělý tým, který přesně ví, jak útočit. Vepředu má hroznou silu a my si musíme dat pozor, abychom se vy varovali zbytečných chyb."

"Nebude pro nás snadné zvládnout tohle utkání. V poslední době se nám moc nedaří, ale my se chceme co nejdříve zvednout a pokusit se ještě ve zbytku sezóny naši situaci vylepšit. Pokud by se nám podařilo vyhrát, mohli bychom sami na sebe byt hrdí, že jsme porazili tak skvělého nepřítele," dodal Costa.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Barragán, Mustafi, Otamendi, Gayá - Parejo, Fuego, Gomes - Rodrigo, Alcacer, Piatti
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Musacchio, Bailly, Costa - Dos Santos, Pina, Trigueros, Campbell - Giovani, Vietto
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.50 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Deportivo La Coruña  (neděle 19:00)
Jeden z přímých bojů o záchranu nabídne střetnutí Deportiva La Coruňa s Getafe, kde první jmenovaní přijíždějí do Madridu v zapeklitém postavení s pouhým jednobodovým náskokem na týmy nacházející se na sestupových příčkách.

Do konce ligy již zbývá jen deset kol a Depor stále čekají i výlety na barcelonský Camp Nou i stadion Santiaga Bérnabeua, jenž patří Realu Madrid. Proto je již prostor pro chybovost v zápasech podobných tomuto nedělnímu s Getafe takřka nulový. "Půjde o velmi důležité utkání proti týmu, který je v tabulce nedaleko od nás," poznamenal záložník Alex Bergantiňos.

"Trochu jsme v posledních kolech ztratili formu, což nás přichází draho a musíme se co nejdříve vrátit k vítězení," pokračoval středopolař Deportiva. "Máme deset kol na to, abychom udrželi tým v první lize. S odstupem sice jak hráči, tak trenéři končí, ale klub musí pokračovat v první lize a město jej v první lize nutně potřebuje."

Getafe je sice na opticky sestupu na míle vzdáleném třináctém místě, jenže bodový rozdíl mezi oběma týmy činí pouhopouhé tři body. Přispěly k tomu také těsné porážky s Realem Sociedad a Atlétikem Madrid z posledních týdnů. V předchozím vzájemném zápase na Riazoru zvítězil právě madridský celek 2:1 díky brankám Yody a Ángela Lafity. Kdyby to Getafe dokázalo i zopakovat, posunulo by se od Deporu na slušných šest bodů a záchrana by byla nedaleko.

Po zápase s Deportivem čeká svěřence Pabla Franca další sestupem ohrožený celek, tentokrát Elche. Obránce Sergio Escudero si tak uvědomuje, že půjde o velmi důležitou sekvenci zápasů, kde půjde mnohdy o šest bodů. "Čekají nás velké zápasy proti přímým rivalům, ale musíme se soustředit čistě jen na Deportivo. Když naši přímou konkurenci porazíme, dodá nám to náskok, nyní již těžko stažitelný. Jdeme do zápasu velmi namotivovaní a jsme si vědomi jeho důležitosti. Tři body by přesáhly hranici zisku třiceti bodů, a to hned změní úhel pohledu."
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Alexis, Naldo, Velázquez, Escudero - Rodríguez, Castro - León, Sarabia, Hinestroza - Álvaro
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Fabricio - Juanfran, Insúa, Sidnei, Luisinho - Bergantiňos, Borges - Pérez, Fariňa, Cavaleiro - Riera
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.10 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Celta Vigo - FC Barcelona  (neděle 21:00)
Aktuální lídr tabulky Primera Division z Katalánska se utká s Celtou Vigou. Trenér Luis Enrique tak bude čelit svým dřívějším spolupracovníkům a hráčům, které vedl. Celta by zase ráda zopakovala svůj velký úspěch. Podaří se jí to i v domácí odvetě proti slavné Barceloně?

Celta Vigo má s Barcelonou dobře zkušenosti, protože ji dokázala v teto sezóně už jednou porazit. Oba týmy se spolu utkaly na začátku listopadu a Celtě se povedlo šokovat celé Španělsko. Celta sice nehrála lépe, ale nakonec byla tím šťastnějším. Jediným střelcem zápasu se stal Joaquín Larrivey. A Nolito doufá, ze se to jeho týmu povede znovu.

Na oficiální tiskové konferenci sice uznal, ze Barcelona je momentálně nejspíš nejlepším týmem na světe, ale ani proto by se ji jeho spoluhráči měli bát. "Celta se nikoho nebojí. Není soupeř, ze kterého bychom měli opravdový strach. Samozřejmě, Barcelonu řadím za nejlepší tým na světe, ale ani toho se bát nebudeme."

"Nemáme co ztratit, tak proč se bát. Možná to pro mě bude trochu speciální utkání, vzhledem k tomu, co jsem v Barceloně strávil a jak moc lidi tam znám. Ale když už přijdete na hřiště a začne hra, nikdo pak není kamarád. Bude to skvělý zápas a my už se nemůžeme dočkat, až začne. Je to důležité utkání a my se pokusíme získat všechny tři body."

Dlouho se spekulovalo o tom, zda bude k dispozici i největší hvězda Blaugranas, Lionel Messi. Obrana Celty se ale musí obávat, protože Messi za sebou má podrobné vyšetření a měl by být v pořádku. Útočník Barcelony má již od odvety osmifinále Ligy mistrů proti Manchesteru City problémy s kotníkem, kvůli nimž nakonec nenastoupil k přátelským zápasům své země.

Podle posledních zpráv by nakonec měl utkání stihnout i Lionel Messi. Podle Nolita by ale hvězdný hráč klidně mohl zůstat na lavičce. "Předpokládám, že Messi bude hrát. I když mně by nevadilo, kdyby zůstal třeba na lavičce. Mohl by mít den dva volno," podotýká Nolito.

Roušku tajemství o tom, co se vlastně Messimu stalo, poodkryl také reprezentační trenér Argentiny. Tata Martino se omlouval divákům kteří se přišli na hvězdného Argentince podívat: "Všichni jsme doufali, že nastoupí a čekali jsme na něj do poslední chvíle. Ale nakonec ho noha bolela tak moc, že si ani nedokázal obout kopačky. Rozhodně nebyl v kondici na to, aby mohl hrát, ta noha ho musela hrozně bolet. Doufám, že se dá brzy do pořádku a bude Barceloně opět pomáhat," dodal Martino.

V minulém týdnu se Celtě povedlo přerušit sérii tří zápasů bez výhry, když zvítězila nad Levante. Jedinou branku zápasu střelil krátce před koncem střídající Charles. Aktuálně patří Celtě Vigo až jedenáctá příčka. Barcelona má na druhou stranu celou sezonu skvěle rozehranou. Přes Villarreal postoupila v rámci Copa del Rey, z cesty odklidila Manchester City, takže může dál doufat v pohár pro vítěze Ligy mistrů, a konečně v La Lize předskočila Real Madrid a vzala si zpět první místo.

Nyní má na nenáviděného rivala náskok čtyř bodů. Když se hrálo naposledy ve Vigu, hosté si do Katalánska odvezli tři body za výhru 3:0. Jednu branku dal tehdy Alexis Sanchez, druhou si Vigo vstřelilo samo. Závěrečný účet dokonal Cesc Fábregas.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Alvarez - Mallo, Cabral, Fontas, Jonny - Fernandez, Radoja, Krohn-Dehli - Orellana, Larrivey, Nolito
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alves, Pique, Mathieu, Adriano - Rakitić, Busquets, Iniesta - Messi, Suárez, Neymar
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 10.00 - 5.50 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Athletic Bilbao  (sobota 16:00)
Po reprezentační přestávce nabídne devětadvacáté kolo La Ligy zajímavou podívanou na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána v Seville. Domácí se totiž utkají s Athleticem, který na jaře prožívá znovuzrození. Lvi vyhráli už pět utkání v řadě, pátá Sevilla se naopak může pyšnit sedmizápasovou šňůrou bez porážky.

Sevillistas zažívají další kvalitní sezónu, s pětapadesáti body na kontě okupují Andalusané páté místo a rozhodně nejsou mimo hru v souboji o umístění na příčkách zajišťující start v prestižní Lize mistrů. Není divu, že po kouči Unai Emerymu pokukují věhlasné kluby. Naposledy se o třiačtyřicetiletého rodáka z Baskicka a loňského vítěze Evropské ligy zajímal AC Milán, kde se houpe trenérská židle pod Filippo Inzaghim.

"Když se týmu daří, takové klepy jsou pro mě pozitivní," odvětil na dotazy novinářů Emery. "Ale tím to také pro mne končí, jelikož se musím plně soustředit na Sevillu. Pro mě je velmi podstatné být stoprocentně koncetrovaný na nejbližší cíle a nechci svou pozornost ničím štěpit," odmítl spekulovat domácí kouč, jehož prohlášení souznělo i s dřívějším vyjádřením prezidenta klubu José Castra.

Fotbalistům z Bilbaa se ale na jaře nemusí třást z těžkého soupeře nohy. Vždyť Baskům se konečně začalo dařit na ligové scéně, kde po pěti vítězstvích v řadě poskočili už na osmou příčku a udrží-li nastavený kurz, mají velkou šanci dostat se opět do evropských pohárů. Lvům může navíc ještě zajistit vysněný úspěch i domácí pohár, jelikož si po výhře na hřišti Espanyolu zahrají květnové finále Copy del Rey na Camp Nou.

"Po pěti výhrách v řadě se nemusíme bát nikoho," řekl po poslední výhře nad Almeríí kouč Athleticu Ernesto Valverde, jenž rovněž vyslovil zálusk na sedmou příčku Malagy. "Hodně stojíme o to, dostat se do tohoto boje. Vidina pohárové Evropy by nám pomohla opět probudit soutěživou atmosféru v kabině. Všichni chceme bojovat o tak důležitý úspěch," zakončil Valverde.

Zatímco otazník visí nad startem domácích Tremoulinase, M’bii a Iborry, hostující kouč má k dispozici prakticky kompletní kádr. Především se Valverdemu uzdravil klíčový útočník Aritz Aduriz, jenž kvůli problémům s třísly vynechal poslední ligové utkání. Zápas začíná v sobotu v 16:00, hlavním sudím bude Alfonso Álvarez Izquierdo.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Trémoulinas, Carrico, Pareja, Coke - Krychowiak, Banega - Vitolo, Iborra, Vidal - Bacca
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Balenziaga, Laporte, Etxeita, Marcos - Rico, Beňat - Gómez, Muniain, Williams - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.80 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Córdoba CF - Atlético Madrid  (sobota 18:00)
Atlético si jede spravit chuť na hřiště beznadějně poslední Córdoby. Zápas na Estadio Nuevo Arcángel by měl být jednoznačnou záležitostí pro obhájce titulu, vždyť zelenobílí prohráli už devět utkání v řadě.

Madridští zažili v březnu lehký pokles formy, který vyústil ve tři nešťastné remízy se Sevillou, Valencií a Espanyolem. Po těchto ztrátách přenechali Rojiblancos důležitou třetí příčku Netopýrům a nyní napínají všechny síly, aby si opět přivlastnili přímý postup do milionářské Ligy mistrů. Morální vzpruhu pro Simeoneho partu znamenal postup do čtvrtfinále nejprestižnější klubové soutěže přes Leverkusen, když německý klub zlomili až v domácí odvetě po penaltovém rozstřelu. V další fázi vyřazovací fáze tak úřadující španělští šampioni vyzvou Real Madrid a mohou Bílému baletu vrátit porážku z loňského finále. O motivaci jako hrom tak mají hráči Atlética postaráno na všech frontách.

"Před námi nyní leží deset finálových soubojů v La lize a zítřek nebude výjimkou. Slova ale neznamenají v této fázi sezóny nic, vše bude záležet na našem výkonu na hřišti. Bude to velmi obtížné, protože Velencie i Sevilla nesmírně posílily od minulé sezóny a výkony Villarrealu stále rostou. Na druhou stranu to bude skvělé pro celkový náboj v La Lize," komentoval pozici svého klubu El Cholo.

Córdoba se naopak v poslední době potácí od porážky k porážce a vedení v půlce minulého měsíce sáhlo k odvolání trenéra Miroslava Djukiče. Mužstvo tak dočasně vede José Antonio Romero, před nímž ale stojí takřka neřešitelný úkol záchrany v nejvyšší soutěži. "Dokud to bude matematicky v našich silách, budeme se prát o přežití, jak nejlépe umíme. Samozřejmě že to bude složité, ale nikdo z nás se nevzdává, pokračujeme v práci, snažíme se stále zlepšovat a pracovat na sto procent," uvedl domácí forvard Florin Andone.

Córdoba se ale nebude moci proti Atléicu spolehnout na několik opor. Kvůli kartám nesmí hrát Pantič, Pinillos ani López. Naopak z marodky už se vrátili Ghilasm, Edimar a Crespo. Na druhé straně je rovněž pěkná řádka absentujících hráčů. Kvůli kartám nebude hrát Miranda a do zápasu nezasáhnou ani zranění Moyá, García a Jiménez. V hostující bráně se tak podruhé v sezóně objeví slovinský brankář Jan Oblak. Utkání začne v 18:00 a role hlavního sudího se ujme Javier Estrada Fernández.
Córdoba CF - pravděpodobná sestava:
Carlos - Edimar, Crespo, Krhin, Gunino - Luso, Zuculini - Ghilas, Borja, Bebé - Andone
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Gámez, Godín, Giménez, Juanfran - Saúl, Tiago, Gabi, Koke - Griezmann, Mandžukič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.00 - 4.33 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UD Almería - Levante UD  (sobota 20:00)
V sobotu se mimo jiné dočkáme ostrého boje o záchranu mezi Almérií a Levante. Oba týmy se nachází na samotné hraně sestupu, oba mají za odehraných osmadvacet kol stejný počet bodů, a tak půjde o ryzí "šestibodový" zápas, který může výrazně napovědět, kterým směrem se cesty těchto týmů budou v závěru sezony ubírat.

Zvláštní náboj navíc toto střetnutí bude mít pro trenéra Almérie, Juana Ignácia Martíneze. Ten totiž dříve působil právě v Levante, ovšem nyní již na staré vazby hledět nemůže. "Po Levante před námi stále leží dlouhá cesta, ale nelze popřít, že tohle bude zápas, který nám může dát kyslík potřebný k záchraně."

"Jde tady o víc než jen tři body, neboť je důležitý i rozdíl ve skóre, nárůst sebevědomí po výhře a také fakt, že v závěru sezony se již prostor pro další zaváhání scvrknul na minimum," upozorňuje dále Martínez. "Nesmíme o zápasu mít jakékoli pochyby, žádné kdyby, žádné ale, musíme mít plně jasno o tom, co je třeba udělat. S fanoušky za námi a s vědomím, co je tady ve hře, se nemůžeme ohlížet doprava doleva, musíme do útoku."

Jak již bylo řečeno, Martínez v letech 2011 až 2013 působil právě v celku z Valencie, kde pokaždé úspěšně Levante zajistil setrvání mezi prvoligovou elitou španělského fotbalu. V jedné sezoně dokonce svůj tým dokonce vytáhl do Evropské ligy, vůbec poprvé v klubové historii. Měl by tak nyní dobře vědět, co od svěřenců Lucase Alcaraze očekávat. "Fungují na propracovanosti a působí potíže z protiútoků. Jsem si jistý, že se pokusí využít každého drobného zaváhání, kterého se dopustíme, a tak se musíme naplno koncentrovat po celých devadesát minut."

Almérii v zápase nepomůže obránce Míchel Macedo kvůli zranění, zatímco Fran Vélez a Thomas Partey zase chybí kvůli karetnímu trestu. Na opačné straně zase karty znemožnily start Ivana Ramise, ovšem jiný zkušený obránce Juanfran se naopak do sestavy vrací.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.25 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Málaga CF - Real Sociedad  (sobota 22:00)
Domácí Málaga se pokusí vybřednout z krize proti ambicióznímu a zlepšujícímu se Realu Sociedad. Zatímco forma domácích je značně rozkolísaná a Málaga na každou výhru reaguje porážkou, Moyesovi svěřenci se postupně zvedají.

Nevyrovnanost stála Málagu další body a nakonec i ztrátu kontaktu se špičkou La Ligy. Nyní je Málaga až na sedmém místě a Villarreal se jí neustále vzdaluje. Z posledních tří zápasů prohrála Málaga dvě utkání. Po výhře nad Getafe Málaga padla na hřišti Granady. Poté se sice trochu zvedla, když se jí podařilo porazit hosty z Córdoby, ale minulé utkání opět skončilo bez bodů.

Ačkoli byla Málaga na hřišti Raya Vallecana favoritem, doplatila na laxní přístup a vlastní neschopnost proměňovat šance. O jedinou branku utkání se postaral přesnou hlavičkou z první půle záložník Gael Kakuta. Hosté navíc závěr zápasu dohrávali v oslabení, když byl 20 minut před koncem utkání vyloučen Marcos Angeleri.

Přesto je v týmu dobrá nálada a záložník Recio hlásí, že e celý tým ochoten na hřišti vypustit i duši. Recio se vrátil k minulému utkání, když řekl: "Bylo to dost zvláštní utkání. Oba týmy se snažily a myslím, že jsme rozhodně nehráli špatně. Ale nedařilo se nám proměnit šance, které jsme si vypracovali. Mrzí nás ztráta, ale musíme jít dál."

"Nedaří se nám především na půdě soupeřů. S výjimkou Barcelony prohráváme a to je špatně. Pokud chceme ubránit sedmou příčku, musíme zabrat a začít opět vyhrávat. Teď je proti nám Real Sociedad a my musíme získat tři body. Zaslouží si to Naši fanoušci a my také. Nesmíme jen bránit, ale zároveň nesmíme dělat chyby v obraně, což se nám dříve stávalo."

Real Sociedad San Sebastian ale rozhodně nebude snadnou kořistí. Tým trenéra Davida Moyese vyhrál tři poslední zápasy a jeho situace se stále zlepšuje. Real Sociedad si poradil s Espanyolem i Getafe a do minulého utkání vstupoval jako favorit. Svou roli zvládl a porazil Córdobu 3:1. Córdobu do vedení poslal Andone, ale domácí se včas probudili a vstřelili hostům tři branky. Postarali se o ně Imanol Agirretxe, Chori Castro a Alfred Finnbogason.

Hráčem, který by si možná mohl stěžovat na svou situaci, i když se týmu daří, je Markel Bergara. Ten postupem času zapadl a nepatří mezi oblíbence trenéra Moyese. Přesto tvrdí, že tým je na prvním místě a osobní zájem jednotlivců na tom druhém.

"Myslím, že ty poslední dny a týdny nám hodně pomohly. Vstupujeme do závěrečné fáze sezóny a když za sebou vyhrajete tři utkání, hned je to veselejší. Dodalo nám to sebevědomí a udělali jsme pár důležitých kroků v tabulce. Teď je naším hlavním cílem dohrát sezónu na vítězné vlně a v co nejlepším duchu. Nemáme před sebou žádné specifické cíle, takže se nemusíme cítit svázaní."

"Trochu mě mrzí, že nehraju. Dříve jsem patřil do základu, ale teď je situace jiná. Chtěl jsem toho odehrát víc, ale nedá se nic dělat. Tým je na prvním místě. A když jsme našli vítěznou sestavu, nebudeme ji přece měnit. Chceme uhrát proti Malaze co nejlepší zápas a navázat ba předchozí dobré výsledky," dodal Bergara. Dostane šanci pomoci svým spoluhráčům?
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Sánchez, Weligton, Boka - Darder, Recio - Samuel, Horta, Castillejo - Juanmi
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldua, Ansotegi, Martinez, Yuri - Pardo, Granero - Prieto, Canales, Castro - Agirretxe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.60 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SD Eibar - Rayo Vallecano  (pátek 20:45)
Páteční dohrávku devětadvacátého kola Primera División obstarají tápající Eibar proti Rayu Vallecanu. Zatímco domácí nováček po výtečném úvodu sezony prožívá černé období a nebezpečně padá tabulkou až k hraně sestupu, Rayo v posledních týdnech chytilo druhý dech a drží se v poklidném středu tabulky.

Přesto však svěřenci Paca Jémeze mají co vylepšovat. Jejich tři vítězství z posledních čtyř kol sice vypadají působivě, zvlášť když jediná prohra přišla od suverénní Barcelony na Camp Nou, ovšem tři body slavilo vždy domácí prostředí. Na cestách Vallecano neuhrálo ani bod v posledních čtyřech ligových zápasech, což dává Eibaru naději, že se konečně může zase chytnout.

Drobný baskický klub má totiž spolu s Córdobou jednoznačně nejhorší formu z celé španělské ligy, neboť nedokázal zvítězit ani jednou v posledních deseti zápasech, z kterých vybojoval pouhé dva body. Hned v šesti z posledních sedmi střetnutí navíc Eibar nedokázal vůbec skórovat. Nadšený boj o umístění v první polovině tabulky tak rázem přešel v zoufalou snahu o udržení, neboť nyní již rozdíl mezi Eibarem a osmnáctým Levante na první sestupové příčce činí pouhé tři body.

Na straně domácího celku by se měl zpět do hry po drobném zranění vrátit Manú del Moral, zatímco Borja Ekiza může znovu nastoupit po odpykání karetního trestu. Otazník visí nad zdravotním stavem levého krajního záložníka Abrahama, ovšem i on by nakonec měl v pátek večer být připraven.

Rayo se zase bude muset z důvodu zranění obejít bez svého důležitého útočníka Lea Baptistaa, jenž v madridském klubu hostuje z mistrovského Atlétika Madrid. Můžeme tak očekávat, že Paco Jémez vsadí za angolským hrotem Manuchem na stejné ofenzivní trio, které mu přinášelo góly a body již před reprezentační přestávkou, tedy Lica, Gael Kakuta a Alberto Bueno. Kvůli kartám budou chybět Antonio Amaya spolu s Robertem Trashorrasem.

Eibar se bude snažit těžit alespoň z toho, že v minulém kole zastavil příšernou sérii osmi porážek v řadě remízou s Granadou, zatímco hosté spoléhají na výtečnou formu Alberta Buena, za jehož sedm gólů z posledních čtyř soutěžních zápasů by se nemusel stydět ani Lionel Messi.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Jaime - Bóveda, Navas, Ekiza, Lillo - García, Borja - Saúl, Arruabuena, Abraham - Del Moral
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Tito, Castro, Morcillo, Nacho - Baena, Jozabed - Kakuta, Bueno, Licá - Manucho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.30 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona28222480:1768
2.Real Madrid28211678:2664
3.Valencia CF28186452:2260
4.Atlético Madrid28185553:2359
5.Sevilla FC28174751:3355
6.Villarreal CF28147743:2649
7.Málaga CF281351031:3144
8.Athletic Bilbao281161127:3339
9.Real Sociedad28991033:3736
10.Celta Vigo28981129:3135
11.Rayo Vallecano281121533:5035
12.Espanyol Barcelona28971232:3734
13.Getafe CF28851524:3929
14.SD Eibar28771426:3828
15.Elche CF28761523:5227
16.Deportivo La Coruña28681423:4426
17.Levante UD28671523:5225
18.Granada CF284111318:4323
19.UD Almería28671523:4222
20.Córdoba CF28391620:4618
Bodové odečty
UD Almería-3za dluh za přestup hráče

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1125)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak Beto se uzdravil, ale Emery necha v bráně "trojku" Sergia Rica, kterej se neskutecne rozchytal, zajimavy. Tyhle brankářský tahy bych presne jako trener resit nechtěl.

Reagovat
Phillipinho

Beto se prej zase zranil a Barbosa taky . Takze je k dispozici jenom Rico. Mimochodem vubec nechapu, proc jste kupovali Barbosu. Kdyz nastoupil, tak byl strasnej....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on hlavne nechtel delat Varas opet dvojku, je to skvelej golman a na Primeru ma podle me s prehledem, cili nekdo (zkušenější) prijit musel. No a druha vec je ze kdo mohl vedet, ze Rico takhle vystreli nahoru. :)

Reagovat
smazaný uživatel

hurá. Já se tak těšil.

Reprepauzy jsou zlo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Teď je to ještě umocněný tím nesmyslným počtem týmů na Euro, kvalifikace postrádá jakýkoliv náboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

3b.pro Barcu!

Reagovat
dextroza_m

Real chce ziskat Aguera?:-)) Bude novy rekord? 120 miču?

Reagovat
sensei25

Sklenený hrac...každú chvíľu zranený....

Reagovat
sensei25

A bývalý hrac atletica tak ako aj De GEa,do reálu nepôjdu podľa mna...aj ked mi to je úplne jedno

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna Kun by s tím neměl jakýkoliv problém.

Reagovat
dextroza_m

Taky si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

mas prehlad

Reagovat
Jerichoo

Benz je lepší

Reagovat
dextroza_m

no pro Real určitě, ale lepší CFko je Aguero. Jenže Ronaldo nebude hrát věčně, tak to chce další golostroj

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu vůbec nevěřím. Kdyby ho chtěli, tak by ho koupili tenkrát za 50.

Ale pravda je ta, že Realu slušná devítka hodně schází - mít Kuna nebo Suaréze, tak jsou jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Benzema teda není ani dokonce "slušná devítka". Wow, co se tady člověk nedozví.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni dva dny tady hazi jeden hlod za druhym.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš od toho okamžiku, kdy jsi se vysmál Albovi kvůli jeho zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

Rika rasista?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechytej se stébla. Tam se to krásně nabízelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jeden tragedku.

Reagovat
CHONG

Tak dlouho chodíš se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Já nechápu, co od takovýho analfabeta pořád čekáš.

Reagovat
Visca el barca

A ty seš co ? Snílek

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

Inak toto leto tipujem že Real otrieska cez 200mega....ďakujem za ban,aj ked by sa dvaja hráči zišli.....

Reagovat
dextroza_m

No myslím, že ten Pogba jim vyjde +-90mil e, Danilo 31mil e, Kdyby byl Aguero tak 120 mil e... Ale nebudeme jim závidět, CRko pomalu končí, potřebují náhrady. Za chvilku je tady I_LoveRMCF, který nám napíše sestavu na další sezonu..

Reagovat
smazaný uživatel

serte na real

Reagovat
Spalovač šancí

Dobře. Kde začíná fronta?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
dextroza_m

jo naserme jim před stadion, zapalme a zaklepejme

Reagovat
smazaný uživatel

pogba jim podle me nevyjde a jestli daji za aguera pres 100 tak to bude komedie. do arsenalu si uz dlouho preju benzemu takze pripadny prichod aguera bych uvital ale ten hrac nema ani zdaleka takovou cenu

Reagovat
dextroza_m

jenže musíš brát v potaz kdo kupuje a od koho...

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasný a pokud dali 100 za Bale a 70 za James tak ta castka je asi z jejich pohledu realna, ale podle me hrac v jeho zdravotnim stavu a s jeho kvalitama nema takovou cenu

Reagovat
Ed_Hazard

z našej strany v najbližších 2-3 rokoch nepadne za nikoho suma väčšia ako cca 60 mil €, jednie ak by odišla hviezda typu Ramos, Ronaldo, Bale a podobne (hviezda v zmysle mediálnej váhy), to si pamätaj

Reagovat
dextroza_m

myslím,že si řekneme v létě... Poletí stovka do Turína, Paříže nebo Manchasteru...

Reagovat
dextroza_m

a tuším, že Reus podepsal novou smlouvu, tak ten by nad těch 60 mohl být taky

Reagovat
Ed_Hazard

to už je choroba

Reagovat
smazaný uživatel

A není spíš choroba utvrzovat se před každou sezonou o tom stejným a každý rok v létě pak valit bulvy?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ed_Hazard

samozrejme myslieť si to môžeš. skús sa azmyslieť ešte nad jednou vecou, nepramení to predovšetkým z frustrácie že vy také niečo nemôžete ani keby ste chceli? momentálny stav je taký, že jedna hviezda v zálohe bude vždy sedieť. Isco, Modrič, Kroos, James - 4 hviezdy na 3 miesta v zálohe. plus Silva a pravdepodobne jeden z dvojice Casemiro, José Rodriguez, ktorí sa vrátia z hosťovačky. a ak by nejakým zázrakom neodišiel Illara, tak nie je čo riešiť. ak odíde, tak možno nejaký backup príde čisto iba na rozšírenie kádra

Reagovat
dextroza_m

Myslím, že půjde Bale od válu... Není to frustrace, jsem i celkem rád, potřebujeme jen jednoho hráče, pokud ten brazilský osel podepíše n.smlouvu.

Reagovat
Leo Rekordman

Osel

Reagovat
Ed_Hazard

Aguero je tiež kokotina, takýchto správ ešte bude do konca prestupového XY, stavím sa že do nich pribudne aj Hazard, Veratti, Vidal a podobne. Že sa nad tým aj vzrušujete, po príchode Danila ste už načisto zošaleli

Reagovat
dextroza_m

i see dead peoples...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud stál např. pastore 40M, tak Aguero má cenu cca 5 miliard Eur

Reagovat
Ed_Hazard

Vy ste pekný konšpirátori Nejak ste SPogbovateli. Ten sa nikam nehne podla mňa, max tak PSG, do Realu určite nie.

Reagovat
Ed_Hazard

pekní

Reagovat
dextroza_m

když ty tři písmena vyměníš za jimé 3 písmena, tak se shodneme. Ale až v zimě

Reagovat
Leo Rekordman

za usetrene tento rok otrieskame my buduce leto 200

Reagovat
dextroza_m

bude potřeba top CM, top uklizečka, top vrátný..

Reagovat
Ed_Hazard

a top tlačiarne......ale už farebné

Reagovat
smazaný uživatel

barevné jsou, jen se tisklo černobíle :D

Reagovat
dextroza_m

Ludvovi došla červená, nechtěli jsme tam mít růžovou, tak proto...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je snad jasné. Investice do kádru být musí. A pokud ti vypadnou dva roky, tak to je prostě průser, kterej pak dvakrát tolik zaplatíš.

Už proto je ten BAN hrozná fraška. Měli dát velkej flastr, ale BAN na tak dlouho je prostě neadekvátní.

Reagovat
Leo Rekordman

tak jasne,co treba posilnit,bude ptreba a poriadne,ale myslel som to skor tak,ze sme usetrili,tak nasilu minieme vsetko,co si mozeme dovolit

Reagovat
Kluivert9

Vzhledem ke "schopnostem" našeho vedení na přestupovým trhu, jsem za ban docela i rád...

Reagovat
Robbie

napadlo mě co kdyby Danilo přišel jen kvůli tomu že Bale půjde do MU a Real bude hrát 4-4-2 Casillas-Danilo(Carvajal)-Pepe(Varane)-S.Rámos-Marcelo-Kroos(L.Silva)-Modrič-Isco-James(Danilo,Carvajal)-C.Ronaldo-Benzema, ale to není tak reálný co ? by stačilo se rotovat třeba James by nastoupil místo Modriče tak zase by šel Danilo na křídlo a tak

Reagovat
Ed_Hazard

Carvajal je v zálohe strašný, jedine že by tam nastupoval Danilo Počas prípravy tam odohral nejaké zápasy, dokonca aj na krídle....ale nebol to on, techniku má sice dobrú, ale na tento psot nedostatočnú, tak isto nie je nijak extra kretívny Dani je hlavne makač. Táto myšlienka ale napadla aj mňa..

Reagovat
smazaný uživatel

Danilo by mohl být i na DM ne? Já ho nikdy neviděl hrát, ale prý může hrát na více pozicích, i stopera prý... Carlo už mu nějaké to místo najde.

Reagovat
Leo Rekordman

Stopera vraj nie,neviem kde sa to zobralo

Reagovat
Ángel di María 22

Už by to chtělo dát příděl, v poslední době nám to tam přestalo padat ve velkym, strašnej kontrast od podzimu. Snad tam těch 5 kousků Granadě dáme a pořádně se zas rozjedem.

Reagovat
DonAndres

Naposledy 31.1. doma proti San Sebastianu :)

Reagovat
Ángel di María 22

Já vim.

Reagovat
dextroza_m

mám vsazeno 4,5 +

Reagovat
Visca el barca

Jo j a pak vyhrajete ligu mistrů atd, seš šašek

Reagovat
CHONG
Reagovat
DonAndres

Jsem hodně zvědavej na jeho adaptaci po zranění Modrič se vrátil v tom nejlepšim, teď co James

Reagovat
Ed_Hazard

som zvedavý na rozostavenie....že by 4-4-2? Isco - Modrič - Kroos - James

Reagovat
CHONG

Isco má stopku, podle mě klasicky 4-3-3.

Reagovat
DonAndres

Má vůbec někdo stopku na ligu mistrů proti Atléticu ?

Reagovat
Billy McClane

Nema.

Reagovat
Ed_Hazard

aha, tak to mi ušlo

Reagovat
Billy McClane

Isco je vykartovany, Pepe zraneny...mozno aj Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Messi do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco vykratovany , Gareth zraneny do nomimacie by mohol ist

Reagovat
Ángel di María 22

Bude vubec v nominaci?

Reagovat
DonAndres

Svatý Martin přijíždí na bílém koni

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, zeptam se Carla.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne, s Ackem netrenoval, naopak Drevo je zpatky.

Reagovat
Ed_Hazard

ale nezdá sa mi že by hral Bale v základe, po repre mal svalové problémy. nevidel som ho ani na včerajšom tréningu

Reagovat
Ángel di María 22

Jinak bych řekl, že teď je to uplně ta rozhodující část sezóny, vzhledem k tomu, jak se věci doposud mají.

Barcelona má venku Vigo, doma easy, ale pak zas na Sevillu, mezi oběma zápasy s PSG Valencii a pak jede na derby s Espanyolem. Pokud v těchle zápasech neztratí, titul má jistej. Pokud ano a bude to pak nejvýš o bod, tak věřim. Mam tak trochu tipy na 2 remízy, samozřejmě počítám s tim (možná naivně), že my zabereme a budeme teď jen vyhrávat, nicméně při dvou ztrátách a třeba i rovnosti bodů jsme už v čele my, tak uvidíme. Jestli ale po espanyolu bude pořád náskok víc než na 1 potenciální ztrátu, tak je hotovo.

Reagovat
Billy McClane

Tieto prepocty s "istymi bodmi" so "slabsimi" supermi su podla mna uplne na hovno, vid minuly rok.

Reagovat
-Carles-

Veď len nedávno si tu písal, že ak Real prehrá v Clásicu tak už je v lige hotovo...

Reagovat
smazaný uživatel

Co bys od takovýho analfabeta čekal?

Reagovat
-Carles-

Práveže nečakám nič, ani reakciu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Zopakovat jak papoušek po jiném urážku, kterou tě počastoval on, tohle jelo na zednickém učilišti?

Reagovat
patas92

to je hodně slabé

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to jako nějaká soutěž v trapnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda Jura si jde zatim pohodlne pro zlato.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to zatím přijde jako souboj Železný vs Backley v Sydney.. Zatím poslední hod pro chonga.

Reagovat
patas92

Takhle jsme se stírali někdy ve 4. třídě

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tomuhle se val a zbytek jeho nicků asi zasmějou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uz tu dlho nebol Roberos

Reagovat
valloire

ty jedeš

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

To bylo tak trapný

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ángel di María 22

Mně se líbí, jak jste alergický i na takovejhle příspěvek, i když vedete ligu.. Fakt, krom pár fanoušků co znám osobně, nejkřečovitější sebranka ti culés

Reagovat
-Carles-

Alergický? Iba som pripomenul ten nezmysel čo si tu nedávno písal, keďže teraz si splodil niečo podobné

Reagovat
Visca el barca

Říkám podruhé. Je to šašek

Reagovat
patas92

Jak kdyby to z opačné strany bylo nějak jinak

Reagovat
Visca el barca

A ty seš co ? Furt tu meleš ty svoje hovna celou sezonu a nic ti nevychází

Reagovat
Visca el barca

Vždyť to je blb, že to vůbec čteš

Reagovat
Leo Rekordman

tazko povedat,ja zas verim,ze ak po Espanyole budeme mat aspon 1 bod k dobru,tak to nepustime,mame sice atletico,ale tam by sme 3 body mohli urvat ,ale Real ma tiez seriu tazsich zapasov so Sevillou a Valenciou

Reagovat
sensei25

Tak nakoniec Danilo 39mega.

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik ze Neymar nakoniec?

Reagovat
smazaný uživatel

150, Ronaldo se může rozplakat.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo hodně křečovitý

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo pro tebe, presne tuhle reakci jsem cekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

94,8

Reagovat
smazaný uživatel

to už je neaktuální. Madristi už do tý částky od tý doby přičetli x dalších položek

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by fajn, kdyby se mu to uznalo do oficiální částky a byl by nejdražším hráčem všech dob.. :) Chtěl bych vidět reakci Peréze a Cristiana..

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Florentinovu reakci bych radsi videt nechtel.

Reagovat
patas92

Poslal by MU nějakou zapomenutou splátku

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo by, kdyby přiznali ty všechny předchozí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, že by stačilo jen oficiálně přiznat veškerý doplňující částky okolo přestupu, když se tam uznává i podpisový bonus, předkupní právo na jiné hráče apod. Ale nasral by si do kalhot

Reagovat
smazaný uživatel

tak co jsem viděl poslední madridské ... ehm ... kalkulace, tak tam započítávali i plat hráče. Udělat tohle u Cristiana, olizoval by čtvrt miliardy ...

Reagovat
Jerichoo

tak vy sa nakoniec z toho nákupu, z tej špiny a z toho banu dokážete potešiť

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
sensei25

Čo s tým ma Neymar?

Reagovat
Leo Rekordman

a kolik ze Bale?

Reagovat
CHONG

Vidíte, takhle se to dělá, prostě se hned přizná barva, žádné zapírání, podvody a hyenismus.

Reagovat
sensei25

Robí sa to takto v Portugalsku.V Španielsku isto nie a asi ani v anglicku.Dodnes netušíme kolo stalo to vaše kopyto.Tipujem ďaleko cez sto melónov.

Reagovat
CHONG

Reagovat
sensei25

V Portugalsku je nato zákon.

Reagovat
CHONG

Ten úsměv patřil tomu kopání okolo sebe

Reagovat
sensei25

Ty tu kopes ako dement odkedy si sa regol a žijeme.....

Reagovat
CHONG

Já taky žiji a dokonce s úsměvem

Reagovat
smazaný uživatel

I na to je v Portugalsku zákon

Reagovat
CHONG

Připojil ses do naší soutěže?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, když ho vlastní víc stran no. Je to zlo.

Reagovat
-Carles-

Tak snáď sa to ešte vyšplhá aspoň na 50

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby 80, co čekáte? Že Real zbankrotuje nebo co? Fakt se mi líbí, jak chudí se smějí, že bohatí utrácí.

Reagovat
smazaný uživatel

40 mega za obránce... snad se zaplatí na dresech

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

máš aj nejaké spoľajlivejšie zdroje? ak je to pravda tak ma regulérne jebne...

Reagovat
Ed_Hazard

chcel som počuť nie, nemám žiadny zdroj, je to iba provokácia a výmysel. máš ešte jednu šancu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

3.April,dostal ta......lepsie ?

Reagovat
Ed_Hazard

može byť

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že po reprepauze nabrali síly kromě mě i ostatní. Parádní práce takhle při pátku.

Reagovat
DonAndres
Reagovat
-Kopy-

tady to zas vypadá ale hlavně, že je PD zpátky, snad nás repre pauza nezabrzdí...Villareal je těžkej soupeř a budou kousat ale Mestalle je Mestalla Barca by mohla ztratit, venku s Celtou po repre pauze, to si o to říká...a mít potom před vzájemnym zápasem aspoň teoretickou šanci na titul by byl sen!

Reagovat
sensei25

Vonku hráte celu sezónu sracku,vás rozbijeme na Nou Campe....xD

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovor hop, kým...

Reagovat
sensei25

Preto ten smajlík....

Reagovat
-Kopy-

zas takovou sračku ne, když jsme třetí ve venkovní tabulce ale máš pravdu, že většina výkonů venku nic moc ale i tak budu věřit, že se kluci zblázní a vyhrajou tam

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
dextroza_m

Prohrát klidně můžeme, ale nějak jsi vynechal Real... ?

Reagovat
-Kopy-

nevynechal, jen ho nenapsal taky ještě ztratí a taky máme ještě sním zápas, tak uvidíme.

šance na titul

Barca 50 %

Real 40 %

Vale 5 %

Atlético 5 %

Reagovat
-Kopy-

nebo dokonce Barca 55 % a Real jen 35 %

Reagovat
dextroza_m

No kez by jsme to uhrali, ale porad se hraje o mega bodu, klidne to muze byt i ta Valencie, ale to by musela vyhrat na Bernabeu i Camp Nou..

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to viděl tak na 55 % Barca, 29 % Real, 15 % Atleti, 1 % Vy

Vy si na opravdový boj o titul dle mě ještě rok počkáte.

Reagovat
smazaný uživatel

těžký idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Ze vobec na neho reagujes . Valenciu videl maximalne proti FCB .

Reagovat
smazaný uživatel

La Liga je spat, klasicke EF diskusie Real vs Barca su spat, Messi vs Ronaldo diskusie 4..3..2..1...

Reagovat
Mercury

Ve Vigu to bude tuhý boj...tři body budou mít cenu zlata.

Reagovat
-Carles-

Tiež sa obávam, navyše po repre pauze, Messi s menším zranením. Ale ich hra by nám mohla sedieť, Lucho tam prakticky pozná celý káder tak snáď sa mu podarí namiešať víťaznú zostavu. Real s Granadou asi nezakopne, takže 3 body musíme brať.

Reagovat
Mercury

Navíc i Jordi Alba, který je pro podporu útoku klíčový nebude hrát. Chtělo by to rychlou branku a uplně ideálně vedení po poločase o dvě branky, to už se ve venkovních zápasech docela dlouho nepodařilo. Snad to zvládnou, teď už je všech deset kol stejně důležitých a je potřeba jet na 100%.

Reagovat
dextroza_m

0:4

Reagovat
Phillipinho

Ty si ten kdo tipoval vitezstvi Barcy proti Malagy 6:0 vid?

Reagovat
Ed_Hazard

neviem či to už niekde bolo....pekne ujebané organizmy, hlavne 1:25, hráč leží na zemi tak ho kopnem náprahom do hlavy

http://www.sport7.sk/video/11907-video-sialenci-v-greckej-nizsej-sutazi-oslavujuceho-hraca-skopli-na-zem-a-kopli-do-hlavy

Reagovat
CHONG

Co chceš po cikánech?

Reagovat
smazaný uživatel

no Leo proti Celte asi nastupi..výborná správa...piata zlatá lopta na čele..podla doterajsich výkonoch by mali byt v top tri Leo (jasný vítaz ) Robben a dakto tretí...Ronaldo podla nedávnych prepočtov v kalendárnom roku 2015 az na 29 mieste ..ale tak on da tri goly nedelu a hned bude podla vsetkých na urovni Lea..co je totalne na smiech

Reagovat
Mercury

máš sice pravdu, ale vůbec nechápu proč v klíčové fázi sezóny řešit individualní trofej, která se uděluje za 9 měsíců

Reagovat
smazaný uživatel

Lea nema kto tento rok zosadit, to je jasne, ked si udrzi aspon na 90% formu zlata lopta je jeho..tak ako hra Leo vo forme nedokaze nikto, Ronaldo a Leo vo forme ..to je sakra rozdiel..mozno golovo narovnako..ale herne sa to nedá porovnavat...ok stop..Liga 27 bodov a sme majstri, Copu dame a LM uvidime na koho narazime v semi, dal by som si semi s Atleticom..Psg padne ..

Reagovat
el Principito

dej si mokrej hadr na hlavu je duben, ještě jsme nic nevyhráli, jak píše Mercury, teď to fakt nemá cenu řešit

Reagovat
smazaný uživatel

urcuje sa to v oktobri..ale ako Leo teraz drti konkurenciu ..to je neskutocne..ale tak je pravda , ze Ronaldovi staci zabrat na jeden mesiac a hned ho vsetci zacnu povazovat za najväcsieho favorita...najlepsie ked kazdý pozre len na statistiky..vidi, ze dal Ronaldo dva goly tak hned si mysli aký je pán a pritom nehral celý zapas nic, pozre sa na livescore zo zapasu barcy a vidi messi 0+1 a automaticky si mysli, ze ronaldo zahal lepsie..pritom messi tvoril celu hru :D herne je messi dakde inde, a nie len on..minimalne 5 dalsich hacov je herne lepsich ako ronaldo ak nie viac...len hold vsetky individualne trofeje su teraz za statistiky..ak by to tak nebolo ronaldo by sa s messim rovnat nemohol

Reagovat
smazaný uživatel

tu este prikladám video golov Ronalda a Messiho z La Ligy tuto sezonu https://www.youtube.com/watch?v=v-xsX08Wkos aj ty vidis ten rozdiel ?

hatery cakam

Reagovat
el Principito

vidim no

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný hater tu jsi ty. Silné komplexy máš z Ronalda. Jak říkal tvuj kolega nahoře, schlaď si hlavu..

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nezoberte to zle, hlavne fanusikovia Realu a Ronalda..Ronaldo je s Messim naj strelec za posledných 25 rokov..je to vynikajuci hrac..urcite sa zaradi medzi legendy..vyhral predsa len 3x zlatu loptu, ale chýba mi u neho ta lahkost s loptou...podla mna pre Real su ovela dolezitejsi hraci ako Modric, alebo Kross..toto vsetko je len moj názor..takze snad sa budeme akceptovat..PEACE

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

inak Kahn - Cafu MaldinyBeckenbauer Roberto Carlos - Maradona Cruyf Ronaldinho - Lionel Messi - Ronaldo da Lima Romário

moja TOP 11 :)

Reagovat
LAM

Trochu brutus ta ofenzíva

Reagovat
valloire

Casillas - Camacho, Santamaria, Hierro, Roberto Carlos - Di Stefano, Zidane, Puskas - C.Ronaldo, Sanchez, Gento

Reagovat
LAM

Ty jseš taky nějaká známá fotbalová osobnost?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Zico a Pelé?

Reagovat
valloire

Ve Flamengu a v Santosu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic no.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš vážně nemocnej...

Reagovat
smazaný uživatel

MaldinY

Reagovat
Malresi

Buffon - Cafu, Nesta, Baresi, Maldini - Rijkaard, Rivera, Kaká - Weah, Van Basten, Gullit

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Sudí dneska Litvajs řežou jak žito.

Reagovat
Mercury

hlavně ať to Cheza zvládne..Růčovi to přeju..a musí pomstít Ševce:))

Reagovat
smazaný uživatel

Já to přeju celýmu Litvajzu. Zaslouží si tam svůj titul.

Reagovat
Mercury

Reagovat
valloire

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevie niekdo kedy konci Florentino ? Kedy budu volby ? A ci vobec bude mat niakeho supera ?

Reagovat
smazaný uživatel

niečo sa mi marí, že budúci rok, ale neviem to presne

Reagovat
smazaný uživatel

tak 2017 by mali byť ... bol zvolený 2013 na 4 roky

Reagovat
LAM
Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

CHezzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Toňááááááááááááááááááááááááááák

Reagovat
Miguel19

Ten jim to hrozně zesral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Toho je mi dnes jediného fakt líto. Sympaťák. Cheza super

Reagovat
Miguel19

Pro něj jenom dobře, že je konec. Však se neuvěřitelně trápil

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho mám hrozně rád, ale tu Kometu mu nezapomenu. To je kudla v zádech ...

Reagovat
Mercury

To bych spíš vyčítal spartanskemu managementu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je samostatná kapitola. Toňák mohl jít do hodně týmů, ale Kometu měl vynechat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zas bych to tak nehrotil, ta rivalita v hokeji není tak velká. Kometa byla asi jeho jediná šance na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak u nás v rodině je ta rivalita veliká. Můj švára je TĚŽKEJ Komeťák.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jak Jandače nemám rád, tak tohle musím uznat jako skvělé rozhodnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=QUC86KuX1II najlepsie goly Messiho v kariere...pekne video :)

do pozornosti pre fans Barcy, ale davam hlavne toto ...STOJI ZA POZRENIE ..https://www.youtube.com/watch?v=88a8OxNnwOo

Reagovat
valloire

Reagovat
el Principito

Reagovat
dextroza_m

já si nemůžu pomoct, ale u něj to vypadá, že dávat goly je naprosto to nejjednodušší na světě... S tím komentářem Roye mám husí kůži...

Je to prostě borec a každý tým a každý trenér by ho chtěl mít v sestavě

Reagovat
CHONG

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
valloire

Reagovat
10FKK

Aby ses neposral!

Reagovat
valloire

RONALDO

Reagovat
10FKK

Co je s ním? Ukazoval jsem ho dneska manželce a říkala, že je umělejší než modelky... Když viděla góly, tak se smála a tvrdila, že takhle trapnou obranu nemají ani ženský ve druhý lize... Ale užívejte si to slavné vítězství nad nabušenou Granadou, jenom potom neplakejte až vám zase silnější soupeři natrhnou prdel...

Reagovat
valloire

Toho bohdá nebude, aby nám někdo trhal prdel.

Reagovat
Billy McClane

Podla sportu ponuka Barcelona za Pogbu 70 mega, pricom by rok hostoval v Juve

Reagovat
sensei25

Uvidis,že to tak bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

měl by hostovat jen půl roku.Ale osobně pro jeho příchod nejsem.Hvězdy už máme v útoku a další hvězda v záloze by nemusela dělat dobře.

Reagovat
Billy McClane

Jasne a kvoli Barce sa vzda skupinovej fazy LM s Juventusom, pre neho celkom logicky krok

Reagovat
LAM

Tak proč by ne.Pokuď by k nám chtěl,tak by to pro něj zas taková tragédie nebyla.

Reagovat
sensei25

Veď by hosťoval jednu sezónu v Juventuse,tak o čom točíš?

Reagovat
Billy McClane

LAM pisal, ze by mal hostovat pol roka, tak o tom tocim.

Reagovat
smazaný uživatel

Však by měl hostovat celý rok, LAM se k tomu zas vyjadřuje, aniž by si ten článek přečetl.

Reagovat
LAM

Na stránkách Barci psali že by měl hostovat půl roku.Podle toho reaguju.

Reagovat
CHONG

Snad zůstane v Juve, bude to pro ně klíčový hráč a dotáhne je k mnohým úspěchům, u nás ho nechci, protože by to určitě odesral Isco a do žumpy snad taky nepůjde, protože by to byla posila jak hrom.

Reagovat
LAM

žumpa jste tak maximálně vy.

Reagovat
CHONG

Reagovat
sensei25

Že do zumpy.Zumpa je možno tá z ktorej si vyšiel.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Skončí v PSG. Což je asi nejlepší možný scénář (mimo teda setrvání v Juve, ale tomu moc nevěřím).

Reagovat
sensei25

Pôjde k nam,uvidis.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Se ti povedlo, napsal jsi do žumpy a fanoušci Barcelony už automaticky ví, že se mluví o nich.

Reagovat
sensei25

Koho iného by ten retard myslel.A další retard sa na tom smeje.

Reagovat
CHONG

Právě, hned se poznali a začali kopat kolem sebe, někteří se dokonce uchýlili i k urážkám rodiny, tahle sebranka prostě nikdy nezklame

Reagovat
sensei25

Ty mi tu niečo píš nieco o urážkach..neskutočný kreten z teba....

Reagovat
CHONG

Já se nesnižuji k tomu, abych na fotbalovém portále urážel něčí matku

Reagovat
sensei25

Tá Žumpa môže mat mnoho významov...sám si si vybral,tak tu neplač...

Reagovat
CHONG

Aspoň se to nesnaž zamlouvat, svoji pravou tvář jsi už ukázal

Reagovat
sensei25

Ja nič neskrývam,iba hovorím,že všetko vieš,všade si bol a niekde aj 2krat...proste si jebo a to že mas vzdelanie je v tvojom prípade na plač...

Reagovat
CHONG

Krásně se z toho snažíš vykroutit

Reagovat
sensei25

O nič sa nesnažím,mám ťa v pici...mysli si čo chceš...

Reagovat
CHONG

Kdybys měl v piči, tak na ten můj příspěvek o urážce rodiny vůbec nereaguješ nebo bys reagoval další urážkou, takhle sis uvědomil, co jsi vlastně za pitomce, když mně vyčítáš urážky vůči fotbalovému klubu a zároveň urazíš mou matku a snažil ses z toho neuměle vykroutit jako slizký had

Reagovat
LAM

jseš hroznej dement.Od tý doby co jsi sem přišel jenom urážíš a děláš si z někoho srandu.A ještě teď budeš někoho poučovat.Jdi radši dělat něco inteligetního a nezasírej tady diskuzi.

Reagovat
CHONG

Díváš se na to ze špatné strany, to tenhle člověk poučoval o urážkách mě a pak když mu bouchnou saze, tak najednou ukáže svou pravou tvář a dehonestuje mou matku, zkrátka pokrytec. Já jsem sice čurák, ale aspoň to nezastírám. A ty hlášky o zasírání diskuze jsou úsměvné, kapacitně diskuze omezená není a nikdo tě nenutí číst všechny příspěvky

Reagovat
sensei25

Dont cry debil.

Reagovat
CHONG

Jedeš

Reagovat
smazaný uživatel

jour angličtina je fuking avsom

Reagovat
Leo Rekordman

mozno to bude preto,ze je vlakno o tom,ze pogba do bracelony chytraku

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/itu_edu/status/583690553704972289

Už i bejvalí sudí si dělaj z Xaviho prdel.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

A diví se tomu vlastně někdo? Však Xavi je jeden z nejhloupějších světových hráčů...

Reagovat
sensei25

Radšej byt najhlúpejší futbalista na svete a zarábať 10mega ročne ako najmúdrejší človek na EF a žiť od výplaty do výplaty...čo si vyberies?...xD

Reagovat
smazaný uživatel

že budem na eurofotbale obhajovať všetko barcelonské

Reagovat
LAM

To je Pepe,Diego Costa atd..

Reagovat
CHONG

Ne, to jsou prostě hráči, kteří se občas chovají jak zvířata utržená ze řetězu, ale nemelou do médií takové srance jako tenhle "myslitel".

Reagovat
Billy McClane

Pre mna je top Balotelli. A suboj s rozlisovackou je naj

Reagovat
Billy McClane

On nemusi byt nutne hlupy len ma proste nevymachanu pokrytecku papulu, do ktorej si absolutne nevidi. Je takym jirkou barcelonskej kabiny

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/itu_edu/status/584074227365634049

Rozhodčí běžně bývají kamarádi s nejhloupějšími hráči na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

ou

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
hntlyl

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Strunovkou, jo? To asi nebude nic moc. Snad mu dá Xavi pořádnou čočku.

Reagovat
smazaný uživatel

genius

Reagovat
Kokesh

Reagovat
valloire

Reagovat
Miguel19

Školní OT:

Naposledy otravuji a spamuji. Kdyby mi ještě někdo mohl vyplnil můj dotazník k mé BP, byl bych Vám moc vděčný! Děkuji moc za ochotu a omlouvám se!

https://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/47785/

Reagovat
smazaný uživatel

veľký Mozart

Reagovat
smazaný uživatel

levou rukou ukazue, že bude přihrávat doleva a přitom přihrává doprava! génius!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
misinho7

ukaze haterom chcel by som vidiet ten vyraz jeho neprajnikov kebyze vyhrame LM a on znovatam supne gol alebo poda nejaky fantasticky vykon.. vsetci by asi dostali infarkt

Reagovat
Ed_Hazard

no presne s tým počítam, ak bude hlavný faktor obhajoby LM, tak aspoň pár fans mu tie tragické výkony odpustí. má čo robiť chalan

Reagovat
misinho7

par fans? ak obhajime LM ako prvy na svete a on bude hlavny faktorom.. tak potom ho budu vsetci na rukach nosti

Reagovat
misinho7

nosit*

Reagovat
Ed_Hazard

ja určite nie a myslím že sa pridá aj taký ADM, Kenneth alebo Ribery musíš sám uznať že je herne strašný. sice je super ak by dokázal zabrať iba v tých dôležitých zápasoch (čo sa zatial túto sezónu nestalo), ale mne to proste nestačí

Reagovat
CHONG

Hraje bohužel strašně, ale není potřeba na něj pořád dokola plivat dělat si z něj prdel.

Reagovat
Ed_Hazard

a kde nanho plujem? sám sa dostal do ťažkej pozcície v očiach fanúšikov...a tá fotka je iba momentka z tréningu, podobné kreácie rukami robí aj Odegaard a Isco

Reagovat
CHONG

Tak já nemyslím konkrétně tebe a tenhle příspěvek, spíš situaci kolem Garetha obecně.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

sice hraje hrozne ale niekedy sa z neho robi taka sranda ze clovek ma pocit ze je to nejaky Lord bendtner.... kvality ma obrovske , co dokazal uz milionkrat ale proste nejde mu.... a tiez nepaci sa mi ekd si niekto z neho robi srandu ze vyzera jak opica, no velmi rad by som videl tychto tu internetovych hrdinov ze ako oni vyzeraju, ci nemaju 150 kilo a bravcovu hlavu

Reagovat
Ed_Hazard

samozrejme to nemám ani ja rád, vlastní hráči by mali byť pre fanúšika posvätný. kritiku formy a herného prejavu beriem, ale nadávky, urážky a posmech z výzoru už nie..

Reagovat
misinho7

tak tak , garethovi sa nadava do opic , angel to schytaval ze vyzera jak cigan z osady atd... nemam to rad, najlepsie natom je ze to hovoria ludia ktori mozno vyzeraju x krat horsie

Reagovat
Leo Rekordman

inak mne prisiel Angel vzdy jako velky sympatak

Reagovat
Jerichoo

tam to není o tom že mu "nejde", lebo ked niekomu nejde tak sa snaží to niečím prelomiť aspoň bojovnosťou. On sa ale prechádza po ihrisku jak majster sveta a nespraví krok naviac

Reagovat
Ed_Hazard

a ja nei som jeho neprajník, ja mu práveže prajem.....lavičku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Messiho, Neymara a Suáreze - ať jim to střílí

Reagovat
Ed_Hazard

Carvajal to už vzdal či prečo nie je v nominácii?

Reagovat
smazaný uživatel

I'm going to rest Khedira and Carvajal, and Isco is suspended.

Reagovat
Ed_Hazard

aha díky

Reagovat
misinho7

nee bude tam saskovat alvaro nanho mam alergiu

Reagovat
Phillipinho

Athletic peknej zacatek

Reagovat
smazaný uživatel

je to v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Muniain zranenej, Laporte vykartovanej na zapas proti Valencii, ligu muzeme rovnou zabalit a soustredit se jen na finale Copy

Reagovat
Phillipinho

To budou asi pretrhany vazi v koleni. Obrovska ztrata pro vas....

Reagovat
smazaný uživatel

vypada to blbe, bojim se ze si v sezone uz nezahraje

v tom pripade uz se na to finale muzem rovou vysrat, Nou Camp, bez Muniaina, bez De Marcose (kvuli zkurveny zluty prijde o finale)

Reagovat
Phillipinho

Nejhorsi na tom je, ze se bude hrat na Nou Campu. To se muze stat jenom ve Spanelsku tohle. Barca ma obrovskou vyhodu. Ackoliv budete mit pulku stadionu pro sebe, i tak jste dost znevyhodneny.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me je horsi zpravou ztrata tech dvou hracu, protoze oni dva jsou v nasi vzestupny forme klicovi...resp verim ze bychom meli vetsi sanci s nima na Nou Campu nez bez nich jinde. Tak jako tak je to na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

podľa predpokladov v tejto sezóne už dohral, vyzerá to na ACL

Reagovat
smazaný uživatel

práve som videl video, vyzerá to hnusne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Phillipinho

Banega byl celej zapas excelentni. Kdyz mu to sedne, tak umi zahrat naprosty TOP.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes hral skvele.

Reagovat
Kokesh

To snad vi kazdy. Jen hlava rika ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Slusny, slusny, slusny. Letos na Pizjuanu velkej valec, bych klidne veril tomu ze tam Real nebo Barcu sestrelime.

Reagovat
smazaný uživatel

Griz pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Boze v tej Seville ani stadino na Alhletic nevedia vypredat, co chcu potom hrat LM, dopadlo by to jak pred rokmi hrali vyradovacku LM s CSKA bol Sanchez PIzjuan poloprazdny ak nie prazdny

Reagovat
smazaný uživatel

Pizjuan je vyprodanej jen na derby, real s barcou nebo nejakej vyrazovaci zapas viz Vale vloni, ale fakt ne na letos zalostnej Athletic. A je u prdele jestli prijde 35, 40 nebo 45 tisic, protoze i kdyz prijde tech 35 tak tam vytvori mnohonasobne lepsi atmosferu nez na Nou Campu nebo Bernabeu kam chodi lidi dvakrat tolik, ty jatro. A o tom to je..tak se schovej, zalez a nepis sem hovna, zesmesnujes se akorat.

Reagovat
smazaný uživatel

Carles Puyol po loňské sezoně ukončil kariéru, k fotbalu by se ale mohl vrátit. Podle informací deníku Mundo Deportivo už bývalý stoper Barcelony začal pracovat na fyzické kondici.

Carles prosim vrat sa!

Reagovat
Rattlesnake

akoratže má jít buď do pouště nebo do MLS

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Real údajne plánuje dať 43 miliónov za Falcaa. Pred rokom by som bol nervózny, teraz vravím len do toho !

Reagovat
Ed_Hazard

tiež som to čítal ešte plánujú za 65M zlanáriť Filipa Šeba. to bude ťažký oriešok, čakám dlhé rokovania ako v prípade Modriča alebo Balea

Reagovat
CHONG

Zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

Goal.com

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je potom vybavená vec

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo super, snad by v Realu opět ožil v top střelce

Reagovat
teenz

Real je to poslední místo, kde by mohl ožít jako top střelec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
dextroza_m

Madrid, cabron, saluda al campeon!

Reagovat
CHONG

Přeji Juventusu vše dobré.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
misinho7

tak dneska v plnej sile az na Isca a Carvajala verim tomu ze dens zacneme nepretrzitu seriu vyhier az do konca sezony a ze sa trafi Cris aspon 2 krat a zacne dohanat Messiho nech to nema take lahke

Reagovat
CHONG

A ještě by to dneska chtělo gól pro Garetha a další pro Miláčka

Reagovat
misinho7

tak tak este nech si da aj Gareth tak aby sme boli spokojni dnes minimalne 5 zeby sa kazdy trafil

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas, Arbeloa, Varane, Ramos, Marcelo, Bale, Modrić, Kroos, James, Benzema, Cristiano.

Reagovat
smazaný uživatel

Navas, Coentrao, Chicharito, Silva, Nacho, Jese, Illarra.

Reagovat
misinho7

Illaru mohli kopnut na tribunu a nominovat radsej nasho Messiho

Reagovat
Visca el barca

to si Messiho docela urazil ne

Reagovat
CHONG

Spíš Martina

Reagovat
el Principito

Reagovat
misinho7

Reagovat
technecium

Proč si myslíte, že je Odegaard už v 16 nejlepším hráčem historie, tak jako jeho "jmenovec"?

Reagovat
Leo Rekordman

nevidis ako si dava celu 3.ligu?

Reagovat
technecium

Ajo, já zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

další nemocnej...To je nějaká epidemie na Velikonoce nebo co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jen ví kdo je nejlepší a taky by jednoho takového chtěli.

Nech jim jejich vlhký sen

Reagovat
smazaný uživatel

skôr za Silvu

Reagovat
teenz

Oba hrajou stejně no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real dnes takmer v identickej zostave v akej valcoval na jesen, uz len Carvajal chyba. myslim, ze Real sa aj vdaka pomaly sa rozohravajucemu Modricovi opat dostane na vitaznu vlnu a urcite aj zlepsia svoje vykony. Som dnes zvedavy na Balea, ci ho repre trosku nabudila, alebo ci bude verny svojim tragickym vykonom aj nadalej. Tipujem 6:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Garetha to byly 4 vyhry ze 4 zapasu se skorem 15:1.

Reagovat
Magic player

Jamesovy centry <3

Reagovat
sensei25

Ustoji Ronaldo aspoň nejaký súboj....hrozný chuj a pritom to nemá za potreby...

Reagovat
smazaný uživatel

Iker

Reagovat
dextroza_m

Teď jsem došel, jak vypadá těch 16minut?

Reagovat
sensei25

Real tlači a Granada mohla vyhrávať.

Reagovat
dextroza_m

Aleee, to je škody :-)

Reagovat
dextroza_m

Toho Ronalda na hlavě oblízl kůň?

Reagovat
smazaný uživatel

bože Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeola

Reagovat
dextroza_m

Marcelo má smrtící ty výpady po lajně a centry

Reagovat
technecium

Já tak nesnášim Španělský komentátory...

Reagovat
dextroza_m

si to dej na skysport5, mám ace stream ANG

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Aldeano

Já nesnáším jednoho z dvojice na beIN Sports.

Reagovat
technecium

To je kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

prečo?

Reagovat
Aldeano

Danilo by to dal.

Reagovat
technecium

V tolika do útoku na Nou Campu nechodí, proč proti Baletu jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Gareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeth!!!!!!!

Reagovat
dextroza_m

ježít nejenom, že Granada vypadá jak Zbrojovka, oni tak i hrají

Reagovat
dextroza_m

akorát tam nevidím Zavadila...

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale Zbrojovka ted nehraje špatně :DDDD Například hraje mnohem líp než vyprodaný chachaři :DDD

Reagovat
dextroza_m

Baník pičo!

Reagovat
smazaný uživatel

Budete rádi když nespadnete :DDDD 2.liga by byla pro baníček tak akorát :) střd tabulky a klídek

Reagovat
dextroza_m

mají o bod víc a budou machrovat

Reagovat
smazaný uživatel

Máte super formu posledních 5 špílu :DDD 3 prohry 2 remízy :DDD

Reagovat
sensei25

Neuveritelneeeeeeeee....kopyto dalo gól.....

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
misinho7

Reagovat
Leo Rekordman

ale ma problemy ,aby mu to neuslo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

už som videl, ako to dojebe ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

Či to Ronaldo prežije že Bale dal gól...xD....

Reagovat
smazaný uživatel

Bale Ale celkem sem se bál, že to posere..

Reagovat
dextroza_m

bože on může střílet a dá nesmyslnou nahrávku do strany

Reagovat
misinho7

Garethh

Reagovat
dextroza_m

Ronaldo si vyměnil role s Garethem?

Reagovat
misinho7

Ano treba sa striedat pri strielani golov

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanooooooooooooooooooo!!!! Nádhera!

Reagovat
Aldeano

Reagovat
misinho7

Boooooh

Reagovat
technecium

jj vidím v tom góle boží dotek, přímo geniální myšlenka

Reagovat
dextroza_m

v podstatě to už nikdy nikdo nezopakuje, ale byl jsem u toho!

Reagovat
dextroza_m

ty vole tak on dal gola někomu jinému, než Granadě?

Reagovat
technecium

Nepřehnala to Kristýna v solárku?

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne dal gol a muze zacit nahravat.

Reagovat
smazaný uživatel

80 málo za Jamese

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

James dnes vyborny luka i oin sa hned po zraneni vratili vo forme

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ta onanie dětí z Barcelony tady dneska baví

Reagovat
MadMrJacky

Tebe tu dlouho nebylo vidět Fandíme v dobrých, i zlých časech že?

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

To víš moc práce :) navíc ted byla ta repre přestavka ale jsem rád že jsi se jako správná potrefená husa ozval jako první

Reagovat
Kily

jak jsi tehdy měl ban a na začátku zápasu s Atléticem sis založil nový nick, z něhož jsi se pak ozval až cca o dva týdny později ve chvíli, kdy dal Ronaldo gól v Gelsenkirchenu, to ti do psaní hoven do diskuzí taky vlezla nějaká práce?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem se mohl ozvat když jsem ten ban měl na 3 tydny smetáčku? :D

Reagovat
Kily

třeba z toho nového nicku, co sis na začátku zápasu s Atléticem založil?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ty debile dostal jsem ban na 3 tydny z mýho ip tak jak bych si asi mohl založit novej nick? :D neotravuj :D A radši se dívej na boha v akci

Reagovat
Kily

tak tímhle padá jakákoli možnost, že tady toho vylízance jenom hraješ

Reagovat
10FKK

To je artík?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
raduinho

Pan La cicina

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
dextroza_m

tohle kdyby mu posral, tak ho Ronaldo nechý vyloučit z týmu

Reagovat
misinho7

Vracia sa saman

Reagovat
Visca el barca

Prt, je to naprosto tragická granada

Reagovat
Aldeano

Tvoje máma je tragická

Reagovat
Visca el barca

jdi doprdele ty demente

Reagovat
smazaný uživatel

Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje mamka si včera přála to samý. Divoška.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej náklad hahaha

Reagovat
icka

Reagovat
Aldeano

Už to neunáší

Reagovat
Visca el barca

Jsem v klidu, ligu vedeme my

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to tady asi nejvíc vede tvoje máma

Reagovat
Visca el barca

a dál ?

Reagovat
Aldeano

Zcela evidentně jsi klidný

Reagovat
smazaný uživatel

tleskám tvojí úrovni argumentů

Reagovat
Aldeano

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
misinho7

Kurva hattrick oleeeee

Reagovat
dextroza_m

dnes jich může dát i 6...

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanoooooooooooooooooo!!!!NÁVRAT KRÁLE!!!!!

Reagovat
dextroza_m

jo jsem zvědav na návrat krále proti Atletům

Reagovat
smazaný uživatel

Bejt tebou spíš se zajímám o PSG :D

Reagovat
dextroza_m

sfoukneme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitěěě :D

Reagovat
dextroza_m

určitě líp, jak vy městském derby

Reagovat
smazaný uživatel

Však neboj tohle už je zase trošku jinej real než ten co hral v městským derby kdy bylo 6 hráčů základu na marodce

Reagovat
loki5

A kolikrát jste s atletama letos hráli a kolikrát jste vyhráli ?

Reagovat
smazaný uživatel

2 remizy 4 prohry a právě proto je v LM porazíme :) To už by nebylo normální! :D

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

To je v pici Ted mu tam bude padat vsechno, jeste to bude mezi nim a Leosem zajimave.

Reagovat
smazaný uživatel

slávna barcelonská brankárska škola

Reagovat
smazaný uživatel

Čistej hattrick? Beru.

Reagovat
smazaný uživatel

Do riti hatrick v prvem polcase tak to som teraz zvedavy kto sa odvazi Ronaldovi neprihrat..

Reagovat
sensei25

vyzera to dnes na riadnu nakladacku....táto výhra reálu nepomôže,skôr uškodí....

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, radši vyhrát 1:0 po gólu v 90. minutě nebo nevyhrát vůbec. To by Realu pomohlo spíš.

Reagovat
sensei25

Ide o ten pocit,že už je všetko fajn.Granada nie je super.

Reagovat
misinho7

Hej radsej prehrajme to nam pomoze

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor samozvaný maďarský expert

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

to je blbost, po poslednych vysledkoch prave taketo nieco potrebovali. Totalnu demolaciu supera, nalozit +5 golov, s chuti si zahrat a bez problemov zobrat 3 body. Ronaldo bol znechuteny pred 1. golom, nic mu nevychadzalo a zrazu akoby ho niekto polial zivou vodou. Pre jeho psychiku velmi dolezity hattrick!

Reagovat
sensei25

Ale prosím tá.Granadu by dalo aj B-čo Madridu.To nie je super,ktorý ti niečo napovie o aktuálnej forme.Preto si myslím,že vysoké víťazstvo je skôr zavadzajúce.

Reagovat
smazaný uživatel

v čom je zavadzajuce ty blb? ide o to, e hráči si zastrielajú a naberú sebaistotu a sebavedomie. To im veľmi pomôže oveľa viac ako keby zase vyhrali golom pred koncom a fanúšikovia by ich vypískali a zvôásť hráčom ako Bale to pomôže ako soľ.

Reagovat
sensei25

uvidíme v dalších zápasoch...utesujte sa návratom formy tragickou granadou....takých reštartov tu už bolo od nového roka....

Reagovat
smazaný uživatel

Zranenej Leoš dneska bez golu a bude to krása :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj ja jsem cr a jsem top

Reagovat
dextroza_m

ahoj Cr, copak tě trápí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ted momentalne nic napumpoval jsem tricacek cr hatrick za 8 minut t pohodyros co ty vajicko?

Reagovat
dextroza_m

já se včera vožral jako prase

Reagovat
smazaný uživatel

Smysluplne

Reagovat
Masi

Reagovat
LAM

Po jednom povedenym zápase za jaro?

Reagovat
smazaný uživatel

Brasko je top od doby kdy chytil mic do ruky ty votrechu

Reagovat
smazaný uživatel

Vorechu

Reagovat
boryland

To hrajou z Houslicema nebo co to je ta Granada...

Reagovat
valloire

Ej.

Reagovat
10FKK

Neurážej Slavoj! Hrát takhle Houslice, tak je Luňák všechny utopí v potoce...

Reagovat
celeb

za 12 minut sa Granada absolutne rozlozila. Obrana strasna, zaloha neexistuje, odrazene lopty od brankara stoperov idu priamo k baletakom. Brankar sa moze cervenat za 2 goly.

So 4mi vyhrami z 29 zapasov sa Granada pripoji ku Cordobe. 3. zostupujeceho tipnut neviem, otazna je aj ta zrazka 3 bodov Almerie.

Spat k zapasu, ak ostane takto hrat Granada, Ronaldo ma sancu dat 6 golov.

Reagovat
Kily

já bych Granadu podle tohohle výkonu neodepisoval, Osasuna nebo Levante si do Madridu a Barcelony taky jezdily pro debakly s tím, že klíčové jsou pro ně jiné zápasy, kterým věnovaly větší pozornost a ty nejlepší týmy zkoušely obrat v domácích zápasech

Reagovat
celeb

Musel by som pozriet nadchadzajuce zapasy, ale neverim im. Si zober, ze ohrozenych je 5 muzstiev nad ciarov: Levante (zabojovalo), Eibar, Elche, Getafe a Depor. Navyse je jasne, ze uz po tomto kole bude Granada stracat min. 3 body na Depor, ktory s Getafe kludne moze bodovat.

Z tej 5ky by som Getafe a Levante vylucil - maju nejaky naskok a su to skuseni zachranari. Elche ma super los, Eibar lepsi nez Granada a Depor - no ten ho ma dobre nahovno, bod z Getafe by bol zlaty, potom doma Cordoba a uz same tazske zapasy + vonku Elche a doma Levant. Ten bude asi najvacsi super, ale Depor by som chcel vidiet v LaLige aj na dalsi rok

Reagovat
Kily

jojo, já jenom neberu jako vypovídající pro další boj o záchranu ten dnešek, jinak bych si taky tipl, že půjdou dolů oni, Depor to snad zvládne a mám obavy, aby až před Córdobu nedopadl Eibar

Reagovat
celeb

chcelo by to zeditovat a opravit kopec chyb

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ pohoda, Jamesov výkon nič extra, ale zatiaľ sa len rozohráva, náznaky tam sú ... uvítal by som skorý príchod Jesého, ktorý by si dnes mohol dať gól, pošetrenie Kroosa tiež

Reagovat
smazaný uživatel

Nic extra? Vzdyt hraje vyborne, vzhledem k tomu, ze ten post mu moc nesedi.

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Ronaldovi utekl o 3 minuty nejrychlejší hattrick La Ligy. Zvládl to za 8 minut, nejrychlejší má Villa za 5.

Reagovat
smazaný uživatel

za koľko mal Bueno 4?

Reagovat
smazaný uživatel

16. To by musel vstřelit gól hned v první minutě, aby ho dorovnal.

Reagovat
Kily

16, Bebeto kdysi za 6

Reagovat
Aldeano

Athleticu že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

za 5 to je prostě šílený

Reagovat
smazaný uživatel

video ? :) ikdyž asi stačí dát na youtube "Villa fast hattrick la liga" a je to ,)

Reagovat
smazaný uživatel

5 neskutečny.

Reagovat
icka

Reagovat
Ángel di María 22

Paráda, ještě něco přidat, aspoň 6 celkem.

Cristiano se snad chytí zase, už bylo na čase, James výbornej, příští kolo už i s Iscem a Carvajalem, teď jen doufat, že se nás u zranění bude štěstí držet do konce sezóny.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
sensei25

Zabudol si dopísať,že s Iscom na lavičke...xD

Reagovat
misinho7

Len nesmu prestat hrat ako je u nich zvykom

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sa zatial oplatilo pozerat, krasny futbal, paradne kombinacie, Real zatial valcuje A Ronaldo je proste sestnastkovy zabijak

Reagovat
misinho7

A Bale dnes vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

konecne skoncia famy o odchode

Reagovat
smazaný uživatel

A opat zacnu po stvrtfinale s Atletmi

Reagovat
CHONG

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

To je presne ten zapas, kde by mohl jit Kroos o polocase dolu.

Reagovat
dextroza_m

to je ten zápas, kdy nemusel ani nastoupit...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to uz je uplny scifi.

Reagovat
dextroza_m

:-)

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

zaujimave videl som asi 25 minut, hovorim si, ze ta Granada hraje clekom zaujimavo, celkom sa drzali, odidem na 20 minut a potom toto?

Reagovat
teenz

Reagovat
icka

Reagovat
LAM

Bylo jasný že Real dneska nemůže ztratit,tak snad předvedem skvělej výkon večer na Celtě.

Reagovat
celeb

s 0:2 by som bol maximalne spokojny (v podstate s hociakou vyhrou). Celta je doma silna, obzvlast proti favoritom. Zakoplo tam Atletico aj Valencia. Barca/Real/Sevilla tam este len budu hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze dostane sancu aj Jese .

Reagovat
dextroza_m

Crko ještě min jeden přidá... já měl vsazeno +4,5

Reagovat
smazaný uživatel

+4,5 na CRko ? :D to by byla slušná nálož to snad ani mnohé sázkovky neumožňujou :)) já měl dnes vsazeno +3,5g, h 0:2 a +2,5g v prvnim poločase (různé tikety vše, samozřejmě)...očekával sem výsledek 4:0..a hle, ono to bylo více jak 2x 4:0 :)

Reagovat
-Carles-

James už je naspäť? Takže Isco pekne na lavičku

Reagovat
-Carles-

Treba dodať že vo veľkej miere vďaka zraneniam. V plnej palbe bude hlodať kosti na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, za dva roky je nejvyužívanějším hráčem jen kvůli zraněním.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz mas koniec sezony .

Reagovat
CHONG

Proč se k tomu vyjadřuješ, když tomu rozumíš jak kůň kafi

Reagovat
Jerichoo

Musíš byť troll, nemôžeš byť taký trulo a strápňovať sa takto úmyselne

Reagovat
misinho7

Skoda ze martin nieje na lavicke...druhy polcas ako stvoreny prenho

Reagovat
CHONG

Cristiano hattrick, Gareth gól a Miláček výborný výkon po zranění, zatím velká spokojenost

Reagovat
misinho7

Garethove centre su uzasne

Reagovat
-Carles-

Však hráte proti tragickej Granade...

Reagovat
CHONG

A co má být, to tu kvalitu centrů nějak snižuje?

Reagovat
-Carles-

Otázne je, kde tú kvalitu necháva proti silnejším súperom.

Reagovat
icka

Reagovat
Leo Rekordman

da sa povedat,ze ano,aaj nie,ne treningu bez tlaku dava skoro kazdy paradne centre

Reagovat
misinho7

A co s tym maju centre ?

Reagovat
smazaný uživatel

myslel si pasy nie?

Reagovat
celeb

pussy ?

Reagovat
misinho7

Ked dnes neprestaneme hrat tak 8 kuskov dame

Reagovat
Aldeano

Benz

Reagovat
Magic player

Kolik ma uz James acek v teto sezone?

Reagovat
smazaný uživatel

nie vela .

Reagovat
misinho7

Reagovat
boryland

Tvle at tam hodi rucnik to je na desitku..

Reagovat
dextroza_m

a je zraněný

Reagovat
aither

Granada zmrdi

Reagovat
misinho7

Bale asistencia cris 4 kusky

Reagovat
smazaný uživatel

Takový tréninkový zápas

Reagovat
smazaný uživatel

kolko dal Ronaldo v Reale v jednom zapase najviac?

Reagovat
smazaný uživatel

4 proti Seville v 10/11 myslím. To se mu podařilo jen tehdy a dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tam měl ještě penalty, takže 4 góly bez penalt, to se mu podařilo poprvé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CR7RONALDO to má správně.. proti Seville taky nekopal ani jednu pencli. Jsem CRko moc podcenil

Reagovat
CR7RONALDO

3 krát dal 4 goly za zapas(iba 1 raz z toho bez penalty)

Reagovat
CR7RONALDO

proti Elche 14/15 (2 pen.), Deportivo 10/11(1 pen.), Sevilla 10/11(0 pen.) a teraz

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
smazaný uživatel

lol.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, levý koleno.. to je přesně to, se kterým má ty chronický problémy.

Reagovat
dextroza_m

kua škoda, že tam nebylo na vsazení + 7,5

Reagovat
sensei25

To je radosti v tom cirkuse...xDxDxD

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý kotel

Reagovat
Miguel19

Granada To hrají nějací amatéři?

Reagovat
dextroza_m

Zbrojovka přijela místo nich

Reagovat
pawelFCB

Bale Konečně mu to tam zase padá,kde jsou ted ti hateři...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečny To bude útok na nějaky rekord v La lize.

Reagovat
ZB 07

Má někdo statistiku, kdy naposledy bylo dvojciferné skóre?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
dextroza_m

Kroos dolů? Ty vole to se dnes dějí věci

Reagovat
smazaný uživatel

Trapná La Liga

Reagovat
aither

To neni možný doprdele , ať to fandové zachráněj a udělaj kontumaci na 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Granada to jsou nehorázní šup*ci... jak vůbec takovej tým může hrát v la Lize, dostanou tak 12:0 s tímhle...

Reagovat
Tywin Lannister

7 golu z 8 střel na bránu

slušná produktivita

Reagovat
CHONG

Miláček dneska skvělý

Reagovat
el Principito

nemusíš tady chválit přítele

Reagovat
Leo Rekordman

ta Granada je tragicka,drzalo ich,ze drzali dobry stav,inak sa rozpadli uplne.Real urcite zlepseny vykon,aj ked netreba vela proti tomuto mancaftu,hlavne je u Realu vidiet ten hlad a to,ze chcu pridat dalsie goly a myslim,ze fotbal ich znova zacina bavit

Reagovat
Aldeano

Reagovat
misinho7

Teraz tam dat nasho Messiho tak ma golik urcite

Reagovat
Leo Rekordman

tak uz je to jasne,o 7 golov je ten stav,kedy sa Caro neboji o vysledok a strieda

Reagovat
misinho7

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Leo Rekordman

Carlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
livefan

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
C-M@ster

600. pro snížení počtu týmů v PD na 12-14

Reagovat
smazaný uživatel

stačilo by na 5 Real, Barca, Atleti, Valencia, Moyesův tym

Reagovat
C-M@ster

Ale dal bych teda ještě k nim Sevillu nebo Villareal, aby to byl sudej počet a jeden vždycky kolo nestál.

Reagovat
Phillipinho

Supr reseni

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Důvod proč nesleduju La Ligu! Trapas, nuda

Reagovat
Kily

tvoje problémy bych chtěl mít, já se tady už deset minut snažím najít Ronaldovu fotku se šesti prsty, kdyby ještě přidal dva kousky a pořád nic

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
dextroza_m

tak ty máš rád kopanou a my fotbal no...

Reagovat
misinho7

Reagovat
CHONG

Tak zase můžeš jít.

Reagovat
pawelFCB

Proto to Atletiko v oblíbených?

Reagovat
Leo Rekordman

sledujes polsku,slovensku,chorvatsku....?

Reagovat
pawelFCB

Když je čas,tak ano. Já na ty ligy alespon nenadávám,když mám klub z té ligy v oblíbených...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Leo Rekordman

on Atl.moze sledovat v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico sleduju v LM, fandím jim tam, ale v lize je nesleduju

Reagovat
CHONG

Jsme z toho všichni zničení.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
misinho7

Hlavne ze je najlepsia na svete

Reagovat
MadMrJacky

Takže jsi letos nesledoval ani MU?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik že to zbylo v Evropě anglických týmů?

Reagovat
smazaný uživatel

No tolik gólu může padnout v každé lize, i v PL (např. My s váma 8:2 )

Reagovat
smazaný uživatel

může, ale ve Španělsku se to stává častěji

Reagovat
Aldeano

Už jen proto, že v PL nejsou týmy jako Barca a Real...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prosim len do toho nezapajaj svoju logiku

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, občas tam padá dost gólů, ale krása PL je v tom, že poslední může porazit prvního, ve La Lize se to nikdy nestalo

Reagovat
technecium

Celta, Malaga

Reagovat
Aldeano

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě se to někdy stalo, ale ne tak často jak v PL. PL je vyrovnanější, ale zas není třeba PD tak zhazovat, že je to nuda, trapas apod. Taky je to celkově dost kvalitní liga pro oko objektivního fanouška, co má radši PL.

Reagovat
Phillipinho

Tak to tedy cely spanelsky fotbal trpi, jestli ty nesledujes La Ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Baleovy přímáky z dálky jsou snad nejnebezpečnější

Reagovat
smazaný uživatel

To je normální ligový zápas nebo jenom nějaká exhibice?

Reagovat
technecium

Ronaldo má nejvíc gólů ---> může dostat zaslouženě Zlatý míc

Reagovat
smazaný uživatel

Za hodinu začíná zápas Burnley - Spurs, to bude aspoň zápas! V PL hraje ligu všech 20 týmů, v La Lize hraje ligu 5-6 týmu, zbytek kompars

Reagovat
CHONG

Co naděláš, anglické týmy zase dělají komparz v Evropě.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

to proto že tam letos nebyl nejlepší tým - MUFC!

Reagovat
icka

Reagovat
CHONG

No jo, vy byste tam udělali díru do světa jak tunguzský meteorit.

Reagovat
smazaný uživatel

to není zrovna dobré přirovnání

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to dává smysl!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ze středu tabulky, s retardovanym trenérem, kterej dává útočníky na dm?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Aha a preto v liga majstrov a europskej lige dostavaju anglicke timi od spanielskych na prdel

Reagovat
Phillipinho

Ty jedes

Reagovat
Phillipinho

Ty ale preci spanelskou ligu nesledujes ne? Tak podle ceho soudis, jak ty tymy hrajou?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Leicester ješte může vyhrát titul, ztrácí pohých 48 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

trocha mimo no

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší 5-6 týmů, co hrajou fotbal, než 20 kopáčských.

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
misinho7

Keby Ronaldo premienal vsetky sance tak ma dnes minimalne 7 golov

Reagovat
Tywin Lannister

Ta granada je fakt směšný mužstvo, takhle neorganizovaná hra, to se jen tak nevidí, klasika u týmů ze spodku španělký ligy

Reagovat
Phillipinho

No neco podobnyho jsme meli moznos videt v zapase Barca-City. A to je City tym z vrchni casti tabulky!

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Tywin Lannister

tak to samý bys moh říct i o Bayernu, když je loni real vyklep 4:0

ve španělsku je takovej výsledek proti Realu/Barce ob kolo

Reagovat
Phillipinho

Tak to vubec neni pravda. Real a Barca dava 8 golu ob jedno kolo?

Reagovat
celeb

praveze nie, posledna Cordoba podlahna na Reale 2:1 golom z koncu zapasu. Tento vybuch Granady je exces, 10 golov v 1 zapase si fakt nepamatam z LaLigy, ani 9 strelenych golov.

Reagovat
madridcan

Druhy rok po sebe nas musi nakopnut prehra na Camp Nou?

Reagovat
aither

Granadaaaaa, obrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Granada se nadechuje k obratu.

Reagovat
icka

Tedka otoci jeste

Reagovat
misinho7

Jese strasne mimo,.mam zly pocit ze sa uz nikdy nevrati do formy aku mal

Reagovat
smazaný uživatel

hrava poslednych 15 minut . System 4-2-4 co je snad najvatsia blbost co Carlo vymyslel .

Reagovat
smazaný uživatel

Když už ta blbost jmenem La Liga skončí?

Reagovat
Kily

6. června

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by sis vylívat mindráky na BL ti vás letos přeskočili

Reagovat
smazaný uživatel

PL nikdo nikdy nepřeskočí! Do ní chtějí všeci hráči! je tam 5 TOP týmu! krásné stadiony, vyrovnané všecky týmy, to nemuže La Liga ani BL nabídnout!

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda Leicester a Burnley nepřijdou moc vyrovnaní zbytku ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ovšem.

Reagovat
smazaný uživatel

Cris pls, uz nekop tie priame

Reagovat
misinho7

Nemohol to sakra pustit ronaldovi a ne si vlastne davat

Reagovat
madridcan

Chudak Mainz, dneska mu komentator cely cas naklada a este to korunuje vlastencom

Reagovat
blaugrana

Coentrao v lastný a esport pridá gol madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mainzov zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tu dneska je? S koncem anglických týmů v Evropě tu PL sekce organizuje protesty proti La Lize?

Reagovat
Darren Fletcher

omg uz zakonci aj niekto iny?

Reagovat
madridcan

Mainz

Reagovat
misinho7

Kolko mal dnes Ronaldo sanci ?

Reagovat
Darren Fletcher

okolo 14 striel

Reagovat
technecium

Ze 14 střel bych 4 fíky dal taky a to bych byl ještě z formy

Reagovat
Spalovač šancí

Stejně je CR děsnej vocas. Při Baleově akci vyklusává. Když vidí, že obránce dělá chybu, najednou se rozběhne, aby mohl dostat přihrávku. A když Bale obejde brankáře, tak se vztekle otočí a ani nejde gratulovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

30 striel. Granada je pripravena asi ako na trening

Reagovat
smazaný uživatel

A kur.. další zápas bez Arbeloi

Reagovat
madridcan

Krasota

Reagovat
misinho7

Boooh

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

trapas toto...

Reagovat
Darren Fletcher

no sup Cris este jeden, ked, tak poriadne

Reagovat
smazaný uživatel

Cítím, že Messi dá 6 gólů dneska, jak to bývá zvykem, že se trumfují navzájem

Reagovat
smazaný uživatel

Vigu těžko ti hrajou hodně na obranu... ke všemu s nima míváme hodně problémy.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Phillipinho

Celta je naopak dost ofenzivni tym. Vepredu maji vyborne technicke hrace. Na Balaidosu porazili Atletico a urcite budou trapit, jak dnes Barcu, tak i Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Zázraky se dějí

Reagovat
smazaný uživatel

Cris.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej tým jako je Granada musí sestoupit a už se nikdy neukázat.

Reagovat
smazaný uživatel

je to pekne mesto

Reagovat
smazaný uživatel

Město to může bejt pěkný ale fotbal je tam dost zoufalej...

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě by už měli kulky konečně sestoupit

Reagovat
smazaný uživatel

Co plácáš prosimtě?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu ti to vysvětlovat, když umíš psát takové hovna tak si musíš umět i vyhledat informace.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tě vůbec, tvůj nick vidím poprvý tak vůbec nechápu proč mi píšeš, ještě takový ho*na? Něco k fotbalu? Jinak se víc s nějakým deb*lem jako ty bavit nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jsem reagoval na tvůj naprosto dementní křečovitý koment. A jestli mě vidíš poprvé nebo po desáté, je mi u prdele pro mě jsi jen děvka

Reagovat
smazaný uživatel

Když je pro tebe dementní a ty na to furt takhle reaguješ a neumíš normálně diskutovat a argumentovat a řešíš jen mě a ne výkon Granady, na kterej byl koment určnej, tak jsi logicky dement... neco k fotbalu?

Reagovat
smazaný uživatel

S čím mám prosímtě argumentovat? Granada dostala 9 gólů, ty jsi napsal úplné hovno, očividně zuříš kvůli 5 gólům Ronalda... Na tohl je jediný argument a to, že jsi totálně vylízaný

Reagovat
smazaný uživatel

aha asi mě dobře znáš když mě soudíš podle něčeho co evidentně ani nechápeš. Já se dál nebudu s nikým anonymně urážet na netu...

Reagovat
Phillipinho

Soudit podle jednoho vykonu, jestli si zaslouzi sestoupit . Pro Granadu prijdou dulezitejsi zapasy nez je zapas na Bernabeu. Granada neni prvni ani posledni tym, co prohraje debaklem proti Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou předposlední a ve 4 zápasech od Barcy a Realu dostali 22 golů... k tomu je asi už těžko něco říct...

Reagovat
aither

taková hanba

Reagovat
smazaný uživatel

LA LIGA PRÁVĚ PADLA NA ÚPLNÉ DNO !!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš ty.

Reagovat
smazaný uživatel

prosimta na čo sem hcodíš trollovat, ked sa ti nepáči sledovať hráčov ako Modric, Ronaldo, James atd , tak sem nechod pozeraj si to co ta bavi a neobtazuj tu ludi, ktorych bavi fotbal. nikto ta nenuti na to pozerat..

Reagovat
dextroza_m

tím,že jsi došel sem?

Reagovat
Masi

Se mi líbí jak tu na sebe dycky blijete, ale stačí aby přišel někdo z PL a táhnem za jeden provaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera, pre toto sa oplatí sledovat fotbal..

Ešte som sa s jedným chalanom pred zápasom hádal či Ronaldo dosiahne na 40 golov v lige, a za hodinu a pol je vsetko inak

Reagovat
Ángel di María 22

Cristiano paráda Celej výkon pohodička, 9 gólů, věřim pevně, i když tohle byla Granada, že v plný síle zas budeme válec.

Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole teraz čítam príspevky a kolko trollov sem prišlo, že MUNFC to odkial sem došlo ?

Reagovat
smazaný uživatel

z podřadné ligy

Reagovat
technecium

Barco! Hlavně se nenech tímto výsledkem znervóznit, nám stačí 2:0 a nic se na boji o titul nezmění

Reagovat
CHONG

2:0 bych bral

Reagovat
technecium

Víš jak jsem to myslel...

Reagovat
sensei25

On vie všetko.

Reagovat
CHONG

Měl ses líp učit

Reagovat
sensei25

Školy mame rovnaké,len niekto tu ma potrebu zo seba robiť pána advokáta.

Reagovat
CHONG

To jsem ze sebe nikdy nedělal

Reagovat
sensei25

Aha,tak sa to tu objavilo samo od seba...xD

Reagovat
CHONG

Nikdy jsem netvrdil, že jsem advokát

Reagovat
sensei25

Budúci boha sa tváriš ako keby si tu o tom nikdy nepísal.

Reagovat
CHONG

Tak znovu, nikdy jsem netvrdil, že jsem advokát, to jenom natvrdlý culés nejsou schopní pochopit rozdíl mezi slovy mezi advokát a právník

Reagovat
CHONG

natvrdlí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Král je zpět, Miláček je zpět, cesta za titulem právě začíná

HALA MADRID!

Reagovat
dextroza_m

Král vytrhaných obočí?

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Diego2

Reagovat
sensei25

Kráľ...xDxDxD

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Spalovač šancí

Že tě to baví, pořád čumět na Pána prstenu

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny zapas, krasne goly, vyborny Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Cris

Gratulace k prvnímu dobrému výkonu letošního roku.... 5. dubna.

Reagovat
sensei25

A hlavne si zabudol napísať,že proti Granade...xD....toľko radosti v Madride z výhry nad granadou....xD

Reagovat
smazaný uživatel

je pekné vidieť, ako najväčšiu radosť z dnešnej našej výhry majú otrokári

Reagovat
sensei25

Vecer poprosím hocijakú výhru.Najlepsia by bola po vymyslenej penalte v 93minute.To by tu bolo údolie sĺz....xD

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně aby ji nekopal Messi to by taky mohlo být údolí slz na vaší straně :D

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
valloire

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

hezky cris krásná demolice, snad nám real ukázal jak hrát už letos nebude

Reagovat
dextroza_m

ty vole dit ta Granada by neporazila ani Bohemku...

Reagovat
smazaný uživatel

no, dát 9 kousku neni zas tak jednoduchy. a real mohl vyhrat klidně i víc, že jde o podprumerneho soupere je samozrejme fakt, ale stejne krasna demolice a spousta golu a hezkych akci. jen bych byl rad kdyby podobny zablesky formy uz neukazovali

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastický výkon , totálně jsme je přejeli. Jen škoda nevyužitých šancí...

Škoda, že nám chyběl zároveň Luka i James takovou dobu, ta hra je s nimi úplně jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy jsem tvrdil, že nejlepší fotbalista je Messi, ale mýlil jsem se, přiznávám to. Každý objektivní člověk musí uznat, že nejlepší je Ronaldo.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
LAM

Reagovat
technecium

Reagovat
dextroza_m

ten se poved

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Skoro tak dobrý troll jako slováci

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Malresi

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

inak, šláger kola dnes s týmito zostavami:

Valencia XI: Alves; Barragán, Mustafi, Otamendi, Gayà; Fuego, Parejo, André Gomes, Feghouli, Alcácer & Piatti

Villarreal XI: Asenjo; Mario, Musacchio, Bailly, J.Costa; Pina, Trigueros, J. Dos Santos, Campbell; Vietto & Gerard.

Reagovat
Leo Rekordman

Villareal

Reagovat
smazaný uživatel

do segundy aj s barcelonou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Woyta

Reagovat
-Kopy-

očekávaná od nás, silná a snad vítězná

Reagovat
smazaný uživatel

netopier si to postráži v suchom triku, treba ponaháňať Real a zbierať body na Atlétov

Reagovat
Phillipinho

Hodne spatnej fotbal. Piatti je dneska hodne spatnej....

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jsme všichni až na obranu špatní

Reagovat
-Kopy-

to byl hroznej fotbal, od nás strašná bída...snad se to ve druhym poločase změní

Reagovat
Malresi

Vyrovnaný futbal, bohužiaľ bez šancí

Reagovat
Phillipinho

Piatti by mohl tak jednou zkusit jit jeden na jednoho, porad jenom centruje

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Pipo123

Ten Gomes v zálohe Vale to bola hrôza, koľko prihrávok pokazil

Reagovat
smazaný uživatel

kurvy žluté... ale za ten výkon jsme si 3 body nezasloužili, ten výsledek odpovídá tomu co bylo na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi som sklamaný z tohoto zápasu. Gomez bol velmi slabý, nerchápem ako môže mať také výpadky a výkyvy formy, jeden zápas hraje dobre daľší totálne zle a Piatti bol tiež slabučký. Celkovo opäť veľa zlých prihrávok, neviem či by to nechcelo nejakého takého hráča, čo by hral pod hrotom a pomáhal spojiť hrot útoku zo zálohou, lebo sa mi zdá že všetci záložníci sú moc defenzívny a krídla sú ortodoxné a hrot je potom úplne vypojený z hry..

Reagovat
LAM

Barça Line-up : Bravo, Alves, Adriano, Mathieu, Pique, Busquets, Rafinha , Iniesta, Messi, Suárez , Neymar.

Reagovat
-Carles-

Rafinha Od neho čakám dnes jazdu

Reagovat
Ed_Hazard

čo na to frajerka?

Reagovat
smazaný uživatel

Berizzo's 'Celtiño' XI: Sergio, Mallo, Cabral, Fontás, Jonny, Augusto, Krohn-Dehli, P. Hernández, Orellana, Nolito and Larrivey.

Reagovat
patas92

OT: Voráček

Reagovat
Kily

hattrick 1+1+10 by mu záviděli i Messi s Ronaldem

Reagovat
patas92

Reagovat
panca

Sopcast na barvu?

Reagovat
technecium

Nemáte link s panem Hudsonem?

Reagovat
technecium

prosím prosím chci onanovat s ním

Reagovat
smazaný uživatel

Celta na nás zatím pěkně vlítla.

Reagovat
celeb

6. minuta a Iniesta uz 2. krat zle nahral. Okrem toho sa lopty nedotkol.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic lehkýho nás nečeká, to jsme věděli...V tomhle zápase bych tam možná dal radši Xaviho místo Iniesty, to jejich napadání je skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

tá úspešnosť prihrávok je z oboch strán tragická

Reagovat
smazaný uživatel

napadání, málo času

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu ho za ruku chytl, ale na penaltu málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez naivka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tohle šlápnutí na Sergia bylo jiný kafe. Tam měla jít karta.

Reagovat
smazaný uživatel

Alba bude Messimu hodně chybět. Teď bylo vidět, jak rád by to za tu obranu hodil, ale ... Alba tam nebyl.

Reagovat
blaugrana

Neymara by som mlátil nejakou bambusovou palicou, pokiaľ by sa nespamätal.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta se konečně přesunul do svýho prostoru a je to o moc lepší. Nechápu, co dělal na tom rozehrávači.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to boj. Celta ale sympatický mužstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo tam byl včas.

Reagovat
MadMrJacky

Ten rozhodčí vypadá jako slušnej úchylák

Reagovat
Ed_Hazard

pencla ako víno, škoda celta

Reagovat
technecium

nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

že se to píská vám, neznamená, že se to pískat má ...

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

lopty sa dotkol, to ale neznamená, že môže sundať hráča

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak vy to myslíte vážně ...

Reagovat
smazaný uživatel

ty tiež evidentne ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě jednou - podle tebe to fakt byla pentle?

Reagovat
smazaný uživatel

na základe spomaleného pohľadu tak na 60% áno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

lopty sa dotkol iba preto že ho trafil Nolito či kto bol v tej situácii, ale pencla nie, za to ten neviditelný ofsajd a teraz Larryveiova tutovka mali skončiť gólom

Reagovat
Ed_Hazard

jirko a teraz sa pískalo čo??

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ten offside?

Reagovat
Ed_Hazard

hej ten neexistujúci

Reagovat
smazaný uživatel

: ))) Jestli chceš dělat, že rozhodčí škodí Celtě, tak si aspň počkej na nějakej těsnější a ne na takovej jasnej, proboha

Reagovat
smazaný uživatel

jejda, tak teď se ještě dozvím, že metrový ofsajd se nemá pískat ...

Reagovat
Ed_Hazard

http://vipracing.tv/channel/roja-4#www.rojadirecta.me

tak tu tú situáciu opakovali a rozhodne v offsajde nebol, teraz som zmätený

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhle se mi nic nespustilo, ale opakovaček jsem viděl dost.

Reagovat
Ed_Hazard

tak potom v tom majú prsty ilumináti

Reagovat
smazaný uživatel

To si řeš sám. Mě zajímá fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

to bol ofsajd

Reagovat
Kluivert9

A co se pískalo teď?

Reagovat
patas92

Bože to je tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, Suárez..

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle žlutou bych viděl jako výchovnou. Luis padá při sebemenším kontaktu, takže se nedivím, že mu sudí nic nefouknou.

Reagovat
technecium

Luisi, Neymare berete si příklad ze špatných hráčů... Luisi, vyser se na podobování Kristýny, Neymare, nesnaž se být tragičtější než Bale

Reagovat
blaugrana

Boha jeho. Xavi na pľac, lebo ten stred zas kurva nemá kto riadiť. Neymara poslať na okružnú jazdu okolo vesmíru.

Reagovat
-Carles-

Utrpenie sa skončilo Do druhého polčasu treba ísť trocha s iným prístupom, inak z toho tri body nebudú.

Reagovat
patas92

Xavi a Pedro na plac, Rafinha s Neymarem dolů, děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Celta hraje parádně. Přesně vědí, jak na Barcelonu hrát, snad jim vydržej síly i v druhý půli. Barcelona hodně moc tragická, Neymar, celá záloha absolutně neexistuje, Alves tam pustil Celtu 2x do tutovky. Tady rozhodně ztratit můžou, tak snad to vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Celta je výborná, ale to se tak nějak vědělo. Zatím to je zasloužená plichta ... mooooožná byla Celta o chlup lepší. My zatím těžíme z občasných ztrát domácích v zajímavých prostorech a je škoda, že to Neymar z té šance nezahrál trochu rozumněji.

Je to už ohraná písnička, ale zase je naší nejslabší řadou záloha, která ve velkých částech zápasu(ů) prostě není. Dneska nejslabší Rafinha.

Naopak nejlepší jsou v našem dresu Messi a Suárez.

Do druhé půlky musíme zlepšit pohyb, protože je vidět, že ten krok dva navíc se hráčům už zase nechce udělat.

Na straně domácích bych vyzdvihl Orellanu.

Reagovat
sensei25

Tak pomalú zálohu ako mame my nemá asi ani jedno mužstvo v PD.Iniesta dole,Neymar tak isto.Dnes to vyzerá blede......xD

Reagovat
celeb

No zatial sklamanie, aj ked priznam sa, Celty som sa bal. Stred zas nefunguje, Andre obcas nieco zahra, ale vacsinou zle. Alves uplne zly, Neymar detto. Dobry Messi (spociatku) a Busquets. Stoperi par kiksov pri rozohravke, ale nic nebezpecne, zatial to zvladaju. Adriano svoju stranu zvlada. Rafinha - spociatku dobry, potom taky sedy priemer. Suarez by mal zapracovat na svojej odolnosti v subojoch a neronaldit, zltu si zasluzil (aj ked mozno nie za ten suboj).

Celta cim dalej tym lepsia - ako vzdy, ked ju niekto nezlomi rychlym golom. Cim dlhsie bude 0:0, tym horsie pre nas.

Co robit? Iniesta musi ist dole hlavne koli svojej neochote vracat sa (a nulovej pridanej hodnote v utoku). Rafinha nalavo, Rakitic napravo (pripadne prichod Xaviho aj Rakitica). Neymarovi by mozno tiez pomohla nejaka rotacia, uz je moc zapasov nemastny - neslany.

Reagovat
smazaný uživatel

zatia nic moc, mozeme byt radi , ze je zatial remiza...leo sa musi stahovat do zalohy lebo inak by sa k nemu lopta nedostala, keby sme ho nemali tak ako neviem kto by nejaku sancu vymyslel..co on sa ma rozkrajat a hrat utok zalohu proste vsetko ?

Reagovat
sensei25

Nebol kurwa

Reagovat
blaugrana

Baraní kokto a nie ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, tak tohle ofsajd nebyl.

Reagovat
technecium

on poprví za rok trefí bránu a je to offside

Reagovat
patas92

Podle mě tam kousek byl, ale pustit to mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavej pohled na věc, kousek byl, ale pustit to mohl...asi jako říct, že byl míč kousek za brankovou čárou, ale rozhodčí to jako gól uznávat nemusel...

Reagovat
smazaný uživatel

Ed Hazard, tohle ti zopakovali? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Asi.

Reagovat
Ed_Hazard

zopakovali a takých 20 centi tam bol, hlavne naklonený telom....a to som zmenil aj stream

Reagovat
-Carles-

Škoda, toto malo platiť.

Reagovat
smazaný uživatel

jasnej gól, tady sudí ty kašpary okradl

Reagovat
2miguel1

nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd byl...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tu by ma zaujímal záber na línii ofsajdu, z jedného sa zdalo, že bol, druhý bol na *****

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinhu bych vyndal už jen za tuhle blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná akce. Přes tu levou stranu to jde.

Reagovat
sensei25

Boha Iniesta veď vystrel...až do branky sa jeb s tým...

Reagovat
smazaný uživatel

Naše obranné postavení je jeden velký chaos.

Reagovat
Ed_Hazard

Celta bude tých šancí lutovať

Reagovat
smazaný uživatel

Hurá.

A hned za pár minut Andres OUT, Raketa IN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celta si to dává, nečekaně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle bude muset Dani slevit půl mega na platu.

Reagovat
smazaný uživatel

šmaarja

Reagovat
patas92

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
sensei25

OMG...Iniesta tragéd ako svina a stále hra...načo čaká Enrique

Reagovat
aither

Alves dpč , to zas bude provar

Reagovat
smazaný uživatel

Když se Suáreze nikdo nedotkne, padá, když je faulovanej, vstává a dohrává...ten borec jede těžce proti mainstreamu...

Reagovat
smazaný uživatel

Alves

Reagovat
FUnk

alves dneska stejny kop jak paulinho, brazilci se nezaprou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten aaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnndddddddddrreeeeeeeeeesssssssssss než něco uděeeeeeeeeeeláááááááááááááááááá .............................................

Reagovat
smazaný uživatel

Celtě se drolí střed, a my to nejsme schopní využít

Reagovat
blaugrana

Celo ti zajebať Neymar málo.

Reagovat
REPLIKATOR

Pique

Reagovat
smazaný uživatel

Děravá obrana

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Jeremmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý

Reagovat
smazaný uživatel

ooooooh mama! Teď to neposrat...

Reagovat
blaugrana

Joooooooooooooooooooooooooooooooooooo. Jeremyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuřááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááákkkkkkkkkkkkk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Mathieuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
X-bano-X

joooooooooooooooo

Reagovat
-Carles-

Jeremy

Reagovat
Jerichoo

to je straaašne nezaslúžené

Reagovat
aither

Bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůh

Reagovat
smazaný uživatel

omg, škoda..

Reagovat
-Carles-

Opäť štandardka. Lucho

Reagovat
Switchback

Kuřák na to, že byl u toho faulovanej tak krásně

Reagovat
smazaný uživatel

Neyi, co blbneš?!!!

Reagovat
sensei25

Neymar berie drogy alebo mu už jebe?

Reagovat
smazaný uživatel

asi mu dorazila z Kolumbie zásilka banánů

Reagovat
2miguel1

neymar nic, iniesta nic

Reagovat
smazaný uživatel

Maju tam jedneho poriadneho hlavickara aj toho nedokazu ustrazit. Celta si to cele posrala sama resp. ten chuj co ho neustrazil. Tito zmrdi katalanski maju neskutocne stastie. Podobne ako proti nam tak aj teraz hraju hovno a daju z nicoho gol, zatial co statni potrebuju 30 pokusov aby tam daco padlo.

Reagovat
technecium

budeš kupovat Mathieua?

Reagovat
smazaný uživatel

toho kupim do Castilly na tych par tyzdnov co mu ostava

Reagovat
Leo Rekordman

mame zostavu?

Reagovat
-Carles-

Reagovat
sensei25

Zapni si manažéra a ťahaj do pice

Reagovat
smazaný uživatel

hrate hovno, toto neni ani tien tej Barcy co pred rokmi. Messi zachvilu 30-tka, sudy a pokuty, poskodene meno. Zmrdi skorumpovani

Reagovat
patas92

Reagovat
sensei25

Vy ste hrali hovno od 2002,Ronaldo už 30ma,Messi až za 2roky.Poskodeny si zrejme ty.Mas ešte niečo?

Reagovat
smazaný uživatel

tu jednu sezonu? videli sme tu vasu pred rokom

Reagovat
sensei25

jeb nato...xD chod spať...

Reagovat
blaugrana

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
FUnk

rozhodci

Reagovat
sensei25

Chod už do pice Neymar....

Reagovat
blaugrana

Gerard a Jeremy opäť MOTM, ak to udržia. Ale Jordi neskutočne chýba na tej ľavej strane. Pri všetkej úcte k Adrianovi, na Jordiho sa nechytá.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tohle asi zase nebyl ofsajd.

Reagovat
Switchback

asi určitě

Reagovat
smazaný uživatel

já už jsem dneska opatrný

Reagovat
-Carles-

Čo sa stalo s Neymarom je pre mňa najväčšou záhadou...

Reagovat
blaugrana

Až moc sa venuje mimofutbalovým aktivitám a je to poznať. Viac sa angažuje v reklame ako na ihrisku. A Boh vie, čomu sa venuje po večeroch.

Reagovat
technecium

si ho přidej na instagramu... mně se chce z tý jeho party buzniček blejt

Reagovat
blaugrana

Nemám tam účet a radšej ani nechcem. Ešte by som tam natrafil na niečo, na čo by som natrafiť nechcel.

Reagovat
smazaný uživatel

zahadou je co sa stalo s Rafinhom ? nemozem si pomoct ale od Thiaga na mile vzdialeny .

Reagovat
-Carles-

Dnes mu zápas nevyšiel ale inak celkom solídne výkony. Thiago je kreatívnejší ale Rafinha mi príde pohyblivejší s lepším driblingom. Ešte máš čas, prvá sezóna v Áčku, uvidíme či sa posunie ešte vyššie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
blaugrana

Xavi bojuje ako drak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten praporkář je úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrdi podvodnicki a neplatici statu, zrusit tento cirkus.

Reagovat
MadMrJacky

Moc to prožíváš. A taky jsi debil

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je Barca? tento skorumpovany klub s tymto futbalom ma ziskat titul? potom je futbal v La Lige cely postaveny na hlavu. Super opat lepsi, jasne sance a zmrdom staci jedna strela a jeden priamy kop.

Reagovat
Phillipinho

O co ti vlastne jde?

Reagovat
Visca el barca

Jsi blb nic víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
2miguel1

Sergio Sergio

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to bylo schválně.

Reagovat
2miguel1

žlta pre Sergia pohode, ale ten jeho prejav po trafení trávy

Reagovat
smazaný uživatel

divadelnik Busquets dostal ale div sa nezosunul na travnik

Reagovat
culé

Mohlo z toho ísť niečo kludne do oka.. ale nehovorím, že to tak určite bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio si pro tu žlutou šel pěkně.

Reagovat
sensei25

Bus to asi neschvál zdržiaval až si odsedí zápas proti almerii

Reagovat
patas92

Dobře Orellana Takhle přesně se trefit, z beckhendu

Reagovat
FUnk

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
patas92

Reagovat
blaugrana

Ppči Leo. Lobikuj si namiesto jeby. Ach jaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nemůžu jinak - ten komentátor je výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, že bych něčemu rozuměl, ale ten spolukomentátor mluvil úplně jinak. To byl nějaký dialekt?

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam teda slyšel jen jednoho, ale to přisuzuju tomu, že jsi asi koukal na jiný program.

Reagovat
santini

....na prvý pohľad fanúšik Celty... už druhý v strednej Európe

Reagovat
smazaný uživatel

Měl přihrát...

Reagovat
CHONG

Ta Celta jsou stejní pitomci jak my, jeden dobrý hlavičkář a oni si ho nepohlídají, škoda no.

Reagovat
-Carles-

za sebareflexiu

Reagovat
aither

Messi kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Messi na nule Ale ked aj získate titul tak si ho uzite, ta 30 titulov v La Lige je este daleko

Reagovat
technecium

ty jsi buď 15 letý dítě, nebo 50 letej panic

Reagovat
aither

To první, to 2. je CHONG

Reagovat
CHONG

Reagovat
aither

Reagovat
Kluivert9

Kup si Vietta na 5 pozic a neotravuj.

Reagovat
REPLIKATOR

Messy

Reagovat
patas92

Adriano je špatný. Chtělo by to Gayu, do rotace s Albou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

UUUUUUUUUUUUUUUUUFFFFFFFFFFFF

Reagovat
sensei25

Tip mi vyšiel,len nie priebeh....xD

Reagovat
Switchback

V suchým

Reagovat
blaugrana

Jeremy, dnes môžeš kľudne skúriť aj škatuľu kubánskych.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

nic take, v stredu hrame. Sice s Almeriou ... tak to by si 1-2 vychutnat mohol.

Reagovat
blaugrana

V stredu nastúpi Séf.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
FUnk

suche triko

Reagovat
celeb

Super, 3 body a madridistas na prasky! What a game!

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to porod, ale nakonec to dopadlo dobře.

Další těžkej mač za náma a FURT 4 BODY.

Reagovat
Visca el barca

o tohle přesně jde !!!!!!

Reagovat
patas92

Těžký zápas. MOTM opět Piqué. Momentálně celkem s přehledem nejlepší stoper v lize. Neymar opět na facku. Xavi opět ukázal, že všechny ostatní záložníky pořád strčí do kapsy.

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsi stoper je Pepe, ved ten vas Pique bol par tyzdnov doazdu predavani do Anglicka

Reagovat
smazaný uživatel

Možná u tebe v manažeru.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuuuuuuuuuuuuj taky futbal na nahodny gol. S tymto daleko podvodnici nezajdu

Reagovat
2miguel1

vy na Celte nevyhrate takze velmi dolezite 3body

Reagovat
technecium

Za mourinha jste tomu říkali taktika

Reagovat
smazaný uživatel

Za Mou to bola krasna hra na efekt. Tie rychle protiutoky a najvyssi pocet golov v lige za posledne roky

Reagovat
-Carles-

To si na to pozeral ešte z kočíka nie?

Reagovat
smazaný uživatel

a kde si bol ty ked ja som v 98 oslavoval Mijatovicov gol proti Juve?

Reagovat
technecium

Říkám, 50 letej panic

Reagovat
smazaný uživatel

ale aspon skuseny, s poriadnymi názormi na futbal a nie ako niektori co ich plieska puberta

Reagovat
Leo Rekordman

s poriadnymi názormi na futbal

Reagovat
-Carles-

Tak to sa nemáš čím chváliť, človek by čakal že z toho ešte vyrastieš ale asi nie...

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
technecium

Podívej se třeba na ty semifinále LM s Barcou

Reagovat
smazaný uživatel

tento vas nema s Mou nic spolocne. 3 ofenzivne klenoty ale na poriadnu vyhru sa natrapia ako keby hrali finále. S tou tik hrou ste boli lepsi. Len v nedavnych El classicach ste viac dominovali a teraz sa to neda porovnat

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
blaugrana

Každopádne ak s touto zálohou urveme Ligu a pohár, tak sa to bude rovnať zázraku. Ale v Donovej hre bol dnes vidieť progres, čo ma teší a Xavi si to tam tiež pekne vodil, Bus tiež solidne.

Reagovat
sensei25

Popis mi ten progres,bo som zrejme slepí.nas najslabší hrac dnes spolu s Neymarom.Don je záložník a on sa vracia dozadu krokom....

Reagovat
blaugrana

No to hodnotenie sa týkalo hlavne ofenzívnej stránky. Nemôžeš zas chcieť, tak brutálne zlepšenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne za prvu vetu

Reagovat
Leo Rekordman

volajme to akokolvek,oslavovat sa bude ale rovnako

Reagovat
celeb

Ked neratam DM, tak Xavi je momentalne o parnik najlepsi. Zacinam sa obavat jeho odchodu.

Inak vsimol som si, ze nam v zalohe nefunguje suhra Iniesta - Rafinha a Rakitic - Xavi (tam je to trochu lepsie). Lucho by mohol zacat skusat trojice: Xavi - DM - Rafinha a Rakitic - DM - Iniesta.

Najvacsia slabina je vsak rozhodne pravy bek, Alves najlepsi a to je hrozny. V stredu s Almeriou by som rad videl hrat Montoyu, a ak to nepojde tak Adriano/Pedro.

Reagovat
blaugrana

Tak najčastejšie zloženie zálohy je Rakitic-Bus-Iniesta, ale moc to nešľape. Do konca ligy by som najradšej videl zloženie Xavi-Bus-Rakitič, prípadne Xabi-Bus-Masch, nech je ta záloha aspon vystužená, ked´ už hrá hovno dopredu.

Reagovat
patas92

Xabi-Bus-Masch bych já zase teda moc vidět nechtěl

Reagovat
blaugrana

Proti Vale vonk uto ošéfovaqli dobre. Proste ked´ je to tragédia, tak aspon´ nech je to pevné dozadu a Messi s Luisom, Jordim a Jeremym sa o to vpredu už nejako postarajú. Neya napočítam, lebo ten momentálne nie je na Zemi.

Reagovat
patas92

Spíš sem reagoval na to XaBi

Reagovat
blaugrana

Jaj. No to by som veru ani ja nechcel vidieť.

Reagovat
celeb

Ja som za Rafinhu nalavo namiesto Iniestu. Tam vie zahrat dobre. Napravo je to dost zle, ked hra este Iniesta napravo tak cela zaloha je strasna. Rafinha je momentalne nas asi najkreativnejsi hrac zo zalohy. Potom este Rakitic - ten vie celkom podrzat aj pravu stranu (vacsinou). So Xavim mame prevahu v zalohe, ale zas podpora utoku je dost slaba. S Iniestom mame -1 hraca smerom dozadu aj dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím u Andrése žádný progres,bohužel. Hra byla celkově velmi slabá.

Reagovat
Ed_Hazard

Škoda celta, s touto sračkou ale Culés v budúcnosti postrácajú body. Aj keď titulu neverím tak by sa to mohlo udolať pri určitej konštalácii hviezd.

Reagovat
2miguel1

veď sa hralo na Celte vy aj vnímate muztva okrem realu barcy a atletika?

aj vy tam budete mať sakramenský problem

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Ed_Hazard

A čo to má s tým že ste hrali sračku? to že je celta dobrý súper (i keď so slabým zakončením a efektivitou) je jedna vec, druhá vec že ste vôbec nekontrolovali hru ani v pasážach kedy ste držali loptu. V tomto zápase to vyzeralo ako by vaša hra nemala žiadnu tvár. Proste miestami chaos. Zápas vám vyhral kvalitnejší tým, tie hviezdy takéto zápasy proste vyhrávajú. Tak isto aj nám ked sa trápime

Reagovat
-Carles-

Ty si asi nesledoval Real posledných 4-5 mesiacov

Reagovat
Ed_Hazard

Kríza bola od nového roku, možno od zápasu s AC. A čo to má s tým zase? My sme hrali tragicky 3-4 mesiace, v posledných týždňoch sa to ale zlepšilo, tak isto v clássicu sme boli lepším týmom. Bohužial sme nevyužili šance a psychicky aj fyzicky odpadli po Suarezovom góle na 2:1. Pohoda, aj také sú zápasy a ja som bol s výkonom spokojný. Ale ak pokladáš dnešný výkon za excelentný a podobn ési predstavuješ aj v budúcnosti tak

Reagovat
smazaný uživatel

To je zajímavé ,jak vy si pořád počítáte,že jste byli v EC lepším týmem,a to proto ,že do Suarezova gólu jste měli dvě gólovky ,že my jsme jich měli potom pět už je jaksi druhořadé a vůbec se to nepočítá.

Reagovat
Ed_Hazard

"..do Suarezova gólu jste měli dvě gólovky"

Reagovat
smazaný uživatel

Ty neumíš ani číst.

Reagovat
JM

Reagovat
X-bano-X

Šušká sa že niekde na Šumave bol zvláštny zraz. Vraj tam mali všetci nohy pekelne vysoko a zborovo niečo mumlali o veľkom návrate, či také dačo. 22.3. neskoro v noci sa odtiaľ ale ozval nenormálny lomoz. Ľudia čo to počuli to prirovnávali k pádu niečoho ťažkého z výšky . Deň na to do dediny zišiel taký čudák, obťažoval tam všetkých s počmáraným papierom. Kopec mien za mnohými lomítka a veľa veľa čísel. Stará Třešňová na neho zavolala farára, že vraj jehovista, nech ho pokropí svätenou vodou aby mu tú hmlovinu z pred očí odstránil, ale ten keď to videl bežal späť do kopcov. Farárko len započul niečo o Pogbovi za 80 a Arabele za 20. Vraj na to ani svätená voda neúčinkuje....

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Billy McClane

Ty kks na taketo somariny stracat svoj cas

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

Tobě taky stačí málo co? Tohle je hodně slabý a chlapec musí víc papat vtipnou kaši.

Reagovat
10FKK

Mám rád tenhle druh humoru... Ty zase dáváš přednost tuposti a sprostotě, třeba od chonga... 100 lidí, 100 chutí a tak to má být

Reagovat
valloire

Chong je velmi vtipný. Ocenil bys ho víc, kdyby fandil Barceloně. O stylu banova humoru něco vím, páč ho sám používám. A říkám - slabota.

Reagovat
10FKK

Neocenil... Nemám rád tyhle týpky co si myslí, že sežrali Šalamounovo hovno a skutek utek... Na můj vkus příliš tlačí na pilu, chce bejt největší ftipálek křížený s alfa samcem na EF a docela mě udivuje, že mu to takovej zkušenej borec žere... Nejsem žádná slečinka, ale chong je čurák, jak sám přiznal, což je ta jediná věc co mu můžu přičíst k dobru...

Nepíšu, že je to na Pulitzera, jen jsem dal palec, protože mi to přišlo milý a v tý hromadě sraček vyšlo sluníčko

Reagovat
valloire

CHONG je sebevědomej a určitě to má něčím podložený. Zbytečně se s ním hádáš. Trefujem se prostě do Barcy, je to takovej sport a jistě ho znáš taky. Tak oceň, že většinou tne do živýho. Já se taky zasměju třeba Bolovi, i když s ním nesouhlasím. Ale umí to. Což se o výpodu bana říct nedá. Kdyby ano, klidně mu dám neironicky palec. A to má něco o nohách na stole, což bude na mě.

Reagovat
10FKK

Čím? Porovnej to třeba s Jirkou, ten vaší partičku vytáčí do běla a bez debilního urážení a machrování... Sprostej, trapnej cucák co rozumí fotbalu asi jako naše kočka..

Mám velmi bujnou fantazii a celý jsem to viděl v barvách... Tvoje nohy na stole jsou dobrý, ani nevím jestli je tam ještě máš?

Reagovat
valloire

už ne

Reagovat
10FKK

Myslel jsem si to...

Reagovat
X-bano-X

" O stylu banova humoru něco vím, páč ho sám používám." Aby si sa nepototo

Reagovat
Ed_Hazard

tento druh humoru? to nie je ani humor, veď to bolo suchšie ako trojtýždňový krajec chleba

Reagovat
10FKK

Nechápeš, tak to není humor? To se asi v životě moc nebavíš...

Reagovat
Ed_Hazard

aha tak ja to dokonca nechápem čo mi o mne ešte prezradíš?

Reagovat
10FKK

Asi nic... Nebavíš mě, protože si čistě podle tvých příspěvků blb se kterým bych ztrácel čas...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to trepes pre boha ?! Ved je jasne ze podobne podmienky ako dnes nebudu aj v dalsich zapasoch. Celta nema v tyme moc reprezentatntov a mala kopu casu na pripravu + je to tym ktory hra doma kvalitny futbal a tazko sa u nich zbieraju body + utocne trio Barcy nemalo moc den co sa tiez nestava uplne casto + je uplne jasne ze kazdy zapas je predsa uplne iny. Skor podobna vyhra moze mat klucovu rolu. Tieto ubojovane body maju casto cenu zlata. Niektori mi tu pridete neskutocne jednoduchi

Reagovat
celeb

Neviem ci Gerard nezacal trenovat nove polohy so Shakirou, ale akoby ho vymenili. Sebaistota, vyborny usudok, super zahrate ofsajdove pozicie, dominancia vo svojom priestore. Nechapem, ale moze byt!!!

Reagovat
sensei25

V stredu Rayo 1x.A my samozrejme 1.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zaujimave by bolo keby vam odratali nejaky ten bod za tie podvody

Reagovat
sensei25

Čo by bolo na tom zaujímavé.Boli by ste prvý a to je všetko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez už prosimtě, děkuji.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Visca el barca

Ty jseš pořádnej idiot. Jdi hrát fifu, nebo managera a uklidni se Titul se rozhodujje v těhle zápásech a né, když se vám po půl roce povede zápas s tragickou granadou !!!!! Ten titul uděláme my a ty se třeba poser !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

Nejaké info o zranení Davida Luisa a Motty?

Reagovat
Diego2

I_love_RealMadridCF - koukam ze nova hvezda v kadru galacticos

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele