Primera División - preview 27. kola

08.03.2014, 08:56, aktualizováno 10.03.2014, 08:49
Previews
Real Sociedad se může přiblížit čtvrté příčce, kterou po většinu sezony drží Athletic, potřebuje k tomu porazit předposlední Rayo. Ve druhém pondělním utkání se střetnou Osasuna a Málaga. Především hosté potřebují bodovat, vinou špatných výsledků se pohybují na hranici sestupu.
CA Osasuna - Málaga CF  (pondělí 20:00)
Úvodní ze dvou pondělních dohrávek sedmadvacátého kola obstarají Osasuna s Malagou. Půjde tak o přímý souboj v boji o záchranu mezi třináctým a šestnáctým klubem ligové tabulky, mezi nimiž je rozdíl pouhých tří bodů.

Ještě loni v tuto dobu se Malaga nacházela na o poznání vyšších a příjemnějších místech, vždyť nadále úspěšně usilovala o čtvrté místo v lize a zároveň o postup do čtvrtfinále Ligy mistrů přes portugalské FC Porto. Tehdy portugalského mistra svěřenci Manuela Pellegriniho přemohli a v milionářské soutěži skončili až o kolo později na úkor Borussie Dortmund. Nyní je však situace mnohem zoufalejší, andaluský celek bojuje o holé přežití a momentálně se nad hladinou sestupu drží jen díky lepšímu skóre. Navíc v kalendářním roce Malaga zvítězila pouze jedinkrát z devíti pokusů, což nevěští nic dobrého.

Navzdory finančním potížím svého soupeře má kapitán Osasuny Patxi Puňal potíž pochopit, proč se Malaga letos nachází v tabulce tak nízko. "Přijde mi to podivné, protože jim sice odešli někteří hráči, ale pořád mají i další špičkové fotbalisty v kádru. Nevidíme do toho a nevíme, co se děje za oponou, ale každopádně mě překvapuje, jak na tom jsou."

Zkušený záložník klubu sídlícím v Pamploně nicméně přesně ví, čeho je Malaga schopná, jakkoli by se Osasuna díky dobré formě svého soupeře neměla vůbec bát. Vzájemné zápasy z poslední doby totiž hovoří jasně pro Osasunu, v lize zvítězila a v ligovém poháru došlo na dvě remízy. "Když však nehrajete na sto procent, můžou vám vše značně znepříjemnit. Je to tým, proti kterému vás může každá chybička přijít velmi draho." To je ostatně něco, co si Osasuna dovolit nemůže, neboť současné třinácté místo řádně zkresluje stále zapeklitou situaci. Tříbodový náskok na sestupové příčky navíc může vzít za své již v příštím kole, kdy přijde na řadu venkovní zápas s Barcelonou.

"Jsme si vědomí, co je v sázce," pokračoval osmatřicetiletý Puňal. "Jsou to možné tři body proti přímému konkurentovi, který je v potížích, pod tlakem a přijede k nám vydat ze sebe vše. Čeká nás náročný zápas."

Stejně jako Osasunu čeká v příštím kole Barcelona, Malaga pro změnu doma přivítá lídra tabulky, tedy Real Madrid. Proto by bylo záhodno nyní v Pamploně naplno bodovat, jak podotýká záložník Samuel García. "Tým pracuje dobře. Máme přehled o tom, v jaké situaci se nacházíme, ale držíme pospolu a pracujeme tak tvrdě, jak jen můžeme, abychom se prodrali vzhůru. Pondělní utkání bude těžké, ale historie je na naší straně," připomenul García statistiku, podle níž Malaga na půdě Osasuny neprohrála v posledních dvanácti zápasech vyjma jednoho.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernández - Oier, Loties, Arribas, Damiá - Puňal, Lolo - Cejudo, Torres, Armenteros - Riera
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero - Gámez, Sánchez, Ferreira, Antunes - Camacho, Darder - Amrabat, Duda, Samuel - Santa Cruz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.10 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Rayo Vallecano  (pondělí 22:00)
Hosté přijíždějí na stadion Anoeta plni očekávání a v celkem zoufalé situaci. Patří jim totiž předposlední příčka La Ligy a podle jejich současné formy to nevypadá na brzkou změnu k lepšímu. Ne, když silný domácí celek bojuje o evropské poháry.

Přesto mají hosté malou naději. Tu si vysloužili v posledním utkání, v němž porazili silnou Valencii. Výhru o jednu branku jim zajistila trefa Joaquína Larrivey z druhé půle, která rozhodla o tom, že se Vallecas odpoutají od ligového dna. Vítězstvím nad vzmáhajícími se Netopýry přerušilo Rayo prachbídnou sérii zápasů bez výhry, která jej odsoudila do zóny sestupu.

Výsledek evidentně hráče Raya nabudil, takže je jasné, že domácí tým nečeká v pondělní dohrávce vůbec nic snadného. O tom svědčí prohlášení obránce Álexe Gálveze, který je rozhodnut uzmout Realu Sociedad všechny body nehledě na papírové předpoklady. Na tiskové konferenci před utkáním sdělil: "Musíme se pokusit o výhru, nic jiného nechceme. Možná prožíváme špatné časy, ale nesmí nás to položit. Prohráli jsme i se Sevillou a náš výkon rozhodně nebyl dobrý, ale hned v dalším utkání jsme se vzchopili a porazili i takového favorita, jakým Valencia bezesporu byla," poukazuje Gálvez.

Real Sociedad naopak minulé utkání prohrál, Seville stačila rozhodující branka střídajícího útočníka Kevina Gameira ze závěru utkání. Bez tří bodů však celek trenéra Arrasateho dál bojuje o příčky zaručující kvalifikaci do evropských pohárů. Současné šesté místo by stačilo na Evropskou ligu, ale právě poslední přemožitel Sociedadu se nebezpečně blíží. Důležitost výhry proti podceňovanému Rayu si uvědomuje také obránce Markel Bergara.

Ten na tiskové konferenci řekl: "Kdybychom proti Seville získali alespoň bod, naše situace by samozřejmě byla mnohem lepší a mohli bychom hrát v klidu. Nicméně, stále se držíme na šesté příčce a musíme zůstat optimističtí. Myslíme jen na další zápas a na to, abychom v něm odevzdali maximum sil. Víme, že naším cílem je kvalifikace do Evropy a ideálně znovu do Ligy mistrů. To bude sice těžké, ale máme kvalitní tým, který je dostatečně ambiciózní. Chceme využít domácího prostředí a těžšího losu pro Athletic, abychom se přiblížili čtvrtému místu," dodává obránce.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Zubikarai - C. Martínez, González, I. Martínez, Ángel - Bergara, Elustondo, Zurutuza - Canales, Vela, Griezmann
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Rubén - Mario, Castro, Gálvez, Rat - Baena, Saúl - Viera, Bueno, Falqué - Larrivey
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.50 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Elche CF  (neděle 12:00)
Souboj dvou týmů ze středu tabulky načne v poledne nedělní program sedmadvacátého kola Primera División. Desátý Espanyol se utká se čtrnáctým Elche, které čítá hned trojici hráčů, pro něž půjde o návrat na velmi dobře známý trávník.

Pericos Coro, Edú Albácar a Javi Márquez totiž dříve působili právě v dresu Espanyolu, což podle trenéra Frana Escriby ovšem nijak neovlivní jejich špičkový výkon. "Mí hráči jsou velmi profesionální, a přestože pro Cora s Márquezem i Albácara půjde o velmi zvláštní událost, nechají své emoce stranou."

Elche v minulém kole dokázalo zaskočit Celtu Vigo a díky této výhře se posunulo již k zisku devětadvaceti bodů. Nynější šestibodový náskok na osmnáctý Valladolid tak vypadá slibně, a pokud ligový nováček neodpadne, uvidíme jej po čtyřiadvacetileté absenci v nejvyšší španělské soutěži i v roce příštím.

Zrovna na Cornella El Prat ale Escribovy hráče nečeká nic lehkého, Espanyol zde pod vedením Javiera Aguirreho prohrává jen zřídka. Přesto kouč hostů neztrácí sebevědomí a tvrdí, že z jeho týmu sálá pocit, jak mají schopnost posbírat body kdekoli v kterémkoli zápase. Dosavadní sezona mu dává za pravdu, ovšem po dobře odpracovaných měsících dřiny by byla škoda nyní upustit nohu z plynu. "Bavit se o čemkoli jiném než zápasu na Cornella by byla chyba."

V domácím prostředí letos Elche dokázalo Espanyol porazit a Escriba doufá, že v neděli jeho mužstvo na tento výsledek naváže. "Byli jsme tehdy schopní hrát s vysokým nasazením, a přestože to na Cornella bude velmi těžké, jdeme tam se cílem dosáhnutí na tentýž výsledek. Hráči ví, že ve zbývajících kolech to nebude nic jednoduchého, ale vítězství vám vždy posílí ducha a také dodají chuť do každodenní práce."

Nejistota ohledně startu panuje u tria Ňiguez, Sapunaru a Albácar na straně hostů, zatímco Espanyol se bude muset obejít bez útočníka Córdoby, jehož vyřadil karetní trest za nasbírané žluté karty v průběhu sezony.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - J. López, Colotto, Moreno, Fuentes - Sánchez, D. López - Stuani, Abraham, Simao - García
Elche CF - pravděpodobná sestava:
M. Herrera - Suárez, Botía, Lombán, Cisma - Pérez, Márquez - Gil, Coro, Fidel - C. Herrera
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.50 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Almería - Sevilla FC  (neděle 17:00)
Zatímco Almería má co napravovat a ráda by si fanoušky udobřila výhrou nad Sevillou, její soupeř se veze na vítězné vlně. Již tři zápasy po sobě Sevilla vyhrála, předtím ještě dvakrát získala bod.

Na Camp Nou se těžko vyhrává, takže nebylo žádným překvapením, když si Almería přivezla ze své cesty čtyři inkasované branky. Jednou sice skórovala, ale její výkon rozhodně nepatřil mezi světlé chvíle. Obdobně na tom Almería byla i proti Levante, z jehož půdy si také body nevzala. Domácí půda je ale trochu radostnějším dějištěm, což Almería doložila v minulém utkání na Estadio de los Juegos Mediterráneos proti Málaze. S ní remizovala a zastavila sérii porážek. Teď se pokusí o body obrat Sevillu.

Ta však rozhodně nebude snadným soupeřem, protože poslední dobou navazuje na dobré výkony a sbírá jeden bod za druhým. Problémem by po zbytek sezony mohla být únava z evropských pohárů, kde dokonce Sevilla hostí svého městského rivala Betis. I na něj se budou hráči soustředit, přesto se nyní musí zaobírat myšlenkami na ligovou scénu.

Jedním ze základních stavebních kamenů Sevilly je obránce Coke. Ten byl zpovídán místním rádiem a poodhalil situaci v šatně. Mimo jiné řekl: "Betis nebude snadným soupeřem, protože za poslední týdny se ohromně zlepšil. Rubén Castro zase střílí branky a je důležitým hráčem. Betis ještě není odepsaný, podívejte se, jak bojuje. A o Evropské lize to platí ještě daleko víc. Bojuje všemi silami až do konce, stejně jako my. Kdybychom byli vyřazeni Betisem, nemyslím si, že by to bylo zklamání nebo selhání.

S ohledem na utkání s UD Almeríou se Coke obrací zpět do nedávné minulosti. V posledním venkovním utkání narazila Sevilla na Rayo Vallecano a vyhrála nejtěsnějším možným rozdílem. "Nevím, jak se postavíme k zápasu s Almeríou, co nám vyjde nebo ne. Ale kdybychom předvedli výkon jako proti Rayu a vyhráli třeba jen o gól, bral bych to," dodává Coke.

Ani Almería se ale nevzdává, což potvrzují odhodlaná slova útočníka Rodriho. Na tiskové konferenci před utkáním Rodri sdělil: "Tohle je závěrečná část sezony a čekají nás rozhodující zápasy. Musíme se k tomu tak postavit, brát je jako finálová střetnutí. Chceme tři body, kterými bychom se dokázali dostat ze sestupových vod, takže musíme od začátku jít za svým cílem a bojovat o každý míč," uvádí Rodri.

Ten má se Sevillou bohaté zkušenosti, protože před transferem do barcelonského "béčka" začínal právě v Seville. I když je klubu za mnohé vděčný, přesto by jej případný gól velice potěšil. "Kdybych se zapsal mezi střelce a dal branku, samozřejmě bych slavil. Ale nic zvláštního nebo šíleného by to nebylo. Kvůli zranění jsem nehrál velice dlouho, což mi samozřejmě chybí. Dokážete si tedy představit, že góly vstřelím moc rád, i když to bude proti Seville. Takže když se mi to podaří, budu své emoce dávat najevo," varuje uzdravený útočník Almeríe.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Esteban - Rafita, Trujillo, Torsiglieri, Dubarbier - Azeez, Verza, Corona - Vidal, Rodri, Suso
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Coke, Luismi, Carrico, Navarro - Reyes, Rakitić, Iborra, Vitolo - Bacca, Gameiro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.40 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Levante UD  (neděle 19:00)
Real Madrid po několika ztrátách z počátku sezony byl po většinu jejího průběhu v pozadí Barcelony s městským rivalem Atléticem, ovšem díky stabilní formě a zaváhání konkurentů znovu kraluje ligové tabulce. V neděli navíc může svůj náskok ještě navýšit, soupeřem mu bude Levante.

Skvělým stimulátorem pro maximálně špičkový výkon domácího Realu je sobotní zaváhání Barcelony na půdě Valladolidu, kterému podlehla překvapivě 1:0. Atlético Madrid sice nezaváhalo a ve Vigu zvítězilo 2:0, ovšem díky tomu se na Real pouze dotáhlo na stejný počet bodů. Barcelona dokonce jeden ztrácí a po nedělním zápasu na stadionu Santiaga Bernabeua se její ztráta může zvýšit již na čtyři body.

Real vůbec ve všech soutěžích momentálně prožívá úspěch. Ligové tabulce po dlouhé době znovu vládne, v ligovém poháru je již ve finále a v Lize mistrů dokázal na půdě Schalke zvítězit drtivě 6:1, což jej posouvá do čtvrtfinále milionářské soutěže víc než jen symbolickou jednou nohou. Neporazitelnost Bílého baletu ve všech soutěžích již čítá osmadvacet zápasů, naposledy se Carlo Ancelotti a jeho hráči museli poklonit Barceloně na konci října minulého roku. "Vše, co se nám doposud podařilo, je jen nutné minimum, které se od nás žádá, tedy bojovat o tři trofeje," ubezpečuje však Iker Casillas, že nikdo nemá hlavu v oblacích.

"Momentálně jsme na tom skvěle. I tak ale musíme jít zápas od zápasu a přemýšlet, co je třeba v březnu udělat, abychom dokázali mít co nejlepší pozici až do konce sezony a měli vše pod kontrolou."

Real naposledy sice v lize ztratil, ovšem venkovní remíza 1:1 na půdě Atlétika Madrid není ani zdaleka špatným výsledkem, zvláště když domácí v zápase vedli. "Nikdy se nevzdávat, to je typická vlastnost Realu Madrid," pokračuje Casillas, jenž se následně vyjádřil i ke své vlastní roli: "Když boss rozhodne, že mám chytat v poháru a Lize mistrů, tak jednoduše chci předvést to nejlepší právě tam a pomoci svému týmu. Už to takhle funguje po několik měsíců, doposud si kouč vybírá k ligovým zápasům Diega Lópeze, který chytá velmi dobře. Necítím se tím být nedoceněný."

Levante však může Realu přidělat pořádné starosti, vždyť už pět zápasů v řadě neprohrálo. Momentální osmé místo tomu jen dodává na váze, a tak se místo ohlížení za sebe na sestupovou oblast mohou hráči klubu z Valencie dívat spíše nad sebe na pohárové příčky. Což je rozhodně příjemnější pohled.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
López - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modrić, Alonso, Di María - Bale, Benzema, Ronaldo
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Navas - Vyntra, Navarro, Juanfran, Nikos - Sissoko, Pinto - García, Zhar, Ivanschitz - Barral
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.05 - 15.00 - 29.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Athletic Bilbao  (neděle 21:00)
Střídání stráži. I tak by se dalo charakterizovat utkání Athleticu na půdě Valencie, neboť je to letos právě Athletic, kdo bojuje na špici tabulky, zatímco Valencie se potácí v hluboké krizi mimo pohárové umístění.

Přesto však kouč celku z Bilbaa Ernesto Valverde nehodlá svého nadcházejícího soupeře ani náznakem podcenit, Valencie podle všeho má stále své jméno i vnitřní sílu. Přestože je momentální bodový rozdíl mezi oběma kluby rovných patnáct bodů. Pro Valverdeho bude návrat na Mestallu zajímavý i z toho pohledu, že zde dříve osm měsíců působil v minulé sezoně, když nakonec těsně zaostal za Realem Sociedad v boji o cennou čtvrtou příčku, zaručující kvalifikaci do předkola Ligy mistrů.

Od té doby šla Valencie jen a jen dolů. V prosinci se pakoval i Valverdeho nástupce Miroslav Djukić, zatímco Valverde může být ve svém novém zaměstnání na severu Španělska maximálně spokojen. Nicméně návrat Juana Antonia Pizziho na trávník ve dresu Valencie znovu navrátil Los Che do hry, když dokonce uhráli sérii šesti zápasů v řadě bez porážky. Pak však přišla prohra 1:0 na půdě Raya Vallecana a nabyté sebevědomí se rázem musí postupně sbírat znovu.

"Považuji Valencii za našeho přímého rivala kvůli jejich potenciálu a kvůli tomu, že v posledních měsících hrála dobře a posouvala se tabulkou vzhůru," varuje Valverde. "Jsou velmi silní na křídlech a vždy se pokouší proniknout do šestnáctky. Mají hráče, kteří dokážou své šance proměnit a zároveň i silnou záložní řadu s hráči jako Parejo, Keita a Fuego. Když se dostanou k herní dominanci, nechají vás trpět."

Athletic tak nyní čeká velký křest ohněm. Uspět na Valencii a v příštím kole také proti Villarrealu, který je ze všech klubů Baskům v boji o čtvrté místo nejblíže, by znamenalo mílový krok k zabezpečení předkola Ligy mistrů na konci sezony. "Oba dva jsou to velké kluby a tím pádem jde i o dva velké zápasy," pokračoval s uznáním Valverde. "Nevím, zda to bude přímo rozhodující, ale rozhodně jim důležitost ubrat nejde."

Hostům budou chybět stále zranění útočníci Ibai Gómez i Kike Sola, ovšem alespoň Aritz Aduriz se drží jak v dobrém zdravotním, tak střelecky produktivním stavu. Naposledy dokonce vsítil hattrick do branky Granady při výhře 4:0. Na straně Valencie je citelnou ranou pro defenzivu ztráta kapitána Ricarda Costy kvůli poraněnému kotníku, a také krajního beka Barragána, jenž si odpykává karetní trest za nedávné vyloučení s Vallecanem.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Pereira, Senderos, Mathieu, Bernat - Fuego, Parejo - Feghouli, Vargas, Fede - Alcácer
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, Gurpegi, Laporte, Balenziaga - Iturraspe, Rico - Susaeta, Ander, Muniain - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.40 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Valladolid - FC Barcelona  (sobota 16:00)
Barcelona chce zpátky svůj trůn, ke kterému jí nyní chybí jediný bod. Palčivý pocit musí hráči Blaugranas cítit o to víc, že ve vedení je vystřídal právě rival z Madridu. Nyní mají skvělou šanci k zisku tří bodů a vytvoření nátlaku na Bílý balet.

Na téměř šokující prohru s Realem Sociedad, která Madridu umožnila převzít "velení", zareagovala Martinova skvadra skvělým tahem, když si v posledním utkání poradila s Almeríou. Victor Valdés sice v minulém utkání neudržel čisté konto, když jej překonal Ángel Trujillo, ale zásahy Sáncheze, Messiho, Puyola a Xaviho nakonec naklonily štěstí na stranu domácích a katalánský tým nadále může udržovat bezprostřední kontakt s Realem.

Jméno Carlese Puyola je vůbec v poslední době často skloňováno, neboť Puyol s koncem letošní sezony skončí svou kariéru v klubu. Vzhledem k častým zraněním a tím pádem vynuceným absencím se o tak velkou ztrátu zase nejedná, ale přesto se Puyolovo rozhodnutí setkalo se smutnými a nostalgickými reakcemi. Puyol za své dlouholeté působení v Barceloně neodmyslitelně patřil do její historie a zapsal se do srdcí mnoha diváků. Vážili si jej soupeři, milovali fanoušci a Puyol sám se postupně stal symbolem hrdého klubu. Dlouhovlasý obránce zažil množství úspěchů na poli klubového i reprezentačního fotbalu a nemyslím, že je nutné jeho výsledky nyní opakovat.

Jisté je jedno - Puyolovým rozhodnutím bude Barca ovlivněna víc, než se možná zdá. Kam povedou další kroky nekompromisního obránce? Také k tomuto tématu se na tiskové konferenci před utkáním trenér Gerardo Martino dostal, i když obšírnější svědectví podávat nechtěl.

"Hráči jako Puyol projdou klubem jednou za generaci a nemusí se to dlouho opakovat. Nemám mnoho k posouzení, protože tu pracuji jen nějakých sedm osm měsíců. Jisté ale je, že tady všem na Puyolovi velmi záleží, protože slovy lze jen těžko vyjádřit jeho vazbu k tomuto klubu. Myslím, že se Carles jen tak rychle na trenérskou židli neposadí. Já bych si ho tam představit dokázal, je to lídr a skvělý motivátor, ale on sám se zatím necítí na trénování," nastínil Martino.

"Pokud jde o našeho dalšího soupeře, nechceme nic podcenit. Co mě znepokojuje je to, co všechno znamená tento duel pro našeho soupeře. Jsou doma a budou se pokoušet uniknout z pásma sestupu. To je vždycky velká motivace a pro nás by to mohlo být dost těžké. Nesmíme se dívat na jejich minulé výsledky nebo to, kde se v tabulce nalézají. Barcelonu chce porazit každý. Máme trochu nevýhodu, že mnozí naši hráči si plnili reprezentační povinnosti. To načasování není ideální, ale musíme se s tím nějak vyrovnat," dodává Martino.

Poslední tři body si Real Valladolid připsal v rámci ligy na své konto na konci měsíce ledna, když vyhrál nad Villarrealem. Výsledek ukazuje, že nehledě na postavení outsidera, čas od času ambiciózní celek překvapí. Dočká se na vlastním hřišti proti věhlasné Barceloně? Trenér Juan Ignacio Martínez v to doufá.

Na tiskové konferenci mimo jiné řekl: "Nejsem typem člověka, který by házel ručník do ringu, když je stále o co bojovat. Je jasné, že na stadionu Camp Nou bychom to měli mnohem těžší, ale přesto bychom bojovali. Tím spíš před zraky našich diváků. je možné, že právě tyto tři body nás nakonec zachrání, to nikdy dopředu nevíte. Nechtěl bych být v kůži Barcelony. Jednou prohrajete a každý hned mluví o krizi. Jejich tým je ale plný hvězd, takže se vždy může najít někdo z nich, kdo zápas rozhodne. Musíme bojovat až do konce," uvědomuje si trenér Martínez.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Mariňo - Rukavina, Rueda, Mitrović, Peňa - Rubio, Rossi - Larsson, Óscar, Rama - Guerra
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Alves, Bartra, Mascherano, Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Alexis, Messi, Neymar
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 11.00 - 6.50 - 1.22
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - Getafe CF  (sobota 18:00)
Primera División se šestadvacátým kolem láme do své závěrečné třetiny a Real Betis je stále beznadějně posledním týmem v tabulce. Dokonce i patnácté Getafe, s nímž se nyní andaluský celek utká, může v případě sobotního vítězství dokonce zaokrouhlit svůj počet získaných bodů na přesný dvojnásobek toho, co doposud svedl Betis.

Hosté totiž přijíždějí do Sevilly se sedmadvaceti body, zatímco Real je momentálně na dně se zoufalými patnácti. V posledních týdnech se však začalo blýskat na lepší časy jak na domácí, tak evropské půdě, kde si Betis poněkud paradoxně zahraje osmifinále Evropské ligy. Další dobrou zprávou pro domácí je prodloužení smlouvy s brankářem Antoniem Adánem, jenž jako jeden z mála z celého kádru Betisu v letošní sezoně předvádí stabilně kvalitní výkony.

V pátek se šestadvacetiletý Adán upsal Betisu na další tři roky, přestože je momentální ztráta na záchranu celých jedenáct bodů, a Adán si tak nejspíše vyzkouší i druhou nejvyšší soutěž ve Španělsku. Stále se však nehodlá vzdát naděje ani v této sezoně. "Do konce ročníku se pokusíme dostat klub tam, kam patří, což je první liga. Pokud to nevyjde, jsem připravený nastupovat tam, kde bude třeba. Jsem tady totiž velice šťastný, od svého příchodu mi klub v krátkém časovém rozmezí stihl dát mnoho," pochvaluje si bývalý gólman Realu Madrid, který naposledy působil v italském Cagliari.

Vzhledem k tomu, že Betis má stále ve zbývajících dvanácti kolech před sebou i duo Barcelona, Atlético Madrid, je prostor pro dosažení záchrany mimořádně omezený. Přesto však možná výhra nad Getafe nastartuje svěřence Gabriela Calderóna k velkolepému finiši, pomoci k tomu může i Alfred N’Diaye po návratu z reprezentačních povinností se Senegalem.

To Getafe se nachází v podstatně lepším rozpoložení, byť původně pohárové ambice již vzaly tvrdě za své a ani sestup není tak nereálný, jak by se ještě před několika měsíci mohlo zdát. "Stále si pro sebe opakuju, jak jsme mohli vyhrát poslední dva zápasy," připomíná nešťastné remízy s Espanyolem a Celtou Vigo kouč Luis García. "Chyběla nám trochu intenzita, stejně tak i štěstí. Ale tým si věří a nyní znovu doufáme, že se už ze Sevilly proti Betisu dobrý výsledek povede přivést."

Zatímco Adán se na straně domácích může předvádět v dobrém světle, jako v minulých týdnech, hosté se budou muset obejít bez své brankářské jedničky Miguela Ángela Moyu, jenž prodělal operaci natrženého svalu.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Juanfran, Amaya, Jordi, Dídac - N'Diaye, Matilla - Baptistao, Sevilla, Cedric - Castro
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Codina - Valera, López, Rafa, Lago - Rodríguez, Borja - León, Lafita, Castro - Marica
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.60 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Atlético Madrid  (sobota 20:00)
Atlético Madrid sice ztratilo část ze své elegance a lehkosti, takže kleslo na třetí příčku, ale přesto se stále jedná o velmi ambiciózní celek schopný v dobrém rozmaru porazit kohokoli. To si uvědomuje i soupeř, kterým se pro sobotní večer stane Celta Vigo.

Atlético porazilo milánské AC a rádo by proklouzlo do další části Ligy mistrů, ale teď se musí soustředit také na domácí scénu. V ní se naposledy utkalo s městským rivalem a nedá se říci, že by zklamalo. Naopak, i díky všudypřítomnému Costovi podalo dobrý výkon a nebýt vyrovnávací trefy portugalské hvězdy Cristiana Ronalda, možná by si připsalo cenný skalp.

Svěřenci trenéra Diega Simeoneho sice po brance Karima Benzemy prohrávali a museli dotahovat skóre, ale přesto se dočkali otočení. Branka Kokeho stanovila remízový stav, který ve prospěch Colchoneros posunul ještě do přestávky Gabi. Jeho dalekonosná rána skončila až za zády brankáře Diega Lópeze a část Madridu slavila. Konečný gól Ronalda ze závěru utkání ale způsobil remízu. Přesto si Atlético udrželo třetí příčku a dál pronásleduje vedoucí duo Realu Madrid a Barcelony. Hodně k tomu přispívá i jeden čerstvý španělský reprezentant.

Nechme stranou dohady o tom, zda se "naturalizovaní" hráči mají právo podílet na úspěchu jiné země. Jisté je, že podle pravidel je vše v pořádku a Diego Costa může být a další roky novou jedničkou v útoky Del Bosqueho výběru. S blížícím se mistrovstvím světa je jasné, že každá hvězda bude chtít pojistit své místo mezi nejlepšími. Debut Diega Costy dopadl dobře, protože domácí Španělé si poradili s tradiční Itálií a Costa byl u toho coby aktivní hráč.

Těsně po skončení utkání se kolem jeho osoby sesypaly televizní kamery s mikrofony, protože byly zvědavé na pocity čerstvého reprezentanta. Jeho radost byla evidentní, což dokumentoval slovy: "Jsem se svým debutem spokojený a můžu říct, že prožívám krásné pocity. Pro mé sebevědomí je to jen dobře. První zápas nikdy není snadný, ale my jsme to zvládli jako tým a to je nejdůležitější. Jsem moc rád, ale zároveň vím, že tomuto týmu můžu dát mnohem víc. Musím si trochu zvykat na styl, kterým se Španělsko dlouhodobě prezentuje, ale myslím, že s dostatkem času i šancí to půjde," dodal Costa.

Ani Celtě se příliš nedaří a dokumentovala to poslední ligová prohra s nováčkem z Elche. K tomu se ale ofenzivní talent Nolito již nechce vracet a celý tým se podle něj bude soustředit jen na dalšího soupeře. "Snažím se dělat všechno, co je v mých silách, abych týmu pomohl. Vím, že konečné rozhodnutí je na trenérovi a je jasné, že nemůžu hrát každý zápas. Nikdy ale nevíte, jestli zazáříte. Atlético je úžasný tým plný velkých hvězd, ale především táhnou za jeden provaz. Líbí se mi jejich aktivní styl napadání a rychlé rozehrávky, takže to pro nás bude složité utkání. Sice se nám celkem daří, ale odpočinou si můžeme až ve chvíli, kdy budeme mít záchranu jistou," ví Nolito.

Vysněný cíl se blíží, protože Celta Vigo je nyní na jedenácté příčce a k hranici čtyřiceti bodů, která je obvykle považována za definitivu záchrany, jí schází pouhých deset bodů. Přiblíží se této metě proti favoritovi z Madridu?
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Yoel - Mallo, Cabral, Fontás, Jonny - Krohn-Dehli, Lopez, Rafinha - Fernández, Charles, Orellana
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Juanfran, Alderweireld, Miranda, Luís - Gabi, Suárez - Koke, Diego, García - Villa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.40 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Granada CF - Villarreal CF  (sobota 22:00)
Pozdně večerní utkání mezi domácí Granadou a hosty z Villarrealu slibuje napínavou podívanou. Oba celky mají co napravovat, protože ani jeden z nich v minulém kole neuspěl. Žlutá ponorka navíc stále bojuje o setrvání v blízkosti pohárových příček.

Z posledních sedmi utkání vyhrála Granada jen jediné, což ji posunulo až na současnou čtrnáctou příčku. Sestupové vody tedy nejsou zas tak vzdáleny, takže tým trenéra Lucase Alcaraze bude muset ještě zabojovat, chce-li se i v příští sezoně podílet na prvoligových bitvách. Právě v domácím prostředí by mohl být klíč k potopení Žluté ponorky.

Alespoň to tak vnímá trenér Alcaraz, který také doufá ve velkou diváckou podporu na zaplněném stadionu Nuevo Los Cármenes. Problémem by pro něj mohla být dlouhá řada absencí zraněných hráčů či těch, kteří si plnili své reprezentační povinnosti. Přesto Alcaraz věří v zajímavý zápas s dobrým koncem pro jeho tým.

Na páteční tiskové konferenci před sobotním utkáním jasně řekl: "Pátek je dnem, kdy chceme zapomenout na naše starosti nechat všechny své bývalé výsledky za námi. Teď se budeme soustředit pouze na zápas proti Villarrealu. Nevím, zda Piti bude k dispozici, nechci spekulovat předčasně. Uvidíme až před zápasem. Tento týden jsme pracovali opravdu tvrdě, viděl jsem tona každém hráči. A to přesto, že mnozí se z důvodů reprezentačních srazů nemohli účastnit. Ale nestalo se to poprvé, musíme si na to zvykat."

Také Alcarazovi je jasné, že Villarreal si přijede do Granady pro tři body. "Bude to extrémně těžký duel. Podívejte se, kde teď Villarreal je, kolik toho už vyhrál. Je jasné, že nám to nijak neusnadní a nás čeká velmi mnoho práce. Nikdo ale nemůže dopředu říct, že nemůžeme vyhrát jen proto, že jsme v tabulce pod nimi. Pohrát tu může každý s každým. Vštěpuji svým hráčům, aby zachovávali všechny taktické pokyny a reprezentovali určitý herní styl. Pokusíme se být Villarrealu důstojným soupeřem, který svou kůži nevydá lacino," dodává optimisticky Alcaraz.

Marcelino García Toral si je také vědom toho, že ani postavení v tabulce není rozhodujícím faktorem. Jeho týmu se v minulém zápase dařilo o něco lépe, ale ani on nemůže být s remízou proti Realu Betis spokojený. Ne za předpokladu, že o tři body Žlutá ponorka přišla až pět minut před koncem. Ani Villarrealu se nevyhýbají zranění, což je podle Torala jedním z hlavních příčin ne zcela úspěšné série. Ambiciózní tým však i přesto stále bojuje o evropské poháry a nyní je na pátém místě.

"Hlavním problémem je obranná linie. Máme celkem pět stoperů, ale tři z nich jsou mimo hru. Naštěstí se nám také někteří vrací, jako například Cani. Ten si vždy odvede svou práci a celému týmu dává mnoho prostoru pro střelbu. Sice ještě není zcela ve formě a v základní sestavě jeho jméno neuvidíte, ale pár minut by dostat měl. Jedeme si do Granady pro tři body, protože víme, že tento výsledek je v našich silách. Je to ale soupeř, který je zvyklý přebírat iniciativu a donutit vás udělat chybu, ale pokud se jich vyvarujeme, můžeme zvítězit. Bude to chtít koncentraci a píli, aby celý tým táhl za jeden provaz. Máme stejný cíl, takže se nám to může povést," dodává Marcelino.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Nyom, Coeff, Murillo, Angulo - Rico, Iturra, Recio - Pereira, El Arabi, Brahimi
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Gabriel, Pantić, Jokić - Gómez, Torres, Bruno, Nahuel - Perbet, Uche
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.20 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid26204273:2664
2.FC Barcelona26203374:2163
3.Atlético Madrid26194361:2161
4.Athletic Bilbao26155649:3050
5.Villarreal CF26135847:3144
6.Real Sociedad26127746:3643
7.Sevilla FC26108844:4138
8.Levante UD2699826:3136
9.Valencia CF261051138:3735
10.Espanyol Barcelona26961129:3233
11.Celta Vigo26861232:3730
12.Elche CF26781123:3729
13.CA Osasuna26851324:3929
14.Granada CF26831522:3627
15.Getafe CF26761323:4027
16.Málaga CF26681224:3526
17.UD Almería26751425:4626
18.Real Valladolid264111128:4423
19.Rayo Vallecano26721726:5923
20.Real Betis26361721:5615

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (344)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. Hodně síly pro Iniestu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Ángel di María 22

To se mu něco stalo nebo proč ten smajl?

Reagovat
LAM

Prej jeho žena potratila To chci vidět jak se po tomhle bude soustředit na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Coentraovi podobné starosti rozdrbaly celou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

to i Soldadovi, ten je ještě teď celkem mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

velka tragedie

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Kokesh

Sice doma, ale po repre pauze to ideál nebude. Nicméně po Levante to peklo teprve přijde, konče Sockama to bude masakr.

Reagovat
Ángel di María 22

Atlelti musí ztratit, doufám. Barcelona tipuju 1:4.

Reagovat
santini

...konečne sa aj najkrajší stánok v primere dostal na titulnú fotku k predzápasovému preview Hala Celesteeeees

Reagovat
Kenneth

Tak Varane se Zidanem nas mozna budou stat dalsich 60 mio. Uzasne...

Reagovat
smazaný uživatel

nebudou, snad PSG je přeplatí

Reagovat
Kenneth

To by mohli. Real Pogbu nepotrebuje a uz vubec ne za tuhle castku.

Reagovat
smazaný uživatel

lepší koupit Pogbu než Vidala ikdyž jsem zvědavý ke bude hrát, já doufám že zůstane di María, jedině Xabi Alonso-Modrič-di María a jako první náhradník Pogba a Khedira pryč

Reagovat
Kenneth

Pracanta vyhodit a nahradit ho mladou hvezdickou za 60 mio, ktera by jeste lestila lavku. Perez by z tebe a tobe podobnych mel radost.

Reagovat
smazaný uživatel

ale já ho nechci, jen říkám kdybych si měl vybrat mezi Vidalem a Pogbou, jinak já furt doufám že Illarramendi udělá nějaký vysoký progres a dokáže i třeba nahradit Xabiho, když už stál skoro 40 M tak by bylo blbý je vyhodit z okna, aspon kdyby hrál tak jako u mě ve FM, ikdyž osobně mu neveřím, já v něm nikdy nic neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

o čo ide?

Reagovat
smazaný uživatel

prakticky o hovno, Real prý chce Pogbu a Zidane s Varanem ho mají přesvědčit. Stejně ho získá PSG, protože ho prostě chcou

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbu by som videl v Reale rád, ale za 60 je to blbosť... snáď ho zlákajú šejkovia a nie dnešný oslávenec

Reagovat
smazaný uživatel

AUPA RAYO VALECANO!!

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa vraj zranený na 3 týždne, to už nie je pravda s našimi krajnými bekmi

Reagovat
Kokesh

Carvajal to zvládne bez problému, kdyžtak pomůže Ramos.

Reagovat
smazaný uživatel

V ideálním světě 4x Carvajal, 1x Ramos, 1x Nacho (Rayo nebo Schalke).

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je jedno jestli byl pozvaný do repre nebo ne, FIFA nemoc ty hráče dostane tak jako tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Andrésu Iniestovi a jeho manželce údajně zemřelo jejich nenarozené dítě.

Zůstaňte silní André

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Andres

Reagovat
smazaný uživatel

tak zítra to vypadá že obrana bude Carvajal-Varane-S.Rámos-Marcelo

Reagovat
madridcan

Dneska sa zavahanie prilis cakat neda, takze snad zas nebudeme mat zajtra v hlave blok ako to uz byva pri zodpovednosti v nasich rukach a urveme vyhru.

Reagovat
Kenneth

Feliz Cumpleaños Florentino. A prosim min Garethu, Kakacu, Altintopu a podobnych.

Reagovat
smazaný uživatel

Co bylo na Altintopovi špatného? Přišel zadarmo, když se zranil tak nebral plat a prodal se za 3,5. Na Peréze neskutečný výkon

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Isco v zaklade

Reagovat
Kokesh

Nic určitého Carlo neřekl. Ale byla by to nejlepší volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Doma proti Levante je to zbytocne davat Di mariu aj Bale , dufam ze budu hrat Isco aj Jese

Reagovat
smazaný uživatel

Isco by asi měl, Ángel odehrál v týdnu 90 minut, takže ta rotace by tam byla dobrá. Tu trojici bych pak normálně doplnil Xabim a Lukou, protože ty celý zápas v nohách nemají. Xabi hrál poločas a Luka cca. půl hodinu.

Reagovat
Kenneth

Isco musi. V takovych zapasech se musi hraci jako Di Maria a Xabi posetrit. Isco - Illara - Modric a vepredu Jese.

Reagovat
madridcan

Keby Valladoid chcel aspon polcas vydrzat

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Pique Mascherano Adriano - Xavi Busquets Cesc - Pedro Messi Neymar

Reagovat
CHONG

Všechno nejlepší, Florentino.

Reagovat
madridcan

Take male ihrisko mi pride

Reagovat
madridcan

Valla zatial velmi sympaticky vykon...uvidime co dalej.

Reagovat
smazaný uživatel

neví někdo jak to vypadá s Pepem?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl problémy se žaludkem, ale dneska se už normálně připojil k týmu a trénoval. Jestli zítra nastoupí je ale ve hvězdách.

Reagovat
One-Real

Stred Barcelony hraje cely zapas vestoje uz delší dobu? To bije do oci, jak se tam nikdo nehejbe.

Reagovat
ACSeRw!n

GOLASOOOO

Reagovat
madridcan

Goooooooooool

Reagovat
madridcan

Este netreba bars vyskakovat, ale zahreje pri srdci. Valla su lepsi zatial...

Reagovat
One-Real

1,7 na gól Valla

Reagovat
smazaný uživatel

Messi se zase 2x pokosí na hřišti a bude to dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Barcelona jen tak dále

Reagovat
smazaný uživatel

jedem jedem Valla, vyhrajte!

Reagovat
smazaný uživatel

Chce se mi z tý naší hry brečet.

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, ja uz zacal...

Reagovat
smazaný uživatel

někoho to těší a někdo brečí.

Reagovat
ACSeRw!n

a bude hur..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Maju loptu a pripravia sa volny kop sami...len tak dalej

Reagovat
madridcan

Taka krasna parketa a tak to dojebe...

Reagovat
alcantara

Neskutočné, čo naše primadony predvádzajú zase na ihrisku. Profesorský futbal v plnej svojej kráse.

Reagovat
madridcan

Take poreprezentacne nie?

Reagovat
One-Real

Kazdopadne za toho Neymara si muže Barca gratulovat i za 100 mega, budoucnost fotbalu. Nabíhá jak Pedro, individuálně o 2 třídy výše a s potencionalem to po Leosovi prebrat. Nadruhou stranu půlku těch situaci mu dela Messi, tam bych mel strach, kdo ho v tomhle vystřídá.

Reagovat
Kenneth

Kazdopadne za toho Neymara si muže Barca gratulovat i za 100 mega

Reagovat
One-Real

Sleduj jeho pohyb, v každy situaci je nebezpecny. Najde si prostor, odtrhne se od hráče, nabíhá do správných prostoru, 1v1 přechází prws každyho a neobrat ho rozhodčí o ten offside, tak uz je to znat i na skóre. Srovnej si tohle s dosavadním Garathem, ten mimo statisticky prinos. Oni maji smůlu, ze ten stred je naprosto sileny. Nikdo tam nebeha a ze stoje to nevyhraji.

Reagovat
misinho7

ta ty asi pozeras nejaky iny zapas neymar katastrofa

Reagovat
misinho7

a pricom Neymar nema ani statistiky lepsie ani herne lepsi neni nez Bale..

Reagovat
Kenneth

To je teda prekvapujici kdyz jeden je Brazilec a druhy je z Walesu. Bale nikdy nebude lepsi 1vs1. Bale ma svoje prednosti uplne nekde jinde, ktery nevyuziva protoze pri cesta z Londyna do Madridu ztratil koule.

Reagovat
Kenneth

A oba srazi to ze hraji s fenomeny. Urcite by hrali jeste o dost lip bez nich. Coz se ale cekalo.

Reagovat
misinho7

ale vyuziva len ty si zaslepeny od jeho prichodu.... neviem co ma viac este Bale spravit zeby sa konecne ho uznal... stastiky ma paradne o tom ziadna rec, lepsie uz ani mat nemoze lebo to by sme museli vyhravat kazdy zapas 6:0 zeby si CR aj on mohli dat hattrick , a pri CR proste nikdy nebude mat gol na zapas herne to neni este uplna spicka ale goly dava , asistencia ma tak neviem aky je problem

Reagovat
One-Real

S tim nesouhlasim, jediný se tam hejbe a hrozí od nej nebezpečí. Tak na 1v1 nemusíš byt z Brazilie . Neříkám ze přísti sezónu se to herně neotoci, ale prijde mi mnohem nebezpečnější nez ten nas.

Reagovat
Kenneth

To chces jako srovnavat brazilskou a britskou fotbalovou skolu?

Reagovat
One-Real

To nesrovnavam, jen rikam ze na relativní schopnost 1v1 nemusíš byt Brazilec. Nikdo po Garethovi nechce sóla pres 4 hráče, to bych čekal od Brazilce.

Reagovat
Kenneth

Brazilska skola se proste nezapre, proto zadny bek nema takovou praci s micem jako Marcelo. Ronaldo se taky nemuze rovnat s Messim v 1vs1. Tak jako se Bale nemuze rovnat s Neymarem.

Reagovat
Magic player

Nemusis, ale doporucuje se to.

Reagovat
smazaný uživatel

potenciál*

Reagovat
Kenneth

Kral primaku Messi

Reagovat
smazaný uživatel

je to kráľ ale tento mu nevyšiel

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Snad do poločasu vyrovnají:)

Reagovat
smazaný uživatel

Spis jeste dostanou....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, jsem zvedavy, na co se hvezdy budou vymlouvat tentokrat.

Vzdyt dneska je to tragedie, kazda prihravka v ri.ti, tolik nepresnosti, zase se na to vysrali, kreteni...

Reagovat
smazaný uživatel

sa ukľudni trochu. v druhom otočíme

Reagovat
smazaný uživatel

Kliid :) Pořád máme 45 minut :)

Reagovat
smazaný uživatel

No, pokud zacnou 2. polocas ve stejnem stylu jako hrali prvni, tak je to v prdeli.

Mne se tohle nelibi a neni to prvni zapas !! Ten pristup od nasich hracu je posledni dobou otresny.

Vzdyt si nedaji 3 prihravky v rade, doufam, ze si v kabine reknou, ze prestanou hrat jak kkti a pujdou za vitezstvim

Reagovat
smazaný uživatel

Hold se nám ted nějak extra nedaří...musí to hoši nějak vydřít a vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Hold se nám ted nějak extra nedaří...musí to hoši nějak vydřít a vyhrát

Reagovat
SIRBRANIKE

Ono je to asi v tom nasadení, chlapci sa snažia, bojujú, /skoro ich ani nepoznávam / ale asi na to nie sú zvyknutý a preto kazia jednoduché finálne prihrávky. Tam si asi nevyberieš: buď budú na to srať, prechádzať sa a presne si prihrávať, alebo budú makať a dávať si špatné prihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak :D Mě se taky nezdá,že by na to srali..prostě se jim nedaří

Reagovat
SIRBRANIKE

Veď práve, ja som ich tak bojovať v tejto sezóne ešte nevidel, ale pozerať sa na to nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

Oni se snazi ?

Vzdyt zaloha si tam jen pochoduje, Messi typicky jen stoji. Ani nevim, Ney to kazi, ale zase aspon se nejak snazi, Pedra sem si vsimnul jen na soupisce.

Reagovat
SIRBRANIKE

Asi sa pozeráme na iný zápas, keď sa pozriem na hráča s loptou, tak vidím, že tam tá chuť, dravosť a voľa je, ale tie prihrávky sú proste strašné.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozny to je, asi mam zkresleny pohled tim kvantem posranych prihravek...

Reagovat
madridcan

Pique este musi trosku poplakat ohladom autu...lebo by este za tych 20 sekund urcite dali gol

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar hraje strašně...vystřídat

Reagovat
Dody10

Busquets nejhorší hráč na place zatím...

Reagovat
smazaný uživatel

ne, Neymar je horší

Reagovat
madridcan

Najlepsi podla mna zatial Bergdich

Reagovat
smazaný uživatel

No, kdyby Messi nebyl Messi, tak mohl prihravat Neyovi do prazdne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted už vhápeš proč mu Messi nenahrál ne?:D

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze Messi musi byt ten, kdo dava goly ? Pac jinak bude zle ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mascherano je taky zvláštní týpek:D Párkrát mu vyjde zápas,že mi zustavá rozum stát,ale občas to je výkon,že by nemohl hrát ani za béčko :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, Xavi zustava a Cesc dolu, kdyz potrebujeme otocit skore ?

Jinak Ney,Messi,Alexis,Pedro na hristi ? To bude zajimavy.

Reagovat
Kenneth

Jestli bude Valladoid nadale hrat takhle, tak to bude pro ne hodne dlouhyych 30 minut.

Reagovat
Billy McClane

Na vine je jendoznacne virus FIFA

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Daniho musime v lete prodat, at sou z nej alespon nejaky prachy. Uz to neni Dani jako driv a proste ty jeho centry, to ani neni mozny, ze takovy hrac pobira tolik penez....

Reagovat
smazaný uživatel

Oier, Montoya, Tello, Bartra, S.Roberto, Afellay.

Tohle je momentálně lavička klubu s půlmiliardovým ročním obratem.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze posily nejsou vecne potreba....

Reagovat
smazaný uživatel

Jaromír Bosák ‏@JaromirBosak 17m

Wolfsburg - Bayern do 63.min 1:1, Wolfsburg lepší. V 81.minutě 6:1 pro Bayern. Krapánek průvan...

V 56. minutě přišel Thiago a sedm minut potom zařídil parádní asistencí vítěznej gól...

Reagovat
-Carles-

Niet sa čo čudovať, evidentne ten titul naše primadony nemajú veľkú chuť získať.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mu jako ted nedal druhou žlutou?:D

Reagovat
vocasisko

Tady je jen otázka, jestli dneska ztratíme body 3 nebo jen 2. V takovýchto zápasech se 2 roky zpátky říkalo, že je jen otázka času, kdy soupeř odpadne, jenže Valladolid nemá proč odpadnout, když všichni hráči Barcy stojí a čumí.

Reagovat
smazaný uživatel

na to se nedá koukat, ať jdou s toudle hrou do prdele...hlavně že si 50% času nahrávaj na půlicim kruhu....Messi vyser se na ně a přestup !!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně!

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb jak Barcelonu jinak porazit, než si zúžit hřiště.

Reagovat
SIRBRANIKE

Tata sa hrá na brucknera? Tak snáď to zafunguje!

Reagovat
smazaný uživatel

a jestli tam pošle "posily" Roberta a Tella...no ty voleeeeeeee......Barcelona je naprosto out, v clasicu dostane o tři góly a nazdar....a já jim to i přeju, ať v létě příjdou zásadní změny v kádru...

Reagovat
smazaný uživatel

A koho jinýho by tam měl poslat? Vždyť kromě Affelaye to jsou jediný ofenzivní hráči co tam má k dispozici..

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, ale to je právě ta chyba...Tihle hráči nemaj ani na béčko barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Tata doufam, ze po sezone skonci. Stal jsem za nim, ale je to trener na houby. Neumi zvladnout zapasy, co se zmenilo pod jeho trenovanim ? Kecy o primocarosti, napadani atd neberu. Neumi vyhecovat hrace, neumi je pripravit. Strida Cesca, jedineho schopneho zaloznika, co umi neco vymyslet a necha tam Xaviho udrzbu. Pedro cely zapas hraje mrdku jak svina, ale stejne ho tam necha.

A podte do me !!!

Reagovat
smazaný uživatel

co si homoklada ked chces aby isli vsetci do teba?

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, skončí. Ale jestli to bude správně, to nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

No s takovou formou Barcelony bude ta odveta ještě hodně zajímavá. Pokud Pelle nebude zas posera, tak City nejsou vyloženě bez šance.

Reagovat
Billy McClane

Takto bezradnu som Barcu uz dlho nevidel.

Reagovat
sensei25

Prístup hráčov katastrofálny,tréner žiadny.Na také hviezdy treba tvrdú ruku,autoritu a nie nejakého trtka s Južnej Ameriky,ktorý ani nevie čo je defenzíva.

Reagovat
smazaný uživatel

ved to je najlespi tym galaxie oni ani nepotrebuju trenera hanba cely katalansky cirkus odpad

Reagovat
sensei25

Jediná hanba si tu ty.Malým deťom by som zakázal sa registrovať.

Reagovat
SIRBRANIKE

stopéra hrá Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Tello a jeho super klicka

Reagovat
Masi
Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecny hrac

Reagovat
sensei25

Real ma titul v kapse,úprimne blahoželám. Snáď sa v Barcelone konečne zobudia,že sezóny spred 4-5 rokov sú preč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tello je snad nejčitelnější hráč všech dob.

Reagovat
roman1978

totálně největší tragédi. hlavně xavi, pedro, cesc. a hlavně tata martino.

to jim někdo zakázal běhat?

filcky lenivé.

pokaždé, když můžou do protiútoku, tak to xavi nebo pedro zaseknou a vracejí to na půlku.

a mascherano to samé, tragédie.

nedá se na to koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Usmevne na tom je, ze Pedro hral v stredu proti Talianov velmi dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

To iste plati o Busquetsovi, ktory bol v tejto sezone uz tolkokrat kritizovany.

Reagovat
roman1978

ale, když vidím, že hraje někdo od prvního dotyku s míčem na piču, tak ho tam přece nenechám celý zápas. neymar se aspoň snažil.

jo a na busquetse jsem taky zapomněl.

no nic, gratulace do madridu. my na titul nedosáhneme.

Reagovat
Magic player

V tomhle je na druhou stanu ta Cristianova vybusna povaha fajn, kdyz se hraje takova sracka, tak on je ten, kdo to svym pohybem, drinou a nasranosti rozproudi, udela nejaky sprint po lajne, vystreli z dalky, dostane tym do tlaku. Messi pusobi, ze to ma tezce na salamu. Ma ten chlap vubec nejake emoce? Porad cekam, ze necim Barcelonu vytrhne a ti hraci za nim pujdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt Messi ten tym taky strhne svym pohybem, nasazenim, ze to hovno pak hraji vsichni

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, mohlo bejt hotovo..

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole...ted ta přihrávka Alvese.....kolik on posere přihrávek za zápas a centrů ?? Neuvěřitelný množství, vždycky....ať jdou do píši fakt, přestávám jim fandit, takovýmu fotbalu se fandit nedá. Těsim se na Real.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

ať mě někdo sjede za vzorovýho fanouška apod., hned ho vezmu něčim po kebuli, protože tomudle se fandit nedá...Fandim pěknýmu fotbalu odjakživa, tj. nefandim teď barceloně.

Reagovat
sensei25

si obyčajné decko,ktoré fandí iba keď sa vyhráva...všetko zlé je na niečo dobré...

Reagovat
smazaný uživatel

ale dyt sem to psal, ja jsem za to rad...v lete musi prijit zmeny...kdyz barca prohraje vsechno v tydle sezone, tak prijdou a jsou potreba...Alves, Xavi, Pedro, Cesc, Pique ...všichni pryč prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, hlavně ten Piqué dává smysl. Zbavit se stopera, aby se v létě museli kupovat rovnou 3.

Reagovat
smazaný uživatel

zbavit se blbýho stopera ? Jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok a v létě minete jen celý rozpočet jen za stopery. A každý tým, který kontaktujete vás bude chtít oškubat jak prase, protože ví, že prostě ty stopery potřebujete za každou cenu.

Reagovat
sensei25

treba fandiť aj keď sa nedarí....4 sezóny pod Guardiolom boli famózny a iba blbec si mohol myslieť,že im to vydrží večne...to čo oni predvádzali bolo niečo nové,dokonalé....pýta si to zmeny a silnejšiu lavičku...až je konkurencia...nejaký Tello a Sergio Roberto nie je žiadna konkurencia...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

no nič,vyhráme Ligu majstrov...xDxDxD

Reagovat
valloire

pořád ti to říkám...Kašli na ten cirkus.

Reagovat
Slejdy

Kloboucek Valladolid

Reagovat
Ed_Hazard

Barca ideeee pískaj koniec

Reagovat
sensei25

aspoň vidieť aký máte pred Barcou strach,keď toľká radosť.....

Reagovat
smazaný uživatel

A to máme brečet, když úhlavní rival a největší soupeř v boji titul ztratí? Strach v tom fakt není, ale chápu, že si musíš najít nějaký světlo na konci tunelu v těhle temných časech.

Reagovat
Ed_Hazard

strach nie, rešpekt.....vy ho pred Realom nemáte?

Reagovat
smazaný uživatel

No, idealni scenar bude 3.misto v lize, v LM nas snad City prejedou, v Clasicu dostaneme manitu.

Do nove sezony pak vyhodit Tatu, Daniho, Tella poslat do pice, koupit poradneho stopera, krajniho obrance. Privest do tymu trenera, ktery tam nebude skakat podle toho, jak Messi piska, ktery dokaze tym pripravit a nahecovat. Messiho proplesknout, aby se zacal hybat a poradne hrat a nechodit tam jak pan sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

to je hanba

Reagovat
smazaný uživatel

Messi kde si ? koukal jsem od 50.minuty a Messi dvakrát u míče

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zasloužená facka, teď už to padání hlav na všech frontách bude nevyhnutelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vím, že si Tatu obhajoval, ale neumím si představit, že on bude vůdcem složité přestavby týmu.

Reagovat
Kenneth

A koho by sis predstavoval?

Reagovat
roman1978

jurgena

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, fandím mu, ale bohužel se mu situace vymkla kontrole, vedení sportovní záležitosti nezajímají a hráči z něj asi taky nemají respekt. V létě podle mě odejde, ať se stane cokoliv, otázka je, kdo místo něj?

Reagovat
Ángel di María 22

Výborně Valladolid, překvapil Levante hraje dobře, je hodně fyzicky náročný, ale doma je musíme dát. Sere mě, že je to zejtra až v 7, to už budu někde u Letný, taky to mohli dát od 5ti

Reagovat
smazaný uživatel

jdeš do plzeňského kotle?

Reagovat
Ángel di María 22

Dyť žádnej nemaj

Reagovat
valloire

Reagovat
teenz

Upřednostit Spartu před Realkem.

Reagovat
CHONG

Reagovat
roman1978

už dlouho jsem u fotbalu tak nenadával. nenávidím lenivé primadony. ted busquets, mohl jít dopředu, protihráč ho trošku zatáhne a on místo toho, aby zabral, tak se zastaví a rozhodí rukama jako kristína. střílet takové filcky.

budu radikální: xavi, pedro, pique, masquerano, busquets, alba ven!!!!!!!!

a za to koupit pořádné stopery.

Reagovat
smazaný uživatel

Este si zapomnel na trageda Tella, jinak

Albu bych nechal, ten hraje dobre.

Reagovat
roman1978

alba hraje dobře, ale je to strašný simulant a ta jeho povaha je prostě hrozná. a s tellem souhlas.

za ně by se dalo získat celkem dost peněz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

No to sem na to zitra zvedavy, aby to nemeli nahodou hraci v hlavach to zvyseni naskoku a nezremizujeme to.

Reagovat
smazaný uživatel

Pique opět zraněn. Podle mě se hodí na El Clasico radši marod

Reagovat
teenz

Jestli je nesestřelíme v týhle formičce, tak vážně nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Krása. A zítra to prosím neposrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už si ani nepamatuju kdy jsme vyhráli víc jak 2 zápasy v řadě. I ty dva zápasy se to skoro nepodaří.

Martina jsem obhajoval, ale já bych ho asi vyhodil. Na to se nedalo dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ? URCITE !

Vzdyt to byla tragedie, on neumi tym pripravit, vyhecovat, proste nic. Mohl by sebou vzit i Daniho,Tella,Xaviho...

Reagovat
smazaný uživatel

V Barceloně začíná přituhovat :D Zítra bude -4

Reagovat
roman1978

jak originální

Reagovat
smazaný uživatel

neříkej hop ...

Reagovat
smazaný uživatel

Originalní?To asi ne ale AKTUÁLNÍ?? 100% :D

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju že bude nějaká větší čistka... Ale Tello by měl odejít určitě, Afellay taky (hodil by by se do klubu, kde bude hrát základ).

Xaviho bych nevyhazoval, ale určitě bych ho nestavěl jak teď (po podzimu měl ze záložníků nejvíc odehraných minut, naivně jsem čekal že na jaře se to bude stavět na mladších.. )

Alvésa by jste chtěli prodat? Jako neříkám, že ne.. ale koho místo něj?

Reagovat
smazaný uživatel

Alvese prodat urcite, Tella vykopnout i zadarmo. S tim Xavim, on by mel hrat z lavicky, kdyz vedeme a chce se hrat udrzba, tak na to je jak delany. Do zapasu, kde musime vyhrat se nehodi, uz v sobe nema to, co driv, vzdyt nevymysli ani jednu prihravku dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tello jednokličkar který ale neumí obejít soupeře ani tou jednou kličkou jako Robben, nepochopil jsem Sergi Roberta, ten bych řekl že byla chyba pustit na hostování Rafinhu, ten by Barceloně pomohl daleko více, podle mě by v letošní sezoně Xaviho částečně mohl nahradit, Alexise jsem snad neviděl ani u míče, ale měl nastoupit od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě budete muset udělat Barca něco se systémem hry, kostra týmu Xavi-Iniesta odejdou a hráče na to Barca už mít nebude..Messi nevím, nevím jestli to je otázka motivace, ale doporučoval bych mu zkusit štěstí jinde

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě se už šetří na MS...to je teď jeho jediná motivace, jinak to nevidim.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ber v potaz, že nemůže podávat super výkony když zbytek týmů hraje piču....dyť si tam nemá ani s kym narazit.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo bude chtít Tella nebo Alvése, pochybuju že Tella bude chtít ještě Liverpool a Alvése Monaco

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona by se měla zbavit Alvés,Song,Mascherano,Montoya,Sergi Roberto,Affelay,Tello a Cuenca

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu, my by jsme se mohli zbavit tebe

Reagovat
smazaný uživatel

dyť má pravdu, bohužel těch hráčů vhodnejch vyhazovu je mnohem víc...

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

U Barcelony je to sice dáno i hlubšími a dlouhodobějšími problémy, které se podle mě tak trochu daly očekávat, ale přesto je ten její dnešní výsledek velkým varováním. I Bayern se dneska po reprezentační pauze trápil, hodinu nebyl lepším týmem a ten konečný výsledek 6:1 je hodně, hodně zkreslující. Zítra nás čeká velmi těžký zápas, který v žádném případě nesmíme podcenit a trochu mám obavy, že se ztrátou Barcelony v hlavách hráčů, k lehkému podvědomému podcenění toho zápasu dojít zákonitě musí. Beru jakoukoliv výhru a věřím, že to zítra zvládneme. Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Levante mělo šest důležitých hráčů v repre, ti by z toho měli být víc nešťastní než my, že to nemohli týden chystat.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale 6 je pořád méně než 16.

Reagovat
CHONG

Tak takováhle Barcelona se mi líbí moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

A bááárka se dál potápí.

Reagovat
CubONE

Ako hraju Atleti?

Reagovat
Billy McClane

Dneska na hovno jak Barca s tym rozdielom, ze si to nepinkaju stale na polke.

Reagovat
CubONE

Snad daju gol, mam na tikete.

Reagovat
Dody10

Není to jen reakce na tenhle zápas, ale chce to určitě menší přestavbu týmu, která podle mě měla přijít už tohle léto. Ano, vyhráli jsme titul, ale skoro bez boje a během sezony jsme nedokázali porazit žádný velkoklub a tyhle výkony to jen potvrzují. Návrat k intenzivnímu a vysokému pressingu se nekoná, místo toho hráči jen chodí po hřišti a přihrávají si mezi sebou bez většího efektu a nedá se na to upřímně dívat. Je to tak trochu paradox, že možná by bylo lepší pro Barcu nevyhrát titul, aby jim to otevřelo oči.

Reagovat
Kenneth

Jinak Deulofeu 550 minut a jeste v anglicky lize. Hodne tragicky rozhodnuti, mel jit normale hostovat ve Spanelsku jako Rafinha.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on byl zraněný, měl by více určitě

Reagovat
teenz

Včera jsem ho viděl pár minut proti Arsenalu a balon mě asi 6x a hned 6 ztrát. Hroznej sólista. V Adelante tohle asi vyhází, ale v PL ne no.

Reagovat
smazaný uživatel

si asi zapomněl na náš poslední zápas proti Evertonu v lize ne?

Reagovat
Maresma

Byl teďka zraněnej.

Reagovat
Kenneth

Zna nekdo nejakou stranku kde by se dali sehnat levny listky na Real? Official shop a viagogo mi prijdou strasne nechutny s tema cenama.

Reagovat
Phillipinho
Reagovat
teenz

To je jednoduchý, když celej zápas je neviditelnej a pak někoho předeběhne v otevřený obraně nebo upadne.

Reagovat
Masi

Nebo má Sevilla v útoku dřeva.

Reagovat
Ángel di María 22

Ono to tak je. Co Sevilla pálí za šance, to je neskutečný.

Reagovat
Phillipinho

jako sance pali no...predpokladam,ze si videl treba zapas proti Barce. Ale jinak co se tyce jmen, tak jejich utok patri mozna do TOP 5 v Primere.

Reagovat
misinho7

to robi velkych hracov CR je kolko krat neviditelny a tak zrazu da gol a je najvacsia hvieza.. nechapem tu vasu nesutalu kritiku , Bale mozno neni herne uplne v poriadku ale statistiky ma famozne napr Neymara zatial v tomto ohlade strci do kapsy a to ma dokonca aj menej zapasov odohratych .. chlapci dajte mu cas a buducu sezonu nielen bude pokracovat v tych paradnych statistikach ale herne to bude este ovela lepsie... spomente si na luku , prva sezona nic moc a teraz najlepsi zaloznik na svete podla aktualnej formy

Reagovat
Phillipinho

jo to se uvidi,ale jemu proste sedi jina hra. To co ted treba predvedl za Wales, to za pusobeni v Realu jeste nepredvedl a je to uplne logicky. Postupnej utok mu moc nesedi a k tomu mu docela chybi prvni dotek s micem, kterej je v Primere dost zasadni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

to je pravda je jasne ze on ma rad radsej taku rychlu hru do otvorenej obrany ktoru sme napr videli proti katastrofalnej obrane Schalke , ale myslim si ze neni problem si zvyknut a ten prvy dotyk este moze nejak dotrenovat aj ked vzdy som hovoril ze do Mourinhovej taktiky by som hodil uplne paradne tie nase protiutoky by mu sedeli najviac ale nic sa enda robit treba si zvyknut aj na toto a mam pocit ze chlapec si aj zvyka ide mu to a nech tak len dalej pokracuje

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem ty statistiky nedávno a mají je skoro stejný. A v porovnání s Pedrem a Jesém, kteří byli zadarmo, docela i vtipný .

Reagovat
Al Capone

já mu taky věřím

Reagovat
Le Gunner

Jako určitě Barca potřebuje trochu průvan, ale fakt. chcete ,,vyházet" 10 hráčů? Máte kolem 60 mega na přestupy, za to koupíte možná ty stopery...

Reagovat
LAM

Odchody:Valdes,Puyol,Alves-15 mega,Song(nebo Masch.)15 mega,Tello-5mega,S.Roberto-Hostování.To je cca 35 mega

Ideální příchody:Benatia,Danilo,Ter Stegen,Rafinha,Deulofeu-To je tak 75 mega.

Takže budem -40 mega což je v poho.Máme na přestupy 50-60mega.A pak by to chtělo pořádnýho trenéra kterej umí udělat taktiku a dokáže v kabině udělat pořádek.

Martinovi moc nevěřim ale bral bych Bielsu,Valverdeho a asistent by byl Carles-To by byla bomba

Reagovat
Billy McClane

Jezisi, kde furt berete tych 15 mega za Alvesa. Za rok mu konci zmluva, za dva mesiace bude mat 31 rokov, preziva vyrazny pokles formy, ma vysoky plat a vy furt dufate ze sejci budu taki sprosti a vysolia za neho velke prachy. Budete radi ak pojde za 5 a nie skoro zadarmo ako Villa.

A Songa za 15

Reagovat
smazaný uživatel

Song bude za 15 mozna 20. kluby z PL mají prachy.

Reagovat
Billy McClane

Prisiel tusim za 18, dva roky sedi na lavicke, je starsi a hra za Barcu, co je dalsi dovod ze pojde za menej ako sa kupil. Tym nemyslim nic proti Barce, ale ak sa oni alebo Real chcu niekoho zbavit, tak hraci odchadzaju znacne pod cenu. Preto ani Song nepojde podla mna za viac ako 10 mega.

Reagovat
alcantara

2 zaloznici prec a jeden k nam? Ty by bol ten kader uz ultrauzky, po tom, co odisiel Thiago v lete.

Reagovat
indy

S.Roberta by som si nechal, ten chalan na to ma....ale isto treba ten kader poriadne prekopat a starych hracov bez motivacie nahradit mladou krvou...aj keby ich nedostatok skusenosti mal znamenat sezonu bez trofeje

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je nejreálnější stoper do Barcy že přijde ?

Reagovat
alcantara

Bagnack

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bude teda panečku posila Pique-Bartra(Bagnack) ale aspon budete prohrávat

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz je třikrát odmítl, no nevím jestli ten přijde

Reagovat
Kokesh

Tak na Isca si opět musíme počkat...

Reagovat
Billy McClane

Dneska musi hrat plna palba. V zaklade ho ocakavam proti Schalke.

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke sa hra az za 2 tyzdne

Reagovat
Billy McClane

Viem, ze sa hra az dalsi tyzden, ale dnes sa skratka musi vyhrat. Uz vidim tie reci po pripadnej remize, ze na co setri hracov, ked mame potom tyzden volna.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrame doma proti Levante po repre prestavke . Isco Jese Illarra mali hrat toto je proste zla rotacia na ktoru sa este doplati v LM ako kazdy rok .

Reagovat
Kenneth

A proc ma hrat plna palba?

Reagovat
Billy McClane

Diego López, Varane, Ramos, Ronaldo, Benzema, Bale, Marcelo, Alonso, Carvajal, Modric, Di María.

Reagovat
smazaný uživatel

Achh ta rotacia , Ani Jese , Ani Isco , Ani Illarra

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se na mě Carlo nezlobí, ale tohle už je regulérní hazard se zdravím Di Maríi. Je to jeden z našich nejvytěžovanějších hráčů, který v poslední době odehrál téměř vše, ve středu hrál 90 minut za Argentinu v Rumunsku a dneska ho pošle opět do základu. Opravdu už každým zápasem trnu, kdy si udělá nějaké svalové zranění, které ho na měsíc vyřadí ze hry. Přitom Illara se celý týden připravoval, protože nebyl v reprezentaci, hraje poslední zápasy velmi dobře a v pohodě by to byl schopen odehrát. Ještě že teď máme celý týden volno a doufám, že Carlo bude šetřit alespoň v domácí odvetě proti Schalke, jinak mu ti hráči za chvíli fyzicky odejdou.

Reagovat
Kokesh

Když to půjde dobře, tak v 60. minutě dolů za Isca, žádný stres, Ángel je držák.

Reagovat
Kenneth

. Traged italskej priposranej a jeste ulhanej.....

Reagovat
Kokesh

V čem lhal?

Reagovat
smazaný uživatel

buď rád za Varaneho, mohl tam být nemocný Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Už se konečně zná diagnóza toho jeho psychického stavu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos dneska dostane desátou žlutou a nebude hrát v Málaze. Carvajal, Marcelo, Cristiano a Di María mají tři, pokud dostanou čtvrtou, tak to taky ovlivní sestavu na Málagu nebo aspoň počet jejich minut (Cristiano).

Reagovat
Kenneth

Ani jeden kartu nedostane. Ramos se klidne vykartovat muze, aspon bude pro konec ligy klid.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba to prostřidá po poločase - Modrič, Di Mária potřebují klid. Podle stavu, nejdůležitější je využít zaváhání Barcy. Na Schalke za 14 dní bych postavil Béčko (taky bude Clásico).

Reagovat
smazaný uživatel

*za 9 dní

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať si pohlídají karty a Ramos ať dostane nějakou normální.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real jsou hrozný hovna.

Reagovat
smazaný uživatel

BAYERN is the best.

Reagovat
smazaný uživatel

jdi domu živočichu

Reagovat
smazaný uživatel

BAYERN is the best.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cris

Reagovat
Kokesh

Nejlepší hlavičkář všech dob .)

Reagovat
smazaný uživatel

karim

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Cris.

Reagovat
smazaný uživatel

nemate někdo stream ? ja mam tuto mrdku

http://www.ziveprenosy.cz/2014/03/zivereal-madrid-levante-primera-division-prenos-2/

která se nesmirne seka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
opretis

nemáte někdo stream? Chce se mi doufat v zázračnou ztrátu Realy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už můžeš přestat doufat :D

Reagovat
opretis

jakožto fanoušek Arsenalu/Atletica už sem na doufání zvyklej

Reagovat
garruklol

Di maría opět neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec tam nemá co dělat dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
garruklol

Souhlasim, taky bych ho nechal sedět, ale musíš uznat, že je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

chytil druhej dech na středákovi

Reagovat
Dominator

Uff

Reagovat
smazaný uživatel

Varanaaaa nieee !!!! !

Reagovat
smazaný uživatel

di María je frajer, vynikajicí založník na pressing

Reagovat
Dominator

Hmm, Levante sa nezaprie

Reagovat
Kenneth

Desny fotbal. Levante bylo 3x za pulkou, toho Di Mariu je tam vazne treba.

Reagovat
Billy McClane

Nebyt jeho goloveho centru, tak je to mozno stale 0:0.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Levante uplne marne , ja nechapem preco hraju hraci ako Xabi , Bale , Di maria .

Reagovat
maxton

Marcelo ma dnes svojim "taktickym" pristupom dost serie, z hracov beha rozhodne najmenej, v 2. pol postupne dole Di Maria, Alonso, Bale, ako stale :)

Reagovat
Al Capone

Marcelo

Reagovat
Kenneth

To je zase srani s tim. Snad to rozhodnou hned po puli aby se tam klicovy hraci neplacali zase az do 80. minuty...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kokesh

A bez karty.

Reagovat
Kokesh

Tak sorry, ale Marcelo klasa!!

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelův první gol od domácího zápasu s City

Reagovat
Kenneth

Uzasne tuhle zlutou kartu sme pred Barcelonou potrebovali. VIVA ANCELOTTI

Reagovat
smazaný uživatel

dost by mě zajímalo jak to bude řešit, jestli to riskne bez něho nebo riskne jeho případnou absenci

Reagovat
Kenneth

Mohl by nechat Isca hrat proti svym, ale je to priposranek.

Reagovat
smazaný uživatel

no dobre striedaj

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se nosí ten trenér Levante

Reagovat
Dominator

Cervenu dat teda nemal/nemusel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole tak střídej, Hrajem proti 10

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo vypust Seedorfa !

Reagovat
Kenneth

Pekne to tem prasatum spocital.

Reagovat
smazaný uživatel

Červená přísná, byla to spíš taková ta "tmavě žlutá", na druhou stranu jim odpustil červenou už v prvním poločase při tom šlapáku na koleno Varanea, takže se poškození rozhodně cítit nemůžou.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak Nacha som nechcel

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo normalne sprintoval..

Reagovat
Kenneth

To je zase stridani. Pane boze.

Reagovat
smazaný uživatel

možná si o to řekl sám

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted vystřídat Xabiho za Illarramendiho a di Maríu za Isco

Reagovat
smazaný uživatel

Centr a la Poborsky.

Reagovat
smazaný uživatel

Seedorf za Modrica ?

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, tak asi nebude hrát proti Maláze no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom fakt nechapem tie keci o Iscovi

Reagovat
smazaný uživatel

ne, myslím to tak, že Di Maria nebude hrát proti Maláze. Dneska si da 90 minut a příští týden bude sedět nebo vůbec nepojede.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

On proste neumi stridat...

Reagovat
Kokesh

Ukázkový zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Di maria dneskam 90 minut oouu jeee

Reagovat
Kokesh

No a? Vypadá, že sil má na rozdávání.

Reagovat
Kenneth

Takhle by to tam dneska neuklidil ani Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

třetí gól jak z FM

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to nebo začíná v Barceloně nějako mrznout

Reagovat
smazaný uživatel

škoda dneska 2 tyčky a břevno

Reagovat
Kenneth

To uz je nejaky vodoo. Zrani se nam bek, tak se musi zakonite zranit i ten druhy....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Jesé má úplně podobné vedení míče jako Cristiano a je i podobně rychlý. Až trošku vyzraje a ještě trochu výkonnostně poroste, může na něm jednou náš útok stát.

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi fakt zda, ze Marcelo s kazdym zapase hraje lip lip, vic beha, ma mnohem vic nabehu, zkousi jit do klicky.. aspon se trochu zacina probouzet v ofenzive, i kdyz to porad neni vubec idealni. Kazdopadne dobry znameni..

Reagovat
smazaný uživatel

S Carvajalem to vypadalo vážněji, tak to snad nebude nic zas až tak vážného...

Reagovat
smazaný uživatel

Prý ne, ale strejda nám to určitě na tiskovce vysvětlí. Ale přesně kvůli tomu je hloupost mít radost ze zranění Álvara, i když ho třeba někteří nemusí. V dalším zápase v problémech Varane a Carvajal a taky by se nám to mohlo všechno pěkně podělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Radost ze zranění Arbeloy může mít jen idiot. Obecně nechápu, jak někdo může mít radost ze zranění, ať už jde o kohokoliv, natož když jde o hráče našeho týmu. Arbeloa je zkušený hráč, dlouholetý reprezentant, oboustranný univezrál, vždycky si tam to svoje poctivě odvede, sice není tak ofenzivně nebezpečný jako Carvajal, ale zase je o něco spolehlivější směrem dozadu. Jsem moc rád, že ho máme v týmu. U toho Carvajala uvidíme, doufám, že to nebude nějaká trhlina, snad to byla jen křeč, maximálně natažení na týden, dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc nalevo to letos Álvaro odehrál fakt perfektně, když jsme tam neměli ani jednoho z těch dvou.

Strejda už potvrdil, že během dvou tří dnů bude Carvajal připraven.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal by měl být za 2-3 dny zpět, podle Ancelottiho.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele