Primera División - preview 25. kola

27.02.2015, 08:14, aktualizováno 02.03.2015, 08:19
Previews
Pondělní dohrávka španělské nejvyšší soutěže nás zavede na hřiště Celty Vigo, kde domácí celek přivítá Elche. Zatímco Celta se pohybuje uprostřed pelotonu, hostující družina potřebuje každý bod, nachází se totiž jen těsně nad pásmem sestupu...
Celta Vigo - Elche CF  (pondělí 20:45)
Pondělní dohrávku pětadvacátého kola obstarají Celta Vigo s Elche. Jasným favoritem budou domácí Galicijci, kteří mají letošní sezonu jako na houpačce, a zrovna se z hlediska formy nachází vysoko nahoře.

Nejprve výtečný vstup do sezony a snový atak na evropské poháry, pak kruté vystřízlivění a strmý propad dolů tabulkou a najednou Celta zase září. Zisk deseti bodů z dvanácti možných ji posunul zpět do horní poloviny tabulky na deváté místo a zvláště výhra 2:0 nad obhájcem ligového titulu Atlétikem Madrid z minulého týdne je pořádným zdrojem sebevědomí do dalších zápasů.

"Bylo by úžasné ukořistit proti Elche třetí vítězství v řadě. Procházíme si výborným obdobím, ale musíme zůstat nohama pevně na zemi," varuje obránce Celty Andreu Fontás. "Ve fotbale stačí jen lehce polevit a soupeři vás hned svedou porazit."

"Všechno se teď z našeho pohledu jeví dobře a musíme z toho vytěžit co nejvíce bodů, abychom již brzy definitivně měli jistou záchranu," pokračuje obránce galicijského celku. "Když do toho nepůjdeme na sto procent a s menším nasazením než v předchozích dvou zápasech, budeme mít proti Elche dost problémů."

Pondělní soupeř Celty má v tuto chvíli rovněž starosti především se záchranou, ovšem mnohem výraznější. Prohra 2:0 z hřiště Realu Madrid ukončila slibnou sérii dvou výher za sebou, která Elche alespoň dočasně vyhoupla na první nesestupovou sedmnáctou příčku. Svěřenci Frana Escriby tak nutně potřebují zvítězit, aby svůj hubený jednobodový náskok na sestup navýšili, nejlépe o tři body. "Potřebujeme se plně soustředit, protože nás čeká velmi náročný soupeř," tvrdí kapitán Edú Albácar.

"Věřím tomu, že dokážeme uhájit naše postavení coby prvoligového klubu, ale čeká nás ještě spousta práce. Musíme se co nejdříve vrátit k ziskům vítězství," burcuje obránce Elche, jehož kolega Enzo Roco tentokrát bude v zahajovací sestavě chybět kvůli karetnímu trestu. Jinak by soupiska hostujícího celku měla být takřka kompletní, stejně jako ta soupeřova.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.33 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Real Sociedad  (neděle 12:00)
Domácí Valencia je sice horkým favoritem proti Realu Sociedad, ale celek ze San Sebastianu přeci jen není oblíbeným soupeřem Netopýrů. Domácí jsou nyní čtvrtí a rádi by si pojistili příčku znamenající evropské poháry, ale Real Sociedad na Valencii umí vyzrát. Netopýři naposledy svého soupeře porazili v roce 2011!

Už sedm zápasů trvá Valencii hledání receptu na Real Sociedad San Sebastian. Když se Valencia naposledy radovala ze tří bodů, spalo se datum 7. 5. 2011. Hlavní hvězdou tehdejšího utkání se stal střelec Roberto Soldado, který se prosadil dvakrát. Jednu branku přidal také Jonas a Valencia vyhrála vysoko 3:0. Od té doby se jí ale přestalo dařit. Série sedmi zápasů čítá také šest zápasů po sobě, ve kterých se radoval San Sebastian. Až v minulém střetu se body dělily. Teď má Valencia všechny trumfy v rukou.

Aktuálně je na čtvrté pozici a z posledních deseti zápasů prohrála jen dvakrát. V posledních třech zápasech se Netopýři stali odborníky na výhry o jedinou branku, což platilo také v minulém kole La Ligy. Valencia přijela otestovat kvality Córdoby a měla s ní docela práci. Córdoba podala velmi dobrý výkon, ale na body to nakonec nestačilo. Deset minut před koncem první půle se hosté dostali do vedení po brance Andrého Gomese. Domácí ale ve druhém poločasu srovnali gólem Nabila Ghilase. Deset minut před koncem zápasu se ale favoriti nadechl k útoku a nakonec z toho byl gól Pabla Piattiho.

Valencia postrádá stále ještě zraněného útočníka Paca Alcacera, zatímco hosté přijedou v kompletní sestavě. Jedním z hráčů, kteří mají nahradit zraněného střelce Alcacera, se stal Rodrigo. Mladý útočník Valencie si dobře uvědomuje, jak těžký soupeř jeho spoluhráče čeká. Na tiskové konferenci před utkáním Rodrigo sdělil: "Naším cílem je skončit mezi nejlepšími čtyřmi týmy La Ligy. Ale do konce ligy zbývá ještě mnoho zápasů, takže to nebude snadné."

"To, kde skončíme, záleží jen a jen na nás. Máme nějaký náskok na pátou Sevillu, ale to se může během pár týdnů rapidně změnit. Jsme čtvrtí, takže zatím splňujeme předsezónní plány. Výhodou je, že se můžeme zaměřovat jen sami na sebe. Kdybychom byli pátí, neustále bychom kontrolovali soupeře před sebou, zda zaváhají. Teď myslíme jen na zápas s Realem Sociedad San Sebastian. Máme výhodu domácího prostředí a fanoušci, kteří nás podporují, pro nás jsou motivací. Musíme vyhrát i kvůli nim," dodává Rodrigo.

Real Sociedad zabral a po třech nepovedených utkáních si v minulém kole poradil se samotnou Sevillou. Tím vlastně dost pomohl právě svému dalšímu soupeři. První půle ještě skončila remízou 1:1, ale nakonec z toho bylo pořádné drama. Ještě patnáct minut před koncem vedla Sevilla 3:2. Devět minut před konečným hvizdem se ale prosadil Alejandro Arribas, který si vstřelil vlastní branku. A v nastaveném čase druhé půle se prosadil Xabi Prieto! I díky této výhře je Real Sociedad na desátém místě.

Důležitosti tří bodů si je vědom i zkušený stoper Ansotegi. Ten před utkáním s Valencií podotkl: "Výhra nad Sevillou byla skvělá, přinesla nám mnoho sebevědomí a víme, že umíme hrát a nevzdávat se. Ale také víme, jak náročné je v La Lize si zachovat dobrou formu po více zápasů. Teď to musíme zkusit znovu. Když hraje Alvaro Negredo, tak je Valencia mnohem silnější - je to středobod jejich útoku. My máme také velmi dobré hráče, i když možná po stránce individuální nemáme takovou kvalitu. O to víc musíme hrát jako tým," nabádá Ansotegi.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Barragán, Mustafi, Otamendi, Gayá - Fuego - De Paul, Parejo, Gómes, Piatti - Negredo
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldua, Ansotegi, Martinez, La Bella - Granero, Pardo - Canales, Prieto, Castro - Agirretxe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.20 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Athletic Bilbao  (neděle 17:00)
Primera División nám v neděli odpoledne od šestnácté hodiny nabídne ryze baskické měření sil mezi nováčkem z Eibaru a Athleticem. Kdo by to byl na začátku sezony řekl, že po čtyřiadvaceti kolech budou první jmenovaní v tabulce výše než jejich soupeř z Bilbaa...

V tuto chvíli však Eibar drží své umístění nad Athleticem jen zásluhou lepšího skóre (nebo chcete-li "méně horšího", neboť oba celky jej mají silně záporné) a navíc si prochází svou největší krizí v dosavadním průběhu sezony, jelikož prohrál všech pět posledních zápasů. Mizerná druhá polovina ligového ročníku tak má za následek ústup z pohodlí ve středu tabulky strmě dolů čím dál blíže sestupu.

Útočník Eibaru Mikel Arruabarrena vidí příčinu zhoršení výsledků svého týmu ve ztrátě nasazení, s jakým drobný celek do nejvyšší španělské ligy vlétl a získal výtečných šestadvacet bodů v prvních devatenácti zápasech. Od té chvíle přibyl jen jeden jediný. "Musíme se zamyslet, co jsme v první půlce sezony dělali dobře, a vrátit se k tehdejší herní intenzitě. Když ji ztratíme, jsme zranitelní," prohlásil Arruabarrena na tiskové konferenci před nedělním zápasem.

"Musíme najít tu naději a nadšení, které jsme měli od prvního srpnového kola proti Realu Sociedad, vůli předvádět dobré výkony," pokračoval útočník Eibaru. "Musíme všichni táhnout za jeden provaz, protože jsme skrovný tým se svými limity. Procházíme si teď špatným obdobím, ale pořád máme důvěru ve vlastní schopnosti. Cítíme se dobře, zvládli jsme znovu najít naše pozitivní rozpoložení a dostáváme se blíž a blíž vítězství."

Arruabarrena v tu chvíli měl jistě na mysli nedávné představení Eibaru na půdě Villarrealu, kde je o cenný bod připravil až v samotném závěru Luciano Vietto za přispění chybujícího brankáře Irurety. Jejich nadcházející soupeř sice v minulém kole dokázal zvítězit proti Rayu Vallecanu, avšak rázně je zase usadila na zem domácí prohra s italským Turínem, kvůli níž se Athletic musel rozloučit s letošním ročníkem Evropské ligy již v prvním vyřazovacím kole.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Irureta - Bóveda, Navas, Aňibarro, Lillo - Borja, García - Del Moral, Arruabarrena, Saúl - Piovaccari
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, Etxeita, Laporte, Balenziaga - José, Rico - Susaeta, Marcos, Muniain - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.10 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Atlético Madrid  (neděle 19:00)
Jeden ze šlágrů pětadvacátého kole je ve Španělsku bezesporu souboj třetího Atlétika Madrid s pátou Sevillou. Oba celky mají ambice posunout se v žebříčku ještě o stupínek výše a oba k tomu nutně ve vzájemném zápase potřebují zvítězit, máme se tedy na co těšit.

Andalusané budou mít proti obhájci ligového titulu výhodu domácího prostředí a při pohledu na nedávné výsledky madridského klubu na cestách je tento fakt může naplňovat optimismem. Svěřenci Diega Simeoneho totiž nejprve v lize nečekaně prohráli na hřišti Celty Vigo a poté během týdne podlehli v poměru 1:0 také Bayeru Leverkusen v rámci prvního zápasu osmifinále Ligy Mistrů.

Atlético jakožto finalista loňského ročníku milionářské soutěže a vítěz ligového titulu, muselo do nové sezony vstoupit se značně obměněným kádrem. Úspěch na poli domácím i zahraničním si totiž vyžádal svou oběť v podobě zájmu finančně movitějších klubů o hráče červenobílých v čele s londýnskou Chelsea, a tak bylo potřeba nahradit celou řadu klíčových hráčů základní sestavy. Nové posily jako Mario Mandžukić, Antoine Griezmann a další si zatím vedou obstojně, ovšem podle Simeoneho je na porovnávání svých kádrů z posledních let stále brzy.

"Nesrovnávám nás s loňským týmem. Máme nové hráče a až na konci ročníku můžeme ohodnotit, jak si tento kádr počínal. Nemůžete stále něco porovnávat," tvrdí argentinský trenér Atlétika.

"Prožíváme ale dobrou sezonu. Podali jsme kvalitní výkony v Copa del Rey (kde Atlético vyřadilo městského rivala Real Madrid a poté po boji podlehlo Barceloně, pozn. red.), vyhráli Superpohár, pořád hrajeme v Lize Mistrů a ani v lize jsme ještě neřekli poslední slovo," burcuje Simeone. "Až na jejím konci uvidíme, jestli byla jen dobrá, anebo velice dobrá."

Sevilla naopak prožila v rámci evropských pohárů na německé půdě příjemný a hlavně úspěšný večer, neboť dokázala porazit nebezpečnou Borussii Mönchengladbach 3:2 a pokračuje tak v obhajobě titulu Evropské ligy. Letošní prvenství by navíc andaluskému celku vyneslo klíčovou kvalifikaci do Ligy Mistrů, což se mu skrze domácí ligu v posledních týdnech čím dál víc nedaří vybojovat. Kvůli třem porážkám z posledních čtyř kol nyní Sevilla na čtvrtou Valencii ztrácí již pět bodů. "Porazit ligového šampiona by bylo dobrou vzpruhou," vyhlíží překvapení sevillský trenér Unai Emery. Dočká se?
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Figueiras, Arribas, Kolodziejczak, Trémoulinas - Mbia, Krychowiak - Reyes, Iborra, Suárez - Bacca
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Moyá - Juanfran, Miranda, Godín, Gámez - García, Gabi, Tiago, Turan - Mandžukić, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.20 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Villarreal CF  (neděle 21:00)
Domácí tým bude chtít pokračovat v léčícím procesu po debaklu s městským rivalem. Už je to tři zápasy daleko, ale ta bolavá rána v poměru 4:0 bude Bílý balet mrzet ještě hodně dlouho. Další šanci má již v neděli večer, když hostí Villarreal. Žlutá ponorka ale nebude snadným soupeřem, protože se veze na vítězné vlně.

Dobrou formu potvrdila také v Evropské lize. V souboji o postup do další fáze se utkala se Salzburgem, který si klade velké cíle. Nakonec jich ale nedosáhne, protože španělský celek si poradil se vším, co mu jeho soupeř připravil. Na svém hřišti porazil Salzburg 2:1 a při výjezdu do rakouské metropole mu fanoušci i soupeř slibovali velmi náročný duel. Splnili to ale jen zčásti.

Marco Djuricin sice domácí ochozy potěšil již po osmnácti minutách, když vstřelil první branku utkání, ale to nebylo zdaleka vše. Hosté z La Ligy zabrali a opět mohli děkovat produktivní ofenzivní dvojici v podání Luciana Vietta a Ikechukwu Uche. Po půlhodině hry se trefil právě Luciano Vietto a do druhého poločasu vstupovaly oba celky za nerozhodného stavu. Ten platil ještě patnáct minut před koncem, když se trefil opět Luciano Vietto. Třetí branku pak přidal deset minut před koncem utkání ještě střídající Giovani dos Santos.

Villarreal tak navázal na výborné utkání v La Lize, když si poradil s hosty z Eibaru. Ten sice byl důstojným soupeřem domácí Ponorky, ale nakonec se musel s body rozloučit. Jediný gól zápasu vstřelil opět Luciano Vietto. Tomu se daří plnit roli kanonýra a na svém kontě má už 16 branek za 33 zápasů! Není divu, že upoutal pozornost těch největších klubů v Evropě. Teď jej ale čeká velký test jeho schopností, protože se bude měřit s obranou prvního týmu tabulky!

A dobře to ví také trenér Marcelino García Toral, který po zápase se Salzburgem chválil své hráče, ale zároveň již upínal zraky k zápase na stadionu Santiago Bernabéu. "Měli jsme špatné období a mnoho klíčových hráčů se zranilo nebo nemohlo nastoupit. Ale všechno jsme zvládli, protože hrajeme jako tým. Absence, ať jsou jakkoli četné nebo vážné, nás nezlomí. Jsem pyšný na hru svých svěřenců i na to, že jsme postoupili. Teď se ale musíme zaměřit na Real Madrid. Je jasné, že budeme trochu rotovat kádr, aby si někteří hráči odpočinuli, ale přesto se pokusíme podat maximální výkon," sdělil Marcelino.

Proti Realu Madrid bude potřebovat každou sílu, schopného hráče a také trochu štěstí. Bílý balet sice utrpěl obrovský šok, když prohrál v městském derby rozdílem čtyř branek a ještě k tomu nedal ani jednu, ale od té doby se již všechno vrátilo do starých kolejí. Real vyhrává a plní normu dvou vstřelených branek na zápas. V posledních třech zápasech navíc neinkasoval ani jednu branku. Nejprve si poradil s Deportivem La Coruňa a poté jej čekalo německé Schalke 04 v zápase Ligy mistrů. Také tomu Real nadělil dvě branky, o které se zasloužili Cristiano Ronaldo a Marcelo.

Také v minulém kole Real Madrid dokázal získat tři body a znovu neinkasoval. První poločas ještě Elche zvládlo vzdorovat madridskému tlaku, ale ve druhé půli poslal lídra La Ligy do vedení Karim Benzema. O dvanáct minut později na něj navázala také portugalská hvězda. Dobré zprávy tím nekončí. K dispozici je trenérovi Carlu Ancelottimu po delším zranění také Velšan Gareth Bale.

Real Madrid se ale také musí vypořádat s některými ztrátami. Mimo hru zůstávají James Rodriguez, Sami Khedira a obránce Sergio Ramos. Na druhou stranu se do týmu zase vrátil uzdravený Daniel Carvajal. Villarreal nemůže postavit pouze Denise Čeryševa, který je v týmu konkurenta na hostování právě z Realu Madrid.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo - Bale, Silva, Kroos, Isco - Benzema, Ronaldo
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Bailly, Dorado, Costa - Campbell, Trigueros, Marcos, Gómez - Moreno, Giovani
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 7.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - FC Barcelona  (sobota 16:00)
Potápějící se Granada v sobotu na svém stadionu přivítá slavnou Barcelonu. Domácí v této sezóně vyhráli jen třikrát a zaslouženě okupují předposlední místo v tabulce. Blaugranas v minulém kole překvapivě nechali všechny body Malaze, nicméně v úterý již Katalánci na půdě Ligy mistrů znova váleli a budou pochopitelně jednoznačným favoritem.

Gramada se stále vzpamatovává po pondělní nepříjemné porážce od konkurenčního Levante. El Graná ztratilo zápas i nadějné vedení a navíc byly vyloučeny hned dvě opory základní sestavy. "Víme, že výsledek pondělního zápasu nebyl férový. Hráči se opravdu snažili, ale všechny okolnosti hrály proti nim. I proto nás konečný výsledek hodně rozladil. Pokud ale naše nasazení nebylo dost k tomu, abychom uspěli, musíme se soustředit ještě o něco víc," uvedl domácí kouč Abel Resino.

Pětapadesátiletý trenér musí kromě pokleslé morálky řešit také armádu absentujících hráčů. Kvůli trestům nemůže proti Barce nastoupit Juan Carlos, Insúa, Colunga ani čtyřgólový El-Arabi. Se zdravotními potížemi se navíc potýkají Pérez, Marreh, Rochina, Pascual a Murillo, takže sestava domácích bude muset být velmi improvizovaná. Resino se však snaží být před těžkým zápasem pozitivní. "Víme, že zrovna není ideální doba čelit Barceloně, do toho zápasu ale musíme jít mentálně silní. Minulý rok je Granada dokázala porazit a já sám jsem nad nimi slavil vítězství jako manažer i jako hráč. Nevidím proto důvod, proč se nepokusit to zopakovat," komentoval nadcházející zápas lodivod Granady.

Katalánci skutečně působí dojmem, že utkání s Granadou zkrátka nemohou prohrát, jenže v minulém kole se jim podobný výpadek podařil. Malaga totiž překvapivě vykradla Camp Nou a její jedogólová výhra znamenala navýšení ztráty Katalánců na vedoucí Real na čtyři body. Barcelonští si ale spravili chuť v Lize mistrů, když porazili Manchester City na jeho hřišti 2:1. O výhru se dvěma góly v první půli zasloužil především Luis Suárez, jenž se stává stále důležitější součástí týmu.

Tou je pro Blaugranas už dlouhá léta Sergio Busquets, který v posledních dnech podepsal prodloužení smlouvy. Naopak veterán Xavi se stal předmětem mnoha spekulací ohledně jeho odchodu do New York City FC, kde by si mohl zahrát po boku Davida Villy. "Je pravda, že jsme o něj usilovali. Pro příští rok potřebujeme přivést další hráče a dveře jsou u nás otevřené," komentoval situaci sportovní ředitel amerického klubu Claudio Reyna.

V Granadě bude hostům chybět jen potrestaný Piqué. Zápas začíná v 16:00, hlavním arbitrem bude Santiago Jaime Latre.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Oier - Foulquier, Cala, Babin, Nyom - Rico, Pérez, Iturra - Candeias, Córdoba, Lass
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Adriano, Mathieu, Bartra, Alves - Rafinha, Mascherano, Xavi - Pedro, Suárez, Messi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 19.00 - 8.50 - 1.14
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Rayo Vallecano - Levante UD  (sobota 18:00)
Levante se pomalu šplhá mimo pásmo ohrožení a po vítězství nad Granadou doufají Valencijští v zisk dalších důležitých bodů. Vallecanos se poslední dobou příliš nedaří, ale na domácí půdě si dokáží vyšlápnout i na věhlasnější soupeře a navíc nejsou pod takovým tlakem jako jejich soupeř.

Madridští neprožívají nijak úspěšné období. Z posledních pěti zápasů si svěřenci Paca Jémeze připsali jen tři body za vítězství nad Villarrealem. Kvůli porážkám od Atlética, Elche, Deportiva a Athleticu Blesky spadly z desátého na aktuální čtrnáctou pozici a od prvního sestupového místa je dělí už jen čtyři body.

"Bude to velmi důležitý zápas, ale ještě nebude rozhodující. Před námi je stále ještě mnoho utkání, ale samozřejmě chceme vyhrát a předvést podobný výkon jako proti Villarrealu. Byl by to další krok k dosažení našeho cíle. Navzdory aktuální pozici má Levante velmi kvalitní mužstvo, právě proto jim musíme vnutit naši hru a od začátku do konce," řekl před zápasem domácí záložník Licá, jenž je v madridském klubu na hostování z FC Porto. "Cítím se dobře, ale Rayo je velmi silný klub a příležitost dostává hodně hráčů. Stále tvrdě pracuji, abych sbíral minuty. V Rayu nedostanete nikdy nic zadarmo, je tu velká konkurence," okomentoval svou situaci šestadvacetiletý Portugalec.

Hosté se po delším neúspěšném období konečně dočkali vytoužených výher. Z posledních tří zápasů vyhráli dva a debakl 0:5 na hřišti Barcelony je tak vůbec nemusí mrzet. V posledním kole slavili Valencijští vydřené vítězství nad Granadou, když otočili nepříznivý vývoj a o svém vítězství rozhodli ve čtvrté minutě nastavení zásluhou Davida Barrala. Levante je tak už jen krůček od vymanění se ze sestupových pozic.

Původně měl Ramis kvůli pondělnímu vyloučení chybět hostům čtyři zápasy, jeho odvolání proti vysokému trestu ale bylo úspěšné a zkušený obránce tak vynechá jen zápas s Rayem. Na lavičce bude chybět trenér Levante Lucas Alcaraz, jenž rovněž pyká za nevhodné chování v pondělní dohrávce. Zápas vypukne v sobotu od 18:00, role hlavního sudího se ujme Iňaki Bikandi Garrido.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Nacho, Amaya, Castro, Tito - Jozabed, Baena - Kakuta, Bueno, Licá - Baptistao
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Mariňo - Toňo, Navarro, Vyntra, López - Morales, Diop, Camarasa, Xumetra - Barral, Uche
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.60 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UD Almería - Deportivo La Coruña  (sobota 20:00)
Almería hostí v dalším záchranářském duelu Deportivo. Domácím se pokusí navázat na dobré výsledky před posledním zápasem s Atléticem. La Coruña se bude snažit odčinit výpadek proti Vigu a nespadnout do pásma ohroženého sestupem.

Almería si v posledním měsíci výrazně polepšila. Andalusané sice prohráli poslední utkání na hřišti Atlética 0:3, celkově však pro ně byl únor doposud úspěšný. Almeriensistas vyhráli důležité záchranářské zápasy s Getafe a Córdobou a k tomu přidali cennou remízu s nevyzpytatelným Realem Sociedad. Tým Juana Ignacia Martíneze se tak z předposledního místa vyhoupl na šestnáctou příčku, kde se Almeríi dýchá přece jen o něco lépe.

Před vlastními diváky se ale domácím letos vůbec nedaří, jediná výhra z jedenácti zápasů mluví za vše. Při svém příchodu k mužstvu Martínez zdůrazňoval, že chce z Estadio de los Juegos Mediterráneos udělat nedobytnou tvrz. Své deklarace by měl proměnit ve skutečnost především s mužstvy jako je navrátilec mezi španělskou elitu z La Coruni.

Deportivo je na tom jen o jeden bod lépe než jeho nadcházející soupeř. Z posledního vzájemného duelu však vyšla vítězně Almería a její sílu si hosté velmi dobře uvědomují. "Jejich největší předností je rychlost. Mají skvělé hráče pro hru jeden na jednoho. Na druhou stranu pokud budeme přesně plnit pokyny trenéra, máme na vítězství. Ta poslední porážka od Almeríe nás hodně mrzela, dali vítězný gól až v úplném závěru a pamatuju si, že se hrálo hodně tvrdě. Nyní chceme odehrát dobrý zápas a zase sbírat body, což je ze všeho nejdůležitější," komentoval zápas obránce Deportiva Juanfran.

Domácím bude chybět jen gólman Rubén. Na druhé straně je situace daleko dramatičtější. La Coruni nepomohou zranění Toché, Salomão ani Hélder Postiga. Mimo hru je i potrestaný Lopo. Zápas začíná ve 20:00, utkání bude řídit Jésus Gil Manzano.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Julián - Dubarbier, Trujillo, Dos Santos, Macedo - Verza, Vélez - Thievy, Corona, Silva - Hemed
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Fabricio - Lusinho, Sidnei, Insúa, Juanfran - Borges, Bergantiňos - Fariňa, Pérez, Rodríguez - Riera
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.25 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Getafe CF  (sobota 22:00)
Getafe po loňském trápení a záchraně s odřenýma ušima tápe i letošní sezonou, čemuž nasadila korunu nečekaná rezignace nového kouče Quiqueho Sáncheze Florese. Ten svůj odchod od týmu oznámil na čtvrteční tiskové konferenci, pouhé dva měsíce poté, co nahradil Cosmina Contru. Nastalého chaosu uvnitř madridského klubu se v sobotu pokusí využít Malaga.

Venkovní zápas v Andalusii tak z pozice dočasného kouče odřídí dosavadní trenér rezervy Pablo Franco. Během příštího týdne by pak klubový prezident Ángel Torres měl odtajnit jméno snad již dlouhodobější tváře, která bude čtvrtou za posledních dvanáct měsíců...

Kapitán Getafe Jordi Codina však trvá na tom, že ani překvapení z Floresova konce jeho týmu nezpůsobí žádné katastrofické škody. "Nečekali jsme, že by Quique mohl odejít, ale musíme respektovat jeho rozhodnutí. Je třeba se dívat nadále směrem dopředu a udělali všechno pro to, abychom ze současné situace vytěžili, co jen bude možné. Tvoříme jeden celek, a to jsme již ukázali dříve."

Brankář madridského celku také vyjádřil slova podpory pro svého alespoň dočasného kouče Franca. "Pablo je tím, koho vybrali, a nyní stojíme všichni pevně za ním. Dnes se s námi setkal a přenesl na nás své nadšení. Musíme zůstat jednotní a pokračovat v tvrdé práci, pak se nám bude dařit. Nemáme žádné obavy."

Za svých sedm odtrénovaných zápasů nasbíral Sánchez Flores tři výhry a čtyři porážky, díky čemuž se Getafe momentálně nachází na čtrnácté příčce se čtyřbodovým náskokem na sestupové pásmo. Někdejší manažer Atlétika Madrid či Valencie však při svém oznámení neodtajnil pravý důvod, proč v Getafe končí a vypomohl si pouze prohlášením o osobních důvodech. Podle spekulací médií značnou roli v této kauze sehrál prodej Jorgeho Sammira do čínského Jiangsu Sainty v průběhu týdne.

Co se týče domácího celku, jsou starosti naprosto opačného rázu. Malaga totiž minulý týden nečekaně zvítězila na Camp Nou, kde obrala Barcelonu o všechny body díky těsné výhře 1:0. Se ziskem osmatřiceti bodů je cíl zachránit se v podstatě splněn a nyní se mohou Andalusané věnovat plně možnému boji o pohárové umístění. "Jestli se budeme bavit o Evropě, akorát tím odpoutáme pozornost od toho, co je doopravdy důležité, a tím je výhra nad Getafe," zůstává pevně nohama na zemi trenér Javi Gracia.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Angeleri, Weligton, Boka - Darder, Camacho - Samuel, Juanmi, Castillejo - Amrabat
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Jona - Alexis, Naldo, Velázquez, Escudero - Rodríguez, Castro - León, Sarabia, Hinestroza - Álvaro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.50 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Córdoba CF  (pátek 20:45)
Ambiciózní Espanyol Barcelona je zvyklý na boje o střed tabulky, ale rád by do pohárů. Nyní se nachází někde mezi - současná devátá příčka ukazuje, že se katalánskému celku daří být v první části tabulky, ale na boje o poháry to zatím není. V pátek večer čeká domácí host z Córdoby, který má spíše sestupové starosti.

Devátý Espanyol Barcelona se pokusí dostat tři body z utkání páteční předehrávky, v níž hostí Córdobu. Rád by navázal na situaci z ledna roku 2015, kdy se mu dařilo. Poté už se ale dostavila smůla a katalánský celek začal prohrávat. Zastaví negativní sérii právě v zápase s trápící se Córdobou? Nadějná remíza s Bilbaem a následná výhra nad domácí Málagou byly výsledky, které musely fanoušky těšit. Minulé utkání už jim tolik radosti nepřineslo.

Espanyol v něm jel na půdu madridského Getafe a moc se mu nedařilo. Getafe sice nezažívá nijak oslnivou sezonu, ale dokáže překvapit. A o překvapení se postaralo právě na úkor barcelonského celku. Deset tisícovek diváků na Coliseum Alfonso Perez se v páteční předehrávce radovalo z branek Pabla Sarabii a Álvara Vázqueze za domácí. Espanyol korigoval minutu před konce díky Arbillovi, ale na body jeho trefa nestačila. Zlepší svou formu nyní?

Domácí se pokusí zvládnout zápas ve velkém stylu a vyhrát. Přesvědčen je o tom také Víctor Sánchez, který v rozhovoru pro oficiální klubové stránky potvrdil touhu týmu zlepšit si renomé po nepovedeném minulém zápase. "Zápas s Córdobou je pro nás hrozně důležitý. Začali jsme sezonu hodně špatně, ale pak se něco zlomilo a nám se začalo dařit. Především v lednu jsme zaznamenali několik velmi dobrých výsledků, takže jsme devátí. Tam ale rozhodně nechceme skonči a rádi bychom se posunuli ještě výš."

"Psychicky jsme v pohodě, po fyzické stránce se nám daří ještě lépe. Celá kabina je stmelená a připravena bojovat. Proti Córdobě chceme využít naše přednosti a zajistit si tři body. Naším cílem je získat co nejvíc bodů, hrát dobře a získat si naše fanoušky po nepovedeném utkání v minulém kole. Hodně jim vděčíme za podporu a teď jim to chceme splatit," dodává Víctor Sánchez.

Proti Córdobě by to mohlo "jít samo". Z posledních deseti zápasů dokázala Córdoba vyhrát jen dva zápasy a přidat k nim dvě remízy. Navíc má za sebou sérii pěti prohraných zápasů. Dostala tři branky od Sevilly a v minulém kole se jí také příliš nevedlo. Córdoba sice podala dobrý výkon v zápase s Valencií, ale na body to nestačilo. Osm minut před koncem první půle poslal Netopýry do vedení záložník André Gómes. Domácí Córdoba ale nezmatkovala a přidala plyn. Výsledkem byla srovnávací branka Nabila Ghilase, který se prosadil z penalty. Nakonec se ale radovala Valencia, protože Pablo Piatti devět minut před koncem rozhodl. Poradí si Córdoba lépe s Espanyolem?
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - Arbilla, Gonzalez, Moreno, Fuentes - Vázquez, Sánchez, Caňas, Sevilla - Caicedo, Garcia
Córdoba CF - pravděpodobná sestava:
Carlos - Campabadal, Pantić, Crespo, Edimar - Krhin, Rossi - Bebe, Cartabia, Ramos - Andone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.80 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid24200474:2260
2.FC Barcelona24182467:1456
3.Atlético Madrid24172550:2253
4.Valencia CF24155443:2150
5.Sevilla FC24143742:3045
6.Villarreal CF24135638:2244
7.Málaga CF24115826:2738
8.Celta Vigo2487925:2431
9.Espanyol Barcelona24851131:3629
10.Real Sociedad2469928:3427
11.SD Eibar24761125:3327
12.Athletic Bilbao24761121:3127
13.Getafe CF24751220:3226
14.Rayo Vallecano24821424:4126
15.Deportivo La Coruña24661220:3824
16.Elche CF24651321:4423
17.Levante UD24571219:4422
18.UD Almería24651322:3920
19.Granada CF243101115:3719
20.Córdoba CF24391218:3818
Bodové odečty
UD Almería-3za dluh za přestup hráče

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (568)

Přidat komentář
dextroza_m

výhra FCB v Granadě, Messi gol, Suarez gol, Neymar střídačka

Reagovat
dextroza_m

a ponorky bod na SB

Reagovat
smazaný uživatel

nereálné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

s náhradníkama jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
el Principito

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Minule ti ten tip hezky vyšel, tak doufám, že teď to bude stejný.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsia liga na svete má na programe dalsie kolo ..kvalita najprecenovanejsej Premier League sa každoročne ukazuje v europskych poharoch...verím tomu, ze tam by aj Valencia ci Villareal bojovali o titul

Reagovat
Manik...

Reagovat
eder

Leda houby. La liga je pořád ligou jen o dvou klubech a nic na tom nezmění ani jedna povedená sezóna Atlética.

Reagovat
dextroza_m

"Madrid, cabron, saluda al campeon!"

Reagovat
valloire

Barca, Barca, mierda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako šampionovy na druhým místě?

Reagovat
dextroza_m

na konci práská bič!

Reagovat
Phillipinho

Tak Marcelino bude pry setrit hrace zakladni sestavy na odvetu Copy proti Barce. Skoda, v plny sestave mohli na SB neco uhrat. Kazdopadne necekal nych, ze Marcelino uprednostni Copu po prohre 3:1....

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nebude hrát Cheryshev, který je ve Villarealu na hostování právě z Realu Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to znamena rotovat ? Ak vymeni Gia za Ucheho tak budu este silenjsi . Moi bude hrat za Denisa a uz moc rotovat nejde . Ak tam hodi Joa za Jonathana tak to je samovrah

Reagovat
smazaný uživatel

*Joela

Reagovat
Phillipinho
Reagovat
smazaný uživatel

To je boh Tak rotovat si nedovolim ani v FM

Reagovat
misinho7

tak on asi aj tak ratas tym ze ani plna zostava by asi bod alebo 3 neodniesla tak radsej posetri a sustredi sana Copu kde maju jedinu realnu sancu vyhrat trofej.. aj ked vyhrat 2:0 doma bude problem

Reagovat
LAM

To si dělá srandu ne.Tam nemusí ani jezdit dmnt S tim jak Real hraje jim klidně body vzít mogli.Už vidim jak za tejden něco podobnýho udělá doma i Athletic.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelinho podporuje kampan proti FCB

Reagovat
valloire

ví, že stejně padnou, tak proč se unavovat?

Reagovat
Kepy_FCB

Průměrná odchylka byla: 96.48 kmCelková: 2026Nejlepší odhad: Sevilla (704,203) 6.191Nejhorší odhad: Vigo (292,059) 415.31): Sevilla 6.1912): Palma de Mallorca 12.383): Valladolid 19.574): Málaga 26.625): Barcelona 30.95

http://geography.okhelp.cz/spain/index.php

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle jsem se u Španělska vykašlal, protože kromě Madridu a několika málo dalších měst, které jsem měl odchýlené do 20ti km, mě to při odchylkách 100 km něco přestalo bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Celková odchylka 43.84 km.

Reagovat
smazaný uživatel

* teda priemerná, samozrejme.

Reagovat
Masi

Ajaj, celková 5479, průměrná 260.9...Gijon úplně na opačným koncu

Reagovat
LAM

Barça XI:

13 Bravo

4 Rakitic

6 Xavi

9 Suárez

10 Messi

11 Neymar

14 Mascherano

15 Bartra

18 J. Alba

22 Alves

24 Mathieu

Reagovat
smazaný uživatel

hmm Masch v zálohe, to nie je dobré ...

Reagovat
Rattlesnake

ale je, ale je

Reagovat
misinho7

stream? na barca

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
el Principito
Reagovat
smazaný uživatel

to bude zase dneska holomajzna

Reagovat
misinho7

ten magor z malagy mu pekne stopol loptu

Reagovat
-Carles-

Raketa

Reagovat
smazaný uživatel

Bartra jasná penalta

Reagovat
bartlu

Lol, vždyť ten hráč byl skoro na zemi, než se ho Bartra vůbec dotkl, spíš dost ubohý dive.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to asi ťažko

Reagovat
bartlu

No jasný, fandíš madridu, ale to neznamená, že musíš psát sračky. Vždyť tam dávali 3x opakovačku...

Reagovat
smazaný uživatel

no veď práve, Bartra tam jasne dal nohu, síce ho zrejme netrafil, ale zabránil mu v postupe...

Reagovat
el Principito

dojdi si k očnímu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bartlu

prostě WTF? na tebe nejde ani reagovat, to je ztracený

Reagovat
smazaný uživatel

Co bys čekal od člověka co řekne že je Benzema tragéd

Reagovat
el Principito

ani náhodou

Reagovat
Rattlesnake

už jseš šťastnej?

Reagovat
Rattlesnake

luisovy to začíná lepit

Reagovat
bartlu

Raketa dneska báječný

Reagovat
roman1978

jasná, není o čem

Reagovat
vocasisko

pěkná Ronaldovi, týpek do toho Bartry teda absolutně nemusel naběhnout, ale asi má svůj vzor

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
bartlu

Nemusel, ale naběhl, penalta jasná, nedá se.

Reagovat
vocasisko

samozřejmě

Reagovat
bartlu

Vtipný no, celý to začal Ney s tím jeho nenahráváním, tentokrát penalta jasná, tož co už.

Reagovat
Rattlesnake

po solidních výkonech dneska bartra nula bodov

Reagovat
sensei25

Nechapem co este robi neymar na ihrisku,ja by som ho striedal uz v 15 minute....hrwa uplne hovno...pristup k zapasu ala brasil.....

Reagovat
bartlu

Ney na facku, skvělý výkon

Reagovat
vrabejka

Luisito se rozjel

Reagovat
Ed_Hazard

granada herne horšia, ale kúše slušne s trochou šťastia by mohli vyrovnať po tejto štandartke

Reagovat
Ed_Hazard

a treba uznať, že clý zápas ťaží Granada z minima maximu....rohy, auty.....len tak dalej

Reagovat
bartlu

Hlavně nepamatuju zápas, kde bychom přefaulovali a překartovali soupeře, zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

nema niekto zostavu ? hra Messi ?

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim ineho Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Dal gól

Reagovat
bartlu

Ney

Reagovat
bartlu

Suaréz je pánko, hezky to nechal Messimu, charakter

Reagovat
Rattlesnake

luis nesobecky.

Reagovat
vocasisko

Rakitič Suaréz

Reagovat
vocasisko

tak to byl asi ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně z ofsajdu

Reagovat
Ed_Hazard

aj som to chcel napísať, ale to už je klasika v PD škoda že to tento krát vyšlo na barcu, teraz by mohli také 2 pustiť Granade

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna off ale taka blba situacia ten Oier tam este behal ale islo vlastne len oto kto si ten gol pripise...

Reagovat
bartlu

A Ney s tím jeho top top top výkonem dohraje, pecka

Reagovat
smazaný uživatel

poslednu dobu mu nejde a znacne ho to frustruje. Viem ako sa musi citit som na tom momentalne rovnako

Reagovat
bartlu

Nejde no, jenže trenér je od toho, aby s tím něco udělal. Hráč, co dneska pokazil všechno co mohl si hraje dál, kdežto Luis, co měl prsty ve třech gólech sedí, je mi ho docela líto, ten záběr na něj potom byl smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak to je celkem logický...utkání za stavu 3:1 pro Barcu už bylo rozhodnutý a když se hráčovi, kterej neni kopyto a v noze to má (snad...doufám.. )moc nedaří, tak mu dá trenér v rozhodnutym zápase víc prostoru, aby se rozehrál. Myslim si že kdyby ho posadil tak by to nic neřešilo, jeho frustrace by se ještě znásobila..Motivace k dobrý hře má mít tak jako tak a jestli jí nemá ani teď, nebude jí mít ani když bude sedět. Spíš to naruší náladu v kabině a vůbec.

Reagovat
bartlu

A pohled na Luise, chudák

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně špatný výkon. Bohužel jsme se přístupem v utkání s Málagou dostali do krize.

Reagovat
bartlu

Leo dneska minimálně 3 tutovky zahodil, tohle je taky dost blbý.

Reagovat
smazaný uživatel

A Messi tragéd zápasu.

Reagovat
vocasisko

bože Messi to zakončení zase

Reagovat
vocasisko

Pedro lobuje brankáře, já se na to fakt vyseru, týpek s takovou kopací technikou si to má nechat padnout na bodlo a prorvat síť

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
vocasisko

Reagovat
vocasisko

Otřesnej zápas, jediný pozitiva snad Suárez a Rakitič. Naštěstí Granada byla tak marná, že to mohlo být klidně 6:1.

Reagovat
Rattlesnake

*6:4

Reagovat
smazaný uživatel

Cala bez karty je jediný větší úsměvnost než dnešní výkon Messiho.

Reagovat
misinho7

Sice dnes nehraje nase Acko alehraje norsky genius v sluzbach Castille Verim ze dnes znova ukaze nejake tie lahodky a znova potvrdi ze je to supertalent o 3 triedy vyssi ako jeho rovesnici. Tak snad bude vyhra castille

Reagovat
smazaný uživatel

Levante proste uz konecne musime porazit...

Licá mega sympatak a na stred Jozabed - Baena som fakt zvedavy... dnes by som radsej videl Trashorrasa miesto Jozabeda ale Paco vie...

Body musia ostat doma

a snad sa presadi Leo, uz by sa patrilo

Reagovat
smazaný uživatel

Levante proste uz konecne musime porazit...

Licá mega sympatak a na stred Jozabed - Baena som fakt zvedavy... dnes by som radsej videl Trashorrasa miesto Jozabeda ale Paco vie...

Body musia ostat doma

a snad sa presadi Leo, uz by sa patrilo

Reagovat
misinho7

toto ihrisko Leioa vyzera otrasne... nech Castilla rychlo ide do tej druhej ligi lebo Martin bude musiet kazdyzapas vonku pretrpiet a nebude mat moznos tpreviest nieco zo svojej techniky..

Reagovat
smazaný uživatel

kde to sledujes? posli link pls

Reagovat
smazaný uživatel

To hřiště, ten les kolem.. to je fakt dokonalej vidlákov.

Reagovat
misinho7

asi tak

Reagovat
misinho7

preto treba tento rok postupit vyssie.. lebo na takychihriskach sa Martin vyvijat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Takový oraniště

Reagovat
smazaný uživatel

dik pozeram to inde, no toto je jak nejaka 8. liga na kopaniciach tie lavicky to si Zidane musi uzivat prejst z 80 tisíc. stadiona na toto oranisko a tych ocumujucich dedinarov

Reagovat
misinho7

martin a varela dnes zatial vyborne

Reagovat
misinho7

Martin dava neuveritelne nahravky s Varelom na pravej strane si idu vlastni ligu..mat Martin este lepsich spoluhracovv predu , hlavne ziadnych solistov ako Raul de Tomas ci Burgui tam ma dnesuz aspon dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ten Bueno vyvádí?

Reagovat
kubys

Bueno je král.

Reagovat
Phillipinho

Bueno 4 goly za 15 minut . Tohle bude nejakej rekord ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Velky rozdiel, v Anglicku maju tretoligove stadiony uplne odlisnu uroven, toto sa da porovnavat s nasimi podmienkami

Reagovat
smazaný uživatel

To si ten Odegaard, či ako sa volá musí trhať vlasy, že prestúpil do takého klubu . Čo to je za ihrisko, to je snáď nejaká skládka s tými kopcami hliny naokolo. A ešte aj prehrávajú madriďáci.

Reagovat
misinho7

no z tej castille ho musia rychlo dostat.. to na takych ihriskach hrat

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo tady se o něm furt mluví a o Castille, ale ja doted nevim kde Castilla hraje :D o tom klukovi sem slyšel samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem si to dopátral, třetí liha, Real Madrid Castilla hráč Odegard a hlavně trenér Zidane, proto toho vzruchu kolem, už chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

představ si, že v tom nebyl ani náznak ironie byť fandim Barceloně, nejsem prudič, ba co, já to sám přímo nesnášim, kdybys mě znal na týdle diskuzi tak víš. Peace !

Reagovat
valloire

jasně, mír vole !!!

Reagovat
smazaný uživatel

mír mezi fandama madridu a barcy nikdy nezavládne, nemam iluze ale mohlo by bejt příměří...Ikdyž, Clasico je už brzy

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně si na tom trvám kvůli neznalosti, ba co. Pravda a láska!

Reagovat
smazaný uživatel

FCB B - Mallorca 2-4 . Dalsia prehra . 3 liga vola .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Na viac aj tak nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Coz neni spatny, kdyz momentalne vic nez Real neni.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
celeb

Tak dopozeral som zaznam nasho zapasu z cloudyvideos. 3 body ok, hra nic moc.

Xavi, Bartra, Alves otrasne vykony - za to by mali dostat podmienku na zrazku so mzdy.

Neymar, Messi - moc sa im nedarilo, Jr. navyse vyvedeny z rovnovahy neustalymi drobnymi faulami - jemu sa nedari uz dlhsie. Messi zahodil 2 vyborne sance, priamak mu nevysiel, snad sa znovu nastartuje.

Suarez cim dalej, tym lepsie.

Rakitic MOTM, vybojoval vela lopt v strede, vyborne pasy, 1 gol dal, pri dvoch asistoval.

Reagovat
-Kopy-
Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že Valencia dnes za 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Andre mel nejaky zraneni v prubehu tydne

Reagovat
smazaný uživatel

To zakončení

Reagovat
Ángel di María 22

Vale je daleko lepší v mezihře, ale dost slabá ve vápně. Socky nebrání špatně, ale místa tam jsou, dneska chybí to dát přesně z jedničky kolem vápna prostě, jsou to centry na náhodu.

Jinak teda sudí vtipnej. Třikrát po sobě nepotrestá zákrok, kterej smrdí žlutou na straně Sociedadu a pak první faul po delší době od Valencie, kterej žlutej neni, dá Enzovi kartu.

Reagovat
-Kopy-

jo jo rozhodčí si zas jede svoje a Enzo 9 zápas za nás a 6 žlutá Jinak hrajem dobře dneska konečně ale chybí tomu finálka, připadně kvalitnější zakončení, Feg v té šanci měl jasně nahrávat Negredovi, který zas dneska parádně sklepává balony, to se mi na něm strašně líbí a žadná sklepnutí na dva metry ale klidně na dvacet metrů do lajny pošle křídlo v plnym běhu...

Reagovat
Ángel di María 22

Snad ten Otamendi nebude chybět dlouho, ale jeho reakce vypadala dost blbě.

Reagovat
-Kopy-

kotník no, uvidíme

Reagovat
-Kopy-

hm a Otamendi zraněnej

Reagovat
Ángel di María 22

Pablooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooool

Reagovat
-Kopy-

Piatti

Reagovat
Ángel di María 22

A hele, Piatti útočí na Buena

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
Phillipinho

Ten prvni Piattiho gol si myslim, ze mu nakonec nepripisou.

Reagovat
-Kopy-

nešlo to na bránu no, je to vlastňák

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla XI v Atleti: Sergio Rico; Coke, Arribas, Kolo, F. Navarro; Iborra, Krychowiak, A. Vidal, Banega, Vitolo and Bacca.

Gámez at left-back as El Cholo goes 4-3-2-1: Moyà; Juanfran, Miranda, Godín, Gámez; Gabi, Tiago, Mario; Raúl García, Arda; Griezmann.

Reagovat
smazaný uživatel

RG8

Arribas

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj všem fandům,

omlouvám se za nevhodný příspěvek. Máme možnost získat dotaci na rozšíření lezecké stěny v Kolíně. Prosím o podporu projektu "NA NOVÝ MOST PO LANĚ" na níže uvedených webových stránkách.

http://www.tpca.cz/tpca-pro-kolinsko/projekty-hlasovani/3-tpca-pro-kolinsko-2015/

Díky.

M.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl mezi tímhle mačem a finále poháru v Anglii je neuvěřitelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Leo Rekordman

aj ked finale poharu je trochu nieco ine,ak niekto videl posledny suboj v lige medzi Tott . a CFC ,to bolo zas nieco uplne ine

Reagovat
el Principito

já jsem odpoledne koukal na Liverpool - City, hrozná holomajzna, na to se nedá koukat

Reagovat
Kokesh

Technicka vybavenost a situace, ktere resi pod natlakem jsou uplne nekde jinde. I v PL je plno krasnych zapasu, kde v prve rade hraje ale prim bojovnost a nasazeni. Skoda, ze ta slavna elita PL nema trochu sirsi obzor, videt podobne zapasy v PD, museli by zmenit nazor.

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna včerajšie zápasy Barcelony a Deporu, no neviem... u nás aspoň padali góly, ale Levante nič moc

Reagovat
el Principito

jo, to byla hra na úrovni tvého pravopisu

Reagovat
smazaný uživatel

pravopis?

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

bože, to sú prasce

Reagovat
smazaný uživatel

pome Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas - Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo - Silva, Kroos, Isco - BBC

Reagovat
LAM

Neuvěřitelný.Rotoval někdy nějakej tým íň.Jsem fakt zvědavej jak se to na Realu podepíše v poslední třetině sezoně

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

ono už se to podepsalo

Reagovat
-Carles-

Hlavne ten Kroos

Reagovat
smazaný uživatel

keď sa uzdraví Luka, tak raz zarotuje

Reagovat
teenz

Jo, počítám s následovnou rotací, Isco lavička, Luka základ. Gareth v suchym.

Reagovat
smazaný uživatel

Silva pôjde, ten hrá na jeho poste

Reagovat
smazaný uživatel

Isco nepůjde dolů, tím si odjebe celou levou stranu.

Reagovat
teenz

Já si myslim, že Gareth bude hrát tak i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo povedal ze ked bude Isco zdravy bude hrat vzdy . Tak James alebo Gareth .

Reagovat
teenz

Škoda, James měl formu, takhle to bude Gareth.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Jamesa dlhšiu dobu riešiť nemusíme

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně se mu s tou nerotací zálohy nedivím. Můj celkem odvážný tip je ten, že by to trošku točil, ale 2 +1 se mu zranili a Illarovi nevěří, takže to nechává tak. Isca neposadí už jen z toho důvodu, že i díky němu funguje Marcelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked sa pozres ako toci Alvara a Daniho tak tam podla mna je problem v kadry . Illarra , Khedira , Chicha mrtvy a Fabio , Jese zraneny cize nas kader nestoji za vela .

Reagovat
Kokesh

Bohuzel to jde na vrub Carla. Toci minimalne, tim padem je obrovska propast mezi pripravenosti zakladni 11ky a sirsiho kadru. Na smesny zapasy neda duveru Illarovi, Chicu posila na par minut, z Jeseho udelal v poslednim zapase saska. Pritom Gareth je oproti minule sezone polovicni, Kroos kolikrat slapal vodu a Karim potrebuje tez odpocinek, i kdyz to na jeho vykonech videt neni,

V idealnim rozpolozeni nejsme a vsichni cekame na Luku, jestli nas zachrani. Ale stat se taky muze druha vec, ze prijdou dalsi zraneni a polozi nas to jeste vice.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné co se mu dát vytknout je Jesé. Illarovi nevěří od odvety s Dortmundem, kde bych zahrál lépe i já. Hrášek nenahradí Benzemu ani z 1/10, tam se tomu taky nedivím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak je ma tocit hlavne doma proti slabym nebo za rozhodlyho stavu, to uz je pak jedno, jestli tam jsou tihle dva. Ale to proste neexistuje, prvni stridani musi byt nejdriv kolem 70. minuty a nejsilnejsi sestava musi nastoupit i proti poslednimu. Illarra i Chicharito jsou hrozni, ale ne zas tak hrozni a za ten jejich prinos si muze Carlo sam. SAF Chicharita umel vyuzivat dokonale.

Reagovat
Kokesh

Jjo, rozdil jeho vyuziti pod Fergusonem je brutalni. U nas je nyni uplne mimo kadr, si musi pripadat jako ventil. A to je pred nim jen Karim. Ne Rooney, Persie a Welbeck...

Reagovat
Kokesh

Kdo tu pise o nejakym nahrazovani? Mame skvelou zakladni 11ku, ale at mi nikdo nerika ze nemuze zapas co zapas vymenit jeden jeji clanek. Prvni zapas si odpocne Karim, druhy Bale, treti Toni, ctvry Pepe....dalsich 10 lidi zustane beze zmeny, to nema ani co ovlivnit. Carlo je posrany az za usima cokoliv zmenit, vychazi mu to vsechna cest...ale jestli se ke konci rozsypeme jako balicek z karet, pujde vse na jeho ucet.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tiez pravda . Hlavne ked sa clovek pozrie na zaciatok sezony tak tam sral aj na Isca a Varane . Tak si clovek asi naivne mysli ze to je chyba v kadri a nie Ancelottiho .

Reagovat
smazaný uživatel

Presne. To, jak na tom Illarra momentalne je, je jednoznacne i kvuli tomu, jak s nim Carlo zachazi. Aby hral na Bernabeu s Ludogoretsem Kroos v zakladu, to je proste epic fail.

Reagovat
misinho7

nema to za koho tocit... ked sa vrati Luka a James tak hned bude priestor aj na tocenie pretoze na lavicke budu kvalitny hraci a ne typy ako Illara ci chicarito

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by fakt zajímalo, čím si Arbeloa, oproti třeba Illarrovi nebo Chichovi, tak zasloužil to, že se jím Carlo absolutně nebojí rotovat. To mi fakt hlava nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

Minule v rozhovore povedal ze sa vidi v Alvarovi tak mozno

Reagovat
Kokesh

Rekl, ze pokud bude pokracovat v podobnych vykonech jako ted je nemozny ho posadit.

Ma pravdu, momentalne nam vyvazuje jen on rozdily mezi zalohou a utokem. V plne palbe by to bohuzel odnesl James.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Isco od roku 2015 snad kazdi zapas MotM je jasne ze sa mu tak stale nemoze darit ja vazne pochybujem ze ho posadi aj ked samu prestane darit . Pretoze po ofenzivnej a hlavne defenzivnej stranke sa neskutocne s Marcelom doplnuju a ta lava strana je neskutocne silna .

Reagovat
smazaný uživatel

Asenjo; Mario, Bailly, Dorado, Costa; Pina, Sergio Marcos, Moi Gómez, Campbell; Gerard y Gio

To je boh To som zvedavy na Joela ci vydrzi Isca s Marcelom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aj sľubované šetrenie Marcelinha: Asenjo; Mario, Bailly, Dorado, Costa; Moi Gomez, Pina, Sergio Marcos, Campbell; Gerard, Gio.

Reagovat
LAM

To tam nemusel ani jezdit

Reagovat
patas92

Lol, snad jim Barcelona za tohle ve středu pořádně naloží

Reagovat
el Principito

Griezmann jasná rudá

Reagovat
smazaný uživatel

Including this evening's match, Toni Kroos has played in 39 out of Real Madrid's 41 matches this season.

Reagovat
teenz

Stroj.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
misinho7

Cas znova zaklad ,prisiel este len v zime a aj tak dostava prednost pre Illarom ten Illara je naozaj odpisany, nechapem preco odmietol v zime odchod do bilbaa.. Carlo mu totalne neveri ..vacsiu sancu hrat pri absencii zaloznikov ma mozno i Navas kebyze si da par treningov v strede zalohy

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla dneska opravdu výborný výkon.

Reagovat
-Kopy-

Banega se docela zvedá, cejtí důvěru od Emeryho no

Reagovat
-Kopy-

Remíza dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní jízda. Andaluzané na krev. Mbia válec.

Reagovat
smazaný uživatel

zaujímavý zápas, Sevilla pekný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Ked sa pozriem na tu lavicku aj pri pocetnosti zraneni je jasne, ze treba ist kupovat jedneho stredopoliara a utocnika. Khedira a Illara uz aby boli cim skor predani a do zalohy by bol najidealnejsi Pogba, ktory by alternoval s Modricom a Kroosom ale to je najmenej pravdepodobny prichod.

Hernandez podla vsetkeho tiez pojde, tam treba niekoho kto ma vacsiu kvalitu a je schopny viac alternovat s Benzemom, ktory nemoze hrat podobne ako Kroos bez prestavky.

Reagovat
smazaný uživatel

a samozrejme pustit Arbelou, ktory uz straca kvalitu a nahradil by som to krajnym univerzalom typu De Sciglio.

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa > De Sciglio, ty univerzále

Reagovat
smazaný uživatel

Mateo ma katastrofalnu sezonu . Varela na hrad

Reagovat
smazaný uživatel

Varela jedine tak do La Corune ty znalce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa je cim viac pomalsi co vidi aj slpy. co mas proti De Scigliovi? cenovo v pohode, nema ani 25, vie zahrat na oboch krajoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano radsej tam nechajme Khediru, Illaru a rovno ich aj dajme do zakladu a ako bude nasa hra vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nieco sa ti nelubi?

Reagovat
smazaný uživatel

je to černé, hraje to v Itálii a stojí to 100 mega, máš 3 pokusy

Reagovat
misinho7

Urcite je to mumtari

Reagovat
smazaný uživatel

tato stranka by bola zaujimavejsia keby sem nechodili magori, neznalci futbalu, neznalci cenovej politiky a rasisti ako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Rasisti.

Reagovat
smazaný uživatel

už si ale vážně polib prdel zaprvé, říct o černém, že je černý pro mě není rasismus a za druhé, já tady netahám jména z rukávu jako je třeba De Sciglio, který je katastrofální tuto sezónu, že si přeješ absolutně nesmyslné hráče za nesmyslné ceny z tebe nedělá odborníka a znalce cenové politiky.

Reagovat
Leo Rekordman

neznalci futbalu co tu este teda robis

Reagovat
sokar

že zrovna ty niekomu nadávaš do neznalcov cenovej politiky

Reagovat
smazaný uživatel

Tu sa propaguje RASIZMUS! Admin vykopni toto hovado aj so vsetkymi poctami banu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Modric ma 30 r., poznas lepsiu nahradu na jeho post?

Reagovat
smazaný uživatel

Prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

este nie, sezona je dlha, zapasov je vela, zranenia hrozia. Alternovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Marek z Francúzska napr.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska +3,5g, nejlépe výsledek 0:4 ale tomu sám nevěřim, tak alespoň 2:2

Reagovat
Jerichoo

HD stream na Real?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/143159

Reagovat
Kokesh

Tohle predstavovani poharu publiku miluju.

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

Neviete mi niekto povedat kto z villarealu dnes nehraje a inac by hral ? Okrem denisa samozrejme a este vietta

Reagovat
smazaný uživatel

Ruiz . Mateo , J. Dos Santos , Trigueros , Vieto , Denis

Reagovat
misinho7

Dik

Reagovat
Aldeano

Carvajal

Reagovat
misinho7

Danii

Reagovat
smazaný uživatel

Dani. Bůh.

Reagovat
-Kopy-

ponorka zatím kouše dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

Názorná ukázka situace, kdy hráč prostě musí spadnout. JC to ustál a penalta nikde.

Reagovat
misinho7

Bolo to mimo 16 nastky

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pointa zůstává.

Reagovat
smazaný uživatel

čo to je dnes? to skúšame hrať na brejky?

Reagovat
Ed_Hazard

Ribery22 - pamätáš ako som hovoril o tom horiacom Marcelovi a jeho defenzíve proti aktívnym týmom? Ak hej tak snad pozeráš terajší zápas

Reagovat
Manik...

HD stream na Real? pls.

krom spomě Sopcastu

Reagovat
Aldeano
Reagovat
Manik...

Taky jsem už sehnal, ale díky

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Něco mi říká, že to hosté dobře poskládali. Něco tam získají. Vietto uteče unaveným.

Reagovat
misinho7

Ten cambell je vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutí mají neskutečné možnosti do útoku. To je nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, ze vyhrajú EL a pôjdu do LM

Reagovat
Aldeano

Reagovat
misinho7

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
bartlu

Isco je s tím míčem prostě kouzelný

Reagovat
Manik...

Už byste mohli trefit bránu

Reagovat
Visca el barca

Isco je fakt kouzelnej s tim balonem. Ač Real nesnášim, tak na Isca se kouká moc dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Gareth, ten tam vyzera ako fanusik, co vyhral moznost zahrat si so svojim oblubenym muzstvom.

Reagovat
teenz

On je v klidu, místo v základu jasný, sem tam se ukopne z dálky nebo kopne přímák, pokecá s idolem Ronaldem, má dost peněz a poslední sezonu už spíš naladil na chodící fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecne me pije krev, za celej polocas neudelal nic poradne. alibisticky tam centruje. je to jak kdybysme hrali v 10. zoufalej hrac, rychle s nim pryc, doufam ze pozada sam o odchod a prestup si zaplati ze svyho, lenoch jeden.

Reagovat
teenz

Já už úplně rezignoval na toho hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

aj s hateom?

Reagovat
teenz

Až si bude zasloužit chválu, budu ho chválit. Zatím si zaslouží smích.

Reagovat
smazaný uživatel

to ja taky, me to jen sere vuci ostatnim hracum v zakladni sestave, ze to tam neustale kurvi. Se divim ze se proti nemu nevzbourila kabina nebo neco, protoze jeho prinos je 0. Zaloha je s nim slaba a proto tak trpi i CR7, nikdo mu neda balon sand mimo Marcela+Isco. Cela zaloha musi makat na to poleno. Dalsi vec je ze samozrejme chybi Modric, a tak doufam az se vrati ze i CR dostane kvalitni prihravku

Reagovat
smazaný uživatel

Ako pisal teenz, zaklad ma isty, da urcite nejake dolezite goly, kedze rozdielovy v tomto proste bol, je aj bude (standardky musi kopat on), ale herne je to este vacsia bieda nez sezona minula, ktora sa este akceptovat dala. Lenze kraj nie je jeho oblubena pozicia, i ked je jeho defaultna.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho, kterej kraj. Nalevo by byl lepsi.

Reagovat
teenz

Jo, párkrát by se aspoň s tím balonem potkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Bych chtel videt toho Lucase, ten by ty soupere zprava neskutecne trhal.

Reagovat
teenz

Škoda, že to je realní asi jako, že Gareth zahraje dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

bol v Spurs lepsi, zacal vsak napravo, ale u Harryho hraval vlavo, aj teraz sa mi zda, ze ho to taha na lavu stranu ako po porazke

Reagovat
teenz

On na to v PD nemá na žádný pozici. Kromě lavičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak bude mate take sebavedomie co"nabral" za Januar tak dolezite goly odidu .

Reagovat
Fairplay

Máte někdo nějaký plynulý stream na Real?

Reagovat
Manik...
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Fairplay

děkuji vám

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo s tymi priamymi kopmi uz je naozaj otravnejsi nez 1546.komentar k jeho exekuciam. Fakt ako retardovany, na treningu asi musi triafat z 15m vrata od stodoily, ze si stale na to veri

Reagovat
Kenneth

Nejen priamymi kopmi. Poslední dobou se od něj člověk už nic nedočká. Bud fnuká a nebo se jde postavit do vápna....

Reagovat
Kenneth

Příšernost. A to máme 3 tejdny do Clasica.

Btw: Čím přesvědčil Lucas Silva zdejší osazenstvo že je lepší než Illara? Absolutně tuctový hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak jo, zbytecnej prestup.. nastesti ale nestal takovou palku,

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu, jak je možný, že má Ronaldo s věkem horší a horší přímáky. 1 z 10 jde na bránu - do brankáře.

Reagovat
bartlu

A to mu ještě přidáváš, to bude tak 1:15, možná i hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle sezona to muze byt kolik? Tak 30 primaku? A nic z toho. Ale zrovna z takova dalky mi to nevadi, tim muze tym jenom ziskat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jé, trestňák na konci poločasu a já si teprve teď všiml, že hraje držitel Zlatého míče Ronaldo. Jsem myslel, že je zraněný.

Reagovat
sensei25

Ronaldo to zabudol,alebo ja nechápem...predtým mu ta lopta neskutočne padala a teraz ide panu bohu do okien....a Gareth je asi najhorsi hrac v madride za poslednych 10rokov...vacsieho drevaka asi v spanielsku nie je...nieco hrozne...hlavne,ze ma celenku

Reagovat
smazaný uživatel

nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je fakt na zabiti. Hlavne ta jeho neschopnost cokoliv udelat pravackou, ta strana je diky nemu uplne mrtva.

Reagovat
sensei25

Bale keby nema rychlost,tak je horsi ako Jese.On nie je futbalista,ale atlet,nic viac.Hrozne nieco.

Reagovat
teenz

Však Jesé je určitě lepší varianta do základu.

Reagovat
misinho7

Neprehanajme

Reagovat
teenz

Realita.

Reagovat
smazaný uživatel

minimalne pravu nohu vyuzije lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak je horsi.

Reagovat
misinho7

V castille sa uz formuje norsky messi , este si dva roky pockajme a prave kridlo bude jeho

Reagovat
teenz

2 roky s Garethem ? Typičo..

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Ale de zachvili pojde nalavo , ronaldo viac do stredu a budes spokojny

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak Ronaldo uz na stredu je. Davno.

Reagovat
misinho7

No teoreticky hej ale stale sa tam viac pohybuje..ale myslim tak ze garetha presunu na lave kridlo ne jak teraz ze hraje nalavo iba ked ronaldo ide na pravu stranu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasne, protoze Isco zas chodi do stredu. Ale mezi tim, co hraje tedkom a co hral jeste dva roky zpatny, je ohromnej rozdil.

Reagovat
Kenneth

Nemusel by jít nalevo, ale konečně do p.či. Někam pryč z Madridu.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo dostredu, no aspoň sa nebude motať Marcelovi s Iscom ...

Reagovat
teenz

Jj.

Reagovat
ACSeRw!n

Reus bude na dva roky reseni

Reagovat
sensei25

ten pojde k nam si myslim

Reagovat
misinho7

On zostame v bvb sice by som ho bral ale mne pride ako srdciar a zostane tam

Reagovat
SIRBRANIKE

Fuj, vy mu dávate. Ja Real moc nesledujem, máte nejaké video s Garethom?

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase tempo unava .

Reagovat
Kokesh

Az takova slabota smerem dopredu? Kombinace jak dvacet let nazpet, vse strasne dlouho trva, zadny prekvapivy reseni krom Isca. Cris uplne mimo svy pozice, nevim kam se podel jeho vyber mista. Nejvetsi sance Garethuv pokus o centr. Villareal hraje paradne na svoje moznosti, ale co my predvadime pred domacim publikem...chvilema jak dnes Slepice proti Chelsea, sice na mici ale k nicemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Cris se to tam hledat snazi, ale ty centry jsou dneska hrozny uplne od vsech. Jinak souhlas.

Reagovat
ACSeRw!n

prodejte uz toho vopicaka do MU nejenze hraje jak kokot a neprihrava spoluhracum do lepsich pozic, ale za dve miliardy ani neumi kopnout centr pravou nohou

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je to zaujímavé, príde mi, že toľko nepresujeme vpredu a skôr čakáme na polovici, jediné, čo dnes funguje, je dvojica Marcelo-Isco ... Silva zatiaľ neviditeľný, Bale klasika, jeho asi zachráni len príchod Luku

Reagovat
sensei25

inak som si vsimol,ze Ronaldo dost sebci...vam sa nezda?Striela aj ked nemusi mam pocit...je menej timovejsi ako bol,alebo to je asi len moj pocit

Reagovat
smazaný uživatel

nie je teraz vo forme, tak sa snaží potešiť sa aspoň strelou, zbytočnou kľučkou ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne dneska nedostal jedinej balon, tak at klidne strili.

Reagovat
smazaný uživatel

musí sa dostať do zápasu, aj keď ma serie

Reagovat
bartlu

Jinak v te hre ponorek je neskutečně moc nepřesností, kolikrát už ta jejich přihrávka skončila v outu?

Reagovat
sensei25

och boha...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo teď nedá zákon schválnosti naposledy se moc fanoušků Madridu smálo Messimu

Reagovat
teenz

Neni lempl.

Reagovat
sensei25

takych pridrzani je v 16 vela a on to zapiska kkt

Reagovat
teenz

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

jasna

Reagovat
Kokesh

Jasna, vubec ho nezajimal mic.

Reagovat
smazaný uživatel

to je vůl ten obránce

Reagovat
smazaný uživatel

uplna blbost

Reagovat
Mishko

Reagovat
misinho7

Ronaldoooooo

Reagovat
ACSeRw!n

goool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Penaldo

Reagovat
Kokesh

Vyborne Cris, celou akci si udelal a Gareth konecne poslal krasny mic do vapna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale penalty umí Cris pořád a to je důležitý

Reagovat
bartlu

Pravda, penalty a simulování, v tomhle na něj Messi nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

No...rozhodně jich víc jak vytvoří, tak i promění

Reagovat
alcantara

Zaujímalo by ma, čo má Bailly v hlave namiesto mozgu.

Reagovat
Jerichoo

rasista

Reagovat
smazaný uživatel

jitrnicový prejt

Reagovat
misinho7

Gareth teraz paradna nahravka..skoda ze cris nedal

Reagovat
ACSeRw!n

Bale

Reagovat
sensei25

gareth je kraaaaaaaaaaaaaaaaal...xDxDxDxDxD....ako mohlo toto poleno stat 100mega nepochopim

Reagovat
alcantara

Bale

Reagovat
misinho7

Terazmu to bale vratil

Reagovat
smazaný uživatel

Lob je asi nejvetsi minus v zakonceni oproti Messimu. Skoda, ze se to jeste nenaucil.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
ACSeRw!n

no to nebude tak lehky.. nevim kdo umi/umel nejlepsi lob v historii, ale bude to nekdo z trojice Romario, Raul a Messi..

Reagovat
Jerichoo

Totti

Reagovat
ACSeRw!n

na tyhle tri ani nahodou nema

Reagovat
Jerichoo

tak on to robí hlavne z väčšej vzdialenosti

Reagovat
ACSeRw!n
Reagovat
smazaný uživatel

Stacilo by, kdyby to umel jak Bale.

Reagovat
patas92

Poborsky

Reagovat
ACSeRw!n

tomu se to taky parkrat povedlo, ale asi ten Romario je top

Reagovat
dextroza_m

Poborský

Reagovat
smazaný uživatel

Bale?

Reagovat
smazaný uživatel

Cris. Sam pred golmanem a radsi to do nej napere.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, som myslel, že si reagoval na ten jeho kanón

Reagovat
bartlu

BALE

Reagovat
Kenneth

Opičák.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze to je naposledy co mu nahral, neskutecny uz

Reagovat
smazaný uživatel

hmm Gareth začína ronaldiť

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud pls

Reagovat
smazaný uživatel

To je škoda,penalta bohužel jasná ,ten obránce je vůl, mohl čekat ,že toto pískne ,píská i tak vše.

Reagovat
Jerichoo

Preboha Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Baillyho dualismus. Fantastické momenty střídá s naprostými kravinami.

Jinak Asenja vnímám až jako druhou brankářskou vlnu v PD, ale on je skvělý.

Reagovat
Phillipinho

Asenjo skoda, ze odesel. Letos je fantasticky. Lepsi nez obe letni posily.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dokážu si to s tímhle Asenjem představit.

Reagovat
Tywin Lannister

ted už ho tam ronaldo pošle

Reagovat
teenz

Reagovat
ACSeRw!n

trestnak dopadl podle ocekavani

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě,že ty trestňáky kope Penaldo stejně jak Messi ,ale nepůjčí je ani jeden.

Reagovat
Kokesh

At jde uz fakt nekam...jak muze z takove blizkosti to hrat porad na razanci? Kroos, placka a cau.

Reagovat
smazaný uživatel

On to letos proste netrefi.

Reagovat
smazaný uživatel

proti Courtoisovi

Reagovat
smazaný uživatel

On si to zase schovává na nějaký důležitý zápas proti Bayernu nebo tak

Reagovat
Switchback

spíš proti Barce

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo no

Reagovat
smazaný uživatel

Vietto, Vietto, Vietto. To je kurva hráč jak prase!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rattlesnake

joo pome ponorky

Reagovat
Radin

Vietto je hodně zvedl, chvilku mi tam přišel jedinej nebezpečnej :-)

Reagovat
smazaný uživatel

To je rozdílový hráč. On to může žlutým vyhrát.

Reagovat
Radin

a málem se stalo..

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Musím říct, že jsem Balea taky dlouho bránil, ale ta jeho "hra" je prostě otřesná. Ancelotti by s tím měl něco dělat... Takhle to dál nejde...

Reagovat
Visca el barca

Vietto !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně fantastický tah Marcelina. Vietto tam vletěl tak, jak by od začátku určitě ne.

Reagovat
Radin

23 minut do konce a kouč Villarealu střídá třetího hráče? Docela riskuje :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Asenjo. On je skvělý.

Reagovat
Xaviercreus

Ponorka je prostě boží, jen to udržet

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. Oni snad se všemi favority hráli opticky vyrovnanou partii.

Reagovat
Xaviercreus

nejde jim nepřát, jejich sestup jsem skoro obrečel

Reagovat
Manik...

Reagovat
sensei25

no co je toto za faul kurwa....

Reagovat
misinho7

Ronaldo poalednej dobe nepremiena vela sanci

Reagovat
Visca el barca

Hlava Messi včera taky zahazoval. A nebo koukni na jeho penalty. To tak prostě je

Reagovat
smazaný uživatel

nadherma hlavicka od ronalda

Reagovat
Tywin Lannister

může mi někdo říct v čem je ten lucas silva lepší než třeba illara nebo khedira

vidim ho sice jen asi potřetí, ale přijde mi jako obyčejnej posouvač míče bez jakýkoliv nadstavby, navíc je pomalej,technicky nevybavenej a uplně jednonohej

takovejhle hráč by měl na základ tak v Betisu,Malaze...

Reagovat
ACSeRw!n

to jak tam presel pres tri hrace ti asi zrovna uniklo co

Reagovat
Tywin Lannister

jo to jsem nejak nezaregistroval, ale to nic nemění na mým názoru, i když je ještě brzo vynášet soudy....nicméně v něm nic extra nevidim a nemyslim si, že se to změní

Reagovat
sensei25

ja ani neviem,ze dnes hra,xD

Reagovat
Manik...

Mně přijde ještě strašně vystrašenej... Musí se otrkat. Přeci jenom jít z Brazílie do Realu není sranda...

Reagovat
smazaný uživatel

Vietto

Reagovat
bartlu

Božeeee

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

Jemu jebe ? Isca dole ?

Reagovat
Radin

Vietto tam uklouzl, jinak šel prakticky z odkopu lehce sám..To jsou docela velké chyby..

Reagovat
smazaný uživatel

Illarrov čas prichádza

Reagovat
ACSeRw!n

hrajem na remizu

Reagovat
smazaný uživatel

a inak zase ISCO ISCO ISCO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ponorky jsou dobré ,ještě to tam budeme mít těžké!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je sice o ničem, ale je to on, kdo je se svou kopací technikou u všeho, co Ronaldo má.

Reagovat
misinho7

Zas mu jeblo ? Karim dole a hrasok hore ?

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo Misto toho, aby tam ty nahradniky daval, kdyz o nic nejde, tak Benze s Iscem sunda ted.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Jese

Reagovat
teenz

Reagovat
Aldeano

Jesé lepší než Bale jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jesé ti do prdele

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Asenjo , Jesé

Ještě ,že sundal Isca a Benzemu.

Reagovat
Fairplay

Jesé

Reagovat
smazaný uživatel

obraz rotovany kazder vs nerotovany kader .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

pickej konec

Reagovat
Jerichoo

Toni strašne kazí

Reagovat
Manik...

Reagovat
Xaviercreus

Vietto ho tam ještě šoupne!

Reagovat
ACSeRw!n

faul!

Reagovat
teenz

Penalta.

Reagovat
misinho7

Zastavate sa jeseho ale ten chalan je uplme mimo tiez

Reagovat
teenz

Škoda, že nestál 104830 mega.

Reagovat
JM

Reagovat
patas92

to se klidně mohlo pískat

Reagovat
Aldeano

Ne. Neměl míč pod kontrolou.

Reagovat
patas92

To musí?

Reagovat
Aldeano

Tak byla by přísná. A podle mne by byl u míče dříve stejně Asenjo.

Reagovat
patas92

Taky píšu "mohlo". . Já bych to asi pískal, no.

Reagovat
Aldeano

Jo, jasně. To určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Real určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jim něco chybí - žlutým. Jistota. I na NC sahali po úspěchu a zalekli se ho.

Reagovat
bartlu

Tak to byla docela jasná...

Reagovat
misinho7

Penalta jak lusk

Reagovat
Fairplay

Písknout druhou penaltu, nikdo nemůže říct nic

Reagovat
bartlu

No, tentokrát byly obě jasný, to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem tam až na lehký kontakt rukou nic jiného neviděl.

Reagovat
bartlu

No, každý to vidí jinak. Já bych to písknul

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se přikláním k tomu, že byla pískatelná.

Reagovat
teenz

Dani je naprosto úžasnej hráč.

Reagovat
ACSeRw!n

co tam dela ten Carvajal podruhy za sebou odevzdanej balon

Reagovat
Fairplay

Pkěná akce Marcelo Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Carlova prohra. Titul znova nebude.

Reagovat
Tywin Lannister

i jako velký zastánce PL musím uznat že tenhle match je jak nebe a dudy oproti tomu dnešnímu sračkovýmu finále poháru

a to neni poslední dobou náhodně, přijde mi že kvalita PL jde trochu dolu zatímco PD naopak

Reagovat
ACSeRw!n

a co teprve Banik - Sparta

Reagovat
Tywin Lannister

to bylo skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Tuhle sezónu těch prvních 6 mužstev hraje na úžasné úrovni. A to se někdy ještě přidá nevyzpytatelná Malaga a hračičkové z Viga.

Kterýkoliv zápas, kde proti sobě nastoupí mužstva z první šestky, tak ten je fakt top.

Reagovat
smazaný uživatel

však ono se to projevuje v lize mistrů a EL a je to jen dobře, já preferuju techničtější fotbal a útočnej, né tu mrdku co dělá Mourinho s Chelsea. Byl autobus dneska ?

Reagovat
MadMrJacky

samozřejmě!

Reagovat
MadMrJacky

Ale pravda je, že jsem to neviděl celé. Na tom streamu se pak přehodil fotbal na beethovena (toho psa) a to mě bavilo víc, tak jsem to tam nechal.

Reagovat
teenz

Bale.

Reagovat
Fairplay

Vietto to docela zazdil

Reagovat
ACSeRw!n

pekne soloval na sebe..

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, chtěl být hrdina, to šlo na něm vidět. Snad se z té situace poučí, protože šli 3 na 2-3 a oba mu nabíhali dobře.

Reagovat
Phillipinho

Presne. Chtel byt hrdina on

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je dobře - tenhle hlad. To se snad naučí korigovat ve prospěch situace.

Reagovat
Xaviercreus

Ponorka

Reagovat
smazaný uživatel

Aj přes ztrátu docela solidní výkon a hlavně parádní fotbal. Škoda těch neproměněných šancí.

Reagovat
misinho7

Vyborne....dosrali sme si to

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOO

Reagovat
bartlu

Tak znovu to máme jen a jen ve svých rukou, jsem zvědavý, kdy přijde další z našich zkratů. Ponorka hrála na svoje možnosti skvěle, remíza tomu sedí. Zápas hezký, výsledek ještě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně jsem přesvědčen, že kdyby ten přímák z velkého vápna kopal kdokoli jiný než Ronaldo, je hotovo. Z toho by se už Villarreal nevzpamatoval. Tam stačilo trefit bránu, ten gólman byl hrozně na straně.

Reagovat
Fairplay

Měl kopat Bale na druhou stranu, Ronaldo i kdyby trefil bránu, tak by to měl. Podle mě i počítal s tím, že to bude cpát Cristiano do šibenice.

Reagovat
patas92

V tej Argentině musí ti útočníci snad růst na stromech, to není možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Diky ponorka !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Carluv prokauc. Dalsi ztrata bodu s BBC proti silnejsimu tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda CR to dneska taky zazdil, mel to nekolikrat ve sve moci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak rikam vsad se ze titul znova neudela. Byt ted mourinho trener ma za posledni 2 sezony 2 tituly. Takto slabou on Barcu nikdy nemel. U Carla jde videt ze umi pohary, ale liga ktera je dlouhodoba, tak diky sve rotaci, ju nezvladne.

Reagovat
Fairplay

Jakkoli se o tom Carlovi dá spekulovat, to s tou slabší Barcou a celkově konkurencí je pravda Jakoby ten titul nikdo ani nechtěl, za Moua špička tolik bodů neztrácela

Reagovat
Miguel19

Že by byl Mou nějaký přeborník v rotaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Nie, proste hráte sračku. Hráči bez formy, zranení, bez chuti, Real sa vyčerpal už na jeseň.

Reagovat
smazaný uživatel

a proc asi? Ze by kvuli nerotaci? Takze´= Carluv prokauc

Reagovat
-Carles-

Carlo je na vine, ale previnil sa už dávnejšie, dnes už s tým spraviť moc nemohol.

Reagovat
smazaný uživatel

to mas pravdu. Ale i tak nesmyslne stahl ISca+Benzina... posle tam Chicharita kterej pul roku poradne nehral, takze pak nezpracuje balon. I toto je takticky selhani.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si dovolím oponovat, Real sice zaplatil za malou rotaci,ale do formy se dostává, Řekl bych ,že dnes to byl jejich nejlepší výkon za poslední dobu ,jen jim to tam nepadalo. A HLAVNĚ HRÁLI PROTI VELMI DOBRÉMU vILLARREALU !!

Reagovat
Radin

Cristiano je dobře nebezpečnej hlavou, ale dneska to netrefil no..Marcelo fakt skvělej dopředu :-) Jinak ponorka byla nebezpečná z brejků..Real pujde po Viettovi, je to takovej styl Messiho..Podle mě chybí na lavičce Realu nějakej bijec do vápna na ty konce..Jsou tam Jese s Chicharitem a ti tohle prostě nesplňují..

Reagovat
Manik...

Tohle už nemá cenu ani komentovat

Reagovat
sensei25

stále je Real prvý s 2bodovým náskokom,takze to je Real kto to ma vo vlastnych rukach a nie my

Reagovat
Billy McClane

co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teoreticky to Barcelona má vo vlastných rukách...

Reagovat
smazaný uživatel

obaja to majú vo svojich rukách, ešte sa hrá EC

Reagovat
patas92

Když vyhrajem všechny zápasy, tak může mít Real v rukách co chce

Reagovat
sensei25

a ty tomu veris,ze vyhrame vsetky zapasy?Mame este Real,Valenciu,Atletiko, Villareal...a mnoho dalsich silnych superov....takze netreba byt naivny,ze uz vyhrame vsetky do konca sutaze

Reagovat
bartlu

To není o naivitě, jde o titul, mají to ve svých rukách. Když vše vyhrají, může se slavit, tady se není na co vymlouvat.

Reagovat
2miguel1

real ma tazsi los ako my

Reagovat
patas92

To jsem neřekl.

Reagovat
Kenneth

A co si rekl?

Reagovat
patas92

Mluvit o někom, že to má ve svých rukou je sračka, samozřejmě, protože ještě někde poztrácejí všichni. Jde o to, že Real to nemá o nic víc ve svých rukou, než Barcelona. Ale chápu, že ti to přemýšlí pomaleji.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt ? ?tyjo já myslel že má Real těžší los, říkalo se to tu.....jdu se na to mrknout.

Reagovat
Kenneth

A kdyz Real, tak Real. Uzasne teorie.

Reagovat
patas92

To si ale nijak neodporuje s tím, že to má Barca ve svých rukou (stejně jak Real), ty teoretiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

jak říká jozino. Barca když vše vyhraje, je mistrem, takže to má taky ve svejch rukách :) troufnu si říct že víc než Real, protože na Real bude tlak, má těžší los a El Clasico si myslim že prohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

U domácích nejlepší na place Isco a oba beci. U hostů s přehledem Asenjo. Ten celkově hráč zápasu. Topka.

Reagovat
Radin

až na to jedno vyběhnutí, kdy mu to vypadlo byl dobrej :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to nakonec mohlo být klíčové. Právě Villarreal tohle umí dělat proti favoritům. Hráč, který hraje fantasticky, to nakonec dokáže celé posrat.

Reagovat
2miguel1

konečne mal zápas blbec aj Real

Reagovat
smazaný uživatel

nebol to zápas blbec, výhru sme si nezaslúžili

Reagovat
2miguel1

ja by som aj tu druhu zapiskal, Jese 100% sanca

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se to vezme. Hra oku lahodící až ke konci, ale i tak jen Bale vytvořil Ronaldovi 2 tutovky.

Reagovat
smazaný uživatel

šance sme nejaké mali, ale beriem výkon za celých 93 minút, Villarreal chcel viac získať body ako my

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím. V závěru bylo vítězství Realu na spadnutí. Mačkali jste citron. Taky se musí uznat, jak píše Barca1 níže, že Villarreal hraje fakt vyspěle a pro každého to bude kurevský oříšek porazit je.

Reagovat
Fairplay

Už to chce Luku, snad se do Clásica vzchopíme a tam opět ukážeme zase slušný výkon. Snad jediným pozitivem je Marcelo, ten se do toho letos zase dostal

Reagovat
Manik...

ale dozadu se mi dnes moc nelíbil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to nebyl zlý fotbal . Villarreal má prostě hodně dobrý tým a je schopen hrát rovnocenně i s TOP trojkou. Strašně odsuzujete Balea ,ale ten člověk toho hodně odběhá a vytvoří,jen mu chybí koncovka,to je pravda,ale zase je velmi agilní a z jeho práce často těží jiní. Slabé dnes bylo jen stažení Isca a Karima.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal výborný , když to srovnám s tím včerejším ,tak úplně o něčem jiném . Zvláště se znovu musím zmínit o dvojici Messi - Neymar. Ta katastrofální laxnost je neuvěřitelná , myslím ,že jsou oba zralí na psychologa. Takhle přece není možné hrát ani s takovou technickou převahou , soupeři se na nás velmi dotahují (ba překonávají) ve fyzické vybavenosti a my můžeme těžit z technické převahy pouze za předpokladu většího pohybu a to se vůbec neděje. Neymar měl dobrý začátek této sezony a už to znovu hraje jako v Riu na karnevalu. Messiho nevyzpytatelnost a snaha hrát pouze na okamžité zakončení nebo finální přihrávku je pro soupeře čitelná.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Bailly je fantastické zvíře. Ten to v sobě má. Jen by potřeboval trochu Varaneho klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten faul na CR7 bol vekla chyba .

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je ten klid. On se prostě chce rvát, sápe se na protihráče, je zuřivý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak urcite nabuducu sezonu bude hravat zaklad .

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ,je to mladý kluk ,to bylo vidět hlavně u té penalty,ale má to v sobě , musí nabrat zkušenosti , ale ta dynamika je skvělá ,tu nemá ani Varane , natož bohužel náš Bartra.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, dynamiku má úžasnou. To se jen tak nevidí. Navíc na mě působí hodně elasticky. Trochu zklidnit, ubrat zbrklost, nabrat zkušenosti a bude to výborný stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

Je výborný , nevím ,jak je možné ,že ponorky mají dnes tak skvělý tým ? Hrají na více frontách a dokážou se měřit s každým, my to tam budeme mít ve středu hodně těžké a v souboji s rojiblancos jsou pro mě mírný favorit.

Reagovat
Phillipinho

Chybi mu byt plne koncentrovany celych 90 minut. Strida genialni momenty s velkymi chybami. Ale to do budoucna urcite zlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to byl snad jediný player, který dokázal odzbrojit Isca. A to ještě s naprostou lehkostí. A pak udělá penaltu a podklouzne. Asi jo, asi je to koncentrovanost. Ronaldo je v souboji vedle něho, nemá žádný náskok, jen výhodu toho, že běží vpřed. A on ho takhle stáhne. Tam stačilo tělo a co nejvíce ho v náběhu rozhodit. Ale ne rukama!!! Jsem na něho zvědavý, jestli je to jeho přirozenost být takhle divoký nebo dokáže přemýšlet s chladnou hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Byly tady diskuze o tom ,kdo to má v rukou. Teď vzhledem k postavení v tabulce a hlavně bodovému zisku a zbývajícímu losu to má v rukou na mistra Barca i Real. Jen Realu stačí vyhrát vše a remizovat v EC. Barca musí vyhrát vše.

Reagovat
CHONG

Neskutečné myšlenkové pochody, i Nicola Tesla by zbledl závistí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě to asi nevysvětlí nikdo.

Reagovat
CHONG

Není třeba vysvětlovat něco tak očividného jako je to, že to mají teď ve svých rukou oba týmy.

Reagovat
dextroza_m

Zdravím pánové! Máte někdo zkušenost s koupí lístků na NC? Díval jsem se na ceny a za 120eček místo téměř na orbitální družici... Chtěl bych být u hřiště, ale 350eur za jeden match proti týmům z konce tabulky mi přijde přestřelené. A to neluvím o EC, kde jsem našel snad 750e, ale je to opět si divadelním kukátkem

Reagovat
sensei25

no neviem kde pozeras tie listky,ale cena 120e sa mi zda vela...to bude nejaka kk..tina...to pozeras cez agenturu,ci ako?

Reagovat
sensei25

Akurat to pozeram,tak na Rayo Valeccano buduci tyzden sedenie pozdlzne ihriska a hned pri ploche sa da kupit za cca 70e

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem na NC v srpnu na prvni zapas proti Elche a listek za necelych 60e za brankou druha rada od spodu. Nebylo to uplne optimalni misto pac prvni rada za brankou je pod urovni hriste a v prvni puli nam i zavazeli fotografove. Ale vidis goly zblizka, natocil jsem si rozcvicku a Messiho jak slavi gol, takze spokojenost

Reagovat
dextroza_m

hledal jsem to na www.worldticketshop.cz... což už asi vidím, že je zle. Chtěl bych být z boku hřiště, abych viděl co nejlíp na fotbal. Za brankou nechci, do kotle mi stačí, když jdu jednou za rok na Baník... požduchaný, vyřvaný, z fotbalu houno

Reagovat
dextroza_m

a kde jsi ty lístky koupil teda? Je to možné v den zápasu, dvě tři místa vedle sebe?

Reagovat
10FKK

Na slabší mančafty koupíš přímo na místě. Já kupoval lístky přímo na ofi stránce FCB (http://www.fcbarcelona.com/info-tickets)... Doporučuju koupit druhý věnec druhá brázda pod střechou! Vidět je i za brankou krásně a kotle se neboj, nic podobnýho český nekultuře tam není i na večerní zápasy chodí mámy s prckama (5-6 let) je to spíš jako u nás divadlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Listky jsem koupil primo na miste, sel jsem na Nou Camp puvodne na prohlidku stadionu ale jelikoz jeste byly volne listky, vysral jsem se na prohlidku a sel radsi na zapas Vyprodany rozhodne nebylo ale taky to bylo Elche, zalezi na jaky zapas chces jit. Druhy listek byl na Real a ten jsem zarizoval pres ceskou cestovku ktera si samozrejme narazila 100% ale chteli jsme mit jistotu jelikoz to byl nas hlavni cil cesty do Spanelska. Prohlidky stadionu vrele doporucuju, byl jsem jen na Santiagu ale neuveritelny zazitek! Pro tebe jakozto fandu Barcy to bude stejne emotivni na Camp Nou

Reagovat
dextroza_m

dík pánové, všem. Bude to moje první cesta takto ven za fotbalem, asi půjdeme na slabšiho soupeře(ale možná i poslední kolo...kdyby se slavil náhodou titul), ať si zařveme gol, chceme brát i českou vlajku:-) Tak tam třeba pak budu v záběru :-))

Reagovat
10FKK

Můžu ti dát pár užitečných tipů. Když tak mi napiš do zprávy.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
dextroza_m

ticho ruďochu

Reagovat
dextroza_m

Ronaldo s Messim 57 golů dohromady... Víc, než jednotlivé týmy v La lize... Krom RM,FCB :-)) Masakr. Možná bych chtěl vidět, jak by hráli spolu. Jeden z leva, druhý z prava a na hrot Luis nebo Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

Tam už by ale vůbec nemusela existovat lavička, nikdo z nich by už nikdy nepustil do hry žádného dalšího útočníka.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele