Primera División - preview 23. kola

13.02.2015, 08:27, aktualizováno 16.02.2015, 08:33
Previews
Dva skromné kluby, jejichž jediným cílem je záchrana mezi španělskou elitou, si to rozdají v dohrávaném utkání třiadvacátého kola. Mnohem lépe je na tom v tuto chvíli domácí Eibar, který má na hosty z Elche k dobru sedm bodů a stejný počet příček v tabulce...
SD Eibar - Elche CF  (pondělí 20:45)
Eibar je příjemným překvapením letošního ročníku La Ligy a v současnosti hájí osmou příčku. V poslední době ale jeho tempo trochu opadlo. Najít ztracenou rovnováhu i sebedůvěru se bude Eibar snažit nalézt před vlastními diváky, když přivítá Elche.

Elche to také nemá jednoduché, protože se zuby nehty snaží udržet nad zónou sestupu. Momentálně má na ni náskok jen jediného bodu a to díky poslednímu kolu La Ligy. V něm Elche zapnulo a porazilo favorizované Rayo Vallecano rozdílem dvou branek. Jako první se do střelecké listiny v tomto utkání zapsal obránce Damián Suárez, který nádhernou ranou překonal brankáře Toňa. Druhý zápas pak přidal krátce před koncem Garry Rodrigues. To už hráli Vallecas v oslabení, když byl vyloučen José Baena.

Aby toho nebylo málo, tak Elche se v zápase na Estadio Municipal de Ipurua bude muset obejít bez dvou klíčových hráčů. Chybět budou David Lombán a Domingo Cisma, oba laborují se zraněním a trénují zvlášť. Trenér Fran Escribá dokonce povolal několik hráčů z B-týmu, aby doplnil prořídlé stavy. Ani jeho oponent na tom není o moc lépe. Hodně velkou ztrátou je Manu del Moral, který si v zápase s Realem Madrid po srážce s protihráčem zlomil lícní kost a musel být operován. Další ztrátou bude obránce Abraham, který si natrhl stehenní sval.

Eibaru se v poslední době přestalo dařit a začal ztrácet body. Z posledních čtyř zápasů nevyhrál malý baskický celek ani jedno, tři poslední navíc prohrál. Naposledy mu všechny tři body uzmulo domácí Deportivo La Coruňa. V páteční předehrávce 22. kola Deportivu stačily trefy z druhé půle, kdy se prosadili Lucas a Ivan Cavaleiro. A Eibar dobře ví, že takto by to dál nešlo. Ví to i zkušený záložník Borja Fernández, který před zápasem s Elche zdůraznil: "Máme náskok oproti našim předsezónním předpokladům, ale to neznamená, že musíme dopustit takovou ztrátu. V posledních kolech se nám přestalo dařit a my musíme přijít na to, čím to bylo."

"V podobné situaci už jsem byl s Getafe. Také jsme měli chvíli, kdy se nám najednou přestalo dařit. Ale museli jsme pracovat dál, nevzdat se a výsledky se zase dostavily. Má to asi každý klub - v některé fázi sezony se prostě přestane dařit a ať děláte co děláte, prostě to nejde. Musíme ale držet jako jeden tým spolu a vyřešit to. Tohle je naše výhoda, protože umíme táhnout za jeden provaz. Nikdo od nás navíc nečeká žádné úžasné věci, takže můžeme hrát v klidu. To ale neznamená, že bychom měli něco vypouštět a relaxovat," varuje Borja Fernandez. Podaří se Eibaru zastavit smolnou sérii právě proti Elche, nebo hosté zopakují skvělý výsledek z minulého kola?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.10 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Getafe CF  (neděle 12:00)
Populární stadion Mestalla hostí atraktivní duel mezi domácími Netopýry a hosty z Madridu. Getafe je poměrně oblíbeným soupeřem Valencie, protože z posledních deseti vzájemných duelů Valencia prohrála jen dva zápasy. Prodlouží svou sérii o další zápas?

Valencia ráda hraje s Getafe, ale nerada s ním hraje na svém stadionu. Naposledy zde před více než rokem prohrála poměrem 3:1. Tehdy poslal domácí do vedení Eduardo Vargas, ale Getafe dokázalo otočit výsledek díky brankám Lafity, Marici a Leóna. Navíc byl před koncem utkání vyloučen obránce Jérémy Mathieu. Poslední vzájemný duel už dopadl pro Valencii mnohem lépe, protože si z návštěvy Madridu odvezla tři body a stejný počet branek v síti soupeře. Trefili se Alcácer, Gómes a Rodrigo. O pouhou minutu později byl ale poslední střelec vyloučen. Dočkáme se dalšího vyloučení?

Valencii se poměrně daří a zatím drží čtvrté místo, které jí zaručuje kvalifikaci do předkola Ligy mistrů. Třetí Atlético je ale dost daleko a navíc se na netopýry nepříjemně tlačí Sevilla. Valencia má náskok pouhých dvou bodů, na šestý Villarreal dalšího bodu navíc. Z posledních deseti zápasů ve všech soutěžích dohromady prohrála Valencie jen dvakrát, v lize naposledy padla naposledy s Málagou.

Minulé kolo jí ale vyšlo lépe, protože na Estadi Cornellà-El Prat v Barceloně vyhrála nad tamním Espanyolem. Netopýry poslal do vedení po hodině hry Pablo Piatti a pár minut před koncem si dal vlastní branku náhradní brankář Pau López. Přesto Valencia nezvládla koncovku utkání, protože minutu před koncem se trefil domácí Sergio Garcia. V zápase se zranila čerstvá posila Los Che Enzo Pérez, který by se ale už měl zapojit do tréninku a v dalším utkání by mohl hrát. To se ale netýká Sofianeho Feghouiho, který je stále zraněn. A poslední velkou ztrátou je absence zraněného střelce Paca Alcacéra.

Zranění dlouho pronásledovala také Pabla Piattiho, ale po loňské mizérii se dal dohromady a tvrdá práce mu brzy začala vynášet výsledky. Nyní se opora Valencie plánuje v základní jedenáctce usadit ještě na dlouhou dobu. V rozhovoru pro deník Marca Piatti uvedl: "Cítím se skvěle, daří se mi a opravdu si užívám svůj fotbal. Mám radost za celý tým, ale pro mne osobně je to vykoupení za minulou sezonu, která se mi moc nepovedla. Teď se mi dlouhodobější zranění vyhýbají a já jsem za to moc šťastný."

"Máme skvělé útočníky, kteří nám usnadňují práci a můžeme být vedení vděční za to, že takové hráče přivedlo. Máme také skvělého trenéra, který je nadšenec do fotbalu, svou práci miluje, žije pro ni a umí ji dobře. Celá kabina s ním vychází a všichni těžíme ze vzájemného respektu a spolupráce. Chci tady být dlouho a co nejlépe hrát. Teď je proti nám Getafe, což je nepříjemný soupeř. My se ale musíme dobře připravit a před vlastními fanoušky ho konečně porazit. Nebude to snadné, protože Getafe má velmi dobré hráče a agresivní styl, ale i my máme mnoho kvalit," upozorňuje mladý hráč.

Getafe často překvapuje. Někdy nepříjemně (Rayo Vallecano, Eibar, Almería), jindy zase nad očekávání příjemně. To je záležitost především minulého kola, kdy si madridský celek poradil s favorizovanou Sevillou. Domácí Getafe poslal do vedení Álvaro Vázquez gólem z penalty, na který reagoval Grzegorz Krychowiak ve druhé půli. Pět minut před koncem se ale prosadil Pedro León a rozhodl o výhře svých barev. Prosadí se také tentokrát?
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Barragán, Mustafi, Otamendi, Gayá - Parejo, Fuego, Pérez - De Paul, Negredo, Piatti
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Jona - Alexis, Naldo, Velázquez, Escudero - Sarabia, Rodriguez, Lacén, Alvaro - Castro, Sammir
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.33 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Levante UD  (neděle 17:00)
Nedělní odpoledne třiadvacátého kola Primera División nabídne zápas Barcelony s Levante. O favoritovi střetnutí nemůže být sporu, tím spíš, že se bude hrát na katalánském stadionu Camp Nou. Hosté mohou snad jen doufat, že jejich hvězdný soupeř může po očku pošilhávat po blížícím se osmifinále Ligy mistrů...

Tam totiž barcelonští narazí na tvrdý oříšek v podobě Manchesteru City, a tak můžeme být v neděli svědky určité míry hráčské rotace. Na hřiště se díky tomu možná podívá například jedno ze zosobnění moderního katalánského a španělského fotbalu vůbec, tedy Xavi. Pětatřicetiletý záložník přitom v létě měl namířeno do zahraničí, ovšem nakonec ve svém jediném klubu kariéry zůstal. Od té doby nyní již bývalý španělský reprezentant naskočil v základní sestavě do jedenácti ligových utkání.

"Nedávno jsem oslavil pětatřicáté narozeniny, nejsem už ve svých nejlepších letech," řekl Xavi pro místní radiovou stanici. "Pořád jsem ale spokojený a věřím, že bylo správné zůstat. Jak jsem již prohlásil dříve, odchod z klubu jsem zvažoval, ale nyní si užívám, že tady pořád jsem a se svou novou rolí jsem smířený."

Ať už s Xavim, nebo bez Xaviho, Barcelona se v posledních týdnech těší výtečné formě. Šňůra pěti ligových výher za sebou, naposledy v podobě demolice Athleticu 5:2 na jeho vlastní půdě, vyvíjí pořádný tlak na vedoucí Real Madrid, který zrovna v minulém týdnu ošklivě zaškobrtnul a dovolil Barceloně dotáhnout se v tabulce na rozdíl jediného bodu. K tomu lze rovněž připočíst i dosavadní úspěchy Katalánců v ligovém poháru.

To Levante řeší zcela jiné potíže. Z nejhoršího je sice zdánlivě venku - výhra 4:1 nad Malagou ukončila děsivou sérii desítky zápasů bez výhry - ale hrozba sestupu je stále nadmíru aktuální. Přesto zůstával trenér Lucas Alcaraz zdravě optimistický: "Zastavit Messiho, Neymara a Suáreze? Doufám, že takový problém bude Levante řešit často, abychom každý rok jezdili na Barcelonu a k dalším takovým soupeřům, jako třeba Real Madrid."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.05 - 15.00 - 34.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - Villarreal CF  (neděle 19:00)
Oslabený Villarreal se potýká s celou řadou absencí. Nyní jej čeká duel s nevyzpytatelným Rayem, které se zoufale chce odpoutat od přibližujících se příček sestupu. Žlutá ponorka bude spoléhat především na to, že v zápasech s tímto soupeřem zpravidla neprohrává.

Za posledních deset let se oba soupeři potkali už jedenáctkrát. Rayo vyhrálo jen jeden jediný duel. Hned v prvním měření sil udělilo Villarrealu pořádnou lekci a vstřelilo mu pět branek. Zdá se, že se Villarreal z této "facky" poučil a od té doby s Rayem neprohrál. Ke dvěma remízám připojil dalších osm výher. Navíc se dlouhodobě daří jeho útočníkům, protože v posledních třech zápasech Villarreal Rayu vstřelil třináct branek a jen čtyři inkasoval!

Minulé týdny Villarrealu vycházejí a ambiciózní celek se pokouší dostat na příčky znamenající kvalifikaci do Ligy mistrů. Na čtvrtou Valencii mu schází jen tři body. Nebýt Barcelony, bylo by to téměř perfektních deset posledních zápasů. Jediné dvě porážky se totiž odehrály právě v zápasech s katalánským mistrem. Nejprve si Villarreal neporadil s Blaugranas v Primera Divison, následně mu nestačila ni v prvním semifinále Copa del Rey. První branku utkání vstřelil Messi a na jeho trefu ještě v úvodu druhého dějství odpověděl Manuel Trigueros. Barcelona ale přidala a výsledkem byly trefy Andrése Iniesty a Gerarda Piquého.

Tři branky v síti brankáře Sergia Asenja a jedna neproměněná penalta Neymara ale nebyly tím nejhorším. Velmi špatnou zprávou je především zranění klíčového záložníka Bruna Soriana. Třicetiletý fotbalista utrpěl v prvním poločase zranění kolena a mimo hru bude minimálně dva měsíce. To ale není jediná ztráta před duelem s Rayem. Zdravotní problémy má Jonathan Dos Santos a španělský obránce Mario Gaspar má potíže s kolenem. Především ztráta Bruna Soriana by ale Villarreal mohla hodně mrzet.

A uvědomuje si to i sám hráč. Kapitán Žluté ponorky po prvních vyšetřeních sdělil: "Jsem zničený, hrozně mě to mrzí. Přišlo to v naprosto nevhodnou dobu, když stále bojujeme na třech frontách. Opravdu jsem chtěl moc pomoci svému týmu v těchto důležitých bojích a teď se budu muset jen dívat. Ničí mě to. Ale na druhou stranu si uvědomuji, že na to, jak závažné to zranění je, jsem mohl dopadnout mnohem hůř. Slibuji, že se vrátím ještě silnější," dodal odhodlaný kapitán Villarrealu.

Rayo Vallecano prohrálo čtyři z posledních pěti zápasů a jeho vyhlídky na záchranu jsou stále horší. Aktuálně jsou Vallecas na patnácté příčce, ale pokud jejich forma bude pokračovat tímto stylem, pád na dno by nemusel vůbec trvat dlouho. Rayo si hodně slibovalo od zápasu s Elche, které bylo v tu chvíli právě v zóně sestupu. Jenže krásná rána z kopačky Damiána Suáreze nalomila mužstvo, které ještě oslabil vyloučený José Baena. Unavené a demotivované Rayo inkasovalo v závěru zápasu ještě jednou, když se prosadil Garry Rodrigues.

Rayo má na čem pracovat a uvědomuje si to i střelec Leo Baptistao. Ten v rozhovoru s médii ihned po prohraném utkání řekl: "Hodně nás to bolí, protože jsme hráli mnohem lépe než náš soupeř. Přesto jsme prohráli, takže se s tím musíme vypořádat. Uvědomujeme si, že fotbal hrajeme také kvůli našim fanouškům. Bez nich nejsme nic. Pokusíme se udělat maximum, aby se něco podobného neopakovalo. Věděli jsme, že máme na výhru, ale nedokázali jsme si ji vzít. Teď nám zbývá jen tvrdá práce, abychom vyhráli nad Villarrealem. To bude ohromně náročné, ale my se nevzdáváme," varoval střelec dalšího oponenta.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Toňo - Tito, Amaya, Castro, Nacho - Fatau, Trashorras - Kakuta, Bueno, Moreno - Baptistao
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Musacchio, Ruiz, Costa - Gómez, Pina, Trigueros, Čeryšev - Vietto, Giovani
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.40 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Celta Vigo - Atlético Madrid  (neděle 21:00)
Obhájce ligového titulu Atlético Madrid pokračuje v zarytém odporu zavedeným pořádkům i letos, což minulý týden krutě pocítil jeho městský rival Real Madrid. Nyní po fantastickém vítězství 4:0 musí svěřenci Diega Simeoneho potvrdit své ambice i na výletu do Galicie na půdu Celty Vigo.

Červenobílí tak sice zůstávají na třetím místě za vedoucím duem Real-Barcelona, ovšem jejich ztráta na čelo činila před tímto kolem pouze čtyři body. Brazilský stoper Miranda však jasně deklaruje, že ohromný úspěch z předchozího víkendu nesmí zatemnit správný přístup celého týmu k dalšímu zápasu. "Kdybyste nás viděli při tréninku, vypadá to, jako bychom prohráli. Budeme pokračovat v tvrdé práci i nasazení, protože k výhrám ve všech zápasech je potřeba hrát naplno od první do poslední minuty."

Střední obránce Atlétika, který v poslední době musí kvůli prosazení mladého uruguayského reprezentanta Giméneze bojovat o své místo tvrději než kdy předtím, od zápasu s Celtou nečeká nic jiného než tvrdou prověrku, a také se musel z výše uvedených důvodů vyjádřit na tiskové konferenci i o nedávných spekulacích ohledně jeho možného odchodu. "Mám do toho mluvit jen co já, a já myslím na Atlético Madrid. Mám zde platný kontrakt, užívám si to tady a hraju nejlépe, jak jen umím."

Výhra nad Realem však přinesla i své stinné stránky. Vážné zranění si totiž přivodil záložník Koke, jehož může stát trhlina ve svalu celou řadu týdnů mimo trávníky. A přestože mají Colchoneros na půdě Celty výtečnou bilanci (neporaženi od roku 2005, poslední čtyři tamní zápasy vždy skončily výhrou hostí), zůstávají domácí sebevědomě naladěni. V letošní sezoně se totiž Vigo postaralo o jedno překvapení, když na stadionu Atlétika uhrálo cennou remízu 2:2. "Máme dostatek zbraní na to, abychom je ohrozili, jak jsme už ukázali na stadionu Vicenteho Calderóna," poznamenal útočník Larrivey. Drobnou potíž však z pohledu Celty může představovat dvouzápasový trest pro kouče Berrizza, jenž může zápasu přihlížet pouze z tribuny.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.30 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Córdoba CF  (sobota 16:00)
Sevilla v poslední době trochu ztratila na lesku a kvůli třem ligovým porážkám z posledních čtyř kol se propadla na pátou pozici o dva body za Valencii s favorizovanou první trojicí na hony vzdálenou. Jen o bod zpátky navíc číhá Villarreal, a tak je pro Andalusany domácí zápas s tápající Córdobou tou správnou příležitostí, jak se zase dostat na vítěznou vlnu.

Jedním z těch, kteří se po nevýrazných výkonech z minulých týdnů budou v malém andaluském derby ukázat, je jistě Gérard Deulofeu. Mladík, jenž v Seville hostuje z Barcelony, sám uznal, že během prohry 2:1 s Realem Madrid předvedl podprůměrný výkon, za který zaslouženě putoval v dalším kole na lavičku a přihlížel, jak jeho tým znovu prohrává 2:1 s madridským soupeřem, tentokrát šlo o Getafe. "Dostal jsem určité příležitosti a asi si nevedl tak kvalitně, jak se ode mě očekávalo."

"Jsem spokojený, ale mohl bych být ještě šťastnější," pokračoval Deulofeu. "Ne všechno mi šlo podle mých představ, ale hodně se učím a z mnoha ohledů mi to do budoucna jen prospěje. Asi bych měl mít lepší statistiky, více branek i asistencí."

Kmenový hráč Barcelony působí na jihu Španělska v rámci svého druhého hostování v řadě - loni Deulofeu působil v anglickém Evertonu. Na příští rok má již dle vlastních slov jiné plány: "Hostování na další rok bych řekl ‚ne‘, ale nejprve chci zakončit letošek co nejlépe a pak se teprve uvidí. Chci teď otázku Barcelony odsunout stranou a přemýšlet jen na zbytek sezony, která je pro mě velice důležitá."

Proti Córdobě by sevillští měli být dostatečně sebevědomí bez ohledu na svou aktuální formu. Doma totiž svěřenci Unaie Emeryho stále nezaznamenali ani jedinou porážku, a tak je jediným strašákem narůstající počet zraněných. Proti Getafe si trhliny ve svalech odneslo trio Aspas, Mbia a Coke, kteří se na trávník znovu nepodívají alespoň měsíc. Celkem tak již marodka Sevilly čítá sedm hráčů a kvůli karetnímu trestu nemůže nastoupit ani Diogo Figueiras.

Córdoba se sice pod vedením Miroslava Djukiće krátce zvedla, ale nyní po třech prohrách v řadě okupuje znovu sestupové pásmo. Největší slabinou andaluského celku je bezesporu udržení vedoucího stavu, což potvrdil i nedávný zápas s Almeríí, kdy soupeř zvládl otočit z 0:1 na konečných 2:1. Celkem již córdobští ztratili v zápasech, kde se ujali vedení, krutých jedenáct bodů.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.75 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Deportivo La Coruña  (sobota 18:00)
Real Madrid má v novém kole Primera División pořádně co napravovat. Na stadionu Santiaga Bérnabeua se mu postaví Deportivo La Coruňa, kterému podle slov křídelníka Isaaca Cuency tento zápas připadl v tu správnou dobu na možné překvapení...

Real totiž prožil celý minulý týden jako na trní kvůli drtivé prohře 0:4 v prestižním městském derby s madridským Atléticem, které dokonce podle některých zpráv popohnalo do tréninkových prostor i klubového prezidenta Florentina Péreze, aby přispěl svou troškou do mlýna ohledně momentální "krize". Navzdory četným zdravotním potížím Bílého baletu se však očekává řádné spravení chuti, vždyť předchozí zápas s Deporem dopadl v září naprosto jednoznačným debaklem 8:2. Cuenca však správně tuší, že nevyvedený vstup do zápasu by mohl znervóznět jak hráče, tak diváky, a pak děj se vůle boží.

"Nevím, jestli se dá hovořit o nějakém dobrém momentu, kdy vyjet na Bérnabeu, ale atmosféra je momentálně napjatá, fanoušci úzkostliví, a pokud se jim (Realu) nepodaří brzy skórovat, mohou je i vypískat. Rozhodně je lepší hrát proti nim teď, než kdybychom se s nimi střetli, když jsou v nejlepší formě," pokračoval Cuenca. "To na vás pak vystartují s tím nejlepším, co umí, zato nyní možná ne. Mohlo by to být z jejich strany nervózní."

Někdejší hráč Barcelony, který se na Riazor přesunul permanentně minulé léto, byl na zápasové soupisce i při zmíněném debaklu, ovšem nyní je již situace galicijského klubu o poznání pevnější v kramflecích. Od nového roku totiž Depor z odehraných šesti zápasů prohrál pouze jedinkrát, a to s Barcelonou. Zisk výtečných jedenácti bodů tak Deportivo vytáhl až do středu tabulky s pětibodovým náskokem na sestup. "Nikdo nemá rád prohry 2:8, ale Depor se od té doby hodně změnil. Nyní jsme mnohem silnější," slibuje sebevědomě Cuenca.

Pořádného sepsutí ze strany španělských médií se po tragédii s Atléticem dočkal i Cristiano Ronaldo, jenž se čerstvě vrátil ze svého dvouzápasového trestu za dřívější vyloučení. Olej do ohně pak ještě přilily zveřejněné fotky z Ronaldovy bujaré oslavy třicátých narozenin právě ve večer po jedné z nejhorších porážek Realu v celé historii madridských derby. Carlo Ancelotti však nadále zůstává pevně na straně svého hráče: "Cristiano je hráč s takovou efektivitou, která je v dnešním fotbale jedinečná. Má neuvěřitelný talent a využívá jej s takovým profesionalismem a vážností, že je obtížné najít mu v tomto ohledu rovného."

Příští týden již Real čeká také první zápas osmifinále Ligy mistrů, a tak je vítaná zpráva o návratu stopera Pepeho ze zranění. Luka Modrić, Sergio Ramos, Sami Khedira, James Rodríguez a Fabio Coentrao však všichni do jednoho zůstávají stále mimo hru.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.07 - 12.00 - 29.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Athletic Bilbao  (sobota 20:00)
Blížíme se pomalu, ale jistě do závěrečné třetiny ligového ročníku 2014/15 a Athletic Club se stále potácí v druhé polovině tabulky s pouhým čtyřbodovým náskokem na pásmo sestupu. Venkovní zápas s poslední Granadou tak ještě více nabývá na důležitosti...

Naposledy svěřenci Ernesta Valverdeho podlehli na domácím stánku San Mamés ve formě hrající Barceloně 5:2, když připustili Lionela Messiho předvést jeden ze svých výjimečných galavečerů, z nějž těžil celý katalánský tým. Přesto trenér baskického celku zůstává při očekávání výsledku z dalšího kola sebevědomý: "Půjdeme do toho proti Granadě naplno, je naší povinností získat s nimi tři body, protože jsou náš přímý rival."

"Tenhle zápas je značně podobný našemu předchozímu v Levante," připomenul Valverde nedávnou výhru svého celku v poměru 2:0. "Jsme před Granadou o pět bodů, takže rozdíl mezi výhrou a prohrou je ohromný."

Athletic má navíc granadským co oplácet, v dřívějším domácím zápase totiž prohrál a následně se herně trápil i v dalších šesti kolech bez jediného vítězství. "Tehdy nás to opravdu hodně poškodilo a nastartovalo špatnou sérii, z které se až doteď vylízáváme," poznamenal smutně Valverde, jenž dále popsal změnu herního projevu Granady od chvíle, co Joaquína Caparróse nahradil na trenérské lavici Abel Resino.

"Od jeho příchodu se změnili, a protože navíc přišlo několik opravdu dobrých hráčů, jako Rubén Pérez, Colunga, Juan Cala a Lass, proměnil se zjev celého týmu, i jejich styl. Pod Caparrosem byli více vzadu, ale nyní s Abelem hrají ofenzivněji. Porazili Elche, hráli dobře proti Villarrealu a jsou plně namotivovaní odlepit se ze dna tabulky," dodal Valverde, kterému v sobotním zápase budou chybět Ander Iturraspe s Gullermem Fernándezem kvůli zranění, zatímco Xabi Etxeita absentuje za vyloučení v zápase s Barcelonou.

Granada je na tom v počtu zraněných ještě hůře než její nadcházející soupeř. Rubén Rochina, Eddy Silvestre, Jeison Murillo, Sulayman Marreh, Luis Martins, Youssef El-Arabi, Riki i Juan Carlos Pérez budou všichni do jednoho v domácím zápase s Athleticem chybět. Do hry alespoň vrací brankář Roberto Fernández.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.10 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Málaga CF - Espanyol Barcelona  (sobota 22:00)
Málaga na svém hřišti uvítá rozjetý Espanyol Barcelona, který se sice dokáže postavit i těm nejlepším, ale občas své fanoušky nepříjemně překvapí. Tajnou zbraní před zápasem disponuje právě domácí tým, za který chytá někdejší velká opora Espanyolu Barcelona - gólman Carlos Kameni.

Málaga se pokusí spolehnout na svého brankáře, který by klubu mohl o Espanyolu leccos povědět. Carlos Kameni strávil v katalánském klubu dlouhých a podle vlastních slov také nádherných osm let. Nyní hájí barvy Málagy, ale jeho dalším soupeřem bude právě jeho bývalý klub. Zvítězí u něj profesionalita, nebo to budou city? Na tiskové konferenci před utkáním Kameni naznačil, co ke klubům cítí, jaké jsou jeho vyhlídky i předzápasová predikce.

"Miluji Espanyol, protože byl dlouhou dobu velkou částí mého života. V sobotu ale potřebujeme body snad ještě víc než oni, takže samozřejmě udělám maximum pro to, abychom vyhráli. My všichni musíme hrát naplno, pokud chceme Espanyol porazit. Minulé kolo nám nevyšlo, takže se musíme podívat, proč se to stalo a eliminovat naše chyby. Měli jsme na přípravu čas a myslím, že jsme svůj úkol zvládli. Celý týden jsme pracovali hodně tvrdě a na trénincích zůstávali déle než jindy, abychom se připravili. Mysleli jsme jen na duel s Espanyolem."

Kameni měl pravdu, když říkal, že v minulém utkání udělali jeho spoluhráči množství chyb. Po nečekaném vítězství nad Valencií se možná dostavil pocit absolutní suverenity, takže utkání s domácím Levante možná leckdo podcenil. Výsledek ale jasně ukazuje, že to nebyla ta nejlepší cesta. Málaga sice dobře začala, když se po dvaceti minutách dostala do vedení, ale noční můrou se pro Málagu stal David Barral. Zkušený útočník zaznamenal hattrick a jednu branku nakonec přidal ještě Kalu Uche. Drtivá prohra 4:1 ukázala, že Málaga má ještě jisté rezervy.

I přes tuto prohru zůstává Málaga na sedmém místě. Na šestý Villarreal a s tím spojenou Evropskou ligu ale už ztrácí šest bodů. Sen o evropských pohárech tedy není daleko, i když Kameni uznává, že o tom se spoluhráči příliš nemluví. "V šatně o tomto tématu moc nemluvíme, protože by nás to mohlo odvádět od současnosti. Prostě musíme hrát na maximum a uvidíme, kam nás to na konci sezony dostane. Teď je hlavní zápas s Espanyolem. Znám ten tým a vím, že budou bojovat až do posledního dechu, jen aby zvítězili a vzali si tři body. Nesmíme je nechat hrát," nabádá Kameni.

Po sérii čtyř výher Espanyol opět předvedl svoji nevypočitatelnost a prohrál dvakrát se Sevillou. Poté ho porazila Valencie. Na Estadi Cornellà-El Prat to bylo drama do konce utkání, protože po hodině hry vstřelil první branku Pablo Piatti a pak si vlastní gól dal náhradní brankář Pau López. Jen o tři minuty později vykřesal jiskru naděje pro domácí Sergio García, ale víc už barcelonský tým nestihl. Lepší výsledek si připsal v Copa del Rey, kde na hřišti Bilbaa uhrál remízu 1:1. Projeví se na něm únava, nebo vyzraje na svého někdejšího gólmana?

Málagu může před sobotním duelem těšit fakt, že se mu dohry vrací několik opor. V plném tréninku už jsou Weligton, Nacho Camacho a Marcos Angeleri. A do zápasu by mohl být fit také ještě nedávno nemocný náhradní brankář Memo Ochoa. K dispozici nebudou Sergio Sánchez, Juanpi, Chen a Flávio.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Angeleri, Weligton, Boka - Darder, Camacho - Samuel, Juanmi. Castillejo - Guerra
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - Arbilla, González, Moreno, Fuentes - Vázquez, Sánchez, Abraham, Sevilla - García, Caicedo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.30 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UD Almería - Real Sociedad  (pátek 20:45)
Almería se potřebuje dostat do větší vzdálenosti od sestupových pozic a k tomu by jí mohla pomoci další výhra. V předehrávce 23. kola La Ligy vyzve hosty ze San Sebastianu, kteří také neoplývají žádnou velkou formou.

Almería má v tuto chvíli na sestupové příčky náskok jen pouhé tři body. Další body by proto přišly náramně vhod. Při pohledu do historie vzájemných zápasů se navíc Almeríi musí dýchat o něco lépe než jejímu soupeři, protože ze sedmi dosud odehraných utkání vyhrála Almería hned čtyři a jedno skončilo dělbou bodů. I srdce diváka musí plesat, protože se za všech sedm zápasů nestalo ani jednou, že by nepadl ani jeden gól. Naposledy hostil tento duel stadion Anoeta a domácí v něm prohráli těsně 2:1, i když hráli deset minut v početní výhodě.

I poslední forma naznačuje, že by se z bodů mohli radovat domácí. Almería uťala nepříznivou sérii čtyř porážek v řadě, kdy v 21. kole vyzrála na Getafe. Pak ji čekal výjezd k utkání s Córdobou, ale také tento duel Almería zvládla nad očekávání dobře. Domácí Córdoba sice skvěle začala, když už po deseti minutách vedla brankou Federica Cartabii, ale Almería má ve svém kádru skvělého Míchela. Ten se trefil po hodině hry a další branku přidal o pět minut později. Definitivně tím rozhodl o tom, že tři body budou náležet Almeríi.

Kapitán Almeríe Corona si je dobře vědom toho, že on i jeho spoluhráči jsou ve formě, ale zároveň uznává kvality Realu Sociedad. Na tiskové konferenci před zápasem Corona sdělil: "O špatné formě Realu Sociedad San Sebastian se v této sezoně hodně mluví a píše, ale my tomu nesmíme věnovat pozornost. Je pravda, že jsme poslední dva zápasy zvládli výborně, ale to nic nemění na tom, že musíme odevzdat maximum sil i schopností, pokud chceme uspět a připsat si další body."

"Je úplně jedno, kdo proti vám stojí. Pokud máte vítězit, musíte do každého zápasu jít s jediným cílem. Nesmíte se ohlížet na protivníka a říkat si, že nyní třeba úplně není ve formě. Real Sociedad je nad námi po stránce ekonomické, kvalitativní i kvantitativní. A je jedno, že tomu výsledky neodpovídají. Ty zápasy, které jsme viděli, mohly skončit úplně jinak. Problém je také ve štěstí. Doufám, že Real Sociedad ještě alespoň v zápase proti nám to štěstí mít nebude," přál by si zkušený kapitán.

Real Sociedad San Sebastian vyhrál z posledních deseti zápasů jen tři, z toho jen dva v La Lize. Poslední tříbodovou radost zaznamenal v utkání s Eibarem, který porazil jedinou brankou Xabiho Prieta. Od té doby dostal čtyři branky od Realu Madrid a ani poslední utkání nedodalo trenérovi Davidu Moyesovi příliš mnoho radosti. Střelec Imanol Agirretxe sice dostal jeho celek do vedení, ale hosté z Viga dokázali pět minut před koncem srovnat. Jak na to Real Sociedad zareaguje nyní?
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Julián - Macedo, Dos Santos, Vélez, Dubarbier - Verza, Corona, Silva, Soriano, Méndez - Hemed
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldua, Ansotegi, Martínez, Yuri - Pardo, Granero - Canales, Prieto, Castro - Agirretxe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid22180470:2254
2.FC Barcelona22172362:1353
3.Atlético Madrid22162447:2050
4.Valencia CF22135440:2044
5.Sevilla FC22133636:2642
6.Villarreal CF22125537:2041
7.Málaga CF22105725:2535
8.SD Eibar2276925:3127
9.Espanyol Barcelona22751028:3426
10.Celta Vigo2267921:2425
11.Deportivo La Coruña22661020:3424
12.Real Sociedad2258922:2923
13.Athletic Bilbao22651120:3123
14.Getafe CF22651118:3023
15.Rayo Vallecano22721322:4023
16.UD Almería22641220:3422
17.Elche CF22551220:4220
18.Levante UD22471117:3819
19.Córdoba CF22391017:3318
20.Granada CF22391014:3518

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (898)

Přidat komentář
misinho7

1.Pre nominaciu Odegaarda a hattrcik Ronalda

Reagovat
dextroza_m

pro výhru 0 : 1 DLC

Reagovat
misinho7

Akurat citam rozhovor s nasim slovenskym agentom ktory zastupuje Skrtela ci napr Balázsa Dzsudzsáka a hovori ze prestup Odegaarda do Liverpoolu uz mali vybaveny, vsetko bolo vybavene a tak sa v poslednej chvili Matin rozhodol ze ide do realu a zdrhol Pekna praca Martin

Reagovat
smazaný uživatel

Odegaard hral 1. sutazny zapas za Castillu, necakaj, ze odrazu mu daju priestor hned v 1. teame

Reagovat
misinho7

je velka sanca ze bude nominovany proti deportivu alebo schalke ... mame polku kadra zranenu a treba niekoho na lavicku tipujem ze sa na tu lavicku dostane bud on alebo Medran ci Burgui

Reagovat
2miguel1

nór v španielsku, to nebude fungovať ...ten liverpool by bol prenho priam idealny

Reagovat
smazaný uživatel

jen na základě, že je to nor...

Reagovat
Billy McClane

Na zaklade toho, ze je v Reale, inak by mu fandil Ja napriklad takemu Halilovicovi fandim, pretoze sa mi jeho hra paci. A ked sa presadi, tak pojde dufam Thiagovou cestou

Reagovat
misinho7

co to ma s tym akoze praveze to je dobre skor sa prisposobi teplu ako keby mal ist napr spaniel do norska tam by som videl vacsi problem

Reagovat
-Carles-

A zostrelí Schalke hetrikom

Reagovat
misinho7

ze pochybujes

Reagovat
Billy McClane

Este stale places, ze nekope za vas?

Reagovat
-Carles-

Reagovat
valloire

kdyby ho fakt dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty z toho budeš solidně v prdeli, až dopadne jako Bojan.

Reagovat
misinho7

jak som uz pisal davnejsi .. proste nasiel som si oblubenca , tak isto ako mam oblubenca Garetha tak mam aj Martina kazdy ma niekoho komu mozno viac praje a sympatizuje s nim .. ja verim ze tak nedopadne, on bude hviezda

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale Bojan byl, dle mého, v Martinově věku o fous lepší hráč a hlavně s hmatatelnými úspěchy. Takový humbuk a tlak kolem Bojana nebyl ani po jeho první úžasné sezoně v áčku, jako je teď kolem Odegaarda a pokud se s tím vším opravdu popere, tak klobouček, ale nějaké ohromné nadšení bych krotil.

Já jsem naprosto unešený z Haliloviče a za celou sezonu jsem se proto k němu vyjádřil snad jen 3x

Reagovat
misinho7

ale Halilovic nejak nehrava teraz za becko ne? asponco som postrehol

Reagovat
smazaný uživatel

Už zase bude. Celkově mi přišlo tak nějak divné, co se tam začalo dít. Nedaří se, tak necháme mladé hráče sedět a budeme hrát na staré... s kterými se nedaří ještě více Vyměnil se trenér a snad teď všechno půjde jak má. Sestup by byl zbytečná komplikace a ať sedí nebo ne, příští rok se nejspíše tak jako tak přesune do áčka.

Reagovat
Kluivert9

Teď je hlavně zraněn.

Reagovat
smazaný uživatel

inak som naozaj zvedavy koho si v buducnosti vyberete . Halilovica , Denisa alebo Rafinhu . Pri tom ze Iniesta to este niaky rok potiahne + Samper , Busq , Rakitic ti musi byt jasne ze sancu vsetci 3 nedostanu . Ja davam cerneho petra Rafinhovi .

Reagovat
Atlético de Madrid

No Rafinha je o parník nejlepší z nich, má za sebou jeden celej výbornej ročník v Primeře, měl už skvělý i zápasy za áčko a očekává se, že potáhne Brazílii na domácí Olympiádě. To by byla další demence, kdyby ho nechali jít.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti neviem pre mna je trosku sklamanie Rafinha . Kazdi ty snad pisal ze je talentovanejsi ako Thiago ale zatial co on hral ako boh od Rafinho nic extra nevidim . Casto tie zapasy iba posuva loptu . Vymyslet niaku prihravku ci rozhybat obranu od neho tazko cakat . 22 rokov 800 cca minut to je tiez nic moc .

Zatial ked pozeram U21 tak Denis je tam o parnik najlepsi hrac .

Reagovat
smazaný uživatel

s tou první částí celkem souhlasím..

Reagovat
Leo Rekordman

Mozno v u21 je denis najlepší a thiago tam hral ako boh,,,,ale za barcelonu som ho teda nevidel hrat ako boh a praveze rafinha vobec neposuva len loptu,castokrat to praveze rozhybava,akurat mu to nie vzdy vychadza,uvidime co dalsia sezona

Reagovat
X-bano-X

Čierny Peter - Denis.

Reagovat
smazaný uživatel

o 2 roky do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

A vy zas az dopadne jak Messi.

Reagovat
madridcan

Martin vyzera byt slusny chlapec a tie dane zaplati

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toho se několik desetiletí bát nemusíme... kdo ví, jestli se vůbec někdy někdo takový objeví.

Reagovat
misinho7

nikdy nehovor nikdy

Reagovat
valloire

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám pocit, že se v Barceloně už nikdo takový neobjeví.

Reagovat
Radin

před Messim byl Zidane, předtím byli jiní- Pelé, Maradona, nevím proč by neměl být někdo po Messim :-)

Reagovat
Phillipinho

Ten hype okolo toho kluciny se rozjizdi uz i tady na EF

Reagovat
misinho7

neviem o akom hype hovoris chalan ma talent a na 16 je proste neskutocny , ak sa nic na jeho vyvoji nepokazi a real s nim nalozi dobre tak potom je obrovska sanca ze to bude buduca Superstar

Reagovat
Phillipinho

No ja to chapu. Je to nejvetsi talent soucasnyho svetovyho fotbalu, ale nepamatuju si hrace, ktery by byl takhle medialne probirany v 16 letech! Tohle mu muze v rozvoji dost uskodit, a dost dobre se muze stat, ze z nej nic nebude. A povolavat ho uz ted do acka mi prijde predcasny .

Reagovat
Leo Rekordman

Predcasne je to az moc no

Reagovat
Kokesh

Co mu porad muze uskodit? Jestli neni pripraveny na podobny medialni napor, nic se nezmeni ani za pet let. Bud to v sobe ma, nebo ne. Muze dostavat rady od Zidana, Ancelottiho a pak fotbalistu, kteri jsou opravdovymi hvezdami, ale porad je to jen a jen o jeho hlave.

Do Acka se pokud vim nepovolal a Carlo sam rekl, ze mu neda pravdepodobne prostor ani proti Schalke, kdy by sel na rekord. Vse jde jak se predpokladalo, proto negativni ohlasy uz ted jsou pro me k pobaveni...

Reagovat
smazaný uživatel

Štěstí, že po Atléticu jsme vyfasovali zrovna Depor.. ideální bounce-back zápas po tý katastrofě z minulýho víkendu. Pokud se ten tým úplně psychicky nesložil, tak by jim tu pětku měl nastřílet.

Reagovat
misinho7

Tak s ackom trenoval Medran cize asi on bude nominovani. Tak marca mala pravdu asi ohladom toho ze Carlo mu chce dat taky mesiac na aklimatizovanie a naucenie sa zakladou spanielciny zeby mu potom mohol dopriat par minut

Reagovat
Leo Rekordman

len ci potom dostane sancu,ak budu vsetci fit.

Reagovat
valloire

Dostane. Odehraje poslední 2 zápasy, až bude jistej titul.

Reagovat
Leo Rekordman

myslis,ze az tolko bodov postracate?

Reagovat
smazaný uživatel

Z celyho preview vyplyva, ze by mela vyhrat Almeria, ale tip eurofotbalu je 2, wtf?

Reagovat
X-bano-X

Autor je rebel

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo řekl na tiskovce, že v základu začne v záloze Illaramendi, takže jediný otazník je, jestli Pepe už bude schopen nastoupit. Iker - Marcelo, Varane, Pepe/Nacho, Carvajal - Isco, Kroos, Illaramendi - Cristiano Ronaldo, Benzema, Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pepe ještě ne, i když už ve čtvrtek trénoval s týmem, Ancelotti ho nakonec ještě nezařadil do nominace.

Reagovat
smazaný uživatel

Aktuálně máme zraněné 4 hráče základní sestavy a 2 dost důležité náhradníky, to je fakt šílené...

Reagovat
Kenneth

Za to si může ale Ancelotti sám...

Reagovat
smazaný uživatel

Sám si může za Ramose a Modriće, v případě Pepeho a Jamese to byl úraz, který se může stát kdykoliv komukoliv a Coentrao s Khedirou toho neodehráli bůhví kolik, takže to přetížením mohlo být jen těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Moze si za to sam . Na zaciatku sezony tam mal hracov na rotaciu mal vobec problem rotovat Isca a Varane a ides ho zastavat Kiez by si Carlo uvedomil aku chybu robi . Ked sa pozeram ako to Marcelinho riesi tak to je neuveritelne .

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť já taky tvrdím, že je chyba, když nerotuje, jenomže fakt je ten, že zranění Pepeho a Jamese byly úrazy, které se můžou přihodit kdykoliv a Coentrao a Khedira se zranili, i když většinou seděli na lavičce, takže důsledkem té nerotace přišla zranění pouze v případě Ramose a Modriće.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom sa bojim ze to vobec neni zraneniami ci hracmi proste Ancelotti nerad rotuje . Dufam ze cez leto sa kader obmeni pretoze mat na lavicke 3 mrtvoly ( Khedira , Illarra , Chicha ) + vecne zraneneho Fabia neni dobre . Nech uz proste pride niaky hrac ktoremu bude Carlo doverovat . Snad sa to zlepsi .

Ale aj keby boli vsetci zdravi po tej hanbe v Atleticu zajtra musi nastupit to naj .

Reagovat
Kenneth

K čemu Kroos?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zítra hrát musí, záloha Isco, Illaramendi, Lucas Silva...

Reagovat
Kenneth

Aha, takže musí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Klidně bych ho nechal na lavičce. La Coruňu dáme i tak. Jak se zraní i Kroos, sundavam nohy ze stolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už teď je těch zranění až až

Reagovat
Atlético de Madrid

OT: Rozebral jsem góly Atlética:

http://www.atleticomadrid.cz/analyza-letosnich-golu-atletica/

Nechci si tu dělat reklamu, ale ta dominance naší pravý strany je tak zásadní, že jsem cítil potřebu to sdílet. A i naše góly padaj jak přes kopírák, víc než půlka jsou centry, standardky a penalty. V jednoduchosti je krása

Reagovat
ACSeRw!n

proc tam mas na na fotce Raula?

Reagovat
Switchback

Pěkné to máš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Velmi slušné, ale řekni mi, kde na to bereš čas?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

ted jsem nemocny a nudim se :))

Reagovat
Heisenberg

Nádhera.

Reagovat
ACSeRw!n

btw pomerne vtipny bejt takhle psycho do tymu, ktery uvidis nazivo max parkrat v zivote.. pokud bydlis v Madridu, tak se omlouvam

Reagovat
CHONG

Já na tom teda nic vtipného nevidím.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ACSeRw!n

ja uplne vsechno

Reagovat
Leo Rekordman

vtipny si tu jedine ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

tak tym z myho mesta hraje ted okres, tak jsem psycho do jinyho tymu

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Visca el barca

Titul uděláme my, prostě jo Messi se nasral a pokud se nasral, nejde to jinak. Jen nevim, co bude dělat Val s těma nohama na stole ?

Reagovat
Visca el barca

To byla samozřejmě nadsázka

Reagovat
valloire

No budu je muset sundat, to dá rozum.

Reagovat
sensei25

Dnes som vsadil na Ronalda,ze da 2 a viac golov,tak snad ma nesklame,lebo v poslednej dobe to je s nim bieda.

Reagovat
CHONG

Díky, že jsi nám to osvětlil.

Reagovat
sensei25

co myslis,da dnes zo dva fiky?

Reagovat
CHONG

Bohužel ne.

Reagovat
sensei25

takze ano,lebo ked tak pozeram tvoje komenty,tak nemas pravdu skoro nikdy...xD

Reagovat
CHONG

Z modročerveného pohledu určitě ne, ale dneska se budu klidně rád mýlit.

Reagovat
sensei25

viem byt objektivny,takze nemam iba modrocerveny pohlad...a to ze nemas pravdu bola ironia,nic viac...ved uvidime ako dnes zahrate...myslim ze to bude riadna nakladacka pre depor

Reagovat
dextroza_m

lepší vnímání světa modro-červené, než bílo-růžové... ty růžové brýle jsou v dnešním světě k ničemu

Reagovat
CHONG

Hmm, ty jsi takový filozof z kravína, viď?

Reagovat
dextroza_m

ne, já jsem bezpečák

Reagovat
CHONG

Prašť jako uhoď.

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Depor zavzpomíná na staré časy a...

Reagovat
smazaný uživatel

dnes očakávam 5-1, góly CR 3, Illarra a Bale, nech je trochu sranda a snáď okolo 60.minúty (+/- 5min.) dole Toni a hore Silva

Reagovat
dextroza_m

njn CR7 si rád smlsne na slabčácích

Reagovat
smazaný uživatel

chudáci Barcelona, Bayern, Liverpool, City ....

Reagovat
dextroza_m

jj, těm dal 95% svých golů

Reagovat
smazaný uživatel

nedal, lebo sa to ani prakticky nedá, keď dáva gól každému súperovi ... len som reagoval na tvoj "fakt", že "si rád smlsne na slabčácích"

Reagovat
smazaný uživatel

dextroza ma prakticky velku pravdu, kedze je vseobecne zname, ze Ronaldo dava goly hlavne slabsim timom, takze aj dnes ocakavam aspon 2 jeho goly..nieco ine je Messi , o vsetkom vypoveda fakt, ze najviac golov strelil v BBVA Atleticu (22) a Realu (21) , v LM AC Milan (8) a za repre Brazilii (4)

Reagovat
smazaný uživatel

to ale nepovedal, povedal, že si smlsne na slabších

Reagovat
madridcan

A 14 golov Barcelone, 12 golov Atleticu s tym, ze je v Reale od roku 2009 je zanedbatelne?

Reagovat
Kenneth

A je to tu zas.

Reagovat
Shevchenko

13:14 Iniesta bojuje s chřipkou

Tak snad ten boj vyhraje.

Reagovat
Leo Rekordman

Dik

Reagovat
madridcan

100 pre dva goly Cristiana Ronalda v dnesnom zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Za 45 minut startuje Castilla, Nuovo Messi v základě.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

bude niekde stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid TV na ofiko stránkách by měla vysílat všechny zápasy Castilly.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

asi si ho kuknem aj ja ako fan Barcy, som zvedavý co predvedie..ci je hodný ohlasu okolo neho

Reagovat
smazaný uživatel

necakaj zazraky ta obrana Castilly je hruza

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavý hlavne na odegaarda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Nuovo Messi.Jsem si na 100% jistej že na to nemá dokázat to co Leo.Když se člověk podívá co Leo už dokázal do svejch 27 let a jak hraje,tak je prostě absolutně nepravděpodobný,že by se objevil hned další hráč kterej by byl stejně dobrej.

Trochu respektu k Messimu.

Reagovat
Kokesh

Blik.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslim, ze Odegaard dokaze vic.

Reagovat
LAM

Na to si počkám

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, ale nových Messi tu už bolo neurekom, podla mna Odegaard dosiahne toho vela, ale , zeby dosiahol tolko co Leo , povazovaný mnohými za najlepsieho hráca historie tomu moc neverím, avsak to vsetko ukaze az cas ..ale prekonat hraca co ma 4 ZL , 6 x vyhral PL, 3x LM, ma olympijske zlato, zlato z MS do 20r, olympijske striebro, je najlepsi strelec historie El Clasica, Derby, LM, Spanielskej Ligy ci Barcelony..prekonal stovky rekordov ..je zda sa nemozne, ak to Martin dokaze zasluzil si velký obdiv, zatial je vsak na starte

Reagovat
smazaný uživatel

striebro z MS..pomýlil som sa

Reagovat
LAM

ještě je nejlepší asistent La Ligy

Reagovat
smazaný uživatel

tých rekordov je tak vela, ze sa lahko na nejaký zabudne :)

Reagovat
smazaný uživatel

snáď Odegaard nebude najlepší strelec Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

evidentne si nepochopil

Reagovat
Kluivert9

Adu no.2.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezavid, prosim te..

Reagovat
Kluivert9

Co?

Reagovat
Phillipinho

To je snas uplne jasny, ze to Messi nikdy nebude ne?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
misinho7

chalan si ich dnes povodi

Reagovat
ACSeRw!n

musi to bejt pro nej momentalne obrovskej krok zpatky.. byl zvyklej hrat dospelej fotbal v Norsky prvni lize a ted tam hraje proti nakejm deckam.. snad se mu sezene co nejdriv hostovani nekde v normalni soutezi, jinak se obavam ze zakrni a bude stagnovat..

Reagovat
misinho7

Hostovat nepojde on pojde rovno so acka , v lete ide na letnu pripravu a tak sa uvidi..a myslim ze to neni krok spat, trenuje s najlepso i hracmi na svete a to mu da 3krat viac ako norska liga, sice hraju 3 ligu ale to niesu ziadne decka ak mu to pojde tak za polroka hraje primeru

Reagovat
LAM

A co bude dělat v tom áčku?To si jak fakt myslíte že bude hrát místo Ronalda,Balea,Benzemy či Jamese?To je ale blbost.Za prvý na to nemá a za druhý-v Realu hrajou hlavně hráči s vysokou cenovkou.

Reagovat
CHONG

Hele prosím tě, jaká čísla mám příští týden napálit do euro jackpotu?

Reagovat
ACSeRw!n

zatim na to nema..chce to hostovacku..

Reagovat
LAM

Samozřejmě.V téhle době nemůže nastupovat v 17 v základu aby nějaká milionová posila leštila lavičku.To by musel bejt neuvěřitelnej fenomén.Otázka je kam ho psoalt aby se tam fotbalově rozvíjel a hlavně hrál.

Reagovat
Kokesh

Ja od nej nic svetobornyho dnes necekam...

Reagovat
Robbie

je Odegaard v základu ?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Robbie

aha, měl bych si nasadit okuláre

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana bude pekne horet . Co je s Llorenthem ? Jaimim ? Noblejas

Reagovat
Kokesh

Pred prichodem Martina v komentech ani jedna sestava Castilly, ted se probira uz pred zapasem i z rad oponentu. Za chvili bude mit postaveni jak Cris v Acku, proste hvezda.

Reagovat
misinho7

Moja praca som tu stale o nom pisal a hla.. ale zasluzi si , raz to bude hviezda

Reagovat
Kokesh

Pekny oraniste...

Reagovat
misinho7

Inac ta obrama je az taka katasteofa? Viem ze ten pravy obranca hraje super ale dalsich nepoznam..nejaki nic moc hraci?

Reagovat
Kokesh

Derik je povolany s Medranem do A, to je takova stalice. Jinak se to neskutecne toci, da se rict cela sestava, tak jako tomu bylo i v predeslych letech. Dnes neni na stridani jediny obrance. Jinak se to nejvice toci asi mezi Llorente, Noblejas a Caballo + kdyz je potreba tak se doplnuje z C.

Reagovat
misinho7

Co je to za ihrisko ? Tak prestavam verit tomu ze sa dnes Martin predvedie

Reagovat
smazaný uživatel

Vodni fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi by umrel

Reagovat
misinho7

To ne,a cenu pozerat...sak to neni futbal ale vodne polo

Reagovat
Kenneth

Po 2 minutach sem to vypl. Pro Odeengardovo vyvoj uplne uzasny podminky, 3. spanelska liga v blate mezi 10ti divaky.

Reagovat
LAM

To máte zbytek Castilly tak špatnej?

Reagovat
smazaný uživatel

neni .

Reagovat
smazaný uživatel

"Odeengardovo vyvoj "

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je strašný jak ti kkti neumí skloňovat, to se učí v první třídě ne? Bohužel to tu nevidím poprvé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Leon kvalitne.

Reagovat
smazaný uživatel

GOLASSO

Reagovat
smazaný uživatel

Burgui

Reagovat
smazaný uživatel

chudák komentátor, ten sa šiel zblázniť

Reagovat
Visca el barca

Kde je ten debil Artorias? CR přestával sázet golky, tak jak rychle přišel tak je v trapu

Reagovat
technecium

Reagovat
misinho7

Chudak odegaard ....tu sa akurat co najskor zrani ...striedal by som ho tu nema zmysel ho nechvat na bahnisku nic nevymysli..toto je jak stavane pre 200kiloveho tlustoprda ktory si to uzije

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

No neviem ale ma zmysel ho tam nechavat ked sa lopta neda prihrat na meter po zastane po polmetri..ma to zmysel ked sa hraje nakopavana a on hlaviclar neni a ma 50 kg..nema

Reagovat
smazaný uživatel

REAL MADRID STARTING XI: Casillas; Arbeloa, Varane, Nacho, Marcelo; Illarramendi, Kroos, Isco; Bale, Benzema, & Cristiano.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kenneth

Příští týden začítá poslední třetina sezona a on ho prostě nepošetří. Jemu nestačí že půlka základu je v hajzlu...

Reagovat
Ed_Hazard

wtf, Castilla prišla o regulárny ol.... dobrých 30- centi bola lopta za čiarou

Reagovat
smazaný uživatel

To me poser. Castilla da gol, mic tak pul metru v brane a nikdo nic nevidi..

Reagovat
Kokesh

Pomezni Jasny gol, tohle neuznat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jasna penalta..

Reagovat
Kokesh

A jeste penalta, to je jak z Africkyho sampionatu heh.

Reagovat
Ed_Hazard

On nepískol ani penaltu to je megapičus...

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecny. Hriste uplne na kokot, horsi jsem hooodne dlouho nevidel.. a pak nakonec prijit o vyhru diky zkurvenym amaterum s pistalkou a praporkem..

Reagovat
LAM

A jak hrál ten Odegaard?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že je fotbalista a dneska se hrálo vodní pólo, tak se to dá posoudit jen těžko.

Reagovat
Kokesh

Ma mit nejaky jiny privilegia nez ostatni? Jasny, ze se to da posoudit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak chceš posoudit výkon jednotlivých hráčů, když se jim při vedení míče zastavuje míč v kaluži a nejde přihrát po zemi na delší vzdálenost než několik málo metrů...

Reagovat
Kokesh

Kazdy kdo hral fotbal aspon jednou za zivot na necem podobnym zahral...stane se, rozhoduje bojovnost. I Benavente ktery ma podobnou postavu jako Martin jezdil po prdeli...Odegaard stridal v bilym, ostatni maji spinu i v prdeli. Chapu, ze to nebyl zapas pro nej, ale posoudit se to jednoduse da.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono, že se někdo vozí po prdeli, ještě nemusí nutně znamenat, že byl tomu týmu vyloženě platný.

Reagovat
Kokesh

To si pis, ze znamena, na podobnem terenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Může, ale musí to být účelné. Ne, že se jenom válí a balón nikde.

Reagovat
smazaný uživatel

takže blbě

Reagovat
misinho7

Ta, by hral blbe aj messi...neviem co tu zacinas na takom sa neda hrat futbal, xavi by ich dal na sud rovno

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám, v bazénu se s míčem u nohy dá něco předvést jen těžko, uvidíme příští zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Už v La Lize je kvalita rozhodčích, až na pár výjimek, zoufalá, takže těžko očekávat, že ve třetí lize to bude lepší.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Ale aj tak verím že to prvé miesto bude na konci sezóny patriť práve castille. Priamo do Segundy nepostupuje nikto hej? Všetci musia tuším hrať baráž, len tým z prvého miesta bude nasadený až do záverečnej fáze baráže, či mýlim sa?

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Arbelou už si vodí i Depor.

Reagovat
misinho7

To je megako...hrac ktory nedosahuje ani kvalitu castille ...

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak před centrem obíhal ten balón až skončil v autu...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Depor, takové šance

Reagovat
bayern987

Dobře postavené břevno!

Reagovat
bartlu

No hlavně Bale to tam mrdnul úplně bez přemýšlení, stačilo to poslat po zemi k tyči.

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva fix břevna už..

Reagovat
Miguel19

Parádní zápas. Jenom škoda, že to není 2:1..

Reagovat
Kokesh

Iscooooo

Reagovat
Ángel di María 22

Kurva jo už. Mělo bejt tak 4 touhle dobou.

Reagovat
Miguel19

Ronaldo

Reagovat
Miguel19

Co tam dělal tvl?

Reagovat
smazaný uživatel

nechtěl gól z dorážky do prázdné, aby mu to nevyčítali

Reagovat
misinho7

Chcel to nechat iscovi vedel ze sa odrazi

Reagovat
smazaný uživatel

Isco uz taky potetovanej..

Reagovat
smazaný uživatel

má ruku no se ti to nelíbí?

Reagovat
smazaný uživatel

Nelibi.

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Není to jeho věc?

Reagovat
smazaný uživatel

A ja rikam, ze neni? Nebo co tim chces rict?

Reagovat
bartlu

To byl faul na Ronalda ? aha

Reagovat
sensei25

nedotknutelný sa zasa rozčuluje....xD

Reagovat
Ed_Hazard

Iscoooooo, tie jeho obalovačky Na druhej strane CR, to si robíš srandu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se tam Kroos Ronaldovi tlemil, že to chce zkoušet z takovýho úhlu..

Reagovat
smazaný uživatel

Isco a Nacho vypadají jak dvojčata.

Každopádně doufám, že bude Pepe s Ramosem mimo ještě dlouho, Nacho v obraně jak to ten synek mohl dotáhnout do realu, to musí být tlačenka jak sviňa

Reagovat
misinho7

On je dobry na par minut alebo ako krajny bek ale na stoperovi

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné. Zatím jsem ho viděl jen na stoperu a tam to nemá co dělat s profesionálním fotbalem.

Reagovat
smazaný uživatel

marcelo dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Penaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

http://www.sport265.com/p/sp1.html#www.rojadirecta.me

odporúčam tento stream, komentátori čistí cirkusanti, dal by som ich vyšetriť na psychiatrii

Reagovat
Ed_Hazard

wtf teraz tam rapujú

Reagovat
SIRBRANIKE

proste blazni

Reagovat
SIRBRANIKE

To fakt prdel.

Reagovat
Ed_Hazard

Deportivo ide do prečíslenia a oni začnú spievať ludovky

Reagovat
Kokesh

Ze zapasu, ktere jsem povazoval za samozrejmy se momentalne stava boj o vsechno...divaci to vidi, my z obrazovek tez, ale nic se nedeje. Tym nema dusi...chvilema to vypada, jak kdyby jsme v pulce sezony zacinali uplne odznova.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo běž do piče už s těma pádáma, to je nehoráznost

Reagovat
roman1978

to je taková filcka ten penaldo. neuvěřitelný podvodník

Reagovat
Miguel19

Proč mu nedá kartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta na Ronalda nebyla, tam přes něj spíš přepadával a ještě tomu hodně přidal, ale je neuvěřitelné, kolik ten rozhodčí přehlédl evidentních držení a faulů na naše hráče a některé dokonce otočil v náš neprospěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, trochu objektivity. Kolik tam toho hráčí realu nafilmovali a kolik toho už pustil za fauly na hráče La Coruni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se asi diváme na jiný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš asi nějaký sestřih ukřivděného fanouška z youtube

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, já mám zapnutý Sport 2.

Reagovat
smazaný uživatel

SOuhlasím s tím, že dneska je rozhodčí zatím hodně proti Realu, ale tohle penalta nebyla

Reagovat
alcantara

Napríklad? Podľa mňa to píska úplne v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Benzema utíkal protihráči, začal se dostávat před něj do slibné šance, ten protihráč ho chytil, dokonce mu i natrhl dres, povalil ho na zem a on to pískne pro Depor, to byl vrchol. Ale na výsledek to vliv nemá, takže se v tom nemá smysl nějak víc babrat, musíme proměňovat šance, měli jsme jich na další 3 góly.

Reagovat
celeb

ze ho predtym Benzema stiahol za ruku aby sa dostal k tej lopte sa na SB piskat nema? Az potom nastalo to, o com hovoris.

Reagovat
Miguel19

Však to posoudil naprosto správně. Benzema fauloval první. Naopak otočil ten "faul" na Ronalda...

Reagovat
alcantara

vidím to podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě. V obou případech fauloval jako první hráč Deporu.

Reagovat
Miguel19

Že mě to nepřekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi celkem jedno, co tě překvapuje. Několik situací tam posoudil dost nepřesně. Ale jak říkám, kdybychom proměnili šance, jsou nám jeho chyby jedno.

Reagovat
Miguel19

Jj a klasicky všechny v neprospěch Realu..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč klasicky? Dneska tam prostě nepřesně posoudil několik zákroků, toť vše.

Reagovat
alcantara

Naopak, jeden z tých najlepších výkonov rozhodcu v primere do týchto chvíľ.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z lepších, ale to spíš svědčí o katastrofální úrovni rozhodčích v La Lize, kteří skoro v každém zápase udělají nějakou hrubku.

Reagovat
celeb

to sa nikto nehada, akurat ty im vycitas veci, ktore zapiskal spravne.

Reagovat
smazaný uživatel

Několik nepřesností tam měl, ale jak říkám, výsledek tím neovlivnil.

Reagovat
alcantara

Alebo lepších, presnejšie...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Benzema vypichl balon tomu obrancovi..

Reagovat
misinho7

Kontakt tam bol...ale nemal sa hadzat jak debil

Reagovat
Ángel di María 22

Cristiano libová klička

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Miguel19

Nejlepší klika

Reagovat
Ed_Hazard

ouu teraz Cristiano takéhoto ťa chceme vidieť

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký elastico

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo.

Reagovat
sensei25

Messi je o 15cm mensi od Ronalda o 15 kil lahsi a ustoji toho 10x viac...keby ronaldo nepada ako dement,tak v konecnom zuctovani na konci sezony ma o dalsich 10 golov viac,pretoze namiesto sance sa hodi a caka na penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ubožák.

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

di do prdele napsat to o hobitovi, tak se slítne celá culetka

Reagovat
bartlu

No jo, ale tohle je všeobecně známá věc, to nemělo ani cenu psát

Reagovat
alcantara

Tak v tomto ich nemôžeš porovnávať, to je iný šport.

Reagovat
Magic player

Kdyby si mel neco odpopano, tak vis, ze prave typy jako Messi jdou nejhure faulovat a sundat je na zem chce fakt brutalni pocinani.

Kdyz si maly, podsaditejsi, mas hodne nizko teziste, silne nohy a da se toho opravdu ustat hodne, pokud chces samozrejme.

Jinak to, ze Cris skoro kazdemu faulu pomuze je fakt, v tom mas pravdu, ale i kdyby chtel vsechno ustat jako Messi, neslo by mu to tak dobre a porad by byl na zemi mnohem casteji nez on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já se bavím jenom o té jedné části,kterou jsi zdůtaznil i ty,totiž , že Ronaldo nechce nic ustát.

A odkopáno mám ,to se neboj , fotbalem jsem se živil.

Reagovat
Magic player

Jo, fakt jsem tim komentarem reagoval na tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud ne, tak se omlouvám za nevyžádaný komentář. Ono v těch delších vláknech už nejde tak rozlišit.

Reagovat
Magic player

Nic se nedeje, jen tva reakce fakt nedavala smysl, reagoval jsem na sensei25.

Reagovat
misinho7

Mohlo to byt sice uz 3:0 ale aj tak je to katastrofa...bez chcenia, hruza

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ta nula,šance Deporu jaksi ve své velikosti nevidíte,

Reagovat
misinho7

Ehm mali nejaku tutovku ? My sme dali dve brvna

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom Cuenca trefil kazilase di hlavy ,ale to nic.

Reagovat
celeb

no ja som ziadnu nevidel, ale zas pozorujem to len na 3/4 oka.

Ale Real to slusne vypustil po tom gole. 2 zrde, zopar sanci, gol a ... preradenie o 2 rychlostne stupne, to by sa im mohlo vypomstit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud depor vydrží první ch 15 ve 2.půli ,mohl by na vyrovnání pomýšlet,baletky by se zatáhli a bylo by to buď o vyrovnání nebo o brejku kristíánka.

Reagovat
Mishko

Ako keby jediný náš hráč platný v brejkoch bol CR Bartra is still running?

Reagovat
smazaný uživatel

No,a tu Cuencovu šanci v prvních minutách jsi neviděl?

Reagovat
smazaný uživatel

My dali 2 břevna a měli jsme ještě jednu velkou tutovku, oni jeden náznak. Na šance, dejme tomu, 4:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden náznak??? Ty vole to mylsíš fakt vážně Cuenca trefil Kazilase do hlavy , ten už nemohl vůbec nic dělat. Celkově samozřejmě Reál víc šancí i víc pokusů o nafilmování .

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jeden náznak šance. Ty ostatní situace, kdy Iker klečí na pětníku a čeká, než se k němu dokoulí míč, neberu jako šance na gól. My naopak kromě gólu dali 2 břevna a měli jsme tam ještě jednu akci, kdy to odvraceli s vypětím všech sil na roh.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsi to neviděl,to tě omlouvá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, já to viděl, ale ty máš asi puštěné něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ještě jednou Cuneca vypálil ,terfil kazilase do hlavy,to není šance?

Reagovat
smazaný uživatel

Je, proto jsem o poločase napsal 4:1 na šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bartlu

Cuenca si zaslouží lepší tým, tu levou stranu tam dost slušně větrá.

Reagovat
CHONG

Škoda břeven, zvlášť toho Cristianova, ten kluk by se potřeboval chytit gólem.

Reagovat
smazaný uživatel

dá hetrik

Reagovat
smazaný uživatel

hetrik? to je slovensky?

Reagovat
smazaný uživatel

Real nehraje tak hrozně.. akorát proměňovat šance, no. Vytvářejí si je pěkně... už to mohlo být dávno 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda palec pro Balea, dneska hraje dobře.

Reagovat
Ángel di María 22

Bohužel doma proti zevlákům to nestačí. Ale aspoň něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem to chtěl napsal, dneska je výborný.

Reagovat
CHONG

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Doma proti podprůměrnému týmu. Neskutečný Bale.

Reagovat
bayern987

Tyč

Reagovat
smazaný uživatel

počuj, ako je na tom S04 teraz? ako sa im darí, momentálna forma ...

Reagovat
Billy McClane

Momentalne hraju 0:0 s Franfurktom.

Reagovat
bartlu

Jééj, škoda

Reagovat
bartlu

a zase

Reagovat
smazaný uživatel

ale presne toto je to (ne)bránenie Kroosa a Illarru, ktoré ma nebavia ... na tomto vyhorel minulý rok Bayern a teraz môžeme my

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa fakt kužel při tom centru.

Reagovat
Ed_Hazard

ouu karim to muselo brankára bolet

Reagovat
SIRBRANIKE

Do pice tam, ale od Ikera to bola parada.

Reagovat
smazaný uživatel

to sou takoví luckeři ti bílí

Reagovat
bartlu

No, dneska dali dvě břevna

Reagovat
smazaný uživatel

ale mohli dostat už aspon tři góly

Reagovat
smazaný uživatel

Vrah golmanu.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

No, modleme se, ať se dá Pepe dohromady, protože s touhle obranou v kombinaci s absencemi v záloze to může být pěkný průser i v tom Gelsenkirchenu.

Reagovat
smazaný uživatel

to se neboj. Obranu proti S04 ani nepotřebujete

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe už by mal byť k dispozícii, už trénuje s tímom, dnes len dostal voľno, aby bol plne fit na LM

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo by to tak být, tak věřme.

Reagovat
bartlu

Hm, tak v 2. poločase Depor 3 hezký šance.

Reagovat
Kenneth

Arbeloa - Varane - Nacho hodně velká komedie. Se Španěly se doufám v létě rozloučíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Přece bys nechtěl,aby v Madridu hráli Španělé!

Reagovat
Kenneth

Drž hubu prosimtě.

Reagovat
valloire

starej se o svůj cirkus

Reagovat
smazaný uživatel

O ten se staráš ty.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

S Nachem ne, na základ nemá, ale to po něm taky nikdo 90% času nechce. Jako záskok na všechny posty v obraně v pohodě stačí.

Reagovat
Kenneth

Evidentně to ani na tu čtyřku v Realu nestačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

arbeloa a nacho su hodny maximalne castilli..nechapem akp mozu taly hraci hrat za nas

Reagovat
Ed_Hazard

opäť hrá slabo každý jeden hráč, Kroos jeden z najhorších na place...už by sa patrilo ho stiahnuť, zatiahnuť Illaru a poslať tam Medrána

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho je na pozíciu lavičky super, skôr by som ho ale dal ako backup Arbelou a jeho sa zbavil

Reagovat
Ed_Hazard

presne na bekovi hráva dobre

Reagovat
Miguel19

Jak to při těch šancí může být jenom 1:0..

Reagovat
Ed_Hazard

Skúsil by som takéto rošádo, i ked by to bola sakramentský risk Kroos out, Medrán in....Arbeloa out, Derik in s tým že Nacho pôjde na kraj a Derik na stopera

Reagovat
SIRBRANIKE

Ako je to zabavny zapas, ale stejne ten hura fotbal zo strany Realu nechapem.

Reagovat
bartlu

Přímáček

Reagovat
Miguel19

Reagovat
valloire

Že to furt musí kopat

Reagovat
Kenneth

Ronaldo v honbě za svým egem další ukradnutá šance týmu...

Reagovat
ACSeRw!n

ty vole dlouho sem se drzel, ale tohle uz je fakt moc ty trestnaky Ronalda mozna by stalo za zvazeni ubrat na razanci a pridat presnost

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to zabal vole..

Reagovat
smazaný uživatel

lol ronaldo

Reagovat
Miguel19

Z takový vzdálenosti to poslat do 30. řady

Reagovat
smazaný uživatel

A furt to bude kopat

Reagovat
smazaný uživatel

A furt ho to nechají kopat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zleva Kroos, zprava Bale. Ronaldo ahoj..

Reagovat
Kokesh

Jak delany pro Toniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco ma tu strelu zpoza vapna taky vybornou.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to občas nekope Bale?

Reagovat
ACSeRw!n

posledni dobou ho k tomu CR docela pousti, pokud je to na levacku

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste aby s takovou zalohou ta obrana nehorela.. Nechapu.

Reagovat
Ed_Hazard

to nie je iba o zálohe, všetko to je prepojené.....Kroos je uplne mimo, Isco sa snaží niečo vymyslieť len to nie je rpe koho vymyslieť, CR mi príde že je vždy presne tam kde nemá byť, Benzemovi nič nevychádza..

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu, ze je to propojeny. Problem te zalohy je hlavne rozestaveni. Tri hraci musi hrat ctyri posty, tzn. pokryt stred a jeste k tomu pomahat bekum na krajich. To je zakladni problem.

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný trestňák.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni gol porad proti Bayernu. Vtipny.

Reagovat
misinho7

Ze mu to kurnik carlo nezatrhne...furt to kope na tribunu

Reagovat
misinho7

Isco o tri galakticle levely najlepsi hrac na ihrisku

Reagovat
alcantara

Tiež tam mal pár zbytočných strát v prvom polčase.

Reagovat
smazaný uživatel

I ve druhym. Nehraje tak dobre, navic nedal jedinou finalni nahravku, i kdyz na to mel asi 10 skvelych sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nejlepší je,to je pravda.

Reagovat
alcantara

Bale a Casillas.

Reagovat
Miguel19

Však nic nehraje kromě gólu..

Reagovat
misinho7

ta zajdi k ocnemu

Reagovat
Miguel19

Ok

Reagovat
Kokesh

Aha.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Madrid to hraje zase v dôchodcovskom tempe a pôsobia rozhárane, škoda že tam dnes nehrá niekto so schopnejšou ofenzívou. Aj ten gól bol po školáckej chybe v rozohrávke, mohlo to byť ešte zaujímavejšie

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo , příjde mi to dnes jako vyrovnaný souboj dvou týmů z klidného prostředku tabulky.

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Uz niekto prosim zakazte tie brejky . Ked to postupne rozohravame je to 100 % lepsie

Reagovat
Kenneth

Neskutečné když si představím že je na hřišti záloha za 100 mio.

Reagovat
Ed_Hazard

no Lucas ukáž sa

Reagovat
sensei25

ronaldo totalna bieda

Reagovat
Switchback

máš na tiketu ty dva góly, že?

Reagovat
ACSeRw!n

CR

Reagovat
Miguel19

Hráči Realu teda vypadají hodně unaveným dojmem...nebo je to taktika?

Reagovat
smazaný uživatel

Carlova urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

tým, že nerotuje, tak sa z toho stáva taktika

Reagovat
valloire

gol gol

Reagovat
sensei25

joj boha biely balet...xD..viac stastia ako rozumu...

Reagovat
SIRBRANIKE

Ale zakoncenie Karima, to bola poezia.

Reagovat
Kokesh

Libovyyyyy Karime

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, důležitej gól.

Reagovat
Kenneth

Díky Karime.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Cris aspon asistencia

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Depor hlavně že mají asi 150 šancí

Reagovat
Miguel19

Parádní zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bohužel . Jestli je v něčem Real silný ,tak v tom,že vyhrává vyrovnané zápasy Ale třeba se ještě uspokojí jako po prvním gólu,nebo ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

A teda jak se nadává na Arbelou, tak dneska má prsty v obou gólech.

Reagovat
ACSeRw!n

to ovsem nic nemeni na tom, ze to je peknej traged

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, jen je to zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale style

Reagovat
ACSeRw!n

sudi

Reagovat
Kokesh

Karim by na leve strane strcil do kapsy Crise i Garetha dohromady.

Reagovat
ACSeRw!n

jasne

Reagovat
misinho7

Tak po dnesku je asi iste ze CR ten mesiho rekord neprekona

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné už od té jeho červené.

Reagovat
Atlético de Madrid

to ho spíš překoná sám Messi

Reagovat
valloire

no to těžko

Reagovat
Atlético de Madrid

no v tý sezoně, ve který dal 50 branek měl po 22 zápasech taky 23 gólů... a po novym roce je to o parník nejproduktivnější hráč ligy

Reagovat
valloire

Jenže Barcelona začala po ztrátě titulu hrát systém vše na Lea plus sudí se činili při penaltách a tak dal v posledních 4 zápasech 9 gólů. Do tý doby byl za Ronaldem.

Reagovat
Atlético de Madrid

Systém vše na Lea se snad hrál vždycky A letos pro změnu kopal penalty dvě, tak mu to sudí třebas někde vykompenzuje.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo Carvajal preboha? to nemáme Derika alebo Medrána?

Reagovat
smazaný uživatel

za Isca ... tak to je ešte geniálnejšie než som čakal

Reagovat
misinho7

Gareth teraz vymetie pavucinku

Reagovat
valloire

Aspoň trefí bránu.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Zase to vysoké těžiště.

Reagovat
valloire

Tak to maj v Barceloně asi všichni. Tým, kde simuluje i uklízečka je jen jeden.

Reagovat
sensei25

asi si nevidel dnes ronalda ty uklizecka

Reagovat
smazaný uživatel

To je král blbů,co? Po všech těch simulacích ,kterými Ronaldo vybojoval zlatý míč to klidně hodí na Barcu

Reagovat
valloire

Král blbů si tu jenom a pouze ty. Takový sračky co vypouštíš, se jen tak nevidí. Můžete zase volat po krásný a sluníčkový diskuzi kašpaři.

Reagovat
sensei25

chod sa liecit prosim ta,lebo zdravy urcite nie si

Reagovat
valloire

Já jsem ouplně v pořádku. Ale kolega by potřeboval vyšetřit, možná pěstí. Psát o Ronaldovi, že je ubožák a vysimuloval si GB může jenom psychopat.

Reagovat
sensei25

a pisat ze u nas simuluje aj upratovacka a pritom ROnaldo je kral simulantov,tak to moze pisat iba psychopat....hm?

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
CHONG

Na tohle bacha, za chvilku dorazí z párty Brazzers Chuck Bola a vytmaví ti, jaký jsi ubožák, když si musíš dokazovat mužnost tím, že chceš někoho zmlátit.

Reagovat
smazaný uživatel

I bez argumentů to jde,co? Stačí bejt vostrej hoch ,kterej pro nějaký to tvrdší slovo nejde daleko ,neboť jej život jaksepatří naučil ,co?

Reagovat
valloire

Ty vole, já jenom reaguju na ty tvý kecy dneska. Pak se nediv, až se ti vobuju do skřeta ubožáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivím se ,co tě znám,ty nic jiného neumíš. Jen dělat toho siláka a navážet se do Messiho. A teď napíšeš,že jsi se do něj obul jen dnes a jen díky mě. Ty jsi opravdu bavič.

Reagovat
valloire

di do prdele, nemam na tebe náladu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já jsem tebe pisoáre neoslovil ,byl jsi to ty , který to zde chtěl jako vždy umravňovat , uklidňovat ,prostě vrátit tomu úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Rozdiel medzi illarom a lucasom ? Illara to jak polalany dava dozadu vsetko a silva vsetko riesi smerom dopredu

Reagovat
misinho7

Pokakany*

Reagovat
celeb

napis posraty a nebudeme muset lustit preklepy.

Reagovat
ACSeRw!n

Jese

Reagovat
misinho7

Boha jak sa zranil aj marcelo ta mozme sa odhlasit aj z ligy a LM

Reagovat
smazaný uživatel

Furt na to nejsme tak hrozně jako PSG, kterým se dneska v jednom zápase oddělali před LM Lucas, Marquinhos, Cabaye a Aurier.

Reagovat
CHONG

A ještě dostali v posledních pěti minutách dva góly a ztratili dva body, zápas na mašli.

Reagovat
Kluivert9

A jako bonus jen remíza

Reagovat
misinho7

a to som im proti Chelsea fandil tak teraz su asi skoro bez sance

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, jediná skutečná ztráta je Lucas, takže bych to zase tak černě neviděl.

Reagovat
Leo Rekordman

a kto bude hrat praveho obraancu?

Reagovat
smazaný uživatel

van der Wier? To je ten co v domácím zápase dokázal vymazat Neymara.

Reagovat
Leo Rekordman

aha to je ten? tak si idem odrazu stavit na Chelsea

Reagovat
Ed_Hazard

toto nebolo na červenú?? aha nech idú tí španielskí šašovci do piči....všetci doradu

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tam dal na Schalke Lucase Silvu místo Illaramendiho.

Reagovat
Kenneth

To se určitě stane.

Reagovat
misinho7

za tych par debutovych minut uplne paradny vykon , nestratil ani jednu loptu a to nenahrava vsetko na istotu

Reagovat
Ed_Hazard

No myslím že marcelo bude chvilku out.....vyzerá to na členok

Reagovat
2miguel1

fuu tak Real poriadna bieda ...buduce kolo vonku s Elche, tam to asi ukopú ešte s nejakou penaltou ale potom je tam Villarreal,Bilbao,Levante,Barcelona...tam s touto hrou proste musia strácať

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby byl v Deporu nějaký normální zakončovatel a ne ustrašenci, tak zase prohrají

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

To už budou zase z krize venku , vrátí se stopeři,ti jim opravdu chybí nejen v obraně,ale i pro celkovou hru. Hlavně musíme vyhrávat my, máme to v rukou.

Reagovat
JarousFCB

CR super

Reagovat
smazaný uživatel

No,škoda, že Depor pak odpadl směrem dopředu ,hlavně v tvorbě šancí ,Real byl dnes k poražení ,myslím,že by jej dnes daly všechny horní týmy až po Málagu ,ale nemůžeme chtít všechno,

Reagovat
CHONG

Vidím, že bezculés opět vytáhli do boje za čistou diskuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatímco pokorňáci z Realu by podobně slabý zápas Barcy nechali bez povšimnutí.

Reagovat
CHONG

Vůbec nejde o hodnocení zápasu a ty to moc dobře víš, ale klidně si dál lži do kapsy a běž někoho nazývat ubožákem.

Reagovat
smazaný uživatel

Někoho?Snad Ronalda,ne? Ano tento člověk může být jaký chce fotbalista,ale tím filmováním a nesportovním chováním je pro mě ubožák. Možná bych vystačil s méně expresívním výrazem ,ale žádný mě nenapadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Napíše člověk, kterej tu zasírá diskuzi poměrně často

Reagovat
CHONG

Jenže já jsem tady nikdy nevzýval čistou diskuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že CR7 bude i nadále pokračovat v těchto intergalaktickejch výkonech

Reagovat
smazaný uživatel

no pozor, měl tam jednu ultragalaktickou kličku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

... a nahrál na gól

Reagovat
Andis

Furt ty kličky na rozdíl od tebe umí

Reagovat
smazaný uživatel

tak jedna za par zapasov víde, inak tie bicykle nad loptou , ktore su totalne kontraproduktivne su len na pohlad pekne, ale inak na nic ...:)

Reagovat
vocasisko

ani na pohled nejsou dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

raz ma pobavila jedna hláška , citujem " Ronaldo potrebuje 5 trikov na prejdenie 1 protihráča, Messi 1 trik na prejdenie 5-tich :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
loki5

A neberte to vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Stále se ptám, kde je náš analitik, nejchytřejší muž a rejpal, pan Artorias ? Chlapče jseš přesně to hovno, co jsem tvrdil Nedaří se a jsi v trapu

Reagovat
Dr. Admess

Máš to zapotřebí? Každej ví, že je to člověk s mozkem z jiné galaxie, akorát touto otázkou se pomalu, ale jistě řadíš k jeho úrovni...

Reagovat
Visca el barca

Samozřejmě, že nemám Ale tento člověk mě něolikrát urážel, bylo to jen rejpnutí. Jinak dneska to bude asi jízda že ?

Reagovat
Dr. Admess

Dal jsem hcp 0:3, věřím, že Leo dneska dá hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře ty :) jen škoda, že i tak to byl kurz max 2,2 noa že dá Messi hattrick byl přesně kurz 3:1 ..to je tak směšný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

jak dlouho má ještě Ronaldo trest?

Reagovat
smazaný uživatel

ved včera hral velmi dobre

Reagovat
Kluivert9

Vždyť měl asistenci...

Reagovat
vocasisko

ty se nepočítají ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to co se pocita nebo ne urcujete vy fanousci barcelony ne? podle toho jak se co hodi v tu chvili

Reagovat
vocasisko

Co já vím, mě do toho netahej, já beru asistence beru jako plnohodnotnou statistiku a jsem rád, že v poslední době se začala brát i celosvětově.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře ty mozna ne ale ostatni jo takze tak

Reagovat
bartlu

Já třeba taky beru asistenci stejně hodnotně jako gól, ono ještě aby ne, když někdo umotá x hráčů, hodí ti to před prázdnou a ty jen doklepneš a slávu shrábneš jen ty, vůbec.

Reagovat
Kluivert9

Teď nejsou penalty, takže zrovna se počítaj.

Reagovat
smazaný uživatel

aa sme doma dalsi pitomec do sbirky

Reagovat
JarousFCB

Čím to, že je na Atlético takový kurz? ... a na Lyon taky. To se mi nějak nezdá, ale asi se neudržím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti : Vytvářel velké nebezpečí. Trefil břevno, přihrál na gól, měl šance, zapojoval se do hry...Hrál moc dobře.“ (ohladom Ronalda) ...

Reagovat
smazaný uživatel

Však je to dobře. Už tam nemají zbytečnýho jednoho, ale už dva.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

zas tady ze sebe budes delat jeste vetsiho cu*acka nez si

Reagovat
smazaný uživatel

koho myslis teraz , ak mna ..pisem len fakt, ktorý ancelloti povedal, ak si pozeral vcerajsi zapas, musis uznat, ze je to totalna debi.lina , ak neuznas si neskutocne zaslepený

Reagovat
alcantara

Radsej sa na to vykasli

Reagovat
smazaný uživatel

pripada ti ze sem reagoval na tebe nebo na jirku? ty musis byt slovak a fanda barcelony = idiot jinak si to neumim vysvetlit

Reagovat
SIRBRANIKE

To si trošku prehnal, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si pozeral včerejší zápas, tak víš že šance měl, břevno trefil a na gól nahrál -> dá se říct, že vytvářel velký nebezpečí. Jediná diskutabilní věc je to "hrál dobře", což určitě nehrál, ale tak doprdele co má ten trenér jako po vyhraným zápase říct? "Vyhráli jsme, ale Ronaldo konkrétně hrál úplně na píču"? Čemu by to jako pomohlo? Myslíš, že Ronaldo neví, že hrál špatně?

Tady se kolikrát fakt řeší takový píčoviny, že to snad ani není možný..

Reagovat
smazaný uživatel

to uz snad ani nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

cim dalej tym viac klesas

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečnější než tvůj život by nebyli, ani kdyby tam seděli a sbírali kytičky

Reagovat
CHONG

Velmi dobře je silný výraz, ale jeho výkon si rozhodně nezaslouží výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

však on se asi právě vysmívá tomu "moc dobře" a ne jeho výkonu..

Reagovat
CHONG

Tak já jsem to myslel spíš obecně na bezculés, ale šoupl jsem to sem, když už se to zmínilo.

Reagovat
smazaný uživatel

tady uz chybi jenom ten idiot Bola a bude to dokonalost ta diskuze

Reagovat
patas92

artorias pls

Reagovat
smazaný uživatel

nepis, pls.. a zklamu te nejsem artorais

Reagovat
smazaný uživatel

Asensi : "Messi je najlepší. S Cristianom ho nemôžeme porovnávať. Portugalčan má ohromnú silu a dokáže strieľať góly, no Messi dokáže viesť loptu na nohe s tou neuveriteľnou mágiou, ktorá Cristianovi chýba. A nezáleží na tom, čo niektorí hovoria."

Reagovat
JarousFCB

že toto ještě někoho baví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nepisem to sem ako porovnávanie, na forcabarca je celý člank o tom, podla mna výborný nazor na utok MSN a k jednotlivým hracom, názor hodný odborníka ..dávam mu za pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

jojo vzdycky kdyz se chci zasmat jdu na forcabarca

Reagovat
CHONG

Tak když je to na forcabarca, tak to musí být pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Alves – Barragan, Mustafi, Otamendi, Gaya, Enzo Perez, Fuego, Parejo, De Paul, Negredo, Piatti

AMUNT

Reagovat
-Kopy-

Gaya je z jinýho světa snad, už aby podepsal novou smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

jj s nami

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
misinho7

coentrao von a Gaya snad ku nam tam Perez musi urobit maximum zeby sme ho ziskali

Reagovat
smazaný uživatel

Na co jako? Aby sedel?

Reagovat
Ed_Hazard

Pravidelné striedanie s Marcelom, zdá sa ti snaď Marcelo ako hráč, ktorý sa nemusí báť konkurencie? Ani zďaleka nie je v takej forme, akej by bol schopný, jeho výkony zachraňuje prakticky len ofenzívna robota, ktorá by mala byť nadštandard a nie ukázovateľ kvality, primárne by mal zvládať hlavne defenzívne úlohy, ktoré sú v drvivej väčšine zápasov podpriemerné..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nemluvis o Marcelovi z teto sezony, predpokladam.

Reagovat
Ed_Hazard

Práveže hej, v Januári/Lednu mal perfektné obdobie, možno koncom roka 2014, kedy mal k tej forme dobrý nábeh. Celá jeseň bola naopak taký štandard s tým čo som písal vyššie. Včera to tiež nebola žiadna sláva, vďaka bohu aspoň za jeho prínos v ofenzíve. Nie nadarmo uprednostňoval Carlo Fabia v ťažkých zápasoch (v minulej sezóne). Rovnaké by to bolo aj teraz, ak by nebol Fábio sklenený.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je to stejny, jak tady vsichni vcera nadavali na obranu, i kdyz zaloha (a utok) s obrovskym nasazenim nebyla schopna zachytit pomalu zadnej najezd soupere. Marcelo dozadu neni zadnej genius, ale pokud funguje system, tak si spolecne s Iscem tu stranu v pohode pohlida. Navic i tak dozadu skoro nehori, i kdyz par vyjimek samozrejme bylo. Lonskej Marcelo byl katastrofalni, takze mel Coentrao prednost, ale letos o tom pochybuju, pro Carla se stal nepostradatelnym a celkem urcite patri do letosni Top 5. Navic o te konkurenci to taky neni pravda, jeho nakoplo az to, kdyz ztratil misto v repre. Dalsi vec je "Pravidelné striedanie".. to jako fakt? Navic Gaya dozadu taky neni zadna jistota. Ten prestup bude mit smysl tak za 3 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

a čo takto prestup teraz a 2-ročné hosťovanie vo Valencii?

Reagovat
Phillipinho

Jo, na to Valencia urcite pristoupi

Reagovat
smazaný uživatel

Jako dobry, ale asi nezrealizovatelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli budou mít kluby z Anglie od příštího roku o polovičku víc peněz, tak si na Goyu bude stát dlouhá anglická fronta a vyjednávání o jeho ceně začne někde na 40ti milionech.

Reagovat
smazaný uživatel

To myslis, ze Vale ted zacne prodavat svy nejcennejsi hrace?

Reagovat
Phillipinho

Pokud prodlouzi a nastavi jeho vykupku na 80 mega, jak se spekuluje, tak snad Vale vubec vyjednavat o nicem nebude. Zacinaji stavet novy tym pod Limem a kolem hraci jako Paco ci Gaya to budou chtit postavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud někdo nabídne za beka 40+ mega, tak půjde. Valencie by byla hloupá, kdyby se nad takovouhle nabídkou minimálně nezamyslela.

Reagovat
Phillipinho

A koho sezenou lepsiho? Dostanou 40 mega a co s tim, kdyz na tu pozici stejne dobryho hrace na trhu nenajdou? Oni opravdu prodavat nemusi. V lete vyhodili pres 100 mega a v lete pojedou s nakupama dal....

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme. Já jsem si jist, že by to za tu cenu určitě vzali.

Reagovat
Ed_Hazard

No práve, pokial funguje s Iscom. A presne na toto sa nechcem spoliehať. Môže prísť zranenie, preskupenie alebo čo ja viem čo a takú podporu ako dáva Marcelovi Isco, vie poskytnúť iba máloktorý hráč. Ako nechcem nejako degradovať Marcela, ja som spokojný s jeho hrou, len sa nebojím priznať pravdu, že má tendenciu často horieť. Ako si písal, v prvej polovici sezóny ten systém s Iscom fungoval a popravde vo velkom množstve zápasov mala obrana piánko, lopta sa držala vpredu a keď sa náhodou stratila lopta, tak sa stihol tradične vrátiť aj Isco. Tým pádom nemal Marcelo v obrane veľa roboty a mohol sa sústreďovať na svoju najväčšiu zbraň, teda podpore útoku.

S tým pravidelným striedaním máš ale pravdu, to je skôr moje želanie ako realita Carlo je Carlo no. Isté ale je že niekto musí v lete prísť, lenže kto teda. Nacho bude snáď back-up za Carvajala a na tú ľavú stranu proste niekto bude treba, pretože neverím že Coetrao po takejto tragickej sezóne zostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy casto hori? To proste nechapu, na co koukas.

Reagovat
Ed_Hazard

V defenzíve, píšem o defenzívnej robote Neviem teda ako to bolo v tomto zápase, ale špeciálne pre teba spočítam koľko centrov cez neho prešlo, koľko hráčov ho posadilo na zadok kľučkou a podobne

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, jen nechapu, o kterych mluvis zapasech. Ty o tom tady pises, jak kdyby Marcelo horel a ti tri dalsi hrali daleko lip. A tom vcerejsim zapase jsem ti uz neco napsal. Kdyz je tragicka zaloha s nulovym nasazenim, tezko bude obrana skvela.

Reagovat
Ed_Hazard

Hej trocha to vyznieva že ho tu označujem za dreváka Myslím vo všeobecnosti, centre do vápna cez neho lietajú pravidelne a 1vs1 tiež nie je istota (nerátam súboj v šprinte ale keď je čelom k hráčovi a chrbtom k bráne). Ako by hral Coentrao môžeme len špekulovať, ale tiež si myslím že by Marcela neposadil. A to je ten problém, nemá žiadnu konkurenciu takže hráč typu Gaya alebo Bernat ho môže iba posunúť dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Uprimne je treba hlavne posunut Balea mimo Madrid, pak se zlepsi cela obrana i zaloha vcetne Marcela.

Reagovat
Ed_Hazard

A tak včera bol naše najlepšie krídlo

Reagovat
smazaný uživatel

To je mozny, ale jde o to, ze tenhle Real kridla nepotrebuje. Potrebuje dva krajni zalozniky a dva utocniky.

Reagovat
Ed_Hazard

No to treba vysvetliť Carlovi 4-4-2 bola vždy istota o tom nemôže nikto pochybovať

Reagovat
Ed_Hazard

Tak či tak sa bude musieť v lete niekto pohladať, Coentrao má s jeho zdravím nulový prínos pre tým. Navyše tréningy poctivo fláka, čo potvrdil aj Carlo..

Reagovat
misinho7

tak Marcelo ma formu jak hrom , bez neho je nas utok bezzuby a on je pritom obranca ale gayu by som bral , mohli by sa pravidelne rotovat s Marcelom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

a mame cakat nato az nam ho dakto vyfukne? a sedeit nebude pravidelne by sa rotoval

Reagovat
smazaný uživatel

Rotoval.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna Carlo bekov rotuje vpohode ak su zdravy . Arbeloa - Carvajal

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio odohral zatial 700 minut 3/4 sezony zraneny . Bude musiet ist a Gaya je vyborny back up za Marcela .

Reagovat
Phillipinho

Myslim, ze si budete muset nechat zajit chut. Na 90% procent prodlouzi novou smlouvu.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že si Villarreal zabezpečil aby proti nim nemohol hrať ten mexický čurák...

dnes prehráme... ale aspoň je vonku pekne

VAMOS RAYITO!

Reagovat
Phillipinho

Co ti Aquino udelal?! on je technicky vybornej. Spatny do defenzivy?

Reagovat
smazaný uživatel

že je to nepoužiteľný moták, dokáže zamotať hlavu súperovi, ale aj sebe, ak chceli neefektívneho kľučkovača, mohli si nechať Lassa, nevie strielať, prihrá asi 2 krát za zápas a musí hrávať, lebo podmienky hosťovania

Reagovat
Phillipinho

Netopyri zse strasne moc ztracenych micu, velky mnozstvi pokazenych prihravek....

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem to chtěl napsat. Strašně odfláknuté přihrávky.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia hraje takhle slabě proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz 2,2 na jedničku, tak se snažte, Netopýři.

Reagovat
smazaný uživatel

Špatně zahráno od obránce a Negredo udělal divadýlko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale díky za to.

Reagovat
-Kopy-

Negredo Negredo Negredo

Reagovat
smazaný uživatel

Rodrigo.

Ale Feghouli jakože wow.

Reagovat
CHONG

Jinak jak se tak dívám na náš kádr, tak je fakt strašně úzký, na lavičce ta kvalita prostě není, v létě se musíme zbavit hráčů, kteří nám nejsou ničím užiteční, tzn. Hrášek, Illara a Sami, vysrat se na nesmyslné pálky za Pogbu, DDG a Reuse a místo toho si zpátky stáhnout Denise a Casemira a koupit nějaký slušný backup na hrot a na stopera za slušný peníz.

Reagovat
smazaný uživatel

na Caseho zabudni, Carletto s ním zrejme nepočíta, v Porte nehrá vraj nijak super

Reagovat
CHONG
Reagovat
Ed_Hazard

Navyše tu bola raz diskusia o Casemirovi, v nejakej diskusii rozoberali fans Porta jeho výkony a to som teda čumel. Vraj tam hrá čistý priemer a v budúcnosti s ním počítajú max na rozšírenie kádra. Denis je naopak velmi šikovný, ale totálne nevyzretý, stráca kopec lôpt, niekedy sa pohybuje v nezmyselných priestoroch atď, proste potrebuje ešte rásť takže by som ho určite poslal ešte raz na hosťovačku. V lete mu to u ponoriek končí či nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Illaru nechat!

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vladis271

ked už madridista sa sťažuje na úzky káder, tak to my ostatní môžme fakt zabaliť.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodrigo za 5 minut na place 2 gólovky. Čich má. Teď jde jen o to, tu třetí proměnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Parejo je nějakej skrytej agent, nebo nevím. Strašný výkon.

Reagovat
-Kopy-

dneska je hroznej no

Reagovat
Kluivert9

Už i komentátor z má z něho prdel

Reagovat
-Kopy-

ufffff

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nechal ty prachy za výhru vyplatit už v 86. minutě, když jste začali zase týct v mezihře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda ten váš střed zálohy je děravej jak cedník.

Reagovat
-Kopy-

na konci na to byl sám Fuego, Enzo vystřídal a Dani dneska hrál s Getafe.

Reagovat
Phillipinho

Nevm, jestli to tu v posledni dobe padlo, ale 35 mega za Rodriga byl teda fail jak prase. Ale tak Limovi je to asi jedno....

Reagovat
garruklol

On stal 35 mega?

Reagovat
Phillipinho

Jj, ono to trochu zaniklo, protoze minuly leto jeste Lim nebyl oficialne majitele Vale a tak odkoupil sam odkoupil Rodriga a Gomese v celkovy hodnote 45 mega( Rodrigo 35 a Gomes 15) a do Vale je zapujcil. Ted po oficialnim odkoupenim podepsali s Valé dlouhodoby smlouvy.

Reagovat
Ed_Hazard

Myslím že po čierno bielej tlači, by ste mali zvážiť aj výmenu kalkulačiek.

Reagovat
Phillipinho

Jezisi, no jo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Podle mě se ještě vyplatí, je mu 23 a má to v sobě..

Reagovat
Phillipinho

Ale 35 mega.....to je proste uplne prestrelena castka

Reagovat
-Kopy-

25 mega

Reagovat
vocasisko

600. pro Barcičku a Messíčka

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

A Neymaríčka.

Reagovat
homeles8

''jaký jsou tvoje nejoblíbenější barvy?''

''růžovoučká, béžovoučká a šedivoučká''

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Padesát odstínů Šedi

Reagovat
homeles8

yeah, asi už jsem na ty diskuze moc starej

Reagovat
vocasisko
Reagovat
homeles8

tak to je ale dobrej film

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

no a co

Reagovat
homeles8

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
vocasisko

Bravo, Montoya, Mascherano, Bartra, Adriano, Busquets, Xavi, Rakitic, Neymar, Messi y Pedro.

tak nějak jsem to čekal

Reagovat
bartlu

Hezký výsměch Suarézovi, který se každý zápas snaží a Ney má v pi*i a stejně základ.

Reagovat
vocasisko

Tak tady jde spíš o to, aby si hlavně jeden z nich odpočinul a taky jsem upřímně spíš doufal, že to bude Neymar, kterej to aktuálně potřebuje víc.

Reagovat
bartlu

Dle mého měl z dvojice Ney/Luis sedět rozhodně Ney, poslední zápasy a to jeho laxní zakončení. Luis se mi zdá taky víc fyzicky v pohodě.

Reagovat
LAM

Jediný co by mohl bejt problém je ten že Suarez hraje každej zápas na 100% a naběhá na hrotě 11KM.Možná proto ho Lucho šetří.

Reagovat
bartlu

No, uvidíme, zrovna proti takovému soupeři mohl Luis přidat alespoň dva góly, na druhou stranu pokud je Ney fyzicky v pohodě, tak se taky potřebuje chytit, protože poslední zápasy nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

To je druhá strana mince. My s těma hráčema nejsme, takže nevíme, jak se který z nich cítí.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar potřeboval oddych jak nikdo. Naopak Suarez čím dál lepší a sedí ... Navíc by mohl Luis Levante dát nějakej ten fík a ještě víc si zlepšit sebevědomí.

Ale tu rotaci v obraně a záloze se naučil Lucho dobře. Po novým roce to dělal fakt blbě, kdy vyndal ze sestavy naráz dva zakončovatele. V dalším zápasy dva tvůrce hry. Teď to dělá vyváženě.

Reagovat
LAM

No obrana je dnes taky hodně na podcenění-Hraje jen jeden člen základní sestavy.

Reagovat
bartlu

Masch samozřejmě, ale Bartra je dost kvalitní stoper, Adriano si svoje udělá, maximálně lze pochybovat o Montoyovi, ale Dani taky potřebuje oddych, rotace vzhledem k soupeři ideální.

Reagovat
LAM

Dani sedí za karty Tam to bylo jasný

Reagovat
bartlu

To mi vypadlo, jaj Já myslel, že mu dává Lucho pohov

Reagovat
smazaný uživatel

To není podcenění, ale rotace. Ten zbytek hrál v Copě. Koukni se na to takhle - Dani hrát nemůže, takže tam je jasno. Pique hrál v posledních 7mi mačích plnou porci minut, takže ten si oddych taky zaslouží. A Alba? Podle jeho pohybů na place oddychovat nepotřeboval, ale třeba toho měl dost. To ví Lucho asi líp.

Reagovat
vocasisko

Ta obrana se dala ale tak nějak čekat, jediná možnost byla tam ještě nacpat Albu a vyhodit Montoyu, ale Alba hraje též v podstatě furt. Dostat Bartru do hry je prostě v této fázi soutěže tak nějak povinnost, to herní tempo potřebuje, svoje si odehraje a kdyby se někdo náhodou zranil, tak aspoň nebude tak nerozehranej, jak loni.

Reagovat
vocasisko

koukám, že píšu nejpomaleji

Reagovat
LAM

Taky bych souhlasil,že měl sedět Ney a Suarez sedět.Taky jsem zvědavej jak bude hrát Leo,protože z prava teď hrál fantasticky a takhle bude zase dost schovanej na středu.

Snad to ale bude dobrý a nic nepodceníme.Ta obrana na to trochu vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi bude zas hrat vsade co sa týka utocnej faze, na kraji na hrote, medzi utokom a zalohou..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem na to zvědavej, protože ta role, kdy měl před sebou o jednoho hráče víc, mu hodně vyhovovala.

Reagovat
2miguel1

Leo by hral super aj vonku pred Nou Campom keby ho tam Enrique postaví

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdar, ak by mal niekto HD stream na Barca - Levante tak prosím sem s ním. Díky moc a pomohlo by rovno ak ste mi sem niekto hodil zdroj odkial tieto streamy čerpat. Pomohlo by mi to

Reagovat
bartlu

http://www.rojadirecta.me/

Tady najdeš všechno.

Reagovat
Mercury
Reagovat
smazaný uživatel

Díky hoši

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi líbí jak tu píšete, že měl sedět Neymar, že potřebuje oddych a podobné kecy.

Trenér to ví zaručeně líp když je s nima furt než vy od gauče, tak už dost s těma pohádkama

Reagovat
bartlu

Ok, když ne oddych, tak určitě by měl posedět za ty jeho poslední výkony a za to, jak to měl u zádele

Reagovat
bartlu

Každopádně doufám, že dnes se zase chytne a ukáže něco z jeho magie

Reagovat
Miguel19

To by se tu pak nemohlo diskutovat o ničem

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Diskuze o oddychu je 99% zdejších momentu nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Komentů*

Reagovat
smazaný uživatel

To tady pak můžeme rovnou zavřít, protože to přece kouč dělá všechno dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ty se neozývej rádoby odborníčku

Reagovat
technecium

Tak zrovna ty bys tu neměl nic psát, protože víš absolutní hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna já? A na to jsi jak přišel?

Reagovat
technecium

Stačí mi tvůj úvodní příspěvek tady

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar

Reagovat
vocasisko

goooooool

Reagovat
technecium

Ty krávvvo

Reagovat
bartlu

Messiááááš + Ney

Reagovat
patas92

Reagovat
vocasisko

jsem myslel, že to budou hledat někde ve 30. řadě, ale ono to zapadlo

Reagovat
vocasisko

zas takovej haluzáckej gól Neymar potřeboval po tom, co vše zvládl spálit

Reagovat
Kokesh

Trosku se ukopl heh, ale ty Messiho pasy pres sirku vapna jsou paradni...

Reagovat
Ed_Hazard

celkom by ma zaujímala opakovačka, prišlo mi to ako ofsajdová pozícia

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden zelený na druhej strane sa tam zabudol.

Reagovat
Aldeano

Messi parádní přihrávka

Reagovat
Aldeano

Cocu

Reagovat
vocasisko

Messimu se na ten hrot nějak nechce, asi zjistil, že má na kraji víc prostoru.

Reagovat
patas92

prase

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by byl faul i v hokeji.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

Adriano dneska velké problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Barral, Bravo

Reagovat
vocasisko

zmrd s praporkem

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd o dva metry nebyl. No ty vole.

Reagovat
patas92

To je škoda, skvělá akce

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

typika no...defekti

Reagovat
patas92

dva metry

Reagovat
bartlu

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, páni rozhodčí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase nádherná akce. Když si to dají ti dva v pohybu, tak to má těžký jakákoliv obrana.

Reagovat
vocasisko

Bartra

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Mercury

Bartra

Reagovat
patas92

Bartrabauer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

Hušbauerbauer

Reagovat
alcantara

Joooooo

Reagovat
bartlu

Messi !!!

Reagovat
Diego2

Bartra je skvely dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti k to dneska vidíte?

Reagovat
frankiefcb

výhra 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

To doufám, pět litrů je pět litrů

Reagovat
vocasisko

Messi sakra

Reagovat
bartlu

Leooo, no tak

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidí Messi penaltový puntík, tak zpanikaří ...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Aktuálně:

Ronaldo 28 + Benzema 12 = 40g

Messi 24 + Neymar 17 = 41g

Snad se brzo rozstřílí i Luis, jelikož u Realu je to navíc +Bale 10.

Reagovat
smazaný uživatel

a plus Rodriguez

Reagovat
Leo Rekordman

a plus Nacho

Reagovat
smazaný uživatel

Ney by dával do prázdné ...

Reagovat
bartlu

Zasobčil, škoda.

Reagovat
Rattlesnake

bek tam šel do skluzu, čili by to pravděpodobně k neymarovi neprošlo

Reagovat
Switchback

ho neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyby ne, tak mohl čekat, že tam bude. Být to naopak, stoprocentně by se Ney podíval.

Reagovat
Mercury

Reagovat
vocasisko

čuměl do země no

Reagovat
patas92

V takových situacích na zadní vždycky někdo je

Reagovat
celeb

Zatial parada. Snad az na Pedra hraju vsetci dobre. Napriek tomu, ze Levante asi zostupi, nasa hra je dobra a na vzostupe. Nepamatam sa, kedy by som bol spokojny s vykonom takmer celeho muzstva. Messi hra vo vlastnej galaxii, ostatni sa snazia k nemu priblizit.

Prekvapil ma Bravo svojim Neymarovskym vybehnutim a hasenim nebezpecnej situcie.

Som spokojny a dakujem.

Reagovat
pejsek5

Messi dneska nic moc (až na 1+1 ), kraje obrany taky, Xavi neviditelný

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi má být neviditelný ,motor je v autě taky schovaný pod kapotou

Reagovat
smazaný uživatel

futbal nie je motošport

Reagovat
smazaný uživatel

je.

Reagovat
smazaný uživatel

Krajní beci slabo, Xavi slabo, Rakitič priemer, od Pedra som čakal viac, inak pohoda, občas vzadu nekoncentrovanosť z čoho vyplynuli slušné šance aj pre Levante. Messi intergalaktická asistencia

Reagovat
smazaný uživatel

S Montoyou jsem spokojený. Po svojí straně tam nepustil nic a dopředu to za něj odehraje Messi. Zato Adriano průměrný dopředu a děravý dozadu.

Reagovat
vocasisko

ale ne, teď měl Neymar zasobčit

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ale dneska ta koncovka superpříšerná. Kolik už bylo čistých gólovek?

Reagovat
smazaný uživatel

nový příspěvek

Reagovat
smazaný uživatel

No ale Pedro musí být důraznější.

Reagovat
Rattlesnake

pedro je ještě dřevěnější než loni......a předloni...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Konečně, už mohlo být tak 7

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně.

To je válec jak prase. Oni se zakousnou jak vlčák.

Reagovat
bartlu

Supeeeeeeeeeeeer

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
kubys

Doklepávač. Ne, jinak neviděl jsem první poločas, ale Pedro mi přijde perfektní.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro je oběť je hejtrů

Reagovat
smazaný uživatel

je, no ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro pred tou prihrávkou všetko kazil ako obvykle.

Reagovat
kubys

Já ale nemluvím o té přihrávce...on tam je od toho, aby vířil, pohybem dělal prostor, znepříjemňoval obraně život a pressoval, což ve druhém poločase zvládá dokonale.

Reagovat
_Blind_

A zase pravou nohou, kolikátý je to už v této sezóně gól pravačkou?

Reagovat
vocasisko

Messi's 36 goals for Barcelona this season (all comps):

- 19 with left foot

- 14 with right foot

- 3 headers

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na El Clasico

Reagovat
bartlu

Hm, to penalta teda nebyla.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
bartlu

Nezdálo se mi to, já bych to nepískl

Reagovat
kubys

Tak to nevím...

Reagovat
kubys

Tak byla, respekt.

Reagovat
patas92

jasná

Reagovat
vocasisko

tak to fakt pískat nemusel, nicméně si to obhájí

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle penalta nebyla..

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně jsou opět tragičtí na obě strany..

Reagovat
Aldeano

Klasika no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
Dr. Admess

Dr. Admess

15.02.2015 10:11

Dal jsem hcp 0:3, věřím, že Leo dneska dá hattrick.

Musel jsem se pochválit. Škoda, že na tipsportu nebyly vypsaný kurzy na jeho počet gólů dneska.

Reagovat
Mercury

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Chtěl jsem taky dát Messiho, že jich dá víc...ale v Chanci jenom 1,25 že dá jeden

Reagovat
Mercury

v synotu 1,15..jsem se musel smát

Reagovat
smazaný uživatel

hele psal sem ti to i vejš u toho příspěvku, ale u fortuny že dá 3+ gólů (!!!) 1:3 ! neuvěřitelný.

Reagovat
kubys

Ale radost v ochozech neskutečná.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je bohužel jinde

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel pro vás?

Reagovat
celeb

Kokos, Xavi ma taku kopaciu techniku pri strelach na branu ako ja s motykou na zahrade.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

C.Ronaldo se letos nemůže absolutně rovnat Messimu

Reagovat
vocasisko

Suaréz

Reagovat
smazaný uživatel

Suareeeeeeeeeez

Reagovat
smazaný uživatel

MAMMA MÍA

Reagovat
patas92

Reagovat
Rattlesnake

wow

Reagovat
Dr. Admess

SUÁÁÁÁÁÁÁÁÁREEEEEEEZ

Reagovat
bartlu

LUUUUUUUIS

Reagovat
kubys

Lahůdka.

Reagovat
celeb

LUIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSS

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

parada!

Reagovat
smazaný uživatel

N Á D H E R A ! ! !

Reagovat
SIRBRANIKE

Ty píço, nádhera.

Reagovat
patas92

kokos netrefuje tutovky, ale nůžtičky si dává

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl volej jak z učebnice, nůžky to nebyly.Ale to je fuk, gól to byl nádhernej

Reagovat
patas92

Tohle byly nůžky

Reagovat
smazaný uživatel

Nůžky jsou, pokud je hráč zádey k brance v okamžiku střely a kope ji přes HLAVU.Tohle byl VOLEJ,položil se do centu a z první ho bouchl do brány.

Reagovat
smazaný uživatel

Pri typickom voleji hráč stojí jednou nohou na zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jako proč......když se do toho voleje položíš, tak můžeš mít těžko nohu na zemi.

Reagovat
patas92

Tady to snad nekopl pres hlavu?

Reagovat
smazaný uživatel

KANIBAL !!!

Reagovat
xjert02

Tenhle gol upirovi z Feratu hodne pomuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez Krásnej volej

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez

Reagovat
SIRBRANIKE

Tie prvky priamociarosti pri utoceni ma fakt bavia. Obrovský rozdiel oproti min. sezóne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no ... Kdyby se nesesul o sekundu později, tak to mohla být pentle

Reagovat
smazaný uživatel

byla to penalta, ale koho to za stavu 5.0 zajímá,že

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, to by byl gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na hat-tricky je to v lize 23-23 (Messi-Ronaldo) nebo se pletu?

Reagovat
smazaný uživatel

No ale tohle mohl zpracovat líp.

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

Mesh hraje jak velkej šéf.

Reagovat
smazaný uživatel

Masch?

Reagovat
smazaný uživatel

ten taky

Reagovat
smazaný uživatel

El Jefecito

Reagovat
smazaný uživatel

a ten taky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Velká spokojenost. Tady to nemá asi cenu moc pitvat, protože minimálně nadprůměrně zahráli všichni. Navíc ten bombónek v podobě pátýho gólu ... Mňam.

Reagovat
smazaný uživatel

takový válec se mi líbí

Reagovat
Atlético de Madrid

Jenom abysme si to teda ujasnili, jak je to s těma minutama na gól.. Messi má 81, Ronaldo 76,5. Jako už to sice neni letadlová loď, ale stále je to takový menší škuner. Někdo by třeba mohl sečíst góly a asistence, to pro Messiho vychází líp. Ale asistence se nepočítaj

Reagovat
smazaný uživatel

to říkal kdo?! (že se nepočítají)

Reagovat
smazaný uživatel

btw Messi má 78,4 min na gól

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, já jsem do toho omylem započítal i repre. No po odečtení repre mi vychází dokonce 74,3

Reagovat
smazaný uživatel

Podle eurofotbalu 2901 minut a 37 gólu (řekl bych čísla mají správně)

Reagovat
Atlético de Madrid

jo, moje chyba

Reagovat
smazaný uživatel

np

Reagovat
Kenneth

A zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno jsi mi něco vyčítal ...

Reagovat
smazaný uživatel

kua Leo už...

Reagovat
homeles8

heh, teď chvilku vážně - že vás to pořád baví... Já fandil Juventusu aby se dostal zpátky na vrchol , pak jsem si ten vrchol jednu sezonu užíval a pak už to byla nuda. A teď se mi Juventus trochu už protiví Už jenom se koukat na ten zápas, kdy je jen otázka o kolik to bude gólů, dyť to nemůže bejt vůbec napínavý, ani nic. Jasný, góly jsou třeba krásný, ale k čemu to je, když je ten gól prakticky k ničemu. Nevim, no, fandit Realu/Barceloně mi přijde jako hrát hru na nejlehčí obtížnost, nebo hrát na kytaru písničku na 2 akordy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale klub si nevyberáš, proste ti nejak prischne. Každý má vlastný príbeh, pre koho platí toto, tak tie tvoje pocity nerieši: http://regina-afc.tumblr.com/image/49683554953

Reagovat
ACSeRw!n

"Já fandil Juventusu aby se dostal zpátky na vrchol , pak jsem si ten vrchol jednu sezonu užíval a pak už to byla nuda. A teď se mi Juventus trochu už protiví " dal nectu

Reagovat
homeles8

yeah

Reagovat
smazaný uživatel

preboha...

Reagovat
smazaný uživatel

kua Leo

Reagovat
smazaný uživatel

kua, toho fataua pošlite niekam na plantáž

Reagovat
smazaný uživatel

v útoku je leo - centrujeme

v útoku je manucho - chceme hrať po zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Licá

Reagovat
smazaný uživatel

Nespamuj, nosonohy!

Reagovat
smazaný uživatel

ban

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nasratý som jak penzista...

Reagovat
smazaný uživatel

KDYBY ZAVEDLY VIDEO TAK BY BARCELONE NEUZNALY PULKU GOLY BO BY ZJISTILY ZE TO JSOU OFSAJDY

Reagovat
smazaný uživatel

aňo

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi valoár nebo chong?

Reagovat
smazaný uživatel

nebav se s tím

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nebavím s tím ,ale tím.

Reagovat
smazaný uživatel

Buenooooo

ulepený ale predsa

Reagovat
smazaný uživatel

Na jak dlouho máte ještě podepsanýho Paca?

Reagovat
smazaný uživatel

teraz sa dohadujú na ďalšiu sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hraje Campbell?

Reagovat
smazaný uživatel

ani nemal loptu, vlastne jeden prienik

Reagovat
smazaný uživatel

sklamanie, ale potrebuje čas, celú jeseň vysedával...

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas ho to trápiť nemusí, lebo celý Villarreal hrá napiču, akurát Vietto to trochu rozhýbal

Reagovat
smazaný uživatel

KAKUTAAAAAAAAAAAAAA

toto bola spolupráca, Manucho, Licá, Gael

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo hraje, jako by prohrávalo. Moc se mi tenhle přístup líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Licá ukazuje, že je prospešnejší futbalista ako celý Aquino... 9,3 km za 70 minút + asistencia

Reagovat
smazaný uživatel

Campbel dobrý blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Denisovi rozbili hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Na keru rit daval plnu zostavu proti FCB Marcelinho je proste zahada . Teraz sa mu to vratilo 2 nasobne .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak semifinále Copy je pro Ponorky úspěch. To jako to měl spláchnout do haj-lu nějakou béčkovou sestavou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nesktuocne . Napisal uplnu blbost a aj tak mu to lajknu Ty vole aspon si to precital co napisal ?

Reagovat
smazaný uživatel

uvědom si, že ne každý je takový alibista jako vy, aby CHTĚL vypadnout v Copě, aby se mohl věnovat jiným soutěžím ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou vzhledem k momentalnimu stavu kadru to nakonec dopadlo skvele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chapu, ze je to vtipny. Ale je to tak. Po Atleticu v nohach jeste 2x Barca, to by byla smrt. Proti Atletum v lize totalni KO a vcera to bylo snad jeste horsi, na hristi jsem napocital tak 8 mrtvol v bilym.

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti dneska totální tragedie. Ti se museli vyšťavit jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Praveze je na som chcel postupit aj po vysledku 2-0 . Ale teraz tu piseme o Villarreale tak neviem preco sem tahas Real . Oni nemaju kvalitu/rozsah kadra na to aby si dovolili hrat 3 sutaze .

Reagovat
smazaný uživatel

a to pochopili až nyní? Proč teda nevypustili už Socky? Ušetřili by si 4 další dle tebe zbytečné mače ...

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslis ze je trosku rozdiel FCB a Sociedad ? Tvojou logikou sa nemuseli ani prihlasovat do tej sutaze

Reagovat
smazaný uživatel

ne, právěže s tvojí logikou by se nemuseli zúčastnit. Protlačí se přes dva soupeře do semifinále, a pak to odpískají, protože si uvědomí, že vlastně hrají i ligu a Evropu ...

Píšeš kraviny.

Reagovat
smazaný uživatel

ja pisem o tom ze proste dostali tazky los mali sa na to vykaslat a hrat to dolezitejsie ( LM a EL ) ...

Reagovat
smazaný uživatel

jakej proboha los? To jako si myslíš, že šli do soutěže s tím, že až do finále nepotkají Barcu, Real a Atlety?

Reagovat
smazaný uživatel

ano mal tam poslat Nahuela dostat 6-0 . Postrit sily a hrat o LM a EL co je o mnoho dolezitejsie ako niaka Copa . 3 sutaze je proste moc .

Reagovat
smazaný uživatel

No ono po tom zápase v Lige mohol oprávnene dúfať, že s plnou zostavou Barcu trochu potrápi. Ak by to skončilo tak isto (3:2 pre FCB) bol by to výborný výsledok pre Ponorku do odvety. Priodzene to by museli aj hrať ako v lige, nie tak priposrato, keď môžu ďakovať aj za jeden gól.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám asi deset minut, ale Celta hraje výborně a Atleti docela strašně.

Reagovat
smazaný uživatel

Larrivey jaký pas.

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti by mohli začít hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti trochu živější, ale Celta má v útoku furt ten svůj válec.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda nekoukám na to, ale statistiky z livesportu mě trošku praštily do obličeje. Držení míče 78:22, střely 9-3, rohy 7-1 to je Celta tak drtí?

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti mají očividně těžký nohy. Naopak Celta má vynikající seběhaný útok.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych jí asi taky fouknul. Nicméně Nolito takový divadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

ten smajl měl být spíš

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti přidávají pod kotel. Ten zápas je výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou parádní akce.

Reagovat
celeb

Nolite pekne.

Reagovat
celeb

gool, pekne

Reagovat
Ángel di María 22

Krása Atletico bude rádo za třetí flek.

Reagovat
celeb

No neviem, dnes by sa nebrali lahko body z Viga ani nam, a pri vasej forme rozhodne ani vam.

Reagovat
Ángel di María 22

Vsak jo, ale realita je takova, ze je neberou Atleti

Reagovat
smazaný uživatel

Za 4.

Reagovat
Atlético de Madrid

je to fuk, lepší než Real budem i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Vás podrtí, kdy se jim zlíbí.

Reagovat
Ángel di María 22

Poslední dobou my vás, vy Atlety a Atleti nás. Zajímavej kruh, ale beru

Reagovat
smazaný uživatel

pravda je taková, že jste se nás tak báli, že jste radši vyhučeli o kolo dřív, takže ta tvá poslední doba je jeden mač.

Reagovat
Ángel di María 22

Pořád je to poslední doba A předposlední doba je vítězství ve finále Copy

Reagovat
LAM

A nebo obě prohraný EC loni v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

To už se dostáváme jinam. Třeba tam, kde vy jste Atletico neporazili kolik, 5-6 zápasů v řadě? nebo tam, kde my jsme vyhráli LM. Jak řikám, zamotanej kruh.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi se začal dostávat ty. Já jsem rozumně zůstal u toho jednoho mače na podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi hrozný tragéd Ale tak když se člověk nemůže moc radovat z úspěchu svého týmu, proč se aspoň nezaradovat z neúspěchu někoho jiného a takhle k tomu rýpnout do placu

Reagovat
Ángel di María 22

Až na to, že zrovna tohle tady vyhlašovali i vlastní fanoušci toho klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus ze strany těch pruhovanych

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí je dneska na Atlety o dost přísnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Cani hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Griez lítá jak čert.

Reagovat
smazaný uživatel

Vigo super! Hráli výborně ,nevím jak je možné ,že v poslední době získali tak málo bodů.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele