Primera División - preview 22. kola

31.01.2014, 08:50, aktualizováno 03.02.2014, 08:36
Previews
Dvaadvacáté kolo španělské nejvyšší soutěže bude mít tečku na stadionu El Madrigal, kam zajíždí Osasuna. Oba celky hodlají napravit neúspěch z minulého kola, zatímco domácí Villarreal má v plánu si pojistit pátou pohárovou příčku, tak hosté z Pamplony by se rádi vzdálili sestupovým pozicím...
Villarreal CF - CA Osasuna  (pondělí 22:00)
Dvaadvacáté kolo La Ligy zakončí souboj mezi Villarrealem a Osasunou. Obě mužstva mají v úmyslu napravit zaváhání z minulého kola, kdy Villarreal prohrál na hřišti zachraňujícího Valladolidu a Pamplona dostala před domácími diváky výprask od Bilbaa 1:5. Villarreal bude hájit pátou příčku, Osasuna by naopak mohla zvýšit náskok na sestupové příčky na pět bodů.

Pro osmačtyřicetiletého domácího kouče Marcelina bude nadcházející utkání jubilejní stopadesáté na lavičce Villarrealu, ale aby mu jeho hráči mohli dát dárek v podobě dobrého výsledku, musí předvést daleko lepší výkon než v posledním kole. Minulý víkend totiž Villarreal, jenž aspiruje na umístění v top pětce Primera División, prohrál na hřišti Realu Valladolid 1:0.

Marcelino tuší, že pondělní zápas rozhodně nebude jednoduchou záležitostí. "Budou nám dělat určitě velké problémy. Jejich tým na hřišti příliš neriskuje a porazit je bude stát hodně sil," uvedl před zápasem trenér Villarrealu, jehož největší starostí je absence klíčového záložníka Bruna. "Je pro naši hru velmi důležitý, ale myslím, že hráči, kteří tak často nenastupují, si také zaslouží dostat příležitost. Pokud nevyhrajeme, nebude to kvůli Brunovi, ale proto, že nebudeme hrát dobře," uzavřel kouč.

Osasuna přijíždí na El Madrigal v ne zcela dobrém rozpoložení. Po zimní přestávce sice Pamplonští dvakrát dokázali zvítězit, ale z posledních dvou kol vytěžil tým trenéra Javi Garcii jen jeden bod za bezbrankovou remízu s Granadou. Navíc se museli hráči rychle vzpamatovat z pětigólového přídělu od rozjetého Athleticu. Kouči Garciovi bude ve Villarrealu scházet dvojice hříšníků Silva, Arribas a mezi zraněnými jsou stále Sisi a Nino. Zápas začíná ve 22:00 a utkání bude řídit Alfonso Álvarez.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
S. Asenjo - J. Costa, C. Dorado, Musacchio, Mario - M. Gómez, Triqueros, Pina, J. Aquino - Uche, Giovani
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Damiá, Loties, M. Flaňo, M. Bertrán - Puňal, Lolo - Armenteros, D. Las Cuevas, Á. Cejudo - O. Riera
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.60 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Elche CF - UD Almería  (neděle 12:00)
Nedělní program Primera división otevře v poledne přímý souboj dvou konkurentů bojujících o záchranu. Sedmnácté Elche totiž hostí šestnáctou Almérii, přičemž oba celky od sebe dělí pouze jeden bod.

Kvůli debaklu ze zápasu s Realem Sociedad navíc Elche nepůjde do zápasu s nijak oslnivým sebevědomím, zvláště když okolní týmy na rozdíl od svěřenců Frana Escriby nezaváhaly. "Tento zápas je ještě důležitější než kterýkoli z těch proti atraktivnějším soupeřům, včetně Realu Madrid či Barcelony," vzkazuje Escriba.

První vzájemný zápas tohoto roku skončil nerozhodně přestřelkou 2:2 a trenér domácích věří, že vítěz nedělní odvety bude mít rázem navrch v těsném boji o záchranu. "Je to klíčové utkání, protože v případě výhry je přeskočíme v tabulce a zároveň si zajistíme i statistiku lepších vzájemných zápasů."

"Není lehké urgovat fanoušky, neboť za námi stojí neustále, ale nyní je proti Almérii opravdu potřebujeme ještě víc než kdy jindy. V této hře může jít o celou naši sezonu, v případě výhry si zajistíme příjemnou rezervu," dodal na závěr domácí kouč.

Almería naposledy vydřela cennou výhru 1:0 v domácím prostředí proti trápícímu se Getafe, ovšem v neděli se bude muset obejít bez Sebastiana Dubarbiera, jehož z utkání vyřadil karetní trest za nasbíraných pět žlutých karet v uplynulé sezoně. Na straně Elche neabsentuje nikdo, naopak svůj debut v novém dresu by si mohl odbýt Garry Mendes, jenž hostuje ve zbytku ročníku z Levski Sofia.
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Toňo - Suárez, Botía, Lombán, Albácar - Pérez, Márquez - Gil, Coro, Ňíguez - Herrera
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Esteban - Rafita, Trujillo, Torsiglieri, Mané - Tébar, Azeez - Vidal, Soriano, Suso - Jonathan
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.30 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Espanyol Barcelona  (neděle 17:00)
Real Betis se zase jednou pokusí prolomit smůlu, jež ho provází letošním ročníkem. Na jeho stadion přijede v neděli Espanyol Barcelona a očekává se vyrovnaná bitva. Betis by rád zavzpomínal na téměř měsíc staré domácí pohárové vítězství s Athleticem, Katalánci by naopak na půdě posledního týmu Primera División rádi bodovali naplno a zaútočili na osmou příčku.

Betis se stále beznadějně krčí na samém dně La Ligy, a pokud se svým umístěním chce do konce sezóny ještě něco udělat, měli by hráči pod novým trenérem velmi rychle zabrat. Avšak ani argentinský kouč Gabriel Calderón zatím nedokázal vybičovat mužstvo k nadprůměrnému výkonu, když při své premiéře na lavičce sevillského klubu prohrál ve Vigu 4:2. Pro Calderóna ale ještě není nic ztraceno a označuje každý další zápas svého klubu jako nesmírně významný.

"Je to dalších devadesát minut. Pořád ještě máme před sebou sedmnáct finále a uvědomujeme si důležitost nedělního utkání," uvedl před zápasem Calderón. Pro souboj s Espanyolem je ohrožen start útočníka Lea Baptistaa, jenž stále musí dohánět fyzické manko. "Leo měl problémy po celou dobu, co jsem tady. Tento týden netrénoval s týmem, ukáže se až před utkáním," dodal trenér na adresu Baptistaa, jenž na sobotním předzápasovém tréninku už trénoval se svými spoluhráči.

Espanyol je na tom o poznání líp než jeho nadcházející soupeř. Svěřenci Javiera Aguirreho sice vypadli po dvojzápase s Realem Madrid ze španělského poháru, ale v La Lize patří Barcelonským pohodlná devátá příčka a není pro ně ani zcela ztracen boj o pohárovou Evropu. Začátek nového roku hostům příliš nevyšel ale z posledních dvou utkání si Espanyol připsal čtyři body za vítězství proti Vigu a remízu na půdě silné Valencie. Podle papírových předpokladů by tak Espanyol mohl v Seville opět sahat po třech bodech.

Šance hostujícího mužstva umocňují i četné absence v řadách Betisu. Kvůli zranění nejspíš nenastoupí Igiebor, Chuli nebo Xavi Torres a vykartovaní jsou navíc Mabwati a Nono. Na straně Espanyolu žádné výrazné absence zatím hlášeny nejsou. Zápas začíná v 17:00 a hlavním sudím bude César Muňiz.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Nacho, Amaya, Caro, Juanfran - Matilla, Reyes - S. Sevilla, Verdú, L. Baptistao - R. Castro
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - Fuentes, H. Moreno, Colotto, J. López - Simao, V. Sánchez, D. López, Stuani - J. Córdoba, S. García
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.30 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Real Sociedad  (neděle 19:00)
Na stadion Vicente Calderóna zavítá ve dvaadvacátém kole La Ligy Real Sociedad. Domácí Atlético Madrid má šanci prodloužit svou domácí neporazitelnost již na dvanáct utkání a především se po prohře Barcelony konečně osamostatnit na prvním místě tabulky. Real Sociedad však rozhodně nebude chtít hrát druhé housle, jelikož má šanci ohrozit pátou příčku Villarrealu.

Atlético Madrid má o motivaci do zítřejšího utkání postaráno. Poté, co Barcelona zaváhala na svém hřišti s Valencií, mohou svěřenci Diega Simeoneho poskočit v tabulce na příčku nejvyšší. Navíc Real Madrid čeká tvrdá práce v Bilbau, takže vyhlídky Rojiblancos snad už nemohou být před nadcházejícím utkáním příznivější. Vítězstvím si navíc může Atlético dodat sebevědomí do příštího týdne, kdy se v rámci semifinále španělského poháru střetne se svým největším městským rivalem.

"Středeční utkání bude speciální, ale těžká derby a podobně důležité zápasy už máme za sebou. Opravdu ale nyní přemýšlíme pouze na další utkání, to znamená Real Sociedad," odvrátil spekulace o soustředění domácího mužstva útočník Adrián López, jenž je s dvěma vstřelenými brankami zatím ve stínu Davida Villy a Diega Costy.

Real Sociedad je taktéž ve výborné formě, z posledních osmi ligových utkání Baskové prohráli jen jednou a navíc se jim podařilo proklouznout do semifinále Copy del Rey. I když se jednalo o poněkud kuriózní postup, jelikož hráči Racingu Santander odmítli kvůli nevyplaceným výplatám k odvetnému utkání nastoupit. Real Sociedad se však musí rychle přeorientovat opět na Primera División, kde je čeká po úspěchu hladové Atlético Madrid, s nímž ve třetím kole tým Jagoba Arrasteho prohrál 1:2.

K zopakování loňského úspěchu, kdy San Sebastián dokázal na hřišti Atlética zvítězit 1:0, však budou baskickému celku scházet Dani Estrada, De La Bella a Granero. Zápas začíná v 19:00 a hlavním sudím bude Javier Estrada.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Insúa, Godín, Miranda, Juanfran - R. García, Gabi, Koke, Sosa - D. Costa, Villa
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - J. Ángel, I. Martínez, Ansotegi, C. Martínez - R. Pardo, Zurutuza - Griezmann, X. Prieto, C. Vela - Agirretxe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Real Madrid  (neděle 21:00)
Real Madrid se bude pokoušet přiblížit se duu Barcelona - Atlético a k tomu by mu mělo pomoci utkání s Athleticem. Baskický klub ale nebude snadným soupeřem, protože má za sebou sérii tří prvoligových výher v řadě.

Ani věhlasný Real Madrid ale nebude mít snadnou úlohu. Stále totiž čeká na vyjádření zdravotního stavu Garetha Balea. Welšský talent a rekordně drahý hráč se zranil a bolavé tříslo jej na hřiště zřejmě nepustí. Bale už přišel o pohárové utkání proti Espanyolu Barcelona, které díky brzké brance Jesého Rodriguéze vyhrál Real Madrid nejtěsnějším možným rozdílem. Mladý útočník Jesé by mohl Baleovo místo zaujmout také v utkání proti baskickým Lvům. Pro Garetha Balea to rozhodně není dobrá zpráva a jeho zdravotní lapálie pokračují. Celých devadesát minut odehrála welšská hvězda pouze devětkrát z dosavadních třiceti zápasů probíhající sezony.

K situaci v útoku se vyjádřil také samotný trenér Carlo Ancelotti, který na sobotní tiskové konferenci prozradil: "Pokud je Gareth Bale v pořádku, sázíme na něj a bude hrát. Pokud se ale necítí dobře nebo nám lékaři nedoporučují jeho start, tak musíme zvolit jinou alternativu. Jesé je hráč, který by jej mohl nahradit, protože je velmi rychlý a soupeřům způsobuje mnoho potíží," dodává zkušený italský lodivod.

Naopak velkou předností Bílého baletu je defenzivní část týmu. Real Madrid už totiž osm utkání v řadě ani jednou neinkasoval! Dočká se devátého zápasu s čistým kontem i proti ofenzivně laděným Baskům? I tato série pomohla Realu ke třetímu místu. Obvykle se s ním královský klub odmítá smířit a považuje jej za ztrátu, ale nutno říct, že se zatím daří také jeho městskému rivalovi. Simeoneho parta stále ruší zavedenou rutinu boje mezi Realem a Barcelonou a zatím se jí daří držet s vedoucím katalánským celkem krok.

Hned za Realem Madrid je právě jeho nedělní soupeř, i když bodový rozdíl je propastných jedenáct bodů. Pokud počítáme pouze první ligu, tak Athleticu se zatím poměrně daří, neboť má za sebou tři utkání s tříbodovým přísunem. Nadcházející utkání bude opravdu testem, protože hosté přijíždějí se skvělou obranou, domácí se pyšní výbornou ofenzívou. Jen považte sami, jak se Valverdeho svěřencům daří. UD Almería odjížděla ze stadionu San Mamés s výpraskem 6:1, o který se zasloužil především dvougólový střelec Ibai Gómez. Real Valladolid inkasoval na stejném místě čtyřikrát a nepomohly mu ani dva vstřelené góly. Že to nebyla náhoda, to dokázali Lvi v posledním ligovém utkání, v němž přijeli do Osasuny.

Tam si z chutí zastříleli, trefili se postupně Markel Susaeta, dvěma brankami se prezentoval Aritz Aduriz a k němu se přidali ještě Ibai Gómez s Kikem Solou. Impresivní skóre, co říkáte? Zastaví Real Madrid se svým obranným valem pružnou a především efektivní útočnou hrozbu domácích? V to doufá alespoň trenér Ernesto Valverde, který na tiskové konferenci prohlásil: "V současné chvíli se nám opravdu daří a líbí se mi, jak hrajeme. Na tréninku zkoušíme nové věci a hráči mají chuť i odhodlání. Naše sebevědomí je zpět a já doufám, že si jej udržíme i přes prohru v ligovém poháru. Čeká nás slavný Real Madrid a já věřím, že se můžeme prezentovat dobrým výkonem a pokusit se získat nějaké body," dodává optimisticky Valverde.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, Gurpegi, Laporte, Balenziaga - Iturraspe - Susaeta, Ander, Rico, Muniaín - Aduriz
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
López - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Modrić, Alonso, Di María - Jesé, Benzema, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 4.20 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Valencia CF  (sobota 16:00)
Katalánská Barcelona si v minulém kole vzala zpět první místo z rukou Atlética Madrid, ale stále ji od druhého soupeře dělí pouze lepší skóre. Navýšit rozdíl mezi oběma týmy budou chtít svěřenci trenéra Gerarda Martina v sobotu odpoledne, když přivítají Netopýry z Valencie.

Ti však jako by stále nemohli naplno rozvinout křídla. Valencia vyhrála naposledy na začátku ledna tohoto roku, od té doby nasbírala jen dvě porážky a tři remízové výsledky. Na hledání ztracené formy si navíc nevybrala nejlepší vhodnou dobu - teď ji totiž čeká návštěva slavného Camp Nou. Na úkor Atlética Madrid Netopýři nepostoupili ani v rámci Copa del Rey, takže šance na úspěšnou sezonu se rapidně snižují. Barcelona si naopak se svým soupeřem z Levante poradila skvěle a v celkovém součtu 9:2 postoupila.

O čerstvé emoce se s médii hned po utkání podělil Andrés Iniesta, který byl spokojen jednak s výkonem týmu jako celku, jednak se svým vlastním představením. Iniesta se do akce vrátil po několikatýdenním zranění. Gól sice nevstřelil, ale byl svědkem zásahů Adriana, Carlese Puyola, Alexise Sáncheze a nakonec i Cesca Fábregase. Také do sítě brankáře Josého Manuela Pinta se trefil hráč Blaugranas, konkrétně si vlastní branku vstřelil Sergi Roberto. Na postupu Barcelony to ale mnoho změnit nemohlo a katalánský tým tak slaví postup s nadějí na další trofej.

Iniesta v pohárovém klání odehrál první půli, v té druhé byl nahrazen Pedrem. Celá změna však byla připravena již před zápasem, což dokládá Iniesta osobně: "Cítím se dobře, všechno jde tak, jak by mělo. O tom střídání jsme rozhodli již před utkáním. Když se vrátíte po delším zranění, nesmíte se přetížit. Nebylo to o tom, abych nějak zářil. Jen jsem se měl zapojit zpět do týmu. Vím, že toto dvojutkání bylo zcela v naší režii, ale chtěli jsme se jen připravit na sobotní duel. V zápase s Valencií nás čeká mnoho obtížných momentů, takže je dobře, že se naše sebevědomí takto navýšilo. Myslím, že ta nejtěžší a nejklíčovější fáze sezony teprve přichází," uvedl odchovanec La Masie.

Barcelona bude v domácím prostředí jasným favoritem. Jednak se Valencii nedaří, jednak v posledních dnech přišla o několik hráčů. Na odchodu jsou Andrés Guardado, Hélder Postiga nebo Dorlan Pabón. Zajímavé je, kdo že by mohl proti Barceloně debutovat. Z čínského angažmá se totiž vrací Seydou Keita, bývalý hráč katalánského celku. Současná desátá příčka je jistě daleko vzdálena od předsezónních cílů vedení, ale hráči sami si uvědomují obtížnost situace. Po herní, výsledkové a především finanční stránce je má čekat lepší budoucnost. K tomu se upíná také obránce Jeremy Mathieu.

Ten dostal šanci hovořit na tiskové konferenci před ostře sledovaným utkáním a rozhodně nechce věšet hlavu. "Toto je sezona plná změn, transformujeme se ve vedení, po finanční stránce a procházíme také hráčskými obměnami. Letošní sezona sice ještě není úplně ztracena, ale spíše se díváme po té nadcházející. Je těžké pochopit, co se tady děje. Hráči odcházejí, není snadné je adekvátně nahradit a celé vedení se snaží napravit chyby po stránce majetkové. Velké kluby mají zájem o naše nejlepší hráče a my je nemáme jak nahradit. Navíc, jejich odchody těžce dopadají na celý tým. Prezident se ale přesto snaží rozhodovat se tak, aby na tom profitoval celý tým. Teď se chceme soustředit na utkání s Barcelonou. Když se nám podaří pracovat na defenzívě a nepustíme soupeře do velkých šancí, můžeme si odvézt nějaké body i z Camp Nou," neztrácí Francouz optimismus.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Alves, Pique, Mascherano, Alba - Xavi, Busquets, Fábregas - Alexis, Messi, Pedro
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Barragán, Costa, Mathieu, Pereira - Banega, Romeu, Parejo, Piatti - Jonas - Alcácer
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.13 - 8.00 - 19.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Rayo Vallecano  (sobota 18:00)
Druhým zápasem v pořadí sobotního programu Primera División je souboj Levante s Rayem Vallecanem od šesti hodin večer. Do konce sezony sice stále zbývá dostatek utkání, ovšem Rayu již nyní teče do bot natolik, že potřebuje zabrat nejlépe už nyní.

Svěřenci Paca Jémeze momentálně na první nesestupovou příčku ztrácí pět bodů, a to je před nimi i osmnáctý Valladolid s tříbodovým náskokem. "Věděli jsme, že většina našich blízkých soupeřů minulý týden zvítězí a realita je taková, že nyní jedeme do Levante na ostří nože, protože je to pro nás klíčový zápas," poznamenal útočník Vallecana Jonathan Viera.

"Nemůžeme se ničím nechat ošálit. Pokud chceme být stále boji o záchranu na dosah, musíme zvítězit. Když se to nepovede, okolní týmy nám odskočí ještě více a pak už to bude obzvláště těžké," dodal.

Potíže Raya vězí hlavně v děravé defenzivě. V počtu obdržených branek se madridskému klubu může vyrovnat jen Real Betis, který jako jediný prožívá ještě horší sezonu. "Ostatní týmy se na góly do naší sítě ani nijak zvlášť nenadřou, to musíme změnit."

Levante si ve svém posledním zápase rovněž neprožilo ideální obranářský den, když proti favorizované Barceloně v ligovém poháru inkasovalo hned pětkrát. Ovšem liga samotná byla o poznání úspěšnější, cenná výhra 3:2 ze Sevilly se nevozí každý den. Vždyť svěřenci Unaie Emeryho naposledy v lize před úspěchem Levante prohráli druhého listopadu loňského roku!

Klub z Valencie se tak rázem ocitl na příjemném osmém místě, navýsost daleko od ohrožení sestupem. "Abych byl upřímný, při pohledu na tabulku jsme vlastně lídry naší 'miniligy'," poznamenal spokojeně záložník Pedro López. "Je nutné, abychom v tomhle pokračovali a co nejdříve si záchranu zajistili. Výhrou nad Rayem bychom se dostali na třicet bodů, což je v současné vyrovnané tabulce docela dost."
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Navas - Vyntra, Navarro, Juanfran, Babá - Simao, Diop - López, García, Ivanschitz - Barral
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Rubén - Tito, Castro, Saúl, Nacho - Baena, Trashorras - Lass, Bueno, Viera - Larrivey
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.25 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Real Valladolid  (sobota 20:00)
Dvaadvacáté kolo proti sobě svedlo dva celky, které se dlouhodobě potýkají s mizernou formou. Zatímco hostující Valladolid se minulým kolem možná konečně nastartoval, Getafe tento důležitý první krok ještě stále čeká.

Ještě nedávno se v madridském klubu netajili pohárovými ambicemi, ovšem šest kol v řadě bez vítězství je nutí čím dál víc pokoukávat po klubech ohrožených sestupem. Jedním z nich je právě Valladolid, jenž na Getafe ztrácí pět bodů. Sobotní prohra je tak pro domácí něčím naprosto nepřijatelným, jde v podstatě o šestibodový zápas.

"Hodně jsme se letos pohybovali tabulkou nahoru dolů," konstatuje trenér Getafe Luis García. "Byli jsme už na sestupových příčkách, pak zase na šestém místě, a tento zápas nám napoví, jestli se v příštích týdnech budeme koukat spíše nahoru nebo dolů."

"Očekávám adekvátní přístup jak hráčů, tak fanoušků. Jsme jen tři body od osmého Levante, a pokud zvítězíme, můžeme se na ně znovu dotáhnout,"
dodal García. Jeho protějšek na lavičce Valladolidu Juan Ignácio Martínez již svůj tým zdánlivě dokázal vysekat z nejhoršího a nyní věnuje pozornost zopakování výkonu z minulého kola. V něm totiž Valladolid doma překvapivě porazil Villarreal 1:0. "Nyní musíme naši kvalitu ukázat i mimo domácí stadion," burcuje Martínez.

"Getafe je těžký soupeř, vždycky jsou s nimi konečné výsledky jen velice těsné a z posledních kol si navíc zasloužili získat víc, než se jim ve skutečnosti podařilo," vysekl kouč Valladolidu svému soupeři poklonu. Na své soupisce může znovu počítat s obráncem Marcem Valientem, zato Valdet Rama si na tréninku přivodil svalové zranění a jeho start je v ohrožení.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Moyá - Arroyo, López, Rafa, Escudero - Míchel, Borja - León, Sarabia, Castro - Marica
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Mariňo - Rukavina, Rueda, Mitrović, Peňa - Rubio, Rossi - Omar, Larsson, Rama - Guerra
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.50 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Sevilla FC  (sobota 22:00)
Nedávný úpadek formy má za následek, že pohárové ambice Sevilly začínají znovu nabírat povážlivé trhliny. V Andaluském derby proti Malaze dostanou svěřenci Unaie Emeryho další šanci znovu nakopnout pronásledování momentálně unikající první šestky týmů ligové tabulky.

Navzdory třem zápasům za sebou, v nichž Sevilla nedokázala zvítězit, se stále drží na slušné sedmé příčce. Ovšem na rozdíl od loňského ročníku tentokráte nemusí dojít na takový luxus, aby se do pohárové Evropy kvalifikoval i klub z této nebo nižší pozice, a tak je momentální pětibodová ztráta na šestý Real Sociedad hlavním cílem Andalusanů.

"Je pravda, že zisk tří bodů nás nyní může znovu posunout do podstatně pohodlnější pozice," připouští očividné trenér Emery. "Jsme už blízko, ale přitom nám stále něco schází."

Nicméně jakkoli se Malaze v dosavadní sezoně nedaří a drží se pouhé dva body nad sestupovými vodami, derby je vždy specifickým střetnutím, kde se tabulkové postavení i momentální forma odsouvají do pozadí. "Všechny kluby dokážou být nebezpečné na svých stadionech a my na to musíme být připraveni. Tohle je navíc derby plné rivality, víme, že musíme nastoupit s pozitivním přístupem."

Dobrou zprávou pro domácí je nedávná aktivita na přestupovém trhu, která klubu přinesla dvě čerstvé posily. Křídelník Nordin Amrabat dorazil na jih Španělska z Galatasaraye a útočník Ezequiel Rescaldani zase z argentinského Vélezu Sarsfield. "Normálně dávám tak sedm až jedenáct branek za sezonu. Jsem tady od střílení gólů," uvedl se fanouškům Malagy Amrabat. Dost možná bude svými pokusy strašit v brance hostů Javiho Varase, jednička Beto totiž může zápas vynechat kvůli potížím s lýtkem.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero - Gámez, Sánchez, Ferreira, Antunes - Tissone, Camacho - Portillo, Duda, Eliseu - Juanmi
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Coke, Fazio, Pareja, Moreno - Reyes, Rakitić, Iborra, Vitolo - Bacca, Gameiro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.20 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Granada CF - Celta Vigo  (pátek 21:00)
Páteční předehrávka dvaadvacátého kola nejvyšší španělské soutěže má na programu jediný zápas a je jím střet domácí Granady se Celtou Vigo. Ani jeden z týmů nezažívá ideální sezonu, protože oběma chybí vyrovnanost a ustálenost po výkonnostní stránce.

Oba týmy se mohou soustředit již jen na ligovou scénu, což jim umožňuje větší rozložení sil. Jedenáctá Granada má již jeden velmi těžký test za sebou, když v minulém kole sehrála utkání s Realem Madrid. Příliš při něm neobstála a body si nechal Bílý balet všechny, na druhou stranu je pro domácí potěšující fakt, že celý první poločas uhráli s favoritem bez inkasovaného gólu. O ty se až po hodině hry postaralo duo Cristiano Ronaldo - Karim Benzema. V dresu Granady se dobrými výkony prezentuje mladík Recio, který je v klubu na hostování z Málagy. Ta už si také všímá jeho schopností, ale talentovaný hráč se chce nejprve soustředit na vlastní výkony.

Recio si dobře uvědomuje, jak bude utkání s Celtou Vigo důležité a snaží se opírat o silnou podporu domácích fanoušků. Právě s jejich přispěním by Reciovi spoluhráči mohli docílit tří bodů a s nimi tedy i postupu do první desítky. Po čtvrtečním tréninku se Recio podělil o své dojmy s novináři: "Tvrdě pracujeme na tom, abychom se zlepšili. Všichni víme, jak náročná tato část sezony bude a jak bude složité vyhrát také proti Celtě. Na domácí půdě nám to moc nejde, ale věřím, že za pomoci fanoušků a štěstí můžeme získat tři body. Víme, jakým stylem se Celta prezentuje, ráda drží míč a snaží se kontrolovat hru. Klíčem k úspěchu podle mne bude střed hřiště. Když se nám podaří zacelit mezeru mezi naším útokem a obranou, najdeme klíč k celému zápasu. Je pravda, že jsem zaregistroval zájem Málagy, klub se mnou počítá vzhledem k budoucnosti. Já se ale chci soustředit na vlastní výkony, abych Granadě pomohl k záchraně," říká střední záložník.

Na Stadio Nuevo Los Cármenes v Granadě přijede Celta Vigo, které se poslední zápas vydařil o něco víc. Realu Betis nastřílela čtyři branky a i přes dvě inkasované se mohla radovat ze tří bodů. Ty by ráda získala také proti domácímu týmu a v ideálním případě jej v tabulce předskočila. Tým trenéra Luise Enriqueho rozhodně nenaplňuje předsezónní ideály a body sbírá jen s obtížemi. O to víc by uvítal jejich další přísun a na pár chvil se posunul v tabulce směrem vzhůru.

Svědčí o tom i slova mladíka Rafinhy, odchovance katalánské Barcelony. Ta svůj talent poslala na hostování a svěřila jej do péče někdejšího klubového zaměstnance Enriqueho. Rafinha mu zatím důvěru oplácí a patří ke klíčovým hráčům celého týmu. Sám si také uvědomuje, že bude muset vydat maximum svých sil, protože Granada bude velice motivovaným soupeřem. "Nebude to pro nás vůbec snadné utkání, protože Granada hraje na domácím hřišti a bude mít stejnou touhu zajistit si body. Minulé utkání se nám ale povedlo a naše sebevědomí stoupá. Chtěli bychom si připsat dvě vyhraná utkání po sobě, což se nám ještě nepovedlo. Oba jsou to týmy, které produkují zajímavý fotbal, takže klíčem k našemu vítězství bude kontrola hry od jejího začátku. To nebude snadné, protože Granada se oproti první polovině sezony v mnohém zlepšila. Přesto je naší povinností bojovat až do konce," nabádá Rafinha.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Nyom, Mainz, Murillo, Angulo - Rico, Iturra, Recio - Piti, El Arabi, Brahimi
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Yoel - Mallo, Costas, Fontás, Jonny - Fernández, Oubiňa, Rafinha - Krohn-Dehli, Charles, Orellana
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.50 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona21173157:1354
2.Atlético Madrid21173152:1454
3.Real Madrid21172260:2153
4.Athletic Bilbao21133541:2742
5.Villarreal CF21114639:2237
6.Real Sociedad21106542:3036
7.Sevilla FC2187639:3431
8.Levante UD2176822:3027
9.Espanyol Barcelona2175925:2726
10.Valencia CF21741028:3325
11.Granada CF21731119:2724
12.Getafe CF21731122:3424
13.Celta Vigo21641127:3422
14.CA Osasuna21641118:3422
15.UD Almería21641122:4022
16.Málaga CF21561019:2721
17.Elche CF21561019:3221
18.Real Valladolid21471024:3719
19.Rayo Vallecano21511521:5116
20.Real Betis21251418:4711

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (709)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3,60 na celtu.... mmmm

Reagovat
Ángel di María 22

Granada doma rupne jen těžko.

Reagovat
Ángel di María 22

Težký to bylo, ale Granada to dokázala.

Reagovat
valloire

mam

Reagovat
RS

Canales za 3,5M do San Sebastianu

Už se asi chystáme na odchod Griziho

Reagovat
smazaný uživatel

Odkud to máš? Ta cena je směšná samozřejmě, ale vzhledem k posledním událostem by mě ani trochu nepřekvapila.

Reagovat
RS
Reagovat
madridcan

Inak o-najma v slovenskych koncinach znamenho-Depetrisa sa vraj zaujima Zaragoza

Reagovat
vilp

Diego nakonec do Atlética?

Reagovat
Ángel di María 22

Nebo ze by Pastore? To docela cumim, i kdyz jsem slysel, ze mu to v PSG letos vubec nejde.

Reagovat
vilp

Pastore se Simeonemu nehodí.

Reagovat
Ángel di María 22

To bych uplně netvrdil. Hraje stejnej post jako Diego, možná malinko jinak, ale je o 4 roky mladší, je to Argentinec.. Podle mě by si ho Simeone k obrazu svýmu upravil, ale ten přestup je rozhodně míň pravděpodobnej, než toho Diega.

Reagovat
vilp

Za prvé jsou úplně jiní a za druhé nehrají ani stejný post. Diego s prstem v nose zvládne tříčlennou zálohu, nejenže se stahuje pro míče a obrovským dílem pomáhá s rozehrávkou, je to zkrátka fantastický tvůrce, ale zároveň udělá hodně černé práce, má velký fyzický fond, je hodně silný na nohách jako Xavi nebo Iniesta a je na tom skvěle takticky. Kdežto Pastore je takový druhý Kaka', s rozehrávkou týmu téměř nepomůže a aby mohl předvádět své nejlepší výkony, musí mít absolutní volnost, čili na něj musí pracovat pevná tříčlenná záloha za jeho zády. A takové rádoby hvězdičky Simeoneho systém opravdu nepotřebuje.

Reagovat
Ángel di María 22

Já jsem Diega viděl letos v BL jen 2x, ale ani jednou nehrál dobře, možná jsem měl smůlu na zápasy, ale přijde mi, že starej dobrej Diego už je pryč. Takže oba přstupy by byly docela velkej risk.

Reagovat
vilp

Hraje podobně jako před tím hostováním, řekl bych že spíš líp. Občas blbě, někdy fantasticky. Ale podle ohlasů a hodnocení zkrátka mnohem líp než hůř. Jestli jsi ho viděl proti Borussii, které fandíš, tak se bych se nedivil, kdyby se mu nevedlo, protože proti nim to má tvůrce hodně těžký. Ale on by pro ně risk nebyl, zná to tam, zná systém, do kterého skvěle zapadl, Simeone na něm stavěl. Překážkou je jen ten věk, ale Diego není typický Brazilec, on bude stejný ještě hodně dlouho, jen ke své hře potřebuje vhodný tým (ve Španělsku) jako sůl. V sobě to má pořád, jen to probudit.

Reagovat
Phillipinho

Letos koukam, ze je hodnocenej velmi dobre....a uz je to prakticky hotovy, vsude o tom informujou

Reagovat
vilp

Je to skvělý, aspoň nějaký kvalitní hráč do la ligy. Mimochodem, co se týče jeho letošních výkonů, tak jsem si vzpomněl, jak jsem někde četl o tom, že je letos statisticky nejúspěšnějším dribblérem v Evropě.

Reagovat
Phillipinho
Reagovat
smazaný uživatel

Fyzický fond, hodně černé práce, hodí se do tříčlenné zálohy.. To jako opravdu mluvíš o Diegu Ribasovi?

Reagovat
Kokesh

Kdy mu to naposledy šlo? Mně ten kluk nikdy nepřesvědčil, opravdu nikdy.

Reagovat
Ángel di María 22

Ten Bale vypadá, že na Bilbao ještě nebude, takže asi Jesé od začátku, to bude docela náročný, snad to zvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

http://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1/1510438_10150522125254953_6675398_n.jpg

Takže nakonec takový vzhled. Otvírací střecha, 360° obrazovka, 5-7 tisíc sedadel navíc.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Ángel di María 22

Ono to nakonec bude vypadat dost hezky

Reagovat
Phillipinho

Diego ...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/Actualidad/1391109225498/noticia/Noticia/“We_want_the_new_stadium_to_be_an_icon,_a_global_symbol”.htm

To je prostě něco neskutečného...

Reagovat
10FKK

Pomuchlaná obří plechovka od sardinek!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ten trapný pokus o provokaci byl alespoň vtipný...

Reagovat
10FKK

To není provokace, ale fantazie... Co to připomíná tobě? Nebo seš suchar bez?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem suchar bez fantazie, ale říkat o podobě jednoho z nejslavnějších stadionů světa, na kterém hraje nejúspěšnější klub v historii fotbalu, že je to "pomačkaná plechovka od sardinek" mi nepřipadá vtipné ani trefné, zvlášť když to říká někdo z řad hlavního rivala, ale chápu, že někomu může, proti gustu...

Reagovat
10FKK

Klukovi to připomíná zabalené čínské jídlo...

Mám rád anglické stadióny, tyhle moderny mi přijdou všechny na jedno brdo... Dříve jsi viděl fotku z dálky a věděl si kdo tam hraje...

PS: jakýkoliv fanatismus je škodlivý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ok, pokud jsi to myslel tak, že se ti typologicky líbí spíš takové ty tradiční stadiony anglického střihu, tak to beru.

Reagovat
valloire

Bude nová stodola? Parádní. Mně se líbí.

Reagovat
LAM

Valdes-Alves,Pique,Mascherano,Alba-Busquets,Xavi,Iniesta-Alexis,Messi,Pedro.

Doufám v parádní hru,jasný vítězství a nějakej ten gol pro Messiho.Musíme se do rozhodující féze sezony pořádně rozjet protože na City to bude opravdu třeba.

Reagovat
Ángel di María 22

Tohle debakl bude, protože Vale v rozkladu neni momentálně žádnej soupeř. Tak manita.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě jsem si to ověřoval u BBC pro jistotu, ale je to 100%. Neymarův otec opět znásilněn, tentokrát ve vlaku partou strojníků ze Santosu. A ten jeh spratek se v Barceloně válí se zlomenou hnátou

Reagovat
valloire

Že ty by sis přál,aby tě takhle někdo vojel co?

Reagovat
smazaný uživatel

raději bych tu první partu topenářů

Reagovat
One-Real

Těžko soudit, jestli víc vyčítat Brahimimu, že se souboje jenom zúčastnil a nebo Angulovi, že má volnýho hráče na 5 metrů okolo.

Reagovat
One-Real

Každopádně Brahimi musí klátit všem přítelkyně a manželky, jinak si tu jeho ignoraci u vápna soupeř nedokážu vysvětlit. Kolikrát za posledních několik zápasů mu to nikdo nenarazí, nedá na volej a jediná jeho střela pramení z nahrávky protihráče.

Reagovat
One-Real

Arabiiii

Reagovat
Phillipinho

vyborne

Reagovat
Ángel di María 22

Proč tam vůbec rovnou nepřestoupí? To je pořád nějaký hostování, dyť to se Wolfsburgu vůbec nemůže vyplatit, a tak drahej nemůže už bejt. Chápu, že se Atleti nekoupou v pěnězích, ale tohle by zas tak nereálný nebylo.

Reagovat
vilp

Má velký plat, se kterým nechce dolů, holt blbec, Atlético jej určitě neplatí celý. A Wolfsburg jsou hloupí bohatí blbci...

Reagovat
vilp

Tak nakonec to je natrvalo, zajímavý obrat.

Reagovat
Ángel di María 22

Dává to rozhodně větší smysl, za hodně malý peníze, to se jim povedlo, no.

Reagovat
Phillipinho

To nvm no...kazdopadne na konci sezony ho definitivne podepisou

Reagovat
Kongo

Luis Aragones. Čest jeho památce.

Reagovat
Kongo

Na něm se mě líbilo,že si pod ním mohlo zahrát daleko víc hráčů.Měl širší výběr a nehráli pořád ti samí hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

pojdme Valencia, ikdyž bude překvapení i remíza, spíš ale tipuju 3:0 pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Bale na zítra out, na středu prý bude připravený, na jeho místě proti Bilbau buď Jesé nebo Ángel. Naopak Varane v nominaci je.

Reagovat
madridcan

Urcite Angel...neverim, ze Carlo bude mat gule dat ho proti niekomu silnejsiemu. S Angelom pojdem na istotu aj co sa tyka prace vzadu.

Reagovat
smazaný uživatel

já to vidím na D.López-Carvajal-Varane-Pepe-Marcelo-Xabi Alonso-Modrič-di María-C.Ronaldo-Jesé-Benzema, myslím že S.Rámos je vykartovaný, ale nejsem si jistý

Reagovat
madridcan

nie je...jednu mu este treba

Reagovat
Ángel di María 22

Bude hrát Jesé. Podle mě Ángela Carlo z tý středoví trojky teď nevyhodí, to by tam muse hrál místo něj Illarra a to by bylo na hovno.

Reagovat
Ángel di María 22

ový*

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím tomu, že bude připravený hrát. Víme, jak to dopadlo, když hrál po zdravotních problémech ligu s Atléticem a pak i jeho slavné nasazení do základu v El Clásicu. Pochybuju, že má na takové bitvy kondici. Na Villarreal by to stačit mohlo, ať to během těch deseti dní trochu protočíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona line-up: Valdes - Alves Mascherano Pique Alba - Xavi Busquets Cesc - Alexis Messi Pedro

Reagovat
madridcan

Barcelona starting XI vs Valencia: Valdés, Alves, Pique, Mascherano, Alba, Busquets, Xavi, Cesc, Alexis, Messi, Pedro.

Reagovat
-Kopy-

Diego Alves; Barragán, Ricardo Costa, Mathieu, Bernat; Oriol, Javi Fuego; Feghouli, Dani Parejo, Piatti; Paco Alcácer.

Si Pizzi nějak oblíbil Piattiho ale nevím proč

Reagovat
madridcan

Hlavne vyhrajte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

ahoj, v pohode vsetko podane? Dosmiate?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Keitič nie je na lavičke..

Reagovat
smazaný uživatel

Barca od začiatku tlači pekne tak ma byť a goooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

to bude debakel

Reagovat
patas92

ty kokso jestli to tak chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Valenci je strašná a naivní

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli to chtěl Alexis zrovna takhle, tak klobouček.

Reagovat
smazaný uživatel

musíme VYHRAŤ!!!

som zvedavý na tie naše ober posily...

Reagovat
Kokesh

Jemu góly přeji z Barcy asi nejvíc.

Reagovat
-Kopy-

takovej gól

Reagovat
smazaný uživatel

Zapnu to v 10. minutě a už tečem. Tenhle klub mě poslední dobou stojí víc stresu, než jsem schopný unést

Reagovat
Kokesh

Kůň není v tranzu, něco je špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

že musí dať gól zrovna henten zmrd

Reagovat
valloire

Alves Jinak,fauly Barcelony se nepískaj?

Reagovat
smazaný uživatel

To je zatím masakr,co předvádíme:) Dobrá forma před dvojzápasem s City:)

Reagovat
smazaný uživatel

spíš je to bída Valencie

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

jj,uz se klepou

Reagovat
smazaný uživatel

Messi chce až nějak moc dneska.. díkybohu pro nás.

Reagovat
patas92

za poslední 4 zápasy tak 30 zblokovaná Messiho střela...neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Peréz Montero má hrozne slizký ksicht..

Reagovat
valloire

si dělá srandu? Valdes komik jak dycky

Reagovat
patas92

první chyba v sezóně...komik si tu jedině ty

Reagovat
Diego2

Reagovat
valloire

nepsal jsem jak dycky v sezoně...

Reagovat
valloire

Divný,2.chyba v zápase,ale v sezoně první.

Reagovat
patas92

co to tu zkoušíš?

Reagovat
smazaný uživatel

takychto "vybehov" mal uz viac, len z toho nepadli goly tak sa na to zabudlo.. a Jeseho gol v Clasicu tiez pada aj na jeho vrub

Reagovat
valloire

36.min - podběhl centr,prázdná brána,dorážka těsně vedle,Valencia mohla dát první gól. No a ta druhá chyba už je gól. Otázka je,co zkoušíš ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

trapas

Reagovat
smazaný uživatel

gool

Reagovat
vocasisko

to jdite dopíče s tímto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

GOOOOOOOOOOLAAAAAAAAAAASSSSSSSSOOOOOOOOO

Reagovat
-Kopy-

goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

To je tragédie. Místo 3:0 je to vyrovnané.

Reagovat
smazaný uživatel

nojono Valenci začala hrát fotbal a Barcelona už nato nemá, protože na fotbal od jiných týmu nejsou zvyklý

Reagovat
vocasisko

jestli za toto nedostane každej o poločase dělo mezi oči, tak už nevím

Reagovat
SIRBRANIKE

v tom protiútoku nás rozobrali nás ako lego...

Reagovat
alcantara

Hrozna profesorska sraca, nie prva v sezone, bez pohybu, bez zaujmu, bez intenzity, nikomu sa nechce behat.Tento pristup " nemoze sa nam nic stat" zboznujem, hlavne, ze sa uz parkrat v tejto sezone popalili. Snad si v druhom polcase uvedomia, ze nie su na treningu.

Reagovat
SIRBRANIKE

Tak Xavi aj Cesc to tam burcovali, tak sa snáď preberú.

Reagovat
smazaný uživatel

První půlhodiny to byl výborný výkon. V té době jsem si vyčítal, že jsem nedal handicap -2, který jsem měl v plánu.

Jenže poslední čtvrthodinu si naši frajeři řekli, že se to vyhraje samo. Tohle byl výpadek jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez pohybu,bez zájmu,intenzity..:D To si děláš srandu ne?:D Nekterým lidem se hold nezavděčí nikdy:D

Reagovat
alcantara

Ved hrajeme pomaly ako slimak so zatiahnutym rucakom. ja za to nemozem.

Reagovat
celeb

prva poldhodka bola fakt vyborna. Dost vela smoly pri zakonceni, skvely DIego. Potom uz urazili stastenu a facka od tragickej Valencie. Obrana totalne v riti. Pique, Busquets tragicke kiksy, zle reakcie, zle pokryvanie pasma/hracov. Song je momentalne vacsia istota a muzstvo s nim vyhrava! Tata mal stiahnut Piqueho v 65. minute po tych kiksoch za sebou a dat tam radsej Bartru. Xavi dole ...

Ked pozeram poslene zapasy Barcy a MCFC, mame sa na co tesit.

Jedinym pozitivom bol sviezi Messi, ak sa bude nadalej zlepsovat, moze ostatnich strhnut so sebou. Ale chce to najt ine zlozenie teamu. Pique & Mascherano nie je obrana, s kt. by sa dala vyhrat LM. Skorej by som veril 2. dvojici Puyol & Barta, alebo skusil znovu P&P.

Najlepsiou variantou by vsak stale bol prichod Thiaga/Luisa. Lenze v Barce sa na obranu dlhodobo serie.

Reagovat
sensei25

nejaký stream na barcu poprosím...

Reagovat
2miguel1

pri našom štýle hry stačí súperovi 2-3strely na gól ...my potrebujeme priemerne na gól 10-15striel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to osolil, že vyhaje Barca o víc než jeden. Jsem si jistý, že je Tata zjebal jak sirotky.

Reagovat
valloire

doufám,že za hodně

Reagovat
Ángel di María 22

Bohužel, tohle Vale nemůže udržet, venku ne. Ale je to sympatický poločasový skóre.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, asi nezjebal.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

v barcelone nikdy nepochopiaže obrana je ich najslabší článok...namiesto obrancov čo nemajú 1,5M kúpia Neymara....och debilos

Reagovat
valloire

Valdes. První chyba v sezoně.

Reagovat
-Kopy-

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Fuck it.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč co má metr padesát dá gól hlavou

Reagovat
SIRBRANIKE

Panebože, Vicky.

Reagovat
vocasisko

no, jestli toto nebude Messi dávat, tak prostě vyhrávat nebudem no

Reagovat
vocasisko

ještě, že to máme pojištěný u svazu

Reagovat
smazaný uživatel

Rameno. Tohle se nemělo fokat.

Reagovat
alcantara

Darovana jedenastka.

Reagovat
sensei25

bola či nie?

Reagovat
vocasisko

ne

Reagovat
patas92

nebyla

Reagovat
SIRBRANIKE

nebola

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to děte do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Nechytatelně.

Reagovat
vocasisko

tak musíme jít tomu štěstíčku naproti, díky rozhodčí

Reagovat
valloire

Za tohle penalta. No ty vole,jenom na Campu.

Reagovat
sensei25

moc sa neozívaj....fanúšik Madridu by mal pomlčať o darovaných penaltách

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, co to je jako zase za logiku? Proč by měl jako mlčet? Byla neprávem odpískaná? Byla. Nazdar.

Reagovat
icka

spis ty by ses nemel ozyvat po takove pencli

Reagovat
smazaný uživatel

pre rozhodcu

Reagovat
smazaný uživatel

poprve v sezone zapnu Barcelonu a oni ji psiknou zase vymyslenou pecku

Reagovat
Kongo

Když Barcelonka nemůže,rozhodčí pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem ten odmávanej neofsajd Alexise už je zapomenut ...

Reagovat
smazaný uživatel

stejně branka s toho nebyla, tak nechápu naco naražíš

Reagovat
smazaný uživatel

narážím na to, že to tam prostě sudí posoudil blbě. A to v situaci, kdy to bylo docela jasné.

Reagovat
valloire

ten jsi viděl jenom ty

Reagovat
smazaný uživatel

Tohleto být penalta neměla..bohužel

Reagovat
SIRBRANIKE

gooool

Reagovat
-Kopy-

to už je trapný, jak těm dvoum velkoklubům musí proti nám pomáhat rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy, jdi do řitě s těma kecama.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
vocasisko

ještě, že mají rozhodčí ty sluchátka, protože hned přišel pokyn od vedení svazu a rozhodčí věděl, jak se má správně zachovat

Reagovat
valloire
Reagovat
alcantara

Reagovat
patas92

běžte do píče

Reagovat
vocasisko

obrana válec

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle né, kluci. Nechtějte mi posrat sobotu.

Reagovat
-Kopy-

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

golasoooooooooo

Reagovat
sensei25

Obrana barcelony neexistuje...pajáci na čele s Piquem

Reagovat
sensei25

Obrana barcelony neexistuje...pajáci na čele s Piquem

Reagovat
valloire

Valdes

Reagovat
valloire

Valdes

Reagovat
Kokesh

Co měl dělat?

Reagovat
SIRBRANIKE

obráncovia sú tam jak namaľovaný...

Reagovat
smazaný uživatel

Pacoooooooo

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
vocasisko

to je tak, když se 2 hráči ve vápně pohnou

Reagovat
alcantara

Dvaja si nahrávajú a všetci kukajú

Reagovat
nevros

Atleti pro titul!

Reagovat
Kokesh

Ani v tom nejhorším snu!

Reagovat
vilp

Nejlepší DM světa bezkonkurenčně.

Reagovat
SIRBRANIKE

Ja nemám slov... Ale stále verím, kurva pome!

Reagovat
smazaný uživatel

Až se z té nádhery zaradoval i Piqué

Reagovat
smazaný uživatel

Valencieeee!

Reagovat
Ángel di María 22

Tak jeste 2 vymysleny pencle, at ma Skřítek hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

jak by ich real nemal tiež dosť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

Ano?

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že už zase kopete kolem sebe. To je tak sladký...

Reagovat
vocasisko

to je hrozný, když si vlastně uvědomíte, že ta "béčková obrana" Montoya,Bartra,Puyol,Adriano - hraje vlastně líp jak toto

Reagovat
patas92

Xaviho

Reagovat
roman1978

xavi, super zápas. zastavit tolik možností na rychlý protiútok se jen tak nevidí. a martino? brzké střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Barca je v klidu. První den v měsíci, takže limit povolenej limit penalt je opět vynulovanej, to ještě aspon jedna pencle bude pro skřeta

Reagovat
smazaný uživatel

Pique po pár povedených mačích dneska katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš koukám během toho zápasu víc tady v diskusi než u videa ne? nebo čteš jenom textový online?

Reagovat
sensei25

Pique bieda....Alves,to radšej nekomentujem,ten ma asi iba kondíciu nič viac....katastrofálny obranca....

Reagovat
smazaný uživatel

Alves

Reagovat
Kily

Reagovat
-Kopy-

málem mě zabil

Reagovat
vocasisko

nic, toto už nevyhrajem, jdu do hospody

Reagovat
Kokesh

No nevím, Vale hraje až moc sebejistě, něco jim ještě vzadu nevyjde...i když stát se to může i na druhé straně, Pique má dnes svůj den.

Reagovat
sensei25

ten Martino,ktorého trápne prezývajú TATA by si mal konečne zbaliť kufre,lebo okrem spomalenej hre nepriniesol absolútne nič...načo sú im rýchle krídla,keď po centri príde do 16 hráč až po 5 minútach...

Reagovat
smazaný uživatel

boha vzdyt barca je zpomalena poslednich 5 let. Naposledy hrala koukatelny fotbal za guardioly, kdy vyhrali LM

Reagovat
sensei25

nauč sa počítať a potom niečo píš...

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy, ještě chvíli piš, jak vás řežou sudí.

Reagovat
-Kopy-

kompenzace ? a rači červenou než gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vám sudí v zápasech s Barcou tak ubližujou, tak proč to jako kompenzujou. Nechápu tvoji logiku.

Reagovat
alcantara

Kompenzácia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

nedá sa na tú sračku pozerať....už by sa mali konečne uvedomiť,že pri futbale treba behať a nie stáť na mieste...

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si snad ten nejnáročnější fanoušek na světě, ještě sem tě tu neviděl napsat cokoliv pozitivního k jakémukoliv klubu.

Reagovat
-Carles-

toto som teda fakt nepochopil

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

opět červená karta na camp nou, to už snad není možný

Reagovat
Mönchengladbach

Od City dostanou kládu jako loni od Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi nezískal zlatý míč, tak se rozhodl, že stáhne celý tým s sebou ke dnu. Bez Neymara jsou poloviční

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle zápas, to je prostě megavtip. Tohle jsme strašně podělali.

Reagovat
sensei25

priemerná Valencia im robí problémy...to nie je Valladolid,Getafe a podobne....s nimi vyhrajú a myslia si ,že sú stále top...v LM bez šance

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tam stalo? Vypadl mi sopcast

Reagovat
Kily

Feghouli získal míč a při přechodu do brejku naboural do Alby, faul jo, karta nutná rozhodně nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Feghouli získal míč a při přechodu do brejku naboural do Alby, faul jo, karta nutná rozhodně byla

Reagovat
smazaný uživatel

kurva

Reagovat
Magic player

Alba. Jinak jsem zvedavy, jestli to dokazou odchodit az do konce.

Reagovat
Kokesh

Messi určitě. Škoda, že Cris není v herní a střelecké pohodě, mohl ho válcovat už hned od nového roku. Oni na tohle mají patent, většinou se nedaří a daří oboum zároveň .) Už se těším na jejich střelecké dostihy...

Reagovat
Magic player

Tak u Messiho to je jedno, u nej s tim uz pocitam, ale co maji se zbytkem tymu mi je zahadou,

zvlast kdyz hrajou doma, proti Vale a navic pro ne zapas zacal nejlepe jak mohl...Ale slovy klasika, jen houst.

A s tim Crisem jsem to tady psal uz pred nejakou dobou, herne i strelecky mimo, bylo mi receno mistni vedmou, ze mu to nevydrzi moc dlouho a za chvili je zpatky, tak jsem zvedavy, kdy se tak stane.

Reagovat
sensei25

Alvesa úspešnosť centrov...jeden dobrý z tisíc pokusov

Reagovat
Pipo123

Messi sa tam prechádza a má v piči

Reagovat
smazaný uživatel

tak procházení se po hřišti je 40% jeho kariéry

Reagovat
sensei25

čakajú kedy si dá Valencia gol sama....skvelá taktika...kk.t celý Martino

Reagovat
sensei25

tento rok za takéto výkony žiadna trofej a možno sa konečne prebudia z tých snov a uvedomia si že už sezony spred pár rokov skončili...

Reagovat
sensei25

nech už toho Alvesa konečne predajú,lebo skolabujem...smerom dopredu katastrofa a obrana nula bodov....behá tam ako zmyslov zbavený a má problém loptu spracovať

Reagovat
patas92

v piči zápas fakt

Reagovat
sensei25

och bohaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

od toho polcasu s atletikom ho zabudli v satni :D

Reagovat
smazaný uživatel

Až teď jsem zjistil, že hrajeme. Možná to tak bylo lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pro Kopyho - sudí už vám odpustil dva rohy.

Reagovat
-Kopy-

vidim

Reagovat
smazaný uživatel

vam piskne penaltu, ktera nemela bejt ani v nejmensim a ty si dovolujes tady neco vypisovat, ty ses vazne idiot

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš fakt neskutečný šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

sasku

Reagovat
-Kopy-

alves

Reagovat
sensei25

Barcelona si to dnes prehrala sama...všetky 3 goly si strelili v podstate sami....ak nezačnú robiť niečo s obranou,tak je škoda sa rozčuľovať.....Pique,Alves,Masherano nie sú obrancovia....je to iba hra na obrancov

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si nemyslim, ze je to o Piquem, Alvesovi a Mascheranovi. Skor je to o organizacii hry na ihrisku.

Reagovat
alcantara

Reagovat
Atlético de Madrid

Barcelona má organizaci obrany naprosto tragickou. A to už třetí sezonu. Oni hodně těží z celkové obranné práce týmu, proto pořád moc gólů nedostávaj, ale chyby v obraně jsou tam tedy hrozný.

Taky jim dost chybí nějaká nová vůdčí osobnost do obrany, když je na tom Puyol tak, jak je. Chybí jim ten jeden worldclass stoper formátu Silvy nebo Kompanyho, co by tu obranu dokázal organizovat a zároveň sám nedělal chyby. Piqué tohle není, on je spíš elegantní technik. Mascherano má úžasný skluzy a taky je dost dobrej, ale taky potřebuje někoho lepšího vedle sebe. No a Bartra na to zatím nemá.

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tam hanba cirkusu vdaka valensia za peknu sobotu a zarobene penazky...v suchom tricku a s prehladom

Reagovat
-Kopy-

anoooooooooooooooooooooooo

Reagovat
sensei25

škoda reči....človek sa teší ako debil celý týždeň na zápas a nakoniec sa musí pozerať nato,akých máme neschopných obrancov....každý chvíľku ťahá pílku...snáď sa už konečne zobudia...

Reagovat
alcantara

Gratulujem vam netopieri, dnes uplne zasluzene, uzite si to ja som zvedavy, ako sa k tomu postavia nase hviezdy, pretoze toto bol dufam nepodareny vtip.

Reagovat
-Kopy-

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Já nesouhlasím. Nemám proti Valencii nic, ale výhru si nezasloužila.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to znamená zasloužit si výhru? Když v prvním poločase neproměníte pět tutovek, asi si ji nezasloužíte vy

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je to o náhledu. Můj náhled je takový, že si zasloužil nad náma výhru Athletic, protože nás prostě přehrál. Bod zi za bojovnost a obranu zasloužila Osasuna.

Dnešní Valencie nastoupila odevzdaná a vlastně ji svým výkonem zachránila Barcelona a její koncovka.

Reagovat
smazaný uživatel

dělat závěr za zápasu a zamontovat do toho další tři zápasy měsíc zpátky, ty máš fakt dost

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechápu tvoje myšlenky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Moj nahlad je taky, ze za dnesok si nezasluzime absolutne nic. A ze Valencii stacilo drzat blok a obcas vybehnut na nasu polovicku, zvysok uz sme dokoncili my, nie je ich chyba. Niekedy staci na vyhru aj malo.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak tohle byl strašnej průser. Tohle by mělo mít už nějakej dopad. Není možné, abychom si nechali vyrvat z ruky takhle rozehraný mač s odevzdanou Valencií.

Já jen doufám, žo tohle někdo nebude vyčítat Tatovi, protože ten hráče připravil výborně. Že se jim pak v hlavách něco podělalo, za to on už nemůže. Zkrat je zkrat. Pak přišly nervy. Velká porce smůly. A je z toho tohle. Každopádně pokutičky by asi měly nějaké být.

Reagovat
smazaný uživatel

Tata na hrad!

Reagovat
celeb

Pripravil moznno dobre, ale nezvladal dobre reagovat na vyvoj zapasu. 1. striedanie malo byt Pique -> Barta a 2. mozno Sergio -> Song. Stiahnutie dovtedy vyborne hrajuceho Xaviho?? To uz radsej dolu Cesca. Proste sa mi zda, ze nas 'A' tim nie je optimalne zlozeny.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda chyb v obraně:/ Gratulace Valencii k vítězství a snad jí to i pomůže vzhůru do vyšších pater,kam určitě patří

Reagovat
smazaný uživatel

Wau. Po hororové první třetině nádherné zmrtvýchvstání. Aspoň malá náplast na duši po tom, co musíme během posledních měsíců prožívat. Líbí se mi, že se Pizzi nebojí nasadit do takového zápasu Paca. Společně s Piattim tu důvěru splatili dokonale. Druhý jmenovaný začíná konečně dostávat prostor a na jeho výkonech a sebevědomí to jde hned vidět. Líbil se mi taky Feghouli, opět ukázal jak moc umí být prospěšný a byl více méně všude. Vykrást Camp Nou je vždycky velký úspěch. Teď to potvrdit a pokračovat ve stíhací jízdě na poháry.

Reagovat
vilp

Myslím, že by ten kádr v Barceloně měli pořádně pročistit. Není se divit, co tam Guardiola po poslední sezoně zamýšlel za změny.

Reagovat
roman1978

přesně tak. za některé bychom dostali slušné peníze a je potřeba vybudovat něco nového. tato generace okolo xaviho prostě končí. xavi na to už nemá, cesc je špatný vtip pořád, alvesova úspěšnost centrů je asi nula celá jedno procento, pique by i mohl být dobrý, ale to by ho musel někdo seřvat, mascherano není stoper.

takže: ter stegen, adriano, bartra, někdo, někdo, iniesta, sergi roberto, sergio, ney, leo, alexis.

Reagovat
vilp

Nový motor do zálohy a a lídr do stoperské dvojice, jak již bylo řečeno nahoře. Ale bude velmi těžké někoho najít, Barcelona je přece jen specifický tým s velmi specifickou hrou. Možná by nebylo na škodu zkusit hrát s útočníkem a Messiho posunout do zálohy, jenže sehnat pravého forvarda za dobrý peníz bude neméně těžké a Messi společně s Iniestou před Busquetsem se mi taky nelíbí. Nechat Silvu odejít do PSG a prodat Alcantaru místo Cesca byla podle mého velká chyba.

Reagovat
roman1978

tak leo v záloze je ještě na pár let hovadina a plýtvání jeho góly. on jich spoustu připraví i tak.

potřebujeme zkušeného stopera, který naučí hrát bartru a pokud se na hřiště dostane piké, tak ho seřve.

a systém hry se měnit nebude, ani nemusí. pokud by hráči hráli s plným nasazením a makali od začátku do konce, tak je vlastně jedno, v jakém hrají rozestavení a bude to fungovat. prostě to chce trenéra typu (i když se mi to příčí a nenávidím ho) mourka

Reagovat
vilp

Jenže žádný takový trenér neumí "hrát" váš fotbal. Guardiola a jeho dokonalá hra, to už jen těžko někdo napodobí, proto by změna systému a příchod fyzicky vyspělejších hráčů nemusel být na škodu. Máte to holt těžké.

Reagovat
roman1978

to máme. ale pořád si myslím, že pokud bychom hráli s maximálním nasazením a hráči by to fakt odjezdili, tak bychom systém měnit nemuseli a odtrénovat bych to mohl i já, protože hráčská kvalita je obrovská, ale pokud supertalent bude jen chodit a nebude makat, tak je to na nic. zářný příklad dnes. tento zápas jsme měli vyhrát tak pět nula a jak to dopadlo? a to jen kvůli laxnosti a bohorovnosti našich super mistrů. pokuty a magatha na ně.

Reagovat
vilp

To je právě blbost.

Reagovat
roman1978

co?

Reagovat
valloire

Reagovat
alcantara

Uvidi sa, ako dopadne sezona. Hoci najpravdepodobnejsi scenar je ten, ze sa udrzi status quo, to by museli vsetky sutaze dopadnut katastrofalne, aby sa nieco udialo.

Reagovat
X-bano-X

Gratulka do Valencie. Dnes to proste nešlo inak.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky Vale. Ale to prave orechove zacina zajtra .

Reagovat
smazaný uživatel

Sport2 18:00 Real Madrid Castilla - Hercules, Liga Adelante, 24. kolo (živě)

Reagovat
CHONG

Velmi příjemné překvapení, dneska jsem jejich ztrátu teda nečekal ani v nejmenším a červená pro Albu taky potěší, snad to my zítra zvládneme, ale bude to těžká písemka.

Reagovat
smazaný uživatel

těžší než ta tvoje pondělní z prvouky?

Reagovat
CHONG

Až budeš mít diplom z Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze, tak přijď a pokecáme, do té doby šoupej nohama.

Reagovat
smazaný uživatel

stačilo říct, že máš vysokou ne? Ale znám tenhle syndrom právníků

Reagovat
roman1978

nemá

Reagovat
CHONG

Klidně si do té kapsičky lži dál, když ti to pomáhá.

Reagovat
CHONG

Tak ona není vysoká jako vysoká.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

presne ...právo je pre menej inteligentných, ale zato pracantov

Reagovat
CHONG

Jak myslíš, s takovým na slovo vzatým odborníkem se přít nebudu.

Reagovat
2miguel1

.

.

Stále nechápem načo čakáme ...na špici nás drží už len genialita Messiho...ten musí nahrávať, strielať, všetko ....4-3-3 som chápal ked sme mali Eto´a, Henryho, sčasti aj Villu ... teraz je to uplne kontraproduktívne dávať to do strán a čakať na centre( Daniho špecialita) kde sme z centru nedali gol asi tak 2 roky ....všetci hrajú 4-2-3-1, viem, že Barca hrá od cruijffa 4-3-3 a tiki taka ale toto čo hráči predvádzajú je už tiki taka umocnená na druhú ....hráme nemoderne,pomaly....Cesca s Piquem by som poslal na prvý vlak do Girony, gól z postupného utoku sme nedali 2roky....načo tak hráme, keď všetci lepší súperi už na nás vedia?

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci realu by se nemeli zas až tolik radovat,zítra je čeká to samé:D

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Oni se radovat klidně můžou. Že oni ztratí na San Mamés, bylo docela pravděpodobné, ale že Barca doma prohraje s Valencií, to nečekal asi nikdo. Na jejich místě bych se taky radoval.

Reagovat
Kokesh

Bylo? Nějak si pleteš časy. Zítra Basky vyloupíme, série pokračuje dál.

Reagovat
CHONG

Jen to nezakřikni, radši to hned zaklep na čelo.

Reagovat
Kokesh

Nebuďme pověrčivý, správná důvěra je potřeba.

Reagovat
CHONG

Já samozřejmě Realu věřím, ale na takové předzápasové prohlášení jsem prostě opatrný.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád se vám Martino tak zamlouvá? Pořád vám stačí jeden dobrý/skvělý výkon na pět zápasů?

Sračka jako v naprosté většině sezony, úplně bez pohybu. První poločas byl od naší branky odehrán stylem, jako kdybychom nevedli 1:0, ale 6:0. Druhý poločas byl vysloveně výsměch všem fanouškům Barcelony na stadionu a u televizních obrazovek.

Napíšu to znova a budu to psát, dokud se něco nezmění. Martino do Barcelony nepřinesl NIC nového, je to stejná hra jako pod Rourou, ale ten by alespoň dokázal v létě přivést stopera, mám takový dojem.

Přeji nám jen to nejlepší, ale tady pomůže snad jen výbuch, jak v lize, tak i v lize mistrů a momentálně je City favoritem. Je potřeba už nahrazovat určité hráče, jinak se pak budeme divit, stejně jako se divila celá Česká Republika před pár lety, kdy se z druhého nejlepšího nároďáku na světě, stal tým srovnatelný s Arménií nebo Bulharskem.

Reagovat
smazaný uživatel

pred nedávnom výbuch s Bayernom, teraz chcete ďalší, ja som len za

Reagovat
smazaný uživatel

Docela dobrý postřeh - když se zraní Neymar, tak jdeme do jara vlastně se stejným kádrem jako loni (akorát bez Thiaga) ... A to se Zubimu prodloužila smlouva. To je prostě naprosté selhání celého vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

ten jirka-fcb tu takhle perlí každý týden nebo jen dneska? Na tohle vystoupení budu chodit asi častěji

Reagovat
smazaný uživatel

tak to asi nečekal nikdo ... no, nevadí, doufejme, že zítra real taky ztratí a bude to bodově srovnaný

Reagovat
Kokesh

Je sranda, jak dá se říct světový beci najednou potichu odchází z výsluní, po třicítce...Alves, Evra, Cole....na všechny slyším od fanoušků jejich týmů většinou kritiku. Kde jsou ty časy Cafú, Carlose...

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto se mi po třicítce už tolik nelíbil, bylo tam víc zranění a to mu ubližovalo. Ale Cafú byl fakt zázrak. A Javier Zanetti, samozřejmě.

Reagovat
vilp

Ale tihle starší hráči alias páni nedotknutelní se hodně idealizují, vsadím se, že kdyby si někdo po čase stáhl starší zápasy a pozorně sledoval jejich výkon během sezóny, tak řada z nich přehodnotí názor na mnoho těchto legend.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím. Ale ti pánové měli tu výhodu, že když byl důležitý zápas a díval se celý svět, tak byli prostě výborní. Že normálně v lize chybovali, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

OMG..tak jsme prohráli ,to se prostě stane.Třetí porážka v sezoně a fanoušci by hned vyhazovali trenéra,vedení a půlku týmu k tomu To jsem zvědavej až nekdy budeme hrát třeba kolem 6. místa,to vám z toho rupne v hlavě asi:D Jsou to taky jenom lidi,tak k nim mějte trošku úcty po tom všem,co v posledních sezonách dokázali

Reagovat
roman1978

to je ale hovadina. je mi úplně jedno, co dokázali. já se chci koukat na to, na co se koukat dá. sice něco dokázali dřív, ale už prostě nejsou nejlepší na světě a zlepšovat se to rozhodně nebude. máme trenéra, který začal se svižným fotbalem a vypadalo to moc dobře, ale tak nějak přestal s hráči něco dělat a hrajeme jako za roury a nedá se na to koukat. není to první zápas v této sezóně a je potřeba něco změnit. a rychle. než bude pozdě a budeme koukat, jak nám ujíždí vlak.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak už nejsou nejlepší na světě no:) Nikdo nebude vyhrávat věčně..jednou si dole a jednou nahoře,tak to proste je.Když tě nebaví se na to koukat,tak se na to nekoukej Typická česká vlastnost když se daří tak jsou to bozi,ale jakmile to trošku přestane jít,tak akorát kritizovat a kritizovat

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo..

Reagovat
roman1978

to nemá s vyhráváním nic společného. můžou prohrát, ale prohrát po boji a né, že to mají v piči. ty česká vlastnost. a koukat se na to musím, protože koukám na každý zápas a doufám, že to bude koukatelné. nemám kříšťálovou kouli, abych věděl, jestli to bude stát za to

Reagovat
smazaný uživatel

A neprohráli snad po boji? Já jsem si nevšiml,že by to tam nekdo odchodil

Reagovat
roman1978

to byl boj? to bylo nasazení? tak to si to představuji jinak.když chodí leo, tak mi to nevadí a ani nikdy vadit nebude, protože on to vyváží. ale každý rychlý protiútok zastaven přihrávkou dozadu, protože oni přece nebudou sprintovat přes celé hřiště a raději tam dojdou? to fakt boj nebyl. začali trošku hrát pár minut před koncem.

Reagovat
roman1978

ale to je jedno. jdu na pivo. zdar

Reagovat
roman1978

jo a když jim to přestane jít, tak je mám chválit? kritika je snad na místě.

Reagovat
Ángel di María 22

Derik

Reagovat
Kokesh

Má pěknou kedlubnu...

Reagovat
Kokesh

Portillo, to to letí.

Reagovat
smazaný uživatel

LEvante foreveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

to je myslim po vyřezení od Chelsea ... ale jako pokus dobrý

Reagovat
robbik

Betis se musí zachránit!

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mají co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

tak tady je to v prewiew skutečně samý odborník!!! statistika od pátka do neděle---5 zápasů---netrefený ani jeden!!! klobouk dolů! kozel zahradníkem?součinnost z tuzemskýma SK?asi všechno dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

jedná se o tipech na Primera-od Granady po Malagu

Reagovat
madridcan

Dneska na*ebeme Athleticu o dva goly minimalne a Cristiano da gol ako nic. Tradiciu treba zachovat a ako vzdy si s nami Athletic nevie poradit, tak dneska budeme v tradicii pokracovat som sa rozhodol.

Reagovat
Kenneth

Cristiano, trhej. Bude dneska Angel v zaloze nebo na kridle?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneskam cakam Di maria,Xabi,Modric- -Jese,Karim,CR

Reagovat
Ángel di María 22

Carlo rek, ze bud bude Angel v zaloze a Jese na kridle, nebo Pujde do stredu Illarra a Angel na kridlo. Tak doufejme v prvni variantu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Takze 4-3-3 definitivne. Sem zvedavej co s Iscem, v tomhle systemu ma misto jen doma proti slabsim..

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

10 let, co Ramos hraje ligu.

Reagovat
madridcan

Ha...to ma nenapadlo Som si to jedine tak spojil s Realom, ale u nas je ,,len" 8 rokov.

Reagovat
vilp
Reagovat
Ángel di María 22

Akorat jsem to dokoukal a otevru tenhle odkaz..

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes fandím Baskom, obom!!!

Reagovat
madridcan

Vela ti to platne nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s Bilbaom to budete mať ťažké, tú remízu, ba dokonca prehru by som tak nereálne nevidel, aj keď proti Athleticu sa vám darí..RS verím menej, ale stať sa môže všetko, viď. včerajší zápas

Reagovat
madridcan

Sociedadu verim a fandim aj ja samozrejme. Athletic musime porazit proste. Jedinym superom si budeme sami v hlavach, lebo celkom nam robi problem vyuzit zavahania superov...

Reagovat
smazaný uživatel

To aj Atletom, napr. ten zápas spred dvoch týždňov so Sevillou

Reagovat
Hristo Stoichkov

Neuveritelna namyslenost, to se jen tak nevidi

Reagovat
valloire

Proč? Z posledních 8 zápasů jsme vyhráli pouze jeden. O dva góly,zbytek o tři a víc.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To vám neberu, ale vyjadřovat se o týmu síly Athleticu, že na jejich výkonu nezáleží a je to jen o vás, to je prostě naprostá namyšlenost a hloupost.

Reagovat
valloire

No co tohle?

jiri - fcb01.02.2014 18:00

Dnešní Valencie nastoupila odevzdaná a vlastně ji svým výkonem zachránila Barcelona a její koncovka.

Bude tu toho víc,vždyť děláte to samé...

Reagovat
madridcan

Ved v pohode. Po zapase sa mozno budes smiat a chrochtat blahom, ako som sa popalil. Zatial su tvoje reci rovnako zbytocne ako moje

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nechapu, proc bych se mel smat a chrochtat blahem. Za to mi to opravdu nestoji.

Reagovat
madridcan

Tak som si len myslel, ze ked ti stoji zato pisat o namyslenosti a upozornovat na nu, tak mozno bude

Reagovat
madridcan

Odomna naozaj nie, lebo to je asi treti zapas, pred ktorym pisem velkohubo. Nebudem priposrany z timu, z ktoreho strach nemam hoc je po mesiaci prvy tim, ktory nas papierovo moze potrapit

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Bohu za každý den, kdy není Barcelona v čele Primera Divison. Tyhle dny jsou pro mě vysvobozením, malým rájem na zemi a zadostiučiněním za všechny sprostoty a podrazy, které tenhle klub za posledních 5 let učinil

Reagovat
smazaný uživatel

fc barcelona..Co se to včera stalo..vlastně nic nového.Fanoušci jen slepě sledují a věří že Martino je ten správný a team se posunul dál.Nikdo novej nedošel až na Nymara ale na utok seru.Potřebujeme obránce jak sul a nemáme nic.Pique nemůže dělat vše.Montoja je slabej,Mascheráno okamžitě prodat a Bartra nehraje a to je špatně.Takže obrana je na hovno a yase se to ukázalo.Alves už dávno není co bejval a prostě chce je peníze..prodat .K žádné změně nedošlo .Trenal jednou denně je oničem.Gvardiolu zpátky nechci..nemá klubu co dát.Odešel a konec.Barca potřebuje malou změnu.Fabre hraje neustále špatně.Podle mě ho barca brzdí a on potřebuje Arsenál.V žádném případě nemůže hrát XAVI,INIESTA A FABREGAS v základu.Toto nepreferuje ani národák ale barca ano.Včera od začátku S.Roberto a nechápu proč..špatně.Pedro se hledal celej zápas a Alexis krom golu nic.Jenže trenér sundal xaviho..Přišel Tello a ...Takže teď hledat co dál je těžky.Nikdo hráče během zápasu neseřve..Villanova,Martino špatná volba.Jasně každej řekne že Villanova titul a bla,bla ale hráči pokračují dál a mají v sobě to co nechal Pepa a to přetrvává.Novej impuls je znát po pár zápasech.Ajax a Valencie není žádná náhoda...přijde novej president a hned mele že Messi dostane peníze a Martino další smlouvu proč proboha..

Reagovat
vilp
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bartha je nějaké génius že ho každý cpe do základu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vcerejsi prohra Barcelony rozhodla o titulu. Real bude mistr. A hlavne jak tu pred nedavnem nekdo psal jak jeste Real ztracel pet bodu ze to spise vyhraje Man United v PL nez Real PD. Smeju se vam vy chytraci

Reagovat
sensei25

ešte Real nevyhral dnešný zápas a už podľa teba vyhral ligu...v hre je ešte cca 50 bodov...plus LM,plus domáce poháre,zhustený program kvôli MS...môže to dopadnúť všelijako...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja proste myslim ze Real to zvladne. Maji skvelou formu. Mozna fakt ze letos chteji uspet predevsim v Lize mistru a az potom v lize to trochu srazi. Hlavni bude vyhrat vsechny domaci zapasy a zbytecne neklopytat na hristich outsideru... Podle me Real dneska vyhraje a uz neprohraje do konce...

Reagovat
valloire

To byl jenom kiwwi,netřeba se vzrušovat. Je frustrovanej z průběhu sezony United. Včera jim naložili i kopáči ze Stoke

Reagovat
sensei25

včera mi ušiel tiket za 2700e...ušla mi Barcelona,som dal že Messi dá 2 goly a viac a trápny MANU že vyhrá o gol....škoda....ale,je to šport a to je na tom to pekné,že nikdy nevieš ako to dopadne....

Reagovat
valloire

Na United se letos sázet nedá a Messimu to v lize nestřílí. Takže si za to můžeš sám. Máš si dát penaltičku,ta je tak nějak jistá.

Reagovat
smazaný uživatel

to si vážně myslel, že United vyhrajou nad Stoke venku?

Reagovat
madridcan

Som pozeral ten zapas v bare a len na mobile sledoval barcu...to bol otras vykon. A tiez som mal na United. Dokonca v handicape

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to sledoval jen po očku a dělo se přesně to co jsem myslel, že se dít bude. Stoke doma je snad nejhorší soupeř, z těch slabších, hrajou hnusný fotbal a včera se k tomu ještě přidalo počasí jako pro ně stvořené. Před zápasem jsem tipoval, že Moyes bude rád za remíz. Na Stoke není žádné překvapení, že favoriti ztratí.

Reagovat
Dominator

+ ta ich domaca hnusna (pre supera, samozrejme) atmosfera...zavahanie United nie je prekvapenim, hoci aj ja som cakal, ze vyhraju

Reagovat
madridcan

Courtois, Juanfran, Miranda, Godín, Insua, Gabi, Mario, Koke, Sosa, Diego Costa y Villa

Reagovat
-Carles-

Je Diego na lavičke?

Reagovat
Phillipinho

jj, chybi Arda,Tiago a Filipe

Reagovat
-Carles-

teším sa na neho

Reagovat
Ángel di María 22

Šetří na Copu, hm.

Reagovat
Phillipinho

tak Filipe stejne nenastoupi, je mimo na mesic

Reagovat
madridcan

Bravo, Carlos Martínez, Ansotegi, Iñigo Martínez, José Ángel, Gaztañaga, Rubén Pardo, Zurutuza, Xabi Prieto, Griezmann y Vela

Reagovat
Kokesh

Athetic doma letos ještě neprohrál. Poslední tři zápasy u nich jsme ale vyhráli shodně 0:3. Jedenáct zápasů ligy v řadě jsme nepoznali porážku, v lednu dokonce ani neinkasovali. Ať Atleti budou hrát jakkoliv, předskočit Barcu, která tak dlouho okupovala první místo musí být dostatečná motivace.

Reagovat
-Carles-

Baskovia to majú v hlavách, ako tomu bývalo u Atletica. Už by bolo načase prelomiť tento handicap, ako to prednedávnom predviedli Colchoneros Myslím že dnes k tomu bude ideálna príležitosť. Dve remízky a dobré zápasy dnes potešia, na San Mamés by kludne mohli zobrať domáci všetky body, nebol by som proti

Reagovat
madridcan

Ak by ste ostali aj po tomto kole na prvom mieste, tak by som asi lahol Ale nepovedal by som komplex...skor nam ich styl sedi.

Reagovat
-Carles-

Bolo by to fajn ale neverím tomu, minimálne nás predbehne Atletico. Štýl možno tiež, dokážu hrať nátlakovo, ale máte rýchle brejky ktoré môžu byť rozhodujúce. Uvidíme, v každom prípade dnes dva super zápasy, mám plno povinností ale nejak si to hádam zariadim, aby som videl oba.

Reagovat
Kokesh

Ještě aby ne, 8x v řadě jsme je porazili. Valverde je určitě skvěle připraví. Šlape nám obrana, 433 si taky sedlo, našli jsme ideální složení základu i bez Bale. Bude to skvělý zápas. Ve hře jsou důležitý body jak pro nás, tak pro soupeře. Plno dalších milníků a rekordů, v úžasné atmosféře nového stadiónu, Xabi i Illara s minulostí v Sociedadu...co víc si přát .) Snad jen Ikera v brance....

Reagovat
Magic player

Ja bych byl klidnejsi kdyby jeden z tech dvou golu Barcelony dal vcera Messi.

Ale jinak mas recht, tesim se na to jak na vanoce, kdyz mi bylo 10 let.

A jsem strasne zvedavy na Jeseho.

Reagovat
Phillipinho

Jsem docela zvedavej, jak to budou Atleti hrat po prichodu Diega(myslim jejich nejsilnejsi sestavu)

Jsou 2 moznosti: Courtouis-Juanfran Miranda Godin Filipe- Gabi Mario(Tiago)- Arda Diego Koke. Costa

nebo

Courtois- Juanfran Miranda Godin Filipe- Gabi Koke- Arda Diego- Costa Villa

jsem zvedavej, jestli posadi Villu nebo posune Kokeho dozadu, cimz ale castecne zabije jeho schopnosti

Reagovat
-Carles-

Pokiaľ Diego nadviaže na výkony ktoré už v Atleticu predvádzal, som si istý že najviac tým bude trpieť Villa, z ktorého sa stane Costov náhradník. Ale Cholo podla mňa ostane pri dvoch využívaných formáciách 4231 a 442 a bude ich používať v závislosti od súpera alebo formy hráčov. Ale Villa si zahrá určite menej.

Reagovat
smazaný uživatel

Betis 3 body, Rubén Castro 2 góly , bodaj by im vystrieľal záchranu

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
misinho7

snad atleti zavahaju

Reagovat
misinho7

mam taky zly tusak ze dneska remizuju aj atleti a aj my a tym padom barca bude furt na cele

Reagovat
smazaný uživatel

Atléti ak budú remizovať, tak budú mať o bod viac ako Barca

Reagovat
misinho7

aha presne som si to nejak poplietol

Reagovat
Ángel di María 22

Betiiiiis

Reagovat
One-Real

Tady můžeme jenom získat. Před kolem bych zachování 1 bodu mezi námi a Barcou bral, cokoliv víc bude parádní nadplán. Se zaváháním Atletica nepočítám, to už by bylo moc parády na jeden víkend, ale Socky by mohli pozlobit.

Reagovat
madridcan

Seedorf

Reagovat
madridcan

Genius...zranit sa ori oslave

Reagovat
sensei25

to je nič...minule bol rozhovor s Kloppom a ten povedal,že raz sa zranil pri oslave gólu...keď sa zraní hráč pri oslave,tak to je už dosť silná káva,no keď tréner,tak to je už čo povedať...xD

Reagovat
Ángel di María 22

López - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Modrić, Alonso, Di María - Jesé, Benzema, Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

by som sa smiechu nezdržal,keby prehrajú...by tie palce šli potom nadol..xD....dúfam,že bude dobrý zápas...inak na tiket som dal,že bude červená karta,tak snáď Ramos nesklame...xD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao uz malo aj lepsiu formu a prehrali . Oni na nas proste moc nevedia . A zostava je asi najsilnejsia co mozme dat

Reagovat
X-bano-X

Sám som zvedavý, ako to dnes dopadne. Nech teda vyhrá lepší (teda domáci )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávaná...

Reagovat
smazaný uživatel

Co se vlastně stalo Luisovi?

Reagovat
-Carles-

Atletico suverénne na prvé miesto. Nehrá Filipe, Tiago, Arda. Fakt si ešte niekto myslí že ten káder je kvalitatívne úzky?

Reagovat
Dominator

Oni to uz hlavne potrebovali/potrebuju trochu viac rotovat. Lebo hlavni tahuni vyhoriet mohli.

Ale maju to uz velmi solidne zabezpecene, co sa tyka sirky kadra.

A hlavne ten Diego sa mi ako posila paci, kedze je to hrac s potencialom byt TOP posilou a moze pritom hrat aj v LM (a zohnat takeho vynikajuceho hraca, ktory by v nej mohol este v tejto sezone nastupit, nie je sranda).

Reagovat
-Carles-

Rotovať sa bude, prišiel Sosa, Diego. Zálohu majú vyriešenú výborne, útok ostáva na Costovi, jedinou slabinou môže byť zranenie jedného z dvojice Godín - Miranda. Navyše skvelý brankár.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tam maju Tobyho

Reagovat
-Carles-

To síce ano, ale strata by to bola veľká, oni fungujú fakt výborne.

Reagovat
Dominator

Preto som pisal viac-menej v minulom case

Ale...teraz sa napriklad zranil Villa (neviem sice, ci to bude nieco vaznejsie).

Ako pises, dolezity je este Diego Costa.

Klucovym hracom je tam vsak este Gabi - jeho absencia by bolela, myslim, viac ako ta Costova (i ked ta by teraz hlavne vzhladom na toho Villu bola tiez kriticka).

Reagovat
Kokesh

Segunda, 10 bodů rozdíl mezi 5. a 22. týmem! Tam je těžký říct, hrajeme střed tabulky.

Reagovat
-Carles-

Diego

Reagovat
Dominator

Reagovat
Ángel di María 22

Tak jo, Atleti to zvládli, což se čekalo, a teď je řada na nás. Musíme rostě musíme kurva

Reagovat
smazaný uživatel

http://ustre.am/18QkL

Kvalitní stream, ale je možný, že to dřív nebo pozdějc zabanujou.

Reagovat
smazaný uživatel

super ! díky za něj

Reagovat
smazaný uživatel

už to odpojily

Reagovat
smazaný uživatel

stream na Real Madrid, prosím moc. ideálně 1000kpbs. 1500 a výše se mě seká. hledám na wizzinga nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético

Reagovat
smazaný uživatel

Modric sa potkne o loptu a rozhodca piska faul.

Reagovat
Magic player

To, ze ho naremploval i rukama asi videt nechces, vid?

Reagovat
smazaný uživatel

To je zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Na nasej rozohravke je citit poriadna nervozita

Reagovat
-Carles-

to je koncovka

Reagovat
tweek

Real hraje docela sračku zatim. Bilbao mohlo vést 2-0, škoda... Od Realu zatim hrozně moc nevynucených chyb a nepřesností...

Reagovat
tweek

neměla být reakce

Reagovat
Kyrill

Marcelo zatím šílenej, v poločase snad dostane pořádnej kouř.

Reagovat
smazaný uživatel

to co tam hra za drevakov v tom Bilbau ako je mozne ze uz nevedu o 3 goly? take tutovky pane boze. spanielska liga je strasne smiesna fakt

Reagovat
tweek

taky jsem si říkal...

Reagovat
tweek

hlavně je nejvtipnější, když Modrič se Muniaina dotkne na tváří a ten padne a rozbrečí se, jak kdyby dostal KO od Klicka.. to samé teď Benzema..

Reagovat
smazaný uživatel

jj PD vzdy bavi. je to take divadlo na futbalovom travniku. sem tam na odreagovanie sa je to fajn. dlhodobo sa to ale pozerat neda. niektore tie skoky do vody a drzanie sa za hlavu su uz moc.

a o tej kvalite tymov ani nehovorim, Real hra totalnu tuzku a matlaci z Bilbaa ich nevedia vytrestat. ale asi to dopozeram citim ze dnes to este bude stat za to

Reagovat
Kenneth

Ja sem se zase strasne nasmal, jak dostal tym ktery koupil v lete posily za vice nez 100 mio pomalu 2 sety od City. A o tom skore uz ani nemluvim.

Reagovat
smazaný uživatel

to som rad. tottenham bol vzdy klub ktory bavi ludi

Reagovat
Kenneth

ale hlavne ty fanousci.

Reagovat
Kenneth

ale hlavne ty fanousci.

Reagovat
smazaný uživatel

ti prave tuto sezonu moc nie. zdrazeli listky, klub je nestabilny (nie len herne) tak ta atmosfera na WHL hrozne moc upadla

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid neví čí je škoda tý koncovky.. Bilbao hraje skvěle

Reagovat
valloire

Za to vy na Stoke jste to bezpečně věděli. V prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ale nehraje Stoke a ManUtd, nemusíš mi to psát ja vím jak je to teď s United, jen jsem napsal svůj názor

Reagovat
smazaný uživatel

nějakej stream ??????

Reagovat
smazaný uživatel

http://neolive.eu/200686/1/Watch-Athletic-Bilbao-vs-Real-Madrid-/

Teď sem tady, jako nic moc, ale dá se to.

Reagovat
smazaný uživatel

díky oboum

Reagovat
Kokesh

Jsou zatím skvělý, hrajeme bez míče jak proti Barce.

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi zo zadu to sme mali stastie

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť bral první míč, z toho replaye to bylo vidět.

Reagovat
tweek

Co je vůbec teď s Balem, že není ani na střídačce? zraněný? s čím a na jak dlouho?

Reagovat
Billy McClane

Pred tyzdnom dostal cez gule a este to nerozchodil. Ale tuto stredu by ho vraj uz mohol postavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta druhá věta se dá vyložit různě.

Reagovat
Billy McClane

Nj ked pojde jedno pojde aj to druhe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

ma nakopnute gule

Reagovat
tweek

dík za odpovědi

Reagovat
smazaný uživatel

ten vypaseny kuzel tam vpredu jak sa poneviera. co sa to s tym chlapom porobilo?

btw. co je s garethom a Iscom?

Reagovat
smazaný uživatel

fakt radsej tiki taka s Iscom na hrote ako Benzemu

Reagovat
Kenneth

Cirkusant Benzema nas opet bavi. No proti nymandum to tam zase dorazi jednou a jede se dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rozmyslam ci je vacsi komediant tento kuzel alebo soldado. Robie je zalostny v zakonceni ale inak nehra zle, ale ako moze profesionalny futbalista predvadzat to co Benzema tak tomu fakt nerozumiem...

Reagovat
Kenneth

Jak brecel a skucel na travniku ten picus Aduriz. A uz stoji u lajny a hlasi se. Na tohle to chce to nove pravidlo o minimalne dvou minutach.

Reagovat
smazaný uživatel

ted skoro golovka a benzema zakopne

Reagovat
Billy McClane

Jezisi ta Benzemova päticka ma normalne zhodila zo stolicky

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema

Reagovat
vilp

Reagovat
tweek

Karim

Reagovat
fff

Ta Benzemova paticka, ktorou trafil sam seba

Reagovat
smazaný uživatel

a to byla skoro golovka, nebo alespoň by z toho byla strela ze 16tky

Reagovat
Manik...

Hrozný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Jese uplne utopenej, Ronalda nepustily k balonu, DiMaria ani nevim ze hraje nebyt tech ztrat, Modric na to jak hral poslední zapasy, dnes nic moc. Libil se me Xabi a Carvajal...... chelo by to posilit stred, aby kridla dostavali balony, takhle jsou odrizly

Reagovat
Kenneth

Ancelotti by mel ted hned v satne s nima zacit trenovat prihravky pod tlakem. To bylo neco silenyho. Hlavne Xabi a Modric. Jese tragicky a Benzema konecne nechat nekde na hostujicim stadionu a nechat ho tam.

Reagovat
Kenneth

A Marcelo si zas rekl o to, proc bude tezke zapasy hrat Coentrao, pokud bude fit.

Reagovat
smazaný uživatel

to uz snad ani nemysli vazne ako moze tento dreveny tucniak, co odbehne 500m za polcas a je spoteny jak prasa robit jednotku v Reale. on tam posobi vyslovene iba ako prekazka svojim spoluhracom

Reagovat
fff

Ta jeho paticka ho celkom vystihla ... on sa snazi vyzerat ako futbalista, ale prtom je to skor drevak ...

Reagovat
Kenneth

Neni drevak, ale uplne se na ten fotbal vysral.

Reagovat
fff

Alebo. Ale pamatam si ho este z Lyonu a nespoznavam ho ... skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem dneskam ci nam nieco pomoze ale urcite treba urobit striedanie . Isco za Di mariu alebo Benzemu to je jedno . Marcelo sialene straty , Xabi neprestny , lahke prihravky straca , robi mu problem presing supera . Kridla utopene . Benzema ja sa kludne stavim ze dneskam odohra 90 minut

Reagovat
vilp

Athletic skvěle takticky připraven, jako kdybych koukal na Simeoneho Atlético. Hráčí hrají jako jeden tým, po ztrátě všichni rychle za míč, výborně se pohybují, rychle dostupují, zdvojují, ztrojují, soupeř nemá vůbec není čas. Díky rychlému pressinku nejsou schopni založit kloudnou akci, záloha je tím naprosto rozhozená, útok odříznutý. Chápu, že se to moc líbit nebude, ale svůj účel to plní dokonale.

Reagovat
Kyrill

Marcelo, Xabi, Benzema, Ronaldo veliká slabota. Druhá půlka o moc horší už být nemůže, to mě naplňuje mírným optimismem. Takže snad je Carlo probere a dáme aspoň dva kusy.

Reagovat
vilp

Škoda, že je Carlo podobně připosraný jako Mourinho, venku to hraje skoro stejně. Kdyby si občas zahrál na to, že má koule, a šel do těch zápasů s tím, že soupeře přejede, to by bylo... Loni to pod Josém v prvním zápase s Borussií vypadalo, že Real zapomněl hrát fotbal, ale do odvety se šlo s jasným cílem a oni nevěděli, kde jim hlava stojí. Real by takhle mohl hrát častěji, kdyby chtěl, silného soupeře ve velkém stylu přejet umí. Je to škoda.

Reagovat
Kenneth

Ten potencial tymu je velky. Podle me muzou i prehrat v zaloze Barcelonu, ale to musis mit na stridacce nekoho kdo takovy fotbal chce hrat a ne ty dva defenzivni joudy.

Reagovat
madridcan

To dame

Reagovat
Kokesh

Neříkám nic proti jeho výkonu, jen bych se opakoval jak ostatní, ale radši bych tam viděl Moratu jezdit po prdeli celý druhý poločas. Ani to malý prd jsme si nevytvořili, k ničemu nás nepustili. Vinu bych viděl v malé motivaci a i slabé formě jednotlivců, i když jako celek dá se říct doposud šlapeme. Kdo mě neskutečně vytáčí je Marcelo, ten to má dost na háku a hrát dnes Di Mária na kraji a Illara ve středu, byl by vykoupanej ještě daleko víckrát...

Reagovat
OnderCZ

Jestli někdo může mít v tomhle zápase malou motivaci, tak to je skoro na vyřazení z kádru San Mamés, možnost se konečně dostat před Barcelonu, mít před sebou "jen" Atlético, fakt nechápu, jak někdo nemůže být dostatečně motivovaný. Ale vím, jak to myslíš, vážně to tak na pohled vypadá, jen to prostě nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí nám na hřišti ještě jeden záložník, který by uměl podržet míč, musíme hrát přesněji. Podle mě by měl přijít Isco místo Benzemy, na hrot Jesé a Di María na pravé křídlo. I když jak se znám, tak tam Karim ve druhé půli dá jednoho fíka a moje předpovědi budou poslány ke dnu.

Reagovat
smazaný uživatel

první 2 věty . Mám stejnej názor

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema by sa ani v Hontianskych Nemcoch nepresadil. Hluchy ako patrona.

Reagovat
smazaný uživatel

benzin... omg

Reagovat
smazaný uživatel

jak tam nabehli k rozhodcovi jak osy

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mela byt minimalne zluta. kdyby dava lMaria na CR hned ten balon, je z toho redka

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, škoda Benzema..

Reagovat
smazaný uživatel

to je groteska toto

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Karim

Reagovat
Kenneth

Jese je spatny. Di Maria na kridlo a Isco na hriste sakra uz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

ma pravdu ale dneskam nehral nic az na gol

Reagovat
valloire

no ale dal ho

Reagovat
smazaný uživatel

ramos ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo nenechavaj striedania na 80 minutu

Reagovat
smazaný uživatel

Karim hraje takhle slušně pořád?

Reagovat
Dominator

Jeseee

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

JEEEEEEEESSSSSSSSSEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
valloire

golasooooooooooooo Jese

Reagovat
Ángel di María 22

JESÉÉÉÉÉÉ!!!!

Reagovat
Kenneth

JESEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

JESSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
smazaný uživatel

ten real ma ale kurevske štastie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Benzema nádherně

Reagovat
sensei25

Los Luckeros.....

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo aspon Arbeloa za Marcela ked uz nechces dat Karima dole

Reagovat
sensei25

davaj kartu sracke....

Reagovat
Dominator

Hmm, tak toto sadlo...

Reagovat
sensei25

nadheraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Miguel19

Tak to je střídání

Reagovat
patas92

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
-Carles-

IIIIIIIIIIIIBBBBBBBAAAAAAIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

golazoooooooooooooo

stridani jak ze sna

Reagovat
smazaný uživatel

Ibai je týpek, škoda že nehraje víc

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pyčo

Reagovat
Oxbow

Ty kraaaavo, krasnej gol Ibai

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooool

Reagovat
sensei25

ten Ronaldo je fakt sráč....

Reagovat
sensei25

no super....

Reagovat
-Carles-

červená

Reagovat
smazaný uživatel

no jasne jebte na futbal ked sa mozete hadat

Reagovat
Woods

Ronaldo

Reagovat
Miguel19

Tak to je komedie..

Reagovat
sensei25

herečku vyhodili,to bude teraz plakania...

Reagovat
smazaný uživatel

toto je moc

Reagovat
Manik...

To je kurva simulantská

Reagovat
smazaný uživatel

skurveny simulanti !

Reagovat
sensei25

sám si k.k.t..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš taky dost..

Reagovat
Kenneth

Na tohle jebu.

Reagovat
Pigeon

to si dělají prdel ne?

Reagovat
fff

Ja keby som rozhodca ja by som daval tie karty hore dole, keby tam ku mne nabehlo 10 baletiek z oboch tmov mi hucat do tvare co mam robit...

Reagovat
Side

červená?

Reagovat
smazaný uživatel

Za toto červená?!

Reagovat
smazaný uživatel

76 minuta on stale nestriedal !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

klasicky Bilbao

Reagovat
smazaný uživatel

ja som vedel ze to bude stat za to. cirkus liga

Reagovat
sensei25

oplácanie,čo sa čudujete ako blbý...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci ve Spanelsku

Reagovat
valloire

No ty krávo,to zas bude v alejích nablito...

Reagovat
smazaný uživatel

spadl me stream, co udelal ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je komedie

Reagovat
OVi.77

Fandové Realu nadávají ostatním do simulantů, tak to jsem nežral toto

Reagovat
Kluivert9

A ma to spocitany, blbecek

Reagovat
Kokesh

Opět se odvolame a opět uspejeme, ale tohle rozhodčí brutálně posral.

Reagovat
smazaný uživatel

BARCELONA zase zaúřadovala, že já se na ten fotbal ještě dívám.

Reagovat
smazaný uživatel

A to se ještě neprolátlo, že Barcelona může na globální oteplování (hlavně Messi!)

Reagovat
Woods

dufam, ze dostane aj daku 2 zapasovu stopku ted

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si jeste zkontroloval jestli po tom 'ataku' nekrvaci

Reagovat
smazaný uživatel

kristina minimalne stop na 3 zapasy

Reagovat
sensei25

Oplácal,tak čo sa tu čudujete madridčania,keby to je naopak,tak tu plačete,že prečo nevylúčil hráča Bilbaa....obejktivita madridu nikdy nič nehovorila

Reagovat
sensei25

*objektivita

Reagovat
valloire

Chci si dát v poločase,že bude red a blbá Fortuna to nemá vypsaný.

Reagovat
-Carles-

Nj, už mohol byť von aj Xabi

Reagovat
valloire

to čekám spíš od zedníka

Reagovat
Pigeon

Za tohle červenou. To je fakt maras. žlutá by byla jasný max.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz Barca nemuze, rozhodci ji mile rad pomuze (vcera vymyslena penalta, dneska sporna cervena pro hrace Realu)

Reagovat
Čivrss

typické Španělsko, komedie

Reagovat
sensei25

ja som dal...v nike bol kurz 3,6

Reagovat
Fernando_Torres

Nevim co tady všichni brečej, naprosto jasná rudá...

Reagovat
Zaschrona

cervena naprosto zaslouzene... Goazen Athletic!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud za to dal červenou, tak za Iturraspeho odplatu měla přijít také.

Reagovat
Kyrill

Reagovat
OVi.77

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

kam sa ten futbal dopracoval ked sa za toto maju davat cervene... za toto by aj zlta bola docela prisna.

hrac bilbaa strcil jeho, on ho strcil naspat pricom sa ho ledva dotkol a ta parodia na chlapa sa hned chytila za hlavu a zvalila na zem. potom sa tam nahrnuli aj vsetci ostatni komedianti, ako osi.

toto nie je futbal, ale divadlo

Reagovat
Side

Reagovat
Kenneth

. Staci se podivat kdo mu na to hodil palec a kdo to vubec pise.

Reagovat
valloire

Reagovat
Azazelo RD
Reagovat
smazaný uživatel

kristinka v plnej parade, komediant

Reagovat
CHONG

Co máš z toho, vy jich máte celý soubor.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš a tam to bylo správně bez karty.

Reagovat
Azazelo RD

Jen jsem poukazoval na to, že Ronaldo je též parodie na chlapa.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Tak kurva, chapu tu cervenou pro Cristiana, udelal blbost, ale Iturraspe tam do nej naleti jak magor, pokusi se mu dat hlavicku a jen zluta?

Reagovat
smazaný uživatel

80 minuta a ten debil stale nestiedal !!!

Reagovat
smazaný uživatel

žeby mu ti šašovia z madridu ešte tu redku nezrušili :D jak žltu kartu ramosovi :D

Reagovat
sensei25

tak určite tam bude údolie sĺz...

Reagovat
OVi.77

Když rozhodčí dá redku, sveďte to na Barcelonu a korupci Vážení, tady do PD sekce musím chodit častěji, neskutečná podívaná a zábava.

Reagovat
iamek

. Stoji to za to. Btw jasna redka

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik lidí to tady píše, že si kvůli tomu děláš obrázek o celý sekci?

Reagovat
Fernando_Torres

Bohužel tak půlka no... A to jen proto, že ta druhá fandí Barceloně a přesně to samý dělá když je to náhodou zrovna naopak...

Reagovat
OVi.77

No stačí si povyjet trochu výše, kupa fandu realu tu bulí že nespravedlive, simulant ( ) atd., samozřejmě je to zkreslený obraz, to uznávám, ale tento týden je to skvělé, Barcelona prohra, Ronaldo redka a takové výlevy teda v BL sekci nemáme no, tak jsem překvapen Navíc nejspíše budeš vyjímka, tak to neber osobně

Reagovat
valloire

Barcelona je za vší špínou co se v PD děje.

Reagovat
patas92

Reagovat
OVi.77

Trochu mi to připomíná palestince a araby, nedaří se? Sveďte to na žida a izrael.

Reagovat
smazaný uživatel

huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! on sa zbadal !

Reagovat
Manik...

Být já šéf komise, tak ten rozhodčí píská odpříště maximálně žáky, okresní ligu

Reagovat
sensei25

čo sa ti nepáči plačko?

Reagovat
Manik...

za tohle kdyby se měly dávt ČK tak je každý druhý zápas kontumace pro nedostatek hráčů na hřišti...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa poseriem ... toto je naozaj moc. Namiesto toho, aby ste kritizovali Ronalda, že oslabil svojou debilitou tím v najmenej vhodnej chvíli tak budete plakať, že rozhodca je najväčšia sviňa na svete ...ach bože

Reagovat
sensei25

Dnes sa mi najviac páči ten Rico....dobrý hráčik....

Reagovat
Side

on hrjae Modric

Reagovat
smazaný uživatel

ta Ibaiova sajtle to je neco...

Reagovat
Oxbow

Podle me redka zaslouzena, tohle se proste dnes tresta!!! Ale mel ji dostat i ten druhej teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď by byl ideální gól z penalty v nastavení, ať se ta rovnováha trochu vyrovná.

Reagovat
Magic player

Mel proste vyloucit i Iturraspeho a bylo by to v poradku.

Varaneeeeeeee.

Reagovat
smazaný uživatel

on tam hodi varanaaaa no ja to jebem

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

No spíš ti jebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon dneskam Carlo to takticky zvladol

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, v 10 tam dá útočníka ne, když bilbao sahalo i po výhře, to by bylo fakt parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

nehovorim o utoku ale ked chcel zlepsit obranu mal ist dole Marcelo ktory ani nemal dohrat zapas , stred pola mal zlepsit uz davno Illarom alebo Iscom , horsie uz by to nebolo

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu co se tu resi, cervena byla jasna, jediny co bylo diskutabilni byla ta reakce Iturraspeho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

No ta reakce mela byt potrestana cervenou, potom by bylo vylouceni CR ok, takhle to je ovlivneni hry na jednu stranu.

Reagovat
Magic player

Jo tak diskutabilni...

Reagovat
smazaný uživatel

konečne triezvy pohľad na vec

Reagovat
Side

Ramos

Reagovat
sensei25

bod si Bilbao zaslúžilo...

Reagovat
Manik...

Hodně dobrej rozhodčí . Neovlivnil hru, nééééééééééé

Reagovat
-Carles-

Keď je Ronaldo hlúpy

Reagovat
Manik...

vždyť nic neudělal!!! Děláte jako kdyby mu urval hlavu

Reagovat
sensei25

Oplácanie je za červenú..nemal sa nechať vyprovokovať...preto je blbec....

Reagovat
smazaný uživatel

oplacanie nie je automaticka cervena. zalezi od situacie a sposobu oplacania.

toto bola klasicka strkanica s tym ze hrac Bilbaa sa zachoval ako curak a zacal simulovat a rozhodca mu na to skocil. ak by sa za toto davali redky v PD by sa nedohral ani jeden zapas

Reagovat
Pigeon

tak samozřejmě. Ronaldo je hloupý, ale hráč, co u něho stál jako teplý a vzápětí nasimuluje zranění, to je borec

Reagovat
Kokesh

Co udělal tak hloupého? Jsou to jen emoce a vyhecovaný zápas. A Zachrona ze slavné tvrdé anglické sekce tomu dal korunu.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď sa zachoval v tej situácii ako kretén, oplácal a hádal sa, pričom dal dva-krát dal hráčovi Bilbaa ruku do tváre. Akože nehovorím, že Iturraspe sa hľupo nezachoval ale Cristiano takisto a pritom ešte v najmenej vhodú chvíľu oslabil svoje mužstvo a vy ho tú hájite ... nerozumiem tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Strašne hlúpučko sa zachoval !

Reagovat
smazaný uživatel

skoda no, meli jsme vyhrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda, že jsme to včera nedali.

Ale Athletic potěšil. Díky.

Reagovat
Zaschrona

Skoda, tohle klidne bylo i na vyhru..

Reagovat
smazaný uživatel

Mit rozhodci na sve strane, tak Banik vyhraje LM.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Real Madrid dneska Athletic uplne drtil a nebyt rozhodciho tak to skonci 0:5

Reagovat
smazaný uživatel

hnus betonářskej, doufám že Ancelottiho vyhodí, říkejte si co chce ale já chci vidět Real dominovat v každém zápase a ne tohle co předvadí

Reagovat
Kokesh

Jsou to pro něj pořád nový zápasy, učí se. On není Mou, aby tým přizpůsobil na ten a ten zápas...ale dostávali jsme pěknou čočku první poločas, jen co je pravda. Paradoxně po červené měl Athletic snad nejmenší převahu.

Reagovat
smazaný uživatel

absolutně nechápu střídaní, to vemeno dá Varaneho na stopera nakonci, to svět neviděl, místo aby po vyloučení stáhnul Benzemu za Isca, který by šel do středu a di María s Jesém na křídla

Reagovat
valloire

Koukám,že nám Carlo zavádí novou tradici. Se soupeři,se kterými neměl José problém a zápas byl jen otázkou skóre,má neuvěřitelný problémy.

Reagovat
CHONG

No tak ono je Bilbao letos trochu jinde.

Reagovat
valloire

To je fuk. Jose by je sfoukl i tak.

Reagovat
CHONG

Tak José je pán, to je bez debat.

Reagovat
smazaný uživatel

i tak je tým jako Real musí v pohodě porazit

Reagovat
smazaný uživatel

o to ani nejde, jako spíš o hru, já chci dominantní Real který bez nějakých problému porazí tými typu Bilbao, ne tuhle italskou betonářskou frašku

Reagovat
Fernando_Torres

Pěst, lehká hlavička, facka= rudá

Lehká hlavička= žlutá

Mně to přijde naprosto v pořádku...

Reagovat
CHONG

Pěst

Reagovat
Fernando_Torres

žádnej hák to nebyl, ale rukou sevřenou v pěst mu šahnul do obličeje, to snad nepopřeš ne...

Reagovat
CHONG

Pokud budeme toto opravdu nazývat pěstí, tak se fotbal přízviska hry pro slečinky a buzeranty jenom tak nezbaví.

Reagovat
Fernando_Torres

reakce Gurpegiho je samozřejmě něco úplně jinýho, ale šahat protihráči pěstičkou do obličeje se prostě nesmí a je jedno jestli mu dáš ránu že mu zlomíš čelist nebo lehkou facičku...

Reagovat
CHONG

A v tom je právě ten problém, protože mezi tím, že dáš někomu lehkou facičku a nebo mu zlomíš čelist by měl být sakra rozdíl.

Reagovat
Fernando_Torres

taky je, v počtu zápásu kolik dostaneš stopku, ale rudá je za oboje neoddiskutovatelná...

Reagovat
CHONG

Za takové pohlazeníčka bych prostě redku nedával, je to fotbal, chlapská hra ne nějaké krasobruslení pro slečinky.

Reagovat
smazaný uživatel

tvoj názor je ako z pomocnej školy ... na futbale by mali do seba hráči kopať, biť sa,kusať a dávať si delá čo to dá... tlieskam ti

Reagovat
CHONG

Zase jeden moula, který není schopen zapojit hlavu a musí všechno vyhnat do absurdity.

Reagovat
Fernando_Torres

řiká ti něco pojem nesportovní chování? to neni o slečinkovství, ale o tom, že se to jednoduše nesmí, nevim co na tom furt nechápeš...

Reagovat
CHONG

To, že dokud se budou udělovat takovéhle červené a předvádět komedie, tak bude mít fotbal pořád nálepku hry pro buzeranty a slečinky a to mě sere.

Reagovat
10FKK

To si děláš prdel? Největšího buzeranta a slečinku (tvá slova) neustále hájíš a najednou ti to nechutná?

PS: Není to poprvé co neudržel nervy na uzdě... A co to má s tlamou? Vypadá jak po nepovedeným botoxu

Reagovat
CHONG

Zase ta samá písnička o tom, že Cristiano je největší buzerant a slečinka od člověka, který fandí celému souboru takových individuí a proč do toho proboha taháš jeho vzhled, to už je fakt dost přízemní dokonce i na tebe.

Reagovat
10FKK

To jsou tvoje slova... A na něco sem se tě ptal, ale odpovědi se nedočkám..

Vím, že tě hrozně sere Uplakánkova reputace největšího simulanta všech dob, kterou mu neodpářeš ani tisíckrát opakovanou lží...

Reagovat
CHONG

Jasná zpráva, o největším simulantovi všech dob mluví někdo, v jehož oblíbeném mančaftu "válí" Jordi Alba, ty jsi vážně srandovní postavička.

Reagovat
10FKK

Nikdo na světě nesahá v simulacích Uplakánkovi po kotníky a ještě se k tomu umí tvářit jak ukřivděná slečinka popř. hystericky bušit pěstičkou do trávníku! Sundej si už ty bílý brejle a nedělej ze sebe většího blbce než je třeba.

Reagovat
CHONG

Ale prosím tě, vždyť Alba vytáhl simulování na úplně nový level, ten je schopný simulovat s takovou vervou, že se u toho málem zraní sám sebe.

Reagovat
10FKK

Kolik jich má? Odhaduji tak setinu proti holčičce a to máš v týmu ještě Andělu a GB - dvojnásobného krále diverů PL!

Taky nemám rád simulanty a Buse s Alexem jsem nesnášel, ale na rozdíl od tebe žádného simulanta nehájím...

Reagovat
CHONG

Ty nesnášíš simulanty a přitom fandíš Barceloně, ty jsi opravdu mistr pointy

Reagovat
10FKK

Až si vyndáš hlavu ze zádele, tak se přihlas... real má v simulacích už několik sezón navrch, stačí se podívat na YT, ale ono je jednodušší napadat ostatní a svádět neúspěch na všechno možné, než si přiznat vlastní neschopnost... V tom je přeborník mourinho a je vidět, že jsi snaživý žák!

http://www.youtube.com/watch?v=vu174bMEVHc

http://www.youtube.com/watch?v=riE9gm-kw0w

http://www.youtube.com/watch?v=PS98gBB5fNM

http://www.youtube.com/watch?v=9YJwg7N_h7U

Malá ochutnávka... A zkus někdy odpovědět na otázku.

Reagovat
CHONG

Tak teď jsi mě vážně dostal, videa z youtube, jako důkaz tvého tvrzení, ty jsi fakt neskutečný šprýmař, uvědomuješ si vůbec kolik takových videí je tam o Barceloně, už musíš být vážně v koncích

Reagovat
10FKK

To je právě to co ti uniká moulo.. Ta tvoje ctnostná parta tvrdých dospěláků je pouze ve tvé duté namyšlené hlavě Nejvíc mě baví pepé - zákeřný prase, největší ubrečenec a simulant + krásné video s Arbeloou!

YT jsem ti nabídl jako záchranný pás, ale hlupáci většinou pomoc odmítnou...

Tak už si to spočítal? Na Uplakánka nemá, nebo máš relevantní důkaz?

Reagovat
CHONG

Tak, kdo je teda vlastně největší ubrečenec a simulant, Cristiano nebo Pepe, máš to v té své opičí almárce celé nějaké pomotané.

Reagovat
10FKK

Opičí almárku má tvoje máma... Uplakánek není tvrďák, ten jenom dospěl

Zase bez odpovědi.. Moc jich nemá co by za něco stálo.. Tak už si přiznej lhaní do kapsy a nemuč se.

Nejsi náhodou holka? Takhle chytají za slovíčka a utíkají z nepříjemných otázek..

Reagovat
CHONG

Takže zase se snižuješ k urážení rodičů, nepřijde ti to trochu ubohé, já vím, že máš nízké standarty, ale i tak. Co se odpovědí na otázky týče, já nerad odpovídám na naprosté hlouposti a otázka jestli mám relevantní důkaz, zda je Alba větší simulant než Cristiano přesně takovou hloupou otázkou je nebo ty snad máš nějaký relevantní důkaz, že tím největším simulantem je právě Cristiano?

Reagovat
10FKK

Zato tvoje jsou vysoké:

CHONG 27.01.2014 13:43

A ty jsi zas co za piču?

Ještě se ti povedl ten s tím čůrákem vychcaným prdelí... Taky pěkně vysoký..

Ty můžeš urážet kde koho a pak pláčeš? Už chápu proč Uplakánka tak hájíš... Ty si stejná fňukna..

Tím, že budeš lhát sám sobě si mindrák nevyléčíš a pravdu ze lži neuděláš. Tím s tebou končím, jelikož potřebuješ odbornou pomoc. Jdi k lékaři a objednej se na oční a pak na psychiatrii.

Reagovat
CHONG

Ty jsi výborný člověk, myslíš si, že světu sděluješ něco zásadního, ale přitom jsi takový srandovní neškodný ňouma, jen tak dál, bavíš mě moc.

Reagovat
10FKK

Další tvůj blud. Můj svět se na rozdíl od tvého netočí kolem EF, ale jsem za tebe rád, lidi si mají pomáhat. Ať se ti daří!

Reagovat
CHONG

Ty jsi roztomilý

Reagovat
smazaný uživatel

niet nad to vymysliet si vlastne pravidla

Reagovat
Fernando_Torres

Jaký vlastní pravidla zas, rozhodčí měl nějakej metr, za jeden prohřešek ve strkanici žlutá, za tři červená, mně to přijde férový...

Reagovat
smazaný uživatel

kde to az zajde ? zachvilku sa budu davat redky za to ze sa niekto na niekoho zle pozre ??

Reagovat
Fernando_Torres

sorry, takže ty si myslíš, že by se každej mohl během zápasu beztrestně fackovat a podobně? neřikám vylučovat všechny účastníky jakkýkoliv malinký strkanice, ale vždyť právě proto dostal Itturaspe jenom žlutou... Cristiano tam toho bohužel měl o dost víc a tak byl ohodnocen logicky jinou barvou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kyrill

To byl kurva zápas. Cristiano se po dlouhé době nechal vyprovokovat jak školák a ačkoliv bych třeba já červenou nedal, tak kolem ksichtu soupeře nemá co máchat rukama a může si za to sám. Na to už je zkušenej dost, aby takhle neoplácel. Dneska bych vyzdvihl Ramose, hrál jak pán. Po poločase to bylo celkově o dost lepší, bohužel Ibai se trefil luxusně.

Reagovat
sensei25

tomuto sa povie objektívny príspevok od vlastného fanúšika....

Reagovat
smazaný uživatel

Srat na tie blbe striedana , Ale Carlo toto si mohol vediet co bude hrat Bilbao a nepripravil si sa na to hra pod tlakom

Reagovat
smazaný uživatel

Nováčkovská daň

Reagovat
vilp

Červená podle mě jasná, Ronaldo je holt kretén. Sice to nezačal, ale oplácel a navíc šel po jeho hlavě. Jak silně ho udeřill, by mělo být jedno. Zkrátka se nechal vyprovokovat a nezvládl to. Ale Iturraspe si o ni řekl taky.

Každopádně velká škoda, že to Real nezvládl a nevyužil ztrátu Barcelony, ale nakonec se počítá i ten bod, jelikož Athletic hrál skvěle a prohrát si nezasloužil.

Reagovat
Kokesh

Nováčci Jesé i Dani skvěle, stabilní hráči Marcelo a Benzema úúúplně mimózní. Jestli jsme nepustili Fábia jen proto, aby měl Carlo dostatečnou kvalitu místo Marcela, měl se přivést i někdo ke Karimovi, chybí mu konkurence i odpočinek, Morata evidentně ty minuty nedostane a nedostane. Dnes mohl na hrotu lítat klidně posledních 20 minut...

Reagovat
smazaný uživatel

Jesé dnes nic moc herně

Reagovat
Kyrill

Mně přijde, že Moratu přestal Carlo stavět po tomhle: http://www.youtube.com/watch?v=LGyYuBn-DhM

Karim mi přišel mimo jenom první půli, druhou už hrál relativně v pohodě a zlepšení bylo vidět. Dokonce měl v druhé půli 100% úspěšnost přihrávek. Jesé nic moc herně dneska, ale snaha se mu vyplatila.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to nechapem vobec ved toto sa kazdemu mlademu utocnikovi proste raz za cas stane a nie ho za to nechavat zhnit na lavicke . Keby toto bol prvy alebo 5 zly vykon karima nepoviem ani slovo ale jeho dobre odohratych zapasov by som spocital na 1 ruke

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo ... IQ 30 tak max.

Reagovat
migwel

.. jestli má CR7 IQ 30 tak to je nejen Řepka je v mínusových hodnotách ne? ...

Reagovat
penepi

No červená, nečervená, neviem. Sudí si to ale v pohode obháji, čiže mohol ju vytiahnuť. Ale keď poslal do spŕch Ronalda, mal jednoznačne aj toho šaška z Bilbaa, tam bola chyba.

Reagovat
X-bano-X

Na druhej strane ak by poslal toho šaška z Bilbaa, musel by v prvom polčas aj Alonsa...a v druhom druhýkrát. Proste nastavil meter, že sa hrá tvrdo a potom sa mu to vymklo z rúk. Tu vidím jednoznačnú chybu. Ak by Xabimu tú redku v prvom polčase dal, zápas by bol kľudnejší, na druhej strane som rád za tempo v akom sa zápas hral.

Reagovat
smazaný uživatel

Počítají se stopky na zápas i do CdR?

Reagovat
madridcan

nie

Reagovat
-Carles-

No neviem, mne sa zdá že boli prípady kedy hráč stál v pohári kvôli kartám v lige, alebo opačne?

Reagovat
madridcan

Bolo to tusim pri Negredovi v prvej Guardiolovskej sezone a pamatam si to tiez. Ale napriklad Ronaldo dostal cervenu kartu vo finale proti Atleticu Madrid a teraz stal prve dva zapasy proti tretoligistovi

Reagovat
madridcan

700 pre titul v rukach Realu Madrid

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní to vidět nemohl, takže ta redka je z hlavy asistenta. Osobně bych dal žlutý pro oba, ale červenou a žlutou ani náhodou. Největší vtip je, že mu hrozí 3z. distanc - fakt k pláči tahle sranda liga. Jinak to stažení Ronalda, za to nedal ani žlutou. Fandové Barcy zvyklí na rudý za nic, tu píšou o Xabim a jeho vyloučení - za co? Jinak tyhle souboje hlavu na hlavu jsou k vidění často a rudý se nedávají.

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi tam měl 2 skluzy zezadu, ten si prostě podle mě taky zahrával s redkou.

Reagovat
teenz

Přesně, Xabi si o to koledoval. Měl tam minimálně dva - tři jasný na žlutou. No díky aspoň za tohle. Ale to samé na druhé straně, kdy nesmyslně držel za dres Ronalda a nedostal ani žlutou a nebo ho Herrera dojel několikrát, ale to už je jedno. Jeden bod zlatej.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele