Primera División - preview 22. kola

01.02.2013, 09:09, aktualizováno 03.02.2013, 11:19
Previews
Suverénní Barcelonu dnes čeká těžký zápas na půdě Valencie. Atlético Madrid může opět odskočit Realu, potřebuje k tomu zvládnout večerní zápas s Betisem. Málaga hostí Zaragozu, Sevilla hostí Rayo, které je na pohárových příčkách, Real Sociedad hraje s Mallorkou.
Málaga CF - Real Zaragoza  (neděle 12:00)
Nedělní program Primera División odstartuje zápas Malagy s Realem Zaragoza. Domácí se budou muset poprvé vyrovnávat s odchodem levého beka Nacha Monreala, jenž vyměnil působiště za londýnský Arsenal.

Francouzský záložník Jeremy Toulalan připustil, že odchod šestadvacetiletého Monreala byl pro něj i spoluhráče překvapením. Zároveň však věří, že tým dokáže jeho prodej překonat a vybojuje si místo v Lize mistrů i do další sezony. "Je to vždycky škoda, když odejde člen týmu, ale tentokrát jsme byli z Nachova konce docela překvapení," řekl Toulalan.

"Nicméně, dokázali jsme se už před sezonou vyrovnat s odchody jiných hráčů, jako Santi Cazorla, a vždy jsme dokázali zvládnout jakoukoli situaci. Při vší úctě k odcházejícím hráčům, nemůžeme si příliš stěžovat, protože i tak jsme docílili všeho, co jsme chtěli, a jsme dokonce na lepší pozici než loni ve stejnou dobu. Jsme v osmifinále Ligy mistrů a čtvrtí v ligové tabulce, to tu loni nebylo," pochvaluje si francouzský záložník.

Do sestavy se po zranění kotníku vrací americký obránce Oguchi Oneywu, ovšem jeho kolega Martin Demichelis byl omluven kvůli úmrtí svého otce. "Smrt Demichelisova otce je pro nás velmi tvrdá," pokračoval Toulalan. Ten se také bude muset vyrovnat s brzkým poledním zápasovým výkopem. "Nikdy jsem předtím nehrál tak brzy. Bude to, myslím, trochu zvláštní, připravovat se na zápas tak brzy. Musíme ale doopravdy vyhrát, abychom se mohli v tabulce cítit pohodlněji."

Zaragoza na druhé straně jde do zápasu s remízou 0:0 proti Espanyolu z minulého týdne, což prodloužilo jejich sérii bez vítězství na čtyři zápasy. Trenér Manolo Jimenez navíc nadále musí řešit potíže s obranou, neboť Cristian Sapunaru je v trestu po červené kartě právě z minulého kola. Loovens s Obradovićem jsou zranění a počítat Jimenez nemůže ani s Alamem a Romaricem. Do základní sestavy tak můžou nakouknout José Fernández a José Mari.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Rayo Vallecano  (neděle 17:00)
První utkání po konci lednového přestupního termínu čeká Sevillu s Rayem Vallecanem a andaluský celek dost možná ještě na hráčském trhu i tak neřekl poslední slovo. Díky odlišnému termínu přestupů v Rusku je stále možný odchod některého z hráčů, pokud přijde adekvátní nabídka.

Tak se alespoň vyjádřil klubový prezident José María del Nido. Ten mimo jiné také odmítl na konci ledna hned sedm nabídek na jeho hráče. Prioritou klubu však bylo především semifinálové utkání v domácím poháru proti Atléticu Madrid a přestupy tak byly na vedlejší koleji. "V posledních dnech byly na domácí, ne mezinárodní úrovni, podány konkrétní nabídky na sedm hráčů Sevilly. Ale protože do konce přestupového období zbývalo jen dvacet čtyři hodin, rozhodli jsme se jim nenaslouchat, abychom zbytečně nerozhodili současný tým," řekl De Nido.

"V současné době s nikým nevyjednáváme, ale nevíme, zda současné složení kádru už dohraje celou sezonu, nebo ne. Od chvíle, co vlak vyjel do Madridu, jsme jasně dali najevo, že kdokoli, kdo v něm sedí, není na trhu k mání."

Pod novým trenérem dokázala Sevilla poprvé zvítězit v domácím zápase s Granadou a mnoho změn oproti tehdejší vítězné sestavě se neočekává, navzdory těsné porážce 2:1 s Atléticem během týdne. Dlouhodobě mimo jsou jen Piotr Trochowski a Diego Perotti, zbytek kádru je bývalému trenérovi Valencie k dispozici. To protivník Sevilly prožívá sezonu snů, vždyť Rayo se momentálně nachází jen s bodovou ztrátou na čtvrté místo, zaručující kvalifikaci v Lize mistrů. Nedávná výhra 3:0 nad Realem Betis ještě více zvedla madridskému celku sebevědomí a jeho kouč Paco Jemez bude chtít jistě navázat a podobně rozebrat dalšího andaluského soupeře. "Od Sevilly čekám jen to nejlepší, protože v současné situaci, v níž se nacházejí, si nemohou dovolit mnoho dalších ztrát. Přijedeme na úchvatný stadion, který na vás vždy zapůsobí. Půjde dobře poznat, jak na tom letos doopravdy jsme, chci nás vidět demonstrovat naše cíle a zjistit, jestli jsme schopní je splnit," pokračoval Jemez.

"Možná budou trochu unavení po pohárovém zápase, čehož musíme beze zbytku využít. Pokud chceme mít nějakou šanci na úspěch, musíme je přinutit hrát ve vysokém tempu, donutit je běhat a postarat se o to, aby si nebyli s míčem na kopačkách příliš jistí. Abychom toho dosáhli, potřebujeme prožít povedené odpoledne, protože navzdory postavení v tabulce je Sevilla jeden z nejlepších španělských celků," ocenil kvality soupeře trenér Vallecana. Madridský klub by mohl znovu vsadit na služby Lea Baptistaa po dvou týdnech absence, ovšem nejlepší klubový střelec Piti je suspendován, což je pro Rayo rána.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - FC Barcelona  (neděle 19:00)
Real Madrid ztratil další tři body a ani se tak nesnaží vytvořit tlak na vedoucí Barcelonu, ta tedy může v soutěži pokračovat v naprostém klidu. S tímto vědomím jede odehrát své utkání dvaadvacátého kola na půdu Valencie, a v tomto šlágru se utkají dva týmy s nejlepší momentální formou ve Španělsku.

Valencia se totiž po strašidelném vstupu do sezony rozjíždí do velké formy, když z posledních pěti kol získala hned dvanáct bodl za čtyři výhry a jedinou porážku, který přišla v souboji s Realem Madrid. Se stejným soupeřem se Netopýři utkali také ve čtvrtfinále španělského královského poháru a přestože si vedli o něco lépe, nakonec se s vidinou trofeje museli po výsledcích 0:2 a 1:1 rozloučit.

V lize ovšem Valencia šlape, což naposledy to odneslo Deportivo, jež na svém vlastním stadionu podlehlo 2:3. Rozhodl o tom gólem až v nastaveném čase Ricardo Costa, a Valencia se díky tomu posunula už na sedmou pozici ligové tabulky. Může být ale pro domácí ještě lépe, stačí jediné vítězství a Valencia se může posunout rovnou na čtvrté místo! Fungující tým se tak logicky přes zimu nijak zvlášť neproměnil, odešel jedině Gago, jenž se vrátil domů do Argentiny.

Aktivní na přestupovém trhu nebyla ani Barcelona, která nepřivedla žádnou posilu, jen pustila na hostování mladíka Cuencu. Také ale dosáhla prodloužení smlouvy v podání Xaviho, ten spojil s katalánským gigantem svou budoucnost až do roku 2016. Barcelona mezitím dál kosí jednoho soupeře za druhým, na ojedinělé zaváhání s Realem Sociedad navázala dvěma vysokými výhrami, z nichž hlavně ta druhá musela fanouškům Blaugranas udělat radost, Lionel Messi totiž nasázel hned čtyři góly.

V prvním semifinálovém Clásiku v rámci domácího poháru z toho byla "jen" remíza, i ta však dává Barce solidní šance na postup, odveta se totiž hraje na Nou Campu. Ještě předtím však Barca cestuje na Mestallu, kde se jí dlouhodobě daří výrazně hůře než na jiných stadionech. Vyhrát tu dokázala naposledy před dvěma lety, dva poslední duely skončily remízou... A tentokrát u toho bude i Jordi Alba, a to na straně hostů. Ten se na Mestalle představí v roli soupeře vůbec poprvé od svého přestupu a sám přiznává, že to pro něj nebude obyčejný ligový zápas. "Moc se na Mestallu těším, Valencia mi v kariéře hodně pomohla a navždy jí budu vděčný za to, kde teď jsem. Zároveň si ale jedeme pro tři body, na žádné bratříčkování není čas," přiznává španělský reprezentační obránce.
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Sociedad - RCD Mallorca  (neděle 21:00)
Nedělní střetnutí Mallorcy s Realem Sociedad nabídne velký boj o body z různých důvodů. Zatímco ostrované nutně potřebují vyhrávat kvůli nebezpečně se zvyšujícímu riziku sestupu, baskický celek nadále živí naději na kvalifikaci do evropských pohárů.

Obránce Mallorcy Antonio López dokonce před zápasem slíbil, že se svými spoluhráči doslova "vyválčí" tři body. Sám až donedávna musel jen přihlížet neúspěchům týmu kvůli zranění kolene, ovšem nyní se poprvé od října vrací do hry a bude se snažit přispět k posunu z nelichotivého devatenáctého místa. To Sociedad se nachází o celých deset příček výše, ovšem López je v případě nasazení na hřiště nenechá cítit se pohodlně ani na chvíli. "Jsem velmi šťastný, protože jsem s týmem a připravený znovu válčit. Byly to tvrdé tři měsíce, tři měsíce těžké dřiny, tři měsíce přemýšlení o mém zranění dvacet čtyři hodin denně," svěřoval se López.

Přítomnost někdejšího španělského reprezentanta bude pro Mallorcu vítaným posílením, zvlášť když prohrála poslední tři utkání v řadě. "Tým se vždy snažil všemi silami," brání své kolegy López. "Výsledky nebyly takové, jaké bychom si přáli, doufejme, že tento týden změní všechno a začneme vítězit. Musíme už vyhrát, protože se nacházíme v delikátní situaci. Žádné výmluvy, musíme jít za výhrou." K tomu by mohly pomoci i nové posily Alan Hutton a Fernando Tissone, kteří dorazili na hostování z Aston Villy, resp. janovské Sampdorie.

A třebaže obě nové tváře dorazily teprve nedávno, stihly již okouzlit svého nového spoluhráče Antonia Lunu. "Tissone je agresivní hráč, který týmu dodává charakter," začal s popisem Luna. "Hutton je také agresivní, ostatně jako všichni britští hráči, a je to velmi úspěšné posílení."

Real Sociedad tak nečeká nic lehkého, ovšem i přesto se jeho záložník Rubén Pardo na zápas těší. Baskický klub je teď v dobrém rozpoložení, téměř neprohrává a nedávno si dokonce užil skalp věhlasné Barcelony. S Mallorcou však první letošní zápas prohrál 1:0 a má tak co vracet. "Je jasné, že proti našim rivalům se poslední dobou klubu příliš nevedlo, v neděli to musíme změnit a dosáhnout důležitého vítězství," prohlásil Pardo. "Myslím, že ostatní týmy už vědí, že Anoeta není lehko dobyvatelný stadion, s tím hodláme pokračovat dobrou obranou a vyčkáváním na brejky. Mallorca se podle mého bude snažit o stejnou hru, uvidíme, kdo bude úspěšnější."
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Celta Vigo  (sobota 16:00)
Situace ve spodní části tabulky španělské nejvyšší soutěže je, ostatně jako vždy, pořádně zamotaná, v podstatě až od jedenácté Sevilly si nikdo nemůže být absolutně ničím jistý a bojovat se bude až do poslední vteřiny. Důležitý tak bude nyní každý vzájemný souboj ohrožených týmů, a v jednom takovém se proti sobě postaví Osasuna a Celta Vigo.

Bude to vlastně klasický záchranářský souboj "o šest bodů". Nepůjde o krásu, o styl a o podobné věci, kterými se zatěžují jiné, lepší týmy. Na to bude ve hře až příliš mnoho. Domácí vstupují do dvaadvacátého kola z nelichotivé, osmnácté pozice, když od záchrany je dělí dva body. Ony dva body ztrácí na dvojici Granada - Celta, a právě druhý jmenovaný tým přijede do Navarry v sobotu.

A to s vědomím, že na půdě Osasuny se mu daří nad výsost skvěle. Pokud vezmeme v potaz jen duely z tohoto tisíciletí, s tím, že nějaký čas strávili Celestes mimo prvoligovou elitu, celkem na stadionu Reyno de Navarra hráli šestkrát, a hned čtyřikrát slavili plný bodový zisk. To mimochodem činí z tohoto výjezdu pro Celtu ten bodově nejúspěšnější a nejoblíbenější... Nyní cestuje Celta do Pamplony poprvé od svého návratu do Primery, první letošní vzájemný souboj už přitom mají oba celky za sebou, tým z Viga vyhrál doma 2:0.

Domácí si před týdnem dokonale vyzkoušeli, jaké je to střetnout se s Lionelem Messim v plné parádě. Argentinský kouzelník překonal Andrése hned čtyřikrát, jednu trefu přidal Pedro a Barcelona vyhrála jasně 5:1. Předtím slavila Osasuna vzácné vítězství, když udolala Deportivo a odrazila se tak blíže záchraně. Té by mohly pomoci také nové lednové posily - na hostování z Chile dorazil Silva, ze Sportingu zase Miguel de las Cuevas a přišel také náhradní gólman Ricardo. Domácí se však budou muset vyrovnat s odchodem jedné z opor - do Swansea zamířil Roland Lamah.

Celta se v posledních týdnech trápí, nevyhrála už čtyřikrát po sobě a získala přitom všehovšudy pouze dva body. Nejdůležitější pro hosty však je fakt, že v týmu minimálně do konce sezony zůstává hvězdný Iago Aspas, a ještě ke všemu už je plně zotaven ze svých předchozích šrámů a je tak připraven nastoupit. A dostal po svůj levý bok zajímavou posilu, na hostování z opcí přišel do Celty Daniel Pranjić. Opačnou stranu hřiště zase posílil navrátilec Orellana, odešel pak pouze Abalo - do Beiry Mar.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Andrés - Bertrán, Rubén, Dlaňo, Damía - Puňal, Lolo - Cejudo, Nino, Armenteros - Sola
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Varas - Bellvis, Cabral, Demidov, Lago - Oubiňa, López - De Lucas, Bermejo, Pranjić - Aspas
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Deportivo La Coruña  (sobota 18:00)
Souboj dvou týmů lačnících po vítězství nabídne zápas Getafe s Deportivem La Coruňa. Zatímco madridský celek se bude stůj co stůj snažit ukončit svou sérii bez výhry, hosté jsou na samém dně tabulky se čtyřbodovou ztrátou na záchranu.

Ona šňůra remíz a porážek Getafe se táhne již devět zápasů a minulý týden ji jen přiživil. V městském derby utrpělo Getafe debakl 4:0 od Realu Madrid a pomalu se začíná ohlížet přes rameno kvůli boji o záchranu. Na něj ještě stále drží osmibodový náskok, ovšem záložník Borja Fernández se těmto starostem chce vyhnout, jak jen to půjde.

"K nejlepší formě máme daleko, ale je třeba se přes to dostat. Pokud se tak povede už v sobotu, tím lépe. Deportivo klopýtá a my toho musíme patřičně využít. Nemůžeme se ohlížet na nikoho dalšího, děláme vše jen pro sebe," pokračoval Borja. "Nikdo nám nic nedá zadarmo a my ze současné situace potřebujeme nutně vybruslit."

Nicméně sám dvaatřicetiletý matador dost možná do zápasu ani nezasáhne, neboť na soupisku se z Afrického poháru národů vrací Mehdi Lacen a Abdel Barrada. Po několika týdnech absence může rovněž manažer Luis García počítat s Pedrem Leónem, který se zotavil z poranění kolene. Vzhledem k trestu Torrese s Lopem lze očekávat přeskupení obrany domácích a zařazení Alexise na stopera, zatímco nalevo si odbude premiéru Sergio Escudero.

Jak už Borja předeslal, hosté z La Coruni jsou momentálně ještě v horším rozpoložení než Getafe. Poslední dvacáté místo a k tomu vážné problémy se složením obrany rozhodně nepřidávají na optimismu. Trenér Paciencia totiž může počítat pouze s jediným zdravým stoperem, neboť Aythami s Marchenou jsou oba zranění, a tak může vedle Zé Castra zaskočit záložník Vásquez.

"Není to zrovna něco, co bychom si přáli," připustil Domingos Paciencia. "Je škoda, že máme tyto potíže s obranou v takto důležitý a obtížný moment. Nemůžeme se schovávat, protože víme, že situace není dobrá, ale za současných okolností musíme být především silní s vědomím, že je pořád dost času na obrat."

"Getafe hraje s dvěma útočníky, kteří velmi tvrdě dřou a roztahují hru. Je to tým, který nehraje nijak složitě, naopak s citem a dobře, takže nás nečeká nic lehkého," varuje hostující trenér.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Moyá - Valera, Alexis, Rafa, Escudero - Torres, Lacen - Barrada, Castro, Gavilán - Álvaro
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Aranzubía - Pablo, Insúa, Castro, Sílvio - Aguilar, Bergantiňos - Gama, Santos, Pizzi - Riki
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Levante UD  (sobota 20:00)
Sobotní program Primera División nabídne střetnutí Espanyolu s Levante, přičemž hostující celek z Valencie půjde do zápasu posílen o Roberta Aquafrescu, jenž v přestupovém období přišel z italské Bologně.

Levante poslední dobou sužovaly právě potíže se zakončením, což má italský útočník vyřešit jednou provždy. Po poněkud neurovnaném období, kdy v posledních sedmi zápasech hosté čtyřikrát zvítězili a třikrát prohráli, bude utkání na Espanyolu prvním pokusem o konzistentnější výkony. Bodové ztráty v nich zapříčinila především neschopnost vstřelit branku, jak tomu bylo hned ve třech případech.

O to by se měl postarat právě pětadvacetiletý Aquafresca, jenž doufá, že změna prostředí mu prospěje. "Mnoho italských hráčů jako Massimo Volta nebo Marco Storari hráli zde, a ačkoli jsem s nimi nehovořil osobně, každý mi říkal, že tohle je dobré místo, skvělý klub a krásné město," prohlásil na úvod Aquafresca. "Dávám své schopnosti týmu a doufám, že se ukážou rozhodujícími. Nedával jsem poslední dobou mnoho branek, ale doufám, že tady to bude jiné," dodal.

Domácí Espanyol bude bez potrestaného Víctora Sáncheze i Javi Lópeze usilovat o prodloužení současné dobré formy. "Los Pericos" si ze zápasu nic neodvezli pouze jedinkrát z posledních osmi od doby, co se vedení klubu ujal Javier Aguirre, a díky tomu se posunuli mimo sestupové pásmo, od nějž si udržují čtyřbodový náskok. Mubarak Wakaso a Christian Gómez jsou další dva hráči, jejichž služby v zápase s Levante nebudou k dispozici, ale na druhé straně se po potížích se zády vrací na soupisku Raúl Baena.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - Rodríguez, Colotto, Moreno, Capdevila - Forlín, Baena - García, Verdú, Simao - Stuani
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Munúa - López, Rodas, Navarro, Juanfran - Diop, Iborra - Valdo, Barkero, García - Martins
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Real Madrid  (sobota 22:00)
Máme za sebou polovinu semifinálových bojů španělského královského poháru, do té druhé bude ovšem Real Madrid vstupovat z pozice drobného outsidera. Ještě než se však v dalším El Clásiku pokusí vyhrát na Nou Campu a urvat pro sebe důležitý postup, musí Bílý balet absolvovat také náročný ligový výjezd. Mourinhovy hochy přivítá Granada, silně nepříjemný to celek...

A protože Atlético v minulém kole ztratilo, když podlehlo Athleticu vysoko 0:3, přibližuje se Real Madrid druhému místu, o který zřejmě ještě svedou oba madridští konkurenti pořádně tuhý boj. V tuto chvíli ztrácí slavnější z dvojice čtyři body, a tak je jisté, že i v případě pozitivních okolností zůstane po tomto kole na třetí pozici, může ovšem zase něco ukrojit ze svého manka.

K tomu ale bezpodmínečně musí zvítězit v Granadě, Andalusie ovšem není místem, kam by se pro body jezdilo zrovna snadno. To ostatně poznal v minulé sezoně i Real Madrid, když při svém prvním výjezdu na hřiště svého soka zachraňovali Merengues vítězství 2:1 až dvěma góly v samém závěru zápasu.

Nyní je situace trochu odlišná, Real totiž zatím letos nesbírá body jako na běžícím páse a má více problémů než věcí, které se mu povedly. Hodně diskutabilní je v tomto ohledu středeční zápas, v němž Real přivítal v prvním semifinále španělského poháru Barcelonu a po boji nakonec získal alespoň remízu 1:1. Před odvetou, která je na programu až na konci února, tak má o něco výhodnější pozici katalánský celek, pro madridské fotbalisty je přitom zisk této trofeje tak trochu nutností, vzhledem k jejich ligovému postavení...

Za co si může Mourinho gratulovat, to je alespoň zlepšující se zdravotní stav svých hráčů. Pro sobotní duel už by měl být připraven alespoň Coentrao, svůj ligový debut v dresu Realu si pak odbyde gólman Diego López a vyloučena není ani účast na lavičce v podání další nové posily, záložníka Casemira. Granada má za sebou úspěšný lednový přestupní termín, který však odnesl kouč Anquela. Toho na lavičce nahradil Lucas Alcaraz, a počítat bude moci také s trojicí zajímavých posil - k dispozici mu budou Recio, Aranda i Buonanotte.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Nyom, López, Mainz, Siqueira - Iriney, Recio - Torje, Brahimi, Orellana - Ighalo
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
López - Ramos, Varane, Albiol, Coentrao - Khedira, Alonso - Di María, Modrić, Ronaldo - Higuaín
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Valladolid - Athletic Bilbao  (pátek 21:30)
Španělská nejvyšší soutěž o sobě dá opět vědět už v pátek, tentokrát se proti sobě v předehrávce dvaadvacátého kola Primery postaví celky Valladolidu a Athleticu. Domácí jsou do zápasu z lepší výchozí pozice, jdou desátí, Baskové ovšem ztrácí jen tři příčky, stejný počet bodů a navíc se v minulém kole nastartovali vysokou výhrou nad Atlétikem... Kdo uspěje?

A na scénu se tak znovu vynořily představy o lepších zítřcích hostujícího týmu. Athletic se celou sezónu trápí, stále nemůže najít optimální rytmus, díky němuž by Lvi dokázali získat několik po sobě jdoucích přijatelných výsledků, takováto vzpruha ovšem může celému mužstvu enormně pomoci. Poté, co mezi sedmnáctým a devatenáctým kolem na přelomu roku Bilbao třikrát v řadě prohrálo, leccos naznačilo už remízou na půdě silného Betisu a před týdnem se pak vše dovršilo.

Smlsnout si na Atlétiku poměrem 3:0, to se vskutku nepodaří jen tak někomu. Vlastně abych to upřesnil, letos se to nepovedlo ještě vůbec nikomu, nejvíce se přiblížila Barcelona, která porazila madridský celek 4:1. Baskové předvedli před týdnem opravdu famózní výkon, podtržený třemi góly po přestávce, trefili se San José, Susaeta a De Marcos.

Hosté si navíc rozhodně nemají na co stěžovat ani co se týče přestupového okna, do klubu sice nepřišel ani jediný Bask, to je však zřejmě ještě důležitější je ale fakt, že žádná z opor tým neopustila. A pozitivně vlastně může být vnímáno i to, že tak v létě učiní Fernando Llorente, po známých skutečnostech v Athleticu tak trochu vyvrhel. Kromě toho už vedení baskického mužstva jen dojednalo prodloužení smlouvy s Laportem.

Příliš aktivní nebyli v lednu ani domácí, pro něž jasnou prioritu činila snaha o udržení hvězdného Patricka Eberta. To se nakonec podařilo, ba co víc, Valladolid k němu přivedl dalšího Němce - ze švédského Örebro dorazil útočník Valdet Rama. Ten by měl kastilskému týmu pomoci do konce sezony, ve které se zatím Valladolidu vede nad očekávání dobře. Naposledy sice domácí podlehli Levante, předtím ovšem dokázali ve dvou duelech vyválčit plných šest bodů, což dává dohromady už osmadvacet a tedy pohodlnou desátou příčku ligové tabulky. Může být ale ještě lépe, případné vítězství nad Athleticem posune Valladolid před Real Sociedad. Nebude u toho ale právě Ebert, jenž je mimo hru s poraněným tříslem.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Hernández - Rukavina, Rueda, Valiente, Peňa - Rubio, Sastre - Bueno, Óscar, Omar - Manucho
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, San José, Laporte, Aurtenetxe - Gurpegi, Herrera - Susaeta, De Marcos, Muniain - Aduriz
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona21191171:2458
2.Atlético Madrid21152442:2147
3.Real Madrid21134454:2043
4.Málaga CF21105633:1935
5.Real Betis21112831:3335
6.Rayo Vallecano21111930:3634
7.Valencia CF21103830:3433
8.Levante UD21103826:3033
9.Real Sociedad2186732:2830
10.Real Valladolid2184930:2728
11.Sevilla FC2175927:2926
12.Getafe CF2175925:3526
13.Athletic Bilbao21741027:4025
14.Real Zaragoza21721221:3023
15.Espanyol Barcelona2157923:3222
16.Celta Vigo21551121:2620
17.Granada CF21551118:3220
18.CA Osasuna21461117:2618
19.RCD Mallorca21451222:3917
20.Deportivo La Coruña21371126:4516
Zbývající zápasy
03.02. 21:00Atlético Madrid - Real Betis

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (342)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak dnešní zápas slibuje poměrně dost golu. Můj tip je 2:2

Reagovat
cubazi

Trapas Liga

Reagovat
Israha

To sis spletl sekce, Premier League je o odkaz výše.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Israha

No co, na debilní komentář debilní odpověď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

X, 1:1

Reagovat
Phillipinho

Lapiz? Ty si specialista na malagu ne?.......jak vidis prodej monreala? Samozrejme je to ztrata ale muze ho ten antunes zastoupit?

Reagovat
Kily

podle mě Antunes přichází vyloženě jako náhradník s tím, aby případně bylo kam sáhnout ve chvíli, kdy se zraní nebo vykartuje Eliseu

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak se dozvidame pekne veci o Messim Opět neudržel nervy a jen ukázal, že to je pouze vypatlanec, který umí kopat do míče. V hlavě toho ale skutečně moc nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu údajnému Messiho slovnímu útoku. Nebylo by to pro mě nic překvapujícího. Už dlouho tvrdím, že jediný rozdíl mezi Cristianem a Messim v tomhle směru je ten, že Cristiano je extrovert a Messi introvert. Nebo-li Cristiano dává své emoce a vnitřní pocity najevo téměř za všech okolností, naopak Messi je dusí v sobě a projeví je pouze v kritických situacích.

Messi taky umí napálit diváky v předních řadách na San Bernabéu míčem, který už je dávno mimo hru, umí si stěžovat, že chce hrát na hrotu, umí si stěžovat, že když hraje na hrotu, nechce vedle sebe na křídle Villu a vidíte, že když se mu nedaří prosadit střelecky v důležitých zápasech, umí zaútočit i slovně (i když upřímně řečeno, nevěřím tomu, že Arbelou "idiotem"). Vybavuju si třeba i Superpohár UEFA proti Šachťaru Doněck, kde Doněck dlouho držel nerozhodný výsledek a Messi se tam okolo sebe oháněl lokty jako málokdy. Jediným Messiho štěstím je to, že je členem nejúspěšnější generace v historii Barcelony a do kritických situací se zatím zas až tak často nedostal.

Mým cílem není využít jeho slabší chvilky, která možná ani neproběhla, nebo velmi pravděpodobně proběhla v mnohem poklidnějším duchu, než je nám médii předkládaná. Chci jen poukázat na to, že póza, kterou zastává, popřípadě jeho mnohdy uměle vytvořený obraz jakéhosi poloboha, který by neublížil ani mouše a je tak trochu nedotknutelný, je sama o sobě naprosto směšná a každým takovým excesem dostává nafrak víc a víc.

Reagovat
smazaný uživatel

*že Arbelou nazval...

Reagovat
smazaný uživatel

A teď ještě čtu, že několik hráčů i funkcionářů potvrdilo, že Messi několikrát plvinul směrem k lavičce Realu a pod nohy Ronalda. To už je fakt vrchol...

Reagovat
smazaný uživatel

*plivnul

Reagovat
alcantara

A este vraj cestou domov popravil celú materskú skolku.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas ne. Přece jenom se bavíme o slovních útocích a plivání.

Reagovat
Infi

tak poplival jejich učitelku

Reagovat
smazaný uživatel

O tom nic nevím.

Reagovat
Infi

já to četl v bulváru, ale jsem ohledně toho dost skeptický, i když se to stát mohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo, akorát o tom nepsal ani žádný bulvár.

Reagovat
X-bano-X

Čo robil Ronaldo na lavičke Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Několikrát plivnul směrem k lavičce Realu a ještě k tomu pod nohy Ronaldovi. Nikde jsem nenapsal, že plivnul na Ronalda, který seděl na lavičce.

Reagovat
X-bano-X

Je naozaj úsmevné že jeden hráč hrá v strede útoku, druhý hrá v opačnom mužstve na kraji útoku a ten hroťák pľuvne pod nohy krídla v smere lavičky domáceho tímu Ako že Messi je fakt borec ale aby prepľul celé ihrisko a dokonca to bolo aj smerom k lavičke Realu......no klobúk dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Několik hráčů i funkcionářů Realu potvrdilo, že Messi plivl směrem k lavičce Realu a taky pod nohy Ronalda. Údajně k tomu nemělo dojít jednou. Několik novinářů i hráčů údajně vidělo a slyšelo, jak Messi řve na Karanku: "Drž hubu, Mourinhova loutko!" a několik novinářů prý vidělo, jak Messi u autobusu Barcelony huláká na Arbelou, který chtěl jet domů se svojí těhotnou manželkou: "Co čumíš, idiote, sejdeme se u nás v Barceloně!". Nevím, co z toho je pravda, ale těch náhod je s přihlédnutím k tomu, jak podrážděně Messi působil už během zápasu, opravdu podezřele.

Reagovat
X-bano-X

Heh jasne. Vôbec v tom nehrá rolu to že autobus Barcelony odišiel 40 minút po zápase a Callejon, sa vyjadril že sa to stalo hodinu a pol po zápase. Ešte je lepšie to o tom pľuvanci. Futbalisti si za zápas odpluvnú aj 100 krát, že si odpľul aj pred lavičkou Madridu? Mal bežať ďalej aby si mohol odpľuť? Messi prakticky nehráva pri čiare, to ako 10 metrov od postrannej čiary si odpľul smerom k lavičke a to znamená že pľul k lavičke Madridu? Ešte lepšie je že to potvrdili hráči aj funkcionári Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, k té kontroverzi na parkovišti jsem skeptický, ale zase na druhou stranu, Callejón mohl s tím čase přestřelit, autobus taky nemusel odjet hned 40 minut po zápase. Pokud několik hráčů i funkcionářů z lavičky Realu nezávisle na sobě řekne, že Messi plivl směrem k lavičce Realu, tak to asi jen takové odplivnutí pod sebe nebylo. V kombinaci s tím, kolik novinářů údajně vidělo a slyšelo ty kontroverze mimo hřiště je to opravdu hodně podezřelé. Navíc Messi už se s Arbeloou slovně pošťuchoval na hřišti a zdaleka ne jen s ním. Celý ten zápas byl takový podrážděný a choval se zvláštně. Člověku se skoro až nechce věřit, že by se nezávisle na sobě shodlo tolik lidí v tolika různých situacích a zároveň by si všichni všechno vymysleli.

Reagovat
celeb

ty si teda poriadny fnukino. Ak si tajne dufal, ze s tym potrollujes, si na omyle. Tvoje fnukanie je akurat na smiech.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsou věci, které vyšli v médiích po celém světě a nezávisle na sobě se na nich shodlo několik hráčů a funkcinářů Realu i novinářů. Jak píšu, může to být celé smyšlené, ale těch náhod je opravdu hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

*vyšly

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanoušek Barcelony bych se opravdu moc nesmál tomu Messiho "představení".

Reagovat
X-bano-X

Poprosil by som ešte raz sa pozrieť do vešteckej gule a vysvetliť ako je možné že hráči Barcelony prišli klubovým autobusom a odišli o celých 50 minút skôr ako sa údajný incident stal?Ako sa Messi dostal domov?Taxíkom?

No a obligátne sa zabávam na tom ako nejaký čech sediaci doma na prdeli za internetom, hovorí čo sa pravdepodobne stalo alebo nestalo a vyvodzuje z toho závery. Inak toto snáď prekonáva aj ten výrok o úspešnej sezóne z minula

Reagovat
smazaný uživatel

A já bych tě zase poprosil, aby jsi si ještě jednou přečetl, co jsem napsal a zaměřil se při tom na poslední odstavec. Především na tuhle větu: "Mým cílem není využít jeho slabší chvilky, která možná ani neproběhla, nebo velmi pravděpodobně proběhla v mnohem poklidnějším duchu, než je nám médii předkládaná.".

Reagovat
X-bano-X

Ja ťa zas poprosím zamerať sa na vlastné slová v znení:

"Nebo-li Cristiano dává své emoce a vnitřní pocity najevo téměř za všech okolností, naopak Messi je dusí v sobě a projeví je pouze v kritických situacích. "

"Messi taky umí napálit diváky v předních řadách na San Bernabéu míčem, který už je dávno mimo hru, umí si stěžovat, že chce hrát na hrotu, umí si stěžovat, že když hraje na hrotu, nechce vedle sebe na křídle Villu a vidíte, že když se mu nedaří prosadit střelecky v důležitých zápasech, umí zaútočit i slovně"

"...každým takovým excesem dostává nafrak víc a víc. "

Ako som predtým napísal čech sediaci doma na prdeli vie či sa niečo stalo, vie či tam Messi vôbec bol, vie že Messi nechce mať pri sebe Villu, vie že slovne útočí na protihráčov......proste čarodej.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nejsem čaroděj, já jen vnímám dění okolo sebe. Fakt, že Cristiano je extravagantnější než Messi a je to extrovert, který si na nic nehraje a nedělá mu problém říct, co si myslí a dát najevo své emoce, to je obecně známý fakt.

Že Messi v jednom z El Clásic napálil mimo hru míč z blízka mezi diváky, to jsem viděl na vlastní oči v televizi, viděl jsem i opakované záběry, ze kterých je to jasně patrné a hodne se to probíralo. http://www.youtube.com/watch?v=XfROdza2xAU

Že se na hřišti několikrát nepohodl z Villou a trucoval, že ho na křídle nechce, to jsem jednak viděl (tu kontroverzi) a o těch neshodách mezi nimi se i psalo. Že umí zaútočit slovně, když se neprosadí střelecky, to vidíme teď.

Vždyť já neříkám nic jiného než to, co momentálně píšou média po celém světě a to jsem ještě k některým věcem hodně skeptický (hlavně k té události s Arbeloou na parkovišti).

Jen konstatuju, že se opět potvrdilo, že Messi prostě není tak morálně čistý a nedotknutelný, jak se sám prezentuje, jako ho prezentují v Barceloně, a jak je nám předkládán ve většině médií.

Reagovat
X-bano-X

Trepeš bludy. Tiež sa písalo že sú medzi nami ufóni, tak sa bež obaliť alobalom. Hrozne sa mi páči to video s tou strelou - zjavne všetci fanúšikovia Madridu vidia ho hlavy Messiho či to chcel spraviť takto alebo len chcel napálit reklamný panel a nesadlo mu to. Tak isto z toho že Villovi vytýkal zlú prihrávku hneď súdime že ho pri sebe na krídle nechce......proste sračky.

Reagovat
smazaný uživatel

Za prvé, moc dobře věděl, co dělá a sedlo mu to. Za druhé, co je to za omluvu, že chtěl trefit reklamní panel?! On po odpískaní nemá co kopat do míče a už vůbec ne s takovou intenzitou a směrem k divákům. A Villovi nevytýkal je zlou přihrávku, poštěkali se tam několikrát a údajně měl říct něco ve smyslu: "Nechci ho mít na křídle.". Ale to poslední se samozřejmě nemusí zakládat na pravdě.

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Relevantní argument.

Reagovat
alcantara

Treba da Villu na hrot a vsetko bude v poriadku

Reagovat
smazaný uživatel

To asi těžko, když nejdřív si Messi stěžoval, že tam chce hrát on.

Reagovat
alcantara

Tak do brany, Valdes odchadza, to uz mu snad vadit nebude. Ale ktovie, mozno ho uspokoji len sibenica pre Davida.

Reagovat
smazaný uživatel

Snažíš se být děsně nad věcí a vtipný, vypadat, že máš těžký nadhled, ale přitom jsi trapný. Messi zpočátku hrál spíš na křídle, pak s tím nebyl spokojený a začal nastupovat na hrotu. Pak se poštěkal s Villou a Villa od té doby nastupuje jenom sporadicky. pomohlo tomu i zranění, ale proč třeba v posledním Clásicu přišel na křídlo Alexis na úkor Villy, to je hodně divné.

Reagovat
X-bano-X

Žeby preto že je Alexis pohyblivejší a proti Carvalhovi, Essienovi a Arbeloovi oveľa rýchlejší?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna v tomhle případě by to dejme tomu bylo odůvodnitelné, ale je úplně evidentní, že Alexis nemá forma, kazí neuvěřitelné množství přihrávek i šancí, ale i přesto z nějakého důvodu dostává přednost před Villou. Souvislost s tím, že si s Messim diplomaticky řečeno nerozumí, je celkem logická a nabízí se.

Reagovat
smazaný uživatel

*formu

Reagovat
X-bano-X

Ono to tak ale nie je. Alexis síce veľa kazí, ale je veľmi platný pri pressingu a on sa do tých šancí proste dostáva. Že mu to tam nepadá je vec druhá ale predsa nemôže nikto čakať že to tak bude večne. No a keď to pretrhne tak to bude jazda a to si pánové laskavo uvedomte.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme. I na většinu fanoušků Barcelony už je to čekání až příliš dlouhé.

Reagovat
alcantara

Prosim Ta, ved tie Tvoje rozpravky su maximalne smiesne a trapne, za to by sa nehanbil ani najvacsi bulvar, najhorsie na tom je, ze Ty to myslis pravdepodobne vazne. Tomu sa da len smiat alebo nad tym plakat, vybral som si prvu moznost.

Reagovat
smazaný uživatel

To nejsou žádné pohádky. A žádný bulvár se za ně nestydí, dokonce i některé seriózní servery o tom píšou. Nikdo neříká, že je to celé pravda, ale jen tak nad tím mávnout rukou prostě nejde. To by musela být hodně velká shoda náhod, aby si tohle všichni vymysleli a shodli se na tom.

Reagovat
alcantara

By ma zaujimalo, ktory seriozny platok by napisal nieco na styl " Nechcem ho mat na kridle" Ved je to totalne smiesne, nikdy sa na podobnu temu Leo nevyjadril, naopak, vzdy tvrdil, ze s Davidom vychadza dobre. A ak preberaju sracky zo spanielskych novin zahranicne sracky a posuvaju to dalej, relevantnejsie sa tie spravy nestanu. Lenze to by nesmel prist Filda z Ciech, ktory ho ma evidentne prekuknuteho a ktory vyfabuluje fantazijne pribehy, za ktore by sa nehanbil ani Tolkien.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že i některá seriózní média momentálně píšou o tom podivné chování Messiho při posledním El Clásicu. O tom, že Messi nechce mít Villu na křídle se jen spekulovalo, psalo na některých serverech a zároveň je to můj osobní názor, protože nevidím jediný relevantní důvod, proč momentálně dostává před Villou soustavně přednost naprosto marný Alexis.

Reagovat
X-bano-X

Tak ak je to údajné tak co to tu spomínaš v súvislosti s tým že to tak bolo. Messi nie je jediný kto nakopáva loptu po odpískaní. Len je zaujímavé že všetci hneď vedia že to spravil úmyselne. Neobehol loptu, naštval sa a nakopol ju. Že preletela panel a trafila ľudí môže byť len náhoda. To len tu sa z toho robí hon na čarodejnice. Na ihrisku sa stali veci ktoré neboli údajné a nikto to nerieši. Rieši sa že asi, možno, pravdepodobne spravil to a to a videl ho ten a ten.....

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že Messi nějak extra vybočil z mezí pravidel, nebo že se spousta fotbalistů nechová mnohem hůře. Jen mi připadá vtipné, jak se to tady někteří snaží omlouvat, bagatelizovat a snad ani nevěří tomu, že by byl Messi schopen na někoho slovně zaútočit nebo někoho poplivat. Messi se prostě občas v kritických situacích neovládne a tohle chování by mě u něj nepřekvapilo. Nikdo neříká, že je to nějaký hulvát, nebo že by snad většina ostatních hráčů nedělala mnohem horší věci.

Reagovat
smazaný uživatel

ta věta tam je napsaná účelově, aby dodala celému tomu paskvilu objektivnější ráz. Nicméně trochu pozornější čtenář si toho hned všimne.

Dám ti příklad: Je to jako bych napsal. Nevěřím, že konspirační teorie se zakládají na pravdě, ale americká vláda je všehoschopná a klidně by něco takového, jako je útok na vlastní obyvatele udělala, takže je vše možné.

Chápeš tam ten rozpor? Nevěřím, že to udělala vláda, ale vycházím z toho, jako bych tomu věřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, není tam účelově a nemá ničemu dodat objektivnější ráz. Prostě jsem napsal, co si myslím. A to je to, že můj názor na Messiho je už roky konstantní, není to jeho zdaleka první ústřel, a i když si myslím, že ta situace neproběhla tak divoce, jak je líčena, přesně to zapadá do toho obrazu, který o něm mám.

Reagovat
smazaný uživatel

Filda a jeho póza "chci věřit, že to Messi udělal a chci si do Messiho kopnout, ale chci vypadat, že si nechci do Messiho kopnout" ...

Sorry, člověče, ale ty píšeš, že sám nevěříš, že se to stalo tak, jak popisují hráči Madridu, ale už děláš závěry, jako by to tak mělo být. Protiřečíš si v tom jednom příspěvku neskutečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz. výše. Neprotiřečím si. Písu, že si myslím, že ta situace neproběhla tak, jak je předkládaná, ale těch náhod, na kterých se nezávisle na sobě shodlo hodně lidí je tolik, že prakticky není možné, aby si všichni všechno vymysleli. I kdyby probehla jen třetina z těch věcí, o kterých se spekuluje, bylo Messiho chování nepřijatelné.

Reagovat
smazaný uživatel

já teď čtu dál ty zvratky.

Messi si nikdy nestěžoval, že chce hrát na hrotu. Pokud tvrdíš, že jo, dokaž to.

Messi si nikdy nestěžoval, že nechce hrát s Villou. Pokud tvrdíš, že jo, dokaž to. A nezkoušej to tou jednou pársekundovou hádkou. Mohl bych ti tady poslat desítky situací, kde Cristiano rozhazuje rukama na kolegu, že mu nepřihrál. A taky netvrdím,ž e nechce s tím kolegem hrát. Je přece jasné, že na hřišti musejí hráči mezi sebou komunikovat.

Po kterých důležitých zápasech, ve kterých se mu nedařilo, zaútočil na někoho slovně. Jmenuj. Jsem žádostiv.

Fildo, vždycky chceš vypadat jako člověk, co tomu rozumí a je nad věcí, ale to už ti nikdo nežere. A po téhle snůšce lží ti to nemůžou sežrat ani tvoji soukmenovci. Spasl jsi na úroveň madridcanů, muhamadů, freschaků, Da Mariů a podobných nýmandů. Je mi líto.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

spadl možná na jejich úroveň, ale nezapomeň, že někde mnohem níže figuruješ ještě ty. Takže vlastně na tom není tak špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Několikrát se i v médiích spekulovalo o tom, že Messi je nespokojený s tím, že hraje na křídle. A ono ejhle, netrvalo dlouho, začal nastupovat na hrotu. Pak se několikrát, opakuji několikrát, pohádal s Villou a někteří novináři prý měli slyšet, jak Messi říká něco ve smyslu: "Nechci ho mít na křídlě.". To, co měl Messi údajně říct je jen čirá spekulace, to ti nejsem schopen nijak dokázat. Fakt je ale ten, že od doby, co těch několik kontroverzí mezi Messim a Villou proběhlo, začal Villa nastupovat jen velmi sporadicky a přednost na jeho úkor dostává v hodně špatné formě hrající Alexis. Slovní útoky frustrovaného Messiho vidíme teď.

Ten poslední odstavec beru jako špatný pokus o vtip. Madridcan je jeden z nejrozumnějších a nejvíc v pohodě fanoušků Realu na EF, ti dva jmenovaní kromě Freschaka jsou pořád na vyšší úrovni než ty. Já nevím, jestli si to vůbec uvědomuješ, nevím jestli jsi tak hloupý, nebo jenom tupě provokuješ, ale právě ty jsi absolutní spodina EF (minimálně v PD sekci). Provokuješ, nejsi schopný vést prakticky žádnou diskuzi bez invektiv, nadáváš tady dolarovi do "ukrajinské špíny", on pak dostane měsíční ban a ty místo toho, abys byl rád, že jsi nedostal ještě delší, jako vždycky si stěžuješ, chodíš provokovat pod články se zápasy Realu v Lize Mistrů, které s Barcelonou nemají absolutně nic společného, dokonce tam máš více příspěvků než pod zápasy Barcelony, a pak máš tu drzost si stěžovat, že kvalita diskuzí upadá.

Ty k tomu úpadku přispíváš zdaleka nejvíc, máš jediné štěstí, že tady chodíš už hodně dlouho, znáš se s adminy ze srazů, a proto je prakticky nemožné dát ti ban (čímž Kilymu nechci v žádném případě nic vyčítat). Pokud já jsem "klesnul" na úroveň madridcana a nemám na to, abych postoupil na tvoji, děkuju za kompliment.

Reagovat
Infi

Tak to je logické využití situace. Když se očekávalo že tam Messi začne nastupovat, tak proč jako bulvár to neokořenit tím, že si to vydupal, aby byla větší sledovanost. Pak tam začne podle plánu nastupovat a bulvár může říct "vidíte? měli jsme pravdu".

A hlavně média.... Ono se spekulovalo i že Ronaldo je na cestě do United a je stále v Madridu, jednou se napsalo že by z fleku podepsal doživotní smlouvu a druhý den se psalo, že prodloužit nechce. Taky jsem četl, že Casillas Ramos a ještě někdo řekli "Buď Mourinho nebo my", mam tež všemu věřit?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli věříš všemu, co bulvár píše, věř, to je na tobě. Já třeba ne. Dokonce jsem napsal, že jsem hodně skeptický k té situaci na parkovišti a nemyslím si, že to proběhlo tak, jak se píše. Co se týče toho ultimáta Ramose s Ikerem vůči Perézovi. Hodně ostře se proti tomu ohradili Iker s Ramose a na tiskovce i samotný Peréz. Žádné takové vyjádření ze strany Barcelony ohledně té situace Messi vs. Villa jsem nezaznamenal, na hřišti se opravdu několikrát pohádali (a nebyly to jen takové běžné úšklebky po nepovedené přihrávce) a od těch jejich kontroverzí prostě místo Villy hraje na křídle Alexis, který poslední dobou hraje opravdu tragicky, ale Vilanova mu přesto dává přednost. Těm sporům mezi Messim a Villou prostě věřím. Samozřejmě je to ale jen můj názor, já ti tvůj neberu.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Když je Villa na hřišti, tak září? Ukázal, že by si základ opravdu zasloužil? Jde na něm vidět chuť ukázat se a vynahradit si tu minulou sezonu?

Navíc kdo ví, jak je to s tím Neymarem a jestli příští rok opravdu přijde, je logické, že více prostoru dostává Alexis. Navíc nemáš ani ponětí, jak Villa na sobě pracuje. Nejednou jsem už viděl, jak dal v hokeji trenér přednost netalentovanému klukovi, který na sobě tvrdě dřel, přednost před nejlepším hráčem týmu, který na to sral.

Jinak s tím vyjádřením, to je takové, no, kouzelné. Když někdo o tobě řekne něco, co není pravda a ty to nepopřeš, tak se to pravdou stane? A víš, že popřením můžeš dát zase najevo, že to pravda je a jen nechceš, aby se to vědělo? To, že Casillas s Ramosem něco řekli neznamená, že to tak nebylo. To, že se Barcelona nevyjádřila neznamená, že to tak bylo. Ale tvá vize se mi líbí, kéž by to takhle fungovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale neříkám, jestli se něco stalo, nebo ne. Napsal jsem čemu věřím, co si myslím a jaký je můj názor. Ramos a Iker ve společném prohlášení jasně řekli, že nějaké ultimátum je naprostá lež, totéž udělal Florentino Peréz na tiskovce a já nemám sebemenší důvod si myslet něco jiného. Villa se s Messim na hřišti několikrát pohádal, probíralo se to i v médiích a v Barceloně se proti tomu nikdo nijak neohradil. Pokud by to byly lži, proč by si je Barcelona nechala líbit? Pak jsem ale taky napsal, že je to jen můj názor a rozumím tomu, že Infi, nebo kdokoliv jiný, může mít názor opačný. Nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Několikrát se i v médiích spekulovalo o tom, že Messi je nespokojený s tím, že hraje na křídle.

Sorry, ale to nemám brát jako argument, že ne?

"To, co měl Messi údajně říct je jen čirá spekulace, to ti nejsem schopen nijak dokázat."

Znovu stejný systém. Ty něco nevíš. Někde se zaspekuluje, ale ty o tom píšeš jako o jasné věci. Kašpárkové divadlo z toho děláš ...

" a vidíte, že když se mu nedaří prosadit střelecky v důležitých zápasech, umí zaútočit i slovně ..." Tohle je výňatek z tvého předchozího příspěvku.

"Slovní útoky frustrovaného Messiho vidíme teď." A tohle je obhajoba toho, co v tom příspěvku zaznělo. Znovu a znovu - je nějaká spekulace, o které ty píšeš: "Mým cílem není využít jeho slabší chvilky, která možná ani neproběhla, nebo velmi pravděpodobně proběhla v mnohem poklidnějším duchu, ...", tedy jí vlastně ani nevěříš. Ale už jí arbumentuješ ve svých výplodech.

Sorry, ale rozebral jsem ty tvoje žlásty do šroubku.

A to už vůbec nemluvím o těch údajných "několik kontroverzí mezi Messim a Villou". To je taky ničím nepodložená lež.

Milý Fildo, profiloval jses jako docela obstojný Madrista, ale co předvádíš tuhle sezonu, to nemá meze.

Reagovat
smazaný uživatel

Kontroverze mezi Messim a Villou nejsou žádná ničím nepodložená lež, ty na tom hřišti viděl snad každý. Jinak ti k tomu nemám víc co říct. Nebudu se tady pořád opakovat jako kolovrátek, přečti si diskuzi o kousek výš, tam jsem řekl všechno, co si o tom myslím. A k tomu obstojnému Madridistovi, to je tvoje běžná rétorika. Když někdo říká, co se ti líbí, rozumí tomu, když ne, tak je neskutečné, co předvádí a vysmíváš se mu. Loni jsi na mě narážel úplně stejně a nejsem v tom sám, takže tohle mě nechává naprosto chladným. Mi jsou tvoje názory na mě úplně ukradené a moc dobře víš, co si o tobě myslím já i hromada lidí tady (vypsal jsem ti to o kousek výš). Vlastně i některých culés...

Reagovat
Infi

Nahoře jsi psal, že po kauze Casillas, Ramos a někdo x Mourinho se všichni vyjádřili, že to je lež. Takže tomu věříš. Tak stejno se vyjádřil i Villa s Messim že šlo o chvilkovou situaci a jejich vztah je dobrý. Mám věřit víc tomu co řeknou, nebo spekulacím médií?

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni včetně prezidenta klubu se vyjádřili, že ta ultimáta jsou naprostá lež, Mourinho říkal, že si s Iker i Ramosem všechno vysvětlili, nemělo to pro ně žádné následky a nic nenasvědčuje tomu, že by mezi nimi bylo cokoliv osobního. Já tomu nemám důvod nevěřit. Messi a Villa se pohádali několikrát a naprosto evidentně a od té doby, co se pohádali, nastupuje Villa jen sporadicky. Tohle mi prostě připadá divné a nevěřím, že je to tvrdošíjné prosazování Alexise nějaká náhoda. Čemu věříš ty, to musíš vědět sám, na to se přece neptej mě.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju VLL 2-2 Athletic

Reagovat
smazaný uživatel

Callejón: „Ten incident s Aitorem jsem viděl, protože jsem byl hned za ním. Mohu potvrdit, že Aitorovi řekl, že je Mourinhova loutka, ale nevím, jestli řekl, že je i idiot. Co se týče Messiho a Arbeloy na parkovišti, vím, že na hřišti bylo dusno a vy to musíte pochopit, protože jsme říkali věci, kterých později litujeme. Ale myslím si, že hráč, který čeká hodinu nebo hodinu a půl na parkovišti na kolegu profesionála, aby mu nadal, a to ještě před jeho manželkou, tak to je podle mě trochu moc. Dobří chlapci nejsou vždycky tak dobří a ti špatní nejsou zase tak špatní."

Reagovat
vocasisko

na tomhle je děsně kouzelná věta - Ale myslím si, že hráč, který čeká hodinu nebo hodinu a půl na parkovišti na kolegu profesionála, aby mu nadal, a to ještě před jeho manželkou, tak to je podle mě trochu moc.

nedokážu si představit, že by někdo hodinu a půl čekal na někoho na parkovišti, aby mu mohl vynadat, tohle je pěkná hora nesmyslů

Reagovat
Israha

A zase, Messi si pšoukne na veřejnosti a dělá se z toho estráda. Soudný člověk stejně tuší, že Messiho mediální obraz bude zřejmě odlišný od jeho skutečné povahy, takže se ničemu divit nebude. Není to první ani poslední fotbalista, kterému kdy ujely nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

a co tam vidíš?

Reagovat
valloire

Flusanec.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný, kolik lidí dokáže Leo zabavit svým flusancem.

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

ono se to stupňuje - prvně přišel tunel a Karanka. Pak čekal Messi 90 minut na parkoviště na Arabelu. A teď se konstruuje další kauza s plivancem.

Já osobně bych věřil tomu prvnímu - Karanka je kašpárek. Zbytek jsou jen výplody chorých madridských myslí, které našly smysl konce téhle sezony v tom, hodit na Barcelonu, popř. Messiho co nejvíc sratchek.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre kašpárka každý kašpárek.

Reagovat
teenz

Koukám, že všechno co udělá Leo, je božské a nedotknutelné.

Reagovat
valloire

Hlavně se nikdo nesmí pozastavit nad tím,že ho poplive. To je pro dotyčného čest.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

a jsme u jádra pudla. Co vlastně udělal Leo?

Reagovat
teenz

Podle mě, to že začne nadávat Karankovi a pak ještě čeká na parkovišti na Arbeolu, kterej má těhotnou ženu mi příjde ubohé. Ale tobě to psát nemusím, ty mi povíš, že to udělal správně a nemá se za co stydět, stejně jako když před 3 rokama nakopl fanoušky.

Reagovat
valloire

Dostat dělovku do palice od Lea? To by chtěl každý !!!

Reagovat
vocasisko

Podle informací deníku Sport, dala brazilská hvězda svolení a v létě se stěhuje do Barçy. Potvrdil to jeho manažer i sponzoři, teď se jen čeká na potvrzení ze strany Barcelony.

sice je to Sport, ale i tak musím

Reagovat
smazaný uživatel

tohle už jsem v různých obměnách četl xyz-krát. Já si radši počkám.

A přiznám se, že ač Neymarovi úplně stoprocentně nevěřím, tak budu rád, když přijde. Víceméně nemáme co ztratit. Když přijde, dotáhne sebou plný kapsy peněz, takže nás ekonomicky nezrujnuje, spíš naopak. Když se mu bude dařit i sportovně, tak nám pomůže i na hřišti. A když by se mu nedařilo a vyhořel by, tak bychom ho s minimálními ztrátami (jestli vůbec) mohli odlifrovat zpět do Brazílie nebo prostě někam jinam. Nebojím se, že by o něj nebyl zájem.

Reagovat
teenz

A kdo pujde z kola ven ? Navíc když se tlačí Deulofeu do Ačka. A jak nude klapat Messi - Neymar ? No to se nechám rád překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To už tu bylo několikrát.

Reagovat
celeb

Reagovat
Jerichoo

Ja Messiho považujem za najlepšieho futbalistu, ale viem že je to aj človek. Kdežto CR je navonok arogantný hajzlík, Messi je podprahový hajzlík. Baví ma sledovať ako jeho FCB fanklub kope okolo seba a nepripustí ani najmenšiu chybu, aj ked sa to krásne vyplavuje na povrch. Za to na Ronalda je pluť tak krásne. Nádherný príklad neobjektivity a pokrytectva. Bavte sa

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň si ty komentáře culés přečti,než budeš odsuzovat.

Reagovat
Jerichoo

nehovorím o všetkých, ty a bola sa k tomu staviate otvorene a za to máte

Reagovat
valloire

V El Clásicu není čas na sračky. Přesně v tomto znění se zachoval Carles Puyol v prvním pohárovém utkání proti Realu Madrid.

K jeho spoluhráče Piquemu dopadl dvacet minut před koncem z tribuny zapalovač. Možná ho trefil, spíše ani nikoliv. Ještě stále čerstvý otec malého Milana (nezaměňovat s Barošem) po jednom z předchozích soubojů zřejmě chvilku přemýšlel, že by předstíral tříštivou zlomeninu ruky na několika místech a chtěl využít čas. Takže sebral zapalovač a hneal se za sudím.

Pak se ale do věci vložil právě Puyol a jasně kolegovi z obrany vysvětlil, že „že teď není čas na kokotiny…“, protože je třeba bránit roh. Respekt...to je správný přístup kapitána....(i tak toho kluci z Barcelony docela dost proleželi, než Real vyrovnal). Puyol

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
anonym

AC Milán chtělo přivést zpět Kaká, ale nedohodlo se s Realem Madrid na snesitelné přestupové sumě. "Real Madrid chtěl osmnáct milionů eur, které když dáme dohromady s jeho věkem a platem, tak to bylo zkrátka nerealizovatelné," uvedl viceprezident lombardského klubu Adriano Galliani.

RIP Kaka

Reagovat
smazaný uživatel

kua, pome Osasuna, rozdupať ich na prach!!!

https://www.youtube.com/watch?v=IXD0sRDB9YM

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je aspoň polovina věcí,které jsou Messimu předkládány pravdivých , je to selhání a měl by se omluvit a hlavně zamyslet a uvědomit si , že tudy cesta nevede.

Na druhou stranu jsou výkřiky z opačného tábora něčím mnohem nechutnějším. Cožpak nikdo nevidí ,co provádějí hráči Realu , to provokování a zákeřné fauly jsou otřesné a pak se využije každá příležitost k tomu,aby se poukazovalo na selhání Barcy.

Považujete za normální to propleskání Arbeloy a Xabiho? Já ne. Rozhodčí dělal vše možné,aby toho co nejméně viděl(pomezní ne,ten ne , ten zase viděl i co není).

Považujete za normální,že Arbeloa dohrál bez karty?

Považujete snad za normální,že při tom počtu faulů měla obě mužstva stejný počet žlutých karet?

A už vůbec nepovažuju za normální ,aby někdo při všech těchto skutečnostech osočoval Barcelonu z přízně rozhodčích.

Messi by se omluvit měl a to i přesto,že z Madridu něpřišla omluva ani při zákroku Mourinha na Vilanovu.Místo toho jsme se dočkali jen komolení jména .

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbé

Reagovat
smazaný uživatel

Od tebe mě takové hodnocení těší.

Reagovat
smazaný uživatel

To vyplakavanie predtym nema zmysel riesit a Jose sa mu uz davno omluvil za to pichnutie do oka.

Reagovat
smazaný uživatel

Omluvu jsem nikde neviděl psánu,zato komolení jména s vyhlášením,že se neomluví ano.

Reagovat
teenz

Ano José se poté omluvil. To bych snad i někde dohledal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je vseobecne zname ze katalanci vidia len to co chcu.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Kdežto Real komentuje všechny excesy objektivně,rád bych dohledal nějaký tvůj koment , kde odsuzuješ třeba počínání Pepeho či Ramose!! Zato pár řádků nad tímto máš moje vyjádření k incidentu Messiho a pak napíšeš typický opačný blud.

Mourinho bezprostředně po zápase , ve kterém napadl Tita komolil jeho jméno a řekl,že se nemá za co omlouvat. Real TV odesílal tento incident až od chvíle, kdy Vilanova oplácel.Tak to taky na margo toho, že Katalánci vidí jen co CHCÚ!

Reagovat
smazaný uživatel

Preco by som ich mal odsudzovat?Skor sa mi paci tvrda hra nez valanie po zemi,behanie za sudim a plakanie.A kedy sa omluvia Busquets a spol. za tie divadielka?A dokonaly Vilanova oplacal???Tak to snas neeeee....

Reagovat
smazaný uživatel

Nepleť si tvrdou hru se zákeřnostma,ale tobě se určitě líbilo,když Ramos v EC 0: 5, nakopl zezadu Messiho a pak pofackoval Puyola a Xaviho ,je to tak? Anebo řekneš , že už je to dávno?

Ano, představ si ,že na tu sprosťárnu Tito reagoval,a ty to budeš takhle komentovat,jsi neskutečný hulvát..

Reagovat
smazaný uživatel

Tie facky myslis vazne?Fakt myslis tie facky pri ktorych puyol spadol ako mala slecna?Nevybil mu nahodou vsetky zuby? a nezabudaj ze simulovanie je tie zakernost.

Reagovat
Miguel19

propleskání Xabiho

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to provokace,to snad poznáš i ty?

Reagovat
-Kopy-

Banega přišel na trénink společensky unavenen, Valverde nasranej, jeho start zejtra ohrožen...určitě zapíjel Gaguv odchod i přesto doufám, že nastoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že se vám začne dařit. Ale až od pondělka!

Reagovat
smazaný uživatel

poprial by som si ďalšieho opitého netopiera do kádra

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=K-ADbgWV1Yo legendárna sezóna

a tie dresy so včeličkou

Reagovat
smazaný uživatel

Tip jen pro tebe : Znovu opakují včelku Máju , každý den v podvečerních hodinách na ČT2.

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
alcantara

Messi je zase o nieco vacsia spina, pritom nikto tunajsi nema ponatia, co sa vobec stalo, ci sa nieco stalo a vychadza z roznych pochybnych spekulacii. Naopak o tom, co je jednoznacne a zrejme a bolo mozne to vidiet v strdu vecer opat na ihrisku, sa prakticky nehovori. Jose to slusne vedie, vsetka cest, aj to sa musi vediet.

Inak sa spekuluje o Vilanovovom pobyte v v NY az do konca marca,v najdolezitejsom obdobi sezony teda nic moc

Reagovat
teenz

No plivnutí Messiho taky neni super reakce. A něco určitě říct Karankovi v tunelu musel, jinak by o tom Callejon nemluvil na tiskovce. O tom, že počkal na Arbeolu se už dá spekulovat. Ale i tak mi to příjde dost z cesty. Tohle kdyby udělal Ronaldo tak jsou toho plné zprávy a udělají z něho svůj terč na dobrých pár týdnů.

Reagovat
alcantara

To myslis to minutove video na Marce s vysvietenim pluvancom( mimochodom ), ktore klasicky nic neukazuje a kde nie je nic vidiet. Hraci si pocas zapasu bezne odpluvaju, dalsia nafuknuta hystericka prihoda ako s Leovym udajnym oplutim protihraca.

A k nadavkam, ja som cital rozne spekulacie, ze na Lea z lavicky vulgarne nadavali a on im to primerane vratil, mozno na tom nieco bude, bohvie. Vo vyhecovanych zapasoch je ale docela bezne, ze vyrieknes nieco, co ani nemyslis vazne, pouzivas vulgarity s cielom vyprovokovat, dekoncentrovat, ulavit si. Ved to musi poznat kazdy, kto niekedy hral aspon trochu emocne vypaty zapas, bezna vec, co by som nehrotil. Pre mna je napriklad vacsia fascinacia to, ze taky Arbeloa alebo dohrali zapas. O tom ale nikto nehovori.

Reagovat
teenz

To určitě, sám to znám. Ale s tim Karankou si to mohl prostě odpustit.

Reagovat
celeb

lol, ze Messi si odpluva prakticky stale si nikto nevsima. Nevidel som hraca, kt. by to robil castejsie. A to, ze si odplul smerom k striedacke/Ronaldovi? Urcite, niekolko krat za zapas. A?

Reagovat
smazaný uživatel

nedarila sa mu hra, tak bol nervózny, to sa stáva ide sa ďalej

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Vítejte ve světě madridských novinářů-čůráků a buďte rádi, že k nám jezdíte jen dvakrát za sezonu. Teď budete mít zase pokoj, do 1. března, my to máme už rok v kuse (od kauzy Di María).

Reagovat
smazaný uživatel

Ony ty zdejší diskuze opravdu stojí za hovno. Ono jde fandit svému týmu, aniž by se muselo cokoliv omlouvat. Messiho chování se mi poslední zápas nelíbilo, ale bylo to něco zcela výjimečného a i ten sebelepší člověk má v životě spousty momentů, které by nejraději neudělal a za které se stydí.

Faktem je, že Arbeloa nemá na Messiho co sahat, ještě k tomu způsobem, jakým to udělal. Celá ta záležitost s tím nadáváním na parkovišti působí velice vtipně. To, jestli je to výmysl, nebo ne, neřeším, já tam nebyl a počkám si na vysvětlení celé té situace. Jestli ale těhotnou manželku (zbytečně daný důraz na to, že je těhotná) rozruší, že jejímu muži někdo řekne, že je idiot, tak to musí být její malý svět krásný, růžový, plný radosti a jednorožců.

Vyjádření ke Karankovi hned po zápase na pokárání rozhodně je. Bylo to těsně po zápase, Messi byl frustrovaný z toho zápasy. Jednak se mu nevyvedl a na druhou stranu Real mohl klidně dohrát v devíti a velkou část jejich způsoby hry odnesl právě Messi. Kdo někdy hrál nějaký vyhrocený zápas, určitě má pro jeho chování pochopení.

Ano, Messi kdysi nakopl míč do diváků, což beru jako nejhorší věc, kterou kdy udělal. Ježe nevím, jestli to chtěl kopnout do diváků, nebo je jen postrašit kopnutím do reklam, za to jejich neustálé nadávání a ukazování prostředníčků. Kdybych ho chtěl omlouvat, stačilo by napsat, že míč byl ještě ve hře, což byl, ale nechci, měl se na ten míč už vykašlat.

To, že Villa nehraje, bych rozhodně nedával za vinu Messimu. Když už, jde na hřiště na posledních dvacet třicet minut a ještě mě nepřesvědčil, že by si zasloužil více prostoru. Nikdo jiný by neměl být více hladový, než on, ale na výkonu to vidět není. A jestli ho Messi nechce na křídle, tak já osobně to přežiji. Raději oželím průměrně hrajícího Villu, než 90 branek. Jestli si nějaký hráč zaslouží hrát na hrotu, tak Messi, protože bohužel, nikdo jiný u nás tu branku momentálně dát neumí. Už aby přišel Neymar.

Viděl jsem už mnohem horší chování hráčů, které se nijak nerozebíralo. Nemusíte mít Messiho rádi, ale čekat na každé jeho menší zaváhání a pak mu to dávat takhle hloupě sežrat, je zbytečné a působí to směšně. Ono těch zaváhání a excesů je u něj strašlivě málo, na hvězdu jeho velikosti a je rozdíl mezi poukázáním na chybu a zbytečným pranýřováním.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzal jsi to pěkně s nadhledem , přiznám se ,že mě už ta madridská zhovadilost vytáčí víc než dost. Ale věřím ,že jim to za ty všechny provokace vrátíme v odvetě. Teda myslím výsledkem a hru , přistoupit na jejich styl hry bych nechtěl a ani to neumíme.

Taky nechci omlouvat Messiho,ale to jejich běsnění,přičemž 99% vina za vyhrocenost vzájemných duelů je na jejich straně, mě irituje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nelíbil se mi celý zápas, ta frustrace tam šla vidět, ale ono těch zákroků na něj bylo opravdu hodně a když k tomu připočteš ten ''offside'', kdy by dával na 2:0, své to s člověkem udělá. Alonso po zákroku na něj mohl klidně dostat červenou, ale i bez toho zákroku Real v deseti dohrávat prostě neměl a je divné, že tohle nikdo neřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dokud bude Mourinho v Realu ,tak budeme vidět zápasy buď takové,že na nás budou stačit a pak to bude celkem v klidu,nebo zápasy jako tento,kdy nás musí dokopat a otrávit. V té druhé kategorii je to pak na rozhodčích a ve Španělsku to dobré nebude nikdy.

Reagovat
Jerichoo

Je zvyknutý neustále vyhrávať, prehra vytočí každého. Bol by som zvedavý na jeho správanie ak sa Barce niekedy v budúcnosti prestane dariť.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to prakticky není možné, to on za svou kariéru nezažije. Naše mládeže vše vyhrávají a peníze na posily taky kdo ví jaký problém nebudou. Barcelona bude hodně dlouho na vrcholu.

Každopádně doufám, že už ho zase na dlouhou dobu neuvidím tak frustrovaného, jako v posledním zápase. Nejlepší by bylo, kdyby na to dal zapomenout už v zítřejším zápase a rozhodl ve Valencii.

Reagovat
Jerichoo

do budúcnosti nevidí nikto, stať sa môže všeličo. Nebudem tu písať čo, len mu to neprajem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak může uklouznout po banánové slupce a jak bude ležet na zemi, spadne na něj piano. Vše je možné, ale jestli se nestane něco neočekávaného, Barcelonu čeká v příštích letech ještě spousta trofejí.

Věřím, že chování, jako v posledním zápase, odejde s Neymarem. On je na něj hrozně velký tlak a když se síly trochu rozloží, jen dobře pro něj i Barcu. Pořád věřím, že mu jde hlavně o týmové úspěchy, bohužel je ale týmový úspěch z drtivé části na něm, což udělá své, viz minulý zápas.

Reagovat
madridcan

Ty co mas s tym pianom? Nie si dajaky virtuoz?

Reagovat
Jerichoo

No tak co bude ak príde Neymar je otázne. Môžu ale nemusia si sadnúť

Reagovat
alcantara

To je argument. A co Argentinska repre?

Reagovat
Jerichoo

čo s Argentinskou repre?

Reagovat
alcantara

Mas pocit, ze zaziva uispesne obdobie?

Reagovat
Jerichoo

Sú prvý v kvalde a hrá za nich zopár zápasov za rok, tak neviem ako sa to dá porovnať

Reagovat
alcantara

A ked sa im v kvalde nedarilo a bali sa o postup do poslednej chvile, bolo jeho spravanie ine? Odpoviem za Teba, nie nebolo, takze si podobne hypotezy schovaj do prveho suplika a poriadne zamkni.

Reagovat
Jerichoo

panebože ako môžeš porovnávať tým a repre kde je raz za pár zápasov, ja si ich tam schovám a vytiahnem von ak budú aktuálne. Ja som nenapísal, že by sa správal ako hajzlík len by som bol zvedavý či by tomu tak nebolo. Nechápem prečo prskáš. Si ženská?

Reagovat
teenz

Argument "jestli si chtěl ulevit a kopnout do reklamy, kvuli tomu, že na něj ukazou prostředníček" je velice vtipné. Pokud by měl takhle reagovat Cris, tak nedělá nic jiného. Prostě mu to v tu chvíli ulítlo a neovládl se.

Reagovat
teenz

*vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já bych to ani tak neobhajoval, prostě udělal blbost, ale dočetl jsem se, že kopl úmyslně míč do diváků, přitom do diváku vůbec nemusel chtít kopnout a o to jde.

Já chtěl taky jednou vystrašit spoluhráče, střela mi nesedla a pukem jsem mu ohnul košík na přilbě

Reagovat
OnderCZ

Budu reagovat všeobecně, pánové, vy všemu vinu za ty vyhecované Clásica dáváte jenom a jenom nám. Na jednu stranu, chápu, že to začalo možná u nás, ale rozhodně to není tak jednostranné, jak se to může zdát z vašich komentářů. Ano, hrajeme tvrdě, ale sami musíte uznat, že tvrdost na hračičky platí. To je prostě fakt. A potom záleží na rozhodčím, jak to zvládne. Já nemám nic proti tomu, když se prostě souboj dohraje a na technického hráče se přitvrdí, bude ho to bolet, ano, možná to není úplně fér, ale je to pořád hra. A jestli se na nějakého hráče takhle zaměříme celý zápas, tak potom je to jeho problém, že to prostě neunáší. Jasně, fauly má rozhodčí pískat, ale každý tvrdý zákrok ne. Tohle pánové úplně nezvládáte a nadáváte zbytečně, tohle je prostě věc rozhodčích. Oni jsou mizerní, ale přeháníte často. Nicméně, souhlasím s vámi, že španělská liga se vždycky zakládala na technice a na tenhle "anglický" styl tu nejsme zvyklý, proto tolik povyku a do toho samotná osoba Mourinha, kterou vystát nemůžete. Já se vám nedivím, byli jste zvyklí vyhrávat, do toho přijde chlápek, drzoun, hnusák, který pro vás hnusným stylem vezme titul. Nadáváte, ale taky je to způsob hry. Ten váš není jediný správný, pro tituly se dá dojít i jiným způsobem, proto bych si přál trochu tolerance, i když se vám to moc nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Infi

mezi tvrdostí a zákeřnými zákroky je taky rozdíl

Reagovat
OnderCZ

Určitě je, ale řekni kolik zákeřností bylo v posledním zápase? Já tam viděl pár zbytečných dojetí soubojů od hráčů Realu, ale zákeřnost teď ani ne. Možná se dala dát jedna, dvě žluté navíc pro nás, ale určitě to nebylo nic tak vyhroceného, abyste si mohli stěžovat, že jsme měli dohrát o hráče nebo ještě o víc hráčů míň. Tyhle zápasy jsou tak moc vyhecovaný, že my všichni přeháníme. Oboustranně.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je v pořádku, já souhlasím, jen se nesmí Mourinho tak divit, proč tolikrát nedohráli proti Barce v jedenácti lidech. Poslední zápas ukázal, že opět mohli v dohrát i v devíti a nikdo by nemohl říci ani popel.

Tak taktika, kdy se snaží otrávit den Messimu, by mně ani tak moc nevadila, jsou na něm pořád tři hráči a je prostor pro ostatní, jenže to by ti ostatní nesměli mít v nohách při zakončení nasráno

A všichni se shodneme na to, že rozhodčí stojí ve Španělsku opravdu za hovno. Já po tom zápase napsal jen to, že rozhodčí nejvíce ovlivnili zápas tím špatně odpískaným ofajdem Messiho, přitom jsem mohl připsat, že v té době už měl být Real v desíti.

Já nemám moc rád anglický fotbal právě kvůli tomu stylu, ale pokud nikdo nehraje hru Chelsea, tedy 9-1-0, nemám nic proti, každý se snaží dělat co může, aby uspěl.

Reagovat
OnderCZ

Já taky neshazuju všechny názory, se spoustou věcí, co jsi tady napsal souhlasím a taky občas nadávám, co Mourinho provádí. Anglický styl se mi taky nelíbí, mám radši Španělsko se vším všudy, ale jak jsme vás prostě měli zastavit? Museli bychom mít supertým, ještě lepší, než je ten váš, abychom vás přehřáli technicky a tak prostě. Sami musíte uznat, že Mou prostě se snažil něco udělat s nadvládou Barcelony a docela se mu to i podařilo. Občas čestně, občas i nečestně, ale výsledky tam jsou. Teď mi můžete mnoho z vás vpálit do očí, že ty výsledky jsou nedůstojné Realu, že tenhle styl k nám nepatří. Já to uznávám, nechci, aby se Real takto dlouhodobě prezentoval, ale když to řeknu lidsky a na plnou pusu, tak mě už prostě nechutně štvaly ty úspěchy Barcelony, jak je všude první a nikdo jí nedokáže zabránit. Proto jsme rád, že se něco děje. A i když Mourinho přinesl možná nějaké negativní věci sebou, tak vidím i spoustu pozitiv, co se tady dějí za ty dva, skoro tři roky co tu je. Aspoň minimálně jsme stabilizovali kádr a neděláme zběsilé nákupy rok, co rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky kašlu, někdy se prostě nedaří. On to spíše není ten pravý Real a pro jeho dobro, i dobro ligy, bych ocenil jeho odchod po letošní sezoně a nedivil bych se, kdyby mu Manchester United podkopl stoličku. I fanoušci Barcelony můžou svému rivalovi přát, ale s Žozém na lavičce to prostě nejde.

Reagovat
OnderCZ

Chápu to a sám osobně beru Mourinha jako člověka, který Real pozvedl, sice na úkor nenávisti všude okolo, ale pozvedl. Jenže se teď bojím toho, co přijde potom, všichni víme, jak to vypadalo v klubech, kde působil a pak zmizel. A nechci, abychom zase každý rok přiváděli nového trenéra, s ním nový jiný styl, jiné hráče atd. To už tu po roce 2002 bylo tolikrát, že prostě já jsem rád za Mourinha, že se aspoň v tomhle něco změnilo. I když byl jsem rád, sezona 2010/2011 nebyla špatná, 2011/2012 se mi líbila hodně, ale letos je to bída. Nejenom výsledky, ale prostě i tím vším okolo, Modrič, Essien, kašlání na Castillu, zakopaný Jesé a ta dále.

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobře, že Messi začíná kolem sebe kopat. Už dospěl a už si nenechá líbit věci tak jako dřív. Hodní lidi jsou totiž největší terč a největší chudáci. Ten humbuk okolo toho už je jen cirkus pro hatery

Reagovat
teenz

Reagovat
madridcan

Pre mna dvaja najlepsi hraci na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze si nikdy nesplnil svuj sen - hrat za Real.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte neni všetkým dňom koniec pozdrav pre Luisa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sny z mládí předhazovat nemůžeš. Jako malý chtěl být popelářem, ale jak život pokračoval, chtěl se stát kosmonautem a stal se jim. Určitě nelituje toho, že není popelář

Reagovat
smazaný uživatel

skončí mu zmluva a podpíše ho Real

Reagovat
smazaný uživatel

ževraj Viera by mohol ísť do Raya, poprial by som si

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo prej dneska na lavicce se zranenim kotnikem kvuli ManU.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzerá to tak že Real dnes na SPORT1

Reagovat
smazaný uživatel

@darknessjoey a @delfinmelero

delfin crees tu que esta es la ultima temporada de mou,kaka,higuain y coentrao. Saludos

De los dos primeros seguro

hmm...

Reagovat
smazaný uživatel

Delfín Melero ‏@delfinmelero

Diego López; Arbeloa, Sergio Ramos, Varane, Coentrao; Xabi Alonso, Khedira; Di María, Modric, Cristiano; Higuaín

Reagovat
smazaný uživatel

Výborná sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá sestava, přesně takovouto jsem si přál.

Jinak jestli jsem to správně pochopil, tak výše zmíněná jména by podle nějakého zdroje měla po sezóně opustit Real? Bral bych první 2, Pipitu a Coentraaa bych ale chtěl udržet.

Reagovat
One-Real

Venku idealni.

Reagovat
smazaný uživatel

No Higuain v poslednich mesicich spadl tezce do prumeru. Hrace neobejde, prostor si najde mnohem vic stezi nez driv, rychlost i start na balon ma slabsi, mice mu uskakuji, vubec se mi nelibi.

Reagovat
One-Real

Ale furt je to Higuain, tohle co si vyjmenoval by z Madridu vyhnalo spis Karima nez Pipitu si myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud mu chybi motivace, tak by mel jit.

Reagovat
One-Real

snad se mu to připočítá do Pichichi

Reagovat
alcantara

U marcy nikdy nevies

Reagovat
One-Real

letošní proBarcelonská Marca by mu to spíš odečetla z počtu co dal do správný sítě

Reagovat
smazaný uživatel

Už i Marca pochopila, kdo je králem fotbalu. A kdo nejde s králem, jde proti němu, což oni nechtějí

Reagovat
alcantara

Konečne sa môžem potešiť pri crisovom gole

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
alcantara

A opäť standardka, kolky už?

Reagovat
smazaný uživatel

real dneska září...výkon na úrovni druhé české ligy

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, benzema :D :D :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

tak se z metru netrefil do pět metrů dlouhé branky a minout o dva metry...to už je umění :D

Reagovat
smazaný uživatel

Nauč se skládat věty, bude se ti to někdy určitě hodit.

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš ta věta je umění

Reagovat
smazaný uživatel

to je tragéd, te Benzíín

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Xavi, Busquets, Cesc; Messi, Pedro e Iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

Na fcbarcelona.com je v základe Villa namiesto Cesca

Reagovat
ADM

Otázka ... bude Marca rátať včerajší Ronaldov gól do Pichichi?

Reagovat
madridcan

áno, ma to tam uz zapisane.

Reagovat
vocasisko

ještě 16x se na to zeptejte

Reagovat
ADM

Pardon, len dnes som zasadol k PC. Dúfal som, že budem originálny a dostanem

Reagovat
-Kopy-

Guaita; Joao, Rami, R. Costa, Cissokho; V. Ruiz, T. Costa; Bernat, Éver, Guardado; Soldado

dobrá! dneska vyhrajem, citím to. 2:1 Bernat, Soldado - Cesc

jinak má bejt pěkná mozaika na začátku a stála dost pěnez, tak jsem zvědav...

AMUNT !

Reagovat
LAM

Ra sestava barci je hrozná.To jako chce tito aby se někdo zranil že hraje furt to samý.Opravdu je to pro mě s prominutím blbec když má barca tak velkej náskok a i ztráta by nebyla zas tak hrozná.Minimálně Villa místo Cesca a Adriano místo Alby tam měl bejt.No snad ví co dělá a příští tejden doma proti Getafe tam bude daleko víc změn,i kvůli LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech rotuje doma proti slabsim.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to dal dnes stejně jak on, no možná jen Villu místo Cesca a Iniestu zpět do zálohu.. Valenciu nesmí podcenit, šetřit hráče může další kolo proti Getafe a nebo i za 2 kola venku proti Granadě by nemosela hrát plná sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na mače v tomhle roce a Alba nehrál 3 z osmi. To mi přijde jako dostatečná rotace.

Reagovat
Hejnak

Ten Song musí litovat, vůbec nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

ou, tohle by mohly být třísla.

Reagovat
vocasisko

Kdyby se na to radši Costa vysral a nechal tu šanci Pedra zeslonit. Takhle se akorát zranil.

Reagovat
smazaný uživatel

prvně hruď a poté řiť. A Guardado tam vyskakuje, jak kdyby stopro věděl, že to byla ruka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už to v tomhle zápase vidí podruhé. Brankář jde do čistého souboje mimo malé vápno a sudí foukne útočný faul. To je ve Španělsku nějaké nové pravidlo?

Reagovat
Jerichoo

musel, Valdesovi skoro praskla cievka

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jsem nepředpokládal, že se sem přiřítí nějaký vynervený rádobyvipný Madrista ...?

Reagovat
Jerichoo

hlavne, že si sa pozastavil nad Guardadom, ked sa rozčuloval nezmyselne

Reagovat
smazaný uživatel

Při tom faulu na Valdése už byl balon v autu. Jestli by to pískal nebo ne, by bylo úplně jedno.

Mimochodem - stejnej "faul" se právě pískal i na druhé straně. Proto jsem se zeptal.

Reagovat
Jerichoo

Podstatné je, že tam šaškovali obaja a ty si sa pozastavil nad jedným prekvapivo. Ked som spomenul druhého už som rádobyvtipný zrazu

Reagovat
smazaný uživatel

musím se pak podívat, jak moc tam Vicky šaškoval. Ty to tady maluješ jakoby skákal jak opice. Uvidíme.

Reagovat
Jerichoo

Rozpažil ruky a potom jednou trhol smerom dole, za čo sa občas dáva karta. Nehovorím, že by so mu ju teraz dal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s Guardadem, kterej skákal jako čertík se to srovnat asi fakt nedá. Tvoje přirovnání pokulhává. Navíc Guardado musel vidět, že to do ruky nešlo.

Reagovat
Jerichoo

Ja som len povedal, to že na jednom si sa zasmail na druhom nie, ale asi to teda bude tým, že faktor rozčúlenosti hráča bol pod tvojím spodným prahom reakcie smiechom, nie preto že to bol Valdés

Reagovat
smazaný uživatel

zatial hrozná nuda

Reagovat
smazaný uživatel

tak som to zakríkol

Reagovat
vocasisko

paráda, zaslouženej gól... výkon na přes držku

Reagovat
-Kopy-

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no, těch centrů bylo hodně. Jeden tam musel propadnout.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Evar Potřebujeme dnes jasnou 1 ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Banega nevadí Barca musí otočiť

Reagovat
smazaný uživatel

Hele a budíček už. Zatím jeden z nejhorších poločasů letos (nebo rovnou nejhorší?). Ani jedna jediná šance. Valencie taky teda měla jen tu jednu, ale hlavně my bychom měli zabrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Banega jinak Masherano pobavil tím proklamovaným držením. Komediant

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu jak Vale mohla od nás dostat nedavno bura.....Barca zatim dnes hraje velmi pod svoje moznosti a na vine je rekl bych hodne Messi ktery je neviditelny

Reagovat
vocasisko

no nevím, ale míče se nedotkl, to je fakt

Reagovat
Rssa

I když to byl faul, pískat to nemusel a mohl dát výhodu

Reagovat
smazaný uživatel

výhodu? Po faulu na penaltu se dává výhoda snad jen, když je jiný hráč před prázdnou kasou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Koňar do koulí ve vápně, co to zkoušel?

Reagovat
smazaný uživatel

No hurá. Snad nás to nakopne.

Reagovat
smazaný uživatel

NHL vyhrálo.

Reagovat
Rssa

?

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Rssa

To byl granát

Reagovat
smazaný uživatel

Kársně do šibenice. Já to nechci nějak zakřiknout, ale zdá se mi, že ty penalty trénoval. Letos je dává docela přesvědčivě.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Penalty jsou na takovéhle úrovni o psychice, ne o tréninku. Ale kopnul to luxusně, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, máš pravdu, je to hlavně o hlavě, ale i tréninkem se to dá zlepšit. A nemusí ten trénink být jen fyzický na hřišti.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Leooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
-Kopy-

bože, to je zas gol, to by člověk brečel

Reagovat
gonzalesl_is_back

jak slepí k houslím

Reagovat
Kily

škoda, že to Bernat pohnojil

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Jerichoo

Smolno-vtipná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro ten brejk zayebal neuvěřitelně.

Reagovat
Rssa

Pedro To je fakt ale ocas někdy, OCAS!

Reagovat
gonzalesl_is_back

Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Ale najednou tam vidím daleko víc chuti hrát. Konečně. Ta první půlhodina byla strašně ospalá.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Guardado se mi herně fakt poslední dobou líbí.

Reagovat
alcantara

Dneška základnú zostavu ťažko nechápem. A to napriek tomu, že hrame jeden z najťažších zápasov vonku pre nás.

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec se mi nelíbí, jak hraje messi poslední zápasy...všechny v podstatě odchodil a když ztratil balon, tak přestal hrát a díval se na rozhodčí...za takové výkony by měl sedět na lavičce

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

no, ale to myslím vážně...dává góly, což je v podstatě to jediné, co se od něj očekává, ale kdysi aspoň běhal...teď mi připadá, že ty zápasy prostě odchodí...a to říkám jako fanoušek Barcy a Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

například před ním je obránce tak metr a půl daleko a pomalu zpracovává balon a messi tam jen stojí a dívá se na něj...kdyby udělal dva rychlé kroky, balon by mu mohl vzít a jít sám do brejku

Reagovat
ADM

To je u Messiho klasika, január február sa vždy trochu hľadá, ale už to bolo aj horšie

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfajme ! Posledné zápasy súhlasím zo Sharmi-m

Reagovat
herbage

Cesc je zase jednou totálně marný. Kdyby hrál na druhém křídle Villa nebo Alexis, udělala by Barcelona lépe

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
-Kopy-

Ach jo, proti nám soupeř nemusí mít ani šanci a stejně dostanem góla, to je hrozný..jak tam šel JP ? jak blázen, úplně zbytečně, zkazil si tím dobrý výkon Jinak hrajem dobře, nepustili jsme Barcu do šance a do útoku to jakž takž jde, hlavně hrát pořád stejně i druhej poločas...

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu - vy jste taky neměli víc šancí. Je to divnej mač. Čekal jsem to jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

ta penalta...tohle se pískat vůůůůbec nemuselo, Pedrovi ty nohy zase solidně vystřelily

Reagovat
smazaný uživatel

vystřelily, ale evidentní kontakt tam byl...penalta poměrně jasná

Reagovat
smazaný uživatel

penalta byla zbytečná, ale dobře odpískaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, tohle je zatím hodně těžkej kus na koukání. Prakticky se nic před bránama neděje. Na pokusy je to 2:1 pro Valencii a ta jedna u nás je penalta. To je docela katastrofa. Jakoby negativ našich předešlých mačů, kde jsme pálili gólovky. Dnes žádná nemáme, ale stejně jsme ten kus dali ..

Nechci se Valencie dotknout. Jsou na dnešní mač výborně připravení, ale taky nehrají nic moc. Že jsou lepší je spíš naší bídou. Ale třeba je to tím, že hrajeme to, co nám Valencie dovolí, že jo ...

První půlhodina byla z naší strany čiré uspávání hadů. Zdálo se mi, že jsme přijeli do Valencie na výlet. Nechtělo se. Nohy nepracovaly. Náběhy se víceméně nekonaly ... Po gólu se to očividně zlepšilo. Je škoda, že přišel poločas. Ale třeba navážeme ve druhém na ten konec půlky.

Neumím si vysvětlit tu nechuť. Liga ještě není vyhraná, jak se možná pod vlivem výkonů kolegů z Madridu zdá. Je třeba ty motory nevypínat. Oni by pak nemusely naskočit, když by bylo potřeba, že jo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia hraje výborně pozičně a takticky...nemůžou s Barcou otevřít hru, to by byla sebevražda...dneska to zvládají daleko líp než Barca

Reagovat
smazaný uživatel

o tom žádná. Vždyť píšu, že jsou výborně připravení. Hrají dobře defenzivu, ale dopředu toho taky moc nevymysleli.

Reagovat
smazaný uživatel

dopředu ne no, ale tak to vyplývá z jejich taktiky...hrajou na rychlé protiútoky..tam toho moc nevymyslíš :)

Reagovat
smazaný uživatel

Az na ten viac nez dvojnasobmny pocet striel na branu ako Barca, ze? Super defenziva

Reagovat
smazaný uživatel

Ten polčas inak ani dopadnúť nemohol a nebyť hlúposti Pereiru, tak zaslúžene prehrávame.

Je to moc profesorské a hráme bez útoku. Messimu sa moc nechce, Pedro je napravao proti silnejším súperom do kombinácie nepoužiteľný ako vždy a ľavá strana prakticky neexistuje nakoľko sa Iniesta tlačí do stredu poľa, kde sa pohybuje aj Cesc. Takže sa stáva, že na 1m sú traja hráči a zavadzajú si resp. medzi 2 obrannými líniami je až jeden hráč a ťukáme si to na poliacom kruhu.

Čo najskôr vystriedať Cesca za Villu, ktorý aspoň bude tu lajnu držať a tým pádom aj tú hru rozťahovať.

Inak sa začínam báť absencie Tita. Ta hrá nemá žiadny systém a je to skôr iba o individuálnych schopnostiach hráčov a Roura na to nijako nereaguje.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš než systém mi přijde, že chybí motivace. Vždyť se jim vůbec nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

tady jde aspoň vidět, že i Barca potřebuje trenéra, jak si tu mnozí nemyslí...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial velká bieda z našej strany,Nebit penalty tak mame v kolonke striel 0.

Reagovat
exse

Tohle bylo na redku

Reagovat
smazaný uživatel

oooou, tak tohle mi připomělo clásico. Hnusnej zákrok od Goldada.

Reagovat
smazaný uživatel

uuu to muselo poriadne bolet

Reagovat
smazaný uživatel

Za tuhle ztrátu bych Sergia nakopal do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, nádhernej mač od Messiho. Cesc zazdil.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmm

Reagovat
Kily

Mascherano dolů, jedna cesta k výhře uzavřena

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado vypada jak Higuain, hraje jak Higuain a bohuzel i zakoncuje jak Higuain.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

a tos poznal podle těch dvou docela beznadějných střel z úhlu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, z tech pozic, teda hlavne te druhe, goly vubec nepadaji." "

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jde o to, ze vzdycky, kdyz vidim Vale, tak Soldado pali a pali..

Reagovat
cristiano.K.

máte někdo sestavu Atletica? Bude hrát Falcao? Nejsou na něj vypsaný kurzy na bwinu

Reagovat
Rssa

Dneska to fakt sereme, pro výhru nic neděláme

Reagovat
ADM

To je tá absencia hráčov z lavičky, bolo by to potočiť, tí by sa chceli ukázať

Reagovat
Rssa

Tello, Alexis, Adriano...ti by to dnes odběhali lépe

Reagovat
smazaný uživatel

bramboračka

Reagovat
smazaný uživatel

Opruz, nuda nebaví vypínám...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tahle akce byla jak z učebnice. Famozní pas Xaviho. Vynikající přenesení Daniho a ani Villa to nemyslel špatně.

Reagovat
blaugrana

Ale choď niekam David.

Reagovat
-Kopy-

Villa netopýr

Reagovat
smazaný uživatel

Chcelo by to Alexisa,je to síce palič ale aspoň bojuje

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci to zakřiknout, ale zdá se mi, že je teď přehráváme. Možná jim trochu docházejí síly.

Reagovat
blaugrana

Ale ja fakt sila, že Villa hrá aj po troch rokoch Barce stále v drese Valencie. Smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ale myslitel.

Reagovat
smazaný uživatel

Vicky

Reagovat
vocasisko

Valdés

Reagovat
Rssa

Pique šulin

Valdes megazákroky

Reagovat
-Kopy-

soldado

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Pique si dnešní hodně dobrý výkon podělá dvěma naprosto katastrofálníma ztrátama.

Reagovat
blaugrana

Pique baňu a dve na ňu.

Reagovat
smazaný uživatel

Boha Pique

Reagovat
smazaný uživatel

No, mas to tady, Jirine.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle udělal skvěle Vicky ...

Reagovat
vocasisko

koukám, že hrajeme na remízu, aktivita žádná, poslední střídání se nechává na nastavení, mně jebne

Reagovat
Rssa

Nuda, bída, zklamání, hovno.

Reagovat
vocasisko

na přes držku výkon a za toto jedou na výlet do Dubaje nebo kam

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo nudné jako Kameňák, ale snahu jim upřít nemůžete.... vy, co jste zapnuli televizi v 82.minutě zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tuhle plichtu musíme brát. Evidentně jsme vyhrát nechtěli. Sice jsme si ve druhé půlce vypracovali dvě gólovky, ale jinak byla ta hra úsporná. Hlavně se nepřetrhnout. No, zapomenout.

Jedeme dál. 16 je moje oblíbený číslo.

Reagovat
smazaný uživatel

bod z Valencie to je myslím ešte relatívne v pohode

Reagovat
LAM

Ať jde tito do hajzlu.Přesně co se dalo čekat hráči který hráli proti RM a žádná rotace a takhle to vypadá.Navíc totálně bez nasazení na to serou a trénér nebo spíš Roura nic neudělá.Hrozná nuda a šeď.

Doufám že Villa odejde protože takhle ničíme kariéru skvělího fotbalisty ať se vrátí už Tito zpět protože někteří hráči potřebujou seřvat.

Pokud bude Barca bez trenéra až do března tak se bojim že jim pak zbyde k hraní jenom ta liga

Reagovat
smazaný uživatel

uklidni se.

Jak moc chce Villa hrát jsme viděli dnes, když zazdil další gólovku. Jo, takhle se do sestavy úplně tlačí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhej strane bolo príjemné vidieť, že je niekto v 16tke a Alvés mohol ten center vôbec poslať. Byť na place Cesc tak sa moce niekde u poliaceho kruhu za Messim

Škoda, že Villa nesúperí s Pedrom o miesto v zostave, pretože horšie by to už nemohlo byť.

Sa stavím, že si Pedro zase otvorí gólový účet v repre cez týždeň

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky pravda.

Máme s tím útokem letos nečekaný problémy. A velký ...

Reagovat
Kongo

Dneska jsem plný dojmů.Dneska jsem byl hrdý na Valencií.Takhle odbojovaný,odběhaný zápas jsem proti Barceloně od našich ještě neviděl.Nebáli se ani hrát s balonem a spoustu krásných akcí.Dneska prodal skušenosti Costa,ten hrál úplně na hranici svých možností.Dneska komplet obrana super,oba krajní obránce Cissokho skvělý,bojoval tam i zpět.Ze zálohy mě zklamal Ever,ale ten si to nahradil golem.Robo v útoku bojoval,podržel míč,jen škoda,že v zakončení se letos trápí.Hru přišel oživit Canales a s Guardadem si občas krásně vyměnili míč.

Dneska spokojenost.Jen mě opět zklamal rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

čím zklamal sudí?

Reagovat
Kongo

Penalta?

Reagovat
Kily

celkem jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Neměla být?

Reagovat
Kongo

Jako kontakt tam byl.Ale na penaltu se mi to nějak nezdálo.To už by pak mohl písknot i tu ruku po přímáku Tina.....která zabránila směru do brány.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš tu ruku, kterou měl Xavi tak u těla, že víc ji mít u těla nemohl? Neblbni.

Reagovat
smazaný uživatel

To už byla víc ruka na druhý straně, když tam do ruky (tuším) napálil spoluhráč R. Costu. Bylo to někdy na začátku. Čítám do desáté minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvele zvladnuty zapas od Vale dnes by si 3 body zaslouzila

Reagovat
cristiano.K.

Máte někdo sestavu Atleticu prosím?

Reagovat
Kily

Courtois, Juanfran, Miranda, Godin, Cisma, Suarez, Gabi, Koke, Adrian, Turan, Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

Tygr hraje

Reagovat
cristiano.K.

díky oboum

Reagovat
smazaný uživatel

Zase penalta pro Hobbita? Jen houšt'!

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes velká nuda..Predsa len únava z CDR a vidina obrovského náskoku nad Realom sa podpísala.Najlepší asi iniesta,

Reagovat
LAM

S Rourou na lavičce kterej neumí nastavit žádnou taktiku a neumí ani nějak změnit sestavu se opravdu bojím toho že Tito přijede z NY a zbyde mu ze soutěží jen PD

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš

Reagovat
smazaný uživatel

Na Anoete zatiaľ pekný mač a po polčase očakávam gólové hody v sieti Mallorky. Ten Caparrós tam je iba kvôli tomu, že Mallorce sa nechce platiť vysoké odstupné.

Socky do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Chory

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele