Primera División - preview 21. kola

30.01.2015, 08:43, aktualizováno 02.02.2015, 08:20
Previews
Jednadvacáté kolo španělské ligy má před sebou svůj závěrečný zápas, který proti sobě svede Málagu a Valencii. Zatímco andaluský klub začíná ztrácet a jeho manko na pohárové pozice se zvětšuje, hosté budou chtít zpátky od Sevilly získat čtvrtou příčku...
Málaga CF - Valencia CF  (pondělí 20:45)
Pondělní dohrávku jednadvacátého kola Primera División obstarají Malaga s Valencií. Zatímco domácí celek po slibných výsledcích začíná poněkud odpadávat z možného boje o pohárové umístění, hosté sebevědomě kráčí za svým vytouženým čtvrtým místem.

Ve valencijském týmu přes zimní přestupové období došlo na neobvykle vysoký počet změn v hráčském kádru, což trenér Nuno okomentoval slovy: "Posílili jsme kádr tam, kde jsme považovali za vhodné, a vytáhli si dva hráče z juniorky. Došlo sice i na několik odchodů, ale Valencie pořád zůstává dobrým celkem. Máme dostatek sebevědomí a věříme, že dokážeme pokračovat v boji o náš cíl."

Mezi těmi, kdo stadion Mestalla v zimě opouštějí, jsou argentinský záložník Bruno Zuculini, jehož si předčasně stáhli z hostování v Manchesteru City, zatímco kontrakt Joaa Pereiry byl pro změnu rovnou s okamžitou platností ukončen. Čerstvou posilou do záložních řad je naopak argentinský reprezentant Enzo Pérez, jenž přišel z lisabonské Benfiky.

Los Che nyní čeká cesta na stadion La Rosaleda, kde se pokusí navázat na svá dvě nedávná ligová vítězství, která jim vynesla kýžené čtvrté místo s dvoubodovým náskokem na pátou Sevillu, již právě valencijští minulý týden přehráli 3:1. "Soustředíme se jen na sebe, ne na ostatní," tvrdí Nuno. "Cílíme vždy na tři body bez ohledu na to, proti komu hrajeme."

Malaga se naopak naposledy radoval ze zisku tří bodů ještě před Vánoci, od té doby získali Andalusané pouhé dva body. Nedávná remíza 1:1 s Athleticem znamenala propad na sedmé místo s devítibodovým odstupem na svého pondělního soupeře. Další tvrdou stopku navíc Malaze vystavili Baskové z Bilbaa ve čtvrtfinále Copa del Rey, kde se kvalifikovali mezi nejlepší čtyři právě na jejich úkor. "Měli jsme historickou příležitost dosáhnout na semifinále, ale nebylo nám přáno," posteskl si trenér Javi Gracia. "Jsme zklamaní."

Čtvrteční pohárový zápas byl navíc posledním pro Vitorina Antunese v dresu Malagy, neboť v neděli došlo na oficiální prohlášení klubu ohledně dohody o jeho přestupu do Dinama Kyjev. Pokud již vše zdárně dospěje do konce a portugalský obránce španělský klub opravdu opustí, půjde již o pátého hráče, který tak v zimě v Malaze učinil.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Angeleri, Weligton, Boka - Camacho, Darder - Castillejo, Amrabat, Samuel - Guerra
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Cancelo, Mustafi, Otamendi, Gayá - Fuego, Pérez - Rodrigo, Parejo, Gomes - Negredo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.75 - 3.25 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Levante UD - Athletic Bilbao  (neděle 12:00)
Tradiční zápas v nedělní poledne připadl v rámci jednadvacátého kola Primera División na souboj Levante s Athleticem. Oba celky si letošní sezonu bezesporu představovaly jinak: hosté z Bilbaa se namísto vysněné poutě Ligou mistrů musí ze čtrnáctého místa nervózně poohlížet po sestupových vodách, zatímco Levante kvůli sobotní výhře Granady dokonce figuruje na úplném dně ligové tabulky.

Není tak divu, že trenér valencijského klubu Lucas Alcaraz volá po co nejrychlejším zvratu k lepšímu, dokud ještě není pozdě. Jeho tým čeká na ligové vítězství již dlouhých osm kol, což znamená, že naposledy si Levante mohlo užít vítězné oslavy v listopadu loňského roku. Ztráta na záchranu však zůstává minimální, už jen samotná výhra nad Athleticem by stačila k posunu o dobré tři příčky vpřed. "Potřebujeme několik dobrých výsledků," upozorňuje kouč Alcaraz.

"Je velmi důležité naladit se na vítěznou strunu a čelit svým potížím, které v našem tabulkovém postavení máme," pokračoval manažer Levante na předzápasové tiskové konferenci. "Pracujeme na tom a celý tým věnuje pozornost tomu, abychom našeho cíle dosáhli. Nejde ignorovat, jak je Bilbao fyzickým mužstvem s přímočarým stylem hry, ale zároveň nesmíme ztratit naši vlastní identitu. Víme, co chceme, a jak to chceme. Nikdo nemůže sebeméně zpochybňovat naše nasazení."

Athletic je na tom v ligové tabulce o pouhé čtyři body lépe než jeho nedělní soupeř. Prostor pro možné zaváhání se po příšerné sérii sedmi zápasů bez výhry scvrknul na naprosté minimum a jedinou radostí tak v Bilbau mohou mít z postupu do semifinále ligového poháru díky těsné výhře ve dvojzápase s Malagou (0:0, 1:0). "Výsledky jako tento a postup do semifinále k tomu vždycky pohání kupředu," věří trenér Ernesto Valverde. "Uvidíme, zda teď konečně máme tu dobrou náladu, která nás může pošoupnout tabulkou vzhůru."
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Mariňo - Vyntra, Ramis, Juanfran, Toňo - Morales, Simao, Diop, Ivanschitz - Casadesús, Barral
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, Etxeita, Laporte, Balenziaga - José, Rico - Susaeta, Marcos, Muniain - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.75 - 3.20 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UD Almería - Getafe CF  (neděle 17:00)
Almería se v dalším záchranářském souboji utká v neděli s Getafe. Domácí prohráli tři zápasy v řadě a patří jim až osmnáctá příčka. Madridští na tom nejsou o moc lépe, s čtyřbodovým náskokem na první sestupovou pozici se jim však dýchá přece jen o něco volněji.

Andalusanům se vstup do nového roku příliš nepovedl. V lednu si ze čtyř zápasů v La Lize připsali jen tři body a po třech porážkách v řadě od Sevilly, Valencie a Espanyolu se propadli až do sestupového pásma. Proti Getafe se však po dvou venkovních zápasech znovu vrací na vlastní stadion a na svého tabulkového souseda si věří. Aby uspěli, musí se však vyvarovat chyb z minulého utkání, během něhož de facto ztratili naději na dobrý výsledek během tří minut v první půli, kdy se dvakrát vcelku lacině trefil Stuani.

"Nesmíme znova začít zápas tak naivně jako proti Espanyolu. Byli jsme hodně pasivní hlavně v prvním poločase, což se nám třeba nestalo v minulých dvou zápasech na Mestalle a La Rosaledě," nabádal své spoluhráče domácí obránce Ximo Navarro. "Náš cíl je jasný a každý získaný bod bude nesmírně důležitý. Sezóna už se přehoupla do druhé půle a všechny darované góly našim soupeřům nás mohou velmi mrzet," zakončil pětadvacetiletý rodák z Mallorky.

Madridští se po nevydařeném čtvrtfinále domácího poháru, kdy v součtu obou utkání podlehli Villarrealu 0:2, mohou již plně soustředit na boj o udržení. Hostující kouč Quique Sanchez Flores bral prohru s Žlutou ponorkou sportovně. "Moje zklamání není zase tak velké, hlavně když se podívám, s kým bychom hráli v semifinále. Villarreal se teď musí utkat s Barcelonou, která má asi momentálně nejlepší formu v celém Španělsku. My máme úzký kádr, takže dvojutkání s Barcou pro mě nebyla až tak lákavá představa. Jen by nám to odvedlo pozornost od naší hlavní priority, což je liga," střízlivě zhodnotil šance svého klubu Flores.

Getafe se musí v Almeríi obejít bez potrestaného Alexise Ruana a Mehdi Lacen se ještě stále nevrátil z Afrického poháru národů. Otazník rovněž visí nad startem Karima Yody a Juana Valery, kteří se potýkají se zraněními. Oplatí Almería svému soupeři lednové vyřazení z Copy del Rey? To se dozvíme v neděli od 17:00, zápas bude řídit Igancio Iglesias Villanueva.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Julián - Dubarbier, Vélez, Trujillo, Navarro - Verza, Partey - Mendez, Corona, Wellington - Hemed
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Codina - Lago, Naldo, Velázquez, Arroyo - Castro, Rodríguez - Hinestroza, Sammir, Sarabia - Vázquez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.10 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sevilla FC - Espanyol Barcelona  (neděle 19:00)
Pátá Sevilla chce stůj co stůj udržet alespoň pátou pozici, která jí zaručuje Evropskou ligu. Liga mistrů je ale ještě větším lákadlem a na čtvrtou Valencii Seville chybí jen dva body, což rozhodně není nepřekonatelná vzdálenost. Potíž je v tom, že s devátým Espanyolem Barcelona Sevilla nemá právě dobré zkušenosti.

Když se oba týmy utkaly naposledy, jednalo se zároveň o poslední oficiální utkání. V rámci Copa del Rey se první čtvrtfinále hrálo na Estadi Cornellà-El Prat a šťastnějším týmem byli domácí. Ti potvrdili, že na domácí půdě se jim daří mnohem lépe a zvládli dramatický zápas se Sevillou mnohem lépe. Dokonce sedm hráčů Espanyolu Barcelona bylo napomenutou žlutou kartou, ale přesto se v ochozech slavilo. Domácí totiž vyhráli 3:1 a do odvety si vezli nadějné dvougólové vedení. První branku vstřelil Felipe Caicedo, po něm se trefil také Sergio García. Deset minut před koncem zápasu přidal třetí branku Lucas Vázquez a ani snížení Carlose Baccy nepomohlo.

O týden později se oba celky utkaly znovu. Domácí Sevilla dokázala odčarovat kouzlo barcelonského prostředí, ale k postupu jí to stejně nepomohlo. Jediná branka zápasu, kterou dvě minuty před koncem vstřelil Diogo Figueiras, nestačila. Sevilla padla a do další fáze Copa del Rey se podívá Espanyol Barcelona. Není divu, že jeho trenér neskrýval nadšení. Sergio chválil svůj tým: "Tyhle zápasy vás vždycky mohou hodně naučit a motivovat. Připravoval jsem své hráče na to, že prostředí v Seville bude jako peklo. A my jím musíme projít. Skutečně to tak bylo, protože Sevilla má skvělé příznivce. Nám se ale úsilí vyplatilo."

"Sevilla je skvělý tým a my jsme hrdí, že se nám něco podobného povedlo. Věděli jsme, že na jejich půdě to bude ohromně těžké, ale účelově jsme se na to připravovali a povedlo se nám eliminovat jejich největší zbraně. Největším cíle pro nás bylo to, abychom nedovolili Seville vstřelit branku. To se nám sice nepovedlo, ale udrželi jsme je až do konce zápasu, což bylo nakonec rozhodující. Tým je téměř v extázi a já doufám, že se nám tento pocit podaří ještě nějakou chvíli udržet. Copa del Rey je trochu specifická, ale nás teď čeká liga a na ni se musíme pořádně připravit," uvědomuje si trenér Sergio.

Forma Espanyolu je jako na houpačce. Po dvou výhrách téměř vždycky přijde dvakrát také porážka. V minulém kole La Ligy se barcelonskému týmu povedlo vstřelit tři branky Almeríi, když se v prvním poločase dvakrát trefil Christian Stuani. dvacet minut před koncem zápasu se do střelecké listiny zapsal také Felipe Caicedo, který byl na hřišti sotva čtyři minuty. I díky tomu je Espanyol devátý a na kontě má 26 bodů. Nemusí se ani tak moc ohlížet přes rameno, protože oba nejbližší pronásledovatelé už své zápasy v rámci 21. kola odehráli a neuspěli.

Sevilla má také hodně co napravovat. Ambiciózní tým a účastní Evropské ligy z posledních tří zápasů ve všech soutěžích dohromady vyhrál jen jedno jediné - zmiňovanou odvetu proti Espanyolu. To mu ale stejně nepomohlo k postupu. Před tímto zápasem to také nebyla žádná sláva. V atraktivním duelu padlo mnoho žlutých karet, ale především čtyři branky. Dvě z nich z pokutových kopů. Za Valencii se trefili Daniel Parejo, střelec dvou branek a také Javi Fuego. Ještě před koncem poločasu se trefil osvědčený kanonýr Carlos Bacca, ale Seville to moc nepomohlo.

V týmu Sevilly se řeší jen drobné problémy. Zdravotní stav není ideální u polského záložníka Grzegorze Krychowiaka, ale to je jediná vážnější otázka, která se vznáší nad sestavou. To Espanyol Barcelona má větší starosti. Opustil jej Álex Fernández a do Villarrealu přestoupil také mladý stoper Eric Bertrand Bailly. Jak se Espanyol popere s odchody i vlastní euforií proti Seville?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.60 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Barcelona - Villarreal CF  (neděle 21:00)
Hodně zajímavý zápas se odehraje v neděli na Camp Nou. Proti domácím Blaugranas se totiž postaví šestý Villarreal, jenž by v rámci svých pohárových ambicí měl i s takto silnými soupeři bodovat. Barca je ovšem aktuálně ve skvělé formě a Žlutá ponorka bude mít co dělat, aby uhájila osmnácti zápasovou šňůru bez porážky.

Barcelona už opět přehrává jednoho soupeře za druhým a dává zapomenout na některé nemastné výkony z loňského podzimu. Dohromady ve všech soutěžích už svěřenci Luise Enriqueho vyhráli sedm zápasů v řadě. Od začátku nového roku klopýtli Katalánci v lize jen v úvodním zápase s Realem Sociedad a pak už sbírali jen samé tříbodové zisky ozdobené postupem v domácím poháru přes Elche. V posledním kole Copy del Rey si pak parta kolem kapitána Xaviho došlápla na úřadující ligové šampiony. Na půdě Atlética Madrid zvítězila Barcelona 3:2 a celkem jasně postoupila do semifinále, kde narazí právě na Villarreal.

Právě poslední zápas domácích byl předmětem mnoha kontroverzí a zejména dvougólový Neymar byl hodně kritizován za údajné provokace soupeře. Enrique se však za své hráče postavil. "Všichni mí hráči ukázali výborné chování, zvláště pokud uvážíme vypjatost zápasu a výzvu, kterou představoval. Neztratili svůj klid a byli plně soustředěni na hru. Jakákoli další interpretace dění na hřišti už je věcí vás novinářů," uvedl domácí lodivod.

Villarreal se stejně jako Barca může v poslední době pyšnit vynikajícím výsledky. Marcelinův tým už neprohrál osmnáct utkání v řadě a válí i ve španělském poháru, kde v týdnu přešel přes Getafe. "Neprohráli jsme osmnáct zápasů a na Camp Nou si jdeme pro vítězství," prohlásil před zápasem Gerard Moreno, jenž v odvetném utkání s Getafe vstřelil jediný gól zápasu.

Žluté ponorce nepomůže zraněný Jokič. Utkání začíná ve 21:00, hlavním sudím bude Iñaki Bikandi Garrido.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alba, Mascherano, Piqué, Alves - Iniesta, Busquets, Rakitič - Neymar, Suárez, Messi
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Costa, Ruiz, Musacchio, Mario - Čeryšev, Bruno, Trigueros, Dos Santos - Vietto, Uche
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 7.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Real Sociedad  (sobota 16:00)
Prvním týmem, který se pokusí v Primera División využít v zápase s Realem Madrid absence Cristiana Ronalda, bude Real Sociedad. Baskický celek již má s touto lákavou vizí pozitivní zkušenosti a také jeho manažer David Moyes se nechal slyšet, že absence portugalské superstar je dobrou zprávou.

Ronaldo totiž v dosavadním průběhu ligové sezony naskočil do všech zápasů, vyjma jediného. A právě tehdy, na stadionu Anoeta, utržil Real od Sociedadu nečekanou porážku 4:2, přestože po vydařeném vstupu do utkání držel dvoubrankový náskok. Nyní bude čerstvý držitel Zlatého míče a střelec osmadvaceti ligových branek chybět proti baskickému soupeři kvůli dvouzápasovému trestu za obdrženou červenou kartu v předchozím zápase s Córdobou i podruhé.

Přesto David Moyes, jenž v průběhu sezony nahradil na lavičce celku ze San Sebastiánu tápajícího Jagobu Arrasateho, moc dobře zná kvality Bílého baletu i bez jeho nejblyštivější hvězdy. "Doufám, že Ronaldova absence bude užitečná. Myslím, že by chyběl jakémukoli týmu. Ale Real Madrid má tolik hráčů prvotřídní kvality a tvoří tak dobrý tým, že si může dovolit učinit i různé změny."

"Disponují takovou rychlostí, že je nutné být opatrný při práci s míčem, neboť dovedou z obrany přecházet plynně do útoku," pokračoval Moyes v obdivném popisu kvalit svého sobotního soupeře. "Právě proto jsou evropskými šampiony a jedním z nejlepších týmů vůbec."

Sociedad samotný prožívá rozporuplnou sezonu. Na jednu stranu dokázali Baskové porazit celou ligovou špičku, tedy Real, Atlético i Barcelonu, na stranu druhou však poztráceli ohromné množství bodů s papírově slabšími soupeři, a proto se i po dvaceti odehraných kolech drží stále ve spodní polovině tabulky. "Myslím, že proti Eibaru jsme hráli dobře," připomněl skotský manažer těsnou výhru v lokálním derby z minulého týdne. "Tým teď může jet do Madridu sebevědomý, ale víme, že to tady bude náročné. Pochybuju, že kdokoli na Bérnabeu dostane deset, dvanáct šancí skórovat. Musíme využít to málo, k čemu se dostaneme. Bude k tomu potřeba sebevědomí, které do hráčů vtloukáme, pak můžeme vyhrát."

Moyesův protějšek Carlo Ancelotti pevně věří, že dočasnou díru po Ronaldovi se podaří zdárně zaplnit a zároveň doufá, že se jeho nejlepší střelec ze svého extempore poučil. "Udělal v Córdobě chybu a hned se poté omluvil. Svůj trest přijal a snad už se nic podobného nebude opakovat."

"Zápasový trest není nikdy nic příjemného, ale i tak si s tím poradíme bez problémů," pokračoval zkušený italský trenér. "Zůstaneme u stejného rozestavení jako vždy, tedy 4-4-2, s Garethem Balem na levé straně a Jamesem Rodríguezem napravo. James dostane trochu více prostoru do útoku. Budeme hrát s větším nasazením než proti Córdobě, s větším tlakem na jejich defenzivu. Nechci, aby Sociedad dostal ani píď prostoru," odtajnil Ancelotti svou sobotní taktickou přípravu.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Rodríguez, Illarramendi, Kroos, Isco - Benzema, Bale
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Elustondo, González, Martínez, Yuri - Granero, Bergara - Vela, Prieto, Canales - Agirretxe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.17 - 8.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Atlético Madrid  (sobota 18:00)
Atlético Madrid čeká výlet do Eibaru, aby se zde utkal s místním překvapením ligy. Tým z hlavního města potřebuje bodovat, protože se chce dotáhnout na druhý celek La Ligy a zároveň si musí dávat pozor na nejbližšího konkurenta za sebou. Eibar ale nebude snadným soupeřem.

Historie vzájemných zápasů těchto dvou týmů není nijak výrazně dlouhá, neb čítá jen jedno jediné střetnutí. V rámci druhého kola letošního ročníku se oba celky utkaly ve velmi významný den - ve chvíli, kdy trenér Atlética Madrid Diego Simeone trénoval svůj tým ve stém zápase. A jeho svěřenci mu udělali radost, i když to nebylo zrovna jednoduché. Po půlhodině již Colchoneros vedli o dvě branky, když se trefili Miranda a Mario Mandžukić, ale o chvíli později vstřelil Eibar díky Abrahamovi kontaktní branku. Srovnat se mu sice nepovedlo, ale nováček ligy ukázal, že rozhodně umí bojovat.

A dokazuje to vlastně pořád. Současnou osmou příčku skromného týmu čekal asi málokdo. Eibar vypadl z Copa del Rey, když dvakrát nevyzrál na madridské Getafe, takže se může soustředit jen na La Ligu. V ní teď zrovna nezažívá úplně ideální období, což demonstrovala minimálně dvě poslední kola. Po remíze s Córdobou se Eibar utkal s Realem Sociedad San Sebastian. A v tomto případě bylo skóre ještě horší, protože hosté nevstřelili ani jednu branku. Jediným střelcem zápasu se stal v 55. minutě Xabi Prieto.

Eibar si užívá každou minutu mezi španělskou elitou a je to cítit z každého občana. Malé město, které nemá ani třicet tisíc obyvatel, se každý víkend tísní na Estadio Municipal de Ipurua, aby sledovalo počínání svých hrdinů. A samotní hráči to cítí stejně. Na stadionu, kam se vejde zhruba šest tisícovek nadšených fanoušků, už byl Real Madrid. Nyní sem zavítá i druhý tým z Madridu a to je pro hráče rovněž velká výzva. Alespoň si to myslí Capa, který v rozhovoru pro oficiální klubové stránky poznamenal: "Pokusíme se být silní, hrát odhodlaně a využít naše zbraně."

"V sobotu nás čeká skvělá událost a velká bitva. Hrozně se na ni těšíme, protože víme, že se tohle neděje zas tak často. Musíme využít všechno, co máme k dispozici. Necháme na hřišti všechno. Myslím, že Atlético je hodně podobný tým jako my. Hrají bojovně, mají vysunuté napadání a nedají vám chvíli pokoj. Mají jasnou strategii a brilantního trenéra na lavičce. Nikdy neodpočívají a vždycky hrají hodně intenzivně," uvědomuje si Capa.

Atlético má co napravovat, protože mu nevyšel poslední zápas. V rámci poháru Copa del Rey se utkal nadvakrát s Barcelonou a prohrál oba zápasy. Na domácí půdě se sice opět trefil Fernando Torres, který poslal Atlético do vedení už v první minutě, ale dva góly Neymara byly zcela zásadní. K tomu si ještě vlastní branku dal Miranda, takže ani penalta Raúla Garcii nic neznamenala. Atlético navíc podlehlo emocím a dva hráči museli být vyloučeni. Tým trenéra Diega Simeoneho se tak musí soustředit opět na La Ligu. V ní se mu poslední utkání povedlo mnohem lépe, když si poradil s Rayem Vallecano především díky brankám od Antoineho Griezmanna.

Hlavním problémem Eibaru je střílení branek. Malý tým vstřelil jen 24 branek, což je přesně o čtyři méně, než v La Lize vstřelil sám Cristiano Ronaldo. Nejlepším střelcem Eibaru je veterán Mikel Arruabarrena, který se trefil pětkrát. Atlético straší zdravotní problémy dvojice Tiago a Gabi.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Irureta - Anibarro, Navas, Ekiza, Lillo - Errasti, Boateng - Capa, Del Moral, Saúl - Piovaccari
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Moyá - Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira - Koke, Tiago, Suárez, García - Griezmann, Mandžukić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 3.75 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Granada CF - Elche CF  (sobota 20:00)
Další z důležitých soubojů o záchranu čeká v sobotu večer Granadu a Elche. V minulém vzájemném zápase se oba soupeři rozešli smírně, na Estadio Nuevo Los Cármenes by však nyní zejména domácí Granada potřebovala bodovat naplno. Poslední tým tabulky už totiž nevyhrál už dlouhých šestnáct kol.

Granada se stále neskutečně trápí a po zásluze se nachází na samém chvostu La Ligy. Nebylo proto divu, že minulý týden přišla změna na trenérském postu, když Joaquína Caparróse nahradil mnoha štacemi ostřílený Abel Resino. Při jeho premiéře pak minulý týden El Graná remizoval na půdě Deportiva 2:2. S novým trenérem přišlo jen za poslední měsíc do klubu hned šest nových posil. Mezi nimi se nacházejí křídelníci Candelas, Bangoura, Robert Ibáñez, středopolař Pérez a obránci Emanuel Insúa a Juan Cala.

"V kabině je znát změna atmosféry s příchodem nových hráčů, to cítíme všichni. Myslím, že máme nyní opravdu dobré mužstvo, ale rozhodující budou naše výsledky. Stačí už jen zabrat, nabrat trochu sebejistoty a vítězství přijdou," řekl na tiskové konferenci domácí brankář Oier Ozabal a dodal: "Musíme je porazit, ty tři body by nás znova posunuly do boje se šesti sedmi kluby bojující o udržení."

Proti tomu však bude mít zásadní výhrady Elche. Hosté se zuby nehty drží nad sestupovým pásmem a jistě nebudou chtít přijít o svůj jednobodový náskok na osmnáctou příčku. Valencijským se navíc v lednu nebývale dařilo, odmyslíme-li si šestibodový výprask od Barcy z posledního kola, nabralo Elche slušnou formu korunovanou vítězstvími v Bilbau a na domácí půdě s konkurenčním Levante. Třešní na dortu pak byl bod z těžkého zápasu proti aktuálně čtvrté Valencii. Fran Escribá tedy může sázet proti ztrápené Granadě na sebejistotu získanou v minulých utkáních.

Hosté se ale budou muset obejít hned bez tří vykartovaných hráčů. Nejvíce bude chybět klíčový střelec Jonathas de Jesus, v záloze se pak neobjeví Faycal Fajr vyloučený v minulém kole na Nou Campu a obranná řada nemůže počítat s umem Dominga Cismy. Záložník Pedro Mosquera je rovněž mimo kvůli zranění. Na druhé straně je seznam nepoužitelných hráčů rovněž dlouhý. Domácí kouč Resino nemá k dispozici zraněné Murilla, Silvestreho, Yusteho, Rochinu ani Rikiho. Alespoň malou náplastí je pak pro manažera Granady uzdravení obránce Babina a útočníka Johna Córdoby. Zápas začíná ve 20:00, hlavním sudím bude Jesús Gil Manzano.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Oier - Insúa, Mainz, Babin, Nyom - Rico, Iturra - Lass, Piti, Ibáňez - El-Arabi
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Tytoň - Albácer, Lombán, Roco, Suárez - Pašalič, Adrián - Ňiguez, Coro, Rodríguez - Herrera
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.20 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Celta Vigo - Córdoba CF  (sobota 22:00)
Celta Vigo po nebývale úspěšném vstupu do sezony stejně tak nebývale upadla do katastrofální krize, a tak se z možného adepta na pohárové umístění stala seriózním kandidátem na boj o sestup v rozmezí pouhých několika měsíců. Domácí zápas s Córdobou tak nabývá na důležitosti i pro trenéra Eduarda Berizza, jehož budoucnost se zdá býti v ohrožení.

Galicijský celek čeká na ligové vítězství již neuvěřitelných deset kol a od sestupového pásma jej dělí pouhých pět bodů. Přesto bek Celty Andreu Fontás odmítá hovořit o kritické situaci, byť nepopírá, že je třeba zaznamenat zlepšení. "Není to ani lehká, ani příjemná situace, ani nic, co bychom chtěli nebo očekávali. V šatně ale pořád držíme pospolu a jsme přesvědčení, že to dokážeme pořád zvrátit. Zápas s Córdobou je pro nás klíčový, ale nevidíme jej jako nějaké ultimátum. Ve hře je hodně, ale nejde o žádné finále."

V roce 2015 zatím mohla Celta slavit jen jediný bod ze čtyř odehraných utkání a zvláště v posledních dvou kolech utrpěla těžké porážky s Espanyolem a Getafe. "Nehráli jsme vůbec dobře," pokračoval Fontás. "Ani v jednom ze zápasů jsme nepřevzali iniciativu. Je pochopitelné po takto dlouhém půstu bez vítězství začít o sobě pochybovat. Ale teď se více než kdy jindy potřebujeme vzchopit a věřit svým možnostem."

Zatímco domácí celek v poslední době hrozivě tápe, jeho sobotní soupeř se těší zcela odlišné formě. Córdoba pod novým trenérem Miroslavem Djukićem výrazně ožila a připsala si v novém kalendářním roce již sedm bodů, a to ještě v minulém týdnu sahala přinejmenším po bodu v zápase s favorizovaným Realem Madrid. Ani výtečný výkon sice nakonec nestačil na víc než těsnou prohru 2:1, ale Andalusané si přesto mohou ze zápasu vzít mnoho pozitivního. Přesto po mizerném úvodu sezony zůstávají pouhé dva body nad sestupovými vodami, a proto si nemohou dovolit ani trochu slevit ze svých nedávných výkonů.

"Mým cílem je dostat své hráče pod tlak a zajistit, aby se nenechali uspokojit, celý tento týden jsem je pořádně driloval," potvrdil neoblomně na tiskové konferenci Miroslav Djukić. "Už jsme se dostali ven z toho nejhoršího, teď se zotavujeme a chceme jít domů s pokorou, jenže abychom toho dosáhli, musíme pokračovat v nastolené práci." Djukićovi bude v sobotu chybět důležitý článek ofenzivy Federico Cartabia kvůli vyloučení v zápase s Realem, zatímco na druhé straně rovněž kvůli karetnímu trestu absentuje obránce Jonny Castro.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Gómez, Cabral, Fontás, Planas - Fernández, Radoja, Krohn-Dehli - Orellana, Larrivey, Nolito
Córdoba CF - pravděpodobná sestava:
Carlos - Campabadal, Pantić, Crespo, Edimar - Deivid, Rossi - Bebé, Borja, Ghilas - Andone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - Deportivo La Coruña  (pátek 20:45)
Deportivo La Coruna se pokouší vyhnout se boji o sestup, ale zatím se mu jeho snaha příliš nedaří. V současné chvíli je někdejší účastník Ligy mistrů až na šestnácté příčce s náskokem pouhých dvou bodů na sestup. V páteční předehrávce vyzve domácí Rayo Vallecano, které se také nechlubí právě oslnivou formou.

Z posledních tří vzájemných střetů se dvakrát urodil remízový výsledek. V prvních z nich diváci neviděli ani jednu branku, naposledy se už oba týmy polepšily. Domácí Depor tehdy poslal do vedení José Rodriguez, ale na jeho zásah odpověděl stejně Alberto Bueno ještě do konce první půle. V té druhé se stejný hráč trefil znovu a Rayo prohrávalo. V poslední minutě nastaveného času se ale s prohrou odmítl smířit Isaac Cuenca, který gólem z penalty určil, že si oba týmy body pouze rozdělí.

Dělbu bodů dokonce se stejným výsledkem 2:2 viděli naposledy fanoušci Deportiva La Coruňa. Hosty z Granady sice dostal brzy do vedení Piti, ovšem Depor poté dvěma slepenými brankami vývoj utkání otočil, když se trefili José Rodríguez a Lucas, ale sedm minut před koncem se trefil hostující Robert Ibaňez. Teď se Deportivo potřebuje vytáhnout a bodovat proti Rayu, což ale rozhodně nebude snadný počin.

A dobře to ví i trenér Víctor Fernández. Ten na tiskové konferenci před pátečním kláním jasně uvedl: "Proti Rayu se hraje hodně těžko. Je to tým, který bojuje až do konce. Jsou zvyklí hrát ve stylu všechno nebo nic, takže jsou hodně nevyzpytatelní. Nikdy nehledí na další spekulace mimo hřiště, vždycky se pokouší maximálně soustředit a na jejich výkonu je to znát. Mají velmi dobré hráče, kteří se pokoušejí vždycky bojovat až na maximum. Myslím, že ze všech týmů, které by mohly bojovat o záchranu, je to jednoznačně největší favorit na záchranu."

"Pokud máme Rayo porazit, musíme předvést téměř zázrak. Nic jiného nám nepomůže. Musí to být náš den a musíme se soustředit od začátku ne jen do konce hrací doby, ale především ve chvílích jako je nastavení. Klíčem podle mě bude předvést jasný výkon jako tým. Jsme tam jako jeden tým a musíme táhnout za jeden provaz. Nikdo tam není sám za sebe, ale všichni hrajeme i za ostatní. Doplňujeme se, pomáháme si a v tom je naše síla."

Rayo mělo méně štěstí, protože v minulém kole narazilo na Atlético Madrid. Skvělý výkon předvedl Antoine Griezmann, jenž dal první dvě branky domácích. Jednu přidal také Manucho, který se ale trefil do vlastní brány. Do té správné se trefil jen Roberto Trashorras, takže Atlético v pohodě vyhrálo. Rayo má ještě hodně co zlepšovat a ví to také Mohammed Fatau. Ten na tiskové konferenci uvedl: "Je před námi ohromně důležité klání. Naposledy jsme to příliš nezvládli, ale bojovali jsme a myslím, že to ocenili i naši fanoušci. Teď chceme získat tři body a posunout se v tabulce zase o něco výš," dodal mladík.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Toňo - Quini, Ba, Castro, Insua - Baena, Trashorras - Aquino, Bueno, Kakuta - Manucho
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Fabricio - Juanfran, Lopo, Sidnei, Luisinho - Bergantiňos, Domínguez - Rodríguez, Pérez, Cavaleiro - Riera
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid19160364:1648
2.FC Barcelona20152354:947
3.Atlético Madrid20142440:1944
4.Valencia CF20125338:1841
5.Sevilla FC19123431:2039
6.Villarreal CF20115433:1738
7.Málaga CF2095623:2132
8.SD Eibar2076724:2627
9.Espanyol Barcelona2075825:2926
10.Rayo Vallecano20721121:3623
11.Real Sociedad2057820:2422
12.Celta Vigo2056919:2321
13.Athletic Bilbao20551016:2620
14.Getafe CF20551016:2820
15.Córdoba CF2039816:3018
16.Deportivo La Coruña20461016:3318
17.Elche CF20451118:4117
18.UD Almería20441217:3316
19.Levante UD20371013:3516
20.Granada CF2029913:3315

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1053)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kvituji rozhodnutí komise nepotrestat Ardu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne,nechápu ,že takové nesportovní chování zůstane nepotrestáno a brzy se můžeme dočkat ,že si to bude dovolovat více hráčů. Distanc měl dostat i RG za strkání do toho samého rozhodčího při incidentu s praporkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sociedad s Balem nalevo, Jamesem napravo a Illarrou v záloze.

Reagovat
Ángel di María 22

Pokud James vubec bude. Jinak Jese.

Reagovat
smazaný uživatel

James dneska normálně trénoval, tak asi bude.

Reagovat
misinho7

Bale ma byt v utoku s Karimom ale vlastne tam bude nalavo

Reagovat
smazaný uživatel

Na žádný 4-4-2 se přecházet nebude, Carlo to řekl dneska na tiskovce. Bude to klasika 4-3-3.

Reagovat
Leo Rekordman

stred illara ,toni a khedira?

Reagovat
smazaný uživatel

Isco je už v pořádku, takže nejspíš Isco-Illarra-Kroos.

Reagovat
misinho7

skoda.. v 4-4-2 nam to slapalo paradne

Reagovat
valloire

Nooo...já četl 4-4-2 a záloha Isco, Kroos, Illarra, James (Jesé).

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je to tak vzdycky, kdyz nehraje Bale spolu s Cristianem.

Reagovat
smazaný uživatel

We are not changing our formation, it's true that James will move forward a bit, but our formation will not change. Bale will play on the left as James will move to the right as well, this is the only thing that will change.

Reagovat
smazaný uživatel

"Defenderemos con el 4-4-2 y James tendrá una posición más adelantada en ataque. No vamos a cambiar el dibujo"

Ono to tak ma byt i normalne, rozdil je jen v jednotlivych hracich. James ma napravo vetsi volnost, ale i tak dost dre, neustale se vraci a Danimu hodne pomaha. Bale by mel (asi) delat podobnou praci, ale jako nejlinejsi hrac tymu na to sere. Btw. o Cristianovi normalne rika co? Ze hraje nalevo nebo v utoku?

Reagovat
Ángel di María 22

Ale tak je jasný, že s Jamesem to nebude klasický 433 jako s těma křídlama, on sice pujde napravo, ale spíš do zálohy, nevěřim tomu, že by byl tak vysoko. Illarra na domácí zápasy v pohodě, aspoň se Kroos posune trochu vejš. Ta sestava je ok. Akorát by taky mohl hrát Coentrao, spíš teď než proti Seville.

Reagovat
smazaný uživatel

A Lucas už je v nominaci. No spolu s tím, že Illarra nikam nejde, bych řekl, že to znamená pro letošek konec Medrána v áčku. Asi by bylo nejlepší, kdyby někam odešel na hostování..Cordóba ho prý chce a dneska končí ve Španělsku přestupák, tak snad se to povede dotáhnout.

Reagovat
misinho7

tak tak treba Medrana dakde poslat a to este je v Castile Odengaard ktory vraj urobil velky dojem hned na prvom treningu a carlo sa uz aj predtym vyjadril ze sancu urcite dostane aj v tejto sezone ale co s Illarom a Khedirom? ktory z nich pojde prec

Reagovat
smazaný uživatel

Odegaard, nauc se to konecne.

Reagovat
misinho7

vzdy mi to N ujde lepsie sa mi to potom vyslovuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ódinguard

Reagovat
Jerichoo

Medrán nech pekne ostane v Castille a pomôže postúpiť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Sakra my sme vazne mohli predat toho Illatu do Bilbaa ale on to odmietol 25 melonov ach jaj.. aj tak odide v lete, neviem co riesi

Reagovat
misinho7

Illaru*

Reagovat
Phillipinho

Tak letos se s nejvetsi pravdepodobnosti ze 7.mista postupovat do EL nebude a Espanyol si to s Athleticem v podstae nerozda jenom o finale Copy, ale taky o vstupenku do EL

Reagovat
LAM

Ještě jsme tam nepostoupili

Reagovat
Phillipinho

To ani neni treba. Predpokladam, ze Villarreal horsi nez 6 v lize letos neskonci.

Reagovat
Kokesh

Tak nakonec se Odegaarda dockame asi v nedeli, no pravdepodobne se Castille zvedne sledovanost.

Reagovat
misinho7

No ja si urcite pozriem prvykrat zapas castilli

Reagovat
Kokesh

Jinak to je snad muj prvni OT:ale zrovna tahle scena a nazory me zajimaji. SVK je nekde jinde a i kdyz jsem nikdy nebyl priznivce tohohle zanru [coz se vekem meni], zajima me nazor uzivatelu jako alcatara apod..

https://www.youtube.com/watch?v=oCjiFmoKjgQ

Jak je to na Slovensku s popularitou....jasne asi vladne Kontrafakt s Egem s ciganem, ale Kali tomu dava asi taky solidne na prdel ne? Ale jak to je dal s Momo, Separ, Spirit, Strapo, atp...

Reagovat
Jerichoo

Tak ono si stačí nakliknúť ten youtube a pozrieť videnia, v skutočnosti to približne tak aj je. Napr taký Spirit ma na fb viac fans ako Rytmus, čiže jeho by som dal hned za nich. Potom skôr ten Kali, Separ, dajme tomu Strapo. A Momo podla mňa nejak extra populárny nie je.

Reagovat
CHONG

I když to tak asi vyzní, tak to nemyslím jako provokaci, ale jako vážně míněnou otázku, z jakého důvodu se někomu líbí český nebo slovenský hiphop?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ze stejného důvodu jako se lidem líbí ostatní hudební žánry.

Reagovat
CHONG

Tak mě by zajímal konkrétní důvod, já třeba poslouchám takřka výhradně vážnou hudbu, tam je ten důvod zřejmý, vážná hudba má neskutečnou sílu, hloubku a takřka vždy je dílem nesmírně nadaného člověka, mnohdy génia, ale obliba hiphopu, zvláště pak toho z našich luhů a hájů mi jaksi uniká.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš.. Někomu se může zdát vážná hudba nudná. Unikat ti v životě bude ještě spoustu věcí, nejspíš se s tím musíš smířit. Hudbu není exaktní věda.

Reagovat
CHONG

V tom máš pravdu, ale hiphop, alespoň ten z naší kotliny, je vážně jednoduchý hudební styl pro jednoduché lidi, hudebně je to blitka a texty jsou prosté jak studánka v lesích.

Reagovat
LAM
Reagovat
smazaný uživatel

Mluvíš obecně o celý komunitě lidí a házíš to do jednoho pytle aniž bys znal alespoň procento tvorby. Tenhle přístup je blitka a je prostý jako studánka v lesích.

Reagovat
LAM

Jenže tenhle styl nemá nic.Hudebně je to strašná sračka ve který opravdu nic nenajdeš a o tom by měla hudba bejt ne?

Prostě když neumíš na něco pořádně hrát a zpívat,tak začni s hip hopem

Reagovat
CHONG

Raper je vlastně takový ekvivalent učitele tělocviku.

Reagovat
smazaný uživatel

To si myslíš ty.. Pokud je dobrý umělec, tak dělá dobrou hudbu.

Reagovat
kubys

Co to je za hovadinu?

Reagovat
Mada

Reagovat
CHONG

Tak mi sem prosím hoď nějaký odkaz písně tohoto hudebního žánru, která je hudebně na výši a má alespoň trochu hluboký text, třeba pak změním názor. Na oplátku ti sem hodím jednu z mých nejoblíbenějších skladeb a řekni mi, jestli je to nudné: https://www.youtube.com/watch?v=UnTa6uXW5vo

Reagovat
smazaný uživatel

Je toho samozřejmě spoustu.. Jde o to, že se ti to stejně nebude líbit, osobně mi to je samozřejmě jedno co se ti líbí, stejně jako je jedno co se líbí mě.. Já třeba vyrůstal na starých PSH.. Hlavně Repertoár, Orionovo Teritorium, Pio Squad, Supercroo, Indy a Wich, PRago Union..apod.

https://www.youtube.com/watch?v=wH5uKcXTSzY

https://www.youtube.com/watch?v=DgABydldg8o

https://www.youtube.com/watch?v=tfcWt-h9ioA

Reagovat
CHONG

No nevím, hudebně mi to začalo lézt na nervy tak po patnácti vteřinách a ani v tom textu žádnou hloubku nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Však v pořádku.

Reagovat
Mada

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kokesh

Dluhou dobu jsem byl odpurce hiphopu. Ale zrovna Kali mne asi fakt zmenil. Slovensky a Polsky hiphop me docela zaujal, cesky je tragedie.

Reagovat
smazaný uživatel

text, dobře se to poslouchá

Reagovat
F.Torres

Neskutečná sračka, hip hop je obecně o opičákovi, který zpívá já, já, já. Celkově ta scéna je plná neandrtálců a negrů, kteří repují jen o sobě a jaký jsou to drsnáci. Málo kdo pochopí, že to není jen o nich, ale celkově česko-slovenskej hip hop je naprostej děs.

Reagovat
F.Torres

*rapují

Reagovat
Visca el barca

fetky co machrujou s prachama, nic víc

Reagovat
LAM

Jednoduchá hudba pro jednoduchý lidi,ale nechci nikoho urazit.

Reagovat
Al Capone

Celkově hip hop je děs. Občas se najde něco co si jde poslechnout, ale z 99% jsou to všude hovna.

Reagovat
Al Capone

a co teprve to jejich oblékání...bych blil

Reagovat
CHONG

Není nad oblek.

Reagovat
Al Capone

ono stačí sportovněší sačko, rifle a klidně tričko do toho a hned je člověk za exota..a to když si vezmu klobouk tak se na mě lidi dívají jako kdybych vylezl z léčebny

Reagovat
CHONG

Mně to povídej, klobouk nenosím, protože bych si rozhodil vlasy, ale chodím takřka výhradně v obleku a když někam přijdu, tak skoro všichni se dívají, jak kdybych měl dvě hlavy a to dokonce i v lepších podnicích.

Reagovat
smazaný uživatel

a není to oblek ve stylu Dana Nekonečného? potom bych se těm pohledům nedivil

Reagovat
Al Capone

Tak ono u nás jedou ponožky v sandálech tak se nediv, že člověk v obleku vypadá jak exot

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

svatá pravda

Reagovat
F.Torres

Reagovat
CHONG

Normální oblek, košile, kravata a pletená vesta, žádné pastelové barvy ala Pavel Poulíček.

Reagovat
Al Capone

mi přijde, že právě ty pastelové barvy typické čech má rád

Reagovat
CHONG

Bohužel je to jen další důkaz toho, že jsme národ idiotů a buranů: Volbou komunistů to začíná, sledováním Ordinace v růžové zahradě, poslechem Evy a Vaška a koupí "kuchařky" Ládi Hrušky to pokračuje a ponožkami v sandálech a křiklavými nevkusnými barvami oblečení to končí.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
F.Torres

souhlasím, náš národ je dost vygumovanej, ale myslím si, že to není tak jen u nás. Stačí vidět, co frčí - nejoblíbenější kniha je právě kuchařka ládi hrušky, který udělá z hovna klidně řízek. Nejoblíbenější seriály ordinace a ulice, nejoblíbenější televize nova, nejčtenější noviny blesk. Nejnavštěvovanější český film Babovřesky. Slavný osobnosti v poslední době vždy nějaká přifouklá rádoby modelka, ornela a podobný chujoviny.

Reagovat
F.Torres

to jo, ty jejich plácačky na hlavě, všechno vytahaný o X čísel větší a ještě ty boty do toho... styděl bych se za sebe někde takhle vyjít na veřejnost...

Reagovat
Phillipinho

To vsechno vytahany o X cisel nosili tak pred 5 lety. Ackoliv nekteri tragedi to stale nosi.. C

Reagovat
Error

Nesmyslně hážeš všechny do jednoho pytle.

Reagovat
F.Torres

sami hip hopaři si udělali takovou image, pod kterou si je všichni představují, rozhodně to není tedy nesmyslný, jelikož když člověk řekne hip hop, tak se všem vybaví v hlavě plácačka na hlavě a vytahaný hadry

Reagovat
Error

Pořád jeden pytel. To že znáš pár takových lidí a pokládáš to za relevantní vzorek neznamená, že to platí pro všechny. Ale asi těžko po tobě můžu chtít, abys měl nějaký přehled, když ti stačí tvrdit, že je to sračka a tečka.

Reagovat
F.Torres

sedíš si na vedení? Vždyt ti jasně píšu, že je tak obecně vnímá většina populace, to že tam jsou vyjímky v tom tvrzení je snad jasný, ale jestli nejseš natvrdlej, což z tvých reakcí vypadá že jo, tak sám musíš uznat, že ten pohled na hip hopery takovej prostě je a bude (samozřejmě, je to založený na tom, jak většina vypadá a jakou si sami vytvořili image) a ty se z toho klidně podělej

Reagovat
Error

Kdybych měl vypíchnout klíčová slova z tvých příspěvků, budou to "všichni, všechno a opičáci". A žádných většinách a výjimkách z tvé strany nepadlo doteď ani slovo. Ale ok, nevím co jsem si myslel, když mě napadlo na tebe reagovat.

Reagovat
F.Torres

ty jsi fakt mimo, to máš jak s cikány, když řekneš že to jsou flákači, tak máš pravdu, jelikož to tak je, ovšem vždycky se najdou vyjímky, ale obecně vnímanej fakt a názor na cikány je že prostě nemakaj a válej si šunky, to je podobný případ jako tady, jen ty reaguješ jak ublížená holka

Reagovat
smazaný uživatel

Je krásný, že umíš tak dobře přejímat obecný názory za svý a neumíš si dělat svý vlastní.. To ti hodně usnadní život

Reagovat
F.Torres

hele ty "odborníku", vůbec mě neznáš, tak si běž psát ty svoje rádoby moudra někam jinam

Reagovat
smazaný uživatel

V pořádku, nemusím tě znát, když si svoje jednoduchá názory shrnul do dvou příspěvků.

Reagovat
F.Torres

každej kdo má jiný názory než odborník marty tak je jednoduchej, jo, pro jednoduchýho je každej jednoduchej

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ten kdo přijímá obecnej názor za pravdu a nedokáže si vytvořit vlastní, tak je jednoduchej.. tak jako to děláš ty..

Reagovat
F.Torres

a co když s tou obecnou pravdou víceméně souhlasíš? to pak jsi taky jednoduchej?

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi to fakt jedno.. Jestli nedokážeš lidi odlišovat individuálně, ale zjednodušuješ si to jednoduchejma zkratkama ála Hiphopeři mají plácačcky na hlavě, široký kalhoty a cikáni jsou flákači a nic neumí, tak máš holt jednoduchý názory. To je taky docela jednoduše napsáno, mohl bys to pochopit

Reagovat
F.Torres

vždyt píšu, že jsou vyjímky a svůj názor jsem tu jasně vyjádřil, ale ty máš asi problém s porozuměním textu... ale klidně si mel dál ty svoje blbosti a dělej si názor na někoho, koho vůbec neznáš, to ukazuje tvoji velikost Jednoduchá osoba jinak než jednoduše psát neumí, takže to sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb "nejsem rasista, ALE "

Reagovat
F.Torres

to snad někde píšu? už zase vaříš z vody, radši to zabal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

je to kazdeho vec,kazdy ma rad nieco ine,ja hip hop nemusim,ale ked ho niekto pocuva,preco nie,,,ale kazdy tu pise aka to je sracka a okrem chonga tu nikto nenapisal co nacuva,torres ,lam a dalsi sa mozu vyjadrit

Reagovat
Al Capone

Tak tady nejde jenom o hudbu. Tady jde o styl života který se mi hnusí. Oblékání, mluva, gesta a vše kolem toho...

Reagovat
Leo Rekordman

ale ved clovek moze pocuvat hip hop bez toho ,aby sa tak obliekal,hovoril a tak

Reagovat
teenz

No jen tady videli hip hop z rychliku v roce 10, kdy se nosilo xxl a byla takova moda. Ale to uz davno neni.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se ten styl oblékání taky nelíbí, nelíbí se mi ani ty ty veikášský gesta.. To ostatně u ničeho. Ale dobrý věci se mi líbí, pokud je hezká píseň, tak je mi jedno jaký je to styl..

Mně mimochodem přijde víc buranský to vaše povyšování se nad něčím, co se vám nelíbí a neumět se nad to povznést, když vám to nijak neubližuje.

Reagovat
mistr129

Taky poslouchám hip-hop a rozhodně tak nemluvím, neoblikam se..

Reagovat
F.Torres

Mně nezáleží na stylu. Když je pěkná písnička, tak proč si neposlechnout i něco jinýho, ale preferuju rock.

Reagovat
smazaný uživatel

Hip hop poslouchají hlavně hloupí lidé - děcka co základku udělali tak tak se čtyřkama, někteří ani nevyšli devítku a při nejlepším vychodili odborné učiliště, naopak neznám ani jednoho vysokoškoláka, co by hip hop poslouchal. Dobře neznám jich třeba "sto", ale i tak to vystihuje posluchačskou komunitu.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Tady by si James zařádil

Reagovat
Error

Reagovat
F.Torres

kámoška to třeba poslouchá a je na VŠ, sice si z ní většina lidí dělá srandu, ale určitě to není tak, že všichni jsou to hlupáci....

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjimky se najdou všude, to je jasný, i tím že si z ní dělají srandu, jsi mi potvrdil, že to u chytrých lidí není obvyklé.

Reagovat
Leo Rekordman

no vidis a ja ich poznam viac

Reagovat
kubys

Reagovat
Visca el barca

Tak tak Hnus, nevkus a buranismus.

Reagovat
F.Torres

jako hip hop se hodí spíš jako doprovod ke zpěvákovi (tam se musí držet určitýho formátu a nemelou o tom jak maj prachy, čubky, jak to všem natřeli atd...), tam mi to nevadí, jinak hip hop je o ničem, jediný, kdo tak trochu ujde je asi jen Eminem.

Reagovat
Al Capone

tak na to mám uplně stejný názor

Reagovat
smazaný uživatel

Vysoká škola života asi... Strašná blbost, ve všem se najde něco dobrýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ma byt toto hudba tak potom RIP vsetkym umelcom a hudobnikom pretoze toto su strasne sracky . Po vsetkych strankach ( hudba , text ) .

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na tom co.. Někdo je dobrej, někdo ne.

Reagovat
LAM

Celkově je tenhle žánr pro jednoduchý lidi.Hudba nulová.

Reagovat
Ed_Hazard

Celkom sa cudujem nazorom vyssie, cakal som ze sem nabehnu 14 rocny swaggeri s ich zdravymi nazormi na zivot Palcek za vase nazory pani

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk se tu na něco normálně zeptá a místo odpovědi se dozví jakej je vlastně kretén a jednoduchej člověk kvůli něčemu tak strašně subjektivnímu jako je hudební vkus. Komunita EF at its best.

Reagovat
Ed_Hazard

Neber to osobne, 100 ludi 100 chuti Ale ani mne hip hop nic nehovori, radsej nieco ako coldplay, jamess morisson, gitarky, klavire urcite aj saxofon a tak

Reagovat
smazaný uživatel

No však mně taky ne, vůbec to neposlouchám. Jen mi přijde vtipný, jak se tady všichni na Kokeshe sesypali.

Reagovat
Al Capone

Taky když je to tak otřesný styl...

Reagovat
Kokesh

Ja nikde ale nepisu, ze je to moje vsechno. Zaujalo me par songu, textu a hlavne scena na Slovensku. A jak jsem psal, clovek casem meni nazory...

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Reagovat
teenz

Nejsem ze svk, ale jeste minuly rok mel hned po KF nejvic koncertu Separ. Coz znaci ve velke mire i uspesnost. Kali byl hodne atakovanej za jeho prechod z "drsnyho nacka" na lehce primitivnejsi styl rapu. Ale zatim se drzi, kazdopadne ho nesleduju. K dobrymu rapu patri urcite posledni album Moma, kterej je naprosto top. Mimochodem, v zahranici je dost respektovanej i Sergei Barracuda, kterej ma produkci od Lexe Lugera a i on sam ji sdilel na fb a plno lidi psalo, ze to super. Pro informaci, Luger dodava vsem spickovejm ve Svete, jako je Kidink, Montana etc.

A bavi me lidi, co tu pisi, ze nas Rap je jenom sprostej a jednoduchej. Umite si prelozit co rapujou v zahranici ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on obrovskej převrat prisel priblizne pred rokem a pul po dissech a navratu rytmuse mezi hip hop respektive navratu KF. Rytmus si uletel na 2-3 roky (hhudba, pevecke souteze, kde ze sebe delal idiota, ale jen kvuli prachum) coz i sam uznal rozhobrozhovorech, po navratu stareho KF se vsak rytmus otocil o 180 stupnu a ja ho priznam se zacal mit poprve rad. Uz to neni Rytmus, jakozto jenom ego a peníze, ale dodava i spousta lidem motivace, zivotni smer a dalsi...

myslim si ze kazdy zanr ma svoje pro a proti..lidi to vidi moc zjednodušene, hiphop neni jenom trava, rozkrok u kolen a vygumovana palice..proto kdyz se podivam na prispevky vyse, tak to spise vypovida o samotnych autorech techto komentaru a nazoru nezli o posluchacich hiphopu jako takoveho

.

Reagovat
teenz

Dissy k rapu patrili a patrej, stejne jako panize, devky a vulgarita. Je to styl jako kazdej jinej. Rytmus je frajer a dokazal, co nedokaze jen tak nekdo u nas a za to mu patri uznani. A i kdyz uletel na elektro, furt to melo uroven.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano však jen jsem chtěl k tomu dodat, že jeden z dalších převratů, který pomohl k oddělení zrna od plev, přišel právě před rokem a půl po vyjádření Rytmuse k sezónním raperům a následných dissech..

Reagovat
teenz

Reagovat
kubys

Ono je to fakt vtipný, že lidi kritizujou obsah textů rapu, přitom Supa, Kato nebo Vec by 99% textařů z jiných žánrů dalo na prdel.

Reagovat
teenz

Presne tak, muzem tam hodit i treba Strapa, kterej je taky uplne top.

Reagovat
smazaný uživatel

Nad tím se ani nepozastavuj, tady na EF to je rutina, že se lidi vyjadřujou k něčemu o čem nevědí ani ň

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Tieto picoviny si bezte vypisovat na anti hip hop stranky

Reagovat
madridcan

Tak potom ty si chod pisat svoje zostavy Realu na fanusikovsku stranku PESka a Fify...

Reagovat
smazaný uživatel

Doporucuju pustit si nektere z dokumentu, nejlepsi by bylo asi ten tesne po vydani posledniho albumu Navždy..Dokument se jmenuje "Tak hlboko v rape jsme este neboli" mam pocit..

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Benzi opäť potvrdí že vie góly nie len pripravovať ale aj strieľať, už v Cordobe sa chytil a dnes bez Kristiana si spolu s Bejlom mozu zastrieľať. Socky su vonku tragické, dnes im dávam takmer nulovú šancu bodovať.

Reagovat
LAM

Socky jsou venku druhý nejhorší a dali jen 5 golů

Reagovat
Ed_Hazard

No len aby, snad to zvladneme a hlavne podame dobry vykon

Reagovat
Robbie

a kdo bude v útoku pokud se bude hrát 4-4-2 ? Casillas-Carvajal-S.Rámos-Varane-Marcelo-Illarra-Kroos-Isco-James-G.Bale-Benzema, podle tiskovky to asi bude tak, strašně nerad tam vidím Illarru, doufal jsem že přestoupí do Bilbaa, krypl to odmítnul, škoda, ale popravdě se mu nedivím že chce zůstat za ty peníze, to už nikdy nedostane, ale Real natom bude stejně, protože v příští sezoně už ho Bilbao koupí za možná 15-20 M

Reagovat
smazaný uživatel

stejně nechápu to, že když se hráč ukáže jako naprostý poleno, tak jen protože oblíkal dres Realu má takovou hodnotu nereálnou. Ten hráč je fakt mimo, to je i můj názor, takže bych za něj prostě nedal ani milion, k čmeu by mi v týmu byl...

Reagovat
misinho7

prehanat netreba poleno to neni.. ale nie je to hrac ktory ma sancu sa presadit v konkurencii Kroosa modrica isca atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

Pirááát

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
misinho7

Silva nie je ani na lavicke skoda chcel som ho dnes par minut vidiet

Reagovat
smazaný uživatel

zdál se mi sen že real remizuje ..myslim že i 1:1, tak doufám že to vyjde

Reagovat
Ángel di María 22

Casillas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Isco, Kroos, Illarramendi; James, Benzema y Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám mnohem hezčí projev. Ronaldo byl poslední týdny klasicky "pozlatémmíči" mimo, ale kdž je na hřišti, tak se stejně vždycky vpředu bude hledat on a stavět se to na něm. Takhle se o trochu výše posune James, blíže jeho ideální pozici. Od Balea nic nečekám, ale třeba překvapí. Trochu mě straší, jestli to zvládne Illlara, ale když už ne proti jednomu z nejhorších venkovních týmů, tak proti omu.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte prosím nějakou stránku, kde najdu zápasy živě s dobrou kvalitou? Všechny moje stránky smazali.

Reagovat
CHONG

livetv.ru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
es tut mir leid

tykrávo

Reagovat
smazaný uživatel

Este mi povecte ze ho mal mat Illarra

Reagovat
Mishko

myslím, že on tam mal druhého hráča

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Isco, který absolutně ten náběh nezachytil. Illarra měl někoho jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Hahahahahaha

Reagovat
Ángel di María 22

Ouuu James libová hlava Marcelo

Reagovat
misinho7

Jamees

Reagovat
es tut mir leid

Mít na tiketu oba dají gól tak si pískám

Reagovat
Kokesh

Mesut by radsi uhnul.

Reagovat
smazaný uživatel

On je úplně jiný hráč než Mesut.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl co to tam ta naše obrana dělá? To jsou někde na výletě?

Reagovat
smazaný uživatel

4. minuta a uz mohlo byt 1:2...

Reagovat
Kenneth

Illara . Dortmund hadr. A to máme 7. minutu...

Reagovat
garruklol

Vzdyt to nebyl jeho hrac

Reagovat
Kenneth

Vždyt o tom vůbec nejde. On tam mezi těma hráčema dneska vypadá jako jejich postižený bratr...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
garruklol

Jsi na nej moc prisny

Reagovat
Kenneth

....

Fandím Realu nebo Getafe?

Reagovat
dextroza_m

stream nebo lépe ace stream na Real?

Reagovat
smazaný uživatel

To jak Sociedad začíná zdržovat už v 16té minutě?

Reagovat
Kenneth

Illara to dneska prostě prodal... Okamžitě bych ho stáhl... On se bojí bránit

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase na druhou stranu Illaru chápu. DMko, nebo u nás střední záložník s těmi defenzivnějšími úkoly, není lehká pozice, kde by mohl nastoupit s tím, že bude dobře, když se mu něco povede a nevadí, že to párkrát zkazí. Do toho vemte v úvahu to nízké sebevědomí, když skoro vždycky když nastoupil něco posral a chybějící zápasovou praxi. On třeba tu kvalitu má, ale v době, kdy byl v laufu a mohl se rozvíjet, tak se stal náhradníkem, ztratil sebevědomí a nedokázal se s tím popasovat.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ángel di María 22

Bale je totálně mimo hru. Ten snad nebyl u míče za těch 20 minut

Reagovat
misinho7

Teraz center dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

On je mimo hru uz nejakej ten mesic.

Reagovat
Ángel di María 22

Illarra je ztracenej fotbalista. Kompletně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

mozno ma kvalitu ale u nas je totalne mizerny..mal ist so bilbaa

Reagovat
Ed_Hazard

32:28, 5 Illarova vybojovaná lopta...tú čiernu robotu robí perfektne, tu je to podla mňa čisto o mizernej hernej praxi a nízkom sebavedomí...potreboval by hrať viacej a určite bude pre tým platnejší

Reagovat
smazaný uživatel

jedna akcia co sa mu podarilo a 5 pokazenych

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Illara nie je vôbec tak zlý ako tu niektorí píšu, Bale si to tam mal dnes vodiť a pritom je to čistý tragéd....ja už neviem akože...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si nacisto slepy? ved aj teraz nic nehra, straca lopty, zavadzia tam, uplne jasne vidiet, ze nema ani nato aby u nas sedel na tribune

Reagovat
Ed_Hazard

To sú argumenty nič nehrá, zavadzia Ja slepý nie som v 30. min mal 5 vybojovaných lôpt, čo je najviac z nášho týmu....a presne na to tam je, to že je horší po kombinačnej a technickej stránke je už vec druhá

Reagovat
smazaný uživatel

si slepy aj hluchy ked nepocujes ten piskot

Reagovat
Ed_Hazard

Mne je pískot ukradnutý, tradične pískajú ovce ako ty, ja si všímam to čo hráč pokazí aj to v čom je prospešný. Nikde nepíšem že je Illara top class, ale ani zďaleka nie je tak zlý ako ho tu niektorí popisujú a dúfam v lete nikam neodíde

Reagovat
misinho7

Isvo hraje dnes uplne paradne, posledne zapasy jednoznacne nas najlepsi hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Isco

Reagovat
Ed_Hazard

Isco naopak genialita v pohybe

Reagovat
dextroza_m

ISCO!

Reagovat
Kokesh

Fantastico co Isco v poslednich zapasech predvadi.

Reagovat
Ángel di María 22

Hezky Kroos, to byl pas Ale už to chce gól kurňa.

Reagovat
Ángel di María 22

Ok, dík Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Dajte uz toho Illaru dole alebo rovno predajme aj pod cenu lebo toto nie je hracpre Real

Reagovat
Kenneth

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Sergiooooooooooooooooooo! Hodně duležitej gol!

Reagovat
smazaný uživatel

No kooonecne

Reagovat
One-Real

Bale

Reagovat
Ángel di María 22

Táhni ty jeden zkurvenej kreténe.

Reagovat
teenz

Gereth

Reagovat
smazaný uživatel

BALEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Tohle je prostě neuvěřitelný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Byt Jamesem tak mu jednu vpalim, pici nasral se tam jak curak a pak tohle

Reagovat
misinho7

James bale wtf

Reagovat
dextroza_m

:D Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť to bylo tečovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo no, ale stejně

Reagovat
MadMrJacky

Panejo

Reagovat
Kokesh

Tak to bez do prdele

Reagovat
CHONG

Sice to bylo tečované, ale stejně to mohl Gareth vyřešit daleko lépe.

Reagovat
dextroza_m

dle mě to měl dávat Karim, ale on je tam bohužel ten, co musí goly připravovat...

Reagovat
CHONG

Ta nahrávka bylo dobrá volba, Gareth to měl nechat Jamesovi a nebo střílet z první.

Reagovat
dextroza_m

ale troška sobeckosti by mu nezaškodila... myslím, že je to s Iscem Váš nejlepší hráč poslední dobou

Reagovat
CHONG

Tak je dobře, že nahrál, on je výborný, ale ta koncovka ho trochu trápí, dneska už tam taky měl dvě situace, kdy se dalo zakončit lépe.

Reagovat
dextroza_m

čučím na to od cca 25.minuty, tak jsem ho před tím neviděl.. Třeba by mu takový gol pomohl k dobré psychice a začal by dávat více golů... ne je jen narávat CRkovi před prázdnou.

Reagovat
Ed_Hazard

omg, Bale najtragickejšia persona medzi hráčmi Ačka aj Castilly ale budeme sa tu vzrušovať nad Illarom

Reagovat
misinho7

trageda illaru porovnavaj s garethom

Reagovat
Ed_Hazard

pravda, Bale je ťahúňom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bale

Reagovat
garruklol

Kdybys to prenechal Jamesovi

Reagovat
Ed_Hazard

No skús si napraviť tú slabučkú reputáciu pri priamom

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
dextroza_m

aj to napravil...

Reagovat
smazaný uživatel

Bale si jede zivotku top class primacek

Reagovat
Kenneth

Reagovat
teenz

To je takovy hovado, ze to neni mozny. Uplnej antifotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle hráč nemá v Realu vůbec co dělat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má :DDD Například to krásně ukazal v CdRku jak si udělal prdel z Bartry

Reagovat
smazaný uživatel

koupit fotbalistu za 100 mega, ktery umi maximalne tak zaradit turbo, nevim no

Reagovat
misinho7

Bartra stale bezi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel že už doběhl minulej týden

Reagovat
Masi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na Baleovi je ale stejně nejlepší jak borec nemá zápas 80 minut hraje tužku pak dá 2 goly a rozhodne nejduležitější zápasy

Reagovat
dextroza_m

žiješ z minulosti? Nebo myslíš tu jednu penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj ty nejdůležitější zápasy nás teprve čekaj

Reagovat
dextroza_m

nepovídej... Já myslím, že každá ztráta je hodně zlá, takže každý zápas je velice důležitý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fandové Barcelony o ztrátách věděj svoje viz zápasy kde se spodkem tabulky nevystřelila barča ani jednou na bránu takže máš pravdu každá ztráta je zlá

Reagovat
misinho7

Reagovat
r3

Illara je dnes fakt tragicky. Herna prax, strata sebavedomia, chyba mu istota.. To vsetko chapem. To, ze v Reale takto dopadol nie je iba jeho chyba. Ale proste z celej zalohy tie jeho vykony su ako z piatej ligy oproti Kroosovi, Modricovi alebo Jamesovi.

V lete okamzite prec, aj kvoli nemu. On nie je zly hrac, ale jednoducho v Reale sa nepresadil a ani nepresadi.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je v tom, že zatímco Real už dávno pochopil, že se tam Illarra neprosadí, tak samotnýmu Illarrovi to ještě furt nedošlo. Jinak by byl pryč už teď v zimě.

Reagovat
r3

Ved prave. A o to viac nechapem taky odovzdany vykon ako dnes. Ked mi to nejde, tak sa snazim chytit na jednoduchych veciach, viac odbehat (najma na jeho pozicii). Ale neodcentruje z prvej do ohna po rohu a ide sa utapat v kluckach pri lajne, neurobi sprint navyse..

Reagovat
Ed_Hazard

Na jeho pozícii? Odkedy je hlavnou úlohou štítového záložníka pendlovať po ihrisku? On má predovšetkým držať stred ihriska

Reagovat
r3

Kde som napisal, ze ma pendlovat po ihrisku? Pointa toho, co som napisal, bola v tom, ze ked mi to "nejde", tak robim jednoduche a nekomplikovane veci.

Reagovat
Ed_Hazard

"viac odbehat (najma na jeho pozicii)"

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už ho prodaj konečně, James a Isco jsou stejně někde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

to ano, porovnavas fotbalisty se sprinterem

Reagovat
One-Real

Nejsmutnejsi na tom vsem je, ze jakmile se vrati Ronaldo a Luka, tak na stridacku pujde James a nebo v nejhorsim pripade Isco a Bolt bude hrat zvesela dal.

Reagovat
CHONG

Myslím, že ne, pokud se Luka vrátí v dobré formě a Isco s Jamesem budou pokračovat v dosavadních výkonech, tak půjde Gareth na lavičku.

Reagovat
Kenneth

To určitě.

Reagovat
CHONG

Uvidíš, na má slova dojde

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo by, taky tomu zacinam (chci) verit, protoze Isco nikdy nemel takhle silnou pozici. Posledni tydny je nejlepsi ze vsech a nejvetsi tahnoun, ho nemuzou posadit ani kdyby se posrali. A Jamesovi statistiky, kdyz nehraje jeden z dvojce GB-CR, jsou lepsi nez Garethovi.

Reagovat
smazaný uživatel

* Jamesovy & Garethovy

Reagovat
dextroza_m

možná spíš na Old T.:-)

Reagovat
Ángel di María 22

Nepůjde, jen a jen kvůli tý cenovce nepůjde, jinak věřim, že by ho Carlo už posadil dávno.

Reagovat
CHONG

Tak teď ho ale není za koho posadit.

Reagovat
smazaný uživatel

A dal tam Jeseho ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Môže sa stat, že na lavičku pojde Benzema a v utoku bude hrat Ronaldo s Baleom. A zostane miesto pre vsetkych. Nikde neni napisane ze Benzema musi hrat.

Reagovat
CHONG

Tak Karim je asi úplně ten poslední, který půjde na lavičku,

Reagovat
One-Real

To by byl Carlo blazen, Karim je tak tricetkrat lepsi fotbalista jak Gareth a jejich herni projev se snad ani neda srovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

V to ani sam neveris...

U Balea je problem v tom, ze si od nejake doby zacal hrat na Ronalda. Hodne mu stouplo sebevedomi a zacal veci brat na sebe byt proste druhy Ctistiano neni. Jemu nejvic svedcila takova ta role DiMa, makat na druhy, skvele asistovat a semtam paradni gol. Bale rozdilovy hrac je, jeho netechniku mu klidne tolerovat budu, ale musi zmenit pristup a ne ze sebe delat hvezdu.

Dnesni 40. minuta je typickej priklad, tymovej Bale by to nechal Jamesovi a padl dalsi gol, kundaBale to vzal na sebe a opet to posral.

Reagovat
Ángel di María 22

Muzem jen doufat v to, ze po sezone odejde. Nesmime ztracet nadeji, ja tomu prestupu do United verim. Musim, nic jinyho nezbejva, pak je proste uz jenom tma, hluboká tma, kde občas problikne světýlko přestupový spekulace, kéž se jedna chytí.

Reagovat
misinho7

Tak james by na lavicku mohol zostat

Reagovat
smazaný uživatel

To muze chtit jen ocas, sorry..

Reagovat
Kenneth

Od té doby co se to vlasaté vemeno vrátilo do sestavy, tak to jde od desíti k pěti jak výsledkově tak herně.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bale to je frustrácia sama o sebe. No nezapískaj si nanho..

Reagovat
alcantara

Isco Preco sme si ho nechali ujst, za to by som nafackoval vsetkym...

Reagovat
dextroza_m

nemůžeme mít všechny nejtechničtější hráče planety... Stačí nám Messi, Neymar a Iniesta :-)

Reagovat
alcantara

Nestaci....

Reagovat
smazaný uživatel

Messi a Neymar...Iniestu v zapase uz ani nejde videt, ta forma je daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Pockaj o 2-3 roky da Iniestu

Reagovat
alcantara

Carlo ho da na lavicku, nastve sa a prestupi k najvacsimu rivalovi, to bude pribeh

Reagovat
Robbie

Ancelotti je asi slepý, Šmatlákomendi nato nemá ani náhoou, to je spíš jak když hraje Real v desíti, na kterou píču tam je ? musí mít hodně bohatýho fotra, jinak toto nechápu, Bale antifotbalista, ale to už jsem veděl když přišel, Real hraje na brejky jednou za rok, aby ho Real využil, Reus,Neymar nebo Hazard by rozhodně byli uplně o nečem jiným, James dneska zatím celkem dobrý

Reagovat
CHONG

A koho tam má asi tak místo něj dát, vždyť ta lavička je tragédie.

Reagovat
Robbie

ale na lavičce je to samý lepší hráč než tento nýmand

Reagovat
CHONG

Kdo je tam na jeho pozici, Jesé, který je zatím po zranění totálně mimo.

Reagovat
dextroza_m

počítám s tím,že Hazard jednoho dne k Vám přijde. Neymar asi ne a Marco... těžko říct s tím jeho zdrav. stavem

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth , Gareth kolko sanci potrebujes na gol ? Ta jeho technika je nieco neuveritelne priserneho .

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu na to, že Illara a Bale předvádí to co předvádí, tak ten výkon není vůbec špatnej

Reagovat
One-Real

James dneska o par metru vys nez normalne a zatim parada, krome Isca je videt nejvic.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneskam musim povedat ze to je od Jamesa parada .

Reagovat
smazaný uživatel

To je na teto pozici vzdycky, vcetne skvelych statistik. Nevsiml sis?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to hovorim stale pozcia LCM proste neni pre neho . Tuto hra 2 krat lepsie

Reagovat
dextroza_m

Karim?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

POdla mna ak bude Bale trvale predvadzat toto co predvadza tak za tych 150 mega do realu by sa im ho oplatilo poslat. A namiesto neho niekolkonasobne lacnejsi Reus.

Reagovat
smazaný uživatel

mal som na mysli do united samozrejme..

Reagovat
-Carles-

150 mega za Balea?

Reagovat
One-Real

Kazdopadne dat nekdo za Balea 150, tak kupuju letenku do Madridu a jedu ho obvazat masli.

Reagovat
alcantara

A najdrahsi futbalista v historii by bol nefutbalista, ale jo, to by bola nova definicia paradoxu

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt uz ted nejdrazsi fotbalista v historii neni fotbalista

Reagovat
-Carles-

Však on je najdrahší už teraz

Reagovat
CHONG

Ovce bulváru

Reagovat
smazaný uživatel

proc ? byl drazsi nez ronaldo, ale tak se to prezentovat nemohlo, protoze by to ronaldo neunesl a utekl, aby byl nejdrazsi zase one

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak s touhle logikou je nejdrazsi Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
CHONG

Důkaz?

Reagovat
CHONG

Novinové články, důkaz jak pojď na mě z boku.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
CHONG

Jo promiň, ony noviny mají vlastně vždycky pravdu, protože o tu jim jde především, ne o senzace a prodejnost.

Reagovat
alcantara

Cristiano je drahsi, ne?

Reagovat
-Carles-

Podľa britských médií a tuším aj samotný Tottenham vyhlasoval že predajná cena bola 86 milionov libier, čo bolo v tom čase okolo rovnej 100ky. Cristiano 94.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam za to, ze 85, no i tak to nic nemeni

Reagovat
Kenneth

Tottenham vyhlašoval tohle, Real tohle. Kde je pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

vic bych veril totenhamu, preci jen, jak jsem uz psal vys, ronaldo by to neunesl

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
CHONG

Ty musíš být strašně naivní, věřit židům, když jde o prachy.

Reagovat
-Carles-

Prečo by mohol klamať Florentino všetci vieme, prečo by to robil Levy?

Reagovat
Kenneth

Proč asi... Reklama.. Připadá si pár milionů a rázem je z kopáče nejdražší fotbalista světa.

Reagovat
Kenneth

Ale chápu že ty si na lži od vlastního vedení zvyklej.

Reagovat
celeb

je to jasne, chcel zaplatit vacsie dane statu a podporit tym ekonomiku UK. Este 2. dovod by mohol byt ten, ze chcel vyzerat ako chuj, ktory dostal 86mega libier, nakupil posily za 80 a bol pritom v strate.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo stál určitě 94 milionů euro. U Balea se uvádělo 90-105, pořád se spekulovalo, kdo byl dražší a jeden z lidí, kteří se přímo podíleli na tom transferu pak řekl, že stál 91,2, s čímž tiše souhlasilo i vedení Realu a nikdo další se proti tomu neohradil. Úplná jistota to ale není.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvis o Neymarovi?

Reagovat
-Carles-

Neymar a nefutbalový?

Reagovat
Ed_Hazard

Dúfam že v lete príde ponuka...kludne bude stačiť aj 100M, united je teraz jedna z hlavných dojných kráv na pasienku

Reagovat
celeb

neverim, ze Bale-a predate so ziskom. Ale vsetko nasvedcuje tomu, ze vymena Bale <-> DDG bude, otazne bude kolko sa doplati.

Reagovat
Ed_Hazard

Načo preboha by nám bol de Gea? V castille nemá kto chytať či čo?

Reagovat
dextroza_m

ty vole viděli jste tu kombinaci při golu Lavezziho?

Reagovat
CHONG

Jsem z toho smutný, mám Garetha rád a vždycky se ho zastávám, ale takhle už to vážně dál nepůjde, od nového roku to není zápas, aby neudělal nějakou velkou pičovinu.

Reagovat
misinho7

vidim to podobne

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam zase Gareth předvádí? Nemáte nějaké video?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
dextroza_m

pusť si romea a julii a vyjde to stejně

Reagovat
misinho7

Kritizuje sa garethova technika a pritom james je v tomto taky isty

Reagovat
Kokesh

Coze?

Reagovat
misinho7

Vsimni si jeho techniku.. Lopta sa mu pletie niekedy pod nohi posobi strasne neohrabane

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoja gramatika pôsobí neohrabane.

Reagovat
misinho7

Si tu prisiel kontrolovat gramatiku ?

Reagovat
alcantara

Reagovat
Robbie

sice Jamesa ani Balea absolutně vůbec nemusím, ale James technicky je natom lépe než Bale

Reagovat
One-Real

Dyt to je uplne jiny sport.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
alcantara

Ja by som povedal, ze aj ine odvetvie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
teenz

Reagovat
hntlyl

Máš pravdu. James má skvělý centry, přihrávku, ale dribbling a ball control fakt nicmoc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj to nic moc je na tejto urovni kde hra velmi dobre

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Heisenberg

Benzema je král

Reagovat
misinho7

Balee a kariimm golasoo

Reagovat
Kenneth

Pěkná akce

Reagovat
Ángel di María 22

I špatnýmu se občas něco povede. Hezky Bale, od Benze povinnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bale nahrál, nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Kariiiiiiiiiiim

Reagovat
Ed_Hazard

no konečne Garethíňo, takéto veci od teba čakáme

Reagovat
smazaný uživatel

Hajteri resp. nepriatelia Britov...zabudli ste zanadavat

Reagovat
teenz

Vandrak.

Reagovat
smazaný uživatel

vandraci su ti co idu naplut na hraca za chvilkove vypadnutie formy a nenavist k narodu

Reagovat
teenz

Chvilkove vypadnuti no.

Reagovat
Kenneth

"nenavist k narodu"

Reagovat
Ed_Hazard

Napíše niekto kto pluje permanentne na Illaru

Reagovat
One-Real

Tak produktivni bezec je skvely, ja si myslim ze v Anglii by zas kraloval. Ale ve Spanelsku a kor u nas jsou ty pozadavky proste jinde. Nestaci jenom vyhravat, chceme videt technicky hrace a paradni akce, hrace co bude bavit 90 minut a ne 85 minut nepouzitelnej a pak udela kanadskej bod.

Reagovat
smazaný uživatel

to znamena inymi slovami radsej umriet na krasu, nez vyhrat pragmatickym futbalom ?

Reagovat
One-Real

Isco, Modric a dalsi v sestave jsou prikladem ze jedno nevylucuje druhe

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne,. kdyz James na jeho pozici tech bodu udela jeste vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, Marcelo by si ten gól zasloužil. Dneska je fakt radost na něj koukat.

Reagovat
misinho7

Bale dostava lopty a hned to ide

Reagovat
smazaný uživatel

Dani je super hrac, ale ty jeho centry a finalni prihravky..

Reagovat
One-Real

Ale pohybove a takovou tou houzevnatosti je neskutecnej, jak vylepsi jeste tu bodovou produktivitu tak se mu bude hledat konkurence tezko, navic zvlada tezky zapasy narozdil od nekterych jinych (a ted nenarazIm na Bolta).

Reagovat
garruklol

2. pule parada

Reagovat
smazaný uživatel

Ve druhém poločase úplně jiný Bale...

Reagovat
misinho7

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Bale dneska MOTM :)

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Dúfam že rozcvičujúci Khedira pôjde za Kroosa, toho treba šetriť ešte len sme v polovici sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

ale jak bez Ronalda hrajou dobře...Kolik by on zadrbal těhle pěknejch akcí tim, že by zkoušel hned střílet (a většinou trapně, viz z poslední doby)

Reagovat
Mishko

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť je to pravda debile...poslední dobou koukám na všechny zápasy Realu a Ronaldo je absolutně průměrnej, ba co, špatnej. Ale jen si ho klidně obhajuj, je mi to jedno, nicméně je těžko uvěřitelný, že takhle hrající hráč nedávno dostal zlatej míč, byť sehlasovalo x měsíců dozadu...Když vidim v každym zápase současně hrajícího Messiho, Ronaldo mu nesahá ani po kotníky. A to sem i já uměl uznat, když Messi hrál tehdy hovno

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

teda to debile beru zpět, to mi uklouzlo, sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale nam ukazal dva genialne zablesky, to si musia hejteri buchat hlavu ako mu to ide

Reagovat
smazaný uživatel

Bale zařadil 2ku?

Reagovat
Kokesh

Illara na stazenejsi pocizi uz je fakt v dnesni dobe prezitek.Zapasy, kde ma vice hrat na risk a on je hraje tak priposrane, ze to ani neni mozny. Nejhorsi co fotbalista muze kdy udelat, je bat se hrat.

Reagovat
Ed_Hazard

Ja už fakt neviem, kvôli vám som si začal robiť čiarky Illara je v druhom polčase bez chyby, škoda tej nevydarenej prihrávky na Benza, zlé načasovanie

Vybojované lopty:

Illara - Kroos 3:0

Pokazené prihrávky:

Illara - Kroos 0:1 (ak nerátam tú na Benzemu, tak isto som nezarátal Kroosov center na začiatku polčasu ked bol vybehnutý brankár a Kroos to pasoval na pravú stranu na Jamesa - nepodarene)

Reagovat
Kokesh

Jenze tohle ho do zakladni sestavy nedostane. On musi pochopit, ze doba Makeleleho je davno pryc. Na Toniho pozici se jednoduse nedostane, ale dostava prilezitosti misto Modrice. A musi se umet prizpusobit. Misto toho hraje suse, bez napad, bez risku.

Reagovat
Ed_Hazard

Aha takže dávno preč, hlavne že u nás hral do leta Xabi bez ktorého sme si nedokázali našu hru dlhú dobu predstaviť. Ale hlavne že sú časy Makeleleho preč..

Reagovat
Kokesh

Wtf? Xabi je stazeny dirigent hry, ten je trochu uplne nekde jinde, hochu.

Reagovat
Kenneth

Docela bych se podival na ten brazilskej zazrak. Mohl by prijit za Toniho.

Reagovat
smazaný uživatel

je na tribune

Reagovat
Kenneth

Tak proc Ancelotti tvrdil ze dostane par minut... Neuveritelny...

Reagovat
CHONG

mindgames

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych se podival na oba.

Reagovat
misinho7

Nie je na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

tak se koukej zítra od devíti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Murena

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Uz tam daj Jeseho

Reagovat
misinho7

Nemam rad toto nase 30 minutove dohravanie zapasu...nuda nuda nuda

Reagovat
Ángel di María 22

Kariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

Reagovat
smazaný uživatel

Krása

Reagovat
Heisenberg

Benzema je císař

Reagovat
Kenneth

Karim

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pičoooooooooo to neeeeeeeeee!!!!!!! (omlouvám se za slovník)Ale tohle byl masakr!

Reagovat
smazaný uživatel

Benzemaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Wow.

Reagovat
Kokesh

Ty voleeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Krása.

Reagovat
One-Real

Legenda.

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooool kraaaaaaaaaaasa jak to trafil

Reagovat
Ángel di María 22

Tvl Bale začal útočit na spoluhráče.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Bale ocividne vidi ze by mu zustal v ruce cerny petr tak se snazi likvidovat spoluhrace.

Reagovat
sensei25

Gol sezony...krasa....inak,Sociedad prehrava 3-1 a namiesto utocenia brania a pritom ta obrana je totalne tragicka...nechapem Moeysa co to je za taktika...xD

Reagovat
Aldeano

Paráda. Karim a gól z dálky

Reagovat
smazaný uživatel

Proste benzin takovej gol a o par minut pozdeji to zkusi Bale a trefi jednoho ze svych

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

ronaldo nestastny.. Vie ze dnes by si nejaky golik dal

Reagovat
CHONG

Karim Když si vzpomenu, jak se ještě vloni posílal do prdele a teď je z něj taková raketa, snad čeká podobný příběh i Garetha

Reagovat
misinho7

Reagovat
sensei25

Gareth nikdy na Real mat nebude....on je ako Robo Vittek,len s tym,že Bale je omnoho rychlejsi...xD

Reagovat
sensei25

no nehovorím,Gareth je drevo

Reagovat
misinho7

Garethovo sebavedomie uplne mimo

Reagovat
misinho7

Nemala byt reakcia

Reagovat
misinho7

Hrac co nema na real a strcil minulej sezone hracicku neymara do vrecka , vystrielal cdr , vitazni gol LM.. Not bad

Reagovat
sensei25

u mna nie su meritko goly,ale prejav,nejaka nadstavba v hre....na neymara toto poleno nikdy mat nebude....

Reagovat
teenz

I kdyby Neymar mel jednu nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma okrem rychlosti aj vydrz, skvele centry, pri priestore ma rychly rozbeh, tvrdu strelu, nemusi hrat najlepsie ale ten gol ci asistenciu da

Reagovat
smazaný uživatel

Bale si chce udržet základ za každou cenu, už popravuje vlastní hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je dobře marnej dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Vystridat, at se uz vzpamatuje. Tohle prece neni mozny.

Reagovat
teenz

Bale a jeho genialni zablesky

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth ty sebec neskutocny .

Reagovat
misinho7

A komu mal nahrat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mal tam uplne volneho Isca .

Reagovat
misinho7

10 metrov za nim .. By sa musel uplne otacat...mimo si teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako stacilo naznacit strelu a udelat zasekavacku doleva, pak by byl golman mimo hru.

Reagovat
smazaný uživatel

*doprava

Reagovat
Kenneth

No jo, jenže u toho by si chudák zlomil nohy.

Reagovat
Kenneth

A nebo by dal zase krtka.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas ne, ale byli tam 2 na 2. Sam to resit nemusel, ale mel na to dobrou pozici.

Reagovat
CHONG

Nemusíte ho zase jebat úplně za všechno.

Reagovat
Ángel di María 22

Teď to na nahrávku nebylo, ale měl dát gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Gol pro chudáka Garetha, 1+1 by mu slušelo

Reagovat
Kokesh

Momentalne by mu slusela opratka .]

Reagovat
smazaný uživatel

To je takovej chrt, ale pěkně Jesé

Reagovat
Ángel di María 22

Illarra teď dostal ty jesle už jen tak z povinnosti. To je uplně jiná figurka zas.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

On vám ještě ukáže všem, říkám já pravdoláska.

Reagovat
Al Capone

Jak já jsem tomu Garethovi ten gol přál... Škoda no. Ale on ještě všem ukáže co je to za skvělého hráče

Reagovat
ďuriLFC

Som zvedavý na to ihirsko v 90 minute

Reagovat
10

na čem se to kurva hraje v tom Eibaru?

Reagovat
r3

V Eibare mierne neregulerny teren

Reagovat
Kenneth

Jak někdo mohl to hřiště na Eibaru schválit?

Reagovat
Ángel di María 22

Tak snad to Atletico na tomhle neukope.

Reagovat
Ángel di María 22

Chtěl bych slyšet názor Xaviho na tenhle trávník.

Reagovat
Switchback

Reagovat
CHONG

Podle mě by se bál o holý život.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
celeb

podla mna by len chcel vediet, ci sa ryza uz zasadila, alebo sa bude sadit az po zapase.

Reagovat
Kenneth

Tenhle trávník je pro ty kopáče z Atlética jak dělanej.

Reagovat
Kokesh

Rochni se tam jak prasata v zite.

Reagovat
Kenneth

500. pro Baleovo odchod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

1653461. pro to, aby ses naučil skloňovat

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Mas zajimavy sklokovani.

Reagovat
smazaný uživatel

*n

Reagovat
celeb

Reagovat
Kenneth

Třeba se poserte.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Switchback

0:3 už? aha ...

Reagovat
celeb

lol, to je MUDBALL!

Reagovat
celeb

pripadam si, akoby som sledoval PL

Reagovat
CHONG

Manchester City je připraven udělat všechno pro to, aby do svých řad získal Cristiana Ronalda z Realu Madrid. Pokud se prý portugalský křídelník rozhodne opustit Španělsko, Citizens na něj ihned podají rekordní nabídku. (Sun)

Konkurenční Manchester United má zase zájem o druhou největší hvězdu madridského celku - Garetha Balea. Za toho je ochoten v létě zaplatit až 120 milionů liber. (Daily Star)

Portugalský obránce Pepé údajně není spokojen se svým angažmá v Realu Madrid a hodlá tým v nejbližší době opustit. Situaci okolo zkušeného stopera bedlivě sledují zástupci Manchesteru City. (Daily Express)

Reagovat
smazaný uživatel

ak by Real predal Balea za sumu okolo 100 mega, tak by to bol neuveritelny kseft.

Reagovat
celeb

jeho cena samozrejme bude reflektovat jeho formu, hru a statistiky. Za sucasneho Bale-a nikto 100M neda.

Reagovat
smazaný uživatel

Radsej by som za rekordnu ponuku predal CR ako Balea. CR je masina na goly ale ma 30 a treba mysliet na buducnost. Potom uz za neho take prachy nedostaneme

Reagovat
Jerichoo

A Bale je masina na hovno

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

A bez Ronalda budeme uplne v ...

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
patas92

Reagovat
Al Capone

Ty jsi culé, že?

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

A obratem bychom koupili Messiho s Neymarem.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvely zapas. Vyborne Isco, ten hrac hra neuveritelne, zacina sa z neho stavat genialny futbalista a horuci kandidat do TOP 3 najlepsich zaloznikov na svete. Vyborne hral aj Marcelo, Benzema a miestami aj Bale ale ten sa musi vratit spat do starej formy.

Reagovat
celeb

na LaLigu sa nevztahuju tresty z Copy? Suarez predsa dostal cervenu (2 zlte) a dnes nastupil ako striedajuci hrac (aspon podla Livescore, 2. polcas som uz nepozeral).

Reagovat
smazaný uživatel

zrejme este nezasadala disciplinarna komisia. Naposledy rozhodovali v stredu, teda v den ked sa rozhodovalo o ronaldovi a v den toho zapasu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za červenou má snad stopku automaticky ne? Na to nemusí zasedat disciplinárka.

Reagovat
misinho7

zajtra o 11:30 hraje Castilla chcel by som si pozriet lebo asi nastupi Odengaard. Neviete ci bude na to nejaky stream? predsa len je to 3 liga

Reagovat
smazaný uživatel

oficalna stranka Realu to dava zadarmo .

Reagovat
hntlyl

Nenastupi lebo není v nominaci.

Odengaard

Reagovat
misinho7

sakra zas mi uslo to N

Reagovat
misinho7

a kde je ta nominacia ?

Reagovat
Ed_Hazard

iba 1 striker? de Tomás zranený či?

Reagovat
smazaný uživatel

je zraneny . Benavente hra na hrote .

Reagovat
misinho7

jaj .. tak Martin bude mat premieru az doma

Reagovat
2miguel1

.

Nechapem ten hejt na Garetha...on je rozdielovy hrac a aj ked sa mu dnes nedari, je to stale hrac kt.rozhodne zapas...len on a messi ma v zapase "magic moment" to nemal nikdy ani CR7 ani neymar...Bale moze byt vacsia legenda ako CR v reale, talentu si myslim ma viac

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Dopiče už dost Chápu, že z Ronalda se tady dělá kripl, který vyhrává GBs jenom pro góly, ale on je myšlením, technikou a vůbec snad vším fotbalově úplně jinde než Gareth. To je prostě jiný sport. Možná v atletice se vyrovnají, nebo má Bolt v určitých aspetech navrch, ale i tak. Vždyť jsi fanda Barcelony, tak jaké máš pak hodnoty fotbalu, že obdivuješ Garetha? On je top hráč do Anglie, tam byl, je a bude považovaný za hvězdu, protože je to ideální typ do Anglie a navíc mezi těmi hráči se stylem hry založeným na fyzičce bude dominovat i tou slabší technikou, kterou dokonale opře o svůj fyzický fond (v tomhle pak předčí platností i génie typu Silvy). Ale Španělsko to fakt ne, to by musel v letní zamakat víc na prvním dotyku, práci s balónem, rychlosti a správnosti rozhodování, než na tom být beast.

Reagovat
2miguel1

Gareth je natural, CR je "naučený" rozdielovy hrac...z realu ho obdivujem najviac..keby si mam niekoho vybrat z realu, tak Balea

Reagovat
valloire

naučenej je leda tak Messi

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak ono si stačí porovnat, co ti dva umí. Bale umí sprintovat, centrovat a střílet. Ronaldo toho zvládá trošku víc..

Reagovat
smazaný uživatel

Co je natural? Do nějakých dvanácti nebo kolika se věnoval profesionálně atletice a pak so rozhodoval mezi ní a fotbalem, takže tady se načul základy své nějvětší momentální přednosti. Fotbalově je natural možná v tom, že se sám od sebe uvědomil svoje největší přednosti a tak v těch jeho nejlepších momentech si prostě předkopne míč před obránce a na dvou metrech ho udělá o tři a jde sám. Pak to posílněný tím, že mu to opět vyšlo nespálí a je najednou slavný.

Reagovat
Phillipinho

jezisi

Reagovat
smazaný uživatel

"magic moment"

Reagovat
2miguel1

Ray hudson

Reagovat
smazaný uživatel

Přirovnávat dva ze čtyř nejlepších fotbalistů všech dob k Baleovi...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovedal by som, ze viac talentu ale patri do TOP 4 najlepsich na svete. Oni ho tu hejtuju lebo nevidia technicke parady a ma vypadok formy ale ked rozhodoval zapasy, CdR a LM, to ho tu vynasali na piedestal.

Ked nic nehra hejtuju ale nasledne da asistenciu po krasnej akcii ci gol a uz je MOTM. Toto nie su fanusikovia.

Reagovat
-Carles-

On nie je ani v TOP 10, je kopa lepších hráčov ako on.

Reagovat
misinho7

v TOp 10 je urcite ... a to nezmeni ani to ze PD mu nesedi... Cris,Messi,Ibra, Robben,Aguero,Neymar su pred nim ale potom nevidim nikoho lepsieho

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal, Pepe, Varane, Ramos, Marcelo, Kroos, Modric, Isco, James, Benzema,...

Reagovat
misinho7

neviem ale ja som ymenoval TOp 10 hracov blizkych jeho pozicii.. nebudem tam miesat Toniho, Ramosa ci Neuera

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle TOP 10 věci jsou blbost. Srovnávat jde ještě trochu hráče, kteří hrají aspoň na stejném postu, ale takhle to ztrácí úplně smysl. Jak chceš Balea srovnat s Costou třeba, který je podle všeho lepší fotbalista momentálně, navíc se dokázal prosadit i v LL i v PL. Přitom kdyby ho někdo momentálně srovnával s Garethem ze Spurs, tak je to jasně na opačnou stranu pro našho sprintera.

Reagovat
-Carles-

Pokiaľ berieme ofenzívnych hráčov tak len v Reale je to Cristiano, Benzema, Isco, James a pred zranením kludne aj Jesé. Potom tu máme ďalších ako Messi, Neymar, Iniesta, Suarez, Griezmann, Arda, Aguero, Ibra, Robben, Gotze, Costa, Reus, Alexis, atď, atď...

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Reagovat
misinho7

iniesta? arda? costa? jese , alexis?griezman? .. ale prosimta.. ani suarez nema nejaku formu zabijacku cize tak.. tiez v anglicku kral prisiel tu a nejak to hapruje

Reagovat
Leo Rekordman

Snad nechces porovnavat alexisa a gb,samozrejme, ze je alexis tiez pred nim

Reagovat
misinho7

nemam ten pocit .. v anglicku mu to ide ale tu to tiez nebola az tka uplna slava.. vanglicku i Bale trhal obrany ked bol hlavna hviezdaa sedela mu liga.. toto sa proste neda porovnavat

Reagovat
Leo Rekordman

aha ,minulu sezonu mu to v barce neslo no bud pis o aktualnom rebricku,kde je posledne 2 roky alexis suverenne pred gb,alebo z celkoveho pohladu ,potom sa necuduj suarezovi,ten je teda tiez pred nim ...

Reagovat
10FKK

Tuhle sezónu je i Pedro lepší! Bale je línej dřevák co si hraje na hvězdu do které má hoooodně daleko. Občas nahraje na gól, nebo i nějakej dá, ale jinak je to proti tomu co předváděl v PL děsná bída. Čekalo se co předvede bez cr a jen se zesměšnil minulou sezónu jste tvrdili, že to je špatnou přípravou a letos to bude válec, kterej bude trhat obrany a skutek utek.. Špatnej do útoku a dozadu nic... Suarez stál 4 měsíce, což je asi největší problém, ale každej zápas odjezdí od první do poslední minuty a dokud to tam padá ostatním, pro které tu černou práci dělá, tak je vše v pořádku a věřím tomu, že střílet góly začne.

Reagovat
hntlyl

Jak si Bale hraje na hvězdu?

Reagovat
10FKK

Neběhá, nebojuje, zpátky nezabere... Stačí?

Reagovat
smazaný uživatel

od hráča so Suarezovou cenovkou tak trochu očakávaš viac ako že "odjezdí od první do poslední minuty"

Reagovat
10FKK

Jasně, ale on hraje většinou velmi dobře, jen mu to tam nepadá, na druhou stranu se do těch šancí dostane, nebo je vytvoří a dělá místo šikulům, kterým to tam padá, tak je mi jedno kdo ty góly dá. Jestli ho sleduješ, tak musíš vidět, že přinesl do útoku Barcelony prvek, který tam chyběl a to důraz.

Bale má ještě větší cenovku a línější kopáč snad ve Španělsku není...

Reagovat
smazaný uživatel

to ste si mohli doniesť sergia garciu a mali by ste to isté + by dával aj góly a bol by lacnejší...

takže s bejlom si vymýšlaš, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Co si vymýšlam? Cenu, nebo jeho úžasnou bojovnost, celé zápasy ve sprintu a fantastické myšlení okořeněné neskutečnou technikou?

Reagovat
smazaný uživatel

že to bol zbytočný a predražený nákup

a vymýšlaš si o bejlovi, chlapče ty si lenivých hráčov primery ani nevidel, celý tvoj svet sa točí okolo Realony

Reagovat
10FKK

Odehrál 1400 minut, je v Barce půl roku, ze kterýho 4 měsíce stál a ty máš jasno o tom, že to byl zbytečný a předražený nákup nejsi náhodou madridcanův bratr? Můžeš ty lenivější jmenovat? Vidím každý víkend 3-4 zápasy, což mi dává solidní vzorek a nekoukám se přes bílé nebo jinak zabarvené brýle, tak si strč chlapce s Realonou za klobouk... Bale je línej na krok (hlavně dozadu se mu nechce) a netvrdím to jenom já, ale i spousta nezaslepených fans realu a dokonce i někteří zaslepení tady...

Reagovat
Billy McClane

a Mess neni línej na krok (hlavně dozadu se mu nechce) ?

Reagovat
10FKK

Ne.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, proto toho svého času naběhal za zápas jak Valdés

Reagovat
valloire

línějšího hráče jsem nikdy neviděl

Reagovat
asskicker

lol

Reagovat
smazaný uživatel

len od nás Trashorras, Aquino, Pozuelo, ďalej Sarabia, Lafita, Ivanchitz, Piti, Rochina, El Arabi, Soriano, Hemed, dosť často Stuani, Deulofeu, Vela

nekukáš cez žiadne brýle

u Bejla vyťahuješ stats a u Suareza nie, prečo? lebo sa ti to nehodí... čiže selektívne pracuješ s faktami, ale na to som si pri vás zvykol

Reagovat
misinho7

Reagovat
10FKK

Přečti si to vlákno znovu. Pak si dej facku a zkus to jinak.. Šlo o blábol Bale v top 10 ty jsi do toho nesmyslně zatáh Suareze. Ani jeden ze jmenovaných mi nepřijde línější, ale můžu se mýlit. Když už chceš řešit stats, tak alespoň stejný...

Reagovat
smazaný uživatel

suareza do toho zatiahol tvoj súkmeňovec, ja som sa len tomu smial, lebo fakt tam túto sezónu nepatrí a nech si behá koľko chce...

videl si takého Sarabiu na vlastnej polke?

Reagovat
10FKK

Asi ne dík za zabití času a neber si to osobně, mám chřipku tak vrčím.

Reagovat
misinho7

nevei mco tu splietas o tom ze Bale nebeha.. jakeby Messi toho nabehal viac Suarez ti poviem ze neskutocny je no.. beha beha a prd z toho...

Reagovat
10FKK

Ty tady tvrdíš, že Bale s horšíma stats než náhradník Pedro je v top 10, tak se ti marně snažím vysvětlit, že fotbalu vůbec nerozumíš

Reagovat
smazaný uživatel

tak to máme šťastie, že ty tomu dokonale rozumieš a vôbec čudujem sa, prečo taká kapacita ako ty nespravila na futbale kariéru?

Reagovat
10FKK

To máte. Pokud si taky myslíš, že je Bale v top 10, tak zkus jinej sport. Měl jsem slušnou kariéru a vychoval jsem i spoustu mladých a dokonce i jednoho pro repre. Co ty?

Reagovat
smazaný uživatel

písal som snáĎ niečo o bejlovi, že tam patrí? ja som písal o tom, že je xy lenivejších hráčov a smial som sa na zaradení Suareza podľa jeho aktualnej formy medzi tých top hráčov...

ja som dal jasle stochovi

Reagovat
Leo Rekordman

a preco nie taka kapacita ako ty?

Reagovat
smazaný uživatel

lebo

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
misinho7

ty si odbornik .. cisti laco borbely

Reagovat
misinho7

Reagovat
10FKK

Pedro 166 minut/gól vs Bale 177 minut/gól. tak si vyndejte hlavičky z řití a strčte si tam ty palce... Nebo zkuste argumenty...

Reagovat
Switchback

A nebo bude lepší, když nebudeš reagovat na někoho jako je nosonohy, kterej je zaujatej vůči barceloně ... je to zbytečný

Reagovat
valloire

on to pere na všechny strany, tedy i na vás

Reagovat
Switchback

očividně

Reagovat
smazaný uživatel

Cely svet je proti Barcelone

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

aj TY vedieš kampaň proti Barcelone

Reagovat
10FKK

Slušnost je odpovědět...

Reagovat
smazaný uživatel

v lige Suarez 437, ale aspoň behá no to je PÁN ARGUMENT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

je línější...

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

za to atd, atd.. by se dalo dosadit ještě dalších tucet jiných hráčů

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
vacin

Tak jestli dneska hodí na hřišti Neymar nějakou piruetu, tak to bude tím, jak se otáčí v hrobě

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

moc okatý

Reagovat
2miguel1

no dobre, len chcem aby za Real čo najviac hravali James a Gareth

Reagovat
smazaný uživatel

Mne naopak prijde, ze je Bale nejvetsi overrated hvězda jakou za posledni roky pamatuju..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se na ten večerní zápas těším. Rozjetá Barcelona proti podobně výsledkově šlapajícímu Vilarealu. Kdyby se hrálo na Madrigalu, tak bych věřil, že Ponorka něco uhraje, takhle je favorit jasný, ještě umocněný tím, v jaké pohodě hraje duo Messi-Neymar, ale stát se může cokoliv.

Jinak Arda vyvázne bez trestu? Já proti tomu nic nemám, naopak když už takhle zvýhodnili Ronaldo, tak je dobře, že to derby bude fakt jenom o těch nejlepších. A aspoň se bude člověk schopen dívat s krásou na jednoho hráče Atletů (i když pak vynikne ten zbytek zamindrákovaných kopačů, kterým dal Simeone životní šanci, i když neumí nic - s výjimkou Kokeho, Griezmana, Ardy). Ale hlavně by mohli prohlédnout fanoušci Barcy, že ta disciplinárka fakt není jenom o Florentinovi.

Reagovat
Atlético de Madrid

proč seš tak agresivní? v každym komentáři někoho urážíš

Reagovat
smazaný uživatel

Mindráky .To bylo rýpnutí . Vždyť já mám celkem dost hráčů Atlética (až na RG, tam je to o tom, že by měl skončit ze dne na den s fotbalem). Dokoncei Costu musel člověk obdivovat, i když je zmrdeček typu Pepého v dresu rivala.

Reagovat
Atlético de Madrid

oukej

Reagovat
Kily

vyvázne, je to pořád stejná písnička založená na pravidle, podle něhož se trestají jenom prohřešky uvedené v zápise, nikoli nic na základě videa. Incident s kopačkou sice v zápise je, ale je tam uvedeno, že dostal žlutou kartu za to, že ve vzteku hodil kopačku ze hřiště, ne že jí hodil po jednom z rozhodčích

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný no, takže nejhloupější pravidlo svazu nebo komise opět v akci . S tím by se mělo něco dělat, to je pravěk jako prase. Ale v tomhle případě je to dobře. Ten šlágr bez Ardy a Crise by byl sice pořád dobrý, ale takhle je to vono.

Reagovat
Phillipinho

Ocekavam pekny zapas, Ponorka bude urcite z brejku hodne zlobit- Gio,Vietto,Cheryshev nebo Campbell jsou neskutecne rychly a technicky hraci. Lucho by mel postavit Mathieua misto Piqueho.

Reagovat
Phillipinho

techničtí

Reagovat
Ángel di María 22

To ja teda vubec. Ponorka doma ok, byla by šance, ale venku ne. Na Atleticu uspěli, protiže ubránili standartky a to stačilo, z brejku nebezpečný jsou, ale dostanou 4 fíky.

Reagovat
smazaný uživatel

Naděje umírá poslední . Dost bude záležet na prvním poločasu, pokud by to zázrakem zvládli ubránit, tak jim naroste sebevědomí a do útoku mají poměrně dost variant i na lavičce, aby to rozhýbali a rozbalili v závěru z brejků. Ale zase si myslím, že kdyby to došlo to té vysněné fáze, že to třeba v 70té bude remíza, tak to zbytečně zatáhnou úplně.

Reagovat
Phillipinho

Samozrejme, ze jejich sance na Camp Nou nejsou velky, ale nemyslim si, ze to bude takhel jednoznacny. Bude zalezet, jestli se Barce podari dat prvnim gol a kdy. Uvidime....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak záleží hlavně na Vás. Atlético jste si podali famózně, o tom žádná. I když vám to ulehčili tou vysunutou obranou. Po tomhle si myslím, že Vilareal nebude tupý a brutálně to zatáhne. Campbell by mohl dneska něco předvést, v Olympiakosu v LM famózní hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dnešní program je dělo, krásně to vyšlo na ten konec zkouškového a neděli .

V pět začíná házená.

V devět snad dobrý fotbal.

V jedenáct Superbowl.

Teď jenom doufat, že Katar dostane přes piču brutálním způsobem. Ponorka uhraje něco na Camp Nou. A pak už je to jedno, buď se Brady stane neskutečnou legendou a postavou NFL, nebo to ovládne oblíbenec Interview Lynch.

Reagovat
Kily

demolice Seahawks je od půl jedné

Reagovat
smazaný uživatel

Studia ale začínají v jedenáct ne právě, protože se jedná o SB? Já si to rád poslechnu.

Reagovat
Kily

já myslel, že myslíš zápas, co se studií týče, tak by mě nepřekvapilo, kdyby někde běžela už tři dny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to beru takhle. Když si všimnu, že je takovýhle den, tak si to prostě naplánuju tak, abych byl doma, všechno udělám do té páté a pak vypnu. Poslechnu si studia (třeba o házené nevím vůbec nic, až na to, že ten Francouz Karabatič je dobrej a měli famózního golmána se jménem jak Thierry Henry a řídkými vlasy - a že Katar je banda žoldáků s koupenými rozhodčími ) a celkově si to vychutnám. Kdyby hrál místo Barcy Real, tak je to lepší, ale i takhle je to dělo.

Reagovat
Kily

mě z té házené zajímali jenom naši, viděl jsem kousek ze dvou zápasů Španělska a třetí věcí, která mě k tomu přitáhla, byla soupiska Kataru, no

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem viděl jenom útržky ze zápasů a něco jsem přečetl, když jsem odpočíval a jenom to tak procházel. Vůbec se o to nezajímám, ale ten vrchol vyšel tak dobře a má za sebou ten přběh toho, jestli to zbohatlíkům někdo překazí, nebo budu svědkem největší loupeže ve sportovních dějinách pomalu. Takže proč se nekouknout.

Reagovat
Jerichoo

Bude to na Sport2?

Reagovat
Kily

Sport1 i Sport2

Reagovat
Kily

Brady už legendou být mohl, kdyby mu tolik nezáleželo na tom, aby vyšel lépe z porovnání s Peytonem. 5:1 na tituly by sice bylo hezké, ale on radši dva nechal Giants s Elim s tím, že má v rukávu báječný argument založený na tom, že lepší než on přece nemůže být QB, který má méně titulů, než jeho o pět tříd horší bratr

Reagovat
smazaný uživatel

To je šílený. Já vím no, ale takhle prostě když vyhraje, tak ty dva nebudou nikoho zase tolik zajímat. Stejně budu asi přát víc Seahawks. Ten příběh jejich zadních řad je neskutečný. Pokud nastoupí fakt všichni a zrhajou přes ty zranění dobře. Wau.

Reagovat
Kily

stoprocentně v pořádku nebude ani jeden z těch tří, což podle mě rozhodne, takový Thomas nemá šanci se zraněným ramenem zastavit Gronka

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme. Podle mě stejně Brady nebude mít koule na to, aby zkoušel Shermana a Chancellor může být jenom mind game, jak odvést pozornost od Thomase. Bude záležet i na tom, jak se vyspí Wilson, protože proti Packers to bylo tři čtvrtiny trápení a hledání a pak zahrál hrozně famózně. Snad se bude v SB rozhodovat hned od začátku mnohem lépe, těch možností má poměrně dost.

Reagovat
Kily

o Wilsona se od první minuty nebojím, prostě mu nevyšel jeden zápas, který nakonec stejně ještě posílí jeho psychiku + k tomu má oproti loňsku hromadu zkušeností navíc. Bát se o něj začnu v případě, že se to bude vyvíjet jako před dvěma týdny a budou výrazněji prohrávat, posledně dopadli a dneska klidně můžou dopadnout jako v pátek Bayern

Reagovat
Kily

respektive posledně měli dopadnout, díky soupeři nakonec nedopadli, i když herně to tak 55 minut vypadalo

Reagovat
Kily

mně se to tam kříží a neuvidím ani celý poločas, ale jestli si chceš ten program ještě doplnit, tak od půl třetí se po letech zase hraje Old Firm

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Ale to určitě nestihnu. Už na těch pět to bude tak tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Old Firm je proste paráda

Reagovat
Kokesh

Patriots.

Reagovat
smazaný uživatel

protekčáci

Hawks

Reagovat
smazaný uživatel

To, že sleduje NFL takový nýmand mi ten dnešní svátek trošku znechutilo

Reagovat
10FKK

Ty seš opravdu debilní spratek

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nesleduj, no.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
drussbarb

Ale Katar dnes vyhraje 6:0 a Messi dá 5 branek, z toho 3 penalty. Tos nevěděl?

Reagovat
Jerichoo

Kde je diskusia k NFL?

Dík

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kouká někdo na finále Australian open? To je tenis

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
F.Torres

jelikož to je tenis, tak ne

Reagovat
smazaný uživatel

Emery se s tou sestavou moc neparal teda..

Reagovat
smazaný uživatel

Figueiras

Reagovat
smazaný uživatel

Barça's 11:

13 Bravo

22 Alves

3 Piqué

14 Mascherano

18 J.Alba

5 Sergio

8 Iniesta

12 Rafinha

11 Neymar

9 Suárez

10 Messi

mohl hrat raketa, ale jinak klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Rafinha pochlapí, zatím je za očekáváním

Reagovat
LAM

moc útočná.Aby nám tam moc neutíkali.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mohl hrat raketa, ale jinak koho bys tam dal z lavky: Ter Stegen, Adriano, Mathieu, Sergi Roberto, Xavi, Rakitic and Pedro ??

lip to asi poskladat neslo

Reagovat
Petřík-FCB

Je docela smutné, že alternativou do útoku je kromě mladíku, kteří teď nedostávají skoro žádnou šanci, jenom pedro...

Reagovat
smazaný uživatel

No bohuzel, ono neni ani koho poslat v pripade, ze se bude muset neco udelat s vysledkem, proste je to na zakladni 11ce, respektive na Messim a Neyovi.

Na klub jako Barca je ta lavicka slaba, ale co uz, aspon dostanou sanci obcas mladici no, akorat predstava, ze budeme muset otacet zapas, tak nevim, co by s tim takovy Pedro udelal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mi přijde pokládaný zase docela dobře - 3 jasné hvězdy, jeden výborný lavičkář a dva mladíci na rozkoukání.

Reagovat
Petřík-FCB

v případě, že by jeden z té trojice seděl a mohl v průběhu naskočit tak ano, ale pokud by se hrálo třeba proti realu a měl naskočit pedro a něco vymyslet, no nevím, přece jenom už to není ten pedro z roku 2011. navíc munir a sandro už nedostávají žádné minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, na Rafinhu jsem na týhle pozici hodně zvědavej. Zatím hraje letos docela nezodpovědně. To dneska musí omezit.

Ale jo, tuhle rotaci jednoho, dvou hráčů beru. Takhle to má vypadat.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Phillipinho

Beto se zranil?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, co přesně ale nevím.

Reagovat
dextroza_m

stream na barcu? nejlépe ace stream

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdy uz vedeny proda baleho urcite by se nasly zajemci co by za nej daly tak 50mil euro a mohl by se koupit pogba, pak vymenit pepeho a isca do dortmundu za reuseho a hummelese a treba jym jeste 20mil euro doplatit. Anceloti by mel hrat na 3 obrance, 4 zalozniky a 3 utocniky.

At kupy ibrahamovice z psg a mandzukyce z atletica, to byl byl nejlepsy utok na svete, v lyze tak skore 150:30 mynimalne, lyga i lyga mistru by byla nase

Reagovat
smazaný uživatel

moc hezky

Reagovat
F.Torres

ty se musíš asi hodně nudit

Reagovat
dextroza_m

to víš že jo, ty génie...

Reagovat
smazaný uživatel

5:1 Barca, Messi hattrick

Reagovat
Switchback

4:1 a stačí mi, když se trefí Suárez

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jsem jediny, komu to nejde nacist ?

kdyztak dalsi hd :http://www.sport265.com/p/sp1.html#www.rojadirecta.me

ale bacha, obcas tam zacnou hrat nejaky kraviny

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jsem to poslal, tak to zablokovali :)) klasika

Reagovat
Switchback

mně už funguje

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, ale v dnešní době už se vyplatí mít stejného poskytovatele internetu a kabelovky? Pak se člověk může díky těm vychytávkám vysrat na streamy a nemusí řešit, jestli se mu to v půlce nesekne.

Reagovat
smazaný uživatel

Sport 1 i 2 mám, takže streamy na primeru hledám tak jednou/2x za sezonu, když nemám přístup k mojí televizi. Větší problém je Premier league. Digisport nevlastnim a tam to jinak než streamem nevyřešim

Reagovat
smazaný uživatel

No a kdo ti poskytuje kabelovku/internet? Jo Digi taky ne, ale tak to sleduju jenom při největších šlágrech no, jinak o tu ligu takový zájem nemám. Tam stáčí video souhrny a sem tam nějaký ten pořád s komentářem k tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Oboje UPC. Nemám s nima absolutně problém, dost se zvedli, sportovní programy mám všechny, kromě Digi. V Premier league sleduju každej víkend tak 2 zápasy + teda Primeru. A párkrát obnovit spadlej stream, když v poslední době těch HD hodně, to k tomu už tak nějak patří :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si stáhni do kompu, nebo notasu Horizon Go, máš na to právo. A nemusíš řešit streamy a můžeš sledovat na mobilu nebo notasu/kompu/tabletu Sport 1 i 2 a vlastně cokoliv, co sleduješ nromálně v telce.

Reagovat
Jerichoo
Reagovat
smazaný uživatel

Messiho nádherná klička.

Reagovat
smazaný uživatel

skdoa ze to alba neposlal z prvni a neco tam vymyslel

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak. Vymýšlel tam dávno vymyšlené. Tohle má jét na druhou tyč do prázdné, anebo alespoň vybombit do kasy.

Reagovat
smazaný uživatel

zbytocne straty a zbytocne straty

Reagovat
Jerichoo

Dnes by ponorky mohli potrápiť

Reagovat
smazaný uživatel

y

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

chytrému napověz ...

Reagovat
smazaný uživatel

Je tak no, na tebe to sedí přesně, na něho ne, když píše slovensky...

Reagovat
Jerichoo

dúfam, že sa to netýka gramatiky lebo to budeš mimo

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ty jsi Slovák. Tak to sorry.

Reagovat
Jerichoo

a v češtine kde tam má byť tvrdé?

Reagovat
Jerichoo

mohly?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, protože Ponorky jsou ženského rodu.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu jirka neřeší jestli se jedná o český, nebo slovenský pravopis.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda z obou stran

Reagovat
smazaný uživatel

Luisito pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Takéto tempo a rýchlosť som od barcy nevidel snáď 3-4 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Bez karty?!!!!!!

Tohle bylo na oranžovou.

Reagovat
patas92

bez karty

Reagovat
smazaný uživatel

Na kriminál!!!

Reagovat
Switchback

Neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Měl to kopat Neymis

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byl gól, Luisi.

Reagovat
Switchback

škoda

Reagovat
patas92

tohle je už ale nenormální

Reagovat
smazaný uživatel

To je karma za to, že je vylízaný a kouše lidi

Reagovat
smazaný uživatel

luis toho gola snad neda

Reagovat
smazaný uživatel

So close, yet so far...

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez už začína s Bejlom ako pat a mat

Reagovat
smazaný uživatel

Sice zatim nedává góly, ale herně 100x radši Suáreze jak Garetha :)

Reagovat
smazaný uživatel

ZA toto zltu ??? No choj do prdele .

Reagovat
celeb

Hladame tunera na zostelovanie mieridiel Luisa Suareza.

Reagovat
smazaný uživatel

700. pro nejlepší klub na světě Real Madrid

Reagovat
FUnk

Reagovat
Switchback

... ani v Madridě

Reagovat
valloire

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Německý komplex nemůže chybět Kolik jich lovil Manuuu včera? A už mu neskáče zeď když nemá, nebo tak?

Reagovat
bayern987

Vidím že to dobře nezvládáš, jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, co nemám zvládat To, že Bayern minulý rok dostal přes piču, Real vede ligu o čtyři body, nebo že nemám špatné životní období? Promiň ne každý je smutný, kdyý není v depresi nebo mu to nejde.

Reagovat
bayern987

Já doopravdy nevím na co si hraješ, nebo co ti je, já jsem o Bayernu nepronesl ani slovo, a ty seš z něj doslova vyvedenej z míry. Dle mne jsi zrovna teď neunesl to, že jsem nesouhlasil s tvým komentářem, jinak by jsi na něj úplně zcestně nereagoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne já nemám rád, když přijde pičus, co se vyjadřuje o Realu fekálně všude, i když se to jeho nazi klubu absolutně netýká. Pak tady začne ještě moralizovat, když na to se svým intelektem nemá a ohání se zcestně.

Reagovat
bayern987

Prosím najdi mi kde se vyjadřuji o Realu fekálně, a ještě všude. Já moralizuji? Aha. A kdo se tady ohání zcestně je zjevné. Já zas nemám rád lidi, co neunesou to, že s nimi někdo nesouhlasí, nevhodně nazývají nějaký klub jenom proto, že mu dotyčná osoba fandí, neodpustí si nadávky, vulgarity, atd... S tebou nemá smysl vést debatu, člověk se dočká jenom urážek, proto debatu ukončím.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, jsi piča.

Reagovat
valloire

Japa Bayern? Ze startu čtyrka? Bayern04.

Reagovat
bayern987

Jojo smůla, co roberos?

Reagovat
valloire

co je s nim?

Reagovat
bayern987

Nic, to musíš vědět ty.

Reagovat
valloire

Právě že nevím. Zato jsem se dozvěděl, že si s váma včera vytřel podlahu Wolfsburg. Podobně jako my na jaře.

Reagovat
technecium

Počkat, nehrávali jste náhodou s Barcou tenis jeden čas?

Reagovat
smazaný uživatel

Minulost, na kterou se zapomenu. Ale vy jste s náma prý kdysi dávno hrávali ani nevím co, protože deset nula snad není nromální nikde

Reagovat
technecium

Relevantní argument asi jako: drž hubu

Reagovat
smazaný uživatel

ÉÉÉ, ne? Vytahuješ minulost, já taky. Dostat deset nebo jedenáct je zkurvený trapas a nezajímá mě, jestli jim třeba Franco hrozil křížem a hřebíkama. Taková bída je zapálení stadionu. Takže tak no.

Reagovat
technecium

Prorovnáváš dobu 5 let nazpět, kterou zde 99% lidí pamatuje a dobu, kterou tu na 100% nikdo nezažil? Jedna paní povídala však jo.

Reagovat
valloire

11 gólů jsme teda nedostali

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
kubys

Mně je těch kluků z Anglie normálně líto, jak Suarez tak Bale naprostý běs.

Reagovat
technecium

ten hype okolo tý ligy už pomalu končí

Reagovat
smazaný uživatel

Nech tak, tady se stejně najdou zastánci obou, kteří ti ukáží, že vlastně hrají dobře a ty peníze se už te´d vracejí.

Reagovat
celeb

No Masch siel do dobreho rizika.

Reagovat
smazaný uživatel

Čeryševa na začátku vyučil Messi. Od tý doby už zbytečně dohrál dva souboje.

Reagovat
patas92

co se v Realu naučíš...

Reagovat
smazaný uživatel

JE TO TAK !

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, takovej nesmysl.

Reagovat
patas92

tvl

Reagovat
technecium

takovej náhoďák

Reagovat
-Kopy-

gooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

takovy luck gol

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOLLLL

Reagovat
Switchback

haluz

Reagovat
FUnk

z hovna upletli bic

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooool

Reagovat
blunted

omg takova haluz

Reagovat
Jerichoo

Deniiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

Tie brejky su ale totalna katastrofa

Reagovat
Miguel19

Busquetsův hráč. Ale hrozně "hokejovej" gól..

Reagovat
kubys

Pinball

Reagovat
valloire

Villarreal goooooool

Reagovat
Ed_Hazard

Denis krása stíha nádheru, poprav to katalánske zlo

Reagovat
misinho7

Madridska skola deniiis

Reagovat
garruklol

Suarez se do toho dostane, i kdyz mu to ted nejde. U Balea o tom mam ale pochybnosti...

Reagovat
technecium

zas ta hra na centry?

Reagovat
smazaný uživatel

alba taky vzdycky trefi hned prvniho protihrace...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mu obvykle jde, ale dneska má velkou smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam divny pocit, ze to dneska bude 0:1, popripade se jeste jednou urvou z brejku a bude finito...snad leos s neyem zacaruji, nebo i luis hatrick

Reagovat
smazaný uživatel

nech si svý pocity. Prostě nás ten nesmysl umrtvil, ale to po přestávce odezní. Ponorky zatím mělyjednu akci.

Reagovat
celeb

kurnajs, este mi aj stream zacne sekat po tom haluznom gole.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutocne ako hra Jonathan Dos Santos

Reagovat
technecium

Zkusil bych neotřelou taktiku... prostě jim kopnul míč a stáhnul se před vlastní vápno a hrál na brejky... Co by udělali? Kopnuli nám míč nazpět?

Reagovat
smazaný uživatel

to je taktika

Reagovat
Firkraag

To mě taky napadlo , hrát proti autobusu autobus.

Reagovat
technecium

Já jsem naprosto nepochopil, proč všichni uchcávali z "ofenzivní hry Nizozemska na MS". Co by dělali Nizozemci, kdyby jim ty Španělé ten míč prostě jenom dali a nesnažili se vyhrát? A nechali to tvoření hry Nizozemcům... Prohráli by 5:0 Nizozemci?

Reagovat
smazaný uživatel

tak spanele by na brejky asi nehrali

Reagovat
Firkraag

Nemohu soudit, ten zápas jsem neviděl. Ale nemyslim si, že by Holandani hráli nějak ofenzivně, spíš bych řekl, že hráli hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta ve vápně? To je jistota nególu.

Reagovat
celeb

Rafinha hra lepsie nez don Andre dnes. Navyse sa zacinaju motat v tych istych priestoroch a Messimu chyba podpora (Rakitica). Stiahol by som Iniestu, nechal tam hrat Rafinhu a poslal na plac Rakitica. Ono by mohol dojst namiesto Iniestu aj Jeremy a Masch do stredu, ale proti ponorke je to moc velky risk.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha uplne neviditelny dneskam ma mozno ani nie polovicu dotykov s loptou ako Iniesta . Az na tu strelu to zatial iba posuva po ihrisku .

Reagovat
celeb

ja ho vnimam na ihrisku od zaciatku (na pravej strane), vidim ho casto v obrane (neporovnatelne castejsie nez Iniestu), neskor v strede a nalavo, potom naspat napravo. Iniesta podla mna dnes nehra tak, ako posledne 2 zapasy. Za mna Rafinha lepsi. Akurat si ho casto mylia komentatori s Neymarom, ale 12 je 12

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Gio chod vystriedat to je velka tragedia .

Reagovat
smazaný uživatel

Ze druhý vlny tam nikdo není. Tolik odražených míčů jsme mohli mít, ale ... když Andrés je tam k ničemu a Rafinha tam není vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

jednou tam Rafinha šel a je z toho gól

Reagovat
smazaný uživatel

jenze rafinha byl v prvni vlne

Reagovat
smazaný uživatel

NEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
patas92

golasoooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
patas92

Rafinha skvělá

Reagovat
Switchback

coje coje coje

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, Asenjo famózní. V druhém poločase se asi Barca rozjede, ale zatím to není od Ponorky vůbec zlé. Tak kvalitní obranu jsem nečekal.

Reagovat
blunted

tak ponorka ma druhou nejlepsi obranu v lize... resp je na druhym fleku s realem

Reagovat
smazaný uživatel

Odešel jim Gabriel... Navíc na Camp Nou je to vždycky hrozně těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel ale sedel ked hral Ruiz a Mateo .

Reagovat
Phillipinho

Ale uzdravil se Mateo

Reagovat
smazaný uživatel

Neyyy

Reagovat
celeb

mohlo byt 0:2, kedze mame na stoperovi nizkeho Mascha so zlym vyskokom.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jaj no tka 4-1 je celkom realny vysledok . Gio musi dole . Zbytocne kluckuje vsetko riesi zle , zbytocne straty a co brejk to ho Gio zabije .

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona dal gol proti prumernemu viraleralu a mystni fan barcelony se z toho muzou posrat, to my na realu davame 4-5 golu za zapas a neryseme to ale chapu ze pro vas je gol svatek

Reagovat
sensei25

demencia v priamom prenose....xD

Reagovat
celeb

priemerny Villarreal, ktory taha 18 zapasovu snuru bez porazky

Reagovat
technecium

a právě kvůli těm 5 gólům za zápas jsi jim nepochybně začal fandit stay příživník

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jeden cigáne z Orlové, vrať se zpátky do školy i s tím telefonem co jsi ukradl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Další člen intelektuálního křídla, které má mimochodem mezi merengues silnou majoritu. Tento by klidně mohl být v radě.

Reagovat
valloire

Ponorka ve druhý půli vypustí torpedo a potopí tu katalánskou bárku.

Reagovat
Switchback

Se zase uklidni.

Reagovat
valloire

jj, jsem se rozdivočel

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme ponorka!!!! Máte na to :) Barča zase solidně hoří v obraně při protiutocích A Suarez je po Vermaelenovi nejlepší koupě :DDDD

Reagovat
sensei25

Suarez je skvely,aj ked mu to tam nepada...sto krat lepsia kupa ako ten vas kon z tottenhamu...

Reagovat
smazaný uživatel

Henten saso dava take nahodne goly ze az. Dorazky do prazdnej, z prvej neobsadeny v 16 tke. Nechapem tych obrancov ze si ho nevedia ustrazit. Neni najrychlejsi, je maly, nefyzicky, tam to treba okopat a poslat na aro

Reagovat
sensei25

saso sa vola gareth bale....ten by aj mohol dat do prazdnej,dorazku,ale je to drevak....tak tu neplac prosim ta....

Reagovat
smazaný uživatel

Bale ho prevalcoval v 1 sezone, rozhodol CdR a to naco sme cakali 12 rokov ! Nema teraz formu ale to nemali viaceri. Ved on este pochybovacom v jeho uzasnu rychlost, skvelu strelu, rychlu klucku, schopnostou rozhodovat zapasy zavrie hubu

Reagovat
sensei25

okrem golu nulovy prinos pre muzstvo...tu LM by ste vyhrali aj bez neho...atletico bolo v predlzeni uz ko...a cdr,na ten sa vysrat...je to kopac,nic viac...a nezabudni zit z tej jednej sezony dalsich 12 rokov...

Reagovat
smazaný uživatel

Najvacsi prinos pre team su goly a body. To chces povedat, ze taki hraci ako Van Nistelrooy, Makaay, Trezeguet, Beckham ktori nehrali na krasu, nerobili technicke parady mali nulovy prinos?Zato avali goly a rozhodovali zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

tak na to, ze je nefyzicky tak toho ustoji xkrat vic nez fyzicky krasne dokonale svalnaty ronaldo jinak ze ney neni nejrychlejsi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Prej ustojí víc než Ronaldo tvl

Reagovat
smazaný uživatel

a ne snad? vzdyt buznicka pada i kdyz se ho hrac ani nedotkne

Reagovat
technecium

no ano

Reagovat
celeb

Ronaldo nieco aj ustal bez padu?

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně jste se tady sesypali koštata

Reagovat
smazaný uživatel

proč na takovýhle příspěvky reaguješ?

Reagovat
smazaný uživatel

sam nevim, holt jsem vul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez sice vypadá v koncovce dřevěně, ale tím svým pohybem roztrhává obranu, čehož pak můžou využít ostatní. On je vlastně v permanentním náběhu.

Reagovat
smazaný uživatel

danii, nezkousej to prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Alves víc takovejch střel

Reagovat
patas92

Pique král v poslední době

Reagovat
patas92

dneska už nic nepíšu

Reagovat
valloire

Reagovat
Miguel19

Dokraloval

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

No to byla óda na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Další takovej nesmysl. Tohle je fakt zápas blbec.

Reagovat
Miguel19

Pique

Reagovat
technecium

no tohle jsem už někde viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Viettooo sakra toho chlapca by som bral k nam

Reagovat
valloire

torpedo zásah

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

jo jako tohle, opravdu? skutecne ? moc moc hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Gio opsravedlnujem sa . To bola parada

Reagovat
Miguel19

Ale Santos skvěle. A to už to vypadalo, jak to klasicky posere...

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Hahah

Reagovat
drussbarb

Já se poseru

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOO

Reagovat
-Carles-

Rafaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Hahahahahahahahaha

Reagovat
valloire

takový houmry

Reagovat
-Carles-

Reagovat
ďuriLFC

Luisinko skvelo

Reagovat
smazaný uživatel

GOLASSSSSSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
sensei25

podmeeeeeeeeeeeee

Reagovat
patas92

uuuuuuuuuuuuuu Messiiiiiiiiiiiii

Reagovat
technecium

krááááálll

Reagovat
Miguel19

Neuvěřitelný

Reagovat
drussbarb

Bože, poď!!!!

Reagovat
SIRBRANIKE

Teraz to tam musí padnúť znovu, chalani trhajte!

Reagovat
SIRBRANIKE

Joooooooooo Kanibal paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

AAAA

Reagovat
smazaný uživatel

M,ADAFAKO JOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Barča a její megaluck

Reagovat
Switchback

BŮH

Reagovat
Rattlesnake

king.

Reagovat
MadMrJacky

Zápas jak víno :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je BARCA!!!

Reagovat
bayern987

MEEEEEESSSSSSIIII

Reagovat
-Carles-

Zápas

Reagovat
MadMrJacky

Ale takovou střelu svojí slabší nohou? Klobouček

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

steně ji má jen na opírání

Reagovat
celeb

obaja stoperi zle. Masch si kryje hraca a necha ho predlzit hlavickou dalej, potom sprintuje spat posledne 3 kroky vypusti .... a uz je neskoro.

Piqueho neriesim.

Reagovat
blunted

na pravou dobry

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Faul Neymara?

Reagovat
smazaný uživatel

luise, ale i tak

Reagovat
technecium

zdá se mi to, nebo jsme změnili taktiku na 4-1-2-1-2 ?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha čím dál lepší

Reagovat
celeb

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je nejlepší hráč, jakého jsem zatím měl možnost vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dneska hraje (zase) famózně. Vlastně celou sezónu hraje suprově, ale dneska vážně geniální výkon zatím.

Reagovat
Dr. Admess

On to nefoukl?

Reagovat
technecium

dělá si prdel ten rozhodčí?

Reagovat
smazaný uživatel

proč neuznali gol ponorky?

Reagovat
Petřík-FCB

myslim že offside potom, kdy to někdo v tom hloučku tečoval

Reagovat
sensei25

cista penalta boha,co jebe tomu rozhodcovi...sak mu brankar skoro nohy zlomil

Reagovat
smazaný uživatel

zadna penalta, wtf ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byla pentle a rudá. Sudí zase mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Switchback

wtf

Reagovat
kubys

Dafuq?

Reagovat
drussbarb

Červená a penalta, sorry

Reagovat
Miguel19

Však Neymar uklouzl. Padal dávno před kontaktem.

Reagovat
smazaný uživatel

neymarovi zezadu prejeli pres nohu a golman ho pak dorazil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Miguel19

Pro mě penalta rozhodně ne, správně posouzeno.

Reagovat
drussbarb

No mně to z opakovaček připadá jako jasný kontakt bez balónu, který udělal poslední hráč, takže nejen penalta, ale i redka

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Miguel19

Neymar

Suaréz

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
alcantara

Wtf

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože to nebyla penalta?? to je komedie...

Reagovat
blunted

PENALTA!!!

Reagovat
misinho7

Tak toto vobec nebola penalta

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

by me zajimalo kolikrat si to rekl o penalte, co piskli pro vas

Reagovat
smazaný uživatel

Rozkošné

Reagovat
Ed_Hazard

wtf z opakovačky zo zadnej strany bolokrásne vidieť ako sa Neymar po strele šmykol a až potom narazil do brankára, sa čudujem že si pri tom nevyjebal členok ak by sa nešmykol tak by brankára na sto péro preskakoval, bol by blbec ak by šiel do takého súboja, tam už ide o zdravie

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelončania ťa vysmejú

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, Uefalona....

Reagovat
REPLIKATOR

si dělá prdel rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Messiho přihrávka na Neye byla zase geniální

Reagovat
alcantara

Rozhodca za oba momenty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Reklama na parádní fotbal, skvělý nasazeni spojeny s paradnim technickým fotbalem, proste PD.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po delsi dobe koukam na Barcelonu (fandim Realu) a musim rict, ze nebyt te nic moc obrany, tak by to byl asi docela valec .

To utocne trio skvele funguje a paradoxne se mi nejvic libi Suarez.Neustale se tlaci do zakonceni a zaroven vytvari dost sanci.Rafinha je taky dost dobry, ale nemam ho nakoukanyho, takze netusim, jestli je tohle jeho standart.

Na druhe strane Vietto taky parada.Dobry match

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha hrál za Celtu pod Enriquem jako bůh, doufal jsem, že ho bude nasazovat a teď se do toho začíná dostávat, i když toho zvládne mnohem víc. Luis se všude tlačí a nic nevypustí. Sice nedává góly, ale i díky němu takhle září Leo a Neymar, kdyby tam byl Pedro a dokonce i (menší) Alexis, takhle by to nefungovalo.

Rafinha teď brilantní skluz!

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, Suarez skvele dela na tym.

Dokonce je mi az proti srsti, jak se mi ta jejich utocna hra libi a oproti predchozim sezonam, mi to prijde o dost primocarejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

:) Je to přímočařejší/rychlejší. Hlavně díky posazení Xaviho a v posledních několika zápasech kvůli Messimu na lajně, kde kraluje a hraje jako za mlada.

Reagovat
valloire

Za co penalta? Jste normální, však padal sám

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

podivej se pak znovu, jak ho hrac zezadu sjel po lytku + golman ho dodelal, je jedna vec, ze fandis realu, druha vec je to, ze si kokot, ikdyz ono to k sobe asi patri....

Reagovat
smazaný uživatel

nesjel mu po lýtku, teraz to ukazovali znova, a padal skôr, ako došlo ku kontaktu s brankárom

Reagovat
smazaný uživatel

to ze padal driv je pravda, to, ze mu sjeli po lytku je taky pravda, to, ze to mela byt penalta, urcite !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

jo, já jsem kokot, ale nejsem slepej

Reagovat
smazaný uživatel

Slepý určitě ne,to nikdo neříkal.

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Switchback

nedivoč

Reagovat
valloire

Reagovat
blunted

messi dnes sileny prihravky

Reagovat
smazaný uživatel

Messi takovej lepší Horváth

Reagovat
smazaný uživatel

Možná tak stejný.

Reagovat
celeb

ake vysvetlenie nepiskania jedenastky po faule na Neymara? Obhodi si brankara, ktory sa nedotkne lopty, zlozi Neymara a nic?

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Shodnem se aspoň na tom, že sejmul hráče aniž by se dotknul míče?

Reagovat
smazaný uživatel

s nim se shodnes jen na tom, ze vsechny penalty pro real sou odpiskany spravne a ronaldo je nejlepsi hrac celeho vesmiru...

Reagovat
valloire

sejmul, ale co měl jako dělat?

Reagovat
technecium

Ale na to se pravidla neptají

Reagovat
valloire

vždyť Neymar byl v pádu...to faul není

Reagovat
Phillipinho

Neymar padal uz pred kontaktem s Asenjem. Tady neni co resit, zadna penalta.

Reagovat
loki5

Tohle rozhodčí vyhodnotil správně. né každý pád v šestnáctce je pentle.

Reagovat
el Principito

Reagovat
MadMrJacky

Nevím jaký platí pravidla pro tyhle situace útočník-brankář. Je ale pravda, že Ney padal už předtím. Ale skluzem ho přejel slušně... být to obránce tak se není o čem bavit

Reagovat
Dr. Admess

Výborně, LE. Akorát tohle střídání mělo přijít už o poločase.

Reagovat
Rattlesnake

Villarreal . Jsem rád že jsou zpátky nahoře.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
kubys

Hurá Masch do zálohy, konečně nebude muset Busovu úlohu suplovat Iniesta.

Reagovat
One-Real

Vyměnime Balea za Vietta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Když přemýšlím nad tím, jak lehce nadprůměrný hráči z PD jsou hvězdami v PL, tak bych snad ani nechtěl vidět co by tam vyváděl Messi proti těm polenům v obraně

Reagovat
Dr. Admess

Dvakrát víc by si z nich dělal trhací kalendář než to dělají Alexis, Agüero, Diego Costa a další ex-hvězdy PD..

Reagovat
smazaný uživatel

Jmenovitě?

Reagovat
blunted

copa bude lux!

Reagovat
2miguel1

Messi? Genius

Reagovat
smazaný uživatel

86.minuta 3:2 pro nas a Leos to tam naplno presuje !!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz uz jsem napsal svuj prvni prispevvek o Barcelone, tak musim udelat rovnovahu ve vesmiru a pochlubit se, ze jsem dostal ten nejlepsi darek k narozeninam - listky na Real - Schalke s ubytovanim a dopravou,takze uz ted se mi o tom zda a jsem natesenej , jak malej

Reagovat
smazaný uživatel

všetko najlepšie

Reagovat
smazaný uživatel

díky :)

Reagovat
smazaný uživatel

uuuu to bude zážitok

Reagovat
misinho7

Zavidim

Reagovat
CHONG

Gratulace, užij si to, já letím 12.3. do Madridu na týden, tak zaskočím na Levante

Reagovat
smazaný uživatel

Diky , Ty taky

Byl jsem na fotbale vsude mozne, ale na Realu, kteremu fandim od mala jeste ne, paradoxne.Takze to rodina nastesti vyresila za me

Reagovat
CHONG

A to ti koupili nějaký komplet zájezd, nebo zvlášť letenku, zvlášť vstupenku a zvlášť ubytování?

Reagovat
smazaný uživatel

Vse zvlast.

Konkretne mam zaplaceny hotel,listky a k tomu budget na letenky ktery jeste dokrmim a vezmu to pres Maroko,kde dam par dni mini dovolenou,takze uplne idealni kombinace.

Reagovat
CHONG

A ty lístky koupili přímo ze stránek Realu nebo přes nějaké zprostředkovatele?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pres zprostredkovatele,dost drahe a celkem komplikovane,protoze listky neposilaji mimo Spanelsko,takze je budu vyzvedavat v hotelu,kde budu ubytovany.

Reagovat
CHONG

Jo, to znám.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky Ti přeju vše nejlepší a ať si to pořádně užiješ. Je pěkné tu po čase vidět normálního merengues!

Reagovat
smazaný uživatel

To je dickhead ten spolukomentátor na being

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Je skvělej..

Reagovat
blunted
Reagovat
smazaný uživatel

jojo, ray je dobrej klacek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

náhodou, ja ho žerem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

je to frajer

Reagovat
Ed_Hazard

Uche vyrovná

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal to dojebal uplne. Takto stratit zapas po tom co 2x viedol

Reagovat
Switchback

V suchým

Reagovat
smazaný uživatel

Messi zase kouzelny. Neskutecny hrac, ten hrehled, ty prihravky, proste top + samozrejme golik

Reagovat
loki5

A zase pravou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně atraktivní zápas, škoda toho výsledku, ale nezaujatý se musel královsky bavit.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda přeškoda!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To byly nervy. Do konce jsem se obával, že nám tam padne nějakej další nesmysl. Ohromná poklona hráčům, že se dneska o to vítězství takhle porvali.

Ponorky hrály organizovaně a měly dost štěstí. Ale i to jim mohlo přinést bod z Camp Nou. Mají tam kupu technických seběhaných hráčů. Ti můžou ještě něco dokázat.

Nejlepší na place Messi. Čeryšev byl hodně namotivovaný a měl tam 3 zákroky, za které klidně mohl dostat kartu. Sudí jedna ohromná hrubka a jedna velká chyba. Naopak souboje ve středu pole foukal dost úzkostlivě, což víc nahrávalo Barce.

Moc důležitej mač. Nejen ty body, ale i to, jak mužstvo reagovalo na nepříznivé stavy ... Velká spokojenost.

Ale co mě trápí (a už strašně dlouho), to je Iniesta. On hraje pořád tu svoji hru, která pro nás byla hrozně prospěšná v éře pár let zpět, kdy to takhle hrálo celý mužstvo. Dneska svým předržováním balonu a zpožďováním akcí strašně prudí. Že se už nenaučí být nebezpečný ve finální tázi, jsem se smířil. Táhne mu na 30 a střelu a koncovku už nezlepší ... Ale v tý mezihře by to zrychlovat mohl. Přihrávky má skvělé, přehled taky ... Teď to jen využívat.

Reagovat
smazaný uživatel

No jenze co s tim Iniestou, mame Rafinhu, S.Roberta, Rakitice, Xaviho, ted prijde Halilovic a Iniesta pusobi dost casto tak, ze na tom hristi ani neni, on byl par let zpatky kouzelny, jenze to je minulost, ted ma obcas nejaky hezky momenty ale zdaleka to neni ten hrac, co byval. Fakt nevim, co s tim.

Reagovat
celeb

este minuly rok bol najlepsim v strede. Tento rok tie nestastne MS, rapidny pokles formy, zranenie, posledne 3 zapasy ide hore. Ale obavam sa, ze mu uchodi vlak.

Reagovat
ADM

Ehm, Iniesta bude mať 31..len taký dodatok

Reagovat
loki5

Mě třeba hodně potěšil Rafinha. Jako záložník hrál výborně a snad to bude příslib do budoucnosti.

Jinak zápas skvělí a ponorka hrozně nebezpečná dopředu a bez nějakých výraznějších faulů.

Na druhou stranu Pique je hrozně nevyzpytatelný. někdy hraje hrozně ležérně a dělá dost hrubky.

Reagovat
Visca el barca

Barca hlavně opět začína bavit A spoustu lidí si to tady začíná všímat a tak to má bejt.Já pro dnešek spokojenost. Ten tým má charakter a je vidět, že se jentak nepoloží. Loni by jsme nevyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

Píšem pod súhrnom tiež o Iniestovi a jeho prínose pre Barcelonu, podľa mňa už lepší nebude a toto na tím s ambíciami Barcy už moc nestačí. Tie prihrávky a prehľad bude mať skvelý aj v 40tke, to sú automatizmy, roky drilu a talent. Ale to naviac čo Barca potrebuje on už neponúka a kebyže nemáme BAN na nákupy tak v lete podľa mňa usadne na lavičku alebo odíde, pri všetkej úcte k nemu. Áno Real hraje iný štýl a iný futbal, ale aj tak keď porovnáme prínos pre hru od Jamesa prípadne Isca, hrajúcich na pozícií porovnavajúcej sa s tou Iniestovou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už ohledně tohohle napsal dost, takže už se v Andresovi vrtat dál nebudu, ale pravdou je, že kdybychom na jeho fleku měli přímočařejšího hráče, tak by to pro TUHLE Barcu bylo možná prospěšnější.

Je ohromným paradoxem, že v letech, kdy jsme hráli naši házenou, neměli v našem fotbalu místo Thiago a Cesc. A letos, když hrajeme docela obstojně rychle, tak tady nemáme ani jednoho z nich. Takový Thiago by místo Iniesty pasoval neskutečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago je neustále zraněnej, buď rád že dostává prostor Rafinha Cesc v Barce nehrál zle, ale nikdy by to nebylo to stejný co v Anglii, protože není s míčem tak rychlý a jistý jako Iniesta, Xavi, nebo Brazilci. Bylo by to podobné Rakitičovi, tím jsem si jist. V Anglii vyniká hlavně kvůli tomu že má na vše dvakrát víc času..

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
X-bano-X

Za tieto rúhavé slová vás dvoch stihne spravodlivý trest.

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

shoříme v pekle

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakoniec sme uzavreli obchod s Al-Gharafou, nepríde síce Lisandro Lopez, príde Miku

Reagovat
Phillipinho

Netopyr opet venku slabej....

Reagovat
Pipo123

Obrana Valencie tragická, hlavne stopérska dvojia nevie

Reagovat
Israha

Mustafi je tam jak namalovaný, a Otamendi taky jeden z horších výkonů v sezoně (ale je z té dvojice pořád ten lepší)...ale oni hrajou strašně bídně i dopředu. Parejo jediný se tam snaží něco udělat, ostatní statičtí, bez balonu, mimo hru.

Reagovat
-Kopy-

ach jo, začnem dobře, chybí finální přihrávka jen a pak dostanem parádní gól a úplně nás to sejme, ke všemu se deska poprvé v sezoně špatně vyspala stoperská dvojice...venku je to vážně hrozný s námi.

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga je výborná. Jsou tvrdí v obraně a hbití v útoku. Samu plus Samuel.

Valencie držela v začátku opratě docela pevně v rukou, ale chybí jim invence.

Cancelo kope ty standartky docela solidně.

Reagovat
Phillipinho

Guerra bude pro Malagu velmi dobra posila. Potvrzuje svoje kvality. Nechapu, ze se neprosadil v Cardiffu.

Reagovat
Phillipinho

Guerra bude pro Malagu velmi dobra posila. Potvrzuje svoje kvality. Nechapu, ze se neprosadil v Cardiffu.

Reagovat
smazaný uživatel

Angláni preferujú svojich anglánov. Aj keď bude konkurent o triedu lepší, anglán musí hrať. To svojho času hovoril aj Szilárd Németh ked hral v Midlesborough.

Reagovat
Phillipinho

A co jeste dela na place Gomes je pro me zahadou. Naprosto katastrofalni vykon

Reagovat
-Kopy-

jj Dani dneska lepší než on

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm. Clos Gomez.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec byla Valencia možná nebezpečnější o desíti.

Reagovat
Phillipinho

Jo, dobre se bavim. Na Malagu se letos kouka hezky, spousta rychlych a technickych hracu....

Reagovat
Phillipinho

Darder, Juamni, Samu, Samuel, Horta. Mladi vyborni technici.

Reagovat
Pipo123

Hrôza výkon Valencie

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

No čo sledujem druhý polčas tak každý jeden súboj pripískava sudí Malage

Reagovat
-Kopy-

Cancelo hloupej.

Reagovat
Pipo123

negredo

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Môžme si hovoriť, že hraje zle ten a ten a možno povie každý niekoho iného niekto stoperska dvojica, niekto Gomes, niekto Cancelo, niekto povie, že utok je napiču a možno to bude aj pravda a môžme so sebou súhlasit, ale toto neni o individualitach. Toto je o tom, že medzihra Valencie je tragicka, proste mužstvo si neviem dať pár prihrávok po sebe, na to , že má hlavne v zálohe veľmi kreatívnych hráčov je to veľká bieda a preto aj trpí útok, ktorý absolútne nedostáva lopty a pretažená obrana, ktorá je pod tlakom..

Minule som to písal, že prečo sa Valencie dala tak zatlačit Sevillou doma a dalo sa to ospravedlnit tým, že vyhrávala.. Ale to sa nedá osrpavedlnit a neni to chyba individualita ale podla to ide na vrub trenera

Reagovat
smazaný uživatel

ale nechcem znižovať výkon Malagy, ale potencial timu Valencie je niekde uplne inde ako toto.

Reagovat
Phillipinho

jo naprostej souhlas. S mezihrou ma Vale problem celou sezonu. A tenhle system, co ted zacal Nuno hrat je fakt hroznej. Nikdo ze zalohy nevi kde ma hrat a balon se k utocnikum dostane jenom dlouhym nakopem. Az na Enza vsichni v zaloze hrozne spatni...

Reagovat
-Kopy-

tak Piatti se zranil a Feg jel na APN a těch střeďáků máme dost, tak se to nabízelo...jsem zvědavej jestli se vrátí zase na hru s křídlama

Reagovat
smazaný uživatel

jj a hlavne v zapasoch venku je to viditelne. To sa neda kukat, ako o triedu slabsi zaloznici domaceho muzstva motaju kombinaciami lepsich a technickejsich hracov Valencie. Ale tak či tak Nuno dostane prilezitost a hodnotit sa bude az na konci sezony. Ale necakam zazraky. ale jasne je, ze vsetko horsie ako 4. miesto bude velky neuspech..

Reagovat
celeb

o to 4. miesto bude obrovsky boj. Sevilla vyzera byt velmi silna, ponorka je vyborne zostelovana a dari sa jej, Malaga bojuje (tej verim najmenej). Valencia si nemoze dovolit takto stracat body (aj ked na Malage).

Reagovat
Phillipinho

Amrabat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele