Primera División - preview 19. kola

16.01.2015, 08:34, aktualizováno 18.01.2015, 08:38
Previews
Real Madrid před sebou má malé derby na půdě Getafe a bude si chtít udržet první místo v tabulce. Atlético hostí poslední Granadu, Barcelona cestuje do La Coruni a Sevilla změří síly s Málagou. Celé kolo zakončí duel Elche - Levante...
Getafe CF - Real Madrid  (neděle 12:00)
Po pohárovém zklamání musí Real Madrid rychle přeladit na ligovou notu, kde jej od dvanácté hodiny v rámci městského derby čeká výjezd na půdu Getafe. Cíl madridského giganta je jasný: potvrdit roli favorita a udržet první místo v tabulce před dotírající Barcelonou.

Obhájci Copa del Rey se v letošním ročníku příliš neohřáli. Již v osmifinále totiž Bílý balet narazil pro změnu na loňského ligového šampiona, tedy Atlético Madrid, a se zlou se potázal. Po nevyvedeném prvním zápase, z nějž si Real odvezl do domácí odvety prohru 2:0, přišla na stadionu Santiaga Bérnabeua remíza 2:2 a tím pádem konec nadějí na bájný zisk všech trofejí, jaké lze v letošní sezoně jen získat. Velkou měrou se o toto překvapení postaral navrátilec Atlétika Fernando Torres, jenž v odvetném zápase vstřelil oba góly svého týmu.

Čtvrteční "prohra" však již nyní musí být zapomenuta - ani ligová štace zatím pro Carla Ancelottiho a jeho skvadru nevyznívá nijak zvláště dominantně, a to navzdory ještě nedávno narůstající sérii více než dvaceti výher napříč všemi soutěžemi za sebou. Nyní činí náskok Realu na prvním místě pouhý jeden bod, byť je možné jej navýšit vyhranou dohrávkou se Sevillou. "Byli bychom znepokojení, kdybychom si naposledy nevytvořili gólové šance, jenže (proti Atlétiku) jsme předvedli atraktivní výkon s kvalitou, tempem i zaujetím pro hru," uklidňoval na tiskové konferenci Carlo Ancelotti.

"Jedinou obavou jsou tak chyby, které jsme udělali vzadu při rozehrávce, ale nemyslím si, že by se měly opakovat," pokračoval italský stratég, jenž se chce místo rozpitvávání čtvrtečního zklamání raději poučit a posunout dál. "Zaplatili jsme tvrdě za naše chyby, jinak jsme úvodních šedesát minut hráli velice dobře. Nešlo hrát lépe. Nyní máme tři týdny na to, abychom se připravili na Ligu mistrů, což bude pro tým výhoda."

Getafe provází podstatně jiné problémy než jeho hvězdného soupeře. Co se však nedaří v lize (poslední výhra přišla dokonce v říjnu loňského roku!), to si tento madridský celek vynahrazuje právě v Copa del Rey, kde díky výhře nad Almérií postoupil již do čtvrtfinále. Tam na Getafe čeká favorizovaný Villarreal.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Codina - Valera, Naldo, Velázquez, Lago - León, Alexis, Rodríguez, Hinestroza - Sammir, Álvaro
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Isco, Kroos, Rodríguez - Bale, Benzema, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 13.00 - 7.00 - 1.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Granada CF  (neděle 17:00)
Jestliže se Granada chce vymanit ze samotného dna tabulky, čeká ji nadmíru náročný, ba takřka nemožný úkol: bodovat na půdě ligového šampiona, Atlétika Madrid. A zatímco domácí celek může jít do nedělního zápasu výtečně naladěn po pohárovém postupu přes Real Madrid, granadský debakl 0:4 se Sevillou byl poslední kapkou pro změnu na trenérské lavici.

Joaquína Caparrose tak na stadionu Vicenteho Calderóna již neuvidíme, vedení Granady jej totiž odvolalo a dočasně do vedení andaluského celku dosadilo dosavadního asistenta, Josebu Aguada. Jak ostatně zní prohlášení klubu na vlastních webových stránkách: "Joaquín Caparrós byl zbaven funkce trenéra prvního týmu. Počínaje tímto odpolednem se dočasně na zápas s Atlétikem Madrid chopí vedení asistent Joseba Aguado, než dojde k příchodu kouče nového."

Není se ostatně čemu divit: Granada již v Primera División táhne sérii čtrnácti zápasů v řadě, během nichž si neužila ani jednu jedinou výhru. Kromě změny v realizačním týmu došlo v lednu také k okysličení soupisky, neboť se z Valencie na hostování do konce sezony Granadě upsal křídelník Robert. Jednadvacetiletý talent by měl přispět k oživení skomírající ofenzivy Andalusanů, kteří za dosavadních osmnáct odehraných kol nastříleli ubohých jedenáct branek. Přesto granadské dělí od záchrany jen dva body.

Jak již bylo zmíněno, Atlético může jít do zápasu v dobrém rozpoložení. Ligovou prohru v Barceloně totiž přebil pohárový úspěch, když díky dvěma brankám navrátilce Fernanda Torrese vydřeli svěřenci Diega Simeoneho na půdě Realu Madrid remízu 2:2, která v kombinaci s domácí výhrou 2:0 zajistila červenobílým postup do čtvrtfinále Copa del Rey. Tam dost možná dojde na předčasné finále, neboť soupeřem bude Atlétiku opět Barcelona.

Ligové postavení obhájce titulu již není tak valné, byť ztráta na druhou Barcelonu činí pouze tři body, na vedoucí Real se zápasem k dobru pak ještě o bod více. Argentinský trenér Simeone se však nemusel zabývat na své tiskové konferenci těmito otázkami, prim hrál Fernando Torres a jeho zdánlivé střelecké zmrtvýchvstání. "Jsem velmi šťastný jak kvůli němu, tak kvůli lidem, kteří se na něj přišli na Calderón podívat (při jeho úvodním představení jako nové posily)," uvedl Simeone. "Fanoušci jsou mnohem spokojenější a není pochyb o tom, že minimálně prozatím jeho příchod probíhá nadmíru dobře."
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Moyá - Juanfran, Giménez, Godín, Siqueira - Koke, Gabi, Suárez, Turan - Torres, Mandžukić
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Oier - Nyom, Babin, Mainz, Sissoko - Yuste, Iturra, Márquez - Foulquier, El-Arabi, Lass
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.18 - 7.00 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - FC Barcelona  (neděle 19:00)
Barcelona se pokouší opět bodově dotáhnout na vedoucí Real Madrid. Využít by chtěla například špatné série, kterou má klub z hlavního města za sebou. Navíc se katalánskému gigantovi od prohry s Realem Sociedad opět daří a potvrdil to i bez velkých hvězd v sestavě.

Barcelona potvrdila ofenzivní sílu v klání s Elche v rámci Copa del Rey. První zápas vyhrála 5:0, ve druhém nastřílela jen o jednu branku méně. Prosadili se v něm proti Elche Jérémy Mathieu, Sergi Roberto, Pedro a Adriano Correia. Za Barcelonu nenastoupila mnohá velká jména, protože se trenér Luis Enrique rozhodl dát volno hvězdám typu Lionela Messiho, Luise Suáreze a Neymara. Ti všichni by měli být znovu povoláni do akce právě v utkání La Ligy proti Deportivu La Coruňa.

V dalším kole španělského královského poháru se Barcelona střetne s Atléticem Madrid, protože Elche nastřílela devět branek dohromady. Dokázala to i s mladíky typu Alena Haliloviće, Sergiho Roberta, Adamy Traoreho, Gerarda Gumbaua nebo Rafinhy. Ti všichni dokázali, že kádr Barcelony je dost široký a kvalitní, takže se trenér Luis Enrique vůbec nemusí bát. Sám po zápase předvedenou hru hodnotil následovně: "Předvedli jsme skvělý výkon i za předpokladu, že v zápase nenastoupí Lionel Messi nebo Neymar se Suárezem. Máme dostatečně kvalitní i široký tým, aby se s podobnými úkoly vyrovnal. Máme před sebou několik hodně náročných duelů a já vím, že naši hráči budou vždycky dostatečně připraveni."

Kádr Barcelony nebude ani pro utkání s Elche úplný. Barceloně je znovu k dispozici Xavi, zkušený záložník je v pořádku po problémech s lýtkem a to je pro Luise Enriqueho dobrá zpráva. Tou horší je absence Jérémyho Mathieua, francouzský obránce má problémy s levou achilovkou. Deportivo La Coruňa se bude muset obejít bez zraněného Heldera Postigy, který má problémy se zády a již podstoupil operaci.

V posledních pěti vzájemných duelech se čtyřikrát radovali Blaugranas, jednou se zrodila překvapivá remíza. Hodně zajímavý byl zápas na stadionu Riazor, protože bylo k vidění devět branek. Tři z nich dal Lionel Messi a Barcelona především díky němu mohla slavit těsnou výhru 5:4. Na lavičce ji tehdy oslavil dnes již nežijící Tito Vilanova. Barcelona zvládla také minulé utkání nejvyšší španělské ligy, když si poradila s Atléticem Madrid. Prosadila se celá hvězdná ofenzivní trojice, když skóre otevřel Neymar, po něm se prosadil také Luis Suárez a třetí branku si připsal argentinský střelec Lionel Messi.

Deportivo v minulém zápase takové štěstí nemělo, když jen remizovalo s domácím Levante. V utkání nepadla ani jedna branka, což budou muset hráči Deporu zlepšit. Brankář Fabri je ale přesvědčen, že jeho tým může způsobit Barceloně hodně potíží. Před zápasem brankář Deportiva tvrdí: "Nemůžeme jít na hřiště bez toho, aniž bychom mysleli na výhru. Je jedno, kdo stojí proti vám, cíl je vždycky stejný. Musíte vyhrát a hrát co nejlépe, aby si zápas užili i vaši fanoušci. Barcelona je skvělý tým a já pro ni mám jen slova chvály a obdivu, ale my se nemůžeme starat o to, kdo nastupuje proti nám."

"Naším plánem je odehrát skvělé utkání se skvělým týmem. Máme k tomu dispozice, jsme odhodlaní a každý che proti Barceloně vydat maximum. Věříme, že když se budeme soustředit a omezíme individuální chyby na minimum, podaří se nám získat nějaké body a dobrý výsledek. Budeme bojovat o každý centimetr a Barceloně nic nedáme zadarmo. Jsme hodně motivovaní a věříme, že můžeme uspět," odvážně zakončuje brankář.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 16.00 - 7.00 - 1.18
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Málaga CF  (neděle 21:00)
Vzájemný zápas rozehrají v neděli také fotbalisté Sevilly a Malagy. V atraktivním souboji z horní poloviny tabulky jsou mírným favoritem Sevillistas, kteří již v lize neprohráli pět zápasů v řadě a úspěšně stíhají první trojici. Malaga však už letos dokázala bodovat třeba s Barcelonou a návrat do pohárové Evropy myslí vážně.

Sevilla se, co se výkonnosti týče, i v letošním ročníku řadí k tomu nejlepšímu, co Primera División nabízí. Se zápasem k dobru ztrácí svěřenci Unaie Emeryho na bronzovou příčku pouhé dva body a aktuálně drží sérii pěti zápasů v řadě bez porážky. Během nich ztratili body jen s překvapením sezóny z Eibaru. O čtvrtou příčku je však letos tlačenice a Andalusanům dýchá na záda Valencie, takže souboj s Malagou by domácí rozhodně neměli podcenit už proto, že na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána dokázali Los Boquerones v minulém ročníku vydřít remízu 2:2.

"Naším cílem je tento víkend zase zvítězit a udržet si klíčovou čtvrtou pozici až do konce sezóny. Vše je nyní v našich rukou a modlím se, aby se nám to letos povedlo. V lize není mužstvo, které by mělo tak velkou motivaci do zápasů jako my. Cítím, že s každou výhrou rosteme jako tým, což je základ, na kterém stavíme," vyjádřil se před zápasem obránce domácích Alejandro Arribas, jenž do Sevilly přestoupil na začátku sezóny z Pamplony.

Hosté z Malagy prožívají rovněž vydařenou sezónu. Po slabém loňském ročníku mají modrobílí znova šanci promluvit do pohárových příček, k čemuž ale musí bodovat s lépe postavenými týmy, jako se to týmu vedeném Javi Garciou podařilo minulý týden. V 18. kole totiž Malaga uhrála proti šestému Villarrealu cennou remízu 1:1 a částečně tak napravila dojem z nepovedeného utkání s Almeríí.

Los Boquerones sice tento týden v poháru přešli přes Levante, ale v úterý na půdě soupeře podlehli 3:2. Proti Seville by podobný výkon zajišťoval praktický jistý výprask, takže hostující kouč bude po svých hráčích chtít daleko více koncentrace. "V tom zápase nám jasně chybělo odhodlání a hráli jsme až moc uvolněně. Hrozně nerad prohrávám a o to víc, když jdeme do zápasu z lepší pozice. Té porážce se určitě dalo zabránit," podrážděně komentoval poslední zápas Garcia.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Navarro, Arribas, Carrico, Vidal - Iborra, Krychowiak - Vitolo, Banega, Reyes - Bacca
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Antunes, Angeleri, Torres, Rosales - Recio, Darder - Castillejo, Duda, Samuel - Amrabat
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Elche CF - Levante UD  (neděle 21:00)
Devatenácté kolo Primera División uzavřou v nedělní večer od jednadvacáté hodiny Elche s Levante. Jak napovídá momentální tabulkové postavení, v zápase devatenáctého s osmnáctým půjde především o vymanění se ze sestupových pozic.

Favoritem budou bezesporu domácí, kteří v posledních týdnech dali zapomenout na předvánoční šňůru čtyř porážek v řadě, a úspěšně udrželi na uzdě jak ve skvělé formě hrající Villarreal (2:2), tak potácející se Athletic (1:0). "Bylo by úžasné, kdybychom se dostali ze sestupového pásma," přeje si usilovně bek Damian Suárez. V podstatě by k tomu mělo stačit nedělní vítězství, podpořené nevýhrou Almérie na půdě favorizované Valencie. "Byli jsme na sestup skoro celou dosavadní sezonu a nikdo něco takového nemůže mít rád," pokračoval obránce Elche. "Po výhře na San Mamés je životně nutné vyhrát znovu i doma."

Levante se své série bez jediného vítězství prozatím v novém roce zbavit nestihlo, momentálně se drží na čím dál nepříjemnějším čísle šest. Oproti Elche má valencijský celek výhodu dvoubodového náskoku. "Je to silný tým, agresivní ve všech řadách," všímá si Suárez. "I když by remíza mohla být přijatelná pro oba kluby, přijedou sem pro výhru. Čeká nás ostrý zápas, protože každý v sestupovém ohrožení chce co nejrychleji poskočit co nejdále. Ať už se stane cokoli, pořád před sebou budeme mít celou polovinu sezony."

Domácí se budou muset obejít bez obránce Davida Lombána kvůli karetnímu trestu, zatímco útočník Garry Rodrigues nenastoupí z důvodu odjezdu na Africký pohár národů, kde reprezentuje Kapverdy. Na straně Levante se karetní absence týkají Nikose Karabelase s Davidem Barralem, reprezentovat Senegal pak odjela záložní stálice Pape Diop. Zraněný nadále zůstává Héctor Rodas. Kouč Levante Lucas Álcaraz před nedělním střetnutím přiznal, že mu přikládá o něco vyšší důležitost než obvykle: "Samozřejmě, každý zápas je od nynějška důležitý, ale když vás čeká přímý konkurent v tabulce, tak jakýkoli výsledek má hodnotu dvojnásobnou. Když zvítězíte, váš soupeř zároveň ztrácí. Hlavně musíme mít stejný přístup ke každému utkání, což značí připravit se s vírou, že můžeme zvítězit."
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Tytoń - Suárez, Roco, Pelegrín, Cisma - Rodríguez, Adrián, Pasalić, Ňíguez - Fajr, Jonathas
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Mariňo - López, Navarro, Vyntra, Toňo - Morales, Sissoko, Simao, Ivanschitz - Casadesús, Martins
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Rayo Vallecano  (sobota 16:00)
Sobotní část devatenáctého kola La Ligy zahájí souboj Realu Sociedad s Rayem. Hostům z Madridu přelom roku výsledkově příliš nevyšel, vždyť z posledních pěti zápasů čtyři prohráli, nicméně na sestupové příčky mají stále ještě dostatečný náskok. Moyesův Real Sociedad si z Anoety vybudoval pevnost, kterou neprolomila ani Barcelona.

Ani po příchodu skotského kouče se Baskové nemohou spolehnout na vyrovnané výkony. Slavné vítězství nad Blaugranas sice naznačilo potenciál, který v týmu ze San Sebastianu vězí, nicméně vystoupení Realu v Granadě, které skončilo pouze remízou 1:1, zamezilo posunu loňského účastníka Ligy mistrů na lepší tabulkové pozice. Alfou a omegou je stále neproduktivní ofenzíva a Moyes začíná lovit hráče v anglické Premier League. Naposledy se do hledáčku Skota dostal Danny Ings z Burnley.

"Nemůžu komentovat situaci okolo jednotlivých hráčů, abych nedestabilizoval svůj nebo některý cizí klub. Nezastírám však, že Loren (Juarros, sportovní ředitel) a Jokin (Aperribay, klubový prezident) tvrdě pracují na tom, aby přišli noví hráči," uvedl na tiskové konferenci Moyes. "Máme už jen dva týdny, abychom dotáhli příchod nových hráčů, situace na trhu není jednoduchá, ale my se opravdu snažíme ze všech sil," uzavřel téma přestupů skotský kouč.

Rayo v současnosti prochází herní krizí, která vyvrcholila domácí porážkou v minulém kole od nováčka z Córdoby. Díky dobrým výsledkům ze začátku sezóny ale mají Blesky stále dostatečný náskok na sestupové pásmo a tudíž i čas dát se znovu dohromady. V útoku se stále ještě neobjeví asi nejvýraznější hráč hostů Leo Baptistao, nicméně do obrany už se mohou vrátit obránci Amaya, Insúa a Zé Castro. Na druhé straně bude chybět bek Carlos Martínez, otazník pak visí nad startem Zurutuzy a Zaldúy, kteří se sice vrací do tréninkového procesu, ale ještě nejsou stoprocentně fit.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Bella, Ansotegi, Martínez, González - Granero, Pardo - Castro, Prieto, Canales - Vela
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Toňo - Insúa, Ba, Tito - Moreno, Trashorras, Baena, Jozabed, Kakuta - Bueno, Manucho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.50 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - UD Almería  (sobota 18:00)
Po vypadnutí ze španělského poháru se pátá Valencia pokusí napravit si reputaci před vlastními diváky proti Almeríi. Domácí nepřestávají snít o účasti v Lize mistrů, takže by pro ně o sestup bojující Almeriensistas měli být snadným soustem. Hosté však potřebují do boje o záchranu každý bodík, takže Netopýři musí počítat s úpornou obranou.

Valencia v úterý prohrála odvetné utkání v rámci Copy del Rey na půdě Espanyolu Barcelona 2:0 a se španělským pohárem se pro tuto sezónu musela rozloučit. Prioritou Los Che však byla a je především Primera División, kde si na rozdíl od poháru vedou Valencijští znamenitě. Už pět zápasů v řadě neprohráli a po výpadku v minulé sezóně mají čím dál blíže k návratu do prestižní Champions League. I proto si z úterní porážky v Katalánsku velkou hlavu nedělají.

"Ve fotbale se věci mění hrozně rychle. V poháru jsme evidentně selhali, chápeme to tak, ale zároveň věříme, že za námi fanoušci stále stoji a společně dosáhneme hlavního cíle letošní sezony - návratu do Ligy mistrů," komentoval dění v klubu Diego Alves. "Jsme tým, který prohrál s Espanyolem, ale také jsme tým, který porazil Real Madrid i Atlético," připomněl domácí gólman slavné chvíle svého týmu v probíhajícím ročníku.

Hosté přijíždějí na stadion Mestalla po domácí porážce od silné Sevilly. Tu si však svěřenci Juana Ignacia Martíneze nemusí tolik vyčítat, neboť v předchozích dvou venkovních utkáních bodovali naplno a díky tomu se ještě stále drží nad pásmem sestupu, byť pouze o skóre před dotírajícím Levante. Herně je to ovšem v Almeríi bída, o čemž svědčí i fakt, že právě ony dvě venkovní vítězství ve Vigu a Málaze byly jedinými výhrami Almeríe z posledních deseti utkání. Outsider zápasu by se tak v sobotu bezesporu spokojil i s bodem.

Almería se musí ve Valencii obejít bez obránce Míchela, naopak poprvé se do nominace na ligový zápas dostal mladý útočník Dani Romera. Jedinou změnou v týmu Netopýrů je zotavení Argentince Enza Péreze, jenž v pátek po delší době absolvoval trénink v plné zátěži. Zápas začíná v 18:00, hlavním sudím bude Iñaki Bikandi Garrido.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Vezo, Mustafi, Orban - Gayá, Gómze, Pérez, Parejo, Barragán - Negredo, Alcácer
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Julián - Dubarbier, Trujillo, Vélez, Navarro - Verza, Thomas - Silva, Corona, Méndez - Hemed
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.45 - 4.50 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Athletic Bilbao  (sobota 20:00)
Další možnost napravit pošramocenou reputaci dostává Athletic v sobotu večer, když od dvacáté hodiny zavítá na půdu Villarrealu. Poslední výhra baskického celku se datuje dokonce do listopadu loňského roku, je tedy co napravovat.

Během prosincových a lednových kol Athletic navíc ani neměl nijak zvlášť obtížné soupeře. Prohry s Córdobou, Deportivem La Coruňa či Elche jen v Bilbau prohloubily výsledkovou krizi, která se táhne od samotného začátku sezony. Jedinou útěchou může být trenérovi Ernestu Valverdemu postup do čtvrtfinále ligového poháru, kde se příští týden jeho celek utká s Málagou. Nutno však dodat, že ani onen postup neproběhl nijak zvlášť uspokojivě - Athletic přešel přes Celtu Vigo s domácí prohrou 0:2 jen díky pravidlu cennějších branek vstřelených na hřišti soupeře. Není tak divu, že stadion San Mamés se ozýval nespokojenými výkřiky...

Valverde tyto protesty bez váhání označil za pochopitelné a potřebné, ovšem zároveň věří, že jeho tým není daleko od toho, aby znovu chytil formu z minulých let, která například loni Athleticu zajistila skvělé čtvrté místo v tabulce. "Potřebujeme si uvědomit, že tvoříme tentýž tým jako kdysi, a že to dokážeme zvrátit. Podle statistik si naši soupeři dokonce vytvářejí méně útočných akcí než loni, nemáme zrovna moc štěstí. Navzdory tomu všemu jsme ve čtvrtfinále Copa del Rey, takže ne všechno je úplně špatně."

Jediným hráčem Basků se zdravotními potížemi je aktuálně Guillermo Fernández, jenže ten není jediný, kdo svému celku může chybět. Iker Muniain totiž za své chování během minulého ligového kola s Elche obdržel dvouzápasový trest a v utkání s Villarrealem bude chybět. Valverdeho protějšek Marcelino se zase musí z důvodu karetního trestu obejít bez záložníka Triguerose, ovšem vítaný návrat podle všeho hlásí Mateo Musacchio, jenž by mohl opět nastoupit v základní sestavě po třech a půl měsících. Argentinský stoper se již uvedl v pohárové remíze s Realem Sociedad, kde se však nechal za dvě žluté karty vyloučit.

Přesto výsledek 2:2 ze stadionu Anoeta Villarrealu stačil k postupu, a tak se stejně jako jeho sobotní soupeř probojoval mezi nejlepší osmičku. Když pak vezmeme v potaz všechny soutěže dohromady, nepoznala Žlutá ponorka žádného přemožitele již ve čtrnácti zápasech v řadě. "Vedou si velmi dobře, jde dost možná o jeden z týmů, které jsou v lize nejvíc ve formě," prohlásil Valverde na adresu svého někdejšího zaměstnavatele, kde si odbyl nanejvýše nepodařené půlroční angažmá v sezoně 2009/10.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Gabriel, Ruiz, Costa - Dos Santos, Pina, Bruno, Cheryshev - Vietto, Uche
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, Etxeita, Laporte, Balenziaga - Iturraspe, Rico - Susaeta, Marcos, Gómez - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.75 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Celta Vigo  (sobota 22:00)
Souboj dvou sousedů v tabulce hostí katalánská Barcelona, protože k utkání s domácím Espanyolem sem přijede Celta Vigo. A bude bojovat s prokletím Estadi Cornellà-El Prat, protože na něm obrala domácí o tři body naposledy v roce 2003! Povede se jí zlomit kouzlo domácího stánku Espanyolu, nebo se barcelonští hráči dočkají výhry a předskočí svého soka v tabulce?

Na Estadi Cornellà-El Prat si je Espanyol jistý, protože útroby stadionu mu přinášejí štěstí jako málokomu. Obzvláště to platí v případě utkání s Celtou Vigo. Za posledních 14 let se zde odehrálo deset soubojů a domácí Espanyol kapituloval jen dvakrát! Poslední zápas se zde odehrál bez dvou dnů před rokem a domácí v infarktovém závěru vstřelili jediný gól utkání, když se dvě minuty před koncem prosadil veterán Sergio García. Od té doby uplynulo mnoho času a nyní je Espanyol přesně ve středu tabulky La Ligy.

Současná desátá příčka znamená klidný střed, ale Espanyol chce výš. Teď se mu naskytla ideální šance na postup tabulkou, protože sehraje duel na domácím poli se svým nejbližším soupeřem. Oba soky dělí jen jeden bod a oba jsou ve formě. Alespoň co se týče posledního zápasu. V rámci poháru Copa del Rey vyhráli oba. Espanyol Barcelona si poradil s Valencií, které vstřelil dvě branky. Tím postoupil do čtvrtfinále a celý tým je za tento úspěch rád.

Dokládají to slova ofenzivně laděného záložníka Salvy Sevilly, který po výhře nad Los Che zdůraznil: "Jsme moc rádi za to, že se nám povedlo vyhrát, protože to bylo skvělé utkání s náročným soupeřem. Můžeme být na svůj výkon hrdí. Teď je ale čas na La Ligu, abychom se soustředili jen na další utkání. Teď nás čeká Celta Vigo a je pravda, že se nám na domácí půdě proti ní daří. Ale to nic neznamená. Chceme vyhrát, abychom se dostali na 23 bodů. Myslím, že se nemáme za co stydět, protože jsme v tom dvojzápase s Valencií byli tím lepším."

"Celtu známe velmi dobře. Je to tým, který hraje hodně ofenzivně a myslím, že se divákům její herní projev hodně libí. Někdy si říkám, jak snadno se jim daří vstřelit branku a vytvářet si šance. Budeme mít co dělat, abychom je zastavili. Na druhou stranu, známe také své kvality a víme, že je v našich možnostech porazit Celtu Vigo i tentokrát. Když uděláme to, co po nás trenér chce, vyhrajeme. A já doufám, že si naši diváci zápas užijí," přeje si třicetiletý záložník Sevilla.

Celta Vigo se také utkala s Valencií, když ji hostila v posledním utkání La Ligy. Vyhrát se jí sice nepovedlo, ale i remíza 1:1 se určitě počítá. Celtu nezlomila ani první branka mladého útočníka Rodriga, který se prosadil dvě minuty před koncem prvního poločasu. Naopak se domácí tým dostal do hry o tři body, když se prosadil Fabián Orellana po hodině hry. Jinak je ale Celta na ústupu. Z posledních deseti zápasů vyhrála jen dvě a obě výhry se navíc konaly v poháru Copa del Rey. Naposledy porazila Bilbao, které však postoupilo do další fáze. Podaří se jí zlomit prokletí v Katalánsku, nebo opět zvítězí zlepšující se domácí tým?
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - Arbilla, Colotto, Gonzalez, Fuentes - Vazquez, Sánchez, Caňas, Alvarez - Garcia, Caicedo
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Alvarez - Radoja, Gómez, Fontás - Nolito, Hernandez, Fernandez, Krohn-Dehli, Jonny - Orellana, Larrivey
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Córdoba CF - SD Eibar  (pátek 20:45)
Córdoba se v páteční předehrávce devatenáctého kola Primera División postaví proti Eibaru. A bude se snažit zlomit prokletí, které s sebou Eibar přináší. Z posledních deseti zápasů vyhrála Córdoba jen jednou...

Když se Córdoba naposledy radovala v utkání s Eibarem ze tří bodů, psal patnáctý únor roku 2004 a v utkání padla jen jediná branka. Jinak se oba týmy rozešly s bodem v kapse třikrát a šestkrát se radoval Eibar. Bude slavit i tentokrát? Minimálně postavení v tabulce by tomu odpovídalo. Eibar coby nováček La Ligy je osmý a kvalifikace do evropských pohárů není zas tak daleko.

Na šestý Villarreal ztrácí nováček jen dvě příčky a šest bodů, což není nepřekonatelná vzdálenost. Polovinu z nich by rád umazal po tomto kole. V posledních dvou kolech nenašel přemožitele, protože oba zápasy o gól vyhrál. Córdobě by mohlo udělat radost alespoň to, že se Eibaru nedaří udržet čisté konto. Důležitý zápas sehrál Eibar v Katalánsku, když přijel na hřiště Espanyolu. O branky Eibaru se postarali Manu Del Moral a Eneko Bóveda, ve druhé půli pak alespoň snížil domácí Felipe Caicedo.

Další tříbodová radost patřila zápasu posledního kola La Ligy, v němž Eibar přivítal madridské Getafe. Těsně před uplynutím půlhodiny hry poslal Eibar do vedení ze standardní situace opět zlepšující se Manu del Moral, jehož krátce po změně stran doplnil druhým zásahem Ander Capa. Střídající Diego Castro už jen korigoval. Po zápase byl trenér Gaizka Garitano opravdu rád za to, že se jeho hráčům povedlo zvítězit. Již ale upínal zraky k zápasu s Córdobou.

"Na Primera División se mi líbí, že tady v podstatě není možné zvítězit bez boje. Když nebojujete o každý balon a o každý centimetr hřiště, nevyhrajete. My jsme bojovali a to je něco, co se snažím vštípit mým hráčům před každým zápasem. Každý tým má nějaké špatné období a chvíle, kdy se mu prostě nedaří. A my jsme je měli také. Ale důležitá je vždycky reakce. Můžete prohrávat, ale když se snažíte, vždycky je šance na to, že se vám podaří alespoň srovnat. Teď nás čeká Córdoba, což bude hodně náročné utkání. Soupeř bude motivovaný, ale my musíme ukázat chuť vyhrát," doplňuje Garitano.

Córdoba je v tuto chvíli až patnáctá a musí bojovat s velkou konkurencí v této části tabulky. Córdoba dostala výprask od Barcelony, která jí nadělila pět branek. Pak ale následovala výhra nad Granadou v poměru 2:0. A minulé kolo si fanoušci oslavy zopakovali, když jejich miláčci zvítězili nad domácím Rayem. Tady jim stačila jen jedna branka a ještě k tomu branka vlastní.
Córdoba CF - pravděpodobná sestava:
Carlos - Campabadal, Pantić, Crespo, Edimar - Rossi, Deivid, Abel - Cartabia, Andone, Bebé
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Irureta - Boveda, Ekiza, Navas, Lillo - Errasti, García - Del Moral, Arrunabarrena, Saul - Piovaccari
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.00 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid17140359:1542
2.FC Barcelona18132344:941
3.Atlético Madrid18122435:1838
4.Sevilla FC17113328:1736
5.Valencia CF18105332:1535
6.Villarreal CF1895430:1732
7.Málaga CF1894522:1831
8.SD Eibar1875623:2426
9.Celta Vigo1856718:2021
10.Espanyol Barcelona1855821:2920
11.Rayo Vallecano18621019:3320
12.Real Sociedad1847719:2319
13.Athletic Bilbao1854915:2319
14.Getafe CF1845914:2417
15.Córdoba CF1838714:2717
 Deportivo La Coruña1845914:2717
17.UD Almería18441015:2716
18.Levante UD1837813:3316
19.Elche CF18351017:3514
20.Granada CF1828811:2914

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (586)

Přidat komentář
dextroza_m

vidím to zase stejně, vypuštěný start, gol a pak marné obléhání branky LC.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 nebo 3

Reagovat
Pipo123

02 na Eibar je docela istota nie ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyšel už někdy ten ,,Tip" EF ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Portugalci zvolili Cristiana k příležitosti stého výročí Portugalské fotbalové federace nejlepším fotbalistou historie Portugalska. Za ním Eusébio a Luís Figo.

Reagovat
dextroza_m

a co? Půlka těch lidí, co volila, tak Eusébia ani nezažila... Ale běž si potahat Vaška nad tím..

Reagovat
smazaný uživatel

3,2,1...smích.

Reagovat
aither

Reagovat
valloire

Taky jsem nezažil Bicana a vím, že to je náš nejlepší fotbalista.

Reagovat
vocasisko

to je docela nepodstatná soutěž, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to hlasování portugalských fanoušků o nejlepšího portugalského fotbalistu všech dob, to bych zas nenazval "nepodstatná soutěž". I když jako neříkám, že je to Euro nebo MS.

Reagovat
valloire

Třeba Lionel by to v Argentině nevyhrál. Byl by tak 4-5.

Reagovat
smazaný uživatel

Top 3 určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by byl třetí za Maradonou a Kempesem.

Reagovat
valloire

Co Alfredo?

Reagovat
smazaný uživatel

Viz. níže.

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl spíš na mysli Maradona,Messi a Di Stéfano, ale když si uvědomím, že Di Stéfano většinu kariéry reprezentoval Španělsko, tak by to bylo spíše Maradona vs Messi.

Reagovat
valloire

Je to Argentinec a basta.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, já si myslím, že by měli velký problém s tím, že reprezentoval i jiné země, takže pokud by hlasovali fanoušci, tak by před ním byli Maradona a Kempes, to jsou jejich modly, ústřední postavy dvou největších trofejí v jejich historií. Něco jako u nás v hokeji Jágr a Hašek, i když ti to zvládli na jednom turnaji.

Reagovat
valloire

Kdyby hlasovali fandové, tak asi ano. Kdyby se to vzalo normálně, tak nejlepší fotbalista, co se narodil v Argentině, je Di Stéfano.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je Messi společně s Maradonou nejlepší argentinský fotbalista všech dob a kvarteto Pelé, Maradona, Cristiano Ronaldo a Messi jsou pro mě nejlepší fotbalisti všech dob celkově.

Reagovat
valloire

Přes Di Stéfana nejede vlak. Zbytek radši no comment. Pro mě je třeba Romário lepší než ti dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš mi vysvětlit, proč je Romário lepší než Messi / Ronaldo?

Reagovat
valloire

On zařídil první titul, který Brazílie získala po 24 letech bez Pelého. A jestli jsi viděl, jak dokázal středem obrany proniknout a zakončit, tak to neumí ani Messi ( někdy to dá) ani CR. Naprosto geniální fotbalista. Akorát má trochu v nepořádku papíry. Hrál za vás.

Reagovat
valloire

https://www.youtube.com/watch?v=OJVBcOPv2tk#t=271

Koukni třeba na tohle, proti Argentině. Geniální.

Reagovat
patas92

Reagovat
technecium

není

Reagovat
valloire

Za mě - 1 Di Stéfano 2 Maradona 3 Kempes 4 Passarella 5 Messi

Reagovat
-Carles-

Messi tak vysoko?

Reagovat
valloire

Tak akorát. Vejš právě nemůže.

Reagovat
-Carles-

Ale môže, kludne aj na prvé miesto. Každopádne ešte nemá ukončenú kariéru, takže na takéto zaraďovanie má čas

Reagovat
valloire

Zatím to vidím takhle. Máš pravdu, že ještě neskončil. A klidně ti to objasním. První dva nepotřebujou komentář, takže Kempes jako nej střelec jejich domácího vítěznýho MS a nejlepší hráč MS a Passarella jako 2- násobnej mistr světa, kapitán a jeden z nejlepších stoperů všech dob, možná i nejlepší s Franzem. Pak Leo jako nejlepší střelec PD v historii a držitel 4 GB a finalista MS.

Reagovat
-Carles-

Nemôžeš predsa porovnávať najlepšieho strelca jedného turnaja a najlepšieho strelca v celej histórii ligy. Navyše je najlepší strelec LM.

To je akoby povieš, že Klose bol lepším hráčom ako Muller, lebo dal viac gólov na MS. Taký Maradona sa na Lea v štatistikách nechytá vôbec, keď už spomínaš štatistiky. Di Stefano hviezdil v 60tych rokoch, to si ho nebodaj zažil aj na živo že ho vieš dať pred Lea?

Úspechy na MS sú samozrejme veľmi cenené, ale o samotnej kvalite hráča až tak vela nepovedia ako dlhodobá súťaž. Keby Argentína vyhrá MS v Brazílii spôsobom, že si Nemci vo finále dajú v poslednej minúte vlastný gól, bol by Leo lepším hráčom?

Reagovat
valloire

Tohle pořád dokola. Vy vidíte jenom Lea. pro mě je opravdu lepší hráč třeba ten Romário, ten dokázal věci, který jsem u Messiho neviděl. Di Stéfana jsem hrát viděl, mám nějaký zápasy a na rozdíl od Messiho dokázal i hrát dozadu. Bylo ho plný hřiště. Měl jenom smůlu, že nikdy nehrál MS. A MS je vrcholná soutěž s nejlepšími hráči. Tam se láme chleba. Až se za 40 let budou děti bavit o fotbale, kdo si myslíš, že bude u nich lepší? Maradona, mistr světa nebo Messi, nejlepší střelec španělský ligy? Já tyhlety ligový zápasy moc neberu, je to pouze podpůrný argument. takovej Kempes hrál ve Valencii a prosadil se. Hrát od 20 za Real, střílel by 25-30 gólů v sezoně taky. Atd. atd.

Reagovat
-Carles-

Myslím si že za 40 rokov budú brať ako lepšieho Messiho. Ty z MS robíš niečo viac ako v skutočnosti je. Dlhodobé súťaže sú objektívnejším merítkom pre kvalitu hráča.

Aj Ronaldinho dokázal veci, ktoré nedokázal nikto a predsa nie je/nebol lepším ako Leo, v prvom rade si nedokázal udržať formu a konzistentnosť výkonov. A Leo nie je len najlepším strelcom Primery ale aj LM, ktorú vyhral 3x a za každú trofej sa podpísal výraznou mierou.

Reagovat
valloire

To si jenom myslíš. Klapky máte. To je v každý době, že ta momentální hvězda je ta nej. Ovšem čas to probere. Takovej Platini...3x nej střelec v defenzivní italský lize nadupaný hvězdama z pozice záložníka. 3x Zlatej míč a a na ME v 5 zápasech 9 gólů. Mistr Evropy. Jenže jenom Evropy, kdo si na to vzpomene? A přitom je na tom stejně jako Messi. A Ronaldinho je u mě taky víc.

Reagovat
alcantara

A ked je Ronaldinho u Teba viac, tak presne vieme, ako vazne Ta asi mame brat Zhruba tak,ako dvorneho sasa.

Reagovat
patas92

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
valloire

Ronaldinho, moj zlatý, byl lepší fotbalista. Dokázal věci, co Messi ani náhodou. Jiná věc je motivace a životospráva. Šašo

Reagovat
alcantara

Messi dokazal veci, co Ronaldinho ani nahodou. A motivacia a zivotosprava su jednymi z mnoha dolezitych zloziek, na zaklade ktorych sa komplexnost futbalistu posudzuje. Ci uz to priznas alebo nepriznas, saso.

Reagovat
Switchback

Reagovat
valloire

Připomínáš mi jedno náboženství. Kdo má jinej názor, musí se vyhladit. Copak Messi umí, co neumí Ronaldinho? Ten potlesk nebyla náhoda. O tom se Leovi může pouze zdát. No a já, a řekl bych, že nejenom já, radši takový bohémy, jenž mají nefalšovanou radost z fotbalu, než suchý naprogramovaný roboty. Kdyby Ronaldinho chtěl, strčí Messiho ve všech statistikách do kapsy. Ale život není jen fotbal chlapče, tak tu nekašpárkuj. Kydáš na svýho hráče. Založte si už konečně sektu Leofilů a můžete se k svýmu bohu modlitod rána do večera, i když to už asi děláte.

Reagovat
alcantara

Potlesk rozhoduje Tazko sa tlieska niekomu, kto Ta tolkokrat zosmiesnil a dal Ti najviac golov v historii, to musis pochopit. Neviem, ake nabozenstvo myslis a neviem co to ma s tym spolocne, ved ked trepnes nejaku hovadinu, tak sa ozvat musim. Ked povies, ze zem je doska, tak tiez nebudem Tvoj nazor respektovat, bez urazky. Na Ronaldinha nikde nenadavam ani ho neponizujem, len viem na zaklade dlhorocneho sledovania uznat, kto ma tu latku nastavenu vyssie, to je cele. To si si len nieco vsugeroval.

A je kuzelne bavit sa o niecom, ked zacinas vetu spojenim "keby chcel" Na to neexistuje ziadny argument, to je pravda.

Reagovat
valloire

Na Realu by mu i zatleskali, to není nenávistnej nacionalistickej Camp Nou. Nikdo neříká, že potlesk rozhoduje, ale leccos naznačí. messi prostě neudělal nic takovýho, aby si ho zasloužil. Ronaldinho ano. A sleduješ to blbě. Ale to nepřekvapuje. Já tu neobhajuju hráče Realu, ale vašeho. Statistiky nejsou všechno. Kde já tohle slyšel?

Reagovat
alcantara

http://www.marca.com/en/2014/12/07/en/football/spanish_football/1417967738.html Je to vzorny stadion, zabudol som, prepac

Tak mi napis, preco to sledujem blbo, namiesto tej vaty, co tu vypisujes.

Reagovat
valloire

Nejsme vzornej stadion, to netvrdím. Ale vy jste o level výš.

Proč to blbě sleduješ? Já ti nevím, možná jsi jenom zapomněl. Najdi mi nějakou akci, kterou by ukázal i Messi. Moc jich asi nebude co?

https://www.youtube.com/watch?v=a0ksVaLlaIw

Reagovat
alcantara

A povies mi preco sme viac?

Ved je to to smiesne. Poznam oboch a viem co maju za sebou, nebudem tu hadzat videa ako nejake dokazy. Leove highlighty su velmi zname, ked chces, najdi si ich. Jeho kariera je impozantna a s nou sa Ronaldinho neda porovnavat.

Reagovat
valloire

Ronaldinho vyhrál všechno a je to MISTR SVĚTA. Na góly je tu Zlatá kopačka.

Reagovat
patas92

To by mě zajímalo jaké

Reagovat
patas92

To by mě zajímalo jaké

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

Když se musíš ptát, mnohé to vysvětluje.

Reagovat
patas92

No, ptám se, protože mě fakt nic nenapadá. Kromě teda toho, že ho vytleskalo Bernabeu, což je fakt extrémně relevantní

Reagovat
valloire

Reagovat
patas92

Tak aspoň odpověz ty kašpare Zatím sem se od tebe dověděl jen to, že je oblíbenější u Madridistů, že nemáš rád naprogramovaný roboty (což je asi nejvtipnější na tom všem, když si skalní Ronaldofil) a že KDYBY chtěl, tak možná někdy strčí Messiho ve statistikách do kapsy

Ty si strašný srandista, celá tvoje argumentace je založena jen na tom, že si už 300 let co 4 roky kupuješ noviny a díváš se, kdo vyhrál MS a kdo dal kolik gólů.

Reagovat
valloire

https://www.youtube.com/watch?v=a0ksVaLlaIw

Když napíšeš "nic mě nenapadá" - tak prostě víš hovno sektáři

Reagovat
patas92
Reagovat
valloire

to chceš srovnávat? Vidím jenom úžasné pokrytí míče, to ano. U spousty věcí, co předvedl Ronaldinho, by si buď zlámal vaz, vyhodil kyčel anebo to neumí. Vaše brejle bych teda nechtěl ani náhodou. Je tam filtr. A silnej.

Reagovat
patas92

lol

Reagovat
technecium

Jo jo, úspěchy na MS světa jsou nejvíc, ale tleskáš Cristianovi za GB Dobrý paradox

Reagovat
valloire

A proč bych netleskal. Zadupal do země jednoho zbožtělýho hráče a to se cení.

Reagovat
technecium

Ty jsi ztracenej

Reagovat
valloire

Já ne kluci. Já ne.

Reagovat
SIRBRANIKE

Dobre, tak poďme na to:

Dinho je celkovo lepší hráč ako Leo, lebo bol kreatívnejší a videl na ihrisku a hlavne robil veci o ktorých Messi ani len netuší. To že Leo nastrieľal oveľa viac gólov je irelevantné, pretože to na umiestnenie v tvojom rebríčku nemá vobec žiadny vplyv. No a samozrejme Dinho u teba nabral plusové body za to, že sa mu nechcelo trénovať, potom za alkohol atď.

Tak fajn a teraz buď prosím ťa taký dobrý a skús vziať rovnakú šablónu a porovnaj podľa nej CR a Lea.

Ja ti skúsim dať malú nápovedu. Leo je kreatívnejší, dáva teraz menej gólov. Občas sa ožerie. Minule bol nasraný a neprišiel na tréning, zviedol to na žalúdočný problém. Občas proste uletí a nie je to žiadny trén. maniak. ťaží dosť zo svojho talentu. No a CR7 je v porovnaní s ním úplný asketa: jeho práca na tréningoch je už legendárna, nepije alkohol, nemá kérky...

Takže by si mal vlastne Lea milovať. Prečo pri hodnotení CR7 a Messiho je doležitý počet gólov a kreativita je nepodstatná?

Buď taký dobrý a nepíš tu nič o Barca klapkách, pretože tá tvoja demagógia je až neskutočná. Ak by hral Messi od začiatku za Real a CR7 za Barcu, tak pri ich hodnotení budeš postupovať podľa rovnakej šablony ako u Dinho vs. Messi.

Reagovat
Reggie

Tak u tebe se ani nic jinyho nedalo cekat Jakoze oni vyhrali MS, tak jsou lepsi nez drzitel 4 zlatych micu? Ty ses neskutecne zaujatej, to se neda

Reagovat
valloire

Jo, protože ten držitel to nedokázal. Nedokázal podat takovej výkon, aby vyhráli. Takže smůla. Excelovat proti Leverkusenu dokáže kdekdo.

Reagovat
Ángel di María 22

Uplně zbytečně teď pojedeme na Getafe unavený.. Snad to ale dáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak uplne zbytočne?

Reagovat
Ángel di María 22

Že jsme měli do odvety poháru někoho pošetřit.

Reagovat
smazaný uživatel

S Atleticom vyzerali niektori nekoncentrovani, akoby sme nepotrebovali postupit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je absolutní strop..

Euro Papers: Real Madrid offer Luka Modric plus £50m for Eden Hazard.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, ze za Pogbu sa ide dat 100 mil podla bulvaru. Ale kedze ma Modric 29 tak Pogba by bol skvela alternativa pri rotovani s nim a s Kroosom.

Reagovat
dextroza_m

kupte všechny hráče,pak budete jen trénovat,ale všechny trofeje budou Vaše

Reagovat
teenz

On je dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty a prevliekac dresov podla uspechu real10 ste vasimi nazormi ukazali, ze vo futbalovej teme sa vyrovnate akurat tak ziakom osobitnej skoly a to svojimi neznalostami

Reagovat
teenz

Já když fandil Realu, tak ty si nevěděl, že je míč kulatej šašku.

Reagovat
valloire

A já když fandil....tak jste tady ještě nebyli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ma nenazyvaj dementom, pozri si diskusiu zo zaciatku minulej sezony ked som tu pisal, ze by sme mali hrat na 3 stredopoliarov , jedneho DM, dvoch CM., daval zostavy a ako by sa malo hrat. Tu ste sa smiali ale Ancelotti tak zacal hrat, zlepsila sa hra v strede pola a vyhrali sme LM ty klaune

Reagovat
teenz

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Ty spina katalanska

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

My ich nepotrebujeme kupovat za premrstene ceny. Kazdopadne mat na jeden post dvoch skvelych hracov je cesta k titulom

Reagovat
smazaný uživatel

určite sa na to chystáme

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Rotating: “At the moment I don’t need to rotate. We’ve had a few injuries but the squad is fine. Rotating is not absolutely essential; we haven’t had that many games. The squad trains and plays and then they can rest. I don’t think the team looks tired.”

Takže zejtra se stejnou sestavou jako ve čtvrtek..

Reagovat
Ángel di María 22

Že zejtra budeme hrát v plný je dobře, venku se nesmí podcenit ani jeden zápas, pokud chceme titul. Ale mělo se víc šetřit v poháru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně. Minimálně místo Kroose měl hrát jeden z dvojice Khedira/Illara.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Modrić natržený stehenní sval, Kroos vypadá, že ho to za chvíli čeká, Marcelo, Ramos a Carvajal měli problémy se svaly, které v drtivé většině případů pramení z přetěžování, celá ofenziva úplně vyčpělá a unavená a jediný, kdo je plný sil, je Isco, protože z počátku seděl na lavičce, takže je jako jediný ze základu relativně odpočatý.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pipo123

Je toto náhoda alebo niečo viac ? Minule Bilbao prehralo proti Elche, Vallecano dostalo doma do Cordoby, dneska vyhralo v Sociedade mám dojem že tie zápasy sú snad podvod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Ale uznaj, človek keď pozerá tie zápasy tak mu to príde smiešne

Reagovat
smazaný uživatel

Baskovia maju krizu a Pacove Vallecano zatial slape co je na tom podvod ?

Reagovat
Pipo123

Tak jasné že nie podvod, len mi to príde smiešne, ide aj o hernú stránku, keď som videl ako hralo Bilbao proti Elche tak som nechápal, neschopnosť si poriadne prihrať, skôr mi ide o to že je to hrozné tipnúť tie zápasy, Vallecano som minule mal na výhru proti Cordobe a nič moc nepredviedli a dneska vyhrajú vonku. Ale to čo robí tento rok Bilbao to je herne obrovská bieda, čo sa tam deje ? mne príde že ani ten Muniain či ako sa volá je strašne mimo a pritom to mal byť mega talent.

Reagovat
smazaný uživatel

1 rada nad zlato . Nepis moc ze Muniain je mimo a ze je zahodeny talent lebo pridu baskovia

Reagovat
Pipo123

Nech prídu, já som Bilbao videl hodne aj minulé sezóny a to mi prišiel podstatne lepší, neviem či mu chýba niekto ako Ander čo by mu rozdal dobrú prihrávku, ale túto sezónu nechápem celé Bilbao, nie len Muniaina

Reagovat
-Kopy-

Parejooooooooooooooooooooo

Reagovat
-Kopy-

Barra asistence

Reagovat
-Kopy-

hm

Reagovat
-Kopy-

gooooooooooooooooool

Rodrigooo

Reagovat
Pipo123

Kopy, čo stalo že Jonathan Viera sa nepresadil u vás, já si spomínam tuším minulú sezónu v príprave hral fantasticky, som nevedel že už neni u vás

Reagovat
-Kopy-

vždycky odehrál parádní připravu a pak nedostal šanci ale že se neprosadil ani v Lutychu to čumim

Reagovat
-Kopy-

ježiši

Reagovat
Israha

Otamendi chybí ohromně, jak tak koukám...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
-Kopy-

nejlepší pravej bek v lize se zranil

Reagovat
-Kopy-

Cancelo

Reagovat
JM

Valencie hrozně slabá

Reagovat
-Kopy-

? tlačíme dobře

Reagovat
JM

Tlačíte, ale žádná vyložená šance zatím teda

Reagovat
-Kopy-

Negredo měl dvě

Reagovat
JM

Já jsem se předtím díval na Inter, ale za posledních 10 minut teda vidím jenom centry ze strany a nic z toho

Reagovat
Pipo123

Ale Negredo tam tie hlavičky vyhrával

Reagovat
JM

No jo, jenom to napíšu a gól hlavou po centru!

Reagovat
-Kopy-

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Pipo123

Gayá super hráčik, dneska už viac x pekne nacentroval a hlavne presne

Reagovat
-Kopy-

Gaya Negredo

Reagovat
stas87

ten gol Ucheho mal platit nie?z toho pohladu co som videl mal hrac Bilbaa ruku na urovni Ucheho ktory doklepol na zadnej zrdi..potrebujem este gol tak snad tam nieco spadne

Reagovat
smazaný uživatel

máš video? lebo ruka nemá vplyv na posúdenie ofsajdu, pokiaľ viem

Reagovat
stas87

pozeral som polsky stream,myslim ze ta situacia bola v 55-60.minute,predlzeny center po rohu na zadnu zrd kde bol Uche sam a doklepol,ja pravidla do detailov nepoznam a priznam sa ze sa v nich poriadne neorienujem takze tvrdit nic na isto nebudem

Reagovat
smazaný uživatel

CR7 a Irina konec - škoda, byl to pěkný pár.

Reagovat
MadMrJacky

Ale na druhou stranu máš konečně šanci

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem spokojen, nesním o čem vím, že na to nemám...

Reagovat
smazaný uživatel

u CR7?

Reagovat
Milan.B

konec pretvarky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
vocasisko

konečně zjistil, za jakej tým vlastně kope?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

tak tu asi máme jednu z možných príčin jeho slabučkej formy

Reagovat
smazaný uživatel

+ má nějaké lehké zranění

Reagovat
smazaný uživatel

klasika https://pbs.twimg.com/media/B7n7jeOCYAAo_Dl.jpg

REAL MADRID STARTING XI: Casillas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Isco, Kroos, James; Bale, Benzema, & Cristiano.

Reagovat
misinho7

tesim sa ked sa uzdravi Modric a james sa presunie na lavicku.. stred pola Kroos, Modric , Isco bude eno nuno

Reagovat
teenz

Reagovat
LAM

Aby tam někdo do tý doby vydržel zdravej.

Reagovat
Kenneth

To je tragedie ta lavicka, pak nekdo muze rikat ze mame siroky kadr...

Reagovat
misinho7

jediny schopny hrac z lavicky nieco spravit je Jese aj ked ten je teraz mimo..

Reagovat
Ed_Hazard

Illara

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Thorrin

Kvalitní stream na Real?

Reagovat
Ed_Hazard

tiež by sa hodil

Reagovat
smazaný uživatel

ja mám sopcast 140535

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kyrill
Reagovat
smazaný uživatel

Je na světě víc nedoceněný hráč, než Marcelo?

Reagovat
vocasisko

asi nejlepší krajní bek současnosti, tady není moc o čem

Reagovat
Phillipinho

Ale nejlepsi krajni bek v letosni sezone v PD to neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze byval jeste o tridu lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

ten stred je strašný, James dlhodobo z formy, Isco a Toni dnes tiež mimo

Reagovat
Ed_Hazard

je 10. minuta

Reagovat
smazaný uživatel

mam pocit ze James naposledy zahral solidne v zari... je tam suverene nejslabsi v te zaloze po celou dobu...On se tady dost casto kritizuje Bale, ale James je snad jeste horsi, protoze ani ty branky nedava

Reagovat
smazaný uživatel

strasne vycpely ten tym,.. toto neni ten valec z podzimu

Reagovat
One-Real

Zadnej tym nevydrží celej rok, ted je důležitý sbírat body a ladit formu na rozhodující fáze v LM a těžký jarní zápasy v PD. Ani Bayern za Heynckese nebo Barca za Pepa nebyla masina na krasu celoročně, i kdyz mi přijde ze si to lidi zpětné mysli.

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna Getafe vonku je narocny super

Reagovat
Majk91

ale terajsi Real nikdy nebude ako Heynckensov Bayern a uz vobec nie ako Pepova Barcelona

Reagovat
Leo Rekordman

to je bez debat

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo

Reagovat
teenz

Ronaldo slušně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je dlouhodobě z formy.

Getafe dnes může body v klidexu urvat

Reagovat
smazaný uživatel

Jamese tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos je extra mimo, takovejch ztrát a nepřesných přihrávek jako dneska neměl na podzim ani za 3 zápasy dohromady..

Reagovat
smazaný uživatel

Jde stejne dolu jak Xabi loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je prostě unavený a dokud si neodpočine, tak to lepší nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne James s Karimem slusne potahli balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se vůbec může říkat, že je Ronaldo jeden z nejlepších exekutorů přímáků

Reagovat
smazaný uživatel

už dlouho se to neříká

Reagovat
smazaný uživatel

on to niekto hovorí?

Reagovat
Phillipinho

To se jeste rika? Drive jo, ale ted uz vubec ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos klesl k nejlepsim na uroven Xaviho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten aspoň překopne zeď

Reagovat
smazaný uživatel

to se Ronaldovi stává taky, akorát překopne i branku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to ROnaldovi na treninku nekdo nemuze rict ze ty primaky kope spatne a at to zkousi jinak? Nebo to netrenujou? Prece kdy to dam z 10 pokusu 8 do zdi, tak je neco spatne

Reagovat
One-Real

Těžko se mi to píse; ale dneska bych tam rad viděl co nejdřív Samiho.

Reagovat
Kokesh

Kvuli tomu jsem v ne vstaval. Carlo se tak boji jakekoliv ztraty, ze to bude mit vic skody nez uzitku...to uz nejde nevidet.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

James nemuze centrovat to jsou odevzdany balony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bale a jeho pád

Reagovat
smazaný uživatel

nevystrelime a nevystrelime . Konecne Kroos skoda .

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe dopredu bezzuby. Bud to bude 0:0 nebo vyhrajem

Reagovat
Kenneth

To byla tragédie, že z toho dostávám křeče. Ta čtyřka za více než 300 mio je úplně komická..

Reagovat
misinho7

James je katastrofalny... Nech sa uz modric uzdravi a snad sa james z tej lavicky nikdy nedostane na ihrisko

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

? Vidim ze jediny so mnou nesuhlasis .. Co sa ti nepaci ?

Reagovat
teenz

Vyhazuješ Jamese, ale třeba takovej Gareth se k tomu balonu ani nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

to ale neznamená, že si James nezaslúži posadiť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Znamená to, že tu jsou lepší adepti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne vic nez GB. Nehledne na to, ze kdyz hral James na sve pozici, tak to byla pozitivni zmena pro celej tym a hra byla neskutecnej valec.

Reagovat
smazaný uživatel

nepamätám si, kedy naposledy predviedol kvalitný výkon

Reagovat
Kokesh

No v prvni pulce to vetsinou jeho problem nebyl, kdyz se kazda akce hrala pres levou stranu. S Danim uplne ve stinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl jeho problem, kdyz se tam kdesi schovava. Zajimavy, ze kdyz si CR sel napravo, tak ten balon dostal.

Reagovat
teenz

Mě to taky tak příjde, jako by ten míč ani nechtěl

Reagovat
teenz

V 90% je to jeho problém. Nelíbí se mi jeho hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se začíná projevovat odchod ADM, CR7 bez formy a už tam prostě není ten rozdílový hráč, jaký byl ADM..

Reagovat
DonAndres

Reagovat
Kenneth

Hlavně tam chybí ta Ángelovo energie. Ta středová trojka to má v piči na lehátku.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Az mi to pride strasne usmevne ked si spomenem co hral Angel minuly rok vonku proti Getafe .

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tragédia, tragédia ... chce to čo najskôr potočiť zostavu (malo sa proti Atlétom, aj tak sme to vypustili), Toni a Isco sa po prvých 10 minútach zlepšili, ale stále to nie je ono ... najviac ma nebaví presing, ktorý vôbec nevytvárame a dávame tak šancu Getafe si oddýchnuť

Reagovat
sensei25

No pre mna najslabší hráč od Vás jednoznačne Isco...totálny sebec,ktorý všetko spomaľuje a prihrávka nulová...fakt hrôza pozerať na takého hráča...uzdraví sa Vám modríc a Isco bude zasa leštiť lavičku...to je tutovica

Reagovat
teenz

Reagovat
hntlyl

Reagovat
smazaný uživatel

dneska je spatnej to je pravda, ale jindy je super.

Reagovat
misinho7

tak praveze naopak, isco je praveze nas najlepsi hrac za posledne zapasy

Reagovat
sensei25

Tak asi dnes pozeráš nejaký zápas zo záznamu,bo dnes by som ho dal dole po 15minutach za to sebcenie...

Reagovat
smazaný uživatel

To u sledovani Barcelony a jeji zalohy musis trpet.

Reagovat
sensei25

Niekedy áno.

Reagovat
smazaný uživatel

Chcem spat toho sebeckeho Isca ten by aspon vystretlil na branu

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Leo Rekordman

jeden z lepsich hracov ,ak nie najlepsi,ale to,ze niekedy moze situaciu vyriesit rozumnejsie ,ako ukazat,ze vie obist 3 hracov a potom to strati je pravda

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už mi fanoušci Realu připadají jako fanoušci Barcelony..."totální katastrofa", "fiasko", "hrajeme mizerně",...

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fiasko to bude, jestli bude druhý poločas stejný jako ten první

Reagovat
Kokesh

Kdyz se ti nedari, tak se chvalis?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým je pořád stejně kvalitní, ale je v těžkém herní útlumu, který pramení hlavně z fyzické a psychické únavy. Dá se s tím vypořádat jedině vůlí a snahou, tím, že do toho budou chtít dát ještě víc, nijak jinak.

Celá ta ofenzivní trojka je momentálně s formou úplně mimo, záloha až na celkem odpočatého Isca taky, zoufale chybí Modrić, který dokázal obejít hráče 1 na 1, potáhnout míč, přesně rozehrát, přečíslit soupeře atd., Kroos tam na všechno sám nestačí.

Je to škoda, před třemi měsíci bychom takového soupeře porazili 4:0 a vůbec mu nedali čuchnout. I přesto, že nehrajeme moc dobře, si ale myslím, že jsme jasně lepší, měli jsme několik vyložených šancí a Getafe prakticky nic, takže si i tak zasloužíme vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sme si ponadavali podme teraz usmudlenych 0-1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti sa mi vobec nepaci v tom, ze nerotuje casto. Vidno, ze hraci su akoby unaveni ale zase koho tam dat?

Khedira, Illara do stredu radsej nie. Tam to bude chciet posilnit do stredu pola o mladeho, kreativneho, technickeho hraca typu Pogba, Kovacic. Zacinam sa pridavat k tym, ktori vidia, ze James na zaklad v Realu nema. Chyba u neho to co zdobilo Di Mariu, viac potiahnut loptu, ist do driblingu, on vsak nema nato tu rychlost co Di Maria.

Taktiez sa nieco bude musiet robit s utocnou trojkou. Bale este nie je vo forme a tam mame len Jeseho a Chicharita co zatial nie su adekvatne nahrady. Ano som za prichod kvality typu Reus.

Musime castejsie rotovat a mat na nahradu rovnocennu kvalitu. Viac rotacie a viac kvalitnych hracov by malo priniest lepsie vysledky.

Reagovat
smazaný uživatel

" Bale este nie je vo forme " Ještě v ní není? Aha

Reagovat
smazaný uživatel

da sa toto porovnavat s minulou sezonou?

Reagovat
smazaný uživatel

" Bale este nie je vo forme " Ještě v ní není? Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl oni ten gol prostě nedaj

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějaká penaltička bude muset přijt, nedá se svítit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

James pekne se probral

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč s míčem poklusává, ostatní se na něj dívají. Když už se dostaneme do nějakého zakončení, je to všechno ve strašně pomalém tempu a střela letí do prostoru, kde stojí brankář.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a ted Gareth

Reagovat
smazaný uživatel

Už pískni tu penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Ronaldoooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooool koooonecne

Reagovat
teenz

Karim úžasně!!

Reagovat
smazaný uživatel

Karime krása

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOL PISKAJ KONEC

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně proto jsem nikdy za Carlem nestál a ani stát nebudu ... Kroos musí šlapat vodu, i když jde do krámu pro rohlíky. Bale hraje asi proto, aby měl Žvýkač větší klid na tiskovkách a nemusel pořád dokola odpovídat na údajný "zájem" United.

Absolutně nepochopím, proč se nevysral na pohár, když šance, že bychom porazili koncentrované Atlety o tři branky byla malá a tu trofej nepotřebujeme.

Benzín je zkurvený génius.

Reagovat
smazaný uživatel

aleluja

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooool a kdo jiný než nejlepší hráč planety!!!!

Reagovat
frankiefcb

no, ale tohle je Karimův gol.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale kdo tu akci začal? z prave strany centrem na vápno?

Reagovat
smazaný uživatel

Karim

Reagovat
Ángel di María 22

Golaso

Reagovat
Kokesh

Diky Karime.

Reagovat
smazaný uživatel

Vintage Benzema, krásně.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema kraaaasne

Reagovat
valloire

gol gol dali jsme gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a Cris za vyber mista okolo nej 3 stoperi a stejne si najde misto a da gol

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema super finta, uplne jenom tak pravy analog na sekundu do strany :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda těšil jsem se, že vyhrajem 1:0 z penatly. No co už no...

Reagovat
valloire

BENZEMA

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo zase doklep do prázdné branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pane doktore, ten můj pes bude asi Slavista..."

"A jak to poznáte?"

"No, když Slavie prohrává, tak blije, nežere, má průjem a je celej nemocnej...skoro na umření."

"Hmmm, a co dělá, když Slavie vítězí?"

"To nevím, mám ho teprve půl roku."

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, až na to, že tenhle vtip je o Spartě a její účasti v Luze mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno tam měl Spartu, Jablonec a teď si tam dal Slavii..

Reagovat
smazaný uživatel

tak a teraz máme polhodinu na to, aby sme sa zase dostali do formy

Reagovat
misinho7

Garethhhh a konecne protiutok

Reagovat
Kokesh

Protiutok.

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně!!!Tohle je ten Real na kterej chci koukat!

Reagovat
smazaný uživatel

GB

Reagovat
smazaný uživatel

Jamesův centr

Reagovat
Kokesh

Centry pres sirku vapna ma nej z tymu, vetsinou nadhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos

Reagovat
Kokesh

Vubec. Zaprve se do te pozice vubec nedostava a zadruhe je proste v tomhle James lepsi. Pres hrace, krasne zakrouceny...v tomhle je nej.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tenhle zápas pomůže dostat se našim ofenzivním hráčům zpátky do formy, protože v novém roce je to zatím fakt bída.

Reagovat
valloire

gol gol dali jsme gol

Reagovat
valloire

BALE CR

Reagovat
smazaný uživatel

To je proste nase, protiutok a v tomto je Bale najlepsi Hadam sa konecne nakopne k tym vykonom z minulej sezony.

Reagovat
ACSeRw!n

hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou nějaké statistiky ohledně způsobu, jakým Ronaldo vstřelí branku? Odhaduji, že tak 75% jeho golů je buď z penalty nebo z doklepu do prázdné branky pro perfektní přihrávce spoluhráče. No hlavně, že má Zlatý míč

Reagovat
smazaný uživatel

Pane doktore, ten můj pes bude asi Slavista..."

"A jak to poznáte?"

"No, když Slavie prohrává, tak blije, nežere, má průjem a je celej nemocnej...skoro na umření."

"Hmmm, a co dělá, když Slavie vítězí?"

"To nevím, mám ho teprve půl roku."

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, až na to, že tenhle vtip je původně o Spartě a její účasti v Lize mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

No ale na Slawyji sedí mnohem líp

Reagovat
F.Torres

když by to dávalo alespoň smysl Ty moc kalendářní měsíce asi neovládáš vid

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry kluci je to hokejovej vtípek

Reagovat
F.Torres

tak proč to dáváš na fotbalový portál? koho tady zajímá nějakej hokej a ještě k tomu naše liga

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

To je zakázaný?

Reagovat
F.Torres

ne, jen to ale tak trochu ztrácí smysl

Reagovat
smazaný uživatel

A proč se do toho vůbec pleteš? ty lolku sešívanej

Reagovat
bayern987

Reagovat
F.Torres

protože píšeš hovadiny, ale koukám, že jsem opět narazil na nějakýho retardovanýho pubertáka, no nic, nemá to cenu, naházej pár smajlíků a uži si to tady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ze to musite porad resit, tak to vyhral, minulost nezmenis. Ono pristi mic bude zase Leosuv, pohoda

Reagovat
ACSeRw!n
Reagovat
valloire

A co teprve Messiho góly...Když mu to Xavi s Iniestou nepřipraví na malý vápno, kde to dokopne, neskóruje.

Reagovat
valloire

Zapomněl jsem dodat, hlavně že MĚL Zlatý míče.

Reagovat
smazaný uživatel

Jejej, to je slz kvůli Zlatýmu míči pro Ronalda.... chlape, budeš to muset nějak překonat

Reagovat
eder

Je prý statisticky dokázáno, že bez spoluhráčů by Ronaldo nedal ani jeden gól, takže máš asi pravdu.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos -Khedira, na co ceka?

Reagovat
ACSeRw!n

Kroos nestrida

Reagovat
valloire

Německý superrobot nemusí střídat.

Reagovat
valloire

Jasná penalta na tu jejich 23

Reagovat
teenz

Chudák Illarra.

Reagovat
smazaný uživatel

to snad neni pravda, Kroos zustava

Reagovat
Phillipinho

Yoda tam jezdi na motorce

Reagovat
ACSeRw!n

Cris

Reagovat
misinho7

Krasa ROnaldo.. Jamesa som tu riadne kritizoval a zrazu dve asistencie

Reagovat
smazaný uživatel

James 2 polocas nejlepsi vykon co sem u nej videl

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Rychle zapominate. Mel ted par zapasu utlum. ale z pocatku zahral nekolik kvalitnich, CELYCH zapasu v rade.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně to nic nemění na tom, že někdy je naprosto na facku a stojí nás body.

Reagovat
smazaný uživatel

CRko!!!!!!

Reagovat
C0br

head-in

Reagovat
valloire

gol gol dal jsme gol

Reagovat
misinho7

tak snad James pripravi este 3 asistenciu pre Crisa nech si zavrsi hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Wow, Benzema si dovolil neskutečnou parádu James dobrej centr Ronaldo a Bale dobrej výběr místa 3 body navíc tdka Cristiano další

Reagovat
smazaný uživatel

James

Reagovat
smazaný uživatel

James konečne ...

Reagovat
valloire

JAMES CR

Reagovat
valloire

Jamese bych posadil. Nic nehraje. Vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz sa mu vsetci klanajme za 2 polcas . Snad zase nabuduce proti Atleticu a Valencii nebude znova zrely na striedanie po prvom polcase .

Reagovat
valloire

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně toho Jamese nechapu první poločas uplně nulovej a druhej nejlepší hráč na hřišti!

Reagovat
smazaný uživatel

Joooo těch deset minut i s nastavením Toniho vyloženě vytrne

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz to ted vidi, tak priste nebude ani tech 10 minut.

Reagovat
valloire

Tak když má někdo vsazeno, že v druhý půli padnou 2 a víc za 1,68, musí to tam klucí narvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dva goly opět do prázdný, trapný, chtěl bych u něj vidět vypracovanej gol...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
valloire

A jakpak si ten gol představuješ. Že veme balon, přejde 5 hráčů a zasune? To umí jenom Leo.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ten Illara prijde a hori jak papir.. ja fakt nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a ted ještě ta La Coruna s nožem na krku

Reagovat
smazaný uživatel

Sami po dnešku 90 a něco minut v lize To je hrozný hnus.

Reagovat
valloire

Nechápu, proč nemůže hrát víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Já hlavně nechápu ten jeho sešup z top hráče do pozice Nacha pomalu Po zranění nedostal pořádnou šanci, k tomu se přidala ta jeho skleněnost a najednou je na odpis, když by mohl v pohodě rotovat tou zálohou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojzápas s Atléticem byl pro něj místo Kroose jako dělaný.

Reagovat
valloire

někoho tvrdšího jsme tam potřebovali, aspoň by je pořádně pokopal. Dřevorubce.

Reagovat
valloire

Holt byl Mouovo oblíbenec...Ale stejně, je kvalitní a někoho jako je on, potřebujeme. Carlo to nevidí? Tohle mi na něm trochu vadí. Je jak Bruckner. Když je plná palba, tak dobrý. Ale jak někdo chybí

Reagovat
smazaný uživatel

I v plné palbě byl třeba proti Vale nebo Atlétům třikrát platnější než James.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pochopitelně nebude Carlo stavět na hráči, co je od začátku sezony zdravý dohromady tak měsíc a v létě pravděpodobně odchází.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo mluví o nějakém stavění? Mluvím o tom, že když máš mimo Luku a unaveného Kroose, tak to občasně prostřídáš, zvláště když máš na lavičce tu kvalitu v podobě Samiho a nemusíš se spoléhat jenom na one-season star a neustále nervóznho Illaru, kterému nejsou schopni dodat jakkýkoliv klid.

Reagovat
smazaný uživatel

"tak to občasně prostřídáš"

Ne, pokud si Carlo, tak to prostě neprostřídáš a už vůbec ne v lize, o který mluvíš. Khedira měl smůlu, že když se zranil Modrič a měl šanci hrát základ, tak se zranil taky. Carlo pak našel tu svoji "ideální 11" s Jamesem a Iscem v záloze a Khedira ostrouhal.

Reagovat
smazaný uživatel

No a v tom je prostě Carlovo největší slabina a proto ho nemám rád. Minule se nám to na konci sezony pěkně sečetlo a nebýt Modriče s Ramosem, tak to sezona byla jedno velké fiasko. O tom mluvím ... Khedira si prostě kvalitou zaslouží, aby tam chodil na poslední minuty pravidelně a proti typově vhodným soupeřům hrál místo Jamese.

Reagovat
Kokesh

Carlo by ji nasel i kdyby byl Sami ready. Smlouva, zraneni, forma...pro nej letos je misto akorat v roli zaskoku a po sezone urcite odejde.

Reagovat
ACSeRw!n

uz mel bejt davno prodanej

Reagovat
smazaný uživatel

moc okaté

Reagovat
Phillipinho

Simeone uz asi Velazqueze neco ucil

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě má CR7 hodně práce před sebou. 23 golů musí dát. No uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Prstom v nose ale ta rotacia je neskutocne na p... a siroky kader mame dost

Reagovat
valloire

Bestie z Madeiry se dneska zase předvedla. 2 goly a asistence. Král.

Reagovat
CHONG

První poločas celkem hnus, v druhém se naštěstí kluci zvedli a nakonec tři bodíky v suchém triku a Cristiano si snad trochu spravil chuť.

Reagovat
Robbie

hnus, co opět Real převedl, neskutečně mě vytáčí James a G.Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je super, že teďka budeme měsíc a něco hrát jenom jednou za týden, to je velká výhoda.

Reagovat
valloire

No ale Copa je ztracená...COPA...a já o ní tak snil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

no jako prase to sis měl říkat i u LM at vypadnem

Reagovat
smazaný uživatel

Liga mistrů a Copa del Rey je totiž skoro to samé, no.

Reagovat
Al Capone

já jako fanoušek chci vidět vyhrávat poháry a ne alibismus

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné, ale když už se vypadlo, tak je pro nás velká výhoda, že Barcelona i Atlético odehrajou za 2 týdny 4 zápasy a my jen 2 a jeden z nich odehraje dokonce 8 zápasů během 4 týdnů, my jen 5.

Reagovat
Al Capone

To už tu bylo tolikrát když jsme my pravidelně vypadávali v osmifinále LM a Barcelona postupovala dál, že máme nějakou výhodu a jak to vždycky dopadlo... Tady z toho jsem už dávno vyléčený.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadnutí v osmifinále Ligy mistrů a v osmifinále Copa del Rey je nesrovnatelné. Liga mistrů a La Liga jsou dvě zdaleka nejprestižnější soutěže, kterým se naopak musí všechno podřídit. Copa je fajn, ale jestli bude sezóna úspěšná se rozhodne podle toho, jestli obhájíme Ligu mistrů nebo přidáme 33. titul v La Lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si mentál. Je to jednoduché. Nebo naprostý nenasyta. S tou lavičkou, Carlovým postojem k rotaci a vyrovnaností ligy je blbost kvůli Copě riskovat ostatní soutěže, protože Real Madrid musí vyhrát všechno. Zvláště nenasytné je to v sezoně, kde už dvě trofeje jsou.

Reagovat
Al Capone

Tak to jsou ty trofeje co jsou jenom do počtu. Ty trofeje podle kterých se bere sezona jako úspěšná nebo ne se vyhrávají až na jejím konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, a co bys radši - bojovat do konce o všechny tři tituly a neurvat žádný, nebo si hlídat relativně pohodlný náskok v lize a snad dojít daleko v LM? A nemuset na závěr sezony něco vypouštět, protože budeš mít uškvařené hráče. Já nevím, jak si to představuješ, ale právě to, že nehrajem zápas v průběhu týdne, udělá hrozně moc, když opravdu nestřídáme sestavu.

Reagovat
Al Capone

Nikdy nemáš jistotu jak to dopadne takže tento příspěvek nemá smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježíš, ale vždyť minulou sezonu nebyla liga z velké části díky tomu, že ti hráči bylo už na pokraji sil ... Taky to pak šlo vidět i na MS a jejich výkonech. Pochop, že ten kádr není tak kvalitní, aby z něho mohlo vypadnout třeba pět hráčů základu, protože budou zranění nebo unavení. Tím, že se vypadne z Copy se ušětří hrozně moc sil, navíc když máš v losu Atlético, Barcelonu.

Reagovat
valloire

amen

Reagovat
valloire

Já taky. Copa je super a mi jí teď mít nebudem. Ach jo. Život je pes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň nemusíme rotovať

Reagovat
Leo Rekordman

ved tak ste si to naplanovali

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě ne, ale když už k tomu došlo, má to pro nás alespoň tuhle docela podstatnou výhodu.

Reagovat
Al Capone

Karimova asistence na to se člověk může dívat pořád

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vypnu a hned dáme 3 goly.

Reagovat
Robbie

taky sem si říkal že to vypnu, protože až na Isca to byl hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vypnul, protože jsem měl ještě něco jiného v plánu... na hru si až tak nestěžuji, Getafe mělo výbornou defenzivní činnost...

Reagovat
valloire

Vypínej častěji.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos tolik času na zápasy není, ale když se dívám, tak často Real prohraje, viz zápasy s Atleticem.

Reagovat
valloire

Jo, tak za to můžeš ty jo? Nějaký barcelonský woodoo?

Reagovat
smazaný uživatel

Já fandím Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale blbě :)

Reagovat
valloire

Máš tam ale cirkus.

Reagovat
smazaný uživatel

dokonce dvojitej, dokonale klame tělem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
vocasisko

ta obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Tello a Cuenca,na ty dva si pamatuju, jeden dělal pořád jen kličku doleva a druhý doprava

Reagovat
vocasisko

Cuenca byl/je docela šikovnej fotbalista, kterej to s balónem rozhodně uměl, bohužel už neuměl k tomu přidat nějakou nástavbu a tak pouze zapadl do průměru

Reagovat
smazaný uživatel

kde vůbec je, někde v tom Ajaxu? a hraje tam ?

Reagovat
vocasisko

dneska hraje proti Barce

Reagovat
smazaný uživatel

paradoxne v Depore.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

co na tom, že nesleduju bývalé hráče Barcelony?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho skôr zničili zranenia. Tello na druhej strane naozaj vedel len jednu kľučku - dovnútra a zakončiť pravou k vzdialenejšej žrdi ala Henry.

Reagovat
vocasisko

13. Bravo

3. Piqué

4. Rakitic

5. Sergio

8. Iniesta

9. Suárez

10. Messi

11. Neymar

14. Mascherano

18. Jordi Alba

22. Alves

očekávaná, tak snad se konečně ve venkovním zápase zabere!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pičo, Depor si nedokáže pohlídat takovouhle píčovinu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

olalala

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dal gol hlavou :D svět se zbláznil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kolikíátej to byl jeho gol za karieru?10tej? :D

Reagovat
smazaný uživatel

hledat se mi to nechce, ale tipuju tak 20.

Reagovat
smazaný uživatel

12 :)

Reagovat
smazaný uživatel

to se mi nezdá, ale věřím ti.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, snad da dneska gola jak on, tak luis

jinak hodne se mi libi, jak ta nase trojka vepredu slavi gola, je to takove uprimne a zda se mi, ze jsou vzdycky vsichni radi, kdyz toho gola nekdo da

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
culé

Hlavne Luis to riadne prežíva a vždy sa maximálne raduje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co má dělat, když hraje jako piča a ještě u toho vypadá jak Bale. Musí mít radost, že se nebude rozebírat on, ale jízda týmu

Reagovat
MadMrJacky

Messi ukazkove dozadu

Reagovat
Rattlesnake

suaréz chrt.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez takhle odfláknutá koncovka. No to snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

kurde luisi, tos mohl nahravat

Reagovat
vocasisko

dejme tomu, že je to útočník, takže to vzal na sebe a vystřelil, jenže nechápu proč u toho vypadal jak totální kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mě sere ten odevzdanej Sociedad ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Tohle jsem jeste nikdy nevidel....Suarez si stezuje, ze mu nemavnul ofsajd

Reagovat
vocasisko

ono se není čemu divit po tom, jak to pohnojil

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Messi.

Reagovat
patas92

Král

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná asistence od Luise.

Reagovat
vocasisko

lol gól, Suarez další brilantní asistence

Reagovat
patas92

Suarez zas áčko a zas ani neví jak

Reagovat
Switchback

chudak golman

Reagovat
smazaný uživatel

Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Cuenca je zkurvený pičus

Reagovat
smazaný uživatel

a sakra, madrista ...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem neodolal a zapnul jsem si Vás k učení na zkoušku no. Akorát se potvrdilo, že správně využitý Rakitič je génius (ať už roh, kde teda moc nechápu, jak mu mohl ten sginál na Lea vyjít) nebo ta asistence. Leo hraje výborně, to je váš držák. Suárez je hrozný šašek, ale za to jaký je mentál, mu to nejde nepřát, mám obrovskou radost, že s tím jak špatně hraje, tak u toho vypadá jako největší nýmand a kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi opravdu zvláštní. Díváš se na fotbal a kocháš se tím, jak to někomu nejde v zápase, ve kterém nehraje tvoje vlastní mužstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli takhle bude hrát 90 minut, tak dá manitu sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio by mel zacinat na lavce a Masch v zaloze, obrana vzdycky nekdo z trojky mathieu,pique,bartra...proste sergio je uz nejaky patek strasny podprumer a masche je skoda na stoperovi, ikdyz i tam hraje luxusne

Reagovat
smazaný uživatel

jdi mi k šípku. Když to konečně začíná fungovat, tak přijde Venda s velkým převratem ...

Reagovat
smazaný uživatel

no a neni to tak snad ? Vzdyt sergio uz dlouho neni ten hrac co byval, posledni dobou ma vzdy snad vic ztrat, nez vybojovanych micu

Reagovat
celeb

To, co dnes zatial predvadzaju Pique s Busquetsom je na facku!

Este, ze Depor su sami drevaci a Cuenca nevie za koho hra.

Inak hrame dobre, hlavne smerom dopredu je to vyborne.

Reagovat
smazaný uživatel

luisi ty vemeno, zase

Reagovat
smazaný uživatel

jako spálit šanci? To se dá odpustit. Ale to, jak to dneska pálí Luis ... To je jak z okresu.

Reagovat
smazaný uživatel

no vzdyt komentuju ty jeho dve golovky, takovy hrac by to mel davat, takovy sniper minulou sezonu a u nas pali slepyma, no, spis to vypada, ze misto pusky ma plastovy nozik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Není možnost Suaréze nějak reklamovat?

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

no né, že bychom ho vrátili, ale jestli by nešlo vyjednat nějakou slevu.

Reagovat
Switchback

já mu věřím, to příjde ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jistě, ale jako spálit šanci 3 na gólmana tak, že ani vlastně nezakončíš ...

Reagovat
Switchback

jsou i horší věci

Reagovat
smazaný uživatel

To si říkali i fanoušci Chelsea o Nandovi Já teda nevím, ale k Vám se nejvíce hodí atletický rychlík se slušnou technikou (a la Eto´o) a ne fotbalový génius (viz. třeba Ibra, Suárez, Henry), kór když si to bere více pod taktovku z hloubi pole Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Musí si zvyknout. Neymarovi to taky trvalo rok a letos už je na úrovni Messiho. To chce čas. Já jsem rád, že Suarezovi věří spoluhráči a hlavně, že Suarez ještě neudělal nějakou píčovinu, za kterou by mohl dostat flastr.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jasný, ale pořád mě uklidňuje to, že mi k Vám nepasuje. S někým atleticky našlapanějším, schopnějším v presingu, který by přenechával tu širší mezihru Neyovi s Messim a neobětoval by tak nejdražší část sebe sama a svou největší přednost, by jste byli lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

přijde ti, že to s ním nefunguje? Mě právě přijde, že přesto, jaký má problémy sám se sebou, je ten útok Neymar, Suarez, Messi to za poslední dobu nejkrásnější a nejnebezpečnější, co jsme měli.

Reagovat
Kenneth

To je prekvapko, kdyz je taky asi 5x drazsi, nez vase ostatni utoky v minulosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že jste mleli už při příchodu Neymara, že to nemůže nikdy fungovat. Pak po příchodu Suaréze, že to nemůže nikdy fungovat ...

... to funguje docela dobře.

Víceméně si na útok není proč stěžovat. A pokud náš útok nejvíc pohoršuje madristy, tak jen dobře. Mamrejte se v tom co nejvíc.

Reagovat
Kenneth

No vidíš to. Něco podobného si předváděl v létě na účet Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

však jsem měl pravdu. V zápasech o ničem dáváte plno gólů, ale ve velkých zápasech tečete. Akorát clásico to nepotvrdilo. Uvidíme na jaře v LM, až vám někdo ten střed zavře, jako Atleti.

Reagovat
Kenneth

Jo takže ty si měl vlastně pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern, Liverpool, Basel, Sevilla su velke zapasy tak tu nepis nezmysly

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Rattlesnake

80 milionů....

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Raketa to dneska krásně rozdává.

Reagovat
smazaný uživatel

Co si budeme, Depor je sice tradiční klub atd, ale jsou to hrozní šašci. Nedivil bych se kdyby jim Barca nadělila stejně jak my, vzadu jsou ultra špatní a platí na ně i ty nejjednodušší věci. Vpředu sice využívají těch katalánských slabin, ale pak to vždycky ztroskotá na té žalostné individuální kvalitě, která je na úrovni průměru Segundy, ale co se divit, když hraje základ Cuenca

Reagovat
Phillipinho

Ono je to dost tezky kdyz si kvuli naprosto dementnimu rozdeleni prav v PD nemuzou dovolit utratit ani euro a musi spolehat na hostovacky a volne hrace. Neni se vubec cemu divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak zase - nedělejme z nich nějaký odpad ligy nebo dokonce tým na úrovni průměru Segundy (jak jsem si tady přečetl).

Prostě to dneska Messimu s Neymarem jde. To se stane každýmu. Mě se nezdá, že by Depor odehrál horší první půlku, než třeba před týdnem Atleti ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nauč se prosím číst . Individuální kvalita jejich útočníků je na úrovni segundy, ne celého týmu.

Reagovat
Phillipinho

Napriklad Riera, ktery dnes hraje v zakladu na hrotu, prisel v Lednu z Champu z Wiganu, kde si skoro nezahral.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to jenom potvrzuje moje slova, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

ale to přece taky není měřítko kvality. Nemuselo mu to sednout.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel nedostal regulérní šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Jako to určitě. To je velké zmrdstvo, které se ale jenom tak asi výrazněji nezmění. Pak tě může vykoupit jenom nějaký investor typu Lima nebo uctívačvelbloudyšukajícíhopedofila. Ale tak ona je to chyba i Deporu, vzít si Cuencu (Cuencu!!! ) třeba místo hostovačky Čeryševa (o toho snad ani nebojovali) a dalších. Zajímalo by mě, jak tam hraje José Rodri od nás celou sezonu, jestli tam zapadnul do průměru, tak je to průser no

Reagovat
smazaný uživatel

děláš tady z Cuency (bůhví proč) nějakýho superkopáče, ale on v první půlce ukázal nejfotbalovější akci domácích.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nevím, ale mě třeba Cuenca nikdy neoslovil a myslím si, že z něho kopáče dělám celkem oprávněně. V Barceloně na něho působil asi nějaký Camp Nou faktor, kdy si zazačátku daří skoro všem mladíkům (viz. i letos). Ale poslední dva roky skoro nehrál, na Ajax neměl a Depor vypadá jako jeho opravdové maximum

Reagovat
smazaný uživatel

a že se nezajímali o Čeryševa? A nejde třeba o prachy? Navíc - u něj bylo asi víc zájemců.

Ty všechno vidíš s pohledu toho vašeho megalomana, ale tyhle mužstva prostě živoří s minimem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o Josého byla taky více zájemců ( i když asi finančně srovnatelnějších), ale prostě to zkusili. Čeryšev taky nebyl bůhvíjaký obletovaný, ale to že má potenciál se vědělo. A asi takoví úplní žebráci nebudou, když si můžou vydržovat Postigu třeba. Zas z nich nedělejme klub plný mladíků a hráčů bez smluv.

Reagovat
smazaný uživatel

Čeryšev nebyl bůhvíjak obletovaný, ale skončil v Seville a pak ve Villarrealu. Asi nějakou náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nevím, co si pod pojmem olbetovány představíš ty, ale já třeba zájem pěti a více klubů. Z toho i někoho ze zahraničí možná. To u Čeryševa nebylo, tak ho chtěl brutálně Villareal (což mohlo případně ty slabší kluby odstrašit)

Reagovat
Phillipinho

tak zajem o Cherysheva mit mohli. Ale jestlize se o nej zajima Villarreal, tak je temer jasny, kam pujde. Depor jim nemuze konkurovat ani kvalitou ani financne.

Reagovat
Phillipinho

Suarez fakt mezi Messim a Neymarem vypada jako silenej drevak. Sorry, tenhle hrac stoji 80 mega?

Reagovat
celeb

tak uz raz vyzeraju klenoty PL v LaLige

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě za takový prachy

Reagovat
vocasisko

všechno špatně od Suareze

Reagovat
alcantara

Nedivil by som sa tomu, ak by sa pri tom druhom gole Messi s Neymarom smiali na tom, ako je Luis dreveny. Ked nema na vsetko cas ako v PL a kombinacia je o level rychlejsia, jeho prvy dotyk s loptou je katastrofalny. Je to vyborny hrac a ma par vlastnosti, vdaka ktorym moze byt prospesny, verim ze si zvykne, aj inym hracom ako Modric ci Fabregas to trvalu nejaku dobu. A ze je to zatial asi 3x vacsi palic ako Alexis, radsej ani nespominam

Reagovat
smazaný uživatel

Keby si nekecal . Však Alexis keď začinal v FCB, tak sa do takých šancí ani nedostával, len padal na trávnik, vždy keď chcel spraviť kľučku. A Luis aspoň nespomaľuje hru ako Alexis.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis, co já pamatuju, tak byl šeredný palič. Pamatuju si i na nějakou mojí úvahu udělat z něj záložníka nebo dokonce beka, protože on má výbornou obrannou činnost a dost zisků. A co se jeho koncovky týká, ta byla děsivá. Jeden půlrok netrefil snad 3x prázdnou kasu. To už se člověk může jen pousmát. Že se prodal zrovna v době, kdy si zvyknul, a dokázal potáhnout káru, je věc jiná. Ale jelikož se o něho prodeji uvažovalo vlastně už v průběhu jara, tak si myslím, že možná bylo něco v šatně. Třeba si přestali věřit nebo tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Proste chceli nejakého typovo iného hráča, čo dokáže hrať aj 9, chrbtom k bráne je vyšší ale stále technicky vyspelý.

Reagovat
smazaný uživatel

ted by se tam ibra hodil, lajos hobluje lajnu, ibra dokaze nejen luxusne zakoncit, ale taky i vymyslet prihravku

Reagovat
alcantara

Alexis bol v niektorych veciac dost spatny(technika, zakoncenie), rovnako ako je spatny Suarez(Zakoncenie, obratnost, prvy dotyk). Historia nas uci, ze vsetko chce svoj cas v barcelone. A ten mu nikto neberie

Reagovat
Kenneth

Alexis je lepší hráč než Suaréz.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkaj aspoň pol roka s takými súdmi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Alexis byl hlavne dric, jen mu to tam tak nepadalo, ac s tezkym srdcem, ze opustil barcu, tak udelal dobre, v anglii zari a ta tiha je na nem a to on potrebuje, v barcelone to tak nebylo, podle me ukazal svoje kvality poradne az v anglii

Reagovat
Kenneth

Suarézovi to tam taky padat už tolik nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Kene, už toho nech.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem? Trochu to rozveď, protože Alexis byl ještě větší palič než Suarez, když do Barcelony přišel. Navíc simuloval, až to nebylo hezké.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, jestli to myslíš celkově a neporovnáváš jen s Alexisem v Barceloně, tak samozřejmě může být.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši, tu je zas nablito. To nechápete, že oproti minulé sezoně Suarez pozvedl nebezpečí Barcelony. Vždyť pokud pomineme zbytečně vysoké počáteční napadání Atlética, tak ten hlavní důvod proč Barcelona dokázala rozdrtit Atlético je Suarez. No a co, že mu to nepadá, lidi nejsou kurva stroje. No a co, že za 80 mega. Se z toho poserte tady, fotbal je už dávno hlavně byznis, kde se točí kurevský prachy. Fanoušci na baterky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Díky, shrnul jsi to za mě

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrzoně pěkné, že se mu povedl jeden zápas a zrovna proti Atléticu, ale třeba co jsem ho viděl já, tak byl vždycky hrozně dřevěný, mimo, zbytečný. Nevím, jak jinak to říct. Samozřejmě, že lidi nejsou stroje a kdyby něco předváděl ve hře, tak bude té kritiky daleko méně, ale on je nulový.

Reagovat
Kokesh

Chudak Luis, vsichni jsou na nej zli.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nepíšu, že Luis je chudák, ale že vy jste kreténi.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, lidi, kteří naprosto oprávněně kritizují Suáreze, protože hraje hrozně, jsou kreténi. Ty, který tady argumentuješ jedním zápasem proti tvému oblíbenému klubu, takže máš jistý sklon k přehánění a určitě se na (nebo s malou pravděpodobností, třeba to dokážeš, neznám tě) to díváš s jistou zaujatostí, máš určitě pravdu.

Da Fuck? Vždyť je napiču většinu zápasů i podle médií (přiznám se, že jsem jich zase tolik od Barcy neviděl) a dneska hraje jako totální dřeváček s technikou hráče Stoke. Nebo spíš tak hrál do doby tvého komentu (teď už se snažím naučit na ustní). Ale ostatní jsou kreténi, protože ho zcela zaslouženě kritizují. A ano stejně se kritizoval Neymar, Bale atd., i když se potřebují aklimatizovat, tak po půlce sezony by nemusel působit hůř než sedmnáctiletý mladík z La Masií, i třeba tou technikou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne ne, já jsem se jen přizpůsobil. Vulgarismy nejsou pěkné, ale někdy se musíš zašpinit. Jak jinak se bavit s člověkem, který poblije vše, co vidí. Cuenca je čurák, Suarez je šašek, mentál a já nevím co. Deportivo jsou šašci. Ty jsi hrozně na hrušce. Ne, my to máme trochu jinak. Já se dívám na fotbal s respektem, pár vás tady, co komentují Suareze s despektem. A tímhle bych to uzavřel.

Reagovat
smazaný uživatel

Okej, já s tím nemám problém.

Jenom bych to upřesnil, že většina je způsobena emocemi, ty hráče víceméně respektuju za to co dokázali, a to hrozně moc. Kromě Cuency, to je člověk, který musel v juniroce chytnout povedenou sezónu a na tom těží zbytek kariéry, protože je to individuálními kvalitami snad to nejhorší, co poslední dobou z Barcelony vyšlo.

Suárez je geniální fotbalista, ale mentál je. To mi prostě nikdo nevymluví, že člověk, který někoho tolikrát pokouše (!) je psychicky v pohodě... Tak se stačí kouknout, kdo za Deportivo v tom útoku nastoupil, vždyť na poměry PD jsou to hrozně podprůměrní hráči většinou až naprosto mizerní. Taky to musíš brát s nějakým nadhledem a tím, že hrají dost možná nejlepší fotbalovou soutěž na světě. Tam nemůže být každý borec. Musíš tomu přizpůsobit měřítko. V jiné soutěži by třeba byli za hvězdy....

Reagovat
Kokesh

No ja tu zhola nic na nej dnes nenapsal, tak se zklidni. Ale chapu, jak na hristi, tak na EF.

Reagovat
alcantara

Na druhej strane ho tiez nikto nevesia na hranici na namesti...Ked su ale niektore veci spatne, tak ich pomenujes, na tom nie je nic zleho. Neviem, co je zle na kritike, pokial je bez zbytocnych vulgarizmov. Chce to cas a on ten cas dostane, to je cele.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Suárez proměňoval ty brutální megašance, tak už má na kontě ne jeden, ale 10 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

No zasa aj Messi všetko nepremeňuje, je dosť zápasov kde toho pozahadzuje kopu (prirodzene veľa aj vytvorí) myslím že tých troch má najefekívnejšie zakončenie Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi taky ze začátku sezóny pálil dost šancí.. Hlavní je, že Suárez se do těch šancí dostává, padat mu to tam určitě začne více.

Reagovat
celeb

Moc tu riesite toho Suareza, keby hral trochu viac uvolnene, tak uz ma kopec golov na konte. Treba mu dat cas, je do toho prilis zahryznuty a to ho zvazuje a preto robi jenu ... za 2.

Reagovat
celeb

*jednu

Reagovat
smazaný uživatel

on se mi herně moc líbí, maká, snaží se, nahrává, ale to zakončování je zatím děsivé

Reagovat
celeb

Dalsia prisernost od Busquetsa ! Co tomu chlapikovi je dnes?!

Reagovat
smazaný uživatel

luisi wtf, proooooc

Reagovat
patas92

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Inak v tomto zápase je pekne vidieť, ako veľmi potrebuje FCB nejakého špílmachra na pravú stranu. Alves to už nezvláda, a keď sa Messi vyberie do stredu nie je naproavo nikto. Mali by už povýšiť Adamu ten ostáva vždy ako prilepený na čiare, predribluje každého a horšie ako Alves snáď brániť nemôže aj keď je len krídelník.

Reagovat
smazaný uživatel

no, adama by si sanci zaslouzil, v poharu si to neskutecne daval, i pres dva, tri hrace presel, uplne no stress

Reagovat
smazaný uživatel

Ney je proste super

Reagovat
smazaný uživatel

kouzelník

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar si vyměnil místo se Suarezem. To mi nepřijde jako dobrej nápad.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono za stavu 2-0 se to da, treba se tam luis chytne, treba i takova vec, jako prohodit si s nekym pozici mu muze pomoct, jako je to mozna blby, ale tak treba to pomuze

Reagovat
smazaný uživatel

jinak ten zakrok Brava, moc hezky

Reagovat
smazaný uživatel

KING LEOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera. A ještě dva.

Reagovat
Switchback

tak to jo hoši

Reagovat
vocasisko

ahoj

Reagovat
MadMrJacky

LEOŠ!!

Reagovat
celeb

Leooo

Reagovat
vocasisko

tak si Messi asi řekl, že už ho nebaví, se dívat na ten cirkus, co předváděl u předávání zlatýho míče Ronaldo

Reagovat
CHONG

No, nevím, jestli někomu, kdo chodí oblečený jako principál, vadí cirkus.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Kenneth

Reagovat
vocasisko

au au au

Reagovat
CHONG

zip?

Reagovat
smazaný uživatel

to byla trošku oranžová karta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Konečně dobré střídání

Reagovat
celeb

Toto Luchovi kvitujem, Serqio si lavicku zasluzil najviac. Rafinha potrebuje minuty takze tiez

Reagovat
MadMrJacky

Docela mě ale štve, že nechají kopat všechny přímáky Messiho. Jak je to trochu dál, tak to má kopat určitě Rakitič, nebo Mathieu. On tu střelu tak silnou nemá, aby tam s nějakou razancí dokopl...

Reagovat
smazaný uživatel

tak on to umí zakroutit i z dálky, ale poslední dobou mu to vůbec nejde, ani netrefuje bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Nonono, túto sezónu myslím idú Messimu priame kopy celkom dobre. (Prirodzene súhlasím, že Rakitič by to mal v takejto pozícii skúsiť)

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, kolik toho Suarez oběhá, protože mi přijde, že je furt v pohybu.

Reagovat
MadMrJacky

On to hrozně odmaká, to se mu musí nechat. Dokud nebude rozhazovat rukama a pořád dřít, tak jsem schopnej mu to odpustit

Reagovat
smazaný uživatel

Messi jasně dokazuje, že Zlatý míč měl skončit v jeho rukou

Reagovat
smazaný uživatel

lidi mají krátkou pamět

Reagovat
smazaný uživatel

Docela nechápu to pozdvižení. Že hrál Bartra balonem, musel vidět i ten nejstarší fanda Deporu na staďáku.

Reagovat
celeb

Zatial na LaLigu nevidany vykon rozhodcov. Ofsajdy posudene snad vsetky dobre, malo kariet, citlive posudzovanie simulacii, bez konfliktov ... toto sa nebude rozhodcovskej federacii pacit, takto im kurvit priemer.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Neymara tam v první půli dvakrát dobře naložili, všichni přestali hrát a rozhodčí nic nepísknul ale jinak to bylo slušný

Reagovat
smazaný uživatel

ou

Reagovat
smazaný uživatel

Luis ukázal soutěživost, když se otevřeně radoval i z takového gólu za stavu 4:0

Reagovat
MadMrJacky

Doufám, že se dobře díval jak se to dělá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vyzerá to tak, že nikomu z Barcelony okrem Messiho to dnesnie je súdné .

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně, Luis.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny Messiho góly nádherný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uz si doonanoval ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
MadMrJacky

Celkem dobrý zápas dneska. Nejvíc ceněný je asi konečně jasná výhra venku, i když Deportivo opravdu nebyla bůhvijaká nezastavitelná překážka. Jako klub je mi celkem sympatický a věřím, že se z těch sraček vyhrabou.

Dneska jsem si zase potvrdil, že pro naši hru jsou neskutečně důležití krajní obránci, kteří jsou výborně sehraní s krajníma útočníkama. Dvojice Alba-Neymar a Alves-Messi to dokážou pravidelně větrat. A i přestože Alves má to nejlepší za sebou a jeho centry jsou někdy víc než úsměvné, pořád je to asi nejlepší hráč, který na té pozici může u nás hrát. Snad se dá uvažovat ještě ten Pedro, ale kdoví.

No a Luis... přeju mu aby mu to začalo vycházet. Navíc v útoku udělá hrozně moc té černé práce, ze které těží Messi s Neymičem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele