Primera División - preview 18. kola

09.01.2015, 08:44, aktualizováno 12.01.2015, 08:37
Previews
Osmnácté kolo španělské ligy má před sebou závěrečné utkání, které obstarají Rayo Vallecano a Córdoba. Favoritem je bezesporu domácí celek, který se zatím pohybuje ve středu tabulky, zatímco nováček nejvyšší soutěže okupuje první sestupovou příčku...
Rayo Vallecano - Córdoba CF  (pondělí 20:45)
Rayo Vallecano by se moc rádo dostalo do první části tabulky a v pondělní dohrávce La Ligy k tomu bude mít ideální příležitost. K dispozici má domácí prostředí a navíc jej otestuje tým, kterému se v poslední době příliš nedaří. I Córdoba ale umí překvapit.

Naposledy na domácí půdě svěřenci Miroslava Djukiće přehráli v malém andaluském derby Granadu jednoznačně 2:0. Branky Nabila Ghilase s Florínem Andonem stačily na tři body a ukázaly, že pondělní dohrávky Córdobě docela jdou. Dalším pozitivem pro aktuálně osmnáctý celek La Ligy je to, že její nejbližší konkurenti zůstávají také po tomto víkendovém kole v docela slibné vzdálenosti. Almería, která je šestnáctá i sedmnácté Levante mají na Córdobu náskok jen dva body, což rozhodně není nepřekonatelný rozdíl.

Domácí Vallecano je nyní na jedenáctém místě a rádo by do první desítky. Devátá Celta Vigo má jen o dva body více, což by tým trenéra Paca Jémeze moc rád využil. Rayo má za sebou sérii tří prohraných utkání za sebou, k tomu přidalo ještě jednu prohru z Copa del Rey a jednu remízu ve stejné soutěži. V minulém kole se ale hráči dokázali dostatečně motivovat, když měli sehrát důležité utkání s madridským Getafe.

Domácí Getafe sice hned v úvodu skórovali jako první zásluhou Álvara Vázqueze, ovšem Jozabedův a Baenův gól nakonec zařídily výhru Vallecanu, které se mohlo posunout tabulkou vzhůru. Pro trenéra Paca Jémeze bude utkání s Córdobou hodně zvláštní zápas. Nyní čtyřiačtyřicetiletý trenér se sice narodil v Las Palmas, ale vyrůstal právě v Córdobě. Barvy týmu, kterému se přezdívá Los Franjiverdes, hájil coby hráč a následně i jako trenér, než v roce 2012 přistoupil na nový post právě v madridském celku Rayu.

Podle vlastních slov to pro něj bude hodně emotivní a speciální utkání. Na tiskové konferenci před zápasem Paco Jémez zdůraznil: "Snažím se k tomuto utkání přistupovat stejně, jako bych se připravoval na jakékoli jiné. Chci, aby to pro mě nemělo žádný velký smysl. Připravuji na to tým, aby se nebál a pustil se do soupeře tak, jako by to bylo jakékoli jiné utkání. Musíme bojovat, nezapomínat na to, co se učíme na trénincích a doufat, že se vyvarujeme individuálních chyb. Ale je jasné, že to pro mě bude hodně emotivní zápas, protože Córdoba byla a bude vždycky mým klubem."

"Myslím, že to bude zápas dvou vyrovnaných týmů, protože jsme oba v podobné situaci. Samozřejmě jako profesionál přeji trenérovi Miroslavu Djukićovi jen to nejlepší. Má šanci dosáhnout něčeho, na čem se pak dá stavět mnoho dalších let. Já cítím, že fanoušci nás podporují, protože jsme si získali jejich srdce. Navíc tvrdě bojujeme za stejnou věc, takže cítím ten optimismus, který zde panuje."

"Rayo mi vždycky hodně věřilo a já jeho podporu cítím. Snažíme se dělat všechno, co je v našich silách, abychom uspokojili fanoušky a aby ti mohli chodit na fotbal s radostí. Ale nesmíme polevit, protože Córdoba je silný tým, který by naše chyby ihned potrestal. Je skvělé, když jako kouč přijdete do většího klubu, ale své postavení si vždycky musíte zasloužit," uvědomuje si Jémez.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.75 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Almería - Sevilla FC  (neděle 12:00)
Nedělní zápasy osmnáctého kola Primera División otevřou v tradiční poledne Almería se Sevillou. Oba celky se momentálně nachází v dobré formě, a tak můžeme v tomto andaluském měření sil čekat napínavou podívanou.

Hosté figurují na páté příčce s minimální ztrátou na Valencii, která má navíc odehráno o zápas více. Od drtivé porážky 5:1 na půdě Barcelony navíc Sevilla v lize třikrát vyhrála, jen jedinkrát remizovala a v osmifinále domácího poháru naposledy přehrála venku i Granadu v poměru 2:1. Záložník Vicente Iborra tak doufá, že jeho tým naváže na nedávné skvělé výsledky ze stadionů soupeřů i tentokrát. Zároveň se však po svém návratu do sestavy po zranění kotníku nebál kritiky, neboť do odvety by byl výhodnější náskok 2:0, o který sevillští v závěru utkání přišli. "Měli bychom na sebe být naštvaní, je třeba se v tomto ohledu zlepšit a zároveň pokračovat ve výhrách zvenku."

"Nesmíme mít za to, že (pohárový dvojzápas) je hotová věc, máme před sebou pořád domácí utkání," pokračoval Iborra. "Teď ale musíme myslet na Almérii. Je to náročný soupeř, ale my se chceme zase posunout kupředu."

Od změny trenéra se Almería vážně vzepjala k vysoce účinným výkonům. Série devíti zápasů bez výhry je tatam, vystřídala ji daleko příjemnější šňůra dvou ligových výher a posun na patnácté místo v tabulce. Tým navíc posílil dvaadvacetiletý záložník Juan Antonio Espinosa z Villarrealu na hostování do konce sezony, a i on by se již mohl zúčastnit nedělního klání. Chybět naopak budou Quique González, brankářská jednička Rubén, a také obránce Míchel i Ximo Navarro kvůli karetním trestům. Na Africký pohár národů navíc odjeli Jonathan Zongo s Thievym Bifoumou, kteří na šampionátu reprezentují Burkinu Faso, resp. Kongo.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Julián - Dos, Vélez, Trujillo, Dubarbier - Verza, Thomas - Silva, Corona, Méndez - Hemed
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Vidal, Pareja, Carriço, Navarro - Iborra, Banega - Reyes, Suárez, Vitolo - Bacca
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.60 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - Elche CF  (neděle 17:00)
Souboj dvou celků, které by si každé po svém jistě představovalo podstatně lepší bodové zisky v této fázi sezony, nabídne v neděli od páté odpolední hodiny zápas Athleticu s Elche. Zatímco ambiciózní domácí se po příšerném vstupu do sezony stále ne a ne naplno chytit, hosty sužují čím dál větší sestupové starosti.

Svěřenci Frana Escriby přicestovali do Bilbaa ze samotného dna ligové tabulky, jejich poslední zápas v ligovém poháru dopadl katastrofickým skóre 5:0 s Barcelonou a k tomu navíc klub sráží vážné finanční starosti. Řada hráčů tak dokonce nedostala výplatu přinejmenším dva měsíce, což by Elche mohlo stát ještě další sankce navrch. Přesto všechno obránce Athleticu Xabier Etxeita nemíní nadcházející utkání ani v nejmením podcenit. "Tenhle typ zápasů je past, musíme být na pozoru, co se týče všech prvků jejich hry."

"Elche je tým, který se snaží hrát dobrý fotbal, jeho ofenzivní hráči předvádí i v poslední době velmi kvalitní výkony," pokračoval Etxeita, jenž sám v Escribově týmu strávil celé tři roky, než se v roce 2013 vrátil zpět na sever Španělska. "Víme ale i o jejich slabinách, kvůli kterým se nachází v tabulce dole, a zkusíme jich co nejvíce využít."

Rok 2015 začal pro Athletic nepříjemnou prohrou na půdě Deportiva La Coruňa, ovšem chuť si Baskové záhy spravili v osmifinále Copa del Rey, kde přestříleli Celtu Vigo 4:2 a mají tak před odvetou navýsost slibnou šanci postoupit mezi nejlepších osm. Zato ligové umístění na podprůměrné dvanácté příčce hlasitě volá o zlepšení. "Pořád zbývá více než polovina sezony a naším cílem zůstává prokousat se tabulkou vzhůru," vyzývá Etxeita.

Do sestavy baskického celku se vrací útočníci Iker Muniain i Aritz Aduriz, kteří prohru s Deportivem vynechali kvůli karetním trestům. Guillermo Fernández naopak zůstává se svým zraněním mimo hru. Elche se zase bude muset obejít bez Garryho Rodriguese, jenž jako reprezentant Kapverdských ostrovů odjel hájit národní barvy na Africký pohár národů.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 3.80 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Real Sociedad  (neděle 19:00)
Estadio Nuevo Los Cármenes se stane dějištěm dalšího zajímavého utkání, protože domácí Granada sehraje zápas o tři body s Realem Sociedad San Sebastian. A oba soupeři mají hodně co napravovat, protože se jim nedaří naplňovat předsezónní cíle.

Lépe je na tom zcela jistě Real Sociedad San Sebastian, který je nyní na třinácté příčce. Ale vzhledem k tomu, že tým ještě nedávno hrál o evropské poháry a jistě by se do nich rád vrátil, se jedná o další zklamání. A zvrátit jej v úspěch se zatím nedaří ani trenérovi Davidovi Moyesovi. Někdejší manažer Manchesteru United se ujal kormidla proto, aby klub vyvedl z druhé polovin tabulky do té první. Ale zatím si připsal několik nestálých výkonů. Když se jeho svěřencům podaří uspět, hned vzápětí si připíší tragické selhání.

V minulém kole mladý celek šokoval celý španělský fotbal, když si vyšlápl na Barcelonu. Katalánský tým se v podstatě porazil sám, když si jedinou branku vstřelil už ve druhé minutě obránce Jordi Alba. Ale toto hodnocení by bylo příliš krátkozraké. Nutno dodat, že Real Sociedad toho hodně naběhal a především bránil na pokraji vlastních sil. Množství obětavých zákroků s přibývajícím časem narůstalo a diváci museli být až do konce utkání na Anoetě nervózní. Nakonec se však podařilo a Real Sociedad si nechal tři body proti favoritovi doma.

Jenže poté naprosto nezvládl další zápas. V rámci Copa del Rey se Real Sociedad San Sebastian utkal s Villarrealem a více radosti mohl mít zaplněný El Madrigal, protože branka Denise Čeryševa rozhodla. Před oběma týmy je sice stále ještě druhé kolo, ale Villarreal minimálně dobře začal. Mezery si uvědomuje i trenér Moyes, který po zápase smutně konstatoval: "Musíme začít u sebe. Co se nám nedaří, to je situace, kdy jsme favorité. Nemáme potřebné sebevědomí a nevyhráváme zápasy, v nich jsme favoritem. Dokud nevyhrajeme i tyto zápasy, nic se nám dařit nebude. Nemůžeme spoléhat na zázraky jako proti Barceloně. Chceme-li postupovat tabulkou vzhůru, musíme porážet minimálně týmy pod námi."

A domácí Granada tento profil splňuje dokonale. V současné době je až devatenáctá a na předposledním místě má na to poslední náskok jen dvou bodů. Může za to především neschopnost vyhrávat zápasy. Granada má na svém kontě jen dvě vítězství. Naposledy rovněž prohrála. Nad její síly byla domácí Córdoba, která zvítězila díky brankám Nabila Ghilase a Florina Andoneho.

Ani poslední zápas v rámci Copa del Rey neznamenal zlepšení. Granada podlehla Seville, ale plusové body si mohla připsat alespoň za jeden vstřelený gól. Klubové vedení je ale stále ještě pozitivní a trenér Joaquín Caparros má stále jeho důvěru. A toho si Caparros moc váží: "Jsem moc rád za to, že mi vedení věří. Pokusím se udělat všechno, co je v mých silách, aby se tento klub udržel mezi elitou. Ještě nevím, jakou sestavu nasadíme proti Realu Sociedad, protože stále čekám na zprávy našich doktorů u hráčů jako jsou Piti a Riki. Když bychom prohráli i zápas proti Realu Sociedad, bylo by to opravdu velké zklamání. A my už další taková nesmíme dopustit," uzavírá Caparros.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.10 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Atlético Madrid  (neděle 21:00)
Navzdory stále slibně rozehraným všem letošním soutěžím panuje v Barceloně tísnivá atmosféra. První ligový zápas v novém kalendářním roce skončil mizernou porážkou z hřiště Realu Sociedad, médii probíhají spekulace o možných nepokojích v katalánské hráčské kabině a pozice trenéra Luise Enriqueho je čím dál více nejistá. V horší chvíli snad ani zápas se silným Atlétikem Madrid nemohl přijít...

Momentální situace již zašla tak daleko, že pozornosti neušel ani pozdní příchod Lionela Messiho na tréninkové hřiště, kdy se argentinská megastar zpozdila za svými spoluhráči o šest minut. Takřka dramaticky sestříhané video jen přililo vodu do ohně na téma rozporů mezi hlavní hvězdou Barcelony a jejím novým trenérem, jakkoli přitažené za vlasy tyto záběry mohou být.

Luis Enrique tak na tiskové konferenci musel odrážet jak otázky na možný Messiho odchod, tak i na budoucnost vlastní. Svým odchodem by ostatně přispěl k naprosté očistě barcelonského vedení v posledních dnech, neboť před několika dny oficiálně rezignovali klubový sportovní ředitel Andoni Zubizarreta i jeho asistent a někdejší kapitán Carles Puyol. Týden zpátky barcelonští přišli definitivně o možnost koupit jakéhokoli hráče po celý rok, což prezidenta Josepa Maríu Bartomeua vedlo k vyhlášení předčasných voleb, které by dle jeho slov měly znovu přinést potřebnou stabilitu.

Bartomeu rovněž jasně uvedl, že ani Messi, ani Enrique nikam neodejdou, ovšem ani to nezastavilo nekonečný kolotoč klepů a zvěstí. Sám kouč na tiskové konferenci odbyl jakékoli dotazy o možném nepokoji v kabině prohlášením: "Koluje tady takové množství nenávistných komentářů a spekulací, že kdybych měl potvrdit či vyvracet každou jednu z nich, nedělal bych takřka nic jiného. A to není nic pro mě."

Nástupce Gerarda Martina následně k možnému odstoupení z funkce dodal: "Když budu cítit, že hráči za mnou nestojí, tak v tu chvíli odejdu. Ještě nikdy v kariéře se mi ale nic takového nestalo." Na hřišti Enriqueho může těšit alespoň pohárová výhra nad Granadou 5:0, avšak Atlético Madrid představuje poněkud tvrdší oříšek. Oba celky jsou na tom v ligové tabulce aktuálně stejně, co se počtu bodů týče, a tak jejich vzájemný souboj napoví, kdo bude vedoucímu Realu Madrid dýchat v příštích týdnech na záda nejvíce.

Barcelonský kouč se poté dostal i ke zhodnocení šancí svého nedělního soka na obhajobu ligového titulu. "Během minulé sezony Diego Simeone v této fázi soutěže prohlašoval, jak si nemyslí, že by jeho tým byl opravdový kandidát na titul. Jen nás oklamal. Nyní říká přesně to samé, ale už mu na to neskočíme."

Po Fernandu Torresovi přišla do Atlética i další zkušená nová tvář, a to záložník Cani. Dosavadní tahoun Villarrealu se nechal slyšet, že se na spolupráci se španělským útočníkem velice těší. "Znám Fernanda jak osobně, tak profesionálně. Může nám poskytnout vše, počínaje vzrušením, jak předvedl už jen svým příchodem a úvodní představovačkou, tak i fotbalovými kvalitami, které prokazoval dlouhá léta. Je to skvělá posila."

Nezbývá než si počkat, zda se "El Niňo" představí na Camp Nou v základní sestavě, jak tomu bylo při nedávné pohárové výhře nad Realem Madrid, či možná zaskočí Barcelonu po svém příchodu z lavičky náhradníků. Tak jako tak nás v nedělní večer čeká velký šlágr, který by si žádný fanoušek dobrého fotbalu neměl nechat ujít.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alves, Piqué, Mathieu, Alba - Rakitić, Busquets, Iniesta - Suárez, Messi, Neymar
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Moyá - Juanfran, Giménez, Godín, Siqueira - Gabi, Tiago - Turan, Griezmann, Koke - Mandžukić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.20 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - Espanyol Barcelona  (sobota 16:00)
Jak rychle se nálada ve fotbalovém světě mění... Ještě před týdnem byl Real Madrid opěvován pro svou neuvěřitelnou sérii dvaadvaceti vítězství v řadě, které však záhy vystřídaly dvě porážky a okamžité výkřiky o krizi. Nyní na stadion Santiaga Bernabéua zavítá v sobotní odpoledne barcelonský Espanyol.

První překvapení přišlo minulý víkend ve Valencii, kde Real sice po penaltě Cristiana Ronalda vedl, ovšem nakonec prohrál s Los Che 2:1. Pošramocené chvilky po dlouhodobém úspěchu pak podtrhlo osmifinále ligového poháru, kde ostré madridské derby na domácí půdě ovládlo Atlético v poměru 2:0 a má tak navýsost skvěle rozehranou partii do odvety. "Kritika je normální, jelikož jsme vyhráli dvaadvacet zápasů a nyní je namístě hledat vysvětlení," prohlásil klidně na své páteční tiskové konferenci trenér Realu Carlo Ancelotti.

Italský stratég dále pokračoval: "Nevidím u nás žádný vážný problém, nemám z toho obavy. Znám totiž náš tým i jeho zaujetí. Po sérii a svátcích jsme nebyli v úplně ideálním myšlenkovém rozpoložení, ale fyzicky na tom nemůžeme být lépe. Chceme se z toho rychle oklepat a začít zase vyhrávat."

Podobně jako Barcelona ztratila zápas s Realem Sociedad, když Lionel Messi začal pouze na lavičce náhradníků, tak i Real podlehl Atléticu za přihlížení Cristiana Ronalda od postranní čáry. "Cristiano byl před Atlétikem trochu unavený, a tak jsme se rozhodli jej pošetřit," uvedl Ancelotti. "Zítra bude plně odpočatý a v dobrém rozpoložení nastoupit." To samé ovšem neplatí pro obránce Sergia Ramose, jenž vynechal páteční trénink a není vůbec uveden na zápasové soupisce.

Espanyol naopak může uvítat zpět kvarteto Víctor Sánchez, Francisco Montaňes, Diego Colotto a Juan Fuentes, které se po pohárové prohře 2:1 s Valencií vrací zpět do hry.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Arbeloa, Pepe, Varane, Marcelo - Isco, Kroos, Rodríguez - Bale, Benzema, Ronaldo
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - López, Colotto, González, Fuentes - Arbilla, Sánchez, Caňas, Montaňés - García, Caicedo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.09 - 11.00 - 26.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Villarreal CF  (sobota 18:00)
Souboj dvou konkurentů v boji o evropské poháry uvádí populární stadion La Rosaleda, na kterém hraje své domácí zápasy Málaga. V sobotu večer se zde odehraje klíčové utkání s atraktivním soupeřem, protože si pro body přijede Villarreal. Souboj bude o to více pikantní, že oba týmy jsou sousedy v tabulce.

Villarrealu se začalo opět dařit a dál se pokouší bojovat o příčky, které znamenají vytouženou Ligu mistrů. Na ni ztrácí Villarreal v současné chvíli jen tři body, pokud by Žluté ponorce stačilo jen předkolo Ligy mistrů. Na třetí Atlético Madrid by už Villarreal potřeboval bodů sedm. A rád by alespoň část z nich získal právě v sobotu večer. Villarreal ale bude muset řešit jednu zásadní změnu. Klub totiž opustil zkušený záložník Cani, který zvolil přestup do Atlética Madrid. Cani přišel na El Madrigal před osmi a půl lety za jedenáct milionů eur ze Zaragozy a kromě toho, že ztratil místo v sestavě, má také velmi vysoký plat.

Otázkou bude, co jeho odchod udělá se zbytkem týmu. Podobnou otázku řešil na tiskové konferenci před výletem do Málagy také kapitán týmu Bruno. "Myslím, že to klub bude mrzet. Samozřejmě to na nás působí negativně, když jeden z našich přátel poměrně nečekaně odejde, ale jsme profesionálové a nesmí nás to vyvést z míry. Teď už se s tím stejně nedá nic dělat. Musíme se dívat jen dopředu a neohlížet se do minulosti."

"Caniho odchod je něco, co mě také mrzí, protože jsem k němu měl hodně blízko. Vážím si ho jako člověka i jako hráče, který pro klub hodně udělal. Mám pro něj jen slova obdivu. Je to ale něco, co se zkrátka stává a my se s tím musíme smířit. Každý ví, co Cani znamenal pro tento tým. Teď už tu ale Cani není. Někam se posunul a my musíme udělat to samé," dodal vůdce týmu na adresu legendárního hráče, který za Villarreal odehrál 309 zápasů a vstřelil v nich 33 branek. Villarreal teď čeká náročné klání na Málaze, která je konkurentem v boji o poháry a Bruno si uvědomuje, že jeho tým nečeká nic snadného.

Bruno dodává: "Málaga je velmi dobrý tým, to všichni víme. Má skvělý kádr a trenéra, který je charismatický. Umí překvapit i ty největší týmy ve španělském fotbale, takže si musíme dát pozor. Mají dobrou formu a právě teď jsou naším hlavním rivalem," uvědomuje si Bruno. Hostující Villarreal bude v zápase postrádat zraněného Jaumeho Costu, ale může počítat s Tomasem Pinou, jehož trest byl snížen na jediné utkání. Malaga se potýká s absencí pěti hráčů, ale mohla by nasadit novou posilu z BATE Borisov, kterou je běloruský útočník Igor Filipenko.

Minulé kolo La Ligy dopadlo lépe pro Villarreal, který remizoval s Elche. Villarreal nastřílel domácímu Elche dvě branky ještě během prvních dvaceti minut, ale branky Jonathase a Victora Rodrigueze znamenaly dělbu bodů. Utkání Copa del Rey už Villarreal zvládl lépe, když těsně porazil Real Sociedad San Sebastian. Pohárovou radost zažila také Málaga, která vstřelila dvě branky Levante. V rámci první ligy to už tak slavné nebylo, neboť si Málaga neporadila s Almeríou a prohrála o jednu branku. Dopadne návrat na domácí trávníky lépe právě proti Villarrealu?
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Angeleri, Torres, Antunes - Darder, Recio - Samuel, Juanmi, Castillejo - Amrabat
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Gabriel, Ruiz, Marín - dos Santos, Trigueros, Bruno, Čeryšev - Vietto, Uche
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.20 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Celta Vigo - Valencia CF  (sobota 20:00)
Pokud si chce Valencia udržet svou příčku před dotírajícími sousedy, musí bodovat. Na hřišti tápající Celty Vigo by to nemusel být zas až takový problém, ale každý hráč dobře ví, že pokud podcení i toho nejnepatrnějšího soupeře, může lehce přijít o kontrolu nad zápasem.

Je až s podivem, že tým, který prohrál posledních šest ligových zápasů, stále ještě neopustil první desítku. Celtě Vigo se stále nedaří najít správný rytmus z dobrého začátku soutěže a fanoušci i hráči si pomalu začínají zvykat na rutinu zvanou porážka. Los Che měli menší krizi koncem listopadu, když nasbírali jen jeden bod ze tří zápasů, ale od té doby se vše změnilo. Z posledních sedmi zápasů nasbírali Netopýři rovnou pět výher a dvě remízy. Vše odstartovala těsná výhra nad Rayem Vallecano začátkem prosince v rámci Copa del Rey.

Posledním úspěchem týmu trenéra Nuna byla výhra nad slavným Realem Madrid. Královský klub sice vedl po brance Portugalce Cristiana Ronalda, jenž skóroval z penalty, ale Valencia se nevzdala. Pět minut po změně stran se prosadil Antonio Barragán, skóre zápasu otočil po hodině hry Nicolás Otamendi. Valencia teď ztrácí na svého soupeře pouhých pět bodů. Velkou část z nich by ráda umazala proti Celtě Vigo.

Ta neprožívá ideální časy a je jasným outsiderem tohoto klání. Ofenzivní talent Rodrigo, který strávil pět let právě v Celtě jako teenager, si je ale vědom toho, že jeho současní spoluhráči nesmí v duelu s těmi někdejšími ani na chvíli ztratit kontrolu nad zápasem. Na tiskové konferenci Rodrigo uvedl: "Bude to hodně těžké utkání, tím jsem si jistý. Dopředu nikdy nevíte, jak zápas skončí. Porazili jsme Real Madrid, Real Sociedad zase porazil Barcelonu. La Liga je nepředvídatelná."

"Musíme být připraveni a v pozoru po celý průběh zápasu. V rámci dlouhé sezony se každému stane, že občas vypadne z tempa a hledá svoji formu. Ale zpravidla to bývá tak, že týmy, kterým se nedaří, se ještě více motivují proti favoritům. Takže to ve své podstatě máme ještě mnohem těžší, než kdybychom hráli proti nějakému soupeři ve formě. Potřebujeme zůstat klidní a zachovat si jasnou hlavu. Prošli jsme mnoha zkouškami v této sezoně. Také nám se chvíli nedařilo, ale podle mého názoru jsme zpátky ve formě. Když budeme pokračovat v nastoleném trendu a bude stát štěstí při nás, jsem si jistý, že na konci sezony se budeme radovat," dodal Rodrigo.

Poslední radost ze tří bodů v týmu galicijského oponenta se narodila na začátku listopadu, když si Celta Vigo poradila se slavnou Barcelonou. Od té doby se ale hráči nedokázali vzpamatovat z euforie a prohrávají. V posledních šesti zápasech dokonce nevstřelili ani jednu branku. Naposledy v rámci La Ligy stačila Seville jediná branka Nicoláse Parejy k tomu, aby získala tři body. Trenér Eduardo Berizzo je ale odhodlán nevzdat se.

Na tiskové konferenci prohlásil: "Valencia je týmem, který se nebojí riskovat, vysoko napadá, je skvěle kondičně připraveno a bojuje. My se ale nesmíme bát žádného soupeře. Naopak, s každým se utkáme s jediným cílem - vyhrát a získat si zpátky hrdost našich fanoušků. Cesta k vítězství vede přes mnoho obětování a sil, ale my ji musíme zvládnout," vyzývá trenér Berizzo. Podaří se mu s touto taktikou zdolat právě nebezpečnou Valencii?
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Alvarez - Mallo, Gómez, Fontás, Jonny - Krohn-Dehli, Radoja, Fernandez - Mina, Charles, Orellana
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Barragán, Mustafi, Otamendi, Orbán - Pérez, Parejo, Fuego, Gomes - Alcacer, Negredo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.30 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SD Eibar - Getafe CF  (sobota 22:00)
Sobotní program Primera División od desáté hodiny večerní uzavře utkání Eibaru s Getafe. Po odchodu trenéra Cosmina Contry jde navíc pro Quiqueho Sáncheze Florese o staronový ligový start na lavičce madridského celku...

Sánchez Flores totiž svůj první právoplatný debut v pozici kouče Getafe absolvoval již v roce 2004 a nyní má již za sebou i seznámení s novým týmem skrze osmifinálový zápas ligového poháru. V něm Getafe remizovalo na půdě Almeríe 1:1, což mu dává slušné šance do odvety. Přestože nováček z Eibaru patří k těm vůbec nejchudším celkům Primera División, co se rozpočtu týče, není radno baskický klub podceňovat. A kouč Getafe si to velmi dobře uvědomuje. "Jde o silný tým, víme o něm všechno, co vědět potřebujeme."

"Mají jen velmi málo slabých míst a pořádně nám zkomplikují život," pokračoval Sánchez Flores v hodnocení sobotního soupeře. "K tomu disponují i velkým týmovým duchem, a i když nejsou v herních stylech příliš variabilní, tak těch několik způsobů hry umí perfektně. Doufejme, že nám vyjde herní plán a odehrajeme zápas dostatečně dobře na to, abychom bodovali."

Getafe v derniéře trenéra Contry prohrálo doma s Rayem Vallecano 1:2 a nachází se pouhé tři body nad hranicí sestupu. Eibar na půdě Espanyolu zaznamenal týž výsledek, ovšem vítězný, a pohybuje se dokonce na excelentním osmém místě. Přesto podle svého kouče Getafe nijak výrazněji nezmění svůj herní projev, ať už v sobotu, nebo v příštích týdnech. "Nechci po týmu, aby zkoušel nějaké složitosti, které by nás kvůli nedostatečné přípravě akorát vystavily do rizika. Chce to přirozený průběh věcí. Leccos předchozí trenér nastavil dobře a dodal týmu stabilitu. Nyní se pokusíme představit několik různých variant," naznačil Sánchez Flores.

Do sestavy hostí se po potížích s bokem vrací Sergio Escudero, ovšem nové posily Juan Cala a Fernando Aristeguieta ještě nestihly být zapsány na zápasovou soupisku, a tak si na debut v novém dresu musí počkat. V brance bude chybět Vicente Guaita kvůli problémům s kolenem. Na straně Eibaru se zdá, že Raúl Albentosa vůbec nenastoupí z důvodu blížícího se přestupu do anglického druholigového Derby County. Zato útočník a kapitán Mikel Arruabarrena po absenci při výhře nad Espanyolem může znovu vést ofenzivu baskického celku díky vypršení karetního trestu.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Irureta - Bóveda, Ekiza, Navas, Lillo - Errasti, García - Capa, Del, Saúl - Piovaccari
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Codina - Valera, Naldo, Alexis, Escudero - Rodríguez - Yoda, Sammir, Sarabia, Castro - Álvaro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.10 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Deportivo La Coruña  (pátek 20:45)
Estadi Ciutat de València uvádí souboj domácího Levante s Deportivem La Coruňa. Jedná se navíc o duel dvou týmů, které se zoufale snaží dostat pryč z ohrožení. Na pásmo sestupu má sedmnácté Levante náskok jen jeden bod, šestnácté Deportivo La Coruňa je na tom jen o bod lépe.

Levante by muselo hodně zavzpomínat, když by si chtělo vybavit chuť výhry. Naposledy se tým z Valencie radoval ze tří bodů ve dvanáctém kole, když k překvapení všech porazil městského rivala Valencii. Na branku Casadesúse ještě dokázal odpovědět Dani Parejo, ovšem čtvrthodinu před koncem strhl všechny body na stranu domácích Luis Morales. Levante ale nedokázalo napodobit tento úspěch a od té doby, tedy od konce listopadu loňského roku, se nemohlo ze tří bodů radovat ani jednou.

Z Levante se pomalu stává přeborník ve sbírání remíz. Z posledních deseti zápasů napříč všemi soutěžemi si Levante jen bod připsalo hned šestkrát. Remízovým králem celé tabulky La Ligy je zatím Córdoba, ale Levante k ní nemá daleko. Poslední dva zápasy Levante také příliš nepotěšily. Minulé kolo první španělské fotbalové ligy znamenalo pro Levante hodně těžkého soupeře, když se mělo utkat s Atleticem Madrid. Výsledek zápasu odpovídal papírovým předpokladům - díky dvěma zásahům Antoina Griezmanna zvítězilo Atlético Madrid doma nad Levante 3:1. Za hosty pouze korigoval Nabil El Zhar.

Ani poslední oficiální zápas Levante neskončil příliš slavně, protože v rámci Copa del Rey sehrál celek z Valencie zajímavý duel s Málagou. Ta si dokázala poradit a Juan Pablo Añor s Ricardem Hortou zabezpečili Málaze lepší výchozí pozici. Levante bude proti Deporu vzpomínat na rok 2012, kdy si se svým soupeřem poradilo o dvě branky. Minulé vzájemné utkání ale již tak snadné nebylo a Depor nadělil Levante čtyři branky.

La Coruňa umí zabrat. Vyprávět by o tom mohly týmy jako Elche nebo Athletic. Oba soupeře Deportivo porazilo rozdílem jediné branky. A zvláště té poslední výhry si Depor hodně cení. Po dvou porážkách si hráči galicijského týmu opět mohli užít tří bodů, když jim je vystřelil Ivan Cavaleiro po pětadvaceti minutách. Nebylo divu, že byl trenér Victor Fernandez po zápase nadšen. "Je to jasné - když vyhrajete, jste šťastní. Děláte, co máte a děláte to dobře. Myslím, že jsme sehráli skvělé utkání a věřím, že se nám povede také příští kolo," přeje si trenér Fernandez.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Marino - Lopez, Vyntra, Navarro, Nikos - Morales, Simao, Sissoko, Ivanschitz - Casadesús, Barral
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Fabricio - Juanfran, Lopo, Sidnei, Luisinho - Bergantinos, Dominguez - Cuenca, Rodriguez, Cavaleiro - Toché
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.10 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid16130356:1539
2.FC Barcelona17122341:838
3.Atlético Madrid17122334:1538
4.Valencia CF17104331:1434
5.Sevilla FC16103326:1733
6.Villarreal CF1794429:1631
7.Málaga CF1793521:1730
8.SD Eibar1765621:2323
9.Celta Vigo1755717:1920
10.Espanyol Barcelona1755721:2620
11.Rayo Vallecano1762919:3220
12.Athletic Bilbao1754814:2119
13.Real Sociedad1746718:2218
14.Getafe CF1745813:2217
15.UD Almería1744915:2516
16.Deportivo La Coruña1744914:2716
17.Levante UD1736813:3315
18.Córdoba CF1728713:2714
19.Granada CF1727810:2813
20.Elche CF17251015:3411

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1003)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dnes X

Reagovat
Ángel di María 22

Tak, teď je potřeba nadělit Espanyolu příděl, najet zpátky na vítěznou vlnu a doufat v remízu na Camp Nou

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

remizka by bola uplny ideal

Reagovat
Murtago

Z Camp Nou nebrat nic horšího než vítězství.

Reagovat
Israha

On mluví o nadcházejícím zápasu Atlética na Nou Campu...

Reagovat
Murtago

jo, aha,

Reagovat
smazaný uživatel

Ako som si volakedy prial Tocheho do muzstva, tak musim pochvalit Minambresa za jeho Larriveya a tohorocneho Manucha

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos dneska netrénoval s týmem a i Carlo řekl, že hrát nebude, takže stopeři Pepe-Varane, Dani zas sedí za karty (i když nechápu proč teda nehrál proti Atléticu), takže napravo Nacho/Arbeloa..spíš radši Nacho. Nalevo snad Coentrao. V záloze odpočinout Kroose a v útoku posadit Balea, ideálně teda:

Iker - Nacho, Pepe, Varane, Coentrao - James, Illarra, Isco - Jesé, Benzema, CR

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě to ale nakonec bude tak, že jediný změny budou ty vynucený, takže Varane, Nacho a zbytek bude plná palba..

Reagovat
misinho7

tak to je jasne ale snad tam bude ten Nacho pretoze Arbeola je hrozny a snad sa ho po sezone zbavime.. ked hra on tak mam pocit ze hrame 10 , nenormalne ma irituje na tom ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

na pravého beka Balea, stejně v útoku nic nevymslí, třeba by mu to v obraně šlo lépe...

Reagovat
misinho7

teraz rozmyslam ze skoda ze nam utiekol ten brazilcan Fabinho z castilli do Monaca , mohli sme ho zapracovat do A tymu a mali by sme kvalitny backup za Daniho

Reagovat
smazaný uživatel

Di marzio ide dole vodu od Guarina

Marca > Di marzio

Reagovat
smazaný uživatel

Na sport 1 nedávajú snad ani jediný prenos. Ani real, ani barcelona ani atletico ani valencia. To je nejskutočné. zase sa musím nasrať

Reagovat
LAM

To nedávaj ani Barcelonu s Atletikem?

Reagovat
smazaný uživatel

davaju iba barcelonu s atleticom, Valenciu ani Real nedavaju

Reagovat
Kluivert9

Co třepeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Dávajú všetko, len Denník Šport mám pravidelne piatkového TV programy pre športovcov poriadne mimo, dnes som im nato napísal pekný román. Na webe Sportu TV máš aktuálny program aj s prenosmi z La Ligy na víkend: http://www.sport1tv.cz/PROGRAM

Reagovat
smazaný uživatel

má* piatkové*

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v sobotu 3 priame prenosy na Sport 2 (16:00 Real, 18:00 Villareal, 20:00 Valencia), v nedeľu 3 priame prenosy na Sport 1 (12:00 Sevilla, 17:00 Bilbao, 21:00 Barcelona)

Reagovat
smazaný uživatel

sport 2 nemam. digi tuto zahadnu stanicu podla vsetkeho vobec neponuka. a nebudem rusit digi, ked ponuka milion zapasov z anglickej, talianskej a inych lig.

Reagovat
Ángel di María 22

Záložník Toni Kroos byl zvolen nejlepším fotbalistou Německa za rok 2014. Za ním skončili útočník Miroslav Klose a brankář Manuel Neuer.

Reagovat
smazaný uživatel

Klose nebyť 2 gólov na MS a prekonanie rekordu tak určite nie...

Reagovat
misinho7

no tak ked uz neni Neuer najlepsi doma ako moze vyhrat GB pred Ronaldom? .. snad nijako ..a za Kroosa

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodovalo hlasování fanoušků a já bych se klidně vsadil, že většina z nich ani nebyli Němci.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer nejlepšího fotbalistu Německa vyhrál už někdy v srpnu.

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2131166.html

Reagovat
valloire

Takže ani Neuer, ani Messi nejsou nejlepší ve svých zemích. Easy CR GB.

Reagovat
Atlético de Madrid

tohle je cena podle fanosku, tu mnohem prwstiznejsi cenu podle novinaru Neuer vyhral...

Reagovat
Billy McClane

No neviem. Radsej by som bol najlepsi pre fanusikov ako pre novinarov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

fanousek vzdy hlasuje pro sveho oblibence, novinar uz z principu te profese smysli objektivneji..

Reagovat
smazaný uživatel

kde žiješ... novinář je většinou stejně "objektivní" jako fanoušek

Reagovat
Billy McClane

Jj VZDY! to vidim, ked otvorim Marcu alebo Sport.es.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
stas87

toto je anketa fanklubu nemeckej reprezentacie..

Reagovat
Kokesh

Proc hral teda Sergio po Valencii Copu? To je jak v kocourkove. Toni ma odpocivat v neblizsich zapasech, to jsem teda zvedav...hlavne at Illara opet nebouchne, to uz by Toni hral kazdou minutu.

Reagovat
valloire

„Jedinou úvahu, kterou zde chci předložit a která mě zajímá je ta, že fanoušci vyjádřili podporu hráčům. To jsou hlavní protagonisté tohoto cirkusu." Luis Enrique. Tak i trenér Barcelony si je vědom, že je FC Barcelona cirkus. Lucho je bůh

Reagovat
sensei25

ja som čítal,že Enrique sa vyjdril,že s Messim sa viac neznesú a buď pôjde on,alebo Messi...už je tolko informacii ohladom toho,že človek nevie čo je pravda

Reagovat
LAM

Prosimtě už nečti ty švásty.Ve Španělsku nemaj o čem psát tak si vybrali něco takovýho.Těch teorií už je tolik že si sami odporují.Novináři naprosto nic neví a jenom se snažej prodat co možná nejvíc článků.

Reagovat
smazaný uživatel

No, zrovna teď se objevily zprávy o Enriqueho odvolání i z jinak věrohodných zdrojů.

Reagovat
LAM

Cože?Kde o tom psali?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už o tom píšou skoro všude (třeba na Sportu), ale původně s tím přišel Xavi Torres a ten se moc často nemýlí. Bartomeu už prý hledá náhradu.

Reagovat
LAM

To je přece blbost.To by musel mít obrovský problémy s hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom se taky v poslední době dost píše. Jestli to tak je, tak asi bohužel není jiný řešení, i když to bude znamenat třetího trenéra během jednoho roku.

Reagovat
LAM

Jak pak může tým nabrat nějakou extra formu Snad se to nepotvrdí.Takovejch kachen už jsem četl víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Atlético de Madrid
Reagovat
smazaný uživatel

Man-management je naprostý základ úspěchu, bez něj nemá smysl cokoliv budovat. Stokrát si tu můžeme všichni napsat, že klub je víc než hráč, ale ve skutečnosti je na týhle úrovni klub na hráčích závislý mnohem víc než oni na něm a pokud nejsou v pohodě, je to především jeho problém.

On by se takový článek dal v pohodě postavit jenom na událostech v samotný Barceloně, stačilo by udělat rekapitulaci všech konfliktů a hvězdných odchodů během mandátů Nuñeze s Gaspartem, kteří se k hráčům chovali jako kreténi, úspěchů dosažených pod Laportou, který pro ně dělal první poslední, a neshod současného vedení s Messim, který byl nakonec dost možná ten poslední hřebíček do jejich rakve.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak to samozřejmě platí i na úrovni trenér - hráč, Guardiola například označil frázi "všichni hráči jste si rovni" za největší lež ve sportu vůbec a styl jednání z toho vyplývající za naprosto nesmyslný. Stejně tak to byl on, kdo po finále ve Wembley tvrdil, že klub by měl udělat všechno proto, aby se Messi cítil pohodlně.

Reagovat
Atlético de Madrid

To je jeden dalsi duvod proc je Guardiola nejlepsi trener na svete. On ten tym dokazal psychologicky uridit, aniz by se mu to vymklo z rukou. Mozna to byl jeden z duvodu, proc se na to nakonec taky vykaslal, ale fungovalo to. V Barcelone to bude solidni particka egoistu - cemuz se uplne nedivim, minimalne u Xaviho s Messim by byl zazrak, kdyby jim to nestouplo do hlavy. A pochopitelne se nemuzou koukat na to, jak nekolik slabych osobnosti na lavicce nedokaze nic vyhrat, jak neschopny sportovni reditel nedokaze nakoupit hrace a jak klubovy prezident krade.

Ale jak je trefne napsany v tom clanku, takovi hraci jsou vsude a trener je musi umet zvladat. Takovy Mourinho, i kdyz se prace s hraci uvadi jako jeho silna stranka, nedokazal tu kabinu uridit v Reale a musel jit. V Atleticu jsme meli podobnej pripad a to nemame ani takovy hvezdy - Manzano se rozhadal s nekterymi hraci v kabine. Na tohle fakt musi byt opravdova osobnost, ktera disponuje prirozenou autoritou, komunikacnima schopnostma, tim zminenym man-managementem a zaroven je dostatecne takticky vyspela.

Ono se pise, jak by vse vyresilo, kdyby se prodal Messi. Taky jsem to tu psal a asi je to pravda. Prodal by se Messi, skonci Xavi, Puyol s Valdesem jsou uz pryc, Iniesta pujde za chvili do duchodu...a hlavni osoby a legendy stary generace budou pryc a muze se vybudovat novej tym. Jenomze zbytnela ega tehle hracu nejsou pricinou neuspechu Barcy, to je pouze jeji nasledek, kterej je logicky vyvolanej tim ohromnym bordelem, kterej se v poslednich dvou letech nasekal.

Nejkrasnejsi ukazka toho man-managementu je PSG. V tom tymu zjevna maji Zlatan a Silva skoro stejnou roli jako Blanc. Ale kdyz jsou to dva zdaleka nejlepsi hraci a plati tam nepsany pravidla mezi nima, trenerem a zbytkem kabiny, tak to je ten nejlepsi zpusob, jakym tym s takovymi agoisty muze fungovat. Opacny extrem je potom Atletico, ve kterym od prichodu Simeoneho neni vetsi osobnosti nez trenera, kolem kteryho se to cely toci. Proto nam i pomohl odchod Falcaa, kterej byl jedinou velkou hvezdou v tymu. A proto muze byt trochu riziko navrat Nanda, protoze je to jedina osobnost kalibru Simeoneho. Barcy se ale tyka ten prvni pripad a myslim, ze na vyreseni toho problemu bude potrebovat opravdovou trenerskou kapacitu, jinak to v konci zabali ten Messi, on myslim nebude riskovat, ze nejlepsi leta kariery prozije v klubu zmitajicim se v krizi. Uvidime...

Reagovat
Kokesh

Torres je jen skatulka, s nim si bude delat kazdy co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si tím egoismem u hráčů vůbec nejsem tak jistý, Xavi se poslední roky projevuje dost nafoukaně a špatně snáší prohry, ale na druhou stranu chtěl třeba v létě z klubu odejít, protože si myslel, že mu tím pomůže, u Messiho tomu pak nahrávají snad jenom údajné neshody v kabině, ale většina z nich byla dost přitažená za vlasy a z pochybných zdrojů, takže se mi jim moc nechce věřit. Stejně tak bych ho nevnímal ani za to údajný včerejší setkání s Bartomeem, těžko si totiž dokážu představit kohokoliv, jak jde otevřeně sám proti trenérovi, pokud by s ním ostatní spoluhráči byli spokojený, a zároveň jsem přesvědčený, že z těch dvou je ten tvrdohlavější, impulzivnější a celkově míň snesitelnější Luis Enrique. O něm se toho v tomhle ohledu hodně namluvilo už v Římě, kde zas prý špatně vycházel s Tottim, takže by na to měl i "profil", ale kdo ví, tyhle věci se asi nikdy nedozvíme.

Mourinho v Realu je kapitola sama o sobě, on dostal volnou ruku i k tomu, aby defacto vyhodil svýho nadřízenýho, ale pak dojel na to, že se postavil klubový legendě, která v tý době seděla na lavičce, s čímž asi moc nepočítal. Nejvíc mi na tom všem ale fascinuje to, jak se mu povedlo tu kabinu rozeštvat na dva tábory, který spolu nemluví ani po jeho odchodu, což jsem nikde jinde nezažil a o jeho schopnostech to vypovídá dost silně.

S prodejem Messiho ale zásadně nesouhlasím. Je jasný, že nějaká forma restartu bude dřív nebo později nutná, Xaviho odchod je nevyhnutelný a Iniesta poslední roky paběrkuje, takže se bez něj nejspíš taky nějak obejdeme, ale Messi není Ronaldinho, on tu motivaci má a zároveň je pořád nejlepší na hřišti. Pravda je, že klub momentálně zdaleka nedosahuje jeho ambicí, ale tenhle problém se dá vyřešit dvěma způsoby - Messiho odchodem, nebo jejich zvýšením. Když dostane odpovídající spoluhráče a trenéra, tak dám ruku do ohně za to, že jeho přítomnosti nebudeme litovat. Pro klub je jeho odchod nesmyslný snad ze všech hledisek včetně ekonomickýho, brzy totiž máme v plánu jednat o vylepšení smlouvy s Nike, od kterýho má klub ročně příjem kolem 30 miliónů (ani půlku toho, co Manchester od Warrioru) a samotný Messi v tom jednání může jako zástupce Adidasu znamenat obrovský rozdíl.

Atlético je v dnešním fotbale pohádková záležitost, která ale na Simeonem stojí a padá, což si všichni určitě moc dobře uvědomujou. Torres do klubu ale přichází v pozici nechtěného a spíš jako experiment, takže moc nečekám, že by mohl vytvářet nějaký problémy. S tím Messim je to ale pravda a já jsem moc rád, že se o tom konečně otevřeně mluví a jeho přítomnost se nebere jako samozřejmost. V létě budou volby, po kterých nejspíš přijde v klubu nastane kompletní změna včetně trenéra, při jehož výběru se i tohle bude brát v potaz, a zároveň se dá očekávat, že priority klubu se přesunou zase zpátky na sportovní stránku věci. Tak uvidíme, jak se s tím poperou, já doufám, že to bude stačit a Messimu se určitě taky stěhovat nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

k tomu odstavci s Mourinhem, muzes prosim priblizit o jaky 2 tabory se jedna? Toto slysim uplne poprve.

Reagovat
alcantara

Spanieli a Portugalci.

Reagovat
Kyrill

Podle národnosti bych to úplně nerozděloval. Jednou z důležitých částí toho rozkmotření byl totiž konflikt mezi Španěly, zejména mezi Ikerem a Arbeloou, kdy na straně Álvara stál i Xabi (strana loajální k Mourinhovi), zatímco za Ikera se stavěl Ramos. Kamarádi do deště z Ikera a Álvara už asi nebudou, ale podle jejich posledních vyjádření je to snad vyřešený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jsem s Arbeloou čet v létě rozhovor, ve kterém říkal, že jak on, tak Casillas, mají s kabinou vztahy normální, ale spolu už dva roky nemluví. A to bylo ještě před tou jejich "válkou" po sociálních sítích, takže moc nečekám, že by se na tom něco měnilo, ale tak pro vás je akorát důležitý, že to zvládají profesionálně.

Reagovat
alcantara

Spatne znasanie prehier nie je zla vlastnost, pokial tym neposobis negativne na vlastny tim a nezhadzujes ich, co sa v pripade Xaviho nedeje. Ono je velmi popularne robit v tunajsich koncinach z neho dementa, pre mna je to doteraz najvacsia legenda v historii Barcelony(na Messiho si pockam, az bude koncit), velmi inteligentny clovek a jeho pristup v lete a cele vysvetlenie okolnosti jeho odchodu ma utvrdilo v tom, ze to ma v hlave spravne usporiadane.

Messiho nepredavat, aspon nie teraz. Kazdy hrac je predajny a ak by zacinal jeho prinos pre tim uvadat, treba to zvazit. Stale je to ale jednoznacne nas najlepsi hrac, takze momentalne sa nema cenu o tom bavit.

Reagovat
-Carles-

Vymení sa vedenie, príde nový tréner a Leo ostane. Toto je podla mňa najpravdepodobnejší scenár ktorý nás čaká.

Inak ten trest od FIFA sa neviaže aj na predaj hráčov? Pôvodné rozhodnutie totiž zakazovalo kúpu aj predaj hráčov, následne bol verdikt posunutý z dôvodu odvolania a na jeseň prišla definitíva v podobe zákazu prestupov na tri prestupové obdobia. Celý ten cirkus ohľadom Messiho odchodu by bol potom ešte viac na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Prodej hráčů tuším nikdy zakázaný nebyl, to snad ani není technicky realizovatelný.

Reagovat
-Carles-
Reagovat
smazaný uživatel

Jo, určitě. Na fifa.com psali jen o transfer banu, kterým se rozumí jenom příchody.

http://www.fifa.com/aboutfifa/organisation/news/newsid=2313003/

Reagovat
alcantara

Vo viacerych clankoch, com som pozeral, som cital o moznosti predavat hracov. Zakazuje sa len registracia novych hracov v nasledujucich 2 prestupovych terminoch, mozu sa predlzovat zmluvy a vratit hraci z hostovania.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak, taky si nemyslím, že by bylo až tak složitý ten tým ukočírovat. Kdyby netáhli za jeden provaz, tak by takhle dlouho na vrcholu nevydrželi.

Reagovat
alcantara

Reagovat
madridcan

Zabezpecit si stvorbodovy naskok, so zapasom k dobru, pred vzajomnym duelom dvoch hlavnych konkurentov je nutnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska už musíme zabrat věřim v kanonádu HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

najsilnejšia možná

Reagovat
Jerichoo

ach nech už posadí toho Garetha

Reagovat
LAM

U vás je rotace opravdu sprostý slovo. Jsem zvědavej jestli to hráči zvládnou ještě dalších 30 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dnes som ju veľmi neočakával, max Balea ... dúfam, že sa to prestrieda cez týždeň

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně takovou jsem čekal. Doufám, že v týdnu pošetří některé hráče v odvetě Copa del Rey, ale to je spíš moje zbožné prání.

Reagovat
misinho7

boha zas ten arbeola... nech tam da radsej Nacha , ten Arbeola nato vobec nema, strasne hrozny hrac..

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos . Ach a to som este dufal postup v Cope . A dufam ze vide zapas Varanovi .

Reagovat
teenz

Coentrao, Illarra, Jesé Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to znamená, že se Carlo vysral na Copu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec místo Marcela Coentrao.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát doufám, že to není kvůli nějakému zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Last minute change: Coentrao replaces Marcelo in starting XI

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo felt some discomfort and as a precaution, is benched.

Reagovat
smazaný uživatel

považte - Real vs Espanyol tak 6:1, 5:0 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Že třeba ani dneska Toni nesedí je už trochu divné...

Reagovat
teenz

Ono jich je víc.

Reagovat
Robbie

ono by nebylo na škodu zkusit 3-5-2 Casillas-Varane-Pepe-Rámos-Carvajal-Marcelo-Kroos-Isco-James-C.Ronaldo-Benzema, to bylo taky TOP

Reagovat
Ángel di María 22

Naivně doufám, že Kroos v Copě nenastoupí. A když jo, tak doufám, že dostane v první minutě červenou.

Reagovat
Billy McClane

Jasne Copu jebat, dajme tam Castillu. Takto odpisat trofej, aby bolo viac sil v boji o trofeje, ktore nakoniec aj tak vobec ziskat nemusime je strasne alibisticke.

Reagovat
Masi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Karima bych moc na kameru neukazoval, určitě to financoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale

Reagovat
Ángel di María 22

Luxusní míč od Balea, krasna akce

Reagovat
misinho7

Bale uzasny pas a jamees

Reagovat
Kokesh

Cris nadherne z prvni....

Reagovat
smazaný uživatel

CR7

Reagovat
teenz

Bale a jeho kontakt s míčem.

Reagovat
smazaný uživatel

od všech 3 moc pěkné.. ale přišlo mi, že to brankář mohl mít

Reagovat
smazaný uživatel

A Spanielsky reprezentant .

Reagovat
smazaný uživatel

aha sebec ronaldo ze travnikari co na to?

Reagovat
teenz

Karim.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco se vrací do obrany ještě lépe než Krejčí

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe parádně rozehrál, Bale klasik

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ACSeRw!n

GB11

Reagovat
misinho7

Baleeeee kraasa

Reagovat
Kokesh

Reagovat
teenz

Kopáč no.

Reagovat
Aldeano

Paráda Bale

Reagovat
smazaný uživatel

to měl mít..

Reagovat
smazaný uživatel

bombasooo

Reagovat
Kokesh

Nezavidim v dnesni dobe brankarum co chytaji...nekdy ses v brane jen na divani...

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně.

Zleva to prostě musí pravidelně kopat on.

Reagovat
smazaný uživatel

*Zprava

Reagovat
Masi

Já myslím žes to napsal správně. Zprava už to pravidelně kopa a je na čase aby to tak kopal i zleva.

Reagovat
smazaný uživatel

pošlite pls gol bale, prý byl good

Reagovat
smazaný uživatel

livesport.cz např

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

utfg

Reagovat
Kokesh

Toni a cteni hry = dokonalost.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna vec by ma zaujimala, prečo hraju tímy proti realu tak "sproste" , priklad ako sa ma hrat proti realu ( spolu s bayernom muzstvo co hra v najlepsej forme) ukazalo cez týžden atletico, proste hrat so zabezpecenej obrany na rýchle protiutoky, tým atletico zabilo najväcsiu zbran realu protiutoky a do prehustenej obrany sa nevedia tak dobre presadit, ale espanyol sa vrha dopredu s 6-7 hracmi a potom ma real neuveritelne volneho priestoru vpredu..podla mna je to chyba superov realu..len moj postreh, snad to neikto vidi podobne

Reagovat
teenz

Protiutoky uz davno nejsou nasi zbrani.

Reagovat
misinho7

mam pocit ze sme ich totalne zabudli.. A to je skoda

Reagovat
Ángel di María 22

Souhlasim tak na půl. Když Carlo naordinuje naší defenzivnější taktitku, Clasico, Bayern, tak je pak z brejků ničíme. Ale je fakt, že obecně jsme jich začali velký množství nesmyslně kazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Protiutoky niesu nasa najvacisa zbran, a asi nepozeras nase zapasy pretoze proti nam vsetci betonuju aj dnes espanyoul ale ako nahle sme dali prvy gol tal to trocha otvorili

Reagovat
Billy McClane

A Ronalda brania menej ako Messiho a proti Realu si superi veselo utocia za co ich Real potom tresta...proti Barce su zase vsetci superi zalezeni...o aka nespravodlivost Places jak desat rocny chlapec, pritom do toho prd vidis.

Reagovat
smazaný uživatel

no preto pretoze Real ma za sebou najviac zapasov a zapas bol odflaknuty

Reagovat
smazaný uživatel

pozri sa to ze je Ronaldo a konkretne Real braneni menej je fakt, ale do urcitej casti si za to moze aj barca..z 70% barcelonska zaloha , ktora hra pomaly futbal a super sa stihne rozostavit a messi ma casto pri sebe 3-4 hracov, to ze je ronaldo/real menej braneny je fakt, sice to nie je ich vina a je to pre fanusikov realu len dobre..aleproti tomuto nemozes povedat nic, lebo je to pravda..nechcem ale vypustit hadky, len som nacrtol moj nazor, hovorim ze v tom ma chyba barca a superi realu

Reagovat
valloire

tak málo, Messiho brání často až 6-7 hráčů. Jinak by ho nezvládli. Ronalda bránit netřeba.. Stejně nedá gól.

Reagovat
Atlético de Madrid

No tak že je Ronaldo bráněnej v menším počtu lidí než Messi je odvozený od toho, že Barcelona se napakuje před vápno, šířku hřiště mnohdy v podstatě nemá a hraje na menšim prostoru, takže si za to může sama. Naopak Real hraje rychlejší a přímočařejší fotbal s větší šířkou hřiště, takže Ronaldo je stále ve sprintu, stále v náběhu, stále si s někym mění pozice a je o hodně těžší ho bránit...

Reagovat
valloire

Mně to nevysvětluj. Ale některý cules by to potřebovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico sme porazili ked sme dali do toho vsetko, Bayern, Barcelona, Liverpool, Sevilla atd., to su rozhodne neni lahki superi.

Reagovat
Atlético de Madrid

Real právě skvěle kombinuje oba styly. Když je potřeba hrát s míčem, tak soupeře přehrajou a když je potřeba na brejky, tak ho přesprintujou. Velká výhoda Modriče, Isca a Jamese je v tom, že mají jak dobrý krátký pasy, tak dobrý dlouhý pasy a jsou dostatečně techničtí a pohotoví, takže zvládnou oba styly. Atlético je momentálně jedinej tým, kterej to opakovaně dokáže ubránit, protože jim kombinaci ztěžuje disciplinovanym postavenim a zdvojovánim a do brejku je pro změnu nepustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj to iba doma .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Ten přímák, dokonalost

Reagovat
smazaný uživatel

Hahahaha

Reagovat
smazaný uživatel

prečo do toho súboja Fábio šiel

Reagovat
Kokesh

To si dela prdel ne???

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí je idiot, šli do toho oba dva stejně.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
captain18

Reagovat
Ed_Hazard

Ten sudí je totálny kokot??? Obaja šli do súboja ako magori a on vylúči Coentraa??

Reagovat
smazaný uživatel

červená? veď do toho šli rovnako

Reagovat
smazaný uživatel

50/50 challenge.. Fábia mi je líto, ten sudí je fakt kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

ze cervena to je neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

a co ta ruka isca chlapci ?:D aj to sa dalo piskat nie ?:)

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho, co se tady minulý týden rozjíždělo při tý ruce Negreda, tak ne.

Reagovat
smazaný uživatel

nedalo, bez úmyslu, bez pohybu proti lopte ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak komentator na sport1 vravel ze sa dalo, ze aj take sa odpiskali minule kola pre real..ale tak to je jedno, aj tak by to moc nezmenilo:D

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ses díval na jiný fotbal, ptž REAL hrál na sport2 a komentátor neříkal, že se dala pískat a už vůbec neříkal nic o minulém kole, jediné co řekl bylo to, že v jiných zápasech se i něco podobného pískalo!

Reagovat
smazaný uživatel

bola od zeme ta lopta to neplati

Reagovat
Ed_Hazard

Kde beriete tieto veci? Ja by som to pískal, další fail od rozhodcu. Skôr to bola kompenzácia za vylúčenie

Reagovat
smazaný uživatel

robim si srandu tiez to podla mna kompenzoval

Reagovat
smazaný uživatel

jakou podmínku pro zakázané hraní rukou splnil?

Reagovat
Ed_Hazard

a aké je dovloené hranie rukou?

Reagovat
smazaný uživatel

také, ktoré nie je zakázané

Reagovat
Ed_Hazard

Už sa cyklíme Zakázané je každé nie? Rozhodcovia majú ale vo zvyku niektoré neprehľadné situácie, ktoré nie sú úmyselné prehliadať. Aspoň tak sa mi to zdá v poslednej dobe.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pravidlo začína dosť alibisticky, že to musí byť úmyselné, a potom sú tam ďalšie body, ktorých nie je veľa (napr. všeobecne známa ruka nie pri tele)

Reagovat
Ed_Hazard

Ruka pri tele sa nepočíta ako ruka, to som zabudol spomenúť, bral som to ale ako samozrejmosť

Reagovat
smazaný uživatel

Varane jak pan

Reagovat
Ed_Hazard

Inak toto Coentraovi, ide, na tie červené po dlhej pauze má šťastie. Minulú sezónu šiel von zase po 2 rukách a 2xžltej. Troška to vyzerá ako by bol na tieto zápasy premotivovaný

Reagovat
smazaný uživatel

toto ale nebola jeho chyba

Reagovat
Ed_Hazard

Nebola, ani predtým to viac menej nebola jeho vina, skôr smola. Rukou nehral úmyselne len sa hádzal do centra z pravej strany. Fábio má na to smolu no

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa

Reagovat
valloire

Von mu dal red? Debil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nam idu tie brejky

Reagovat
smazaný uživatel

cr ...

Reagovat
Atlético de Madrid

To jsou solidní zářezy Ale když už se to děje, tak je potřeba demence rozhodčího využít, Espanyol na remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Sak nejdete na titul ci ?

Reagovat
Atlético de Madrid

Primárně jedeme na třetí místo, ale proč titul taky neni špatnej, je to první krok k treblu.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

falos

Reagovat
CHONG

Tak snad vás zítra v Mountfieldu potká něco obdobného, když ti to přijde tak zábavné.

Reagovat
Atlético de Madrid

Každýho to někdy potká, to jsou prostě reálie La Ligy..

Reagovat
Kokesh

Jenze my to mame podchyceny, nas by nemelo...

Reagovat
Atlético de Madrid

Jak kdy no, v těch vzájemnejch zápasech se poslední roky pravidelně minimálně při pískání penalt jelo podle bílýho metru (Atlético čtyři a půl roku nekopalo žádnou...). Jinak občas zaříznou každej tým.

Reagovat
CHONG

V posledním zápase teda jel rozhodčí podle vašeho metru.

Reagovat
Atlético de Madrid

To je v celku pravda, to nebudu popírat. Pak teda jaksi přehlídnul ten nejbrutálnější zákrok z ceýho zápasu od Arbeloy. Nicméně je to asi jedinej takovej zápas, kam moje paměť sahá. Ještě loni v Copě nám teda odpustil nějaký tvrdší zákroky, ale pak tam fouknul Ronaldovi zas nějaký potápěčství..

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho

Reagovat
Ángel di María 22

OMG ten Bale mě prostě nemůže ani v takovymhle zápase přesvědčit.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si ten zapas zacal kukat akurat od toho momentu? lebo Bale zatial presvedcuje

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jasne hajteri Britov sa ukazali

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
teenz

Gereth

Reagovat
Fairplay

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, tohle je Bale, kterýho všichni známe..

Reagovat
Aldeano

Jako ve Valencii

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo solidni nervy na nej

Reagovat
Fairplay

Kroos parádní

Reagovat
Ángel di María 22

Nacho už vždy místo Arabely.

Reagovat
Kokesh

Nachooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Realu na Balea dokonce nyní pískají. Vůbec se jim nelíbí to, jak se Velšan v předešlé akci zachoval.

Reagovat
smazaný uživatel

nacho výborný

Reagovat
Aldeano

Nacho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho > Bale

Reagovat
valloire

gol gol dali jsme gol

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho si ho zasloužil.

Reagovat
Ed_Hazard

NACHOOOO ty si si to zaslúžil chlape

Reagovat
teenz

Bude to pěkný, až bude záloha Isco - Kroos - Modrič.

Reagovat
smazaný uživatel

az se vyleci Modric zrani se Kroos. Ancelotti je neskutecna lama v tomto a toto nam letos prohraje nejakou trofej (vedle Copy, ktera je pryc). Co odesel Modric tak ta hra stoji v prosinci a lednu za uplny hovno, bez ADM, Xabiho a ted Modrice sem nevidel poradnej brejk. Nema to tam dopredu kdo nahrat.

Reagovat
Kokesh

Nechapu co tu porad brecite, ale i Xabi se pretezoval...jejich pozice je pro nas naprosto klicova. Az bude Illara bojovat o sve minuty na hristi tak jako Isco ze zacatku sezony, muzeme se bavit jinak...spis to vypada, ze ztratil duveru, coz se obcas nedivim.

I v Bayernu byl jeden z nejvytezovanejsich, navic je to vyborny profik ala Cris co o sebe dba dokonale, jen diky tomu muze vydrzet minutaz podobneho razeni.

Reagovat
smazaný uživatel

proc brecime? Protoze se treba zranil Modric a cela hra sla pak doprdele? Se na to podivej neda se na to divat, neni tam ADM, Xabi ted Modric, a ted po pul roce ZATIM muzu prohralist ze nova posila James je k nicemu, a Bale je horsi nez minulou sezonu a nevidim prostor pro zlepseni. A kdy jindy rotovat nez dneska? Za satvu 2:0 po polocase mel jit Kroos okamzite dolu a za neho, kdyz uz ne Illara, tak Khedira.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on hlavne Kroos nehrá takú fyzicky národnú úlohu v tíme, tam nepotrebuje toľko prestriedať, aj keď cez týždeň bude snáď sedieť

Reagovat
smazaný uživatel

jj a proto si stezuje jak je unavenej

Reagovat
smazaný uživatel

to som nikde nezachytil, navyše teraz bola dlho pauza, nemá sa na čo sťažovať

Reagovat
smazaný uživatel

takze odstrelime Illaru? I v tomto zapse kde mohl do 2. polocasu suverenne nastoupit?

Reagovat
smazaný uživatel

Illarra (hoci mi je to ľúto) sa odstreľuje sám, nepamätám si jeho kvalitný výkon od letnej prípravy

Reagovat
smazaný uživatel

Ono ma celkom dorazilo . Ze Ancelotti mu ten Dormund horko tazko odpusta a on spravi taku istu chybu na MS klubov

Reagovat
smazaný uživatel

ja osobne by som mu dal oveľa viac priestoru, pretože zatiaľ pôsobí rovnako ako Isco, keď nemal hernú prax

Reagovat
JM

Reagovat
F.Torres

tak ta červená je hodně WTF, prostě jasnej zářez realu, ale naštěstí za stavu 2:0...

Reagovat
Billy McClane

Nacho > Montoya

Reagovat
valloire

Kdo je Montoya?

Reagovat
smazaný uživatel

asi ma na mysli toho co bol niekedy v F1

Reagovat
teenz

Poslouchat kecy na sportu 2 je vážně něco.

Reagovat
CHONG

Tak i přes sviňárnu rozhodčího v suchým triku.

Situace kolem Garetha mě mrzí, je škoda, že v zápase, ve kterém předvede vážně pěkné věci, musí celý dojem zabít tím, že udělá takovou hovadinu, mám z něj pocit, že mu po minulé sezóně někdo řekl, ať není tak připosraný a bere to víc na sebe a Gareth to vzal bohužel až moc do slova.

A co se týče Toniho, tak to byl nákup století, neskutečný borec.

Reagovat
Kokesh

Z minule sezony by to resil jen kratkym lobem a sel slavit...mne spis pripada dost rozklepany, kazdou jeho nepodarenou akci Cris rozhazuje nohama a rukama...vidim u nich velky napeti, coz me mrzi.

Reagovat
smazaný uživatel

ja se Ronaldovi nedivim

Reagovat
CHONG

Tak vloni hodně nahrával, občas až zbytečně, když to mohl vzít na sebe, letos zase jede úplně v opačném gardu, musí v tom najít rovnováhu.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, musi jit jenom doprdele ci do Anglie

Reagovat
CHONG

Když něco posere, tak je to opice a kopáč a posílá se do Anglie, když rozhodne finále, tak je to Gareth, Garethíček a staví se mu sochy, tenhle alibismus nemám rád.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

za toho Toniho

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol ronaldo daký smutný, ze si nedal gol ..sa mi zdal nejaky znechuteny teraz po odpiskani konca

Reagovat
Billy McClane

Neboj sa v pondelok si to vynahradi. Co ten Messi, pride vobec na galalvecer?

Reagovat
smazaný uživatel

pride, preco by neprisiel ?:) zas take jednoznacne to nie je

Reagovat
Billy McClane

Neviem, niekde som cital, ze z Barcy tam nepride nikto, pretoze su nastvany na FIFA za te sankcie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Byl smutnej. Messi mu odejde co City a s kým bude pak soupeřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi keby odisiel , tak Barca je v pi.i ale riadne ..ale to je nepravdepodobne

Reagovat
valloire

To si právě všichni přejeme. Aby byla v piči.

Reagovat
CHONG

Úplně v piči zase ne, jak říkal Kritzinger Heydrichovi na Konferenci ve Wansee, když zabijete všechny Židy, koho pak budete nenávidět?

Reagovat
valloire

To je fakt. Ale mohli by se motat kolem 10. fleku. Aby byla psina.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Baleovi hajteri resp. hajteri britskych futbalistov, gol + asistencia. A to je zatial z formy

Reagovat
smazaný uživatel

Asistence?

Reagovat
smazaný uživatel

nevi co pise uz. Jak sem napsal po roce se mu povedl primak a mistni onanisti tady budou z toho pul roku zit. Kdyz ne ted v lednu, coz asi ne, tak v lete sup do United, at uz za prachy nebo v balicku s DeGeou. Vrati se Jese, Bale neni potreba. Popr. pak zvazit toho Reuse, kterej je lepsi a byl by za pusu

Reagovat
smazaný uživatel

kam šiel Jesé?

Reagovat
smazaný uživatel

vratil se - min. cas, ale jinak za vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

urcite staci nam Jese viac nam netreba.. zato ze je to odchovanec netreba ho precenovat, je to velky talent ale stale nieje na takej urovni aby mal uplne stabilne miesto v zostave Realu

Reagovat
smazaný uživatel

btw: ty tituly jsou top! Vždycky pobaví

Reagovat
teenz

Reagovat
MadMrJacky

Baleovi hajteri?

I_love_RealMadridCF04.01.2015 18:24

stacilo aby vyjebany Bale prihral

I_love_RealMadridCF04.01.2015 18:31

Bale toto strasne dojebal. Za takeho stavu z tohto musi byt gol !!! Ked sa po zvysok sezony nezobudi, fakt sa pridam k tym co su za jeho odchod za 120 mil.

Je to 6 dní...

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Dojebal to ale to neznamena, ze neni jeden z najlepsich hracov. A pokial nechyti formu do konca tak som za ten rekordny predaj

Reagovat
MadMrJacky

Ale když píšeš "vyjebaný Bale", není to taky tak trochu hejtování?

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Baleovi hajteri resp. hajteri britskych futbalistov, gol + asistencia. A to je zatial z formy

Reagovat
smazaný uživatel

ty uz to zabal

Reagovat
Ed_Hazard

Ale hrá totálne hovno a to sa môže vypomstiť. Aké má štatistiky proti vyrovnanejším súperom túto sezónu? To by ma fakt zaujímalo

Reagovat
valloire

Mi sme vihrály

Reagovat
smazaný uživatel

Gramatika ti asi nič nehovorí že?

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Ináč...nepočul som ju, čo hovorila?

Reagovat
Robbie

říkejte co chce, ale Bale je výborný jen na přímé kopy, má ránu jako kůň a vynikajicí rychlost, určitě je to velmi kvalitní hráč, ale mě nikdy do Realu neseděl a ani nikdy nebude, jeho technika je žalostná, na takové hráče je smutné se koukat, když se podívám na Isco nebo Kroose ta hra musí bavit, věřím že Hazard nebo Reus by měl v Realu stejné čísla, ale herně by to bylo si troufám říct daleko lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Techniku ma skvelu, ta neznamena len finty a dribling na malom priestore.

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Prečo vyskočil na Vale kurz až na 3.00? Veď idú v plnej palbe a hlavne proti momentálne tragickej Celte

Reagovat
Pipo123

Tesne pred zápasom bol dokonca 3,20, já som hral peknú x2 kde bol kurz 1,60

Reagovat
Ed_Hazard

Ja 1,58 Len mám z toho rozhodcu pocit že je to predom dohodnuté Teraz kopala Celta penclu, chvalabohu Alves Špecialista na toto

Reagovat
Pipo123

Ten Alves je na penalty absolútne top na svete

Reagovat
-Kopy-

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

golman celty

Reagovat
Pipo123

Že já debil som nehral čistú dvojku, kurz 3,20 a já som sa toho kurzu posral

Reagovat
smazaný uživatel

už je konec?

Reagovat
Pipo123

Jasne že to ešte môže skončiť inak než výhrou Valencie, ale pri tragickej forme Celty tomu moc neverím, skôr doteraz nechápem prečo na Valenciu bol taký kurz

Reagovat
Ed_Hazard

Ešte sa neteš, ja som za posledné € na tipsporte skúsil aj čistú 2. Stále ale nechápem ten brutálny nárast kurzu

Reagovat
-Kopy-

to byl hodně špatnej poločas od nás zase venku ale měli jsme štěstí prostě, Diego je bůh na ty penalty prostě a potom takovej gól hrozná chyba brankaře....dneska hrajem 442 s Gomesem na levý záloze a je to docela patlanina ale není to chyba jen rozestavění ale i slabé výkony hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

V té přehlídce výplodů mentálka Adyna jsem si nevšiml nějakého většího souhrnu, tak se zeptám, jak jsme hráli? Měl jsem zápas, tak vůbec netuším, ale podle výsledku jednoznačné. Na hřišti stejné? A jak Nacho

Reagovat
smazaný uživatel

Ta fotka je

Reagovat
smazaný uživatel

celta dala v lige gol po 726 minutach...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Ed_Hazard

Sleduješ ju aj nejako pravidelnejšie? Lebo ak hrajú pravidelne tak ako dnes, tak majú ultra smolu, Vale dnes mohla ísť domov kludne s trojkou, remíza je pre Celtu dosť krutá

Reagovat
smazaný uživatel

Isco po zápase s Espanyolem: „Gareth neviděl Cristiana, proto se rozhodl pro střelu.“

K jakymu je to momentu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo, uz to vidim vedle. To je fakt traged..

Reagovat
teenz

Reagovat
CHONG

Tak ty bys to napsal, i kdyby dal v jednom zápase sedm kousků.

Reagovat
smazaný uživatel

Cenim si tveho nazoru.

Reagovat
CHONG

Když můžu, pomůžu.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Foppy

Asi k tomu přímáku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem, na ofi webe je ešte k dispozícií kopec lístkov na zajtrajší zápas takéto zápasy sú v Nemecku vypredané 2 mesiace pred zápasom hneď po spustení predaja za pár desiatok minút....ale ide sa rozširovať Nou Camp na 105 000

Reagovat
vocasisko

tak četnost Asiatů se furt zvyšuje, asi se spoléhá na to

Reagovat
LAM

Zase si vem že kupní síla Španělů je v posledních letech dost slabá a je to poznat i na návštěvnosti.Když vemeš že za měsíc se odehraje doma asi 4 zápasy,tak je jasný že né každej na ně půjde.Co jsem koukal tak průměrně stojí lístek a Atlety asi 150 Euro,což není opravdu zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Z celkové kapacity Camp Nou vlastní socios 80 000 míst a členové mají sezónní vstupenku od 185 do 660 eur, což je v pohodě. Tudíž problém není v tom, že by nepřišli lidé, kteří tu sezónní nemají a tak by je skoro každý zápas stál 100 euro, ale problém je ten, že nechodí členové klubu.

Reagovat
LAM

Jo to by se mohlo zlepšit.Ale pokuď vim,tak ti co jít nechtěj můžou dát svůj lístek do normálního prodeje.Je otázka jestli to dělaj.

Jinak dneska očekávám tak 85000

Reagovat
smazaný uživatel

Dělají, i když ne všichni. Ale pořád je to o tom, že pokud má být stadion plný, musí přijít členové, kteří mají vstupenky hodně levné. Pokud členové nepřijdou , těžko lze čekat, že při těch cenách, jak jsi psal, to zaplní nečlenové.

Reagovat
smazaný uživatel

fanuškovia úspechu

Reagovat
smazaný uživatel

Uz som zvedavy ked tam behom zapasov bude volnych 30 tisic miest

Reagovat
LAM

Reagovat
smazaný uživatel

to za to nestojí, když už je takový obří kurz, tak bych vsadil víc a dát to kombinace ještě z nějakým malým kurzem 1,5 třeba...to by byla potom výhra

Reagovat
Murena

Nechápu fanoušky, kteří sází proti svému klubu. To ti jako těch pár eur dokáže spravit náladu po prohraným zápase?

Reagovat
Visca el barca

tak tak, ubohost

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ten kurz je luxus .

Reagovat
smazaný uživatel

proč to nezkusit - vyhraje tak nebo tak.

Reagovat
Counter

Svůj oblíbený klub znáš nejlépe... Pokud se člověk nenechá zaslepit svou příslušností, je u toho klubu nejpravděpodobnější, že dokáže utrefit správný výsledek.

Reagovat
blaugrana

Už to neprežívam ako kedysi. A áno, dokáže m ito spraviť náladu.

Reagovat
valloire

Není trofej, není fanda?

Reagovat
blaugrana

Presne tak.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se tím chlub

Reagovat
celeb

ono nepochybujem, ze fandit bude Barce. Skorej to beriem ako taku naplast, ked sa nahodou prehra, tak sa bude za co opit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nema niekto stream na Castillu - Atletico B ?

Reagovat
smazaný uživatel

3-1 uz tecu

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak dneska to konecne musim zlomit a na Camp Nou vyhrat. Naskok sesti bodu na Valencii, tri bodu na Barcelonu a ztrata jedinyho bodu na Real, kterej bude dohravat tezkej zapas se Sevillou je hodne lakava pozice. Cholo uz dokazal zlomit nekolik hodne dlouhejch serii bez vyhry na San Bernabeu nebo Mestalle, v podstate vyhral uz na kazdym dulezitym stadionu v lize a ted je na rade Camp Nou. Na Barcu jsme posledni rok a pul dokazali hrat neskutecne dobre, prakticky nikdy nas neprehravali, na druhou stranu vyhrat jsme dokazali jen jednou..

Klicova bude nase sestava, pokud budeme chtit branit, tak verim, ze tu obligatni remizku vyvalcime, po letosnich venkovnich zapasech s Realem a Juve nam verim. Na druhy strane je tu problem, ze nase nejhorsi zapasy prisly prave venku, kdyz jsme chybovali v obrane. Proto snad nastoupi Gimenez misto Mirandy, on by totiz mohl byt tim impulsem, ktery obranu polije zivou vodou a opet se nase vykony vrati na lonskou uroven - hlavni rozdil je horsi obrana.

Reagovat
celeb

Velmi dolezite bude (ake prekvapenie!), ako Lucho posklada stred. Ak da zas svatu trojicu (Xavi-Busq-Iniesta), tak okamzite mozem ist vsadit na vas. Takto nasa skladacka vobec nefunguje. Idealne bez Iniestu, ktory je uplne mimo. Rakitic - Busq - Xavi by mohlo udrzat vas stred, ak by Xavi nestihal v 2. polcase, presunut Masch zo stopera (kde pri neucasti Jeremyho asi nastupi). Vzadu Alves - Pique ( ) - Masch - Alba, vpredu Neymar - Messi - Suarex/Pedro.

Reagovat
Phillipinho

Xavi je zraneny a neni v nominaci.

Reagovat
Billy McClane

To ma ale moc nepotesilo Asi ta obranna os bude Pique-Bartra(ak uz dobehol s Valencie)-Masch-Bus

Reagovat
celeb

na 90% bude Masch na stoperovi (kde je samozrejme horsi nez v zalohe). Ak je Xavi out, tak Rakitis - Busq - Iniesta. Ak Iniesta bude pokracovat v predchadzajucich vykonoch, tak 0:2 do polcasu.

Reagovat
celeb

sorry, ako ja si dona Iniestu vazim (aj ked to tu mozno tak nevyzera), pre mna po dlhe roky klenot Barcy a spanielskej repre, dalo sa na neho spolahnut, aj ked uz ostatni na to srali, ale od MS je strasny a to, co predvadzal minuly zapas ... on sa este stale zhorsuje. Potrebuje pauzu alebo ineho trenera, alebo iny klub ... Zufalo potrebuje nejaky restart. Nepochybujem o jeho futbalovych kvalitach, ale podla mna to vzdal v hlave. Nema motivaciu, chut, vieru.

Reagovat
Atlético de Madrid

Za sebe doufam, ze bude mit Cholo koule a bude chtit vyhrat..

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona dneska bez Mathieua.

Reagovat
smazaný uživatel

Madridisti, kdo jak tak nejak objektivne ted pro Real nejlepsi potazmo nejuzitecnejsi hrac se stabilnima vykonama? Samozrejme kdyz nebudu pocitat Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos

Reagovat
Billy McClane

Kroos

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo nemá stabilné výkony momentálne ... k otázke asi Isco, ten je momentálne náš najužitočnejší hráč a ešte Pepe, ten je parádny

Reagovat
smazaný uživatel

a Kroos samozrejme, to už beriem ako obligátnu odpoveď

Reagovat
Ángel di María 22

Jj, Isco ted vlastne taky. Ale asi bych nejvic vyzvedl Pepeho letos celkove.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco odkedy začal hrávať pravidelne, tak sa neskutočne chytil, Pepe stabilne perfektný od začiatku sezóny (zatiaľ bez karty myslím)

Reagovat
valloire

Pepé

Reagovat
Ángel di María 22

Kroos a Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli myslíš tuto sezónu a vynecháváš Ronalda, tak: 1) Kroos, 2) Benzema, 3) Ramos.

Ale není to objektivní, tohle prostě vždycky bude subjektivní názor jednotlivce, klidně by se dalo polemizovat, jestli nevyměnit Ramose za Pepeho, Benzema v novém roce zatím nemá formu, ale většinu sezónu je pro tým ohromně užitečný a důležitý a jeho práce se nedoceňuje. Kroos je tak nějak jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

No a nesmírně důležití jsou i třeba Iker, Carvajal, Marcelo, Modrić, Isco a další, to je fakt strašně těžké vypíchnout jednoho, dva jednotlivce z takového týmu.

Reagovat
-Carles-

Škoda že Jeremy chýba práve dnes, ideálna stopérska dvojica s Piquem a Mascheranom na DM. Takto to bude opäť klasika s Busom v strede a Atletico nás v týchto priestoroch silovo prevalcuje. Masch na DM by dnes mala byť priorita a okolo neho postaviť zvyšok, Lucho však Bartrovi natoľko nedôveruje, že by ho skúsil do základu.

Výhru nečakám, a pokiaľ visí vo vzduchu Luchov vyhadzov, tak to môže dopadnúť naozaj zaujímavo, pokiaľ je kabína proti nemu. V prospech Atlética hrá mnoho faktorov, ktoré súčasnej Barcelone chýbajú - kompaktnosť, herný systém, forma, zohranosť, pokoj v štruktúrach klubu. Výhra by bola sen a možno odrazový mostík k lepším výsledkom a vniesla trocha optimizmu.

Tak snáď:

Bravo - Alves, Bartra, Pique, Alba - Rakitič, Masch, Iniesta - Neymar, Messi, Suarez

Reagovat
celeb

Neverim, ze Lucho da Mascha do stredu od zaciatku.

Iniestu max. do 2. polcasu. Vobec mu to nejde, posledne zapasy bol strasny.

Reagovat
smazaný uživatel

Raději bych dal místo Rakitiče Buse, ten aspoň nahraje na 10m.

Reagovat
blaugrana

http://www.evysledky.com/zapas/EaGRfM6N/#prehlad-zapasu

Wtf lol??? Tri redky po sebe? Tak to je výkon.

Reagovat
Kily

Zaragoza to ale strčila do kapsy jako prd, jsem to schválně pustil, ona nic a Palmy trestňák z dobré pozice a pak brejk dva na jednoho s tím, že to ještě rychle doplnil třetí hráč

Reagovat
Kily

tak ať teď se Zara na něco zmohla

Reagovat
Kily

Reagovat
blaugrana

Nech mi nikto netvrdí, že to nie je zaplatené.

Reagovat
smazaný uživatel

Las Palmas jsou třída navíc v 8 hráčích dali na 5-2

Reagovat
smazaný uživatel

Benavente 4-2 .

Castilla dalsia vyhra

FCB B dalsia pehra

Reagovat
smazaný uživatel

ale po tom mariasi v minulom kole Atletom chybali nejaki hraci a goly za Atletov davali Nacho a Ramos

Reagovat
Billy McClane

Oba timy maju dobre nakrocene

Reagovat
MadMrJacky

A oba hrají trošku jinou soutěž

Reagovat
Billy McClane

Jj ved oba maju nakrocene, aby tomu tak bolo aj o rok

Reagovat
Robbie

Varane před třema dnema měl jiný agenta a ted má Mendése

Reagovat
smazaný uživatel

bilbao

Reagovat
smazaný uživatel

atletico ne, ze dneska prohrajete šašové

Reagovat
Pipo123

Bilbao je tragické, obrana hrozná, útok ešte horší.

Reagovat
Ángel di María 22

Ten Athletic si asi dělá kozy. S tragickym Elche

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak taková zpráva. Od srpna a nové sezony bude LA LIGA na 99% na Digi Sportu. Stejně tak i Liga Mistrů ve větším množství na Digi Sportu. Takže Sport 1 může pomalu začát rušit kanály

Reagovat
misinho7

vazne? snad to neni pravda.. nech ten digi sport sa nejebe do La ligy

Reagovat
smazaný uživatel

je to pravda

Reagovat
Phillipinho

Fakt? Odkud to mas?

Reagovat
smazaný uživatel

parabola.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Nič tam nevidím. Snáď to nie je pravda. Mrdky z Digi všetko si chcú podmaniť

Reagovat
vocasisko

to jako fakt? to jsou fakt kundy, no nic, budu muset přejít k Digi, tak snad to tak zůstane aspoň trvale

Reagovat
-Carles-

Reagovat
blaugrana

Kurva to je zas víkend čo sa výsledkov týka.

Reagovat
Ed_Hazard

Hralo sa vela blbých zápasov, dal osa čakať že budú hocijaké výsledky. Preto som dal iba Cheslea, Vale 02 a GB v pondelok pre Ronalda. Krásny kurz 2.56, zajtra to snad bude iba formalita

Reagovat
smazaný uživatel

Najhorsie ze Sevilla vyhrala

Reagovat
Ed_Hazard

Práveže najlepšie. Nech je to v tej vrchej časti tabulky poriadne nabité

Reagovat
Phillipinho

Ten Athletic je fakt tragickej . Lehci zapas nez doma proti letosnim tragedskymu Elche uz neni.

Reagovat
blaugrana

500 € ma AM?

Reagovat
Switchback

neblázni

Reagovat
vocasisko

13. Bravo

3. Piqué

4. Rakitic

5. Sergio

8. Iniesta

9. Suárez

10. Messi

11. Neymar

14. Mascherano

18. Jordi Alba

22. Alves

takže očekávaná sestava, což znamená, že to nevidím moc dobře dneska

Reagovat
smazaný uživatel

až na Xaviho očakávaná

Reagovat
vocasisko

Xavi nebyl ani v nominaci, takže to opravdu očekávaná je

Reagovat
smazaný uživatel

tak to som nevedel, škoda ho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DonAndres

Místo Mascheho bych radši Bartru, jinak nejsilnější možná sestava

Reagovat
vocasisko

místo Sergia bych dal Bartru

Reagovat
LAM

Hrajem proti nejsilnějšímu týmu ze vzduchu a Lucho tam dá jednoho vysokýho hráče Měl hrát Masch.na DM a Bartra na Stoperovi.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio

Reagovat
celeb

neskutocne, ako je Lucho posrany poskladat to aspon trochu odvaznejsie a necakane. S tym, ze chyba Jeremy a Xavi bola tato zostava jasna. Nielen mne a ostatnym fanuskom, ale hlavne Diegovi. Ak na nas vybehnu atleti v takom tempe a nasadeni ako proti Realu (a neviem preco by nemali), tak sa obavam, ako to dopadne.

Po pripadnej blamazi sa pod Luchom zacne triast stolicka. A opravnene.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico XI vs. Barcelona: Moya; Juanfran, Gimenez, Godin, Jesus Gamez; Gabi, Tiago, Koke; Arda Turan, Griezmann, Mandzukic.

Reagovat
smazaný uživatel

na Chola dost ofenzivna . X2

Reagovat
Ed_Hazard

pevná

Reagovat
smazaný uživatel

atletico vyhraje

Reagovat
Kokesh

Dnes se rad podivam na toho nejlepsiho stopera vsech dob a jeho nastupce.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska hraje hierro?

Reagovat
smazaný uživatel

Hierro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Ježiši Godín byl ještě tři roky zpátky díra a kiksař, ale pak zabral a letos byl po celej rok naprosto fantastickej, nevim, kde bereš ten sarkasmus

Reagovat
Kokesh

Myslim ze Andy tu psal, ze lepsiho stopera nikdy nevidel, proto .]

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl, mně se Godin prostě líbí. Je skvělý, jeden zápas na tom nic nezmění. Vlastně ani dnes se nedá říct, že by byl vyloženě špatný. To Messiho obhození bylo dost náhodné. To se stane.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo náhodné

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se zdá, že to Messiho obhození bylo takové nechtěné tedy náhodné. Ale hledat to nebudu, Godina obehrál vcelku snadno, nic jiného není podstatné.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak, pekne se tam pokopejte, mohla by padnout i naka ta redka, snad to bude poradne vyhecovany a skonci to delbou bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no dnes tam nebude DC a v základe chýba aj RG, takže celkom nuda ale Arda a Godín

Reagovat
Phillipinho

Carles Gil jde za 4,5 mega do Aston Villy. Spekuluje se, ze si Vale zajisti klauzuli o zpetnym odkupu ve vysi 12 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Gila je skoda predavat . To asi bude znamenat novu posilu . Kedze Piatti zraneny . Feg siel do Afriky

Reagovat
Phillipinho

Nuno to myslim i na tiskovce avizoval.

Reagovat
teenz

Tohle by mohla bejt ještě sranda, ideální mač v nedeli večer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Lepší jak učení

Reagovat
smazaný uživatel

RG8 nebude hrať?

Cholo

Reagovat
smazaný uživatel

Cmon Atletico!!

Reagovat
Kokesh

Lucho benched lord Pedro #LuchoOut

Reagovat
2miguel1

nema niekto HD stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Masi
Reagovat
jacobT
Reagovat
el Principito

Reagovat
stas87

tak som si hodil za 120 x2 s kurzom 2,5 trafi sa Mario a Arda,Atletico vyhra 2:1 a ja peniaze a Atletico bude dalej prenasledovat Real

Reagovat
smazaný uživatel

atleti za 6.2 kurs, pojdme

Reagovat
smazaný uživatel

tak poďme dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

To bude zase posouvani mice kolem vapna, pak se nekdo z AM urve a po brejku nam to tam soupnou...

Reagovat
vocasisko

goooooooooooool

Reagovat
patas92

golasoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

A je tam

Reagovat
smazaný uživatel

golasooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

sice vic usmudlany byt snad nemohl, ale co

Reagovat
frankiefcb

bohužel i takové platí

Reagovat
MadMrJacky

!!!! GooL

Reagovat
roman1978

No ne. No juchu.

Reagovat
smazaný uživatel

GODIN

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak to je v prdeli... náš blok je totálně laxní a prosupnej... Kokesh má doufám radost,že to Godín posral.

Reagovat
Jerichoo

boli ste včera chlastať alebo čo? úplne nulové nasadenie

Reagovat
Atlético de Madrid

připomíná mi to první poločas v lize proti Realu, to jsme hráli podobně...pak jsme se nějak zkonsolidovali a vyhráli, tak snad

Reagovat
Kokesh

Reagovat
blaugrana

Ale dopiči.

Reagovat
patas92

Suarez asistence

Reagovat
-Carles-

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsia obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Reagovat
Jerichoo

Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

GODIN

Reagovat
Kenneth

Nejlepší stoper galaxie Godín.

Reagovat
Atlético de Madrid

LONI omg, však každej normáln ífanoušek ví, že většinu jejich společnýho působení v Atléticu byl lepší Miranda...

Reagovat
Kenneth

Sem rád že ses v tom našel. Tak trochu se ti to vrátilo za toho Ramose.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak on byl ale LONI lepší než Ramos ten toho taky posral hodně hlavně svejme dementníma faulama...

Reagovat
smazaný uživatel

I letošní sezónu má Godin výbornou a patří mezi 3 nejlepší stopery La ligy.

Reagovat
Miguel19

To bude náklep tvl..Athletico úplně jalový

Reagovat
Kokesh

Pekne Barca, jen at Lucho vydrzi co nejdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši nějakej HD Flash stream by nebyl, všechny co jsou v komentech mi nefachčí :///

Reagovat
smazaný uživatel

Oprava: tak jeden už najel

Reagovat
Rattlesnake

tenhle: http://www.footylive-riderhd.com/2.html mně jde normálně, musíš ho nechat trochu rozdejchat

Reagovat
celeb

Suarez genialne

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico trapny.

Reagovat
smazaný uživatel

v pohari ich musime vyklepat

Reagovat
Masi

V podání Barcy to vypadá tak lehce. A my se dycky nadřem jak voli.

Reagovat
smazaný uživatel

Sme je načali no

Reagovat
MadMrJacky

Jinak Suaréz při oslavě zabloudil nebo kam sakra běžel

Reagovat
smazaný uživatel

slavit, ne ? tu hvezdnou asistenci chtel oslavit sam

Reagovat
MadMrJacky

A rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

A Neymar zas gol v dulezitym zapase.

Reagovat
smazaný uživatel

Remízka bude

Reagovat
vocasisko

no fuj

Reagovat
roman1978

Červená

Reagovat
Ángel di María 22

To mohla bejt rudá jak vyšitá tenhle zákrok. Simeone jim leje do palic hrozný prasárny

Reagovat
frankiefcb

tak nepřišlo mi to zákeřný, ale rudá ano-

Reagovat
Miguel19

Dobrý faul na oranžovou

Reagovat
patas92

tvl za to mohl jít ven, no

Reagovat
smazaný uživatel

twl auuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi Varane mal dostal teraz redku

Reagovat
Ángel di María 22

Skoda, ze jsme doma v lize s nima jeste nebyli vyhraný jak to bylo ze zacatku. Oni jsou venku docela špatný, akorát doma jedou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohleto se nepíská ani jako faul jo? to je fakt neuveřitelný co Atleticu všechno prochází

Reagovat
celeb

V PL by polovica rozhodcov dala redku. Stuplami proti nohe ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva nemám Neymara rád ale ten šrám teda hroznej.

Reagovat
Jerichoo

Mohol mať po sezone

Reagovat
Atlético de Madrid

jako za tohle bych ho normální vyloučil

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
vitasrp

Považuju za naprosto neuvěřitelný, že to sudí nepískl. Jako některý chyby chápu, ale tohle?

Reagovat
Kokesh

Kdyby jsi videl, za co sel ven vcera Coentrao, nedivil by ses nicemu.

Reagovat
Jerichoo

on mu nechcel ani zavolať ošetrenie

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jim Barca da aspon bura. Ten beton humusackej co hraje atletiko neustale je fakt k

Reagovat
Miguel19

I když je to Neymar tak nepříjemné...

Reagovat
Fairplay

Ještě že Neymar na poslední chvíli nadskočil, jinak by moh mít po sezoně

Reagovat
vocasisko

dobře prasijou

Reagovat
vocasisko

tak to už si dělají prdel ne?

Reagovat
Ángel di María 22

Tvl to jsou vymletý palici ty Atleti fakt. Vždycky byli..

Reagovat
Miguel19

To jsou řezníci tvl

Reagovat
bayern987

Reagovat
patas92

ty vole povyhazuj ty prasata

Reagovat
smazaný uživatel

To je keket tak vysoko kopačky v takom súboji

Reagovat
bayern987

To jsou řezníci Atleti...

Reagovat
Fairplay

Ti je tam dneska povraždí normálně

Reagovat
Rattlesnake

...řezníci z madridu

Reagovat
smazaný uživatel

twl je tohleto vůbec možný?

Reagovat
misinho7

Atleti su sialeni.. Nechutne zakroky

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny obraz Atletica

Reagovat
Atlético de Madrid

to sou prasata ježiš

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou dobry nakladacky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, kdyby je Simeone radši učil hrát fotbal..

Reagovat
čutalista

taktika jak z fifi, sundej mesiho a neymara

Reagovat
Kokesh

Proti Barce se ale na hru Atletu diva skvele. Reznik / Noc plna prekvapeni

Reagovat
čutalista

Reagovat
roman1978

Hrají jak řezníci, ale nejvíc to prasí rozhodčí. Mohl už dát čtyři karty

Reagovat
vocasisko

to se musí dávat

Reagovat
smazaný uživatel

Po utkání v copě řikal Marcelo že používvají špinavé triky, nyní je to vidět opět proti Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti dávaj solidně po perkách Barčákům Jinak rozhodčí si fakt asi dělá prdel :D

Reagovat
smazaný uživatel

Máte funkční stream? Ten HD teď padl

Reagovat
Rattlesnake
Reagovat
smazaný uživatel

díky, zrovna před pár sekundama sem ho taky našel

Reagovat
SIRBRANIKE

Channel - 255767

Reagovat
Ángel di María 22

Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético si klasicky otevřelo řeznictví. Ale tak těžko se jim na druhou stranu divit, kvalitativní deficit vůči Realu a Barceloně si kompenzujou tvrdou hrou, od toho, aby je za to trestal v případě faulu, je tam rozhodčí, který to, bohužel, dost často nedělá a to zdaleka neplatí jen pro dnešek.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak tenhle tejden mělo docela dost hráčů narozeniny...

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra stream padl nemá někdo stabilní HD Stream Flash?

Reagovat
vitasrp

Kdy hrál naposledy Messi zprava? Já myslel, že tam tradičně nastupuje Suarez, tak jsem překvapenej. Mimochodem ten tah dneska zatím dost vychází.

Jinak takhle špatně jsem Atlety bránit snad ještě neviděl.

Reagovat
MadMrJacky

Hrají tak skoro celou sezonu. Ale občas se ve hře rotují

Reagovat
vocasisko

on zprava hraje v podstatě furt, pokud je na hřišti i on i Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

celú sezónu

Reagovat
Atlético de Madrid

Já nevim co se děje, hráči jsou neskutečně pomalí, laxní, agresivní a celkově jako vyměnění...

Reagovat
Atlético de Madrid

Hlavně je to v tom, že mezi zálohou a obranou je obří díra, která je tam proto, že se bezhlavě ženeme do útoku. Normálně hrajeme mnohem kompaktněji a čekáme na brejky, z nějakýho důvodu se Simeone rozhodl na tenhle styl rezignovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To jste si vybajili ve svy sekci, hraje tak furt.

Reagovat
vitasrp

Já Španělsko vůbec nesleduju, takže vyloženě moje domněnka, ostatně kvůli tomu jsem se ptal.

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole Neymare..

Reagovat
roman1978

Dejte jim bura

Reagovat
SIRBRANIKE

Nejaký normálny sopcast?

Reagovat
RickNash

sop://broker.sopcast.com:3912/255766

Reagovat
Ángel di María 22

Nejvic se tesim na to, az po spalenejch sancich Barcelony a nekolika zakrocich na rudou v 85. minutě vyrovná z rohu kedlubna Godín nebo nekopa García

Reagovat
smazaný uživatel

taky na to čekám

Reagovat
Switchback

Reagovat
Switchback

ale nebylo by to nic novýho

Reagovat
Foppy

Ale jak sme s nima mohli dostat, to fakt nechápu...

Reagovat
Atlético de Madrid

Simeone jednou rezignoval na hlubokej blok a tohle je výsledek...

Reagovat
Atlético de Madrid

No na druhou stranu - Real nás neporazil 4 zápasy v řadě, Barcelona 6zápasů v řadě, tak to taky nemůže trvat věčně, žejo...

Reagovat
smazaný uživatel

Supeeeeer

Reagovat
MadMrJacky

Je odehraných jen 30 minut. Stát se může ještě ledascos. Ale zatím je to pravda celkem jednoznačný

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak on hlavně prostě naordinoval týmu nějakej hurá fotbal, což naprosto nechápu zrovna na Camp Nou

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to připadá, že Simeone podlehl iluzi, že se soupeři typu Real Madrid a Barcelona může hrát vyrovnanou partii a zapomněl si přečíst soupisky, aby reflektoval reálnou kvalitu kádru Atlética v porovnání s nimi, protože Atlético prostě jinak než silou a odhodláním s těmito dvě soupeřit nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

*dvěma

Reagovat
Atlético de Madrid

jo jenomže on si je toho dobře vědom poslední tři roky a věděl to ještě ve středu, tak uplně nechápu, proč na to zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom ti nepomůžu.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
MadMrJacky

Na druhou stranu, ono kdybyste dali rychlý gól a pak se zatáhli, tak to bude vypadat úplně jinak. Dotahovat moc neumíme

Reagovat
garruklol

Ty vole vzdyt je to o gol, staci jeden roh a je to 1:1, mluvis jak kdyby to bylo o 3

Reagovat
Miguel19

Snížit Messiho cenu o 100 mega a začal bych o něm i uvažovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas vám stačí

Reagovat
smazaný uživatel

jaká je jeho odhadovaná cena teď?

Reagovat
Miguel19

Výkupka 250

Reagovat
smazaný uživatel

ten jesus gamez je hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

Sialene co hra Tiago ten snad musi mat uspesnost prihravky 20 %

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético hrozné v dnešním zápase kromě typické zákeřné hry nic, mega když to zrovna potřebujem

Reagovat
Switchback

Rakitic

Reagovat
smazaný uživatel

Luis hrá výborne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
culé

La liga v plnej kráse

Reagovat
Ed_Hazard

už se perooooou

Reagovat
Miguel19

Busquets je fakt špína.

Reagovat
Ángel di María 22

Vem ho za tu hlavu a vyhoď ho na měsíc, neni na co čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

gooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllll

Reagovat
bayern987

Krása!

Reagovat
Switchback

žerte, kurvy

Reagovat
Mercury

Messi. Nuff said.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prototyp nesympatickeho klauna = Busquets.. jinak dvojka atletico uz asi nevyjde :D vypinam, jdu se ucit, caute

Reagovat
smazaný uživatel

Dávame im dobre na piču:

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

rameno řekl bych

Reagovat
frankiefcb

ani ne, ruka jak hovado. Ale my jsme zase měli hrát o deseti. Si nevybereš.

Reagovat
Miguel19

Ruka jak hovado...

Reagovat
MadMrJacky

Pokud byla tak božská :D

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí tohle nevidět jasná ruka

Reagovat
Kluivert9

Tak když neviděl Neymara bez nohy...

Reagovat
Atlético de Madrid

Ježiši

Reagovat
Kokesh

Tvl Messi, hraje paradne....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Rukama by hrál každej parádně.

Reagovat
papos182

Bezruky asi tezko.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
patas92

hmm, ruka

Reagovat
Ed_Hazard

Ajaja Leoš ručička

Reagovat
smazaný uživatel

Ale byla to asi ruka no..

Reagovat
stas87

ruka messiho nie?inak Busquets je dobry saso,skoda ze Mandzukica netrafil ked sa po nom ohnal,ten by sa chytil za ksicht a ten zmetek Busquets by dohral

Reagovat
stas87

ruka messiho nie?inak Busquets je dobry saso,skoda ze Mandzukica netrafil ked sa po nom ohnal,ten by sa chytil za ksicht a ten zmetek Busquets by dohral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Messi zahrál svym bicáčkem, trochu na žk Ale dobře že to pustili, jen jim dejte bůra.

Reagovat
Kenneth

Přát tý katalánský špíně.

Reagovat
smazaný uživatel

spina ako spina neni to jedno ?

Reagovat
el Principito

když můžeš přát tý bílý madridský ...

Reagovat
Masi

Už přejem Barce?

Reagovat
Ángel di María 22

Mně je to v tomhle zápase fuk, sice nejlepší by byla plichta, ale každej výsledek je dobrej. Barcelonu ještě čeká stejně jako nás odveta na Calderonu a tam nevyhrajou, takže dneska pohodička.

Reagovat
Masi

Do toho druhýho golu to zas tak zlý na plichtu nebylo. Sice je Barca ničila, ale do poločasu by vydrželo 1:0 a pak třeba RG by zaúřadoval. No co na plat, takhle už to vypadá poměrně jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatiema sou oba dva na stejne urovni, tak proc neprat tomu, kdo hraje fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

RG na plac miesto nekopu Griezmanna

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
SIRBRANIKE

Nádhera Leo. Ten 1. dotyk a spracovanie, to bola paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

krásná ruka no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Tak z prvého pohľadu to nebolo vidieť, až z opakovačky.

Reagovat
Ángel di María 22

To aby se Atletico modlilo, abychom doma porazili Sevillu, jinak by ten boj o LM s ní a Vale mohli prohrát

Reagovat
Atlético de Madrid

s tou Sevillou prohrajete a za chvíli jsme na první příčce

Reagovat
smazaný uživatel

Sám jsi viděl, jak Atlético hrálo, dokonce jsi si určitě i k jeho hře přisadil nějaký komentář a pak tu narážíš na naši přehnanou skromnost.

Reagovat
Ángel di María 22

Ano, protože se bojíte Sevilly a pak jim doma dáte 4:0. Je nereálný, aby skončili před váma.

Reagovat
Ángel di María 22

A Messi už mohl naprosto v klidu dostat 2 žlutý Rozhodčí nezvládá na obě strany, ale šíleně.

Reagovat
smazaný uživatel

tak a Messi už mohol byť von...

Reagovat
JM

Atletico, zoufalci!

Reagovat
vocasisko
Reagovat
hntlyl

Ruka no, teď to ukazovali v dobrém záběru.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to ruka, teďka to bylo vidět z opakovačky...

Reagovat
Ángel di María 22

jj, ruka

Reagovat
smazaný uživatel

ruka

Reagovat
smazaný uživatel

jasnu ruka nevím co řešíte. čtvrtý rozhodčí to viděl a nesignalizoval, asi má vsazeno

Reagovat
smazaný uživatel

Ten stream na zonasports.se se dobře seká

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

atleti hrajou piču

Reagovat
Ed_Hazard

a poriadne chlpatú, takto hrať proti nám tak by tam mali8 kúskov do polčasu

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréz zareagoval na Nachov gól a dostáva sa do vedenia v madridcanovej streleckej súťaži

výborne Luisito

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavej mač. Škoda, že jsme to tak šíleně odevzdali na Anoetě.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tohle je ale fakt ukázka skutečnosti, že Atlético musí být skromný a uvědomovat si svoje místo. S takhle útočnou hrou se s Barcou a Realem hrát nedá. Fakt nevim, že to někdo nevidí a že to nevidí Cholo...

Reagovat
frankiefcb

není to ono no.

Reagovat
DonAndres

:)) proti Realu vám to jde

Reagovat
Ángel di María 22

Barcelona neporazila Atletico 6 zápasů v řadě, Real to ma 4. Neviš o čem mluvíš, kdyby to proti nám takhle otevřeli, tak dostanou taky kouř, jde o to, že Simeone si na tenhle zápas věřil až moc a dostává za to na držku. Atletico musí hrát proti R+B vždycky v bloku, prasácky a nějak to urvat, aby mělo šanci, jinak jsou přesně takhle v piči, fotbalově na to nemaj.

Reagovat
frankiefcb

s tím se dá souhlasit.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vy tie ambicie menite od zapasu k zapasu

Reagovat
teenz

Nesmí si tolik vyskakovat no.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ne, my hlavně musíme hrát svojí hru. Pak máme ty nejvyšší ambice. Pokud hrajeme hru jako oni, tak je to v prdeli...

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Masi

S útočnou hrou? S jakou?

Reagovat
Atlético de Madrid

s tou snahou o útočnou hru, která se projevuje otevíráním nesmyslně vekých prostorů pro hráče Barcy

Reagovat
Masi

Mi teda nepříjde že by tam byl vyloženě rozdíl. Prostě vás jen přehrává jejich útok. U vás jsou to furt protiútoky ve kterých vyrážíte ve 3-4 a oni to v 5 docela dobře zachytávaj. Příjde mi že pokud je Barca takhle natěšená a valí se jeden útok za druhým, tak je skoro nemožný je porazit, pokud nemaj smůlu na tyčky zas.

Reagovat
Atlético de Madrid

My jim to hodně ulehčujeme tím, že hrajeme hrozně vysoko a nekompaktně..

Reagovat
smazaný uživatel

ten messi to je fotbalová pohádka...neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

jj, neskutečná ruka, paráda

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
bayern987

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
patas92

jenom minuta?

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem nechápal

Reagovat
Ángel di María 22

Podle mě je Enrique musel namotivovat jako prase a možná tam i nějaký to ultimátum bylo, protože tohle je nejlepší poločas, co Barcelona v týhle sezóně odehrála. Vsadim se, že tim to ale končí, dneska vyhrajou a zachvíli zas někde venku ztratí za 0:0

Reagovat
patas92

Třebaže když vyhrajou, tak sám rezignuje

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
-Carles-

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

No, je to mozny. Kazdopadne takovy Lajos dneska hraje neskutecne, to je pecka.

Reagovat
smazaný uživatel

príde RG8, 2 štandartky a skončí to 2:2

Reagovat
Kluivert9

Torres time

Reagovat
smazaný uživatel

vymeniť toho chorvátskeho motáka, Griezmanna za RG8 a zas budete vyhadzovať Enriqueho

Reagovat
stas87

preco sa snazi Atletico kombinovat na troch metroch namiesto odkopu na polovicu?sami seba dostavaju pod tlak uplne zbytocne..staci hrat jednoducho a neponukat Barcelone loptu,alebo ked je vysoka lopta a hrac ma cas na to dat si ju na zem a rozohrat tak radsej hlavickuje na spoluhraca,lopta leti hodinu a potom je strasne cudne ze ju zoberie domaci hrac..toto Barcelona nerobi prakticky vobec a nedostane sa tak do problemov

dopredu hra v podstate len Arda a obcas Griezmann,ked uz sa dostanu na polovicu tak by mohli zautocit vo väcsom pocte,takto je to stale 3 na 5 stratene to este byt nemusi,treba tam nieco spadne po standartke a Atletico sa chyti

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial parada, ani som necakal, btw. Atleti upustili zo svojej klasiky ? na zaciatku chceli prekvapit, ale potom uz nic.. Ale je vidiet ze sli do zapasu po 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

No, jinak Rakitic dneska bida, strasne moc nepresnosti, celkove takovy spatny vykon. Urcite kolem 60.minuty bych tam hodil Xaviho, at to uklidnil a dohralo se bez nejakeho zraneni...

Reagovat
vocasisko

Xavi není v nominaci

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem debil...no nic, dneska tam ani neni poradne kdo na stridani..

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi na jednej nohe zahra viac a bude hrat v civile

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to bylo mozny, tak bych to zkusil

Reagovat
smazaný uživatel

preco nie

Reagovat
MadMrJacky

Vždyť zrovna dneska Rakitič není špatnej. Aspoň oproti Elche je to královský výkon

Reagovat
smazaný uživatel

dneska ma hodne pokazenych prihravek

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelonisti vycitaji ronaldovy takovou blbost jako oslavy golu a sami tady velebi messiho po golu kteremu predchazela jeho ruka,klasici jednostranni

Reagovat
smazaný uživatel

vole, vis, ze si napsal total sracku ? proc pletes ronaldovo oslavy golu s tim, ze rozhodci nepisknul ruku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mas problem se ctenim nebo chapanim psaneho textu

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

spis ty ses trochu vedle, neresme

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Snazim se poukazat na vas dvoji metr a zaujatost to snad neni tak tezke na pochopeni ani pro fanouska barci

Reagovat
JM

Reagovat
JM

Reagovat
bayern987

Slušný multi, přihlášený před minutkou.

Reagovat
smazaný uživatel

ha píše ten pravý

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Atléti mali tak pol minúty na to, aby Messiho zastavili, či by to spracoval tak či onak...

Reagovat
JM

Ty vole

Reagovat
Kokesh

Jakmile Atleti trochu povoli a upusti od sve hry, neni co vyzvdihovat. Najednou nevycniva ani Godin, ani Gimenez ci kdokoliv jiny, kdo by cistil...maji pred sebou diry a spis si mohou pripadat jako figurky.

Reagovat
Visca el barca

Messi hraje královsky. Dneska to je super!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Simeone teda silene ujel. Tak naivni a trapny Atletico, to je jak kdybysme se vratili par let zpatky.. nerozumim tomu. Naopak Barcelone super, pekne z toho tezi. A na Messiho zase jednou radost koukat.

Reagovat
MadMrJacky

Trojice Ney, Luis, Messi už pomalu tradičně odvádí dobrou práci. Největší rozdíl ale dneska vidím v záloze. Nejlepší poločas Iniesty v sezoně a po dlouhé době i rakitiče. Busquets by si tyhle věci měl odpustit, u něj pořád platí, že je to nejmíň sympatický hráč u nás.

Ruka Messiho asi fakt byla, tam ten gól neměl platit. Ale když už rozhodčí tu hru zase kurví, tak tentokrát tak nějak na obě strany. Nevím jak by Atletico hrálo teď bez jednoho stopera.

Zápas je vyhecovaný, má úžasnou atmosféru i náboj. A hlavně po dlouhé době konečně výkon Barcy na který se dá dívat

Reagovat
sensei25

No dnes hráme super,Atletico nula bodov. Jimenez mal byť dávno vonku. Messi mal asi ruku pri tom spracovaní,aj ked to nemozem tvrdit na 100% nakolko aj po zhliadnuti asi 10spomalenych zaberov to nevidim dobre. Preco takyto futbal nehrame vonku nechapem....vonku sme totalny tragedi boha.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jimenez se dneska do hry ještě nedostal

Reagovat
sensei25

GAmez,sorry

Reagovat
sensei25

Alebo to bol GImenez s tym faulom na neymara?

Reagovat
Phillipinho

Ty bys chudaka Jimeneze hnal i z tribuny?

Reagovat
smazaný uživatel

Nieje to tím, že Atléti sú slabí. Ale proste CN je nedobytná pevnosť. No akurát Celta, aj tej sa to vypomstilo

Suaréz gól a prihrávka

Reagovat
2miguel1

Messi n e s k u t o č n ý

Reagovat
smazaný uživatel

Mytus o galaktickom Godinovi a extremne talentovanom Gimenezovi rozbity ✓

Gamez tece ako voda ✓

Diky Leao

Reagovat
smazaný uživatel

* Leo

Reagovat
smazaný uživatel

tak a teraz staré známe Atlético na ihrisko a aspoň bod urvať poprosím

Reagovat
smazaný uživatel

Kiez by ale myslim si ze teraz im Cholo hovori "setrime sa na Copu "

Reagovat
smazaný uživatel

to on nikdy, on väčšinou hovorí, že postavíme sa a rozmlátime ich na kúsky, ale dnes to pozmenil na: "sú takí trápni, že dnes s nimi skúsime hrať futbal"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

ano, Giménez dneškem přestal být talentovaný a Godínův rok 2014 se nestal

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
frankiefcb

někteří jsou fakt úsměvní

Reagovat
smazaný uživatel

Milujem ked sa mi na trolling chytaju ovce . Poznas tu svoju hru ?

Reagovat
stas87

u teba je ale nesmierne tazke rozoznat trolling

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gimeneza mam velmi rad a je vyborny . Ale toto som musel napisat pre Atletico po tom co pisal po Cope

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Ángel di María 22

Ty si hraješ na trolla a pak se na to takhle hlásíš v opačnym gardu

Reagovat
teenz

Reagovat
Atlético de Madrid

tak on píše takový věci pořád to jednak a druhak ta část o Gámezovi je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Ono je to vzdycky o tom, jak hraje celej tým. Když se dobře brání, vynikne stoper a pak to vypadá, že hraje fantasticky, ale přitom na tom má velkou zásluhu záloha před nim. Teď, když tam jsou dálnice, tak vypadaj obránci uplně trapně, ale je to logický. Když se Vietto dostal do 1vs1 proti Godinovi na Calderonu, tak ho posadil na kolotoč jakoby nic, tak co maj dělat, když na něj chodí nálety těch dvou 80ti milionovejch hráčů a Skřítka.

Reagovat
Atlético de Madrid

To mi připomíná tu situaci, když hrál Robben proti Ramosovi... uplně každej stoper je v prdeli, když mu s bráněním kvalitního hráče nepomůže jeho záloha.

Reagovat
smazaný uživatel

To mu žádný normální fanoušek nemá za zlé. Prostě to Vietto krásně udělal 1na1, to je fotbal.

Reagovat
Ángel di María 22

Však to píšu. Jen uvádim na pravou míru to, že za svoje výkony - kór stopeři - kolikrát vděčí hlavně defenzivní práce hráčů před nima.

Reagovat
celeb

Zatial prekvapivo dobre. Jeden z najlepsich vykonov za dlhu dobu. Ono to bude aj tym, co nam dovoli super. Atleti zatial sklamali - velmi ustrachany vykon.

Vyborny Rakitic, ktory musi hravat v zaklade stale a Xavi/Iniesta len paberkovat. Toto si musi Lucho uvedomit. Iniesta najlepsi za posledny polrok, neziari, ale minimalne nebrzdi tim a min. progress oproti poslednym zapasom je obrovsky. Suarez - Neymar, ich suhra stale ma daleko do optima, ale nahradzaju to svojou obrovskou individualnou kvalitou. Messi hladovy - jednoznacne najlepsi na ihrisku. Obrana zatial dobre, aj ked popravde treba priznat, ze moc roboty nemala. Busq vyborny.

Mam pocit, ze toto je dost o motivacii. Stari psi Alves/Busq/Iniesta/Messi sa nenazhavia na hocico, ale dnes chcu ukazat, ze su to pani svojho remesla a Atletov chcu zdolat. A to, ze Atleti zdolali Real ich mozno namotivovalo este viac.

Atleti vsak maju v nohach extremne tazky zapas s Realom v tyzdni, kde potili krv - toto treba uznat a nenadchynat sa prilis doterajsim vyvojom, ktory je zatial paradny.

Kazdopadne vdaka za to, dobre sa na to pozera.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborny Rakitic ? To sem jediny, co videl snad 10 prihravek na 5 metru, co pokazil ?

Reagovat
smazaný uživatel

nie si

Reagovat
Kokesh

Taky nechapu, proc se dnes vyzdvihuje...slapete tymove, ale Ivan se spis veze, nez aby to vedl.

Reagovat
culé

Tak tak, pozerám to len jedným okom, no vždy, čo je pri lopte, tak to posere.

Reagovat
celeb

aj kolko lopt ziskal a ako podporil utok? Jeho presovanie, vdaka ktoremu sme ziskali tolko lopt, ako s Xavim uz davno nie? Jeho sprinty nazad? Nahravky na kratko pokazil aj Messi aj Iniesta, Neymar ... ono ked sa o nic nepokusis, nic nepokazis. Ale toho uz bolo za posledne roky privela!

Reagovat
celeb

On musi hravat stale, nie kazdy 2. zapas. BTW: minule hral Xavi, asi sa ti ten zapas pacil viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Klid, jen at se ti neco nestane. Ja jen rikam ze dneska neni rozhodne vyborny. Jinak zaklad by mel hrat, s tim, ze Xavi by mel nastupovat vzdy, aby uklidnil hru, rozhled furt ma a umi to podrzet a uklidnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitičov problém sú prihrávky, aj dnes to nie je bohviečo proti Elche to bol horor. On to strašne kazil a aj spoluhráči mu už veľmi neverili. Inak je veľmi platný hráč, dosť toho nabehá, nabráni, je vysoký, len tú chémiu so spoluhráčmi si musí vylepšiť.

BTW zbadal som, že dnes hrajú Mesi a Neymar úplne nakraji, ešte viac ako Alba a Alves, ktorí sú viac v strede. Každopádne toto je Messiho najlepší wýkon na pravom krídle v poslednom čase, v strede hral už lepšie ale na RW už dávno nie.

Reagovat
celeb

my nemame inu sancu ako Rakitica, ktoreho kvality su nesporne zaclenit do zakladu. Xavi do koncu banu jednoducho nedohra. A Rakitic bez stabilneho zakladu sa tu chemiu jednoducho nenauci!

On musi hravat a zlepsovat suhru. Cely prejav timu je s nim ovela zivsi nez s Xavim. Viac sa kazi - NESPORNE, ale dostavame sa aj do ovela vacsieho poctu sanci a ovela viac lopt sa ziska spat kratko po strate - vidim naznaky starej Pepkov Barcy!

Reagovat
Kokesh

Zrovna polocas jako Lionel by Cris potreboval jako sul...jen se bavit hrou. Nemusi dat hattirck, ale je ho plny hriste a rozdava pasy na vse strany.

Reagovat
smazaný uživatel

omg on nepotřebuje povedený poločas, on potřebuje Zlatý míč. Každý rok je v tomto období úplně v prdeli, do února se srovná

Reagovat
Phillipinho

Mam takovy tuseni, ze ve druhym polocase prijde Garcia, obejde 4 hrace za pouziti preslapovacky, zidanovky, elastica a neskutecny solo zakonci rabonou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a skončí to na El Prat

Reagovat
teenz

Busq a jeho mávání rukama proti Mandžukičovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm. Před zápasem jsem si říkal, že Gamez to tam nemá šanci uhrát. Co je horší, tak Atlético nehraje svoji typickou skromnou a poctivou hru. Je to logické a lidské, že po určitém kladném vývoji se chceme někam posunout. Ale tohle není cesta.

Zápas je prohraný. Dohrát se ctí.

Gimenez měl být venku, Messi hrál rukou.

Godin v pohodě, Messi udělal takovou nechtěnou kličku, prošel se štěstím. To bylo to kouzlo té akce před prvním gólem.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně je jasné, že to vítězství v poháru nám paradoxně vzalo šanci na úspěch v dnešním zápase. Hráči jsou namistrovaní, až nechutně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak na Mestalle.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechutná simulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Twl Godin ty mentále už

Reagovat
smazaný uživatel

iniesta už dneska zasprintoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Iniesta nebyl nikdy sprinter, jeho dva nejvetsi sprinty byly snad po golu Chelsea a Nizozemsku.

Jinak uz bys s tim mohl prestat,hm ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nestačím divit, jak dobře hrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Podle mě to nedaj

Reagovat
Rattlesnake

here we go...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

no, asi jo

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

no to si dělá prdel ne

Reagovat
bayern987

Reagovat
garruklol

Reagovat
smazaný uživatel

Undiano úplně mimo.

Reagovat
frankiefcb

rozhodčí dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky ho Messi zprasil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Jak se postavil na tu "zdravou" nohu a padl Tak to je komedie...

Reagovat
frankiefcb

já nechápu, když se na to rozhodčí dívá a sežere to.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kokesh

Reagovat
mickey mouse

Co to?

Reagovat
Ángel di María 22

Messi zařídil penaltičku Tak poď, RG na plac, to by byla fakt prdel kdyby vyrovnal.

Reagovat
smazaný uživatel

To len v PD sa piskaju take penalty

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal messi?

Reagovat
Kokesh

Penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

neříkej

Reagovat
smazaný uživatel

Ako Ronaldofil by si penaltu mal poznať.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl no není normal, ja cumim na face a ne na zapas, proste jsem se slušně zeptal, odpověď žádná. jen trapný plky

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci dneska bida no, fail za failem. At uz ten MEGAFAUL na Neye, ruka Messiho, tedka tohle...wow

Reagovat
Atlético de Madrid

tak tohle nebyla penalta, ale aspoň nám teda nemusí být líto, že se tam Gámez nechal desekrát ojebat jako holandská kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

preboha, ale messi tam šiel slušne naivne

Reagovat
Rattlesnake

ty ve, že se radši leo neprochází na půlce, když maj atleti mičudu...

Reagovat
vocasisko

pískej ty kriple

Reagovat
SIRBRANIKE

penalta a toto

Reagovat
Kluivert9

Kam se na Gameze hrabe Ronaldo...

Reagovat
JM

To máte za tu ruku

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej loket.

Reagovat
smazaný uživatel

ked piskol tamto, tak toto mal tiez

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Pessi

Reagovat
Atlético de Madrid

Ježiši ten Mallenco je fakt uplně nejhorší rozhodčí na světě

Reagovat
frankiefcb

to je něco tragického takový výkon, v tak důležitém zápasu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodci snad nebude piskat hodne dlouho, od vseho stoji 2 metry a stejne je slepej...

Reagovat
Switchback

To je zas komedie tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí trošku nezvláda

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není možný nevidět.

Reagovat
smazaný uživatel

to už nemá cenu ani komentovat Doufám,že vyhrajeme a v odvetě je spráská ješte Real..to je šílenej hnus

Reagovat
Miguel19

Luisík by mohl do něčeho kousnout ještě...

Reagovat
sensei25

ROzhodca absolutne mimo....jasna penalta na rakitica,to nevidel,ale milimietrovy dotyk messiho ano...chuj

Reagovat
stas87

Simeone by mal hned stiahnut Juanfrana,Barcelona to bude tahat cez jeho stranu a ta pravdepodobnost sklzu ktory nevyjde je vysoka..ma tam koho dat alebo zamiesat so zostavou a vyndat ho?

Reagovat
smazaný uživatel

Juanfrana nestiahne

Reagovat
stas87

nema nahradu alebo to nemoze preskupit tak aby ho vyndal?on fakt pojde von

Reagovat
smazaný uživatel

šlo by to vymeniť ako Phillipinho nižšie, ale Juanfran je dôležité, ten vydrží

Reagovat
Phillipinho

Posunout Gameze doprava a nalevo dat Siquieru.

Reagovat
Higi

to je komedie vždycky pobaví takový zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Loket na kartu. Tohle Undiano nevysvětlí.

Reagovat
frankiefcb

No on hlavně bude muset vysvětlit, jaktože je Jimenéz stále na hřišti.

Reagovat
Atlético de Madrid

Zase je dobře, že se teď taky připískává nám. Realu a Barce se to dělá běžně..

Reagovat
smazaný uživatel

Nech toho prosímtě. Koukni se, kolik kopeme penalt.

Reagovat
Switchback

jo, chudinky

Reagovat
Jerichoo

Ale tak tento zápas je pekný dôkaz toho, že v španielsku sa nikomu nepripískava. Oni sú proste len tragickí

Reagovat
smazaný uživatel

No, rozhodci ve Spanelsku to je fakt bida, no, ale nechci rypat, ale kdyz uz se nekomu neco pripiskava, tak penalty pro Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

co věta, to sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

protoze se Ronaldovi piskaj penalty ?

Reagovat
smazaný uživatel

iba realu sa vymetá cestička

Reagovat
Jerichoo

to je pravda, ale platí to len pre LM

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si musíte lepšie ošéfovať

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar ked ma priestor tak nezastavitelny

Reagovat
teenz

Sledovat Neymara a Geretha, to je asi jako ... k tomu nemám ani porovnání.

Reagovat
misinho7

Uplne ine typi hracov neymar by nikdy nedal taky sprimt ako bale proti bartrovi v tom pametnom finale .. A bale zase nikdy nebude tak technicky obchadzat hracov ako neymar

Reagovat
teenz

Přínos pro celkovou hru 10:0.

Reagovat
smazaný uživatel

ne jiný typ hráčů, ale jiný typ sportovců. Neymar je fotbalista, Bale atlet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak a to opravdu neříkám kvůli tomu,že fandím barceloně Ta Neymarovo fotbalovost je uplne jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci Torrese

Reagovat
Ángel di María 22

Torres ne Proč tam nedá Garciu?

Reagovat
smazaný uživatel

Torres ano!

Reagovat
teenz

Mimochodem, Torresovi ten věk nikdo nemůže věřit ne ?

Reagovat
Ángel di María 22

Ale zas Torres tady naposled na 2:2 za Chelsea

Reagovat
Atlético de Madrid

a taky dal dva góly, když Atlético na Camp Nou naposledy vyhrálo

Reagovat
hntlyl

Reagovat
Phillipinho

Nou Camp Nina vypiskal

Reagovat
hntlyl

Torres v 90. na 2-2.

Reagovat
smazaný uživatel

To už bolo dáávno...

Reagovat
smazaný uživatel

ale bylo to hezký

Reagovat
patas92

Griezmann je jak z Hitlerjugend

Reagovat
smazaný uživatel

Já bohužel věřím, že nám Torres toho góla zase dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych mu to i pral, jen s tim, ze jeste pred nim si da alespon jednoho Messi

Reagovat
SIRBRANIKE

Ten rozhodca to neskutočne mrdá na obe strany. Fakt zúfalstvo!

Reagovat
Atlético de Madrid

Jinak Isco se Iniestovi neblíží proto, že sice možná má jeho techniku, ale nemá jeho geniální myšlení...

Reagovat
misinho7

Sak ty uvidis

Reagovat
teenz

Nadruhou stranu, Isco má jiný přednosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma vela dlasieho navrch . Ale to genialne myslenie pride vekom a to je moc mlady .

Reagovat
SIRBRANIKE

HM a ja som si myslel, že s s tým musíš narodiť, tak nie Isco sa to naučí.

Reagovat
smazaný uživatel

Cit v nohe sa da naucit po dlhej dobe .

Reagovat
SIRBRANIKE

Cit v nohe má čo spoločné s genialným myslením?

Reagovat
smazaný uživatel

no ked chces dat finalu prihravku 30 m + tak samozrejme ze je to aj o cite . A je tam aj vela pscyhiky . Ale to su veci ktore sa daju zlepsit .

Reagovat
smazaný uživatel

nová éra

Reagovat
smazaný uživatel

ne, s tím se rodíš

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s jakou lahkostou obchadza tych hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo Isco sa pri tom trapi

Reagovat
Ángel di María 22

Isco je hlavně daleko lepší do defenzivy než Iniesta.

Reagovat
Atlético de Madrid

to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Isco je v defenzivě král

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a to niezeby Iniesta nevedel, ale Iscoo to odmká na 100% vzdy.

Reagovat
smazaný uživatel

To som chcel pochvalit Andresa Isca neriesim

Reagovat
smazaný uživatel

Bullshit.

Reagovat
smazaný uživatel

To Snajper na placi

Reagovat
vocasisko

to bude ještě těžkých 20 minut, ta penalta Atlético celkem nakopla a Barcu položila

Reagovat
Atlético de Madrid

ono to atletico přeci jen nebude tak špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo

Reagovat
Fairplay

To je ale škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Luis si rozháda kolegov z repre

Reagovat
Fairplay

Těžko uvěřit, že ji dostal až teď

Reagovat
Ángel di María 22

Messiho třetí žlutá dneska

Reagovat
vocasisko

tak po kolíkáty měl být Messi vyloučenej?

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak zluta spravna, Leos mel byt venku, ale co se ten kreten drzi za drzku, kdyz to dostal do ramena

Reagovat
Jerichoo

Messi von

Reagovat
smazaný uživatel

Mandzukic si může s nějakým precenovanym piquem vytřít prdel v bundeslize hrál proti jiným kádrům : subotic - hummels, naldo atd.

Reagovat
culé

Prečo sa mi na streame už 5. krát opakuje roh Atlética, po ktorom niekto vyhlavičkoval na Luisa, Luis na Iniestu, Iniesta späť Luisovi, ten to nakopol dopredu...?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to háže furt flashbacky

Reagovat
smazaný uživatel

precenovany godin a precenovany alves s jeho buzerantskýma centrama typická dnešní la lgia

Reagovat
smazaný uživatel

To je komédia

Reagovat
-Carles-

Neymar

Reagovat
vocasisko

Neymar si koleduje o to, aby ho tam někdo ještě jednou zkriploval

Reagovat
Miguel19

Neymar

Reagovat
Atlético de Madrid

Správná bitva, takhle má ten fotbal vypadat

Reagovat
Atlético de Madrid

ta obrana

Reagovat
Ángel di María 22

To jsou komedianti

Reagovat
smazaný uživatel

Atletiko hraju ako svine minimalne červenu mali mať fuuuj

Reagovat
-Carles-

Godín by potreboval nejaké prášky.

Reagovat
Jerichoo

Garcia je solídny tupec

Reagovat
Jerichoo

a teraz im to poleno ešte prihrá na gol

Reagovat
Phillipinho

Prisel, trochu se porval a pak dal krasny acko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooool

Reagovat
vocasisko

gooooooooooooool

Reagovat
hntlyl

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

to byl zase zápas

Reagovat
smazaný uživatel

go go go go go gooooooooooool tu mate zakeraci

Reagovat
DonAndres

BŮŮH Z ROSARIAA !

Reagovat
-Carles-

LEO !!!

Reagovat
Ed_Hazard

to je v piči, 2 góly z haluze, 1 po ruke Messiho

Reagovat
Switchback

Reagovat
Kluivert9

Sám seš haluz...

Reagovat
Ed_Hazard

aha takže prvý a tretí gól ste mali nacvičený ano?

Reagovat
Fairplay

Obrana Atlética dnes

Reagovat
Phillipinho

RG dobra asistence

Reagovat
Ángel di María 22

Rakitič byl šíleně marnej nákup Po jedný extrémně vydařený sezóně... hraje hrozně.

Reagovat
-Carles-

Odpisuješ ho trocha predčasne, navyše za tú cenu.

Reagovat
Kluivert9

Zaměnil jsi Rakitiče za Ilaru...

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je dneska naprosto ultimátní.

Reagovat
patas92

Dneska i Suarez, nejlepsi jeho zapas zatim u nas

Reagovat
vocasisko

všichni tři útočníci na výbornou a za dnešek si zaslouží pochvalu i Iniesta

Reagovat
celeb

pridavam sa, a to som mu pred zapasom neveril. Zas je to jeho zdaleka najlepsi vykon za tuto sezonu.

Reagovat
SIRBRANIKE

Papajte. Ale neskutočná komédia, tento zápas.

Reagovat
Atlético de Madrid

Zas je dobrý vědět, že Barcelona dva ze tří gólů dala po nahrávkách našich hráčů..

Reagovat
smazaný uživatel

Minule, když poslal do gólovky Juanfran, tak to sudí fouknul jako ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

faul Neymara?

Reagovat
patas92

Neymar fauloval

Reagovat
smazaný uživatel

To sú emócie

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne co robi Neymar za komediu . Kiez by na tom zapracoval .

Reagovat
Ángel di María 22

Já si fakt přeju ten dvojzápas v Copě mezi nima, ty se tam zabijou

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar potom na tej zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt komediální liga...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je fakt profesionální soutěž?

Reagovat
smazaný uživatel

podle některých nejlepší liga na světě

Reagovat
-Carles-

O parník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Proste Primera Výborný futbal, emócie, divadlo, skvelý futbalový večer

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

hlavne to divadlo

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

takto to mam rad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ... dneska vzniklo asi docela dost nových rivalit. Takový Ney má po dnešku plnou nůši nových kamarádů.

Reagovat
Kokesh

Mate toho dost podobnyho .]

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť tam provokoval. Ale ani sa mu nedivím. Patrí to k takým zápasom. Divočina

Reagovat
smazaný uživatel

tak provokoval ... Kousíček chyběl k tomu, aby mu Gimenez ukončil sezonu. A to úplně beztrestně. To asi hodně nasere.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto bola už druhá čistá prasačina

ale tie naťahovačky s RG, alebo Juyanfranom boli úsmevné

Reagovat
teenz

Mě se tohle líbí, když vidim, že to jsou prasáci a pomalu jim docházejí nervy, tak jim ještě naložit nějakou tou přešlapovačkou nebo patičkou, to je sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

príde domov a nebude stíhať prijať všetky požiadavky na Facebooku

Reagovat
smazaný uživatel

Mě spíš zajímá, s kolika hráči Atletů si udělá fotečku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jedno je isté, šťuchňutí už po zápase majú dosť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda no . Remiza by pasovala viac

Reagovat
smazaný uživatel

tebe urcite, zapasu vobec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

ani omylem.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor docela trapák. Ruka byla dle něj jasná, ale že byla penalta taková, jaká byla, už nezmíní.

Reagovat
frankiefcb

tak ruka byla stejně jasná jako rudá a penalta, která nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

ano. A proto nechápu, proč zmíní jedinou chybu sudího, která šla pro Barcu.

Reagovat
frankiefcb

tak je to asi nějaký chuj, co naděláš no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

K tomuto zápasu mám len 3 dotazy. 1. Hrali sme veľmi dobre. 2. Ateltico je banda chujov(vždy som im fandil.no po dnešnom zápase budem radšej v mestskom derby Real-Atletico držať palce Realu). 3. Rozhodca je chuj( Messi out,penalta na Raktitiča, ČK faul na Neymara a množstvo totálne zlých rozhodnutí)

Reagovat
smazaný uživatel

ruka před druhým gólem Barcy

Reagovat
frankiefcb

i Mandžukičova žlutá byla taková ehm pochybná, stejně jako asi 3 neudělené žluté Atleticu. Prostě to ten ňouma nezvládl.

Reagovat
sensei25

áno bola,preto hovorímže Messi mal ísť out,lebo dnes mal dostať minimálne 3 žlté karty...a dostal iba jednu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to díky za optání

Reagovat
frankiefcb

No úplně jsem čekal, jak po tomhle zápase ztratíme několik rádoby podporovatelů Atletica ze strany fans Barcelony.

Reagovat
sensei25

no musíš sám uznať,že dnes ste neprišli hrať futbal ale prišli ste sa hrať na totálne prasce...hrozný výkon z vašej strany...ako Real za Mourinha,namiesto futbalu agresia...

Reagovat
frankiefcb

však si všimni, že mluvím, že měl jít Jimenez ven, Jasná rudá. A penalta na Rakitiče taky jasná. Na druhou stranu si myslím, že jsem si po prvních 30. minutách myslel, že to bude horší. Kluci se docela uklidnili až na to divadlo na konci, ale to je klasika. P.S: Viděl jsem horší zápasy Atletů ještě za Costy v podobě agrese a nelíbili se mi, tohle si dovolím říci je hranice toho, co jsem schopný skousnout.

Reagovat
smazaný uživatel

vo štvrtok ich máte zase všetkých späť

Reagovat
frankiefcb

Jako já nemám rád jak Barcu, tka i Real. Pro mě podobná póvl a hádkám fans mezi Barcou a Realu se tady na eurofotbalu dost směju. Na druhou stranu mě minulou sezónu docela sralo, jak někteří místní fans lezli Atleticu do prdele. Takže mě nějaká ztrát podporovatelů ze strany Barcy vůbec nesere.

Reagovat
ADM

Ako Messi tam mal velmi hraničné zákroky, ale vylučoval útočníka za útočné fauly sa fakt deje len zriedkakedy .. ruku nemal ako vidieť velmi a zas to nebolo spracovanie priamo dlanou(ale takisto malo hrať Atletico za faul Neymara v 10), ten lakeť pri prieniku cez hráča bola chyba oboch, nevidel som v tom úmysel a žltu by som mu dal presne za to, za čo ju dostal.

Reagovat
loki5

Za ten messiho zákrok na gólmana měla být redka rovnou. A penalta za to sundání Rakitiče taky. Ruku chápu že nemusel vidět, ale také byla. Rozhodčí to hodně nezvládal to je fakt. Nedivím se Realu že si na atlety tak stěžoval po té pohárové prohře.

Reagovat
smazaný uživatel

Real s Pepem a Ramosem by si fakt na tvrdost od ostatních stěžovat nemůžou. A už vůbec ne oprávněně.

Reagovat
teenz

Pepe je suprovej poslední sezony.

Reagovat
stas87

skoda toho prveho polcasu,tesil som sa od Atletica na to ze to bude odmakane na 120% vzadu s tym ze vyuziju okienka v obrane Barcelony..k povesti Atletica sa vyjadrovat nejdem ale u niektorych faulov co spravili jej hraci mi pride ze to nemaju v hlave v poriadku asi najväcsi rozdiel oproti BL ktoru sledujem su tie diskusie s rozhodcom..to si v Nemecku dovoli len malo hracov,rozhodca je tam autorita a nie ako tu ono by stacilo vyndat Gimeneza po tom sklze a zaistil by si pokoj do konca zapasu,tato facka ale Simeonemu moze pomoct,vrati sa na zem a nebude uz podobne veci skusat,zaplatil za to tromi bodmi tak verim ze ostane len u tejto straty

Arda fantasticky,malo hracov na svete udrzi loptu na nohe aj proti dvom hracom ma nejaku vykupku?

Reagovat
smazaný uživatel

k tým rozhodcom ... mne to skutočne príde ako predstavenie, keď ideš do divadla ... sadneš si na svoje miesto, začne sa zápas a sleduješ herecké úlohy na oboch stranách, občas sa tam pripletie rozhodca, ktorý tam vnesie invenčnosť a zmysel pre zvrat v deji a potom sa ide ďalej

Reagovat
stas87

v Nemecku sa tiez hraju vyhrotene zapasy plne nasadenia ale tam existuje respekt k protihraci a rozhodcovi,nik si nedovoli spravit diskusny kruzok a zalovat,strkat sa a hadat o blbostiach,lenze nejde porovnavat takto ligy chapem ze emocie a mentalita robi svoje a hraci sa neovladnu,s tym som sa naucil zit a nebudem za to Primeru kritizovat a smiat sa jej,patri to ku nim ale mohlo by toho byt o nieco menej

Reagovat
Phillipinho

Myslim, ze 30 mega, ale nejsem si jist.

Reagovat
stas87

no tak snad nadalej ostane v Atleticu,nechcem ho vidiet inde a hlavne nie v PL..keby mal Werder prachy a kvalitu tak by som zaplatil aj 40 mega aby som ho ziskal

Reagovat
smazaný uživatel

a Turan by měl mít výkupku £32m

Reagovat
smazaný uživatel

k tej výkupke ... každý hráč v PD (neviem, ako nižšie súťaže v ESP, ale asi tiež) ju má (aj Messi či CR)

Reagovat
frankiefcb

Španělsko je v těch hádkách s rozhodčím dost specické. Možná trochu se k Špnělsku blíží Italové. Asi mentalitou no.

Reagovat
smazaný uživatel

Arda ty jesle tou zadovkou... Neskutečné

Reagovat
stas87

nie len to..visi na nom dvaja a aj tak nestrati,fyzicky dost silny hrac,niekedy to ale prehana a ma stastie ze mu to rozhodca odpiska

Reagovat
smazaný uživatel

já nechápu, že kolem něj není nějaký větší hype. Přitom vždycky, když ho vidím, tak hraje skvěle. Na něm jde vidět, že má geniální fotbalové myšlení, jak říkáš ustojí ten tlak a ještě často přitom vymyslí nějaké nečekané řešení...

Já bych si ho přál do Arsenalu, škoda že už na jeho pozici máme docela přeplněno (navíc jemu by se k nám asi nechtělo, nemá moc proč sem chodit)

Reagovat
stas87

pretoze hra v prasackom time s magorom na lavicke :))) on v Galatasaray jeden cas nehral,poslali ho hostovat,potom sa vratil a vykopal si prestup do Madridu,ked odchadzal z Istanbulu tak som mu predpovedal buducnost aku mal Emre..ale je otazka ci z neho zdime 100% Simeone a sedi mu styl Atletica alebo je fakt tak dobry a hral by +-rovnako treba aj v tom Arsenale

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to s tím Arsenalem bylo spíš jen takové přání, abych ho měl víc na očích(zápasy AM nijak zvlášť nevyhledávám)

Reagovat
smazaný uživatel

Náchylný ke zraněním (třísla). Lenivost, některé zápasy neviditelný. Produktivita nulová. Záchvěvy génia to nezachrání. On je pro Atlético klíčový, protože tam lepšího technika není. Možná proto tak vyčnívá.

Reagovat
DonAndres

Výlevy místních onanistů u CRka přesně podle očekávání

Reagovat
smazaný uživatel

Messi ve velkém zápase opět nulový...rating 9,7/10

Reagovat
celeb

jj, dneska bol pri vsetkych goloch.

Reagovat
loki5

U všech doslova Hrál skvěle jen ten zákrok na brankaře si měl odpustit.

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo to zase tak hrozné, trefil ho do ramena, navíc určitě ne úmyslně, celou dobu sledoval míč...

Reagovat
loki5

Jen to trochu sráží celkový dojem

Reagovat
smazaný uživatel

Messimu odpustím cokoli

Reagovat
smazaný uživatel

jenže měl jít ven

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt nechápu to pohoršení nad Atletama. Že hrají na hraně pravidel, přece víme už dlouho. Ano, dneska jeden zákrok vybočil i z jejich měřítek, ale to je tak vše. Oni nemůžou za to, že je Undiano dement.

Reagovat
celeb

navyse bez Costu a RG je to o parnik slabsie. Alebo aj o 2.

Reagovat
frankiefcb

no právě, když hrál Costa a přidal se Garcia, tka se to mnohdy dost hnusilo i mě a to mám rád spíše tvrdší a bojovnější hru.

Reagovat
ADM

Messi hral dnes najlepší zápas za posledné... 3 roky? Neskutočné. Takisto najlepší individuálny výkon aký som videl za asi rovnakú dobu.

Reagovat
SIRBRANIKE

Na moj vkus to občas až moc nezmyselne ťahal, ale inak hral fakt dobre.

Reagovat
ADM

To robil stále aj v sezóne ked dal 50 gólov .. vždy taký bol Pamatáš asi 3-4 roky dozadu zápas proti Atl. Madrid, ked dal myslim 3-4 goly? Chodil od našej 16ky po ich s loptou na kopačke

Reagovat
Visca el barca

Proč v takovým tempu nehrajeme víckrát za sezonu ? Neříkám, někde na getafe a v těchto prdelích asi moc motivace není, ale tímhle prohrajem ligu. Dneska top, fakt mám po dlouhý době radost. V tom týmu to prostě je a ne že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem, že Paco je trénerský vizionár, ale...

vzadu sa hrá na troch bekov štýlom - stopér, stopér, stopér a nie bek, stopér, bek, navyše ak jediný stopér bude Ba...

Manucho - Kakuta odzačiatku, rovnako aj Jozabed

čiže opäť budeme mať územnú prevahu, Trashorras aj Jozabed sa o to postarajú, zvedavý som som na Morena, ak sa osvedčí, snáď dostane príležitosť v základe...

3 body povinnosť

AUPA RAYO

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele