Primera División - preview 16. kola

13.12.2013, 09:23, aktualizováno 16.12.2013, 08:56
Previews
Pondělní dohrávka španělské ligy bude ve znamení záchranářských prací. Domácí Valladolid je v tabulce předposlední, horší je jen Betis, a tak nutně potřebuje bodovat. Ani hostující Celta ale nemůže být v klidu, na patnácté příčce má náskok na sestupové příčky pouhé dva body.
Real Valladolid - Celta Vigo  (pondělí 22:00)
Přímý boj o záchranu bude k vidění ve Valladolidu, kam v rámci pondělní dohrávky šestnáctého kola zavítá Celta Vigo. Mezi oběma celky je rozdíl čtyř příček v tabulce, jde však pouze o tři body ve prospěch hostů. Valladolidu tak stačí před svými fanoušky zvítězit a rázem bude situace podstatně veselejší.

Pro domácího trenéra Juana Ignácia Martíneze jde o poměrně novou situaci, s kterou se musí vypořádat. Doposud se mu dařilo držet svůj tým mimo zónu sestupu, zato nyní se přinejmenším dočasně nachází na nelichotivém devatenáctém místě. "Je pravda, že něco takového zažívám poprvé," připustil devětačtyřicetiletý kouč, jehož předchozí angažmá jsou často spojena s kluby z nižších soutěží.

"Byť si pamatuju, že v době, kdy jsem vedl Salamancu, měli jsme také špatný vstup do sezony. Osobně je to pro mě nová zkušenost, ale jako trenér musíte věřit své práci a věřit svým hráčům, zvláště když dennodenně vidíte jejich přístup... Nebudeme se soustředit jen na tabulku, neměli bychom podléhat panice a naopak jít do zápasu se Celtou čelem s co největší vervou a soudržností," burcuje Martínez.

Na soupisku Valladolidu se vrací Óscar Gonález s Víctorem Pérezem, byť start druhého jmenovaného je stále nejistý. "Óscar je v pořádku, normálně trénuje," vysvětloval Martínez. "Jsem nadšený, že ho mám znovu k dispozici, protože je to hráč, který nám přináší tolik pozitivních věcí. Víctor taktéž trénuje, ale s ohledem na jeho zranění ještě nevíme, zda bude moci nastoupit. Pobavíme se o tom s lékařem a učiníme rozhodnutí," uzavřel debatu na toto téma domácí kouč. Na druhé straně bude chybět Samuel, jehož vyřadily potíže s achilovkou, které má utnout až operace.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Mariňo - Alcatraz, Valiente, Rueda, Peňa - Rubio, Rossi - Ebert, Larsson, Bergdich - Guerra
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Yoel - Mallo, Costas, Fontás, Aurtenetxe - López, Oubiňa, Rafinha - Krohn-Dehli, Charles, Orellana
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Almería - Espanyol Barcelona  (neděle 12:00)
K nedělnímu obědu naservírovalo šestnácté kolo La Ligy souboj mezi Almeríou a Espanyolem Barcelona. Domácí Andalusané doma nutně potřebují bodovat, aby neklesli v tabulce ještě níže. Katalánci by si rádi připsali tři body, díky nimž by zůstali v klidném středu tabulky.

Almería bojuje o holé přežitíí v nejvyšší španělské lize. Svěřenci Francisco Rodrígueze sice na přelomu října a listopadu zaznamenali vítěznou třízápasovou sérii, ale poslední dvě nevydařená kola, v nichž Almería podlehla Realu Madrid (0:5) a Celtě Vigo (3:1), opět srazila andaluský tým do sestupových vod. Nováčkovi soutěže se nedaří paradoxně hlavně doma, kde letos zvítězil pouze jedinkrát a je v tomto ohledu vůbec nejhorším týmem Primera División. Není proto divu, že je nálada v týmu před nedělním utkáním napjatá. "Pro nás má nadcházející zápas nejvyšší důležitost. Espanyol můžeme považovat za přímého konkurenta. Přestože je šest nebo osm příček nad námi, my musíme s takovými kluby hrát, jako by to bylo naše poslední utkání," uvedl před zápasem kapitán Almeríe Miguel Corona, jenž však do utkání nejspíš nezasáhne, jelikož dlouhodobě laboruje se svalovým zraněním. V kádru domácích bude také chybět vykartovaný Javi López.

Espanyol přijíždí do Almeríe v roli mírného favorita. Tým pod vedením Javiera Aguirreho dokázal doposud nasbírat osmnáct bodů, což jej řadí na relativně uspokojivou jedenáctou příčku. Z posledních čtyř zápasů sice Katalánci vytěžili jen tři body, ale dokázali v barcelonském derby slušně potrápit svého mnohem slavnějšího městského rivala. Na druhou stranu hráči Espanyolu nepotvrdili vzestup formy a v posledním kole neudrželi na svém stadionu vedení a nakonec prohráli s Realem Sociedad 1:2.

"Potřebujeme dokončit rok s tím, že budeme mít splněnu polovinu naší mise. Přichází velmi důležité utkání. Nyní by bylo skvělé dosáhnout jednadvaceti bodů a do zimní přestávky mít bodů čtyřiadvacet. Budeme muset hrát trpělivě, abychom se z té země nikoho, v které se nyní nacházíme, rychle dostali výš," komentoval nadcházející zápas kouč Espanyolu Javier Aguirre, jemuž bude v utkání nejvíce scházet útočník Rodri. Do zápasu bude naopak připraven naskočit uzdravený Pellerano. Zápas začíná už ve 12:00. Utkání bude řídit Carlos Del Cerro Grande.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Esteban - Dubarbier, Torsiglieri, Trujillo, Nelson - Verza, Azeez - A. Vidal, Soriano, Suso - Ó. Díaz
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - Fuentes, H. Moreno, Sidnei, Rodríguez - V. Álvarez, V. Sánchez, D. López, Stuani - J. Córdoba, S. García
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.25 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - Real Betis  (neděle 17:00)
Real Sociedad prohrál svou bitvu o čest, když zaplatil nováčkovskou daň a vypadl z Ligy mistrů. La Liga je ale naprosto jiná soutěž, což musí nyní Sociedad pochopit. V nedělním utkání se totiž dostane do boje o tři body s Realem Betis.

Real Sociedad zakončil svou pouť elitní evropskou soutěží porážkou od Bayeru Leverkusen, na který těsně nestačil. Těžká skupina, čítající například také slovutný Manchester United, nakonec byla nad síly španělského klubu, který se tedy v jarní části neobjeví. O to více se ale může soustředit na domácí soutěž, ve které musí dál bojovat. Nyní jej čeká utkání s Realem Betis, což je na první pohled snadná práce.

Celku, který hraje Evropskou ligu, se totiž nedaří a patří mu až poslední místo. Nečekaně ambiciozní tým se sice může radovat z postupu v pohárech, ale La Liga mu skýtá snad samá zklamání. Za patnáct zápasů nasbíral celek z Andalusie pouhé dvě výhry, jinak se fanoušci vraceli zklamaní. Vedení proto přistoupilo k zásadnímu tahu, když odvolalo trenéra Pepeho Mela a nahradil jej zkušený Juan Carlos Garrido. Ten má jediný cíl - zachránit tradiční a hrdý celek v první lize.

Dle výsledků to nebude úplně snadné, ale první zápas mu z hlediska cílů vyšel - i remíza s chorvatskou Rijekou přinesla Realu Betis postup, což nepochybně zaplňuje kolonku "nadstandard". O podobném luxusu si Real Sociedad může nechat zdát. To dobře ví i mladík Antoine Griezmann. Francouzský útočník sice figuruje v hledáčku téměř všech evropských velkoklubů, teď se ale chce soustředit jen na růst Realu Sociedad.

V rozhovoru pro oficiální klubové stránky Griezmann zdůraznil: "Musíme rychle zapomenout na to, že se nám nepovedlo postoupit v Lze mistrů. Když jsem hrál tuto soutěž za klub, který mě vychoval, tolik mi toho věnoval, byl to skvělý pocit. Doufám, že mu splácím důvěru dobře. Navíc chci růst i po osobní stránce - nechci, aby tohle bylo moje poslední utkání v Lize mistrů. Chci se zlepšovat, ale musíme být velmi trpěliví. Nebude to hned, postupujeme postupně. V lednu se nikam nechystám, navíc teď na stole nemám žádnou konkrétní nabídku," zmínil se dvaadvacetiletý talent o budoucnosti.

Real Betis naposledy v lize zvítězil na konci září, takže pokud nechce sestoupit, musí udělat velmi rychlé změny. Nově jmenovaný trenér Juan Carlos Garrido se na úvodní tiskové konferenci mimo jiné zmínil: "Musíme začít tím, že uznáme naši současnou situaci. Jsme na tom špatně, i když na sobě pracujeme. Musíme poznat našeho skutečného konkurenta. Tým začíná měnit filozofii, bojujeme a chceme vyhrávat," burcuje Garrido nové svěřence.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - C. Martínez, Ansotegi, Martínez, Ángel - Bergara, Pardo - Vela, Prieto, Griezmann - Agirretxe
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Andersen - Juanfran, Paulao, Amaya, Nacho - Vadillo, Reyes, Nono, Sevilla - Molina, Castro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.60 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sevilla FC - Athletic Bilbao  (neděle 19:00)
Athletic Bilbao se zatím nachází na příčkách, které by mu mohly zaručit start v Lize mistrů pro příští ročník. Současná čtvrtá pozice je rozhodně nadplán, což ale nebude Lvy znervózňovat. Teď je ale čeká náročný souboj s domácí Sevillou.

Pouhých jedenáct bodů schází Athleticu na Barcelonu coby lídra La Ligy. Sevilla se pro změnu může těšit na další kolo Evropské ligy, protože se po čtvrteční výhře nad Freiburgem v poměru 2:0 radovala z postupu ze skupinové fáze. Možná vyčerpanost však nepřipadá ani u jednoho z týmů v úvahu, protože v sázce je příliš mnoho. Alespoň si to myslí trenér Ernesto Valverde, který očekává velmi složitý a atraktivní duel zároveň.

Na sobotní tiskové konferenci trenér Bilbaa jasně řekl: "Na ligovou tabulku se ani tak moc nezaměřujeme, protože jsme sotva v polovině naší cesty. Samozřejmě nás motivuje, ale neklademe jí prozatím žádný větší význam. Naše umístění a poháry budeme řešit až na konci sezony, do té doby se soustředíme na každý jednotlivý zápas. Vím, že od nás fanoušci hodně očekávají, ale nechceme je zklamat a do každého utkání jdeme s myšlenkou na výhru. Bude to zajímavý zápas, protože oba týmy vyznávají ofenzivní styl hry. Trenér Unai Emery je navíc velice zkušený a svůj celek zná více než dobře. Očekávám atraktivní zápas a doufám, že divákům se bude předvedená hra líbit. Velmi těžká hra, spousta zákroků a snad i šancí, to můžete očekávat," láká Valverde diváky.

Na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán jich určitě zavítá mnoho, někteří z nich také budou formou potlesku děkovat vedení za to, že prodloužilo kontrakt se zkušeným a oblíbeným obráncem Andonim Iraolou. Ten tak zůstane v Andalusii až do roku 2017 a nadále bude zajisté odvádět dobré výkony.

Posledních sedm zápasů Sevilla neprohrála, což by jí mohlo pomoci k dalším bodům. Ty ale hosté nerozdávají zadarmo. Sevilla je úspěšná na více frontách najednou - zvítězila v La Lize proti Granadě, nestačil na ní ani Santander a o výhře v Evropské lize již byla řeč. Obránce Federico Fazio na tiskové konferenci dokumentoval pohodu v týmu, když za své spoluhráče řekl: "Máme skvělý tým a chceme vždycky vyhrávat. Je to naší radostí i motivací, v poslední době se nám navíc daří. Tvrdě pracujeme, abychom se zlepšovali, což nás vždy posouvá dál. Je jedno, kdo je zrovna v základu nebo naskočí až do utkání, vždycky si odehraje své a ještě něco přidá. V následujících zápasech chceme ukázat, že neustále rosteme a můžeme se zlepšovat," motivuje Fazio tým zvaný rojiblancos. Na pohárové příčky ztrácí Sevilla pouhý bod.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Figueiras, Fazio, Carrico, Moreno - Jairo, Mbia, Iborra, Reyes - Gameiro, Bacca
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, Gurpegi, San José, Balenziaga - Rico, Beňat - Muniain, Ander, Susaeta - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.60 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Valencia CF  (neděle 21:00)
Atlético Madrid čeká nesmírně důležité utkání proti Netopýrům z Valencie. Rojiblancos mají velkou příležitost opět odskočit Realu Madrid na pět bodů a dotáhnout se bodově na Barcelonu. Valencie bude naopak dělat vše pro to, aby uštědřila Atléticu první domácí porážku v sezóně a nastartovala návrat na pohárové příčky.

Atlético Madrid si drží výjimečně stabilní formu a v honbě za ligovým titulem si zatím nezadá s Realem Madrid ani Barcelonou. Utkání s Valencií má pro tým Diega Simeoneho vysokou důležitost, neboť mohou Rojiblancos využít zaváhání Realu Madrid a opět poodskočit třetímu týmu tabulky na rozdíl pěti bodů. Sebevědomí by Atléticu rozhodně nemělo chybět, jelikož se jim prozatím daří na všech frontách. Madridští s velkým přehledem vyhráli skupinu G Ligy mistrů, v utkání Copy del Rey si poradili s třetiligovým St. Andreu a nyní by v případě vysokého vítězství nad trápící se Valencií mohli jít dokonce do čela Primera División.

"Z našeho pohledu to může být velmi nebezpečné utkání. V posledních několika kolech se hra Valencie velmi zlepšila a nyní hrají daleko vyrovnaněji. Mají skvělé individuality a my doufáme, že budeme hrát zase naši hru a na konci zápasu bude výsledek, který si přejeme," komentoval nadcházející utkání kouč domácích Diego Simenone.

Valencie rozhodně neprožívá sezónu snů. Obří dluhy sužují Netopýry natolik, že jejich největší věřitel Bankia, která sama těžce bojuje s dopady hospodářské krize, rozhodla o prodeji klubu. V kabině rovněž nepanuje velká pohoda. Trenér Miroslav Djukič byl během sezóny několikrát vyzýván k rezignaci a jeho spory s některými hráči vyvrcholily odchodem obránce Adila Ramy z klubu. V Evropské lize se Valencii vede sice velmi dobře, ale v domácí soutěži tým výrazně zaostává za očekáváními. I proto by bylo třetí vítězství ze hřiště soupeře v letošní sezóně pro Djukičův tým významným povzbuzením.

"Důkladně jsme studovali hru Atlética. Hrají jiný fotbal než Barcelona nebo Real Madrid. Nečeká nás rozhodně jednoduché utkání. Myslím, že pokud bychom předvedli výkon jako proti Kubáni, proti Atléticu bychom neuspěli," odkazoval před zápasem záložník hostů Sofiane Feghouli na poslední soutěžní utkání Valencijských s Kubaní Krasnodar, ve kterém Los Che doma pouze remizovali 1:1.

Valencii bude chybět jen zraněný kapitán Ricardo Costa, otazník visí nad stratem brankáře Vicente Guatiou. Atlético bude postrádat jen Maria Suareze, který se stále zotavuje ze zranění lýtkového svalu. Utkání začíná ve 21:00 a hlavním sudím bude David Fernández Borbalán.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - F. Luís, Godín, Miranda, Juanfran - A. Turan, Gabi, Tiago, Koke - Villa, Costa
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
D. Alves - Guardado, Mathieu, V. Ruiz, Barragán - O. Romeu, Parejo - J. Bernat, Canales, Feghouli - Jonas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Real Madrid  (sobota 16:00)
Sobotní porci zápasů šestnáctého kola Primera División načne souboj mezi Osasunou a Realem Madrid. Pamplonští by si rádi dobrým výsledkem udobřili své fanoušky a odpoutali se zase o trochu více sestupovým příčkám. Favorit z hlavního města naopak nutně potřebuje zvítězit, aby se alespoň na pár hodin dotáhl na vedoucí dvojici Atlético a Barcelonu.

Hráči Osasuny bojují o svou prvoligovou příslušnost, seč jim síly stačí. Z posledních šesti utkání s relativně přijatelnými soupeři však vytěžil celek z Pamplony pouze šest bodů. S celkovými třinácti body se tak svěřenci Javi Gracii nacházejí jen těsně nad sestupovým pásmem. Proti slavnému Bílému baletu navíc Osasuně většina odborníků nevěří, a tak je dost pravděpodobné, že i po šestnáctém kole se bude celek z města proslulého festivalem San Fermín pohybovat na hranici sestupového pásma.

Přesto zůstávají domácí před zápasem s Realem v bojovné náladě. "Jdeme proti klubu, který aktuálně hraje ve své nejlepší formě v této sezóně. Když se ale podívám na náš elán a touhu po vítězství, vidím velkou šanci na úspěch. Rozhodně se před zápasem nebudeme utěšovat, že by pro nás remíza měla velkou cenu. Nebudeme se zaměřovat na jednotlivce v jejich kádru, primárně mě zajímá především výkon mého mužstva," komentoval nadcházející zápas kouč domácích Javi Gracia.

Real Madrid je v utkání s šestnáctým celkem soutěže obrovským favoritem. Od nešťastného El Clásica jde forma Ancelottiho týmu rapidně nahoru, což Bílý balet potvrdil v Lize mistrů, kde suverénně vyhrál skupinu B, i v domácí soutěži. V La Lize neprohrál Real už pět zápasů v řadě s impozantním skóre 24:6, to znamená téměř pět vstřelených branek na utkání! V případě dalšího vysokého vítězství se Real dokonce může dostat na průběžné první místo. Nápomocen mu k tomu bude nejspíš nejvíce Cristiano Ronaldo, který vede tabulku střelců a v tomto týdnu byl také vyhlášen časopisem World Soccer nejlepším fotbalistou planety.

"Pokud zvítězíme v Pamploně a Valencii, můžeme být v lednu v pozici lídra ligy," prohlásil před zápasem Carlo Ancelotti, jenž věří, že herní krize Barcelony přinese jeho týmu příležitost dohnat ztrátu na vedoucí pozici a zapojit se do boje o ligový titul. Na Reyno de Navarra, kde Real zvítězil pouze jednou z posledních pěti utkání, bude ale italskému kouči scházet Verane, Coentrao, Khedira a možná také Luka Modrič, jenž si ze zápasu s Kodaní odnesl lehké zranění kolena. Otázkou také bude, jestli se na pravé straně obrany objeví Carvajal nebo Arbeola.

Domácí výběr se bude muset obejít bez zraněných De las Cuevase, Sisiho a Nina. Kvůli kartám bude také stát Patxi Punal. Utkání začíná v sobotu od 16:00 a hlavním sudím bude Clos Gómez.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
A. Fernández - Damiá, Arribas, Loties, M. Bertrán - F. Silva, Lolo - R. Torres, Armenteros, Á. Cejudo - O. Riera
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
D. López - Marcelo, S. Ramos, Pepe, Carvajal - Modrič, X. Alonso - C. Ronaldo, Isco, Bale - Benzema
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 10.00 - 6.00 - 1.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Rayo Vallecano - Granada CF  (sobota 18:00)
Sobotní podvečer bude na Estadio de Vallecas patřit souboji mezi domácím Rayem Vallecanem a hosty z Granady. Celek z předměstí hlavního města si potřebuje na vlastním stadionu napravit reputaci, jelikož zde již tři zápasy v řadě nevyhrál. Hosté z Andalusie mají v úmyslu uspět, aby uhájili postavení v klidném středu tabulky.

Rayo v letošní sezóně trápí především nevyrovnané výkony. Tým Paco Jémeze sice dokázal zvítězit na stadionu Celty Vigo a potrápit slavný Bílý balet, ale třeba v domácím utkání Valladolidem padli borci z Madridu jednoznačně 0:3. Právě forma na domácím hřišti trápí sedmnáctý tým tabulky asi nejvíce. Ze sedmi domácích duelů totiž Rayo získalo jen šest bodů a je v tomto ohledu druhé nejhorší mužstvo celé Primera División.

"Bude to velmi důležité utkání, znamená totiž dobrou možnost vymanit se z naší současné situace. Vítězství může přinést do mužstva klid. Mnoho příležitostí na zlepšení našeho bodového konta jsme si nechali ujít a nyní je ideální čas to napravit," uvedl před zápasem trenér domácího výběru Jémez, jenž zároveň vysekl poklonu Pitimu, jenž se na stadion Raya vrací v roli protivníka poprvé od svého odchodu z madridského mužstva. "Byl to jeden z nejlepší hráčů v celé historii Raya Vallecana. Je to velký hráč a jsem rád, že spolu máme velmi dobré vztahy."

Granada přijíždí do Madridu v o něco lepším postavení než domácí tým. Svěřenci Lucase Alcaraze sice v posledním domácím utkání se Sevillou prohráli 1:2, ale celkově nasbírali o čtyři body více než Rayo, což je řadí na dvanáctou příčku. Granada však nemůže být s dosavadními výsledky plně spokojena. V patnácti utkáních totiž andaluský tým dokázal vstřelit pouze dvanáct branek a je v tomto ohledu po Osasuně vůbec nejhorší celek nejvyšší španělské soutěže.

Proti šancím hostujícího celku také mluví dlouhodobá statistika. Granada totiž na stadionu Raya ještě nikdy nezvítězila. Poslední dvě vzájemná utkání na půdě Madridských pak domácí celek vyhrál shodně 1:0. Hostům bude navíc chybět zraněný Zé Castro a vykartovaný Saúl. Na straně Raya si bude odpykávat karetní trest Diego Buonanotte. Zápas začíná v 18:00 a hlavním sudím bude César Muňiz Fernández.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Cobeňo - Nacho, Gálves, galeano, Tito - Trashorras, Baena - I. Falqué, J. Viera, Lass - Larrivey
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - B. Angulo, J. Murillo, Diakhaté, Foulquier - F. Rico, Iturra, Recio - Brahimi, El-Arabi, Piti
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.25 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Villarreal CF  (sobota 20:00)
Sobotní večer nabídne náhled do první španělské ligy díky několika atraktivním duelům. Možná tím zdaleka nejsledovanějším bude souboj domácí Barcelony s Villarrealem. Oba týmy sice dělí jen čtyři příčky, bodový rozdíl je však poněkud vyšší. Přesto se Villarreal nevzdává šance na tři body.

Žlutá ponorka plánuje vynoření na Camp Nou, aby obrala o tři body tamního velikána evropské kopané. Ten bude nadále postrádat svůj nejzářivější klenot, Argentinec Lionel Messi opět kvůli zranění nebude moci nastoupit. Jak si blaugranas poradí s jeho absencí proti ambicióznímu celku? Lídr tabulky bude muset potvrdit, že není "týmem jednoho hráče", ale že má na lavičce dost schopných mužů, kteří zaplní jeho místo.

Katalánský klub bez Messiho poprvé prohrál, když nestačil na baskický Athletic Bilbao. Jeho náskok na čele tabulky se tedy výrazně ztenčil - nyní se ve formě hrající Atlético Madrid dostalo těsně za něj, druhé je jen kvůli horšímu skóre. A protože Barca prohrála i předchozí zápas, někteří lidé ji začali kritizovat a dokonce zmiňovat nepopulární (avšak často používané) slovo "krize". Odpověď katalánského týmu? Vysoká výhra 4:1 nad Cartagenou v rámci Copa del Rey a naposledy ještě výraznější výsledek 6:1 proti skotskému Celticu! O góly se zasloužili hráči jako Piqué, Pedro, Tello nebo Neymar. Brazilský mladíček navíc vstřelil hattrick.

Villarrealu se po úspěšném startu v elitní soutěži poněkud přestalo dařit, v posledních pěti prvoligových kláních si připsal dvě výhry, dvě remízy a jednu porážku. Nyní mu patří čtvrté místo s osmadvaceti body na kontě. Jeho hráči dobře vědí, že Barcelona skýtá mnoho talentu i bez Messiho, takže je čeká velice náročné utkání. V tomto duchu se vyjádřil také Giovani dos Santos, autor sedmi ligových branek. Mexický mladík s číslem devět na zádech dobře ví, o čem mluví, protože se neprosadil právě v kádru slavného celku a přes různá hostování se rozhodl zamířit právě ke Žluté ponorce.

V rozhovoru pro oficiální webové stránky Villarrealu dos Santos poznamenal: "Barcelona má vždy velmi silný tým. Bez ohledu na to, kdo právě nastoupí či kdo je na lavičce, vždycky se jedná o favorita. Podle mého názoru je v současnosti Barcelona nejlepším klubem na světě. Hádám, že prohra trochu poškodila jejich sebedůvěru, ale o to víc nyní budou chtít hráči dokázat, že to byl jen malý výpadek. Takže v globálu nemáme vůbec snadnou pozici. Pojedeme na Camp Nou s nejvyšším respektem, ale beze strachu. Pokusíme se vytěžit maximum z našich šancí a odehrát dobré utkání. Máme dobrou motivaci, protože proti Barceloně chce zazářit úplně každý," dodal mladík.

Barcelona opravdu prochází trochu těžkým obdobím, protože Messiho ztráta je dlouhodobého charakteru a pochopitelně se stále jedná o největší hvězdu domácího týmu. Přesto si trenér Gerardo Martino přeje, aby jeho tým nezůstal nic dlužný své pověsti špičkového týmu ani proti Žluté ponorce.

Na tiskové konferenci řekl: "Naším cílem je jednoznačně zlepšit herní projev, což nebude snadné. Pomalu se ale opět blížíme mým představám. Nemám žádný důvod panikařit nebo se domnívat, že hráči neodevzdávají všechno. Nejsme na tom špatně, ale decimují nás zranění a také náročný program. Máme za sebou sice několik porážek, ale o to víc se chceme předvést a navázat na výkon podobný proti Celticu. Naše hra se mi moc líbila a chci hráče pochválit, jak se postavili k mírné kritice. Máme silný tým, takže doufám, že se nám povede zvítězit," dodává trenér, který bude muset postrádat například Daniho Alvese či Adriana.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pinto - Montoya, Piqué, Mascherano, Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Fábregas, Neymar
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Musacchio, Gabriel, J. Costa - Pérez, Pina, Trigueros, Aquinho - Giovani, Uche
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 6.00 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Getafe CF  (sobota 22:00)
Málaze se nedaří, od začátku listopadu dokonce nevyhrála. Situace se kolem klubu vyostřila až do té míry, že v posledním (nerozhodném) výsledku se někteří fanoušci hlasitě dovolávali Schusterova odvolání. Jak hráči zareagují proti madridskému Getafe?

Po sérii prohraných klání přišla remíza s Villarrealem, což vzhledem k formě Žluté ponorky není špatný výsledek. Mnohem horšího herního projevu se ale fanoušci dočkali v Copa del Rey, když jejich miláčci nezvládli utkání s Osasunou. Po prvním poločase sice Málaga vedla o dvě branky a na začátku toho druhého ještě jeden gól přidala, ale nakonec své bohaté vedení ztratila a zbyl jí pouze bod za remízu 3:3. Pro nezaujatého diváka zřejmě napínavé klání se vším všudy, ale La Rosaleda přesto vydávala nepříjemné a především nespokojené zvuky.

Německý trenér Bernd Schuster však stále touží zachovat klid a nešířit paniku. Na předzápasové tiskové konferenci žádal: "Musíte být trpěliví, protože tohle je mladý tým. Chybí nám zkušenosti, ale tvrdě pracujeme na zlepšení. Teď potřebujeme fanoušky víc než kdy jindy. Myslím, že výsledky se brzy dostaví, protože hráči se opravdu snaží. Potřebujeme jen trpělivost, píli a trochu štěstí. Nemyslím si, že by negativní ovzduší nějak zvlášť mohlo hráče rozhodit - všichni z nich jsou profesionálové. Když je jejich trenér kritizován, měl by si s tím dělat starosti on, ne aby se báli hráči. Naše fanoušky získáme na svou stranu pouze nasazením, pracovitostí a výhrami. A přesně o to se pokusíme. Jsme schopní čehokoli, tým dobře pracuje. Víme, že výsledky, i ty negativní, by nás neměli rozhodit," dodává trenér.

Bernd Schuster má zkušenosti i s oponentem, neboť Getafe trénoval v letech 2005 - 2007. Z tehdejšího osazenstva však příliš mnoho hráčů v kádru nezbylo. "Pro mne to není osobní, žádné speciální utkání. Z těch, které jsem trénoval, je tam pouze Alexis Ruano a Jaime Gavilán. Velmi dobře si pamatuji, jak jsem je trénoval, ta doba pro mě byla velmi pozitivní. Hodně jsem se toho naučil. Tři body ale chceme získat my a uděláme pro to všechno, co bude v našich silách," zakončuje Schuster optimisticky.

K dispozici pro utkání s Málagou je také Flávio Ferreira, který překonal zranění a od přestupu z portugalské Coimbry by si chtěl připsat úspěšný debut. Getafe sídlí na sedmém místě, tedy v daleko lepším postavení, než v jakém se nalézá jeho oponent. Madridský tým má navíc velice blízko ke kvalifikaci do evropských pohárů - šestý Real Sociedad má stejný počet bodů. Právě Alexis se obrací ke vzpomínkám na trenéra Schustera následovně: "Na hřištích soupeře se nám celkem daří a na La Rosaledu míříme s jediným cílem - naplno bodovat. Málaga to má těžké a poslední dobou se jí nedaří. Pokud ale předvedeme dobrý výkon, myslím, že můžeme vyhrát," dodává Alexis s nadějí na tři body.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero - Gámez, Sánchez, Weligton, Antunes - Camacho - Portillo, Darder, Tissone, Eliseu - Juanmi
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Moyá - Valera, Rafa, Alexis, Lago - Míchel, Mosquera - León, Sarabia, Castro - Colunga
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.50 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Levante UD - Elche CF  (pátek 21:00)
Po přestávce vynucené zápasy Copy del Rey je zpět kolotoč La Ligy. V pátek zavítá na hřiště Levante nováček z Elche. Valencijští chtějí doma ukončit děsivou sérii pěti porážek v řadě, hosté by rádi navázali na kvalitní výkony z posledních týdnů.

Levante rozhodně neprožívá nejvydařenější období. V lize svěřenci Joaquína Caparróse nezvítězili již pět zápasů v řadě a navíc minulý týden padli i na půdě druholigové Huelvy v poměru 0:1. Od posledního soutěžního gólu dělí hráče Levante již více než měsíc. I proto potřebují Valencijští proti relativně hratelnému soupeři zabrat.

"Elche je mužstvo, kterému nedělá problém hrát venkovní zápasy. Na první pohled se sice nezdá být nebezpečné, ale má schopnost soupeře nemile překvapit. Budeme muset hrát velmi koncentrovaně. Pokud v pátek uspějeme, budeme mít dvacet bodů a naše menší krize bude zažehnána," uvedl před zápasem senegalský záložník ve službách Levante Pape Diop.

Elche by skutečně mohl tým Joaquína Caparróse nepříjemně překvapit. Vždyť tým kouče Frana Escribá dokázal potrápit mužstva jako Real Madrid nebo Athletic. Plný počet bodů si Elche odneslo z těžkého zápasu s Valencií. V posledním utkání si hosté zlepšili sebevědomí, když v národním poháru remizovali se silným Villarrealem 2:2. Elche však bude stále chybět dvojice Manu del Moral a David Lombán.

Levante se bude muset vypořádat se absencemi Héctora Rodase a nejspíš také Davida Navarra. Zpět do sestavy se ale vracejí Keylor Navas a Baba Diawará. Úvodní utkání šestnáctého kola Primera División začíná v pátek ve 21:00 a hlavním sudím bude Javier Estrada Fernández.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
K. Navas - Juanfran, E. Adoua, Vyntra, P. López - P. Diop, Simao - Xumetra, Ivanschitz, E. Zhar - Babá
Elche CF - pravděpodobná sestava:
M. Herrera - E. ALbácar, Pelegrín, Botía, D. Suárez - C. Sánchez, R. Pérez - Fidel, Coro, C. Gil - Boakye
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.10 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona15131142:940
2.Atlético Madrid15131140:940
3.Real Madrid15121244:1737
4.Athletic Bilbao1592423:1929
5.Villarreal CF1584325:1428
6.Real Sociedad1565425:2123
7.Getafe CF1572618:2123
8.Sevilla FC1564529:2722
9.Valencia CF1562721:2320
10.Espanyol Barcelona1553718:2118
11.Elche CF1545615:2017
12.Granada CF1552812:1917
13.Levante UD1545613:2117
14.Celta Vigo1543820:2315
15.Málaga CF1535717:2214
16.CA Osasuna15411011:2513
17.Rayo Vallecano15411015:3613
18.Real Valladolid1526716:2512
19.UD Almería1533916:3212
20.Real Betis1524914:3010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (718)

Přidat komentář
madridcan

1 pre to, nech maju prve tri miesta po tomto kole zhodne 40 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby hráli u ponorek tak bych řekl, že šance na ztrátu je, takhle ne, to samé i Atleti.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

muzstvo na 3. mieste bude mat po tomto kole maximalne 38 bodov, zatial co muzstva na prvych dvoch miestach 43 bodov

Reagovat
madridcan

odkedy je za vyhru 6 bodov, za remizu tri body a za prehru -2 body?

Reagovat
smazaný uživatel

Presne odvtedy odkedy Busquets nesimuluje.

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, to bude az vtedy, az ramosova penalta opusti obeznu drahu zeme

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

urcite nie, obe totiz vo vesmire pobudnu velmi dlho, snad sa tam nezrazia, to by bola pohroma

Reagovat
smazaný uživatel

hmm.. tak pre menej chapavych skusim este takto ... tabulka po 16. kole:

1. Barcelona ... 43 bodov

2. Atletico ........ 43 bodov

3. Real ............ 38 bodov (som optimista, aj ked Osasuna > Olympic de Xativa)

Reagovat
madridcan

Xativa bude vzrusovat fanusikov Barcelony este dlho...tak do stredy, ked si odnesu predvianocnu nadielku z Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

preco by nas to malo vzrusovat? hanbu si predsa spravil Real a nie Barcelona

Reagovat
madridcan

Tak naco to sem nezmyselne tahas? Hanba to samozrejme nebola, hanba bol Alcocron.

Reagovat
smazaný uživatel

alcorcon bola hanba? na ten vysledok snad ani neexistuje slovo, taky trapas to bol pre Real remizu proti tretoligistovi nepovazujes za hanbu? mal som pocit, ze Real ma väcsie ambicie, ale zrejme som sa mylil

Reagovat
madridcan

Aka je ambicia? Ambicia je postup. Pred troma rokmi sme remizovali v Murcii 0:0. Doma sme ich rozbili 5:1, aby sme na konci sutaze zdolali Barcelonu v predlzeni a ziskali pohar. Rovnaka ambicia bude aj teraz Ja v tom ziadny problem nevidim, ale zas Real v poslednom case nedava vela prilezitosti na rypanie, takze chapem, ze sa z takejto remizy musi robit nieco neskutocne zahanbujuce

Reagovat
smazaný uživatel

mozes si to obhajovat ako chces, ale pravda je taka, ze remiza (prehra) proti tretoligistovi je hanba pre ktorekolvek muzstvo z prvej ligy, nie to este pre klub ako je Real s hracmi za 500 mil.€

Reagovat
madridcan

Hanba bola premna Alcocron alebo Zaragoza svojho casu 6:1 v tejto sutazi. Xativa sa sporadicky dostavala na polku Realu, Real mal sance, nepremenil ich, nic sa nedeje. Vynahradia si to v odvete a to je podstata aktualneho dvojzapasu so Xativou.

Reagovat
smazaný uživatel

v poriadku, rozumieme sa

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle zápasy proti takovým týmům na jejich hřišti jsou prostě ošidný. Vždycky se úplně nereálně nahecujou, brání v 10 lidech a prostě se snaží dokázat těm velkoklubům, že nejsou žádní nazdárci. Proto takový výsledek vyloženě jako ostudu nevidím. Jasně, mělo se vyhrát, ale svět se kvůli tomu nezboří, Xátiva se může říct, že uhrála s Realem remízu, v odvetě si zahraje na SB, kde dostane pětku a všichni budou šťastný.

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto mas pravdu, ti hraci su extremne nahecovani, ale ako argument na vysledok to sotva moze obstat vzhladom na rozdielny rozpocet klubov .. podobny vysledok v odvete vsak urcite nehrozi, na co si aj pokojne podam v handicape 0:3 ..

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kenneth

No bude to sranda, ale věřím v Cristiana.

Reagovat
madridcan

Kez by to bola pohodova jazda ako dve sezony dozadu a radsej si vypichnem oci, ako by som mal vidiet ten hnus, odpad, humus zo sezony minulej.

Reagovat
10FKK

Nerouhej se Na tom jejich malém hrbolatém hřišťátku dokáží pěkně zasmolit.

Formu asi taky nemáte úžasnou a pokud se Osasuně povede otrávit Uplakánka, tak bys mohl přijít k úhoně

Reagovat
madridcan

Kedze nepredpokladam, ze si videl zapas minulu sezonu v Osasune, tak zbytocne vobec nieco rozoberat s tebou a svoje trapne narazky na hracov Realu si nechaj pre seba.

Reagovat
10FKK

Copak, copak? Messimu a spol. se nadávat může a když se napíše pravdivá dětská přezdívka, tak je oheň na střeše?

O mě se neboj, madrid sleduju velmi pozorně, aby jste si nemohli vymýšlet bludy, jak máte někteří ve zvyku

Reagovat
madridcan

Takze ked ja nenadavam Messimu, tak tym padom nie som povinny citat tieto zjeby. Bludy kecaju aj fanusikovia Barcelony, v tomto si mozme podat ruky vsetci. Jedna vec, ze sledujes Realu, druha vec, ze ci si pamatas Osasunu minulu sezonu. Lebo ked ano, tak vies, ze taky humus nebol k videniu uz roky.

Reagovat
10FKK

Osasuna je doma s Bilbaem nejnepříjemnější soupeř, tak doufám, že ztratíte body a spadnete zase z hrušky tam kam patříte letošními hanebnými výkony

Reagovat
madridcan

mal si povedat rovno, ze konstruktivna debata sa s tebou neda viest...uz rovno mozes vytiahnut lovenie kreviet, ked uz bocis od temy

Reagovat
10FKK

Hlavně nebreč! Konstruktivní debaty? Tady? Že ty si spadnul z Gurunu s Majkou?

Ronaldo, Bale a Coentrao přestoupí v zimě do Heerenveenu, protože má hezčí dresy!!!

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSpBB74qsG00NAYLWpdKOb84LrqvmRFyoH2RBUI3FMY_sLd2uVf

Reagovat
madridcan

Tak neprispievas tomu a zjavne chces zapadnut ako dement

Reagovat
10FKK

Podle sebe soudím tebe?

Nežer se tak! Chtěl sem ti to tady trošku odlehčit a ty hned s dementama, jako bys jich tady neměl dost a Uplakánek je dětská přezdívka CR 7 žádná nadávka. Messimu zase říkají Pulga (blecha), protože je čahoun...

Reagovat
madridcan

Riesil som minulorocny zapas s Osasunou, ty si mi tu potom zacal kecat o spadnuti z hrusky, o hanebnych vykonoch, o Heerenvene a tak dalej, tak ake odlahcenie, ked kecas nezmysly od temy, ktore ma absolutne nezaujimaju?

Reagovat
10FKK

citlivko! Už chápu proč tě tak žere ta přezdívka...

Přečti si to ještě jednou, potom si opláchni přirození vlažnou vodou a uvidíš to jinak...

Reagovat
madridcan

Tak okrem zavadzania nezmyslov si ides aj domyslat. No fajn, zmysel to vlastne uz stratilo 9 devat prispevkov dozadu

Reagovat
10FKK

Jo konečně s tebou můžu souhlasit...

Až nebudeš přecitlivělý, tak dej vědět

Reagovat
Jerichoo

načo sa s ním bavíš? šak nestojí ani za písmeno

Reagovat
valloire

Reagovat
Israha

Sledovat zápasy neoblíbeného týmu z důvodu hodnocení toho, jestli internetové příspěvky konkurenčních fans nejsou bludy...tak takové starosti bych chtěl mít taky, a k tomu Gatesovy prachy .

Reagovat
10FKK

ty prachy bych bral taky... Na madrid se koukám, protože mám rád fotbal...

Reagovat
Israha

To už beru, ta druhá část předchozího postu vyzněla jak od beznadějného nolifera, sorry

Reagovat
10FKK

Musíš ty kluky pitomí, jak říkala babička, občas poškorpit

Reagovat
valloire

A když to dělám já a řídím se defacto dle tvý babičky,tak se ti to nelíbí? Por que?

Reagovat
10FKK

Občas není každý článek...

Reagovat
smazaný uživatel

Boha jeho, zas je pátek a už je to tu zasrané strašnýma sračkama.

Reagovat
smazaný uživatel

madridcan ako tradične znižuje kvalitu diskusie

Reagovat
smazaný uživatel

zápas doma, proti Granade, to zas bude barcelona a skóre 0:2

Cobeňo

Tito • Arbilla • Gálvez • Mojica

Trashorras • Baena

Bangoura • Jonathan • Falqué

Bueno

tak hádam, že aspoň tú Granadu zlomia a podarí sa už konečne zabrať doma

Reagovat
smazaný uživatel

V Osasuně to bude prvním gólů, potom se to otevře. Nezlobil bych se, kdyby skončilo jak před rokem a půl. Pochybuju, že Barca prohraje, kdybych měl být optimista tak tab. 41,41,40.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca-Ponorky 4:1 Neymar 2x,Alexis,Fabregas.........Osasuna-Real prianie 3:1 tip: 0:2

Atleti:Valencia tip: 2:1

Reagovat
madridcan

Kto by dal za Osasunu tri goly to neviem fakt

Reagovat
smazaný uživatel

z penalt jedině

Reagovat
smazaný uživatel

achh tak Inigo uz zrejme v lete u nas

Reagovat
LAM

Perez se u vás opravdu chová stylem-co koupíme my tak jiní mít nemohou

Reagovat
Kenneth

Real o nej jako prvni projevil zajem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Barcelone by bol asi na dve veci, na vysunutú obranu je príliš pomalý, v Clásicu by si zo stopérskej dvojice Piqué - Iňigo spravili Bejl s Cronaldom dobrý deň... zbytok ligy na neho nemá a Pelle ho snáď nechá napokoji...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

ak pošlete do riti Pepeho, je to v pohode, Rámos, Inigo, Varane... čím zatvoríte dvere Pulidovi do áčka, takže si vybere Rayo

každý bude spokojný, Socky za 25 mega, Peréz ukojí svoje ego, a Rayo získa aj druhého stopéra

Reagovat
smazaný uživatel

Inigo za 25 m e ? ja dufam takych 15

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslím, že s vami opäť vymrdajú ako v prípade Illarru

navyše je to vyhypovaný mladý stopér a Socky moc nepotrebujú predávať...

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasny, ze pujde za vykupku.

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi Alonso už brzy spojí svou další budoucnost s Realem Madrid. Španělský záložník má kontrakt jenom do konce sezony a několik týdnů jedná o novém, ten by mohl být podepsán ještě před koncem roku 2014.

Pojď.

Reagovat
Kenneth

At už to konečně podškrtne. Všichni ví že Xabi patří k Realu i on to ví...

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

hádam nastúpi Mojica, ktorý by si s Pitim vedel lepšie poradiť ako Nacho, ktorý je až príliš statický a ak to pravá strana Tito - Lass zas vypustia, tak to bude smrdeť poriadnym prúserom... na hrote by som tiež videl radšej Larriveya, ktorý by mal rozbúrať stopérov granady a potom tam poslať Buena...

druhý stopér Galeano alebo Arbilla, tak to je fakt jedno ale radšej sa pozrem na Arbillu, ktorý aspoň nepôsobí posrato...

Reagovat
technecium

přál bych si sestavu

Pinto - Montoya, Bartra, Pique, Alba - Sergi Roberto, Sergio Busquets, Iniesta - Pedro, Neymar, Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky, s tou by si Villareal poradil.

Reagovat
technecium

a proč myslíš? Proti Celtiku hráli dobře, proč by nemohli proti villarealu?

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal je 46,5x lepší tým než Celtic. Proto.

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi sice nic moc, ale jeho zkušenost se bude proti Villarealu hodit...Já jsem pro Masch Piq, Mont Alba Xavi Iniesta Busq Fabre Neymar a Alexis.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že dnes nastoupí Real v sestavě D.López-Carvajal-Pepe-S.Rámos-Marcelo-Xabi Alonso-Modrič-Isco-C.Ronaldo-G.Bale-Benzema snad Inigo nepřijde, já bych radši byl pro Kurta Zoumu být ještě Varane fit místo Pepeho a Aguero/Suaréz v útoku místo Benzemy tak máme fantastickou sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem to zas rozsypal....a doufám že Bayern si doma bude chtít napravit reputaci z prohry doma v LM a rozmetá Hamburg alespoň o tři (handicap 0:2), city s arsenalem že si daj přestřelku alespoň o 4 gólech (byť mám vsazeno povětšinou jen +2,5g) a chelsea doma tak 3:1 (handicap 0:1)..Barca Villareal - Vill. dá min. jeden gól a Real výhra...a jsem spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, ty si vsadil na Real? Neříkal si, že na něj už vsázet nebudeš? Už se fakt těším na to tvoje představení až Real nevyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

to sem byl zas nasranej chvilku...dneska mi vyjde všechno

Reagovat
smazaný uživatel

btw city s arsenalem = nádhernej fotbal, nahoru dolu, útok střídá útok...radost se koukat a těch mejch +2,5 už je v 40´ hotovejch :)

Reagovat
smazaný uživatel

PD hráči vládnou - Kun, Negredo, Navas, Silva

Reagovat
smazaný uživatel

no, ale Ozil je moc nepodporuje v tý reklamě na PD dneska ty jeho centry, až na pár, dost bída... Jinak Silva klíčovej pro City...takovej štírek šikovnej ,) paráda a Navase jsem měl vždycky rád..Hol pilíře Valencie a Sevilly + mix dalších dobrejch hráčů a tým to dělá podle mě takovej, že aspiruje na titul letos (podle mě si to rozdaj o titul s Chelsea letos).

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut hraje naprosto stejně jako hrál v Realu. Celý zápas neviditelný, ale nějakou tu asistenci prostě vykouzlí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak s tím titulem souhlas. Chelsea nebo City.

Reagovat
Aldeano

Spíš kolem sebe nemá hráče jako v Realu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kokesh

City válec, kočka s myší.

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

López, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, Xabi, Luka, Bale, Isco, Cris, Benzema

Casillas, Arbeloa, Nacho, Jesé, Morata, Di María

Reagovat
smazaný uživatel

výborná, takhle jsem si to představoval

Reagovat
Aldeano

Parádní

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Masi

Hlavně ta lavička vypadá dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď Bavoři ať si smlsnou na Hambáči pořádně ! dyž to bude v poločase 4:0, budu spokojenej a zapnu si Real ,)

Reagovat
smazaný uživatel

safra Ribery na lávce a Robben zraněnej....to bude problém !

Reagovat
Ángel di María 22

Doufám v pohodovou výhru, kterou si pohlídáme, žádnou šílenost. Ta už dneska jedna byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to bude opět šílenost s dobrým koncem, tak proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

2:4 pro Real tipuju ,)

Reagovat
smazaný uživatel

prosím, nemáte někdo dobrej stream ? :/ nemusí bejt ani tak kvalitní v obraze, to mi nevadí (stačí dyž je vidět balon ,) ) ..nějak mi na atdhe nejede....díky.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře je tlačíme, chtělo by to gól.

Reagovat
Masi

Sem čekal že to bude boj jako vždycky v Pamploně. Ale těch 10 minut napovídá, že budto se něco stalo s Osasunou, a nebo Real opravdu je lepší a konečně má nějakou výraznější koncepci založenou na držení míče.

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, Cris.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda CR

Reagovat
-Carles-

Carvajal bola aj krv z nosa za ten úder do pŕs?

Reagovat
Kenneth

Isco s Modričem úžasný.

Reagovat
-Carles-

Síce zakončenie katastrofálne, ale čiarový to pre istotu poistil vymysleným ofsajdom

Gól

Reagovat
Mishko

ofsajd tam bol... milimetrový, ale bol

Reagovat
-Carles-

ale pi*u

Reagovat
Mishko

daj si dole barcelonské okuliare a uvidíš ho

Reagovat
Mishko

dnes to vidím na posledný zápas Diega Lopeza v základe

Reagovat
Aldeano

Doufám v to

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kenneth

Achjo

Reagovat
Aldeano

Koledovali jsme si o to...

Reagovat
smazaný uživatel

To se dalo čekat, no.

Reagovat
smazaný uživatel

zase doťahovať vonku

Reagovat
Kenneth

Ti hrajou jak na drogách zase. Chce to okamžitý rychlý gol.

Reagovat
Aldeano

Tohle penalta být tedy mohla...

Reagovat
Manik...

Rozhodčí dobrej kokos

Reagovat
madridcan

Jasna penalta

Reagovat
-Carles-

Ešte je skoro na penaltu, tá príde až keď bude na konci zápasu prihárať

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt pi*a. Obcas me mrzi, ze fandim klubu, kteremu fandi dementi jako ty...

Reagovat
-Carles-

Klídek trocha podpichovania ešte nikoho nezabilo.

Reagovat
Mishko

aha a ja že sa bavím s normálnym človekom a ty si obyčajný zakomplexovaný pičus

Reagovat
Aldeano

Pepe "loket" klasika...

Reagovat
Aldeano

Hezky to Cris zkoušel.

Reagovat
Kenneth

At k tomu pustí Balea už kurva. Tyhle přímáky do zdi mě začínají srát.

Reagovat
Kenneth

Nechutný šašci ta Osasuna. Úplně stejní jako Levante.

Reagovat
Manik...

Co to ku*va je???

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to ten sasek rozhodci vubec nedava

Reagovat
One-Real

faul jak svine

Reagovat
smazaný uživatel

Oba stopeři žlutá, paráda..

Reagovat
madridcan

Menej okato nas zarezavat nemozes?

Reagovat
Kenneth

Dneska to jede podle notiček rozhodčího. Nefouknutá pecka a ty dvě žlutý stoperům jako třešnička.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
-Carles-

Nebola tá žltá pre Ramosa za protesty a za to že sa tvárou nalepil na čiarového?

Reagovat
Aldeano

Tak ta žlutá Pepeho byla jasná. A u Ramose celkem taky. Ale ta penalta se pískat prostě mohla. A vzhledem k tomu, co se v PD píská za penalty se pískat měla.

Reagovat
-Carles-

Penalta byť mohla, ale nebolo to zas nejak výrazné, Modrič nebol v behu, bolo tam vidieť že nepadol len vďaka kontaktu.

Reagovat
hntlyl

byl to dive

Reagovat
smazaný uživatel

Bale tragickej.

Reagovat
roman1978

on hraje?

Reagovat
-Carles-

Aj Ronaldo, Osasuna výborne pokrýva priestory, čo je presne to čo oboch dokáže eliminovať najlepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

CR svoje momenty ma, navic se stejne do sanci dostal. Jen to zakonceni..

Reagovat
roman1978

to je takt super, jak tady někomu nechutná vlastní polívčička.

Reagovat
roman1978

joooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
-Carles-

wow pekne

Reagovat
roman1978

2:0

Reagovat
Aldeano

Reagovat
X-bano-X

ulala

Reagovat
Kenneth

Dobrý, tak je to zase o 6. DÍky chlapi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neuveriteľná defenzíva, toto treba posilniť a nie ofenzívu

Reagovat
smazaný uživatel

Spis to lip poskladat. Dneska je to az moc ofenzivni a nezodpovedny,

Reagovat
Aldeano

Tohle jsem vůbec s příchodem Carla nečekal. Naopak jsem myslel, že tím jak se zaměří na více fungující defenzivu, že bude pokulhávat útočná fáze. A ono je to naopak...

Reagovat
Dr. Admess

Osasuna neprohrát!!

Reagovat
smazaný uživatel

však říkám, 2:4,. Real otočí ! :D ne naštěstí je mi to jedno, protože mám Real +2,5g a né výhru.

Reagovat
X-bano-X

Inak madridcane tvoja otázka spred zápasu, kto dokáže z Osasuny streliť 3 góly začína naberať zaujímavé kontúry odpovede.

Reagovat
madridcan

A dali nam tri?

Reagovat
smazaný uživatel

Real vobec nevie cez tu defenzivu Osasuny, pochybujem ale, ze im to vydrzi cely zapas

Reagovat
-Carles-

Vydrží, keďže sú asi všetci na drogách.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ich kazdy rok vidim asi len v domacom zapase proti Realu, ale nech uz su v tabulku na hocijakom mieste, tak Real stale vedeli potrapit

Reagovat
Kenneth

To jsme nevěděli.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nemusis zo seba robit debilka, ja ich nesledujem vies, tak preto si to tak hodnotim ty opicka

Reagovat
Kenneth

Nahoře píšeš že jich sleduješ.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, raz za rok

Reagovat
smazaný uživatel

Vydrží, na Osasuně se prostě hraje vždycky špatně pro každého. Remíza je úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

ale teď to alespoň bude mít drive dobrej...Bojim se že to zkazí Osasuna tim svym válením a simulováním....

Reagovat
X-bano-X

Ulala č.2

Reagovat
smazaný uživatel

na tohle fakt seru

Reagovat
-Carles-

Červená

Reagovat
Dr. Admess

To je nádhera toto.

Reagovat
10FKK

Marcelo je zákeřná svi.ně!

Než se začnete hádat, tak se koukněte na záznam!

Zase problémy s gravitací ve vápně

Real má ještě horší bránění centrů než Barca...

GB100 mio plní bobříka neviditelnosti?

Madridčane bacha na oči!!! Osasuna je hustá!

Reagovat
madridcan

Je to z nasej strany humus? Nie je. Najprv citaj co pisem q potom ma spominaj

Reagovat
10FKK

No tak druhou půlku to byl pěknej humus

Reagovat
madridcan

Zase mimoza...panaboha, nauc sa prosim ta reagovat na veci, ktore su k veci...v ostatnych pripadoch budes vyznievat ako hlupacik

Reagovat
10FKK

Sorry pane profesore byl to koncert, hrali jste famózně,jen ten špata rozhodčí vám to zkazil!

Pro hlupáka každý hloupý...

Reagovat
madridcan

Ked tolko sledujes Real, tak porovnaj vcerajsok so zapasom z pred roka v Osasune. Rozdiel neskutocny.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

toto urobil naschval !

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos klasik.

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole :D tak teď sem na Real fakt zvědavej :O ...jdu si připravit brambůrky, pivko a těšim se na druhej poločas...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro změnu

Reagovat
smazaný uživatel

To je takova pica ten Ramos, takovej vypatlanec ty vole..

Reagovat
Aldeano

Vždy jsem ho měl hodně rád, ale za poslední rok mi to jeho chování začíná pěkně vadit...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kokot. A hlavne vzdycky racne raplip v nejhorsi moment.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá odpověď ! :D

Reagovat
smazaný uživatel

a jedem!!

Reagovat
Aldeano

Ale kua jedem!!!

Reagovat
-Carles-

Tak toto trafil bravúrne.

Reagovat
Kokesh

Bez formy, bez mozku, ....škoda, že nenásleduje bez základu.

Reagovat
Kenneth

Ramosovi vzít pásku, začít mastně pokutovat a na pár zápasů tam dát Nacha.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramosovi vziať registračku

Reagovat
Kenneth

Pokaždé to samý s ním, po zápase mu to zase bdue všechno líto že nechal kluky ve štychu a za 3 zápasy zase to samý.

Reagovat
smazaný uživatel

No proto.

Reagovat
patas92

co zas vyved Ramos?

Reagovat
Aldeano

Ohnal se loktem.

Reagovat
patas92

dík...klasika

Reagovat
X-bano-X

2 karty, prvá vymyslená, druhá za lakeť v tvári

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos, Pepe, Rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos vyloženě tu novou smlouvu chce

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt nejlepsi tohle. Tym prohrava, ale tak, ze to jeste muze ztvratit, staci kontaktni gol, ale zatim se nedari, nejde to.. a kapitan Ramos misto toho, aby to nahecoval, tak dostane stupidni redku a tym posle jeste do vetsich sracek. To mu jde posledni dobou fakt nejlip tohle.. Zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

* nahecoval a jako kapitan se to stazil aktivne zvratit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadi stale verim na 3 body ale kto teraz pojde dole ? Xabi ?

Reagovat
Kenneth

Bale nebo Benzema. Kdo tam jako pak má bránit když už ted tam byla dálnice?

Reagovat
smazaný uživatel

musime utocit tak to bude dost zaujimave kto pojde dole ,

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, všechno to komplikuje ta červená karta.

Reagovat
roman1978

rozhodčí to celkem zvládá, dá se na to koukat, akorát osasuně pískly neofsajd, jinak po všech stránkách paráda. madristi musí trpět. i když se bojím, že to nakonec otočí.

Reagovat
smazaný uživatel

"rozhodčí to celkem zvládá"

Reagovat
smazaný uživatel

Moc to nečti, on je dement, už pod minulým tématem dost plodil sračky.

Reagovat
roman1978

dement tě ráno oblíkal, šašku vypatlaný

Reagovat
smazaný uživatel

Ale copak Romanku? Najednou nejsi tak klidný? No jo už tu rádoby vyspělost odhoď a buď ten malý kretének jak v realitě

Reagovat
roman1978

ty jsi fakt idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jiného v nádrži nemáš? Já pořád čekám na nějaký ultrabřitký stěr jak si to předváděl minule a pořád nic.

Reagovat
roman1978

nemám, dostal jsi mě

Reagovat
roman1978

tak pro mě ano. ale věřím, že madristi musí být naštvaní, když jim rozhodčí nepomáhá

Reagovat
smazaný uživatel

1. žlutá pro Ramose, neodpískaná penalta na Modriče a, jak píšeš, neofsajd Osasuny. To jsou hned 3 chyby za poločas a hned 2, co hrubě ovlivnily zápas. To mi teda moc nepřijde jako zvládnutý zápas.

Reagovat
roman1978

já to ale neberu objektivně. já to beru z pohledu fanouška barcelony a taky z pohledu já nevím, třeba hráčů elče

Reagovat
roman1978

a vím, jak se to píše

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
roman1978

a první žlutá pro ramose byla naprosto v pořádku. nedostal ji za faul, ale za to, že asi z pěti centimetrů seřval pomezního.

Reagovat
smazaný uživatel

ja nechápem, čo tí dvaja (Ramos, Pepe) majú v hlave (asi nič), takmer každý zápas to isté, zbytočné karty (aj keď dnes tá prvá Ramosova bola neprávom) v úvode stretnutia, a potom človek len tŕpne, kedy a čo zase vyvedú, chce to kvalitných stopérov dozadu, lebo títo dvaja sú výplod zla

Reagovat
Ángel di María 22

Tohle je krásný příklad nejdebilnějšího zápasu, který může existovat. Vsoupili jsme do něj aktivní, v krásnej a rychlejch kombinacích, 2 velký šance - obě Cristiano zazdil. A tohle bych mu dal trochu za vinu, minimálně tu druhou, to měl bejt jasnej gól. A pak přijde klasická kravina, z centro dostaneme gól z ničeho nic. A celý se to sere. Rozhodčí neodpíská jasnou penatlu na Modriče, dostaneme gól ze standartky a vypatlanej moment Ramose nás pošele ještě víc do kolen. Neskutečný, přitom kdybychom dali gól, tak se vsadim, že tu dneska vyhrajem 0:5 nebo tak. Díky za Isca, kterej vykřesal naději. Do druhý půle okamžitě výměna Bale - Ángel a dřít a dřít a proměnit šance. Pořád se vyhrát dá, ale neskutečně mě vytáčí, jak ten zápas mohl být v klidu a uplně si ho posereme. Naše chyba. Jestli dneska nevyhrajem, tak je to naší stupiditou a přesně kvuli takovejmhle zápasům nevyhrajeme letos ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dneska nevyhrajeme tak je to zase obvyklý zápas s Osasunou.

Reagovat
Ángel di María 22

Osasuna byla uplně marná. Sezónu maj na hovno a na začátku jsme my hráli skvěle. Co si pamatuju jiný zápasy s Osasunou, tak to od nás bylo od první minuty utrpení, ale dneska to vypadalo jako klídek. Navíc nám dali hrozně prostoru. Neskutečný, kam se to strhlo.

Reagovat
Ángel di María 22

A doufám, že bude Varane opravdu už od ledna fit, mám Sergia rád, ale tohle je neomluvitelný a stoperská dvojice Pepe - Varane by byla daleko lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Masi

Reagovat
Magic player

Ramos je fakt hodne vyrehtany, on ten jeho konsky vzhled nebude nahoda.

Jinak rozhodci, tak jak uz byva ve spanelsku zvykem, slaby jako caj...

Reagovat
10FKK

Ramos je hňup! Úplně nesmyslný loket, když už měl žlutou

Pěkná první půle, doufám, že to Osasuna urží!

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní způsob bránění, efektivita ve finální a přefinální fázi, nedisciplinovanost některých hráčů a celkový přístup k zápasu, to je opravdu otřesné. K Ramosovi se už snad ani nemá smysl vyjadřovat a tu neodpískanou penaltu po úderu loktem do obličeje Modriće považuju za špatný vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, tej chvíľkovej nepozornosti, mohli už do polčasu udržať 2-0, Oriol Riera za hlavičkár

Ramos super, že je taký horkokrvný, červená jasná

Reagovat
Israha

Ten Ramos je obrdebil, já bych ho za to natvrdo posadil na lávku, ať si uvědomí, že tímhle nedostatkem disciplíny škodí celému týmu. Aha...ono ho vlastně není kým nahradit, ale hlavně, že se furt vymýšlejí posily do ofenzivy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak po polčase vzadu Pepe-Xabi, inak všetci z poľa vpredu, a Carlo musí buď vymyslieť ako zapojiť Balea do hry, alebo ho stiahnuť a poslať tam ostrého ADM

Reagovat
CHONG

Pěkná mrdkovina, góly zbytečné, hlavně zase ten druhý Diego hodí výborný zákrok a obránci zase mají na salámu a nemají ani tolik slušnosti, aby zabránili dorážce, být Diegem, tak jim dám facku, až se jim otočí hlava, červená vymyšlená, jasná penalta neodpískaná

Přesto všechno věřím, že na ně v druhém poločase i v deseti vletíme a ještě to otočíme, pojďme kluci

Reagovat
Kenneth

Mně se hlavně zdá že ti obránci mají na salámu jen když je tam Diego. Je načase tam na jeden zápas hodit Ikera a uvidíme jak se to osvědčí.

Reagovat
CHONG

Tak zkusit se to může, Diego je výborný, ale z Ikera mají asi fakt větší vítr.

Reagovat
Aldeano

Zizou 14 červených, Sergio 18 červených

Reagovat
Aldeano

V suchym triku.

Reagovat
smazaný uživatel

Cíl je řepka.

Reagovat
Kenneth

Ještě jedna a má Řepku. Světový rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Stoperská dvojice ve Valencii bude Nacho - Arbeloa?

Reagovat
smazaný uživatel

to radsej hrat na 3 obrancov

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vitej zpet, chybel si tady jako nikdo jiny

Reagovat
smazaný uživatel

mere chybi vic.

Reagovat
Hristo Stoichkov

On to taky ukoncil? Jinak samozrejme ano, muj dlouhodobe nejuznavanejsi uzivatel, ale DonJuan je na tom podobne, jeho zajimave informace a nazory hodne chybely.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, nečekal bych, že mě tu bude někdo postrádat. Občas si to tady přečtu, ale času je pořád míň a tady to vypadá čím dál tím hůř, takže se akorát nezapojuju...

Reagovat
Kenneth

Cris úžasně na sebe natáhl 5 protihráčů před tím golem.

Reagovat
Kokesh

Možná nám to ale bude vyhovovat víc, než do plné obrany. Jen se už nezastřelovat (Crisi), ale trestat!!

Reagovat
Ángel di María 22

Podle mě Osasuna zaleže ještě víc, i prosti deseti. Já už nemá mslov, tohle mě tak sere.

Reagovat
smazaný uživatel

2 goly verim hrame dobre len mame smolu

Reagovat
smazaný uživatel

v predaji je uz aj novy Ramosov dres https://imageshack.com/i/nsir7zj

Reagovat
Magic player

Takze Carlo to vyresil Xabim na stoperovi a Iscem zasunutym hloubeji? To jsem opravdu zvedavy...

Reagovat
Kenneth

Co je vůbec s Varanem? Kdy se má vrátit?

Reagovat
smazaný uživatel

Zas to koleno. Snad v lednu.

Reagovat
Masi
Reagovat
Kenneth

Proč to Pepe odkopává vždycky na tribunu jak neandrtálec.

Reagovat
smazaný uživatel

sám sis odpověděl

Reagovat
One-Real

Proc tam dneska proboha nechává Benzemu, dneska mel ji stopro, Bale mohl vymyslet neco z ničeho, od toho tam Karim neni a neumí to.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jestli dneska zaváhá Real, tak i Barcelona.

Reagovat
roman1978

bale > neymar ------- GB11

Reagovat
smazaný uživatel

bale > neymar ....Co na tom nechapes? Jestli teda umis neco chapat a pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

bale < neymar

Reagovat
Kenneth

Hrajou okolo vápna házenou jak ti debilní Katalánci. Proč prostě nevypálí....

Reagovat
Kenneth

Di Mária klasicky už bůh ví kolikátá ztráta....

Reagovat
smazaný uživatel

ten di maria tam nemusel ani chodit

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna hraje hodne slusne

Reagovat
smazaný uživatel

, veľmi sympatický výkon...

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho IN? WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi byl na stoperu k hovnu.

Reagovat
Kenneth

Benzema. To je vážně úplně k smíchu fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Diego.

Reagovat
smazaný uživatel

Vodí si je tam jako malý kluky:D

Reagovat
smazaný uživatel

proč nepošle už do p*** toho benzemu a di mariu sem neviděl eště nic jinýho než ztratit balon

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hraji vsichni krome Isca hovno, takze bych moc nehodnotil, koho poslat do prdele..

Reagovat
Kenneth

Marcelo a Modrič taky dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

V druhym polocase katastrofa Modric, plno zbytecnych ztrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopím Galatasaray jak mohli dostat takovej příděl když i tam hrál Real v 10:D A takovej tým postoupí do osmifinále

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to hlave o tom, ze Real hraje neskutecnou picu. V 2.polocase sama ztrata mice, nedaji si dva balony po sobe. Zrovna, kdyz mam vsazeno

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna ale hraje parádne,to se musí nechat:) bych čekal,že se zatáhnou a místo toho nechávaj chytře hráče Realu behat bez míče

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vsadit na takový zápas chce fakt koule.

Hlavně mě pobavili ty experti z Tipsportu, který na FB vyvěsili analýzu, jak Real v pohodě vyhraje v hcp 0:2.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně Realu fouknou pencly

Reagovat
smazaný uživatel

to by se něak museli dostat do vápna

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za stridani? Prohravame a da tam Nacha?

Reagovat
smazaný uživatel

No proč tam nenechal Garetha, jediný s CR kteří dokážou dat z hovna gol, teď to muže ukopat jen on, i když pochybuju když v 2 poločase neměl u vapna balon

Reagovat
-Carles-

Dávno dom nevidel tak odovzdaný výkon, aký predvádza Real v druhom polčase. Ako chápem že majú o hráča menej, ale snaha nikde, samé straty.

Reagovat
-Carles-

Carlo s tým vypatlaným pohľadom je najlepší

Reagovat
smazaný uživatel

ROnaldo:DD pěkný no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

ten ronaldo je taková filcka. není zápas, ve kterém by nefilmoval. král všech simulantů v historii fotbalu. dělá to už deset let a prý se v realu zlepšil. taková hovadina.

jasný vítěz zlatého míče

Reagovat
smazaný uživatel

HPTN = hlavně prosím tě nebreč

Reagovat
roman1978

no nevím, kdo tady brečel kvůli debilní expresce.

a jen tak mimochodem, jak hrál dneska bale? hrál vůbec? ten nedostižný pán fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, prisel jsem az ted k tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Benziiin

Reagovat
smazaný uživatel

jooooo 10 vs 10

Reagovat
Kenneth

Benzema potřetí dneska za klauna.

Reagovat
smazaný uživatel

on vie, ze ma zltu a urobi taky zakrok? to snad nie

Reagovat
smazaný uživatel

No to je vůl

Reagovat
smazaný uživatel

aha to by nebyl Real

Reagovat
smazaný uživatel

co to že hrajou 10 v 10 ? :D snad nemyslíš vážně, jasná červena

Reagovat
smazaný uživatel

No LOL, vždyť byla úplně jasná.

Reagovat
One-Real

Nepisknou nam jasnou penaltu a správně vyloučí soupeře, co se ti nelíbí?

Reagovat
smazaný uživatel

Isco 1+1

Reagovat
Aldeano

Reagovat
-Carles-

Reagovat
C0br

ten hráč Osasuny je dobrej dement

hezká hlava

Reagovat
roman1978

to si dělá kozy

Reagovat
smazaný uživatel

aké sane na CR, jasná červená

Reagovat
smazaný uživatel

ole!

Reagovat
smazaný uživatel

YEEES

Reagovat
smazaný uživatel

ešte jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden Ku va Ještě jeden

Reagovat
Kenneth

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL A JEDEM KURVA

Reagovat
One-Real

Ronaldo tohle rozhodnuti je přímo pro tebe!!

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria jeste horsi nez Bale.

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema nejhorsi....

Reagovat
smazaný uživatel

proč mám takovej blbej pocit,že stejne real dá v 90 minue gol?:D

Reagovat
-Carles-

Možno nie v 90", ale oni tie tri body nejak urvú.

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsi hrac ide dole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A toho osla v utoku tam necha. No coment, fakt..

Reagovat
Kenneth

Proč nestáhne konečně toho francouzskýho klauna ....

Reagovat
Magic player

Protoze ho tam drzi jeho krajan na lavicce. Jinak si to neumim vysvetlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Proste ten Benzema je nejvetsi lempl

Reagovat
smazaný uživatel

Banzema nahrej už prosimtě někdy tomu v bilém

Reagovat
smazaný uživatel

ježiší proč to nedal Jesemu

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldoooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

zas nastaví 20 minut pro Real

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna dnes se pletes, rozhodci je dneska neskutecne proti Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty minuty ubíhaj tak pomalu:/

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ma teda dneska musku.

Reagovat
Aldeano

Proč tak slabé zakončení?

Reagovat
smazaný uživatel

To je strela ty vole..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí je opravdu výsměch. Ve Španělsku to sice není nic neobvyklého, ale vypadá to, že tot kolo mají zase sudí koncert.

Reagovat
smazaný uživatel

poprvé nepískaj pro Real co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hntlyl

poprvé

Reagovat
smazaný uživatel

A když proti nám odpískal 2 nesmyslné penalty se Sevillou nebo neodpískal penaltu po evidentním žduchnutí Ronalda na Nou Campu, tak to taky pískal pro nás?!

Reagovat
smazaný uživatel

kolik nastavuje?

Reagovat
Manik...

4

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát letos rozhodl real v nastavení?:)

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ale ne

Reagovat
smazaný uživatel

1x

Reagovat
smazaný uživatel

asi 3x

Reagovat
Manik...

Já to beru tak, že nejednou nám rozhodčí pomohli, teď zase uškodili. Byl bych ale radši kdyby nebylo ani tak ani tak a pískali správně

Reagovat
Aldeano

Konec

Reagovat
smazaný uživatel

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!!

Reagovat
Diego2

Osasuna

Reagovat
Manik...

Jestli ale nepřijde hrot, tak můžeme pogratulovat Barce k LM. Benzemy už mám plné zuby. Ta jeho forma vždycky na 2 týdny a pak 2 měsíce tragédie už mě s*re...

Reagovat
Masi

Myslíš Bayernu?

Reagovat
Manik...

Bayern asi těžko, to jsou lamáci...

Nicméně nemělo tam být LM ale PD

Reagovat
smazaný uživatel

YES

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej výsledek .Jednou se nepíská pro Real a hle?Real nevyhraje.

Reagovat
Kenneth

Proti Seville nepísknul Realu penaltu a dvě ospíkal proti Realu špatně. Takže opravdu poprvý?

Reagovat
smazaný uživatel

ok,oprava.Jakmile se nepíská pro Real..... .

Reagovat
smazaný uživatel

Takze vzdy, kdyz Real vyhral, se piskalo pro nej?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže chceš říct, že pro Real se píská každý zápas co vyhraje?

Reagovat
CHONG

Mrdej tučňáka do ucha, ty buzno.

Reagovat
Mishko

Benzema dnes jeden z najhorších výkonov útočníka, aký som kedy videl...

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo, pán rozhodca, dnešný zápas si odpískal skutočne geniálne

Reagovat
smazaný uživatel

Nehazel bych to jen na rozhodciho. Hraci Realu podali horsi vykon, nez rozhodci

Reagovat
Kenneth

Benzema at se jde zastřelit, Di Mária taky slušně zabojoval o základ, Ronaldo těžký zklamání a Ramos at jde do piči.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria ztratil balon nebo centr pro divaky, a to z 90% ještě centroval levou

Reagovat
smazaný uživatel

fuj, to byl hnus jako kráva, Benzema hrál jo ? S.Rámos je vy..anec to svět neviděl, at táhne debil

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, po tom gole na 2:2 jsem cekal vetsi boj o tri body. Kazdopadne ten jeden bod po cervene za stavu 2:0 je docela dobrej vysledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak to protlacovani Benzemy je fakt neuveritelny a stahnuti Isca si nedovedu vysvetlit, vzdyt pres nej slo vse nebezpecky a on = dnesni hra Realu. S nim by ten zaver urcite vypadal lip. A k Ramosovi nemam slov, ten kolik posral a jeste posere zapasu svou totalni debilitou.. s takovym hracem v tymu vyhrat ligu je fakt jackpot..

Reagovat
CHONG

Když Ángel střídal Garetha, tak jsem si říkal, že je to slušný tah, protože horší už to být nemůže, ale mýlil jsem se, Gareth se řídil heslem, kdo nic nedělá, nic nezkazí, ale Ángel dojebal všechno, na co sáhl.

Reagovat
roman1978

no nevím, podle mnoha zdejších odborníků nejlepší a skoro nejlepší hráči planety nám dneska ukázali, proč jsou nejlepší. bale se pro jistotu, aby nic nezkazil, raději ani nedotknul balónu, ronaldo střílel někam na tribuny a filmoval pády, což ale u něj není nic nového. jen nevím, kdo z nich byl dneska prostě lepší

Reagovat
smazaný uživatel

20:00 herecký výkon Neymara, který nemá ve světě obdoby, konkurují mu pouze Busquets, Alexis, Pedro, Alves, Mascherano, Alba etc

Reagovat
roman1978

konkurují, ale jsou to pořád učedníci oproti partičce jako. mistr světa v filmování ronaldo, jeho učedník bale a dále pepe, di maria, khedira a další. ano ano, mají si co vyčítat.

a jen tak mimochodem, sergio nefilmuje už hodně dlouho. ale to ty, jako odborník na slovo vzatý, jsi měl vědět

Reagovat
smazaný uživatel

Porad ve filmovani hraci Barcy toho predvedli vice nez hraci Realu, takze tichucko.

Reagovat
roman1978

jasně, od madristy je to objektivní

Reagovat
smazaný uživatel

Od barcelonisty taky ;)

Reagovat
roman1978

ale já napsal, že si nemají co vyčítat. což je vlastně to, že já bych to neporovnával. ale je opět vidět, že ti dělá velké problémy pochopit psaný text. takže to dej nejdřív někomu přečíst, pak ho požádej, ať ti to vysvětlí a potom zkus třeba zareagovat. možná ti to pomůže

Reagovat
CHONG

Jasné, protože hráč se hodnotí podle jednoho zápasu, opravdu hodnotný příspěvek, troubo.

Reagovat
roman1978

drž pec blbečku vypatlaný

Reagovat
smazaný uživatel

Ty taky radsi..;)

Reagovat
CHONG

Teď jsi mi to teda nandal, radši zase hodnoť celou kariéru hráče podle jednoho nepovedeného zápasu, moulo.

Reagovat
roman1978

já to nehodnotím. já jen napsal komentář ve stylu madristů, když dal bale v zápase hattrick, tak už byl nejlepší. jen jsem to otočil.

Reagovat
CHONG

Reagovat
roman1978

taky si to myslím

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Madridisti to vám je podobný všude čtu že to posral rozhodčí, ale Real to posral daleko více, to byla katastrofa co hráli, Ancelotti je blb, neumí ani střídat toho dementa neschopnýho Benzemu měl stáhnout a dát tam Moratu

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka skôr znie, kto nastúpi o týždeň vo Valencii v obrane?

Ramos nemôže, Pepe stojí za žlté karty, Varane zranený. Takže ostáva Nacho, ale kto ku nemu, alebo Real uspeje s odvolaním, toť otázka je

Hm, že by po tomto kole išli Madračky do vedenia? Barca podľa mňa dneska doma 2 bodíky stratí, ale rád by som sa mýlil.

Reagovat
-Carles-

Nacho - Arbeloa

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že na Valenciu by v ich súčasnom rozpoložení stačilo aj to, na druhej strane by to mohlo dopadnúť podobne ako dnes City s Arsenalom

Reagovat
X-bano-X

To je dobrá otázka. Snáď Illarra. Výšku na to má ale práve proti Valencii to takto postaviť

Reagovat
misinho7

to dopadne... mam pocit ze tam budeme musiet strelit aspon 3-4 goly lebo 2 kusky urcite dostaneme

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti ani jedno dobré střídání, když už to bylo 2:0 a ten blbeček S.Rámos se nechal vyloučit, vypatlanec jeden, tak Benzemu měl vystřídat za Moratu a občas i nakopnout míč na něj dále Modrič a Isco měli zůstat to jsou hráči který dokážou dát geniální přihrávku, Isco by mohl to vzít na sebe

Reagovat
smazaný uživatel

C.Ronaldo si zlatej míč zaslouží,dneska mě přesvědčil.

Reagovat
smazaný uživatel

Naozaj, Messi me taky v posledni zapasech, v kterych hral, presvedcil. Podaval neskutecne vykony.

Reagovat
smazaný uživatel

a proto Franck

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Ty jsi neskutečný kretén

Reagovat
roman1978

a ty jsi neskutečný debil

Reagovat
smazaný uživatel

I ty ;)

Reagovat
roman1978

aspon nepíšu blbosti o tom, že bale je lepší než neymar a taky nebrečím kvůli tomu, že někde někdo něco nenapsal. a pochybuji, že víš, co debil vůbec znamená, takže se nesnaž raději vůbec reagovat. to čong je sice debil, ale něco ví. ty ne

Reagovat
misinho7

sak Bale je lepsi nez neymar....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Tohle na základce pořád ještě jede?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to víš?ty jsi na základku chodil?O tom pochybuju.

Reagovat
roman1978

Reagovat
CHONG

Možná je to pro tebe novinka, ale existuje institut zavedený za Marie Terezie, který se nazývá povinná školní docházka.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsi našel na googlu viď?

Reagovat
CHONG

Ne, tomu se říkání základní znalosti, i když docela chápu, že pro tebe je to něco zcela cizího.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč?Že mu přeju zlatej míč?Tak to je nás teda hodně.

Reagovat
CHONG

Třeba proto, že posuzuješ hráče, který měl fantastický rok, fenomenální podzim a v podstatě sám dostal Portugalsko přes baraž na MS podle jednoho nepovedeného zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho neposuzuju,já jen napsal že mu přeju zlatej míč.To snad pochopí i člověk jako ty,ne?

Reagovat
CHONG

Jasně a vůbec v tom nebyla žádná ironie, že tě po dnešku přesvědčil, že si ho zaslouží, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi ovšem skutečný kretén.

Reagovat
CHONG

To zabolelo.

Reagovat
Woods

presne tak ... dufam, ze ten blb zas skonci druhy nech je sranda

Reagovat
Rssa

Real pěkně, potěšili kluci

Reagovat
One-Real

Já si nemůžu pomoct, ale tohle prostě a jednoduše na vrub Ramos. Ve druhé půlce do střídání Luka sám na celej střed zálohy, jakmile šel dolů, tak tam byl sám Xabi a neměl nikoho, kdo by na něj běhal a zabíral prostory. Di Mária snad nejtragičtější výkon za celých těch několik sezón, po tý šanci na konci zápasu se ještě smál, on to snad ještě posral schválně, jinak si tohle nedovedu vysvětlit. Karim dneska nejhorší na hřišti, ale tohle má vidět Carlo a nestahovat Balea, který tam mohl něco poslat z prostoru za vápnem.

Reagovat
Ángel di María 22

Bohužel, nedá se svítit, problém byl na začátku zápasu. Srovnat na 2:2 v 10ti je ještě dobrý, ale ten zápas byl zkrátka špatně, mohli jsme v klidu vyhrát.

Volal jsem po Ángelovi, no né že by hrál hůř než Bale dneska, ale líp nehrál taky. Škoda, že zrovna on to neoživil. Nepochopim naše nepřesnosti před vápnem v těch posledních 10ti minutách a nepochopim, proč, když stáhl předtim Luku, stáhl potom i Isca. Jeden z nich měl dohrát, aby tam dával finálku.

Ligu timto stylem nevyhrajeme. Sice v poslední době hrajeme dobře, náše výkony jsou stabilně kvalitní a sedá si to, ale takovýhle blikance to pak rozhodujou, zatim jsme se toho nevyvarovali. Za sebou se bát ničeho nemusíme, ale obávám se, že odskočení obou týmů nahoře na 5 bodů už těžko budeme v lize kde se neztrácí dohánět. Když už, přál bych titul Atleticu, sice je nemám rád, ale pořád lepší, než Barcelona, navíc by to chtělo tu nadvládu R+B narušit.

U nás doufám, že budeme mít dobrej los v LM a půjdeme tam snad co nejdál.

Hala Madrid!!!

Reagovat
One-Real

A to já zas věřim, do konce podzimu budou hrát ještě spolu.

Reagovat
Ángel di María 22

Doufám, že ten zápas Atletico vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte neskladaj zbrane vo februári môže byť všetko inak, hlavne nesmiete stratiť budúci týždeň aj vo Valencii to by vám moc nepomohlo.

Real mal vždycky silnejšie jaro

Reagovat
Ángel di María 22

Právě tý Valencie se bojim. Určitě to nebude výsledek jako loni a složení naší obrany bude na pováženou. Bude to drama, kde klidně můžeme ztratit, pak je hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencii sa neboj , dost sa trapi a doma hrame uplne nieco ako vonku

Reagovat
smazaný uživatel

*ine

Reagovat
misinho7

hrame vonku u nich

Reagovat
smazaný uživatel

jaaj

Reagovat
smazaný uživatel

dnesakm si bol strasne tragicky , horsie som ta este nevidel hrat

Reagovat
Ángel di María 22

Já vim, taky mě nasral.

Reagovat
misinho7

netreba zufat :) mam pocit ze dnes Barca a zajtra Atleti uhraju remizku :) a bude vsetko po starom

Reagovat
Ángel di María 22

Kdyby hráli venku, věřil bych, doma neztratí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna ztráta a 'fanoušci' už tu nadávají půlce hráčů do blbů..ale když se vede o 5 gólů, tak je velebí, a tak každý zápas. K tomu ještě napsat jakým skóre prohraje Barcelona a pojďme fandit.

Reagovat
misinho7

nechapem tie hadky GB11 a roman1978 ze ci je lepsi Bale abo NEymar... pre Madristov je to Bale pre katalancov Neymar... ked tak mozem objektivne zhodnotit tak Bale ma zatial lepsie statistiky a odohral aj menej zapasov., aj ked to herne nieje zatial nejak uzasne. Neymar sa do toho dostava a uvidime ake statistiky budu mat na konci sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Roman je nebetyčný kokot, už to několikrát dokázal. Absolutně se nemá s nim cenu bavit, ono, nadáváme na Bolu a Jiřího, ale oni mají aspoň to, že se s nima je sranda.

Reagovat
roman1978

kokot jsi sám, čuráku. pokud máš něco, tak to podlož. a ne jen, že budeš psát pičoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez to nechapem.

Reagovat
10FKK

Dnes vás připravil o body CR, nejen zahozením šancí, ale hlavně svou sobeckou hrou.. GB100 má splněného bobříka neviditelnosti!

Reagovat
-Carles-

Pinto; Montoya, Piqué, Bartra, Alba; Sergio Busquets, Song, Iniesta; Alexis, Cesc y Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

On toho Cesca na devítku bude cpát furt. To už je fakt neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Pep nebo Tito to nedelali?

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě to nejdivnější - Cesc na devítce zahrál určitě víc špatných než dobrých zápasů, ale už je to třetí trenér, který ho tam dává. Fakt nevím, čím to je.

Reagovat
-Carles-

A ešte tam napchá Songa, miesto ktorého v pohode mohol hrať práve Cesc.

Reagovat
smazaný uživatel

Song mi v sestavě nevadí, ale souhlas - nejlepší řešení by v téhle chvíli bylo s Cescem na SVÉ pozici, Neymar na 9 a na křídle třeba Tello.

Reagovat
smazaný uživatel

Začátek zatím výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

10 minut a Villareal 8% drzeni mice :DDDDDDDDDDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš než tohle bych zmínil, že ještě nebyli na naší půlce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už jo.

Reagovat
Mercury

Alexis je letos výtečný. Strašně silný na balonu i v koncovce, obrovské zlepšení oproti minulým sezonám. Až se sejde ve formě celý útok Neymar-Messi-Alexis, tak to bude paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis je tuhle sezonu jeden z nasich 3 nej hracu ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Kteri diveri se s nim deli o ty TOP 3 pricky?

Reagovat
Mercury

proč jsi dnes nehrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel jsem dat sanci Osasune.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, Alexis tuhle sezonu snad vubec nedajvuje. O hodne se zlepsil, nejen ve strelbe, ale i v tomhle

Reagovat
valloire

nedajvuje? što éto?

Reagovat
Mercury

tyhle penalty by se neměly pískat

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Neměly by se pískat pentle, ale nepřímé kopy. Takový kompromis.

Reagovat
valloire

jak jinak,penaltička....

Reagovat
-Carles-

3 penalty za 16 zápasov

Reagovat
-Carles-

Teda, pokiaľ ma pamäť nemýli.

Reagovat
valloire

tak málo? hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ostatní neproměnili.

Reagovat
Mercury

tady někdo rychle zapomíná na tu komedii v Elche:)

Reagovat
Kluivert9

Se divis? Ja ani ne...

Reagovat
madridcan

Sa nam to vcera vratilo uz asi v tretom zapase. K Elche by som uz velmi na katalanskom mieste neplakal

Reagovat
smazaný uživatel

Ááááále, Barcelonička nam kopala penaltičku? To jsou náááááám novinky...Penalmar

Reagovat
smazaný uživatel

neymar > bale

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji za vysvětlení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Reagovat
Aldeano

Když se kope penalta, tak se hráč nesmí pozastavit ne? Nebo jak to je? Ronaldo s tím měl dříve problémy..

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmí přerušit pohyb tzn. zastavit se úplně.

Reagovat
smazaný uživatel

Muze zpomalit, ale nesmi dojit k zastaveni v jeho pohybu...

Reagovat
misinho7

cipana nam dnes jasnu penaltu neodpiskali ale barce taku nejasnu pohode....

Reagovat
smazaný uživatel

Že to ještě někoho překvapuje ;)

Reagovat
Woods

no nerozplac sa nam tu ... ak sa na Barcelonu pozriem ocami fanusika Realu tak to vidim nasledovne:

proti Realu je cele vedenie La Ligy a proti Realu su aj rozhodcovia,k tomu priratajme celu uefu, fifu, blattera, platiniho ... vsetci su proti realu a ich priteplenej kristinke

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu.

Reagovat
valloire
Reagovat
roman1978

ty jsi vůl

Reagovat
smazaný uživatel

Ty taky.

Reagovat
valloire

dík

Reagovat
smazaný uživatel

ELCHE

Reagovat
Rssa

Sice je to kruté, ale jasná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem to teď přečetl za sr*ačku?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je králem na hřišti Sergio. On je úžasný.

Reagovat
roman1978

myslíš toho největšího herce?

Reagovat
smazaný uživatel

Je v základu jiný Sergio?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase jsem doteď nepochopil, jakou funkci má plnit Cesc. Zabíjí to jeho a ubližuje to i oběma křídlům.

Reagovat
-Carles-

Súdiac podľa jeho pohybu na ihrisku to nevie ani on sám.

Reagovat
roman1978

vlastně dnes takový zbytečný post. akorát zbytečně zhušťuje prostor.

Reagovat
roman1978

alexiis

Reagovat
Mercury

Montoya je otřesný. Tam bude potřeba řešit to stejně jako stopera, protože Alvés mladší nebude a Montoya na to prostě nemá a nevěřím, že se nějak výrazně zlepší.

Reagovat
roman1978

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal > Montoya

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdy neplatilo a jestli to někdy bude platit, se uvidí dle dalšího vývoje těch hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapče, přiznej si to...

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím ... Ve všech mládežnických výběrech dostával vždy přednost Montoya. Montoya už byl i v seniorské reprezentaci. Všechno hraje pro něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vidíš, že je tragický a Carvajal má obrovský potenciál. A o to, kdo kde hrál a kdo ne, to nemůžeš brát jako měřítko. Stačí, aby byl jeden oblíbený u trenéra repre než ten druhý a je vymalováno...

Reagovat
valloire

Carvajal je nejlepší bek bundesligy loni,co je Montoya?

Reagovat
roman1978

nejlepší bek bundesligy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
valloire

a ne?

Reagovat
roman1978

to byl jako vyhlášen nebo to je tvůj názor?

Reagovat
smazaný uživatel

To byl vyhlášen.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tak ne. Byl 3.

Reagovat
roman1978

taky jsem si to myslel. proto jsem se ptal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to o čem se tady mluví je nejlepší jedenáctka ligy, kde na RB Carvajal je. V individuální anketě o nejlepší RB byl právě až 3.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kluivert9

Montoya je vicemistr F1, tak co je vic

Reagovat
valloire

mistr F1

Reagovat
Kluivert9

Schumi se nekterej rok nad nim slitoval? Uz ani nevim.

Reagovat
valloire

A tady 1. Já to tak mám zafixovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

www.whoscored.com/Regions/81/Tournaments/3/Seasons/3424 Jiná stránka...uplne dole a seasonial...je tam kdo?

Reagovat
valloire

Reagovat
10FKK

Máš nového kámoše?

Reagovat
valloire

Tak 3.,to je fuk. Montoya by si tam ani nekopl.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
roman1978

wow. jeden útok a gól.

Reagovat
roman1978

neměla být reakce

Reagovat
roman1978

neměla být reakce

Reagovat
Billy McClane

Trapas

Reagovat
Kluivert9

A Ramos celkem spolehlivej stoper. Aneb kdeze ty lonske snehy jsou...

Reagovat
valloire

Ramos mi sere. Posadil bych ho na dlouho. Kdyby remcal,prodat. Mourinho,jak se ukazuje,měl ve všem pravdu. Primadona.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný.

CR > Messi

Xabi > Busquets

atd.

teď nově

Bale > Neymar

Carvajal > Montoya

..akorát ta tabulka tomu moc neodpovídá.

Reagovat
Rssa

Bernabeu > Nou Camp

Madrid > Barcelona

suché vnitrozemí > krásné přímoří

...

Reagovat
smazaný uživatel

Reálný fotbal > Simulantství

Reagovat
10FKK

To píše fanoušek top simulanta posledních sezón PL, hrdého nástupce krále všech diverů CR7! Takže tu máme další ho pokrytce...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si dovolím nesouhlasit. Montoya je strašně rozporuplný. On udělá velkou většinu věcí dobře, ale pak to celé zhatí tím, že podělá nějaou triviální záležitost typu zpracování nebo lehké finálové přihrávky. To celou jeho hru posílá do kytek. Přijde mi, že je v těch situacích hodně zbrklý.

Reagovat
roman1978

jenže to jsou zrovna u něj takové situace, že dokážou i rozhodovat o osudu zápasu. dopředu je nepoužitelný a vzadu nic super extra. na barcelonu to nestačí

Reagovat
smazaný uživatel

Dopředu je právě použitelný moc dobře. Dneska určitě útočnější z obou beků.

Reagovat
Mercury

To se mi nezdá, u něj končí tolik akcí až to není pěkné. Finální přihrávky, centry do vápna, to bych rozhodně neoznačil za jeho silné stránky. Souhlasím, že většinu základních věcí dělá samozřejmě dobře (jinak by nebyl kde je), ale žádná přidaná hodnota. Oproti Alvésovi ve formě slabý čajíček a jestli chceme do budoucna posilovat defenzivu, tak pro něj tam fakt nevidím místo, i když je to sympaťák. Odehrál toho už dost a fakt mě nepřesvědčuje vůbec.

Reagovat
roman1978

tak na to mám teda jiný názor. je sice aktivnější než alba, ale to protože tam zabírá hodně místa ney a don a alba se tam prostě moc nedostává. montoya těží z toho, že když tam přenesou hru, tak tam většinou nikdo není a z toho prostoru a z tolika místa, co on má, se vlastně nedostane nikdy k ničemu. pár centrů a z žádného nenašel spoluhráče. zase je ale pravda, že jsou pořád kvalitnější než většina alvesových.

Reagovat
Rssa

Nemyslím si, že by byl příšerný. Má nedostatky v osobním bránění hráčů, ale workrate ani technika mu nechybí. Sice má stejně jako Dani atribut střelba na 0, ale jinak nic tragického. Je jasné, že po Danim jsme zvyklí na jiný kalibr, ale takového hráče momentálně na RB neseženeš.

Reagovat
Mercury

První dotyk je u něj prostě problém, nevím, možná jsem jen zmlsaný techniky typu Iniesty, ale vzhledem ke hře, kterou Barcelona praktikuje je dost důlkežité aby krajní beci byli schopni kombinovat v rychlosti, tak jako Jordi nebo Dani. Nechci být zbytečně kritický, ale nevidím v něm budoucnost RB v Barce, třeba mě přesvědčí o opaku. Rád se budu mýlit, aspoň se ušetří:))

Reagovat
Rssa

Tak určitě bych si ho nechal, protože je použitelný na RB i LB a to se může hodit, když Adriano je z papíru. Nezatracuji ho, ale má před sebou ještě hodně práce, aby odstranil slabiny. Pozitivní pro mě je to, že nedostatky má odstranitelné a přednosti těžko naučitelné. Zápasová praxe a bude ještě lepší. Dneska celkem fajn i v obraně, to před pár zápasy nebylo.

Mnoho lidí nadávalo loni i na Bartrabauera a letos úplně vyměněný.

Reagovat
Rssa

...Tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

co to hraje ten villareal dopiči ? ....usraný až na střechu, na to se nedá koukat....a jak sem se na tenhle šlágr těšil....

Reagovat
valloire

máš remízu nebo 3,5+ ?

Reagovat
smazaný uživatel

2,5.....

Reagovat
valloire

to daj...

Reagovat
smazaný uživatel

prvních 15min druhýho poločasu bude zas 10x - Pique - Bartra - Montoya - Bartra - Pique - Alba - Pique - Song - Pique...často už mě to prostě sere..k čemu to jako je ? Chápu jednou, dvakrát z kraje zápasu, aby si každej hráč "osahal" balon, ale v třetině hry, kdy vidim že to soupeře stejně nevytáhne dál než na konec jejich půle, tak to je prostě k hovnu...

Reagovat
smazaný uživatel

před vápnem to chápu...vyčkávaj házenkářskym způsobem a hledaj skulinku v dvojzdi, ale ne todle přihrávání si od obránce k obránci. Nebo se jim záložníci málo nabízej nebo nevim...Ale proč sou tak připosraný Villareal ? Maj bejt rádi, že tam nemaj Messiho a zkusit otevřenou hru.

Reagovat
valloire

Jejich styl...Říká se tomu ofenzivní fotbal.

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Proč na to vůbec koukáš? Messi nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych na to bez toho, že by to byla moje jediná sázka na kterou čekám nekoukal...Mě to bez něj nebaví..Možná bych mrknul 15min. jak to probíhá a kdybych viděl, že Villareal bude zalezlej v deseti bez absolutního napadání jen ve zdi, tak to vypnu...

Reagovat
smazaný uživatel

A dost - Cesc dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Montoya může jít sám do vápna a on foukne konec. Se asi čučel na hodinky.

Reagovat
smazaný uživatel

jako nikdy nepochopim, že neni ani minuta nastavení...Minutu vycákali jen na přípravě dvou, třech volnejch kopů, nehledě na prodlení než se hodí auty, než se někdo zfaulovanej zvedne...Já si prostě myslim, že by se mělo nastavovat alespoň zhruba tolik, kolik se opravdu nehraje a to by mělo bejt v každym zápase minimálně 5min za poločas.

Reagovat
Rssa

Sudí To se často nevidí, když se odpíská poločas ve chvíli, kdy si nabíhá hráč do vápna do čisté šance.

Reagovat
Mercury

Nevěřil bych, že tuhle formulku někdy použiju, ale přesně tohle se mi dnes stalo ve fifě. Čurák.

Reagovat
Rssa

No jo, reálnost až na kost.

Reagovat
smazaný uživatel

no...taky gól :D

Reagovat
smazaný uživatel

To uz je trapny. Na tomhle by mel Tata zapracovat ...

Reagovat
Rssa

Ty naše standartky....bez Messiho nejhorší útočné, i s Messim nejhorší obranné

Reagovat
smazaný uživatel

Ponorky snad poprvé zaútočily.

Reagovat
smazaný uživatel

Pískej konec!

Reagovat
smazaný uživatel

jako na obranu Bartry...todle se prostě téměř nedá bránit...Hráč v náběhu, míč mu jde na hlavu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm.. třeba nepustit toho hráče vůbec k hlavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

jak, když má 10m náběh spoza vápna ve sprintu ? tam to bylo blbě pozičně, na tom místě měl bejt mnohem větší počet barcelonskejch a vykrejvat ty možný prostory pro náběhy.

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool Villllllllllllreaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
Mercury

lidi jako ty jsou nemocí zdejších diskuzí, škoda, že se neustále objevují nové nádory

Reagovat
smazaný uživatel

A co ti na tom vadí? Každý si píše to, co se mu líbí a to je svoboda

Reagovat
Mercury

a tohle je daň za tu svobodu

Reagovat
smazaný uživatel

To, že píšeš ty? Kde je hranice toho, co se psát má a co ne, resp. co se druhým líbí a co ne?

Reagovat
Mercury

můžeš si psát co chceš samozřejmě..jen hodnotím obsah tvých příspěvků, co na tom nechápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

moc skoro gol skoda

Reagovat
valloire

něco tam spadlo

Reagovat
roman1978

Kdyby ten blb aspoň věděl, jak se píše Villarreal.

Reagovat
smazaný uživatel

HPTN

Reagovat
Kluivert9

Harry Potter Tonight?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně prosím tě nebreč. Ale to patří Romčovi.

Reagovat
roman1978

aua

Reagovat
smazaný uživatel

von mu to nacentruje do rukavic dopiče...todle nechápu !!! jsou schopný si nahrát na 50m přesně na nohu, ale neumí z klidu ze standartky trefit pozici několika metrů čtverečních, kde se nachází hlavy jeho spoluhráčů ? To samý dneska Ozil, ten ty centry tak neuvěřitelně sral...

Reagovat
Rssa

Cesc nebo Song dolů, nejlépe oba dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc je víc a víc na obtíž.

Reagovat
smazaný uživatel

cesc dolu pedro IN, Xavi za Songa zas.

Reagovat
Mercury

zas Montoya..

Reagovat
Rssa

No dobrá, já se ho zastávám a on takto. Snad ještě dneska podpoří mé argumenty...

Reagovat
roman1978

ten montoya. sakra. jasná gólovka a on čeká a čeká a čeká

Reagovat
smazaný uživatel

a montoya at de taky do pice !!!!!!!

Reagovat
Rssa

Ten Song je tak zbytečný hráč...

Dneska nedal ani jednu přihrávku dopředu, vždy jen tomu nejblíže postavenému. O nic se nesnaží, alibista.

Reagovat
roman1978

nevěřil bych, že to někdy napíšu, ale Pedro na plac-Cesc dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Typický Montoya - krásný náběh, ale dojebe to zpracováním.

Reagovat
roman1978

to si už dělají kozy?

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc k smíchu

Reagovat
valloire

Asenjo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Busquets je fenomenální hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom někdo pochybuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Leooo běž do toho City tyvole, takový spoluhráče tady v Barce ... ://// .... Já nevim, ale ten se musí tak rozčilovat jak sou neschopný teď někde u sebe doma v Argošce....přitom jestli koukal na City s Arsenalem, jako že prej City obdivuje a stejně tak Premier League, tak se musel diametrálně jinak bavit u těhle dvou zápasů.

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Leo, běž do toho City, vole.

Mě ty tvoje názory prostě baví číst.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

tak který hráče současný Barcelony teď obdivuješ ? ,) kdo tam nehraje marně kromě Messiho a Busquetse, hm ? Iniesta je dost na přesdržku poslední dobou, často simuluje a chodí nesmyslně do dvou, tří protihráčů, kdy mu ten balon většinou vezmou...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Iniesta.. ten je nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, právě že jeden z nejlepších z Barcelony....což je dost dost smutný

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi barcelonský Kenneth

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Rssa

To neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

ty zas budeš jirko barce asi slepě fandit i dyby hráli jak Slávie...to já ne...stále jim fandim, jen mě prostě hrou děsně serou, ale podle mě je to trenérem...Prostě mi chybí Pep.....Chibí mi někdo, kdo zjebe Fabregase jak přistupuje flagrantně ke hře a jak to mrví, chybí mi ten horkokrevnej trenér co to na lávce prožívá a s hráčema se umí obejmout, atd.

Reagovat
smazaný uživatel

"ty zas budeš jirko barce asi slepě fandit i dyby hráli jak Slávie...to já ne"

A přesně v tom fandění, i když tým nehraje nejlíp a nedaří se, spočívá to pravý fandovství.

Reagovat
smazaný uživatel

to chápu když jsem s tím týmem nějak spjatej, takhle na dálku fakt moc ne ,) a hlavně já fandil vždy spíš pěknýmu fotbalu a víc než Barce tak Messimu...dneska nemam v Barceloně ani jedno

Reagovat
roman1978

bartra holt není útočník

Reagovat
Rssa

Není, ale musíš uznat, že z pozice stopera je to dost zábavný hráč.

Reagovat
roman1978

to ano

Reagovat
roman1978

neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Rssa

goooooooooool

Reagovat
patas92

jooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Kluivert9

Neymar

Reagovat
Rssa

Cesc a Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis a jeho skromnost, to na nem proste zeru

Reagovat
-Carles-

Krása Tak aspoň na niečo bol Cesc dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Cescova chvíle slávy je tady. A teď si běž sednout.

Reagovat
smazaný uživatel

mel zustat v arsenalu. tohle je neskutecne plytvani jeho talentem... nic proti barce. ale tohle je hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

no teď jako by to nebyla tak geniální přihrávka Fabregase, jako spíš totální zesrání obrana Villarealu, tam byly od sebe obránci do šířky v rozpětí 3 metrů.

Reagovat
valloire

a máš to Spíš se tam zapomněl Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dyť je to pravda, ta obrana byla rozházená jak zaječí hovínka...Neřekl jsem že příhra byla špatná nebo náběh alexise, jen že větší podíl na tom má dezorganizace obrany Villarrealu.

Reagovat
Rssa

Źeru Bartrabauera

Reagovat
smazaný uživatel

Ta levá strana teď neuvěřitelně tahá.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no, ten gól Ponorky přišel moc brzo..

Reagovat
smazaný uživatel

Cescuuu, diky za centr, ale stridej prosim !

Reagovat
Rssa

Hello Mr.Pressing, welcome back

Reagovat
Rssa

Dej tam Dongou

Reagovat
-Carles-

Na tribúne.

Reagovat
Rssa

Výmluva

Reagovat
-Carles-

Sergi by mohol ísť

Reagovat
Rssa

Legenda i Asenjo

Reagovat
roman1978

wooow

Reagovat
smazaný uživatel

Asenjo, ten by se mi v Barceloně líbil

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska chytnul 3 čisté góly.

Reagovat
roman1978

tak tohle tak nějak nechápu

Reagovat
Rssa

Rozhodčí?

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný. Další žlutá za ... nic.

Reagovat
valloire

no.....za zdržování

Reagovat
Dr. Admess

Neymar, jak se zasmál s fanouškama.

Reagovat
roman1978

že by šel ten cesc fakt dolů. i když se bojím, že don

Reagovat
-Carles-

Hlúpejšiu žltú som asi ešte nevidel, za čo ju dostal?

Reagovat
roman1978

tak pojď sergi

Reagovat
-Carles-

Pique

Reagovat
smazaný uživatel

Montoya ty si takovy gay, ze to neni ani mozne.

Reagovat
smazaný uživatel

půl metru za a ten Pique si stěžuje.....tyvole

Reagovat
roman1978

montoya, já ho zabiju

Reagovat
Mercury

Bože! Neskutečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Montoya mi to dělá schválně.

Reagovat
Rssa

No dobrá, dobrá, Montoya mi to dneska obíjí o hlavu...ale zase v 90.minutě takový náběh? Až se usadí pevněji, i toto mu pujde.

Reagovat
Mercury

dá se tohle řešení situací naučit? :/

Reagovat
Rssa

Kromě rychlosti, hbitosti a dalších fyzických věcí se dá naučit skoro vše

Reagovat
Mercury

Já mám pocit, že on prostě neví co je nejlepší řešení, nevidí ho a nebo ho nevidí včas, případně je zase zbrklý. Nevím no. Ale už dost kritiky, hlavní jsou tři body a možu jít na pivo:)

Reagovat
Rssa

Jdi, jdi.

Ale zbrklost nebo špatné řešení situací se dá vyhrát časem, to snad víš

Reagovat
smazaný uživatel

Stopro. Je to o fotbalovém IQ. Jestli ho nemá vrozené, tak mu to někdo řekne. A bude mu to říkat tak dlouho, až si to uvědomí. Jsem si jist, že to v něm je. Bude dobrý. Jen teda nevím, jestli u nás ...

Reagovat
-Carles-

Montoya

Reagovat
patas92

pane bože

Reagovat
Rssa

Ty vole, to je zase bohorovenství v té obraně Na zabití

Reagovat
Rssa

wow...Neymar

Reagovat
roman1978

ney

Reagovat
-Carles-

Kurva to by bol gól

Reagovat
Dr. Admess

Co jsme dneska nedali, Messi by už měl hattrick...

Reagovat
Mercury

To jsem si taky říkal, hodně chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, Neyi

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ten gol villarealu prisiel moc skoro

Reagovat
roman1978

vím, že celtic nebo villarreal nejsou valladolid a jsou asi tak stokrát horší, ale dva zápasy a pět gólů. snad mu to vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

prej stokrát horší

Reagovat
roman1978

tak, ono to není z mé hlavy. dozvěděl jsem se totiž, že tři góly proti valladolidu jsou stokrát cennější než tři góly proti celticu. je tady totiž jeden chytrák, který to tvrdí.

Reagovat
CHONG

Krapet křeč.

Reagovat
Cizinkx

Reagovat
smazaný uživatel

nic o tomhle nemá cenu diskutovat....nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

že je někde chyba musí vidět snad každej....

Reagovat
Rssa

Zábavný zápas, ostatně s Vilarrealem vždy.

Cesc marný, po nástupu Xaviho se hra zásadně změnila a hned byl užitečnější.

Neymar sice trochu neviditelný a toulal se, ale přesto mohl mít hattrick.

Alexis výborný.

Reagovat
valloire

Škoda,dneska byli hratelný.

Reagovat
smazaný uživatel

s timhle bude Barca venku na Villarealu, Valencii, Realu, Athleticu tutově hratelná...nedivil bych se , kdyby bookmakeři po x letech dali na kurz barcy více jak 2,0 ...No, na Real určitě...jenže to zas naštěstí bude zpátky Messi...Jenže ten neuhasí tu bídnou defenzivu, ten tak možná přidá vepředu víc fíků..je to prostě voser...

Reagovat
valloire

No ale měl jsi kejdu

Reagovat
smazaný uživatel

mám to, jsem rád, ale z výkonu Barcy už ne...No a pak jsem měl ještě jeden, menší tiket (+3,5g na Arsenal, Barcu a Real - AKO), tak mě to taky jebalo že tam nepad ten čtvrtej...Ale 500 dneska zisk, jenže opět mohlo bejt o litr víc, bejt jedinýho gólu navíc Chelsea (handicap 0:1 sem měl, to samý Bayern a Arsenal City +3,5 - tu golovou prestrelku sem proste tusil ,) - a pak ze Villarreal dá gól...krásnej kurz 7,75 za kilčo, jenže Chelska hrála údržbu po druhym gólu, chvíli sem na to čuměl na streamu. Jo pak taky utek tiket city 1 , chelsea 1 a real 2 s výhrou za 300,- ..ale co, 500,- lepší než drátem do voka a teď jdu na pivo a doufám že se sejdou lidi na poker a něco si ještě přivydělám navíc v něm , když budu mít kliku

Reagovat
valloire

tady je někdo hodně hravej...

Reagovat
celeb

Hra sa zrychlila, vratil sa pressing, konecne tam bola chut hrat a chut vyhrat. Este trochu pridat striel spoza sestnastky a bude to este atraktivnejsie.

Vysledok nic-moc, ale 3 body su doma a dobre sa na to divalo.

Reagovat
-Carles-

Pekný zápas, som rád že je Ponorka opäť v prvej lige. Predvedená hra stále nie je to pravé orechové, ale po strelenom druhom góle to bola pekná jazda. Ten tým na to má, len to chce asi viac motivácie a hladovosti.

5 bodov na Real, uvidíme ako zareagujú zajtra Atléti.

Neymar > Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Bale.

Reagovat
valloire

Hierro > Puyol

Reagovat
-Carles-

Hierro = Puyol

Reagovat
valloire

no dobře to beru

Reagovat
roman1978

hierro dal asi o sto gólů víc

Reagovat
-Carles-

U stopéra zásadná informácia

Reagovat
roman1978

to je právě to, že to byl stoper a dal nějakých 140 gólů. prostě fantazie. a co se týče bránění, tak tam bych to viděl nerozhodně. i přínos pro tým.

Reagovat
valloire

Já beru jako hlavní ten přínos pro tým. V tom jsou oba stejní.

Reagovat
valloire

Zásadní ne,ale přinejmenším pozoruhodná.

Reagovat
-Carles-

To rozhodne, Hierro je v tomto fenomén. Ale to srdiečko pre klub a vodcovská povaha, v tomto boli / sú obaja narovnako.

Reagovat
valloire

Reagovat
Cizinkx

Reagovat
valloire

Zase nemá MS a ME.

Reagovat
roman1978

to ne no. na to jsem nepomyslel

Reagovat
smazaný uživatel

takze Albiol > Hierro ???

Reagovat
valloire

to zas brzdi

Reagovat
roman1978

jeden vzorec se nedá použít úplně na každý případ.

Reagovat
smazaný uživatel

ja len reagujem na to, ze podla (ne)vitazstva na MS sa neda porovnavat kvalita stoperov .. ak by Hierro hral v tejto spanielskej generacii, urcite by aj on bol majstrom sveta ..

.. ale inak suhlasim Hierro = Puyol

Reagovat
valloire

To by určitě byl. Koukám,že se na Hierro = Puyol shodnem.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, obaja su (boli) to Pani stoperi

Reagovat
Kluivert9

Hero = Puyol

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct, ale mně se ta Barca bez Messiho celkem i líbí

Reagovat
smazaný uživatel

To nie si sám, ešte treba vymeniť prechádzajúceho sa Cesca a bude to lepšie

Reagovat
Kenneth

Doufám že Peréz toho Ramose bude nějak řešit. Není prostě možný aby jsme kvůli neustálý debilitě jednoho jedince šli na Valencii s Nacho - Arbeloa . V lednu to chce na hostování nějakýho stopera.

Reagovat
Kenneth

Ten Varane se má vrátit kdy? Není možný aby ho zlobilo to posraný koleno pořád...

Reagovat
Ángel di María 22

Varane by se měl vrátit práve v lednu, snad už někdy na začátku.

Reagovat
Kenneth

700. pro svatýho Ikera v brance Realu v ligových utkáních.

Reagovat
Ángel di María 22

Poslední zápas byl Diego nějakej nejistej.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí super

Reagovat
LAM

Tak jsem zvědavej co dnes ukáže Vale.Sice tomu moc nevěřim ale mohli by se konečně hecnout a sebrat Atletům aspoň dva body protože už by to bylo třeba.

Reagovat
blaugrana

Celta dnes za 3 body.

Reagovat
santini

100% Valladolid je jeden z našich najobľúbenejších súperov v PD

Reagovat
smazaný uživatel

Když tady koukám,co tady přispívají někteří rádoby fandi Realu je mi zle. Já jakožto fanoušek tohoto klubu mám jednu jedinou zásadu,kterou by měl mít asi každý fanoušek kteréhokoliv klubu(alespoň tak mi to vždy bylo vštěpováno) a tu,že za svým klubem budu stát ať se stane cokoliv. Myslím to teď s veškerou objektivitou. Ale kecy typu všechno je špatně jsou tak trochu nemístný,když se podíváme o pár dní zpět,kdy jsme vyklepli Gala v 10ti a diskuze se zde hemžila jen optimismem. Umění je zachovat optimismus v době pesimismu. Jenže to je tak trochu sci-fi,chtít tohle po lidech v ČR. Neříkám,že všichni. Ale většina z vás( a všichni,kdo umí číst,ví o kom se mluví ) nemá s fanouškama nic společnýho. Maximálně jste kritici,nebo se zajímate o fotbal,ale s láskou ke klubu to nemá nic společnýho. Proto Kennethe a další leča..pište sem svoje názory,svoje vize atd.,ale už zde prosím nikdy nezmiňujte to,že fandíte Realu Madrid. Protože mne jako fanouška to uráží.

Reagovat
culé

A to platí všeobecne, nie len pre Real.

Reagovat
madridcan

A vas ich je tiez kopec.

Reagovat
culé

Všade sa nájdu, v úspešnejších kluboch však viac.

Reagovat
madridcan

Pekne napisane

Reagovat
valloire

Reagovat
Kenneth

Reagovat
valloire

si lečo

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že máš pravdu. Fanoušek se nepozná podle toho, že svému klubu věří v každé chvíli, ale podle toho, jestli za svým klubem stojí v každé chvíli. Nechápu, co by měl klub z toho, že by jeho fandové slepě věřili v nějaké vzdušné zámky.

Dál nechápu, proč by měla velikost fanouška být měřena tím, že si DOVOLÍ kritizovat svůj vlastní klub. Naopak - fanda, který je schopný svůj klub trefně zkritizovat, je pro klub daleko prospěšnější, než nějaké hejno kachen, které bude kejhat optimistické kraviny. Pokud fanda něco na svém klubu kritizuje, je vidět, že mu na klubu záleží a chce pro klub to nejlepší. A proč by měl fanda fandit i tomu, co se mu nelíbí a co si myslí, že je pro klub špatné? To není fanda, ale ovce.

Ale co ti musím podpořit, to je místní kolorit přecházení z bezbřehého optimismu do bezútěšných stavů deprese. Na tohle je Kenneth opravdu expert.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já se zde ani žádné pravdy nedožaduju,jen říkám svůj názor. To,že mi dva lidi dají palec neznamená,že mám pravdu. Navíc vidíš můj příspěvek moc černobíle. Já tam nic o slepých ovcích nepíšu,proto je tam ta věta o objektivitě. Já neříkám,že je kritika špatná,jen by měla být na místě. A pokud ti příjde kritika některých uživatelů trefná,tak se naše názory zase rozchází. Kritika je správná věc,i pro fanouška,protože bez ní by se klub nikam neposunul,ale měly by se hledat i pozitivní věci na špatným výkonu.

Je fakt,že z mýho prvního příspěvku to šlo pochopit špatně - ovcovitě.

Reagovat
blaugrana

Dopiše už aj. Dneska musí zrovna celta hrať hovno.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele