Primera Division - preview 16. kola

18.12.2010, 09:03, aktualizováno 20.12.2010, 08:42
Previews
Šestnácté kolo španělské ligy ukončí zápas Santanderu s Herculesem. Oba týmy nyní nejsou bezprostředně ohroženy sestupem, přesto chtějí bodovat. Domácí jsou aktuálně patnáctí, Hercules je o tři příčky výš.
Racing Santander - Hércules CF  (pondělí 21:00)
V tradiční pondělní dohrávce španělské nejvyšší soutěže se proti sobě tentokrát postaví celky Racingu Santander a Herculesu. Jedná se o souboj dvou celků ze spodní poloviny tabulky a lépe jsou na tom momentálně hosté z Herculesu, kteří mají o bod více. Favoritem zápasu však bude domácí Racing, který hraje v posledních týdnech ve veliké pohodě.

V rámci 15. kola byly oba týmy úspěšné. Hercules doma přivítal Málagu a po velmi přesvědčivém výkonu zvítězil vysoko 4:1. Racing se ve velmi těžkém utkání představil na půdě Mallorcy a jako teprve druhý tým v sezóně dokázal ostrovní tým na jeho hřišti vyloupit a zvítězil 1:0.

Trenér Herculesu Esteban Vigo má značné problémy se sestavou a absentuje mu hned několik hráčů základní sestavy. Kvůli kartám nemůže v zápase nastoupit Nelson Valdez, Royston Drenthe, Abraham Paz a Noe Pamarot. Na marodce je potom Tiago Gomes, Javier Farinos a Olivier Thomert. Je tak dost možné, že bude muset Vigo sáhnout do dorostu a postavit nějaké mladé hráče.

I přes všechny absence však Vigo věří v úspěch na hřišti Racingu a v zisk tří bodů. Hercules se v letošní sezóně postaral zatím o největší senzaci a dokázal vyhrát třeba na Nou Campu v poměru 0:2. Na hřištích soupeře tak hraje velmi dobře a body získává jak doma, tak venku. "Sice se nemůžeme spolehnout na nějaké hráče ze základní sestavy, ale věřím, že náhradníci chytnou svou šanci a předvedou kvalitní výkon, díky kterému získáme tři body," řekl Vigo.

"Na začátku sezóny jsme si řekli, že budeme o Vánocích na klidné pozici a pokud toto můžeme potvrdit, musíme v Racingu uspět. Nyní jsme pět bodů nad sestupovým pásmem a osm bodů zní mnohem lépe. Za poslední rok jsme se zlepšili v mnoha ohledech a jsem rád, že dokážeme držet krok s ostatními celky z Primera Division," pokračoval Vigo.

Racingu chyběl dlouhou dobu jeden z klíčových mužů Oscar Serrano, který se však v minulém kole vrátil a hned pomohl svému týmu k vítězství. Vítězný gól na hřišti Mallorcy totiž vstřelil on a dokonce v 90. minutě. Vigo zdůraznil tohoto muže jako klíčového z celé sestavy Racingu. "Oscar je vynikající fotbalista a do bývalé formy se dostal velmi rychle. Základem našeho úspěchu bude rozhodně pohlídat jeho výpady. Pak můžeme uspět," dodal Vigo.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.35 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Real Zaragoza  (neděle 17:00)
Reyno de Navarra dnes navečer hostí veledůležitý záchranářský duel mezi ve spodních patrech tabulky se pohybující a sestupem ohroženou Osasunou s nejhorším týmem letošního ročníku, Realem Zaragoza. Pro oba tábory představuje duel velice důležitý zápas, od něhož očekávám velice urputnou a taktickou bitvu. Vyvedou mě obě mužstva z omylu?

Měl-li bych charakterizovat herní styl obou mužstev, jde více než o technicky vyzrálé a šikovné hráče spíše o bojovníky a válečníky, kteří se neobávají kdejakých šrámu a velice často hrají soupeřům na tělo. Samozřejmě nelze v tomto ohledu paušalizovat a házet všechny do jednoho pytle, stejně tak nelze srovnávat ryze silový fotbal Los Manos s mírně technickým herním stylem Rojillos.

Právě Rojillos neprožívají nejlepší část sezóny, ale předchozí nepříznivé výsledky jsou spíše dány jejich obtížností, než zásadní ztrátou formy. V malém baskickém derby proti Athleticu Osasuna prohrála brankou ze závěru utkání, aniž by si ztrátu za svůj výkon zasloužila. Výsledek utkání s Barcou netřeba sálodlouze komentovat, ačkoliv je třeba si přiznat, že Osasuna vysloveně nepropadla.

Krásný večer pak prožila jedenáctka José Antonia Camacha minulý týden ve Valencii, kde ještě o poločase prohrávala 1:3, ale nakonec utkání senzačně a hlavně zaslouženě vyrovnala. Právě tento výsledek dodal mužstvu potřebné sebevědomí, které je třeba zužitkovat v utkání se Zaragozou, jejíž dlouhodobá forma je katastrofální, což stvrzuje zisk pouhopouhých dvou bodů v posledních pěti kolech.

Pochybnosti panují nad startem střelce s vlhkým střelným prachem Waltera Pandianiho, stejně tak u Damíy. Do hry pak určitě nezasáhnou opora ofenzívy Javi Camuñas a Rúper. Na straně hostí bude nedávno přijatý renomovaný mexický lodivod Javier Aguirre, jenž před zápasem novinářům sdělil, že by se rád dočkal prvního vítězství, postrádat Lanzara a Gabiho kvůli disciplinární stopce, pochybnosti panují pak nad startem Florenta Sinama-Pongolleho a Edmílsona. Osobně favorizuji domácí celek, který by se díky posunu tabulkou mohl pomalu a jistě připravovat na klidné vánoční svátky prožité ve středu tabulky.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.35 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Almería - Getafe CF  (neděle 17:00)
V dalším nedělním zápase 16. kola La Ligy přivítá trápící se Alméria na svém hřišti Getafe, které se v posledních zápasech znovu herně i výsledkově zvedlo. Nachází se tak na sedmém místě tabulky a má o celých deset bodů více než Alméria, která je až sedmnáctá. Díky těmto faktům je Getafe favoritem zápasu.

Alméria už se topila na sestupových pozicích, ale v minulém kole se postarala o obrovské překvapení, když dokázala vyhrát 1:3 na hřišti favorizované Sevilly. Díky tomuto vítězství se vyšvihla o skóre na nesestupovou příčku. I tak však bude muset zejména v domácích zápasech zabrat a je více než jasné, že bude do konce soutěže bojovat o záchranu.

Getafe je v rozdílné situaci. Doma válcuje jednoho soupeře za druhým a drží si umístění v horní polovině tabulky. Naposledy to odnesl třetí Villarreal, který na Getafe nedokázal vyzrát ani ve své famózní formě a prohrál 1:0.

Trenér Almérie José Luis Oltra doufá, že jeho svěřenci naváží na výkon proti Seville a podaří se jim v domácím zápase s Getafe bodovat. Oltra převzal Almérii po Juanmu Lillovi po nedávné porážce Almérie v poměru 0:8, kterou utržila od Barcelony. Od té doby se novému kouči poměrně daří a Alméria šla herně nahoru.

"Musíme z domácího stadionu Mediterraneo vytvořit pevnost a získávat hlavně domácí body. Jen tak se můžeme bez problémů zachránit. Poté můžeme myslet na vyšší příčky. Vítězství nad Getafe by nám zajistilo před zimní přestávkou šestnáctibodový zisk, což by pro nás v současné situaci bylo příznivé," řekl Oltra.

V týdnu odehrálo Getafe také poslední utkání skupinové fáze Evropské ligy a doma dokázalo porazit švýcarský Young Boys. Bohužel pro ně už to nic neřešilo a i přes vítězství skončilo Getafe v tabulce na třetím místě a v pohárové Evropě tak v letošní sezóně končí.

Hostující trenér Michel šetřil v zápase proti Young Boys některé klíčové hráče, protože jeho borci už neměli šanci na postup. I přesto se zranění jednoho z klíčových hráčů nevyhnul. Chybět bude obránce Cata Díaz, který si zlomil nos. To by však měla být jediná výraznější absence na obou stranách a oba celky tak nastoupí téměř v kompletních sestavách.

Michel také vystoupení v Evropské lize okomentoval. "Je to pro nás samozřejmě zklamání, že se nám nepodařilo postoupit z hratelné skupiny, ale musíme se na to dívat pozitivně. V lize se nám znovu daří a není žádný důvod, proč bychom Evropu nemohli hrát také příští sezónu," řekl Michel.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.25 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Málaga CF - Atlético Madrid  (neděle 19:00)
Obhájce titulu v Evropské lize padl již v základní skupině. Atlético Madrid nedokázalo zvítězit v Leverusenu a s evropskými poháry se letos nadobro loučí, i proto se tak bude moci soustředit na soutěž domácí, kde jí dnes večer čeká bitva se sestupem vážně ohroženou Málagou.

Právě andaluský celek střídá vynikající výkony a výsledky s naprostými propadáky. Zatím poslední kolo představilo stinnou stránku klubu, který dostal nakládačku na půdě Hérculesu, kde sice hodinu hry držel s dobře hrajícím nováčkem soutěže krok, ale posléze propadl v obraně a dostal čtyři branky, které rozhodly o výsledku utkání.

Atléticu Madrid se dařilo obstojněji, neboť dokázalo doma zaslouženě zvítězit proti matnému a nikterak nebezpečnému Deportivu La Coruña. Dvoubrankové vítězství zařídil Sergio Agüerro, jehož výkony mají narozdíl od svého kolegy Diega Forlána vzestupnou tendenci, jsou mač od mače lepší a lepší.

Právě výkony nejlepšího muže letošního fotbalového šampionátu dělají mnoha fanouškům vrásky a nevrhají na uruguayského kanonýra dobré světlo. Diego dle mého mínění potřebuje impuls, jímž mám na mysli dva, tři povedené a na branky bohaté zápasy. Zápas proti defenzivně nikterak vyzrálé Málaze by mohl být prvním z nich.

Málaga potřebuje před koncem kalendářního roku zlepšit svou pozici a uhrát alespoň čtyři body, aby se před předělem soutěže dostala z bezprostředního a svazujícího ohrožení. V duelu proti Atléticu by mu mohla k bodům pomoci i nejsilnější možná jedenáctka. Mimo hru jsou pouze Kid Stadsgaard a Seba Fernandez. Velké pochybnosti panují nad startem stopera Weligtona.

Na druhé straně nejsou hlášeny žádné absence, do hry by se tak měl dostat i José Antonio Reyes, který nestartoval v Leverkusenu. Atlético Madrid je velkým favoritem utkání, což by mělo potvrdit a vyzvednout si v Andalusii tři body.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.25 - 3.35 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - Sevilla FC  (neděle 21:00)
V předvečer Vánoc odehraje 16. kolo španělské La Ligy a jedním z jeho trháků bude střet Realu a Sevilly. Bílý balet stále stíhá Barcelonu, každopádně ho na domácí půdě čeká vždy tvrdý soupeř z Andalusie. Sevillané jedou do Madridu s cílem napravit sérii rozporuplných výsledků.

Diváky čeká jeden z klasických zápasů španělské Primera División. Sevilla je týmem, který vstřelil na Ikeru Casillasovi hned po Barceloně nejvíce gólů. Domácí zase vyhráli před vlastním publikem jedenáct zápasů v řadě.

Trenérovi Mourinhovi bude stále chybět Kaká, který však už trénuje s mužstvem, Gago a pro žluté karty i Marcelo a Xabi Alonso. Ze zranění se naopak vyléčil Sergio Ramos a rovněž v pořádku je Khedira.

V brance bude chytat Casillas, před ním se seřadí obranná čtveřice zprava Ramos - Pepe - Carvalho - Arbeloa. Ve středu zálohy budou hrát Khedira a Lass, před nimi útočné trio Ronaldo - Ozil - Di María a na hrotu Benzema.

Zánovní kouč Sevilly Manzano na Real umí, jak dokázal v barvách Mallorcy. Přesto bude postrádat Kanoutého, Perottiho i Navase. Na madridský trávník vyběhne sestava ve složení Palop v brance, Fazio a Cáceres na stoperu, Dabo s Fernandem Navarrem na becích. Africká dvojice Romaric a Zokora se představí v úloze středních záložníků. Na křídlo se ke Capelovi vysune Konko, na spojce nastoupí Renato a na špici ofenzívy pak Luis Fabiano.

Utkání mezi Realem a Sevillou začne ve 21.00 CET a řídit ho bude Clos Gómez.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.18 - 6.75 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Athletic Bilbao  (sobota 18:00)
Levante bylo před sezonou pasováno do role jasného kandidáta na sestup, po patnácti kolech je ale s průměrem jednoho získaného bodu na utkání šestnácté. Athletic je na tom lépe, chtěl by ovšem být výše...

Hosté před týdnem skolili silný Espanyol a jsou osmí s jenobodovým mankem na šesté Atlético, ztráta na čtvrtý Espanyol je šestibodová. Athletic je silný doma, kde získal osmnáct bodů, venku je to podstatně horší a s bilancí 1-1-5 je čtvrtým nejhorším týmem soutěže.

"Venku se nám nedaří a tu šňůru chceme ukončit co nejdříve. Pokud chceme hrát o Evropu, musíme vyhrávat i na hřištích soupeřů. Snad se nám to podaří v sobotu," doufá mladíček Iker Muniain.

"Na čele tabulky je to hodně vyrovnané a jedna výhra vás může posunout o několik příček. Když porazíme Levante, uděláme další krok směrem k pohárové Evropě a to by bylo báječné," dodává.

V sestavě baskického klubu by neměli chybět Fernando Llorente a Fernando Amorebieta, kteří si v týdnu během tréninku přivodili drobnější zranění. Hrát naopak nebude Koikili.

Levante z posledních čtyř zápasů získalo sedm bodů, před týdnem potvrdilo jedním bodem v Gijonu výhru nad Atléticem. Duel s klubem z Bilbaa je prestižní především pro Asiera Del Horna, který za Athletic hrál před odchodem do Chelsea a poté se do něj ještě jednou vrátil na hostování.

"Ve druhé polovině sezony to je a bude vyrovnané. My se budeme muset soustředit na sebe, ne na naše soupeře," říká Del Horno.

Nejlepší střelec Levante Felipe Caicedo má zdravotní problémy a jeho start je nejistý, podobně je na tom i Juanfran, jinak má kouč Luis Garcia k dispozici kompletní sestavu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 3.20 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo La Coruña - Sporting Gijón  (sobota 18:00)
La Coruňa prožila hrůzostrašný vstup do sezóny, už se ale začíná pomalu zvedat a ráda by co nejrychleji zamířila do poklidného středu tabulky. V nadcházejícím kole může k tomuto cíli udělat další důležitý krok, doma totiž přivítá předposlední Gijón a podle předpokladů by měla vyhrát.

Z posledních sedmi zápasů brala La Coruňa hned čtyřikrát výhru a poskočila tak v tabulce na klidnější třináctou příčku. Od pásma sestupu jí ale dělí pouhé čtyři body, proto rozhodně nemůže usnout na vavřínech a musí i nadále tvrdě makat.

Velkou část svých bodů letos La Coruňa uhrála na domácí půdě, což bude chtít potvrdit i tentokrát, kdy je mírným favoritem. V posledních čtyřech vzájemných střetnutích ale nikdy nedokázala Gijón porazit, hned třikrát dokonce prohrála. Má tedy co napravovat.

Sporting se letos neuvěřitelně trápí. Vždyť v patnácti kolech zatím dosáhl na vítězství jen ve dvou případech, a proto není žádným překvapením, že okupuje v tabulce až předposlední místo, které drží s pouhými jedenácti body na svém kontě. Hůř je na tom už jen Zaragoza.

Poslední vítězství Gijónu přišlo v sedmém kole, kdy zdolal Sevillu, od té doby se s ním ale táhne nepříjemná krize. Sice během té doby sehrál i těžké duely s Realem Madrid nebo Villarrealem, ovšem ani proti hratelným soupeřům si nevedl o moc lépe. Doma podlehl Realu Sociedad, s Levante pro změnu uhrál jen remízu.

"Už jsme skutečně hodně dlouho nevyhráli, což začíná být znepokojující. Někteří hráči cítí, že hrají pod tlakem," připustil kouč Sportingu Manuel Preciado. Proti Deportivu si ale hosté věří a chtějí konečně ukončit sérii bez vítězství.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.10 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - RCD Mallorca  (sobota 18:00)
Villarreal v minulém kole fatálně selhal na půdě Getafe, kde se mu nepodařila zužitkovat více než poločasová přesilovka a kde prohrál kvůli pozdní brance Juana Ángela Albína. Tentýž výsledek a podobné překvapení bylo k vidění na Estadio Iberostar v Palmě, kde domácí Mallorca brankou střídajícího navrátilce do sestavy Racingu Santander Óscara Serrana podruhé v sezóně doma padla.

Mallorca přiletěla do castellónského distriktu s cílem obrat favorita utkání a zároveň jednoho z největších pohárových adeptů, kterému přísluší prozatímní třetí místo v šampionátu. To však striktně odmítá objev letošní sezóny Juan Carlos Garrido: "Jediná věc, která mě zajímá, jsou tři body, díky nimž se udržíme na třetím místě. Mallorca prožívá dobrou sezónu a víme, že se budeme muset hrát v rychlém tempu, pokud chceme získat tři body," myslí si mladý lodivod, který prožívá nejúspěšnější období své kariéry.

Jednačtyřicetiletý trenér mužstvu velice pozvedl laťku, však na domácím trávníku zvítězilo v posledních jednadvaceti utkáních osmnáctkrát. Venkovní bilance sice není stejně skvostná, i tak dobré výsledky drží Villarreal v nejvyšších patrech tabulky.

"Právě teď nás chce každý tým porazit, protože jsme na třetí příčce tabulky. Mallorca má skvělý tým, který hraje velice dobře venku jako doma. Bude to velice nepohodlný soupeř, proti kterému budeme muset ukázat to nejlepší z nás. My chceme jedině vítězství, které nám pomůže být třetí na konci sezóny," řekl před zápasem odhodlaně brankář Diego Lopéz, který opět patří mezi nejlepší hráče mužstva.

Michael Laudrup se bude muset obejít bez Ayozeho a Sergia Tejery, jeho oponent je bez Carlose Marcheny, který bude kvůli zranění mimo jeden celý měsíc. Villarreal i Mallorca by neměli nastoupit bez větších opor, nastoupí takřka v plné polní. Očekává se atraktivní, ofenzivní podívaná plná branek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.68 - 3.60 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - FC Barcelona  (sobota 20:00)
Jeden z nejtěžších zápasů podzimu před sebou má Barcelona. Espanyol je letos hodně silný a proti svému městskému rivalovi se vždy dokáže vyhecovat, což bude chtít potvrdit i v sobotu večer...

S Espanyolem se nepočítalo do boje o evropské poháry, po patnácti kolech je ale čtvrtý a na pátou Valencii má k dobru tři body. A mohlo to být ještě lepší, před týdnem vedl v Bilbau, domácí Athletic ale po změně stran stav otočil a na konto barcelonského klubu tak připsal pátou letošní porážku.

"Messi je v současné formě nejlepší na světě stejně tak, jako ve své době byli Maradona a Pelé. A Barcelona je po statistické stránce jedním ze dvou nebo tří nejlepších klubů historie, možná vůbec tím nejlepším," uvědomuje si domácí kouč Mauricio Pochettino, jak náročný úkol před sebou má jeho tým.

Espanyol je v posledních letech jediným klubem Primera Division, který dokáže Barcelonu pravidelně obírat o body. Poslední vzájemné měření sil skončilo remízou 0:0, z posledních osmi ligových zápasů pak Espanyol prohrál jenom dva.

Domácím budou chybět Ivan de la Pena, Ernesto Galan a Felipe Mattioni, hrát pak možná nebudou ani Manu Molina a Javi Lopez.

Barcelona je znovu tím suverénem z loňské a předloňské sezony a už dala zapomenout na domácí porážku od Herculesu a remízu s Mallorkou. V Primera Division sbírá jenom výhry, poslední čtyři zápasy dokonce vyhrála při skóre 21:0.

"Tohle je jeden z nejsložitějších a nejkomplikovanějších zápasů roku, stejně jako v předchozích letech. Očekáváme hodně náročné utkání, ale máme velkou motivaci a půjdeme si pro výhru," slibuje brankář Victor Valdes.

"Zlepšili se ve spoustě věcí. Dobře napadají a hrají daleko lépe po taktické stránce. Hrají dobrý fotbal, mnohem lepší než dříve," dodává.

Barcelona se včera dozvěděla jméno svého osmifinálového soupeře v Lize mistrů a znovu změří síly s Arsenalem, jemuž loni vystavila stop po remíze 2:2 a domácí výhře 4:1. Proti Espanyolu zřejmě nenastoupí Jeffren a Gabriel Milito.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 11.00 - 5.25 - 1.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Sociedad - Valencia CF  (sobota 22:00)
Real Sociedad minulý týden nepřekvapil a nešokoval španělský fotbalový svět a neodvezl si body z Camp Nou, ba naopak dostal solidní nakládačku, kterou by rád odčinil v domácím utkání s valencijskými Netopýry. Ti mají velmi dobrou formu, ovšem proti výborně hrající Erreale to nebudou mít jednoduché.

Hosté přijíždějí na moderní stadion do San Sebastianu po velice neúspěšném domácím vystoupení proti Osasuně, která dokázala na dosluhující Mestalle získat bod, přičemž ještě o poločase prohrávala 3:1. Valencii se doma nedaří podle představ, po Mallorce a Zaragoze je remíza s Osasunou další ztráta, která může Emeryho svěřence stát hřejivé třetí místečko, které v současnosti znamená něco jako titul. Ani Valencie tedy nevstupuje do utkání v optimálním rozpoložení.

Speciální příchuť bude mít zápas pro rodáka ze San Sebastianu, který si to však zadal s úhlavním konkurentem Athleticem Club: "Bude to velice těžké utkání. Oni hrají dobře, na vysoké úrovni, zejména pak na Anoetě, což je velice komplikované zázemí, kde budeme muset udělat všechno správně, abychom zvítězili. Musím ukázat nejlepší verzi Valencie, abychom porazili tým, který se letos vrátil tam, kde si zaslouží být," řekla střelecká opora Valencie.

Martin Lasarte má k dispozici kompletní jedenáctku se všemi oporami a vstoupí do utkání v nejlepší možné sestavě. Valencie se bude muset obejít bez Évera Banegy, kterého trápí problémy s kotníkem. Mimo hru jsuou dále Alejandro Domínguez, Mehmet Topal, Tino Costa, David Albelda a Miguel Angel Moya. Marodka je skutečně veliká, a tak Emeryho svěřenci nastoupí ve velice okrojované sestavě. I přesto chtějí na Anoetě uspět.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 3.30 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona15131146:840
2.Real Madrid15122138:1238
3.Villarreal CF1593327:1330
4.Espanyol Barcelona1591517:1728
5.Valencia CF1574422:1825
6.Atlético Madrid1572624:1923
7.Getafe CF1572623:2023
8.Athletic Bilbao1571723:2622
9.Real Sociedad1571721:2422
10.RCD Mallorca1563615:1721
11.Sevilla FC1562721:2620
12.Hércules CF1553718:2218
13.Deportivo La Coruña1545612:1817
14.Racing Santander1552813:2317
15.CA Osasuna1544715:2016
16.Levante UD1543817:2415
17.UD Almería1527613:2213
18.Málaga CF15411020:3213
19.Sporting Gijón1525812:2311
20.Real Zaragoza1516814:279

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (384)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele