Primera Division - preview 16. kola

18.12.2010, 09:03, aktualizováno 20.12.2010, 08:42
Previews
Šestnácté kolo španělské ligy ukončí zápas Santanderu s Herculesem. Oba týmy nyní nejsou bezprostředně ohroženy sestupem, přesto chtějí bodovat. Domácí jsou aktuálně patnáctí, Hercules je o tři příčky výš.
Racing Santander - Hércules CF  (pondělí 21:00)
V tradiční pondělní dohrávce španělské nejvyšší soutěže se proti sobě tentokrát postaví celky Racingu Santander a Herculesu. Jedná se o souboj dvou celků ze spodní poloviny tabulky a lépe jsou na tom momentálně hosté z Herculesu, kteří mají o bod více. Favoritem zápasu však bude domácí Racing, který hraje v posledních týdnech ve veliké pohodě.

V rámci 15. kola byly oba týmy úspěšné. Hercules doma přivítal Málagu a po velmi přesvědčivém výkonu zvítězil vysoko 4:1. Racing se ve velmi těžkém utkání představil na půdě Mallorcy a jako teprve druhý tým v sezóně dokázal ostrovní tým na jeho hřišti vyloupit a zvítězil 1:0.

Trenér Herculesu Esteban Vigo má značné problémy se sestavou a absentuje mu hned několik hráčů základní sestavy. Kvůli kartám nemůže v zápase nastoupit Nelson Valdez, Royston Drenthe, Abraham Paz a Noe Pamarot. Na marodce je potom Tiago Gomes, Javier Farinos a Olivier Thomert. Je tak dost možné, že bude muset Vigo sáhnout do dorostu a postavit nějaké mladé hráče.

I přes všechny absence však Vigo věří v úspěch na hřišti Racingu a v zisk tří bodů. Hercules se v letošní sezóně postaral zatím o největší senzaci a dokázal vyhrát třeba na Nou Campu v poměru 0:2. Na hřištích soupeře tak hraje velmi dobře a body získává jak doma, tak venku. "Sice se nemůžeme spolehnout na nějaké hráče ze základní sestavy, ale věřím, že náhradníci chytnou svou šanci a předvedou kvalitní výkon, díky kterému získáme tři body," řekl Vigo.

"Na začátku sezóny jsme si řekli, že budeme o Vánocích na klidné pozici a pokud toto můžeme potvrdit, musíme v Racingu uspět. Nyní jsme pět bodů nad sestupovým pásmem a osm bodů zní mnohem lépe. Za poslední rok jsme se zlepšili v mnoha ohledech a jsem rád, že dokážeme držet krok s ostatními celky z Primera Division," pokračoval Vigo.

Racingu chyběl dlouhou dobu jeden z klíčových mužů Oscar Serrano, který se však v minulém kole vrátil a hned pomohl svému týmu k vítězství. Vítězný gól na hřišti Mallorcy totiž vstřelil on a dokonce v 90. minutě. Vigo zdůraznil tohoto muže jako klíčového z celé sestavy Racingu. "Oscar je vynikající fotbalista a do bývalé formy se dostal velmi rychle. Základem našeho úspěchu bude rozhodně pohlídat jeho výpady. Pak můžeme uspět," dodal Vigo.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.35 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Real Zaragoza  (neděle 17:00)
Reyno de Navarra dnes navečer hostí veledůležitý záchranářský duel mezi ve spodních patrech tabulky se pohybující a sestupem ohroženou Osasunou s nejhorším týmem letošního ročníku, Realem Zaragoza. Pro oba tábory představuje duel velice důležitý zápas, od něhož očekávám velice urputnou a taktickou bitvu. Vyvedou mě obě mužstva z omylu?

Měl-li bych charakterizovat herní styl obou mužstev, jde více než o technicky vyzrálé a šikovné hráče spíše o bojovníky a válečníky, kteří se neobávají kdejakých šrámu a velice často hrají soupeřům na tělo. Samozřejmě nelze v tomto ohledu paušalizovat a házet všechny do jednoho pytle, stejně tak nelze srovnávat ryze silový fotbal Los Manos s mírně technickým herním stylem Rojillos.

Právě Rojillos neprožívají nejlepší část sezóny, ale předchozí nepříznivé výsledky jsou spíše dány jejich obtížností, než zásadní ztrátou formy. V malém baskickém derby proti Athleticu Osasuna prohrála brankou ze závěru utkání, aniž by si ztrátu za svůj výkon zasloužila. Výsledek utkání s Barcou netřeba sálodlouze komentovat, ačkoliv je třeba si přiznat, že Osasuna vysloveně nepropadla.

Krásný večer pak prožila jedenáctka José Antonia Camacha minulý týden ve Valencii, kde ještě o poločase prohrávala 1:3, ale nakonec utkání senzačně a hlavně zaslouženě vyrovnala. Právě tento výsledek dodal mužstvu potřebné sebevědomí, které je třeba zužitkovat v utkání se Zaragozou, jejíž dlouhodobá forma je katastrofální, což stvrzuje zisk pouhopouhých dvou bodů v posledních pěti kolech.

Pochybnosti panují nad startem střelce s vlhkým střelným prachem Waltera Pandianiho, stejně tak u Damíy. Do hry pak určitě nezasáhnou opora ofenzívy Javi Camuñas a Rúper. Na straně hostí bude nedávno přijatý renomovaný mexický lodivod Javier Aguirre, jenž před zápasem novinářům sdělil, že by se rád dočkal prvního vítězství, postrádat Lanzara a Gabiho kvůli disciplinární stopce, pochybnosti panují pak nad startem Florenta Sinama-Pongolleho a Edmílsona. Osobně favorizuji domácí celek, který by se díky posunu tabulkou mohl pomalu a jistě připravovat na klidné vánoční svátky prožité ve středu tabulky.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.35 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Almería - Getafe CF  (neděle 17:00)
V dalším nedělním zápase 16. kola La Ligy přivítá trápící se Alméria na svém hřišti Getafe, které se v posledních zápasech znovu herně i výsledkově zvedlo. Nachází se tak na sedmém místě tabulky a má o celých deset bodů více než Alméria, která je až sedmnáctá. Díky těmto faktům je Getafe favoritem zápasu.

Alméria už se topila na sestupových pozicích, ale v minulém kole se postarala o obrovské překvapení, když dokázala vyhrát 1:3 na hřišti favorizované Sevilly. Díky tomuto vítězství se vyšvihla o skóre na nesestupovou příčku. I tak však bude muset zejména v domácích zápasech zabrat a je více než jasné, že bude do konce soutěže bojovat o záchranu.

Getafe je v rozdílné situaci. Doma válcuje jednoho soupeře za druhým a drží si umístění v horní polovině tabulky. Naposledy to odnesl třetí Villarreal, který na Getafe nedokázal vyzrát ani ve své famózní formě a prohrál 1:0.

Trenér Almérie José Luis Oltra doufá, že jeho svěřenci naváží na výkon proti Seville a podaří se jim v domácím zápase s Getafe bodovat. Oltra převzal Almérii po Juanmu Lillovi po nedávné porážce Almérie v poměru 0:8, kterou utržila od Barcelony. Od té doby se novému kouči poměrně daří a Alméria šla herně nahoru.

"Musíme z domácího stadionu Mediterraneo vytvořit pevnost a získávat hlavně domácí body. Jen tak se můžeme bez problémů zachránit. Poté můžeme myslet na vyšší příčky. Vítězství nad Getafe by nám zajistilo před zimní přestávkou šestnáctibodový zisk, což by pro nás v současné situaci bylo příznivé," řekl Oltra.

V týdnu odehrálo Getafe také poslední utkání skupinové fáze Evropské ligy a doma dokázalo porazit švýcarský Young Boys. Bohužel pro ně už to nic neřešilo a i přes vítězství skončilo Getafe v tabulce na třetím místě a v pohárové Evropě tak v letošní sezóně končí.

Hostující trenér Michel šetřil v zápase proti Young Boys některé klíčové hráče, protože jeho borci už neměli šanci na postup. I přesto se zranění jednoho z klíčových hráčů nevyhnul. Chybět bude obránce Cata Díaz, který si zlomil nos. To by však měla být jediná výraznější absence na obou stranách a oba celky tak nastoupí téměř v kompletních sestavách.

Michel také vystoupení v Evropské lize okomentoval. "Je to pro nás samozřejmě zklamání, že se nám nepodařilo postoupit z hratelné skupiny, ale musíme se na to dívat pozitivně. V lize se nám znovu daří a není žádný důvod, proč bychom Evropu nemohli hrát také příští sezónu," řekl Michel.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.25 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Málaga CF - Atlético Madrid  (neděle 19:00)
Obhájce titulu v Evropské lize padl již v základní skupině. Atlético Madrid nedokázalo zvítězit v Leverusenu a s evropskými poháry se letos nadobro loučí, i proto se tak bude moci soustředit na soutěž domácí, kde jí dnes večer čeká bitva se sestupem vážně ohroženou Málagou.

Právě andaluský celek střídá vynikající výkony a výsledky s naprostými propadáky. Zatím poslední kolo představilo stinnou stránku klubu, který dostal nakládačku na půdě Hérculesu, kde sice hodinu hry držel s dobře hrajícím nováčkem soutěže krok, ale posléze propadl v obraně a dostal čtyři branky, které rozhodly o výsledku utkání.

Atléticu Madrid se dařilo obstojněji, neboť dokázalo doma zaslouženě zvítězit proti matnému a nikterak nebezpečnému Deportivu La Coruña. Dvoubrankové vítězství zařídil Sergio Agüerro, jehož výkony mají narozdíl od svého kolegy Diega Forlána vzestupnou tendenci, jsou mač od mače lepší a lepší.

Právě výkony nejlepšího muže letošního fotbalového šampionátu dělají mnoha fanouškům vrásky a nevrhají na uruguayského kanonýra dobré světlo. Diego dle mého mínění potřebuje impuls, jímž mám na mysli dva, tři povedené a na branky bohaté zápasy. Zápas proti defenzivně nikterak vyzrálé Málaze by mohl být prvním z nich.

Málaga potřebuje před koncem kalendářního roku zlepšit svou pozici a uhrát alespoň čtyři body, aby se před předělem soutěže dostala z bezprostředního a svazujícího ohrožení. V duelu proti Atléticu by mu mohla k bodům pomoci i nejsilnější možná jedenáctka. Mimo hru jsou pouze Kid Stadsgaard a Seba Fernandez. Velké pochybnosti panují nad startem stopera Weligtona.

Na druhé straně nejsou hlášeny žádné absence, do hry by se tak měl dostat i José Antonio Reyes, který nestartoval v Leverkusenu. Atlético Madrid je velkým favoritem utkání, což by mělo potvrdit a vyzvednout si v Andalusii tři body.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.25 - 3.35 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - Sevilla FC  (neděle 21:00)
V předvečer Vánoc odehraje 16. kolo španělské La Ligy a jedním z jeho trháků bude střet Realu a Sevilly. Bílý balet stále stíhá Barcelonu, každopádně ho na domácí půdě čeká vždy tvrdý soupeř z Andalusie. Sevillané jedou do Madridu s cílem napravit sérii rozporuplných výsledků.

Diváky čeká jeden z klasických zápasů španělské Primera División. Sevilla je týmem, který vstřelil na Ikeru Casillasovi hned po Barceloně nejvíce gólů. Domácí zase vyhráli před vlastním publikem jedenáct zápasů v řadě.

Trenérovi Mourinhovi bude stále chybět Kaká, který však už trénuje s mužstvem, Gago a pro žluté karty i Marcelo a Xabi Alonso. Ze zranění se naopak vyléčil Sergio Ramos a rovněž v pořádku je Khedira.

V brance bude chytat Casillas, před ním se seřadí obranná čtveřice zprava Ramos - Pepe - Carvalho - Arbeloa. Ve středu zálohy budou hrát Khedira a Lass, před nimi útočné trio Ronaldo - Ozil - Di María a na hrotu Benzema.

Zánovní kouč Sevilly Manzano na Real umí, jak dokázal v barvách Mallorcy. Přesto bude postrádat Kanoutého, Perottiho i Navase. Na madridský trávník vyběhne sestava ve složení Palop v brance, Fazio a Cáceres na stoperu, Dabo s Fernandem Navarrem na becích. Africká dvojice Romaric a Zokora se představí v úloze středních záložníků. Na křídlo se ke Capelovi vysune Konko, na spojce nastoupí Renato a na špici ofenzívy pak Luis Fabiano.

Utkání mezi Realem a Sevillou začne ve 21.00 CET a řídit ho bude Clos Gómez.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.18 - 6.75 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Athletic Bilbao  (sobota 18:00)
Levante bylo před sezonou pasováno do role jasného kandidáta na sestup, po patnácti kolech je ale s průměrem jednoho získaného bodu na utkání šestnácté. Athletic je na tom lépe, chtěl by ovšem být výše...

Hosté před týdnem skolili silný Espanyol a jsou osmí s jenobodovým mankem na šesté Atlético, ztráta na čtvrtý Espanyol je šestibodová. Athletic je silný doma, kde získal osmnáct bodů, venku je to podstatně horší a s bilancí 1-1-5 je čtvrtým nejhorším týmem soutěže.

"Venku se nám nedaří a tu šňůru chceme ukončit co nejdříve. Pokud chceme hrát o Evropu, musíme vyhrávat i na hřištích soupeřů. Snad se nám to podaří v sobotu," doufá mladíček Iker Muniain.

"Na čele tabulky je to hodně vyrovnané a jedna výhra vás může posunout o několik příček. Když porazíme Levante, uděláme další krok směrem k pohárové Evropě a to by bylo báječné," dodává.

V sestavě baskického klubu by neměli chybět Fernando Llorente a Fernando Amorebieta, kteří si v týdnu během tréninku přivodili drobnější zranění. Hrát naopak nebude Koikili.

Levante z posledních čtyř zápasů získalo sedm bodů, před týdnem potvrdilo jedním bodem v Gijonu výhru nad Atléticem. Duel s klubem z Bilbaa je prestižní především pro Asiera Del Horna, který za Athletic hrál před odchodem do Chelsea a poté se do něj ještě jednou vrátil na hostování.

"Ve druhé polovině sezony to je a bude vyrovnané. My se budeme muset soustředit na sebe, ne na naše soupeře," říká Del Horno.

Nejlepší střelec Levante Felipe Caicedo má zdravotní problémy a jeho start je nejistý, podobně je na tom i Juanfran, jinak má kouč Luis Garcia k dispozici kompletní sestavu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 3.20 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo La Coruña - Sporting Gijón  (sobota 18:00)
La Coruňa prožila hrůzostrašný vstup do sezóny, už se ale začíná pomalu zvedat a ráda by co nejrychleji zamířila do poklidného středu tabulky. V nadcházejícím kole může k tomuto cíli udělat další důležitý krok, doma totiž přivítá předposlední Gijón a podle předpokladů by měla vyhrát.

Z posledních sedmi zápasů brala La Coruňa hned čtyřikrát výhru a poskočila tak v tabulce na klidnější třináctou příčku. Od pásma sestupu jí ale dělí pouhé čtyři body, proto rozhodně nemůže usnout na vavřínech a musí i nadále tvrdě makat.

Velkou část svých bodů letos La Coruňa uhrála na domácí půdě, což bude chtít potvrdit i tentokrát, kdy je mírným favoritem. V posledních čtyřech vzájemných střetnutích ale nikdy nedokázala Gijón porazit, hned třikrát dokonce prohrála. Má tedy co napravovat.

Sporting se letos neuvěřitelně trápí. Vždyť v patnácti kolech zatím dosáhl na vítězství jen ve dvou případech, a proto není žádným překvapením, že okupuje v tabulce až předposlední místo, které drží s pouhými jedenácti body na svém kontě. Hůř je na tom už jen Zaragoza.

Poslední vítězství Gijónu přišlo v sedmém kole, kdy zdolal Sevillu, od té doby se s ním ale táhne nepříjemná krize. Sice během té doby sehrál i těžké duely s Realem Madrid nebo Villarrealem, ovšem ani proti hratelným soupeřům si nevedl o moc lépe. Doma podlehl Realu Sociedad, s Levante pro změnu uhrál jen remízu.

"Už jsme skutečně hodně dlouho nevyhráli, což začíná být znepokojující. Někteří hráči cítí, že hrají pod tlakem," připustil kouč Sportingu Manuel Preciado. Proti Deportivu si ale hosté věří a chtějí konečně ukončit sérii bez vítězství.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.10 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - RCD Mallorca  (sobota 18:00)
Villarreal v minulém kole fatálně selhal na půdě Getafe, kde se mu nepodařila zužitkovat více než poločasová přesilovka a kde prohrál kvůli pozdní brance Juana Ángela Albína. Tentýž výsledek a podobné překvapení bylo k vidění na Estadio Iberostar v Palmě, kde domácí Mallorca brankou střídajícího navrátilce do sestavy Racingu Santander Óscara Serrana podruhé v sezóně doma padla.

Mallorca přiletěla do castellónského distriktu s cílem obrat favorita utkání a zároveň jednoho z největších pohárových adeptů, kterému přísluší prozatímní třetí místo v šampionátu. To však striktně odmítá objev letošní sezóny Juan Carlos Garrido: "Jediná věc, která mě zajímá, jsou tři body, díky nimž se udržíme na třetím místě. Mallorca prožívá dobrou sezónu a víme, že se budeme muset hrát v rychlém tempu, pokud chceme získat tři body," myslí si mladý lodivod, který prožívá nejúspěšnější období své kariéry.

Jednačtyřicetiletý trenér mužstvu velice pozvedl laťku, však na domácím trávníku zvítězilo v posledních jednadvaceti utkáních osmnáctkrát. Venkovní bilance sice není stejně skvostná, i tak dobré výsledky drží Villarreal v nejvyšších patrech tabulky.

"Právě teď nás chce každý tým porazit, protože jsme na třetí příčce tabulky. Mallorca má skvělý tým, který hraje velice dobře venku jako doma. Bude to velice nepohodlný soupeř, proti kterému budeme muset ukázat to nejlepší z nás. My chceme jedině vítězství, které nám pomůže být třetí na konci sezóny," řekl před zápasem odhodlaně brankář Diego Lopéz, který opět patří mezi nejlepší hráče mužstva.

Michael Laudrup se bude muset obejít bez Ayozeho a Sergia Tejery, jeho oponent je bez Carlose Marcheny, který bude kvůli zranění mimo jeden celý měsíc. Villarreal i Mallorca by neměli nastoupit bez větších opor, nastoupí takřka v plné polní. Očekává se atraktivní, ofenzivní podívaná plná branek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.68 - 3.60 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - FC Barcelona  (sobota 20:00)
Jeden z nejtěžších zápasů podzimu před sebou má Barcelona. Espanyol je letos hodně silný a proti svému městskému rivalovi se vždy dokáže vyhecovat, což bude chtít potvrdit i v sobotu večer...

S Espanyolem se nepočítalo do boje o evropské poháry, po patnácti kolech je ale čtvrtý a na pátou Valencii má k dobru tři body. A mohlo to být ještě lepší, před týdnem vedl v Bilbau, domácí Athletic ale po změně stran stav otočil a na konto barcelonského klubu tak připsal pátou letošní porážku.

"Messi je v současné formě nejlepší na světě stejně tak, jako ve své době byli Maradona a Pelé. A Barcelona je po statistické stránce jedním ze dvou nebo tří nejlepších klubů historie, možná vůbec tím nejlepším," uvědomuje si domácí kouč Mauricio Pochettino, jak náročný úkol před sebou má jeho tým.

Espanyol je v posledních letech jediným klubem Primera Division, který dokáže Barcelonu pravidelně obírat o body. Poslední vzájemné měření sil skončilo remízou 0:0, z posledních osmi ligových zápasů pak Espanyol prohrál jenom dva.

Domácím budou chybět Ivan de la Pena, Ernesto Galan a Felipe Mattioni, hrát pak možná nebudou ani Manu Molina a Javi Lopez.

Barcelona je znovu tím suverénem z loňské a předloňské sezony a už dala zapomenout na domácí porážku od Herculesu a remízu s Mallorkou. V Primera Division sbírá jenom výhry, poslední čtyři zápasy dokonce vyhrála při skóre 21:0.

"Tohle je jeden z nejsložitějších a nejkomplikovanějších zápasů roku, stejně jako v předchozích letech. Očekáváme hodně náročné utkání, ale máme velkou motivaci a půjdeme si pro výhru," slibuje brankář Victor Valdes.

"Zlepšili se ve spoustě věcí. Dobře napadají a hrají daleko lépe po taktické stránce. Hrají dobrý fotbal, mnohem lepší než dříve," dodává.

Barcelona se včera dozvěděla jméno svého osmifinálového soupeře v Lize mistrů a znovu změří síly s Arsenalem, jemuž loni vystavila stop po remíze 2:2 a domácí výhře 4:1. Proti Espanyolu zřejmě nenastoupí Jeffren a Gabriel Milito.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 11.00 - 5.25 - 1.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Sociedad - Valencia CF  (sobota 22:00)
Real Sociedad minulý týden nepřekvapil a nešokoval španělský fotbalový svět a neodvezl si body z Camp Nou, ba naopak dostal solidní nakládačku, kterou by rád odčinil v domácím utkání s valencijskými Netopýry. Ti mají velmi dobrou formu, ovšem proti výborně hrající Erreale to nebudou mít jednoduché.

Hosté přijíždějí na moderní stadion do San Sebastianu po velice neúspěšném domácím vystoupení proti Osasuně, která dokázala na dosluhující Mestalle získat bod, přičemž ještě o poločase prohrávala 3:1. Valencii se doma nedaří podle představ, po Mallorce a Zaragoze je remíza s Osasunou další ztráta, která může Emeryho svěřence stát hřejivé třetí místečko, které v současnosti znamená něco jako titul. Ani Valencie tedy nevstupuje do utkání v optimálním rozpoložení.

Speciální příchuť bude mít zápas pro rodáka ze San Sebastianu, který si to však zadal s úhlavním konkurentem Athleticem Club: "Bude to velice těžké utkání. Oni hrají dobře, na vysoké úrovni, zejména pak na Anoetě, což je velice komplikované zázemí, kde budeme muset udělat všechno správně, abychom zvítězili. Musím ukázat nejlepší verzi Valencie, abychom porazili tým, který se letos vrátil tam, kde si zaslouží být," řekla střelecká opora Valencie.

Martin Lasarte má k dispozici kompletní jedenáctku se všemi oporami a vstoupí do utkání v nejlepší možné sestavě. Valencie se bude muset obejít bez Évera Banegy, kterého trápí problémy s kotníkem. Mimo hru jsuou dále Alejandro Domínguez, Mehmet Topal, Tino Costa, David Albelda a Miguel Angel Moya. Marodka je skutečně veliká, a tak Emeryho svěřenci nastoupí ve velice okrojované sestavě. I přesto chtějí na Anoetě uspět.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 3.30 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona15131146:840
2.Real Madrid15122138:1238
3.Villarreal CF1593327:1330
4.Espanyol Barcelona1591517:1728
5.Valencia CF1574422:1825
6.Atlético Madrid1572624:1923
7.Getafe CF1572623:2023
8.Athletic Bilbao1571723:2622
9.Real Sociedad1571721:2422
10.RCD Mallorca1563615:1721
11.Sevilla FC1562721:2620
12.Hércules CF1553718:2218
13.Deportivo La Coruña1545612:1817
14.Racing Santander1552813:2317
15.CA Osasuna1544715:2016
16.Levante UD1543817:2415
17.UD Almería1527613:2213
18.Málaga CF15411020:3213
19.Sporting Gijón1525812:2311
20.Real Zaragoza1516814:279

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (384)

Přidat komentář
Carlos Juan Pablo

Jó, dneska by to konečně mohla být její ztráta. Doufejme.

Reagovat
Kily

mít účet někde na internetu, tak zkusim 10, případně dám 1 a na další tiket jako sólovku 0, kurzy tam jsou moc sympatické

Reagovat
Carlos Juan Pablo

No právě, nad tím už jsem taky přemýšlel, sólo 1 a 0.

Reagovat
Kily

snad se povede vymlátit všem z hlavy zápas s Osasunou a konečně vyhrát i venku, tři dny mi cosi v hlavě říká, že v San Sebastianu vyhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrate

Reagovat
smazaný uživatel

Barca vyhraje,Espanyol nemá šanci

Reagovat
vocasisko

S tím bych tak nesouhlasil, tyto zápasy bývají vždy složitější jak El Classica v poslední době. Espanyol se umí na nás vždy vzchopit a odehrát zápas sezóny. Bude to těžkej boj, bohužel to vidím na remízu, ale věřím, že se kluci vzchopí a 3 body vybojují. Přání 1:2 nebo 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten kurz na Barcu je uplne trapny

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to jeden z nejtěžších zápasů v sezone, ale věřím že získáme 3 body.

1:2 Pedro, Messi

Forca BARCA!

Reagovat
stas87

usmevne ze sa fans barcy boji viac espanyolu ako realu sociedad dneska dufam neprehra 1:1 llorente za domaci

Reagovat
vocasisko

a ty se dívíš? poslední 5 zápasů s Espanyolem

17.04.2010 Espanyol 0:0 Barcelona

12.12.2009 Barcelona 1:0 Espanyol

21.02.2009 Barcelona 1:2 Espanyol

29.01.2009 Barcelona 3:2 Espanyol

21.01.2009 Espanyol 0:0 Barcelona

a s Realem

29.11.2010 FC Barcelona 5:0 Real Madrid

10.04.2010 Real Madrid 0:2 FC Barcelona

29.11.2009 FC Barcelona 1:0 Real Madrid

02.05.2009 Real Madrid 2:6 FC Barcelona

13.12.2008 FC Barcelona 2:0 Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

ake pekne,ze si vytiahol ciiirou naaaahodou poslednych pat zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

A jake by mel vytahovat? Treba zapsay z pred padesaty lety, kdyz hovori, ze posledni zapasy ukazuji, ze Barcelona ma vetsi problemy s Espanyolem nez s Realem...

Reagovat
smazaný uživatel

Nie rovno spred sto.Narazam nato,ze ked Real Barcu zdolal tak to tam nieje.Keby Rel vyhral pred dvoma rokmi na Nou Campe 0:1,tak asi vytiahne posledne 4 zapasy...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

keby, keby...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Toto je už vážne na zamyslenie

Reagovat
vocasisko

fajn, tak čirou náhodou vytáhnu posledních 10 zápasů

13.01.2007 Espanyol - FC Barcelona 3:1

09.06.2007 FC Barcelona - Espanyol 2:2

01.12.2007 Espanyol - FC Barcelona 1:1

19.04.2008 FC Barcelona - Espanyol 0:0

27.09.2008 Espanyol - FC Barcelona 1:2

21.01.2009 Espanyol - FC Barcelona 0:0

29.01.2009 FC Barcelona - Espanyol 3:2

21.02.2009 FC Barcelona - Espanyol 1:2

12.12.2009 FC Barcelona - Espanyol 1:0

17.04.2010 Espanyol - FC Barcelona 0:0

z pohledu Barcy 3 výhry 5 remíz 2 prohry

01.04.2006 FC Barcelona - Real Madrid 1:1

22.10.2006 Real Madrid - FC Barcelona 2:0

10.03.2007 FC Barcelona - Real Madrid 3:3

23.12.2007 FC Barcelona - Real Madrid 0:1

07.05.2008 Real Madrid - FC Barcelona 4:1

13.12.2008 FC Barcelona - Real Madrid 2:0

02.05.2009 Real Madrid - FC Barcelona 2:6

29.11.2009 FC Barcelona - Real Madrid 1:0

10.04.2010 Real Madrid - FC Barcelona 0:2

29.11.2010 FC Barcelona - Real Madrid 5:0

z pohledu Barcy 5 výher 2 remízy 3 prohry

stále tam vidím ten fakt, že Espanyol je pro nás těžší soupeř, jak Real

Reagovat
smazaný uživatel

ale hned to vyzera lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

nj, vyhier mame viac .. a to je dane aj tym jakym hrame sposobom my a Espanyol.. im staci aj remiza, ale Real musi hrat na vitazstvo, preto nebolo vela tych remiz

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou kecy že se člověk i zasměje. Pokračuj.

Reagovat
indy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je mazec, když to napíšeš takhle.

To mě vede k myšlence, že je Pepek první trenér Barcelony, který si vytřel s Realem prdel pětkrát po sobě. A to postupně dvakrát s Ramosem, dvakrát s Pellem a jednou (a pořádně) s Mouřenínem.

Reagovat
smazaný uživatel

a Mou si s nim vytrel prdel v ovela dolezitejsich zapasoch

Reagovat
asskicker

tak napis tie ovela dolezitejsie zapasy, jeden je Inter-Barca kde to bolo az o 2 goly a dalsie?

ak skonci RM druhy za Barcou len vinou horsich vzajomnych zapasov napises ze si s nim Pep v tom najdolezitejsom zapase vytrel prdel?

stale dookola ten super Mou, ktory ma s FCB viac prehier ako vyhrier...

Reagovat
smazaný uživatel

nepárej se s ním. Je to ehm

Reagovat
smazaný uživatel

kedze ich v prvom zapase prevalcovali a v druhom ich skoro do nicoho nepustili tak su to 2 zapasy .. a hej, ked s Barcou prehrame aj doma a skoncime druhy tak uznam ze Guardiola ho tromfol... no a ta bilancia je taka ze José ma cez Barcu 2 postupy, a 1 krat ju predbehol v skupine.. Barca ho vyradila len raz a 1 krat pred nim skoncila v tabulke .. to jaka dolezita bude ta nedavna prehra sa este uvidi

Reagovat
asskicker

prevalcovali

Prevalcoval FCB naposledy Real ked doma vyhral 4:1 ale urcite nie Inter, ktory mal za cely zapas 5 sanci z ktorych dal 3 goly....a vyhral len o 2 goly, to ze bol v zapase lepsi nikto nepopiera, ale urcite to nebolo ziadne valcovanie...az Murinho porazi barcu o 5 golov potom to bude prevalcovanie

Reagovat
smazaný uživatel

pozri si ten zapas este raz.. alebo aspon zostrihy.. Inter tam mal ovela viac sanci.. ci uz pred golom Barcy alebo potom.. mohlo to byt aj viacej.. Barca ta mala nejake 3 vecsie sance a dala 1 gol... no a ten vysledok 5:0 by som neprecenoval, dva zlepene goly na zaciatku by zlozili aj Barcu, a ked este padol treti, ktory zavanal offsidom tak sa vlastne prestalo hrat..

Reagovat
asskicker

ja som ten zapas videl, a Inter tam mal 5 tutoviek, Barca 3, tak isto ako to mohlo skoncit 5:0 pre Inter to mohlo byt aj 2:0 pre Barcu, proste to ziadny valec nebol, boli jasne lepsi ale zo zapasom FCB-RM 5:0 sa to zrovnavat neda ani v najmensom, tam Barca mala sance, tu RM nemal ani jednu...

A jak neprecenoval...keby vyhral Murinho tak by zas bolo ako to na Barcu vie a pod....Barca mu dala priucku aku este v zivote nedostal...a zavanla offsidom? tak o 10 cm, a to sa ma stale pustat nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Milito tam mal za stavu 0:0 nejake 2 tutovky ked sa dostal za Alvesa a z uhla netrafil branu, dalej Luciova hlavicka tesne po gole Barcy, Sneijderovo posmyknutie v 16ke ked isiel nahravat Balotellimu, ktory by uz daval do prazdnej, ked este priratame tie 3 goly tak je to tutoviek aspon 7... a hej Barca bola proti Realu este lepsia, ale pockajme si ked tam bude Mourinho nejaky ten rok ako v Interi.. predsa len po par mesiacoch nikto necaka zazraky.. mohli sme to v Clasicu aj betonovat, ale potom by boli len reci ze Jose vie len branit atd.

Reagovat
asskicker

Sneijderovo posmyknutie v 16ke...to snad nemyslis vazne takze sa uz bude brat za tutovku aj ked hrac mohol nahravat ale nenahral lebo lebo....tutovka a sanca je velky rozdiel, na konci mala kolko sanci FCB, aspon 3 boli....

A co ze tam je par mesiacov, ved dovtedy s nikym neprehral, jasne bol prvy v tabulke, hraci su zohraty, vacsinu superov RM jasne prehraval, Murinho Barcu dokonale pozna, takze ziadne vyhovorky pri potupnej prehre neobstoja....

Reagovat
smazaný uživatel

tak to posmyknutie bola proste smola Interu a stastie Barcy, tam chybalo malinko a bolo by to 4:1.. to je podla mna tutovka.. to je to iste ako keby hrac isiel strielat do prazdnej a posmykne sa alebo netrafi dobre loptu, proste jasna golova situacia... a to su neni vyhovorky ale fakt.. tym Barcy sa pozna uz dlhe roky, zatial co my sme mali v zalohe 3 novych hracov.. a prave to bola najdolezitejsia vec, preco Barca tak dominovala, kedze tam je v sucasnosti najlepsia na svete

Reagovat
asskicker

zase si si vybral co sa ti hodi, ale fajn, chybalo malinko a bolo by to 4:1, ale chybalo malinko a mohlo byt na konci 3:3, a chybalo malinko....proste debata bolo o tom ze to skoncilo 3:1, a ziadny valec to teda nebol, ten vyzera uplne inak, to ze Barcu Inter doma jasne prehral je fakt ktory nikto nespochybnuje ale urcite ju nijak neprevalcoval

Reagovat
X-bano-X

Hrozne sa mi páči ako podsúvaš to, čo sa ti hodi. Keď sa ti hodia zápasy spomínaš zápasy, keď postupy tak postupy. Mourinho má s Barcou už horšiu bilanciu. A k Interu si snáď robíš srandu. Na Meazze bol Inter lepším mužstvom, ale žiadny válec sa nekonal. Nebyť gólu z offside a gólu ktorému predchádzal faul na Messiho(ktorý by sa v Španielsku pískal) tak je to o niečom inom. No a doma takže Inter nás do ničoho nepustil? A ten Bojanov gól na konci bol čo? Robíš zo seba len blazna, nič iné.

Reagovat
smazaný uživatel

pozri si este raz zostrihy a potom hovor.. ten faul na Messiho by sa nemusel piskat ani v Spanielsku, a ked sa chces bavit o rozhodcovi tak Militovi odpiskali za stavu 0:0 vymysleny ofsajd ked isiel sam na branu, tuto temu mozme rozoberat donekonecna .. a hej doma ste mali nejake 3 velke sance priblizne.. na to jaky to mal byt valec, hlavne ked hral Inter oslabeny, tak to bolo nic moc.. no a postupy hovorim preto lebo v dvojzapase rozhoduje prave to, keby to bolo v lige a na body tak su dolezitejsie tie..

Reagovat
X-bano-X

Ale ale, ten zákrok na Mesiho by sa pískal všade. Motta ho potiahol oboma rukami na čo Messi prestal hrať a Motta ho odzbrojil a založil gólovú akciu. Alebo si snáď myslíš, že Motta si Lea dáva len tak? Ja sa tu nebavím o akciach, čo by, kde by atd, bavím sa o 2 gólových situáciách ktoré boli posúdené v neprospech Barcelony a stáli ju postup.

Reagovat
smazaný uživatel

Motta ho oboma rukami netahal.. proste ho odtlacil od lopty a rozhodca to pustil.. a zase pises ako ti to pasuje, ty sa nebavis o tom ze Milito mohol ist sam na branu, ale o tom ze niekde na polke Interu sa neodpiskal "faul", ktory bol jedinym dovodom preco padol ten gol.. ved to je smiesne .. tych chyb tam bolo viac, mali ste to ustrazit v obrane a nic by z toho nebolo.. to je tiez take keby

Reagovat
X-bano-X

Ale kde, primárne píšem o 2 góloch a nie o danom zákroku Motty. Góly sú góly, to že niekto môže isť sólo neznamená že dá gól, ale to že niekto dá gól a gól je neuznaný pre neexistujúci priestupok resp. gól padne z minimálne metrového offside a gól platí sú jasné zásahy do zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty si hovoril aj o Mottovi.. ten ofsajd Milita tam bol, ale napr aj gol Piqueho doma vyzeral ze bol z tesneho ofsajdu.. a aj vylucenie Mottu bolo smiesne a urcite vyrazne ovplyvnilo zapas..

Reagovat
smazaný uživatel

a potom sa zobudis a zistis ze si stale v sanatoriu

Reagovat
smazaný uživatel

pravda boli ze

Reagovat
asskicker

nechapem preco tam maju pristup na net

Reagovat
smazaný uživatel

aby ste tu mohli oxidovat predsa

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to jasné. Espaňol se na nás chce vždy vytáhnout a máme s ním problémy. Naopak Real téměř vždy jde do zápasu s Barcou jako na výlet. Skore 16:2 za posledních 5 clásic mluví jasnou řečí

Reagovat
Rssa

Sevilla už musí zabrat a zítra Real podle mého potrápí. Na tiketu mám 2, takže zaberou a vyhrají

Co se týče Barcelony, tak ta narazí na zatím nejtěžšího soupeře v této sezóně, ale v současné formě by neměla mít žádné větší problémy. Obávám se jenom nějakého zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

"Na tiketu mám 2, takže zaberou a vyhrají"... aspon budem mat dvojnasobnu radost ked Real vyhra

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
-Kopy-

Dneska musíme vyhrát, velice důležitý utkání. Sakra težký to bude ale snad vyhrajeme, jsem zvědav na taktiku a výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

ja naopak mam pocit,ze uz po polcase bude vymalovane a ked nie,tak na konci zapasu vyhra o dva a viac golov urcite

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Barca je rozemele na prach 0 4 Messi,Pedro,Messi,D.Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Real to same 5 1 Ronaldo,Benzema,Ronaldo,Ozil,Benzema-Kanute

Reagovat
smazaný uživatel

Kanoute hrat nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim,ze mozem tento vikend tipovat len spanielsku ligu a uz len hokej,basketbal,hadzanu a podobne,lebo vsetko sa odklada

Reagovat
Kily

já jsem to čekal, ani jsem včera nešel sázet, protože by to nemělo moc velkej smysl

Reagovat
smazaný uživatel

ta dneska arsenal sa mi nebude hrat co som dal casove tikety,vcera holandska liga co som daval over.Ta take tipovanie,ze diky pekne...

Reagovat
smazaný uživatel

v Anglii mají jednu nezadatelnou výhodu - když utkání odloží, tak ho opravdu odloží a Menchester si může být jistý, že ho do Londýna FA na poslední chvíli nepožene. Ne všude jsou však svazy podobně rozhodné ...

Reagovat
smazaný uživatel

ake pekne co si si nasiel vsetko v mojom prispevku,sa polutoval,poplakal a mozme ist dalej...

Reagovat
smazaný uživatel

spíš jsem si posteskl, jaké dobré vedení mají v Anglii. No, dobré ... Spíš normální ...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Villarreal, doufám, vyhraje. Mohli by napravit zaváhání s Getafe. A kdyby ještě zůstal rozdíl mezi nimi a Espanyolem 2 body, jó, to by se žilo.

Reagovat
smazaný uživatel

zkuste si ten titul vykopat na hřišti sami. Že vám není blbý furt vzívat nějaké další kluby, aby vám pomohly ...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

zatím se ještě vzývat nemusí Pojď se vsadit, srabe

Reagovat
smazaný uživatel

tak minule jsi vyměkl už nějak na začátku, ne?

Tak před dnešním mačem bych se vsázet neměl, protože dneska klidně výhra přijít nemusí, ale jde o prdel a ty mi to vrátíš, až se se mnou na jaře vsadíš před clásicem ...

Já píšu 1:2. Minimálně jeden dá Messi a jeden dá možná z pentle.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Minule to nebylo podle pravidel, už se hrálo a pak vedli 1:0

Ty se chceš sázet o přesnej výsledek? Já myslel spíš normálně, že ty budeš mít skřetovo tým a já výhru Espanyolu.. s remízou nevim co..

Reagovat
smazaný uživatel

no ale když jsi se chcel vsázet, tak to bylo ještě za bezbrankového stavu. Pak ti vyměknul a bylo po všem ...

No jistěže přesný výsledek. Když se budeme vsázet o výhru/prohru, tak to bude vždy tak, že ty dáš proti Barce, já pro Barcu a nebude to mít šťávu. Takhle se někdo může přidat.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A dobře udělal

A pokud neuhádne an jeden, tak se nic neděje, jo?

Tak dobře, ty máš 1:2 a já si dam teda 1:1.

Reagovat
Rssa

Zeptej se Iniesty, jestli se vyplatí vsázet...musí trpět ještě hodně, hodně, hodně dlouho

Reagovat
Carlos Juan Pablo

kolik?

jenže on se neumí vsadit v ten pravý čas a pokud sázíme přesný výsledek, tak je šance malá, že mu to vyjde

Reagovat
Kily

já díky tomu ale budu vědět, kdy bude mít narozeniny

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tak souhlas? Na jak dlouho to bude?

Reagovat
smazaný uživatel

na týden. Já něco vymyslím. Ty si hlavu nenamáhej. Nemůžeš vyhrát

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já už pro tebe mam vymyšlený dlouho, myslím, že s tím počítáš

Ok, dohodnuto.

Reagovat
domingo

Vůbec tomu nerozumim a Espanyol jsem v celým zápase v životě neviděl, tak ať je sranda.

0:4

Reagovat
domingo

Jo aha, oni hrajou doma

Tak mám na Barcu, no.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Rssa

Sice tomu nerozumím jako Novotný, ale 0:2 pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

2:0....Staci aby tam Espanyolu jeden spadl a zapas muze dopadnout jakkoliv...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska budu rád za jakoukoliv výhru. Klidně o gól. Espaňol je silnej. Jsem na ně opravdu zvědav.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Stejně to trochu uráží, když tohle píšeš před tímhle mačem, ne před Realem

Reagovat
X-bano-X

Tak pre Barcu je to taký top zápas, každú sezónu začíname na -6 bodoch, -3 za atlétov a ďalšie 3 za Espanyol. Ale ja dnes verím vo vysokú výhru, aj keď sa musím priznať, že obavy mám ďaleko väčšie ako pri clasicu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, ale zase ber, že takové Getafe bere body hlavně Realu. Sevilla dělá taky větší probémy Realu než nám (myslím).

Jinak souhlas, že jdeme do sezony s -9 za Atlety a Espaňol. My si ty body musíme vybojovat. Realu je tyhle týmy odevzdají na střírným podnose. Například Tamudo se vyjádřil tak, že jeho nejhečím momentem v kariéře bylo, když svým gólem na 2:2 sebral titul Barce. To vyjadřuje asi všechno.

Reagovat
X-bano-X

nj ja to chápem, oni to berú ako nejakú vec cti alebo také niečo a to je potom vždy o držku.

Reagovat
X-bano-X

Dnes to budú ťažké 2 zápasy ale verím vo výhru Errealy a tak isto vo výhru Barcelony. Ale obaja to budú mať ťažké. Erreala musí ukázať že zápas s Barcelónou bol len zápas s Barcelónou a ak sa bude prezentovať tým, čo doteraz, môže to byť najkrajší zápas kola. Naopak na Cornellà-El Prat očakávam kúskovanú hru, plnú faulov a nepresností z oboch strán. Snáď tomu pomôže rýchly Messiho gól a bude sa dať na to pozerať. Alebo obavy sú na mieste, jeden z najťažších zápasov sezóny, ak nie vôbec najťažší.

Reagovat
smazaný uživatel

Valenice má formu???

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=NSMZ2jfv4_o

Jedno motivační videjko před dnešním mačem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim borci,nevite,kde bych mohl stahnout finale ligy mistru Barca vs MU ??... A taky semifinale Chelsea vs Barca...Diky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Na internetu

http://bit.ly/e8QsgQ - torrent na finále LM 2008-2009

http://bit.ly/gLXRNh - torrent semifinále odvety Chelsea - Barca

Reagovat
-Kopy-

s valencijskými Netopýry. Ti mají velmi dobrou formu / Ani Valencie tedy nevstupuje do utkání v optimálním rozpoložení.

Tak Lapízi nepij tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

AAAAAA, Barcelona a Espanyol...To vypade, ze to budou stastne a vsele vanoce

Reagovat
alcantara

caka nas tazky- pretazky zapas, pericos sa vzdy vytiahnu a idu az cez krv, timto chlapcom staci ak vyhraju dva konkretne zapasy v sezone a budu ziarit spokojnostou, skoda ze nevypadli, derbi barceloni by mi zvlast nechybalo a jeho docasne prerusenie by som dokazal prekusnut. dnes mam pocit, ze to pomocou geniality svatej trojice zvladneme, staci akekolvek vitazstvo, proti espanyolu ma vzdy cenu zlata.

Visca el Barça

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A jedem!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já toho kluka zbožňuju

Reagovat
C-M@ster

Jak funguje Tip Eurofotbalu, čí tip to přesně je? Redaktor tipoval remizu Barcelonskyho derby a Eurofotbal tipuje 2, to hlasujou vsici redaktori, nebo maji nejakyho svyho bookmakera?

Reagovat
F.Torres

2tipuje redaktor, který psal tento článek

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Rossi hraje úplnou prdlačku, nejen dneska.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Cazorlovo přehled k nezaplacení

Reagovat
smazaný uživatel

to byl banán

Reagovat
smazaný uživatel

to sou penalty

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to né...nastrelená

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Mallorca nádherná trefa, bohužel.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A teď ta penalty. No, co k tomu říct.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Zatím se nehraje špatnej fotbal.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Excelent Nilmar, ta nahrávka Valera libovka.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně to rozeskla ta pencle...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

jo no..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Pěkná Cani.

Reagovat
Kily

chjo, koukám, že Guardado se uzdravil jenom kvůli tomu, aby se zase zranil

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Se zranil, jo? Jak to s nim vypadá?

Reagovat
Kily

to netušim, podíval jsem se na livesport na střelce a všiml jsem si, že šel po půlhodině hry dolů

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Únava?

Reagovat
smazaný uživatel

docela mě to připomíná zápas s Getafe...Mallorce chybí pořádná myšlenka ve finální fázi a na druhé straně disciplinovaná obrana..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Llorente by měl mít sval.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jiříku, jsme tu?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Messi hrot, Villa lajna

Reagovat
Chygro25

Vidíš poprvé v sezoně Barcelonu?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Už asi po desáté

Reagovat
X-bano-X

Skoda Sergio..to by bol gol

Reagovat
smazaný uživatel

To si dela Messi srandu jako ?

Reagovat
$dolar$

Messi

Reagovat
X-bano-X

Leooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Leooo Mesiiii

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
smazaný uživatel

Messiii

Reagovat
asskicker

Ono je to u obmedzenych ludi ako ty stale rovnake, napise Dolar alebo podobne individum, ze Messi dava goly vacsinou len po dorazkach do prazdnej a podobne blbosti je tam tvoje FCB hra nudnu hadzanu, je tam tvoje

Messi prekopne prazdnu branu je tam tvoje

Naco FCB vobec sledujes, ked ta hra nebavi a nudi a jej hraci su Ti nesympaticky? Ahaaa, ja viem, ono si treba trosku na nete pohonit zvednute ego co

Reagovat
smazaný uživatel

heh, oni to smazali..

Reagovat
smazaný uživatel

Jetse bych dodal, ze kdyz nekdo neco napise a ja s tim souhlasim, tak to jako nemuzu opalcovat (a obracene)? Dalsi vec je ta, ze kdyz Messi prestreli z takove pozice, tak se tomu zasmeju stejne, jako u jakykoliv jinyho hrace z jakykoliv ligy, to jen ty v tom hledas neco jinyho. Ses proste velkej borec no

Jinak pravda je, ze Barcu nemusim (a sleduju je jen kdyz se nudim nebo nemam co delat) a tak si nekdy rejpnu nebo hodim nejakej ten smajl, ale rozhodne tu nepredvadim to, co vetsina "Barcelonaku" v cele s Jirkou, kteri maji furt potrebu blit na Real a Ronalda, Moua apod..

Tim padem te nechapu, kdyz tu tohle dela x lidi v mnohem vetsim meritku nez ja a to z obou stran, ale ono to asi bude tim, ze fakt teplej nebo nevim jak si to mam vysvetlit, kdyz na me porad potrebujes reagovat a furt mi lezes za zadkem (viz tenhle pripad, kdyz se tu Leovi smeje asi 5 lidi a ty mas zase potrebu reagovat na me)..

Reagovat
smazaný uživatel

By mně moc zajímalo, co tu předvádí většina Barceloňáků, jak blijeme na Ronalda a Mourinha....To bych chtěl vážně vidět.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

tak to zase jestli nevidíš, tak jsi borec

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že se najde pár individuí, co si tu honí ego (a možná další věci) nad Barcelonou, ale nemůžeš říct, že to není na obě strany. A poslední dobou (s příchodem Mourinha) je tu další specialita, a to lidi jako dolar, který ani nefanděj Realu, ale přijdou a v diskuzi naprosto poplivou Barcelonu a všechno okolo ní. Je to na obě strany, a podle mně si oba tábory nemají co vyčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, vetsina mozna ne, ale je jich dost..

Reagovat
asskicker

Ze si nevidis do huby, ved chodis len provokovat a nic ine

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to neni,ale mysli si co chces, uprimne je mi to fakt jedno..

Reagovat
Godwinson

Co udělal Messi?

Reagovat
smazaný uživatel

přestřelil prázdnou bránu

Reagovat
Godwinson

Díky :)

Reagovat
X-bano-X

golazooooo Pedroooooooooo

Reagovat
X-bano-X

Aj keď okolnosti celkom ne košer

Reagovat
indy

opakovany zaber potvrdil, ze to bolo uplne v poriadku

Reagovat
X-bano-X

Skor som myslel to ze hráč súpera tam ležal no....

Reagovat
indy

ale po com tam lezal...po cistom suboji...

Reagovat
X-bano-X

nj ale ono to Pedro nemohol vedieť.....

Reagovat
smazaný uživatel

Pedrooooo !

Reagovat
$dolar$

To neni mozny jak jsou ostatni muzstva v PD slaba, troufnu si rict, ze by dostali i v nasi lize...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

od Plzně

Reagovat
asskicker

od tymu co nevie vyhrat ani nad bohemkou urcite

Reagovat
$dolar$

I ta Bohemka kdyby zabetonovala, tak klidne proti Espanyolu neprohraje...

Reagovat
asskicker

I ten Dolar keby siel na liecenie, tak kludne moze byt normalny...

Ale vlastne mas pravdu, staci beton a hocijake muzstvo kludne neprehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Vsadim se s tebou, ze klidne... Ta hra Espanyolu a ostatnich nema absolutni rad, naprostej chaos, obrana neexistuje, proste neskutecnej trapas... O litr, ze by Plzen proti Espanyolu vyhrala (skoda, ze k tomu asi nedojde...)

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Espanyol jenom s Camenim vyhraje 2:0 Přehnaný ale co..

Reagovat
$dolar$

S jakym Camenim? A jinak ty to vazne nevidis, jak jsou ty muzstva slaba? Bez radu, totalni chaos a obrana nikde?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

gólman Jsou slabá, ale jsou slabá v souboji proti Barçe, ne českýmu týmu.

Reagovat
$dolar$

Golman se jmenuje Kameni...

Jsou slaba proti jakemukoliv tymu, ktery na ne bude hrat takticky...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ježiš, mě zmátl ten bob ze slavie, jak jednou napsal to: ''Cameni je king''. Jsem vůl...

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš vážně ?

Reagovat
$dolar$

Ano, to ze by Plzen porazila Espanyol si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý no

Neměli by šanci, možná se štěstím nějak uhaluzit remizu...

Reagovat
$dolar$

A stejne jako ty si myslis tohle, tak ja si myslim opak... jsme na tom stejne

Reagovat
$dolar$

A nejen Plzen, ale i Sparta, MB, Jablonec a Olomouc...

Reagovat
asskicker

Aha, taka Sparta neporazila ani Zilinu, ale urcite porazi Espanyol

Reagovat
$dolar$

A takova Barcelona prohraje doma s Herculesem... O cem to vypovida?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To je nějaký měřítko?

Sparta prohraje s HK a vyhraje s Palermem.

Zajímavý, že zmíníš zrovna jenom Žilinu.

Reagovat
asskicker

ved je uplne jedno co spomeniem, aka sa da reagovat na taku blbost co napisal, x-tymov z blbej Gambrinus ligy by bez problemov porazilo Espanyol

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ano, napsal hloupost. A ty jsi na to reagoval úplně stejně.

Reagovat
X-bano-X

hmmm tak stále sú o 4 góly lepší ako RM

Reagovat
$dolar$

Kdo?

Reagovat
X-bano-X

romovia..kto iny

Reagovat
$dolar$

Furt nerozumim, kdo je lepsi o 4 goly? Co je "romovia"?

Reagovat
X-bano-X

RM dostal od barce 5, espanyol v čase postu len 1 a ty tu fňukáš nad tým, aky sú slabý tj. stale boli o 4 kusky lepší ako tým ktorý by si to s barcou mal rozdať o titul..podľa teba.

Reagovat
asskicker

on to aj tak nepochopi, on si tu len prisiel vyliat srdiecko tak ho v tom nechaj

Reagovat
alcantara

ked si robia prdel z arsenalu, proti ktoremu si vypracovali asi 25xkrat viac sanci ako proti xerezu, ked nepustia do hry manchester, tazko ocakavat, ze superi z PD z niekolkonasobne nizsimi financnymi moznostami im budu robit vacsi odpor

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já chci penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, to je kokot simulantskej..

Reagovat
asskicker

niekto musi simulovat aby bol k*k*t, ty si vsak nim aj bez toho

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, dalsi ster Btw: To ses teplej nebo co?

Reagovat
asskicker

to sa pytas ty ktory tu ma x komentarov len na hracov Barcelony?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda..

Reagovat
smazaný uživatel

heh, to nemelo bejt sem. Navic zrovna tenhle na hrace Barcy fakt nebyl..

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se proboha teď Sergio divil?

Reagovat
smazaný uživatel

stejně je zajímavý, že když Leo přestřelí bránu, tak se tu v mžiku objeví plno vytlemených příspěvků, ale když zase pošle famózní přihrávku do gólovky, tak nikdo ani "necekne"

Reagovat
DreamTeam

myslis tu situaci kdy se vracejici hrac podival na Pedra a reknul mu bez ja tu budu cekat

Reagovat
asskicker

co by si cakal, ved to tu teraz niesu fans RM ktory pluvaju na FCB a Messiho, ale len hlupe deti z PL

Reagovat
X-bano-X

golazooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
X-bano-X

Xavi samozrejme

Reagovat
$dolar$

Trapnost nad trapnost, cela ta liga se nemusi hrat, staci 2x Clasico aby se rozhodlo o tom kdo bude mit titul, vysmech, zrusit tu ligu, nebo vyloucit Real a Barcu...

Reagovat
cubinho

Spíš bych dával titul automaticky Barce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se na to nekoukej, jantare.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Reagovat
cubinho

Čemu se ty laty jako diví?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm krásný gol Xaviho a je po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byla snad nejlepší akce sezony

Reagovat
indy

Victooooor

Reagovat
X-bano-X

Valdes

Reagovat
$dolar$

Messi A prej nepada

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,videl si to cele ?

Reagovat
cubinho

Na něho nereaguj, je psychicky narušený...

Reagovat
asskicker

Reagovat
RickNash

hele, koukáš se na to vůbec?

Reagovat
cubinho

Reagovat
$dolar$

A ted Buzkets Slapne mu na nohu a spadne a lezi a lezi a lezi

Reagovat
RickNash

emhm... viděls tu opakovačku? Byl to faul, Busquets sice došlápl hráči Espanyolu na nohu, ale ten mu potom druhou dupnul na nohu... I ta žlutá tady byla zcela na místě

Reagovat
DreamTeam

a uz se ostri

Reagovat
indy

tiki taka vo vlastnej patke

Reagovat
smazaný uživatel

why not

Reagovat
smazaný uživatel

to byla síla no

Reagovat
asskicker

pekne to sice bolo, ale inac to je strasna hovadina, nechybalo malo a loptu by zobral hrac Esp...

Reagovat
$dolar$

Puyol

Reagovat
smazaný uživatel

Jeeej,Davidku ..nevadi,tak az v 2.polocase

Reagovat
smazaný uživatel

zastavte to někdo!

Reagovat
smazaný uživatel

odporni oscarovi herci v celej PD, i v espanyole i v barce maju to za potreby ?

Reagovat
$dolar$

Humus liga...

Reagovat
smazaný uživatel

A proč ji sleduješ? Chápu Real, když je tam Mou, ale proč zápasy ostatních týmů?

Reagovat
X-bano-X

je EMO rád sám sebe škodí

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ostatníHO týmU

Reagovat
smazaný uživatel

Přece nebude soudit ligu na základě zápasů Realu a Barcy, ne?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

myslíš?

Reagovat
$dolar$

Skoro nesleduji, kdyz nic jinyho nejede tak si to zapnu, ale koukam max na Real, Villarreal a chvili na Barcelonu, ale to po chvilce vypnu...

Reagovat
vocasisko

jojo naprostej humus, fakt se na ten FOTBAL nedá dívat, to anglická liga je úplně někde jinde, ty nakopávaný balóny a souboje u kterých by si nejradši mezi sebou hráči polámali nohy jsou aspoň zážitek, španělská liga nemá nic s fotbalem společnýho, to ta anglická je pro oko fanouška pohlazením po duši

Reagovat
$dolar$

myslenku mas dobrou, ale preci jen se mi na anglicke lize libi i jine veci

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tak čekal jsem těžší průběh, no.

Reagovat
Kily

ojé, koukám že nechybí členové elitní lůzy, která ví o španělském fotbale úplné hovno, ale přesto se rozhodla zdejší diskuze zvelebit svými zvratky

Reagovat
Carlos Juan Pablo

delete, delete, delete

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Proč nerozdáš bany, vždyť je to hrůza

Reagovat
X-bano-X

Polčas nad očakávanie Espanyol svojím postavením v tabuľke nadobudol presvedčenie, že s Barcou bude hrať otvorenú partiu U nás paráda, za Pedra som strašne rád, tak ako som si myslel že na to nemá, tak teraz viem ako som sa mýlil. On do toho základu patrí Xavi dnes ukazuje že je uplný tuctový strednopoliar snáď to pozerajú tí komu to bolo určené. Páči sa mi že v tejto sezóne sme nenormálne zlepšili pressing, Iniesta, Villa a Pedro tam behajú ako blázni. Zatiaĺ spokojnosť. Pridať ešte 1-2 najlepšie od Lea a máme krásne sviatky

Reagovat
asskicker

Urcite je nad ocakavanie, aj ked teda mohlo to byt aj lepsie, mali tutovku, len to Valdes zachranil a viackrat mali celkom pekne protiutoky, ktore nastastie pre FCB koncili nepresnostou, zapas pekny, svizny, ale tie simulacie na oboch stranach

Reagovat
smazaný uživatel

tuto sezónu je ten presink útoku fakt parádní, to se s Ibrou hrát nedalo, Villa je zlatej.. A navíc největší pozitivum je hra bez devítky, to na zalezlé obrany platí parádně, hráči se točí v šestnáctce, naráží záložníkům, kteří si sběhnou až na hrot, kde je místo a šup je to šance.. Tenhle systém je parádní

Reagovat
X-bano-X

jj ta hra bez 9 je zaujímavá a pre Barcu ako stavaná.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že se k tomu dospělo přes Ibru, se Sammym by to byl podobný kolotoč, dokonce si troufnu tvrdit, že je na tohle vhodnější, jak Villa..

Reagovat
indy

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to nejsou takový jatka, jak jsem čekal, snad se to v druhé půli nezvrtne..

Jinak na hráčích jde vidět, že jsou hodně motivovaní, je to dobrý derby

Espanyol hraje přesně to, co na nás platí, vysoký presink a tvrdě do těla, ani zámek se proti nim nedá pořádně hrát, jsem zvědavý, jestli to po přestávce zvládnou uběhat, podle mýho se brzo odrovnají a fouknem jim tam ještě jeden z protiútoku

A k Messimu..nejlepší hráč planety si může dovolit zakopávat míče v gólovce

Reagovat
cubinho

Za poslední větu (zbytek jsem nečetl )

Reagovat
smazaný uživatel

Měl to na pravou nohu, takže mě nepřekvapuje že netrefil prázdnou bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Já na to nejdřív hleděl jak z jara, ale pak jsem si taky uvědomil, že to kopal pravou a bylo mi jasno

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je na to radost pohledět, parádní výkon

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím paráda

Messi, Pedro, Xavi, Valdes

Hlavně nepolevit ...

Reagovat
indy

no Messi dlho dlho nic moc...az na konci si vypytal par faulov

Reagovat
smazaný uživatel

v únoru polevte a v březnu zmrznite úplně :)

Reagovat
DreamTeam

Mam takove tuseni ze ve druhym polocase nas ceka redka a nekdo z hracu Barcelony dostane jeste poradne nalozeno no bude to zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

A vida. Staci to hrat primocareji a davat nahravky do behu a hned nema kdo Barcelonu zastavit. Loni to bylo chodici fotbal, a proto bylo vic souperu, kteri delali problemy, anebo aspon neprohrali o tolik golu.

Ted kudy Barcelona chodi, tudy trousi....Byla by skoda, kdyby vyradili Real. At vyradi jen Barcelonu. Ta je uplne mimo....

Reagovat
X-bano-X

Ale kde by potom hrala?

Reagovat
smazaný uživatel

šla by pozvednout úroven Gambrinus ligy a koupila by Švancaru.

Reagovat
$dolar$

Jenze to je hloupost, tyhle 2 tymy (real a barca) uroven ligy vubec nezvedaji, spise naopak...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže podle tebe je v současnosti nej liga na světě francouzská, protože je tam každý týden na prvním místě někdo jiný?

Reagovat
$dolar$

Podle me je nej liga na svete ceska gambrinus liga, protoze ji mam rad...

Reagovat
X-bano-X

hmmmm častokrát sa snažím pochopiť čo píšeš ale toto je na mňa moc

Reagovat
X-bano-X

aaa škoda

Reagovat
DreamTeam

tak lepsi nez kdyby prestrelil podruhe

Reagovat
X-bano-X

prečo? Mne sa páči že sa do tých šancí dostávame, zápasom dominujeme a úprimne nakladať 5 každému nemusíme. Páčia sa mi tie vtipné narážačky, tiki-taka ...

Reagovat
DreamTeam

to jo ty narazecky jsou pekny...ale ta snaha o to dat Messimu co nejvic balonu na goly uz tak pekna neni

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Pěkný obranný zákrok

Reagovat
X-bano-X

Inak pozerám to na španieloch a komentátor Villu vyslovuje ako Viža

Reagovat
smazaný uživatel

Viža, Čavi... jedno horší než druhý

Reagovat
smazaný uživatel

Katalánsky je Čavi spravně

Reagovat
Tomanatura

Tojo. Třeba dejme tomu Gallardo je Gažardo, protože je Argentinec a jeho jméno by se mělo vyslovovat podle toho, kde byl narozen. Samozřejmě je z toho jeden velký guláš, ale to už je fuk. Osobně bych všechno vyslovoval klasickou španělštinou a tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

to je asi katalánsky? i callejona vyslovuje s ž

Reagovat
Tomanatura

Jsou to jihoameričani, ne? Ti ll vyslovují jako ž.

Reagovat
indy

v obrane hra espanyol presne to co nam vyhovuje..maju vysoko vysunutu liniu a kolmice sa za taku obranu davaju lahucko... uz by nejaka ale aj mohla vyjst

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro má v noze kladivo, vytahuje parádní pumelice z tak krátkýho nápřahu, kdy má míč pod tělem

Reagovat
smazaný uživatel

Messi vzal rozum do hrsti....

Reagovat
X-bano-X

Golazooooooooooooooooo Pedroooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Messi ja magoooor řekl si že dá slalo a dal ho

Reagovat
Carlos Juan Pablo

on dal gól?

Reagovat
X-bano-X

seria bez gólu je na konci

Reagovat
Carlos Juan Pablo

GOOOOOOOOAAAAAAL

Reagovat
$dolar$

Valdes se zase predvedl Zustal stat prikovanej na care jako Y

Reagovat
DreamTeam

do posledni chvile doufal ze ho Puyol dobehne

Reagovat
DreamTeam

a je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme po 10 zápasech dostali gól no

Reagovat
smazaný uživatel

Ze to neslo driv? Ale mozna to ted tak pujde vic...

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooool konečně ještě 4

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooool konečně ještě 4

Reagovat
$dolar$

A jasne Espanyoul gol, tak se Messi zase vali

Reagovat
$dolar$

Tak jeste Buzkets

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tvoje nenávist je fakt vytrvalá...

Reagovat
$dolar$

A to mi dneska prijde, ze jsem jeste dost objektivni

Reagovat
X-bano-X

No už sa brúsi, toto bude ešte škaredé

Reagovat
herbage

Krásný zápas, dal už někdy Pedro hattrick? Dneska by si ho zasloužil

Reagovat
X-bano-X

Myslím že ešte nedal, ale za dnešok by si to fakt zaslúžil

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kdopak se to přišel podívat? Hele, víš něco o tom Japončíkovi, co přestupuje do Arsenalu?

Reagovat
herbage

Já se dívám pravidelně, jen tu neházím zvratky jako někdo O Japončíkovi vím jen to, že je dobrej, jinak by o něj Arsenal nestál

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Děkuju

Reagovat
$dolar$

Muzes mi rict co je krasnyho na zapase kde jedno muzstvo absolutne netusi co znamena obrana a taktika a druhy je valcuje? Pro me je krasnej zapas ČR- Holandsko, ale tohle vazne ne...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

hodina spamování je u konce, ahoj

Reagovat
cubinho

Kéž by ho už někdo z adminů devalvoval...

Reagovat
$dolar$

Ja se s tebou stejne nebavim, tak nevim proc se se mnou loucis?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Osvaldo to docela zazdil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je vul ten Osvaldo..

Reagovat
X-bano-X

Pique

Reagovat
X-bano-X

Golazoooooooooooooo Viža

Reagovat
cubinho

Nádherný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Je to táááááám, Messič třetí asistence

Reagovat
smazaný uživatel

nový srbsky reprezentant

Reagovat
herbage

Messi 2. asitence a třetí gól padnul po jeho střele

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Počkej, ty už sleduješ soupeře?

Reagovat
cubinho

Messi 3. asistence

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to zastavi?

Reagovat
X-bano-X

Takže si držíme krásny 4 gólový priemer z posledných zápasov

Reagovat
smazaný uživatel

Takovouto formu jsme snad neměli ani v předminulé sezoně, jedeme jak stroj

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to offside? Se mi zdalo, ze od tam Messi vybihal..

Reagovat
herbage

Byl to ofside, ale rozhodčí jsou podplacení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Ta Barcelona mě štve.

Reagovat
smazaný uživatel

štve je slabé slovo

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak este Messicek a bude to komplet ♥

Reagovat
indy

Abidal nechce dat gol? kedy bude mat dalsiu sancu..zas az dalsiu sezonu

Reagovat
X-bano-X

Hmm Piqueho tam niečím trafili......sedláci

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Si upravoval vlasy..

Reagovat
smazaný uživatel

To byla škodááááááá

Reagovat
X-bano-X

Golazoooooooooooooo Viža

Reagovat
indy

symfoonia

Reagovat
$dolar$

Espanyol To je trapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Nema byt ten Victor Ruiz jeden z nejlepsich stoperu ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

No viděl sem letos zatím dva zápasy španělský ligy (tohle a El clasico) a oba mě jen potvrdili, proč mě španělská liga nebaví. A tím teď nemyslím po herní stránce... pěkně se na to kouká, ale je to zcela o ničem.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Prvních deset slov a nemá cenu číst dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Nečti,to není nějakej útok na španělskou ligu nebo na zdejší fanoušky. Minulý roky jsem La ligu sledoval celkem často, rád se na ní kdykoliv podívám-je to většinou ofenzivní technickej fotbal atd, ale rozdíl mezi těma dvěma (nebo jen jedním...?) týmem tu soutěž z pohledu nezaujatýho diváka strašně degraduje....

Reagovat
X-bano-X

Tak si pozri zápas San Sebastian- Vale práve to ide a myslím že zmeníš názor.

Reagovat
smazaný uživatel

doufáš, že tě budeme přemlouvat aby jsi dal Primeře ještě šanci?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo přesně tak, můžeš začít a nezlob se že sem se vyjádřil

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, já už byl nasraný z toho neustálýho blití na PD od lidí, kteří hodnotí úroveň podle zápasů Realu a Barcy, nedošlo mi, že to bereš trochu jinak.. Jak píšeš o tom, že to ligu degraduje, když se ostatní těmto dvom dívají na záda, tak to zkus brát jinak. Je napínavý sledovat závodění těchto dvou, ostatní se zase napínavě přetahují o LM, tak to má taky náboj, nesoustřeď se jen na špici..

Reagovat
smazaný uživatel

to je váálec!!! a ten Messi by tam taky něco mohl šoupnout

Reagovat
cubinho

Pokud se tohle někomu nelíbí, tak ať si prd*l políbí!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
$dolar$

Stalo se

Reagovat
cubinho

Vážně? Neznám moc lidí, co to dokážou

Reagovat
X-bano-X

A samozrejme pas od Xaviho dnes si Espanyol skúsil ako sa zvyčajne cíti zvyšok La ligy, keď hrá proti Barce

Reagovat
herbage

To je toho, Plzeň by jim dala desítku a Rezek by dal quattrick

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nedal rovnou hexatrick

Reagovat
$dolar$

Plzen by vklidku vyhrala 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

No už aby ten Moratti toho Messiho koupil a Xavi skončil.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
X-bano-X

hh Pekne Bojan

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To bylo pěkný

Reagovat
domingo

Tak, co jsem vyhrál?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Čest

Reagovat
domingo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

jsi to neuhádl, tak co bys chtěl?

Reagovat
domingo

Byl jsem nejblíž ale :)... třeba by si všichni ostatní mohli změnit nick!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takový výsledek jsem nečekal

Messi tři asistence, škoda toho zakopnutí, fíka si zasloužil...

Espanyol oproti minulým rokům asi vážně změnil herní projev, viděl jsem je tuto sezonu teprve podruhé, ale vždycky dokázali být v útoku nebezpeční a věděli co s balonem..stejně by ale měli jít do Segundy

Bavil jsem se

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona hraje suveréně nejkrásnější fotbal, to prostě bezesporu

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě nádhera...

Visca el Barca!

Reagovat
alcantara

necakane, o to viac potesujuce, pricom s rastucim poctom golov v sieti trapakov a zvacsujucou sa zufalostou v ich ociach sa moja radost prehlbovala. paradny vykon od vsetkych, keby som chcel byt strasne puntickarsky, mozno by som vytkol victorovi nevybehnutie proti hracovi pri gole espanyolu a sergiovy obcasne dlhsie vahanie s rozohranim, ktore viedli k nebezpecnym stratam a naznakom sanci supera, ale riesit to podorobnejsie nema zmysel. messi zase potvrdil, ze prenho ziadna stupnica hodnotenia nie je dostacujuca, hraje si vlastnu ligu

Visca el Barça

Reagovat
X-bano-X

Golazooooooooo Errealeeeeeeeeeee

Reagovat
X-bano-X

360. pre Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

potlesk vsech fanousku a hracu obou tymu Iniestovi fakt nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

No snad se Sevilla bude snažit a zkusí tam něco ukopat

Reagovat
Kily

leda by se jim povedlo dát první gól a pak polovinu zápasu proležet na zemi, dostanou čtyřku a pojedou domů

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to stejně, v současné situaci je Sevilla pro Real lahůdka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to nepravděpodobné, že tam něco uhrajou, ale zázraky se dějí...

Reagovat
-Kopy-

Bude strašně moc chybět Kanouté.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned mě to napadlo, jak proti BVB střídal. Real má ohromný štěstí v tomhle - potká Sevillu v rozkladu a ještě těsně před mačem vypadne jediný hráč ofenzivy Sevilly, který je v jakés takés formě.

Reagovat
-Kopy-

Přesně tak, podle mě, jestli Sevilla nedá první branku, tak je bez šance. A když by se jí podařilo dát první branku, tak i tak bude mít co dělat ale naděje umíra poslední.

Reagovat
X-bano-X

To máš to isté ako minulý rok. Real hral s ponorkami niekde v 5-6 kole a dovtedy nemali ponorky ani jednu výhru. Proste majú šťastie, že tí, korí by ich reálne o tie body obrať mohli, nastupujú buď bez formy alebo bez kľúčových hráčov. V prípade Sevilly sa to spolu skĺbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, Real ma iba stastie..

Reagovat
smazaný uživatel

Loni u vás Kanouté ani Luís Fabiano taky nehráli. Letos proti vám hráli Kun a Llorente bez kondice s poraněným kolenem, v domácím poháru nebude hrát jediný schopný střelec Athleticu Llorente vůbec. A ještě loni proti vám nehrál ani jednou Villa.

Reagovat
alcantara

ja si matne spominam najma na sevillu u nas na camp nou, ta zostava bola takavselijaka

Reagovat
smazaný uživatel

No to se mi samozřejmě nelíbilo, ale u nás pak to stejné v únoru předvedl Villarreal.

Reagovat
alcantara

moze byt, tusim sa v tu dobu setrili na nejaky pre nich dolezitejsi zapas(copa?) a nasadili udrzbarsku zostavu, ved tak ja nakoniec dopadli.

Reagovat
smazaný uživatel

real s barbínkou v sestavě ukope výhru...bohužel, ale je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Ti hodně leží v žaludku co,když máš za potřebí se takhle ztrapňovat

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

nenapsal jsem nic špatnýho...napsal jsem, že real vyhraje! to že ty ochranuješ ronalda kvůli tomu, že hraje za real a dřív si ho pomlouval, když byl v MU za to nemůžu...stejně se chová většina fans realu

Reagovat
smazaný uživatel

Zara hraje sice hrozně, ale já jí (ani nevím proč) tu záchranu přeju. Každopádně to chce přidat a to pořádně.

Reagovat
vocasisko

Barca - Sevilla 5:0, Barca - Madrid 5:0 matematicky Real - Sevilla 0:0, ale podívám se

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to o chlup

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele