Primera División - preview 15. kola

12.12.2014, 08:30, aktualizováno 15.12.2014, 08:55
Previews
Souboj celků z chvostu tabulky bude dohrávkou 15. kola španělské ligy. Deportivo La Coruña posbíralo pouhých deset bodů a dělí se o 18. místo s Almeríí, za nimi je už jenom Elche, které se dnes v Galícii představí...
Deportivo La Coruña - Elche CF  (pondělí 20:45)
Elche bude vzpomínat na rok 2011, ve kterém poprvé a zatím naposledy dokázalo Deportivo La Coruňa porazit. Kromě toho se třikrát radoval Depor. V současné době se nedaří ani jednomu z týmů a oba pondělní soupeři se nacházejí v nešťastném pásmu sestupu.

Situace na chvostu tabulky je vzácně vyrovnaná. Tísní se zde čtyři týmy se shodným počtem bodů - deseti. Nyní mají alespoň dva z nich velkou šanci na změnu. Domácí Deportivo La Coruňa se totiž na stadionu Riazor utká s hosty z Elche, které je dokonce až posledním týmem La Ligy. Poslední výhru si Deportivo připsalo až v osmém kole, kdy vyzrálo na Valencii. Od té doby se u něj střídá bída s nouzí, remíza a matný výkon následuje prohru s výkonem ještě horším. Deportivu se nedaří v La Lize a nejde mu to ani v Copa del Rey.

Po celkem očekávané porážce od Atlética Madrid se La Coruně povedlo alespoň remizovat s Málagou a je naděje, že v odvetném utkání by mohl Depor postoupit. V La Lize mu to ale opět nejde, o čemž svědčí minulé kolo. Deportivo si zopakovalo pohárový duel s Málagou i v Primera Division a tentokrát už se tolik radovat nemohlo. Jedinou branku utkání vstřelil Sergi Darder a po dvaceti minutách rozhodl o tom, že tři body si odveze právě Málaga.

Není tedy divu, že se začalo s intenzivním hledáním viníka současné situace. A protože nejvíce "na ráně" je trenér, začalo se spekulovat o budoucnosti trenéra Víctora Fernándeze. Podle tamního listu La Voz de Galicia akutně hrozí odvolání trenérovi, který má na spravení věcí jen jedno utkání. Pokud jeho mužstvo neuspěje ve víkendovém klání s přímým konkurentem Elche, zřejmě si bude muset Víctor Fernández hledat jiného zaměstnavatele. V podobné situaci je ale také konkurent. Elche se totiž rovněž hrubě nedaří a je otázkou, kdy začnou znovu padat hlavy.

Elche se ze tří bodů radovalo naposledy začátkem minulého měsíce. Od té doby se mu nedaří podat jakýkoli dobrý výkon, který by vedl k bodům, takže je momentálně až poslední! Tři branky dostalo od Realu Sociedad, poté remizovalo v pohárovém utkání s Valladolidem. Ve čtrnáctém kole si to rozdalo se samotným Atléticem Madrid, které mu vstřelilo dvě branky. I hráčům Elche je jasné, že situace je kritická.

Uvědomuje si to i Garry Rodrigues, který v rozhovoru pro deník Marca sdělil: "Jediné východisko je vítězství. A pokud neporazíme dalšího oponenta, bude to už opravdu velká krize. Teď musíme udělat všechno proto, abychom mohli na konci utkání slavit tři body. Sebevědomí týmu je hodně dole, ale jediná cesta, jak z toho ven, je přes výhru. Nevytváříme si příliš mnoho šancí, protože nejsme dost agresivní. Rozdíl byl vidět ve všech utkáních, například i s Atléticem. Nehráli jsme špatně v obraně, ale střed zálohy nefungoval a naše napadání bylo to tam. Do příštího zápasu musíme všechno zlepšit," je jasné Rodriguesovi. Povede se mu malý zázrak?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.20 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Granada CF  (neděle 12:00)
Na Estadi Cornellà-El Prat do Barcelony přijede téměř soused z Granady. Oba týmy dělí jen dva body a pojí je velká nevyrovnanost výkonů. Zatímco domácí ale v minulém kole dostali pět branek od městského rivala, hostům se podařilo zadržet silnou Valencii a okrást ji o dva body.

Domácí tedy mají co dokazovat. Espanyolu se podařil zápas proti Levante, který vyhrál poměrem 2:1. Barcelonský klub přitom kvůli brzkému gólu Moralese prohrával, ovšem ještě do poločasu zásluhou útočníků Caiceda s Garcíou zvládli nepříznivý vývoj utkání otočit a vyhrát. Espanyol poté čekal duel v rámci Copa del Rey s Alavésem, ale díky skvělému výkonu dvougólového hrdiny Christiana Stuaniho se Barcelona mohla radovat z lepšího výchozího postavení do odvety na vlastním stadionu. Poté se už ale Espanyolu přestalo dařit a v ostře sledovaném městském derby dostal pět branek.

Espanyol si však nevedl zle, navíc se v třinácté minutě dostal díky střele Sergia Garcíi do vedení. Jenže Barcelona spoléhá na svou největší zbraň. Argentinský střelec Lionel Messi zaznamenal tři branky a pomohl svému týmu k otočení skóre. K němu se přidali ještě Gerard Piqué a Pedro. Výsledek pro Espanyol byl trochu krutý, protože především v prvním poločase Espanyol rozhodně nebyl horším týmem. Doplatil ale na Messiho faktor a nesoustředěnost. Výsledkem byl pád na současnou třináctou příčku.

K zápasu se vrátil také útočník Paco Montañés, který se konečně zotavil po vleklém zranění a může být připraven na zápas s Granadou. Ještě před tím ale zmínil právě prohrané městské derby. "Když se tak ohlídnu zpět, tak první poločas se nám proti Barceloně opravdu povedl. Na ten můžeme být hrdí. Ve druhém ale už hrál jen jeden tým a naneštěstí jsme to nebyli my. Druhá půle se nám opravdu velmi nepovedla a všechno bylo špatně. Mě těší alespoň to, že už jsem připraven. Psychicky i fyzicky se cítím po dlouhé době naprosto fit."

"Evidentně se vyplatila trpělivost a skvělá práce našeho zdravotnického týmu. Teď má náš trenér více možností, jak poskládat základní sestavu, což se vždycky hodí. Vlastně je dobře, že nás série špatných výsledků potkala teď. Mnohem horší by to bylo ve chvíli, když by se blížil závěr sezony. Doufám, že ten se nám povede mnohem lépe a bude moci být klidní," předpovídá uzdravený útočník.

Granada ale není tým, který by se vzdával snadno. Po pohárové výhře nad Cordobou Granada na svém hřišti dokázala zastavit Valencii, což se vždy počítá. Podle slov záložníka Javiho Márqueze je teď sebevědomí týmu mnohem vyšší. Pro něj bude zápas v Barceloně vůbec hodně emotivní, protože s velkým fotbalem začínal právě v Espanyolu. "Vracím se domů a to je pro mě opravdu zvláštní. Moc se na to těším. Vracím se ke kořenům - do klubu, který mě vychoval a udělal ze mě profesionála. Za mnohé mu vděčím."

Zároveň ale svého někdejšího zaměstnavatele varuje s tím, že jeho nový tým chce odjíždět z Barcelony jako vítěz. "Neměl by ale od nás čekat žádný snadný cíl. Každý tady chce vyhrát, ať už proti nám bude stát kdokoli. Někdy to tak je, že máte špatný zápas, nedaří se vůbec nic. Pro nás je ale výhra všechno a musíme se o ni vždycky alespoň pokusit. Chceme se domů vracte jako vítězové a po skvělém zápase, který by potěšil i naše fanoušky," dodává Javi Márquez sebevědomě.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - Arbilla, Colotto, González, Fuentes - Sánchez, Canas - Vázquez, García, Sevilla - Caicedo
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Nyom, Babin, Murillo, Carlos - Iturra, Rico, Piti, Marquez - Córdoba, El-Arabi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - SD Eibar  (neděle 17:00)
Stadion Ramona Sáncheze Pizjuána vítá hrdiny. Seville se povedlo porazit nebezpečnou Rijeku a v cestě do další fáze Evropské ligy jí už nikdo nezabrání. V rámci La Ligy čeká tým trenéra Unaie Emeryho náročný sok - nevyzpytatelný nováček jménem Eibar. Projeví se na domácích únava z náročného programu?

Seville se podařilo porazit chorvatskou Rijeku a především zastavit střelce Andreje Kramariće. Díky výhře postoupila Sevilla do další části Evropské ligy a může se těšit na pondělní los. Jediným úspěšným střelcem se stal mladý talent Denis Suárez, který ve dvacáté minutě prokličkoval mezi obránci a krásnou ranou zpoza vápna prostřelil svého soupeře.

Teď je třeba, aby Sevilla pokračovala ve stejném trendu také v La Lize. Trenér Unai Emery si ale vychutnával dojmy z postupu do vyřazovací fáze. V rozhovoru s novináři po utkání prohlásil: "Jsme moc pyšní na to, co jsme dokázali. Chtěli jsme vyhrát a od začátku za tím šli víc než soupeř. Zasloužili jsme si postoupit. Sice jsme prováhali možnost skončit první, ale Feyenoord měl tu výhodu, že hrál proti Standardu. Ten už neměl o co hrát, takže si nizozemský tým snadno poradil."

"Naším dalším cílem je, abychom našim fanouškům dopřáli tolik radosti a krásného fotbalu, kolik bude v našich silách. Chceme pokračovat s pokorou a tvrdou prací. Nezáleží na tom, koho dostaneme. Pro nás je důležité, že můžeme hrát opět o titul a že jsme v další části turnaje. V neděli ale musíme myslet jen na Eibar. To bude hodně těžký zápas, ale my máme šanci upevnit si naše ligové postavení a chceme se tohoto úkolu zhostit naplno. Musíme hrát koncentrovaně, nedělat chyby a vyhrát. Chceme tento rok dohrát v klidu a na maximum," dodává Emery.

V minulém kole Sevilla nezaváhala a jedinou brankou kolumbijského střelce Carlose Baccy si zajistila tři body proti Rayu Vallecano. Eibar si také vedl dobře a navíc svým fanouškům dopřál branek hned sedm! Na stadionu Ipurua se domácí Eibar střetl s malátnou Almeríou a nadělil jí pět branek. Není divu, že mladý trenér Gaizka Garitano byl nadšený. Vždyť nováček soutěže si díky třem bodům zajistil průběžné deváté místo v Primera Division! Almería naopak posléze odvolala trenéra.

Na tiskové konferenci po utkání Garitano nešetřil pochvalou. "Odehráli jsme fantastické utkání, byla to z naší strany dobrá hra. Především se mi líbila ta intenzita, jakou jsme dali do útoku a každého ztraceného balonu jsme se chtěli ihned zase zmocnit. Celý tým si zaslouží obrovskou pochvalu za to, jak dnes pracoval. Je to pro nás krásný zážitek a jsem moc rád, že se nám daří. Byla to od nás taková kompletní hra, kdy vám vychází téměř všechno," liboval si trenér.

"Když jsme skórovali počtvrté, tak nás to hodně uklidnilo. Od té doby už se nám vše dařilo mnohem snadněji. Je úžasné, co dokáže lidská psychika. Dobře jsme bránili a skvěle útočili. Jediný byl po utkání trochu zklamán náš brankář, protože neudržel čisté konto. Ale to je samozřejmě jen minimální daň za krásné utkání. Doufám, že se nám podaří odehrát podobným způsobem ještě mnoho utkání. O víkendu nás čeká Sevilla a my se na ni moc těšíme," dodal nadšený trenér Garitano. Povede se jeho hráčům další fantastický výsledek proti favoritovi, nebo Sevilla utne jeho postup tabulkou La Ligy?
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Coke, Pareja, Kolodziejczak, Trémoulinas - Krychowiak, Mbia - Deulofeu, Banega, Vítolo - Bacca
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Irureta - Bóveda, Albentosa, Navas, Lillo - Boateng, García - Capa, Arruabarrena, Saúl - Piovacarri
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.60 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Villarreal CF  (neděle 19:00)
Atlético Madrid čeká po týdenní pauze opět stíhací jízda aneb snaha o stažení náskoku vedoucího Realu Madrid na původní hodnotu čtyř bodů. Svěřenci Carla Ancelottiho totiž již v páteční předehrávce opět zvítězili, a tak Atlético v honbě za snovou obhajobou ligového titulu potřebuje zvítězit na domácí půdě s Villarrealem.

Díky sobotnímu zaváhání Barcelony se Diego Simeone se svým týmem může tohoto katalánského giganta bodově dorovnat, byť kvůli horšímu skóre i tak zůstanou na průběžném třetím místě. Turecký záložník a jedna z klíčových postav Atlétika Arda Turan se tak neubránil hojně užívané frázi, která k Simeoneho družině perfektně sedí - tedy že utkání s Villarrealem bude jako finále. "Zlepšujeme se s každým zápasem. Listopad se nám povedlo uzavřít na dobré úrovni a doufáme, že i závěr celé sezony dopadne stejně tak."

Oficiálně zvolený nejlepší hráč Atlétika za předchozí uplynulý měsíc dále pokračoval: "Zápas s Villarrealem je finále. Chceme našim fanouškům přinést radost a jsme plně soustředění na ukořistění vítězství. Když hrajeme doma, cítíme se přímo skvěle, jsme tady vážně silní. A pokud chceme být silní i na úrovni celé ligy, musíme v tom vytrvat."

Červenobílí dokázali vyhrát poslední tři ligová kola a svou neoddiskutovatelnou sílu prokázali i během týdne, když na půdě Juventusu uhráli bezbrankovou remízu. Díky ní si zajistili první místo ve své skupiny Ligy mistrů, a tím pádem také lepší výchozí postavení do losu vyřazovací fáze milionářské soutěže. Ovšem také Žlutá ponorka se těší výtečné formě a shodou okolností i stoprocentní úspěšností v počtu získaných bodů za poslední tři ligová kola. Naposledy sílu Villarrealu pocítil David Moyes s Realem Sociedad, který se musel pakovat s ostudnou prohrou 4:0.

Čtvrteční výhra nad Apollonem Limassol navíc Villarrealu zajistila kvalifikaci do jarních zápasů Evropské ligy, a to trenér Marcelino připustil, že jeho hráči ještě před koncem tohoto zápasu měli v hlavě již blížící se střetnutí s Atléticem. "Nastoupili jsme s příkladným přístupem a díky němu ještě do poločasu nabrali vedení 2:0. V druhé půli jsme už ale jen očima tlačili čas kupředu a začali přemýšlet o Atlétiku."

Po šestizápasové absenci by se do sestavy ligového mistra mohl vrátit rekonvalescent Miranda, ovšem i kdyby se jej Simeone rozhodl pošetřit, může si to dovolit díky kvalitní spolupráci mazáka Godína s mladíčkem Gimenezem, která v posledních týdnech fungovala nadmíru dobře. U Villarrealu se příliš mnoho změn v sestavě oproti výhře nad Sociedadem očekávat nedá.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Moyá - Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira - Gabi, Tiago - Koke, Griezmann, Turan - Mandžukić
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Gabriel, Ruiz, Costa - Trigueros, Bruno, Dos Santos, Cheryshev - Vietto, Uche
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.55 - 4.00 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Athletic Bilbao  (neděle 21:00)
Baskické derby napíše v neděli další kapitolu své bohaté historie. Výsledek zápasu mezi Realem Sociedad a Athleticem Bilbao se sice letos nepromítne do pořadí na předních příčkách, nicméně pro obyvatele hrdých baskických regionů Gipuzkoa and Bizkaia to bude fotbalový svátek.

Dva historicky nejúspěšnější kluby Baskicka se střetávají od roku 1909, přičemž mírnou převahu má v moderní éře Španělska spíše Athetic, který na rozdíl od svého soka nikdy nemusel hrát druhou ligu. V posledních dvou sezónách to však bylo mužstvo ze San Sebastianu, které v Baskickém derby tahalo za delší konec. I vzhledem k aktuální turbulentní době pro Real Sociedad ovšem mohou v Bilbau doufat, že na stadionu Anoeta zopakují tři roky staré vítězství.

San Sebastian letos patří k méně příjemným překvapením ligy. Sedmý tým loňské sezóny se na začátku ročníku hodně trápil, což donutilo vedení klubu k odvolání trenéra Jagoby Arrasteho, za něhož přivedlo zvučnou náhradu v podobě Davida Moyese, jenž naposledy působil v Manchesteru United. Ještě před jeho příchodem si jeho svěřenci vyšlápli na obhájce titulu a porazili Atlético Madrid 2:1, ale od začátku úřadování skotského kouče tým vyhrál pouze jednou a minulý týden dokonce utržil debakl 0:4 na hřišti Villarrealu. Vše ale bude zapomenuto, pokud v neděli Real porazí odvěké rivaly z Bilbaa.

"Dozvěděl jsem se toho v poslední době mnoho o Baskickém derby a sledoval jsem jej i v Anglii. Podobné derby sledují diváci po celém světě. Osobně jsem hrál zápasy mezi Celticem a Rangers a také v Manchesteru. Pro každého jsou to důležitá utkání a výhry se dlouze oslavují. V důsledku jde ale především o tři body," komentoval utkání Moyes, jenž se proti Lvům bude muset obejít hned bez čtveřice opor. Nastoupit nemohou Mijel González, Elustondo, Zaldua ani Agirretxe.

Od roku 1993, kdy se dokončila stavba stadionu Anoeta, zvítězil Athletic na hřišti Realu Sociead z osmnácti zápasů pouze čtyřikrát. Naposledy skončili Lvi v San Sebastianu bez bodu vloni po porážce 0:2, přičemž hosté dominovali hře, ale doplatili na nemohoucnost v zakončení. "Minulý rok jsme je přehrávali, ale oni stříleli góly," vzpomínal na poslední derby kouč Bilbaa Ernesto Valverde. "Uvidíme, jestli zítra budeme dominovat hře i výsledkové tabuli," dodal.

Bilbao však před zápasem rozhodně není v pozici vyloženého favorita. Navzdory důležité výhře v Lize mistrů proti BATE Borisov, které Athleticu zajistilo postup do vyřazovací části Evropské ligy, musí mít padesátiletý trenér na paměti také tragické vystoupení svého týmu v posledním ligovém utkání proti Córdobě. Před vlastními diváky totiž jeho svěřenci jako vůbec první tým La Ligy podlehl nováčkovi soutěže a znova ztratil kontakt s pohárovými příčkami. Navíc před Athleticem musí svítit rudě příklady Bílého baletu a Atlética, kteří už letos na Anoetě nečekaně prohráli. Pozitivem pro Valverdeho před utkáním s Realem je však návrat uzdraveného Beňata do kádru Lvů, na marodce tak už zůstávají pouze Iraola a Etxeita.

Oba týmy tedy vstupují do prestižního zápasu s hodně nevyrovnanou výkonností a bude velkou záhadou, kdo si nakonec připíše do dlouhé historie vzájemného střetávání další výhru. Baskické derby začíná v neděli ve 21:00, hlavním sudím bude David Fernández Borbalan.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Zubikarai - La, I. Martínez, Ansotegi, C. Martínez - Granero, Bergara - Canales, Prieto, Vela - Finnbogason
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Balenziaga, Laporte, Gurpegi, Marcos - Rico, Iturraspe - Viguera, Muniain, Susaeta - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Getafe CF - FC Barcelona  (sobota 16:00)
Po velkém úspěchu v Lize mistrů se nyní Barcelona musí rychle přeorientovat zpět na domácí soutěž, která v podobě sobotního zápasu s Getafe možná nemá takový punc význačnosti, ovšem získat tři body bude neméně důležité. Dostihy s Realem i Atléticem Madrid se rozjíždějí naplno a každá ztráta bude obzvláště bolestivá...

Jelikož svěřenci Carla Ancelottiho pokračují v neuvěřitelně dominantních výkonech, díky nimž naposledy ztratili body napříč všemi soutěžemi v polovině září, což potvrdili i v páteční předehrávce v Almérii, nezbývá Barceloně nic jiného, než pokračovat v udržování stávající ztráty a zůstat svému odvěkému sokovi na dostřel. Důvodem k optimismu i madridské ofenzivě (55 gólů v patnácti zápasech) navzdory je podle Andrése Iniesty barcelonský útok, který přinejmenším na papíře ční nade všemi ostatními.

"Pokud chceme bojovat o každou trofej, musíme růst jako tým. Držíme momentálně dobrou sérii výsledků a zlepšujeme se zápas od zápasu. Na tom pracujeme během tréninků, na tom pracujeme před každou další výzvou," poznamenal Iniesta po nedávné středeční výhře nad PSG 3:1, kdy po jedné brance vstřelili Messi, Neymar i Luis Suárez. "Jsou pro nás takovou garancí - doufejme, že si udrží tuto kvalitativní úroveň, protože pokud se jim to podaří, dojdeme jistě daleko."

Minimálně jedno ze tří hvězdných koleček barcelonského útoku však v Madridu na půdě Getafe bude chybět. Neymar totiž laboruje s levým kotníkem a katalánský klub nemíní riskovat zhoršení svého brazilského pokladu. Ovšem i tak může Barcelona vstoupit do dalšího zápasu s plným sebevědomím, vždyť vyhrála napříč všemi soutěžemi osm utkání v řadě. Ve srovnání s Realem to sice nepůsobí až tak fantasticky, ovšem začátek je to výtečný.

Domácí Getafe tak bude mít co dělat, aby příchozího superfavorita dokázalo alespoň zabrzdit. Čtyři zápasy v řadě bez vítězství a pouhý pětibodový náskok na sestupovou trojici za sebou rovněž nevyznívá jako fazona, která by Barcelonu měla ohrozit. Přesto Pablo Sarabia věří, že s pomocí zvýšení kvality v obraně může jeho celek lecčeho dosáhnout. "Tento zápas vyžaduje značnou taktickou disciplínu a právě o to se náš trenér stará. Musíme zastavovat jejich útoky, pokusit se prosadit vlastní ofenzivní hrou a získat slibný výsledek."
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Valera, Naldo, Velázquez, Alexis - Rodríguez, Lacen - León, Míchel, Yoda - Lafita
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alves, Piqué, Mathieu, Alba - Rakitić, Busquets, Xavi - Messi, Suárez, Pedro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 13.00 - 6.50 - 1.22
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - Rayo Vallecano  (sobota 18:00)
Není to tak dávno, co Valencie sahala po prvním místu v ligové tabulce. Poslední čtyři kola však Netopýrům přinesla pouhopouhé dva body a z úspěšného dotírání na favorizovanou špičku se stává tuhý boj o klíčovou čtvrtou příčku. Prodloužit mizérii domácích přijíždí na Mestallu Rayo Vallecano.

Od druhého listopadu Valencie nedokázala ani jednou v Primera División zvítězit, přesto se nadále drží na zdařilém pátém místě se čtyřbodovou ztrátou na čtvrtou Sevillu. "Máme velkou touhu znovu vyhrát," prohlásil na tiskové konferenci domácí trenér Nuno Espírito Santo. "Je to klíčové pro splnění našeho cíle. Jdeme do zápasu s prohrou v zádech, ale nepanuje tady žádná úzkostlivost. Naopak jsme natěšení, až utkání začne, abychom mohli bojovat a ukořistit tři body."

"Vždy jsme měli tým, který bojuje, který se nikdy nevzdává a který se vždy snaží skórovat a vyhrát," pokračoval Nuno. "To mi dodává sebevědomí. Nejdůležitější ze všeho je přístup, s jakým k zápasu na Mestalle před našimi fanoušky přistoupíme."

Rayo přijíždí do Valencie, aby se utkal se svým sokem podruhé krátce za sebou. Oba celky se totiž nedávno střetly také v ligovém poháru. V úterním zápase slavili v Madridu výhru 2:1 Los Che a Vallecano tak má možnost se okamžitě pomstít. "Známe Rayo velmi dobře, znovu jsme si je podrobně zanalyzovali," neponechává Nuno nic náhodě. "Hodně jsme se v tomto týdnu soustředili na sebe, jak se zlepšit, jak co nejvíc vytěžit ze slabin protivníka, a co je třeba napravit. Zítra nás čeká tým, který chce hrát otevřený fotbal a zvítězit, proto musíme jít po gólech."

Nunův protějšek na lavičce madridského trpaslíka ve stínu gigantů Realu s Atlétikem Paco Jémez věří, že tento zápas skýtá novou příležitost, jak se posunout dále od nedávné prohry 0:1 doma se Sevillou a vylepšit stávající jedenácté místo. "Nejprve zde jsme na ligu, a pak znovu na pohár. Spadají k tomu různé významy, a přestože jde o stejného soupeře, každý zápas bude vypadat jinak. Musíme získat to, čeho jsme proti Seville nakonec nebyli schopní."
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Barragán, Mustafi, Otamendi, Gayá - Augusto, Fuego, Gomes - Feghouli, Negredo, Rodrigo
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Quini, Amaya, Ba, Insúa - Baena, Jozabed - Aquino, Bueno, Kakuta - Baptistao
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Córdoba CF - Levante UD  (sobota 20:00)
Léčba Miroslavem Djukiće Córdobě podle všeho začíná zabírat. Výhra z minulého týdne na půdě favorizovaného Athleticu, který zvláště na San Mamés jen tak někomu body nepouští, toho je jasným důkazem. Sám "lékař" však varuje, že stále není zdaleka vyhráno a bude třeba tento výkon zopakovat v plné parádě i nyní doma s Levante.

Vítězství 1:0 z Bilbaa je o to cennější, že je vůbec cordobským prvním v letošní sezoně od postupu do Primera División. Andaluský nováček se tak konečně alespoň vymanil ze samotného dna ligové tabulky, byť i nadále zůstává přikován v zóně sestupu. "Ničeho jsme zatím nedosáhli, takže je namístě pokračovat v tvrdé práci a s pokorou, neboť náš čeká zvláště nepříjemné Levante," zůstává Djukić pevně nohama na zemi.

"Půjde o nadmíru důležitý zápas proti rivalovi v možném boji o udržení. Výhra by nás skoro určitě dostala ze sestupových vod, což zápasu přináší ještě jednu motivaci navíc," pokračoval trenér Córdoby, jenž dále chválil svého soka z Valencie, který má v tabulce pouze tříbodový náskok, a zvláště jeho nového trenéra Lucase Alcaraze. "Bude těžké proti nim hrát, našli totiž díky Lucasovi znovu svou tvář a vrátili se k tomu Levante, které se v minulých letech pyšnilo silnou obranou a rázným útokem."

"Kdykoli zvítězite, a tím spíš po tolika týdnech bez vítězství, následuje vždy úleva. Porazit takový tým jako Athletic ještě umocnilo naši morálku a dovoluje nám hrát s větším klidem. Bylo skvělé konečně se zbavit toho pocitu úzkosti, který nás naší sérií ztrát provázel. Nyní potřebujeme pokračovat ve zlepšení, abychom se mohli dostat výše. Musíme v sobotu hrát dobře, aniž bychom byli touhou po vítězství posedlí," vysvětloval Djukić na závěr.

Zatímco domácí se budou muset obejít bez tria Bouzon, Rossi (zranění) a Pinillos (karetní trest), v dresu Levante zase nenastoupí obránce Héctor Rodas, zatímco ani jeden z trojice Pedro López, Víctor Camarasa a Jordi Xumetra se zbytkem týmu do Andalusie vůbec neodcestoval.
Córdoba CF - pravděpodobná sestava:
Carlos - Campabadal, López, Pantić, Crespo - Deivid, Luso - Fidel, Abel, Cartabia - Ghilas
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Mariňo - López, Navarro, Vyntra, Nikos - Diop, Sissoko, Morales, Ivanschitz - Casadesús, Barral
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Málaga CF - Celta Vigo  (sobota 22:00)
Malagu čeká v sobotu další důležité utkání na cestě za vysněným pohárovým umístěním. Na stadion La Rosaleda přicestuje tabulkový soused domácích Celta Vigo, která se vzpamatovává ze čtyř po sobě jdoucích soutěžních porážek.

Po nevýrazné loňské sezóně je Malaga zpět v boji o přední příčky. Andalusané nasbírali ve čtrnácti zápasech slušných čtyřiadvacet bodů a pouze horší skóre je dělí od šesté pozice zajišťující start v pohárové Evropě. A jelikož Villarreal bude v tomto kole hrát na hřišti Atlética, mají Los Boquerones v případě vítězství nad trápícím se Vigem dobrou šanci vrátit se mezi nejlepší šestici La Ligy.

Hlavním faktorem, který zatím brání Malaze výrazněji promlouvat do pořadí na vedoucích místech je slabá produktivita. Svěřenci trenéra Javiho Garcii doposud vsítili jen slabých sedmnáct branek, což je třeba o dva góly méně, než nastřílel nováček z Eibaru. Není proto divu, že z posledních šesti vítězství Malagy skončilo hned pět pouze jednogólovým rozdílem. Dost vypovídající je i nedávný dvojzápas Los Boquerones s předposledním Deportivem. Minulý týden v rámci španělského poháru Andalusané pouze remizovali na hřišti La Coruňi 1:1 a na stejném místě zvítězili o tři dny později 0:1. Uvážíme-li, že Vigo má produktivitu naprosto stejnou, nelze v nadcházejícím utkání počítat s vysokou přestřelkou.

"Pokud vyhrajeme, budeme jen o kousek blíž k dosažení našich cílů. Máme před sebou náročný program, po Celtě nás znova čeká pohár a pak následuje cesta do Elche. Až poté se můžeme dívat, jak daleko jsme došli. Nemyslím, že nás tento zápas může vynést do pohárové Evropy, pouze můžeme odskočit soupeřům pod námi. Věřím, že se nám to podaří," uvedl před zápasem trenér Garcia, jenž rovněž připomněl i speciální motivaci svého týmu před utkáním s Celtou. "Ta porážka 0:5 z minulé sezóny nám musí sloužit jako jasný důvod pro to, abychom to našim fanoušků tentokrát vynahradili."

Vigo se po výborném startu do sezóny trápí. V součtu s pohárem prohráli Célticos už čtyři utkání v řadě a v La Lize vypadli ze souboje o pohárové příčky. Galicijské ani nemusí tolik mrzet poslední porážka s Realem Madrid, jako předchozí prohry s relativně přijatelnými soupeři Vallecanem a Eibarem. Korunu všemu pak nasadila porážka 2:1 na hřišti druholigového Las Palmas v rámci španělského poháru.

Kouč Eduardo Berizzo však nehodlá ustoupit z nastoupené taktiky. "Náš herní systém není předmětem diskuze," řekl před zápasem. "Ty tři porážky nás nutí k zamyšlení pouze nad dílčími věcmi, jelikož celkové výkony mužstva nebyly v žádném případě špatné. Ztratili jsme agresivitu a energičnost v zakončení a to nás stálo body. Pokud zlepšíme toto, body budou opět přicházet," komentoval nepříznivé výsledky Argentinec.

Na každé straně není k dispozici jen jedna opora. Domácím bude chybět třígólový albánský útočník Amrabat, Celta nemůže počítat s obráncem Gustavem Cabralem. Zápas začíná ve 22:00 a hlavním sudím bude Carlos Del Cerro Grande.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Antunes, Welligton, Angeleri, Rosales - Darder, Camacho - Castillejo, Duda, Samuel - Cruz
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Jonny, Fontás, Gómez, Mallo - Radoja, Hernández, Krohn-Dehli - Nolito, Larrivey, Orellana
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.20 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UD Almería - Real Madrid  (pátek 20:45)
Pouhé tři dny po výhře nad Ludogorcem odehraje Real Madrid svůj zápas patnáctého kola La Ligy na hřišti Almeríe. Lídr tabulky má proti outsiderovi šanci zvýšit svou rekordní šňůru výher na rovných dvacet utkání, naopak domácí se budou po sérii špatných výkonů a vyhazovu trenéra Francisca pokoušet o fotbalový zázrak.

Jen těžko se v současné Evropě hledá klub, který by šlapal tak dobře, jako Real Madrid. Úřadující evropští šampioni drtí soupeře jako na běžícím páse. Jejich vítězné tažení všemi soutěžemi aktuálně čítá devatenáct zápasů, což je nový španělský klubový rekord. Po úterní hladké výhře nad bulharským Razgradem, které potvrdilo jejich triumf ve skupině B bez ztráty kytičky, je nyní čeká podle všech předpokladů další hladké vítězství.

"Rekord je pro nás důležitý, jelikož máme jasný důkaz, že děláme věci dobře. Nebudeme díky němu vyhrávat, ale spíše to posiluje sebevědomí. Také nás to určitým způsobem zavazuje k dobrým výkonům na hřišti. Já jsem hrdý pouze na to, že mohu trénovat takový tým, rekordy pro mě nejsou tak důležité," komentoval Carlo Ancelotti úspěšnou sérii Realu, během níž Los Blancos nastříleli jednasedmdesát branek.

Italský kouč si dovolil i zhodnocení uplynulých dvanácti měsíců. "Byl to fantastický rok pro Real Madrid a my jej chceme zakončit výhrou. Když se podívám na to, co jsme letos všechno dokázali, musím své hráče hodnotit jen vysokými známkami," odpověděl Ital s úsměvem na otázku, kolik bodů by dal svému mužstvu na desetibodové škále.

Současná forma Almeríe je naprostým opakem Bílého baletu. Andalusané v posledních osmi utkáních Primera División uhráli jen dvě remízy a zabředli naplno do boje o záchranu. S desíti body je od sestupového pásma dělí jen lepší skóre, než mají Córdoba, Deportivo a Elche se stejným bodovým ziskem. Mizerné výsledky dohnaly tento týden vedení Almeríe k odvolání kouče Francisca a na lavičce se proto objeví dosavadní trenér B-týmu Miguel Rivera.

Jediným pozitivním faktem je pro přechodného trenéra Riveru jen návrat Verzy a dos Santose do sestavy, což znamená, že bude mít třiapadesátiletý trenér k dispozici kompletní kádr. Naproti tomu hostům chybí před cestou na jih Španělska zranění James Rodríguez, Luka Modrič a Sami Khedira. Nastoupit nemůže kvůli žlutým kartám ani Sergio Ramos. Ani to by však Bílý balet nemělo zbrzdit vzhledem k tomu, jak širokým kádrem Ancelotti disponuje.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Rubén - Mané, Trujillo, Vélez, Navarro - Thomas, Azeez - Méndez, Soriano Jonathan - Hemed
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Marcelo, Varane, Pepe, Carvajal - Isco, Bale, Kroos, Illaramendi - Ronaldo, Benzema
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 17.00 - 7.50 - 1.17
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid14120251:1236
2.FC Barcelona14111236:734
3.Atlético Madrid14102227:1232
4.Sevilla FC1492325:1729
5.Valencia CF1474325:1325
6.Villarreal CF1473423:1424
7.Málaga CF1473417:1424
8.Celta Vigo1455417:1620
9.SD Eibar1454519:2119
10.Athletic Bilbao1453612:1518
11.Rayo Vallecano1452716:2517
12.Getafe CF1443711:1915
13.Espanyol Barcelona1435615:2214
14.Real Sociedad1434715:2013
15.Levante UD1434711:2913
16.Granada CF142668:2312
17.UD Almería1424811:2010
18.Córdoba CF1417611:2210
19.Deportivo La Coruña1424812:2410
20.Elche CF1424812:2910

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (566)

Přidat komentář
smazaný uživatel

za Karima na fotce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

https://www.youtube.com/watch?v=B6uWlZU6ewg

Ten Adama je hrozný monstrum Příští rok by mohl nastupovat v áčku v průběhu zápasu.Aspoň bych si to přál

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

neskutocny tank

Reagovat
10FKK

Pokud odejde Montoya i Dani předělat na beka a je minimálně na deset let vystaráno..

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem si všiml v pár zápasech, tak se zkouší vpravo Grimaldo. Blo by to nejideálnější řešení, protože levou stranu má na nějaký ten pátek zarezervovanou Alba a byla by škoda, aby byl z takového talentu jen náhradník.

Reagovat
-Carles-

Bartra ukázal, že na pravej strane je ako ryba vo vode. Navyše nepotrebujeme ofenzívnych bekov na oboch stranách.

Reagovat
smazaný uživatel

To nepotřebujeme, ale nepotřebujeme ani vlevo světového hráče a k němu kluka, který jednou může být ještě lepší. Mně se Bartra líbí stále více, bojuje, zvládne zahrát stopera i vpravo a jak se házel v šestnáctce při tom tlaku PSG, tak mi až slza ukápla, jak moc jsem v něm viděl Puyola ale tomu udělat z Grimalda pravého krajního obránce moc fandím.

Reagovat
Phillipinho

Bartra hral pravyho stopera ve 3-4-3, to je trochu neco jinyho. Na cistokrevnyho beka nema rychlost ani techniku.

Reagovat
-Carles-

Pokiaľ berieme do úvahy, že Alves po sezóne končí, Montoya odchádza v zime, Douglas na to nemá a máme zakázané prestupy, tak je voľba stavať Bartru na pravého beka najlepšie riešenie.

S Abidalom sa hralo niečo podobné, tiež to boli traja stopéri a Alves krídlo.

Reagovat
10FKK

vidím to stejně.

Reagovat
10FKK

Grimaldo se po zranění bohužel zatím marně snaží dostat na předchozí úroveň.. Neviděl jsem všechny zápasy, ale v těch co sem viděl, tak se mi moc nelíbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu věřím, jeden Muniesa stačil a tohle by mě mrzelo 2x tolik.

Reagovat
10FKK

nejen tebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Takový lepší zadarmo Bale

No nic, Pedro ahoj čau nazdar, není pro tebe místo. Je třeba dát šanci mladíkům a Deulofeu, Traore, Munir, Sandro a Pedro je zkrátka hodně. Ideální by bylo pro Adamu sehnat na jaro hostovačku v PD.

Reagovat
LAM

To ne.Jen ať hraje na jaře za béčko a ještě dospěje.Pořád se potřebuje naučit kdy dát míč od nohy,zmenšit solování a zlepšit koncovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já pro něj nechci Sevillu nebo Atlético, ale Elche nebo Cordobě by se mohl více než hodit. Takové mladé hladové zvíře se vždy hodí do bojů o záchranu.

Reagovat
madridcan

Podla mena a farbi pleti som cakal nejakeho DM

Reagovat
smazaný uživatel

akorát dvě poznámky z toho videa, Trochu víc soluje. Na druhou stranu podle těch zakončení spoluhráčů se ani moc nedivím

Reagovat
madridcan

Dnes povinne vitazstvo. Sice tento rok nezakoncime na prvom mieste, ale snad ho zakoncime na prvom mieste vo svete na zbytocnom turnaji.

Reagovat
opretis

už by ten Real mohl rupnout, přestává mě ta jejich obtížnost - beginner bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Palec hore za ďalšiu penaltu pre Kristínku

Reagovat
smazaný uživatel

proč jen jednu? Raději tři! Ať můžete další týden lečít svoje komplexy a hromadně si poplakat na diskuzích.

Reagovat
smazaný uživatel

nech si da penaldo hattrick :D lebo bez penalty to nedokaze:D

Reagovat
smazaný uživatel

pokračuj v brečeni, je to slast, když se tak ponižujete

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi si vědom toho, že pokud je to pro tebe slast, pak je to mnohem závažnější problém, než jen obyčejný komplex, který umíš chybně poznat skvěle, jen tak mimochodem...?

Reagovat
opretis

bohové, už zas začíná hádání o píčovinách....jedni brečí že se na Baletku nadává, druzí že skáče jako delfín. Pokračujte dál, vypadá to na svělou osobní debatu plnou úžasných slovních obratů.

Reagovat
smazaný uživatel

to ti poradil tvůj strýček s diplomem z psychologie, kterým se tu tak rád chlubíš? Pozravuj stýčka a že ho lituji, že má tak dementního synovce.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, dal bych ti bonbon, ale už žádný nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

dík, hlavně pozdravuj strýčka docenta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co teda dělá? Má doktorát z psychologie nebo učí na vysoké? Máš v tom zmatek, šmudlo.

Reagovat
smazaný uživatel

(abys získal doktorát, dost často musíš nějakej čas učit na vysoké.)

Reagovat
smazaný uživatel

A povedzte aj vy fans realu, ale objektívne načo mu to je, mozno je ronaldo posledné dva roky naj strelec, ale ked sa hentak chova tak najlepsi hrac nebude nikdy ..ma smolu ze zje v ere messiho + povaha ronalda ho tahaju len na druhe miesto

Reagovat
smazaný uživatel

už dva roky je první a fotbalové umění nemá co společného s jednou simulací...

Reagovat
smazaný uživatel

mozno dava viac golov o trochu ako leo, ale najlepsi strelec neznamena najlepsi hrac, messi hra viac pre tím, ronaldo hlavne na seba a caka kým mu to dakto nahra pred branou:D ak si pozres messiho goly su to top goly po individualnom majstrovstve ..tak 70-80% golov, ronaldove..penalty, a práca spoluhracov

Reagovat
smazaný uživatel

dyť dává většinou do prázdné stejně jako Ronaldo, Messi jich má asi víc, stačí si vzpomenout na hattrick proti Apoelu. Hraje pro tým Proč má Ronaldo více asistencí? Proč nehrál pro tým v důležítých zápasech na jaře? Proč vůbec neběhal?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si asi nevidel goly lea , ale ok :) zi si v omyle..mozno preto ze väčšina ronaldových asistencii je doklepnutie jeho spoluhracom po jeho strele :D ..ronaldo sa na messiho genialitu nechytá a to ti povie každý kto sa rozumie futbalu :)

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem ho proti Vale, ani si nekopl do balonu, viděl jsem ho proti Paříži. Jedna dorážka do prázdné, pomalý s míčem, v druhém poločase snad dvakrát u balonu, že zahrál dobře proti Espanyolu nezmění fakt, že jeho výkony jsou jak na houpačce, a že se v globále na CR7 vůbec nechytá. Hezký zbytek dne.

Reagovat
Switchback

až moc je v tom tvůj názor, vůbec to není objektivní, bohužel

Reagovat
Switchback

(navíc proti PSG měl ze všech hráčů největší hodnocení tuším ale tak s tebou je to zbytečný, že ... )

Reagovat
valloire

občas to hodnocení je kvůli tomu, že je to Messi

Reagovat
smazaný uživatel

PROTi psg hral jak pán, proti espanyolu ako boh

Reagovat
valloire

dokud mu nedošla pára, tak hrál dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Dám ti radu. Vezmi si projímadlo, vykonej na záchodě co je potřeba a začni si s obsahem mísy povídat. Dozvíš se více než od artoriase.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se do těchto debat nezapojuju. Ale Messi i Ronaldo dávají vposlední době podobné góly. Ronaldo to dřív pálil hodně z dálky, ale ted to tam oba spíš doklepávají.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ne, navíc když už, tak si Messi většinu těch doklepávaček sám vytvoří a pak si jen správně naběhne. Nevím jak Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobně. :-)

Reagovat
valloire

Ronaldo se jenom postaví k penaltě a čeká vždycky až mu to někdo přihraje nebo se to k němu odrazí. Že by sám něco vytvořil? To umí jenom Leo.

Reagovat
Pigeon

běž se aspoň s někým pohádat radši do hospody jak si furt léčit nějaké mindráky na netu

Reagovat
smazaný uživatel

jj dalsi "objektivny" fanusik FCB ktory tu pise aky je strasny simulant "Penaldo" a vyziva kazdeho k objektivite .

Viac fanusikov FCB na EF

Reagovat
smazaný uživatel

o objektivnosti mate hlavne vy co hovorit :D

Reagovat
smazaný uživatel

argumentuj uplnou kktinou aj tak sa da

Reagovat
valloire

Messi je přeceňovanej jak sviň. Trochu mu jde jenom ten dribling, jinak nic. Hlavička, nůžky, fintičky, střela z dálky, rychlost....mizernej. Těží jenom ze hry Barcelony a nebejt Adidasu a jeho PR vzor pro mladý skromnost, žádnou cenu by nikdy nedostal. A Messiho vychvalovaný asistence? Velká bída. Nebejt kvality hráčů a jejich umění dát i z tý jeho ušmudlaný přihrávky gól, neměl by ani jednu.Viděl jsem už desítky lepších hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si marný..vyhladaj prosím ta psychiatra :D

Reagovat
-Carles-

Valloire to iba hrá, on v skutočnosti Lea a jeho hru zbožňuje

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

píšeš mně po tom, cos tu vyplodil nahoře

Reagovat
LAM

Vidíš a i tak ho bere naprostá většina odborníků jako lepšího fotbalistu než dive Cristiano.

Reagovat
valloire

Což je jenom vaše iluze.

Reagovat
LAM

Jasný Pokuď čteš rozhovory,tak naprostá většina řadí Messiho po bok Peleho a Maradony.Cristiana neberou,že by mohl bejt na jejich úrovni.

Reagovat
valloire

po bok Pelého...

Reagovat
valloire

A divný je, že už je 2 roky lepší než Messi.

Reagovat
LAM

rok 2013 měl Messi spoustu zranění o odehrál jen 35 zápasů od začátku.Proto neměl nijak velkou formu a ten rok proto vůbec neberu.Letos je Ronaldo lepší v čem?Že má o 3 goly víc než Messi?Nebo že má víc nasimulovanejch pádů?

Herně se na Lea ani náhodou nehrabe a GB není jen o tom kdo má na konci víc golů.Jak by mezi nejlepší hráče mohli lidi řadit Zidana nebo Ronaldiha asi?Nebo jak by mohl vyhrát GB Platini?

Reagovat
valloire

Herně se na Lea nehrabe...Kdo to vymyslel, že to furt opakujete v době, kdy už góly nejsou měřítko jako v roce 2012? A letos má CR o dost zápasů míň a o dost trofejí víc. Jenom cules musejí pořád vymejšlet nový a nový berličky pro Lea. Asistence už nefrčí po tom, co jich má v lize CR víc, tak je na pořadu dne simulace a "herně se nechytá". Ale tak se nedivím...nic jinýho vám nezbývá. Mír vole

Reagovat
-Carles-

Keď počítame kalendárny rok, tak má Leo o dve asistencie viac

Ale je to zaujímavé, ten rozdiel v štatistikách je fakt nebadateľný, avšak zatiaľ čo sa u Ronalda hovorí o životnej forme, tak Leo je údajne už len tieňom toho obávaného útočníka

2014

Messi 56 gólov, 21 asistencií

Ronaldo 59 gólov, 19 asistencií

Reagovat
LAM

Dokonce jsem slyšel že je za zenitem

Reagovat
-Carles-

Jj, to tu tuším písal Filda

Reagovat
Switchback

Ronaldova životní sezóna = Messiho podprůměrná sezóna

Reagovat
Cizinkx

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna dle čísel je to snad třetí nejlepší Messiho sezona dle čísel, bohužel jeho hra se změnila, vůbec se mi nelíbí, jak hraje, často jen stojí, čeká na gol, vůbec se nevrací, zdá se mně, že jeho rychlost šla hodně dolů. Často má výkyvy, proti slabším hattricky, v důležitých zápasech nulová chuť hrát fotbal, neběhá, ztráci balony.

Reagovat
MadMrJacky

Prosímtě, podívej se někdy na celý zápas. Pak si o tom můžem promluvit...

Reagovat
bayern987

To ne prostě....

Reagovat
valloire

trofeje

Reagovat
LAM

Messi má v roce 2014 víc asistencí a Cr má o stejnej počet víc golů.Statisticky jsou na tom stejně.Počet goly byl tak vždy ten jedinej atribut kde mohl mít Ronaldo navrch,ale světe div se,ten rozdíl je zanedbatelnej.Né o parník jak ty pořád zbytečně prohlašujute.A to Barcelona zatim ideální system hledá a Real šlape jak nikdy.

Zatim měl Messi jen asi 2 utkání v týhle sezoně slabší a pokuď bude hrát dál takhle parádně a k skvělýmu Neymarovi s přidá i Suarez,tak nemám strach o tom že by to byla neúspěšná sezona.

Reagovat
valloire

Asi jen 2 ....podívej se na minuty.... tam je ta loď

Reagovat
Atlético de Madrid

Ronaldo má za rok 2014 82 minut na gól, Messi 96. 14 minut je dost výraznej rozdíl, ale že by to byla zrovna nějaká ohromná loď, ze který by si měl každej sednout na prdel a honit si nad Ronaldovo dokonalostí si taky nemyslim

Reagovat
valloire

Když byl v roce 2012 rozdíl cca 10 min, tak to bývala loď letadlová. Asi je teď už dělají větší.

Reagovat
Atlético de Madrid

no to je pochopitelně taky blbost...

Reagovat
smazaný uživatel

GB určitě není jen o gólech, to by v nominace nebyl brankář a nebo by to nikdy nevyhrál obránce. Ale byl tady rok co vyhrál Messi a měl to dostat Inesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo a Neymar su momentalne najlepsi futbalisti... ale najlepsi futbalisti v simulovani

Reagovat
dextroza_m

chvilku to byla sranda, ale teď už vážně ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Nebreč, a pokračuj v tom.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, zase uber. Někdy to děláš až moc okatě.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem sice fanoušek Ronalda, ale tohle snad nemyslíš vážně!?

Reagovat
valloire

Víc ty diskuze čti Pak pochopíš.

Reagovat
Switchback

Moc dlouho to netrvalo, aby tu vznikla hádka na téma Ronaldo atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Gol, asistencia, bitka = Hattrick Gordieho Howa

Gol, asistencia, nasimulovana penalta = Hattrick Cristiana Ronalda

Reagovat
valloire

Gol, asistence, míň km než golman = Hattrick Lionela Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

PENALTA, SIMULACIA, ROZHADZOVANIE RUKAMI ..To je hattrick kristinky :D

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi zralý na kvalitní dělo synku...

Reagovat
smazaný uživatel

ak brankar nabeha za zapas 7-8 km tak ano, mas pravdu

Reagovat
valloire

My se tu ale bavíme o závratných cca 5-6 km.

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
vocasisko

Já teda nevím co je špatnýho na tom naběhat 5 kilometrů a dát při tom hattrick.

Reagovat
valloire

problém je ten, že to většinou neklapne a to, že za něj běhaj spoluhráči.

Reagovat
Atlético de Madrid

a neni uplně jedno, kolik ten hráč naběhá, když hraje dobře?

Reagovat
valloire

Jak může hrát dobře, když stojí a čumí jak ostatní běhaj?

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak já nevim, on ty góly dává a šance vytváří, žejo.. plus je jasný, že 8 km není moc, ale ještě před pár lety to byl na playmakera myslim naprostej standart, protože ten hráč je tam jednoduše od něčeho jinýho.. To byl taky jeden z důvodů, proč z fotbalu vymyzely klasický desítky, protože to byly virtuózové, který moc neběhaly a většinou nikho z nich nebyl tak geniální, aby si tým mohl dovolit mít tam nebránícího hráče. Messi tak geniální je, tak si to můžou dovolit, on dělá rozdíl, i když neběhá...

Reagovat
Switchback

že tě to ještě baví

Reagovat
valloire

Vybavíš si ještě rozdíl mezi Barcelonou 09-11 a dneska? Je jeden zásadní, je to důvod, proč nebudou takovej válec a velikej podíl má právě Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha? Skrček jeden, určitě dával Xavimu s Iniestou něco do kafe a oni po tom stárli!!!!!

Reagovat
valloire

Neuhád

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska: Casillas - Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo - Isco, Illarra, Kroos - BBC?

Moc jiných možností tam vzhledem k těm zraněním a Ramosově stopce ani nevidím. Khedira ještě není furt ready a nemusí stihnout ani semifinále CWC ( ), James to samý. Ohledně Modriče, ten má začít trénovat v půlce ledna no, takže na Vale bez něj, což se dalo čekat, ale jako pak proti Atletům v poháru bez něj to bude fakt peklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, jak píšeš, žádná jiná stejně kvalitní nebo lepší varianta není. Musíme to odehrát s tím, co je a věřit, že to zvládneme, protože kvalita je i přes řadu absencí jednoznačně na naší straně a v případě ztráty (která, věřím tomu, nepříjde) nemůžou absence sloužit jako výmluva.

Modrić se zranil zhruba v polovině listopadu na 3 měsíce, takže pokud se vrátí ve druhé polovině února, budeme rádi. Vyhrát v Almeríi a 2 zápasy na MS klubů bychom měli tak či tak, tam prostě zranění Modriće a Jamese nemůžou sloužit jako výmluva, v lednu už budeme snad odpočatí po Vánocích a cca dvou týdnech klidu. Chybět snad už bude "jen" ten Luka, no.

Reagovat
vocasisko

Tvl, ten začátek je, jak kdyby vám chyběla půlka týmu, přitom chybí 3 lidi ze základu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ze základu nehraje kvůli kartám Ramos, pro zranění James a Modrić s tím, že nejideálnější náhradou je Khedira, který ještě po otřesu mozku taky není schopen nastoupit. Navíc Jesé je po dlouhodobém zranění a minuty sbírá zatím postupně.

Suma sumárum mám v současné době k dispozici zálohu Isco - Kroos - Illara - Bale, která musí odehrát všechno (2 zápasy za týden) a jediná alternativa je mladý nezkušený Álvaro Medrán z Castilly. Do útoku tam je pak prakticky jediné možné střídání Chicharito namísto Benzemy. Takže jsme v současné době v ofenzivě dost citelně oslabení.

Reagovat
smazaný uživatel

*máme

Reagovat
smazaný uživatel

Minuly rok sme Almerii dali 5 golov a to tam hrali Illarra , Isco , Jese , Casemiro , Morata . A potoom tam mas MS co je uplne zbytocny turnaj a kvalita timov tiez nie je vysoka . A potom sa vrati James . Neprehanal by som to . Kludne moze zahrat Medran .

Reagovat
vocasisko

Máte před sebou slaboučkou Almérii a 2 zápasy na MS klubů, který klidně může odehrát vaše béčko, pak je do poloviny ledna přestávka a do té doby se dají ti hráči s menším zranění do pořádku.

Ta vaše základní sestava je stále konkurence schopná TOP evropským týmům. Já spíš reagoval na to, že jsi to podal tak, jakoby jste museli nastoupit v sestavě

Arbeloa,Pepe,Nacho,Coentreao-Illara,Medrán,Isco-Jesé,Chicharito a třeba Bale. Přitom máte furt hodně silnou sestavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přeháníš. Almería je sice sedmnáctá, ale v La Lize je každý venkovní zápas těžký, San Sebastian byl taky na dně, dokonce jsme 2:0 vedli a nakonec jsme dostali 4 góly a prohráli. MS klubů naše béčko rozhodně odehrát nemůže. Cruz Azul je tým tak na úrovni Anderlechtu nebo prostě týmu zhruba na úrovni třetího místa ve skupině Ligy mistrů. San Lorenzo, které tam bude jako vítěz Copa Libertadores, je ještě asi o trochu silnější, takže tam jedeme jako favorit, ale s nějakými přáteláky bych to krotil. Budeme muset hrát naplno, abychom to zvládli.

Naše sestava je pořád hodně silná, protože máme i hodně kvalitní lavičku, která je lepší než základní sestava většiny ostatních týmů. Když k tomu ale připočteš faktor fyzické a psychické únavy a fakt, že prakticky nemáme žádné varianty střídání do ofenzivy, může to být problém.

Jak jsem napsal na začátku, do všech třech zbývajících zápasů tohoto kalendářního roku jdeme jako favorit a měli bychom je zvládnout, ale jednoduché to nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Houby druhá polovina února.

Ancelotti addressed the team's injuries, first of all. Modric could be ready sooner than expected. "So far, Modric's recovery is going well too. He could train again by mid-January, more or less."

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo fajn, ale zase by se to nemělo přehánět, tenhle typ zranění se nevyplácí uspěchat.

Reagovat
smazaný uživatel

I když ono tam je, že by měl začít trénovat no a ne hrát. Takže návrat do hry vychází až na ten konec ledna/začátek února +-. To bude prdel no, ten leden bez něj bude fakt nepřijemnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Však právě. Já budu spokojený, když bude schopen odehrát celý zápas bez jakýchkoliv omezení v osmifinále Ligy mistrů, což většinou vychází někdy ke konci února (nevím přesně, jak je to v této sezóně).

Reagovat
Ángel di María 22

Snad dneska vyhrajeme. Almerii může změna trenérat jen pomoct, ale my to i bez několika hráčů základu zkrátka musíme dát.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=6cfQ9wH53Tk#t=26 jasny zakrok na Ronalda na penaltu a rozhodca nic? UEFALENCIA

Reagovat
smazaný uživatel

Cítím mírné napětí, klauni z Barcelony vydřeli z Almerie výhru za minutu dvanáct. Snad to do poločasu bude 0:2, nicméně očekávám opatrné utkání. Max 3 branky.

Tip: 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

hlavnym klaunom je teraz cr7, takze psssst...

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/B4rPLFjIgAIs_xC.jpg:large

Přesně taková, jaká se dala čekat.

Reagovat
I am Mancunian

kde to dneska vysielaju ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sport 2.

Reagovat
I am Mancunian

vdaka

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný záložník na lavce Medrán, taky slušný

Reagovat
smazaný uživatel

ešteže máme variant s Marcelom

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Isco mě fakt baví, to byl nákup..

Reagovat
smazaný uživatel

FRANCISCOOOOOOO

Reagovat
One-Real

Iscooooo

Reagovat
smazaný uživatel

trosku to trefil ty kkt

Reagovat
Visca el barca

Hezky pěkně Almeria

Reagovat
smazaný uživatel

Illarra

Reagovat
smazaný uživatel

Gereeet

Reagovat
smazaný uživatel

GB

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos by si mohol tie centre patentovat

Reagovat
One-Real

Toni a Bale oba parada

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře divoké teď, hlavně do poločasu nevyrovnat. Mám štěstí, že jsem to teď zapnul a viděl jsem asi všechno důležité. Od Almérie mi to přišlo jako náhodný výkřik do tmy, kdy to hráč trefil životně. Nebo jsou nějak více nebezpeční?

Reagovat
smazaný uživatel

zo začiatku (cca prvých 8-10 minút) boli dosť nebezpeční, naši vyzerali, akokeby boli ešte v šatni

Reagovat
Kenneth

Tak vypadali celej poločas. Hlavně Ronaldo. Nechápu co s ním je poslední týdny..

Reagovat
smazaný uživatel

Unava ale neodpocinie si ani bohovi .

Reagovat
10FKK

Skončilo hlasování...

Reagovat
smazaný uživatel

nemá tam podporu zo zálohy v podobe Modrića, všímam si to v poslednej dobe čoraz viac, nie je tam ten tempár, ktorý by to rozdával, rozhýbal

Reagovat
Kenneth

Dneska je to bezkrevný ode všech, ale u Ronalda neuvidíš ani individuálně nic. Vypadá jako by mu táhlo na 40. I Giggs ve 42 to tam motal víc...

Reagovat
Visca el barca

To víš cejtí, že Leoš jde s formou nahoru, tak mu to hapruje v palici. To samý to bylo naopak.

Reagovat
Kenneth

Ne, je to přesně naopak.

Reagovat
Visca el barca

Tak poslední tejdny řádí víc leoš a zejtra bude pokračovat.

Reagovat
Kenneth

A co to má konkrétně společného s tím že má Ronaldo pohyb jako slimák? Když běží, tak myslí na Messiho a proto mu to nejde? Pověz nám o tom prosím něco víc.

Reagovat
Visca el barca

Zas to přeháníš, že běží jako slimák. Spíš mu to zatim nikdo nepřipavil do šance celý. Vždyť takhle hraje celej podzim, uklízí plus kope penalty.

Reagovat
Kenneth

Přesně, hraje na hovno celej podzim. Proto má starý řáditel Messi o 11 golů a 1 asistenci mín.

Reagovat
Visca el barca

O 10 ne ? A v Lm je za nim. Otázka času, ten náskok se bude už jen zmenšovat.

Reagovat
Kenneth

Hezký a už neotravuj. Reagoval sem na Madridisty, neměl sem v plánu bavit se s Trávníkářema o Zakrslíkovi.

Reagovat
Visca el barca

Tak se radši soustřeď na penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně podobný průběh jsem očekával. Almería dobře organizovaná, dostala nový impuls v podobě výměny trenéra, chce se na nás vytáhnout a v kombinaci s tím, že naši hráči zatím neoplývají nějakým extra pohybem, kreativitou a je na nich jasně vidět fyzická i psychická únava z posledních týdnů, je to zatím těsná bitva. Snad ji zvládneme, i tak jsme o něco lepší.

Reagovat
Atlético de Madrid

Almeríaaaaaa poďme ještě aspoň dva

Reagovat
Kenneth

Proč? Na 4. místo je náskok slušný, takže spokojenost ne?

Reagovat
Atlético de Madrid

Koukám, že máte

Reagovat
Kenneth

My jdeme na titul, ten vás přece nemusí zajímat? Nebo se to zase změnilo?

Reagovat
Atlético de Madrid

Chápu, jsi trošku pomalejší

Reagovat
Visca el barca

je

Reagovat
smazaný uživatel

dyt pro vas je almeria veci konkurent jak my

Reagovat
Atlético de Madrid

je pravda, že jsme s ní už dvakrát prohráli

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
One-Real

Jsou houzevnati, ale nebezpeci vyplyva z toho, ze spatne pozicne branime, ti tri vepredu se vraci bez účelu narazecky (Benz) minimalne, Isco musi pozicne lip vykryvat bez mice, Toni si hraje klasiku, ale Illarra mu to holt do sirky nezabere jako Modric, nebo lip jako Modric, James a jeste Isco, kdyz mame vepredu jen dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole mohlo být rozhodnuté

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth skoda

Reagovat
Atlético de Madrid

Jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

byla

Reagovat
smazaný uživatel

najprv som myslel ze hej ale potom som si pozrel spomalovacku a nebola

Reagovat
Atlético de Madrid

já to myslel ironicky, to byl zas skok do bazénu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

No ja mam přenos taky na lopatu přišlo mi ze byla, ale ted uz je to fuk

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to nevím Mě přišlo, že lehce trefil nejdřív balón, jak říkal ten komentátor na Sportu, ale možná je to tím, že UPC Horizont Go stojí kvalitou za vyliž prdel

Reagovat
One-Real

Ikeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo jak to zkudil zas:-D

Reagovat
smazaný uživatel

sak tam byl opet jasnej faul kemko

Reagovat
smazaný uživatel

pohonte si chlapci zase je smutne ze sa uz nemate coho chytit tak tu riesite kktini lebo barcelona nesimuluje

Reagovat
smazaný uživatel

70. Minuta CR bez golu, tak uz to zase zkousi:-D

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze ta porazi od zavisti

Reagovat
smazaný uživatel

Doklepavac:-D:-D

Reagovat
smazaný uživatel

san ikeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

IKER

Reagovat
smazaný uživatel

San Iker ! To je ta karma

Reagovat
Magic player

San Iker

Reagovat
smazaný uživatel

ikeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
Billy McClane

Najlepsi golman v historii

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí za 5 minut 3 fatální chyby...nepísklá pecka na crisa, penalta pro almeriu a ted mela byt jasna redka

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo trefil míč a Iker je definitivně zpátky!

Reagovat
smazaný uživatel

Iker tuto sezonu famózní, všem fanouškům, kteří ho odepisovali Legenda legend !

Reagovat
Atlético de Madrid

Casillas si ho dobře navedl.. Iker udělal krok doleva tak půl sekundy než hráč dotknul míče, zkušenější střelec by to ještě napálil na druhou stranu

Reagovat
Masi

Reagovat
Kenneth

Jestli tohle už není křeč, tak nevím...

Reagovat
Atlético de Madrid

seš debil? já Ikera obdivuju a celou dobu tady hájim i proti fanošukům jeho vlastního klubu, v komentu píšu, jak si ho dobře navedl na ideální stranu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sice dokážeš ocenit i kvalitu soupeřů, ale pokud jde o hráče Realu Madrid, skoro vždycky tam nezapomeneš dodat dovětek, který to ocenění de facto shodí. Hádat se s tebou o tom ale nebudu.

Reagovat
Atlético de Madrid

to asi bude nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

:-D:-D

Reagovat
Kokesh

Hm, tak to jsi videl asi takhle prvni penaltu v zivote...

Reagovat
Kenneth

Proc uz nevyndal Benzemu a Marcela?

Reagovat
One-Real

Kdyz si srovnám, za co dostal Ronalda žlutou a za co Velez.

Reagovat
smazaný uživatel

hrozne to piska neska

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byla popici akcicka

Reagovat
smazaný uživatel

A Podme striedat !

Reagovat
smazaný uživatel

CR rychle tam jednoho šoupni ať je pokoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Boh z Madeiry

Reagovat
One-Real

Legendicka zase 2 asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

posledni rok a pul hraje famozne

Reagovat
smazaný uživatel

don

Reagovat
smazaný uživatel

On je fakt vynikající. Reklama na týmovost. Jeho skvělé výkony jsou sice ve stínu ještě skvělejších Cristiana, ale on je pro nás téměř nepostradatelný.

Reagovat
Kokesh

Ne temer, je.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Kenneth

Asistence bych nechal Suarezovi. Ale je těžký těch golů dát víc, když máš vedle sebe Ronalda, Balea a Jamese.

Reagovat
One-Real

Podle me jich dává spoustu, za 2014 jich dal víc snad jen Ronaldo, Messi a Soriano (četl jsem někde statistiku, ověřeny to nemam). Ma skvely čísla, jak G, tak A a to tam ma jeste dva stroje na body, ja ho obdivuju a mame v něm poklad.

Reagovat
Kenneth

Tak 0,5 golů na zápas není vůbec špatný. 258 zápasů za Real, 207x podíl na golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristianova produktivita je prostě neuvěřitelná. On i v zápasech, kdy se mu na jeho poměry vůbec nedaří, dá dva góly a nazdar.

Reagovat
Mrvinho

Je měkkej dát ještě jeden

Reagovat
CHONG

20

Reagovat
smazaný uživatel

nieco mi uslo co znamena 20?

Reagovat
CHONG

20 vítězství v řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

jaaj ozaj na to som uplne zabudol tak teraz by mali byt dalsie 2 povinne vitazstva

Reagovat
CHONG

Reagovat
Kenneth

Slušný průjem, ale nakonec 4 goly. Vítězství na způsob Atletica, ale beru. Tak ještě 5x hoši.

Reagovat
One-Real

To si nemyslím, mne se to líbilo. Hodne šanci, hezkej fotbal, na to ze záloha nám stojí na prehranym Tonim, chybí z ni další dva hrací a vepredu se hráčům herně az tolik nedaří (az na Karima), tak za me dobrý.

Reagovat
Kenneth

První půle byla otřesná a kdo ví co by se stalo kdyby Iker nechytil. Dojem ti spíš spravil až ten konec, kdyby se Almeria na to už vysrala.

Reagovat
Kenneth

kdy

Reagovat
One-Real

Tak šance byly i předtim, čekal jsem hodne těžkej zápas, uz pred zápasem bych bral jakoukoliv výhru. Ja čekal horší fotbal, min šanci a výhru o gól se štěstím, navíc podle všeho pencle spatne piskana a takový Velez mohl byt venku.

Reagovat
smazaný uživatel

V žádném případě nechci snižovat výkon Ikera, protože ta chycená penalta objektivně byla zlomovým okmažikem zápasu, nicméně si myslím, že i kdyby nám dali gól, stejně bychom ještě minimálně jeden, možná i ty dva, přidali. Spíš jsem trnul, aby Marcelo nedostal druhou žlutou, protože sudí sahal do kapsičky, nakonec si ale asi uvědomil, že už by byla druhá a nebyl si jistý tím faulem, tak ji neudělil. V tom momentě jsem věděl, že v 11ti vyhrajeme, ať už penalta dopadne jakkoliv, i když zákrok Ikera byl pro psychiku celého mužstva strašně důležitý.

Reagovat
smazaný uživatel

14 zápasů: 25 gólů, 9 asistencí, to je prostě neskutečné!

Reagovat
CHONG

Reagovat
One-Real

Ronalda toho Karima musi milovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Musim pochvalit Almeriu a tento vysledok nezodpoveda vykonu ktory podali. Niekedy zbytocne chyby, nepresne prihravky ale boli tam pekne momenty. Ukazalo sa, ze nase protiutoky su najlepsie, keby tam padne vsetko z protiutoku tak vyhrame najmenej o dva goly. Bale skvela hlavicka ale vidno, ze stale nie je v tej forme v akej ho pozname.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jedny z nejtěžších bodů v sezoně. Zlomová určitě penalta, potom už to bylo v pohodě. Nevěřil bych, že to napíšu, ale dobře, že jedeme na ten umělý pohár ... Pokud porazíme Vale bez Luky tak klidně věřím v to, že máme lepší tým než Katalánci pod Pepem (a to není žádná provokace).

Iker je zpátky (po dnešku to už musí uznat i ten největší zaslepenec), posílený o to, co zažil. Klidně věřím, že vydrží další dva až tři roky. Isco je s nabývajícím sebevědomím naprostý top, i když dneska to nic zvlášť extra nebylo, tak to co si dovolí (viz. gól), na to by před určitou dobou ani nepomyslel. Cris a jeho produktivita je až úsměvná, on ten gól stejně dá, ať už hraje na své poměry jakkoliv špatně. Věřím tomu, že za pár roků na hrotu stejně dvacítku až třícitku ročně udělá. Benzema ukazuje, že Pipitův prodej bylo jedno z nejlepších rozhodnutí poslední doby. Jamés je drahé rozšíření kádru za 80 mega ...

Rozhodčí hnůj, od hlavního přes čárové. S tím musí komise něco dělat, ale protože ve výsledku neovlivnili nijak utkání, tak to zůstane bez povšimnutí ... Největší kaňka na Primeře. Těžko říct, jak z toho ven.

Reagovat
LAM

Pod Pepkem jsme v tom nejlepší období vyhráli ve 3 sezonách 3krát ligu a 2krát LM.To máte ještě hodně co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, ale jsme na dobré cestě. Zvlášť vzhledem k tomu, že budete mít opravdu zakázané přestupy. Teď je nejdůležitější udělat ligu.

Reagovat
Kokesh

To jsou jen vize, Barca pod Pepem je nedostizna...zatim.

Reagovat
One-Real

Ja nevim jestli si to ostatní uvědomuji, ale on dost urcite půjde do top 10 střelců historie Realu, nedaval těch gólu vzdycky dost, ale 2014 ma famózní golove, herně i asistencema.

Reagovat
One-Real

*Benzema, reakce na Kennetha

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne aby se v LM dostal na historicke 4. misto

Reagovat
smazaný uživatel

Inak dufam ze Gareth zapracuje na zakoneceni to by mu enormne zlepsilo cisla .

Reagovat
Switchback

Dneska bez Neymara.

Reagovat
blaugrana

OT: Vo FIFE 15 mama zapnutú tu možnosť online zostáv a pod. Určite ste si všimli, že hráčom sa menia aj kopačky. Ale teraz to mám tak, že všetci majú na nohách nejaké čiernobiele hybridy, keďže všetci hráči už zmenili kopačky. Dá sa niekde stiahnuť nejaká aktualizácia na to?

Reagovat
Phillipinho

Tak Vale nabizi 65 mega eur za dvojici Perez a Gaitan. Enzo je prej uz hodne blizko a po Vanocich by se mel pripojit k Netopyrum, u Gaitana jeste neni nic jistyho. Oni se fakt chystaji vykoupit celou Benfiku

Reagovat
CHONG

Jak může někdo mít dva hlavní oblíbené kluby ze stejné ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je problém?

Reagovat
CHONG

Přijde mi to zvláštní.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda ani ne...

Reagovat
CHONG

Tak ono je to asi o tom, jak skalní fanoušek určitého týmu jsi, když fandím jednomu týmu, tak zároveň přeci nebudu přát konkurentovi v boji o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba fandí oběma už dlouho. atletico donedávna nebyl konkurent barcelony

Reagovat
F.Torres

spíš je zvláštní, že to jsou konkurenti v boji o titul, z konkurenčních měst (Madrid vs. Barcelona) a hrajou úplně jinačím stylem...

Reagovat
LAM

No hlavně jestli se jim to povede,tak už budou hodně silný a brzy to bude zas ta hodně silná Valencie.On jestli tam bude Lim konečně pumpovat nějaký peníze tak tu do dvou let už můžem mít 4 regulérní soupeře o titul v PD.Což by bylo určitě pěkný.

Reagovat
Phillipinho

Souhlas

Reagovat
Ángel di María 22

Nevim, jestli zrovna Perez s Gaitanem posunou Vale o nakej velkej kus dal. Hraci jsou to dobry, o tom zadna, ale nevidim tam progres do topu. Nebo nevim, co vlastane Lim chce. Valencii by se hodil ten Mata zpátky.

Reagovat
Phillipinho

Tak Perez jejich zalohu podle me dost posune. Akorat nevim, s nim pocita na DM misto Fuega nebo na misto Pareja a Gomese. Gaitan byl pred par lety vyborny a mel nakroceno do top klubu, potom se jeho rozvoj trochu pozastavil, ale letos jsem cetl, ze ke mozna nejvetsi tahoun Benfiky. Jestli tam pujde, bude jejich nejlepsi kridlo.

A stim Matou souhlas, v United nic moc, tam by mohl svoji karieru znovu nastartovat

Reagovat
Ángel di María 22

Ono uz to taky nejsou zadny mladici, Perezovi pomalu ale jiste tahne na 30 a Gaitana mam fakt rad, ale zas nechci, aby takhle hromadne vsichni opustili Benficu, ktery preju. Vale by se hodil navrat odchovance, kterej by ty zaloze dal myslenku jak nikdo, kdo tam je ted, to je presne ten Mata. Obranu maj hodne dobrou a hroty 2 hodny dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia hra to iste co Real . 4-3-3 a 4-4-2 . Mata sa im vobec nehodi . Ale taky Enzo to uz je im dokonale sadne .

Reagovat
Phillipinho

Mata muze ve 4-3-3 hrat ne? Ve triclenny zaloze

Reagovat
smazaný uživatel

S Matom by sa to muselo zmenit na 4-2-3-1 a on by hral "volnu 10" . On obrane moc neda nema take obranne zakroky ma slabe . A moc si toho neodbeha .

Reagovat
smazaný uživatel

A k tomu este maju Bernanda Silvu , Ivana Cavalejra + este chcu Guedesa

Fanusikovia Benfici musia mat naozaj radost pretoze Lim ich ohloda az do kosti

Ale neverim ze kupia Gaitana pretoze ho moc nepotrebuju a uplne odpisu Fega alebo Piattiho

Skor kupia 1 alebo 2 zaloznikov ( nahradu za Zuculiniho a mozno ked odide Fuego ) .

Reagovat
Phillipinho

Jako popravde Piatti neni nic extra, na lavicku dobry, ale nic vic. Feghouli odjede v lednu s Alzirskem a jednoho kridelnika podle me privedou. Rodrigo je na kridle slaby, Gil jak se vyspi, Robert vubec nehraje. Jsem zvedav co ten De Paul, dneska by mel hrat zaklad....

Reagovat
smazaný uživatel

Rodrigo sa musi dostat znova do formy , Gil potrebuje este cas . Feg nehra pravidelne a prichodom dalsieho ofenzivneho hraca by musel odist . Piatti zase ma vybornu efektivinu a vela toho odbeha . A De paul sa zacina chytat . My to pride proste zbytocne tam pchat dalsieho ofenzivneho hraca

Skor by sa mali pozret na zalohu tam ak sa im zrani niekto z dvojice Andre / Parejo tam su polovicny .

Reagovat
Phillipinho

Treba Gil se mi libi, ale ted dvakrat zahral spatne a Nuno ho posledni myslim 2 zapasy nezaradil ani na lavku. Doufam, ze dneska De Paul chytne svoji sance za pacesy.

V zaloze je problem no. Parejo by podle me vubec nemel byt kapitan, on proste v okamzicich kdyz se nedari a on jako kapitan by mel hru pozvednout, tak je naopak nejhorsi na place, jen tak se plahoci a nema vubec zajem. A nahrada za nej neni zadna. Augusto je strasne slaby a Zuculini vubec nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nič proti, ale ako môže niekto robiť v každom svojom príspevku gramatické chyby?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzrusuje ma to .

Reagovat
Kluivert9

Pokud ještě vyjde třeba ten Lavezzi, tak to bude zajímavý.

Reagovat
alcantara

Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Xavi - Messi Suarez Pedro

Reagovat
Visca el barca

Očekávaný Iniesta hraje z celý zálohy bohužel nejhůř.....

Reagovat
smazaný uživatel

SUAREZ+MESSI+NEYMAR 24 GOLŮ V LA LIZE RONALDO 25

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo pocet golu z penalt: 7

Messi+Suarez+Neymar pocet golu z penalt: 0

LOL

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Al Capone

Takže Barcelona letos nekopala penaltu?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

umíš číst ne??

Reagovat
Switchback

Chtělo by to pohodový vítězství alespoň o 3 góly a konečně gól Suáreze

Reagovat
valloire

Krátké shrnutí 2014 : Ronaldo 79,3 min/g...........................................Messi 98,4 min/g

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej je průměr Ronalda v kopání penalt?

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a jakou úspěšnost má v penaltách Messi?

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta kazdych 218min, kazdy 3-4 gol je z penalty

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

ty uz o messim pises casteji jak fandove barcelony

Reagovat
valloire

Omyl. Tohle je pouze o Ronaldovi. Ten druhej je tam jen jako takovej malej kompars.

Reagovat
smazaný uživatel

chapu, jen vyzdvihnout sveho hrace nestaci, je potreba si i kopnout do konkurence

Reagovat
valloire

Tak proč ne? Nejsem Mirek Dušín.

Reagovat
smazaný uživatel

podle me castecne jsi, protoze o messim podavas info tak casto, ze barcelonsti uz maji o praci postarano

Reagovat
alcantara

Musí, inak by nemal o čom písať.

Reagovat
Atlético de Madrid

Mně se na tom líbí, jak se v průběhu času objevujou nový a nový hodnotící kritéria pro určení nejlepšího hráče, který si vžycky každej ohne přesně tak, aby byl nejlepší ten jeho

Reagovat
Al Capone

Přesně tak. První to byly goly, potom asistence, pak subjektivní pocit z toho kdo hraje líp a ted kdo se raduje z golu méně. Je to směšný

Reagovat
smazaný uživatel

Skoky do bazenu nejsou hodne nejlepsiho hrace. Delat to Messi, vubec bych ho neobhajoval.

Reagovat
Al Capone

Takže gol rukou nebo neplacení daní už je lepší jo? Nebo kopání balonu do diváků...

Reagovat
Atlético de Madrid

Přesně. Jsou tu góly, asistence, góly na minuty, vytvořený šance, střely z dálky, góly z přímáků, kvalita driblinku, repertoár efektních triků, góly z penalt, naběhaný kilometry, simulace, nakopnutý míče mezi diváky, počet šikanovanejch spoluhráčů, počet postiženejch dětí, kterejm dal podepsanej dres...

Reagovat
Al Capone

Prostě dříve byl o něco lepší Messi a poslední zhruba dva roky Ronaldo.

Reagovat
valloire

Ne. Jsou tu góly a dejme tomu asistence. Poslední 2 sezony má Ronaldo o dost víc gólů a na asistence taky vede. Messi se prej přesunul na tvoření hry a měl by mít víc asistencí. Ale nemá. A to nemluvím o trofejích. Tam je to taky jasný. Tak se ptám, kdo má větší přínos pro tým. Ale ptát se nemusím. Je to jednoznačný.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak zhruba od toho Messiho zranění v play-off LM na jaře 2013 je to asi jasný, Ronaldo hraje líp na všech frontách a ta diskuze tady pro mě končí. Sice si myslim, že Messi měl před Ronaldem zhruba od konce roku 2011 do toho začátku roku 2013 větší náskok, než má Ronaldo teď (to bude srovnatelný na konci sezony, jestli třeba CR sáhne po těch Messiho rekordech), ale každopádně je to momentálně jasný. Podle mě tyhle diskuze moc polarizujete na tu či onu stranu, jakmile dává góly Ronaldo, tak se z Messiho stává neschopná sračka, jakmile dává góly Messi, tak je Ronaldo je simulatskej blbeček... přitom oba maj všechny čísla dlouhodobě uplně jinde než jakejkoliv jinej fotbalista a to srážení je hnaný oběma stranama děsně do extrémů.

Reagovat
valloire

Jo souhlasím. Ale my to nezačali. Druhá strana sklízí zasloužený plody svejch keců před rokem 2013. To že ty čísla měl předtím lepší Messi, je tak fakt. Však jsme o tom byli ujišťovaný každej boží den. Ale teď je teď a poslední 2 sezony je lepší Ronaldo a normální fanda to uzná a nemusí si vymejšlet kraviny.

Reagovat
valloire

Máš pravdu. Capone to upřesnil.

Reagovat
JozkokozleJ

Vyhraje to Neuer!

Reagovat
smazaný uživatel

tak aby fans Barcy nepovedali, že fandíme len bohatým a zvýhodňovaným klubom ... GETAFE DO TOHO!

Reagovat
Switchback

hihi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.ustream.tv/channel/19461063

http://www.ustream.tv/channel/19515621

Nějaký streamky na Barcelonu, kdyby někdo chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitka, diky

Reagovat
Atlético de Madrid

Pokud je rekordní počet výher v řadě těch 24, tak to má Real solidně rozlosovaný. Semifinále i finále MS klubů by měl zvládnout, nicméně pak má zápas ve na Mestalle a pravděpodobně i na Calderónu. Pokud tohle všechno vyhraje, tak teda všechna čest..

Reagovat
smazaný uživatel

a to by bolo len dorovnanie rekordu

Reagovat
Atlético de Madrid

to by bylo, ale pak následuje domácí utkání s Espanyolem a to je v porovnání s tímhle snadnej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavne ide o veľmi dôležité zápasy v boji o tituly, ak tam nevyhráme, ale na konci získame tituly, tak mi to absolútne vadiť nebude

Reagovat
Atlético de Madrid

V lize bych se nebál, Mestalla je pro Real hratelná. Hlavní překážku vidim na tom Calderónu. Atlético doma neprohrálo myslim 44 z posledních 45 zápasů (cca, nechce se mi to teď počítat). Ta jediná prohra je ale loni s Realem v Copě, Ronaldo dal dvě penalty. Takže ta šance určitě je, ale je to prostě momentálně jeden z nejtěžších stadionů v Evropě pro jakýhokoliv soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

mne príde ťažší zápas na Mestalle (skôr pocitovo), domácim ide v lige o veľa, po vianočnej pauze, bude to veľmi veľmi ťažké ... myslím si, že u vás to bude skôr "o náhode", kto dá prvý gól, s akou taktikou nastúpite ....

Reagovat
Atlético de Madrid

Je pravda, že náročnost ligovýho zápasu na Mestalle a pohárovýho zápasu na Calderónu může bejt zhruba stejná. Pokud do toho půjdeme na plno, tak vyhrajete jen se štěstím. Ale to dorovnání světovýho rekordu zrovna proti Atléticu bude určitě lákavý (pokud teda v Realu věděj, jakou má ten rekord hodnotu).

Reagovat
smazaný uživatel

+ viem si predstaviť odhodlanie Simeoneho a vašich hráčov, nielen z dôvodu toho, že hrajú proti Realu, ale aj možnosť zmarenia toho rekordu

Reagovat
smazaný uživatel

tohle píšou na stránkách Guinnessovy knihy rekordů:

"Brazilian soccer side, Coritiba Foot Ball Club really is 'o mais vitorioso do mundo' (the most victorious team in the world) after Guinness World Records officially recognized the record for the most consecutive victories in all competitions at the team's 102 nd anniversary dinner earlier this month.

While the Guinness World Records archives are home to many football records, they usually regard one competition, the World Cup or the Premier League for example.

Very rarely are Guinness World Records able to officiate a genuine worldwide football record due to the immense difficulty in researching all the world's leagues and clubs.

This record was not without its challenges. Coritiba Foot Ball Club won 24 consecutive matches between 3 February and 5 May this year in the Paranaense State Championships and the Brazilian Cup, competitions which they were crowned champions and vice-champions respectively.

On 1 June Coritiba made their official application but it wasn't until 8 September that Guinness World Records was sure that they were indeed the record holders.

Although it seemed Nacional of Uruguay had won 32 victories between 1940 to 1942, it was only in the league and meanwhile they had been defeated in domestic cup competitions.

More recently Al-Faysali of Jordan managed 28 consecutive victories but if you check the record books closely you will notice they drew a game in a regional cup competition that they later withdrew from."

Reagovat
Atlético de Madrid

já vim, dával jsem na to sem nedávno odkaz

Reagovat
smazaný uživatel

aha, omlouvám se, mistře :)

Reagovat
Switchback

to je zas fotbálek ...

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavý, ako dlho sa domáci dokážu takto spoliehať na náhodu

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi z velkého vápna netrefí bránu?

Reagovat
Dr. Admess

Měli sme letos vůbec už nějakou penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu Messi nedal.

Ale jestli nefoukne pentli ani za tohle, tak asi ani letos žádnou kopat nebudeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí úplně mimozní.

Reagovat
smazaný uživatel

jasná penalta

Reagovat
Switchback

Rozhodčí pěknej čurák, zase

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ti sudi...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, takže po penaltě na obou stranách..

Reagovat
smazaný uživatel

Což je zavádějící. Byla to jedna akce - kdyby sudí nebyl dement, tak foukne tu pro Barcu. K té druhé nemělo vůbec dojít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta na obou stranách během minuty a rozhodčí nic

Reagovat
alcantara

Suarez za tu krátku dobu toho u nás pozahadzoval dosť. A penaltu nám asi len tak tento rok nedajú

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor samozřejmě nemá pravdu - kdyby sudí fouknul tu penaltu pro Barcu, tak by nevznikl ten brejk, ze kterého zahrál rukou Dani.

Reagovat
alcantara

Ma to pomotane

Reagovat
valloire

Kdyby byly v prdeli ryby....

Reagovat
smazaný uživatel

nám prostě dají penaltu, jenom kdyby tam někdo někomu utrhl hlavu nebo zlomil nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi vyhravat bez penalt

Reagovat
smazaný uživatel

ty bys chtěl, aby Messi dával ty podřadné góly?

Reagovat
celeb

Spanielska rozhodcovska federacia hlada pracovnikov na pracu rozhodcu LaLigu. Podmienky: ukoncena zakladna skola, min. 1 oko so schopnostou dohladu na 20 metrov, farboslepost tolerovana.

Reagovat
smazaný uživatel

s tou základní školou si nejsem jistej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle už je fakt výsměch. Teď zas takový "ofsajd" Alby.

Reagovat
celeb

Zatial hrozne ihrisko, hrozne pocasie, hrozni rozhodci a hrozny fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

prý ofasjd, to je dnes dobrá komedie

Reagovat
smazaný uživatel

offside no to ne tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Zavrete ty zluty zmrdy

Reagovat
bayern987

Ofsajd no to určitě...

Reagovat
valloire

Ten trávník se mi nelíbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo taková paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo je čím dál lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Hruzostrasne braneni

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo

Reagovat
valloire

len sa mihla

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo

Reagovat
celeb

Pique siel hrozne dole (a to este aj ta latka nebola na zaciatku ktovieako vysoko). Tu uz by sa mal niekto zacat zamyslat, co s nim.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ale to Piqueho bránění ... Hmmm ... to bych líp odbránil já.

Reagovat
Dr. Admess

Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez zápas co zápas dokáže pro spoluhráče vypracovat nějakou tu gólovku. Teď Pedro zase fatálně selhal.

Reagovat
celeb

Pedro .... my tych sanci dnes moc mat nebudeme. Treba zacat premienat!

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, ten Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, a zase Suarez.

Reagovat
celeb

dpc, XAVI! Suarez zatial najlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

po parádním zápase s PSG taková holomajzna snad z toho nebude ztráta bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa pochopil, co je potřeba na tomhle terénu dělat. Snad to v kabině řekne i ostatním.

Reagovat
smazaný uživatel

Hnusny fotbal, sudi kokoti, 45 minut utrpeni

Reagovat
smazaný uživatel

a pak že taková je jen naše liga

Reagovat
smazaný uživatel

Beton je vsudypritomnej

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdme GETAFE!!!!!!

Reagovat
Ed_Hazard

V madride ťažký terén, to by mohlo Getafe ukopať

Reagovat
MadMrJacky

Teď jsem přišel. Jak to vypadalo v prvním poločace? Podle statistik nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby odehráli jen 33. minutu, tak by ten zbytek ani nikomu nescházel

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z nejhorších výkonů zatím. Naši hráči si dneska pletou modrou a růžovou, protože přihrávají častěji Getafe než vlastním

Reagovat
Switchback

tragédie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

uklouzl. A?

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, komentátor to tady čte.

Tímhle ho zdravím.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně Messi.

Xavi se dneska hodně často tlačí do koncovky. Být to u někoho jinýho, tak řeknu, že je to dobrá zpráva.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez karty?

Reagovat
smazaný uživatel

za takovou kosu nedá žlutou?

Reagovat
Masi

Žlutý dresy letos Barca nemá?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi má fest smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, skodaaaaaaa

Reagovat
MadMrJacky

Messi jede asi na rekord v tyčkách

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik už jich letos má? 9? 10?

Reagovat
MadMrJacky

Sleduju to na nějakým anglickým kanále a tam říkal něco o 9, ale pak ještě řekl 12. Tak nevím co tím myslel

Reagovat
MadMrJacky

a ještě o jednu víc

Reagovat
MadMrJacky

Tak nic, to chytl brankář, na tom špatným streamu to vypadalo jako další tyčka

Reagovat
Switchback

Nauč se kopat ty přímáky, furt to sereš do tyček

Reagovat
smazaný uživatel

Guaita VIP z první řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to už je snad třetí břevno z přímáku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

My mame snad nejnudnejsi, nejpomalejsi a nejmin kreativni zalohu sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

tak když sme promrdali přestupák......bylo jasné, že sme tím zabili několik sezon

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro dolů. Munir na plac.

Xavi dolů. Iniesta na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

Munir ? ten tomu nepomôže

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koho tam chceš dát?

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej tam nechať Pedra, v najhoršom možno Rafinhu, ale to by musel na kraj on, alebo Andrés.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro je tam uplne k hovnu, vsechno zatim posral, hrajeme v 10ti..

Reagovat
smazaný uživatel

1. polčas som nevidel, ale teraz mi to pripadá, že je tam k hovnu pol timu...

Reagovat
smazaný uživatel

nudaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro fakt na co šáhne, podělá. Dneska to není jeho zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro doluuuu, vzdyt to jen sere....

Reagovat
Masi

Barca letos nemá žlutý ani jako třetí dresy?

Reagovat
smazaný uživatel

Mely by byt

Reagovat
Masi

Díky, příjdou mi hezčí ale je potřeba to měnit jak u nás aby bylo na Rodrigueze a Suareze.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva prestante hrat jak posrani furt dozadu, dyt to je humus

Reagovat
smazaný uživatel

No teda ... To chci teď vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej bazeňák.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro vole tahni k certu..

Reagovat
smazaný uživatel

jako kdyby ostatní hráli líp

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska kazdy mic souperi, vsechno, doslova vsecko posral. Ostatni taky bida, ale on bije do oci nejvic...

Reagovat
smazaný uživatel

jak do deseti minut nedáme gól, tak to asi nedopadne dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Odešel Raketa, a hned máme ve středu pole defenzivní díru. To to jako Lucho nevidí?

Reagovat
smazaný uživatel

ono je to docela jedno, když musíme dát gól

Reagovat
smazaný uživatel

to je trochu hloupost, ne?

Reagovat
Switchback

To je úplná tragédie, pokud Messi něco nevymyslí, tak můžeme jít leda tak dopi*e

Reagovat
smazaný uživatel

Udržet GETAFE!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvíľu to padne

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pressing je strasne slabej. Pomaly, nedurazny, alibisticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tam byl pozde. Pritom balon ve svici padal 3 sekundy. Hrozne pomaly to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme ve vápně strašně málo agresivní. Na to, kolik lítá balonů do vápna, máme minimální počet zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

Příchod Iniesty Pedra probudil.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda tohoo

Reagovat
smazaný uživatel

když si vzpomenu jaký tlak vytvořil Liverpool v deseti!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to bude remíza a 4 body náskok už je mnohem hezčí

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar strašně chybí

Reagovat
2miguel1

to je až komické ako to hráme vonku

Reagovat
smazaný uživatel

No nič, Pique do 16 a hádzať lopty Albovi

Reagovat
smazaný uživatel

No nič, Pique do 16 a hádzať lopty Albovi

Reagovat
Ed_Hazard

ešte 6 min....udržme Getafe!!

Reagovat
smazaný uživatel

to je zápas ty vole! vidím, že jsem po LM propadl přílišnému optimismu!

Reagovat
dextroza_m

Ty vole to vypadá na ztrátu :(

Reagovat
Ed_Hazard

to ano, Getafe to môže mrzieť....ale pre vás bod dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Switchback

Munir

Reagovat
smazaný uživatel

i ta Sparta na konci tlačila a my nic

Reagovat
smazaný uživatel

Desny vykon. Par hracu by potrebovalo dostat pres tlamu za ten pristup. Milionari zasrani

Reagovat
valloire

To sou nervy

Reagovat
smazaný uživatel

4 minuty to je komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Pique jako náš nejlepší hlavičkář zakončí hlavou takhle ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ztratěj

Reagovat
MadMrJacky

To bylo hrozný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jejda mane, to byl mač.

Reagovat
smazaný uživatel

výborný

Reagovat
Al Capone

Getafe!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GETAFE GETAFE GETAFE GETAFE!!!!!

Reagovat
Ángel di María 22

To si dělá prdel jak sebral Getafe gólovku teď? No to LOL

Jinak v suchym triku

Reagovat
smazaný uživatel

tak pi*ovský výkon už jsem dlouho neviděl. bohužel zaslouženě, nemůžem se spoléhat na penalty, když nám je nepískají. a to jsem si myslel, že máme formu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako to si musí ten sudí dělat prdel, že zapíská konec v momentě, kdy jde hráč Getafe sám na gólmana...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí ten konec foukl dost zajímavě

Reagovat
smazaný uživatel

stejně netrefil bránu

Reagovat
10

si rozhodčí dělá prdel, ne? to bylo strašně nenápadný

Reagovat
r3

Sam na branu.. a v tom to fukne

Reagovat
Ed_Hazard

to fakt pískol koniec pri samostatnom nájazde na GK?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo pískl fakt komedie na Ntou :D

Reagovat
valloire

Tak pěkně na konci Getafe okradli. Ukončí to 12 sekund před koncem. To si dělá prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc mě dostává, že Enrique machruje s mohutnou megataktikou na PSG a není schopný nic vymyslet na trapné Getafe

Reagovat
Al Capone

Asi tak trapné nebude

Reagovat
Mrvinho

Getafe > PSG

Reagovat
Al Capone

Takže je jistota, že budeme na Nový rok první

Reagovat
valloire

A na Valencii padl po čase. Pěkně tlačí káru Barce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uefalona nechutné nechutné zářez jak svina...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten rozhodčí dneska ale řezal obě strany, hodně špatný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál messi dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

hoši se asi po PSG pořádně ožrali, jinak to nechápu, že nejsme schopní přehrát tragické Getafe

Reagovat
Ángel di María 22

Neni to taková klasika? Na těžkýho soupeře se doma hecnete, i když teda PSG pálilo slušný šance, ale dobře, výhra, kvalitní zápas celkem. A pak v lize podprůměrný Getafe a tam je prostě ten faktor "venku" a tým, kterej bojuje vs tým, kterej si myslí, že výhra buď teda nějak samo, nebo Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, ale tyhle zápasy, to je pořád dokola, akorát dnes to nebyl "jenom" špatný výkon venku, dnes to bylo naprosto utratragické. Asi bychom se radši měli soustředit na LM, když se tam dokážeme hecnout a hrát aspoň jeden z deseti zápasů na 100%

Reagovat
Ángel di María 22

Dneska tam až na ten přímák ani nebyla pořádná gólovka, no.

Reagovat
Switchback

venku je na piču hra furt

Reagovat
smazaný uživatel

Barca opět tlačena? Nic nového v PD ani letos

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

No ten písklej konec to bylo strašně nenápadný

Reagovat
Kluivert9

Tak určitě. Míč měl hráč Barcy a on si dovolil písknout konec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je vidět, jak vznikají pohádky. Že sudí Barce v první půlce sebral jasnou pentli, nevidí nikdo. Ale tak ... už jsme si všimli. Realisti potřebují Barcu tahat do svýho vlastního bahna.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
10

já nefandím ani jednomu a to na konci byl normální hnus...mít balon Barcelona, tak se hraje ještě minutu

Reagovat
smazaný uživatel

minutu by se nehrálo, ale ukončil to divně. Asi věděl, že nemá čistý svědomí.

Víceméně mohl foukat i faul. Takhle, si myslím, že se to objeví po zápase v zápisu.

Reagovat
Ángel di María 22

Jakej faul? Asi myslíš to čistý vypíchnutí.

Reagovat
10

tak přesně takovýhle "fauly" pískal asi posledních 20 minut

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ángel di María 22

Pískal to celý záhadně. + ty dvě ruce v první půli jakože neviděl.

Reagovat
10

ty ruce bych taky nepískal

Reagovat
smazaný uživatel

ta první byla úmyslná stoprocentně.

Reagovat
10

nemyslím si, vždyť byl zády k míči, zvedal se a pak ho to trefilo...takový ruce bych nepískal

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžu najít žádný video, ale z fotek to vypadá, že se ten hráč dívá přímo na balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

ježíš, včera taky nepískli na Ronalda jasnou pentli, pokud nesimuluješ tak se ve Španělsku nepíská...

Reagovat
Ed_Hazard

ale to že zobral penaltu Getafe po takmer indentickej situácii už nespomenieš že?

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem to vysvětloval, takže ne - irrelevantní věci zmiňovat nebudu.

Reagovat
Ed_Hazard

vysvetlovať môžeš, tým realitu ale nijak nezmeníš boli to prakticky rovnaké situácie

Reagovat
smazaný uživatel

to souhlasím - obě se měly pískat ...

... nicméně tak nějak jedna navazovala na druhou.

Reagovat
Ed_Hazard

to už zachádzaš do sci-fi....nepískol prvú (možno si o pár sekúnd uvedomil že chybne) a preto nepískol aj druhú.....prečo to ale vyťahuješ a riešiš mi ale zostáva záhadou....mali ste dať iné šance

Reagovat
asskicker

fakt zahada

asi preto, ze keby odpiskal prvu (a mal ju odpiskat) tak sa neudeje ta druha situacia.

Reagovat
2miguel1

nas nemá čo zaujimať real....nech si robí čo chce...my sme dneska za cely zapas nič nevymysleli, je až tragikomicke to nahravanie si vonku ...villareal valencia almeria malaga getafe vonku všetko tragedia

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri sa kto vzdy rozputava tu sracka temu Messi vs Ronaldo ?

Reagovat
2miguel1

vonkajšie zápasy, ja by som im prikazal mať pod 60% possession...super nech hrá, super nech tvorí doma, my im tu loptu proste nepoziciame a prihravame si ako TUPELÁ ...vsetko ideme do plných, uplne inak by sme mali tieto zapasy hrať ...mali sme 21striel.. 2 strely na branu..už konečne začnime hrať inak...nevadí mi ked prehrame, ale nech nehrame tuto hadzanu vonku, lebo zjavne to nema ziaden uspech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Pokud jsem to dobře slyšel, tak to pískl v době, kdy měl balon hráč barcelony. Tak se můžete zase hodit do klidu

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

No to ani náhodou. Normální krádež.

Reagovat
Kluivert9

Zloděj křičí chyťte zloděje?

Reagovat
valloire

my jsme čistý

Reagovat
Kluivert9

Křišťálovější než křišťál... a jak je to dál, všichni víme

Reagovat
Ángel di María 22

Jestli dneska Messi křičel něco na rozhodčího, tak jo.

Reagovat
valloire

Reagovat
MadMrJacky

Já vím, že se vám to hrozně hodí do krámu, teď potom co předvádí váš miláček, ale těžko to zase otočíte na uefalonu. Po tom co nás rozhodčí letos několikrát zařízli je to fakt směšný.

I tahle konkrétní situace byla neštastná, ale do té šance by se ani nedostal, protože obránci se už i zastavili. Trochu soudnosti soudruhu

Reagovat
valloire

To byla jasná sabotáž od sudího, soudruhu.

Reagovat
MadMrJacky

Tak se asi zcela vyjímečně neshodneme

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo. Ale byl pod tlakem. Možná foukal faul.

Reagovat
Switchback

máš pravdu ale neměl tak brzo pískat, když bylo do konce ještě zhruba 15sec ... vocas jeden

Reagovat
-Kopy-

Alves; Barragán, Mustafi, Otamendi, Gayà; Fuego, Gomes; Feghouli, De Paul, Piatti; Negredo

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe cirkusaci vyborne skoda ze nedalo getafe golik ale aj remiza je dobra

Reagovat
smazaný uživatel

2015 klepe na dveře a skoro pětatřicetiletý Xavi je pořád nejdůležitější člen zálohy. Neuvěřitelný.

Reagovat
alcantara

Reagovat
Ángel di María 22

Feg

Reagovat
-Kopy-

Gooooooooooooooooooool Tonda na Fega

Reagovat
2miguel1

Kedy to možeme začať kupovať ?

.

tá zaloha to je des ... v dnešnom vertikalizačnom futbale to je až neuveritelne čo to tam mame.

Reagovat
Ed_Hazard

pokial hráči nevedia spoluhráčovi pripraviť diagonálnu prihrávku po vertikálnej osi, potom je náročné úspešne realizovať vo finálnej fáze každú jednu súťaž

Reagovat
-Kopy-

RdP to se dává

Reagovat
Ángel di María 22

Vale hraje výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím válec. Je dobře, že už jsme to tam odehráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo má opravdu nádherný dresy.

Reagovat
smazaný uživatel

musím se opakovat, ale ty dresy jsou nádherné ve všech ohledech.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže dárek na Vánoce už sis vybral, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Diego mě chce zabít

Reagovat
smazaný uživatel

Diego mu chcel nasadit jasle

Reagovat
Ángel di María 22

Negredooo

Reagovat
Ángel di María 22

Aha tak ne, Feg zas

Reagovat
-Kopy-

olééééééééé Alvaro, Feg

Reagovat
Ángel di María 22

Wow, to je náklep.

Reagovat
-Kopy-

Goooooooooooooooooool Piatti Piatti Piatti !!!!!!!!!

Reagovat
-Kopy-

konečně zase jednou pohodové utkání

Reagovat
-Kopy-

André Dneska to nebyl jeho zápas, na té staženější pozici v záloze se mi moc nelíbí

Reagovat
-Kopy-

Rodrigo co to stebou je

Reagovat
Phillipinho

Dneska se tesim na Baskicky derby. Jestli to dneska Socky urvou, tak verim, ze to nakopne a pujdou nahoru. Ale asi souhlasim s tipem v preview- plichta.

Reagovat
smazaný uživatel

Moyá; Siqueira, Godín, Miranda, Juanfran; Tiago, Gabi, Koke, Arda; Raúl García y Mandzukic

Reagovat
Phillipinho

RG

Reagovat
smazaný uživatel

Asenjo - Costa , Gabriel , Ruiz , Mario - Denis . Bruno , Trigueros , Dos Santos - Vietto , Uche

Reagovat
smazaný uživatel

Vietto ich znici

Reagovat
-Kopy-

snad

Reagovat
Kokesh

Nejhorsi na place.

Reagovat
-Kopy-

teď to teda parádně posral, takový zpracování

Reagovat
Kokesh

Na tohle mam v posledni dobe stesti. Nekoho kritizuju a obratem da gol.

Reagovat
Ángel di María 22

Moi?!

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal je velmi nebezpecny a neprijemny super. keby ich dostal do ruk trener Cholovho rangu, naockoval ich vitaznou mentalitou a ustalil vykony, tak by mohli solidne prehanat prvu trojicu. tim s obrovskym potencialom... zatial super polcas

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jsou dost dobří. Bude to těžké.

Reagovat
Rage

Marcelino je více než dobrý trenér, takže rozhodně neměnit (i když nechápu proč odepsal Espinosu)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

pro rejpaly, moji sbirku dresu dnes nemam k dispozici

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Phillipinho

mas na sobe kazdej match?

Reagovat
Phillipinho

Athletic zatim vubec nestiha . Vela to rozjizdi ve velkym stylu

Reagovat
Phillipinho

Ten Finbogasson je po tom prestupu k Sockam uplne v prdeli...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele