Primera División - preview 14. kola

06.12.2014, 08:39, aktualizováno 08.12.2014, 08:47
Previews
Eibaru se v nováčkovské sezóně zatím daří nad očekávání a do dnešního utkání proti Almeríi půjde v roli favorita, neboť hosté se pohybují na hranici sestupové zóny. V dolních patrech tabulky pak najdeme také Levante a Getafe, který vzájemným duelem udělají tečku za čtrnáctým kolem...
SD Eibar - UD Almería  (pondělí 17:00)
Jeden z důležitých soubojů o záchranu se v pondělí odehraje na šestitisícovém Estadio Municipal de Ipurua v Eibaru. Favorizovaný domácí celek se utká s Almerií, která je ale paradoxně nebezpečnější venku než v domácích zápasech.

SD Eibar sehrává ve své vůbec první sezóně mezi španělskou elitou zatím velmi slušný part. Baskové ve třinácti odehraných duelech nasbírali slušnou porci šestnácti bodů, o čemž třeba v nedalekém, zato mnohem movitějším klubu ze San Sebastianu mohou jen snít. Na obávané sestupové pásmo si navíc parta kolem trenéra Gaizky Garitana nyní může případným vítězstvím s Almerií vypracovat luxusní devítibodový náskok. To vše s nejnižším rozpočtem v celé lize (18 milionů euro), bez dluhů a s maximem odchovanců, kteří prožili vzestup klubu až ze třetí nejvyšší španělské soutěže.

V minulém kole Eibar dokázal zvítězit na hřišti letos velmi silného Viga a spravil si tak chuť po čtyřgólové porážce od Realu Madrid. V poháru se však Baskům tolik nedaří, v pátek totiž prohráli s Getafe 3:0 a jejich šance na postup do osmifinále jsou jen velmi omezené. "Musíme myslet hlavně na zítřek. Bude to jeden z nejdůležitějších zápasů. Abychom vyhráli, budeme muset na hřišti nechat vše. Čekám velmi vyrovnané utkání," uvedl před zápasem domácí kouč.

Almería po úspěšném obhájení prvoligové příslušnosti letos postrádá punc novosti, kterým ještě stále disponuje Eibar. Andalusané mají na kontě deset bodů, stejně jako další tři týmy namočené do boje o záchranu. Svou situaci ale mohou svěřenci Francisca Rodrígueze výrazně zlepšit, pokud uspějí v Eibaru. Případný tříbodový zisk by je posunul na patnáctou pozici, kde se už přece jen dýchá lépe. Almería by mohla využít dobrou formu, kterou předvádí na hřištích soupeřů. Sázka na úpornou obranu a rychlé protiútoky přinesla hostům sedm bodů z celkových deseti nasbíraných, což ostře kontrastuje s výsledky na domácím hřišti, kde Almeriensistas letos ještě nevyhráli.

Aktuální forma Andalusanů je jedním slovem mizerná. Z posledních sedmi utkání vytěžili jen dva body a v minulém kole podlehli na svém hřišti Vallecanu. Na rozdíl od svého nadcházejícího soupeře ale tento týden ve španělském poháru slavili vítězství, když přehráli Betis Sevilla na jeho hřišti 3:4. Mírná psychologická vzpruha by tak mohla být rozdílovým faktorem v pondělním utkání. "Vítězství je v tomto případě obrovsky důležité. Technická a taktická příprava nebude hrát takovou roli. Rozhodující bude naše psychické nastavení, musíme zůstat maximálně koncentrovaní a uchovat si odvahu a agresivitu," prohlásil energicky na předzápasové tiskovce kouč Francisco Rodríguez.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Irureta - Lillo, Navas, Albentosa, Bóveda - García, Boateng - Saúl, Del Moral, Capa - Arruabarrena
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Rubén - Mané, Trujillo, Dos Santos, Navarro - Thomas, Azeez - Jonathan, Thievy, Silva - Hemed
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.20 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Getafe CF  (pondělí 19:00)
Jednu ze dvou pondělních dohrávek čtrnáctého kola obstarají Levante s Getafe. Zatímco domácí celek má v poslední době důvod k optimismu zvláště díky nedávnému vítězství v prestižním městském derby s Valencií, hosté mají v lize co napravovat.

Svěřenci Cosmina Contry si však dvě za sebou jdoucí ligové porážky vynahradili alespoň jednoznačným prvenstvím v pátečním zápase ligového poháru s Eibarem, který ovládli v poměru 3:0. Na stadion Ciutat de Valencia přijíždějí hosté z Madridu s pouhým dvoubodovým náskokem na svého soupeře a stejný počet míst oba kluby také dělí v tabulce. Sestupové příčky jsou navíc rovněž nebezpečně blízko...

"Levante je velmi houževnaté, organizované mužstvo, takže je nám jasné, že nás u nich nečeká nic lehkého," prohlásil trenér Contra. "Zlepšují se, takže potřebujeme koncentrovat se od samého začátku a využít svých šancí."

Rumunský kouč musí hlavně doufat, že si jeho hráči přenesou do ligy svou střeleckou fazonu z pohárového duelu, neboť v lize samotné předtím skórovali jen třikrát za poslední čtyři kola. Jistou měrou se na demolici Eibaru podíleli střídající Pedro León a Álvaro Vázquez, které tentokrát Contra dost možná povolá rovnou do základní sestavy. "Příchod Pedra s Álvarem a jejich přínos nám hodně pomohly. Všechno bylo jednodušší a sebevědomí hned stoupá."

Po mizerném vstupu do sezony v Levante sáhli k trenérské změně a nutno dodat, že od říjnového nástupu Lucase Álvareze se výsledky začaly pomalu, ale jistě dostavovat. V minulém kole sice přišla venkovní porážka od Espanyolu, ovšem tři zápasy předtím valencijskému celku přinesly hned sedm bodů. "Každý zápas je pro nás důležitý, i když je pravda, že některé se ukážou být ještě význačnější, když vyjde najevo, který z vašich rivalů zrovna nasbíral nejvíce bodů. Musíme přijít s tou správnou taktikou, neboť Getafe je tým, který si na půdě soupeřů vede dobře, má široký a rychlý kádr," dodal Álvarez varovně na závěr.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Mariňo - López, Navarro, Vyntra, Nikos - Morales, Diop, Sissoko, Ivanschitz - Casadesús, Barral
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Valera, Naldo, Velázquez, Escudero - Míchel, Lacen - León, Sammir, Lafita - Álvaro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - Sevilla FC  (neděle 12:00)
Sevilla se proti Rayo Vallecano pokusí navázat na skvělou tradici vzájemných duelů s týmem sídlícím na Estadio Teresa Rivero. Do Madridu přijede Sevilla jako jasný favorit, ale její pozornost by mohla být rozdělena vzhledem k poslednímu utkání Evropské ligy. Využije Rayo možné nepozornosti?

Ve španělském fotbale byl minulý týden věnován zápasům Copa del Rey, do nichž se zapojila většina prvoligových týmů. Svou porci zápasů odehrála také Sevilla, která dokonce má za sebou také odvetné utkání. Soupeřem jí byl druholigový Sabadell. V prvním utkání mu Sevilla nastřílela šest branek, v odvetě o jednu méně. Hrdinou obou klání se stal útočník Iago Aspas. Hráč, který se neprosadil v Liverpoolu, nyní hostuje právě v Seville. Ani tam mu ale pšenka příliš nekvete a obzvláště v lize není Aspas příliš využíván.

Copa del Rey je ale zcela jiné pódium a trenér Unai Emery chce samozřejmě dát prostor co největšímu počtu hráčů. Sevilla navíc válčí na třech frontách, takže rotace kádru je minimálně nutností. Iago Aspas vzal všechnu odpovědnost na sebe a v každém utkání vstřelil hattrick. Ve druhém klání mu na něj navíc stačilo pouhých pět minut! Trenér Unai Emery ale vyzdvihoval výkon celého mužstva a dokonce řekl, že v jeho týmu není žádná velká individualita - že výsledky patří všem dohromady.

Na tiskové konferenci po úspěšném utkání Emery mimo jiné řekl: "Jsme nadšení z toho, že jsme postoupili, protože i Copa del Rey je pro nás velmi důležitá. Líbí se mi přístup celého týmu. Chtěli jsme vyhrát, potěšit fanoušky a hrát dobře. Myslím, že se nám všechny tyto body podařily. Hráli jsme skvěle jako tým a dařilo se také jedincům. Nasadil jsem i ty, kteří moc často nehrají a potřebují nějaké minuty. Máme před sebou velmi dlouhou a náročnou sezonu, takže se nám bude hodit každá pomoc. Každý hráč tu má své místo a dostane šanci. Myslíme i na naše mladé hráče z juniorky, protože i jejich začlenění do týmu je velmi důležité."

Emery promluvil také o nadcházejícím klání s Rayem Vallecano. "Jsou před námi ještě tři velmi náročné zápasy a my je musíme vyhrát. Chceme se na ně dobře připravit a odvést maximum svých možností. Teď se musí veškerá naše energie přesunout k zápasu s Vallecas, který bude velmi náročný. Ten tým hodně bojuje a umí vyzrát i na ty největší konkurenty. K tomu nám může pomoci právě vítězné utkání v poháru, které nám dodá energii a optimismus," zakončuje Emery.

Jeho tým neskóroval pětkrát jen proti druholigovému soupeři. Pět branek vstřelil také v minulém kole La Ligy, když se utkal s Granadou. Dvěma góly se blýskl Carlos Bacca, po jednom přidali Ever Banega, Stéphane Mbia a Kevin Gameiro. V dalším kole Evropské ligy čeká Sevillu nebezpečná Rijeka, která navíc na Sevillu ztrácí jen jediný bod. Vše má tedy Sevilla v rukou. Sevillu může těšit i fakt, že s Rayem Vallecano z posledních pěti zápasů neprohrála ani jednou. Rayo navíc není úplně ve formě. I když se mladému týmu daří alespoň v La Lize, minulé utkání opět odkrylo některé slabiny Vallecas.

Rayo se utkalo s Valencií a kupodivu dobře začalo. První branku utkání totiž vstřelil Alex Moreno a na tahu byli Netopýři. Těm se naopak podařil závěr utkání, když se dvacet minut před koncem prosadil Paco Alcacer a patnáct minut po něm také mladík Rodrigo de Paul. Při první inkasované brance se velké chyby dopustil brankář Cobeňo, ale trenér Paco Jémez svého hráče brání. "Fotbal je především o maličkostech, o detailech. To, co se stalo našemu brankáři, se občas stane každému. Nejsme dokonalí a nemá smysl někoho pranýřovat za vlastní chybu. Teď nás čeká Sevilla a to bude další krásný zápas," těší se Jémez.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Alvarez - Nacho, Amaya, Ba, Quini - Trashorras, Baena - Kakuta, Bueno, Licá - Baptistao
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Coke, Carrico, Pareja, Figueiras - Krychowiak, Mbia - Vidal, Suárez, Deulofeu - Bacca
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.40 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Espanyol Barcelona  (neděle 17:00)
Ve čtrnáctém kole Primera División je na programu barcelonské derby a jako prakticky každý rok jsou jeho velkým favoritem Blaugranas. Espanyol v minulém kole ukončil pětizápasovou sérii bez výhry a vítězství proti městskému rivalovi by mu notně zvedlo sebevědomí. Barca ale ve stíhačce za prvním místem body nutně potřebuje.

Je to lokální soupeření s největším počtem vzájemných zápasů v La Lize a i když už politické napětí okolo zápasu Espanyolu s Blaugranas vyprchalo, je El Derbi Barceloní stále velmi prestižní záležitostí. Historické tabulky pochopitelně ukazují jasnou dominanci o rok staršího klubu v současnosti vedeného Luisem Enriquem. Espanyol naopak vzpomíná na vítězství ze sezóny 2008/2009, kdy právě Periquitos jako první tým porazili slavnějšího soka na Camp Nou v ročníku, kdy Blaugranas dovedl Pep Guardiola k vítězství v lize, poháru i Lize mistrů.

Letos by podle většiny předpokladů k takovému překvapení dojít nemělo. Barca v poslední době vítězí poměrně přesvědčivě a vyhrává i utkání, ve kterých se jí až tolik nedaří. Aktuálně drží Enriqueho mužstvo šestizápasovou vítěznou šňůru, do níž jsou započítána vítězství v Primera División, Copa del Rey i Champions League. Po porážkách s Realem a Vigem jsou navíc domácí stále ještě hladoví po bodech, aby smazali manko na čelo tabulky. Na druhé straně by mohl Enrique šetřit některé opory vzhledem k blížícímu se utkání s Paris Saint Germain.

Jedním z hráčů, který by mohl dostat šanci se předvést, je obránce Marc Bartra, jenž se do základní sestavy svého celku dostal letos jen třikrát. Navzdory tomu je se svou pozicí v klubu spokojen. "Zatím je to pro mě pozitivní sezóna. Dostávám příležitost v prvním mužstvu, což je vše, co chci. Zlepšuji se po taktické stránce, což je důležité," uvedl pro fcbarcelona.com třiadvacetiletý bek, jenž se vyjádřil také k nadcházejícímu derby. "Vítězství v takových zápasech nás může hodně posílit," zakončil.

Espanyol se nemůže chlubit podobně vysokou aktuální formou. Trenér Sergio González zatím letos své svěřence dovedl k pouhým třem výhrám a Espanyol má tak stále přece jen blíž k sestupovému pásmu než pohodlné pozici ve středu tabulky. Co se týče venkovních zápasů, je navíc katalánský tým s korunou ve znaku se dvěma body na kontě vůbec nejhorším týmem La Ligy. Optimismus do žil outsiderovi zápasu tak mohou vlévat pouze výhry proti Levante v minulém kole a úterní vítězství na hřišti druholigového Alavése.

Barcelonské derby začíná v neděli v 17:00, hlavním arbitrem bude Ignacio Iglesias Villanueva.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alba, Mathieu, Piqué, Alves - Rakitič, Busquets, Xavi - Neymar, Suárez, Messi
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - Fuentés, Bailly, Colotto, Arbilla - Sevilla, Caňas, Sánchez, Vázquez - Caicedo, García
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.09 - 12.00 - 21.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Real Sociedad  (neděle 19:00)
Zlepšující se Real Sociedad nastoupí proti domácímu Villarrealu i s novým trenérem. David Moyes si vybral právě Real Sociedad jako další místo svého profesního vývoje a zatím ještě neochutnal hořkost porážky.

Real Sociedad odvolal trenéra Arrasateho a provizorní kouč Asier Santana zažil skvělou premiéru. Jeho tým totiž porazil slovutné Atlético Madrid! Poté už převal štafetu trenér na hlavní pracovní poměr. David Moyes, to je jméno spojované se zkázou Manchesteru United, třebaže celá vina nelze přičítat jen jemu. Ambiciózní manažer potřeboval napravit svou pokaženou reputaci a Real Sociedad potřeboval rychlou pomoc.

Zatím se zdá, že společné cíle by mohly napravit obě rány osudu. Sociedad pod novým trenérem ještě neprohrál. Na třinácté kolo bude s radostí vzpomínat především Carlos Vela, který hattrickem sestřelil Elche. Od té doby hrál Real Sociedad ještě utkání Copa del Rey, které se ale s Realem Oviedo obešlo bez branek. Rozhodovat se tedy bude až v odvetě na stadionu Anoeta. Hráčem, který za několik posledních let pronikl do základní sestavy celku ze San Sebastianu, je Rubén Pardo.

Mladý záložník doufá, že zasáhne do zápasu také v neděli, protože by to znamenalo jeho stý start za Real Sociedad. A kromě toho samozřejmě doufá také ve tři body. Před zápasem se Pardo svěřil se svými cíli a plány. "Fotbal nikdy nekončí a stále se vyvíjí. Tak ani my nesmíme po remíze v poháru zmatkovat a zastavit se. Teď nás čeká velmi náročné klání s Villarrealem, což je jeden z nejlepších týmů ligy. A já doufám, že se nám podaří vstřelit mu branku a zvítězit. Moc bychom to potřebovali pro tým i našeho nového kouče."

"Jsem si jistý, že přijdou chvíle, kdy nás Villarreal dostane pod tlak a zatlačí. To on dělá a podobné chvíle využívá naplno. Je tam několik skvělých hráčů, které nesmíme podcenit. Když se dostaneme k míči, nesmíme zmatkovat, ale musíme zachovat rozvahu a pečlivě zvažovat další postupy. Vždycky jsem snil o tom, že budu hrát za Real Sociedad a pokud v neděli nastoupím, bude to už moje sté utkání. Ani si neumíte představit, jak moc se těším. Pro někoho je to jen číslo, ale pro mě znamená, že se mi s každým dalším zápasem splňuje můj sen. Takový pocit bych přál každému," dodává Pardo.

Villarreal opravdu nebude snadným soupeřem. V posledních dvou zápasech vyhrál a poslední ztráta všech bodů v La Lize se datuje k začátku minulého měsíce. Od té doby se Villarreal drží. A záložník Jonathan Dos Santos dobře ví, že výsledky jsou zcela zasloužené. Jak sám říká, šlo jen o trpělivost. "Měli jsme chvíle, kdy se nám nedařilo vyhrávat. Ty jsou ale pryč a nahradili jsme je vítěznou sérií. Tenhle tým má velké sebevědomí a když už je nejhůř, vždy se najde někdo, kdo vezme tíhu okamžiku na sebe a inspiruje ostatní."

"Věděli jsme, že musíme napravit některé naše chyby. Pracovali jsme opravdu velmi tvrdě, nastavili si nový režim s těžšími tréninky a pracovali na tom, abychom chyby našli a eliminovali. To se nám daří. Já sám za sebe jsem velmi šťastný. Ani jsem nečekal, že bych od trenéra mohl dostat tolik důvěry. Ale velmi si toho vážím a vím, že mi věří. Naposledy se nám povedlo porazit Cádiz, což také nebylo snadné. Ale všechno jsme zvládli a chceme postupovat dále i v Copa del Rey," dodává mladý záložník.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.60 - 4.00 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Valencia CF  (neděle 21:00)
Granada i Valencie půjdou do svého nedělního vzájemného střetnutí s řadou nepříznivých výsledků v zádech, které částečně odčinila vítězství v ligovém poháru během týdne. Tlak na výsledky tím však ani v jednom případě neustává, a tak se můžeme těšit na zajímavý zápas.

Ještě před pár týdny se zdálo, že velkou trojku španělské ligy bude nejvíce prohánět právě Valencie. Ta však za poslední tři kola nasbírala jediný bod, nechala své favorizované konkurenty odskočit a propadla se až za Sevillu. Šanci na klíčové čtvrté místo, zaručující kvalifikaci do předkola Ligy mistrů, rovněž mohou znovu naplno ucítit kluby jako Villarreal či zvedající se Athletic. Tuto mizernou šňůru ztrát zastavila až čtvrteční výhra 2:1 nad Rayem Vallecanem v Copa del Rey.

Co Netopýři protrpěli v posledních týdnech, zažívá Granada valnou většinu dosavadní sezony. Umístění neustále na hranici sestupu se před tímto kolem zastavilo na pouhém jednobodovém náskoku od poslední trojice klubů, přičemž počet zápasů bez jediné vítězné oslavy již dosáhl čísla devět. Nový kouč Joaquín Caparrós je tak pod ostrým drobnohledem, a pramálo na tom změnila výhra v prvním zápase ligového poháru nad Córdobou 1:0.

Jeho trenérský protějšek na lavičce Valencie Nuno na své předzápasové konferenci nabídl Caparrosovi spíše slova podpory, když mu byl předestřen dotaz na možnost zasazení posledního hřebíčku do rakve v případě výhry Los Che. "Na to nemám vlastní názor, jsou věci, které nedokážu ovlivnit. Znám a obdivuju Caparrose za jeho dlouholetou kariéru ve španělské lize. Hráči si potřebují zvyknout na to, co s nimi chce hrát."

Na téma vlastní situace uvnitř klubu pak Nuno dodal: "Zítra potřebujeme zvítězit. Čeká nás ještě do konce první poloviny soutěže boj o osmnáct bodů a my se pokusíme vyhrát. Nejen proto, že jsme poslední týdny sklouzli dolů, ale také protože tyto body potřebujeme k postupu do Ligy mistrů. Myslíme si, že na to bude třeba získat dohromady 70 bodů." Valencie momentálně disponuje čtyřiadvaceti.

Granada se v neděli večer bude muset obejít bez záložníka Javiho Márqueze. Cíl je jasný - konečně poprvé od půli září znovu v Primera División zvítězit. "Je nám jasné, že potřebujeme body a výhry," neskrývá trenér Caparrós. "Budeme hrát proti špičkovému týmu s velkou kvalitou a musíme ze sebe odevzdat vše. Valencie je velmi dynamická se spoustou rychlosti a gólů, ale my víme, že se na sebe můžeme spolehnout, čeho jsme schopní."
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Foulquier, Babin, Murillo, Carlos - Rico, Iturra, Márquez - Piti, El-Arabi, Sissoko
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Barragán, Mustafi, Otamendi, Gayá - Parejo, Fuego, Gomes - Feghouli, Negredo, Rodrigo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.20 - 3.50 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Elche CF - Atlético Madrid  (sobota 16:00)
Atléticu Madrid se proti Elche daří a tým z hlavního města třímá rukou stoprocentní bilanci proti tomuto týmu. Elche sice není v dobré formě a zřejmě nebude pro Atlético obtížným soupeřem, ale ve fotbale nikdy nevíte. V něco podobného věří také trenér Fran Escriba.

Jeho tým od té doby, co slavně porazil barcelonský Espanyol, ještě nevyhrál. Remízy s Getafe a s Córdobou mu mnoho bodů nepřinesly, poslední ligové utkání také nedopadlo nejlépe. Elche narazilo na Real Sociedad. A více než na tým narazilo spíše na skvělou formu útočníka Carlose Vely, který se trefil do sítě brankáře Przemysława Tytońe hned třikrát! V debutu anglického trenéra domácích Davida Moyese tak Elche zůstalo jen zaujatým divákem osobního triumfu Carlose Vely, jenž znemožnil celou obrannou linii Elche.

Ani minulé utkání nepřineslo týmu trenéra Frana Escriby příliš mnoho radosti. Elche totiž v Copa del Rey jen remizovalo s Realem Valladolid, přestože bylo favoritem. Trenér Escriba si ale nemyslí, že by remíza byla zklamáním. Po utkání sdělil přítomným reportérům: "Remíza není špatným výsledkem. Věděli jsme, že tento duel bude rozhodnut až ve druhém utkání, takže jsme do toho také tak šli. Sice jsme mohli mít víc šancí, což je náš problém a nedaří se nám do nich ani dostávat."

"Vědu bych z remízy ale rozhodně nedělal. Musíme mít ale na paměti, že máme k dispozici ne 90, ale 180 minut, ve kterých můžeme rozhodnout. Příští utkání bude klíčové a my jej chceme zvládnout. Teď nás čeká Atlético. Upřímně, je to tým, který obdivuji a je mi ctí proti němu hrát. Ale soupeř by neměl čekat žádné ústupky. Dáme do zápasu všechno a pokusíme se mu uzmout nějaké body. Atlético má skvělé hráče a trenéra, který je dokáže připravit téměř na cokoli. Pokud ale budeme dbát na předzápasové pokyny, můžeme uspět. Byl by to sice zázrak, ale i ty se dějí," věří Escriba.

Atlético Madrid se v minulém kole La Ligy postavilo proti Deportivu La Coruňa a nakonec si s galícijským soupeřem poradilo bez větších potíží. Saúl Niguéz a Arda Turan rozhodly o tom, že se tři body z Madridu stěhovat nebudou. Co ale zastínilo celé utkání, byla tragédie v chování fanoušků. Potyčky mezi rozvášněnými davy fanoušků si vyžádaly také své oběti, na což musely oba kluby bryskně reagovat. Poté, co bylo v řece nalezeno tělo jednoho z fanoušků, se oba kluby rozhodly zpřísnit svůj postoj k podobným akcím. Mistrovské Atlético s okamžitou platností vyloučilo uskupení Frente Atlético, které se výtržností zúčastnilo, ze skupiny oficiálních fanklubů, La Coruňa na příští dva domácí zápasy "symbolicky uzavře" část tribun vyhrazenou pro skalní fanoušky.

V posledním utkání Atlético přijelo k zápasu s CE L'Hospitalet, které nakonec vyhrálo rozdílem tří branek. Navíc se mu povedlo neinkasovat ani jednou. Velký debut si odbyl mladík Lucas Hernández, který do utkání nastoupil jako střídající hráč vedle Josého Marii Gimenéze, popsal utkání jako sen. "Na tenhle okamžik nikdy v životě nezapomenu, čekal jsem hrozně dlouho na podobnou šanci a teď jsem ji dostal," jásal mladík.

Syn slavného obránce Jeana-Françoise Hernándeze se narodil v Marseille a k týmu Atlética se dostal ve dvanácti letech. V utkání Copa del Rey střídal světoznámého stopera Diega Godína, což pro něj také znamenalo mnoho: "Je úžasné, že jsem mohl nastoupit a navíc střídat takového hráče. Je to jeden z mých vzorů a já doufám, že jej napodobím v chování na hřišti i v kabině. Mým cílem je nadále se zlepšovat a trpělivě čekat na další šancí," dodal obránce Hernández.
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Tytoń - Suárez, Roco, Lombán, Albácar - Rodrigues, Mosquera, Pasalic, Rodriguez - Herrera, Jonathas
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Moyá - Juanfran, Godín, Giménez, Siqueira - Turan, Gabi, Tiago, Koke - Griezmann, Mandžukić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 3.80 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - Córdoba CF  (sobota 18:00)
Poslední Córdoba jede v sobotu do Bilbaa a nebude mít věru lehkou pozici. Athletic už podle všeho krizi ze začátku roku zdárně překonal, v La Lize si užívá šestizápasovou sérii bez porážky a chytl se i v Lize mistrů. Očekává se tedy, že by si Baskové měli zvýšit sebevědomí před důležitým středečním zápasem proti BATE Borisov, přestože čelí několika absencím v obranné linii.

Athletic již před nějakým časem přestal s trápením svých fanoušků, které začalo na začátku letošního ročníku. Současný tým v Bilbau už nepřipomíná neorganizovanou partu, která se po sedmém kole nacházela na sestupem ohroženém osmnáctém místě. Valverde se začal jednoznačně soustředit více na ligové zápasy a sebevědomí nabyté v domácí soutěži se promítlo i do zápasů na Evropské scéně. Čtyři vítězství z posledních šesti kol a k tomu dva body za remízy s Vigem a Vaelncií vynesly Athletic na deváté místo pouhé tři body od pohárových příček. Navíc se Baskové po výhře proti Šahtaru Doněck přiblížili k postupu do jarní fáze Evropské ligy.

Před utkáním s outsiderem z Córdoby, který letos ještě ze třinácti odehraných kol ani jednou nevyhrál, ale musí domácí kouč vyřešit otázku, jak zacelit díry v obranné řadě. Na sobotní zápas totiž není připravena hned trojice obránců. Ke zraněnému Etxteitovi a vykartovanému Baleziagovi se v úterý přidal i kapitán týmu Gurpegi, jenž si poranil kotník v úterním zápase v rámci španělského poháru. Nejpravděpodobnější variantou pro nadcházející utkání je tak nasazení dvaadvacetiletého debutanta Unaie Bustinzy po bok zkušeného Laporteho a přesun Jona Aurtenetxe na levou stranu defenzívy.

Navzdory zlepšené obraně Bilbao stále trápí střelecká nemohoucnost, kterou domácí demonstrovali právě v úterý na hřišti třetiligového Alcoyana, kde pouze remizovali 1:1. Ani v ostatních zápasech z poslední doby se Lvi příliš nepředvedli, rozdílem dvou branek vyhráli z posledních deseti zápasů jen jednou a na San Mamés se fanoušci mohli letos radovat jen z osmi vstřelených branek v šesti utkáních. "Je pro nás nyní velmi obtížné vypracovat si gólové šance, doteď nerozumím tomu, jak jsme si dokázali zkomplikovat utkání proti týmu ze Segunda División B. To bylo opravdu špatný výkon," přiznal domácí útočník Ibai Gómez.

O fotbalistech Córdoby se příliš pozitivních informací před zápasem v Bilbau, co se jejich letošního působení v La lize týče, říci nedá. Nováček v nejvyšší španělské soutěži ještě nevyhrál, se sedmi body leží bezmocně na dně tabulky a tento týden si připsal další porážku proti Granadě v poháru. Miroslav Dukič na lavičce andaluského celku má nyní navíc opět ztíženou pozici kvůli absencím. V Bilbau budou srbskému kouči scházet zranění Bouzon a nejspíš také Rossi, kvůli pěti žlutým kartám si nezahraje ani Fede Cartabia. Naopak připraven do hry je Aleksander Pantič, který nehrál proti Villarrealu kvůli dodatku ve smlouvě.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Aurtenetxe, Laporte, San José, De Marcos - Rico, Iturraspe - Muniain, Beňat, López - Viguera
Córdoba CF - pravděpodobná sestava:
Juan Carlos - Pinilos, Panič, I. López, Campabadal - Abel, Deivid - Silva, Borja, Fidel - Ghilas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Celta Vigo  (sobota 20:00)
Můžeme vůbec čekat něco jiného než další vítězství Realu Madrid? Všech posledních osmnáct zápasů Bílého baletu napříč soutěžemi skončilo výhrou madridského celku, což je rekordní číslo, na které historie Realu nepamatuje. Přesto trenér Carlo Ancelotti zůstává vůči svému týmu zdravě kritický a tvrdí, že je stále co zlepšovat. Zastavit nezastavitelné přijede na stadion Santiaga Bérnabeua Celta Vigo.

Navzdory excelentní formě z posledních měsíců vládne Real domácí ligové soutěži pouze o dva body, a tak si nemůže dovolit sebemenší zaváhání. Vše ovšem zatím vychází podle představ - Superpohár UEFA již madridští získali, v Lize mistrů si předčasně zajistili postup do osmifinále, v ligovém poháru zatím rovněž nezaváhali, a ještě zbývá odehrát mistrovství světa klubů, díky němuž nakonec Real může na konci sezony slavit hned s pěti trofejemi v rukou.

Přesto zůstává Carlo Ancelotti zcela nevzrušeně přesvědčen, že jeho našlapaný kádr dokáže hrát ještě lépe, než jak tomu bylo doposud. "Je velmi obtížné říci, jak se náš tým může zlepšit, ale podle mě může. Pilnou prací, zvyknutím si na určitý herní styl... Nemusíme na to dávat jakékoli limity, žádné neexistují."

"Užívám si tyto legendární chvíle. Všechno jde jako na drátkách, mám s hráči perfektní vztah, jdeme do toho se stejnými cíli a společně také bojujeme. Snad nám to vydrží co nejdéle," pokračoval italský stratég, jenž v žádném ze svých rovněž úspěšných předchozích angažmá až takto neuvěřitelnou sérii výher nikde nepředvedl, ba dokonce nepřekonal ani číslo deset. "Je mi jasné, že dojde i na horší časy, ale nemám obavy, že by se tenhle tým zase brzy nezvedl."

Proti Celtě po vyloučení s Malagou nemůže nastoupit Isco, jehož by ve středu zálohy mohl nahradit Asier Illarramendi, zvláště když německý reprezentant a mistr světa Sami Khedira i nadále laboruje s řadou zranění. Naposledy v pohárovém triumfu 5:0 musel Khedira předčasně opustit hřiště po úderu do hlavy. Hrát naopak jistojistě musí Cristiano Ronaldo, vždyť jeho statistiky proti Celtě jsou ještě o něco lepší, než jak tomu bývá obvykle. Hned devět branek za posledních pět zápasů hovoří ostatně za vše.

"Hrají trochu jinak než loni," všiml si u soupeře Ancelotti, jenž poté sypal z rukávu pochvalné repliky na adresu svého protějška Eduarda Berizza. "Jeho výsledky hovoří samy za sebe. Vyhrál na Camp Nou a remizoval s Atlétikem. Tvoří silný a agresivní tým. Musíme hrát na stejné úrovni, jako v předchozích zápasech."

Celta však v posledních týdnech jaksi ztrácí dech. Perfektní vstup do soutěže značně kazí nedávné tři prohry v řadě. Přesto se Realu nikdo z Viga nebojí, jak potvrzují slova útočníka Santiaga Miny. "Lidé si stejně tak mysleli, že je nemožné vyhrát venku na Barceloně," připomenul Mina nečekaný triumf svého celku, který v katalánské metropoli vyhrál 1:0. "Šli jsme tam hrát se svými zbraněmi a nakonec s nimi vybojovali velmi dobrý výsledek."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.10 - 11.00 - 21.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - Málaga CF  (sobota 22:00)
Deportivo La Coruňa se po minulém týdnu musí nyní proti Malaze otřepávat nejen z porážky a prohloubení výsledkové krize, ale také vstřebává tragickou událost v podobě úmrtí fanouška Francisca Romera. Ten se stal obětí ostré nedělní roztržky mezi příznivci Deporu a Atlética Madrid.

Mezi oběma ligovými zápasy ještě galicijský celek odehrál první střetnutí ligového poháru, v němž remizoval 1:1 před zraky pouhých deseti tisíc příznivců. Klub pro zápas s Malagou zlevnil vstupné na pouhé jedno euro, aby podnítil své fanoušky vrátit se na stadion po předchozím týdnu, kdy činy mimo hřiště zastínily zápas samotný. Klub po zmíněném fanouškovském střetu sáhl k rázným opatřením a zakázal svým ultras návrat na domácí stadion Riazor. Následující dva zápasy zůstane jejich sektor prázdný, poté jej budou moci zaplnit fanoušci noví.

Prezident Deportiva Augusto Lendoiro byl navíc za svou účast na Romerově pohřbu zbaven funkce ambasadora Španělské fotbalové ligy (LFP), což ještě podtrhlo chaotické období v klubu. Trenér Víctor Fernández tak bude mít co dělat, aby své svěřence přiměl k soustředění na zápas samotný. "Musíme hrát dobře, vyhrát, a k tomu potřebujeme, abychom na to všechno okolo zapomněli. Byl mi řečeno, že zájem o vstupenky byl masivní, takže fanoušci určitě přijdou. To by nám mělo pomoci, potřebujeme být silnější."

Kouč galicijského týmu navíc věří, že půjde o podstatně jiný zápas, než jak tomu bylo v průběhu týdne v rámci poháru. Už jen proto, že zatímco domácí se krčí až na osmnácté příčce, Malaga naopak válí a drží dokonce sedmou pozici. "Mají blízko k Lize mistrů, zato my ani náznakem. Z toho vyvozuji, že to bude zcela jiný zápas, než jaký jsme viděli v poháru. Remíza nám stačit nebude, potřebujeme vyhrát a předpokládám, že to samé platí i pro Malagu."

Depor již táhne nevyvedenou šňůru pěti zápasů za sebou bez jediné výhry, Malaga zase potřebuje znovu začít bodovat po náročných zápasech s Atlétikem Madrid a Realem Madrid. Domácím budou chybět Lucas Pérez, Juanfran a Luis Fariňa, Andaluskému klubu zase pětice dlouhodobě zraněných hráčů, ovšem stávající kádr z posledních týdnů zůstává nezměněn.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.20 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid13110248:1233
2.FC Barcelona13101231:631
3.Atlético Madrid1392225:1229
4.Sevilla FC1382324:1726
5.Valencia CF1373324:1224
6.Villarreal CF1363419:1421
7.Málaga CF1363416:1421
8.Celta Vigo1355317:1320
9.Athletic Bilbao1353512:1418
10.Rayo Vallecano1352616:2417
11.SD Eibar1344514:1916
12.Espanyol Barcelona1335514:1714
13.Getafe CF1342710:1814
14.Real Sociedad1334615:1613
15.Levante UD1333710:2812
16.Granada CF132567:2211
17.UD Almería132479:1510
18.Deportivo La Coruña1324712:2310
19.Elche CF1324712:2710
20.Córdoba CF1307610:227

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (823)

Přidat komentář
dextroza_m

Pokud bude MIT Celta ještě alespoň o50% víc štěstí,než u nás,tak muže pomýšlet na body. U nás doufam ve výhru o víc jak tři goly. Atletico, Valencia Villareal po 3b

Reagovat
smazaný uživatel

Penaldo Pessi

Reagovat
pawelFCB

Arsenal

Reagovat
dextroza_m

ty si hlavně hlídej ty Vaše saláty. Nedostat od nás Alexise, tak hrajete spodek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je aspoň tým s charakterem, když dá trapákům ze Stoke gentlemanský náskok 3:0

Reagovat
dextroza_m

každý tomu říká jinak. Ale teď vážně, Gunners mám celkem rád, ale ten starobní chudák, který už může akorát tak na mistrovství světa v zíraní mě sere. Rosa by byl určitě vzpruhou pro Vaši hru a myšlenkou napřed... No budiš, komu není rady, tomu není.... a tak dále

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Carlo včera potvrdil Illarru jako náhradu za Isca, takže sestava nejspíš:

Iker - Dani, Pepe, Ramos, Marcelo - Kroos, Illarra, James - Bale, Benzema, Cris

Celta bude kousat, ale hraje se doma, takže nic jinýho než 18. výhra v řadě, kterou se vyrovná Rijkaardův rekord s Barcelonou, se nebere.

Reagovat
dextroza_m

myslím, že ten rekord posunete tak o 5-6 utkání

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, jak je to s těmi rekordy? Je už jich tolik, že se v tom někdy ztrácím. My teď můžeme vyhrát 18. zápas napříč všemi soutěžemi v řadě a tím vyrovnat Rijkaardovu Barcelonu? A kolik je rekord v počtu výher po sobě v La Lize?

Reagovat
alcantara

Barcelona 16,ak si dobre pamatam, hladat sa mi to nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Buď 16 nebo 18, vím, že to byl nějaký sudý počet. Tak my máme zatím 10, takže ještě máme co překonávat, to je fajn.

Reagovat
alcantara

Proste dnes remiza, nech je hotovo a mozme ist dalej, zabudnut na rekordy, ako Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavní je být na konci sezóny první a přidat 33. titul. I když remíza doma se Celtou by byla hodně zbytečná ztráta, při vším respektu k jejich výhře na Nou Campu a remíze s Atléticem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v sezóně 2010-11 jste měli v La Lize sérii 16 výher v řadě a celkem 31 po sobě jdoucích zápasů bez porážky.

Reagovat
dextroza_m

proč to cpeš do pl???

Reagovat
dextroza_m

jaj sorry,byl jsem o level zpět na webu

Reagovat
smazaný uživatel

nemusíš se vůbec omlouvat, už to že fandíš Barceloně tě omlouvá.

Reagovat
Kenneth

https://twitter.com/RMadridHome/status/541229717907861505/photo/1

Tak Leoš už se nechytá ani v těch asistencích?

Reagovat
valloire

Asistence už přece nefrčí Teď jsou nejdůležitější vytvořené šance.

Reagovat
Kenneth

A jak podáš ruku protihráči před zápasem v tunelu.

Reagovat
valloire

to je taky hrozně důležité. Ba možná nejdůležitější ! Pro zdravý rozvoj mládeže.

Reagovat
dextroza_m

Leoš má o dva nebo tři roky méně... tzn. CR se bude dívat na něj, jak zvyšuje svůj rekord! I když uznávám oba dva a jednoznačně se vymezuji proti hanění jednoho z nich, tak přec... Leoše mám radši,i když je spousta věcí, ve kterých je borec z Realu lepší.

Reagovat
valloire

Je celkem irelevantní, že je Messi o 2 nebo 3 roky mladší. Má to nějakou spojitost s počtem asistencí letošním ročníku?

Reagovat
Heisenberg

Nádherný první gol Atletů

Reagovat
Kenneth

Ramos odehraje 300. ligový duel za Real

Toto utíká. Tak na dalších 300, legendo.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se s věkem uklidní

Reagovat
smazaný uživatel

S Costou nebo bez Costy to je hrozné nebe a dudy, já vím, že to je jasné, ale jak jsem si myslel, že byl Mandžukič dobrý kup, tak kromě jedné patičky byl úplně nulový. Jinak Gimenéz bude, pokud má stejně silnou hlavu jako Varane, taky úplný World Class - ta branka byla ofsajd neofsajd krásná. Siquera hrozný propadák, a překvapil mě nemile Juanfran, když nepotáhnul proti Elche s jedinou výjimkou snad ani jeden útok Atletů.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako posuzuješ celý podzim podle tohoto zápasu, jo? Znovu a znovu to musím zopakovat. Mandžukič je těžkopádnější než Costa, ale odmaká toho snad ještě víc. Ideální hroťák. Tam je spíše problém, že Cholo k němu nejčastěji staví ještě pomalejšího Raula Garciu. Hra pak vypadá, tak jak vypadá, ale výsledky to přináší. Siqueira zrovna v tomhle zápase propadák není. A Juanfran ty první poločasy někdy takové má. Přes něho nikdo neprojde, ale dopředu je někdy neviditelný. Jinak je maximálně důležitý a vyhrává nám s Kokem zápasy. A poslední zápasy se zvedá Gabi, do té doby tragický. Zápas v suchém triku, Elche mělo jeden nepovedený centr, který se málem stal gólovou střelou. Jinak máme skoro všechny odražené míče.

In your face! Mário Mandžukiiič!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Já jsme to nemyslel nijak zle a zapomněl jsem dodat, že to dost může být tou taktikou. Každopádně gól dal, v druhém poločase se zvedl i Juanfran, ale jinak prostě maká (což je mnohdy opomíjený důležitý atribut) a nic víc. Sem tam se zapojí do mezihry, ale dneska třeba čistou šanci na přečíslení vyloženě dojebal.

Siqueru myslím celkově, to, že dneska byla jeho stranu v prvním poločase dobrá je jiná věc. Nevím, co dělal v Portugalsku, ale oproti Granadě (kdy se o něm spekulovalo jako o možné náhradě Coentraa) ...

Jojo vyřešil to pěkně, sice se špetkou štěstí, ale asi nejlépe jak mohl. Mu zase nejde upřít to, že by byl vyloženě špatný, jenom je to oproti Costovi takový rozdíl, na který jsem si asi nezvykl, když Atlety nesluduju každý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím tě opravit. To tvoje "nic víc" převedu na 12 soutěžních branek. A do kombinace se zapojuje a je v ní kolikrát velice platný. Souhlas se Siqueirou. Celkové je to propadák. I v tomhle zápase, který odehrál dost slušně si neodpustil lacinou ztrátu míče. Oproti Costovi je to rozdíl, to ano. Costa si dokázal góly sám udělat. Mandžukič potřebuje, aby se mu spoluhráči dobře vyspali, jinak góla nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ví někdo jak to vypadá s Nou Mestalla? Staví se nebo to tam jen chátrá?

Reagovat
Kokesh

Ve Vale chatra vsechno.

Reagovat
Phillipinho

Fandove Vale by ti to asi rekli presneji. Ja myslim, ze ted po definitivnim prevzeti klubu Limem budou jeste nejaky upravy planu, napr. vic mist nez se planovalo a celkovy vylepseni, protoze ted samozrejme penize nebudou problem. Cetl jsem neco, ze by mel byt dostaven nejak do 2017, ale nejsem si jist

Reagovat
smazaný uživatel

Victor Rodriguez z Elche. Hmm. Dobře se na něho dívá.

Reagovat
smazaný uživatel

Umí. Jinak po xkrát zmíneném Costovi se k Pepému přidává další výmaz jménem Jonathas

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, Jonathas nezpracoval míč, ale rozhazoval obličeje jak největší primadona.

Reagovat
misinho7

http://as.com/diarioas/2014/12/06/english/1417852544_341153.html

Tak Carlo moze dnes dorovnat rekord Rijkarda teda najvacsi vitazni rekord v spanielskom futbale snad sa mu to podari

Reagovat
Kokesh

Jemu nejde neprat.

Reagovat
smazaný uživatel

klasika s Illarrom namiesto Isca https://pbs.twimg.com/media/B4MO1niCMAETkPv.jpg

Reagovat
misinho7

Jese preco nieje na lavicke?

Reagovat
smazaný uživatel

V úterý se vrátil po 8 měsících. Neřekl bych, že by zvládnul druhý zápas během 5 dnů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v LM by měl hrát, Carlo něco takovýho po poháru říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

snáď nie od základu

Reagovat
smazaný uživatel

chválabohu

Reagovat
Kokesh

Zacni cist rozhovory s Carlem, pak se takhle nebudes ptat.

Reagovat
misinho7

tak cital som vsetky ale nejak mi toto o Jesem uniklo

Reagovat
smazaný uživatel

.@rccelta_oficial: Sergio, Mallo, Cabral, Fontàs, Jonny, Radoja, Hernández, Krohn-Dehli, Orellana, Larrivey, Nolito #RealMadridvsCEL #RMLive

Reagovat
dextroza_m

Bilbao? Jinak Darida dnes opět gol!

Reagovat
Kokesh

Fotbal nejsou sachy.

Reagovat
Robbie

kdo to byl ten člověk co byl u středovýho kruhu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Magnus Carlsen - šachista.

Reagovat
Kokesh

pic.twitter.com/IYW2yERDAj

Chytry to clovek uz od mladi. Madridista

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý obraný zákrok

Reagovat
madridcan

Ronaldo nejak casto skusa noznice

Reagovat
smazaný uživatel

tvl Cris dobře. škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

nenormální dive

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celta očividně dostala katalánskou škola a sesypala se na rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť to zasimuloval

Reagovat
smazaný uživatel

A co tím hráči Celty změní, že dostanou po kartě? Já chápu ty emoce a zachoval bych se asi stejně, ale je to prostě píčovina. Zvlášť v zápase, kde se kartám chceš a potřebuješ co nejvíc vyvarovat, pokud chceš pomýšlet na body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Nolito, Fontas, predtim Enrique...jsou nakazeni.

Reagovat
smazaný uživatel

bože žlutou měl dostat Cris. Trošku úlet no

Reagovat
smazaný uživatel

Dyby nespadl, tak ten faul nepískne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je jasný, ale to zas nebyl tak hrozný faul, nevím no

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooolaaaaaaaasooooooooooooooo Cristianooooooooooooo Ronaldoooooooooooooooooo Vamooooooooooos

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano pls

Reagovat
teenz

To je šašek, tahle okatě. Achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Castro ho žduchl a šel do toho jak školák, na druhou stranu Cristiano to mohl ustát. Klasický drobný faul, který vyvolá rozpory, ať ho rozhodčí odpíská nebo ne.

Reagovat
teenz

Já žádný přistrčení teda neviděl, jen ho chytl za ruku a to opravdu lehce. Bylo to ultra trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku ho žduchl a přidržel. Určitě to nebylo trapnější než výkon Mallenca v minulosezónním Clásicu. Tak nám to teď částečně splácí, je na něm občas trochu vidět, že to má v podvědomí.

Reagovat
teenz

Na tohle já nehraju prostě, pro mě to je trapný od Crise. Nemá to zapotřebí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, já jsem rád, že vedeme 1:0 a po tom, co Mallenco předvedl loni, mám jako fanoušek Realu Madridu naprosto čisté svědomí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jen tupci to nevidí. srát na ně

Reagovat
smazaný uživatel

Jó, však úplně v klídku, obligátní skupinka části culés si přišla vybít zlost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Reagovat
X-bano-X

to akože Vám pískne penaltu za faul mimo vápna a potom ho to setre, tak Vám ich vymyslí ďalších 10? Podľa mňa kktina, tak to určite nebude

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď Fildo, neboj se toho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
kubys

Jako no comment, za tohle penaltu, jo?

Reagovat
Ed_Hazard

ako ruka tam bola, ale toto by sa pískat nemalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DonAndres

Zasranej simulant.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Tak toto sa fakt hodil

Reagovat
2miguel1

nieeee nie nie niee

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dive jako prase, tohle si mohl Cris odpustit. Snad přidáme v druhém poločase, protože vyhrát takhle bych fakt nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodil nebo nehodil žduchl nebo nežduchl rozhodčí to pískl, Real vede a to je hlavní GOLASOOOOOOOOOOOOO!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

James ma obcas osklivy ztraty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ste k smíchu. Dyby nespadl tak nikdy ten faul nepískl. Jasná pecka, může byt rád, že dostal jen žlutou.

Reagovat
teenz

Dvě červený a tři penalty měl pískat rovnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsme Barcelona zase buďme soudní

Reagovat
DonAndres

Si delas prdel ne ty šašku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Urážet a nadávat to je jediný na co se zmůžeš, protože je ti moc dobře jasný, že tam naprosto evidentně Crisa zatáhl za rameno.

Reagovat
DonAndres

je mi moc dobře jasny, že meleš sračky

Reagovat
MadMrJacky

Uvědomuješ si, že zatahání za rameno směrem dozadu nemůže zapříčinit šipku dopředu? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

Reagovat
aither

Reagovat
Manik...

Reagovat
F.Torres

Penaldo už je skoro jako Vladimír Penarida

Reagovat
smazaný uživatel

tipujem tak 15 golov z penalt do konca sezony :D PENALTOVY KRAL JE NESMRTELNY :D

Reagovat
Kluivert9

Tak limit splněn, jede se dál

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nebyla penalta. Ronaldo kvalitní průprava v herectví. Ale přesvědčit Mallenca, aby písknul Realu penaltu je nadlidský úkol, ten borec sežral komedii Geymara a Iniesty, takže žádné překvapení. Penalta ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

ok teraz mala byť pískaná na Balea takže je všetko v poriadku

Reagovat
madridcan

Presne ako povedal komentator-Ked si obranca mysli, ze na nieco take utocnik necaka, tak by nemal hrat futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, ale dá se to chápat od Ghilase, který má kvalitu, ale hraje v Cordobě, která potřebuje vyhrát a on dát gól - třeba. (nevím, jestli je vůbec kope) Cris to fakt nemusí dělat a nemá, zvlášť proti posrané betonářské Celtě.

Reagovat
smazaný uživatel

Celta si to zasloužila, ta jejich pasivita je neskutečná

Reagovat
Kokesh

Pasivitu? Od zacatku presne vedi co hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

jj nehrají nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slyším pláč fans Vajcelony

Reagovat
Kokesh

No pekne se tu vyrojila smetanka...do penalty tu bylo tak 5 komentu.

Reagovat
teenz

Na druhou stranu, udělat tohle Ney nebo někdo jinej, tak si taky rejpnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Tady se vlastně o nesmyslnejch penaltách pro Ronalda nesmí psát, já zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdyby na to čekali :D

Reagovat
Kluivert9

Taky byla hodně vysoká pravděpodobnost, že se dočkáme

Reagovat
madridcan

Na toto sa cakalo...ze nieco podobne predviedol Neymar v El clasicu to uz je samozrejme zabudnute

Reagovat
smazaný uživatel

si děláš prdel?? Však to tady vytahujete pokaždé jako obranu, když si Ronaldo skočí...

Reagovat
smazaný uživatel

a toto ma byt naj hrac na svete ? len za tu simulaciu a namyslenost sa mi hnusí:D

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase nemám rád malé muže s napoleonským komplexem, je to subjektivní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej poločas, Cris přidal další zářez, nikdo ho nezastaví.

Reagovat
smazaný uživatel

iba neodpiskana penalta ho zastaví :D

Reagovat
JacoBee

https://vine.co/v/Or7XAd22XII

No tak to si děláš prdel ne?

Kdokoliv řekne že tohle je penalta je troll nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to cos poslal rozhodně penalta neni.

Reagovat
F.Torres

jako sorry, ale ten obránce je naprostej debil a jestli rozhodčí neměl ideální výhled, tak se nedivím že to písknul...

Reagovat
JacoBee

Ten trapnej ''pád'' viděli i lidi mimo stadion prosimtě...Tohle prostě není faul.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak měl spadnout ? resp. jak se netrapně padá ?

Reagovat
LAM

padl jak děvka a to se ho snad vůbec nedotkl.Navíc on takhle blbě spadne vždycky a rozhodčí mu to pořád žerou.Ale tak víš jak.Madristi už na to jsou zvyklý,tak jim to nepřijde divný.

Reagovat
smazaný uživatel

el comediante

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hvězdou večera je stejně filda. To jsou hlody.

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš co řikat i s tou tvojí virtualní manželkou

Reagovat
roman1978

to jsem chtěl napsat. já si myslel, že jen zaslepený, ale je to prostě blb.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí to pískl obrance do toho šel fakt jako školák cris ucitil že do něj obrance žduchl a spadl tak už fakt nebrečte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste jak dementi jasnej kontakt Cristiano je chytrej hráč tak proč toho nevyužít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

A když to udělá Neymar, tak je simulant, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

já tohle jako simulaci neberu je to chytrost hráčů prostě kontakt tam byl kdyby se ho nedotkl neřeknu ale takhle prostě toho jnom hráč využije

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a když někdo udělá banku a nikdo nechytne, tak proč toho nevyužít že...skvělý příklad pro malé kluky. Kua podívej se, jak hrál Maradona a jak se hraje dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

banky taky beztrestně okrádají lidi o jejich peníze

Reagovat
smazaný uživatel

A Penaldo diváky o fotbal

Reagovat
madridcan

Kedze pri nom nezvykne byt kontakt, tak si odpovedz

Reagovat
Kluivert9

Tak určitě Neymar padá jen tak sám od sebe a na Ronalda jeden zákeřnej faul vedle druhýho. Objektivita

Reagovat
smazaný uživatel

A zloděj je chytrý chlap, chvála zlodějům.

Reagovat
smazaný uživatel

samí tupci

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ slabota, citeľne posledné zápasy chýba Luka, ktorého absencia s neúčinkovaním Isca dnes naberá iný rozmer ... Celta zatiaľ hrá, čo potrebuje, trpezlivo vyčkáva, lenže po nasimulovanom páde CR bude musieť trochu vyššie napádať a niečo vymyslieť ... teším sa na Medrána

Reagovat
smazaný uživatel

CR16 zase úřaduje, netušil jsem, že je to taková herečka

Reagovat
smazaný uživatel

musím pochválit Balea je výbornej, zato James jie těžce mimo

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

konečně sme se shodli pokud tak bude hrát dál, rád si nasypu popel na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja prisel ve 30. minute a od te doby mel myslim jeden konkakt s balonem.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska fakt jezdí a má sprinty

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli ještě je tohle někdo schopen obhájit jako penaltu, tak je zaslepený magor

Reagovat
smazaný uživatel

a ty seš evidentně tupec.

Reagovat
LAM

vždyť má pravdu.Ronaldo klasická simulanská mrdka a vy ho ještě obhajujete.

Jenom pro otázku.Kolik jich za svý působení v Barce nasuinuloval kritizovanej Neymar?

Reagovat
smazaný uživatel

co nasimuloval ? byl tam kontakt byl, zabránil gólu ? Možná ano. Hráč spadl - penalta co nechápeš. Kdyby tam obránce nedával na ROnalda ruce neřeknu ani slovo, ale on padl po kontaktu. Kristepane

Reagovat
X-bano-X

Kristepane futbal je kontaktny šport

Reagovat
valloire

no

Reagovat
smazaný uživatel

a este ako sa tesi z golu, ved na to sa pozeraju deti, ktore k nemu vzhliadaju ako vzoru a vidia toto?

Reagovat
alcantara

Asi mam byt rad, ze som nieco nevidel, ci?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak - podívej se. Stojí to za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježíši ten Ronaldo to snad nemysli vážně a jeho teplej pán filda95 ho tu ještě obhajuje

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho neobhajuju, jenom říkám, že to je typický zákrok, který vyvolá rozpory, ať ho rozhodčí posoudí jakkoliv. Taky jsem napsal, že to mohl ustát, kdybys nečetl jen to, co chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

žádný rozpory.Nic to nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

vyvolá rozpory ... jeď!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, že vyvolá. Když takový malý faul pískne, rozčiluje se bránící mužstvo, když to nepískne, obsype ho útočící. Děláš, jak kdybys sledoval fotbal prvním rokem.

Reagovat
smazaný uživatel

zeptám se narovinu - jsi bot?

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
valloire

a ty?

Reagovat
Kluivert9

Když to rozhodčí nepískne, bude se rozčilovat chvilku jen Ronaldo, když to pískne, tak jsou oba za magory.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď říkáš, jak bys chtěl, aby to bylo.

Reagovat
Kluivert9

Ne, píšu jak to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tebe, maximálně tak.

Reagovat
roman1978

podle každého. sedím ted s fandama realu a ti jen kroutí hlavou. každý a to opravdu každý - mimo blbů, jako jsi ty a tady tobě podobní - musí uznat, že to prostě žádný faul nebyl. Fotbal není bezkontaktní sport a každý dotyk protihráče, neznamená faul. že ten nejtrapnější simulant historie fotbalu pořád skáče a skáče a padá a podvádí a podvádí, to by už rozhodčí mohli začít trestat. nevím, co za tím je, ale rozhodčí, který za toto pískne penaltu je čurák a je to jasná zákulisní věc.

Reagovat
smazaný uživatel

A když to pískl loni po nefalu na Neymara, tak to taky byla zákulisní věc?

Reagovat
roman1978

ty jsi fakt idiot. proč vytahuješ staré zápasy? v tom zápase pískl penaltu před vápnem. co to má společného s faulem na neymara. to opravdu nevidíš rozdíl mezi tím faulem a tím divem?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam pískl 3 penalty a všechny špatně. Žádná zákulisní věc to není. Je to momentální chybné rozhodnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

A neustání tlaku.

Reagovat
roman1978

tam pískl špatně jednu penaltu a ta nebyla ve vápně. penalta na neymara byla sporná. penalta za faul na iniestu byla naprosto jasná.

dnešní penalta byl naprostý výmysl. ten portugalský podvodník ucítil dotek na svém těle, potom ještě udělal několik kroků a když viděl, že nemá šanci dosáhnout na míč, tak sebou fláknul. jen totální dement a čurák to může udělat a písknout.

Cristiano Ronaldo je největší podvodník v historii fotbalu. A přitom je to tak dobrý hráč a nemá to zapotřebí. Tím shazuje vše. Prostě podvodník.

hanba a fuj

Reagovat
roman1978

ty chceš opravdu toto nějak obhájit?

https://vine.co/v/Or7XAd22XII

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny 3 ty penalty byly posouzené špatně a urážkami nic nevyřešíš, naopak tím děláš fanouškům tu radost z vítězství o to sladší.

Reagovat
roman1978

ne, nebyly. posouzená špatně byla pouze jedna a to ta na toho simulanta penalda. a ano, dělá mi to radost z vítězství stále velkou. vyhráli jsme a messi dal hattrick.

a ronaldo je podvodník. měl by být dodatečně potrestán. je to prostě podvod a hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik času nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny penalty byly špatně, v Reálu je vše nej, takže jinak než podvodem nemůžou prohrát, to nevíš?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem samozřejmě nenapsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, všechny pro vás. Ty jsi tak vymaštěná bílá hlava

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně v tom pokračuj...

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud nepřestaneš ty s tou svou, doufám že komedií, pak nemám důvod přestávat.

Reagovat
X-bano-X

Ak by sa toto realne piskalo tak sú v každom zápase penalty..... to sná´d nejde ani myslieť vážne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono, když si to tak vezmeš, kdyby měl rozhodčí důsledně dodržovat pravidla, tak by se penalta pískala opravdu v každém zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň ale pozoruji už to tady dlouho, já si s tebou nemam co říct..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi příště nic neříkej.

Reagovat
vitasrp

Dive, který v žádném vesmíru nemůže bejt považovanej za faul, vyvolá v každém případě rozpory, aha..

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
roman1978

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zahraješ to na obě strany s jasným přikláněním se na ,,tvou'' stranu, aby tak nikdo z protější strany nemohl říci ani popel a myslíš si, že se z toho někdo posere? Ty jsi hrozný šašek.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tebe určitě nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnaž se o stěry a raději obhajuj tu penaltu, to je větší sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsi to napsal sobě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo

Reagovat
Kluivert9

Se dalo čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Celta je výborná, takticky skvěle připravená, ten bod mohl vypadat jako šťastný, ale jsou jinde než minulý rok.

Reagovat
Switchback

Slušnej diver a někteří se ho tu ještě zastávaj

Reagovat
Pigeon

Jak jsem viděl video na netu, tak jsem si říkal, že to tady omrknu, že spousta jednoduchých duší bude komentovat a ono fakt že ano

Reagovat
smazaný uživatel

a ty najjednoduchsi z nas to obhajujes, gratulujem

Reagovat
Pigeon

ale....já věřím, že máš navíc než se mě pokoušet shodit tímto laciným vtipem a podsouváním nějakých názorů

Reagovat
Switchback

a tobě se tohle jeho neustálý padání líbí jo?

Reagovat
Pigeon

to jsem někde prohlásil?

Reagovat
Robbie

hele hoši, hrál tu někdo fotbal, vy z Fans Barcelony ?

Reagovat
One-Real

Šílený, kam to tady klesá, dneska je ta diskuze asi největší dno.

Každopádně, Cristiano. Jedna věc je chtít vždycky vyhrávat, ale za takovouhle cenu. Není to poprvy. A nikdo mi nepište, ze to Katalánci dělají taky, nebo ze nám to rozhodčí vrací. Me to sere, ze tohle děla hráč myho týmu, tady není co obhajovat.

Reagovat
smazaný uživatel

co se nedá obhajovat? Proč tam ten obránce cpe ruce a brzdí ROnalda, kterej nabíhá do šance? To že debilně spadl vypadá sice trapně, ale co má dělat? Udělal by to tak každej. cítí kontakt spadne.

Reagovat
Manik...

Reagovat
vladis271

Reagovat
bayern987

Ach jo...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

navíc nepískl jasnou na Balea. to neviděls ?

Reagovat
One-Real

Ja hodnotim jenom tu situaci s Cristianem, která proste penaltova nebyla, tohle simulovani mi u oblíbeného týmu vadí. Nemel délat kraviny, pískl by třeba tu na Balea, nebo by ten gól padl později, vše lepší než tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

No chtit vyhrat.. by me zajimalo, jestli by to delal, kdyby ty penalty kopal treba Bale.

Reagovat
Magic player

To me taky hned napadlo.

Reagovat
Magic player

A Filda dneska nasadil svemu ucinkovani zde tresnicku, tohle obhajovat jakymkoliv zpusobem je na Chocholouska.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Já nechápu, že se prostě nezavedou nějaký tresty, aspoň zápas stop, třeba by to pomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
blaxo

Illara super, na to že skoro nehraje si věří i na kličky u našeho vápna. Penalta na Crise spíš ne, sesunul se hodně ochotně, ale na Balea byla teda jasná jak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Barcelonského pláče je tu nějak moc

Reagovat
Atlético de Madrid

vzpomínáte na tu pecku v jarním ligovym Clásicu? jak tam Neymar běžel na branku, Ramos se o něj otřel, Neymar ucejtil kontakt a spadnul? tak to bylo podobný jako dneska, akorát tehdy to naprosto jasně nebyla penalta, ale dneska to je situace 50 na 50, ve který je Ronaldo uplně normální, protože by přece spadnul každej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to dneska nejak nedavas

Reagovat
smazaný uživatel

mám šílenej rage, protože ten obránce prostě ovlivnil CR v šanci. kdyby tam ruky necpal mlčím,. a to že CR trapně spadnul uznávám. ale jak chceš jinak spadnout?

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to spis pripada, ze bys mu ho nejradsi vyhulil. Ten pad byl strasne trapny, fakt ubohy, spadnout i kdyby se ho protihrac nedotkl, stejne budes hledat dalsi a dalsi duvod, proc spadl a nikdy nepriznas, ze to byl proste dive a nic vic

Reagovat
Kluivert9

Třeba vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

ale proč když ho ten obránce ovlivnil a jinak by al třeba gol?

Reagovat
smazaný uživatel

messi by nespadol:)

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale tamto se s tímhle nedá moc srovnávat. Tam to byl kontakt nohou, kde prostě v plný rychlosti tě to z rovnováhy rozhodit může.

Tady to dnešní je jednoznačně vidět, jak sebou Cristiano cukne až po kontaktu a naprosto nepřirozeně spadne.

Ale ono je to jedno. Dokud mu to budou foukat, bude to dělat. Nedivím se mu.

Reagovat
Atlético de Madrid

Já si taky myslim, že to na jaře byla mnohem jasnější pecka než dneska, ale beru to z pohledu těch fans, který tehdy prskali a teď dělají z Ronalda uplně normálního hráče, protože padá každej.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš tak hloupej, ale tak

Reagovat
Atlético de Madrid

tohle je moje poslední reakce na tebe, jenom ti chci říct, že už na tebe nebudu reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

dekuji místní Csapláre, moc mě to mrzí. Ty si myslíš že když znáš o pár čísel víc tak tomu rozumíš? Rozumíš hovnu ledatak a běž si hlledat čísilka nějaký, ať tady zase zazáříš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bože

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

A jelikož jsi hloupý, tak tomu rozumíš.

Atlético de Madrid je hloupéééééj

Reagovat
smazaný uživatel

no co jsem si všimnul, tak dneska to píše jen filda a nějakej vocas, kterýho ani neznám. Ostatní uznali dive.

A filda je bot.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak ono jich bylo fakt víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

fuuu tam nešlo o kontakt rukou ale hlavne prekríženie nôh od ramosa

toto bola asi najvtipnejšia penalta tohto ročníka zatial

teraz si teda uplne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

pecka Ale máš pravdu, strašne neobjektívne sa to hodnotí

Reagovat
Dominator

Mne sa vtedy ta penalta ako piskatelna zdala (a podla pravidiel ma, holt, nasledovat aj cervena karta)...i ked...moj nazor je tu v tej zaplave kadecoho dost nepodstatny

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo má neustále touhu vyhrávat! Messi naopak nemá zájem o hru, proto tolik nepadá.

Nic více v tom není.

Reagovat
Pigeon

0.5/10 za vtip a myšlenku

Reagovat
smazaný uživatel

Srdíčko zaplesalo, co? Cristiano jako v nejlepších letech v Manchesteru

Reagovat
Pigeon

Tak tohle je za 0,3.

Reagovat
Pigeon

Navíc, není ti divné plivat na hráče co simulujou a přitom fandis týmu ve kterém hraje messi, či neymar?

Reagovat
Kluivert9

Až na to, že Messi nenasimuloval za svou kariéru ani 1/100 toho, co Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Messi?

A není Neymarova simulace podobná té Ronaldovo komedii, které bych se nevysmál. Co tam máš dále? Jo a.... 0,1 za snahu, kašpare

Reagovat
Pigeon

Messi umíš číst. a tvé hodnocení mne nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi kašpar

A ano, umím číst, jen nějak nechápu tvé myšlenkové pochody. To jako Messi simuluje?

Reagovat
SIRBRANIKE

Simulant Messi ?

Reagovat
smazaný uživatel

ty si gumák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

James šel dolu kvůli zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Bale konecne nalevo. Tak shvalne..

Reagovat
teenz

Někdo tu psal, parádní výkon. Mě příjde imrvere úplně k hovnu hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
garruklol

James vytavenej :/

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, že si to neodpustí, ještě takhle okatě. Teď toho bude (je) celej internet.

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn všichni řeší penaltu, takže tady projde bez povšimnutí to, že si Celta namazává Carla na chleba ... Já ho mám rád za to jak zapojil Isca, že z nás udělal na chvilku mašinu, oproti Mourinhovi je to neskutečný sympaťák s lidskými klady, ale tohle mě vždycky dojme. Kurva co čekal? Celta s náma fotbal hrát nebude a my nejsme schopni nijak změnit hru, udělat nějaký signál, nějak ji vyvést z rovnováhy Chápu, že bez Isca nebo Modriče to má těžké, ale tak dám větší volnost Kroosovi, nebo Jamésovi, který na to čeká snad celé období u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl sem to pod "naší" sekcí PL a jako pěkné hlavně nechápu, jak to někdo může obhajovat zrovna tenhle případ není jen že culés vidí dive a madridisti to obhajují, však každý vidí, že je to dive jako prase. To se nedá nějak obhájit, prostě to nasimuloval a to dost trapně.

Fotbal je kontaktní sport, a nějaké "byl tam kontakt" to snad ani nemůžete myslet vážně. Nebo podporujete třeba Chramostu - šáh na mě ? Že tam byl kontakt se říká, když obránce jemným dotykem třeba podrazí útočníka, škobrtne mu o nohu a díky tomu útočník spadne, přestože ten kontakt byl malý a třeba nebyl moc dobře vidět. Ale proboha, když na někoho šáhnu (i v běhu) tak ten někdo nespadne, to se prostě nedá říct, byl tam kontakt šáhl mu na rameno a to je jasná penalta. trošku soudnosti.

Cristiano, nechápu, proč to dělá. Nebo vlastně chápu a mrzí mě to.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

ted dostanes bidu od naseho znalce...cekej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

Ronaldo je kral simulantov a futbalovych filmarov. Ako zaviedol do "mody" diving tak ho aj zveladuje. Aspon v niecom je prvy a najlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

bale nemám slov

Reagovat
Jacks11

Je mi z toho simulantskýho čuráčka nablití Má tohle zapotřebí? Akorát posral celej zápas Ale zase jasnej vítěž Ballon d'Or je přeci nezastavitelný, z jiný planety

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím tě nebreč a běž se uklonit k messiho plakátu co máš v pokojíčku

Reagovat
smazaný uživatel

Bale

Reagovat
madridcan

Celta sa raz urve a mozme ist do pice. Otrasny zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
puji

Naozaj potrebujeme dávať góly takto?Smajlík

HodnostHodnostHodnostHodnostHodnostHodnostHodnost

Hodnost uživatele: Dvorana slávy

uživatel ronaldo1771 čas 06.12.2014 20:36:20

Nemá avatar

newm newm ronaldo tomu pridal ale ruka tam bola no celta si to zasluzi..

HodnostHodnostHodnostHodnost

Hodnost uživatele: Hráč prvního týmu

uživatel Puskas111 čas 06.12.2014 20:36:47

Nemá avatar

tak toto nie

HodnostHodnostHodnostHodnostHodnostHodnost

Hodnost uživatele: Legenda

uživatel RM19 čas 06.12.2014 20:36:54

Nemá avatar

Achjo...... Smajlík

Hodnost

Hodnost uživatele: Naděje do budoucna

uživatel Boss.Ronaldo čas 06.12.2014 20:36:58

Boss.Ronaldo

Toto je na smiech ..hanba ...

HodnostHodnostHodnostHodnostHodnostHodnostHodnost

Hodnost uživatele: Dvorana slávy

uživatel Puskas111 čas 06.12.2014 20:37:47

Nemá avatar

pravdupovediac zlta mala ist ronaldovi

HodnostHodnostHodnostHodnostHodnostHodnost

Hodnost uživatele: Legenda

uživatel Big Garlic čas 06.12.2014 20:38:14

Big Garlic

drzal ho ale pridal tomu Ronaldo Smajlík

HodnostHodnostHodnostHodnost

Hodnost uživatele: Hráč prvního týmu

uživatel Boss.Ronaldo čas 06.12.2014 20:40:35

Boss.Ronaldo

pridal Smajlík nasimuloval jak prasa .... videl ze nema sancu na loptu dosiahnut hrac Celty sa ho suchol a on sa po pol metri jebnul na tu zem

HodnostHodnostHodnostHodnostHodnostHodnostHodnost

Hodnost uživatele: Dvorana slávy

uživatel MaX0 čas 06.12.2014 20:58:07

Nemá avatar

ale sudi tiež drak mohol mu za to už dať aj žltu...nerobi to prvykrat

HodnostHodnostHodnostHodnostHodnostHodnost

Hodnost uživatele: Legenda

uživatel bremi čas 06.12.2014 20:38:15

Nemá avatar

Goooooooooooooooooooollllllllll CR7 Smajlík

HodnostHodnostHodnostHodnost

Hodnost uživatele: Hráč prvního týmu

uživatel qwer čas 06.12.2014 20:38:37

Nemá avatar

Aspoň budú mať hateri opäť o čom písať.Smajlík

HodnostHodnostHodnostHodnostHodnostHodnostHodnost

Hodnost uživatele: Dvorana slávy

uživatel janinho čas 06.12.2014 20:39:04

janinho

real nereal... toto Cristiano pokaslal. nepotrebuje sa pri kazdom naznaku kontaktu takto trapne hadzat o zem... toto bolo ozaj velmi zbytocne! najblizsie 3 tyzdne to bude zase komedia okolo simulovania.

futbal je kontaktny sport a hrac nemusi padat pri kazdom jednom kontakte.

Smajlík Smajlík Smajlík

HodnostHodnostHodnostHodnostHodnostHodnostHodnost

Hodnost uživatele: Dvorana slávy

uživatel Puskas111 čas 06.12.2014 20:40:47

Nemá avatar

naprosto presne Smajlík

HodnostHodnostHodnostHodnostHodnostHodnost

Hodnost uživatele: Legenda

uživatel Martin91 čas 06.12.2014 20:39:19

Martin91

Si takhle zajdu poprvé za zápas pro pití, a dáme gól. Ach... :D

HodnostHodnostHodnostHodnostHodnostHodnostHodnost

Hodnost uživatele: Dvorana slávy

uživatel janinho čas 06.12.2014 20:40:51

janinho

bud rad ze si to nevidel!

HodnostHodnostHodnostHodnostHodnostHodnostHodnost

Hodnost uživatele: Dvorana slávy

uživatel Martin91 čas 06.12.2014 20:49:37

Martin91

Tak už zde čtu komentáře. Pokud to opět trapně nasimuloval, opravdu se za něj musím stydět. O vítězství podvodem nemám zájem. Takový fotbal mě vůbec nebaví, nechápu, co ho k tomu pudí.

HodnostHodnostHodnostHodnostHodnostHodnostHodnost

Hodnost uživatele: Dvorana slávy

uživatel MaX0 čas 06.12.2014 21:00:50

Nemá avatar

zaujimave že on z toho ma radosť vobec..

HodnostHodnostHodnostHodnostHodnostHodnost

Hodnost uživatele: Legenda

uživatel bremi čas 06.12.2014 21:04:24

Nemá avatar

Ja som z toho golu mal tiež radost Smajlík

HodnostHodnostHodnostHodnost

Hodnost uživatele: Hráč prvního týmu

uživatel Martin91 čas 06.12.2014 21:06:18

Martin91

To je další absolutně nepochopitelná věc. Bohužel to o něm něco vypovídá...

HodnostHodnostHodnostHodnostHodnostHodnostHodnost

Hodnost uživatele: Dvorana slávy

uživatel RM19 čas 06.12.2014 20:39:32

Nemá avatar

Teď jsem úplně ztratil chuť se na to dívat Smajlík

Hodnost

Hodnost uživatele: Naděje do budoucna

uživatel janinho čas 06.12.2014 20:46:59

janinho

asi tak!

HodnostHodnostHodnostHodnostHodnostHodnostHodnost

Hodnost uživatele: Dvorana slávy

uživatel Raul=Real čas 06.12.2014 20:39:49

Raul=Real

hmm penalta zial vymyslena

Reagovat
smazaný uživatel

Bale ať jde doprdele, to je fakt super, že to odmaká, ale s tou cenovkou by to chtělo nějakou nadstavbu a ne, že v takhle těsném duelu se prvním dotekem dostane z šance a pak zavře oči a vypálí.

Reagovat
Kokesh

Podivej, jak se s nim zachazi a kde je v sestave. Nedivim se jeho vykonum.

Reagovat
smazaný uživatel

hattrick vola. pojd Crisi

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Golasoooooooooooooooo crrrrrrrrrrrrrr

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší hráč na světě a haters poserte se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

haters... to je to slovo co používají dvanáctileté holky a patnáctiletí třicetikiloví kluci s rovným kšiltem?

Reagovat
valloire

Ne. To je to slovo, co používá vaše cool hustá generace.

Reagovat
Atlético de Madrid

Já bych mu za tohle jen tak z prdele nedal ten Zlatej míč, on by pak brečel, vztekal se, nadával na FIFA, řval na Benzemu a byla by tu zábavná diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Jjo to ma ve zvyku .

Reagovat
smazaný uživatel

ten zoufalec už neví čeho se chytit

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Karim, tohle by si nezasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

najdi si holku, pak se nebudeš muset těšit na takové píííčoviny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Tak, ty je tu řešíš tejden co tejden. On tomu na rozdíl od tebe dost rozumí. Tobě je tak 18 a fandíš Realu poslední dva roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyprovokoval si najdrsnejšiu komunitu s (v priemere) najnižším vekom. Jak psi idú po tebe #bavimsa

Reagovat
Visca el barca

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL CRISTIAAAAAAANOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Illara takticky tři centimetry před vápnem

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý, Pepe mu to vysvětlil.

Reagovat
smazaný uživatel

Cris perfektně v obraně Bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos fu

Reagovat
Miguel19

Filda

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema

Reagovat
Magic player

Nemozne se stalo skutecnosti, Toni zkazil trivialni prihravku.

Reagovat
smazaný uživatel

Don zkoušel

Reagovat
Manik...

Já bych klidně za tyhle divingy dával červené karty... Nebo prostě dodatečný trest 3 zápasy. Tohle je prostě humus a nesnáším to od kohokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Neprehnava to uz trosku s kartami? Ci to mne sa iba zda

Reagovat
smazaný uživatel

píská jak dement, za tu penaltu by měl stát do konce sezóny, teď už tomu jen dává úplnou korunu

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si říkáš madridista. omg

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušek klubu nemusí být zaslepený kokot a všechny urážet jako ty

Reagovat
smazaný uživatel

urážím jen idioty. a nejsu zaslepenej, já určitě ne

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Reagovat
loki5

Lol tak koukám že Roben s Neymarem se mají ještě co učit

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

a Hrach nikde

Reagovat
smazaný uživatel

200 golů že???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Joooo

Reagovat
Kokesh

Vy kurvy neprejici, hattrick .]

Reagovat
smazaný uživatel

hatrick a haters poserte se znovu

Reagovat
smazaný uživatel

Hatriiiiiiiick! Viva Cristiano!

Reagovat
smazaný uživatel

je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a konečně tady bude klid

Reagovat
Atlético de Madrid

Doufám, že Ronaldo dá těch 67 ligovejch gólů v sezoně, to je něco, co jsem myslel, že se ani nikdy nestane

Reagovat
smazaný uživatel

no musel by trochu zvýšiť priemer

Reagovat
Atlético de Madrid

právě, že ne.. má 23 ve 13 zápasech, to je 1,76 na zápas..vynásob to 38 a máš 66,88

Reagovat
smazaný uživatel

odohraných (po tomto) bude 14, čo je priemer 1,64 ... *38 je 62,4

Reagovat
smazaný uživatel

ak sa este par krat hodi o zem tak možno

Reagovat
Feind

takze potrebuje navysit

Reagovat
smazaný uživatel

Hattrick hero

Reagovat
smazaný uživatel

Cris už má vice branek než Skřet s Neymarem

Reagovat
aither

To má skoro furt od startu ligy

Reagovat
smazaný uživatel

A 6x víc penalt než ti 2 dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak bych se tvářil, kdyby můj oblíbený hráč nasimuloval penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

dyť už jsem ho zkritizoval, navíc tam bylo postrčení, mohl to ustát, ale nic by z toho nebylo, uměl to prodat. Jak by řekl Sergio Busquets: Inteligentní hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Kritika k ničemu, stejně bude padat furt, jednou podvodník, navždy podvodník. Nebylo tam absolutně nic:

http://www.mundodeportivo.com/20141206/real-madrid/real-madrid-celta-cristiano-se-inventa-un-penalti_54420598223.html

Busquets je stejná verbeš, akorát za to nemá Zlatý míč.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten dotek tam byl, simulace jasná, ale rozhození hráče při golovce taky.

Reagovat
Kluivert9

A?

Reagovat
Kokesh

A zas to Carlovi vyslo. Arbelou misto Jamese, zmenil rozestaveni i posty, skvele zareagoval na hru Celty. Proto nepochopim vetu co jsem si tu precetl, ze si Carla Celta maze na chleba...dost pomohla penalta, co si budeme namlouvat...ale gol by prisel tak i tak, nezastavitelni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas si ho na chleba mazala, nedovolila nám nic ...

Reagovat
F.Torres

Legendička dala další hattrick hero

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju Garetha Balea. dneska parádní jak proti Schalke

Reagovat
misinho7

az neverim ze od teba take citam

Reagovat
smazaný uživatel

Po penalte tu byl samej fanda farcy po hattricku zadny

Reagovat
Kluivert9

Lžeš

Reagovat
F.Torres

tak si zaplivali a hurá zpět do kanálů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Tvůj plán na zítřejší večer?

Reagovat
F.Torres

učení...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám že to tady nějak prořídlo

Reagovat
aither

Já jsem tu furt

Reagovat
smazaný uživatel

Bale Odhad.

Reagovat
aither

Dal hattrick, paráda, hraje suprově a proto by si mohl odpustit takový zmrdoviny

Reagovat
Magic player

Je neuveritelne, ze v dobe kdy se vsude cpe Fair play, nemaji simulovani poresene.

Pritom by to bylo uplne jednoduche, disciplinarka by se sesla, podivala na video, urcila trest, napriklad dodatecne udeleni zlute karty, ban na jeden zapas, proste cokoliv, ale hlavne aby se uz predtim nestrkala hlava do pisku.

Vzdyt tohle skodi celemu fotbalu, ovlivnuje to pohled beznych lidi, kteri kvuli tomu nemaji o fotbal zajem. Z okoli casto slysim, ze lidi povazuji fotbal za zzenstily sport a pomalu kazdy hrac je vniman jako uplakanek, herecka a pod.

Bohuzel tomu velkou merou prispiva i jeden ze dvou nejlepsich hracu na svete... Strasne me to na nem sere, nebyt tohohle, nemel by chybu.

Za ten vyhrany zapas mu patri dik a ale je tam porad ta velka kanka, ktera nejde jen tak smazat.

Reagovat
Kily

já byl kvůli tomu třeba rád, když se ohledně Pilaře nedávno ozval Vácha, protože se to aspoň rozebíralo, tisk řeší raději rozhodčí, kteří to špatně posuzují, stejně tak se k simulování staví disciplinární komise a fanoušci sice všichni mektají, jak jim simulování vadí, ale pokud se na trávník jako pytel hoven sesype hráč jejich týmu, tak se drtivá většina ohání nesmrtelnými větami "byl tam kontakt" a "dělají to všichni"

Reagovat
loki5

Na nasimulované penaltě má největší podíl hráč. Rozhodčí to prostě někdy přehlédne. Ale každobádně jeto jako v zákonech a i nedbalost při posuzování by se měla trestat.

Reagovat
Magic player

Ja tohle treba rozhodcim nedavam za vinu skoro nikdy, hral jsem fotbal zavodne dost dlouho, byl jsem, hlavne v zacich a dorostu jeden z tech, kteri nemeli k padu nikdy daleko(v mladi clovek dela veci, za ktere se pak stydi) a kdyz se to umi zahrat, rozhodci muze stat par metru od tebe a stejne ti to foukne, protoze to fakt vypada verohodne. Nemluve o tom, ze ne vzdy muze mit idealni vyhled, takze pak se musi rozhodovat na zaklade nazoru asistenta... A to je dalsi vec, ktera je nepochopitelna, proc neni v dnesni dobe videorozhodci, ktery by dokazal behem par sekund rict hlavnimu sudimu do sluchatka, jestli slo o dive nebo ne?

Reagovat
loki5

Proto by tohle měla řešit disciplinárka po zápase.

Reagovat
Kily

já bych tedy rozhodčího nedělal ani za dvě zlatá prasata a stříbrného vepře. Nevím, jaký měl výhled na tu dnešní situaci, ale když už zmiňuješ ta sluchátka, tak to podle mě hodně vypadalo jako situace, kterou měl snadno a správně posoudit pomezní rozhodčí. Jinak nejsi z Pardubic a nehraješ hokejbal? Kamarád mi tahle slova v hospodě říká pokaždé, když sedíme u stejného stolu

Reagovat
Magic player

Ne, jsem z male vesnicky vedle Frydku-Mistku a hokejbal je mi uplne cizi.

Reagovat
Dominator

Ono je to na komplikovanejsiu diskusiu.

Moj pocit z toho je aj taky, ze dnes uz rozhodca faul, po ktorom hrac v sestnastke nespadne, ako penaltu jednoducho ani neposudi. V ktoromsi zapase (uz je to sice niekolko tyzdnov, nejaky ten mesiac) som si prave take cosi vsimol - ked hrac riesil situaciu sportovo, snazil sa dohrat akciu, rozhodca vsak nereagoval. Myslim, ze to vtedy nebol nejaky ocividny zakrok, ale asi by som ho uz odpiskal aj kvoli tomu, ze nejako to percento by si u mna ziskal hrac tym svojim pristupom . Je to totiz potom skoda z toho hladiska, ze nabuduce to uz ten hrac moze vyriesit jednoducho zasimulovanim, po ktorom uz penalta nasledovat bude a hotovo...

Samozrejme sa vsak podla mna nejako cierno-bielo tento sucasny stav (z hladiska toho, kto ma na tom hlavny podiel) posudzovat neda.

Reagovat
loki5

To máš pravdu asi by to byla hodně dlouhá diskuse. Ceklově se moc nevyužívá dodatečných trestů. Co rozhodčímu unikne se prostě nechá plavat. Sporné situace v prostřed hřiště bych nechal na rozhodnutí sudího. Na jeho zodpovědnost je jaký metr nasadí.

Někde je to až do extremu kdy se píská kdykoliv někdo "sedne na trávník" (synot) jinde se nechávají souboje bez povšimnutí (premier).

Na jednu stranu podobných věcí v 16 zase tolik není. A kdyby jich bylo ještě míň nezlobil bych se.

Reagovat
migwel

Ona je to diskuze vcelku zbytečná bereš v potaz pouze to že někdo někde napsal že to nebyl faul - tohle by totiž každý hráč stejně jako rozhodčí obhájil bez diskuzí. Nikde v pravidlech není že obránce "může" strkat do útočníka, tahat jej za dres, rameno ve snaze jej zpomalit nebo mu znemožnit zmocnit se míče v závislosti na faktu že útočník je před obráncem (v hokeji je za to trestné střílení bez diskuzí a stačí jen náznak) je to prostě takový fenomén nadávat na CR7 (obránce byl odměněn navíc ŽK) mimochodem osobně bych trestal obránce za "objímání" útočníků, tahání za dres, nebo jejich "skládání" v 16 při standardkách....

Reagovat
loki5

Pod tohle bych se podepsal. Bez trestů to bude stále stejné. Nasimuluješ penaltu 2-3 zápasy stopka. Nemusí ty tresty být ani přemrštěné. jen jako výstraha. Mnozí by si to odpustili.

Reagovat
Al Capone

ale FIFA nebo UEFA tohle nikdy neudělají. Nemůžou si dovolit aby hráči jako Ronaldo nebo Neymar tak často chyběli.

Reagovat
loki5

Nemyslím, že by to trvalo dlouho 2 takové tresty a oba výše zmínění by to už prostě nedělaly.

Reagovat
Magic player

Hlavne Cris, ktery chce hrat kazdy zapas stuj co stuj, kvuli honbe za golovyma rekordama by se to podle me odnaucil hned po prvni stopce. Z tech simulaci vytezi za sezonu kolik golu, 2 mozna 3? Kdyby dostal stop na zapas za kazdou simulaci, prestalo by se mu to hodne rychle vyplacet a najednou by byl na nohach pevny jako skala.

Reagovat
loki5

Take si myslím. Jeden gól za 2 zápasovou stopku nestojí. A pokud se to trestat nebude tak se to nezmění a budou to zkoušet stále častěji.

Reagovat
smazaný uživatel

To není fér, dávat do stejné roviny padesátikilového Neymara a dokonale stavěný stroj, mistra fyzičky a krále muskulatury Ronalda, když navíc ani nesimuluje zdaleka tak moc, jako Cristiano.

Reagovat
loki5

Nafilmovaná penalta je nafilmovaná penalta a váha s tím nemá co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tu sa opat jasne ukazalo, ze Arbeloa uz na Real nema. Okamzite po sezone predat a skusit tam zaskolit Nacha alebo novu posilu. Tento zapas nic extra ale CR ukazal, kto ma byt vitazom Zlatej Lopty

Reagovat
valloire

Jak by řekl klasik jménem Sergio Busquets : není žádná simulace, pouze chytrost hráče.

Ronaldo 23, Messi + Neymar 22

23. hattrick Cristiana Ronalda v La Lize

Golden Ball ve správných rukou krále Ronalda

Reagovat
Switchback

Reagovat
vocasisko

však zatím vede Lafata ne? teda aspoň tak mi to poslední dobou média vnucují

Reagovat
smazaný uživatel

Je simulace a simulace. Nebo teda simulace a neskutečná trapárna.

Reagovat
CHONG

Tak zrovna autor toho výroku předvedl jednu z největších trapáren vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím rozdílem, že za to nepobírá Zlaté míče a neklaní se mu půlka světové populace šampónů.

Reagovat
CHONG

Zlatý míč je ocenění za výkony ne za fair play.

Reagovat
smazaný uživatel

To se ví, ale Ronaldo má těch trapáren o dost více, o menších simulacích ani nemluvě.

Reagovat
smazaný uživatel

To, co čtu na stránkách Barcelony je k smíchu!! jak může mít někdo tak hloupé fanoušky jako Barcelona...Zamyslet se nejdřív a pak psát!!! ...jinač včera Ronaldo ukázal, kdo má získat zlatý míč!! i přes nasimulovanou penaltu, která byla zřejmá, na něj letos Messi nemá ani zdaleka!!

Reagovat
vocasisko

Horší, než ten Ronaldův dive už je jen ten fakt, že tu snad není ani jeden negativní komentář na tu situaci z řad jeho fanoušků.

Reagovat
vocasisko

Tak jo, teď tu diskuzi projíždím a vidím koment One-Reala

Reagovat
CHONG

A kolik negativních reakcí ze strany té vaší bandy tu bylo při divu Neymara, Alvese nebo Busquetse?

Reagovat
vocasisko

A o čem to zas meleš?

Reagovat
CHONG

Dělat blbého je taky řešení.

Reagovat
vocasisko

Tak mi ukaž ty situace o kterých mluvíš a já ti na to řeknu názor ne?

Reagovat
CHONG

Nechce se mi to hledat, Neymar nasimulovaná penalta v loňském Clasicu, Busquetsova "chytrost" v semifinále LM proti Interu a Alvesuv oscarový výkon v semifinále LM proti Realu, jistě víš, o čem mluvím.

Reagovat
vocasisko

Tak Neymarova nasimulovaná penalta, byla pořád asi tak 100x větší penalta, než to co předvedl včera ten dáreček z Portugalska a stejně ji odsuzuji. Busquetsovo divadlo odsoudil snad každej fanoušek Barcy ne? A Alvésův výkon já nevím, to je asi jediná věc u které prostě nevím, podle mě ten jeho pohyb co udělal po tom "faulu" nejde udělat jen tak.

Reagovat
CHONG
Reagovat
vocasisko

kolíky proti noze, za to se dává myslím docela běžně červená

Reagovat
CHONG

Nejde o červenou, ta je celkem v pořádku, už za ten úmysl, jde o to, že se ho prostě nedotkl a o to divadlo, které po tom Alves předvedl.

Reagovat
vocasisko

Tak, že je Alvés píča, to je taky všeobecně známej fakt ne?

Reagovat
CHONG

To ano, ale žádné odsuzování tohoto divadla jsem tady z vaší strany nikdy neviděl.

Reagovat
Switchback

a protože pár kreténů neodsoudilo alvesův trapnej dive, tak se musíte chovat podobně? to mi přijde zbytečný

Reagovat
Darren Fletcher

ja som jeho fanusik, spravil picovinu, prilis okate, trapne. skoda, roky pracoval na naprave povesti a takto si to doserie

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Nepracoval. Byly dva roky, kdy simuloval méně a vynechával takovéhle excesy, ale jen co měl Messi tři zlaté míče, tak zase začal a je to s ním horší a horší.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nemyslíš vážně, vždyť je to přesně naopak. Ronalda se tu z řad fanoušků Realu zastávají tak 2-3 lidi, zbytek normálně uznal, že to byl dive.

Reagovat
Magic player

Delas si prdel?

Reagovat
vocasisko

Až to Ovčáčka přestane s tím vožralou bavit, tak by měl o místo jeho mluvčího zauvažovat Filda, protože to je snad jedinej člověk co obhájí i hovno visící z nosu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zemana nikdy.

Reagovat
valloire

Nepodceňuj jirku. Ten to umí líp.

Reagovat
Atlético de Madrid

Našel jsem super statistiku na flame:

Hattricky v La Lize - Ronaldo 23:20 Messi

Hattricky v La Lize bez gólů z penalty - Messi 16:9 Ronaldo

Penaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

a co ich teraz nema kopat alebo co? len aby niekomu dokazal, ze aj bez penalt vie davat goly?

Reagovat
madridcan

Ani tu sa za tym velmi nenahanal http://www.eurofotbal.cz/primera-division/2010-2011/reportaz/real-madrid-athletic-bilbao-233022/

Zabuda sa, ze prvotne kopal Kaka penalty. Dostalo sa aj na Xabiho alebo Ramosa. Len samozrejme nas opat musel obohatit svojimi nalezmi

Reagovat
Darren Fletcher

v pondelok uvidime niekde Soton?

Reagovat
madridcan

nie

Reagovat
Ángel di María 22

LOL

Tady je krásně vidět, jak když je na tom Real výborně, začínaj se vytahovat všemožný píčoviny s ironickym podtextem na zlehčení čehokoliv s nim spojený. O to líp, doufám, že vás to bude srát čím dál víc

Takže jak to je? Měl by Ronaldo tu penaltu radši neproměnit? Gól z penalty se teda počítá jen jako 0,5 gólu? Může například Florentino Peréz za to, že Skřítek má horší průměr úspěšnosti samotnejch exekucí než Ronaldo? Nebo nakonec všechny penatly pískuný pro Real byly simulace?

Já tu simulaci Ronalda neschvaluju, je to jeho mínus, bezpochyby, nevidim to rád u žádnýho hráče, kterej to zkouší, ale pro některý z vás je to v momentální situaci to jediný, čeho se můžou chytit, no, tak se toho chytáte. Já to na druhou stranu chápu.

Reagovat
Atlético de Madrid

wtf?

Reagovat
Infi

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

kdo mluví o tom, že by je měl nekopat? to je prostě fakt, že k víc než polovině hattricků potřeboval penaltu

Reagovat
Atlético de Madrid

já hlavně tohle vůbec neřešim, mně přišla jen zajímavá ta statistika jako konstatování faktu, asi stejně jako třeba počet obézních lidí v populaci...to jen madridisti v tom vidí věčný napadání Ronalda

Reagovat
Ángel di María 22

Penaldo, no. Asi to vidim jen já svými madridskými okuláry.

Reagovat
Atlético de Madrid

to je ironie

Reagovat
smazaný uživatel

"...to jediný, čeho se můžou chytit" Aneb v dnešním sportu a světě obecně je poctivost a čestnost až na posledním místě

Reagovat
Ángel di María 22

Kde řikám, že je na poslednim místě? Můžeš si všechy aspekty klidně postavit na stejnou úroveň. Máš jich třeba 20 a tohle je jedna.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice můžu, ale já ji chci stavit na tu vůbec nejvyšší úroveň. Bez ní pro mě nemá žádný gól a žádná trofej jakoukoli cenu. Subjektivní názor...

Reagovat
Ángel di María 22

Vždyť si jí stav kam chceš, já nikde nepíšu, jestli je to nejdůležitější nebo nejmíň důležitý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Sorry, ale to nadržován Realu je tak trapně viditelný, že jen dement to nepřízná Včera ta penalta, byl top výkon v podání delfína, to se mu snad ještě nikdy nepovedlo. Jste trapný

Reagovat
Visca el barca

A ta vaše namachrovanost je taky trapná, počítám, že ti není moc a zažil si spíš eru Barcy, tak se teď můžeš posrat ::biggrin

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Infi

tolik zbytečného textu pro nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
-Kopy-

Rayo

Reagovat
vocasisko

http://fcbarcelona.cz/images/karikatury/FCB_13405168.jpg

Douglas je koukám u novinářů hodně oblíbený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

ja to nechapem ale mozno preto, ze neviem, kto je douglas. vysvetli! :) to tak, ked clovek vypadne z diania a cita len clanky o ronaldovi a messim

Reagovat
vocasisko

Pravej obránce (náhrada za Alvése ), kterýho Enrique přivedl před sezónou za 4 mega odněkud z Brazílie (kde údajně ani neměl jistej základ) a v podstatě "vytlačil" Montoyu z pozice.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mezi námi, Montoya taky není kdovíjaké terno z těch pár zápasů co hrál, ho mám zapsaného +- jako takového splašence

Reagovat
smazaný uživatel

Tak terno sice není, ale zároveň určitě není horší než Douglas. Jeho příchod je urážka celý La Masíi, do který s touhle politikou ztrácí smysl ročně cpát desítky miliónů.

Reagovat
Darren Fletcher

ahaa dik, budem si vsimat :)) montoyu este poznam

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako..když ho dokážou větrat i třetiligový hráči Huescy.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Kily

to je na tom fakt tak špatně? Mě včera napadlo, jestli by ho Enrique třeba nemohl poslat se občas rozehrát do béčka a ono možná bude lepší, když bude jen sedět v áčku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vocasisko

1:26

Reagovat
F.Torres

Reagovat
vocasisko

Jinak vypadá, že mu to je tak nějak všechno u prdele.

Reagovat
Kily

jako je pravda, že jemu není co závidět, on byl vhozen do hluboké řeky a musí se o sebe vlastně postarat sám. Ale nějaké jeho počínání vypadá divně a až směšně, no, kdyby mu bylo 18, tak dejme tomu, ve 24 už člověk nečeká, že na téhle úrovni uvidí něco jako v tom čase 1:26

Reagovat
LAM

Zase se vžij do jeho pozice.Už když přišel tak se tvrdilo že je to nějaká šméčka.Pak zahrál jeden zápas na Malaze kde nehrál špatně a pak 3 měsíce seděl na lavičce a tribuně a četl jak je to tragéd.Jeho hodnocení může přijít až po aspoň 10 zápasech kdy bude vidět jak na tom je.

Reagovat
Kily

jj, však tohle jsem měl na mysli v té první cca polovině příspěvku třeba lidem nakonec vytře zrak i ve z jeho pohledu pozitivním slova smyslu, ale asi fakt bude mít na čem pracovat

Reagovat
alcantara

Po 10 zapasoch, ked jeho vinou stratime dajme tomu 5-6 bodov a budeme uplne v prdeli Tento typ argumentov o prilezitostiach vobec neuznavam, vidia ho kazdy den na treningu a vedia, z akeho dovodu ho neposielaju na ihrisko. Toto nie je o nejakej sanci, ved ju aj dostal a bol v lese, toto je o nedostatocnej kvalite na tuto uroven a najma v suvislosti s Masiou, ako pise Juan, je to o to vacsi fail. Vynara to otazky, na ktore by som chcel pocut odpovede, ale bohuzial sa ich asi nikdy nedozviem.

Reagovat
LAM

Montoyu taky viděj na tréningu a ten teda nehraje proč?Určitě není tak špatnej aby hrát nemohl.Navíc v situaci kdy Alves je asi největší naše slabina.

Reagovat
LAM

Abidal když přišel tak hrál taky hodně průměrně a jak se vypracoval.Podle tohodle argumentu by taky bylo jasný že Suarez je neuvěřitelnej dřevák když pálí každej zápas milion šancí.Dejme mu aspoň šanci.

Reagovat
valloire

taky se přimlouvám. Dejte mu šanci. Začal bych v Clasicu.

Reagovat
alcantara

Abidal bol najslabsi clen zakladu vtedajsieho Dream Teamu, ale stale to bola vysoka kvalita, to ho snad nechces zrovnavat s tymto tu Suareza tiez nechapem, zatial hraje pod ocakavania a bude to s nim v zaklade horiet v defenzive, ale dokaze sa dostat do sance, prihral na goly, ukazal svoju dravost a navyse je to uplne odlisny pripad, vzhladom na jeho status a cenovku

Reagovat
LAM

No právě.Podle cenovky by měl bejt 20krát lepší než Douglas

Reagovat
alcantara

Hrac je to lepsi asi milionkrat.

Reagovat
LAM

Tak ať to konečně ukáže

Reagovat
alcantara

Alves je nas najlepsi pravy bek a to o parnik. Preto nehrava.

Reagovat
LAM

nestíhá se vracet na svojí pozici,soupeři přes něj dost často přejdou,jeho centry chytne vždy první hráč a k tomu se jen rozčiluje.Dani hraje teď tak 40% z toho co dřív.Navíc kolik golů už jsme za poslední dvě sezony kvůli němu dostali a v létě na 100% odchází.

Reagovat
alcantara

No a vidis, a stale je to to najlepsie, co mame. A samozrejme, ze to nie je vzdy tak ,ako to popisujes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě svou roli hraje i to, že LE Douglasův příchod schválil, těžko ho pak může úplně ignorovat.

Reagovat
Kily

z čí hlavy vůbec byl nápad ho koupit?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, prý jsme ho sledovali 2 roky a podle Bartomeua ho chtěl jak Zubizarreta, tak LE, ale ani jeden ho prý naživo neviděl. Když se na to pak druhý den novináři zeptali LE přímo, tak se kolem toho jen kroutil a neodpověděl v podstatě nic, takže bůh ví, jak to vlastně bylo.

Reagovat
LAM

Halilovič dnes další parádní gol

https://www.youtube.com/watch?v=iCsdEXil3XU

Už před 2 tejdny dal taky hodně povedenej

https://www.youtube.com/watch?v=8v7kJ9Ip2qA

Vypadá to že se stále víc rozehrává v béčku do pohody a velmi rychle nám roste náhrada za Iniesta.V béčku hraje nejvíc na AM ale zvládne hrát i na křídle.Jinak to vypadá že to bude v budoucnu velkej boj o místo v sestavě-Halilovič,Rafinha a Denis Suarez.Všichni se tam nevejdou.

Reagovat
MadMrJacky

V tuhle chvíli Rafinha ten souboj o budoucí pozici celkem prohrává. Na druhou stranu ale už nepříkládám takovou váhu na výkony hráčů na hostování nebo v béčku... zkušenosti z poslední doby nejsou ideální

Reagovat
alcantara

500. pre Lea Messiho

Reagovat
Dr. Admess

Bravo - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Xavi, Serigo, Rakitic - Suárez, Messi, Neymar

Reagovat
LAM

Ta záloha je hrozně neproduktivní.Proč tam už konečně nedá Iniestu.Nemusel hrát přece v tejdnu celej zápas.Takhle se bude muset zas Messi vracet až k půlce aby tam někdo něco vytvořil.

Reagovat
Dr. Admess

Ter Stegen, Pedro, Iniesta, Rafinha, Adriano, Mathieu and Munir

Reagovat
madridcan

Bravo, Alves, Alba, Piqué, Mascherano, Busquets, Rakitic, Xavi, Suárez, Messi y Neymar.

Reagovat
madridcan

Ter Stegen, Adriano, Rafinha, Pedro y Munir.

Reagovat
madridcan

Casilla, Arbilla, Álvaro González, Eric Bailly, Fuentes, Cañas, Víctor Sánchez, Salva Sevilla, Lucas Vázquez, Sergio Garcia y Caicedo

Reagovat
madridcan

Pau López, Javi López, Víctor Álvarez, Héctor Moreno, Colotto, Abraham y Stuani.

Reagovat
Ángel di María 22

Skoda, ze nehraje Espanyol doma, takhle je to derby o nicem, rozhodnutej zapas.

Reagovat
Visca el barca

tak aby ses třeba už neposral

Reagovat
madridcan

Skoda, ze casy Tamuda, Garciu a De la Penu su prec Ale aj tak verim, ze budu vzdorovat co najdlhsie...

Reagovat
smazaný uživatel

to byla penalta! nechtěná, ten týpek uklouzl, ale tím se nic nemění

Reagovat
smazaný uživatel

To mě teda víc šokuje to, že pár chvil po tomhle zákroku šel sudí domluvit Sergiovi za úplně obyčejný faul.

Reagovat
Dr. Admess

To jako vážně nepískl?

Reagovat
Dr. Admess

Zakažte Luisovi rozhazovat rukama. Je to strašnej pohled.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dneska rozdává krásný přihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak skoda, Pique mohl vycouvat az za stadion...

Reagovat
madridcan

Je taaaaaaaaaam

Reagovat
vocasisko

za tyhle píčoviny bych Busquetse vyliskal, to prostě nešlo jednoduše nahrát? místo toho dělá přešlapovačky a čeká na ful nebo co to sakra bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Pique - dobře stínoval

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no. A jak zkušeně poslal ze souboje pryč Mashe.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, tak za podobný zákrok domlouval Serigovi a teď to nechá úplně bez povšimnutí. Je to prostě těžký.

Reagovat
Visca el barca

Ta tlačenka madridu je do očí bijící. Je to trapný.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

ano lebo gol espanyolu dal rozhodca

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

No faul to ale byl jednoznačný.

Reagovat
MadMrJacky

Ještě ať někdo něco říká o Ueafaloně

Reagovat
CHONG

Po x letech tlačenky si sudí dovolí písknout proti vám a hned je oheň na střeše

Reagovat
madridcan

Nato, ze len vdaka rozhodcovi este maju moznost bojovat o prve miesto v LM sa tiez zabudlo

Reagovat
CHONG

Klauni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Was?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Visca el barca

A vás netlačej ? Vždyť je to směšný.

Reagovat
CHONG

Já tady na rozdíl od tebe furt nebrečím.

Reagovat
Visca el barca

Ne, ty tady totiž pořád jen machruješ

Reagovat
CHONG

Radši budu namachrovaný zmrd než ubrečená pička.

Reagovat
Visca el barca

Jen buď kokot, vytlemim se ti po sezoně

Reagovat
CHONG

A pak kdo je namachrovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nic nepřekoná ten váš "výkon" proti Chelsea s tím plešatým norem.

Reagovat
smazaný uživatel

běžte už do....s tou házenou na to se nedá dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se jako Salva tak mocně divil?

Reagovat
madridcan

ten brejk moze Espanyol mrziet

Reagovat
madridcan

Messi jaky ksicht hodil Jak Donutil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

krásnej přímák

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona stále bez strely na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

nádherně to kopl, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

nádherný přímák - 10 centimetrů níž a byl by to snový gol

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je dneska zas výborný.

Reagovat
patas92

Messi je ta na všechno tak zoufale sám

Reagovat
Woods

to bych nepovedal ... Neymar, Rakitic mu slusne pomahaju .... a Suarez sa chyti tiez .... Messi je v prvom rade dokonaly nepotrebuje sa hadzat ritou o zem a plakat o penalty ako Krystynka ...

Reagovat
CHONG

Reagovat
Visca el barca

má pravdu

Reagovat
CHONG

Tak za prvé, dokonalý není nikdo na světě a za druhé to, že sebou Cristiano občas flákne jak dlouhý a široký nemění nic na tom, že v současnosti je prostě číslo jedna.

Reagovat
Visca el barca

Číslo jedna je v golech, fotbalista je byl a bude lepší Messi. Užij si poslední rok toho, že se bere jako číslo jedna. Messi je zápas od zápasu lepší

Reagovat
CHONG

Reagovat
Visca el barca

Pokud to nevidíš tak si blb, což i tak jsi takže to je jedno

Reagovat
CHONG

Tak určitě.

Reagovat
Spalovač šancí

Občas?

Reagovat
Woods

ja sa zasmejem ked krystynke niekto ukaze za co je penalta a prebrusi mu koleno

Reagovat
CHONG

Hmmm, velmi zajímavé.

Reagovat
Woods

vies nie som zakerak ... ale on uz tolko provokuje ... ze raz fakt uvidi za co penalta je .... a potom mu do smiechu nebude ...

Reagovat
patas92

Neymar jo, Rakitic fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

to bych nepovedal, KrystYnka

Reagovat
smazaný uživatel

obidva ypsilony

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je výborný, ale Rakitić se hrozně bojí zodpovědnosti a Suarez je dneska přínosem v mínusových hodnotách.

Reagovat
vocasisko

to se musí dávat

Reagovat
sylarko

Teraz neviem ci fandite realu alebo ste len anti barca?

Reagovat
madridcan

Casillaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

no Messi si dnes dělá co chce

Reagovat
Pigeon

zas jen chodí po hřišti?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak tímhle se bavíte v Madridu ...

Reagovat
valloire

Ne. Tímhle se baví celý svět. A i Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem si tak všimnul, tak se celý svět baví spíš tou včerejší Crstianovou oskariádou.

Reagovat
Visca el barca

Cristiano je kokot,

Reagovat
Pigeon

ale jo, i tomu se dnes říká názor

Reagovat
valloire

Jenom pitomci. Znalci ocení další rekordy z dílny CR a Realu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Další nádhera od Messiho.

Reagovat
Visca el barca

nejlepší hráč světa

Reagovat
Woods

jednoznacne...

Reagovat
Visca el barca

Suveréně

Reagovat
smazaný uživatel

Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo borec jak svině to byl nákup

Reagovat
smazaný uživatel

kam se hrabe Manuel "zlatýmíč" Noja

Reagovat
smazaný uživatel

ten už by tam dávno čekal na ten míč..

Reagovat
madridcan

To je kokot...co si mysli, ze je Bale?

Reagovat
Dr. Admess

Piqué vynikající reakce na nějakou ofsajdovou (ne)past.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak namalovanej. Úplně nulový přehled, co se kolem něj děje. Najednou se kouká, že je poslední a že je úplně sám.

Reagovat
Dr. Admess

Však to. Příšerný od něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten s píšťalkou je slušnej talent.

Reagovat
valloire

Na tomhle máte založenou obranu rohových kopů. Proč by to nemohl praktikovat taky soupeř?

Reagovat
vocasisko

do šatny

Reagovat
smazaný uživatel

Messi no ...

Reagovat
Dr. Admess

The king of the football.

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho dnes nezastaví ani betonová stěna!

Reagovat
patas92

Bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej obstřel. Ta trajektorie střely ...

Reagovat
smazaný uživatel

to byla placíra ty woe, dráha míče ála jitrnice

Reagovat
valloire

Do šatny

Reagovat
sylarko

yessss hura :D

Reagovat
Visca el barca

Leo Messi je král a nepotřebuje jak buzna skákat

Reagovat
blaugrana

Chvála Ježišovi Krstiteľovi za Messiho. Masch do zálohy, Bus out, Mathieu IN. Tie kontry Espanyolu Bus a Pique absolptne nedávajú. Totálna tragédia.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze ten Sanchez je takovej vul, takhle zazdit dva takovy utoky Espanyol..

Jinak Suarez dobrej, navic, kdyz kvuli nemu Messi zacal zleva a za prvnich za 20 minut byl trikrat u balonu..

Reagovat
smazaný uživatel

*zprava

Reagovat
madridcan

Nic ine Espanyol ani nemohol cakat. Miesto toho, ze mohli mat pokoj, to kludne moze skoncit este debaklom. Snad to udrzia co najdlhsie nech domaci znervoznia.

Reagovat
alcantara

Co na to povedat, za cely polcas si nevytvorime jednu golovku, pomale, bezkrvne, Suarez tam posobi ako Alenka v risi divov... Nastastie je tam jeden typek z inej galaxie, ktory si hraje svoj level.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné. Pastva na oči se dívat dneska na Messiho. Dneska už ukázal ze všeho něco: individuální průnik přes několik hráčůk, krásný přímý kop, neuvěřitelné přihrávky a nádherný gol

Je ale až z podivem jak moc je v současnosti hra Barcy na něm závislá. Pokud se nestáhne do středu hřiště pro míč, tak nikdo nic nevymyslí. Pár krát to zkouší a počká ve předu, jestli někdo s něčím příjde, ale po minutě nahrávání si na půlce ho to přestalo vždycky bavit, zašel si pro míč a rozdával to tam. Hodně chybí Iniesta z minulých let..

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitić musí nabrat zpátky seběvědomí ze začátku sezony, kdy to rozdával výborně. Dneska je na něm vidět, že se prostě bojí něco udělat. On by měl být ten pojovací článek mezi zálohou a útokem.

Reagovat
MadMrJacky

Přesně moje slova, přijde mi, že to tak u něj je po tom seděl v clásicu...

Reagovat
smazaný uživatel

Do druhé půlky bych vyměnil možná tak Piqueho, ale tam není za koho, takže ho budeme muset přetrpět až do konce. Každopádně on vaří fakt velmi hořký čaj. Ještě je špatný Suarez, ale u něj je to zase o sehrávání a rozehrávání se. Tam vím, proč hraje, ikdyž hraje špatně.

Já fakt nevím, co chce Pique se sebou dělat. Od něj to jsou konstantně strašný fely. Ale na hřiši se pohybuje takovým tím "mámvšechnopodkontrolou" stylem. Strašně mě pije krev.

Reagovat
Al Capone

Piquebauer

Reagovat
Fairplay

Takhle tragicky by protiútoky neřešili ani v juniorce, to je na pokutu. Takhle očekávám, že to tam začne Barce padat a bude výhra o dva a více.

Reagovat
misinho7

suarez ale totalne mimo , totalne o nicom nakup... Messi sa musel premiestnit a aj tak to nieje nic platne lebo Suarez je tam do poctu stale mampocit ze Alexis by bol pre Barcu ovela uzitocnejsi a lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

jo, je dobře hodnotit nákup na základě jednoho poločasu.

Reagovat
misinho7

ja vase zapasy pozeram vcelku pravidelne cize nehodnotim to na zaklade jedneho polcasu

Reagovat
patas92

Iniesta musí na plac

Reagovat
smazaný uživatel

útočný faul?

Reagovat
smazaný uživatel

A teď nic ...

Reagovat
Dr. Admess

Tak toto je moc od chlapíka s píšťalou.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim jeste pohoda. Kdybys videl toho blbecka, co piskal Arsenal v sobotu, tak te odvezou

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole, tak tohle je fakt moc.

Reagovat
Robbie

co meleš, jen tělo, nic jinýho

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale preci tam byl kontakt a kazdy kontakt se piska. Co se ho ma co nekdo dotykat, kdyz vi, co se muze stat. Preci ne, byl kontakt jasna penalta !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takže tohle není penalta? Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomasso24

Reagovat
Woods

co uz Neymar neni Krystynka....

Reagovat
smazaný uživatel

Messi no ...

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Dr. Admess

Neymar -> Suárez -> Messi.

Tak to má být.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráč na světě

Reagovat
CHONG

Vidím, že se dneska řídíte pořekadlem, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Všímáš sis,že už na tebe skoro nikdo nereaguje? Hádej proč

Reagovat
CHONG

Tak mně je to celkem u prdele, já si řeknu, co chci a zbytek je mi šumák.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tak jsou tvoje názory všem u prdele

Reagovat
CHONG

A to je zase mně u prdele.

Reagovat
Woods

.... madridas budu zit vecne v rozpravke .........

Reagovat
Phillipinho

Hodne zbytecnej komentar

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ale sudí zatím jedna stoprocentní pentle a jedna možná pro nás nepískáno a Espanyol dal gól po faulu na Sergia ... Fakt zvláštní.

Reagovat
patas92

Bůh

Reagovat
alcantara

Toto faul nebol, ale keď vidíme čo všetko sa píska ostatným...

Messiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréz je Bůh, si ho nezasloužíte za to, jak tu na něj někteří plivou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mu dal ještě čoudy předtím..

Reagovat
smazaný uživatel

tá prihrávka kanibala ... wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi si maže celého Ronalda na chleba

Reagovat
Woods

nic prekvapive

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
Pigeon

čím konkrétně?

Reagovat
smazaný uživatel

herně zejména

Reagovat
Al Capone

Takže už ne góly ani statistiky či vytvořené šance. Už jenom čistě subjektivní pocit fans

Reagovat
valloire

To už je čisté zoufalství...Tak alespoň je prdel.

Reagovat
Spalovač šancí

Tak jenom bacha, aby toho nejlepšího hráče Ronaldovi nevyfouknul Soriano.

Reagovat
Pigeon

neboj se být konkrétní

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dneska zatím 10 z 10ti. Od začátku hraje opravdu parádně. Moc si ho užívám.

Reagovat
Woods

Suarez nadherna prihravka! a Messi pravackou ? :) parada....Leos pod na hattrick a ukaz ze sa to da aj bez penalty

Reagovat
Visca el barca

Nejlepší hráč na světě

Reagovat
patas92

Piquebauer

Reagovat
smazaný uživatel

Pique ... Takový zvláštní pocit.

Reagovat
blaugrana

Gól z rohu?

Reagovat
Rattlesnake

sakra, čili přiště taky základ piq

Reagovat
smazaný uživatel

Jináč jsem dal o půlce handicap 0:2 za 3,30 ...

Reagovat
Al Capone

CR7

Reagovat
Woods

co s tym simulantom?

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějakej novej typ Hondy?

Reagovat
CHONG

Petře?

Reagovat
smazaný uživatel

Jirka. Mám to v nicku.

Reagovat
CHONG

Sorry, myslel jsem, že ti Peťa Novotný hacknul účet.

Reagovat
smazaný uživatel

vysvětlovat vtip je tááááák trapný ...

Reagovat
CHONG

To nebyl vtip, nějak mi nedocvaklo, že jsi spadl na úplné dno.

Reagovat
smazaný uživatel

a tohle už je nejen trapný, ale i křečovitý ...

Reagovat
CHONG

Tak když to říká mistr v oboru, tak asi jo, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten, který si natírá všechny ostatní auta na rohlík ke snídani. Je momentálně jasně nejlepší ... Chápeš ne, to tvoje přirovnání je vlastně krásné.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Piqué. Ako sa na neho ten obrovský Suarez zavesil.

Reagovat
Masi

Už by ale mohl Messi ubrat

Reagovat
sylarko

no nic teraz mozte plakat madricania jak snazivo ste fandili espanolu, teraz vas musi trhat :D

Reagovat
madridcan

Trha nas to najma pri pohlade na tabulku

Reagovat
sylarko

no 2 body 5 bodov je rozdiel, neboj sa, casu do konca sezony je este dost. real kludne moze zakopnut do vtedy a ked ne este je tu jedno klasiko na nou campe, kde kludne mozte prehrat. zatial si to uzite ako sme si to my uzivali ked ste stracali na nas 4 body :D

Reagovat
smazaný uživatel

My si užíváme to, že jste herně o level níž neboj

Reagovat
sylarko

to je pravda, ale mna sere to ze sa starate viac o barcu jak o real

Reagovat
madridcan

Ako tak pozeram pod nas vcerajsi zapas....ani nie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je neřeš, já třeba zápasy Barcy skoro nekomentuju, stejně jako jejich simulace (které letos ubyly) nebo výkony rozhodčí v jejich zápasech s vyjímkou našich vzájemných. Něco jiného je reagovat na uživatele, kteří si nevadí do huby nebo se otírají o hráče Realu (vážně tu chce někdo po vydařených deseti dnech v podání Messiho psát něco ve smyslu "takhle se hraje fotbal" nebo nejlepší hráč součastnosti ? Idiocie)

Reagovat
sylarko

kazdy nech si fandi svojmu teamu, a nech respektuje ten druhy. ja ako fanusik barci som rad ked real zavaha, ale nemusim tu pisat nenavistne alebo vysmesne komentare. peace. mne ide o to, ze pod zapasom barci je tu nekedy viac komentov od fan realu jak od barci,

Reagovat
smazaný uživatel

To úplně stejné jde převést na zápasy Realu ... Každý ať začne u sebe

Reagovat
smazaný uživatel

jako děti...

Reagovat
sylarko

vy tu ako deti vypisujete hajterske komenty na barcu tak nebud pokrytec prosimta...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi úplně stejně jako vy včera Celtě ... Jenom u vás pak přišla křeč, když Ronaldo nasimuloval penaltu. Espanyolu šlo věřit jenom opravdu málo, to všechny mnohem více sere Vale s Ponorkou, kde jste mohli mít klidně nulu a né šest bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

To si myslis ze naozaj niekto z madridu cakal ze doma stratite s Espan. ?

Reagovat
sylarko

to nevravim ....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nám nedá ani deko ...

Reagovat
smazaný uživatel

Po těch letech ... Kdo seje vítr, sklízí bouři

Reagovat
Spalovač šancí

fakt jako malé děti

Reagovat
smazaný uživatel

No a ne ?

Já nemám problém přiznat to, že nám rozhodčí v poslední době pomáhá a Carletovi pomohl k té šnůře bez porážky celkem dost i v Basileji, včera nám daroval penaltu. Stejně tak jsem zažil zápasy, kdy byl Real řezaný jako žito. A po chvilce se to zase otočí ...

To spíš obhajování toho, že "nás" rozhodčí nikdy netlačili je trapné a pak si na ně stěžovat, když vím, že mému klubu kolikrát jejich špatná kvalita xkrát pomohla.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi hraje opravdu famozně.

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi to dneska zkoušel dvakrát a obě střely strašné.

Reagovat
smazaný uživatel

fuck yeaaah Pedro se konečně chytá, 2 zápasy, 2 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera. Ten Albův pas na 50 metrů ...

Reagovat
smazaný uživatel

tvl 81:19 to je vskutku drsné držení míče....

Reagovat
patas92

Kurva nahraj to

Reagovat
vocasisko

jsem rád, že to Pedro vzal na sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Barca hraje dobře, Messi hraje dobře, těším se na středu, to bude zápas

Reagovat
patas92

Krása

Reagovat
patas92

Pedro skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to fakt paráda.

Reagovat
vocasisko

18:9

Reagovat
Dr. Admess

Nazdááár LEO!!

Reagovat
roman1978

král leo

Reagovat
smazaný uživatel

Král Doufám,že se dívá Divenaldo

Reagovat
CHONG

Dívat se na trávníkáře nebo šukat Irinu, fakt těžká volba.

Reagovat
sokar

chúďatko Irina už aj trávnikári majú prednosť

Reagovat
smazaný uživatel

Messi nejlepší zápas v sezoně určitě. A teď vzpomínám, jestli takhle dobře zahrál někdy loni. Dneska je fakt úžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

tak třetí hattrick ve čtyřech zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady vůbec nejde o góly, ale o to, jak to celé odřídil. To prostě je 21 hráčů a několik levelů nad nima Leo. Jak píšu - úžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, že kdyby nedal to břevno, tak je to level - stroj

Reagovat
smazaný uživatel

Já už to psal v průběhu - 10 z 10ti.

Reagovat
blaugrana

Leo skóruje túto sezónu viac pravačkou ako ľavačkou.

Reagovat
loki5

Taky jsem na to koukal

Reagovat
roman1978

a jde to i bez simulování a trapáren. tak se hraje fotbal.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
valloire

Se vopičí po královi.

Reagovat
sylarko

dobry vtip :D :D bohuzial este mu chybaju herecke vykony a penalty bohuzial

Reagovat
loki5

Bohudík.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě hraje velkou roli i unavenost obránců, ale Pedro za tu chvíli Suareze úplně zválcoval.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro 1+1, chce vytlačit Suaréze do pekel

Reagovat
Visca el barca

nejlepší hráč na světě. Leo je král

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
misinho7

tak Messi sa zacal konecne prebudzat tak Ronaldo dostane este vacsiu motivaciu to je dobre

Reagovat
smazaný uživatel

"Messi letos nedává tolik gólů, ale o to víc asistuje"

Reagovat
misinho7

to ste tvrdili vy , no a Cristiano dava najviac golov a zaroven aj asistencii

Reagovat
Spalovač šancí

Kdy? Toto kolo? Tuto sezonu? Tento rok?

Reagovat
Billy McClane

zeby tuto ligovu sezonu?

Reagovat
misinho7

tuto sezonu v lige a samozrejme aj celkovo ma najviac golov

Reagovat
Spalovač šancí

Nechci nic říkat, ale v původním příspěvku, na který jsi reagoval, je letos. A letos má více asistencí více Messi, byť jen o dvě. A v letošní sezoně jsou na tom z hlediska asistencí stejně.

PS: Goly nerozporuji. Jenom upozorňuji, že letos má CR o 3 goly více než Messi, což teda není nějaký ohromný rozdíl. Ale je pravda, že jako nezainteresovaný tomu nemusím moc rozumět.

Reagovat
valloire

Čteš ty diskuze vůbec?

Reagovat
Spalovač šancí

Právě že jo a vůbec mi nedávají smysl, protože z obou stran jsou to děsný kecy

Reagovat
valloire

Asistence přece vytáhli cules, když CR válcoval trpajzlika v gólech. Takže máme prdel z toho, že těch asistencí má už taky víc.

Reagovat
Spalovač šancí

Ale pouze v lize a to o jednu. Jinak jsou na tom v této sezoně s asistencema stejně. A za celý rok jich má více Messi (ale jen o 2). Takže prostě kecy z obou stran a žádná prdel.

Reagovat
Billy McClane

Lenze tu sa od cules docitas, ze Messi zmenil poziciu a teraz je skor tvorca hry a pripravovac sanci, kym Ronaldo je len masina na goly, ktore ked nedava tak je v time zbytocny.

Reagovat
sylarko

no leo ziadnu penaltu nepotreboval

Reagovat
valloire

Což je pro něj dobře. Netrefí z ní bránu.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejsou tři goly málo proti dnešnímu Espanyol?

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší zápas sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro > Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Neodpustím si jeden komentář na Barcu. Co jí jde k duchu a z čeho je třeba mít strach, tak to je to, že ten tým má kromě kusu štěstí i hroznou morální sílu a hlavně mu zůstala ta fenomenální herní tvář doma (aka tři tyčky proti Celtě, která i perfektně organizovaná měla kupu štěstí), kdy prostě otočí i proti slabšmu soupeři i kdyby v 70. minutě tekla 0:2/3 ...

Reagovat
valloire

někdy za pomoci červený karty...

Reagovat
DonAndres

Skvělej zápas! Leo výstavní góly, 3. hattrick ze 4 zápasů to je slušný a to nemusí padat jak Kristián

Doufám, že proti PSG bude Sergio sedět a místo něj bych raději Mascheho. do obrany Piquého s Jerémym a v záloze Don Andrés s Rakitičem.

Viscaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnáváš neporovnatelné. Defenzíva Vigy a Espanyolu je trošku někde jinde...

Reagovat
loki5

On ale nic neporovnával .

Reagovat
Phillipinho

Vigy

Reagovat
Kluivert9

Vigy

Reagovat
smazaný uživatel

To soupeřovo bránění Messiho a Ronalda taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, každý povinně v hlavě srovnat ty Messiho nahrávky na 1 či 50 metrů a Ronaldovy zbloudilé střely co se odrazí k někomu ze spoluhráčů, který většinou stojí v offsidu

Reagovat
Pigeon

A srovnej zákroky na brankové čáře od messiho a Neuera

Reagovat
smazaný uživatel

Smím vědět proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Atlético de Madrid

Messi se po El Clásicu stal i nejlepším střelcem v historii Barcelonskýho derby

Reagovat
smazaný uživatel

To si tu teraz nemal pisat dalsi argument pre Messiho GB .

Reagovat
Sali5

Kolik má proti nim průměr, to musí být tak 2 góly na zápas ne?

Reagovat
Spalovač šancí

Což CR nemá šanci nikdy překonat, takže smůla, je to pouze player druhořadé kategorie.

PS: Nevytahuj prosím madridská derby

Reagovat
smazaný uživatel

strašně laciný trolling

Reagovat
Spalovač šancí

To nebyl trolling, nýbrž slabší vtip. Proto to PS

Reagovat
smazaný uživatel

vtip? tak to jsi ještě větší chudák, jestli si myslíš, že je to vtipné

Reagovat
CHONG

Reagovat
loki5

Chce to trochu nadhledu to pomáhá

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě to spíše chce myšlení za roh, aby člověk ocenil tyhle trapné vtípky fans Barcy..

Reagovat
loki5

M8š veliký problém že jsi hrozně útočný a v mnohých případech naprosto zbytečně.

Reagovat
Spalovač šancí

Však jsem psal slabší.

A už vůbec nechápu to spojení "fans Barcy". Možná bys to měl přestat brát osobně ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
migwel

... a co že ten údajně nejlepší hráč na Světe Messi má míň gólů jak CR7...

Reagovat
smazaný uživatel

a více zápasů, ale to se teď neřeší...

Reagovat
Kluivert9

Další Messiho hattrick, jde to i bez simulací a vymyšlenejch penalt...

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal lepsi . Skoda zahodenych sanci . Verim ze to tam este padne . Hrozne rezu oci tie neprestne prihravky a zbytocne chyby a prehrane suboje v strede pola . ( Denis , Bruno , Trigueros ) . Hlavne to chce zrycholit hru a prestat hrat na krasu . Hlavne Denis

Reagovat
smazaný uživatel

Vietto neskutocne . Novy Aguero .

Reagovat
smazaný uživatel

Golaso Denis . Poslite ten beton spat do PL .

Reagovat
Atlético de Madrid

Ronaldovo 50 minut na gól je hodně úžasný, nepamatuju, kdy jsem něco takovýho viděl...

Reagovat
Spalovač šancí

Mně stačila 1 minuta

Reagovat
valloire

Když řekneš A, musíš říct taky B. Takže to doplním. A má 50 min/g a B má 97 min/g. Existuje vůbec na světě taková flotila, která by byla schopná vyjádřit takový rozdíl? Ale dle některých, evidentně pomatených jedinců, je B v současnosti lepší.

Reagovat
loki5

Promiň ale posuzovat fotbalistu jen podle počtu gólů je hloupost a není to důkaz o ničem.

Nerozporuju, že A je poslední 2 sezóny lepší.

Reagovat
valloire

Najednou je to hloupost a není to důkaz o ničem. Když ale Messi překonal rekord v gólech za rok, tak to byl důkaz naprosto neprůstřelný. Aspoň ale, že jsi ale tak soudnej a vidíš poslední sezony reálně.

Reagovat
LAM

GB se nikdy podle počtu golů nevyhrával.To by Ronaldinho a Zidan nikdy nebyhráli,nebo třeba Platini.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak on Messi ale kromě gólů tehdy vedl v uplně každý statistice, včetně asistencí, gólů na minuty, vytvořenejch šancích, průnicích atd atd atd...

Reagovat
DonAndres

Já, jakožto v tvých očích pomatený jedinec, tvrdím, že Leo je lepší. Nemá totiž zapotřebí teatrálně padat poté, když se ho někdo jen dotkne. Nemá zapotřebí se vztekat pokaždé, když mu spoluhráč nepřihraje. V tomhle je také velikost hráče a je to přesně to, co Cristianovi chybí.

Reagovat
valloire

Leo je lepší, protože nepadá - tonoucí se stébla chytá. Odkdy se posuzuje to, že je někdo lepší, protože nepadá? A s tím vztekáním... vážně se u vás všechno nemusí točit okolo Messiho? Ten vyštípá i spoluhráče, když chce hrát na jeho pozici. Oba jsou si podobní víc než si myslíš. Akorát jeden se s tím neskrývá. A musíš uznat, že ten minutovej rozdíl je obrovskej.

Reagovat
LAM

A on už je důležitej jen minutej v rozdíl v letošní lize?Proč tu nedáš minut na gol v Letošní LM?Ronaldo má za celej rok jen o 3 goly víc než Messi a vy děláte jak kdyby jich měl víc o 30.Herně je Leo samozřejmě daleko lepší a kolik toho vytvoří pro spoluhráče za zápas je supr.Až to začnou proměňovat tak to bude brutal.

https://www.youtube.com/watch?v=UqyglR1QkPs

Stačí se kouknout na včerejší zápas.Tam je vidět jeho extratřída.A nepotřebuje k tomu sebou fláknout každej zápas do vápne a koukat na rozhodčího kdy mu jí pískne.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba Hatriky mi přišli dost laciný.... prostě týmy který by Real i Barca měli dát 10 golu a takle se trápí.... Real 3 goly sice žádnej nedostali, ale Celtě by neměli vůbec nic dovolit, Barca to je tragédie.... ta obrana je uplně nahovno, jestli zítra porazí Paříž tak si budou gratulovat ale spíš bych to viděl na 02

Reagovat
smazaný uživatel

ten eibar neprestava udivovat. dnes vcelku s prehladom, sice almeria dost drzala loptu ale vyhra zasluzena

OT: to tam stavaju novu tribunu v tom eibaru ? polka protilahlej tribuny zburana.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele