Primera División - preview 11. kola

07.11.2014, 08:50, aktualizováno 09.11.2014, 09:09
Previews
Valencia změří síly s Athleticem a v případě výhry se posune zpět na druhou pozici před Barcelonu. Tu bude atakovat rovněž Atlético, které čeká zápas v San Sebastianu. Sevilla je favoritem utkání proti Levante, Villarreal se představí na půdě Espanyolu...
Sevilla FC - Levante UD  (neděle 12:00)
Nedělní program dvanáctého kola Primera División začne na stadionu Ramóna Pizjuána v Seville. Domácí trápí četná marodka, nicméně nálada v týmu je po důležitém vítězství v Evropské lize na výši. Levante v minulém kole protrhlo černou sérii a proti jasnému favoritovi bude chtít potvrdit zlepšenou formu.

Sevilla má letos našlápnuto k minimálně stejnému úspěchu, jakého dosáhla loni. Tým Unaie Emeryho letos zatím prohrál jen dvakrát a drží se s přehledem v top 5. V minulém kole sice Andalusané přišli o body v Bilbau, ale v týdnu si spravili chuť v zápase Evropské ligy s Lutychem a nadále drží první míso ve skupině G. Nejvíce tak před zápasem s Levante trápí domácí velká marodka. V Belgii si totiž poranili třísla útočník José Antonio Reyes i brankář Beto a jejich start v nedělním zápase je vážně ohrožen. Mimoto nemůže hrát ani záložník Stéphane M’Bia, jenž stojí kvůli kartám, a posledního tréninku domácích se nezúčastnil ani Pareja, který se potýká se žaludečními obtížemi.

Emery byl, co se týče sestavy, tradičně velmi stručný. "Můžu nasadit dva útočníky, ale i jednoho. Co potřebujeme, je najít efektivní nástroj na vynikající obranu Levante. Velmi důležitý bude začátek zápasu," vyjádřil se před utkáním domácí kouč. O kvalitě obranné činnosti hostů však lze s úspěchem pochybovat, Levante totiž v probíhajícím ročníku obdrželo nejvíce branek ze všech týmů Primera División.

Valencijští nepřijíždějí do Sevilly v dobré kondici. Navzdory výhře v posledním zápase se mužstvo stále nachází v sestupovém pásmu a s pouhými šesti brankami na kontě je nejhůře střílejícím celkem La Ligy. Proti Almeríi však Levante konečně zabralo a hostující trenér Lucas Alcaraz doufá, že si nadšení z minulého kola přivezou jeho hráči i do Sevilly. "Samozřejmě, po vítězství se vždy hraje v dalším zápase o hodně lépe."

Alcaraz rovněž poodhalil, že se před zápasem jeho mužstvo soustředilo více na standardní situace. "Oba týmy mají v tomto ohledu silné hráče," uzavřel.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Trémoulinas, Kolodziejczak, Pareja, Coke - Krychowiak, Carrico - Vidal, Suárez, Vitolo - Bacca
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Mariňo - Nikos, Juanfran, Navarro, Vyntra - Ivanschitz, Camarasa, Diop, García - Casadesús, Barral
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 5.50 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Villarreal CF  (neděle 17:00)
Dlouholetý příběh tohoto duelu napíše svou další kapitolu v neděli v podvečer na Estadi Cornellà-El Prat. Do Barcelony zavítá Villarreal jako lídr a jasný favorit, třebaže poslední tři duely ho musely vyvést z konceptu. Ambiciózní tým zmíněné zápasy prohrál a nedařilo se mu ani v Evropské lize.

Začalo to porážkou od Sevilly. Přestože držela Žlutá ponorka vedení ještě tři minuty před koncem, díky dvěma brankám v samotném závěru se nakonec radovali Andalusané. Obrat na poslední chvíli zařídili Denis Suárez a z penalty pak střelec Carlos Bacca. První zaváhání po čtyřech výhrách a sebevědomí Ponorky bylo to tam. Pokračovalo to s Valencií. Valencia si poradila s domácím Villarrealem, kterému navíc vstřelila tři branky. Villarreal neměl v koncovce potřebné štěstí a klid a nakonec jediný gól Triguerose v samém závěru zápasu na tom nemohl již nic změnit. Hrdinou Valencie se stal dvougólový stoper Mustafi.

I proto se mysl hráčů upínala k Evropské lize jako ostrůvku nadějí na zlepšení aktuální situace. To se nestalo. Ve čtvrtém utkání skupiny A Villarreal padl se švýcarským soupeřem v Curychu. Domácí rozhodl utkání prakticky již během prvního poločasu, od nástupu do toho druhého se už skóre nezměnilo ani u jednoho týmu. Hosté z La Ligy se sice dostali do vedení po gólu Piny, ale Franck Etoudi srovnal. Jen o dvě minuty později přetahování pokračovalo, protože hosty zachránil Gerard Moreno. Ani to ale domácí tým nevyděsilo a díky brankám Berata Djimsitiho a Yassina Chikhaouia vyhrál.

Je jasné, že způsob, jakým Villarreal ztrácí dobře rozehrané zápasy, trenéra Marcelina Garcíu Torala musel hodně mrzet. Po utkání zklamaně řekl přítomným novinářům: "Je zřejmé, že v obraně vše nefunguje tak, jak jsme bývali zvyklí. Mým úkolem je najít ten důvod a eliminovat jej. Když obdržíte tři branky v posledních několika utkáních, tak to není normální. Dříve jsme takové problémy neměli, takže je musíme řešit."

"Co mě zneklidňuje, je schopnost celého týmu pracovat jako jeden celek. Není to nikdy jen vina obránců, i když by se to tak mohlo zdát. Bránit musí celý tým, stejně tak jako je jeho odpovědností útočit. A pokud jedna z těch dvou činností nefunguje, nemůžeme vinu hledat u jednotlivců. Inkasovat takový počet branek když uvážíme, že jsme vždy vedli, to už něco znamená. Teď nás čeká Espaynol a do té doby musíme najít vnitřní sílu, nabrat fyzickou kondici a pracovat na vyřešení problémů s defenzívou," dodal Marcelino.

Espanyol jde do zápasu s chutí prolomit prokletí. Nad Villarrealem totiž vyhrál naposledy v roce 2008! Jenže Espanyol už dávno nepatří k týmů, které by mohly aspirovat na pohárové umístění. Z posledních deseti klání vyhrál katalánský tým jen pouhá dvě. Nad jeho síly byl v minulém kole tým Elche. A to přesto, že dohrával dokonce se dvěma vyloučenými hráči! Branky Jonathase rozhodly o tom, že tři body zůstanou v Elche.

Je jasné, že trenér Sergio Gonzalez nemohl být po utkání spokojen. Radost mu neudělala ani jediná branka Cristiana Stuaniho, která však nic neřešila. V čem byl hlavní problém? "Nedostali jsme se pořádně do zápasu. Začali jsme velmi špatně, pomalu a bez aktivity. Toho soupeř využil a my jsme se prakticky až do závěru, kdy byl náš soupeř oslaben, nedostali k nějaké větší akci. Chyběla nám chuť, pohyb a podpora záložní řady. Máme ještě mnoho problémů, které musíme vyřešit, pokud nechceme spadnout. Tento tým má ale dostatek kvality i podpory ze strany fanoušků na to, aby vše zvládl," je přesvědčen trenér Sergio Gonzalez. Podaří se mu zaskočit Villarreal?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.20 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - Athletic Bilbao  (neděle 19:00)
Nedělní večer nám v rámci jedenáctého kola španělské Primera División nabídne nadmíru zajímavý souboj mezi Athleticem a Valencií. Stačil jediný rok a oba ambiciózní celky si v ligové tabulce zcela prohodily své postavení i formu.

Zatímco loni Athletic exceloval a vybojoval za nepřekonatelným triem Atlético Madrid, Real Madrid, Barcelona výtečnou čtvrtou příčku, letos se potácí na hraně sestupu, odkud jej definitivně vytáhly až dvě nedávné výhry. To Valencie naopak loni procházela hlubokou krizí, kterou odnesl i tehdejší trenér Los Che Miroslav Djukić po pouhých šesti měsících ve funkci. Netopýři tehdy v prosinci na Athletic ztráceli propastných deset bodů, které již ve zbytku sezony nestihli dohnat. Letos již Baskové na svého soka ztrácí ještě o dva body více...

Vzhledem k tomu, že Valencie dokázala zvítězit ve všech pěti svých dosavadních domácích zápasů a Athletic by po další ztrát v Lize mistrů během týdne nemusel být v nejlepším rozpoložení, budou domácí na Mestalle vstupovat do zápasu v roli jasného favorita. "Minulou sezonu jsme rovněž měli kvalitní soupisku, ale tentokrát nám to teprve doopravdy klape," pochvaluje si srovnání s loňskem brankář Diego Alves. "Naším cílem je Liga mistrů, i když se nemůžeme dívat dál než na nejbližší zápas."

Díky šesti bodům z posledních dvou kol venku proti Almérii a následně i doma proti skvělé Seville se Athletic v čele s trenérem Ernestem Valverdem může cítit zase o trochu lépe, byť ideální situace je stále mimořádně daleko. Zvláště středeční prohra 0:2 doma s Portem je něco, čeho by Valencie mohla využít, ať už z fyzického či psychologického hlediska. "Někdy si týmy prochází špatným obdobím, jenže vše se mění závratnou rychlostí a nakonec se i oni dokážou dostat znovu na vítěznou vlnu," pokračoval Alves. Bez nejlepšího útočníka i aktuálního střelce Aritze Adurize, jehož trápí svalové potíže, navíc akcie Athleticu na úspěšné ofenzivní choutky a ohrožení gólmana Valencie povážlivě klesají...
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Barragán, Mustafi, Otamendi, Gayá - Feghouli, Fuego, Gomes, Piatti - Alcácer, Rodrigo
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, Etxeita, Laporte, Balenziaga - Iturraspe, Rico - Susaeta, Beňat, Gómez - Guillermo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.00 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Atlético Madrid  (neděle 21:00)
Obhájci titulu ve dvanáctém kole La Ligy zajíždějí do San Sebastianu. Tam je čeká souboj s trápícím se Realem Sociedad, který ve snaze zvrátit svůj osud v nejvyšší soutěži odvolal po minulém kole trenéra Arrasteho. Cholův výběr naopak vyzařuje velkou sebejistotu podpořenou aktuální šňůrou pěti vítězství v řadě.

Letošní působení Realu Sociedad v La Lize připomíná noční můru, ze které se ne a ne probudit. Pozvolný pád nadějného klubu začal už odchodem Philippe Montaniera po sezóně 2012/2013, načež přebral mužstvo Arraste. S ním sice Real vloni postoupil přes Lyon do Ligy mistrů, jenže tam nesehrál příliš důstojnou roli a se ziskem jediného bodu pro Basky celá pohárová cesta také skončila. Sedmé místo v minulé sezóně sice zachránilo teprve pětatřicetiletému trenérovi židli, jenže přišel další neúspěch v pohárové Evropě s Krasnodarem a k tomu se přidaly i děsivé výsledky v domácí soutěži.

Experiment s mladým koučem, jenž se do pozice hlavního manažera propracoval přes mládež a pozici Montanierova asistenta, tedy nevyšel. Aktuálně převzal mužstvo trenér B týmu Asier Santana, jenž má být dočasným řešením, dokud vedení nenajde adekvátní náhradu. Prezident klubu uvedl, že v nejužším výběru jsou nyní Pepe Mel a David Moyes, kteří v nedávné době prožili dosti neúspěšná angažmá v anglické lize.

Asier Santana má tak nevděčnou roli. Během necelého týdne musel připravit mužstvo na jednoho z nejtěžších soupeřů v lize a navíc ví, že jakkoli se mu bude v pozici hlavního kouče dařit, u A týmu velmi brzy zase skončí. O to svízelnější je pro Santanu debut před vlastními diváky v Primera DIvisión, v případě očekávaného debaklu si totiž může ještě ke všemu dost pošramotit svoji trenérskou reputaci. "Jsme tu do toho, abychom Realu pomohli, a tento týden zkrátka vypomáháme prvnímu týmu. Beru to tak, jak to je. Je to pro nás příležitost předvést, že umíme hrát fotbal a zvítězit," zopakoval Santana obvyklá klišé. Výkon Basků tak je opět obestřen velkým tajemstvím.

Atlético si tudíž může brousit zuby na další kořist. Madridští po rošádách v kádru a vypršení disciplinárního trestu pro Diega Simeoneho konečně našli pevnou půdu pod nohama a od konce září s jedinou výjimkou sbírali na všech frontách pouze vítězství. V týdnu si Atlético odvezlo v rámci Ligy mistrů povinnou výhru z Malmö a díky tomu drží první příčku ve skupině A před Juventusem. V domácí soutěži se Rojiblancos drží na dostřel špičce, takže mohou v klidu čekat na svoji příležitost zopakovat loňský úspěch.

"Můžeme se měřit s jakýmkoli týmem. Známe své limity a připravujeme se tak, abychom poráželi i ty nejlepší. Trenéři nám dokázali vštípit svoji mentalitu. Víme, o co hrajme a co pro to musíme udělat. Síla je pro nás klíčem. Tým se zlepšuje ve všech ohledech a navíc máme v našich řadách fotbalisty, kteří dokáží hrát atraktivní a krásný fotbal," uvedl před zápasem pro klubový web obránce Guilherme Siqueira. Je otázkou, kolik za takto otevřenou chválu trenéra musel osmadvacetiletý Brazilec přispět do týmové kasy.

Zápas začíná v neděli ve 21:00, hlavním arbitrem bude Alfonso Álvarez Izquierdo.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Zubikarai - Yuri, Martínez, Ansotegi, Zaldua - Pardo, Bergara - Castro, Canales, Vela - Agirretxe
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Moyá - Siqueira, Godín, Miranda, Juanfran - Koke, Tiago, Gabi, Turan - Griezmann, Mandžukič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.60 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UD Almería - FC Barcelona  (sobota 16:00)
Po dvou prohrách v řadě hodlá Barcelona znovu nakopnout svou ligovou sezonu v odpoledním zápase na půdě Almérie. Po tvrdé porážce na půdě úhlavního rivala Realu Madrid si svěřenci Luise Enriqueho připsali nečekané zaváhání i doma s Celtou Vigo, a přestože během tohoto týdne znovu najeli na vítěznou vlnu v Lize mistrů, chce to ještě řádné potvrzení na španělské půdě.

Ani výhra 2:0 na stadionu Ajaxu Amsterdam totiž nebyla tak suverénní, jak by být mohla a měla. Oba góly v Nizozemsku obstaral Lionel Messi, jenž tak dorovnal střelecký historický rekord milionářské soutěže. Jeho nový kolega po letním přestupu ze Sevilly Ivan Rakitić pak před sobotním zápasem prohlásil pro klubové webové stránky: "Je vždy důležité pokračovat tak, jak jsme učinili. Máme za sebou náročný týden."

"Naštěstí hrajeme nový zápas každé dva tři dny a neobejdeme se bez tvrdé práce ani v příštích několika kolech," pokračoval chorvatský reprezentant. Barcelona naposledy nezvládla bodovat ve třech ligových zápasech za sebou před dalekými jedenácti lety a byl by velký šok, kdyby tento počin nyní zopakovala.

Kromě automatické dominance ve valné většině barcelonských zápasů Primera División hovoří pro katalánského giganta také historické statistiky v přímém měření s Almérií. Z dosavadních deseti zápasů mezi těmito kluby Barca vyhrála hned osm a v roce 2010 dokonce zdemolovala andaluského soupeře svou nejvyšší venkovní výhrou v celé vlastní historii - 8:0. V případě očekávaného vítězství se mohou Messi a spol. posunout přinejmenším dočasně zpět do čela Primera División, neboť na vedoucí Real Madrid ztrácí pouhé dva body.

Almería, která se momentálně nachází na nevýrazné čtrnácté příčce, navíc doposud v domácí soutěži ještě nedokázala na vlastním stadionu zvítězit. Přesto její obránce Ángel Trujillo věří, že zrovna proti favoritovi by této sérii mohlo být učiněno zadost. "Musíme k tomu přistoupit s tou nejvyšší možnou mírou sebevědomí a zaujetí. Takovýto zápas by pro nás měl být motivací navíc."

"Nemůžeme si myslet, že bychom proti Barceloně převzali herní iniciativu, ale aspoň se budeme soustředit na předejití jakýmkoli chybám," dodal Trujillo. Možná by jeho tým mohl profitovat i z drobných potíží katalánského favorita, jenž kvůli potížím s letem zpět do Španělska musel po zápase na Ajaxu strávit v Nizozemsku o noc déle, než bylo původně v plánu.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Rubén - Navarro, Dos Santos, Trujillo, Dubarbier - Verza, Corona - Jonathan, Thomas, Méndez - Thievy
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Rakitić, Busquets, Rafinha - Suárez, Messi, Neymar
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 15.00 - 6.00 - 1.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Getafe CF - Elche CF  (sobota 18:00)
Getafe se dokázalo zlepšit v disciplínách, které mu dříve dělaly problémy. Z posledních pěti zápasů prohrálo jen jednou a směle stoupá tabulkou. Elche je na tom jinak, protože z posledních sedmi zápasů vyhrálo jen jedinkrát a blízkost sestupových vod jeho příznivce začíná děsit.

Getafe si poradilo s Realem Sociedad, díky strhujícímu závěru. Ačkoli domácí vedli ještě pět minut před koncem utkání, Getafe neuvěřitelně skórovalo v nastaveném čase dvě branky a díky nim si připsalo tři body. Závěr, jaký se vidí jen málokdy. Hostující fanoušci možná už opouštěli stadion Anoeta s pocitem zmaru a prohraného zápasu, ale ti, kteří tak učinili, musí hořce litovat. Nejenže jejich miláčci zvládli v devadesáté minutě díky brance Abdoula Yody vyrovnat, ale stejný hráč se stal střelcem i druhého gólu o celé čtyři minuty později!

Poté Getafe sice prohrálo s Atléticem Madrid, ale v minulém kole si poradilo se vzdorujícím Deportivem La Coruňa rozdílem jediné branky. Po pětatřiceti minutách si vlastní branku vstřelil Fabri, na konci poločasu přidal druhou branku ještě Angel Lafita. Za domácí Deportivo alespoň kosmeticky upravil Hélder Postiga, což ale Getafe mrzet nemuselo.

Je jasné, že v týmu Getafe se vše zlepšuje a panuje zde dobrá nálada. O tom svědčí také prohlášení mladíka Pabla Sarabii, který v rozhovoru pro deník Marca poznamenal: "Kabina je jednotná, věříme si a s každým dalším zápasem naše sebevědomí neustále roste. Začali jsme dobře už před sezonou, kdy se nám vedlo. Sehrávali jsme se a chvíli trvalo, než jsme pohodu v týmu dokázali také na hřišti. Ale nakonec se to povedlo a teď hrajeme jistě."

"Teď nás čeká utkání proti Elche, které nebude snadné. Elche má velmi dobrý tým, který bojuje o každý míč. Hrají s vysoko vytaženým napadáním, což by pro nás mohl být problém. Navíc mají vysoké stopery, takže vzduchem to asi moc nepůjde. Musíme zapojit kreativitu a dodržovat pokyny našeho trenéra po celý zápas. To by mohl být klíč ke třem bodům. Chceme se dostat k výhře a dál postupovat tabulkou vzhůru," zakončuje Sarabia.

Elche si po dvou porážkách připsalo jednu cennou výhru, když porazilo Espanylo Barcelona. Na tomto utkání bylo zajímavé, že domácí vyhráli i přesto, že museli utkání dohrávat dokonce v devíti! Vyloučeni byli Garry Rodrigues a Domingo Cisma, ale dvě branky hrdiny Jonathase stačily ke třem bodům. Není proto divu, že trenér Fran Escribá byl nadšen.

Po zápase hodnotil výkon svých hráčů slovy: "Zasloužili jsme si vyhrát. Hráči předvedli něco, co se vám za profesionální život nestane často. V devíti lidech jsme dokázali vyhrát a bylo to drama až do závěrečných minut. Jsem na své hráče opravdu velmi hrdý." Bude mít Escribá stejné pocity také po sobotním zápase?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.25 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Rayo Vallecano  (sobota 20:00)
Novopečený lídr tabulky Real Madrid bude v jedenáctém kole hostit Rayo. Malé madridské derby má jasného favorita a Blesky budou rády, když si ze San Bernabéu neodvezou příliš tvrdý výprask. Velkým tématem byl před zápasem rovněž návrat Garetha Balea do sestavy Realu.

Bílý balet má v současnosti formu, se kterou nejspíš nemůže soupeřit žádný jiný tým v Evropě. Carlo Ancelotti dokázal stmelit tým plný skvělých individualit a nyní poráží jednoho soupeře za druhým. Real naposledy prohrál v lize v půlce září a rovněž válí i v Lize mistrů. Liverpool zdolal v součtu obou vzájemných zápasů 4:0 a se skóre 11:2 vévodí neporažen skupině B. Obrovským zadostiučiněním po neúspěšném souboji s Atléticem musela být pro domácí i výhra v El Clásicu, při němž Ronaldova parta přejela Katalánce 3:1.

Proti Rayu se tudíž v táboře domácích znova čekají gólové hody podobné těm, které fanoušci Realu zažili při utkáních s Deportivem, Elche, Bilbaem či Levante. "Nevím, jestli je mužstvo v nejlepší kondici od mého příchodu. Jsem ale šťastný, že jsem dostal příležitost vést klub s tak ohromnou kvalitou a na tom se nic nemění," uvedl pětapadesátiletý kouč, jenž však vyjádřil i obavy z aktuálních zpráv okolo svého celku. "Trochu mi vadí, kolik pochvalných komentářů je nyní kolem nás, protože až přijdou chyby či porážky, budeme do stejné míry kritizováni. Fotbal dokáže být nepředvídatelný, proto musíme zůstat klidní a vyrovnaní."

Rayo v létě opět razantně obměnilo kádr a charismatický Paco Jémez se zuby nehty snaží vyhnout se sestupovým starostem, které by na nepříliš sehraný tým mohly tvrdě dolehnout. Jedenáct bodů a dvanácté místo sice dávají Vallecanos určitý klid, jenže jejich výkon v posledních dvou utkáních naznačoval spíše temnou budoucnost. Nejprve přišel výprask 4:0 od Malagy a poté Jemézovo mužstvo prohrálo před vlastními diváky veledůležitý souboj s Eibarem, když jim ještě relativně přijatelná remíza proklouzla mezi prsty necelých pět minut před koncem.

Paco Jémez může pouze doufat, že se jeho tým na favorita vytáhne a zlepšená hra jim dodá síly do dalších bojů. "Hodně se na tenhle zápas těšíme, protože si ho chceme hlavně užít. Tvrdě pracujeme, abychom byli v první lize konkurenceschopní. Hrát na San Bernabéu proti hráčům světové extratřídy je příležitost, které chceme maximálně využít," komentoval nadcházející utkání Jémez.

Ancelotti už může počítat s Garethem Balem, který by měl po vleklém zranění naskočit rovnou do základní sestavy. Stále mimo hru jsou naopak Illarramendi, Carvajal, Coentrao a Jesé.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Marcelo, Ramos, Pepe, Arbeola - Rodríguez, Kroos, Modrič, Bale - Ronaldo, Benzema
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Toňo - Insúa, Castro, Amaya, Tito - Trashorras, Baena - Kakuta, Bueno, Licá - Baptistao
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.05 - 15.00 - 26.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Granada CF  (sobota 22:00)
Celta Vigo stoupá tabulkou vzhůru a v poslední době porazila jednoho velmi dobrého soupeře. Před týdnem šokovala celý fotbalový svět, když porazila favorita Barcelonu. Proti Granadě se jí navíc historicky velmi dobře daří. Granada navíc od září nevyhrála!

Duel mezi Barcelonou a Celtou Vigo měl být jasnou záležitostí. Současného trenéra Luise Enriqueho dohnala minulost, protože renomé si před angažmá v Katalánsku udělal právě v Celtě Vigo. Celta Vigo ale šokovala celý Camp Nou, když si odvezla z Barcelony vítězství 1:0. Debut Luise Suáreze před vlastními diváky se tak nepovedl a po zápase plném zmařených šancí musel Luis Enrique pogratulovat svému bývalému týmu. Jediným střelcem zápasu se stal Joaquín Larrivey. I díky těmto třem bodům je Celta na šesté pozici, což možná čekal málokdo.

A pravděpodobně ani samotní hráči nevěřili, že se opravdu radují z výhry nad Barcelonou a že navíc udrželi čisté konto proti ofenzívě jako Lionel Messi, Neymar nebo Luis Suárez. Alespoň to tak popisuje záložník Nemanja Radoja, který po zápase nadšeně sděloval přítomným novinářům své pocity. "Tohle vítězství je krásný pocit. Jsem si jistý, že náš výsledek obletí celý svět. Pohádka o tom, jak trpaslík přemohl obra. Nikdo z nás nečekal, že bychom něčeho podobného mohli dosáhnout, což je ještě krásnější pocit."

"Pro mě osobně to byla speciální událost, protože jsem ještě nikdy v Barceloně nebyl. Je mi 21, takže jsem si myslel, že se budu postupně aklimatizovat do nového týmu, nabírat zkušenosti, trénovat a podobně. Místo toho jsem se dostal na hřiště proti Barceloně a pomohl k tomu, že jsme našeho soupeře porazili. Teď je mým cílem navázat na tyto úspěchy a nadále se rozvíjet po všech stránkách. Jsem tu jen chvíli, ale už to prostředí miluji. Doufám, že se nám podaří další utkání. Nesmíme propadnout pocitu, že když jsme porazili Barcelonu, vítězství nad Granadou přijde samo. Koneckonců, my jsme také před utkáním s favoritem byli v podobné situaci," zdůrazňuje mladík.

Granadě se opravdu hrubě nedaří, takže je jasné, jak jsou před duelem karty rozdány. Sérii čtyř zápasů bez bodů narušila jen předposlední remíza s Eibarem, ale v minulém kole se opět Granada vrátila do starých kolejí a prohrála. Také ona hrála s oponentem z prvních příček, protože ji navštívil slovutný Real Madrid. Na rozdíl od Celty Vigo si ale Granada neporadila a prohrála. Cristiano Ronaldo se radoval ze své jubilejní dvacáté trefy v letošní sezoně. O půlhodinu později přidal druhý zásah fantastickým způsobem James Rodríguez a spolu s Benzemou pak po změně stran přidali další dvě branky, vyhrál Real Madrid o čtyři branky.

To je samozřejmě citelná ztráta pro zbytky jakéhokoli sebevědomí hráčů, což dokládá také zkušený brankář Roberto. Před utkáním s Celtou řekl: "Každý v týmu se snaží na maximum, abychom se z této tíživé situace dokázali dostat co nejdříve. Potřebujeme dobrý výsledek jako sůl, pro naše fanoušky, ale i pro nás samotné. Víme, že máme na víc. Teď se musíme semknout a spolupracovat, jinak to nepůjde. Víme, kde děláme chyby a trenér nás dobře připravuje, ale práci z tréninků zatím nedokážeme přenést na hřiště. Celta byla silným týmem už v době, kdy jí šéfoval Luis Enrique. A poslední utkání jen doložilo, že se Celta umí poprat i s těmi největšími. Třeba ji tentokrát překvapíme my," doufá Roberto.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.00 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - SD Eibar  (sobota 22:00)
Sobotní program jedenáctého kola Primera División uzavře souboj dvou celků, které se momentálně v ligové tabulce nachází snad až překvapivě vysoko. Zatímco nováček z Eibaru je jedním z největších zjevení na španělské prvoligové scéně za dlouhé roky, domácí Malaga tahá od konce září šňůru jednoho vítězství za druhým.

Celkem již série andaluského klubu dosáhla čísla čtyři a má za následek skvělé sedmé místo s pouhým jednobodovým odstupem od Celty Vigo, která aktuálně drží poslední příčku zajišťující kvalifikaci do příštího ročníku Evropské ligy. To se samozřejmě ještě do konce sezony může změnit v případě, že španělský ligový pohár ovládne někdo z favoritů ze špice tabulky, a tak dost možná může Malaze stačit i udržení své nynější pozice k tomu, aby se po kratší odmlce vrátila znovu na výsluní.

Naposledy Malaga zvítězila 1:0 na půdě Realu Sociedad, což stálo tamního trenéra Jagobu Arrasateho funkci. To Javi Gracia si může pískat, jeho hráči ze sebe podle všeho úspěšně setřásli tlak z úvodu sezony a již zmíněnou sérií výher se řadí k celkům s nejlepší formou v celé lize. "Mám rád svou práci více, když můj tým vítězí, než když prohrává. To ještě neznamená, že bych byl uvolněnější, naopak mě to motivuje a dodává větší sílu pokračovat," tvrdil kouč Malagy na předzápasové tiskové konferenci.

"Cítím se nyní skvěle a stejně tak i celý tým. Naše série nám dodala sebevědomí. Ale jsme si i tak vědomí nároků, které na nás klade nadcházející zápas, a znovu na sobě nenecháme nit suchou," ubezpečuje Gracia, jenž se bude muset obejít hned bez trojice klíčových hráčů. Vitorino Antunes, Roberto Rosales i Sergio Sánchez jsou totiž zranění, což znamená, že obrana Malagy je ze tří čtvrtin v troskách. O poznání lepší situace panuje v její záloze i útoku, kde jsou k dispozici všichni hráči a Ignacio Camacho bude mít o motivaci navíc díky čerstvé premiérové pozvánce do španělského národního týmu.

Eibar přijíždí do Andalusie jako devátý tým ligové tabulky s čerstvou výhrou z Madridu, kde dramaticky přehrál v divoké přestřelce 3:2 Rayo Vallecano. Stejně jako má Malaga potíže s obranou, vyvstaly u Basků pro změnu potíže v útoku, neboť italský hrot Federico Piovaccari utrpěl trhlinu svalu a do Malagy tak se zbytkem týmu vůbec neodcestoval.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Torres, Angeleri, Weligton, Boka - Camacho, Darder - Samuel, Juanmi, Castillejo - Amrabat
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Irureta - Bóveda, Albentosa, Navas, Lillo - Errasti, García - Capa, Arruabarrena, Del Moral - Saúl
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Córdoba CF - Deportivo La Coruña  (pátek 20:45)
Páteční předehrávku jedenáctého kola Primera División obstarají dva ligoví nováčci, kteří oba prožívají po návratu mezi španělskou elitu horké chvilky. Zatímco Deportivo La Coruňa již alespoň dvakrát zvítězilo a drží se mimo sestup, domácí Córdoba na svou první výhru stále čeká a nachází se na samotném dně tabulky.

Mizerná cordobská forma již stála trenérské křeslo Alberta Ferrera, jehož ve funkci nahradil zkušený Miroslav Djukić. Ten si zatím v novém působišti připsal slibnou remízu 1:1 s Realem Sociedad a poté přihlížel, jak jeho celek v minulém týdnu prohrává s Atléticem Madrid 2:4. Přesto rozdíl mezi oběma pátečními soupeři činí pouhé tři body. "Jde o velmi důležitý zápas proti týmu, který se nachází v podobné situaci," shrnul na úvod na své tiskové konferenci Djukić.

"Je klíčové, abychom nepodlehli úzkosti a za všech okolností si vedli dobře, se srdcem na správném místě a chladnou hlavou zároveň. Chci na hřišti vidět tým Córdoby, který si jde pro vítězství, který ví, co pro to má udělat," burcuje srbský trenér, jenž naposledy působil ve Valencii. Depor v minulém týdnu padl 2:1 na domácí půdě proti Getafe, což Djukiće vede k úvaze, že se galicijský klub bude snažit o co nejlepší nápravu.

"Je to kvalitní tým s nadmíru dobrými hráči. Proti Valencii (výhra 3:0 devatenáctého října) hráli skvěle a měli bychom je považovat za celek, který se nebojí jít do zápasů po hlavě ve snaze zvednout se po nedávné prohře," pokračoval Djukić. Jeho protějšek Víctor Fernández si je zase dobře vědom faktu, jak změna na trenérském postu dokáže Córdobě razantně prospět. "Změnili trenéra, zlepšují svou hru, hrají doma, to všechno je může dohromady nadzvednout."

Fernández, jenž se možná bude muset obejít bez svých záložníků Cuency s Fariňou, rovněž zmínil klubové ambice pro letošní sezonu: "Nemáme na to, abychom hráli o místo mezi nejlepší sedmičkou. Zato hodláme bojovat o záchranu, stejně jako všechny okolní týmy."
Córdoba CF - pravděpodobná sestava:
Carlos - Bouzón, López, Pantic, Pinillos - Fede, Luso, Garai, Fidel - Ghilas, Xisco
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Fabricio - Juanfran, Lopo, Sidnei, Luisinho - Wilk, Medunjanin - Cuenca, Domínguez, Cavaleiro - Postiga
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.30 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid1080237:1024
2.Valencia CF1072123:923
3.Atlético Madrid1072119:923
4.FC Barcelona1071223:422
5.Sevilla FC1071217:1022
6.Celta Vigo1054117:1119
7.Málaga CF1053212:818
8.Villarreal CF1042414:1214
9.SD Eibar1034312:1313
10.Getafe CF104158:1413
11.Athletic Bilbao103257:1211
12.Rayo Vallecano1032513:1911
13.Espanyol Barcelona1024410:1210
14.UD Almería102358:129
15.Granada CF102356:179
16.Deportivo La Coruña1022612:218
17.Elche CF1022610:228
18.Levante UD102266:248
19.Real Sociedad1013610:156
20.Córdoba CF100558:185

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (628)

Přidat komentář
roman1978

1. pro vítězství barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti Almerii to snad už výjde

Reagovat
roman1978

však právě

Reagovat
10FKK

Madridský denník Marca uspořádal anketu, kdo že je ten nejlepší kopáč v historii... a 81.000 účastníků hlasovalo takto:

http://www.marca.com/en/2014/11/06/en/football/real_madrid/1415311882.html

Tohle až si někteří přečtou, tak jim praskne cévka...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni ve Španělsku nejsou tak blbí jako ti bílí gaučáci z Čech a zo Slovenska

Reagovat
roman1978

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Ono ani ti bílí gaučáci z Moravy nejsou nic moc

Reagovat
valloire

Souhlasím. Hráč, kterej dal na největším a nejprestižnějším turnaji, kde se tvoří legendy a je vůbec ve sportu nejvíc sledovanej 1 gól a má k tomu 4 Zlatý míče a jednou dal Leverkusenu 5 gólů, musí bejt ten nejlepší.

Reagovat
roman1978

1?

Reagovat
valloire

JEDEN

Reagovat
LAM

nedal jich už 5 náhodou?

Reagovat
smazaný uživatel

valloire MS 2014 nesledoval

Reagovat
10FKK

Ale sledoval, jenom se podívej na oblíbené reprezentace a pochopíš, proč pro slzy neviděl ostatní...

Reagovat
smazaný uživatel

valloire je riadny debilko...

Reagovat
Visca el barca

Tak se zas uklidni, prostě si jednoduše přiznej, že tě to sere Myšleno na dědulu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Hoši hoši, myslel jsem, že jste chytřejší. Třeba se podívat na datum hlasování.

Reagovat
10FKK

Potom hráli na tom tebou zmiňovaným největším a nejprestižnějším turnaji, kde se tvoří legendy a je vůbec ve sportu nejvíc sledovanej, kde dostal cr opět na prdel a nemyslím si, že by to nějak výrazně změnilo pár gólů v lize...

Reagovat
valloire

ale já tu netvrdím, že je CR nej hráč všech dob

Reagovat
10FKK

A co má teda znamenat tohle... Hoši hoši, myslel jsem, že jste chytřejší. Třeba se podívat na datum hlasování. Že by pozdější datum pomohlo Pelému?

Reagovat
valloire

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
hntlyl

eh ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som si myslel že ty si "chytrejší", na Marce sa totiž dátumy nepíšu v systéme deň/mesiac/rok, ale v systéme mesiac/deň/rok

Reagovat
LAM

JJ Hráč kterej má na kontě v 27 letech 410 golů a 150 asistencí.Už teď vyrovnal Raula v LM s 71 goly a je jeden gol od překonání střeleckýho rekordu La ligy.Je trojnásobnej vítěz LM a šestinásobnej vítěz La ligy.Získal 4 zlatý míče a má asi nejlepší dribbling s míčem v historii.

Chápu že na 27 je to málo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dribling. Ty vyjmenuješ x víceméně dobrých argumentů a nakonec tam plácneš takovou naprosto zbytečnou chujovinu.

Reagovat
LAM

zbytečnou

Reagovat
valloire

Dribling

Reagovat
valloire

http://www.youtube.com/watch?v=953rOfQ8Y0w

jinak takhle vypadá dribling, připadá ti stejnej jako u Lea?

Reagovat
LAM
Reagovat
smazaný uživatel

a najradsej mam ako si natiera na chlieb hracov realu, posobia ako statisti, amateri

Reagovat
Visca el barca

Nuda, nebejt Messi z Barcelony, tak tady tohle neřešíme

Reagovat
smazaný uživatel

Pelé byl vyspělejší a prakticky každý, kdo uměl alespoň trochu číst hru, v té době vynikal. Těžil z naivity a jednoduchosti tehdejší doby. Leo má vedení míče prostě lepší, ale nebudu tě na stará kolena přesvědčovat o pravdě

Reagovat
valloire

Naivita a jednoduchost doby? Ale no tak. Chtěl bych vidět co by dělal nejenom Messi, kdyby si ho vzal do parády takovej Facchetti, Schnellinger, Moore, Burgnich nebo kterejkoliv bulharskej brousek. Tenkrát ti hráči nebyli tak sudíma chráněný jako dneska. A prakticky každej taky nevynikal že jo, tolik gólů nikdo nenastřílel.

Reagovat
smazaný uživatel

S těma pajdulákama na videu by si Messi vytřel prdel. Nedrž se pořád těch starých vykopávek, dnešní doba je lepší... kromě hudby teda

Reagovat
Visca el barca

Přesně tak, fotbal se vyvinul Messi je jinde než Pelé, jen pokritec tvrdí opak

Reagovat
valloire

víš vůbec, co je to pokrYtec?

Reagovat
Visca el barca

Fajn beru chybu, ale tahle debata o sportu kterej se vyvinul o level jinde ? A já za to nemůžu, že je Messi lepší než CR. Fotbal sledduju cca 18 let a v životě jsem neviděl nic lepšího než oni dva. Mě přijde frajeřina předváďet to co oni v této době. Nebejt Messi z barcy mluvíš jinak

Reagovat
vacin

No a doba se vyvinula tak, že v té době by Messi neviděl ani přes jezevčíka na tramvaj...

Reagovat
vacin

Ale teď vážně ono to jde všechno strašně těžko porovnávat. Nejde říct co by se stalo kdyby měl Pele možnosti jaký mají letos. Naopak z Ronalda by v té době nemohla být taková mašina a podle mě Messi by měl v té době větší šanci se prosadit než Ronaldo a asi by se do té doby i hodil, ale zase je tady ten problém z tou jeho léčbou respektive v té době by si o ní mohl nechat jenom zdát...

Reagovat
valloire

pajdulákama Dnešní doba je dnešní doba. V něčem lepší, v něčem horší. Fotbal začíná bejt komerčnější čím dál víc. Jestli je to dobře...spíš ne. Dřív to byl víc sport,kdy Barcelonu klidně vyřadila Austria Vídeň a Real skončil s Grasshoppers Curych. Týmy nebyly výběr světa, ale domácí hráči plus 2-3 cizinci. Teď je to taková divná míchanice.

Reagovat
Visca el barca

Ale to furt nemění na tom, že co žiju tak jsem neviděl šikovnějšího hráče než je messi, cr může mít formu jakou chce a nikdy se mu nevyrovná. Jako celý 90 léta. Fotbal předtim nemůžu hodnotit, ale v této atletické době se takto prosazovat je unikátní

Reagovat
valloire

Neviděl jsi ani Romária nebo Ronalda

Reagovat
Visca el barca

Viděl, ale mě Messi přijde šikovnější. nemůžu si pomoct

Reagovat
valloire

rouhání

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

To máš jako v hokeji. Průměrný hráč NHL by byl před padesáti lety naprostá hvězda ligy. Uměl by lépe číst hru, klamat tělem a to by mu bohatě stačilo. Ta herní inteligence šla ve fotbale i v hokeji v posledních dvaceti třiceti letech hrozně nahoru, hlavně co se obrany, poziční hry atd. týče. Pelé byl borec, o tom žádná a nehádám se, vlastně ani nemůžu, byl bych za vola, ale čistě jen vedení míče má Messi prostě lepší a pořád trvám na tom, že by si z těch pajduláků na videu udělal kužele. V té době to možná takhle zvládal jen Pelé a čest jemu za to, ale Leo je Leo

Reagovat
valloire

Právě že herní inteligence je to, proč (samozřejmě i s jinýma věcma) tihle hráči tak vynikali. No a proč koneckonců vyniká i Messi. Pelé měl nejlepší čtení hry. To potvrzují všichni co proti němu nebo s ním hráli. On řídil útok, on vymýšlel akce. Všechno šlo přes něj. Přidej pak k tomu brazilskou techniku...a je jenom jeden hráč co se mu vyrovnal - Garrincha a gymnastickou obratnost (výskok, nůžky) a máš nejlepšího hráče všech dob. Jde prostě o to, že když hrál Pelé, výkon toho mužstva šel o 50-100% nahoru. Dokázal to s průměrným Santosem i ve skvělé Brazílii. Ale ze skvělé Brazílie udělal asi nejlepší mužstvo všech dob. Něco podobnýho dokázal i Cruyff s Barcelonou a Maradona s Neapolí. A to je ten rozdíl mezi nima a Messim. Messi hraje s mistry světa a Evropy v Barceloně, v podstatě výběr světa a je pravda, že je taky dokázal zvednout. Ale zajímalo by mě, zda by to uměl v horším mužstvu jako ti, co jsem vyjmenoval. Možná je to povahou. Asi by na to měl taky. Ale v repre se mu to právě nevede a to o něčem svědčí. A není to jenom kouči.

Reagovat
Atlético de Madrid

"Dokázal to s průměrným Santosem"

ehm tak to zase ne Santos vyhrál Paulistao už dvakrát před tím, než Pelé vůbec debutoval v prvním mužstvu. Hráli s ním Pepe a Coutinho, kteří patřili k nejlepším hráčům tehdejší brazilský scény a tihle dva jsou třeba v tabulce nejlepších střelců brazilskejch domácích soutěží na 4. a 5. místě po Pelém, Dinamitem a Zicovi. Ten tým byl opravdu fantastickej jako celek, to z něj neudělal sám Pelé. On byl jejich nejlepší hráč, ale rozhodně to nebylo jako Maradona s Neapolí, ten jí opravdu posunul z prdele ke hvězdám.

Reagovat
valloire

Tak jasně že tam měl Coutinha a Pepeho. Ale aby byl Santos vyhlášenej v anketě někdy kolem roku 80 !!! ( ne Real) nejlepší tým, tak na to tam musel bejt Pelé. A bez Pelého by o Santosu při vší úctě nevěděl. No a k Maradonovi...to můžu napsat, že tam měl Carecu a spol.

Reagovat
Atlético de Madrid

Rozdíl je v tom, že Neapol v době před Maradonou nevyhrávala a tu poslední sezonu před jeho příchodem hrála o udržení, zatímco Santos byl už před tím nejlepším týmem v regionu. Pelé dělal rozdíl, ale nemyslim si, že tak zásadní jako Maradona v Neapoli. Teda spíš to nemůžeme uplně objektivně porovnat, protože v době před Pelém nebyla žádná Copa Libertadores, Interkontinentální pohár a dokonce ani žádnej brazilskej národní šampionát. Čili Santos můžeme hodnotit jen podle regionálního šampionátu, kterej dvakrát v řadě vyhrál..

Reagovat
valloire

Blbě se hodnotí přínos pro ten tým. Pelé měl proti sobě nějaký týmy, Maradona v Itálii taky a oba z nich udělali vítěze. I z repre. Messi - zatím - ne. A o to jde.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jak píšu vejš, minimálně Brazílie si bez Pelého poradila, jak byla hrozně moc kvalitní. Ten Santos nepochybně pozvedl, dál se o tom asi nemá smysl hádat.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě, proto jsem výše psal, že kdo uměl alespoň trochu číst hru, ten vynikal v té době. Každým dalším rokem je stále těžší a těžší vynikat. Kluby mají několik lidí jen na vytváření videa a když se jde hrát proti Barceloně, všichni moc dobře ví, co Leo dělá, jak klame tělem, že si to dá na levou nohu děj se co děj a on stejně vždy udělá něco trochu jinak a uvolní se. Obránci jsou silnější a argumenty, že dříve se to prasilo více, neberu, protože tam, kde se ubralo prasení, tam museli obránci zdokonalit bránění, čtení hry, poziční hru, osobní souboje, což z nich udělalo lepší obránce. Kdyby Pelého kolikrát bránili místo pokusu o vyřazení jej, tak těch branek tolik nedá. Dnešní doba je rychlejší, silnější, na vše je méně času, taktika je úplně někde jinde, obránci opravdu brání, brankáři nemají 180cm a vše šlo hodně nahoru. Pelé naprosto dominoval, o tom žádná, ale přirovnal bych to k duu Gretzky - Lemieux. Wayne byl nejlepší hokejista historie, sbíral body jedna radost, herní inteligenci měl bezesporu nejlepší v celé historii hokeje, ale když se obránci přestali prasit a začali se více soustředit na bránění, hra se zrychlila a stala se celkově více silovější, ukázalo se, že v té době je prostě lepší a pro tým přínosnější Lemieux. Pro mě osobně byl Lemieux lepší hokejista, protože byl prostě nejlepší v tom opravdovém, dnešním hokeji. Stejně tak budu vždy více uznávat Messiho a i Ronalda, protože ti dominuji v dnešním rychlém, tvrdém, náročném fotbale.

Reagovat
10FKK

Na pár maličkostí si zapoměl...

Klubové

6× vítěz Primera división (2004/05, 2005/06, 2008/09, 2009/10, 2010/11, 2012/13)

2× vítěz Copa del Rey (2009, 2012)

5× vítěz španělského superpoháru (2005, 2006, 2009, 2010, 2011)

3× vítěz Ligy mistrů (2005/06, 2008/09, 2010/11)

2× vítěz evropského Superpoháru (2009, 2011)

2× vítěz MS klubů (2009, 2011)

Reprezentační

1× zlato z MS U20 (2005)

1× zlato z OH (2008)

čtvrtfinále na MS 2010 v Jihoafrické republice

1× stříbro na MS 2014 v Brazílii

Individuální ocenění

1× Zlatý míč (2009)

3× Zlatý míč FIFA (2010, 2011, 2012)

4× Zlatá kopačka (2009/10, 2011/12, 2012/13)[69]

1× Fotbalista roku (2009)

1× UEFA Club Footballer of the Year (2008/09)[70]

1× Cena UEFA nejlepší hráč Evropy (2011)

2× nejlepší střelec španělské ligy (2009/10, 2011/12)

3× fotbalista Argentiny (2005, 2007, 2009)

1× Cena Golden Boy (2005)

1× Cena Bravo (2007)

2× nejlepší zahraniční fotbalista španělské ligy (2006/07, 2008/09)

4× nejlepší střelec ligy mistrů (2008/09, 2009/10, 2010/11, 2011/12)

Zvolen nejlepším sportovcem roku 2011 (Šampión šampiónů) deníkem L´Equipe.

Zvolen nejlepší hráčem MS 2014 (získal Adidas Golden Ball)

Reagovat
Visca el barca

Však každej normální člověk to chápe, jen děda ne

Reagovat
valloire

Existuje frajer, kterej je 3x mistr světa a kdyby tenkrát mohl zasáhnout do bojů o Zlatý míč, tak by jich měl 8. Gólů dal tolik, že jich tolik Messi nedal ani na tréninku a co se týče techniky a komplexnosti, může na něj Leoš jenom uctivě zpovzdálí zírat.

Reagovat
10FKK

Ale nikdy nehrál v Anglii!

A Bican prej dal těch gólů 4x tolik...

Představ si Messiho s ronaldem v tý době, kdy se hrálo na útok a kdo bránil nevěřil gólmanovi... To by asi čuměl i Pelé...

Reagovat
valloire

Někdy se koukni na MS 66. Tam by Messi v Pelého kůži nepřežil ani poločas.

Reagovat
10FKK

Ligu... (jeden z nejčastějších argumentů plačkomilů...)

Pelé byl pomalej

Reagovat
valloire

Jo pomalej Já vím, že ligu...MS 66 byl jenom příklad řeznictví.

Reagovat
10FKK

Hroznej šnek pepe, ramos, arbeloa, xabi alonso, taky pěkná partička (Jatka Bernabeu a.s.)...

Reagovat
Visca el barca

To jsou furt keci ty kostlivče, bejt CR na urovni Messiho tak tu peleho ani neřešímš, tak už prostě nezáviď

Reagovat
Atlético de Madrid

Jenže takhle to hodnotit nejde, protože operuješ jenom s argumenty "představ si" a "kdyby. Fotbal byl tehdy pomalejší a míň takticky vyspělej, nicméně ti hráči by pochopitelně v jiný době byli jinak fyzicky připravený, takže by to celý vypadalo uplně jinak.

Co se týká individuálního skillu, tak byl Pelé asi komplexnější než Messi, neboť střílel stejně gólů a byl lepší v mnoha herních dovednostech. No a co se týká týmovejch úspěchů, tak je na tom podobně jako Messi, jeho Santos byl podobně dominantní jako Barca, ze tří účastí v Copa Libertadores má dvě výhry a semifinále, 6x vyhrál brazilskej šampionát, 2x Interkontinentální pohár, je nejlepší střelec v historii brazilskýho fotbalu... a na repre scéně má dvě špičkově odehraný MS, Messi půlku jednoho. On kolem sebe měl pochopitelně mnohem lepší Brazílii než kolem sebe Messi má Argentinu, ale to je zase jen argument typu "kdyby", je třeba operovat s fakty, ne s domněnkami.. a tohle je hlavně třeba hodnotit až po konci kariéry, pokud třeba Messi vyhraje Copa América 2015 a Copa América Centenario 2016 jako jejich nejlepší hráč, tak se na něj zase bude nahlížet jinak. Stejně tak klidně může dát 800 gólů (jako Pelé) a pak to půjde srovnávat, ale zatim je gólově pod Pelého úrovní, trofejí má míň a repre výkony poloviční.

Reagovat
Atlético de Madrid

Zásadní rozdíl je v tom, že všichni víme, jak byl Messi fantastickej v Barceloně, ale nikdy to nedokázal kompletně přenést do argentinský repre. Pelé hrál v reprezentaci stejně jako v Santosu. Myslim, že v tom hraje roli řada faktorů od taktiky, mizernejch koučů, špatný formy spoluhráčů až po Messiho psychický potíže, ale to jsou jen důvody, proč je horší než Pelé, ne důvody, aby mohl Pelého předskočit.

Reagovat
Visca el barca

Ale je tam furt ale. Dnes je fotbal o atletice a dát gol je prostě těžší. Tohle mě ubíjí.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak tehdy byla horší taktika, ale zase ten fotbal byl mnohdy uplně brutálně prasáckej. Kromě toho, i útočníci byli fyzicky hůř vytrénovaný, stejně jako obránci. Taktika byla více ofenzivní, ale v těch 60. letech už to nebylo tak hrozný, tehdy už napříkald působil Herrerův Inter s velmi propracovanou defenzivou a to taky mělo vliv. Taky už to nebyl nějakej hurá fotbal s pěti útočníkama, populární bylo 4-2-4.. A gólů na MS o tolik víc třeba nepadalo, na MS 2014 jsme měli 2,69 na zápas, MS 1966 mělo 2,78, MS 1962 2,78...

A zápasy v Copa Libertadores a Interkontinentálním poháru byly už uplně vyrovnaný, a ty taky Pelé vyhrával a střílel v nich góly...

Reagovat
Visca el barca

Já tohe všechno beru, jen z něj cítím zášť, jen proto, že je Messi z Barcelony. Nebo tobě to nepřijde?

Reagovat
Atlético de Madrid

Přijde, však on ho nenávidí ale v tomhle má podle mě pravdu

Reagovat
Visca el barca

Já jsem zaujatej zas na opačnou stranu a soudím dle toho co jsem viděl. Fotbal si pamatuju cca od roku 1997. Nejsem idiot. Zažil jsem s barcou období kolem milenia a žádná sláva to nebyla.A on je prostě ten faktor co tu Barcu dělá takovou jakou je x let. Jen mě prostě sere, že se na něj tak haní. Proč?

Reagovat
Atlético de Madrid

Protože je tu Ronaldo, kterej je podobně dobrej. A taky proto, že Messi byl minimálně 2 roky jasně lepší a fanoušky Realu to neskutečně sralo. A teď si zase fanoušci Barcy nemůžou zvyknout na to, že je Ronaldo jasně lepší. A furt si předkládaj navzájem různý argumenty. A pořád dokola..

Až se na to lidi podívaj s historickym odstupem, tak všem bude jasný, že šlo o naprosto unikátní dobu, ve který hráli dva hráči z těch nejlepších, co kdy fotbal zažil na tom nejvyšším možným levelu. Navíc v dobách největší dominance dvou klubů z jedný zamě, co většina z nás pamatuje. Tak produktivní kanonýr jako Messi a Ronaldo tu nebyl od konce kariéry Gerda Müllera, a teď oba najednou zažívaj vrchol kariéry v rozmezí 4-5 let. Takže je tu pochopitelně obrovská rivalita, která se nedá srovnat s ničim jinym.

Reagovat
Visca el barca

To je pravda. Já si upřímně myslím, že až teď se Messi pomalu dostává z útlumu po zranění s PSG. Nevím co by se dělo, kdyby se to tenkrát nestalo, ale do té doby byl jasně lepší. Pro mě je herně furt, (krom tohodle jara). Ale co nepodložíš golama to neokecáš.

Reagovat
Atlético de Madrid

Právě no. On v tý sezoně 12-13 měl statisticky zaděláno ještě na víc gólů než v sezoně před tím, však i s tím zraněním jich měl nakonec 46 v lize. Další věcí jsou nějaký psychický potíže, on podle mě neni v pořádku co se týká hlavy, je to na něm vidět. Ono dost možná budě něco i na tom autismu, těžko říct...

Reagovat
Visca el barca

A ty se divíš? Je to obyčejnej kluk a loni toho bylo na něj prostě moc. Ten autismus, já ti nevim, tomu prostě nevěřím. Jen fotbal je dost o hlavě a CR má teď navrch hlavně v tomhle, nehledě na to, že má lepší tým. Na co taky Leo neni zvyklej.

Reagovat
Atlético de Madrid

S tím lepším týmem je to pravda, Madrid má teď mnohem víc hráčů, se kterejma může hrát Ronaldo svůj fotbal.

Nevim, Messi mi přijde jednak hodně náladovej a druhak hrozně nepřizpůsobivej. Si vezmi, že on zhruba od roku 2010 dokáže zahrát jenom na jedný pozici, jeho výkony jsou doopravdy hodně bohémský, taktika se musí hodně točit kolem něj. Carlo může Ronalda použít na obou křídlech, pod hrotem a i ve 4-4-2 jako jednoho z hrotů, zatímco Messi je plnohodnotnej jedině jako falešná devítka, což je nejvíc specifická pozice ve fotbale co si snad dokážeš představit (ten hráč musí bejt gólovej i kreativní).

Reagovat
Visca el barca

To je pravda. Na druhou stranu teď s Ajaxem druhej poločas hrál celou dobu z křídla a bylo to dobrý. Mě na Messim sere jedna jediná věc, když to nejde mám v piči seru na to. To je věc kterou u něj nikdynepochopim, na druhou stranu je tak geniální, že mu to vždycky odpustim, Nevím co bude s Barcou až prostě nebude nedokážu si to nějak přiznat, ale budem poloviční.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Hele, Messi je dobrej. Rád ho nemám,ale je dobrej. Ale tohleto vykřikování, že je nejlepší v historii...Ta se dělá na MS. Chybí mu dominantní MS. Myslel jsem, že to bude to letošní, aby ty vaše řeči byly něčím podpořený. Ale bohužel. Pelé se dá možná srovnávat s Maradonou. Jak dovednostma, tak úspěchy.

Reagovat
Visca el barca

Fajn, ale nepřijde ti v dnešní době to MS jako enormě těžkej turnaj ? Nehledě na to, že tam jedou frajeří po 70 zápasech v sezoně? Tim ho nechci hájit, mě se od ledna do ms prostě nelíbil, ale není to tak . Jak řikám, můžu soudit do roku 1997, od té doby jsem nikoho lepšího neviděl. A co dokázal například Maradona v klubu?

Reagovat
Visca el barca

Tim se ho zas nechci enormě zastávat a myslim si, že dávat do toho to co dává CR, tak se tu nemusíme donekonečna hádat.

Reagovat
valloire

Maradona narozdíl od Messiho nehrál ve skoro výběru světa (podobně jako CR). V Barceloně to nebylo úplně ono, ale přesto si vysloužil potlesk na Bernábeu. Z Neapole udělal italskýho mistra. A v tý době byla Serie A nejlepší liga na světě. Z Neapole !

Reagovat
Atlético de Madrid

V tom s tebou zase nesouhlasim, spíš mi jde o to, že Messi nedostahuje svejch maximálních výkonů i za Argentinu. MS je jenom jeden z mnoha turnaj, kterej ti může a nemusí vyjít. Je nejprestižnější, ale prostě to někomu nevyjde. Rozdíl vidim v tom, že on za Argentinu nikdy nehrál tak dobře jako za Barcu. Však i když se podíváme na tý góly, jen v roce 2012 měl průměr větší než gól na zápase, v Barce to měl několik let výrazně nad.

Jinak těch hráčů, kteří nikdy neměli špičkový MS je plno. Di Stéfano například. Nevyhrála ho většina hráčů, kteří jsou počítáný mezi nejlepší v historii - Platini, Cruyff, Puskás, Eusébio, Zico, Van basten... To mi přijde jako špatnej argument, asi jako kdybys hodnotil Gretzkyho špatně proto, že nikdy nevyhrál OH. Někdy tomu okolnosti jednoduše nepřispějou..

Reagovat
Visca el barca

teď mimo téma, odkud jsi ? někdy bych chtěl zajít se mrknout na fotbal s někym kdo žere fotbal víc než já. Fakt mazec jak to máš nasledovaný(študovaný)

Reagovat
Atlético de Madrid

ze západních čech

Reagovat
Visca el barca

Takže Praha niet. Škoda a Atleticu fandíš jak dlouho ? tvoje příspěvky mě fakt bavěj.

Reagovat
Atlético de Madrid

od tý první sezony po Torresovi, 07-08, to mě Atlético zaujalo a od tý doby se tak nějak postupně buduje můj vztah k tomu klubu. Opravdu hodně se o něj zajímám od sezony 10-11 a vyloženě detailně (s tím, že dělám obsáhlý historický statistiky) poslední tři sezony

Reagovat
Visca el barca

Mazec. Já jsem osobně na sebe naštvanej, že za Pepovi éry jsem fotbal nežral jako teď. A trochu lituju toho, že to co bylo bejt už nikdy nemusí a já si to dostatečně neuvědomoval. Za to ty teď musíš zažívat super časy

Reagovat
valloire

nejlepší Čechy

Reagovat
valloire

Já na to MS dost dám. Messi ty šance měl. S tou repre se shodnem. Jinak je pravda, že taky musíš mít štěstí. To neměl třeba Di Stéfano. S hokejem se to dá ale srovnat těžko. Tam je pouze jedna liga a jeden Kanadskej pohár srovnatelnej s OH. A tam Gretzky exceloval. Prostě kdyby zahrál aspoň jeden turnaj jako Cruyff 74, Kempes 78, Zico 82, Platini 84, Maradona 86, Van Basten 88, Romário 94, Zidane 98, Ronaldo 98 a 02...bylo by to v souhrnu s jeho výkonama v lize lepší.

Reagovat
Visca el barca

Já si třeba myslim, že na ms 2010 ač nedal gol, byl herně mnohem lepší než letos. jen prostě neměl tým a když ho prostě nemáš. Tak úspěch uděláš těžko

Reagovat
Atlético de Madrid

On měl třeba na obou MS nejvíc vytvořenejch šancí ze všech hráčů. To je myslim taky důležitá statistika. Nestačí mu to na to, aby byl all-time great, ale určitě je to silnej argument. Pokud děláme hlubkovou analýzu, tak byl Messi jedním z nejlepších hráčů obou MS, problém je, že se gólově dokázal prosadit nedostatečně a jeho spoluhráčema byly dřeva.

Reagovat
Atlético de Madrid

A ta hranice je šíleně tanká, kdyby dal ten jedinej gól ve finále, tak o ceně pro nejlepšího hráče turnaje napochybuje asi nikdo.. Jeden z nejlepších hráčů ve skupinách, tři vítězný góly (včetně toho finále), nejvíc vytvořenejch šancí, nejvíc přechodů 1 na 1, nejvíc průnikovejch přihrávek, nejvíc přihrávek do vápna, nejlepší hráč prvních čtyř zápasů + vítěznej gól ve finále. Jenže on ten gól nedal, sečetlo se mu k tomu špatný čtvrtfinále a semifinále a má smůlu no. Jen tím chci říct, že tahle pozice ve který je je daná tím, že jedna jeho střela nešla o 20 cenťáků víc doprava.

Reagovat
Visca el barca

A proto mě to strašně mrzí. Zasloužil si to za tu karieru, Němci to můžou vyhrát za 4 roky zas. On už těžko.....

Reagovat
valloire

Pelé byl nejlepší v 30 letech. Ne možná jako individuální fotbalista, ale jako lídr a týmový hráč. Prostě vyzrál. 4 roky předtím si naivně nabíhal a týmu moc neprospěl. A to byl ve vrcholný formě a neoddiskutovatelnej král fotbalu. O parník. A když už se to nečekalo, tak odehrál nejlepší individuální turnaj. Takže jestli na to Leo má....

Reagovat
valloire

Nejvíc ztracenejch míčů...tyhle statistiky jsou sice hezký, ale nemůžou obsáhnout tu podstatu. A to je podle mě to, co měl Di Stéfano, Cruyff, Pelé, Beckenbauer...bejt charismatickej vůdce, kterej ty horší spoluhráče strhne a donutí je hrát líp. To Messi nemá, alespoň ne v takový míře.

Reagovat
Atlético de Madrid

Nemůžou, však to píšu. A v tomhle máš pravdu, tady pak už jde o to, jestli to hodnotíš... kvalitativně nebo kvantitativně Pro mě je opravdu nejdůležitější rozdíl to, že v Argentině neměl nikdy takový čísla jako v Barceloně. Jak dokázal ovlivnit ostatní, to vem čert, v Barce jim ty zápasy vyhrával sám a kdyby je takhle vyhrával Argentině, tak může bejt jedno, že nedokázal ovlivnit nikoho kolem sebe.

Reagovat
valloire

Tak pardon zase. To s tím souvisí. Bejt v tomhle na podobný úrovni, tak i ta Argentina hrála líp. My mluvíme o tom samým, ale píšeme to jináč. V Barce byl Iniesta, Xavi, Puyol a ti vyhráli MS a ME bez něj.

Reagovat
Atlético de Madrid

A v Brazílii zase Garrincha, Zagallo, Vavá Didi atd, kteří vyhráli MS 1962 taky bez Pelého Do druhýho a následně pak rozhodujícího zápasu IC 1962 taky Pelé nenastoupil a Santos tu soutěž vyhrál.. Čili to taky šlo bez něj.

Argentina by spíš hrála líp, kdyby tam neměli na tomhle MS tolik marodů, kvalifikací prošli suveréně. Hodnotim čistě Messiho výkon, kterej je mohl posunout na jinej level, s těma ostatníma by asi nic moc neudělal.

Reagovat
valloire

V 62 měli výjimečnej tým, pravda. Tam byl Garrincha. Nedovedu si představit, co by bylo, bejt tam ještě Pelé. Ale zapomíná se trochu, že zrovna na tomhle MS nebyly tradiční evropský celky dost dobrý jako za pár let. Bylo to takový hluchý období. Navíc se hrálo v Americe. Ok, nemůžeš hrát s úplnýma polenama ,ale můžeš ovlivnit hru natolik, že z normálních hráčů uděláš mašinu. A nejtypičtější příklad je fakt ten Maradona a 86 s Pelém 70. S tím, že Pelé měl lepší spoluhráče, ale zase Brazílie 70 by tu Maradonovo Argentinu zadupala do země.

Reagovat
Visca el barca

A co si upřímně myslíš o Cristianovi ? Neberu tady to naše 100. pro cristiana či messiho. Upřímně kam ho stavíš

Reagovat
valloire

Ještě nemá po kariéře, takže je to těžký. Ale určitě na roveň Messiho a trochu níž než Pelého, Maradonu, Di Stéfana, Ronalda. Takže někam do skupiny hráčů jako Van Basten, Cruyff, Ronaldinho, Platini, Zico...Čísla má skvělý, ale taky tomu něco chybí. Ale ta hranice je tenká. Kdyby ses bavil v roce 1965 a tvrdil, že je nejlepší Pelé, tak ti starší řeknou, že Bican nebo Sindelar a Sárosi, že byli lepší.

Reagovat
Visca el barca

Taky pravda. A nejoblibenější madridskej hráč? Já cristiana nemusim, ale respektuju ho.

Reagovat
valloire

Pepé Mám je tak nějak rád všechny. Ale asi fakt CR.

Reagovat
Visca el barca

Tak je to fakt profík, takže to z vaší strany chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Jágr byl v reprezentaci taky vždy poloviční a nijak mu to neubírá na kvalitách. Stavět kariéry na turnajích, co jsou jednou za čtyři roky po sezoně, kde je odehráno přes 60 zápasů, to prostě nejde.

Reagovat
Visca el barca

tohle si zas myslím já no

Reagovat
valloire

Pro všechny stejný. Takhle si stěžovali už dřív. Jágr hlavně v začátcích, ale přišlo Nagano.

Reagovat
Visca el barca

Tak se zas uklidni, prostě si jednoduše přiznej, že tě to sere

Reagovat
Woods

stale je lepsi ako nagelovany kokot z madeiry

Reagovat
madridcan

ALe ved Marca Barcelone a jej hracom vzdy skodi, ci nie? Je to predsa promadridsky dennik, ti Barcelone nic nedopraju predsa

Reagovat
-Carles-

Akurát že to je hlasovanie čitateľov a nie názor samotnej Marcy

Reagovat
madridcan

Promadridska Marca by nemala problem to zakamuflovat predsa

Reagovat
Visca el barca

Ty už prostě radši sklapni

Reagovat
madridcan

Nemozem zato, ze mam vzdy pravdu...o com si sa mohol presvedcit aj pred El Clasicom.

Reagovat
smazaný uživatel

"Marca je odpadkový kôš."

Radamel Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne najlepsi Pele, nikto nedal viac golov a pravom sa nazyva kralom futbalu. Vyhral dve MS.

Druhy Zidane, vyhral vsetko na individualnej, klubovej aj repre urovni. Rozhodol vela velkych zapasov.

Maradona??? Bol najlepsi na jednych MS, niekolko skvelych zapasov aj na klubovej urovni. Zvysok prefetoval. Dost malo aby bol v TOP 5.

Messi nikdy nevyhral MS. Na jednych vyhorel, na druhych odisiel porazeny. Tamto asi hlasovali vacsina fans Barcelony a dost neobjektivne.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

81 tisíc lidí si na stránce bulvárního deníku něco odhlasuje a má z toho někomu praskat cévka...Vždyť jenom Real Madrid a Barcelona mají v součtu po celém světě podle odhadů přibližně 600 milionů fanoušků, takže tohle není žádný vzorek. Nehledě na to, že je to hlasování ohromně zkreslené tím, kdy se koná a třeba takový Pelé se tam jakožto jeden ze dvou nejlepších fotbalistů 20. století a jeden ze čtyř všech dob, krčí se šesti procenty. To přece normální člověk nemůže brát vážně.

Reagovat
10FKK

Nežer to tak! Radši se podívej, jak vypadá fotbalová diskuse pod tím...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť já to právě nežeru, naopak se podivuju tomu, že to někdo vůbec bere vážně, protože to nemá skoro žádnou relevanci.

Reagovat
valloire

hezky jsi to rozjel

Reagovat
10FKK

Dík.. Kéž by to bylo o fotbale pod každým článkem!

Reagovat
migwel

... tonoucí se stébla chytá....

Reagovat
migwel

..jj to je hustej denník, máš na mysli to jak podplatil 50 eury fanoušky Raalu aby na sebe vzali dresy svého rivala a vyvolali skandál? Je zajímavý že Barcelona tento denník zažalovala a ejhle mrtvola Messi je první... - je to stejný jako když sio naši politikové v různých periodách zadají předvolební průzkum a ejhle vždy vyjde překvapivě pro zadavatele... nj seriózní plátky... ale aspoň něco k diskuzi...

Reagovat
smazaný uživatel

Nominacia spanielska

http://www.marca.com/2014/11/07/futbol/seleccion/1415359868.html

Zase Pedro Nechapem preco nezobere radsej Rodriga ?

Camacho . Cazorla ., Albiol , Pique

Morata , Paco , Bernat , Isco , Callejon , Nolito , Bartra

Reagovat
Phillipinho

Tak Rodrigo v poslednich zapasech spatnej, ale to Pedro taky. Moc nechapu nominaci Moraty

Jinak Nolito, Isco, Callejon, Camacho

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo este "zraneny" . Costa zraneny , Llorente totalne z formy . Snad by si tam nechcel Munira ?

Ale posledny repre zapas Rodrigo dal gol

Ja celkom toho Camacha nechapem neviem co je s Ituraspem ale v U21 hral dost velke h .

Ale musim ho pochvalit ze pri zraneni Iniestu , Silvu tam nanasral Matu . A Bernat > Moreno

Reagovat
Ángel di María 22

Callejon. Ten si to zasloužil už dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

wow bez iniestu, ale ten Pique tam

Reagovat
Jerichoo

Iniesta zranený

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Nolito je super, doufal jsem, že ho aspoň zkusí.

Ale proč tam místo nejlepšího střelce Evropy tahá nehrajícího dřeváka Moratu, je fakt nepochopitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

To si vravim aj ja pri U21 preco tam taha toho drevaka marockeho ktory nema ani na U15

Reagovat
smazaný uživatel

tak sme si zapreháňali...

Reagovat
JM

Kdo je nejlepší střelec Evropy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jonathan Soriano, letos má na kontě už přes 50 gólů.

Reagovat
rufus

Reagovat
-Carles-

To som zvedavý kde bude hrávať.

Reagovat
madridcan

Hej no...podobne otazky som cital aj minuly rok.

Reagovat
-Carles-

Tá konkurencia pre neho je väčšia ako pred rokom.

Reagovat
Billy McClane

Viem, ze by ste boli najradsej aby skoncil ako Deulneviemakodalej

Jese si to miesto vybojuje, podobne ako Isco

Reagovat
10FKK

Podle sebe soudím tebe?

Jesé je neskutečně talentovanej hráč na kterého je radost koukat! Bohužel pro něj Carlo změnil systém, aby umístil JR čímž mu ubylo jedno místo, kde mohl alternovat + jestli bude rotovat, jako loni, tak se na hřiště moc nepodívá...

Deulofeu dopadl celkem dobře.. V Seville hraje pravidelně a docela se mu daří.

Reagovat
smazaný uživatel

namiesto ronalda, preco nie, ide mu na 30, takze je to aj logicke...

Reagovat
valloire

taky bych ho posadil. Hrál hovno a gól nedal. Tak co s ním. Na lavici.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesta vede imho přes Chichu. Prostě první náhradník za Ronalda/Benzemu.

Reagovat
10FKK

A ti chtějí i hrají pořád... Kolik minut má?

Reagovat
smazaný uživatel

448, z toho tři utkání v základu. Nic moc, ale on je prostě žolík a ne hráč do základu.

Ono Jesé má štěstí, že se vrací zrovna, když ten program začíná být extrémně nabitý. Prosinec MS klubů, leden hned na začátku Vale na Mestalle, pak hned Copa, kde budou nejspíš 2x Atleti a pak snad i 2x Barcelona, do toho furt liga, pak zas už startuje LM.

Jako těžko takhle předvídat, nevíme co přijde za zranění atd. ale těch utkání je tolik, že by si při nějaký smysluplný rotaci (Carlo pls) měl zahrát prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ked dneskam Carlo hovoril nieco o Iscovi a F9

Reagovat
smazaný uživatel

"I don't plan to field Isco as a false '9'. He might play in central midfield every so often in place of Kroos or Modric. I'm thinking of playing him further back because he could do the defensive work he does on the wing equally as well in central midfield".

V pohodě, žádná F9. Spíš ho těma výkonama přesvědčil, aby mu dal víc minut a ten střed pole je ideální místo, když Khedira je stejně jednou nohou venku a Illarra je prostě Illarra.

Reagovat
Ángel di María 22

Teď to bude super. Isco může v tý záloze střídat uplně kohokoliv a Carlo me fakt věří, čimž je vyřešená otázka rotace. Jesé, pokud vše bude bez problémů, ideální dvojka za Karima do útoku.

Reagovat
Ángel di María 22

mu*

Reagovat
Kenneth

Jesé do útoku? Snad ne...

Reagovat
smazaný uživatel

A co hral posledni rok v Castille?

Reagovat
smazaný uživatel

isto nie, ale miesto ronalda to pojde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

http://www.youtube.com/watch?v=k1tKmCgF0sE

17 let, finále MS. Umí tohle Leoš?

Reagovat
madridcan

Koho to zaujima dedo? Vrat sa do hrobu...

Reagovat
valloire

Osvěta pro Leofily bejt musí mlíčňáku.

Reagovat
valloire

a vidíš, někoho to zajímá...

Reagovat
10FKK

Mareš? S krikeťákem v kožichu...

Reagovat
Woods

chod s nim dpc uz

Reagovat
valloire

Pelé je nejlepší. To uznáš ne?

Reagovat
MadMrJacky

Nejlepší ve své době. Porovnávat to mezi generacemi nemá cenu, dost dobře to ani nejde. Ale byl to velkej borec

Reagovat
Spalovač šancí

Jo. A dokonce při tom zvládne obejít 5 protihráčů a ne jenom dva

Reagovat
Univerzál

Výborně Fabri!

Reagovat
smazaný uživatel

Messi - 10/7 - 129 minut na gól

Leo Baptistão - 9/6 - 117 minút na gól

Reagovat
Atlético de Madrid

nejlepší na tom je, že si u nás nejspíš stejně nikdy ani nekopne, protože Cholo nedává dost prostoru ani superdrahýmu Griezmannovi

Reagovat
valloire

je jenom jeden Leo...

Reagovat
Atlético de Madrid

OT pro fanoušky Messiho:

Aktualizoval jsem svojí stránku s různejma světovejma rekordama a porovnáním s Messiho číslama. Pro Ronalda mám taky rozdělanou, ale pro toho je to těžší, protože hrál v kariéře mnohem víc soutěží.

http://goo.gl/O2GT5N

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš tam chybu? Most goals in UEFA CL/EC games Raúl González, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo.. nemá Ronaldo o gol min?

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak nic

Reagovat
Atlético de Madrid

já počítám i předkola.. pokud se to totiž počítá v součtu s tim PMEZ, tak mi to přijde logičtější

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

jako já za mlada...jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom k tem nejvice golum v 1 zapase Ligy mistru, doplnil bych tam Luize Adriana, jak dal ted 5 golu proti BATE. Jo vim, ze jsi to aktualizoval naposled 6.10., ale jen ti to tak pripominam, jestli to budes jeste nekdy aktualizovat

Reagovat
smazaný uživatel

kolko rokov ma valloire? ...bud 15 alebo je dochodcom, pretoze vtedy sa clovek po mentalnej stranke vracia do detskych cias...

Reagovat
stas87

no zatial co tvoje postrehy a komentare su plne inteligencie..obcas provokuje ale to iste tu robi tak 70% ludi,ked s nim zacnes debatovat o hre aj o hracoch tak je to prinosne,nechapem ze kokocinu o mentalnej stranke tu ides pisat

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Lehce přes 40. Fotbal sleduju už dlouho a tak mě fakt občas pobaví soudy těch mladších netrpělivých fanoušků. A taky podceňování minulých dob a hráčů. Fyzicky jsem na tom dobře, myslím, že bys za to byl po 40ce hodně rád. Když nebudu neskromnej jako většina mladých týhle doby, tak můžu říct že jsem něco jako horskej vůdce, dávám 100 kg na benč,ramena, 45 kg bicák a na silničním kole klidně dám 150 km, na horským kole jsem přejel za den Šumavu po hranicích od Lipna až do Rudy. Mentálně jsem taky v pořádku, důkaz toho je že už skoro 30 let fandím Realu Madrid a jsem 100% přesvědčenej, že nejlepší fotbalista všech dob se jmenuje Pelé.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, mne je 27 (najlepsi rocnik 1987, vid lionel messi)...a clovek si myslel, ze ked spominas na peleho, tak musis mat lahko cez 70, no nic...

Reagovat
valloire

Někdy se koukni na jeho zápasy a hlavně si přečti Viktorovo Můj dres č.1. Pak pochopíš.

Reagovat
Visca el barca

A díky čemu je nejlepší hráč všech dob pelé ? Oukej ms, ale nebyla ta konkurence tenkrát prostě menší ? Já ti nevim, ale Messi je prostě větší frajer. A jak říkám hrát za Madrid píšeš jinou,

Reagovat
Atlético de Madrid

Tehdy neměla Brazílie konkurenci na MS, to je pravda, ale jak píšu výše, rozdíl byl v tom, že Pelé replikoval svoje výkony ze Santosu do reprezentace, zatímco Messi v ní většinou hraje pod svoje možnosti a nikdy tam tak neexplodoval jako v Barce. Ale ještě má plno času.

Jinak ona tehdy byla v Americe uplně stejná konkurence jako dneska v Evropě, tehdy tam byli stejně kvalitní hráči, v Evropě jich z JA bylo minimum a Pelého Santos to stejně opanoval.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

To přece nemá nic společnýho s tím, že nehraje za Madrid. To bych řekl, že je nejlepší CR nebo Di Stéfano. Konkurence byla řekněme o něco menší. 16 týmů. Ale ty špičkový mužstva byly podobný jako dneska. NSR,Itálie,Anglie,Argentina,Španělsko plus ale SSSR,Maďarsko,Švédsko,Uruguay,my,Portugalsko. Je to podobný. Že nehrál v Evropě, je celkem irelevantní. V tý době nebylo v evropskejch mužstvech kolem tisícovky Brazilců. Byli doma. A byla to liga mistrů světa. Nepotřeboval něco dokazovat v Evropě. Proti AC a Benfice dal ve 3 zápasech Interkontinentálního poháru 7 gólů. Tohle není nic proti Messimu. Ale nejlepší sportovec století je i nejlepší fotbalista. Sorry, ale Messi není ani nejlepší sportovec v Argentině.

Reagovat
Visca el barca

Fajn tohle beru. Jen mi prostě kolikrát přijde, že Messiho haníš až moc. Nevim co komu udělal, ale mě jeho hra baví x let. Až na letošní jaro

Reagovat
valloire

Možná ho fakt haním moc. Je dobrej, jak píšu nahoře. Ale prostě hraje za Barcelonu a Argentinu. Což je ta nejhorší kombinace. Je to hlavní rival. Ale pro Ronalda. S tímhle nemá Pelé nic společnýho. Podobně budu reagovat, když ho někdo bude srovnávat s Cristianem. Stejná blbost. Pelé je lepší. Pochopil?

Reagovat
Visca el barca

Pochopil Jen po dlouhý době je to normální debata, odpoledne se to zas rozjede v žabomyších válkách, příspěvkama 100. CR hatrick a podobně. Jen jsem si to chtěl ujasnit, bohužel tu dobu nasledovanou nemám, tak jsem zaujatej tou dnešní. To se zas dá taky podle mě pochopit.

Reagovat
valloire

To já taky chápu. Nejsi sám, kdo vidí jenom tu dnešní dobu. Jakákoliv anketa v jakýkoliv době vždycky upřednostňovala hráče z tý doby. Viz nahoře 10FKK a Marca. A proto vám to sem furt píšu. Já to celkem srovnávat můžu. Jednak jsem třeba od Kempese ty turnaje zažil a jednak jsem se taky jako Atletico utápěl ve statistikách a snažil jsem je chápat tak, aby byly spravedlivý. Jasně, že odpoledne se to rozjede Je to jenom provokace, pošťuchování...to k tomu patří přece.

Reagovat
Visca el barca

To je pravda. Tohle já říct nemůžu. Moje první ms bylo 98. Ale ty statistiky jsou hustý, když jdu s klukama na pivo tak si řikám o fotbale vim dost. Přijdu sem a přijdu si jak zelenáč. Fakt se mi líbí přehled co tu máte(ty, Atletico,Di maria je dobrej) Já vim,že patří na druhou stranu, někdy to nemá úroveň. Ač z jedný či druhý strany

Reagovat
valloire

Je třeba to rozlišovat. Můj kámoš fandí Barceloně. Je fakt, že se jednou naseru a nechám ho někde v horách. A přehled můžeš mít taky. Stačí číst a sledovat starý zápasy. Dneska jsou na internetu a já si je někdy připomínám. Atletico si dělá statistiky, ale má to lehčí. Mě víc bavilo shromažďovat různý materiály a dovozovat si je. Třeba o historii NHL vyšla první knížka až v roce 98. To už jsem měl statistiky hotový. Kámoš - podobnej fanatik - když chtěl vědět, co se děje v Liverpoolu, musel do knihovny každej tejden pročítat Daily News nebo co to tam bylo. Máte to dneska lehčí. Stačí chtít. A když znáš historii, líp se ti chápe současnost. Proto třeba taky ty moje uštěpačný řeči o La Masií.

Reagovat
Visca el barca

Tak můj nejlepší kamarád fandí Realu a Cristianovi především, tak asi takhle. :D. Jak to myslíš s La masiíí? Já si nikdy statistiky nedělal, ale tohle je fakt zajimavý, nehledě na to, že mě fotbal rok od roku bere víc. Na Realu si třeba osobně byl ?

Reagovat
valloire

Tak to máš stejný jako já a měl bys vědět co je jenom provokace a co normální debata ne? Když je Clasico, tak lítaj obrazně řečeno židle. Nic proti vaší akademii, je samozřejmě jedna z nejlepších na světě, ale narážím na ty řeči co se tu vedli. Že Barcelona stavěla vždycky na odchovancích a Real byl ten, kdo si hráče jenom kupoval. Pravda je tak někde uprostřed. Jak my, tak vy jste měli v kádru vždycky nějaký odchovance. Někdy míň, někdy víc. My jsme kupovali hvězdy, vy taky. ...Akademii vám poradil Cruyff. Možná to byla reakce na Real, kterej dosahoval úspěchy s odchovancema v době, kdy jste vyhazovali prachy za Maradony, Schustery, Krankly, Simonseny, Linekery a titul nikde. Butragueňo, Míchel, Vazquez....od týhle doby fandím Realu. Takže ne vy, ale my jsme začli ve větší míře využívat odchovance.

Reagovat
Visca el barca

Já provokace beru, ale někdy to je fakt extrém a to si to jen čtu Heleď je to spíš tak byli úspěchy vychvalovalo se vše,teď nejsou a jak jsme hned nakupovali. Ikdyž já osobně i myslim, že špatně. Pokud se ban neodvolá, tak bude prostě na rok průser. Pokud se Rafinhaa nevyhraje. Já upřímně stavim letošní Real vejš než ten pod del bosquem, ten diamant je vybroušenej tam už se to moc posunout dá nedá si myslím. Ale je to fakt hustý přát takovou dobu jendomu klubu

Reagovat
valloire

To je právě to, že jste nakupovali vždycky. Kdo je vlastně galactico teď? Ibrahimovič, Neymar, Suarez...Jenže pár bláznů od vás si myslelo, že Xavi a spol. budou furt. I když je pravda, že někdy těm klukům stačí dát jenom pořádnou šanci.

Reagovat
valloire

Na Realu jsem ještě nebyl, není s kým. Když je dovča, tak hurá na hory. Ale podívám se tam. Ale kdyby hrála Viktorka s Realem, jel bych. Bohužel jel kámoš na Barcelonu.

Reagovat
Visca el barca

Já jedu teď na Barcu se Sevillu, tak aby to nedopadlo jak s Vigem

Reagovat
valloire

Tak to bys měl smůlu. Když už tam jedeš...To se ale stává jednou dvakrát za sezonu.

Reagovat
Visca el barca

No byla by to smůla, už jen to, že nebude Andres mě sere. Nedá se svítit

Reagovat
10FKK

Mám to stejně i s Atleticem (nám bohužel musel stačit Stadion a Gól.. když jsem na burze sehnal Shots, nebo jiné zahraniční časopisy za nekřesťanské peníze, tak to byl svátek)...

Je to v podstatě nemožný porovnat a ve všech těch anketách chybí můj dětský idol Platini

Reagovat
valloire

Stadion, Gol, Sport, Kicker taky. A stačily ne? A jak jsme chytrý Nevím proč chybí Platini...Klasickej příklad toho lídra, co jsem popisoval. Každý mužstvo, ve kterým hrál se s ním dostalo na úplně jinej level. St.Etienne, Juventus, repre. Asi mu chybí MS. Němci Jestli někdo měl smůlu, tak zrovna on. V 82 Němci vyrovnali a v 86 na ně šli unavený po Brazílii. Němci s jejich humpoláckým fotbalem.

Reagovat
10FKK

Někdy chytřejší, jak rádio...

Asi mu závidí funkci...

Hezkej článek: http://bleacherreport.com/articles/1728360-zinedine-zidane-vs-michel-platini-who-was-better-and-why

86 Bra - Fra mám na videu, před rokem jsem si to pustil a čuměl jak puk! V tý době zápas snů, nad kterým se slintalo několik let... Teď to porovnáš třeba s první půlkou posledního EC a je to Trabant cup vs F1! Je teda fakt, že v těch podmínkách co se to hrálo by asi i F1 musela zvolnit... Jj víš co říkal Lineker...

Reagovat
valloire

Tak teď je to tempo zběsilý. Ale to je přece fuk. Ti hráči tam co umí s balonem. Nebyl takovej presink kolem půle, ale okolo vápna to bylo stejný. A z půlky se góly zkoušet nedávaj, musel by ses jmenovat Pelé že jo. Pořád je to pro mě nej zápas. A to přesto, že jsme prohráli.

Reagovat
10FKK

Asi dvě nejlepší repre zálohy historie!

V La Masii to umí každý druhý dorostenec https://www.youtube.com/watch?v=Uyo4xesbJsM

Reagovat
valloire

Ne asi, ale určitě. Munir, hmmm.....všimni si, že tam hned zmiňují koho? No přece toho, o kterým je ta diskuze. Toho nejlepšího. Pelého. O Rei. Jinak je rozdíl, když to tam takhle flákneš na MS a někde na vsi. Ale dobrý. Pálí mu to.

Reagovat
10FKK

Nikdy jsem Pelého nezpochybňoval... Leo má ještě spoustu let před sebou, pak si o tom můžeme pokecat...

Pelé to netrefil Na vsi to asi nebylo Finále LM a nejdůležitější zápas jeho dosavadní kariéry...

Můj dres č. 1 je i moje oblíbená.. A Ivo mi dělal mentora na licenci C, úžasně skromnej člověk! Když vykládal, ticho jako v kostele a on zahlásí, dneska bych neměl ani na divizi koukejte na dnešní gólmany všichni dva metry a všechno vyráží... Vejvoda by mě zabil!

Reagovat
valloire

A proč s první půlkou? Druhá byla lepší.

Reagovat
10FKK

Hajzle!

Reagovat
valloire

ty vole nesnáším Němce

Reagovat
10FKK

Taky jsem je nesnášel, ale co tam je spousta inostránců, tak se na ně dá koukat...

Reagovat
Kokesh

Jeseeeeee Jalapeno

Reagovat
Kenneth

Špína Guardiola chce i Ramose.

Reagovat
Atlético de Madrid

fakt nevim, proč by někdo chtěl labilního Ramose, kterej brzo překoná rekord La Ligy v červenejch kartách a spolehnout ae na něj můžeš asi tak v půlce případů, že něco neposere

Reagovat
valloire

Třeba proto, že je to jeden z nej obránců. Když teda chce a nemá svý červený období.

Reagovat
Atlético de Madrid

no právě no, za ty úděsný prachy který by vůbec museli nabídnout by se pokusili získat labila

Reagovat
valloire

Zas tak hrozný to není. Ale pochybuju, že by chtěl jít z Realu. Jeden čas mi docela i sral, ale srovnal se a už teď je to legenda. A že ho chce Guardiola? To bude spíš nějaká provokace, on asi furt jede ty španělský hry. Mou mu zamotal palici.

Reagovat
Atlético de Madrid

Spíš si nemyslim, že by ho chtěl Guardiola Bayern má stoperů dost a jsou dobří, Ramos je taky dobrej, ale za ty hrozný prachy, který by to muselo stát si nemyslim, že by po něm Pep/Sammer šel. Navíc on asi nikam nepůjde, v Realu má už ten legendární statut no.

Reagovat
valloire

No Xabiho už taky zlákal. Jak říkám, provokace.

Reagovat
Atlético de Madrid

Xabi je taky hráč na post, kterej akutně potřebuje a je to jeden z nejlepších borců na svym postu.. Ramose akutně nepotřebuje a stejně je nedostižitelnej

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze je to nejkomplexnejsi stoper, co se presne hodi do jeho hry, a navic ma telo ze zeleza.

Reagovat
Atlético de Madrid

a taky mu jebe v hlavě, já bych ho fakt nechtěl

Reagovat
Kokesh

On by za Real polozil zivot, lidr i neskutecna persona s prirozenym respektem, zrovna ty by jsi to mel chapat. Umi rozdat, i prijmout. Hracu jako on se nezbavujes, nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, mně přišel Pep vždy čistý, určitě i kvalitně navoněný atd.

Reagovat
db18

Nechce Sammer už to vyvrátil...

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira at odejde klidne zadarmo, to je fakt uplne na hovno hrac. V lete to chce nejakou spolehlivou trojku, co by mohl hrat s Lukou i Tonim.

Reagovat
smazaný uživatel

minimalne 2 hracov pretoze aj Illarra uz je jednou nohou na hostovacke . Snad jeden z nich bude Casemiro .

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to tak vidim. Skoda, ze se z JaviMara stal takovej lazar.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna JaviMara ne, když máme Toniho s Lukou.

Reagovat
smazaný uživatel

A?

Reagovat
madridcan

Sa celkom cudujem, ze sa utichlo kolo Kondogbiu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ani ne. Prumerak.

Reagovat
madridcan

Ved samozrejme. Ale jednu dobu sa s nami spajal, tiez som nikdy nevedel, ze z akeho dovodu

Reagovat
smazaný uživatel

V Seville hral paradne aj na MS U20 tam dokonca vyhrali .

Reagovat
smazaný uživatel

Diskuze (po dlouhý době)

Reagovat
valloire

Moc si nezvykej, stačí jedna divná karta a penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, lidi vidí na livescore, že Messi nebo Ronaldo dal penaltu a hned běží a "Pessi" / "Penaldo".

Reagovat
Ángel di María 22

Zeman by řekl Passi.

Reagovat
10FKK

Nebo přijdou holky

Reagovat
el Principito

a zase se začneš chovat jako debil ... škoda, je vidět, že o tom hodně víš, hodně si toho viděl, ale zbytečně si to kazíš debilníma příspěvkama ... kéž by každá diskuse byla aspoň jako dneska

Reagovat
valloire

Já si nemůžu pomoct, ale mě ta Barcelona strašně rozčiluje. Furt je máme za prdelí. Ale zase to fakt neznamená, že jestli něco vyhrajete a budete lepší, že vám k tomu nepogratuluju. Ale až po válce. Během války ( a to je válka) ale ne.

Reagovat
el Principito

tak já neřikam, že jí musíš fandit nebo chválit, ale některý příspěvky jsou už přes čáru a zbytečně to kurví diskuse ...

Reagovat
valloire

nemyslím, že mám něco přes čáru...vás tu vytočí málo

Reagovat
el Principito

to se pleteš

Reagovat
valloire

asi to máme jinak nastavený, ale jak vidíš, se mnou se dá pokecat

Reagovat
Ángel di María 22

Wow, jsem ani nevěděl, že byl Case povolanej do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, ale je to trochu divný, protože co se vrátil po zranění, tak je dost podprůměrný. Teď v LM proti Athleticu prý hrál dobře, ale v lize bída. Častokrát zbytečně fauluje a prostě obecně dělá chujoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

on je strašný dříč, pokud by po tom zranění (nevím, jak je na tom teď, ale prý je to bídné - viz imp a hodnocení) navázal na famózní začátek, tak bych ho chtěl vidět někdy zpátky. Jako třetí/čtvrtý středák by se určitě neztratil. Otázka je kam to chce dotáhnout on, a jestli ten jeho začátek nebyl jenom výstřel do tmy.

Reagovat
Atlético de Madrid

Nevim jak hraje v tom Portugalsku. Ale je to logický a asi to byla jen otázka času, Brazílie zoufale potřebuje hráče do středu zálohy a mmladej talentovanej hráč Realu a Porta nemohl zůstat opomenutej.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nic moc utkání (kromě nás jsem zvědavý jenom, jak dopadne Espanyol - Villareal). My bychom mohli zase něco nasázet, ale nechci Rayo podceňovat a hlavně jsou nanejvýš sympatičtí, takže doufám v jakkoukoliv výhru s čistým kontem. Barca má ideálního soupeře na rozjezd před těžkými matchi, lepší by snad bylo jenom kdyby je trénoval Capparós.

Zítra to bude od sedmi do jedenácti jiné kafe.

Reagovat
vocasisko

13.Bravo

4.Rakitic

5. Sergio

7. Pedro

10. Messi

12. Rafinha

14. Mascherano

15. Bartra

18. Jordi Alba

21. Adriano

31. Munir

Reagovat
vocasisko

hmmm, Pique na odpis

Reagovat
vocasisko

aspoň bude mít Lesák radost, že mu ho LE pošetřil na repre

Reagovat
vocasisko

takže na lavičce 2 osmdesátimegový borci a v útoku místo nich dva poplašňáci

Reagovat
smazaný uživatel

Když bude problém, pošle je do unavené obrany a vyhraje se zápas. Pedro se hecne, protože musí... protože už to horší být nemůže a Munir by si měl taky trochu zabojovat o více času a Leo tu motivaci taky má, že jo. O útok bych se nebál.

Reagovat
vocasisko

Já to nijak zle nemyslel, Pedra mám i přes jeho výkony stále rád a ve středu se mi za tu chvíli co byl na place líbil víc, než Suaréz. Ale čekal jsem, že když máme takovej hvězdnej útok, že budou vždy minimálně 2 hrát. Spíš se bojím o zálohu, která musí konečně podat parádní výkon, v tom vidím naší slabinu posledních pár zápasů.

Reagovat
LAM

Hlavně je potřeba ty tři ve předu pořádně sehrát aby jim to začlo klapat.Takovejhle zápas by na to byl dobrej.Další věc je,že už je Listopad a nemáme jasnou stoperskou dvojci číslo 1.

Reagovat
vocasisko

Tak stoperská dvojice číslo 1 je podle mě Mascherano-Mathieu.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, tohle bude zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobe temna prichazi....

Reagovat
el Principito

to vám odpojili elektriku?

Reagovat
smazaný uživatel

muhehehe....ne

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

moje řeč

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej sopcast na Barcu?

Reagovat
Al Capone

Jasná penalta

Reagovat
Switchback

+ červená

Reagovat
alcantara

15 minút a naša záloha sa prakticky nedotkla lopty to zase bude dnes vyzerať...

Reagovat
smazaný uživatel

Almeria válec.

Reagovat
Switchback

Komedie

Reagovat
Ángel di María 22

Tak hra Barcelony je šílená komedie Sice to nakonec nějak uhrajou, minimálně střídající Neymar nebo tak, ale hrozně mě těší, že už ta hra nebude co bejvala a to docela o parník

Reagovat
Switchback

mlč

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
X-bano-X

To je totiž to jediné, v čo môžete dúfať. V herne najhoršej sezóne za posledných 10 rokov sme si vás vodili, ak teraz keď hráme horšie ako Almeria by ste konečne v lige mohli niečo ukopať

Reagovat
MadMrJacky

Je to fakt špatný, když nás na 10 minut zamkne Almerie... to už nebude náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je panecku bida...

Reagovat
alcantara

Povedzte mi niekto prosím, aký je náš herný plán...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle všeho nestřílet na bránu + přetažený centry

Reagovat
vocasisko

hlavně neběhat

Reagovat
alcantara

Mascherano ns stopérovi je náš hlavný rozohrávač, to sme dopadli

Reagovat
smazaný uživatel

Já na to docela koukám. Míč putuje od stoperů na krajního beka a pak buď zpět na stopera a beka na druhou stranu, nebo na Messiho, který si pro balon přijde až k půlce. Párkrát jsme to proložili nějakým dlouhým balonem na Munira ... záloha fakt nic - tos měl nahoře pravdu.

Celý je to strašně rozházaný a není v tom vidět ani styl a hlavně ani systém.

Docela se bojím, že se to Luchovi úplně rozsypalo. Trochu mi to připomíná 2 poslední sezony, kdy jsme začali nad poměry, ale postupně se to rozesíralo a rozesíralo. No ... uvidíme. Já teda Luchovi po clásicu věřím hodně málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně zrovna jsme přidali. Hlavně Raketa se zapojuje.

Rafinha nic. By mě zajímalo, kolikrát byl u balonu. Ten se vykoupí jen nějakým gólem.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela smůla v posledních mačích.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Ajaxu jste měli spíš štestí

Reagovat
smazaný uživatel

Spis hrajeme docela bidu v poslednich macich

Reagovat
smazaný uživatel

s tebou je zbytečný se bavit, ale když si vytvoříš 10 gólovek za mač, tak prostě bídu hrát nemůžeš.

Reagovat
Kokesh

Luckaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

To je až absurdní, jak veškerá rozehrávka Barcelony stojí na Mashovi. Busquets se kolikrát stahuje níž jak on a jistí ho a Rakitič s Rafihnou jsou buďto někde v háji nebo se tak maximálně zmůžou na to, že mu alibisticky vrátí zpátky..

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějaký nový signál, že při přímáku spadnou 3 hráči ve vápně?

Reagovat
vocasisko

Já bych z Busquetse udělal trenéra, stejně jen stojí a rukama ukazuje, komu mají ostatní nahrát.

Reagovat
2miguel1

v zime kupit Reusa a stopera nech sa Masch posunie dopredu

Enriqueho urychlene poslat trenovat juniorov v Barcelone

Reagovat
Jerichoo

Reusa?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to o Reusovi četl taky, ale tak nějak mi přijde, že útočník je to poslední, co bychom měli měnit.

Reagovat
2miguel1

ked može hrať v Reale Bale James Ronaldo Benzema, moze hrat v Barce Reus Messi Neymar Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

?

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nákupy

Reagovat
smazaný uživatel

Koupit? BAN na přestupy nic?

Reagovat
2miguel1

v zime mozme

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nemůžete.

Reagovat
2miguel1

múžeme

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to teda s tím zákazem? To platí jen mimo přestupový období nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.theguardian.com/football/2014/aug/20/barcelona-two-window-transfer-embargo-fifa-reject-appeal

Hned první věta pod nadpisem: "Barça cannot sign new players in January or summer 2015".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Diky Leo, tvuj gol !

Reagovat
celeb

tak ako sorry, ale ked raz strati loptu niekto s tych, co sa fakt snazia nieco vymysliet, navyse 60 m od brany s 5-6 hracmi za sebou a je z toho gol, tak asi je nieco zle aj mimo neho. V tomto pripade strasne Bartra.

Reagovat
Ángel di María 22

Golasoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Thievy

Reagovat
Kokesh

Brutus akce, tohle lahudka.

Reagovat
Kokesh

Ale Lionel to takticky zkusil pres tri hrace.

Reagovat
smazaný uživatel

Leosek to totalne zesral

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi křečák

Reagovat
Switchback

on na tohle vyloženě čeká no, šašek

Reagovat
Kokesh

Proc? No jednoduse po lopate to zajebal .] Ale pravda, je umeni 5 metru za vapnem ztratit mic a za par vterin uz slavi souper...

Reagovat
celeb

ano utocnik stratil loptu hlboko na superovej polovici ked sa (ako jediny) snazil nieco vytvorit. To, ze nakoniec z toho bol gol je cisto jeho chyba? Vy ste ako ovce, raz nieco prijde v sekunde moderatorovi na jazyk, povie to a uz to vytesavate do kamena. Chyba bola v obrane, hlavne Bartra vyslovene neodhadol tu situaciu.

Reagovat
Kokesh

Evidentne o fotbalu asi nemas ani paru, tak se nebudu o nic snazit.

Hloupa ztrata, dalsi pochybeni, dalsi...fotbal je o chybach. Navic Barca hraje vysokou obranu, bez jisteni...kazda takova ztrata je pro ni jak bodnuti do zad.

Reagovat
technecium

Bože Bože Bože...Ale já věřím, že to se poddá a že si hráči na ten nový styl zvyknou.

Reagovat
vocasisko

počkej, na jakej styl?

Reagovat
technecium

Na přímou hru, snahu to hrát jinak, než přes 80% držení míče... Nic nejde okamžitě.

Reagovat
vocasisko

tak k tomu by se prvně musel někdo pohnout, ale to jaksi nefunguje

Reagovat
Billy McClane

Chcete hrat ako Real?

Reagovat
alcantara

Očakávaný a logický priebeh. Čo s tým chceme urobiť? No xavi, no iniesta, no fun.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

A nutno říct, že ten gól padl po ztrátě Messiho po dost zbytečnym sólování.

Od clásica dostala Barcelona v lize gól v obou dalších zápasech. Ta čistá konta v úvodu byla vážně tak trochu dílem náhody a tyček.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jistě, že nebyla ...

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Al Capone

Ale tak stačil první pořádný soupeř a ten vás převálcoval jak nic.

Reagovat
Visca el barca

Stane se v druhý půlce to otočíme

Reagovat
Ángel di María 22

Je to dost reálný.

Reagovat
smazaný uživatel

Boze to je zase neskutecna bida. Zalohu absolutne nemame, Bus je tam nejvic k hovnu, nepohne se, neudela ani hovno. Pedro s Munirem sou tam pro srandu, boze, to je proste smutny.

Reagovat
blaugrana

Ty vole, to je grc. Záloha žiadna, obrana horí a Messi sóluje. Šupa.

Reagovat
Ángel di María 22

Skřítek jak naunáší

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně se uklidni, dyť spadl skoro sám..

Reagovat
Ángel di María 22

Já jsem v klidu, ale snad vidíte i vy, co dneska hraje za hovno. Sóluje, spálil vaší největší šanci, po jeho ztrátě padl gól a jak se pak rozčiloval, to bylo tak nějak dokreslující.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jako nemůže projevit emoce? Rozčiloval se když mu rozhodči odpískal "faul".. sotva se hráče dotkl a ten spadl.. taky by tě to nasralo.

Reagovat
Ángel di María 22

Jo, třeba jo - to ale znamená, že jsem to v tu chvíli neunesl. Vy se podráždíte při každý hovadině, to, že někdo ztratí emoce při fotbale je uplně normální, akorát mě potěšilo, že tu chvíli měl zas Leoš, tak se kvuli tomu hned neposerte, ještě jsem mu řekl krásně Skřítek, né Skurut-Hai.

Reagovat
smazaný uživatel

jako je asi zbytečný s tebou jakkoliv debatovat, ale kdybych tohle přenesl na Cristiana, tak ten neunáší zápas co zápas a hned několikrát.

Prostě se vztekal na sudího, který nefouká fauly na něj, a pak mu foukne takový mírný postrčení rukou.

Prostě zas děláš z komára velblouda.

Reagovat
Ángel di María 22

Každý někdy neunáší, to je fotbal, akorát vy se můžete posrat z toho, když je to Messi a někdo to zmíní.

Reagovat
technecium

Ježiš co tady píčuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

je to prostě nahromaděná frustrace z posledních sezon. Mě se jeho reakce moc líbí. Zase víc těší všechny ty roky

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to vypadá, že to tady neunášíš jen ty

Reagovat
alcantara

Na nom a madridcanovi je to snad vidiet najviac Ostatni plevel, co nestoji za rec, neriesim.

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel klasicky provokovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi hraje taky krasne mrdinku. Solujem gol byl vylozene jeho, nenahrava, super cuper

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi strašnej frustrát.

Tak prostě nám nehraje záloha, tak s kým to má hrát? Nebo se má skovat a vysrat se na to?

Ty se prvně uklidni, než tady zase nableješ na všechno a všechny. Někdy je lepší, když hraje Dani a ty se můžes vyřádit na něm a ostatním dáš klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Jiri vole, ty zase tady budes branit messiho i kdyby ti ojel celou rodinu. Hraje hovno, tak si to aspon priznejme, hraje hovno delsi dobu. To ho tu mam vynaset do nebes ? Kvuli nemu padl gol, vzteka se, nenahrava.

To, ze nemame zalohu je vec druha, kdyby Lucho zapl mozek, tak nepostavi do utoku 2 srandakluky a Leose.

Na Daniho je ta kritika zaslouzena, hraje strasne spatne, ale kdyz se mu neco povede, tak ho samozrejme pochvalim.

Ja sem naprosto klidnej, jen me vytaci a docela i mrzi, co za hovno hrajeme. Takhle spatne se nehralo ani nepamatuju, proto vyjadruji nespokojenost.

Reagovat
Ángel di María 22

Prvni veta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Samozrejme ze je spatny. Lenze treba sa zamysliet, preco tomu tak je a ci je on primarne na vine. To asi ale od Teba chcem vela, vsak?

Reagovat
smazaný uživatel

Problem je v tom, ze nema si to tam s kym dat, nema tam nikoho, kdo by to dal jemu. Musi hrat sam, jo, to je snad vsem jasny. Jenze pri tom obdrzenem golu se tam snazil projit pres 3 hrace na jednom metur, ikdyz se mu vlevo nabizeli 2 nasi volni hraci, ale on radeji zvolil ty jeho srandicky, vsak ?

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
valloire

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Ángel di María 22

Tohle si myslim taky. Ale něktěří se z toho můžou posrat, přotim dneska je zatim hroznej.

Reagovat
Ángel di María 22

Super poločas od Almerie. S příchodem Neymara a Suaréze v druhym to bude hodně těžký, jediný v co zbejvá doufat je to, že to nějak ukopou aspoň na remízu. S trochou štěstí..

Reagovat
vocasisko

Hmmm rozestavení 4-0-1 zatím k ničemu, zase na druhou stranu jestli v šesti lidech tečeme jen 1:0, tak je to dobrý. Na druhej poločas bych zkusil dát do hry Rakitiče s Rafinhou, kteří by mohli zkusit běhat a rozhejbat to. Na stopera bych dal Piqueho a do zálohy Mascherana. Do útoku by třeba taky někdo mohl nastoupit. Messiho profackovat a elektrošokama vymazat z palice, že má na dosah nějakej pošahanej rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Snad půjde Suarez v lednu pryč.

Reagovat
madridcan

Messi dalsia asistencia

Reagovat
Al Capone

Jasný GB

Reagovat
smazaný uživatel

Letos bezkonkurenční

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Cho cho cho ho ho ho, cha cha cha, ha ha ha...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a jeste jedna vec. Bus, proste musi sednout, tohle tak dal nejde. Mash musi do zalohy, ten to bude krasne cistit a jeste je schopny i rozehrat. Zadnou z techle veci sem od Buse par zapasu nevidel..

Reagovat
smazaný uživatel

Do doby, než se naši záložníci budou bát hrát, to budeme mít těžký. Chybí nám ta záloha strašně. Možná je to záměr, a Lucho chce chodit přes kraje s tím, že v prostředku to odehraje samotný Messi, ale to mi přijde jako strašně průhlednej a neúčinej plán, protože Messi je nejlepší, když si může ten balon s někým přiťuknout. Takhle je tam sám voják a jen se čeká, jestli ty tři hráče udělá, nebo ne.

Těžký v současný době něco vymyslet. Dlouho to bylo jen o pohybu a motivaci, ale když na to koukám teď, tak je tam těch chyb strašně moc a největší vidím na lavce. Ještě před měsícem jsem Luchovi věřil hodně, ale od tý doby udělal jednu ohromnou chbu, kterou rozesral tým, kterej mu výkonnostně upadá, a on s tím neumí nic udělat. Docela šokující. Ještě jednou to napíšu ... JEDEN odevzdanej mač a složili jsme se.

Reagovat
alcantara

Tak dementi to lahko hodia na Messiho, ak sa pripadne prehra, ale on robi len to, co po celu karieru. Sam nezmoze nic, chyba je navyse uplne inde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak. Já popravdě nevím, co by měl Messi v tomhle dělat, aby nebyl kritizovaný.

A přitom on prostě nemůže vzít balon na půlce, přejít až ke kase a dát kus.

Reagovat
alcantara

Chce to pohyb, prihravky, kombinaciu, narazacky, nabiehanie si do priestoru...Co tam z toho je? Proti vetru sa stat neda.

Reagovat
Kokesh

Naucili jste se, ze v zapasech kdy se nedari rozhodoval on. Hra se prizpusobila jemu, vsichni ho hledaji...kdo pak ma vzit na sebe odpovednost, Pedro? Kdyz se pak nedari ani jemu, pak to vypada jako dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze Luis udela aspon neco dobre v tomhle zapase a posle tam co nejdriv Xaviho,Neye a Suareze, jinak to totiz neotocime.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je proste zly sen. Na tu hru se neda vubec posledni tydny divat. Zaloha uplne nulova. Toto je podle me jasna chyba systemu a trenera ktery musi co nejdrive pryc. Mascherano musi jednoznacne zacit hrat na DM zaprve. Dale at se nam to libi nebo ne Rafinha je tak slaby... Xavi musi hrat i se zlomenou nohou. Kdyz jsme si pustili Fabregase bohuzel. To ze Suarez na kridle nebude lepsi nez Alexis mi taky nikdo nevymluvi a tady trener nebude mit koule dat Suareze na hrot kde by byl platny protoze Messi. Jsem strasne smutny a doufam ze vedeni co nejdrive zareaguje protoze tohle je opravdu za trest.

Reagovat
smazaný uživatel

To se dalo cekat, ze ten utok nebude takovy, jaky by mel. Na papire Ney,Messi a Luis vypada jako neco neskutecneho, ale praxe bude uplne naopak. Luis je snad polovicni, kdyz je na kridle ( pro ty, co tvrdi, ze v liverpool hral taky kridlo, tak rozdil mezi kridlem v barce a liverpoolu je enormni), Messi se hrotu nepusti, ikdyz by na kridle byl taky dost platny a mohl se probijet do stredu a krasne by mohl z praveho kridla kroutit mice do brany. S Neyem problem neni, ten zahraje kdekoliv v utoku a neztraci na kvalite. Naprosto souhlasim s tim, ze Mash musi hrat v zaloze, Bus si minimalne na par zapasu musi sednout...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Suarez muze byt doopravdy strasny pruser. Kdyz vidim jak Alexis dal vali v Arsenalu. Jsem hodne zvedavy jak se tohle bude resit. Ja jsem smireny s tim ze ligu asi nad rozjetym strojem z Madridu neuhrajeme. Ale porad tak trochu verim ze na jare kdyby se toho ujal nekdo jiny by to mohl byt valec a mohli jsme dat tu LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zacal sledovat kazdy zapas Arsenalu prave kvuli Alexisovi. On hraje jak buh, nema urceny misto, brousi to z kridla na kridlo a z utoku do obrany. Ma neskutecny pruniky a vytvari krasny kolmice. Naplno rozvinul svuj talent, ktery bohuzel v Barce zabili pouze na kridle a musel se drzet techle pokynu. Kdyby mel vice volnosti, jako Messi, tak by to bylo neco neskutecnyho, fakt ja se do toho hrace zamiloval

Kazdopadne zpet k Barce, ja jen doufam, ze to nase utocny trio se nejak rozjede a byl bych za to fakt rad, ale vubec tomu neverim. Liga jeste ztracena vubec neni, Realu muze dojit stava, muzou pakrat zavahat a taky jim to muze zlomit sebevedomi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tomu bohuzel taky neverim ale strasne rad bych se pletl. Snad me dnes jeste Suarez vyvede z omylu a lupne tam dva fíky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho kluka budu kritizovat asi pořád!! Dvě asistence je mu odpuštěno!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci na Lucha furt jen nasazovat, ale přijde mi to dvojí střídání zase divný. Takovej ten panickej krok na uklidnění davů. Takový to "poslal jsem tam hvězdy a stáhnul hráče s nejmenším jménem".

Já bych dal Neymara místo Pedra a Munira nechal. V první půlce mi přišel docela dobrej.

Reagovat
Liquid

Je v dějinách FC Barcelona nějaký hráč co začínal angažmá v Barce 3 ligovými prohrami ??

Reagovat
smazaný uživatel

Připadá mi to ve druhé půlce takový trochu propojenější. I Rafinha je aktivnější a víc na balonu. Otázka je, proč záložníci nehráli i první půlku.

Reagovat
smazaný uživatel

zlatej James proti Suarézovi ?

Reagovat
Kokesh

Ani ne. Je to vynikajici fotbalista, casem se ukaze. Jen nevim, jestli naplno a v cele sve krase, nejak tomu v Barce neverim.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez hodně pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, jako ne, že bych to schvaloval, ale konečně je vidět nějaký opravdu trenérský zásah do hry týmu - hrajeme bez DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, u tech velkoklubu je to proste tak, ze bud mas dobryho trenera a nebo nemas. Je v tom obrovskej rozdil. A tech treneru zas tolik neni, takze hodne tymu zbytecne plytva potencialem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ale Mash je náš nejlepší hráč o několik parníků. To je prostě klenot.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez + Ney

Reagovat
blunted

ty vole uz jsem myslel, ze to tam zas nespadne uuuuf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Výborně

Reagovat
smazaný uživatel

to jeste otocite

Reagovat
blunted

omg 3 brevno... to uz neni normalni ))))

Reagovat
smazaný uživatel

3. břevno.

Reagovat
vocasisko

1546156 břeven zas

Reagovat
Switchback

kurva už

Reagovat
hntlyl

Reagovat
2miguel1

na brvna ale všetkych bijeme!!

Reagovat
smazaný uživatel

paráda.

Reagovat
blunted

suarez to zaridil o nej strach nemam

Reagovat
Switchback

Suárez

Reagovat
smazaný uživatel

já to zapnu a ty blbci otočí

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez další krásná asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

Suareeeez

Reagovat
MadMrJacky

Suaréz to v sobě má... věřím, že se fakt zlepší.

A doufám, že se brzo přejde na systém 4-2-3-1. obrana - masch, busq/raketa - neymar, messi, xavi/andres - suarez. Ale to je jen hodne zbozny prani...

Reagovat
smazaný uživatel

To vypada na dalsi story o asistencich.

Reagovat
MadMrJacky

Pokud ti to takhle někdo naservíruje, tak je celkem jedno kdo zakončuje. Stačí aby to nebylo úplný dřevo.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi proti Realu taky nedal ze 100% pozice, takže je třeba pochválit i zakončovatele

Reagovat
MadMrJacky

Já neříkám, že není třeba ho pochválit, ale tu hlavní a důležitější část za střelce udělá někdo jiný. Taky samozřejmě záleží jaká nahrávka to je.

BTW: Messi v současné střelecké formě na jeho poměry splňuje tak trochu definici "dřeva". Sorry Lio

Reagovat
MadMrJacky

potvrzeno :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na co čeká Messi? Se mu ten rekord nějak nechce překonat...

Reagovat
smazaný uživatel

necha si ho na dalsi sezonu :

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

Na další el classico:)

Reagovat
Kokesh

Njn svazalo mu to nohy jak Crisovi.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, ikdyž Cris to prozival jeste vic

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadi, priste to vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

he he, líbí se mi, jak se pomalu měníte v to, co jste vždycky kritizovali

Reagovat
smazaný uživatel

To me hrozne zajima, takze diky, super.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá půlka o dost lepší. Prachy doma. Ale ke spokojenosti daleko.

Hvězda: Mash - je na hřišti úplně na všechno

Flop: Rafinha - tak ten byl na hřišti úplně na nic.

Do příštích mačů máme spousty důvodů k zamyšlení. Jestli bude Lucho v příštích dnech klidně spát, tak je něco špatně.

Reagovat
alcantara

Ja by som dal hviezdu Xavimu S nim to vyzera na ihrisku na uplne iny sport, ten ktory chcem vidiet, aspon ciastocne.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucho to staví divně. Prvně postaví oba barokáře naráz a dostane na držku, a hned další mače nestaví ani jednoho.

Jestli to bylo jen Xavim, nevím. Spíš si myslím, že ne - víceméně celej tým se ve druhý půlce zlepšil.

Reagovat
Switchback

Super hrál i Luis, no Neymar podle mně dost kazil, Messi taky neměl svůj den

Reagovat
smazaný uživatel

Messi hral s Almerii ne? Dle mého to byl nejlepší hráč Almerie

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréz se snaží. Snad mu to vydrží. Je pravda, že on má velký čuch na to se dostat do nebezpečných šancí. Snad je taky začne proměňovat.

Reagovat
vocasisko

Busqets je jeden z mých nejoblíbenějších hráčů (co se týká hry, né chování) a řekl bych, že v posledních třech sezónách byl i určitě hráč, kterej byl vždy v top 4 nejlepších hráčích za sezónu (co se týká Barcy).

Ale dneska se to zlomilo jeho odchodem, kdy místo stojícího panáka, co celou dobu jen máchal rukama a ukazoval směr přihrávky přišel Xavi, kterej se HEJBAL a pohybem začal otevírat prostory, do kterých se začali HÝBAT a NABÍZET Rafinha s Rakitičem a od té doby se hra o mnoho zlepšila.

Takže do příštího zápasu prostě musí nastoupit na DM Mascherano a nebo se na ten post vysrat a nechat tam Xaviho.

Jo a Suárezovi to tam musí padnout, pak se dostane do pohody a k asistencím začne přidávat i góly. Dneska mít trochu víc štěstí, tak dá 2. Je dobrej.

Reagovat
celeb

Brano

Adriano/Alves-Pique/Bartra,Jeremy/Vert-Alba

Rakitic - Masch - Xavi

Suarez-Messi-Neymar

Busquetsa nechat oddychnut, neskor rotovat s Maschom, pripadne vyskusat posunut dopredu na miesto Xaviho/Iniestu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cpát Suareze na křídlo

Reagovat
Spalovač šancí

Dal už v této sezoně Xavi nějakou přihrávku dopředu směrem k soupeřově brance?

Reagovat
Switchback

dnes

Reagovat
Spalovač šancí

Tak to musel být mazec

Reagovat
smazaný uživatel

safety first omg

Reagovat
2miguel1

Zápas nám vyhrávaju velke individuality, inak žiadna koncepčná práca, hráme najnemodernejší futbal z velkoklubov ...keby máme útočníkov Munira a Pedra na celý zápas tak sa tam motáme doteraz bez golu...Enriquemu sa to rozpadá, proti silným superom, kde uz nieco natrenovane mat musíme proste nemame šancu ....possession je nad 65% kontraproduktívne ...ked nema super loptu, neutoči, netvorí, nemá šancu ísť z obrannej činnosti .... my utočime do plných prakticky celý zápas...potom sa tam Messi snaží prejst cez troch hráčov, stratí a za tri sekundy sa rúti hráč sám na brankára ...bez systemu, musíme jednoznačne nechať hrať aj supera a hlavne zvertikalizovať ten stred....tam ale musi prijst trener, ktorý to vie a ma nato hráčov ...s Iniestom a Xavim Sergiom sa nikam nepohneme ...ja viem ze to príde ako velke scifi, ale Barcelona v sučasnosti nema trenera pre Iniestu a tym padom je Iniesta pre nas momentalne záťažov ako prínosom ...v Bayerne by to bolo o inom zo strany Iniesty ...treba kupiť niekoho do zálohy ..resp. treba posunuť konecne Mascha na DM spolu s Rakiticom ..enriqueho urychlene poslat trenovať Huelvu alebo nieco podobné

Reagovat
Kokesh

Doufam ze posadi Jamese a Isca necha. Nacho by taky mohl dostat sanci misto Arbeloa.

Reagovat
Visca el barca

Lidi..... Vy by jste zas vyhazovali trénera..... pořád dokola, teď se párkrát zasebou vyhraje a Lucho zas bude bůh a takhle pořád dokola. Dejte mu čas. Jinak pro mě flop sezony Sergio, je prostě pomalej, namistřenej, chybuje, ale stále hraje. Pokud může sedět Gerrard měl by taky a ne hrát jen za jméno. Jinak Leoš letos toho už spálil tolik, jako za celou karieru ne. pak se není divit, že má o 10 golu míň, než Cristiano.

Reagovat
smazaný uživatel

Navas - Nacho, Pepe, Ramos, Marcelo - Bale, Modrić, Kroos, James - Benzema, Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych dneska pošetřil Marcela, dal na levou obranu Nacha a na pravou Arbelou, ale Carlo asi kalkuluje s tím, že si teď Marcelo 2 týdny odpočine. Škoda, že jsou zranění Khedira a Illara, Modrić by dneska potřeboval odpočinout, tak alespoň ten Isco, i když mi připadal v posledních zápasech unavenější spíš James. Každopádně dneska prostě musíme vyhrát!

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je výborný, ta jeho rychlost nám chyběl. Líbí se mi ta variablita, že tam můžeme hodit Jamese, Isca nebo Balea a každý tomu přinese něco nového.

Reagovat
smazaný uživatel

*chyběla

Reagovat
Kokesh

Jasna cervena...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol, to jako nebyl faul?!

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to faul jako prase, dobíhal tam ještě jeden hráč Raya, takže žlutá, ale faul bez debat.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí celkem šašek, ale to je klasika La Ligy skoro ve všech zápasech. Jinak Rayo za dvacet minut ukázalo víc než Liverpool.

Reagovat
Kokesh

Hraji dost vysoko, ale nic noveho. I Carlo je pred zapasem chvalit, jak se snazi hrat fotbal. Ze zacatku meli plno naivnich ztrat, s Iscem by jsme je asi nicili vic, dnes mi chybi.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, jsou neskuteční.

Reagovat
Kokesh

Co dobihal? Cris byl za obema..ale hrozny vykon zatim od nej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedaří se mu, je to o jednom gólu, který tu střeleckou mizérii protrhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne . Tempo hry . Unava robi svoje Nech padne este 1 gol a nech idu striedat

Reagovat
misinho7

Snad to znova nebude ten profesorsky futbal

Reagovat
smazaný uživatel

V cca 65. minutě Isco místo Jamese a rozhýbe se to...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mohl Cris klidně odpočívat, kdyby nebyl posedlý góly. Od nás se mi líbí jenom Kroos. Škoda teď Benzína.

Reagovat
smazaný uživatel

ďalšia štandardka

Reagovat
Kokesh

Sergiooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Keylor pri kazdej strele neiisty .

Reagovat
smazaný uživatel

Mě spíš sere, jak po každým Navasovo zákroku musí hodit záběr na Ikera. To mi přijde strašně trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Groteska.

Reagovat
smazaný uživatel

James

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že to dal Bueno. Tomu jde i gól na SB přát.

Reagovat
smazaný uživatel

James

Reagovat
smazaný uživatel

James

Reagovat
misinho7

James zavrsil dnesny tragicky vykon

Reagovat
smazaný uživatel

zápas sme mali pod kontrolou, ale prišiel debilko James a je z toho hneď zápletka, vďaka boh z Kolumbie inak, Bale zatiaľ super výkon po zranení, po polčase očakávam Chichu a snáď sa po 3. vstrelenom góle ukáže aj Medrán

Reagovat
smazaný uživatel

Uz som sa tesil ze striedania budu v 60 minute ale skoda takto to vidim na 75 - 80 minutu

Reagovat
smazaný uživatel

no musí sa dať gól na 3-1, lebo takto je to stále otvorené, stačí 1 situácia z ničoho a je vyrovnané, Medrán až v závere okolo 80. minúty

Reagovat
smazaný uživatel

Na Alvara sa dneskam tesim snad si zahra .

Reagovat
smazaný uživatel

Keylor má sice vynikající reflex, ale prakticky všechny míče vyráží, Iker je v brance mnohem jistější.

Reagovat
smazaný uživatel

Keylor musí viac chytať ...

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by trochu jistější, ale ty míče vyráží stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

prepáč, ale to je proste blbosť, skauti Realu ho majú určite totálne preklepnutého a neverím, že by sme kúpili niekoho, kto nevie chytiť loptu do ruky

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrážel takhle i v Levante nebo na MS za Kostariku. Trošku jistěji, ale vyrážel, tohle je jeho styl - vynikající reflex, ale moc ty míče neudrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Bale je dnes paradmy podla mna masa idealna zostava je iker- carvajal,pepe(varane),ramos, marcelo- modric,kroos,isco- bale,karim,ronaldo

Reagovat
Kokesh

50. gol Sergia za Real.

Reagovat
misinho7

James dole isco hore prosim

Reagovat
garruklol

Cristiano uz by mel dat ten gol, zacina to byt pekna krec

Reagovat
misinho7

Zatial nedal gol iba liverpoolu a to je uz krec ?

Reagovat
Kokesh

KOnecne Toniii

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos, konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Milimetrová střela.

Reagovat
smazaný uživatel

Toni

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne Toni :-*

Reagovat
misinho7

Tonio cris asitencia

Reagovat
valloire

Asistence CR

Reagovat
garruklol

Toni

Reagovat
Phillipinho

Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos to uklidil pěkně, Cristiano mu to pěkně připravil. Baptistao byl v ofsajdu a hlavně té jejich akci předcházela ruka, nechápu, jak to mohl ten rozhodčí pustit, už druhý velký kiks po neduělení žluté karty za faul na Cristiana.

Reagovat
valloire

A Toni

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano je poslední tři zápay za nahrávače.

Reagovat
smazaný uživatel

*zápasy

Reagovat
misinho7

Ronaldo druha asitencia ten vazne ide predbehnut messiho aj tomto

Reagovat
C0br

pomezní

Reagovat
smazaný uživatel

Karim poď mi Medrán

Reagovat
Kokesh

Oh, spatny rozhodnuti. Na 2:2 mel platit, Karimuv ne.

Reagovat
smazaný uživatel

na 2-2?

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl platit ani jeden.

Reagovat
Kokesh

Co davali zabery, tak byl Baptistao v lajne. Tohle se pousti...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl v lajně, byl tam těsně, ale byl. A hlavně se měla pískat ruka už na polovině, ještě než ta akce začala.

Reagovat
Kokesh

Podivej se co nevideli pomezni u Karima...at mi nikdo nerika, ze v te rychlosti vidi rozhodci par cm. Tohle se pousti a tecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Diletanství jednoho pomězního neznamená, že má mávat blbě i ten druhý. Navíc ještě jednou opakuju, že tomu předcházela ruka hráče Raya.

Reagovat
Kokesh

Ktera piskana nebyla, to teda meni co presne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemění to nic, rozhodčí správně odmávali ofsajd, ale kdyby hlavní nebyl slepý, tak k té sporné situaci vůbec nemuselo dojít.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodcovia .

Reagovat
garruklol

Cristiano druhá asistence. Kdo je nejlepším hráčem teď?

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodcovia dnes

Reagovat
Phillipinho

Hezky sudi

Reagovat
smazaný uživatel

nebol nahodou offside?

Reagovat
2miguel1

bohužial teraz nám nič nepraje...goly realu z offsidu, goly proti realu z neoffsidu zapískane ako offside+7brvien za dva zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól proti nám byl taky ofsajd, navíc zamlčuješ, že před tou akcí hrálo Rayo rukou, tudíž ani neměla začít. A v první poločase rozhodčí neodpískal faul na Cristiana, když běžel došance a byl minimálně na žlutou.

Reagovat
misinho7

Gol raya bol cisty ofsajd...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nebyl, ale o to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

ak si všimneš strih trávnika, tak bol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi mentálek

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

a to ze barca hra uplne hovno tak to je OK

Reagovat
2miguel1

ono Real hrá teraz fakticky dobre barcelona príšerne ...len hovorím o tom kusku štastíčka ktoré momentalne patrí realu

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši, jaký kousek štěstíčka doprdele. Tam je momentálně rozdíl třídy. Štěstí by Real měl, kdyby Rayo řezal rozhodčí jak zkurvysyny, jenže na chyby je to vyrovnané... To, že hrajete totální píču neznamená, že jste neměli na začátku kliku jak z prdele např. proti Villarealu. Tohle je brečení malé čubky fakt

Reagovat
misinho7

James dnes ani raz nespracoval lopti na prvykrat...

Reagovat
smazaný uživatel

James je dneska strašný, tak 3/10, když na něj budu hodný.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som zvedavy ci si nasledujuci zapas sadne .

Reagovat
smazaný uživatel

preco nestriesame?

Reagovat
smazaný uživatel

Isco perfektná voľba teraz, treba podržať loptu, v kľude si prihrávať

Reagovat
smazaný uživatel

Este cris a s menami strelcov budem spokojny i ked predvedena hra sa mi az tak nepozdava

Reagovat
Kokesh

Navas nebudu mit na ruzich ustlano. Podobne chyby Diego nedelal. Podbihani centru, vyrazeni micu, celkove nervozita a nejistota...bohuzel na to musi byt pripraveny, na kazdou prilezitost. Jeden zapas presvedcit a pote opet usednout. Ale presvedcit, ne to co dnes.

Reagovat
Atlético de Madrid

41+ goals after 11 matchrounds:

30-31 Athletic (49)

40-41 Sevilla (46)

50-51 Real Madrid (42) and Barcelona (41)

14-15 REAL MADRID (41)

Realu se musí uznat, že letos jede na nějakej rekord v počtu nastřílenejch gólů.

Reagovat
Atlético de Madrid

v těch dvou posledních případech vyhrálo Ligu Atlético

Reagovat
smazaný uživatel

Alvaro

Reagovat
Kokesh

Tak to si delas prdel.

Reagovat
misinho7

Diki pane brankare

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně takový gól Cristiano potřeboval!

Reagovat
smazaný uživatel

konecne ten to potreboval ako sol . Uz bol nervozny ako zena

Reagovat
valloire

CR

Reagovat
2miguel1

o tomto presne hovorím už to tam padá aj z tribuny

Reagovat
smazaný uživatel

keď si najlepší, tak to dáš aj z tribúny #majohossa

Reagovat
smazaný uživatel

Hossa

Reagovat
misinho7

Co je na tom stastie ? Vyhravali sme 4:1 cize tento gol nam mohol byt ukradnuty

Reagovat
2miguel1

o vysledok uz davno nejde...skor o tu pohodu, že je este vacsia...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Utři nudli.

Reagovat
valloire

typickej culé, zase vám ublížili?

Reagovat
valloire

Cr mohl mít další asist, kdyby nehrál s dřevákama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mohli sme vyhrať 5-0, keby sme nehrali s drevákom

Reagovat
valloire

to se stane... James je skvělej

Reagovat
Kokesh

Kdyz si nekdo zaslouzi oznaceni drevak, tak to chapu, ale zrovna James. Kazdy udela chybu. Od toho jsme tym, aby se napravila.

Reagovat
smazaný uživatel

robím si srandu, drevák nie je, aj keď tá chyba bola z inej galaxie

Reagovat
smazaný uživatel

hezky si protiřečíš

Reagovat
smazaný uživatel

říká král pokrytců a falešná loutka. Tvá drzost nebere konce, ty si do té huby nevidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Alvaro

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo hra pekny futbal . Skoda ze sa nehralo o 5 minut viac ta zostava co hrala 2 polcas sa mi viac pacila . Skoda ze to tam Alvarovi nepadlo .

Reagovat
-Kopy-

Dneska to musí bejt za tři body, Athletic bez formy, bez Adurize, po LM v týdnu a my ve dvanácti na Mestalle

Reagovat
smazaný uživatel

V LM jsme setrili hrace, v lize mame za sebou dve vyhry, ale Aduriz asi chybet bude...takze 0:0

Reagovat
-Kopy-

viděl sem tu výhru nad Sevillou a stojím si za tím, že jste bez formy.

Reagovat
smazaný uživatel

vepredu mozna jo, ale vzadu jsme hrali na jednicku takze 0:0

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

pan tipér, těší mě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

No 1:0 hodne nejisty, porad to tam muze Levante nejak uhaluzit, jak to oni umi .

Reagovat
-Kopy-

Levante

Reagovat
Phillipinho

Tak tohle vypadalo spis na Sevillu z minuly sezony nez z ty letosni....

Reagovat
Phillipinho

Zatim teda dost odpornej vykon od Netopyru

Reagovat
Phillipinho

Jezisi ten Tonda Barraganu....

Reagovat
smazaný uživatel

Moje predpoved vypada zatim celkem realne

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak travník na Mestalle dobrá bramboračka...

Reagovat
Woyta

Ještě nepřišly od Lima penízky na renovaci trávníku

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak tragedia, travnik horsi ako v okresnej lige, valencia musi byt na tom velmi biedne, ked uz ani na poriadny travnik nema...

Reagovat
Phillipinho

Tohle je fakt prisernej vykon. Gil a Negredo nahoru, Rodrigo a Piatti dolu.

Reagovat
Ángel di María 22

Bude plichta 1:1 ted

Vela - Griezmann po jednom.

Reagovat
Ángel di María 22

Aspon Velu jsem trefil, a uz nic bitte.

Reagovat
Ángel di María 22

Jasnej faul Godina, jasna penalta. Misto toho zluta pro Velu, bravu sudi, dobra tlacenka

Reagovat
Atlético de Madrid

dneska jsme nakoupili rozhodčího, třeba ho koupíme i někdy proti Realu, abysme si po 20 zápasech taky jednou aspoň kopli penaltu

Reagovat
Ángel di María 22

Nepochopim co ten Agiretxte spalil. Uz mohlo bejt 3:1

Reagovat
Atlético de Madrid

kurva já podle mýho streamu myslel, že to byl gól

Reagovat
Atlético de Madrid

v tuhle chvíli pro mě zase Miranda s Godínem přestali bejt nejlíp fungující stoperskou dvojkou světa

Reagovat
Atlético de Madrid

aha tak to nebyl gól, Godín zachránil.. beru zpět, jenom Mirandovi odešla forma, po Valencii už druhej megaerror

Reagovat
Atlético de Madrid

těm naším debilům uplně jeblo...Siqueiro táhni do Realu

Reagovat
Kluivert9

Dobry jatka ted.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

No to rameno Mandzukice bylo taky velmi zajimavy...

Reagovat
Atlético de Madrid

nevim co si o tom myslet, Vela si dost naběhnul a z toho jednoho záěru co jsem viděl nedokážu rozklíčovat, jestli do toho Mario šel úmyslně nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to nejdřív přišlo že se jen srazili, ale z opakovačky mi zas přišlo že mu tam šel celkem cíleně tim ramenem, ale celkem těžká situace no..

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem jít spát, ale toto vypadá zajímavě

Reagovat
Atlético de Madrid

doufám že pak zase budou všichni psát, jak je Atlético agresivní tým tohle je nejdebilnější zápas z naší strany co pamatuju za hodně dlouhou dobu

Reagovat
Ángel di María 22

Takže jinak nejste agresivní tým..

Reagovat
Atlético de Madrid

jinak jsme zhruba stejně agresivní tým jako například Real.. rozhodně tam neni tolik šílenejch incidentů jako dneska

Reagovat
Jerichoo

to nemôžeš myslieť vážne

Reagovat
Ángel di María 22

Golaso

Reagovat
Atlético de Madrid

Miranda dneska nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že s takovou formou nešel do United, tam by teď zapadl

Reagovat
Atlético de Madrid

on byl ještě na začátku sezony v pohodě, ale proti Valencii a dneska byl uplně šíleně špatnej

Reagovat
Ángel di María 22

Az takovejch nadávek na Simeoneho, jo?

Reagovat
Atlético de Madrid

Simeone začíná prokaučovávat čím dál tím víc zápasů a odkrejvaj se jeho slabiny.. Umí jen jeden styl fotbalu, neumí pracovat s kádrem, neumí rotovat, neumí střídat a víc než na očividný výkony dává na nějakej svůj vnitřní pocit (díky kterýmu nehraje Griezmann, Ansaldi, Cerci, Oblak a naopak hraje Siqueira nebo García..).

Reagovat
CHONG

Prostě rychlokvaška, no.

Reagovat
Atlético de Madrid

ty seš rychlokvaška

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, být 4. s minimální ztrátou na Real a Barcelonu je vlastně totálně na hovno.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak jesteze se Siqueira nechal vykartovat, pristi kolo s nim nebudete mit starosti

Reagovat
Atlético de Madrid

Mám z toho upřímně radost, Ansaldi je milionkrát lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Je tak.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tolik zápasů nepodělal, zase nepřehánějme.

Reagovat
Atlético de Madrid

Problémem je hlavně ta zjevná absence koncepce. V předchozích třech sezonách byla jasná herní tvář, jasnej herní plán a jasně identtifikovaný slabiny. Cholovi v podstatě (až na skoro neexistující rotaci) nebylo co vytknout, i když jsme třeba pochybovali o těch sestavách, ve výsledku jsme loni prohráli jenom 6 zápasů a z toho mě sere akorát finále LM. Letos vážně nevim, co chce hrát, když jeho nejčastější sestava (RG+Mandžukič) totálně nefunguje, pořídili jsme superdrahý posily který seděj na lavičce a obrana nám začíná kupit chyby. Přijde mi, že Cholo dostal hodně drahejch posil, se kterejma si neví rady. Jakoby byl mnohem šťastnější, když mohl pracovat s kádrem plnym relativně odepsanejch hráčů (RG, Costa, Godín, Juanfran) a udělat z nich hvězdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to tak trochu cítím. Ale to tak nejspíše bývá, že když nemá člověk na výběr, tak může být paradoxně svobodnější, než když má. Je v tom tuhle sezonu trochu křeč. Vidíme to a cítíme nejspíše všichni.

Reagovat
CHONG

Socky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Socky trochu Robin Hood style.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou přesně oni tuhle sezonu. Nekoncentrovaní, nekompaktní, zapínají až když jim teče do bot. Ale když je to baví, tak jsou schopni doma porazit každého.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele