Primera División - preview 10. kola

31.10.2014, 08:40, aktualizováno 03.11.2014, 08:26
Previews
Spokojeni zatím mohou být s průběhem letošní sezony v Rayu a Eibaru a po dnešní dohrávce na tom jeden z celků může být ještě lépe. Domácí zatím posbírali jedenáct bodů, hosté jich mají deset...
Rayo Vallecano - SD Eibar  (pondělí 20:45)
Pondělní dohrávku desátého kola Primera División obstarají Rayo Vallecano s Eibarem. Oba celky mohly do sezony vstupovat s obavami o záchranu, ovšem dosavadními výkony a výsledky ukazují daleko vyšší kvality a vítěz tohoto utkání se může sestupovým vodám vzdálit ještě více...

Hned čtyři z posledních šesti týmů v tabulce totiž prohrály, a tak desáté Rayo či třináctý Eibar mohou v případě výhry pomýšlet čistě na horní polovinu tabulky, a ne tu druhou. Kouč madridského klub Paco Jémez očekává proti ligovému nováčkovi těžký zápas, ale především se během týdne snažil svým hráčům vtlouci do hlavy, o jak důležité střetnutí půjde. Tím spíš, že příští kolo čeká Rayo návštěva stadionu Santiaga Bérnabeua, tedy svatostánek Realu Madrid.

"Je to pro nás vzhledem k tomu, kde se nacházíme, velmi důležitý zápas. Když zvítězíme, můžeme se dostat do značně výhodné pozice, odkud se můžeme s náskokem těšit na zbytek roku," prohlásil Jémez. "Díky dosavadním výsledkům tohoto kola nás mohou případné získané body uklidnit a zajistit skok tabulkou nahoru. Můžeme tak sahat po cílech, které v původních plánech nebyly, přestože se vždy snažíme hledět vzhůru než za sebe."

Přestože je Eibar v Primera División vůbec poprvé v klubové historii, zvládá svou premiéru navýsost sympaticky. Deset získaných bodů z devíti kol je jen o jeden méně, než má právě jeho pondělní soupeř. Svěřenci Gaizky Gariatana sice doposud zvítězili pouze dvakrát, ale zároveň si připsali jen tři porážky, přičemž dvě z nich přišly od Atlética Madrid a Barcelony. Jémez proto nabádá k ostražitosti, o podcenění nemůže být řeč: "Jsou velmi tvrdý tým, nedají nic zadarmo. Bylo by špatně, kdybychom si mysleli, že máme větší kvalitu. Eibar doposud odvádí výbornou práci."

Stejně jako Paco Jémez hovořil v superlativech o Eibaru, počínal si v obráceném gardu i kouč Garitano. Nedávný debakl 4:0 od Malagy by totiž měl Rayo ještě více nakopnout od samého počátku. "Pokud do zápasu nevstoupíme dobře, máme problém. Rayo mívá obvykle velmi silné vstupy a bude zoufale chtít vynahradit svou předchozí prohru. Přestože jedeme na těžko dobyvatelný stadion, jsem jako vždy optimista. Už dříve jsme ukázali, že dokážeme zahrát kvalitně i venku," věří si Garitano.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Toňo - Tito, Ba, Castro, Insúa - Baena, Trashorras - Aquino, Bueno, Kakuta - Baptistao
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Irureta - Bóveda, Albentosa, Navas, Abraham - Boateng, García - Capa, Arruabarrena, Saúl - Piovaccari
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.20 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Sevilla FC  (neděle 12:00)
Vedle slibného zápasu Villarrealu s Valencií se bude divácká pozornost v nedělním programu Primera División upínat především k polednímu utkání mezi Athleticem a Sevillou. Zatímco první jmenovaní se v nové sezoně až nečekaně trápí a místo o čelo bojují o sestup, andaluský celek naopak má příležitost v případě výhry dokonce poskočit na průběžné první místo v tabulce.

Již po minulém kole, kdy se Seville podařilo dramaticky otočit zápas s Villarrealem a zvítězit 2:1, se svěřencům Unaie Emeryho podařilo bodově dotáhnout na vedoucí Barcelonu, ovšem s horším skóre zůstali i tak druzí. Nyní díky druhému katalánskému zaváhání v řadě se již mohou na čele osamostatnit. Přesto trenér Emery zůstává nohama pevně na zemi a ani navzdory nejlepšímu startu Sevilly do nové sezony v celé klubové historii nechce o případném boji o titul mluvit ani náznakem...

"Myslet si na prvenství v ligové sezoně je momentálně utopie," tvrdí Emery. "Je to nadmíru vzdálené od reality. A my potřebujeme žít v realitě, ne na základě nějakých předpokladů. Ani já, ani mí hráči nezískáme nic z toho, že budeme snít o něčem natolik vzdáleném."

Athletic si doposud prožívá téměř zrcadlově opačný ligový ročník. Baskický klub doposud získal pouhopouhých osm bodů z odehraných devíti kol a vůbec první výhru po necelých dvou měsících si připsal až nedávno na půdě Almérie. I tehdy šlo o nijak zvlášť povedený výkon, který na stranu hostí strhnul vydřeným zásahem Xabier Etxeita, ovšem trenér Ernesto Valverde si výhry cení obzvláště kvůli znovunabyté morálce a sebevědomí.

"Výhry, jako byla ta poslední, vám dodají pořádnou porci úlevy, bez ohledu na to, jak jste jich dosáhli," poučil přítomné novináře na své tiskové konferenci kouč Athleticu. "Nebyl to z našeho pohledu kvalitně odehraný zápas, ale nebudeme se za to přece pranýřovat, když se vyhrálo. To byl přece náš přednostní cíl. Nemáme pochyb o tom, že umíme hrát lépe, než jak jsme se prezentovali s Almérií, ale za daných okolností je to jednoduše vedlejší, hlavní je ukončení naší série bez výhry."

Stejně jako Emery i jeho protějšek na lavičce celku z Bilbaa mírní spekulace o tom, že by snad andaluský klub mohl letos zabojovat o ligové prvenství, ovšem jinak měl pro svého soupeře jen slova chvály. "Mají tým plný potenciálu zvláště kvůli jejich síle v útoku a pevné obraně. Emery je navíc trenér, který své hráče vždycky dokáže vybičovat k lepšímu výkonu, umí skvěle motivovat a fakt, že zatím mají takové výsledky, je posílí ještě více."

Nepříznivou zprávou pro hosty je zranění záložníka Vicenteho Iborry, jenž kvůli potížím s kotníkem přijde o všechny zápasy v listopadu. Již dříve se navíc vážně zranil také Vítolo a záloha Andalusanů tak začíná ztrácet svou pestrost, byť duo Mbia-Krychowiak doposud odvádí špičkové výkony. Athletic má naopak všechny klíčové hráče k dispozici.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Marcos, Gurpegi, Laporte, Balenziaga - Iturraspe, Rico - Susaeta, Beňat, Muniain - Aduriz
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Coke, Pareja, Carriço, Trémoulinas - Deulofeu, Krychowiak, Mbia, Suárez - Bacca, Gameiro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.25 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Villarreal CF - Valencia CF  (neděle 17:00)
Když byste se zeptali hráče Villarrealu, proti kterému týmu se mu špatně hraje, většina by vám odpověděla: Valencia. Netopýři se totiž před Villarrealem sklonili za posledních deset zápasů jen třikrát. Valencia navíc bojuje o příčky znamenající Ligu mistrů a nebude se jich chtít vzdát.

Villarreal měl před nedávnem světlé chvíle a jeho série čtyr vyhraných utkání v řadě napovídala o velkém potenciálu, jakým se hráči chlubí. Problémem je fakt, že Ponorka se pravidelně vyloďuje také v Evropské lize, což samozřejmě hráčům ubírá na silách a kádr se musí pravidelně přizpůsobovat rotaci. Ve skupině A se Villarrealu nadmíru povedlo minulé vystoupení, když branky Caniho, Luciana Vietta, Bruna Soriana a Giovaniho dos Santose znamenaly jednoznačnou výhru nad FC Curych.

Právě to ale bylo příčinou nezdaru - hráčům došly síly a Villarreal nestačil na Sevillu. Přestože držela Žlutá ponorka vedení ještě tři minuty před koncem, díky dvěma brankám v samotném závěru se nakonec radovali Andalusané. Chvíle ztráty koncentrace způsobila, že se Villarreal jen smutně loučil s dobře načatým zápasem. Obrat na poslední chvíli zařídili Denis Suárez a z penalty pak střelec Carlos Bacca.

Ikonický stadion El Madrigal uvítá Valencii a fanoušci budou samozřejmě zvědaví, jak hráči zareagují na poslední neúspěch. To si uvědomuje i brankář Sergio Asenjo, který v rozhovoru pro klubovou televizi zdůraznil: "Doma hrajeme velmi dobře a musíme to předvést také teď. Po minulém utkání musíme dokázat, že jsme se poučili a že už nás podobný výpadek nepotká. Fanoušci od nás hodně očekávají a my je nezklameme. Potřebujeme uhrát tři body, ale ještě větší motivací pak je to, aby byli naši fanoušci šťastní."

"Není snadné zvládat tak těžký program a neustále hrát na sto procent. Valencia má skvělý kádr. Dani Parejo je důležitým hráčem a my máme štěstí, že nebude moci nastoupit. Navíc mají Netopýři tři skvělé útočníky. Rodrigo a Paco Alcacer si vedli skvěle. A k tomu přidejte ještě Alvara Negreda. Znám ho velmi dobře a vím, co dokáže. Pravidelně skóruje, je to skvělý střelec a i když není rozehraný, umí rozhodovat zápasy. Tady v La Lize je to velký pojem a my musíme udělat maximum, abychom jej zastavili," vypočítává Asenjo soupeřovy přednosti.

Valencia před sezonou prošla velkými změnami a v jejím plánu na zakončení probíhajícího ročníku je samozřejmě příčka, která by jí zajistila evropské poháry. V předminulém kole ale tento sen dostal pořádně velkou trhlinu, když Valencia klopýtla poměrně jednoznačným výsledkem s nováčkem. Deportivo La Coruňa si poradilo s Netopýry jasně a vstřelilo Valencii tři branky. Stejný počet už v minulém kole Valencia dokázala nasázet Elche.

Ani Netopýři samozřejmě nechtějí podcenit svého soka, což dodává například Pablo Piatti. Mladý ofenzivní hráč patří k základním kamenům Valencie a doufá, že se jeho spoluhráčům povede i na půdě, ze které není snadné vracet se s nějakým bodem. "Víme, že naším problémem je forma na hřištích soupeřů. Proto musíme zvládnout utkání na El Madrigal lépe. Není to úplně ideální prostředí pro soupeře, ale je ideální pro fotbal. Doufám, že i my přispějeme k dobré atmosféře a hlavně věřím, že máme dost kvality i touhy vyhrát," dodal Piatti. Zvládne se jeho tým vyrovnat s absencí Daniho Pareja, který měl v minulých utkáních na starosti drtivou většinu standardních situací?
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Gabriel, Dorado, Costa - Cani, Trigueros, Bruno, Čeryšev - Uche, Giovani
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Barragán, Mustafi, Otamendi, Gayá - Fuego, Augusto - Rodrigo, Gomes, Piatti - Alcacer
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.50 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Levante UD - UD Almería  (neděle 19:00)
Levante bude mít v neděli další šanci odlepit se ode dna La Ligy. Na svém stadionu totiž přivítá Almeríi, která v poslední době zrovna nezáří. Pro Lucase Alcaraze se bude jednat o premiéru na lavičce Valencijských před vlastními diváky, takže lze očekávat, že Levante udělá pro výhru vše.

Minulý týden bylo těžké kritizovat nového trenéra Levante za porážku 0:3 na hřišti Viga. Po deseti dnech ve funkci by se už ale měl projevit mobilizační efekt Lucase Alcaraze, který mimo jiné vedl v minulosti i Almeríi. Alcaraz loni dotáhl k záchraně milovanou Granadu a rok před tím nepříliš úspěšně působil v Řecku. Andalusan, jehož největší úspěchy jsou spojeny především s jeho působením v Granadě v letech 1995-1998, má teď šanci znovu nastartovat svou kariéru.

"Tento týden jsme měli příležitost naplno pracovat pod novým trenérem, který své myšlenky ihned převedl do praxe. Měli jsme celý týden na adaptaci nového herního stylu a snažili jsme se mu přizpůsobit co nejrychleji," uvedl před zápasem domácí bek Pedro López, který také poodkryl, na co bude Levante v neděli spoléhat. "Naši fanoušci jsou výjimeční. Ví, že když se nám nedaří, musí se za náš tým postavit. Všichni chceme změnit naše aktuální postavení, takové věci se ve fotbale dějí. Jsem si jistý, že s podporou našich fanoušků tuhle krizi překonáme."

Almería by mohla sloužit Levante jako ideální odrazový můstek pro to, aby se Valencijští konečně posunuli z posledního místa v tabulce. Hosté mají z posledních tří utkání stejný zápis jako Levante - dvě porážky a jednu remízu, přičemž už dva zápasy nevstřelili branku. Naposledy podlehli svěřenci Francisca Rodrígueze doma Athleticu 0:1, když se o tři body pro Basky postaral Xabier Etxeita. I Almería má tak v zápase proti Levante co napravovat.

V řadách Levante by se měli po vynucené pauze znovu objevit Loukas Vyntra, David Navarro a Tono Garcia. Naopak domácím nepomůže útočník Rafael Martins ani obránce Hector Rodas. Naproti tomu je mužstvo Alemríe kompletně fit až na rezervního brankáře Juliana Cuestu.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.10 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Elche CF - Espanyol Barcelona  (neděle 21:00)
Zápas dvou nepříliš úspěšných dvou celků nabídne souboj Elche s Espanyolem. Zvláště první jmenovaní se již po sérii šesti zápasů bez vítězství potácí na sestupové příčce a budou mít co dělat, aby tuto sérii ukončili.

Navzdory mizerným statistikám ovšem kouč Elche Fran Escriba zůstává pozitivně naladěn, i když zároveň katalánského soupeře oceňuje. "Espanyol je dobře vyzbrojený tým, který hraje dobrý fotbal a disponuje kvalitními útočníky, takže očekávám, že to bude velmi těsné a musíme se hodně snažit. Mají slušnou poziční hru a téměř všechno, co provedou, jim vychází. Ale i tak jejich herní styl je pro nás docela vyhovující."

Nutno dodat, že Elche v posledních kolech čelilo obzvláště náročným soupeřům a Escriba si prohry s Valencií i Sevillou z nedávných dvou týdnů pochvaloval. "Cestou k poražení Espanyolu bude zopakování toho, co jsme předvedli v předchozích dvou zápasech, jen s tím rozdílem, že využijeme naše gólové šance. Už se toho nemůžeme dočkat a doufám, že se nám plán vydaří. Přestože čelíme depresivním momentům, jak už to v naší momentální situaci bývá, jsem i tak velmi klidný," dodal Escriba.

Poprvé po šesti týdnech se opět v brance domácího celku objeví polský reprezentant Przemyslaw Tytoń, jelikož Manu Herrera si poranil rameno. Také záložník Aaron Niguez by mohl nastoupit do zápasu po dlouhé době, vůbec poprvé v sezoně. Na opačné straně se vrací do hry kapitán a klíčová postava Espanyolu Sergio García, zatímco záložník Víctor Sánchez si odpykává karetní stopku.
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Tytoń - Suárez, Roco, Lombán, Cisma - Mosquera, Adrián - Rodrigues, Rodríguez, Coro - Jonathas
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - López, Colotto, González, Fuentes - Álex, Caňas - Vázquez, Sevilla, Montaňés - García
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.10 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Granada CF - Real Madrid  (sobota 16:00)
Real Madrid se v posledních týdnech těší výtečné formě, kterou korunoval přesvědčivým vítězstvím v prestižním zápase s Barcelonou. Nyní však přichází důležitý moment, kdy snadno koncentrace poleví, Real totiž čeká výjezd do Granady.

Po fantastické sérii deseti výher v řadě napříč všemi soutěžemi a s průměrem čtyř vstřelených branek na zápas nemůže Real očekávat z Granady nic jiného než vítězství. Zvláště nedávné triumfy nad Liverpoolem v poměru 3:0 a Barcelonou 3:1 dávají na odiv znovu získanou sílu Bílého baletu. Ten se tak momentálně nachází jen jediný bod od čela ligy. Ovšem kouč andaluského celku Joaquín Caparrós svému týmu věří a prohlásil, že ani madridský gigant není neporazitelný...

Stejně jako Real své zápasy konstantně vyhrával, Granada konstantně prohrávala. Čtyři zápasy v řadě totiž Granadští nezískali ani bod a naposledy uhráli pouze remízu na půdě nováčka z Eibaru. Rozdíl vstřelených branek mezi oběma sobotními soupeři je rovněž značný - šest granadských proti třiatřiceti madridským.

Přesto Caparrós nehodlá nic vzdát bez boje: "Jsme si vědomi, že nás čeká kvalitní zápas, ale pokud se opravdu budeme soustředit, půjde o využití momentu překvapení. Madrid vychází z mimořádně špičkového týdne po výhře nad Liverpoolem a Barcelonou, ale nesmíme i tak zapomenout, že dříve v sezoně Real překvapivě prohrával. Jsme optimisti, Madrid není ani ligový lídr, ani neporazitelný celek."

"Změnili svůj tým i trenéra oproti minulé sezoně. Bude to náročný zápas, Caparrosovy týmy jsou velmi dobře organizované a hrají dobře na protiútoky," nemíní soupeře podcenit trenér Carlo Ancelotti. "Musíme být opatrní a předvést naši kvalitu na hřišti."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 11.00 - 6.50 - 1.22
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Córdoba CF  (sobota 18:00)
Páté Atlético se pokouší dostat zpět do boje o první příčku a zatím mu na ni schází dva body. Córdoba se zatím namočila do vod, které posílají týmy do Segundy, což nebyl její původní plán. Nováček soutěže sice získal několik bodů za remízy, ale Atlético v poslední době opět slavně vítězí.

Colchoneros navíc v posledních třech zápasech neinkasovali ani jeden gól, což činí Córdobě ještě větší starosti. Kromě toho, že si Atlético připsalo ve zmíněných třech posledních utkáních devět bodů, nastřílelo soupeři osm branek. Atlético má za sebou pohárový duel z Ligy mistrů proti Malmö. Hrdinou utkání se stal mladý záložník Koke, který nejprve skóroval, poté připravil druhý a třetí gól Mandžukićovi s Griezmannem, a obstaral i centr na hlavu Diega Godína, z čehož vzešla branka číslo čtyři. Konečný výsledek ještě výrazněji upravil Ital Alessio Cerci, který posílil madridský tým před sezonou z FC Turín.

V minulém klání Primera Division se Atlético přesunulo jen kousek, protože hrálo s madridským Getafe. Tomu se ale derby nepovedlo, protože soupeři nevstřelilo ani jednu branku. O jedinou branku utkání se totiž postaral Mario Mandžukić, který má v roli střelce nahradit nynějšího hráče Chelsea Diega Costu. A zatím se mu to náramně daří. Atlético ale přesto něco trápí. Navzdory tomu, jak daleko se dostalo v Lize mistrů a především proto, že vyhrálo La Ligu, nejeden jeho hráč očekával, že při předávání cen nejlepších hráčů La Ligy bude jeho jméno.

To se ale nestalo, protože Atleti byli v pondělním ceremoniálu naprosto přehlíženi. Při vyhlašování cen za nejlepší hráče, které má na starosti španělská fotbalová asociace, se na pódium podíval jen jeden člen úspěchu Atlética - trenér Diego Simeone, který byl vyhlášen nejlepším trenérem minulého ročníku. Večer jasně ovládl Cristiano Ronaldo, jemuž byla udělena cena pro nejlepšího hráče roku. V týmu Atlética přitom září několik hvězd. Miranda, Gabi nebo Koke jsou stále věrní barvám Colchoneros. K tomu ještě připočtěme dřívější hvězdy jako Thibaut Courtois, Diego Costa nebo Filipe Luis, kteří nyní shodně působí v Chelsea. Ani jeden z nich ale v roli vítěze nefiguroval.

Teď ale hráči Atlética nechtějí truchlit nad opomenutím. Například stoper Diego Godín prohlásil: "Upřímně, čekal jsem, že alespoň jeden z mých spoluhráčů bude bojovat o vítězství. Bylo by to správné, když jsme vyhráli. Možná je to tím, že nehrajeme jako několik skvělých osobností, ale chceme se prezentovat jako tým, takže je těžké vybrat toho, kdo si cenu zaslouží nejvíce. Naším cílem vždycky bylo hrát jako celek, dělat maximum ne pro sebe, ale pro Atlético Madrid."

"Budeme dál bojovat a prát se o body. Naši fanoušci si zaslouží každý gól, každou radost, kterou jim můžeme poskytnout. Chceme dál vyhrávat. Nic nesmíme rozdělit naši pozornost, takže bereme každé utkání jako samostatný cíl. Teď myslíme jen na Córdobu, protože ani proti ní to nebude snadné," uvědomuje si zkušený stoper.

Jeho tým bude okleštěn o zraněného záložníka Tiaga, který budou citelně scházet. V kontrastu s formou Atlética je Córdoba týmem, který se velmi trápí. K dobru mu můžeme přičíst snad jen to, že jej netrápí zranění. Pro utkání s Atléticem nebude k dispozici jen Jose Crespo. Córdoba má za sebou devět zápasů, ve kterých nasbírala pět bodů. Ještě se ale neradovala z vítězství. Velmi špatná forma si již vyžádala první oběti, když přišel o práci trenér Albert Ferrer.

Ten byl nahrazen Miroslavem Djukićem, někdejším trenérem Valencie. Pod jeho vedením si v premiéře Córdoba připsala cennou remízu v utkání proti Realu Sociedad San Sebastian. V první půli začali lépe hosté, když se prosadil Iňigo Martínez a od té chvíle dlouho zůstávalo skóre neměnné. Pouhé tři minuty před koncem však využil odrazu míče od tyče Xisco, dorazil míč do sítě a vybojoval Córdobě bod. Podaří se Córdobě překvapit dalšího favorita?
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Moyá - Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira - Gabi, Suárez - Koke, Griezmann, Turan - Mandžukić
Córdoba CF - pravděpodobná sestava:
Carlos - Gunino, López, Pantić, Pinillos - Luso, Ekeng - Fede, Borja, Fidel - Ghilas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.18 - 6.50 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Celta Vigo  (sobota 20:00)
Barcelona si po nevydařeném El Clásicu touží spravit chuť proti Vigu, sobotní zápas na Camp Nou by však nemusel být zase tak jednoznačnou záležitostí. Célticos hrají pod Eduardem Berizzem letos výtečně a z trojky žhavých adeptů na titul už notné potrápili Atlético. Na druhou stranu Enrique zná prakticky každého hráče Celty osobně.

Barcelonští si vstup do letošní sezóny vyloženě užívali - stoprocentní bilance, žádný obdržený gól a neohrozitelné první místo v tabulce. Že není s týmem Luise Enriqueho vše úplně v pořádku však naznačil už zápas Ligy mistrů na hřišti PSG, kde Blaugranas utržili porážku 3:2. Další zatěžkávací zkouškou pak bylo v minulém kole El Clásico, které Katalánci opět nezvládli, a především díky slabé druhé půli prohráli 3:1.

Na zápasy s top evropskými týmy tak Enriqueho výběru ještě něco schází. Příslibem v tomto ohledu se jeví především Luis Suárez, který rozhodně nezklamal při svém debutu proti Realu a je připraven nastoupit i nyní. Suárez si navíc tento týden připsal další asistenci u branky Piquého v rámci katalánského superpoháru, když Barca porazila Espanyol 2:1 po penaltách. Avšak jeho plné zapracování do sestavy Blaugranas bude ještě nějakou chvíli trvat.

Celta Vigo by pro Barcelonu neměla být vážnější hrozbou. Její poslední výhra nad katalánským favoritem je více než deset let stará a k tomu je třeba ještě připočíst fakt, že Luis Enrique přišel letos do Barcy právě z Viga, takže má hru svého bývalého klubu nejspíš přečtenou. "Příprava na toto utkání pro mě byla specifická. Cítil jsem se divně, protože ty hráče znám. Oni tvrdě pracují, jsou soustředění a proto velmi nebezpeční. Nechci spekulovat ohledně výsledku, bezesporu budou chtít mít hodně míč. Jsem rád, že mají tak skvělý start do sezóny. Na Celtu budu mít vždy skvělé vzpomínky. Je to malý ale nesmírně kvalitní klub. Byla pro mě radost zde trénovat, město žilo fotbalem. Přeju jim jen to nejlepší," uvedl před zápasem poněkud rozpolceně Luis Enrique.

Hosté mají zatím skutečně výborné výsledky, vždyť zatím prohráli jen s Villarrealem a drží báječnou šestou pozici. Berizzův tým navíc umí překvapit i na hřišti favorita, jako tomu bylo ve čtvrtém kole, když vydoloval bod v zápase proti Atléticu. V řadách Célticos ale budou scházet zranění Fontás, Fernández a Oubiňa. Naopak v sestavě by se mohl objevit bývalý mládežnický hráč Barcelony Sergi Gomez.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alba, Mathieu, Mascherano, Alves - Xavi, Busquets, Rakitič - Neymar, Messi, Suárez
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Jonny, Gómez, Cabral, Mallo - Hernández, Radoja, Krohn-Dehli - Nolito, Larrivey, Orellana
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.13 - 8.50 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Málaga CF  (sobota 22:00)
Pozdní sobotní večer bude patřit na stadionu Anoeta v San Sebastianu souboji domácího Realu Sociedad s Malagou. San Sebastian nutně potřebuje psychologickou vzpruhu po hororovém vstupu do soutěže, Andalusané by naopak moc rádi využili špatné formy svého soupeře a po třech letech opět Basky porazili.

Real Sociedad je podobně jako jeho rival z Bilbaa jedním z velkých negativních překvapení letošního ročníku. Sedmý celek loňské sezóny dosud neprolomil výsledkovou mizérii, která nastala po památném vítězství nad Bílým baletem v druhém kole. Od té doby Arrasateho výběr nedokázal naplno bodovat a potácí se kolem sestupového pásma. Z posledních tří utkání pak San Sebastian vydoloval jediný bod za remízu 1:1 v Córdobě. Tam přišli modrobílí o vítězství tři minuty před koncem.

Není proto divu, že pod domácím trenérem se povážlivě houpe židle. Jagoba Arrasate však zůstává optimistický a na své pozici rozhodně nelpí. "Komunikuji s prezidentem klubu každý den bez ohledu na to, jestli se nám daří nebo ne. Nemám jakýkoli signál, že bych měl z klubu odejít. Naopak jsem velmi nadšený, mám spoustu energie, kterou se snažím přenést na hráče. Pokud to všichni cítí tak jako já, určitě zítra Malagu porazíme," řekl před zápasem Arrasate. Fakt, že podobné výroky lze zpravidla slyšet krátce před tím, než je kouč vyhozen, doplnil domácí lodivod i závěrečným dovětkem. "Já nejsem v tuto chvíli rozhodující. Na čem záleží je Real Sociedad a my potřebujeme tři body."

Malaga představuje letos opačný příběh než její nadcházející sok. Javi Gracia se svými svěřenci dokázal nasbírat už slušných patnáct bodů a je v závěsu za pohárovými příčkami. Aktuálně drží hosté vítěznou třízápasovou šňůru, přičemž v posledním zápase si smlsli na Vallecanu, které rozcupovali 4:0. Z Malagy tak jde v celku strach a před domácími tak leží vpravdě přetěžký úkol.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Zubikarai - Yuri, Martínez, Ansotegi, Zaldua - Bergara, Pardo - Castro, Canales, Vela - Finnbogason
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Antunes, Weligton, Sánchez, Rosales - Camacho, Darder - Castillejo, Juanmi, Samuel - Amrabat
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.40 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo La Coruña - Getafe CF  (pátek 20:45)
Estadio Riazor v La Coruni bude svědkem dalšího souboje, který domácím umožní sbírat tři body. K duelu s domácím Deporem přijede Getafe, kterému se v poslední době začalo dařit.

Domácí Depor v pozitivním slova smyslu šokoval své fanoušky, když si v předminulém kole poradil jednoznačně s Netopýry z Valencie. Po výhře 3:1 nad loňskými šampiony Atléticem Madrid jela Valencia na půdu Deportiva La Coruňa plná sebevědomí a ošklivě narazila. Zasloužená drtivá prohra 3:0 srazila Los Che zpět na zem, vždyť šlo o jejich vůbec první porážku v nové sezoně.

Minulý zápas už takovou slávu neznamenal, protože v utkání proti domácímu Espanyolu Barcelona gól nepadl ani na jedné straně. Oba celky se rozešly smírně po remíze 0:0. Výsledek je úspěchem především pro hosty, kteří se prakticky celý zápas pouze bránili. Barcelonští naopak nevyužili několik velkých příležitostí a zápas je tak pro ně zklamáním. I díky tomuto bodu se Depor nyní nachází na šestnácté příčce, takže na pásmo sestupu má náskok tří bodů.

V týmu Deportiva působí jeden osmatřicetiletý hráč, který nyní řeší svoji další budoucnost. Veterán Manuel Pablo šéfuje obranné řadě a podle vedení by mohl v klubu zůstat také poté, co mu skončí kontrakt. Vedení Deportiva mu totiž podle slov jeho agenta nabídlo post asistenta trenéra. O tom ale obránce prozatím nechce nic slyšet, protože by rád ještě pokračoval v aktivní hráčské kariéře. V rozhovoru pro deník Marca Pablo sdělil: "Je jasné, že myslím i dál do budoucnosti. A tu si bez fotbalu představit neumím."

"S mým agentem jsme jednali s vedením týmu a to mi nabídlo, abych pracoval na pozici blíž k trenérovi. Ale nemohl bych hrát, takže bych jen sledoval vývoj ostatních. Já jsem přesvědčen, že na to ještě mám a rád bych zde zůstal jako hráč až do doby, než mi skončí platná smlouva. Samozřejmě bych později rád zůstal v tomhle klubu, ale nejprve budu muset dodělat všechny testy a získat licenci. A to s fotbalem dohromady nejde. Do června příštího roku budu stále hráčem Deportiva a poté se uvidí," vysvětlil Manuel Pablo.

Getafe na konci září nabralo nový dech, po těsné výhře nad Realem Sociedad a sérii tří zápasů bez porážky ale v minulém kole přijelo Atlético Madrid, které bylo jasným favoritem. Getafe potvrdilo, že v madridském derby na Atlético Madrid v posledních letech jednoduše neumí, a poroučelo se v desíti hráčích s prohrou 0:1. O jedinou branku utkání se postaral Mario Mandžukić.

V souvislosti s Getafe se hodně hovoří o Pedru Leonovi. Hráč, který se stal precedentem nového zákona o hráčských platech, nemůže nastoupit. Podle nejnovějších zpráv by se ale Leon mohl zapojit do tréninku a dokonce se dostat do hry v pohárovém utkání proti Eibaru v rámci Copa del Rey. A to je zpráva, která se trenérovi Cosminu Controvi hodně líbí. Na tiskové konferenci před utkáním se Contra v myšlenkách vrátil k zápasu s Atléticem a zároveň k situaci svého hráče.

"Nehráli jsme nijak agresivně, nejsme násilný tým. Snažili jsme se jen o intenzitu, napadání. To je klíč, jak hrát proti Atléticu. To totiž hraje stejně. Nenechají soupeře vydechnout, takže my jsme to museli udělat stejně. Myslím, že se celý tým naučil určité filozofii, kterou jsem se do nich snažil dostat. Hrajeme tvrdě, bojujeme o každý míč. Jinak to nepůjde. Pokud jde o Pedra Leona, tak pokud bude z hlediska práva k dispozici, pro nás to bude jedině dobře. Když bude smět hrát a bude fit, postavím ho zápasu," dodává Contra.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Fabricio - Juanfran, Insua, Sidnei, Luisinho - Domínguez, Wilk - Cuenca, Medunjanin, Fariňa - Cavaleiro
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Valera, Velazquez, Naldo, Escudero - Rodriguez, Lacén - Yoda, Sanabria, Hinestroza - Sammir
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.00 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona971123:322
2.Sevilla FC971117:922
3.Real Madrid970233:1021
4.Valencia CF962120:820
5.Atlético Madrid962115:720
6.Celta Vigo944116:1116
7.Málaga CF943211:815
8.Villarreal CF942313:914
9.Rayo Vallecano932411:1611
10.Espanyol Barcelona92439:1010
11.SD Eibar92439:1110
12.Getafe CF93156:1310
13.UD Almería92347:109
14.Granada CF92346:139
15.Athletic Bilbao92256:128
16.Deportivo La Coruña922511:198
17.Real Sociedad913510:146
18.Córdoba CF90546:145
19.Elche CF91268:215
20.Levante UD91264:235

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (460)

Přidat komentář
dextroza_m

doufám,že Barca neztratí. Přestaneme stavět statického Xaviho a začne hrát pořádně RAketa

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
misinho7

tak zajtra ocakavam devastaciu granady , sme vo vynikajucej forme a myslim si ze zajtra znova dame nejake 3-4 kusky a Cristiano da dalsi hattrick

Reagovat
Ángel di María 22

Jakakoliv vyhra dobra z venku.

Reagovat
misinho7

tak pri nasej forme to nevidim na malu vyhru , jasne moze prist den blbec ale verim ze zajtra budeme pokracovat v nasej golovej produkcii mozno uz i s Garethom a Fabiom

Reagovat
smazaný uživatel

Coentraovi nevěřím ani za mák, furt trénuje jen individuálně. To spíš možná proti Liverpoolu nebo až za týden proti Rayu.

Reagovat
misinho7

no uz nech sa da co najskor dokopy lebo Marcelo nemoze hrat kazdy zapas , zbytocne ho pretazime

Reagovat
smazaný uživatel

tu siii, tvoje pocitanie golov je uz legendarne komicke

Reagovat
misinho7

drbe ti abo co? ake pocitanie golov som dal tip ze snad dame 3-4 kusky a Cris snad dalsi hattrick co je na tom akoze? teraz akoze nikto nesmie tipovat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by si začít počítat asistence, protože ty jsou teď víc in

Reagovat
smazaný uživatel

a ne snad? Božský Messi teď asistuje, takže je to ta nejhodnotnější část fotbalu, samozřejmě dále tu jsou kanadské body, taky od letoška velice důležitá statistika, goly jsou v současnosti právem přehlíženy.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
valloire

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo hetrik, ale nevadi, ze nebude titul

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký falešný sebevědomí... Máte 1 bod náskok, blbou formu a minulý víkend vás Real přejel rozdílem třídy

Reagovat
smazaný uživatel

zjavne nevies na co narazam, ale nevadi

Reagovat
madridcan

V Granade mame v poslednych rokoch problemy a za tesnu vyhru sme radi. Netreba mat velke oci hoc by som samozrejme to vsetko, co pises, bral...

Reagovat
-Carles-

Vermaelen opäť zranený

Reagovat
misinho7

nechapem tento krok vasho vedenia kupit vlastne hraca ktory je stale zraneny a stale nim aj bude mozno sa vrati do hry na mesiac a tak znova 3 mesaice out...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sport 1 nedávajú ani jediný sobotnajší zápas. To je neuveritelné. Nech radšej aj práva na španielsku ligu kúpi digi.

Reagovat
misinho7

v ziadnom pripade.. digi sport nema kazdy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dávají to na sport 2 a to je nějaký problém?

Reagovat
smazaný uživatel

je to dost velky problem, lebo co viem tak digi vobec neponuka v ziadnom balicku sport2, a iny poskytovatel je pre fotbalovaho fanusika neprispustny, kedze na digi mas 3 sportove prgramy, kde davaju vsetky top zapasy anglickej ligy, serie A a ligu majstrov a plus dalsie kanaly specialne pre LM. Tento sport2 je jako taky satan.

Reagovat
Phillipinho

Vzdyt takhle je to uz asi druhou sezonu. Sobotu dava Sport 2 a nedeli Sport 1.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Bale, Coentrao, Jesé na zítra out. Pepe, Modrič s otazníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom to máte super. Máte vepředu hráče, kteří dokážou zahrát prakticky na jakékoliv pozici, takže jejich případné vynucené nahrazení není až takový problém (z pohledu kvality). Pokud jsou zdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.imgur.com/em82Koj.jpg

Karim byl letos s Halloweenskou maskou legendárně kreativní.

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu do Atlética? Jak by to vypadalo? Měl by šanci?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by velikou šanci, že by jej Simeone zabil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas, Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo, James, Kroos, Modrić, Isco, CR, Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Navas, Varane, Khedira, Chicharito, Arbeloa, Nacho, Illarra

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, co přesně měli Modrić a Pepe za "drobné problémy". Doufám, že zejména v případě Luky nic neriskujeme, bylo by to hodně zbytečné.

Reagovat
Kokesh

Asi jen nejaky svalovy, nic vazneho...pred zapasem normalne naplno trenovali. Carlo by nic podobneho neriskoval po podobne vitezne snure, na pude prijatelneho soupere a pred LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že Luka měl problém spíš s tím, jak ho ke konci Clásica někdo nakopl, ale to by asi nemělo být nic vážného, tak snad. U Pepeho bych to viděl na jeho obligátní problém s lýtkem, chvílemi se za něj držel. Minimálně místo Pepho ale mohl hrát klidně Varane, který momentálně není o nic horší.

Reagovat
smazaný uživatel

v LM pošetríme

Reagovat
Kokesh

Rychle to uhrat a prostridat. I tak to mohl ale protocit vice...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý jestli někoho pošetří v úterý nebo jestli tam tas pošle plnou palbu.

Reagovat
smazaný uživatel

plná palba, Ronaldo bude chtít před Raula a doma proti Liverpoolu by to bylo stylové...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ronaldo je jasný, spíš co takový Benzema, James nebo Marcelo. Ale tak snad už bude zpátky Bale, tak minimálně Jamese by mohl posadit a nechat tam Isca, když teď tak beastí.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš by si mohl odpočinout luka, docela bych chtěl vidět zálohou bez něj, jak by to fungovalo...

Reagovat
Ángel di María 22

Třeba už bude Bale, ten by mohl byt misto Jamese.

Reagovat
Ángel di María 22

+ Fabio konečně

Reagovat
Ángel di María 22

Tak rychlej náklep a Luka, James popřípadě Marcelo dolu.

Reagovat
misinho7

Nejaky stream ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
misinho7

vsetky sopcasti su v riti

Reagovat
smazaný uživatel

mne AV1 ide

Reagovat
misinho7

mne ne

Reagovat
smazaný uživatel

ani tie ruské ti nejdú? s nimi nebývajú problémy ... inak, sú tam aj flashe

Reagovat
Masi
Reagovat
smazaný uživatel

tak poďme 3 body a do čela tabuľky

Reagovat
Kokesh

Tak cau...zase Karim.

Reagovat
smazaný uživatel

já z něho nechápu

Reagovat
Kokesh

V jeho podani vse vypada tak jednoduse...

Reagovat
F.Torres

Ronááldo

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiaaaaaaaaaaaaaaaaaaano!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

toto nebol faul, pekne Dani zabojoval, naopak hráč Granady nepochopiteľne nehral a čakal na hvizd rozhodcu, prihrávka Karima geniálna

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel v 95% procentech tydle vymyšlený fauly na obránce rozhodčí alibisticky foukne. V tomhle případě pro něj velkej

Reagovat
misinho7

ani nestihnem zapnut a uz vyhravame

Reagovat
F.Torres

Nebyla náhodou ruka u šance benzemy?

Reagovat
smazaný uživatel

tož hoši kopněte do vrtule, mám čtyří a více, takže jedem

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo has now scored 20 times since Aston Villa last found the net...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

to je futbal

Reagovat
smazaný uživatel

James.

Reagovat
smazaný uživatel

James dává fakt přehnaný goly

Reagovat
Kokesh

Ten kluk ma taky asi patent na krasny goly.

Reagovat
misinho7

James nic nehra ale gol uzasny

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny gol

Reagovat
misinho7

ale stale si myslim ze Isco by mal zostat v zaklade James dole a miesto neho Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Melo by to zustat tak, jak to je.

Reagovat
misinho7

tak James nehra nejak uzasne , ta rychlost na tom kridle tam chyba

Reagovat
smazaný uživatel

n druhé polčasy áno, ale aj teraz je vidieť, že keď to súper zavrie a zatiahne sa, tak by sa tam Bale dostával veľmi ťažko

Reagovat
smazaný uživatel

Co by tam treba dneska Bale delal, prosim te? ..Kdyby ta jeho rychlost byla trochu inteligetni, tak mozna..

Reagovat
Magic player

James je ve vnimani fotbalu uplne nekde jinde. Uvedom si, ze ten Real, ktery hraje na brejky a nevadi mu prenechat iniciativu souperi je uz pryc, ted se hraje vice spanelsky a je to dobre.

Reagovat
hntlyl

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslím, že toto je top, čo môže u nás fungovať, ale ako povedal Carletto, prídu zranenia, klesne forma a v konečnom dôsledku si zahrajú všetci

Reagovat
smazaný uživatel

A samozřejmě nahrával Karimko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

geniální gól. Je to v něm.

Reagovat
smazaný uživatel

What a goal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico, takovej gol, no to me poser..

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Psycho je zpet.

Reagovat
Kokesh

Proc zase psycho?

Reagovat
smazaný uživatel

Psycho az do hrobu.

Reagovat
Kokesh

Trosku chyba v dorozumneni, stane se. Muselo bolet.

Reagovat
smazaný uživatel

snáď to nebude vážne

Reagovat
Kokesh

Caparros je pekne ockuje, maji ruce jak chobotnice.

Reagovat
smazaný uživatel

Strasny prasata. Jedinej cistej souboj od nich neni videt.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby jen ruce, však prasí neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

Odpornej souper. Do balou to kopnout neumi, tak to kope vsude okolo. A kdyby jen kope.. Hnus.

Reagovat
Ángel di María 22

Ty vole ta Granada snad fauluje každou minutu, to je hrůza. Dani mi přišlo si to nepodvrtnul zas tak moc, snad to nebude nic vážnýho, Arabela ho teď na ty zápasy v pohodě zastoupí snad.

Jinak výsledek dobrej a James vesmírný golaso Fakt blázen

Tak, pojistit třetím kouskem a Modric dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

no zatiaľ klasika Caparrós, neuveriteľný jeho prejav, ešteže sú to s ním len 2 zápasy ročne, fakt hnus od nás zatiaľ pohoda, som zvedavý na Daniho dôvod odstúpenia a koľko bude chýbať, James zase nudný výkon, ale gól fantastico ... okolo 60.min. prestriedať, nech môžeme zase vidieť Illarru a Hrášok

Reagovat
One-Real

Legendicka zase dve asistence

Reagovat
Ángel di María 22

Hlavně ta druhá byla luxusní, to už James nemohl nedat, jak mu to Karim předložil

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nechat karima co ine cakali zatial krasa 1+2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byla asistence jak kráva. Ten frajer je jinde! A Karim taky s klidem.

Reagovat
smazaný uživatel

hviezda 1+2

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutocny .

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo dá borcovi patičkou housle a nahraje ještě Benzínovi na gol!!! :DD Unreal

Reagovat
valloire

Kaaaaaaaarim CR asistence - sensational.

Reagovat
One-Real

Malem třetí asistence, hvězda.

Reagovat
smazaný uživatel

klanajte sa kralovi neskutocne ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo když asistuje tak to stojí za to!!!

Reagovat
valloire

Jako Ronaldo se rozhodl dávat asistence jenom patičkama

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo má dneska patičkovej den

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, co Ronaldo předvádí se prostě nikdo na světě momentálně absolutně nechytá.

Reagovat
smazaný uživatel

Vedeme 3:0, Luka už má jednu žlutou, navíc má drobné zdravotní problémy, evidentně šlape vodu, Carlo na to čtvrt hodiny hledí z lavičky a neudělá nic.

Reagovat
smazaný uživatel

No neplac uz mas tam samiho

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně!

Reagovat
One-Real

Benzema uz dvakrát Marcelovi do pěkný pozice a on to takhle jebe.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo to tak pálil? stačilo to len umiestniť, brankár bez šance

Reagovat
smazaný uživatel

panebože ještě gol, oni to snad ti smatlaci nedají

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ten Arbeola :DDD

Reagovat
smazaný uživatel

ufff.. James

Reagovat
valloire

James A už 2. asistence Ronalda A to je to nejdůležitější

Reagovat
smazaný uživatel

Nakoniec own goal ?

Reagovat
Kokesh

Vsechno funguje tak jak ma, minimum chyb. Pak prijde Arbeloa a Illara a hrajou tak slozite? Proc?

Reagovat
Kokesh

O tom je cela nase hra, o jednoduchosti. Ani Isco by nemel sanci u Carla, kdyby se momentalne nenaucil hrat jednoduseji a efektivne.

Reagovat
One-Real

Gól, dvě asistence, další 3-4 tutovky pripravil, MOTM jako obvykle.

Reagovat
smazaný uživatel

jako obvykle? Myslíš poslední dva tři zápasy, před tím to byla hrůza, takže bych to krotill...

Reagovat
smazaný uživatel

teda pokud myslíš Benzemu, s CR7 souhlas...

Reagovat
One-Real

Jasné ze Benzemu. Poslední tři zápasy . Proti Liverpoolu, proti Barce s Iscem a dneska zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti Liverpoolu i Barce je to jasné, dneska byl dobrý i James a CR7

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo nakoniec dnes iba 1 asistencia, to pri jamesovom gole mu ako asistencia nebola pripisana, bol tam este dotyk hraca granady

Reagovat
smazaný uživatel

to máš radost co?

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakoniec áno, až teraz to hodili

Reagovat
smazaný uživatel

jn, ale aistence to je nuda,, dneska slabo, jeden gol, takhe by to dal jako neslo...

Reagovat
smazaný uživatel

tj. musí se zpelšit, od Messiho dneska čekám minimálně hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

tj chtělo by to, Ronaldo potřebuje konkurenci, aby neusnul na vavřínech

Reagovat
valloire

ále

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Illarra a Khedira, to je zaloha snu.

Reagovat
misinho7

Ronaldo si povedal ze v goloch uz ma velky naskok , teraz ide messiho predbehnut aj v asistenciach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať se snaží, Messi dneska 3+ a do pěti kol mu začne dejchat na záda

Reagovat
Ed_Hazard

tak tak, zatial mu to sype.....prvý polčas z jeho strany to bola valec

Reagovat
C0br

Nečekal jsem, že diskuze pod PD mohou být ještě horší, ale asistence to dokázaly

Reagovat
Jerichoo

tak vime prečo

Reagovat
CHONG

Tak a jsme tam, kam patříme, pěkně v čele

Reagovat
Kluivert9

Na 4 hodiny, to je radosti...

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy nevíš...

Reagovat
JM

Reagovat
JM

Pičo!

Reagovat
madridcan

Reagovat
valloire

Reagovat
JM

Reagovat
technecium

Tak to jsem zvědavej, jestli dneska nastoupí magická trojka Messi - Neymar - Suarez

Měla by, aby se sehrála...

Reagovat
smazaný uživatel

Na 99 % bych řekl, že jo :)

Reagovat
Kokesh

Oo magicka, to tahaji kraliky z klobouku?

Reagovat
technecium

ciwe, málem mi z toho vtipnýho vtipu praskla bránice smíchem

Reagovat
Kokesh

Nemelo byt vtipny, jen me zajima, co je na nich magickyho. Hvezdna to jo, ale zatim spolu nepredvedli zhola nic.

Reagovat
F.Torres

jeden dokáže zmizet, druhej si dokáže stoupnout na neviditelný hrábě a třetí překousne i olovo..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak proč chybí v nominaci Katalánců Piqué?

Reagovat
Kokesh

Luis Enrique has left Gerard Pique out of his squad for “technical reasons” ahead of this evening’s La Liga fixture against Celta Vigo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo, Alves, Mascherano, Mathieu, Alba, Busquets, Rakitic, Rafinha, Messi, Neymar and Suárez

Dá se, jen bych vyměnil Busquetse za Bartru (Mascherano na DM). Jinak Rafinha

Reagovat
smazaný uživatel

Palec hore za Rafinhu, Xaviho na lavičce a Piqueho u televize

Reagovat
smazaný uživatel

Pique se dívat nebude, ho to beztak nebaví..

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole a co tam Rafinha předvede, 20 zpětnejch přihrávek ? Masch tam má bejt, na stopera kdokoliv, to je fuk, dneska to bude hra na jednu bránu a ikdyž Barca jeden dostane, tak jich dá ale pět.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže bys dal vedle sebe Busquetse a Masche? 2 DM pro "hru na jednu bránu"? Kdyby v záloze byl jedinej, budiž, ale proč zrovna teď nedát šanci Rafinhovi, kterej byl mmochodem minulou sezónu jeden z nejlepších hráčů Celty? Sestava je dobrá a díky bohu, že se to Luis nebojí proházet, narozdíl třeba od Wengera.

Reagovat
smazaný uživatel

Busq by si mohl zkusit ofenzivního záložníka...Viděl bych to takhle - Bravo, Alves, Alba, Mathieu, Bartra, Masch, Busq, Rakitic a vpředu MNS, klidně i sestavu 3-5-3 s Xavim...Prostě Rafinha se mi nelíbí, to je můj názor a za druhý mi příjde Masche na stoperu škoda, když Bartra už je docela solidní a pak je tam Mathieu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je ho na stoperu škoda, s tim souhlasím. Ale Xavi už začíná být čím dál zbytečnější, navíc ještě se zataženější rolí Messiho. A nedávat Rafinhovi šanci (a nechat si ho eventuálně utéct) by byl jen o trošku menší provar než odchod jeho bratra, protože ten kluk to v sobě má. Nebojim se, že by Luis nevyzkoušel vedle sebe Busqa a Mascherana, toho se určitě dočkáme, ale Busquetse bych na ofenzivním záložníkovi viděl nerad. Jestli by někdo dokázal převzít Xaviho pozici, tak asi on, ale teď, kdy náš systém prokouklo každý trochu lepší mužstvo, by to chtělo něco trochu jinýho.

Reagovat
X-bano-X

Dnes by to mohol byt pekný zápas s množstvom šancí, tak snáď si prídeme na svoje.

Reagovat
Jerichoo

A čo ten Pique za 30mega do Chelsea, ja by som im ho zabalil aj s mašlou nebyť toho zákazu

Reagovat
Dr. Admess

Prodávat můžem.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně bych ho poslal pryč. Už je z formy snad 2 roky a je to čím dál horší

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je čím dál lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar! Škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Lucho chce ukázat, že se poučil z chyb, ale v mých očích to torpédovaný clásico nesmaže. Tohle byl neuvěřitelný kiks.

Reagovat
smazaný uživatel

prosím máte někdo nějakej stream ? pokud možno ne HD...dík..mě z atdhe všechny spadly.

Reagovat
smazaný uživatel

už chci gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Naše levá strana tam má celkem mezery...

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, pravá

Reagovat
smazaný uživatel

Dani no ..

Reagovat
smazaný uživatel

Boze ten Nolito je hroznej chcipak. Ty situace resi totalne bez prehledu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spatnou Barcu na balonu jsem dlouho nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Bičíkovi nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Álvarez galakticky.

Reagovat
smazaný uživatel

neeeeeeeee zrovna dneska,..kdy potřebuju aby to tam padalo a messi dával góly tak je prostě z prdele smůla !!!! já tu teču....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Luis ale hodne slusne. Mit Messi formicku tak ma Luis za dva matche 3 asisty...

Reagovat
Switchback

strašnýýýýýýýýý

Reagovat
smazaný uživatel

no to neeeeeeeeeeeee...Leooooo...kurna dyt to byl tak super center !!! :/ jak si to mohl takhle blbě trefit, zrovna ty !! :(((

Reagovat
smazaný uživatel

toľko šancí leo

Reagovat
smazaný uživatel

aneb když mam zrovna vsazeno, že dá gól.... jako já tomu furt věřim že ho dá, jenže....prostě mě to štve, mam i góly v tomdle zápase.

Reagovat
Switchback

centr jak kráva, nikdo kolem něho a on to pošle někam dopi*i ... grr

Reagovat
smazaný uživatel

Divim se, ze Masch to DM nehraje, kdyz si Busketa dava o tridu i v rozehravce..

Reagovat
alcantara

Herne je táto sezóna zatiaľ najhoršia od poslednej sezóny Rijkaarda. A možno ani to nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozny. Si poradne nedate dve nahravky za sebou..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavni playmaker Mascherano.

Reagovat
alcantara

Ten pohyb tam proste nie je Priamociarost tiez nie, neviem, cim presne sa chceme prezentovat. Zatial je to muzstvo bez tvare.

Reagovat
smazaný uživatel

Uprimne tam neni nic. Jediny, co funguje, je Messi a Neymar. Mozna je na case se vysrat na hledani druhyho Pepa a zkusit privest nejakou hvezdu hlavne na lavku.

Reagovat
alcantara

Ta myslienka uz vo mne tkvie nejaky ten cas, ale zatial sa to tu bojim napisat. Mozno som len nespravodlivy, snad jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze je to furt na stejny brdo. Chce to zmenit styl, zrychlit hru. Lepsi to uz nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona vůbec nemá zálohu. Busquets, Rakitič a Rafinha jsou úplně v lese.

Reagovat
smazaný uživatel

teď je to takovej hroznej pelmel, což dokazuje i Rakitič na křídle posledních několik minut..

Reagovat
smazaný uživatel

Je letos vidim v lize podruhy a cumim s otevrenou hubou.

Reagovat
smazaný uživatel

todle mě sere, hrajou děsne nedisciplinovaně....viz teď ten offside...a těch šancí a prostoru co maj...Mít tolikhle šancí a prostoru Barca za Pepka, je už to 5:0 a nazdar.

Reagovat
Switchback

ten golman je fakt zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

lol, ono se odrazilo od sudího, by mě zajímaly ty reakce, kdyby z toho byl fakt gól

Reagovat
smazaný uživatel

ne oni si nepřihrajou.....kolikrát už se přihrávka zadrbala o protihráče....kurva už

Reagovat
smazaný uživatel

Alvaréz Bravo Mascherano

Barcelona úplne mimo... úplne netradičná uponáhľaná hra bez zálohy...

Reagovat
smazaný uživatel

Luis pokazi prihravku a vzteka se na sebe jak neco. Messi 3 tutovky popici a no stress. To je zajem

Reagovat
smazaný uživatel

tak tamto nepokazil, pálil dobře, obránce zasáhnul ale skvěle..spíš ty ostatní šance...Navíc Messi si myslim že může mít popici kde co, vzhledem k tomu, kolik toho Barce uz vykopal a za kazdej zapas pripravi sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak to uz gola dat nemusi nikdy, kdyz uz ji toho tolik vykopal...to je fakt logika

Reagovat
smazaný uživatel

to sem ale neřekl...máš asi špatnou logickou dedukci

Reagovat
smazaný uživatel

to, ze toho tolik vystrelel neznamena, ze to muze mit v pici....pokud chce byt nejlepsi, mel by davat do kazdeho zapasu maximum, nehlede na to, jaky je stav ci souper...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si narážel an reakce, když něco pokazí...nikdy bych si nemyslel, že mu bude jedno jak zápas dopadne nebo se bude snažit míň ve hře nebo koncovce, je to profesionál. Třeba tomu maximum dává, ale proste je to zatim zápas blbec...On ho tam dá, nevim co tu řešíme...dá dva.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja taky verim a doufam, ze to tam padne...jen by mohl aspon projevit emoce, kdyz uz to parkrat posral...takhle mam fakt pocit, ze mu je to volno

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréz chce asi zapadnúť ako kamarát vždy radšej nesebecky prihrá...

Reagovat
blaugrana

Videl niekto dneska zálohu Barcelony? Lebo ja nie. Totálny grc. Ani nemám nervy to komentovať.

Reagovat
smazaný uživatel

věřim teď ve změnu v myšlení, Enriqueho fén, přál bych si Xaviho za Rafinhu...Celta bude hrát to samý, pak doufám v 4:0 (2x Messi, Suarez, Neymar)

Reagovat
smazaný uživatel

za optimizmus

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez zatim bavi.. Neymar sice nebezpecnej, ale herne nic moc.

Jinak od Barcy naprostej chaos, zaloha neexistuje ani dopredu, protoze vsechny akce rozjizdi Masch nebo Alves, a ani dozadu, protoze Celta mela asi 10 dobrejch brejku. Takovy je nepamatuju. Ale nestezuju si. Neni tam nikdo, kdo by to uklidnil, nechal behat soupere za balonem, trochu ho podrzel. Zlatej Xavi nebo Iniesta..

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Suarez x Alexis & Cesc, to je proste flop jak krava. Na Cescovi letos mohla stat zaloha a Suarez je mozna lepsi fotbalista nez Sanchez, ale kdyz ho uklidi napravo, tak to vyjde nastejno.

Reagovat
alcantara

On je desny, hrat do plnych, to snad nepozna. A obavam sa, ze s danou poziciou omnoho lepsi nebude. Ale na faily mame patenty, takze uz som voci tomu imunny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je jedna vec. On je super, v klubu v Anglii na nem postavis ofenzivu celyho tymu, stejne jako na Alexisovi nebo Baleovi, ale kdyz mas Neymara a Messiho (Cristiana a hrotaka), tak je to zbytecny, protoze nebude hrat to, co mu sedi nejvic, a tak z toho vzniknou vykony pod jejich moznosti. Takze si taky nemyslim, ze to bude lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak teda jeste rozdil mezi nim a Alexisem je ta schopnost se obetovat pro tym a makat, proto tam zapada vic (AS), Alexis ma bliz k Pedrovi a Suarez zase k Messimu, kdybych to tak porovnal. Jinak Suarez je ale specialni ve vic vecech.. na jednu genialni akci jich deset pokurvi a az do tymu trochu zapadne a probudi se v nem to zvire, ktery rve na spoluhrace, kdyz mu nenahraje, tak na to se taky teste.

Reagovat
smazaný uživatel

v druhom polčase dajú 2 góly a bude to ďalšia výhra, Celta musí odovzdať životný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tim se pocita..

Reagovat
smazaný uživatel

Pekný zápas, snáď po prestávke prídu aj góly.

Celta bude doma veľmi nepríjemná, pekne to hrajú, prial by som im EL.

Alvaréz zákrok kola

Xavi namiesto Rakety a ono to pôjde

Reagovat
X-bano-X

Vidim to rovnako

Reagovat
Mönchengladbach

Thiaga Alcântaru a Fabrégase asi s výhledem na další sezóny prodávat neměli, no. Tohle smrdí nadvládou Realu i x dalších let.

Reagovat
smazaný uživatel

Thiaga určitě ne...Cesc je diskutabilní, ke konci už hrál docela špatně a jinej styl mu asi sedí víc. Viz počet asistencí u ropáků.

Reagovat
Mönchengladbach

Dobře, ale když započítáš i ten trest na přestupy... Podle mě chyba.

Reagovat
Switchback

to fakt není možný

Reagovat
smazaný uživatel

WTF dneska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! adebdhfjbdvfhm dfenbdfehjdfebdhfjedvf

Reagovat
off-olda

Neymar už druhý břevno. Ten má dneska smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

toto už neje možné

Reagovat
Yanek

Enrique podle mě není trenér pro velkoklub, tím to začíná. Barca sice nemá dokonalou defenzívu, ale i tak má na víc.

Reagovat
Mönchengladbach

Mancini je volný.

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OMG. To se dalo čekat

Reagovat
smazaný uživatel

to je v pici

Reagovat
smazaný uživatel

No ... nemůžeme říct, že je to z čista jasna.

Reagovat
smazaný uživatel

z toho ešte bude remíza napokon

Reagovat
smazaný uživatel

jebu to jebu..........KUNDAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Náádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Situace 2 na 5 a stejně si nás tam vyťukají. Tohle fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Střely na kasu 7:2

Reagovat
smazaný uživatel

Alvésov gól

Reagovat
smazaný uživatel

teď čekám půlhodiny sraček od Celty...válení se ošetřování a všechno možný....

Reagovat
smazaný uživatel

a ta sracka od barcy ti nevadi?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi si pro ty balony musí chodit na svojí půlku.

Reagovat
Woyta

Pěkný gól, i když štěstí že ta patička zrovna prošla

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, keď každá druhá prihrávka chce byť na silu gólová... AKo nervózne hrali za 0:0, tak teraz si nedokážem predstaviť... Xavi na plac.

Reagovat
technecium

Loni se mi to s Tatou líbilo. Dokud mu do toho nezačal Xavi a Zubizareta krcat... Luisovi do toho nikdo nekecá a vázne to

Reagovat
smazaný uživatel

rafinha doluuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

todle je na piču jak se dlouho připravuje ta rozhehrávka standartky dohajzlu......stejně se z 90% zadrbe !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten Bus tam je neskutočná brzda, vystriedať a Masch na DM

Reagovat
smazaný uživatel

Proc kurva kazdy zasekava ve vapne...tohle je uz na facku

Reagovat
smazaný uživatel

Nakládám jedničku za kurz 2.

Reagovat
Mrvinho

Slabota ten kurz ne?

Reagovat
Mrvinho

zemik:

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, má vsazeno a nevychází mu to. Není to poprvý, co tu takhle blázní.

Reagovat
smazaný uživatel

coje ?! já už se uklidňuju nebo tu něco rozbiju doma....rači sem se smířil se stavem 1:1, pro svůj klid.

Reagovat
Mrvinho

Nic, to není nijak ve zlém

Reagovat
smazaný uživatel

tečou mi nervy no...Představ si že tvůj oblíbenej tým, nejoblíbenější hráč totálně mrdaj hru, která měla bejt jednoznačná a jako bonbonek mam sazeno handicap výhru barcy a na ostatních tiketech, že messi dá gól.....ale já už se uklidňuju pomalu...snažim se...

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mi Barcelona pripomína uplne moju hru na fife...

Reagovat
Mrvinho

Neumíš fifu nebo jen nedáváš góly?

Reagovat
smazaný uživatel

nedávam góly... a hrám tak chaoticky...

Reagovat
smazaný uživatel

ted si myslim dost dobrý střídání....Busq a Rafinha příšerní. 3:1 poďte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tie striedania

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
off-olda

Suárez

Reagovat
smazaný uživatel

možem jebať...

Reagovat
smazaný uživatel

kanibal

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dostali jsme gol, to je blbý, ale stává se. Na druhou stranu tam bylo už tolik gólovek a břeven, že to je až neskutečný, co my nedáme. Trochu víc štěstí o poločase je to 2:0 a cajk.

Reagovat
smazaný uživatel

co spravil ten dement?

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, ten rozhodci je vocas...

Reagovat
C0br

dáreček

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto čistejšie byť ani nemohlo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi zkusene vratil

Reagovat
Switchback

nech to kopat už někoho jinýho ...

Reagovat
smazaný uživatel

kráááááááása

Reagovat
off-olda

Messi Kdy to začne kopat Neymar?

Reagovat
smazaný uživatel

teď...zadrbaný 4min a hovno z toho...... to rači vůbec neměli chtít tu standartku...

Reagovat
smazaný uživatel

navíc ty zmrdi španělský přešlapujou sprej nesprej...

Reagovat
C0br

proč to nekopal Suarez?

Reagovat
vladis271

prečo tie priame nenechá Messi niekedy aj niekomu inému? Z týchto pozícií to Suárez triafa skvelo.

Reagovat
vladis271

príde mi to tak, že on je hviezda, on musí vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

načo sa pýtaš, keď už vieš odpoveď?

Reagovat
Mrvinho

Věděl že vy hajzlové z PD byste mu tady neodpověděli

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Keby tam bol dneska Alexis...

Reagovat
smazaný uživatel

Budme radi za to, kde je a ze se mu dari. Jen kvuli tomu, ze Real udelal mega nakup, Barcelonka musela taky a doplatil na to nejlepsi hrac sezony, co nadelas...

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

to bol akoze faul? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Nekoukám furt, ale je to třetí břevno?

Reagovat
smazaný uživatel

4. ...

Reagovat
smazaný uživatel

darovany priamy kop..kopol to skusene

Reagovat
off-olda

To jako fakt třetí břevno?

Reagovat
smazaný uživatel

4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Woyta

Vymejšlej tyčoviny, ale gól žádnej

Reagovat
Ed_Hazard

tvl, Pique má ten zápas uplne v piči, kuká ako vymetený a po ďalšom brvne ani brvou nemyhol

Reagovat
smazaný uživatel

končim na todle nemam....vypínám všechno...do diskuze nevstoupim dlouho...todle nemá logiku...už mě fotbal nebaví.

Reagovat
off-olda

Pochopil bych to po zápase Liverpoolu, ale takhle...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mrvinho

Poslední věta

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že ti odhodlanie vydrží, čo najdlhšie

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

kužel menom Mathieu

Reagovat
blaugrana

Tak toto bude hodne čierne obdobie s ohľadom na prestupový ban...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi uz druhy zapas v rade hraje totalni hovno, nedava tutovky...snad se brzy probudi

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyz...dneska je to fakt zaklety

Reagovat
smazaný uživatel

Docela zajímavej výkon gólmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni mozneeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Álvarez naprosto heroickej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

JOYSTICK DRŽÍM STÁLE JA

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám jedním okem, ale kolik už jsme spálili gólovek? 10?

Reagovat
smazaný uživatel

ale na drzanie lopty je to jednoznacne kde je potom chyba?

Reagovat
smazaný uživatel

bolo ich dosť aj na dva zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

3-4 góly chytil gólman, 3-4x tyčka nebo břevno. Jako hrajete na hovno, ale vyhrát dneska 3:0, tak neřeknu vůbec nic. Ty šance tam byly, jen prostě Celta dneska nadlidský výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

NO PENALTY NO PARTY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voleeee nádherná karma za ty břevna a tyčky jejich soupeřů

Reagovat
smazaný uživatel

kkti kkti kkti prehrali

Reagovat
-Kopy-

Celta

Reagovat
blaugrana

Najhoršie na tom je, že som to neskúsil za 5 očí.

Reagovat
technecium

Celta má 30 faulů a jen 2 žlutý? WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

asi preto ze 25 akoze faulov bolo vymyslenych v okoli 16tky

Reagovat
smazaný uživatel

celta vyborne som rad ze nepripustili ziadne prekvapenie a beru vsetky 3 body uplne zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

Trapná Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Kluivert9: Na 4hod to nebude, ale min. na týden ano. Viz. tvůj komentář.

Reagovat
smazaný uživatel

klídek, zajtra Sevilla v Bilbae

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmmm, pěkně jsme si to zkomplikovali. Na druhou stranu nesouhlasím s místníma křiklounama, že to bylo nějak špatný. Bylo to o koncovce. A tu jsme prostě dneska nedali.

Po tomhle dvojdirektu se bude těžký zvednout. Lucho musí docela rychle ukázat, co v něm je. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

CELTA, CELTA, CEEEEEEEEEEELTA

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Switchback

... btw bůh ví jak to dopadne v Ajaxu

Reagovat
blaugrana

Za 1. A budú loveeeeeeeeeeee.

Reagovat
Switchback

ten posutp ze skupiny ještě bude něco

Reagovat
Switchback

*postup

Reagovat
blaugrana

Ja som si povedal. že už to nejdem prežívať. Takže postup nepostup. Je to fuk.

Reagovat
vladis271

Suárez 180 minút bez gólu. Toto sa mu v LFC nestávalo. Myslím, že to jasnou mierou vypovedá o tom, že v LFC mal lepších spoluhráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska tam mohl lupnout aspon 3. Barce dnes hold nebylo prano

Reagovat
smazaný uživatel

nebo je PL snazsi liga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nj, lehčí liga

Reagovat
vladis271

ale bez srandy teraz. U nás to bolo všetko o ňom. On góly dávať bude, aj dnes tam mohol niečo lupnúť. Ale taká hitparáda ako posslednú sezónu u nás to určite nebude. V barcelonskom útoku je až moc ega. A všetky priame kopy má Messi. Nech sa deje čo sa deje. Na druhú stranu má isté trofeje. U vás je to ako na húpačke. hvíľu Barca, chvíľu Real. A raz za 10 rokov vystrelí niekto ako Atléti,, či Valencia.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

oleee

Reagovat
misinho7

A ked iker vyhlasil ze do vianoc chceme byt prvy tak to bolo smiechu... Kto sa smeje teraz

Reagovat
Switchback

dost možná Sevilla

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no spatnejch veci se da najit spoustu, treba 3 body v pr.. + alibistickej raketa + nahovno bus a vlastne cela zaloha..ale aspon co funguje je golman, masch supr, a messi + neymar ze jdou do toho naplno..snad se to s luisem sedne a zacne padat , kazdopadne ta zaloha...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi do toho šiel naplno?

Reagovat
smazaný uživatel

to asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

tak tech sanci mel dost + klasicky tvoril, to ze mu golman lapil sance je holt smula

Reagovat
smazaný uživatel

mal štandardky, občas možno niečo, ale nebol to taký prístup, aký očakávam, keď môj tím prehráva

Reagovat
Visca el barca

Ježiš co víc chcete zas, dneska hrál blbě Ney, ne Leoš. Zas klid. Problém je v záloze to vidí i slepej.

Reagovat
smazaný uživatel

áno, ale Messi tiež ničomu nepomohol, prioritne som reagoval na to, že do toho šiel naplno, čo podľa mňa určite nešiel

Reagovat
Visca el barca

Tak ono, když seš zvyklej posledni 4 roky sázet hatricky a pak zápas co zápas zahazuješ to co si dřív dával a tvůj sok dává vše, tak to musí bejt deprimující. Posledních 15 minut to už na něm bylo vidět. Nic jede se dál, problém vidím jinde a to je záloha. Ten Ivan se mi fakt nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

no záloha je dnes bez komentáru, tá bola totálne mimo

Reagovat
Visca el barca

Jenže co s tim, nadávalo se na Cesca, ale co ten Ivan dělá ? Jako je furt brzo hodnotit, ale ja nevidím ani moc náznaky. Krom bránění.

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Dostala mě situace, suarez a neymar jdou na konci zápasu do brejku a my ani nevystřelíme, jak to zadrbou. Achjo, co na to víc říct.

Reagovat
smazaný uživatel

to už muselo být o hlavě - oni věděli, že má gólman den jak prase

Reagovat
Visca el barca

Však já vím, že to je o hlavě, nejvíc to je vidět na Messim. Přitom se mi do 75 líbil, pak to byla křeč. Den blbec. Co říkáš poslední dobou na Ivana? Líbí se mi zápas od zápasu míň a míň.

Reagovat
CHONG

CHONG01.11.2014 17:57

Tak a jsme tam, kam patříme, pěkně v čele

Kluivert901.11.2014 18:06

Na 4 hodiny, to je radosti...

A máš to, ty sráči

Reagovat
smazaný uživatel

tos mu to teda nandal

Reagovat
CHONG

Sám se ztrapnil, jak říká s oblibou Jirka, největší devízou fanoušků Barcelony je pokora.

Reagovat
smazaný uživatel

pokora neni kolektivni vec, ale sem tam ji u barcelonaku lze najit

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Není většího pokrytce. Dneska zase když teče do bot, tak v každým příspěvku je alibismus "sleduju jen po očku". Pokud by se vyhrávalo vyřvával by tady jako první. Něco jako vloni před Bayernem příspíval víc jak madridisti a po válcu 5:0 ho nebylo nikde vidět.

Reagovat
valloire

Musím se ho zastat sledoval utkání svýho druhýho klubu....kterej ale bohužel taky nafasoval a nevystřelil ani na bránu...Holt krušný časy, možná bude další patro.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, asi jak Řím naložil Bayernu, co?

Reagovat
valloire

no....nandal si to sám Patrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

před clásicem sem to psal a Carles a ještě někdo se mě vysmáli, ale Raketa opravdu není posila pro Barcu. Ten vašu hru nijak nezvedne, je to prostě lepší nadprůměr a v týmech širší špičky - Sevilla, Atletico, Valencia, atd. by hrál prim. Tady ale nechcu vidět kdyby měl hrát v LM proti záloze Bayernu. Prostě on a Mathieu není pro vás řešení, zatímco Suaréz jo, tam kupujete kvalitu a nejlepšího snajpra. Ale ne že by mě o nějak sralo ta vaše politika přestupů.

Reagovat
Kokesh

Ja bych to rekl presne naopak. Nemaji problem v jednotlivcich, ale celkove v organizaci hry. A dle meho byl a je Suarez jednoznacne fail / nepotrebovali dalsi hvezdu, kvuli ktere se bude stahovat i Messi. V zivote nepochopim, jak se hrac na vrcholu kariery smiri s timhle. Ta pozice co hral byla pro nej jako stvorena, to se neda nicim okecat.

V prve rade ale musi slapat zaloha, ktera dava prim cele hre. Bez ni se na zacatku sezony nadavalo i na Bale, ted je to kazdemu jedno, jedeme jako svycarske hodinky...a i kdyz Bale zahraje bidne, prida si svoje plusovy body a nikoho neinteresuje jeho vykon, protoze jsme tym.

I Cescovi se neslo adaptovat...k tomu Xavi i Iniesta v upadku, Busquets to same v blede modrym. Neni motivator, ktery umi nakopnout tym po Pepovi. Nakonec hraci co hraji bojovnosti jako Masch ci Mathieu jsou jedni z nej, a baletky typu Pique a Iniesta se trapi jen co muzou. Neda se hrat jen na krasu.

Nakonec i proto jsem rad, ze mame my Crise a oni Messiho. Nebudu nikoho hodnotit ci hanit, ale ta vudci role je jasne dana. At si je jaky chce/zuri, nervuje se atp./pro vyhru by udelal cokoliv za kazde situace, i kdyby ho trenoval uplny diletant. V nejlepsich letech hrat druhe housle pro nekoho jineho, kdo je a vzdy bude horsi fotbalista? Ne, prosim.

Reagovat
valloire

Barca Barca Baaaarca Na začátku sezony tolik optimismu poté co jsme prodali Angela a Xabiho, Lucho novej Pepek a vono se to hroutí už v listopadu... A ubylo tu najednou pár fanoušků.

Reagovat
10FKK

Lucho se klidně novým Pepkem může stát, optimismus fanoušků je snad normální u všech klubů.. EC - výborný první poločas od obou týmů, poté chyby a zmar.. Včera PĚT!!! nových hráčů v zákl. sestavě, přesto skvělý fotbal mraky šancí, kopec smůly a umění udělat z normálních gólmanů polobohy o jakém to přesně mluvíš hroucení?

K úbytku fanoušků: čemu se divíš? Váš draft po 10. se opravdu vydařil... Tolik čiré demence na jedné stránce, aby jeden pohledal... O fotbale už to tady bohužel moc není... PS: Takhle má vypadat real, to je to o čem sem se s vaší partou několikrát hádal, když jste zuby nehty bránili mouřenína s jeho špinavou válkou a umrdaným fotbalem...

Reagovat
Billy McClane

Uz to tu bolo preberane mnohokrat ale zopakujem, ze Mourinho vo svojom prvom el clasicu skusil hrat otvoreny futbal a fasol manitu. Real vtedy na Barcu jedoducho nemal a preto Mou musel zmenit takiku. Real zacal viac prasit, naco sa Barcelona branila simulaciami. Barca bola vtedy uplne niekde inde ako je teraz.

Kazdopadne Mouovi dakujem kvoli trom veciam:

1. Za zlomenie osemfinalovych prekliati v LM. V Europe sme boli niekolko rokov na smiech, on z nas urobil top tim, ktory sa pod jeho vedenim trikrat za sebou dostal do semifinale LM.

2. Copa sa prestala flakat a Real konecne zacal pod Mouom o tuto trofej realne bojovat, cim sa zabranilo ostudam typu Alcorcon, Zaragoza atd.

3. V El Clasicu sme niekolko rokov tahali za kratsi koniec. Mourinho sa od porazky 5:0 dokazal prepracovat ku pravidelnemu porazaniu Barcelony. Ceresnickou na torte bolo jeho posledne clasico, ked porazil barcu s nahradnikmi

Nech bol Mou akakolvek spina, za toto mu dakujem a som za jeho tri roky v Reale rad.

Reagovat
valloire

přesně můj názor. A možná bychom se divili, kdyby se to nerozhádalo.

Reagovat
valloire

No, mluvil jsem i o tobě a nesváděj to na draft. U Mourinha nešlo o fotbal jakým se bude hrát,ale o dohnání vás a sesazení z výšek. Což se mu víceméně povedlo. Před ním jsme nebyli dál v LM než v osmifinále a vás jsme v Clasicu taky začali porážet. Jinak souhlas, vím, žes měl pravdu.Takhle hraje Real. Nebo by měl. S Liverpoolem, vámi a teď s Granadou to byla krása. Ten ťukes a ty nápady v útoku. No a teď jsi ale trochu zamžený ty s Barcelonou. Sice se mnou asi ani ty ani nikdo od vás jako obvykle nebude souhlasit ,ale na mý slova vždycky dojde... Dostali jste se do podobný situace jako ke konci Ronaldinha. Ten tým je vyčpělej, vyhrál už všechno a vázne to. Jasně že to stačí na většinu týmů, ale špička vám už ujíždí 2 roky minimálně. Sice nesnáším Pepka, ale on to věděl. A ta situace je horší v tom, že tentokrát byste se měli zbavit odchovance a ne flámujícího Brazilce. Prostě tenkrát se to postavilo okolo Messiho, tak nyní dle mě by se to mělo postavit okolo Neymara. Otázkou je, kdo to udělá, protože Enrique to nebude.

Reagovat
10FKK

Neschovávám, i když... Byl jsem strašně nasranej na Piquého a spol, že jenom představa dementních pošklebků některých individuí mi brala chuť to otevřít...

Na jednu stranu mě to těší, protože miluju fotbal, na druhou...

Ta situace je dost odlišná, hlavně v tom, že není rozjebaná kabina a Luis vypadá, že si pořádek dokáže udělat... Vem si včerejší zápas.. Jestli si ho viděl, tak nemůžeš říct, že by to někdo flákal a nechtěl vyhrát.. Horší je forma některých hráčů (hlavně záložníků), ale v tom věřím Luchovi, že je dostane do formy... Udělat z jednotlivců šlapající stroj chvilku trvá, zvlášť v Barce s jejím kombinačním fotbalem.

Srovnání flámujícího Dinha a Lea je mimo... Proti konci minulé sezóny hraje o hodně líp, jenom mu to tam nepadá, ale do šancí se dostává pořád + musí tvořit hru za naše trošku marné halvy...

Reagovat
smazaný uživatel

Beto; Coke, Nico Pareja, Carriço, Trémoulinas; Krychowiak, Mbia; Aleix Vidal, Denis Suárez, Vitolo; y Bacca.

Vítolo překvapení, čekal jsem tam spíš Deulofeu, ale aspoň že se nehraje na dva útočníky...Uvidíme za hodinu

Reagovat
Phillipinho

Vitolo po zraneni hned zaklad . Jinak asi ocekavana, ikdyz ja cekal Gameira.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo taky čumím, no já se zas toho přesně obával, že Golmeiro bude hrát od začátku, to by byla sebevražda, mně se to 4-4-2 v těžkých zápasech vůbec nelíbí...doma proti slabším týmům to není tak znát, ale proti těžším soupeřům to moc úspěchů nesklízí...

Reagovat
smazaný uživatel

I když to s Gameirem není typickejch 4-4-2, protože on hraje dost specifickej post, něco mezi křídlem a útočníkem, tím pádem vždy otevíral obrovskej prostor pro Moreno respektive teď pro Tremoulinase, z čehož jsme celkem těžili..

Reagovat
Phillipinho

Tremoulinas zatim nahrazuje Morena hodne slusnej co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo určitě, dovolím si říct, že co se týče ofenzívy tak ho nahrazuje v podstatě plnohodnotně a v defenzívu je ještě lepší než Moreno...Ten se mi zdá naopak v tom Liverpoolu docela dole, co jsem viděl pár zápasů/sestřihů..to mě překvapuje, čekal jsem, že mu to tempo a styl Anglie sedne líp.

Reagovat
Phillipinho

Ted ho dokonce Deschamps nominoval do predbezny nominace. Dalsi majstrstyk Monchiho-prodal Morena za 20 a koupil plnohodnotnou nahradu za 2 mega. Nezbejva nez doufat, ze ho nenapadne fakt odejit, jak naznacil. Pak jsem zase cetl, ze Castro to vyvratil a rekl, ze jeste dlouho zustane.

Reagovat
smazaný uživatel

Monchi se v létě opět činil, když si člověk vezme, že základ je složenej z poloviny nových hráčů a šlape to skvěle jako minulou jarní sezónu...Krycho taky stál 5 mega a už čtu kachny nějaký, že ho chce Wenger za 20..

Castrovi bych nevěřil půl slova, ten co nakecal v létě o odchodech či neodchodech a jak to dopadlo...Tihle chlapíci z kanclů, co mají největší slovo jsou černá skvrna na dresech každého klubu

Reagovat
Phillipinho

Souhlas, minulou sezonu to Emery taky nekolikrat zkousel a moc uspechu to nemelo. Nasazeni Vidala na ukor Deulofeua je podle me taky spravna volba na San Mames.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že je i rovně správná volba nasazení Vítola, jelikož skvěle podrží míč a není ani tolik přímočarej jako Deulofeu, kterej to občas zadrbe...Uvidíme jak Vidal, u něj mám furt pocit, že je to podle toho jak se vyspí

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao: Iraizoz, Iraola, Balenziaga, Laporte, Etxeita, Iturraspe, Rico, De Marcos, Susaeta, Aduriz, Munian

Reagovat
Phillipinho

Valverdemu uz dochazi, ze Beňat na podhrotu nema co delat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Sport 1 dneska nedava valencijsky derby , radeji potom Levante vs Almerie....aspon, ze vysilaji Athletic se Sevillou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že se změnil nějak příjmač satelitní a já už nechytám Eurosport2 ani Sport1...nevím co s tím, někde jsem četl, že zastaralý příjmače to prostě na těch nových vlnách nechytnou...to mě docela štve

Reagovat
Phillipinho

Hele to vubec nevim. Ja mam skylink a tam koupenej balicek 7 programu(Sport 1 a 2, Nova Sport,Eurosport 1 a 2 a nejaky 2 filmovy)

Reagovat
2miguel1

.

.

Včera to bolo až na ten vysledok dobré...ono ak budume hrať takto tak možu pokojne aj prehrávať...hlavne tá zaloha Sergio Rakitic Rafinha bola priamočiarejšia ..dať 4 brvná včera + masterpiece zakroky, tu nemože nikto nic povedať...včera possession 68%, znížiť to na tých 60%, dať tak ešte o 50 rpihrávok na zápas menej a ono to pojde....hlavne Suarez, to bude rozdielový hráč...hrá uplne inak ako doterajšia Barca, dufam ze ho nepokazia...možno sa raz dočkám zálohy Masch-Sergio-Rakitic

Reagovat
smazaný uživatel

volej

Reagovat
smazaný uživatel

Aduriz pekná bomba V Katedrále zatím skvelý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ je to skôr boj ako futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v takomto zápase je to normálne, že nervy pracujú viac. Po tom góle sa Sevilla moc nemôže dostať do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně mám jednou čas na zápas a vypadá to zatím překvapivě slušně, velká škoda zranění Adurize, jinak bychom třeba už ten druhej dali. Mbia by tu redku klidně vyfasovat moh

Reagovat
smazaný uživatel

Ne mohl, ale měl. Dokonce i Iturraspe měl jít ven

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, měla bejt redka na obou stranách. Já to myslel tak, že s touhle hrou ji má šanci vyfasovat, ale Emery už tomu zabránil, no.

Reagovat
Kily

co si udělal Aduriz?

Reagovat
Phillipinho

Adiriz tyhle voleje umi neskutecne

Reagovat
smazaný uživatel

Mě za poslední dva roky přijde, že Aduriz umí všechno...občas teda i zabdrbat 200% šanci Celkem čumím, jak v tomhle věku zraje

Reagovat
Kily

no počkej, poslední půlrok ve Valencii bylo to zadrbávání tutovek tím, co dělal pomalu nejčastěji

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně si v tý době konečně uvědomil, komu patří jeho srdce

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je fakt, že on na messiovsko-nezmarovský doklepáváky moc neni

Reagovat
Kily

tak snad se to nedozví paní Adurizová, jinak by mohl být průšvih a Aritz by mohl taky přijít o polovinu nastřílených gólů

Reagovat
Phillipinho

V Kristovo letech na vrcholu formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je super, že Etxeita konečně dostává šanci, já mu vždycky věřil. Nechápu co je s Ekizou, že nehraje základ ani v Eibaru. Ale asi Garitano pořád věří těm co loni vybojovali postup.

Reagovat
Phillipinho

Jako docela cumim, ze Valverde posadil Gurpegiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se nedá koukat, pískej konec už Etxeita vynikající

Reagovat
smazaný uživatel

Etxeita nejlepší na place

Reagovat
valloire

No to to trvalo Konečně je na prvním místě tým, kterej tam historicky patří.

Reagovat
Ángel di María 22

Nemate nekdo info ohledne Carvajala?

Reagovat
Ángel di María 22

Uz vidim vedle.

Reagovat
Switchback

hm, tak z prvního místa na čtvrtý a to ještě Sevilla mohla být před náma

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

http://fcbarcelona.cz/index.php?page=clanek&id=20078

aky je vas nazor? .,.myslim, ze sa da suhlasit...neskutocne ako zabijame messiho pre nefungujucu zalohu, to je neuveritelne...

Reagovat
smazaný uživatel

Necital som to ale Messi skor bol ten, kto u vas strielal goly. Teraz tam mate Neymara, ktory sa k nemu este hodi. Ale kupite Suareza, na ktorého sa hralo v LFC a cpete ho mimo jeho idealny priestor tak aby nezavadzal Messimu. Suarez neni Alexis, ktory tam bol idealnejsi. Ta vasa trojka je moc individualisticka, potrebujete tam hraca typu ako mame my Benzemu, ktory vytvori priestor, ktory tvori hru, da kvalitnu finalnu prihravku a nesnazi sa za kazdu cenu konkurovat CR.

Zalohu ste uplne do.ebali...Xavi mal byt davno kdesi v Katare, Rakitic bol od zaciatku povazovany za nadpriemer, jediny schopny a kvalitny je tam Iniesta a ten uz starne a nema formu. Busquets, Pique, Pedro vyzeraju, ze potrebuju asi zmenu, v Barce vyhrali v podstate vsetko na klubovej urovni.

Potrebujete presne hracov akých mame prave my, prave Isco by sa vam hodil ako sol, Modric taktiez. Nemali ste pustit Thiaga, to bol total fail. Predaj Fabregasa pri tomto? omyl.

Zaspali ste dobu. V case ked sa vam darilo sa mali popri Xavim, Iniestovi atd. ucit mladi no nikoho vyrazneho nemate.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze si si to neprecital, ale co sa tyka zalohy mas pravdu, tam je kamen urazu, ved tam chyba myslienka, preto sa messi stahuje a je to vyslovene na leovi co vymysli...fabregasovi sme nevedeli/neboli ochotni najst miesto v zalohe, rovnako tak thiaga sme odpisali....rafinha v zapase so celtou mal smiesnych 24 dotykov s loptou, co je na zaloznika smiesne...brankar bravo ich mal len o 3 menej...

Reagovat
valloire

chudák Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Kahn: Zlatý míč bych dal hyperovi. Hype vesele pokračuje, nejlepší fotbalista světa je CR7, tak se musí udělat vše, aby to nedostal, pokud si nechtějí srát do huby, tak musí vyhrát CR7, pak by cena pro Messiho 2010 totálně pozbyla hodnoty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Baena, pokus platný bude sa merať

zatiaľ sa cez kraje Eibaru dostávame dosť v pohode... treba to využiť

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho - Kakuta

dnes aj Baena

Reagovat
smazaný uživatel

kua ďalší brankár sa zraní

it's Cobeňo time

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca si asi robí srandu ale takúto penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

väčšiu bandu haluzákov ako Eibar som ešte nevidel, jediná kvázi šanca bola po nakopnutí na talianskeho simulanta, ktorého jediné futbalové umenie je škemranie o faul...

rozhodca si s tou penaltou fakt musel robiť srandu...

obliehame, obliehame hovno z toho miesto dokopaného Buena musí prísť Manucho, ktorý vytvorí viac priestoru pre Lea, alebo sám zakončí centrované lopty, toto proste musíme vyhrať... pre dobro futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Licááááááááááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

LEOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
madridcan

Leoooooo Baptistaoooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

choďte už do piče...

Reagovat
madridcan

skoda, chvilku ta jednotka vyzerala pekne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele