Premier League - souhrn 28. kola

02.03.2013, 18:05, aktualizováno 04.03.2013, 22:57
Komentáře a souhrny
V pondělní dohrávce Manchester City odvezl všechny tři body ze hřiště Aston Villy. Včera Tottenham v londýnském derby porazil Arsenal a potvrdil svou třetí pozici. Hvězdami sobotního programu se stali Shinji Kagawa a Luis Suárez, oba pro své týmy zařídili vítězství hattrickem. Krom toho naplno bodovala také Chelsea, když porazila WBA. Swansea porazilo Newcastle a Everton přehrál Reading. Tři body ulovily QPR a West Ham.

Aston Villa - Manchester City 0:1

04.03.2013 21:00

Góly: 45. Carlos Tévez

Utkání, kterému by slušela i remíza, nutno však říci, že Manchester City odváží z Villa Parku tři body po právu. Dvě nastřelené tyčky, jeden zásah do černého; domácí toho příliš nevymysleli. Tlak v závěrečných minutách gól nepřinesl a Aston Villa se tak chtě nechtě dále utápí v sestupových vodách.

Zápas dlouho probíhal bez většího vzrušení. Ani jeden celek nechtěl vylézt ze své defenzivní ulity a když už (zpravidla Man City) některý tým vynaložil úsilí na ofenzivní aktivitu, narazil na disciplinovanou a konsolidovanou obranu soupeře.

První zajímavé události se tak udály až na počátku třetí desetiminutovky. Aston Villa se div neradovala z úvodní branky, jenže Bentekeho hlavička po rohu narazila na odpor Carlose Téveze, který odkopával z brankové čáry. Minutu nato pak pálil na druhé straně Rodwell, jehož obstojný pokus snadno vyrazil Guzan nad.

První poločas však patřil Manchesteru City. Není možné říct, že by si obhájce titulu vyvinul velký tlak (snad s výjimkou posledních pěti minut), ale domácího soupeře prakticky k ničemu nepustil. Zářil však Guzan, který nejprve chytil zajímavý přímý kop Milnera a pak fantastickým zákrokem vytlačil na tyčku Zabaletovu přesnou ránu.

V závěru dějství ovšem na jednu střelu nestačil. Tévezovu zkoušku zpoza vápna sice dokázal chytit, stejně jako štiplavý centr vzápětí, jenže v nastaveném času již naději neměl. Clark možná s přispěním Džekova faulu přišel o míč a bosenský forvard pelášil na bránu. V ideální chvíli předal Tévezovi, ten vykoupal kromě obránce i Guzana a do poloprázdné brány i přes snahu blokujícího Clarka otevřel skóre - 0:1.

Druhý poločas se možná odehrál ve větším tempu, ale tolika nadějných situací jsme se již nedočkali. Hra se vyrovnala, ale snaha Aston Villy vyšla vniveč. Deset minut po obrátce navíc jen díky Lowtonově bloku nezvýšil na dvougólový rozdíl znovu Tévez. Až po hodině hry se domácí dostali k otěžím klání. Hlavičky Agbonlahora a Bentekeho nicméně bránu lehce přelétly.

Hartovu svatyni netrefila ani nádherně vyhlížející pumelice Lowtona z dobrých 25 metrů. Tím však sláva klubu z Birminghamu vlastně skončila, naopak se museli strachovat o druhý gól ve vlastní síti. Yaya Touré totiž v pádu nastřelil tyč a Džeko uklízel do prázdné brány. Byl ale v ofsajdu. Závěrečný tlak Villans pak nepřinesl příliš zajímavého a tak utkání skončilo nejtěsnějším možným vítězstvím Man City.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Arsenal FC 2:1

03.03.2013 17:00

Góly: 37. Gareth Bale, 39. Aaron Lennon - 51. Per Mertesacker

Šlágr kola, měsíce, možná i celého dosavadního roku 2013. Tottenham v ostře sledované bitvě o sever anglického hlavního města dokázal porazit Arsenal 2:1 a vrátil se zpět na třetí místo, odkud díky Chelsea po sobotě zmizel. Sedmým gólem v pěti zápasech k tomu napomohl i fenomenální Gareth Bale, vítěznou branku pak vstřelil Lennon.

Utkání se odehrávalo ve vynikající atmosféře a strhujícím tempu, což je ostatně při severolondýnském derby tradiční záležitost. Zvýšenou hlasitost na již tak téměř rezonujícím White Hart Lane přinesl v první půli třeba pád ve vápně jedné z hlavních postav utkání. Zákrok na Emanuela Adebayora však hlavní rozhodčí zápasu Mark Clattenburg zřejmě správně posoudil jako dovolený.

Ani jeden z týmů nebyl dlouho schopen převést svoji aktivitu v brankové příležitosti, selhání ve finální fázi předvedli na jedné straně Walcott, po chvíli pak na druhé Aaron Lennon. Pak ovšem časomíra začala odpočítávat sedmatřicátou minutu a stadion se otřásal v základech. Sigurdsson fantastickým pasem načasoval míč do běhu Garethu Balovi, Mertesacker zničil ofsajdovou past, a Velšan tak mohl předvést své další skvělé zakončení a šestnáctým zásahem v sezoně otevřít skóre - 1:0.

Uplynuly dvě minuty a nadšení Kohoutů se umocnilo znovu. Všemu předcházela zbytečná ztráta míče uprostřed pole, těžkopádná obrana Arsenalu pak nezachytila další perfektní náběh, k němuž se odhodlal tentokrát Lennon. Jeho sprintu si všiml Scott Parker, který využil apatičnosti Vermaelena. Hbitý anglický křídelník převzal přihrávku, bleskovým a snadným blafákem obešel i zoufalého Szczesnyho a do prázdné branky zvýšil na 2:0.

Smrtelně ledová sprcha pro Kanonýry a báječná pasáž pro Boasovy svěřence. Po takto horlivých momentech logicky přišlo zklidnění hry a nutno říct, že i její vyrovnání. Hosté se přesto k brance Llorise nepřiblížili nijak nebezpečně a do přestávky se již stav duelu nezměnil.

Báječný fotbal pokračoval i po změně stran a hlavním strůjcem atraktivity byl Arsenal. Stačilo pět minut a leckdo si vzpomněl na téměř přesně rok starý zápas na Emirates Stadium. I v něm vedli Kohouti 2:0, neuvěřitelný pětigólový obrat Gunners však tři body přivál domácím. Naději hostů vykřesal Per Mertesacker, který i s lehkým přispěním Balea dostal hlavou Walcottův centr do sítě - 2:1. Německý stoper tak vsítil druhou branku v dresu Arsenalu - paradoxně obě v derby se Spurs.

Klid na kopačky Kohoutů měl dát v šedesáté minutě Bale, ale tentokrát ukázal, že i mistr tesař se někdy utne. Dembele parádně roztáhl hru do levé strany na Lennona, ten si všiml na zadní tyči zcela volného Garetha Balea, jenž by však svým zakončením z malého vápna překopl i ragbyovou bránu. Přesně za deset minut se hráči v bílém drželi za hlavu znovu. Po rychlém brejku se sám před brankáře dostal Sigurdsson, jenže v záchvatu nesobeckosti špatně přihrál Baleovi a Mertesacker stihl míč odstranit z nebezpečného území.

Podívaná bohatá na šance pokračovala i nadále. Prakticky vzápětí si fanoušci Arsenalu utírali pot z čel znovu, Defoeova střela naštěstí pro ně těsně minula tyč. Bale pak za dalších pár desítek vteřin dobrým volejem z hranice šestnáctky trefil Szczesnyho přímo do náruče. V závěru osmé dekády minut zahrozili konečně i hosté, Ramseyho křížná rána minula zadní tyč jen o decimetry. Ještě blíže vyrovnání byl dvě minuty před koncem Walcott, jenž z přímého kopu rovněž mířil těsně vedle.

Šestka na tabuli čtvrtého rozhodčího sice fanoušky Tottenhamu vyděsila, jejich nejistotu však hráči Arsenalu nepřiživili. Domácí dokázali hru kouskovat a nepouštěli rivala do větších příležitostí. Jedinou střelou Podolski bránu přestřelil a z následného rohu už díky Llorisovi nic nebylo. Nabité a atraktivní North-London derby tak ovládl Tottenham v poměru 2:1.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Liverpool FC 0:4

02.03.2013 18:30

Góly: 2. Stewart Downing, 18. Luis Suárez, 34. Luis Suárez, 49. Luis Suárez

Liverpool potvrdil svou klasiku, podle níž buď vybouchne, nebo soupeře totálně zničí. Tentokrát to byl ten druhý případ: Wigan se totiž na své hřišti rozhodl porazit de facto předem, čehož následně milerád využil nelítostný Suárez. Ten už v Premier League zaznamenal více venkovních hattricků než takový Shearer (tři versus dva)...

Určitě by nebylo vhodné pochopit perex tak, že Reds soupeře válcovali na všech frontách a kontrolovali veškeré prostory DW Stadium či veškeré aspekty hry. To dokonce neplatilo ani omylem. Ruku v ruce s efektivním využíváním tragických hrubek zadáků Wiganu totiž muselo jít také skvostné představení často kritizovaného Pepeho Reiny, neboť také Latics měli řadu solidních šancí. To přitom platilo i o úvodním dějství, které ústilo ve skóre 0:3.

Během něho například Reina krotil slabší hlavičku Caldwella či přímý kop Beausejoura a úplně brilantní reflex předvedl ještě proti Di Santově hlavičce. Obecně pak působil pozoruhodně sebevědomě a jistě, což stvrdil také po přestávce při šancích Maloneyho. Ve finále mu jde pochopitelně ke cti čisté konto, druhé po sobě.

Ale teď už ke gólům, které padaly výhradně na druhé straně a za vydatného přispívání zmatené obranné hry domácích. Například hned po dvou minutách Coutinho hladce vyháčkoval Boyce a pak nechal hlavičkovat na malém vápně (!) naprosto ignorovaného Downinga. A šíleně snadné všechno bylo také při prvním úderu Suáreze: Coutinho měl čas, prostor, zasekl, podíval se, vystřihl uličku pro Suáreze a ten tváří v tvář Habsimu prostě nezaváhal.

Ani třetí branka se neobešla bez pomoci váhajícího protivníka, tentokrát gólmana Al Habsiho. Toho zradil kluzký terén (podobně jako ze standardky pálícího Suáreze), a tak snadný balon u levé tyče propustil mezi rukama za brankovou čáru. Další minela Boyce potom ještě před pauzou stihla pustit do šance Suáreze, ten si ale na hattrick musel počkat až do druhé části. Hned ve 49. minutě jej vysunul Johnson a Uruguayec vnějším nártem nasadil Al Habsimu potupné jesličky. V dlouhém zbytku duelu se toho už moc nenarodilo, slavit ale klidně mohl hlavičkující Henderson, kdyby jeden z protivníků na poslední chvíli nereagoval na brankové čáře.

Více informací k zápasu

Swansea City - Newcastle United 1:0

02.03.2013 16:00

Góly: 85. Luke Moore

I přes očividnou převahu ve druhém dějství opouštějí Straky velšské prostředí bez jakékoliv bodové útěchy. Může za to první letošní zásah střídajícího Lukea Moorea. Swans tedy na historický triumf v Capital One Cupu navázali nejlépe, jak mohli, aktuálně jsou minimálně načas sedmí.

I přes senzační úspěch v zádech začaly labutě dosti rozpačitě, což platilo zejména pro chybujícího Garryho Monka, který z pozice stopera opět vystrnadil kmenového záložníka Ki Sung-Yuenga. Swansea vlastně celý první poločas bylo schopno soustavně hrozit jedinou cestou - po pravé straně díky neúnavnému Rangelovi. Takhle měl svou hlavičkovanou šanci Michu, Williams už měl skórovat po přímém kopu De Guzmána podobně jako později Monk.

Newcastle na to šel poněkud jinou cestou, výhradně fyzickou cestou. Prvopoločasové žluté karty si tím pádem připsali Cabaye s Tiotém, dva ze tří článků stěžejního středového bloku, a mimoto jsme o Magpies takřka neslyšeli - co se útočení týče rozhodně ne. To se změnilo až pár minut po restartu, kdy byl Vorm rázem nejzaměstnanějším borcem na place. Okamžitě vytěsňoval Cabayeho pumelici na břevno a vyznamenat se musel také proti Sissokovi.

Pokud si nicméně v součtu někdo zasloužil tři body, byli to spíše domácí za celkově komplexnější výkon; a ti se také přeci jen dočkali. Pět minut před koncem Routledgeův centr ztečoval Mbiwa rovnou na Mooreovy kopačky a sporadicky hrající forvard se za pomoci Cabayeho dotyku mohl jít výjimečně radovat.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - West Bromwich Albion 1:0

02.03.2013 16:00

Góly: 28. Demba Ba

I sebedusnější atmosféra může vytvářet prostředí, z něhož vzejde zcela přijatelný, ba rovnou uspokojivý výsledek. Důkazem je dnešní Chelsea, která po emotivním výlevu Rafy Beníteze a rozhořčené reakci většiny fanouškovské obce přemohla West Bromwich a jako bonus si na své konto připsala také první nulu po šesti kolech.

Pokud se Blues chtěli zpočátku cítit nervózně a nejistě - právě vzhledem ke všem okolnostem a událostem minulých dnů - Baggies jim prakticky nedali takovou šanci. Sami se totiž s odbitím úvodní sekundy usadili hluboko na své polovině a jen sotva ji chtěli ve zbytku klání opouštět. Nadlouho jedinou prací pro Petra Čecha zůstával Odemwingieho přímý kop z 10. minuty a následný neobratný projektil spoluhráče Azpilicuety po rohovém kopu.

To modří zaujali větším množstvím střeleckých pokusů. Mezi nimi se schovaly hned dva z dílny Brazilce Oscara, který byl dnes zvláště při chuti; což shodou okolností platilo rovněž pro hostujícího brankáře Bena Fostera, jehož schopnost likvidovat protivníkovy kulky představovala jednu neohrozitelnou konstantu celého utkání.

O to podivnější je skutečnost, že zrovna Foster je nechvalně podepsán pod jedinou brankou zápasu. Jednička WBA si totiž nepočínala ideálně při hájení velkého vápna a nevystihla tedy osu Oscarův centr na zadní tyč-Luizovo sklepnutí-gól Ba. Foster si později sice spravil náladu na vděčném terči Oscarovi, ale to už zkázu poměrně bezzubých Throstles odvrátit zkrátka nemohlo.

Více informací k zápasu

Everton FC - Reading FC 3:1

02.03.2013 16:00

Góly: 42. Marouane Fellaini, 59. Steven Pienaar, 66. Kevin Mirallas - 84. Hal Robson-Kanu

Everton po sérii tří zápasů bez výhry konečně zabral a pokračuje v tlaku na pohárové umístění. Porážku 3:1 si z Goodison Parku odváží Reading, který nebodoval potřetí v řadě, a nevymanil se tak z umístění v sestupovém pásmu.

Svou dvanáctou trefou sezony poslal domácí do vedení Marouane Fellaini, jehož hlavička na konci první půle byla až snad nespravedlivým vyústěním jinak velmi vyrovnaného utkání. Po změně stran však celek z Liverpoolu přidal další dvě branky a o výsledku bylo definitivně rozhodnuto. Na pohledné góly Pienaara s Mirallasem sice ještě dokázal zareagovat Robson-Kanu, ale šlo už jen o kosmetickou změnu skóre.

Zajímavostí zápasu bylo vynechání brankářských jedniček na obou stranách. Zraněné Howarda s Federicim nahradili Ján Mucha a Stuart Taylor, přičemž hlavně v případě domácích šlo o výrazný milník. Tim Howard totiž svou absencí neprodloužil sérii dvou set desíti ligových utkání v řadě. Pro dvaatřicetiletého Taylora na druhé straně zase šlo o debut v dresu Readingu. A byl to právě on, kdo se hned v brance zapotil jako první, nakonec však ani po Jelavićově nepřesné hlavičce vůbec nemusel zasahovat.

Nepříjemnost pro domácí nastala hned v druhé minutě, kdy Adam Le Fondre ostře zajel do kapitána Jagielky. Anglický reprezentant se sice pokoušel setřást následek faulu, oceněného žlutou kartou, ale nakonec jej i tak musel o dvě minuty později nahradit ve středu obrany John Heitinga. Everton přesto pokračoval v počátečním tlaku, ovšem žádný z pokusů Pienaara, Fellainiho i Jelaviće se neujal a osmělený Reading začal čím dál více hrozit z protiútoků. Dvakrát se tímto způsobem do zakončení dostal Jimmy Kebé, jenže ani jednou neuspěl a navíc se o chvíli poté zranil. Stejně jako Jagielka o několik minut nato opustil trávník, jeho místo převzal velšský reprezentant Robson-Kanu.

Největší šance Readingu v první půli přišla po rohovém kopu, s kterým si domácí obrana nedokázala patřičně poradit a mohla si jen oddychnout, když Le Fondreho prudká střela z hloubi šestnáctky trefila pouze pravou tyč Muchovy brány. To Everton probralo dostatečně na to, aby ve zbytku poločasu platil za nebezpečnější celek. Pienaarovu střelu s gólovými parametry však skvělým blokem zachytil Mariappa a i brankář Taylor přiložil u střel Jelaviće s Mirallasem ruce k dílu. Tři minuty před odchodem do kabin však byla defenziva hostí přece jen prolomena. Coleman zprava nadýchaným centrem našel ve vápně Fellainiho, jenž si jako obvykle s hlavičkovou šancí poradil na jedničku a poslal Everton do vedení.

V samotném nastavení první pětačtyřicetiminutovky se očividně nabuzený Fellaini pokusil ještě o jeden majstrštyk - pokusil se Taylora zaskočit střelou jen pár metrů od rohového praporku. Gólman Readingu však byl pozorný a tuto překvapivou pumelici dokázal konečky prstů vytěsnit nad břevno. Ani po změně stran se anglický brankář nenudil, tentokrát jej zkoušel překonat aktivní Mirallas. O chvíli později visel druhý gól ve vzduchu, když Jelavićovi s Fellainim stačilo zblízka doklepnout míč do odkryté branky, ale zmatky před brankovou čarou s vypětím všech sil obrana Readingu dokázala vyřešit i tentokrát.

Dost možná klíčový moment nastal deset minut po startu druhé půle. Rukou ve vlastním pokutovém území zahrál Sylvain Distin, když ve skluzu zabránil zdviženou paží proniknutí centru před bránu. Rozhodčí však pouze ukázal na značku rohového kopu a protesty hostujících hráčů nezaujatě přešel. Brzy nato se slavil gól na druhé straně. Steven Pienaar převzal míč od Fellainiho, potáhl si jej do středu hřiště a zpoza vápna vyslal skrze houštinu těl nechytatelnou střelu do horního rohu Taylorovy brány. Od této chvíle již bylo o výhře Evertonu rozhodnuto a otázkou už byla pouze výše skóre.

Domácí pokračovali ve vytváření šancí a znovu byl ve středu dění jihoafrický reprezentant Pienaar. Jeho perfektní kolmice vybídla ke skórování Mirallase, jenž tváří v tvář Taylorovi zachoval chladnou hlavu a technicky na přední tyč zvýšil na 3:0. Jen o chloupek se následně neujala táhlá střela Gibsona a Mirallas znovu prověřil kvality zaneprázdněného Taylora. Definitivní podobu výsledku však vtiskli hosté. Ian Harte šest minut před koncem zleva odcentroval přesně na hlavu osamoceného Robsona-Kanu, jenž nedal Muchovi nejmenší šanci a připravil jej o čisté konto. Nic to ale nemění na tom, že se Toffees dotáhli k pátému Arsenalu na rozdíl dvou bodů a nyní musí čekat, jak dopadne nedělní severolondýnské derby.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Queens Park Rangers 1:2

02.03.2013 16:00

Góly: 45+1. Gastón Ramírez - 14. Loïc Rémy, 77. Jay Bothroyd

Šťastnějším oslavencem bude dnes Harry Redknapp. Jeho Queen’s Park Rangers totiž na půdě sestupem rovněž ohroženého Southamptonu uhrálo nesmírně vitální výhru 2:1. Mauricio Pochettino, lodivod bývalého Redknappova mužstva, naopak registruje první významnou kapku na svém krátkém působení na jihu Anglie.

Jak už to občas bývá, záchranářská bitva byla na šance a střelecké příležitosti poněkud skoupá. Domácí příznivci si hned zkraje užívali územní převahu Saints, avšak nadlouho jediný pokus, jemuž se dalo s přivřením oka aplaudovat, byla Corkova nepřesná rána ze sedmé minuty. Dále se jen do přestávky nadávalo na sudího Webba (jenž nepískal penaltu po Bosingwově souboji s Puncheonem) a vlastní zmatkující stopery Yoshidu s Fontem, kteří za sebe propustili dlouhý míč a dovolili Rémymu skórovat po 14 minutách ze zdaleka první gólové možnosti QPR.

V tu chvíli se obrázek hry docela dobře převrátil naruby. Hoops se s balonem na kopačkách nikam nehnali, troufli si na vyšší presink a navíc jim šlo k duhu také smolné účinkování Adama Lallany, jenž nerozchodil kolizi s Hillem a nakonec s podezřením na lehký otřes mozku ještě před pauzou střídal. Potom bylo celkem s podivem, že právě ještě před odchodem do kabin Soton stihl zareagovat gólově - konkrétně prostřednictvím lehkého lobíku Ramíreze.

Ovšem kdo čekal nemilosrdné navázání domácích a dominanci napříč celým druhým dějstvím, musel být jaksi zklamán. Hned po třech minutách od restartu se Fonte musel vytasit s heroickým blokem Sambovy hlavičky, aby v 77. minutě přišla osudová rána. Z bravurního průniku Park Ji-Sunga těžil dobře postavený Jay Bothroyd, který takto oslavil svůj první ligový gól od listopadu 2011. A jak důležitý! Saints totiž do konce zápasu Greenův reflex prověřili už jen jednou jedinkrát (skrze Yoshidu), čímž pádem zaznamenali velmi hořkou domácí porážku.

Více informací k zápasu

Stoke City - West Ham United 0:1

02.03.2013 16:00

Góly: 45+4. Jack Collison

Od listopadu čekal West Ham na svůj první venkovní ligový úspěch - a teď se konečně dočkal. Co je poněkud zarážející, je skutečnost, že arénou jim přitom byl zrovna Britannia Stadium. Pevnost Stoke City dneska padla teprve podruhé v tomto ročníku.

West Ham přitom od začátku bojoval tak trochu s větrnými mlýny, však ještě během úvodní 11minutovky přišel o zraněné Matta Taylora a Joea Colea - prvně jmenovaný dostal kopačkou do obličeje od Crouche, jeho kolega potom odkulhal s poraněným zadním stehenním svalem. Přesto Hammers zvládali soustavně vykazovat větší odhodlání a nasazení; blízko gólu se se svou hlavičkou ocitl Collins, přičemž O’Neil málem omylem uspěl s vychýleným centrem.

Ačkoliv Potters (nejen) letos na domácí formu dosti spoléhají, tentokrát byli pozoruhodně bezzubí a brzy měli štěstí, když se dala pískat penalta po Shottonově neopatrném zákroku na Diamého. Vítězná branka zápasu potom vzešla z kombinace dvou střídajících fotbalistů, když Collison vytěžil do dna perfektní proběhnutí Vaz Tého.

Stoke začal pořádně hrát alespoň s příchodem druhého dějství a tentokrát se sami Potters marně dovolávali desítky (dvakrát). Ze střeleckých pokusů nicméně stojí za zmínku akorát dalekonosný pozdrav Crouche a Adamův projektil, který skončil na břevně. Víc ani zoufale ultraofenzivní Pulisova střídání Stoku nepřinesla.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Fulham FC 2:2

02.03.2013 16:00

Góly: 37. Craig Gardner (pen.), 70. Stéphane Sessegnon - 16. Dimitar Berbatov (pen.), 35. Sascha Riether

Čtyři branky viděli diváci na Stadium of Light, kam přijel Fulham; domácí nakonec uhájili remízu 2:2, kterou svojí vyrovnávací brankou zajistil Stéphane Sessegnon.

Hosté přitom vedli už 2:0 po pouhých 35 minutách zásluhou penalty Dimitara Berbatova a doklepnutí Saschy Riethera; za Black Cats ještě před pauzou snížil z další penalty Gardner, a konečnou podobu skóre dal 20 minut před koncem beninský záložník. Pro Sunderland jde o první bod po třech po sobě jdoucích ligových porážkách..

..mohly však být i tři, kdyby sudí vyslyšel volání Adama Johnsona po penaltě; domácí záložník se jí dožadoval za údajnou ruku Frimponga. Přestože je remíza nakonec zaslouženým výsledkem, zpočátku se zdálo, že Sunderland nemá šanci svoji hrozivou sérii prolomit; už v 16. minutě Fulham vedl, když byl Gardnerovi odpískán faul na Dejagaha ve vápně. Míč si na puntík postavil Berbatov a nezaváhal - 0:1.

O devět minut později se sice Dejagah málem zapsal do tabulek křížnou střelou, ale na další gól se čekalo až do 35. minuty. Berbatov získal míč při bránění Johnsonova rohu a založil rychlý brejk, v němž se Fulham dostal do přečíslení a iránský střelec mohl pálit z ostrého úhlu; Mignolet jeho pokus sice odvrátil, ale pouze ke kopačkám Riethera, který tak měl už snadnou práci - 0:2.

Fulhamská radost však neměla trvat příliš dlouho; o chvíli později totiž sudí Halsey k překvapení diváků odpískal další penaltu. Byla tak oceněna Senderosova přetahovačka s Grahamem; exekutorem byl Gardner, a se svojí dělovkou se příliš nerozpakoval - 1:2.

To byla vůbec první domácí střela na branku, ale Black Cats se po kontaktním gólu rychle zvedli a ještě v první půli mohl vyrovnávat Sessegnon, jenž však neuspěl proti pozornému Schwarzerovi. Dvě minuty po přestávce následovala spolupráce mezi Fletcherem a Grahamem, zakončená odfláknutou střelou.

Na druhé straně ve 49. minutě zahrozil zdálky Berbatov, ale byl to Sunderland, kdo už v té době držel otěže zápasu pevně v rukou. Alfredu N'Diayemu se ještě skórovat nepodařilo (a to ani nadvakrát během jediné minuty), ale Sessegnon už napodruhé vyrovnal - a to jen pár vteřin poté, co domácí včasným vyběhnutím proti Berbatovovi zachránil gólman Mignolet. Bývalá opora PSG se dostala k míči nějakých 15 metrů od brány a uklidila jej za Schwarzera - 2:2.

V 75. minutě pak mohl rozhodnout Fletcher, ale na Gardnerův pas nakonec nedosáhl; na druhé straně spálil obrovskou šanci Berbatov, který vyslal na Mignoleta hodně slabou střelu. Poslední šancí zápasu tak mohla být třetí penalta, ale sudí se rozhodl posoudit incident ze 79. minuty jako čistý; Frimpong rukou podle něj nehrál.

Více informací k zápasu

Manchester United - Norwich City 4:0

02.03.2013 16:00

Góly: 45+1. Shinji Kagawa, 76. Shinji Kagawa, 87. Shinji Kagawa, 90. Wayne Rooney

Bez větších úlev si Manchester United pár dnů před náročným duelem se španělským mistrem poradil doma s Norwichem. Ustrašený outsider na Old Trafford dlouho držel alespoň přívětivý výsledek, než završil hattrick Japonec Kagawa (do dneška přispěl všehovšudy dvěma ligovými góly) a než Rooney ke dvěma asistencím přidal také jednu výstavní branku.

Žádný tisící start pro Giggse a žádné šetření na Real Madrid. Sir Alex Ferguson dal před výkopem jasně najevo, že pro něj nadále zůstává prioritou domácí soutěž, a tak na Norwich vyrukoval s čerstvě zotaveným Van Persiem, Carrickem, Rooneym či Evrou. Ovšem to znamenalo jediné - že se neodpočívalo ve stínu na lavičce, nýbrž přímo na prosluněném trávníku Old Trafford.

Z velké části to pochopitelně bylo způsobené nesmírně bojácným přístupem Norwiche. Ten věčně v jedenácti mužích hlídkoval na vlastní půlce, ačkoliv Chris Hughton na předzápasové tiskovce avizoval, že se jeho tým favorita bát nebude. Taková vize přitom dýchala maximálně prvních 15 minut, kdy si Kanárci užili alespoň dvě delší pasáže plné balonu na svých kopačkách.

Z permanentně hlubokého bloku Norwiche potom pramenilo množství předčasně zatarasených střel, hosté se obecně velmi odvážně vrhali na zem, pod nohy přihrávajících či pálících soupeřů. A s tím si dlouho vystačili. Jakmile si totiž Van Persie narazil s Rooneym, Bunn byl z branky včas; a jindy si United házeli klacky pod nohy sami tím, že odmítali včas myslet na koncovku (či na ni myslet vůbec někdy).

Když už to nicméně vypadalo, že nepříliš záživný poločas dospěje k nevyhnutelnému bezbrankovému skóre, přišel ojedinělý centr Valencii slabší levou nohou, Van Persieho sklepnutí a Kagawova utěšená improvizovaná koncovka. Na Old Trafford se tedy přeci jen slavilo ještě před pauzou, což byl příslib jinačím způsobem otevřené hry po změně stran...

...který se vesměs naplnil, i když žádným závratným, revolučním způsobem. Canaries každopádně od počátku vystrkovali nůžky s větší chutí než doposud a takový Vidić musel před Snodgrassem na přední tyči zasahovat opravdu v poslední chvíli. Už to tedy nebyla ta nuda z úvodní části, ale to konkrétně fotbalistům ManUtd nemohlo příliš vyhovovat. Rázem totiž byli na první pohled ohrozitelnější, zranitelnější.

Ovšem Norwich dnes při střelecké chuti zkrátka nebyl, a tak ve finále z potenciálních problémů pro United nebylo zhola nic. Naopak brzy Kagawa nadpozemsky chladnou koncovkou navázal na perfektní práci Carricka a Rooneyho, přičemž na 3:0 hnedka klidně mohl zvyšovat Welbeck ranou z většího úhlu.

Gólový účet si tím pádem za účelem tohoto navýšení skóre nikdo další nezaložil, natáhnout ho ještě musel sám Kagawa. Hattrick přitom završil opět za asistence Rooneyho a opět přecitlivou cestou; tentokrát skrze jemný lob přes Bunna. Teprve jakmile se mělo jednat o čtvrtý zářez, přispěchal už sám "Wazza" s parádní ranou z 20 metrů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United28232368:3171
2.Manchester City28178351:2459
3.Tottenham Hotspur28166649:3354
4.Chelsea FC28157656:3052
5.Arsenal FC28138753:3247
6.Everton FC281112544:3545
7.Liverpool FC28119853:3442
8.Swansea City281010839:3440
9.West Bromwich Albion281241238:3740
10.Fulham FC28891139:4433
11.Stoke City28712926:3333
12.West Ham United28961332:4133
13.Norwich City287111027:4532
14.Sunderland AFC28791231:3830
15.Newcastle United28861438:4930
16.Southampton FC28691339:5127
17.Wigan Athletic28661633:5524
18.Aston Villa28591426:5324
19.Reading FC28581534:5423
20.Queen's Park Rangers283111421:4420

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (603)

Přidat komentář
Pigeon

Shinji

Reagovat
smazaný uživatel

manchester united

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
rickroll

QPR

Reagovat
smazaný uživatel

3. pro Kagawu.

Reagovat
Miguel19

Důležité 3 body. 70 slušných minut, kde to mělo být tak 4:0, ale ne. Nechápu proč jsme se pak tak posrali. Benitéz na to samozřejmě s klidem čumí jak vůl. Pak to stažení Hazarda místo Maty. Děs. Ale co, teďka jsou hlavní body. Nejlepší Oscar, ale z těch 4 jasných šancí měl minimálně 2 proměnit.

P.S. Petr Čech je prvním brankářem v historii Premier League, který dokázal udržet 138 čistých kont za jeden klub. To si zaslouží velké uznání

Reagovat
Trapper

Čech

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kagawa dal hattrick

Reagovat
kiwwi

hej

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawa, Carrick, Rooney a znova čisté konto paráda chlapci

Reagovat
smazaný uživatel

city je stejně lepší

Reagovat
I am Mancunian

roberto ?

Reagovat
kvasha16

preco zaostava o 15 bodov ci kolko

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby neby Denba Ba tak má Chelsea hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Má Torresa nie hovno i ked na ihrisku to občas vyzerá tak že by to hovno zahralo lepšie než Torres

Reagovat
smazaný uživatel

zle si to povedal Chelsea má hovno, Torresa

Reagovat
tomasinho

Až na WHU fakt děs tohle kolo.

Reagovat
Manik...

Kagawa

Reagovat
niflheim

Shinji

Reagovat
smazaný uživatel

MU

QPR

Reagovat
smazaný uživatel

velmi dolezita vyhra pre QPR

Reagovat
I am Mancunian

aspon to bude zaujimavejsie

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawa s Rooneym to dneska rozsekali

Reagovat
Radin

konečně mu dal šanci..

Reagovat
smazaný uživatel

snad uz Howarda nepusti do brany

Reagovat
Swarley

to bylo víc než výletní tempo v podání obou týmů, ale tak snad se nám chlapci při té procházce neunavili

Kagawa skvělý...já ho v Dortmundu mockrát neviděl, v prvních zápasech se mi moc nelíbil, ale začínám mu přicházet na chuť a už je pochopeno, co za hráče to je...naprosto bezkonkurenční pohyb, pořád volný, stále ve volném prostoru, když je potřeba přiběhne k hráči, narazí si s ním, pomůže mu...do toho je pak schopný být za chvíli v náběhu mezi stopery naprosto neobsazený...úžasné se během zápasu zaměřit jen na něj a sledovat jak se po hřišti pohybuje

tohle v jeho podání určitě nebylo všechno, snad bude pokračovat v těch zlepšujících se výkonech

Reagovat
herbage

Kagawa je tak trochu odpověď na otázku, jak by si vedl v PL Messi Neznám hráče, který by se mu kvalitou a herním stylem více podobal

Reagovat
C0br

Kromě toho že Kagawa nemá pohyb vychlastanýho kuřáka

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

tak Messi práve v agilnosti určite nevyniká ...

Reagovat
smazaný uživatel

"Giggs will be involved on Tuesday. We agreed to play Robin for an hour today. He's fine."

Snad nebude hrát ve středu...

Reagovat
Ligter

Středa se řekne wednesday.

Všem se omlouvám, já si nemohl pomoci.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Liquid

výborně QPR, dnes už to 3 body musely nutně být, snad se záchrana povede

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo souhrn a hodnoceni chelsea? tenhle souhrn toho cloveku moc nerekne. dik

Reagovat
Miguel19

První půle hodně slušná. Dost šancí, Oscar měl 2 naprosté tutovky. Gól z rohu na krátko, Oscar přetažený centr na Luize, ten hlavou vrátil na malé vápno a Ba v pohodě do prázdné. Začátek druhé půlky slušný tlak, nějaké šance byly ale nic. Postupem času se do hry dostávalo i WBA, ke konci tam měli slušné šance a Čech zase podržel. Kdybychom nebyli jaloví v koncovce, mohlo to být tak 5:0, 5:1..

Reagovat
fajdax

Do cca 70. minuty naprosto dominantní výkon,kdyby jsme měli trošku štěstí a víc zkušenosti v koncovce mohlo to bejt 4:0 v suchým triku.Pak jsme se ale nepochopitelně stáhly a WBA tam mělo pár náznaků,ale nic extra. Stoperská dvojice zahrála velmi dobře,Ash dneska taky hodně dobrej výkon,Azpi takovej slabší standart. Záloha Lampard,Ramires průměr.Ofenzivný trojka Mazacar dnes dominovala,nejlepší asi Oscar ale dneska neměl v koncovce svůj den,mohl mít v naprostém klidu hattrick.Demba dobrej výkon,hlavně ten gol potěšil.

Reagovat
smazaný uživatel

dik obema

Reagovat
smazaný uživatel

Japončíkove góly všetky s obrovským prehľadom, hlavne ten druhý, to bolo chladnokrvné. Rastie do skvelého hráča.

Reagovat
fantomas

Už jim je.

Reagovat
justcall

ten 2. gol jak z haxballu

Reagovat
Wat

Jj, Miky + chazy.

Reagovat
Chazy

Trand + Swarley?

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

z toho sem byl v tomto týdnu kicknutý od nějakých rakušáků...

Reagovat
Swarley

ty už taky hraješ hax?

Reagovat
vodka

dávno, ale jenom tak z prdele vždycky 10 minut týdně.

Reagovat
Godwinson

Dnes tedy strašidelné výsledky, snad to bude příště lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Mucha dnes chytal za Everton

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Poprvé a naposled.

Reagovat
Bayern +

Az na Norwich vsetko fajn vysledky, WHU parada

Snad este LFC a MCFC svojich superov splachnu a v NLD uvidim radujuceho sa Boasa, to bude ideal.

Reagovat
smazaný uživatel

QPR se stébla chytá, to by byl escape, kdyby se jim to povedlo.

Reagovat
Coutinho10

you can´t stop Suarez

Reagovat
fantomas

Phil Jagielka likely to miss EFC's FA Cup quarter final next Saturday after Moyes confirms he needs surgery on ankle & will miss two weeks

Reagovat
Zaschrona

Takze vice Heitingy.. Leda by se Moyes zblaznil a konecne nechal hrat Duffyho..

Reagovat
smazaný uživatel

co to zas predvadza ta obrana Livepoolu , ale Pepe , dneska mu ide

Reagovat
CHONG

Luis je tak dobrý, že už si na svoje góly i sám nahrává

http://www.livesport.cz/zapas/4CqFsQGM/#prehled-zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak sa dá

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, to sou tak debilni vysledky Hlavne Saints to silene posrali, tohle by nas mohlo jeste hodne mrzet.

Reagovat
vodka

Saints 67 % držení balonu, 20 střel, QPR 7...

Reagovat
smazaný uživatel

Dival ses na to? Jak hraje ten Bosingwa?

Reagovat
vodka

právě ne, sem se snažil dívat na MU, ale dneska blbne net, takže sem měl hovno ze všeho... ale statistiky mluví jasně...

Reagovat
smazaný uživatel

Me to stejne zajimalo hlavne kvuli fante (Onuoha, nechapu, ze jeho i Fabia posadil a prednost maji ty dve vemena). Ale Saints dnes pustili QPR do kontaktu se zachranou a to se stat nemelo

Reagovat
vodka

pritom saints se milibi vic nez pod adkinsem, je to pohyblivejsi, atraktivnejsi, rychlejsi. Doufam, ze ti v PL zustanou, prtooze z novacku hraji suverenne nejlip.

Reagovat
vodka

whu má teda výsledky, ale hru organizuje Big Sam...

Reagovat
fenixLFC

Wigan - Liverpool 4:0 (2. Downing, 18., 34. a 49. Suárez).

Reagovat
raduinho

Rooney Snad mu vydrží forma, letos by z toho mohl být i Zlatý míč

Reagovat
kvasha16

ten maju uz davno predplateny katalanci

Reagovat
raduinho

Pokud vypadnou s AC tak letos už těžko

Reagovat
kvasha16

ale ved su prvi v tej ich slavnej lige

Reagovat
Manik...

neblbni, když ho nedají Ronaldovi, nedají ho nikomu jinému

Reagovat
Erdovec

nebyl bych si tím vůbec jistý

Reagovat
Manik...

já teda jo... Messi ho má předplacený i za to, co momentálně předvádí

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

suareza kapitan na fante

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsi přišel na diamantovej důl

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu pásku před tímhle kolem sebral

A dal jsem jí Sturridgovi . Silvinka to snad dobře nahradí

Reagovat
ďuriLFC

Dneska s prehľadom , dobrý výkon prakticky od všetkých . Luis krásne a takisto aj Pepe dnes minimálne trikrát silno podržal. Mrzí len to , že si nezahrali Suso s Assaidim.

Reagovat
fenixLFC

4 skvele zakroky...tolko nemal asi za celu sezonu dokopy

Reagovat
fenixLFC

vyborny zapas..teda do 4. golu LFC, potom to uz bolo iba o dohravani. genialny suarez, coutinho, hlavne asistencia pri druhom gole bola paradna, co som nechapal bolo ako skvele zachytal pepe (konecne), snad mu to vydrzi. jedine minus je fakt len nenasadenie susa s assaidim, ktori by to v tej poslednej polhodine rozhodne ozivili a nebolo by to len o dohravani. ale aj tak spokojnost, luis konecne na cele kanonierov PL a LFC dalsie tri body

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan - Liverpool 4:0 (2. Downing, 18., 34. a 49. Suárez).

really?

Reagovat
smazaný uživatel

who cares ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zejtra ještě hattrick Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne :)

Reagovat
smazaný uživatel

Aj WHU vyhralo na Stoke, paráda.

Reagovat
Liquid

16:8 na střely, 0:4 výsledek strašně krutý pro Wigan, Reina dnes chytal famózně, Čech by se mohl učit

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fakt chytal Reinić dobre.

Reagovat
nani92

pozeral som 1.polčas a áno mal tam nejaké zákroky a kľudne nech chytal dobre..ale tomu doplnku s Čechom sa nedá nezasmiať

Reagovat
smazaný uživatel

Njn.

Reagovat
Pharrell

Efektivita je prostě produktivita .

Reagovat
REPLIKATOR

a 11:15 na fauly

Reagovat
Liquid

největší faul byl ten od Boyce na McArthura

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Reagovat
Devil

Jj,aby se jednou Lpool neopicil po United-hattrick,potom 4:O........

Reagovat
kvasha16

Reagovat
papos182

My dali Norwichi golu 5, takze z vasi strany celkem slabota.

Reagovat
Devil

19/20

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Makiii

Bude dnes MOTD? Kdyztak prosim v kolik, dekuji

Reagovat
ďuriLFC

23:25

Reagovat
Makiii

Diky Ti

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky klucí liverpoolský, vynechal jsem první mač, a Kladýnskou euforii jsem si nemohl i když jen třetí třetinu ujít, tak oni prominou. Těším se na motd.

Reagovat
fenixLFC

Liverpool's last six Premier League wins: 4-0, 5-0, 5-0, 3-0, 3-0, 4-0

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
kvasha16

co stvarate? kde su nejake straty?

Reagovat
C0br

Ztrácet i při vítězstvích, to by bylo typicky liverpoolské

Reagovat
Robochelsea

Nj, ale na kazdu vyhru pripada 5 strat Ale buducu sezonu to bude lepsie

Reagovat
fenixLFC

to by si mal hovorit vasim chlapcom a neprovokuj lebo benitezovi tu misiu neukoncime

Reagovat
tweek

podle livesportu si suarez asistoval na svou druhou branku.. tak jak to teda bylo?

Reagovat
ďuriLFC

Bol naňho faul a z následneho priameho dal.

Reagovat
tweek

aha, a to se jako fakt počíta do oficiálních statistik jako asistence?

Reagovat
ďuriLFC

Tak to netuším.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tulen

waaaa, konecne Irons tri body

sice, hrali sme uz krajsie zapasy, ale to nevadi, z nich sme nosili bod, ak vobec a teraz tri body, parada parada parada

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal někdo na zápas Wigan - Liverpool? Dva z domácích hráčů se tam málem porvali.. docela by me,kvuli cemu.

Reagovat
smazaný uživatel

McArthur daval malu domov ktoru vystihol Luis. Potom Boyce McArthura tak plasol po hlave.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

napadlo ma iba "au"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

*mi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Makiii

Nepojede MOTD na Bloodu?

Reagovat
smazaný uživatel

The Telegraph reports that Arsenal are wanted for a world record fee of 1.5 billion pounds by an Arab consortium.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

červená lůza

Reagovat
smazaný uživatel

ouch, snad nie

Reagovat
smazaný uživatel

to by všetko to ojedinele krásne na Arsenale bolo fuč.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, bola by to dobra ironia

Reagovat
smazaný uživatel

keby vychádzajúce z hviezdy chodili z Chelsea a City do Arsenalu...

Reagovat
smazaný uživatel

bez z*

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Zmar cucáka od čukotky

Reagovat
kvasha16

sam si cucak uznaj ze to napisal dost vtipne, ako keby bol Arsenal ten najsamlepsi klub na svete

Reagovat
SunFells

Nevím, co znamená najsamlepsi

Reagovat
kvasha16

tak odober to "sam", to je taky "pridavok" k najlepsi, ktory sa teraz hodil do toho slova

Reagovat
Bayern +

Pridavky dostavaju len cigani, nie gramatika.

Reagovat
SunFells

Tak on mluvil o sympatickém fungování klubu a jestli s tím chceš bojovat... A pokud jsi měl dojem, že řeč je o kvalitě, tak ses spletl.

Reagovat
smazaný uživatel

o tom snáď netreba diskutovať, že je.

Reagovat
SunFells

Válka šejků? Snad to pro Kroenkeho není jenom byznys, kolik do toho vlastně vrazil za ten podíl co má (tuším kolem 60%)?

A nakonec Usmanov by pro ně byla největší překážka.

Reagovat
SunFells

A oni Usmanova vlastně vůbec nepotřebují ::dumb::

Reagovat
tweek

stream na MotD please?

Reagovat
tweek

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Rémy je zviera

Reagovat
I am Mancunian

Park

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prekladateľ pri rozhovore s manažérom, to som ešte asi nevidel.

Reagovat
fantomas

Pochettino?

Reagovat
smazaný uživatel

jop.

Reagovat
smazaný uživatel

žiadny van persie preboha...suárez a bale najlepší tento ročník premier league

Reagovat
papos182

Vzdyt samozrejme. To je jen uchylka mufanu, tvrdit, ze maji vzdy to nejlepsi v tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

najlepsi je liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

ale rvp možno áno, to zas nie je úplne odveci

Reagovat
C0br

Jak tady byl řečeno před pár dny, je to jen banda haluzáků.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

wayne dal nádherný gól

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dawon

Dobry rozhovor se shinjim

Reagovat
I am Mancunian

kagawa a jeho anglictina

Reagovat
Makiii

Genialni japonsky samuraj

Reagovat
nani92

Mucha 1 strela 1 gol? inak aj dnes Everton poškodili rozhodcovia,ked proti nim neodpískali jasnú ruku

Reagovat
Zaschrona

Hmm, rozhodci byl hroznej, to je pravda. Ale tak byl to Anthony Taylor, ten traged, co vyloucil letos Gibsona a Carltona Cola v jednom zapase oba za uplne nic.. Ale vysledek plati naprosto po zasluze.

Reagovat
I am Mancunian

Berba je proste klasa

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

raz nestaci, az taka je ta medzera

Reagovat
Zaschrona

Ten aktualni MOTD je hruza. Hansen, Shearer, Lawrenson a i dalsi tomu nedavaji vubec nic a akorat plni cas zbytecnejma recma, asi jako dneska, kdyz se tam zmohli jen na kecy o Fellainim, pritom dneska byl az do prvniho golu dle vseho uplne hroznej. Mel by tam byt jen Lineker, jako to byvavalo...

Reagovat
smazaný uživatel

mňa odrádza už len ten Hansenov ksicht, to je tak strašne nesympatický človek, že to ani nie je možné. Hitler je oproti nemu fešák.

Reagovat
Zaschrona

A kdyz uz ho tak trochu srovnavas s Hitlerem - ten aspon tema svejma recma umel lidi o necem presvedcit. Hansen fakt nikoho nepresvedci neskutecne promakanyma analyzama typu, kdyz se treba dneska rozhodl poucovat o tom, ze Everton dneska ani neprohral a dokonce ani neremizoval..

Reagovat
smazaný uživatel

LFC a liverpoolski fanusikovia su najlepsiiiiiii !!!!! Paaankoviaaa!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
afc

Nedeľňajšie vydanie denníku Daily Telegraph informuje, že majoritný akcionár Stan Kroenke dostal rekordnú ponuku vo výške 1,5 miliardy libier od konzorcia zo Stredného východu na prevzatie jeho 66,83 percentného podielu akcií Arsenalu. Amerického biznismena, ktorý nie je príliš obľúbený medzi fanúšikmi, tak čaká obrovské rozhodnutie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja malinko poopravim tvoji informaci. 1. Jeste tu nabidku nedostal. katarsko-saudska investicni skupina ji hodla pry oficialne predlozit v nasledujicich tydnech. 2. nabidka neni na 1,5 miliardy pro Kroenkeho, ale je to celkova castka za kterou chteji odkoupit Arsenal. Kroenke vlastni 2/3 a jemu bude smerovana prvni nabidka. paklize ji prijme hodlaji nabidnout odkoupeni podilu i od Usmanova. V souctu se ma tato cena vysplhat na 1,5 miliardy. Dle jejich vyjadreni si ale dovedou predstavit i spolupraci s Usmanovem. Kazdopadne se jedna o nejvyssi sumu v historii za kterou by byl koupen fotbalovy klub.

Reagovat
minoLFC

hmm krysy (Persie a Nasri) budú chcieť späť

Reagovat
Miguel19

Jj, hlavně Persie

Reagovat
tomasinho

On tam včera BR za stavu 4:0 neposlal Susa ani Assaidiho?

Ale paráda, že se vyhrálo, asi si to stáhnu.

Reagovat
Erdovec

druhý poločas byl v podstatě udržovací nuda, jestli si viděl první, tak se podívej na gol a do stahování se moc nehrň

Reagovat
tomasinho

No nakonec jsem to vypnul asi kolem dvacáté minuty nebo tak nějak, stejně bych se pak nedíval.

Reagovat
kiwwi

Shots - 3, shots on target - 3, goals - 3, total passes - 76, passing accuracy - 92.1%, tackling - 100%

nerozumiem tomu...vsak bol priserny a stracal lopty

Reagovat
kiwwi

*Shinji Kagawa stats last night :

Reagovat
C0br

Položku Turnovers tam nevidím

Reagovat
Arbiter

nejlepší na tom je, že v těchto statistikách není ani zmínka o ztracení balónů Hlavně, že sis tím něco potvrdil...

Reagovat
kiwwi

200. pre Kagawu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ligter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
66pepo66

Reagovat
hrundy

prosim vás, co se stalo Juliovi, že střídal ?

Reagovat
smazaný uživatel

zranenie, neviem, čo presne, ale držal sa za rebrá, ak som dobre videl.

Reagovat
SunFells

Srazil se bokem při náběhu na centr tuším s Rodriguezem.

Reagovat
tomasinho

Reina

Reagovat
smazaný uživatel

1 z 10

Reagovat
smazaný uživatel

Ac Liverpool nemusím, tak Suaréz je fakt zabiják....Beru že někdy zasimuluje ale je to opravdu kanonýr

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

najlepší úptočník ligy

Je tak dobrý, že občas sa schválne zle vyspí, aby nemal korunu kráľa strelcov v hrsti príliš skoro.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

je tak dobry, ze sem tam posliape po hracoch, aby nebol taky dokonaly

Reagovat
The Krupy

Reagovat
The Krupy

Luisito ! Love him or hate him, je to najlepší útočník ligy a skvelý futbalista.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez najlepší útočník ligy? Come oooon. To sa bavíme o tom Suárezovi, čo stále dokáže zadrbať neuveriteľné veci?

Reagovat
SunFells

Dva dobré náběhy (kdy u jednoho hloupě zasobčí) a zakopnutí u přímáků způsobuje scouserům erekci.

Klika, klika, gól.

Reagovat
smazaný uživatel

To bol názov českého útoku na ZOH10 :)) hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Laicka verejnost ze Slovenska tam zminovala i Jagra.

Reagovat
smazaný uživatel

a čo hovorili fundovaní?

Reagovat
Bayern +

Stesti, klika, nahoda.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Fundovani si tohle trapny fnukani odpustili, protoze rozumi hokeji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Srovnávali to se slovenskou lajnou českej mindrák-smůla-maďarskej komplex.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

vzdy lepsi dovod ako ta vasa erekcia na to ze torres spracuje loptu

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

to není "my se bavíme", ale "oni se baví" a v konečném důsledku se vlastně "bavím i já"

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

A kdo jinej ? Takovej Perie mu třeba nesahá ani po bimbase.Pro mě osobně je ale teda Wazza o kousek na ním ...

Reagovat
smazaný uživatel

aji Persie dokáže zadrbat neuvěřitelné věci a hodně lidí ho považuje za nejlepšího útočníka PL..

Reagovat
minoLFC

A kto momentálne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvetli mi niekto preco uz zase nehra Podolski?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodla forma stoperu. Dawson s Vertonghenem zahrali dneska paradne

Reagovat
-Kopy-

Tak Rosa to tam krásně rozdával tu půlhodinu zase, opravdu nechápu proč nehraje v základu a dost mě to jako jeho fanouška sere a mrzí...pokaždé když hraje tak je jeden ze tří nejlepších na straně Arsenalu jak když hraje od začátku, tak když střídá a stejně nehraje v základu, já nerozumim

Reagovat
FCSL

Naprosto nepochopitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Musí hrát Ramsey..

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Mada

jiná pozice

Reagovat
Trand

Zklamání zápasu pro mě Jack nepředvedl nic. Nejhorší hráč Vermaelen a po něm asi Aaron. Tenhle pocit nic nepřebije, maximálně výhra s účkama, ale ta už stejně asi nebude nic řešit, i pokud by přišla. Gratulace Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

okrem toho ze bol jack slabucky, primadonil ako giroud..ten ma vytaca kazdym zapasom viac a viac...theo zase neviditelny, cely mesiac ma taky...aaron maka vzdycky naplno, aj to rb zvladol so zltou super, ale tou sancou zase vsetko zabil...

dneska sa mne fakt pacil len arteta, rosa napriek niektorym hlupym stratam pekne ozivil a este santi nesklamal

Reagovat
-Kopy-

rosa měl jednu ztrátu, tak nepiš ztráty, dík...

Reagovat
smazaný uživatel

nemas za co

Reagovat
Trand

Reagovat
C-M@ster

Byl dnes vůbec někdo z neutrálních fans, kdo to nepřál Spurs?

Bál jsem se, že se jim ty zahozené šance vymstí, Arsenal dal celkem haluzový gól.

Kdyby na konci dali Gunners branku, byla by to prakticky totožná situace, jako když dali MU gól proti Man City a od kdejakého Gunnera to bylo kritizováno za Fergie time. Dnes 6 min nastavení, hralo se o minutu déle (podle mě naprosto správně, protože se to nazdržovalo)

Snad bude Villas Boas před Chelsea i na konci sezóny a ukáže jak Romanovi, tak těm všem, co ho kritizovali po angažmá na Chelsea a říkali, že ze Spurs poletí jak papírový drak

Reagovat
Swarley

já myslím, že bylo dost lidí co fandilo Arsenalu

Reagovat
fenixLFC

za poslednu vetu

Reagovat
Talker

Remíza by nevadila,ale i výhra Spurs je dobrá. Náskok na 5. místo 5 bodů, relativní klid a můžeme teď honit opět Spurs a City.

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšieho hráča na ihrisku, ktorý hrozil centrami a nábehmi dá dole, aby tam poslal Ramseyho, ktorého center skončí v aute na opačnej strane. Hráme ofsajdovú pascu vysoko, hoci oni majú Balea a Lennona, ktorá aj tak nevychádza, ale budeme ju hrať dalej. Giroud tam nič nepredviedol, ako keby tam ani nebol, ale netreba nám útočńíka, WENGER, TLIESKAM TI.

Reagovat
smazaný uživatel

prva stvorka uz moze ostat tak az do konca

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ještě čukotku ven

Reagovat
wild

Reagovat
Free_player

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pěkně Kury.... teď si ještě přijeďte na SB zahrát sparing a je hotovo.

Reagovat
fantomas

*Denmark

Reagovat
10

to je rozdíl

Reagovat
Yanek

Reagovat
10

jinak je to fakt totální k°k°t, už aby táhnul

Reagovat
fantomas

Pro vás by zrovna moc nemusel bejt, jestli chlastá a řídí vožralej v Itálii nebo doma.

Reagovat
10

je to jedno, kdyby vůbec někdy začal, tak bych řekl, že v Juve skončil kdo chce kam...

Reagovat
smazaný uživatel

dneska mal nas tahat..je to smutne, ako dopadol a ako este dopadne, tipujem ze do 30ky uz nebude hrat futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je jeste z angazma v Sunderlandu

Reagovat
SunFells

Jsem si říkal, co furt má s tím sundáváním kalhot.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dneska ale soferoval opity v protismere

Reagovat
fantomas

Ok, fotka ilustrační teda. Ale na triku další průser má tak jako tak.

Reagovat
Rssa

Pěkně Liverpool, potěšil.

Reagovat
smazaný uživatel

tento krát máš fakt extrémne pomalý stream.

Reagovat
vladis271

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
soukup

Reagovat
Rssa

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Liquid

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ligter

Nic proti, ale namísto souhrnu tu je preview.

Reagovat
FUnk

ja se taky porad divam co se deje uz jsem myslel, ze mam jeste zbytkac

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda pro Anglii, že Bale je Welšan.. mohl by toho dokázat hodně za Albion

Reagovat
eder

Ani ne, vzhledem k dlouhodobým "úspěchům" Anglie na mezinárodní scéně.

A že dobrých fotbalistů měla vždy dost...

Reagovat
-Kopy-

to jsou hovada na tom goalu Rosovo hodnocení je jedno z nejhorších "Came on in place of Jenkinson to further outnumber Spurs in the middle of the pitch but wasn't particularly effective."

Jen dvě a půl hvězdy dostal a Ramsey ma tři a půl, Jack tři hvězdy...to jsou prostě neskutečný hovada, ještě zbývá aby se zítra přidalo dalších pět skurvenejch anglickejch deníku s jeho kritikou Prostě to jsou amatéři co nerozumí fotbalu...

Reagovat
-Kopy-

jo no, Wenger sere na fanoušky Arsenalu který hlasujou pro Rosu, rači dá na anglické deníky

Reagovat
FUnk

hlavne, ze tomu hodnoceni veri wenger, jinak by musel hrat rosa

Reagovat
Trand

Wenger se řídí podle goalu, konečně se na to přišlo.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
PhilipS

jojo občas si to pro pobavení taky přečtu...výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

na zahranicnych forach ma rosa pravidelne o dost horsie hodnotenia ako tu

Reagovat
-Kopy-

kde ? co vidím stránky arsenalu tak skoro pořád vyhrává muže zápasu...nebo když vidím na youtube sestřih utkání proti Blackburnu jen se hrou Rosického jako muže zápasu a spousta komentářů obdivných a pak za takový mač ho pak anglické deníky zkritizují, prostě pro mě nerozumí fotbalu, to nemaj oči ? to to nevidí ?

Reagovat
Trand

Nevím, co je horší, jestli oni, co ho přehnaně kritizují a nebo ty, který přiběhne po každém jeho dobrém výkonu a nadává Ramseymu a Wengerovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ramsey ma stezi na tym hrajici o zachranu, ne tym, kterej se snazi probojovat do EL.

Reagovat
Trand

I kdyby to tak bylo, tak on nemůže za to, koho trenér postaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Mel by mit nejakou sebereflexi a pozadat o prestup.

Reagovat
Trand

A ty bys taky měl mít nějakou sebereflexi a zůstat pod NBA a Hamburkem.

Reagovat
-Kopy-

ja nenadávám ani jednomu, kde si to vzal ? to že mě wenger sere není nadávka ale fakt...a to že Rosa je lepší než Ramsey je další fakt...přiběhnu po každém utkání ? všiml sis že je to po každém zápasu Arsenalu ? kdyby to bylo jednou za měsíc tak neřeknu ale prostě když je výkon dobrý pořád a on stále nehraje...ja se divím, že tě to nesere ? Jako čech máš k Rosovi trochu blíže ? a ve vlastním klubu ho musíš žrát a když vidíš, že je pro hru přinosnější a kvalitnější než další hráči, tak se divím, že tě to nesere a nemrzí jako mě a to ja jsem jen fanda Rosy...

Reagovat
Trand

Já s tebou ve většině souhlasím, ale ty jsi zas druhý extrém. Oni, kteří ho podceňují a pak ty, který ho až přehnaně glorifikuješ. To, proč Rosa nehraje neví asi nikdo a hádám, že se to ani nezmění a snad po sezoně(pro svoje dobro) odejde.

Reagovat
SunFells

Snad pro svoje i pro Rosove dobro odejde Arséne. Rosovi sice potáhne na 33, ale furt je to snad nejhbitější hráč na hřišti a kdyby byl schopný odehrát jen takových 25 zápasů, byla by to paráda.

Reagovat
-Kopy-

Takže tě to taky sere, tak vidíš

Reagovat
kmotor corleone

ked myslis...mne sa zdalo, ze po jeho prichode tlak arsenalu na polhodinu skoncil a a znova zacali hrat az v zavere.

Reagovat
-Kopy-

když přišel tak tam zmáčkli spurs u vápna, rozhýbal hru, potom se přesunul více do zadu a krásně začal řídit hru a korunoval to krásnou přihrávkou na Ramseyho, pak tam měl ještě dobrou příhru na Girouda a spousta dalších dobrých přihrávek mezihře, navíc dvakrát vybojoval míč, ztratil jen jeden...ja sleduju každý jeho dotyk

Reagovat
kmotor corleone

je to spiknutie.

Reagovat
vitasrp

Výsledek mě potěšil, náskok 5 bodů už snad nepoděláme.. I když samozřejmě, kdo ví...

Reagovat
madridcan

Oscar Pistorius ma presvedcivejsiu obranu ako Arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

V AJ to vyzní líp.

Reagovat
madridcan

Tak si to preloz. Uz si dospely chlapec a mal by si sa naucit robit veci sam. Nebudu tu vzdy pre teba ludia, aby ti utierali nos a pomahali zaviazat topanky. Uz je cas byt zodpovedny!

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

COYS, WENGER IN, IN WENGER WE TRUST krute, ale pravdive

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to už není, co bývalo. Za dob Bruce mívaly ty matchday diskuze větší šťávu, teď si pod článkama o Spurs přečtu maximálně pár výkřiků do tmy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Navic porazit totalne vybrakovanej Arsenal taky neni zas tak uzasna vec.

Reagovat
smazaný uživatel

na to sere pes

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to je humor hodný úrovne, ktorú si tu svojou maličkosťou nastavil.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Hejnak

haha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim
Reagovat
Trand

A když už jsme u téhle tématiky, takhle nějak bych ohodnotil dnešní Arsenal:

http://www.youtube.com/watch?v=ud2DPXoMSVk

To je ten současný punter Rams.

Reagovat
niflheim

1× NFC Special Teams Player of the Week (Week 5, 2012)

3× Pepsi NFL Rookie of the Week Nominee (Weeks 2, 5 & 10 2012)

Zase tak špatný být nemusí

Reagovat
Trand

Tak on hrál fake punt proti 49ers a přihrál Amendolovi na první down, tak tam bude asi i kvůli tomu. A vůbec, těch fake puntů tam bylo víc, myslím, že tři. Já si od něj vybavuju aspoň 6 puntů pod 30 yardů a jeden asi 15 yardový. Žádnej zázrak to není.

Reagovat
niflheim

Už se ví, na koho dají Rams franchise tag?

Reagovat
Trand

Ne, ale Jackson je freeagent. A Amendola by chtěl zůstat, ale je tam problém se zraněními. Možná, že to nedají na nikoho, já ani přesně nevím, jak to funguje.

Unrestricted FAs

16 Danny Amendola WR

10 Kellen Clemens QB

43 Craig Dahl SS/FS

32 Bradley Fletcher CB

11 Brandon Gibson WR

51 Mario Haggan OLB

95 William Hayes DE

99 Trevor Laws DT

50 Rocky McIntosh OLB

79 Barry Richardson OT

12 Steve Smith WR

59 Robert Turner C/G

65 Chris Williams G/T

Plus Jackson.

Z toho Jackson a Danny jsou klíčoví hráčí, Fletcher je 3. cb v pořadí, Gibson 3. wr v pořadí, Dahl starter, Haggan, Turner a Hayes jsou taky důležití. By mě zajímalo, kdo zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Najs. Ocakavane. A este o to krajsie ze im dal gol o nieco lepsi Walcott alias sebec bez techniky

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste jim kope primaky, to kdyz vidim, tak se muzu pochcat smichy.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to je vyslovene komicky pohlad. walcott sa fakt nemoze s baleom rovnat absolutne v nicom okrem rychlosti. ta je mu ale vacsinu zapasov na houno pretoze inak je to kopyto.

dokonca si myslim ze ani nie je lepsi nez lennon. drevenejsi je teda urcite, akurat ma lepsie zakoncenie no...

a oni ho tu chceli seriozn porovnavat s baleom na tom som sa bavil najviac a bavim sa aj teraz

Reagovat
smazaný uživatel

to snad nechteli..

Reagovat
fantomas

Výborný, že ste se právě sešli po zápase, kdy ze standardky udělal už několikátý letošní áčko.

Reagovat
Rssa

Arsenal a šejci? WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

? bereš odkud?

Reagovat
SunFells

Že tě o tom musí informovat až TV NOVA, dobrý

Reagovat
Rssa

Ale prd, já nemám televizi, teď jsem po celém víkendu došel k netu a čtu vše možné

Reagovat
smazaný uživatel

Na Nově hlásí, že o Arsenal mají zájem další Arabáči. je tu někdo fundovaný, kdo mi řekne, jestli je to vycucaný z paty nebo na tom něco je??

Reagovat
Trand

Už to bylo popřeno.

Reagovat
smazaný uživatel

prišiel s tým Telegraph, poprené to nie je. Hovorilo sa, že zvažujú ponuku, nie, že ju už podali.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Tottenham Škoda, že je letos Man ud tak suverení, jinak mohli bojovat o titul. LM jim snad neunikne...

Reagovat
smazaný uživatel

to by bola PL na tom uz naozaj zle ak by tym bez utocnika bojoval o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe, Adebayor...

Reagovat
Free_player

spíš jen Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Adebovi se akorát moc nedaří...

Reagovat
smazaný uživatel

je to hňup, dneska to zase potvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

no ved prave... ja milujem Defoa ale ak by chcel ist tottenham niekedy hrat o titul tak potrebuje o triedu lepsieho utocnika. Defoe by bol super zolik.

K adebayorovi sa radsej vyjadrovat nebudem, dostal by som ban

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham a LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Achjo, alespoň v ten bod jsem doufal. A Rosa taky nehrál od začátku, to je fakt na nic.

Reagovat
Honza Matoušek

OT: Tak Heat konečně po nějaký 14-zápasový šnůře prohrajou a zrovna to mam na tiketu

Reagovat
Maresma

LeBronovi to dneska nejde.

Reagovat
SunFells

Doufám, žes to zakřiknul

Reagovat
Honza Matoušek

Nene, dneska je den ukončenejch sérií, Blackhawks už taky prohrávaj

Reagovat
SunFells

Pořád to tak vidíš?

Reagovat
Honza Matoušek

Já bych se na to vys*al, fakt

Reagovat
C0br

nanana To bylo jasný, že je nenechaj vyhrát o 20 potřetí v sezóně.

Reagovat
C0br

Nějak to přestává vycházet

Reagovat
C0br
Reagovat
Honza Matoušek

Hajzle Aspoň to OKC Ještě Habs a budu spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pajamu

Myslím, že Vidic v základu nebude a Giggsyho až během zápasu. Jinak souhlas

Reagovat
madridcan

Uz nech je utorok. A kludne aj rano. To cakanie na den zapasu je ako cakanie na Fritzlovu dceru kym pridem z pivnice s kompotom.

Reagovat
madridcan

pride

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to viděl takhle:

DDG - Rafael, Vidič, Rio, Evra - Carrick, Cleverley - Valencia, Rooney, Nani - RvP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
wild

urcite nie.ja si myslim ze Giggs nebude v zaklade,ani Vidic ci Kagawa

Reagovat
Ligter

Giggsy v základu by byla výzva.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

a to nás ještě čeká prohra s united

Reagovat
kiwwi

v tom case uz budeme oslavovat titul, takze mozno ukopete remizu proti nasemu cecku

Reagovat
Trand

Viz květen 2011, rozhodl nejhezčí muž na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

ouch

Reagovat
niflheim

City doma, Chelsea doma, Arsenal venku pro nás ještě...tam vidím snad aspoň 7 bodů minimálně.

Reagovat
C-M@ster

kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

9.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, proč jsem tam dal tečku, nějáký češtinář mi to objasní?

Reagovat
C-M@ster

Chtěls napsat vykřičník a zapomněls čárku nad tečkou?

Reagovat
Posledni Kovboj

aby bylo videt, ze to patri takhle a ne vzhuru nohama

Reagovat
sejber

Sakra nech uz je ten Rosicky prec. Wenger ho napriek solidnym vykonom nenasadzuje a to sa asi uz nezmeni. A nariekanie ceskych fanusikov nad jeho nenasadzovanim ci nizkym hodnotenim je uz prehnane.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to musí být luxusní jak kráva, žít někde v Polynésii. Porazíš Arsenal v 6 ráno a pak celej den kalba na pláži.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo fandíš Arsenalu a celej den koukáš do moře

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš, to mě nenapadlo, a to k naší říčce chodím furt - když je blbý období, tak do tý vody čumím zhulenej i hodinu vkuse.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SunFells

400. pro moře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ona se teď baráž o ELH bude hrát formou skupiny? to mi nějak uteklo

Reagovat
C-M@ster

Jj

Dřívější systém byla číčovina. Fandím Olomouci v postupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám, že Mora postoupí a touhle formou to je reálnější a určitě i atraktivnější pro diváky...konečně pozitivní změna

Reagovat
Swarley

není na to stadion, pochybuju, že by se postupovalo...

Reagovat
smazaný uživatel

neměla v olmu vyrůst nová hala náhodou?

Reagovat
Swarley

co žiju tak se o tom mluví nějakej další pěknej návrh se objevil loni, ale já osobně tomu moc nevěřím...

Reagovat
smazaný uživatel

já právě myslel, že je to reálny...vždyť kvůli nové hale zlikvidovali i olomouckou dominantu...tůčko

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a Tygři by mohli klidně jít do piče, místo nich hezky Bolka nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

tygři mi nevadí, chomutov a vary bych oželel

Reagovat
smazaný uživatel

Cikáni snad taky spadnou, myslim teď ty chomutovský.

Reagovat
C-M@ster

Tygři nevadí?

Pospíšil, Nedvěd, Duda?

3 největší piče extraligy. S prominutím za slovo, ale jiná slova nenacházím

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

takto o tyzden to bude s fantou velka bieda kvoli FA Cupu....naratal som 6 hračov out

Reagovat
smazaný uživatel

ja už som postavil základnú zostavu, v podstate som dal hrať len tých, čo vôbec hrajú a aj tak mám len 8 hrajúcich, aj to iba takí ako Kebe, O'Brien alebo Bassong. Tipujem tak 20 bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

tiež mi to vychadza na osmych...a to este u Studga hrozi, ze vobec nenastupi. Ani nejaky prestup dobry neviem vyspekulovat...

Reagovat
smazaný uživatel

akurát ma napadol Mata za Gerrarda, ale nechcem byť tak závislý na Liverpoole, už mám Luisa.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool má podle anglických médií velký zájem o Keisukeho Hondu. Záložník CSKA Moskva má smlouvu jen do konce roku.

áno, áno, áno

Reagovat
Rssa

Ano, sestavme tým jen ze záložníků

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale AM máme len Coutinha, Susa a Jaa Carlosa.. Hmm, musel by ísť Suso na hosťovačku.... Keisuke je sen a Coutinho a Suso sú dobre využiteľní na krídle.

Reagovat
cristiano.K.

on je podstatě totéž co Kagava a má lepší kopací techniku.Určitě by se to zkusit mělo. Já ani posilovat už nechci.Assaidi na to má jen dostat šanci.Pro Sterlinga je role náhradníka v tomhle věku ideál. Útok je jasný S+S.

Pokud nemá přijt top class (Jovetič),tak radši nikoho

Reagovat
smazaný uživatel

Honda by mohol byť top class...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

mohl,navíc má i ideální věk,27let

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Oproti Kagawovi určitě neni tak univerzální, do stran s nim tolik hejbat nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo

Reagovat
cristiano.K.

to je určitě pravda,ale prej ze strany taky dokáže zahrát

Reagovat
fantomas

Já bych ho tam utápěl, jen kdybych měl zraněný doopravdy všechny možný i nemožný alternativy teda.

Reagovat
tomasinho

Nejlepší je teda pokud mám dobré info na AM ne? Tam bych s ním nejraději po příchodu počítal.

Reagovat
cristiano.K.

jo.

Reagovat
fantomas

Jj, ale klidně i z hloubky je fajn..

Reagovat
fantomas

Ale jo, určitě do něj děte, my sme už svou šanci prováhali, tak at se do PL podívá aspoň touhle cestou. V Rusku už brutálně přesluhuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Reagovat
kiwwi

velmi rad by som ho videl v PL, ale u vas?

Reagovat
smazaný uživatel

ogrcal si si palec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham.

Reagovat
kvasha16

lepsia by asi bola remiza, ale mohlo byt aj horsie takze

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju jim třetí místo

Reagovat
smazaný uživatel

Já aji druhé

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by byla třešnička na dortu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
fajdax
Reagovat
Erdovec

ty jo, dobrých 75b v PL fantě a v australské dostane miky na prdel, alespoň něco, když byly v tomhle kole výsledky na nic, kromě Spurs a Liverpoolu

Reagovat
cristiano.K.

film Zrození šampiona- uplně mi připomínal Wisdoma

Reagovat
Bayern +

Když Ryan Giggs debutoval za Manchester United:

Jonese a Powela nosili jejich tatíkové v trenkách….

De Gea a Welbeck řešili pouze dva problémy, najít máminu bradavku a aby je někdo včas přebalil…

Rafael i s bráchou soutěžili, komu vyleze první zub….

Kagawa zkoušel první neohrabané krůčky ...

Rooney se konečně naučil chodit na nočník… , měl už pět ….

Van Persie ve druhé třídě prožil první velkou školní lásku…

Reagovat
C0br

Wazza

Reagovat
Ligter

Wazza už pracoval jako dělník v přístavu.

Reagovat
hilarious

bývám většinou optimista, ale už mě to pomalu přestává bavit...třeba nám sezona bez LM pomůže konečně něco vyhrát...měli jsme šanci to letos zachránit v lednovým přestupovým období, to se nepovedlo s tím, že se nestihlo někoho najít, čemuž se fakt musím smát..tenhle kádr by snad o titul hrát mohl, ale pan Wenger mu, pro mě nepochopitelnými tahy ,tohle znemožňuje, k tomu ignorace Rosického, Coquelina, který ze sebe při každým matchi vydá duši, ramsey na bekovi, nevyužití třetího střídání...jsem z toho smutnej, konečně jsem si vylil srdce s vědomím, že se stejně nic nezmění...modleme se v lepší zítřky, gooneři!

Reagovat
madridcan

Super kontrast medzi nickom a prispevkom To akoby Vodka pisal o nealku

Reagovat
hilarious

zkus být fanouškem arsenalu a být v těhlech dobách pozitivní

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se někde online shlédnout MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

já sem myslel včerejší

Reagovat
Counter

*zhlédnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Líbí se mi ten dravý Mexikán, co září v Sociedadu, už má tuhle sezonu 12+6. Vela se tuším jmenuje, takový plejer by se Arsenalu mohl hodit...

Reagovat
smazaný uživatel

Vela by do Arsenalu nikdy nesel, prej fandi Spurs.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Do Arsenalu by nešel. Tam nic nevyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Narozdíl od Málagy.

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
REPLIKATOR

Něco mi říká, že by se v Arsenalu neprosadil.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
frankiefcb

něco mi říká, že Arsenal takové hráče nepotřebuje. Wenger přece ví, co dělá

Reagovat
smazaný uživatel

ví. Žene je do pekel jako nás Petera.

Reagovat
frankiefcb

Tak takové peklo bych jim nepřál, bo to škodí fotbalu, ale neschopnost sebereflexe u wengera je super. Je to taková jistota

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jistě.Takové PEKLO bych jim taky nepřál. Ale já si tady z nich dělám srandu bo to je mazec jak si tady libujou v komentech typu AW we trust ! a podobné bláboly. Jako vážně líto je mi opravdových fans a hlavně těch v Anglii. Ne těch trotlů tady na webu. Tady ví úplné hovno. Znám jednoho angličana ( přes 50 let) a ten je nasraný jak cyp z toho šaška.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo.

'AW we trust ! '' You are done it!

Reagovat
smazaný uživatel

don't laugh, he have true!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
SunFells

Tolik k tomu, z koho si opravdu děláš srandu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bohužel ty vaše infantilní čekal A ani mi Vás není líto. Užijte si to.

Reagovat
smazaný uživatel

...komenty.

Reagovat
cristiano.K.

není těch 50let málo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Chazy

Zajímavý, já tě znám jen pár let a zatím to vede jen ke smíchu... ale uvidíme za 50 no.

Reagovat
sejber

mne zas utocnik Lorientu nejaky Aliadière ten ma tiez slusnu bilanciu

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to kopyto.

Reagovat
niflheim

Průměrák.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve čtvrtek Inter a v neděli Liverpool...to je krása...

Reagovat
kvasha16

normalny program ked tim hra aj v Europe..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

chce to pořádně protočit, lávka je kvalitní

Reagovat
Robochelsea

Hrozne To je naozaj narocny program, hlavne Inter je synonymum pre kvalitne muzstvo Len tak pre predstavu, my sme mali minulu sezonu Barca,Arsenal,Barca. A tuto Spurs, Shathar, ManU, ManU.

Reagovat
niflheim

Italské kluby na EL celkem serou.

Reagovat
Robochelsea

Aj anglicke a bol to sarkazmus, mne je Inter neskutocne na smiech, neskutocni supaci. Skoda ze nepodpisali toho Carewa, to by dokonale podciarklo ich momentalnu kvalitu

Reagovat
C-M@ster

V úterý Real, co je nabuzenej ze dvou vyhraných el cashic a v neděli Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

500. Pre LIVERPOOL FC a Suáreza.

Reagovat
Pasha

Reagovat
smazaný uživatel

aha, kto tu zavítal

Reagovat
Pasha

MUFC !!! Till I die

Reagovat
smazaný uživatel

muehehe :D aj detroit a lakers, že

Reagovat
Pasha

United, Red Wings, Lakers till i die !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez je nejvetsi simulant v PL!

Reagovat
Robochelsea

Liverpool Donkey

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
clinger

nikdo normální nemůže fandt tomu hajz...

Reagovat
vodka

zrovna sem to četl

Reagovat
niflheim

DDG

Reagovat
Miguel19

Honza Matoušek03.03.2013 20:10

OT: Tak Heat konečně po nějaký 14-zápasový šnůře prohrajou a zrovna to mam na tiketu

Honza Matoušek03.03.2013 20:22

Nene, dneska je den ukončenejch sérií, Blackhawks už taky prohrávaj

Reagovat
Maresma

Reagovat
Honza Matoušek

Tak Blackhawks jsou neskutečný.. Zase minutu před koncem ... A u Knicks jsem doufal, že ten náskok asi 18 bodů udržej Každopádně mi po*rali tiket

Reagovat
Tomekcz

tak detroit je mohl porazit jak nic, ale kdyz dve a pul minuty pred koncem 2x za sebou vyhodi puk do hlediste

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke si tam dělá co chce, frajer

Reagovat
smazaný uživatel

keby sa mu chcelo dať gól, dva. That would be great.

Reagovat
kiwwi

jj to je nieco jak vas chant na Persieho - he scores when he wants

Reagovat
Tomekcz

tolik pohnojenejch protiutoku od Villy, zadnej finalni mic

Reagovat
iamek

FA

Reagovat
smazaný uživatel

Ta fanta je pekelna vec, clovek se pak pristihne, jak preje Citizens, aby to udrzeli

Lamberta je mi docela lito, kadr Villy je hodne slabej a nejhorsi je vzdycky sledovat, jak ti hraci uz skoro nemuzou (i kdyz uz si na Lambertovo behani zvykli a neni to tak drastickej pohled jak driv) a on tam nema koho poslat a ozivit hru, dneska mel lavicku uplne tragickou. Porad je vidim na sestup, ale v dalsim kole maji vzajemnej zapas s Readingem a pak hned QPR, kteri jsou bohuzel zpatky ve hre. Predpokladam, ze to budou hodne zajimavy zapasy na sledovani

Reagovat
Maresma

Blbá fanta, blbý H2H, mám být druhej.

Reagovat
smazaný uživatel

H2H v te australske je aspon spravedlivy v tom, ze hrajes s kazdym 2x, neni to ten random styl na pl.com, kde mas v lize 768 tymu, hrajes s 38 silnyma a ligu vede madridcan, kterej ma o 500 bodu min a hraje snad kazdy kolo s krlesem Tu nasi ligu degraduje jen to, ze se na to nekolik lidi vysralo, ale tomu se bohuzel neda predejit asi nikdy

Reagovat
Maresma

Jo, to je zas dobrý. Ale tak sehnat 20 lidí, kteří se na to nevykašlou není zas tak moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomze nikdy nemas zaruku, ze se na to nevykaslou, nemas to jak osetrit, jedine hrat o penize. Vykopneme ty, co se na to vysrali, a priste to zas udelaji jini, i kdyz budou slibovat opak, uvidis

Reagovat
Maresma

To je taky pravda, zas o peníze se mi hrát nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

No prave, to by nas nebylo ani 20

Reagovat
Maresma

Tam jde hrát jenom H2H, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
Maresma

A nechápu co mně v týmu pořád dělá Škrtel.

Reagovat
kiwwi

hehe tak uz som prvy nielen v madridcanovej a chazyho ale aj v H2H na pl.cz

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Tam snad H2H ligu ani nejde brat vazne. Ale v Chazy League me ten vas naskok uz stve, strasne spatne se to stahuje, protoze body delaji porad ti stejni hraci a uz je vsichni mame Necekal jsem, ze budu ze hry tak brzo

Reagovat
kiwwi

dalsie kolo bude zaujimave, pretoze sa hra len 6 zapasov a ja najpriklad ani nemam 11 hracov ktori by mohli hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Kompletni tym nebude mit asi nikdo

Reagovat
Trand

V listopadu jsem byl pátý. A nedávno snad i druhý nebo něco takového.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, hlavne, ze mame Girouda, ten se vyplati asi jako Jelavic

Reagovat
Trand

A já věřil, že to tam prorve teď. Jellyfish letos konečně hraje svůj standard, který jsme asi všichni očekávali.(Ta přezdávka je hrozně debilní, ale Zaschrona mě nakazil )

Reagovat
niflheim

City haluz nebo zaslouženě?

Reagovat
iamek

U prvniho golu faul Dzeka a v 85 stoper City jasna ruka. Jinak AV neskodna.

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya žrď, Pablo žrď ... AV može byť rada za jeden kus

Reagovat
iamek

Trefit tycku je to same jako trefit rohovy praporek. Akorat u tycky udelas Ouuu a u rohoveho praporku Héééééééj-

Reagovat
Trand

Kiwwi style.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A trafiť do brány je to isté ako trafiť na tribúnu. Akurat pri bráne urobiš Jooo a pri tribune Jeeej....

Reagovat
kiwwi

co je to za otazku...oni predsa vyhravaju len zasluzene, to len my mame stale stastie

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

zasluzena haluz no..

Reagovat
smazaný uživatel

http://guestikor.rajce.idnes.cz/vyber_z_unora/#

Par fotek z vyjezdu na Bayern. Jeste sjet okouknout Colney s The Valley a mam splneno

Reagovat
Counter

http://is.gd/LrwLm9

Zaprvé to stojí za to kvalitativně, zadruhé pro pobavení v porovnání s MOTD. Tenhle pořad Sky kdyby tak býval ve stejné dostupnosti stažení jak MOTD, to bych si pískal

Reagovat
mithro

Reagovat
fantomas

Tohle je určitě nejlepší formát no. Jeden nadhazovač, jeden expert s prakticky neomezenym prostorem. Ale BBC holt musí pokrejt všechny zápasy no, na tohle neni čas (zrovna v neděli mohl bejt, dobře).

Každopádně MOTD se zvrhává ve fakt podivnou přehlídku známých a němých tváří, už na to vůbec nekoukám. I při tom Hansenově rozboru..další dva hosti - proboha proč?!

Reagovat
smazaný uživatel

v nic se nezvrhává, prostě lehounce upadá kvalita. někteří lidi by fakt chtěli růžovej trojvrstvej i na snídani.

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

ja si tiez myslim, ze nic extra neupada, len su ludia presyteny tych istych nazorov - popravde ma to rovnaku uroven, ale uz ani mna nebavi pocuvat Hansena alebo Shearera ked uz dopredu viem, co povedia - zostrihy a komentatori su uzasni stale

Reagovat
fantomas

"Každopádně MOTD se zvrhává ve fakt podivnou přehlídku známých a němých tváří" - tim je snad jasný, že narážim čistě na studio, který upadá dost jednoznačně, už jen právě tim, že nahrazuje kvalitu kvantitou. Proti sestřihům samozřejmě nic nemám.

Reagovat
kiwwi

no a ja prave hovorim to, ze to stagnuje a tympadom sa ti moze zdat, ze to upada, pretoze ked si to zacal pozeravat, tak si bol z toho uneseny a teraz ta to uz nebavi (btw toto je aj cely princip kritizovania dalsich serii serialov )

Reagovat
fantomas

Ne, když sem to začal sledovat, nebyli tam tři hosti, z toho dvě mlčící postavičky a jeden Hansen. Sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tak já proti BBC v zásadě nic nemám, MOTD je supr pořad s kvalitními highlights, komentáře a analýzy holt leckdy přeskočím. Spíš jsem si chtěl postesknout, že je ten Monday Night Football takhle v pozadí a nikdo o něm ani pořádně neví.

Reagovat
niflheim

Taky když to člověk hodí do vyhledávání na tpb, tak jako první vyskočí "Not Monday Night Football XXX Parody"

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Trand

Monday Night Football.

Reagovat
Chazy

To si ještě počkáme

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

(6)00. za Toma Bradyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
tomasinho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele