Premier League - souhrn 22. kola

12.01.2013, 15:40, aktualizováno 13.01.2013, 19:05
Komentáře a souhrny
Manchester United potvrdil své vedení, v prvním z nedělních šlágrů doma porazil Liverpool, ve druhém uspěl Manchester City na půdě Arsenalu. Včera Chelsea deklasovala Stoke na jeho hřišti a posunula se na třetí příčku před Tottenham, který remizoval na půdě QPR. Reading otočil zápas s West Bromwichem, Southampton veze tři body ze hřiště Aston Villy, Sunderland přehrál West Ham a na Evertonu, Fulhamu a v Norwichi se zrodily remízy...

Arsenal FC - Manchester City 0:2

13.01.2013 17:00

Góly: 21. James Milner, 32. Edin Džeko

Jestliže průběh obvykle kontroverzního Severozápadního derby byl zcela čistý, pohodový, druhý dnešní šlágr bohužel bude pamatován jako "Deanův zápas". Rozhodčí do průběhu utkání zasáhl dvěma červenými kartami, které obyčejně nevídáme, a Kanonýři se tak dočkali menší odplaty za říjen 2010. Tehdy šel v první desetiminutovce do kabin domácí Boyata a City padlo 0:3; tentokrát se ukázalo v roli venkovního loupežníka ono.

Katastrofa se pro Arsenal začala rodit už včera, když se na tréninku zranil Arteta a nakonec ani neusedl mezi náhradníky. Co se zápasu týče, pokračovala tragédie hned devátou minutou. Tehdy Koscielny okatě objal Džeka, uviděl poněkud nezvyklou červenou kartu a v deváté minutě svému týmu opravdu brutálně zkomplikoval život.

Leč nikoliv s okamžitou platností - Džeko se totiž z penaltového puntíku mýlil, jakkoliv měl Szczesny při svém zákroku ohromné štěstí. Balon vyrazil na tyč, od které se míč vydal na odvážné putování po čáře. Pak jej Polák přeci jen lapil do teplé náruče.

Arsenalu tedy ještě nemohl být zkonstatována klinická smrt, a co bylo vůbec zajímavé, Gunners ani v příštích minutách nebyli výrazně dole; hra působila vyrovnaně. Jenže aby se dala živit šance na body, bylo záhodno co nejdéle držet nulu - a to se domácím zrovna nepovedlo.

Inkasovali totiž už ve 20. minutě, když dlouze protestovali proti jasnému faulu Podolského a Milner s Tévezem pak nezformovanou defenzívu krutě ztrestali. Prvně jmenovaný trefil míč naprosto božsky na zadní tyč; Szczesny byl bez šance.

Hned vzápětí Tévez pálil, Javi García hlavičkoval...a Džeko přeci jen skóroval. Szczesny sice ještě dobře reagoval na skluzovanou koncovku Téveze, bosenský forvard už to však měl až příliš jednoduché. Bylo hotovo, zhruba po půlhodině hry. Do konce poločasu už totiž mohli akorát Citizens zavařit na debakl, kdyby Wilshere nevyhlavičkoval Garcíův projektil.

Druhé dějství dlouho nemělo moc co nabídnout. Až v 70. minutě měl patrně přidat pojistku Tévez, jenž po přihrávce Džeka pelášil sám na Szczesného, který mu krásně vyhmátl kličku do levé strany. Na to odpověděl Arsenal Giroudovou hlavičkou v záklonu a pak bohužel přišla další hloupá kontroverze...

Kompany šel skluzem čelem proti Wilshereovi, nezvedal kolíky, trefil balon - přesto uviděl červenou a se slzavýma očima musel pod sprchy. City už to ale dvakrát nepoznamenalo. Jedinou větší šanci Arsenalu po parádním pasu Ramseyho a Walcottově čistém průstřelu totiž na čáře zažehnal Lescott.

Více informací k zápasu

Manchester United - Liverpool FC 2:1

13.01.2013 14:30

Góly: 19. Robin van Persie, 54. Nemanja Vidić - 57. Daniel Sturridge

Brendan Rodgers na svou první sezonu na lavičce Liverpoolu za žádných okolností nebude moci vzpomínat v čistě dobrém duchu - ManUtd totiž dovolil takzvaný double, a to skrze prohru, kterou tentokrát sotva bude moci napadnout. Red Devils zejména prvnímu poločasu kompletně dominovali a přes menší obtíže nakonec náskok uhájili; stejně jako na podzim tedy slaví výhru 2:1.

Nezvykle dlouhou dobu se čekalo na Old Trafford v rámci Severozápadního derby na první větší příležitost. Po celou úvodní čtvrthodinu obě mužstva představila pro sebe typické tváře - Liverpool chtěl držet míč, United hlavně ve finální třetině spíše zjednodušovali hru, snažili se o přímočarost. A ta jim také hned s první šancí přinesla příznivou změnu skóre. Welbeck s Cleverleym bleskurychle dostali míč nalevo k Evrovi, ten moře volného prostoru využil k pozemnímu centru na malé vápno a tam Van Persiemu stačily jenom dva kroky, aby se dostal do vhodné pozice a před Johnsonem v pohodě zametl míč do sítě. Pro Nizozemce šlo již o 21. gól od přestupu na Old Trafford.

A docela klidně se mohly přidávat i další; Reds totiž absolutně nefungovala záložní trojice a sám Persie nebyl ani nijak natěsno hlídán. Ve 26. minutě ho Allen nechal v klidu nabíhat po ose hřiště a měl pak jediné štěstí, že po Youngově přihrávce Nizozemec pálil okamžitě, bez přípravy, hodně nezdařile. Manchesterští nicméně pochopitelně nevěšeli hlavy, soupeř se totiž ne a ne probrat. Až do pauzy působil dosti rozháraně směrem dozadu a zakřiknutě směrem dopředu; ani Suárez nebyl ve hře, ale vůbec, zatímco takový Gerrard dvakrát mohl pálit ze střední vzdálenosti a pokaždé volil zbytečnou příhru.

Vše potom mohla, nebo spíš měla podtrhnout Allenova hrubka z 32. minuty. Velšan tehdy nezvládl zpětný pas, Welbeck to ovšem ztrestal akorát střelou do blokujícího Aggera. To Škrtel si o chvíli později nevedl tak dobře jako kolega a propustil už Welbeckovu ránu na(d) bránu. Podobného zaváhání jako Allen se ještě do přestávky dopustil i Wisdom, Reinovi zase domácí publikum nadšeně aplaudovalo, když ztratil rovnováhu při rozehrávce, a těsně před pauzou nakonec Van Persie málem šikovnou patičkou zaslouženě zvýšil (Škrtel se v tu chvíli vehnal na brankovou čáru v pravý čas). Hostující tápání zdánlivě neznalo mezí...

Po změně stran mělo leccos změnit střídání Sturridge za Lucase, zpočátku to tak ale příliš nevypadalo. Nová lednová posila totiž ihned po vzoru kapitána trestuhodně ignorovala vhodnou palebnou možnost a zadrbala i další akci. Přesto to byl ve finále právě Sturridge, kdo Liverpool v tomto klání zdaleka nejvíce inspiroval. Ačkoliv se to tedy mělo naplno projevit až po další trefě domácích - v 54. minutě kopal standardku Van Persie, Johnson na zadní tyči lehkomyslně pustil za sebe Evru a ten za pomoci Vidićovy teče propasíroval míč Reinovým podpažím.

Teprve v tu chvíli si černí konečně řekli, že prostě musejí začít střílet. Gerrard tedy při první příležitosti protáhl de Geu a Sturridge hned v 57. minutě využil spánku Rafaela k senzačnímu nastartování své liverpoolské kariéry; Reds byli zpátky ve hře. Což záhy neodmítl Kagawa se svým neúspěšným pokusem obstřelit Reinu a zároveň nepotvrdil Borini s nepřesnou koncovku ve složitém postavení.

Nejen tahle Italova akce po chybě Evry nicméně značila, že Liverpool po gólu rázem ožil a bylo ho plné hřiště. ManUtd mohlo na klidnou koncovku zapomenout, ačkoliv žádnému soustavnému tlaku taky nečelil. Sturridge každopádně klidně mohl vyrovnat za pomocí pravačky i levačky - slabší nohou přestřelil, ta druhá jej lehce zradila při zpracování v zajímavé pozici.

Na Old Trafford se tedy těmto týmům ani po necelých 12 letech nenarodila remíza; Van Persie totiž rovněž neuspěl se svým vtipným pokusem z 91. minuty.

Více informací k zápasu

Everton FC - Swansea City 0:0

12.01.2013 16:00

Góly: -

Waleský celek doposud proti EFC ze třech vzájemných utkání nevybojoval ani bod a dokonce nevstřelil ani branku, na tom se sice nic nezměnilo, ale svěřence Michaela Laudrupa může těšit alespoň fakt, že si z Goodison Partu odváží cenný bod.

Naposledy sice Toffees před vlastními fanoušky nestačili na londýnskou Chelsea, a zapsali si tak premiérovou domácí porážku v sezóně, hned nato pak družina manažera Davida Moyese těsně padla i na Old Trafford, ani tyto dva neúspěchy však pohodu EFC výrazněji nepoznamenaly. Ještě neuběhla ani minuta hry, když to z dálky zkoušel Fellaini, jeho pokus však Vorm bez větších problémů zpacifikoval.

Liverpoolský celek měl po většinu prvního dějství více ze hry a hostující defenziva se musela mít takřka neustále na pozoru. Primární nebezpečí hrozilo zejména od Jelaviče, který měl hned několik nadějných možností, přičemž ta největší přišla po rohovém kopu, balón směřující na zadní tyč ale za minutu dvanáct na brankové čáře zastavil pozorný Tiendalli. Zpoza vápna odpověděl Pablo, ale branku přestřelil.

Také druhá strana častokrát zkoušela překonat hluboký defenzivní val střelami z dálky, ale Pienaar a Osman úspěch taktéž neslavili. Další velkou šanci si domácí vypracovali po půlhodině hry, kdy Fellaini hlavou sklepl mičudu na Anichebeho, ten se do míče opřel stejnou částí těla, ale nigerijskému reprezentantovi pro změnu překazil radost vracející se Williams! Poté mohlo z rychlého kontru udeřit i na opačné straně, Dyer vyslal za obranu pas na rozběhnutého Michua, ten však chytrým zakončením na Howarda, kterému následně pomohlo břevno, nevyzrál! Po Colemanově individuálním průniku neuspěl ani Fellaini.

Po změně stran se pokračovalo tam, kde se před odchodem do kabin skončilo. Přízemní střelou se prezentoval Neville, ale na strážce hostující svatyně si nepřišel. Karamelky měly opět, stejně jako v úvodních čtyřiceti pěti minutách, velké množství standardních situací, ani to však domácímu týmu příliš nepomáhalo. Právě po rohu nejdříve neúspěšně zakončoval Jelavić, aby následně hlavičkoval nad branku Distin.

Ojedinělé nebezpečí waleského mužstva si vzal znovu pod patronát Pablo, ani tentokrát ovšem nedokázal Howarda výrazněji zaměstnat. Po další standardce pak Distin vrátil kulatinu na Jelaviče, ten se odhodlal k akrobatickému zakončení přes hlavu, mičudu ale v obtížné pozici nedokázal zasáhnout. Ten samý hráč se v další příležitosti obsadil do role nahrávače, ale Fellaini již zakončit nedokázal.

S přicházejícím závěrečným hvizdem už se hosté zaměřili výhradně na defenzivu a to mohl v 75. minutě potrestat, po dalším rohovém kopu Bainese, Jagielka, hlavička anglického reprezentačního obránce však mířila těsně nad břevno Vormovy branky! Ani čtyřminutové nastavení již na bezbrankové remíze nic nezměnilo, Everton si tak připisuje už desátý nerozhodný výsledek v sezóně!

Více informací k zápasu

Fulham FC - Wigan Athletic 1:1

12.01.2013 16:00

Góly: 22. Giorgos Karagounis - 71. Franco Di Santo

Souboj z druhé poloviny tabulky skončil zřejmě zaslouženou remízou. Nádhernými střelami se o to postarali Karagounis a Di Santo. Wigan se tak díky bodu z Craven Cottage neposunul do pásma sestupu, kam naopak spadla Aston Villa. Fulham naproti tomu odmítl šanci dostat se na dostřel středu tabulky.

Utkání bylo na gólové příležitosti spíše skoupé. Už první náznak šance ovšem přinesl otevření skóre. Georgios Karagounis převzal u šestnáctky Wiganu míč od Saschy Riethera, odběhl s ním od Maloneyho, vyhnul se i laxně bránícímu McCarthymu a prvotřídní dokonale mířenou ranou odrazem o tyčku rozvlnil síť - 1:0.

Za hostující Latics hrozil bráně Fulhamu s jedinou výjimkou jen Franco Di Santo. Poprvé již krátce před změnou stran, kdy Emerson Boyce odcentroval na malé vápno a argentinský forvard ve skluzu přestřelil. Deset minut po přestávce ještě snahu vyrovnat vyjádřil krásnou střelou Maloney a jen fantastický zákrok Schwarzera vyrazil míč na břevno.

Wigan v tlaku pokračoval i nadále, po hodině hry zahrozil zřejmě nejaktivnější hráč zápasu Di Santo. Přihrávku od McArthura si zpracoval do vzduchu a pohotově vypálil - branku však těsně minul. Uspěl až za dalších deset minut. Z levého křídla si navezl míč na střed, obehrál Riethera, nedal se zaskočit ani dobíhajícím Duffem a parádní ranou zpoza vápna vyrovnal na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

Norwich City - Newcastle United 0:0

12.01.2013 16:00

Góly: -

Ani napodruhé Chris Hughton při svém návratu do kolotoče jménem Premier League nepřemohl "svůj" Newcastle, jemuž před časem daroval notnou část svého srdce. Tentokrát z toho sice pro Kanárky nevzešla porážka (asi proto, že Straky tentokrát nemohl spasit žádný Ba), ovšem remíza 0:0 stále zůstává velmi hořkým výsledkem pro domácí.

První poločas ještě nebyl žádnou jednostrannou záležitostí, to určitě ne. Newcastle sice přivezl na Carrow Road poněkud bojácnou družinu, která se celou čtvrthodinu skoro obešla bez balonu, první zákrok si ovšem připisoval domácí Mark Bunn. Ten musel osvědčit dobrou předvídavost i poziční hru, aby si poradil s pokusem Obertana. Tak se stalo v 17. minutě, načež v protější šestnáctce trestuhodně váhal Hoolahan, který si hloupě zpracovával perfektní zpětný pas Jacksona.

To byly zdravice obou stran, které bohužel následovalo převážně nepěkné prvopoločasové dění. Úvodní část totiž vyžadovala zlepšení hned v několika aspektech, především tedy technické vyzrálosti drtivé většiny hráčů - některé nepřesnosti působily dokonce tak amatérsky, že se komentátor Fox Sports opakovaně ptal ve stylu "sledujeme tu Premier League, že ano?". Takhle například ve 43. minutě Bassong uvnitř vlastního vápna našel přímo pravou kopačku Obertana, který bez přípravy vysoko přestřelil.

Z postupného útoku se Norwich do vápna prvně protlačil teprve s odbitím 48. minuty, to však po pěkné akci na pravé straně v těžké pozici zakončoval mimo Johnson. Jinak ale Canaries pokračovali v nastaveném rytmu - jakmile došlo na kombinaci ve finální třetině hrací plochy, okamžitě se začínalo kazit, a to tak že fatálně. Naproti tomu Magpies nevytrhl ani očekávaný návrat Cabayeho - Pardewova parta totiž zhruba od 60. minuty znovu naladila svůj počáteční ustrašený evergreen a v jeho společnosti už vytrvala až do závěrečného hvizdu.

A Norwich se trápil a trápil a trápil. Když to opakovaně nešlo prokombinovat, proč nezkusit vypálit - to si uvědomil teprve Martin v pokročilé fázi zápasu. A třebaže pálil velmi ambiciózně, k překvapení kdekoho na stadionu jeho smělý projektil z dobrých 25 metrů skončil na tyči. Což Kanárkům teoreticky nemuselo vadit, kdyby v 75. minutě po Snodgrassově průniku a vlastní zasekávačce Krula propálil Pilkington.

Jenže tak se nestalo; a jelikož úplný sklonek duelu nepřinesl štěstí ani střídajícímu Holtovi, souboje Newcastlu s Norwichem se nepochybně zařadí k těm nejméně gólovým, co se letošního ročníku týče.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Southampton FC 0:1

12.01.2013 16:00

Góly: 34. Rickie Lambert (pen.)

Aston Villa pokračuje v řetězovém nezvládání klíčových soubojů s konkurenty na spodku tabulky. Po remíze s QPR přišly dvě domácí porážky s Wiganem a teď i Southamptonem. Ta dnešní přitom bude neméně bolestivá jako ty předešlé - zařídil ji totiž gól ze sporného pokutového kopu.

Promrzlý Villa Park dnes už dopředu nevěstil žádné radovánky. Ponurá atmosféra, čerpající z ostudy s Bradfordem a nejistého pohárového vyřazení Ipswiche, přitom neměla důvod se nějak měnit k lepšímu ani vzhledem k prve předváděné hře. Benteke sice působil - jako obvykle - svěže a nejživěji z celého týmu, avšak otevřené úvodní části přesto viditelně dominoval Soton.

Po Rodriguezově vpádu do středu hřiště byl například Clark šťasten přešťasten, že zvládl protivníkův centr odklonit alespoň rovnou do Guzanových rukavic. A Rodriguez hrozil i coby koncový hráč - třeba když hlavičkoval těsně mimo po Puncheonově donášce. Mimoto ještě nadějně pálil mladík Shaw.

Od Aston Villy mezitím nehrozilo takřka žádné nebezpečí, a tak po více než půlhodině hry konečně udeřilo před Guzanovou brankou; leč kontroverzní cestou. Rozhodčímu Halseymu stačil i jen minimální, ne-li žádný kontakt Rodrigueze se Stevensem a kopala se penalta. Lambert přitom v dresu Southamptonu vůbec neváhá - dnes z pověstného puntíku skóroval již po devětadvacáté.

Do druhého poločasu už nastoupila lépe motivovaná a připravená Villa, v jejím dresu se však prezentoval ten Benteke z úplného úvodu sezony - tedy ta paličská verze. Mohutný Belgičan v šancích váhal rovněž v nervózním finále, které orámovala břevna Puncheona, respektive Bakera na druhé straně.

Více informací k zápasu

Reading FC - West Bromwich Albion 3:2

12.01.2013 16:00

Góly: 82. Jimmy Kébé, 88. Adam Le Fondre (pen.), 90. Pavel Pogrebnjak - 19. Romelu Lukaku, 69. Romelu Lukaku

Takhle se bojuje o záchranu. Reading od dvacáté minuty prohrával, ale v poslední desetiminutovce zázračně otočil a porazil West Bromwich Albion 3:2. Opět se tak odlepil z posledního místa a přeskočil Queen's Park Rangers.

Už ve dvacáté minutě vyšel WBA první brejk. Morison si v něm počínal výtečně a Romelu Lukaku přetavil jeho práci i přesnou přihrávku ve vedoucí gól - 0:1. O minutu předtím Morison po brejku neuspěl.

První poločas příliš zajímavého nenabídl, naproti tomu v tom druhém bylo o zábavu postaráno. Už tři minuty po změně stran vsítil Lukaku druhý gól, ale nebyl mu uznán kvůli ofsajdu. Kmenový hráč Chelsea v utkání vyloženě řádil, hlavou trefil tyč Federiciho branky, deset minut poté pak z voleje rozezvonil břevno.

Šance měli i domácí, centr Kébého doputoval až v McClearymu, který však nabídnutou příležitost díky blokujícímu McAuleyho nevyužil. Jenže v prvních 80 minutách byl jediným mužem s ostrými náboji Romelu Lukaku. Pár vteřin poté, co podruhé trefil brankovou konstrukci dostal míč po brejku a po rychlé kličce zvýšil zpoza vápna už na 2:0.

Jenže poslední desetiminutovka přinesla Readingu zázračný zvrat. Jako první se trefil Kébé, který hlavou usměrnil do branky centr McClearyho. Skutečné drama ale přišlo až tři minuty před koncem. Srovnání stavu zařídil z pokutového kopu Adam Le Fondre a v minutě devadesáté Royals stav dokonce otočili. Dlouhý nákop na velké vápno prodloužil hlavou Pearce a Pavel Pogrebňak ve skluzu překonal Fostera potřetí a otočil výsledek na konečných 3:2.

Více informací k zápasu

Stoke City - Chelsea FC 0:4

12.01.2013 16:00

Góly: 45+1. Jonathan Walters (vl.), 62. Jonathan Walters (vl.), 65. Frank Lampard (pen.), 73. Eden Hazard

Nebe a dudy. Ve středu Chelsea po bídném výkonu prohrála doma 0:2 se Swansea a o tři dny později rozstřílela Stoke na jeho hřišti 4:0. Nejhorší prvoligovou domácí prohru od roku 1985 zařídil i dvěma vlastními góly a neproměněnou penaltou Jonathan Walters. Brankou z penalty se ke střeleckému rekordu přiblížil Lampard, krásnou ranou uzavíral Hazard.

První poločas nabídl očekávaný obrázek - minimum šancí a když už, skvělý zákrok Begoviće v bráně Stoke. První příležitost nicméně spálil Kenwyne Jones, když těsně minul Čechovu branku. Asmir Begović se v úvodním dějství zaskvěl hned dvakrát. Po krásné kombinaci Hazarda s Dembou měl stoprocentní šanci Lampard, ale narazil na skvělý zákrok gólmana Potters.

Neuspěl ani Demba Ba, kterého geniálně dlouhým pasem oslovil Lampard. Begoviće pokořil až v nastaveném čase první půle spoluhráč Jonathan Walters, který si prvotřídně naběhl na Azpilicuetův nadýchaný centr do vápna a před Matou nekompromisně hlavičkou otevřel skóre - 0:1.

Po změně stran měl výbornou příležitost na zvýšení Ashley Cole, po skvělé práci a centru Demby pálil z voleje a Begović opět lapil. Jenže Jonatham Walters si dnes spletl strany. Matů rohový kop totiž před Frankem Lampardem opět hlavou nasměroval do vlastní sítě - 0:2.

To byla za oběma týmy zhruba hodina hry. A tři minuty po tomto góle bylo po zápase. Mata byl zvláštním způsobem sražen k zemi ve vápně a Frank Lampard tvrdou dělovkou pod břevno vsítil už 194. gól v modrém dresu - 0:3. Chvíli nato mohl dokonce přidat druhý gól, když se zjevil úplně sám před Begovićem, jenže tentokrát neuspěl.

Jeho zaváhání napravil dvacet minut před koncem Eden Hazard. Po přihrávce Maty se dlouho nerozpakoval a z dálky překrásně vsítil čtvrtou branku utkání - 0:4. Jeho počin chtěl o dvě minuty později napodobit Charlie Adam, který však těsně minul šibenici. V samém závěru dopil Jonathan Walters svůj kalich hořkosti do dna. Po nedovoleném zákroku Johna Terryho ve vápně se ujal míče, načež z puntíku dělovkou jen líznul břevno.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - West Ham United 3:0

12.01.2013 16:00

Góly: 12. Sebastian Larsson, 47. Adam Johnson, 74. James McClean

Když neprohrát, tak zásadně s nulou, takové je v poslední době krédo Sunderlandu. Ten po dvou porážkách z přelomu roku zase jednou dokázal přesvědčit své příznivce, že stále umí - na Stadium of Light totiž nedopustil žádné drama a West Ham deklasoval 3:0. Výše nastíněné pravidlo přitom dodržel už počtvrté v řadě...

Black Cats si nezasloužily nic jiného než podobně suverénní výhru, o tom nemůže být pochyb, na druhou stranu Larssonova úvodní trefa byla tím jediným okamžikem, který před přestávkou snesl přísnější kvalitativní měřítka, na něž by Premier League měla být zvyklá. To teprve po změně stran šlo o opravdový koncert; avšak abychom učinili všemu zadost, je nutno poznamenat, že Larsson se tedy ve 12. minutě chopil Diarrova "osvobození", dvěma dotyky s mičudou si připravil palebnou pozici a pak ideálně švihl levačkou.

Sunderland se posléze často zatahoval v deseti mužích za balon - i to přispělo k mizerné atraktivitě úvodní části. A třebaže po restartu výchozí strategii Mackems neměnili, prezentovali se už alespoň smrtící efektivitou. Johnson takto s přehledem využil váhání debutanta Pottse poté, co se Jaaskelainen blýskl proti McCleanově ráně; a Colback záhy mohl zvýšit střelou, která nakonec orazítkovala břevno.

Sunderlandu ale byla štěstěna nakloněna tak nějak napůl. Předtím odmítla pomoci, vzápětí ráda přiložila ruku k dílu. To když Sessegnon nezvládl svou koncovku, která se ale šmahem změnila v gólovou přihrávku McCleanovi. Ta již v 74. minutě značila definitivní hřebíček do rakve Kladivářů.

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - Tottenham Hotspur 0:0

12.01.2013 13:45

Góly: -

První duel sobotního programu dvaadvacátého kola anglické nejvyšší soutěže příliš atraktivní fotbal nenabídl, QPR si v něm rozdělilo body s Tottenhamem po bezbrankové plichtě. První poločas patřil spíše domácím, oba týmy si však vytvořily pouze jednu zajímavou možnost. Po pauze už převzal iniciativu favorit zápasu, rozdílovou trefu ovšem přidat nedokázal...

Začalo se poměrně zostra, už v šesté minutě diváky na Loftus Road zvedla ze sedadel akce hostujícího týmu, to když se rychlou kličkou směrem do středu hřiště uvolnil Defoe a jeho přesně mířenou ránu musel konečky prstů vytlačit César na tyč. Od ní se balón odrazil k Adebayorovi, jenž si ještě položil Nelsena, César ale jeho dorážku dalším zázračným zákrokem vychytal.

Rangers táhli většinu svých útočných akcí přes kopačky Adela Taarabta, a právě u něj vznikla také velká šance domácích ve dvanácté minutě. Na Taarabtův pas nejprve marně čekal na pravé straně rozběhnutý Mackie, záložník s číslem deset na zádech to však vymyslel geniálně - podržel míč, aby ho následně rozdal do uličky na Wrighta-Phillipse, jeho takřka jistě gólové zakončení ovšem dokázal v poslední chvíli zblokovat Dawson.

Jinak se však v úvodním dějství nic moc zajímavého nedělo, domácí byli sice o něco málo aktivnější, další gólové příležitosti ale nepřicházely, a tak se do kabin šlo za bezbrankového stavu. Vstup do druhého poločasu zachytil Tottenham v dobré pohodě, nejprve pálil z volného přímého kopu těsně nad levou šibenici Walker, poté se znovu svým klasickým stylem uvolnil Defoe a César se musel hodně snažit, aby nohou míč vyrazil.

Po této situaci už se však opět hra zcela uklidnila, oba týmy ne snad že by byly vyloženě spokojeny s bodem, ale že by se nějak bezhlavě hnaly do útočení, to tedy ani náhodou. Jen čas od času přišla na té či oné straně přihrávka za obranu, který ale většinou buď adresáta nenašla, nebo ho zachytila v ofsajdu.

A tak když Wright-Phillips ani v závěru nedokázal přesně zakončit svůj únik po levé straně a M'Biův samostatný nájezd na Llorise zastavil zdvižený praporek asistenta, skončilo utkání zřejmě zaslouženou remízou. Spurs tak odmítli šanci dotáhnout se na vedoucí dvojici a zároveň pláchnout Chelsea, pro QPR bod znamená (dočasný) posun na devatenácté místo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United22181356:2955
2.Manchester City22146243:1948
3.Chelsea FC21125443:1941
4.Tottenham Hotspur22124639:2740
5.Everton FC22910335:2637
6.Arsenal FC2197540:2434
7.West Bromwich Albion22103931:3033
8.Liverpool FC2287735:2831
9.Swansea City2279631:2630
10.Stoke City22611521:2429
11.West Ham United2175924:2726
12.Norwich City2268824:3426
13.Fulham FC2267933:3825
14.Sunderland AFC2267924:2925
15.Southampton FC21561028:3821
16.Newcastle United22561127:3921
17.Wigan Athletic22541323:4019
18.Aston Villa22471117:4219
19.Reading FC22371226:4216
20.Queen's Park Rangers22281217:3614

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2046)

Přidat komentář
EL Gringo

zasluzena remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman na hrad!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman/Karel úžasný fakt

Reagovat
db18

Reagovat
Usty

Reagovat
Manik...

Reagovat
herbage

Reagovat
SunFells

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
madridfan

Vážně herbe, o tobě sem měl vždycky lepší mínění.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Posledni Kovboj

ja jsem si mel na toho Karla fakt vsadit :-( ted uz to bude kurz na nic.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
herbage

Zeman: už jsem dneska slavil dvěma sklenkami moravského bílého vína a večer si dám sklenku hruškovice

Reagovat
C0br

Reagovat
vodka

Reagovat
Counter

Reagovat
herbage

Reagovat
SunFells

What a cunt.

Reagovat
vodka

to je o Omylošovi?

Reagovat
Counter

O mně :-)

Reagovat
SunFells

Btw na Djanga zadáča se asi ani jeden nepodíváme

Reagovat
Counter

já pořád doufám, že to klapne. Nahrabal jsem pár hlasů navíc, budou to nervy.

Reagovat
SunFells

Ahá, já myslel, že už tě vytlačili a ty ses objevil přede mnou

Reagovat
Counter

nedám kůži zadarmo

Reagovat
SunFells

Měli bychom si tu udělat reklamu

Reagovat
Counter

no aspoň známí jako např. fantík by nám ten bodík dočasně půjčit mohli.

Reagovat
Counter

A Cobra by mohl dohnat těch zbylých 270 hodnocení, abych od něj měl další

Reagovat
SunFells

No já teď zjistil, že ani těch 500 hodnocení nestačí. Prý musí mít ten člověk ještě aspoň 10 lidí v oblíbených.

Reagovat
SunFells

Tak ne, 500 hodnocení a starší účet než 6 měsíců.

Reagovat
fantomas

I s těma oblíbenejma (nevim, jestli to neni 20) tam ale byla taková podmínka, minimálně dřív.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

jeden horší než druhý

Reagovat
smazaný uživatel

Volim Karla.

Reagovat
F.Torres

Lidi by se měli vzpamatovat a podpořit menší zlo! Přeci nencháme RAKUŠÁKA sedět na hradě! Vždyt neumí ani česky!! Už vidím novoroční projevy s titulkama, navíc on podpuruje navrácení majetku církvi a až bude u koryta, tak vrátí i sudetům majetky...

Reagovat
REPLIKATOR

Ano, k tomu všemu má prezident pravomoc

Reagovat
F.Torres

stačí navodit myšlenku..

Reagovat
Azazelo RD

Ty prostě stále střílíš vedle, co?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman je menšie zlo ako ten senilný dedko čo nevie ani rozprávať. Ale tak či tak ste v p*či no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pomylil si si sekciu, toto nie je Serie A.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyz typicka lose-lose situation.

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Scwarzenberg na hrad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham

Reagovat
FUnk

qpr obere jeste hodne tymu z cela o body, skoda te sance na zacatku, ade je slaby jak caj, snad vyjde negredo nebo damiao...

Reagovat
FC Porto FC

Damiao

Reagovat
FUnk

uz za nej podali 15M + gomes, tak uvidime

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FUnk

Tomáš Garrigue Masaryk,

chodil s náma na Baník.

To si žádný z dnešních prezidentů,

nemůže už dovolit.

To si žádný z dnešních prezidentů,

nemůže už dovolit.

Večeřa nás svolává,

ví to celá Ostrava,

Vstávejte vy staří Baníkovci,

tvrdá vojna nastává.

Vstávejte vy staří Baníkovci,

tvrdá vojna nastává.

Tvrdá vojna nastává,

ví to celá Ostrava,

vstávejte vy staří Baníkovci

tvrdá vojna nastává,

vstávejte vy staří Baníkovci,

tvrdá vojna nastává ...

Reagovat
smazaný uživatel

počkejte až vám šlohneme Fantiša.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Reagovat
SunFells

Na Baník Hodonín tak akorát.

Reagovat
Trand

Julio.

Reagovat
j_mrazik

QPR jde nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě ...........

Reagovat
smazaný uživatel

JULIONE

Sampion

Reagovat
hrundy

tak Julio zase ukázal, že ještě nepatří do starýho železa

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduje niekto Midllesborough - Watford ? Vydra sa podľa mňa dlho nezdrží v Championship... ...s Pudilom si pekne rozumejú a ide im to, práve dal gól na 0:2 hah a ešte mal k tomu ďalšie tutovečky sympatický hráč

Reagovat
smazaný uživatel

4 tutovky 2 goly. jde to.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakonec 2 goly z 5ti šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

tá posledná šanca išla proste na bombu buď to bude vymetená šibenica alebo 3 metre vedľa ....bola z toho tá druhá možnosť nevadí, pri striedaní bolo vidno ako fanúšikovia milujú...inak nevidím často českého hráča sa prežehnať

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se zdálo,že to bylo o fous,ne o 3 metry,ale hrál dobře,momentálně určitě náš nejlepší fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dôležité sú góly, a tie dáva ...inak koľko českých hráčov pôsobí v Championship okrem Pudila a Vydru ?

Reagovat
smazaný uživatel

V případě postupu ho Zola nebude chtít do Udine vracet. Rád bych je viděl v PL.

Reagovat
Godwinson

Tři tutovky, klid v zakončení mu chybí, jinak je podle mě naprosto úžasný a spolu s Chalobahem vyčnívají hodně a ještě více.

Reagovat
smazaný uživatel

presne ten kľud v zakončení zlepšiť a bude kanonier aj v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych neřekl,že mu chybí klid v zakončení,je to chladnokrevný zabiják,to že mu tam nespadne všechno do čeho kopne je normální,to ani Messimu s Ronaldem,či Falcaovi.4 šance-2 chladnokrevně proměnil,do jedné se vřítil a asi mohl přihrát ,no jak šel sám na brankáře tak to napálil a přestřelil,ale nebojí se to zkoušet.

Reagovat
smazaný uživatel

ako tak premýšľam, tak máš jednoznačne pravdu !...

Reagovat
Godwinson

Já mu to nevyčítám, je mu dvacet, tak často, abych mohl soudit jeho zabijácké instinkty, ho také nevidím. Ale podle mě chladnokrevný zabiják určitě v případech, kdy je čtyřikrát sám před brankářem a kolem něj nikdo není, dává více než jeden gól :) Ale to jsou detaily (dokud jsou soupeři k ničemu a ty góly nejsou třeba:))

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle kádrem a trenérem jsme měli být někde okolo 10. místa. Je hezké, že obereme o body velké kluby, k čemu to však je, když pak dostaneme pětku od Wiganu, nebo Readingu ......

Reagovat
smazaný uživatel

23. pre Waltersa

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Debuchy, nepropadl?

Reagovat
niflheim

Dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Royals

Reagovat
smazaný uživatel

Walters dva vlastné? Čo zrobil?

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě nedal penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

borec mesiaca

Reagovat
Miguel19

Dal si 2 vlastní góly..

Reagovat
smazaný uživatel

ale ako?!

Reagovat
Miguel19

Oba hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Huh, dříve člověk počítal, kolik má domácích zápasů, aby zjistil, kolik má tutových bodů. Teď se těší na venkovní zápasy, protože z nich je více bodů než doma...

Reagovat
smazaný uživatel

Doma se totiž bučí,a to hráčům moc nepomůže.

Reagovat
Zaschrona

Hmm, alespon teda konecne skoncila ta nase silena serie zapasu bez cistyho konta, bohuzel skoncila ale i ta serie zapasu, kdy jsme vstrelili gol..

Reagovat
vodka

jak to vypadalo herně?

Reagovat
Zaschrona

Meli jsme prevahu cely zapas, ale Swansea betonovala prakticky s celym tymem za balonem. Nepromenovani sanci bylo hlavnim problemem..

Reagovat
hefy

Za bod můžem být nakonec rádi. Maynor s Boycem parádní. Di Santo by měl zlepšit koncovku, ale to se ví dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Lampaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska jste měli jednoho daleko důležitějšího střelce, koukám ...

Reagovat
Miguel19

No, Walters mu jeden gól sebral...možná teda

Reagovat
Miguel19

Ale škoda, měl ještě další 2 120% šance..

Reagovat
smazaný uživatel

Begovič chytal jako bůh dnes, bohužel šli proti němu vlastní

Reagovat
smazaný uživatel

ako mozete dat fotku hraca s usmevom ktory si dal 2 vlastne goly?

najhorsi vyber aky som kedy v zurnalistike videl

Reagovat
Posledni Kovboj

souhlas budem si stezovat?

Reagovat
stas87

u ustavneho sudu

Reagovat
stas87

krasne ironicka fotka

a ja mal waltersa vo fante... ked som pozeral mal -2 body,begovic kapitan...

Reagovat
fantomas

Ti gratulanti na fotce..

Reagovat
smazaný uživatel

kto je ten napravo?

Reagovat
smazaný uživatel

Bělohlav?

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Nevím, kdo to je, ale Whitehead je teda mnohem divnější.

Reagovat
tomasinho

Není to ještě Pugh?

Reagovat
smazaný uživatel

Môže byť, dík...

Reagovat
Wat

Reagovat
vodka

v afghanistánu vyhrál Zeman

Reagovat
herbage

to víš, šovinisti

Reagovat
Talker

U nás vyhrál Kníže se 70% hlasů

Reagovat
Talker

A máme dokonce i 100% docházku

Reagovat
herbage

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Posledni Kovboj

Ty vole, ten byl

Reagovat
smazaný uživatel

proste nabehol si a paradne zakoncil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

trochu jako Riise v semifinále LM. Jo, když jsou prachy

Reagovat
smazaný uživatel

jaký ukážkový nábeh na gólovú hlavičku

Reagovat
SunFells

Hezky z druhé vlny

Reagovat
fantomas

Ježiši, to je mamrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Krásný náběh

Reagovat
Chazy

Tak ta situace jinak řešit nešla

Reagovat
smazaný uživatel

keby tam neskočil, tak by to bol ideál.

Reagovat
vodka

to si nemože dovolit tam neskočit...

Reagovat
Chazy

Reagovat
miky10

Vyřešil to nejlíp, jak moh.

Reagovat
fantomas

Ale prosim tě..

Reagovat
j_mrazik

Zabránil zakončení soupeře. Bohužel trefil svojí bránu.

Reagovat
Swarley

tomu říkám náběh z druhé vlny jak z učebnice

Reagovat
Godwinson

Watford byla bramboračka a přehlídka technických neschopností. U Cassettiho jsem si říkal, kdy jsem naposled viděl zoufalejší individuální výkon, to byla síla. Naopak Chalobah je úžasný, hotový "Sakho středu pole" :)

Reagovat
Svatej

Já toho Chalobaha snad jako jeidnýho juniora od nás ještě neviděl hrát

Reagovat
Counter

Walters ve fantě neskutečné -4 body

Reagovat
madridcan

to je este celkom dobre

Reagovat
Counter

Ti, co ho mají jako kapitána, by ti pověděli své :-)

Reagovat
herbage

už tomu chybělo jen vyloučení

Reagovat
rickroll

a další fail od Jola...

Reagovat
smazaný uživatel

Reading Walters

Reagovat
Spasitel

Chelsea by mala vymeniť Torresa za Waltersa :)

Reagovat
smazaný uživatel

jj Walters je kanonier k pohľadaniu 2 vlastňáky to si dal naposledy ešte asi Kaldaze v kvalifikácii MS

Reagovat
Counter
Reagovat
kiwwi

si pomaly

Reagovat
Counter

nj, projížděl jsem timeline na twitteru ještě z větší hloubky :-)

Reagovat
kiwwi

5, 9, 22, 30, 40, 44 - The lottery numbers Jon Walters uses each week which will come up tonight after not buying a ticket. Unlucky.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje Fanta postavená na útoku Spurs a obraně Potters

Reagovat
Talker

Ještě řekni, že Walters kapitánem

Reagovat
kiwwi

útoku Spurs a obraně Potters

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

veď Walters podľa všetkého bol dnes ústrednou postavou pred bránou Potters.

Reagovat
miky10

Navštívíš eště někdy tu australskou?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva kouknu na to!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

100 pre Manchester United...este chvilku

Reagovat
smazaný uživatel

juj

Reagovat
madridcan

este chvilku, potom pauza dve hodky...ked si budete zo mna s Darrenom usierat v bare, tak mozno aj tri hodiny, potom zase tri tyzdne a potom opat na dve hodky pauza

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Neprekvapilo by ma, keby dnes Waltersovi pred zápasom pribudla veľká suma rubľov na účet.

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra

Reagovat
Arbiter

v suchém triku

Reagovat
tomasinho

Hohoho, Kebe 10 bodů do fanty, to byl tah. Ještěže Noble nehrál teda.

Reagovat
tomasinho

49 + zítra Walcott, Suarez, RvP - slušné kolo. Kdybych si já blbec všiml toho, že Mata hraje 2 kola, mohl jsem mít víc.

Reagovat
smazaný uživatel

47 + Walcott, Suárez, Matička (C)

Reagovat
tomasinho

Tak já vlastně Mata bez C a ti tři zmínění.

Reagovat
smazaný uživatel

mne vlastne nehral O'Brien, takže ešte Gibbsík.

Reagovat
smazaný uživatel

34

A jen Santi a kapitán Luis mi bude hrát. Šestibodovej Davies na střídačce, Cameron(0) v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, Rafa zase nasadí béčko, abychom doma nevyhráli.

Reagovat
miky10

40 + Sczszesny, Gibbs, Walcott, Suarez, Mata, Hazard, Ba (C).

Reagovat
Counter

Útok na patnácté místo

Reagovat
miky10

Reagovat
Counter

Jéžiš, já tě ještě přecenil

Reagovat
miky10

Jen počkej, postupnými krůčky pudu nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

V tuhle chvíli si tě o třicet bodů dává i Vader :-D Ale to patnácté místo v dlouhodobém měřítku dosažitelné bude, fandím ti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

na tej špici je to celkom nabité, ešte zabojujem.

Reagovat
vodka

nj, vánoční kola mě hodily dozadu, sem nestíhal upravovat fantu...

Reagovat
Erdovec

46 + Hart, Skerts, Suarez, Mata (C), Demba a Ivanovic

Reagovat
kvasha16

47 + Tevez a Suarez + dalsie kolo pre Hazarda, Bu a Matu (C) tak snad 70 z toho bude

Reagovat
kvasha16

treba nejak napravit tie posledne dve mizerne kola co som dokopy nazbieral asi 30-35 bodov

Reagovat
Erdovec

bubu

Reagovat
raduinho

Bu

Reagovat
kvasha16

ale no sa mi nechcelo pisat Demba Ba tak som to dal len Bu, je to strucne a jasne viacmenej

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá na hodně špatný den pro Jonathana Walterse

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

QPR se zachrání, fakt tomu začínam věřit.

Reagovat
13

Walters -4 body koukam má ve fantě.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní výkon hlavně ve 2 poločase Walters měl dneska pěkný pech den a Hazard to byla prostě nádhera

Reagovat
vodka

OT: zkoušel už někdo z vás rozectise.cz? já o tom dost uvažuju a hodil by se nějaký feedback od někoho, kdo to zkoušel.... Mám zatím jenom jednoho a ten si to pochvaluje... Nejde mi do hlavy hlavně ta část, že se zlepší porozumění textu při větší rychlosti čtení...

Reagovat
smazaný uživatel

Nezkoušel, ale až si to vyzkoušíš ty, tak dej určitě echo.

Reagovat
smazaný uživatel

kde se hraje ta fanta

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Reagovat
Pigeon
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stránky PL.

Reagovat
JacoBee

OT:

Má tu ještě někdo problémy s internetem od UPC v Praze?...

Od rána ho mám neskutečně zasekný/pomalý a stahování o tom ani nemluvím místo obvyklích 3-5mb/s je to v kb...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

presne som vedel, že tam bude toto.

keď máme túto tému, tak:

http://www.youtube.com/watch?v=t0CXcckl8I4

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
JacoBee

Kdyz nemas normalni odpoved tak radsi nereaguj dik :-)

Reagovat
smazaný uživatel

tak jemu to uz potom islo normalne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem v Ostravě a mám 53kB/s, takže asi mají nějaký bordel u nich

Reagovat
JacoBee

Doufam no,ale fakt mi z toho hrabne...ja si zrovna stahuju scrubs(serial) a nemuzu sledovat dal protoze dalsi dily se stahuji 13 hodin :D...diik:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Já se ani na fotbal nemohl koukat kvůli tomu, ale tohle se jim stává docela často. Skoro tisíckrát pomalejší internet, než bych měl mít je docela maso

Reagovat
smazaný uživatel

Hrabůvka je ďůra, to bude tím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen do ní

Reagovat
JacoBee

Me se to moc nestava ale sere me to...nemuzu koukat na fotbal,na serialy na filmy...

Reagovat
JacoBee

Me se to moc nestava ale sere me to...nemuzu koukat na fotbal,na serialy na filmy...

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se někde vsadit, že Torres nedá v zápase gola ?

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby, tak kurz by byl nějak 1.01, takže by to bylo zbytečné.

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to, že ve fantě konečně pokořím bájnou hranici padesáti bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To já leda že by zítra Evra dal Hattrick

Reagovat
cetto

Stojí, stojí voli

na volebním poli,

hádají se, koho zvolit

na vedoucí roli.

Slyšelo je tele,

prohlásilo směle:

„Zvolíme si velevola,

ať nám kráčí v čele!“

Dle té moudré rady

všichni dohromady

zvollili si velevola

a teď hubnou hlady.

Každý vůl i kráva

přesto bučí: „Sláva!

Přišla éra prosperity,

pokroku a práva!“

V téhle bajce není

žádné naučení,

neboť tam, kde volí voli,

svět se sotva změní.

Jiří Žáček

Sbírka do kapsy

Reagovat
C0br

pane Franz?

Reagovat
Godwinson

Amen.

Reagovat
cristiano.K.

Begoviče je mi hrozně líto,opět předvedl,proč je nejlepší golman ligy

Reagovat
cristiano.K.

OT: proč i studenti volí knížete, když chce zavést školné?

Reagovat
C0br

To by mě též zajímalo. Zřejmě jim doma jejich rodiče kdysi vtloukali do hlavy jaký je Zeman parchant. Přitom jich většina není schopná dát dohromady jedinej proschwarzenbergovskej argument.

Reagovat
F.Torres

protože to jsou hlupáci, omladina volí vždy to co je nové a je to IN. Vezmi si - staŕana zelených, Věci veřejné, TOP09...

Reagovat
cristiano.K.

tohle je odlišný případ, já věděl,že skončí "druhý" jsem spíš šokován,že je to tak těsné.Dienstbier mě dost překvapil, tak těsně u Fishera bych ho nečekal.

Reagovat
vodka

já sem čekal, že Fischer propadne ještě víc...

Reagovat
cristiano.K.

já čekal Zeman,dlouho nic,kníže a těsně za ním Fisher.Ale včera mi bylo jasné,že je Fisher uplně bez šance.

Reagovat
F.Torres

bohužel masa je ovlivnitelná novinama...

Reagovat
F.Torres

Tak po tom honu na Fischera se dalo očekávat, že se propadne. Si vezmi že už 2.týdny proti němu jdou v médiích. Nečekal jsem hlavně Schwarzenberga tak nahoře, ale po tom co naléhali na Franze a Fischerovou at odstoupí, aby mohl dostat hlasy dědek, tak se není čemu divit...

Reagovat
vodka

Franz se shodil v debatách, stejně jako Fischer.

Reagovat
F.Torres

to sice ano, ale tak o 1-2%. Média jsou pro Schwarzenberga a tím pádem šli po Fischerovi...

Reagovat
C0br

Dienstbier silně finišoval, já ho čekal možná i před Fischerem.

Reagovat
Godwinson

Hlavě tou 'superdebatou' zafinišoval náramně :)

Reagovat
C0br

Tak nahodil tam pár populistickejch žblebtů a svojí obvyklou kritikou Zemana si zas přitáhl pár voličů od něj. Lidi na to jedou

Reagovat
Godwinson

Asi ano. Mlel úplný hovna celou dobu, nestačil jsem zírat.

Reagovat
Counter

ale fakt jsem i tak na ten jeho projev slyšel slova chvály. Někteří to asi slyšet chtějí.

Reagovat
Godwinson

To vážně? Velmi smutné. Spoluobčany si holt člověk nevybírá ,)

Reagovat
herbage

jedna aktualita, ČSSD vyjádřila podporu Zemanovi

Reagovat
C0br

důležité

Reagovat
herbage

jj, nesmírně. S podporou ukázněných voličů KSČM by to mohlo vyjít

Reagovat
Counter

ale jen nepřímo

Reagovat
herbage

fakt?

Reagovat
C0br

Tak Sobotka prohlásil, ať zvážíme kandidaturu Zemana, protože nemá žádné spojení se současnou vládou.

Reagovat
vodka

zeman chce taky platit za jednotlivé zkoušky

Reagovat
cristiano.K.

můžeš mi to nějak rozvést?

Reagovat
vodka

Zeman navrhoval, abys platil za každý neúspěšný pokus.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

tak to má celkem i logiku

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

zas by na tom školství mohlo až nechutně rejžovat,ale nakou logiku to má

Reagovat
vodka

logiku by to mělo, kdyby byly zkoušky objektivní. Holka si vezme hluboký výstřih starý pan profesor se pokochá, rozproudí se mu krev v žilách a dá D za hovno. Dojde týpek s dredama a za stejné odpovědi dostane F...

Reagovat
cristiano.K.

ok, máte pravdu. V první moment mi přišlo fér,že studenti co to dávají na poprvé by to měli zadarmo,ale jsme v ČR,tady by se rejžovalo no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

jasně, zvlášť když ústní je vysloveně o tom, jestli tě vyučující chce pustit, nebo ne. Třeba ti, co nechodí na přednášky mají šíleně ztíženou pozici a první termín dává málokdo.

Reagovat
Godwinson

Vypadalo by to jako v autoškolách.

Reagovat
smazaný uživatel

fúha to by som sa naplatil

Reagovat
smazaný uživatel

To bych měl studium zadarmo

Reagovat
cristiano.K.

nevím,jestli je to ironie,ale

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem v předpoposledním semestru bc. studia a zatím to ironie není

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

Protoze je jim jasne,ze jako prezident muze chtit co chce a je to celkem jedno?

Reagovat
vodka

je to o stylu politiky a KS je mladý duchem, Zeman je odkaz doby temna české politky

Reagovat
herbage

omg

Reagovat
kiwwi

ty si asi vobec necital alebo nepochopil jeho knizku

Reagovat
herbage

Reagovat
r.mrazik

jj,neco jako Mein Kampf

Reagovat
Godwinson

Reagovat
r.mrazik

Co si budem povidat,lepsi lide bohuzel sanci nemeli...

A karel je mensi zlo nez svine zeman

Ale vzhledem k tomu ze je to druhej muz nynejsi vlady,chce vetsi integraci do eu a zavezt euro...ufff

Je volitelny jen proto,ze lidi nechteji zemana...

Vlastne ani nevim,proc je karel "cool"

Reagovat
smazaný uživatel

to je super voliť menšie zlo. My sme tiež volili menšie zlo a nakoniec to vyšlo na rovnako. O 2 roky budu zas všetci voliť menšie zlo a zas si zvolíme nejaký morálny odpad.

Reagovat
r.mrazik

Mas pravdu,volba mensiho zla je spatna...ale co mas delat? Kandidati celkem fajn a nakonec tam je svine zeman a karel,ktery tam je jen proto,ze tam lidi nechteli fischera a protoze sobotka byl nevyrazny a roithova malo propagovana

Mensi zlo...bohuzeĺ

Reagovat
smazaný uživatel

nechoď voliť vobec, alebo odovzdaj prázdnu obálku...

Reagovat
r.mrazik

Ja prvni kolo nebyl

A ve druhem pujdu,aby tam nebyl zeman

Reagovat
F.Torres

důvod?

Reagovat
r.mrazik

U me to je jasne...nesnasim ho od dob opozicni smlouvy

Podepisoval jsem "dekujeme,odejdete..."

Nechci ho na hrade ani v jine politicke funkci

Reagovat
F.Torres

takže ti je jedno kdo stojí proti, hlavně že to není Zeman? Uvědomuješ si vůbec, kdo stojí proti? Je opravdu Zeman to větší zlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman je to největší zlo, které tam je. Takže je úplně jedno, kdo stojí proti.

Reagovat
r.mrazik

Jsem rad,ze proti nemu stoji karel a ne fischer...

A z tech dvou je karel rozhodne mensi zlo

Reagovat
Al Capone

jestě tak Sobotku...neskutečný vůl...

Reagovat
kiwwi

a my sme si zvolili mensie zlo?????????

Reagovat
smazaný uživatel

ak myslí koaličnú vládu spred 3 rokov, tak áno.

Reagovat
kiwwi

myslel som, ze sa bavime o prezidentovi

Reagovat
smazaný uživatel

perdóname, mea culpa.

Reagovat
vodka

všecko je lepší než Fico

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno... 3/4 ludi tam nemá čo robiť. Nie je to len o Ficovi.

Reagovat
kiwwi

inych ludi tam nedostanes...je dokazane, ze do politiky a hlavne do vysokych funkcii sa vo velkej miere dostavaju psychicky naruseni ludia

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je pravda. Do politiky (momentalne) sa dostavaju pofiderni ludia ktorí chcu rychlo zbohatnúť keďže sa tam točia obrovské peniaze ktore niesu ich. Treba zmeniť system. Nestačí, že tam príde niekto slušní. Stále tam bude chcieť niekto kradnúť. Preto to treba nastaviť tak, aby sa kradnúť proste nedalo. Alebo aspoň zminimalizova túto možnosť. Ale prvý krok musia spraviť ľudia, nemôžte to čakať od tích čo sú momentálne v politike. A od ľudí sa tiež nič nedá čakať. Je to začarovaný kruh...

Reagovat
kiwwi

no vsak, psychicky naruseni ludia, ktori nemaju vycitky svedomia a znizene emocne citenie = psychicky naruseni ludia

Reagovat
vodka

koncentrace psychopatů ve vrcholných funkcích je vyšší

Reagovat
vodka
Reagovat
kiwwi

dik, to si kuknem...naposledy som kukal s nejakym lekarom, ktory vysvetloval korupciu vo vasom zdravotnictve a tiez tam zaznelo nieco podobne

Reagovat
smazaný uživatel

tak myslel som prvú voľbu kde bol Mečiar vs Gašparovič...

Reagovat
kiwwi

no vidis, a o 5 rokov sme mali na vyber ovela lepsieho kandidata a rozhodli sme sa zasa pre toho senilneho retarda...prijebany narod

Reagovat
smazaný uživatel

akoze kto bol lepsi kandidat?

Reagovat
smazaný uživatel

tam si nepametám kto bol tak som to nepísal Ale predpokladám, že Gašparovič vyhral vďaka populizmu

Reagovat
kiwwi

Radicova

Reagovat
kiwwi

a Gasparovic samozrejme vyhral vdaka podpore Fica

Reagovat
C0br

No vidíš. Na knížeti není nic, co by mě přimělo ho volit. Kdybych nenáviděl Zemana, tak nevolím.

Reagovat
r.mrazik

Mam to podobne...nechci tam zemana

Reagovat
cristiano.K.

já taky nevím čím je cool. Oba jsou za zenitem,oba stejní nesympatáci. Já už volit nepudu do druhého kola. Volil jsem nejmenší zlo a to Táňu

Reagovat
F.Torres

Zeman je inteligentní aspon... Navíc ovládá český jazyk! Všude nechrápe!

Reagovat
r.mrazik

Inteligentni mrcha no...

At si karel klidne pospi...to jsou mi argumenty...

Reagovat
F.Torres

tak jelikož prezidenstká funkce je hlavě reprezentativní, tak to jsou pádné argumenty, proč někoho volit/nevolit.

Reagovat
cristiano.K.

mně to spaní taky neirituje. Já bych taky vždycky po obědě spal,ale mně by vyhodili, u Karla když se to zjistilo,tak to byla ostuda,dneska už je to klasika a nikdo to neřeší

Reagovat
smazaný uživatel

A kníže inteligentní není? Z čeho tak soudíš? Podle toho jak mluví?

Reagovat
F.Torres

vyjadřování, přehled, nemá jako jedinej vystudováno nic!!

Reagovat
vodka

přehled

Reagovat
F.Torres

no na Zemana ani Dientsbiera nemá ani náhodou..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
F.Torres

jakmile se bavili o některých událostech a )stavě, tak vůbec nevěděl která bije..Vždykcy se snažil hodit jen nějakej "joke" aby to aspon z části zamaskoval...

Reagovat
smazaný uživatel

To, že se vyjadřuje zvláštně neznamená, že neni inteligentní. To může říct jenom člověk s povrchními názory. Přehled má, nechápu, kdes to vzal. No a každý ví, že vzdělání a inteligence spolu ne vždy kráčí ruku v ruce. Člověk s titulem ne nutně znamená, že je inteligentní. A vice versa. A Schwarzenberg je toho důkazem.

Reagovat
Mada

to je nejvtipnější názor který jsem tady kdy četl....

Reagovat
smazaný uživatel

A to studenti musí brojit proti školnému, jenom proto, že jsou studenti? To má jako každej volit jenom toho, kdo mu dá výhody, a ne tak, jak si myslí, že by měla jít společnost a jak je to z jeho pohledu správný?

Reagovat
smazaný uživatel

U nás to tak asi je, keďže Smer volil skoro každý druhý.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak všade. To je problem pri demokracii. Skôr alebo neskôr vyhrá nejaký populista...

Reagovat
Talker

Většina těch studentů stejně dostuduje, než bude zavedené školné, takže je jim to šumák A hlavně nevidím školné jako nějaké obrovské zlo, je zbytečné mít 50% mladých lidí na vysoké, když tam jdou jen proto, aby si prodloužili studium.

Aspon se zamezí těm "Studentům" na ČVUTu, kteří se tam přihlásí kvůli statutu studenta.

Reagovat
cristiano.K.

to by klidně už mohlo být příští školní rok né?

Reagovat
smazaný uživatel

Já s tim školnym taky v nějakejch mezích souhlasím (samozřejmě by se to muselo ještě dotáhnout ve smyslu nějakej stipendií nebo studentskejch půjček) a nechápu, proč bych proti tomu měl jít jenom proto, že jsem student. Tohle prostě nechápu, no.

Reagovat
cristiano.K.

třeba proto,že ty studenty to zajímá asi uplně nejvíc?

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, ale to neznamená, že s tim nemůžou souhlasit. Ono je to o tom, jestli člověk volí podle toho, co je pro něj aktuálně dobrý, nebo podle nějakýho širšího aspektu. Osobní životní situace určitě hraje svoji roli, ale obecný názory jsou pro mne důležitější.

Reagovat
smazaný uživatel

prosím tě, vždyť to školný by nebylo tak vysoké, navíc by se tím zabránilo těm naplaveninám, který na VŠ nemají co dělat

Reagovat
Talker

Já ti nevím, já třeba školné podporuju, pokud bude rozumné a budou na to studentské půjčky. A to ještě studovat plánuju a pokud bude kvalita výuky na vyšší úrovni, jsem 100% za Protože i v Azerbaijanu je kvalitnější vysoké školství, což je fakt prdel...

Reagovat
Al Capone

protože je jsou to idioti, kteří jenom demonstrují, drží hladovky a kdoví co ještě a hovno tomu rozumí...banda kreténů

Reagovat
F.Torres

přesně tak, v mém okolí ani nevědí proč ho volí. Jejich logika je- Zeman fuj. Schwarzenberg-cool

Reagovat
cristiano.K.

dobrej rým

Reagovat
cetto

Reagovat
exse

Protože to jsou tupé ovce, stejně jako dalších 80% občanů ČR

Reagovat
smazaný uživatel

tak já třeba studuju státní VŠ

Reagovat
cetto

No tady ta masová podpora Schwarzenberga začla s příchodem TOP09, kteří se nebojí veřejně podporovat bohaté. A aspon co já vím od sebe a svých kolegů z oboru, tak 90% z nás studuje, protože doufáme, že nám to jednou přinese bohatství (ač možná naivně). A z tohoto pohledu je nám jeho politika blízká. Ale faktem je to, že Karel by měl o nějakejch 10% mín, kdyby neodpadl Okamura. Ale pro ty, co chtěli volit Vietnamce, byl Karel jedinou logickou alternativou

Reagovat
C0br

200. pro Miloše

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nevlil ani jednoho z postupujících, ale v 2. kole dávám určitě Karlovi...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
vodka

Reagovat
F.Torres

Jeden rakušák už nás ovládnul, přece si ted sami druhého nezvolíme

Reagovat
Trand

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

No tyvoe....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

yes, we can

Reagovat
vodka

Václav Klaus doporučuje Zemana

Reagovat
r.mrazik

Za opozicni smlouvu...co by ne

Svine,uz aby oba vypadli

Reagovat
vodka

a Bobo: Je čas povolat Václava Klause do zbraně

Reagovat
herbage

až na to, že Zeman se proti Klausovi silně vymezuje a Bobošíkovou opovrhuje

Reagovat
vodka

šak na sebe neřeknou v podstatě křivé slovo... Navíc viděls klausův komentář, koho volil? 100% Zemana.

Reagovat
herbage

Klaus volil Zemana, protože se vzájemně respektují, i když jsou co se týče politického spektra v odlišných táborech. Dokázali totiž přemoct své ješitnosti a na základě jasně dané dohody dokázali spolu vládnout, což chce schopnost dosáhnout kompromisu. Proto mu dal svůj hlas. Nikdo jiný z kandidátů žádné takové zkušenosti nemá krom Swarzenberga, který je spíš maskotem než politikem, proto je logické, že dal svůj hlas Zemanovi

Reagovat
Talker

Zas bych Knížete neshazoval tolik, rozhodně bych ho nepovažoval za maskota. On sice zaspí půlku zasedání, ale na druhou stranu rozhodně bych ho nepovažoval za idiota. V zahraničí je celkem známý a když si projedeš to, jak se volilo v zahraničí, tak bych tipl, že nějakých 70% menších zemí, kde je ambasáda a volilo pod 50 lidí, tak volili pro knížete právě. Je hodně známý a uznávaný v diplomatických kruzích a podle mého ne pro nic za nic.

Největší průser je jeho věk, být mu o 5 let méně nebo se nechovat jako po mrtvici, tak je pro mě jasnou volbou.

Reagovat
vodka

tak on mel obrnu, zejo... mne se strasne libilo i toto: http://jelinkova.blog.respekt.ihned.cz/c1-59065400-prezident-na-kolenou

Reagovat
Talker

Já právě nevím, co se s ním stalo, nenašel jsem to v jeho vizitce ani jsem si toho nevšiml jinde, takže jsem očekával mrtvici. Je to škoda, já věřím, že inteligencí převyšuje všechny kandidáty, ale tohle mu prostě škodí.

Reagovat
herbage

já neřikám, že je to idiot, ale že je to maskot. Na postu ministra zahraničí bývá vždy člověk, který mívá diplomatické schopnosti a vyjde s každým, ale jako předseda strany selhává, tu řídí prakticky Kalousek. On není vizionář, nevymýšlí politické programy, jen je mediální tváří své strany. To neznamená, že by byl neschopný, ale má jiné vlohy. Zeman je vizionář, psal programy všech stran, kde působil. Ať už Občanského fóra, tak ČSSD, tak SPOZ a uměl své plány realizovat. To chce úplně jiné vlastnosti, být akceschopným, umět prosadit svůj názor, obklopit se schopnými lidmi a v nesposlední řadě i odvahu

Reagovat
vodka

doporučuju si pro změnu přečíst knížku nadoraz od Klusákové, to je útlá knížečka rozhovoru právě s KS...

Reagovat
herbage

nevím proč. Já jsem řekl, že Karel Schwarzenberg je pro mě kandidátem číslo 2, ale Zeman číslo 1 pro programovou a názorovou shodu.

Reagovat
vodka

no třeba ten žvást, že neni vizionář bys pak napsat nemohl...

Reagovat
herbage

já myslel politik-vizionář. Politik vizionář je ten, kdo většinou by měl vést stranu, a nejen přinášet nové idee, ale zabývat se nápady i svých kolegů, poradců, odborníků, na základě toho sestavit program, o něm přesvědčit voliče a pak jej uvést do praxe. Když se mu to povede, dostane znova mandát, pokud ne, nedostane. Já tedy Karla Schwarzenberga jako vizionáře v tomhle slova smyslu nevidím a vidím jeho kvality zcela někde jinde

Reagovat
vodka

bavíme se o tom, jestli má vizi, ty mluvíš úplně o něčem jiném.

Reagovat
herbage

a co jiného je vize v politice než program a jeho prosazování? Jestli bereš jako vizi, aby se všichni měli dobře, tak je vizionářem každý druhý bezdmovec

Reagovat
vodka

politik - vizionář je ten, kdo právě přináší nové ideje, je schopný se všemi (včetně novinářů mimochodem) a tvořit kompromisy. Jestli to prosadí, nebo ne je úplně jiná věc a s vizí jako takovou to nemá vůbec nic společného.

Reagovat
herbage

kompromis není vize, kompromis je výsledek, když se dvě vize sejdou a najde se průnik. Pošli mi prosím odkaz na tu knížku, ať si můžu udělat názor

Reagovat
vodka

https://vufind.mzk.cz/Record/MZK01-000144617

já ji mám doma, nevim jestli je i pdf

Reagovat
herbage

sorry, kvůli tomu do knihovny nepůjdu, mám na seznamu zajímavější knížky. Jestli ale chceš, tak mi zajímavé úseky vypiš

Reagovat
vodka

ufff, kašleme na to, stejně tě to nepřesvědčí. Nicméně pokud znáš třeba názory Petra Pitharta, tak jsou si velmi podobné.

Reagovat
Talker

Já hlavně nevím, proč by měl být prezident vizionářem, protože roli sestavování nějaké vládní agendy nebo volebního programu vůbec nemá. Já nějak moc nechápu, na co mu tohle je, respektive akorát budeme mít prezidenta, který bude opozicí, pokud bude u vlády pravice a lídrem vlády, pokud bude levice u vlády.

Reagovat
herbage

já neřikám, že prezident by měl být vizionář. Já jen vysvětluji, proč Václav Klaus jako vizionář, zakladatel a strůjce úspěchu ODS dal hlas Zemanovi jako vizionářovi, zakladateli a strůjci úspěchu ČSSD a na Schwarzenbergovi, který ty kvality nemá či dalším kandidátům, kteří tyto kvality ani zkušenosti také nemají

Reagovat
Talker

Nevím, pro mě není nějaké vizionářství a psaní programů relevantní, ba spíše naopak. To, aby byl prezident opozicí, která si prosazuje vlastní zákony, to mi po chuti moc není.

Reagovat
herbage

takhle, také si nemyslím, že by to měla být prezidentova role, spíš premiérova, ale vzhledem k tomu, že je to jediná šance jak se může levicový vizionář dostat na hrad, tak jsem jednoznačně pro

Reagovat
Talker

A tady se dostáváme k výsledku - podle tebe by měl být na hradě někdo s politickou vizí a s "programem". Podle mě by tam měla být morální autorita, která se rozhoduje, co je správné a co špatné. Ne podle toho, jestli je levičák nebo pravičák.

Reagovat
herbage

*ne místo na

Reagovat
Talker

Já nevím, já během posledních dvou dnů trošku změnil názor a jsem rád, že finále je Karel-Miloš. Protože pro mě jsou momentálně na stejné úrovni a mám čas si to promyslet.

Podle mě na hradě nepotřebuješ vizionáře a člověka, který tvoří program. Potřebuješ tam člověka, který je morální autoritou, vzorem. A stejně tak diplomatické vlohy jsou pro mě hodně důležité, protože prezident je pro mě spolu s ministrem zahraničí hlavním diplomatem.

Ohledně toho, že dokáže dojít dohody, tam beru stejné schopnosti u obou, jen u každého na jiné úrovni. Zeman by byl dobrým prezidentem pro domácí politiku, protože se umí brodit tím bahnem. Schwarzenberg zase bude o třídu výše v mezinárodních vztazích.

Je to pro mě dilema, fakt teď nevím - morálně je pro mě Kája o level výše, schopnostmi pro domácí politiku Zeman zase. Chci prezidenta, který bude zasahovat do chodu vlády nebo prezidenta, který bude obratný na mezinárodní scéně?

Reagovat
herbage

Zeman jednoznačně jako premiér dokázal, že jako diplomat je na té nejvyšší úrovni. Naopak Scwarzenberg sice jako diplomat nikoho neurazí, ale taky nenadchne

Reagovat
Talker

Sám jsem to psal - na domácí úrovni je to špičkový vyjednavatel, nebo řekněme podle tebe diplomat. Na mezinárodní o parník Schwarzenberg. Stačí se mrknout do tisku, titulují ho obhroublým násoskou.

Reagovat
herbage

novináři. Co se vrcholných zahraničních politiků týče, vede jednoznačně Zeman

Reagovat
vodka

blbost

Reagovat
herbage

myslím zkušenosti. Zeman jednal z očí do očí s Bushem, Schröderem, Putinem a řadou dalších významných politiků a řešili společné problémy. Navíc Zeman umí plynule anglicky, německy i rusky

Reagovat
Talker

To neznamená, že je lepším diplomatem. Měl k tomu příležitost s nimi mluvit, ale je otázka, jestli si Bush vůbec pamatuje, kdo to Zeman je. U knížete jsem si jistý, že mezi ním a spoustou diplomatů panuje důvěra a respekt.

To, že Zeman jednal s prezidenty/premiery mu neberu, ale rozhodně ho neberu za nějak vyjimečného diplomata.

Reagovat
herbage

on není diplomat proboha, on je státník. Já od prezidenta chci, aby sebou na zahraniční cestu třeba do Ruska či Číny vzal letadlo plné českých podnikatelů a otevřel jim prostor pro spolupráci, čímž by udělal nejvíc pro naši republiku. Nechci aby tam jezdil na kus řeči a žvance

Reagovat
vodka

Schwarzenberg má s diplomacií mnohem větší zkušenosti. Jako kancléř fungoval na hradě, vedl české předsednictví EU. Navíc pro ČSR lobboval už i za komančů. Ohledně diplomacie je zeman proti KS strašně dole. A celosvětový respekt a věhlas má rozhodně větší KS, bez debaty.

Reagovat
r.mrazik

Ze te to bavi...to je jak mluvit s holkou,ktera ti nechce dat a porad vymysli argumenty...proste to nema smysl a je to prohrany boj

Reagovat
herbage

s diplomacií ano, s názorovými výměnami se světovými politiky ne

Reagovat
F.Torres

Schwanzenberg to přehání s tou EU politikou, navíc by nejradši vlezl Americe do zadku viz. Radar...

Reagovat
Talker

Já bych bral oba jako silně proevropské, tam moc rozdílů nevidím.

Reagovat
F.Torres

no nevím no, mě se nejvíc abych řekl pravdu zhnusil Schwanzerberg tím, že je pro vrácení restitucí církvi...

Reagovat
vodka

pro to je každý normální člověk. Za pár let se totiž na církve nebude platit už ani koruna, zatímco teď jejich provoz neni vůbec zadarmo.

Reagovat
herbage

nejde o restituce jako takové, o tom že církve by neměly dojit státní rozpočet snad není sporu. Jde o to, jestli mají vůbec na nějaké restituce nárok a v jaké míře. Nechápu, proč by nějaká církve měla vlastnit lesy a polnosti, nejsme ve feudalismu

Reagovat
smazaný uživatel

maji stejně právo vlastnit lesy a polnosti jako ty.

Reagovat
herbage

nechápu proč, když hlásají duchovní hodnoty. K čemu Bůh potřebuje, aby církev měla les?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo říká, ze Buh potřebuje, aby církev mela les? To ze hlásají duchovani hodnoty znamená, že ty fyzické nepotřebují naplnit? Já budu radši, at se jim vrátí to co jim bylo sebráno, protože mi to přijde lepší než rejzovat státní kasu.

Reagovat
herbage

pokud nejde o Boha, jaký má tedy církev smysl? Nebo k čemu potřebuje církev les, mě by to vážně zajímalo. Já spíš zpochybňuji, že jim ten majetek právoplatně patřil i dříve

Reagovat
smazaný uživatel

Aby církev byla finance soběstačná a nezávislá na státu? Pokud dokážou, ze ten majetek jim patřil a byl jim neprávem zabaven, at jim ho vrátí.

Reagovat
herbage

to je právě leckdy sporné, když se vrací i majetky, které měli třeba jen v pronájmu. A každá církev musí žít přeci z toho, co jim lidé dají. A pokud jim nejsou ochotni nic dát, proč tady má nějaká církev vůbec být? Já bych udělal kompromis. Stát by se staral o kostely jako o národní památky a platy duchovních by šly z toho, co si jednotlivé církve vyberou od svých oveček

Reagovat
smazaný uživatel

A církevní skoly , nadace a jiné jejich zájmové aktivity bys platil jak?

Reagovat
herbage

na to jsou snad nějaké dotace, soukromé školy mají také dotace od státu. A jak to dělají jiné neziskovky že přežívaj?

Reagovat
vodka

to jako proč? vždyť jim to spousta lidí darovalo, odkázalo, předávalo do správy... Oni ten majetek vlastnili, o tom není sporu. Teď je prostě otázka, co všechno se vrátit má a co ne, protože u spousty případů je to mimořádně sporné. Navíc, z čeho by potom církve byly financovány, pokud by neměly žádný majetek, na kterém by mohly vydělávat? Ono jenom to vytápění a údržba kostelů, kaplí a dalších budov stojí strašné prachy.

Reagovat
herbage

neřikám že všechen nebyl jejich, ale právě výše restitucí byla předmětem sporu

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

To jsem nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Talker

Tak jak se psalo, ideální styl - Zeman na hrad, Klaus skončí, nedůvěra vládě a Klaus se stane předsedou úřednické vlády.

Reagovat
herbage

tady má někdo bujnou fantazii

Reagovat
r.mrazik

a pak uz jen apokalypsa

Reagovat
vodka

normálně mi naskočila husí kůže při té představě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální scénář

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Miky na té australské fantě můžu dělat transféry až po skončení kola? Nikde to tam nemůžu najít...

3 Body a bottom of the table je fakt ostuda, ješte skusím zabojovat o záchranu!

Reagovat
Maresma

Jj, az na konci kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Danke

Reagovat
Erdovec

no, ale mě si porazit musel co?

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

k tomu nemám čo dodať.

Reagovat
vodka

Bobo

Reagovat
herbage

Reagovat
C0br

Reagovat
Counter

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že Lampard nenechal kopnout tu penaltu Walterse. Hattrick by byl parádní!

Reagovat
Miguel19

By jí kopl jako tu svojí

Reagovat
cristiano.K.

arsin

12.01.2013 16:56

najmensi brankar na svete, nema pravo chytat v anglii, je slabucky a robi kiksy, videl som ho nazivo, pohyb ako balvan, napriek tomu ze je malicky, odid.

Kdo s Arsinem začal psát diktáty?

Reagovat
smazaný uživatel

veď rodina z Austrálie už odišla, tak klávesnicu si mohol prehodiť, ale čo sa stalo s jeho myšlienkovými pochodmi, to je mi aj celkom ľúto.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to "odid"? Taky spojení "pohyb jako balvan" je geniální.

Reagovat
smazaný uživatel

asi odíď.

Reagovat
vodka

odejdi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kto má vo fante Jonathan Waltersa tak musí plakať

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud confirms he will be in the squad tomorrow

v základe ho nečakám, ale aspoň budeme mať útočníka na lavičke.

Reagovat
smazaný uživatel

Karel dobre ráčkuje. Ale bál som sa, že tam skolabuje.

http://www.youtube.com/watch?v=-hpl4caJSrA

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
F.Torres

ostuda....

Reagovat
r.mrazik

Sedm psychopatu jako dvd rip...

Reagovat
fajdax

paráda

Reagovat
Liveral

Reagovat
smazaný uživatel

Nářez!

Reagovat
herbage

Tábery, Buzková, Mitrofanov. Všechny které Zeman v knize označil buď za neschopné nebo za idioty. Není divu, že se mu takto mstí

Reagovat
stas87

to je na zemanovi celkom obdvihodne,nemam medialnu podporu narozdiel od zidaka ktory sa ako cert krizu vyhybal priamej konfrontacii so zemanom v TV a nakoniec odisiel nahlavu porazeny to mu patri,kecy do novin este v zivote nic nevyhrali

Reagovat
joshua

Tabery a Mitrofanov zrovna nejsou lidi, který by někomu mstili, na rozdíl od Zemana.

Reagovat
herbage

Tábery je blb z MF dnes a Mitrofanov trousí špínu na Zemana vždy, když otevře pusu, tak nevím proč bych si měl o něm myslet, že je nezávislý novinář. Prostě se nemají rádi

Reagovat
joshua

Tabery není žádný blb z MF Dnes, je šéfredaktorem Respektu a velice rozumný člověk, který si nic nemusí dokazovat, kór na Zemanovi. Někdy by asi stálo si od něj něco přečíst a ne hned urážet. Jen dělal svojí práci a vytvořil dokument o dobách oposmlouvy, kterou prakticky začal marast český politiky. Bohužel lidi mají krátkou paměť nebo tu dobu nezažili. A je fakt sranda papouškovat názory ze Zemanovy knížky, ať vládne kritický myšlení

Reagovat
herbage

omlouvám se za tu MF Dnes, ale řadu jeho článků jsem četl a právě nepřišel mi nějak objektivní, spíš vždy dával najevo svojí politickou orientaci

Reagovat
joshua

Tak on je velký Havlista, stejně jako celá redakce Respektu, to se pak odráží i v článcích. Určitě nebude mít rád pragmatickou politiku, kterou Zeman praktikuje, ale vysazenej na něj není, nejvíce se obouvá do Klause.

Reagovat
stas87

tabery taky je...on byval dobry novinar ale jeho clanky su slabsie uz nejaku dobu

Reagovat
joshua

Celkem pravidelně čtu Respekt a jeho články jsou dobrý, nebojí se opřít do kohokoliv, i do svých oblíbenců. Udělal z Respektu jediný týdeník, který se vyplatí koupit, když Reflex s Týdnem šly do sraček.

Reagovat
stas87

ja som zasa cital ze respekt straca tvar,ze uz nie su nestrannym tyzdennikom akym boli pred tym...ja som si jeden cas kupoval respekt pravidelne,treba o cezu je tam toho dost ale nikto tuto firmu neriesi,nikto ju nekritizuje pri com tam je to prerastle klientelismom,korupciou a vazbami na vladu ze je to na grcku

Reagovat
joshua

Já si právě myslim, že je jediným nestranným týdeníkem. Reflex je hodně pravicový a dost nekriticky obhajuje politiku vlády, taky je spojený s Bleskem a absolutně mě přestal zajímat, když se tam žačal řešit sexuální život JXD. Jen mi chybí Zelený Raoul. Týden je zas spojený se Soukupem, ten nikdo nemůže brát vážně.

Reagovat
stas87

no reflex som si kupil vcera a oni tam obhajuju klausovu amnestiu...ale aspon vysvetli preco,ja sa akurat nedokazem zmierit s tym ze amnestiu dostali ludia co vytunelovali rozne firmy,nakradli si x milionov zo statnej kasy,cize z verejnych peniazi...potom nech ide vlade do prdele s nejakym setrenim,najviac peniazi sa straca z eurodotacii ci zakazkach v RSD alebo armade,ale to tato vlada riesit nechce lebo by niekto musel odist a byt trestne stihany...a levice nikdy ekonimicke problemy nevyriesi lebo vsetko sa neda riesit socialnym citenim a podporou slabsich

Reagovat
joshua

Mě nejvíc sere H-system, protože znám lidi, kteří díky němu přišli o veškerý svoje úspory.

Reagovat
stas87

tam slo o co?nevybavujem si to teraz uplne presne blanka,opencard,o2 arena...tam sa stratilo peniazi a klaus by tychto ludi chcel oslobodit

Reagovat
joshua
Reagovat
stas87

svine trestne rizeni bylo zastaveno

Reagovat
joshua

Jen se Respektu vytýká Bakala, setejně jako HN. Ale nemyslim si, že by nějak ovlivňoval, co se má psát.

Reagovat
herbage

to neovlivňuje, ale tak ty lidi co tam jsou, tak jsou sami podobného světonázoru

Reagovat
vodka

mě tam hlavně sere Plesl, btw Reflex vlastní Ringier, stejně jako blesk... a to, že mají největšího inzerenta soukupa jim taky moc nepřidává.

Reagovat
joshua

Plesl je hrozný hovado. A Reflexu dělal šéfredaktora Šafr, dnešní šéfredaktor Blesku, to byl začátek konce.

Reagovat
vodka

šafr je hlavně zoofil

Reagovat
joshua

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

víš, že se to dá velice lehce i obrátit? navíc se tam k tomu vyjdřuje i šlouf sám.

Reagovat
herbage

já na to právě koukám, jsem lehce za půlkou, ale je to plné různých spekulací. Šlouf se nebál a sám na všechno odpovídal, to mi přijde sympatické. Co se týče Srby i kauzy Olovo, myslím si, že Srba to vše plánoval sám, protože to byl jeho problém a co se týče Olova, tak tam to tak jednoznačně zavrhnout nemůžu, ale ani potvrdit

Reagovat
Trand

Omg jdi už někam s jeho knihou.

Reagovat
herbage

díky za dokument, zjistil jsem o knize Šloufa, tu si přečtu

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys radši četl literaturu, která tě nějak obohatí

Reagovat
smazaný uživatel

To, že se vyjadřuje zvláštně neznamená, že neni inteligentní. To může říct jenom člověk s povrchními názory. Přehled má, nechápu, kdes to vzal. No a každý ví, že vzdělání a inteligence spolu ne vždy kráčí ruku v ruce. Člověk s titulem ne nutně znamená, že je inteligentní. A vice versa. A Schwarzenberg je toho důkazem.

Reagovat
smazaný uživatel

Píče

Reagovat
vodka

hlavně on studoval, ale nemohl to dokončit, protože se musel starat o majetky po úmrtí otce.

Reagovat
smazaný uživatel

To vím taky, chtěl jsem to napsat, ale zapomněl jsem na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Fortuna: Následující prezident ČR po V.Klausovi:

Schwarzenberg Karel - 1.35

Zeman Miloš - 2.7 To mi přijde dost přestřelený, podle mě se tam vyplatí na Zemana něco poslat.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím. To první kolo bylo vyrovnané a podle mě ti, co volili Franze, Sobotky atd. tak budou volit Trautenberga , nebo k volbám nepůjdou no.

Reagovat
C0br

Rozhodnou Fisherovci

Reagovat
Talker

Fisherovci podle mého půjdou většinou za knížetem. A Diensbierovci zase za Zemanem. Osobně bych si momentálně vsadil na Schwarzenberga.

Reagovat
smazaný uživatel

Mlady liberální socani za Zemanem rozhodne nepujdou

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si že Dinsbierovci nutně půjdou za Zemanem. Já kupříkladu v prvním kole volil Dinsbiera, protože jsem spíš doleva, ale v druhém budu volit Karla. Zeman je zkurvyďábel...

Reagovat
Posledni Kovboj

to je celkem realnej kurz. Karel ma ted daleko vetsi sanci na vyhru.

1) Roithova, Fischerova, Franz - jejich volici budou volit Karla. Lidi od Fischera s Dienstbierem to budou mit maximalne napul, spis pro Karla.

2) Lip vedena kampan, hlavne v zaveru

3) Karel byl pozadu cca o procento, to je asi nejvyhodnejsi vysledek pro druhy kolo (vedle vyhry o parnik no)

4) Imo o dost energetictejsi elektorat (mlady lidi z mest vs duchodci na vesnicich)

Reagovat
vodka

s tím Franzem bych to taky neviděl. Nejvíc jeho voličů bylo s nízkým vzděláním a s malým zájmem o politiku a ti volit znova buď nepůjdou, nebo je jejich hlas nepředvídatelný. Vysokoškoláci, co ho volili možná ano.

Reagovat
Posledni Kovboj

to neni pravda.

Reagovat
vodka

se podívej na ten rozbor, kdo ho volil, snad to najdu, když vydržíš, nedávno to bylo na netu.

Reagovat
Posledni Kovboj

nenasel jsem :)

Reagovat
vodka

jenomže zeman má voliče nohem disciplinovanější.

Reagovat
Posledni Kovboj

tohle asi jo.

Reagovat
Arbiter

u Franze to není vůbec jisté, jeho volili lidí, kteří mají rádi jistý druh exhibicionismu (ne všichni samozřejmě), jistý druh exhibicionismu předvádí i Zeman, je to výrazná postava, není úplně politicky korektní, což spoustě voličům, jenž dávali své hlasy Franzovi, bude jistě sympatické...

Reagovat
Posledni Kovboj

Franze volili hlavne mlady lidi, studenti, alternativa etc. Maximalne nepujdou ke druhymu kolu, ale nikdo z nich nepujde volit Zemana.

Reagovat
Arbiter

tak to si piš, že půjdou Známí z výšky dali v prvním kole hlas právě Franzovi, v druhém budou volit Zemana. Mít občanství, volím stejně tak v prvním kole Franze a v druhém Zemana.

Reagovat
Posledni Kovboj

nastesti vetsi cast populace neni takhle postizena no

Reagovat
Arbiter

Reagovat
niflheim

400. za Miloše prezidentem

Reagovat
joshua

Se divim, že někdo chce dalšího egomaniaka, který jako premiér pozurážel skoro všechny sousedy, ve funkci prezidenta.

Reagovat
Kowe

To sem vím fakt lííbí jak se prezentuje? On to vede jak volby do parlamentu a ne na tak reprezentativní míst jako je prezident.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
C0br

Reagovat
r.mrazik

At vyhraje kdokoli,Nejlip na tom je ted diesbier...budouci predseda cssd a da se rict ze i premier...kdyz uz se na nekoho zamerit,tak na neho

Reagovat
r.mrazik

* diensbier

Reagovat
herbage

*Dienstbier

Reagovat
r.mrazik

Blbej ipad a psani bez klavesnice

Reagovat
smazaný uživatel

jen pokud mu nenarostou křídla a nepůjde proti vedení strany. Taky by jim tam mohl udělat peknej bordel

Reagovat
r.mrazik

Rekl bych ze pro cssd jen dobre,misto toho ulisnyho sobotky

Je to pro ne celkem vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé to bude sledovat to určitě. Protože ODS je po amnestii politicky v prdeli. Ale jak to bude vypadat po dalsich volbách do PS ve vedeni CSSD si netroufnu tvrdit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už je to tu aj tak zasrane taže toto nebdue vadiť. Je to mini dokument o tom, ako media presadzovali Mečiara. Chalan ktorý vtedy v STV pracoval všetko vysvetluje. Keď som to videl prvýkrat tak som tomu ani nechcel veriťl. Neprekvapilo by ma, keby sa teraz dialo to isté, len v modrom.

http://www.youtube.com/watch?v=EGua8R3qnVc

Reagovat
fenixLFC

to sme pozerali na medialke v skole..ale to nie je prekvapenie, STV vzdy bola televiziou strany ktora prave vladne

Reagovat
smazaný uživatel

417. pro hru Uncharted

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Trand

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Walters

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene Wenger believes he can persuade Cesc Fabregas to rejoin Arsenal. [Telegraph]

Reagovat
fajdax

believe může

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Lacko_Boh

to by bolo fajn Ale cesc by bol sprosty

Reagovat
smazaný uživatel

Barton, ako pozerám, sa zas pekne vyfarbuje na twitteri.

Reagovat
smazaný uživatel

to on pořád

Reagovat
fajdax

Benteke dobrej miss v nastavení

Reagovat
smazaný uživatel

Walters si musel pojistit tiket

Reagovat
Ligter

Motd v kolik?

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte kde je dneska NFL diskuse?

Reagovat
Maresma

Netuším.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mexická vlna 2 takovaaa traparna, Real by určitě neporazil Arsenal 3:2 ve finale LM !

Reagovat
Miguel19

Harris, Munoz a Backham...a Arsenal opět bez trofeje. 2 minuty chyběly..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, že nešel na tu penaltu Henry..ten by to dal bylo by to 3:0 a bylo jasno..

Reagovat
Miguel19

Tjn..

Reagovat
Trand

Zrovna to řeším jinde. Na hřišti Henry, Pires, Ljungberg a kope to TJ Harper. Od břevna se to odrazí k Munesovi, ten z první 70 metrovou příhrou najde Harrise a ten z první do šibenice.

Reagovat
Miguel19

501 pro Miguela ve fantasy NHL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, bude to tuhy boj

Reagovat
Miguel19

Mi neříkej, že se nesežene 24 lidí na to.. Mně je jasné, že do té jedné se nedostanu..

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Už ses rozhodl kdy bude ten draft? Viděl bych to na pondělí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo zejtra večer.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty uz mas svoje miesto iste?

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

To mu strach nedovolí.

Reagovat
smazaný uživatel

Abys nebyl překvapenej

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zalez prosimtě.

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Řikal sem, že to uzavřu zejtra, nevim zatim, uvidíme, jestli bude jedna nebo dvě ligy.

Reagovat
honziss

O co jde? Nějaká fantasy NHL? O tom slyším poprvé...

Reagovat
herbage

a divíš se, když Zeman o něm mluvil jako o psychopatovi?

Reagovat
Arbiter

Zrovna Špidla je ten pravý

Reagovat
joshua

Zrovna Špidla, jako jeden z mála předsedů socanů po revoluci, nikdy nebyl svině. Jen je to takovej moula

Reagovat
herbage

přečti si Zemanovu knihu, na Špidlu změníš názor

Reagovat
joshua

Ty máš z jejího prodeje nějaký procenta? Možná po zkouškovym.

Reagovat
herbage

ne, já ji stáhnul z edisku

Reagovat
Arbiter

herbe, prosím, jestli chceš, aby Zeman získal aspoň nějaké příznivce tady na EF (nebo aspoň aby mu zůstali ti, co ho volit chtějí), přestaň Teda pokud jen nejsi převlečený antizemanovec, z čehož tě začínám podezřívat

Reagovat
stas87

ja nechapem ten jeho jendoduchy nazor ze podla knihy clovek zmeni nazor...to je rovnake ako keby hitler napsal vybornu knizku a niekto by takto obhajoval jeho postoje a nazory suhlasim v tom ze na niektore veci clovek po precitani knihy moze zmenit nazor ale urcite nie na vsetko a o to sa herbage snazi

Reagovat
vodka

a hlavně to bere jako absolutní pravdu, což u egocentriků typu zemana a klause nikdy tak brát nemůžeš.

Reagovat
stas87

ja to teda necital ale viem aleo tusim co je zeman priblizne zac a aj kebyze si to precitam tak sa budem snazit o urcity odstup a nie zrat kazde jedno slovo...a toho herb nie je schopny

Reagovat
vodka

já sem skončil v létech tovaryšských

Reagovat
stas87

mozno by sa herb mal vysrat na toho elektrikara a robit niekomu kampan on je majster v predkladani faktov tak ako sa mu hodi

Reagovat
Arbiter

on by byl spíš skvělý jako nasazený agent, který tu kampaň zruinuje...

Reagovat
herbage

jako agent bych byl pravda špatný, ale mým cílem není lidi o volbě Zemana přesvědčit, ale aby ho lépe poznali a pak se sami rozhodli

Reagovat
joshua

Aby ho poznali ze Zemanova vlastního pohledu.

Reagovat
herbage

spíš za čím stojí a proč za tím stojí. Je to nesmírně čitelný politik, což je jedině dobře. Ale vždy si myslím že je dobré znát názor protistrany, pokud nejde tedy o nějaké pošuky a tím Zeman není

Reagovat
joshua

Pošuk určitě není. Já ho mám za vysoce inteligentního, avšak na mě příliš pragmatického člověka, který se pro mě zdiskreditoval opoziční smlouvou, Šloufem a Kavanem. Jeho bonmotům se občas zasměju, ale po nějaký době by mi začaly lézt krkem. Taky si myslim, že je hrozně sebestředný, a já mám radši lidi typu Havla nebo právě KS. Prezidentská volba je imho volbou o osobnosti, jejím charakteru a přístupu k politice a životu, není primárně o pol. programu. Já chci jako prezidenta charizmatickou respektovanou osobnost, která bude lidi spojovat, bude ctít zahraniční politiku vlády a komunikovat s ní a parlamentem.

Reagovat
vodka

dám to sem znova jelinkova.blog.respekt.ihned.cz/c1-59065400-prezident-na-kolenou

Reagovat
stas87

tvoju poslednu vetu splna akurat schwarzenberg zeman urcite nie

Reagovat
Arbiter

Zemana bych za egocentrika neoznačil, ale pravdou je, že pokud někdo napíše knihu, nelze ji brát jako bernou minci...

Reagovat
herbage

v té knize jsou byť připouštím z jedné strany vyobrazeny skutečnosti, o kterých tady řada jen hloupě spekuluje. Jaký smysl má tady dávat odkaz na to, že Špidla Zemana nepodpoří, když vodka ani nezná elementární fakta co se vztahu těchto dvou lidí týče. Kdyby si tu knihu přečetl, pochopil by mnoho souvislostí

Reagovat
vodka

ok, tak ta animozita byla ze strany špidly, který, jak sám říkal nemohl zemana vystát hlavně kvůli tomu, že zeman ráno snídal 3 becherovky a plzeň...

Reagovat
herbage

jj, Špidla je přísný abstinent

Reagovat
Arbiter

když už jsme u té becherovky, je vtipné, jak se drží ten mýtus, že je to jeho nejoblíbenější alkohol. On sám ale za svůj nejoblíbenější považuje slivovicu. A jak vídávám ve zprávách, že je na nějaké návštěvě a dostane becherovku, tak si říkám, že to pro něj musí být nesnesitelné. Prostě jet někam s vědomím, že dostaneš další flašku alkoholu, který zas tolik nemusíš

Reagovat
herbage

vidím, že jsi četl jeho knihu nebo nějaký rozhovor Ale on říkal, že Becherovku už vůbec nepije, že je moc sladká, protože změnili složení, takže by to dal nejspíš někomu jinému

Reagovat
Arbiter

ne, jeho knihu jsem nečetl a ani to nemám zapotřebí...

Reagovat
joshua

On snad říkal, že becherovku pil dřív, ale pak přesedlal na slivovici. Dneska si ale dá hruškovici

Reagovat
Arbiter

já měl hruškovicu před týdnem na plese

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Ty volíš Zemana?

Reagovat
Posledni Kovboj

ja jak ho ctu mam dojem ze on JE Zeman

Reagovat
herbage

no, intelektem možná ano, ale mám se furt co učit

Reagovat
herbage

jakožto propagátora myšlenky vědeckotechnické revoluce to chápu jako svoji povinnost

Reagovat
vodka

o špidlovi ale nikdy nikdo nemůže říct, že to byl člověk ,který bažil po moci a po majetku. Pokud ano, lže. Špidla nemohl od začátku vystát chování Zemana a ta animozita mezi nimi byla obrovská. Ty taky ale musíš brat zu zemanovu knížku s nadhledem. Nejeden člověk o té knížce říká, že si tím zeman vyřizuje účty...

Reagovat
Arbiter

Mimochodem, o Špidlovi se Zeman vždy vyjadřoval tak, že to byla vhodná a skvělá dvojka, jen ho považoval za neschopného člověka, co se týče vedení. A v tomhle rozhodně měl pravdu. Jako premiér byl absolutně neschopný. Co se týče toho, že by nikdy nebažil po moci, tak tím si nejsme úplně tak jistý, zvlášť když se podívám, kam se dostal poté, co skončil jako premiér...

Reagovat
vodka

tam ho ale odklidili, mohl sice odmítnout, ale zase proč by to dělal, když si myslel, že tam bude prospěšný..

Reagovat
Arbiter

já Špidlu neměl rád, přišel mi vždy jako člověk, který neví, o co v těch funkcích, ve kterých byl, vůbec jde...

Reagovat
herbage

však si přečti tu knížku a podobné otázky jsou zbytečné. Zeman Špidlu naopak chválil, že je to skromný a inteligentní člověk, s kterým byl schopen vést dlouhé debaty, ale že se nehodil do pozice lídra strany, kde selhal, až se nechal svrhnout skupinou lidí kolem Grosse, který převzal moc. On říkal, že se mu snažil pomoct, ale že Špidla byl jak v jiném světě. Zeman kritizoval, že ve vládě neměl jediného ekonoma a jako předseda nejsilnější vládní strany tento post přenechal Unii Svobody, tedy pravicové straně a že místo podpory KSČM zvolil trojkoalici ČSSD, US a KDU-ČSL, což pak vedlo k neúspěchu v dalších volbách

Reagovat
Posledni Kovboj

prosimte, mam zejtra varit borsc, nebo udelat pizzu? Aha, uz nic, jdu si precist knizku od Zemana.

Reagovat
vodka

s ksčm ale jít nemohl jednak kvůli odporu vůči nim (schvaluju) a taky se zapomíná na to bohumínské usnesení. Navíc tehdy by ksčm ve vládě překousl málokdo.

Jak říkám, já to postupně čtu, ale ten styl mi prostě nevyhovuje. zatím su pořád v tovaryšských létech...

Reagovat
herbage

ach jo. Píšu o podpoře vlády, ne vládní účasti. Menšinový kabinet s podporou KSČM, ale klidně i jiných stran. Když budeš hlasovat o zvýšení daní, budeš hlasovat spolu s KSČM, když chceš prosadit něco, pro co není KSČM, budeš hledat podporu napříč sněmovnou. O každém zákonu by se ve sněmovně vedly tvrdé bitvy a o tom snad demokracie je

Reagovat
vodka

demokracie je o dohodě a kompromisu. A i tak si myslím, že by to tehdy čssd obrovsky uškodilo, volila ji spousta středových voličů.

Reagovat
herbage

není třeba dodávat, jak to pak dopadlo. Právě stáhnout se na střed a říkat tím vlastně, že nemáš lepší řešení jak pravice, to je pro stranu sebevražda. Ten kompromis se měl dohodnout na půdě sněmovny, ne při jednáních vlády, kdy US měla tak obří vydírací potenciál a byla to banda bláznů a cvoků

Reagovat
vodka

s tím nesouhlasím, že to byla banda bláznů a cvoků. Bohužel trpěla klasickým syndromem malých stran, podobně jako na to následně doplatili zelení.

Reagovat
vodka

a eště k těm středovým voličům. čssd tehdy získala velkou důvěru díky špidlovi a jeho "čistotě" zároveň ji volilo spousta lidí, kteří by byť jenom podporu KSČM nezkousli. Nakonec se o tu jejich podporu připravili i tak. Navíc díky tomu, že Topol z ODS udělal stranu v podstatě středopravou jim velkou část voličů potom sebral.

Reagovat
Arbiter

neví někdo, jaký je program na MOTD?

Reagovat
Ligter

Tady dnes MOTD nikoho nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

23:30

Reagovat
smazaný uživatel

Jé sry program

Reagovat
smazaný uživatel

MOTD running order; Rea/WBA, Sto/Che, Sun/WHU, AV/Sou, Ful/Wig, Eve/Swa, QPR/Tot, Nor/New.

Reagovat
vodka

a má někdo normální link? nutjob mi nechce načíst...

Reagovat
Ligter
Reagovat
vodka

dík

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

OT: Sneijder vraj podpisal v Istanbule za 5,5 mega na rok. . Inter dostane 8 m.

Reagovat
I am Mancunian

"I don't even know Liverpool's league position" - Sir Alex Ferguson

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo ta Chelsea udělala ale píčovinu s tím prodloužením hostování Lukaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře já.

Reagovat
Arbiter

proč? Pro jeho vývoj je to jen a jen dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl se točit s Dembou a torrese jste měli už poslat doprdele.

Reagovat
Arbiter

jenže ten kluk se právě sehrál s jedním týmem, cítí se tam dobře a může se na PL adaptovat úplně. Jo, mohl by se střádat s Ba, ale nemyslím si, že by mu jeho stažení prospělo...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy jindy ho stáhnout než teď ale? Torres v prdeli, v létě se může klidně stát, že přivedete někoho jinýho a Lukaku zase bude až ten třetí/čtvrtej a uplně ho zabijete a přestoupí jinam.

Reagovat
Arbiter

pokud chceme přivést Falcaa, přivedeme ho tak jako tak a ani Lukaku tomu nezabrání...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no, a to je trošku škoda.

Reagovat
Tomekcz

Federici

Reagovat
Miguel19

Omg...musíme se vysrat na Falcaa, do příští sezony s dvojkou Ba, Romelo

Reagovat
Arbiter

Rooney ve svých 19 letech za Manchester ve 29 zápasech 11 gólů, Lukaku ve svých 19 letech ve 20 zápasech 9 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Je iné hrať v malom klube a v klube, kde je vyvíjaný 3x väčší tlak na výsledky.

Reagovat
nani92

Reagovat
Arbiter

s tím souhlasím, jenže Rooney byl na PL zvyklý od malička

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, vtedy tam hral až 2 roky, Lukaku koľko?

Reagovat
Arbiter

Lukaku osm zápasů, z nichž minimum (snad jen jednou) v základu...

Reagovat
Ligter

+ 8 startů za Chelsea. Rooney taky vždy nenastoupil od začátku.

Reagovat
Arbiter

no za Chelsea nastoupil ještě ve svých 18

Reagovat
Miguel19

Nebyl tam offside u prvního golu Readingu?

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych.

Reagovat
vodka

begovič je strašně nejistý,všechno chytá nohama

Reagovat
Arbiter

aspoň nepobíhá splašeně po šestnáctce

Reagovat
smazaný uživatel

však oni si jsou s De Geou hodně podobní

Reagovat
smazaný uživatel

Mata dobrej dive.

Reagovat
smazaný uživatel

SKORO JAKO SUARÉZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Raději spadnu na zem než si nechat zlámat nohy od toho prasete shawcrosse

Reagovat
smazaný uživatel

*Suárez

Reagovat
smazaný uživatel

To mě dneska fakt trápí jestli napíšu Suárez nebo Suaréz

Reagovat
Ligter

*,

Reagovat
smazaný uživatel

*.

Reagovat
Ligter

Reagovat
vodka

ta penalta ale byla hodně přísná...

Reagovat
vodka

obě penalty.

Reagovat
Miguel19

Tak ta Stoke byla o dost více penalta než ta naše no, ta byla legrační.

Reagovat
Miguel19

Ten Ba je prostě jinde.

Reagovat
vodka

Hazard dává první gól mimo 16 proti Stoke, že? krásný

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
Arbiter

zároveň jsme první tým, co Stoke doma porazil o 4 góly

Reagovat
Rssa

OT: Spurs zase hráli bramboračku?

Reagovat
smazaný uživatel

Walters super den. Bych se na to vysral snad.

Reagovat
Miguel19

To bylo hned jasné, jak si žádal nasraně míč, že to nedá

Reagovat
Ligter

Larsson.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvědavej jestli ten gol Larssonovi pomůže, protože do týhle doby byl hodně tragickej.

Reagovat
Ligter

Obrana Hammers. Ti se snad museli učit od nás.

Reagovat
vodka

Sess zpátky ve formě?

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana whu hodně kvalita dneska.

Reagovat
Tomekcz

jakto ze nema Sessegnon ve fante asist za ten 3. gol

Reagovat
nani92

lebo nenahrával

Reagovat
Ligter

Big Sam.

Reagovat
vanGomm

Vím,že to sem nepatří,ale přece jen.Pokud se dostane do finále volby prezidenta(vím,že byl výběr okleštěn) pan kníže a pan Zeman,tak potom je to s našim národem po posledních kauzách(záměrných?) díky třeba amině na pováženou.Pan Schwarzenberg z "proslulé" vládní TOP 09 navíc ve velice pokročilém věku.No a pan Zeman,který ač 8-9 let v penzi si najednou vzpomene kandidovat.A to i přesto,že když byl u moci a měli v parlamentu většinu 111:89,tak přesto nepotpořili v parlamentu návrh o přiznání majetku.Co to je za finálovou dvojici?Tomuhle národu už není pomoci-bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

s prezidentem běž do pí**, teď běží MOTD..

Reagovat
vanGomm

Pokud jem se v něčem popletl,tak mě oprav. díky.

Reagovat
Posledni Kovboj

podpořit se píše s d. není zač.

Reagovat
vanGomm

Velice chábí argument.Navíc to bylo záměr a já na tohle pouze čekal.Tak teď už normálně co tam máš dál?

Reagovat
Posledni Kovboj

to neni argument, to sis splet. Stejne jako i v druhym slove ted.

Reagovat
vanGomm

Takže mě normálně něco řekni.Pokud je tam něco špatně řečeno,tak do toho.Já to snesu.Jinak zalez.

Reagovat
Posledni Kovboj

"mně", ne "mě".

Reagovat
vanGomm

Takže pane "učiteli" co třeba normální argument?Jenže chibi,tak to je jiná,že ano.Ostatně jak jinak.

Reagovat
Posledni Kovboj

tobe to holt paly, nemam argumenti

Reagovat
vanGomm

Takhle totiž končí úplně každý s argumentama tj.pouze u pravopisu.Dál se už nedostane.Jinak pan Kníže kandiduje v 76 (letos mu je) což je rekord.Dosud T.G.Masaryk nástup do funkce 68,69 let.Beneš Edvard 51,51 podruhé 61necelých.Hácha (protektorátní) 72,96.Gottwald 51,55.Zápotocký 68,25.Novotný 52,94.Svoboda 72,34.Husák 62,38.Havel 53,23.Klaus 61,72.Dále ČSSD si na opozici pouze hraje.Viz svého času opoziční smlouva a nepodepsání návrhu na přiznání majetku,ač měli v parlamentu většinu.Sportu zdar.

Reagovat
Posledni Kovboj

Ja se s tebou nehadam ty ichtyle, mne jsou tvoje hospodsky nazory uplne u rite. Ja si z tebe jenom delam prdel, protoze pises jak retardovany 10 lety decko.

Reagovat
smazaný uživatel

čemu se na konci Big Sam tak smál ?

Reagovat
Tomekcz

Soton

Reagovat
vodka

what a dive....

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl dive viditelnej dost teda. Halsey zase nemile překvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

Se rozplác jak žába.

Reagovat
fantomas

Achjoo..

Reagovat
smazaný uživatel

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/321041_459045400822109_1152083880_n.jpg

Apparently Wilfred Zaha revealed he will be joining Manchester United on Twitter but quickly deleted the tweet

Reagovat
pajamu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vodka

ta villa má šílenou smůůůůlu...

Reagovat
smazaný uživatel

Giorgios

Reagovat
nani92

Di Santo

Reagovat
fantomas

Wow, další prezidentská debata. Sem rád, že sem ji zaspal. Teď jen v klidu...

MILOŠ NA HRAD!

Reagovat
nani92

Karel

Reagovat
stas87

ironia?

Reagovat
fantomas

Né. Ale fakt sem nepsal "v klidu" jen tak, rozebírat to nechci.

Reagovat
stas87

aspon mas konecne s elektrikarom nieco spolocne

btw.kup si zemanovu knihu,je top a uz sa k tomu nevracajme

Reagovat
fantomas

Měl sem jí ve čtečce kdysi, nedostal sem se k tomu.

Reagovat
stas87

tak to ho sklames,to ti este bude vycitat v buducnu

Reagovat
fantomas

Nebude, páč sem furt na jeho lodi. To ty si ji přečti !!!

Reagovat
stas87

ani nahodou ja z tych kandidatov nemam sympatie k ziadnemu,minimalne mam k dienstbierovi ale ten nema sancu

Reagovat
Ligter

Taky nemám rád politický diskuze, tak ti dám jen palec dolů -

Doufám, že tím nastolíme „precedens“.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Filmove jsou o dost zazivnejsi

Reagovat
fantomas

Reagovat
Ligter

Jednoznačně.

Reagovat
miky10

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Side

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamals

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Njn.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fantomas

Dávej si palce, blij si, ale hlavně na mě nedělej kiwwi proboha.

Reagovat
smazaný uživatel

Tehnke koment pro nějaký číslo(nevim jaký) pro zkušenější dámy a na proziatimní zapomenutí na rusku. Ach jo.

A pro Vdf!

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Van der fart?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Ať to celý smažou ježiiš.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovnoooooooooo! Toho znám od vidění.

Reagovat
smazaný uživatel

A pustil jsem to i kousek dál a je to ohromně trapný.

Reagovat
C-M@ster

Ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
Talker

Jinak na čem myslíte, že založí Zeman a Schwarzenberg svoje kampaně v následujících týdnech?

Reagovat
Posledni Kovboj

to je dobra otazka!

Zeman zacal uz v projevu - jeho "angle" zrejme bude 1) levice vs. pravice 2) vymezeni se vuci vlade (coz ostatne s bodem 1 souvisi), on je jako "v opozici" vuci ODS+TOP, coz mu vynese spoustu bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že to je jasný, no. Bohužel na to hodně lidí bude slyšet, protože Zeman bude říkat to, co lidi slyšet chtěj.

No, Schwarzenberg to bude mít těžký. Propojení se současnou vládou ho táhne dolů, Klausík mu to ještě zavařil tou zapeklitou amnestií. Uvidíme, snad zvítězí zdravej rozum.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
r.mrazik

Zeman pujde proti karlovi (=kalousek),karel bude prosazovat svou osobnost...

Reagovat
Posledni Kovboj

Souhlas no, Karel bude prodavat svoji silnou stranku, tj. sebe. Nabizi se obcas si rejpnout do Zemana kvuli financovani kampane, Sloufovi etc., to si asi kdyz ne Karel, tak nekdo z jeho okoli nenecha ujit. Karel sliboval umirnenou kampan, tak uvidime :)

Reagovat
smazaný uživatel

Karel určitě nepůjde do osobní roviny. Krom jinejch důvodů ví, že pokud se do toho pustí, tak ho Zeman přejede. I když na Zemana je určitě víc bahna. Dneska se mi líbilo, že se do toho nenechal stáhnout, i když se o to Zeman trochu pokoušel, a dokázal se taktně ohradit a vysrat se na to.

Reagovat
Posledni Kovboj

debatu jsem nevidel, jak to probihalo?

Reagovat
Arbiter

Karel sice sliboval umírněnou kampaň, ale to jeho tým asi přeslechl a během poslední debaty se choval jako smyslů zbavený...

Reagovat
C0br

Doufejme, že Zeman to veme hlavně přes Kalouska, protože spousta lidí si neuvědomuje, že kníže má na tom svinstvu, co tam teď je, masivní podíl.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Taaaak, ted uz zbyva jen to, aby Arsenal porazil Citizens, a bude to opravdova Super Sunday

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

A Patriots Texans

Reagovat
Trand

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho prvního poločasu. Ale přístup od hráčů ve druhým poločase se mi líbil a nakonec jsme sahali i po bodu. Snad se i Brendan z tohodle zápasu poučil. Gratulace MU.

Reagovat
fff

Sturridge to rozhybal, len skoda toho zakoncenia po tej mele v sestnastke, ked to pravackou dal vysoko nad. Ae druhy polcas fajn, prvy tragedia. Ale vysledok asi spravodlivy.

Reagovat
Rssa

No...můžeme si za to sami, za ten první poločas je porážka asi spravedlivá.

Líbila se mi spolupráce Luise s Sturridgem, to je velký příslib do budoucnosti. Naopak forma našich křídel je příšerná, stejně jako Allena. Hendo musí hrát častěji. Bylo vidět, že když se osmělíme, tak můžeme hrát docela pěkný nátlakový fotbal, bohužel to bylo připosrané.

RvP je neskutečný player, jistota z každého dotyku míče, zakončení top class...

MOTM pro mě asi Evra nebo RvP.

Reagovat
fff

Mne sa pacil Rafale, Glen cez neho pomaly nevedel prejst. RvP standard, cize velmi dobre. Od nas sa mi pacil Gerrad, celkom Skrtel a Sturidge.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool ich v závere solídne tlačil, až tak s aich teda nebojím, Benz a Cris si to budú dávať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Jedinej koho se bojím je Cris. Zbytek toho kádru je banda dřeváků.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja u vás tiež len Persieho a možno Rooneyho

Reagovat
smazaný uživatel

Real si z vás spraví dobrý deň ak budete hrať tak ako dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

A pro tebe by to byl největší zážitek tohoto roku

Reagovat
smazaný uživatel

hned po ultramega fantastickom polcase proti QPR

Reagovat
C0br

Tak takový galakticko-epochální zážitek se těžko bude opakovat

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
C0br

Fakt se nebojím týmu, který v té pseudolize ztratil za půl sezóny 20 bodů a bez Ronalda se nedostal dostat ani do pořádné gólovky proti poslednímu týmu

Reagovat
Rssa

Celkově to bude souboj RvP + dřeváci vs CR + dřeváci.

Reagovat
C0br

Tak nám bude prakticky stačit kopat to o ně na rohy

Reagovat
Rssa

Adan není díra jako Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Tak gratulacia k Man Utd, futbal sa hra na goly a tych dali viac, vidime sa nabuduce

Reagovat
smazaný uživatel

Sem měl na handicap.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem měl na handicap.

Reagovat
niflheim

Takhle zdramatizovat vyhrané utkání...

Byla velká škoda, že do šaten jsme nešli aspoň s dvou až třígólovým náskokem, šance na to byly, jenom jsme selhali v efektivitě. LFC bylo neškodné, střed jim neexistoval, Sterling vygumovaný. Obrana nám šlapala dobře, záloha taky kromě Shinjiho. Dali jsme druhý gól, avšak potom dostali celkem gól z hovna, což nabudilo soupeře, který byl do té doby nebezpečný jako moje trenky ve skříni. Zbytečně jsme se nechali zatlačit.

Každopádně ale bych jako vždy pochválil Carricka, který je pro mě asi MOTM. Od LFC hlavně asi Gerrarda. Tři body doma, teď ještě aby vyhrál Arsenal a Pats večer

Reagovat
Spasitel

Webb pískal dobre až na tie 2 čisté rohy čo neodpískal Liverpoolu a zopár odpískaných faulov pre ManU, ktorá ani neboli.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nic jiného jsem ani nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Bart tě pustil k počítači?

Reagovat
Rssa

Webb dneska pískal velmi slušně, simulace moc nepřipouštěl. Pár otočených rohů či autů je v každém zápese, to někdy nejde ani postřehnout. Naopak - dnes byl velkorysejší k nám, kdyby Johnsona vyloučil, nikdo by nemohl říct ani popel.

Víc takových výkonů.

Reagovat
tomasinho

Jsem říkal, že to zvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgersov zápas...Rozbiť fungujúcu zálohu práve na zápas proti UTD? Absurdné

Reagovat
niflheim

Nějaké novinky o Ashovi? Vypadalo to hodně děsivě...sice dohrál poločas, ale mám z toho blbý pocit...v posledních zápasech patřil k nejlepším u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska mě Lucas zase přesvědčil že by jsme místo něho měli koupit MVilu nebo Sissoka

Reagovat
stiflerovamama

Tak konecne derby ktore negativne neovplyvnil rozhodca. Tlieskam Howardovi za to, ze sa nenechal ovplyvnit prostredim,hracmi united ani fergusonom. Prvy polcs bol lepsi united, my sme hrali najme v predu moc ustrachane. Druhy polcas sme prestriedali zmenili rozostavenie a hned to bolo citit, Skoda golu ked myslim, ze Glen neustrazil Evru. Odvtedy sme boli lepsi my, Sturridge s Luisom boli velmi nebezpecny, zakoha dirigoval Stevie. Skoda, ze sa nam tam nieco nepodarilo pretlacit sance sme na to mali, United sa bal o vysledok. Konecne zapas ako mal byt ktoremu by podla mna ale viac slusala remizka. Gratulujem United k vyhre.

Trosku skrie ze Vidicov gol bol z ofsajdu.

Reagovat
Swarley

"Tlieskam Howardovi za to, ze sa nenechal ovplyvnit prostredim,hracmi united ani fergusonom."

a remízka by tomu rozhodně neslušela v žádném případě

Reagovat
smazaný uživatel

ako tomu moze slusit remizka, ked po prvom polcase ste mohli kludne prehravat aj o tri goly..a potom na konci zapasu ste nas pritlacili, ale nepustili sme vas ani do jedinej sance, tak z coho chces tu remizku?

Reagovat
stiflerovamama

Aletie goly ste nedali. V druhom polcase sme kludne tie 3 goly mohly dat aj my. Ked porovnam herne prvy a druhy polcas myslim ze remiza by bola krajsia.

Reagovat
Swarley

vy jste s Lolkacem bratři, že jo?

Reagovat
vladis271

vysmahni a nehonte si tu egá. Vy ste u nás remizovali horšie zápasy ako ten náš dnešný. Dokonca minuke ste po ultratragickom výkone aj vyhrali. Takže áno, vzhľadom na okolnosti by sme si bod zaslúžili.

Reagovat
Swarley

vykládej co chceš, ale nezasloužili...a co se týče těchto dvou tupců, tak ti si absolutně nic jinýho nezaslouží a to jsem ještě na ně mírnej

Reagovat
vladis271

super už sa teším jak budeš zjebávat aj vlastné rady

Reagovat
smazaný uživatel

my sme mali sance, vy ste predsa nemali ziadnu poriadnu sancu na vyrovnanie

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge?

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom bodu jsme šahali, že jsme si to nezasloužili to je věc jiná.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

aha, vlastne hej, tak ste mali jednu poriadnu sancu na vyrovnanie

Reagovat
C0br

FA

Reagovat
niflheim

Některé věci se prostě nikdy nezmění

Reagovat
smazaný uživatel

ouch vyzera to na offside

https://pbs.twimg.com/media/BAgBikrCMAACgo7.jpg

ale nedalo sa to postrehnúť Bez tej čiary by som to ani nepostrehol

Reagovat
C0br

Vždyť ta čára je dobrej půl metr za Evrou

Reagovat
smazaný uživatel

nauč sa pravidlá

Reagovat
C0br

No až mi tu čáru nakreslíš přesně, tak použiju pravidla

Reagovat
smazaný uživatel

ja som tu čiaru nerkeslil. Kreslili ju experti zo sky sports

Reagovat
C0br

No tak ji mají blbě. Nemůžou přece při záběru z úhlu hodit tu čáru na zem podle Evrovy hlavy Vidič je na úrovni Evry, žádný ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

jasný šéfe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys radši zjebal Glena za to jak to bránil zase.

Reagovat
smazaný uživatel

??? Hovorím niečo? Len že to bol offside ktorý odhalila až kamera. Nehovorím, že nás poškodili.

Reagovat
vodka

si děláš piču, ne? šak to nebyl ofsajd, ta čára je tam blbě. ofsajdse počítá od části těla, kterou můžeš dát gól, nevim proč je u Evry u nohy, když tělo i hlavu má před...

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nedělej ostudu, tohle žádný ofsajd nebyl, čárový správně, jinak Webb zápas odpískal velmi dobře, naopak nám ještě pomohl, škrtel i glen mohli jít ven

Reagovat
smazaný uživatel

vy ste kkti. Sťažujem sa že neopískali alebo že nás poškodili? Nie len píšem že bol Vidič v offsajde. A nemyslím si to len ja, je to zo Sky Sports kde to rozoberali a všetci sa zhodli, že to offside BOL.

Reagovat
smazaný uživatel

když se na skysports shodnou, že máš skočit z okna, uděláš to? není všechno svaté, co na skysports řeknou

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám dôvod im v tomto neveriť. Minule sa to tu rozoberalo, zisti si pravidlá.

Reagovat
smazaný uživatel

pravidla se změnila? když jsou hráči na stejné úrovni, tak je to ofsajd? to je mi novinka

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si vážně komediant Všichni si v první chvili mysleli že ten gol dal Evra. a teď to je ke všemu ještě offside. No di mi z dílny

Reagovat
smazaný uživatel

ty si neskutočný magor. JE TO OFFSIDE ale nehaním nikoho z neho. Rozhodcovia to nemali šancu vidieť. Choď si honiť ego na niekom inom

Reagovat
smazaný uživatel

Když ty si vždycky tak hezky naběhneš že mi to nedá a musím ti odpovědět :D

Reagovat
smazaný uživatel

Zas neví jak by tu svou prohru obhájili :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

ale ví, hráli jsme špatně, obrana a střed zálohy katastrofa, jediný sturridge se suárezem za něco stáli

to, že tady jeden trouba bude uplakávat, neznamená, že všichni fans lfc jsou stejní

MU prostě vyhrál zaslouženě, o tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

V takovém případě i já dokážu přiznat že od 70 minuty byl pool aktivnější, zejména Sturidge. Lolkáč je prostě máslo

Reagovat
smazaný uživatel

oplakavam niečo?...ty vole miestny experti ma viac naštvali jak ten zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

takže si nestěžuješ, ale stejně takovou blbost prostě musíš vytáhnout

Reagovat
Swarley

"Tlieskam Howardovi za to, ze sa nenechal ovplyvnit prostredim,hracmi united ani fergusonom."

a remízka by tomu rozhodně neslušela v žádném případě

Reagovat
CubONE

Prosim vas, ake bolo to vyjadrenie RvP o MU ako domove? Neviem to nikde najst...

Reagovat
smazaný uživatel

to preto lebo nič také nepovedal

Reagovat
CubONE

A mne sa zdalo, ze som to tu niekde cital, doslaka

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie tells BBC "Credit to Liverpool for coming back into it."

Reagovat
smazaný uživatel

Miky seš tu? Nebyl by nejlepší ten draft dneska večer? Bude mít nejvíc lidí na to čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/428066_10151381693645199_1182424948_n.jpg

Leafs camp roster. Se vsadím že už vím jak budou poskládaný lajny.

Reagovat
Miguel19

Lupul a Kessel zase budou spolu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě. S Bozakem uprostřed.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojka bude Kulemin - Grabo - JVR u těch dalších už jsou menší otazníky ale myslím, že tuším jak to bude. V obraně si tím taky jsem skoro jistej.

Reagovat
Miguel19

To si taky myslím..na toho JvR jsem hodně zvědavý...

Reagovat
honziss

Dneska jsem si rozjel dynastii za Leafs v NHL 2004 a ty útoky mám poskládané přesně takhle. :) A obrana Gardiner - Phaneuf, Liles - Franson, Gunnarsson - Komisarek, i tam jsem se trefil?

Reagovat
smazaný uživatel

Trefil až na to, že Rielly může vystrnadit Komisarka.

Reagovat
honziss

Jo, toho mám jako sedmého beka s tím, že ho asi brzy postavím. Btw, hned ze startu jsem udělal výměnu s Vancouverem a přivedl Luonga. Jak to vidíš, myslíš že je reálné, že ho Nonis fakt přivede?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, nějak teď ty řeči o to nejsou. Ale tenhle tejden se rozhodne, jakmile se začne hrát tak už nevěřím, že příde.

Reagovat
Miguel19

Ale jak tak koukám, tak ten útok není vůbec špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Toronto nikdy nemělo špatnej útok, zatímco obrana je tragická. A jsem zvědavej, jak nahraděj Schenna.

Reagovat
smazaný uživatel

Luke stagnoval. Nahradí se v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

a je tych 24 hracov, vcera v noci uz ich bolo asi 22

Reagovat
smazaný uživatel

agree

Reagovat
miky10

Je nás už asi 30, achjo, co s tím.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď musíš bejt fuhrer. Ale chci bejt s Mikem v elitářský.

Reagovat
miky10

Najednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze zákulisních informací můžu prozradit, že seš jistej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jste* a myslel jsem, že myslí Mikyho

že já vůbec něco psal, ty vole. Už končim.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

a jak je to podelene?

Reagovat
miky10

Nikdo neví. Sou zatim jen daný opěrný body = lidi, co určitě budou v první, ale co dál s tím, to netušim.

Reagovat
smazaný uživatel

tak som zvedavy, jak to poriesis

Reagovat
miky10

Už se to upravuje do finální podoby, za chvíli sem napíšu verdikt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sehnat ještě 6?

Reagovat
Miguel19

Mně by se ten draft dyžtak hodil taky dneska...

Reagovat
miky10

To mam radost.

Reagovat
tomasinho

Tak mě třeba vyhoď no, stejěn tenhle týden nestíhám absolutně nci asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Nepřipadá v úvahu.

Reagovat
tomasinho

Ok mein führer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tím pádem ale draft denska nebo v úterý

Reagovat
miky10

Ááááááááá!!!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Ok, ale ať stihnu do 22:30 NFL, včera jsem usnul, tak to chci zkusit ještě raz

Reagovat
Godwinson

Jednoznačně úterý

Reagovat
miky10

Mám s tebou teda na stopro počítat? Včera si mě trochu znejistěl tou poslední zprávou, že je to blbý.

Reagovat
Godwinson

Ano. Blbý bylo, že se mělo vyhazovat, teď máš lidi na dvě soutěže, tak je to v pohodě, už mám i účet. :) Jen ten draft by byl dnes brutálně nevhodný, případně mě hoď do té druhé skupiny, která bude jistě draftovat nejdříve v úterý

Reagovat
smazaný uživatel

Neheeheeee. Koukám, že už je nás víc, komu se ten draft dneska nehodí.

Reagovat
Miguel19

Takže jedna liga bude z dnešního draftu a druhá z úterního...je to vyřešené..

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmmmmm, ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Ty by sis to na to úterý nedokázal zařídit?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám noční, nevím jestli se na to připojím z práce. Jedině, že by se to stihlo do 18:00.

Reagovat
miky10

A sobota přes den, to by snad mohli všichni, ne?

Reagovat
Godwinson

Ideál

Reagovat
smazaný uživatel

Hraju od půl 4.

Reagovat
smazaný uživatel

To jdu taky do práce Doma budu tak v 20:15

Reagovat
miky10

Tak se prostě hodíš jednou marod no, to je toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by to blyo takhle jednoduchý.

Reagovat
smazaný uživatel

*bylo

Reagovat
miky10

Dyť já si dělam srandu. Jako hraje se od 21:00 no, takže kdyby byl ten draft takle večer, musel bych odložit začátek ligy na neděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ten draft probíhá? Připojuje se to na nějakej server a je to ve flashi nebo jen klikáš v okně na normální stránce?

Reagovat
smazaný uživatel

to si tam mozes asi aj vyskusat, ked sa pripojis na nejaku ligu, kde zacina draft za chvilu ...a malo by to byt normalne na stranke

Reagovat
miky10

Jj, on se dá udělat i zkušební draft, ani nemusíš bejt v lize, myslim.

Reagovat
miky10

Prej je to flash, na kterej klikáš v okně.

Reagovat
smazaný uživatel

Bych to potřeboval vyzkoušet jestli mi to jde z práce pak nebudu mít problém to udělat v úterý. Hoďte mi link na ten zkušební nějakej. Se mi to nechce hledat.

Reagovat
miky10
Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to nejde podle očekávání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan Rodgers has told the BBC: "I'm not sure we'll do too much more (in January). It will be over the next three or four windows.”

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jeden hráč přijde ale chtělo by to dva

Reagovat
tomasinho

Však to říká furt. Jeden ještě přijde maximálně.

Reagovat
smazaný uživatel

#LFC fans still in the away end are stood up, singing 'There's only one Brendan Rodgers' as the manager makes his way to press conference.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Za toho Allena bych ale zjebal. Příště doufám doma s Norwichem v Gerrarda s Hendem a před nima Suso nebo klidně i ten Suarez jako SS.

Reagovat
C0br

Tak co by si nezazpívali, když je ještě nikdo nepustil ven

Reagovat
smazaný uživatel

YOU LOOSE 2:1 GAME OVER

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš tady se vyrojilo ale kreténů co píšou jednou za rok.

Reagovat
niflheim

Ale jestli sis všimnul, tak pod preview k jednotlivým zápasům píšou lidi, co nechodí pod preview/souhrn.

Reagovat
smazaný uživatel

To vím, ale teď nejsme pod zápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

neplac kretenko , tvoj kretensky klub mozno za rok vyhra , ale skor ne

Reagovat
smazaný uživatel

naco nadavky?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja som nezacal urazat ludi do kretenov

Reagovat
smazaný uživatel

900. pro Liverpool Football Club.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aby uz nikdy nevyhral ani spinavou pantofli

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to Brendan dosral...

Reagovat
tomasinho

Nejen on, měl hrát Hendo, ale zase střídání vymyslel celkem dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, nemali hrať Lucas a Raheem minimálne...

Reagovat
tomasinho

Tak jeden z dvojky Lucas-Allen hrát měl, to asi jo, místo jednoho z nich Hendo. A kdo místo Raheema? Suso?

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Váš nejoblíbenější film?

Reagovat
niflheim

Asi něco ze skupinky Black Hawk Down, Heat a The Rock

Reagovat
Rssa

Jak takový stylař může fandit účkám? I když každý má nějakou úchylku....

Reagovat
niflheim

Vždyť já bych to samé mohl vykládat o tobě ... málem jsi mi zhnusill i mojí nejoblíbenější kapelu

Reagovat
Rssa

FF ?

Reagovat
niflheim

Uff, ještěže tak ... tak to se cunta asi spetl

Reagovat
Rssa

Tak Iron Maiden?

Reagovat
niflheim

Srdcovka, ale úplně nejoblíbenější ne

Reagovat
Rssa

Ty vole, Bon Jovi?

Reagovat
niflheim

Vedle jak ta jedle

Reagovat
Rssa

Audioslave? Guns´n´Roses? Van Halen? NIN? Oasis? Queen? Nebo snad Roxette?

Reagovat
niflheim

Dobrý, ani jedno ... nebudu trápit - http://www.last.fm/user/nifol - největší počet scrobblů

Reagovat
Rssa

In Flames? To by mě zajímalo, jak jsem ti je mohl "málem" zhnusit?

Reagovat
niflheim

Counter povídal něco o tom, že je to taky tvoje nejoblíbenější...a však víš, jak já nesníšám scousery...a potom takovou tu sebranku, co je mixem scousera a barceloňáka

Reagovat
Rssa

In Flames fakt ne, sice to není sračka jak REM, ale i tak to moc nemusím.

Reagovat
niflheim

Tak to musel být jiný scouser

Reagovat
honziss

Fargo.

Reagovat
C0br

Armageddon

Reagovat
tomasinho

To snad ani nejde určit.

Reagovat
miky10

Jen se nedělej a řekni Perks.

Reagovat
niflheim

Clerks když už tak

Reagovat
C0br

Nechápu, co na tý klišovitý hovadině všichni vidíte

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje máma je klišovatá hovadina.

Reagovat
C0br

Není to tak úderný, když to není od hrubase

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, ale já to už konečně taky chtěl použít někdy.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
miky10

Já to neviděl eště.

Reagovat
Trand

Reagovat
vladis271

Reagovat
Ligter

Jojo, klišé a šablonky tam fakt jsou.

Reagovat
tomasinho

To by bylo jednoduché, protože je to nejvíc čerstvé.

Reagovat
smazaný uživatel

Japato?

Reagovat
niflheim

Protože je to těžký jak sviňa ... už třeba vytvoření TOP 10 na ČSFD byla pro mě těžká volba

Reagovat
tomasinho

Tak je spousta skvělých filmů, výborné komedie, drama, thrilery, fantasy, to prostě nejde spojit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Rocky.

Reagovat
smazaný uživatel

jozefina mutzenbacher

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Sedm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LOTR, všetky.

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat do budoucnosti.

Reagovat
Rssa

Skyfall

Reagovat
tomasinho

Nečekané

Reagovat
Rssa

Jinak bych samozřejmě našel víc těch, které mě dostalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Potter, všetky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Já jsem giga HP maniak, ale tohle bych si tvrdit nedovolil, i když se na to dívám pořád dookola. V těch filmech je tolik chyb a failů oproti knihám, že to svět neviděl. Kdyby to bylo hlasování pro knihy, tak to dám hlas hned.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

To nebude jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

pulp fictioooon

Reagovat
blade115

Gladiátor.

Reagovat
CHONG

Pulp Fiction, Inglourious Basterds, Reservoir Dogs

Reagovat
smazaný uživatel

Donnie Darko

Reagovat
smazaný uživatel

The Good, the Bad and the Ugly

Reagovat
culé

Shawshank, Pulp Fiction, Kukučie hniezdo, Clockwork Orange, Gran Torino, 12 Angry men... len tak , na čo som si rýchlo spomenul

Reagovat
minoLFC

Knocking on Heavens door, Forrest Gump, Leon, Hotel Rwanda...

Reagovat
minoLFC

napriek zaverecnemu tlaku, zly vykon....stred pola hrozny...tento rok to scumikmi vysledkovo nieje bohvieco

Reagovat
miky10

NHL FANTASY OT

Dalo to práci, chtělo to nervy a nebylo to mnohdy snadný rozhodování, ale nakonec už sme to uzavřeli! Důležitá změna je ta, že sem zjistil, že se dá rozšířit počet účastníků, což mi v tomhle případě dost pomůže. Pravdou je, že by nebylo úplně fér udělat první a druhou (případně třetí, když počet uchazečů narostl) výkonnostní ligu na základě míry elitářství, inteligence, četnosti příspěvků na EF nebo čekoholiv jinýho, proto sem se rozhod udělat nakonec ligu jen jednu, kde bude 16 účastníků, který už tak nějak znám a můžu jim věřit, že se na to po pár dnech nevyprdnou (ahoj Vadere) a nezkazej tím hru všem ostatním. Na ostatní bohužel místo nezbylo a zakládat jim ligu nebudu, ale kdyby někdo chtěl bejt iniciativní a vzít si to na starost, samozřejmě nebránim a poskytnu mu seznam lidí, na který se nedostalo (Muhammadali, Erdovec, Sali, Miguel, Kluivert, Wild, GoGunnersGo, Tomasoo, Tomoro, EricTheKing, TOm35). Snad kvůli tomu nevzniknou nějaký problémy, chtěl jsem, aby se dostalo na všechny, ale jak řikam, nebylo by to fér a nakonec do toho nejdu.

Takže liga se týká tědle lidí: Miky, Vader, Fantomas, Dest, Tomasinho, Palike, Kovi, Nani, Mike, Godwinson, Pettirosso, Mihi, Koudak, Honziss, Logan, Vojda

Draft vidím na tu sobotu, asi teda kolem 20:30 nebo 21:00, kdyby s tím měl někdo nějakej výraznej problém, tak se ozvěte, ale doufám, že je to čas, kterej by měl vyhohovat všem. Znamená to, že začátek bodování bych nastavil ne na sobotu, kdy začíná NHL, ale až na neděli nebo pondělí, což ale nevadí. Typ draftu bude aukce, kromě toho, že je asi tak stokrát lepší, tak taky dostala víc hlasů v anketě.

Prosím všechny účastníky, aby jakkoliv zareagovali a dali tak najevo, že si tuhle zprávu přečetli, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Aukce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad na to nezapomenu, v sobotu tím hodně spamuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Sobotu beru.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to je fakt moc mírumilovný... tu chvilku mě napadaly zákeřnější věci teda.

Jinak já taky nemůžu zaručit, že budu v sobotu v tenhle čas doma.

Reagovat
fantomas

Di do prdele, třicítky počkaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš viď, takhle to vytahovat.

A když už, tak nejsou všechny stejný, jako matky spoluhráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

A ta liga bude založena dnes nebo můžu do soboty ef ignorovat? :)

Reagovat
miky10

Klidně to založím dneska, jen vás budu muset nák kontaktovat, protože sem ten kód házet nechci.

Reagovat
Erdovec

debile

Reagovat
miky10

Chtěl sem tě vzít, ale odrazovalo mě to, jak malej máš o NHL zájem (a fantomas).

Reagovat
Erdovec

Reagovat
miky10

Mužeš bejt první náhradník.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
fantomas

Reagovat
Erdovec

prý málo, už jsem si našel kteří jsou nejvíc underrated hráči abych se na ně zaměřil a ty takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já tě navrhoval Erdí, hlavně abych nebyl poslední já. Ale tenhle důvod jsem neměl uvádět Mikymu .

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
jv

Sobota nebude problém.

Reagovat
Trand

Proč ses mě taky nezeptal?

Reagovat
miky10

Protože nevím o tom, že sleduješ NHL, čekal bych, že se teda ozveš, když sem to řešil v diskuzích PL i NFL.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Já bych tam nechtěl, ale naštvalo mě, že ses neptal. Jinak sleduju jen PO, ale povědomí o hráčích docela mám.

Reagovat
miky10

Já se ptal jen těch, který se nepřihlásili sami a o kterejch vim, že to sledujou, to si neber nijak osobně jako.

Reagovat
Trand

Vždyť si dělám legraci. Stejně bych nehrál.

Reagovat
miky10

Tak nedělej vlny, už tak mam blbej pocit kuli erdíkovi, wildovi, salimu a dalším.

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
Trand

Tvoje chyba.

Reagovat
Logan

duper, díky

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

poslu to kovimu na FB (kovi81 to je doufam), tu mozna neni, protoze se oba ucime na zitrejsi zkousku z eka

Reagovat
miky10

Jj, je to on, dík. Pak mu teda přes tebe asi pošlu i ten kód, jestli můžu.

Reagovat
smazaný uživatel

klidne, kdyby tu jeste nebyl, tak mi to pak hod do zpravy na fb

Reagovat
miky10

Jj, dík.

Reagovat
wild

Reagovat
C0br

Reagovat
miky10

Ty di do píči už, na to fakt nemam náladu.

Reagovat
C0br

Reagovat
Rssa

Reagovat
SunFells

Já chci taky hrát Yzerman, Shanahan, Sakic, znám to všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Sekeráš, Hossa, Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Giroux

Reagovat
smazaný uživatel

Grecky

Reagovat
SunFells

Patrick Roy

Reagovat
smazaný uživatel

Chujomin, Sokolov, Ovečkin, Baranov, Bačov... prečo nehráme?

Reagovat
miky10

Protože si nechtěl!

Reagovat
C0br

KLM line!

Reagovat
SunFells

Lemijů, Fedorov, Holeček ....Miky je šulín, vůbec neoceňuje náš nezměrný přehled.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Miguel19

Reagovat
miky10

Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

koľko vás ta je?

Reagovat
C0br

Už jsi jak idnes

Reagovat
honziss

Děkuji za přijetí do ligy, ale rovnou říkám, že sobota pro mě nepřipadá v úvahu. Jdu na ples, na který už mám měsíc koupený lístek, takže pokud se ten termín nezmění, tak se místa v lize asi budu muset vzdát.

Reagovat
smazaný uživatel

Žádná rezignace, nic takovýho! Je nás víc, kterejm se to nehodí o víkendu.

Reagovat
honziss

Jako... Myslím, že je ten sobotní termín dost nevhodný. V soboty hodně lidí chodí kalit, na plesy, na zábavy. Ale nevím, jak je na tom ta šestnáctka vyvolených. Pokud většině ta sobota vyhovuje, tak s tím nic neudělám.

Reagovat
miky10

Z toho, co psali ostatní, mám pocit, že v ty všední dny je to horší než v sobotu no, nevím, co s tím, už mě to sere trochu.

Reagovat
honziss

Pro mě je sobota jediný den, kdy si můžu vyrazit bez toho, abych měl špatné svědomí, že se neučím. Můžu kterýkoliv jiný den, v tu sobotu cca ještě do 17 hodin taky. Jen prostě sobota večer je jediná doba, kdy fakt nemůžu. :-) Ale nebudu to lámat přes koleno. Pokud to ostatním vyhovuje, tak holt mě vyškrtni a nahraď náhradníkem (byť mě to sakra mrzí). Je zbytečné, aby se to kvůli jednomu člověku zas přesunovalo.

Reagovat
miky10

Poď hlasovat, neděle by mohla bejt dobrá, ne?

Reagovat
honziss

Neděle je naprostej ideál.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli více lidem, a to důležitějších.

Reagovat
smazaný uživatel

No já jdu na ples už v pátek právě. Ale jestli budou aspoň trochu prachy(což by měly, když po plese hraju a budu teda jen trošičku v náladě) nebo možnosti, tak se mi asi nebude chtít v sobotu večer bejt u PC, když druhej den nic nemám...

Reagovat
Godwinson

Snad je NHL fantasy přednější než jedna návštěva hospody, ne?

Reagovat
miky10

Reagovat
Logan

od čtvrtka kdykoliv , ve středu ale ještě nee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Achjoo. Lepší termín než tu sobotu asi nenajdeme, to je na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

STŘEDA STŘEDA STŘEDA

Reagovat
Kovi81

I ta by mohla byt. Mozna jeste lepsi nez sobota

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Blbý, že Erdovec odmítl být tím prvním náhradníkem.

Reagovat
miky10

Reagovat
Trand

Reagovat
Kovi81

Poznamenam si tu sobotu, ten kod do ligy radsi posli Frankiemu, muze se stat, ze to prehlidnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

oooo, parádčika, díky

Reagovat
Kluivert9

Srabe...

Reagovat
miky10

Njn.

Reagovat
Kluivert9

Jako promiň, ale nasrat si tam pár svejch řiťolezců, kteří ani hrát nechtěli a vysrat se na ty, kteří chtěj hrát od začátku... Zase ses předvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

S timhle si fakt naser z tý největší možný vejšky. Milejší už sem bejt nemoh, snažil sem se to rozumně vysvětlit, jestli to nechápeš, nemáme si dál co říct asi. Je snad pochopitelný, že radši vezmu lidi, který znám a u kterejch vim, že se na to nevyserou, než náký nounejmy. Kdybych chtěl hrát s lidma, který sem tady nebo kdekoliv jinde v životě neviděl, mužu se připojit do nějaký public league. Takže tak, měj se.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, jsem ti to říkal.

Reagovat
Kluivert9

Tak příště napiš že shaníš svejch 5 kamarádů a je to jasný. Kdybys to rozšířil na 20, tak by se nic nestalo a bylo by to zajímavější. A jestli ti nestačí, když ti někdo 3x napíše, že má zájem, tak nevím co víc chceš. Ale to poznáš, až všichni ti Godwinsonové a spol. co ani hrát nechtěli se na to veserou dřív, než ti, co měli skutečnej zájem Měj se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Klidně bych to na 20 rozšířil, ale stejně by ses tam nevešel no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
Godwinson

Už budou rozhozený ty skupiny? Abych tu při čekání na verdikt příliš nezestárl

Reagovat
Godwinson

Aha

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to je fakt moc mírumilovný... tu chvilku mě napadaly zákeřnější věci teda.

Jinak já taky nemůžu zaručit, že budu v sobotu v tenhle čas doma.

Reagovat
smazaný uživatel

píči!

Reagovat
miky10

No, tak prostě budeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Hnev už vyprchal, ale smutný som stále. Škoda, dnes sme tie body mali získať.

Reagovat
Trand

Dneska jsem na kluky pyšnej, konečně bojovali a hráli dobře. Dean neměl vůbec dobrej zápas, i když vynechám Laurenta, tak pískal naprosto tragicky. Moc mě mrzí ta Laurenotva chyba, protože Citizens byli dnes neuvěřitelně trapní a ty jejich ztráty byly fakt tragické. Mezi pozitiva řadím Aarona a Jakckieho, který dneska hrál naprosto božsky.

Reagovat
Bayern +

50% Sunday - vylozte si to ako chcete.

Reagovat
fajdax

tak top 4 už se nám začíná pomalu rýsovat,arsenal už odpadává

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Doufal jsem ve zvýšení náskoku. A to máme další kolo tak těžký los.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

http://u.goal.com/158200/158249hp2.jpg

Still a worse referee than Mike Dean.

Reagovat
C0br

1000. pro Bruce Willise a Armaggedon

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dlho som to nevidel. Ale je to ako Marley a ja, vždy sa pri tom rozplačem.

Reagovat
C0br

Přirovnat k Bruceově heroické smrti nějakého psa, tss

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

fuck you, just... fuck you.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To byl strašnej film.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Edin

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo Arsenal další prohra .... a stejně nikoho nekoupíme

Reagovat
niflheim

Dnešní NFL jako včera kdyby měl někdo zájem...každopádně tomasinho nástup

Reagovat
tomasinho

Já nastoupím až 22:30, ješět se musím učit, v noci mi začíná tenis a pak udělám hovno už.

Reagovat
wild

Australian open.. a skusky su v pici

Reagovat
tomasinho

Já si slibuju, že právě se něco naučím u toho. Protože, když se učím z počítače, tak sedím na EF, FB a dělám hovno. Ale stejně pohořím zítra a v úterý a bude vymalováno.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se na PC fakt nedokážu učit. Momentálně, už asi hodinu, se to snažim zlomit a naučit se děják, a furt nic.

Reagovat
smazaný uživatel

ja biológiu, respiráciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Děják. To se nedá prostě, fakt se mi do toho nechceeeeeeeeeeeeeeeee.

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som si to s tebou vymenil, dejepis ma vždy bavilo učiť sa. Hlavne po 19. storočie.

Reagovat
tomasinho

Děják na střední byla ta největší pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, chytrolínci, se upalcujte.

Reagovat
tomasinho

Vidíš, mě to bavilo, ale po prvním půlroce na výšce mě to děsně otravuje.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu ani vypnout písničky.

Ok, jdu si zas pro jídlo a dám tomu další šanci.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Nééééééééééé, na ICQ zatim nejsi, tak si ještě tu chvilku užiju, než mě zas naženeš.

Reagovat
tomasinho

Já se učím na zítra historickou geografii, to je celkem brnkačk a mámá to až ve 4 písemně, ale na úterý ústně úvod do historie, kupa sraček.

Reagovat
wild

ja som na tom podobne..vela materialov na skusky mam v PC lenze ked ho zapnem tak sa k tomu nedostanem tiez dufam ze nieco sa naucim popri zapasoch .. stredu mam dve skusky

Reagovat
tomasinho

Já mám zítra písemnou, úterý ústní, čtvrtek písemná, pátek opravná písemná A to jdu ve čtvrtek na Hobbita ještě.

Reagovat
Rssa

Reagovat
Rssa

Kdybys radši chodil na pivo

Reagovat
wild

ja mam nastastie obe pisomne..nemam rad ustne skusky.. uz mi zostavaju len 3 tak som si drbol 2v jeden den nech sa mozem venovat AO

btw. si na TP taktiez tomasinho?

Reagovat
miky10

Dneska už začíná AO?

Reagovat
tomasinho

Jojo, v 1. První supermatch cca od 3 - Goffin vs Verdasco

Reagovat
miky10

To je v píči, já mam zejtra 6 testů a chtěl sem se učit v noci.

Reagovat
tomasinho

Jojo. Děs, tak tak prolezu do 2. semestru no.

Reagovat
miky10

Jn, já do druhýho pololetí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam nejde neprolízt, ne?

Reagovat
miky10

Nejde no, ale zrovna ty to máš celkem nahnutý.

Reagovat
smazaný uživatel

Laciné a očekávané.

Reagovat
tomasinho

Ve kterém jsi ročníku vůbec, ve třetím? Já bych se vrátil na střední až bych brečel ty jo.

Reagovat
miky10

Druhák teprve, sem jeden rok musel přerušit kuli zdraví, tak sem pozadu.

Reagovat
tomasinho

Aha Já měl nejraději třeťák, už celkem mazák, ale žádné starosti s výběrem školy.

Reagovat
smazaný uživatel

ja placem len si na to spomeniem

Reagovat
Counter

Giroud měl dneska víc dotyků s míčem než Walcott.

Reagovat
smazaný uživatel

M'Vila having a medical at QPR tonight. £7.6m fee. Jestli ho za tu cenu udelaji, tak kloboucek

Reagovat
Honza Matoušek

To byla taky hrozná bublina tenhle hráč...

Reagovat
tomasinho

Ten dopadl ty vole. V létě chtěli tolik a pak tohle. On začal dělat problémy že nějaké?

Reagovat
smazaný uživatel

Co vim, tak zmlatil nejakeho kluka a jeste si pri reprezentacnim srazu odjel do bordela

Reagovat
smazaný uživatel

klasický víkend, v Rennes sú moc úzkoprsí.

Reagovat
tomasinho

Aha

Reagovat
Godwinson

Dokonalý

Reagovat
Honza Matoušek

Warcraft 3 - Poslední Strážce

Ne, ale z klasik mam nejradši 1984

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, když to chtěl i Tomasinho tak :

Vaše nejoblíbenější kniha?

Já mám nejradši asi Enderovu hru.

Reagovat
tomasinho

Harry Potters 1-7

Agassi: Open

Reagovat
smazaný uživatel

HP jsem neměl sílu dočíst už ten poslední díl.

Reagovat
tomasinho

To jde? Však tam je zvratů jako prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě to strašně znechutil Fénixův Řád, to mě vysloveně nebavilo a šestka to dorazila. Takže jsem se koukl na film místo čtení sedmičky.

Reagovat
tomasinho

Šestka je výborná, ty vzpomínky na Pána zla jsem zbožňoval. A právěže film od 6. je nejhorší, protože tam vynechali šílenou spoustu informací, hlavně v té sedmičce. Nevysvětlené relikvie, Brumbálův život atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, až přečtu ten stoh co mám na stole tak si to přečtu, navnadil si mě.

Reagovat
tomasinho

Určitě si to přečti. Fénixův řád mám rád taky nejméně. Třeba ohnivý pohár, tam je rozdíl film vs kinha gigantický.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda.

Reagovat
tomasinho

Ale šestka byla tež hrozná, spíš jako romantická komedie a k viteáům hovno a ještě nepřesně. Vzpomínky Voldemorta, což bylo na knize nejlepší, žádné skoro.

Reagovat
tomasinho

Pochopil bych pětku, ta byla nejslabší a zbytečně dlouhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vidíš. To mě prostě dorazilo. Jinak třeba dvojka je úžasná, ta mi přišla nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

na vtipy s kamasutrou sme tu už všetci moc starí, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou to mě ani nenapadlo.

Reagovat
Rssa

Jean Christophe Grangé - Purpurové řeky

plus biografie největšího frajera pod sluncem - Belmondo

Reagovat
smazaný uživatel

Ladislav Mnacko- Smrť sa volá Engelchen...od Mnacka asi vsetky jeho knihy

Reagovat
smazaný uživatel

Wow to vypadá zajímavě.

Reagovat
vodka

Súdruh Münchhausen a Ako chutí moc jsou taky dokonalé.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako chuti moc som rozoberal na maturite ...a je to vazne skvela kniha

Reagovat
fenixLFC

viem o com to je a znie to zaujimavo..doporucujes to teda citat?? ja sa chem do toho skor ci neskor pustit len dufam ze tam nieje moc fantazmagorickych veci (ako napr. dunajske hroby od tazkeho)

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je to asi najlepsia kniha, jaku som kedy cital

Reagovat
SunFells

Forgotten Realms

Reagovat
Posledni Kovboj

najssssssss

Reagovat
niflheim

Tom Clancy - Nejhorší obavy

Reagovat
minoLFC

To radšej Hon

Reagovat
niflheim

Já ti nevím...Clancyovek mám přečtených plno, ale u žádné jsem nehltal poslední stránky jako právě u obav.

Reagovat
CHONG

Kmotr, Mlha, Spalovač mrtvol

Reagovat
vodka

Hlava XXII, bez debaty. Pak mám rád Pratchetta, Gaimana, Merleho, Forsytha, Kinga, četl sem rád Burroughs, Kerouacovo na cestě... je toho moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak posune tu frontovou linii, aby neletěli na Bologňu u toho jsem se tak strašně řezal.

Reagovat
vodka

nebo zdůvodnění Applebyho much v očách. celá postava Orra, Mila, majora Marjora Majora, Scheisskopffa, Cathcarta, Blacka, muž celý v bílém...

Reagovat
smazaný uživatel

Kerouacove knihy su fantasticke

Reagovat
vodka

a zapomněl sem i na šabacha

Reagovat
vodka

a uplně super jsou Rivers of Babylon od Pišťánka, taky soubor povídek Sekerou a nožom.

Reagovat
Rssa

Steinbeck nic?

Reagovat
vodka

nemám doma, jinak já čtu skoro všechno. Co mě lae vysloveně zklamalo byla knížka HHhH, ten styl mi vůbec nesedl.

Za ideální knížky před spaním třeba považuju detektivky od Francise.

Reagovat
Rssa

To samé mám s Christie a Poirotem. Kdysi jsem četl dost, teď už nemám čas

Reagovat
fantomas

Hlavu si chci hrozně přečíst.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si na ní brousím zuby asi tři roky, ještě jsem se k ní nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je v levných knihách za 50.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sehnat jí je ten nejmenší problém, že jo...

Reagovat
fantomas

Já už se k ní asi ani nedostanu no, střední by mě k tomu dokopala, na vejšce už přibývaj jiný odborný tituly zas...hloupý..

Reagovat
vodka

to přečteš za 2 dny

Reagovat
fantomas

To každou knihu, kdybych si k tomu dovedl lehnout..ale to se mi nikdy v životě nepovede a na vejšce se mi to nepovede tim tuplem. :))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Quo Vadis

Reagovat
C0br

Což je teda těžká výjimka v mé bibliografii

Reagovat
vodka

a samozřejmě Orwell....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Ligter

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Warcraft 3 - Poslední Strážce

Ne, ale z klasik mam nejradši 1984

Reagovat
C0br

Z Warcraftu jedině Válka Prastarých.. to kdyby zfilmovali, tak se poseru blahem

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby někdo zfilmoval celou řadu Warcraft 40 000, tak se poseru blahem. A ideálně aby to byla série opulentních hollywoodských velkofilmů.

Reagovat
C0br

Myslíš Warhammer?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vidíš, to si vždycky pletu.

Reagovat
C0br

Za to by tě horliví příznivci obou upálili

Reagovat
smazaný uživatel

To by mělo styl.

Reagovat
smazaný uživatel

Duna.

Reagovat
smazaný uživatel

Kniha toužení - L.Cohen

Reagovat
herbage

já snad ani nic psát nemusím, ne?

Reagovat
Rssa

Miloš Zeman - Miloš Zeman?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
herbage

ale ok, hodím tak pár knížek, které stojí za přečtení : Vonnegut - Mechanické piáno, Murakami - Konec světa aneb Hard boiled wonderland, Turgeněv - Jasní vody, Dostojevskij - Idiot, Orwell - 1984

Reagovat
smazaný uživatel

1984 je taky vynikajici a ctiva.

Reagovat
vodka

pro mě jako lenocha byla docela důležitá knížka Oblomov od Gončarova.

Reagovat
Kowe

Wilde- Lady Fuckingham. Rozhodně něco od Pratchetta, ale u něj je těžký vybrat.

Reagovat
Ligter

Z poslední doby, co jsem četl, tak Proces nebo Jeden musí z kola ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Agassi - Open.

Reagovat
tomasinho

Ale tam mě zaujala hlavní první půlka, která převálcovala tu druhou.

Reagovat
smazaný uživatel

A HP jsem zral neskutecne. Ted uz bych to necetl, ale kdyz to vychazelo, tak jsem kazdou knizku snad precetl 5x.

Reagovat
tomasinho

Já to čtu furt, jednou ročně aspoň každý díl. Vždycky během dvou týdnů přečtu všech 7 a za rok zas

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem hlavne zklamanej asi kazdym filmem. V moji predstavivosti to bylo mnohem lepsi.

Reagovat
tomasinho

Já taky, o tom píšu už i výš. První dva byly ok, takové pohádkové, ale ještě ok. Pak to šlo z kopce.

Reagovat
smazaný uživatel

Trojka je dobrá. Nemůžeš čekat, že film někdy naplní očekávání knihy, to prostě z povahy věci není schopnej. Trojka byla dobrá, vzhledem k malému rozsahu knihy toho zas tak moc nevypustili...

Celkově jsou filmy ale průser, no.

Reagovat
tomasinho

Trojka měla aboslutně posraný závěr. Když byli u Hagrida a přiletěly tam ty šutry, které pak házela Hermiona, to byla pakárna prostě, zmatení diváků.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi právě vůbec nevadilo. Z jakýho důvodu to je matení diváků? Jinak jasně, že jsou tam blbiny, ale není to tak hrozný, jako v jinejch dílech.

Reagovat
tomasinho

Tak protože neví, kdo to hodil předtím, že jo. Působí to zmatečně. Ale jo, trojka a pětka jsou ještě ok, z pětky taky nešlo mco vycucat co víc, chybí tam věci, ale nejsou tam kravin aspoň. Vyložený průser jsou čtyřka a šestka.

Reagovat
tomasinho

Ale trojka udělala zlom v hadrech. Aspoň nemají jenom hábity, ale i džíny a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole toho bych si nikdy nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě právě sralo, protože v knihách přece kouzelníci vůbec nechápali, co si maj oblíct, aby vypadali jako normální mudlové.

No a právě to je dobrý, že to neví, ne? Pak jim to docvakne na konci. Mi to přišlo jako docela roztomilý rozehrání tý časový smyčky.

Jinak pětka byla nejhorší kniha, takže to by opravdu musel Yates kouzlit, aby z udělal něco víc. šestku posral, ty puberťácký demence a párty po famfrpálu, to byla prostě hrůza.

Reagovat
tomasinho

Jojo. Já vím, že nevěděli, jak se mudlovsky obléct kolikrát, ale zase bych z nich nedělal někoho, kdo chodí jen v hábitech. A i tam měli hábity, ale bylo tak nějak i přirozenější.

No právě, po pětce jsem si říkal, že Aytes bude ok a šestku šíleně dosral. První část sedmičky, tam taky nešlo moc co vymáčknotu víc, ale tendece ze šestky tam byly pořád no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to mělo hlavně filmovej důvod. Emmička začala růst tehdy do krásy, tak jí asi nechtěli cpát do těch hadrů moc, že jo. Je fakt, že ty hábity i potom vypadaly civilněji, to je dobře, protože v jedničce a dvojce byli fakt jak v černym pytli.

No a první část sedmičky pokračovala spíš v duchu tý pětky jako. Nebo se mi to aspoň zdálo? Přijde mi, že se jim tam ty hormony aspoň už trochu zklidnily.

Reagovat
tomasinho

Jo, trošku uklidnily, ale pořád tam byly náznaky takové na pováženou. Ale jo, bylo to něco mezi pětkou a šestkou. A co se týče Emmy, tak jsem četl, že Rowling plánovala, že to bue obyčečejná holka a nakonec z ní vyrostla taková krasavica. A u Ginny naopak zase.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt. Ale zase ve čtyřce všem vypálila zrak na plese, že jo, takže obyčejná určitě být nemohla (nevíc v nějakym díle si nechala narovnat křivý zuby, jestli se nepletu ). No, ale že z Ginny nevyrostla holka, po který jede půlka školy, to se fakt nestrefili, ale zas tak hrozný to taky neni.

Reagovat
tomasinho

Jojo, zuby byly, v některém z dílů, tuším ve čtyřce, protože se tehdy Ron a Harry nebavili spolu. Ale jo, na plese vypadala skvěle. Ale moc jim to nevyšlo. Ginyn neříkám, že hrůza, ale nevylouplo se z ní to, co mělo. Kdežto z Emmy bylo daleko víc než mělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ovsem to je spatne, meli mit porad habity!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ja s tebou souhlasim. Nejde o to, jestli to bylo dobre natoceny, ale proste kdyz ctu knizku prvni, tak jsem pak z filmu zklamanej. Stejne tak Pan prstenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, to se ani nedá natočit, aby z toho něco nevyprchalo. Já myslím, že kniha je vždycky lepší než film, ani nejde, aby to bylo naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám doma ty Šachy.

Reagovat
tomasinho

Fakt? Já o nich uvažoval a pak se na to vysral.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Je to ovšem parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát mě sere, když táhnu pěscem a on se mi rozpadne v ruce.

Reagovat
tomasinho

Odkud jsi, bych si chtěl zahrát. Jezdec na H3

Reagovat
smazaný uživatel

Pražák sem.

Reagovat
tomasinho

Aha, tak možná od nového školního roku.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to vypada? To neco reknes a ono to samo potahne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, já to taky občas celý otočím, rád se do toho světa zase ponořím, ale takhle často...

Reagovat
tomasinho

Říkám, jsem maniak.

Reagovat
Masi

Marry Shelley - Frankenstein

Pierre Boulle - Most přes řeku Kwai

Reagovat
Tomekcz

Hunger games...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ještě Mikulášovi patálie.

Reagovat
madridcan

Vkladná

Reagovat
Arbiter

Nadace od Asimova

Reagovat
minoLFC

Gateway od Pohla

Reagovat
fantomas

Já teda přidám taky svojí srdcovku..

J.P. Sartre - Zeď; z novějších nedám dopustit na Zelenou míli.

Reagovat
smazaný uživatel

Film

Reagovat
fantomas

No, to taky samozřejmě.

Reagovat
fenixLFC

cela seria zaklinac

Reagovat
minoLFC

salem's lot

Reagovat
papos182

Reagovat
Trand

Remarque-Vítězný Oblouk.

Reagovat
smazaný uživatel

Dharmoví tuláci

Reagovat
smazaný uživatel

a Kvílení..

Reagovat
Kaze

Enderova hra, ASOIAF - hlavně Storm of Swords je pro mě prostě top, pak 1984. Za zmínku stojí ještě knihy od Christie, které jsou krátké, čtivé, zábavné a napínavé. A když tu byla zmínka o Warcraftovi, tak souhlasím, Válka prastarých byla parádní

Reagovat
SunFells

1100. pro Deana v Gambrinus lize

Reagovat
smazaný uživatel

Ladislav Mnacko- Smrť sa volá Engelchen...od Mnacka asi vsetky jeho knihy

Reagovat
vodka

Reagovat
miky10

http://www.eurofotbal.cz/clanky/heskey-podepise-novou-smlouvu-28245/?nocount=1

Těch 16 vyvolenejch, poďte sem a dejte palce ke každýmu dnu, kdy můžete.

Reagovat
Wat

Oblíbenec Emile.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už jsou tady tyhle ankety, tohle by mě zajímalo. Jaká je podle vás nejlepší herečka podle komba krása a talent? Čili aby byla co nekrásnější a zároveň co nejlíp hrála.

Reagovat
Miguel19

No Aniston, to je snad jasné...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

overrated

Reagovat
smazaný uživatel

Zooey Deschanel

Reagovat
smazaný uživatel

Mila Kunis

Reagovat
miky10

Aniston, pak Kunis.

Reagovat
Honza Matoušek
Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně někdo s talentem. Byla výborná v Solaris.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Californicatiooon!

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovídej.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj, ta mi prijde vylozene hnusna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Aniston, Scarlett, Charlize, Beckinsale.

Reagovat
niflheim

Kate

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Reagovat
niflheim

Z nejmladších asi Emma Stone.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Scarlett Johansson, Angelina Jolie , Sandra Bullock

Reagovat
Rssa

Rachel Weisz, Jennifer Connelly, Catherine Zeta Jones

TOP 3

Reagovat
smazaný uživatel

Claire Forlani

Reagovat
vodka

Melanie Laurent

Reagovat
Rssa

Reagovat
Godwinson

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Kate Mara samozřejmě, inteligentní, vtipná, bezprostřední, krásná

Reagovat
Honza Matoušek

A Penelope ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě asi Rachel McAdams, Charlize Theron, Jessica Chastain

Reagovat
fantomas

Kirsten Dunst.

Reagovat
CHONG

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Mila Kunis, absolute top ... ako z obrazku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

brrr

Reagovat
fantomas

Beztak po dvoudenní kalbě a beze spánku no. Tyhle fotky bejvaj děsně tendenční..

Reagovat
jv

Reagovat
Ligter

Jessica Chastain nebo Juliette Binoche. Popř. ještě Suzanne Clement.

Reagovat
smazaný uživatel

Tori Black

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
Swarley

Reagovat
Masi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to děláš naschvál.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...Jesse Jane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

blbej net

Reagovat
culé

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že to jméno není nikomu cizí

Reagovat
Tomekcz

Kristen Stewart tady neni o cem

Reagovat
smazaný uživatel

Byl si někdy na moravě? Každá druhá je lepší než ona.

Reagovat
stas87

rachel weisz nie je zla

Reagovat
smazaný uživatel

Keira

Reagovat
smazaný uživatel

Kate Beckinsale,Jennifer Aniston,Olivia Wilde

Reagovat
smazaný uživatel

ještě Salma Hayek je starší ale pořád pěkná a Leslie Mann

Reagovat
minoLFC

Leslie Mann je neskutocna, ta bude dobre vyzerat aj 60ke

Reagovat
smazaný uživatel

A ty ciciny jaké má v tom filmu V cizí kůži mmm...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Arteta bude out asi tri tydny

Reagovat
fajdax

Reagovat
Miguel19

Dyť je to e-ticket, tak co...

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem ho sel dat ne

Reagovat
smazaný uživatel

blbější tiket jsem dlouho neviděl

Reagovat
madridcan

1200 pre Zem bez zakona

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka sem si to pustil.

Reagovat
madridcan

Jo, videl som pri pritomnych, ze si si to pustil. Ty inak uplne ani nechces vidiet moje nazory, ze ma nemas v oblubenych?

Reagovat
smazaný uživatel

Tož já tam mám lidi co sledujou kvanta filmů a majou kvanta komentářů abych měl rozhled.

Reagovat
Rssa

Zklamání velkého kalibru

Reagovat
smazaný uživatel

Je rozhodne posledni dil Batmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta druhá půlka je skvělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosta sracka. Nejvetsi filmovy zklamani co jsem kdy zazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostá sračka je to cos napsal. Aji kdyby ten film byl úplně myšlenkově prázdný, tak pořád zůstane to excelentní řemeslo a výborní herci.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me to musi mit nejakej pribeh, jinak je to pro me sracka. O subjektivnich pocitech me poucovat nemusis.

Reagovat
miky10

Reagovat
CHONG

Tak to v žádném případě, je to sice horší než The Dark Knight, ale dokonalost se překonává těžko, The Dark Knight Rises je fantastický film.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Vypujcim si tohle z csfd a naprosto s tim souhlasim.

Morien odpad! všechny komentáře uživatele

PRAVDĚPODOBNĚ BUDU SPOILEROVAT! Můžu s největší upřímností říct, že bych pana režiséra Nolana vyfackovala, kdybych měla tu šanci. Nejprve povýší žánr komixového filmu na společenskou událost, tak že i snobové považují za nutnou prestiž takové filmy znát a chválit, a potom takto zpracovaným divákům začne postupně dávkovat lehce zašifrované vzkazy na téma, jak to dopadne, když se levičákům včas nepřistřihne hřebínek? Záběr na potrhanou americou vlajku?! Dokonce i lesby jako by měly přijít na to, jak se mají v životě správně chovat. ___ Temného rytíře jsem respektovala, i když jsem nesouhlasila se směrem, kterým se série odklání. Film Temný rytíř povstal kategoricky odmítám. Temný rytíř měl alespoň scénu, ve které Joker jede po útěku z vězení ukradeným policejním vozem, zvuk je ztlumený, a on vystrkuje hlavu z okénka a užívá si vítr. Silná, symbolická scéna, mocná svojí jednoduchostí, ve které už se nemusí dál kecat ani nic jiného, aby divák "cítil a věděl". V tomto filmu tvůrci tuto schopnost pozbyli. Zůstal slepenec tupých rozhovorů prostříhaných panoramatickými záběry na město a směšně drahými akčními scénami. ___ Jsem vážně jediná hloupá a nevidím něco, co všichni ostatní vidí? Podle mého je to i špatně udělané, scénárista i dramaturg by měli dostat za uši, děj neodsýpá a je velmi statický a význam času potřebného k tomu, aby se něco stalo, je úplně pokřivený a zesměšněný. Dostat se do izolovaného města v rozpadu je taková limonáda, že stačí, když vyjde ze stínů popovídat si s kočkou na podpatcích? Taky se mi líbí představa Banea, jak dělá revoluci, odletí si s Batmanem na Blízký východ, aby mu mohl zapnout v base televizi, a potom zase letí zpátky. ___ A celkově všechny Baneovy proslovy o shození zkorumpovaných z jejich míst a nastolení skutečné vlády lidu působí tak nějak pofidérně, protože režisér nám vůbec neukázal, jak to vlastně ve městě vypadá, divák dostal pouze informace o tom, že zločin byl potlačen a brzy se budou pronásledovat jenom hříšníci z knihovny. V Batman začíná bylo dostatečně ukázáno, proč je město ve sračkách a že je sakra nutné, aby s tím někdo něco udělal, v tomto filmu od filmařů nedostaneme nic, všechna dramata si uměle vymýšlejí sami. Filmař nemůže spoléhat na to, že "lidé si to domyslí, protože naše vlastní realita stojí za prd", všechny argumenty musí zhmotnit ve filmu samotném. ___ Zástup policajtů jenom s pistolemi a odhodláním v srdci jde bránit, co je správné, proti několikanásobně víc ozbrojeným teroristům? "Chvíli šla dokonce elektrika, tak se kluci mohli dívat na televizi." Tak to jo, svět ještě neskončil, když se i sirotci během války můžou koukat na telku. A staré dobré duck and cover na závěr. Ježišku na křižku. ___ Ach jo. Až budu víc při smyslech, tak se svůj hate pokusím upravit na seriozní příspěvek poukazující na to, že je něco shnilé v tomto státě. A dlouhodobě si formuji názor, že je špatné ukazovat násilí ve filmech, a je velmi špatné ukazovat ho tímto způsobem. To už není umění a není to ani zábava. Tím nemyslím, že by měl kupříkladu autor díla nést zodpovědnost za činy jedince prohlašujícího, že tak konal pod vlivem daného díla, spíš bych chtěla říct, že by se měla společnost zamyšlet, proč vůbec taková díla poptává a proč je tak hladově konzumuje.

Reagovat
CHONG

Přijde mi úplně nesmyslné a scestné stěžovat si u filmu, jenž je natočen podle komiksové předlohy na to, že je nerealistický.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to zcestne neprijde, v okamziku kdy ma navazovat na predchozi filmy. Ktere zboznuju.

Reagovat
CHONG

Tak on The Dark Knight taky není zrovna dvakrát realistický viz Jokerův útěk z vězení, vyloupení banky, přepadnutí konvoje s Dentem, scény v nemocnici či celá linka okolo Two Face, je to zkrátka film podle komiksu, tam se tím, jestli je to realistické nebo ne prostě nezabývám, důležité pro mě je, jestli mě ten film baví nebo ne a to celá trilogie splnila na výbornou, o hereckých výkonech, hudbě a dalších technických parametrech ani nemluvně.

Reagovat
CHONG

Plus pád Rachel z výškové budovy a celá myšlenka okolo těch dvou trajektů taky nejsou zrovna realistické, ale jak říkám u filmů podle komiksové předlohy je pro mě je nejdůležitější zábavnost nikoliv to, zda jsou realistické a proto celou tuhle trilogii zbožňuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Prto me je nejdrulezitejsi pribeh. A ten byl v tomhle filmu naprosto o nicem.

Reagovat
CHONG

Tak s tím taky nesouhlasím, mně se ten příběh naopak líbil docela dost, no myslím, že my dva se asi neshodneme, aspoň co se tohoto filmu týče.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Není.

Reagovat
vodka

nebyl to špatný film.

Reagovat
Rssa

Nebyl,byl to průměr a já na to čekal s velkým očekáváním po tom hypu, co bylo všude, no...

Reagovat
vodka

jo tak, já sem žádné očekávání od toho neměl, no...

Reagovat
Rssa

Ale i kdybych nic neočekával taky bych to nehodnotil nějak kladně - sral mě Labeuf, nijakost, nesmyslnost budování kariéry Labeuf z ničeho nic, nemají co hrát, krom Hardyho, který stejně jen sedí a čumí. A málo Oldmana

Reagovat
vodka

Labeufa taky nemám rád...

Reagovat
C0br

Reagovat
Rssa

Mně nevadí v určitých žánrech. Ale tady absolutně na nic

Reagovat
Ligter

Akorát prohrál s vlastním očekáváním.

Reagovat
CHONG

Je to dobré, Hardy a Pearce jsou dokonce skvělí, ale čekal jsem, že to bude trochu tvrdší a krvavější, a že scénář bude trochu propracovanější a Oldman byl podle mě málo využitý.

Reagovat
Rssa

Zvuk hluku

Reagovat
vodka

nejradši bych ale něco na tento styl: http://www.csfd.cz/film/221019-nebezpecna-znamost/

Reagovat
CHONG

Pohřben zaživa je výborný film, pokud ti teda nevadí, že je to čistě konverzačka, odehrává se jenom na jednom místě, hraje tam jeden herec a třetinu filmu je tma, takže nejde nic vidět.

Reagovat
niflheim
Reagovat
CHONG

To je ale naprosto odlišný film, jak žánrově, tak celkovým pojetím, ale je to taky výborné.

Reagovat
madridcan

Kludne mi tykaj Orphan

Reagovat
stas87

ak ti mozem odporucit tak toto:

http://www.csfd.cz/film/292622-rozchod-nadera-a-simin/

ma to zaujimavy namet,prostredie a vydrzal som sa pozerat az do konca,zaujalo ma to dost

Reagovat
Ligter

Hmm, to tu ještě nikdo nedával. Dobrý vkus.

Reagovat
stas87

ja uz tu s tym otravujem druhy krat ale neviem pod aky clanok som to sem daval

Reagovat
Ligter

Potěší, když někdo v té změti blockbusterů a různých kriminálek či dramat (víceméně) made by Hollywood, vyštrachá i tohle.

Reagovat
stas87

tak ja pokial je moznost ignorujem americke alebo medialne zname filmy mna bavi sever,severske filmy a potom sem tam zajdem do trafik a kupim si tie dvd za 49 korun

http://www.csfd.cz/film/301726-kure-na-svestkach/

toto si videl?ten prvy film mi prisiel lepsi nez tento

Reagovat
Ligter

Já mám rád jak Hollywood, tak i Evropu, popř. art, nejsem nijak zaměřený. Tohle jsem bohužel neviděl, těsně mě to minulo v Brně, když tam byl festival francouzských filmů. A od severu nemám pořád moc nakoukáno, to spíš prospero nakoukává, takže by sis pokecal o severských filmech spíš s ním. Viděl jsem sotva pár dánských filmů (Vinterberg, Trier). A naposledy se mi líbila http://www.csfd.cz/film/134895-rekonstrukce/ - hodně nekonveční romantický drama. Norsko/Švédsko (maximálně nějaký Bergman)/Island mě bohužel zatím míjí, nějak to nestíhám všechno najednou.

Reagovat
vodka

vypdají oba zajímavě, dík

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že Arsenal nedokázal obrať Chelsea o body

Reagovat
smazaný uživatel

či pardon City ospravedlňujem sa

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne správně si to měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea snáď oberú na Stamford Bridge

Reagovat
smazaný uživatel

nielenže si si pomýlil kolo, ešte aj výsledok.

Reagovat
smazaný uživatel

kolo som si pomýlil ale výsledok ???

Reagovat
smazaný uživatel

to ešte nemôžeš vedieť aj keď dúfam že Chelsea prehrá

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslím dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dúfam že sa tvoja vízia naplní

Reagovat
smazaný uživatel

si o týden dopředu..

Reagovat
smazaný uživatel

cestujem v čase

Reagovat
homeles8

1300.pro Davida Beckhama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1300. pre Kiku Svarinskú.

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň jeden.

Reagovat
wild

krasna to zena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a strašne sexy hlas má.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

1300. pro Kasparova

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

Ani jeden z vás nebyl 1300

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

A čím se pak bude člověk bavit?

Reagovat
smazaný uživatel

arsinom alebo bolom

Reagovat
Pigeon

no ok, ale čím víc tím líp ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

20 ERIC djemba djemba Jsem negr, Ostravice, 2012-11-19 19:39 ...

Reagovat
Arbiter

a ty co jsi zač?

Reagovat
nani92

Taarabtíík ‎"Prečo sa nám nedarí neviem, ale asi tri sezóny bol na každom našom zápase fanúšik, ktorý bol na vozíku. Pozrel som sa naňho a usmial sa, potom som ho objal a po zápase som mu išiel dať dres. Vôbec som netušil, že niekto tak veľmi fandí QPR. Tri sezóny som chodil oslavovať tam, kde sedel, no prvý zápas v sezóne tam nebol a ja som dúfal, že ešte niekedy príde. Stále nič. Prehrali sme 5-0. Ďalší zápas opäť nič. Tak som sa išiel pozrieť kde býva a jeho pani mi povedala, že umrel. Rozplakal som sa ako malý chlapec a asi týždeň som nespal. Strašne ma to vzalo a každý mesiac mu zapaľujem sviečku. Sľubujem mu, že z QPR neodídem." ♥

Reagovat
smazaný uživatel

frajer jemu by som aj veril že hrá za ten tím srdcom narozdiel od Bosingwu a spol. len škoda že je taký náladový ale inak je to skvelý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

no ty vole, to je lovestory.

Povieme si po sezóne, keď zdrhne ako prvý z toho cirkusu.

Reagovat
nani92

on pôjde jedine k náám

Reagovat
smazaný uživatel

to sa ako ef potom môžme zložiť na veniec kiwwimu na hrob.

Reagovat
nani92

on ma silné srdce,to by predýchal..iba ak by ste pribalili ešte Rosického

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

1400. za Prago Union

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Rarášek

Kato je nejvíc frajer

Reagovat
Pigeon

Pro mě náš nejlepší textař

Reagovat
Posledni Kovboj

Mam ho z ceskejch rapperu zdaleka nejradsi. OK flow, mistr slova a hlavne se az na uplny vyjimky vyhejba textum o hovne..

Reagovat
Pigeon

taky je strašně skromný...na koncertě svojim si sám tahal stoly na podium, nosil ostatní věci, zapojoval společně s Marem a rozhodně si nehrál na hvězdu u těch textů zbožňuju, jak píseň slyším třeba po padesáté a objevím tam slovní hříčku, která mi nedávala tak velký smysl předtím

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
cristiano.K.

1400. pro Tori Black,mrdat jí

Reagovat
Arbiter

znalec

Reagovat
cristiano.K.

když jí Cobr nahoře zmínil,tak proč jí to nevěnovat

Reagovat
smazaný uživatel

1400. pro prospera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase se vracis ke sve oblibene cinnosti?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Rulfo dal 300. gól v PL.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Neskutečnej comeback po zranění, nejdřív rozehra v PSG, pak jsem ho párkrát zkusil, jednou dal hattrick po střídání a už se nepustil základu

Reagovat
fantomas

Muj 33letej Wonderlich už jen mele z posledního, ale na dalších 10+ gólů dosáhne no. Du se kouknout, kolik toho má celkem v PL..

Reagovat
fantomas

*34letej

Reagovat
Chazy

Jemu je 32, ale překvapivě ještě drží... Ibrahim si ve 32 letech vyhrál 3. zlatej míč.

Jsem byl o Vánocích nemocnej, tak sem jedna a půl sezony odehrál a dneska to doklep.. a je z toho první titul MU po 17 letech, jsem se na to měl radši vysrat

Reagovat
fantomas

Já teda titul ještě nikomu nepustil od tý doby, co sem ho vyhrál podruhý, ale tahle sezona (2033/34) je docela kritická, bude to těsný (přetahuju se s LFC zrovna).

Wonderlichovi je už teda 35 nakonec, oslavil to před sedmi dny A v lize má bilanci 451/442 and still counting.. :)) V repre mu chyběj dva zářezy do stovky, to ještě musí dát..

Btw. nebudeš aspon při AO chodit na icq?

Reagovat
Chazy

Moh bych ti dát FB vízum.

Reagovat
fantomas

Ooo!

Reagovat
Chazy

Musíš se chovat slušně.

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Sem si navyk psát smajlíky až po odeslání zprávy

Reagovat
fantomas

Já taky, ale mimo EF..

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

A jeho knihy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli němu dycky utratím v knihkupectví majlant. Teď jsem jel pro jednu knížku do antikvariátu až na Holešovice.

Reagovat
Ligter

Já teď teda odkazoval na film, ale jinak chápu. Pro cos jel, tak důležitého?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle. To mě nenapadlo. Trust DE.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Brutální film.

Reagovat
Ligter

Žes to ani nehodnotil, frajere.

Reagovat
smazaný uživatel

Páč sem to taky neviděl do konce.

Reagovat
Ligter

Pche. Ale já Prolomit vlny třeba taky ne.

Reagovat
homeles8

Reagovat
kiwwi

UNITED!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
niflheim

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Ligter

Ještě, žes tam aspoň nechal toho frajera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Hmm, blbá neděle.

Reagovat
niflheim

OT: http://youtu.be/Xr9_e4ySRYA jeden z nejlepších klipů, co znám

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=0BpfydZdTE0 Ovšem nejlepší je jednoznačně tohle. Prodigy - Smack my bitch up

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Dá sa hrať tá fantasy NHL aj bez toho aby som bol v dákej lige?

Reagovat
Chazy

Tahle rozhodně ne.

Reagovat
stas87

tak ked elita ma svoju tak zaloz ty pre zvysok co by mal zaujem hrat

Reagovat
madridcan
Reagovat
Posledni Kovboj

dafuq

Reagovat
madridcan

vpravo keby si nevedel

Reagovat
Posledni Kovboj

ja myslel ze vpravo je angelina, ok.

Reagovat
madridcan

vsak fakt je to Halle Berry

Reagovat
Posledni Kovboj

jako fakt? Ja myslel ze to je sranda. Tak to

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

A jak si prisel na to, ze to je ona??

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle má k Halle Berry celkem daleko

Reagovat
madridcan

vpravo je ona ne vlavo

Reagovat
smazaný uživatel

Zagooglil jsem a fakt je to ona, film jsem viděl a považuju ho s Djangem za film roku, ale tohohle jsem si třeba nevšiml

Reagovat
SunFells

Reagovat
miky10

Je tu nani92?

Reagovat
madridcan

skus tribunu

Reagovat
madridcan

1500 pre Mentos

Reagovat
smazaný uživatel

150X. pro me.

Reagovat
smazaný uživatel

čo od tohto môžeš čakať...

Reagovat
smazaný uživatel

Palce od homelese.

Reagovat
smazaný uživatel

srandičky, srandičky... a už ho tam od neho máš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale od nej mi nevadi.

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

♥♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

arteta out na tri tyzdne od kedy sme ho kupili, vyhrali sme bez neho 1 zapas, som zvedavy ako sa s tym vysporiadame, a mozno si niektori uvedomia aky je pre nas dolezity

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja som zvedavý. Snáď počas toho času dostane šancu aj Coq.

Reagovat
fantomas

Kdybych si za celý jeho angažmá měl vybrat období, kdy by měl marodit, bylo by to právě tohle. Tak snad mě Coq/Diaby/Aaron nezklamou, letošní Arteta fakt neni žádný terno..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna ho kritizujete hlavne kvoli tomu, ze ho nie je tak vidno, ale to je dane tym, ze sa zasunul este hlbsie, prakticky len sedi pred obranou a ciha, ale robi to velmi dobre, je neuveritelne disciplinovany a zodpovedny..a to u nas nema zo stredakov okrem neho nikto..coq tam bude pobehovat a tacklovat vsetkych naokolo a bude to pekne a cool, ale budu vznikat aj diery, ktore by pri mikelovi neboli

Reagovat
smazaný uživatel

Na ti diery, ktoré vzniknú pri Coqocom tacklingu by tma práve ako CM mal byť Jackie. A nemá to chybu.

Reagovat
fantomas

Vidno ho nebylo prakticky nikdy, ale letos z jeho černý práce fakt nemám pocit, že by byla náká suprová. Dřív toho odjezdil víc, nechával za sebou menší mezery, tipuju, že i úspěšnost tacklingu bude mít letos nižší. Zkrátka z něj nemám tak dobrej pocit jako třeba loni na jaře.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre neist zajtra do školy

Reagovat
Chazy

Psát na zkoušce posraný tři eseje, když vím, že to ten přednášející nečte a jen to musí splnit počet slov na první pohled. Možná to zaspím.

Reagovat
ďuriLFC

Radšej toto , ako keď napišeš 90% veci z knihy a prednášajúci ti povie že kniha je preňho minimum , a nemám ani to .

Reagovat
joshua

To píšeš sociologii práce, ne?

Reagovat
Bayern +

‎"Proč se nám nedaří to nevím. Ale asi 3 sezóny byl na každém zápase jeden fanoušek, který byl na vozíku. Podíval jsem se na něho a usmál. Pak jsem ho šel obejmout a po zápase dát mu dres. Byl jsem u něho doma. Většího fanouška QPR jsem neviděl. Vůbec jsem nevěděl že tak někdo fandí QPR. 3 sezóny jsem chodil oslavovat na jedno místo a to tam kde seděl. Jenže první zápas v sezóně tam nebyl tak jsem stále doufal že příjde. Stále nic. Prohráli jsme 5 - 0. Další zápas taky nic. Tak jsem se jel podívat kde bydlí a zeptat se ho co se děje. Jeho paní mi řekla že zemřel. Rozbrečel jsem se tam jako malý kluk. Snad týden jsem nespal. Strašně mě to vzalo a teď mu každý měsíc chodím zapálit svíčku a slibuji mu, že s QPR neodejdu. "

- TAARABT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Má tady někdo zkušenosti se Soda Streamem? Jaká příchuť je dobrá?

Reagovat
smazaný uživatel

je to sračka, čo ťa baví prvé 2 týždne a potom to len hodíš k ostatným teleshoppingovým kravinám.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák máma, že to koupila. Ta kola je fakt dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

u nás to skončilo hneď vedľa domácej pekárne na chlieb a parného mopu.

Reagovat
ďuriLFC

Náhodou...pekáreň na chlieb je super vec , a u nás dosť často využivaná.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
joshua

Reagovat
smazaný uživatel

ja, ako potomok z pekárenskej rodiny, tú kvalitu hodnotím veľmi nízko.

Reagovat
smazaný uživatel

parádní věc a třeba pro celiaky hodně užitečná...

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

čučoriedková

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Cola

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak pomeranč chutná tak, jak bych si představoval, že chutná ta Clever pomerančová perlivá dvoulitrovka asi za 6 korun.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a zapomněl jsem na paleček na začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě přesně napadlo, když jsem to pil.

Reagovat
Posledni Kovboj

natoc si vodu z kohoutku a nekupuj picoviny

Reagovat
Wat

Reagovat
Chazy

Proti tomu samotnýmu nemám nic, ale je fakt nutný si kupovat i jejich šťávy, který sou asi docela ultimátní sračky?

Reagovat
smazaný uživatel

Já se jen ptám, protože je forech nebo je těžké sehnat nějaké dobré info a tak. No máme to od pátku a vypil jsem celou tu pixlu koly a je to dobrý, tak jsem chtěl vědět jestli ještě něco nestojí za to. Jinak si do toho budu dávat normálně sirup.

Reagovat
Arbiter

zkoušels to přepočítat, na kolik tě vyjde deci?

Reagovat
A Seleção

Podle me je to ok.Proste modernizovany stary dobry komunisticky syfon Chutna mi mango

Reagovat
Eric_The_King

Odpadlíci z Mikyho Fanty NHL, budem teda chtít založit tu ligu? Já bych se toho klidně ujmul, jenže na mě stejně asi moc lidí nezareaguje .

Draft by mohl být v podstatě kterýkoliv den večer. Jinak bych chtěl aspoň tak 8 hráčů, ať to má smysl .

Reagovat
smazaný uživatel

len do toho

Reagovat
Miguel19

Kdyby to nějak vypadalo, tak jdu do toho...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Do elity jsem se nehlásil ale teď bych to klidně zkusil.Účet na yahoo stejně mám.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Já se nehlásím, jen podporuju iniciativu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Swarley

(provokatér)

Reagovat
tomasinho

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

mám zájem

Reagovat
Eric_The_King

Ok, tak do toho už by se asi dalo jít . Kdyžtak zkuste sehnat ještě někoho.

Draft bych dal asi ve čtvrtek kolem osmi, co vy na to?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď k nám, ještě to můžem přeházet.

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

Reagovat
miky10

Ale fakt, chceš?

Reagovat
Swarley

nechci a teď by mě navíc ještě někteří nenáviděli víc

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Srát na ně, pooooooojď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

já radši nepůjdu, protože to dopadne stejně jako loni ve fantě...to pořád někdo chodil a vyptával se: "Strejdo Swarley, řekni nám jakou máme postavit sestavu ať získáme aspoň nějaký body, když se v tom tak dokonale vyznáš." Na počátku mi to nevadilo, ale pak to bylo celkem otravný, tak jsem se na to radši vykašlal, než abych ranil něčí city.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn. Teď asi pár lidem dojde, proč si ''náhodou'' vedu ve fantách tak špatně.

Reagovat
Swarley

já už z těchto všech věcí mám strach od té doby, kdy jsem propadl jednu dobu travianu

Reagovat
smazaný uživatel

Travian je zlo.

Reagovat
Swarley

hlavně to bylo strašně na dlouho, když jsi nehrál speed

Reagovat
smazaný uživatel

A pak jsem se taky budil brzo ráno a hned jsem kontroloval dědinky. Příšerná hra, to aji to wowko bylo míň omezující.

Reagovat
Swarley

jj, útoky ve čtyři ráno, kdy děcka spí protože musí ráno do školy

Reagovat
Godwinson

Reagovat
miky10

Ok, pokud mi do půlnoci neodpoví nani, beru tě.

Reagovat
Swarley

dneska se hraje ten váš americkej sajrajt?

Reagovat
miky10

Jn.

Reagovat
Swarley

jaktože to není už pod Kyperskou ligou nebo co to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Heskey

Reagovat
Miguel19

Reagovat
miky10

Swarlos je srdcovka, ty už seš bez šance, sry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tak to já byl od začátku, když to děláte vy dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

hej hej, ja som odpovedal

Reagovat
miky10

Škoda. Ne, dělam si srandu, nechce se mi to hledat, vyhovuje ti něděle na draft?

Reagovat
nani92

hej hej pohoda

Reagovat
miky10
Reagovat
Kluivert9

klidně

Reagovat
Eric_The_King

Jo a sledujte teda PL diskuze, budu průběžně házet info

Reagovat
smazaný uživatel

Môže byť snád budem triezvy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

to som v praci daj to na sobotu

Reagovat
Eric_The_King

Bohužel, já v sobotu nemůžu a všichni souhlasí se čtvrtkem. Ale neboj, myslím, že to jde nějak nastavit a pak ti to draftuje automaticky hráče, které si vybereš předem.

Reagovat
stas87

no tak ked to tak pojde zariadit tak potom nie je problem takze registraciu urobim do stvrtka a potom pockam na tend draft ci ako to bude?

Reagovat
SunFells

Sjomin, Naslung, Bobby Holík ...berte mě.

Reagovat
Swarley

aaaa, znalci Al MacInnis, Chris Chelios, Darren McCarty, Draper, Rob Blake

Reagovat
SunFells

Kariya, Selanne, Pronger, Lindstrom, MIKE MODANO

Reagovat
Swarley

Ron Francis, Tom Barrasso, Joe Sakic, Brett Hull

Reagovat
Kluivert9

Yzerman, Leetch, Bure, Richter, Coffey

Reagovat
SunFells

Yzerman a Sakic je můj

Reagovat
Swarley

ještě chvilku a budu muset skočit pro ty kartičky

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
SunFells

A Forsberga si taky beru ...a třeba i Dopitu!

Reagovat
Darren Fletcher

Salo - Desjardins, K.Jonsson - LeClair, Allison, Pálffy

Reagovat
Kluivert9

Lindros, Deadmarsch, Sundin, Bondra, Kolzig, Stevens

Reagovat
Darren Fletcher

Barasso - Samuelsson, Švehla - Robitaille, Oates, Fleury

Reagovat
Kluivert9

Belfour - Hatcher, Bourque - Shanaha, Roenick, Recchi.

Reagovat
Miguel19

Sem chvíli koukal, pak mi došlo, že asi myslíš Naslund

Reagovat
SunFells

Reagovat
Tomoro

sel bych do toho

Reagovat
Riijkark

taky bych zahral

Reagovat
Eric_The_King

Ok, takže se můžem scházet pod tímhle článkem, ať zbytečně neótéčkujem všude možně: http://www.eurofotbal.cz/clanky/tony-adams-bude-trenovat-klub-v-azerbajdzanu-116523/#forum

Zatím měli zájem tito uživatelé: Muhammadali, Miguel19 ,Kluivert9, Jesus Joaquin Saez, tOm35, Tomoro, Riijkark, stas87; liga je celkem pro 12 týmů, takže klidně berem další.

Bude live draft ve čtvtek ve 20:00 našeho času, tak se připravte a buďte online. Pokud nebudete moct, tak si můžete nastavit prioritu hráčů, které vám to pak bude samo vybírat podle toho, kteří budou ještě volní. Ligu založím hned jak se ujistím, jak se s tím přesně pracuje a jak se zachází s komisionářskýma toolama. Odkaz a heslo pošlu pod zmiňovaný článek a taky pod nějaké hodně diskutované články. Počítám, že do večera bude liga vytvořená.

Reagovat
Eric_The_King

Ještě jedno OT k mojí "druhé" NHL lize:

Takže liga vytvořena, odkaz je:

http://hockey.fantasysports.yahoo.com/league/efliga

Heslo je "eurofotbal.cz" bez uvozovek .

Tak se přihlaste, ať se to naplní co nejdřív a může se ve čtvrtek v klidu draftovat. Musíme být do té doby aspoň 4 a musí být sudý počet týmů, protože jde o head to head ligu. Samozřejmě můžete pozvat i kamarády, počet týmů se dá i navýšit.

Jinak diskuze je pod článkem http://www.eurofotbal.cz/clanky/tony-adams-bude-trenovat-klub-v-azerbajdzanu-116523/?nocount=1

Reagovat
Pigeon

OT: Začal jsemna ovladači hrát na PC Pes 13 ale pohybovou páčkou můžu směřovat jen do 8 směrů. Nevíte někdo co s tím?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraj PES

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Největší slabost Arsenalu = zápasy s týmy z Big four.

Reagovat
Darren Fletcher

OT: dnes sa vracia Californication!!!!

Reagovat
Swarley

madafakaaaaaaa!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Já to na FB hlásil už v 01:00 neskutečně se těšim.

Reagovat
Darren Fletcher

radsej by som si spomenul o dva mesiace a pozrel celu seriu naraz

Reagovat
smazaný uživatel

Já to tak udělal s celym seriálem, minulej tejden jsem skončil, krásně to vyšlo.

Reagovat
fantomas

No, z toho mám blbej pocit už ted..ani ne tak z toho čekání, jako spíš z toho, že to zas skončí dřív, než začne - šest dílů je prostě hrozně málo.

Reagovat
Rssa

Aspoň člověk pak lépe vstřebá nějaké zklamání z finále jako třeba v Dexterovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Finally!

Reagovat
Ligter

Reagovat
Arbiter

Cal...what?

Reagovat
smazaný uživatel

Aaale takova sracka o jednom devkarovi.

Reagovat
Arbiter

o Giggsovi nebo Terrym?

Reagovat
Arbiter

nebo vlastně děvkář je Rooney

Reagovat
fantomas

Spíš Cole. :-*

Reagovat
Arbiter

C'est vrai

Reagovat
fantomas

Wow!

Reagovat
Darren Fletcher

pourrait utiliser un traducteur

Reagovat
Darren Fletcher

najhorsie je, ze ked ten serial pozeram, myslim si, aky je zivot gombicka a mam chut chlastat a kurvit sa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Co zas v KE neni nejake umenie

Reagovat
Darren Fletcher

mi to hovor, za tyzden som bol na troch diskach (doteraz za posledne tri roky som na tolkych asi nebol) a... viem

Reagovat
madridcan

uz aj v Diamonde?

Reagovat
Darren Fletcher

jop, premierovo minuly piatok...teraz predvcerom som ostal o pol 2 von v rade a zavreli, tak som skoncil v bobe a bolo very good... inak, ty mas kolko rokov? mozno by si mi mohol overit nejake caje :D

Reagovat
madridcan

21

Reagovat
Darren Fletcher

sakra, ta caja bola maturantka, ak ma pamat neklame..to mohla mat asi 18

Reagovat
madridcan

tak poznam aj take, ale to by bola velka nahoda. Vsak ty nesi starsi? Nejak 25-26?

Reagovat
Darren Fletcher

ale hej 26, toto bola taka haluz, ale celkom fajna baba aj inteligentna, len neviem, ci 18 nie je prilis malo... prave som sa rozisiel s 30tkou :D

Reagovat
madridcan

V pohode. Nie si ani prvy ani posledny co v mojom okoli by mal takyto rozdiel

Reagovat
smazaný uživatel

to my na západe voláme nedeľné doobedie.

Reagovat
kvasha16
Reagovat
Rssa

Reagovat
madridcan

Tak dajme si tu aj vtip

Popoluška mala už 85 rokov. Bola chorá , unavená a už 25 rokov vdova. Práve sedela v hojdacom kresle a na kolenách jej spal starý kocúr Alan. Kde sa vzala , tu sa vzala, zjavila sa pred ňou rozprávková babička a hovorí jej:

"Milá Popoluška, celý život si bola ku všetkým dobrá, preto Ti splním 3 želania. Aké je tvoje prvé želanie?"

"Nech som zase bohatá ako kedysi a nech sa táto zrúcanina premení na Rozprávkový zámok."

Tak sa aj stalo. Kocúr od prekvapenia zoskočil z kresla, ktoré sa premenilo na zlaté.

"Aké je Tvoje druhé želanie?" , pýtala sa rozprávková babička.

"Chcem byt zase mladá, krásna a žiaduca ako kedysi."

To sa hneď aj stalo a Popoluška zase nadobudla svoju rozprávkovú krásu a mladosť. Kocúr s úľakom pozoroval z kúta tú premenu.

"A Tvoje tretie želanie?"

"Chcem, aby sa môj starý kocúr Alan premenil na najkrajšieho muža na celom svete."

Alan sa naozaj premenil na mladého atraktívneho muža, takého krásneho, akého ani svet rozprávok ešte nevidel. Rozprávková babička zaželala Popoluške všetko dobré do nového života a zmizla, tak ako sa objavila.

Alan sa naklonil k užasnutej Popoluške, objal ju svojimi svalnatými ramenami a preriekol: "Stavím sa, že teraz oľutuješ, že si ma dala vykastrovať!"

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Ligter

Mně se to nechce číst, je to dobrý?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Ligter

Tak jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

1775. pre mňa, ako vzťahového poradcu a proti mikymu, ako dosraného mamlasa, čo nevie vyznať lásku spolužiačke.

Reagovat
miky10

Reagovat
Darren Fletcher

ukaz gretku

Reagovat
smazaný uživatel

nemôžem takto verejne, už teraz sa bojím, či sem mladá nechodí a nečíta moje ódy na svoju najlepšiu kamošku.

Reagovat
cristiano.K.

posero moje mladá si myslím,že mám nick tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

moja si myslí, že Arsenal je značka korčúl a ja som fanúšik hokeja, takže... Ale aj tak.

Reagovat
cristiano.K.

jednou viděla,že sem píšu a říká ty si ten tomasinho? já to samozřejmě odkejval to mě kupuje normálně LFC věci, papuče,kalendář,peněženku

Reagovat
tomasinho

Cože? Ty kundo

Reagovat
smazaný uživatel

to by sa dalo použiť aj proti nemu.

Reagovat
13

Kroť se! Nechceš přece aby měl Cristiano problemy

Reagovat
cristiano.K.

přesně, chtěl bych tě upozornit,aby se se chovala slušně

Reagovat
cristiano.K.

omg asi všechno špatně v tý větě

Reagovat
tomasinho

Ti dám slušně. Budu tady sprostý jak dlaždič za trest.

Reagovat
cristiano.K.

takhle mluvit o mojí holce

Reagovat
cristiano.K.

tak já jsem samozřejmě taky Tomáš a na pokerových serverech mám nick GrandeTomasso,takže si to tak nějak logicky odvodila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
Darren Fletcher

sklamal si

Reagovat
smazaný uživatel

dostaň sa do skupiny haxovej na fb a môžeš pri nej onanovať, ako miky.

Reagovat
Darren Fletcher

fuck off fb

Reagovat
smazaný uživatel

tak daj email, keď romantický večer s Ančou Dlaňovou.

Reagovat
smazaný uživatel

*chceš

Reagovat
Darren Fletcher

nechaj tak, pohoda

Reagovat
miky10

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Pošli na face, jsem ve skupině a jsem fešák.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, to je dosť súkromné.

Reagovat
Wat

Reagovat
fenixLFC

dobre robi

Reagovat
miky10

Reagovat
Erdovec

miky

Reagovat
miky10

Reagovat
Erdovec

ze začátku jsem to myslel jako prdel ty jo, ale když si to uvědomím tak mě to fakt trochu nasralo, jsem si říkal že to kvůli tomu alespoň začnu sledovat

Reagovat
miky10

Kdybys projevil větší zájem, vemu tě, můžeš si za to sám.

Reagovat
Erdovec

vole, nedráždi hada bosou nohou

Reagovat
Bayern +

Miky je znamy srac.

Reagovat
j_mrazik

Učitelka je lepší.

Reagovat
Darren Fletcher

1783. fajne zeny

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Darren Fletcher

ty si jediny scouser, s ktorym som sa uz dvakrat zhodol, co pamatam

Reagovat
fenixLFC

co bola ta druha vec?

Reagovat
Miguel19

http://www.youtube.com/watch?v=SCXHp72ehHY

Pavel to není, ale taky dobré..

Reagovat
Bayern +

1800. pre moju profilovku

Reagovat
smazaný uživatel

1900. jen tak...

Reagovat
db18

Edin Škoda, že si vybírá nesympatické kluby

Reagovat
A Seleção

OT: Vsiml jsem si,ze je tady spousta fanousku NHL,tak me napada-jakej klub mate nejradsi?

Pro me je srdcovka Colorado.V zavesu pak Blackhawks,Sharks a Toronto.

Reagovat
Darren Fletcher

dlhodobo Colorado, posledne roky Pens

v mladosti Palffyho kluby, moj prvy bol NYI a potom LAK..to bola bieda fandit im

Reagovat
A Seleção

V LAK jsem mel oblibence Jamieho Storra

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
papos182

+ Stephane Fiset

Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel

Patrik Jersey

Reagovat
stas87

avs a habs

Reagovat
Ligter

Sharks.

Konečně někdo, kdo jim (aspoň trochu) přeje.

Reagovat
fantomas

Reagovat
stas87

pre mna jediny sympatak bol nabokov u nich zvysok timu nemusim vobec,najma marleua

Reagovat
miky10

Hawks.

Reagovat
smazaný uživatel

New York Rangers

Reagovat
smazaný uživatel

Minnestota Wild

Reagovat
smazaný uživatel

Minnesota Wild

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Srdcovka je určitě Capitals a za nima Blackhawks a Edmonton..

Reagovat
smazaný uživatel

Montreal a sekundárně všecky kanadské.

Reagovat
stas87

az na flames co hovoris na jemelina?

Reagovat
A Seleção

Proc ne flames? Pro me jeden z tech sympatictejsich.

Reagovat
stas87

neviem,tu averziu mam uz tak 14 rokov ku nim,ked colorado pravidelne nechavalo flames 20 bodov za nimi tak to bol neskodny tim,potom sa to otocilo a mam ich najmenej rad z celej divizie

Reagovat
smazaný uživatel

Já NHL a hokej všeobecně sleduju spíš výsledkově, zápasy vídám akorát u nás ve druhé lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Devils!

Reagovat
C0br

Devils

Reagovat
kvasha16

laviny

Reagovat
smazaný uživatel

Tampa Bay Lightning

Reagovat
pa3ce

Ja mám pri NHL zatiaľ problém nájsť tím, ktorému budem dlhodobo fandiť, mám len tým, ktorý fakt nemám rád a to sú Canucks. Ale pri minulom PO som krvopotne fandil LAK, takže možno z toho nakoniec bude láska

Reagovat
hefy

Detroit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Detroit, Toronto a dřív Jarda, Mario a tehdejší Pittsburgh, ale Crosby a spol. už mě fakt nebral

Reagovat
tomasinho

Ducks

Reagovat
smazaný uživatel

Pens.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Pigeon

Tamba Bay a Colorado...ach ty časy NHL 2002

Reagovat
Eric_The_King

Toronto

Reagovat
Tomekcz

Flyers

Reagovat
Miguel19

Já než spíš týmy, tak mám oblíbené hráče (asi protože na ně sázím)

Reagovat
niflheim

Rangers

Reagovat
Kovi81

Buffaloooo

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

Rangers.

Reagovat
smazaný uživatel

Kedysi ma hokej bavil ale zhnusil sa mi kvôli tým ľuďom, ktorý ho hrajú. Nepoznám ani jedného hokejstu, čo má rozum. Namyslený kokoci, rad radom.

Reagovat
kubys

Ducks

Reagovat
kubys

Since '94.

Reagovat
pa3ce

Ja mám pri NHL zatiaľ problém nájsť tím, ktorému budem dlhodobo fandiť, mám len tým, ktorý fakt nemám rád a to sú Canucks. Ale pri minulom PO som krvopotne fandil LAK, takže možno z toho nakoniec bude láska

Reagovat
madridcan
Reagovat
nani92

škola Janka Kozáka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mam od neho doma na karticke autogram

Reagovat
A Seleção

OT: TV Nova-Training Day

Reagovat
madridcan

Oscar prave z tohto filmu som velmi nepochopil, ale to neni jediny pripad.

Reagovat
Pigeon

To mě už delší dobu zajímá...jaké jsou kritéria nominace filmů na Oscary? Takový Atlas mraků...žádná nominace v jakékoliv kategorii

Reagovat
fantomas

U Atlasu je možný, že ho budou počítat do dalšího roku.

Reagovat
Pigeon

No, nebyl Lincoln později uveden?

Reagovat
vodka

když i Django je v těchto?

Reagovat
fantomas

I Django? Já to bral podle Hobbita a tam by to bylo natěsno. Tak takhle je to větší fraška, než sem si myslel.

Reagovat
Ligter

Nebudou, ten už by tam byl. Distribuováno to už bylo v minulém roce a takový Lincoln nebo Zero Dark Thirty mělo premiéru v prosinci, resp. v lednu, a i tak je v nominacích.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene ....viz Bídníci

Reagovat
fantomas

Jjjjjjjjj...

Reagovat
smazaný uživatel

si to asi vzdy videl s dubingom podla mna si Denzel oscara zasluzil, ale mozno som zaujaty, kedze je to jeden z mojich najoblubenejsich filmov

Reagovat
madridcan

Nie, videl som to aj v originale. Ale napriklad nechapem aj Oscara Halle Berry, aj Toma Leeho v Utecencovi a velmi ani Gwyneth v Zamilovanom Shakespearovi(tam nechapem ani Oscara pre M z Bonda) takze tych je dost.

Reagovat
niflheim

Gemma Arterton...styďte se

Reagovat
stiflerovamama

Cervena pre Kompanyho

Reagovat
madridcan

1900 pre Atlas mrakov

Reagovat
stas87

je to fakt dobre?pocul som ze je to blbost ale aj to ze je to skvele,comu mam verit?

Reagovat
I am Mancunian

je to dobry film

Reagovat
fantomas

Typickej film, u kterýho se nemá věřit absolutně ničemu..prostě si to pust.

Reagovat
stas87

v najlbizsej dobe nie,pustim si dansky film,na ten sa tesim uz dlho

ono je to zanrovo sci-fi?

Reagovat
madridcan

Jo v jednom pribehu to ma prvky sci-fi.

Reagovat
stas87

hm tak to si ma neziska,ja sci-fi neznasam,uz star trek ci star wars ma minulo velkym oblukom

nechcme to odsudzovat ale nenadchlo ma to kedze tam to sci-fi bude

Reagovat
madridcan

ale nadchne ta to. A davaj sancu aj inym zanrom. Napriklad Fantomasa obchadzaju akcnaky a prichadza o klenoty ako Die Hard, Con Air, Face off, The Rock a podobne

Reagovat
stas87

no uz vaham,kedze to 6 pribehov a sci-fi tam nema hlavnu ulohu tak tomu dancu asi dam ale so mnou je to tazke,ja treba nikdy nevidel tieto filmy:votrelec,rocky,barbar conan,star wars,taniec s vlkmi....mna tieto klasiky proste obisli,nemam rad americke filmy,ked uz ameriku tak juznu a jeden cas som mal rad japonske/korejske filmy...

Reagovat
Ligter

O dost přicházíš, a to ani nemyslím tenhle výčet.

Reagovat
stas87

nemyslim si,v casoch ked som bol mlady som cas venoval sportu nebol cas kukat filmov,teraz som uz stary chren,mam pracu a viac casu tak sa snazim dohnat cas

Reagovat
Ligter

Já to myslel spíš ohledně toho, že nemáš rád americké filmy. Taky je tam dost pokladů.

Reagovat
stas87

jj,nepriatel pred branami sa mi pacil inak si na nic nespomeniem,celkovo ameriku nemam rad,asi tym to bude,rad mam skandinaviu+nemecko

Reagovat
madridcan

Klopanie na nebesku branu

Reagovat
stas87
Reagovat
Posledni Kovboj

muj nejoblibenejsi film asi

Reagovat
Ligter

Německo mám těžce neokoukaný taky, ale teď na škole budeme několik projekcí, tak to musím dohnat. Viděl jsem něco málo od Herzoga a Wenderse, ale třeba Fassbindera anebo ty novější tvůrce jako Tykwer a tak vůbec nemám nakoukané. Maximálně jsem z novějšího viděl tak Baader Meinhof Komplex.

Reagovat
stas87

ako si na tom s nemeckou hudbou?mas nejaky tip?

Reagovat
Ligter

Vůbec neposlouchám, se přiznám. Tady ti neporadím. A v hudbě mám těžce nenaposloucháno, mám rád svůj indie rock a tím to hasne, tak bohužel, v tomhle mám poměrně omezený rozhled.

Reagovat
stas87

v pohode,ja pocuvam nemecky rap,nemcinu sa ucim a zdaleko vsetkemu nerozumiem ale treba toto sa mi paci:

http://www.youtube.com/watch?v=UpFYdr8MFhk

Reagovat
Ligter

Vidíš, toho dokonce znám, ale asi jinou.

Já si vzpomněl na tohle z Fify 05 asi: http://youtu.be/fuLPJg2gwjQ

Reagovat
stas87

nemci proste nemaju dobre klipy take morbidne az uchylne...aj ked toto je celkom vymluvne:

http://www.youtube.com/watch?v=qUDxtGrE8mc

Reagovat
Ligter

To je ale hodně povedené.

Reagovat
stas87

jj,mna zaujal teda hlavne ten klip a ta scena v tej skole...

Reagovat
madridcan
Reagovat
stas87

ani nemusim otvarat ja ked som bol v nemecku tak mi treba vadilo aj to ako boli niektory ludia ostrihany...polka hlavy vyholena polka nie...a podobne veci

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

Vsak Rammstein ne?

Reagovat
stas87

nie to fakt nie,maximalne ohne dich

Reagovat
madridcan

Ked tu hralo USA futbal, tak pri rozcvicke pustili Ameriku....asi im nedoslo, ze tym sa vysmievaju USA

Reagovat
stas87

ako na to reagovali?

Reagovat
madridcan

Kukali jak chuji

Reagovat
vodka

kraftwerk

Reagovat
vodka

ale mám rád třeba Beatsteaks

Reagovat
madridcan

Toto som pozeral ja http://www.uloz.to/xN3TSVK/atlas-mraku-cz-sub-2012-84-avi Urcite si to pozri, ale zas na druhej strane nechcem za kazdu cenu prehovarat na filmy, lebo parkrat boli niektori ludia sklamani aj ked som nevedel dovod. Zalezi od vkusu no.

Reagovat
Pigeon

Já neviděl nikdy star wars ani star trek, sci-fi mě vůbec nebaví, ale Atlas mraků je bomba tam je z toho sci-fi fakt pomálu

Reagovat
smazaný uživatel

Já sci-fi můžu, ale star wars nebo star trek mě absolutně nebere. Zkus třeba thx1138

Reagovat
fantomas

Žánrově je to kdeco, prakticky všechno, mísí se to.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja byl zklamanej, cekal jsem neco lepsiho.

Reagovat
fantomas

*jinýho

Reagovat
smazaný uživatel

blbost

Reagovat
Pigeon

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Co já vim, jsem to neviděl...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Reagovat
madridcan

BTW filmari a filmusky...dneska Golden Globe

Reagovat
Ligter

Bohužel mám moc rád spánek.

Reagovat
fantomas

Wow, Zooey best actress? Ta si to zaslouží..

Reagovat
Ligter

Aha, to už je teď.

Reagovat
fantomas

1945. pro konec WW II.

Reagovat
Ligter

Reagovat
SunFells

Done.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

X-ovka roku.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

1960. pro Klaxons.

Reagovat
Kowe

Reagovat
stas87

1970. pro husakovy deti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

1971. pro post číslo 1972.

Reagovat
fantomas

No to sem něco rozjel zas.

Reagovat
kvasha16

ban na teba

Reagovat
madridcan

Takze len taky podstatny vycuc-najlepsie drama a zaroven najlepsi reziser Affleck za Argo. Ja som skor pocul kritiku na ten film, no nic musim ocekovat. Bedari si zobrali tri Zlate Globusy-Jackman(hlavna rola), Hathaway(vedlajsia) a najlepsi muzikal alebo komedia. Najlepsi herec v drame Daniel Day ako Lincoln. Django dostal dve-Waltz(na toho sa strasne tesim) a Tarantino za scenar. No a aj Terapia laskou si odniesla cenu-Jennifer Lawrence. Hudba samozrejme Skyfall.

Django a Terapia podte uz bleskovo do kin

Reagovat
Arbiter

na Djanga jdu za deset dnů, tralala Tyhle glóby musí duo Waltz-Tarantino přetavit v Oscary

Reagovat
Ligter

Terapie až koncem února.

Reagovat
smazaný uživatel

PL začíná bejt nuda. O titulu skoro rozhodnuto.... o prvních 3 na 80%. Mě už jen zajímá aby NC nespadl. Jinak

Reagovat
madridcan

O titule, s hrou United, podla mna rozhodnute nie je.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi

co mas proti nasej hre

Reagovat
smazaný uživatel

Kanarci nespadnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel sem New Castle.

Reagovat
smazaný uživatel

takže sem měl mapsat NU... ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Starej se o Chel Sea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Swarley

to už není ani možný

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak mufane,copak?

Reagovat
Swarley

tady by to zrovna šlo, napsat MU fan

Reagovat
smazaný uživatel

Hm... vy děcka tady řešíte totiž dle mě absolutní p.čoviny. Zrovna sem telefonoval a psal,tak sem napsal blud New Castle.... pak sem to zjistil a věděl sem,že se nějaký ...... ozve a "sundá mě". Vyhrál si TY ! Gratuluji.

Reagovat
Swarley

to já jsem jen přerostlé děcko, ale tím zrovna v mém případě budu i v padesáti

jen si někdy chci taky někoho zaopravovat, bez toho to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo já to beru. Většinou dělám chyby,když dělám více věcí a zároveň na něco reaguju. Neumím se soustředit na více věcí najednou ( to umí baby) a pak napíšu chujovinu. Ale jsou tady lidi,kteří to neřeší alidi,kteří furt prskaj´.

Reagovat
SunFells

A proto jsi předtím použil zkratku NC. Jasný.

Reagovat
herbage

no je to logický, já to také tak pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

ty se už radši uč pořádně nazpívat "alligatora" nebo co sis to vybral.

Reagovat
herbage

Soul Asylum - Runaway train a vybral jsi to ty

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Vlastně toho aligatora jsi vybral ty. Tak se pomalu běž učit.

Reagovat
herbage

do konce ligy daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen,že teď jedete na Nejhezčí stadión v Anglii,tak abyste nedostali bůra.

Reagovat
herbage

pokud nebudou pískat Dean nebo Atkinson, tak se ničeho nebojím

Reagovat
smazaný uživatel

správný přístup !

Reagovat
herbage

jinak to jsem se tě zastal, že zkratka NC by mohla klidně být NewCastle

Reagovat
smazaný uživatel

vím.

Reagovat
tomasinho

O 3. místě je rozhodnuto jo?

Reagovat
smazaný uživatel

No jistě. Buď my nebo City. !!!!! Co jako?

Reagovat
tomasinho

No, že vás klině od tama můžou vyšoupnout Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ale... ty brepto. Však uvidíš.

Reagovat
mul

o titule je rozhodnute ? ved po buducom kole City klude moze stiahnut naskok na 4 body a hned to bude troska zamotane

Reagovat
vladis271

sa z tej NHL fantasy neposerte

Reagovat
cristiano.K.

* se ze všech fantasy her neposerte

Reagovat
vladis271

akurát ďaľší stupeň vývinu elitárstva a definovanie nových lídrov. a žerú im to aj s navijakom

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

skvela analyza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kubys

Já jsem třeba lídr v cyklistice.

Reagovat
kubys

A kdo na to z vás má?

Reagovat
kubys

Každopádně, když už jsem u toho, někdo by se mohl přidat ke mně do hodnocení klasik pro tento rok...miky?

Reagovat
j_mrazik

Já hlavně držím palce mikymu se spolužačkou.

Snad se nenechal sabotovat místníma.

Reagovat
kubys

O tom nic nevím a nezajímá mě to. Jde mi pouze sobecky o pocit nadřazenosti nad někým.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Jo, šel bych zase.

Reagovat
j_mrazik

Elitářství. To mě vždycky rozesměje.

Reagovat
Arbiter

ovšem je pravda, že tady na EF v rámci PL sekce (minimálně) funguje spirálovitá sociální struktura, kde ti, co jsou blíž ke středu, by se dali označit právě za "elitu"

Reagovat
j_mrazik

Mně třeba vůbec nevadí, že si tady jedna skupina palcuje komentáře. Berou to třeba jako projev kamarádství nebo přátelství.

Reagovat
Arbiter

tak mi je to taky šumák Pokud něco takového nepřeroste v kyberšikanu

Reagovat
Arbiter

mimochodem, zrovna to "elitářství" vyhnalo z EF nejednoho uživatele, mě osobně třeba hodně mrzí odchod xbeckse...

Reagovat
vladis271

Evertonian to tým zmrdom dosmrti nezabudnem

Reagovat
Arbiter

ten se ještě vrátí

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Chudáček který život tady trávil nadáváním a posměškama, pak mě poslal do prdele a uraženě odkráčel. To že se nedokázal vyrovnat s tím co přinesl je jeho boj.

Reagovat
kiwwi

jj to bolo strasne komicke z jeho strany

Reagovat
Arbiter

každopádně to nemění nic na tom, že jsou tu lidí, kteří přestali přispívat právě kvůli "elitě" a jejích chování a jsou tu i tací, kteří "elitářům" lezou do prdele...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to vůbec je ta elita? Já si vybavím akorát Chazyho, který se tam dostal tak nějak mimochodem díky schopnosti pohotově glosovat. Plus pár těch kteří mají obrovský přehled o fotbale, jako domingo, hrubas, fantomas, vitasrp a pár dalších.

Reagovat
kubys

Nevšiml jsem si, že by domingo patřil do PL sekce.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

Vitasrpa do toho netahej. To, že je ta skupina nazývaná "elita" neznamená, že se nějak rozsáhle vyzná ve fotbale. Jde spíš o to, že jistým způsobem určují trend, jak se má na některé situace dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

chazy,hrubas,fantomas,miky,vitasrp,talker,vodka,swarley,soukup,mrazíci,kiwi,trand,tomasinho,dest...

Reagovat
j_mrazik

Co?

Reagovat
kubys

No nedělej, že nerozumíš, prostě tam jsi.

Reagovat
j_mrazik

Tohle je jedno z takových těch označení, který moc dostat nechceš a vymezuješ se proti němu. Je to těsně pod tím, kdy se heterosexuální muž výrazně vymezuje, že není gay a chce, aby to lidi věděli.

A nemachruj, že tam nejsi.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kubys

Možná můj přesun směrem do Premier Ligy má za následek, že jsem ztratil tento možnost tohoto statusu.

Reagovat
r.mrazik

vyzaduju vyrazeni

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké situace? Fanta a podobně? A vysvětli mi to jako malému dítěti, jak to požaduješ ty.

Reagovat
Arbiter

Já se v tom nechci pitvat. Jestli to "elitářství" jako takové tady na EF nevidíš, je to tvoje věc, dost pochybuju, že moje podání ti ten názor změní...

Reagovat
r.mrazik

taky to elitarstvi nechapu...spis to jsou lidi,kteri sem pisi urcitou dobu a vi,co od sebe cekat ne? je jasne,ze kdyz prijde nekdo s nickem vasik.klasu nebo kristynka.ronaldu a neco napise,tak se to nebude brat moc vazne...

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš myslím že nic jako elita reálně neexistuje. Spíš někoho štvalo nějaké OT téma, pravděpodobně fanta, nebo cokoliv takového a pak takhle frustrovaný tím že se vede debata do které se nedokáže dostat, páč ho o tom nic neví takhle ty diskutující označil. A oni se toho chytli a začli si tak sami říkat.

Reagovat
Arbiter

však "elita" je jen EF synonymum pro popis reálné role v sociálních skupinách...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ti vadí? Je jasné že každá skupina lidí se po nějaké době začne přirozeně strukturovat. Komunismus nevydrží věčně.

Reagovat
Arbiter

za prvé nemám rád lezení do zadku a za druhé nejsem rád, že tato skupina zapříčinila odchod některých uživatelů. Ale to jsem napsal hned na začátku. To, že se nějaká elita vytváří nemusí nutně přinášet to, co tady občas přináší...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč do té elity nikdo neřadí mě?

Reagovat
Arbiter

Jediné dva komentáře, které zmiňovaly nějaký výpis členů, jsi tu hodil ty a Cukrouš. To ale neznamená, že tam nepatříš

Reagovat
Chazy

Sranda je, že prostřednictvím NFL si jakoby vytvářím další elitu

Reagovat
r.mrazik

"jdeme vsichni sborem,za tim prvnim.... "

Reagovat
Arbiter

ty to máš tak nějak v povaze, ovšem opravdovým vůdcem skupiny asi nikdy nebudeš...

Reagovat
Chazy

Já se o to ani nesnažím

Reagovat
smazaný uživatel

chazy si podmanil PL a zacílil na Maltu

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní že patřím někam a ani pořádně nevím, že to existuje.

Reagovat
Chazy

Podle mě bys to vnímal na reakcích některých lidí, kdyby si v ní nebyl. Máš určitou auru a můžeš si dovolit plácnout blbost, máš zajištěnej určitej respekt. Musí to tak bejt i v jinejch sekcích.

Reagovat
Arbiter

ovšem přijde mi, že ta PL sekce je taková konzistentnější a to zejména kvůli tomu, že je tu tolik členů.

Reagovat
Chazy

Já ty jiný sekce neznám, takže nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, možné to je. Já jsem byl vždycky jenom "ten chytrý, co má brutální rozhled". Ale to je, prakticky vzato, jednočlenná skupina. Takže maximálně jsem čekal tohle, ne nějakou širší charakteristiku platnou na víc lidí. Kór na fotbalovém portálu, když o fotbale prakticky nic nevím.

Reagovat
Chazy

Že nejde o fotbalovej rozhled, ale nějaký charakterový vlastnosti, to je na tom asi nejzajímavější

Reagovat
Arbiter

rozhodně, s fotbalem to má společné to, že se ta elita vytváří právě na fotbalovém fóru

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsou ti lidi úplně odlišní, minimálně podle té povrchní charakteristiky kterou můžeš získat pomocí tak omezeného kontaktu, jako je fórum. Ta elita na mě působí jako otevřená skupina, čili popírá jeden ze znaků "elity".

Reagovat
Arbiter

Elita (z latinského eligere = vybírat, vyvolit) je společenskovědní termín, označující kategorie osob, které v určitém systému či subsystému zaujímají vedoucí nebo jinou významnou úlohu, a to díky svým individuálním vlastnostem, profesionálním kvalitám či sociálnímu postavení.

To sociální postavení získáš právě tím, jak se prezentuješ...

Reagovat
Arbiter

pokud jsi více nestudoval sociologii, tak není se čemu divit Kdybys vyrůstal mezi vlky od malého miminka, taky bys nevěděl, že patříš k lidskému rodu

Reagovat
smazaný uživatel

ty patříš mezi elitu gambrinus ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tam se elitně hádám a martym.

Reagovat
r.mrazik

nebylo to breceni toho rizka,co chtel,aby si ho kiwwi pridal na FB?

Reagovat
Arbiter

myslím, že v té době tu ani kiwwi nebyl

Reagovat
Arbiter

Ale však jasně, že to "elitářství" vychází z toho, že tu jsi už dlouhou dobu. Je to takový ekvivalent k alfa členům skupiny...

Reagovat
fantomas

Ty vole, normálně sepište Encyklopedii Elitářství, založte si fórum, kde budete jednotlivý kapitoly diskutovat, ale tady to už jednou provždy nechte u ledu.

Reagovat
Chazy

Je tady jednoznačně skupina, která táhne společně a ukazuje naprosto odlišnej přístup a chování vůči sobě a vůči ostatním uživatelům. A to třeba i těm dlouhodobějším. Když nějakej názor napíše dolar a ten stejnej napíše fantomas, určitě se na ně bude reagovat jinak.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je tu potom těch skupin víc a jedna z nich je aji ta, která vyvolává konflikty, má ráda zkratkovité jednání a povrchní soudy, a navíc se vyžívá v malichernostech.

Reagovat
Arbiter

teď ale popisuješ nějaké lidské vlastnosti, protože takoví lidé se nesjednocují a netáhnou povětšinou za jeden provaz...

Reagovat
Chazy

Tam se podle mě ale nedá mluvit doopravdy o skupině

Reagovat
Chazy

No sorry, ale Chazy tu bejval jednoznačně největší expert a je tam právě proto. Byl arogantní, urážející, nepříjemnej, trapnej atd... a přesně o tom ta elita, do který se už rozhodně nepočítám, je.

Reagovat
r.mrazik

prazske dite...

Reagovat
Chazy

Ee, pohledné, charismatické a chytré dítě vědomo si svých kvalit. Ale každopádně tebe bych tam nikdy nepočítal

Reagovat
r.mrazik

zaplatpanbuh...radeji nebudu psat lidi,se kterymi bych nechtel byt v jedne skupine

Reagovat
Chazy

Mám se urazit?

Reagovat
r.mrazik

nemusis...krome te pyramidy tenkrat pusobis celkem dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

sociálny darwinizmus

Reagovat
Arbiter

co proti tomu máš?

Reagovat
Kluivert9

(j)elitářství

Reagovat
miky10

Reagovat
Kluivert9

Potrefená husa se ozvala

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Kdybys věděl, jak vypadaj ty yahoo fantasy, tak bys hrál taky ...

Reagovat
Arbiter

elitář se ozval Do jaké role by ses pasoval ve skupině přispěvatelů na EF?

Reagovat
Arbiter

samozřejmě v PL sekci

Reagovat
Chazy

Legenda dohrávající kariéru v malém klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bristol City have appointed Sean O'Driscoll as their new manager

Reagovat
Chazy

Proč byl vůbec vyhozenej od Forest?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze si ti jejich dementni novi majitele prali nekoho "s PL zkusenostmi", takze ho vyhodili po vyhre 4:2 nad Leedsem z seste nebo sedme pricky a vzali radsi McLeishe

Reagovat
Chazy

Právě o to mi šlo no, že ty výsledky byly dobrý a přišlo to po prohře

Reagovat
j_mrazik

Včerejší výkon docela pěknej, když se vezmou v potaz všechna necitlivá rozhodnutí. Wilshere výbornej, Ramsey příjemně překvapil, Diaby ztrácel balony, ale tam neviním jeho. Ta herní praxe prostě musí být znát. Škoda, že po 10. minutách byl jasně nastaven průběh utkání, na tenhle zápas jsem se hodně těšil.

Reagovat
r.mrazik

vilšír je neskutecne skvely hrac...

Reagovat
smazaný uživatel

2000. pro Stevieho Gerrarda.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kowe

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Arsenal boss Wenger has been speaking about possible signings after his side's 2-0 loss against City. He said: "We try very hard, believe me. We have a team around me who analyse everything. We select targets, I watch them, but it is difficult to speak about any names."

Reagovat
SunFells

Analyzování je u nás konečná fáze.

Reagovat
smazaný uživatel

to brzo.

Reagovat
kubys

2025. pro 12 Opic

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Klasu by ho mohl třeba omilostnit dodatečně. Ještě na to má pár týdnů.

Reagovat
Swarley

to by byla pecka

Reagovat
vladis271

OT:

link na download Lincoln (2012, nechcem tú upírsku hovadinu ) nikde to nemôžem nájsť,

Reagovat
Arbiter

náhodou, ta upírská hovadina byla perfektní

Reagovat
minoLFC

som mal az chut ist nasekat drevo

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak lepší, než tenhle Lincoln. Ale nejlepší byl stejně Abraham Lincolm vs. Zombies od Asylum

Reagovat
Eric_The_King

Ok, takže se můžem scházet pod tímhle článkem, ať zbytečně neótéčkujem všude možně: http://www.eurofotbal.cz/clanky/tony-adams-bude-trenovat-klub-v-azerbajdzanu-116523/#forum

Zatím měli zájem tito uživatelé: Muhammadali, Miguel19 ,Kluivert9, Jesus Joaquin Saez, tOm35, Tomoro, Riijkark, stas87; liga je celkem pro 12 týmů, takže klidně berem další.

Bude live draft ve čtvtek ve 20:00 našeho času, tak se připravte a buďte online. Pokud nebudete moct, tak si můžete nastavit prioritu hráčů, které vám to pak bude samo vybírat podle toho, kteří budou ještě volní. Ligu založím hned jak se ujistím, jak se s tím přesně pracuje a jak se zachází s komisionářskýma toolama. Odkaz a heslo pošlu pod zmiňovaný článek a taky pod nějaké hodně diskutované články. Počítám, že do večera bude liga vytvořená.

Reagovat
stas87

parada len dufam ze na mna neostanu zly hraci kedze nebudem online,este je tu ta moznost ze by som niekoho poprosil kto by to nadraftoval za mna

Reagovat
Eric_The_King

Je to tak, že si tam uděláš pořadí hráčů podle toho, jak bys je chtěl draftovat. No a pak se postupně jede draft, a když přijde řada na tebe, tak ti to automaticky vybere hráče, kterého máš na tom seznamu nejvýš a kterého ještě nikdo nedraftoval.

Reagovat
Chazy

Moc to nedoporučuju, když si tam člověk dá prioritu na nějakýho průměrnýho oblíbence a přijde kvůli tomu o hvězdu v prvním kole, tak má po sezoně.

Reagovat
Eric_The_King

Tak jasně, že se to musí dělat s rozumem. A taky spíš kašlat na oblíbenost a vybírat co nejlepší borce.

Reagovat
stas87

to ale u mna bude problem asi

Reagovat
Eric_The_King

Neboj, já myslím že to bude problém pro všechny hráče . Já jsem třeba ještě v jedné lize a původně jsem tam chtěl mít gólmana z mého oblíbeného Toronta

Reagovat
kiwwi

ty vole, das sem odkaz na clanok, kde si o tom budete pisat aby ste tu nespamovali a aj tak sa pod tym odkazom bavite

Reagovat
Eric_The_King

Sorry

Reagovat
Eric_The_King

Ještě jedno OT k mojí "druhé" NHL lize:

Takže liga vytvořena, odkaz je:

http://hockey.fantasysports.yahoo.com/league/efliga

Heslo je "eurofotbal.cz" bez uvozovek .

Tak se přihlaste, ať se to naplní co nejdřív a může se ve čtvrtek v klidu draftovat. Musíme být do té doby aspoň 4 a musí být sudý počet týmů, protože jde o head to head ligu. Samozřejmě můžete pozvat i kamarády, počet týmů se dá i navýšit.

Jinak diskuze je pod článkem http://www.eurofotbal.cz/clanky/tony-adams-bude-trenovat-klub-v-azerbajdzanu-116523/?nocount=1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele