Premier League - souhrn 21. kola

01.01.2013, 15:37, aktualizováno 02.01.2013, 22:55
Komentáře a souhrny
Na čele tabulky žádná změna, United vyplenili Wigan a Citizens doma smetli Stoke. Ve středu Chelsea překvapivě doma podlehla Queen's Parku, který si výrazně pomohl v záchranářských bojích. Everton veze body z Newcastlu, Liverpool navázal na minulé kolo a třígólovým rozdílem tentokrát přehrál Sunderland.

Newcastle United - Everton FC 1:2

02.01.2013 21:00

Góly: 2. Papiss Cissé - 43. Leighton Baines, 60. Victor Anichebe

Krize, která pro Magpies nemá obdoby, k neštěstí fanoušků Newcastlu pokračuje. Loni pátý tým tabulky, jenž úspěšně pokračuje v jarní části Evropské ligy, prohrál z jedenácti posledních zápasů už podeváté a klesl tak po jedenadvacátém kole na patnáctou pozici. O dnešní výhru Evertonu se postarali Baines s Anichebem.

Newcastle přitom zahájil duel přímo fantasticky. Už ve třetí minutě překvapivě doskákal Krulův výkop od brány až za obranu a překvapený Howard nedokázal se zakončením Papisse Cissého nic udělat - 1:0. Chvíli nato mohl vyrovnat Baines, Krul však tentokrát ještě skvělým zákrokem vyrazil jeho pokus na roh.

Půl hodiny po úvodním hvizdu měla blízko k brance obě mužstva; Cissé nejdříve trefil tyčku brány Evertonu, dvě minuty poté šel sám na brankáře Pienaar, ale Krula neprostřelil. Do konce poločasu přesto Toffees vyrovnali. Postaral se o to fenomenální ranou z dobrých 30 metrů Leighton Baines. Jeho přímý kop nedokázal Krul zastavit, byť nešla úplně k tyči - 1:1.

Druhý poločas se lépe vyrýsoval pro hosty. První velikou šanci sice neproměnil domácí Ameobi, ale v šedesáté minutě byl na druhé straně úspěšný Anichebe - už po dvou minutách na hrací ploše. Jelavić vystihl skvělý náběh svého střídajícího spoluhráče a Anichebemu stačila lehká teč, aby na přední tyči zakončil přesně mezi nohy Krula - 1:2.

Newcastle měl šancí na vyrovnání hned několik. Obertan ve velké šanci nepřekonal vynikajícího Howarda a ani Cissé nadvakrát neuspěl. Nejprve jej vyblokoval Heitinga, posléze Afričan ztroskotal na Howardovi. Everton zahrozil jen ze standardky, další skvělý kop Bainese tentokrát skončil na spojnici. V závěru utkání ještě Magpies toužili po vyrovnání, ale ani Santon, ani Marveaux síť nerozvlnili, a tak si tři body odnesli hostující Toffees.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Queens Park Rangers 0:1

02.01.2013 20:45

Góly: 78. Shaun Wright-Phillips

Tohle bylo z pohledu Chelsea prostě špatně. Tragický první poločas sice druhé dějství alespoň částečně napravilo, jenže šance Mosese, Torrese ani Ivanoviće gólem neskončily. Naopak Queen’s Park Rangers z jediné příležitosti síť rozvlnili a zásluhou Wrighta-Phillipse tak ze Stamford Bridge berou všechny tři body.

Už po třech minutách mohlo být pro Blues zle nedobře. Marin si totiž příliš pokopl míč a ošklivě zajel Mbiu - jasný červený zákrok ale naštěstí pro domácí posoudil hlavní rozhodčí jen "žlutě". Tragická první půle nabídla jen dvě šance a to ještě v úvozovkách. Luizova skákavá volej dopadla těsně nad, Oscarův pokus pak lehce tečoval Lampard a César měl plné nohy práce s vyražením.

Poločas druhý byl o poznání zajímavější, Chelsea mohla jít do vedení už v jeho úvodu, Marko Marin si pohrál s Derrym, předložil na malé vápno míč Mosesovi, jenže ten na něj nedosáhl ideálně a bránu minul. Domácí pokračovali v převaze, Ivanović hlavou těsně přestřelil a zřejmě v největší šanci selhal Torres, když v bezprostřední blízkosti trefil jen skvěle vyběhnuvšího Césara.

Queen’s Park Rangers se poprvé ozval až po hodině hry, Granerova střela zpoza vápna se stala malinou pro Turnbulla v bráně Chelsea. Jen chvíli nato překazil jasnou gólovku Mackiemu skvělým skluzem Cahill a posléze Derry hlavičkoval ve výborné pozici jen do Turnbulla.

Chelsea si s posledním celkem Premier League nevěděla rady, nedokázala se dostat ba ani do platonického tlaku, především útočník Fernando Torres se kromě výše zmíněné stoprocentní gólovky prakticky ani nezapojil do utkání. Rozřešení celé mizérie málem přinesl Frank Lampard, jehož gólovou střelu ale "zastavil" zdvihnutým praporkem čárový sudí.

A necelou čtvrt hodinku před koncem zasadil Chelsea šokující ránu Shaun Wright-Phillips. Někdejší křídelník Blues se po nepovedeném kopu a sklepnutí Taarabra dostal k volnému míči za vápnem a pěknou přízemní střelou k tyči zařídil Rangers vítězství. To neodvrátila ani bezzubá snaha Benítezových svěřenců, kteří do závěrečného hvizdu zahrozili jen další hlavičkou Ivanoviće, jež olízla břevno.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Sunderland AFC 3:0

02.01.2013 20:45

Góly: 19. Raheem Sterling, 26. Luis Suárez, 53. Luis Suárez

Ve velkém klidu a pohodě načal nový rok Liverpool. Vítězství si zajistil už svým výkonem v první půli, přičemž po přestávce se při ochraně náskoku nadřel ještě méně. Sunderlandu vzadu až příliš citelně scházela zkušenost kapitána O’Shey; naopak Reds se pro jednou opět mohli plně spolehnout na dvoubrankového Suáreze.

Šest Angličanů hned od počátku vyslal na hřiště domácí manažer Brendan Rodgers; a první dnešní pokusy měli na svědomí právě Ostrované. Downing velmi zajímavě pálil z přímého kopu, přičemž chvíli před ním pokoušel štěstí i vpravdě netradiční střelec Wisdom. A stejně tak to byl rovněž další Angličan, ten vůbec nejmladší, kdo po 18 minutách otevřel skóre. Raheem Sterling si na hraně ofsajdu trpělivě počkal na zrealizování bystré Suárezovy vize a pak delikátním lobem z hrany velkého vápna přehodil Mignoleta.

Na druhé straně se do té doby útočení docela dobře štítili, nikdo se ho tam nedočkal. Ovšem hned příští kombinace trojlístku Sessegnon-Fletcher-McClean jistě měla posledně jmenovanému přinést gólovou radost. Irský zrzek každopádně mezi dvěma protivníky netrefil ani vymezený prostor. Zato Luis Suárez po komplikovaném, avšak úctyhodném ustání ataku protivníka mohl klidně hledat dva lépe postavené kolegy, přesto si věřil i z nelehké pozice a propálil Mignoleta - 26. minuta, 2:0.

Black Cats si za celý poločas vytvořily zhruba dvě pozoruhodné šance. A Kilgallon určitě měl skórovat, když si za obranou počíhal na Johnsonův centr a bez přípravy střílel víceméně přímo do Reiny. Sunderland každopádně vůbec nezvládal útočit na nějaké pravidelné bázi - vždy jednou zahrozil a pak se stáhl, zatímco Reds působili být zcela nad věcí, v roli kontrolující, sebevědomé strany. Do kabin tedy mohli jít zcela uvolněni.

Hned v 50. minutě si dvojice Suárez-Sterling téměř zopakovala svou gólovou spolupráci z úvodní části. Mladičký Angličan i tentokrát s úspěchem zlomil ofsajdovou past, pak už ale neloboval, nýbrž při zemi krajně neuspokojivě obstřeloval Mignoleta. A tak si třetí branku vzal pod palec mnohem zkušenější Sterlingův krajan. Steven Gerrard dalekonosným pasem krásně využil nepochopitelné mezery mezi oběma stopery Mackems a Suárez se v koncovce nemohl mýlit.

Po tomto gólu už se zdálo, že veškerý odpor hostů definitivně opadl. Červení se pohybovali jako v balerínách, lehce, jistě, vždy nebezpečně. Johnson ostatně brzy málem skóroval, ani by nevěděl jak - Gerrardův nepovedený volej se mu totiž odrazil od obličeje přímo pod břevno, kde byl přeci jen včas Mignolet. Právě belgický brankář dnes prakticky jako jediný z hostující eskadry snesl přísnější měřítka - vždyť brzy bleskurychle vystartoval proti Suárezovi, který se zase jednou dostal za posledního zadáka v modrém.

Po 25 minutách druhopoločasové akce byl poměr držení míče opravdu drastický - 80 procent ku dvaceti. To také brzy mohl na ukazatel skóre promítnout Allen, místo něho si ale příště pozornost uzurpoval raději Jamie Carragher. Domácí veterán v 74. minutě přicházel na plac s úsměvem od ucha k uchu, a to jednoduše proto, že jej 493. ligový start za klub z města Beatles posunul na druhé místo v žebříčku fotbalistů s nejvíce starty.

Ve zbytku utkání se už pak radost dále nerozdávala, jen odpírala. Suárezův hattrick - první liverpoolský v utkání se Sunderlandem od roku 1966 - anuloval faul Johnsona; Allenův premiérový zásah v novém dresu pro změnu ofsajd spoluhráče.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Arsenal FC 1:1

01.01.2013 18:30

Góly: 35. Gastón Ramírez - 41. Guly (vl.)

Jak už to bývá zvykem, Arsenal nějakou dobu vypadal velmi dobře a nadějně, takže dříve nebo později musela přijít zbytečná ztráta. Ta se i přes nutnost zkonstatování hrdinského výkonu Saints dostavila právě dnes; Arsene Wenger vůbec nerotoval, věřil rozjeté jedenáctce, a to se dost možná podepsalo na nesmírně unylém výkonu favorita, který ještě může být rád za remízu 1:1.

Nigel Adkins před výkopem zase jednou vyměnil brankáře (dohromady už letos rotoval šestkrát) a opravdu ne že by se to povedlo. Boruc upustil dva první centry, takže se dočkal ironického aplausu, jakmile nervózně lapil alespoň ten třetí - a zvláštně působil i po celý zbytek klání.

Co však bylo zarážející, Boruc byl de facto jediným, kdo pro sebe dokázal připravit nebezpečí. Arsenal se vůbec neprosazoval, dokonce se i uchyloval k nákopům na typologicky nevhodného Walcotta a nakonec...Boruc nebyl jediným, kdo dnes chyboval. Dva kolapsy na vlastní polovině a zejména tedy ten Sagnův pozdější zpackaný odkop totiž ve 34. minutě vedli k poměrně zaslouženému vedení domácích. Ramírez byl totiž hodně nekompromisní.

Dnešní večerní zápas paradoxně (neboť byl silvestrovské noci vzdálen z celé úterní nabídky nejvíce) připomínal setkání anonymních alkoholiků i nadále, bohužel. Proto jsme se také ještě do přestávky dočkali vyrovnání, neboť ve 41. minutě velmi solidní Walcottův přímý kop ve skluzu jakoby chtěně dopravil do sítě Guly Do Prado.

Gunners potom první půlku dohráli v dobrém rytmu, pro druhý poločas si to však vůbec nepamatovali. Naopak v 55 a 56. minutě Szczesného perfektní reflex zabránil ztrestání nepřesvědčivého Koscielného odvrácení centru, respektive nedůsledného bránění standardky. A Saints byli aktivnější, potažmo nebezpečnější i nadále. Po hodině hry se dopředu vydal Schneiderlin a Lambert divže se nedostal k dorážce jeho polostřely-polocentru.

Southampton dnes jednoznačně chtěl vyhrát spíše než favorizovaný soupeř a v 71. minutě byl vedení hodně blízko. Gaston Ramírez už totiž po brilantním zpracování Davisova obloučku a zdařilé koncovce oslavoval svůj druhý zásah v utkání - pak se však dozvěděl, že jeho letmé postrčení Koscielného sudí Probert shledal jako nevyhovující pravidlům.

Samotní Kanonýři se vskutku na moc nezmohli. Arteta odpálil odražený balon vedle levé tyčky, Gervinho minul tu zrcadlovou. To však stále nebylo nic proti Puncheonově pozdní šanci, kterou sice poměrně snadno likvidoval Szczesny, všechno předtím ale domácí křídelník udělal nejlépe, jak mohl.

Více informací k zápasu

Swansea City - Aston Villa 2:2

01.01.2013 16:00

Góly: 9. Wayne Routledge, 90+5. Danny Graham - 44. Andreas Weimann, 84. Christian Benteke (pen.)

Mizérie Aston Villy stále pokračuje. Po třech ostudách v ligových utkáních konečně sahala po bodech, ba dokonce po všech třech z půdy silné Swansea. Ve Walesu dlouho vedla 2:1, ale gól Grahama v nastaveném čase nakonec svěřence Paula Lamberta uvrhl zpět do špatného rozpoložení.

Swansea vstoupila do zápasu bleskově. V první desetiminutovce měl dvě gólové šance Wayne Routledge a jednu dokázal proměnit v branku. Ve čtvrté minutě hbitého záložníka ještě Guzan vychytal, o pět minut později už ovšem slavil hráč v bílém. Parádní kolmice od Pabla do ještě parádnějšího náběhu Routledge znamenala samostatný únik, posléze dlouhý blafák a úklid míče do odkryté svatyně - 1:0.

Hned za minutu se Velšané dostali do další šance a Michu trefil tyč. Španělský objev sezony rozezvonil brankovou konstrukci ještě jednou v sedmadvacáté minutě. Poté se mít odrazil k Pablovi, před nímž zívala prázdná brána, jenže ji netrefil. A v závěru poločasu toho mohl litovat. Gól do šatny za Villans vsítil Andreas Weimann, který využil krásné přihrávky od Delpha a křížnou střelou vyrovnal na 1:1.

Weimann sehrál hlavní roli i v dalších momentech. Ve druhé půli se již hra vyrovnala a do hry se dostávali i hosté z Birminghamu. Snad první větší šanci tohoto dějství obstaral právě rakouský útočník, když po brejku střílel po 70 minutách těsně vedle. A zařídil i druhý gól Villans. Ve vápně byl zfaulován Dyerem a následnou penaltu proměnil Christian Benteke - 1:2.

V poslední minutě nastaveného času však přeci jen došlo k zaslouženému vyrovnání. Nathan Dyer odcentroval do vápna, kde Ki sklepl míč Dannymu Grahamovi, jenž nadvakrát překonal všechno, co mu stálo v cestě - 2:2.

Více informací k zápasu

Manchester City - Stoke City 3:0

01.01.2013 16:00

Góly: 43. Pablo Zabaleta, 56. Edin Džeko, 74. Sergio Agüero (pen.)

Deset zápasů trvala série Stoke City bez porážky - a dnes skončila. Manchester City na vlastní půdě Potters porazil snadno 3:0, když se o branky postarali Zabaleta, Džeko a Agüero z penalty. Citizens tak drží odstup za vedoucím Manchesterem United stále na sedmi bodech.

Domácí Manchester City začal zostra, už ve druhé minutě střílel zevnitř vápna Agüero, ale Begović byl u přízemní rány k bližší tyčky včas. Sergio Agüero měl další gólovku ještě v první desetiminutovce, když si na hranici ofsajdu počíhal na Barryho krásný vysoký pas, zpracoval jej na hruď a pohotově pálil - mířil však nad.

Citizens měli dle očekávání jasnou převahu, ale rovněž dle očekávání nebylo právě lehce rozlousknutelným oříškem překonat nejlepší obranu Premier League. Po Milnerově centru zakončoval sváteční hlavičkář Silva nad. Chvíli na to se zaskvěl Asmir Begović, jenž napravil nedůslednost spoluhráčů a skvělou střelu Agüera z hranice vápna výborně vyrazil.

Po půlhodině hry se Manciniho svěřenci dostali dvakrát v krátkém časovém rozmezí k blízkosti úvodní branky. Aktivního Sergia Agüero nejprve ve stoprocentní šanci skvělým skluzem připravil o střelu Wilkinson, ani ne minutu nato pak Argentinec hlavičkoval do tyčky. Defenziva Potters podlehla tlaku Man City až v závěru poločasu, Milnerův přízemní centr dokázal Begović vyrazit jen k Zabaletovi a ten do poloprázdné brány konečně otevřel skóre - 1:0.

Krátce po změně stran ukázal kousek ze své geniality Yaya Touré, jehož chytrý pas poslal Džeka do skvělé pozice a bosenský útočník v nezcela jednoduché situaci napálil míč těsně nad. V šestapadesáté minutě už se někdejší forvard Teplic trefil přesně. Agüerovu střelu Begović sice vyrazil, ale Edin Džeko využil skvělý čich na góly a dorážkou do prázdné brány popřál fanouškům City šťastný nový rok - 2:0.

Citizens okolo šedesáté minuty na chvíli povolili uzdu utkání a Stoke se poprvé dostal k šancím. Z přímého kopu zkoušel překvapit Harta Adam, ale anglický gólman míč dokázal vyrazit. Za okamžik pak rozehrál roh Whelan a Walters spálil velikánskou příležitost, když na zadní tyči z prvního doteku zakončoval, míč zasáhl úplně špatně a netrefil branku.

Definitivní rozhodnutí zařídil pro Man City sudí Oliver. N'Zonzi zfauloval Silvu těsně před vápnem, nicméně arbitr ukázal na značku pokutového kopu. Ten s velikánským štěstím proměnil Sergio Agüero, byť Begović měl míč téměř v rukou - 3:0. Letargického Harta vytrhl z nudy pět minut před koncem Glenn Whelan, který dalekonosnou střelou rozezvonil tyč. Nutno dodat, že jednička Albionu míči na konstrukci dopomohla lehkou tečí.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Reading FC 3:1

01.01.2013 16:00

Góly: 10. Michael Dawson, 51. Emmanuel Adebayor, 79. Clint Dempsey - 4. Pavel Pogrebnjak

Londýnský celek po listopadovém zakolísání opět šlape jako pověstné švýcarské hodinky a vítězstvím nad Readingem dokázal opanovat již sedmé utkání z posledních devíti, čímž se Kohouti rázem, minimálně dočasně, posunuli na třetí příčku!

Staronový účastník Premier League stále nedokázal vyhrát na hřišti soupeře (společně s Newcastlem a QPR) a s pouhopouhými dvěma body z venku je v tomto směru vůbec nejhorším týmem v soutěži. A to pro hosty přitom začal zápas naprosto ideálně: Harte sice z volného přímého kopu napálil jen břevno Llorisovy branky, ovšem kulatý nesmysl se odrazil k Pogrebňakovi, jenž měl snadnou práci - 0:1.

Radost však svěřencům manažera Briana McDermotta dlouho nevydržela, Sigurdsson posadil balón od rohového praporku na hlavu Dawsona a rázem se začínalo znovu od začátku - 1:1. Od té chvíle se hrálo výhradně pod taktovkou Spurs, přičemž hned dvě nadějné šance měl Defoe, poprvé však mířil nad branku, aby později nezvládl ani pokus o reparát. Federici měl stejně jako při vítězném klání se Swansea opět plné ruce i nohy práce, když musel likvidovat střelecký pokus Sandra a dokonce nadvakrát i ránu Dembélého! Ten samý hráč pak v další možnosti nemířil přesně.

Ve stejném duchu se plynule navázalo i po přestávce. Domácí tlak mohl zužitkovat opět Defoe, ovšem na strážce branky Royals recept nenašel. Investované úsilí se ale nakonec Tottenhamu přece jen vyplatilo: Lennon poslal do vápna nadýchaný centr, na který si na zadní tyči naskočil Adebayor a svým druhým zásahem v sezóně otočil na 2:1. Pojistit vedení mohli Sandro, Lennon a Naughton, ani jeden z nich však neuspěl.

To se mohlo domácí straně krutě vymstít. Velkou příležitost na srovnání měl kdo jiný, než Pogrebňak, jenž ale nejdříve ztroskotal na skvěle reagujícím Llorisovi, aby následně pohrdl i snadnou možností na nápravu a hlavou poslal mičudu vedle branky! Neméně razantní stopku pak vzápětí uviděl i Kébé. Záhy navíc z velké dálky napřáhl střídající Dempsey a za pomoci Leigertwoodovy teče upravil na konečných 3:1.

Více informací k zápasu

West Ham United - Norwich City 2:1

01.01.2013 16:00

Góly: 3. Mark Noble (pen.), 26. Joey O'Brien - 90. Russell Martin

Málokdo uvítá pohárovou pauzu tolik jako Norwich. Vzhledem k totální rigiditě sestavy, která ani tentokrát rukama Hughtona nerotovala, se Kanárkům program z přelomu roku vůbec nevyvedl. Dnešní prohra na Upton Parku byla již čtvrtou v řadě; West Ham za ní vystřelila kontroverzní penalta a další gól v první půli.

Už ve třetí minutě si Clattenburg poněkud zavařil. Nařídil totiž penaltu poté, co se ve vápně Ryan Bennett jemně zavěsil na Reida, Noble proměnil a už ve třetí minutě se tak Norwichi hrálo těžce. Sám Clattenburg byl potom během zápasu několikrát fanoušky i hráči inzultován, kompenzace se ale nepovedla vybojovat ani při očividné ruce Reida ani při ochotném pádu Kanea těsně po pauze.

Co se týče samotné hry, Hammers dnes skvěle fungovaly útoky po stranách. Jeden takový přinesl Bunnovi rutinní robotu po střele Colea, druhý - těsně před úderem O’Briena - pro změnu zakončoval Collison na dlouhou nohu, a přece velmi nebezpečně. Mezitím se Canaries dopředu dvakrát nedostávali, akorát Snodgrass divže nevytěžil z minima maximum svou tyčkou z přímého kopu. Jaaskelainen zůstal přikovaný na místě.

Právě Snodgrassovy standardky každopádně dnes byly stěží to jediné, co obranu WHU udržovalo v pohotovosti. Naopak Kladiváři měli těch možností o poznání více. To dokázal Noble svou pěknou akcí, když se po levé straně šestnáctky dostal k přihrávce na malé vápno, kde se odrazil míč pod kopačky neomylného beka O'Briena. To se psala 26. minuta a hned za dalších deset minut mohlo - nebo spíš mělo - být definitivně rozhodnuto. Carlton Cole však v koncovce senzačně selhal.

Norwich tak do druhého dějství ještě nevstupoval úplně odepsaný, sám se nicméně odepisoval svou bezzubostí, unaveností. Naproti tomu Hammers se dál hnali za gólem. Vaz Té se například chytal za hlavu poté, co hlavičkoval do tyče; a Cole po jednom z rohů taky prokázal sílu ve vzduchu, ale zároveň mizivou přesnost. Canaries nakonec musel naději vystřelit až v 89. minutě nový kanonýr Russell Martin. Pravý bek se dvakrát prosadil už proti City, teď si parádně vybral místo v pokutovém území Hammers a zametl do sítě centr Elliotta Bennetta.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Manchester United 0:4

01.01.2013 16:00

Góly: 36. Javier Hernández, 43. Robin van Persie, 64. Javier Hernández, 88. Robin van Persie

Loňský jarní výbuch byl skutečně jen výjimkou; Red Devils se vracejí na notu totální dominance nad sokem z Wiganu. Na jeho půdě dnes navázali na solidní novoroční výsledky z nedávných let, když se oba útočníci Chicharito s Van Persiem rovnoměrně podělili o nadílku pro Latics. Výsledek 4:0 potom dobře zapadá k dřívějším vánočním debaklům Wiganu (dvakrát 5:0).

Manchester United se na oblíbeného soupeře vrhnul s velkou vervou a životem po silvestrovské noci překypoval zejména Javier Hernandéz. Ačkoliv jeho první pokusy provázely ještě rozpaky - nejprve pálil přímo do Al Habsiho, posléze se nemohl radovat pro správně odmávaný ofsajd (tato situace se ještě později opakovala) a nakonec mu v cestě za úspěchem stál Figueroa.

Ománský brankář se celý zápas dosti činil, což platilo třeba o pokusu Persieho z přímého kopu nebo ztečovaném projektilu Rafaela; a také dobré střele Evanse, kterou následoval fantastický jednoruční Al Habsiho zákrok, ale také pohotový Chicharito - ten už se ve 35. minutě jednoduše nemohl mýlit.

Naopak při druhé gólové akci už Ománec nehrál ani malou roli. Van Persie totiž dokonale využil podklouznutí a následnou konsternaci Ramise, když si Hernandézův balon šikovně přehodil na pravačku a technicky uklidil míč na zadní tyč.

United málem zvětšili svůj náskok ihned po restartu, když v útoku znovu kombinovali Mexičan s Nizozemcem a Hernandéz pálil trestuhodně nepřesně. Z toho si ovšem nemusel moc dělat, neboť mu brzy další gól rovnou spadl do klína. Persieho pokus ze standardky se odrazil ode zdi a Chicharito toho promptně využil.

Pohodlné odpoledne z gólového pohledu uzavřel opět Van Persie až dvě minuty před koncem, když se nešťastně srazil Beausejour s Boycem a hostující kanonýr s přehledem přetavil ve čtvrtou branku Welbeckův nízký centr.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Fulham FC 1:2

01.01.2013 13:45

Góly: 49. Romelu Lukaku - 39. Dimitar Berbatov, 58. Alexander Kačaniklić

Nešťastný vstup do nového kalendářního roku za sebou mají fotbalisté West Bromwiche. Ti na samotný úvod novoročního programu senzačně dovolili Fulhamu zaznamenat na The Hawthorns teprve druhou venkovní výhru v sezoně.

Jakkoliv úvodní zápas Premier League v roce 2013 přinesl překvapivý výsledek, obecně toho moc nenabídl. Zejména před pauzou to vypadalo, že si obě jedenáctky prožily vskutku krušný silvestr - hrálo se v nulovém tempu, s mnoha technickými nedokonalostmi a nepřesnostmi. Ani atmosféra přitom nesnesla ta přísnější měřítka, ale fanouškům už včerejší dovádění samozřejmě tolerovat musíme.

Samotný začátek ještě tak hrozivý nebyl, McAuley okamžitě hlavičkoval mimo a Lukaku z pár kroků pálil do protihráče. Na druhé straně tahal za nitky takřka výhradně Berbatov, jenž ale po půlhodině unaveným pokusem zahodil obrovskou příležitost. Sedmý gól v tomto ročníku tedy přidal až po chvíli, když si nenechal ujít možnost zostudit Fostera jesličkama po Dejagahově příhře.

West Brom se sice dostalo zpět do zápasu, na stejnou úroveň se soupeřem, hned po restartu, když Jones využil tragického bránění pravé strany, aby našel skórujícího Lukakua; jenže o něco živější druhá půle přesto vyzněla šťastněji pro hosty. Jakkoliv další pokus Lukakua lízal tyčku a jiný Belgičanův projektil pro změnu prověřil Stockdalea, Fulham se ujal vedení v 58. minutě. Tehdy Ruiz krásně našel Kačanikliće, ten na hraně šestnáctky oklamal duo soupeřů a bylo to.

Třetí domácí prohře v sezoně z pohledu WBA nezabránil ani střídající Long, který v nastavení z velké blízkosti pouze trefil Stockdalea.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United21171354:2852
2.Manchester City21136241:1945
3.Tottenham Hotspur21123639:2739
4.Chelsea FC20115439:1938
5.Everton FC2199335:2636
6.Arsenal FC2097440:2234
7.West Bromwich Albion21103829:2733
8.Liverpool FC2187634:2631
9.Swansea City2178631:2629
10.Stoke City21611421:2029
11.West Ham United2075824:2426
12.Norwich City2167824:3425
13.Fulham FC2166932:3724
14.Sunderland AFC2157921:2922
15.Newcastle United21551127:3920
16.Aston Villa21471017:4119
17.Southampton FC20461027:3818
18.Wigan Athletic21531322:3918
19.Reading FC21271223:4013
20.Queen's Park Rangers21271217:3613

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1164)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vcelku prekvapenie...ale viac som prial WBA, Odemwingieho som chcel vidieť v základe

Reagovat
smazaný uživatel

Berbs skills

Reagovat
kiwwi

Berba je proste kral

Reagovat
stiflerovamama

Keby bol este vybusnejsi, ale aj tak si ich tam pekne daval, ale ta vybusnost by mu este pridala na kvalite.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl výbušnější, tak by třeba nehrál s takovým přehledem.

Reagovat
Lacko_Boh

keby bol výbušnejší tak by bol Thierry Henry

Reagovat
smazaný uživatel

*horší Thierry Henry

Reagovat
Lacko_Boh

*a menej sympatickejší a bledší

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson

Reagovat
smazaný uživatel

ManU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

dobre ujebany nick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cože oni už zase hrajou...

Reagovat
smazaný uživatel

někdo kdo sleduje Stoke, nevíte proč mají tolik clean sheets? Skvělá obrana a noob útok nebo betonový autobus před vápnem?

Reagovat
Rarášek

Protože Begovič

Reagovat
tomasinho

Skvělá obrana a celkově organizace hry, výborný brankář. A beton to není.

Reagovat
smazaný uživatel

takže vlastně jim stačí dát Messiho a byl by to nejlepší tým na světě?

Reagovat
FC Porto FC

Ronalda :)

Reagovat
C0br

Tak jestli se Messi spokojí s pěti centry do vápna na zápas... kdyby hrál za Stoke tak by pravděpodobně dal sotva 10 gólů v sezóně

Reagovat
Didier Drogba

Ty jsi nikdy neviděl Stoke v akci?

Reagovat
smazaný uživatel

nope, dívám se v PL pouze na zápasy Chelsea nebo na zajímavé derby :)

Reagovat
Rarášek

Chelsea nikdy nehrála se Stoke?

Reagovat
smazaný uživatel

neposer se

Reagovat
Rarášek

V pohodě,sedím na nočníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Si zaj*bal !

Reagovat
smazaný uživatel

ty taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ako chytal Stockdale?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že WBA prehralo, už to výsledkovo vyzeralo tak, že sa po tých 4 slabých kolách vrátili na víťaznú šnúru...

Reagovat
PePiG7

Chicharito si to zatim dává!!!

Reagovat
smazaný uživatel

První výhra United kterou si opravdu zasloužili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aha, jakej další postřeh máš v rukávu???

Reagovat
Swarley

tak konečně zase jednou výhra v naprostém klídečku...RvP je megahustopřísnej plejer

Reagovat
smazaný uživatel

tomasinho: Royals dobrej začátek, pogrebnyak po skvělým přímáku do břevna hlavou uklidil, od tý doby neskutečná tragédie. Vyrovnávcí gol Dawsona a uplně se sesypali. Neschopnost podržet míč, v obraně to ještě celkem šlo, ale dovolili snad 8-10 střel zpoza vápna spurs, Federici držel naděje. Druhej poločas víceméně stejnej, spurs útočili a royals pro změnu si ani nepřihráli, kdyby měli úspěšnosti pod 50% přihrávky, nedivil bych se ani. Každá přihrávka byla na hráče v bílým pomalu. Menší tlak si vytvořili mezi 74-78 minutou. Nejdřív Dawson zachrápal a Kebé šel sám na bránu, neskutečně zaváhal a posral to, z rohu kterej následoval zachranoval v nepřehledný situaci Lloris nebo Dawson, pak Dempsey vystřelil, Leighterwood tečoval a bylo hotovo. Zasloužený vítězství spurs. Nebejt Federiciho a i neschopnosti Spurs v koncovce, tak to skončí daleko hůř pro Royals.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ta koncovka je mizerná

Reagovat
tomasinho

Díky moc, i když jsi mě teda moc nepotěšil.

Reagovat
FUnk

z tolika sanci musime dat aspon jeste dva goly....pres to nejede vlak

Reagovat
niflheim

Spokojenost

Reagovat
Bayern +

Az na Wigan dnes vyborne vysledky!

Reagovat
smazaný uživatel

Villa

Reagovat
smazaný uživatel

tak on aj ten bod se swans je dost nespravedlivej ... zvlášť za první poločas ... ale vyhrát nás už mohli nechat

Reagovat
tomasinho

Zítra jdeme na osmý flek

Reagovat
Pinturicchio

A příští rok na titul !

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska k dokonalosti Spurs chyběl jen gól Defoa

Reagovat
FUnk

z tech sanci aspon dva

Reagovat
tomasinho

Alespoň WHU udělalo radost. Bayerne, sledovals? Jak hrál Jackie?

Reagovat
Bayern +

Nesledoval, pretoze mi to spadlo este pred penaltou a uz som to nerozbehal, tak som si pustil Citizens na Digi a myslel som, ze sledujes ty, kedze si sa vypytoval na Royals.

Ale videl som kratky zostrih, tak penalta bola po drzani na Reida, Noble (C) nekompromisne zahrana. Norwich odpovedal priamakom do zrde, nasledne Reidovi odpustil ruku, mala byt penalta pre hosti. Druhy gol padol po skvelom suboji Carltona a po osi Noble - O´Brien, Joey dorazal z maleho vapna. V druhom polcase dalsi sporny faul Tomkinsa, opat sa nepiskalo. Nasledne neskutocny fail Carltona, z dvoch metrov ponad este x-krat horsie nez minule Vaz Te. V zavere Martin znizil po centri krasnym volejom. Viac neviem, Jacky pri goloch nebol.

Reagovat
tomasinho

Ok, díky moc.

Reagovat
Pinturicchio

To jsou teda výsledky. . Tottenham , Swansea

Reagovat
Dr. Admess

Ta koncovka Swans..

Reagovat
Pinturicchio

Jsem to neviděl, bo jsem napůl spal a napůl koukam na Simpsonovi, ale neporazit doma současnou AV, to je docela ostuda a naprosto zbytečná ztráta.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Pinturicchio

Njn, ale tak LFC v tomhle hraje svou vlastní ligu.

Reagovat
Dr. Admess

Po poločase to mělo být min 3:0, ne-li 5:0... A ta penalta pro Villu absolutně nebyla... Takovej lehkej kontakt by nepískli ani v La Lize... Ale přiznám, že jsem koukal na méně kvalitní stream, takže možná k něčemu došlo, ale ničeho jsem si nevšiml. Ani z opakovaného záběru.

Reagovat
Pinturicchio

Tak už je alespon jasné, proč je mi Swansea sympatická.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Tottenham se mi začíná líbit a Andrému to nejde nepřát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

ide úplne jednoducho a ešte lahšie ked je v Tottenhame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham treti, a to tu boli kydy na toho portskeho potkana, ako tam zabije svoju kvazi karieru.

Reagovat
Miguel19

*4.

Reagovat
smazaný uživatel

Este ne

Reagovat
smazaný uživatel

MANCHESTER UNITED

SAF

FA

WEBB

RYAN GIGGS

ROBIN VAN PERSIE

WAYNE ROONEY

HRÁŠEK

RIO FERDINAND

SCHOLES

CLEVERLEY

CARRICK

KAGAWA

RAFAEL

WELBECK

A. VALENCIA

YOUNG

KAGAWA

FLETCHER

EVRA

GEA

LINDERGAARD

EVANS

SMALLING

JONES

ANDERSON

NANI

G. NEVILLE

P. NEVILLE

W. BROWN

D. BECKHAM

N. BUTT

CANTONA

BERBATOV

SOLKJAER

PHELAN

SAHA

SIR CHARLTON

IRWIN

G. BEST

SAAR

ROY KEANE

B. MCCLAIR

Reagovat
hefy

Saar?

Reagovat
smazaný uživatel

překlep se vloudil - promin

Reagovat
Pinturicchio

Přiznej, že jsi to nevěděl.

Reagovat
smazaný uživatel

já vím všechno i to, že seš hňup

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
kubys

Nejen jeden, co?

Reagovat
smazaný uživatel

no bohužel, jsem taky debil, co neumí ani psát ... samozřejmě sorry za Andersa a Ole Gunnara .... a bohužel jsem ještě na dost jmen zapomněl - třeba na Petera Schmeichelového, který si zaslouží být taky v tomto seznamu

Reagovat
Pinturicchio

A co takový D. Yorke nebo A. Cole?

Reagovat
smazaný uživatel

<- viz výše "a bohužel jsem ještě na dost jmen zapomněl " .... nikdy nenapíšeš seznam aby jsi na někoho nezapomněl

Reagovat
Pinturicchio

Tak určitě. Ale dát tam Prsího nebo Andersona a zapomenout na tyhle dva? . To jako kdybych psal já Juventus a dal tam místo Trezegueta třeba Matriho.

Reagovat
smazaný uživatel

treza u vas jednoznacne na prvnim miste druhy o chlup thuram, treti zizou a platini

Reagovat
Pinturicchio

Já bych musel napsat, koho rád nemám, no, jinak bychom tady byli opravdu dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

To byli ale opravdu skvělí hráči za MU a to vám ani nefandím a napsal bych je tam kdybych musel třeba místo Cleverleyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Brown, Berbatov, Saha

Reagovat
risk je zisk

A kde máš Ronalda, Fábia?

Reagovat
smazaný uživatel

víš co, v sedmdesáti už je hlava děravá

Reagovat
risk je zisk

No to věřím ale to neměla být nějaká narážka. Aby si se toho hned chytil já jen pevně doufám že jsi velký fanda MU a každý velký fanda by si do takovýho seznamu hodil Ronalda na přední místo tak to neber osobně.

Reagovat
spider_8

Nevěřím, že Vám je sedmdesát

Reagovat
SunFells

metrech nad mořem?

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej výkon United, udržení náskoku, skvělý výkon útočníků, čisté konto

to není zrovna špatnej vstup do roku 2013

Reagovat
frankiefcb

Ten Dyer ze Swansea je solidní drak. Nezajímá se někdo o něho z větších klubů?

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív Live, teď se o nikom nepíše..

Reagovat
smazaný uživatel

Ptal se na nějaký z větších klubů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
fajdax

Reagovat
fantomas

Ježiš, to tak.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
frankiefcb

proč, když vidím hrát Swansea, tak je jeden z nejlepších. je pravda, že se na Swansea podívám raz za čas, ale vždy mi přišel na hřišti skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dyer to je drak, no.

Reagovat
C0br

První věta v souhrnu United je úplně mimo mísu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
fantomas

Reagovat
C-M@ster

Tak letos jaro ještě nebylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Makiii

Po mym unavujicim dnesnim/vcerejsim vykonu jsem hrozne rad, ze United mi doprali zapas bez nervu...

Jinak dnes Evans a Carrick vybornej vykon a jak uz z 90% zapasu tuhle sezonu samozrejme RvP.

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji Arsenalu, že pro nás vychovali tak skvělého hráče, jakým Robin je.

Reagovat
Makiii

Tak, tak... Je radost se divat na jeho hru-

Reagovat
risk je zisk

Děkuj Robinovi že šel protože už chtěl konečně něco vyhrát.

Reagovat
C-M@ster

Já bych děkoval tomu hlasu, který mu našeptal, aby přestoupil.

Reagovat
Didier Drogba

To byl hlas desetiletýho Van Pussyho, ne?

Reagovat
Godwinson

Jen počkej na prospera.

Reagovat
Godwinson

Knockaert

Reagovat
Zaschrona

Hmmm, jestli zitra nevyhrajem, tak na nejaky boj o Ligu Mistru muzem uz rovnou radeji zapomenout..

Reagovat
tomasinho

To jste mohli už před sezonou Podle mě si to EFC a LFC ještě rozdají o 6. flek.

Reagovat
Zaschrona

Tezko rict, pokud zvladne Moyes posilit na spravnych mistech a budeme mit podobne jaro jako vloni i v predchozich letech, jeste neni nic nemozne, ale pokud budou Spurs porad takhle sbirat body, tak mame smulu tak jako tak. Nicmene je dost dobre mozne, ze se bude opakovat ten spolecny boj klubu z Merseyside stejne jako vloni, jen letos ne o 7., ale o 6. misto. Tech docela dost bodu, co nam rozhodci ukradli, proste asi bude v konecne tabulce chybet..

Reagovat
Erdovec

zas ale ve vzájemném souboji vám 3 přidali

Reagovat
Zaschrona

To derby bylo zkazene uplne cele a pokud jde o body, bod povazuju s odstupem casu za spravedlivy pro obe strany z hlediska vyvoje celeho zapasu..

Reagovat
Kowe

konečně

Reagovat
tomasinho

Jo, to máš recht.

Reagovat
tomasinho

Nám jich taky pár ukradli. Ale já nepředbíhám, ať se to nevymstí a zítra nás třeba neporazí Sunderland. Ale pokud 1-2 hráče přivedeme, měli bychom být před WBA i Swans. Teď to bude horší s tím losem, na OT, doma Norwich a pak Emirates, kde jsme vyhráli jen jednou loni v 2. kole, když byli v rozkladu.

Reagovat
Zaschrona

Vsak ja vim, ze vas taky rezou. Cely rok 2012 se vam nepovedl, tak snad vas v tom novem cekaji casy lepsi - nejake to kridlo, stredni zaloznik a utocnik by vam k tomu mohli vyrazne pomoct, minimalne alespon ten 7. flek by jste letos uhrat meli, na to ten kadr kvalitou mate. Tyhle zapasy si ale tipovat neodvazim, to se mi uz mnohokrat vymstilo, nejsem zadnej mistni jasnovidec.

Reagovat
tomasinho

Já raději taky ne, ale pokud bychom dokázali třeba z Emirates odvézt bod, bylo by to dobré a na United se musíme nahecovat nějak, vrátit jim tu nezaslouženou výhru z Anfieldu. Ale jo, napsals to přesně, křídlo, útočník, to asi v lednu ještě. V létě pak střední ofenzivní záložník + další křídlo.

Reagovat
Zaschrona

Bez sanci urcite nejste. A kdyz uz se takhle zminuji ty nejpotrebnejsi posty na posileni u vas - koho by sis na tyhle pozice idealne predstavoval ty - v realnych mezich?

Reagovat
tomasinho

Tak v zimě zaplácne Sturridge jak hrot, tak křídlo, takže pak počíétám buďto s Incem nebo s tím Gameirem na hostovačku s opcí, hodně toho přibylo. Já bych ale raději klasického hrota jako Demba nebo Bony, což Brendan asi ale nebude chtít.

Co se týče vysněných, tak na AM Eriksen/Isco, takové pěkné představy, co se týče křídla, tak jsem realista a vím, že takový J. Rodriguez je sci-fi, takže třeba Mertens, ten ale hraje vlevo spíše a my potřebujeme někoho na pravou stranu spíše. Takež další sen Walcott nebo Ben Arfa.

Reagovat
Zaschrona

Tak hlavni rozdil mezi timhle tvym snenim a pripadnym mym snum tykajicich se EFC je, ze ty tvoje jsou alespon trochu v dosahu s realitou. Nicmene, na papire to vypada vsechno hezky, ted jen jestli na to klub vezme prachy...

Reagovat
tomasinho

Tak spekulovalo se, že v zimě by mělo být 20 maximálně, Rodgers sám prohlásil, že klíčové bude léto 2013, tam teda bude asi více. Pokud teda počítám, že Sturridge by stál těch 12, tak by zbývalo 8 (Ince, případně ten mladý fr. stoper). Ale kdo ví.

Reagovat
Zaschrona

To by tak nejak potom cele sedelo - Sturridge asi bude zitra oficialne oznamenej a pak uz zbyva jen par milionu na Inceho nebo mozna jeste na Butlanda? A ty prachy, na to si klub sam dokaze vydelat nebo to musi dotovat primo ze svych uspor Henry s Wernerem?

Reagovat
tomasinho

Tak byli jsme ve ztrátě pokud vím loni, taktéž platíme dost agentům, majitelé v létě nechtěli až tak utrácet, takže dost asi i od nich. Ale měli bychom mtí dost od Warrioru a taky nějaké prachy snad hodilo to Being Liverpool. Nevidím až tak do toho, ale řekl bych tak od každého něco asi.

Reagovat
Zaschrona

Tak prave minulou sezonu beru jako uplnou tutovku, tam tech penez za prestupy slo opravdu extremne.. Kazdopadne diky.

Reagovat
cristiano.K.

ty vole oni na digi ze tří zápasů vyberou ten nejmín zajímavej,CFC-GPR

Reagovat
tomasinho

A Sky má NUFC-EFC. Ale nedivím se, nšá je nejméně zajímavý asi.

Reagovat
cristiano.K.

já bych právě nezaujatě vybral NUFC-EFC. No nevím, u CFC máš tu záruku golů aspon

Reagovat
tomasinho

No právě, jak říkám, nedivím se, že nás nevysílají teda. Ale streamy určitě budou nějaké. Jsem zvědavý, jestli se Hendo vyležel, proti svým bude chtít hrát a bude potřeba. Zálohu bych nechal, tak, jak hrála, akorát bych místo Sterlinga někoho hodil (Suso, Assaidi) třeba. Zase byl hrozný v neděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Ách jo

The Daily Star start the New Year with a bold story claiming Ashley Cole and Frank Lampard are both United targets. The Chelsea duo are out of contract at the end of the season and Lampard, apparently, has already been told he can find new employers. Duncan Wright's story even claims a double bid could be launched in January, although Chelsea (obviously) do not want to sell to their title rivals.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

zlatej Mirror

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale ak by skoncil po sezone Scholes a Fergie by nechcel nic kupovat na CM, tak mozno by vzal Lamparda, kto vie...ten Cole je ale uplne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nezklamal.

Reagovat
nani92

a že Mancini nieje taktik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oni boli opití?

Reagovat
smazaný uživatel

dnešní výkon

přísnější měřítko snese tak maximálně Jack

Reagovat
Trand

Ji na hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

Par Ji Sung?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Nepar Ji Sung

Reagovat
smazaný uživatel

Who is the leader of China?

Reagovat
Trand

Dong-Won Ji (Ú)

hostování

Sunderland (ENG) => Augsburg (GER)

Reagovat
smazaný uživatel

No, som zvedavý na Wengerovu tlačovku.

Reagovat
j_mrazik

Tak já bych chtěl poděkovat hlavně manažerovi, který nám zremizoval zápas. Bod z venku se počítá.

Jinak bych mu tak rád připomněl, že:

Aršavin > Gervinho

Rosický > 2x Ramsey.

Hrajeme do plnejch a on ta dá bubáka s tím joudou, kterým to moc nejde ani do otevřený. Vyhrát jsme si nezasloužili. Soton hrál docela dobře.

Reagovat
j_mrazik

Jo a proč Walcott kope standartky? Co jsem viděl, tak dobře kopnul tak 1 z 30... to ho má donutit podepsat smlouvu?

Reagovat
fantomas

Tak to seš asi slepej. Jedna standardka nám dneska například zařídila bod, z dalších standardek sbíral na začátku sezony áčka (2-3 rohy).

Reagovat
smazaný uživatel

Jouda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosím ťa. Arshavinove dni u nás sú už pravdepodobne spočítané a Gervinho nehral zle. Ramsey takisto a ten hype okolo Rosu už je strašne otravný, nech je to akokoľvek dobrý hráč.

Reagovat
j_mrazik

Ten hajpe, je to jeden z mála hráčů, kteří se dokážou rychle obtočit kolem hráčů v obležení, což je při hře do plných potřeba + nedrží přehnaně balon jako všichni naši střední záložníci. Navíc nezapomínej díky komu jsme minulý rok vykopali to 3. místo. RVP a on.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš je otravný ten hate a je fakt prča, že je z 99% slovensky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne, že ja ho tu vždy bránim a vychvaľujem. Ty si nevidíš do huby.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidim no, ty jo?

Ani blbej loket si neolíznu, život je svině.

Reagovat
Posledni Kovboj

Ty vole a ted to budu zkouset az do vecera

Reagovat
smazaný uživatel

Možná je kolem Rosy trochu hype, ale to na skutečnosti nic nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to všetko ja viem, len mi proste príde ten hunt na Wengera kvôli Rosovi moc veľký v poslednej dobe. Asi ešte nie je pripravený, inak by podľa mňa hrával.

Reagovat
j_mrazik

On nám tyhle zápasy může vyhrát nebo nakopnout ostatní. Ramsey zápas nezlomí (v náš prospěch).

Reagovat
Posledni Kovboj

Ramsey uz by se taky moh vzpamatovat ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ten Arsenal nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k následujícímu losu docela špaténka..

Reagovat
smazaný uživatel

už to viselo vo vzduchu dlhšie, tie výkony fakt boli zlé, až na 2. polčas proti Magpies. Snáď to Wengera už KONEĆNE dokope a spraví s tým niečo.

Reagovat
smazaný uživatel

co od toho Arsenalu porad cekate za vykony s takovyma hracema

Reagovat
Liquid

zajímavý je, že když má Wenger 8 možností poslat tam Ramseyho nebo Rosu, 7x z nich se rozhodne pro ultratragického Ramseyho

Reagovat
smazaný uživatel

to co sa deje s tym Rosickym, ten hype uz je vazne velky

Reagovat
Liquid

já Rosu nemám rád, ale že by byl až tak špatný než to co předvádní neustále Ramsey, což je kombinace nepřesnosti a nekvality si nemyslím, jediné 2 + má Ramsey, a to je že je oddolnější (Shawcross by ale se mnou polemizoval) a mladší

Reagovat
smazaný uživatel

koľko krát dnes Aaron stratil loptu?

Reagovat
Liquid

hned co tam přišel a pak se ještě nechal ve středu hřiště opít rohlíkem, jak si ho tam snadno jeden z hráčů Sotonu obhodil

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste fakt nemocní...

Reagovat
Trand

Já bych tam taky občas poslal raději Rosu, ale fakt děláte z Aarona něco, co není.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska tam mel jit Rosa, tady neni o cem. A ze by nebyl pripraveny odehrat ani dvacet minut? To by nebyl mezi nahradniky

Reagovat
Trand

Já bych ho tam taky raději dnes poslal, mě nemusíš přesvědčovat. A hlavně bych tam poslal Šavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta druha pulka mela patrit spis Yungovi, kdyz narazel na to, ze jeste asi neni pripraveny hravat.

Jak si pokrocil s tim zajezdem? Uz si to musel zaplatit?

Reagovat
Trand

Já už peníze na účet poslal, jen musím zaslat ty údaje jako rodný číslo atd.

Reagovat
Godwinson

Southampton Oni spadnout nesmí, to by pro mě byla tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, mam to podobne

Reagovat
smazaný uživatel

najsympatickejší nováčik.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Rarášek

Pomyslel si Wenger a naordinoval týmu "Nechte jim aspoň bod"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
13

Reagovat
A Seleção

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
miky10

Reagovat
Rssa

A co teprve pro ně...

Reagovat
C0br

Reagovat
Ligter

Reagovat
niflheim

200. za Chicharita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Pinturicchio

Hrášek je fajn, jeden z mála sympatáků od vás.

Reagovat
Swarley

tss, prej jeden z mála

Reagovat
Pinturicchio

Máš recht, jsou dva, Hrášek a Giggs.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediní 2 jsou Kagawa a Fletcher.

Reagovat
Swarley

ještě aspoň Fletcher

Reagovat
Pinturicchio

Flechter je takový neutrál, no. Ale ty dva mám rád, to jsou borci.

Reagovat
smazaný uživatel

Fletch je pre mna gigasympatak..ale ak by som nefandil United, tak on by mi zrejme strasne vadil, neviem preco

Reagovat
Trand

Největší sympaťák u vás, já mám ještě rád Smallinga a to je tak všechno.

Reagovat
Rssa

Reagovat
Pinturicchio

Jen proto, že je z United nebo i jiný důvod?

Reagovat
Rssa

Je mi tuze nesympatický. To bych tam našel lepší koně než on

Reagovat
Pinturicchio

Bych právě čekal, že Hrášek bude sympatický třeba i liverpoolským. Koho třeba?

Reagovat
Maresma

Ja mam rad treba Kagawu nebo Vidice.

Reagovat
Rssa

De Gea, Vidič, Rafael, Fletcher, Valencia...

Reagovat
Pinturicchio

Ale jo, Vidice tak o malinko výš, než třeba Fletchera, no. Jinak ten zbytek

Reagovat
tomasinho

Já jej taky extra nemusím, raději mám tedy Welbecka, Kagawu, Jonese nebo Carricka.

Reagovat
Pinturicchio

Welbeck má aspon srandovní účes a tvar hlavy, jako monstrum doktora Frankensteina.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre zajtrajsiu prehru Chelsea a QPR

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla krása.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

ajaj facebookova generace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
A Seleção

No,videl jsem zapas Arsenalu od 70. minuty a marne jsem hledal pozitiva v nasi hre...Kazdopadne Saints si proste spadnout nezaslouzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal zase odchodil jeden zápas, tam opravdu častokrát vázne motivace. Podolski je v mezihře nulový, sice má dost asistencí a gölů, ale po většinu zápasů je prostě useless. Opravdu dost chybí kreativní kraj, pro začátek by stačilo někdy postavit Rosu/Santiho na jedno křídlo, ale nějaká posila by nebyla k zahození. Od tý doby co odešel víceméně poslední kreativní krajní hráč v podobě krysy Nasriho ta hra opravdu dost vázne (s výjimkou doby kdy tam hrál Yossi, což prostě opět potvrzuje to, že aspoň jeden kraj musí být vyloženě kreativní a Ox to zatim neni).

Mimochodem, mohl by mi někdo linknout tu stránku, pomocí níž se daj blokovat určití uživatelé? Zapomněl jsem pod jakym článkem to tvůrce posílal.

Reagovat
smazaný uživatel

absolutní souhlas

Reagovat
Trand
Reagovat
teenz

Přesně tak. Podle mě by bylo daleko lepší zkusit Cazorlu na křídlo, který hrál i v Malaze. Zkusit Rosu na střed. Podolski je prostě na křídle out. Za prvních cca 40 minut jsem u Poldiho neviděl jednu kloudnou akci. A vůbec by ani neuškodilo nahodit Girouda.

Reagovat
smazaný uživatel

OT : ty pičo Ornella bude mít Quentina.. : Quentin Kokta -Historky z dělohy

Reagovat
fantomas

Cos to zas vypotil za sračku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

ajaj nefacebookova generace

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, ta se umi vyvarovat takovym pubertalnim vylevum

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Vubec nevim, o čem mluví no.

Reagovat
miky10

...původně sem se chtěl vybrečet, ale na poslední chvíli sem změnil taktiku na tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ja taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky jsem si říkal co za dementy tohle v médiích sleduje.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

tebe je ťažké rozumieť skoro vždy, ale teraz si tomu nasadil korunku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že budeš znát někoho z českých celebrit.

Reagovat
smazaný uživatel

"celebrit"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak jinak to nazvat.

Reagovat
fantomas

Pochybuju, že budeš znát každou českou kravku..

Reagovat
smazaný uživatel

Snažím se vyvarovat vulgarit.

Reagovat
Arbiter

ty pičo Ornella

Reagovat
supervizor

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

kdo to je?

Reagovat
Chazy

Ty seš fakt naprosto k ničemu

Reagovat
miky10

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem tady snad jediný, kdo se směje tomu jménu a ne SuperFrankiemu?

Reagovat
smazaný uživatel

co je to celebrita?

Reagovat
smazaný uživatel

Každá druhá selka "marketingově" "zajímavá"...

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United fan gets hit by a dart at Liverpool. pic.twitter.com/8uwFkNYl

Reagovat
smazaný uživatel

@BBCSporf

REPLY OF THE YEAR: Rio Ferdinand gets destroyed by a member of the public, after this New Years Eve tweet. pic.twitter.com/UrzRY8uU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ESPN: Former Arsenal striker Thierry Henry will not be signing for the club on loan in Jan, manager Arsene Wenger has said.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger on Henry: "He is not ready, he has just come back from holiday anyway

Reagovat
wild

OT : strhujuci uvod vo finale MS sipiek! sledujete niekto? kiwwi?

Reagovat
Tomekcz

van Gerwen strasnej borec

Reagovat
wild

teraz to pokaslal

Reagovat
Tomekcz

no mel ho na lopate 5:3 by bylo super

Reagovat
Tomekcz

*5:2

Reagovat
Zaschrona

uplne famozni atmosfera a je to pro me strasne prekvapive silene koukatelny

Reagovat
niflheim

...a nám nadávejte kvůli NFL

Reagovat
Swarley

už to vzdávám

Reagovat
C0br

Kurva, UPC má výpadek a nejde mi Sport

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

ach..zas to pokaslal van Gerwen..ale aspon je to zaujimave

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je sen, sice fanta pláče, ale na tu sere pes..SAINTS

Reagovat
C0br

300. pro van Gerwena

Reagovat
niflheim

Běžte si pod nějaký mrtvý článek

Reagovat
C0br

Bonusovky si můžu dávat čemu chci

Reagovat
Tomekcz

MVG

Reagovat
wild

oooooh Michael van Gerwen

Reagovat
C0br

já tam teda slyším oooone hundred and eightyyy

Reagovat
wild

nehadam sa

Reagovat
ďuriLFC

Ale dedek sa drži pekne.

Reagovat
Zaschrona

preju Taylorovi, to je proste typek

Reagovat
Chazy
Reagovat
Trand

Tak jedno víme a to je to, že Jeff bude pokračovat ve skvělý práci i příští rok a Rams budou mít letos nejmíň 2 first round picky. Jinak cornerback Rams Jenkins je spolu s linebackerem Seahawks největší kandidát na Defensive rookie of the year trophy. Btw zapni ESPN, začíná Rose Bowl.

Reagovat
Chazy

Vím vím, mám to tam... to je šílená věc

Reagovat
niflheim

Dneska jsem na to koukal...Rex mě překvapil, že zůstává. Každopádně jsem moc zvědavý na Eagles a Bears příští rok.

Reagovat
Chazy

Rex je jeden z nejkvalitnějších HC, jako měl tam takovej lazaret a hrál s tím o PO

Reagovat
niflheim

To je pravda...jsem ale zvědavý, jestli fakt přitáhnout toho kickera z youtube Jen naprd mají, že Sancho má takový plat...toho nikomu fakt nestřelí - viz ten článek z nedávna. Je škoda, že takový Cousins dělá až dvojku u Redskins.

Reagovat
Chazy

Jj a další věc je, že Ryanovci jsou oba fakt nesnesitelně namyšlený kokoti a on se k tomu Sanchovi třeba ještě vrátí a bude mu dávat šanci. Aspoň teda pokud se ho fakt nedokážou zbavit. Ale je fajn, že v NFL existujou i HC ve stylu manažerů v PL, kdy rozhodujou o víc věcech. V NHL, MLB to tak není, NBA nevím.

A jinak pár lidí asi sdíli tvůj názor, na nfl.com už je nějaká analýza: The New York Jets have had moves backfire on them in a big way in 2012, but Adam Schein says the team saved its worst mistake for the last day of the year: keeping coach Rex Ryan.

Reagovat
Zaschrona

According to RMC, #Sunderland have in the last few hours joined #Everton in the race for #PSG's #Hoarau. #EFC #SFC Very early days, very recent contact. #Hoarau's problem is at #Everton he is not guaranteed 1st team football.

Reagovat
Zaschrona

A v Sunderlandu snad jo? Chce hrat o pohary nebo o zachranu?

Reagovat
tomasinho

No jo, bojí se Velliose, to je konkurence jako blázen.

Reagovat
Zaschrona

Jinak si to asi nedokazu vysvetlit.

Reagovat
niflheim

Už vidím, jak MON posadí Fletchera nebo postaví dva útočníky

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor je letos tak slabej, že vstřelil teprve svůj 2.gól v sezoně?!!!

Reagovat
Trand

Arsenal top 4 chances created from open play 2012-13 Cazorla 42, Podolski 24, Gibbs 18, Ramsey 17.

Aaron.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Trand

Nevim, jak je to důvěryhodný, je to z fb stránky Football facts a admin fandí Chelsea.. Ale ještě jsem se nesetkal s tím, že by tam napsali nesmysl.

Reagovat
fantomas

Tak oni to beztak převzali odněkud, takže to je fuk.

Reagovat
Tomekcz

dedek se zveda, MVG by se mel vzpamatovat

Reagovat
wild

on to robi zaujimave pre divakov

Reagovat
ďuriLFC

Mohlo by to byť 6:6

Reagovat
wild

je to mozne

Reagovat
Tomekcz

uz je v pr.eli

Reagovat
wild

tak teraz to strasne posral

Reagovat
smazaný uživatel

bit.ly/UBZBkT

Reagovat
Mimalu

chudák

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Dědek obrat

Reagovat
wild

asi je uz hotovo van Gerwen to nezvladol odkedy nevyuzil moznost na vedenie 5-2

Reagovat
Tomekcz

Swansea

Reagovat
Sali5

Mighty Mike to podle mě nezvládá hlavně psychicky

Reagovat
Tomekcz

mohl mu odskocit na 5:2 a nedal, ted uz si ho dedek vodi

Reagovat
Sali5

Njn, kéž by se ještě zvedl a otočil, má na to

Reagovat
Tomekcz

tedse uplne odpalil, to je konec

Reagovat
madridcan

link na motd?

Reagovat
Honza Matoušek
Reagovat
Trand
Reagovat
madridcan

uz bol nejaky zapas?

Reagovat
madridcan

aha Swansea skodaaaa

Reagovat
Trand

Já viděl všude napsaný že to začíná ve 23:35 a tak jsem čekal bez streamu a najednou vidím Tomka, jak se směje Swans.

Reagovat
wild

tak teraz van Gerwen definitivne padol

Reagovat
C0br

Tak Taylor si ho povodil ve velkém stylu

Reagovat
wild

skoda .. ale van Gerwen ma pred sebou celu karieru

Reagovat
wild

ale predsa len spievali ooooh michael van gerwen

Reagovat
C0br

já tam pak slyšel i oooh robin van persie

Reagovat
Sali5

Tak škoda Ale kdo by na začátku roku 2012 řekl, že Mighty Mike bude hrát finále MS, byl by považován za blázna

Reagovat
Wat

Škoda, Arouna.

Reagovat
Tomekcz

Rafael si to dneska taky daval

Reagovat
smazaný uživatel

dresy Fulhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvaaaaaaaaaaa, MOTD. Co už bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea-Villa a Utd-Wigan..

Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sports je boží prostě

Reagovat
Tomekcz

Lukaku z ofsajdu

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Wat

Foster celkem špatnej odhad...

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaaaaaa, toho Berbu žeru prostě.

Reagovat
LAM

No dneska musel bejt Rosa asi dost frustrovanej když nebyl na hřišti a ještě střídali místo něj takový dřeváci.

Myslim že pokud nebude v základu teď v poháru tak by se měl rychle snažit dostat do klubu kde bude hrát pravidelně protože on ještě na dost týmů má.Jo a nechci slyšet že byl po nemoci protože měl před 10 dny rýmu

Reagovat
fantomas

Everton have hit the woodwork 17 times in the Premier League this season, more than any other side.

Nejen rozhodčí, i štěstěna, fakt chudák ten Zaschrona.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to tu bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje mama uz tu byla

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Zaschrona

A jeste pripocitam obvykle tragedy Howarda s Heitingou a to je cely ten duvod, proc letos Everton nevyhraje Premier League a i nadale na EF budou vsichni fandove EFC oznacovani v jednotnem cisle a vetsinou pod mym jmenem..

Reagovat
tomasinho

Liverpool hit the woodwork 26 times, with Everton, Manchester United and Fulham on 24 while Robin van Persie's 14 times was the most by an individual player.

Za rok 2012.

Reagovat
Zaschrona

No, taky smolari, asi i proto jste v te tabulce za rok 2012 tak nizko.

Reagovat
tomasinho

Jojo a to na podzim 2011 toho bylo ještě víc než na jaře. Za celou sezonu to bylo cca 35, pokud si dobře pamatuju,

Reagovat
Zaschrona

To je strasnej pocet, skoro jedna nastrelena konstrukce na zapas.. Noc coz, dost mozna v tehle sezone po vas tenhle primat prevezmem my i v celkovem uctovani.

Reagovat
Tomekcz

clattenburg mel zase svuj den

Reagovat
smazaný uživatel

Carlton

Reagovat
Trand

First half we was fantastic.

Reagovat
miky10

Was?

Reagovat
Trand

To řekl Noble právě.

Reagovat
nani92

Clattenburg by si mal sadnúť a oddýchnuť,lebo začína pískať úplne od veci

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal are no longer interested in signing Zaha which leaves Chelsea and United as the two likely clubs to sign him.

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Moh by přijít, pak ještě Shaw, Schneiderlin a Falcao a máme vystaráno.

Reagovat
smazaný uživatel

o tom, že by jej chtěla i Chelsea jsem zatím nikde nečetl, psalo se předtím i o KFC ale o Chelsea nikde, tak uvidíme..

Reagovat
kiwwi

mam tomu rozumiet tak, ze sa dohodli s Walcottom a preto sa o neho uz nezaujimaju?

Reagovat
nani92

Borucovi mali asi skôr povedať,že dnes bude chytať,lebo to s oslavami nového roku evidentne prehnal..

Reagovat
Swarley

400. pro Robina van Persieho a jeho výkony

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
fantomas

Sem si už řikal, že to pro něj asi bude docela záhul běhat furt z hrotu běhat rozehrávat místo De Gey.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
madridcan

32 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
niflheim

http://youtu.be/VbEkKa-W55s prej overrated ...

Reagovat
kiwwi

Wigan Athletic are delighted to announce that Chilean international striker Angelo Henriquez has joined the club on loan for the rest of the season from Manchester United.

Reagovat
Tomanatura

Chicharito 104 minut na gol, Persie 102...

Reagovat
kiwwi

hmm Chicha ma v PL 75.6 minut na gol, v LM ma 147 min. na gol - kombinovane ma 95 min. na gol

Persie ma v PL 104, v LM 95, kombinovane - 102

Reagovat
Tomanatura

Pocital jsem i ten Capital Cup, bez nej je to jeste lepsi

Reagovat
kiwwi

ou ta Swansea mala smoly, to malo byt 4:0 a game over

a Michu je fantasticky hrac - nechapem co sa mi to snazil vcera YungGooner nahovorit

Reagovat
cristiano.K.

jen to co ti hovoří všichni a ty si klasicky tvrdošíjně jedeš tu svou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

sa nanho prosimta pozeraj...staci si pozriet MOTD zo vcera v zapase ked sa mu nedarilo a aj tak tam predviedol take veci, o ktorych sa inym utocnikom ani nesniva fakt komedia tu na EF

Reagovat
Rssa

Dává si PL s prstem v nose

Reagovat
kiwwi

Swansea mu brutalne vyhovuje, ale futbalove myslenie, techniku a zakoncenie ma fakt na vysokej urovni - je proste vyborny, tento nazor co sa tu nanho vykonstruoval je naprosto smiesny

Reagovat
alcantara

Prave jeho by anglofilovia mali skorzboznovat, ziadny extremny technik to nikdy nebol, kreativny tiez velmi nie je , do PL sa celkom hodi. Taky Caroll nevie s loptou nic a prevazne sa tu tesi obhajobe, pripadne sa o nom mlci. Zrejme bude problem v narodnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je zase za myšlenkový konstrukt, že fanoušci PL nemají rádi technické hráče? Michu je oblíbený proto, protože dává spoustu gólů a to se hodí do fanty. Nic víc. Národnost s tím nemá už vůbec co dělat.

Reagovat
alcantara

Casto sa tu objavuju prispevky plne nostalgie nad tym, ako sa stara dobra tvrda PL coraz viac vytraca a obsadzuje ju juzanska naplava charateristicka svojim simulanstvom a ktora sa hernym ponatim hodi skor do PD. Michu je hrac, ktory by mal zapadnut skor do povodnej PL a napriek tomu sa tesi skor neoblube, nie oblube, ako pises. Kiwwi bol snad jediny, ktory sa onom vyjadroval v pozitivnom duchu z toho, co som cital.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ty stesky jsou kvůli nově nastavené tendenci pískání, kde rozhodčí nepouštíjou tvrdé souboje tělo na tělo bez ruk, ale hráčům lehko sežerou nějaké laciné pády. Kdyby tohle rozhodčí nepískali, tak majou ty jižanské naplaveniny smůlu. Ta jejich mizerná stabilita v soubojích bude akorát slabina.

Reagovat
Erdovec

,majou

Reagovat
smazaný uživatel

To ale neni problem jizanskych naplavenin, divuje Bale, Young, Phil Neville ( ), Gerrard, Rooney, Larsson, Hoilett... Hraci ze Spanelska a dalsich zemi naopak prinesli do PL to, co postradala, tj. techniku, praci s micem, kombinaci, a PL tohle strasne prospelo, protoze bez techto hracu by anglicky kluby momentalne nestihaly zahranicni konkurenci a taky to prispeje ke zmene rozvoje mladych anglickych hracu, protoze se uz ted pripravuji uplne jinak.

Jediny, co postradam oproti drivejsi PL je primocarost, a tim nemyslim 80. leta, myslim tim dobu 4-7 let zpatky. Ted se vsichni strasne snazi drzet mic na kopackach a rychlej primocarej fotbal uz hraje jen par mensich tymu. Pred par lety byl Arsenal v kombinaci vyjimkou, ted je jednim z mnoha.

Rozhodci piskaji i veci, ktery by driv nepiskali, ale holt je to kvuli bezpeci hracu. Pro televizi a divaka je lepsi nevidet na hristi faulujiciho hrace 3 zapasy nez pripadne zranenyho hrace pul roku

Reagovat
smazaný uživatel

S termínem "jižanské naplaveniny" přišel on, já jsem ho akorát použil znova. Divujou bohužel všichni, aji ti, kterým to vyloženě škodí. Přímočarost postrádám taky, takové ty protiútoky typu stoper, od něho na křídlo, z křídla na CM, od něho útočníkovi a střela. Všichni na první, druhý dotek a neudělají dohromady ani deset kroků. Takový fotbal jsem měl od nás nejradši.

Reagovat
j_mrazik

K prvnímu odstavci. Techniku do PL už přinesli někteří Francouzi a i Nizozemci. Ale máš pravdu, že všichni drží balon, a už to bylo i na MS, kdy nás vymlátila Ghana.

Reagovat
Zaschrona

Neville

Reagovat
alcantara

Nevsimol som si, zeby hraci ako Mata, Cazorla,Aguero ci Arteta mali slabsiu stabilitu v subojoch v porovnani s inymi narodnostami, trebars aj anglickymi domorodcami, ktori maju medzi sebou zopar ciernych ovci, na ktorych sa uvedene kvarteto urcite nechyta.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem to myslel fakt jako nižší stabilitu, ne jako simulování. Třeba takový Rafael. Ten nesimuluje, ale holt žádný souboj neustojí. A stejně si nepřeju aby mu to pískali jako faul. Pokud je to tělo na tělo, není to na nohy a nebo si bránící hráč nepomáhá rukama, tak má Rafael zkrátka smůlu. Spadne, nebo skončí bez míče, ale faul by to být nikdy neměl.

Reagovat
alcantara

Nemyslim si, ze by v tomto smere nastal prudky obrat smerom k horsiemu, ajked tendencia chranit zdravie hracov moze viest k tomu, ze rozhodcovia su na hracske suboje citlivejsie. Tiez sa v momente tazko vyhodnocuje situacia, kedy ide suboj telo na telo a kedy uz sa jedna o branenie v hre. Ak niekto vysprintuje proti superovi bez zaujmu hrat loptu a skosi ho telom k zemi, tak je to minimalne na hrane, u mna je to faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Michua chvali skoro vsichni, jen ho nehypujeme tak brutalne jako kiwwi.

Reagovat
Bayern +

Tak si cital blbo.

Reagovat
fantomas

"Kiwwi bol snad jediny, ktory sa onom vyjadroval v pozitivnom duchu z toho, co som cital."

Tak to je bohapustej výmysl.

Reagovat
Rssa

Jaký názor se na něj vykonstruoval? To jsem nějak nezachytil...

Reagovat
alcantara

Drevak, ktory nie je v nicom platny okrem golov.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

průměrák,který nevyčnívá v mezihře,zatím mu to tam padá, já mu i přeju,ale dělat z něj všestraného hráče může jen kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Prumerak to byt nemuze, uz jen z toho duvodu, jak si dokaze najit prostor a vyborne zakoncit. On ma pro Swans v tomhle ohledu mimoradnej prinos, zvlast v dobe, kdy nemeli koho postavit do utoku, protoze se Danny strasne trapil. Jeho strelecka potence neni dilem nahody, ale je jasny, ze muze prijit i obdobi, kdy mu to tam padat nebude a pak bude zajimavy sledovat, jestli bude jeho obdivovatelum stacit, kdyz vyhraje par souboju 40 metru od brany Pokud v te dobe uz bude ve Swans nekdo, komu to bude sypat, tak to pro ne problem byt nemusi

Reagovat
kiwwi

presne tak...vcera si vytvoril dve golovky cisto svojim uvolnenim a perfektnou technikou - proste sa do tych sanci dostal sam svojim umenim - to ze dva krat z toho trafil tycku uz je druha vec - ale proste sa neobavam, ze by mal nejake brutalne vypadky, pretoze to nie je hrac a la Chicharito, ktory ma len vyber miesta, ale sam si sancu nevypracuje

Reagovat
cristiano.K.

výběr místa a zakončení má na hodně dobrý úrovni. V tomhle je úplný Lafata a Siegl dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze tihle matlaci se na PL muzou divat leda v televizi

Reagovat
Rssa

Tak já vím, jak loni hrál za Rayo, takže znám jeho přednosti. Jen jsem nevěděl, co se o něm tady traduje.

Reagovat
fantomas

Ale tak..v mezihře nevyčnívalo už tolik top útočníků. To je fakt slabej argument..

Reagovat
smazaný uživatel

to je samozrejme hlupost, vsetci tu Michua chvalia, ale nie kazdy je z neho tak uneseny a myslim, ze prehnane..Yung iba tvrdil, ze je zvedavy co bude, ked prestane davat goly a jaky bude mat prinos pre hru, takze nedristaj

Reagovat
tomasinho

Meanwhile, Liverpool loan target Kevin Gameiro says he does not want to leave Paris Saint-Germain.

The 25-year-old French striker said: ‘I’m with PSG and I hope to stay here

until the end of the season."

Reagovat
kiwwi

presne o tomto som vravel...Michu je uzasny

Reagovat
tomasinho

Zalez, to mělo být Rssovi. Michu je mi u prdele, dřevák to není, ale zázrak taky ne. Výběr místa a zakončení top class, v mezihře už tak skvělý není.

Reagovat
Trand

Reagovat
Rssa

Hm...uvidíme, máme na to měsíc

Reagovat
tomasinho

Jojo, měli bychom se pokusit o něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nepřekvapil,jen potvrdil staré pravidlo........

Reagovat
Dr. Admess
Reagovat
smazaný uživatel

www.youtube.com/watch?v=T4tbitcA9Rg chcete se zasmát?

Reagovat
smazaný uživatel

ban

Reagovat
Erdovec

dvě výhry v řadě na Anfieldu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

no to je teda věc

Reagovat
smazaný uživatel

konečen prestavaju doma pušťať body

Reagovat
PISTOLERO

LIVERPOOL FC

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hanba !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Emile Heskey ‏

Harry Redknapp told the QPR players that if they didn't beat Chelsea, he would sign me. That's why they won... #bastards

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomoro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak protože Manchestery hrajou svoji ligu....

...We are top of the league!

Reagovat
herbage

jen do derby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

už jen 4 body za Chelsea. Pomalu ale jistě se blížíme

Reagovat
smazaný uživatel

Další pohodová výhra, čistý konto, paráda, takhle by to mohlo bejt furt

Na Mansfield si přeju sestavu

Jones - Flanagan, Coates, Carragher, Robinson - Coady, Henderson, Shelvey - Suso, Sturridge, Assaidi.

A Chelsea http://24.media.tumblr.com/tumblr_m395f293KB1r416ako1_500.gif

Reagovat
Erdovec

až na tu Chelsea

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
fenixLFC

na tom gife by mal mat jednu past zatatu, chelsea gol nedala

Reagovat
tomasinho

Hendo je po nemoci, střídal dříve, já bych ho pošetřil na United. Místo něho Sahin, jinak souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Usáma už bude/je v Africe, ne?

Reagovat
tomasinho

To nevím, kdy odjíždí. Tak třeba vytáhnout Ibeho na křídlo. Nebo Sturridge na křídlo a na hrot Morgan/Yesil.

Reagovat
Manik...

Ta Chelsea si snad dělá pr*el ne?

Reagovat
kvasha16

du blejt velebnosti.. a hanbit sa do kuta.. 0:1

Reagovat
Godwinson

Bravo, Chelsea .. jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Torres ať jde do hajzlu už

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná úvodní fotka. Raheem zas zavřel huby všem, co o něm pochybují Bude z něj jendou velký hráč.

Liverpool dneska to byla krása, snad v takovém vstupu do nového roku budem pokračovat dále a porazíme United i s rozhodčím

btw. Fanoušci Chelsea neplačte. Ještě je brzo, protože pod Benítézem bude ještě hůř, ohodně hůř

Reagovat
Manik...

nebój, on ho Abra stihne vykopnout

Reagovat
tomasinho

Nikdo nepochybuje, ale z formy prostě je.

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz čakám veľké reči o top4.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Stale sci-fi

Reagovat
tomasinho

To my víme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Dne sme videli najlepsieho utocnika v PL= Luisito

Reagovat
Tomekcz

loserpool dve vyhry v rade , to budem mit na OT dost tezky

Reagovat
C0br

Já už bych je fakt rád pořádně přejel. Jestli zase hráči vyběhnou s nulovou motivací, tak už se fakt naseru. Takovým kvalitativně o tolik horším týmům prostě musíme dávat aspoň trojku a kontrolovat zápas.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
Liquid

QPR to na nás prostě umí, ale nevadí, a hlavně QPR to pomůže k záchraně stejně jako loni

Reagovat
Manik...

Reagovat
hefy

Nevim, jestli mam bejt smutnej z toho, že QPR vyhráli a dotáhli se na Wigan nebo nadšenej, že Chelsea se zas zesměšnila. Hmm, to je teda dilema.

Reagovat
PISTOLERO

Nic není lepší než zesměšnění té modré lůzy

Reagovat
Liquid

za poslední roky se v Premier League zesměšnil nejvíce Liverpool, takový slavný tým a tak dolů spadl...

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Erdovec

už se těším jak těm zmrdům na OT natrhnem prdel

Reagovat
Swarley

to bude asi vzájemný

Reagovat
Erdovec

to jo, akorát zmrdům ji můžem natrhnout jen my

Reagovat
C0br

Jako že si tam ty kolíky od kopaček narvete sami?

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Klidnil bych to nadšení, ale bylo by to hezký.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to vyhraje dvakrát v řadě už to vystrkuje drápky

Reagovat
13

ale hovno, zrovna proti MU ty drápky poslední sezony vystrkuje Liverpool pravidelně.

Reagovat
tomasinho

No loni jsme byli na OT gigatragičtí. Ale přehráli jsme 2x po sobě doma, jednou to uhaluzil hrách na 1:1, minule jim to písknul Halsey.

Reagovat
kiwwi

to bude zasa placu a konspiracii - jaj ale sa tesim

Reagovat
tomasinho

A tvojcih následných faktů.

Reagovat
13

no co si ten loňskej zápas pamatuju, tak Účka taky nijak zázračně nehráli. V prvním poločase mám stále v paměti jak Suarez mohl běžet sám na bránu a po kontaktu s Ferdinandem spadl --> bez karty, bez faulu.

Reagovat
tomasinho

Ale jinak jsem ještě krom střely Johnsona nic neměli, nepodrželi jsme míč, nic, úplně mimo, bez pohybu. Pak tam foukl Shrek dva fíky a byli jsme v hajzlu.

Reagovat
13

Snad tam teď zahrajeme líp no. Ale jejich obrana mi přijde v téhle sezoně míň jistá, toho by mohl třeba Luis využít.

Reagovat
tomasinho

To naše taky. Hlavně se bojím absence Josého, ta může být citelná.

Reagovat
13

Enrique i Kelly chybí.

Reagovat
tomasinho

V plné sestavě tihle dva v obraně a Glen na křídle, to bychom tam fakt vyhráli. Kelly šíleně chybí dozadu, sledovat ho doma s MU byl fatk zážitek. A o Enriquem se neni třeba bavit, když má takovouhle formu, konkurencí mu může být jenom Baines, letos se rozehrál a pro mě dvojka na LB v lize.

Reagovat
kiwwi

vsak vy placete uz teraz

Reagovat
Erdovec

ladíme formu, vole

Reagovat
tomasinho

Čteš to? Bez faulu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

ale hej, my mame vzdy miesto pre novych fanusikov...vitaj

Reagovat
Erdovec

to bych fakt radši tím drátem do oka

Reagovat
Kowe

a já budu rád i za remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Harry nezapomnel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

jej az terat som kukol na vysledky, loool idem si citat diskusiu pod preview, gratulujem chelsea!!!

Reagovat
Krausio_Real_M

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Newcastle definitivně v boji o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

V suchom triku dneska. Ale proti Manchestru potrebujeme hrať o jeden level lepšie. Snáď budeme mať šťastie a podarí sa nám aspoň remíza. Bude zaujimave sledovať dvoch najlepších útočníkov v PL proti sebe

Reagovat
Erdovec

Reagovat
C0br

Rooney a RvP hrají spolu

Reagovat
smazaný uživatel

zaslepenosť MUfanov nepozná hraníc

Reagovat
smazaný uživatel

no hraju spolu, tak jaka zaslepenost?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, ale Rooney nie je najlepší útočnik ani omylom. Môže Suarezovi leštiť topánky

Reagovat
kiwwi

Reagovat
C0br

Nejlepší je Robin, Wazza je druhý nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

jj no, Rooney je najlepsi hrac celej ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle prostě nikdy nebudu souhlasit.

Reagovat
C0br

Je pravda, že letošní ligový MVP je zatím spíše mezi Robinem a Carrickem. Wazzu brzdí zranění

Reagovat
smazaný uživatel

lebo je to blbosť, sú to zaslepenci. Rooney je top class ale Suarez s RVP si idú svoju vlastnú ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Leda že by soutěžili v překousání dubový klády.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
C0br

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Liquid

Reagovat
Chazy

Reagovat
Trand

2. kolo?

Reagovat
Wat

Reagovat
Chazy

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
Wat

Reagovat
13

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Side

Reagovat
johan14

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Honza Matoušek

Sakra, kdyby fortuna nabízela kurz na to, že tohle někdo napíše, už bych to tam poslal za litr

Reagovat
kiwwi

ja som este nevidel kobrovu reakciu a uz som to siel pisat

Reagovat
smazaný uživatel

... to si všetci vieme predstaviť, si pablb.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
tomasinho

Ale nebudeš je moct za týden sledovat.

Reagovat
C0br

Tak o tom řeč nebyla. Navíc očekávám zázračné klasické zázračné uzdravení

Reagovat
tomasinho

To už je jedno, Chicharito dává LFC stejně víc gólů.

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, teoreticky by to stihnut mohol

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden zaslepenec vedľa druheho to tu palcuje

Reagovat
C0br

Nechtěl jsi snad přesně tohle vyvolat svojí zaslepenou nepravdou?

Reagovat
smazaný uživatel

haha Vy ste na smiech. Suarez s RVP hrajú ako z inej planety. Kaaždý to vie uznať len fans MU majú svojú pravdu ktorú presadzujú donekonečna.

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United are in pursuit of Crystal Palace forward Wilfired Zaha And is Favorite to sign him . [SkySports]

Reagovat
I am Mancunian

ale jo

Reagovat
Pigeon

Fergie zas takticky mlžil?

Reagovat
kiwwi

ou to by bola krasa

Reagovat
stiflerovamama

Takych my mame v akademii vela.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o těch 15 milionů co za něj chtějí, já osobně bych to za něj nedal.

Reagovat
kiwwi

ja by som v momentalnej situacii nedal ani 15 eur

Reagovat
vitasrp

Ten tlustej brejlatej čurák je fakt ohromná brzda tohohle týmu..

Teda, abych to upřesnil - na silné soupeře on umí svůj tým připravit, to zase jo. Ale jinak je to z jeho pohledu v lize ohromná tragédie, ale fakt ohromná..

Má k dispozici úžasnej ofenzivní potenciál, s tím týmem se dá hrát poměrně pohledný fotbal, což už ostatně ukázal Di Matteo..

Ale ta posedlost Španěla hrát takticky dokonalý fotbal, kdy žádný hráč nemá volnost, ale přesně určený pokyny, co může, to je fakt tak něco zoufalýho a strašnýho.

Nedali jsme doma góla Fulhamu, jehož obrana normálně stojí za starou belu - už to byla ostuda. Dneska QPR, což je ještě daleko horší. Daleko, daleko horší.

My po ztrátě míče nenapadáme, ale stahujeme se za míč.. Proč? Proč jsme tak posraný proti takhle tragickýmu týmu? Já tomu nerozumím Rafo, ale tohle je přesně důvod, proč nikdy v Anglii nevyhraješ titul a proč seš strašnej čurák..

Reagovat
Trapper

Reagovat
kiwwi

odkedy je ten mlady Ameobi taky technik? normalne sa mi pacil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to s tebou naprosto souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Frankie?

Reagovat
smazaný uživatel

za nick !

Reagovat
tomasinho

Jo, takový pavouk, ale s míčem to umí. Ještě lépe řdšit situace a může z něj být slušný hráč.

Reagovat
kiwwi

mi dnes pripominal Welbecka...som nechapal...som ho mal za take natiahnute cudo co zakopava o loptu, ale moze byt prinosom vo vzduchu ako Shola

Reagovat
Zaschrona

To jo, mel tam jeden hodne pekny moment u lajny, ale Distin ho zkusene vyskolil. Ale budoucnost ma a Newcastle ho dost mozna bude hodne potrebovat..

Reagovat
smazaný uživatel

nepoznat Taarabta a dnes ho vidiet prvy krat, tak sand z neho odpadnem...to bol genialny individualny vykon

Reagovat
Liquid

nějak tu chybí palce pro záchranu QPR, takže kdo je pro setrvání QPR v nejvyšším patře anglického fotbalu dá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale hej, dnes som sa zalubil do Taarabta

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Miguel19

2 zápasy s nejhorším týmem PL, 1 bod a skóre 0:1. Gratuluji hoši. Jděte do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

lepší než drátem do oka, ne?

Reagovat
Miguel19

Nejhorší je, že jsem chtěl na ty šuliny z QPR vsadit, měl jsem takové tušení no...škoda.

Reagovat
Trapper

Takže je to kvůli Tobě!

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Zabiju Tě !

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní, dyť je porazil i Liverpool!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

spíš, kdo ne?

Reagovat
Miguel19

Tak to jste legendy. Ještě porazit AV a máte titul

Reagovat
smazaný uživatel

Ba by v tomhle zápase dal 2 góly.

Reagovat
kvasha16

taketo predpoklady mam najradsej

Reagovat
smazaný uživatel

jdu blít a srát na vlajku ! A 2 litry v řiti ! Ještě k tomu navíc ! Když se sere tak na 1 hromadu !

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto, ze QPR vyhralo? Kdo to videl?

Reagovat
smazaný uživatel

Taarabtiiiiik

Reagovat
Liquid

Shaun Wright-Phillips Chelsea zná jako už od 3.minuty měla hrát Chelsea o desíti po té prasárně Marina, takže aj z toho důvodu QPR ty zlaté bodíky přeju, Chelsea tu ztrátu má velkou, bude letos holt 3. max 2. Pokud někomu "darovat" body tak West Ham a QPR je ta nejlepší možná volba, QPR si aspoň bod zasloužil, nehrál zle, na posledním místě tabulky nemá co dělat

Reagovat
Trapper

YungGooner02.01.2013 22:18

Rafa, ty kokot sprostý, tlstý , škaredý!

[reagovat]

YungGooner02.01.2013 22:18

bodaj by ťa tá červená kravata udusila!

[reagovat]

YungGooner02.01.2013 22:19

koňomrd vypasený

[reagovat]

Proto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Boží prostě.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

protože Chelsea nedala žádný gól a protože QPR dalo jeden gól. Jestli to chceš jinak, tak Benitéz a jeho taktická vyzrálost proti zalezlým soupeřům

Reagovat
kvasha16

tragedia v zakonceni, oni mali asi 2 sance, Chelsea cely zapas na ich polke a nic, a ked uz daco vymysleli tak to zajebali

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že toto je první lanko z Benitézova padáku, který tak dychtivě očekávám už od první srdeční slabosti, která mě postihla s oznámením, že ten šašek leze do Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Na konci sezóny odejde, nicméně doufám, že nás aspoň do té LM dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky jediné v co se modlím, že i takový de-il dokáže uhrát aspoň 4. místo v lize. Ačkoliv si stejně myslím, že mám přehnaná očekávání a tento exot zvládne za půl roku potentit 2 sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel pujde asi až na konci sezony Za tu LM budem fakt rádi nakonec..

Reagovat
smazaný uživatel

16 - Everton are the first team in Premier League history to both score and concede in 16 consecutive games. Milestone.

Reagovat
Zaschrona

Nejlepsi tym, co ma Moyes za svoje pusobeni u nas k dispozici, smerem dopredu v kazdem pripade.. Jen ta defenziva...

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde teďka v lednu někdo do obrany?

Reagovat
Zaschrona

Snad by mel zmiznout Heitinga a na jeho misto prijit novy stoper + by se meli brzo uzdravit Coleman i Hibbert. Vylouceny ani neni eventuelni prestup Distina, pak by taky prisel novy stoper. Mluvi se hlavne o Lescottovi (nejspise maximalne hostovacka pri deadline) a Forrenovi.

Reagovat
Eric_The_King

Ten Forren by konečně mohl někam jít, mluví se o něm jako o dobrém hráči.

Reagovat
Zaschrona

Jojo, pry dneska odjel dojednavat svoje angazma do noveho klubu.

Reagovat
Manik...

560. pro QPR v Championship!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty magor žumpácky

Reagovat
smazaný uživatel

Joseph Barton ‏@Joey7Barton

Watching Liverpool dismantle Sunderland here. Suarez is looking world-class again. Unbelievable movement, imagination and work-ethic.

Reagovat
smazaný uživatel

sign him

Reagovat
smazaný uživatel

Everton Jestli vyhrajou aji příští kolo, tak by se měli pořádně dotáhnout na čelo, protože z vysoko postavených týmů by mohl naplno bodovat klidně jenom Tottenham a oni. A další kolo jedeme na WHL my.

Reagovat
tomasinho

A kdo říkal, ež příště budete bodovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se snažte, ale tři góly proti nám na body stačit nemusíjou.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tomasinho

Tss, Danny se Skertsem ty vaše střelce vygumujou.

Reagovat
tomasinho

Ael mají teď dobrý los, měli dneska ztratit.

Reagovat
fenixLFC

QPR získalo v tomto roce více bodů než Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I víc gólů...

Reagovat
cristiano.K.

proč není na fotce Suarez? Spíš bych i čekal Wrighta

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som cakal Taarabta

Reagovat
nani92

Reagovat
C0br

Protože sem chodí i děti

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Wat

Reagovat
miky10

Reagovat
cristiano.K.

slabší

Reagovat
Ligter

Reagovat
Minister

Reagovat
Bayern +

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Suarez nechat tam Sterlinga

Reagovat
13

Přece tam Luis nemůže být po každym kole..

Reagovat
cristiano.K.

no jo,ale když tým vyhraje 3:0 a on má 2goly a jednu asistenci,tak by si to přeci jen zasloužil o kápanek víc než Sterling,který dal jeden gol a hrál docela pod svoje možnosti. Diskriminace proti Suarezovi,protože je bílej,FA EF

Reagovat
stiflerovamama
Reagovat
Trapper

Reagovat
Posledni Kovboj

FA

Reagovat
Swarley

hmmm, ta měla oči

Reagovat
smazaný uživatel

What a ball

Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ty buzerant jeden

Reagovat
smazaný uživatel

tak dnes nezaspim

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se říká nepříjemná událost, ale je to fakt humus no

Reagovat
smazaný uživatel

to je doktor Zoidberg?

Reagovat
Kowe

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Honza Matoušek

Už se hrozně těšim na příští kolo, skvělý zápasy! Debilní FA cup.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Spíš debilní TV, že nedávaj Terriers s Addicks.

Reagovat
tomasinho

Nebo Eagles s Potters či Crawley-Reading.

Reagovat
Bayern +

Ticho, davaju WHU.

Reagovat
tomasinho

To je povinnost, i LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne uvidim zapas v TV

Reagovat
Bayern +

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

'Arry!

Reagovat
Makiii

Nechapu jak nekdo muze fandit tomu modrymu hnusu ( Chelsea ) ... Protoze to co predvedli bylo opravdu vtipny,... No jo, nehraje Mata a Hazard a jsou nulovy

Reagovat
PhilipS

Nechci Tě nějak zklamat nebo narušit tvůj zdravý vývoj...ale je pravděpodobně víc věcí, které nechápeš...

Reagovat
Makiii

A jak ty to muzes vedet prosimte ? Chytracku jeden...

Reagovat
Makiii

Pokud si videl zapas, tak mi das za pravdu... a nemusis psat takovej sranec.

Reagovat
Trapper

Usuzuješ na základě jednoho (i když ano je to hodně nepovedený) nepovedenýho zápasu?

Reagovat
Makiii

Ne to fakt ne, ackoliv Chelsea nesnasim, tak i tak sleduju dost zapasu, ostatne jako vsechny muzstva v PL. Chces mi snad rict, ze Chelsea je stejna jak s Matou a Hazardem, tak bez nich ? Nekde tu byla statistika, ze 5x nehral Mata v zakladu a byly z toho 2 remizy a 3 prohry nebo naopak, ted si nejsem jistej a kecal bych...

Reagovat
Trapper

To je pravda, neřikám, že ne, ale napsal si to jak kdyby to bylo jen kvůli tomudle jednomu zápasu.

Reagovat
Makiii

Tak to vyznelo blbe. Urcite bych to nerikal po jednom zapase, ale zrovna v tom dnesnim to slo hodne videt.

Reagovat
Trapper

A taky jim fandím já, takže se mě to dotklo

Reagovat
Liquid

z Chelsea doufám vypadne ten sráč liverpoolskej a nahradí ho Mark Hughes - legenda Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

samo lepší

Reagovat
kiwwi

Mark Hughes - legenda Chelsea...toto ma nikdy neprestane bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Ha ha Tak to si zabil starý

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Redknapp on Joe Cole: "I lost a player who I tried to sign today" #QPR

Brendan Rodgers on Joe Cole: "He is obviously speaking with West Ham at the moment....it will be a terrific move for Joe."

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Přeju mu to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

http://cadfael.tv/image/src/1357161012739.gif

Steve Gerrard, Gerrard

He passes the ball forty yards

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pojebaný,skurvený Newcastle...

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně jsi tam měl 1

Reagovat
Liquid

snad ještě Joe Cole opustí Anfield a půjde pomoci QPR k postupu tabulkou

Reagovat
tomasinho

Jde do WHU.

Reagovat
Liquid

Fakt? Taky dobře, možná ještě líp, ale platit ho ještě budete i vy ne? Tu smlouvu co jste mu dali by si West Ham nemohl dovolit ani pro 4 hráče.

Reagovat
tomasinho

Jde tam natrvalo. Určitě půjde s platem dolů a ani mu to asi nevadí. Chce ještě hrát PL a navíc doma (víš co Sašo, jdi do prdele ).

Reagovat
smazaný uživatel

Vo west hame by mal mat zmluvu na 30K, ale liverpool mu zaplati kompenzaciu 3 mega.

Reagovat
Liquid

jo už čtu expresku, můj nejoblíbenější angličan a jeden z vůbec nejoblíbenějších fotbalistů vůbec, ale už je za zenitem, ale chci věřit, že West Hamu pomůže, navíc je doma, za půl roku je doplní Lampard a budou zase odchovanci West Hamu válet za něj a mezitím zazářili v Chelsea

Reagovat
tomasinho

Lampard ať zůstane kde je nebo si táhne do Číny. Na Boleyn Ground o něj nikdo nestojí.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě k nim Řeka Ferda.

Reagovat
Zaschrona

Vyhra proti Pardewovi vzdycky potesi jeste o neco vic, i vzhledem k tomu co zase dneska pred zapasem mlel za kraviny a dneska tomu neni jinak. Strasne dulezity 3 body. Dneska si Moyes zaslouzi nakonec i velkou pochvalu, stridanim Anichebeho rozhodl zapas, ten byl dneska jednoduse skvely - v zivote by me nenapadlo, ze nekdy budu vubec schopny neco takoveho napsat.. V FA Cupu snad dostanou sanci vesmes mladi kluci a tym si bude moct odpocinout, unava s nasim kadrem zacina byt znat hodne rychle, navic ta prasecka hra nekolika hracu Newcastelu na tom taky mnoho neprida.. A dalsi pozitivni vec - pan rozhodci - konecne to dneska celkem zvladl. No, se dneskem nemuzu byt nespokojeny, snad jen kdyby Sunderland trochu zabojoval..

Reagovat
smazaný uživatel

Musel tam okomentovat ty rozhodčí Ty kdyby si byl činovník klubu, tak se nedoplatíš

Reagovat
Zaschrona

Kdybych se k podobne praci nekdy dostal, tak bych si to proste asi musel nejak vzdycky odpustit, i kdyz nerad..

Reagovat
smazaný uživatel

700. pre Taarabta

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Maročan vyjebaný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

nj, ted zas 10 zapasu bude hrat bobek, tak at to stoji za to

Reagovat
Makiii

Reagovat
Pigeon
Reagovat
Infi

proč ten pojebaný newcastle nemohl dát ještě jeden kus

Reagovat
smazaný uživatel

shaolinCFC

You fuckin owe me a television @ChelseaFC

https://pbs.twimg.com/media/A_orks_CIAA-EaL.jpg:large

wow dobrý nervák

Reagovat
Zaschrona

Sebastian Squillaci confirms he will be leaving Arsenal in an interview with Var Matin.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sebastian Squillaci confirms he will be leaving Arsenal in an interview with Var Matin.

Reagovat
Posledni Kovboj

Squillaci: "Perhaps I will leave in January, Perhaps It will be in June. He admits he's speaking to a few French clubs."

Reagovat
Posledni Kovboj

Sebastian Squillaci confirms he will be leaving Arsenal in an interview with Var Matin.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Posledni Kovboj

njn, vzdycky jsem chtel nekam patrit, chapes

Reagovat
smazaný uživatel

Squillaci: "Perhaps I will leave in January, Perhaps It will be in June. He admits he's speaking to a few French clubs."

Reagovat
Posledni Kovboj

Squillaci: "Marseille, Monaco, Nice, Bastia or Ajaccio are clubs that speak to me. I am 32. I have 2 or 3 good season left in me"

Reagovat
niflheim

QPR

Reagovat
Ligter

Sebastian Squillaci confirms he will be leaving Arsenal in an interview with Var Matin.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Squillaci: "Marseille, Monaco, Nice, Bastia or Ajaccio are clubs that speak to me. I am 32. I have 2 or 3 good season left in me"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sme se posedmé dozvěděli že Squillaci odchází, co dál ?

Reagovat
Ligter

Ok, já už to jen kopíroval odsud, přiznávám se.

Reagovat
Posledni Kovboj

ja taky

Reagovat
smazaný uživatel

To jediné tě omlouvá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"To ale neni problem jizanskych naplavenin, divuje Bale, Young, Phil Neville ( ), Gerrard, Rooney, Larsson, Hoilett... Hraci ze Spanelska a dalsich zemi naopak prinesli do PL to, co postradala, tj. techniku, praci s micem, kombinaci, a PL tohle strasne prospelo, protoze bez techto hracu by anglicky kluby momentalne nestihaly zahranicni konkurenci a taky to prispeje ke zmene rozvoje mladych anglickych hracu, protoze se uz ted pripravuji uplne jinak."

Hrubas když chce, tak umí . Tento názor by si měli všichni fanoušci anglického fotbalu, případně florbalisti, číst před spaním .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

južania sú na oveľa vyššej úrovni čo sa týka práce s loptou ako ostrovania

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
smazaný uživatel

teraz si ma dostal

Reagovat
smazaný uživatel

To jó, ale už vidím ty slzy jako hrachy když se s nima v PL někdo bude chtít kočkovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě ten problém v Anglii, oni takové hráče nevychovávali, a proto kupují za nehorázné sumy hráče z jiných zemích. Asi se nad tím po letech konečně zamysleli a začínají s tím něco dělat. Protože všude se rodí děti stejně, jde jen o to, jak se s něma pracuje.

Například ve Španělsku je mládež na prvním místě. Rozvíjí se v hráčích kreativita, pracuje se jen s míčem, není tam žádný tlak na výsledky, žádná taktika, pořád se hraje na malém prostoru... V nadsázce se vrací k "pouličnímu fotbalu"....Ale to není jen o Španělsku, obrovskou tradici má Holandsko, to od nich se všichni inspirují, Coerver coaching je to nejlepší, co kdy v mládeži vzniklo....

Je to efektivnější a lepší způsob než kupovat fotbalisty za neskutečné sumy. Však taky Německo bylo jednu dobu v neskutečných sračkách, ale chtěli změnu, prosadili nizozemský, španělský styl výchovy a kde jsou dnes?

Si pamatuju, jak Hřebík po remíze s Německem řekl (byla to myslím U19): "sice jsme remizovali, ale scouti, kteří byli na zápase, by si vybrali 7 německých hráčů a až tím osmým, zdůrazňuji osmým, by byl Vydra."

Reagovat
smazaný uživatel

umenie je si hráča vychovať a nie ho kúpiť za drahé prachy preto mám najradšej Barcu a mojím 2. najobľúbenejším klubom je Bilbao pretože tieto kluby sa snažia hráčov vychovávať a nie sú závislé na predražených zahraničných hráčoch ako trebárs City alebo Chelsea

Reagovat
soukup

City bylo vždy známé svojí akademií a mládeží. Ano teď kupují hráče za šílený peníze a hráče z akademie asi spíš vychovají pro jiné kluby, protože ve vlastním se nebudou mít šanci prosadit, ale vybral sis teda hodně debilní tým a nadáváš jim jen protože mají pár let prachy a novou filosofii, je mnohem více jiných adeptů se špatnou akademíí než MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda že City vychovalo niektorých dobrých hráčov napr. Richards,Ireland,Wright-Philips čiastočne i Hart no v porovnaní s United alebo Arsenalom je to proste málo aj keď uvidíme v budúcnosti keďže City má v pláne vybudovať nové tréningové stredisko (alebo sa už buduje ???)

Reagovat
soukup

do mládeže teď hodně investujou, ale smetanu asi spíš slíznou jiný kluby, nevím jak moc dají těm mladým šanci. Jen sem chtěl říct, že si sice plácnul dva bohatý kluby, který kupujou drahý hvězdy, ale co se týče výchovy hráčů, tak s MCFC si plácnul velkou blbost

Reagovat
smazaný uživatel

nuž ale MCFC v reserve league príliš vysoko nie je

Reagovat
soukup

to ale nic moc neznamená

Reagovat
smazaný uživatel

tak je pravda že výkonnosť mladých futbalistov je dosť nevyspitateľná ale zase čím väčší klub tým si môže dovoliť lepších mladežníckych trénerov, scoutov a podobne inak čo robí Michael Johnson v béčku pred takými 3 rokmi to bol celkom nádejný futbalista

Reagovat
Bayern +

Reagovat
alcantara

Dobry vyber klubov

Reagovat
soukup

právěže vůbec

Reagovat
Bayern +

On zrejme mysli Barcelonu a Bilbao, snad.

Reagovat
herbage

však Wenger proto nikdy nekupuje hotové anglické hráče, ale radši řekne, že si je vychová. Take naše akademie sklízí první plody práce

Reagovat
smazaný uživatel

jj kvôli tej práci s mladými mi je Arsenal najsympatickejší klub PL

Reagovat
SunFells

Carl, Ox, Rambo, Theo a číhá po těch mladých britech odjinud stále víc. A to už jsou hráči do prvního kádru, tady je řeč o úplně jiném stádiu vývoje a Wengerův dopad na tyto hráče už byl vážně až zanedbatelný.

Reagovat
Trand

Omg a španěláci to tady zase rozjedou.

Reagovat
miky10

To neměl psát.

Reagovat
Chazy

Tak aby ne, bez Jordiho by Wigan hrál League One

Reagovat
smazaný uživatel

No jak vidíš Chelsea je bez Maty tý League one taky o něco blíž.

Reagovat
hefy

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

A existuje niekto, kto si myslí/myslel niečo iné?

Reagovat
smazaný uživatel

To by ses divil, ještě před pár lety tady takový názor kraloval.... Něco ve smyslu, že proč se nedává v PL příležitost anglickým talentům na úkor naplavenin z jihu . Že to rozbijí krásu anglického fotbalu.

Holt někdo vidí krásu v něčem jiném, ale v každém případě se fotbal mění a vyvíjí a Anglie asi nechtěla zaspat v evropských pohárech. (I když teď je jiný problém, reprezentace)

Reagovat
vitasrp

Soudě dle výsledků v posledních dvou letech ale Anglie v evropských pohárech stejně zaspala..

Reagovat
herbage

to může být na sobě nezávislé

Reagovat
alcantara

To islo ruka ruke s nazorom, ze maly, technicky hraci s vraj slabou stabiltou sa budu presadzovat velmi tazko a neustale budu na marodke po tom, ako ich nejaky nekopa zoberie od podlahy. Teraz uz to ale vacsina osadenstva popiera.

Reagovat
herbage

což je z fyzikálního hlediska blbost. Naopak čím menší hráč, tím lepší stabilita

Reagovat
soukup

no tak záleží i na typu postavy, ne každej prcek je podsaditej

Reagovat
alcantara

Ja suhlasim, ale este rano mi prospero tvrdil nieco ineho. Najlepsim prikladom zo vsetkeho je Messi a Xavi, ti ustoja vsetko.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý nesmysl. Proto třeba Ibrahimovičovi nejde odebrat míč....

Reagovat
herbage

tak jasně, že to souvisí i se stavbou těla a sílou jedince, já píši jen o předpokladech. Proto sportovní auta jsou nízká a nákupní vysoká. Zkus udělat losí test s Porsche Carrera a pak s Fiatem Panda a uvídíš Ibra má zase lepší predispozice na hrotového hráče do vápna, ale zase má horší akceleraci, protože musí rozpohybovat větší hmotu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bavíme se o stabilitě. To je pro mě ve fotbale schopnost udržet míč pod tlakem (osobní souboj atd).

Reagovat
herbage

tak já se bavil o stabilitě obecně z fyzikálního pohledu. Z toho tvého pohledu schopnosti udržet míč je to celkem na výšce nezávislé, pokud tedy neměříš zrovna 2 metry. Ale i tak si myslím, že menší hráči mají trochu výhodu a pokud je někomu nemožné vzít míč, tak je to trio Xavi, Iniesta či Messi. U nás třeba Wilshere ustojí to, co by jiní hráči těžko ustáli nebo Essien v dobých své největší slávy byl od míče neoddělitelný. Tím neřikám, že třeba Ibra nebo van Persie nejsou taky v krytí míče top class

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jim je nemožné vzít míč především z toho duvodu, že nad ním mají neuvěřitelnou kontrolu. Mají zpracování, první dotek s míčem, krytí míče na špičkové úrovni + mají neskutečně silné jádro těla.

Reagovat
herbage

no jsou ale i hbití, tak se i lépe vykličkujou z případného tlaku. Není divu, že PL dobývaj hlavně hráči kteří mají jednak výbornou stabilitu, krytí míče a první dotyk, ale jsou právě menší postavy, hbití a kreativní. Viz Mata, Silva, Cazorla, Agüerro, Tévez, Suárez

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo taky Persie, Džeko, Toure, Dempsey, Fellaini...

Reagovat
herbage

to je dané tím, že PL je dost specifická soutěž a více silově založená, kde vepředu dost uplatníš kila a centimetry navíc, pokud máš k tomu brilantní techniku a slušné zrychlení. Nemyslím si třeba, že by Yaya či Fellaini mohli hrát v PD tak vysoko, jako hrají v PL

Reagovat
smazaný uživatel

To vůbec není o tom, jak si asi myslíš. Nevím, co to je za blbost takhle rozdělovat hráče podle výšky. Se podívej na Cristiana Ronalda nebo Thierry Henryho .

Reagovat
herbage

však kdyby byl Cristiano tak o 10 čísel menší, tak by Messi možná měl skutečnou konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

Žejo měříš kolem 170cm?

Reagovat
Chazy

zásah

Reagovat
herbage

175 ale to s tím nemá souvilost

Reagovat
tomasinho

Blbost, nebyl by tak fyzicky, neměl by oproti Messimu náskok v hře hlavou.

Reagovat
fantomas

To neni žádná přímá úměra, existuje dost výjimek na obou stranách.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou takové místní názory lidí, kteří fotbalu nerozumí. Možná je škoda, že plno lidí, kteří vidí na hřišti jen 22 hráčů bojujících o míč tak horlivě přispívá do diskuse a raději se fotbalově nevzdělává. Vzniklo už tady hodně "pravd". Ale jak se říká, stokrát opakovaná pravda je lež .

Reagovat
smazaný uživatel

ty si vazne saso

Reagovat
Erdovec

jj, to se hodně říká no

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se osvědčilo právě toto. Ne naopak .

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc tu pravdu máš v uvozovkách.

Reagovat
fantomas

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
SunFells

Ty asi budeš student filosofie

Reagovat
Bayern +

* mali, technicki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cristiano.K.

jo, myslím si,že je to generací, nebo vy si snad myslíte,že španělský fotbal ovlivnil nějak Oxe či Sterlinga, že jsou techničtí proto, že viděli, jak hrají španělé? Ještě pár let zpátky se říkalo o španělské reprezentaci to samé jako o anglické.

Reagovat
smazaný uživatel

S těmi generacemi je to nesmysl. To jsou vždycky takové výmluvy .

Reagovat
cristiano.K.

mysli si svý. Já jsem rád,že španělští hráči, kteří primárně hrávají na AM jsou v PL,krásně se na ně kouká. Ale dělat z Gerrarda,Lamparda,Scholese nekreativní dřeváky je blbost. Stejně jako tvrdit,že být Raul v repre,tak španělé pořád nic nevyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já z nich nekreativní dřeváky nedělám. Ale když porovnám, kolik špičkových fotbalistů vyprodukuje Nizozemsko, Španělsko, Německo, tak je to zoufale málo... Navíc hráči, které jsi jmenoval už moc let v profesionálním fotbale nečeká...

Reagovat
alcantara

A to je co?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=Q0fCn7Q0XHA...krasny gol, ale podla mna aj chyba Obertana v mure

Reagovat
stiflerovamama

Tak a teraz len dufat, ze najvacsie anglicke derby buduce kolo opet nezkurvia rozhodcovia

Reagovat
Posledni Kovboj

FA

Reagovat
Darren Fletcher

ak neskurvia a vsetko pojde ako ma, pohodlne vyhrame o 2-3 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Kedy zacina MOTD ?

Reagovat
Posledni Kovboj

FA

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea!!!

Reagovat
Darren Fletcher

ot: nadpis na idnes Seznam amnestovaných bobtná o kontroverzní lidi, kritika Klause sílí

co prosim znamena "bobtná"? to slovo vidím počujem prvýkrát

Reagovat
smazaný uživatel

roste

Reagovat
Darren Fletcher

vdaka

Reagovat
C0br

představ si droždí

Reagovat
Posledni Kovboj

nebo manzelku

Reagovat
C0br

Reagovat
Pigeon

Reagovat
patas92

Reagovat
Darren Fletcher

to ma este cas

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

800. pre Taarabtiiiiiiika

Reagovat
Ligter

Tak zase nepřehánějme, centr pěkný, jsem rád, že porazili Chelsea, ale stačilo by to.

Reagovat
Trand

Reagovat
nani92

v United

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
soukup

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcu ho tam, ale byla by sranda kdyby k nám fakt přestoupil a pak hrál jako z partesu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

pod Fergiem začne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se prosím Wright-Phillips neprosadil v Chelsea, když tam přišel za 30 mega? Nějak mi to jméno nic neříká

Reagovat
smazaný uživatel

lebo je to sialeny priemerak

Reagovat
nani92

dnes až na ten gol úplne hrozný

Reagovat
Chazy

Ale není, nebo teda rozhodně nebyl, neviděl sem ho hrát tak 3 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa nikdy nepacil no

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Motorová myš, které došli baterky.

Reagovat
Chazy

Protože byla v CFC velká konkurence a navíc je to typický anglický křídlo, který je v evropským fotbale dost nevyuřitelný. No a další věc je, že v CFC nehrál nikdy ten post, co v City, kde si hodně sbíhal na hrot. Koupili ho v době, kdy ho prakticky nepotřebovali.

Mě by spíš zajímalo, co dělá jeho brácha

Reagovat
tomasinho

Loni dával dost gólů za Addicks v League One. Vlastně tam furt je.

Reagovat
A Seleção

Sry,nedoslo mi,kdo jsou Addicks

Reagovat
tomasinho

22 gólů v lize minulou sezonu.

Reagovat
Chazy

jj, to vím, jen netuším, jak mu to jde v champu.

Reagovat
tomasinho

To já moc taky ne, nestíhám to letos vůbec sledovat. Z odborníka je zase lajk Navíc to nedávají ani v telce.

Reagovat
smazaný uživatel

On 28 February 2012, he scored a hat-trick in a 4–0 win at Chesterfield.[7]

Reagovat
A Seleção

Charlton?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka pro ty, co sledují trošku častěji Everton..

Mohl by Oviedo do budoucna opravdu nahradit Bainese, pokud odejde .... nebo je to hráč spíše na lavičku ?

Reagovat
smazaný uživatel

oviedo skor lavicka a ako nahrada Izaguirre alebo kadlec

Reagovat
Zaschrona

Hlavne neni zadna velka potreba nahradu hledat. Bainesy nikam nepujde, jeho cena pro ostatni kluby je stanovena proste prilis vysoko.. A neni to jen Oviedo, ktery je v Evertonu pripraveny Bainesyho v pripade potreby nahradit. Hodne cekam i od Luka Garbutta, mladeho talentovaneho leveho beka, momentalne zraneneho - zatim vycniva v kazde mladeznicke reprezentaci Anglie, momentalne do 19 let. Pripadne tam je i podobne stary Jake Bidwell, ten se taky dostava do mladeznickych reprezentaci a taky se prezentoval hodne peknymi vykony na hostovani v League One.

Reagovat
Zaschrona

Urcite mohl, ten kluk ma talentu spoustu. Je hodne rychly, je skvely do kombinace, centr ma celkem dost solidni, jen je chvilema celkem dost naivni a dela chyby. Jen je zakladni problem ta jeho obrana, v tomhle je trochu podobny Colemanovi, na Premier League s tim asi neni. Ale v dlouhodobem horizontu si ho dokazu predstavit, ze by nahradil prave Bainesyho, zatim se ukazuje jako dost mozna dalsi skvely nakup Moyese, zvlast za tu cenu.

Reagovat
fantomas

Čekal sem schválně na Zaschronu, abych ti řekl, že je podle mě naivní ho vidět a cpát na LB, a radši mu dát prostor stát se náhradou za Pienaara. V Kodani si stejně nejlepší reference získal právě v ofenzivnější roli.

Reagovat
Zaschrona

Prave ze v Kodani mnohem casteji nastupoval prave na levem obranci, ja ho ale teda videl jen v zapasech proti Lille, kdyz hral na levem zaloznikovi. A hral tam dobre, stejne jako hral dobre v zatim jedinem zapase na LB za Everton, v COC proti Leedsu, tam byl mezi mladikama jedina poradna nase hrozba, skoro jak Baines, akorat prave mel problemy dozadu. Ale urcite by mohl mit uplne stejne i budoucnost na kridle, at uz vlevo nebo i vpravo - i momentalne bych ho tam videl asi radeji nez treba Naismitha. Ale stejne si myslim, ze neni vubec vyloucene, ze jednou skonci, podobne jako Seamus, v obrane.

Reagovat
fantomas

No..já mám právě dojem, že v Kodani na LB začínal, ale pak se postupně posouval dopředu, až si ho teprve na tý pozici začaly všímat kluby v zahraničí.

Reagovat
Zaschrona

Ja nejsem zadny odbornik na fotbal v Dansku, ale cerpam z http://www.transfermarkt.de/en/bryan-oviedo/leistungsdaten/spieler_124983_2011.html Ja ho teda sledoval az prave v zapasech proti Lille, ale tam uz se vedelo, ze Moyes o nej ma velky zajem a urcite to nebyl jen on.

Reagovat
fantomas

No, takže platí, že se postupem času začal posouvat nahoru.

Reagovat
Zaschrona

No to prave uplne ne, treba vsechny zapasy v letosni sezone jeste v Kodani odehral na levem beku, prave az na ty zapasy v LM s Lille.

Reagovat
smazaný uživatel

This says it all....

Before Benitez was appointed, Chelsea were 3rd and 4 points off top spot. They are now 4th and 14 points off the top. #rafalution

Reagovat
Pigeon

plán nasadit vetřelce, aby hostitele rozložil zevnitř vyšel

Reagovat
j_mrazik

SWP pěkný gól.

Reagovat
j_mrazik

Chelsea a její moment překvapení + hraní do plný obrany. Snad brzy půjdeme před ně.

Reagovat
Ligter

Reagovat
Ligter

900. pro Manchester United.

Reagovat
smazaný uživatel

...ale uz som mal pripravenu pre Taarabtika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v motd krásne analyzovali hru Stevenka,prekrásne prihrávky a dlhé pasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jste mi nikdo nepřipomněl motd?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bainsy je skvelýýý

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
Amos

OT: Hoci sa dnes Twitterom šírili informácie o tom, že Theo Walcott podpísal nový dlhodobý kontrakt s platom vo výške pohybujúcim sa okolo 95 tisíc libier týždenne, s najväčšou pravdepodobnosťou sú tieto správy nepravdivé, čo pred malou chvíľou potvrdilo niekoľko dôveryhodných zdrojov, ako napríklad John Cross z Daily Mirror. Rokovania medzi klubom a hráčom dnes neprebehli. - Tak nic, myslel jsem, že ztráta zájmu o Zahu znamená podpis smlouvy s Theem.

Reagovat
Counter

ale všichni už ho vidí s podepsanou smlouvou...

Reagovat
fantomas

Ať už ztráta zájmu o Zahu znamená cokoliv, hlavně že aspoň sama o sobě je pravdivá.

Reagovat
fantomas

*aby byla pravdivá

Reagovat
Zaschrona

1 year ago yesterday, a Merseyside football legend passed away. Tonight, both Everton & Liverpool won. Gary Ablett will be smiling."

Reagovat
Kowe

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

http://oddfootball.com/forum/thread-1593.html...jednoznacna chyba Obertana, asi sa bal, ze ho lopta zabije

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem říkal, ve fantě jsem opět poskočil. Můj tým si vede fakt jak na houpačce, jedno kolo deset bodů, druhý zahraje jako šampión. Škoda, bejt konzistentnější, už se biju na úplně jinym konci tabulky.

Reagovat
miky10

O dva body no, štětko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tým je sbírka tragédů které nad vodou drží Persie. Ale utěšuju se tím, že postupuju pořád nahoru. Už atakuju první stovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Bavíme se o pl.cz? Snad nejsi v Chazyho?

Reagovat
Chazy

Chazyho liga furt existuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Existuje, a bojujem v ní s Vejdrem o záchranu!

Reagovat
Chazy

To jsem rád

Reagovat
Chazy

Ne za ten boj o záchranu, to je mi jedno

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

A koho že máš jako kapitána, Miky?

Reagovat
miky10

Lednovou posilu Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Každopádně to de spíš mně ke cti, že i s takovym tragédem s páskou sem jen dva body za tebou!

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, nemáš se za co stydět, když i po takovymhle výkonu ti chyběj jen dva body na takovýho stagnujícího fantovýho velikána, jako jsem já.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta druhá věta.

Reagovat
smazaný uživatel

Já su jenom v EF.cz PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je škoda. Kor když to je myslim Miguelovo liga.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je jedno, je tam dost lidí na to, abych se mohl pořád zbytečně snažit. Ale pro porovnání, mám 975 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně už k magické tisícovce zbývá taky kousek, no.

Reagovat
smazaný uživatel

978

Reagovat
13

Jsme na tom podobně, akorát mě ještě kromě Robina drží ještě Suarez.. Ale teď přijde wild card, takže čekam zázračný zlepšení

Reagovat
madridcan

950 pre http://www.csfd.cz/film/271458-zeme-bez-zakona/

Do dvoch rokov si pan Tom Hardy potazka cenu Akademie

Reagovat
fantomas

Za Hardyho..

Reagovat
stas87

na mna moc brutalne,moc krvi a hnusnych scen...ale pribeh slusny a herecke obsadenie dobre,nepasoval mi tam len labeouf(pise sa to tak?)

Reagovat
madridcan

Praveze zahral mladasa, ktory sa raz chce vyrovnat bratom dost dobre. Mne tam celkom sedi

Reagovat
stas87

uhol pohladu...vedel by som si tam predstavit niekoho ineho pearcovi ale ta rola sadla,takeho hajzla od pohladu som dlho nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

LaBeouf byl slaboučkej jako ostatně dycky

Reagovat
PhilipS

Doporučuju málo známý mini-seriál The Take (2009), kde je Hardy neskutečný...

Reagovat
fantomas

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Včera mi bylo doporučeno už, tak teda to zkusim, když všichni tak chválíte.

Reagovat
Pinturicchio

Hardy, Lawless

Reagovat
fantomas

Mám pro vás unikátní pozdrav od Getza. Tohle prej napsala 22letá jednička draftu MLS:

http://sites.duke.edu/wcwp/2012/12/27/uefa-financial-fair-play/

"Chcel by som to porovnať s jednostranovým opisom miestnosti v podaní takého Wazzu."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

OT: Asi tu uz radu nestretnem o takom case, ale ked som dal pocet bodov na hraca v NBA a je predlzenie, tak sa berie riadny hraci cas alebo aj predlzenie?

Reagovat
miky10

Prodloužení ne, jen normální hrací čas.

Reagovat
madridcan

To je podla mna blbost. Je tam pocet bodov hraca. Nic ze rata sa to len na riadny hraci cas. Take veci sa rataju len na body(goly) v zapase. Napriklad Lebron ma aktualne 29 bodov. Body hraca sa nedelia na riadny hraci cas a na predlzenie.

Reagovat
miky10

Tak proč se ptáš, když mi pak neveříš? Já mam zkušenost takovou no, fortuna to tak dycky brala, prodloužení nepočítala...

Reagovat
madridcan

tak to potom su pekni vyjebanci

Reagovat
miky10

Reagovat
C0br

O to jim přece jde

Reagovat
madridcan

Ked hral Real v Dortmunde, tak bolo v specialnych stavkach, ze Ronaldo da gol zpoza pokutoveho uzemia a oni jeho lob vyhodnotili, ze bol v pokutovom Az potom po pi*ovackach na ich adresu na FB, ale urcite aj inde tu stavku vyhodnotili spravne

Reagovat
smazaný uživatel

Mel jsi vsadit remizu.

Reagovat
Trand

Moje fanta:

http://i50.tinypic.com/21mx2yd.png

Cuellar měl podle ní fakt špatnej zápas, 260 gólů bych dostat nechtěl.

Reagovat
C0br

Tak naštěstí to krysák převážil

Reagovat
Trand

Jj, 260 asistencí.

Reagovat
Trand

O to víc mrzí, že to nebyl kapitán, 1500 bodů by se hodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jeblo se to všem.

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

A už jsem před tebou o větší kus.

Reagovat
miky10

Torres dostal bonusový body, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Jakože mínusový, a tim se zvýšil tvůj náskok. Achjo

Reagovat
smazaný uživatel

To mě napadlo, ale nehodilo se mi to k tobě.

Reagovat
miky10

Proč jako?

Reagovat
Trand

Jinak vy nemáte dnes školu, že jste ještě tady?

Reagovat
miky10

Za chvíli tam du no.

Reagovat
Trand

Já taky, dnes jsem ani nešel spát, to zas bude vypadat. Já jen, že každej kolem mě má až od pondělí..

Reagovat
miky10

Jn, třeba tady pan Vejdr. Já taky nešel, sem doma sám a nevstal bych. Mam celkem krátkou, tak to nák přežiju.

Reagovat
Trand

já zas nemůžu usnout, tak je to jedno, za hodinu bych normálně vstával.. Já mám do 15:20, no.

Reagovat
miky10

Ty vole, to bych umřel. Taky už se to stalo, ale je to fakt zlo. Já mam jen 4 hodiny a tělák, ze kterýho se nák vymluvim, takže pohoda celkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky, zkusil jsem to asi ve tři, spát se mi nechtělo. Teď byl ale docela spal, ale to už na to seru.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste blazni, to bych na tu skolu z vysoka sral. Ja mel treba paradni tridni, ja chodil na gympl, dal jsem si budika, mel jsem jit na 10, vzbudil me v 9, tak jsem si rekl, ze jsem utahanej, sral jsem na to, vstal jsem ve 12 a jel do skoly, s tim, ze jsem byl u doktora, jinej den, ze mi bylo blbe, jinej den, rodinny problemy atd. Za pulrok jsem mel zameskanych asi 240 hodin a vsechnpo jenom kvuli tomu, ze jsem se potreboval vyspat.

Reagovat
miky10

Já tam musim no, už jen kuli silvestru.

Reagovat
Trand

Já to mám takhle poprvý, tak to zkusím, nicméně ve škole usínám často. Ale mně se tam dneska kupodivu i nějak chce. Po docela dlouhý době uvidím zas lidi, který chci a miliony dalších, který nesnáším.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vetsinu lidi ve skole nesnasel, takze se mi tam fakt nikdy nechtelo. Ja jsem celkove strasnej hater, nejradsi jsem sam, nebo jenom s par lidma co mam rad, vyjimkou jsou srazy EF, ty me bavi. Kazdopadne ja byl rok na gymplu v Nemecku a tak prisnej rezim, to jsem si v zivote nemyslel. Tam jsi musel mit vypnutej mobil, kdyby ti zazvonil, nebo kdybys ho zapnul treba na chodbe, tak ti ho seberou a vrati na konci roku. Ja na to samozrejme zapomnel a jeste pri hodine toho nejprisnejsiho nacka co jsme tam meli, on si me hned zavolal, ja se zesral, ale v halve jsem hned vymyslel historku a rekl jsem mu, ze mi posala mama, ze je v nemocnici v cechach a ze pro me mela prijet a tak nemuze dorazit a skoro jsem se rozbrecel a on tomu uveril, ale byl jsem posranej. No ale proc to rikam, protoze jsem takhle zachrapal na hodine anglictiny a ucitelka me nemohla skoro vzbudit. Nastesti byla v pohode a akorat se mi pak smali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to většinou dopadá tak, že si z tebe učitel začne dělat prdel, no. Aspoň u nás to tak chodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam kamosku, co delala nejakou skolu, netusim jestli pajdu, nebo jazyky, kazdopadne ted uci na zakladce a to co vypravi, to me desi. Ze ji tam normalne posilaji do prdele, ze si nemuze nic dovolit, ze je tem detem jedno, jestli je vyhodi ze skoly, protoze vi, ze kdyztak pujdou na jinou. Vubec nemaji strach ani zadnej respekt. Ja kdyz si vzpomenu na sebe, tak jsem byl tak posranej, kdyz jsem udelal nejakej pruser, uz jenom tridni dutka, nebo reditelska, ja se bal prijit domu. A ona mi ted vypravi, jak je to tem parchantum uplne u prdele, ze ji do oci reknou, ze je totalne blba a trapna, nebo at jde do prdele a ona niuc nemuze. Hruza. Ja bych se neudrzel a normalne bych mu dal pesti.

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, ale stejně bych vstával v 8.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jedes non stop?

Reagovat
smazaný uživatel

Non stop jsem jel jenom jednou, ale to jsem byl totalne vozralej.

Reagovat
madridcan

alkoholik proste

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno, ja vubec nepiju, ale kdyz pak piju, tak to stoji za to. Docela pak ztracim zabrany a je mi vsechno u prdele, ve skole jsem takhle byl, v praci jsem takhle byl. No nastesti mi to vzdycky prochazi.

Reagovat
C0br

Je to vražda. Na podzim jsem to tak udělal asi třikrát, kdy jsem koukal na NBA a pak šel na brzké ranní cviko. Při dvou cestách domů jsem pak metrem dojel do prdele

Reagovat
Trand

Reagovat
miky10

Jj, to se mi stává pravidelně, naštěstí bydlim zastávku před konečnou, takže easy.

Reagovat
C0br

Teda bez chlastu, s chlastem je možné vše

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedna z veci co me odrazuje od toho, abych se vratil do skoly, ja vim, ze nedokazu vstat dopoledne tak, abych do ty skoly sel. Na socce jsme meli vsechno dopoledne, takze jsem tam byl jen parkrat na cvikach, ktery jsem si dal az do vecera (coz mi vubec nevadi), no a na pravech to bylo v riti, protoze tam jsme meli skoro vsechno dopoledne a to jsem proste nezvladal.

Reagovat
C0br

No já jsem tenhle předmět pak stejně podělal. Dá se říct, že mě to ani moc neštvalo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ma bejt. Nechapu lidi, co to tak silene zerou. No a co? Tak te vyhodi, tak si to udelas znova, nebo neco jinyho, vzdyt jde o hovno.

Reagovat
C0br

Jen tak mimochodem, smeč roku http://www.youtube.com/watch?v=MerJpZw7Puk

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico. A pak se tam postav a nemej strach. Ja je stejne obdivuju, jak se jim stavi do cesty, chytnou si akorat koule a nechaj do sebe narazit buldozer. Stat tam ja, tak jsem na miste mrtvej.

Reagovat
C0br

Taky ten týpek už se sám nezvedl Někteří jsou magoři, když někdy vidím, kdo se zkouší takhle postavit třeba Jamesovi, tak se pak akorát směju, když si ten týpek vyrazí dech a kouká na and 1

Reagovat
smazaný uživatel

Koukals dneska na nejakej zapas?

Reagovat
C0br

Jo, Mavs-Heat. Dirk už se pomalu rozjíždí, ale jakmile se na něj pověsil Lebron, tak začal netrefovat a to prakticky zachránilo Miami zápas

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobre, Dallas v PO chci, tak snad jim ho Dirkules uhraje. Jenim dneska zase jenom 4 minuty, 2 utocny doskoky a 2 fauly, nevystrelil na kos. Ja koukal na Cavs, klasika, na konci mohli vyrovnat strelou ze svy pulky, ale vypadla z obroucky, to bylo vtipny, pak ukazovali zpomalenou kameru na trenera Sacta a ten nejdriv vytrestil oci a pak si zhluboka oddechnul a zacal se chcetat na naseho kouce.

Jinak nehrajes NBA fantu? Je to ohromna sranda.

Reagovat
C0br

Na Honzu jsem taky na začátku kouknul. Jeho klasika, kdy dá dva-tři doskoky a pak se vyfauluje bez toho, aby mu někdo z těch ballhoggerů vůbec půjčil míč

Reagovat
C0br

Fantu nehraju, tuhle sezónu jsem zanevřel i na ty fotbalový. Příští sezónu rozjedu fotbal, nba i nfl najednou a to teprve bude nápor na nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si vedu moji ligu v NBA, ale teprve po 3 zapasech. On je jeden zapas celej tejden. A i ted 4. zapas vedu. Takze dobre ja.

Reagovat
C0br

Koukám, že Clippers konečně někdo přistříhává křidélka Jdu spát, sestru chodí doučovat nějaká slečna a asi bych neudělal moc dojem, kdybych se jim tam v půlce hodiny vyvalil z postele

Reagovat
smazaný uživatel

jasny, dobrou.

Reagovat
smazaný uživatel

http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/191524/3

Muj tym, kterej jsem si poctive vydraftoval.

Reagovat
C0br

Bargnani worst rebounding bigman of all time

Reagovat
smazaný uživatel

Nj toho jsem vyfasoval, navic je porad zranenej, ale nikoho lepsiho nevytrejduju.

Reagovat
smazaný uživatel

A celkove se ti divim, jak zvladas vsechny sporty dohromady, mne se ted rozjizdi tenisova sezona, tak se mi to bude bit s NBA v noci a s fotbalem ve dne. Jsem zvedavej.

Reagovat
miky10

Já hraju fantu všech dostupnejch sportů, a zrovna NBA je dost nudná.

Reagovat
smazaný uživatel

PS: pokud se nemylim, tak mel jeste hazet trestnak, kdyz uz ten kos platil, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já tohle dělal na pomaturitním studiu celkem pravidelně, dvakrát jsem tam přišel ze stodolní .

Reagovat
madridcan

Dohodneme sa tak, ze kym ty budes v skole, tak ja budem spat aj za teba

Reagovat
miky10

To nebude potřeba snad, já se vyspim tam.

Reagovat
madridcan

1000 pre mna, lebo som uzasny

Reagovat
miky10

Když už musim, tak tahle je lepší.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, ta je taky dobra.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro Spurs.

Reagovat
Chazy

"Stokrát opakovaná pravda je lež"

Tohle néé..

Reagovat
fantomas

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
afc

Chelsea opat nesklamala

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za ženskou na té fotce

Reagovat
Pinturicchio

CHELSEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

NUFC

Reagovat
supervizor

Co na to Petr Čech?

Reagovat
spider_8

Teda nic proti Rossovi, ale Čech by tu včerejí střelu dost možná měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela nevěřím vlastním očím. Viděl jsem kus první půlky a Chelsea byla o parník lepší. QPR bylo úplně bezzubé. ALe jen houšť.

Reagovat
Miguel19

O parník lepší? Dyť jsme za první poločas neměli jedinou šanci proti poslednímu týmu..

Reagovat
kvasha16

ale qpr nemal ani tolko z hry co my... oni nemali narok, cely zapas dve sance, my sme mali par, vyuzit ich tak tu piseme inak

Reagovat
johan14

dve je tiež pár

Reagovat
Miguel19

Za první ani jedna šance. Na začátku druhého jsme měli tlak, kdyby dal Moses tu 100% šanci, to samé Torres vypadalo by to jinak. Ale proti tak tragickému týmu jako QPR jsme měli mít loženek minimálně 10. Ale s takovým přístup se nekvalifikujeme ani do EL..

Reagovat
smazaný uživatel

Pár nebezpečí tam bylo, ale pravdu máš - před kasou jste mockrát nebyli.

Ale herně jste je válcovali. Hlavně Hazard byl výbornej. Když ho srovnám s podobnýma hráčema na druhé straně - SWP nebo Taarabt, tak tam ten rozdíl byl hrozivý.

Reagovat
Miguel19

Viděl jsi kus první půlky a píšeš, že Hazard vyl výborný??

Reagovat
smazaný uživatel

je to divné, ale je to tak - jeho přechod jeden na jednoho vám tu obranu pěkně otvíral. K vápnu mu nedělalo problém dojít. Nemyslím si, že by mohl hrát ve druhé půlce o hodně hůř.

To mě překvapilo, jak bezradný byl Taarabt.

Reagovat
smazaný uživatel

ale hazard nastoupil až v 60.minutě

Reagovat
smazaný uživatel

jo, moje chyba. Viděl jsem teda přelom první půlky a druhý. Popravdě ani nevím minutáž, ale viděl jsem střelu Mosese, viděl jsem jak Cahill ukopl ten balon těsně před hráčem na roh. Viděl jsem Lampardův gól, viděl jsem nebezpečný centr Marina.

Reagovat
smazaný uživatel

no, já viděl jen dneska 15-ti minutové highlights na footytube a z toho se mi zdálo, že Marin to tam docela solidně větral

Reagovat
smazaný uživatel

já viděl jeden jeho vydařený centr z levé strany. Každopádně Hazard nastoupil a pěkně to tam motal - jak říkám - jeho přechod 1 na 1 je líbívý. Takovýhle hráče mám moc rád.

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně - viděl jsem úplně marné QPR

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Pigeon

WTF?

Reagovat
kissak

škoda, že se fotbal hraje na góly, viď

Reagovat
smazaný uživatel

mensia reklama: Na FB som zalozil novu stranku o futbale. Najnovsie info zarucene. Na niektorých caka aj moznost byť adminom. Pridajte sa. https://www.facebook.com/pages/Futbal/390156651071669

Reagovat
smazaný uživatel

Paradne kolo

len skoda haluzi ARSEnalu

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez je geniální

Reagovat
johan14

Benirez je jasne len dočasným riešením, to predsa nikto nemohol očakávať dobré výsledky pod jeho vedením. Abramovič je proste čurák. Návrat Jediho sa blíži.

Reagovat
Trand

NFL OT: Los na pristi sezonu: www.nfl.cz/Novinky-a-aktuality/Rozpis-zapasu-sezony-2013/2q-2XK.article.aspx

Rams maj hodne zajimavej a podle me i dost tezkej. :) Ale stejne v PO verim. Letos meli pry 3. nejtezsi v NFL, uz nevim, kdo to hodnotil, ale mne prisel celkem v pohode. :)

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham United can confirm that the loan of @YossiBenayoun15 has ended and he has returned to @chelseafc.

Reagovat
vladis271

už sa škrečkujeme s mufanmi a ja som to zmeškal

Reagovat
kiwwi

neskreckujeme, len vy ste uz zacali fnukat 10 dni pred zapasom

Reagovat
cristiano.K.

jsou bez šance,nejlepší hráč ligy (čti Suarez) na ně bude stačit sám. Bojím se, abychom je moc nezesměšnili už i Gerrard se dostává do formy a všichni víme, jak hráči MU před jeho střelou uhýbají

Reagovat
kiwwi

v jeho pripade nie je pochybnosti, ze je to ten druhy pripad

Reagovat
Pigeon

Díky

Reagovat
cristiano.K.

http://www.31337.pl/

zrovna ty,kterej patříš oficiálně k největším blbcům na EF by si na sebe neměl moc upozornovat

Reagovat
smazaný uživatel

to co je, to som este nevidel

Reagovat
vladis271

Reagovat
C0br

Suaréz je sotva nejlepší hráč na okrese a je pravděpodobnější, že se Steve při střele zraní než, že dá gól

Reagovat
tomasinho

Vy se to nenaučíte psát že?

Reagovat
justcall

prej "než, že"

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Základní naší chybou bylo prostě stavět celý podzim na tragickém Torresovi.. a neposílení útoku už v létě, pak to odskákal neprávem RDM a přišel ten idiot

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo keců jak se Chelsea zlepšuje a budou dotahovat náskok United/City....

s touhle bídou co předvedli to asi nedopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomasi, kdybys porazil mikyho, tak jsem na bedně!!!!

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu si pro tebe posměváčku.

btw absolutně nechápu jak pořád dokážu mít záporné skore na tak relativně a pro mě celkem slušném místě.

Reagovat
Maresma

Mám skoro o 400 bodů víc než ty a i tak seš přede mnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi začnu Suáreze uznávat, udržel mě ve fanta cupu

Reagovat
smazaný uživatel

www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2256586/Mario-Balotelli-Roberto-Mancini-training-ground-fight.html

Reagovat
kiwwi

ale keby makal...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

oni su tam vazne jebnuti

Reagovat
Pigeon

Aspoň se ukazuje jací šašci jsou tyto ropné týmy

Reagovat
smazaný uživatel

to je tým

Reagovat
Godwinson

Je to debil, snad ho po tomhle konečně prodají.

Reagovat
kiwwi

kto by prosim ta takeho kokota kupil

Reagovat
Godwinson

To vím naprosto přesně - PSG. Nikam jinam se nehodí více.

Reagovat
kiwwi

by ho Ibra sikanoval

Reagovat
The Krupy

Pokiaľ viem tak sú kamaráti

Reagovat
kiwwi

pokial viem, ty by si chcel Balotelliho do Juventusu, takze ta nebudem brat vazne

Reagovat
The Krupy

Teba tu vážne neberie 3/4 EF, takže mi to ani nevadí

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

len mu daj, dnes sa aj smial z Kosic

Reagovat
The Krupy

Reagovat
kiwwi

Kosice nie su skarede, ale nalejme si cisteho vina, Bardejov je Bardejov

Reagovat
smazaný uživatel

vidlaci

Reagovat
kiwwi

pastekar?

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked som to oslovenie nikdy nepobral pastetu som jedol tak 2 krat v zivote zatial co vzdy ked som niekde robil s vychodniarmi (od Nitry dalej) rozbalovali tresku, konzervy, pastety a rozky

Reagovat
kiwwi

tak nechapem co sa motas do debaty o najkrajsom meste - Bratislava je otrasna

Reagovat
smazaný uživatel

ved prave... ze sa bavite o najkrajsom meste a zaradujete tam dediny ako Kosice a Bardejov

nie mal som len podpichovaciu naladu, uznavam ze BA je hnusna stoka, rovnako ako skoro vsetky mesta na SVK. pekne su skor tie mensie (modra, bojnice, lubovna...). V Bardejove som nebol neviem posudit... na Ukrajinu sa mi moc nechce, ked uz tak daleko skor opacnym smerom

Reagovat
Darren Fletcher

pali ma zabije, mne sa velmi paci (aj) prešov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

wow to vyzera ako by sa tam zastavil cas. velmi pekne, minimalne takto zvrchu

Reagovat
kiwwi

tam cas naozaj zastal

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna je Bardejov najkrajsie mesto v SR, ale je pravda ze tu neni moc velka konkurencia

Reagovat
smazaný uživatel

Pezinok, vole!

Reagovat
smazaný uživatel

(medzi menšími krásnymi mestami SR musí byť)

Reagovat
The Krupy

Sa zhodneme aspoň na tej Bratislave....najnesympatickejšie mesto na Slovensku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to zas ne, su aj skaredsie mesta, Bratislava ma aspon krasne stare mesto

Reagovat
smazaný uživatel

najnesympatickejsie mozno hej. to prostredie a ludia su tu napresdrzku. ale najskaredsie to zase urcite nie

Reagovat
The Krupy

Myslel som to hlavne na tých ľudí.

Reagovat
smazaný uživatel

pastekar

Reagovat
smazaný uživatel

ktora je tvoja oblubena majka alebo svacinka ?

Reagovat
smazaný uživatel

pali

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale musel som pouzit googel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fff

Ja sa bojim, aby nim nahodou Liverpool nechcel riesit svoj problem v utoku . Ale nie, podla mna po nom pripadne pojde Pariz. Mozno Mourinho by si nanho trufol. Ktovie.

Reagovat
Kowe

o tom vážně pochybuju a i kdyby, tak na něj nebudou peníze

Reagovat
SunFells

Blbý, že si Čukotka pořídila už Báčka

Reagovat
smazaný uživatel

sem slyšel, že stará dáma shání útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
justcall

co to tam je kolem nich za nonamy?

Reagovat
smazaný uživatel

on je vazne chory takehoto nedisciplinovaneho curaka mat v time...

Reagovat
Tomekcz

Mario Manciniho ho nechape

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

DO JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju že půjde do Juve když fandí AC ještě když je trénuje Conte

Reagovat
The Krupy

Pôjde tam kde mu dajú dobrý plat

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Jerichoo

tak podla toho článku ho chcel Mancini zhodiť na zem

Reagovat
Darren Fletcher

psg

Reagovat
smazaný uživatel

teambuilding

Reagovat
Jerichoo

Inak je to očividne fake, mario má rozlisovacku správne

Reagovat
Posledni Kovboj

OT: FM 2013 na Steamu za 25 euro http://store.steampowered.com/

Reagovat
niflheim

Wow, já si v tomhle Vánočním výprodeji ještě nic nekoupil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele