Premier League - preview 5. kola

21.09.2013, 10:10, aktualizováno 22.09.2013, 08:24
Previews
Arsenal dal už dávno zapomenout na prohru s Aston Villou, po níž přišla série výher a další chce přidat proti Stoke City. Londýnský rival cestuje do Cardiffu a rovněž on má možnost posunout se do čela tabulky. Crystal Palace hostí Swansea, jednoznačným tahákem je ovšem manchesterské derby...
Arsenal FC - Stoke City  (neděle 14:30)
Kdo by to byl řekl, že ten samý Arsenal takřka přesně před měsícem vypadal být na odpis. Od té doby se stihl podepsat hvězdný Özil, udělaly se tři výhry a triumfálně se podařilo vstoupit také do Ligy mistrů. Arsene Wenger se uprostřed týdne navracel s úsměvem také z pátého výjezdu do své rodné krajiny a nyní jednoznačně touží po co možná nejméně problematické stvrzence proti Stoku...

Potters jsou historicky nepříjemným protivníkem, zvláště pro Arsenal; pod Markem Hughesem se však pomalu, ale jistě transformují k nepoznání. Hra se zdá být atraktivnější, jen je zatím otázkou, zda má na to být také účelnější/efektivnější. I to by ovšem mohla být pravda, hoši z Britannia Stadium koneckonců odstartovali velmi dobře. Mimo výhry nad Crystal Palace a cenné remízy s ManCity vyválčili také poněkud nezvyklý skalp ve venkovním prostředí, konkrétně na Boleyn Ground. Arsenal nicméně má být jinačí prověrkou; ve všech soutěžích už šestkrát neklopýtl, přičemž se Stokem na vlastním hřišti naposledy padl roku 1981.

Co zejména bere dech v otázce Gunners, je jejich venkovní forma - o tom nemůže být sporu. Deset po sobě jdoucích vítězství v rámci všech soutěží, to se jen tak nevidí. Zároveň Kanonýři už devětkrát v řadě v lize nevyšli střelecky naprázdno; také tahle šňůra nemá v britské nejvyšší soutěži momentálně obdoby. A Ramseyho či Giroudova forma, to jsou pak kapitoly samy pro sebe. Jinými slovy se zdá, že jsou Gunners odhodláni vyslat konečně konkrétní signál, že jsou připraveni se řádně porvat o titul. Jenže podobné prognózy byly v jejich případě už tolikrát liché, že je třeba být při jejich vyslovování ostražitými.

Tím spíš, když se kádr Arsenalu stále zdá být jaksi křehký, zatímco sám není zraněními nedotčený. Arteta se už sice vrátil do plného tréninku a jeho nedělní start je přinejhorším nejistý, ovšem Rosický (zřejmě bude pauzírovat až měsíc nakonec), Cazorla, Sanogo, Diaby, Oxlade-Chamberlain a Podolski - to je stále "slušný" zástup marodů.

Marko Arnautović zaujal svým 20minutovým cameem proti ManCity a nyní možná bude usilovat o místo v zahajovací jedenáctce, což teoreticky může platit také pro zapomenutého Irelanda. To samé se naopak rozhodně nedá říct o zraněném trojlístku Muniesa-Whelan-Ness.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs - Ramsey, Flamini - Walcott, Özil, Wilshere - Giroud
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Cameron, Shawcross, Huth, Pieters - Walters (Arnautović), Wilson, Adam (Ireland), N'Zonzi, Etherington - Jones
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.25 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Swansea City  (neděle 14:30)
Velmi pozvolné buzení z letního spánku měla velšská Swansea. Po výborné loňské sezoně vstoupila do té letošní unaveným způsobem a z šesti úvodních klání v Premier League a Evropské lize slavila vítězství jen dvakrát. Přesto slavila postup do základních skupin druhé nejprestižnější evropské soutěže a vše se v dobré obrátilo.

Hned první zářijový den vyplenili svěřenci Michaela Laudrupa Hawthorns, kde letos zoufalý West Brom stále čeká na vítězství. Po repre pauze přišla cenná remíza z domácího duelu s vedoucím Liverpoolem a třešničkou na dortu jest čtvrteční mač ve Valencii. Swansea tradiční španělský klub nešetřila a z Mestally si odvezla fantastickou výhru 3:0.

To u nováčka soutěže Crystal Palace se k žádnému náhlému "wake upu" nedošlo. V součtu se zpackaným zápasem v ligovém poháru mají Londýňané na kontě čtyři porážky z pěti soutěžních klání, což není cesta, kterou se Eagles chtěli vydat.

Jediným úspěchem v dosavadní sezoně zůstává výhra 3:1 nad Sunderlandem na domácí půdě. Po mezinárodní přestávce ovšem přišel další těžký zápas, na Old Trafford Palace příliš šancí neměli. Nepovedený výkon navíc korunovali úvodní obdrženou brankou, které předcházela zbytečná ztráta před vlastním vápnem.

Nováčkovi nenahrává ani historie. Příliš mnoho zápasů spolu týmy zatím neodehrály; přestože jsou od roku 1920 oba členy Football League, půjde teprve o sedmnáctý vzájemný střet. Poslední tři pak vyhrála Swansea a dva z nich byly v Selhurst Parku.

Na stadionu se v neděli neukáže záložník domácích Dikgacoi, který je po minulém kole suspendován. Z marodky naopak povstali Jerome Thomas a Jonathan Parr. Swansea pak postrádá Pabla Hernandéze, otazník pak visí nad kapitánem Ashleym Williamsem, který pro zranění kotníku nehrál ve Valencii.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Mariappa, Gabbidon, Delaney, Moxey - Campaňa, Guediora, Jedinak - Puncheon, Chamakh, Gayle
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Vorm - Rangel, Williams, Chico, Davies - Britton, Shelvey - Dyer, Michu, Routledge - Bony
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.40 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cardiff City - Tottenham Hotspur  (neděle 17:00)
V nejvyšší soutěži se střetli naposledy v lednu 1962. Po více než padesáti letech se historie opakuje, Cardiff City se vrátil do Premier League a konečně vyzve Tottenham znovu. Bude tak chtít navázat na remízu z šedesátých let, kterou v tehdejším domácím Ninian Parku vybojovali.

Proti Spurs by nováček soutěže rozhodně remízu bral. Londýňané jsou v laufu, sídlí na třetí příčce s bodovou ztrátou na první Liverpool a formu mají jako hrom. Tři zápasy Evropské ligy + čtyři zápasy Premier League = 6 výher a jediná porážka v derby na hřišti Arsenalu.

Ale ani Cardiff není letos zvyklý prohrávat. S výjimkou úvodního kola v Upton Parku vždy bodovali - porazili Manchester City, vybojovali bod s Evertonem i v Hullu. K tomu navíc postoupili přes Accrington do třetího kola ligového poháru, nálada musí být ve Walesu pohodová.

Vraťme se ale ještě na chvíli do historie. Onen duel ze zimy 1962 není posledním vzájemným mezi oběma týmy. Tottenham totiž v závěru sedmdesátých let brodil své nohy v nižších soutěžích a v rámci tehdejší Division Two narazil i na klub z hlavního velšského města. Před šesti lety navíc dvakrát změřili síly v FA Cupu (0:0 a 4:0 pro Spurs).

Cardiff, který už na svém stadionu neprohrál šestkrát v řadě (a navíc drží domácí "whole time" neporazitelnost i s Tottenhamem), bude postrádat Andrease Corneliuse. Uzdravili se však brankář Marshall i Craig Bellamy. Debutu by se pak mohl dočkat velký nákup z WBA Peter Odemwingie.

Villas-Boas na straně hostí musí počítat s absencí levého obránce Dannym Rosem, jehož start je v ohrožení. To tak může znamenat debut pro Vlada Chirichese ze Steauy Bukurešť, jenž konečně obdržel pracovní povolení. K dispozici jsou po menším šrámu i Dembele s Kaboulem.
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Marshall - Théophile-Catherine, Caulker, Turner, Taylor - Gunnarson, Medel, Kim - Bellamy (Odemwingie), Campbell, Whittingham
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Dawson, Vertoghen, Chiriches (Rose) - Dembele, Paulinho - Lamela, Eriksen, Sigurdsson - Soldado
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.60 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester City - Manchester United  (neděle 17:00)
Vůbec poprvé od roku 1947 registruje manchesterské derby dva zelenáče na lavičkách. David Moyes zažil několik velkých regionálních bitev, to však v jiném velkém městě severozápadu; Manuel Pellegrini je pak úplným nováčkem na celých Ostrovech. Tak tedy - kdo s koho?

Před 56 lety duel Jocka Thomsona s legendárním Mattem Busbym skončil bez branek. Opakování takové historie si teď ale těžko někdo připouští.

A to mimo jiné proto, že oba rivalové dali na poněkud rozpačitý vstup do nového ročníku perfektně zapomenout alespoň v týdnu na evropských kolbištích, kde své soupeře doslova smetli. Citizens se - jak známo - předvedli v Plzni, když pod taktovkou znovuzrozeného Yayi Tourého během osmi minut nastříleli českému zástupci v Lize mistrů tři branky a bylo vymalováno.

To Leverkusen pro změnu na Old Trafford pocítil diktát jiné velké individuality z průmyslového města - Wayne Rooney se podílel hned na třech brankách svého mužstva a dál pokračuje v zazdívání letních pomluv ohledně přetrvávajících neshod s Davidem Moyesem a možného odchodu.

A bude to právě populární "Wazza", na koho budou upřeny zraky všech přihlížejících se zvláštní pozorností. Však pihovatý forvard při třech předešlých výletech na Etihad Stadium udeřil hned čtyřikrát, což je v rámci tak prestižního duelu jistě pozoruhodná statistika. Zároveň je třeba mít na paměti, že aby se stal střelcem-rekordmanem celé historie manchesterských derby, schází mu vsítit už jen jednou jedinkrát. Momentálně je na stejné úrovni s Joem Hayesem a Francisem Leem, co se všech soutěží týče (10 tref); a s Ericem Cantonou čistě v rámci Premier League (7).

Ohledně ligového tápání obou rozezlených mančaftů to nakonec na druhý pohled není až tak žhavé a nejdůležitějším výstupem je ta samá bodová hladina dodržovaná oběma kohouty. Ti mají po čtyřech kolech na kontě ucházejících sedm bodů a na vedoucí Liverpool tak příliš neztrácejí. United se navíc mohou snadno vymlouvat na dva přetěžké testy s Chelsea a konkurenčními Reds, které jim také připravily ony dvě ztráty.

Naproti tomu City přesvědčilo pouze v jediném z dosavadních ligových vystoupení; trápilo se dokonce i s nováčkem z Hullu, aby následně nepřivezlo plný počet bodů ze Stoke-on-Trent. Je to tedy spíše Manuel Pellegrini, kdo má z dvojice novopečených lodivodů především co dokazovat. Na druhou stranu alespoň defenzíva pod vedením přemýšlivého manažera nikterak neutrpěla. Bleděmodří udrželi nulu ve třech letošních ligových střetnutích (plus teď v Plzni), přičemž od startu loňského ročníku v Premier League neinkasovali v neuvěřitelných 21 utkáních.

Filmovou terminologií by se dalo nadcházející střetnutí v rámci města Manchesteru označit za učiněný "blockbuster". Kasovní trhák, který si pokud možno nebude chtít nechat ujít snad každý fanoušek kopané na této planetě. Ovšem někteří hráči si ho ujít budou muset nechat, to je už teď jasné. Natuty se to týká Phila Jonese a Rafaela, se značnou pravděpodobností pak i Welbecka (všichni ManUtd) a Clichyho (ManCity). Právě včas by se měl do akce zapojit domácí tvůrce hry David Silva, přičemž na druhé straně barikády se zřejmě dá počítat s očekávaným návratem Naniho do základní sestavy.

Jak už bylo zmíněno výše, téma dnešního klání je nad slunce jasné - oba manažery přece spojuje panictví, co se manchesterských derby týče. Nelze už však říci, že totéž platí i obecně o zažívání významné rivality; to spíše naopak. David Moyes tedy sice přichází coby novic po muži, který odkoučoval neuvěřitelných 46 mel mezi oběma městskými rivaly, nicméně pořád může zúročit alespoň své cenné empirie z Glasgow, potažmo Merseyside. A Manuel Pellegrini je na tom obdobně, ačkoliv své relevantní zkušenosti situuje pouze do "latino" části světa.

"River Plate versus Boca Juniors představuje hodně odlišnou rivalitu. V Argentině je to šílené - nejen během těch 90 minut na hřišti, to samé se odehrává po celý týden, celý měsíc. Pokud tam prohrajete, po jeden týden nesmíte vycházet z domu. Musíte se skrývat," snažil se čilský trenér vylíčit, co před deseti lety zažil během roku stráveného na lavičce River Plate. "S United nás čekají důležité zápasy, pokusíme se je porazit, ale domnívám se, že v porovnání s derby v Argentině bude tohle snazší," přemítal dále 60letý harcovník, jenž byl zároveň na straně Realu Madrid účasten dvou El Clásik (obě prohrál a jeho bílý balet ani jednou neskóroval).

Poprvé od odvety semifinále Carling Cupu 2010 dohlédne na manchesterské derby nejznámější anglický sudí Howard Webb. Ten byl v minulosti fanoušky bleděmodrých párkrát obviněn z nadržování červeným. Také do onoho finále ligového poháru nakonec šli Red Devils; a to zásluhou gólu nikoho jiného než Waynea Rooneyho, čerstvého dvoustovkaře mezi střelci United. Zapíše se tedy "Wazza" do historických análů také v neděli?
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany, Nastasić, Kolarov - Navas (Milner), Touré, Fernandinho, Silva - Agüero, Džeko
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Smalling, Ferdinand, Vidić, Evra - Fellaini, Carrick - Nani (Valencia), Rooney, Kagawa - Van Persie
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.40 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Norwich City - Aston Villa  (sobota 13:45)
Na Paula Lamberta na Carrow Road opět nic příjemného nečeká a dá se říct, že se nad ono bučení půjde brýlatému manažerovi povznést zhruba stejně nesnadno jako při poslední příležitosti. Tehdy sem Villa cestovala k utkání 36. kola, přičemž stále neměla ani zdaleka jistou záchranu; teď na Carrow Road vyráží na pozadí přetěžkého losu...

Minule to nicméně Villans zvládli. Celozápasová show a hlavně pozdní trefa Agbonlahora tenkrát birminghamské s předstihem uklidnila a v součtu i de facto zachránila. Dnes ta situace Aston Villy přirozeně není tak zlá, ovšem po domácí prohře s Newcastlem a dvou "povinných" neúspěších s Liverpoolem a Chelsea je minimálně slavný triumf nad Arsenalem dokonale smeten ze stolu. Tohle je realita a uprostřed ní je Lambertově partě chvilka celoanglického uznání docela dobře k ničemu.

Přesto Norwich může svému protějšku alespoň jednu věc závidět: je jím spolehlivý přísun gólů z kopaček Christiana Bentekeho. Ten v tomto kalendářním roce přispěl již 21 přesnými zásahy, což o sobě žádný ze střelců Norwiche nemůže říct ani omylem. Je to sice logické vzhledem k totální obměně ofenzivní vozby oproti loňské sezoně, nicméně tak jako tak...Van Wolfswinkel od prvního kola mlčí, od Elmandera se góly čekat nedají a Hooper může startovat teprve nyní, doteď byl zraněný. Výsledkem jsou potom tři vstřelené branky a podprůměrné čtyři body.

Zmíněný Gary Hooper, bývalý střelec Celtiku, už proti Tottenhamu alespoň byl připraven na lavičce - pro teď by třeba i mohl v základu nahradit Elmandera. Naopak dvojka jmenovců Bennettů je pro zranění kolen dále "nedostupná".

Do stoperské dvojice Aston Villy se patrně znovu vrátí Ciaran Clark, kterému bude konkurovat čerstvě uzdravený Baker. O místo v zahajovací jedenáctce a také kdekoliv jinde se naproti tomu ještě dlouho nepopere Jores Okore. Dánský talent si zpřetrhal kolenní vazy a čeká ho až devítiměsíční pauza.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Whittaker, Bassong, Turner, Garrido - Snodgrass, Fer, Johnson, Redmond - Elmander (Hooper), Van Wolfswinkel
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Lowton, Vlaar, Clark (Baker), Luna - Westwood, El Ahmadi, Delph - Weimann, Benteke, Agbonlahor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.30 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Everton FC  (sobota 16:00)
Everton musí na Upton Park zajíždět ve vyloženě pozitivní náladě. Minulý týden si Toffees při skvělém výkonu smlsli na jednom z favoritů Premier League Chelsea, a to přesto, že nemohl využít velkou posilu právě z londýnského klubu Romelua Lukakua. Dnes se tak očekává jeho debut, jeden z taháků utkání West Hamu United a již zmíněného celku od řeky Mersey.

Kromě první výhry v sezoně pak mohou v Evertonu slavit i další nové možnosti, fit je Arouna Koné a Darron Gibson - jenže ani jeden se patrně do základu nepodívá. Koné právě přes Lukakua (případně Jelaviće), irský středopolař přes dobře fungující trojlístek Barkley, Barry, Osman. V zákulisí navíc na šanci číhá ještě McCarthy.

Manažer West Hamu Sam Allardyce má zase opačné starosti. Po povedeném startu ligové sezony přišel útlum, domácí porážka se Stoke City a posledně remíza v Southamptonu (leč ta se dá považovat ještě za úspěch). Také mu stále schází ofenzivní esa Carroll, Petrić, Downing a Cole. Na křídle tak nejspíš nastoupí znovu "ďábel" Morrison, na hrotu pak Maiga.

Tím však útrapy nekončí, nezahrají si ani McCartney s Diarrou, které shodně trápí bolavé koleno. Roberto Martinez naproti tomu řeší jen problém Stevena Pienaara - zranění stehna mu dává údajně 50% šanci.

Za zmínku rozhodně stojí, že proti sobě nastoupí celky s jedněmi nejlepších obran v Premier League. West Ham inkasoval ve čtyřech kláních jen jednou jedinkrát (spolu s Tottenhamem nejlepší), Everton dostal jen o branku více - oba týmy tak hned v 75 % duelů udržely čisté konto. Konto Hammers zatížili jediní Stoke, Everton dvakrát obdržel branku v Norwichi.

V Upton Parku můžeme očekávat atraktivní špíl, jen dvakrát z posledních osmi klání padly méně než tři branky. Naposledy na hřišti Kladivářů navíc padly dvě červené karty. Úspěšnějším týmem je ale rozhodně Everton - z minulých jedenácti duelů ve všech soutěžích zvládli sedmkrát vyhrát, zbylá čtyři utkání skončila nerozhodně.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Jaaskelainen - Demel, Collins, Reid, O'Brien - Diamé, Nolan, Noble - Morrison, Maiga, Jarvis
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - Barkley, Barry, Osman - Mirallas, Lukaku, Naismith
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.30 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Být po čtyřech kolech na posledních dvou místech, to může značit permanentní cejch, jehož se už jen těžko zbavujete (viz loni Reading a QPR), nebo pouze dočasnou krizi. West Bromwich se Sunderlandem si potom s ohledem na své statusy první variantu budou připouštět jen těžko; a na jejím nevyplnění budou chtít zapracovat již nyní při vzájemném souboji.

Týká se to zejména Baggies, kteří si během přestupového okna počínali relativně ambiciózně a přitom teprve v minulém kole oslavili svůj premiérový gól v tomto ročníku. A to ještě za pět minut dvanáct, respektive za pár sekund konec, neboť McAuley zachraňoval alespoň remízu na Fulhamu teprve ve druhé minutě nastavené. Bez tohoto stoperova úderu by se nyní Albion krčil přesně na úrovni Sunderlandu, jenž svůj jediný korálek vyválčil ve druhém kole na půdě Southamptonu. Takhle mají oba kluby společné jen jedno: osmizápasovou ligovou šňůru bez výhry.

A částečně také Stephanea Sessegnona, který o deadlinu vyměnil zrovna Mackems za Throstles a spolu se Sinclairem, Vydrou či Amalfitanem (jakožto dalšími letními akvizicemi) vyjadřuje nemalé ambice loni osmého týmu tabulky. West Bromwich jednoduše musí jít nahoru - a právě výše jmenované posily toho mají být strůjci. Zároveň je ale potřeba zabrat co nejdříve, jelikož na Baggies záhy krátce po sobě čekají složité výjezdy na Old Trafford, Anfield a Britannia Stadium (plus návštěva Arsenalu). A pokud se o nich i po tomto úseku budeme bavit jako o součásti sestupující trojky, osobně bych se nedivil, kdyby se nezkušený manažer Clarke pakoval.

Paolo Di Canio má momentálně - i po přivedení dvou Italů Boriniho a Dosseny na hostování - k dispozici kádr, který není zcela viditelně rozdělen na základ a lavičku; a který nebudí dvakrát velký respekt. Přesto jsou zprávy o stoprocentní způsobilosti dua O’Shea (trest) - Giaccherini (zranění) velkou vzpruhou, protože právě na těchto dvou mužích Black Cats jistě budou chtít stavět. Poprvé v sezoně by se na trávníku mohl mihnout také uzdravený Cattermole, Brown si ještě počká.

Stephane Sessegnon je již normálně připraven postavit se svému bývalému zaměstnavateli poté, co v týdnu obdržel pracovní povolení. Útočníci Long s Vydrou se zatím perou s otazníky; prvně jmenovaný dál zlehka laboruje s kolenem, jeho český kolega se zadním stehenním svalem.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Jones, McAuley, Olsson, Ridgewell - Yacob, Mulumbu - Sessegnon, Amalfitano, Brunt - Anelka
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Westwood - Čelůstka, O'Shea, Diakité, Colback - Johnson, Gardner, Ki Sung-Yueng, Giaccherini - Fletcher, Altidore
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.60 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Hull City  (sobota 16:00)
V Newcastlu při sobotním odpoledni komorní atmosféra jistě nebude panovat. Jednak Straky minule konečně podaly výkon, na který jejich fanoušci mohli být hrdí (a budou se tedy těšit na opakování); jednak se dá očekávat soukromý kotel pro dva "zrádce" z řad Hull City.

Tím prvním na ráně bude jistě manažer Steve Bruce; odmalička příznivec Newcastlu, přesto dlouholetý lodivod nenáviděného Sunderlandu. V jeho čele Bruce dle svých slov prožil "nejhorších 48 hodin své kariéry", když se roku 2010 po celé dva dny vzpamatovával z debaklu 1:5 utrženého zrovna v derby s Magpies. Tentokrát už hráčská ikona ManUtd podobné okamžiky prožije jen těžko, nicméně podobné prohře by se jistě ráda vyvarovala. Venku zatím letos nováček čelil akorát soupeřům z elitních řad (Chelsea a ManCity), přičemž jejich konto nezatížil ani jednou brankou. Teď je načase začít onu bilanci pomalu napravovat.

Zajímavý příběh by mohl na St. James Parku teoreticky psát rovněž útočník Hullu Danny Graham. Ten sice odmala fandil Newcastlu, pak se ale jednoho dne upsal konkurenčnímu Sunderlandu a dokonce mu hned pomohl Straky v derby zválcovat poměrem 3:0. Teď tedy Graham dělá svému kormidelníkovi společnost v nemilosti fandů Magpies a sám má zvláštní motivaci je ještě víc nahněvat. Už od měsíce ledna totiž čeká na soutěžní trefu, a pokud by ani Tima Krula v brance NUFC nepokořil, šlo by již o 22. po sobě jdoucí zápas na suchu.

Newcastle stíhá vůbec první hattrick ligových výher od šestizápasové šňůry v rámci měsíců března a dubna roku 2012; a proti Hullu tak bude rozhodně činit bez smolaře Stevena Taylora, který si v tréninku poranil zadní stehenní sval, Sholy Ameobiho (ten přišel k úrazu pro změnu při repre pauze) a také Jonáse, jenž trpí se stejným problémem jako prvně jmenovaný spoluhráč.

Na druhé straně barikády se budou muset zhruba dva měsíce obejít bez služeb kapitána Roberta Korena, jenž si zlomil kůstku v pravé noze. Figueroa byl dále z rodinných důvodů propuštěn do rodného Hondurasu, takže si zřejmě svůj první letošní start v základu odbude Liam Rosenior. Na hrotu může Grahamovi teoreticky konkurovat Yannick Sagbo, kterému vypršel karetní trest.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Debuchy, Coloccini, Yanga-Mbiwa, Santon - Anita, Sissoko, Cabaye - Ben Arfa, Cissé, Rémy
Hull City - pravděpodobná sestava:
McGregor - Elmohamady, Chester, Davies, Rosenior - Aluko, Huddlestone, Livermore, Brady - Graham, Sagbo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.50 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Southampton FC  (sobota 16:00)
"You will never walk alone!" Po letech šeda a chladu se do Liverpoolu vrací fotbal, který jedno z hlavních fotbalových světových měst bezpochyby zaslouží. Reds konečně dostáli své historické pověsti a díky vhodnému posílení kádru sídlí na vysněné špičce celé Premier League.

Jedinou ztrátou pro svěřence Brendana Rodgerse je vůbec poslední střet se Swansea, který skončil nerozhodně 2:2. Jinak Liverpool zneškodnil obhájce Manchester United, zvítězil i s houževnatým Stoke City a na hřišti Aston Villy - ta navíc právě těžila z euforické výhry z Emirates Stadium.

To všechno v součtu znamená deset bodů, těsný náskok na druhý Arsenal a mimo jiné i dvanáct ligových klání bez porážky pro hrdý klub od řeky Mersey. K nadšení navíc nahrává i fakt, že další vítězství Reds bude jubilejní čtyřsté v Premier League.

Southampton naopak příliš nedostává svému titulu černého koně, k čemuž ho silný a sympatický kádr jistě předurčuje. Přesto zvládli Saints vyhrát jen jeden zápas - hned ten první na Hawthorns. Jinak jsou to s výjimkou kanonády v ligovém poháru v Barnsley velká zklamání. Prohra v Norwichi a dvě domácí remízy s West Hamem a Sunderlandem.

Tým okolo Rickieho Lamberta má rozhodně navíc, na Anfieldu ovšem s bodovým ziskem příliš počítat nezáhodno. Favorita upřednostňuje také fakt, že posledních pět duelů vyhrál vždy domácí celek. Naposledy zvítězil Southampton na památném stadionu v prosinci 2003.

Další podobné senzaci bude chtít zabránit i Daniel Agger, který se po pauze se Swansea vrací do hry. Několik týdnů si naopak nekopne Philippe Coutinho, jenž po důrazném střetu s Ashleym Williamsem utrpěl vážné zranění ramene. O to větší radost mají v Liverpoolu z hostování Victora Mosese, jenž už při debutu ve Swansea skóroval. Absentuje dále i Glen Johnson.

Southampton se těší i na Luka Shawa, který musel kvůli zdravotním potížím střídat minulý týden v remízovém klání s West Hamem. Jeho kolegu z obrany Dannyho Foxe pak trápí bolaví kotník a visí nad ním pomyslný otazník. Mimo je Tadanari Lee.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Wisdom, Škrtel (Touré), Agger, Enrique - Henderson, Lucas, Gerrard, Moses - Aspas - Sturridge
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Boruć - Clyne, Fonte, Lovren, Shaw - Rodriguez, Wanyama, Schneiderlin, Lallana - Osvaldo - Lambert
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.80 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Fulham FC  (sobota 18:30)
Chelsea nevstoupila do nové sezony příliš dobře. Ba naopak. Po slušném ligovém úvodu nešťastně ztratila vítězství v Superpoháru s Bayernem, po repre pauze podlehla v Premier League Evertonu a nakonec nestačila ani na Basilej v rámci Ligy mistrů. Obzvláště středeční selhání vhání do duší fanoušků Blues četné starosti.

José Mourinho po řadě nesympatických kroků, v čele se zbytečnými nákupy v závěru srpna a hostováním pro oblíbence Romela Lukakua, ztratil bodíky k dobru i špatnými výsledky. Duel s Fulhamem je pro portugalského "Special One" důležitou zkouškou síly celé Chelsea.

Kór když shodou okolností může po sobotě sídlit dokonce i za Cottagers. V případě dvougólové porážky by méně slavný západolondýnský celek přeskočil Blues díky většímu počtu vstřelených branek. Jistě, tato varianta je velmi nepravděpodobná, ale zkušenost s Basilejí, nebo třeba ostuda se Sunderlandem zpřed tří let (0:3) nevylučují vůbec nic. Zvlášť při současném rozpoložení Abramovičova klubu.

Fulham je tedy jen tři body za svým soupeřem. Své postavení si zajistil už v prvním kole v již zmíněném Sunderlandu, kde zvítězil 1:0. Další body získal až před týdnem doma s West Bromwich Albionem po remíze 1:1. Dva body přitom Chalupáři ztratili až v nastaveném čase.

Na Chelsea v posledních letech umí. S výjimkou dubnové domácí prohry 0:3 hned pětkrát za sebou v základní hrací (Premier League a ligový pohár) době uhrál s vítězem Evropské ligy remízu. V posledních 34 zápasech však vyhrál jen jedinkrát - v březnu 2006 na Craven Cottage.

Nově složená a fungující útočná dvojice Berbatov - Bent dost možná ztratí polovinu síly. Bulharský snajpr má problém se zadním stehenním svalem a jeho start je v ohrožení. Mimo hru je Hughes, Briggs i Stekelenburg, doplní je patrně i Bryan Ruiz, jehož kotník mu účast v derby neumožní.

Chelsea již tradičně žádná zranění nemá, s výjimkou českého obránce Tomáše Kalase. Po pauze v Lize mistrů očekáváme návrat kapitána Johna Terryho do základní sestavy, pravděpodobný je i start Ramirese, který proti Basileji nenastoupil kvůli karetnímu trestu.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Ivanović, Luiz, Terry, Cole - Ramires, Lampard - Mata (De Bruyne), Oscar, Hazard - Torres
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Stockdale - Riether, Senderos (Amorebieta), Hangeland, Riise - Duff, Sidwell, Parker, Kačaniklić - Berbatov (Rodallega) - Bent
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 6.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Liverpool FC43105:210
2.Arsenal FC43018:59
3.Tottenham Hotspur43014:19
4.Manchester City42118:37
5.Manchester United42116:27
6.Chelsea FC42114:27
7.Stoke City42113:27
8.Newcastle United42113:57
9.Everton FC41303:26
10.West Ham United41212:15
11.Southampton FC41212:25
12.Cardiff City41214:55
13.Swansea City41125:74
14.Fulham FC41123:54
 Norwich City41123:54
16.Hull City41122:54
17.Aston Villa41035:63
18.Crystal Palace41034:63
19.West Bromwich Albion40221:42
20.Sunderland AFC40133:81

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1805)

Přidat komentář
Aldeano

Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra fotka, z Walking Dead

Reagovat
Paul Anka

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Reagovat
blaugrana

Vidím to tak, že Live dnes zažije ďalšiu bodovú stratu po remíze 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea by z dnešního zápasu potřebovala nejmíň 6 bodů, takže čekám, že to bude trápení.

Reagovat
smazaný uživatel

09:25 Song je prý nespokojený

Alex Song v nové sezoně zasáhl jen do dvou zápasů Barcelony a se svou rolí je podle španělských médií nespokojený. Pokud se nic nezmění, bude údajně chtít kamerunský záložník v zimě z klubu odejít.

...další takovej co odešel z Arsenalu

Alexi Alexi

Reagovat
blaugrana

Za 25 vrátime.

Reagovat
Hejnak

Reagovat
Thoomas

Za 25 tak Cesca

Reagovat
smazaný uživatel

A co čekal

Reagovat
Thoomas

Jen at tam hnije na lavce,muze si za to sam,blbecek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten isty pripad co s Hlebom..nebudem sa cudovat ak sa zahrabe niekde tak ako on

Reagovat
tomasinho

Berem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, čekal že budou každou sezónu dávat poháry jemu do ruky ale ono hovno

Reagovat
Miguel19

Juana Manuela Matu čeká v Chelsea tvrdý boj o místo, trenér José Mourinho momentálně na jeho místě preferuje Brazilce Oscara. "Oscar je moje číslo deset. Kdyby někdo tvrdil, že máme v nové sezoně lepšího hráče, tak s ním nebudu souhlasit. Mata má ohromný talent, musí se ale přizpůsobit naší hře," uvedl Mourinho.

Jaký hře? Dyť tomu se ani hra říkat nedá tvl..

Reagovat
smazaný uživatel

To je drsný že takhle odstaví nejlepšího hráče posledních dvou sezón

Reagovat
smazaný uživatel

Možná proto, že ji ještě nikdo nezačal hrát. A nakonec to chudák José musí stavit jen na těch, kteří jsou té nové hře nejblíž. Tvrdý oříšek.

Reagovat
vitasrp

http://www.theguardian.com/football/blog/2013/sep/20/chelsea-jose-mourinho-project

When he played David Luiz in midfield, or low block, or Oscar out wide because he can follow the full-back to the end of the world..

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/10324705/Jose-Mourinho-finds-it-hard-to-give-Juan-Mata-leading-role-at-Chelsea.html

“The way I’m reading the situation and the reasons why, in this moment, he’s not playing so much, are things I can speak about with him but not with you,” he said. “These are football issues.” But the manager said enough to suggest those football issues appear to be about positioning.

“One thing is to play with Ramires and Oscar in the side, them closing each side, and Mata as a No 10 behind a striker, clever assists and clever passes, fantastic actions because he has great talent,” said the manager.

“Another thing is to adapt to the way we want to play. In this moment, Oscar is my No 10 and, if somebody tells me that Oscar is not Chelsea’s best player since the beginning of the season, I’d have to disagree.” Asked if that suggested that Mata and Oscar could no longer play in the same side – as they frequently did last season under his predecessor Rafael Benítez – Mourinho was unequivocal.

“They can, when he adapts to it. But I’m not ready to play Oscar following full-backs, as he was before, I want to build with Oscar as my No 10. I want the other two players, from the side, to adapt to that reality and learn how to do things they were not ready to do before.”

S ním bude ještě zábavy, Mata bude mít co dělat, aby se do té sestavy v Chelsea ještě vůbec podíval..

Nějak ale nechápu, v čem by měl svou hru změnit - u Oscara říká, že nepotřebuje, aby se neustále vracel, protože chce hrát ofenzivně. Přičemž největší problém Maty je asi defenziva, tudíž mi nějak nevychází, čím by se měl přizpůsobit..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
niflheim

Co jsem to pochopil, tak chce stavět Matu na křídlo a problém je v tom, že Mata neumí bránit beky. Sranda

Reagovat
Miguel19

Tak Matu chce cpát na křídlo, který se u něj prostě musí vracet. To je vidět u Hazarda..

AM se vracet holt nemusí no..

Reagovat
vitasrp

Každopádně záměr s Oscarem na desítce chápu, osobně jsem celou druhou půlku loňský sezóny nadával na to, že tam nehraje.

Herně je to totiž mnohem rozmanitější a chytřejší hráč než Mata - je schopný se stahovat do hloubky hřiště a jenom posouvat míč, aby nějak pozvedl tempu umírající hry. Navrch může tenhle pohyb vytáhnout jednoho z defenzivních záložníků soupeře, čímž se uvolní prostor pro naše křídla, aby si seběhla doprostřed a převzala míč mezi liniemi - tohle fungovalo skvěle v utkání s Hullem.

Krom toho je Oscar velmi užitečný na malém zhuštěném prostoru, dokáže dát skvělou finální přihrávku nebo dvěma kličkami vymotat protihráče. Za Matou jednoznačně zaostává v těch dlouhých centrovaných balónech za obrannou linii, ze kterých jsme loni poměrně dost těžili. A těžko říct, jak to bude se zakončením, Juan byl extrémně gólový, na druhou stranu Oscar má už teď také dvě branky, tak na tom nemusí být tak špatně.

Nejbrutálnější rozdíl je pak v defenzivní hře - zatímco Mata prakticky výhradně zůstává volný hráč bez defenzivních povinností, protože doposud nebyl zvyklý a schopný se nějak výrazněji podílet na defenzivní činnosti týmu, Oscar je přesný opak. Jedna z nejdisciplinovanějších světových desítek. Pokavaď je potřeba uhlídat deep lying playmaker soupeře, on je pro tento úkol ideálním hráčem. Pokud chceš naopak hodně napadat a dostupovat tak i stopery soupeře, opět ti tenhle úkol splní a bude makat na 110 procent, poněvadž je to jeho mentalita.

Kdybych si já měl vybrat mezi Matou a Oscarem na pozici podhrota, vyberu si taky Brazilce. Ačkoliv ho stále vidím i jako určitou odpověď na náš nedostatek kreativity z hloubky pole.

Akorát u mě by Mata neměl takový problémy, protože nejsem tak posedlý strukturou hry. U Joseho je to ale jasný, on si díky těmhle důrazům na detaily vybudoval takhle úžasnou kariéru..

Reagovat
Miguel19

To souhlasím..

Já bych byl rád, kdyby se Oscar vyzkoušel i v té středové dvojce, například s Mikelem. Matu dát před něj a na křídla Edena s Schürrlem či Willianem..

Já pochybuji, že se Mata naučí bránit a makat dozadu jako například Hazard..

Jinak k tomu zakončení. V minulé sezoně v dost situací Oscara zklamalo zpracování. Je to dle mého jeho velká mezera zatím, ale na to se v pohodě zapracuje.

Reagovat
cristiano.K.

"Herně je to totiž mnohem rozmanitější a chytřejší hráč než Mata"

Budu brát to,že je Oscar lepší do defenzivy lepší a určitě pracovitější hráč než Mata,že se více vztahuje pro míče, hlavně tedy do středu pole,ale fakt by nebylo lepší dát Matovi absolutní volnost, ze které jste vlastně těžili celé jeho působení a on se za to prezentoval skvělými výkony + mi tedy přišlo,že to i týmově fungovalo. Další věc, co ta druhá posila z Anžhi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne Mata sa prisposobuje uz 2 roky v tej Chelsea, vsak? Ak ho nedokaze vyuzit napriek tomu, ze uz 2 roky dokazuje svoju klucovu rolu v muzstve, je to trenersky neschopak, ale vsak nech ho "zabije" tak ako mnohych predtym, aspon sa potvrdi, co je to za sasulu. Vyhovorky ako od dietata.

Reagovat
vitasrp

A Benitez byl trenérskej neschopák, protože nedokázal využít a vůbec nedoceňoval Oscara?

Trenérský neschopák kvůli tomu není, však taky neřekl - Mata odejde. Je to podobná situace jako s Joe Colem - předpokládám tedy, že se vše bude odvíjet od toho, jak moc užitečným se Mata stane v defenzivní činnosti - a tím není myšleno jen vracení se za míč, ale spíš i napadání, nevypouštění soubojů atp..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som nepisal ze je trenersky neschopak, ale ze ak ho nedokaze vyuzit, tak nim asi je. Kvoli Oscarovi rozhodi fungujuce muzstvo a posle Matu na kraj, kde je polovicny? Viem , ze Mata hraval na kridle, ale preco ho zabijat tam , kde uplatnenie pre muzstvo nema ake mal doposial na poste ktory mu sedel. Vsak Mou musi vidiet, ze to muzstvo takto nefunguje, a kvoli jednemu hracovi rozosrat celu zalohu, ktora ani spolovice nepracuje tak ako koncom roka je nezmysel. Nech sa Jose sustredi na spevnenie obrany, lebo ta je katastrofalna, hlavne ze Benitez ju dal ako tak pocase do richtigu.

Reagovat
vitasrp

Mě furt nebaví vyvracet různé mýty - ale Mata na křídle není poloviční..

Nejlepší období - tedy cca 2 měsíce v období říjen, listopad - Mata zažil z pozice pravého křídla. Tudíž ho na křídle vůbec nemusíš zabíjet, naopak ho i tam můžeš velmi dobře využít.

Říct, že nám loni skvěle fungovala záloha, je fór. Přehrál nás kdejaký soupeř, naši devízou byly rychlé protiútoky, ovšem celkově jsme kontrolovat zápas nedokázali. A určitým důvodem, proč jsme byli v záloze v některých duelech přehráni, může být i fakt, že Mata nijak nepřispíval do defenzivní součinnosti týmu.

Jinak s tou defenzivou se dost přehání, nijak zvlášť tragická není. Problém naší hry není v defenzivní činnosti, ale naopak té ofenzivní - řešit defenzivu opětovným zatažením do hloubky by prostě a jednoduše byla kravina..

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to nedopadlo nakonec ještě tak, že Oscar půjde na falešný hrot a Mata pod něj, či obráceně. Přece jen největší problém Maty je bránění a rychlost, v obou ho Oscar předčí. Matu na křídle si v PL neumím moc představit. Respektive ano, ale pak se musí člověk klepat při každém protiútoku. Stejně Chelsea nakonec doplácí na jednu věc, na všech postech jsou excelentní hráči, ale jako fungující celek se to skládá velmi těžce. Bude to ještě náročné.

Reagovat
vitasrp

U Oscara spíš v budoucnu čekám přesun do hloubky pole, i když já jsem v tomhle blázen, protože mu je 22 let a zkoušel bych ho tam už teď. Přitom i třeba Modrič takovou roli začal hrát až okolo 25 let, do té doby hrál na mnohem ofenzivnější pozici. A Oscara by teď někam zasouvat byla asi opravdu škoda.

S Matou to nebude úplně sranda - na křídle sice může hrát a v Chelsea tam pod RDM předváděl svůj nejlepší fotbal, na druhou stranu potřebuje volnost. Volnost, aby si mohl běhat doprostřed, rotovat s ostatními spoluhráči z té podhrotové trojky a dát klidně branku z levé strany (jako na WHL před rokem). Těžko říct, zda mu to Jose umožní - třeba proti Hullu si ta trojka měnila pozice dost často a klíčem k tomu byl Oscar, který si vždycky seběhl k té lajně, od které zmizelo naše křidélko. Při ztrátě míče a rychlém přechodu vpřed to ale samozřejmě otevře prostory, kterých soupeř bude moct využít.

Ta volba je podle mého jednoduchá - buď se Jose smíří s tím, že mu Mata trochu sebere z té struktury a na oplátku přinese 15 gólů a 15 asistencí za sezónu, nebo si bude trvat na svém a hrát bude Schürrle, De Bruyne, Willian.. Nedivil bych se, kdyby to mělo vést k nějakému kompromisu - Matu podusím, aby začal víc pracovat dozadu, pak ho začnu nasazovat, a i když to nebude směrem vzad dokonalé, jisté zlepšení nastane.

Já souhlasím s tím, co řekl Jose - u hráčů je částečným problémem taky mentalita. Od roku 2004 si s výjimkou 3 půlsezónních anabází zakládáme na hluboké defenzivě, brejcích a reaktivní hře. Držet míč ke své hře nepotřebujeme, spíš je nutné zajistit, aby s ním soupeř nebyl nebezpečný.

Tohle je krásně vidět na naší obraně - Terry je zvyklý na zatažený blok, ale čím výše má hrát, tím má větší problémy. Cahill to samé - i když je trochu lepší v tom vytaženějším bloku, stále je dost nervózní. Prakticky jenom pro Luize je to přirozené, protože je to takový blázen prakticky ve všem. Je ale taky náchylnější na chyby, které se pak snáze potrestají.

A v záloze pak není hráč, který by byl zvyklý diktovat tempo hry, držet míč a rozdávat ho na ofenzivnější spoluhráče.

Jsou dvě možnosti - buď ten obranný blok posunout výše a hrát ofenzivněji, o což se dle svých slov Mou pokouší, nebo zatáhnout ty tři experty vepředu, obětovat část jejich talentu a hrát stylem, který je Chelsea vlastní. To prý Mou nechce, což se ani nedivím - máme tam až tolik kvality a potenciálu, že na téhle zóně musíme stavět, nikoliv ji obětovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Tleskám. Víťo, buď začni makat na licenci nebo na rétorice a zkus TV, protože v tobě je poklad.

Reagovat
Bayern +

Licencia ide dosť do peňazí, ja sám vlastním 3 UEFA B a stálo ma to v stovkách eur, 2 už ide na tisíce a 1 PRO nad 4000 € + fakt, že na Slovensku sa dá robiť jedine v Bratislave.

Ale pokiaľ ho to veľmi baví, nech sa vrhne na trénerstvo normálne ako odbor na VŠ, tam dostane k titulu zadarmo Pro licenciu, na SVK teda, no.

Reagovat
I am Mancunian

teraz je uz uplne jasne, ze nam za wazzu ponukali matu, ale my sme ich odmietli

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, takže Mata odstavenej v Chelsea. Ne, nedělám si nějaký naděje, že by šel třeba do LFC, to ani náhodou.

Je to ale fakt hustý, hodně se o tom mluvilo a já tomu doteď fakt nevěřil... Snad uteče co nejdřív, přál bych mu klidně i ten Real, což už je ale po letošním létě taky pasé. Ohromná škoda, mám ho fakt rád a něco takovýhleho si ani náhodou nezaslouží.

Ale tak, co čekat od CFC s tim šaškem v čele, že jo.

Reagovat
tomasinho

Odstavený ještě není úplně, jen prostě musí hrát to, co po něm bude chtít Mourinho, bude muset hrát zprava.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju PSG, ne že by ho Real nechtěl, ale jejich priorita bude stoper a PSG zaplatí více než slušně.

Reagovat
Wat

Snad dneska už naskočí Hooper a pomůže Norwichi k nějakému bodu.

Reagovat
Carrick

Zítra neprohrajeme. Co jsem viděl zatím Pellegriniho City, tak jejich hra je nemastná neslaná, neorganizovaná, nemají nás prakticky moc čím zaskočit. Pokud Moyes nepostaví nějaký paskvil jako na Anfieldu (sestavu ala "jedeme darovat body") a bude hrát Fellaini, tak věřím i ve výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tým, kterej má v kádru Tourého, Agüera, nebo třeba Silvu, vás nemá čim zaskočit, jo?

Reagovat
Wat

A Nasriho!

Reagovat
smazaný uživatel

podla toho, co zatial hrali, tak ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým to v sobě má, kdyby Bayernu teklo do bot, tak se na Pepka vyserou a ukopou to díky kvalitě, tady to bude něco podobného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Videli sme v minulých sezónach...

Reagovat
smazaný uživatel

skor je otazka, ci si uz videl tuto sezonu

Reagovat
blaugrana

Minulú sezónu do zápasu s united tiež vyzerali všelijako a potom aj tak na OT vyhrali a boli lepším tímom. Myslím, že je úplne mimo misu brať v úvahu výkony pred derby.

Reagovat
kiwwi

a my sme vyhrali tam a boli sme lepsim timom...a? A oni u nas lepsim timom teda neboli ked uz ide o to

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
fajdax

Reagovat
afc

2 polcas City vas doma dusilo,jak dusenu kapustu a namiesto golu na 3:2,oni dostali.

Reagovat
kiwwi

a vobec to nemohlo byt preto, ze sme ich v prvom polcase s prehladom vyskolili a viedli 2:0, vsak?

ja viem, sam som kritizoval, ze sme sa tak stiahli a City nas potom v jednej pasazi pekne zatlacili, ale to ti nejak z toho vedenia povacsinou vyplynie...to vsak neznamena, ze sme boli v tom zapase horsim timom ale ok, mozno som ustrelil, ze sme boli my lepsim timom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

strašnej demagog

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

To iste sa da povedat aj opacne, teda o MU. Citatelnu holomajznu v lige hraju totiz obaja.

Reagovat
niflheim

Bude sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

City Vás sekne

Reagovat
vitasrp

Já čekám nudu a jeden gól, no..

Reagovat
Carrick

To je možný no. Ale nečekám od nich, že by nás přehráli nějakým týmovým taktickým výkonem, v tomhle ohledu jsou zatím docela bídní. Samozřejmě (a to je vlastně reakce i pro toho natvrdlýho kousek nad tebou) jim to může vyhrát nějaká individualita, to nevylučuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Sám si natvrdlý kousek.

Reagovat
Carrick

Dík za lichotku.

Reagovat
vitasrp

Já čekám, že vás přehrají v tom smyslu, že budou držet míč a dominovat v záložní řadě. Problém je, že to jim může být úplně k hovnu, protože bych se vsadil, že Moyes tam přijede s brejkovou taktikou.

Obraz hry, který tedy tipuju - Citizens budou držet míč, jenže budou hrát do plných, tempo hry tak bude pomalé, krajní obránci nebudou tolik podporovat ofenzivu, protože se budou bát možných brejků. Oproti tomu vy budete hrát na brejky, jenže Moyes měl v Evertonu velký problém svůj tým vyvážit - většinou byl tak ve venkovních duelech s TOP soupeři extra defenzivní a moc příležitostí si nevypracoval.

Nedivil bych se podobnému zápasu jako derby z podzimu 2010 nebo ten rozhodující duel v boji o titul z jara 2012..

Reagovat
Carrick

Možná budeš mít pravdu, ale tak nějak chci věřit, že připosraná Fergieho vystoupení proti top soupeřům s nulovým presinkem, kdy jsme prakticky jenom vyčkávali, co bude, už jsou minulostí.

Reagovat
Kenneth

do puntíku souhlas. Moyes se má ještě co učit.

Reagovat
smazaný uživatel

co sa ma ucit?

Reagovat
kiwwi

este sa ani zapas neodohral a Moyes sa ma co ucit...uplne to dojebal

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

sak to vystihol uplne presne, nechapem ten smiech

Reagovat
I am Mancunian

vidim to rovnako

Reagovat
tomasinho

Já naopak favorizuju City, konečně se ukážou jako pravý válec a výhra je nakopne.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Carrick

Já vůbec nechápu tu auru údajně papírově jasně nejlepšího kádru v lize. Kde a v čem oproti United? Kor po příchodu Fellainiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Při zranění Coutinha nás může srát hostování Susa ještě víc. Snad bude hrát Alberto, ale spíš to bude tak, že Hendo na AM a křídla Moses, Sterling.

Reagovat
niflheim

Vždyť by stejně Susa nepostavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda myslim, že na podhrotu bude Aspas, kterej se tam trápí zatim.

Reagovat
tomasinho

Taky to tak čekám bohužel.

Reagovat
Maresma

Ja tipuju Hendo AM a kridla Moses s Aspasem.

Reagovat
tomasinho

Aspas ještě v ligovém zápase křídlo nehrál, Hendo zase hrál všechno vpravo, takže bohužel to asi bude tak, jak píše Vader.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to zatím ideální, ale věřím mu.. fotbalista je to dobrej a v prvním zápase ukázal, že na toho hráče na pomezí základu a lavičká má v pohodě.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Však to si myslim taky. Ale on si podle mě ještě strašně musí zvyknout na PL. Je to vidět, jak zatim moc nestíhá, hlavně když se objevuje kolem toho podhrota, tak je to strašně vidět.

Já bych byl pro Alberta od začátku, aspoň to zkusit.

Reagovat
tomasinho

Já taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Alberta bych taky rád viděl, ale nevěřím tomu. Mám ze Southamptonu docela strach dneska.

Reagovat
Dray

Alberta ne, ten na PL zatím vůbec nemá. Jen ať si zatím zvyká na tréninku, má čas chlapec. DO základu v žádném případě.

Reagovat
smazaný uživatel

a potom ide dvojka

Reagovat
cristiano.K.

Aspas bude hrát až na 90%

Reagovat
smazaný uživatel

Juana Manuela Matu čeká v Chelsea tvrdý boj o místo, trenér José Mourinho momentálně na jeho místě preferuje Brazilce Oscara. "Oscar je moje číslo deset. Kdyby někdo tvrdil, že máme v nové sezoně lepšího hráče, tak s ním nebudu souhlasit. Mata má ohromný talent, musí se ale přizpůsobit naší hře," uvedl Mourinho.

Reagovat
Spasitel

Stoke City

Reagovat
Tolstobik

"od Elmandera se góly čekat nedají"

Reagovat
Wat

Pravda.

Reagovat
fantomas

A dají snad?

Reagovat
PhilipS

on who's next on the list to come back...

I think the next one that will be back after that is Cazorla. It's difficult to assess but maybe that is three weeks away.

Takže Rósa minimálně ještě 4 týdny out...

Reagovat
smazaný uživatel

hrabě dracula Berbatov, ještě ty zuby mu udělat ve Photoshopu

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně jsem se těšil na novou sezonu v podobě týmů jak WBA, Stoke, Sunderland, Aston Villa, ale i Swansea a především Chelsea, kde se vrátil Mourinho, ale co tam předváí je jedna velká komedie! Snad ho v průběhu října vyhodí a s ním i Willian, Eto´o a další!

Reagovat
madridcan
Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Wat

Reagovat
SunFells

Reagovat
FC Porto FC

Borci koho do fantasy Agbonlahor nebo Rémy?

Reagovat
tomasinho

Remy

Reagovat
Maresma

Remy

Reagovat
madridcan

Agbonlahor

Reagovat
smazaný uživatel

děti děti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

dal sem Agbonlahora

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich - Aston Villa 2

LFC - Soton 1

Newcastle - Hull 1

WBA - Sunderland X

West Ham - Everton 2

Chelsea -Fulham 1

Arsenal - Stoke X

Crystal Palace - Swansea X

Cardiff - Spurs 2

ManCity - ManUtd 1

Reagovat
Dray

Arsenal easy win, ne že bych byl jejich fanoušek. A zkusil bych možná i Swansea 2 a Cardiff 0.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle - Hull X

WBA - Sunderland 1

Crystal Palace - Swansea 2

Manchester C. - Man UTD 0

Viděl bych to spíš takto

Reagovat
niflheim
Reagovat
niflheim
Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro výhru LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dray

Reagovat
mithro

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

http://youtu.be/DyzeeWXNBUw

21 minutový video o Gerrardovi.

Reagovat
madridcan

Dal tu video

https://si0.twimg.com/profile_images/2236661645/cab.png

Kvoli popisu si ho nikto nepozrel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď zlej.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude hodně těžký boj, snad to první místo udržíme.

Reagovat
smazaný uživatel

no, dnes nás podobný test ako swansea..bude to o tom istom, ako na liberty stadium..musíme sa čo najlepšie vysporiadať so stratou glena johnsona, ktorého absencia nám ovplyvnila ďalšie tri kľúčové posty

Reagovat
cristiano.K.

Wisdom ani Aspas nemají momentálně hrát v základu.

Pokud je Kelly vydrží aspon 60.min. tak rozhodně on,případně K. Toure. Wisdom je na RB něco jako Škrtěl.

Místo Aspase bych poslal Ibeho,ačkoliv vím,že reálnější je Sterling u BR, přesto tam bude Aspas. Pokud Aspas vyhoří i proti Sotonu,tak nad ním začnu dost lámal hůl,šanci by měl dostat i Alberto na pár minut,pak už se do sestavy moc nepodívá až se vráti Suarez. Jojo zlatej Suso a Jonjo :(

A pak klasika Allen by mohl v zápase,kde máme více tvořit místo Lucase

Reagovat
smazaný uživatel

netrapošte s tým Aspasom v prvých zápasoch bol pre tím prospešný a vytváral na súperovu rozohrávku veľký tlak, po ktorej kiksovali. A naša hra stojí na presingu. Taký DDG s Riom a Nemanjom by mohli vyprávať. Vôbec nie je tak špatný, ako ho tu ľudia vykreslujú. S Wisdomom súhlasím, ten na to nemá, jeho miesto na kraji obrany nie je a ani nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibe má možno lepší ťah na bránu, ale má strašne veľa nedostatkov. V kľúčových momentoch má zmrazený rozum, je ešte vyhúkaný z veľkých zápasov a nie to ešte aby šiel do základu. Sterling má problém s presadzovaním sa v osobných súbojoch, ako prišiel do áčka. Už nehrá proti deťom, ale chlapom a je to krásne vidieť. Strašne ľahko je od lopty odtlačený, potom si ani na kľučky neverí. Aj Ibe aj Raheem sú skôr náhradníci zatiaľ. Do Aspasa majú ďaleko

Reagovat
vladis271

nj, až nato, že Sterling ukázal v LFC tak 1000 krát viac ako Aspas a Ibe ak nastúpi aspoň nestratí 9 z 10 lôpt, ktoré sa k nemu dostanú. To už aj Borini bol v prvých zápasoch lepší ako Apsas.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

nj, sorry valcoval prípravu (zato sme mu všetci straaaašne vďačný), a proti Stoke bol MOTM (nebol)

Reagovat
tomasinho

Nebol MOTM, ale hrál dobře.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

elementárne pravidlá nepoznáš, *vďačnÍ

Reagovat
vodka

trnavštinaje tvrdý jazyk

Reagovat
smazaný uživatel

ako s hotentotom

Reagovat
vladis271

ty tu obhajuješ Aspasa s jedinám prvkom (pressingom) do základu, a nazývaš ma hotentotom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

jako promin,ale mě první poločas nestačí na to,abych ho mohl hodnotit kladně.

Reagovat
cristiano.K.

myslím Stoke, od té doby,krom slušného presingu nepředvedl nic.

Reagovat
ďuriLFC

Mignolet-Toure,Skrtel,Agger,Enrique-Lucas,Gerrard-Moses,Henderson,Sterling-Sturridge

To je updatovaná rumour , vyzerá lepšie.

Reagovat
Maresma

Super

Reagovat
tomasinho

To vypadá dobře.

Reagovat
vladis271

že lepšie, to je úplne iný level

Reagovat
Wat

Takhle je hezká.

Reagovat
smazaný uživatel

a nahodou Saints nemate niekto?

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked ta bude zrejme taka, ako v preview

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alberto/Aspas místo Sterlinga, come on!

Reagovat
cristiano.K.

snad, ikdyž bych radši Ibeho

Reagovat
M0rb1D4S

1:0 Sturridge.. Na to bych si dokázal vsadit

Reagovat
smazaný uživatel

James Pearce ‏@JamesPearceEcho 3 min

Aspas has been put on a special weights programme to help him deal with physical side of PL football

keď to obalí, tak bude z neho buldog. Normálne žasnem ako ho tu niekto zrovnáva s Borinim a ďalšími potratmi. To sa tu zasa budú miestni scousery od hanby otáčať ako pri Sturridgovi či Coutinhovi, keď z neho bude rozdielový hráč

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ hrá ako Borini, tak prečo neporovnávať?

Reagovat
vladis271

*horšie

Reagovat
tomasinho

Borini nehrál ani minutu tak, jako Aspas v 1. kole. Už jenom tím výkonem Boriniho překonal. Pohb i techniuk má viditelně lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

ale po prvom kole hral ako Borini... len prvé kolo mal ako tak sľušné...

Reagovat
vladis271

sľušné

Reagovat
smazaný uživatel

slušné

Reagovat
tomasinho

A celou přípravu byl tak 15456564x lepší než Borini, přičemž byl nováček a Borini v klubu už rok.

Reagovat
smazaný uživatel

príprava aktuálne nič neznamená...

Reagovat
cristiano.K.

ani předtím neznamenala

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Maresma

Reagovat
niflheim

Tak aby na něj nespadla činka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

možno bude cvičiť s vlastnou váhou

Reagovat
Azazelo RD

Tak to aby si nepřisedl nohu.

Reagovat
mithro

Reagovat
minoLFC

Sakra zabudol som fantu. Coutinho sa asi cez noc neuzdravil, čo? Tak aspoň Aspas Go Go

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa to stalo asi s tromi hráčmi..o to sa treba starať furt, zaspíš a náskok už nedobehneš

Reagovat
smazaný uživatel

Já musel už wildcardovat včera, sem měl asi 5 hráčů červenejch.

Reagovat
Error

Mata by slušně nahradil Ruize

Reagovat
cristiano.K.

jak hrál herně Hull 2x venku. Nabízí se jednička......Přemýšlím i nad kanárkama.....

Reagovat
mithro

OT: konecne davaju live aj akademiu United.

http://bliner.tv/bliner.html

akurat druhy nadherny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, co se to v Chelsea děje, ale myslím si, že to nemůže slavit úspěch. Zatím sem nevypozoroval, co chce vlastně tým hrát a ani žádnou přesnou tvář. Navíc Mourinho pořád neúspěchy omlouvá.

Bohužel v jejich hře jsou vidět obrovské nedostatky. Obrana pokud nehraje zataženě tak děá hrozné chyby, navíc přetlak hráčů světové kvality přináši první problémy (Mata). Docela nechápu proč ho Mourinho obětoval, jelikož Oscar i Hazard by neměli mít problém se s Matou protáčet.

Reagovat
risk je zisk

Fellaini s odkazom pre Ronalda:

“Svoje rozhodnutie zostať v Madride budeš ešte ľutovať.”

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je z facebooku niekde co?

Reagovat
risk je zisk

to mi poslal kamos v chatu neptal jsem se odkud to je

Reagovat
Zaschrona

Moc pekny, ja si s tim vcera taky dal tu praci to prekladat, pro cesky web EFC. Jen je krasne videt, ze ty to umis mnohem lepe zabalit, aby to bylo o dost ctivejsi... Leta zkusenosti jsou znat.

Reagovat
tomasinho

Ani jsem nevěděl, žes to tež překládal, máme s váma spolupráci, takže jsme to mohli mít jednou, kdybych si všmnul. Ale asi bych se pak do toho nepouštěl sám, což by mě mrzelo.

A jo, je to asi o praxi, i když tam moc rozdílů nevidím. Ta citlivost z těch všech interview tak trochu srší, takže mi ani nepřijde, že bych to tam nějak dával více, ale kdo ví, já to po sobě už pak moc nečtu.

Reagovat
Zaschrona

Tak ono taky nikdo nemuze predvidat, ze se Mr. Zaschrona rozhodne po ctvrt, pul roce napsat neco vic, nez mini-report ze zapasu, kdyz Rici nebo Mena nemuzou. No, nevadi, mohlo mi byt jasne, ze kdyz jde o rozhovor v mnoha celostatnich novinach, ze by jste to mohli prekladat i tam u vas.

Ono nejak, ze bys tomu pridaval, to ani ne, jen proste ty slova umis lepe spojit dohromady. Ja kdybych si to neprecetl po sobe, tak se to prakticky neda cist.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Guzan, Bacuna, Clark, Vlaar, Luna, Delph, El Ahmadi, Tonev, Weimann, Agbonlahor, Benteke.

Eh, co je s Lowtonem

Ruddy; Martin, Bassong, Turner, Garrido; Snodgrass, Howson, Fer, Redmond; Elmander; van Wolfswinkel.

A Norwich bez Bradleyho, celkem odvážný. No sem zvědavej...

Reagovat
Wat

Snad Elmandera vystřídá Hooper co nejdřív.

Reagovat
Zaschrona

Lowton i Westwood celkem zaslouzili sundat na lavicku za ten vykon s Newcastelem, pry hrali strasne. Tak asi moc neocekavam, ze by to mohlo byt nejake zraneni.

Reagovat
fantomas

No oni právě nejsou ani tam.

Reagovat
fantomas

A určitě to nejsou hráči, co by se měli sundavat po jednom nepovedenym výkonu, to je snad evidentní.

Reagovat
Zaschrona

Aha, to jsem nevedel. Tak to se teda bud Lambert opravdu hodne nastval nebo to je nejaka hodne divna shoda okolnosti. Spis bych fakt asi teda radeji veril nejakym tim zranenim.

Reagovat
fantomas

To musej bejt zranění, Villa zatim mlčí ale.

Reagovat
vodka

na zranění to nevypadá, oba trenovali s týmem: http://www.avfc.co.uk/page/Gallery/0,,10265~3463626,00.html

Reagovat
fantomas

To nemusí nic znamenat no.

Reagovat
vodka

sice ne, ale zranění už je krajně nepravděpodobné...

Reagovat
fantomas

Ashley Westwood knock in training, Lowton not injured..."krajně"

Reagovat
tomasinho

#AVFC: Guzan, Bacuna, Clark, Vlaar, Luna, Delph, El Ahmadi, Tonev, Weimann, Agbonlahor, Benteke.

#ncfc team v @AVFCOfficial: Ruddy; Martin, Bassong (c), Turner, Garrido; Snodgrass, Howson, Fer, Redmond; Elmander; van Wolfswinkel.

Villa hodně ofenzivně, to Hughton siv zas toho kopáče neodpustil.

Reagovat
fantomas

Co? Dyt Johnsona posadil (a twitter z toho má druhý Vánoce)

Reagovat
tomasinho

Však víš, koho jsem myslel.

Reagovat
fantomas

Ani ne hele, Howsona?

Reagovat
smazaný uživatel

Libor na lavičce?

Reagovat
fantomas

Jo.

Reagovat
Error

Hooper na lavičce

Reagovat
Bayern +

Bacuna na beku?

Reagovat
tomasinho

Ahmadi

Reagovat
Carrick

200. pro Marouana Fellainiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
C0br

Reagovat
C0br

200. pro třetího Vědmáka, budoucí nejlepší hru všech dob

Reagovat
kofin

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
13

Tak jsem si konečně dal Sturridge do fanty, takže můžete čekat, že dneska gola nedá.

Reagovat
vodka

Dneska dá Lambert hattrick, Mignolet dostane redku, Sturridge nedá penaltu

Reagovat
13

jestli se stane jedna věc z toho, tak ti budu říkat pane

Reagovat
smazaný uživatel

LFC U18s winger Ryan Kent has been called up to the England U18s squad.

Reagovat
Godwinson

„Vezměte Mourinha do kovošrotu a on vám tam postaví tank. Vezměte ho pak do továrny Ferarri a on vám postaví zase tank. Mourinho zkrátka umí stavět jen tanky,"

To mě pobavilo.

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Snad autobus, ne?

Reagovat
C0br

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Smolná, ale jasná.

Reagovat
fantomas

Proboha

Reagovat
Wat

Snoddy...

Reagovat
fantomas

Už to musí přestat kopat, když tam je Fer, potažmo Ricky.

Reagovat
smazaný uživatel

"Po nepremenej penalte si Hughton mohol vydychnut" Dalsi experti na Slovaksport

Reagovat
Godwinson

6.minuta .. -6 bodů, silnej úvod

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Aaaa, dyt máš hlavu!!!

Reagovat
Wat

Vole, Ricky. Stejně měl jít na penaltu radši on.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanarci su taki dobre nabudeni kopaci, strasne kopyta ale radost sa na nich pozerat

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

No sorry, ale technicky na tom nemoze byt dobre hrac(i), ktoremu sa za sebou 2x odrazi lopta od nohy alebo finalnu prihravku do sance nezmyselne zmrvi .

Reagovat
fantomas

Dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad okrem Wolfa a Snodgrassa tam technicky ci s myslienkou nenajdem hraca.

Reagovat
fantomas

Ok ok ok fajn!

Reagovat
smazaný uživatel

No a samozrejme nas Fer, ale ten dost aj straca lopty, zatial je pre mna sklamanim.

Reagovat
fantomas

A samozřejmě Redmond a už máš tři členy ze čtyřčlenný záložní linie no. Plus kdyby Howson hrál tak jako v začátku angažmá, dal by se tam počítat taky. Ale takový věci s tebou řešit logicky nemá smysl..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to vsak pisem za dnesok, okrem toho tvoje videnie nemusi korespondovat s mojim, a nazor neznamena pravda, ci moja alebo tvoja Mne sa Fer a Howson dnes jednoducho nepacia

Reagovat
fantomas

Njn, když ono de o to, že já ty hráče sleduju rok dva podle toho, jak přicházeli, a ty je tady pak označuješ za kopyťáky. To je prostě nehorázný a neni to o nákym "názoru".

Reagovat
smazaný uživatel

Elmander ma proste take okolite caro Nehadam sa s tebou, ja som to pisal za dnes, naozaj posobia viac entuziasticky a s nasadenim, nez nejak futbalovo vyspelo. Mozno je to aj citatelnym a okatym nariadenym Hughtonovym systemom... Jop vyhral si, pockam si na Twente

Reagovat
smazaný uživatel

Redmond ?

Reagovat
smazaný uživatel

OK OK

Reagovat
zeeb

Zkousel nekdo, nebo ma nekdo info jak by se dal sledovat ten SLOVAK SPORT pres net na SMART TV ? Klidne i s poplatkem. Diky za infa !!!!

Reagovat
Wat

Zajímavej signál, kdo to vlastně hlídal Bentekeho?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je futbal jak niekde na treningu, tie obrany sa len prizeraju a hlavne ta Norwichu sa len zucastnuje dnes

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, dal sem že Villa dá dneska dva a víc gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

na oko diváka zaujímavá.

Reagovat
fantomas

Elmander jako by tam nebyl..

Reagovat
kiwwi

on tam je?

Reagovat
Wat

Benteke v hajzlu, achjo.

Reagovat
fantomas

Benteke

Reagovat
Wat

Boha, už to TREF!

Reagovat
smazaný uživatel

Wolfie

Reagovat
fantomas

To je rváč

Reagovat
smazaný uživatel

Kozakova zivotna sanca

Reagovat
vodka

kdo to měl prosimvás nějaký ten soubor, pomocí kterého neni bloodzeed o tolik pozadu? já mám furt 24. minutu...

Reagovat
Error

Taky se Benteke mohl zkusit rozběhnout už za čárou.

Reagovat
Wat

Hezky, tak fantaútok Benteke-Ricky vypadá dneska na kupu bodů.

Reagovat
Wat

V pěti sekundách bejt kopytem a hrdinou!

Reagovat
Zaschrona

Kozak

Reagovat
fantomas

Hm, co tam vyváděj.

Reagovat
SunFells

No do prdele, tohle nedá útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tibor Kozaaaaaak

Reagovat
smazaný uživatel

KOZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK

Reagovat
smazaný uživatel

Hovnoooooo. Jakej dával?

Reagovat
smazaný uživatel

Libor da zabudnut na nejakeho Bentekeho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Tím, co tam spálil?

Reagovat
smazaný uživatel

Na to sa historia nepyta

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

hovorim

Reagovat
Side

kozák, poser mě

Reagovat
kiwwi

omg drevo drevene

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bentaku, uz si neskrtnes

Reagovat
smazaný uživatel

Kouzak Ještě že sem Bentekemu sebral pásku.

Reagovat
Zaschrona

Jeste, ze jsem nechal Girouda. Ale stejne zrovna pro tohle kolo ho koupit do tymu, to nebylo nejlepsi rozhodnuti.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vzal Agbnonlahora, no.

Reagovat
smazaný uživatel

obrana Norwichu to je dnes katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta prva sanca..

Reagovat
smazaný uživatel

300

Reagovat
Wat

Dneska se s těmi zraněními roztrhl pytel nějak.

Reagovat
fantomas

Bassův hamstring, to má na dva měsíce zas.

Reagovat
Wat

Hm, už takhle je ta obrana celkem k smíchu...

Reagovat
fantomas

Neskutečně, Bass se blbě vyspal očividně. Ale aspoň je zdravej Bennett, já čet, že nemá bejt.

Reagovat
Wat

Aspoň něco, když se dneska nedá spoléhat na obranu, měli by okamžitě někoho poslat za Elmandera.

Reagovat
fantomas

Hooper/Wes a bude to o něčem jinym snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozacik

Reagovat
REPLIKATOR

Loketník

Reagovat
fantomas

Tony Moon

Reagovat
smazaný uživatel

co tam Kozakijevič dělal, že se smějete? vždyt dal gól

Reagovat
REPLIKATOR

No právě

Reagovat
fantomas

A předtim zahodil dvěstěprocentní tutovku.

Reagovat
Wat

http://s14.directupload.net/images/130921/u2ddicps.png

Nějak takhle střílel sám před Guzanem.

Reagovat
smazaný uživatel

Za ukázku

Reagovat
REPLIKATOR

http://www.youtube.com/watch?v=-i5IfQfQ9DA

Ta střela šla snad mimo bránu

Reagovat
SunFells

To je fakt síla Ruddy patřičně nevyběhne, pozičně je mimo a Kozák se to stejně snaží nacpat na jeho stranu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
REPLIKATOR

Guzan chytá za Villu

Reagovat
Wat

Blbnu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

ten elmander je chodiaca katastrofa..treba ho niekym schopnejším nahradiť a norwich minimálne vyrovná, lebo zvyšok chce..a pôjde to

Reagovat
fantomas

Hughton to prokaučoval dvěma věcma: že ještě nepřesadil penaltovýho exekutora, když tam má Fera (Snodgrass se mi na putníku nelíbil nikdy), a že stáhl Johnsona. Ten je sice kopyto v pravym slova smyslu, ale aspoň tu zadní linii spolehlivě zajistí a nikam se nežene. To Fer s Howsonem zůstávaj furt na půli cesty a neustále tak mezi zálohou a obranou vytvářej solidní kráter. Což sice neomlouvá zmatenost obou stoperů, který by neustále někoho přebírali, aniž by věděli jak na to, ale pořád to odkrejvá zbytečně moc prostoru pro tradičně nebezpečný brejky Villy.

Teď využít absence Bentekeho, bez kterýho ty protiútoky budou taky o něčem jinym, co nejdřív stáhnout Elmandera...a přinejmenšim to srovnat.

Reagovat
J0EL

na Slovak Sport striedal aj komentator?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten predchadzajuci bol strasny, tie perly co zo seba hadzal stali za knihu anekdot.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Delph je strašný hovado, vždycky si lehne jak blbeček, když se o něj někdo opře. Pak předvede šlapák na koleno a řve bolestí a ještě u toho stíhá koukat po rozhodčím. DEMENT.

Reagovat
Wat

Jeden centr lepší než druhej...

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Kozaka tam nejak spoluhraci pri vypadoch ignoruju.

Reagovat
smazaný uživatel

LFC team v Southampton: Mignolet, Toure, Sakho, Agger, Skrtel, Lucas, Henderson, Gerrard, Aspas, Moses, Sturridge.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool subs: Jones, Kelly, Sterling, Enrique, Wisdom, Ibe, Alberto

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, nechápem, prečo José nehrá základ... toto bude hrozný výkon od nás, ešte aj Aspas

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme doufat v Gerrarda, Hendersona, Sturridge a Mosese, že něco vymyslí. Ale z tý sestavy to vidím na plichtu jak svině.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, alebo ešte aby nebolo prekvapko a Saints neukopali výhru...

Reagovat
smazaný uživatel

S tim kurzem sem se musel hodně přemáhat, abych to nezkusil.

Reagovat
smazaný uživatel

je to lákavé

Reagovat
smazaný uživatel

musel som to dat, aj ked to nevyjde, tak nevyuzit ten kurz sa neda proste

Reagovat
Zaschrona

Agger na LB, Toure na RB?

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho LB, Kolo RB..

Reagovat
Wat

Má si z čeho vybírat, tak tam foukne rovnou všechny čtyři.

Reagovat
smazaný uživatel

bije sa dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nakoniec nehráme s troma CB ale dokonca so štvoricou Namiesto Aspasa mohol byť Sterling.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se divim, že na místo Aspasa není Wisdom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Side

wtf proč sedí Enrique? Ta obrana bude strašnej paskvil

Reagovat
tomasinho

Teď na to čumím. Sakho jako drahá posila se vědělo, ež bude hrávat, ale hned teď a ještě vystrnadí LB ze sestavy? Zajímavé, jsem zvědavý, kdo bude LB, doufám, že spíše Danny teda. 4 stopeři, to se mi fakt nelíbí, ofenziva podle předpokladů.

Reagovat
smazaný uživatel

José hrál se Swans hovno.

Reagovat
tomasinho

Nikterak hrozně nehrál, měl už i horší zápasy, takový průměr spíše dozadu, dopředu nulový byl.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co měl dělat? Však lepšího pravýho beka než Tourého nemáme a Enriqueho rád nemám, to už tu ví hodně lidí, takže jsem i za Sakha rád. Navíc to dovolí Aggerovi útočit a pořád budeme silní vzadu a budeme konečně snad dobří i při standartkách.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, nemáš rád Erniqueho.... na druhú stranu Saints majú veľa dobrých hlavičkárov, stopéri, Wanyama, Jay, Lambert, Osvaldo

Reagovat
smazaný uživatel

No.. nemusím ho no. Ale ani mi nepřijde tak skvělej, jak vám, ale tak to je jedno. Vy nemusíte Glena a já Josého. A právě, že mají Saints hodně dobrých hlavičkářů, takže tomu nasazení třeba Tourého se Sakhem rozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

no zas za úplne skvelého ho nemám

Reagovat
vodka

rodgers má v obraně tolik možností, že neví co s nima asi...

Reagovat
fantomas

Čtyři stopeři vedle sebe.

Reagovat
Zaschrona

Pulis style

Reagovat
Bayern +

Štyria stopéri, to bolo naposledy vo vzájomnom zápase WHU - SAFC a to: Ben Haim, Tomkins, Upson, Gabbidon vs. Turner, Mensah, Bramble, Ferdinand.

Reagovat
cristiano.K.

jestli Jose nemá zdravotní problémy,tak je to fail jako prase posadit jednoho z nejlepších LB v lize. Vyloženě slabý zápas neměl ani jednou.

Reagovat
minoLFC

Presne tuto som predpokladal

Reagovat
fantomas

Aaachjo

Reagovat
Wat

To je škoda, ale výborně Martin, prvotřídní nahrávka.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má kurva bejt?!!

Reagovat
tulen

Dneska Hammers už tri body prosím, k dispozícii bude aj Petrič, tak sáď naskočí a budeme mať aspoň časť zápasu útočníka na ihrisku, Maiga ešte vždy len tieň

UP THE IRONS

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Toto mohol spravit rozumnejsie nez davat pred branu prudky prizemny center cez 3 protihracov, napriklad zaseknut.

Reagovat
Wat

Taky mě to napadlo.

Reagovat
ďuriLFC

Ježiši kriste,to zas bude holomajzna

Reagovat
ďuriLFC

Keby bol Coates fit,hral by aj on ?

Reagovat
smazaný uživatel

vidím to na 1:0 a gól Sturridge.

Reagovat
Wat

Boha, on se hlásí, přestane hrát a on mu mezitím frnkne...

Reagovat
Wat

A skvělý střídání!

Reagovat
SunFells

Boruc, Clyne, Fonte, Lovren, Shaw, Wanyama, Schneiderlin, Lallana (c), Rodriguez, Lambert, Osvaldo.

Saints beze změny, Pochettino si celkem troufá. Hrál bych to radši s Ward-Prowsem místo špageťáka.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

Tak a teď, to tam musí padnoout..

Reagovat
Zaschrona

Everton XI vs West Ham: Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - Osman, Barry - Naismith, Barkley, Mirallas - Jelavic

Everton subs: Robles, Heitinga, Stones, Oviedo, McCarthy, Deulofeu, Lukaku

Vitezna sestava se nemeni

Reagovat
tomasinho

Strašně mě sere, že WHU s EFC je ve stejný čas jak LFC.

Reagovat
Zaschrona

Ja bych taky rad videl Saints i LFC, bohuzel prednost v TV dostal ten nic extra zapas Villy a zase Chelsea...

Reagovat
tomasinho

Bohužel no, škoda, že není jeden z těch našich od 13:45.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Error

Konečně Gary.

Reagovat
smazaný uživatel

Pilks

Reagovat
Side

Kozák

Reagovat
Zaschrona

West Ham United: Jaaskelainen, O'Brien, Rat, Collins, Reid, Noble, Morrison, Nolan, Diame, Jarvis, Maiga

West Ham United subs: Adrian, Tomkins, McCartney, Taylor, Collison, Vaz Te, Petric

Reagovat
tomasinho

Zas Morrison omg, bude se srát na střed a tlačit Diameho k lajně. Měl hrát Jackie, ten si s tím spratkem vytře zadek.

Reagovat
Zaschrona

Ja jsem prekvapenej, ze nejak nehraje Tomkins, proc ho nestavi?

Reagovat
vodka

je horší než Ried s Collinsem

Reagovat
vodka

Reid

Reagovat
tomasinho

Horší než Collins není, ale to je holt Samův hráč. Reid lepší je.

Reagovat
Zaschrona

Diky vam.

Reagovat
vodka

já nevim, mě se Collins líbí celkem dost, rozhodně víc než Tomkins, který je v některých soubojích moc měkký...

Reagovat
tomasinho

To jo, ale Collins je zase kolikrát moc dřevěný, vázne v rozehrávce a kiksy dělá taky.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fenixLFC

co ine cakat od teba

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kiwwi

Raveeeel ja som to vravel, ze je to len otazkou casu, kedy sa prebojuje do zakladu

Reagovat
tomasinho

Jojo, kvůli zranění Downinga. A pokud hrát takovou sračku jak posledně, tak na dlouho tam není.

Reagovat
kiwwi

som to sice nevidel, ale urcite bol jediny, co hral sracku

Reagovat
tomasinho

No nebyl, ale je to jediný hráč, který je tak na hraně, zbytek má základ prostě víceméně jasný. A Collison je pořád daleko lepší fotbalista než on. Navíc se fakt cpe do středu a nejlepší střeďák Diame musel hrát často vpravo.

Reagovat
kiwwi

Ravel je najlepsi stredak a preto sa ostatni musia podriadit a uvolnit mu tam miesto

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
tomasinho

Aha

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

U se těším na osobní souboj mezi Aspasem a Wanyamou.

Reagovat
smazaný uživatel

*Už

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

to nebudou ani souboje,Aspas bude jen přihlížet nebo jen naznačí a pak uhne

Reagovat
Wat

Reagovat
vodka

jak dlohuo má Pilkington ty fousy tak dlouhé?

Reagovat
smazaný uživatel

No fakt ty vole, si ani nechci představovat, co by Rodgers dneska postavil, kdybychom hráli třeba se Stokem z posledních let.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwichu chyba prekvapujuci finalny moment, ten predfinalny zvladaju s graciou

Reagovat
Wat

Kozák jaké finty.

Reagovat
vodka

Tonev je hrozný...

Reagovat
vodka

to je fakt šašek

Reagovat
Maresma

Tyvole, na stridacce ze stoperu jenom nezkusenej Wisdom...

Reagovat
Error

Při jakémkoliv zranění by stejně šel na hřiště Enrique.

Reagovat
Error

Snad kromě Toureho.

Reagovat
cristiano.K.

sestava NUFC?

Reagovat
smazaný uživatel

AND UNUSUAL, Debuchy, Y-Mbiwa, Coloccini, Santon, DOBSON, Sissoko, DONER, BEN AFREE, Cissé, Remy

Reagovat
Wat

Tak ten signál zahrejte aspoň pořádně, to je strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

TONEV

Reagovat
smazaný uživatel

tak nieco take som uz dlho nevidel

Reagovat
Side

myslíš tu jeho "střelu"?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, myslim tu strelu a odjebanie slubneho brejku, mal to hadzat na pravu stranu este, miesto toho zo sestnastky vystrelil strelu, ktora skoncila pr rohovej vlajke

Reagovat
smazaný uživatel

Prwco komentator Lamberta vyslovuje Lemprd ?

Reagovat
smazaný uživatel

Áááá, tak už víme, proč José nehraje...

Vader ho dal včera na poslední chvíli do fanty.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bolo od Kozaka pekne

Reagovat
FCSL

Libor

Reagovat
mickey mouse

Co udělal? Vypadl mi stream.

Reagovat
smazaný uživatel

Prebral prihravku

Reagovat
FCSL

Narazil si s Heleniusem, prostrčil si to pod obráncem a střílel na bránu, obránce zblokoval.

Reagovat
justcall

a Kozák je prej Kožak

Reagovat
J0EL

Chcel by som vidiet "sprintersky" suboj Kozaka s Mertesackerom, to by bola nadherna groteska

Reagovat
smazaný uživatel

Toto uz neni mozne

Reagovat
Wat

To už neni možný...

Reagovat
Side

už sem ho tam viděl

Reagovat
smazaný uživatel

tvl to čo sa stalo s Pilkingtonom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Guzan

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

Reagovat
Side

Reagovat
Maresma

měl sem remízu

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Guzan wooooow

Reagovat
kiwwi

Lingard starts for Birmingham City today. Straight into the starting XI

Reagovat
justcall

legenda

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
J0EL

ty si fakt kiwwiho dvorna Palculienka

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Máme už ňáký flash linky? Tupci ze SlovakSportu to dávaj na jedničce, kterou nemám.

Reagovat
vladis271

buď rád, že to nedáva dvojka, 60 min zas očúvať Moravčíkove kecy (pravdivé) o tom aký je Aspas tragéd neni nič moc.

Reagovat
smazaný uživatel

tak na to sa ja tesim teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, to jo no. Ani si na to nechci vzpomínat, fakt megačůrák.

Reagovat
Maresma

A o tom jak Coutinho nemá na LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

a čo tá enriqueho nadváha? http://yfrog.com/gyiujnoj:tw1

Reagovat
Maresma

Reagovat
vladis271

Ak to dneska nevyjde aspoň to celé môžem všetko šmariť na Rodgersa a dobre sa ponadávať. Oliver sa kumne určite pripojí.

Reagovat
I am Mancunian

mozte ho ist aj zbit

Reagovat
smazaný uživatel

:-* apsoň keby nehrá Aspas

Reagovat
smazaný uživatel

*aspoň

Reagovat
smazaný uživatel

A ak to vyjde, tak mu snad už budete věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte nech dostane túto sezónu a 2014/15 a potom môžme hodnotiť...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

vJa niem co ste cakali..

Reagovat
smazaný uživatel

ria ria hun......

Reagovat
tomasinho

Josého

Reagovat
vladis271

Aspasa na lavičke.

Reagovat
fantomas

Hm, nemám slov, fakt nevim, achjo...

Reagovat
niflheim

Villa čisté konto?

Reagovat
tomasinho

Borini základ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hrá aj fletcher s altidorom?

Reagovat
tomasinho

Ne, on + Fletcher, Altidore lavička.

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutocne ten Slovaksport, davaju zaznam a potom v strede akcie to prestrihnu daju polminutovu tmu a hned na to reklamu. Uplny amaterizmus.

Reagovat
smazaný uživatel

Guzan skvely vykon, ale mohli dostat tak 3-4 a nic by nemohli povedat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Side

Ten Jones zase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Wenger vypadá spíš potěšeně. Nakonec aby nechtěl, abyste nám ho rozehráli.

Reagovat
smazaný uživatel

To ukazuje že vydrží akorát jeden zápas bez průseru.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Podle grafiky NBC na LB Sakho, snad tam bude spíše Danny.

Reagovat
vodka

na Foxu taky Sakho vlevo

Reagovat
tomasinho

Tak tam fakt hraje. Škoda, Agger je lepší dopředu, Sakho ve vzduchu.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.stadium-live.com/Channel8.html

West Ham, snesitelná kvalita

Reagovat
tomasinho

Carra

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON SAINTS

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON LIVERPOOOOOOOOOOL

Reagovat
tomasinho

Nějaký slušný stream na LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

hendo nááártem vole

Reagovat
fff

Teraz som dosiel a pozeram, ze nase debaty o hierarchii stoperov boli fakt zbytocne, jadrbeme tam vsetkych .

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

To Pocchetinovo strasne vysoke napadanie od prvej minuty je zabavne, dokedy im to takto vydrzi

Reagovat
j_mrazik

Dají dva tři góly a pak se v klidu zatáhnou.

Reagovat
tomasinho

Jojo, že už letos dali góla ze hry.

Reagovat
smazaný uživatel

tak daju teraz

Reagovat
tomasinho

Co chce jako jiného pískat? Jasný faul Clyna.

Reagovat
Staenly10

Máš už nějakje ten stream, prosím?

Reagovat
tomasinho
Reagovat
Staenly10

díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Si dělá prdel ne? Jasnej faul.

Reagovat
Zaschrona

Distin je proste buh, v zivote jsem nevidel tak rychleho stopera v takovem veku

Reagovat
smazaný uživatel

Maldini?

Reagovat
Zaschrona

Nebal bych se rict, ze je jeste rychlejsi, nez byval Il Capitano.

Reagovat
Wat

Reagovat
tomasinho

Má někdo trvale funčkní stream na LFC?

Reagovat
Hejnak

Reagovat
Staenly10

TAky se přidávám ...Už sem z toho celkem na*ranej..

Reagovat
mickey mouse
Reagovat
niflheim
Reagovat
tomasinho

Zkusím, dík.

Reagovat
fantomas
Reagovat
I am Mancunian

gigastabilní.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalita hrozná, ale tak

http://www.nutjob.eu/

Reagovat
fantomas

Blé, proč nejde sám sakra.

Reagovat
tomasinho

Tragédie zatím, chybí někdo, kdo podrží míč, u Toureho i Sakha jde vidět, že to nejsou prostě krajní obránci.

Reagovat
tomasinho

A Moses by mohl přihrát někdy.

Reagovat
SunFells

Zase budete silní ve vzduchu

Reagovat
smazaný uživatel

preco tam Pocho furt cpe toho buzeranta Osvalda?

Reagovat
smazaný uživatel

A preco by nemal, ked ho "kupil" a uz ho trenoval

Reagovat
smazaný uživatel

preto lebo je to traged a kokot. a ma lepsie moznosti ako to postavit

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi mu veri viac nez nejaki diskuteri z futbalovych portalov, kedze ho pozna a v espanyole hral vyborne, ze je kkt je vec v tomto pripade nepodstatna

Reagovat
smazaný uživatel

zabija sa tym Rickie a cela hra Saints trpi (utocna faza). v tomto pripade robi blbost proste... a to ze bol dobry v sranda lige je vec v tomto pripade nepodstatna

Reagovat
smazaný uživatel

Z tej sranda ligy hraju klucovi hraci v mnohych poprednych kluboch nielen v EPL, nemam rad PD, ale toto trollovanie je krcovite. Daj prihlasku na trenovanie a snad ta tam zoberu a budes to robit lepsie Okrem toho, Osvaldo nie je ziadny traged, mozno precenovany hrac v minulosti, vzhladom k nenaplneniu ambicii v AS, ale Southamptonu moze rozhodne pomoct

Reagovat
smazaný uživatel

ok... nesuhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

ok....suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Turtle He's back

Reagovat
SunFells

Co tam Wanyama šaškuje

Reagovat
smazaný uživatel

boruc

Reagovat
fff

Chapem, ze chceme hrat na drzanie lopty, ale vzadu treba fakt dakedy jednoduchsie.

Reagovat
mithro

Lingard hned golik, parada

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JESSEEEEEE, fakt golovy hrac

Reagovat
mithro

oni vedeli preco mu davaju na chrbat cislo 9

Reagovat
SunFells

Rickie

Reagovat
niflheim

Rickie

Reagovat
niflheim

Sess gól

Reagovat
fff

Chybaju nam dneska Jonjove nahravky .

Reagovat
fantomas

NUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Sess

Reagovat
tomasinho

V zimě musí chtě nechtě přijít RW prostě, nemáme tam jediného hráče, všechny křídla jsou lepší vlevo, Hendo tam v takovýchhle zápasech hrát nemůže prostě.

Reagovat
niflheim

Moses?

Reagovat
tomasinho

Hraje zatím vlevo, BR se vyjádřil, že tam je nejlepší. Totéž Sterling a Ibe, Coutinho vlevo nebo AM, vpravo prostě nikdo. A když jsou za sebou stoper + Hendo, tak dopředu je ta strana absolutně bezzubá.

Reagovat
niflheim

Což je fest na hlavu no

Reagovat
j_mrazik

Jak tenhle tým může být první, to mi hlava nebere. 25 minut a nic.

Reagovat
fantomas

Aspas prostě neni nijak zlej, má dobrý momenty. Zatim je tam největší škůdce Moses a překvapivě utopenej Studge.

Reagovat
fff

Tak dnes nema od koho dostat moc nahravku. Mose souje a Aspas nenahrava presne.

Reagovat
mithro

RAVEL

Reagovat
niflheim

Brady

Reagovat
mithro

a Jesse druhy gol, to bude este hattrick dnes

Reagovat
niflheim

Jesseeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

To bol faul. Rozhodca kde kukáš

Reagovat
Zaschrona

Hmmm, krasna tec...

Reagovat
fantomas

Penaltička

Reagovat
13

Jasná..

Reagovat
fff

Akoze ale tie fauly na Dannyho by piskat mohol .

Reagovat
smazaný uživatel

Jesseeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca zatial slusne mimo...

Reagovat
EL Gringo

toto mala byt penalta,, neva, ideme dalej,, hlavne dat gol

Reagovat
smazaný uživatel

spagetak to je cele zle odkedy prisiel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aj vam stale seka Slovaksport v tv?

Reagovat
tomasinho

WHU

Reagovat
mithro

LINGARD HATTRICK

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mithro

za 13 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

herne som z neho nikdy nebol velmi odvareny, ale ta jeho golovost je uzasna

Reagovat
mithro

tak to teda prr, on je aj futbalovo vyborny

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

Brady

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva ten Boruc.. ale on to posere.

Reagovat
smazaný uživatel

JESSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
niflheim

Jesse hattrick

Reagovat
mithro

a teraz sa trafil aj Macheda

Reagovat
niflheim

United, United everywhere

Reagovat
tomasinho

Mosesovi přihrávka nic neříká, Hendo před prázdnou kasou a on raději slabší nohou lobuje

Reagovat
niflheim

Snad se vysereme na Bainese a zkusíme přivést radši toho Shawa.

Reagovat
j_mrazik

Kdyby to Sturridge dával dřív od nohy, tak se tohle neděje.

Reagovat
smazaný uživatel

MACHEDAAAAAAAAAAAAAA...dnes valcujeme

Reagovat
mithro

If you're an ex United player or a loanee who hasn't scored yet you're doing it wrong.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za toto mal Gerrard dostat jednoznacne kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Moses si dělá prdel, že nenahrává.

Reagovat
fantomas

Však toho Lingarda stejně vychováváte max. pro Sunderland, tak co ste z toho tak odvařený?

Reagovat
mithro

tam sa staraj o Gbnabryho

Reagovat
mithro

*-b

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak z Gnabryho pro áčko nic nebude, to mi nemusíš vysvětlovat. Ale u vás to tak nefunguje.

Reagovat
mithro

u mna je Jesse druhy (za Adnanom), kt ma aspon nejaku sancu dostat sa do Acka. Je to na nom ako sa tento rok ukaze na hostovani.

Reagovat
smazaný uživatel

ano?

Reagovat
vodka

3 góly za 13 minut, to je důvod k vyvádění. V Sunderlandu by hrál základ aj teď

Reagovat
tomasinho

Přes nejlepšího hráče ligy jo?

Reagovat
vodka

može hrát aj SS, aj RW...

Reagovat
tomasinho

Na RW je kapitán Johnson a na SS SuperFabio

Reagovat
vodka

šak říkám, že by hrál základ...

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrůza ten první poločas od nás. Absolutně bez nápadu, jen nakopávaný míče buď na Rémyho nebo Cissého. Cissé neviditelnej, naopak nejaktivnější asi Sissoko. Pořád zkoušíme jen střílet z dálky, přičemž ty střely lítaj někam do 20 řady. Hull i při trošce štěstí mohl i vést.

Reagovat
vodka

EFC za 44 minut jednu střelu?

Reagovat
vodka

*má

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle A teďka to už udržte vy labilní lemry.

Reagovat
smazaný uživatel

hnusný futbal

Reagovat
fff

Ked uz Danny nahra skor nez Moses, to je na zamyslenie .

Reagovat
tomasinho

Do druhé půle prohodit Sakha s Aggerem, nebo tam poslat rovnou Josého místo Sakha. A pokud Kelly zvládne aspoň půl hodiny, tak taky. Dopředu to stejně nemá pořádně kdo změnit, krajní obránci dopředu hrůza.

Reagovat
tomasinho

Výkon hrozný, celý zápas giganuda, nepodržíme míč, odskakuje nám, Moses jenom sóluje, Gerrard spí snad. A měla být penalta.

Reagovat
I am Mancunian

giganuda

Reagovat
13

možná ještě Aspas dolů a místo něj Ibe jako pravý křídlo, Hendo AM.

Reagovat
tomasinho

Klidně, Sterling šanci dostal už, mohl by Ibe. Nebo Alberto na AM.

Reagovat
fff

Urcite. Aspas je neviditelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Liverpool byl takhle bezkrevný celý poločas? Zapl sem to ve třicáté minutě když mi definitivně umřel stream na Kladiváře, a Saints se mi zdáli snad aji aktivnější.

Reagovat
tomasinho

Aktivnější ne, ale mrtvé jsou takhle oba týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyloženě důchodcovskej fotbal první poločas, takže v druhým očekávám válec. Škoda, že nefouknul tu penaltu, mohl bejt klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Aspas neviditelny, kraje obrany ... stoperi no, co ine cakat.

Ale ked si predstavim, ze tuto sezonu mame prve polcasy ovela lepsie nez druhe...boh nas chran.

Reagovat
avicii

no ak sme mavali doteraz 1. polcasi lepsie ako 2., tak ak to bude platit nadalej, caka nas katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo ani nechcem vidieť ten druhý polčas ktorý máme stále horší. To sa nebude dať pozerať.

Reagovat
smazaný uživatel

to je humus futbal... vypinam. na tuto sracku co v poslednych kolach produkuje Pochov Southampton fakt nie som zvedavy. a LFC im bohuzial statne sekunduje.

+ Osvaldo nech cim skor vypadne z PL

Reagovat
smazaný uživatel

TY KOKOT, TERAZ NA SS CEZ PRESTAVKU TO CO BOLO

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

tam zavolal nejaky chlap, krical do telefonu jak jebnuty a potom odpovedal, ze Gerrard je rodeny Ir

Reagovat
tomasinho

Stejně to je nahrané všecko.

Reagovat
smazaný uživatel

tebe neseká SS?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, teraz to ide v pohode, ale niekedy sa mi to tiez stava

Reagovat
smazaný uživatel

kurva fix, ja som musel prejsť na pc

Reagovat
smazaný uživatel

teď tam dávali hlasování. Kapacita Anfieldu: a) 10k, b) 30k, c) 60k

Reagovat
cristiano.K.

bačo aspon to rozved jako já

Reagovat
13

Rodgers měl nějaký záměr se 4 stoperama, ale snad pochopí, že je to omyl a změní to co nejdřív po přestávce.

Reagovat
fenixLFC

tak po klasike na dvoch sme tu mali 352, teraz 4 stoperi..nabuduce uz len da kola na DM a wisdoma na RB

Reagovat
smazaný uživatel

Od začátku sezony sereme na druhý poločasy. Dneska jsme srali na první, takže ve druhým očekávám mnohem lepší výkon.

Reagovat
cristiano.K.

slovak sport Steven Gerrard je za a)angličan b)ir c) skot. Zdravím zdravím je to rozený ííííííííííír

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neverim ze na Slovaksporte na tu blbu hru volaju taki tupci, je to nahrate, a podvod aby natahovali cas

Reagovat
Zaschrona

Zacatek jsme hrali nic moc, West Ham mel trochu prevahu, pak jsme se pomalu dostavali do zapasu, jenze to proste byla totalni smrdlacka kolem vapna, proti bloku 11 hracu, hrajeme to neskutecne pomalu, chybi tam poradne momenty prekvapeni, klasika. A na hrotu Jelavic nenabizi ale absolutne nic, totalni tragedie. Naismith toho stejne tak moc nenabizi. A samozrejme, dostali jsme nahodneho gola, ktery do branky nechytatelne pro Howarda ztecoval Jagielka a ted budem vubec radi, jestli z toho bude bod....

Lukaku musi jit bezpodminecne na plac misto Jelavice uz o polocas, absolutne nechapu, proc by tam mel dal zustavat. Cim driv tam pujde Deulofeu za Naisimtha, tim taky lepe. A McCarthy mel taky hrat misto Osmana.... COYB!

Reagovat
vladis271

nakerú piču sedí Jose?????? Toto je tá hra akú si od LB predstavuje ?

Reagovat
smazaný uživatel

moses aj keď jeden z tých nebezpečnejších, do kombinácie je fakt niekedy o hlavu..buď neskora prihravka, strata lopty, alebo ťahá sám..stále ho mám ako náhradníka a hráča na protiútoky, toto nie je hráč do základu pre mňa. Sturridgovi ani on ani Aspas moc nezapadajú do hry a vyslovene stutdgovi chýbajú parťáci, s ktorými by si to ťukol. Chýba nám rýchlosť v medzihre, všetko je pomale, okaté.

Reagovat
smazaný uživatel

je tam cítiť absencia krajov obrany v ofenzíve, s glenom by sme tam proti takémuto sotonovi roztočili kolotoče, že by sa z toho zosrali..skúsil by som miesto aspasa alberta, mosesa zas nahradiť sterlingom alebo ibem neskôr a sakha vymeniť enriquem

Reagovat
j_mrazik

Jsem rád, že Arsenal nepořídil Wayanamamanu, ten kluk je špatnej. Technika 0. Zapálení pro hru 0. Ten by si u nás nekopl.

Reagovat
10

nechápal jsem, proč z něj tady bylo tolik lidí úplně posranejch...takovejch černochů jsou mraky

Reagovat
smazaný uživatel

dEste ty ještě žiješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

jak prisli na SS na to, ze Anfield ma kapacitu 60 tisic? ja som v soku z toho teraz cez polcas

Reagovat
vladis271

prečítali si v novom čase, že plánujeme rozšíriť na 60 a už sa vyriešili aj peniaze. Asi si mysleli, že sme to za 2 týždne stihli zrekonštruovať.

Reagovat
Pasha

Aká je kapacita Anfield Road?

A) 10 000

B) 30 000

C) 60 000

Slovaksport

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Koukam, ze maji pojisteno, aby nikdo nevyhral.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem kto je za tymto projektom ale musi sa slusne bavit. trolling na takejto vysokej urovni som este nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

ja som si uz ale myslel, ze tento druh zabavy zo slovenskych stanic zmizne, ale to sme snad jediny na svete stale, co pocas sportovych prenosov davaju cez prestavky taketo sutaze ne? si pamätam, ked som bol maly, tak to pocas LM bolo tiez, ale ze prejde vela rokov a ono to stale fici, tak to je moc

Reagovat
Pasha

Teraz jeden zavolal povedal že 10 tisíc :D Ja neviem, toto nemôže byť normálne.

Reagovat
smazaný uživatel

jebnutá tv fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Mám rád tenhle Kaufmanovský humor

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard

Reagovat
Hejnak

Reagovat
supervizor

Vypada jak Nikolaj Coster-Waldau.

Reagovat
cristiano.K.

jaká je kapacita Anfield road? Dobrý den, já myslím,že je to 10 000

Slovak sport

Reagovat
vladis271

som zvedavý kedy im rada pre vysielanie pošle inšpekciu tak ako jojke za tie nočné matematické ojeby.

Reagovat
BakyX

Pochybujem, že sa tam normálny človek môže vôbec dovolať. Všetky tie nesprávne aj správne odpovede určite hovoria ich nastrelení agenti z špeciálnych čísel. Takže je to len o ťahaní peňazí za čakanie na "zaradenie do vysielania". Jedno však nechápem. Ako toto môže byť legálne ? Ako im toto môže prechádzať ?

Reagovat
tomasinho

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/24119215

Až ted jsem se dostal k rozboru Savage. A má pravdu, Coutinho dneska neskutečně chybí.

Reagovat
vodka

Morrison má na dresu Ravel

Reagovat
Zaschrona

Wow, 2 stridani o polocase

Lukaku <-> Jelavic

McCarthy <-> Naismith

Reagovat
cristiano.K.

Gerrardův přímák a pak nic. Aspas není dnes tak hrozný jak jindy. Sturridge 30.minut utopený,pak si dojde pro pencli,kterou nepískne. Na RB Toure>Johnson.

Líbí se mi Lucas dneska, možná nejlepší na place.

Reagovat
smazaný uživatel

"Na RB Toure>Johnson."

Si robíš prdel

Reagovat
tomasinho

Dopředu ani omylem, tam je absence Glena cítit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Sterling! snad to rozhybe

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling

Reagovat
tomasinho

Super střídání, Aspas nebyl zlý, ale máme aspoň 2 křídla a Hendo bude na AM.

Reagovat
smazaný uživatel

http://popstreams.eu/stream2.html

Nevím nakolik je to stabilní, ale je to asi nejhezčí stream na Liverpool, co jsem našel.

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně budem mít na place 2 křídla a ne jedno. Škoda, že Rodgers nemá koule na to aby stáhnul Lucase.

Reagovat
avicii

jebe vam

Reagovat
smazaný uživatel

zmetky v obrane

Reagovat
smazaný uživatel

aj v tvojom pravopise

Reagovat
smazaný uživatel

omg vole.. nahul to radši dopředu simone.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborné napadání.

Reagovat
tomasinho

Mignolet + Agger To není poprvé, co oba rozehrávali tak vlažně.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Sakho na tom bekovi vůbec neví. Ty vole tuhle píčovinu vážně nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ball-playing stopér teda Agger túto sezónu vôbec nie je...

Reagovat
tomasinho

Tak je moc laxní, v téhle situaci to měl nakopnout do pryč a ne hrát na stojícího Sakha. Se Sakhem jim to takhle nevyšlo už snad 3x letos.

Reagovat
smazaný uživatel

jebe ma celá hra, BR bráni na Anfielde xko proti Saints

Reagovat
tomasinho

Nic nebrání, jenom prostě hrajeme piču, protože blbě postavil obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

to "bráni" malo byť v úvodzkovkách...

Reagovat
SunFells

Ale Agger teda zkušeně

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
fantomas

Kdy ten Lallana kurva plánuje začít bodovat?

Reagovat
fantomas

A NUFC

Reagovat
vodka

Lallano

Reagovat
Zaschrona

Hmmm, Osman zraneny... To neni fakt idealni mit 40 minut bez moznosti stridat.. A taky prekvapeni, ze dostal prednost Oviedo pred Deulofeuem.

Reagovat
vodka

Brady boduje konečně

Reagovat
fantomas

LALLANAAAAAAAAA

Reagovat
fantomas

Sorry, tady mělo bejt...dyt docela boduje od začátku ne?

Reagovat
vodka

ale teď měl pauzu a celkově moje záloha ve fantě je na hovno, takže to budu muset ptom někdy předělat...

Reagovat
fantomas

Škrtel

Reagovat
smazaný uživatel

na to se nedá koukat..

Reagovat
smazaný uživatel

To co bol za Skrtelov manever

Reagovat
smazaný uživatel

LOVREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
avicii

dnes to v obrane moc nejde, nabuduce 6 stoperov...

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtelov gol

Reagovat
smazaný uživatel

to bol gol toho, kto mal branit Lovrena, to nebol Skrtel ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ciastocne to ide na jeho triko, zbytocny aut vyrobil, a nasledne dostali gol.

Reagovat
smazaný uživatel

jj dostali gól z outu

Reagovat
fantomas

Heh..

Reagovat
smazaný uživatel

Ol!ver

21.09.2013 17:16

a touré prihrával zle

Reagovat
fantomas

To vůbec nic nemění na tom, že to Škrtel zesral prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

pri zlej prihrávke mal k tomu bližšie...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

a touré prihrával zle

Reagovat
SunFells

Lovreeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

dobře nám tak

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře nám tak. Hrajeme úplný hovno. Vůbec nic se nezměnilo.

Reagovat
Maresma

Skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

To děte do piče.

Reagovat
SunFells

Tak už by mohl toho špageťáka stáhnout.

Reagovat
I am Mancunian

scouseri padaju znova na zem

Reagovat
smazaný uživatel

on top of the league

Reagovat
smazaný uživatel

Vole to sme zas za debílky, fakt. Mít na hřišti 48512 stoperů a dostat góla ze standartky.

Reagovat
fff

Dneska to kazdy jeden hrac vzadu chce moc hrat a nedokazu to oddrbat dopredu ... neskutocne.

Reagovat
smazaný uživatel

skurvené lamy

Reagovat
smazaný uživatel

Svatí

Reagovat
tomasinho

Aspoň se proberou třeba. Danny gól, příště si musí sednout.

Reagovat
smazaný uživatel

Dezan

Reagovat
SunFells

Škrtel tam pěkně přesral sám sebe

Reagovat
fff

Jose ide otocit .

Reagovat
hefy

Lingard má zaděláno na celkem unikátná debut.

Reagovat
vodka

ty jo, už 4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel fakt díky..ve předu at už si kurva nahrajou a nesólujou

Reagovat
tomasinho

Dobré střídání

Reagovat
Zaschrona

Saints

Reagovat
10

tragikomickej Liverpool, Škrtěla do tý situace dostal úplně zbytečně a hloupě Touré

Reagovat
tomasinho

To ano, ale on on to udělal ještě hloupěji.

Reagovat
10

celá ta akce z bezpečnýho držení míče na polovině hřiště až po gól byla gradace debility

Reagovat
tomasinho

To každopádně.

Reagovat
fff

Asi tak. Dneska sa kazdy vzadu hra na ball playing hraca a Simon na Valdeza ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cela ta obrana ve stylu Tonyho Pulise je komicka

Reagovat
10

mně přijde komickej celej Liverpool abych řekl pravdu, už jen to, jak jsou v ofenzivě závislý na Coutinhovi je dost vypovídající

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
fantomas

LOL...Dougie ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, se může stát jen v Liverpoolu, že až když doma prohrává s týmem, kterej by měl přehrávat, tam jde první obránce, kterej může něco udělat i na půlce soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzadu si chcou přihrávat až moc, ve předu zase nedají balon od nohy, tleskám..

Reagovat
Milan.B

jeden jediny raz podam na liverpool a oni takto...

Reagovat
smazaný uživatel

to je magor ten sakho

Reagovat
fff

Tak isiel na istotu podla mna. Vedel, ze urcite stihne cisto dat loptu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho

Reagovat
mithro

LING4RD som zvedavy na Football League Show dnes veru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

http://instagram.com/p/dmsayjCfYb/

aky krpec a ako teraz vali

Reagovat
smazaný uživatel

to co on robi

Reagovat
mithro

#FREEJESSE

Reagovat
Maresma

Sakho na stoperu bude skvělej prostě

Reagovat
Zaschrona

BAINESYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
mithro

Baines nadhera

Reagovat
Zaschrona

klasicky naprosto nadhernej primak

Reagovat
mithro

konecne mu to tuto sezonu padlo, uz proti Chelsea bol blizko

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
10

Lovrena Southamptonu hodně závidím...nechápu, že zrovna on nešel rovnou někam nahoru

Reagovat
fff

Pici Lucas. Jasne, hlavne rozohrta rychlo, co tam po tom, ze to da uplne pokrytemu hracovi, ktory nema s loptou co urobil .

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
13

zašívání spoluhráčů, Lucasova klasika. Ve statistikách to bude jako dobrá přihrávka

Reagovat
fff

Predtym este faul nanho, co viac si zelat.

Reagovat
j_mrazik

Z tý nudy jsem šel na záchod a on padne gól?!

Reagovat
smazaný uživatel

Vystřídej Lucase a Mosese Rodgersi kurva.

Reagovat
fenixLFC

nema uz len jedno striedanie?

Reagovat
tomasinho

Už má jenom 1 střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, tak lucase..

Reagovat
tomasinho

A Alberta místo něj.

Reagovat
fenixLFC

nema uz len jedno striedanie?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Ideálně Alberto za Lucase

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Simon luxusne...Shaw genialne

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet

Reagovat
fantomas

Shawek Miňolej

Reagovat
SunFells

WTF Shaw parádně, ale tohle se musí proměňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, mám to chuť vypnout.

Jinak kámoš tam je dneska, chudák ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet je fakt paradny

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, škoda, škoda. Ta obrana Liverpoolu je tam asi jenom namalovaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet

Reagovat
supervizor

Mignolet , zbytek obrany

Reagovat
minoLFC

Mignolet

Reagovat
Maresma

Mignoleeeeeeet

Reagovat
Side

ty pičo, Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas

Reagovat
fff

Kto si moze povedat, ze vystrieda dvoch stoperov a este aj tak mu dvaja na ihrisku ostanu

Reagovat
fff

Ale kurva uz. Kolecko je vpredu hadam najaktivnejsi dnes .

Reagovat
Maresma

Hodně chybí Suarez...

Reagovat
smazaný uživatel

ten Lucas nemá nic. Když ještě vemu jak o něm v Being Liverpool mluvil Rodgers jako o polobohovi

Reagovat
smazaný uživatel

BR je šašek

Reagovat
supervizor

Před zranením jste z něho stříkali všichni.

Reagovat
fff

Mozes takuto hlupost vobec napisat?

Reagovat
smazaný uživatel

Agger nema formu... mal by si sadnut a na stopera Toure alebo Sakho ku Skertsovi

Reagovat
smazaný uživatel

Skaho horí jak papier, Škrtrel-Touré jednozančne, na RB Kelly

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

To nehoří teda.

Reagovat
SunFells

Wanyama nevidíííííí

Reagovat
Biozdenda

Liverpool hraje pěně hnusně. Zaslouženě prohrávají a doufám, že prohrajou

Reagovat
fenixLFC

takze nas naklucovejsi hrac je fakt coutinho

Reagovat
vodka

Lovren si to ale dává parádně, nebetyčný rozdíl proti Yoshidovi...

Reagovat
SunFells

A i tak je to stejně neopatrný hlupák jak Koscielny.

Reagovat
tomasinho

Wow, Hendo na RB?

Reagovat
blaugrana

Live už sa dostáva do tradičnej formy. Ale kamarát sa mi bdue vysmievať, keď som mu povedal, že to vidím na X a možno aj na 2...

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling RB?

Reagovat
tomasinho

Hendo

Reagovat
smazaný uživatel

Sakha tma nechá a Škrtela dá dole, no to je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren DO KO NA LY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Dneska je uzasny

Reagovat
10

neuvěřitelný, kolik chyb udělal Gerrard za posledních 15 minut

Reagovat
Zaschrona

West Ham penalta

Reagovat
tomasinho

Tak to je gól, Noble se nemýlí.

Reagovat
fff

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

By mě zajímalo, jakou má úspěšnost.

Reagovat
Zaschrona

Po zapase se po tom muzu podivat.

Reagovat
tomasinho

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Ty píčo oni prostě nemůžou fyzicky... to bych brečel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak postupne sa scousers zacnu otvarat oci , prve 3 kola bola len demoverzia

Reagovat
tomasinho

Však bylo jasné, že to štěstí nás musí jednou opustit a budem rádi za boj o první čtyřku. Jasně se ukazuje to, co jsem psal. Teda to, že jeden kreativní hráč prostě chybí a měl přijít.

Reagovat
fff

To sa vedelo uz davno, len ten uvod niektorych zaslepil. Uvidime v akej forme sa vrati Suarez a jaky bude Cou po zraneni.

Reagovat
Biozdenda

ty a jak to je se Suarezem? On má ještě nějaký trest?

Reagovat
celeb

prvych 6 kol noveho rocnika za kanibalizmus. Uz len 1 zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to říkal od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem prečo sme takto nehrali odzačiatku

Reagovat
SunFells

Eh? To mával kvůli Osvaldovi?

Reagovat
smazaný uživatel

mne ten bloodzeed tak seka ze by sa s nim dal kosit travnik

Reagovat
Zaschrona

Ach jo, McCarthy do toho sel uplne zbytecne... Petric to udelal dobre, ale stejne...

Reagovat
j_mrazik

Ten Osvaldo je marnej, vůbec neví, co má dělat.

Reagovat
SunFells

A Pochettino kvůli němu rozesere to, co pěkně fungovalo.

Reagovat
fantomas

Lol, stračeny..

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle Zrovna když jim začnu věřit, tak se nechajou vodit od Hullu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw je pán

Reagovat
smazaný uživatel

ešte, že je v útoku Osvaldo...

Reagovat
Squinty

V čem přijde Mourinhovi Oscar lepší jako Mata, vždyť Mata minulou sezonu patřil K TOP hráčům PL.. dnes není dokonce ani na lávce

Reagovat
tomasinho

Gerrard katastrofální dneska.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

aj proti ľabutiam bol

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud v záloze nenahradíme Stevena a Lucase, tak nebudeme hrát někde nahoře.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
Zaschrona

Noble ven !

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard je posledních dvacet minut úplně katastrofální

Reagovat
smazaný uživatel

Chjo...Boss měl vzít s Flaminim aji Toureho zpátky

Reagovat
Miguel19

Team v Fulham: Cech; Ivanovic, Cahill, JT (c), Cole; Ramires, Mikel; Schurrle, Oscar, Hazard; Eto’o.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Squinty

Ramires, Eto'o

Reagovat
blade115

Trapas ...

Reagovat
tomasinho

Co je jako až k takovému smíchu?

Reagovat
Miguel19

No, asi ta sestava.

Reagovat
Kovi81

Furt to same dokola jak blbec

Reagovat
tomasinho

A jak konkrétně byste to chtěli? Já tam vidím možnost pro tak 2-3 změny akorát.

Reagovat
Kovi81

Treba uz tam hodit Azpilicuetu, Hazard je mimo, tak mohl hrat treba LW Schurrle a napravo jit KdB nebo Willian, na hrot Torrese, ten pivot ok asi.

Reagovat
tomasinho

Ok, já právě myslel ty křídla a hrot no. Ivanovič hraje špatně jo?

Reagovat
Kovi81

Ani ne, ale tak vlastne bych nejradsi videl na stoperovi prave Ivana s Luizem A taky kvuli nejake rotaci, hral zatim kazdy zapas.

Reagovat
blade115

Azpilicueta, De Bruyne, Essien, Van Ginkel, Willian a třeba Torres nebo Ba za Eto'a. Vždyť to je furt dokola a úspěch to zdaleka nepřináší ... Azpi s Essien si ještě ani nekopli, Van Ginkel snad jednou, Willian se ukázal v poměrně dobrém světle, De Bruyne nejlepší hráč přípravy a Eto'o už prostě hraje třetí zápas v řadě a nic. Je potřeba to střídat. Zvlášť když ta pravidelná sestava nepřináší úspěchy.

Reagovat
blade115

A pardon - hlavně MATA !!

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspoň jeden mladý bek(Azpi nebo Ryan) by mohl dostat šanci, nehraje Mata samozřejmě( i když se to dalo čekat) a raději bych viděl v základu Torrese, i když by to asi byla zase tragédie(což se dá očekávat, bohužel, i od Samuela)

Reagovat
smazaný uživatel

Eto´o má nějakou klauzuli, že bude hrát každej zápas né? Né že bych se zlobil ::razz:

Reagovat
Side

Matu jako Mourinho úplně odepsal nebo s ním něco je? Není prej ani na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Steven okrem primákov nič.. nabudúce by som dal Allena do základu, ale to sa nestane...

Reagovat
tomasinho

By musel nejdříve být zdravý.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
Zaschrona

BAINESY JE BUH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dalsi z primaku

Reagovat
smazaný uživatel

wtf ty vole

Reagovat
Zaschrona

a fandove MU se mi smali, ze u nich by to nekopal...

Reagovat
smazaný uživatel

Nekopal.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se tlem no. Kdybyste měli Rooneyho, tak by u vás přímáky kopal taky on.

Reagovat
Zaschrona

A od kdy Baines kope primaky, ktery jsou na pravou nohu a Rooney naopak?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě je tam Peršan.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Ano, ale oproti nemu je Baines lepsim exekutorem.

Reagovat
SunFells

Ja sakra.

Reagovat
tomasinho

By si přes toho super kapitána nekopnul

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Hezky pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

boze, byt tam miesto Osvalda niekto iny, tak to uz je davno viac ako o gol..to uz zacina vyzerat ako nejaky hon na neho, ale ten chlapec zatial solidne mimo teda kazdy zapas

Reagovat
tomasinho

Poslední porážka v březnu se Saints, asi to orámujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard nemá svoj deň

Reagovat
maras93

Poprvý a naposled, co jsem dal na L'pool, to je bíííída!

Reagovat
smazaný uživatel

ja ľutujem jediné, že som to o 15 00 nepodal na Saints, ach

Reagovat
smazaný uživatel

DO PIČI CO TO HRAJETE

Reagovat
Zaschrona

LUKAKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Zaschrona

a jeste se pri tom chudak snad zranil

Reagovat
tomasinho

Můžu mrdat všecky fanty, v jedné golman a hráč WHU - 3 góly, v další NUFC, další 3 góly.

Reagovat
Sali5

Jaask 3 + asi prohra, Mignolet 1 + asi prohra, McGregor 2 a ti asi vyhrajou

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Moses odkedy dal ten gol tak si myslí, že nemusí vôbec prihrávať .

Reagovat
smazaný uživatel

Evertoooon

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

tvl co to hrajem za sračku..a může mi někdo vysvětlit co je s Allenem?

Reagovat
tomasinho

Od poháru je zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nebyl už náhodou na lavičce se Swans?

Reagovat
tomasinho

Ne

Reagovat
Miguel19

Lukaku má víc gólů jak naši útočníci

Reagovat
vodka

Sunderland pry hraje v 9

Reagovat
smazaný uživatel

zacnem tipovat zapasy podla mojej fanty. vzdy ked spravim transfer tak ten hrac zahra totalne na kkt a jeho tym prehra

Reagovat
Maresma

Alberto se mi ale líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je takový Robin Hood anglické kopané. Klubům ze špice ty body ukradnou, aby je pak rozdali lůze. Není sympatičtějšího klubu.

Reagovat
miky10

LUUUUUUUUK!!

Reagovat
Godwinson

Mohl by se dnes Eto zrakvit.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

stejně by hrál i příště

Reagovat
fantomas

Boha Osvaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Sterlingu jdi taky do píči..

Reagovat
Paddy

hmm to jsem zvedav teda, Juan ani na lavicce Mou uz me vazne zacina dost srat Lukaku jen Josemu ukaz proc si mel zustat misto tech dvou motaku v utoku

Reagovat
smazaný uživatel

Di Canio to dlho nevydrzi uz

Reagovat
smazaný uživatel

zaschrona jakej dal gol lukaku prosim ?

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Hráme ako MU. rýchly prechod do útoku a potom nič...žiadna hrozba. MU, narozdiel od nás, dá gol aj z ničoho.

Reagovat
Maresma

Proto nám chybí Suarez.

Reagovat
tomasinho

A Coutinho. Suárez se vrací v pravý čas.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mithro

Reagovat
tomasinho

Nemá nějaký tým ještě nějaký odpad? Berem Songa + Matzu což?

Reagovat
Euphael

prober se prosím tě..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Měli jste podepsat Shavu

Reagovat
fantomas

To ne, tomu to pálilo právě jen proti LFC.

Reagovat
tomasinho

Někdo Carru nahradit musí.

Reagovat
SunFells

Právě nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

takovej odpad bych bral

Reagovat
Godwinson

A ten Sako v L1 je tragédie, je mi ho líto

Reagovat
celeb

Skvele striedanie od Rodgersa. Ak bolo jeho cielom stratit stred pola a iniciativu, tak

Reagovat
smazaný uživatel

NAČO to Touré stále nakopáva????

Reagovat
tomasinho

A co má dělat, když nemá komu? Škrtel by dělal to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

nemáme tam nikoho, kto by vyhral hlav. súboj.. preot radšej postupný útok

to je možné

každopádne som neskutočne nasratý

Reagovat
celeb

Mohol by aspon hlavickovat. Hlavne tam nemal davat namiesto neho toho Alberta

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože si to Gerrard pýtal. Potom sa ale rozhodol, že nemá cenu ísť do súboja

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton zaslúžene. Gratulujem

Reagovat
REPLIKATOR

Jděte do prdele dřeváci

Reagovat
Ligter

Hammers.

Reagovat
fff

Dneska Sains zasluzene, my tragedia. Ale aspon sa prebru niektori fandovia .

A neviem cim to je, ale tak ako sme sa minulu sezonu snazili hrat na drzanie lopty, tuto sezonu okrem prveho polcasu so Stoke niekedy neviem, co vlastne chceme smerom dopredu hrat .

Reagovat
tomasinho

To je přesně to, co jsem říkal, že mi přijde, že Rodgers ani neví, co chce hrát pořádně nebo nutí hráče k něčemu, co jim není vlastní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

ale podľa odobrníkov je rukopis BR vidieť , jediné, čo je vidieť, je pressing, kt. ale v druhom počlase nevládzeme robiť

Reagovat
smazaný uživatel

Až ne Newcastle jsou dneska samé výborné výsledky. Škoda že Fulham to asi neudrží.

Reagovat
Euphael

Krása ..zitra výhra na hrnčířema a jsme na topu

Reagovat
SunFells

Liverpool už není oním týmem závislém na jednom muži, ale dnes by je ten jeden muž hádám spasil, strašně bezzubé od nich.

Jsem celkem překvapen, že ten Pochettinův nesmysl nepřejeli ani v záloze.

Reagovat
tomasinho

Tak když máš ve středu dvojku Lucas-dnešní Gerrard, tak ta by nepřijela nikoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Už by som to nezľahčoval, Gerrard bol slabý proti Swans aj proti Ville, teraz znovu... Takže Lucas slabý a podobne slabý aj Gerrard...

Reagovat
smazaný uživatel

to nebol dnes kameň úrazu. Ten náš ofenzívne zmixovaný trojlístok by nenašiel recept ani na 5.ligovú dedinskú sračku na Slovensku

Reagovat
SunFells

O půlce se přidal ještě Hendo ne? Každopádně těžké protivníky tam taky neměli, Wanyama byl dnes špatný a Schneiderlin ...skoro ani nevím, že hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

southampton bol na smiech..po polčase som hovoril, že ak takýchto tragédov neporazíme, môžeme sa ísť schovať. potvrdili sme v druhom polčase, že sme ešte väčší tragédi. Ale nepoviem, že tomu pristala remiza. My sme si dnes zaslužili prehrať. Boli sme jak rozhádzaní kolotočári a každý z tých jedenástich hráčov LFC mal iný dres

Reagovat
SunFells

Na smiech je trochu silné označení, ale rozhodně ta jejich hra nebyla dobrá. Měli však kromě gólu 3 vyložené příležitosti ..jednu jim sice nabídla sama vaše obrana, ale není to málo, hlavně v porovnání s vašimi šancemi. V podstatě si vybavím jen Hendersonovu střelu a penaltu, kterou by Lovren v té pozici zařídil hodně zbytečně.

Reagovat
smazaný uživatel

a Mosesov prienik?

Reagovat
cristiano.K.

bez Suareze nekoušeme,ano, jsme tím pádem bezzubí

Reagovat
SunFells

Úplně jsi to prohlédl

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl a já kvůli téhle sračce stával..to sem mohl ještě v klidu spát..BR

Reagovat
smazaný uživatel

Sou výsledky

Reagovat
Zaschrona

Nadhera, druhej polocas byl fakt super. Teda, az na tu penaltu. Ale jinak proste parada.

Reagovat
fff

Ty fakt fnukas nad kazdou jednu penaltou tusim .

Reagovat
Zaschrona

WTF? Ta penalta byla proti nam a byla naprosto zaslouzena.

Az na ni jsme v druhe puli predvedli temer perfektni vykon...

Reagovat
fff

Vyznelo to, akoby sa stazujes, ze ju odpiskal zle.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

A pokud by teda pripadne byla nejaka penalta odpiskana spatne, tak ano, je to velky ovlivneni zapasu a ma cenu kvuli tomu se klidne i vztekat. Sice to nic s nicim neudela, ale jde o princip.

Reagovat
Godwinson

Absurdní. Kdo by čekal, že nejlepším tahem ve fantě bude dvojka Shaw-Lovren.

Reagovat
Zaschrona

A ja zrovna Shawa nechal na lavicce.

Reagovat
smazaný uživatel

ja zas Deplha, ale i tak ta valcujem

Reagovat
Zaschrona

Myslis ted tu Australskou, ne? Tam mne drzi Ross a Bainesy, pokud dopadne vase derby dle ocekavani, tak muzu byt v klidu.

Reagovat
Zaschrona

*me

Reagovat
smazaný uživatel

jj, v australskej..tak stacia nejake dva goliky Persieho, nula DDG a bude to dobre

Reagovat
Zaschrona

Bylo by to pro me blbe, no. Zabaleta a Hart musi podrzet. Idealni by bylo, kdyby Giroud s Aaronem zitra zase radili a ja mohl byt uz v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mata je teda na tej lavičke alebo nie?

Reagovat
Godwinson

Není

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley (0+2) , Brady (1+1) , Baines (2+0) vo fante

Reagovat
Zaschrona

Ross

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho úplne žeriem , presne tento tip hráča mám najradšej , neskutočne univerzálny , má všetko: 1vs1 , nahrávky , rýchlosť , strelu , kvalitnú slabšiu nohu , myšlienku a hlavne výbušnosť a agresivitu - proste kópia Rooneyho

Reagovat
Zaschrona

Pokud Rooney, tak ale tak nejak zmixovany s Zidanem, Gerrardem dohromady. Mozna nejlepsi srovnani byl bylo s Gazzou. V kazdem pripade je uplne famozni talent, je neskutecna radost ho sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

so Zidanom? hmm, taky Gerrard a Rooney hej, ale v com v nom vidis Zidana?

Reagovat
smazaný uživatel

práveže ten štýl hry , spôsob pohybu a tá charakteristická výbušnosť mi jasne sedí na Rooneyho , ale tak sto ľudí sto názorov

Reagovat
Sali5

Místo Barkleyho v základu Ben Arfa

Reagovat
mithro

nic to Juan, ser im nato v tom Londyne a prid k nam, my sa o teba postarame

Reagovat
fajdax

Reagovat
I am Mancunian

za hraca co nehrava a je v nemilosti manazera by sme viac ako 15m nemali ponukat

Reagovat
fajdax

Pošlite 50 a možná se s vedením dohodnete

Reagovat
Godwinson

Já bych moc nevylučoval ani to, že by ho pustili za 15

Reagovat
fajdax

Já bych zase moc nevylučoval že seš idiot.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Error

Reagovat
blade115

Pal už někam pryč, bože ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Ligter

Roztomilé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
fajdax

Baines, Barkley a Sessegnon ve fantě

Reagovat
Mervin

Sesse nemám, ale ty dva jo zítra mi to zlepší kapitán Olie

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednej strane som rad, ze LFC padol, uz zacali byt scousers otravni ako tropicky hmyz

Reagovat
fajdax

Už se zase musí pomalu soustředit na boj o top 10, tak jsou zvyklý

Reagovat
smazaný uživatel

takze, kym sa Mata nenauci branit, tak ani lavicka?

Reagovat
smazaný uživatel

+ je španěl. Takže jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Mourinho teraz akurat povedal na adresu Luiza, ze sa mu nepacili jeho posledne dva zapasy a preto nie je v tyme.

Reagovat
smazaný uživatel

do zimy tam bude pak ho koupí BR na AM vykopne Lucase přivede Songa a jdeme do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaký zápas se pojede tým podívat? Sem zvědavý jestli seženou tolik lístků.

Reagovat
vladis271

Tak Mourek by to mohol posrať a spraviť mi náladu a City zajtra konečne zahrať dobrý zápas a vyhrať.

Reagovat
Swarley

hm, Fulham bez Berby...ani není na lávce..

Reagovat
smazaný uživatel

ked to nie je kvoli zraneniu, tak by som sa nedivil ani tak, keby nebol v zaklade, ked som videl tuto sezonu Fulham, tak bol Berba slaby, ziady prinos pre hru v podstate

Reagovat
Swarley

byl nějakej zraněnej, takže to nejspíš bude kvůli tomu nebo kombinace obojího...já co jsem viděl minulej zápas Fulhamu, tak nebyl špatnej...dostával se do šancí, klidně mohl dát dva góly...jako od optimálního výkonu to má pořád daleko, ale vyloženě špatné to není...

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

a celý plán je v háji

Reagovat
vodka

takže Mačeta 2 kusy, Lingard 4 goly pri debutu, Brady 1+1, Ravel gol, eště Berba rozhodne derby, Bebe da gol a plan na dnesek je splnen

Reagovat
smazaný uživatel

tak si říkám jestli by nebylo nejlepší dneska s tím Fulhamem prohrát, jestli ani to by neotevřelo Mourkovi oči tak už nevím co.. takhle to prostě nemůže pořád srát

Reagovat
smazaný uživatel

Ono by to možná Mourkovi neotevřelo jenom oči, ale i něco jiného.

Reagovat
mithro

#FREEMATA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už má rezervované miesto v zálohe Liverpoolu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

čo je vlastne s Arbiterom? Som ho tu dlho nevidel?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná ho Mourinho taky odsunul na vedlejší kolej, jako Matu.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
mithro

co Matu ale najlepsieho obrancu na svete, Luiza

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Jollae

aj tak dobre...

Reagovat
mithro

OT: Henriquez v 5. minute gol za Zaragozu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

válec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

http://popstreams.eu/stream2.html

Chelsea, slušná kvalita, nepadá to.

Reagovat
Godwinson

Tak snad dnes něco předvedou, když už jim obětuju dvě hodiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak deme, Fulham, Schalke, zkuste neprohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Saša Rjéter

Reagovat
fajdax

Doprdele celej zápas prašivýho liverpoolu blood bez jedinýho lagu a ted furt to zkurvený "buffering"

Reagovat
Godwinson

Eto

Reagovat
nani92

Roman sa už nudí..Jose Out

Reagovat
smazaný uživatel

To je mameluk, on az teraz zistil, ze Mata nie je na ihrisku , a doposial nazyval Oscara Matom

Reagovat
Tomekcz

Bent to je cu.ak, neumi dat gol zm.d

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda.

Reagovat
Godwinson

Slušně zatím obrana Chelsea.

Reagovat
mithro

Bentak

Reagovat
Pettirosso

Bent

Reagovat
Tomekcz

nadherne si tam ramireze povodili na vozejk s nim

Reagovat
FCSL

Snad bude hrát Giggs zejtra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Džol

Reagovat
Side

wtf

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Pettirosso

Umí si Chelsea nahrát někde jinde než v obraně?

Reagovat
nani92

na tribúne

Reagovat
Spasitel

A teraz Rafa sa vráť sa Chelsea ťa milovala

Reagovat
nani92

s RDM vytvoril fungujuci stroj,ktorý sa občas možno zadrhol,ale Jose ho ničí uplne..to som nečakal

Reagovat
Tomekcz

za chvilu budou mit fans cukotky cedulky Mourinho out

Reagovat
smazaný uživatel

Bol by som zvedavy ako prebieha ten konkurz na komentatora Slovak Sportu

Reagovat
smazaný uživatel

Očividně podobně jako svého času na Nově. Přihlásili se jediní Poulíček a Tittlebach, tak vzali Poulíčka a Tittlebacha.

Reagovat
vodka

já uplně vidím, jak chodili kolem autobusáku a ptali se lidí, jestli ví, co je to premier league...

Reagovat
Ligter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Godwinson

Ramiresova úspěšnost přihrávek je dost žalostná

Reagovat
Pettirosso

Ten Fulham hraje fakt podprůměrně, tahle Chelsea je víc než hratelná a ne že by na to kvalitní kádr neměli.

Reagovat
Godwinson

Zatím jako bych viděl domácí zápas s Norwichí pod Boasem. Tam jen bylo méně nepřesností ...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Štokdejl Krista, zruste tie stanice

Reagovat
patas92

však Fernet Štok

Reagovat
Garbicz

Nevíte někdo kdy a jestli vůbec budu moct chytnuot Slovak sport na digi? Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

to nechtěj

Reagovat
smazaný uživatel

Eto'o musi byt zhuleny

Reagovat
Godwinson

Zajímalo by mě, proč se má vracet Mata, když se nevrací ani krajní beci

Reagovat
smazaný uživatel

preboha, preboha, preboha. to prečo takýmto ľuďom platia za komentátorstvo? Aj pri zápase LFC soton..Sterling na druhý polčas na ihrisko, ešte kamera na nom ako ide na ihrisko novy a on hovori v uvode druheho polcasu: tak zda sa, ze obe strany su po prestavke bez zmeny v zostave.........5sekundove ticho, medzitym graficka informacia, ze sterling nahradil aspasa a komentator pokracuje............no tak predsa len zmena prisla,,,,,,,,,,na strane,,,,,,,,,,liverpoolu,,,,,,,,,,mladik sterling,,,,,,,nahradil,,,,,,,,aspasa

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Chelsea hraje takové hovno, že určitě nějakou haluzí vyhraje, už to vidím.

Reagovat
spider_8

Abramovič to vystihl

Reagovat
Godwinson

Kéž by do druhé půle šel de Bruyne/Willian za Eto'a ...

Reagovat
spider_8

Tohle není o Eto'ovi, ale o absolutním nedostatku kreativity.

Reagovat
Godwinson

Samozřejmě, ale Eto mi pije krev obzvlášť.

Reagovat
spider_8

A čím? Vždyť dneska se k němu vůbec nedostane míč, do vápna chodí akorát centry, na které se těžko přes Hangelanda a Amorebietu dostane.

Reagovat
Godwinson

Tím, že je to Eto. Běhá tam, jak střelený zajíc. Měl tam dvě slušné příležitosti, obě vyřešil mizerně. A nikde jsem netvrdil, že může za to, jak tým hraje. Prakticky na koho ukážeš, ten může jít.

Reagovat
fajdax

Já se při pohledu na něj docela bavím. Styl jeho presování je neskutečně komickej, takovej splašenej kůň.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach bože, to je hnus.

Reagovat
Error

Koho zajímá, že Chelsea není schopná dát gól. Dokud nebudete bránit, tak vás na hřiště, Mato či Kevine, nepustím.

Reagovat
nani92

Mourinho:

Zničení Casillasovy kariéry ███████████] 100% Dokončeno.

Zničení Matovy Kariéry ██░░░░░░░░░] 10% Načítá se...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Reagovat
Garbicz

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Ako si to urobil ?

Reagovat
nani92

Ctrl+c a potom Ctrl +V

Reagovat
vodka

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Iker má zničenou kariéru, že o tom nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze Casillase posadil i Ancelotti........

Reagovat
fajdax

Humus, nevěřím že Mourinho vydrží do konce září.

Reagovat
Miguel19

No to je neskutečný. To je zmar, sračka, totální hnědý hovno!!!

Oni hrají snad hůř a hůř. Tvl co se stalo s Hazardem? To je fakt k pláči..

Člověk by řekl, že po tom propadáku budou aspoň makat, nebo to aspoň předstírat. To je fakt v prdeli. Primadony přeplacený!! Hnus!!

Zvedni už se z tich vajec Mourinho a začni něco dělat do prdele!

Reagovat
fajdax

Reagovat
SunFells

Modré hovno. Nakonec hnědý hovno je zdravý hovno.

Reagovat
Miguel19

Hlavně ať v lednu nezapomene přivést další křídla a AM..hráče do středu a na stopera přece nepotřebujeme..

Reagovat
smazaný uživatel

stopera potrebujete?

Reagovat
Miguel19

Místo tragéda Cahilla..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Na tu hru Chelsei se opravdu nedá dívat. Tam snad kromě obrany není nic. Nikdo tam není kreativní, kdo by něco vymyslel. Všechno je takové odfláknuté. Eto'o je naprosto marný. Mou mě zatím nepříjemně překvapuje, ale stejně si myslím, že se ještě rozjedou

Reagovat
smazaný uživatel

asi půjdu dělat komentátora..i s kocovinou bych to odkomentoval o 100% lépe

Reagovat
Marosh16

ihned Torres namiesto Etoa a hocikto namiesto Ramiresa.. a KdB namiesto otraveneho Hazarda

Reagovat
Miguel19

Willian, Bruyne a Torres do hry.

Etoo, Hazard a Ramires pryč.

Reagovat
vladis271

Suso gól ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

To byly teda rohy

Reagovat
Tomekcz

haluzaci

Reagovat
Godwinson

Oscar On jediný si ho zaslouží.

Reagovat
Zaschrona

Oscar Chelsea

Reagovat
Side

Běžte do sraček s takovýma haluzama

Reagovat
T44v3tt1

I takové platí

Reagovat
mithro

fulham, to co bolo toto

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že máme toho Oscara když všichni ostatní stojí za houby..

Reagovat
Manik...

To byl gól

Reagovat
Mervin

v nastaveném 1:1

Reagovat
Manik...

Konečně Eto'o pryč... Kolik on tam bere?

Reagovat
Godwinson

Četl jsem něco o 130k týdně ... ale jistě to nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

135k

Reagovat
Svatej

137,45

Reagovat
Manik...

díky všem

Reagovat
smazaný uživatel

134k

Reagovat
smazaný uživatel

božeeee

Reagovat
smazaný uživatel

jinak penalta jasná ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to jasné , Eto prišiel zničiť Chelsea fandím mu

Reagovat
Godwinson

Proč nestřídá?

Reagovat
mithro

skoda, ze je ten fulham taky jalovy smerom dopredu, toto si uz chelsea pohodlne postrazi.

Reagovat
Godwinson

Mikel

Reagovat
Mimalu

Mikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

Reagovat
smazaný uživatel

Mikeeeeeeel, někdo vsadit na něj že dá gól tak je milionář

Reagovat
Svatej

dnešek se zapíše do dějin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Mikel

Reagovat
Godwinson

Fanoušci

Reagovat
Manik...

Jakto, že vy víte, že dá Mikel gól?

Já mám teprve 83 min

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když už na to Fulham sere tak by jim tam mohl Torres jednu hodit a trošku si zvednout sebevědomí

Reagovat
blade115

Někde po sedmi letech se konečně dočkal... To snad není pravda.

Reagovat
fajdax

Uff tak to by bylo. Druhej poločas o 100% lepší výkon. Nejlepší určitě trojice Ivanovič, Mikel, Oscar...Ale celkově směrem dozadu velmi slušnej výkon No a za Obiho sem strašně moc rád, zasloužil si to

Reagovat
vitasrp

Pozápasovej rozhovor s Mourinhem docela zajímavý, řekl tam hodně informací a vlastních idejí, které chce do hry zaimponovat.

Zároveň přiznal, že naše hra není dobrá, že výsledky nejsou nějak speciálně dobré a je třeba čas. Jako největší problém označil to, že vysoké držení míče nejsme schopni přetavit v smysluplnou ofenzivní hru.

A docela dlouho hovořil i na téma Maty - Španěla uprostřed nechce, protože má takřka nulový přínos při defenzivní činnosti - a tím myslí hlavně při napadání, že neodebírá soupeři balóny, nedokáže ho rozhodit atp., přičemž Oscar je runner. který je schopen oběhat protivníky až do úmoru.

Reagovat
fajdax

Jak seš na tom s tou licencí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mata je náhodou docela pochopitelnej. Oscar je chytřejší, fyzičtější, variabilnější, použitelnější ve víc formacích, líp napadá, góly dává taky. S těma křídlama by teoreticky neměl bejt problém v nahrazení Matovo finálních přihrávek, nicméně bohužel je. To je ale problém v Hazardovi, Schürrlem a těch dalších...

Hlavní problém je určitě v záloze, kde chybí jeden kreativní hráč. To vedení nezvládá snad už od toho léta, kdy odešel Ballack, Cole a Deco a vůbec nechápu, proč nevyvinou větší snahu někoho získat. Pokud vím, tak reálný zájem byl za ty roky pouze o Modriče.

A dál jsou samozřejmě na vině ty mizerné výkony většiny ofenzivních hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

chytřejší, Mata je génius

Reagovat
Godwinson

Taky nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Mata má skvělou finální přihrávku, fakt skvělou. Ale působí v pozici podhrota, kterou v podstatě neopouští, pouze přebírá míče a pak vymejšlí ty finální přihrávky.

Oscar oproti tomu skvěle rozumí hře, je to adaptabilní a týmovej hráč. Uvedu dva příklady. První byl Konfederační pohár. Spousta lidí říkala, že Oscar byl strašně nevyráznej. To ovšem vykompenzoval obrovskou spoustou defenzivní práce, kdy se často stahoval až na úroveň těch dvou DM co hráli pod nim, stejně jako skvělým napadáním, čímž pomohl vyniknout Neymarovi.

Druhý příklad jsou první dva ligové zápasy, kdy nastoupila záloha ve složení Ramires, Lampard-Oscar. Od začátku měl být Oscar před Lampardem, ale Lampard měl instrukce hodně útočit, takže někdo musel pokrýt ten prostor na DM, který opustil. A to byl právě vždycky Oscar, tihle dva si ukázkově prohazovali pozice. Jsem si jistý, že tohle by Mata nedělal.

A takových příkladu by se dalo najít víc. José prostě buď může nasadit techničtějšího a produktivnějšího Matu, nebo týmovějšího a takticky vyspělejšího Oscara.

Reagovat
smazaný uživatel

To s tebou souhlasím, a vlastně i podle toho jak to popisuješ by ideál byl Oscar na CM a Mata na podhrotu, což by opravdu byl asi ideál, ale nikdy se toho nedočkáme, což je škoda

Reagovat
Godwinson

No já nevím. Mata je pro mě osobně v užší špičce hráčů na jeho pozici, je to géniální hráč a pokud po něm někdo chce něco takového, tak je kokot. Od toho Mata na hřišti není a nikdy nebyl. Mně to přijde nemocný. Chelsea je naprosto ubohá směrem dopředu, po kreativitě ani stopy, ale nejlepší ofenzivní hráč týmu sedí, protože se "nehodí do systému". O přínosu Hazarda ve výše zmíněných atributech se nemá cenu bavit.

Reagovat
vitasrp

Nicméně o tom, že je Oscar takticky daleko chytřejší hráč než Mata dle mě není třeba vést debaty, poněvadž je to celkem jasné.

A ne, mně nepřijde nemocné po hráčích chtít i tu defenzivní složku - v tomhle případě to neznamená návrat za míč, ale spíš okamžitý presink a vyplňování předem daných prostorů. Mata v tom má jasné rezervy a pokud je zlepší, může být nakonec silnější než dřív. Protože směrem vpřed všichni víme, jaký poklad to je..

Reagovat
Godwinson

Takticky ano, jinak je to o třídu horší hráč.

To by mně také nepřišlo nemocné. Kdyby ovšem kvůli tomu, jak sám píšeš, poklad týmu neseděl na tribuně, když ten tým hraje úplnou píču a on by mu mohl pomoci. Nechápu, co je na tom obhajitelného. Posadí nejlepšího hráče týmu, protože je takový jaký je. V tom, o čem je řeč, nevidím kromě dynamiky rozdíl mezi ním a Hazardem. A ten se pod ním vrátil rok zpátky.

Reagovat
vitasrp

No v současný chvíli ti ukazuje, že mezi nimi žádná třída není..

Reagovat
Godwinson

Překvapivě, když jeden je na tribuně a jeden na hřišti. V minulé sezóně jsi to jistě dokázal zaznamenat sám.

Reagovat
vitasrp

To taky nebyl úplně objektivní vzorek, když Oscar zrovna nebyl oblíbencem Beniteze..

Reagovat
Godwinson

Jeden má 34 startů, druhý 35, minutáž ve prospěch Maty. Jestli ho Benítez plácal po zádech nebo ne není úplně zásadní. Pointa byla ale trochu jinde než v podceňování Oscara.

Reagovat
vitasrp

O čas na hřišti mi nešlo, spíš o pozici, protože u Oscara je úplně jasný, že na křídle ti nijak zářit nebude..

Reagovat
Godwinson

Pochopitelně, přesto tam pokud vím odehrál i v Brazílii spoustu zápasů a v Chelsea si tam vedl dobře. Nehledě na to, že třeba zrovna Mata tam byl excelentní, takže opět v porovnání Oscar selhává. Ale mně nešlo o to Oscara shazovat, mám ho rád, myslím, že kvalitu má obrovskou, jde jen o Matu, to kokotské chování se mně těžko kouše.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je třeba zvážit, jestli je pro Chelsea Mata tak nepostradatelný, aby si mohla dovolit mít na hřišti jednoho nebránícího fantasistu. Při té ofenzivní kvalitě by to mělo šlapat skvěle i bez něj, jen je třeba chvilka času, než si tým zvykne na to, co po něm José chce. A sám Mata ještě šanci taky dostane, pokud se začne více snažit dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to by mě zajímalo proč Matu teda kurva neprodal v létě, to mu za ty 2 měsíce nedošlo že Mata je v defenzívě nevyužitelný(i když si dovolím s Mourkem trošku nesouhlasit, často jsem ho viděl chytře zezadu odebrat míč soupeři)? Jestli ho teď nebude stavět pravidelně tak nejen že nasere fanoušky, ale ještě mu to sníží na ceně a vypadne úplně z formy..

Reagovat
vitasrp

Proč? Tyvole to je posedlost..

Protože ho prodávat nechce. Říkal, že chce, aby ti dva nastupovali spolu. Pravidelně. Často. Ale že to není ochotný udělat v současné situaci, protože by to týmu uškodilo. Udělá to, jakmile Mata přizpůsobí svou hru.

Zároveň říkal, že to není chyba Maty, že je zkrátka takhle zvyklý hrát a je v tom skvělý, proto byl poslední dvě sezóny nejlepší hráč CFC. Ale teď se potřebuje přizpůsobit, každopádně věří, že se to povede..

Jestli to je reálné? Rozhodně ano, podívej se na případ Joe Colea.

Záleží na dvou věcech - zda je Mata ochotný na sobě pracovat, zkousnout tuhle kritiku a přizpůsobi se - což vzhledem k jeho charakterovým soudím jako vysoce pravděpodobné.

Druhá - zda Mata v Mourinha věří. Pokud ne, je to samozřejmě problém, protože hráč nebude pracovat pro trenéra, kterého nesnáší, případně s ním má rozpory. Pokud ale mezi nimi není konflikt, pak je ta změna klidně možná..

Reagovat
smazaný uživatel

a to Ozil je v tomto lepsi ako Mata?

Reagovat
vitasrp

Tohle je ta posedlost, kdy si lidé pořád myslí, že trenéři hrají stejný fotbal ve všech týmech, které v kariéře vedou.

Teda - u některých to je pravda, nicméně Mourinho je v tomhle ohledu poměrně adaptabilní.

Dvě věci - zaprvé, v Madridu hrál trochu jiný fotbal než asi chce hrát v Chelsea - přímočarejší, rychlejší. Navzdory tomu některé prvky samozřejmě zůstávají - vysunutá linie a presink.

Věc druhá - v Realu Jose neměl Oscara..

Reagovat
hntlyl

není, přestože "he is the best number 10 in the world"

Reagovat
fajdax

José: "Všichni mi připomínali, že tohle je nejhorší start Chelsea za poslední dekádu, ale když se podívám na tabulku, tak před námi nikoho nevidím."

Reagovat
smazaný uživatel

si spokojný s hrou akou sa Chelsea prezentuje ?

Reagovat
fajdax

Vesměs ne, ale věřím hráčům a Josému

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, tleskám, zas si osedlává ovečky, hra je děs a silnější soupeř by dal Chelsea pětku.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

*cough* Bayern *cough*

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern se příchodem Pepka mění a hledá tvář, pořád byli absolutně mimo, hrozili se standartek a držel je Čech, co dál. Ještě si vzpomínám na další zápas proti silnějším soupeřům, třeba MU, kde byli posraní až za ušima a zápas proti Realu kde je rozebral jeden hráč. *cough*

Reagovat
smazaný uživatel

ze*

Reagovat
vitasrp

MU je silnější soupeř a nějak jsem si nevšiml, že by nám dal pětku..

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím? Chceš mi tvrdit, že jste byli vyrovnaným soupeřem?

Reagovat
vitasrp

Tak já fakt nevím, jestli se bavím s volem, nebo co to má znamenat, ale to, co jsem napsal, by mělo být úplně jasné a naprosto lehce pochopitelné..

Reagovat
smazaný uživatel

A Chelsea je pořád stejná? Taky hledáme tvář a narozdíl od Pepka nemáme k dispozici nejlepšího beka, křídlo a nejlepší středovou dvojku světa.

Co se týče zápasu tak Čech nás držel až v prodloužení v posledních minutách když jsme vedli 2-1 a v 10 jsme to prostě museli ubránit a ano, bez Čecha by jsme asi byli v prdeli. Ale předchozích 100 minut zase podržel Neuer častěji Bayern než Čech Chelsea. A že jsme byli absolutně mimo? To se asi jeden z nás díval na jinej zápas.

Proti MU to byla tragédie, ale z obou stran, ne jenom od Chelsea. MU neútočilo, Chelsea nepresovalo a krásna plichta byla na světě. A v přáteláku proti Realu nás bohužel Ronaldo opravdu sám rozebral, ale byl to vcelku krásný zápas(byť jsem ho nedokoukal) a nemyslím si že je hanba když nás 'zničí' nejlepší hráč na světě

Reagovat
fajdax

Reagovat
iamek

Mate nejlepsiho brankare sveta, nejlepsiho hrace sveta ( KdB ), nejlepsiho stopera sveta Terry, nejlepsiho stredaka sveta ( Lamps ) a nejlepsi kridlo sveta ( Hazard ). Tak nebrec.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže proti United jste hráli vyrovnanou partii, to mi stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám že jsme hráli vyrovnanou partii, ale házet to všechno na Chelsea je taky nesmysl..

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem říkal že stačí pár kol, a fanoušci Chelsea začnou tvrdit že nás přehrávali.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jsou zas k smíchu, proti United pro jistotu nedali hrota, byli zalezlí vzadu, ale s odstupem času vlastně byli oni lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud vás ešte zatiaľ nezničil, ale všetko príde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

tebe mi je fakt líto

Reagovat
mithro

tak Rafeal by mal byt na zajtra fit, to by bola parada

Reagovat
wild

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gunners vyhrají a vrátí se zpět tam kam patří na 1 místo v PL

Reagovat
Spasitel

City dnes musí ukázať, že je jediný normýlny klub z Manchestru nespoliehajúci sa na šťastie

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, oni mají taktiku založenou na náhodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné United skoro v každom zápase vyhrávajú vdaka štastiu Tu už z niektorými fakt nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde že oni sa spoliehajú ešte aj na rozhodcu.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dnes dostane šanci na hrotu JD. Měl by cítit možnost se rvát o svoje místo a pokud mu teď jde karta líp, měl by dostat prostor. Bob by navíc potřeboval motivaci aby ještě víc zabral, i když nechci říct že doteď hrál špatně. Jen mu to možná ještě stěžuje angličtina a přecijen to možná bude ještě chvíli trvat než se plně rozkouká.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GarethBaleCZ

Já bych neřekl, že mu jde karta líp, jednak, Soldado hrál parádně proti Norwichi a to, že nedal gól byla jenom smůla a druhak, ty 2 góly proti podprůměrnému soupeři by dal určitě taky, jak už ostatně ukázal proti Tbilisi.. takže u mě pořád vede systém PL = Soldado, EL,FA,COC= JD

Reagovat
C0br

Ta Bobošíková zase jede

Reagovat
teenz

Mesutek dnes 2 ačka, Giroud gol a výhra 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

mám to na tikete, takže snáď.

Reagovat
teenz

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

no čo, cez týždeň tiket na Arsík vyšiel, tak kujem šťastie za horúca. Stoka už nemá Pulisa, dnes to bude za 3 body.

Reagovat
SunFells

Dáváš tu hlavu na špalek

Reagovat
Kenneth

A něco Ramsey at je fanta spokojená

Reagovat
teenz

Tak s ním se tak už nějak počítá, že ho tam foukne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska 2:0 Giroud, Aaron....snad se dneska na hřiště podívá i Arteta

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska sú mega zápasy

Reagovat
teenz

A v tomhle se má člověk učit. Arsenal, PSG - Monaco, City - United, F1, Real ..

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte Ajax-PSV , Rímske derby , AC-Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

na papíře jo, ale tipuju, že hlavně city s united bude herně naprostá tragédie s výsledkem 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Já si naopak myslím, že z naší strany to bude naopak slušně takticky zvládnutý zápas, takže žádná tragédie. Ale nuda asi bude, to jo.

Reagovat
mithro

slusne takticky zvladnuty zapas zodpoveda presne vysledku 0-0, max 0-1

je toto derby nemam rad, len som nervozny cely den, ani zapas si tak neuzijem a bud nasleduje ulava alebo ....

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale tragédii si představuju jinak. Důležité zápasy jsou vždycky loterie. Alespoň je to v nedělu večer, takže ti porážka nezničí celý víkend.

Reagovat
smazaný uživatel

no posledni vysledky 2:1, 2:3, 1:0, 2:3, 6:1 (z pohledu domacich City. ) goly padaji, ale taky se bojim ze to bude nuda a kdyz koukam na ty predchozi zapasy, tak premejslim, proc to tak mam zafixovany?

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomasu, na co mě nutíš se dívat.

Reagovat
fantomas

Však sem avizoval, že se u toho brečí.

Reagovat
FCSL

Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Flamini, Ramsey, Wilshere, Ozil, Walcott, Giroud

SUBS: Viviano, Jenkinson, Vermaelen, Arteta, Monreal, Bendtner, Gnabry

Reagovat
Hejnak

Ta lavička už vypadá líp

Reagovat
smazaný uživatel

lavička Viviano

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott nehraje.

Reagovat
kiwwi

ty vole, ja mam na lavicke Guzana, Bradyho a Clyna 33 bodov

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

walcott out, gnabry in

Reagovat
smazaný uživatel

som myslel ze si robis srandu no nic som na neho zvedavy, sikovny je dost, len sa zvykne trochu stracat v zapasoch

Reagovat
Gunnersaurus

to robi aj Theo

Reagovat
niflheim

No...celkem zajímavé téma hostování hráčů z Anglických týmu různě po Evropě. Jedna část mince je taková, že ten hráč nen ítolik na očích. Ale když vidím třeba hostování takového Henriqueze či Susa - ono to celkem hlavu a patu má. Když si vezmu třeba Angela, který teprve před rokem přišel z Chilské ligy...řekněme si pravdu - Champ může být pro plno hráčů celkem i náročný fyzicky, navíc pro takové "jižanské" typy může být právě hostování v jiné zemi hodně pozitivní řešení. Co myslíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív nebo pozdějš si bude muset zvyknout na PL, a takhle se to akorát oddaluje.

Reagovat
niflheim

To ano, ale když se podíváš na některé ty mladé hráče v PL týmech, co ještě ani nemají pořádně tu svalovou hmotu - prostě jě pošleš na rok do primery/segundy, kde budou celý rok hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by měli spíš jít do nějaké ligy která je podobnější PL. Německo třeba, nebo Nizozemí. Aji ta atletická francouzská liga by byla lepší volba.

Reagovat
kmotor corleone

ruski snehulaci v studiu

Reagovat
SunFells

Šušká se, že Theo vypadl ze sestavy a hraje Gnabry ..

Reagovat
smazaný uživatel

jj o dva posty nad tebou

Reagovat
Side

jako by těch zranění bylo málo

Reagovat
niflheim

To je prostě smutné...Arsenal tu kvalitu má, ale chybí prostě ta hloubka.

Reagovat
SunFells

A prej illness, když tady byl http://instagram.com/p/ej8Dx4QS5l/

Snad se nějaký mamlas spletl a Theo se nezranil před zápasem.

Reagovat
mr.Silver

Stream na Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mr.Silver

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Sky sportu, alspon podle toho co jsem slyšel je Theo nemocný a do dnešního utkání nezasáhne .... nemělo by jít o žádné zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý nick

Reagovat
smazaný uživatel

seká se vám bloodzeed?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, posledne dve kola sa seka jak svina

Reagovat
Side

jede nádherně

Reagovat
smazaný uživatel

Když mi nebude hrát ani jeden brankář, vystřídá ho fanta hráčem z pole? A nebo prostě budu mět nulu?

Reagovat
tomasinho

Nulu.

Reagovat
smazaný uživatel

nulu, samozrejme.

Reagovat
vodka

0

Reagovat
smazaný uživatel

Clyne teda zůstane na lavce.

Reagovat
smazaný uživatel

Len traja Angličania na ihrisku . Aké tragikomické

Reagovat
tomasinho

Na těch krajích je velká bída ale u Arsenalu, 4 hráči zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, Gnabry

Reagovat
smazaný uživatel

A Ramsey so Shawcrossom maju teraz aky vztah vlastne?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že žiaden.

Reagovat
smazaný uživatel

je to komplikovane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Update on Walcott - not an illness, #afc confirm a "minor pelvic/abdominal problem" he has been carrying all week. Felt it in the warmup.

Reagovat
smazaný uživatel

FT: 1-0, Ramsey skóruje po Shawcrossovej chybe.

Reagovat
Counter

Ramseyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
fantomas

AAAAAAAROOOOON

Reagovat
smazaný uživatel

lol ramsey zase

Reagovat
smazaný uživatel

Koniec sveta sa blíži

Reagovat
tomasinho

Ramsey je v neskutečné formě.

Reagovat
Mervin

Ramboooooooooooooooooo

Reagovat
Counter

To je boží prostě

Reagovat
Mada

Aaaaaroooooon

Reagovat
smazaný uživatel

RAMBOOOOOOOOOOOOO..neskutečné

Reagovat
niflheim

Ty vole...to ty celebrity budou umírat ve velkém.

Reagovat
Trand

Aaron!!! Vždyť už těch 10+ má skoro teď, posměváčci.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

to je další "napůl" asistence od Mesuta

Reagovat
smazaný uživatel

fernardiiinho

Reagovat
smazaný uživatel

tak konečne sa presadzuje, welský Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

ten priamak hlavne vôbec nemal byť

Reagovat
smazaný uživatel

ach Walters

Reagovat
niflheim

Kdyby Begovič zůstal ležet...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to jebem. AAROOOON

Reagovat
mithro

boze, begovic

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut má assist, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

to se počítá?

Reagovat
smazaný uživatel

ve fantě jo

Reagovat
smazaný uživatel

aha.. ale normálně asi ne, že?

Reagovat
SunFells

Schválně, který vůl ho stále nemá ve fantě? Co jsem se na začátku díval, tak stál myslím 5.5, to je bezpochyby největší bargain, který se tam dá najít.

Reagovat
smazaný uživatel

já ho nemám, jsem ho vyhodil kvůli někomu myslím. Kdo to mohl tušit?

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

ja tiež.

Reagovat
smazaný uživatel

hrát s Ramseym je stejné cheatování jako hrát v LM fantě s Messim nebo CR7

Reagovat
Mervin

Reagovat
Trand

Od 1. kola.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Když ho má už každý 3, tak se to až tak neoplatí. Bargain to mohl btý na začátku. Navíc nespoléhám nikdy na 3 hráče jednoho týmu.

Reagovat
Counter

Už stojí víc. A nemám ho

Reagovat
misinho7

co ten Ramsey robi???? o chvilu bude s neho kanonier jak CR a Messi

Reagovat
Mervin

nějaký nesekající se a slušný flash na Arsenal? díky

Reagovat
Mervin

díky

Reagovat
Trand

Byl jsem týden pryč, proč hraje Gnabry?

Reagovat
SunFells

Theo záhadně onemocněl.

Reagovat
Trand

Díky.

Reagovat
Counter

not an illness, #afc confirm a "minor pelvic/abdominal problem" he has been carrying all week. Felt it in the warmup.

Reagovat
SunFells

Hm, toho jsem se bál.

Reagovat
fantomas

Prej je připravenej střídat, nic vážnýho. Ale už mě u něj ty "minor injuries" unavujou, to je furt něco, už tak rok jako by nikdy nebyl 100 % ok.

Reagovat
SunFells

Dean píská

Reagovat
smazaný uživatel

Mesutík dnes dobre pressuje zatiaľ.

Reagovat
fantomas

To sou zas saně, jasná žlutá.

Reagovat
Zaschrona

nadhera, jeste dneska da gola Giroud, City udrzi vzadu nulu a tohle kolo fanty se nadmiru povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tak já měl po včerejšku třeba 12 bodů no Takže taky spoléhám na Girouda, Özila, Eriksena a Džeka.

Reagovat
Zaschrona

Tak ja ted myslel tu australskou, tam jsem i nadale po tomhle vikendu stejne jako EFC bez porazky a ani Palike to nezmeni. .. To s klasickou to je o dost horsi, tam jsem Mirallase vyhodil, misto Lukaka tam nakonec soupnul Bentekeho, takze jediny kdo nejak bodoval byl Barkley a 2. nej byl Mignolet, coz je dost spatna bilance.

Reagovat
tomasinho

To jo no. Já australskou nehraju, jen ofiko a yahoo, tam jsem byl v EF elite league 1. do tohoto kola.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

ide vam nejaky stream?

Reagovat
kiwwi

thx

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

acestream://11f2eb93cfe49106b5336b9d36ce05de493c5692

Reagovat
vodka

akorát je to pozadu tak o 3 minuty

Reagovat
SunFells

Kartička, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere prasa

Reagovat
teenz

Koukám 3 minuty a Sagna je tragickej.

Reagovat
vodka

Low nejedl susne

Reagovat
vodka

Adam to měl Jonesovi dávno dávat...

Reagovat
Mervin

kokoti

Reagovat
Trand

Koledovali jsme si, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Arnautović má dobrý pohyb, dosť nám zatápa.

Reagovat
tomasinho

Krásná akce Potters

Reagovat
fantomas

Zaslouženě, vůbec se mi to zas nelíbilo po tom golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím v tomto zápase Arsenalu ale neviem prečo mám z gólu Stoke takú radosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten nzonzi, aj keď má v hlave vymydlené, je ako hráč použitelný

Reagovat
smazaný uživatel

CAMEROOOOOOON

Reagovat
smazaný uživatel

CAMEROOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
Mervin

pojebal to Gibbs, laciná ztráta

Reagovat
mithro

krasny center

Reagovat
SunFells

Sagnovi ulítly včely?

Reagovat
smazaný uživatel

na Stoke sa tuto sezonu pozera dost dobre

Reagovat
Gunnersaurus

to ticho na Emirates

Reagovat
smazaný uživatel

horšie ako včerajší anfield

Reagovat
smazaný uživatel

skôr anfield bol horší

Reagovat
smazaný uživatel

to zasa nie

Reagovat
smazaný uživatel

jezis Joneees, to musis prebrat taku loptu

Reagovat
soukup

hmm tak mám asi přenos o hodně pozadu

Reagovat
smazaný uživatel

prepac, ked som nieco prezradil

Reagovat
soukup

nákup Nzonziho se neskutečně povedl, už loni byl klíčovej hráč zálohy

Reagovat
vodka

mně se hodně líbí i Wilson v záloze, rozhodně je lepší DM, než LB..

Reagovat
soukup

já letos mám čas sledovat teprve první zápas, takže ho tam ještě nemám zažitýho. Na beku byl vždycky průměrák no

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

dobrá změna

Reagovat
smazaný uživatel

tvoj sparky

Reagovat
soukup

ale souvisí to i s tou pozicí

Reagovat
vodka

obrana

Reagovat
vodka

Flamini s Ramseym na párku?

Reagovat
smazaný uživatel

Gnabry se moc divá na televizi, měl by to dávat od nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey je neuveriteľný.

Reagovat
Zaschrona

A to tady jeste pul roku na nej byl naprosto nepochopitelny hate....

Reagovat
fantomas

Dýl.

Reagovat
Zaschrona

*pred pul rokem...

Reagovat
smazaný uživatel

davova psychoza

Reagovat
PhilipS

Arsenal hraje moc profesorsky...Gnabry hraje moc na jistotu.. Arnautovič je hroznej frajírek...

Reagovat
SunFells

Gnabry hraje moc na jistotu a stejně ztrácí míče. Strašný je.

Reagovat
PhilipS

Bojí se hrát no...

Reagovat
smazaný uživatel

hraje presne ako ja sutazne zapasy

Reagovat
Chazy

Jak hraje Stoke?

Já jen doufám, že si tam Sparky spraví reputaci a dokáže, proč byl jednu dobu jeden z nejlepších koučů v Anglii.

Reagovat
vodka

Stoke hraje hodně dobře v celé sezoně, akorát neproměňují šance, mět místo Jonese Lukakua, tak jsou neporažení...

Reagovat
Chazy

Však majou Crouche, ten by pro tým takový úrovně moh bejt plusovej.

Reagovat
vodka

Crouch neni tak pohyblivý a nepodrží tak dobře balon, Lukaku by byl uplný ideál...

Reagovat
smazaný uživatel

Uz par mesicu je dost minusovej

Reagovat
smazaný uživatel

ale Jones je herne dobry, akurat tie sance no

Reagovat
soukup

tak kdyby ke svým schopnostem ještě dával gól za gólem, tak je světová špička a nehraje ve Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

gnabry je straasne nervozny

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný ťukec

Reagovat
SunFells

Jackie má neskutečný talent všechno vždy překombinovat, když musí hrát na sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Gnabry tak ale něco zkus, k nejbližšímu spoluhráči ten míč s hlavou dole doveze i 13letej klouček.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš že ťa počuje?

Reagovat
Counter

A Shawcross se ještě diví

Reagovat
smazaný uživatel

Jackie všetko krásne a finálny produkt je hnusné, hnedé, veľké, smradľavé hovno.

Reagovat
Mervin

Merteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Counter

NEJLEPŠÍ STOPER PL GOL!

Reagovat
Trand

Peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!

Reagovat
smazaný uživatel

Prefect Per

Reagovat
smazaný uživatel

fuck you, nemôžte počkať s tým písaním aspoň minútku?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nerefreshuj co 10 sekund

Reagovat
smazaný uživatel

odoslal som nový komentár.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nekomentuj

Reagovat
soukup

já bych prosil tak o tři minuty nejmíň

Reagovat
soukup

až teď mám gól

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud sa konečne ostrihal.

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Merte dvakrát hlavičkuje po rohu takřka bez hlídače...NO JOOOO!

Reagovat
Mada

Peeeerrrrrrrrr

Reagovat
smazaný uživatel

yes ale asi Kosuv gol ?

Reagovat
kiwwi

dufam ze nie, Ozil by nemal A

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

ne, bez doteku

Reagovat
pa3ce

MERTEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
SunFells

SuPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
Zaschrona

z pohledu Fanty nadhera, ted uz jen Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

ach tento nemecky boeing

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut další asist

Reagovat
mithro

riadny stoke gol

Reagovat
niflheim

Merte

Reagovat
smazaný uživatel

dneska samí sympaťáci

Reagovat
Counter

Kdo že to tu říkal, jak Mesut kope všechny rohy hrozně?

Reagovat
fantomas

Fanoušci Realu no. Myslim, že pro to mohli mít dobrej důvod.

Reagovat
Counter

Ale jo, jen to vypadá v tuhle chvíli legračně, že co standardka Mesuta, to nebezpečí před bránou soupeře.

Reagovat
teenz

Nekope je určitě nejlíp, ale na rohy Thea a spol to stačí.

Reagovat
mr.Silver

Ozil dalsi asistence

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, a na tribúne Nananana Giroud.

Reagovat
Chazy

To jako vážně všechno změní jeden Ozil?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes nehrá nič moc, nedarí sa mu v súbojoch a predsa už má de facto dve áčka. To, myslím, stačí ako vysvetlenie.

Reagovat
niflheim

To máš jako Colts...přišel Richardson a všichni je vidí s Lombardi nad hlavou.

Reagovat
Trand

Jakej?

Reagovat
niflheim

Trent.

Reagovat
Trand

Aha. A Browns mají nějakou kompenzaci?

Reagovat
Chazy

První kolo na draftu.

Reagovat
Trand

Nic moc.

Reagovat
Chazy

To jo, od Colts to nic zázračnýho jako nebude

Reagovat
niflheim

Však prý budou chtít vytradovat nahoru, eventuálně na no. 1 spot a jít po nejlepším QB z té třídy.

Reagovat
Chazy

Hmmm.. Bridgewater, Mariota, Manziel.... vybrat bych si dokázal

Reagovat
Chazy

Ale osobně Manziela hrozně nechci u Browns, nejsem připravenej fandit zrovna jim.

Reagovat
niflheim

Myslíš, že už v tomto půjde?

Reagovat
Chazy

Je to otázka, on to docela naznačil a kouč QB na tý college už řek, že se kouká po startujícím QB na rok 2014, kdyby náhodou.

Podle mě Manziel vidí, co se stalo Barkleymu, jak se připravil o 20 mega, když počkal jeden rok. Pokud mu letošek vyjde, prostě bude jednička draftu a zajistí si hodně peněz. Takle by riskoval zranění, pokles formy, cokoliv.

Reagovat
niflheim

Ten Barkleyho příběh je drsný, přitom si mě fakt získal s tou řečí, že ještě na rok zůstává. No...uvidíme.

Reagovat
niflheim

No...házet umí, je obratný...ale pořád je malý a ten rozdíl je fakt markantní.

Reagovat
Chazy

Prej má příšernej footwork, říkal kámoš, co u nás je vlastně HC jednoho týmu. Že i jeho QB maj lepší. A to je asi jeho jedinej a poslední nedostatek.

Ale malý jsou i Brees, Vick, Wilson.

Reagovat
niflheim

Vždyť on na ty WR ani neuvidí přes OL

Reagovat
Chazy

Je to tak no

Reagovat
Chazy

Ale Brees je prostě o 2 cm nižší

Reagovat
niflheim

Ok no

Reagovat
Chazy

Jinak Manziel už jako oznámil, že by rád šel po sezoně do pro footballu... načež na něj začal hroznej hate v Texasu na univerzitě. Tak jim tweetnul:

Bulls--- like tonight is a reason why I can't wait to leave college station...whenever it may be.

Začal hate maximální...

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Skleněnej Trent

Reagovat
Chazy

Tyvoe, jestli on vydrží zdravej...

Reagovat
niflheim

"Jestli".

Reagovat
Chazy

Však jo. Ale třeba já je měl jako solidního adepta na PO před sezonou, Luck se bude jen zlepšovat a má kolem sebe dost talentu, lajny nejsou zlý.

Reagovat
Trand

Jo. A Ramsey.

Reagovat
SunFells

Mesut bez Thea bude jak ryba bez vody.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude si muset zvyknout, že místo CR7 a Di Márii semtam nastoupí Gnabry

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je jediny outlet ktore on potrebuje debutant

Reagovat
vodka

Walters by měl byt vystřídaný, zatím nulový...

Reagovat
fantomas

Ozil na přihrávce dneska, dost slušná mizérie teda.

Reagovat
smazaný uživatel

wilsherovi to raz daval paradne, akurat ten chce prihravky do nohy

Reagovat
smazaný uživatel

a ten je v tom dnes este o dost horsi

Reagovat
fantomas

Jj, to byla geniální myšlenka, ale furt moc prudký provedení.

Reagovat
teenz

To je Mesut. Občas má den zmetek, ale pak vykouzlí golovku a je zvyklej, že CR nebo DiMa jí promění, tady nevim nevim.

Reagovat
fantomas

Takže to máme s Theem už dva hráče, co zvyknou bejt celej zápas přinejlepšim nevýrazný a pak z hovna udělaj gól dva (a ještě by se na sobě mohli stát docela dobře závislýma). To budou zábavný zápasy. :))

Reagovat
smazaný uživatel

United takých majú stále asi o 22 viac.

Reagovat
teenz

No to je ono, že to už máš dva hráče. Navíc při Theovi formě to nebude nic extra. Theo by měl zamakat a vytěžit z Mesuta co nejvíc, dokud to jde. On by ho mohl vytáhnout.

Reagovat
fantomas

Já se na tu jejich spolupráci ohromně těšim a zároveň se jí ani nebojim. Theo je přesně typ hráče, co jak se s někym sžije, povyroste o dva levely. Jedno období takle doved těžit dokonce i ze spolupráce se Sagnou, s Persiem to bylo ještě dlouhodobějšího rázu. A vzhledem k tomu, že to neni o nic horší asistent než zakončovatel, nakonec by i ten Özil moh leccos nasázet. Co sem četl, tak si v Realu udržoval na záložníka hodně slušnou conversion rate.

Reagovat
teenz

Ne, to opravdu ne. Než Mesut vystřelí, tak to dá určitě Theo dřív gol. Tady to takhle nepůjde. Mesut je výhradně nahrávač. Jediný odkud dává gol je dorážka nebo standartka.

Reagovat
SunFells

Protože střílel až v kuchyni, druhý Wilshere v tomhle.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole strasne rychlo to zbehlo..skoro ako leto

Reagovat
mr.Silver

Jack dosral uplne vsechno, skoda, ze za nej nemame nikoho na lavicce

Reagovat
smazaný uživatel

8

Reagovat
mr.Silver

Ale tim se ta kridelni hra jeste vice spomali a bude to uplne na hovno. Mozna Monreal za nej, hur tam asi zahrat nemuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

flamini, rambo jackie,gnabry

Reagovat
vodka

v životě bych neřekl, že Arsenal dá proti Stoke 2 góly po standartkách a Stoke odpoví z otevřené hry...

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut je zlý, Jack horší a Bac najhorší. Cez to všetko vyhrávame a zrovna Mesut oba zaobstaral, takže nech to tak pokojne pokračuje. Chcelo by to len väčšiu prevahu v zálohe, lebo sme tam mali také hluché obdobia, keď sme nevedeli podržať loptu a rozohrať si. Čiže Arteta za Jacka a je to.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne Jack hrá z krídla, a to by musel ísť na krídlo Mesut/Aaron. To je napiču.

Reagovat
teenz

Určitě to bude chtít koupit jednoho beka/univerzála a křídlo. Bac je prostě špatný a minulé kolo nebýt rozhodčí, tak kdo ví jak by to dopadlo.

Flamini s Rambem jsou výborní. Hlavně u Flaminiho jsem tohle nečekal.

Reagovat
tomasinho

On zas hraje Canas? Však Britton byl proti LFC dobrý a zas nehraje?

Reagovat
niflheim

Ten Fellaini se nám fakt vrátí jenom z prodeje paruk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Byl jsem teď týden ve Francii a byli tam dva Fellainiové s parukama.

Reagovat
Sandstorm

Co to je za komentátora na tom SlovakSport?

Reagovat
Darren Fletcher

viktor blažek, on je celkom fajn

Reagovat
Darren Fletcher

ta polcasova sutaz na slovak sport je vysmech vsetkym, ktori si zapnu tv

Reagovat
smazaný uživatel

Domovský stánok ktorého klubu je Stamford Bridge ? Arsenal stopercentne áno stopercentne . Ja sa poserem

Reagovat
smazaný uživatel

vždy bývajú v takýchto "kvízoch", ktoré nemajú mať žiadnu náučnú hodnotu, takéto primitívne otázky. Nechápem, čo vás to tak prekvapuje a rozhorčuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie odpovede , že Arsenal Včera , že Anfield má kapacitu 10 000 a teraz toto

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tam niekto odpovedal, že Arsenal? Tak to je dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

A aký si bol istý normálne by som mu l uveril

Reagovat
Darren Fletcher

a dvaja pred nim liverpool. az stvrty "uhadol"

a moderatorka ...

Reagovat
Darren Fletcher

asi si z toho spravili interne jokes a volali nejaki kolegovia

Reagovat
PhilipS

btw. Flamster si posadit na lavičku zatim nezaslouží...svojí úlohu plní výborně...Arteta si bude muset počkat na příležitost...

Reagovat
vodka

při tom gólu byl kde? on s Ramseym tam nechali díru jako kráva...

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
SunFells

Zaskakoval za Gibbse.

Reagovat
PhilipS

mám pocit, že zaskakoval za Gibbse na LB...ale musel bych to vidět znova..

Reagovat
Counter

Serge Gnabry with the best pass completion rate of any player so far 96.2%

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, no. Pri našich možnostiach na lavičke sa máme na čo tešiť najbližších 45 minút.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

to musi byt na utocnika rekord

Reagovat
smazaný uživatel

strasna sranda

Reagovat
tomasinho

Tak a kostky byly vrženy. Použil jsem WC a hlásím útok na čelo.

Reagovat
Counter

Swaaaaaaaaans

Reagovat
kiwwi

tak Bony a Berba mi zachrania fantu

Reagovat
tomasinho

Bony bych neřekl. Ještě nastoupí podle mě na pár minut.

Reagovat
kiwwi

neni ani na lavicke

Reagovat
Tomekcz

na ni v 1. polocase sedel

Reagovat
kiwwi

aha tak dufam ze ho nenasadi...mi na appke na telefone pisalo ze je zraneny

Reagovat
Darren Fletcher

uz mas moj utok?

Reagovat
smazaný uživatel

kua preco musi giroud davat vsetko z prvej uplne vzdycky?

Reagovat
smazaný uživatel

bez ohladu na situaciu

Reagovat
Trand

Doufám, že marty poslední dobou sleduje Aarona "horšího Paulinha" Ramseyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinha, nie?

Reagovat
Trand

Ne, Paulinho je stejný jako Ramsey, oba posouvači, akorát Paulinho je v něčem lepší, už jsem zapomněl v čem.

Reagovat
Counter

Navíc i ten Paulinho je podle martyho jen posouvač a nic víc. Co to pak vypovídá o Ramseym?

Reagovat
Trand

To, že ho bráníme jen proto, že je to brit, říkal naposledy.

Reagovat
teenz

To samý se dá říct o něm.

Reagovat
soukup

jak si vůbec můžete dovolit chválit někoho kdo má britskej pas a před Martym

Reagovat
Tomekcz

decka z arsenalu nic neustoji

Reagovat
Mervin

Reagovat
SunFells

Begovič

Reagovat
SunFells

dal mu žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
Counter

Kua starý Giroud je zpátky

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

To je otřes ta hra

Reagovat
mr.Silver

Nekdo stream na Arsenal, popstreams se mi zacal nejak sekat...;/

Reagovat
Trand
Reagovat
Mervin

ale kurva, dejte toho třetího fíka

Reagovat
Side

To by museli začít hrát. se mně zdá, že se zapomněli o poločase v šatně

Reagovat
PhilipS

Ramsey mi přijde utavenej...Arteta na plac..

Reagovat
Trand

Palacios taky super nákup.

Reagovat
Counter

Nejlepší období, jak si ho fandové Spurs obhajovali, že za tu pálku (12 mega? možná se pletu) se jim vyplácí :-D

Reagovat
Chazy

Však taky hrál naprosto parádně.

Reagovat
Counter

Dlouho mu to po přestupu nevydrželo.

Reagovat
Chazy

Smrt bratra prostě může posrat dost no.

Reagovat
vodka

Ale Arnautovič vážně každým gestem a pohybem dokazuje, že to bude dobrý idiot...

Reagovat
soukup

Reagovat
Tomekcz

betonari z arsenalu stoke vyrovnat

Reagovat
kiwwi

sa zahrava arsenal

Reagovat
Thoomas

Necekal sem,ze se nekdy doziju jak nas Stoke prehrava na Emirates

Reagovat
Thoomas

A ani toho,ze jim budem daval goly ze standartek

Reagovat
mithro

TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Nastasic, Kolarov, Nasri, Fernandinho, Toure, Navas, Aguero, Negredo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Milner

Reagovat
fantomas

Ten Navas prostě musí hrát, legrace.

Reagovat
Zaschrona

Furt to stejny...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zapomněl vyndat Silvu z Fanty

Reagovat
smazaný uživatel

slovak sport reklama pocas akcie

Reagovat
Counter

Sagnaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Mervin

Sagnaaaaaaaaa

Reagovat
fantomas

BAC hlavoooou

Reagovat
Trand

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac!Oziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil!

Reagovat
PhilipS

Arsenal odchází fyzicky strašně...Wengere střídej ffs

Reagovat
smazaný uživatel

Özil další asistence?

Reagovat
teenz

Ano.

Reagovat
soukup

nečekal sem, že se někdy dožiju toho, že Arsenal dá Stoke tři góly ze standartek

Reagovat
soukup

rugbisti

Reagovat
teenz

No a je to tady, Mesut dvě ačka dneska.

Reagovat
Mervin

do fanty 3

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna

Reagovat
Mervin

Mesutek ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Toho má snad každý, takže to není zase takové terno

Reagovat
smazaný uživatel

This is my sen! 3 góly. 3 asistencie Mesuta. 3 štandardky. Proti Stoke.

Reagovat
kiwwi

Oziiiiiiiiiiiil

Reagovat
Counter

To je LOL prostě Stoke má držení míče v druhé půli 67 % a Arsenal mu dává góly ze standardek. Mesut třetí assist

Reagovat
smazaný uživatel

no to je gol

Reagovat
smazaný uživatel

v suchým triku 3 ačko?

Reagovat
Tomekcz

Begovic

Reagovat
smazaný uživatel

dafuq

Reagovat
vodka

jak přes kopírák, padáček k tyčce...

Reagovat
Counter

Mesut Özil has the most assists in the Premier League this season - 3 (plus a fantasy assist on top)

S prstem v nose

Reagovat
smazaný uživatel

a to hral len 1.5 zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

a jenom za 8,5 melounů v Yahoo fantasy

Reagovat
Counter

Oni to tam mají nastavené tak, že všichni nově příchozí hráči začínají na nízké ceně.

Reagovat
teenz

Reagovat
Tomekcz

co to s nema Hughes udelal neumi branit rohy ani primaky

Reagovat
Mervin

alespoň hrají fotbal, ty si jdi fandit tvým looserům

Reagovat
Counter

RvP dneska nehraje

Reagovat
Zaschrona

Tak to moc dlouho Moyesovi netrvalo

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Zaschrona

Co zas?

Reagovat
kiwwi

co mu akoze netrvalo dlho?

Reagovat
Zaschrona

znicit RvP, jak jsem predpovidal

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

jebe ti?

Reagovat
Zaschrona

Ani ne, jen jsem presne vedel, co prijde za reakci.

Reagovat
kiwwi

no samozrejme ze si vedel, ved ako inac by niekto mohol reagovat na tvoj komentar

Reagovat
Zaschrona

Fandove United jako ty si to nechteji pripustit, ale Moyes ma s nicenim utocniku temer 100% bilanci.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
mithro

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

to znie rozumne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
Counter

A samozřejmě ani Nani

Reagovat
wild

bude Giggs v zaklade a jebne ma

Reagovat
Counter

Ne, ale Young hraje :-D

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
teenz

Alonso odváží Webbera, pán.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mervin

to já se takto vozil leda na traktoru

Reagovat
Dawon

Famozni zavod dneska, hlavne ten zaver....KIMIIIIII

Reagovat
fajdax

Reagovat
soukup

škoda, porazit Arsenal tím, že bysme je na jejich hřišti přehráli. To by mě zajímalo, jak by takovou prohru Wenger zkousl, fakt bych mu to přál

Reagovat
wild

#mufc XI: De Gea; Smalling, Ferdinand, Vidic, Evra; Valencia, Carrick, Fellaini, Young; Rooney, Welbeck.

Reagovat
Side

zas se dívat na toho skokana Younga

Reagovat
niflheim

Proč není Tony na RB ... nějaké zprávy o lavičce?

Reagovat
wild

nizsie

Reagovat
vodka

to bude teda souboj křídel v tom zápase, Navas/Young, Nasri/Valencia...

Reagovat
Tomekcz

jediny stesti ze tam nejni Giggs, takhle mozna ubetonujem 0:0

Reagovat
Dawon

Zrovna v tomhle zapase bych rad videl giggse na kridle misto younga...rekl bych, ze musi mit giggs nejake zraneni, protoze neverim, ze by ho v takovem zapase nedal ani na lavku

Reagovat
wild

mal hrat na RB Valencia a na kridle Nani

Reagovat
smazaný uživatel

na redcafe píšu že young je v zaklade a nani ani lavička

Reagovat
smazaný uživatel

zdálo se mi to nebo má Mesut to ö trochu nakloněné

Reagovat
wild

#mufc subs: Amos, Büttner, Evans, Cleverley, Nani, Kagawa, Hernandez. #derbyday

co je s Robinom?

Reagovat
vodka

Buttner takže Rafa ani náhodou neni zdravý...

Reagovat
blade115

WC se vyplatila, Oscar s Özilem 22 bodů, Lukaku 7, Ivanovič 6 a ještě si počkám na Welbecka, dneska to musí dát. A Sturridgeovi dávám jeden zápas, jestli nedá gól, tak tam jde Giroud.

Reagovat
blade115

Hm, tak nic. Welbeck jeden podělanej zraněnej ...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
blade115

Mg, on byl na dalším řádku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United striker Robin van Persie out of the squad for the Manchester derby.

Reagovat
fantomas

Nene!

Reagovat
GarethBaleCZ

Lloris; Walker, Dawson, Vertonghen, Naughton; Dembele, Paulinho; Townsend, Eriksen, Sigurdsson; Soldado

Asi očekávaná, akorát mě mrzí, že nehraje Lamela

Reagovat
kiwwi

super, Bony nenastupil

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Side

to totiž není úplně jasnej sarkazmus

Reagovat
SunFells

Není no.

Reagovat
protiproudu

tenhle chlap je totalne ubohej clovek

Reagovat
vladis271

on už dostal po hube niekedy? Lebo si to fakt pýta.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Man City: Hart, Zabaleta, Kompany, Nastasic, Kolarov, Fernandinho, Toure, Nasri, Navas, Aguero, Negredo. Subs: Pantilimon, Lescott, Richards, Garcia, Milner, Jovetic, Dzeko

Reagovat
soukup

Merte herečka

Reagovat
Tomekcz

Young aspon dve penalty nasimuluj

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

absencia RVP je premňa paradoxne prijatelná správa - Williamsa mám na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

krutý ještě že je Stoke tak neschopný cokoliv vymyslet, protože my hrajem strašnou tužku...tohle si proti silnějším soupeřům nemůžem dovolovat

Reagovat
soukup

no neměli byste si to dovolovat ani proti slabším, tohle nevyjde mockrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Byli už unavení. Příští týden ve Walesu to bude jinak lítat.

Reagovat
tomasinho

To se postará Jonjo, aby se jeho milovaný klub vrátil do čela

Reagovat
SunFells

To má být ten, který tak vehementně oslavoval branky chvíli po odchodu z toho milovaného klubu?

Reagovat
tomasinho

Vehementně oslavoval jo? Hm, tak to jsme viděl asi něco jiného. Po prvním góle moc neoslavoval, po druhém jo, protože odčinil chyby. Navíc já jsem se několikrát odradil proti těmhle pseudohumánním reakcím. A navíc - on nám 2 góly daroval, takže ať se raduje jak chce.

Reagovat
Counter

To byste museli bodovat na SoL

Reagovat
tomasinho

Tam snad i poslepu

Reagovat
teenz

Tak až na Girouda, dobrý.

teenz22.09.2013 11:52

Mesutek dnes 2 ačka, Giroud gol a výhra 3:1.

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
teenz

Reagovat
SunFells

Arsenal už ty pračky může i prodat

Reagovat
Azza

Reagovat
pajamu

Jones, Nani, van Persie, Bony. Tohle kolo ve fantě nedopadne dobře.

Reagovat
Mervin

57 bodů bez bonusů a ještě Ver - no, už to bylo i lepší, ale po včerejšku, který zachraňoval jenom Baines, je to nakonec docela úspěch

Reagovat
Darren Fletcher

no idem si parkrat pozriet video s Naniho golom v counter striku a Rooneyho noznickami a potom verygúúúúd jdem na to!

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. A teraz zápas Cardiff - Spurs je win-win situácia. Ak Spurs nevyhrajú, budem rád, lebo stratia body a ak vyhrajú, zarobím 24€.

Reagovat
wild

Evra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak deme na to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stream na spurs?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

omg zase kukat na zajebanom ruskom sopcaste? fakt nema nikto link na spurs? (anglicky)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

sám si zajebanej ty kryple, je to zadarmo, tak si to uvedom, cumet na to nemusis

Reagovat
smazaný uživatel

omg Naughton

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vážně?

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
diastan

JoOoOO

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Modré svině

Reagovat
smazaný uživatel

ale běž

Reagovat
smazaný uživatel

United ..

Reagovat
smazaný uživatel

Účka jsou ještě v šatně??

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Jak kočka s myší. United trapnost sama.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen je paradny. presne takyto hrac nam chybal

A Soldadovi uz by to tam mohlo zacat padat konecne... len dnes uz mohol dat 2. hlavne ta prva sanca to sa musi davat

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast na spurs? klidně i ruskej

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/145997

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocna dominancia. z toho musi byt gol

Reagovat
GarethBaleCZ

Na tohle jsem v době "před Eriksenem" nebyl u Tottenhamu zvyklý pod AVB, ale líbí se mi to, jen to chce ty šance dávat

Reagovat
Mimalu

to nebyla malá domů?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Rssa

City válec

Reagovat
Pettirosso

United, to je ostuda. City hrajou parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Jak já tohle nesnášim. Se tam válí jak kdyby měl utržený koleno

Reagovat
Rssa

Jinak Zvíře si začíná podmaňovat PL.

Reagovat
smazaný uživatel

toho praveze Boas zatial vobec nestava. ale jeho cas este pride

Reagovat
tomasinho

Eriksen zatím dobrý jo?

Reagovat
smazaný uživatel

vynikajuci. dava hre myslienku a co ma dost prekvapilo a co som az tak necakal je aku dobru ma strelu.

Reagovat
tomasinho

To no má, spíše míval občas probléym s tím, že býval neviditelný a málo pohyblivý.

Reagovat
Rssa

Dobrá, přistoupím na tvoji hru. Kdo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro - the Beast

Reagovat
smazaný uživatel

Mrdkám chýba v ofenzíve lepšia podpora zo stredu poľa. Carrick s Fellainim sa veľmi pomaly premiestňujú. Možno by ich cleverley pozdvihol

Reagovat
Rssa

Yaya

Reagovat
diastan

Reagovat
Rssa

A Zvíře opět super

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli takhle Mu bude pokračovat tak dostane bůra, snad to tak bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Účkaři jsou nyní jistě spokojení s tím, že Powell zaznamenal 1+1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
Steven666

United veľmi zlý výkona naopak City hrajú parádne

Reagovat
smazaný uživatel

Prva polhodina snad najkrajsia hra pod Boasom. Skutocne parada. Ale poslednych 15 minut tempo uplne upadlo a uz je z toho zase pomala holomajzna...

Naughton co najskor dole ten chlapec este dneska vyrobi Cardiffu gol. Chiriches do pola.

A ak co najskor nepadne gol chcem vidiet aj Jermaina.

COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to neproměňování šancí......pak přijde zas jeden roh a budem všichni nasraní....

Reagovat
diastan

Snad se druhý poločas bude nést ve stejném duchu a Účka si odvezou 4ku

Reagovat
Hejnak

Cardiff fans to the Yids: "You're just a bus stop in Arsenal" !

Reagovat
smazaný uživatel

To bohužel nedává žadnej smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi najslabsi pokrik na tuto tematiku...

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi je v allstars cafe alebo ho už vyrútilo?

Reagovat
smazaný uživatel

muhehe

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooo. Fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooo. Fantazie

Reagovat
Darren Fletcher

to je obrovská hanba, v tejto sezóne už nie prvá, ale najväčšia. zobrať im dva týždne platy všetkým, keď sa nespamätajú

Reagovat
CHONG

Dejte jim bůra!!!

Reagovat
eder

Deset! Deset!

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado uz ma zacina stvat s tym svojim zahadzovanim 100 percentnych prilezitosti. Dnes nas uz obral o 2 goly

Ak dnes neda gol tak Defoe na plac, zasluzi si sancu

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe není na lavičce.....

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som do dalsich ligovych zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

VYROVNAT !!!

Reagovat
smazaný uživatel

tvl to je hruza co hrajem, moyes ven!!!!!!!!!!!!!§

Reagovat
smazaný uživatel

na teba som čakal

Reagovat
protiproudu

kokůtku :D pozdravuj kivviho :D

Reagovat
eder

střely 15:1; rohy 7:1 - to nevypadá na moc vyrovnaný průběh...

Reagovat
smazaný uživatel

Trefuj zařízení!!!!

Reagovat
Hejnak

To je pěkný znásilnění. Dufám, že to někdo pak uploadne na redtube

Reagovat
Godwinson

Zajímavé statistiky zápasu v Cardiffu

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Erik to rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Holtby na plac kua!!

Reagovat
smazaný uživatel

Na 6:0 chybí jen Mario

Reagovat
13

Víc takovejch zápasů, na tyhle united se skvěle kouká.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Vyrovnat!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GarethBaleCZ

ANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOO!!!! Holtby je bůh!!!! Lamela krásně taky : )) a Paulinho hezky : ))

Reagovat
Hejnak

haluzáci

Reagovat
smazaný uživatel

Erikov gol najprv vyhrana hlava a potom skvely nabeh a prihravka. super

a este ze tam bol Paulinho a nie Soldado ten by to zase napalil do Marshala

Reagovat
smazaný uživatel

OFOAFJOFJIAIFAJAFIAJSPFASFASJFPSAJFPASFJPAJFOASJFA

OJFKPAJFPASJFIASJPASFJAJPAFJPFA!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co chceš?

Reagovat
smazaný uživatel

že s týmto by to viac pasovalo na spurs.cz

Reagovat
smazaný uživatel

kurva to je štěstí ale už to chce začít něco hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak se mi to dnes až na nějaký pasáže líbilo.....kdyby byla lepší koncovka mohlo to bejt klidně 3:0.....

Reagovat
smazaný uživatel

právě, taková koncovka nesmí být

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska sme hrali solidne... po pol hodine malo byt 1:0 alebo 2:0 a bol by pokoj. bohuzial nedali sme gol a potom sme uz hrali proti zabetonovanemu superovi.

Eriksen az na tie standardky dobry vykon, super vykon od Paulinha, a dobre hrali aj Dembele, Sigurdson, Walker, Lamela a Holtby.

jedine vycitky mam voci Soldadovi, v zakonceni sa strasnym sposobom trapi a tie jeho pokusy o hlavickove suboje su strasne trapne. mi to pripada tak ze je zakazdym meter pred obrancom a iba tak nadskoci aby sa nepovedalo. no nic snad sa chyti cim skor inak nas to bude golovo dost brzdit

Reagovat
GarethBaleCZ

Vzpomeň si na Adebayora, který se nedostával na jaře ani do těch šancí, góly od Soldada přijdou řekl bych v pravý čas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Adebayor tvořil u postranní lajny........

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele