Premier League - preview 4. kola

13.09.2014, 08:23, aktualizováno 15.09.2014, 08:25
Previews
Pondělní dohrávka anglické nejvyšší soutěže nás zavede do Hullu, kde místní celek přivítá West Ham United. Obě strany mají ve vzájemném duelu co napravovat, Tigers před reprezentační přestávkou prohráli na půdě Aston Villy, zatímco Kladiváři nestačili na Southampton. Nyní nastává čas na reparát...
Hull City - West Ham United  (pondělí 21:00)
Čtvrté kolo Premier League nabídlo několik fotbalových skvostů. Hattrick Diega Costy, bezchybnou defenzivní práci Aston Villy nebo střelecké koncerty Southamptonu a Manchesteru United. Bohatou nabídku anglické krásy nyní uzavře v pondělní dohrávce duel Hullu City s West Hamem United.

Fanoušci Tigers se nemohou dočkat prvního klání po závěrečném dni letního přestupního termínu. Hull v něm dokázal ukořistit tři poměrně hvězdné posily a při nejmenším jedna z nich by se v utkání proti West Hamu měla objevit. Abel Hernandez sice čeká na pracovní povolení, ale Mohamed Diamé - bývalý hráč Hammers, už je plně k dispozici.

Dalšími zvučnými nováčky jsou Hatem Ben Arfa a Gaston Ramírez. Oba již jsou součástí kádru, ale chybí jim stoprocentní kondice. Přesto se s nimi počítá alespoň na lavičku, odkud by měli rozvířit hru v závěru utkání.

Pro Hull byl Deadline Day příjemným povzbuzením po hrozivém závěru srpna. Nejprve dokázali svěřenci Steva Bruce uhrát doma se Stoke City jen bod, aby v play-off Evropské ligy vypadli s Lokerenem a nakonec podlehli ještě Aston Ville. Doma proti Hammers chtějí na bídnou pasáž zapomenout.

Taky West Ham se za skřípání zavírajícího se okénka činil. Přivedl Morgana Amalfitana spolu s bývalou oporou Arsenalu Alexem Songem, jenž strádal v Barceloně. Mimo hru jsou stále Kevin Nolan, Matthew Jarvis či Andy Carroll; k dispozici je naopak James Collins.

Ani Kladivářům se konec devátého měsíce roku 2014 nevydařil. Prohráli doma se Southamptonem, a dokonce i se Sheffieldem United. V rámci Capitol One Cupu a taktéž doma.

Proti Hullu se jim nicméně daří dlouhodobě. Vyhráli čtyři z posledních pěti vzájemných zápasů, z posledních sedmi pak prohráli jen jediný. Minulé střetnutí na KC Stadium nicméně zvládli lépe domácí Tigers, kteří zvítězili nejtěsnějším možným výsledkem díky proměněné penaltě Robbieho Bradyho.
Hull City - pravděpodobná sestava:
McGregor - Chester, Dawson, Davies - Elmohamady, Livermore, Huddlestone, Robertson - Diamé (Quinn) - Jelavić, Ince (Brady)
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Demel, Tomkins, Reid, Cresswell - Song (Kouyaté), Noble - Downing, Zaraté, Vaz Té (Amalfitano) - Sakho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.30 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Queen's Park Rangers  (neděle 17:00)
Bude to zápas debutantů? Zápas revolučních systémů? Nebo jen další zpackané utkání v podání tápajícího Manchesteru United. Louis van Gaal na Old Trafford tápe a cestu ze svízelné situace touží nalézt už dnes. Krize favorita naopak hodlá využít Queen’s Park Rangers.

Déle než půl století museli fotbaloví fanoušci čekat na tento moment. Poprvé od sezóny 1962/63 se totiž Man Utd v této fázi soutěže musí spokojit s bojem v pouhých dvou soutěžích. O Ligu mistrů přišel hrdý klub z průmyslového města už při loňské mizérii, pokračování v zoufalých výsledcích nyní připravilo Red Devils i o účast v ligovém poháru.

Porážka 0:4 od MK Dons je však až třešničkou na dortu z pořádně hořkého těsta. Manchester United ze tří zápasů v Premier League dokázal vytěžit jen dva body - trápí se především v ofenzivě. Přestože v jeho kádru září hvězdy Wayna Rooneyho, Robina van Persieho, Juana Maty nebo nově Ángela di Maríi, dokázal vstřelit pouze dvě branky.

Potenci United by mohl pozvednout nově příchozí forvard, který hvězdnou enklávu ještě vylepšuje. Radamel Falcao v posledních pěti letech nasázel 104 ligových branek ve 139 zápasech. A to nemluvě o jeho fenomenálních vystoupeních v Evropské lize, kde během jednatřiceti klání dal celých třicet gólů.

Kromě něj se pak krizi mohou pokusit zažehnat další debutanti. První zápas v dresu Manchesteru vyhlíží i Daley Blind, Marcos Rojo a Luke Shaw. Fit je navíc pravý bek Rafael. Naopak mimo hru jsou stopeři Chris Smalling a Phil Jones, stejně tak wing-back Ashley Young a to všechno nejspíš Van Gaala donutí ke změně rozestavení na 4-4-2 s diamantem v srdci.

Od systému 3-5-2 ostatně ustoupil i jeho další zastánce Harry Redknapp, což mu hned vyneslo první body v nováčkovské sezóně v Premier League. Po neúspěšných zápasech s Hullem a na Tottenhamu vyhráli Rangers až do třetice se Sunderlandem. První gól vsítil tahoun QPR v loňské druholigové sezóně Charlie Austin.

Toho by mohl doplnit, respektive vyšoupnout, útočník Eduardo Vargas, který také čeká na první start v novém týmu. Podobně jsou na tom také záložník Sandro a Redknappův oblíbenec Niko Kranjčar, kterého si Harry Redknapp přivádí do mužstva vždy a pravidelně už od léta 2006. Teď se Chorvat těší na další zápas v Premier League, do níž se vrací znovu po dvou letech.

Kromě Alejandra Faurlína, který se již začíná zotavovat po operaci kolene, visí otazník také nad Joeym Bartonem. Dost možná tak jeden z nejvýraznějších záložníků na anglických trávnících nepomůže vylepšit tragickou vzájemnou bilanci QPR s Rudými ďábly. Londýňané už patnáctkrát v řadě nevyhráli, uhráli jen tři remízy - a k tomu navíc už 22 let neudrželi čisté konto.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Rafael (Valencia), Evans, Rojo, Shaw - Blind - Herrera, Di María - Mata - Rooney, Van Persie
Queen's Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Isla, Caulker, Ferdinand, Hill - Phillips, Sandro (Barton), Mutch, Hoilett (Kranjčar) - Fer - Austin
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 6.50 - 14.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Manchester City  (sobota 13:45)
Jasný výsledek z Community Shieldu se opakovat nebude; to jest zřejmě jediná jistota před výkopem jednoznačného šlágru kola a také prvního zápasu po reprezentační pauze, duelu mezi Arsenalem a Manchesterem City. Proč že o jiném výsledku než 3:0 nepochybuji? Může za to tehdejší předlouhá listina téměř 10 nedostupných hráčů Citizens a také současná zvýšená motivace...

Bleděmodří vítají ihned po reprezentační přestávce mimořádně náročný program - po výletu na sever Londýna je čeká složité klání v rámci Ligy mistrů s mnichovským Bayernem a následně domácí měření sil s Chelsea. O to víc tedy Pellegriniho partu musí mrzet minulá šokující a bezprecedentní (!) prohra se Stoke City, která obhájci titulu notně pošramotila jinak solidní vstup do nového ročníku. Z předešlých dvou duelů ostatně ManCity vytěžilo plný počet bodů.

Tehdy mimo jiné zářil Stevan Jovetić, jehož zdravotní problémy nyní mohou být jakýmsi symbolem náhlého poklesu Blues. To samé v (doslova) bleděmodrém platí také pro defenzivního záložníka Fernanda, který se zkrátka i přes značnou podobu jmen nerovná Fernandinhovi. Z té světlejší stránky se naproti tomu fanoušci ManCity mohou těšit na případné debutanty Mangalu a Lamparda, kteří by se jistě rádi zasadili o natažení čtyřleté šňůry bez dvou po sobě jdoucích ligových porážek.

O jednu z nich se v říjnu 2010 shodou okolností postaral právě Arsenal, který se nicméně - pomineme-li ono "speciální" vítězství v Community Shieldu - bůhvíjak příznivé bilanci s tímto soupeřem netěší. Naplno s ním nebodoval už čtyřikrát v řadě, přičemž zejména loňský kalendářní rok a souhrnné skóre 3:8 musí ještě teď lecjakého příznivce Gunners budit ze spaní.

Rovněž Kanonýři nemohou být se svým vstupem do čerstvé sezony úplně spokojeni, když i přes udržení neporazitelnosti posledně jen sotva přesvědčili na půdě Leicesteru. Dvě po sobě jdoucí venkovní remízy nyní dostávají Londýňany pod podobný tlak, pod jakým se nachází celek z Manchesteru. Na druhou stranu Wengerovi svěřenci se vždycky mohou utěšovat alespoň tím, že na vlastním hřišti nepadli už 19krát v řadě - od zahajovacího utkání minulého ročníku.

A pak je tu samozřejmě talisman jménem Danny Welbeck. Překvapivá akvizice z Manchesteru United si v týdnu dodala potřebné sebevědomí dvěma zásahy do sítě Švýcarska a nyní se těší na další (v poslední době relativně ojedinělý) start na hrotu, kde má při absenci Oliviera Girouda své místo patrně rezervované. Zrovna do sítě svého někdejšího městského souseda ovšem Welbeck dosud nedokázal na prostoru o více než 500 ligových minutách nasměrovat ani jeden svůj projektil.

Zatímco Welbeck se každopádně z repre srazu vrátil v dobré náladě, Aaron Ramsey si do Colney přivezl prošlápnutý kotník a dnešní šlágr velmi pravděpodobně vynechá. Naproti tomu Arteta, Gibbs i Özil by měli být v pořádku.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Gibbs - Arteta, Ramsey (Wilshere) - Sánchez, Cazorla, Özil - Welbeck
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany, Demichelis (Mangala), Clichy - Fernandinho, Touré - Silva, Nasri - Džeko, Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.40 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Swansea City  (sobota 16:00)
Před sezónou by tento zápas vyvolal přehnané emoce v málokom. Dnes však utkání Chelsea proti Swansea představuje souboj dvou doposud nejlepších týmů Premier League. Přímá bitva o první místo bude jedním z taháků sobotního osmizápasového programu.

Swansea má před sebou obrovskou výzvu. V podobné pozici byla i před dvěma lety, kdy její hru táhl kromě Dyera s Routledgem především Michu. S Gylfim Sigurdssonem se však Velšané dostali na další level, třikrát vyhráli a útočí na rekordní pátou ligovou výhru v řadě. V součtu s minulou sezónou, samozřejmě.

Nakousli jsme Sigurdssona, jenž ve Swansea působil už dříve, jaro 2012 zde strávil na hostování z Hoffenheimu. Zazářil, a proto jej koupil Tottenham, kde se však za dvě sezóny nedokázal převtělit v klíčovou postavu - proto zamířil zpět tam, kde se mu dařilo nejlépe v kariéře. Svou skvělou formu z ligy (3 zápasy, 1 gól a 4 asistence) navíc převedl i do reprezentace, kde gólem pomohl Islandu porazit Turecko jasně 3:0.

Ve středu pole to bude především souboj jeho a naopak posily Chelsea Cesca Fábregase. Taky on zařídil celé čtyři góly Blues a stejně jako Sigurdsson si vysloužil nominaci v anketě o nejlepšího hráče Premier League měsíce srpna. Největším favoritem je nicméně Diego Costa, jenž je zatím se čtyřmi góly nejlepším střelcem ligy.

Po lehkém zranění v reprezentační pauze je sice jeho start opředen lehkým tajemstvím, ale stejně jako další (ne)marod Eden Hazard by i on pravděpodobně měl být pro zápas k dispozici. Jeho absence by nicméně dala příležitost další posile Loïcovi Rémymu, který po přestupu v Deadline Day touží po debutu.

Swansea hrála od postupu do Premier League na Stamford Bridge čtyřikrát - a jednou dokázala zvítězit. Bylo to v semifinále ligového poháru, kdy ovšem oba góly hostí daroval nevídanými minelami Branislav Ivanović. V lize se radovala vždy Chelsea, která jen jedinkrát ze tří zápasů inkasovala.

Nemusíme se bát vůbec nikoho, zní přesto z tábora Swansea. Svěřenci Garryho Monka jsou plni sebevědomí a věří, že ani z jednoho z nejtěžších zápasů v celé Premier League neodejdou s prázdnou. Pomoci jim k tomu může na vlas stejná sestava jako při posledních výhrách. Totéž může konstatovat i José Mourinho, jenž s nadějí čeká pouze na výše zmíněnou dvojici.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Fábregas, Matić - Schürrle, Oscar, Hazard - Costa
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Williams, Amat, Taylor - Shelvey, Ki - Dyer, Sigurdsson, Routledge - Bony
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.75 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Everton FC  (sobota 16:00)
Everton se začíná zmítat v problémech. Ambiciózní celek z Liverpoolu získal i kvůli těžkému losu pouhé dva body ze tří zápasů a ve čtvrtém kole tak musí za každou cenu ulovit všechny tři. Na hřišti West Bromwiche Albion to však nebudou mít vůbec jednoduché.

Toffees loni do posledního kola bojovali o čtvrté místo zajišťující kvalifikaci do Ligy mistrů - po startu letošní sezóny jsou naopak těsně nad pásmem sestupu. Roberto Martínez musí žehrat především nad bídnou defenzivou, vždyť Everton inkasoval už desetkrát. Tolik gólů v minulé sezóně obdržel až po osmi zápasech.

Naprostý kolaps zažili Blues v utkání s Chelsea, která jim v Goodison Parku nasázela hrozivých šest branek, což fanoušci Evertonu zažili naposledy před čtyřmi lety při katastrofickém vstupu do sezóny 2009/10. Především defenzivní progres je tedy klíčový k jakémukoli úspěchu na Hawthorns.

Ani West Brom nicméně nemůže hodnotit měsíc srpen pozitivně. Stejně jako Everton nasbíral pouhé dva bodíky a kvůli horšímu skóre je dokonce za ním. Po remízách se Sunderlandem a v Southamptonu doplatili Baggies na skvělou formu Swansea, která jim ve Walesu udělila lekci a smetla je 3:0. Těšit tak může alespoň pohárový postup přes čtvrtoligový Oxford United.

Dalším plusem je taky zdravotní stav Joleona Lescotta, který si tak může konečně připsat debut po letním přestupu z Manchesteru City. K dispozici bude patrně i posila do ofenzivy Georgios Samaras, jenž odehrál část utkání za řeckou reprezentaci. Silvestre Varela sice trénoval, ale fit pro zápas by ještě být neměl.

Ani Everton není kompletní, stále chybí mozek hry Ross Barkley, což dává další šanci na prosazení třígólovému Stevenu Naismithovi. Mimo je i Steven Pienaar a to zase umožňuje zazářit Aidenovi McGeadymu - pro změnu dvougólovému z kvalifikace za Irsko. Otazník pak visí nad Samuelem Eto’em a Leonem Osmanem. Oba dva utrpěli lehké zranění a jejich stav bude posouzen ještě před zápasem.

Hosté mají WBA co vracet. Před dvěma lety se s ním střetli ve třetím kole a prohráli 2:0 - něco podobného si nyní nemohou dovolit. Nevyhráli navíc ani letos v lednu, kdy je ve West Midlands Baggies obrali nejen o dva body, ale taky o možnost posunout se do TOP 4.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Wisdom, Lescott, Olsson, Pocognoli - Morrison, Gardner - Berahino, Dorrans, Brunt - Ideye
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - McCarthy, Barry - Mirallas, Naismith, McGeady - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.40 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sunderland AFC - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Reprezentační pauzu nepochybně přivítal Sunderland, který v úvodu nové sezóny zrovna nezáří a stále čeká na první výhru. Ani Tottenham není v dobrém rozpoložení, neboť naposledy podlehl jasně 0:3 Liverpoolu. Black Cats se v domácím prostředí pokusí o překvapení, vždyť Spurs porazili naposledy před více jak čtyřmi lety!

Start do ročníku 2014/15 si Gustavo Poyet určitě představoval trochu lépe. Bod z Hawthorns a domácí remíza s Manchesterem by se dali ještě vnímat pozitivně, ovšem následná prohra na Loftus Road vyvolává ve fanoušcích Sunderlandu určité pochyby. Proti QPR sice nepodali špatný výkon, ovšem podobné ztráty mohou na konci sezóny mrzet.

Hodně chvály se pělo po prvních dvou kolech na Tottenham Hotspur a leckdo je okamžitě začal považovat za jednoho z černých koňů v boji o titul. Ovšem přítrž všem pozitivním reakcím učinil Liverpool, jenž na White Hart Lane vyhrál jasně 0:3. Velmi slabý výkon svěřenců Mauricia Pochettina se mohl projevit na konečném skóre ještě více, ovšem Reds řadu šancí zazdili.

Sunderland bude moci svým fanouškům představit v akci dvě nové akvizice, které na Stadium of Light přestoupily v Deadline Day. Na roční hostování přicházejí argentinský záložník Ricardo Álvarez z milánského Interu a uruguayský stoper Sebastián Coates z Liverpoolu. Ani jeden se ale zřejmě ještě v základní sestavě neobjeví.

Současný lodivod Sunderlandu na White Hart Lane tři roky působil a také zde ukončil svou hráčskou kariéru. "Bude to velký zápas s jedním z mých bývalých klubů. Mají skvělé hráče, je to jedno z nejlepších mužstev v Anglii," řekl Poyet, který nemusí počítat žádné zraněné a využít může každého hráče na soupisce.

Tak dobře na tom není na druhé straně Mauricio Pochettino. Ten nemá k dispozici zraněného obránce Walkera a útočníka Soldada. Menší zdravotní potíže si z reprezentačního srazu přivezl Nabil Bentaleb, jehož start je tak ohrožen. Spurs také přivedli během posledního dne přestupového okna nového hráče. Benjamin Stambouli přestoupil z Montpellieru za 6 milónů eur a v případě potíží alžírského středopolaře by si mohl odbít premiéru již v sobotním utkání.

"Jsem strašně rád, že jsem tady. Mám spoustu energie, ale musím být soustředěný na svou práci a ne být příliš nadšený jako dítě," zdůraznila nová posila Spurs. "Musím nadále tvrdě pracovat, abych byl připraven na stejné úrovni, jako je zbytek týmu," dodal.

Black Cats naposledy s Tottenhamem prohráli vysoko 5:1, když tehdy obdrželi tři branky v závěrečné čtvrthodině. Celkově se Sunderlandu na Spurs v poslední době nedaří, již osm zápasů čeká na výhru. Pokořit svého soka se jim podařilo před více než čtyřmi lety - 3. dubna 2010. Z předcházejících dvaceti vzájemných střetnutí jen čtyři vyhráli fotbalisté ze severovýchodní Anglie.

Duel mezi Sunderlandem a Tottenhamem na Stadium of Light zahájí hlavní rozhodčí Craig Pawson 13. září v 16 hodin středoevropského času.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Vergini, O'Shea, Brown, Van Aanholt - Cattermole - Johnson, Larsson, Rodwell, Giaccherini - Wickham
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Fazio, Vertoghen, Rose - Capoue, Bentaleb (Stambouli) - Eriksen, Lamela, Chadli - Adebayor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.50 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stoke City - Leicester City  (sobota 16:00)
Před týdnem Stoke dokázal to, co ještě nikdy v historii. Vyhrál v Manchesteru, navíc na hřišti toho silnějšího - City. Teď stojí před tradiční výzvou, musí potvrdit venkovní body i doma. Proti bude Leicester, který v Premier League stále čeká na výhru - minulé kolo ale uhrál cenný bod s Arsenalem.

Potters jsou díky šokujícímu vítězství jasným favoritem i tuto sobotu. Není navíc tajemstvím, jakou výhodou je pro Stoke jejich domácí stánek. Na Britannia Stadium loni prohráli jen tři zápasy a dařilo se mu hlavně proti tehdejším nováčkům. Dvě výhry a jedna remíza hovoří za vše. Teď mají políčeno i na Leicester.

Oba celky se v Premier League střetnou vůbec poprvé. Hrály spolu ovšem v Championship, mezi roky 2005 a 2008 vítězili pravidelně domácí. Na Britannia Stadium vyhrálo Stoke City tři ze čtyř klání - v lednu navíc Leicester zdolali i ve třetím kole FA Cupu.

Foxes se však rozhodně nehodlají vzdát lacino. Potvrdili to nejen doma s Arsenalem, ale i s Evertonem, kdy je nezastavilo ani to, že dvakrát prohrávali. Dlouho drželi na uzdě dokonce i Chelsea na Stamford Bridge, až po hodině hry kapitulovali a nakonec podlehli 0:2.

Teď nicméně mají plně k dispozici zbrusu novou středovou dvojici, která by mohlo dokonale skloubit zkušenost Estebana Cambiassa a mladou dravost a talent Nicka Powella, jenž je na hostování z Manchesteru United. Stejně tak ovšem může nastoupit i irský reprezentant Andy King.

Kraj obrany zase atakuje posila Danny Simpson, o místo se strachuje především De Laet. Stabilní "střeďák" Dean Hammond je nicméně mimo hru. Stoke City se musí obejít bez Petera Odemwingieho a Geoffa Camerona. Otazníky visí nad Assaidim a Irelandem.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Bardsley, Shawcross, Wilson, Pieters - N'Zonzi, Whelan - Moses, Mame Biram Diouf, Arnautović - Crouch
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - De Laet, Morgan, Moore, Konchesky - Mahrez, King, Cambiasso, Schlupp - Nugent, Ulloa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.40 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Newcastle United  (sobota 16:00)
Když už i Alan Pardew přiznal, že ztratil důvěru fanoušků Newcastlu, je to pořádná známka mizérie. Francouzská kolonie v severoanglickém klubu už leckomu leze na nervy, kór když není úspěšná ani výsledkově. Newcastle má zatím dva body a je těsně nad pásmem sestupu. A teď navíc míří do Southamptonu.

Kromě toho, že tam už dvakrát za sebou prohrál - a před půl rokem dokonce jednoznačně 4:0 - proti nim hovoří i aktuální forma. Dva zápasy nedokázal Newcastle skórovat, a když už nastřílel doma Crystal Palace tři branky, tři rovněž inkasoval. K tomu navíc přišel o mladou kometu Ronalda Aaronse, jenž proti Eagles zařídil dvě branky.

To Southampton po výsledkově nevydařených dvou kolech konečně zvítězil. Soupeře přehrávali na Anfield Road, doma proti WBA, ale tři body si vysloužili až na hřišti West Hamu, kde po dvou gólech Schneiderlina a jednom Pellého vyhráli 3:1. Teď navíc posílil obranu Saints belgický reprezentant Toby Alderweireld.

Jeho příchod sice vyřadí ze sestavy japonského internacionála Maya Yoshidu, ale zbytek klubu je z nové posily nadšený. Zalepuje totiž poslední zdánlivou slabinu týmu, jenž loni bojoval o poháry a v létě rozprodal poloviny základní sestavy.

To sestava Strak nevzbuzuje strach ani po posílení. Natož pak realizační tým. Celých 85 % příznivců Magpies se vyslovilo, že o Pardewovo setrvání nestojí a teď čeká, až anglický manažer udělá poslední chybu.

Kromě Aaronse mu chybí i Siem de Jong, který je stejně jako Facundo Ferreyra zraněný. Naopak středová dvojice Tioté - Colback je fit. Southampton žádné marody neeviduje, kromě Alderweirelda navíc může poprvé využít i útočníka Sadia Maného.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Clyne, Fonte, Alderweireld, Bertrand - Ward-Prowse, Schneiderlin, Davis - Long, Pellé, Tadić
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Janmaat, Coloccini, Williamson, Haïdara - Sissoko, Colback, Tioté, Gouffran - Cabella - Riviére
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.80 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Burnley FC  (sobota 16:00)
Tenhle zápas by byl patrně velkým šlágrem, vysílal-li by se někdy v květnu. V polovině září jde však jen o duel dvou nejhorších týmů Premier League. Burnley, asi největší outsider ligy, vyjíždí na půdu Crystal Palace, který konečně pracuje s právoplatným manažerem.

Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky, praví staré přísloví. Neil Warnock strávil první zápasy letošní sezóny na farmě v sedadle svého červeného traktoru. Už po měsíci však zkušený trenér znovu vkročil do útrob Selhurst Parku, kde si po čtyřech a půl letech znovu plácl s vedením Crystal Palace.

Hned první duel mu vyšel poměrně slušně. Od zdeptaných Eagles se na St. James‘ Parku nečekalo vůbec, ale vůbec nic - místo toho si diváci užili šestigólový koncert, jenž oběma týmům přinesl po bodu. Londýňané jej získali taky zásluhou dalšího navrátilce Wilfrieda Zahy, jenž za dvacet minut stihl dokonale rozvířit hru hostí a v poslední minutě nastavení vyrovnat na konečných 3:3.

Dá se tak předpokládat, že Zaha nastoupí proti Burnley v základní sestavě. V útoku by měl doplnit Dwighta Gayla, jenž proti Magpies otevřel skóre už po půl minutě. Mimo hru je z tábora Orlů naopak Marouane Chamakh, díky čemuž může kromě Gayla a Zahy doufat v účast v utkání taky Kevin Doyle nebo Fraizer Campbell.

Burnley po porážkách s Chelsea a Swansea bodovala alespoň do třetice. Na Turf Moor přijel zoufalý Manchester United a konečný výsledek byl více než výmluvný - 0:0. Kromě špatné formy, kterou deklaruje i domácí prohra v poháru s Sheffieldem Wednesday, nenahrává Clarets ani bilance vzájemných zápasů.

Oba kluby se pravidelně střetávaly až do sezóny 2012/13 v Championship - a není bez zajímavosti, že posledních patnáct zápasů zvítězil buď domácí tým (8x - 4 triumfy pro každého) nebo se body dělily rovným dílem. Nejčerstvější výhru venku navíc přivezli v létě 2003 právě Eagles.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Kelly, Dann, Delaney, Ward - Puncheon, Jedinak, McArthur, Bolasie - Zaha - Gayle
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Trippier, Duff, Shackell, Mee - Arfield, Marney, Jones, Boyd - Ings - Jutkiewicz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.20 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Liverpool FC - Aston Villa  (sobota 18:30)
Sotva se v Liverpoolu jakž takž vzpamatovali z odchodu Suáreze, musejí se vypořádávat se ztrátou druhého velkého tahouna loňské 100gólové ofenzívy, Daniela Sturridge. A ačkoliv jde v tomto případě o ztrátu dočasnou, prakticky jen a pouze na nové posile Mariovi Balotellim nyní bude proti jedné z nejlepších obran ligy stát útok Reds...

Spojení "jedna z nejlepších obran" jsme si v souvislosti s Aston Villou během posledních pár let totálně odvykli používat; letos je však zatím tento svazek opět aktuální. Birminghamští vydrželi ze všech 20 účastníků Premier League nejdéle odolávat nájezdům soupeřů a daří se jim i výsledkově - momentálně se sedmi body na kontě platí za jeden z pouhých tří doposud neporažených souborů.

Liverpool již jeden výrazný vroubek registruje, na druhou stranu prohra na půdě úřadujících mistrů z Etihad Stadium se určitě vejde do "tolerance". Tím spíš, když si Reds ihned záhy parádně zchladili žáhu na Tottenhamu, který dokonce na jeho stánku deklasovali jasně 3:0.

Teď se tedy liverpoolští konečně vrací ze dvou těžkých výjezdů na vlastní Anfield, zrovna Aston Villa však patří k těm nejméně ohleduplným návštěvníkům Merseyside. Před slavnou tribunou the Kop nepadla od prosince 2010, přičemž také sám Paul Lambert prozatím na Anfield Road neprohrál.

Aston Villu po třech relativně přívětivých soupeřích čeká silný čtyřlístek Liverpool-Arsenal-Chelsea-ManCity a tuto výzvu s birminghamskými od samého počátku absolvuje čerstvý host Tom Cleverley. Dnešní start Rona Vlaara je však pro bolavé lýtko v ohrožení a příliš brzo by mohlo být také na dlouhodobého maroda Jorese Okoreho.

Jak už stojí výše, Daniel Sturridge si na reprezentačním srazu natáhl stehenní sval a pro tuto chvíli je odstaven mimo hru. Velké domácí debuty tedy mohou čekat jak na Balotelliho, tak na snad již uzdraveného Lallanu.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Manquillo, Lovren, Sakho, Moreno - Coutinho (Allen), Gerrard, Henderson - Sterling, Balotelli, Lallana
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Senderos, Vlaar (Clark), Cissokho - N'Zogbia, Westwood, Delph, Richardson - Weimann, Agbonlahor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 6.00 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC330011:49
2.Swansea City33006:19
3.Aston Villa32103:17
4.Manchester City32015:26
5.Liverpool FC32016:46
6.Tottenham Hotspur32015:36
7.Arsenal FC31205:45
8.Southampton FC31114:34
9.Hull City31113:34
10.Stoke City31112:24
11.West Ham United31024:53
12.Queen's Park Rangers31021:53
13.Sunderland AFC30213:42
14.Manchester United30212:32
15.Newcastle United30213:52
 Leicester City30213:52
17.Everton FC30217:102
18.West Bromwich Albion30212:52
19.Crystal Palace30125:81
20.Burnley FC30121:41

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2584)

Přidat komentář
FCSL

1. pro výhru Arsenalu

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tweek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
Azza

Reagovat
ian.rush

2. pro výhru Liverpoolu

Reagovat
oli9

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

3.pro vyhru spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Cobra

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Euphael

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
kiciN

COYG!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska prostě musíme !

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao začne zitra hattrickem

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
oli9

LFC musí , Arsenal remíza a pokračování mizérie ManU a budu spokojený

Reagovat
blade115

To je zas jednou program... Všechny zajímavé zápasy v sobotu a v neděli jen jeden hrácí čas...

Reagovat
oli9

tak všichni si chcou odpočat na LM a EL .. United nemusí

Reagovat
Honda

Reagovat
avicii

v nedelu o 14:30 mali dat Southampton - Newcastle..

Reagovat
Manik...

Proč? Chelsea hraje od 4 a nejlepší zápas je ve 2, tak co víc chceš? No a zítra můžeme koukat na Ďáblíky a dělat si srandu, když nevyhrají

Reagovat
vrabejka

20. Pro Swansea na prvnim miste a LFC na druhém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

To je hodně reálný, že bude LFC před Chelseou no

Reagovat
tomasinho

Tak Lallana podle Rodgersových slov asi hrát nebude. Alespoň to tak vyznělo, dost možná bude na lavičce, útočné trio bude Markovič-Sterling-Balotelli, v záloze snad dostane šanci Couts.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle spekulací prý chce Rodgers šetřit Raheema, tak uvidíme.

Reagovat
tomasinho

A kdo místo něho ale?

Reagovat
Nikikrew

To radsej ani nehovor

Reagovat
FCSL

Szczesny - Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Gibbs - Ramsey, Arteta - Alexis, Ozil, Cazorla - Welbeck

I když si myslim, že Jacka neposadí a bude 4-1-4-1 s Ozilem na kraji zase Pak by vycházel i Santi na druhej kraj a to by byl totální humus. Pěkně 4-2-3-1 s Ozilem na AM, pak bude dobrá a nemůžem nevyhrát

Reagovat
Fenri

Já to vidim na Santiho s Mesutem na křídlech, střed s Mikelem, Ramseym a Wilsherem, na hrotu Alexis a Welbeck z lavičky

Reagovat
smazaný uživatel

Chalani je reálne že Chelsea - Swansea dajú obaja gól? pekný kurz 1,92 a dosť to láka alebo radšej ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to reálné.

Reagovat
kiwwi

LVG: „Daley vie dobre čítať hru. Vždy nahrá správnemu voľnému hráčovi. A keď loptu nemá, presne vie, kedy má začať napádať. To sú skvelé vlastnosti. Mám ho rád na pozícii defenzívneho záložníka, ale taktiež môže nastúpiť aj ako stopér, či ľavý obranca, čo je pre nás výhodné. Môže odohrať každý zápas 90 minút a aj tak bude stále plný energie, to je jeho ďalšia super vlastnosť.“

Daley bude super posila

Reagovat
smazaný uživatel

no, když to říká LVG, tak určitě

Reagovat
kiwwi

jj, keby to hovoril Pochettino tak by to bol cista picovina

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
kiwwi

vajco

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Palike12.09.2014 12:03

takato nevtipna vec tolko smajlov?

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Je to sasek no.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Euphael

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Já si vůbec neumim představit, že by Daley nebyl skvělá posila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wengie:

Q: If Giroud wasn't injured, would you still have signed Welbeck?

A: [Long pause...]It's possible, yes.

Q: Do you think Sir Alex would have let you sign Welbeck had he still be United's manager?

A: [Laughs] Well, I met him coincidentally on tuesday and wednesday and I would like to keep that conversation to ourselves.

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron Ramsey has passed fitness test & set to be named in #AFC squad to face #MCFC.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ho rychle zase zničit, hned co se uzdravil, Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsi hrac timu takyto zapas musi hrat.To da logiku

Reagovat
Erdovec

normálně se nemůžu dočkat, těším se na Sterlinga, to je fakt radost sledovat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
R22

spekuluje se, že dnes bude na lávce, aby nebyl tolik přetěžovaný..rumoured sestava je Simon - Manquillo, Lovren, Sakho, Moreno, Steve, Hendo, Allen/Coutinho, Lallana, Balotelli, Markovic

Reagovat
tomasinho

Lallana ale taky ještě nedá celý zápas. Čekal, že spíše přijde z lavičky. Ale možná teda v základu a kolem 60.-65. minuty půjde dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes nebude hrať...Brendan spomínal, že ho nechce preťažiť, nemôže odohrať 50 zápasov v jeho veku.

Reagovat
hitZor

A kdy jindy než když je mladý by měl hrát kolem těch padesáti zápasů ročně? Ve třiceti?

Reagovat
smazaný uživatel

LvG: "It's not difficult to change the formation because when we buy a player we also see the positions he can play in other systems."

Nejlepší by bylo taková sestava

De Gea

Rafael, Evans, Rojo, Shaw

Di Maria, Blind, Herrera

Mata

Rooney, Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

pri soucasny forme Evanse bych tam asi spis dal Blacketta. jinak to vidim podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak LFC U21 včera zničila West Ham 4:0. Ojo dal dva, Kent a Yesil po jednom.

Reagovat
smazaný uživatel

A Rossiter nehrál, protože je s áčkem. Snad bude aspoň na lavičce.

Reagovat
tomasinho

No mohl by, pokdu by nebyl fit Allen ani na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeral som, hrali sme vyborne. Ojo, Kent, Wilson, Philips su niekde inde.

Reagovat
tomasinho

A jak hrál Yesil?

Reagovat
smazaný uživatel

Stále nei je 100% fit a je to vidno. Ale to že dáva goly mu určite pomôže

Reagovat
tomasinho

Super, snad už si vybral tu smůlu na zranění a dostane se do plné formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, hlavně Ojo s Kentem z toho měli včera exhibici. Ale jinak teda podle mě docela krutej výsledek pro West Ham.

Reagovat
Le Gunner

Snad Gibbs takový ostrý start po zranění zvládne na jedničku, zároveň doufám, že Arsene zase nepošle Mesuta na křídlo. Pravděpodobně bude hrát i Arteta, uvidíme, jestli bude Aaron v základu. A jsem strašně zvědavý na Welbze.

Szcz - Debuchy, Kosc, Merte, Gibbs - Arteta, Ramsey/Wilshire - Alexis, Ozil, Cazorla/OX - Welbeck

2:1, taková výhra by mohla být počátkem světlejších zítřků.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je ten Wilshire?

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
fantomas

No to spíš na tebe, neumět napsat jméno hráče vlastního týmu..

Reagovat
Le Gunner

Myslel jsem to na sebe.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

MU-0 QPR-2

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se pořád snažíš být zajímavý že?

Reagovat
Nikikrew

Ako hovoril Wenger, dnes sa ukaze ci sme schopni vyhravat tazke a velke zapasy doma (vonku). Domace zapasy musia skoncit vsetky nasou vyhrou, away zapasy aspon s bodom, inak s titulom nebude znova nic. Dufam ze bude hrat Welbz a hlavne Mesut v strede. Po krajich Alexis a Cazorla (OX). Pls ziadny Sanogo na hrote, to by bol pruser. Uz konecne zlomme ten prekliaty cas a vyhrajme! COYG

Reagovat
fantomas

OT: Check out 1860 Munich's new Oktoberfest-style away shirt. Marks out of 10? pic.twitter.com/rbmlrjOirj

Píčo

Reagovat
SunFells

Reagovat
Side

Reagovat
Bayern +

Krásne. Úchvatný sponzor, dresy, ... Len trenky mohli byť čierne.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

... ale proc ne, jsem jen pro zavedeni podobnych typu dresu, jako treba velikonocni, vanocni atp., v zamorskych ligach to je vzdycky supr

Reagovat
vladis271

konečneeeeee PL

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

http://tinyurl.com/ohbdcdw

Yaya má ještě teď půlky stažený

Reagovat
SunFells

http://tinyurl.com/ohbdcdw

Yaya má ještě teď půlky stažený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
VasAFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

radši se hodil marod.

Reagovat
Error

Kokoti s těmi palci.

Reagovat
Whitemedia

Všechny palce pryč, uřezat !

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tywin Lannister

120. pro tuhle základní 11 proti MC

vojta - debuchy,kos,merte,gibbs - flamini,ramsey - alexis, rosa, ox - welbeck

Reagovat
FCSL

Arteta, Ozil a Cazorla maj základ jistej

Reagovat
vladis271

na Welbecka sa u vás teším. Podľa mňa k vám sadne skvele.

Reagovat
puji

Reagovat
Whitemedia

Ať už je 13:45, ten čas mi utíká tak hrozně pomalu, už chci zápas PL

Reagovat
niflheim

Někdo odsud dnes na Radegast den?

Reagovat
smazaný uživatel

hnus počasí a bude tam bláta po kotníky!

Reagovat
smazaný uživatel

Odkud jsi?

Reagovat
niflheim

Opava, včil se vyjíždí... a bláto nebláto, to se musí hecnout prostě

Reagovat
smazaný uživatel

hm... ale budeš myslím zklamán. Pokud se rychle neožereš a bude ti to fuck.

Reagovat
raduinho

Odkud Snad z kama ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mel jsem to v planu, ale pocasi stoji za prd

Reagovat
niflheim

Nakonec to ušlo, jen v 6 začalo pršet, tak jsme se na to vyprdli a jeli dom.

Reagovat
bednik

OT: Prost

Reagovat
bednik
Reagovat
hitZor

Nemohl ho vidět, najel mu přímo do slepého úhlu

Reagovat
kvasha16

ved tam bol jasny zamer, sledoval si ho v pravom spatnom zrkadle a ked mu odtial zmizol hned stocil dolava

Reagovat
Side

gunnerblog ‏@gunnerblog 34s

Yaya Toure is OUT.

Reagovat
FCSL

Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Wilshere, Ramsey, Alexis, Ozil, Welbeck

Reagovat
FCSL

4-1-4-1 s Ozilem na křídle no.

Reagovat
Side

#Arsenal team to play Manchester City: Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Wilshere, Ramsey, Alexis, Ozil, Welbeck

Mesut zas na křídle, já se vomrdám

Reagovat
Side

subs: Ospina, Chambers, Gibbs, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Podolski

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě trotl, co na to jiného říct a Campbell s Rosou na tribuně, to je taky "paráda"...

Reagovat
oddy

Třeba nás AW překvapí Mesutem na False 9

Reagovat
herbage

nenapadlo vás, že na křídle může nastoupit i Jack a Mesut bude na podhrotu?

Reagovat
SunFells

Je jedno jestli to napadlo nás. Wengera to nenapadlo.

Reagovat
Nikikrew

#Arsenal team to play Manchester City: Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Wilshere, Ramsey, Alexis, Ozil, Welbeck

Reagovat
Nikikrew

#Arsenal subs: Ospina, Chambers, Gibbs, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Podolski

Reagovat
smazaný uživatel

HNUS!

Reagovat
scholes18

dnes..Crystal Palace, Man city, Everton, Real, Ac Milano, Dukla-Bohemka x/1 a Slovan v KHL

Reagovat
Side

Manchester City XI vs Arsenal: Hart - Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy - Fernandinho, Lampard - Navas, Silva, Milner - Agüero

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard.

Reagovat
Nikikrew

Yaya nehra?

Reagovat
Nikikrew

tak v tom pripade musime tento tim porazit

Reagovat
Whitemedia

Lampaaaaaaard

Reagovat
Usty

LOOOOL

Reagovat
diastan

A Yaya ani lávka....

Reagovat
Miguel19

Tvl hodně slabá teda

Reagovat
smazaný uživatel

Lampsík gól, tutovka

Reagovat
DieFohlenBMG

to je peknej shit

Reagovat
smazaný uživatel

tolko anglicanov v zaklade mali kedy naposledy?

Reagovat
smazaný uživatel

Silva ve středu.

Reagovat
Zaschrona

Milner

Reagovat
FCSL

Rosa a Campbell tribuna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dosledok naslapaneho kadra

Reagovat
smazaný uživatel

spíš Wengerovi slepoty...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie.Sa pozri na lavicku..Niekto sa tam proste nezmesti a to sa este vrati Walcott.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se na lavičku pozerám, to mi věř, ale kdo viděl naše poslední výkony, tak by Cazorlu s Özilem nechal zavřený v Colney a ne na tribuně...

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal... bylo by skvele kdyby to zase dopadlo nejak takhle http://youtu.be/CZrOkC60524

Reagovat
SunFells

Lampard

Reagovat
smazaný uživatel

Se vší úctou k Nachovi, poslední zápasy hrál fakt dobře, ale dnes ho Navas vrátí zpátky do reality..+ ještě Silva, Aguero...no potěš...Merte bude taky rád, když se za něma aspoň stihne ohlédnout...

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal môže byť vo väčšine hry dominantný, ale aguero a spol sú príliš veľké sústo na slabú obranu Arsenalu. 2:2

Reagovat
Nikikrew

hmm...slaba obrana Arsenalu, vravi fanusik klubu s biednymi stopermi...

Reagovat
smazaný uživatel

mi ide hovoriť fan Arsenalu, čo tam ma prestarnutú veľrybu mertesackera čo sa čochvíľa zlomí v polke tela a koscielneho, ktorý je na tom s kiksami asi podobne ako Martin Škrtel?

Reagovat
Nikikrew

lol? Mertesacker najlepsi obranca minulej sezony a najlepsie stoper francuzka Koscielny ktory urcite nerobi take tolko kiksov ako Skrtel ta sa spamataj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

najlepší stopéri francúzska sú sakho a varane, neviem odkiaľ si prišiel na tie bludy o koscielnym..ten je možno tak maximálne najlepší v Arsenale. A ten váš najlepší obranca minulej sezóne musek byť asi na nejakej virtuálnej hre

Reagovat
smazaný uživatel

Dušo pls. To bych ani já, takový kritik Arsenálu, z úst nevypustil.

Reagovat
Euphael

Když už napsal takou slovákovinu o Kscielném, že na něho vůbec reaguješ

Reagovat
fenixLFC

Ten mertesacket je na ale toho koscielneho ani nemozes mysliet vazne

Reagovat
Nikikrew

Jasne a v com je Sakho lepsi ako Koscielny? Ved on dokonca sedi iba na lavicke.

Reagovat
smazaný uživatel

čože?

Reagovat
Nikikrew

Co coze? Nehral nahodou Skrtel a Lovren a Sakho iba lavicka?

Reagovat
Kowe

vidiš to, on je dokonce Sakho co sedí na lavičce lepší než Koscielny ze základu viz repre

Reagovat
fenixLFC

Ved koscielni je este vatsi failet ako sakho nehovoriac o tom ze v skoro vsetkom je sakho lepsi. Jedini dovod preco sedi je ten ze mame troch stoperov ktori hy u vad hralu zaklad ale nastupit mozu iba dvaja.

Koscielni nesedi iba preto lebo matetroch stoperov z ktorych jeden ani nie je stoper

Reagovat
Mada

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ze prestarnutu Bol by si rad,keby vase stoperske duo bolo tak zohrate,ako su oni dvaja.

Reagovat
smazaný uživatel

to teda nie

Reagovat
fenixLFC

to je fakt oni su zohrati a preto to vyzera ze su lepsi

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mada

Reagovat
Kowe

argument jak kráva

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vlastně hraje s Manchesterm Liverpool, jsem zapomněl.

Reagovat
Euphael

Reagovat
fenixLFC

To ze je obranna faza na houby sa nerovna ze vasi stoperi su lepsi

Reagovat
SunFells

chumaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

garantuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

garantujem že ty a ten pako kotleba ste z jedného vajca

Reagovat
smazaný uživatel

ach, Dušo, ty si neskutočný trulo

Reagovat
smazaný uživatel

garantuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

na to si tu ty

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

tvojho?

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ozil zas na kridle Wilshere proste musi hravat,tak si to niekto musi odskakat.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nehraje Yaya nevite nekdo?

Reagovat
jacobT

Asi v City zase zabudli na nejaký jeho sviatok.

Reagovat
Robochelsea

Toto ti fakt vyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

uprostred tyzdna hral zapas v repre, potrebuje oddych

Reagovat
smazaný uživatel

Uprostred tydne hralo zapas vetsina hracu

Reagovat
smazaný uživatel

s yayom sa ale ocividne trosku inac naraba

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale nie všetci hrali v Afrike Keď sa vrátil vo štvrtok v noci napríklad, tak jasné, že potrebuje oddychnuť

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya Toure isn't injured. Played for Ivory Coast in Cameroon on Wednesday and needs a rest.

Reagovat
smazaný uživatel

Dik. Oddech v takovem zapase . No snad Lampard ukaze ze to v sobe porad ma .

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak su zvědavý na Welbecka Splnilo se mu přání, že hraje na hrotu, tak uvidíme

Reagovat
SunFells

Ten Theo teda nebude k dispozici koncem září

Reagovat
SunFells

*?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Rosa ani na lavičce, kam ten Wenger čumí.

Reagovat
smazaný uživatel

ať už se radši vrátí do Sparty, byl by nám všem na očích a možná by se Sparta dostala konečně i do tý svý vysněný LM, cokoliv lepší než sedět na tribuně kvůli jednomu senilnímu retardovi

Reagovat
smazaný uživatel

Smutný je, že kolem něj mohl být postavený relativně nějaký top tým a když se kouknu na takového Ozila, tak klidně i Arsenal...

Reagovat
Error

Nebýt české národnosti, tak taky po něm ani pes neštěkne.

Reagovat
Error

*tady

Reagovat
smazaný uživatel

A proto hraje za jeden z dlouhodobě nej klubů světa a cení si ho jak trenér tak fanoušci.

Reagovat
Error

Píšu o eurofotbalu.

Reagovat
Mada

A píšeš blbost.

Reagovat
fantomas

I (anglofonní) Twitter je tim značně rozladěnej.

Reagovat
fenixLFC

,,hraje"

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si moc zápasů Arsenalu minulý roky neviděl. Ne nadarmo byl často ve výběru na hráče měsice Arsenalu. A každou sezonu pak začíná na lavičce/tribuně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně co jsem sledoval zahraniční fora, tak tam bylo před každým zápasem plno příspěvků, ať hraje základ. :-) Svým způsobem mi přišel oblíbenější, než tady, když si vezmu non-gunneří Slováky

Reagovat
smazaný uživatel

Asi maji strach aby se zase nezranil tak radsi sedi na tribune

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já co jsem ho viděl hrát, tak fakt skoro vždycky patřil k nějlepším. Z rychlosti moc neztratil, techniku má furt na stejný úrovni a ještě přidal takovou tu bojovnost a zarputilost, co dřív u něj moc nebylo. Hlavně teď při formě Ozila a Cazorli nevim proč ho nevyzkouší.

Reagovat
SunFells

s tím Cazorlou se to pěkně rozšířilo ovečky, paste se

Reagovat
SunFells

lidi ze světa se po něm furt ptaj.

Reagovat
Error

Znám jeho kvality, jen poukazuju na to, že paradoxně jeho nenasazování do zápasů ani tak nevadí fanouškům Arsenalu jako všem ostatním, kteří se mohou posrat kvůli reprezentaci. To samé je s Čechem, většina fanoušků Chelsea kvituje nasazování Courtoise. Chtěl bych vidět, jestli byste tady takto jančili kdyby byl třeba Polák nebo Němec.

Reagovat
Whitemedia

Rosa by v naší reprezentaci kraloval, i kdyby za celou sezonu neodehrál v Arsenalu ani minutu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když vidim, že na tu sestavu jednoznačně má. Jiráčka taky necpu do sestavy HSV. A naopak v Realu taky nadávam, když hrál někdo jenom třeba kvůli cenovce.

Reagovat
Nikikrew

Btw na to si budete musiet asi zvykat. Nakolko este je zraneny Giroud s Wallcotom co je tiez jasny zaklad/lavicka. Cize podla mna ani Podolski pri plnej sile nebude na lavicke.

Reagovat
FCSL

A Joel měl jt hostovat, bylo jasný, že si nekopne. Nechápu na co ho Wenger drží v týmu. Akorád mu dojde trpělivost a bude chtít v lednu na přestup.

Reagovat
Nikikrew

Suhlasim. Je tam velky pretlak. Dokonca ani Diaby si nekopne skoro vobec

Reagovat
SunFells

Reagovat
minoLFC

Lampard? Takže 3 body pre Arsenal

Reagovat
Maresma

Rozhodne z penalty

Reagovat
minoLFC

akože nedá?

Reagovat
Yanek

Pellegrini si u té sestavy háže kostkou, ne?

Reagovat
Whitemedia

Ne, on vybírá pomocí rozpočítadla ententýky

Reagovat
pawiel_afc

ozil opat na kridle

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by Ozil vůbec do Arsenalu nepřestoupil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infernoqt

https://www.youtube.com/watch?v=AsED3LFMS7w&feature=share

LVG pre-match conference + info o zraněních

Reagovat
vladis271

Inak, podávame sťažnosť na FA, že lezbická sova a vedenie reprezentácie nerešpektovalo individuálny tréningový plán pre Studga, čo spôsobilo jeho zranenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

always the victims

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

je fakt divný, že ze 4 zranění za poslední dobu si všechny způsobí v repre.

Reagovat
smazaný uživatel

idu po vas v repre

Reagovat
vladis271

hej, hej to tým chceme povedať. Nehovoriac o tom, že Albion má tooooooooooooooľko kvalitných útočníkov, že nerešpektovanie tréningového plánu pre Studga si môžu dovoliť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Palino už si s tým trošku trápny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A tobě třeba přijde normální, že ta piča ho minulý rok nasadí do zápasu, když ví, že není fit, a teď mu zamítne lehčí trénink, aby se nezranil a prásk?

Reagovat
vladis271

normálne to nie je. Nie je to ani žiadna konšpirácia. Jediné o čom to svedčí je to, že vedenie repre je totálne nekompetentné, zastaralé a bojí sa akýchkoľvek novôt.

Reagovat
vodka

a bylo by to o moc horsi, kdyz by se zranil az primo v zapase?

Reagovat
tomasinho

A on se v něm snad nezranil? Však hrál přátelák zbytečně celý skoro.

Reagovat
vodka

oka, ja sem myslel, ze se zranil na treninku. pokud se zranil v zapase, tak se mohl zranit v kteremkoliv, 5 jinych treninku s nim nemuze udelat takovy hokej...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je osobně albion u zadku, ale chtěl bych vidět zrovna mufany, kdyby se jim zranil RvP/Rooney jenom proto, že Hodgson je trotl.

Reagovat
Fenri

To může být pořád náhoda...

Reagovat
fenixLFC

Moze ale ked sa hrac zrani vzdy iba tam tak maju nejake zle metody...nehovoriac o tom ze v tomto pripade ich studge upozornoval ale oni to ignorovali

Reagovat
Kowe

kdyby se mezitím zranil v LFC tak jo, takhle ale ne

Reagovat
Greny

Já toho Wengera nechápu, Rosa tentokrát ani na lavce no, ale má to výhodu aspoň se nám do dalšího srazu reprezentace nezraní

Reagovat
jacobT

Omg, Rosa hral 2 zápasy za repre, Wenger ho ani minulú sezónu nenechával hrať viackrát v týždni, takže nechápem ako môže Rosického nezaradenie do dnešnej zostavy niekoho prekvapiť. Tých zápasov bude teraz viac než dosť, šancu dostane.

Reagovat
mario23

Nějakej odkaz na Arsenal ?? HD ale...

Reagovat
Mervin
Reagovat
Svatej

jak jsem viděl sestavu citizens, šel jsem si na ně hnedka vsadit

Reagovat
Svatej

špatně napsáno .. proti nim

Reagovat
Svatej

hm, tak koukám, že tipáč to viděl stejně, snižili kurzy na výhru AFC

Reagovat
EXoRcIsT

Ten Wenger je asi dement kupi Ozila najlepsieho hraca na podhrot ale on ho radsej bude stale pchat na kridlokde je polovicny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Welbeck hattrick

Reagovat
vladis271

Reagovat
MySch017

C'mon Danny!!!

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nehraje $agna, zasloužil by pořádné vybučení

Reagovat
fantomas

Reagovat
Fenri

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Whitemedia

a co až proti vám bude hrát Cesc?

Reagovat
Mervin

toho polechtá Flamster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tweek

sop://broker.sopcast.com:3912/151700 - 5000 Kbps

šílené, moc pěkná kvalitka škoda té ruštiny..

Reagovat
PhilipS

RIP Rosa v Arsenalu...

Reagovat
Kang & Kodos

Frank je tam jako pěst na oko

Reagovat
Svatej

NA toho Lamparda v jiným dresu si prostě nezvyknu

Reagovat
Whitemedia

Tak pojď Frankie, šoupni jim tam nějakou tu branku

Reagovat
tomasinho

Ten Lampard je fakt divný

Reagovat
Infernoqt

Welbeck dneska dá dva goly ale skončí to 1-1

Reagovat
Matić

Někdo HD link?

Reagovat
Svatej

sportz-hd.eu

Reagovat
nani92

mario2313.09.2014 13:27

Nějakej odkaz na Arsenal ?? HD ale...

[reagovat]

Mervin13.09.2014 13:33

http://sportz-hd.eu/

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Matić

Díky všem

Reagovat
tomasinho

Ale chválím Milnera. Dneska by se mohl hodit při bránění Alexise

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám, že má alespoň Rosa nějaké hezké místo na tribuně..

Reagovat
tomasinho

Ramsey se ostříhal

Reagovat
Svatej

rozhodčí je fajn...nechává hru plynout

Reagovat
vodka

co ti hráči AFC tak kloužou?

Reagovat
REPLIKATOR

Rosa už ani na lavičce. Wenger

Reagovat
mithro

welbz vyzera v tom drese arsenalu uplne strateny, chudak

Reagovat
Svatej

proč bučeli na lampse

Reagovat
Zaschrona

Chjo, proc nemuze stavet Milnera do stredu hriste, dneska by se to uplne nabizelo...

Reagovat
tomasinho

Dneska určitě, pravidelně ale snad ne. Dneska by se neskutečně hodil Fernando

Reagovat
vodka

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kurvadrát

Reagovat
vodka

giroud ho pokazil

Reagovat
Kang & Kodos

Škoda

Reagovat
Zaschrona

ouuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

SKODAAAAAAAA

Reagovat
Side

aaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

dannnnnnny

Reagovat
mithro

falcao by to dal no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Welbz ako ho pozname

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

kurvaaaa, už jsem ho tam viděl

Reagovat
Svatej

fajn fotbal zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck to udělal krásně.. velká škoda.

Reagovat
Mervin

piča, to je pech

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck bude pro AFC úžasnej. S jeho pohybem a rychlostí a se zálohou za ním nepochybuju o tom, že bude dávat hodně golů.

Reagovat
vodka

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

akoze hej, ale neverim tomu, ze bude davat hodne golov

Reagovat
smazaný uživatel

Já jo. Nevěřím teda že by šel přes 20 ale kolem těch 15-18 by mohl dávat a furt mu je jen 23 let...

Reagovat
Talker

Tak pokud by byl jedničkou, tak je 15 golů relativně málo... Alespon pro klub, který chce hrát o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kopyto. Sanogo by to dal

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

smula no, paradni zakonceni ale.

Reagovat
Le Gunner

Welbz zatím skvělý.

Reagovat
vodka

skvělý ne, ale docela to ujde. ale věřím tomu, že ukáže svou kvalitu a na top club bude mít s prstem v nose...

Reagovat
smazaný uživatel

o tomto hovoril Gaal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však udělal všechno dobře.. to byla prostě smůla.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

gaal je debil

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
icka

Reagovat
Kenneth

Reagovat
blade115

On už obhajuje i tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

prepac, nerozumiem, tomu co pises

Reagovat
blade115

To taky není nic nového.

Reagovat
smazaný uživatel

to nie, pises stale hluposti, tak ti nerozumiem

Reagovat
blade115

ba dum, tss

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to napisal len tak, ty tu prides a trepes klasicky, co to tu pises preboha

Reagovat
blade115

Ale nic, mi přišlo jen hrozně úsměvný, jak se tu Welbecka celou dobu přeceňoval, ale jakmile přestoupil, tak už je to vlastně hrozný zakončovatel, vlastně až tak dobrý není a nakonec je docela pochopitelný, že už je pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

no vidis, vieme si to vysvetlit bez emocii viem, ktory mufan precenoval Welbza v tom, ze je to nejaky spickovy zakoncovatel, proste v mojich ociach dovod, ktory uviedol Gaal, ze preco ho predal sedi a dnes to ukazal zase..

Reagovat
blade115

Gaal měl pravdu v tom, že to není dobrý zakončovatel, ale to podle mě neznamená, že by se měl prodat. Ve chvíli, kdy trpíte na špatný pohyb ve předních liniích a chybí někdo, kdo by rozhýbal hru, mi přijde prodej Welbecka naopak naprosto nepochopitelným. Proto se divím, že se tu někteří z vás s tím tak rychle smířili a nakonec ten odchod snad ještě kvitují...Obzvlášť poté, co se tu z něj dělal pomalu bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

že si na smiech.

Reagovat
smazaný uživatel

jezis nezapajaj sa stale jak debilko, fakt uz ma nebavis

Reagovat
smazaný uživatel

pravda ťa nebaví typické pre mufana

Reagovat
smazaný uživatel

neviem co pises, ale ani to nechcem vediet, pis radsej bladeom, pise nezmysly podobne ako ty

Reagovat
smazaný uživatel

bellweck zatial vyborny ale goly da aguero

Reagovat
13

Furt se povídá o tom jak mají City srovnatelný kádr s Chelsea atd. Není to pravda. vypadne jim ze základu pár důležitejch hráčů a jsou uplně v prdeli.

Reagovat
Zaschrona

U Chelsea by to bylo stejne...

Reagovat
13

Jenže těm když vypadnou hráči, tak přijde na řadu kouzelník Mourinho

Reagovat
Zaschrona

Nikdo nebrani pouzivat kouzla i ostatnim lodivodum.

Reagovat
Talker

Tak vem si, jak často jsou naši důležití hráči zranění...

Reagovat
Zaschrona

Nicmene, zranit se porad muzou.

Reagovat
13

nemít Yayu, tak loni ligu nevyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vypadnout Chelsea třeba Costa s Fabregasem, tak jsou na tom podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

úzky káder, nechápem, prečo nepriviedli kreatívneho CM...

Reagovat
tomasinho

To je kravina, loni hráli dlouho bez Aguera a v pohodě to zvládli. Vymaž Chelsea Matiče Fabregasem a taky najednou budou mít problém. Tohle můžeš říct o jakémkoliv týmu. Arsenal prostě začal výborně, ale mohlo by je mrzet, že ten dobrý start neproměnili v gól, City se do toho dostanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Citý chýba niekto do stredu, Chelsea má Matića, Fabreho, Mikela, Ramiera, Oscara...

Reagovat
tomasinho

Yaya, Fernandiho, Fernando, Lampard, Milner. Jako jeden hráč by se tam možná hodil, ale ten základ je v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Málo, Lampard za zenitom a len na pol roka, Milner - no, mám z neho rozporuplné pocity...

Reagovat
tomasinho

Však říkám, že jeden hráč by se tam hodil ještě. Většinou ale hrajou na 2 střeďáky, takže to ujde.

Reagovat
smazaný uživatel

ujde, ale na klub typu City málo, no.. na tom sa zhodneme...

Reagovat
tomasinho

To jo

Reagovat
smazaný uživatel

"pár důležitejch hráčů"

Reagovat
13

Nasri, Touré - to je pro mě pár. Fernanda jako nějak klíčovýho hráče neberu.

Reagovat
tomasinho

Jenže dneska by nebbýt zranění hrál a klíčový by byl.

Reagovat
13

To nemůžeš vědět.

Reagovat
tomasinho

No určitě by hrál místo Lamparda. Je to klasické DM, hráč, který tomu středu dneska neskutečně pomohl. Rozhodně by měl přednost před Fat Frankem.

Reagovat
13

To jo, ale kdyby Arsenal udržel delší dobu to tempo ze začátku zápasu, tak by nestíhal ani Fernando bránit takovou smršť

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis krasne caroval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Lamps jak vůbec neví..

Reagovat
Kokesh

To pripada jen mne nebo to maji hraci City v pici?

Reagovat
kiwwi

Alexis trosku skill

Reagovat
vodka

milner ven, ho střihl pěkně hnusně...

Reagovat
smazaný uživatel

ale hovno

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo to tak hrozný

Reagovat
vodka

tak ven ne (sem přeháněl cíleně), ale žlutá byt mohla uplně v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál míč.

Reagovat
Mada

Reagovat
vodka

a hlavně to byl úplně zbytečný zákrok na místě a v pozici, kdy se stejně nic získat nedalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si srandu, že?

Reagovat
Miguel19

ven

Reagovat
smazaný uživatel

Milner

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jste někdo chtěl kouknout na Arsenal vs. Man. City tak zkuste tuto ztránku dal jsem ten hned druhej Link a i když HD kval. to není tak je to koukatelný a bez nějak rušivejch lagů a podobně.

http://www.drakulastream.eu/football-live-streaming-video.html

Reagovat
Wat

Stopeři výborné vystupování!

Reagovat
VasAFC

Jsem jedinej komu se ten Ustream dneska seká? Jindy to bývá bezproblému

Reagovat
smazaný uživatel

Have you tried turning it off and on again?

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Zaschrona

IT Crowd

Reagovat
Svatej

http://www.janlul.com/stream1.html

sportzHD padl, tak tohle je celkem podobný, jen není angl. kmentář

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.ustream.tv/channel/darudesandstorm

english tady, heslo je stejný jak název kanálu a supr písničky.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis a danny posunuli afc na inú úroveň a na druhej strane lampard absolútne stratený

Reagovat
tomasinho

Lampard docela nestíhá

Reagovat
vodka

lampard je fakt hrozně pomalý...

Reagovat
Whitemedia

To už byl i u nás asi dvě-tři poslední sezony.. jenže to vždy dokázal vynahradit góly

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední sezonu to bylo naprosto evidentní a už na to fakt neměl...

Reagovat
Counter

Možná kdyby shodil pár kilo, tak by nemusel faulovat co dvě minuty.

Reagovat
Miguel19

Ramsey dobře dostává..

Reagovat
Side

Aaron hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

Clattenburg

Reagovat
tomasinho

Mangala zahraje i DM ne?

Reagovat
Miguel19

No určitě by v tom středu byl platnější než Lamps.

Nebo Mangala na stopera a Demichelis do středu..

Reagovat
tomasinho

Jojo, nebo. Lampard musí v 2. půli dolů.

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
smazaný uživatel

O co, že dá Welbeck do konce sezony víc gólů, než Falcao.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborny zapas, ale zatial je City lepsie , potrebuje to vsak goly.

Reagovat
Miguel19

lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis je proste bozi

Reagovat
vodka

aguero>suarez

Reagovat
Counter

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

toho se nikdy nedožiješ

Reagovat
havrys99

Nesmysl, nemá to logiku

Reagovat
Zaschrona

KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN

Reagovat
Whitemedia

Navaaaaaaaas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

KUUUUUUUUUUUN!

Reagovat
tomasinho

Flamini hustě zaspal.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm Navas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

OMG To je obrana

Reagovat
Alberto Aquilani

Krásne Jesus

Reagovat
Side

nesktuečný tohle fakt

Reagovat
Counter

"Tragéd" Navas

A kdo jiný než nejlepší útočník PL no

Reagovat
Mervin

ne, piča takto se vystar na balon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Flamini

Reagovat
Kenneth

Kun > Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kuuuuun

Reagovat
smazaný uživatel

Kuuuuun

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadá jednoduše...

Reagovat
Miguel19

Flamster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pekne to vypustil

Reagovat
mr.Silver

Flamster klasik

Reagovat
smazaný uživatel

klasika..

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana Tragédů

Reagovat
DieFohlenBMG

sergiooo

Reagovat
Wat

Navas dobrá bojovnost i nahrávka, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduchý

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard musí v poločase dolů, má žlutou, hraje tužku a absolutně nestíhá

Reagovat
vodka

alexis si z neho dela prdel uplne...

Reagovat
DieFohlenBMG

snad už v poločase lampard dolu a nasri nebo mangala misto něj

Reagovat
smazaný uživatel

Hm to bude výhra City ! Tragédi herně bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Silva ma fakt len jednu chybu k dokonalosti a to je finalka, to ale uz nezlepsi..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

a lepšie napadánie

Reagovat
smazaný uživatel

napádanie*

Reagovat
Bayern +

Totálny defenzívny diletant. V tom ma neskutočne serie.

Reagovat
Miguel19

Ve 3 vyšachují 6 hráčů..

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard už nemá ani na MLS.

Reagovat
REPLIKATOR

Ale na Arsenal to stačí

Reagovat
Mada

Reagovat
papos182

Praveze nestaci.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Zaschrona

Wilshere a Lampard hruza, oba na stridani...

Reagovat
Tywin Lannister

jack hraje solidně, to spíš ramsey je na střídačku, hrozně zpomaluje hru a dozadu nic moc

Reagovat
vodka

ramsey fakt působí ještě hůř...

Reagovat
Zaschrona

No, jestli tohle je solidne, tak to teda od nej nemate moc velky naroky... Aaron nic moc, s tim souhlas, ale od nej se na nejaky ten super moment da cekat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
fantomas

Do gólu byl super.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nestíhá...

Reagovat
smazaný uživatel

Cirkus Arsenal opet teče. Jsem zvědav na co to senila wenger vymluvy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Wilshere žlutá nic?

Reagovat
vodka

Navas jak ukazoval na balon

Reagovat
Infernoqt

Tak mi tak připadá, Sanchez jediný hráč Arsenalu, co něco hraje. Ještě Welbeck se snaží debutovat, ale hraje to, co známe z MU.

Reagovat
smazaný uživatel

To je klasika. Alexis ve vsech zapasech snad nejlepsi hrac. Snad se k nemu nekdo prida a pak to treba pude

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere je pěkný hajzlík, simulace na krartu, lokty, zákeřnost..

Reagovat
Kokesh

Alexis ma v sobe magnet z Barcelony, vsichni ho chcou dokopat. Krasa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

ale Ozil zatím výbornej

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

este, ze nehraje Yaya, takto aspon Fernandinho nerobi zbytocne chyby a straty

Reagovat
tomasinho

Já bych prostě Özila v týmu nechtěl, rozčiluje mě i dneska, kdy Arsenalu nepřeju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já když ho vidím tak mě nenapadne jiný slovo než zbytečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočná lemra nesympatická

Reagovat
smazaný uživatel

tak on nesmie byť na krídle, na AM je najlepší na svete

Reagovat
Masi

Byl.

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a to sa mi tu gunners smiali pred polrokom za to, ze som si dovolil o nom napisat, ze je pridrahy a zbytocny nakup, ktory nikam arsenal neposunie

Reagovat
SunFells

A smál bych se ti furt.

Reagovat
smazaný uživatel

ty sa ale smejes len z principu

Reagovat
SunFells

Kravina no

Reagovat
vladis271

ked ho Wenger zabíja mimo pozíciu, čo má chudák robiť. Dať ho tam, kde patrí a konečne mu kúpiť svetového hroťáka aa hned by to bolo iné. Ale na krídle je fakt zbytočný. Hrá len preto, že musí.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak hlavně většina z nich si myslela, že to bude válet jako v Realu skoro, kdy měl po ruce Benzemu, Di Mariu a hlavně Ronalda a tomu se prostě nikdy nemůže vyrovnat ani tři Sanchezové...

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu, ze maka jak vandrak v lete, tak je uplne fuk koho ma vedle sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

V Realu nebyl o nic víc běhavější a "soubojovější". Nevím, co jste od něj čekali, když máš před sebou Girouda.

Reagovat
Mervin

jako Navas ještě bez žluté?

Reagovat
smazaný uživatel

Aĺexise uz tam 3x sundal. Podle me dalsi zakrok a ta zluta musi prijit.

Reagovat
Le Gunner

Clattenburg je zatím divný.

Reagovat
smazaný uživatel

nehnevajte sa na mna gunners, ale ten ozil je strasny shit u vas lampard mi hrou pripomina nasho kapitana, absolutne nulovy prinos, hrac navse na ihrisku..potvrdilo sa to co som pred zapasom hovoril, arsenal dominantnejsi, aktivnejsi, ale city stacilo par dotykov vpredu na to, aby zavarili slabej obrane domácich.

Reagovat
REPLIKATOR

Ožil

Reagovat
Kenneth

Ozil ostrostrelec

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Ozilove a Ramseyho strely sú jak od Henda

Reagovat
Mervin

spíš jak od Mikela

Reagovat
smazaný uživatel

alebo

Reagovat
Tywin Lannister

tak zrovna Rambo má celkem dobrou střelu, s Ozilem souhlas, ten se střílet asi nikdy nenaučí, v tom si může podat ruku i s Rosou

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, či má, má podľa mňa priemernú strelu a dnes podpriemernú....

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron

Reagovat
Tywin Lannister

asi takhle, on má dobrou střelu s kratší vzdálenosti max kolem 16tky- do 20m, dokáže jí technicky dobře a přesně umístit, jakmile má vystřelit z větší vzdálenosti, kde je potřeba víc razance, tak už je to špatný

Reagovat
smazaný uživatel

to súhlasím

Reagovat
Side

tak hlavně, že hraje totálně tragickej Ozil a Rosa je na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

Ja hlavne nechapu, ze vas to jeste porad sere. Ozil tuhle sezonu hraje mr.dku, stejne jako Ramsey. Proste Wenger je hovinko a ani jednoho z nich proste neposadi.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Si dycky vzpomenu na Bosáka ve FIFE.. EEEEEZIL

Reagovat
smazaný uživatel

To Mesutovo povyskočení po ztrátě míče

Reagovat
LGT

Ozil zatím tragéd zápasu, ten by si u nás nekopl Alexis super.

Reagovat
Mervin

Arsene by si měl povolat Káju Brucknera, aby mu vymyslel nějaký slušný signál, portože ty standartky jsou ke zblití.

Reagovat
smazaný uživatel

už niekoľko sezón sa ukazuje, ako nutne potrebuje Arsenal ľavé krídlo, ani Santi, ani Mesut tam nemôžu hrať, tým sa stráca ich veľká prednosť

Reagovat
REPLIKATOR

Pilař

Reagovat
Le Gunner

Walcott, Welbeck, Alexis. Doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som veril, že sa tam presadí Ox, pričom Ox-Mesut-Alexis by bol top

Reagovat
SunFells

tam ty křídla jsou

Reagovat
smazaný uživatel

no ľavé vidím len Oxa, škoda Poldiho

Reagovat
SunFells

asi i Alexis a Campbell. Není málo.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak Alexisa skôr naľavo

Reagovat
smazaný uživatel

napravo

Reagovat
smazaný uživatel

JOEL CAMPBELL !!!!! Holt to by někdo nesměl mít záchvaty senility...

Reagovat
vodka

Podolski letos už nastoupil?

Reagovat
fantomas

14 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Minule kolo s Leicesterem, kde si stihl zahrat na schovavanou

Reagovat
Mervin

Reagovat
Mervin

Ox za Mezila a ono by to mohlo jít.

Reagovat
Le Gunner

Za Ramseyho, ten potřebuje facku. Sice dal už letos zase nějaké góly, ale neumí pořádně přihrát... Flamini dnes taky nulový.

Reagovat
13

Je to bohužel u Arsenalu hrozně moc o psychice. Když zaberou a vrátí se do pohody, tak ten zápas v pohodě můžou otočit. Chce to stejnej návrat do zápasu jako proti City v druhý půlce minulý sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

zatial s prstom v nose

Reagovat
smazaný uživatel

od gólu až

Reagovat
smazaný uživatel

sucast planu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Ozil príšerný

Reagovat
r.mrazik

velka skoda ze to danny netrefil...mohl ten zapas byt jeste hezci...zatim se na to kouka dobre...snad to arsenal otoci

Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

Reagovat
papos182

Reagovat
Miguel19

Ten Flamini je boží

Reagovat
smazaný uživatel

ale sledovat Aguera vo forme musi byt basen pre kazdeho futbaloveho fanusika

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ma dnes dostáva celé to španielske trojkombo, keď má Ježiš deň, tak je ganiálny

Reagovat
smazaný uživatel

geniálny*

Reagovat
blade115

Ach jo, ten Lampard ... U něj je to celé špatně, tempo PL už jednoduše nestíhá, vůbec se neměl na Ostrovy vracet. Ten instinkt střelce pořád má, do vápna se pořád tlačí a třeba mu to tam ještě spadne, ale to, jak s ním Alexis cvičí, to je hrůza.

Překvapil docela Navas, jeden z nejlepších na hřišti zatím. A Welbecka škoda, byl by to parádní gól a ještě lepší debut. Snad to Arsenal ještě srovná, remíza by tomu slušela.

Reagovat
blade115

A Özil by se už mohl vzpamatovat, hraje úplně šíleně pod svoje možnosti. Ale možná to je spíš věc Wengera...

Reagovat
smazaný uživatel

Nakupování útočníků z Atletica Madrid musí být pro týmy z Premier League snad povinnost. Torres, Diego Costa, Aguero. Všichni si to po přestupu dávali.

Reagovat
Kenneth

OT: Cetl uz nekdo tu Zlatanovo knizku? Vyplati se koupit?

Reagovat
smazaný uživatel

čítal som, oplatí sa...ale najviac vo mne zanechala asi knižka roya keanea

Reagovat
smazaný uživatel

pulka knizky je o tom, jakej je SAF debil ne?

Reagovat
smazaný uživatel

szcz hra ako pred 4 rokmi, skoro vobec sa nezlepsuje, dnes tri tragicke momenty, ale hlavne ze najvacsi frajer na svete...fantasticky je sanchez, debuchy sa mi dnes paci ale tez mal pofiderne momenty, jack lepsi ako aaron zase, ale prilis si to tukame kratkymi na hranici sestnastky..welbz neviditelny a vobec si tam nenabieha ako som si predstavoval, snad sa do toho dostane

Reagovat
fantomas

To se Szcz vám řikám celou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

ja uz sa pomaly tiez zaradujem do kampu priemerak

Reagovat
Manik...

Reagovat
papos182

Reagovat
Fenri

On třeba ani Alexis nechce míč do běhu, furt si řiká o míč do nohy... Jako ono je to těžký, páč když už si někdo naběhne, tak to maj většinou City přikrytý nebo hráče s míčem prostě šmiknou, ale toho pohybu za obranu by to chtělo víc..

Reagovat
smazaný uživatel

chce to uz thea

Reagovat
vodka

Welbz trpí na to, že když se rozbíhá, tak mu to tam nikdo nehodí, místo toho se to ťukne někam na kraj, případně dopředu, ale ne až k němu. Pak už je většinou perfektně pokrytý. Spíš by se mohl občas stáhnout a znova se vrátit na hrot, zkrátka se pokusit obranu city trochu zmást...

Reagovat
smazaný uživatel

nie sme este zvyknuti na nieco take no

Reagovat
fantomas

Jojo, však zezačátku sme ho využívali výborně. Pak se vytratil prostě proto, že se vytratili ti za nim (zejména Jack po tom gólu), resp. se konečně nechytnul Özil...

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojku máte lepšiu, no

Reagovat
smazaný uživatel

snad

Reagovat
smazaný uživatel

Já prostě nechápu proč na křídle nehraje Jack a Mesut tam kde patří.. On by se tam hodil mnohme víc, je dynamičtější, dokáže ten míč potáhnout.. Ozil je tam prostě zabitý.. on si pro balon běhat nebude, musí stát upřestř kde se k němu balon dostane i kdyby ho nechtěl..

Reagovat
fantomas

Když tam zas vidim Flaminiho, tak skutečnost, že sme nekoupili žádný DM chápu o dalších 25 % míň (čimž se už dostávám do mínusu). Ten gól byl prakticky ze sta procent jeho... nehledě na další kraviny, co tam celou dobu vyváděl.

Ramsey mi malinko připomíná toho Ramseyho, na kterýho se kdysi pořádal takovej hunt. Pomalý první tři kroky, nekoncentrace na přihrávce, až moc často trpí na to, že příliš chce...

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Mně zase přijde, že nechce vůbec. Takovej laxní přístup.

Reagovat
SunFells

hvězdné manýry

Reagovat
smazaný uživatel

Načo nám je ten široký káder?

Reagovat
smazaný uživatel

to máte jo?

Reagovat
Counter

máme no

Reagovat
smazaný uživatel

ale jen na půlce hřiště no

Reagovat
fantomas

Ale máme.

Reagovat
PhilipS

Ten tým má velkej potenciál. Bohužel Ramsey a Ozil furt hledaj formu. Navíc ta hra je hrozně splašená. Kromě tý darovaný šance si Arsenal vlastně nic nevytvořil, jen pár náznaků. Zkušenej Rósa by tomu dal řád . Alexis skvělej, kolem něho se to musí postavit a dobrej zápas hraje i Debuchy...

Reagovat
PhilipS

navíc s odchodem Lamparda v druhý půli, bude CIty silnější. Pro Lampse tyhle zápasy už nejsou, možná bude platnej proti slabším soupeřům...

Reagovat
smazaný uživatel

tak cez polčas tam poslať Oxa namiesto Wilshera, nech rozhýbe ľavú stranu, Zabaleta druhá žltá a môže sa hrať

Reagovat
Zaschrona

Milner ve stredu

Reagovat
Counter

Sergio Aguero's chance conversion rate in the Premier League is a ridiculous 42.8% so far.

Gól na nějakých 55 minut momentálně

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku mimo ale chci se zeptat jestli někdo nevíte jak a kde teď hraje Michal Papadopulos ??Je furt v tom Polsku ? A hraje nehraje ? A může mi někdo vysvětlit co dělal v Arsenalu nebo jak se tam dostal ? Popř. i v Bayer Leverkusen ?...Dík moc za odpovědi.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za odkaz, já si nemohl vzpomenout jak se ta stránka jmenuje

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak z Baníku šel do Arsenalu protože byl v kádru áčka už někdy od 16, byl považován za velkej talent, navíc trošku zapracoval asi agent. Tak si ho vzal Arsenal na hostování, opci neuplatnili, ale jelikož byl v Arsenalu, tak pak asi ho zkusili v Leverkusenu.

Víc si nepamatuju a ani nevím, jestli jsem to nějak nezmotal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak to dík, já nějaký info dohledal na netu, ale právě tam to bylo všechno stručný tak se ptám i zde, jinak dík moc za odpověď. Přece jenom tady když to někdy projíždím, tak koukám jak jsou zde lidi dost informovaní ! Dík

Reagovat
Whitemedia

kurvááá.. všechny streamy se mi dnes sekají...

Reagovat
blade115

Vždyť ten streamsp.com jede úplně v pohodě...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Čivrss
Reagovat
Whitemedia

Reagovat
vodka

Zabaleta mohl to Welbzovi nechat

Reagovat
Kokesh

Proc uz Milnera Pelle nevystrida? Koleduje si...

Reagovat
vodka

nema za koho. mozna tak za mangalu s tim, ze by Demichelis sel na DM, ale pochybuju, ze bude chtit pelle rozbijet stoperskou dvojku.

Reagovat
Side

CO TAM KURVA NACVIČUJOU

Reagovat
LAM

Tak čekal bych že Arsenál City bez Yayi dá.Ale zatim hrajou hornou tužku

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal fans will identify Nasri for you...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Tý hře Arsenalu něco chybí...Docela škoda protože pár šancí bylo, jen je využít líp...Snad to alespoň srovnaj !

Reagovat
smazaný uživatel

V poločasu sem vsadil přesný výsledek 0:2 Takže CITY GO !

Reagovat
VasAFC

Už si to roztrhal?

Reagovat
smazaný uživatel

přes net za 50,-

Reagovat
Tywin Lannister

fernandinho je skvělej, ten nám tam bourá přechody do útoku jak tank

hned by ho vyměnil za flaminiho a ještě bych přihodil artetu

Reagovat
Corosian

Fernandinho je uplnej blazen...dneska pres nej neproslo nic

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini ako tam skosil Koscielneho

Reagovat
Fenri

Musel no

Reagovat
Mervin

pičaaa, proč?! tak čitelná nahrávka.....

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy?

Reagovat
tomasinho

Silvička boží pas

Reagovat
Miguel19

Team to play Swansea: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Schurrle, Oscar, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
Miguel19

Subs v Swansea: Cech, Filipe Luis, Zouma, Ramires, Salah, Remy, Willian.

Reagovat
Whitemedia

to je úžasná lavička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj žiadny Mikel

Reagovat
Whitemedia

Mikel mi nevadí Spíš žádný Torres, žádný Drogba, na lavičce pořádný útočník, Salah.. prostě bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá.

Reagovat
Whitemedia

Nejlepší možná

Reagovat
Kovi81

Reagovat
blade115

Diegoooo

A lavička parádní, snad si Rémy zahraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle prostě nemůžem prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

A Diego další comeback po 4(?) týdnech.

Reagovat
Mervin

Mesute, táhni na lávku ty lemro

Reagovat
vodka

Ozil boze, kdyby se aspon rozbehl dozadu po te stupidni ztrate... fakt Podolski/Ox za neho co nejdriv...

Reagovat
Kokesh

Njn Mesut musi pit nekterym ang. fans krev. Nasazeni, obetavost atd. se da odpustit, kdyz vidis neco navic...dnes od nej neni videt ale vubec nic.

Reagovat
Infernoqt

tak Ozil je tam dneska jako černej žolík Citizens

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

ten vilšír je hrozna brzda

Reagovat
r.mrazik

mysleno tem dotykama...tahove je na tom skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Team: Lloris, Dier, Kaboul, Chiriches, Rose; Dembele, Capoue; Lamela, Eriksen, Chadli; Adebayor ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kaboul

Bentaleb

Reagovat
Zaschrona

Bentaleb

Reagovat
smazaný uživatel

konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Janem? a Davies? ...oba bych dal zaklad kua

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě zranění nebo únava z repre, to stejné Bentaleb.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaboul > Fazio? a taky by mě zajímalo, co je s Vertem.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak to ujde, i když jsem místo Moussy čekal spíš Stambouliho, na kterýho jsem dost zvědavý a nebyl bych k němu až tak skeptický.

Reagovat
smazaný uživatel

Stambouli bude lepší než dembele a taky bych chtel teda Fazia...radsi nez Kaboula

Reagovat
smazaný uživatel

ten Kaboul

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil je lepl který nemá na Arsenal at tahne někde do Hullu

Reagovat
smazaný uživatel

Keby hral tam kde má a postaví sa tým okolo neho, tak by hral inak. Takto... wenger specialist on failure

Reagovat
smazaný uživatel

Je uplně jedno jestli hraje hovno na křídle, nebo ve středu to je snad uplně jedno ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno to nieje, pretože keby hral tam kde má, tak to vyzerá inak. Neviem kde berieš tú istotu, že by aj v strede hral hovno.

Reagovat
Manik...

Ve středu by takhle blbě nehrál, ale to by musel ten vocas Wneger otevřít oči

Reagovat
smazaný uživatel

Ve středu hřiště hrál hovno od lonského listopadu, to snad stačí ne.

Reagovat
Zaschrona

Everton XI vs WBA: Howard - Coleman, Stones, Jagielka, Baines - McCarthy, Barry - McGeady, Naismith, Mirallas - Lukaku

Subs: Robles, Alcaraz, Garbutt, Besic, Gibson, Osman, Atsu

Distin asi zranenej? Eto'o urcite...

Reagovat
smazaný uživatel

V tehle sezone nosi Ozil dres zatim vsech, jen ne Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Od Mesuta som ešte nevidel dobrý zápas v drese Arsenalu , takovej Torres 2

Reagovat
smazaný uživatel

ja jo, loni prvni zapas, 3 asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

sa oplatilo za 50 mega

Reagovat
Miguel19

Ozil

Reagovat
vodka

Brilantně Wilshere

Reagovat
Mimalu

super

Reagovat
Whitemedia

GOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Counter

easymode

Reagovat
Fenri

aaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

wooow, Jackie. klobouk dolu.

Reagovat
Mimalu

lol ten Ozil

Reagovat
Mervin

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

Jackieee

Reagovat
hefy

Nádherně vyřešeno.

Reagovat
Tywin Lannister

jackie nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

JACKIEE BOOOY uuuhhh

Reagovat
tomasinho

Stejně jako 1. poločas, tam byl v úvodu lepší Arsenal a City dalo gól. Teď naopak

Reagovat
supervizor

Jackie! dneska z Arsenalu nejlepsi

Reagovat
Rohlíček

SUPER JACK

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu, CM chýba City veľmi

Reagovat
fantomas

Je zraněný no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jackieho posledni potahnuti ... povodil

Reagovat
Miguel19

Aguero, Clichy

Reagovat
smazaný uživatel

GOL

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej gól

Reagovat
Manik...

Hart, Clichy

Reagovat
Alberto Aquilani

Super akcia, ale čo to preboha spravil Hart ?

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooolisimo.....Tak snad se nebudou snažit teď to uhrát jen na tu remízu protože to by smrdělo golem pro City...

Reagovat
Zaschrona

hmm a ja bych uz ho vystridal... paradne on

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mazák

Reagovat
vodka

Stoke: Begovic - Bardsley, Shawcross, Wilson, Pieters - Whelan, N'Zonzi - Walters, Bojan, Moses - Crouch

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu na co Wenger ceka u Ozila... az si da vlastnaka a teprve ak ho vystrida?

Reagovat
r.mrazik

misto ozila by tam mohl dat cazorlu,pokud je aspon na lavici...

ramsey je taky nijaky,ale do stredu zalohy asi sahat nebude

Reagovat
tomasinho

Wow, Kun

Reagovat
Dray

Oba dají gól easy

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jak se vám zamlouvá zatím nová útočná akvizice Arsenalu ?...Mě se strašně líbí alespon teda v dnešním zápase vypadá skvěle...

Reagovat
smazaný uživatel

Pridat, bod z Emirates je malo

Reagovat
smazaný uživatel

Na Emirates se nevyhrává.

Reagovat
SunFells

Kun nepřesvědčil

Reagovat
Ángel di María 22

Přišel jsem teda až na druhej poločas, ale Özil je šíleně špatnej, to je hrůza

Reagovat
tomasinho

Stejný byl i v prvním.

Reagovat
smazaný uživatel

to i Garry Pallister drel vic jak Ozil dneska. strasny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil dole , ox do hry

Reagovat
smazaný uživatel

90+5' Nasri 1:2 , so epic

Reagovat
VasAFC

Danny byl super kauf. Za 2 - 3 roky bude Word class.

Reagovat
smazaný uživatel

tak huba mu zatial mozno ide...

Reagovat
Infernoqt

mno, pokud někdo z Fifa creator centru sleduje dnešní zápas, tak aby si to s tím Ozilem v top 50 ještě nerozmysleli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mimalu

Team to play Swansea: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Schurrle, Oscar, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
Rohlíček

střídej ty pablbe

Reagovat
Counter

Nemluv takhle o Pellegrinim.

Reagovat
Mimalu

Sančííííííííííííííz

Reagovat
smazaný uživatel

yeeeeessss

Reagovat
smazaný uživatel

ALEEEEEEEEEEEEEEEEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS ♥

Reagovat
Mada

Alexisssssssss

Reagovat
Counter

BŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮH

Reagovat
Tywin Lannister

ALEXIS, what a goal

Reagovat
Rohlíček

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis to je kurwa kauf

Reagovat
Fenri

Tragédi tečou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Wenger se zas bude vymlouvat

Reagovat
Mervin

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
SunFells

bůůůůůůůůůůůůůh

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně, udržet! A Ramsey by tam ještě jeden mohl hodit

Reagovat
fantomas

KUNDA PÍČA YEEES

Reagovat
vodka

krasny volej

Reagovat
Miguel19

Kurvaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

SANČÍÍÍÍÍÍZ nashle

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis

Reagovat
Corosian

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo je to buh

Reagovat
smazaný uživatel

Alexisovi to prajem ale CIty vyrovnať

Reagovat
SunFells

Wilsha

Reagovat
oli9

Ten fanoušek měl nějaký záchvat nebo se tak radoval jak retard ?

Reagovat
Counter

Víc takhle tragického Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Luxusně

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle když se trefí tak je to vždycky nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

rukaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně furt hrát, neflákat to a Hrát až do Konce ! Gunners

Reagovat
Mervin

škodááááááááááááá

Reagovat
SunFells

jak se líbí Wilshere ted?

Reagovat
Zaschrona

totalne se mi smeje primo do xichtu!

Reagovat
SunFells

Reagovat
djiros

Jack šel ve druhé půlce neuvěřitelně nahoru

Reagovat
Infernoqt

jak toho Ozila furt melou komentátoři :D ... Welbeck dostal přihrávku, ale nebyl v rychlosti.. a po něm Ozil, ale ten nebyl v rychlosti celý zápas

Reagovat
Mimalu

se není čemu divit, tak odfláknutý výkon se v takovém zápase jen tak nevidí

Reagovat
Infernoqt

to je chudák, však on nepřihraje dobře ani na dva metry už

Reagovat
VasAFC

Kde je ten traged krleš

Reagovat
Manik...

Nemůžu si pomoct, ale City jsou letos takový divný, vůbec se mi nelíbí ta hra, hrozný díry v obraně, prostě slabota...

I když ono s Demichelisem na stoperu

Reagovat
smazaný uživatel

tak obrana ani v minulej sezone nejak neziarila, predovsetkym na zaciatku sezony, na toho demichelisa sa casto nadava, aj to uz len zo zotrvacnosti, pamatam si aj dvojku nasta-kompany, co stvarali za komicke situacie

Reagovat
Manik...

Ze setrvačnosti? Vždyť hraje špatně skoro pořád...

Nasta s Kompanym sice občas udělali chybu, ale jinak byli nejlepší stoperská dvojice v novodobé éře City a jednu dobu možná i PL

Reagovat
smazaný uživatel

minulu sezonu urcite nie a demichelis ku koncu sezony hral viac nez dobre

Reagovat
Manik...

Jo, ale ne že dobře bránil, ale spíš, že dával důležité góly

Reagovat
Manik...

Tak teď si to zlepšil no

Reagovat
vinetou

Tvl Özil

To je fakt hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

inak dalsi pelleho prekauc

Reagovat
LAM

Nemá Yayu.To je vždy City poloviční.

Reagovat
Miguel19

A Debuchy je v prdeli..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole si zlomil kotník ne?

Reagovat
Counter

Wenger už shání číslo na Yepese

Reagovat
SunFells

Podepíše Boulda

Reagovat
tomasinho

Silvička vyrovnat a bude to ideál

Reagovat
Zaschrona

aaaaa ... tohle je hnus....

Reagovat
Mervin

kokot, zahraje rukou a ještě signalizuje, že ji zahrál Jackie

Reagovat
r.mrazik

ale jack ji zahral jeste driv...dost penalta no

Reagovat
Counter

Takové se poslední dobou nepískají ani na Old Trafford.

Reagovat
r.mrazik

ruka to byla,navic chtena...co ti mam na to napsat?

Reagovat
Miguel19

Mně se zdálo, že šel jasně rukou proti míči..

Reagovat
Miguel19

Který hrál rukou před tím.

Reagovat
Miguel19

Ten má po sezoně.

Reagovat
Ángel di María 22

To ne, možná po kalendářnim roku.

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal player injured himself, what a surprise, yay

Reagovat
supervizor

Snad jen podvrtnute.

Reagovat
fantomas

Ani omylem. Kyslíková maska = něco zlomenýho určitě.

Reagovat
fantomas

Hm, takže momentálně máme všechny tři první volby na CB vyskládaný v základní sestavě.

A vypadá to tak, že tomu tak bude i příštích iks měsíců.

Reagovat
Fenri

Hovno, příště Bellerin v základu a jsme v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

snad

Reagovat
VasAFC

Jenko může být kdykoliv stahnutej z hostování.

Reagovat
fantomas

Jenko v základě neni o nic lepší situace teda.

Reagovat
Zaschrona

Jestlize to je ve FM udelany dle reality, tak se muze zase az o prestupak, pokud je tam ta klauzule.

Reagovat
Manik...

Ale nemůže být přece připsán na soupisku ne?

Reagovat
Zaschrona

Jo, navic, v tomhle to asi bude.

Reagovat
Manik...

Trošku to nechápu . V čem co bude?

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopil bych, že nepřišel stoper, ale nechápu spíš to, že odcházel Jenkinson

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger knows

Reagovat
Whitemedia

Co se stalo Debuchymu?

Reagovat
Ángel di María 22

Golasooooooo

Reagovat
Counter

Reagovat
Miguel19

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

demichelis

Reagovat
tomasinho

Je tam

Reagovat
blade115

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Whitemedia

Remíza bude ideální !

Reagovat
Zaschrona

super hlavicka

Reagovat
diastan

JOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho Wenger hodlá hrát ještě zónovou obranu při rozích?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

kdo ho hlídal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOO trójsky kôň jebol gól

Reagovat
Mimalu

To je bránění

Reagovat
Maresma

arsenal môže byť vo väčšine hry dominantný, ale aguero a spol sú príliš veľké sústo na slabú obranu Arsenalu. 2:2

kdo se směje teď?

Reagovat
Maresma

* Bubble.lfc13.09.2014 12:58

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Raz mu to možno vyjde... to každý dokáže stále písať predpovede a 2 z 10 vyjdú

Reagovat
smazaný uživatel

Však on má dobrý názory pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady na eufotobalu působí arogantně a tak, ale jinak tomu prostě rozumí. Pořád lepší než číst furt to samé dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prostě pravda, no.

Reagovat
Kowe

Ono si to tu myslí víc lidí, jen to nedají veřejně najevo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

se stačí podívat do jeho zpráv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Ale jo, já s nim často souhlasím.. akorát má tendenci dost přehánět, tak z něho maj prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no.. on je takovej arogantní prostě, ale má pravdu většinou prostě.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

tvl tak to bylo něco, krásna hlavička

Reagovat
Mervin

kurva, ten Wojtěch taky nepřidá nic navíc

Reagovat
LGT

Piskej konec

Reagovat
smazaný uživatel

Udržet to kurva, udržet! Když už mě v práci musí všichni slyšet řvát, tak ať je to vítězný řev

Reagovat
smazaný uživatel

Piče, že já něco psal.

Reagovat
Mimalu

udržet remízu nebo ses tam ještě nedostal? :

Reagovat
smazaný uživatel

Per tam jako dělal co?

Reagovat
Mervin

Per je letos na hovno pořád

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina do brány, Scasny na střídačku.

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

průměrák

Reagovat
supervizor

Před zápasem si říkám: uhlidat Kuna, neposrat standartky a body jsou naše...

Reagovat
Counter

A v Dortmundu zas se Sanogem

Reagovat
smazaný uživatel

nebude uz Walcott?

Reagovat
xjert02

3 tydny do plne zateze.

Reagovat
Counter

Vůbec.

Reagovat
Mervin

kdyby to dal

Reagovat
smazaný uživatel

WENGER JE CU.RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

brzo ho tam davas, bravo

Reagovat
tomasinho

Kolarov

Reagovat
Zaschrona

ta tycka se ted asi jeste chveje...

Reagovat
smazaný uživatel

Szcz kontroloval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

To byl Walcott nebo Hamilton?

Reagovat
LGT

Nevim, ale měl pěkný brýle

Reagovat
smazaný uživatel

Lewis .)

Reagovat
Trapper

hohoooo

Reagovat
tomasinho

Ouuu, škodaaaa

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mimalu

kdyby blbec nezastavil tak to mohl doklepnout

Reagovat
smazaný uživatel

Sczesc tragikomik

Reagovat
Ángel di María 22

Tvl Kolarov i Dzeko jeste tyc. Skoda.

Reagovat
Whitemedia

Sczseenensnnsny tragéééd

Reagovat
r.mrazik

doufam,ze se ten nas spanelak kouka na Silvu,jak se to ma hrat...

Reagovat
Ángel di María 22

Dzeko palic

Reagovat
smazaný uživatel

would be so epiiiiiiiiiiic

Reagovat
Miguel19

Džeko

Reagovat
tomasinho

OMG, dřevák

Reagovat
diastan

To snad ne

Reagovat
Counter

Haha Nasri

Reagovat
blade115

Uffffffff

Reagovat
vodka

Silva opět geniálně a Džeko jak si našel to místo taky super

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečnej závěr zápasu..

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečnej závěr zápasu..

Reagovat
Mervin

dobře mu tak, kundičce zkurvené

Reagovat
Counter

A Szcz supr zákrok btw.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Manik...

Skoro

Reagovat
Infernoqt

posledních 6 minut je napínavějších než celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

uff, ale Nasri

Reagovat
smazaný uživatel

nech mi este zopakuju fanusikovia arsenalu, ze wojta je vyborny brankar

Reagovat
Le Gunner

TOP15

Reagovat
Mervin

ani v Anglii není

Reagovat
Mada

je

Reagovat
r.mrazik

prijde mi to dost kvalitni...dneska zachranil bod

Reagovat
Counter

Rád, i víckrát.

Reagovat
Manik...

Prosím tě, ty to tady budou tvrdit i kdyby měl kiks v každém zápase

Reagovat
SunFells

dává smysl, jako tvá existence

Reagovat
Manik...

No to je sranda

Reagovat
SunFells

Není

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

Wojta je výborný brankář.

Reagovat
Azza

je to strašnej průměrák

Reagovat
Ligter

Krásný závěr utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

parádny match

Reagovat
Miguel19

Super zápas, ideální výsledek

Reagovat
Mimalu

Reagovat
tomasinho

Tak, tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

wojta neni priemerak, on je traged

Reagovat
Counter

Džeka vychytal luxusně, zachránil nám bod.

Reagovat
smazaný uživatel

prvy gol jeho, druhy gol jeho, plno kiksov k tomu

Reagovat
SunFells

cože

Reagovat
Mindas

Druhý?

Reagovat
fantomas

První gol Flamstera, druhej gól spíš trenérskýho týmu, ale všude kolem byl většinu času napřesdržku no.

Reagovat
Mada

co bereš?

Reagovat
smazaný uživatel

v poslednej dobe som si daval strepsils na chut

Reagovat
Mada

Tak radši přestaň, jsi po nich totálně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten druhy by mal flam, nie?

Reagovat
Counter

Já bych mu nepřičítal ani jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ano, Dzeko bol z jeho neisteho vybehu a zakroku tak prekvapeny a rozhodeny, ze uz nedohraval a tu tutovku nedal

Reagovat
Manik...

Fandové Arsenalu do něho už šijí víc než ostatní

Reagovat
Mada

určitě

Reagovat
SunFells

Reagovat
Rohlíček

hrůza

Reagovat
Counter

Unbeaten pokračuje v suchém triku

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně že jsi spokojený

Reagovat
Counter

Si piš.

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Mervin

ale jo, bod dobrý a hlavně se dalo koukat na ten fotbal

Reagovat
mr.Silver

Still unbeaten , Ozil snad dalsi zapas zacne na avce, neskutecna tragedie...

Reagovat
mr.Silver

Still unbeaten , Ozil snad dalsi zapas zacne na avce, neskutecna tragedie...

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger ho snad dá do středu konečně.

Reagovat
Manik...

Zasloužená remíza

Reagovat
SunFells

Zasloužený, ale škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

2 body a Debuchy v piči. Bould je nekompetentní krypl

Reagovat
fantomas

Nic, tohle sme měli vyhrát, ne aby nám bod visel na vlásku. Proč Özil odehrál 96 a Flamini 94 minut mi asi nikdo vysvětlit nedokáže.

Reagovat
smazaný uživatel

protože Ozil hulí Wengera a Wenger hulí Flaminiho

Reagovat
smazaný uživatel

Obcas se k nim do vlacku pripoji i Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

cerna svine !!

Reagovat
Zaschrona

Super zapas, k vitezstvi byli urcite bliz Citizens, ale remiza je asi spravedlivy vysledek. Jen skoda, ze se dneska od 4 hraje tolik zajimavych zapasu... a to ani nezminuju, co se ted prave hraje mimo PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic!!!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Jordan Rossiter and Jerome Sinclair are with the squad today. Probably not in the final match day 18 though.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite nekdo kde bych mohl stahnout cely zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

fullmatches.net

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
xjert02

torrent, rojadirecta, fullmatches, atd. staci pouzit google

Reagovat
Whitemedia

http://livefootballvideo.com/fullmatch tady, bude i online ke shlédnutí, ale ne hned nějaké dvě hodinky to potrvá

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
herbage

arsenal.com, stačí se zdarma přihlásit a máš k dispozici záznamy všech zápasů Arsenalu ve výborné kvalitě

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc

Reagovat
hefy

Reprezentant Itálie nemá základ v Sunderlandu? Hmmm.

Reagovat
SunFells

Jack Wilshere made 10 successful take-ons vs Man City - 6 more than any other player

Reagovat
smazaný uživatel

dnes jeho najlepsi vykon od barci, skoda ze sa vytratil

Reagovat
j_mrazik

Nikdo nevybojoval balon, tak je to těžký.

Reagovat
Mindas

Výkon bída, bylo až moc vidět těch značných změn. Hodně nepřesností a prohraných soubojů. Každopádně Arsenal skvěle presoval a na vše tak bylo hrozně málo času. Tím City dostával často pod tlak. Fotbal super, remíza zasloužena. Jinak Silva když má jen jednu možnost, jak situaci vyřešit, tak vždy září, ale jak jich má víc, tak si vybere vždy tu, co je nejvíce na kkt. A z Harta se stal hrozný průměrák. Co vyváděl u té první branky mi je záhadou.

Reagovat
tweek

bylo to lepší, než dosavadní zápasy.. ale prostě, hlava mi absolutně nebere, proč Wenger furt staví ty samé hráče (Ozil, Ramsey, ..), když jsou absolutně bez formy.. nulovou reakci na průběh zápasu už ani nemusím zmiňovat.. kdyby se Debuchy nezranil, tak jako první střídání příjde v 88. minutě?

Reagovat
Manik...

Na STREAMSP nebude Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Arsenalu dnes místy velice komická, bylo jasné, že Mertesacker s Koscielnym neudrží svoji loňskou formu věčně, tak ještěže Wenger přes léto přivedl na ten post alternativy. Oh wait...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vtipné, že jsem se zapomněl smát. Oh wait, fanoušek slepic. Radši aby jste zase začli tisknout trička a dělat DVD s mind the gap, ta chvilka štěstí je to jediné co slepičáci můžou v sezóně čekat.

Reagovat
Matić

Vysvětlí mi někdo, proč šel ten Pantilimon do Sunderlandu, když nechtěl být dvojka a chtěl pravidelně chytat, přitom tam je ale jasná jednička Manonne? Já to nechápu

Reagovat
j_mrazik

Zónová obrana při rozích je prostě sebevražda. U Kompanyho Özil... to prostě nemůže dopadnout dobře. Nechápu, proč prostě nevyndá Ramseyho, který si opět s Wilsherem prohodili formu. Wilshere dneska nejlepší na place, ale moc si to pak neměl s kým dát. Özil dneska šílenej, balon mu překáží, pořádně nenahrál a balon nevybojuje. Welbeck nevyhrál snad jednu rozumnou hlavu. Giroud by odvedl dneska lepší práci. Arteta v závěru opět zákrok "na dementa", ale to už prostě nepřekvapí. Chybí mi na tom place cca od 60. minuty Rosa, který by to ještě vymáčkl a byl schopný doplňovat útok. Ostatní už na to nemají sílu.

Remíza zasloužená, ale do poslední chvíle se bát o bod doma není úplně dobrá vizitka.

Reagovat
j_mrazik

Jo a abych nezapomněl... rozhodčí nás vcelku tlačil.

Reagovat
Mindas

Pískal dobře, pouštěl to. Tedy až na tu první branku Arsenal, kde bylo to držení Kuna na pováženou.

Reagovat
j_mrazik

Mně přišlo, že jakmile šel náš hráč dolů nebo se na něj podíval, tak to fouknul. Párkrát jsme neměli jinou možnost, než zkusit trošku přihrát a vždycky nám to písknul.

Reagovat
smazaný uživatel

celkom suhlas, ale arteta nefauloval, sa ho ledva dotkol

Reagovat
j_mrazik

Tak ten hráč na to čeká, až se ho dotkne a pak to rozhodčí pískne. A on tohle dělá prostě pořád. A já pořád nechápu proč, protože hráč běží zády k bráně a má minimum variant, ale on ho prostě skolí.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ved je to futbal, co mu mal nechat radius 5 metrov? ten hrac sa bud smykol alebo to strasne prifilmoval, ale arteta k nemu len tesne prisiel

Reagovat
smazaný uživatel

a ted Spurs, konecne je letos uvidím a jeste k tomu HD jupí

Reagovat
smazaný uživatel

kde?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

AS mi nejde

Reagovat
Pasha

Ten nejde nikomu :D

Reagovat
Cobra

Kde?

Reagovat
Talker

Nějaký stream na CFC? Pořádný, ideálně kvalita jako streamsp

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba streamsp.com

Reagovat
miky10
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Manik právě psal, že tam CFC nebude, tak jsem začal řešit, kde to bude

Reagovat
Whitemedia

streamsp

Reagovat
Matić
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://streamsp.com/ je docela dobrej, podobná kvalita jako streamsp

Reagovat
Manik...

Omlouvám se za špatné informace... Oni začali dávat zápas Spurs, tak by mě fakt nenapadlo, že to přepnou

Moje chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Abra tam zas.

Reagovat
Matić

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Infernoqt

Chelsea chce Swansea rozladit už hned od začátku, proto využívá výhody domácího prostředí a nechává jim venkovní dresy. MindGames ^^

Reagovat
SunFells

Pirlo už se koukám uzdravil

Reagovat
smazaný uživatel

Na všech kvalitních streamech to přepli ze Spurs na Čukotku, úžasný fakt...

Reagovat
Whitemedia

úžasný

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Talker

Logické

Reagovat
j_mrazik

Na Bloodzeedu jede Tottenham.

Reagovat
Manik...

Logické

Reagovat
smazaný uživatel

Kaboul

Reagovat
Whitemedia

Ten Abra tam takhle bude sedět celý zápas ?

Reagovat
čutalista

Gratuluju Arsenalu a City k dělbě bodů.

A na programu už máme konečně další mač. Jasná jednička .

Reagovat
Zaschrona

LUKAKUUUUUUUUUUUUUUuu

Reagovat
Talker

Reagovat
Zaschrona

a neslavil

Reagovat
smazaný uživatel

jeho byvaly klub? nebo kvuli cemu?

Reagovat
Zaschrona

Jojo, hostoval tam v sezone 12-13.

Reagovat
herbage

Děsná škoda, tři body měly být doma. Neumíme se poučit z vlastních chyb a tak je neustále opakujeme dokola. Minulé sezóny nebyla hra směrem dopředu vždy úplně OK, ale vzadu jsme to ukopali. Nyní bráníme, jako kdyby ti hráči spolu nikdy nekopali. Je fajn, že jsou vidět změny k lepšímu, že dokážeme zabrat a zápas otočit, ale tohle prostě nesmíme pustit, když City si nevytvořili ani žádný pořádný tlak, děsně laciný góly. Nepamatuji si, kdy jsme proti silnému soupeři naposledy předvedli komplexní výkon po celých 90 minut. Potenciál v týmu je neskutečnej, ale chce to dobře poskládat. Absolutně nechápu, proč vůbec nestřídáme, když mám nejširší kádr za několik posledních sezóny a hráči jako Cazorla leští lávku, Rosa dokonce tribunu. Takhle nám zase v zimě dojde dech. A zranění Debuchyho radši no comment. Jestli bude vážnějšího rázu, tak se bojím domyslet co by se stalo, až se zraní někdo z dvojky Merte, Kosťa

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý start.

Reagovat
smazaný uživatel

da faq

Reagovat
Counter

Spurs

Reagovat
Minister

Adam Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

over skoro hotový za 5 minut.

Reagovat
Talker

Ten poloplešatej týpek v dresu Terryho hned za Mourinhem... Jsem si říkal, co se s ním kurva stalo

Reagovat
smazaný uživatel

kokoti do piče, ježiši, už to mělo být 0-3

Reagovat
smazaný uživatel

snad sa wojta pozera na lukasza , ako sa ma vybiehat na dlhe vysoke pasy

Reagovat
Talker

Vypadá to na skvělý fotbal, Swansea není zalezlý, presujou... Dneska to bude fajn

Reagovat
Minister

Sunderland - Spurs zatiaľ úplne skvelý futbal.

Reagovat
Zaschrona

Bertrand -> Pelle = 1:0

Reagovat
čutalista

nemá někdo nejakej luxusní stream(co se neseká) na Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Ki je uzasny...ako vzdy

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mithro

terrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
j_mrazik

Captain Fagtastig!

Reagovat
Zaschrona

Kagawa gol za Dortmund

Reagovat
Whitemedia

ale noták....

Reagovat
Talker

Skvěle zahráno od Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

Azpilicueta by to měl... Terry

Reagovat
Miguel19

Skvěle Matič-Fabregas..

Reagovat
SunFells

Pellegrini rarely criticises referees but he has started his press conference here complaining about Mark Clattenburg's "very bad day"

Reagovat
SunFells

Pellegrini also says he took off Aguero because he was convinced Clattenburg was going to send him off

Reagovat
Counter

Docela ho chápu, oběma našim gólům předcházely sporné situace, které logicky viděl jako fauly.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, otočíme bez problému

Reagovat
stiflerovamama

Swansea je skvela

Reagovat
Counter

Prosímtě, jenom bublina. Zato Norwich, to je jiné kafe

Reagovat
Whitemedia

Neuveřitelně tragické bránění..

Reagovat
hefy

Terry je fakt neskutečná postavička, ještě ten jeho výraz sirotka, kterýmu všichni ubližujou..

Jak by řekl místní klasik: "Jen houšť."

Reagovat
Whitemedia

a Terry dnes úplně mimo..

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda Gomis..

Reagovat
smazaný uživatel

dehispanizacia swansea velmi prospela, a taktiez i debonyzacia ich nijak zvlast neposkodi ako je vidno

Reagovat
miky10

Co tam kurva Schurrle dělá? Neustálý přečíslení na tý straně.

Reagovat
Whitemedia

Swansea titul

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Swans na titul nebo co to jako je?

Reagovat
Miguel19

Už to mělo být 0:3.

To si fakt Mourinho myslí, že proti takovým týmům můžeme hrát s Fabregasem na pivotovy?

Reagovat
Nikikrew

Co ti jebe ako Swans nici ropakov

Reagovat
spider_8

Potřebujeme Ramirese a přechod na 4-3-3.

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton super jsem mooc zvědavej na Pardewovy výmluvy a snad se už cAshley probere

Reagovat
stiflerovamama

Ki vynikajuci, Dyer s Routledgom by si zasluzili sancu v repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Shirley je zatím fakt špatnej.

Reagovat
SpecialOne

Zatím hrajeme neskutečnou tužku

Reagovat
kissak

superzačátek jen tak dál a ještě dostat další 4 a Pardew je v prdeli. Do toho ještě naše pokusy vychytá Fraser a zase ukáže vedení NUFC jakou udělalo chybu, že ho pustilo. Zatím se tedy dívám na 15 minut zápasu, ale Saints prodají 5 hráčů základu za 90 milionů liber, ale dneska proti nám zatím předváděj velice kompaktní výkon. Dovedli do týmu dovést správné hráče na správné posty a zase jim to zatím jde. Kam se na ně ty naše francouzské primadony hrabou. Neskutečné se na tu krásu dívat, takovouto akci jsme za celej loňskej rok nepředvedli. Pardew dostal další zásek. Chtěl jsem napsat do předzápasového preview, že dostaneme debakl 4:0 ale raději jsem se držel při zemi, koukám že jsem asi neměl protože to na ten debakl vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zase s Fraserem se nic moc extra dělat nedalo... ten prostě už musel začít někde chytat a u nás nebyla šance

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že Costa v klidu předčí Suareze v zákeřnostech..

Reagovat
kissak

Doufám, že Pardew už ten druhej zápas pro své přežití nedostane a hned po zápase se Saints bude vyhozen. Tohle nemůže ustát.

Reagovat
Zaschrona

Jagielka hori, zase... nevyhraje hlavu, vsude pozde, mimo pozici...

Reagovat
Manik...

Taky Vám jde dnes EF tak pomalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea nádhera. Emnes asi nikdy nebude gólostroj, ale aj tak je veľmi prospešný pre tím.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo to je Gomis?

Reagovat
Miguel19

Jj Gomis

Reagovat
ďuriLFC

Emnes

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

A nebyl to Jack Jebb?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

veď sa podobajú

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Miguel19

Ale Hazard dneska. Ten to může otočit sám..

Reagovat
smazaný uživatel

Na ty 2 špatný první doteky kdy mohl jít do golovky/zakončit si zapoměl?

Reagovat
Whitemedia

Hazard jááááj

Reagovat
mike.84

nějaký sopcast nebo ace stream na cfc ? ja mam no active pírs a ruskej sopcast asi obsadili ukrajinci nebo co

Reagovat
Whitemedia

Hazard dnes božíííí

Reagovat
Tywin Lannister

rozhodl jsem se vytvořil subjektivní matematický výpočet pravděpodobnosti umístění týmů bojující o big 4

prvních 70 bodů se týká kvaliity celého kádru a zahrnuje hodnocení 1-10 u herních postů s backup alternativami a trenéra

zbylých 30 bodů se týká momentální formy, zranění, sehranosti týmu,postavení v tabulce,, zápasového vytížení.....

dohromady výpočet činní 100 bodů

MU - golmani -7/10, beci 7/10, stopeři 5/10, střed zálohy 7/10, křídla 7/10, hroti 10/10, trenér 7/10, zbylé faktory 15/30

MC - golmani -6/10, beci 8/10, stopeři 8/10, střed zálohy 8/10, křídla 7/10, hroti 9/10, trenér 8/10, zbylé faktory 22/30

AFC - golmani -6/10, beci 6/10, stopeři 6/10, střed zálohy 8/10, křídla 9/10, hroti 6/10, trenér 7/10, zbylé faktory 18/30

CFC - golmani -10/10, beci 9/10, stopeři 9/10, střed zálohy 8/10, křídla 8/10, hroti 8/10, trenér 9/10, zbylé faktory 25/30

LFC - golmani - 6/10, beci 6/10, stopeři 7/10, střed zálohy 6/10, křídla 8/10, hroti 8/10, trenér 8/10, zbylé faktory 17/30

TOT -golmani 7/10, beci 6/10, stopeři 6/10, střed zálohy 7/10, křídla 5/10, hroti 6/10, trenér 7/10, zbylé faktory 16/30

výsledek:

1. místo CFC 86/100

2. místo MC 76/100

3/4 místo LFC 66/100

3/4 místo AFC 66/100

5: místo MU 65/100

6.místo TOT 60/100

Reagovat
Infernoqt

a z jakých údajů se vycházelo?

Reagovat
Tywin Lannister

z těch co jsou vypsaný nahoře

Reagovat
Infernoqt

takže subjektivně z vlastního názoru si myslíš, že u nás hroti mají 10/10 nebo jsi se koukal na nějaké statistiky?

Reagovat
Tywin Lannister

nn žádný statistiky, jen subjektivní hodnocení kvality hráčů - prostě si řeknu RVPRooney,Falcao, Wilson bum hodnotim 10/10

Reagovat
Infernoqt

tak jsem to myslel

Reagovat
Manik...

Celkem souhlasím Jen moc nevěřím, že LFC má lepší tým než ManU

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupost.

Reagovat
Ligter

Co jsou to zbylé faktory?

Reagovat
Tywin Lannister

to tam máš vypsaný:

zbylých 30 bodů se týká momentální formy, zranění, sehranosti týmu,postavení v tabulce,, zápasového vytížení.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Už se to rozjelo, tohle eště vyhrajem.

Reagovat
Talker

Pořád je slušná šance vyhrát... Kdyby Swansea proměnilo alespon polovinu tutovek, tak by to bylo složitější.

Reagovat
Infernoqt

možná kdyby Giggsy zůstal jako manažer klubu, protože po té dlouhé době působení ty hráče na hřišti zná a ví co je pro ně nejlepší, tak by to mohl dotáhnout do úspěšného konce. Podobně jako se daří Garymu Monkovi

Reagovat
Tomekcz

jestli to prave giggs netahne ke dnu

Reagovat
Zaschrona

Hmm, kdyby byl rozhodci velka svina, tak je Naismith venku...

Reagovat
Mimalu

Costaaaaaaaaa

Reagovat
Miguel19

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
miky10

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Trapper

Costaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kdo jinej

Reagovat
vodka

Fabianski

Reagovat
Whitemedia

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Talker

Kostičkáááááááá

Reagovat
Talker

Kostičkáááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Costa mi začíná srát.

Reagovat
Miguel19

Zase ale Fabregas. Nechápu, proč nekopal i ty první rohy..

Reagovat
blade115

DIEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

BŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮH

Reagovat
Whitemedia

a už k těm standartkám nepouštějte nikoho jiného kromě Fabreho kurva!!

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
miky10

Škoda poločasu, teď sme hráli fantasticky, tak snad na to navážem. Costa je král, je neuvěřitelný mít útočníka fakt. A Hazard úžasnej.

Reagovat
Infernoqt

Kagawa v prvním zápase za Dortmund gol a asistence

Reagovat
smazaný uživatel

acko ma Großkreutz

Reagovat
smazaný uživatel

Skoti ho zabili

Reagovat
smazaný uživatel

How does it feel like to score an own goal? Can anyone describe it vividly?

Wanking it to a female pov video only to realise its your mum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Costa je prostě nejlepší útočník v PL, lepšího u nás vážně nepamatuju. Hazard dneska konečně připomíná toho borce z loňské sezóny. A Cesc jede na nejlepšího asistenta. Sice fotbal nestál za nic a výkon mnohých byl dost mizerný, ale přesto z toho mám moc dobrý pocit. Před zápasem jsem si říkal, že to bude remízka, tu bych nakonec i bral, Swansea je letos hodně dobrá. Ale výhra není nereálná, gól do šatny je parádní vzpruha. Snad to tam Diegovi ještě jednou spadne. Fantastický hráč.

Reagovat
Whitemedia

Ale.. nejlepší je prostě Aguero

Reagovat
Manik...

Reagovat
fajdax

Co to meleš? Nevěřím že bys byl spokojenej kdyby jsme doma remizovaly se Swansea..

Reagovat
blade115

Spokojenej ne, ale asi bych se až tolik nezlobil, kdybychom nepředvedli zvlášť trapnej výkon. Swansea je v této situaci podobně náročný soupeř jako Arsenal nebo City.

Reagovat
fajdax

Reagovat
blade115

Ale asi je marný to takovýmu ignorantovi, jako jsi ty, vysvětlovat.

Reagovat
Atlético de Madrid

Costa je tak dobrej jenom když ho uměj použít.. Atlético a Chelsea jsou pro něj dva nejlepší týmy, ale jakmile by se hrál trošku jinej systém, tak mu spadne produktivita na polovic. Proto jsou Falcao i Agüero lepší hráči imho

Reagovat
blade115

Tak na Falcaa bych radši počkal, podle mě to nebude až takový terno, jako z něj tady poslední dobou děláš. I když to bude třeba kvůli celkové situaci v United.

Agüero asi je rozhodně variabilnější hráč a z dlouhodobějšího hlediska je asi lepší, ale zas nerozumím tomu, proč by Diegovu kvalitu mělo srážet to, že "kdyby hrál někde jinde, tak by asi tak dobrý nebyl." Hraje tam, kde hraje, dává nejvíc gólů, podává úžasné výkony. Aktuálně je nejlepší on.

Reagovat
smazaný uživatel

prvních deset minut skvělá podívaná a škoda nevyužitých šancí, které nás mohou ještě mrzet. ale zbytek polačasu, snad až na tu Moussovu ránu, nuda.

Reagovat
Miguel19

Pěkně rozdělený poločas.

Začátek byl hrozný. Matič-Fabregas neskutečně propadávají. Gól jde k Matičovi. V takových utkání spolu hrát nemůžou. Buď tam musí být Ramires, nebo musí Oscar hrát blíže k nim a hrát dozadu. Ta obrana pak neví která bije.

Od půlky poločasu jsme převzali kontrolu a zaslouženě vyrovnali. Hazard je skvělý, dneska má chuť a je to vidět. Bohužel Schürrle otřesný a Oscar neviditelný.

A Gomis je skvělý.

Reagovat
Talker

Podle mého hrát můžou spolu... Jen se musí jednomu z nich říct, aby hrál z hloubky. Protože se často oba objevují najednou v ofenzivní třetině hřiště. Dát takové úkoly Mikelovi, tak je to pořád průser. Mou to musí srovnat takticky.

Reagovat
fajdax

Hazard je prostě v PL nejlepší.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

až po Azpilicuetovi, samozrejme.

Reagovat
fajdax

si zabil

Reagovat
Talker

Má zdatnou konkurenci v Costovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je Eden z jiného světa ale. Ostříhal se na Colea zase a je to mašina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

No, zajímavý. S touhle Swansea není vůbec prdel. V poločase bych vystřídal Schurrleho za Williana a podle průběhu taky Ramirese. Každopádně klíčový je, že jsme nedostali na 2:0, takhle pořád věřím ve výhru. Hazard rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je fakt neuvěřitelný, lituju, že jsem byl vůbec skeptický po jeho přestupu k nám, ukazuje se, že to byla opravdu nejlepší možná volba pro nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino

Reagovat
smazaný uživatel

bude to lepší a lepší, až se ještě víc sehrají..jinak capou dneska hodně dobrej

Reagovat
SunFells

?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta HRA <3 Dlouho jsem v našem podání neviděl něco takového.

Reagovat
Cobra

Dneska se mi strašně líbí Dembélé, a ta jeho střela

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard je dnes BOŽÍ!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale snad tam Mourek dá Salaha s Rémym, jsem na ně strašně zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Salah néé, spíš Willian za Oscara nebo Schurrleho. Remy nakonec zápasu, pokud to bude pořád remíza.

Reagovat
tomasinho

Jak hraje Voldy?

Reagovat
ďuriLFC

Bieda. Nepresne to dosť rozohráva dnes,v porovnaní s Kim je to velky rozdiel.Navyše tam sprasil Hazarda.Čakám že bude prvý striedať.

Reagovat
tomasinho

Hmm, škoda. V porovnáním s Kim bude vždycky vypadá hrozně staticky no.

Reagovat
Miguel19

Ramires za Schürrleho

Reagovat
Talker

Nevím, osobně bych ho dal spíš za Oscara... Protože takhle bude muset hrát bud Oscar nebo Ramires křídlo.

Reagovat
Miguel19

Oscar půjde za chvíli za Williana.

Reagovat
miky10

Střídání

Reagovat
Atlético de Madrid

Z toho jak hraje Chelsea bych nebyl tak nadšenej, všechno jde přes Cesca s Costou, který jsou dost náchylný na zranění... bez nich má najednou CFC akorát Hazarda, zbytek týmu jsou špičkoví dělníci, který nic nevymyslej...

Reagovat
Whitemedia

U nás se jim ty zranění prostě vyhnou

Reagovat
Talker

Tak Schurrle je hráč, který dokáže rozhodnout taky, když má den. Oscar není dostatečně na míči, aby něco vymyslel.

Jinak jsem zvědavej, co předvede Falcao... Jestli má být ještě lepší než Costa, tak očekávám 50 branek, protože co Costa ukazuje...

Reagovat
Talker

A místo Costy případně Remy, který je o třídu lepší než kterýkoliv náš útočník za poslední 3 roky.. Na tuhle pozici si fakt stěžovat nemůžeme

Reagovat
Atlético de Madrid

No on je lepší hráč než Costa, ale to neznamená, že bude hrát líp. Do Chelsea totiž Costa sedí jako prdel na hrnec, zatimco Falcao bude zápasit s nedostatečnou kvalitou finálních pasů v United, případně bude celej tým ještě hledat novej systém. Costa též svoje limity, na míči je prostě o několik tříd horší než Falcao, mnohem lepší je jen bez míče.

Reagovat
Talker

Mě přijde Costa mnohem komplexnější než Falcao. Falcao je větší zabiják, ale já osobně prostě preferuji hráče, kteří jsou univerzálnější, dokáží přidat něco navíc, když zrovna nedají gol.

Reagovat
Atlético de Madrid

jo, on byl i pro Atlético lepší.. díky němu jsme dokázali vyhrát titul, dosáhnout na finále LM a tak. akorát to neni hráč, kterej by rozhodoval těžký zápasy, finále, dal za zápas pět gólů...je to pracant a dokáže dávat pravidlně branky, to mu nikdo nevezme

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsme na těžké zápasy koupili zpět Drogbu

Reagovat
Talker

Uvidíme, no... Já prostě preferuju tenhle typ hráčů, ty útočníky jenom do vápna nemusím. Navíc ty dva goly ukazují celkem slušný zabijácký instinkt.

Reagovat
Infernoqt

Costu nepřestřílí, o 3 zápasy méně, ted než si zvkyne, čekám tak 14 branek ... se štěstím více, ne o moc

Reagovat
Talker

Nevím, 3 zápasy nejsou moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao po zranení šiel výkonnostne dole.

Reagovat
Infernoqt

ještě nehrál pořádně ...

Reagovat
Atlético de Madrid

ano, v těch pěti zápasech co odehrál po zranění šel výkonostně dolu

Reagovat
Cobra

Erikseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

Heh a Kagawa už střílí za Dortmund. Neskutečnej fail MU.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

christiankooo

Reagovat
Mimalu

Costaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Trapper

Ty krávo, Costaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Miguel19

NAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

Reagovat
SunFells

Wiliamson Tož Newcastle dobrý sparring.

Reagovat
miky10

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL NAAAAAAAAAADHERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Kovi81

TO JE KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
Whitemedia

COSTAAAAAAA co si ty za bohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Cobra

Jinak velký pro Pochetina že konečně došel v kvádru!!

Reagovat
Talker

Kostičkáááááááá

Reagovat
blade115

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA dejte mu rovnou zlatej míč !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Newcastle je vtipnej.

Reagovat
Miguel19

Costa 6+0

Fabregas 0+6

Reagovat
Manik...

Reagovat
Whitemedia

fuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

ti dva vám vyhrají titul

Reagovat
fajdax

ty krávo, to je neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Cesc zas dva assisty?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Jop.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Manik...

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

Costa překoná i toho Suareze a jeho loňskou sezonu. Neskutečný.

Reagovat
fajdax

pičo to je fotbal já stříkááááááááááááááááááám

Reagovat
vladis271

pozor aby si si nenastriekal do vína.

Reagovat
fajdax

tobě nastříkám na ksicht.

Reagovat
Atlético de Madrid

Podle očekávání, průměrák zase úřaduje a můj tip na nejlepšího střelce a nahravače zatim teda taky vychází

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc - Costa... funguje jim to neskutecne.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa momentálne najlepsi útočník na svete

Reagovat
SunFells

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl na Welbze.

Reagovat
miky10

Kdo?

Reagovat
SunFells

Nejlepší hráč světa je též útočník.

Reagovat
miky10

Jo takle, ok. Já to bral jako výběr z typickejch hroťáků.

Reagovat
Atlético de Madrid

mně se strašně smáli když jsem psal, že si zaslouží cenu pro hráče sezony víc, než Ronaldo

Reagovat
Tomekcz

zlatej torres

Reagovat
Manik...

Reagovat
spider_8

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Reagovat
Side

Pardew

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Ale jako Gomis je výborný. V PL mu bude sedět. Aby Bony nepřišel o flek..

Reagovat
smazaný uživatel

Bony do Sparty.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill strašný dnes...

Reagovat
smazaný uživatel

To je vůl ten Gomis..

Reagovat
Whitemedia

chudák Taylor tvle

Reagovat
Mimalu

Costaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Trapper

Costa nazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Reagovat
Miguel19

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Ulloa Vypadá až moc dobře na Leicester.

Reagovat
vodka

neskutecny pohyb ve vapne...

Reagovat
Talker

Kostičkáááááááááááááá

Reagovat
Talker

Kostičkáááááááááááááá

Reagovat
Whitemedia

HATTTRRIIICK COSTAAA

Reagovat
Miguel19

Ramires jakej pas

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
blade115

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

To vážně ani není možný...

Reagovat
Manik...

Minulý týden jsem chtěl koupit Costu do FANTY, nekoupil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

si ho kúpim a už žiaden nedá

Reagovat
Manik...

Taky jsem ho už koupil

Reagovat
smazaný uživatel

Costa si ide pre naj strelca

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

úplně cítím tu závist ostatních fanoušků

Reagovat
spider_8

Ramires jaká asistence

Reagovat
REPLIKATOR

Sice je to zmrd, ale čich na góly má geniální.

Reagovat
Whitemedia

ani nechci vědět, jak dlouho trvalo Torresovi, než dal 7 branek

Reagovat
fajdax

několik let

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Atlético de Madrid

hmmm Costa v Atléticu nemá takovýhle nahravače, tady mu to půjde samo... v Atléticu střílel góly pravidelně a nakonec jsme uhráli 90 bodů a titul, tady očekávám podobnej scénář, pokud se teda zase nezraní on nebo Fábregas

Reagovat
smazaný uživatel

kapo ve fante.

Reagovat
Ángel di María 22

Chelsea je jinde nez zbytek PL. Jak jsem rikal pred sezonou, jasnej titul a troufam si tvrdit, ze ho daj 2x po sobe. Fabregas A Costa je pica, ale je dobrej a jsem rad, ze uz nehraje za Atletico, tady mne az tolik nevadi.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou zase soudy ani ne po 4. kole

ale taky si myslím, že letos vyhrají, příští rok už ne

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už jen chybí žlutá karta.

Reagovat
Nikikrew

Costa ven!

Reagovat
tomasinho

Markovic, Coutinho, Lallana and Balotelli start. Exciting.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Osobne čakám trápenie.

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-3?

Reagovat
tomasinho

Asi jo. Diamant jedině v případě, že by hrál Markovič v útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad 4-4-2.

Reagovat
tomasinho

Borini na lávce

Reagovat
fajdax

neotravuj, válec úřaduje tak se dívej

Reagovat
tomasinho

Nezájem.

Reagovat
smazaný uživatel

prosím, at toto Alan už neustojí, čeho je moc...

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo by se vlastně v tuto chvíli nabízel na jeho místo?

Reagovat
smazaný uživatel

V médiích se hodně hovoří o Galtierovi ze Saint-Etienne (čemuž vůbec nevěřím, že by Ashley šáhl do zahraničí a vykoupil nějakého trenéra), pak jsou reální hlavně Pulis s Mackaym. Osobně bych teda bral di Mattea, ale to neklapne

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes

Reagovat
Miguel19

Ramires je produktivnější než Hazard, Oscar, Willian a Schürrle dohromady.

Reagovat
Zaschrona

Super Kev ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším, až Costovi za chvíli odejde forma, nedá pár zápasů gól a zdejší šulíni zase kompletně otočí.

Reagovat
Whitemedia

Bude Rémy

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio na lavičce..

Reagovat
SunFells

A Cesc nepřihrával, už to s ním jde dole.

Reagovat
Miguel19

Takový bago

Reagovat
Manik...

Nojo, mně došlo až teď, že Bony je na lavici, jakto?

Reagovat
Trapper

Ty vole co to tam vymejšlej

Reagovat
minoLFC

ok, dajte mu už dištanc...

Reagovat
Ángel di María 22

Letos bych chtel Chelsea - Barcelona v LM, ale tipuju, ze bude Chelsea - Real.

Reagovat
Manik...

RM-Chelsea by byla ideálka

Reagovat
Infernoqt

Chelsea - Bayern tipuju

Reagovat
miky10

Roman jak je šťastnej.

Reagovat
spider_8

Monk tam ale o půli poslal nějakej dorost ne?

Reagovat
miky10

Tohle je spíš o Chelsea no, dyť už od náký 30. minuty je válcujem.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Kenneth

Ty už si zase velkej fanoušek Chelsea jo?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Confirmed #LFC team v @AVFCOfficial: Mignolet, Manquillo, Moreno, Lovren, Sakho, Gerrard, Henderson, Coutinho, Markovic, Lallana, Balotelli

Aaa, těším se na Lallanu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

i Markovice

Reagovat
tomasinho

Confirmed #LFC subs v @AVFCOfficial: Jones, Enrique, Lucas, Toure, Sterling, Lambert, Borini

Allen nakonec ani na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

Joe a Emre se vrátili do klubu z repre se zraněním.

Reagovat
tomasinho

Jo, to vím, ale u Allena byla šance, že bude na lávku aspoň fit ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

tři týdny out znamenají šance na lávku?

Reagovat
Zaschrona

I Markovic, parada.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dá góla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta útočná trojka bude neskutečná. Zraní se nám Sturridge a šetříme Sterlinga a stejně máme neskutečnej útok. Rodgers je bůh.

Reagovat
tomasinho

Jojo, to rozšíření kádru jsme provedli fakt skvěle, v ofenzivě máme hodně možností.

Reagovat
R22

a konečně i pořádné beky, fakt skvělý přestupák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Maresma

Hezká

Reagovat
Kowe

Raheem

Reagovat
smazaný uživatel

Treba ho čo najviac šetriť aby nedopadol ako Owen. V utorok hráme znova a tam bude v základe.

Reagovat
tomasinho

Šetříme ho, odehrál během týdne dva zápasy v repre.

Reagovat
Kowe

já to chápu, jen se toho bojím

Reagovat
smazaný uživatel

ale Suso je už úplne odpísaný? ani na lavičke

Reagovat
Maresma

Bohužel..

Reagovat
smazaný uživatel

chyba vedenia

Reagovat
Kowe

chyba jeho

Reagovat
Maresma

Chyba vedení jedině v tom, že odejde zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tomu cigoškovi to střilí, Chelsea největši favorit LM i Premier League...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně nejlepší pohled je na usmívajícího se Románka, ten chlap si to prostě musí užívat ještě víc než my všichni dohromady

Reagovat
fajdax

Reagovat
vladis271

umyl si si ruky, než si začal písať na klávesnici?

Reagovat
Talker

Kurva, proč tam ten Ivanovič nenapálil gol... Potřebuju body do fanty

Reagovat
Atlético de Madrid

btw pro Costu je to teprve druhej hattrick v kariéře, přičemž ten první dal v dubnu 2011

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci nějak rýpat, ale pro fanoušky atletů to musí být hroznej pohled, když vidí, jak si jejich bývalý útočníci vedou v Evropě. Je to škoda, kdyby ten tým zůstal komplet, mohl by to být slušnej válec dlouhodobě.

Reagovat
Atlético de Madrid

však já z toho mám uplně brutální radost protože plno lidí psalo, jakej Costa bude sráč a on najednou září. Protože se očekávalo, že nenahradíme Torrese, Agüera, Forlána, Falcaa...a my si poslední léta furt jedeme nějakej standard, o kterym si Atlético mohlo v první polovině minulý dekády nechat jenom zdát a čas od času přidáme nějakou trofej

Reagovat
smazaný uživatel

S těma útočníkama to je neskutečný, protože přijít během relativně málo let o takový hráče a stejně je nehradit snad i lepším borcem, je neuvěřitelný. S Costou ten pesimismus trochu asi chápu, protože opravdu špičkovou sezónu na top úrovni měl vlastně jen jednu. Ale ze systémovýho hlediska to byl logickej nákup a jsem rád, že se mu daří.

Reagovat
Talker

Vypadá to, že u nás bude ještě produktivnější než u vás Fabregas, Hazard, Oscar... Celkem slušný support pro něj. K tomu Ivanovič, který umí taky pěkně přihrát.

Reagovat
Atlético de Madrid

jasný, on může těch gólů dát fakt hodně, třeba 45-50, s touhle zálohou tomu docela věřim, když zůstane zdravej

Reagovat
Infernoqt

Tuhle sezonu ani nemá cenu hrát, bych dal titul rovnou Chelsea a začal hrát novou. To budou zápasy jen o exhibici.

Reagovat
Zaschrona

To jsou zase zavery...

Reagovat
Infernoqt

-.-

Reagovat
smazaný uživatel

Každej zápas je jinej. V Leicesteru mohla Chelsea klidně prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

*Doma s Leicesterem.

Reagovat
Talker

Dneska teoreticky taky, kdyby Swansea dalo nějakou ze svých šancí - měli snad 3-4 golovky v prvním poločase a blbě by se dohánělo skore 0.3

Reagovat
smazaný uživatel

Ono kdyby vydrželi i do poločasu 1-0 tak by to třeba taky teď vypadalo jinak. Na kopačkách vašich hráčů by byla větší nervozita, takhle to s tím golem před půlí spadlo z nich.

Reagovat
Talker

Tak oni mohli jít do kabin za stavu 0:2 nebo 0:3 dokonce, kdyby proměnili šance. I v druhém poločase měli šanci, jak se Gomis snažil přehodit Courtoise... Ale nezvládli to a měli smůlu.

Reagovat
Infernoqt

tam jde o morální nabití a zároven o inspiraci a Chelsea pokud vím, tak má nejvyšší ambice tuto sezonu, tudíž jsou nejlépe naladěni to vyhrát... to je celá fotbalová ideologie

Reagovat
vladis271

im sa to zastaví, príde kríza. Musí sa ich však niekto zachytiť a držať silou mocou na dostrel. Či už City alebo ktokoľľvek iný, ak nie tak to bude nuda.

Reagovat
Talker

Tak to je otázka, ten kádr je tak nabušenej, že by měl vyhrávat pravidelně. Jedinou otázkou je, jak budeme zvládat velké zápasy.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Edene kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool's squad that day in 2010 included the likes of Konchesky, Babel, N'Gog, Poulsen and Jovanovic. How times change.

Reagovat
smazaný uživatel

Babel byl dobrej..

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře.. on byl fotbalista, ale zbytek prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Hm.. no měl světlý momenty

Ale jeho gól v LM proti Lyonu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jů to je blbců co si nepamatuje jeho výborný výkony a to, že ho Rafa zabil tím jak ho nestavěl pravidelně díky jeho debilní rotaci ve věku kdy potřeboval především hrát co nejvíc zápasů.

Reagovat
R22
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

njn, ale vysledok rovnaky

Reagovat
Zaschrona

ouuu Lamela brevno

Reagovat
smazaný uživatel

je výborný, nebál bych se říct, že brzo může klidně být lepší než Hazard

Reagovat
Zaschrona

Snad trochu ustali vykony a bude hvezda... Clovek ho snad ani nemuze mit nerad.

Reagovat
DieFohlenBMG

takový o fous lepší james r.

Reagovat
SunFells

Riviere netrefí ze 3-4 metrů prázdnou

Reagovat
Counter

Ulloa je ďábel

Reagovat
Mimalu

Remy

Reagovat
Miguel19

REMYYYYYYYY

Reagovat
Trapper

Jooooooooo Reeeeeeeeeeeeemy

Reagovat
blade115

Remyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

REMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Zaschrona

Stones dneska super vykon

Reagovat
Whitemedia

Réééémyyyyy

Reagovat
miky10

REMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYy

Reagovat
smazaný uživatel

HAZARD JE KURVA NESKUTEČNÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ

Reagovat
Miguel19

Dpc takový zakončení s přehledem od útočníka číslo 2..neusnu z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Jak jsem psal, i naše dvojka je lepší než cokoliv, co jsme byli schopní postavit od double sezony...

Reagovat
Talker

Remísééééééééééééééééééék

Reagovat
smazaný uživatel

Remyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Jó Kurva Jó !!!!

Reagovat
spider_8

Eden dneska nemá ani asistenci

Reagovat
fajdax

přitom hraje jak bůh

Reagovat
Miguel19

Ale hrál výborně.

Reagovat
spider_8

Však na to narážím. Dneska je fantastický a nic, příště bude zase neviditelný, ale dá gól.

Reagovat
Manik...

To je válec

Reagovat
Kenneth

Hmmm tohle vypadá na Mourinhovský Real z 2. sezony..

Reagovat
fajdax

Loiiiiiiiiiiiiiiic

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ti co pičovali na Hazardův rating ve Fifě... In yo face

Reagovat
Atlético de Madrid

Diego Costa is the FIRST player to score 7 goals in his first 4 games, in Premier League history

Reagovat
Masi

Pak nám nemaj z PD hráči odcházet, když většina je pak v PL hvězdou.

Reagovat
Atlético de Madrid

anglický kluby maj hodně peněz a zároveň nejsou schopný produkovat tak dobrý hráče z vlastních zdrojů.. obě věci jsou smutný, ta první se asi jen tak nezmění, ta druhá by se do pár let mohla změnit s tou reformou mládežnickýho systému v Anglii

Reagovat
Maresma

Reagovat
Atlético de Madrid

* smutný je, jak velký peníze maj anglický kluby oproti španělskejm. Že maj hodně peněz samo o sobě samozřejmě smutný neni

Reagovat
Masi

Tos mi hned akorát připomněl vysílací práva a do týhle diskuze bych se pouštět nechtěl. Je jasný, že pokud drží změnu v rukou ten, kdo má nejlepší podmínky, těžko se něco změní.

Reagovat
Talker

Tak to je ale i o Barceloně a Realu... Kdyby byli ochotní se o TV práva podělit, tak by ty menší kluby dostali místo 5-10 mega třeba 30-40 mega. Což je celkem velký rozdíl.

Reagovat
Kenneth

Škoda že ty hráče vždycky zlákají ropný peníze v PL. La Liga by byla s nima úplně jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

ona i tak ale bude..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Eden ale dneska musí bejt pěkně nas*anej, je na něm vidět, jak si chce dát gól a nedá a nedá . Přitom toho dneska odmakal tolik, že by si zasloužil aspoň 2

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor zaslouženě dolů

Reagovat
Counter

Kaaaaaaaaaaaaaaaane

Reagovat
Counter

Už ho taky začínám mít rád

Reagovat
smazaný uživatel

fuuuuck.

Reagovat
Talker

Harry Kanééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta obrana...

Reagovat
Whitemedia

Co to teď mělo být

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois

Reagovat
fajdax

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

Jonjoooo. Jaký dal?

Reagovat
smazaný uživatel

Šel sám na bránu a Courtois si lehnul na jednu stranu půl dne předtím než Jonjo vystřelil do prostředka brány.

Reagovat
blade115

Chyba v obraně, dostal přihrávku do běhu a pak už běžel sám na Courtoise, tak mu to poslal podél levé nohy.

Reagovat
blade115

Ta dnešní bída v obraně se pěkně skryla za vynikající útok, ale do příštího zápasu by se měli radši rychle srovnat...

Reagovat
Zaschrona

Nepsal jsi tohle tady uz po vasem minulem zapase?

Reagovat
blade115

Možná něco na ten styl no. Minulý zápas byl taky něco, co kdyby mi někdo vyprávěl den předtím, tak bych ho měl za úplnýho magora.

Reagovat
Zaschrona

Jo, uplne chapu tvuj pohled...

Reagovat
smazaný uživatel

Šalvěj a otočit

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois Jako jestli ani tohle nedokáže 'nejlepší' brankář chytit, tak už nevim co .. Měl by ho fakt začít střídat s Čechem už.

Reagovat
Switchback

Courtois za 2 zápasy 5 gólů ... pff, díra

Reagovat
SunFells

Hurricane

Reagovat
Miguel19

Stopeři ale nějakou formou neoplývají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co je to ten Pochetino učí ty vole samý držení míče a hovno z toho dneska všichni trenéři onanujou nad držením míče jako kdyby se snad nehrálo na góly to je fotbal

Reagovat
Zaschrona

Dej Pochemu cas... On vi, co dela. Az vas nauci ten styl, ktery zavedl u Saints, bude to lahoda sledovat.

Reagovat
Counter

Poche out

Reagovat
Zaschrona

Skoda, klidne uz to mohlo byt i o vic, dalsi spalena tutovka... Ted v druhy puli to je paradni vykon z nasi strany, snad udrzime cisty konto taky, to je ted zasadni.

Reagovat
Whitemedia

čisté konto? co to je?

Reagovat
Zaschrona

Asi brutalni nezvyk, pro fandu Chelsea... mam to ale dost podobny, jesteze to dneska bylo vzadu za 0 golu, konecne.

Reagovat
Whitemedia

Hlavně je to pro mě nezvyk, protože já mám zrovna rád, když naše zápasy končí čistým kontem, žádné bláznivé zápasy Sem tam do toho nějaká šílenost jako proti Evertonu minule, ale pravidelně by se to stávat nemuselo

Reagovat
Zaschrona

Ja bych klidne rad tyhle silene zapasy, ale musime davat vic golu nez souper.

Reagovat
Zaschrona

Malem jsem to zakrikl, Timmy paradni dva reflexy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham by měl přivézt někoho, kdo ty matláky naučí bránit za posledních x let jsem neviděl u Spurs pořádnou obranu

Reagovat
SunFells

Schneidy bravůrně

Reagovat
tomasinho

Sledovals to? Jak hrál Toby?

Reagovat
SunFells

Ani nevím, celkem neprověřen.

Reagovat
Zaschrona

Koukal jsi na to? Pelle uz presvedcuje?

Reagovat
SunFells

Jo, ale druhou půli jedním okem. Pellé byl dneska konečně výraznější, ten jeho druhý gól byl ale trochu humorný, v podstatě omylem

Reagovat
Zaschrona

To neva, dulezity je, ze mu to zacina padat, zacnou mu ted naplno verit fandove, bodiky dodaji klid celemu tymu, ono to pujde...

Reagovat
SunFells

Dušan je šéf.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Nakonec to bude uplne fajn, i Corky dokonce dneska gol. Bertrand acko, dle Twitteru hral zase dobre, obrana zrejme dobry vykon, utocna faze dle meho ocekavani dobra... Tipl bych si, ze bude uz relativne brzo docela velka sranda cist si komentare venovane "sestupovym starostem Sotonu".

Reagovat
SunFells

Taky jsem si na to vzpomněl

Reagovat
Atlético de Madrid

Když bude Chelsea takhle bránit, tak ten titul asi jen tak nevyhraje dopadne jak Liverpool, fantastickej útok, ale sračková obrana k titulu nevede. To není nějakej závěr, samozřejmě očekávám zlepšení, José to vidí ze všech nejlp

Reagovat
spider_8

To se Josém snad nehrozí

Reagovat
Talker

Tak musí se to dát dozadu dohromady... Takhle potentní asi nebudeme vždy a je potřeba vyhrát třeba i 1:0 někdy.

Reagovat
Side

chudáci fanoušci Newcastlu, takovýho šaška tam trpět

Reagovat
Zaschrona

Kev srdcar, prvni, kdo jde dekovat nasim fans

Reagovat
Counter

F O X E S !

Reagovat
Counter

Cambiasso první poločas a prý hned supr výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Prý, jo?

Reagovat
Counter

Jsem to neviděl, těžím pouze z poznatků mých sledovaných expertů na twitteru.

Reagovat
blade115

Defenziva hrozná, ofenziva výborná. První půle hrozná, druhá půle výborná. Optimální výkon to sice nebyl, ale proti takovému soupeři to nějak přejdu, hlavní jsou tři body.

A ještěže jsem zas nevzal Costovi céčko. Z toho chlapa jsem úplně hotovej a asi jen tak nevystřízlivím. Kéž mu to dlouho vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

to je nesklutečná smůla, celý zápas je ždímáme jak prase, šancí na 5 golu, soupeř si za 90 minut není schopný vytvořit normální šanci, tak si to tam 2x dáme sami..

Sunderland si vybral luck na celou sezonu

Reagovat
Staenly10

Už jede nějakej dobrej stream na Livepool?

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu, jak celý zápas vypadal, je dneska bod ztráta. na naše poměry jsme si vytvořili i dost šancí, aspoň v porovnání se Sunderlandem, ale nevyužili jsme je a nakonec se o další body připravili hloupým vlastňákem.

doufám, že příště už bude hrát Vertonghen a Fazio (teda jestli ho Poche nekoupil jenom do počtu jak Daviese...) a zkusí to znovu bez Bentaleba.

Reagovat
vladis271

Ten alternatívny konec HIMYM. Mohli aspoň natočiť celú epizzódu a nie len 4 minuty.

Reagovat
vrabejka

Ten pocit , ked si možme dovolit pošetřit Sterlinga a ofenziva stejně neztratí na kvalitě :D

Reagovat
fff

Fuha ten Costa je famozny zatial. Ked si spomeniem ako ho rok dozadu chcel BR a to este za sebou nemal taku famoznu sezonu, snad bude mat podobne dobty cuch na hracov aj tetaz.

Inak zostava zaujimava len sa bojim, aby to nedopadlo ako posledny zapas s AV.

Reagovat
Staenly10

Nevíš o nějakym streamu, prosim?

Reagovat
fff

Sorry ale netusim, kukam v telke takze toto som nemusel zatial riesit.

Ale ved Lolkac daco hodi urcite.

Reagovat
Staenly10

Hmmm, tak snad to stihne v čas...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.ustream.tv/channel/darudesandstorm

heslo stejný jako název kanálu

Reagovat
smazaný uživatel

http://sportz-hd.eu/

heslo: sportz

ked vypadne

http://streamsp.com/

heslo: darudesandstorm

Reagovat
R22

Reagovat
Staenly10

Díky oběma, hoši..

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme nabídli za Costu díky jeho agentovi, kterej nás využil k tomu aby mu Atletico nabídlo lepší smlouvu. Ikdyž je pravda, že Rodgers si umí vybrat hráče, viz. Mkhitaryan.

Reagovat
Kowe

a potom chce Bertranda nebo Williamse

Reagovat
smazaný uživatel

Williams ako 3./4. stopér by bol fajn, Bertrand ako cover takisto nie je zlý.

Reagovat
Talker

Tak Bertrand by byl jako hráč, který bude konkurovat Enriquemu ideální. Podle mého bude patřit k nadprůměru, co se týče LB.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Cleverley v základu, Liverpool potají nasadil svého 12 muže na trávník.

Reagovat
monty25

Jdu tlačit Liverpool i Schalke. Tak jedem!

Reagovat
smazaný uživatel

Lazar načo z prvej

Reagovat
Whitemedia

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

no, Dušo, nám sa budeš smiať za obranu?

Reagovat
smazaný uživatel

a zas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
REPLIKATOR

Sakho

Reagovat
fff

Lovrenov hrac pri rohu ...

Reagovat
smazaný uživatel

AV krásne dresy

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, nehraje Skrtel, a aj tak dostanu taky smiesny gol, mal som nechat over

Reagovat
smazaný uživatel

To je obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole si dělaj prdel s tím bráněním?

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren slabý jak čja, premotivovaný, pripomína mi Aggera hrajúceho z formy po zranení.. SKURVENĚ ZÓNOVĚ bránenie, mohlo to byť 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

čaj*

Reagovat
smazaný uživatel

KURVA, takto sme bráínili za Rafíka, nešlo to, prečo sa k tomu nevrátiť?

Reagovat
monty25

Akorát mi spadnul EF a Liverpool dostal gól. To bránění standardek...

Reagovat
tomasinho

Ty vole, oni všichni stojí. To chcou potřetí v řadě doma ztratit s Villou?

Reagovat
smazaný uživatel

Villains naprosto úžasní zatím. Nabízí se analogie s výkonem Swans proti CFC... tak jsem zvědav jak Liverpool zareaguje

Reagovat
smazaný uživatel

Muzstvo, kde vykonnostne najlepsim stoperom je Skrtel, nemoze logicky bojovat o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva proč to nakopávaj furt? Proč ten míč na chvíli nepodrží.

Reagovat
monty25

No a Schalke už taky teče...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Dejan prodej stoleti

Reagovat
smazaný uživatel

Torres a Carroll

Reagovat
Whitemedia

Keanovi by měl někdo říct, ať se už oholí

Reagovat
smazaný uživatel

20 minut a už bych Coutinha nejradši vystřídal.

Reagovat
tomasinho

Coutinho je moc vysoko a Lallana si hraje na schovku zatím, taky sbíhá do středu až moc a Moreno pak musí vracet.

Reagovat
Miguel19

Ty obrany týmů PL v Lize mistrů bude fakt sranda..aby to letos nebyl totální propadák..

Reagovat
Counter

V LM to taky může vypadat jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

SKURVENý SENDEROS

Reagovat
smazaný uživatel

kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Senderos prasak, i ked riadne vychcany, vsadzam na redku

Reagovat
Whitemedia

Senderos

Reagovat
fff

Senderos kkt

Reagovat
smazaný uživatel

Senderos dobrej blb.

Reagovat
Kowe

A mně tu budou přesvědčovat je Lovren je TOP stoper

Reagovat
smazaný uživatel

sezónu za Saints mal dobrú, hádam sa vyhrá

Reagovat
Kowe

4 zápasy 4 góly... u Saints byl fajn půlku sezony, potom už to tak slavný nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Senderos...

Reagovat
smazaný uživatel

jak pískaš kokot

Reagovat
smazaný uživatel

pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

len sa tu rozculuje a nadava

Reagovat
smazaný uživatel

Filmárik a Lalanuška

Reagovat
smazaný uživatel

to nebylo filmování

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda ale Lallana parádně.

Reagovat
Whitemedia

Lallana naivní pokus

Reagovat
fff

Ved si nepytal penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

prostě zakopl o svojí nohu ani nic nedělal směrem k rozhodčímu

Reagovat
smazaný uživatel

Senderos je dobrý mamvpičista

Reagovat
smazaný uživatel

vychoď toho kokot senderosa

Reagovat
smazaný uživatel

kokota*

Reagovat
smazaný uživatel

vyhoď

Reagovat
smazaný uživatel

Blbotelly...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

To je statické až hrůza. Tři hráči stojí na půlce a dávaj to jeden druhému 5 minut dookola.

Reagovat
smazaný uživatel

Musí mít trpělivost. Ty okna se tam otevřou.

Reagovat
tomasinho

K tomu potřebujou pohyb a ne že budou všichni stát a čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

A dyť nestojí. Ten pohyb tam ale Villa to zatím dobře zavírá.

Reagovat
tomasinho

Ta útočná fáze prostě moc pohyblivá není, Balotelliho pohyb se s tím Dannyho nedá srovnat vůbec. Coutinho taky na prd.

Reagovat
smazaný uživatel

pohyb tam je

Reagovat
smazaný uživatel

sudííí

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí je totálně vyjebanej.

Reagovat
Zaschrona

Chapu tvoje pocity, zazivam tohle kazdy zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo

Reagovat
tomasinho

Hendo si hraje na Gerrarda dneska Ale jde mu to docela.

Reagovat
Talker

Potřebuju od něj alespon 2 goly dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Balovi dosť prasia

Reagovat
Maresma

Jop, vsadím se, že to sou pokyny od Lamberta.

Reagovat
smazaný uživatel

ale sudí ma štve, už mal mať senderos redku

Reagovat
smazaný uživatel

a potom aj žk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně loni prasili Suáreze. To nebude náhoda.

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Lambert rozdal pokyny

Reagovat
smazaný uživatel

Keano vraj bol za ferovu hru, ale Lambert chcel prasit

Reagovat
SunFells

Jj, Lambert starej potížista.

Reagovat
smazaný uživatel

kurva ten Lovren to je tragéd zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

hýbte sa

Reagovat
tomasinho

Divné je, kde se pohybuje Gerrard, je daleko výš než Hendo, ta změna jimvůbec nesvědčí. Hendo musí hrát něco jiného, než rozdávat míče z vlastní půlky.

Reagovat
13

Tak Hendo se vrací pomáhat na půlku s rozehrou, protože Steveho si dobře hlídají. (místy skoro osobně mi přišlo.) a stopeři ti nic moc kloudnýho nevymyslí.

Reagovat
fff

Ofenziva hrozna zatial teda ...

Reagovat
smazaný uživatel

atmosféra napiču, výkon hrozný, sudí a senderos na pesť...

Reagovat
smazaný uživatel

*päsť

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho musí v poločase dolů za Sterlinga.

Reagovat
Maresma

Nebo Markovič, ten je strašnej zatím.

Reagovat
13

Ne tak strašnej jako Coutinho.

Reagovat
Maresma

Podle mě nee.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling musí jít hrát.

Reagovat
monty25

Jak dlouho se má Henderson hlásit za vápnem, aby dostal balón? Jinak Lallana pohotově

Reagovat
Side

Mohl by tam Clev jednoho fouknout

Reagovat
fff

Z tej ofenzivnej stvorky zatial ako tak solidni su Balotelli a Lallana, Markovic a Coutinho tragedia ...

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno střílej vole

Reagovat
13

nebo přihrávej ale dřív Markovič by si tam pro to doběhl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby vystřelil na tu zadní tyč tak by to dost možná Guzan vyrazil k Markovičovi právě..

Reagovat
13

to by byla lehce náhoda, chce to nehrát tolik ten kulečník

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tomasinho

Baker pěkně teďka. Škoda, že to neprošlo.

Reagovat
monty25

No musí tam přijít Sterling. Jinak nevyhrajem...

Reagovat
R22

Vepředu hrozně nepohyblivý..Sterlo musí na plac

Reagovat
stiflerovamama

Markovic, Lallana/Coutinho dole Lambert, Raheem na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak este niekto bude tvrdit, ze by Skrtel nemal hrat a mala by dalej hrat tato dvojica, tak odporucam, nech ide dotycny aj s Tomasinhom zaziadat o zrusenie svojpravnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*zbavenie

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Ano, mala by. Hraje spoul podruhé, chce to čas. Jasně, od Lovrena každý čekal víc, ale pořád je to 4. kolo a stoperská dvojka, která může být na pár let jasná. A jo, Škrtel hrál první dva zápasy lépe, ale tohle není jenom o individuálních chybách.

Reagovat
smazaný uživatel

zrazu to nie je o individuálnych chybách a Škrtel pri neubránení Kompany pri rohu spravil fatálnu chybu... ale máš pravdu

Reagovat
tomasinho

No, zmiňuju to hlavně proto, že Sakho s Lovrenem by si měli více vyhovovat herně. Oba rádi vysutpují proti hráčů, Škrtel couvá.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale ja píšem o bránení štandardiek...

Reagovat
tomasinho

No tam to byla individuální chyba Lovrena jednoznačně A abys měl radost, tak fatální

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Jako bylo mi do pláče, když komentátor řekl, že Lovren je nejdražší obránce v historii LFC.

Reagovat
tomasinho

To jo, zatím je fakt špatný v každém zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fff

Bez Raheema a Dannyho sme vpredu dost strateni. Couts typicky strasne nevyrovnany a dneska zrovna ma ten na chuja zapas. Markovic neviditelny ...

Reagovat
Staenly10

No mně přijde, že Coutinho má takový zápasy 3 na 1 dobrej...Už mi leze na nervy.

Reagovat
fff

Ako stale je mlady samozrejme ... tazko povedat, ci sa toto zmeni alebo nie.

Reagovat
tomasinho

Já toho Coutinha nechápu prostě. Po té přípravě to vypadalo, že konečně začně hrát konzistentně a on zatím neukázal vůbec nic, v každém zápase hodně špatný. Buď byl moc vysoko nebo pak zase hrál moc na jistotu. A tohle je přesně zápas pro něj, zápas, kdy se může ukázat, vymýšlet nečekané přihrávky a otvírat obranu. A on je takhle špatný. S takovou už příště základ mít nebude nejspíš.

Hrozně jde na tom útoku vidět, že spolu hrajou prvně a nejsou sehraní. Hlavně Markovič a Lallana, pořád tak nějak neví, kde se pohybovat. Musí tam co nejdříve přijít Sterling.

Reagovat
13

K prvnímu odstavci - řešení by mohl být Suso. Nechápu absolutně proč mu místo Coutse nedá BR šanci.

K druhému odstavci - přesně tohle mě napadalo celý první poločas. Není tam, žádná automatika, nic moc mezi nimi nefunguje, přitom individuálně na to mají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Lallana se mi ale celkem líbí zatim. Markovič jen na začátku..Sterling je povinnost.

Reagovat
13

Stále jsme one man team bohužel. Raheemka na plac prosím.

Reagovat
SunFells

A tentokrát závislý na 19 letém, hustý

Reagovat
tomasinho

Cche to čas, než se posily sehrajou s týmem. Markovič a Lallana neměli přípravu vůbec, Lallana nehrál vůbec, Markovič poločas a pak dvakrát střídal akorát. To přijde.

Reagovat
13

Hlavně aby to netrvalo celou sezonu..

Reagovat
tomasinho

Nebude. Teď je problém, že jsou v ofenzivě noví všichni 3. Chybí Studge i Sterling.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho je ztracenej zase. Ta příprava naznačila že by mohl bejt super ale on je uplně v řiti teď. Bojí se obejít hráče a něco vytvořit. Děs.

Reagovat
stiflerovamama

Je to prehustene, musíme to davat do 16 tky, kiez by tam dal Rickieho, Mario tam potrebuje podporu.

Reagovat
stiflerovamama

A Senderos tada pekny picus, dufam, ze ho tam niekto este zrovna.

Reagovat
fff

Ale proti AV doma sme mali dat asi od zaciatku k Mariovi Lamberta, takto sa tocime okolo sestnastky, resp este dalej a nic z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Lambert hore, Coutinho dole

Reagovat
13

co takhle změnit to v druhém poločase na 4 2 2 2

Gerrard Hendo

Sterling Lallana

Lambert Mario

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
tomasinho

Cítím, že dneska rozhodne Fabio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Villa z tej tragickej zálohy spravila celkom dobre napádajúcu družinu... dobrý diamant hrajú...

Reagovat
smazaný uživatel

Balo je tiež zlý, trvá mu to, brzdí pomalými a nepresnými prihrávkami. Mohol by ísť zaňho Fábio ale toho sa nedočkám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

príde mi nerozhraný strašne ale...

Reagovat
tomasinho

Bychom si pomohli. To, co Mario zpomalí, by Fabio ani nezpracoval.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, ale Fábio by mohol aspoň rozbehať tú obranu...

Reagovat
13

Balo hraje dobře, jen sem tam kazí finální a předfinální přihrávky, protože je cpe trochu moc do vzduchu.

Reagovat
smazaný uživatel

veď to, že vymýšla takéto prihrávky...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ma štve, že sa stále sťahuje, zbieha na krídlo atď, ako keby tam pri sebe nemal dosť kreatívnych hráčov. Nech si po costovsky drží líniu a stojí na poslednom obrancovi permanentne, tie lopty mu prídu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

inak tak hral aj Welbeck dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebavíš ma

Reagovat
Infernoqt

Za chvilku Arsenal díky Debuchymu začne sahat po 2. příčce v Injury league, ale ještě by to chtělo aspon jednoho, potřebujete pět bodů. 4 včetně debuchyho pro tento týden.

Reagovat
Staenly10

Chtělo by to novýho Luise...

Reagovat
smazaný uživatel

to nakopávanie nechápem

Reagovat
tomasinho

No jo vlastně, oni se šetří na LM, už to chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Co zkouší ten Lovren, to mi hlava nebere.

Reagovat
tomasinho

Hned to vypadá lépe, i Couts. Za chvilku snad Sterling za Markoviče.

Reagovat
smazaný uživatel

A Lambert za koho? Couts či Lallana?

Reagovat
smazaný uživatel

ja mám Raheema kapitána vo fante

Reagovat
smazaný uživatel

dnes si nejaký mimo

Reagovat
smazaný uživatel

som, strašne, už nikdy nepijem ale Raheem ako kpt mi už narobil dosť bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

to spanie mi bolo povedomé ... hádam narobí aj dnes

Reagovat
13

Já Costu

Reagovat
smazaný uživatel

vice-cpt

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nasere.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsme dva.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
nani92

No Skrtel, no deffence :)

Reagovat
nani92

No Skrtel, no deffence :)

Reagovat
nani92

No Skrtel, no deffence :)

Reagovat
smazaný uživatel

defense alebo defence

Reagovat
Kowe

Tohle je prostě blbost od Rodgerse. Tým je zvyklej hrát na běhavýho Studge a teď naráz při jeho zranění neví jak hrát na Maria. To by ještě bylo ucházející kdyby k němu nepřidal dva hráče co nehráli vůbec, Raheem se měl šetřit s Bulhamarama a ně teď.

K tomu typickej zápas s AV, však už se s něma taky 6 zápasů nevyhrálo. A Lovren tradičně slabej.. 20M k hovnu.

Reagovat
13

Senderos do Maria zase strčil

Reagovat
Whitemedia

Spasitel Sterling dnes snad nespasí vůbec nic

Reagovat
fff

Nj, tolko k setreniu Sterlinga Bez neho tragedia zatial.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Sterling na place Šoupni tam dva fíky!

Reagovat
tomasinho

Lallana, no, ušlo to, na to, že je po zranění a s týmem nehrál vůbec. Víc by asi nedal. Brzy snad Lambert místo Markoviče.

Reagovat
fff

Urcite bol dnes lepsi nez Markovic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

tak toto byla tmavě žlutá

Reagovat
Whitemedia

oranžově zbarvená

Reagovat
Zaschrona

to vubec...

Reagovat
monty25

Aston Villa má nějaké agresivní plešouny...

Reagovat
tomasinho

Rychle, Rickie za Lazara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Fabio a Lambert na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho do rezervy.

Reagovat
tomasinho

Druhý poločas je v klidu.

Reagovat
Swarley

jak to jde Clevovi?

Reagovat
Zaschrona

Je opravdu hodne neviditelny, ale neudelal zadne chyby. Takze bych to hodnotil spis pozitivne.

Reagovat
Swarley

což je takovej výkon, kterej je na Liverpoolu očekávaný...těžký zápas, ještě k tomu první...uvidíme, jak mu to půjde dál...

Reagovat
Zaschrona

Budou mit s Delphem hodne motivace, obema konci smlouva... Clev se musi ukazat, jsem na nej hodne zvedavy. Ma hodne o co hrat, snad brzo nabere zpatky svoje sebevedomi...

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio. A pak, že si nezahraje.

Reagovat
tomasinho

Sakho docela v pohodě dneska, on se rozehraje a bude brzo ze stoperů nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm Balotelliho bych teda nestřídal..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baloteleho by som nedával dole sklamaný je očividne

Reagovat
smazaný uživatel

Fábio

Reagovat
Whitemedia

Markovič bída

Reagovat
monty25

Balotelli Loudat ze hřiště se můžeš, když vedeme...

Reagovat
smazaný uživatel

tak MArkovič byl ještě za ním...

Reagovat
BakyX

Balotelli znova nasadil svoj klasický ležérny štýl...

Reagovat
tomasinho

Fakt trapas, jsme neměli jedinou šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a rémy dal dnes gól ktovie, prečo neprišiel

Reagovat
REPLIKATOR

Nejhorší výkon za poslední roky

Reagovat
smazaný uživatel

boli aj podobné zlé, ale aj horšie

Reagovat
fff

Tak strasne bezradna ofenziva ...

Reagovat
monty25

Za tohle obejmutí se nedává karta?

Reagovat
smazaný uživatel

to 5.miesto sa už krištalizuje, bohužiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
Mimalu

máte štěstí že konkurence na tom není o moc líp

Reagovat
smazaný uživatel

jedine to nás môže zachrániť

Reagovat
Zaschrona

Atmosfera na Anfieldu brutalni zklamani...

Reagovat
smazaný uživatel

škodáááá

Reagovat
Whitemedia

UUUFFF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

ufff

Reagovat
tomasinho

Ouč

Reagovat
monty25

Jak symbolické

Reagovat
Zaschrona

hmm, pekna bomba

Reagovat
SunFells

To zadunělo, škoda

Reagovat
monty25

Lambert

Reagovat
smazaný uživatel

Lambert

Reagovat
tomasinho

Paráda mít na hrotu dvě takové dřeva

Reagovat
13

I Carroll by vedle nich vypadal jako pan fotbalista no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

Vedle Boriniho určitě. Má totiž aspoň jednu přednost, Borini žádnou.

Reagovat
smazaný uživatel

S Borinim hrajem v 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Suáreza sme nahradili Lambertom

Reagovat
tomasinho

Ty vole, zalez někam prosímtě.

Reagovat
smazaný uživatel

neotravuj

Reagovat
tomasinho

To otravuješ ty těmi nesmysly, o kterých sám víš, že jsou nesmysly. Ale musíš se předvést no, šovinisto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tak ty vole, každý týden tu trepeš o 5. místě a pak přijdeš s tím, že Lambert nahradil Suáreze, když víš, že Suáreze nahradil postově Balotelli a Rickie byl kupován z úplně jiného důvodu a nezávisle na Suárezovi. Ale co, děláš si reklamu sám.

Reagovat
smazaný uživatel

celkom masáž od lfcway.com v tomto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no a nie? "najhorší prestupák za 20 rokov". neustály "realistický" pohľad na team a manažéra.

Reagovat
smazaný uživatel

"najhorší prestupák za 20 rokov".. napísal kto? kwopor? kwopor nie je celé lfcway...1)

2) i keď nesúhlasím, ale súhlasím so skepsou, kedže sme predali najlepšieho hráča a nenahradili sme ho ani z 1/3 (na čo narážam aj ja), nahradili sme srdciara a potenciálnu legendu, megadrahým, preceňovaným a tragickým (zatiaľ) obrancom.. Susa sme odpísali, pritom horší ako Marković mi nepríde (a ani pohybovo), a hlavne, nekúpili sme DM !!! Can je malá náplasť na našu slabú zálohu, preplatili sme Lallanu... Ale píšem zatiaľ, môže si to sadnúť, ale kritiku si LFC zatiaľ (!) proste zaslúži.. nie, že nie

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, v tomto máš pravdu. Prepáč za zovšeobecnovanie . Lovren jr preceňovaný to je pravda ale tam si postavil hlavu BR a priviedol ho aj na úkor Aggera. DM sa nepriviedlo aj kvôli tomu že Leiva neodišiel(tam je to totálne na hovno že sa ho proste nezbavíme). U Susa to je chyba na obidvoch stranách. On (asi) nemaká a zmluvu sme mu nedali na dostatočne dlhú dobu. Lallana podobný prípad ako Lovren aj keď je zase priskoro ich hodnotiť. A ešte k tomu vynechal celú letnú prípravu.

Reagovat
smazaný uživatel

... podľa mňa sme slabší ako minulú sezónu..no...

Reagovat
smazaný uživatel

ok, aby si bol spokojný: Suáreza sme nahradili Balotellim

Proste meno ako balotele (a aj ty by to mal byť niekto iný), by malo prísť popri Suárezovi, takto sa sme sa neskutočným spôsobom oslabili...

Reagovat
tomasinho

Ale zase jsme posílili jinde, máme konečně lepší kraje obrany, máme široký kádr. Janě, když porovnám Suáreze s Balotellim, je to obrovský rozdíl, ale Suáreze prostě neharadíš.

Reagovat
fff

Balotelli sa k nam absolutne nehodi a sme absolutne zavisli na IP Sturridgeovi a 19rocnom Sterlingovi ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Teda ale odcházet ze stadionu už v 84 minutě, nechápu..

Reagovat
REPLIKATOR

Já bych dnes odešel i dřív...

Reagovat
REPLIKATOR

Jasně Hendersone nahraje mu to zpátky do ofsajdu

Reagovat
monty25

Henderson a Manquillo = Pat a Mat

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně vtipný komentáře kvůli jednomu nepovedenýmu zápasu. Fakt se směju.. všichni furt jak jsou fanoušci LFC nejlepší a pak nedokážou podržet jedinýho hráče (ikdyž je to jenom na eurofotbalu).

Reagovat
smazaný uživatel

Paľo

Reagovat
smazaný uživatel

Však si ty komentáře přečti, to je něco neskutečnýho. Jeden zápas no. Tak prohrajem, bože.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale po takomto výkone

Reagovat
monty25

A to je mám jako chválit za takovou hrůzu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Liverpool nemá YNWA jako hymnu jenom náhodou. Neříkám, že se nemůže kritizovat, ale proboha, ale když už někdo napíše, že Carroll vypadá jako fotbalista vedle Lamberta, tak to se běžte zabít radši.

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

I Adam Morgan je lepší fotbalista než Carroll.

Reagovat
tomasinho

Tak jsme si zapřeháněli. Nedělej z něho úplné vemeno prosímtě. Neměl na LFC, ani to nemá ani Borini, ani Lambert.

Reagovat
smazaný uživatel

Borini i Lambert jsou lepší fotbalisti než on. V čem je Carroll dobrej? Měl by být prej super ve vzduchu, ale v LFC to vidět nebylo.

Paul Lambert na Rodgerse prostě umí. Stane se.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Paľko, prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Říká někdo, kdo napsal, že je Carroll lepší fotbalista než Lambert.

Reagovat
tomasinho

Tak když Carrooll ty míče nedostal, tak měl dělat co. Nebo je dostal, ale nikdo ho v životě nedoplnil tak, jako to umí Nolan. A prostě LFC se nechtělo přizpůsobit hru kvůli jednomu hráči. Jako kvůli němu se kupoval Downing a pak to dopadlo tak, že jeden střídal navzájem druhého. To je pak těžké takového hráče využít. Carroll je prostě hráč přesně pro West Ham a takové kluby středu tabulky, ale kvalitu má. Vyniká alespoň v jedné věci, Borini absolutně v ničem. Kariéru si ničí oba dva, jeden životosprávou, druhý tím, že upřednostní tribunu nad hraním jenom bay mohl říkat, že je hráčem LFC.

Lambert je lepší s míčem, technicky, pohybově, ale v ničem není top, to Carroll měl aspoň tu jednu vlastnost, která se dala využít. Tím ale neříkám, že bych měl raději jeho než Rickieho.

Reagovat
monty25

Tak to jsem nepsal (jenom házím facepalmy). Jinak já pořád fandím, i když kritizuju...

Reagovat
tomasinho

Mámen na hrotu Lamberta a přihráváme si na půlce

Reagovat
smazaný uživatel

Běž do píči Coutinho.

Reagovat
REPLIKATOR

Do United snad nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

liberecky vtip, velka parada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Jako jediný ale něco v té druhé půli hraje. Snaží se, střílí, vymýšlí.

Reagovat
smazaný uživatel

Couts a Gerrad dobre

Reagovat
Kowe

ty běž do píči analfabete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
monty25

Coutinho do 12. řady

Reagovat
smazaný uživatel

Boriniho jsme viděli snad naposledy.

Reagovat
Euphael

Liverpool

Reagovat
chicuita

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Villa velká paráááda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Euphael

Liverpool

Reagovat
Euphael

Liverpool

Reagovat
monty25

Na dnešní výkon se dá říct jedině: S takovým fotbalem jděte do pr*ele!

Liverpool prohrál, Schalke dostalo čtyřku... Jdu se dívat na Teplice, snad si spravím chuť.

Reagovat
tomasinho

Trapas a to že pořádný. Žádný ustavičný tlak, žádné gólovky. Po vystřídání Balotelliho žádné nebezpečí. Když tam je Lambert, tak tam zkusím poslat centr. Ael nem oni si budou radši nahrávat na půlce.

Villa klobouček, prvních 20 minut výborní, pak pozorně bránili, takticky na jedničku. Na to, že jsem je pasoval na sestup, tak hodně luxusní start.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty musíš bejt opravdu expert Villa a kandidát na sestup? vždyť je tam přinejmenším 8 horších týmů s horším kádrem a trenérem, kteří jsou kandidáti na sestup

Reagovat
tomasinho

Nemyslím si. Horší jsou tak 2-3 maximálně, alespoň, co se týče obrany. Protože v jedné formaci Hutton, Senderos a Cissokho, to je fakt šílenost. Zatím jim klape ale záloha i útok, takže se jim daří, ale stejně půjdou dolů.

Reagovat
mithro

keano

Reagovat
Error

Ten pocit, když si LFC může dovolit pošetřit Sterlinga.... jojo

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ten zápas prohrál Rodgers. Sterling by nám ten zápas sám nevyhrál samozřejmě.

Reagovat
chicuita

Reagovat
Counter

výhody širokého a zároveň kvalitního kádru no.

Reagovat
smazaný uživatel

teším sa na Bellerína v základe

Reagovat
Counter

Rozdíl je v tom, že my na tyhle nedostatky nadáváme. Fandové Liverpoolu (ne všichni samozřejmě) naopak odmítali, že by tomu tak v jejich kádru nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

po repre pauze typický zápas, inokedy sme aspoň remízu vybojovali, škoda . Aspoň si možme hneď napraviť chuť v LM

Reagovat
vrabejka

Všetci tu nadavate na obranu a utok,ale nejvetsi kritiku zasluzi Gerrard, i Horváth už je platnější ako on. Naprosto neviditelný, neumi krom tech svych nepresnych centru zrychlit hru, dneska by tam toho ve stredu udelal vic aj Lucas. Vzápase prvních 20 minut v obraně otřesné, ale pak uz se semkly. V utoku jasme skusili všetko jen Mario tam měl zostat do konca s Lambertem ve dvojici by udělal větší rozruch.Chybělo nám i štěstí, ktere v techto zapasech je nejdulezitejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1800. Pre výhru LFC v utorok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao dnes 2 góly možná hattrick

Reagovat
SunFells

Pellegrini je plačka

Reagovat
SunFells

Pellegrini je plačka

Reagovat
SunFells

Koeman v tom rozhovoru pro MOTD nahodil nějaký italský akcent

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem prečo má Rodgers stále potrebu dávať na Aston VIllu plán B. Nikdy mu to nevyjde Ale tak povedal, že toto bude jeden z najťažších zápasov v sezone. A to sa aj potvrdilo, neočakávam, že budeme hrať takto zle aj v utorok

Reagovat
avicii

ale na West Hame nas caka rovnako tazky zapas, a ak tam nevyhrame, mame problem...

Reagovat
smazaný uživatel

To isté sa hovorilo proti Spurs. Brendan experimentoval, postavil 4och nových hráčov ktorí niesu zohratí a bolo to vidno. Ak budeme hrať svoju hru tak sa nebojím. Aston Villa bránila výborne, proti West Hamu to bude iný zápas...

Reagovat
avicii

tak ano, hlavne ta ofenziva bola uplne nova...Lallana a Markovic toho maju odohrate minimalne, takze ked sa zohraju bude to ok...

Reagovat
SunFells

Wojta nepochybí u žádného gólu, dva zachrání a je to sráč. Hart by u toho Wilsherova gólu neměl mít moc čisté svědomí, Lloris by měl za toho Johnsona mlátil hlavou do zdi a ani zmínka o nich.Eurofotbal way.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Tolstobik

Sak Wojcech je vynikajici keeper, to jen na eurofotbalu je moc retardu...

Reagovat
smazaný uživatel

pri prvom si len vycupkal, keby sa hodil poriadne dopredu tak by tu nahravku asi mal, pri druhom bol roh sposobeny jeho dementou rozohrovkou, nasledne keby to nechal flaminimu tak to vyhlavuckuje, miesto toho mu tam skocil, stiahol to do brany a zbombardoval ho

Reagovat
SunFells

Komické

Reagovat
smazaný uživatel

ty si komicky

Reagovat
SunFells

Z nás dvou evidentně já. Ze slušnosti k sympatickému goonerovi se musím u tvých názorů velice často mírnit, protože tady ta blbost se Szczesnym je jen jedna z velké řady. Sorry, ale ty ten fotbal sleduješ způsobem, kterému nerozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

pozri, zatial si nedal arguement, len ze za goly nemohol, ked som vypisal co sa mi nepacilo, tak som len komicky..v jeho kritike nie som sam, a nielen tu, ale celkovo na nete sa dost riesi ci ma byt jednotka, takze to asi nie je sposobene nejakou mojou chorou myslou na ktoru netreba argumentov ale nieco za tym byt moze..to ze mame ine nazory mne osobne nevadi, ale je to podla mna fajn, vyznas sa a su zaujimave, trochu mi vsak vadi a mrzi ma, ze to prezentujes tak, ze su jedine spravne, vzdy mas pravdu a ostatni su troti, pricom si taky podla mna v minulosti nebol

Reagovat
Counter

Já třeba nikde tohle diskutování o jeho pozici nevidím, všichni mí oblíbení fandové AFC ho mají za kvalitního brankáře, který je jedničkou zaslouženě.

Reagovat
SunFells

Já jsem se s kritikou Szczesnyho na mém timeline nesetkal, ale fajn, rozeberu ti můj pohled.

1. gól byla rychlá akce po ztrátě a i Shearer v MOTD dobře poukázal na to, že Arsenal má často při držení míče beky výrazně vytažené a při rychlých protiútocích se nestíhaj vracet. Navíc ten odražený míč po zákroku Flaminiho byla pro City docela klika. Pozdější bránění Agüera Flaminim bylo skoro až katastrofální, neměl o něm moc přehled a ani nevydal snahu po tom míči jít.

http://arsenalist.com/f/2014-15/arsenal-vs-man-city/aguero-scores-on-counter-where-s-the-defense.html

Szczesny se rozhoduje okamžitě Agüerovi zmenšit úhel, jak by u toho mohl být rychleji než on?

2. gól mu taky nebudu přičítat kvůli tomu, že po jeho rozehrávce vznikl roh Rohů za zápas vzniknou mraky, ale nebudu za následný gól z rohu vinit kurva toho, kdo ten roh zapříčinil, to je malá chyba a pro gólovou akci bezvýznamná.

Konkrétně tento roh se nebránil osobně, vše se v podstatě nechalo na Mertesackerovi s Koscielnym, kde Koscielny souboj proti dvěma prohrál, navíc ještě Mesut celou situaci sledoval z vápna s nevelkým zájmem o hráče, s kterým by asi měl v takové situaci běžet.

Chyba Szczesnyho, že naši borci to bránili jak retardi (asi ne jejich rozhodnutí, možná krom toho Mesuta)? Nebo měl po tom míči vyběhnout až na jedenáctku? Tobě se nezdá ten nejvíc nepochopitelný důvod, že to nenechá Flaminimu. Vyčítáš brankáři, že jde po míči směrujícím do brány? Okamžitě se hodil na správnou stranu, míč se točil víc k tyči a bohužel do sebe s Flaminim narazili. U takové akce neexistuje nějaké "měl mu to nechat", to je blbost. Stejně tak se tam mohl plést Flamini Wojtovi, ale ne ...oni oba dělali, co to měli. Navíc to Wojta zvládl vytěsnit na tyč. O tři cenťáky vnějš a je to úchvatný zákrok.

Reagovat
Counter

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mada

Reagovat
I am Mancunian

konecne to niekto od vas napisal

Reagovat
Fenri

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

To už je "váš" problém, že se navážíte do svých hráčů. Třeba o Llorisovi se tu nemluví snad nikdy.

Reagovat
SunFells

A to navážení do hráčů je ještě nic oproti navážení do Wengera. Někdy nevidím rozdíly mezi četnými fanoušky Arsenalu a krlešem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je ještě zbytečnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Tottenham skoro nikoho nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Zato tvůj názor mě vyloženě zajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Hartov no, nechcem mu to celkom davat za chybu, ale tiez mam z toho pocit, ze tam sa dalo proste urobit viac

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak u pvního golu neudělal chybu...

Reagovat
Counter

Nechápu, co to je zas za hon.

Reagovat
Carrick

Čo sa to včera stalo so "strojom"?

Reagovat
kissak

Špatně začal letošní sezonu Newcastle, ze čtyř zápasů získal jenom dva body a po debaklu 0:4 v Southamptonu je na dně tabulky anglické ligy. To vše by mohlo mít za následek konec manažera Alana Pardewa, jeho odvolání nevylučuje deník The Mirror.

Ať už ho ten tlustej pupkáč vyhodí zmrda jednoho, zkurvil všechno co se dalo. Pro nás to bude dar z nebes ať už přijde kdokoliv změní herní styl a hlavně nebude se zbavovat hráčů za které nemá náhradu.

Reagovat
Sandstorm

Tlustej pupkáč udělal chybu, že dal zmrdovi po jedné úspěšné sezoně smlouvu na šest let. Teď se by se mu ten vyhazov prodražil a všichni víme, jak je Ashley opatrnej na peníze. Nevěřim, že ho po 4 kolech vyhodí.

Reagovat
kissak

Dal mu kokotovi smlouvu dokonce na 8 let s tím, že chce ustálit situaci a hrát stabilně pod jedním trenérem. Nevím kolik by musel vyplatit jako odstupné, ale pokud si to spočítá, tak ho to stále vyjde levněji než nákupy hráčů se kterými stejně spadne do druhý ligy (bonusy, práva atd.)

Reagovat
kissak

PARDEW OUT!!!!!

Reagovat
vladis271

len tak som zavítal na ffan stránku realu a prvý príspevok po prehre s Atlétmi .... "Nič, slabé priatelia. A úprimne nemáme na to. Tento tým je SLABŠÍ než minulý rok a to si musí každý pripustiť. Prestupové leto dopadlo katastrofálne a výsledok je proste slabší tým. Sme silný ale ani zďaleka nie sme taký silný ako minulý rok. Ale aspoň sme na tom lepšie než Manchester United"

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado Vlado, takto zufalo sa snazit odvratit pozornost od vcerajsej katastrofy..

Reagovat
smazaný uživatel

No jen aby nebyly večer zase všechny posměšky odvrácené na vás.

Reagovat
mithro

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli byste spolu s tím fanouškem Realu založit nějakou terapeutickou skupinu pro léčení komplexů.

Reagovat
vladis271

toto nerozchodím

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Swarley

že děkuju za Angela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

http://tinyurl.com/nsf6jjc

Co tam dělal Samir, kliky?

Reagovat
J0EL

Vcera Jack kraloval vsade. Skoda ze vdaka Wngerovej tvrdohlavosti a senilnosti sme to nedotiahli do vitazneho konca.

Reagovat
smazaný uživatel

preco tak nadavate tomu Wengerovi? jak kvoli senilnosti, nechapem

Reagovat
Counter

Wenger má ve všem v klubu hlavní slovo. Kdykoli se něco nepovede, je to zákonitě jeho chyba... Asi tak nějak si zdůvodňuju, proč mu tolik lidí nadává.

Reagovat
J0EL

Tak pchat Ozila na kridlo aj ked mu to tam nejde a predsa ho nechat odohrat cely zapas je uz vazne na zvazenie. A toto ide proste na Wengerove triko, takisto tie striedania. Alebo to ma prikazom od Gazidisa? Ci ako to chces obhajit?

Reagovat
Counter

Však jo, je to jeho rozhodnutí, jeho zodpovědnost, logicky si za to zaslouží kritiku, když něco z toho nefunguje. Jen bych preferoval, kdyby se mu kvůli tomu nenadávalo do senilního dědka, kterého by z Arsenalu měli vyhodit...

Od začátku sezony prostě hrajeme v novém rozestavení, které Mesuta vyšoupává na kraj. Nevím, co tím Wenger zamýšlí, nevím, jestli to je ta správná cesta a nevím, kdy se z toho Mesut probere. Nic z toho ale nepovažuju za nějakou tragédii, naopak je fajn vidět, že Wenger není žádná konzerva a zkouší něco nového.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskúšame nič nové, hráme to isté, čo doteraz, akurát s inými hráčmi na postoch. Kým minulý rok hral na LW najčastejšie Cazorla, tento rok je tam Ozil - žiadna zmena, nič nové. Práve preto Wenger konzerva je.

Reagovat
SunFells

Já bych teda v tom středovém trojlístku, kdy tam je Wilshere či Cazorla místo Özila, nějakou změnu formace viděl.

Reagovat
Counter

Reagovat
J0EL

Ak ti nieco nevychadza, nema zmysel to skusat zas a znova rovnakym sposobom. Proste kym Wenger neprestane Ozila stavia na kridlo, tak budeme sa musiet obavat o vysledky dlhodobo. Ozil proste nie je typ, ktory by pobehol a branil ked ide do tuheho, preto ho mal stiahnut okamzite po Sanchezovom gole. Mozno aj skor, lebo na tom kridle je proste tragicky. To, ze nepriviedol poriadny DM ide tiez na jeho triko. Flamini vcera jasne ukazal, ze uz na to nema. K Artetovi sa je (na DM) zbytocne vyjadrovat. Nechapem to nikdy nekonciace obhajovanie Wengera, akoby bol modla alebo co. Kritiku si zasluzi a hotovo!

Reagovat
Counter

Kritiku si zaslouží, o tom žádná. Ale taky má i svoje přednosti. A hlavně, soudit na základě jednoho dvou zápasů není vhodné.

Reagovat
J0EL

Az na to, ze to praktikuje od zaciatku sezony (dokonca aj koniec minulej). Takze neviem o akych jeden dvoch zapasoch hovoris.

Reagovat
J0EL

Jednoducho preto lebo to je (ne)reagovanie na priebeh zapasu a stavanie hracov mimo svojich pozicii a mimo formy nas neskutocne ubija. Nechapem fakt ako je mozne, ze to nevidi aj on.

Reagovat
Counter

Zrovna jsem to sem chtěl dát, Jackie je Bůh

Reagovat
r.mrazik

to jsem dneska na toho naseho pana filozofi zvedavej...jestli to dneska postavi zas s tou priposranou taktikou,tak me skubne

Reagovat
smazaný uživatel

uplne od rana som nervozny z toho

Reagovat
r.mrazik

nervozni? to ani ne...tesim se,az si zanadavam

Reagovat
Maresma

tak sem na tom byl pár let zpátky

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Sandstorm

To bude zase 3-5-2 a posadí akorát Matu. Robin a Falcao v útoku, Rooney za nima.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, sám sem zvědavy jak to LVG poskládá

Rád bych to viděl takto: David - Rafael, Evans, Rojo, Shaw - Di Maria, Blind, Herrera - Mata - Rooney, Falcao

Posadil bych Robina, úplně bez formy, což ukázal aj v Praze

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj miesto Matu a je to ok

Reagovat
Sandstorm

A bude to:

DDG - Valencia - Smalling, Evans, Blackett - Shaw - Di Maria, Blind, Herrera - Rooney - RvP,Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

vy ste tak hotoví z toho, že už ani do 11 neviete počítať

Reagovat
Sandstorm

Ty vole

Takže Di María, Blind - Rooney - RvP, Falcao.

I když samozřejmě chtěl bych Herreru v základu a Robina zatím na lávce, ale nemyslim si, že ho LVG posadí.

Reagovat
Miguel19

Už jste v takových sračkách, že vám povolí hrát ve 12

Reagovat
chicuita

DDG-Rafael,Evans,Rojo,Blackett(Shaw)-ADM,Blind,Herrera-Mata-Falcao,Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw může nastoupit leda na pár minut, ne? Já myslím že nemám dost zdravých obránců abysme mohli nastoupit ve 4-něco-něco.

Reagovat
r.mrazik

urcite to bude neco srackoidniho tipu...valencia,smalling,evans,rojo,blind-herrera,di maria-mata-rooney,falcao

Reagovat
Bayern +
Reagovat
smazaný uživatel

Raheem Sterling ‏@sterling31 1 hod.

Time to bounce back STARTS NOW!!!!

villa včera zaslúžene..bláznivý úvod sezóny, ale nielen z našej strany včera sme mali strašne veľa nových hráčov v základe, úplne sme vymyzli z nášho systému

Reagovat
I am Mancunian

vymyzli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mám otázku na asi převážně na fanoušky Manchesteru United.

Mohli byste mi nějak kloudně definovat Herreru? Jakej je to hráč? A jaký kvality asi má?

Reagovat
smazaný uživatel

A má na to ten tým někam pozvednout a hrát stabilně základ?

Reagovat
smazaný uživatel

Better than Fabregas.

Reagovat
Maresma

Jinak Bony včera u toho 2. gólu ukázal, jakej je to jednoduchej hráč co umí jen hlavičkovat

Reagovat
smazaný uživatel

Akože bola by to fakt sranda, ale... ale... ale nie, už by to bolo fakt moc, keby dnes MU nevyhrali.

Reagovat
SpecialOne

Měl by prosím někdo link na včerejší MOTD ??

Reagovat
smazaný uživatel

V souhrnu jsou 2

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tomoro

kdyz to neumis tak nesazej

Reagovat
Dawon

Asi nikdy nepochopim smysl tiektu, kde kombinujes kurz 13 a kurz 1,7, protoze to az prilis casto dopadne prave presne takhle

Reagovat
Tomoro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

za ten tiket si nic jinýho nezasloužíš

Reagovat
Tomoro

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufam ze dneska MU konecne vyhraje, protoze zatim to vypada ze chceme sestoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufam ze dneska MU konecne vyhraje, protoze zatim to vypada ze chceme sestoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufam ze dneska MU konecne vyhraje, protoze zatim to vypada ze chceme sestoupit.

Reagovat
Swarley

https://www.youtube.com/watch?v=5hc9miLT8ew

už mi to jede v hlavě od rána, ten půjde dneska na hattrick

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

naňho som ešte viac zvedavko, ako som bol na Di Maríu.

Reagovat
Swarley

tak já Angela beru jako to nejlepší, co jsme přes léto koupili, ale každopádně se těším na ostatní...jak na Falcaa, i na Shawa, strašně jsem i zvědavej na Blinda s Rojem...

uvidíme, jaká bude sestava, ale dlouho jsem se na zápas tak netěšil

Reagovat
smazaný uživatel

Angel je určite to najlepšie, čo ste kúpili, ale o Falcaovi viac počúvam, než ho vidím, tak som zvedavý naňho najviac.

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

buď v klidu a užívej SuperMaria

Reagovat
smazaný uživatel

Na to sa chyta len Chelsea Chelsea Chelsea

Reagovat
Swarley

náhodou, je to chytlavé

Reagovat
mithro

Reagovat
papos182

ManU by melo konecne zabrat, od posledniho mista ho deli 0 bodu.

Reagovat
Swarley

vaše starosti bych fakt chtěl mít, když po tomhle kole můžeme mít o bod méně než vy...

Reagovat
Swarley

což samozřejmě ničemu nepomáhá a podtrhuje jen tu naší dosavadní bídu

Reagovat
smazaný uživatel

prece neklesnem tak hluboko abychom si rikali: dobry, na Liverpool ztracime jen bod... no ne?

Reagovat
papos182

Tak je to dnes jediny zapas PL, tak jsem se vyjadril. To, ze nase hra neni ani zdaleka optimalni, to nijak nevyvraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal's Mathieu Debuchy will be out for two months after picking up an injury v Man City. Report comes from Le Parisien.

Reagovat
LAM

Na to jde už říct jenom-Arsenal.Za chvíli tam nebude mít kdo bránit.

Otázka pro fans Arsenálu.Je nějaká šance že by na jeho postě hrál ten mldík co tam hrál na Emirates Cupě?

Reagovat
Counter

Šance na to je, ale jedničkou na RB by měl být Chambers.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis ten skvely mlady, ktereho jsme ''ukradli'' Barcelone?

Reagovat
LAM

Bejt LVG tak tam dnes určitě šoupnu Falcaa a RVP nechám na lávce.Stejně hraje kulový a Falcao brzo dokáže že je jasně lepší.

Jinak neví někdo proč zatim Mangala v City nehraje?Nějaký zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

krasna zostavicka

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

nic, iba si to skusam, dufam, ze to napisem aj o 15 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC
Reagovat
smazaný uživatel

Jack Boorman ‏@UnitedHeaven_ 59 sek.

Falcao starts on the bench today. Blind makes his debut.

Reagovat
Infernoqt

tak jsem to tušil no

Reagovat
r.mrazik

takze klasika rooney mata persie? jeste ze to te trojce tak skvele jde

Reagovat
LAM

Proč tam toho tragéda RVP furt tlačí.VždyŤ on je poslední dobou permanentně mimo a Falcao má fyzičku už v poho,takže měl bejt základ.

Reagovat
smazaný uživatel

United XI v QPR: De Gea, Rafael, Evans, Rojo, Blackett, Blind, Herrera, Mata, Di Maria, Rooney, van Persie.

4-3-3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
wild

to moze byt kludne aj 3-5-2

Reagovat
smazaný uživatel

sak to bude 352 uz to vidim

Reagovat
Ligter

Já jsem spokojený.

Reagovat
Infernoqt

no, jen aby to nebylo v obraně evans, rojo a blackett a blind LB, rafa RB ...

Reagovat
wild

ved tak to bude

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo je to tak hlupo napisane? Blackett bude hrať LB a Rojo CB?

Nebude to skor Evans Rojo Blackett, Blind Rafael kridla Herrera DiMaria Matta v zalohe?

Reagovat
wild

ano

Reagovat
LAM

no vypadá to na 4-3-3 a né 3-5-2.Ale Falcao tam měl bejt.zvláštní United jsem nikdo moc nemusel ale s Di maríou a Falcaem je asi budu sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

to vyzera prave jasne na to jeho 352

Reagovat
kiwwi

3-4-1-2 klasika co hrame odzaciatku

Reagovat
Makiii

Louis van Gaal has confirmed that his side is playing 4 at the back today vs QPR.

————–DDG

Rafael-Evans-Blackett-Rojo

————-Blind

—–Herrera-DiMaria

————Mata

——–RVP-Rooney

Reagovat
Carrick

Zase 5-3-2, já to seru.

Reagovat
Carrick

Doprdele, on tam je i Mata.

Reagovat
Swarley

no to jsem zvědavej, co to bude, ale tipnul bych to na 3-5-2

Reagovat
Infernoqt

upoe to vidim, Blind LB... pak pujde dolu a vystřídá ho Shaw po zranění a Falcao místo RVP ... tak na piču, nelíbí se mi tahle formace, je to tak sestava na chelsea, city, ne proti qpr

Reagovat
Swarley

tak zase sestava na Chelsea se středem Di María, Herrera a před něma Mata, to by nebylo zrovna optimální

Reagovat
smazaný uživatel

sestava na Chelsea, City

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
r.mrazik

tak krome rafaela jsem tu sracku trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic, jdu si koupit lahváče abych to vydržel.

Reagovat
smazaný uživatel

možno aj diamant

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy bych neřekl, že budu netrpělivě čekat na zápas Tigers.

Reagovat
smazaný uživatel

Green; Isla, Ferdinand, Caulker, Hill; Kranjcar, Sandro, Fer; Phillips, Austin, Hoilett

Hmm, vítězná.

Reagovat
nani92

Kranjcar si nás povodí,už to vidím..

Reagovat
Infernoqt

Sandro dá gola, cejtim to

Reagovat
Infernoqt

QPR have never won at Old Trafford (W0, D1, L5)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

Reagovat
Makiii

Reagovat
wild

Nechapem, preco hra LVG stale tuto sracku 3-5-2 ked to evidentne nefunguje. Mame hracov nato aby sme hrali v pohode 4-3-3..

Reagovat
smazaný uživatel

na 433 nemáte, to chceš pchať Matu alebo Rooneyho na kraj? na diamant máte...

Reagovat
wild

Matu na lavicku

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak to nie je na 433

Reagovat
wild

Takto

DDG- Rafael Evans Blackett Rojo- Blind Herrera AdM - Rooney Falcao RvP

Reagovat
smazaný uživatel

a to nie je 433, ale 41212=diamant

Reagovat
smazaný uživatel

čo hráte aj teraz, akurát, že shrek je hrot a Mata podhrot

Reagovat
wild

aha, no ja som to takto detailne nebral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

@GNev2 1m

United 442 diamond

Raf. Evans Blackett Rojo

Blind

Her. Di Ma

Mata

RVP. Zemiak

mozno takto, uvidime.

Reagovat
mithro

tak takto, super

Reagovat
Infernoqt

paráda

Reagovat
I am Mancunian

ma tam by Roo a nie zemiak

Reagovat
kiwwi

Louis van Gaal on Sky Sports:

"We will play with four at the back today, in midfield we play with four and Robin van Persie and Wayne Rooney up front.

"I don't have five defenders fit so it was easier for me to decide the formation. Chris Smalling and Phil Jones are injured so I have to use the players I have available.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

diamant no, vedel som to

Reagovat
Makiii

Diamant je ted pro nas idealni pak RvP out - Falcao in, Mata out - Januzaj in...

Reagovat
Swarley

pak měl Mata sedět, na jeho flek Rooney a na hrot Falcao...

Reagovat
wild

Reagovat
Swarley

jinak teď má tenhle zápas cenu dvojnásobnou, ať van Gaal vidí, že v téhle formaci to chce pokračovat

Reagovat
r.mrazik

tak to jsem na dneska zvedav

Reagovat
Infernoqt

člověk si zvedne náladu první částí příspěvku a jak to dočte celý, nevím co si o tom myslet ... takže si přejme, at je smalling zraněnej pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

"For me the biggest idiot will always be John Terry"

"He could have saved everyone a lot of pain by admitting immediately he used the word [black] in the heat of the moment"

"For me [my friendship with Ashley Cole] ended the day he decided to go to court in support of John Terry"

"My Mum had bullets put through her door [from Chelsea supporters], and ended up in hospital because of the stress" - Rio Ferdinand

se nám rio nějak rozjel

Reagovat
wild

teraz vydava tu jeho knizku..to bude tiez zaujimave citanie. Myslim, ze toto je z tej knihy

Reagovat
mithro

to je z jeho knizky, kt teraz vysla.

Reagovat
M0rb1D4S

A proto byl Ferdinand až takový idiot, že musel rasisticky urazit Colea

Reagovat
kiwwi

Reagovat
M0rb1D4S

Citrónuj si tady jak chceš Ivánku

Reagovat
Svatej

Reagovat
Arbiter

pitomec...

Reagovat
Pigeon

to už o tobě dávno víme

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupý člověk.

Reagovat
Svatej

Měl by fakt sám držet hubu a šoupat nohama. Jednoduššího a debilnějšího fotbalistu jsem neviděl a to žiju v době Suarezů a Balotelat

Reagovat
mithro

Man United lining up with more left footers (MR, TB, DB, ADM, RvP, JM) than right footers (DDG, R, JE, AH, WR).

celkom zmena

Reagovat
mithro

There's some expensive diamonds about....but this #mufc one comes in at £138m... #Blind #Herrera #DiMaria #Mata

Reagovat
smazaný uživatel

akurát som dohral na FIFE dnešný zápas a vyšlo mi 1:1, tak bodaj by

Reagovat
nani92

ty musíš byť strašne slabý,ked nedokážeš poraziť ani QPR

Reagovat
smazaný uživatel

hral som za QPR, na legendárnej obtiažnosti, veľká presila

Reagovat
nani92

ty musíš byť potom ešte slabší ako som si myslel, ked nedokážeš poraziť ani Man.United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Mada

Reagovat
r.mrazik

snad ti nasi hraci nemaji tak levy nohy jako mas ty ruce...

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo nějaký kvalitní stream popřípadě bude ustream vysílat?

Reagovat
nani92

naladme sa pred zápasom...http://www.youtube.com/watch?v=lWA2pjMjpBs

Reagovat
Usty

Come On R's!

Reagovat
vodka

vzhledem k tomu, jakou mám opicu doufám, že to bude za něco stát...

Reagovat
smazaný uživatel

z fetu je tiež opica?

Reagovat
smazaný uživatel

No ne opice ale dojezd..

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo stream nebo sopcast?

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

nějakej stream na United?

Reagovat
Swarley

Rio

Reagovat
smazaný uživatel

Rio im to tam prišiel pustiť

Reagovat
smazaný uživatel

http://streamsp.com/

Lidi, uložte si to konečně už!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a heslo?

Reagovat
niflheim

darude - sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Nikikrew

Presne tak. Jednoducho si v zalozkach vytvorte priecinok, ulozte si tam vyssie spomenuty link plus http://sportz-hd.eu/ a neotravujte!

Reagovat
wild

RIO

Reagovat
niflheim

Rio, zvláštní ho takto vidět

Reagovat
Swarley

Evans zase nervózní už od začátku...

Reagovat
nani92

Blind si zobral Naniho číslo

Reagovat
Svatej

Můžu se zeptat, je někde ke stáhnutí včerejší zápas proti Swas ? Nejlíp angl. komentář

díky

Reagovat
mithro

zemiak, toto si mal spracovat poriadne

Reagovat
Infernoqt

co tomu digi sportu jebe? mi skončil z ničeho nic přenost a hodili tam reklamu, protože ztratili signal

Reagovat
Infernoqt

přenos*

Reagovat
smazaný uživatel

lepšie ako pozerať na fatal error

Reagovat
vodka

rooney zase první dotek jak v přeboru...

Reagovat
Swarley

ale to musí Rio vědět a má mu to pustit, tak snad spolu nějakou dobu hráli

Reagovat
mithro

one je uplne mimo, pomaly start na loptu, snad zas da gol a preberie sa.

Reagovat
smazaný uživatel

A prý, že se nebude hrát na tři stopery..

Reagovat
Swarley

taky nějakej dojezd, jo?

Reagovat
Miguel19

Taky že nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Na livesportu to změnili, takže i united podle té jejich sestavy začli hrát!

Reagovat
smazaný uživatel

hmm to byl roh ADM

Reagovat
wild

Rooney kopne roh na prveho hraca supera a Di Maria prejebe celu 16ku

nevedia nieco medzi tym?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta zostava mancs vyzera hrozivo.sa bojim, ze nas vysupnu z top4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a nie, keď si to sadne, ide z toho rešpekt proste...

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz si predstav keď si to u nás sadne...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale stále máme slabšie mená

Reagovat
smazaný uživatel

hej ale minuly rok nam tam pobehovali Aly C., Aspas, Alberto, Moses a druhe miesto sme uhrali. Ano Suarez tam bol tiez ale ten team sa neda porovnavat oproti min. roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha uz im to teraz sada a hraju o dve sutaze menej... Vsak hej, do sirky je lepsi, ale zaklad je slabsi, kedze Suarez robi 50% timu..

Reagovat
niflheim

Rafael

Reagovat
Sandstorm

ZAJEBANEJ DIGI SPORT, ČOBOLÁCI ZKURVENÝ

Reagovat
Miguel19

Daří se?

Reagovat
Sandstorm

Nevim, jak hrajeme ty trapný kokote. Teď ladim stream, protože Digi sport na O2 TV má zase výpadek. To už je potřetí, co se chci dívat na United a nejde jim to. Fakt čuráci.

Reagovat
smazaný uživatel

šovinistická piča

Reagovat
wild

Digi sport neni slovenska televizia

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to taky ani nepise? Pise, ČOBOLACI ZKURVENY

Reagovat
wild

a naraza na slovakov samozrejme

Reagovat
Sandstorm

Protože vysílají ze Slovenska?

Reagovat
Sandstorm

Tak promiň čobolku, zkurvení Rumuni

Reagovat
smazaný uživatel

kokot

Reagovat
vodka

Mata hlouběji a častěji na balonu

Reagovat
Swarley

podobně by to chtělo i víc od Rooneyho, to mě zatím neskutečně sere, že ho zbytečně vytlačíme někde mezi stopery

Reagovat
vodka

hlavně je to pořád statické...

Reagovat
Swarley

tak Rafael to tam větrá dobře, druhou stranu moc nevyužíváme...tam by to právě chtěl i zapojit víc Rooneyho, kterej ti to rychle přenese...ale teď dobrá narážečka od Herrery, takových věcí to chce víc...

Reagovat
Swarley

on si s někým narazí a jde se zase schovat mezi stopery, to je prostě o hovně...a pořád to tak děláme už od začátku sezóny, vůbec pak nevyužiješ jeho rozehrávku..

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím mi připadá že největší rozdíl nám tam dělá Rafael a Blind.

Reagovat
mithro

no dobre, dost bolo zabavy, rooney dole, falcao na plac

Reagovat
Swarley

Mata dolů, Rooney na podhrot, Falcao na plac

Reagovat
mithro

daj mi pokoj s rooneym, vsak je uplne mimo

Reagovat
Swarley

proto to píšu konkrétně tobě, protože vím, že se na tom nikdy neshodneme

Reagovat
vodka

ve srovnání s matou a RVP ani ne...

Reagovat
Swarley

ale to je pořád to stejné, proto bych tam prostě chtěl vidět Januzaje

Reagovat
mithro

mata je dnes vpohode. roney na podhrote s jeho spracovanim hrat proste nemoze.

Reagovat
wild

o nic horsi ako ti zvysni dvaja co s nim hraju vpredu

Reagovat
Miguel19

QPR jsou hrozní, si nedají přihrávku. U United je patrné velké zlepšení...

Reagovat
vodka

prdlačku zlepšení, akorát se Rafael hýbe a Blind dělá ukázkového dispečera. útok je ale hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

omg, RVP měl nechávat

Reagovat
niflheim

Persie

Reagovat
mithro

robin

Reagovat
smazaný uživatel

Van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

Persie fantasticky odzbrojil v malém vápně Herreru.. no..

Reagovat
smazaný uživatel

RVP prosím nabarvi si vlasy a přestaň se chovat jako nějaký duchodce...

Reagovat
niflheim

Jako nevypadá to špatně, ale v útoku hrozný, na Greena jsem snad ještě ani nevystřelili

Reagovat
vodka

di maria zatim centry horsi jak Young

Reagovat
Mada

Reagovat
Svatej

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Proč pořád centrují?

Reagovat
Infernoqt

protože bagr

Reagovat
Miguel19

AdM

Reagovat
Infernoqt

jooooooooooo, DI MARIAAAAAA

Reagovat
niflheim

Angeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

Reagovat
mithro

angeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

AMD

Reagovat
smazaný uživatel

AdM !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Sandstorm

ANGEEEEEEEEEEELEK

Reagovat
wild

ANGEEEEEEEEEEEEEEEEEEL

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

nehovorím, mancs budú bod za nami

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byl dost levnej gól

Reagovat
Swarley

naopak, takhle se přesně tyhle standardky mají kopat

Reagovat
Svatej

Reagovat
Maresma

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

to nic nemění na tom, že to byla haluz

Reagovat
Swarley

tak je to kopnutý schválně takhle proto, že to do brány propadnout může...i proti City takhle tehdy Robin rozhodl zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Angeliiiiitoooo

Reagovat
Ángel di María 22

♥...........

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Stále nechápu, jak ho Real mohl prodat...

Reagovat
Pasha

Lebo Perez je dementný ko**t

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

tak jo, je po zápase, QPR se přes půlku nedostane

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Taková haluz..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Maresma

Takovyhle primaky mam rad, to musi byt strasne tezky pro brankare..

Reagovat
vodka

gol z haluze, snad se zacne konecne neco hrat a vytvorime si konecne sanci i ze hry...

Reagovat
Zaschrona

nahoda jak blazen, ale jako hezky, no

Reagovat
Manik...

Green

Angel

Reagovat
vodka

Ander ♥♥♥

Reagovat
mithro

on je uzasny, ked si zvykne na PL tak to bude super nakup

Reagovat
Zaschrona

On uz ted te vasi zaloze dava neco uplne jineho, nez zbytek vsech tech hracu, co tam mate...

Reagovat
vodka

hlavně kdyby ho ostatní tak nebrzdili

Reagovat
mithro

ten nas utok no. bieda

Reagovat
vodka

fakt bych měl v kádru radši jednoho Welbecka místo těch dvou co tam teď vepředu popocházejí...

Reagovat
mithro

to je bez debaty, ja mozno aj wilsona radsej.

Reagovat
Infernoqt

kua, ted bychom mohli dát místo De Gey Falcaa a zlepšit score

Reagovat
Svatej

výborně, Davide

Reagovat
vodka

DDG si zahrál na Mignoleta?na to ať si nezvyká

Reagovat
blade115

QPR je ale vážně tragický, snad nejhorší tým ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně u nich není vidět žadný zaujetí jako třeba u Leicesteru nebo i Burnley. Děsnej tým.

Reagovat
blade115

To jo, Burnley na svoje možnosti předvádí docela důstojný výkony, ale tohle je fakt hrůza. Posil tři prdele, navíc celkem i velká jména, schopnej manažer na lavičce, ale výsledky nulový. Snad poletí zas zpátky do Champu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

si etos nevidel hrat Newcastle?

Reagovat
blade115

Vlastně jen proti City. Ale u vás to je dáno spíš trenérem, ten kádr není špatnej a nechybí mu tolik co QPR, aby začal fungovat. U nich je opravdu všechno špatně.

Reagovat
r.mrazik

falcao by to dal !!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

DDG

Reagovat
Zaschrona

Phillips

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

To je blb ten Phillips... ale obrana MU kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by Falcao daval nůžkama

Reagovat
kiwwi

David s prehladom

Reagovat
Matić

lol tohle nedat

Reagovat
Ligter

dobře obrana

Reagovat
mithro

nudi sa no, chcel si zahrat, no biggie

Reagovat
vodka

ANDEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
niflheim

Andeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
Ligter

andeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
mithro

ANDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
smazaný uživatel

ANDER

Reagovat
kiwwi

Andeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
niflheim

btw Angelko - úplně nádhera

Reagovat
C0br

herrerka

Reagovat
wild

Andeeeeeeeeeeeer

Reagovat
Ligter

di María skvěle ale

Reagovat
Side

QPR To bude příděl

Reagovat
wild

Este Blind, Rojo a potom Falcao

Reagovat
Zaschrona

vubec mu to v te cervene neslusi... jo a QPR sestup

Reagovat
Ángel di María 22

Ani Angelovi, ani Anderovi.

Reagovat
Manik...

za ten sestup

Reagovat
Tomekcz

ale ta obrana je porad na hov.o

Reagovat
smazaný uživatel

Wayne, konečně!

Reagovat
Swarley

Ander hraje parádně, paráda

Reagovat
Sandstorm

Andeeeeeeeeeer A Di María zase výborně. To je boží hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

kua ale ander si ho zaslúžil , to je normálne nezvyk toľko nábehov do 16tky od nášho záložíka

Reagovat
Swarley

ale zase Angel, prostě vezme balon a udělá 50 metrů, přečíslí to...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti takovejm sráčům bych to dokázal i já.

Reagovat
Swarley

však počkej až si takhle potahá i ty vaše

Reagovat
smazaný uživatel

Proti nám nikdy nebude mít tolik prostoru.

Reagovat
Swarley

to sice nejspíš ne, ale on je prostě hráč, kterej si ten prostor dokáže udělat v každém zápase...o něj fakt strach nemám...

Reagovat
Sandstorm

Cože si to nedokázal včera proti Ville?

Reagovat
Manik...

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
pajamu

Reagovat
r.mrazik

tohle hrozne chybelo...krome januzaje to nikdo nedelal...

Reagovat
smazaný uživatel

Strašnej tým to QPR. Snad zase potáhnou do champu a nebo je postihnou tím trestem a přesunou až někam do non league.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ale teda tie Angelove runs s loptou cez polku ihriska si necham lubit

Reagovat
smazaný uživatel

*cez polku pitchu

Reagovat
kiwwi

radsej uz drz picu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

ty drž piču, ty magorko

Reagovat
smazaný uživatel

ultrakokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná vnučka.

Reagovat
Sandstorm

Ta obrana QPR je dobrej joke. To ještě bude sranda. Hlavně s Hillem. Dneska easy job

Reagovat
niflheim

Ander se tam bije úplně nádherně v té záloze, věčně v pohybu, napadá, do kombinace... nádhera, to byl kurva kauf

Reagovat
LAM

Nechápu co tam pořád dělá ten Persii.VždyŤ je opravdu tragickej a spíš United škodí Falcao na plac.

Jinak zatim United vedou ale hra je opravdu nudná.QPR je ale tak slabej soupeř že je ani neprověří.

Reagovat
r.mrazik

vzdycky to je o tom,co souperi dovolis...dneska hrajeme proste dobre...

Reagovat
LAM

ne QPR hraje hrozně.

Reagovat
r.mrazik

s tim tady muzeme byt do zitra...

Reagovat
Swarley

ani to nás v minulých zápasech neomezovalo ve ztrátách bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť QPR vypadá, že prohrávali 5-0 už cestou na stadion. Uplně na to serou.

Reagovat
r.mrazik

jj...taky si myslim,ze maji vsazeno na prohru...

Reagovat
vicinda07

co tam predvadza ten Fer? si dava uz vyklus v zapase? chlap zaradil jednotku na zaciatku a ide si tak cely zapas, chudak Sandro

Reagovat
vodka

QPR ale letos z toho, co sem viděl, jednoznačně nejhorší tým. sestupu bych se vůbec nedivil...

Reagovat
smazaný uživatel

to sou zase závěry, tyvole

Reagovat
vodka

tak proti vám hráli naprostou sračku, my sme v krizi, hrajeme hovno a už dostávají trojku. záloha úplně marná, obrana tragická.

Reagovat
smazaný uživatel

QPR jsou hrozný sračky, ale Di Maria je boží.

Reagovat
mithro

ach, ti nasi dvaja motaci vpredu este, ze sme kupili toho Falcaa

Reagovat
niflheim

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
C0br

wazzínek

Reagovat
smazaný uživatel

krásně Wayne

Reagovat
smazaný uživatel

RONEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
wild

WAZZAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
mithro

to som presne cakal, zemiacik

Reagovat
smazaný uživatel

VLASTATEEEEEEEEC

Reagovat
Tomekcz

wazzik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Ligter

RONEIIIIIIIIII. To mělo i fotbalové parametry

Reagovat
vodka

brambora

Reagovat
Swarley

Zemiak, mithroooo

Reagovat
mithro

klasicky jeho zapas, nic nic nic, gol, assist, gol, nic nic nic

Reagovat
Zaschrona

to je braneni...

Reagovat
smazaný uživatel

Caulker

Reagovat
smazaný uživatel

ještě RVP, ten to potřebuje nejvíce, musí se chytit

Reagovat
smazaný uživatel

ADM ešte

Reagovat
CubONE

Vaaaaaaaaalec

Reagovat
vodka

a opět Ander♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Reagovat
Kaze

Pekna buchta vedle Fergieho http://i.imgur.com/RSGHFbO.png

Reagovat
smazaný uživatel

Buchta je ale hrozně buranské označení.

Reagovat
smazaný uživatel

buchta? však vôbec nie je tlstá

Reagovat
smazaný uživatel

"manchester united director"?

Reagovat
smazaný uživatel

to nevis, ze SAF se presunul do vedeni?

Reagovat
smazaný uživatel

vôbec nie.

Reagovat
Sandstorm

To je jeho vnučka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Are you Gerrard in disguise?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Sandstorm

Válec se rozjíždí pánové. Evans hraje konečně normálně. Blackett roste každým zápasem. A souhra na ose Di María, Rooney, Herrera je parádní. Akorát Mata mi přijde takový nevyužitý a Robin má stále daleko k ideální formě. Rafael pokud vydrží zdraví, tak bude taky super. Blind to tam výborně jistí. Rojo trochu nejistý, ale dostane se do toho chlapec.

Reagovat
Usty

Cokoli jinýho než válec... však jste vystřelili 2x na bránu

Nepopírám, že je to vedení naprosto zasloužený, QPR je v okolí šestnáctky nesmírně nedůsledný a vy jste jim udělili úžasnou lekci z efektivity. Ale nazývat to válcem je tak akorát přesně styl nabubřelejch fanoušků MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

šak taky kdo to píše...

Reagovat
Sandstorm

Kdo?

Reagovat
Sandstorm

Proto tam je to slovíčko "rozjíždí".

Reagovat
Cobra

Za tu poslední větu

Reagovat
kiwwi

jojo, ze nas to tu napisalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Začali jsme být nabubřelí celkem brzo, není liž pravda.

Reagovat
Sandstorm

Co to zase melete? Člověk tady poprvé v sezoně chváli výkon svýho týmu a už je nabubřelý. Ty vole...

Reagovat
Ligter

Však reaguji na Ustyho, ne na tebe. Nabubřelost mi přijde silné slovo, však mít radost z výkonu (který má samozřejmě rezervy, protože do gólu to bylo velmi statické) není nic špatného.

Reagovat
Usty

ta nabubřelost z váš číší od doby, co sleduju EF. třeba je to jen můj pocit, ale kromě liverpoolských fans v době slávy jste fakt nejotravnější s tím... nemůžu najít správný slovo... úžasňákovstvím.

Reagovat
Zaschrona

Myslim, ze ani nahodou to neni jen tvuj pocit. Souhlas.

Reagovat
Ligter

Jo, to je v lecčems pravda. To je holt ta negativní stránka dřívějších úspěchů. Jen pokud nemáš z nějakého důvodu, na kterém teď nezáleží, rád MU, tak chápu, že je to vidět jen na nás.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Svatej

Reagovat
niflheim

Konečně z nás jde zase strach

Ander ♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
Miguel19

Reagovat
nani92

Reagovat
Cobra

Reagovat
Nikikrew

Tak to urcite. Som zvedavy na vas zapas v Leicestri

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

jj

Reagovat
13

Reagovat
Sandstorm

Proslov o přestávce je jasný:

Hlavně neusněte na vavřínech.

Reagovat
kiwwi

vysvetli mi niekto naco je na ihrisku dobry RVP? Sak tam len stoji a nic absolutne nerobi - dostal zltu a zobral Anderovi gol z nohy

Reagovat
Swarley

Robin je těžce z formy, mu by prostě pauza bodla, ale tak stejně se dá očekávat, že tam brzo půjde Falcao

Reagovat
LAM

Ono je možný že až tam naskočí Falcao tak už se do základu RVP nedostane.On je totiž hroznej dlouhodobě.

Reagovat
wild

Robin potrebuje dat gol aby si zdvihol psychiku a jeho forma pojde hore

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby Účka po tomto zápase neměli hlavu v oblacích a v příštím zápase nepřišlo vystřízlivění až narazí na normálního soupeře a ne tréninkového sparingpartnera. QPR otřesný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Tak samozřejmě, že je třeba zůstat nohama na zemi. Tohle může být dobrý odrazový můstek. Obrana QPR je fakt tragická, to je jasné.

Reagovat
mithro

Rafael >>>>>> Valencia.

Reagovat
wild

samozrejme

Reagovat
nani92

zranený Rafael >> Valencia.

Reagovat
I am Mancunian

len co s nim ked je viac zraneny ako zdravy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael je výborný, myslím že polovinu zlepšení má na triku on, druhou polovinu Blind + Herrera. Ale pořád, Mata je nevyužitý, Rooney nehraje vůbec nic akorát sbírá body a Persie brání sám sebe. Ten útok se musí přeházet.

Reagovat
kiwwi

Rafael sa na ten jeden zapas vratil po zraneni fakt vo forme

Reagovat
Swarley

doufejme, že dá třeba dva

Reagovat
vodka

3 goly, Ander je úúúúúúžasnýýýýýýý, di Maria oka. Snad aspoň nedostanem gol a obrana si trochu zvedne sebevědomí, protože QPR je fakt neuvěřitelně strašné...

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
stiflerovamama

No tak od QPR som cakal viac vzhladom na to, ze tie mena nevyzeraju zle, ale teda bieda, hraju strasne priposrane. Od United je to urcite pohyblivejsie nez v minulých kolach. Ale tu dynamiku tomu dava najma Di Maria. Mata je strasne strateny, ten sa za chvilu bude stahovat do Spanielska.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem čekal víc

Reagovat
smazaný uživatel

Krása, tohle jsou United, které si nechám líbit..

Reagovat
vodka

jinak proti QPr mít tak málo šancí je pořád hrozné. RVP musí na lávku co nejdřív...

Reagovat
Sandstorm

A ty bys měl, co nejdřív vypnout internet.

Reagovat
vodka

a ty zase zapnout mozek.

Reagovat
smazaný uživatel

Dát QPR za poločas jenom 3 góly, to je vyloženě ostudné.

Reagovat
vodka

jj, haluzový přímák, 2 pěkné akce. kromě toho tam byly asi 2-3 náznaky šancí. to mi proti QPR, které nenapadá, nedostupuje prostě přijde celkem málo.

Reagovat
Swarley

Mata + Robin dolů, Rooney na AM a k tomu Januzaj a bude to optimálka

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s tím Rooneym se to nikdy nestane.

Reagovat
Miguel19

Kdo bude na hrotu?

Reagovat
vodka

Falcao

Reagovat
Swarley

no vidíš, to jsem nenapsal, hráli bychom v deseti...

měl tam být samozřejmě ještě Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

#‎U21‬: Everton 0 - 2 Chelsea (2x Boga)

Reagovat
Zaschrona

totalni lekce z produktivity... z toho Bogy asi neco bude

Reagovat
Svatej

u nás ale asi ne

Reagovat
Infernoqt

a Persie má rating 88 ... hraje bez inspirace, jen si to tam odběhává, žádná touha po golech...tohle je zápas pro Falcaa, aby dal taky nějaký ten gol

Reagovat
Sandstorm

El Tigre se snad dostane do hry ve druhém poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

zas ten rating...

Reagovat
smazaný uživatel

to myslíš jako Fifu? Fifu někdo bere vážně? Dyť Messi má nejvíc jen proto, že je tvář hry, jinak by měli mít s Ronaldem stejně nebo Ronaldp více..

Reagovat
Matić

QPR hrůza, tým uplně bez chutě hrát. Hrají fakt strašně na to, že hrají s týmem ,který je v tabulce pod nima

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou jenom pro výplatu...

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že v United to je z tohoto pohledu ještě horší

Reagovat
Nikikrew

no to hadam nie

Reagovat
stiflerovamama
Reagovat
Usty

Hill dolů? Však oba góly šly přes pravou stranu

Reagovat
Whitemedia

QPR půjde zase dolů, tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk si razí nějakou strategii prohraje s tím co může, změní to a začne se dařit.. takže se dá říct, že to prokoučoval ten start sezony?

Reagovat
Swarley

ach jo

Reagovat
niflheim

Reagovat
wild

Mata

Reagovat
mithro

mata, rooney, cmon

Reagovat
Pasha

Kua :D

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael

Reagovat
wild

Wayne Rooney has now scored (175) as many goals as Thierry Henry in the Premier League.

Reagovat
Nikikrew

To mu teda trvalo...

Reagovat
Swarley

Falcao si hned otevře účet

Reagovat
vodka

Di Maria přenádherný pas.

Reagovat
vodka

Rio

Reagovat
C0br

to je obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Mata

Reagovat
mithro

QPR lolololololo

Reagovat
smazaný uživatel

Ferdinand

Reagovat
smazaný uživatel

Napočítal bych tak 5-6 chyb při tom golu.

Reagovat
smazaný uživatel

záškodník no, vysvětlovalo by to, proč to dnes účka mají tak jednoduché

Reagovat
MadDeN AFC

Jestli se nepletu, tak si to byl ty s tim ps4. Mam ještě dotaz. Je hraní online nhl i fifa bez problémů? Konkrétně u toho nhl mam obavy, páč v čechách přecejen moc konzolistů neni a navíc v našem okolí zrovna nejsou hokejový země, tak abych nehrál furt s těma stejnejma nebo nedejbože čekal půl hodiny na soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Odehrál jsem asi 11 zápasů online a všechno v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

V nhl.

Reagovat
MadDeN AFC

paráda, díky za info

Reagovat
kiwwi

Juaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

já se poseru. zapnu to a on stačí fakt jeden Angel...

Reagovat
Swarley

Angel je prostě dokonalej, každá libra za něj se ještě vyplatí

Reagovat
wild

Angeeeeeeeeeel Mataaaaaa

Reagovat
niflheim

Matička

Reagovat
kubys

DiMa je bůh.

Reagovat
Kenneth

Snoop Dog to prodal ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ach bože, doufám, že se Perez dívá

Reagovat
M0rb1D4S

Hmm.. Manchester už se střelecky nebezpečně dotahuje na Costu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Usty

Reagovat
Svatej

Reagovat
Manik...

Reagovat
blade115

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Pasha

Angel boh

Reagovat
Swarley

a z Blinda mám teda zatím hodně dobrej pocit

Reagovat
kiwwi

je uzasny

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

otázka bude, jak bude hrát proti týmom, kdy bude potřeba i bránit a bude napadaný, zatím to ťuká moc pěkně, ale má vždycky hodně času. kdyby ho napadal včerejší Wilshere/Sanchez, tak bude mít nejspíš trochu problémy, protože rychlý moc neni.

Reagovat
Swarley

uvidíme, na to jsem zvědavý, ale tak Carrick taky nebyl nějaký rychlík a v pohodě to zvládal...navíc v tomhle se mi strašně líbí i Herrera, protože ten se vrací zpátky víc než poctivě...a úplně mě fascinuje, že směrem dozadu chodí dost často i Di María, takže tohle by taky nemusel být problém...ale jak říkáš, těžší zápasy to prověří daleko líp...i když MK Dons nebo co to bylo byl na papíře taky lehkej soupeř...

Reagovat
Usty

mně teda zatím přijde, že hraje úplně průměrně...v rozehrávce je jistej, ale jinak nemá žádnou práci, tak ani nic nepokazil.

Reagovat
Swarley

měl tam dva nebo tři pěkný obranný zákroky...a v tomhle ohledu bych pochyby u něj neměl, tam jsem spíš byl zvědavej, jak bude schopnej kombinovat...tam bude zajímavější, jak to bude zvládat pod větším tlakem...

Reagovat
Usty

jako dobře, jestli jste ho kupovali jako DM proti týmům jako QPR, je jasný, že bude vynikající

Už proti Leicesteru venku ale může klidně shořet, tenhle zápas není pro MU (a obzvlášť pro defenzivní fázi) pražádným měřítkem

Reagovat
Swarley

hele já chápu, jak je důležitý tu 1000krát zopakovat, že je to trapný a průměrný QPR, ale my neměli problém prosírat i tyhle zápasy, takže i v tomto ohledu je to zatím hodně brutální zlepšení...

Reagovat
vodka

mně se třeba líbí v jakých prostorech se pohybuje, je pořád volný, může se mu v případě neouze vždycky přihrát a neztratíme balon. jinak ale pravda, neměl na práci zatím nic, kromě rozehry.

Reagovat
Usty

tohle je pro něj dokonalej zápas, nikdo ho nepresuje, on si může dělat na tom svým zataženým postu, co chce... netvrdím, že neodvedl kvalitní práci, ale snadnější zápas snad ani nemohl mít

Reagovat
vodka

jj, ja sem to koneckoncu napsal trosku vys.

Reagovat
r.mrazik

vzdyt hraje jak Clev

Reagovat
Swarley

ty už z něj máš nějaký flashbacky nebo co?

Reagovat
r.mrazik

to ne..ale principem hraje stejne...zadny dlouhy mic,jen to posouva...i kdyz je pravda,ze blind se snazi hrat spis dopredu

Reagovat
vodka

hraje vic dopredu, protoze stoji vic vzadu

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Swarley

tak on bude hrát více zezadu, podobnej Carrickovi, možná lepší v defenzivě a těžko říct, jestli i tak dobrej kreativně...

Reagovat
r.mrazik

* jenze zas clev mel za sebou pet hracu vid...

Reagovat
sensei25

Ked sa hráči zohrajú a namiesto Van Persieho dá Van Gaal Falcaa tak budú neskutočný. Bez problémov by túto sezonu mohli este utocit na titul. Arsenal,Liverpool urobilo take nakupy,ktore nestoja za nic. City ma o nicom kouca. Jedine Chelsea je neskutocne silna,ta to dotiahne daleko aj CL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

namiesto názoru dáš smejka....skvelé,si inteligent....uvidíme na konci sezony a potom som zvedavy ci das smajlika...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nevím, co na to chceš napsat. Porazíte QPR, skvělý. U United je prostě všechno skvělý, ale u LFC a Arsenalu všechno na piču.

Reagovat
Nikikrew

Hmmm, cize Sanchez nestoji za nic. Dobre vediet

Reagovat
sensei25

ja som rad že od nas vypadol...je to drevo,mozno sa na anglicku ligu hodi,ale na spanielsku vobec...to jeho vedenie lopty,ked sa mu to odraza kade tade,spracovanie,1vs1 a premienanie 100% sanci...este zaplacete,on vas nikam neposunie...tento rok vam predpovedam max 4 miesto a liverpoolu ani to....

Reagovat
kubys

Blackett se toho taky nebojí, jestli si tohle sedne, tak to bude fakt maras.

Reagovat
Ligter

tradiční Rooneyovka nesmí chybět

Reagovat
jenage

Narvěte do nich co se vejde!

Reagovat
C0br

takové míče nezvyk

Reagovat
niflheim

Boha jeho, ty naše posily jsou fakt úžasné

Reagovat
smazaný uživatel

za ty prachy fakt překvápko, no

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

právě proto je to takové zklamání, za ty peníze jsme čekali něco dost lepšího

Reagovat
wild

Di Maria to je famozny hrac..takeho sme od odchodu Crisa nemali

Reagovat
smazaný uživatel

už toho nech Angelito....

Reagovat
Pasha

WHAT A PASS ANGEL

Reagovat
mithro

angel, to je parada pozerat, diky Florentino

Reagovat
C0br

Reagovat
kiwwi

ten Angel fakt nepotrebuje pravacku

Reagovat
kubys

El Tigre, jedem!

Reagovat
mithro

valencia nieeeeeeee

Reagovat
Swarley

s Rafaelem opatrně, chválím

Reagovat
vodka

Tak su zvědavý, RVP, Rooney, Falcao zároveň na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

sympatak

Reagovat
mithro

on tam necha robina a stiahne Juana?

Reagovat
vodka

asi aby si i robin dal gol.

Reagovat
mithro

snad. ja mu fandim

Reagovat
wild

Wazza AM a utok Falcao - RvP..tak to moze byt dobre

Reagovat
Swarley

za chvilku ještě Januzaj za RvP a už to tak nechat do konce sezóny

Reagovat
wild

Nj. Ale keby sa dostane RvP do svojej formy, tak utok Robin - Falcao a pod nimi Rooney bude smrtelny..vsetci su schopny dat za sezonu 20+ golov

Reagovat
Swarley

rozhodně, to vůbec neznamená, že nějako odepisuju Robina nebo Matu, ti hráči rozhodně svou šanci dostanou, zápasů bude dost, nějaké zranění určitě přijde...

Reagovat
mithro

zemiak

Reagovat
CHONG

Ángel

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsou Mufani hotový z toho, že vyhrávají nad QPR a už se viděj zase na vrcholu přitom jediný co mají dobrý je teď útok, ale záloha a obrana nic moc

Reagovat
Pigeon

nebuď nervózní

Reagovat
Miguel19

Omg Kokot arena

Reagovat
wild

boha..posledny zapas na tikete a ono sa to zrusi

Reagovat
Manik...

DEJTE PRYČ ODSUĎ TOHO FERDINANDA!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Za Slippy G v dolním rohu u SP Streeam

Reagovat
wild

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Odešel Rafael a úplně se z toho ztratila ta trocha dynamiky.

Reagovat
Swarley

nemá tam Robin na zádech tu mezeru nějakou obří? v. Persie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ander to má úplne príšerné.

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

souhlas no, šílenej oblouk

Reagovat
Ligter

Nejlepší to bylo u Vennegoora of Hesselinka, ten měl dobrý kroužek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sensei25

Vraj sa HLinka obesil

Reagovat
vodka

Rojo

Reagovat
smazaný uživatel

Omg spstream se vypl.

Reagovat
smazaný uživatel

i sport hd stream

Reagovat
Tomoro

M.Hlinka nech je mu země lehká

Reagovat
smazaný uživatel

taky pohodak a sympatak, to je hrozne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát v piatok na jarmoku som sa s hokejistami našimi bavil, že čo to Miro nepotiahol ešte rok.

R.I.P

Reagovat
minoLFC

bohvie čo ho k tomu dohnalo

Reagovat
mithro

Reagovat
Error

jaj

Reagovat
Svatej

Výraz Maty tipuju, že v blízký době z toho bude pár gifů

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Welbeck by to dal..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Welbeck by dal

Reagovat
SunFells

To by Welbeck ...taky asi nedal.

Reagovat
wild

Reagovat
Swarley

každopádně snad se Angel nezranil, to už by bylo moc

Reagovat
wild

Nemyslim. Ale netreba ho tam drzat az do konca..

Reagovat
Swarley

tak před tím tam chvilku seděl na zemi, ale tak snad je všechno ok

Reagovat
Pigeon

možná křeče jako minule

Reagovat
wild

Valencia

Reagovat
vodka

LAV Rooney krásnou Scholesovku dal

Reagovat
M0rb1D4S

Tak podle vyprávění "Atlético de Madrid" bych počítal s tím, že takové šance bude Falcao proměňovat se zavázanýma očima a bez jedné nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

možno mu prekážalo, že videl a mal dve nohy.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Atlético de Madrid

jakože Falcao má bejt superman? ta šance byla strašně těžká, brankář strašně zmenšil úhel a byl tam dost rychle.. že Falcao dá branku ze svojí první šance by bylo asi trošku naivní očekávat...

Reagovat
Swarley

na tréninku to tak bylo, alespoň to van Gaal říkal

Reagovat
smazaný uživatel

Costa ji proměnil

Reagovat
Mimalu

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší výkon Utd v posledních týdnech

Reagovat
Swarley

ta bída je taková, že bych se nebál to pomalu počítat na roky...

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, pravda

Reagovat
kubys

Adnan je dobrý pičmon.

Reagovat
Sandstorm

Hrozný, co se z něho stává.

Reagovat
niflheim

2500. za Anderka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

dneska me nasrali,ani zanadavat jsem si nemohl

Reagovat
mithro

my sme vyhrali

Reagovat
vodka

Ander MOTM, konečně střední záložník, co se nebojí hrát, dá to z první a navíc běhá jak dopředu, tak dozadu. Di Maria ukázal, že je to fantastický hráč. Rooney je ronei, ale nakonec celkem v pohodě. Persie nejhorší, Falcaovi to docela odskakovalo a vypadalo, ale premiéru má za sebou. Rafael musí vydržet zdravý, je o 5 tříd nad Tonym.

Reagovat
r.mrazik

tonda zacal byt hodne divnym hracem...persan je lenoch,priste na lavici...dneska i mata hral slusne

Reagovat
mithro

howgh

Reagovat
vodka

*vypadalo to, že neví, kam si stoupnout.

Reagovat
Atlético de Madrid

on v systému na dva hroťáky s podhrotem ještě nikdy nehrál, to by mohla bejt ze začátku docela překážka...

Reagovat
Switchback

Až si to všechno sedne, tak to bude něco ... rozhodně půjde z United největší respekt a AdM je prostě bůh

Reagovat
Sandstorm

Výhru nelze přeceňovat, Byly tam stále mezery, ale je to dobrý odrazový můstek. QPR byli fakt špatní a dost nám to usnadnili. Nicméně výkon v prvním poločase se mi hodně líbil. Ve druhém poločase už to bylo slabší. Hlavně za stavu 4:0. Škoda, že to tam nepadlo Falcaovi. Robin příšerný i když ve druhém poločase se trochu zlepšíl. Měl by si na čas sednout, ale vypadá to, že mu LVG věří a bude ho, dá se říct, protěžovat. Pokud vydržíme v takové sestavě bez Youngů, Fletcherů, Andersonů a Smallingů, tak věřim, že půjdeme nahoru.

Reagovat
Pasha

MOTM Florentino Perez. Vďaka pane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jakože jim poslal ADM, víš?

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa nad tým nečudujem fantík... Len môj kamoš Ondro (hlp) tu nejak často prispieva

Reagovat
smazaný uživatel

Umíš nějakou fotbalovou parádu? Ukaž ji světu a vyhraj hodnotné ceny! Více informací najdeš na http://fotbalovaparada.cz/.

Reagovat
Alberto Aquilani

Fotka na hajzly

Reagovat
smazaný uživatel

choď sa učiť slovenčinu, prosím

Reagovat
Alberto Aquilani

dufam, že ťa nasere, že za články, ktoré píšem v slovenčine, ma platia :-)

Reagovat
Bayern +

Tak čím skôr vráť peniaze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Jj, už utekám ...

Reagovat
smazaný uživatel

tvoj šéf musí byť podobný inteligent, no

Reagovat
Alberto Aquilani

Sorky, že nemám potrebu tu na stránke, plnej imbecilných ľudí, ktorí sa predbiehajú kto z nich trepne väčšiu blbosť, riešiť gramatiku. Ale chápem, že pre teba je to určitá forma sebauspokojovania, keď môžeš poukázať na fakt, že niekto tu nenapísal na hajzli, ale na hajzly....

Reagovat
smazaný uživatel

nie, len to patrí k všeobecnej vzdelanosti, kt. by každý priemerný človek mal mať a u teba som si to všimol už viackrát...

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak sy ma kľudne všýmaj ďalej ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Hazard snad podepíše novou smlouvu, to ho budeme mít zavázaného do 28 let, super

Reagovat
vicinda07

Hatem na lavicke tak snad pojde do hry

Reagovat
smazaný uživatel

hoď zostavy prosím

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Bayern +

Adrián - Demel, Tomkins, Reid, Creswell - Kouyaté, Noble - Sakho, Zárate, Downing - Valencia

Ofenzívne jak mraky, na BFS až príliš, tak snáď to bude gólostroj so šťastným koncom.

COYI ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

nudaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

ach Tomka, ten snáď nikdy nenaplní potenciál

Reagovat
ďuriLFC

Abel

Reagovat
smazaný uživatel

Robertson je zaujímavý ľavý bek a Abel snáď nikdy nehral za Urus tak dobre

Reagovat
Side

hmm Hernández To byl byl nádhernej gól

Reagovat
fantomas

Robertson je vynikající, to by moh bejt jeden z nejlepších nákupů léta, když uvážím, že mu je teprv 20.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Skoda, ze mame tolik kvalitnich LB, Martinez se na nej nejezdil do Skotska koukat nahodou...

Reagovat
smazaný uživatel

Enner

Reagovat
smazaný uživatel

ty krávo...

Reagovat
Side

hmm

Reagovat
mithro

hmm, parada

Reagovat
Matić

Z kroku to byla dobrá pumelice

Reagovat
Matić

Nový kapitán slepic je Kaboul a zástupci Adebayor a Lloris

Toho Fazia jako kupovali na lávku jo?

Reagovat
Side

Adebayor zástupce

Reagovat
Jesse Pinkman

suprová pecka

Reagovat
kiwwi

lol to bol ukazkovo hodeny out

Reagovat
Side

tak kdyby nečekal než se to k němu doplahočí a šel proti balónu tak by to Diame asi neměl

Reagovat
Side

nevím jak se píše to jeho jméno, ale co tam proboha dělal ten frajer s 8 na zádech

Reagovat
nani92

Sakho (Hull) > Sakho (Liverpool)

Reagovat
nani92

*West Ham

Reagovat
PhilipS

Reagovat
smazaný uživatel

Zajo, prosím

Reagovat
nani92

ok ‡

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Gunnersaurus

pod Jenko

Reagovat
smazaný uživatel

Hatem rozhodne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele