Premier League - preview 36. kola

26.04.2014, 09:56, aktualizováno 28.04.2014, 10:31
Previews
Arsenal dnes hodlá udělat další krok vstříc Lize mistrů. Pokud v dohrávce šestatřicátého kola porazí Newcastle, vytvoří si na čtvrté pozici náskok čtyř bodů na pátý Everton. Straky se propadly do nepříjemné krize, do Londýna přijíždějí se šňůrou pěti proher.
Arsenal FC - Newcastle United  (pondělí 21:00)
Arsenal má ve zbytku sezony za úkol vybojovat čtvrtou pozici, aby si opět zahrál Ligu mistrů. Svěřencům Arséna Wengera nahrála prohra Evertonu, díky níž si proti Newcastlu mohou na čtvrté pozici vypracovat čtyřbodový náskok. Straky do Londýna přijíždějí se šňůrou pěti proher.

"Víme, že Newcastle má kvalitu. Takže je jasné, že se připravuje jako obvykle, očekáváme tvrdou ligovou bitvu," odmítá Wenger řeči o krizi Newcastlu. "Kouzlo této soutěže je v tom, že každý tým v každé situaci bojuje a nedá nic zadarmo. Dnešek nebude výjimka."

Arsenal vypadl z boje o titul i z Ligy mistrů, přesto pro něj sezona může skončit dobře. Postup do Ligy mistrů bude považován za splněnou povinnost, ve hře je ještě bonus v podobě finále FA Cupu proti Hullu. Na něm si Gunners jistě dají záležet, protože fanoušky nesmírně trýzní devítileté čekání na trofej.

Pro zápas s Newcastlem by měl mít Wenger k dispozici kapitána Thomase Vermaelena, který laboroval se zraněním stehenního svalu. Na dobré cestě k návratu do zápasové zátěže je rovněž Abou Diaby. Ten po vážném zranění kolena poprvé nastoupil za rezervu, údajně si ale drobně poranil třísla.

Newcastle se nenachází v dobrém rozpoložení, i kvůli absencím důležitých hráčů si připisuje jednu porážku za druhou. I tak se ale dokáže stále držet v horní polovině tabulky. Manažer Alan Pardew chce po svých svěřencích, aby v závěru sezony zabrali. Po Arsenalu narazí na Cardiff a Liverpool.

"Nečeká nás nic lehkého. Arsenal hraje o Ligu mistrů, Cardiff o záchranu, Liverpool o titul. My ale nesmíme koukat na soupeře, hrajeme pro svoje fanoušky, které nechceme zklamat. Musíme k zápasům dobře přistoupit a věřit si, v takovém případě můžeme porazit i Arsenal," prohlásil.

Pardewovi se pro dnešní zápas vrací do sestavy klíčový záložník Moussa Sissoko, který byl zraněný. Hrát naopak nejspíš opět nebude Hatem Ben Arfa. Ten je sice fit, jenže manažer ho nestaví. Anglická média spekulují o bujících konfliktech této dvojice, Ben Arfu nejspíš v létě čeká odchod z klubu.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 6.50 - 14.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - Cardiff City  (neděle 13:00)
Pokud byste náhodou hledali definici tzv. six-pointeru, lepší zaboha nenajdete. Záchranářská bitva par excellence se totiž strhne na Stadium of Light, kam krátce po nedělním obědě zavítá Cardiff. Vybojuj pro sebe tři body a zároveň přímému konkurentovi vezmi jednu z mála zbývajících příležitostí na to ony tři body získat - přesně to platí pro předposlední i poslední celek tabulky...

Ačkoliv oba kohouti skutečně sedí na samém dnu tabulky, minimálně jeden z nich se s nemalou pravděpodobností zachrání. Norwich vypadá být v pasti - aniž by mu jakkoliv vzdoroval, dostal v sobotu naloženo od Manchesteru United, přičemž ho čekají další dvě měření sil se zástupci top6. Právě Kanárci, na které momentálně Cardiff se zápasem k dobru ztrácí dva body, zatímco Sunderland pouze tři (ovšem se dvěma starty v kapse), se tedy zdají být logickým terčem.

Těžko říct, kdo je na tom momentálně lépe... trochu paradoxně by to však mohli být zrovna poslední Mackems. Ti byli úvodem dubna zničeni Tottenhamem (1:5), aby Gus Poyet následně připustil, že jeho tým zachrání už jen zázrak, jenže pozdější nečekané čtyři body z duelů se dvěma mistrovskými aspiranty opět musely Sunderland řádně nakopnout.

Black Cats si navíc mohou věřit také konkrétně na Cardiff: ten na Wearside neuspěl od roku 1927, venku je celkově příšerný (vytěžil tam jen 10 bodů včetně dvou vítězství) a na Sunderland v prosinci nevyzrál ani na vlastní půdě (2:2). Pro Bluebirds teď naopak může být zdrojem pozitivní nálady skutečnost, že již mančaft nevede Malky Mackay, a namísto něj Ole Gunnar Solskjaer poznal na lavičce velšského celku jen jednoho přemožitele z posledních čtyř ligových klání.

Norský exfotbalista ManUtd by měl opět moci využít Craiga Bellamyho, jenž zdárně vyklepal z těla záludný virus. Naopak Noone zůstává mimo hru a natažený zadní stehenní sval na trávník dál nepustí kapitána Cardiffu Marka Hudsona.

Gus Poyet přivítá zpět v sestavě napraveného hříšníka Phila Bardsleyho, jenž docela určitě nahradí v základu Verginiho. Čelůstka s Gardnerem budou i v neděli absentovat - prvně jmenovaný je zranění, jeho kolega pouze nemocný.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.90 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Chelsea FC  (neděle 15:05)
Chybělo málo a na tento duel by se upírala pozornost celé Anglie. Minimálně. O to víc může Chelsea litovat šokující domácí porážky se Sunderlandem, která nejen ukončila legendární Mourinhovu sérii, ale také ve své podstatě i naděje Blues na titul. Místo klasického "title clash" tak možná uvidíme souboj náhradníků s šampiony.

Londýňané totiž kromě Premier League mocně tahají za nitky i ve vřavě o trofej z Ligy mistrů. Po remíze 0:0 na hřišti Atlética Madrid má výborně rozjetou pozici do odvety na Stamford Bridge - té chce koneckonců José Mourinho uzpůsobit sestavu i proti Liverpoolu. Portugalec dokonce avizoval, že v neděli nenastoupí ani jeden hráč, který bude v základní sestavě v Champions League.

Rozhodl se tak hlavně kvůli tomu, že v týdnu přišel hned o čtyři hráče na odvetu a další ztráta by pro něj byla fatální. Jeho slova je nicméně nutné brát alespoň částečně s nadsázkou, představa obrany ve složení kupříkladu Kalas - Mikel - Christensen - Aké je pod Mourinhovým vedením nejspíš nemožná. Mimo hru pro Liverpool jsou v nicméně v každém případě Čech, Terry, Hazard, Eto’o a suspendovaný Ramires.

Brendan Rodgers na druhé straně řeší vlastně jen start či nestart druhého nejlepšího střelce Premier League Daniela Sturridge, jehož stav není stoprocentní. Mimo hru je taky suspendovaný Jordan Henderson, jehož uprostřed pole nahradí nejspíš opět Joe Allen.

Liverpool na rozdíl od Chelsea stále bojuje o titul. Ba co víc, má zatraceně blízko k tomu, aby ukončil 24leté čekání na jeho zisk. Na Manchester City, který má zápas k dobru, má už náskok šesti bodů - může si tak dokonce dovolit ve zbylých utkáních jednou remizovat a přesto bude zdvihat pohár nad hlavu.

Vděčí za to především báječné formě v posledních měsících. Reds vyhráli neuvěřitelných jedenáct zápasů v řadě, od začátku roku 2014 je navíc neporažen (14 - 2 - 0). Poslední, kdo si na Liverpool přišel, byla právě Chelsea, jíž může k titulu dopomoci kromě bezpodmínečné výhry na Anfieldu ještě jedna prohra Reds a k tomu navíc musí jednou prohrát i Man City.

Chelsea to na Liverpool v posledních letech moc neumí. Prosincová výhra byla jediná z osmi nejčerstvějších klání v rámci Premier League. Na Anfieldu navíc Reds vládnou ještě více - z minulých 21 utkání vyhrál hned třináct.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Johnson, Škrtel, Sakho, Flanagan - Allen, Gerrard, Coutinho - Sterling, Suárez, Sturridge
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Schwarzer - Azpilicueta, Cahill, Ivanović, Cole - Matić, Mikel, Lampard - Salah, Ba, Schürrle
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 4.00 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Manchester City  (neděle 17:10)
Na Selhurst Parku už víceméně ztroskotal sen Chelsea o mistrovském titulu; jak si zde povede Manchester City? Bleděmodří jsou samozřejmě stále mírnými favority a výhra je pro ně absolutní povinností, z tohoto londýnského stánku - a vůbec z jakýchkoliv měření sil s Eagles - se ovšem v nedávné době body zkrátka neodnáší...

Crystal Palace se aktuálně veze na vlně euforie, o tom nemůže být pochyb - a nakonec má velkou šanci vyhoupnout se ještě ve zbytku ročníku do první desítky, což by se vzhledem k postavení před příchodem Tonyho Pulise, kdy leckdo podceňovaného nováčka předčasně odepisoval, rovnalo hotové senzaci. Momentálně Eagles poprvé od prosince 1992 zvítězili v pěti po sobě jdoucích zápasech v elitní společnosti; další výhra by jim přihrála rovnou klubový rekord.

A nereálná určitě není, však Eagles věhlasného soka potrápili i na Etihad Stadium koncem minulého kalendářního roku (0:1). Tehdy se ManCity muselo obejít bez trojlístku Negredo-Agüero-Touré a v nikterak nepodobné situaci se ocitá také nyní.

V poslední době totiž Citizens vskutku měli problémy spíše sami se sebou než se soupeři: obávaný střelec Agüero vynechal 10 z předešlých 16 utkání, Negredo pozoruhodně čeká na zářez už tři měsíce a Yaya Touré se nyní vrací do sestavy po dvouzápasovém odpočinku. To navíc s posláním vykompenzovat náhlou ztrátu Davida Silvy (potažmo jeho krajana Navase).

Tony Pulis proti ManCity, které v minulých třech kolech okusilo všechny tři možné výsledkové příchutě, zřejmě znovu nebude moci nasadit Marouana Chamakha. S otazníkem je pak také start Dikgacoie.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.00 - 5.25 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Everton FC  (sobota 13:45)
Taky zápas Southamptonu s Evertonem se ponese v duchu jednoho celku, který útočí na klíčové umístění. Saints už nějaký ten pátek jen válčí o příjemnější pozici ve zlatém středu tabulky, zatímco klub z Liverpoolu finišuje v boji o kvalifikaci do nejprestižnější klubové soutěže Evropy.

Everton si ve zbývajících kolech už nemůže dovolit klopýtnout. Tři duely do konce Premier League ztrácí na čtvrtý Arsenal jediný bodík, ale proti němu hovoří poměrně jasně los. Zatímco Toffees kromě výjezdu na jih Anglie bude hrát ještě doma s Manchesterem City a v Hullu, Gunners přivítají doma zoufalý Newcastle, dále West Brom a sezónu zakončí s dalším sestupovým kandidátem v Norwichi.

Svěřenci Roberta Martineze přitom měli vše ve svých rukou. Od začátku března kosili jednoho soupeře za druhým, sedmi vítězstvími v řadě překonali klubový rekord a díky smetení Arsenalu se dostali i do pole position. Jenže minulou středu veškerá snaha přišla vniveč, jelikož Everton doma nestačil na Crystal Palace. Zaváhání sice napravil doma s Man Utd, ale ani stoprocentní bilance už Blues nemusí stačit.

Soton už toho do konce sezóny moc stihnout nemůže a jeho ambice deklarovala i porážka na hřišti Manchesteru City, po níž hráči mnohem více žehrali nad vážným zraněním spoluhráče Jaye Rodrigueze než nad ztrátou bodů. Ostatně bez talentovaného křídelníka (případně útočníka) se v ofenzivě Southamptonu vůbec nedaří, v necelých třech zápasech dali jen jeden gól a to ještě z penalty.

Kromě vyššího nasazení hovoří pro Everton i vzájemná bilance se sobotním soupeřem. Toffees s ním neprohráli už osmkrát v řadě (naposledy před více než 11 roky) a z posledních pěti třikrát vyhráli - vždycky nicméně doma - na výhru na St. Mary’s čekají od dubna 2002.

Velkou ranou by navíc mohla být ztráta dalšího stopera. Kromě dlouhodobě zraněného Phila Jagielky je se zraněním stehna mimo taky Sylvain Distin. Sezóna navíc skončila pro jednu z důležitých postav ofenzivy Kevina Mirallase.

Southampton kromě již zmíněného Jaye Rodrigueze přišel těsně před zápasem o středopolaře Morgana Schneiderlina. Mimo hru jsou již dlouho Kelvin Davis a Maya Yoshida.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Boruć - Clyne, Fonte, Lovren, Shaw - Wanyama, Cork - Ward-Prowse, Davis, Lallana - Lambert
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Alcaraz, Baines - McCarthy, Barry - Deulofeu, Barkley, Osman - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.50 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Bromwich Albion - West Ham United  (sobota 16:00)
Když v Premier League zbývají do konce soutěže, dvacetičlenné pole klubů se zpravidla dělí již na dvě části - na ty, kterým o nic nejde a na ty, které ještě zuby nehty shánějí poslední bodíky k zajištění svého vytyčeného cíle. V utkání West Bromu s West Hamem bude nasazení především na straně domácích, kteří už pod nohama cítí vlhkost ze sestupových vod.

Manažer Baggies popsal nadcházející duel jako nejdůležitější z od doby, kdy na The Hawthorns působí. Celek z West Midlands sice ani na chvíli nesídlil na spodních příčkách tabulky - když skončil Steve Clarke, byl 16., a teď je na totožné pozici. Jenže při tradiční stíhací jízdě týmů ze dna se nedá očekávat, že by současných 33 bodů na záchranu stačilo.

Regulérně namočených je momentálně patrně pět celků, přičemž WBA je z nich na tom nejlépe jak bodově, tak losem - navíc má zápas k dobru. Velkou výhodou je také děsivý program Norwiche, pro nějž bude každý získaný bod ze zápasů s Manchesterem United, Chelsea a Arsenalem takový malý zázrak.

To West Ham může být vlastně již klidný. Matematicky sice ještě pád do Championship vyloučen nemají, ale pravděpodobnost, že by Norwich udělal ještě šest bodů plus k tomu jeden z tria Cardiff, Fulham, Sunderland devět, je vyložená mission impossible. Přesto by Hammers pro klid v duši rádi ještě nějaký ten bod získali.

Obzvlášť, když z posledních osmi ligových duelů prohráli celých šest, z toho tři nejčerstvější - s Liverpoolem, na Arsenalu a s Crystal Palace. S West Bromem navíc Kladiváři už pět a půl roku neprohráli a na tuto výbornou bilanci chtějí navázat i nyní.

Za Baggies v posledních týdnech válí český útočník Matěj Vydra. 21letý forvard nastoupil pod Melem v minulých čtyřech zápasech v základní sestavě a svému manažerovi se odměnil jedním gólem a dvěma asistencemi. Mimo hru je ale stálice na levém beku Liam Ridgewell, který se zraněným kolenem možná propásne zbytek sezóny. Na jeho místě avizoval Mel start klasického záložníka Chrise Brunta.

West Ham stále postrádá útočníka Marca Borriella, jehož hostování z AS Řím bylo vyloženým provarem - Ital odehrál všehovšudy dva poločasy. Hrát nejspíš nebude ani záložník Matthew Taylor, který dostal povolení opustit tým, aby mohl být se svou nemocnou dcerou.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Jones, McAuley, Olsson, Brunt - Mulumbu, Morrison - Amalfitano, Sessegnon, Dorrans - Vydra
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Demel, Tomkins, Reid, Armero - Noble, Diamé - Downing, Nolan, Jarvis - Carroll
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.75 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Ať už sedmiletou práci Tonyho Pulise ve Stoke-on-Trent považujete za jakkoliv velké (a nesporné) zadostiučinění, musíte uznat, že Mark Hughes za tuhle jednu sezonu odvedl na stejném místě skoro až podobné kvantum kvalitní roboty. Jeho Potters jsou aktuálně desátí a proti venku bídnému Tottenhamu by ve své jízdě za historicky prvním umístěním uvnitř top10 Premier League jistě rádi pokračovali...

Zmíněné nejlepší umístění v dějinách prvoligového snažení Stoku přitom není jediným milníkem, který teď Hughes reálně stíhá. Už jen pokud vyzraje na Spurs, kteří na cestách naplno nebodovali už čtyřikrát v řadě, zaslouží se vůbec poprvé o domácí sérii pěti výher; a rovněž zisk čtyř bodů či vstřelení osmi branek ve zbylých třech kolech, což by obojí stejně tak znamenalo nový prvoligový strop, není ničím nedosažitelným.

Podobně jako Stoke, které hodlá udržet postavení v horní polovině tabulky, hodlá také Tottenham v první řadě vydržet na současné šesté příčce zaručující Kohoutům účast v evropských pohárech. Na postup výše to už asi na severu Londýna úplně nevidí: šest bodů ztráty na Everton se zdá být příliš, stejně jako sedmibodové manko na vysněnou Ligu mistrů.

I přesto, že Tim Sherwood právě vzhledem k této situaci těžko obhájí svůj post i pro příští sezonu, stíhá také Tottenham a manažer osobně pár historických primátů. Pokud třeba Spurs zvládnou vyhrát všechna tři zbývající klání, dosáhnou bodového maxima, co se jejich účinkování v PL týče. Zároveň by si pak sám Sherwood v takovém případě stoprocentně zachoval největší procento vyhraných zápasů ve funkci ze všech lodivodů Tottenhamu, které momentálně činí 58%.

Stoke City o naplnění vlastních cílů aktuálně bude muset usilovat bez zraněných Etheringtona a Hutha, přičemž Pieters se zdá být přesně naopak způsobilý k návratu. Na druhé straně barikády potom absentují Vertonghen, Capoue, Walker nebo Lamela; nad Dembélého startem se vznáší otazník (kotník). Dawson je připraven znovu zaujmout svou pozici na stoperu.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Cameron, Shawcross, Wilson, Pieters - Whelan, N'Zonzi - Odemwingie, Ireland, Arnautović - Crouch
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Naughton, Kaboul, Dawson, Rose - Lennon, Paulinho, Bentaleb (Chadli), Eriksen - Kane, Adebayor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.50 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fulham FC - Hull City  (sobota 16:00)
Když do Fulhamu přišel Felix Magath, měli Cottagers ještě spoustu času na zlepšení situace. Teď už se zápasová porce zbývající do konce sezóny krátí a nebýt dvou výher během posledních tří zápasů, mohli by Londýňané pomalu Premier League dávat vale.

Svérázný manažer už dlouhou dobu tvrdí, že klíčem k záchraně jsou domácí zápasy. A skutečně, pokud nevytěží minimálně čtyři body z domácích střetnutí s Hullem a Crystal Palace, šance na udržení budou mizivé. První krok mají před sebou už nyní - na Craven Cottage hostí právě Tigers.

Domácí můžou mimo jiné těžit taky z hrozné bilance Hullu na hřištích soupeře. Prohráli tak celých 11 zápasů z dosavadních 16 - a právě tohle klidně může Tigry ještě pořádně zamotat do boje o udržení. Po Fulhamu totiž hrají na půdě Aston Villy a pokud se jim podaří obě klání prohrát, půjde do tuhého.

Hull v posledních týdnech předvádí podstatně nevyrovnané výkony. Vítězství střídá porážku - většinou dvojnásobnou - a tak dále, a tak dále. Naposledy prohrál doma 0:3 s probuzeným Arsenalem při zkoušce na květnové finále FA Cupu. Aby jim však zápas ve Wembley nezhořkl jako loni Wiganu...

Proti Fulhamu se nicméně Tigers docela daří. Z posledních čtyř vzájemných zápasů vyhráli tři a v žádném z nich nedostali branku. Loni v prosinci dokonce rozprášili soupeře na své půdě 6:0. S takovými vzpomínkami se jim do utkání půjde o poznání lépe než Fulhamu.

Domácím se nicméně vrací hned kvarteto uzdravených - Parker, Richardson, Riether a Diarra. Hull se těší na návrat útočníka Longa a jeho kolegu Aluka.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Stockdale - Heitinga, Hangeland, Amorebieta, Richardson - Holtby, Riether, Diarra, Kasami - Sidwell - Rodallega
Hull City - pravděpodobná sestava:
Harper - Elmohamady, Davies, Chester, Rosenior - Meyler, Huddlestone, Livermore, Boyd - Jelavić, Long
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.50 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Aston Villa  (sobota 16:00)
Aston Villa je jasným důkazem toho, jak vratká může být realita v Premier League. Ještě před měsícem se Lambertova parta slunila uvnitř top10, nyní je po pětizápasové šňůře bez výhry jen šest bodů vzdálena od posledního Sunderlandu. Záchranářské práce se nakonec Villans mohou týkat bezprostředněji, než by si každý jejich fanoušek býval přál (i dovedl představit)...

Birminghamští by s onou nepříjemnou robotou měli začít už na Liberty Stadium, jakkoliv venku netriumfovali od Nového roku a i přes tristní domácí formu stále před vlastním publikem posbírali více korálků než na cestách. Důvodem, proč by Villans mohli z nadcházejících tří venkovních střetnutí "ukrást" hned tohle první, je především to, že také Swans mají do ideálního rozpoložení poměrně daleko (a pak také to, že ke zbylým výjezdům birminghamští pocestují na stánky celků první šestky).

Loni možná Swansea touhle dobou stále ještě oslavovalo triumf v Ligovém poháru, zatímco si zuby nehty drželo svou pozici uvnitř elitní desítky - letos je to však dosti jinačí písnička. Labutě nejsou schopné jakékoliv konzistence, a tak jejich důležité výhře v Newcastlu o minulém víkendu předcházely dvě porážky.

Na koho naopak spolehnutí docela je, to je útočník Wilfried Bony, jenž skóroval 12krát ve svých předešlých 18 startech. A jeden z těch lepších výkonů zřejmě bude muset reprezentant Pobřeží Slonoviny podat také tentokrát, jinak asi Swansea Lambertovu Villu poprvé ze čtyř pokusů nepřemůže. Tím spíš, když pro bolavý kotník zůstává mimo hru Španěl Michu, ale také jeho krajan z obrany Chico.

Aston Villa je samozřejmě bez Bentekeho, pročež Lamberta musí těšit, že na základě prohlášení samotného dánského útočníka již může sáhnout po uzdraveném Heleniusovi. Levý bek Joe Bennett v týdnu přišel k úrazu během tréninku a do Walesu tudíž podle všeho ani neodcestuje.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Vorm - Rangel, Williams, Arnat, Davies - Shelvey, De Guzmán, Britton - Hernández, Bony, Routledge
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Bacuna, Baker, Vlaar, Bertrand - El Ahmadi, Westwood, Delph - Albrighton (Weimann), Holt, Agbonlahor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 4.00 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Norwich City  (sobota 18:30)
Old Trafford bude v sobotu burácet patrně způsobem, jakým letos ještě neburácel. Ryan Giggs do této sezony vstupoval ještě jako tuplovaný hráč, aby poprvé ve své kariéře prožil sezonu o více než 10 porážkách a pro zbytek sezony nakonec nahradil selhávajícího Davida Moyese v roli manažera. Na velezkušeném záložníkovi teď tedy je, aby se vedle tutového potlesku před výkopem zasadil také o spokojenost fanoušků po závěrečném hvizdu...

Čistě na papíře si Giggs pro svůj manažerský debut patrně nemohl přát schůdnějšího soka: Norwich je na cestách naprosto příšerný, má zde nejhorší bilanci z celé ligy a v rámci venkovních duelů nastřílel ubohých 11 branek. Navíc se nyní bojí již páté porážky v řadě, zatímco setrvává v pozici, kdy zřejmě alespoň ve dvou z nadcházejících tří přetěžkých bitev s top týmy jednoduše potřebuje bodovat.

Ten samý tlak spočívá rovněž na Manchesteru United, který se ještě bude chtít poprat o účast v pohárové Evropě. Na šestý Tottenham mají momentálně Red Devils ztrátu šesti bodů, přičemž si ale zároveň v kapse hýčkají jedno střetnutí k dobru. V téhle fázi sezony ManUtd nemělo na svém kontě méně bodů od sezony 1990-91, kdy Giggs načínal svou kariéru profesionálního fotbalisty. Teď je načase odšpuntovat jinou kapitolu své životní cesty, tentokrát v jinačím stylu...

Ryan Giggs na pozadí 962 vystoupení v dresu Rudých ďáblů na své první tiskové konferenci v nové roli vtipkoval o pětiletém kontraktu pro svou osobu a celkově působil velmi uvolněně - i přesto, že při svém debutu nebude moci do základní sestavy jmenovat tradiční opory jako Van Persieho či Rafaela.

Giggsův protějšek Neil Adams naproti tomu nemůže počítat se zkušeným zadákem Yobem (lýtko), zatímco by už mohl poprvé v sezoně využít služeb dlouze rehabilitujícího Elliotta Bennetta.

Coby hráč Neil Adams na čtyři pokusy s ManUtd neprohrál - teď se v duelu s podobně nezkušeným manažerem bude pokoušet tuto chvályhodnou vizitku rozšířit i na trenérskou lavici...
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Jones, Vidić, Ferdinand, Evra - Fletcher, Carrick - Januzaj, Mata, Welbeck - Rooney
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Whittaker, Turner, Bassong, Olsson - Johnson - Fer, Howson - Snodgrass - Van Wolfswinkel, Redmond
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 6.50 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Liverpool FC35255596:4480
2.Chelsea FC35236667:2675
3.Manchester City34235691:3574
4.Arsenal FC35217762:4170
5.Everton FC35209657:3469
6.Tottenham Hotspur351961051:4963
7.Manchester United341761156:4057
8.Southampton FC3513101250:4549
9.Newcastle United351441739:5446
10.Stoke City3511111339:4944
11.Crystal Palace351341828:4143
12.West Ham United351071838:4837
13.Swansea City35991747:5136
14.Hull City341061834:4336
15.Aston Villa34981735:4935
16.West Bromwich Albion346151341:5433
17.Norwich City35881928:5632
18.Cardiff City35791931:6530
19.Fulham FC35932335:7730
20.Sunderland AFC34781933:5729

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (3091)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lidičky omlouvám se za spam, ale daruju 75% slevovy kupon na FM 2014. Má-li někdo zájem pište

Reagovat
smazaný uživatel

tez mam jeden volny, pokud by bylo vic zajemcu

Reagovat
smazaný uživatel

Lidičky omlouvám se za spam, ale daruju 75% slevovy kupon na FM 2014. Má-li někdo zájem pište

Reagovat
Swarley

Ryan Giggs jako manažer Manchesteru United...jsou chvíle, kdy už ani já nemám slov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Jsi rád že ses toho ještě dožil viď?

Reagovat
Swarley

teď už můžu fanouškovsky zemřít

Reagovat
mithro

to som si vravel, ked som este stihol scholesa vidiet hrat a dat gol nazivo

Reagovat
Jardin

to je na styl: deal with it

Reagovat
kiwwi

jj

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

škoda, že je to až večer, hned bych to prohodil za 13:45... takto hrozí, že neuvidím posledních 15 minut...

Reagovat
Swarley

přesně, vůbec se mi to dneska nehodí, ale tak ten začátek si prostě nemůžu nechat ujít...zase bude keců, ale tak priority jsou priority

Reagovat
kiwwi

ja musim najst sposob ako sa nenapadne vyparit zo svadby a najst nejaky bar kde to budu davat

Reagovat
fenixLFC

to nie je take tazke, minimalne sa na ten uvod niekde stratit poprípade ked su na svadbe dalsi fan tak chodte viaceri a nikto sa nebude po vas zhladuvat

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna je výjezd na Slovácko. Ale stejně tam prohrajem a bude to hrozný fotbal, tak to se radši budu dívat na Giggsa jak řve na Rooneyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovacko vam to pusti

Reagovat
smazaný uživatel

To by muselo, páč jinak tam neuhrajem ani bod. A to ani blbou náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne

Reagovat
jenage

ManU - Norwich

Tip EuroFotbal.cz: 0

Reagovat
smazaný uživatel

Je to subjektívny názor, takneviem čo by malo byť na tom zlé... United už doma stratili túto sezónu viac, ako dosť, tak neviem, prečo by tá smutná séria nemohla pokračovať

Reagovat
spider_8

Jasná dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomas už neví jak by tomu Norwichi pomohl...

Reagovat
Ligter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Mourinho bol v 2004 v poleposition pred Rafom.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm... už toľko ten LFC netreba gloryfikovať

Reagovat
13

Dnes dávám na výhru evertonu a na výhru Fulhamu.. Obojí by mohlo klapnout.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre výhru Man.United , Evertonu a Stoke

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
Fenri

S rukama ještě nic neměl Iron man

Reagovat
smazaný uživatel

*iron hands

Reagovat
smazaný uživatel

*the man with the iron hands

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SunFells

Jaký má dobrý záda

Reagovat
iamek

Robin van Persie by měl v dresu Manchesteru United stihnout závěr sezony. Nizozemský útočník včera poprvé po zranění kolena naplno trénoval. (goal.com)

Moyes jen odesel a jde to

Reagovat
puji

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Venku bídný Tottenham podíval se autor třeba na tabulku venkovních utkání?

Reagovat
Fenri

Tak v posledních 6 zápasech venku mají 1 výhru, 2 remízy a 3 prohry, to se mi nezdá jako hitparáda.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď dostali venku 2x čtyřku, prohráli se slabým Norwichem a na poslední chvilku zachránili bod se slabým WBA.

Reagovat
fantomas

Samozřejmě myšleno v poslední době, jak vysvětluje hned další zmínka o Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapasy na Liverpoolu a Chelsea nenapovi az tak moc o forme. Obecne utkani venku nejsou pro Spurs letos ani trochu problemem, coz je videt v tabulce venkovnich zapasu..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska naprosto zasadni moment - jestlize dokazem vyhrat, vytvarime jeste velky tlak na Arsenal, NU by uz taky konecne mohlo zkusit zabrat, kdyz se jim Pardew vraci na lavicku... Navic pak uhrat tech 6 zbyvajicich bodu nevypada uz zas tak extremne nerealne, jako ted tech 9. Ale stejne by to mohlo byt vazne smutny, muzem uhrat 78 bodu a na LM to i tak nemusi stacit, sileny...

Reagovat
Nikikrew

Najvacsi fail by bol, kebyze Chelsea skonci 5ta a by vyhrala LM

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si, ze uz nehrozi, ze by Chelsea nebo City jeste dokazali ztratit to misto v top 4. Kdyby jsme dokazali porazit Palace, pak na to mohla byt mala sance, takhle uz ani nahodou. Ale ta predstava je hezka, to jo.

Reagovat
kiwwi

Kevin Mirallas urges Marc Wilmots NOT to pick Adnan Januzaj in Belgium's World Cup squad for Brazil.

pocuvaj, to co je za kokota ten Mirallas?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

No magor to nepochybne je, ale usudzovat to z takehoto tweetu...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ma pravdu, presne to, co jsem tu zminoval pred par dny.

Reagovat
smazaný uživatel

kokot je, o tom není pochyb ale v tomto má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

čo by tam robilo to prehypované decko..

Reagovat
smazaný uživatel

to iste, co vase prehypovane detsko za Anglicko

Reagovat
blade115

Sterling tam ale aktuálně patří, však tam nemá ani moc velkou konkurenci. Januzaj ji má naopak obrovskou a je naprosto logické a správné, že na WC nepojede.

Reagovat
smazaný uživatel

sterling je prehypovaný jo?

Reagovat
kiwwi

to by sa teprve ukazalo ze to bol gamble

Reagovat
smazaný uživatel

to by bola teprve romantika na bench

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

za posledních 15 roků snad taková situace nenastala, kdoví jestli vůbec někdy byla situace, že 78 by nestačilo na LM, ale i tak někteří budou tvrdit, jak je letos mizerná konkurence

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

My vám fakt nepomůžem, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Mam takovy sen, ze alespon jednou jedinkrat by Pardew mohl pro EFC udelat neco pozitivniho. Zazraky se deji.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas dostane čtyřku a budeš ho nenávidět ještě víc. Doporučuju do něj žádný naděje nevkládat, to už bych víc věřil ztrátě Arsenalu s WBA nebo Norwichem, kteří mají pořád o co hrát. Stejně by ale nejdřív musela být splněna podmínka, že bude Arsenal rozhozenej a podělá si to sám

Reagovat
smazaný uživatel

Ja fakt od Pardewa nic necekam, ja jsem s vztahem k nemu na takove urovni, ze ocekavam, ze to Arsenalu pusti maximalnim moznym rozdilem, aby maximalne mozne pomohl tomu, aby jim nenavideny Everton byl daleko od LM.

A navic, jeste k tomu, pak EFC musi vyhrat na Saints, doma s City a na Hullu. Vic jak 5% tomu, ze se to muze povest nedavam, ale porad si to musime pripadne vyhrat sami. Tak jako tak je ale 70+ bodu naprosto neuveritelnej vysledek a je jen strasna smula, ze to na LM zrejme stacit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase nějakej tvůj mýtus, že Pardew nenávidí EFC

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna je, ale kdyz jste 2 sezony zpatky skoncili pred nama, byl neuveritelne potesenej z toho, ze Newcastle "ted operuje v jine lize, nez EFC", letos to zase sperkoval prohlasenima nekdy v lednu, ze nechape, proc se tvrdi, ze Everton sel s Martinezem nahoru, ze tam posun dopredu nevidi a ze nakonec skonci za NU, ze jsme meli stesti na los, na tiskovkach o nas mluvi velmi rad a casto, rad se zminil i o tom, ze nam v lete chce ukradnout Lukakua... Trpi zrejme nejakym komplexem k nam.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nechápu, že tě tyhle bláboly dokážou naštvat tak, že je musíš vytahovat při každé zmínce o Pardsovi nebo NUFC. Si ho prostě nevšímej, ne? Stačí se podívat na tabulku a víš, že EFC > NUFC, každej na světě ví, že Bob > Pards, a ty se stejně necháš rozhodit takovou kravinou

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ja si ted z nej uz jen delam srandu a uzivam si posledni moznosti pred tim, nez ho (snad teda) kopnete po sezone.

Ale je pravda, ze bych se na tohle mel vykaslat, tyhlety prehnany "hejty" me hrozne kazi.

Reagovat
blade115

Já normálně začínám věřit, že ten Liverpool poslední kolo porazíte, když to tady tak čtu ...

Reagovat
smazaný uživatel

To bych se hodně divil. S LFC máme dlouhodobě dobrý vztahy (a není to narážka na Carrolla), naopak u Chelsea je vždycky ve vzduchu cítit až nenávist

Reagovat
blade115

A to s tím souvisí jak? Že byste jim ten zápas pustili, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to nesouvisí nijak, jen mě to napadlo Lepší bude, když bude mít LFC už titul jistej, nechci je mít na svědomí.

Reagovat
blade115

Tak já už ani nedoufám, že bychom je o něj připravili, to maximálně City by museli vstát z mrtvých. Což je krajně nepravděpodobné.

Reagovat
smazaný uživatel

odkedy je NU v pozícii, aby mohol miešať kartami???

Reagovat
cristiano.K.

bud tak hodnej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
afc

To akoze doma nevyhrame so strakami a tragickym WBA?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoby se vam nepodarilo pred par tydny doma zavahat se Swans... NU musi mit motivaci velikou uz konecne vyhrat, navic ted uz realne bojujou o umisteni, musi aspon trochu kousnout. WBA regulerne bojuje o zachranu, to muze byt klidne tezsi duel, nez se muze momentalne zdat. Mic je kulatej, branka hranata, drevaci se muzou ukopnout, superhvezdy nemusi mit zapas. Mozny je vsechno, tohle zas neni tak obrovska fantasmagorie, aby se nemohla prihodit.

Reagovat
afc

Jasne,mozne je vsetko,je to predsa futbal.Ak hraci k tym zapasom pristupia zodpovedne o com nepochybujem,kedze ide uz o vsetko,tak by sme mali tie dva zapasy v pohode vyhrat a idealne by bolo,aby sme sli do posledneho zapasu na Norwichi s tym,ze nam bude stacit bod na 4 flek,kedze cakam,ze bude dnes alebo so City stratite.

Reagovat
smazaný uživatel

Obavam se, ze realne to bude presne tak, jak pises. Nicmene, zasadni z pohledu naseho je, vyhrat ty nasledujici dva zapasy, coz uz i tak je neuveritelne narocna predstava. Ale pro Arsenal jit do posledniho kola, ze musis vyhrat, jinak LM nebude, proti tymu, ktery dost mozna bude taky potrebovat vyhrat pro to, aby se zachranil v LM - bylo by fajn vas dostat do te pozice. Navic jeste s tim, ze pristi vikend hrajete pak o vytouzenou trofej, taky to moc ke klidu neprida. A my pak mame v poslednim kole Hull, ktery uz by mel byt v klidu, ale dost by se uz mel soustredit prave na to finale FA Cupu - tohle nam do karet hraje. Samozrejme ale, po dnesku muze byt cele tohle uvazovani poslano daleko do oblasti uz jen naprosto teoretickych teorii.

Reagovat
vodka

WBA tak tragické neni, akorát dělají stupidní chyby v obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hull a Aston Villa musí bodovat, nic víc mě dnes nezajímá

Reagovat
kiwwi

dufam, ze dnes vyjde naprazdno Norwich a Cardiff sa dostane do vyhody

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že Cardiff vyjde proti Mackems taky naprázdno, a bude od nich konečně klid

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

snad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Ale

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
*CZE*

Hodnotná informace

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

Jesse Lingard MoM performance & a goal for Brighton...get him back to OT for next season!

Ked si predstavim ze uz tuto sezonu mohol kludne pozbierat vsetky Youngove minuty a s prehladom by nezahral horsie...

Reagovat
kiwwi
Reagovat
mithro

Reagovat
cristiano.K.

dneska samé jedničky

Reagovat
nani92

1X

Reagovat
smazaný uživatel

1x2

Reagovat
nani92

nn, dnes 2 nebude

Reagovat
smazaný uživatel

A zejtra taky

Reagovat
vodka

až na FFC-Hull, kde bych radši viděl X.

Reagovat
cristiano.K.

já furt nemám jasno,jestli přeji sestup víc Fulhamu nebo W.B.A

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes snad samé dvojky.

Reagovat
SunFells

Už to tu sice bylo osmkrát, ale tak ještě jednou kvůli Irině

Reagovat
13

Spíš kvůli Ibrovi, to jak si řekne o ten přímák mě pokaždý pobaví (a nejsem teplej -.-)

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Ještě jsem to teda neviděl, ale výborná reklama

Reagovat
fenixLFC

super reklama

Reagovat
smazaný uživatel

Molby on Mourinho: If you don't think your squad is sting enough, don't loan 25 out!

Reagovat
Error

Panebože.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
SunFells

Trošku blbost, co je to za troubu?

Reagovat
blade115

Taky pašák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

já se tak těším a bojím, nevím co víc

Reagovat
vladis271

ja strašne chcem veriť, že sa na to Mou vysere a postaví béčkovú obranu.

Reagovat
vladis271

Vlastne už je jasné, prečo ho vylili 4 kolá pred koncom. Chcú (a podarí sa im to) vyfúknuť LvG Spurs. Otázka je teda, že kto ku kohútom. Btw... je to pravda, že Fergie mal už pripravenú v 87. či kedy to bolo, zmluvu na WHL? A v poslednej chvíli sa do toho vložilo MU? Celkom bad luck, ale za to si môžu niekedy aj sami. Za žiadnych okolností sa nemali rozchádzať s Harrym.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych u Spurs rad videl Manciniho ci Spalettiho, i kdyby to melo znamenat, ze by pak byli opravdu vysoce konkurenceschopni.

Reagovat
FUnk

tohle je typicke pro spurs jestli neprijde LvG tak jsem zvedavy koho vymysli, chce to personu co to da vsechno do poradku

Reagovat
Darren Fletcher

no ak si k nam van gaal vezme kluiverta, velky palec hore, moj oblubenec

Reagovat
smazaný uživatel

A osvedceny trener a taktik

Reagovat
Darren Fletcher

tak tarkovič je pri repre

Reagovat
Dominator

Predpokladam, ze Giggs v nejakej funkcii zostane i nadalej...vidiet potom na lavicke Kluiverta a Giggsa, to by sa mi pacilo

Reagovat
SunFells

#SaintsFC team vs @Everton: Boruc, Clyne, Fonte, Lovren, Shaw, Wanyama, Cork, S. Davis, Lallana (c), Lambert, Gallagher.

Zničte je chlapci

Reagovat
SunFells

#SaintsFC substitutes vs @Everton: Gazzaniga (GK), Ward-Prowse, Guly, Chambers, Hooiveld, Targett, Reed.

Samej puberťák ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Prowsie měl hrát místo Gallaghera

Reagovat
SunFells

Tak to hráli minule, asi se to Pochettinovi moc nezdálo.

Reagovat
vodka

stejně je fakt bída, jak dopadli ti 2 taloši za velké prachy. Ramirez i Osvaldo docela zoufalost, respektive Rodriguez byl lepší než Osvaldo a u Ramireze sem ani pořádně nezjistil, co hraje, když nastupuje tak málo...

Reagovat
J0EL

Osvaldo je na tom futbalovo a technicky skvelo, akurat ma vygumovanu hlavu.

Reagovat
vodka

Rodriguez na hřišti působil líp.

Reagovat
SunFells

To fakt nebyla výzva.

Reagovat
smazaný uživatel

Gastón se teď trošku zlepšoval, tomu bych ještě šanci dal, pokud za něj nepřiletí nějaká slušná nabídka a pokud nebude fňukat, že je mu smutno. Ještě by se mohl hodit, zvlášť v případě, že někdo půjde po Adamovi.

Reagovat
vodka

mě se celkem líbil i loni, ale pořád to bylo takové neutříděné, jednou vpravo, pak se motal na středu. Vypadalo to ,že neví, co na tom hřišti má dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino taky asi ještě pořádně neví. Adkins si přivedl Gastona na AM, což by mu mělo sedět nejvíc, jenže tam teď hraje hlavně Lallana nebo se hraje na 3 CM... Rok bych mu ještě dal, já v něm ten potenciál vidím, jenom se potřebuje chytit

Reagovat
Nikikrew

toto musi doma Southaptom ukopat.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton: Howard - Coleman, Stones, Alcaraz, Baines - Barry, McCarthy - Deulofeu, Naismith, Barkley - Lukaku

Subs: Robles, Browning, Hibbert, Garbutt, Ledson, Osman, McGeady

LEDSON?!

Reagovat
Jardin

Speaking to French television, Wenger was asked about his future and said, “Look, I have said that many times already, I have given my word to this club and that I want to continue where I am.

“That means to stay.”

Reagovat
SunFells

A Bacův odchod se mi zdá víceméně jasný.

Reagovat
Jardin

???

Podle posledních zpráv to vypadá, že podepíše na 3 roky, nebo se něco změnilo?

Reagovat
SunFells

Pokud chceš něco z goal.com nazývat zprávami, pak by to bylo podle předposledních. Včera Wenger potvrdil to, co říkal už předtím. Oni mu smlouvu nabídli a Bac je furt ve fázi "zvažování".

Reagovat
Jardin

Aha. Já koukám na novinky na FB a nějak jsem v tu chvíli neřešil z jakého zdroje to šlo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

More info today about Edinson Cavani too. #MUFC definitely in for him. At least one meeting already in Paris.

Reagovat
smazaný uživatel

takze Robin out

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel Taylor ‏@DTguardian

More info today about Edinson Cavani too. #MUFC definitely in for him. At least one meeting already in Paris.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja teda taky ne, ale jen to potvrzuje to, co jsem sem psal Swarleymu ted v tydnu...

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel Taylor ‏@DTguardian

However, important to note priority is midfield and centre of defence. #MUFC want Mangala but accept he's almost certainly going to #MCFC

Daniel Taylor ‏@DTguardian

In midfield - don't roll your eyes - the player #MUFC want above all is Cesc Fabregas. Deja vu, yes. But their info, they think, is solid

Reagovat
Miguel19

Tak to je v píči no..

Reagovat
blade115

Proč?

Reagovat
Miguel19

Protože je to výborný útočník. Zase z nich půjde strach..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

No, poslední dobou je prý mimo, proti nám podal dva naprosto otřesné výkony, za které by se styděl i Torres. Já nevim, jestli za něj chtějí vypláznout nějakých 60 mega, tak ať si poslouží. Jejich problém je stejně někde jinde.

Reagovat
Godwinson

Dnes jsem četl o 72 mil. Sám bych byl zvědavý, kolik by za něj chtěli. Tím spíše vzhledem k jeho oslnivé formě a tomu, že si ještě otevírá hubu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Tak jasný. Cavani je útočník, co potřebuje být číslo 1 a ne být schovaný za Zlatanem..

Reagovat
smazaný uživatel

Potom necápem, načo sa trepal do PSG... či nebodaj dúfal, že Zlatan bude schovaný za ním???

Reagovat
Godwinson

Deset mega je deset mega ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Kenneth

Zustane. United si ho nemuzou dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

stream Zasch?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Side

hmm dobře umístěná

Reagovat
Minister

Reagovat
Minister

parádna hlavička

Reagovat
EL Gringo

Alcaraz, ako keby to fakt chcel dat

Reagovat
Side

Pěknej trávník tam majou

Reagovat
Error

Něčeho podobného jsem se obával už když naskakoval proti Účkám. Nechal si to na dnešek, no.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Alca

Reagovat
Chazy

cejtí, že je Wigan blízko PL, tak chce zpátky

Reagovat
DieFohlenBMG

hezkypěkně

Reagovat
SunFells

Co to maj za sympatické vzory na té trávě?

Reagovat
vodka

je to mazec

Reagovat
REPLIKATOR

Alcaraz, tomu říkám stylový návrat do základní sestavy

Reagovat
dantetomas

Koho to bol napad spravit z Owena spolukomentatora?

Reagovat
smazaný uživatel

owenov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ne zas vazy v kolene

Reagovat
smazaný uživatel

to vyzeralo skôr na nakopnutie

Reagovat
smazaný uživatel

barkley, deulofeu

Reagovat
mithro

uff, skodaaa

Reagovat
fantomas

Hezky Rickie

Reagovat
Mimalu

Pro ty co se dívají na Everton, musel Naismith čekat u té čáry na povolení od rozhodčího že se může vrátit když kvůli němu nebyla zastavená hra?

Reagovat
smazaný uživatel

Davis..

Reagovat
fantomas

Neměl to vůbec lehký, obránce EFC mu taky dost dobře stál v gólový cestě.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, z opakovacky uz to slo videt..

Reagovat
SunFells

Škodáááááááá. Ale Rickie je génius

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, budicek

Reagovat
Side

Deulofeu je k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

barkley ešte viac

Reagovat
Side

je to možný, toho sem si ale ještě nevšiml

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

SEAMUUUUUUUUUUUUUUUUS

Reagovat
SunFells

Tak ještě Baines se Stonesem pojistí a máme hotovo.

Reagovat
vodka

druhy vlastnak?

Reagovat
vodka

ale jaky

Reagovat
Side

proč ne, jeden nestačí

Reagovat
Darren Fletcher

sakra z toho xka uz nebude

Reagovat
smazaný uživatel

To je čo prosím vás?

Reagovat
fantomas

Wow, tak to by mě vážně zajímalo, kam jako zamejšlel hlavičkovat

Reagovat
smazaný uživatel

Alcaraz nebo Coleman?

Reagovat
fantomas

Alcaraze sem nestih

Reagovat
vodka

působil, že ví úplně přesně, co dělá.

Reagovat
fantomas

Tim spíš by mě to zajímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

a zas

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
Kowe

S tímhle chtějí do LM...

Reagovat
eliskafan

chce se mi zvracet , asi jsme ten zápas prodali

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

jako bych viděl tréninky efc na tenhle zápas

Reagovat
fantomas

Cries of "Shoooot" around the stadium whenever an Everton defender touches the ball. Brilliant.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Dominator

Reagovat
mithro

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dobře, Alcaraza eště pochopím, sjelo mu to po palici, ale ten Coleman

Reagovat
Nikikrew

Tak Everton sa asi rozhodol porazit sam

Reagovat
Side

Ta se dala písknout. A Owen by měl zavřít hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To se ted piska takove ruky, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

A akú inú ruku by si chcel až odpískať???

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, tak proc to nepiskl ?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to považoval za kruté voči EFC

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu musi dolu, totalne dojebe kazdej utok jak pres kopirak...

Reagovat
smazaný uživatel

barkley hra?

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale nemuzem vystridat kazdyho, vsak na lavicce mame 1,5 ofenzivniho hrace.

Reagovat
vodka

a Barry zase prasí

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz to jde, tak je radost na Deulofeua, Barkleyho a Lukakua koukat. Kdyz ne, tak to vypada jako dneska, vsichni tri po zasluze k smichu, ta finalni faze je naprosto bidna... zatim typickej "Everton"

Reagovat
smazaný uživatel

nebo, to bych jeste urazel bidny vykony z drivejsich zapasu... tohle byl tak level "3 body Peterborough"

Reagovat
Chazy

http://www.youtube.com/watch?v=W_2eU1ykV3k

Hej, to sem včera hledal, hrozně hustý ty frisbee verze

Reagovat
smazaný uživatel

ROFL, videl jsem jen prvni minutu a stacilo.

Reagovat
Chazy

Ee, to musíš celý

Reagovat
smazaný uživatel

Po zapase.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten barcelonskej smeták ať už táhne zpátky do svého cirkusu!

Reagovat
smazaný uživatel

klidek, jeste ho budem mit dalsi sezonu

Reagovat
Kenneth

Barcelonu nechapu. Everton pro nej neni proste zadny pokrok. Jestli s nim v budoucnu chteji pocitat, tak musi jit hostovat v La Lize.

Reagovat
fantomas

Fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

je to dost pravdepodobny, stejna katalanska media, ktera poprve psala, ze jde k nam, vcera psala, ze u nas bude i dalsi rok...

Reagovat
SunFells

Universum dnes zasahuje do utkání, Wenger má LM prostě ve hvězdách.

Reagovat
J0EL

Len skoda, ze je to posledne roky jeho maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, keby takto zasahovalo do nasich bojov o titul ako do bojov o 4. miesto tak mame o 3-4 tituly viac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Seamus vubec necekal, ze k nemu ten balon doleti, nebo ho videl az na posledni chvili... Pochybuju, ze to planoval hlavickovat nad branu, nebo vedle. Spis sam nevedel, co dela.

Reagovat
ďuriLFC

Šak jasne.Stones to buď mal mať alebo ani neisť do tej hlavičky.

Reagovat
Infernoqt

ten S'oton si snad dělá prdel, jak to může Everton takhle dosrat? Bojujem o ligu mistrů, ne? ...

Reagovat
smazaný uživatel

čo si chcel 3 body zadarmo

Reagovat
Ligter

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

s odchodem Moyese se věci začnou vracet do normálu... Everton bude padat na 7. příčku, Lpool bude stát enormní úsilí aby udržel první místo, příští sezonu ovšem zpět na 6.-10. příčku, co víc čekat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi zalohou a utokem je tam takova dira. Proc zrovna dneska musime hrat s tak zatazenou obranou?

Reagovat
smazaný uživatel

veď to celkom vychádza... aj góly ste nejaké dali

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, Everton se na to uz slusne vysral.

Reagovat
vodka

Barry opět prasí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to musi byt dohodnute... neverim ze by inak everton bojoval o LM s takto ubohym vykonom

Reagovat
smazaný uživatel

taky to přijde divný. ale zase asi to nebude dohodnutý, kdyby bylo, tak to snad neudělají takhle okatě :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej jestli daj gol, co to s nima udela.

Reagovat
fantomas

Aston Villa XI: Guzan, Bacuna, Vlaar, Baker, Bertrand, Albrighton, Westwood, Delph, El Ahmadi, Agbonlahor, Weimann

Aspoň bez Holta, ale ten Albrighton furt

Reagovat
smazaný uživatel

Zasch

Reagovat
smazaný uživatel

sudi me taky dneska chce potesit, to je parada vazne...

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

jasna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

to nebylo na penaltu, Osman padal ještě předtím než se ho bránící hráč dotknul -.-

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby tam nesel jak dement, tak mu to piskne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Padal dopředu.

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

ale nedivim se mu teda, protože by ho trefil v dost nepříjemné pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno... faul to bol. lovren tam siel ako chuj. jasna penalta. ten prihrany pad by na to nemal mat vliv.

taketo situacie by sa uz davno mali riesit ako v hokeji. faul a zaroven aj zlta za simulovanie. akurat by sa to asi dost tazko posudzovalo, preto sa to tak nerobi

Reagovat
smazaný uživatel

Jak môže byť faul a zároveň simulácia potrestané???

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky pěkně Everton

Reagovat
papos182

Proc to Saints neprodali, kdyz jim uz o nic nejde?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není Itálie.

Reagovat
papos182

Vzdyt je tam Pochettino.

Reagovat
fantomas

Ital jako vyšitej

Reagovat
papos182

Ma to v krvi.

Reagovat
SunFells

Ty máš něco v krvi.

Reagovat
vodka

ten snad nebyl ani jako hráč v itálii...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty jsi mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy misto je rozdil milion liber z TV prav...

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal dal asi viac evertonu za to ze im tu LM pustia...

Reagovat
papos182

Arsenal uz to nepusti, jeste k tomu ted, kdyz se jim vratilo par zranenych. Tam uz je to jistota.

Reagovat
Infernoqt

teď se Martinezovi přestane dařit a Moyes ještě dostane zpět své staré místo

Reagovat
k0udy

Achjo, co ten Everton? Škoda no, po tomhle už LM nedají ani náhodou

Reagovat
Counter

Alcaraz s Colemanem holt chtějí do AFC

Reagovat
Nikikrew

Colemana by som bral

Reagovat
Counter

Kdo by taky nebral Nejlepší RB téhle sezony.

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

Nebyla by to špatná náhrada za Sagnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ze by se Wenger neuveritelne rozsoupnul druhe leto po sobe, jo?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Ligter
Reagovat
fajdax

Reagovat
fantomas

McCarthy prej "yes he was held"...touched možná tak.

Reagovat
smazaný uživatel

regulerne ho zatahl zpatky na zem

Reagovat
fantomas

No lol, to fakt ani náhodou. McCarthy se z 95% zatáhl sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LOL, ani tohle penalta?

Reagovat
vodka

myslíš tu ruku Stonese?

Reagovat
vodka

dělám si prdel, ta byla jasná. Ale Soton mohl mít 2 taky teoreticky.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby byl rozhodci velmi, velmi, velmi prisnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Luke Garbutt debut

Reagovat
smazaný uživatel

moze z neho nieco byt?

Reagovat
smazaný uživatel

v League One na hostovani byl nejlepsim hracem sveho tymu, hral za anglickou dvacitku - minimalne na ten Champ by mit mel, jestli i na PL a na tym jako Everton, to je otazka

Reagovat
smazaný uživatel

pekne, ja za vas hrajem fifu a celkom ho vyuzivam a dnes som ho videl prvykrat v realnom svete

Reagovat
smazaný uživatel

To uz musis byt v te kariere docela daleko, ne? Na zacatku moc velky cisla nema.

Reagovat
smazaný uživatel

v tretej sezone..je rychly a to mi staci, celkovo ten tym mam slaby ( na stoperoch mam duffyho so stonesom a vela nechavam hravat haslama hopa napr) ale vyhravam vsetko lebo mam na kridlach miyachicho a welligtona

Reagovat
smazaný uživatel

wow, to je takovej muj scouserskej sen se jednou dockat priblizne takoveho tymu

btw ten Hallam Hope v te Fife celkem casto roste smerem vysoko pres 80, kez by z nej neco podobneho vyrostlo i v realu

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne, jestli ma Martinez v planu Bainese predelat na DM, tak by se mohl jako backup Ovieda u nas dlouhodobe chytnout, sance snad dostane - to snad i na druhem bekovi Browning

Reagovat
smazaný uživatel

Já zrovna Bainese předělal na DM ve fifě, je mu 34 a na kraji už to nestíhá. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se to nezda jako spatnej napad, jestlize je Oviedo schopny dorust do toho potencialu, ktery naznacil pred zranenim, tak je skoda, aby nehral on i Baines.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš proč? Další Lahm

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Martinez se uz byl s Bainesem osobne koukat, jak to hraje.

Reagovat
vodka

Reed se mi ale celkem líbí, takový malý agilní grázlík...

Reagovat
smazaný uživatel

"At least we were consistent today. We started badly and got steadily worse."

Reagovat
J0EL

Reagovat
Kenneth

Slusna tragedie od Evertonu. Takze zase Arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

ty goly

Reagovat
wild

OT Gramaticke okienko : Ako sa vlastne povie hracovi Lev Praha ? Levíča ? Je ze Slovanista (Slovan) , Spartan (Sparta) , Slavista (Slavia)... ako Levu?

Reagovat
Kenneth

Lev?

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

asi hej

Reagovat
Side

to byl celkem rébus

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fajdax

Reagovat
Infi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Levčan?

Reagovat
nani92

Zlatokop

Reagovat
wild

to by sme mohli povedat o vela hracoch v KHL..

Reagovat
nani92

to áno,ale ísť do Levu je niečo ako íst do Chelsea

Reagovat
Chazy

Do Lva!

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Padmé

Reagovat
Chazy

Nech ji

Reagovat
smazaný uživatel

"ji"

Reagovat
Chazy

Co naděláš no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

do Levu to strasne kole oci.. *do Leva.. tak dalo by sa to prirovnat, ale ked chces uspiet proti naslapanym ruskym timom ktori maju velke rozpocty, tak aj ty musis investovat vela penazi aby si nalakal hracov..ale zase si myslim ze ti svedi,fini pojdu radsej hrat do prahy ako niekam na Sibir aj za menej penazi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

it´s a joke

Reagovat
Chazy

By mě zajímalo, jestli dneska Wigan nejde hrát 5-4-1, protože McBeausejour v obraně, nevím fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke. Bez komentáře.

http://sportz-hd.eu/

Reagovat
Chazy

Tak Hull doved nechutnost svejch dresů k dokonalosti

Reagovat
smazaný uživatel

400. pre dnešné víťazstvo Norwichu

Reagovat
k0udy

Reagovat
vladis271

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

vážně překvápko

Reagovat
fantomas

No, jo.. vzhledem k tomu, že si přeje pád Norwiche. A ManUtd nemusí LFC zajímat teď.

Reagovat
smazaný uživatel

nevymýšľaj si fantomas. napísal som, že norwich padne, nie že si prajem aby padol

a v tomto prípade vidíš, že nenávisť voči united mi nedá...pôjdem proti vlastným predpovediam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sess to pekne rozjel.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký solidní stream v angličtině na Fulham prosím?

Reagovat
Usty

Ty vole Elmohamady

Reagovat
Usty

omg, to je taková krysa

Reagovat
fantomas

GABBYYYYYYYYYYYY!! Albrighton už dva parádní centry

Reagovat
fantomas

No to snad

Reagovat
k0udy

Jonjo

Reagovat
fantomas

Hrubasi, Trotter Trotter dal nákej šílenej wondergoal z 35 metrů.

Reagovat
Fenri

Hm, Ade, jak bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
k0udy

Hm, Jonjo se s tim nesral https://vine.co/v/Mvqw6aWdHU5

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
J0EL

Reagovat
Side

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Voldemort

Reagovat
SunFells

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm debil

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

to si nenalepil? kto to je?

Reagovat
TopinB

Adam Clayton

Reagovat
smazaný uživatel

FULHAM

Reagovat
Usty

Dejagaaaah!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a krasnej

Reagovat
Usty

jj, je šikovnej

Reagovat
Error

Reagovat
vodka

Hull brání jak lamy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazkovvy prizpusobeni se souperi, no.

Reagovat
fantomas

Hm, Hull takže výhra nad MU povinností, to bude rachot.

Reagovat
smazaný uživatel

Amorebieta

Reagovat
Usty

Amorebieta! Hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham míří za poklidnou záchranou

Reagovat
fajdax

César Azpilicueta by podle Daily Mail měl brzy prodloužit smlouvu s Chelsea, španělský obránce si díky novému kontraktu přijde na 85 tisíc eur týdně.

Doživotní snad.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho Benta je fakt hroznej smatlak

Reagovat
vodka

ty jo, já vim, že Hangeland nebyl nikdy rychlík, ale on je fakt strášně pomalý

Reagovat
k0udy

Shelvey 1+2

Reagovat
vodka

no ty vole, jaký haluzák

Reagovat
fantomas

A poďme Tigers

Reagovat
smazaný uživatel

JELAVIC !

Reagovat
wild

De Gea; Jones, Vidic (c), Ferdinand, Evra; Valencia, Carrick, Cleverley, Kagawa; Welbeck, Rooney.

Reagovat
wild

naco ideme hrat so stopermi Vidic Rio ked koncia a zabijame Jonesa na RB , ktory potrebuje odohrat co najviac zapasov ako stoper kedze nanho budeme spoliehat od dalsej sezony.. Mata je kde?

Reagovat
kiwwi

@ManUtd: #mufc team: De Gea; Jones, Vidic (c), Ferdinand, Evra; Valencia, Carrick, Cleverley, Kagawa; Welbeck, Rooney.

Vyborna zostava Ryan

Keby ju postavi Moyes tak sa dogrcam

Reagovat
mithro

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nepostaví sebe? Monk je z toho taky posranej. By bylo cool.

Reagovat
smazaný uživatel

Vida a Rio sa musia rozlucit s OT, Jones lepsia volba na RB ako Smalling, Welbz na kridle a Shinji pod Rooneym...GIGGSY

Reagovat
Dawon

A Adnan po 28 v rade bez zakladu Super A vubec bych se nedivil kdyby to bylo retardovane 442 s kagawou nalevo

Reagovat
vladis271

ja to čakám

Reagovat
smazaný uživatel

tak to asi vsetci hm

Reagovat
Dawon

Ale tak chuj s tym, porad verim, ze do toho ti hraci daji vic nez pod Moyesem a ze to bude fajn

Reagovat
mithro

dufam, ze aspon pre Vidu je to rozlucka, lebo to nema vobec ziadny zmysel aby hral dalsie zapasy.

Reagovat
mithro

plus je, ze Smalling nie je na RB. Inac, well, uvidime, co predvedu, ked dostali doveru, serie ma, ze Adnan ani na lavicke, skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne si nas vcera oklamal

Reagovat
mithro

Reagovat
C0br

#GiggsOut

Reagovat
iamek

Reagovat
Ligter

#MoyesIn

Reagovat
iamek

Tragedie . Kamaradickovani muze zacit

Reagovat
vodka

uff, jestli to bude 442 s Kagawou nalevo, tak je to na prd.

Reagovat
vodka

snad to ale bude mí aspoň drive

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

je to jedno, ako sa to postaví, len nech to všetko behá

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaká šance že je to 3-5-2 ?

Reagovat
Ligter

Skvělá, lepší, než jsem čekal.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
jenage

Divím se, že se nepostavil do základu.

Reagovat
Godwinson

To je strasne drevacky zapas:) Bent zatim kraluje. Stockdale taky zajimave.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Giggs

Reagovat
ďuriLFC

pici Hull vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, Fulham ma neuveritelny stesti, vazne

Reagovat
vodka

Fulham ale aspoň je to teď fakt záavný zápas...

Reagovat
vodka

Long

Reagovat
smazaný uživatel

LONGYYYYYYYYY

Reagovat
fantomas

WorkTheSpace / Jack ‏@Jakzeh 1m

Wondered what the Premier league looks like in the year 2185? Check out & download these FM saves spanning 170 Years. http://www.mediafire.com/download/b4e1yv8kamy7nya/FM+Future.rar

Očividně sem furt malý pívo

Reagovat
smazaný uživatel

To musi mit odsimulovany, jinak to neni mozny

Btw ja v roce 2023 a mam potencialne par famoznich screenu, diky za pripomenuti.

Reagovat
fantomas

No tak ale ty vole, už si fakt musíme dát někde rande, já taky potřebuju něco odsypat

Reagovat
smazaný uživatel

nj, Chazy by mel nekde zalozit nejaky vlakno, at se muzem pripojit

Reagovat
fantomas

Chazy už jen jede na vlastní triko a chce si někde založit one-man show, až ukončí kariéru (na což bysme mu neměli skočit, a pokud možno to ignorovat). Musíme sami.

Torquay relegated to Conference

Reagovat
fantomas

(Připomínám: ignorovat)

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsi druhy clovek, ktery mi pripomina, ze bych mel ignorovat Chazyho. Neco na tom asi bude.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

(ten prvni byl Chazy)

Reagovat
Chazy

závorka!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Chazy je k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi to nelibi, 100-letej manazer je slusnej challenge. Ok, nekam to dneska vecer hodim, hodim notifikaci.

A Torquay, hruza... uz jako v realu.

Reagovat
fantomas

Dneska ještě né, sem na jinym laptopu, až tak v pondělí, úterý...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zase na jinym ja. Ale neva, si to tam prehodim a pude to.

Reagovat
cristiano.K.

one man shoe

Reagovat
Chazy

Já mám ještě tak 3-4 sezony do konce, hraju teď hrozně málo.

Ale zatím je to 37 sezon, 29x PL, 20x LM, 15x FA Cup.

Reagovat
smazaný uživatel

ide vám to spustiť? lebo som to nakopíroval do dokumentov, spustil v hre a nič

Reagovat
smazaný uživatel

simulácie, ale aj tak wtf

Reagovat
fantomas

YEEEEEEEEEEEEEEEEES, LOOOOONG

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, je to mozny? To sou komedianti

Reagovat
smazaný uživatel

Longer !

Reagovat
Error

JOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Godwinson

Aluko povedeny stridani

Reagovat
ďuriLFC

looooooooooong

Reagovat
smazaný uživatel

LONG PIČOOOOO!!!! Udržet

Reagovat
smazaný uživatel

to si dělají prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Kaboul

Reagovat
Chazy

Wigan katastrofa

Reagovat
iamek

UWE UWE UWE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

dneska jen uwe uwe

Reagovat
Erdovec

skoro uvažuju, že bych to poslal na Norwich

Reagovat
J0EL

Tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

NOTTS!!!!

Reagovat
mithro

na sky zase kagawa nalavo, to bude zabava

Reagovat
nani92

Giggs je Fergieho učeň, to sa hned pozná

Reagovat
smazaný uživatel

500. proti šovinizmu

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky stream? hm

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dikyy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

starý dobrý 4-4-2 ať má stréc swarlos na co nadávat, pomééééé

Reagovat
mithro

4-4-1-1

Reagovat
Swarley

pardon

Reagovat
Swarley

ale ono stejně bude klíčové, v jakém pohybu a v jakém tempu to bude...je jedno co to bude za rozestavení...

Reagovat
Swarley

a to bude na hřišti Tony, Kagawa, Welbz a Clev, takže si od toho slibuju, že by to mohlo být dost pohyblivé...bohužel to neuvidím

Reagovat
mithro

jasne, ta zostava nie je ziadne terno, dnes to bude o tom ako sa k tomu postavia hraci.

Reagovat
Ligter

Dnes si to hlavně musíme všichni užít.

Reagovat
Swarley

jen čekám na ten nástup, pak musím letět

Reagovat
Ligter

Reagovat
Swarley

ty vole takhle bych večer brečel já, kdybych zůstal ještě o chvilku dýl

Reagovat
Ligter

Není možné, že to je důležitější než vidět Giggse jak trénuje.

Reagovat
wild

ved to aj tak bude na celom zapase najzaujimavejsie

Reagovat
nani92

ach,tie akcie čo tam teraz dávali

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo proti Arsenalu, to je najlepsi brejcik ever

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
EXoRcIsT

Nejaky HD STREAM okrem sportz-hd.eu lebo tam su nejake cudne hranz okolo postav

Reagovat
smazaný uživatel

Cleverley 4-4-2

Reagovat
Darren Fletcher

sto tabletov týždenne, sto tabletov týždenne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

zabíjel bych z toho fakt

Reagovat
jenage

No zamrazilo mě, když vyšel na hřiště.

Reagovat
mithro

Giggsyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gipsyyyyyyyyyyy

Reagovat
Swarley

poď Giggsy a teď tři body

Reagovat
Nikikrew

Sakra, a ja som cakal ze pojde v sustacke aby este mohol nastupit do zapasu

Reagovat
Darren Fletcher

442, rio-vida, clev... a mata nehra..napada mi iba slovo "klasik"

Reagovat
Dawon

No jo vidis, ja si ani v tom nadseni neuvedomil, ze Mata nehraje Radsi bych teda byl, kdyby posadil Rooneyho no

Reagovat
smazaný uživatel

stale z toho nemozem..

Reagovat
Ligter

Hrajeme úplně jinak než pod Moyesem.

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Rio-Vida, to si uzime este kym sa da

Reagovat
fantomas

Jinak už se ví, kolik bude Moyesovo odstupný? Takovej monsterkontrakt, z toho by moh bejt druhej RDM. :))

Reagovat
vodka

5 mega

Reagovat
fantomas

Ročně nebo na ruku?

Reagovat
C0br

na ruku

Reagovat
vodka

jeden roční plat, byla tam ta klauzule s LM.

Reagovat
fantomas

Ok

Reagovat
vodka

kua, Tony hraje dobre, ale ty centry jsou fakt priserne

Reagovat
C0br

Pořád kopeme rohy na přendí

Reagovat
Chazy

přendí

Reagovat
C0br

a zandí

Reagovat
mithro

no nic valencia stale nevie dat center. ani giggsy mu nepomohol

Reagovat
stiflerovamama

co tam saskuje

Reagovat
smazaný uživatel

fakt verim, ze Welbza nezabijeme nejakym Cavanim..

Reagovat
mithro

a za take prachy

Reagovat
stiflerovamama

co by u vas robil preboha

Reagovat
Counter

Neboj, Cavani jasný Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Ale kiezby no.

Reagovat
Sandstorm

Pokud odejde Van Persie, tak bude nákup útočníka světových kvalit aktuální. Welbz není ten typ útočníka, co by dával 30 gólů za sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

ved Rooney, Welbz a Javier to musi zvladnut, zvlast ked budeme hrat asi na jedneho utocnika, ak predaju Robina, tak sa to investuje inde snad a nie do utocnika

Reagovat
Sandstorm

Já to beru stále tak, že budeme hrát 2 zápasy týdně. Na příští sezonu by Rooney, Welbz a Chicha měli stačit v pohodě. To jo.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Sandstorm

To je taková pohoda, když nejsou na lavičce vidět Round, Lumsden a zbytek těch amatérů. Sir Ryan Giggs jako manažer United, na to bych si zvykl

Reagovat
iamek

LVG podepisuj to

Reagovat
CubONE

Ten Giggs mi pride vtipny s obruckou

Reagovat
nani92

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ligter

Hezká střela, Danny.

Reagovat
Makiii

Ja se na toho Cleva divat nemuzu...

Reagovat
smazaný uživatel

Za tak krátkou dobu se nedal čekat nějaký extra progres, ale je to bojovnější, běhavější a hráči o sobě víjou. Taky se mi zdá že mnohem lépe čtou hru, a jsou tam kde by měli být, sbíráme odražené balóny, což je pro mě tuhle sezónu trocha unikum.

Reagovat
Ligter

Giggs.

Reagovat
Dawon

Ja se z toho tonyho fakt poseru TO je neco neskutecneho jeho reseni situaci kolem vapna

Reagovat
vodka

no, nevim jestli je to Norwichem, ale hrajeme rychleji a tím, že základní pozice záložníků je trošku ztaženější, tak se můžou rozběhnout a dostávají balon většinou do pohybu

Reagovat
fantomas

Jerrad Peters ‏@jerradpeters

Reports in Italy have Patrice Evra agreeing a new 3-year deal at #MUFC. That would be very, very curious.

To teda

Reagovat
vodka

3 roky? to snad tak za 50....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Na 3 roky je moc. Dal bych mu smlouvu na dva roky. Ale tak aspoň nemusíme kupovat Shawa.

Reagovat
iamek

Jak jako nemusime ? Pokud neprijde a nehodla se tocit s Evrou, tak ten podpis nechapu. Evra uz ted nestiha proti prumerakum. To se ceka, ze kdyz podepise, tak bude lepe cist hru a bude rychlejsi ? Jeste at podepise Rio a spol a generacni vymenu muzeme opet odlozit

Reagovat
iamek

Reagovat
mithro

boze tony. ty kebyze nie si taky rychly tank tak nemas sancu

Reagovat
vodka

ten Tony je dneska v útočné fázi přesný jak Smalling na beku

Reagovat
fantomas

Turner zatim s prstem v nose

Reagovat
stiflerovamama

nejaky stream ?

Reagovat
J0EL

Cleverly

Reagovat
C0br

Cleverley

Reagovat
C0br

jak tenhle člověk vůbec prošel akademií

Reagovat
nani92

odpisoval

Reagovat
Ligter

musí mít bohaté a vlivné rodiče

Reagovat
nani92

aj Bebe by momentálne vyzeral viac ako futbalista než Cleverley

Reagovat
iamek

Jde videt jak ho sledujes ...

Reagovat
Ligter

Dobře osmnáctky!

Reagovat
vodka

ty vole, Clev s Evrou

Reagovat
vodka

no, konečně to vypadá i na nějaké šance.. Jones zatím má o 2 dobré centry víc než LAV, který má 0.

Reagovat
C0br

už tam zase slyším letadlo

Reagovat
Counter

"Thank U Moyes" says a banner from plane flying over...

Slyšels správně

Reagovat
C0br

fakt

Reagovat
iamek

Cleverley je proste bozi . Okamzite podepsat smlouvu minimalne na 6 let . Anglickeho Xaniestu nesmime pustit

Reagovat
vodka

jasná penalta

Reagovat
vodka

no, konečně.

Reagovat
fantomas

Megadive.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Přestaň se na mě furt lepit

Reagovat
Side

a zas ty urážky

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fantomas

Vyliž si prdel Welbecku.. a to sem tě měl tak rád

Reagovat
vodka

šak ho za tu ruku tahal jak ocas

Reagovat
fantomas

Co prosim? Však Welbz musel ještě špičkou zavadit o trávník, aby mu vůbec šlo spadnout. Tohle fakt nebylo způsobený nákym tahánim za ruku.

Reagovat
vodka

se na to podívej až vychladneš znova, Welbeck měl náskok, Whittaker ho oběma rukama chytí za paži...

Reagovat
vodka

*za loket

Reagovat
fantomas

Posloucháš Nevillea? Ten je vychladlej ažaž a furt mluví o diveu.

Reagovat
vodka

nemám Nevillea, mám SS, teď v té opakovačce to sice vypadalo trochu míň penaltově, ale furt tam je jasné zatažení za loket.

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

návrat starých časov, vitaj naspäť Penalto

Reagovat
SunFells

Jak po tom Welbz ještě hladově šel

Reagovat
smazaný uživatel

ROOOOOOOOOOONEY Ale zatím je hodně špatný.

Reagovat
SunFells

Giggs nestřídá

Reagovat
wild

Giggs kecal ze pojde kopat penaltu

Reagovat
C0br

zapomněl se nominovat

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/BmKc07bCIAAmDqp.jpg:large ..a jeeeje, kto sedi vedla Fergieho

Reagovat
SunFells

Kojak?

Reagovat
iamek

Kdo to je ?

Reagovat
EXoRcIsT

kto to je ?

Reagovat
smazaný uživatel

agent Kroose?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Pro všechny -

Sascha Breese, the agent of Kroos, Reus and Gotze

Reagovat
mithro

vraj to nie je on

Reagovat
Counter

No a nebo předtím Moyes seděl s někým cizím...

Reagovat
smazaný uživatel

sak ten isty stal vedla Moyesa v Nemecku ne?

Reagovat
mithro

nope, trosicku podobny ale urcite nie tento si ho vygoogli na obrazkoch s Moyesom.

Reagovat
smazaný uživatel

a tento je co zac?

Reagovat
smazaný uživatel

to je zas nějaky fejkový

Reagovat
smazaný uživatel

a co ked len Moyes isiel za niekym inym?

Reagovat
mithro

vidis, to ma nenapadlo, to je o dost pravdepodobnejsie

Reagovat
Ligter

Takže on jednal jak s falešnými agenty Herrery, tak i s falešným Saschou Breesem?

Reagovat
smazaný uživatel

ale ani sa mu nedivim, su si dot podobni teda tito dvaja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

berieme všetkých 3? úúúf

Reagovat
smazaný uživatel

WAZZAAAAA..jasna penalta

Reagovat
ďuriLFC

no tak to cgod do piči welbeck

Reagovat
vodka

do piči može chodit tak Sterling, ty jeho penalty nebyly vůbec, tady ho jednoznačně zatáhl...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
mithro

jasne ho zatiahol za ruku

Reagovat
fenixLFC

spravit nieco podobne sturridge nehovoriac o suarezovi tak sa div nepokrajaju

Reagovat
Ligter

Dobře to Ryan připravil.

Reagovat
mithro

RYAN GIGGS RED AND WHITE ARMY

Reagovat
CubONE

Wazza to chcel nacentrovat jak Becks na Ronalda za Real.

Reagovat
nani92

určite to mal v hlave

Reagovat
Ligter

Ty vole, už 3:0 nad Kanadou. To mě poser. A my vedeme s Norwichem, den zázraků.

Reagovat
smazaný uživatel

tvle norwich toľko možnosti na to, aby ich vzadu prečíslili...fakt tragédi, to už sunderland by im tam šupol zo dva

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tomuto si veril že sa zachráni?

Reagovat
fantomas

Ježiš nech mě fakt

Reagovat
smazaný uživatel

ty si s tým dnes začal

Reagovat
fantomas

Cože

Reagovat
smazaný uživatel

ty si na mňa prvýkrát dnes reagoval ohľadom tej našej debaty pár týždňov dozadu (o zostupujúcich)

Reagovat
fantomas

Protože seš schizofrenik no. A druhá věc je, že ty tady zas meleš něco o tom, čemu sem já věřil, zatimco ignoruješ, že sme se tehdy bavili o Hughtonově týmu (co si btw s ManUtd nejmíň 45 minut vytíral na Carrow Road prdel).

Reagovat
smazaný uživatel

melem o tom, ako si sa mi vysmial, keď som Norwich označil ako kandidáta na zostup Nemám náladu na takúto debatu, ahoj

Reagovat
fantomas

VYSMÁL SEM SE KOMBINACI NORWICH SESTUP A SUNDERLAND "S PRSTEM V NOSE" ZÁCHRANA!!!

Už fakt nevim, jak ti to normálně napsat boha.. nicméně jo, náladu na to nemám uplně stejně.

Reagovat
Ligter

Hele, ty se úplně zbytečně nervuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

to bola tá vaša česká "nadsázka typu v suchým triku"

Reagovat
fantomas

Jo tak

Reagovat
pajamu

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
nani92

nedávaš to

Reagovat
smazaný uživatel

mi povedz že nemali možnosti vás tam prečísliť xkrát..proste úplne marny tím dopredu

Reagovat
vodka

měli, ale museli by mít rychlejší hráče a ne toho tragéda vepředu. Wolfsvinkel je jak Aghahowa fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

no a čo píšem vyššie, tupci sa smejú

Reagovat
vodka

hlavně nechápu, proč hraje, když má evidentně sebevědomí úplně v prdeli a bojí se udělat cokoliv nepředvídatelného.

Reagovat
smazaný uživatel

jedno z najväcsich sklamani sezony vobec, ten Ricky

Reagovat
smazaný uživatel

s bentekem

Reagovat
fantomas

Nic, tohle už je na ignore..

Reagovat
smazaný uživatel

menej seď za PC, prospeje ti to

Reagovat
fantomas

Ještě rady do života mi dávej

Reagovat
fenixLFC

ma pravdu, norwich je dopredu proste k nicomu naznakov tam mali kopec a k strele sa pomaly ani nedostali..

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich je trapně slabý, dopředu nepředvedl vůbec nic. Dozadu docela drží. Stáhl bych Rooneyho a nahradil ho Matou. S Valenciou se toho asi moc dělat nedá. Jinak dobré.

Reagovat
pajamu

Vale je mimo no, poslal bych tam Naniho.

Reagovat
Erdovec

Giggs teď to povyhrávat a příští sezonu ještě větší tragikomedie než Moyes

Reagovat
iamek

Reagovat
Dawon

Valencia je sileny...Norwich ma tu pravou stranu v podstate neexistujici a my stejne nejsme schopni z toho nic udelat, to je proste k placi...byt tam schopne kridlo a schopny bek tak verim ze je to po pul hodine klidne 3:0...ja fakt nevim, dyt to uz je v podstate dva roky co se tonymu povede tak jeden zapas z 10

Reagovat
Ligter

Sakra, máte také ten přenos s ozvěnou?

Reagovat
fantomas

Ok, zatáhl ho, ale to škobrnutí bylo stejně směšný.. jinak by prostě v životě nespad no.

Reagovat
pajamu

Spadl hodně vtipně, to máš pravdu. Ale vzhledem k tomu, jak se mu často zamotávají nohy, tak bych na tom ani nehledal úmysl.

Reagovat
mithro

ten zaber len na nohy bol smiesny ale skor to bol taky bambi on ice, ziadny velky dive. aspon si nemyslim, zeby takto smiesne padal naschval.

Reagovat
Dawon

Podle me ale tohle nebyl dive, proste zpanikaril kdyz na nej letel balon a kopl spickou do travniku...vsak pak taky hned hral dal a nezacal se vztekat jak retard Kazdoipadne to, ze tak postizene zakopl nic nemeni na tom, ze byla podle me spravne pisknuta

Reagovat
fantomas

Nevim no, to zatáhnutí bylo spíš očividný než výrazný, furt ho spíš jen pohladil a zbytek udělalo to zaškobrnutí. Jestli nahraný nebo ne, to už je pak celkem jedno. Že hrál dál mu jde určitě k duhu, proto bych ale taky nepískal penaltu, hehe..

Reagovat
fantomas

*spíš okatý než výrazný (ve smyslu, že by Welbze nějak omezilo)

Reagovat
Dawon

Tak jasne, nebylo to nic hrozneho, ze by s nim nejak skubl, ale holt se to piskat dalo no...a dneska se takove sporne proste musely pisknout

Reagovat
vodka

no, ale zakopnutí předcházelo právě to zatažení, a nemyslim ,že bylo až tak nevýrazné, protože jemu se celé tělo prohlo k Whittakerovi.

Reagovat
Infernoqt

ta penalta byla, protože Giggsy hodil na rozhodčího vražedný pohled a pak by ho šel seřvat do podchodu, že ji nepísknul

Reagovat
Infernoqt

Starý časy jsou zpět, penalty pro United, rozhodčí vypadá v pohodě, Giggs to má pod rukou, Norwich si ještě nevystřelil, Everton prohrál, teď už jen Liverpool bude klesat a bude vše jak má být. Takovou neplechu narobil Moyes

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta asi jasná, i když by to Welbeck ustál, ale v jeho kůži a s jeho dřevěnejma nohama bych pro jistotu spadl taky.

Reagovat
mithro

Sascha Breese is now sat next to Ryan Giggs in the dugout. Oh, wait a minute, that's Nicky Butt.

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mithro

chudak TC23, ten hra zase zapas, snazi sa, snazi sa a stale nic nevychadza

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

ronei ale ta obrana

Reagovat
smazaný uživatel

ROOOOOOOOOOOOOONEY Vše odpuštěno

Reagovat
wild

Wazzaaaaaaa

Reagovat
Ligter

ROONEYYYYYYYY

Reagovat
mithro

boze, zemiak nic nehra prvy polcas a potom takyto golik, nadhera

Reagovat
mithro

a este sa posmykne. zemak

Reagovat
smazaný uživatel

zemiak

Reagovat
smazaný uživatel

WAZZAAAAAA...jak pred nim ustupili

Reagovat
vodka

a hlavně jak pak oba stopeři začali vystupovat a nechali za sebou volného Welbecka s tím, že rkajní beci zůstali zasunutí, zoufale zahrané úplně komplet.

Reagovat
fantomas

Na procházce... achjo fakt

Reagovat
nani92

s Giggsom by sme teraz bojovali ešte o titul

Reagovat
Ligter

Reagovat
SunFells

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
ďuriLFC

Kde všetci ustupovali

Reagovat
Dawon

s prehledem

Reagovat
Dawon

Kazdopadne obrana Norwiche, wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Booooze Tony

Reagovat
smazaný uživatel

toto by bol ale futbal pre Shinjiho, len to je rozdiel no, ked ti tam behra Reus a ked momentalny Tony

Reagovat
pajamu

Reagovat
mithro

uz teraz by som tam skusil dat Naniho miesto Tonyho.

Reagovat
SunFells

Reus se s Kagawou nepotkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reus Gotze, Kuba to je jedno hm

Reagovat
vodka

Ruddy

Reagovat
fantomas

Adams to stih pozoruhodně rychle rozesrat, takovej bordel v tý obraně pod Hughtonem prostě nebyl. O lepší mezihře radši ani nemluvě. Tohle at klidně sestoupí asi..

Reagovat
Dawon

To vypada jak pratelak pred sezonou proboha...

Reagovat
vodka

ale NCFC hraje fakt otřesně, sestupová forma...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

som pre teba nový kiwwi?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

OT: hoši jak moc věřit ožralýmu cholerikovy, kteryho jste do telefonu nasrali a on slíbil, že sedá s kámošama do auta a jede mě zabít? ale jako vážně, mám docela strach...

Reagovat
Side

to snad není pravda co všechno se tady objeví

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

no počky, ale já to myslím vážně...jsem doma sám a bojím se...nevím, jestli jít někam pryč nebo co mám dělat...

Reagovat
smazaný uživatel

detská linka istoty

Reagovat
smazaný uživatel

tak dík...

Reagovat
smazaný uživatel

vtipný by to bylo, kdyby přítelkyně neležela v nemocnici s možností předčasného porodu...prázdnej byt je docela frustrující...

Reagovat
Chazy

Ježiš buď rád, ona i dítě přežijou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je 30 tt takže by pepíka zachránili, ale stejně...sedím tu s flaškou rumu, moje jediná záchrana...

Reagovat
vladis271

nájde sa tu niekto, kto neni kurwa a poradí mu?

Reagovat
Chazy

Ale co čeká za radu? Ať si zavolá vlastní kamarády, připraví baseballu a nějak se to vyvrbí

Reagovat
Chazy

* baseballku

Reagovat
nani92

*bejzbalku

Reagovat
Chazy

Kij baseballowy

(polština)

Reagovat
Chazy

kij baseballowy (baseball bat) – lekko stożkowy z zaokrąglanym końcem i wygodnym, dwuręcznym uchwytem. Wykonywane z drewna lub różnych stopów metali (np. stopy aluminium). Te ostatnie nie są dopuszczone do użytku w ligach zawodowych.

Skvělej jazyk fakt

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl si to ty kdo tu něco mlel o tom, že víš jak se bránit proti chlapovi se sekerou?

Reagovat
Chazy

Hej, byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď tu má chlapa bez sekyry, v suchém.

Reagovat
vladis271

s motorovkou.

Reagovat
smazaný uživatel

ajo vlastně

Reagovat
vodka

tak neotevře, no

Reagovat
smazaný uživatel

zena rodi, idu ma zabit, ale stale na EF..EF je zivotny styl, viac ako stranka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
vladis271

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

hele neznáš skupinu brněnské maminky na fb...eurofotbal hadr...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

a nestraš, ještě musí pepík chvíli v bříšku vydržet...

Reagovat
CubONE

Reagovat
Svatej

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Reagovat
TopinB

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

že sa niekde na ceste vysypú

Reagovat
smazaný uživatel

shit happens...

Reagovat
smazaný uživatel

zavolaj na políciu že niekde na ceste je bomba

Reagovat
Ligter

A s číms ho nasral?

Já bych tě teda jel zabít jen kvůli tomu pravopisu.

Reagovat
smazaný uživatel

No asi takhle, přítelkyně má jedno dítě právě s tímhle týpkem, on ji dost bil, je agresivní a má už pár zápisů na policii...přítelkyně o malou vyhrála soudní spor, on má platit alimenty a nemá na malou nárok...jenomže on neplatí a vyvolává nám, že ji chce vídat...tak jsme měli nějakej rozhovor, při kterým jsme si řekli pár věcí a on mi řekl to, co jsem napsal...je to magor s iq houpacího koňa, vážně nevím, jestli to myslel vážně...a chápu, že vás to nezajímá, ale já dostal vážně strach...

Reagovat
Chazy

Založte už někdo ty přiznání eurofotbalu ale

Reagovat
CubONE

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

koľko máš rokov?

Reagovat
Robochelsea

Tak choď preč z domu. Ako ďaleko býva od teba, resp. koľko to trvá?

Reagovat
fantomas

resp. kolko ti zbývá?

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si děláš prdel, ale kdybys zítra četl o brutální vraždě muže z prostějova, prosím tě, vyhledej mou rodinu a na pohřbu promluv o mé lásce k arsenalu a jak z vrchu držím palce...matce jsem už volal, souhlasila...

Reagovat
fantomas

Bude mi ctí, můžu tam pomluvit Wengera?

Reagovat
smazaný uživatel

S tím počítám, proto jsem si tě vybral

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

to záleží, jak rychle jedeš +- 40 minut...člověk by řekl, že je klika mít bratra policistou, ale zrovna dneska už je ožralej jak regál..

Reagovat
wild

o 19tej vsetci ozrati..kde to zijes?

Reagovat
smazaný uživatel

na celé moravě snad o víkendu vůbec nestřízlivíš

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobré , že si udržiavaš úsmev na tvári

Reagovat
smazaný uživatel

to ten rum, jsem v dobré náladě

Reagovat
Robochelsea

Bože tak choď niekam von keď sa tak bojíš. Alebo zober fľašu s nápojom, ktorý má vysoký obsah alkoholu, strč do nej krátky kus látky pomáčaný v niečom horľavom a keď príde ten týpek a vykopne dvere, zápal tú handričku a hoď to do neho. Keď bude na zemi horieť, pribehni rýchlo k nemu a dobodaj ho kuchynským nožom a následne ho zahas aby ti nezhorel byt.

Ja by som zvolil asi prvú variantu

Reagovat
smazaný uživatel

MacGyver hovno

Reagovat
wild

ale je fajn ze si tu druhu rozpisal tak detailne

Reagovat
Chazy

Jooooooo

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

si skúšal ?

Reagovat
SunFells

Nápad

Reagovat
Robochelsea

To druhé ale vlastne neskúšaj. Podľa toho čo čítam, tak usudzujem že by si ten Molotovov koktail vypil.

Reagovat
fantomas

Chvíli to vypadalo jako Home Alone... pak už...

Reagovat
TopinB

Aneb co dělat když večer nemůžete usnout, plánovat takovéhle scénáře

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Ligter

Klid, opilému nevěř. To bude v pohodě.

Reagovat
vladis271

v tom prípade volaj políciu a podaj trestné oznámenie, že sa ti vyhrážal smrťou. Minimálne budú muusieť niekoho vyslať k tebe, ale ty budeš muset ísť ba políciu, každopádne nebudeš doma, ked na teba nabehne s mäsiarskym nožom.

Reagovat
smazaný uživatel

vladis, teba by len uvidel a už by otočil

Reagovat
vladis271

to že by som bol ochotný nakopať Ivanovičovi riť zomna nerobí fightera.

Reagovat
smazaný uživatel

ale chlapa s motorovkou by si sundal ne?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

tročku VKV

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Vyjebany kosicky vietor?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Chazy

Jestli tě někdo zabije kvůli telefonátu, tak by ses měl tý ironii a blbosti před smrtí zasmát

Reagovat
Fenri

No co ti na to říct, radši tomu věř, opatrnosti není nikdy dost.

Reagovat
Chazy

Připosranost FTW?

Reagovat
Fenri

No tak to zas ne, ale když ti vyhrožuje nějakej týpek, co shit popisuje kousek nahoře, že tě jde zabít, tak je lepší počítat s tou horší variantou, než říct si, že je to ok a když mu vykopne dveře, tak koukat jak puk...

Reagovat
Chazy

Nj, to by bylo potřeba se do toho vžít, já takový věci beru s nadhledem, kolikrát já měl bejt rozbíjenej. Ale jo, zní to vážně hm.

Reagovat
Fenri

Tak rozbíjenej jsi mohl být kolikrát chceš, ale předpokládám, žes neudělal dítě holce, která má žárlivýho expřítele a s ní děcko, který nemůže vídat

Reagovat
Chazy

Jj, je to prekérní situace

Reagovat
TopinB

Jak venezuelská telenovela

Reagovat
Infi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední věta před smrtí?

Reagovat
smazaný uživatel

Musím vymyslet něco vtipnýho, asi ve spojitosti liverpoolu a titulu...

Reagovat
Arbiter

a ty mu musíš otevřít? Jakmile by dorazil, normálně bych zavolal policii a pak zapl diktafon na mobilu a bavil se s nim přes dveře...

Reagovat
Fenri

Ideálně aby si ještě vzal počítač k těm dveřím a dával přepis té konverzace online na eurofotbal, když už tady všechny napjal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
TopinB

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

hypoteticky, kdybys chtěl někoho zabít, zazvonil bys na něj a čekal, až otevře?

Reagovat
wild

radsej zaklopal

Reagovat
smazaný uživatel

nvm, napsal bych na EF a čekal bych na nějakou taktiku, občas se divíš co tu ty lidi napadne

Reagovat
SunFells

Reagovat
Error

Reagovat
fantomas

Když nic jinýho, vždycky ho může aspon shodit ze skály...

Reagovat
Infi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Robochelsea

Nie, ale ani by som mu to neoznámil cez telefón že ho idem zabiť.

Reagovat
vladis271

ten molotov, teraz tento rozumný postreh. Sa tu prejavuješ ako by si mal s podobnou situáciu životné skúsenosti.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

co na to říct...dostal si mě

Reagovat
wild

jako teraz vazne..nemyslim si , ze pride..to boli len opilecke reci aby ta trocha vystrasil..mozno si aj sam uvedomuje ze by si tym moc nepomohol keby ta zajebe ..a mozno aj nie

Reagovat
vladis271

byť jeho kamoš a chodiť na EF, tak teraz by som mu len z haluze išiel zazvoniť do bytu.

Reagovat
wild

to by bolo trocha krute

Reagovat
smazaný uživatel

"trocha"?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Infi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Arbiter

Tak se bude snažit vlámat, ale pochybuju, že bys to neslyšel. Každopádně bych natvrdo zavolal policii, že ti bylo vyhrožováno smrti, nejspíš za tebou sice nepřijede, ale aspoň bude mít oplétačky.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ako viem že to neni smiešne ale ja s tejto diskusie umieram

Reagovat
smazaný uživatel

umieram

Reagovat
Robochelsea

Shit už neodpovedá, tak asi nie si jedin

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ak nepríde štuchni ho na facebooku

Reagovat
vodka

ten Clev je fakt smolař, to neni ani možné, jak se mu poserou i jednoduché věci...

Reagovat
mithro

ale snazi sa. len dnes fakt nema den

Reagovat
vodka

co naplat, taky má to sebevědomí v hajzlu.

Reagovat
mithro

to dnes vidno u viacerych hracov, snaha je tam obrovbska ale neveria si a obcas to tak vyzera, specialne pred brankou supera. ale to pojde

Reagovat
smazaný uživatel

skôr hanba pre váš celý manažment, že hráča tohto typu nevie využiť..nie je to gólový záložník, ani nejaký mata passer, ale ako hráč do presingu a na zrýchlenie hry geniálny. Mínus pre vás ak sa ho zbavíte. A keď vidím tie neg. ohlasy na neho z rád fanúšikov UTD, len sa smejem

Reagovat
vodka

to já vim, k vám by seděl dokonale.

Reagovat
Infernoqt

vše fajn až na Cleverleyho, ten kluk tam je jen na narážečku a to ještě nesmí bejt poblíž hráč soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Cleverley To je komik...

Reagovat
smazaný uživatel

Giggsy daj tam Naniho, ved ten potrebuje hrat a hrat

Reagovat
vodka

Mataaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
vodka

ale zase, absolutně nikdo u něho.

Reagovat
smazaný uživatel

Matáááááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

MATAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

ufff, este ze Tony necentroval a radsej prihral

Reagovat
mithro

MATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

attack, attack, attack attack attack

Reagovat
vodka

Young

Reagovat
nani92

ale Ryan kurva

Reagovat
smazaný uživatel

no Giggsy to si naser

Reagovat
mithro

nieeeee, shinji niieeee a za neho to kopyto, giggsy cmon

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy sa tam to čudo objavilo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vida ach, budes chybat

Reagovat
Dawon

Young Giggsy, giggsy, co mi to proboha delas

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney na CM, vidiet, ze Giggs vie co chcee

Reagovat
smazaný uživatel

*chceme

Reagovat
TopinB

Chodí na EF s rodilým českým mluvčím, který mu překládá.... Moyes chodil s google translatem

Reagovat
vodka

gool

Reagovat
smazaný uživatel

A znova Matáááááááááááááááááá

Reagovat
Ligter

MATAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

MATICKAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Mata to bol kauf

Reagovat
Svatej

Mata Gól hlavou

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Mourinho, hlavně že máme Oscara.

Reagovat
vodka

jestli by eště aj Young dal gola, tak mě jebne

Reagovat
CubONE

Neverim, ale oni behaju

Reagovat
smazaný uživatel

Youngsteeer, no len toto nam chybalo, nejaky gol sezony od neho

Reagovat
Dawon

To uz ani neni vtipne jak je ten Norwich spatny, lepsiho soupere si pro prvni zapas Giggs nemohl prat

Reagovat
smazaný uživatel

A proti Liverpoolu zrovna zahráli docela dobře, ale dneska jsou nuloví. Škoda že nemáme do konce ligy nějakého top soupeře. Zajímalo by mě co by Giggs vymyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

nehráli...sme my nehrali, odišli sme fyzicky v strede zálohy a oni to využili a nasačkovali sa k nám na polovicu..

Reagovat
smazaný uživatel

ešte máme soton vonku

Reagovat
Dawon

Ja myslim, ze Soton venku je pro nas letos dostatecne silny souper

Reagovat
smazaný uživatel

United sa zbavili škodcu a hneď im to ide lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

VIVA RONALDO

Reagovat
CubONE

Lobik pre Swarleyho

Reagovat
I am Mancunian

oni hraju futbal

Reagovat
mithro

ronei a jeho obligatny chip

Reagovat
Ligter

Jasně, Wazza aby si nezkusil oblouček.

Reagovat
vodka

fakt Youngu, sbal se a jdi do prdele...

Reagovat
smazaný uživatel

a Nani sedi, ked potrebuje hrat, nerozumiem trosku tomu no

Reagovat
fantomas

Aby nakonec vůbec jel na MS ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on tam ale nema nejaku velku konkurenciu na kridla nie? lebo za normalnych okolnosti by ist asi nemal, sak neodohral nic takmer este v tomto roku

Reagovat
vodka

Bebeho

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tak on to ma uz snad iste hm?

Reagovat
fantomas

Ne no, ale teda pěkná prekérka pro Benta... teď mu v Portugalsku vyletěl Quaresma, takže by přinejmenšim základ Nani vůbec nemusel hrát (Ronaldo, Varela, Quaresma před nim..).

Reagovat
smazaný uživatel

Nani? Nani pojede i kdyby Portugalsko nejelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

pôjde..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Young.

Reagovat
mithro

youngy ty si nas

Reagovat
vodka

LOL, "Alexadnr Týtý"

Reagovat
smazaný uživatel

my normalne napadame supera pri oberani

Reagovat
Ligter

Koukám, že dnes máme den divení se.

''My hrajeme fotbal. ''

''My běháme. ''

''My napadáme soupeře. ''

Reagovat
fenixLFC

ani obrat urodu ich nenechate

Reagovat
Ligter

Manchester United have managed more shots on target today than in any Premier League game under David Moyes this season. ‪

Reagovat
vodka

Javi, Javi, ale nádherná akce

Reagovat
mithro

javier cmon

Reagovat
mithro

mal sa pozerat na rezervy ako sa taketo akcie zakoncuju

Reagovat
Ligter

Ježišmarjá, Chicharito.

Reagovat
smazaný uživatel

K Hráškovi se ještě nedoneslo kdo je nový manažer.

Reagovat
SunFells

Číča

Reagovat
smazaný uživatel

Javieeeeeeer preboha

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs Norwich není měřítko, ale zápas to byl parádní.

Reagovat
Ligter

fotbal giggs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

čistá práce dneska, nutno dodat, že s ultratragickým soupeřem a asi jasným sestupujícím.

Reagovat
mithro

Biggest home win of the season in his first game in charge. #GiggsThat

Reagovat
SunFells

To zas bude prcina až si Giggse nechaj po třech nejlehčích zápasech sezóny na postu šéfa i další rok.

Reagovat
mithro

nenechaju

Reagovat
SunFells

Oj, u toho losu jsem se trochu zmýlil

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Infernoqt

jak to vidíte s tím Van Gaalem, je to jisté nebo ne? Na druhou stranu ten Giggs a Scholes jako by vnesli do United zase ten pomyslný klid... prostě hra s rozhledem... hodně mi to připomíná ergieho kombinace... typická hra na UNited pod jeho vedením. Van Gaal by to dost přebudoval si myslím, ale na ty finanční možnosti to nevadí... jde o to, že by zavedl systém hry na 4-3-3 co jsem se doslechl v jeho interviu a jak by po třech letech to vzal třeba Giggs zpět, mohl by hrát zase s nima něco jiného... takže mě zajímá, co by pro nás podle vás bylo nejlepší... Giggs, Van Gaal a pak Giggs, nebo dokonce Van Gaal a pak někdo jiný jako Klopp... je to otázka, protože každej trenér by rád hrál jinou formaci s jinými hráči a uvedl do hry svou myšlenku... zatím se mi zamlouvá nejvíc ten první nápad... Giggsy parádně zná všechny týmy v pl, zná kluky na hřišti, tréninku, prakticky byl u všeho a ví od koho co čekat... Van Gaal je spíše charakterní trenér, zavedl by svou myšlenku, dva, tři roky by fungovala, ale co pak?

tu přikládám video kde mluví o svých plánech, taktikách a jeho způsobu vybírání hráčů a stylu hry - https://www.youtube.com/watch?v=7cgAKZkX_yE

Reagovat
Infernoqt

**Fergieho

Reagovat
Infernoqt

je vidět že ví o čem mluví, ale zase risk/zisk... kdybychom to tedkon nechali na staré partě, mohl by nám ho převzít (Van Gaala) někdo jinej (Kykyryký) a pak po zbytek sezony, kdyby to náhodou nevyšlo (fakt jen "náhodou") tak by nebyl opět dostupný žádný trenér

Reagovat
13

Když vyhraje Arsenal i LFC, tak by Arsenal ztrácel na Chelsea jen 2 body. To by bylo tak super, kdyby ti "tragédi" (dle nejmenovaného dementa) skončili před nima.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
J0EL

Reagovat
Miguel19

Slušný no

Arsenal napřed boj o titul, pak docela pád a boj o LM. Chelsea boj o titul a během chvíle klepání o 3. flek..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC
Reagovat
niflheim

Chelsea Chelsea Chelsea

Chelsea Chelsea Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
mithro

Reagovat
iamek

Reagovat
Fenri

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zavri rypak debile

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je hezký jak se smějete. Radši se soustředte, at jste v příští sezoně aspon v top 4 vy experti :-D

Reagovat
CubONE

Reagovat
Steven666

Dnes to Liverpool s tvrdí, ale prajem im to hlavne kvôli Gerrardovi.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

ten uplakanej manchester United zas prohraje norwich překvapí protože manchester má formu v prdeli a norwich se chce 100% zachránit 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

what?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

niekto včera veľmi chlastal :D

Reagovat
TopinB

V pátek tak moc, že se probral až dneska

Reagovat
smazaný uživatel

ale mám pravdu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

shit happens: Žiješ???

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

klid fandíme přece oba dortmudnu

Reagovat
vrabejka

Come on REDS!!!! Zničte ty autobusové betonáře z Londýna!!!!

Reagovat
M0rb1D4S

Tak krásný den, slunce svítí, za chvíli do práce. Jen by mě zajímalo, jestli teda včerejší noc přežil "shit happens"

Reagovat
Miguel19

Slunce? Kde kurva

Reagovat
TopinB

Na Moravě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
aragorn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
vodka

ale zapršat by mohlo, u nás skoro nic zase...

Reagovat
Erdovec

ve Slezsku

Reagovat
djiros

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
nani92

v Bratislave

Reagovat
Bayern +

Super, takže poobede / zajtra je u nás.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

takze u nas bude este dva dni zamracene

Reagovat
Bayern +

Sme to zladili...

Reagovat
jenage

ve Finsku

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

přežil ale s hroznou kocovinou

Reagovat
smazaný uživatel

o co ide?

Reagovat
smazaný uživatel

ctrl + f -> "shit happens"

Reagovat
Fenri

shit happens26.04.2014 19:43

Reagovat
vladis271

ľudia, taká technická. Ak ide človek do fitka a na sebe má ešte trocha vlhké tepláky, je podľa vás rozumná taktika, ved to na mne uschne?

Reagovat
nani92

nič v zlom, ale ty budeš mať podľa mňa celý deň vlhké tepláky..takže to máš jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
C0br

Reagovat
fajdax

Reagovat
cristiano.K.

nebude

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Erdovec

být tebou tak si to nechám až po zápase

Reagovat
J0EL

Oblicky ti isto podakuju.

Reagovat
protiproudu

Zeptej se tady www.emimino.cz

Reagovat
vodka

omg, to už je fakt moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

1000. pro dnešní vítězství Liverpoolu a zároveň také pro titul Liverpoolu

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
aragorn

Reagovat
Thoomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Ak vyhráme s Chelsea a City stratí body s CP a Evertonom tak sme vyhrali titul nie?

Reagovat
fajdax

fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem...pytam sa

Reagovat
J0EL

Uz sa s tym pomaly ale isto musis zmierit krlesov syn.

Reagovat
fajdax

Nikdy. Furt si myslím že to dá City. Dneska je to dvojka jak vyšitá.

Reagovat
vladis271

načo tak daleko. Ak by sme dnes vyhrali a City dnes stratilo, tak je defacto koniec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

este bod kvôli skore

Reagovat
J0EL

Reagovat
protiproudu

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jsem tu dneska hlavně kvůli tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

‏@BenSmithBBC 1m

I'm told a number of crank calls were made to Chelsea's team hotel last night but none actually got through to players.

Reagovat
smazaný uživatel

Roman tam už vraj poslal ozbrojené ruské jednotky

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se rád podívam na PL, buď Liverpool vyhraje a zajistí si titul, a nebo lišák Special One něco vymyslí a bude to ještě drama do konce

Reagovat
smazaný uživatel

ešte len 12 hodin a už ma bolí brucho Nemôžem už ani jesť čokoladu lebo dostanem cukrovku. Ach

Reagovat
smazaný uživatel

lebo o dvanastej sa bežne je čokoláda

Reagovat
smazaný uživatel

Máš nejak presne určený čas kedy sa môže a kedy nemôže jesť čokoláda? neviem o čo ti ide...

Reagovat
smazaný uživatel

tak záleží na životospráve, že...ja som makač

Reagovat
Honza Matoušek

To musí bejt skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je zas vyrok...kým ju neješ hodinu pred spaním tak pohoda A všetci vedia že pomáha ukľudňovať....

Reagovat
smazaný uživatel

čokoláda je dobrá pred zápasom

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty jsi evidentní makač

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

To pomáhaj i cigára ale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
fajdax

Teď sem měl čokoládovej donut, je to špatně?

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
fajdax

Titul je pro nás už pasé, ale stejně se těším na zoufalý pláč a řev místních scouserů po tomto zápasu. City ten titul musí urvat.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

lol, city budú done už v najbližších dvoch zápasoch a skončia dosť možno tretí

Reagovat
smazaný uživatel

Jack Dunn in the squad today!

Chelsea malo postaviť mladíkov ne my...Asi niekto musí zaplniť miesto na lavičke po Mosesovi no...

Reagovat
smazaný uživatel

to bude teprve sranda? nemyslím si, že je to gamble, dunn > moses

Reagovat
smazaný uživatel

ani vo sne...Dunn je fajn talent ale pochybujem, že z neho niečo bude....Skončí ako Morgan...Pri anglických útočníkoch sa proste vývoj zastaví v 18tich, neviem čím to je..nesu taký kvalitný.

Reagovat
smazaný uživatel

ved ja ani nehovorím, že nie...ale budem mat lepsi pocit, ak na lavicke bude niekto, kto bude chciet ist na travnik "pobit" sa o kazdy centimeter travnika

Reagovat
smazaný uživatel

Jack ale není špatnej ne? Dlouho jsem ho neviděl ale pamatuju si, že hrál zprava na křídle a v protiútocích byl skvělej díky rychlosti a skvělý střele...

Reagovat
smazaný uživatel

hral práve proti chelsea tuším, nie?

Reagovat
fenixLFC

to bol smith

Reagovat
smazaný uživatel

To čo som pisal vo sne, Dunn je fajn ale neverím, že z neho niečo bude.Skončí ako Morgan

Reagovat
stiflerovamama

Dunn ma od Morgana daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jj Morgan ej o 3 roky starší...

Reagovat
stiflerovamama

Ale nie, noazaj si myslim, ze Dunn ma ovela vacsiu perspektivu. Podla mna uplne iny typ ako Morgo, ovela viac kreativny, ovela viac technicky vybaveny.

Reagovat
blade115

No, cokoliv jiného než prohra pro mě bude překvapením. A pokud by se náhodou ono překvapení konalo, tak to bude buď díky haluzi, nebo Mourinhově taktické genialitě. Nebo díky obojímu, ono se to vlastně nevylučuje. Tak či tak do toho dnes jdu s tím, že chci vidět zajímavý zápas, strhující děj s nevšední sestavou, na kterou se docela těším. Vlastně mám jen dvě opravdová přání - ať nedostaneme klepec a ať se proboha nikdo další nezraní. No a ve středu se směle porvat o finále LM...

Btw, prohra Arsenalu by potěšila.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam furt cpe toho Verginiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Čelustka je ako dlho zranený ?

Reagovat
Error

Není zraněný ale přehlížený.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď tiež viem o tom, že od príchodu Alonsa prestal hrávať a dokonca sa nedostával ani na lavičku...o zranení sa nikde nič nepísalo, až teraz v preview som si to prečítal a ma to prekvapilo, asi preklep autora....

Reagovat
Error

Aha, to jsem nečetl, je to možný. V posledním zápase proti Chelsea ale naskočil na minutu a na Injury Table uveden není.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Gus ho nemá rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff team to play Sunderland: Marshall, Theophile-Catherine, Caulker, Cala, Fabio, Cowie, Medel, Whittingham, Dæhli, Mutch, Campbell

Reagovat
smazaný uživatel

to je matchday jak vyšitý

Reagovat
blade115

Tak nevim, jestli José mlží, ale nakonec by mohl nastoupit i Hilário ...

The Australian, our second-choice keeper, is expected to start the second leg against Diego Simeone's side on Wednesday, and the manager is wary of him picking up an injury in today's game at Liverpool, meaning Hilario could be involved for the first time since August 2011.

'It's a big dilemma,' said Mourinho. 'Especially with players who are always looking for penalties and go for contact with the goalkeeper, it's even more dangerous.

'I remember when Hilario played against Barcelona in the Champions League, he went in goal and he had to answer, so it's a good thing to have a second or third keeper with experience, who goes into the game ready.'

Reagovat
smazaný uživatel

'Especially with players who are always looking for penalties and go for contact with the goalkeeper" ale jinak bych to celkem chápal

Reagovat
blade115

Já tomu nerozumim vůbec, však takhle se riskuje každý zápas ... Ale on zas klasicky kecá a nastoupí normální sestava, jen s hráči z lavičky.

Reagovat
smazaný uživatel

si robis picu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

+ Rodgers pozval prý Moyese na večeři na Anfield tak to ale prý dělá se všemi vyhozenými manažery nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

nato,že v posledných rokoch dostal Everton pred Liverpool dosť odvážne..

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, kolik podobných géniusů se vystřídalo za dob SAFa na Anfieldu je toto vrchol trapnosti

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/BmOKu9XCEAAemsu.jpg

2,5 hodiny před výkopem na Anfield Road už to žije.

Reagovat
smazaný uživatel

to sa všetci hrnú odfotiť s Moyesovou sochou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

v anglii maj o hodinu mín, ale i tak

Reagovat
blade115

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

oukej, tak to jsem se trochu přepočítal

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

huraaaaaaa, zijes hm

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem ráno doufal, že to vlákno záhadně zmizelo, no co už těď nadělám

Reagovat
smazaný uživatel

ráno jsem se probral. bylo mně strašně zle.. Ale už dlouho jsem se tak nenasmál. srry, asi to není nic k smíchu, ale i tak . Tak ať všechno výjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a korman na pravo kokoti

Reagovat
Bayern +

Korman

Reagovat
CubONE

Reagovat
Maresma

tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je nice sa prezmenu smiať aj z niekoho iného a nie len zo seba

Reagovat
smazaný uživatel

je to nice, len občas trochu boring

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

to snád ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takže to bude takovej návrat do minulosti, hustý

Reagovat
fajdax

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Dnes to nedám, asi si pôjdem niečo hrknúť, aby som sa ukľudnil. Naposledy som to spravil v zápase so Spurs, došiel som domov a v 4. minúte sme už viedli.

Reagovat
smazaný uživatel

ako sú na tom tepláky?

Reagovat
vladis271

vydržal som to v nich.

Reagovat
vladis271

Hlavne by nemusel hrať Azpi

Reagovat
smazaný uživatel

To už skôr Ivanović alebo Cahill

Reagovat
fff

Dneska som nervozny jak svina, som strasne rad, ze Studge moze hrat. Allen Henda nejako nahradi.

O toho Caulkera sa teda fakt zaujimam? Miesto Kolecka by to bola fajn moznost.

A este otazka na MUfano, nemate pls nejaky clanok, statistiku alebo nieco take tykajuce sa Oleho golov, ktore dal ako nahradnik? Diky.

Reagovat
Infernoqt

- Louis van Gaal has identified Borussia Dortmund defender Mats Hummels as the defensive rock on which he will rebuild Manchester United.

The Germany international will become the Dutchman's first high-profile signing should he succeed David Moyes as manager at Old Trafford.

- Arsenal have joined the £20million race to sign Danny Welbeck, who has also been linked with Tottenham.

Něco mi říká, že Welbeck moc prostoru pod LVG nedostane... to samé si myslím i o De Cheovi, ale Hummels, nestěžoval bych si

Reagovat
smazaný uživatel

o De Geovi? o.O

Reagovat
smazaný uživatel

*ch

Reagovat
Infernoqt

on se blejskne sem tam super zákrokem, ale kolikrát má minelu, kde nechytí střelu v rychlosti 5km za dva dny... prostě občas jako by byl lenivej si i za tou odraženou střelou skočit... tam by jen stačilo víc střídat golmany jako to dělal fergie, aby cejtil, že to místo není jistý, nesmí to brát jako jistotu, pak může polevit

Reagovat
fff

Fergie nejako extra striedal brankarov?

A ten popis na DDG co pises mi pride ako z obdobia jeho prvje sezony, odvtedy sa ale vyrazne zlepsil.

Reagovat
niflheim

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

WTF????

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne hej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

wut ?

Reagovat
C0br

Reagovat
wild

Reagovat
vodka

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

To už je zase rok 2011 že se o De Geovi pochybuje?

Reagovat
Infernoqt

jop, musí se pochybovat, golman pak chytá líp... on má bleskové zákroky na střely zpoza šestnáctky, ale ty šmudly co pustil 1 na 1 třeba v domácím utkání proti Evertonu, proti Newcastlu, jde o to, že si poklekne místo aby zužil co nejvíc prostor

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fff

Uz je to iste, ten LvG?

A preco by De gea nemal dostat priestor pod nim pripadne, ved je to jeden z naj brankarov v lige.

Reagovat
vladis271

Wneger by sa fakt ma vysrať na lavičkových útočníkov a vysoliť pakel za áčkovú hviezdu.

Reagovat
Infernoqt

však má zájem... o Suaréze

Reagovat
smazaný uživatel

20 mega, tak určitě

Reagovat
Fenri

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

£20million race to sign Danny Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

20 milionů

Reagovat
smazaný uživatel

ale Hummelsa by som teda bral

Reagovat
smazaný uživatel

Common Mackems ! Dnes to musí výjsť

Reagovat
vladis271

HD stream na Black Cats?

Reagovat
Sali5
Reagovat
smazaný uživatel

Takové velké dítě mezi ostatníma

Reagovat
smazaný uživatel

Odkaz na včeješí motd?

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, nejakej novej starej moudrak jako spolukomentator na SlovakSport

Reagovat
hefy

Co to tam mlel o těch kérách?

Reagovat
smazaný uživatel

To sem asi zrovna preslech, koukam az od 15. asi

Reagovat
hefy

No, před zápasem tam řikal neco o tom, jak jsou kluci hloupí, že si dávaj ty kéry, že se to neschová a že kdy už tak se to pak musí schovávat další kérou nebo co.. Nevnímal jsem to celý, tak by mě to zajímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ma fakt super postrehy

Reagovat
Chazy

A hlas - takový to, že fakt upoutá a nemůžeš přepnout

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United have reportedly agreed a fee for an unkown Serie A centre back as a replacement for Nemanja Vidic..kto by prichadzal do uvahy?

Reagovat
stiflerovamama

Mexes

Reagovat
mithro

nemame trenera, len toho motaka Eda a nakupujeme vo velkom

Reagovat
Swarley

však to bude ten Benatia

Reagovat
smazaný uživatel

Benatia?

Reagovat
wild

Astori?

Reagovat
vodka

nejvíc se spekulovalo o Benatiovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ranocchia

Reagovat
C0br

to jsou všechno jména jak z nějaké restaurace

Reagovat
JIMMY-PO

och dufam ze podobne ako giggs jedneho dna vykraca z tunela na WHL Ledley King

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

WICKHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

Reagovat
Minister

Sunderland

Reagovat
wild

michael owen ‏@themichaelowen 18 min

Reports suggest Mourinho going with a strong team although no out and out striker. Schurrle may play alone in attack. #OnlyRumours

Reagovat
smazaný uživatel

rumour je že vraj Agger bude hrať namiesto Sakha

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak dále Sunderland, hlavně at jde Cardiff dole

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Gunners: Co byste říkali v případě sestupu Cardiffu na příchod Caulkera? Vim, že to je odchovanec slepic, ale myslim, že jeden kvalitní stoper by se určitě hodil.

Reagovat
masly008

já uplně v poho.on nikdy nevyhlašoval že je nějaký srdcař.a ani jsem nezaznamenal nějaké negativní prohlášení na adresu arsenalu.

Reagovat
SunFells

Lepší možnost než Smalling.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vubec

Reagovat
smazaný uživatel

páči sa mi, dobrý je.

Reagovat
REPLIKATOR

Sunderland

Reagovat
JIMMY-PO

Wickham sa rozbehol

Reagovat
REPLIKATOR

Není Wickham původně záložník,

Reagovat
REPLIKATOR

?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

nee

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
nani92

hmm..korytnačka vždy zajaca predbehne

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Cardiff potahne z PL a Daehli(?) v ni v necem sympatickym zustane.

Reagovat
Chazy

Do Wiganu hm

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland ma v útoku 2metroveho Wickhama a nakopávajú lopty na Boriniho

Reagovat
REPLIKATOR

Mutch trochu nervák

Reagovat
Chazy

LOL spolukoment

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Je to hrůza na tom slovak sportu

Reagovat
smazaný uživatel

Uroven toho Moravcika nebo jak se menoval

Reagovat
R22

2-1 Almeria now! On-loan Liverpool attacker Suso with a superb 20 yard free kick.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fff

Som fakt zvedavy ako (a ci) ho budeme vyuzivat buducu sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Když porovnám Dæhliho s Youngem, tak se mi chce brečet

Reagovat
mithro

Reagovat
Chazy

Connor Wigan?

Reagovat
smazaný uživatel

Sammon hm?

Reagovat
smazaný uživatel

Hahahahaaaaaaa tak jim treba

OLE OLE OLE

Reagovat
smazaný uživatel

čistě teoreticky .... kdyby vidal přišel do Chelsea , sedělo by mu to vedle Matiče ? nebo vedle sebe potřeboval nekoho jiného

Reagovat
Chazy

To vidím asi poprvý, ponechanou výhodu ve vápně a pak penalta po neproměnění

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
REPLIKATOR

Dowd

Reagovat
smazaný uživatel

Nemala byť penalta. Ale nechápem čo robil obranca, strašne to pokazil

Reagovat
smazaný uživatel

Však mu tahal za ruku jak dement.

Reagovat
dantetomas

Ale faul bol evidentne pre 16tkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to jsem si nevšim.. tak potom teda bejt neměla.

Reagovat
vladis271

ale nechal výhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

šak ja chápem ale začal to robiť asi 2 metre pred 16tkou...

Reagovat
vladis271

dokonca

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jeste pred vapnem..

Reagovat
smazaný uživatel

Dowd to vyresil..

Reagovat
Mimalu

neschopa Ole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Toto ale sudí posral. Redku udelil správne, ale penaltu pískať jednoducho nemal.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Usty

Kdyby to vytáhl ven, tak ok, tohle bylo dost přísný, no...

Reagovat
Chazy

Alé, alé... ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Hey Ole, i couldnt care less

Reagovat
fantomas

To sem nepochopil. Faul byl mimo vápno zaprvý, zadruhý ta výhoda byla dost dlouhá a teda nejsem si jistej, že by ho to zatažení nějak zásadně dohnalo do tý stupidní kličky - tu si vybral spíš sám, dobrovolně.

Nicméně whatever.. Cardiff je stejně marnej a evidentně druholigovej.

Reagovat
Chazy

Jjj, s tím faulem mimo vápno... normálně bych to bral jako klasiku, nezapomenu nikdy, jak takhle Heskeymu ležel obránce na zádech, držel za dres, podkopával nohy někde od poloviny, Heskey furt běžel, běžel, pak sebou plácnul ve vápně, redka, penalta ale je to divný posouzení, když ten hráč prostě nespadnul no.

Reagovat
ďuriLFC

ahoj ole

Reagovat
vitasrp

V podstatě asi jediný, co bych vytknul, je, že ten faul byl pravděpodobně před vápnem.

Jinak to ale sudí vyřešil asi tak, jak bych si předatavoval - nepísknout zbytečně, nechat výhodu, protože v případě proměnění nemusí tasit redku, jakmile ale ta akce nedopadne, tak damozřejmě faul + karetní postih.

Btw. po dlouhý době se odpískal evidentní zákrok, i když hráč nespadl.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Chazy

Taky mě to řešení potěšilo. Ale ono to často udělat nejde prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Až nato že ten faul trval až do vápna podla mna,pustil ho až pred jedenastkou.

Reagovat
ďuriLFC

aj ked už v o dost slabšej intenzite no

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem si tím zcela jistý, ale při udělování červené karty se myslím výhoda ponechávat nemá. A jsem si zcela jistý že to mělo být venku. Kdyby rovnou po tom zatažení nebo aspoň hned po kontaktu s Marshallem udělalil redku a nechal kopat přímák, nikdo by mu neřek ani popel. takhle ale rozhodčí

Reagovat
REPLIKATOR

Normálně se i v případě červené může nechávat výhoda. Rozhodčí třeba takhle zničil finále LM 2006 Arsenal - Barcelona, kdy dal červenou hned i přes to, že by Barcelona dávala jasný gól do prázdné.

Reagovat
J0EL

Vtedy by bolo idealne riesenie ak by ponechal gol a cervenu kartu Jensovi nedal. Takto sa fakt len zabil skvely zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

může ale jak to potom vypadá? tohle bylo narpsoto směšný jako vůbec se tomu Cardiffu nedivím že byli tak nasraní. Kdyby to písknul normálně tak z toho není taková komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Další rozhodčím darovaná penalta.

Reagovat
hefy

Penalta asi ne, ale červená správně udělená - Cala byl poslední a prostě zmařil Wickhamovi možnost jít úplně sám na golmana. Kdyby Dowd písknul přímák, tak to vyřešil perfektně, takhle Cardiffu trochu ublížil, ale co.. já mam vsazeno.

Reagovat
smazaný uživatel

Kočky

Reagovat
REPLIKATOR

Pořád je tohle lepší penalta než faul někde v rohu šestnáctky.

Reagovat
Chazy

Myšlenka

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo penalta, kdy si útočník ukopne balón za čáru a přepadne přes brankáře.

Reagovat
REPLIKATOR

nebo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Držel ho až do vápna, takže jasná penalta

Reagovat
fantomas

Hm hm, když on na něm fakt visel i ve vápně, takže teoreticky.. v pravidlech se hádám neřiká, že faul je tam, kde "začal".

Reagovat
Chazy

Jj, přirozený mi to přijde písknout v momentu, kdy už ten hráč nemůže hrát. Ale to tady nebylo, tak nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

právě že říká

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
fantomas

Fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele nikde bych ti to nenašel ale jsem si celkem jistý tím že platí to že faul je tam kde začal.

Reagovat
ďuriLFC

Teraz to dobre ukázali,držal ho chvilku aj dnu..dobrá výhoda,jasna redka.Skvelo vyriešené od Dowda.

Reagovat
djiros

Reagovat
fantomas

Asi jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Vydra > Zaha

Reagovat
SunFells

Oba jsou to žabaři.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže dolů jde Cardiff, Fulham a Norwich... Jen ten Fulham mi bude chybět.

Reagovat
Euphael

Supr, že spadne tým toho ťamana jebnutého.

Reagovat
REPLIKATOR

Wickham poslední 3 zápasy - 4 góly

Reagovat
SunFells

Bylo by fakt blbé, kdyby měli spadnout, když konečně dostal víc šancí a prosazuje se.

Reagovat
smazaný uživatel

čistě teoreticky .... kdyby vidal přišel do Chelsea , sedělo by mu to vedle Matiče ? nebo vedle sebe potřeboval nekoho jiného

Reagovat
SunFells

čistě

Reagovat
REPLIKATOR

Čistě teoreticky...Vidal nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale fakt jenom čistě

Reagovat
smazaný uživatel

čistě teoreticky .... kdyby vidal přišel do Chelsea , sedělo by mu to vedle Matiče ? nebo vedle sebe potřeboval nekoho jiného

Reagovat
SunFells

teoreticky

Reagovat
smazaný uživatel

čistě teoreticky .... kdyby vidal přišel do Chelsea , sedělo by mu to vedle Matiče ? nebo vedle sebe potřeboval nekoho jiného

Reagovat
SunFells

ano

Reagovat
cristiano.K.

červená jasná, ale penalta ne, v první moment jsem si myslel,že ho držel jasně ve vápně,ale na vápně už ho pustil.

Reagovat
smazaný uživatel

fuck fuck fuck fuck

LFC starting XI: Mignolet - Johnson, Skrtel, Sakho, Flanagan - Lucas, Gerrard, Allen - Coutinho - Suarez, Sterling.

Confirmed #LFC subs v @chelseafc: Jones, Toure, Agger, Cissokho, Alberto, Aspas, Sturridge

Reagovat
fff

Oficialna?????

Reagovat
smazaný uživatel

Hej

Reagovat
fff

Hm ... . Snad Lucas s Allenom ubehaju aspon ten jeden polcas a do druheho nasadit Studgea.

Reagovat
smazaný uživatel

koľko otáznikov

Reagovat
smazaný uživatel

V druhým poločase Sturridge za Lucase.

Reagovat
cristiano.K.

lol, holt to znamená,že Sturridge není zcela fit

Reagovat
R22

ani tak se CFC nebude chytat

Reagovat
tomasinho

V klidu, Lucas to utáhne, dneska mu docela věřím. A máme aspoň koho poslat z lavičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Chelsea nikdy nezklamal.

Reagovat
tomasinho

Jojo

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas

Reagovat
cubazi

Prečo nedal hrať Dannyho na post vedla Stieveho, určite by bol lepši v zalohe ako Lucas, ktory je beztak v predu jalový a v defenzíve úbohý

Reagovat
Coutinho10

jeste ze sem nedal Sturridge do fanty...ale jako zolik to je urco dobrej tah

Reagovat
Chazy

Aspas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Schwarzer starts for Chelsea. Cahill on the bench. Tomas Kalas the only 'youngster'. He'll play centre-half with Ivanovic

Reagovat
blade115

Ty krávo. No jestli je to pravda, tak Cahill snad tenhle rok poprvé mimo základ.

Reagovat
fajdax

Určitě už byl na lávce. Někdy na začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda

Reagovat
fajdax

Reagovat
tomasinho

To Mourinho tu ligu fakt vzdal ty vole?

Reagovat
nani92

najlepšie bude,ked vás s tým porazí

Reagovat
smazaný uživatel

Kalas MOTM už to vidim

Reagovat
nani92

môže byť, zostava možno bude lsabšia,ale stále tam bude Josého taktika..

Reagovat
smazaný uživatel

On jenom šetřil Kalase, teď vymaže celý Lpool i s tribunama

Reagovat
The Krupy

Forza Liverpool!

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
fantomas

Fabio

Reagovat
REPLIKATOR

Fabio psychopat

Reagovat
Usty

To je kretn ten Fabio

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea dneska 3 body

Reagovat
nani92

Nemalo by sa už na Anfilede hrať? niekto kto má v Anglicku známych by mohol posielať aktuálny stav..

Reagovat
blade115

No jo, oni tam vlastně mají o hodinu méně ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fajdax

dva citronky, jeden za to že ses netrefil a druhej za to, že si nepochopil naniho koment.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

naco narazal? som este trocha mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš vždycky mimo.

Reagovat
Chazy

Reagovat
kvasha16

to zaboli

Reagovat
smazaný uživatel

Fifty27.04.2014 12:36

Reagovat
kvasha16

aha, dik

Reagovat
smazaný uživatel

Schwarzer; Azpilicueta, Ivanovic, Kalas, Cole; Lampard (c), Mikel, Matic; Salah, Ba, Schurrle

Reagovat
smazaný uživatel

Docela bych si vsadil, že Kalas dostane rudou. A bojím se soubojů Schurrle vs Glen.

Reagovat
Arbiter

zas tak slabá ta sestava není

Reagovat
Il Architetto

Kvalitní lavička.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem na Kalase zvědavej, no. Docela slušná premiéra v základu PL.

Reagovat
REPLIKATOR

Slušná kvalita

Reagovat
wild

Chelsea team v Liverpool: Schwarzer; Azpilicueta, Ivanovic, Kalas, Cole; Lampard (c), Mikel, Matic; Salah, Ba, Schurrle. #CFC

Reagovat
wild

Chelsea team v Liverpool: Schwarzer; Azpilicueta, Ivanovic, Kalas, Cole; Lampard (c), Mikel, Matic; Salah, Ba, Schurrle. #CFC

Reagovat
blade115

Chelsea team v Liverpool: Schwarzer; Azpilicueta, Ivanovic, Kalas, Cole; Lampard (c), Mikel, Matic; Salah, Ba, Schurrle.

Reagovat
blade115

Co jsem říkal ... Až na toho Kalase trefa.

Reagovat
LGT

Tak ono to bylo jasný, jediný překvapení je ten Cahill na lávce

Reagovat
blade115

No, jasný ... Byli tu tací, co věřili v sestavu mladíků.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea team v Liverpool: Schwarzer; Azpilicueta, Ivanovic, Kalas, Cole; Lampard (c), Mikel, Matic; Salah, Ba, Schurrle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

HOLOLOLOL Tak nekecal. Chelsea XI: Schwarzer; Azpilicueta, Ivanovic, Kalas, Cole; Lampard (c), Mikel, Matic; Salah, Ba, Schurrle

Reagovat
Whitemedia

Subs v Liverpool: Hilario, Ake, Cahill, Van Ginkel, Baker, Willian, Torres. #CFC

Reagovat
blade115

Tohle je ještě vtipnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Ake

Reagovat
Arbiter

však ten byl na lavičce už v minulém zápase

Reagovat
fajdax

A loni dokonce odehrál pár zápasů..

Reagovat
smazaný uživatel

Fuha to už je pravidelne teda...A nevšimol som si

Reagovat
fajdax

Baker

Reagovat
kvasha16

Ake Baker MvG na plac, nech je sranda

Reagovat
Nikikrew

Schwarzer; Azpilicueta, Ivanovič, Kalas, Cole; Matič, Mikel; Schürrle, Lampard, Salah; Demba Ba

Náhradníci: Hilario, Ake, Cahill, Van Ginkel, Baker, Willian, Torres|

Reagovat
smazaný uživatel

Docela by mě zjímala cena obou jedenáctek

Reagovat
fenixLFC

myslim ze stale by nas preplatili

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea's starting XI cost £7m more than Liverpool's.

cfc bench (inc Torres, Willian, Cahill, Van Ginkel) cost £97m....

Reagovat
fenixLFC

vravim

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea team v Liverpool: Schwarzer; Azpilicueta, Ivanovic, Kalas, Cole; Lampard (c), Mikel, Matic; Salah, Ba, Schurrle.

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte někdo v jaké sestavě nastoupí Chelsea? nikde to tu nevidím

Reagovat
blade115

Prý hraje Kalas, jinak se ještě asi neví, to by to tu už bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea XI: Schwarzer; Azpilicueta, Ivanovic, Kalas, Cole; Lampard, Mikel, Matic; Salah, Ba, Schurrle

Reagovat
J0EL

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Chazy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Side

Kalas

Reagovat
Coutinho10

tak to si Kalas užije peklo

Reagovat
smazaný uživatel

Batesy⚽️ ‏@BatesyLufc teď

Who the fuck is Kalas?

Oberyn Martell ‏@Stanley_______ 12 sek.

Oi someone tell me WTF is a Kalas ? #CongratulationsLiverpool

Anthony ‏@anto_lines 38 sek.

Who is Kalas?

Reagovat
fajdax

a kdo jsou ti lidi co to postnuly?

Reagovat
LGT

Oberyn Martell je třeba princ Dorne voe!

Reagovat
smazaný uživatel

to byhc řekl je dost jedno

Reagovat
kvasha16

WTF is s Kalas

Reagovat
vodka

Ah, red for Cardiff. Vincent Tan will be delighted. Apparently seeing red is very lucky in Malaysia; if maybe not in South Wales...

Reagovat
REPLIKATOR

Shane Murphy ‏@ShaneM0732 4m

Suarez always picks out the weak link in the defence. Kalas could be in for the longest 90 mins of his life

Reagovat
vitasrp

Na tu obranu se těším, každopádně Kalas je svým způsobem chudák.

Reagovat
Chazy

Protože je jako mladej hráč v Chelsea?

Reagovat
vitasrp

To ne, klub mladejm zařídí poměrně slušný hostovačky, zaa to bych ho chudákem nenazýval.

Reagovat
Kenneth

Proc? Sedi na lavicce a bere plat jako ceskej prezident. Neber to.

Reagovat
kvasha16

skor preto, ze na neho vysiel zapas akurat proti najlepsej ofenzive, o tom ze si mal v priebehu sezony zahrat viac sa ale hadam nebudem

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

to teda, Mourinho asi viděl to video od krause, protože dát ho do obrany, která bude spolu hrát poprvé je vážně docela psycho.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě k tomu proti nejlepšímu útočníkovi na světě

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

Messi>Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi tam dal opačný znamínko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

suarze vie brániť

Reagovat
PhilipS

mu zničí kariéru no....dneska to nemusí bejt vůbec hezký....

Reagovat
icka

Zrovna proti nejgolovejsimu utoku

Reagovat
smazaný uživatel

Shwarzer se rozchytá, Azpi a Ivan hrají vše, ostatní nejspíše nebudou hrát ve středu.Super sestava a to rozhodně není "A"

Reagovat
PhilipS

Sem zvědavej jak se s tim Kalas popere....bojim se, že si tuhle obranu Liverpool namaže na chléb...

Reagovat
smazaný uživatel

Kalas si Suareze namaže na chleba... uvidíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea's starting XI cost £7m more than Liverpool's.

cfc bench (inc Torres, Willian, Cahill, Van Ginkel) cost £97m....

Reagovat
Usty

běžte s tím do prdele

Reagovat
REPLIKATOR

Mannone

Reagovat
fenixLFC

sakra, preco nedal plnu zostavu? ked vyhrame nebude to uplne 100% pocit a ked prehrame tak to bdue neskutocna hanba

Reagovat
smazaný uživatel

omg aj keby sme hrali proti ich U18tke. 3 body sú 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Cost of LFC XI today: £105m.

#cfc bench (inc Torres, Willian, Cahill, Van Ginkel) cost £97m....

Average age of LFC team today 25.4. Average age of #CFC team today 27.9 #kids

Reagovat
Chazy

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
dantetomas

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad to nedopadne tak že Mou bude za největšího génia a LFC za pitomce

Reagovat
smazaný uživatel

Kalaaaaas Suaréz si ani nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Borini je vazne drevo

Reagovat
REPLIKATOR

nevěřím

Reagovat
LGT

Zaha

Reagovat
Miguel19

To nešlo dát Christensena, který aspoň ví, co je to zápas?

Reagovat
Whitemedia

Kalas zase ví, co je to kužel, to se mu dnes bude hodit

Reagovat
vladis271

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

co? zapasovu prax ma a podava pravidelne vyborne vkyony

Reagovat
icka

Ale taky proti komu...

Reagovat
Miguel19

Furt lepší než dát hráče co jenom trénuje omg

Reagovat
icka

Mame na to jiny uhel pohledu, ano nema zapasou praxi nema , ale neustale trenuje s nejlepsimi , uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Kalas

Reagovat
spider_8

Po tomhle zápase bude Kalas prosit, aby se vrátil zpátky na lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bude prosit už při zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

tento jeden zapas je za 20 hocijakych inych, ktore mu Mourinho slubil na zaciaktu, zas si to kurva povodil

Reagovat
nani92

Reagovat
icka

Reagovat
SunFells

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Hazaard !

Reagovat
scholes18

ja chcem Giggsa

Reagovat
nani92

Hazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
smazaný uživatel

woooooooo Cardiff vypadáva

Reagovat
smazaný uživatel

Boriniho přihrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom dnes toho Wickham udělal pro Sunderland víc než Altidore za celou sezonu. A pak, že je kopyto...

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jestli je dobrý tvrdit že není kopyto jen proto že je lepší než Altidore

Reagovat
fantomas

No kopyto samozřejmě stále je, práci s míčem má pořád mizernou.. což oba góly (hlavou) jaksi nevyvracej. :))

Reagovat
smazaný uživatel

Práci s míčem má na jeho postavu skvělou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalas trošku tranding na tw

Reagovat
TopinB

Lolkac stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
TopinB

Děkuju pěkně

Reagovat
Staenly10

Nějakej HD streamna nás, prosím?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kočkyyyy

Reagovat
Swarley

aneb Mourinho pracuje s mladými, to je fakt šílený

Reagovat
Arbiter

Reagovat
J0EL

Reagovat
Swarley

jn, tohle je vlastně naprosto ideální sezóna pro vývoj Kalase

Reagovat
Arbiter

no nic proti, ale co přesně dnešní sestava říká o práci s mládeži, když my máme 18+ kluky v drtivé většině na hostovačkách?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nic, Sašo, jste super

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nemyslim si, ze by mu tahle sezona vubec nic nedala. Treba Martinez mluvil o tom, ze pro tyhle mlade kluky je naprosto zasadni pro nejaky cas vubec jen trenovat s prvnim tymem, byt s nim na zapasech, zazit tu atmosferu, dostavat se do toho. Samozrejme by asi bylo lepsi, aby ten kluk hral vic, ale i tahle sezona mu myslim dala dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepracuje. Akorát se potvrzujou Kalasovi slova od Krause. Když potřebujou kužel, tak ho někam postaví.

Reagovat
blade115

Postavení kužele je práce.

Reagovat
kvasha16

treba ale povedat ze "bohuzial" sa nam absencie o defenzive celu sezonu vyhybali (az doteraz) a mal zlomenu nohu v jeseni, cez jar sme sa dostali do boja o titul, a fakt ze mame najlepsiu obranu v lige mu na sanciach presadit sa tiez nepridal

Reagovat
nani92

Olé možno nevydrží ani do konca sezony, toto je trapas

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle týmem by neudělal nikdo nic. Neměl k těm šaškům vůbec chodit. Do Anglie by se dostal sice pozdějš, ale do týmu s lepší výchozí pozicí. Nevěřím že by se na něho zapomnělo kdyby ještě zůstal v Norsku.

Reagovat
Sandstorm

Já věřim, že po sezoně ho vezme nějaký slušný klub v champu s šancí na postup do PL.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ten tim je jeho uz, sak si tam doniesol dost hracov

Reagovat
papos182

Vzdyt ma jeste horsi vysledky nez Mackay. A v lednu si privedl, koho chtel. Nemel to jednoduche, ale jde to i na jeho hlavu a zadny posun neudelal.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
fantomas

To mufanský omlouvání jeho očividnýho selhávání je fakt kouzelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho někde omlouvám? Jasně že je Cardiff v prdeli, ale on už tam byl aji předtím než Ole přišel. Fakt nevěřím že vůbec byla možnost aby je zvedl. A není to o jeho selhání, ale prostě o tom, že nemá zkušenosti s manažerováním v Anglii, neměl přípravu a neumí hrát o záchranu.

Reagovat
Chazy

Pulis? Prostě Ole přišel, aby je zachránil, udělal hovno, jsou na tom hůř než před ním a sestoupí s nima.

Naprostej kolaps a katastrofa, co se týče toho angažmá. Neříká to nic o tom, jak kvalitní je manažer, trenér, ale prostě nedokázal je posunout ani o kousek a vlastně tam nepřines jediný pozitivum. Spousta manažerů v minulosti do takový situace přišla a zvládli to, on prostě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Podstata byla ta, že by Ole letěl teďka, tak s Cardiffem neudělá nikdo nic. Fakt si nemyslím že by vyhráli oba zápasy, ať už by tam přišel kdokoliv. A oni by nejspíš museli vyhrát oba dva. Jo, kdyby Pulis přišel v tom lednu, tak by je možná zachránil. Ale ten má zkušenosti, v situaci kdy zrachraňoval týmy byl víckrát, má v PL dost odtrénované. V Cardiffu, v té situaci ve které byli ale ani mladý nezkušený manažer snad uspět nemohl. Vůbec nechápu proč ho přivedli. Jediné pozitivum je že je Ole vidět v Anglii, ale rozhodnutí to bylo debilní jako od nich, tak od něho.

Reagovat
Chazy

A co to říká? Dostal víc jak půl roku, dostal přestupní období, dostal prachy, přived si hráče a i tak jsou na tom hůř. Samozřejmě mi nemusíš vysvětlovat, že Mackay se ukázal jako kvalitnější manažer, měl zůstat a Olem si pohoršili. Ale jak to souvisí s hodnocením toho, co tam Ole předved? Ano, dostal to do tak příšerný pozice, že už by to asi nezachránil nikdo. Ale je taky otázka, kolik manažerů by to do tý pozice dostalo. Prostě mu to kompletně nevyšlo.

Zbejvá jen doufat, že ho nevyhoděj a nechaj si ho i do champu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já se o tom nehádám. Je jasné že tam vyhořel. Ale to co jsem tvrdil od začátka je to, že nemá smysl vyhazovat ho dva zápasy před koncem. To že to fantomas nepochopil, a začal tam psát něco o mufanském omlouvání je druhá věc.

Reagovat
Chazy

Jasně no, nemá smysl ho vyhazovat, max kdyby měli vymyšlenou náhradu a chtěli, aby se seznámil s kádrem.

Reagovat
fantomas

"Fakt nevěřím že vůbec byla možnost aby je zvedl" - Pochopitelně že byla. Dokázal to Poyet, dokázal to Pulis.. a to s podobně připravenýma, rozloženýma mančaftama. Že se na Olem podepsala nezkušenost, je sice fakt, ale taky maximálně polehčující okolnost, nic víc. Ten mančaft na záchranu zkrátka měl a Ole ho posunul spíš níž než vejš.

Reagovat
Chazy

A to měl nejsnažší los z těch adeptů na sestup. Pokud to nezachrání, tak je prostě jeden z nejhorších manažerů letošní sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt by je někdo zvedl za ty dva zápasy co zůstávají do konce? Jako možná by to urvali na euforii, ale fakt nevím koho by na tu krátkou chvílu dokázali dovést aby je zachránil.

Reagovat
Chazy

Tyvole, čteš to po sobě? Říkáš, že to není jeho selhání, ale přitom teď říkáš, že je dostal do pozice, ze který už je nejde zachráni. A to je čí selhání?

Reagovat
Chazy

Ok, už nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čteš ty co píšu? Já sem od začátka vůbec nepsal nic o tom čí je chyba v jaké pozici je Cardiff. Psal sem o tom že tam jsou, a to je prostě fakt. A kdyby ho vyhodili, tak ju zásadně nevylepšíjou. Jo, kdyby se vrátili časem a vyhodili ho mnohem dřív, tak by si polepšili. Ale to prostě není reálná možnost. Přestaň mi podsouvat něco co jsem vůbec neřekl.

Reagovat
Chazy

Špatně jsme se pochopili, viď. Já vycházel z toho vlákna, takže jsem to taky bral tak, že obhajuješ Oleho a ne, že jen vystupuješ proti tomu vyhazovu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, v pohodě.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak dost mu verili, vela sa od toho cakalo no...ale suhlas, netreba si pred tym zakryvat oci, dali mu hracov akych chcel, mal dostatok casu s tym nieco urobit, ale nestalo sa...hlavne vobec nezvladli zapasy s priamymi konkurentni o zachranu, nezvladol ich na to pripravit aj napriek tomu, ze si myslim, ze Cardiff nema kader na vypadnutie

ale to nic neneguje na tom, ako je Ole, alebo nie je talentovany manazer, on bude mat cas este ukazat, ze je v nom nieco, ale toto prost nezvladol, to si treba priznat..mne sa skor nepaci taa atmosfera, ktora tu bola uz od zaciatku, ze ludia mu nepriali bez ohladu na to koho isiel trenovat a vlastne to vidim len na tych palcoch, ktore si dostal, ze ludia su poteseni tym, ze neuspel, pritom je to taky sympatak, skoda no

Reagovat
Chazy

Vůbec to nechápu, proč lidi nepřejou Olemu

Reagovat
J0EL

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
SunFells

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

tak podme Chelsea, vyhra snad

Reagovat
kvasha16

Kalas gol, asistencia a ciste konto, debut snov

Reagovat
kvasha16

nech uz to teda dopadne akokolvek, hlavne nech sa to odohra bez nejakych kontroverznych rozhodnuti rozhodcu

Reagovat
smazaný uživatel

Víš kdo píská?

Reagovat
kvasha16

viem, no a? proste chcem aby sudi nic nedojebal bo sa tu bude nadavat est polroka ci uz z jednej alebo druhej strany

Reagovat
blade115

Hezký tohle zmínit, když píská Martin ...

Reagovat
kvasha16

ale ved cela FA aj s rozhodcami praje titul Live, takze je to jedno nie?

Reagovat
blade115

Když já nevím, jestli na něco narážíš, nebo si děláš prdel, nebo ses zbláznil.

Reagovat
kvasha16

niekto zo scouserov to tu hovoril, ako im vsetci v Anglicku od ludi, cez FA az po rozhodcov praju

Reagovat
vitasrp

Spíš hlavně ať se nikdo z obrany nezraní..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderlandík <3 oni sú super klub a nesmú spadnúť

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už nech skončí ten zapas omg

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Garcia coming on to pitch at Anfield. Getting huge ovation. Mourinho must be thinking he's seen a ghost

Reagovat
tomasinho

Reagovat
icka

Reagovat
R22

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Bude vůbec nějakej Sop? Na Wiziwigu jsou dva, ale ani jeden nefunguje ...

Reagovat
icka

Tez mi nejedou

Reagovat
blade115

Už tam jsou další dva ruský.

Reagovat
icka

Chtel jsem napsat to samy

Reagovat
papos182

I Delvey

Reagovat
Arbiter

nejlépe se hledají sopy na livetv.ru, jsou tam téměř vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Vôbec nič nepočujem čo hovoria kvoli fans. Mali ísť niekde inde...

Reagovat
tomasinho

Ole

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký obyčejný flash pls?

Reagovat
LGT
Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Infernoqt

Louis van Gaal plans to keep Ryan Giggs and has identified Kevin Strootman and Toni Kroos as his number one transfer targets in the event that he does replace David Moyes at Manchester United, reports suggest.

Reagovat
Infernoqt

ten LVG je podle mě už tutovka, zmizely mi kursy na sazkovkách už po tom oznámení, co ManU zatím nepotvrdili

Reagovat
Sandstorm

Ona je to nakonec i logická volba. Hráči očividně potřebují pevnější ruku a to Van Gaal splňuje. Navíc je to i jistota kvalita. Na ty 2-3 roky, než to převezme naplno Giggs je to ideální.

Reagovat
fff

Nervozita stupa, prosim urobme dnes dalsi krok k tomu, co nevyslovujeme nahlas .

Reagovat
smazaný uživatel

vladis?

Reagovat
smazaný uživatel

Schwarzer; Azpilicueta, Ivanovic, Kalas, Cole; Lampard (c), Mikel, Matic; Salah, Ba, Schurrle

Reagovat
icka

Boze

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně někdo, už jsem byl zoufalý.

Reagovat
nani92

nesmejte sa, to je zostava pre ľudí žijúcivh v Anglicku asi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

ved tam uz idu hrat druhy polcas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

skor na Ukrajine nie?

Reagovat
blade115

Když tu naši sestavu vidim takhle namalovanou, tak to bude docela ostuda, pokud nás Liverpool s tímhle neporazí ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost samozřejmě, no..

Reagovat
tomasinho

Záloha je ale poskládaná dobře, hlavně dozadu.

Reagovat
blade115

Celkově je to hrůza. V obraně je jistota prakticky jen Azpi, zálohu zachraňuje Nemanja, jinak je statická a pomalá, v útoku bude hrozit asi jen André. Jako vážně to je asi nejslabší sestava, co jsme tuto sezónu proti někomu vyslali.

Reagovat
fff

Mind games uz aj na EF

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fff

Snad bude mat dnes Glen jeden z tych lepsich zapasov, tak isto Flanno. Schurle a Salah budu neprijemni.

Reagovat
Side

Chelsea Chelsea Chelsea už jede

Reagovat
smazaný uživatel

YNWA je dnes úžasné

Reagovat
hefy

L I V E R P O O L ! ! !

Reagovat
Pigeon

Vyníkající projev fandů liverpoolu. To skandování fanoušku chelsea v pozadí je trapné

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť fandění fanoušků Liverpoolu neni vůbec slyšet. Fandění Chelsea je sice stereotypní, ale aspoň jsou slyšet.

Reagovat
smazaný uživatel

Zimomriavky

Reagovat
PhilipS

Letos ten titul Liverpoolu nejde nepřát...

Reagovat
smazaný uživatel

tato veta uz je vtipna fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ty uz si daj Chelsemedzi oblubene konecne

Reagovat
CubONE

Reagovat
mithro

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infernoqt

ale jde

Reagovat
Sandstorm

přát to jde tak maximálně Gerrardovi, ale Liverpoolu jako celku, to opravdu přát nejde.

Reagovat
fajdax

Ta Chelsea vesta je moc dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

this is it

Reagovat
Infernoqt

měl by to pískat CLattenburg, to by pak Gerrard mohl dát hattrick, if you know what i mean

Reagovat
fff

You funny, hihi

Reagovat
smazaný uživatel

No, aby to jeste bylo zajimavy, tak to dneska budu prat Chelsea. Hlavne at je to ale koukatelnej zapas...

Reagovat
tomasinho

Zdržujou už od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

heh Suarez zavesený na Kalasovi

Reagovat
Miguel19

Kalas dobrá příhra

Reagovat
Ligter

Ole snad půjde pryč, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo. Já bych mu přál nějaký klub kde by mohl pracovat delší dobu. Wolves třeba.

Reagovat
Ligter

A silně pochybuji, že ho tam Tan nechá.

Reagovat
Sandstorm

Ten už ho nenechá dotrénovat ani ty dva zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

To může i tady, teď k tomu má dobrou výchozí pozici.

Reagovat
Erdovec

Šírl

Reagovat
Miguel19

Už je tlačí, jasná karta

Reagovat
smazaný uživatel

fuj, ked vidím ten nemecký hranatý kischt schurrleho, je mi zle kokotkvoia zas naschváali robia

Reagovat
smazaný uživatel

*kokotkovia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

strašne hnusný je... nechutný, ešte ke´d tam similuje

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi priste zustan u toho falesnyho Martineze...

Reagovat
smazaný uživatel

na čo sa tu hráš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Johnson ho tam zajebe zaco mohol dostat kludne kartu a ty grcas na Schurleho

Reagovat
smazaný uživatel

nebolo to až také tvrdé, válal sa tam prehnane...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

mne sú tie ksichty ako má schweini či schurllehe strašne nechutné, prepáčte hranaté ksichty

Reagovat
icka

Kamo ty si fakt odjebany dement

Reagovat
Erdovec

by mě zajimalo co ho tak bolelo, když to bylo bez doteku

Reagovat
fajdax

ty vole

Reagovat
icka

Reagovat
fajdax

Ash

Reagovat
smazaný uživatel

Ta doktorka CFC v tech panských velkých teplakach a kopackach me vzdycky dostane

Reagovat
niflheim

Cashley

Reagovat
fff

Suarez este ani nemal loptu tusim.

Reagovat
smazaný uživatel

měl

Reagovat
wild

Nadej umiera posledna.. Come on Blues!

Reagovat
smazaný uživatel

KALAS

Reagovat
fenixLFC

to budu zdrzovat cely zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

Kalaaaas

Reagovat
Sandstorm

Tak 2 sestupující už jsou asi jistí. Spíš začínam mít obavy o Aston Villu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemanja je skvelý

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť teď si ho Sterling povodil jak malého

Reagovat
smazaný uživatel

Matič

Reagovat
Ligter

Otázka času, než dá Liverpool gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalas zatím s přehledem, on v tom Nizozemsku něco nahrál. Snad Mourinhovi ukáže, že má na základ už teď. Jinak bych ho ale rád viděl v Německu, jak říkal u Krause.

Reagovat
niflheim

Delap

Reagovat
tomasinho

Boží přenesení Coutse

Reagovat
fff

A Glen zas mal ten vyraz, ked netusi co ma robit dalej po spracovani

Reagovat
tomasinho

A zas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Skodaaaaaaa

Reagovat
Infernoqt

nebude to tak hrozný, Kalas jako stoper se bude chtít předvést, tak se bude snažit, Schwarzer taktéž, a Matič vyšle nějaký pěkný centr na Dembu Ba či Schurlleho, no a Salah... ten už může jen překvapit

Reagovat
LGT

Sakho

Reagovat
fenixLFC

chelsea chelsea chelsea chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

ten pokřik je geniální

Reagovat
smazaný uživatel

pičusko ten Schurrle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
fff

To zdrzovanie od 1. minuty je tiez super .

Reagovat
tomasinho

Potřetí během 16 minut, co ti sráči zdržujou. Bravo

Reagovat
minoLFC

Sterling je posledné zápasy úplna class

Reagovat
smazaný uživatel

Zdržování už od začátku zápasu. Fakt největší pičus ten Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uplne se tomu divit nemuzes, kdyz 90% souperu znicite behem prvni pul hodiny.

Reagovat
supervizor

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Sterlinga poolu zavidím užasnej hráč který může patřit mezi TOP 5 na svetě

Reagovat
smazaný uživatel

TOP 4

Reagovat
Kenneth

Proc ten modry paklub jako zdrzuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Protože jedna z největších předností Liverpoolu je, že na soupeře vlítne a většinou dá gól během první čtvrt/půlhodinky. Rozkouskování hry je náhodou dobrá taktika, ač pro většinu lidí je to jen další důvod, proč si kopnout.

Reagovat
fajdax

Coutinho jedovkááááá

Reagovat
fff

Taku mal aj proti City a potom dal vitazny

Reagovat
tomasinho

Navíc hraje výborně zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Couuuts

Reagovat
icka

Fanousi liverpoolu tu solidne breci

Reagovat
Chazy

Jjj, hlavně oni závidí a hejtujou.

Reagovat
LGT

Já mám třeba komplex

Reagovat
fenixLFC

raheemove zrychlenie

Reagovat
smazaný uživatel

kalas je snad najnizsi stoper akeho som videl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Nejnižší, že má prdel těsně nad kolenama, nebo výškou nebo, že má nízko těžiště?

Reagovat
smazaný uživatel

celkovo take tintitko

Reagovat
smazaný uživatel

Cannavaro?

Reagovat
smazaný uživatel

a najmensi bol, ked si s nim vytieral rit Vito

Reagovat
CubONE

T.Silva je od neho o 1cm nizsi. A nie je jediny

Reagovat
smazaný uživatel

no negulte ocami strasne malicky tam vyzera

Reagovat
smazaný uživatel

špína Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaký kvalitný Sopcast?

Reagovat
icka

Channel - 141111 Tenhle mi je v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

ako moze niekto fandit chelsei? ved to je hroza pozerat na nich, ako proti atletiku, len robia hanbu PL

Reagovat
icka

cry more

Reagovat
smazaný uživatel

kto place? skor sa z nich smejem, plakat by mali ich fanusikovia ze co za srackoklubu fandia

Reagovat
TopinB

A co je ti do toho kdo čemu fandí? Teď ze sebe maximálně děláš tak arogantního debila, který rozhoduje co je správné a co ne

Reagovat
Mimalu

Reagovat
TopinB
Reagovat
Side
Reagovat
13

lolkaci spadlo mi to, kde koukáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to snad ani nesbírej a jen se utři.

Reagovat
fajdax

Ashley krásně

Reagovat
Erdovec

jasná červená

Reagovat
fajdax

Reagovat
fajdax

Tak se na tu mrdku musí

Reagovat
fff

Reagovat
icka

Reagovat
LGT

Jasná

Reagovat
icka

Diver nezklamal

Reagovat
Sandstorm

Ty jo Mourek tam hází Rodgersovi ňáký joky.

Reagovat
smazaný uživatel

To si snad Chelsea dělá srandu, ne? Neskutečnej humus..

Rakovina fotbalu..

Reagovat
TopinB
Reagovat
smazaný uživatel

A vy to snad ještě podporujete. Neskutečný..

Reagovat
TopinB

Fandím týmu tak budu fandit ať hraje jakkoliv. Já mám teď ale štěstí, že já mám rád defenzivní fotbal (i do extrémů)

Reagovat
Sandstorm

Má Flanagan nějakou šanci na MS?

Reagovat
Erdovec

nemá na to

Reagovat
Chazy

V kvalitním týmu by asi neměl, ale z Anglii proč ne

Reagovat
OVi.77

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

"z Anglii" ??

Reagovat
Swarley

Mou to má asi dost dobře v řiti

Reagovat
Erdovec

Lucas v ofsajdu

Reagovat
LAM

Dle mě se nabízí jestli ze slovníku nevzít Prešovskej beton a místo něho tam dát Chelsea.To co poslední dobou předváděj je k smíchu.

Reagovat
Il Architetto

Lucas na něčem jede? Furt se tlemí jak pako.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by ho aspoň přestat zabírat, ten jeho úsměv je ještě odpornější než Suarez a jeho simulace.

Reagovat
papos182

Proto je tak oblibeny, je proste vesely

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky hd stream?

Reagovat
Swarley

Chelsea má 63 přihrávek za 30 minut? jakože dvě na minutu?

Reagovat
smazaný uživatel

to mal Bayern cez tyzden za 3 minuty

Reagovat
Whitemedia

Přihrávky ničí fotbal

Reagovat
TopinB

Radši autobus než barceona

Reagovat
TopinB

*Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

ten cashley je hrozne vtipny

Reagovat
fajdax

Proč? Protože je dvakrát lepší než Gibbs s Monrealem dohromady?

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi nez Gibbs

Reagovat
smazaný uživatel

vyzorom, trochu wtf

Reagovat
smazaný uživatel

ten suarez si nad tím snad mastí , že je takova mrdka hnusná

Reagovat
icka

Taky simulant

Reagovat
fff

Dembovi dneska fakt nezavidim.

Reagovat
LGT

Sakho a Ba, dobrý souboje

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je zápas jak dělaný na to aby si nás Mourinho povodil. Liverpool drží balón ale ještě snad neměl střelu na bránu.

Reagovat
Erdovec

to ne no, kdyby nebyl Sakho a Coutinho kopyta tak to mohlo být 2:0

Reagovat
tomasinho

Coutinho to měl hlavně na levou a měl to zkusit vrátit před kasu Allenovi. Sakho zase z voleje a pravou, žádné úplně jasné pozice teda.

Reagovat
Arbiter

takže 2:0, jo?

Reagovat
Erdovec

no, měli jste snad nějakou šanci?

Reagovat
smazaný uživatel

coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělá piču ta čelzí ne? Hraje hnusnější fotbal jak Bohemka

Reagovat
fenixLFC

suarez ako mu tlieska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

rukaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Arbiter

co to píská?

Reagovat
Erdovec

sudí

Reagovat
wild

piskaj ty kokot

Reagovat
Mimalu

jasná penalta

Reagovat
Mimalu

jasná penalta

Reagovat
Whitemedia

ruka kurva už...

Reagovat
smazaný uživatel

jasná penalta

Reagovat
Chazy

Tak trochu jasná hm

Reagovat
fajdax

Tohle už je na mě prostě moc, neskutečná tlačenka.

Reagovat
smazaný uživatel

ruka jako blazen..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

Rukaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
wild

FA

Reagovat
fff

Uf . Jednoznacna penalta.

Reagovat
Miguel19

Jasnější ruka už snad ani není..

Reagovat
Trapper

Byla by dost kontroverzní, ale ty ruce tam měl jak ňouma

Reagovat
smazaný uživatel

kontroverzni? coze? jasnejsi snad byt nemuze

Reagovat
fajdax

Kurva to mi řekni co by na téhle penaltě bylo kontroverzního? Naprosto jasná penalta a žlutá k tomu.

Reagovat
Trapper

V pohodě, měl jsem blbej záběr, byla jasná

Reagovat
spider_8

1000 % ruka.

Reagovat
smazaný uživatel

pan sudi odvadi kvalitni praci

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Rodgers

Reagovat
captain18

tak tu neni o com..

Reagovat
blade115

Martin

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jim ten žalud navalil hned ze startu 2-3 žluté, tak si dvakrát rozmyslí, jestli budou zdržovat, nebo ne

Reagovat
Side

nene letos se na anfieldu penalty proti poolu nepískají

Reagovat
Woods

toto vobec nebola ruka dufam, ze aspon v druhom polcase nejaka ta penalta bude ..samozrejme pre Liverpool aby Steven Penalt mal dalsi golik

Reagovat
Erdovec

nějak nám to nejde, Suarez by tam měl něco vyskákat

Reagovat
Staenly10

Já děkuju Chelsea za skvělej fotbalovej zážitek.

Reagovat
smazaný uživatel

spis dekuj rozhodcimu..

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Chazy

Jakej má rozhodčí vliv na fotbalovej zážitek? To je výsada hráčů a hráči hrajou sračku.

Reagovat
fajdax

Není zač. Užívej.

Reagovat
smazaný uživatel

už vidím jak dostanem redku a dva goly z penalty ... rozhodči to zas nezvládá

Reagovat
tomasinho

Mourinho ale prostě umí, tak dlouho jsme 1. poločas bez gólu snad nebyli.

Reagovat
smazaný uživatel

prozdrzovat se k penalte za nastrelenou ruku by se vam libilo co

Reagovat
Woods

stale lepsie ako vyhrat titul vdaka 300 penaltam....

Reagovat
fff

Musi prist cez polcas Studge, vpredu zatial nic moc teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná no.. ale zase ten jejich brejk založil Lucas.. nevím, co tam zkoušel.

Reagovat
Whitemedia

Fakt kurva.. nechte rozhodovat ty roboty nebo mě jebne..

Reagovat
Erdovec

to by ale Chelsea neměla už žádného defenzivního hráče, který něco rozehrával

Reagovat
TopinB

A Liverpool by byl asi o 3 místa níž, kvůli všem těm penaltám

Reagovat
smazaný uživatel

Myslenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka to sice byla ale proti střele šel bokem a ještě tu ruku dal uplně k tělu. Co má ten hráč dělat jinýho? Má tu střelu nechat projít?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl tam vůbec žádnej úmysl ani pohyb ruky proti míči. Vyloženě nastřelený a ruka u těla.

Reagovat
PhilipS

u těla právě ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak sorry. Já myslel, že trefil tu přední ruku...

Reagovat
TopinB

nevidíš, vždyť ji mél přivázanou k tělu, vůbec nebyla mimo

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fff

Ale prestan, ruku mal od tela, zblokoval nou strelu, ktora sla na branu. Jasna penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Pochopitelně, ještě bych dal Salahovi žlutou, nemá ho přece co střílet do ruky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl mu tou střelou zlomit ruku

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
spider_8

Ruku dal k tělu?

Tady nemá cenu cokoliv vysvětlovat

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vyhraje, Liverpool vubec nevi..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Si zase fetoval, viď?

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Noke

Reagovat
PhilipS

Rozhodčí odpustil Liverpoolu penaltu...tohle by si měl stoper pohlídat....

Reagovat
Il Architetto

Prase zezadu.

Reagovat
mojmira

až začnou hrát fotbal tak se pro ně můžou pískat penalty takže sudí

Reagovat
LGT

Vyhoď ho

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle ty Lampsovi skluzy jsou fakt na facku

Reagovat
LAM

Červená pro Lamparda.Vůbec nechtěl hrát balon.

Reagovat
Side

Lampard jinačí kosa

Reagovat
smazaný uživatel

Dobytek Lampard.

Reagovat
smazaný uživatel

ale neskutecny, nepamatuju si, kdy naposled se takhle systematicky Chelsea skodilo.. To je minimalne 4. zapas v sezone, kde je to jasny ovlivneni vysledku

Reagovat
smazaný uživatel

nepamatujes, protože jim fandíš sezonu hmm?

Reagovat
Fenri

Hůř je na tom akorát Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Chelsea k pláči hm

Reagovat
Chazy

A přitom měla mít penaltu a možná vyhrávat 1-0

Reagovat
fff

my zatial v podstate neskodni, az na tie dve polosance.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je Chelsea k placi, tak k cemu je Liverpool? Ke srani?

Reagovat
Chazy

Liverpool hraje líp, jen chybí finální fáze. CFC ani nevytváří šance.

Ale LFC to zařídil sám

Reagovat
Rip

Lampard ty kurvo zákeřná !

Reagovat
Arbiter

Lamps ví, co si může dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

Ovlivňování proti Chelsea? Doufám že ano... Za to nechutný zdržování si ani nic jinýho nezaslouží...

Reagovat
smazaný uživatel

coutinho pokazi vsetko co sa da

Reagovat
Chazy

Každopádně tohle by byl ideální způsob, jak tu PL dneska zakončit. Fanoušci Chelsea nasraní, Chelsea z objektivního pohledu ukrutně poškozená, paráda. Chtělo by to gól z ofsajdu, po faulu a hráčem, kterej dostal dvě žlutý a nebyl vyloučenej.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

takhle to taky neni spatny..

Reagovat
Chazy

Není, Steven pobavil

Reagovat
13

Flanno to hraje jako házenou

Reagovat
fajdax

Ty krávo ale ten Sakho je šíleně černej

Reagovat
fff

Reagovat
fff

Ale tych komentatorov zeriem, naprv ked bol pri lopte Lampard ho nazval Gerrardom a teraz zadelil, ze LFC nema slabe miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo by mi objektivně zhodnotil první poločas? Musel jsem narychlo odejít. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

+ jak hraje Kalas a Matič? díky moc

Reagovat
Pigeon

chelsea hraje hovno. A to jsem se víceméně taky nedíval

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea zdržuje jak může, měla se kopat penalta po ruce Flannagana. Do ničeho jste je prakticky nepustili krom 2-3 takových pološancí. Kalas celkem v pohodě, měl tam jeden výborný skluz. Matič v pohodě, krom jednoho propadnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool drží míč. Zatím nebyl nijak moc nebezpečný, ale tlak se bude určitě zvyšovat. Standardky hodně nebezpečné. Kalas zatím hraje dobře. Většinou na jistotu a přijde mi, že ho záměrně kvůli nerozehrání nenechávají zapojovat moc do kombinace. Schwarzer chytá zatím super. Rozhodčí až na chybu kdy nepísknul ruku (Chelsea měla zahrávat penaltu), píská zatím dobře. Schurrle zatím nic moc, Salah je vidět dvakrát víc. Demba se Sakhem super souboje při výkopech i ve vápně. Ti dva mě zatím hodně baví :)

Reagovat
smazaný uživatel

taky dík

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho by to měl zjednodušit. Dneska zajebal všechno uplně.

Reagovat
smazaný uživatel

ty picoooooooooooooooooo Kalas mohl bejt slavnej

Reagovat
fajdax

ouuuu škoda Kalas

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Kalas..

Reagovat
Erdovec

ach jo do piče

Reagovat
wild

Kalaas

Reagovat
smazaný uživatel

skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Chazy

Zasloženě

Gerrard de ja vu

Reagovat
niflheim

Kalas

Reagovat
fajdax

Geraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarddddddd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Stevenko

Reagovat
Mimalu

dembaaaaaaaaaaaaaaaaaa steven je nááááááááš (opět)

Reagovat
Whitemedia

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
fff

To je v pici, fakt akoze ...

Reagovat
smazaný uživatel

A melo byt 2:0

Reagovat
Chazy

Tohle nepiš ani ze srandy, to fakt bytostně nesnáším

Reagovat
smazaný uživatel

Ale me nesere ani to, ze to neni 2:0, jako spis to, ze se zase neodpiskala jasna penalta ve prospech Chelsea. To proste sneses jeden zapas, ale ne 4. v sezone a druhej po sobe

Reagovat
Chazy

A co když by ji odpískal a teď to bylo 7-1? Buď rád za 1-0, gól do šatny je super

Reagovat
Chazy

(1-7, rozumíš, nebo by Lampard penaltu nedal a přetrhal si při ní vazy)

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, o to vubec nejde. Jde o ty chyby rozhodcich proti Chelsea. To me sere. To jestli to je 8:6 nebo 0:0 po nepromeneny penalte je fuk.

Reagovat
Chazy

Mělo by to bejt fuk celý, prostě vedete 1-0. Rozhodčí udělal jednu chybu, ok, ale píská solidní zápas, většinu chyb zas dělaj hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuk to je v okamziku, kdy je to jeden zapas v sezone, ne kdyz je to podruhy za sebou a po 4. v tyhle sezone a to jenom zapasu, co jsem videl a to jsem videl tak pulku.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Ligter

Jasně, no. Po té odpískané penaltě by prostě Gerrard udělal stejnou minelu a Ba by stejně tak prostě dal gól.

Reagovat
Chazy

Kauzalita no, ale bohužel jsou lidi, co ji fakt nerespektují a podobný úvahy myslej vážně

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi teda dej dukaz, ze by ji neudelal a muzem to prejit..

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

DEMBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Usty

DEMBAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

co je VOLEEEEEEEEEEEEEEEEEE :-********* jestě tu penaltu chci !!!!!!!!!!

Reagovat
fenixLFC

gerard

Reagovat
tomasinho

Gerrard

Reagovat
Ligter

Reagovat
LGT

omg :(

Reagovat
smazaný uživatel

BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Reagovat
smazaný uživatel

STEVIEE

Reagovat
wild

Gooooooooooool

Reagovat
niflheim

Dembáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
REPLIKATOR

kreténe

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL KURVA GOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
REPLIKATOR

čuráku zalez

Reagovat
kvasha16

nejebe ti trochu v poslednom case?

Reagovat
smazaný uživatel

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
TopinB

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Typický Mourinho, hraje to co potřebuje a vyjde mu to do puntíku.

Reagovat
Arbiter

eeeej, škoda Tome

Reagovat
smazaný uživatel

opžděný stream?

Reagovat
Arbiter

jj cca o minutu

Reagovat
fajdax

Deja vu jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Tak tohle je kritický.

Reagovat
smazaný uživatel

Stevenko prehrá titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja fakt neviem, či sa mám na tom smiať, ale zatiaľ sa smejem, je len polčas... musíme aspoň zremizovať

Reagovat
Fenri

WTF

Reagovat
blade115

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
blade115

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
wild

Stevie Backpass Gerrard..karma je svina

Reagovat
Staenly10

A je po zápase. Te´d už to ta špína zabetonuje jak v Madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Sunderlandu a Crystalu jinak jasně první

Reagovat
TopinB

JUSTICE!

Reagovat
Arbiter

gooooooooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
nani92

Gerrardovi to nejde nepriať

Reagovat
smazaný uživatel

Stane se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

za tie jeho spatne prihravky, kt nas stali titul

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fff

Ak kvoli tomuto gole neziskame titul, tak chudka Stevie bude hadam do konca zivota fandom supera na smiech ...

Reagovat
LAM

Bože

Doufám že Chelsea sestoupí.Tenhle paklub si za tu sračku nic jinýho nezaslouží.

Reagovat
Teoretik

"A Liverpool by byl asi o 3 místa níž, kvůli všem těm penaltám" blbe :D

Reagovat
TopinB

Týpek, který neumí najít původní příspěvek aby na něj zareagoval mi bude říkat blb, no ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On uz to udelal proti Chelsea kdysi, ze ?

Reagovat
smazaný uživatel

achjooo

Reagovat
minoLFC

ach jo Chelsea od prvej minúty betonuje, máme nejaké držanie lopty 75:25 a aj tak po tak chýbe dajú gól oni a nie my

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme vás skoro k ničemu nepustili.. máte šance jenom z rohů

Reagovat
minoLFC

jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Odkdy se na to držení lopty hraje? Na tuhle otázku čekám už nějakých 5 let a pořád mi to nikdo nevysvětlil.

Reagovat
Erdovec

nikdy, taky se bohužel nehraje na krásu, protože to byste hráli League One

Reagovat
TopinB
Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

A jsme v píči, jako jestli do teď Chelsea hrála zezadu, tak teď bude úplný masakr. Sturridge za Lucase, i kdyby měl hrát na jedné noze.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý, to bude Azpilicueta házet ve druhý půli aut tak dvě minuty

Reagovat
Rip

Kokot Gerrard je připravil o titul .

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Ah prečo práve Gerrard

Chelsea má viac štastia jak fanúšikov

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

těch fandů máme víc jak vy

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

asi nas ma rad, kedu z neprestupil k nam, tak aspon takto pomaha

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Erdovec

pohoda, vyhrajem, proti takovým tragédům to příjde

Reagovat
smazaný uživatel

Křeč.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Miguel19

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
.13

Ak doteraz hrala Chelsea odporne, tak to este len teraz po tomto ošťatom gole pride pravy presovsky beton, ktorym sa Mourinho preslavil.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ted si predstavit, ze tenhle moment Gerrarda bude stat titul... To je az moc kruty teda.

Reagovat
smazaný uživatel

a Martin Tyler fakt nezklamal, opet takovej hlasek

Reagovat
mojmira

fakt bych mu to přál :D

Reagovat
smazaný uživatel

Vypustíme Sturridge a otočíme.

Reagovat
Usty

Ještě někdo bude blít na zdržování Chelsea? Gól 45+3 plánovanej... Mou povodil

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme Chelsea, kdo je víc ? To je tak když na Anfield přijede nejlepší tým ligy.

Reagovat
OVi.77

"nejlepší tým ligy"

Reagovat
Side

This does not fucking slip!

Reagovat
Kenneth

Fuck off Mourinho!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nemohol tAm byt torres?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea score in time added on for their own time wasting {Irony meter explodes}

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

all part of the plan....

Reagovat
TopinB

Reagovat
Erdovec

jinak jsem fakt zvědavý na jaký level ještě Chelsea může dostat ten hnus, když povede

Reagovat
13

bože bože bože bože BOŽE.

Reagovat
fenixLFC

prisambohu nie je vacsieho smoliara ako steve, zasluzi si to ako nikto a potom sa mu toto pritrafi...snad aspon vyrovname aby ho to nestalo titul

Reagovat
Liquid

zatím zasloužené vedení Chelsea, Liverpool měl pouze 1 závar kdy Sakho mířil nad, ale Atkinson ruka Flanagana byla od těla a zmařila střelu na branku od Salaha, toto je jasná penalta

Reagovat
blade115

Výborný, po poločase může vyjet autobus a hezká neděle je na světě.

Reagovat
Chazy

Každopádně Gerrard působivě, co se v mládí naučíš...

Reagovat
hefy

Otázka na SlovakSportu.

Reagovat
smazaný uživatel

No a cekej na telefonaty

Reagovat
Chazy

Padaj hm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co tam je tentokrat?

Reagovat
Chazy

Kolik týmů sestoupí z PL

Reagovat
hefy

Pozor, po skončení této sezony. Kdo ví, třeba to bylo minulej rok jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Tak první člověk to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Nicmene, ten zakladni ucel -> naplnit program necim koukatelnym, co se da zpenezit, to myslim splnuje dokonale. Taky cesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Aká nech sa zasmejem aj ja na tých amatéroch?

Reagovat
R22

Ach Steve, jestli ho toto připraví o titul..

bože ať ten Lucas už jde do píče, nejvíc zbytečnej hráč, kterej za nás kdy hrál snad..Studge na plac místo něj pls

Reagovat
papos182

Prohrava se a uz se nadava na Lucase, typicke

Reagovat
R22

jj typické, protože pořád hrajo to sve typické hovno

Reagovat
Sandstorm

Mourinho takticky výborně. To mu prostě nikdo neodpáře.

Reagovat
smazaný uživatel

patrně budeme rádi za remízu, proti tomuto je neskutečný problém hrát, oni prostě fotbal hrát nebudou ani za nic a teď už tím tuplem ne

Reagovat
fff

Ale Chelsea to hra super, vyzera to zle, ale je to maximalne ucelne. Zdrzuju, kuskuju hru, vyhli sa tomu co sa stalo AFC ci City prve minuty u nas.

My v utoku takmer nulovi, dve polosance, inak nic. K tomu este odpustena penalta.

Cez polcas Lucas dole, Studge hore a aspon vyrovnat, nech to mame este stale vo vlastnych rukach.

Stevie .Ako som pisal vyssie, ak kvoli tomuto golu neziskame titul, tak chudak o tom bude pocuvat este strasne dlho.

Reagovat
smazaný uživatel

no jestli tímdle přijde liverpool o titul tak si Gerrard hodí mašli

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí nám remíza, jeden gól tam proste musíme dať, hoci za cenu toho, že Suarez niekoho pokuše...

Reagovat
PhilipS

fuu.. mě přestal jít stream a neviděl sem to....Chelsea hraje zas partyzánskej fotbal... třeba takovej Suarez to dlouho nevydrží a nedohraje....nicméně Liverpool zklamání...neměli nic Schwarzera s Kalasem vůbec neotestovali...

Reagovat
TopinB

Miluju to "partyzánský"

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho je proste BUH! Na Anfieldu nepustit tenhle superofenzivni Liverpool prakticky do sance a jeste k tomu to mohlo byt se stestim 2:0 pro CHelsea, neskutecny!

Reagovat
smazaný uživatel

ty si žiješ vo vlastnom svete

Reagovat
LAM

jj krásný zápas na pokoukání skoro jak na Atleticu.Chápu proč tomuhle týmu tolik lidí fandí.Tolik prachů za hráče a ten skvělej herní projev

Reagovat
Pospovič

Reagovat
LAM

Je vidět jaký posraný týmy jsou dnes vychvalovaný.Jenom taktika a beton a ještě si za tim stojej.Opravdu na tohle choděj diváci Týmy kteří se snažej útočit a tvořit dnes maj obrovský problémy protože je doba posranejch zalezlejch týmů čekající jen na chybu soupeře a nebo na nějakej náhodnej brejk.

Bohužel dnes se hraje jen o výsledek a o prachy.Na hře dnes záleží málo komu a je to smutný.

Reagovat
Rip

Viděl jsem posledních 10minut poločasu a dělo se toho hodně... neodpískaná jasná penalta pro Chelsea a jasné vyloučení te kurvy Lamparda a chyba Gerrasda,který tím zabil šanci na titul pro Live.

Reagovat
Nikikrew

Neviem co sa cuduju fans Liverpoolu. Bolo jasne ze budu ropaci betonovat. Avsak s takou zostavou vyhravat po polcase, celkom klobuk dole pred Morkom

Reagovat
13

Mourinho je neskutečnej.. Zas si tu PL dává s prstem v nose Ne teď vážně je nechutný jak jim to vyšlo, ale chybu bych hledal hlavně v naší hře. Jsme málo nebezpeční Lucas je hráč na ozdobu. Luis se hledá. Už aby přišel do hry ten Studge.

Reagovat
Usty

Ke hře Chelsea, oproti úterku je to otevřená hra, vydíme dokonce i náznaky presinku na půlce Liverpoolu. Ten hraje naprosto neefektivně, není schopnej proti konsolidovaný obraně udělat naprosto NIC, vždyť ani jednou nevystřelili na bránu.

Všichni nadávají Chelsea kvůli poctivý defenzivní hře, ale tohle vám fakt přeju. Liverpool je nulovej, Mourinho umí mnohem větší beton a ani teď bez Terryho a Cahilla nejsou Reds s to cokoli vymyslet.

Gerrard klasicky, Demba bezchybný zakončení

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
PhilipS

vydíme

Reagovat
Usty

LOL

Reagovat
blade115

Student žurnalistiky ...

Reagovat
Usty

mám neděli vole

Reagovat
blade115

*neděly

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Cry me a river, Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Cry me a river, Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt trapnější než prospero a to už je co říct.

Reagovat
TopinB

Ty se běž radši dívat na opakovačky a vyhledej si co znamená "ruka u těla"

Reagovat
smazaný uživatel

Noke

27.04.2014 15:48

ruka u těla?

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10259959_636858856396325_2783830488824110596_n.png

[reagovat]

dEst

27.04.2014 15:49

Ok, tak sorry. Já myslel, že trefil tu přední ruku..

Reagovat
TopinB

Apologies, m'lord

Reagovat
LGT

Jo no, hroznej vocas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tvůj oblíbený

Reagovat
smazaný uživatel

A to je ještě Mourinho nemocný. Kdyby byl zdravý, ta už je to 0:3.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pinturicchio

CFC

Reagovat
vitasrp

Klasika Mourinho, to tu zase bude nablito..

Fotbal jsme tam do první půle hrát rozhodně nepřijeli, ale zvládli jsme to velmi dobře.

Na tom portugalskym trenérovi je skvělý sledovat, jak si prostě dává pozor na detaily. I když teda fakt, že má Liverpool nejúžasnější starty do utkání v lize vím i já, nicméně spousta trenérů s tím prostě nic nedělá a jen doufá, že to přežije.

My jsme se místo toho od začátku postavili do poměrně hlubokýho defenzivního bloku a totálně vynechávali zálohu z kombinace - hráli dlouhý míče na Dembu, dlouhý míče do křídel nebo dlouhý míče do autů.

Výhoda je jasná - míč, kterej je 30 metrů ve vzduchu, se nedá presovat, nedá se z toho udělat rychlej protiútok a nemáte v podstatě jak soupeře dostat z obranných pozic.

Do ofenzivy jsme sice byli naprosto neškodní, krom nějakých standardek, ale ten dárek od Gerrarda beru.

Myslím si ale, že nasazení Sturridge může obraz hry dost změnit vzadu najednou budeme hrát 2 na 2, takže budeme muset obětovat defenzivního záložníka, aby stoperům hodně vypomáhal, jelikož Kalas takovej tandem jen těžko zvládne. A Liverpool byl samozřejmě lepší po celý poločas, pravděpodobně bude lepší po celýzápas, nicméně je otázka, jestli to zvládne otočit. Ososbně si myslím, že vyrovnají, pak se děj vůle boží.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam Mou šoupne při nejhorším Garryho.

Reagovat
smazaný uživatel

Garry by tam měl jít hned po půlce.

Reagovat
Kenneth

Tak hlavne ze jste na to pysni.

Reagovat
vitasrp

Já fakt nechápu smysl tvých reakcí na mě..

Jsem rád, protože vedeme 1:0, to se, řekl bych, dá pochopit..

Reagovat
smazaný uživatel

máme být smutní, že vyhráváme?

Reagovat
kvasha16

kde pise ze je na to pysny?

Reagovat
13

JInak stěžujte si na nedopískanou penaltu, my si můžeme stěžovat na nevyloučení.

Reagovat
smazaný uživatel

Čistě technicky si můžou stěžovat obě strany, protože když takhle několikrát rozhodčí zakiksuje, tak je ten zápas tak jako tak ovlivněnej a ku prospěchu to v konečném důsledku může ovlivnit jedna nebo druhá strana.

Reagovat
blade115

Jaký proboha?

Reagovat
Erdovec

třeba jak Cole přiletěl do souboje loktem přímo do ksichtu plnou silou?

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste směšní.

Reagovat
Miguel19

To nemyslíš vážně

Reagovat
kvasha16

za toto redka? jebe uz?

Reagovat
blade115

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, teď mne ještě daleko víc serou ty 2 uplně zbytečný zápasy, co jsme projeli, ted už vůbec nemuselo být o čem

Reagovat
fff

Takto sa to brat neda, keby my sme neprehrali doma so Sotonom, nestratili doma s AV, neremizovali proti WBA a pod.

Reagovat
kvasha16

naseru tie straty, ale tak to ma kazdy

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Chelsea, snad to udrzi

Reagovat
Erdovec

Studge<---->Lucas, Suarezovi povolit všechno, kousat, skákat, lítat, jen hlavně vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL

Reagovat
k0udy

zase fanoušcí red debil chcou chodít na cizí stránky?

Reagovat
ďuriLFC

Krista ked toto prehrame tak ma odvezu..vypustme sturridga a rozbit

Reagovat
Liquid

fakt ti sudí už nevědí jak tlačit ten Liverpool, Flanagan zabránil rukou od těla střele na branku, nechápu jak si to může Atkinson ospravedlnit

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty výstupy toho klauna na lavičce očekávej minimálně jednu proti Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to jaké tady byly na Kalase posměšky před zápasem i na twitteru, tak hraje docela dobře

Reagovat
Pigeon

Ten druhý poločas bude neuvěřitelná nuda. se tam modří šašci budou válet od 46. minuty hmm

Reagovat
ďuriLFC

šak sa valaju od prvej

Reagovat
smazaný uživatel

Kalas spokojne zatiaľ, hraje si jak pán.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ángel di María 22

To je dobrej mrdka zápas, asi nikdy neuvidim Chelsea hrát aspoň trochu dobrej fotbal, tohle ale nemůžou uhaluzit, Liverpool na pohodu otočí. Sturridge na hřiště.

Reagovat
fff

Ono podla man to ani nie je haluz, jasne pri gole sa posmykol, na druhu stranu zs mali mat penaltu, takze to, ze vyhravaju je mozno aj spravodlive. Co robia vzadu, aj to zdrzovanie a kuskovanie, to je vsetko ucelove a z ich pohladu super taktika. V podstate nas k nicomu nepustili.

Reagovat
Ángel di María 22

Sakho mel docela velkou sanci.

Reagovat
kvasha16

tak si pusti nas zapas s MC alebo nic nepis.. co chces aby sme hrali s takymi absenciami? zo zakladu nam vypadlo 7 hracov

Reagovat
13

Jinak mi teda moc nedává smysl, že by na Chelsea někdo koukal dobrovolně.

Reagovat
kvasha16

ja osobne nepozeram dobrovolne, Abra ku mne posiela svojich ludi a zapasy sledujem s 9-tkou pri hlave.. a to nechces vediet co sa deje ked nahodou nemozes sledovat zapas, take mucenie si nevidel este

Reagovat
smazaný uživatel

"This doesn't slip"

fuck

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si říká kdo chce co chce, mě se ta hra Chelsea líbí. Jsem příznivcem taktického fotbalu a Mourinho je v tomhle jeden z nejlepších. Jinač Liverpool zatím fotbalovější, o tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho je nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

This does not fucking slip now hmmm

Reagovat
kvasha16

no to bude placu ked takyto ostav ostane lepsie nie sme, ale na to sa nehra, tak snad to urveme, Live sme zatial nepustili ani k tej posranej strele na branku... btw, chudak Stevie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

jediný pláč co tu je převádíte vy

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool - pláč 0:1

Reagovat
kvasha16

coze?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ tu plačete len vy, bu´d že nevyhrávate 2:0 alebo že ste prehrali tie hlupe zapasy

Reagovat
kvasha16

jasne, dolar spomenul ze sme mohli vyhravat 2:0 a niekto iny ze je skoda ze sme nevyhrali tie blbec zapasy a uz placeme vsetci ... ja len hovorim, ze si viem predstavit co to tu bude ked to vyhrame

Reagovat
Usty

Release the bus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Erdovec

myslím, že by tam měl mourinho o poločase poslat ještě alespoň dva stopery

Reagovat
Erdovec

a ještě dalšího brankáře, kdyby jeden nestačil

Reagovat
Miguel19

A nějaké kapesníky hodit na EF...

Reagovat
Miguel19

Hrozná škoda, že ten fík nedal před tím Kalas. To byla podle mě hodně velká tutovka..

Reagovat
smazaný uživatel

Byla no, se toho balónu asi bál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak dneska prehráme tak City už nič nezastaví. Budú válec

Reagovat
R22

hned Palace jim to vysvětlí

Reagovat
smazaný uživatel

ak pôjdu hrať proti Palace s tym že Liverpool prehral tak tipujem 4:0 pre City

Reagovat
Kenneth

Reagovat
tomasinho

Everton nám pomůže.

Reagovat
Mindas

To věřím spíš Pulisovi.

Reagovat
niflheim

24 hodin nová řada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rip

Ten drak Mourinho snad nakonec ukořistí double

Reagovat
Woods

Gerrardovi to nejde nepriat este keby po jeho ruke padol druhy gol z penalty (vie je to scifi Liverpool a penalta? jedine ze by ju kopali oni ...)

Reagovat
smazaný uživatel

he he he he he

Reagovat
Chazy

Zaschu, rok 2048 na FM, EURO finále - hraje Itálie s Gruzií, v SF bylo Srbsko a Izrael

Reagovat
CubONE

Dembickaaaaaaaa

Reagovat
mickey mouse

Ach jo, Sturridge měl hrát už od začátku sakra.

Reagovat
fenixLFC

toto ked vyhrame tak uz nie je o com, tento autobus je skvelo pirpraveny a nevieme sa cez to dostat. spociatku som si myslel ze najhorsi je sakho, ktory tam prehraval fakt skoro kazdy suboj ale prestava sa mi pacit flanno.postavenie salaha a schurrleho skvely napad, na tie nase kraje obrany sa toho moc lepsieho vymysliet nedalo...fakt mi zviera hrdlo ze stratíme taku sancu na titul

Reagovat
cubazi

ja si nemôžem pomôcť ale Simon pri tej Stievyho chybe vybehol ako dorastenec, kebyže tam tak mame Pepého...toto su okamžiky kedy môže brankár mužstvo podržať, žiaľ nestalo sa

Reagovat
fff

Ako vybieha niekto, kto nie je dorastenec?

Reagovat
cubazi

hlavne nesplašene a s rozumom

Reagovat
TopinB

S vytaseným ptákem aby mu neposlal balón mezi nohama

Reagovat
cubazi

Reagovat
hefy

Co to tam volá za kokoty?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja budu snad jedinej, kdo je tim Mourkovo fotbalem opravdu nadsenej. Klidne me sezerte, ale ja to miluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný nejsi, já se tím taky bavím docela

Reagovat
Chazy

Já to jen hluboce respektuju a uznávám, bavilo mě to taky, ale je to pár let zpátky. Je to prostě dokolečka stejný, ty zápasy jsou furt stejný, protože on to nijak zvlášť neobměňuje. Když si najdu jeho zápasy z roku 2005, nebude v tom rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslim. A navic si myslim, ze ten tym z jeho prvniho pusobeni, byl lepsi. Ze by dnesni Chelsea porazil.

Cech - Ferreira, Terry, Carvalho, Cole - Lamps, Makelele - Robben, Cole, Duff - Drogba

To by valcovalo PL jak nic.

Reagovat
Chazy

To jo, ale to není ten betonovací mód

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je. Ten tym proste hral obrannej fotbal s tim, ze jakmile vybojovali balon, tak to Lamps posilal kolmici do stran za obranu a pak to valili na branu.

Reagovat
tomasinho

Protože jdeš vždycky hlavou proti zdi, na tom nic objevnýho teda není.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to ne. Ja proste nesnasim chyby. Jsem perfekcionista i v normalnim zivote. A ta hra je dokonala, nedelaji chyby. Naopak ty utocny hry, to je vsechno zalozeny na nahode. Aspon ja to tak vidim, neni tam jasne danej system. To mi dela problem. Ja musim mit vsechno predem naplanovany.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to, že se ti to netluče s tím co hrála Plzeň pod Vrbou?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt Plzen hrala presne to samy. Akorat s tim, ze kontrolovala hru. Ale ten system byl predem danej. Nebo mozna tim, ze jsem se ho celou dobu ucil s tymem, tak jsem ho pochopil. Tam ti nikdo nelital jen tak, bez rozmyslu. Vsechno ma svuj duvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže pro tebe je systém ve kterém tým drží balón, má mraky přihrávek, kontroluje hru a snaží se soupeře přestřílet = systém ve kterém se tým snaží zahušťovat prostor, brání a spoléhá na brejky?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jde taky o soupere. Pro me je proste nejdulezitejsi taktika. Tohle proste funguje dokonale, neni duvod otevirat hru a hrat otevrenej fotbal s Liverpoolem se spoustou sanci na obou stranach, kdyz to bude znamenat jen to, ze obe muztsva budou delat spoustu chyb v obrane. Vzdyt tohle je genialni, Pool vubec netusi co hrat, nemuzou si vytvorit sance, Chelsea nic moc nehraje, dobre se pohybuji, cekaji na proiutoky. A funguje to, nedelaji chyby. Naopak Plzen nemela duvod zalejzat proti vetsine tymum. Ale jestli si nas videl hrat proti lepsim tymum, jako jsme hrali v EL nebo LM nebo i se Spartou, tak jsme proste hrali opatrneji, taky jsme spis cekali na sance a snazili se vyhnout chybam.

Reagovat
Kenneth

Ses proste takova jeho slapka. To je vse.

Reagovat
R22

btw kde koukáte? když je ridder dole

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To jsou gloryhunteři a ne fanoušci.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha jasně, protože ty jsi Liverpoolu začal fandit v době kdy hrál o záchranu a aby se zachránil viď?

Reagovat
Erdovec

jo

Reagovat
JIMMY-PO

hadam nejdes spochybnovat gloryhunterstvo v azii bez rozdielu..v momente ked city podpise nejakeho hong-mina nahadzu tie samsung dresy do mekongu a zacnu sa ucit blue moon

Reagovat
smazaný uživatel

Aha a to se u vás nikdy neděje, co?

Reagovat
JIMMY-PO

ale ved som napisal v azii bez rozdielu, tym som myslel ze je jedno ktorý klub

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že tam započítali i mně?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli tam započítali i tobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě. Nic to nemění na tom, že je to sračka a nemůžou to nikdy spočítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, stejně tak jako jsou sračka předvolební průzkumy a milion dalších věcí a stejně to +-5% vychází. Ta firma co to dělala je ve svém oboru poměrně pojem. 100% pravdivé to není, ale relevantní určitě jo.

Reagovat
.13

Mne to vzdy tak pride, ze ci odpornejsi futbal Chelsea zahra, tym lepsi vysledok spravia.

Reagovat
fff

Studge tam stale nie je?

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Takový dive, dejte mu ban do konce sezony, neva, že to je na půlce

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tu špínu netrefil, kurva ať už mu někdo zlomí nohu. Talent neuvěřitelný, ale tím čuráctvím to přebíjí.

Reagovat
smazaný uživatel

ve´d rozdávaj žlté karty za zdržiavanie...načo ich máš

Reagovat
smazaný uživatel

penalta v prvním poločase měla být, ale teď v první minutě druhého poločasu docela zařízl LFC s tím neofsajdem...

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi je neskutečně rychlej

Reagovat
smazaný uživatel

Já prostě letos nikde lepšího krajního beka nevidím, on je fakt TOP a asi žádnej náš jinej hráč na svym postu tak nevyčnívá.

Reagovat
misinho7

tak si potom nevidel Carvajala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

strasne jsem se v nem mylil, neskutecne, dluzim mu velkou omluvu..

Reagovat
CubONE

Mate GIF alebo video posmyknutia Stiviho?

Reagovat
fff

Tych este bude kopa

Reagovat
fff

Ten Glen zadrbe fakt vsetko v tej ofenzive, jemu aj ked vyjde klucka, tak nasledne skratka pokazi vsetko. Ja som z neho fakt zufaly.

Reagovat
Swarley

absolutně zbytečně si to komplikuje, to je místama úplně stejný jak Valencia na podzim

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Úplně se vyjebat na LB, dát dokupy Josého a raději střelit Glena a koupit RB.

Reagovat
smazaný uživatel

Koupit oba kraje.. Enrique není taky žádná výhra.

Reagovat
tomasinho

Protože ho moc podceňuješ, stejně tak, jako někteří přeceňují.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Kalas

Fakt se mi dneska libi, klidne by si zaslouzil vic sanci.

Reagovat
hefy

Dobře, že to někdo napsal. Hraje fakt parádně.

Reagovat
Pigeon

na penalty stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Wut?

zaprve to nebyl faul a zadruhe nebyl ani ve vapne..

Reagovat
Pigeon

faul to byl a na hranici vápna

Reagovat
Chazy

Ale hovno, to by nebyl faul ani v PD.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm to zase jo a klidne na cervenou s penaltou k tomu

Reagovat
Chazy

ale prd no, prostě hezky zahraný

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu je to úplně jedno ale

Reagovat
Pigeon

hrál Kalas míč? ne. šel přímo do hráče bez úmyslu hrát míč? ano. Vletěl do hráče, který byl v plné ryhlosti a zabránil mu ve hře. Pokud by to pískl, tak si to v pohodičce oargumentuje.

Reagovat
smazaný uživatel

a říká ti něco hra tělem?

Reagovat
Chazy

To se právě pleteš, on mu nevstoupil do cesty, nepřerušil mu běh, nijak mu nezastoupil směr běhu, jen do něj vrazil tělem a Sterling to neustál. Byl to obyčejnej a čistej souboj tělo na tělo, řeči o míči irelevantní.

Reagovat
Pigeon

míč hraje vždy roli. Může se hráč jen tak rozběhnout a vrazit do hráče? Asi ne, je to faul. Pokud Kalas neměl v úmyslu hrát míč, tak prostě a jednoduše vrazil do hráče bez toho, aby se snažil o míč = faul

Reagovat
smazaný uživatel

Faul to nebyl a rozhodčí to správně vyhodnotil.

Reagovat
Chazy

Šel do souboje, aby se dostal před hráče a získal míč pod svoji kontrolu, takže ho hrál už jen tím, že takle šel do souboje s hráčem, kterej ho měl pod kontrolou a užil k tomu jen dovolenejch prostředků.

Kdyby takle napad hráče, kterej bude 50 metrů od míče, ano, je to faul. Ale takle hrál míč.

Reagovat
Pigeon

míč netrefil, sterling ho pohodil tak, že ho hrát nemohl, nehrál míč. faul.

Reagovat
Chazy

Hrál míč a sice ho netrefil, ale netrefil ani protihráče, jen ho odblokoval tělem.

Reagovat
Pigeon

dle mě do něj vrazil, nezablokoval. a míč nehrál z výše vypsaných důvodů. Bylo by to to samé, jak kdyby někdo hodil skluz, míč minul o metr a trefil hráče. Taky nehrál míč.

Reagovat
Chazy

Jj, jestli ti tohle připadá jako to samé, jako skluz, tak to je těžké.

Skluzem musíš trefit míč. Tělem se trefuje míč těžko, pokud tam neskočíš rybičku a nezasáhneš ho břichem nebo zády např.

Reagovat
Pigeon

co ti na takovou absurditu mám napsat...

Reagovat
Chazy

Zkusit to pochopit Nemáš pravdu, to je fakt a nedá se změnit. Jde jen o to, jestli a kdy to akceptuješ.

Reagovat
Pigeon

vidím, že máš problémy s pochopením základních pojmů jako je pravda, nebo fakt. Nesdílím TVOU pravdu, to ano.

Reagovat
Chazy

OK. Ale tak se pak podívej na nějaký sestřihy, magazíny, rozhovory, cokoliv, až od všech uslyšíš to samý (už tady jsi sám proti mnoha, ale uznávám, že ne směrodatnejch lidí), tak můžeš dojít a přiznat chybu.

Reagovat
Pigeon

pokud považuješ většinový názor za správný, tak v tom je taky dost velký průser

Reagovat
Chazy

Pokud se jedná o exaktní výklad stanovenejch pravidel?

Reagovat
Pigeon

Dle výkladu pravidel mám pravdu. Jak se na to dívá někdo jiný, je mi úplně jedno.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo by to stejne. To by museli ten skluz hodit oba a srazit se. Coz by taky nebyl faul.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentátor na Slovak sportu je vážně otřesný, on by nejraději dal Liverpoolu titul snad hned. Nadržování je z něho úplně cítit a když se dotkne Škrtěl míče tak si snad potahá pokaždé i kůžičku :D

Reagovat
smazaný uživatel

Klidek, na Sky Sports je to s Tylerem uplne stejny.

Reagovat
Trapper

Kalas

Reagovat
Usty

KALAS

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ty padaj jak Barcelona

Reagovat
niflheim

Rychle se naučil od Suaréze

Reagovat
Erdovec

ses posral ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se nemusel nic učit, ta koncepce Liverpoolu je prostě zřejmá na všech hráčích

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ještě by to chtělo potrénovat házení s rukama

Reagovat
Chazy

Neskočil, prostě byl slabší a odletěl ze souboje.

Reagovat
fff

navyse aj mimo sestnastky to este bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael takhle prohrává prakticky každý souboj.

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň, že to Terryho zranění přineslo i nějaké pozitivum; Kalas dostane víc šancí

Reagovat
mojmira

v LM ho nenasadí a v lize chybí 3 zápasy a do všech ho nedá, takže i tak nic moc

Reagovat
TopinB

Lepší než nic, ne?

Reagovat
mojmira

což to jo, ale jestli má rozum, jakože to vypadá, že jo tak by měl v létě co nejdřív zmizet pryč

Reagovat
tomasinho

Suárez je děsný dneska. Sturridge asi ještě tolik nezvládne, ale risknout by ho měl co nejdříve. Místo Lucase.

Reagovat
Chazy

Suarez zasóloval, ale těžkou mu vyčítat, že nezkoušel nahrát Lucasovi. Minulý kolo stačilo.

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Schurlie maká dobře vzadu.

Reagovat
.13

vsimni si, ze pri Mourinhovi vsetci makaju dozadu

Reagovat
Erdovec

proč nedává ty žluté za to zdržování kurva

Reagovat
fenixLFC

toto sa neda prerazit....

Reagovat
tomasinho

Studgeee, pojď na ně

Reagovat
Trapper

Schwarzer

Reagovat
Whitemedia

Schwarzer!!

Reagovat
niflheim

Mark

Reagovat
Chazy

Mark

Reagovat
Chazy

Stejně, Čecha prodaj do Barcy, wonderkida do Madridu a Schwarz dostane kontrakt na tři roky

Reagovat
smazaný uživatel

A proc ne.

Reagovat
Chazy

Že si Mourinho povodil by získalo novej rozměr

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Schwarzer se mi líbí. Má neskutečně přesné výkopy.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak BA je super .... 100000x platnější než Torres .

Reagovat
smazaný uživatel

Torres proti Atleticu taky vybojoval dost, ale Ba je na tuhle osamocenou práci asi lepší.

Reagovat
wild

skodaaaa

Reagovat
fff

Simon

Reagovat
smazaný uživatel

cakal som viac od livpoolu

Reagovat
tomasinho

Krásnou dálnici Glen nechal Schürrlemu

Reagovat
Chazy

Škoda tý neodpískaný penalty, jinak rozhodčí precizní výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

do piči

Reagovat
smazaný uživatel

Fuu, nechcem mysliet negativne, ale vyzera to zle, CFC dokonale brani a ma rychle kridla

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Trapper

Škoda, Willian to měl zkusit sám.

Reagovat
mithro

Tyler may as well have pitched up wearing a t shirt with five stars on it and JFT96 tattooed on his forehead.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je hnus ta hra Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

ach joooooooo to je taký smutný pohľad pozerať sa na to

Reagovat
ondris

Útočiť efektívne do tohto modrého valu plus mať obranu pripravenú na protiútoky je prakticky nemožné

Reagovat
Dawon

Ty vole willian s raketou v riti muze jit 1v1 na sakha a on to radsi rozhodi do strany a totalne zabrzdi ten brejk Kdyby nebyl posrany vzit to obcas na sebe, tak by to byl paradni hrac

Reagovat
Chazy

To snad přijde, zatím je parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Sem tu chtěl dát trolla na tebe, že titul vyhraje ten tým, co jako jedinej nevzal hypeovanou sračku z Ukrajiny a vy takhle

Reagovat
smazaný uživatel

ja si porad myslim, ze titul vyhraje Liverpool..

Reagovat
Chazy

Se uvidí, tímhle je můžete solidně rozhodit

Reagovat
Trapper

Allen hraje pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Toto už neotočíme...Chelsea bráni like there was no tomorrow.

Reagovat
Swarley

s Kalasem...

Reagovat
smazaný uživatel

a Mikelom, Lampardom...Maticom...

Reagovat
13

Steve

Reagovat
Whitemedia

Schwarzer jistota!!

Reagovat
cubazi

Stieven plačem

Reagovat
Erdovec

demba

Reagovat
smazaný uživatel

Backo si zaslouzi absolutorium, skoda, ze chce odejit.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Side

hmmm fair play

Reagovat
OVi.77

Odnesto to hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Čo rozhoduje pri rovnosti bodov v tabuľke na konci sezóny??..Dík

Reagovat
Side

skóre

Reagovat
niflheim

Rozdíl vstřelených/obdržených branek.

Reagovat
niflheim

Aha, skóre... jsem si nemohl vzpomenout

Reagovat
Ligter

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
tomasinho

Skóre

Reagovat
smazaný uživatel

skóre

Reagovat
niflheim

Mrdka už začíná.

Reagovat
smazaný uživatel

A Sirl dneska vypada taky paradne. Ja jsem proste nadsenej.

Reagovat
cubazi

toto nedáme

Reagovat
Pigeon

Ba je hrozný kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool musí doufat, že C.Palace vezme nejaky body Manchesteru City ...

Reagovat
fff

Vsetky idealne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ale Mark uz mal mat zltu za zdrzovanie davno.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeme prostě zkoušet prostrkávat na vápně míče. To přes 10 lidí prostě nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspas do hry !

Reagovat
niflheim

CHELSEA CHELSEA CHELSEA

CHELSEA CHELSEA CHELSEA

Reagovat
smazaný uživatel

od fanusika united

Reagovat
Chazy

A to má fandit LFC?

Reagovat
fff

Nech je radsej ticho pre zachovanie dostojnosti

Reagovat
smazaný uživatel

ale oslavovat chelseu?

Reagovat
niflheim

Radši někdo z modráků než LFC.

Reagovat
Ligter

Reagovat
nani92

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

to už není fotbal

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

A pak že v anglické lize neuvidíte hráče mít křeče

Reagovat
Swarley

Chelsea tam dost riskuje, když nechává Stevieho pálit už po několikátě těsně u 16ky...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť máme v bráně Marka

Reagovat
mojmira

a k tomu střílí Steve

Reagovat
fenixLFC

mohol by dat nejaky wondergoal ako proti WHU vo finále alebo olympiakosu, inak to nevidim na nejaky gol

Reagovat
smazaný uživatel

Néé Schurrle ne

Reagovat
smazaný uživatel

Néé Schurrle ne

Reagovat
fff

Minuta sa stravi tym, ze ich po osetrovani posle za ciaru a nasledne ich hned pusti na ihrisko, logika jak svina

Reagovat
Tywin Lannister

chelsea je tak neskutečně odpornej tým, mrdky každej zápas zaparkujou autobus před pokutovým územím a občas využijou nějakýho brejku. Takhle nesympatickej herní projev snad nemá žádnej tým. Jestli ti kokoti vyhrajou PL, tak budu fakt hodně nasranej

City, Live jsou o parník jinde

Reagovat
minoLFC

Odtiahnite tich valajucich sa hráčov Chelsea za čiaru

Reagovat
cubazi

ty malomocný sa tam už dlho vaľaju

Reagovat
cubazi

Muriňova stratégia, futbal z 19 storočia

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je vidět, že víš o fotbalu kulové...

Reagovat
Chazy

On jen opakuje, co Mourinho říkal o betonujícím soupeři v letošní sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ví kulové Mourinho

Reagovat
tomasinho

Reagovat
TopinB

Such original, much funny

Reagovat
fff

Gerrard to teraz bude skusat a skusat, obcas nahrat by neuskodilo.

Reagovat
tomasinho

Stevie má dneska katastrofální zápas, zajebal gól, snaží se, ale žádná střela pořádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Schurllemu mourek nakázal piť, to je komédia

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Gerrard jak se snaží napravit svoji chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Sirl - obrovskej palec hore

Reagovat
Dawon

Gerrard ma dneska vice strel jak cely zbytek tymu dohromady snad

Reagovat
niflheim

Schurrlie MOTM zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill za Schurlleho to bude sranda

Reagovat
Chazy

Stejně by bylo srandovní a zajímavý, kdyby LFC ztratil titul zrovna Steveho chybou.

Reagovat
smazaný uživatel

bude to nadherne

Reagovat
fff

Uplne pukam smiechom do pici

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

ja tiez hej hm

Reagovat
C0br

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Nerouhej se.

Reagovat
Whitemedia

to by byla paráda

Reagovat
Fenri

Reagovat
Ligter

Hele, že tys byl vždy takový ten v pozadí, který nebyl šikanovaný, ani nešikanoval, ale smál se tomu všemu zpoza rohu?

Reagovat
Chazy

mám fakt odpovídat?

Reagovat
Ligter

Jak chceš... ale ani mě nešlo být tak škodolibý zrovna vůči Gerrardovi.

Reagovat
Chazy

Směju se rád a navádění k šikaně sem se nikdy neštítil ... a i tak jsem furt scouser

Reagovat
smazaný uživatel

Jirino nestvime sa navzajom

Reagovat
tomasinho

Hmm, tak teď už to bude totální beton.

Reagovat
smazaný uživatel

Už teraz tam máš 6tich obrancov načo ti ďalšieho

Reagovat
spider_8

3 stopeři + Mikel. Fotbalový bůh se právě zhroutil

Reagovat
13

Všechna čest Mourinhovi, tohle mu vychází dokonale.

Reagovat
Swarley

Aspas na plac !

Reagovat
Erdovec

27. duben, den kdy prohrál fotbal

Reagovat
Arbiter

3-2-3-1-1

Reagovat
smazaný uživatel

8-1-1

Reagovat
Fenri

Já na hřišti vidim spíš 5-4-1

Reagovat
Hejnak

to snad nemůže Chelsea vyhrát tohle. To je proti fotbalu a smyslu života

Reagovat
TopinB

42

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Torres na plac.

Reagovat
tomasinho

Aspaaas

Reagovat
niflheim

Uspas.

Reagovat
13

Aspas to zachrání!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Erdovec

aspas spas nas

Reagovat
niflheim

Atkinson snaž se ale taky

Reagovat
Chazy

Aspas myšlenka

Reagovat
smazaný uživatel

To co předvádí Chelsea je dokonalý fotbal Tohle prostě miluju, žádné chyby v obraně a stoprocentní zužitkování toho, co se nabídne v útoku.

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna fanoušek Bayernu se bude smát

Reagovat
OVi.77

Dokonalý fotbal zalézt před bránu a hrát na breaky, tak jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta obrana je naprosto perfektní, sebelepší tým proti ní nemá šanci. A musíš uznat, že tohle umí Chelsea nejlíp na světě. Lidi pořád říkají jooo přijedou na Liverpool a dostanou, nebo jooo Bayern jim naloží. Nakonec se vždycky směje Chelsea

Reagovat
OVi.77

Jak že to dopadl ten superpohár? Ono proto je pak celkem dost smutné když vám naloží týmy jako Villa, Crystal Palace nebo u vás sunderland že jo

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
niflheim

Ba

Reagovat
Side

Ba

Reagovat
wild

Ba

Reagovat
Trapper

Ty vole BO!

Reagovat
fff

Aspas taka nahravka

Reagovat
niflheim

A taká ruka

Reagovat
Erdovec

škoda, že tomu nerozumíš

Reagovat
smazaný uživatel

ufff, tady zrejme pracujou nervicky

Reagovat
fff

Pice Glen uz .

Reagovat
smazaný uživatel

Baaaaaaacko

Reagovat
smazaný uživatel

Arbiter bude spokojny, ked bucali fans Liverpoolu na hracov City ked drzalii loptu tak mu to vadilo, tak preto sa dnes Chelsea rozhodla, ze loptu nebude drzat takmer vobec

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako taktika to je dobra. Hrat to tak, aby nebyla zadna sance pustit Liverpool do rychleho protiutoku, to je dobra taktika. Mourinho ted prave dava celemu svetu navod pro pristi sezonu.

Reagovat
cubazi

Ano, s podobnou taktikou hrala Weissova Artmédia Petržalka, zrejma sa Mou ňou nechal inšpirovať

Reagovat
Lacko_Boh

okrem Wengera

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten míč nevezme ho ruky a nehodí ho do brány, když se dneska očividně může hrát rukama?

Reagovat
Dawon

Ba genialni reseni situace

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Wilian by šel sám na kasu a on napere Cola

Reagovat
smazaný uživatel

Při rovnosti bodů rozhoduje vzájemný zápas? A ten, pokud sa nepletu, má lepší City?

Reagovat
smazaný uživatel

skore, vzajemny zapasy nehrajou roli

Reagovat
TopinB

Rozdíl vstřelených/obdržených branek.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Reagovat
Arbiter

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ha ! Teď jsem tě nachytal! Takovej logik jako ty by měl vědět, co udělá dvojitej zápor v odpovědi.

Reagovat
niflheim

Nando

Reagovat
fantomas

Du to naladit.. ted scouserum přinesu gol určitě

Reagovat
tomasinho

Dělej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

nato sa už neda pozerať

Reagovat
Chazy

"rekordér"... to je hrozně hezkej slovenskej pojem

Reagovat
Swarley

ani Carra už tomu nevěří

Reagovat
smazaný uživatel

a taký hráč nám dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Matic

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem uplně myslel, jak si Mourinho upravoval kalhoty, že tam začne chcát.

Reagovat
Chazy

Vtípek

Reagovat
TopinB

Daario Naharis hadra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už jsou psychicky na dně

Reagovat
smazaný uživatel

Smolný zápas... 1. prehra v tomto roku.Ale niekedy to prísť proste muselo

Reagovat
smazaný uživatel

A kdy jindy než proti Mourkovi, že

Reagovat
smazaný uživatel

Smolný? Spíš úplně očekávanej průběh.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Smolný pretože sme dostali gol po pošmyknutí Gerrarda Absolutne si to nezaslúžili

Reagovat
TopinB

Ale zase proti vám nebyla penalta

Reagovat
fenixLFC

ani na allena

Reagovat
smazaný uživatel

to jako mslíš ten souboj s Kalasem?

Reagovat
fenixLFC

s azpim tusim pri rohu

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale smolný moment, ne smolný zápas.

Reagovat
niflheim

Willian

Reagovat
hefy

Měl nastavit tak 8 minut.

Reagovat
13

Jenom 4????

Reagovat
fff

Za to zdrzovanie iba 4 minuty a ziadna zlta je dost od veci .

Reagovat
Chazy

Ještě to tak, koukat na to utrpení dýl

Reagovat
smazaný uživatel

tady ji mas

Reagovat
fff

dik no

Reagovat
spider_8

Ten s tím ukazatelem času je Terry ne?

Reagovat
Chazy

ASPAAAS

Reagovat
Trapper

Schwarzer je parádní

Reagovat
smazaný uživatel

vymyslenej roh

Reagovat
smazaný uživatel

Aspas wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to je čurák ten Aspas.

Reagovat
fff

Aspas tri nahravky z toho dve uplne do prdele z lahkej pozicie, si robi prdel snad.

Reagovat
Side

Aspas

Reagovat
cubazi

Asssssssssssssspáááss

Reagovat
smazaný uživatel

Steven prehral titul, ake symbolicke dpc

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meles?

Reagovat
smazaný uživatel

no, že moja viera v titul sa znižuje, 60:40 pre City... titul by bol pre mňa len príjemným prekvapením.. psychická rana pre hlavného burcéra kabíny, kapitána, ktorý tak túži vyhrať titul s LFC, očakávam ešte stratu bodov bohužiaľ...

Reagovat
fff

V 93 minute zlta za zdrzovanie ma vyznam

Reagovat
smazaný uživatel

Torres se zblaznil?

Reagovat
JIMMY-PO

tak aspon dufam ze si po ten titul pojde City, Yayovi to prajem

Reagovat
Trapper

Ježiš co ten Torres zas udělal za píčovinu..

Reagovat
Erdovec

to není fér, to není fér

Reagovat
smazaný uživatel

život není fér,zvykej si

Reagovat
Whitemedia

CHELSEEEEA

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO WILLIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

A pak ze je neproduktivni

Reagovat
Trapper

Nazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Reagovat
Chazy

You'll Never Win Anything?

Reagovat
smazaný uživatel

gloryhunter

Reagovat
smazaný uživatel

A to si chcel ísť oslavovať titul Liverpoolu proti Newcastlu

Reagovat
Chazy

Furt chci!!!! A budu fandit s váma kua.

Reagovat
smazaný uživatel

ty hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tady chce zas zabodovat v diskuzi, čůrák jeden.

Reagovat
Chazy

To tě tak vzala ta Vlašim?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Drž hubu, sem fakt nasranej.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

u will always be dick

Reagovat
Mimalu

Mourinho i béčkem

Reagovat
smazaný uživatel

nadherneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Willllíííííííííííííííííííííííííík

Reagovat
smazaný uživatel

job done pre Chelsea

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
niflheim

CHELSEA CHELSEA CHELSEA

CHELSEA CHELSEA CHELSEA

Reagovat
Swarley

trololo Mourinho vykrade Anfield s Kalasem na stoperu, to mě prostě poser

Reagovat
Chazy

je neskutečnej, fakt tý PL neuvěřitelně chyběl

Reagovat
tomasinho

Právěže vůbec. Zaprvé jeho fotbal nechyběl a za druhé divadlo taky ne.

Reagovat
Chazy

Právěže zas dělá věci, který nedokáže nikdo jinej. Je to pro mě mimořádná kvalita a je dobře, že je zpátky.

Reagovat
mithro

Reagovat
Dawon

Jak ho na jednu stranu nemam rad, tak je to proste buh

Reagovat
niflheim

Reagovat
tomasinho

Ještěže nedal Torres.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Fans

Reagovat
minoLFC

taký je futbal bohužial

Reagovat
Erdovec

škoda, že chelsea ten titul furt nevyhraje

Reagovat
Euphael

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
fantomas

Mourinho je prostě frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ale stejně si myslim, že Pulis ten jeden bod uhraje.

Reagovat
Chazy

Jj, s LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

naprostej

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutni manazerskej kral.

Reagovat
blade115

*trenérskej

Reagovat
Chazy

ale že od tebe, to čumím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
blade115

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

h*jzel Murinho

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
smazaný uživatel

JOSÉÉÉÉ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOL, superr

Reagovat
Arbiter

whoooooooooooooooooooohohohohohohohohohohohohohoho!!!!!

Reagovat
tomasinho

A ještěže sde mi sekl stream, když ten čurák vyskočil jak kdyby vyhrál LM.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to zase vyhraje City na skóre.

Reagovat
Dawon

Aspas famozni zolik

Reagovat
smazaný uživatel

Ale už jsem se bál že to Torres nedá

Mou

Reagovat
spider_8

Tohle je prostě super Ale moc jsem Torresovi nevěřil.

Reagovat
Ligter

Jo, tak tohle je Premier League.

Reagovat
Hejnak

čůráci vymrdaný, kurvý roparřský

Reagovat
smazaný uživatel

Chcípni tragéde

Reagovat
Hejnak

drž píču čůráku

Reagovat
smazaný uživatel

Ani rozhodčí vám nepomohl a nedá se říct, že by se nesnažil. Jinak dneska vyhrálo menší zlo nad větším.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá křeč :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nedává to chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

Pojd si pro ranu pičko. Tě skolím s prstem v nose kide.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

YNWA

Přes léto posily a příští rok opět na špici. Fantastická sezona to byla. Hlavně ať Luis neodchází.

Reagovat
smazaný uživatel

ty reakce po gólu si mohl Mourinho odpustit

Reagovat
masly008

hlavně mi to přišlo dost nucené,se u toho tvářil jako by to hrál.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by se trenér nemohl radovat z gólu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

ale od Torrese úplně super řešení

Reagovat
Chazy

Jediný správný. Kdyby ho nenašel ani tady, tak už nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

mel mu to ale Willian vratit

Reagovat
tomasinho

Tohle by ty vole udělal i mix Aspase, Voronina a Ngoga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

ale Suarez ne, ten by se snažil vymodlit penaltu na golmanovi

Reagovat
JIMMY-PO

jedine pozitivum je ze im to aj tak bude na piču

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jose srdcar

zaslouzenej vysledek, vratte mi 2 hodiny zivota...

Reagovat
Trapper

To je v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Antifotbal zvítězil, jak mě ten svět někdy sere...

Reagovat
13

Cmon Palace!

Reagovat
Infernoqt

Chelsea prostě nejde porazit, nejtěžší soupeř z PL... nejtěžší po té taktické stránce... fotbal je jedno jestli se hraje na držení míče nebo na defenzivní styl hry... podstatné je, aby ten tým měl hráče, co ovládají jedno nebo druhé. Liverpool působí strašně zmateně, jak nemůže hrát breakovou hru tak prakticky nevytvoří nic.

Reagovat
fenixLFC

ich mozu porazit len tie slabsie timy na ktore musia hrat oni, silnejsi ich fakt porazi málokto a aj to iba vdaka chybam...to sa proste nedalo prerazit

Reagovat
smazaný uživatel

26striel ale nic nevytvorili .. ty si chuuuuj

Reagovat
kvasha16

kolko tutoviek mali? strely su pekna vec, ale co z nich ked nie su nebezpecne, Schwarzer mal mozno 3 aspon trocha narocne zakroky, ani jeden wondersave

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

Díky STEEEEEEVIEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Chelseaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Fairplay

Lets take a minute and laught at Liverpool

Reagovat
cubazi

Umry kokote

Reagovat
Fairplay

Reagovat
TopinB

Umřela gramatika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

laught

Reagovat
Fairplay

mobil

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea chelsea chelsea chelsea !!!!

Reagovat
LGT

Chelsea odpornej, ale naprosto skvělej výkon. Come on Palace

Reagovat
Erdovec

to je fakt ironické, že Chelsea dala dva goly v době, kdy by se vůbec nehrálo, nebýt toho jejich antifotbalu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

kkt Mourinho radsej pomoze ropakom zo City a este sa vytesuje.. bodaj by vyletel s Atleticom a dalsia sezona bez trofeje

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA.

Zpátky ve hře o titul. A po dnešku už není třeba pochybovat o Lize Mistrů, ta je jednoznačně naše. Liverpool who ? Bayern who ? Real who ? Atlético who ? Citi who ?

Reagovat
smazaný uživatel

LoL na La Decimu zapomeň, ta bude na Santiagu ty kašpare

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea o Decimu nehraje pokud vím. Takže oh wait.. kdo je tady kašpar ?

A to víš, že jo, Mrdrid končí už na Bayernu tragéde

Reagovat
LAM

Všichni maj větší šanci na titul než Chelsea

Reagovat
Erdovec

citi who

Reagovat
Pepe1911
Reagovat
iamek

Aaaaaaaaaa City musi ted 3x vahrat a mistr bude snesitelny

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson

Reagovat
iamek

Aaaaaaaaaa City musi ted 3x vahrat a mistr bude snesitelny

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

3x stačí

Reagovat
Erdovec

3výhry, 1 prohra, Liverpool mistr

Reagovat
Lacko_Boh

alebo nech to daju Arsenalu za financu stabilitu

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspoň se zas srazil Liverpoolu hřebínek a nebudu tady číst od nich ty srance těd by jak city tak Live mohlo rupnout s Crystalem a MOURINHO CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA

Reagovat
smazaný uživatel

S beckem na Anfieldu nedostat gola

Reagovat
Fairplay

Reagovat
blade115

Tak teď pokud Pulis uhraje 6 bodů ze zápasů se City a Liverpoolem, tak asi začnu regulérně fandit Eagles ...

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný šit ta cukorka.

Reagovat
Infernoqt

ted klopýtne Lpool ještě s Crystalem a Mourek si půjde pro titul

Reagovat
tomasinho

Ještěže je tam City, že jo.

Reagovat
Infernoqt

pořád lepší jedni nebo druzí, než vy =)

Reagovat
smazaný uživatel

Pool musi ztratit aspon 2 body

Reagovat
smazaný uživatel

pojde si akurat pre p*cu ako pred rokom

Reagovat
smazaný uživatel

City na titul.

Reagovat
LAM

Co přinesl Mourinho do fotbalu?

Beton,Beton,Beton,kecy na tiskovkách a hru na brejky.

Reagovat
Dawon

+ uspechy, ale na to sere pes, zejo

Reagovat
TopinB

To se mu tam nehodí

Reagovat
smazaný uživatel

Futbal nie je len o víťazstvach a prehrách, v skutočnosti by to malo byť to najmenej, futbal by mal byť o akejsi pridanej hodnote pre ľudí po celom svete, o tom ako si ťa budú ľudia pamätať, o tom aký si bol čestný či nečestný, ver, že tvoj prejav si ľudia zapamätajú viac ako tvoje víťazstva či prehry.

Reagovat
TopinB

A kdo mi teda řekne s jakým fotbalem vyhrál Nottingham Forest Ligu Mistrů?

Reagovat
kvasha16

aha, takze v sporte vlastne neide o vitazstva, ok

Reagovat
kvasha16

Reagovat
CHONG

Co přinesl LAM Do diskuze?

Žvásty, žvásty, žvásty, trapnost a fňukání.

Reagovat
LAM

Di někam a vůbec na mě nereaguj a jdi vykouřit Mourkovi jo

Reagovat
CHONG

Takže s tou trapností jsem koukám trefil hřebíček na hlavičku.

Reagovat
LAM

Ty největší tupoun a člověk kterej od tý chvíle co se zaregistroval umí jen nadávat a posmívat se bude někoho poučovat?Přečti si ty sračky co tu plodíš ty a pak něco piš ty primitive.

Reagovat
CHONG

Ale copak bobíšku, nejsi trošku nervózní?

Reagovat
LAM

Já ne.Já v Anglii fandim Arsenalu a kvůli nějakejm hráčům i City ale tenhle styl fotbalu jenom kurvý fotbal.Ale to ty asi nikdy nepochopíš protože co udělá Mourinho to je pro tebe svatý

Reagovat
CHONG

V životě rozhodují výsledky a ty Mou má, tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

LOL, koukám že ten fotbal teda kurví pěkně tvrdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně se nám tady nerozbreč, fracku, jdi si radši udělat úkoly, ať v té 5. třídě zase nepropadneš.

Reagovat
smazaný uživatel

ten fotbal Chelsea je prostě vrchol hnusu - pokaždé když je vidím hrát, tak se mi z toho chce málem zvracet! Oni už jsou i tak tak nesympatický a hnusný klub a pak ještě hrajou takové hovno

ale obranu mají fakt skvělou...

Reagovat
celeb

Johnson s Countinhom prec a na dalsi rok ten titul bude urcite.

Johnson hra tuzku stale, Countinhovi zahra dobre 1 zapas z 3.

BTW: proti hentakej Chelsea sa takmer neda hrat. Resp. da - postavit rovaky autobus na druhej strane a akceptovat 0:0.

Reagovat
Erdovec

Coutinho byl jeden z málo co pochopil jak se na to musí hrát a cpal míč do vápna, na rozdíl od Johnsona, Sterlinga ...

Reagovat
fenixLFC

Johnson je kokot aj ked by tam nic nebolo tak nevie co hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a jinak Kalas , škoda že nedal tu jasnou gólovku.

Reagovat
CHONG

Mou je pán

Ale jinak je s Chelsea letos fakt sranda, rozstřílí United, zesměšní Arsenal, vyhraje na Etihad Stadium i Anfield Road a pak rupne se sračkoidními týmy jako je Newcastle, Aston Villa Crystal Palace a Sunderland, zvlášť ten Sunderland teď mrzí dvojnásob.

Reagovat
2miguel1

no ešteže vďaka za ten Sunderland ...prikokotená cela chelsea vyjebaná

Reagovat
CHONG
Reagovat
2miguel1

ešte raz ..vďaka za ten Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby byl zdravej Hazard a měli by solidního útočníka kterej dá 20 golů za sezonu tak jsou s deseti bodama před Live

Reagovat
CHONG

Příští rok tomu tak bude.

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Chazy

Škoda no, LFC prostě byl lepší v mezihře, co se týče kombinace, ale zápas vlastně nikdy pořádně nekontroloval. Chelsea měla skvělou taktiku, skvěle ji provedla, měla kopat penaltu, dala gól, nedostala, i přes beton si vytvářela protiútoky, prostě excelentní Mourinho, jak jinak.

Psal jsem to několik týdnů, že čekám poražení City a daleko větší problém s CFC, po tý katastrofě se City jsem psal, že se CFC bojím ještě víc. Přesně pro tohle jsem bál, Mourinho je naprosto jiná liga jak ostatní v PL. Snad Pulis pomůže a sundá City. Chci titul pro LFC, ale když ne, tak ať ho má Schwarzer a skutečná kvalita v podobě Joseho, ne Pele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

To ale nebylo až tak těžký odhadnout. Tohle je prostě klasika.

Reagovat
Chazy

Jo hele, ani neříkám, že to byla nějaká excelentní analýza a predikce

Reagovat
blade115

Reagovat
Erdovec

protiútoky? asi tak tři za devadesát minut

Reagovat
Chazy

Právěže tam zahrozili kdykoliv, kdy to bylo bezpečný a měli dopředu jít, proto ten gól dali, proto měli penaltu, proto se dostávali ke standardkám. Oni přesně věděli, co maj hrát a za jakejch situací jít dopředu, tak to má vypadat.

Reagovat
Erdovec

dali gol, protože SG nahrál Dembovi, to nebyl žádný protiútok

Reagovat
Chazy

Nj, člověk zapomene, že Gerrard je váš a ne jejich, když se vezme, že to není poprvý

Reagovat
kvasha16

ouch

Reagovat
Erdovec

nj, tak dobrý hráč ale nikdy dres Chelsea nenosil, nenosí ani nosit nebude, takže nevím jak se ti to mohlo poplést

Reagovat
Svatej

Tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si retard

Reagovat
kvasha16

Boze, zalez uz

Reagovat
Maresma

Odvážné, ale je to tak.

Reagovat
13

Kdyby Ba nebyl kopýtko, tak mohlo být po zápase mnohem dřív. Tolik těch protiútoků neměli, ale když, tak to bylo fakt nebezepčný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Atlético de Madrid

Jako tahle strategie je rozhodně dokonalá v tom, že na ní nikdo nedokáže nic vymyslet. To uplně paralizovalo herní styl Atlética i Liverpoolu, nevim, co si přát ze strany Chelsea víc. Oni hráli celkem pohlednej fotbal po celou sezonu, až teď na tři čtyři nejdůležitější zápasy v roce přišli s totálnim betonem. Lidi ohledně toho dělaj hroznou hysterii.. Chápu teda fans Liverpoolu, já jsem z Mourinha málem dostal infarkt po tom úterním zápase

Reagovat
Chazy

pro většinu lidí jsou ty velký zápasy směrodatný a nejde se tomu divit

Reagovat
LAM

Hlavně že Barceloně se všichni smáli když kvůli tomuhle stylu nepostoupila.A to vždy doma aspoň gola dala.

Reagovat
Atlético de Madrid

Myslíš před dvěma lety? To nebyl ze strany nijak dokonalej systém, to byla jen neskutečná obětavost a největší luck v dějinách

Reagovat
Atlético de Madrid

* ze strany Chelseas

Reagovat
2miguel1

spraviť velke vyhlásenia trénera pred zápasom nech sa rozhodca nebojí pískať ruky v pokutovom uzemii na oboch stranach a strielať to do rúk tych prašivých betonárov

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
eliskafan

Největší špína fotbalu to dnes opět dokázala

Reagovat
Kenneth

Fotbal prohral...

Reagovat
Pinturicchio

CFC , ... City titul.

Reagovat
Nikikrew

Njn teraz aspon vedia fanusikovia ako sa citia fans gooners ked hrame s nimi doma. Kazdopadne mi to az tak nevadi, pretoze bude to znova o cosi zaujimavejsie

Reagovat
smazaný uživatel

Hra, čo prezentuje posledné roky Chelsea, patrí na smetisko futbalových dejín a iba ľudia zaťažení na ten klub tomu môžu držať palce

Reagovat
TopinB

Mně se ten fotbal líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Bol by som opatrný pri označení toho výkonu slovom futbal Vyzeralo to skôr ako snaha o znemožnenie futbalu súperovi, pričom Chelsea nevytvorila takmer nič

Reagovat
TopinB

Ale mně se to fakt líbí Já obdivuju dobrou defenzívu

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

posledne dva zapasy zahrame beton a uz sme betonari toto iste bolo pred dvomi rokmi, je fajn vybrat si zlomok zapasov a potom pisat blbosti

Reagovat
Erdovec

jste no

Reagovat
Luc-Luc

Mourinho ten beton proste umi no...skoda, kazdopadne sance zije dal

Reagovat
smazaný uživatel

co to tady řešíte? je snad jedno jakym stylem vyhrál. Fanouškové Chelsea můžou jásat, že vykradli Anfield a vyhráli zde 2:0, nad týmem který všechny válcuje. Liverpool dnes bez šance, Suarez kromě nafilmovaného pádu na polovině hřiště nic neukázal. Gerrard se snažil odčinit svoji hrubici ale stejne to nestačilo. Mě osobně by asi bylo jedno jakej fotbal hrá můj tým, hlavně, že se vyhrává. Fanouškům Chelsea jsou vaše názory u predele protože je to jejich oblíbenej klub.

Reagovat
Erdovec

nám jsou zas u prdele fanoušci Chelsea, protože jsou odpad

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžeš všechny házet do jednoho pytle. To se pak chováš jako odpad ty

Reagovat
Chazy

Reagovat
TopinB

Ale on je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

zrovna teď mě nesere, že naseru pár "fanoušků" chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, nenasereš.

Reagovat
Miguel19

On to neunáší, tak ho nech

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vitasrp

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

takzze som odpad?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

hovori s tebou niekto?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16
Reagovat
smazaný uživatel

To byl jen takovej vtípek. Já tady beru vážně asi tak 4 fanoušky Chelsea, ale to je holt spíš můj problém

Reagovat
kvasha16

neskatulkuj

Reagovat
smazaný uživatel

To není škatulkování.

Reagovat
Chazy

Nejsi

Reagovat
kvasha16

aspon niekto

Reagovat
smazaný uživatel

ani ja nie som.

Reagovat
kvasha16

nie, myslel som ze aspon niekto ma nema za odpad

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem, ako si to myslel, srandoval som.

Reagovat
kvasha16

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z naší strany skvělej zápas. Dva góly na konci obou poločasů, prvních 10 minut koukatelnejch, jinak totální betonářskej autobus. Kalas zahrál víc než slušně. Dost jsem se smál při představě jak moc nás asi musí fanoušci LIverpoolu nenávidět José má fakt asi smlouvu s ďáblem, jinak to není možný. Come on Blues!!!

Reagovat
eliskafan

Vono VÁS nenávidí jen fanoušci Live, VÁS nenávidí VŠICHNI fanoušci hezkého fotbalu!

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, a o to víc si takovýhle zápasy užívám

Reagovat
iamek

Pome City

Reagovat
diastan

Pojďme City máme to zase ve svých rukou

Reagovat
Infernoqt

fakt mám takové cítění, že Liverpool dopadne jako United v sezoně 11/12, tehdy to byl Wigan kdo nás připravil o titul, obléhali jsme jak blbci a prohráli jsme 1-0, tady může být napínavý poslední zápas, kde City doma budou prohrávat a pak v nastavení rozhodnout a na golový rozdíl vemou titul

Reagovat
smazaný uživatel

Při shodě bodů se počítá vzájemný zápas nebo rozdíl ve skóre?

Reagovat
ďuriLFC

boha mariu,mourinho je skurvene hovado ale je to proste genius.Nezvládli sme to,neprelomili sme tú obranu..ako už mnoho pred nami.Nič sa nedá robiť,proste P A L A C E

Reagovat
smazaný uživatel

flash na city?

Reagovat
smazaný uživatel

Ted ted prosim at to City nezkazi, fakt to je ted krasne zadelane na naprosto brutalni posledni dve kola + to mezikolo, co musi City dohrat.

Reagovat
fenixLFC

aj tak im to pustite

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslim, my taky musime hrat. I kdyby zitra Arsenal vyhral a LM definitivne utekla, porad musime ziskat aspon bod na to, aby jsme meli jistotu Evropy. Z dvojzapasu doma City, venku Hull - nic lehkeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted si namažem Atlético, a ve finále snad Bayern. Mrdrid tam nemá co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

tebe by som azda aj jednu jeb*l na nos, nick teploša simulantského, ktorý fandí Chelsea, že ťa radšej mama nevycikala do koprivy

Reagovat
smazaný uživatel

Těžce to nedáváš tragédku Má tady z tebe záchvat smíchu To víš, já žiju v civilizované společnosti, my nečůráme do kopřiv jak tam u vás v Cikánově Tragééééééde.

Reagovat
Pigeon

kolik ti je? 14-15?

Reagovat
F.Torres

Ty jsi asi 15 letej fracek co? Vždyť má lorenz pravdu. Je smutný, že někdo se takhle chová a ještě vzhlíží k neymarovi

Reagovat
smazaný uživatel

Hej píčo a a ty mi vykládej něco o nicku Nepovedený Lorins

Reagovat
smazaný uživatel

smailík presne sedí, tak totižto by si vyzeral, keby som ťa stretol bez zubov, ale tak určite vyzeráš skvelo, máš 50 kilo, tričko na tebe visí a v škole priemer 4 no myslíš si, že si frajer, na rodičov ti nadávať nebudem, možno za to nemôžu, že sa z ich syna stala priteplená buznička, hned spomínaš cigáňov, asi ťa v škole šikanujú však?

Reagovat
smazaný uživatel

mrdrid je mozno tvoj otec.. a Atletico vas znici kedze budeme musiet vyliezt z toho betonu :D

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, že jo. Tak až vypadnete, tak zase nezapomente nakoupit v létě za 250 miliónů Euro. Tragédi Mrdridističtí

Reagovat
F.Torres

píše někdo kdo fandí Chelsea a Barceloně V realu ty posily alespoň něco zahrají, ne jak v Barce- Ibra, Neymar, Chygrynskiy, Song

Reagovat
smazaný uživatel

lidi prosim jak to je teda ted...moc se neorientuju, ale přeci když teď city vyhraje ty dvě utkání tak maj oba 36 zápasů a 80 bodů, ale lepší vzájemný má Liverpool, ne ?? Předem díky.

Reagovat
C0br

skóre

Reagovat
smazaný uživatel

áha..já myslel že je vždycky vzájemný zápasy a pak skóre...Hm hm...ale dík

Reagovat
diastan

Ale bere se nejprve lepší skóre :)

Reagovat
Erdovec
Reagovat
vodka

no ty vole Mourinho je fakt král, ale taky král kokotů...

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
Chazy

i tak se to dá říct

Reagovat
CHONG

Jsou i daleko nesympatičtější trenéři než Mou, jednoho budete mít zřejmě brzy na lavičce.

Reagovat
Chazy

A co když pro někoho nejsou hm?

Reagovat
CHONG

Tak moc nechápu, v čem by mohl být někomu třeba van Gaal sympatičtější než Mou, ale budiž, to už je o osobním vkusu.

Reagovat
vodka

no, van Gaal je sice ultramagor, ale aspoň se tak často nesere do médií a nechová se v médiích tak dementně, jak Mourinho.

Reagovat
CHONG

Otázka ale zní,co je horší, srát se do médií, které se často chovají jako ta největší špína a chovat se vůči nim jako magor a nebo se chovat jako magor vůči vlastnímu týmu.

Reagovat
vodka

za van Gaalem většina hráčů jde, je to magor, ale má výsledky, pokud by si rozhádal kabinu, tak výsledky neuhraje nikdy. A z mého pohledu je to jasné, pokud nevidím přímo, jak ukazuje Tonimu koule, tak ať ho klidně straší i znásilněním. Lepší, než se zvenčí chovat jako kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

shitpool - chlsea B 0:2 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
Chazy

Hmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

EDIN

Reagovat
smazaný uživatel

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeediiiiiiiiin

Reagovat
vodka

a Gerrard asi špatná karma...

Reagovat
niflheim

Reagovat
diastan

JOoooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Btw máte někdo kloudne Flash?

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy co bude hrat ten Kktinho v stredu ked bude musiet utocit

Reagovat
Erdovec

Merseyside United Everton bude muset natrhnout City prdel

Reagovat
Mindas

Dřevák.

Reagovat
Kenneth

Je a navzdy bude.

Reagovat
Mindas

Jen víc takových dřeváků, kteří jsou zároveň i absolutními top devítkami.

Reagovat
JIMMY-PO

samozrejme že nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Rudé sračky dneska pěkně dostali. Žádná šance, s míčem totálně nevěděli co dělat. Rozhodčí jim to bohužel dnes nevyhrál, ač se o to dost snažil jako obvykle. No jo, bez penalty se Gerrard prostě netrefí. Chelsea zasloužené vítězství. Proti takhle slabým týmům bez myšlenky se ani prohrát nedá.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

CHELSEA

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool měl tu smůlu, že i když je rozhodčí podržel proti jasný penaltě, už neměl tu šanci to za ně vyrovnat protože se ve vápně nic nestalo, jediný co moh bylo jim vmyslet ten roh v nastavení. No ale furt má ještě FA šanci ten titul urvat, Liverpool už bod neztratí a City hrajou teď proti Palace a pak na Evertonu a vsadil bych se o cokoli, že jim rozhodčí na ruku určitě nepůjde, takže furt si myslím, že titul bude na Anfieldu.

Jinak Liverpool potvrdil to, za co se mi tady místní přiblblý scouseři vysmívali, že jsou prostě jen výborným breakovým týmem, ale do zavřené obrany jsou furt směšní. Až na narážečku Sterling někde z 80 minuty a závary při standartkách nevymysleli vůbec nic. To je jejich největší rozdíl oproti City a proto si to City zaslouží víc. Oni jsou ten ofenzivně nejlepší tým v PL

Mourinhovu hru nekomentuju, to je k zblití, ale pravda je, že si tu božskou ofenzivu namazal na chleba i s Kalasem.....takže zápletka je na světě, uvidíme, jestli se to FA podaří, nebo jestli je Liverpool skutečně tak tragický

Na závěr bych chtěl vyjádřit potěšení nad tím, že se to stalo zrovna hypokritovi Gerrardovi, holt boží mlýny melou a ještě zrovna proti týmu, jehož hrdým členem by do dneška byl, kdyby tomu srdcařovi v době krize nezdvojnásobili plat. To jak se pak snažil střílet z každýho hovna jen aby byl zase hrdina a naprosto tak dojebával útočné snažení svého týmu byl skutečný balzám na duši

Reagovat
fenixLFC

si kokot

Reagovat
smazaný uživatel

a co když seš to ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ruke

Reagovat
smazaný uživatel

i když ne..

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto zápase se jasně ukázalo, že Mourinho je pan trenér absolutně vymazat Liverpool, kterej nastřílel letos 96 gólů a prakticky je k ničemu nepustit to smekám klobouček a Chelsea vůbec v těch velkých zápasech pod ním vždycky hraje dobře... To je rozdíl mezi ním a Wengerem ten není schopnej postavit taktiku proti velkejm týmům a vyhrát zápasy, kde se láme chleba

Reagovat
smazaný uživatel

YNWA!

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni co píčujete na hru Chelsea byste měli zavřít hubu - zápasy se hrajou na vítězství a ne na krásu - možná by se měl dát Gerrard na krasobruslení tam je to naopak.. A je jasný, že tým nastaví taktiku, která mu dá největší šanci na výhru a to znamená v tomto případě výbornou obranu... Kdyby třeba Liverpool hrál proti Barceloně a ubránil na Nou Campu 0:0 nebo 0:1 tak by to bylo legendary a výbornej výkon atd. atd.... Trochu objektivnosti to chce

Reagovat
Pigeon

ještě něco?

Reagovat
13

Víc takhle hodnotnejch příspěvků

Reagovat
TopinB

Samozřejmě by byly lepší příspevky typu "Mourinho/Chelsea do píči ", ale mosí tohle stačit

Reagovat
13

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Chazy

Yaya hmm

Reagovat
smazaný uživatel

yayaaaaaaaaaa je buuuuuuuuh

Reagovat
smazaný uživatel

CIttyyy

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecnej tank

Reagovat
Pigeon

Yaya

Reagovat
smazaný uživatel

City si kráčej pro titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolsky.net samým smutkem skolaboval

Reagovat
wild

aj tak sa obavam ci to City zvladne proti Evertonu..to bude rozhodujuci zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by fajn, aby zitra Arsenal nevyhral. Pak by ta myslenka, ze jim to pustime, neprichazela do uvahy.

Reagovat
wild

vidis, to ma nenapadlo ze by ste im to mohli pustit ako to par rokov dozadu pustili prave scouseri Chelsea aby sme my nevyhrali titul

Reagovat
vitasrp

Pár poznatků...

Přišlo mi, že tomu Rodgers tím přechodem na diamant příliš nepomohl. Dostat na hřiště Suareze a Sturridge bylo samozřejmě logický, nicméně ta forma měla být spíš 4-3-3 než 4-1-2-1-2. Dokud hráli 4-3-2-1 se Sterlingem a Coutinhem na podhrotech, dostávali se alespoň občas v křídelních prostorech do přečíslení, a ačkoliv většinu věcí řešili centrem, furt tam byla šance, že se provede rychlá kombinace a bude z toho alespoň individuální průnik.

Fakt, že ještě zmenšili šířku, na který operovali, nám mimořádně pomohl. Mourinho tam mohl hodit Cahilla, přestat se starat o křídelní prostory, zajistit, abychom ve vápně měli pořád převahu o jednoho hráče, zálohu postavit do úzký čtyřčlenný linie a čekat na konečný hvizd.

V podstatě jediná zóna, kterou jsme nekontrolovali, byla ta, ve který se pohyboval Stevie. Nicméně pohyb hráčů v ofenzivní části hřiště jsme měli zmapovaný, takže jeho dlouhý diagónály nás prostě neměly šanci zaskočit. No a jedině při těch jeho střelách jsme potřebovali kousíček štěstí, aby ani jednu netrefil.

Od nás ale perfektně odehraný - zničili jsme úvodní dvacetiminutovku odkopama, hlubokým blokem a taky teda nechutným zdržováním. V druhý části první půle jsme už byli schopni i trochu zakombinovat, měli jsme šanci po rohu, pak ta ruka a dárek, kterej určil, jak se bude poločas druhý vyvíjet.

Přihodím ještě pár slov k Dembovi - gól supr, hra zády k bráně supr, nasazení supr, ale hra s míčem a kombinace naprostá tragédie. Podělal tam asi 3 velmi jednoduchý pasy (v první půli stačilo sklepnout Schürrlemu do běhu, abychom se řítili do kontru, místo toho sklepl k postranní lajně do hajzlu), přičemž ale vrcholem bylo, když mohl Willian běžet úplně sám na kasu, ale potřebná příhra od Demby jaksi nepřišla. Za výkon samozřejmě palec nahoru, dal branku v ligovém utkání venku (útočníci Chelsea dali v letošní sezóně celkem 4 na hřištích soupeře), ale ty rezervy jsou tam jasně vidět.

Škoda, že nás tohle neposune na první místo, škoda, že nás to ani nějak extra nepřiblížilo k titulu, protože pořád tu jsou v současnosti dva větší favoriti, nicméně ve velkých zápasech jsme jednoznačně ukázali, že příští rok budeme extrémně silní. Ten titul můžeme samozřejmě udělat už letos, ale byla by to luxusní shoda náhod.

Nakonec můžeme litovat těch celkem 86 střel v utkáních proti Evertonu venku, WHU doma a Sunderlandu doma, ze kterých jsme vytěžili celý 1!! gól..

Reagovat
smazaný uživatel

jak hrál Kalas?

Reagovat
vitasrp

Úplně spolehlivě, jednou nebo dvakrát tam sice trochu zmatkoval, jinak ale naprosto vyhovující výkon.

Reagovat
Usty

Jak to dopadlo s tím klukem, kterýho šel někdo zabít?

Reagovat
Erdovec

viděl hru Chelsea a radši to ukončil sám

Reagovat
Usty

a to jsem myslel, že níž už klesnout nemůžeš

Reagovat
blade115

Ty to fakt solidně nedáváš...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Darren Fletcher

to bola skvela diskusia prave som sa nad tym nasmial

Reagovat
smazaný uživatel

lol 18

Reagovat
Mindas

Třetí/čtvrtou sezónu Yaya ukazuje, že tyhle klíčové zápasy jsou zkrátka jeho. Neuvěřitelný. Téměř sám urval FA Cup, v závěrečných kolech i PL a letos k tomu opět pokládá reálné základy. To je prostě hráč do top pětky.

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya super gól včera

Reagovat
kvasha16

top 3-ky, kludne mohol vyhrat aj hraca sezony a nikto by nemohol pvoedat ani slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Je to táááám

Reagovat
diastan

Reagovat
icka

BLUEEEEEES a loserpool klasicky breci

Reagovat
REPLIKATOR

Č*ráci z United se zas projevili

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

2800. za Giggsyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
mithro

Reagovat
cristiano.K.

hcs o tři?

Reagovat
Nikikrew

Ak dnes vyhrame, tak si myslim ze LM nam uz usjt nemoze

Reagovat
smazaný uživatel

jo no. Je to sice škoda bo za rok v LM zase pro Anglii koef. nikam neposunete,ale budiž . Everton to celé posral!

Reagovat
Nikikrew

dufam, ze nastane situacia 3 miesta ropakov bez ziadnej trofeje a ,,krasne" 4 miesto guuners s poharom F.A cup

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je možné,ale já sem z LM naprosto spkojený už teď. A co se týče PL tak až po včerejšku ( LFC-CFC 0:2) sem celkem nasraný,že sme to posrali minulý týden doma. Takže LM- a PL-

Reagovat
Shevchenko

Everton by se dost možná ani do té LM nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No snad si dneska vylepsime skore..

https://pbs.twimg.com/media/BmN3NyJIgAAxLge.jpg:large

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto,že se s takovýma výsledkama drží v první půlce?

Reagovat
SunFells

Když se dobře podíváš, tak si jistě povšimneš, že jde pouze o posledních 6 kol z celkových 35 odehraných.

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidím

Reagovat
SunFells

A když se podíváš ještě líp a scrollneš si trochu důle, gtak si všimneš, že jde pouze o posledních 18 kol z celkových 35 no ..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infernoqt

Moyes: "We aspire to play like Manchester City".

Giggs: "We'll play the Manchester United way".

Moyes: "We will 'try' and win the game if possible".

Giggs: "We're Man Utd and we're expected to win at home.

je vidět patřičně ten rozdíl?

Moyesovu sochu mají tedkon na Anfieldu, ten chlap nosí smůlu všude, kam se podívá.

Reagovat
smazaný uživatel

giggs tu tradicnu mentalitu united nasaval poslednych 100 rokov,podla mna to je dost pochopilne, ze k nej ma blizsie

Reagovat
Carrick

Ano, ano, ano!!! Tohle Gerrardovi patří.

Reagovat
smazaný uživatel

2833. pre Noblesse konecne spat

Reagovat
smazaný uživatel

My vlastne dnes hráme. Vedel som, že ten Mertesacker na obrázku niečo znamená.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Trand

Dneska jsem se vrátil z Londýna, bohužel mi to na zápas nevyšlo, Emirates úžasný, všechno kolem stadionu profesionálně zvládnutý, prostředí nádherný, pouští se i do domácí kabiny. Trochu jsem se pousmál, když jsem v kabině viděl tabuli s hřištěm, na kterou se dá psát fixou a představil si Wengera, jak vysvětluje taktiku. Hned vedle šatny jacuzzi a asi osm masérských lehátek, při našem počtu zraněných je to třeba. Ale nejlepší část kabiny byla, že všichni hráči sedí vedle sebe, žádný mezery. Pak asi tři volný místa a tam vedle sebe čtyřka Ryo, Bendtner, Sanogo a nakonec Diaby.

Reagovat
Fenri

Hm

Reagovat
Trand

Měl jsem být na zápas, ale přesunuli ho ze soboty na dnešek večer, tak proto nic.

Reagovat
Fenri

Tyve, to bych jim to šel vysvětlit z očí do očí, to se nedělá... A tos jel do Londýna primárně kvůli fotbalu? To by bylo fakt smutný.

Reagovat
Trand

Ne, jel jsem s přítelkyní, byl jsem tam poprvý, takže jsem jel i na památky a tak. Nabízela mi Fulham, když nevyšel ten Arsenal, ale nechtěl jsem jí moc trápit.

Reagovat
Fenri

Tak příště to vyjde, no.

Máš hodnou přítelkyni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fuu tak to je smutne

Reagovat
Trand

Jo a Armoury se opravuje, tak byl náhradní fanshop a neměli domácí dresy, že prý "run out". To mě trochu naštvali.

Reagovat
Fenri

Aspoň budou prachy na posily

Reagovat
Trand

Já právě chtěl koupit Aarona a podílet se na nákupu posil aspoň takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

zaujima sa o arsenal ✓

je z ameriky ✓

trand musi byt kroenke

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

mal si sa v tej kabine skryt..pod diabyho miestom alebo za tou tabulou

Reagovat
fantomas

Právěže jak by se něco stalo s Diabyho místem, hned by ostatní zavětřili problémy. Moc velkej risk. Ale na tabuli nikdo nekouká no, tam by to šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak na diabyho podla mna plati to co s tabulou tiez, akurat potom ked by sa raz vitazoslavne vratil like a new signing a like a new born tak by sa urcite o trandika nejako potkol a rovno o tu tabulu by sa rozplasol ako vajicko a vtedy by si aw uvedomil ze sa pri stahovani z highbury nestratila len si ju tam poriadne nevsimol lebo splyvala so stenou a zacal by ju vyuzivat..pisal by si na nu haiku

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin
Reagovat
Fenri

Vole, to jsou rady To tam mohlo bejt přes celou tabuli "WIN THE GAME" radši už.

Reagovat
SunFells

Tamto se dá všechno splnit a prohrát

Reagovat
Fenri

Reagovat
SunFells

Fakt nevím, jak se ti kluci maj k nějaké trofeji dostat s pokynem "Do the things you do best and do them over & over & over again"

Reagovat
Trand

Teď byla prázdná. Jediný, co jsem viděl bylo těsně před kabinama taková tabule, kde bylo napsaný, jak se správně protáhnout, abys zamezil zranění.

Reagovat
SunFells

Smrdí to tam?

Reagovat
Swarley

Reagovat
Fenri

Reagovat
fantomas

Něco jako "tabule pro pobavení před tréninkem".

Reagovat
Jardin

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Fenri

Šíří se zprávy, že Theo bude chybět i část příští sezóny. To je proste utrpení

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna sa s tym trochu ratalo, aclko je na dlho

Reagovat
Fenri

Tak to nám ale tady musíš nahazovat nějaký varování, pane doktore, abychom my, obyčejní lidi, co si pod tim nic nepředstaví, nebyli jak u vytržení!

Reagovat
smazaný uživatel

njn neznalosti obycajnych ludi ma stale dokazu prekvapit

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozná smůla toto. Ať se dá co nejdřív do pořadku.

Reagovat
smazaný uživatel

#Arsenal subs: Fabianski, Jenkinson, Vermaelen, Kallstrom, Flamini, Rosicky, Sanogo

#Arsenal team to play Newcastle: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Arteta, Ramsey, Ozil, Cazorla, Podolski, Giroud #AFCvNUFC

Reagovat
smazaný uživatel

co je s Oxem?

Reagovat
smazaný uživatel

to nvm, v Team News o něm nebyla zmínka

Reagovat
Fenri

Šmarja, to mi nedělaj, dávat lavičku na první řádku Jsem četl, Fabi, Jenk, Thomas, Kallstrom, Flamini a už jsem valil bulvy, jak to, že se nám tak rozpadla obrana zase

Reagovat
smazaný uživatel

sorry bral sem to z twitteru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Dneska jsem to viděl na Rosu, ale tak hádám se v průběhu dostane na hřiště.

Reagovat
Fenri

Bude muset, jedinej hráč, kterej to teoreticky může rozhýbat s lavičky.

Reagovat
SunFells

Raděj s míčem než s těma lavičkama

Reagovat
Fenri

To byl překlep samozřejmě

*s lahváčky

Reagovat
SunFells

To je pravda, Sanogovi snad ještě ani nebylo 21.

Reagovat
smazaný uživatel

válec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl sem jen napsat k sestavě, že to není vůči Rosovi moc fér, i když se na to nehraje...

Reagovat
kmotor corleone

je horsi ako hraci zo zakladu, takze je na lavicke. co ja na tom nefer?

Reagovat
smazaný uživatel

Místo tragédů si radši zapněte první finále FA youth Fulham vs. Chelsea (U18)

Reagovat
Fenri

Jj, jdu na to.

Reagovat
Lacko_Boh

na deti mozem pozerat aj ked pozeram Arsenal..no akurat ze francuzke idem na to

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý nápad, díky za připomenutí

Reagovat
rickroll

FT:Fulham 3-2 Chelsea

Reagovat
kvasha16

odveta bude nasa

Reagovat
smazaný uživatel

Taky někomu nejde Sportz HD?

Reagovat
cristiano.K.

dneska Podolski gol je tutovka,ale já to nevsadím

Reagovat
SunFells

Dnes bych vsadil spíš na Girouda

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey dá

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo nějakej hd link nebo sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

COYG!!!

Reagovat
niflheim

2900. proti zasranému učení na zkoušky a státnice.

Reagovat
Side

Reagovat
Nikikrew

a pisaniu diplomovky

Reagovat
Lacko_Boh

ucis sa pre seba,najma na vs laco

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nikikrew

pls link na Arsenal

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew pls

Reagovat
smazaný uživatel

Proč už Arsenal nehraje ten fotbal který ho zdobil kdysi a díky kterému byli třeba ve finále Champions League? To co hrají letos mi přijde jako hodně jiný styl. Sdílí někdo můj názor?

Reagovat
T44v3tt1

Ne. Myslím, že stačí, že se nachází tady na eurofotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji za reakci. Je dobré vědět, že zde existuje někdo kdo mluví za všechny uživatele eurofotbalu

Reagovat
j_mrazik

Arteta... 20 minut a pořád mimo.

Reagovat
j_mrazik

A další propadnutí. Ty vole, vyndej ho.

Reagovat
SunFells

Kdeže offside

Reagovat
Trand

Koooooooooooooooooos!

Reagovat
Fenri

Spoiler

Reagovat
kvasha16

potato pc

Reagovat
fantomas

KOSTAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

kos je genius v tomto

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooool.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew ven

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Fenri

Reagovat
niflheim

Moyes in

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Kostaaaaaaaaaaaa

Reagovat
captain18

Koss

Reagovat
smazaný uživatel

Koscaaaa!!! Jako minulej rok

Reagovat
SunFells

Myslím, že i venku dával Giroud podobný.

Reagovat
Fenri

Ajo

Reagovat
smazaný uživatel

KOSCIELNYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

treba to nejak pomuze, kdyz vam dneska budu fandit, se to otoci nejak, nevim

Reagovat
SunFells

Jsem čekal nějaké pikle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Koscielny mal dostať žltú

Reagovat
smazaný uživatel

a v niektorych veciach je zas dement no

Reagovat
j_mrazik

Ti kreténi mu dali žlutou za to kopnutí do balonu?

Reagovat
smazaný uživatel

zcela spravně

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla obounož

Reagovat
SunFells

Krul ale senzačně vytáhl

Reagovat
smazaný uživatel

Po sezóně prý pryč. Nezlobil bych se, kdyby zůstal na očích v PL. Ale ideálně ho nekoupí nikdo.

Reagovat
SunFells

Viděl jsem tu o tom nějakou zprávičku a přemýšlel, kde by moh skončit, ale jsem úplně bez nápadu.

Reagovat
SunFells

Ale bylo by to dobré, kdyby jste pak podepsali Fabianskiho

Reagovat
nani92

a čo Colo? ide preč definitivne?

Reagovat
smazaný uživatel

on chce, tým ho nepustí bez finanční náhrady ... osobně myslím, že se nějak dohodnou.. Colo si to zaslouží a stejně se promění celý kádr jako blázen, tak proč si nechávat starého hráče, který chce pryč

Reagovat
SunFells

Huh, dobrá řacha

Reagovat
Jardin

to byl ten samej hajzl, co minule vyrovnával na 4-4, ne?

Reagovat
SunFells

Jo, levačkou volejem tuším.

Reagovat
Jardin

ještě teď mám z toho zápasu tiky

Reagovat
smazaný uživatel

Szcz

Reagovat
Thoomas

U tech paradicek Wojty pred branou mam vzdycky trosku strach

Reagovat
Fenri

Tak tady to bylo jediný, co mohl udělat, pokud to nechtěl napálit na náhodu. A navíc mu to v poho vyšlo

Reagovat
Thoomas

Ja bych byl klidnejsi,kdyby to radsi napalil na tribunu,trosku sem se bal,ze si zahraje na Boruce

Reagovat
Side

nuda

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mr.Silver

Aaron je Buh

Reagovat
pa3ce

Najväčší

Reagovat
fantomas

Giroud parádní áčko

Reagovat
Trand

Giroud. Mesut.

Reagovat
captain18

Oli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

krasa

Reagovat
Counter

LOL

Reagovat
SunFells

To je mamlas

Reagovat
mr.Silver

Giroud

Reagovat
kiwwi

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Mesuuuuut!!! Giroud dobre noo

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd FArsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Piča Clichy no..

Reagovat
Nikikrew

Giroud , Mesuuuuuuuuuuut

Reagovat
Counter

Giroud to tak chtěl, krásně nesobecky

Reagovat
Fenri

Reagovat
Minister

Ozil Giroud

Reagovat
Lynx

já z toho Girouda nemůžu

Reagovat
Fenri

Ofsajd

Reagovat
Minister

nebol ne?

Reagovat
mr.Silver

Nebyl.

Reagovat
Fenri

To první ne, ale pak při té dorážce byl Özil i za Krulem, před sebou měl jen jednoho obránce.

Reagovat
Jardin

Reagovat
Minister

Ale za Krulom tam ležal jeden obranca pri bránkovej čiare... či to sa aj tak ráta ako ofsajd?

Reagovat
Counter

Musí to být dva hráči (obvykle je jedním z nich brankář, tady nebyl).

Reagovat
Side

Giroud mě z něho mrdne

Reagovat
smazaný uživatel

giroud je neuveritelny kokot proste ale aspon sa dnes hybe

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
SunFells

Jj, už dvakrát naběhl za obranu

Reagovat
SunFells

Snad to teda po téhle zkušenosti zas nepřestane na pár měsíců dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

snad pojde do pitche

Reagovat
pa3ce

Ee, ako útočník číslo dva bude fajnový

Reagovat
Lacko_Boh

bude luxusni,hodne luxusni

Reagovat
Counter

To je nereálné, nepřivedem v létě dva hrotové útočníky najednou. Budem rádi za jednoho :D

Reagovat
SunFells

Přece Longa s Jelavičem, easy.

Reagovat
Counter

Na to už je pozdě.

Reagovat
SunFells

Pravda, vítěze FA Cupu asi nezlanaříme.

Reagovat
tweek

byl to offside, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mě to baví

Reagovat
fantomas

Duncan Alexander ‏@oilysailor

Luis Suarez was born on the day Newcastle last lost six top-flight games in a row (Jan 24 1987).

Alexander je fakt strašnej magor

Reagovat
smazaný uživatel

myslis ze to dava z hlavy?

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
fantomas

Jemu bych se fakt nedivil (vede Optu btw)

Reagovat
pa3ce

Santi aj Kurl parádne, pekný moment.

Reagovat
Nikikrew

No neviem ten druhy gol mozno aj bol offside ked Mesut bol za brankarom. V kazdom pripade pohodvy zapas, aky som si predstavoval. Newcastle zatial skoro nic, my sme malo dobre sance navysit nas naskok. Dnes Mesut a Santi fantasticky, Giroud klasik no

Reagovat
Nikikrew

No neviem ten druhy gol mozno aj bol offside ked Mesut bol za brankarom. V kazdom pripade pohodvy zapas, aky som si predstavoval. Newcastle zatial skoro nic, my sme malo dobre sance navysit nas naskok. Dnes Mesut a Santi fantasticky, Giroud klasik no

Reagovat
smazaný uživatel

Proto nemůžeme mít 1 na hrotu Girouda. Jiný utočník by si s tím poradil líp i takový Rémy...

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott

Reagovat
Lacko_Boh

Özil má zamatovú nohu.

Reagovat
niflheim

Co udělal Giroud? Nějaký gif?

Reagovat
niflheim

Díky

Reagovat
kvasha16

no neviem, mne to nepride az take nasmiech

Reagovat
Trand

To druhý je taky střela, není to tam moc vidět.

Reagovat
Side

Giroud to není fotbalista

Reagovat
Counter

Reagovat
Side

ne, t prostě ne

Reagovat
Trand

Konečně!

Reagovat
SunFells

To je frajer

Reagovat
Counter

21. fík sezony, Giroud

Reagovat
fantomas

Giroud takovej náběh

Reagovat
Fenri

Reagovat
Lacko_Boh

myslím že je vymalované a aj uschnuté

Reagovat
smazaný uživatel

Girooooud konečně

Reagovat
Amos

Nestridame? Naco, viď...

Reagovat
mr.Silver

Mesutek <3

Reagovat
Minister

Prečo nedá Sanoga?

Reagovat
Counter

Už ho tam máš :)

Reagovat
Fenri

Co je Bacu? Nějakej nervní

Reagovat
Lacko_Boh

aj kosc dneska take zlte za blbosti...bud su paradne namotivovany alebo si stavili ze dostanu zltu...

Reagovat
smazaný uživatel

Sanogo pojď dej si gola!

Reagovat
Side

Jak na divadle

Reagovat
SunFells

Ročník 97, hezky

Reagovat
SunFells

A jak to, že ještě nedostává příležitosti Campbell?

Reagovat
vodka

neměl pracovní povolení, proto chodí po hostovačkách.

Reagovat
SunFells

Lol, co? Angličan by měl potřebovat pracovní povolení?

Reagovat
fantomas

Myslel Joela. I já sem se prve zarazil.

Reagovat
vodka

jo, myslel sem toho z Olympiakosu

Reagovat
SunFells

Aha Tak o něm samozřejmě vím, myslel jsem Adama Campbella z NUFC ...ten ročník 97 byl nějaký útočník strak, který se dostal na plac.

Reagovat
vodka

já sem se právě včera nedíval, tak mi to nedocvalko... u joela to stejně věděls...

Reagovat
vodka

*aklo akorát ide vidět, jak se těším na zitřek....

Reagovat
mr.Silver

Monreal to zkusil jak Persie

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Newcastle je špatnej

Reagovat
smazaný uživatel

19 - This result ensures that Arsenal finish above Tottenham in the league for the 19th successive season. Gapped.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Amos

Nebaví mě na nás koukat, fakt mi ta naše tradiční hra z dob Henryho, Fabregase, Vieiry, Pirese, Bergkampa aj chybí. Upřímně AFC mám v srdci a vždy mít budu, ale už to není co dřív, snad urveme FA Cup a třeba se to tím změní, čemuž nevěřím. Už nejsme ani mladý mužstvo, nemůžeme říkat naše oblíbený "za 4-5 let máme titul", místo toho náš tým tvoří průměrní hráči středního věku a pár nadprůměrných, fotbal hezkej už tak, jako dřív není, v útoku žádnej elegán typu Henry, RvP, Dennis, na DM místo skvělýho Songa se tam plouží parodie Arteta, pohled na Sagnu, kterej se už vidí jinde, stejně tak Koscielny a Vermaelen.

Závěrem prostě chci říct to, že už nejsme to, co jsme bývali, už to není ten Arsenal, kterej sice nic nevyhrál, ale hrál nejhezčí fotbal na ostrovech, už to není tým nadějných mladíků, takže vlastně teď už ani tu naději, že v budoucnu budeme TOP TOP nemáme.. No vím, brečim tady jak malej, ale prostě při pohledu na ty dnešní hráče Arsenalu mě přepadla nostalgie a lítost.

Reagovat
penepi

A čo ty vieš, možno práve takto z ničoho nič ten titul ujebete, s prepáčením. Niečo ako LFC túto sezónu - niežeby ten titul mali mať, ale držia sa hore celučičkú sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase bude lip, kdyz se koupi utocnik a bude jakztakz prazdna marodka.

Reagovat
j_mrazik

Mám to stejně. Jenom ten Koscielny mi nepřijde, že by se viděl jinde.

Reagovat
Amos

Dobře možná se zatím nevidí jinde, ale stejně si myslím, že po něm půjde Barca, Bayern, Real nebo PSG a on pláchne.

Reagovat
oddy

do puntíku

Reagovat
fantomas

Zajímavý, zrovna po dnešku, kdy mě to fakt bavilo.

Reagovat
Amos

Hele mě se v kontextu poslední doby taky ta hra líbila a právě v tom to je. Dřív bych s takovouhle hrou úplně spokojenej nebyl, prostě v tom necejtim tu touhu nasypat jim, co to jde, bavit diváky do poslední minuty. O tom přece ten fotbal je, udělat radost lidem, kteří se na fotbal chodí odreagovat od práce a na chvilku utýct od starostí, teda alespon dříve u nás tomu tak bylo a proto jsem začal fandit, kvůli tý krásný hře a TH14.

Reagovat
Hejnak

Reagovat
Lacko_Boh

viem co myslis ale nie,nemas pravdu...

Reagovat
Lacko_Boh

a wtf ta cast s mladikmi? Jack,Aaron,Gibbs,Wojta,Ox,Gňabry? polovica z nich zaklad teraz,druha polovica do roka-dvoch(btw jak sa tu z Jackieho robil kral tak teraz sa na neho prehnane picuje a zabuda sa ze je genius).Mimochodom Ozil je celkom slusny elegan,az na utocnika mame podla mna super team.A co sa tu robi z Artetu tak to moc nechapem.

Reagovat
Lacko_Boh

vlastne ta prestarnuta netalentavana cast ktora je uplne na picu je len Arteta a Flamini,ktory hraju tolko kolko hraju vdaka Jackieho a Aaronovej absencii+ nevydareny prestup Cabayeho

Reagovat
Tywin Lannister

tak tohle byl jeden z tech nejlehcich zapasu v sezone, ale zas proti newcastlu, kterej je asi nejhorsim tymem na jare v PL to neni zas takovy terno

kazdopadne povinny 3 body jsou doma a ted jen zvladnout posledni 2 zapasy a hlavne finale FA cupu a sezonu budu hodnotit jak povedenou

nicmene je naprosto nezbytne, abychom koupili top utocnika, pac na Girouda se opravdu neda spolehat a jako N.2 by byl adekvatni, a pokud mozno jeste krajniho obrance plus DM, pac Arteta mi pije krev a Flamstr uz neni to co bejval

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele