Premier League - preview 34. kola

12.04.2014, 09:08, aktualizováno 15.04.2014, 10:27
Previews
Arsenal o víkendu bojoval v Anglickém poháru, a tak se k ligovému klání s West Hamem dostává až dnes. Ve Wembley byli Gunners úspěšní a postoupili do finále, dnes potřebují tři body, protože v souboji o čtvrté místo je v posledních zápasech předčil Everton.
Arsenal FC - West Ham United  (úterý 20:45)
Kanonýrům dochází střelivo a nyní bojují o samotnou Ligu mistrů. Kladiváři z West Hamu jsou zachráněni a teď se těší z poklidného středu tabulky, takže ani oni nebudou snadným soupeřem. Jak dopadne bitva o Londýn?

Ještě nedávno byli Kanonýři považováni za jednoho z hlavních favoritů na titul v Premier League. Od těch dob se ale jejich suverénní forma vytratila a teď svěřenci trenéra Arséna Wengera bojují o pouhou účast v příštím ročníku Ligy mistrů. Před utkáním s West Hamem ale dosáhli na jednu metu, která by jejich sebevědomí mohla dost posílit - i díky heroickému výkonu brankáře Lukasze Fabianskiho se přes Wigan Athletic dostali do finále FA Cupu.

Byly to nervy, ale nakonec se po penaltovém rozstřelu radovali právě Gunners. Teď je tedy čeká vysněné finálové klání FA Cupu, což jim umožňuje nechat zapomenout na roky bez trofeje. Arsenal nějakou trofej nevyhrál už od roku 2005, takže je jasné, že o motivaci budou míst Kanonýři postaráno. Teď je však čas soustředit se zpět na Premier League, v níž se už Arsenalu tolik nedaří. V rámci elitní anglické soutěže si tři body připsal naposledy v utkání s Tottenhamem Hotspur, což je přesně měsíc zpátky. Od té doby Kanonýři strádají a nepomohla jim ani drtivá prohra s Evertonem.

Góly Stevena Naismithe, Romela Lukakua a vlastní branka Mikela Artety způsobily, že se Arsenal propadl na páté místo a blíže k Lize mistrů má právě jeho sok z Liverpoolu. Arsenal může těšit alespoň fakt, že na Everton ztrácí pouhé dva body a navíc mají svěřenci manažera Roberta Martineze před sebou ještě mnoho náročných utkání. Mimo jiné se musí střetnou s týmy jako Manchester City a Manchester United.

Z dobrého pocitu po těžkém pohárovém vítězství by chtěl manažer Wenger vytěžit co možná nejvíc. "Myslím si, že pokud se nám podaří vyhrát všechny naše zbývající zápasy, skončíme nakonec před Evertonem. Pro nás je teď nejdůležitější se soustředit opět na ligu, takže si myslím, že pokud sehrajeme dobrý zápas a budeme se soustředit až do konce, necháme si ty body doma.Můžeme využít faktu, že jsme dosáhli něčeho významného v poháru," dodává francouzský manažer v rozhovoru pro klubové stránky.

Kladiváři zdánlivě nemají o co hrát, ale podle slov záložníka Marka Nobla by chtěli vylepšit desátou příčku. Zajímavé je, že na přelomu roku byl Everton po prohře s Fulhamem předposlední a chyběly mu tři body na záchranu. Teď sídlí na jedenácté příčce a chce ještě bojovat. Daří se mu spíše venkovní klání, což potvrdil i proti Sunderlandu. Tam mu stačily zásahy Andyho Carrolla a Mohameda Diameho. James Collins, George McCartney a Joey O'Brien nebudou připraveni čelit Kanonýrům. Ti se zase musejí obejít bez Flaminiho a nejasný je nástup Mesuta Özila a Laurenta Koscielnyho.

"Naším cílem je skončit co nejvýš, minimálně na desátém místě. To je zatím naše maximum a vzhledem k tomu, co jsme už dokázali, si myslím, že překonání desátého místa vůbec není nereálné. Neměli jsme snadný začátek a mnoho věcí se nedařilo, ale od ledna se něco změnilo a vyhráváme. Je to úžasný pocit a chceme jej zažít i proti Arsenalu. Máme ještě pět zápasů na to, abychom překonali sami sebe," burcuje zkušený záložník.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.75 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Manchester City  (neděle 14:37)
Nejlepší záložník Premier League Yaya Touré tvrdí, že tento zápas ještě o titulu nerozhodne. Aktéři velkých utkání ostatně podobné řeči pronášejí poměrně pravidelně. V případě duelu Liverpoolu s Manchesterem City sice ještě nebudeme moci počítat zajíce, ale fakt, že se jedná o regulérní six-pointer, je zcela zřejmý. A větší bodový rozezstup mezi dvěma hlavními kandidáty na titul takřka jistě po sezóně nebude...

Mírným favoritem dnešního "title clash" je Liverpool, který má spolu s městským sousedem nejlepší formu z celé Anglie. Reds vyhráli už devět zápasů v řadě - takovou šňůru dokázali natáhnout jen dvakrát v historii novodobé Premier League - 9 vítězství nasbírali od března do května 2006 - o jeden kolíček více pak ještě od října do prosince 2005. Pokud tuto sérii vyrovnají, udělají rázný krok k prvnímu titulu po 24 letech.

To Manchester City své nekonečné čekání na ligový titul ukončilo už před dvěma lety - tehdy tomu bylo 44 roků od posledního ovládnutí Anglie. A dnes jsou pořád o chloupek největším favoritem na první místo. V případě nerozhodného stavu totiž bude svěřencům Manuela Pellegirniho "stačit" vyhrát všechny zbylá klání a budou jistojistě první. Hráči Chelsea a Liverpoolu by se pak mohli věšet třeba na oblouk přes Wembley a nebylo by jím to nic platné. Oba soupeře navíc čeká ještě vzájemné měření sil.

Věnujme se však vzájemným zápasům Liverpoolu s Manchesterem City. V poslední době je suma sumárum úspěšnější tým z Manchesteru, který nedovolil soupeři vyhrát už v pěti po sobě jdoucích ligových kláních. Na Anfield Road je však situace úplně obrácená. Citizens tam vyhráli naposled před téměř 11 lety a v deseti minulých zápasech zvítězili liverpoolští šestkrát; čtyřikrát skončil duel nerozhodně.

Proti West Hamu udělal Brendan Rodgers jedinou změnu oproti sestavě v předchozím utkání, když zraněného Daniela Aggera nahradil Mamadou Sakho. Dán propásl zápas kvůli bolavému kolenu, ale nyní už je v pořádku, takže se manažer Reds musí rozhodnout, koho do sestavy zvolí. Může rovněž využít Joea Allena, aby s Hendersonem a Gerrardem vytvořil záložní diamant se Sterlingem či Coutinhem na špičce. Jeden z posledně jmenovaných by však musel usednout na lavičku.

Šéf Citizens naproti tomu řeší dilema na hrotu útoku. Po pětizápasové absenci je totiž konečně fit Sergio Agüero, který by tak mohl uskutečnit velký návrat. V cestě mu ale stojí Edin Džeko, který hraje dobře a pálí mu to - v posledních čtyřech zápasech, do nichž nastoupil, dal stejný počet gólů. Ve hře je i varianta se dvěma hroty, kterou by odnesl Jesus Navas, ale na hřišti nejlépe střílejícího mužstva ligy je taková možnost velmi nepravděpodobná.

Jednu starost však má Pellegrini v defenzivních řadách. Kromě tradiční otázky dne, zda nastoupí na levém kraji obrany Kolarov nebo Clichy, se včera vyskytl problém vážnějšího rázu. Sobotní trénink totiž nedokončil kapitán Vincent Kompany a i když by podle nejnovějších informací nastoupit měl, stoprocentní to není. V případě nejhoršího, a známé absenci Matiji Nastasiće, by tak fantastickému duu Suárez - Sturridge čelili Demichelis s Lescottem. A to bychom se rozhodně měli na co těšit.

Utkání začne na počest obětem tragédie na Hillsborough v netradiční čas 14:37 středoevropského času a jeho řízením byl pověřen Mark Clattenburg.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Johnson, Škrtel, Agger (Sakho), Flanagan - Henderson, Gerrard, Coutinho - Sterling, Sturridge, Suárez
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany (Lescott), Demichelis, Kolarov - Touré, Fernandinho - Navas, Silva, Nasri - Džeko (Agüero)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.60 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Chelsea FC  (neděle 17:07)
Chelsea zamíří na půdu Swansea se znalostí výsledku zápasu Liverpoolu s Manchesterem City. Remíza na Anfieldu může dát Chelsea šanci dotáhnout bodově Reds a utéct Citizens na čtyři body, byť mají dvě utkání k dobru. Nutná je ale taková drobnost - vyhrát mimo Stamford Bridge, což se jí z posledních sedmi zápasů povedlo jen jednou.

Blues totiž v posledních týdnech i měsících těží jen a pouze z domácí skvostné fazóny. Tam vyhrála už sedmkrát v řadě a gól nedostala téměř 14 hodin. Jenže venku je to jiná pohádka. A pokud dnes ve Walesu nezískají tři body, mohou se s šancemi na ligový titul definitivně rozloučit. Pokud tedy není pozdě již teď.

V Londýně je nicméně dobrá nálada i tak. V týdnu Chelsea po skvělé odvetě na Stamford Bridge postoupila do semifinále Ligy mistrů, kde se utká s Atléticem Madrid. Úspěchem se Swansea by perfektní týden dovršila.

Velšané po loňské skvělé sezóně letos překvapivě významně bojují o holé přežití v Premier League. Koupili sice kanonýra Wilfrieda Bonyho, který dává hodně branek, Swansea však žehrá nad zraněním klíčového hráče Michua, jenž většinu sezóny promarodil. Teď už je sice fit, ale než se dostane do formy, může být pozdě. Na osmnáctý Fulham mají Swans náskok jen tří bodů.

Z posledních osmi zápasů sice vyhráli svěřenci Garryho Monka jeden jediný, ale doma soupeřům nic nedarují. Z pěti minulých klání totiž prohráli jednou a hned třikrát vyhráli. Na Liberty Stadium navíc drží zkrátka i Chelsea, s níž od postupu do nejvyšší soutěže pokaždé remizovali.

Swansea navíc nemusí řešit žádné zdravotní trable, jedinou absencí je Kyle Bartley. To Chelsea se musí obejít bez hlavní hvězdy Edena Hazarda, otazníček visí i nad kapitánem Johnem Terrym. Po suspendaci se naopak vrací Ramires. Mourinho musí řešit i pozici útočníka - Eto’a totiž na venkovní zápasy nenasazuje a Dembu Ba, byť by si to dnes jistě zasloužil, v základu nenasazuje vůbec.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Vorm - Rangel, Williams, Chico, Davies - Shelvey, Britton - Dyer, Michu, Routledge - Bony
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Ramires, Matić - Salah, Oscar, Schürrle - Torres
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 3.60 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Cardiff City  (sobota 16:07)
Čtyřiatřicáté kolo Premier League začne na počest obětí tragédie Hillsborough o sedm minut později. A za pět minut dvanáct se bude pokoušet Cardiff vykřesat poslední naděje na setrvání v Premier League. Pět kol do konce ztrácí na sedmnáctý Norwich šest bodů a stáhnout část manka se pokusí na hřišti silného Southamptonu.

Obrovskou čáru přes rozpočet si Velšané udělali sami minulý týden. V doslova existenčním duelu doma s Crystal Palace totiž prohráli jasně 0:3 a místo plánované dvoubodové ztráty právě na Palace nyní potřebují stáhnout hned o čtyři více na Norwich. Byla to navíc pátá porážka ze sedmi posledních klání a to si celek bojující o záchranu zkrátka nemůže dovolit.

To Southampton prakticky už od února hraje "nadplán". Fantastický vstup do sezóny pasoval svěřence Mauricia Pochettina do pohodlné role, v níž nemusí řešit záchranu, přičemž na pohárovou Evropu tým ještě zcela zralý nebyl. Lepší výkon tak střídá horší; přesto jsou Saint jedno z nejpříjemnějších překvapení letošního ročníku.

Cardiff v Southamptonu nevyhrál 52 let. Naposledy na jihu Anglie triumfoval v roce 1962, od té doby se celky střetli na St. Mary’s jedenáctkrát - osmkrát vyhráli domácí a třikrát skončil zápas nerozhodně. Saints se radovali v posledním zápase v Cardiffu, když domácí smetli 3:0. Dva góly tehdy obstaral Jay Rodriguez.

Ten však do odvety nenastoupí. Nenastoupí už do žádného utkání svého týmu v sezóně a propásne i vysněné mistrovství světa v Brazílii. Minulý týden na hřišti Manchesteru City si totiž nešťastně přetrhal přední křížové vazy v koleni a na půl roku je mimo hru.

Kromě něj si nezahraje ani zraněný obránce Maya Yoshida. Nejistý zdravotní stav mají dále Gaston Ramirez a Artur Boruć, jejichž nasazení musí manažer Pochettino ještě zvážit.

Cardiffu bude chybět křídelník Craig Noone, který stejně jako Rodriguez už do konce sezóny nenastoupí. Značně nejistý je start trojice Kenwyne Jones, Declan John a Ben Turner, zatímco nad Craigem Bellamym visí jen maličký otazník.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Boruć - Chambers, Fonte, Lovren, Shaw - Cork, Schneiderlin - Ward-Prowse, Davis, Lallana - Lambert
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Marshall - Théophile-Catherine, Caulker, Cala, Taylor - Medel, Gunnarsson - Bellamy, Mutch, Daehli - Campbell
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.75 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Tottenham Hotspur  (sobota 16:07)
Vítězství bude pro obě mužstva velkým krokem k tomu, aby po sezóně mohla zhodnotit osmatřicet utkání jako úspěšných. West Brom by tři body posunuly do poměrně klidných vod, zatímco Tottenham by uhájil náskok na šesté příčce na dotírající Manchester United. Spurs navíc při selhání Arsenalu i Evertonu mohou pomýšlet ve skrytu duše i na Ligu mistrů.

Na lokálního rivala totiž ztrácí už jen pět bodů, což při jeho formě není žádné beznadějné manko. Horší už je to v případě celku z Merseyside, na nějž sice ztrácí Tottenham ještě o bod méně, ale Everton má zápas k dobru a navíc nejlepší formu z celé Premier League. O tu se možná dělí maximálně s městským sousedem.

Pozice West Bromwiche je o něco lepší. Na osmnáctý Fulham má náskok pět bodů a vzhledem k tomu, že právě Fulham hostí sedmnáctý Norwich, posunula by WBA výhra nad Tottenhamem do pohodlné pozice. Baggies navíc konečně pod Pepe Melem zvítězili, když na hřišti Canaries vyhráli 1:0.

Proti Spurs se jim ale moc nedaří. Tým, který v pondělí deklasoval poslední Sunderland 5:1, osmkrát v řadě s WBA neprohrál. Z posledních 15 klání v Premier League pak klub z West Midlands vyhrál jen dvakrát.

Melovi možná nebude moci využít záložníka Jamese Morrisona, který má problém s kotníkem. Naopak Chris Brunt je k dispozici, stejně jako další středopolař Claudio Yacob.

Tim Sherwood žádné nové problémy zdravotního rázu s kádrem nemá, proto se očekává stejná jedenáctka jako v zápase s Black Cats. Mimo hru jsou pořád Soldado, Lamela a Capoue.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Reid, McAuley, Olsson, Ridgewell - Mulumbu, Morrison - Amalfitano, Sessegnon, Dorrans - Vydra
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Naughton, Chiriches, Kaboul, Rose - Lennon, Paulinho, Chadli, Eriksen - Kane, Adebayor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.50 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sunderland AFC - Everton FC  (sobota 16:07)
Všichni tři kandidáti na ligový titul hrají svá utkání v neděli, čtvrtý Arsenal pak vinou FA Cupu zápas Premier League přivítá West Ham až ve středu. Šlágrem čtyřiatřicátého kola Premier League je tak pro sobotu střetnutí Sunderlandu, který zoufale bojuje o udržení, a Evertonu, jenž naopak díky skvostné formě atakuje příčky zajišťující Ligu mistrů.

Kdo by o tomto klání hovořil jako o souboji týmů s nejhorší a nejlepší formou v celé Anglii, patrně se nesplete. Everton vyhrál už šest utkání v řadě, čímž vyrovnal nejlepší sérii v klubové historii z konce roku 2002. Pokud tak porazí i Sunderland, stanoví rekord. A to by bylo pro Toffees poměrně symbolické, jelikož jsou zatraceně blízko vysněné kvalifikaci do Ligy mistrů.

Toffees se zatím do nejprestižnější evropské soutěže probojovali třikrát, dvakrát ale vypadli už v předkole. Jen v sezóně 1970/71 se dostali až do čtvrtfinále, kde s pozdějším finalistou Panathinaikosem vypadli po dvou remízách kvůli pravidlu o brankách na půdě soupeře. Do hlavní fáze by se tak Everton mohl probojovat po dlouhých 44 letech, což je obrovská motivace.

Možná ještě větší touhu po úspěchu ale tradičně mívají celky, které bojují o holé přežití. Sunderland měl v posledních sedmi zápasech dobrý los - hrál doma se třemi kluby z dolní poloviny tabulky, navíc ještě venku na hřišti dalšího - Norwiche.

Z klíčových six-pointerů však všehovšudy získal jen jeden bod za remízu s Crystal Palace a ani hypotetický stoprocentní zápis ze dvou dohrávek Black Cats nedostane z pásma sestupu. Na sedmnáctou pozici ztrácí už sedm bodů a sám manažer Poyet přiznal, že nyní jeho týmu pomůže už jen zázrak.

Takový jako na podzim, když Sunderland porazil Everton dokonce na jeho hřišti - a byl vůbec jediný tým v letošní sezóně. Z posledních dvaceti vzájemných klání to bylo teprve druhé vítězné utkání Mackems.

Gus Poyet se v zápase musí obejít bez dlouhodobě zraněných Stevena Fletchera a Keirena Westwooda, jinak ovšem může nastoupit kdokoli. Na druhé straně je nepravděpodobný start Phila Jagielky a Leona Osmana, ani u jednoho však není zcela vyloučen.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Brown, Vergini, Cuellar - Bardsley, Ki, Bridcutt, Cattermole, Alonso - Johnson - Borini
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Distin, Baines - Barkley, McCarthy, Barry - Lukaku, Naismith, Mirallas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.60 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Stoke City - Newcastle United  (sobota 16:07)
Britannia Stadium se již nemůže dočkat odplaty za prosincový debakl. Prostředí, forma i absence Loïca Rémyho hovoří jasně pro Stoke, který v sobotu přivítá impotentní Newcastle.

Není mezi anglickou elitou klubu, který by na tom za posledních deset kol byl tak bídně se skórováním jako právě Straky. Šest vstřelených gólů, přitom hned čtyři na půdě Hullu, a sedm utkání s nulou už samo o sobě nevěstí nic dobrého. Když se k tomu navíc z marodky nevrátí nejlepší střelec Rémy, bez něhož se musel manažer Pardew obejít v deseti zápasech, v nichž zbytek týmu dokázal vstřelit jediný gól, jsou akcie Newcastlu skoro na dně.

Sladké vzpomínky na povánoční pětigólovou nadílku v síti Potters rozprášila následná bilance čtyř výher, jedné remízy a deseti porážek, které sesadily Straky na devátou příčku, tedy do míst, kde zbytek sezóny napjaté nervy těžko uvidíte. Přesto skóre 0:11 za tři kola fanoušky v klidu nenechá a nabízí se tak touha zlepšit si statistiku návštěv Stoke-on-Trent.

Od počátku 70. let sem Newcastle zavítal na čtrnáct ligových setkání a pouze dvakrát si vezl plný zisk domů. Bližší úspěch slavil před necelými třemi lety, kdy ve formě hrající tým hnal za body Demba Ba, jenž ve své doposud nejlepší sezóně vstřelil domácím hattrick. Ten však Alanu Pardewovi nepomůže, stejně jako už pařížský Cabaye a zmíněný Rémy, kteří se prosadili v prvním letošním střetnutí.

A co dál staví Stoke do role překvapivě velkého favorita? Hned 30 bodů ze 40 celkových uhráli Potters na svém hřišti, nebýt výjezdů na horké půdy Citizens a Chelsea prošli by v posledních deseti kolech bez porážky, přičemž "trojka" od svěřenců Josého Mourinha znamenala stejný počet inkasovaných branek jako v předešlých pěti kláních. Od února uchránili před nájezdníky třináct z patnácti bodů, minulá tři domácí představení se pak obešla bez ztrát.

K zopakování úspěchu na Britannia Stadium z loňské sezóny by měl pomoci Charlie Adam se zlomeným nosem i uzdravený Stephen Ireland. Na druhé straně se sice vrací mezi tři tyče Tim Krul, ovšem Debuchy i Sissoko stále zůstávají mimo hru.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Cameron, Shawcross, Wilson, Pieters - N'Zonzi, Whelan - Odemwingie, Ireland, Arnautović - Crouch
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Eliott - Santon, Coloccini, Williamson, Dummett - Anita, Tioté - Ben Arfa, De Jong, Gouffran - Papiss Cissé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.50 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Norwich City  (sobota 16:07)
Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Chris Hughton pokoušel trpělivost vedení Norwiche City tak dlouho, až se ocitl pouhých pět kol před koncem sezony bez práce. V Norfolku zkrátka po senzační domácí prohře s tabulkovým sousedem z West Bromwiche dospěli k názoru, že by Canaries pod vedením charismatického manažera tak maximálně sestoupili...

... což je hrozba, která v tuhle chvíli trápí jak Norwich, tak jeho sobotního soupeře z Craven Cottage. Fulham aktuálně na 17. Kanárky ztrácí pět bodů, což zní jako velké množství, ovšem na straně Londýňanů je jednak vzájemný souboj hraný na jejich půdě (kde Norwich od návratu mezi elitu prohrál všechna tři soutěžní klání), jednak značně schůdnější los závěrečných čtyř kol.

Tenhle duel je tak veledůležitým sice pro obě strany, ovšem pokud ho prohrají cestující Canaries, rázem se ocitnou v roli vrchního aspiranta na doplnění dvou odevzdaných mužstev z Cardiffu a Sunderlandu. Oba manažeři těchto celků se po posledním kole vyjádřili v tom smyslu, že je již zachrání leda tak zázrak; to Norwich má spasit klubový oblíbenec Neil Adams.

Ten není nikým zvenčí, a tak by jeho případ mohl připomínat ten wolverhamptonský s Terrym Connorem (který ani zdaleka nevyšel). Adams nyní hned od začátku potřebuje začít přesvědčovat okolí, že to tentokrát bude jinačí - instantně totiž musí napravit venkovní formu celku, který na cestách nebodoval už šestkrát v řadě.

Když už nic jiného, Adams by se alespoň mohl opřít o dva navrátilce a potenciální opory mančaftu - jak stoper Turner, tak středopolař Fer akorát včas doléčili své hamstringy a jsou připraveni v kritické chvíli vypomoci spoluhráčům. V pořádku by měl být také Bassong.

Fulham se už pomalu zabydlel pod vedením svého třetího letošního manažera Felixe Magatha a minule urval klíčové vítězství na půdě Aston Villy. Dnes budou Cottagers usilovat o další i se zotavenými Parkerem, Burnem a Karagounisem. Minimálně jeden ze záložníků by se mohl okamžitě objevit v základu, kam má naopak vstup dál zakázán marodící Mitroglou. Zpátky do sestavy se může vrátit ještě Darren Bent, jenž pouze nemohl naskočit proti svému kmenovému klubu.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Stockdale - Heitinga, Hangeland, Amorebieta, Richardson - Holtby, Sidwell, Riether (Parker), Diarra, Kasami - Woodrow
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Martin, Yobo, Bassong, Olsson - Snodgrass, Tettey, Howson (Fer), Redmond (Jonás) - Hoolahan - Hooper (van Wolfswinkel)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.50 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Crystal Palace - Aston Villa  (sobota 16:07)
Aston Villa s Crystal Palace představují v posledních týdnech dva dokonalé protipóly. Zatímco birminghamští do cílové rovinky vstupují bez nohy na plynu a předešlými třemi porážkami si ještě zbytečně zavařili, Eagles mocně dotahují první desítku a s touto fazónou se už zřejmě sestupu nemusejí bát. Jakkoliv odlišně to s nimi v době nástupu Tonyho Pulise vypadalo...

Aston Villa o minulém víkendu doma podlehla Fulhamu 1:2 a již desátou letošní porážkou před vlastním publikem si vytvořila nechvalný rekord. Na svého posledního soupeře, který aktuálně sedí na 18. příčce, si nicméně Villans dál hýčkají lukrativní sedmibodový náskok (se zápasem k dobru) a rozhodně tak nejsou prvními na ráně.

Jinak by už na tom ale mohl být manažer Paul Lambert, který v 70 utkáních na lavičce birminghamského mužstva posbíral o jeden bod méně než před pár dny vyhozený Chris Hughton v 71 zápasech s Norwichem. Momentálně platí, že všech sedm mužstev pod Aston Villou v této sezoně vyměnilo manažera - a zřejmě právě výkony ve zbývajících kolech rozhodnou, zda se k takovému kroku po skončení ročníku neuchýlí rovněž majitel Villans Randy Lerner.

Crystal Palace je právě jedním z těch klubů, které lodivody prostřídaly - a v tuhle chvíli zároveň vlastně jediným celkem, který z takové změny výrazně profituje. Eagles pod vedením Tonyho Pulise jsou vskutku něčím úplně jiným, než byli s Ianem Hollowayem v čele. Z 10 domácích bitev utržili hned 19 bodů, udělali ohromný skok kupředu v oblasti defenzivní činnosti a nyní poprvé v sezoně stíhají čistý hattrick vítězství (to navíc s tím, že v předešlých dvou případech neinkasovali!).

Momentálně si tak nikdo nedokáže dost dobře představit, že se Londýňané nezachrání; tím spíš, že jim tolik hraje do karet marodka. Ta je v tomhle okamžiku de facto kompletně vyprázdněná - už i Dwight Gayle má totiž za sebou alespoň jeden zápas za výběr do 21 let, v němž ihned zazářil pěti brankami. Na A-tým to nicméně zatím o tomto víkendu nebude.

Naopak Paulu Lambertovi absence práci akorát ztěžují. Před týdnem neměl k dispozici hned trojici klíčových borců, z nichž ovšem pro tuto chvíli na marodce setrvává už jen v Belgii operovaný Christian Benteke. Gabby Agbonlahor s Fabianem Delphem jsou již v pořádku a připraveni vypomoci pod své možnosti hrajícímu mančaftu. Svůj zdravotní neduh přitom vyléčil rovněž El Ahmadi.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Mariappa, Dann, Delaney, Ward - Puncheon, Jedinak, Ledley, Dikgacoi, Bolasie - Chamakh
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Bacuna, Baker, Vlaar, Bertrand - El Ahmadi, Westwood, Delph - Weimann, Holt, Agbonlahor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.20 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Liverpool FC33235590:4074
2.Chelsea FC33226565:2472
3.Manchester City31224584:2970
4.Arsenal FC33197756:4064
5.Everton FC32189552:3163
6.Tottenham Hotspur331851045:4559
7.Manchester United331761056:3857
8.Southampton FC331391150:4448
9.Newcastle United331441538:5146
10.Stoke City3310101337:4840
11.West Ham United331071637:4437
12.Hull City331061734:4036
13.Aston Villa32971635:4834
14.Crystal Palace321041823:3934
15.Swansea City33891645:4933
16.West Bromwich Albion326141237:4832
17.Norwich City33881726:5232
18.Fulham FC33832233:7427
19.Cardiff City33681929:6426
20.Sunderland AFC31671829:5325
Zbývající zápasy
06.05. 20:45Manchester United - Hull City

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (3138)

Přidat komentář
avicii

1. pre vyhru LFC proti City

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Takhle nervózní jsem před zápasem už hodně dlouho nebyl. Jsem napnutý už teď, nevím, co budu dělat zítra. Asi mě klepne

Reagovat
avicii

ja som zatial pokojny, ale zajtra to budu nervicky

Reagovat
13

Já už city asi desetkrát porazil za LFC včera ve fifě. dneska přidam dalších deset mačů a to prostě musí klapnout

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ja som zas úplne v pohode. Možno ma to chytí pred zápasom, ale nepamätám si, žeby som niekedy veril proti top tímu vo výhru tak, ako teraz. Až ma to trochu desí niekde vzadu v hlave.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Melda

Jo, je to silnější než první večer s novou babou :D

Reagovat
eder

a pro zlatou oblohu a sladkou skřivánčí píseň.

Reagovat
13

Reagovat
blade115

Reagovat
blade115

Teda vlastně

Reagovat
Hai

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ketchup

Liverpool vs. City 2:4 ...zitra to bude boj o titul. Vyvoleni budou u toho odobne

FOREVER CITIZENS

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver Kay(The Times) "A source at Liverpool revealed this week that the club, like United, have been looking into the possibility of signing Toni Kroos, the outstanding Bayern Munich midfield player. In some circumstances, such a revelation might merit a banner headline, but Liverpool’s interest in Kroos, at present, is unlikely to crystallise into a firm bid because, if he were really tempted to leave Bayern (and the suspicion remains that he will stay in Munich, his pay increased substiantially), it would require a five-year contract worth upwards of £220,000 a week plus a transfer fee of more than £35 million.

It remains to be seen whether United would commit more than £90 million on a single player — and, more to the point, if someone of Kroos’s talent would leave Bayern for a club who are rebuilding without being able to offer Champions League football — but Liverpool, unless there is a dramatic rethink, will not."

Konečne nás spájajú s najlepšími hráčmi a nie s hráčmi o ktorých som nikdy nepočul.

Reagovat
tomasinho

Fajn, že se spojuje, ale je to stejně nereálné jako jeho odchod kamkoliv jinam. A je to snad i dobře, jen ať zůstane v Bayernu a udělá tam hvězdnou kariéru.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

jj je to nerealne ale je to asi prvykrat za posledne roky čo nás spajajú s hráčom ako Kroos.

Reagovat
vladis271

here we go

Reagovat
vladis271

who cares, MU majú tradíciu, tam to, že nebudú hrať LM nehrá žiadnu rolu.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Měli by se snažit no, na přilákání špičkových hráčů budou mít jen jedno letní období. V tom příštím už po nich zase neštěkne ani pes, vzhledem k tomu, že se popakujou z TOP 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Na co TOP 4 příští rok, když vyhrajeme Ligu Mistrů.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to pravda, i když to Carrick napsal trošku bezohledně Musíte prostě kout železo, dokud je žhavý, protože příští sezona bude pro vás daleko těžší a máte nejužší kádr z celé top8, na špici jste jenom díky tomu, že se vám téměř vyhýbají absence a že nehrajete žádnou další soutěž.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zraněných hráčů jsme měli tak celkem dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Větší absence ste měli na jediným postu, kterej máte dobře zdvojenej - CB. A pak už chybí jen Enrique a s tím ste se nějak dokázali jakž takž vypořádat.

Reagovat
tomasinho

Gerrard i Sturridge chyběli každý měsíc třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale tak to už je třeba chyba ostatních týmů, že se nedokážou vypořádat s absencí nějakýho hráče jako my u Enriqueho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak samozřejmě souhlasím, že posílit potřebujem, protože budeme hrát i tu Ligu Mistrů a navíc z pohárů jsme vypadli taky celkem brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosím tě

Reagovat
fenixLFC

tak sorry ale my jedneho z najlepsich bekov ligy vymenime za juniora a furt to funguje vies si nieco podobne predstavit u iného timu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, jste výjimeční, sem si jistej tím, že v žádným jiným klubu nemají 21letý juniory.

Reagovat
fenixLFC

flanagana povazujem za sucast akademie a tych nazyvam vsetkych juniormi, no booze

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

sice to podáváš trochu hůř,ale máš pravdu, jen blbci se ti smějou

Reagovat
Zaschrona

Hele nebud zlej.

Reagovat
cristiano.K.

tak jako co na to máš říct. Však je to pravda. Ta věta umíš si to představit u jiného týmu je sice k popukání,ale i tak

Reagovat
Zaschrona

No tak jako v podstate to pravda je, ale je to zaroven i neskutecna kravina. Enrique neni jeden z nejlepsich v lize, Flanagan neni zadnej junior a kvalitu rozhodne nejakou ma. A tu posledni vetu radeji nerozebirat.

Reagovat
tomasinho

Enrique loni byl top 3 v lize.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

No to je diskutabilni, navic s primhourenim oci to letos muze byt i Flanagan...

Reagovat
cristiano.K.

nepřeháněl bych to

Reagovat
R22

Tak to je blbost..delší dobu chyběli Suarez, Sturridge, Gerrard, Coutinho, Allen, Lucas, Enrique, Sakho, Johnson, Agger...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

ten první smajl je zbytečnej, všichni ti hráči opravdu chyběli přes měsíc

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz sa pozri na vysledky ked chybal Gerrard a Sturridge proti Chelsea a ManCity...

Reagovat
R22

venku prohra 2x 2:1 proti dvoum top týmům v lize po vyrvonaných výkonech, to ti přijde jako propadák? A proč vůbec vytáhneš 2 nejtěžší možné zápasy, které tuto sezonu mohly nastat a ostatní mače ignoruješ?

Reagovat
smazaný uživatel

S ligou majstrov budeme hravat 2 zapasy v tyzdni a kazdy bude tazky super v LM. Preto som vytiahol tie dve prehry bez dvoch klucovych hracov.

Reagovat
R22

Stejně tak nehrál Studge a Steve na Spurs a zničili jsme je 5:0, mohls vytáhnout i ten tedy Jinak já ale naprosto souhlasim s tim, že potřebujeme posílat, o tom žádná...nesouhlasim ale s tim, že jsme neměli problémy se zraněními

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně mi tady nezačni vypisovat, kdo chyběl kolik zápasů, protože v tom vážně není podstata celé diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

nezačněte*

Reagovat
13

možná v tom neni podstata diskuze, ale dost to vyvrací tu teorii, že jsme nahoře pouze kvůli tomu, že se nám vyhybaly absence. Nechci nás srovnávat v tomhle třeba s Arsenalem, ale ta zranění a tresty se nevyhnuly ani nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhnuly, samozřejmě. Ale dokázali ste odehrát sezonu na vysoké úrovni v 15 hráčích, a kdybyste měli najednou třeba 5 absencí, už budete mít velkej problém. Proto potřebujete do další sezony výrazně zkvalitnit kádr, protože s tímhle můžete sice uhrát třeba čtvrtfinále LM, ale zároveň taky skončit osmí v lize

Reagovat
13

Ok, s tím se dá souhlasit. Je pravda, že třeba Suarez a Studge myslím nechyběli současně například.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

byl bych zvědavý, jak byste se vyrovnali s tím, když by zároveň chyběli Suarez se Sterlingem a třeba Hendersonem, by tam pak strašil Moses s Albertem/Aspasem...

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard - Lucas, Allen - Coutinho - Sturridge, Aspas by bylo zajímavý, no. Ale zas jak by se s tim popasovala Chelsea bez Schürrleho, Hazarda a Oscara třeba, nebo City bez Kuna, Yayi a Silvy? Já bych řekl, že dost podobně.

Reagovat
vodka

spíš jak City bez Yayi, Kuna, Navase... a prostě by hrál fernandinho, Milner, Džeko/Negredo, Jovetič. u CFC by chyběl Eto'o, Hazard, Ramires... hráli by Torres, Willian, Lampard/Luiz/Matič...

by se s tím vyrovnali zkrátka líp než LFC, City bez výraznějších ztrát, CFC taky poměrně bez problémů...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani by osm nepovedal, že sa nám vyhýbajú absencie, jo nie je to ako v Arsenale ale určite sme mali dosť zranených hráčov. Hlavne v obrane.

A čo sa týka kádru tak to každý vie, že je najmenší, ale nevidím dôvod prečo by sme ho v lete nemohli rozšíriť. Nemáme zakázané niekoho kúpiť

Reagovat
smazaný uživatel

Hádám, že vám to tu nikdo nechce zakázat, spíš naopak, ne?

Reagovat
tomasinho

No jo, ten kádr úzký je, ale od toho je právě ten letní přestupák. Směju se tak té jasné predikci, že poletíme ze čtyřky, to si může dovolit říct po nedostatečném posílení, ale ne teď, kdy si to prostě o ten výsměch říká.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Zaschrona

Diky Suarezovi

Reagovat
fff

Suarez je famozny, ale ignorovat, ze tento tim hra uz rok a pol famozne (z toho velku vacsinu v jeho absnecii na konci minulej a na zaciatku tejto sezony sme aj tak vyhrali) je uz trochu nepochopitelne tu na EF.

Reagovat
Zaschrona

Srovnavat vysledky v dobe jeho absence a v dobe, kdy hraje, to snad ani nema smysl. Vloni vyhry proti tragickym tymum, letos mirne uhaluzene vyhry proti taky neprilis velky kvalite. Pak prijde Suarez a je to uplne na jiny urovni... Tim vubec nechci shazovat zbytek tymu, jasne, ze tam je i tak nejaka kvalita, ale ono se staci podivat uz jen na statisticky cislo, v kolika golech primo ma prsty... Z 90 golu ma v 49 pripadech bud gol nebo asistenci a kdyz si k tomu pripoctes giga penalt, co jste meli, Suarezuv prinos je naprosto neuveritelnej. Bez nej by jste byli daleko nejen za titulem, ale i za LM...

Reagovat
fff

Samozrejme, ze by to bolo ine. Len to beries prilis tatisticky, zoberte prec Suareza. Keby nebol on, boli by zanho nemale peniaze a ini hraci. A zas by to vyzeralo inak a vzhladom na to, ze ten tim aj bez Suareza vacsinu zapasov vedel vyhrat plus by zanho prisla nahrada ... Boj o titu by to zrejme nebol, to sa nehadam, ale o tu LM by sme podla mna hrali kludne i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak správne posilníme tak nevidim dôvod prečo by sme nemohli byť aj na ďalší rok v TOP 4

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

nechcel by som ho

Reagovat
Whitemedia

„Miluji Chelsea. Moje žena a děti zase milují Londýn. Neočekávám, že bych v blízké době odešel, chci tu zůstat dlouho,“ svěřil se Eden pro oficiální Champions League magazín.

Reagovat
smazaný uživatel

...neočekává že by v blízké době odešel..takže počítám tak 3 roky a je v Realu, bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

v létě, takže za 3 měsíce

Reagovat
smazaný uživatel

to ne ale v budoucnu asi pujde no

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

a to teprve zjistí, jak krásná je Paříž

Reagovat
Whitemedia

Není tak krásná jako Londýn

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to může bejt dost subjektivní

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si nezachlastat po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužíjou si to.

Reagovat
smazaný uživatel

měli co slavit

Reagovat
smazaný uživatel

A co je na tom, nooo?

Reagovat
cristiano.K.

bez hm

Reagovat
nani92

po zápase sa chľastať musí..a to už je jedno či po vyhratom alebo nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

boze vypiju si, nema so sebou snubenicu a uz je to na senzaciu...

Reagovat
mithro

ja by som potom zapase isiel tiez

Reagovat
Tomekcz

welbeck po.sral 1. zapas a druhej radsi ani nenastoupil jak byl neviditelnej sebrat plat

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool a Atlético, konečně se zas vrátili normální kluby a ne jen putinovský rošády proti arabášům + Parma,Hellas, Villareal a mládnu a mládnu

Reagovat
13

https://www.youtube.com/watch?v=0Ar6Tdr4LPo

Docela sympatickej kluk. Každopádně i z toho stylu rozhovoru je patrný, jak člověka může srát, že ho koupí jako talenta a pak nehraje. Nevím jak moc velkou budoucnost má tahle politika chelsea nakoupíme všechny talenty v evropě a pak se buď chytí nebo je prodáme. Uplně vidim, jak Lukaku v létě řekne Chelsea ahoj a vynutí si přestup

Reagovat
Dray

Budoucnost to má, ale dobré to je jen pro klub. Pro ty hráče to je v 97% případů dost hloupý krok a snad na to časem přijdou. Ale zase odmítni si Chelsea... Teď nemyslím tu odpornou Chelsea, ale bohatý klub, který hraje PL a pravidelně LM.

Reagovat
vladis271

0:47 fakt sympaťááááááááááááááák

Reagovat
13

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
vladis271

on stál 5 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Dost by mě zajímalo kde skončí

Reagovat
minoLFC

celá pohovka plná sympaťákov....

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fff

Az dnes som sa dozvedel, ze my vlastne potrebujeme rozsirit kader na dalsiu sezonu, doteraz ma to vobec nenapadlo .

Reagovat
eder

Posilovat potřebují pouze slabí.

Reagovat
fff

Pri kolektivnych sportoch aj ti nie slabi, ale poctovo kvalitou zaostavajuci

Reagovat
nani92

a úzki

Reagovat
cristiano.K.

hlavně,že jsme s tím zabrali dvě diskuze

Reagovat
fff

Ved prave a LFC fans to tu rozoberame uz dost dlho a sme si toho vedomi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš tak pardón.

Reagovat
fff

Zas sa neurazaj, ale mi to tu prislo take Captain obvious style, vsetko co ste tam vyssi rozoberali tu LFC fandovia rozoberali uz davno. Sme si lne vedomi, ze dalsia sezona je klucova a co tereba urobit, aby dopadla dobre.

Inak ma napadlo pri tom nedavnom porovnavani LFC a Trnavy, pamata si ako nedavno Trnava hrala do posledneho kola o titul a rok na to sa zachranila v poslednom kole golom z penalty v Presove . Takyto prepad LFC snad nehrozi, BR zjavne vie co robi takze v tomto smere som vcelku kludny. TOP 4 o rok bude smaozrejme opat klucove, no budeme mat k tomu podla man objektivne vsetky predpoklady.

Reagovat
cristiano.K.

ta Trnava ho určitě zaujme

Reagovat
fff

Pravda, len som sa chcel zverit s mojimi vnutornymi pocitmi strachu

Reagovat
vladis271

určite viac ako nejakí večne druzí.

Reagovat
fff

Uvedomujes si, ze ti vecne druzi maju za poslednych 40 rokov viac titulov nez Trnava, ze ?

Reagovat
vladis271

Trnava má 3 tituly v ére ked bola federálna liga najťažšia. Na tieto pofederálne tituly, alebo žilinské tituly, či "megaúspechy" Slovana sere bíly tesák.

Reagovat
vladis271

sry, mal som ťa za cristiana.

Reagovat
fff

V pohode, sak nic take si neapisal strasne .

Reagovat
vladis271

teraz som kukal wiki. Vy od 46. po 96. nemáte ani jeden titul? Tragédi.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem se neurazil, jenom se ani zdaleka nedostanu k tomu, abych četl všechny diskuze. Je mi jasný, že ste to už probírali, ale já sem u toho nebyl, navíc se tu řeší všechny možný OT sračky (tím nemyslím MU) pořád dokola, tak sis mohl nechat ty poznámky o Captain obvious style pro sebe

Reagovat
fff

Necham si pre seba to, co uznam za vhodne .

Reagovat
smazaný uživatel

Jak myslíš.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uuuu, drsni ti trnavaci

Reagovat
Lacko_Boh

neni z tn?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ty si hovado

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně tady o tom nediskutuj, už tak se ty vaše fantazie tady nedají číst

Reagovat
fff

Zajtra strati Man City aj Chelsea .

Reagovat
nani92

a potom sa zobudíš

Reagovat
fff

A vysledky zostanu

Reagovat
tomasinho

S pocitem, že to máme ve svých rukách

Reagovat
nani92

myslím,že niečo iné budeš mať vtedy v rukách

Reagovat
tomasinho
Reagovat
13

U Chelsea mě to dokonce zlákalo hodit tam neprohru Swans

Reagovat
tomasinho

Voldemort to zařídí

Reagovat
fff

Zo dva krat sa ukopne do sibenice snad

Reagovat
tomasinho

Jojo, on nám rád pomáhá

Reagovat
Zaschrona

Dneska by to chtelo historicky 3 body

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

nesmiete zavahat

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ten Arsenal vážně nechceš v LM

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

UWE, UWE, UWE!

Reagovat
Chazy

Bez těch čárek hm

Reagovat
tomasinho

Hmm, ok.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

Hmmm, lezem do prdele

Reagovat
hefy

To je ta rivalita s MU.

Reagovat
smazaný uživatel

♥Jiřino

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

West Ham Plotting Sensational Bid to Bring Duo Michael Carrick and Rio Ferdinand Back to Upton Park

to by sme mali prijat, ak by to bola pravda

Reagovat
minoLFC

Ferdinandovi nekončí zmluva?

Reagovat
fff

Aj Carricka? To by ste museli fakt seriozne nakupovat v tej zalohe v lete.

Reagovat
Carrick

to by byl absolutní nesmysl

Reagovat
kiwwi

no tak samozrejme Carricka by som pustil az keby sme dotiahli do stredu zalohy to, co chceme, skor nie

Reagovat
Carrick

Prostě ne.

Reagovat
niflheim

Riovi bych vlastnoručně přivázal mašli.

Reagovat
vodka

já zase ne... Rio by byl ideální 4.-5. stoper, předává zkušenosti apod. Otázka je, jestli by mu to stačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je přesně to. On se ještě hodí do kabiny a tak. Ale zase když ho chce jeho klub, ve kterém ještě může hrát důležitou roli, tak by byla škoda mu to neumožnit.

Reagovat
smazaný uživatel

No u Irons by taky asi nehrál primárně základ, ale měl by na druhou stranu výhodu, že Reid i Tomkins nejsou zrovna odolní

Reagovat
stas87

kupite v lete toho velkova?

Reagovat
niflheim

Podle mě by dříve nebo později začal pyskovat, že je tak nízko na depth chartu. Stoper tak i tak v létě přijde - že by ten Garay?

Reagovat
kiwwi

nn, ziadny 4-5 stoper, ziadne do satne a tak...musi sa to prekopat a zbavit sa vplyvu starsich vyhoretych hracov...ja chcem kompletnu premenu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

aby ste potom nedopadli ako Arsenal bez starsich hracov ze v klucovych momentoch zhorite jak papier

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal teď v klíčových momentech hoří i se starými hráči, to zas taký vliv nemá.

Reagovat
kvasha16

njn, ale to beriem cisto ako chybu Wengera teraz, vtedy to bola kombinacia oboch faktorov podla mna a mat tam nejakych dvoch hracovnikov, resp. nejaky poriadnych lidrov kabiny tak nieco urvu

Reagovat
vodka

uff, komplet proměnu nechci, já chci pryč Younga, Evru, Hernandeze/RvP. Robin má sice obrovskou kvalitu, ale nevim, jestli takového útočníka dokáže Moyes využít, potřebuje spíš běhavého, jak se ukazuje i teď. RvP nehraje, hra se zlepšuje. Rio je super, zároveň ale pokud by měl jít "starý vliv", tak musí jít pryč i Giggs, Butt, právě Carrick, kterého je eště blbost se zbavovat, možná i Fletcher, kterého bych se teda nezbavil ani za svět...

Reagovat
smazaný uživatel

Ria bych klidně daroval, pokud rovnou neskončí kariéru. Prodávat je minimálně předčasné. Je mu 32, ještě tak dva roky může hrát, nebo pendlovat mezi střídačkou a základem. Střed chceme posílit,, ne se zbavit jednoho z klíčových hráčů.

Reagovat
Bayern +

Carricka beriem, ale Ferdinand. Ten asi nevie, kedy má dosť, vo dvojici s Collinsom by to bola kalamita na entú. Ak by som ich videl niekedy spolu hrať, tak zajtra opráším kopačky a letím na Boleyn.

Reagovat
kiwwi

hehe, takze vy kebyste dali za neho ponuku, tak ty by si nadaval na Ria, ze nevie kedy ma dost?

Reagovat
Bayern +

Nie, nadával by som na Sama. Už by som nechcel ani Van Buytena, ktorý je oproti Riovi mega sympaťák, momentálne (za posledný rok) o parník lepší hráč a do nášho štýlu ešte viac vhodnejší. Takéto nákupy sú zbytočnosť. Carrick ok, ten je neporovnateľný.

Reagovat
vodka

rio na začátku sezony byl hrozný, loni byl celou sezonu super, po zimě když nastoupil, tak až na nějaké chyby v komunikaci (těm se u nás nevyhnul nikdo), tak hrál dost dobře. Ve WHU by si zahrál eště dost.

Reagovat
Spasitel

Tak Sibyla vyveštila City 88 bodov Chelsea 87 Liverpool 85 bodov na konci sezóny.

Reagovat
eder

Nemyslitelné.

Reagovat
vladis271

no way. Dokonca sezony z tej trojky dáte najmenej bodov. Zmierte sa s tým a chodte si vyhrať LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

no, ale ja to myslím vážne. Aj ked tuna je trochu vplyv prianie otcom myšlienky. Každý tím ma nejakú slabinu. Aj my, aj City. U CFC sú to zápasy s tímami zo spodu tabuľky. A to je v závere tejto sezony niečo, čo si nemôže dovoliť.

Reagovat
smazaný uživatel

jj ok a nehlodá tě něco vzadu v hlavě ?

Reagovat
vladis271

divné, že máš potrebu riešiť, takéto prkotiny, vzhľadom na to ako úboho vyzerá diskusia pod PD.

Reagovat
smazaný uživatel

a já mám něco společného s diskuzí pod PD nebo co? Co má společného tvoje hlodání v hlavě s diskuzí ?

Reagovat
smazaný uživatel

já to tam mám jít zachránit? řekni mi co si tím přesně myslel

Reagovat
vladis271

hlodanie vzdadu v hlave je umelecké synonymum na myšlienku v podvedomí. Mohol som to napísať dvoma spôpsobmi, vybral som ten umelecký, neviem, čo ťa na tej fráze tak irituje.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď vážně, bereš drogy? Já to chápu co si tím myslel, tím "řekni mi co si tím přesně myslel" jsem narážel na tvoje kecy od PD, protože to byla absolutně střela mimo, která nesouvisela s ničím.

Reagovat
vladis271

pokiaľ viem, originál si madridista. AAk sa mýlim, tak sorry. A myslel som tým samozrejme to, že ako člen tej komunity, by si sa mal ak nie snažiť o jej vylepšenie, tak minimálne nepoukazovať na veci v PL.

A tvoju poznámku smerujúcu na tú frázu som pochopil ako sarkazmus. Comprende?

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože to, že jsem fanoušek Realu znamená, že by sem se měl snažit o zlepšení diskuze pod PD ? Mě je fakt jedno, jestli tam proti sobě střílejí nebo si hrají s autíčkama, mě to nesere, možná by si ty fanoušky neměl tak škatulkovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Umělec

Reagovat
vladis271

nájudem si aj ja nejakýý objekt na stalkerovanie, evidentne je to sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tim myslíš sebe, tak na stalkování mám o dost atraktivnější objekty. Děláš jak kdyby tahle vaše diskuze šla přehlídnout.

Reagovat
vladis271

tak si ma daj do ignore listu, obom nám to uľahčí život.

Reagovat
vladis271

už máme istú LM, či sa mám ešte klepať?

Reagovat
smazaný uživatel

Vladis at his best!

Reagovat
smazaný uživatel

Nič není isté, na 5. Everton máme náskok 11 bodů s tim, že nám zbejvá 5 zápasů do konce(Everton má dokonce zápas k dobru ještě!)

Reagovat
vladis271

dobre, ale už na mňa nereaguj. Ak mi to sľúbiš, ja nebudem reagovať na teba.

Reagovat
smazaný uživatel

Si reaguj kam chces hmmm

Reagovat
Chazy

achjo

Reagovat
vladis271

Reagovat
vitasrp

Jojo, ono se totiž nemůže stát, že bychom porazili Swansea, která bude dost možná jediným týmem, se kterým budeme hrát venku a ještě bude bojovat o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

divné, že máš potrebu riešiť, takéto prkotiny, vzhľadom na to ako úboho vyzerá diskusia pod L1

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

preboha, hovorím o tom, čo vidím cez sezonu. Stať sa môže všetko, aj to, že Luis neprekoná Ronalda, čím tieto 2 veci neporovnávam. Sám dobre vieš kde máte slabiny, rovnako ako viem, kde ich máme my. To len ty si si tu vysníval Chelsea s 89 bodmi (či kolko to bolo) na konci sezony, a teraz ked ti ja napíšem ako to je (sám tiež vieš, že to tak nejak asi je) tak sa ti to nepáči. Ale v pohode, stačí ma odbiť, že som hater a ver si čomu chceš.

Reagovat
vitasrp

Ale proboha, ty tu furt stavíš do nereálný roviny, že Chelsea získá víc bodů než LFC - argumentuješ tím, že se nám nedaří proti těm slabším.

Snažím se ti to vyvrátit, protože takový zápas nás čeká jen 1, poněvadž domácí utkání se Sunderlandem nebo Norwichem fakt neslibuje žádný velký potíže.

Psal jsem, že pokud by CFC předvedla skvělý závěr ligy, mohla by získat 88 bodů, což by mělo stačit k titulu. Horší varianta byla 86 bodů, u níž jsem si nebyl jistý, co z toho vzejde.

Pokud budeme plichtit na Anfieldu a zbytek vyhrajeme, můžeme skončit s 85 body, což je o bod míň než ta moje horší varianta - nepočítal jsem, že rupneme dvakrát s outsiderem.

Reagovat
kvasha16

ok

Reagovat
vladis271

Dnes Norwich musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nevěřím jim ani trošku.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwichi

Reagovat
vladis271

tak pred kľúčovým zápasom sezony vyhodiť manažéra je fakt na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on tohle může být zrovna ten potřebný impuls k nabuzení na tu poslední klíčovou část sezóny, i když třeba jen krátkodobý a zrovna Hughton je do této situace dostal a z pohledu Norwiche to plně chápu

Reagovat
Chazy

Reagovat
vodka

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

Já taky ne.

Reagovat
eder

Já teda jo.

Reagovat
Chazy

Se nauč reagovat

Reagovat
eder

Promiňte, jsem tu nový.

Reagovat
niflheim

Druhá série Plebs až na podzim

Reagovat
fantomas

Kdys to čekal? Pokud to nebylo v lednu, nebyla jiná možnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City defender Micah Richards set for summer exit. Hmmm, to by bylo krásné.

Reagovat
stiflerovamama

Pojde do Liverpoolu

Reagovat
fff

Snad nie.

Reagovat
stiflerovamama

ja by som bol rad

Reagovat
fff

Ja ho mam celkom rad, pre mna sympatak, kvalitny, zahra vpravo aj v strede. Ale cena, plat plus je skleneny.

Reagovat
smazaný uživatel

Má rok do konca zmluvy a chce odísť. Viac ako 10mil. by nestál

Reagovat
fff

Plat ma asi aky? Ale pdobne ako Enrique ktovie v akej forme sa vrati a celkovo s tymi zraneniami ma fakt problem.

Reagovat
smazaný uživatel

60k/w

Reagovat
fff

Pre mna osobne vzhladom na to co som pisal vyssie, to nie je malo.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me je to taky zbytecne hodne penez za nejistou kvalitu, ja bych to do nej urcite neinvestoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak. ale sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem koho ineho by sme mohli mať za rovnakú cenu. Možno Concentraa ale on by chcel určite obrovský plat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sa dosmeješ keď vám ukradneme zadarmo Sagnu

Reagovat
smazaný uživatel

třicátník, který nechce v Arsenalu prodloužit kvůli penězům, to fakt chcete?

Reagovat
smazaný uživatel

má peknú ženu...takže odpoveď už asi vieš

Reagovat
smazaný uživatel

a bude aspoň dělat nějakou klubovou děvku, ať z toho něco máte?

Reagovat
smazaný uživatel

bude robiť reklamu na gala

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas levý obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

Ciste teoreticky, kdyby Bob chtel zacit hrat na 3 stopery vzadu, byl by celkem idealni volbou + by mohl byt backup za Colemana, ale pokud mame pokracovat ve stejnych kolejich, tak je pro nas jen jako backup na RB hodne drahy a to rovnou muze backupovat kamkoliv jinam a bude tam mit vic sanci na to si zahrat. Navic, pokud uz ze City pujde, tak pak nekam, kde bude hrat, moc tech mist v ostatnich klubech teda neni. Liverpool tezko, vsak tam je Johnson, Kelly, Flanagan, Wisdom, neni moc duvod... Leda tak Arsenal, pokud pujde Sagna, mozna United, ale to je asi ze zjevnych duvodu dost nepravdepodobny, jinak nic lepsiho jak WHU asi nabidnuto s tim, ze bude hrat, mit nebude. To nejsou moc dobry vyhlidky.

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Suits regulérně končí? Co se to s Američanama stalo, že to neroztáhli na deset sérií?

Reagovat
smazaný uživatel

Měla by bejt čtvrtá.

Reagovat
smazaný uživatel

O čem to bude? Mike je tam kde je. Scottie taky .

Reagovat
smazaný uživatel

SPOILER SPOILER

Nevidel som ešte 3tiu seriu ale vraj mike si najde novu pracu...

SPOIELR SPOILER Suits

Reagovat
fantomas

*SPOILER* Je to tak *SPOILER*

Reagovat
Dawon

kdyz uz jsme u tech *SPOILERU* taky vam prijde tak vtipne, jak jim tam nejaka ta jejich hackerka na pockani naboura jakoukoliv databazi a prepise zrejme cokoliv jakoby se nechumelilo? *SPOILER*

Reagovat
kvasha16

ved to je klasika americkej produkcie, nad tym je zbytocne sa pozastavovat

Reagovat
fantomas

Jj, něco jako žlutý taxíky, co vždycky náhodou projížděj kolem.

Reagovat
nani92

podľa mňa ju v 4ke ukážu a bude strašne sexy

Reagovat
SunFells

Hmm, tak tady ti PJove šipky narážejí. Nevyhneš se spoilerům

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
TopinB

SPOILER

Scottie mi moc chybět nebude teda

Reagovat
SunFells

SPOILER

SPOILER

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

V lete bude 4ta

Reagovat
smazaný uživatel

V červenci by měla začínat čtvrtá, jestli se něco nezměnilo...

Reagovat
TopinB

Co to? Šak má byt aj 4. série

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne dúfam, že 4. séria bude aj posledná, nech skončia v najlepšom a nedojebú to

Reagovat
smazaný uživatel

Díky všem. Já sem si říkal že by Američani něco dokázali utnout v nejlepším.

Reagovat
fantomas

No, v "nejlepšim".......

Reagovat
Dawon

Spis bych to videl tak, ze uz by mozna bylo na case to ukoncit Mam pocit, ze uz se to zacina trosku tocit v kruhu

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo tak.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, celé sa to točí okolo dvoch vecí

1.odhalí sa, že Mike nie je právnik a 2. stále sa ich niekto pokúša pripraviť o tú ich právnickú spoločnosť, zatiaľ ma to síce baví ale donekonečna sa to naťahovať nedá

Reagovat
fantomas

Jj, hlavně to telenovelí. Pokud jedna série byla vztahová a pak se to vrátí k normálu, budiž, ale jinak... Rachel už ted nemůžu vystát např, co předváděla na začátku finále, to bych jí normálně nejednou plesknul fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

První série se mi hodně líbila, ty epizody na sebe moc nenavazovaly, a bylo to odpočinkové. Druhá byla furt o té jedné donekonečna protahované kauze, a seriál rezignoval na nenáročnost. Třetí je o vztazích, což se do konceptu vůbec nehodí.

Reagovat
fantomas

Jako vztahy se někdy vyřešit musely, to je jasný, ale.. 1) tady se řešily jako hlavní linka, což je nesmysl, 2) ani tady se nevyřešily uplně a bude to určitě muset nějak pokračovat, takže..

Když to přeženu, tak soudě dle finále týhle série to skoro vypadá na druhou Ally McBealovou.

Reagovat
vodka

já se skončil v průběhu druhé, tam mi to už fakt vadilo... vážně zlatí suits, kde se sice osobní vztahy řeší taky často, ale ne tak debilně.

Reagovat
smazaný uživatel

Silk, ne?

Reagovat
Dawon

To je proste vyhoda tech britskych serialu, ktere maji nesrovnatelne min dilu a tim padem se nemusi varit z vody a vymyslet kokotiny

Reagovat
smazaný uživatel

A aji když mají mrtě dílů (Doctor Who), tak kvalita neustále neklesá.

Reagovat
vodka

samozřejmě

Reagovat
mithro

Reagovat
Dawon

jak Rachel tak i Scottie me sraly neustale nejake problemy

Reagovat
smazaný uživatel

už teď se to motá v kruhu

Reagovat
Tomekcz

ty zacatky zapasu musel vymyslet nakej ko.kot

Reagovat
SunFells

Respektive tohle tam mělo být:

Arsenal have agreed a deal with Czech ST Martin Graiciar, he’ll join in 2015 when he turns 16.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Komedie, on je dobrej, jen protože je o hlavu větší jak všichni v jeho věku.

Reagovat
Chazy

Nekomplexuj tu

Reagovat
hefy

Co to meleš, dyt mně je jedno, že mam 120.

Reagovat
Chazy

Jasnýýý

Reagovat
hefy

Reagovat
SunFells

No, né že bych ti nevěřil míň jak scoutskému týmu Arsenalu ...

Reagovat
Chazy

Ber to jako názor člověka, co je o hlavu menší jak průměrná holka

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kovi81

Reagovat
fantomas

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytok sa nauci

Reagovat
SunFells

Giroud se Sanogem mu pomůžou

Reagovat
Hejnak

LORD

Reagovat
SunFells

Ti už se nepotkaj.

Reagovat
Hejnak

argument jak hovno

Reagovat
vodka

že by další supertalent následoval kroky Papadopoulose?

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela už Tottenhamu nepomůže

Erik Lamela pravděpodobně přijde i o zbytek sezóny. Potvrdil to manažer Tottenhamu Tim Sherwood, který nemůže argentinského záložníka nasazovat kvůli zraněním zad a hýždí.

ty vole, napřed jenom záda, teď už ani prdel

Reagovat
SunFells

To má z toho sedění.

Reagovat
smazaný uživatel

*i

Reagovat
JIMMY-PO

neskutocne rozhádzaných 100 milionov ..nemyslím len Lamelu

Reagovat
smazaný uživatel

Onuoha to udělal parádně

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

hoďte tam ručník

Reagovat
smazaný uživatel

Zamora si z vás udělal trhací kalendář

Reagovat
smazaný uživatel

tam už je každej myšlenkama na dovolený, takže dneska by nás tam vodil i DJ Campbell

Reagovat
Chazy

Ten už by ais neměl bejt terčem podobnejch poznámek, když si tak dával PL posledně

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Zaschrona

Everton XI to face Sunderland: Howard - Coleman, Stones, Distin, Baines - McCarthy, Barry - Deulofeu, Naismith, Osman - Lukaku

Subs: Robles, Alcaraz, Hibbert, Garbutt, Barkley, McGeady, Mirallas

SAFC: Mannone - Bardsley, O'Shea, Brown, Alonso - Cattermole, Colback - Johnson, Ki, Borini - Wickham

Subs: Ustari, Cuellar, Vergini, Gardner, Larsson, Giaccherini, Scocco

Reagovat
Zaschrona

Kdyz beru v potaz, ze nas ceka zasadni zapas v tydnu, ktery musime vyhrat a stejne dulezity zapas pristi vikend proti Moyesovcum, tak dobra sestava, navic ti co hraji, hraji zrejme zaslouzene.

Na Wickhama jsem zvedavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Osman místo Mirallase?

Reagovat
Zaschrona

Trocha rotace neuskodi, navic Ossie tam proste proti vam hral paradne, zaslouzi si to.

btw... Osman remains the only EFC player to feature in every PL game this season.

Reagovat
smazaný uživatel

No proti nám by hrál parádně i Hibbert. Mirallas byl nejlepším hráčem na hřišti minulej týden proti AFC, navíc v poslední době spíš seděl než hrál, myslel jsem, že si tím konečně vyslouží víc minut a bude v základu. Ale snad teda nastoupí od začátku ve středečním zápase.

Reagovat
Zaschrona

To kazdopadne, ale tak neda se ocekavat, ze on s jeho stylem hry vydrzi 3x za jeden tyden hrat vetsinu zapasu, myslim si, ze tohle je ciste takticky krok a snaha ho posetrit. Takze tak nejak ocekavam, ze je setreny, dneska pujde stridat a ve stredu bude hrat na kridle od zacatku urcite McGeady - otazka je s kym, pravdepodobne by mel prave s Mirallasem - v nedeli pak proti United ale nastoupi urcite ta nejlepsi mozna jedenactka, kde Mirallas musi byt. Ale treba jsem uplne mimo a tohle cele dela Martinez proste proto, ze pro tenhle zapas vidi Osmana jako lepsi volbu proti tomu obrannemu valu, co proti nam asi Sunderland postavi.

Reagovat
Dawon

http://www.unitedrant.co.uk/latest/moyes-50-failings-in-50-games/

Docela hezke shrnuti Moyesova dosavadniho pusobeni v MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Celkem pěkně napsané

Reagovat
JIMMY-PO

Crystal Palace víťazná

Reagovat
smazaný uživatel

Krul; S Taylor, Williamson, Coloccini; Anita, Gosling, Tiote, Gouffran, Dummett; Sh Ameobi, Cisse

Lol, NUFC hraje poprvé 3-5-2

Reagovat
Zaschrona

ROFL, on hraje Gosling?

Reagovat
smazaný uživatel

I minule hrál

Reagovat
Zaschrona

Tak to mi uplne uslo. A jak hral?

Reagovat
smazaný uživatel

Prej docela dobře, ale netuším. Dal jsem přednost zajímavějšímu zápasu.

Reagovat
SunFells

Co je s Borucem?

Reagovat
smazaný uživatel

Záda. Ale v nominaci byl, taky sem myslel, že už bude chytat.

Reagovat
SunFells

Je tam právě Gazzaniga a na lavce nějaký zelenáč.

Reagovat
Svatej

Zkusím to ještě sem

Chtěl jsem se zeptat, zná někdo nějakou stránku, kde jsou aspoň přibližně popsány příjmy klubů za postup v jednotlivých soutěží ? Kolik klub dostane v PL, kolik v Champu, za skupinovou fázi LM, případně EL. Byl bych vám moc vděčnej

Reagovat
smazaný uživatel

čo idete sledovať? Soton x Everton?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě Fulham-Norwich.

Reagovat
Zaschrona

Kdyby nehral EFC, taky bych volil jednoznacne tenhle zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Cottagers!

Reagovat
SunFells

Na záznam se dívat nebudu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

s vami je tiež reč... Pustím si teda Everton, snáď teda stratí.

Reagovat
smazaný uživatel

teda, teda

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ty píčoviny v obraně si můžem nechat patentovat

Reagovat
Zaschrona

WBA

Reagovat
Zaschrona

VYDRAAAAAA

Reagovat
SunFells

VYDRAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kuřata

Reagovat
SunFells

Spurs

Reagovat
Zaschrona

Hezky Spurs

Reagovat
Dray

Vydra

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt nepřestávám žasnout, co všechno je letos možné.

Reagovat
mithro

sliepky

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
tomasinho

WBA

Reagovat
Atlético de Madrid

Matej Vydra scores West Brom’s fastest-ever PL goal (27 seconds) – beating Morgan Amalfitano’s effort after 1min & 44 seconds

Reagovat
Zaschrona

Co takhle prihrat Gery...

Reagovat
REPLIKATOR

Vydra

Reagovat
Manik...

Možná to tu už zaznělo... Proč se dneska začíná vždy od 07?

Reagovat
smazaný uživatel

Hillsborough.

Reagovat
Manik...

Diky

Reagovat
SunFells

Proč? Až šest minut po začátku utkání byl totiž hlavní rozhodčí zápasu informován o tlačenicích na tribuně a zápas přerušil. Místo tradičního středoevropského času pro Premier League 16:00 tak duely začnou v 16:07. A se stejným zpožděním odstartují všechna klání i v dalších sedmi nejvyšších anglických soutěžích a semifinále FA Cupu.

Reagovat
Manik...

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany se podle všeho dneska zranil na tréninku, Demichelis-Lescott vs Suarez, Sturridge, Sterling?

Reagovat
tomasinho

Hm, to by nemuselo být marné, Lescotta si Suárez v zimě pěkně vodil. Teď k tomu Sturridge a tragéd Demichelis.

Reagovat
smazaný uživatel

neurážej tragédy

Reagovat
Dawon

Vy to fakt mate psane ve hvezdach, tohle uz neni mozne

Reagovat
vladis271

you made my day

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj ho zranil Richards. Podľa mňa jeho sme už dávno kúpili...

Reagovat
SunFells

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso vyzerá, ako keby vypadol z nejakého retro filmu.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmm

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to budou neskutečná jatka

Reagovat
fantomas

Moc hezkej nástup do utkání, udržet

Reagovat
fantomas

Ty slepičáci sou fakt absolutně k ničemu, boha

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany injured. Limped out from todays training

https://pbs.twimg.com/media/BlBss6jCYAAc9qa.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

A to som dal aj obrázok

Reagovat
Zaschrona

Chjo... Naisy uvolneni famozni, bohuzel to zakonceni fakt tragedie

Reagovat
REPLIKATOR

Vymyšlená penalta Nedal a pravda se ukázala

Reagovat
smazaný uživatel

pravda a laska zviťazila ♥

Reagovat
Zaschrona

Foster

Reagovat
Zaschrona

teda spis Adebayor

Reagovat
fantomas

Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš aby WBA spadl?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže to Adebayor nedal, neměla bejt.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to byl jasný faul, Dušíne.

Reagovat
smazaný uživatel

mně se zdálo, že si Rose moc skočil, ale z mého nekvalitního streamu asi těžko soudit no

Reagovat
Tomekcz

totac jede do srac.ek

Reagovat
REPLIKATOR

Přesně tam kde jste vy...

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso vyzerá, ako keby vypadol z nejakého retro filmu.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

Achjo, ty brejky FFC vypadaj sakra nebezpečně. Tolik prostoru, přestává se mi to líbit.

Reagovat
niflheim

COME ON, FULHAM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
REPLIKATOR

to Championship

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fantomas

Stockdale???????????????????????? FUCK

Reagovat
fantomas

JOHNSON?????????????????????? Do píčiiiii

Reagovat
fantomas

To je fakt dřevák zasranej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Cítím tu určitý napětí.

Reagovat
fantomas

Jako já sem regulérně dvakrát víc vystreslej z tohohle než z AFC.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Johnson mel jit ven, to mela byt druha zluta.

Reagovat
fantomas

Jn, klidně rovnou červená... takle tu tutovku zesrat

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
REPLIKATOR

Tottenham

Reagovat
fantomas

Tak dík za pomoc slípky

Reagovat
smazaný uživatel

není zač

Reagovat
niflheim

Sess

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmmmmmmmmm

Reagovat
Zaschrona

Stonesy uzasnej

Reagovat
fantomas

A břevínkooo, jistěěěěě.. MRDAT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Chazy

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

Nechte mě bejt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

:D:)

Reagovat
REPLIKATOR

Zase neodpískanej faul Tottenham před gólem

Reagovat
fantomas

Však je to jejich první gól..

Reagovat
Chazy

pulper no

Reagovat
REPLIKATOR

však počítám i tu vymyšlenou penaltu

Reagovat
fantomas

Jo nojo, však.

Reagovat
SunFells

Už začínaj kvokat

Reagovat
smazaný uživatel

Foster

Reagovat
REPLIKATOR

Foster

Reagovat
Kenneth

On ten Tottenham nakonec vazne mozna skonci se zapornym skorem. Daniel Levy si to povodil.

Reagovat
Chazy

A udělal něco špatně snad?

Reagovat
Kenneth

Ne, jenom vyhazel 120 mio € jen tak do vetru, aby nakonec skoncili s naprostou ostudou. Ale bavim se.

Reagovat
Chazy

Ale vyházel prachy, který vyždímal z vás, takže si to povodil a je z toho prd.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nepletu, tak to nejsou nákupy na jednu sezónu, ty vtipálku.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ho to moc nesere, když většinu zatáhl Real. A nejlepší jsou stejně fanoušci, kteří hatují nějaký klub jenom proto, že jejich vlastní klub má kokotské vedení, které od nich kupuje předražené hráče.

Reagovat
Kenneth

Kde tam vidis hate? Ja tam vidim jen smich.

Reagovat
smazaný uživatel

ta tvoje póza ohledně Levyho a Tottenhamu od Baleova přestupu

Reagovat
Zaschrona

Hmm, on zadny prachy nevyhazel, Spurs skoncili leto s minusovym net spendem...

Reagovat
Chazy

Co to mění na tom, že je vyházel?

Reagovat
Kenneth

Jde o hlavne o to, ze on dostal od Pereze neskutecny jackpot. No a vidime jak to dopadlo.

Reagovat
SunFells

Sranda sledovat jak se Ole tváří na hru Cardiffu

Reagovat
smazaný uživatel

úplne viem ako... ako Ellen Degeneres pri gay porne.

Reagovat
SunFells

Právěže jako při jiném než gay porne. Jako kdyby musel sníst něco, co vážně jíst nechce.

Reagovat
fantomas

Ok, čau.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Čau.

Reagovat
REPLIKATOR

sbohem

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso hrá parádne

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

Ale jinak je to šílenej plašan, co na tuhle úroveň nemá ani omylem

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ho ešte okrem prvého zápasu nevidel zahrať zle.

Reagovat
fantomas

Já v poslední době tak 2x-3x.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má, sice trochu zmatkuje, občas nějak divně propadne, ale na týmy tak od 14. místa dolů určitě má

Reagovat
fantomas

Já si právě myslim, že tyhle typy krajních beků by celky od 14. místa dolů neměly vůbec chtít zaměstnávat. Pro ně sou spíš defenzivnější beci, ne někdo tak nezodpovědnej, splašenej a nevyzpytatelnej jako Alonso.

Reagovat
fantomas

Absurdní, prostě absurdní. Norwich nakonec sestoupí kvůli Rodallegovi, dokonalá komedie.

Reagovat
Chazy

Hugo tohle umí, dvakrát zachrániil Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland hrá dobre. Myslím, že mal aj viac šancí. Škoda, že to tam nepadlo, hlavne tá Adamova šanca mala byť gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham

Reagovat
Zaschrona

No nic moc, ocekaval bych, ze v druhe puli jim tam jeste padne nejakej deflected gol z 25 metru... Ta utocna faze neni moc dobra, ale jednoznacne jsme meli vest po te megatutovce Naismitha. Chybi tomu jako obvykle proti temhle tymum kreativita ve finalni fazi. Deulofeu by asi mel jit dolu. Sunderland dost zlobi z protiutoku, presne jak se dalo cekat, celkove ten zapas neni moc prekvapivej. Snad nasi hraci z lavicky rozhodnou.

Reagovat
Nikikrew

Fabianski, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Monreal, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Cazorla, Podolski, Sanogo

Aaron

Reagovat
Nikikrew

Szczesny, Jenkinson, Gibbs, Kallstrom, Akpom, Eisfeld, Giroud #AFCvWAFC

Reagovat
SunFells

Chubka

Reagovat
fantomas

♥ A bez Girouda, Flaminiho.. naprosto boží sestava (nicméně máme článek svuj).

Reagovat
Nikikrew

jop uz som si to uvedimol

Reagovat
SunFells

Monreal

Reagovat
fantomas

Gibbsy to asi nevyléčil včas.

Reagovat
SunFells

Bych to snad i radši hrál s Bacem nalevo a Karlem napravo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak buď budeme mať DOD napravo alebo naľavo, to nie je moc rozdiel.

Reagovat
SunFells

Nevím co je DOD, ale pochybuju o tom

Reagovat
smazaný uživatel

deň otvorených dverí... alebo dementne obrovská diera

Reagovat
fantomas

To zas

Reagovat
smazaný uživatel

RAMBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

A Oxííík

Reagovat
hefy

Pohoda, v suchym...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Zase ten Arteta Zase je pravda, že střelci gólů se ze sestavy nevyndávají

Reagovat
fantomas

Dneska bez Flaminiho nebylo zbytí.

Reagovat
niflheim

Hugooooooooooo

Reagovat
niflheim

W O L V E S

Reagovat
Chazy

tak ladíme... uwe uwe uwe uwe uwe

Reagovat
vrabejka

Kompany sa dnes na tréninku zranil. Velice dobrá zpráva pro LFC. Vidím to na dvojicu Lesscot-Demichelis. Znich si budou dělat SASASAS pěkný dobrý den. Ale ne fakt hraji další den zápas o všechno a zraní jím nejlepšího beka, to jsou volové..

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom vtipného

Reagovat
vrabejka

Že prostě city hrají další den zápas a zraní jim nejlepšího stopera. Toho nemohli šetřit? Když věděli že hrají zítra zápas o všechno? To s ipohnojili.

Reagovat
smazaný uživatel

a to má celá 11 zůstat doma, aby se náhodou někdo nezranil? Zranit se může i při lehkém tréninku.

Reagovat
vrabejka

Tak jo ale u Kompanyho to nevypadá na lehké zranění ale na zranění možná až do konce sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

No a? To nemá celou sezónu trénovat, aby se náhodou nezranil do konce sezóny? co to jsou zase za píčoviny

Reagovat
smazaný uživatel

a to soudis dle ceho? ja teda nasel jen:Senior Man City source has told me club doc is "not overly concerned" by Vincent Kompany injury and he'll travel with the squad.

Reagovat
vrabejka
Reagovat
smazaný uživatel

je to i na eurofotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

mali zrušiť tréning

Reagovat
smazaný uživatel

nešetri na smajlíkoch, veď je to zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už aby vás někdo zase srazil na zem, to se nedá číst

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozná sranda. Sice fandím jinému klubu ale sere mě víc Norwich, protože z mých superodborných analýz dělají výsměch a ze mě kreténa. Bublina

Reagovat
KillSwitch

môže mi niekto povedať aký je rozdiel v stávke asijský hcp Atalanta +1, 1,5 (2,05 kurz) a Atalanta +1,5 (kurz 1,875)

Reagovat
smazaný uživatel

Střídej už toho Wolfswinkela proboha

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Yeovile, drz to!

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

to zase posere na konci

Reagovat
smazaný uživatel

ani ten konec nepotřeboval

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na Fulham?

Reagovat
smazaný uživatel

sunerland, také šance

Reagovat
smazaný uživatel

bez toho biggrina

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

to už si zo mňa robíš piču, Ki

Reagovat
Zaschrona

Yeovil

Reagovat
fantomas

???????????????????????? ******

Reagovat
fantomas

Johnson takovej míč on je fakt nejvíc "extrémní" hráč ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

o ktorom vlastne hovoríš celý čas? o tom norwichovskom?

Reagovat
fantomas

Jistě.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Tomekcz

everton to sou taky haluzari ze jeste neprohravaj

Reagovat
smazaný uživatel

pekne sa ten zápas rozbieha

Reagovat
smazaný uživatel

lol Ki, to co je toto

Reagovat
Zaschrona

To je hruza.

Reagovat
smazaný uživatel

Jessee gol

Reagovat
niflheim

I Ravel a Keane

Reagovat
smazaný uživatel

Ravel

Reagovat
fantomas

Gary a poď!!

Reagovat
niflheim

Wigan XI: Carson, Boyce, Ramis, Crainey Perch, McArthur, Gomez, McEachran, Beausejour, McManaman, Fortune #FACup

Reagovat
smazaný uživatel

McEachren

Reagovat
smazaný uživatel

Kristova noho, taková bezstarostnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Vito

Reagovat
Zaschrona

No kurna, Naismithe...

Reagovat
mithro

Cardiff

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě? A nebo jak vypadá obraz hry?

Reagovat
SunFells

Vůbec ne, nevědí co hrají.

Reagovat
smazaný uživatel

A co Saints? Jak vypadají?

Reagovat
nani92

tiež nevedia čo hrajú

Reagovat
SunFells

Nesmysl

Reagovat
SunFells

Do gólu dobře, Marshall je celkem držel, ale že by potom nějak reagovali, to zrovna ne. Ale před chvilkou Gallagher spálil tutovku, to je u něj už celkem časté.

Reagovat
fantomas

Soton

Reagovat
niflheim

OLE!

Reagovat
smazaný uživatel

CALICKAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

kdo to je kua?

Reagovat
smazaný uživatel

Cala

Reagovat
vodka

a jo, ten co dával gól proti EFC

Reagovat
mithro

Reagovat
Phillipinho

Strasny drevo.

Reagovat
Zaschrona

posli tam toho Mirallase s McGeadym

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle

Reagovat
penepi

Pomeeeeeee

Reagovat
I am Mancunian

OLE OLE OLE

Reagovat
vrabejka

Fabio dej to konečně! Sestřel Everton!

Reagovat
REPLIKATOR

Dva hráči WBA místo aby bránili soupeře vlezou na brankovou čáru

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, a Wolves se vrací do Champu Ta zimní čistka jim evidentně hodně prospěla.

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Plno hráčů je ale na hostování - Elokobi, Ward, Doyle (snad se vrátí) a další. Ale snad se brzy vyřeší O'Hara.

Reagovat
niflheim

A díky bohu je už mimo Henry

Reagovat
smazaný uživatel

Elokobi♥, ten mi chyba

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale dočasně jim to prospělo, vyčistil se vzduch, a některý z těch hráčů si třeba ty kluby koupí. Teď, když půjdou do Champu, můžou přilákat nějaký levnější hráče s lepším potenciálem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Snad Norwich nedopadne podobně, mezi nima je těch paralel docela dost...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Bayern +

Tiež sa mi to nezdá.

Reagovat
vodka

vydělávající kluby, které před sestupovou sezonou posílily potřebné posty (Johnson, O'Hara u wolves, Hooper, Wolfsvinkel, Fer u canaries), následně kolem vánoc docela dlouhé série bez výsledků a celkově výsledkově výsledková mizérie... před koncem odvolání kouče, které v podstatě nedává smysl. Oba kluby to mají/měli postavené na britském jádru, u ani jednoho se předsezonní posily moc neosvědčily...

Reagovat
Error

Reagovat
REPLIKATOR

Cardiff

Reagovat
smazaný uživatel

to si robíš piču

Reagovat
hefy

Toffeeeeees.

Reagovat
Zaschrona

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
I am Mancunian

BROOOOOWN

Reagovat
Tomekcz

haluzaci modry jako cukotka

Reagovat
smazaný uživatel

to čo chcel ten jebo Brown spraviť akože?

Reagovat
smazaný uživatel

WEEEEEES, Arsenal tam nepustime

Reagovat
Miguel19

Reagovat
J0EL

You wish.

Reagovat
niflheim

Wes

Reagovat
SunFells

Všechno špatně

Reagovat
vodka

Everton má neuvěřitelné štěstí, Sunderland celkově docela smůlu, ve více zápasech nedají tutovky a dostanou takové sračky... ne, že bych jim ten pád nepřál, ale zasloužený úplně neni, minimálně pod Poyetem.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton ještě že tak, když my dnes asi nevyhrajeme

Reagovat
nani92

Crystal Palace

Reagovat
smazaný uživatel

paradicka

Reagovat
I am Mancunian

av este padne

Reagovat
smazaný uživatel

norwich a villa, to by fantomas neprezil

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

+ Wengerove prdlženei zmluvy

Reagovat
SunFells

Lambert by symbolicky doprovodil Norwich

Reagovat
smazaný uživatel

Mají Saints nějaký šance nebo tlak? Protože výhra Cardiffu je docela komplikace, já už sem se těšil, že odtáhnou do Champu.

Reagovat
vodka

držení balonu 67/33, střely 19/6, takže tlak asi docela mají

Reagovat
SunFells

Chvilkama je zavírali do vápna, ale povětšinou spíš jen byli u míče než by je tlačili, ale tak šance ňáké byly.

Reagovat
SunFells

Hlavně jsem neviděl asi posledních pět minut, protože jak to bylo posunuté, tak mi to na streamu začali přepínat na nějaký jiný fotbal

Reagovat
REPLIKATOR

Rose

Reagovat
Zaschrona

To je beton jak za starejch casu...

Reagovat
I am Mancunian

moyes vas nici

Reagovat
smazaný uživatel

to je snad jedno teraz

Reagovat
Zaschrona

No jedno to neni, s takovouhle hrou to je cekani, kdy ten gol dostanem... Musime drzet balon, oni se o to absolutne nesnazi...

Reagovat
smazaný uživatel

je to jedno hovorim, tri body budu a hotovo

Reagovat
Zaschrona

musi... klep, klep...

Reagovat
nani92

Martinez Out?

Reagovat
Miguel19

Brno

Reagovat
Side

hardcore mód, aby to byla aspoň nějaká výzva....otočí

Reagovat
smazaný uživatel

Budou muset vyhrát v Praze.

Reagovat
tomasinho

Naštěstí nezvládají. Ale i tak pohroma, pokud nepostoupí Třinec.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Manik...

Reagovat
tomasinho

No Ovcomrdi jsou snad největší moravské zlo, které tam mohlo být. V čele se zmrdy jako Čajánek nebo Balaštík. Třinec byl poslední želízko v ohni a takhle to podělal.

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Hra o trůny, kozí znělka

https://www.youtube.com/watch?v=X6tKZ-cg4RI

Reagovat
Zaschrona

Lukaku dneska naprosto strasnej vykon.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

JO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dejagah

Reagovat
tomasinho

Ty vole, ti haluzáci srovnali?

Reagovat
vodka

no, zamotává se to teda kvalitně, Norwichi po dnešku už nevěřím, že to zachrání...

Reagovat
vodka

omg, Spurs, fuck off

Reagovat
vrabejka

Borini bol dnes skvely. Mel golove sance,kličky pěkný výkon. Už se na něj těším v Liverpoolu snad si ho necháme. Škoda pro Sunderland zaslužil si 3 body. Ale i ve fotbale hold neeexistuje spravedlnost.

Reagovat
Zaschrona

3 body si nezaslouzili, remizu zrejme ano, ale Stones s McCarthym a s Howardem dneska famozni defenzivni vykony, naopak Naismith dneska spalil dve obrovsky tutovky, predevsim ta jedna mel byt naprosto jasny gol - takove sance Sunderland nemel...

Reagovat
vodka

minimalne remizu, ze ste meli dve vetsi sance a jinak skoro kulove a safc asi 5 velkych sanci a dalsich 5 naznaku, ze kterych pri jine konstelaci klidne goly padnout mohly...

Reagovat
rickroll

Dejagah

Suché triko

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Erikseeeeen, minimálně bod jsme si prostě zasloužili

Reagovat
I am Mancunian

slepiceee dneska skvele vysledky

Reagovat
vladis271

Bude nám Ole fandiť proti Norwichu?

Reagovat
I am Mancunian

urcite, ajtak uz budete mimo boja o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

necakal som, ze Everton tento zapas zvladne, normalne zacinam verit tomu stvrtemu miestu

Reagovat
Zaschrona

Pssssssssst.

Reagovat
I am Mancunian

podla mna im to teste ujde, ale bolo by to skvele, keby to nejakym zazrakom uhrali

Reagovat
niflheim

No já pořád věřím našemu čtvrtému místu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

wba to snad ne

Reagovat
fenixLFC

OT hokej: inak tie mikrofony pri rozhodcovi su uplne mega, zaujimave co im tam hovori a ako si stazuju

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze to nemame aj my inac ceska extraliga je uplne inde ako nasa po vsetkych strankach

Reagovat
wild

hlavne ta profesionalnost CT to posuva na uplne inu uroven, ked to porovname s tragediou na STV..

Reagovat
smazaný uživatel

to určite, preto si na oh a ms zapinam zarubu s hostakom a spolom a nie tych klaunov ale aj ten hokej je v ceskej extralige uplne inde a od toho sa to potom odvija

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jestraaabi Prooooostejov!!!!

Reagovat
I am Mancunian

tehotna ?

Reagovat
smazaný uživatel

a moc stará

Reagovat
smazaný uživatel

na něj

Reagovat
hefy

Uff, ještě že pro chazyho.

Reagovat
SunFells

Takové strašidlo.

Reagovat
Svatej

Moc fanynek Wiganu jsem za život neviděl, tak jsem sem hodil první, na kterou jsem narazil

Reagovat
nani92

no ja som tam dnes videl asi 70 ročnú modrovlásku

Reagovat
Svatej
Reagovat
Error

Ještě nic nevyhráli...

Reagovat
Svatej

chtěl jsem napsat nastane

Reagovat
SunFells

Kolik vás ještě bude?

Reagovat
Svatej

tohle bude velká událost !

Reagovat
smazaný uživatel

Už jenom kvůli těmto komentářům bude sranda, až Arsenal rupne

Reagovat
fantomas

Jo tak ty nám najednou nefandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť já jsem gloryhunter, tak jak to nevyhrajou, tak prostě tragédi

Reagovat
Bayern +

Ten Wes Brown mi v poslednej dobe pripadá akoby tie zápasy sám predával.

Reagovat
aragorn

Je celkem neuvěřitelný, jak tady někteří vytahují nesmysli, jen aby si mohli kopnout do Liverpoolu a nemuseli přiznat, že se jim prostě daří. To, že se Liverpool příští rok nedostane do LM jen miň pravděpodobný, než že tam bude ManU ( za předpokladu Moeys ).

Reagovat
tomasinho

Skoro půl 9 a vladis ještě nemá žádný tušák? Hmm, zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

ja vám to šeckým tak strašne spočítam, ak to náhodou vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ďuriLFC

Krvi by ste sa vo mne nedorezali...nervičky napnutučke.JFT YNWA Pome sakra!

Reagovat
vladis271

klíd.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

podme City!

Reagovat
blade115

Remíza nebo Live, věř mi, bude to tak lepší.

Reagovat
M0rb1D4S

Ani náhodou. Radši ať ten titul vyhraje ManCity, než abych tady musel rok číst žblepty vladise a spol. Ten už má teď tolik sebevědomí, že by se mohl pokusit vytvořit lék na rakovinu.

Reagovat
tomasinho

No ale když vyhraje City, tak jste skoro jistě venku ze hry. Když my nebo remíza, stačí vám vyhrát na Anfieldu a jste ve hře.

Reagovat
M0rb1D4S

My jsme si to ale podělali sami. V titul jsem věřil ještě před měsícem, teď budu rád, když se dostaneme na nějakých 85 bodů a v Lize mistrů už tým předčil moje očekávání.

Reagovat
tomasinho

Jenom si skočil na mindgames toho kašpara, šanci pořád máte.

Reagovat
M0rb1D4S

Na žádné mindgames Josého jsem neskočil. Vidím, jak hrajeme proti týmům z dolní poloviny tabulky. Kdybychom v následujících zápasech měli hrát proti všem z top6, tak v titul věřím daleko víc.

Reagovat
vladis271

presne toto napíšem vitasrpovi a som hater.

Reagovat
vitasrp

To furt ale neznamená, že to nemůžeme vyhrát..

Výhra LFC by znamenala, že když to nepoděláme na Swansea, můžem si s nima n akonci dubna zahrát prakticky přímo o titul. Ještě tam samozřejmě budou City, se kterejma nic neuděláme, ale třeba, třeba by mohli na CP nebo Evertonu jenom plichtit.

Reagovat
M0rb1D4S

Od té doby, co Swans postoupili do Premier League, jsme na Liberty ještě nevyhráli. A podle posledních výsledků, se na tom dnes nic nezmění.

Reagovat
papos182

Letosni Swansea je jen stin te minule. Neni potreba se ji bat.

Reagovat
M0rb1D4S

Tady to ale není o tom, jak bude hrát Swansea, ale jak se k tomu postavíme my. Před zápasem to většinou bývá plné vyjádření o tom, jak budeme až do konce bojovat o titul a jak ze sebe vydáme vše. A potom vidím, jak se hráči jenom plouží po hřišti a nemají ani chuť vstřelit branku.

Reagovat
smazaný uživatel

vy ale neviete hrať do plných...swansea s vami bude hrať futbal

Reagovat
smazaný uživatel

ale pod monkom išli mierne hore...

Reagovat
vitasrp

Jenže statistiky ti nevyhrávají zápasy. Kdyby tomu tak bylo, dostali bychom na Etihadu 4:0 a šli doprdele.

Hlavně Swansea je po tý výměně trenéra o dost slabší než ty týmy z posledních dvou let, který jsme u nich porazit prostě nedokázali. Jejich letošní bilance s TOP celkama to zatím víceméně potvrzuje.

Reagovat
M0rb1D4S

Pokud uvidím, že bude v základní sestavě jak Ramires, tak Torres, tak naše šance na zisk 3 bodů rapidně poklesne. A bude úplně jedno, že je Swansea slabším týmem, než bývalo zvykem.

Reagovat
vitasrp

Začínáš být dost posedlej, Ramires je dneska vedle Matiče dobrá volba, protože by to znamenalo odpočatou středovou dvojku, což zrovna v souboji s týmem, co rád drží míč, je docela potřeba.

A v útoku je celkem jedno, kdo nastoupí - Etoo ještě nikdy nedal venkovní gól za Chelsea, Torres dal aspoň dva v letošním ročníku, i když stojí jinak za hovno.

Reagovat
M0rb1D4S

Teď jsi jako Mourinho, totálně ignoruješ, že je tam ještě jeden útočník, který si to odmaká a nestěžuje si, že ty šance nedostává. Přitom je většinou tam, kde má být.

Reagovat
vitasrp

Já nemůžu za to, že rozumím tomu, proč Demba nehraje a nechceme jej jako naše number 1 do útoku.

Kde jsou jeho silné stránky? Osobní souboje, vzdušné souboj, hra zády k brance a samozřejmě zakončení v akrobatických polohách.

S PSG byl výbornej. Proč? Hráli jsme nejpřímočařeji za posledních 5 let snad, od 70. minuty jsme to plácali ke kraji a šup, dlouhej míč na Dembu. Hrozně mi to připomnělo sezónu 06/07 a dlouhý míče na Drogbu. Čili Demba využíval svoje přednosti, byl vynikající a nakonec také rozhodl.

Potíž je v tom, že tohle byl taktický plán na jeden určitý typ zápasu, dlouhodobě takhle prostě hrát nechceme. Však si vezmi, kolik pravidelně posíláme do vápna centrů (naprostý, ale vážně naprostý minimum), kolik hrajeme dlouhých míčů a jak vůbec chceme, aby útočník spolupracoval s ostatníma hráčema.

Demba je dobrý útočník, sice rozhodně nemá na to, aby byl v Chelsea number 1, nicméně kdybychom hráli jiným stylem a byla ta silovější Chelsea před rokem 2010, zahrál by si daleko víc.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš na zdejší fanoušky seru, titul pro Live by byla příjemná změna, a po téhle sezóně si jí prostě zaslouží

A ber to i z jiné stránky: čím více scouserů tu buda 'žbleptat', tím více mufanů tu ubyde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale to je taká hlúposť. Každý to hovorí, že nebudú zvládať fanúšikov a pritom je to čistý blud...Hráme po dlhšej dobe konečne o titul, čo od nás čakaš? Ze budeme smútiť? A ako môžeš fandiť Chelsea keď medzi vašimi radmi sú rovnako sebavedomí jedinci ak nie ešte viac? Ha? Či ich dristy ti nevadia? To isté fans MU...nebudú môcť počúvať dristy vladisa..Hlavne že vaše dristy počúvať môžte...

Tieto vaše reči tu okolo toho sú tisic krat horšie ako nejake vladisove nafúkané bludy....

Reagovat
vladis271

môžete si byť istí, že ak náhodou vyhráme titul budem oveľa, oveľaaaaaaaaaaa znesiteľnejší, než som teraz. Ak to nedodržím, dávam si záväzok, že skončím s EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Já přeju titul LFC , ale vladis je fakt č.rák !

Reagovat
M0rb1D4S

Z fanoušků CFC čtu většinou jen příspěvky těch, kteří zároveň chodí na naše fórum a tam to opravdu žádným přehnaným sebevědomím nepřekypuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak? Kde je problem? Keď ignoruješ nafúkaných fans Chelsea tak môžeš ignorovať aj Vladisa nie? Nemusíš kvoli tomu, že sa ti nepáči ako píše degradovať celú komunitu LFC fanúšikov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Sice jsem tím příspěvkem opravdu hodil všechny fanoušky do jednoho pytle, ale samozřejmě jsem tím úplně všechny nemyslel. Můj názor na to zkresluje i fakt, že jsem na facebooku zavítal na fanouškovské stránky LFC (ale tam je to úplně stejné jako na stránkách CFC, možná dokonce ještě lepší).

Reagovat
vodka

vladise když bereš opravdu s rezervou, tak to ide, on je spíš jak taková puberťačka s maniodepresivníma sklonama...

Reagovat
blade115

Pokud vyhrají City, přišli jsme na 99,99% o titul. Když vyhraje Liverpool, tak to máme ve svých rukou (kromě toho, že City aspoň jednou remizujou).

Samozřejmě, taky bych byl milionkrát radši, kdyby to vyhráli Citizens, když už bych si měl vybrat. Live by si to sice zasloužilo, ale ... City jsou sympatičtější a hlavně tu mají malé procento fans.

Ale výhra Liverpoolu pro nás může znamenat, že onen plamínek naděje na titul ještě nezhasl. Takže se dneska zapřu a budu jim fandit, přes všechny Trolkace a Vladisy.

Reagovat
LGT

... a hlavně tu mají malé procento fans. Přesně jak píše dole Lexes, fakt úsměvný.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
niflheim

Reagovat
vladis271

ABL fans

Reagovat
niflheim

Fandíme menšímu zlu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Tomanatura

Dneska musi

Reagovat
Zaschrona

Musi, jeste cejtim sanci na titul pro Everton.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Tiago Ilori MOTM ve Španělsku proti Barceloně.

http://youtu.be/4a3S6diY6Xc

Reagovat
tomasinho

Ale asi bych jeho i Wisdoma nechal ještě rok hostovat. Po příští sezoně skončí Kolečko a oni se vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

ilori kľudne už do LFC. Wisdom ešte rok

Reagovat
tomasinho

Ale kam s ním? 5. stoper je málo pro tak mladého hráče, ten potřebuje hrát.

Reagovat
vodka

kolečka vytlačí.

Reagovat
tomasinho

A ten že by šel po roce pryč? Bylo by mi ho docela líto. Úvod měl dobrý, ale po tom zranění už strašně panikaří a dělá chyby. Pokud by chtěl víc hrát a odejít, tak klidně.

Reagovat
cristiano.K.

a proč jako ne? je to normální věc,když se hráč neuchytí, stejně tak u Alberta,Aspase nebo Assaidiho. Nemá smysl mít na čtvrtém stoperovi vyhaslého Tourého, který si prošel AFC,city, když máš mladý potenciál. Je to sympaták, ale to je ted tak nějak vše

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslím že do rotácie by už mohol byť pripravený

Reagovat
smazaný uživatel

Wisdom bude hrať ako FB. Určite nebude na stoperovi ďalšiu sezonu. Nie keď príde llori. Skôr llori bude 4ty stoper, ak nepôjde na hosťovanie teda...

Reagovat
vodka

Wisdom dokonce v Derby, co sem viděl FA cup(?), hrál RB.

Reagovat
smazaný uživatel

Verím, že to dnes zvládneme a 3 body ostanú na Anfielde Už v 1. zápase sme boli lepším tímom.

Reagovat
smazaný uživatel

http://metrouk2.files.wordpress.com/2014/04/diaby.png

diaby na treningu, to je ako fotka yetiho

Reagovat
oddy

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Reagovat
Fenri

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Hazard by mohl stihnout první semifinále

Reagovat
vladis271

Som každopádne zvedavý, či nastúpi Kompany. BBC uviedla, že bude hrať, ale nechápem prečo by to vedenie púšťalo von, ked v podobnej situácii tímy mlžia a klamú.

Reagovat
smazaný uživatel

je uplne jedno či bude hrať

Reagovat
smazaný uživatel

staticka obrana City nema sancu

Reagovat
smazaný uživatel

to né, ale ani s kompanym nie je tak dominantná, rovnako ako bez neho...v zime na etihade sme pri tých kombináciach na dotyk v pohybe spravili aj z neho šaša...jeho absenciu by som vnímal pozitivnejšie skôr pre Škrtela a ďalších obrancov, ktorí by mohli mať problémy s bránením štandartiek

Reagovat
avicii

ja sa tiez bojim viac toho ze nam da gol ako to ze im bude zabranovat

Reagovat
vladis271

tiež máš z toho zápasu tak dobrý pocit jak ja?

Reagovat
smazaný uživatel

neutral..môžeme ich sfúknuť, ale poraziť nás môžu aj oni..zdržím sa tipovania a predpovedí tentokrát

Reagovat
vladis271

The * shines on the 96 seats left empty in memory of the Hillsborough victims. Beautiful moment, beautiful game.

http://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10264591_732327673492817_7332095937537879068_n.jpg

Reagovat
M0rb1D4S

Doufám, že se dnes ukáže podhrotová trojka Schürrle - Willian - Salah. Willymu to na podhrotu jde daleko lépe, než na křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiago ilori

Reagovat
smazaný uživatel

OT: hej Oliver mám pre teba song. Verím, že sa ti bude páčiť

https://www.youtube.com/watch?v=0VG1bj4Lj1Q

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sa musi Liverpoolu fandit ako este nikdy.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
minoLFC

Reagovat
SunFells

Ale neuvidím to.

Reagovat
smazaný uživatel

Mí nídr. Tento vikend som videl nas prvy polcas a Everton jednym okom...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je smutny zivot

Reagovat
SunFells

Musí být hrozné švidrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Gerrardovi to přát nemůžu.

Reagovat
Bayern +

Prečo by sa preboha muselo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

James Pearce on Rodgers' contract, Suso, Aspas & Alberto

https://pbs.twimg.com/media/Bk358OTCUAA1Qrx.jpg

Suso

Reagovat
tomasinho

No mě to právěže moc nenaplňuje optimismem s tím final decision. To jako uvažujeme o dalším hostování?

Reagovat
smazaný uživatel

mam pocit, že to je brané tak, že bude rad ak sa vráti, že s ním počíta ale chce počkať do konca sezony keďže sa ešte veľa môže zmeniť, taktiež predsezonna príprava bude určite hrať rolu...Ako bude vyzerať na treningu atď...

Reagovat
tomasinho

Snad už ale zůstane, příští rok bude dost zápasů a potřebujeme mít více variant. Navíc nabízí více možností díky univerzálnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

skôr ho predáme

Reagovat
smazaný uživatel

možno vás to prekvapí, ale mne príde do Rodgersovej hry moc lenivý a nedisciplinovaný

Reagovat
smazaný uživatel

jj sme prekvapení že práve tebe sa niekto nepáči

Reagovat
vodka

Reagovat
tomasinho

No mně právě přijde jeho defenziva docela v pohodě, když jsem se díval, tak se dokázal vracet docela poctivě a ochotně. Disciplínu potrénuje a zlepší, však má 20. Suárez neměl disciplínu ještě loni a to byl hotový hráč. Jasně, není to takový hard-worker jako Henderson třeba, ale to zase dokžáe nahradit jinými atributy. Coutinho taky není kdo ví jaký běžec. Je na tom lépe než Suso, ale zase o moc ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Suso ale občas vyzerá, že sa mu nechce. Ako keby to flákal, ak by sa dokázal namotivovať na každý zápas a vydať zo seba stále maximum tak by z neho bol skvelý hráč. Uvidíme čo s ním Brendan spraví.

Reagovat
tomasinho

Myslím, že si s tím BR poradí. Pokud ho nenamotivuje ani to, že může hrát za LFC, tak by to bylo zlé, ale tak horké to myslím nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se jako RB do budoucna nelíbí teda, protože dopředu má přínos nulovej a nic neudělá ani pohybem a obratností a tak, když už, tak CB, aspoň za mě teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ja že SUSO...Doplo mi že Wisdom

Reagovat
smazaný uživatel

proč kurva vlastně mluvim o Wisdomovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

jj lenivý a pomalý..a naše hra je dost založená na presinku a rychlosti, takže to může být problém..

Reagovat
cristiano.K.

tak nikdo s ním do základu nepočítá, to si myslím,že je ted pro něj vyhoda. Zkrátka ta případná rotace s Coutinhem mi přijde do příští sezony ok, na druhou stranu je BR schopen nasadit radši Sterlinga, takže těch minu moc mít stejně nebude,ale zkrátka víc soutěží víc minut.

Reagovat
R22

jojo na lávku jo + proti týmům co k nám přijedou betonit může být hodně užitečný

Reagovat
minoLFC

rolu budú hrať hlavne prestupy

Reagovat
tomasinho

Tak máme více mezer, než abychom kupovali 2 hráče do ofenzivy. Proto by stačil 1 + Suso, dát m ušanci se předvést, ukázat Rodegrsovi, že na to má. Jeestli ho prodrbem, tak budu fakt nasraný.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně BR je delighted téměř ohledně každýho a všeho, takže bych to bral taky s rezervou trochu

Reagovat
minoLFC

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa je to tu

Reagovat
nani92

snád dnes vyhrá City, aspoň tu bude kľud,kedže tu City skoro žiadnych fanúšikov nemá..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

uvidis kolko novych sa ich zasa na rok vyroji

kazdopadne vsetko lepsie jak scouseri

Reagovat
nani92

premňa je lepšie všetko ako Cheslea

Reagovat
smazaný uživatel

najviac kamarátov máš scouserov, to preto?

Reagovat
TopinB

On má kamarády?

Reagovat
smazaný uživatel

každý z nás má kamarátov

Reagovat
R22

Reagovat
13

zeptej se I am mancuniana.

Reagovat
minoLFC

to nieje kamarát ale priateľ

Reagovat
smazaný uživatel

takových se najde

Reagovat
I am Mancunian

ma

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Nikikrew

(ak chapes)

Reagovat
Nikikrew

mala byt reakcia na Nani92

Reagovat
nani92

chápem asi

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt úsměvný, jak půlka EF má oblíbené a neoblíbené týmy nastavené podle uživatelů tady.

Reagovat
Chazy

Myšlenka

Reagovat
smazaný uživatel

Žádná převratná, ale nedalo mi to.

Reagovat
Chazy

Hele, taky to nechápu, ale třeba se taky občas někomu podaří znechutit mi hráče

Reagovat
Whitemedia

A tobě se taky občas podaří znechutit mi hráče

Reagovat
nani92

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

A kdoze konkretne, kdyz pulka?

Reagovat
SunFells

Ty a Wigan, nikdo dál mě nenapadá

Reagovat
Zaschrona

Uwe?

Reagovat
SunFells

Co s ním?

Reagovat
Zaschrona

Ze mu preju uplne stejne, jak jsem mu zacal prat uz v Brentfordu, nic vic v tom nehledej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United se chystá k poslední snaze o prodloužení smlouvy s Patricem Evrou. Francouzskému obránci jeho kontrakt vyprší po letošní sezoně a mluví se tak o jeho odchodu.

Reagovat
Swarley

Evra prodloužit, Buttner out a nákup LB...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bainesy..tridsiatníci na kraji obrany

Reagovat
Swarley

sklivec, holka modrooká, kolomaz

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

tak buď budeme shánět 2 levé beky nebo si jednoho z nich ještě na příští sezónu necháme...Buttner sice v posledních zápasech ukázal solidní formu, ale pořád tomu nevěřím...Evra se na jaře jasně zhoršil, ale na pozdim to byl pořád jeden z nejlepších hráčů...těžko říct, bude záležet, kdo se nám povede v létě koupit...

Reagovat
kiwwi

radsej nechat Buttnera a zhanat jednotku na LB

Reagovat
Carrick

ale člověku to přijde až líto, když si vzpomene na jeho nadpozemské výkony v jeho nejlepších letech

Reagovat
kiwwi

nostalgia nema miesto na takej urovni...samozrejme u fanusikov ma, ale u manazera nesmie mat

Reagovat
Carrick

Jasně no. Ale mělo by se na něj vzpomínat jako na možná nejlepšího LB v historii klubu a doufám, že jeho případná rozlučka bude něco velkého.

Reagovat
kiwwi

rozlucky sa robia az po 10 rokoch

Reagovat
Carrick

A jo vlastně. No tak aspoň něco podobného jako měl Edwin, nějaký proslov a rozloučení po posledním zápase před vyprodaným Old Trafford.

Reagovat
kiwwi

cakam nieco spolocne s Vidicom - prisli spolu, odchadzali by spolu, obaja boli kapitani, bolo by to pekne

Reagovat
Carrick

A kdo by to byl tehdy řekl, jak velkou historii tito dva borci tady napíšou.

Reagovat
Swarley

nevim no, záleží, koho se nakonec podaří sehnat...pro jistotu bych to právě viděl na dvojku Evra-někdo, kdy teda budou na startu nové sezóny na stejné pozici a kdo bude hrát líp, tak bude šlapat dál...těžko říct, jak by to případně Evra snášel, ale ten rok bych ho prostě ještě bral...zvlášť když by přišel třeba Shaw, tam by se ještě Evra případně dost hodil...

Reagovat
kiwwi

uvedom si, ze ak Pat ostane, tak bude stale jednotkou

Reagovat
Swarley

ale zase rozhodně se mi nechce riskovat to, že vsadím všechno na jednu kartu, kterou bude novej hráč...buď Shaw, kterej je mladej, nikdy nevíš, jak bude schopnej se hned uchytit nebo někdo jiný, jako Coentrao, kterej není zvyklej na ligu...a když ti nevyjde plán A, tak nasadíš plán B Buttner...v tom moc jistotu nemám...radši bych to viděl na takové postupné nahrazení, nechat někoho přímo takhle naskočit do vlaku, nevim no...

Reagovat
kiwwi

nic tak...odchod

Reagovat
iamek

. Musi jit. Uz nestiha ani proti prumerakum. Musi se koupit LB do zakladu a Buttner az dela back up. Posledni zapasy nebyl vylozene tragicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty vladisovy kecy poslední týden, ve kterých vyvodil výhody pro Liverpool z čehokoliv, doufám, že je City zničí.

Reagovat
smazaný uživatel

a aké výhody vymenoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Furt tu všichni pláčete skrz vladise a nakonec jsou z toho ty vaše kecy daleko horší než jeho. To nečtěte.

Reagovat
R22

Reagovat
13

Uplně stejně otravný jako byly vždycky ty řeči o filipovi. Když vás tak štve, tak si ho dejte do ignoru a máte po problému.

Reagovat
smazaný uživatel

mě ale štvou jenom ty momentální řeči o titulu, jinak s ním problém nemám a do ignoru ho dávat nechci

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
aragorn

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

Arnautovič včera 89 % úspěšnost přihrávek na to, že často dává dost riskantní přihrávky, tak je to docela luxus...

Reagovat
cristiano.K.

a viděl si ten zápas nebo tě jen překvapila ta statistika? Víš jak jsou zápasy, kdy tohodle čísla dosáhneš ani nevíš jak, což by mě při aktuální formě NUFC nijak nepřekvapilo

Reagovat
vodka

neviděl právě, ale vim, jak Arnautovič běžně hraje.

Reagovat
fajdax

Řekne mi někdo proč se včera Arsenal radoval po naprosto ostudné výhře nad druholigovým týmem jako kdyby vyhrál LM?

Reagovat
nani92

ty mi povedz prečo tam včera Chelsea nehrala

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

ostudná výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aha, fajdax

Reagovat
fajdax

hahahahahahaaha všichni ti věříme že sis všiml mého nicku až později

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, že všem je to uplně u prdele

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

počkaj, vás je tam viac?

Reagovat
SunFells

Přece sis nemyslel, že fajdax vydá za tři hňupy jen tak.

Reagovat
smazaný uživatel

otec přišel do jeho pokoje a ... znáš jeho otce...

Reagovat
smazaný uživatel

nezapomínejme na ségru ovšem, táta je předpokládám vzorně vychoval a za vzor měl sám sebe

Reagovat
smazaný uživatel

tiez mu na to neskocim

Reagovat
SunFells

Kvalifikoval se do Evropské ligy vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

ostudna? jezis ty si dobry dement

Reagovat
smazaný uživatel

a ne snad?

Reagovat
Nikikrew

Akoze preto, lebo vyhrali az na penlaty? Arsenal jasne lepsi ale mali celkom aj smolu nemyslis? Naciac City porazili dvakrat cize ostudna to rozhodne nebola

Reagovat
smazaný uživatel

jestli něco jako ostudná výhra existuje, tak vypadá takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Thanks Lukasz for putting this smile on my face ! You are a great teammate and superb friend. Your professionalism is outstanding and I admire your calmness. Good to have you with us on such an important and difficult day. COYG!

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/q72/s720x720/10247480_706283369415491_7690377160882734528_n.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

strašný sympaťák a výborný brankár, neuveriteľné, ako sa včera tešil. Škoda, že odchádza.

Reagovat
SunFells

Dobře, že odchází. Ať rozdává radost vickrát než 4x za sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tiež pravda.

Reagovat
SunFells

Per je šéf

Reagovat
tomasinho

Jak dneska vidíte sestavu? S Lucasem či Allenem nebo ofenzivněji s Coutinhem i Sterlingem?

Reagovat
13

S Allenem, Couts na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně stejně jako minule.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš Allen, ale nevím, jestli je to dobře, radši bych viděl Coutse, mohl by to být jeho zápas

Reagovat
tomasinho

A teď, babo, raď. A Sakho nebo Agger? Já bych byl pro Sakha, proti WHU byl výborný.

Reagovat
cristiano.K.

radši bych Allena, ale vidím to na Coutse i Sterlinga

Reagovat
smazaný uživatel

mignolet johnson skrtel, sakho, flanagan gerrard henderson coutinho sterling suarez sturridge

Reagovat
aragorn

se Sakhem a Sterlingem, Allen místo Coutinha

Reagovat
CubONE

Dneska City musia

Reagovat
CubONE

Dneska City musia

Reagovat
CubONE

Aj dvakrat kludne.

Reagovat
smazaný uživatel

zápas skončí 2:4 :D :D Citizens lets go :P :D

Reagovat
Chazy

:)

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

těším se ,, bude nějakej livestream ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

nie, len txt

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Chelsea se podle španělského deníku El Confidencial dohodla s Atléticem Madrid na letním přestupu Diega Costy. Londýnský klub za původem brazilského útočníka má zaplatit částku uvedenou ve výkupní klauzulí, která činí 60 milionů eur.

Co to zase ku*** je .. vždyť měl mít výkupní klauzuli 32m liber?

Reagovat
Miguel19

Ta je prej pro týmy z PD..

Každopádně další útočník za 50 mega liber

Reagovat
Error

Bych čekal, že vyšší klauzuli nasadí právě pro týmy z domácí ligy, ne ze zahraničních.

Reagovat
Godwinson

Kez by byl i stejne uspesny:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

Reagovat
nani92

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Vlezdoprdelko..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Whitemedia

Palce můžeš získat i jiným způsobem, víš?

Reagovat
Godwinson

Zcela jiste. Ale abych psal "zkurvena chelsea", to je nevkus. Porad k nim chovam sympatie:(

Reagovat
Whitemedia

bohužel

Reagovat
Godwinson

Souhlas, taky bych nechtel. Ale vseho do casu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(za tú skurvenú chelsea)

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

za zkurvenou chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

No jako asi mě z toho zase jebne.. nepoučitelní

Reagovat
Whitemedia

Ale však proč ne, prodejme Romela třeba slepicím za pár šupů a pořiďme si další 50 milionovou hračku..

Reagovat
SunFells

Co slepicím, Arséne bude volat.

Reagovat
vitasrp

No počkej, ono může bejt ještě "hůř", koupíme Costu, Lukaka prodáme za 25 mega a za ty prachy koupíme ještě jednoho hrota..

Reagovat
Whitemedia

a na třetí pozici si necháme Torrese, to je parádní scénář, léto bude zábavné

Reagovat
vitasrp

To né, ten bude muset vypadnout, poněvadž nás stojí 18 mega ročně, jeho odchod je víceméně základ k tomu, abychom to tam vepředu mohli nějak přebudovat.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

dufam ze je to pravda...nahradu by mohli mat v Chicharitovi, ktory by tam mohol ist namiesto Kokeho

Reagovat
smazaný uživatel

oni náhradu už mají

Reagovat
kiwwi

aha a preto sa o Javiera zaujimaju

Reagovat
smazaný uživatel

aha a preto už si podle všeho domluvili Correu

Reagovat
smazaný uživatel

Correa je úplně jiný typ hráče než DC, ne jeho náhrada.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím, že by Atletico kupovalo dva útočníky. Mají tam Villu, Garciu a přibyde Correa. Nemají na to peníze.

Reagovat
kiwwi

vsak by mali 60 mega za Costu

Reagovat
smazaný uživatel

Correa nás bude stát podle posledních spekulací 9 mega. Jestli Costa pude za 60 (ano, je jasné, že Atlético z toho neuvidí všechno) a když k tomu přičteme příjmy z LM, se kterýma se nekalkulovalo, tak si myslím můžem být docela jistí, že přijde ještě jeden hrot. Correa je spíš hráč za Adriána nebo Villu, kteří jsou taky částečně na odchodu. Navíc Atlético vždycky svého top hrota nahradilo nějakým top jménem a ne nezkušeným talentem, který navíc hraje podhrot.

Reagovat
tomasinho

A případná výměna Coasta-Torres + samozřejmě doplatek od Chelsea nepřichází v úvahu?

Reagovat
blade115

S Torresovým platem? ...

Reagovat
smazaný uživatel

příchází v úvahu úplně cokoliv, včetně nějaké varianty s courtoisem, protože ta zpráva tady je podle mě špatně přeložená. na elconfidencial se píše, že DC je dohodnutý s Chelsea a ta buď vyplatí tu klauzuli anebo se ještě nějak dohodne s Chelsea, což dává prostor úpravě té kompenzace.

Reagovat
smazaný uživatel

cože? Torres, Aguero byli top jména? Jediný kdo přišel jako top jméno byl Falcao, kterého vám prakticky koupil Mendés.

Reagovat
blade115

Ani Forlán tenkrát nebyl nijak proslulý jméno.

Reagovat
cristiano.K.

byl,ale jeho hvězda se rozzářila později no

Reagovat
blade115

Však měl za sebou neúspěšné angažmá v Anglii, jednu výjimečnou sezónu ve Villarealu a dvě sezóny v tom samém klubu, kdy dal v lize okolo deseti branek. Vědělo se o něm, ale Top jméno? Vůbec.

Reagovat
cristiano.K.

tak já reagoval na to,že proslulej už byl, jestli top jméno o tom jsme se nebavili, top jméno asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vím tak to bylo naopak, měl dvě fantastické sezóny a jednu slabší. A ta zlatá kopačka snad mluví za vše

Reagovat
blade115

Nj, koukám, poslední rok tam dal 19 gólů. Nic to ale nemění na tom, že Top jméno to nebylo. A Agüero? Ten na tom byl asi jako Correa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale o Agüerovi se taky vůbec nebavím. Villa loni už taky nebyl nějaká top star, ale jde o to srovnání Forlán-Correa. Atlético si určitě nemůže dovolit nahradit hráče, který je táhne, za nějakého jogurta, jakkoliv talentovaného

Reagovat
smazaný uživatel

Torrese jsme si vychovali, to nebyl žádný top příchod, ale po něm už to začalo. Za něj přišel Forlán (Agüero přišel už o rok dřív) a za Forlána s Agüerem zase Falcao.Toho pak Atlético nahradilo Villou. Takže představa, že by DC odešel, aby za něj přišel Correa, který nic nedokázal, je úplně směšná.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Koke by šel jako k vám, jo?

Reagovat
kiwwi

no nie, k vam

Reagovat
SunFells

Není místo

Reagovat
minoLFC

to by si pomohli

Reagovat
kiwwi

prisli by sice o jedno CM, ale v ramci moznosti by nahradili strikera a mali by k tomu cca 80-90 mil. - nepomohli?

Reagovat
minoLFC

no Chicharito pri všetkej úcte k nemu tohtosezónného Cosru nahradiť nikdy nemôže...a prachy hneď nezaručujú aj kvalitne posilnenie...aj tak Koke toto leto nepôjde a určite nie mimo LM, možno budúci rok môžte skúsiť...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už se proboha uklidněte s tím Kokem, ten má snad jiné ambice, než tahat trny z prdele Manu.

Reagovat
kiwwi

uuu Mr. Ambitious...tak to potom pardooon

Reagovat
Deywid

Nejaký bulvár si vycucá čiastku z prstu a všetci tomu hneď uveria

Reagovat
Arbiter

bullshit...

Reagovat
vitasrp

Vždyť je to bulvár, tak co blbneš..

Reagovat
Whitemedia

blbnu no, u našeho vedení by mě prostě něco podobného nepřekvapilo

Reagovat
vitasrp

Tak já nepochybuju, že Costu koupíme, částku odhadnout nedokážu, ale Mou na tiskovce před několika týdny mluvil o tom, že za hráče můžeme dát snad 30 - 40 mega..

50 je moc, to by byl snad jeho nejdražší nákup v manažerský kariéře..

Ale ono to je jedno, ten chlap by se tu prosadil tak jako tak..

Reagovat
Whitemedia

Tak o jeho prosazení vůbec nepochybuji, on se ze svou náturou prosadí kdekoliv.. jde mi fakt jen o tu cenu, nad 40 mega už prostě nesmíme jít.

Reagovat
Whitemedia

*se

Reagovat
minoLFC

no Costa za menej než 40 mil. liber nepríde aj keby ste k nemu pridali hostovačku Courta a tragéda zdarma

Reagovat
vitasrp

Tak 40 mega liber bych bral ještě v pohodě..

Reagovat
blade115

Jako skončí u nás, to jo, ale za 60 ne. Sice to vysoká částka bude, tipoval bych okolo 47 mega, 60 ale určitě ne. Přemrštěné to je sice tak jako tak, ale to bude zčásti zřejmě kvůli nějaké třetí straně. On bude dobrý, o to se nebojím, ale před jeho příchodem bychom měli někam uklidit Torrese... Eto'o neprodlouží, Demba je na odchodu, ale toho Španěláka se snad nezbavíme.

Reagovat
Zaschrona

Tak a Romelu pojd sem

Reagovat
smazaný uživatel

musíme něco najít na netu ...

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Samuel Etoo

Reagovat
Chazy

Pěkný pěkný, jen vydrž.

Reagovat
nani92

no ešte ho podporuj..

Reagovat
smazaný uživatel

a do atletica de ten tragéd torres co ?? , to sme to vyhráli ...

Reagovat
R22

https://docs.google.com/file/d/0B_ESUEKlB0eVYktsV0ZTbW9PMDg/preview

Dokument o Carrovi, nevím jestli to tu už bylo btw tomu jeho otci neni rozumět ani slovo

Reagovat
SunFells

Culann Davies ‏@CulannDavies 32m

Podolski is about 10x more frustrating to watch live. Lad's positioning is fucking weird and on the ball he looked so awkward.

Reagovat
smazaný uživatel

ten po sezóne pude

Reagovat
SunFells

Asi by měl. Je to mrzuté u hráče s jeho povahou, ale kromě té efektivity nic moc dalšího nenabízí ...to je takové nearsenalské.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne v poslednej dobe nemá ani tú efektivitu. V našom systéme proste nie je pre takého hráča využitie a ani nikdy nebolo, to Wenger trocha nedomyslel, mám pocit. Ale je to jeden z najväčších sympaťákov v klube za poslednú dobu.

Reagovat
SunFells

On o ni ale nepřišel, spíš mu s tím tak nějak neměl kdo pomoct. Tvorba hry a četnost příležitostí s tím středem, co tam byl, šla poněkud dolů. Teď se to snad s Rambem trochu spraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, no, ja nevravím, že je to iba jeho chyba, celý tím je v poslednej dobe zlý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve vašem systému moc ne, ale pokud by Wenger na konci sezóny opravdu náhodou odešel, tak jeho nástupce by s ním mohl umět pracovat a určitě má ještě co dát...

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

OT:

Fargo, ND – Local resident Todd Fox has been detained for “reckless endangerment” and “illegal use of high-powered fire-breathing weaponry” for attacking snow with his flamethrower. Fox reportedly became so fed up with the week-long blowing snow epidemic in his area that he decided to KILL IT WITH FIRE.

The neighborhood was treated with quite a show last night as Fox unleashed an inferno upon the mountainous snow palace that was his front yard. Neighbors to his immediate right and left noticed a bright orange cloud and could hear what they thought was “puff the magic dragon spewing mayhem all over hell,” which prompted one of them to notify police.

Fox stated that he was simply “fed up with battling the elements” and that he did not possess the willpower necessary to move “four billion tons of white bull shit.”

Police say that Fox surrendered his efforts immediately upon their arrival and that his front yard “looked like a hydrogen bomb had gone off.” They think he was just happy to be done with snow removal, even if it did mean a trip to jail.

Gotta love 'Murica

Reagovat
Dawon

achjo

Reagovat
niflheim

I když toto není tak dobrý, jako ženská, co chtěla zapálit barák svého ex pomocí slaniny. Či druhá, co bodla manžela želvou

Reagovat
Dawon

Jiny kraj, jiny mrav...nezrobis nic

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
norton

Reagovat
smazaný uživatel

pekne dementní tí fanúšikovia na týchto stránkach... Raz Ramsey, potom Arteta, teraz Giroud. Je mi z nich zle.

Reagovat
kiwwi

co blbnes, ved je to vtipne

Reagovat
smazaný uživatel

ten prvý komentár je, ale ti ostatné...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(sem asi minutu klikal vedle fotky, aby mi to skočilo zpátky na fb... tak dík za ztracenej čas hm )

Reagovat
smazaný uživatel

mhh

Reagovat
nani92

Reagovat
vodka

Reagovat
fajdax

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

tři francouzi no hm

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

“I was surprised that Gomez didn’t step up as the first one. Then I saw Caldwell and Collison taking the penalties, so I was just guessing.

“I did look at YouTube and things like that, but I didn’t see anything of Collison or Caldwell on there,” he said.

Reagovat
Chazy

My sme to řešili no, že si Gomeze asi nechávali na tu pátou.

Reagovat
hefy

Mohl to jít kopat Carson. Možná by je rozhodil..

Reagovat
Chazy

Hele, však on má problém trefit hřiště, ještě to tak, aby mířil na bránu

Reagovat
hefy

Jn, s Garym jsou na tom stejně. Carson by je ale aspon mohl rozhodit.

Ted by se hodil Amaya.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sa tesim na Lpool : City, dufam ze to pekny futbal a vela golov aa "podmee Liverpoool"

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

1000. Manchester United a 21. titul v sezóně 2014/2015

Reagovat
niflheim

Pokud se nebude chovat jako kokot, tak má celkem šanci se stát oporou.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pre Arsenal FC a jeho výhru v FA Cupe tento rok. A takisto proti skurvenej alergii.

Reagovat
Staenly10

Za alergii.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkáš, pohár by mohl vyřešit i problém s alergií na prašná prostředí pro vaše fans?

Reagovat
Swarley

no nevim jestli by otevření arsenalské vitríny na trofeje problém s tím prachem vyřešil, spíš naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak konečně nějaký podnět k úklidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1003. proti předchozím tisícovkám

Reagovat
Pepe1911

Chelsea se podle španělského deníku El Confidencial dohodla s Atléticem Madrid na letním přestupu Diega Costy. Londýnský klub za původem brazilského útočníka má zaplatit částku uvedenou ve výkupní klauzulí, která činí 60 milionů eur

Jestli tohle není kachna, tak je ta cena neuvěřitelně přestřelená.Má cenu max. 35 m eur.

Reagovat
niflheim

A druhým směrem pravděpodobně Javi... chjo

Reagovat
Pepe1911

Pro něj a Atletico výbornej deal.Těším se na jeho výkony v PD a konečně větší herní vytížení.

Reagovat
Miguel19

Pro něj možná no, ale pro Atletico ne..

Reagovat
tomasinho

Ješět víc tam vynikne, jak je s míčem dřevěný

Reagovat
Miguel19

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

ešte pol hodina kým sky nezačne vysielať build up...už sa neviem dočkať...

Reagovat
vladis271

potom nezabudni link

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.rider-hdlive.co.uk/p/hd-stream-1.html

Těžký si ty dvě stránky někam uložit a neptát se pořád na ty streamy?

Reagovat
smazaný uživatel

ten typek ma štve s tymi svojimi heslami....

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože v polovičke polčasu sa rozhodne, že dá heslo. Potom ho dá preč. Potom ho zas dá nas5.... Najhoršie keď dá obrovskú stenu textu do stredu obrazovky ako v zápase LM min tyzden

Reagovat
smazaný uživatel

kiežby sa Fred chcel vrátiť

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale tak já jsem rád, že nějakej takovej stream je. Snad dneska nebude mít tyhle svý chvilky a bude to ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Já už si to uložil na ntb, když jsem doma, tak je stále jednodušší využívat lolkace.

Reagovat
ElectrickMann

Německý obránce ale svoje zaváhání odčinil, když si osm minut před koncem normální hrací doby naběhl na centr na zadní tyč střídajícího Kierana Gibbse a uklidil míč do branky.

tak podle idnesu centroval asistoval gibbs... chudáci jsou ještě zmatení z té červené proti čelzí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

a podľa mňa to center nebol, ale tak to je jedno.

Reagovat
Fenri

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
minoLFC

vtipné, že už sa ani nešpekuluje aká by mohla/mala byť zostava a je každému praktický jasná (aj trénerovi súpera )

Reagovat
smazaný uživatel

Zostava možno je jasná ale taktika nie.

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by spraviť nejaké prekvapenie. Aspas do základu!

http://www.youtube.com/watch?v=vdAYtL3nnHw

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

nesmí odejít

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

my sme jasní, všetci čakajú aj tak len na zostavu City.

Reagovat
smazaný uživatel

chcem sa spýtať, ako je to s miestenkami v EL:

1) Sunderland ako finalista COC bude hrať EL?

2) ak by Arsenal vyhral FA, tak porazený bude hrať EL? (tam asi ešte bude závisieť, ako dopadne Arsenal v lige)

Ďakujem

Reagovat
Zaschrona

1) nebude

2) pokud Arsenal skonci v lize 4., tak porazeny finalista bude hrat EL - pokud Arsenal skonci 5., tak misto toho pujde 7. z ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
niflheim

Není náhodou 5. místo v lize > vítěz FA Cupu v rámci nasazení? Podle mě odpadá možnost, že by šel 7. tým ligy do EL, ale přesně nepotvrdím.

Reagovat
papos182

Vitez FA Cupu ma nejsilnejsi pozici - jde primo do zakl. skupin EL.

Reagovat
niflheim

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná natěšenost na ten zápas! #MakeUsDream

Reagovat
smazaný uživatel

Mám z toho uplně husinu.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Me too

Reagovat
minoLFC

Snáď ten sen o titule bude pokračovať aj po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte niekto prosím v počítači uložený ten cover na facebook, ktorý bol k dispozícii po zápase s Bayernom? Dal sa stiahnuť z oficiálnej fb stránky Manchestru United a bolo na ňom to choreo z domáceho zápasu. V čase keď sa to dalo stiahnuť som nebol doma a dnes to už neviem nájsť.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City have just arrived at Anfield(a little later than normal) with both Vincent Kompany and Sergio Aguero among travelling squad

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, Pelleho mindgames a v základe budú obaja.

Reagovat
smazaný uživatel

už to začínaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Side

link?

Reagovat
Side

jo sry, je to nahoře

Reagovat
vodka

neni eště hodina?

Reagovat
smazaný uživatel

build up na sky sports

Reagovat
tomasinho

Neskutečný přivítání zase

Reagovat
smazaný uživatel

#LFC unchanged. Agger on the bench.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool subs: Jones, Toure, Agger, Aspas, Moses, Allen, Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo jasný. Tak jdem na ně.

Reagovat
smazaný uživatel

Carra má peknú kravatu, ale nepasuje mu velmi k tomu obleku.

Reagovat
SunFells

Hlavně ty boty nejsou fosforové a celkově nevýrazné.

Reagovat
tomasinho

The next goal for Luis Suarez see him equal the total of Fernando Torres in a red shirt - 81. Torres took 142 games, this will be his 129th.

Reagovat
smazaný uživatel

LFC team to face City: Mignolet, Johnson, Flanagan, Sakho, Skrtel, Gerrard, Henderson, Coutinho, Sterling, Suarez, Sturridge

Reagovat
cubazi

toto inak ako prestrelkou nemôže skončiť, môj typ 5:4, pome LFC

Reagovat
minoLFC

tip

Reagovat
smazaný uživatel

kompany hra aguero na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy, Toure, Fernandinho, Navas, Nasri, Silva, Dzeko #mcfc

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to jasné

Reagovat
SunFells

Kompany, muehehehe

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

tam Suárez nabehne a im pysky rozjebe, môžu tam mať aj Kompanyho, do piče.

Reagovat
minoLFC

ta ešte aby nemali ciga

Reagovat
smazaný uživatel

Hart, Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy, Toure, Fernandinho, Navas, Nasri, Silva, Dzeko

Reagovat
fff

Idemeee, dneska 3-0 .

Reagovat
vladis271

tá ich lavička oproti našej.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela se bojím co s Flannem udělá Navas.

Reagovat
tomasinho

Ne to, co Sterling z Clichyho

Reagovat
fff

Ja ani nie. Navas ma jednu klucku, verim, ze Flanno sa na to pripravi. Praveze jeho doraz by mohol Navasa znechutit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť jediný co na Navase musí udělat je, nenechat ho rozběhnout a hrát mu do těla a to Flanno zvládá perfektně. To se spíš bojím o Glena jak ho bude koupat Nasri.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale jestli se Navas kolem něj nějak prohaluzí tak ho Flanno nechytne ani na motorce.. Nasri/Silva na druhé straně bude samozřejmě taky průser, tam nezbývá než doufat.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
13

Shodují se na tom dobře, LFC je jediná překážka pro City v cestě za titulem.

Reagovat
fff

Nehra City este na Evertone?

Reagovat
smazaný uživatel

a my hráem s Chelsea

Reagovat
fff

jj ja viem, len mi slo o to, ze City ma minimalne este jeden fakt tazky zapas, EFC doma, motivovany moznoou hrou o LM este, to sranda nebude.

Reagovat
tomasinho

Hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemysleli to tak, že kto dnes vyhrá tak vyhrá titul? Mám pocit, že tak to povedali

Reagovat
vladis271

a ja s nimi súhlasím.

Reagovat
tomasinho

Tak u City je to jasné, ti když ti dneska vyhrajou, tak podle mě bude hotovo.

Reagovat
13

Myslím, že tam padlo, že pokuď vyhraje LFC tak sice vykročí k titulu, ale zároveň tím bude stále ve hře Chelsea. O city řekl Neville a asi i Jamie, že pokuď dnes vyhrajou, tak ten titul bude nejspíš jejich.

Reagovat
niflheim

Nečekal bych to, cítím se za to hrozně... ale:

COME ON CITIZENS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Minule som cital nejaky tweet cca v zmysle, End of the season, time when loyalty is being tested

Reagovat
niflheim

Moje loajalita je nezpochybnitelná... jen to radši budu přát City než mrdkám od Mersey

Reagovat
fff

Ved v pohode, snad budes sklamany no

Reagovat
minoLFC

Reagovat
wild

asi tak..tak ako dnes som City este nikdy neprial

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

tak zase když vyhraje Liverpool, ukáže PL nádherné kouzlo...že když jsou králové PL v krizi, tak ji může vyhrát opravdu úplně každý...já myslím, že tohle by byla jasná několikatunová zátěž na těch mističkách vah o nejvyrovnanější ligu světa...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

a komu to chceš z těch tří přát víc? jako chceš do zadku strčit velkej banán nebo velkej banán? a když si nechceš z těchto dvou vybrat, tak tu máme ještě jeden speciální, úplně stejně velkej banán...

Reagovat
smazaný uživatel

dam sebe banan a sicko v poradku hm...Liverpoolu nikdy, to je cele, vsetko ostatne nejakym sposobom znesiem..

Reagovat
Swarley

tak ono je to stejně jedno, posral to celé Arsenal...veškerá zlost bude směřovat na ně...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Usty

o nejvyrovnanější ligu žádný spory nejsou...

Reagovat
Swarley

však to ani nebylo myšleno vážně, jako je mi to popravdě jedno...celou dobu bojuju proti Chelsea a potažmo City, takže těm přát titul fakt nebudu...a Liverpool je na tom obdobně, přát jim to nemůžu, ale z pohledu PL by to nejspíš byla ta vůbec nejzajímavější varianta...

každopádně z mého pohledu je mi to fakt jedno, můj problém je, jak se dostat zpátky na vrchol a je mi fakt jedno, kdo tam bude do té doby sedět

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

jenomze Suarezovi titul vážně přát nemožu. ideální by bylo, kdyby se to tento rok skrecovalo....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Jesse Pinkman

do prdele já sem napjatej jak hovado

Reagovat
iamek

1:4

Reagovat
k0udy

Lolkac už dávej nějaký TOP HD STREAM

Reagovat
TopinB
Reagovat
smazaný uživatel

shankly

Reagovat
smazaný uživatel

Poetry in motion

Reagovat
smazaný uživatel

Make Us Dream

Reagovat
smazaný uživatel

Podla Pellegriniho Aguero nastúpi v druhom polčase

Reagovat
smazaný uživatel

Ty posledni zapasy po zraneni vypadal jak Borini..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegrini "We will see how Kompany is in the warm up. We hope he will be fit"

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je pravda...Nič také nepovedal, povedal, že možno nie je 100% fit ale fyzio povedal, že to zvládne...Potom sa ho typek spytal, či je pripravený ho stiahnuť a on povedal, že uvidí ako bude hrať. Ak to nepôjde tak nemá problém ho stiahnuť.

Reagovat
smazaný uživatel

Lineker by asi nekecal nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem možno prepočul konverzaciu...Nič také som nepočul, že sa uvidi podla rozcvičky

Hlavne keď prvá otazka znela je Kompany 100% fit? Povedal že verí že ano, že fyzio mu povedal, že to zvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A uvědomuješ si, že oni nedělaj rozhovor jen pro skyspors?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by potom sky sports povedal niečo iné?

Akože bbc povie, že neni fit a sky sports že je fit?

Reagovat
smazaný uživatel

hodně důležitá informace, to stojí za dlouhou debatu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Gambler

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by docela zajímalo, co cítí hráči před takovým zápasem. Já se snad v životě tak nebál jak dneska

Reagovat
vladis271

ja sa skôr bojím ako sa s tým vyrovnám. Za hodinu a pol môže byť po sne. Síce nám dnes verím, ale nemôžem vylúčiť žiadnu možnosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si asi připadal jak po prohraném finále LM..A můžu se snažit nepřipouštět si to a radovat se z jistoty lm jak chcu

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

moje tipy na dnes vsetko single: Suarez da gol, Sturridge da gol, pocet golov 1.p 1,5 +

Reagovat
smazaný uživatel

BR "Money cannot buy what we felt on the bus on the way here."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Oni jezdi busem na domaci zapasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Co by ne?

Reagovat
Dawon

Nevim, prijde mi to zvlastni cekal bych, ze je treba rano sraz, pak nejaky tymovy obed atp, ne ze posbiraje hrace a vezou je spolecnym busem na stadion

Reagovat
Kowe

Docela normálka, tohle se děje v Melwoodu a pak je tím busem vemou na stadion. Nevím, že by to bylo někde nějak zásadnějc jinak.

Reagovat
SunFells

Neposbíraj Myslím, že je běžné sejít se v tréninkovém centru a z tama cestovat na stadion.

Reagovat
Dawon

Oukej vsak ja se normalne zeptal, nebyla to zadna sarkasticka poznamecka

Reagovat
SunFells

Šak v pohodě

Reagovat
SunFells

Podle mě předtím maj ještě nějaký lehčí trénink.

Reagovat
wild

pokial sa nemylim tak hraci chodia den pred zapasom na hotel a su spolu cely cas, bez rozdielu ci hraju doma alebo vonku

Reagovat
Dawon

Tohle me taky napadlo, ale nevim jestli se to deje pravidelne vsude, pred kazdym domacim zapasem

Reagovat
wild

kazdy klub mozno nie ale tieto velke kluby ako City, Liverpool,United,Chelsea,Arsenal... urcite ano

Reagovat
smazaný uživatel

Vole, tohle dělaj i v Teplicích.

Reagovat
wild

to vazne? to mne to prislo ze na slovensku a cesku taketo nic neni

Reagovat
smazaný uživatel

sak to sa robi aj v KE, lebo potom chodili chlastat pred zapasmi

Reagovat
wild

to vazne? Ja som myslel, ze su radi ked maju na vyplaty a nie este aby platili hotel..pred kazdym zapasom?

Reagovat
SunFells

Domnívám se, že tak je to právě pouze, když hrají venku. Ale tak možné to je ...ale jak měl Giroud tu aféru, tak prý se děla v ten stejný den, kdy Arsenal hrál doma, pár hodin před ním. Tak to těžko byl s týmem.

Reagovat
wild

ved prave..bolo to v hoteli pred zapasom,nie ? Snad si ju nedoniesol domov..

Reagovat
smazaný uživatel

bolo to v hoteli.

Reagovat
SunFells

Bylo to v hotelu. Ale nepočítám, že v tom hotelu byl s týmem. Jedna věc je být Giroud a druhá být úplný krleš.

Reagovat
wild

ja proste viem, ze "nasi" (Man United) chodia vzdy vecer pred zapasom na hotel ci hraju doma alebo vonku

Reagovat
SunFells

Ok.

Reagovat
Zaschrona

Minimalne Everton je urcite spolecne v hotelu i pred domacimi zapasy. Presne proto chce Martinez na Finch Farm budovat velky novy centrum, kde by mohli mimojine travit cas pred zapasy a nemuseli bydlet na hotelu.

Reagovat
SunFells

Tak to tak asi bude.

Reagovat
smazaný uživatel

jj brendan je šofer a pred zápasom chodí k domu hráčov a berie ich na zápas.

Reagovat
LGT

Reagovat
Dawon

A zpivate si po ceste?

Reagovat
fenixLFC

yop, pre suareza ,,kdyz jde maly bobr spat...''

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Mam Silvu jako kapitana a Toureho taky v sestave... nic nebrani Liverpoolu vyhrat.

Reagovat
tomasinho

1 - Man City have only won one of their previous 16 PL matches at Anfield (D5 L10), with that win coming back in May 2003. Rarity.

Reagovat
k0udy

Mám takové tušení že hrdina dnes bude Sturridge, že by tak 2:1 (2x Sturridge - Yaya) ?

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya ty statistiky

Reagovat
Kenneth

Taky sem ziral. Slusna fazona.

Reagovat
vladis271

Toure to je beštia.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dnes Edin rozhodne, to by byla sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, mohol by spečatiť 3 body pre LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je to fuk, je to klišé jako kráva, ale ať dnes vyhraje ten lepší - oba dva týmy mě bavilo letos sledovat.

Reagovat
cristiano.K.

napsaný ve stylu,že by to bylo strašně šokující, kdyby Edin rozhodne, jen pro dementy je to pořád kopyto

Reagovat
vodka

on kopyto je nezávisle na tom, kolik gólů dá a kolik zápasů rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mindas

No vidíš a pořád je to absolutní TOP útočník.

Reagovat
Bayern +

O parník pred nejakými Giroudami.

Reagovat
vodka

to, že je před Giroudem mu neberu, kopyto to ale je.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, oproti Suarezovi a Sturridgovi to kopyto je. Ale jinak ho mám hodně rád.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tomu Touremu nerozumím ani hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Ve´d ma skvelú anglinu

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale ten akcent je šílený

Reagovat
SunFells

Ta Yayova imitace Wengera

Reagovat
vladis271

Henderson neech sa neska vysere na všetko okolo, zobere lepiacu pásku a prilepí sa k Yayovi.

Reagovat
fff

Oni dvaja su uplne super kontrast, Hendo taky este stalemeistami splaseny, Yaya maximalny mamvpicista.

Reagovat
cubazi

Reagovat
SunFells

Carra právě Suáreze označil jako Susie?

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard vs Silva...Kompany vs Suarez...neskutočné súboje to budú.

Tú prvú bitku musí Gerrard vyhrať ak chceme mať šancu na vyhru

Reagovat
smazaný uživatel

jj, daj radsej stream nejaky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

za chvíli je to tu kde to dávají ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo nějakej dobrej stream?

Reagovat
smazaný uživatel

James Carroll ‏@James_Carroll84 22s

What an atmosphere inside Anfield already. Incredible #LFC

Neil Jones ‏@neiljonesecho

Not heard Anfield like this for a hell of a long time. Primal.

Reagovat
Janča4

V boji o titul jde fandit jen jednomu týmu ... takže jedem Liverpool !!!!

Reagovat
Mervin

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

ten stream ????

Reagovat
k0udy
Reagovat
Mervin

May God bless you

Reagovat
smazaný uživatel

to se musí insalovat

Reagovat
k0udy

nemusí

Reagovat
tomasinho

Tak jdeme na to. Ani nedýchám, srdce buší, husina po celém těle. YNWA!

Reagovat
smazaný uživatel

ne ? ale jj musí

Reagovat
Mervin

to jen fanoušci City

Reagovat
smazaný uživatel

IM NOT READY FOR THIS

Reagovat
Chazy

Hm, věčnej úsměv na NS byl otřesnej, ale pohřební atmosféra toho studia SS je taky úžasná teda

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Side

Nevím komu mám fandit

Reagovat
TopinB

Užij si fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

fans LFC

Reagovat
tomasinho

Závidíím Maresmovi, to musí být nesktuečné tam být dneska. Užij si to a fandi chlape

Reagovat
Il Architetto

Kolik ho stál lupen?

Reagovat
tomasinho

Nevím, má ho prý už od Vánoc.

Reagovat
Masi

To píská Bear Grylls?

Reagovat
Nikikrew

Atmosfera na jednicku

Reagovat
Jesse Pinkman

YNWA ! , come on Liverpool come on !

Reagovat
Usty

YNWA

Reagovat
fenixLFC

ina husina pri YNWA

Reagovat
Zaschrona

Tak snad vyhraje City, jinak ta sazka s Erdovcem uz je totalne prohrana.

Reagovat
smazaný uživatel

o co jste se vsadili?

Reagovat
k0udy

že skončí Everton nad LFC?

Reagovat
Zaschrona

O to, ze EFC skonci nad LFC, respektive naopak - o flasku a o nick

Reagovat
smazaný uživatel

snad budeš mít nějaký pěkný nick

Reagovat
kvasha16

ufff ale tak kto cakal ze sa LFC tak vytiane no

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Il Architetto

Husina až na prdeli. Krásná atmosféra.

Reagovat
Whitemedia

musím fandit Liverpoolu

Reagovat
Zaschrona

"Scouse power"

Reagovat
tomasinho

JFT96!

Reagovat
smazaný uživatel

ta šála standard chartered, no fuj

Reagovat
Usty

Dneska nejde nepřát Reds, no... Pride to Hillsborough, You'll never walk alone.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

co je, troubo?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Usty

Reagovat
celeb

STREAM ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

STREAM ?

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mervin

on je jiný

Reagovat
Chazy

Hej viď, ještě tu nehodilo odkaz 15 lidí

Reagovat
SunFells

Tu YNWA hymnu máte kvůli tomuto?

Reagovat
Mindas

Zase Clichy, Navas...

Reagovat
monty25

Dneska jsem tady přihlášený už nějak dlouho...

Liverpool jedééééém!!!

Reagovat
smazaný uživatel

užasná atmosfera

Reagovat
Zaschrona

takze v kolikaty minute presne prijde ta penalta pro Liverpool?

Reagovat
fff

V minute, kdy pride faul v sestnastke .

Reagovat
smazaný uživatel

Snad co nejdřív.

Reagovat
smazaný uživatel

YNWA!!!

Reagovat
monty25

Coutinho se zastřeluje (jako vždy)...

Reagovat
smazaný uživatel

jo už mi to hraje

Reagovat
smazaný uživatel

konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Reagovat
fff

Reagovat
kvasha16

on tam fakt dal Demichelisa namiesto Lescotta? to je Lescott teraz taky zly alebo Pelle si ide svoje

Reagovat
smazaný uživatel

Lescott nemluví anglicky

Reagovat
smazaný uživatel

španělsky*

Reagovat
diastan

poslední zápasy Demichelis nehrál vůbec špatně...

Reagovat
vodka

Suarez štěká jak čokl

Reagovat
smazaný uživatel

sem myslel, že dostal červenou jak se rozčiloval

Reagovat
smazaný uživatel

co se diví, říznul ho jak mentál

Reagovat
smazaný uživatel

Na co si ten kokot stěžuje.

Reagovat
Slejdy

sam si kokot

Reagovat
Chazy

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

spoiler

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling pojď sem kam jdeš

Reagovat
Whitemedia

Sterliiiing

Reagovat
Erdovec

gooooooooooooooooool

Reagovat
fff

Kurvaaaaaaaa

Reagovat
vodka

nádherný gól

Reagovat
vodka

Hart to ale neuvěřitelně pojebal.

Reagovat
wild

uplne nezmyselne kopiroval pohyb Kompanyho

Reagovat
smazaný uživatel

aha, takže mám zpožděný stream

Reagovat
Mishko

GOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
hefy

goooooool

Reagovat
Il Architetto

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
wild

Reagovat
fenixLFC

raheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
Jesse Pinkman

jooooooooooooooooooooooooo Sterliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing!!!!

Reagovat
niflheim

OMG!

Reagovat
Mervin

Sterliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing

Reagovat
smazaný uživatel

STERLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING

Reagovat
tomasinho

STEEEEEEEERLIIIIIIIIING!

Reagovat
Honza Matoušek

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej góolll :D

Reagovat
minoLFC

Sterling boooomba

Reagovat
Minister

Goooooool krása LFC

Reagovat
TopinB

Balls of steel

Reagovat
Nikikrew

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling

Reagovat
SunFells

Jak je vyjebal

Reagovat
k0udy

STERLIIIIIIIIIIIIIIIIIIING

Reagovat
smazaný uživatel

Hart.

Reagovat
13

RAHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling.

Reagovat
Jesse Pinkman

trochu vykoupal

Reagovat
monty25

Góóóóól!!! JEN TAK DÁL!!!

Reagovat
niflheim

Hart

Reagovat
-Kopy-

Suarez i Sterling geniálně

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréz naprosto někde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Wow.

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Luc-Luc

uz je tam, uz je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je vykoupal

Reagovat
Zaschrona

Jaky famozni braneni

Reagovat
smazaný uživatel

Tam poskakovali jak idioti.

Reagovat
Zaschrona

A Hart to korunoval... kazdopadne Suarez zase genius, kde by ten klub byl bez nej...

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooooooooo!!!!!

Reagovat
fff

Suarez geniius, Sterling uzasne kludny a Hart vybehol tragicky.

Reagovat
kvasha16

dobry zaciatok, nalozte im aspon 5 moralka im pojde dole, zlozia sa, stratia parkrat a medzi tym my vsetko vyhrame a titul je nas

Reagovat
smazaný uživatel

ty si takový vladis z chelsea

Reagovat
TopinB

originál je jen jeden

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Krásně

Reagovat
niflheim

Dokáže mi někdo vysvětlit ten Hartův pohyb?

Reagovat
Chazy

Každopádně klasika hm, viď zaschu, gól jen díky Suarezovi, vlastně nebejt ho, tak je to už asi 0-4 pro City.

Reagovat
Zaschrona

Jako genialni pas Suareze, to nemuzes poprit.

Reagovat
tomasinho

A hlavně jak to ustál

Reagovat
Zaschrona

Neuveritelnej hrac, tesim se to, az budu mit tu cest mit jeho nick ve jmene a rozdavat radost.

Reagovat
Chazy

Jo, já to ani nemyslel moc ironicky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to co teď dokázal Suaréz byla prostě další ukázka naprosté geniality, neskutečný..

Reagovat
minoLFC

Imho ten Suarez sa rozculoval proti tomu valaniu a nie že by ho nefauloval...srazil ho ale bolestive to urcite nebolo...na druhu stranu to tak robí aj Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

já to teda pochopil, že se rozčiloval protože dostal žlutou za první faul

Reagovat
fff

Reagovat
fff

Rozculoval sa, a aj to ukazoval, ze mu dal akrtu hned za prvy faul. Aj ked podla mna opravnene dostal kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

to byla žlutá bez keců, faul bez míče

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool hraje fakt pohlednej fotbal to se musí nechat.

Reagovat
Whitemedia

Jak já se těším na zápas Chelsea s Liverpoolem

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelise ještě zkousnu, ale jak může hrát Navas na úkor Milnera..

Reagovat
Thoomas

Snad Pool ten titul ukope,letos fakt nejhezci fotbal v Anglii,sem na ne zvedavej v LM

Reagovat
m.sali

sterling zkušeně, takhle by to Welbeck nevyřešil

Reagovat
tomasinho

Fakt překvápko, že i v téhle sestavě hrajem diamant, Coutinho takhle stažený snad ještě nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt doufám, že se ty *uráčci namistrovaný z Barcelony koukaj JAK se hraje o titul....Třeba se kouká i Messi (řekl bych že jo, má PL prej hodně rád a zvlášť City) a uvědomí si, že už nemá co dělat v tý shnilý barceloně a přestoupí do Anglie, fakt si to přeju nad Barcou už lámu hůl, serou mě.

Reagovat
Chazy

Myšlenka

Reagovat
TopinB

Barcelonu sem netahej, tohle je PL

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně ze Sterlinga může být jednou hodně dobrý fotbalista, ne jenom bežec.

Reagovat
vodka

btw, věděli ste, že SAS (vojenské jednotky) založil týpek s příjmením Stirling?

Reagovat
vodka

wtf, parádní balon... ale ta obrana city je tragická...

Reagovat
fff

Pouzi vyraz staticka, aby si bubline urobil radost

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

ale je to tak. de facto jenom stínuí, ani nedrží nějakou smysluplnou zónu.

Reagovat
Side

ne

Reagovat
vodka

ok...

Reagovat
Jesse Pinkman

do píče Sturridge

Reagovat
fff

Uf, Danny ...

Reagovat
monty25

Sturridge Sterling

Reagovat
Whitemedia

To je tak strašně komické bránění

Reagovat
Chazy

Jako jestli udržej Sturridge, Coutinha, Suareze a Sterlinga...

Reagovat
Chazy

A teda Coutinha tam mám fakt nejradši, to je tak geniální hráč.

Reagovat
Honza Matoušek

Ale s nejméně stabilníma výkonama, bohužel.

Reagovat
Chazy

Je to tak, ale fotbalový myšlení má neuvěřitelný. Já mu hlavně fandím, aby naplnil, co v něm je.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

Škodááá.

Reagovat
penepi

Sterling dnes ešte jeden dá.

Reagovat
13

STerling

Reagovat
wild

City nema sancu..

Reagovat
Nikikrew

City to je ale bieda

Reagovat
Mishko

Škoda Yayu, snáď to nebude nič vážne...

Reagovat
Side

a je vymalovaný

Reagovat
vodka

García Liverpool vyhrál...

Reagovat
13

To je sice dobrý pro nás, ale nepřeju mu to ani omylem. Yaya je sympaťák

Reagovat
fff

Reagovat
monty25

Reagovat
monty25

Yaya Touré má něco s tříslem. To je velká ztráta pro City...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm a Touré out, se obávám že to bude teď ještě víc jednostranná záležitost a já se těšil na vyrovnanej fotbal.

Reagovat
fff

Fuha Yaya dole a miesto neho Garcia ... Samozrejme mu zranenie v ziadnom pripade neprajem, ale tto nam hra do karat. Aj ked doteraz hral, tak sme boli o dost lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

vám hraje do karet naprosto vše

Reagovat
tomasinho

Počkej, ještě bude penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vylosovali nejhoršího možného soupeře, hrajou u nich a pak hrajou s váma. Hazard je zraněný, Yaya je zraněný, Kompany a Aguero taky nejsou 100%. To je prostě masakr

Reagovat
fff

Stastie praje pripravenym

Reagovat
LAM

bez YAyy je rozhodnuto dneska.

A možná i celkově v sezoně.

Reagovat
tomasinho

Fúha, nepříjemné pro City.

Reagovat
wild

Lpool to viac do karat uz hrat nemoze..Kompany neni celkom fit, Yaya sa zranil a Aguero po zraneni..toto Lpool ak nevyhra tak si to budu dlho vycitat

Reagovat
smazaný uživatel

Na Yaovi stojí hra City, ale třeba jim teď paradoxně pomůže, když budou muset hrát jinak, protože to doteď za moc nestálo.

Reagovat
LAM

Čistej zákrok,rozhodčí

Reagovat
monty25

Tak Garcia to vzal rovnou od podlahy...

Reagovat
CHONG

A City jsou v piči.

Reagovat
Side

Garcia minutu na hřišt ia už má žolíka

Reagovat
niflheim

City dohrálo

Reagovat
Manik...

To nemá niho lepšího, že tam musí pořád cpát toho Garcíu??? Demichelis? Ten nemá ani na GL

Pellegrini fakt mě se*eš...

Reagovat
smazaný uživatel

Hodgson bude moct vytvorit schoopne muzstvo na ms, snad to neposere

Reagovat
LAM

Suarez je hrozná děvka

Reagovat
niflheim

Reagovat
fff

Coutinho dorazne na Nasriho, paradicka, tak to ma byt, ani meter miesta.

Reagovat
Chazy

Coutinho je fakt bůh jak se nasral, že mu ten skluz nevyšel, praštil rukou do země, zved se, doběh ho a napodruhý tam už ten skluz hodil dobře

Reagovat
Whitemedia

Tady se nám někdo zamiloval

Reagovat
Chazy

Jj, ty do mě, tu na mě házíš reakcí

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho A pak, že neumí pressovat.

Reagovat
monty25

Na první pohled odkop, ale ve skutečnosti konstruktivní založení protiútoku... To se mi líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný, jak všichni najednou sýčkují, že po odchodu Yayi nemá City šanci. Připomíná mi to, jak v úterý neměla Chelsea šanci postoupit po odchodu Hazarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě,že je Navas tak jednoduchý.

Reagovat
fff

Aaaa, skoda ze to trafil do stredu brany.

Reagovat
Erdovec

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Jesse Pinkman

proč sakra, Stevie dávej toooooo !

Reagovat
Counter

To jako bránili jak?

Reagovat
Hejnak

ooooooooooh škodaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Bránia ako dementní

Reagovat
Erdovec

gollllllllllllllllllllll

Reagovat
Mervin

Stevie úplně sám

Reagovat
fff

Anooooooooooooo

Reagovat
hefy

Jooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
fenixLFC

martiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
niflheim

Hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je parádní...těm to nejde nepřát jednoduše

Reagovat
Luc-Luc

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
Jesse Pinkman

joooooooooooooooooooooooooooo Martin the best !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
wild

obrana City

Reagovat
TopinB

gg wp

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hejnak

gooooooooooooooooooool

Reagovat
Il Architetto

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Mervin

Martinkooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
Mishko

Ficovcaaaaaaaa!

Reagovat
tomasinho

ŠKRTEEEEEEEEEEEEEEEEL!

Reagovat
Honza Matoušek

Když teda gol nedám, tak na něj aspoň nahraju

Reagovat
Sm0ker

wooohoooooooooooo

Reagovat
fff

Skrtel vratil Kompanymu ten gol v prvom zapase

Reagovat
13

SKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERTS

Reagovat
Chazy

KURVA JOOOOO

UWE UWE UWE

Reagovat
monty25

Góóóóóóól!!! City teď vůbec nezvládly bránit rohy...

Reagovat
penepi

Tupeeeec

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy podruhé....mamlas Pelle

Reagovat
Minister

Škrteeeeel

Reagovat
smazaný uživatel

ty voleeee!!!!!

Reagovat
Hejnak

new SAS

Reagovat
smazaný uživatel

NEBO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsi stoper PL ;]

Reagovat
smazaný uživatel

s prehladom

Reagovat
CHONG

je Cahill

Reagovat
icka

Reagovat
Side

to bude zas tak čtverka

Reagovat
I am Mancunian

to sa im neda nepriat

Reagovat
nani92

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

ale furt je tam ten suarez...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

s takovouhle tam City dostanou jeste vetsi naklep nez my... fakt super...

Reagovat
CubONE

Neverim, Ficova ovca uz siedmy gol?

Reagovat
Dawon

Obrana city? co to je ty vole?

Reagovat
minoLFC

Ficovolič

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
monty25

To je fotbálek!

Reagovat
Chazy

Coutinho fakt bude jednou novej Scholes to sou šílený přenesení míče, když mu to sedne a vždycky najde ideální místo, kam to prdnout.

Reagovat
tomasinho

Je boží.

Reagovat
Chazy

On by měl hrát jen domácí zápasy, pak by z něj člověk měl dojem, že je superhráč

Reagovat
fff

Chazy a Coutinho, Chazy a Coutinho ... la la la.

Reagovat
Chazy

a jak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

Já si fakt dám kvůli tobě ten ignore list, ty si úplnej kretén už. Umíš jen smajlíky, neumíš argumentovat, ani argumenty neumíš najít, nemáš názor, jen reješ do všeho liverpoolskýho krom Suareze, aby se ti podořily tvoje kokotský závistivý teorie a věčně fakt jen prudíš.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Zaschrona

To nema cenu s tebou vazne, ty ses proste rozhodl, ze se totalne zamilujes do tohohle Liverpoolu a budes uplne slepej kolem... Neuveritelne, neuveritelne prehnany vyjadreni, delas jako kdyby v ostatnich tymech na tehle pozici nebyli talentovanejsi hraci...

Reagovat
Chazy

Tak na mě nereaguj omg, ne? Já se ti taky nevysmívám furt, i když podle mě furt píšeš naprostý sračky.

Reagovat
Zaschrona

Fajn, budem generalizovat.

Reagovat
Chazy

Ne nebudem, prostě na mě nereaguj. Mě nezajímaj ani tvoje názor, ale na tvoje smajlíky fakt zvědavej nejsem. Jinak jdu do toho ignoru, mě tohle nebaví, jak mě pronásleduješ jen proto, že fandím zrovna LFC a ty musíš celýmu světu dokázat, že LFC je jen Suarez a jinak parta sraček vedená tou největší sračkou, zatímco Everton je střed planety.

Reagovat
Zaschrona

No, jak myslis...

Reagovat
Chazy

Málokdy mě někdo opravdu sere a speciálně na netu, takže si dosáh fakt solidního počinu.

Reagovat
Zaschrona

To uz je tvuj boj...

Reagovat
Chazy

Je to právě tvůj boj, do kterýho mě taháš a obtěžuješ mě s ním. Jak tu někdo říká, že si jak zhrzená ženská, tak je to fakt. Furt tu čmucháš a jak se najde zmínka o tom, kdo ti to udělal, tak musíš okamžitě jít do diskuze, neumíš si dát pokoj, si prostě otravnej. Všichni vědí, co si myslíš, neřekneš nikdy nic novýho, měsíce a měsíce se opakuješ a jen si protivnej, ale prostě musíš furt.

Na to, jak si bejval normální, je to otřesný.

Reagovat
fff

Ale Ty ked pri pomaly vsetkych debatach o naj hracoch v nejakom smere, na nejokom poste a pod. nominujes niekoho z EFC, to je pohodka hej

Reagovat
Chazy

To je jeho věc, ale já prostě nechápu, proč má tu potřebu furt na mě reagovat. Ani kiwwi ve zdejších začátcích, kdy fakt všechny prudil, nebyl takle otravnej a dotěrnej.

Reagovat
Zaschrona

Pokud si to ten hrac zaslouzi, tak v tom fakt nevidim problem...

Reagovat
tomasinho

Sorry, ale v tomhle seš přeborník ty.

Reagovat
hefy

Reagovat
Chazy

To přenesení míče na dlouhou vzdálenost tam prostě dlouhodobě fakt má, hlavně to jsou takový ty správný lasery přímo do nohy.

Reagovat
hefy

No, dobře, ale podle mě dost předbíháš.. Navíc se mi zdá, že je mnohem běhavější, rychlejší, mrštnější. I když zase já dvacetiletýho Scholese nikdy hrát neviděl no.

Reagovat
Chazy

Já teď myslel jen tím dirigenstvím, samozřejmě je to typologicky trochu jinej druh fotbalisti, i když on na tom Scholes nijak špatně nebejval A nepředbíhám, ten smajlík tam byl právě, abych to zmírnil. Vidím tam ty prvky prostě, samozřejmě k němu má daleko.

Reagovat
Chazy

fotbalisti

Reagovat
vodka

právě u Coutinha jde vidět, že mu některé zápasy vysloveně nesedí, to u Scholese nebývalo.

Reagovat
Chazy

Však je to děcko fotbalovou vyspělostí i stavbou těla. Stačí nátlaková hra a je v prdeli.

Scholes taky nebyl vždycky dirigent, hrával AMF

Reagovat
smazaný uživatel

a mne tam proste nesedel, ale muselo sa ustupit Veronovi no

Reagovat
vodka

nj, ale právě tím, že si to občas šíleně komplikuje se v tom diktování tempa a uklidnění hry zatím Scholesovi rovnat.

Reagovat
Chazy

Ale to já ani nechtěl říct tím bude jsem nemyslel zítra

Reagovat
vodka

Scholes byl lepsi dirigent, byl schopny tempo hry menit, delal si s hrou co chtel, Coutinho to neumi, ale je nepochybne behavejsi. a strelu se zakoncenim ma taky o tri tridy horsi.

Reagovat
Chazy

Ale Coutinho to právě předvádí taky, jak říkám, on fakt ví, co má dělat, aby hru přenes na druhou stranu, aby ji uklidnil. Jen se často hrozně ukvapí a zkomplikuje si to, ale to je o zkušenostech snad.

Reagovat
hefy

No ano, a to tam právě u Coutinha nevidim. Proto mě to srovnání zarazilo. Došek je taky dobrej hlavičkář, ale že bych ho porovnával s Crouchem jen kvůli tomu, že maj podobnou jednu vlastnost. to ne. :)

Reagovat
Chazy

Ale já to tam právě vidím, proto srovnávám

Reagovat
hefy

Tak uvidíme za pár let no :)

Reagovat
Chazy

Tak tak, vidím tam prvky, ale nemusí se už posunout nikdy nikam

Reagovat
vodka

ja bych ho s nim nesrovnaval, podle me ma problem s diktovanim tempa, ale ma fantasticky prehled kde kdo stojí a kam kdo nabíhá a neumí pořádně hru uklidnit. to je ale taky o zkušenostech, no. časem proč ne. Scholese sem viděl hrát i na LM, RM, pod Ruudem, on ale všude hrál dost obdobně, když odečtu teda poslední roky kariéry na CM/DM.

Reagovat
Chazy

Hele, to už se opakujem, žejo. Já s tímhle souhlasím, furt říkám, že tam vidím scholesovský prvky. Neříkám, že hraje jako Scholes, nebo jím bude za rok.

Reagovat
vodka

jj, scholesovy prvky jsou právě ten přehled, relativní přesnost a cit pro to, kam to kdy poslat. to jo. uvidíme holt časem, nakročené má slušně. Byl bych ale dost zvědavý, jak by hrál v týmu, který by ty volné prostory k náběhu právě nevyužíval, možná by pak hořel podobně jako prý hořel v itálii...

Reagovat
Chazy

Jemu hrozně prospívá i Gerrard vedle něj. A určitě hraje v systému, kterej mu ideálně sedí, ale co to mění hm.

Reagovat
smazaný uživatel

po Scholesovi konecne nejaky quaterback v PL

Reagovat
CubONE

Ale no.

Reagovat
vodka

hlavne mu strasne sedi tento behavy fotbal, kdy to moze davat do prostoru, ktere vidi jedinecne...

Reagovat
Chazy

Jj. Fakt záleží, kde je jeho strop, ale čistě myšlením je naprosto nereálnej. On často chce udělat naprosto unikátní řešení, který přenese hru, nebo ji dokonale uklidní. Taky mu to dost často nevychází, protože tu techniku ještě nemá takovou, ale když ho vypracujou, tak bude naprosto úžasnej k tomu útočnýmu triu.

Reagovat
EXoRcIsT

Su to sice najvacsi rivali ale hraju najlepsi futbal v lige a zasluzia si titul.

Jedina chyba na tom bude ze budeme musiet pocuvat fans Liverpoolu ako sa kazdemu vysmievaju

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis na párek

Reagovat
kiwwi

na protiutoky LFC by mohla byt radost pozerat, keby som nevedel ze je to LFC

Reagovat
CubONE

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Navas je neskutečně hloupý hráč.

Reagovat
vodka

myslíš ten oblouček místo přihrávky na střelu do středu?

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale celkově všechno řeší tou svou zkurvenou kličkou nebo alibistickou přihrávkou dozadu přestože je dalších x možností.

Reagovat
smazaný uživatel

a Chelsea si jede proo titul ,velké díky do Liverpoolu

Reagovat
Erdovec

džeko spadl trochu pozdě

Reagovat
13

Být tam nějakej vychcánek jako Luis, tak si pro ten kontakt dojde a penalta se pískne

Reagovat
Side

jasná

Reagovat
kiwwi

penalta jak bic

Reagovat
Mervin

ten Sakho je kokot

Reagovat
Honza Matoušek

To posral Džeko tim pádem, došlo mu to moc pozdě

Reagovat
Manik...

Jasná pencka

Reagovat
Zaschrona

samozrejme, na Anfieldu se proti domacim tohle nepiska

Reagovat
nani92

Sakho fauloval Džeka, penalta pre Liverpool

Reagovat
diastan

Reagovat
penepi

Bola by prísna, ale tak keď je sakho debil.

Reagovat
kiwwi

co je prisneho na penalte, ked obranca totalne bez lopty sepacli utocnika v sestnastke?

Reagovat
penepi

Prísna z pohladu kde ten faul bol. ale hej, na piču som to napísal, skrátka blbosť obrancu.

Reagovat
Erdovec

lol prý penalta

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

WTF?

Reagovat
Chazy

Reagovat
Manik...

Reagovat
CHONG

Jak můžou hrát základ v týmu jako je City taková kopyta jako Clichy a Demichelis

Reagovat
Usty

Vždyť další v pořadí je Lescott... A Demichelis v posledních zápasech nehrál špatně.

Reagovat
Manik...

wtf? Vždyť hraje aspoň měsíc tragicky... Není zápas, kdyb by neudělal kiks

Reagovat
Usty

ta pasáž Hull - Fulham - Man Utd mu vyšla dobře Proti Arsenalu a Southamptonu nevím, to jsem buď neviděl nebo sledoval jen po očku.

Reagovat
CHONG

I ten Lescott je lepší, Demichelise vůbec neměli kupovat, ten je k ničemu a to proč hraje Clichy, když je na lavičce Kolarov, to je neskutečný fail.

Reagovat
Side

Garcia s Navasem se taky neztratí

Reagovat
Manik...

+ García a Džeko

Reagovat
13

To mají za ten ofsajd u nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak...

Reagovat
Erdovec

dyť se ho ani nedotkl

Reagovat
blade115

Penalta jasná. Ale je to kompenzace za ten první zápas, tak si nestěžuju. Takhle už by to mohlo zůstat. Ať si Liverpool klidně titul vyhraje, když jinak nedá, ale rekord nastřílených branek musí zůstat náš.

Reagovat
smazaný uživatel

uz to nie su kompenzacie len v danom zapase, uz su to polrocne kompenzacie

Reagovat
blade115

Reagovat
Firkraag

Vždyť se ho ani nedotkl

Reagovat
blade115

Dotkl. A vůbec nešel po míči. Jasná penalta.

Reagovat
tomasinho

Po míči šel, ale byl tam pozdě a netrefil ho. Ale penalta být měla.

Reagovat
blade115

Tak v hlavě si asi říkal "chci trefit míč", ale už předem bylo jasné, že ho mít nebude. Nebýt toho, že Džeko nadskočil a moc pozdě mu došlo, že má spadnout, tak je to 110% penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Džeko nadskočil, neudělat to, tak ho asi zprasí.

Reagovat
vodka

Džeko jak se podruhé propíná, co to jde fakt ultranesympatický sráč...

Reagovat
tomasinho

Coutinho teď zaLucasoval

Reagovat
Erdovec

fakt si myslíte, že to byla penalta? já nejsem nestranný, ale dyť se ho fakt vůbec nedotkl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sel tam jak blazen a balon vubec netrefil, Dzeka se dotknul sice jenom trochu, ale piskat se to dalo..

Reagovat
fff

Penalta zrejme mala byt, Skaho do toho siel, tak ako on do subojoch skratka chodi a tentokrat to bolo nie moc podarene. Ale ako som pisla minule, raz sa nekomu pomoze, raz sa niekomu uskodi, tak to chodi. Nas dvojzapas so City tuto sezonu je toho zatial perfektnym prikladom.

Reagovat
smazaný uživatel

Clichyho centr.

Reagovat
Manik...

Někdo stream? Ten můj spadl

Reagovat
stas87

tak liverpool zacina byt oblubeny vdaka hernemu prejavu ako minuly rok bvb? :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Kvoli vsetkemu :)

Reagovat
stas87

brzdi zasa,kloppov dotmund je stale inde ako liverpool..

v akom kosi by bol liverpool pri lose skupin? tretom?

Reagovat
Jesse Pinkman

pořád stejně Couts

Reagovat
fff

Coutinhoooooo. no bola to zrejme pozicia, z ktorej by s aj strielat malo, ale skoda ze je to akurat jeho slabina ...

Reagovat
smazaný uživatel

ten odkop

Reagovat
monty25

Coutinho se zatím pořád zastřeluje...

Reagovat
Whitemedia

Coutinho sem a Coutinho tam, ale ani střílet pořádně neumí ..

Reagovat
Whitemedia

do Scolese mu tedy ještě kousek chybí

Reagovat
13

*Jen

Reagovat
Counter

Geniálně Coutinho

Reagovat
tomasinho

Coutinho

Reagovat
tomasinho

V tomhle je furt stejný, ale zlepší to. Ale Hendo neskutečný pressing

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

Couts

Reagovat
Honza Matoušek

Klasickej Coutinho Achjo

Reagovat
13

Coutsova genialita se občas někde skrejvá, te´d mohl krásně vyslat Dannyho

Reagovat
smazaný uživatel

asi mi uz z toho tiez prepina, ale takto dominantne ako hraje Skrtel, to snad videl len Vidica, Terryho, mozno Vertonghena

Reagovat
Arbiter

letos Cahill

Reagovat
CHONG

Reagovat
tomasinho

Dneska ale měl 1 chybičku, jak si to obhodil Džeko kolem něho. Ale jinak hraje výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve strasnym laufu je, uplne to z nej cisi.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda Couts

Reagovat
Chazy

LOL Coutinho

Reagovat
monty25

Uf, teď jsme to tam uskákali...

Reagovat
smazaný uživatel

No ale SAS slusne jalovi zatim.

Reagovat
tomasinho

Sturridge je špatný dneska, snad popáté, co mu to uteklo. ale hlavně:

GLEEEN!

Reagovat
fff

Mignoleeeeeeeeet

Reagovat
monty25

Mignolet Ale hrajéééém!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Piskej to kurvaaa

Reagovat
Mervin

Migno

Reagovat
fff

Boze Glenn tam zachranil suverenny gol

Reagovat
smazaný uživatel

*Glen, inak hra paradne :)

Reagovat
Il Architetto

MINOMET ! ! !

Reagovat
CHONG

Pelle je fakt šašek, poslat do tak důležitého zápasu Demichelise, Clichyho, Navase a Džeka, s tím ať jde do prdele.

Reagovat
Firkraag

Džeko oukej ne? Se zbytkem souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát místo Džeka bych do toho seznamu dal Garciu. Džeko je sice takový dřevo, ale dnes maká na 100% a mít tam spoluhráče, co mu umí přihrát (Kolarov, Milner), tak to vypadá úplně jinak.

Reagovat
CHONG

Tak Garciu jsem nepsal schválně, ten střídal, jinak je pravda, že Džeko maká, ale je to dřevo a kdyby nebyl Coutinho kopyto, tak navíc zavinil gól, Negreda bych tam teda viděl radši.

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany je tam dnes na to sám

Reagovat
smazaný uživatel

Az moc zalejzame, na druhou stranu rozumim zameru vynutit si brejky hmmm.

Reagovat
13

Jestli je tohle záměr, to teda nevim

Reagovat
smazaný uživatel

to sú také sračky že je liverpool fresh a má výhodu oproti konkurentom čo hrajú LM však hrá celú sezónu s identickou jedenástkou, zatiaľčo práve konkurencia môže rotovať čo to dá

Reagovat
minoLFC

Reagovat
vodka

to kdo řekl?

Reagovat
Whitemedia

Mindgamer

Reagovat
blade115

Tak jistá výhoda to je, i když to není hlavní důvod toho, proč se vám tak daří.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

I tak jsem ale zvědav, jestli si to přenesete i do dalšího roku s LM. Kdybych si měl vsadit, tak spíš ne. Ale necháme se překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

určite

Reagovat
Dawon

Prave protoze maji malo zapasu, tak snad logicky muze hrat furt ta stejna sestava a zustat cerstva, zatimco konkurence proste musi rotovat, ne ze muze...ale samozrejme ted uz to hraje hovno vliv, kdyz city jsou z LM venku

Reagovat
smazaný uživatel

no ale si zober koľko ľudí, vrátane tých čo sú v konkurencii o tom neustále hovoria aj teraz to proste naserie

Reagovat
Dawon

Tak ja nerikam, ze je to jediny faktor, ktery by mohl rozhodnout o pripadnem titulu, ale snad kazdy musi uznat, ze je proste vyhoda, kdyz v podstate kazdy zapas muzes postavit to nejsilnejsi co mas a nemusis se bat nejake unavy....nekteri to zbytecne zvelicujou, ale ty zas delas ten opacny extrem, protoze to svoji roli zkratka hraje

Reagovat
cubazi

chcelo by to poriadny link pls

Reagovat
blade115

Hm, parádní předpoklady pro titul. Neztrácejí se slabšími týmy, dovedou dominovat i nad těmi silnějšími a stojí při nich štěstí. Tak snad bude logickým vyústěním situace primát pro Chelsea.

Reagovat
Whitemedia

No fakt se těším, co proti nim nachystá Mourinho

Reagovat
vitasrp

Já bych počkal až po Swansea, aby bylo vůbec potřeba něco vymýšlet.

Reagovat
blade115

Původně jsem chtěl, abychom hráli dřív než Live se City. Abych se mohl pořádně rozhodnout, komu vlastně fandím.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Uf, ten konec poločasu už byl docela na pováženou, pěkně mi tam zatrnulo několikrát. Do té doby ael paráda, mohlo to být daleko více. Sturridge ale není dobrý dneska. Možná bych se kolem 65. minuty nebál stáhnout ho a poslat tam Allena/Lucase.

Reagovat
monty25

OT: Odkdy přeješ Bayernu?

Reagovat
tomasinho

Já ám rád Bayern dlouho, taťka fandí Bayernu odmala. Není to nějaké fanouškovství, mám LFC, pak sto let nic, Baník, sto let nic, West Ham a pak někde vzadu další kluby v čele s Bayernem.

Reagovat
monty25

Ok. Já právě Bayern ani Dortmund moc nemusím, což je asi logické (vzhledem k tomu, komu fandím v Bundeslize). West Ham a Baník mi nevadí.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
monty25

Zatím paráda! Tak ještě vydržet 45 minut+nastavení.

Reagovat
fff

Uvod super, v podstate vacsinu polcasu sme boli vyrazne lepsi, na konci nas trochu zatlacili. Gol zachranili postupne Raheem, Glen aj Simon, takze paradicka. Penalta asi mala byt, na druhu stranu, ako som pisal, ako nas sekol rozhdca u nich, teraz on sekol City dnes, cize ako som pisla, ono tieto veci su v konecnom dosledku vzdy cca vyrovnane u kazdeho timu. Dnes kvalita aj stastie s nami, toto uz musime dotiahnut.

Reagovat
Rssa

Penalta? Za co? Upřímně si nemyslím, že by měla být, Sakho sice netrefil míč, ale Džeko ho nestihnul, pokopal Sakha a ještě teatrálně upadl.

Reagovat
fff

Podla mna bola, Sakho loptu netrafil, do suboja siel dost naivne, ako to on obcas robieva. Piskatelna minimalne urcite bola podla mna.

Reagovat
Rssa

Netrefil, ale netrefil ani Džeka, ne? Vždyť ten do něj naběhl, pokopal mu hlavu (což je možná rozhodující, protože dle záběru právě toto viděl Clattenburg) a mííč byl úplně někde jinde, než u Džeka, který se tam svalil. Nemyslím, že by se měla vůbec něco pískat.

Reagovat
cristiano.K.

teatrálně nevím, kontakt tam byl,míč byl stejně v autu

Reagovat
Coutinho10

1. gól Sterlinga to byla lahůdka.....už tesim na 2nd half....snad přidáme ještě naky goly a vylepsime si trochu skore, ktery muze rozhodovat

Reagovat
Erdovec

ach jo, útočníci se víc snažit, tohle je jejich těžký podprůměr, jenom Sterling snese nějaké měřítko

Reagovat
fff

Mne sa na Sterlingovi strasne paci, ze kedysi ho niekto bral ako bezca, dnes a celkovo tuto sezonu hra kolkokrat aj z stredu ihriska a ma tu myslienku.

Reagovat
Chazy

Fakt hrozivej závěr, normálně bych řek, že se mi nejvíc líbili Sakho a Škrtel díky hře vzadu, ale takle.

Reagovat
vitasrp

City jsou příšerní, hlavně na ten rychlej dynamickej fotbal Liverpoolu nebyli vůbec připravení. Těch prvních 10 minut na Anfieldu je třeba uklidnit hru, jenom držet míč a nebejt třeba vůbec nebezpečnej, nicméně když se s LFC hraje nahoru dolů, je to sebevražda. City buď takovej plán neměli, nebo ho nedokázali realizovat, každopádně se dostali do krásnýho průseru.

Liverpool jinak úžasnej, kolik energie do tý hry dávaj, to jsem dlouho neviděl. A ta útočná trojka nemá chybku, nemůžu si pomoct.

Reagovat
tomasinho

A právě protose bojím zápasu s vámi, kdy to Mourinho takhle provede, pro nás to bude nepříjemné, City nám to ulehčuje, podobně jako Spurs, i když tam to bylo ještě enormnější díky menší kvalitě.

Reagovat
vitasrp

Budete proti nám mít ale slušnou výhodu, protože budeme vyflusaní z Atlétika.

Na druhou stranu zálohu bychom mohli mít čerstvou, takže bychom se vám v tom úvodu snad vyrovnat mohli.

Ale koneckonců - až v 7 večer bude jasný, jestli bude vůbec o co hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Pellegrini to nezvládl, ani trochu. Je teď po téměř celé jedné sezóně v Anglii ještě úsměvnější, že tu byli jedinci, co říkali, že by pro nás byl lepší volbou než Mourinho. Nebo že je snad kvalitativně srovnatelný trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool hraje fantasticky.

Reagovat
smazaný uživatel

tak oba tymy zatim drzi vynikajici golmani. pencle se klonim k tomu, ze bych ji spis nepiskal, i kdyz kdyby ji fouknul, nemohli bychom rict pul slova. sakho ho trochu potom, co majdnul balon, trefil, ale protoze dzeko to uz uplne vypustil, a pak tam padal jak hruška...

zamer je jasny, budeme to hrat zezadu, a cekat na brejky, kazdopadne city uz v zaveru polocasu ukazali, ze si golovky vypracovavaji, jen at to neni cesta do pekel

Reagovat
stas87

gol sterlinga mi pripomenul gol kruse proti borussii pekne to spravil,to brankar nema sancu

Reagovat
fff

Ono po tom, ako retarovane vybehol, tak uz sancu nemal to je pravda

Reagovat
stas87

tak ja to videl na SS kde bol dost debilny pohlad kamery na ten gol,v podstate len dali sterlinga a harta s obrancom a zakoncenie sledujem pariz-roubaix

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

Liverpool vede zaslouženě nicméně sudí jim připískává, ať už vymyšlený faul na Suareze, co i komentátor, který očividně přeje kvůli té plešce Liverpoolu uznal, penalta se taky mohla pískat udělat to Džeko trochu chytřejc, protože Sakho ho trefil bez míče ve vápně a jak již známe zpřísněné pravidlo, i když tam jdeš jak blázen a soupeře trefíš jen málo tak se to píská a dává karta, při 1.golu si také Suarez pomohl rukama, nejsou to sice situace 100 / 0, ale když se to sečte tak už to Liverpoolu dává značnou výhodu, snad tam bude nějaká kompenzace, i ta žlutá pro Garciu byla hodně přísná

Reagovat
smazaný uživatel

práve toto je kompenzácia za zápas na Etihade zo zimy

Reagovat
fff

Pir prvom gole si Suarez pomohol rukami ? Ako sorry, ale pri prvom gole ustal dva poctive, futbalove chlapske suboje.

Reagovat
smazaný uživatel

S tim by se dalo souhlasit, az na Suareze pri tom golu.

Reagovat
Erdovec

lol u toho prvního golu si děláš srandu ne?

Reagovat
Liquid

tam jsem viděl 1 opakovačku jak ho rukou odstrčil, live jsem to neviděl, mrknu se na to znova tedy, možná jsem se zde unáhlil

Reagovat
Chazy

Každopádně doufám, že se LFC zbytečně nestáhne jako na konci poločasu a bude furt hrát aktivně. Už jen právě ten Coutinho by byl na hřišti pak úplně zbytečnej, Sterling taky.

Je potřeba udržet ten styl hry, kterej se hrál 40 minut. A City má furt nebezpečnej útok, nic není sebevražednější, než jim uvolnit hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

to nemáš šancu udržať. Už na konci prveho polčasu sme vyzerali unavene. Coutinho skôr alebo neskôr odpadne, v druhom polčase by sme mali hrať s Lucasom/Allenom na protiutoky.

Reagovat
cubazi

hoši prosim nejaky funkčny nesekajuci link

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Coutinhův faul před vápnem.. to musí bejt nějaká brazilská specialita. Jinak 35 minut dominantní výkon. Pak jsme taky nechali trošku City čuchnout aby se neřeklo.

Reagovat
hefy

Tak ještě dva goly, pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, Pellegrini je proste starej lehce nadprumernej trener, dalsi z rady jeden z mnoha. Takticky zase uplne mimo, ten tym hraje o titul a pritom prijel na vylet, zkratka se zase ukazuje, ze nejlepsi tymy v Evrope jsou ti, kteri maji mlady perspektivni trenery s moderni fotbalovym pojetim a novyma myslenkama, Rodgers je toho krasnou ukazkou. Liverpool hraje neuveritelne, a to v tymu nema zadny velky hvezdy. Takticky naprosto fantasticky, ten pohyb s micem, kombinace, nabehy za obrannou linii, hra bez mice, po ztrate balonu, kdy jdou okamzite v nekolika hracich po souperi s micem, ten pressink.. Fantazie, pokud se to podari, tak si ten titul urcite zaslouzi a v Evrope na tom taky muzou byt hodne dobre..

Jinak teda jeste LFC jsou krasnou ukazkou toho, ze Anglie by MS klidne mohla uspet, ze ty kvalitni hrace ma, jen by to nesmely vest vykopavky jako Hodgson nebo Capello.. Snad ten sasek bude ze hry Liverpoolo vychazet, protoze to by mel byt zaklad. Stoperska dvojce z Chelsea a ta zalozne-utocna ctyrka z LFC, to je neco, co letos skvele funguje. A kdyz to doplni o Wilsherea s Rooneyem misto Coutinha se Suarezem, kteri jsou na podobne urovni, tak by to mohlo klapat..

Reagovat
blade115

Stoperská dvojice z Chelsea už asi neklapne...

Reagovat
fff

Mohlo, ale s Royom na lavicke asi nie, co je skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodgson to moze urobit uplne dokonale, k tej styrke z Liverpoolu moze doplnit este Welbecka, Oxika, proste mladi moderni hraci, som velmi zvedavy jak to vymysli, ale bojim sa, ze to bude klasicka sracka

Reagovat
masly008

nemají hvězdy

Reagovat
Mindas

Bravo Pelle, zase si to posral ty starý cunte! Takových failů v tak důležitém zápase se jen tak nevidí. A největší fail bylo jeho samotné nominování manažerem City. Na všechny letošní, klíčové zápasy není vůbec připravený. Bez taktiky, s dementními sestavami.

Reagovat
Side

a už to chce heslo

Reagovat
smazaný uživatel

rider-hdlive

Ale treba ho ručne napísať, keď som ho kopiroval tak mi to moc nešlo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Side

dík

Reagovat
Staenly10

Si bůh.

Reagovat
Chazy

Už streamy nepotřebuju, ale si fakt král

Reagovat
R22

ridder dal heslo na svuj kanál? Lolkac nevis jaké?

Reagovat
13

Lolkaci chce po nás heslo, nemáš jinej stream?

Reagovat
smazaný uživatel

coutinhovi chýba už len doladiť strelbu a bude top...

Reagovat
fff

Ale toho ladenia tam ma kopu

Reagovat
smazaný uživatel

a slabšia stránka cítiť na flanaganovi..to proste nie je FB do základu...Gerrarda som takto lietať ešte nevidel, začínam ho podozrievať že zápasy s papierovo slabšími hrá na 50 %

Reagovat
fenixLFC

vazne ma to zaujima-ked hrac netrafi loptu a sejme hraca jasna penalta. ale ked netrafi loptu, netrafi ani hraca, este sa mu uhyba co sa da a ten cez neho umyselne prepadne aj ked sa moze vyhnut, je to penalta?

Reagovat
Staenly10

Taky chce teď po vás ten šašek Rider heslo?

Reagovat
Erdovec

jinak na Gerrardovi jde vidět jak moc to chce, vždycky sprintuje 60m do obrany, nikdy nic nevypustí

Reagovat
fff

Ked tam zblokoval tu Dzekovu strelu, to bol Stevie 10 rokov dozadu priamo pred nasimi ocami. Je vidiet, ze ked ma motivaciu, tak je uzasny.

Reagovat
k0udy

Lolkac davej heslo nebo tě pověsíme za koule do průvanu

Reagovat
smazaný uživatel

sa ukľudni...

Reagovat
k0udy

to byl vtip, dík

Reagovat
smazaný uživatel

rider-hdlive je heslo.

Ale skuste písať ručne NIE KOPIROVAT

Reagovat
R22

díky

Reagovat
Mervin

díky

Reagovat
kiwwi

a na ktory link?

Reagovat
Rssa

Správně využité letadlo

Reagovat
monty25
Reagovat
Jesse Pinkman

Lolkac je bůh ( co se streamů týče )

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole na tý stránce záložka Password a milion lidí se tu bude ptát na heslo. Vy si sami neutřete ani prdel snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Mají na to Lolkace.

Reagovat
Chazy

AHA

Reagovat
fff

To co teraz predviedol Sterling . Az na tu strelu samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

jaký heslo zase ? na streamu

Reagovat
Side

stačí otevřít oči

Reagovat
tomasinho

2. poločas se nějak seká

Reagovat
CHONG

Proč tady všichni čumíte na streamy, když sopcasty jsou o parník lepší?

Reagovat
k0udy

a taky o 10 minuty pozadu, ne dík

Reagovat
blade115

Necelou minutu, no ...

Reagovat
kiwwi

stale pozadu

Reagovat
blade115

A co jako ta minuta řeší?

Reagovat
CHONG

To jsem taky nějak nepochopil

Reagovat
kiwwi

zeby debatu na EF?

Reagovat
CHONG

Reagovat
blade115

To se pak musíš rozhodnout, jestli koukáš na zápas, nebo diskutuješ na EF. Když děláš oboje, tak ti vždy něco unikne. Nicméně já teď oboje dělám a že bych měl nějaký problém s tím minutovým posunem, to teda nemám ...

Reagovat
CHONG

To je přehnané, některé jsou o minutu až dvě opožděné, ale třeba ten co mám puštěný teď jede naprosto přesně a navíc pořád lepší minutové zpoždění než hnusný obraz, sekání a padání, ale tak proti gustu, žádný dišputát.

Reagovat
Chazy

Máš to napsaný blbě a streamy jsou i v HD.

Reagovat
CHONG

Co mám napsané blbě?

Reagovat
Chazy

proti gustu žádný dišputát to má bejt

Reagovat
CHONG

Reagovat
Chazy

Sry, nerad sem v tomhle otravnej, jen mě to tam udeřilo do očí

Reagovat
CHONG

V pohodě

Reagovat
masly008

přesně

Reagovat
blade115

Reagovat
Side

protože žádnej anglickej sopcast nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Protože vypadávaj často...

Reagovat
smazaný uživatel

link?

Reagovat
Erdovec

pelle asi neví, že má jen 3 střídání

Reagovat
Manik...

STREAM pls.

Reagovat
monty25

Škrtel To bylo za minutu dvanáct... Musíme být aktivnější!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, on ten Liverpool nakonec ten titul fakt vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

nepoučitelný

Reagovat
fajdax

Kanibal se zase předvedl. Měl jít ven.

Reagovat
Mervin

to je kokot, má žlutou a bude dělat takové pičoviny

Reagovat
kiwwi

Suarez

Reagovat
tomasinho

UFFF, už měl být venku

Reagovat
fff

Zlta za filmovanie jak z katalogu .... Co je sprosty, ma zltu a toto skusa? Keby rohodca nebol slepy, tak je uz vonku.

Reagovat
nani92

nevadí Luis, hlavne že si skvelý otec

Reagovat
TopinB

Ten Suaréz je debil Fotbalista výborný, ale za ty divy by ho měli denně fackovat

Reagovat
mithro

suarez

Reagovat
Staenly10

Nějakej rezervní link případně? Nějak se to seká.

Reagovat
Chazy

Suarez měl mít redku. Fakt strašnej sráč a jediná kaňka na LFC.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Rssa

Náš nejlepší hráč

Reagovat
FORZAMILAN

Suarez, to je ale komediant

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ale neodpískaná pencle a druhá žlutá pro Suáreze ten výkon Lpoolu trochu sráží.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jim odpustil jenom penaltu a červenou.

Reagovat
Erdovec

dotek tam byl no, otázka je jak moc do něj suarez v podstatě schválně kopl

Reagovat
Luc-Luc

Suarez by se mel uklidnit, jinak skonci s redkou

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez pěkně, k dokonalosti už jenom chyběl odpískaný Demichelisův faul

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, toho Suareza len kopat do tej hlavy....strasny kokot

Reagovat
Nikikrew

Suarez saze filmuje? Kludne by som mu dal zato 2 ZK

Reagovat
pepinho2

Suarez>Neymar>Phelps

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neymy je určitě větší simulant

Reagovat
Liquid

Suaréz už měl být venku

Reagovat
Side

penalta + Zub měl být venku, komu že se připískává?

Reagovat
fajdax

Reagovat
Rssa

Jak Milner, tak Suarez skočili...ale u Suareze bych dal vyšší známku za kulturní vložku, Milner spaldl jak pytel brambor

Reagovat
hefy

Dyt mu zavadil o nohu, co děláte.

Reagovat
Chazy

Taky mi přišlo, ale zas to bylo divadlo.

Reagovat
fajdax

Děláte si prdel? Nedotkl se ho ani omylem.

Reagovat
minoLFC

normlane ho potkol...to že sa tam potom Suarez vaľal ako by mu nohy utrhlo je druhá vec (ale to robil aj Demichelis v prvom polčase po Suarezovom faule a ani to nebolo pred súperov 16kou)

Reagovat
kiwwi

ale stojky na hlave a hentaky breakdane?

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt strasna pica, at si klidne dava hattrick v kazdym zapase, stejne bych ho do tymu v zadnym pripade nechtel..

Reagovat
fff

Ale zniesol by si ho . Ale je to v tomto srac no, on dakedy je jak buldog, ustoji neskutocne veci a inokedy urobi taketo daco.

Reagovat
Rssa

Milnera?

Reagovat
Liquid

Reagovat
fajdax

Škrtel prej nejlepší obránce PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si tiez riadny kokotko

Reagovat
Erdovec

hoši, byl tam dotek, za to prostě nemůžete tu kartu dát ...

Reagovat
Erdovec

že je suarez piča a udělá pak osm kotoulů je jiná věc

Reagovat
kiwwi

tak hlavne ze penalta ti prisla smiesna

Reagovat
icka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
minoLFC

Faul +divadlo...jak u Demichelisa v prvom polčase, tak čo sa čuduje

Reagovat
Coutinho10

neeeeeeeee

Reagovat
Zaschrona

nadherna kombinace, famozni

Reagovat
Zaschrona

co udela zmena Navase za Milnera...

Reagovat
kiwwi

nikdy by som nepovedal, ze Milner moze byt o triedu lepsi futbalista ako niekto iny v Manchestri City

Reagovat
Chazy

Hej, to ho ale moc nasledovanýho nemáš

Reagovat
fff

Preco sme sa tak zatiahli .

Reagovat
monty25

Co k tomu říct... Přestali jsme hrát.

Reagovat
Side

nádhera

Reagovat
tomasinho

Koledovali jsme si to

Reagovat
Counter

Silvička ♥

Reagovat
Chazy

Bohužel LFC pokračuje ve hře od 40. minuty. Teď to asi bude chtít stáhnout Coutinha a dát tam někoho, kdo získá míč.

Reagovat
smazaný uživatel

krasny gol

Reagovat
Dawon

Milner naprosto zmenil obraz hry A stejne priste bude v zakladu zase ten modrooky vocasek

Reagovat
monty25

Suárez Soustřeď se na fotbal!

Reagovat
kiwwi

gooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

JO!

Reagovat
smazaný uživatel

Dpč

Reagovat
fajdax

Škrtel je naprosto, ale naprosto strašidelnej.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

ale svoju rolu debilka hrajes dobre, to sa musi uznat

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez je simulantska kunda a mel dostat druho zlutou. ale kazdopadne preju Liverpoolu dneska. ikdyz Silva ted snizil. no bude to chtit pojistku jinak City to klidne jeste otoci...

Reagovat
fenixLFC

hrajteeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

horí nám to tam nejak

Reagovat
CubONE

Vyrovnaaaat

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi libi, jak tu malou krysu vymeni za Milnera a hned ta prava strana neco hraje.

Reagovat
Erdovec

čuráciiiiiiiiiiiiii pojebaní hrejte"""""""""!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
fajdax

Reagovat
Nikikrew

City

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky link ? zas mi secko spadlo...vdaka

Reagovat
smazaný uživatel

omg david silva je nekontrolvoatelný

Reagovat
blade115

Ježiš to je pičus pičusácká ... Ať už ho vyloučí, nejlépe nadosmrti.

Reagovat
smazaný uživatel

Silva je boží

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem do pici kurva!

Reagovat
diastan

Ještě aspoň 1

Reagovat
fajdax

Když se teď tak dívám na tabulku, tak pro nás by remíza nebyla vůbec, ale vůbec dobrá...

Reagovat
hefy

ÚÚÚžasnej Zabaleta!!!

Reagovat
fff

Kurva Sturridge prenes sa uz cez svoje podrbane ego a NAHRAJ .

Reagovat
Chazy

Tak tohle bylo hodně penaltový

Reagovat
monty25

Sturridge Na co dneska sáhne, to pokazí...

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya, Navas out, Agüero, Negredo stále na lavičce, Pelegrini co to jako je?

Reagovat
smazaný uživatel

SAS sou vazne na pest ty vole

Reagovat
Side

Sturridge dneska tragédie teda

Reagovat
smazaný uživatel

ZABA

Reagovat
Chazy

Ajajj

Reagovat
fajdax

No to mě poser

Reagovat
Erdovec

to není fér... ti čuráci posraní si to nezaslouží

Reagovat
hefy

No, to snadj neni pravda... ale 3,5 OVER.

Reagovat
Nikikrew

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Budeme radi ak remizujeme...ManCity hrá skvelo v druhom polčase

Reagovat
Whitemedia

To jsou ale čuráci..

Reagovat
kiwwi

goooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Reagovat
diastan

jioooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to je cirkus v tom vapne, dyt sme k smíchu ty voe

Reagovat
smazaný uživatel

a je tam

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Dawon

Hotove, vyrizene

Reagovat
fff

Kurva od 40. minuty ani nehrame, nechapem ...

Silva je neskutocny

Reagovat
monty25

Jděte do háje! Já to nechápu. Takhle se na to vys*at...

Reagovat
smazaný uživatel

silva je uplne niekde inde ako ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
Jesse Pinkman

já se poseru

Reagovat
CubONE

Goooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
tomasinho

Hm, čau

Reagovat
smazaný uživatel

SUPER

Reagovat
smazaný uživatel

stary dobry liverpool

Reagovat
mithro

to by de gea nohami mal bez problemov

Reagovat
smazaný uživatel

Tu mate Mognoleta, Reina 2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nám trošku kazí plány dopiče.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

LINK !!!!!!!!!

Reagovat
Side

http://www.rider-hdlive.co.uk/p/hd-stream-1.html

heslo: rider-hdlive

napsat, nekopírovat

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle už by to mohlo skončit.

Reagovat
Mindas

Hlavně Milnera zase příště nepostavit do základu. Stejně jako po zápase na Fulhamu, kde byl nejlepším hráčem i podle všech zahraničních serverů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Do piče BR ide to na teba, coutinho už mal byť davno dole a na ihrisku allen aby pokril silvu

Reagovat
masly008

tak ten navas tam byl asi jenom aby unavil protihráče.trošku změna hry city bez něho

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
TopinB
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
monty25

No, třeba aspoň zase začneme hrát fotbal, když už nevedeme...

Reagovat
minoLFC

dopiče

Reagovat
smazaný uživatel

COME OOOOOOON CITYYYYYYY

Reagovat
fajdax

Suarez je opravdu největší špína co běhá na trávnících PL

Reagovat
Liquid

come on City !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bych chtel videt, co jim Rodgers rikal v kabine a polocase. To je katastrofa, co hraji.

Reagovat
hefy

ok no, tohle ale byla simulace jako svině.

Reagovat
fff

Ruky tam Kompany mal, to je jednoznacne a dost vyrazne. Ale kludne to mohol Suarez ustat, zacitil ruky a uz siel dole ...

Reagovat
smazaný uživatel

jaka simulace, vsak ho drzel rukama

Reagovat
hefy

A proto mu vylítly nohy do vzduchu, dobře.

Reagovat
fff

Ty co skusas, fakt si tam tie Kompanyho ruky nevidel? To si musis robit srandu, rukami ho odtlacal, mal ich na Suarezovom hrudniku a tlacil ho.

Reagovat
hefy

Furt nevidim tu spojitost mezi držením a tím, že se mu bez zavinění podlomily nohy.

Reagovat
pepinho2

at se Donkey nediví,bejt rozhodčím,tak mu nepísknu nic,zvlášt když už tam nemá co dělat

Reagovat
Mervin

foukatelná

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim no, to uz spis tahle, nez ta na Dzeka v prvni puli

Reagovat
masly008

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Remízka taky dobrý. Ale City potom teda musí rupnout s Evertonem.

Reagovat
smazaný uživatel

předkusák zase nacvičuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Luisinko trapkooo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na penalty to je 1:1

Reagovat
Side

Reagovat
CubONE

Reagovat
Firkraag

Suaréz je dement, sám se připravuje o šance

Reagovat
Whitemedia

Škrtěl WTF

Reagovat
monty25

Mignolet Co předvádíme ve 2. poločase, to mi hlava nebere...

Reagovat
smazaný uživatel

suarezovy by som penaltu nepiskol ajkeby mu tam nohu zlomili

Reagovat
fajdax

Ajaj, Kun de na plac....

Reagovat
Luc-Luc

ale hrajem kurva

Reagovat
Swarley

už jsem to vypl, co se tam děje?

Reagovat
smazaný uživatel

panikarime

Reagovat
Swarley

ono to vypadalo dost jednoznačně, očekával jsem teda jinej vývoj ve skóré

Reagovat
CubONE

2-2, Liverpool netusi

Reagovat
Swarley

City druhou půlku drtí?

Reagovat
fff

Dost masakralne nas drtia.

Reagovat
CubONE

Reagovat
fff

V druhom polcase je nasa setnastka jeden nepodareny vtip ...

Reagovat
smazaný uživatel

aguero

Reagovat
CubONE

Kun rozhodne

Reagovat
tomasinho

Do prdele fakt, takhle tztratit vyhraný zápas. Místo 3 nebo 4:0 2:2 a ještě můžeme být rádi. Sturridge dobře, že šel dolů, situace řešil jak kokot.

Reagovat
fff

Ale poslednu dobu to tak robi uz celkom pravidelne, strasne ma s tym sere.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

TRHEJ KUNE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Allen at de do pici taky s tou jeho finalni fazi

Reagovat
Pospovič

Hlavně ať nekdo vyhraje

Reagovat
celeb

Johnson, Sturridge dole.

Reagovat
fajdax

Místní scouseři jsou fakt neskutečný hovada. Samí kurvy a piče tu lítají směrem k jejich týmu....

Reagovat
tomasinho

Tak teď jedna letí k tobě no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
monty25

Fandové Chelsea neví, co jsou emoce? Nedávno jsem četl: Fotbal bez nadávek je jako porno bez pohlavního styku.

Reagovat
fajdax

Vím co jsou to emoce, ale přeháníte to.

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty mluvíš o trochu jiných nadávkách

Reagovat
monty25

O kterých?

Reagovat
smazaný uživatel

To s tím pornem bylo pod článkem o Peltovi a zákazem řvaní vulgarit (jude slavie, smrt spartě atp.)

Reagovat
monty25

To bylo, máš pravdu. Ale já to beru tak nějak všeobecně, protože zrovna tyhle vulgarity nepoužívám.

Reagovat
smazaný uživatel

i já ?

Reagovat
hefy

Ze scouserů je nejhorší chazy.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
icka

Reagovat
Bayern +

Reagovat
monty25

Hlídejte si ty ofsajdy!

Reagovat
Swarley

*megaofsajdy

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

jsem jediný, komu na tom riderovi padají FPSka?

Reagovat
k0udy

nejsi

Reagovat
celeb

Johnson si snad robi picu! Uz sa tam radsej presunul Steven, kedze Johnson je uplne mimo!

Reagovat
fff

Ked si to tam Silva s Nasrim zacnu tukat, tak nevieme co sa kde deje ...

Reagovat
fff

Nedas dostanes, podme dat ...

Skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Piskej koneec

Reagovat
fajdax

Wow, Škrtel v druhým poločase na ručník

Reagovat
fff

Ty mas z toho velku radost, ked to tu uz aspon tretikrat pises

Reagovat
fajdax

Mám, protože mě v prvním poločase pobavilo jak tu někdo psal že je nejlepší stoper v PL

Reagovat
fff

Tak v prvom polcase bol este vyborny, v druhom je tragicky.

Reagovat
fajdax

To je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Prehanas a o tom blbeckovi nad tebou ani nehovorim

Reagovat
fff

V druhom polcase urobil minimalne tri dost velke chyby, vselijako mu tam lopta skace, nie je si isty ... Ano city to bruatlne toci, ale Martin ma zly plcas.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem vyzniet utocne, vazim,si ta, ale po jednom,nevydarenom odkope a jednom obohrati od Aguera + to, ze neposobil tak suverenne a hned tragicky hej? Silne slovo velmi, nechapem tuto mentalitu, hra skvelo, dal gol,nasledne je cas zapasu menej isty a hned pritakavas debilkom,ako fajdax.. Inak pardon za chyby, pozeram uz hokej

Reagovat
monty25

Teď jsme teda měli kliku z prodloužených zad...

Reagovat
Whitemedia

ten Agueruv účes mě zase dostává takové hovno na hlavě

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zapas se teda silene otocil, to Kun jeste rozhodne..

Reagovat
Counter

Dominantní Škrtel nějak přestal dominovat.

Reagovat
smazaný uživatel

sak v prvom polcase tak hral, tak co ako zas to pises takymto stylom

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Svou frustraci z pátého místa tragédů si ventiluje na Liverpoolu

Reagovat
Counter

zvlášť proto, že jsem čekal, jak budeme hrát o titul a ono tohle...

Reagovat
Counter

Však dominoval v jednom poločase a už ne. Taky můžu říkat o Vermaelenovi, že si to vodí jak Vidič v nejlepší formě, když ze zápasu vystřihnu krátký úsek hry...

Reagovat
smazaný uživatel

on tak hraje väcsinu sezony no

Reagovat
Counter

Ty jako regulérně sleduješ všechny zápasy LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

vsetky uplne nie, ale videl som ich dost

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tady člověk nedozví...Škrtel dominuje na úrovni Vidiče či Terryho v top formě a je nejlepší CB v PL Jediné, v čem je letos nej, je gólovost...

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Silvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Erdovec

gooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis jak si zatleskal, krásně jsem to kopl na ten roh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

oooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Chazy

COUTINHOOOOOOOOOOOOOOO

KRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL

UWE UWE UWE

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

<3

Reagovat
Dr. Admess

Coutinhoooo!!!

Reagovat
Coutinho10

jooooooooooooo voeeeeeeeeeee

Reagovat
niflheim

KOMPAS

Reagovat
Whitemedia

Coutinhoooooooooo

Reagovat
tomasinho

COUTINHOOOOOOOOOOOOOOOO!

Reagovat
fff

Anooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Jesse Pinkman

do pííííče jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Coutinho !!!!!!!!§

Reagovat
Mervin

Coutttttttttttttttttttts

Reagovat
Luc-Luc

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllll

Reagovat
Honza Matoušek

SCHOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!

Reagovat
TopinB

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

COutInhoo

Reagovat
fenixLFC

coutinhoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
cubazi

Kompany si može dať serus s Martinom dnes

Reagovat
smazaný uživatel

kdo že je nejlepší stoper světa ?

Reagovat
Side

Silva

Reagovat
Kokesh

Všichni děláme chyby, i ti nejlepší.

Reagovat
CubONE

T.Silva, pomerne jednoznacne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, mazec..

Reagovat
smazaný uživatel

Filip :):):)paradicka

Reagovat
Swarley

Kompany alá Vidic

Reagovat
CubONE

Nieeeeeeee

Kompas

Reagovat
Nikikrew

Kompas. Ale preco musi mat Liverpool vzdy take stastie

Reagovat
smazaný uživatel

Piskej koneeeeeeeec

Reagovat
monty25

Góóóóóól!!! Coutinho se konečně přestal zastřelovat (v pravou chvíli).

Reagovat
Counter

Kompany to sice zazdil, ale pohotovost Coutinha velký palec hore

Reagovat
smazaný uživatel

mignolet by to chytil

Reagovat
Trapper

Nádhera

Reagovat
Zaschrona

Martin Tyler je velmi nestrannej...

A teda Coutinho pekne pohotove, kvalitne

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

?

Reagovat
niflheim

A ještě těm mrdkám foukněte pencli a jde se domů.

Reagovat
kiwwi

ty vole, proti nam by Kompany tu lopty vykopol von zo stadionu, tak by mu sadla

Reagovat
fff

Reagovat
Erdovec

to by bylo jedno, Persie by to namířil na stejné místo z té střely

Reagovat
smazaný uživatel

Proti komu si dal toho ukázkovýho vlastnaka, Swans?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, jeste tak tri potřebujem dat, protoze s timhle jeste góla dostaneme

Reagovat
M0rb1D4S

Mourinho postavil do základu Ba a podhrotovou trojku přesně tak, jak jsem jí chtěl Snad to bude zajímavé.

Reagovat
Chazy

Snad právě nebude, ne?

Reagovat
fajdax

Reagovat
M0rb1D4S

Z pohledu předváděné hry. Z výsledkového pohledu bych byl nejradši, aby to bylo co nejpřesvědčivější. Každopádně nám v tomhle zápase nevěřím

Reagovat
Chazy

Proč probůh? to byste fakt měli dát, ta sestava bude šíleně úderná a rychlá

Reagovat
blade115

Před měsícem jsem říkal, že se bojím ve zbytku losu tří zápasů - ve Villa Parku, na Liberty a proti Liverpoolu. Prostě je to soupeř zespodu tabulky a hrajeme venku ...

Reagovat
fajdax

Reagovat
Chazy

Já vím, ale právě tohle mi přijde jako naprosto ideální sestava na takovej tým. Udržíte tempo celej zápas, budete se tlačit do zakončení, je to atletický, důrazný a máte dobrý alternativy na střídání.

Reagovat
blade115

Ale jo, to jo, na sestavu si stěžovat nejde. Dynamičtější to už mohlo být snad jen s Hazardem místo Demby a Schürrlem na hrotu. Přesto ... Poté, co jsme se už tolikrát spálili, je prostě člověk opatrnější.

Reagovat
Tomanatura

City je fakt k hovnu, snad ten tym rozpusti

Reagovat
fajdax

OFICIÁLNÍ SESTAVA: Čech - Ivanovič, Cahill, Terry (c), Azpilicueta - Ramires, Matič - Salah, Willian, Schürrle - Ba

LAVIČKA: Schwarzer, Cole, David Luiz, Mikel, Oscar, Torres, Eto’o

luxusní

Reagovat
Chazy

Když budu dělat, že nevidím toho RB, tak je to pro mě snad i sympatická sestava, nehoráznost

Reagovat
blade115

Ještě Ramires.

Reagovat
fajdax

Nám prostě nejde nepřát

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

ramires sympaticky

Reagovat
Chazy

Mně nevadí, je takovej nijakej

Reagovat
fajdax

Hovado s technikou pralesního čutálisty.

Reagovat
Whitemedia

nečekané, wow

Reagovat
smazaný uživatel

Schwarzer ještě chytá?! Kolik mu je? Tak 43?

Reagovat
fajdax

41

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to jsem myslel že už má víc. Jak chytal za Fulham tak jsem ho žral

Reagovat
fajdax

Když nám chytal, tak byl hodně spolehlivej. A taky je to docela sympaťák

Reagovat
blade115

Dembaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Konsky KOKOT !!, vlastne demichelis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Mignolet akorát chytil a seknul se mi stream...

Reagovat
monty25

Oprava: Vypadl mi stream.

Reagovat
niflheim

Dej mu kurva karta za zakopnutí

Reagovat
Chazy

taky sem si říkal

Reagovat
smazaný uživatel

Se dneska vykartoval už dvakrát.

Reagovat
Firkraag

ja mam tuhle benevolenci v PL rád, ale ten trouba si fakt koleduje o červenou

Reagovat
Firkraag

A zase :-D

Reagovat
niflheim

Cuntinho

Reagovat
fajdax

Moseeeeeees

Reagovat
tomasinho

WTF, Mojžíš Jsem čekal Lucase.

Reagovat
Chazy

Aha, takže Moses teď jde pomoct CFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nám ale právě výhra Poolu pomohla, takže...

Reagovat
monty25

Moses místo Coutinha... Snad to ten kluk nigérijská nepodělá.

Reagovat
Firkraag

Má výraz jako, ted daruju Chelsea titul

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréz je fakt jak dement, ví že má žlutou a stejně to po odpískání dohraje a zakopne míč

Reagovat
kubys

Ty vole ten závod je fakt dneska šílenost.

Reagovat
Zaschrona

Wiggins?

Reagovat
kubys

Všechno, vždyť to je úplně v prdeli, tam snad dojede 10 lidí najednou do cíle.

Reagovat
Zaschrona

Tak porad doufam, ze Fabian nastoupi a ujede, proti Degenkolbovi a Saganovi s Boonenem je bez sanci. Ale mas pravdu, tohle tu nebylo hodne dlouho...

Reagovat
kubys

Ale favorizuju Degenkolba, i když bych si přál Štybyho nebo Boonena.

Reagovat
kubys

Terpstra!!!!

Reagovat
Zaschrona

Tohle vypada hodne, hodne nadejne... skoda, ze to nezkusil Styby

Reagovat
kubys

Nejlepší Roubaix, co jsem viděl.

Reagovat
Zaschrona

Hodne velka zabava, to jo.

Reagovat
kubys

Druhá skupina asi jela bermudským trojuhelníkem

Reagovat
Zaschrona

Nechapu, jak si ho takhle blbe mohli nechat ujet. Ale OPQS vyhralo zaslouzene, ten tym pro tyhle klasiky maji uzasnej, konecne jim to vyslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska parada, Wiggo me moc potesil

Reagovat
cubazi

BR ma v zálohe čierneho petra, boj sa tras sa, boj sa...

Reagovat
fajdax

černýho victora

Reagovat
minoLFC

Boha kukučka z Chelsea

Reagovat
CubONE

Suarez zakopol uz snad tretikrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz to piskni voleeeeee

Reagovat
fff

5 minut, porazi ma.

Reagovat
tomasinho

Pelle time

Reagovat
monty25

To bude dlouhých pět minut (teď už čtyři)...

Reagovat
cubazi

škto nič nenechal náhode, prebral si rovno 2 hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

Skerts si chtel vzit dva cernochy domu na úklid pod dresem, ne?

Reagovat
Firkraag

A to mohla byt klidne penalta pro City

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt ten kokot drzi nekoho v kazdym zapase a nikdy mu to nepiskli.

Reagovat
Counter

jednou jo

Reagovat
fff

Zas tieto iste debaty, jak keby to nerobil KAZDY braniaci hrac pri standardkach ...

Reagovat
Counter

Samozřejmě, dělají to všichni, Škrtel je oběť systému

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel.

Reagovat
CubONE

Kebyze takto Skrtel drzi obrancu Barcy, uz je penalta.

Reagovat
fff

Hendoooo

Reagovat
monty25

Henderson Proč si to tak ukopává?

Reagovat
Dr. Admess

Měl to těžký na zpracování. Toto posral Moses.

Reagovat
monty25

Já vím, Moses si to ukopnul jako první. Ale Hendo to taky mohl vyřešit líp...

Reagovat
niflheim

Henderson

Reagovat
hefy

Hendo to vyřešil fakt krásně no.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mervin

jasná

Reagovat
Nikikrew

Henderson ty si mi len curak

Reagovat
tomasinho

Do píče, Hendooooo

Reagovat
kiwwi

uvedomujete si, ze Moeses nebude moct nastupit proti Chelsea? Ako to chce Liverpool uhrat? A este bez Hendersona

Reagovat
smazaný uživatel

Moses opora hmmm

Reagovat
niflheim

Reagovat
Sm0ker

stáhnem si Susa

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
minoLFC
Reagovat
cubazi

Ježiííš,vlastne kto? Mojžiš....

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna ma stop na dva zapasy, co?

Reagovat
Paddy

tri zapasy stop

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

3 nie?

Reagovat
Paddy

vyborne dalsi plus pro nas

Reagovat
smazaný uživatel

hendo je debilko

Reagovat
smazaný uživatel

to je chuj

Reagovat
smazaný uživatel

Prase zkurvené, nauč se přemýšlet.

Reagovat
fenixLFC

to je kokot

Reagovat
Trapper

to je kok*t

Reagovat
Swarley

to je vůl

Reagovat
Counter

A ještě se diví Tak šup, pár koleček na vychladnutí a pak do šatny!

Reagovat
Firkraag

červená v pořádku naprosto

Reagovat
tomasinho

Proti Chelsea bez Henda, to bude průůser

Reagovat
niflheim

První rudá od Shelveyho proti nám... FApool

Reagovat
fff

Cervena napriamo su 2 zapasy?

Reagovat
tomasinho

Za tohle 3. Za profesionální faul 1, když třeba stáhneš za dres jako poslední někoho.

Reagovat
fff

Uf, dost ... ale raz darmo, cervena jasna.

Reagovat
tomasinho

Jojo, bohužel. Udělal to hloupě, ale napravoval chybu už. Co my víme, neudělat skluz, tak může City dát gól.

Reagovat
blade115

3, ne?

Reagovat
niflheim

Snad 3, ne?

Reagovat
fajdax

No, Liverpoolu odpuštěny dnes 2 penalty. To je neskutečný

Reagovat
monty25

PÍSKEJ KONEC, PÍSKEJ KONEC!!!

Reagovat
kiwwi

Skrtel to regulerne vyboxoval

Reagovat
smazaný uživatel

Zabaleta vypadá jak Polách

Reagovat
Dr. Admess

Nadávky na Henda jsou sice na místě, ale tohle posral hlavně Moses. Takhle lacině ztratit balón na půlce..

Reagovat
smazaný uživatel

Moses je parodie na fotbalistu.

Reagovat
Chazy

Ale to né. Za Wigan hrál neuvěřitelně, ten zápas proti Arsenalu legendární.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda jo. Viděl jsi tu situaci? On si v 90+ minutě za těsnýho vedení předkopne míč o 20 m ... tragéd

Samozřejmě, že něco umí, ale za LFC jsem ho neviděl zahrát dobře.

Reagovat
Chazy

Jjj, já to nepopírám, že to posral a hraje dlouhodobě příšerně.

Jen prostě se mi nelíbí výrok "parodie na fotbalistu" třeba mu sedí malej klub, kde má klid na hru, nebyl by první ani poslední

Reagovat
Erdovec

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Manik...

Tolik penalt kolik Liverpoolu odpustili, to je síla. 3?

Reagovat
fajdax

dnes jen 2

Reagovat
Firkraag

toto není la liga

Reagovat
Manik...

vyboxovat míč nemůžeš ani v okresním přeboru. Sejmout hráče bez míče taky ne (Sakho), tu další si ted nepamatuju, ale tyhle byly naprosto do nebe volající

Reagovat
Firkraag

No ten Skrtel byl jasnej to je fakt, jen to asi rozhodci nemohl videt, ponevadz bez opakovacky si toho snad nikdo nevšim, takže bych tomu neříkal odpuštění penalty, s tím sudí fakt nic nenadělá no. A ten Sakhův zákrok nebyl faul. Navíc se pak Džeko uboze svalil (stejne jako Suarez nekolikrat, ten teda mel byt venku). Jinak si myslim, ze to rozhodci zvladal dobre

Reagovat
niflheim

Reagovat
Coutinho10

yeeees je to doma

Reagovat
Paddy

tri zapasy pro Hendersona...ted aby Mou prisel s necim poradnym, to bude vrchol sezony v PL

Reagovat
Mervin

dostanete od Labutí a budete mít po píči

Reagovat
Paddy

vsechno mozne

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers to domluví

Reagovat
niflheim

FApool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

a ešte aj Fergie time sme dostali! moment....

Reagovat
smazaný uživatel

Steve buli, ze jo? Mam husinu jak pica ted

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem měl i já a to je mi titul Liverpoolu úplně ukradenej, Ale Steviemu to přeju.

Reagovat
vladis271

tiež som z tohoo nemohol.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
fenixLFC

je to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Reagovat
monty25

Joooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!

Stevie, to je kapitán!

Reagovat
stas87

koho zaujima cyklistika tak na ES je paris-roubaix,3 km do konca,vedie terpstra,za nim je asi 7 zavodnikov,medzi nimi cancellara,sagan,stybar,wiggins,boonen,degenkolb..slubuje to ked nie dramu o vyhru tak aspon o druhe miesto snad sagan zaspurtuje a zoberie stupne vitazov

Reagovat
CubONE

Jezis maria, mam strasne blby pocit, ze to fakt vyhraju. Este Chelsea moze zachranit.

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem přišel... někdo muže shrnout jak jsme hráli?

Reagovat
fenixLFC

do 40. minuty totalne sracku, v zavere dve obrovske sance, nastup milnera to prevazil na vasu stranu, vyrovnanie, sance, ale nakoniec chyba kompanyho a coutinho z otocky z prvej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Ten tým je neskutečnej.

Reagovat
ondris

stevie

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale toto bola cista penalta, liverpool zas uhaluzil ale tak to stastie si zasluzia

Reagovat
Nikikrew

No tak remiza by bola urcite spravodlivejsia . Skoda no, Liverpool 2 polcas uplne zly. Gerrardovi to ale urcite prajem a aj Skrtelovi

Reagovat
Liquid

hrubým způsobem ovlivněný zápas ve prospěch Liverpoolu, ať už nevyloučení Suareze, (3x simulace a 1x zakoplý míč) tak v nastavení Škrtěl odpálí ve vápně rukou míč, hanba FA

Reagovat
Erdovec

doufám, že proti vám nám nějakou foukne, protože dneska žádná...

Reagovat
Sm0ker

jdi se léčit

Reagovat
Zaschrona

Jak muze Tyler rict, ze Clattenburg tenhle zapas zvladl s jistotou... To je pri nejmensim hodne diskutabilni vyrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Anooooooo ale Hendo si uz nezahra, co teraz? Allen a Lucas musia zabojovat a nahradit ho

Reagovat
tomasinho

Zahraje v posledním kole.

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus, snad jim to Chelsea ve vzájemným zápase vezme...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Liquid

Reagovat
Hejnak

Lidi proberte se. Jak to můžete přát těm ropným šmejdům Chelsea nebo City na úkor Liverpoolu. Rivalství by mělo jít stranou v tomhle případě ...

Reagovat
kiwwi

tak on fandi Chelsea, takze je to normalne ze im to praje viac nez Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

joooooooooooooooooooooo

Reagovat
niflheim

CHELSEA CHELSEA CHELSEA

CHELSEA CHELSEA CHELSEA

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Mimalu

Reagovat
CubONE

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Chazy

Reagovat
vladis271

toto už je moc

Reagovat
Chazy

Je to míň otřesný jak já.

Reagovat
smazaný uživatel

nemame na vyber

Reagovat
Liquid

Reagovat
Manik...

To si City dobře pos*ali ... Nicméně koukat na to, jak nad hlavu zvedá BPL pohár Clichy, Demichelis a García, tak by mi bylo zle... U takovýho Gerrarda to bude skvělý pocit..

Reagovat
REPLIKATOR

JOOOOOOOOOOOOOOOOOO JE TO TAAAAAAAAAAAAM

Reagovat
smazaný uživatel

achjo, zas tak moc PL nesleduju, ale teče tady tolik slziček vždycky?

Reagovat
smazaný uživatel

allen, gerrard, coutinho trojica zalozna, ziadny leiva

Reagovat
Erdovec

Steve

Reagovat
minoLFC

joooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
blaugrana

Liveeeeeee.

Reagovat
Chazy

Tohle je taková paráda fakt. Ten Američan je bůh.

Reagovat
Dawon

Skrtel to tam solidne vyboxoval

Reagovat
smazaný uživatel

dobre že sa to stratilo každopádne strašny nervák...mali sme dať 4 miesto dvoch a bolo by dávno po zápase

Reagovat
Hejnak

Nejlepší byl Steve po zápase, jak tam k nim mluvil. Husina. Gratulace, snad to dokopete

Reagovat
Chazy

Jj, koukal na NFL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Paráda!!! Teď už jen krásná remízka City s Evertonem a jdeme si pro titul!!!

Reagovat
minoLFC

dnes rupnete

Reagovat
Erdovec

bože, celý se klepu, to je krása

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, kdo jim to nemůže přát, ikdyž je fanda jejich protivníků ,) jim to nejde nepřát, hrajou nejhezčí, nejdynamičtější fotbal na ostrovech..Totální opak takový Chelsea nebo holomajzny United, hra City se mi taky nelíbí, nemá ten správnej anglickej drive, kterej dokonce měli i za toho šaška Manciniho větší. Liverpool si to jednoznačně zaslouží nejvíc kdo to neuzná, je jen zaslepenej fanda cizího týmu, kterej není objektivní...Každej jinej to vidí.

Reagovat
blade115

Však jsou trapní s tím, jak jsou sympatičtí.

Reagovat
CubONE

To mam fandit klubu, ktory mi je nesympaticky a ma aj nesympatickych hracov + toho ficovolica? V Chelsea a City mam aspon 2-3 oblubenych.

Reagovat
smazaný uživatel

nemluvim o sympatičnosti hráčů jako takovejch, ale o herním projevu...Já fandim Barce a kdybych to měl vztahovat na sympatičnost k hráčům...tak bych jim fandit nemohl...Ikdyž jsem teď na ně nasr. , protože jejich projev je neskutečně ledabilej a boharovnej, myslel sem to v horizontu tak pěti let.

Reagovat
CHONG

Reagovat
vitasrp

Větší z prdele kliku snad Liverpool mít nemohl, hustý. Mohly bejt proti nim 3 penalty, Silva mohl dát do prázdný, City je po vyrovnání mohlo vyndat tak 4:2, Kompany hrál s nima, no nářez.

Jsem hrozně rád, že jsem v tomhle utkání nikomu nefandil - Liverpoolu titul nepřeju, ale zase jsem potřeboval, aby City prohráli - protože jinak bych měl asi infarkt. Nervózní jsem byl až ve chvíli, kdy to bylo 2:2 a LFC se zhroutil, ale naštěstí dobrý.

Teď hlavně porazit Swansea a pak se můžem bavit o tom, že si na Anfieldu zahrajem o titul.

Reagovat
Chazy

Je to tak. Upřímně jsem čekal, že to dneska LFC zvládne a teprve Chelsea bude skutečná prověrka a daleko větší hrozba.

Teď se toho zápasu s Mourinhem bojím ještě daleko víc. Pro mě jste někde vzadu v hlavě teď snad největší adept na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej s tím až po zápase se Swans...

Reagovat
Chazy

Hele, je to můj dlouhodobej dojem, kterej počítá s výhrama jako je ta dnešní. Když to poserete, tak holt to uvidím už jednoznačně tak, že to může dát kdokoliv, protože furt bude hrozit překoučování Rodgerse od Mourinha a Man City by tím mohlo získat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

nemohl no a taky mohl vést 4:0 kdyby nebyli úplné gumy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plně souhlasím až na to, že já jim ten titul přeju. Teda za předpokladu, že ho nevyhrajeme my... Pořád lepší Danny a Steve než City.

Reagovat
blade115

Vůbec ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu to přece přát týmu, který si nikoho nevychoval....

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ropak

Reagovat
blade115

Reagovat
Svatej

všichni vám musí fandit

Reagovat
kvasha16

Reagovat
CubONE

Gerrard praveze vyhrat nemoze! Nikdy! Tak to ma byt!

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem byl na hokeji. Snad nejlepší hokej, na kterém jsem kdy byl. Slzičky na konci, úžasná atmosféra, nic tomu nechybělo.

Reagovat
Whitemedia

Ty jsi jeden z těch, co chodí na hokej jen při PO a ještě lépe, když už je skoro rozhodnuto?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, mám na základní část normálně permici, bohužel jsem zmeškal obě Sparty, atd... A finále se Slávii 2004 jsem ještě tolik neprožíval, protože mi bylo 11, ale byl jsem tam.

Reagovat
Whitemedia

No já se jen ujišťoval, protože takové fanoušky nesnáším

Reagovat
smazaný uživatel

Kurnik vždyť já ještě zažil zápas, kdy jsme hráli doma se vsetínem proti Hudlerovi a Dopitovi. Nebo Hučka v týmu, Blaťáka, Kapustu.

Reagovat
Whitemedia

Igor Murííínho

Reagovat
smazaný uživatel

Altrichter Pamatuješ si na Petra Tučka? Brankář.

Reagovat
Whitemedia

Tučka vůbec, ale Alťu ano, jeden obrázek s ním mám ještě pořád uložený v počítači http://www.hcmotor.cz/foto_ceb/martin_altrichter/Altrichter1.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.daan.estranky.cz/img/picture/1638/Petr-Tu%C4%8Dek-1_0005.jpg

To byla snad nejhorší jednička za posledních 15 let, co za nás chytala.

Reagovat
Whitemedia

Tak to pak už rozumím, proč si na něj nevzpomínám

Reagovat
Whitemedia

ale jinak nemůžu soudit, zápas jsem nemohl sledovat, protože pojebaný Tipsport asi vlastní fanda Třince ..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší bylo před zápasem, jak fanoušci Třince křičeli "My chceme hokej, my chceme hokej".

No po úvodním hvizdu jsem to od nich až do konce neslyšel.

Reagovat
Whitemedia

+ Čajánek pěkně se rve, ten titul očividně hodně chce

Reagovat
smazaný uživatel

Čajánek byl skvělý, naopak Varaďa chodil na led jenom provokovat, kokot jeden.

Reagovat
Whitemedia

Co si budeme nalhávat, taky máme v kádru pár provokatérů ale to k hokeji patří

Reagovat
TopinB

StevieG je jediný důvod proč jsem jim schopný přát titul

Reagovat
smazaný uživatel

Nice!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta radost na konci, to bolo neuveritelne. NAozaj si to zasluzia a hlavne Stevie.

Reagovat
smazaný uživatel

steve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard: “It’s emotional, but we need to keep calm. That meant so much"

Reagovat
Mindas

Nakonec za ten druhý poločas by byla na místě plichta. Těch šancí možná bylo i více na vítězství, ale co se dá dělat, nebylo to poprvé, co Vincek předvedl takovou lojzovinu. Jinak Ferda dnes ultrašpatný, ale jako že zle.

Reagovat
smazaný uživatel

a příšte bude Navas zase v základu.. o co?

Reagovat
Mindas

Samozřejmě, že bude, to se ani vsázet nemusíme. Ale ten rozdíl mezi tím vemenem a Milnerem je zkrátka propastný. Jeden se pohybuje pořád na jednom místě, umí jen běhat a předkopnout si balón kolem hráče. Druhý se pohybuje všude. Brání, útočí, je u každé nebezpečné situace. Motá se kompletně kolem celého vápna, chodí do narážeček a stačí mu pár minut, aby připravil branku. Ale to je házení hrachu na zeď...

Reagovat
smazaný uživatel

vím, že je to kdyby...ale kdyby navas nepřišel...tak bych i tipnul, že touhle dobou už by jsme měli solidní náskok na prvním místě..

Reagovat
smazaný uživatel

jo a jak jsme hráli?

Reagovat
Mindas

S příchodem Milnera to bylo nebe a dudy. První půle trága.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to proste musi vyjit letos

Reagovat
Swarley

kdyby nebyl blbej, už to mohl dávno slavit s náma párkrát, takhle ať si pobrečí

Reagovat
smazaný uživatel

a vieš o tom že ak to Gerrard vyhrá bude mať z toho 5x väčšiu radosť ako keby to vyhral niekde, kde za tým šiel?

Reagovat
Chazy

Hej, ale víš jak neuvěřitelná záloha mohla bejt Keane-Gerrard-Scholes, kdyby spolu hráli od juniorky a fakt si rozuměli? Mě strašně mrdá, že je to váš odchovanec

Reagovat
Swarley

5x větší radost = 5x titul u nás a to by v pohodě dal, kdyby se dřív rozhoupal

Reagovat
smazaný uživatel

ale pro Suareze bych dal trest na příští zápas za tu nechutnou simulaci s DeMichelisem,, kterej se ho ani nedotknul...už jen to jak si hned volal doktora a za 20s byl zas na nohou, z tohodle se mi chce tak blejt Neymar, Suarez aj. by si měli založit Divers klub a pak dělat přáteláky s nějakym výběrem, pro pobavení dětí třeba...Měli by v tom fotbal i cirkus, dva v jednom.

Reagovat
smazaný uživatel

a Henderson za ten faul minimálně tři stopky ! Debil....

Reagovat
Erdovec

jinak Suarez je fakt guma, ale byl tam dotek jak se tam pak kutálel jak debil, to už je u něj úspěch, když to není bez kontaktu

Reagovat
mickey mouse

Henderson bude sakra chybět.

Reagovat
smazaný uživatel

zvladneme

Reagovat
Whitemedia

Gerrard a titul? To prostě nejde dohromady, v žádném případě..

Reagovat
Chazy

Je to rozhodně divné

Reagovat
Whitemedia

a pak, že já často reaguji na tebe.. kecy, zase si začal!

Reagovat
Chazy

Dojemný

Reagovat
smazaný uživatel

swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea swansea shelvey

Reagovat
blade115

Ty vole, já úplně vidím, jak vezeme z Anfieldu tři body, jak City rupnou s Evertonem, ale nakonec to posereme poslední kolo v Cardiffu ...

Reagovat
Dawon

A cardiff by se tim zachranil...nejakym golem v 93. minute...to by bylo vazne genialni zakonceni tehle sezony

Reagovat
blade115

Asi nejhorší možný no...

Reagovat
R22

Geoff Shreeves: What did you say in that huddle after the game?

Gerrard: None of your business.

Reagovat
vladis271

ja ho milujem

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Pro všechny, co tu píšou, že Liverpool vyhrál nezaslouženě a měly se kopat nějaký penalty:

Kdyby na venkovním zápase tehdy Liverpoolu správně uznaly gól na 0:2, tak to dnes mohl být zápas mezi týmy s úplně jinými bodovými odstupy. Takže z mého pohledu to je dnes částečná satisfakce

Reagovat
Chazy

Pitomej nick fakt

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Já se fakt divil, co tu dělá

Reagovat
smazaný uživatel

tymto akoze argumentom chces vyvravit nezasluzenost dnesnej vyhry? wtf? co to ma vlastne spolocne

Reagovat
smazaný uživatel

Jen říkám, že minule vyhrál nezaslouženě MC, a na dnešek se dívám stejně z opačného pohledu. Co je na tom k nepochopení?

Reagovat
Dawon

To je zase bajecna uvaha protoze se pred pul rokem pisklo neco spatne, tak se to pak zakonite musi vyrovnat dalsima chybama zase v jinem zapase

Reagovat
niflheim

Owen 1 - 0 Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
k0udy

Owen je nula narozdil od Gerrarda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
CubONE

A musi to tak ostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je tak strašně nefér až to bolí...nikdy sem nemyslel, že k tomu dojde, ale fakt doufám, že to aspoň vyhraje Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

fanúšikovia Utd sú snáď ešte vtipnejší ako rozhodcovia v Španielsku

Reagovat
nani92

Najnovšia myšlienka dňa

Viete, co pride po dazdi??? Pondelok.

Reagovat
M0rb1D4S
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey sprav niečo,

Reagovat
TopinB

HD na Chelsea?

Reagovat
TopinB

nevadí, mám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojďme . KTBFFH!

Reagovat
miky10

Liverpool supeeer! Teď povinně naše výhra, City pak eště někde ztratěj a my si to s Liverpoolem rozdáme o titul, ideální.

Reagovat
eliskafan

tak dnes jedni Ropáci dostali co proto, a ještě jedni jsou na řadě v čele s tím bývalým guverném Čukotky!

Reagovat
eliskafan

*guvernérem

Reagovat
smazaný uživatel

Ti ten výsměch na konci moc nevyšel, viď?

Reagovat
LGT

Škoda Henda a toho Suarézova divu (mimochodem první takovýhodle kalibru v téhle sezóně a stejně se zas můžou všichni zesrat ale nasral mě, nevím co mu zase proletělo hlavou). 4 finals to go

Reagovat
smazaný uživatel

Při minutě ticha jako vždycky slyšet fans chelsea

Reagovat
REPLIKATOR

Nemůžou si nechat ujít jedinou šanci, kdy jsou slyšet...

Reagovat
Erdovec

Reagovat
miky10

Ich najvačia hrozba s pravačkou na kopačke.

Reagovat
Chazy

najväčšia né

Reagovat
miky10

Omluva všem Slovákům.

Reagovat
nani92

Reagovat
miky10

Tobě ne.

Reagovat
nani92

Reagovat
miky10

:-*

Reagovat
R22

Chelsea fans NEVER observe the minute silence for Hillsborough. Swansea fans booing them...

špína ten klub je a špínou zůstane

Reagovat
Chazy

ale to už je fakt klasika, oni sou prostě čuňata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Já jsem teda nic neslyšel...

Reagovat
Whitemedia

ale jo, šlo to slyšet ..

Reagovat
Chazy

dost jasně

Reagovat
Usty

v tom případě

Reagovat
tomasinho

Tady se hodí ten Bellersův koment z jeho knihy.

I didn’t like Chelsea fans. I didn’t want to cry in front of them. But I couldn’t help it.

The Chelsea supporters didn’t sing his name, but I don’t expect that.

They’re not my cup of tea. They’re not the type of fans I’d want to play for.

‘I’m going to play f****** well tonight,’ I thought.

And Chelsea couldn’t get near me. It was one of the best games I have ever played. We won 2-0 and I set up both goals.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
Erdovec

Reagovat
TopinB

Reagovat
Whitemedia

škoda tvle

Reagovat
fajdax

boha

Reagovat
Steven666

nejaký dobrý link na Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Sa tešte bin dippers že ste nezaslúžene vyhrali. Jak nemám rád Mourinha, tak radšej titul pre Chelsea jak ten váš simulantský a cheaterský klub. Sorry, som nasraný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Bony je stejně bůh

Reagovat
CHONG

Snad po sezóně přestoupí do nějakého kvalitního týmu.

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Mourinho zatlačil.

Reagovat
Trapper

to je fajn

Reagovat
Whitemedia

a je venkuuuu

Reagovat
fajdax

Dowd

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho efekt

Reagovat
smazaný uživatel

achh to je primitiv

Reagovat
smazaný uživatel

No.. a je to v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
fajdax

Ty Willianovi rohy jsou fakt k pláči...

Reagovat
masly008

dowd takový výsměch,za takový faul dát žlutou a ještě druhou.

Reagovat
M0rb1D4S

Dokopl někdy Willian dál, než metr za velké vápno?

Reagovat
smazaný uživatel

máte nekdo dobrej stream na chelsea ? dneska se mi skoro vše seká

Reagovat
blade115

No, nevim, jestli to bylo úplně spravedlivý, ale stěžovat si nebudu.

Teď už je výhra povinnost!

Reagovat
smazaný uživatel

Obě dvě žluté zcela oprávněné, to že je Chico idiot je jeho boj.

Reagovat
Usty

Ale nutno uznat, že jak je ostříhaný, tak velký fešák

Reagovat
M0rb1D4S

Teď Chico vypadá jako Scouser

Reagovat
niflheim

CHELSEA CHELSEA CHELSEA

CHELSEA CHELSEA CHELSEA

Reagovat
smazaný uživatel

1928x opakovaný vtip není... to je stejně zbytečný

Reagovat
niflheim

Jaj, oni se mi výše smějou

Reagovat
CHONG

To už není křeč, to už je hotová agónie.

Reagovat
smazaný uživatel

krec, komplex, ubohost

Reagovat
Chazy

projekt

Reagovat
niflheim

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fajdax

Reagovat
Arbiter

dělal jsi to samé, když fandové zpívali "FC Bayern Munchen"?

Reagovat
Chazy

Hh, kreativita těch vašich mentálů nepřestává udivovat.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Chazy

Je to ironie, protože to kreativní není, mentálama myslím fanoušky, co nedokážou držet minutu ticha a opravdu mě to neudivuje.

Reagovat
Arbiter

takže fandové Bayernu nejsou kreativné?

Reagovat
Chazy

Já to pochopil tak, že fanoušci Chelsea projevovali podporu Bayernu, aby vyřadilo MU A ty se ptáš nifa, jestli to taky zpíval s nima, když teď jakože zpívá s váma chelsea chlsea.

Reagovat
Arbiter

spíš jde o to, že nikdo se fandům nesměje, že zpívají FC Bayern Munchen, kdežto když fandové Chelsea zpívají Chelsea, Chelsea, tak jsou vysmívání, což je prostě děsná křeč. Stejně jako je vysmívání se vlaječkám, které ale nejsou jen u Chelsea, nýbrž i u jiných velkých evropských klubů. Chápal bych takové chování, kdyby to byl nějaký noname blbeček, ale takhle je to na pěst...

Reagovat
Chazy

Ale on se vám nesměje, nebo jako je to v tom taky, ale on vám teď vážně fandí, protože nesnáší LFC

Reagovat
Arbiter

no ono se to objevilo chvíli poté, co to fandové zakřičeli, proto taková reakce...

Reagovat
Chazy

Však ale vaši fanoušci fakt většinou nezakřičí nic jinýho, se div mně je to jedno, prostě máte fanoušky naprosto k ničemu, ale to spousta týmů a Wigan je na tom hůř.

Reagovat
Arbiter

to, co píšeš, není pravda, máme těch popěvků dost, jenže problém je v tom, že je neznáš, tak to ani v TV nezachytíš. Jen slyšíš třeba nějaký šum...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eliskafan

Chelsea, Mou, a dva muslimáci na hrotu, co víc si přát? špína útočí na titul

Reagovat
M0rb1D4S

Takový ten zápas, který do poločasu skončí 0:0 a po poločase dá Swansea branku z nějaké standardky.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Pepe1911

Liverpool pro titul

Reagovat
Liquid

tehlec sudí měl pískat Liverpool, konečně rovina, 14 minuta správně udělená žlutá pro Chica, 16.minuta správně udělená druhá žlutá pro Chica, a ne že Suarezovi se žlutou promine opakované simulace a zakopnutí míče po odpískaném ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

ty vole, normálně by mi nevadilo kdyby Suarez proti vám vyskákal tak tři penalty, už jen kvůli těm tvojem kecům

Reagovat
Whitemedia

Ty naše venkovní zápasy jsou hrozná bída ..

Reagovat
fajdax

Klasickej venkovní zápas proti žebrákům. Na to se fakt nedá koukat

Reagovat
Erdovec

Swansea, to půjde

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo

Reagovat
Paddy

tak staticke, hnus

Reagovat
niflheim

2400. za titul kohokoliv kromě Liverpoolu

Reagovat
fajdax

Reagovat
eliskafan

furt lepší Live, než ty dva pseudo kluby

Reagovat
smazaný uživatel

terry

Reagovat
miky10

Oscara místo Ramirese

Reagovat
fajdax

No to je humus, teď nám strašně chybí Eden.

Reagovat
eliskafan

Vám chybí opravdové mužstvo

Reagovat
fajdax

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
fajdax

Reagovat
blade115

Ta Willianova finta je hrozně zajímavá ... Zastavit se, zaujmout postoj plameňák a pak napálit míč na tribunu či do zámezí ...

Reagovat
Usty

Hlavně, že před tejdnem z toho dal málem dva góly...

Reagovat
blade115

Tak to je supr, dvacet míčů na tribuně za dva "málem góly", to se vyplatí.

Reagovat
Usty

chceš tady slovíčkařit? :D na tribunu to poslal tak 2-3x, jednou gól a jednou skvělej zákrok Begoviće...

Reagovat
blade115

Já to od něj vidím celkem často. Ale to je fuk, spíš jsem tím chtěl zpětně s omluvou podpořit Talkerovu myšlenku, že do finální fáze je ten kluk prostě k ničemu.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
fff

Swansea v 10 hra zaujimavejsie nez Chelsea, aj ked videl som len poslednych asi 20 minut ...

Reagovat
fajdax

hmm, stejně ten titul nedáte

Reagovat
Erdovec

to možná ne, ale na rozdíl od vás se nemusíme dívat celý rok na nějakou sračku, ale na pěkný fotbal

Reagovat
fajdax

sračku hrajem jen venku proti slabým týmům

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mas smolu, lebo prvych 25 minut hrala Chelsea uzasny natlakovy futbal, kombinacne skvelo, nedali im vydychnut, fantazia, poslednych 20 to bolo horsie

Reagovat
Usty

kdyby to bylo 4-5:0, nemohl by se nikdo divit

Reagovat
Whitemedia

Božeeeeeeeeee... trefte aspoň bránu

Reagovat
Trapper

Salaaaaaah

Reagovat
fajdax

s tímhle ať jde do píče

Reagovat
blade115

fajdax13.04.2014 16:06

Místní scouseři jsou fakt neskutečný hovada. Samí kurvy a piče tu lítají směrem k jejich týmu....

Reagovat
Honza Matoušek

Co bys chtěl od takový kreatury?..

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
blade115

Vtípek

Reagovat
smazaný uživatel

myšlenka

Reagovat
Chazy

Zaprvý ste oba čůráci a zadruhý se tu nehodí ani jedno.

Reagovat
blade115

Stěr

Reagovat
Chazy

Dík

Reagovat
blade115

Konečně jsem se zavděčil.

Reagovat
SunFells

Zadostiučinění

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
eliskafan

Mohameďák zatím super, ala Kuka

Reagovat
blade115

Mohamed dnes nejlepší, jinak těžká bída. Ostatně jako vždy, když hrajeme do plných. Tak snad to tam nějak spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

čukotka

Reagovat
smazaný uživatel

to výlučenie chica ešte prišlo vhod pre swansea, uvidíme jak sa čukotka popasuje s hrou do plných

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu, jak muze stale Mou poustet do hry Ramirese...ten se nehodi ani na okresni prebor

Reagovat
vitasrp

Na začátek stručný - nejhorší přesilovka v historii fotbalu, zasloužíme si prohrávat, druhej nejhorší výkon sezóny.

Herní plán na 11 na 11 jsme měli - soudím, že kvůli náročnýmu zápasu ve středu jsme nechtěli napadat tak vysoko, jak obvykle. A nešlo kvůli ofenzivní trojku, která je pozměněná, ale o naši obranu, která by musela hrát o pár metrů výše, musela by absolvovat více sprintů k vlastní bráně, takže možná proto jsme byli i trochu zatažení. Další aspekt je samozřejmě ten, že Swansea rozehrávat umí a dokáže si poradit pod tlakem.

Herní plán na 11 na 10 ale vůbec nemáme, respektive je stejnej a samozřejmě nefunguje, protože teď labutě brání hluboko a musíme dobývat, z čehož jsme naprosto hotoví, poněvadž jsme něco takovýho ani v nejmenším nečekali.

Když se podívám, jak rychle cirkuluje míč v záloze, je to hotová tragédie. Ramires nedal ani jednu!! přihrávku z druhýho doteku, v tomhle chápání hry je Matič úplně někde jinde. Willian se sice stahuje do stran, kde přečísluje kraje, což je pěkný, jenže se pak pokouší vymyslet něco v naprosto nepřipravený pozici - vypadá to pak tak, že nad míčem 10 vteřin stojí, než se ho pokusí vyhrát na druhou stranu.

A co nefunguje vůbec - stopeři dlouhé míče odkopávaj, jak kdyby měli být pod tlakem, jenže soupeř je v 10, takže je nikdo napadat nebude. A krajní obránci zůstávají ve stejně konzervativních pozicích, což je třeba úplnej nesmysl. Potřebujeme udělat hřiště hodně široký, proto by oba křídelnící měli zůstávat u lajny, měli by obdržet přihrávku od stopera/středního záložníka (což taky nefunguje, protože ten první pas dáváme na beka), krajní bek by ho měl obíhat, odtáhnout jednoho obránce, křídlo půjde doprostřed - buď pronikne, nebo posune na středního záložníka a ten to hodí zpátky na beka, kterej je teď v ofenzivní pozici a bude mít prostor.

Do druhý půle - Ramires musí jít do hajzlu, poněvadž je naprosto příšernej. Zoufalej je také Schürrle, ale ten na place musí být, protože umí dát branky.

Nastoupit by měl Oscar/Luiz místo Ramirese + bych možná stáhnul Ivanoviče, dal Azpilicuetu doprava a Ashleyho nalevo, ať nám žádný bek nehraje přes nohu. Nepočítám ale, že by tohle Mou udělat, očekávat se dá spíš příchod druhýho hrota.

Reagovat
vitasrp

Jinak Salah nejlepší na place od nás, o parník. Jenom to zakončení..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovića dať dole? to by bola jedna z kategorie väčších pičovin

Reagovat
vitasrp

No nebyla, ostatně záměr jsem ti přímo v tom příspěvku vysvětlil.

Ztráta hrozby po standardkách je sice mínus, ale prosadit se musíme prostě i ze hry..

Reagovat
smazaný uživatel

aj z hladiska brejkoovych situacii pre supera...coleovi by som v tomto neveril...dyer a routledge môžu rozhodnúť

Reagovat
vitasrp

Hraješ proti 10, nemůžeš se pořád dívat na to, kde má soupeř sílu.

Soupeř bude unavenější, unavenější, unavenější, bude bránit ve větší hloubce, křídelnící budou muset při brejku urazit daleko větší vzdálenost, navrch za míčem budeš mít 2 stopery plus 2 záložníky, kteří si s tím musí poradit

Reagovat
kvasha16

suhlas az na to ze si zasluzime prehravat,

Reagovat
kvasha16

*nezasluzime

Reagovat
vitasrp

Jasný, to je přeháňka, aby ještě víc vyniklo, jak špatně jsme hráli.

Reagovat
Chazy

Jono, je to remizový, Swans měli všehovšudy jednu střelu.

Reagovat
Talker

Ivanovič dolů nepůjde, ten tam je "nezbytný" pro případnou variantu 3-5-2. Alespon si to myslím.

Reagovat
Whitemedia

ten Škrtěl, jak to vyboxoval

Reagovat
smazaný uživatel

lepšie jak čech

Reagovat
vitasrp

Jose skvěle.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Whitemedia

Rami dole, jupííííííííííííí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Perfektní střídání

Reagovat
Erdovec

dámy a pánové, můžete se těšit na Zaschronu s novým nickem, myslím, že ho bezpečně poznáte

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsi uplne zkazil ten moment prekvapeni

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mervin

Reagovat
Chazy

Reagovat
fff

Ako dlho ma trvat teto skvost ?

Reagovat
smazaný uživatel

1 mesic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Jaká byla sázka?

Reagovat
fff

LFC pred Evertonom na konci sezony myslis.

Reagovat
fff

Ci blbost, neviem

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Usty

fakt? vždyť to ještě není stoprocentní

Reagovat
smazaný uživatel

Neni, ale na zazraky veri jen Martinez.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
k0udy

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Takhle to ale vypadá, jako by to byl názor. Přitom je to fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

:D:D

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

preco ste nepockali na konec sezony

Reagovat
Erdovec

po konci sezony tu tolik lidí nebývá, teď to bude lepší, hlavně při tom dramatu v poslední kolech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

namiestop Rodgersa mal byť Moyes

Reagovat
Whitemedia

ty Willianovy rohy, to je zoufalost..

Reagovat
Usty

ta autová situace byla skoro groteskní

Reagovat
smazaný uživatel

Roy Keane:

"These Arsenal players need a reality check.

"They're celebrating. They've beaten a Championship team.

"We saw last year when they got in the top four they celebrated up at Newcastle.

"You know, we're talking about Arsenal Football club here.

"It's about winning the trophies."

Reagovat
Side

panebože oslavovalo se to, že deme do finále, je úplně jedno koho sme porazili....

Reagovat
Chazy

Keane se vychlastává fakt strašně, kdysi dávno, když byl ještě hráč, když končil v MU a začínal v Sunderlandu, fakt dávalo smysl, co říká a dávalo by smysl i ho obsadit do nějakýho studia.

Poslední roky je úplně na ránu.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

to je genius

Reagovat
SunFells

Mamlas

Reagovat
kiwwi

on je uplne mimo...

Reagovat
Trapper

ty vole Etoooo!!

Reagovat
miky10

Netrafil prázdnu bránu...AHA.

Reagovat
Whitemedia

Dřeváci...

Reagovat
Arbiter

omg Etoo

Reagovat
smazaný uživatel

to je kretén ..

Reagovat
tomasinho

Ouu, krásně Jonjo a Routledge

Reagovat
smazaný uživatel

PÍSKEJ KONEEEEEEEEC

Reagovat
fff

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Usty

Reagovat
Talker

Reagovat
vitasrp

Jak je možný, že ještě nevedem, to nechápu..

Reagovat
smazaný uživatel

protože Vladis řekl

Reagovat
vladis271

Reagovat
TopinB

Very simple, dear Watson. Máte za útočníky lemply

Reagovat
fajdax

penaltaaa ty tlustá mrdkooo

Reagovat
smazaný uživatel

hlídej si ten slovník, mladý muži

Reagovat
vladis271

Neverím, že sú schopní to udržať v 10tich.

Reagovat
Whitemedia

Proti těm našim dřevákům v suchém triku..

Reagovat
Whitemedia

Dělám si prdel, nemají šanci

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš, zase si řekl, že jim nevěříš a dostali gol

Reagovat
fajdax

gooooooooooooooooooooool vy mrdky zkapejteee

Reagovat
smazaný uživatel

Klasickej Brňák

Reagovat
Whitemedia

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
miky10

DEMBAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Trapper

Baaaaaaaa

Reagovat
Miguel19

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
tomasinho

Omg, tohle Vorm musí mít

Reagovat
tomasinho

Jonjo ale pěkně zaspal u Matiče

Reagovat
13

Reagovat
fajdax

BÁČKO příští rok útočník íčslo 1

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

že báčko

Reagovat
Pospovič

Klasická haluz

Reagovat
kiwwi

gooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Side

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
13

To je taková nechutnost. Oni se skoro neradujou. Takovej tým přece nemůže vyhrát titul..

Reagovat
blade115

On Demba vždycky po góle chodí takhle truhlit do rohu.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, dyť má být šťastnej

Reagovat
Pospovič

to nepochopíš, celá chelsea nedává smysl

Reagovat
13

samozřejmě narážím na ty okolo něj. Ba udělal to co vždycky.

Reagovat
blade115

Reagovat
Chazy

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

no jasne, a vsetci by sa radovali, tak napises, LOL sa tesia jakkeby vyhrali LM, tragedi co sa tesia ze dali gol oslabenemu timu az v zavere

Reagovat
blade115

DEMBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! WHAT A HERO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Arbiter

NEMANJAAAA!!!! BAAAAAAA!!!

Reagovat
Usty

SPASITEL BAAAAAA

Reagovat
niflheim

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
I am Mancunian

dembaaaaa

Reagovat
Talker

Matička Dembička

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Etooooooooo

Reagovat
blade115

Reagovat
niflheim

Reagovat
Usty

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Whitemedia

Ngog, spasitel Liverpoolu

Reagovat
fajdax

nestraš ty vole

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

Hull ze som si ja radsej nepustil FA Cup jak tuto sracku

Reagovat
Erdovec

n´cock

Reagovat
Miguel19

Salah

Reagovat
tomasinho

Za co jako palec hore? Však to posral totálně, měl to přihrávat.

Reagovat
Whitemedia

nebo se naučit lépe střílet..

Reagovat
Chazy

A fakt nevíš, za co palec? Však to udělal individuálně krásně, jen špatně vyřešil na konci.

Reagovat
tomasinho

Řešením si ten palec znegoval

Reagovat
fajdax

Salah je vynikající.

Reagovat
smazaný uživatel

Demba prostě góly dávat bude, když bude hrát. Nechápu proč není č1 do útoku.

Reagovat
Swarley

je mi líto Kladna, ale Kohouuuutiiiii!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

je otazka jestli v Olomouci budou na ligu penauze.

Reagovat
DieFohlenBMG

ani náhodou, Jágr to od nich odkoupí

Reagovat
tomasinho

ŠKODAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

ta chelsea hraje desnou holomajznu

Reagovat
Whitemedia

Hull dnes hrál hokej

Reagovat
Whitemedia

Etoo

Reagovat
Arbiter

omg

Reagovat
blade115

Až se Salah zdokonalí v zakončování, tak z něj bude famózní hráč.

Zpětně tu výměnu za Matu hodnotím dost kladně. Juan je pořád lepší hráč, ale jestliže místo něj můžeme mít levnějšího a mladšího kluka s nemalým potenciálem, který nám navíc pasuje do stylu, proč ne.

Každopádně důležité tři body, teď už do konce sezóny nesmíme ztratit a pak se uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

25 střel, z toho 2 na branku.

Reagovat
Chazy

Rodallega?

Reagovat
kvasha16

Chelsea

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

žirú

Reagovat
Coutinho10

ten Vorm ....ale jinak Swansea dobrej match na to že hrali v 10....bod by si zaslouzili

Reagovat
Chazy

Nezasloužili podle mě, ale dobrej výkon to rozhodně byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Bod si asi nezasloužili, ale rvali se pěkně, hlavně první poločas.

Reagovat
vitasrp

Druhá půle úplně jiná písnička, nicméně je nebetyčná tragédie, že z těch šancí trefíme 2x branku a dáme jeden gól..

Ten Eto'o byl naprosto neskutečně příšernej, jak tam na konci střílel do tý prázdný kasy..

Každopádně hra už v pohodě, dva kreativní v záloze, Salah na křídle parádní, akorát zakončení byla taková letošní klasika..

Takže pokud to příští týden nějakým záhadný způsobem neposerem, zahrajem si na Anfieldu o titul.. To beru.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že to Etoo chtěl tomu obránci nahrát. Nejlepší bylo, jak ho aji Vorm skoro předběhl. Salah byl super, ten offside si měl Etoo pohlídat, když chce dostat nahrávku. Zlepšít zakončení a Salah mohl mít hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=5vPkI0H2Rng

Velmi vtipné dohadování manažerů PL

Reagovat
wild

Reagovat
LGT

Reagovat
A Seleção

Drzeni mice 75:25 pro Arsenal.Konecne skore 0:1 Carroll.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Důležitý jsou 3 body a je jedno jak. Ideálně 3:0.

Reagovat
Gunnersaurus

Chceme vidieť v základe Kima !!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Gunnersaurus

Reagovat
fantomas

Šelstréma?

Reagovat
cristiano.K.

taky mi to trhalo uši, je to blbě ta výslovnost?

Reagovat
fantomas

Je precizní právě.

Reagovat
kiwwi

tiez som sa cudoval, ale sedel som akurat v bare s troma svedmi pri jednom stole ked sme pozerali FA Cup proti Wiganu, tak som sa ich opytal ako sa to vyslovuje a povedali mi to presne takto, Kim Šelstrém

Reagovat
cristiano.K.

díky oba

Reagovat
Chazy

OMG už zas

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

očekávám demolici, když AFC potřebuje, tak zabere

Reagovat
smazaný uživatel

praveze vtedy casto nezaberie, ale proti bezpohlavnym kladivarom by uspiet mali

Reagovat
afc

A preto minuly rok z poslednych 10 zapasov 8-2-0,ale tak ty to vies asi lepsie.

Reagovat
DieFohlenBMG

spíš, když potřebuje, tak je z toho debakl

Reagovat
fff

Reagovat
fff

Ake je to jednoduche, ked clovek prida trosku geniality. Nezabudnutelny gol.

Reagovat
fff

Raheem Sterling nastupuje pravidelně v základní sestavě Liverpoolu a brzy se dočká odměny, vedení anglického klubu pro mladého útočníka chystá novou smlouvu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
minoLFC

radšej teraz zvýšiť plat na 50 ako keby si mal v lete po titule pýtať 100

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Brendan toho viac naučil Joseho

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=8Sxfp_Cycvg

Asi budu taky DJ. Za ty prachy...

Reagovat
SunFells

S tím svým počínáním tam jsou strašně vtipný no

Reagovat
Chazy

Jj největší klasika je tohle, fakt by si tam moh klidně někam lehnout

http://youtu.be/G2msmBll240?t=31m28s

Reagovat
Chazy

No, že dělaj relativně hovno přímo na vystoupení, to není nic novýho, když to maj poskládaný už před ním Ale jinak je to časově náročnější jak dělat rock nebo popík, takže jdi spíš do toho.

Reagovat
smazaný uživatel

ani by som nepovedal, možno čo sa do skladiek týka ale koncertovanie je na inej urovni. Sa to nejak vybalancuje Teda ak niesu flo rida alebo Pitbull...potom to je easy...

Reagovat
Chazy

Ani prd, v rocku i popu máš jeden koncert, kterej zahraješ na 50 místech, děláš furt stejný pohyby, hraješ jako stroj, nemáš tam žádnou improvizaci.

DJ má hromadu práce s každým setem na každou akci, prostě si nemůže dovolit hrát dokola furt to samý. Kompozice je základ práce DJ a naprosto ignorovaná věc v rocku a popu. Jde jen o to zahrát nový album, 4 profláklý songy a jdeš domů. Celej život jezdím po rockovejch koncertech, u nějakejch kapel sem byl třeba na 2 během jedný tour a rozdíl je tak 5%

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam impro. A nie všade sa hrá to isté. Hrajú sa nové songy a staré songy a neni sranda robiť každý tretí deň koncert v inom meste.. Takže by som nepovedal, že je to až také easy....

Ale tak záleží od interpretov teda

Reagovat
Chazy

A kdo opravdu improvizuje během koncertu? A teď nemyslím to, že Linkin Park zahrajou breaking the habit jen s klavírem, jako 50x v minulosti a nebo muse zahrajou mezi songama "improvizaci", kterou hrajou 8 let

Neříkám, že je to easy, jen říkám, že DJ má podle mě tý práce víc. Jenom to vystoupení má jako odpočinek, zatímco jinde je to postavený naopak.

Reagovat
fenixLFC

horkyze

Reagovat
smazaný uživatel

Strašnej bullshit.

DJ se nikdy nemůže srovnat s tím, co zažívá jakákoliv skupina. Kolega v práci si hudbou přivydělává, hraje na trubku/saxík stejně jako jeho táta, kterýmu to vzalo regulérně 10-15let života. Ten živej koncert je 100X náročnější než to co předváděj Djové a myslíš, že oni se nijak na to nepřipravujou? Samozřejmě že ano. A já 100x víc ocením stejnej koncert zahranej třeba an 2 místech, než ty sračky od jakýhokoliv Dje live. Ať ten set dělá na podiu live, pak to dokážu ocenit.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc vůbec nemluvím o tom, že každá chyba skupiny na podiu je průser, Dj vůbec nic takovýho nemá, nemusí bejt nervozní z ničeho, když si to připraví a pak si může honit na stage aby byl něčím zajímavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Njn, oceň si co chceš, jen říkám, že kdybys byl DJ, fakt si to neusnadníš a bude to od tebe vyžadovat víc kreativity a hudebního nadání, než bys předpokládal

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

hudba bez gitary je bullshit

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase celkem omezený bullshit no

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

ja som omezeny

Reagovat
Rssa

Reagovat
fantomas

Ještě bych tam za lomítko přidal klavír.

Reagovat
Mada

Naprostá blbost.

Reagovat
Chazy

Zajímavý

Reagovat
fff

Absolutne v kazdom hudbnom style, s ktorym som sa v zivote stretol, som si dokazal v podstate najst daco, co sa mi viac ci menej paci. Dokonca aj v slovenskom hip hope .

A to som vyrastal na doom metale napr., cisto pre ilustraciu.

Reagovat
smazaný uživatel

tolik peknych hudebnich stylu bez kytar...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

A jak prosimtě poznáš, jestli DJ improvizuje, nebo to má připravený? Mimochodem takovej Armin van Buuren si i přes to, že má v koncertech dost různejch muzikantů a jinejch live zpěváků, vynutil, aby oni všichni pomocí spešl programu viděli, co se chystá zrovna hrát(a věděli tak, kdy maj začít se svym partem) a tak si zachoval tu improvizaci.

Tohle je ale zas opačnej extrém, nicméně je nespravedlivý je házet do jednoho pytle. Je asi pravda, že tak 80%-90% ze současnejch DJ jsou sračky, který ty sety maj připravený, někdy nahraný a sami nemaj podíl ani na písničkách, u kterých jsou napsaný jako autoři. Jo a Chazy, třeba taková SHM měla při celym svým posledním tour téměř totožnej playlist, takže...

Reagovat
Chazy

Na SHM taky nadávám, kudy chodím

Reagovat
wild

ano, to posledne turne mali dopredu pripravene - co sa tyka setu,svetelnych efektov,lasery,ohne, videa a vsetko okolo toho..ale tej priprave One Last Tour venovali vela casu, aby to bolo vsetko dokonale pripravene a skvely zazitok pre ludi, co sa im podarilo..

Reagovat
smazaný uživatel

Však je ani náhodou nehaním. Von jen tvrdí, že DJs nic stejnýho víckrát nehrají, víš?

Reagovat
wild

Aha..tak s tym nemozem vobec suhlasit.

Reagovat
Chazy

Tohle sem nikdy nikde takhle exaktně nenapsal scouser hm

Reagovat
smazaný uživatel

''DJ má hromadu práce s každým setem na každou akci, prostě si nemůže dovolit hrát dokola furt to samý.''

Reagovat
Chazy

Tam nikde prostě není řečený, že nic stejnýho víckrát nehrají.

Reagovat
Chazy

Jak bych něco takovýho asi moh říct, když tady celý UMF nadávám na Hardwella, že tam cpe furt stejný prvky.

Reagovat
smazaný uživatel

jasný, slovíčkař siii

Reagovat
Chazy

Fajn a ty si dál domejšlej za mě něco, co tam není napsaný

Reagovat
kmotor corleone

Reagovat
wild

Neni pravda, ze maju vsetky sety poskladane este pred tym ako idu hrat..

Reagovat
Rssa

Tak že by to bylo nějak snadnější dělat rock, to fakt teda ne. Podle mého je to náročnější než DJ hudba. Ale každého věc, co poslouchá. Pokud mi nikdo nekoupí lístek na Pearl Jam nebo FooFáče!

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United make shock move for FC Barcelona midfielder Song..to je ono, pod pod pod!

Reagovat
kiwwi

prave citam ze mame zaujem o Pedra, ktory chce z Barcelony odist lebo nedostava tolko priestoru co chce...herne by som ho bral, ale je mi taaaaaak nesympaticky

Reagovat
smazaný uživatel

ved barcelona nemôže 2 roky nakupovať a predávať hráčov tak ako od nich niekoho možte kúpiť?

Reagovat
kiwwi

predavat snad mozu nie? co urobis ak chce hrac odist a klub mu v tom nechce branit? to ho bude UEFA nasilu drzat v klube?

Reagovat
smazaný uživatel

FIFA have barred Barca from buying and SELLING players in the next two transfer windows after they were deemed to have breached rules relating to the international transfers of non-Spanish minors (sky sports)

Reagovat
fff

Ja som tiez cital, ze maju zakaz oboma smermi tusim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sak to napisal dobre, to je celkom hlupost, ze nemozu hraci ani odist prec

Reagovat
Sandstorm

Pokud mají platnou smlouvu, tak to zase taková hloupost není. Prostě mají zastavený přestupy v obou směrech, což je celkem logický. Nemůžou kupovat ani prodávat.

Reagovat
fff

neviem co sa tu riesi. Je to skratka tak. Ci to je hlupost nehlupost je momentalne podla mna v tomto smere uplne jedno. Maju to zastavene.

Reagovat
smazaný uživatel

drz usta trnavak hm

Reagovat
Sandstorm

Pedra bych bral hned. Zas tak nesympatický mi neni.

Reagovat
kiwwi

talkSPORT understands United have already agreed a fee of around £35million with Sporting Lisbon and finalised terms with the midfielder on a five-year contract, although the deal will not be made official until the transfer window opens.

hlavne nech vyjde toto

Reagovat
fff

Viete, ze ja som vzdy mal problem rozlisovat, ktory zdroj je ako spolahlivy, no nerobievala sa zvacsa z talksportu sranda ? Ci zas to mam zle zaradene ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, pokud se to někomu hodí tak je to pravda, pokud ne, tak je to bullshit zdroj... Řiď se tímhle

Reagovat
smazaný uživatel

oni majú dobré radio..ale ako zdroj niesu veľmi dobrý. Cez zimu mali že k nám príde Shaqiri.....Max keď majú nejakého hosťa ktorý im povie niečo zaujimavé tak vtedy ale inak nič moc

Reagovat
fff

Aha, takze tak 50 na 50, ked to zjednodusime?

Reagovat
smazaný uživatel

skôr 70:30 že je to bullshit

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

to citali Lolkacov hype, ze nas tak natiahli?

Reagovat
Sandstorm

Nejsme jediní, kdo se o něj zajímá. Sleduje ho i Real Madrid a ze Sportingu, Benficy, Porta se prostě nechodí levně. Jo ta cena je za takhle mladého hráče hrozná, ale potenciál je v něm obrovský. Možná ještě větší, než u Pogby.

Reagovat
smazaný uživatel

je to jeho vykpuka a pri tom kto všetko sa onho zaujíma tak netrebalo ani moj hype aby šiel za tú cenu

Reagovat
smazaný uživatel

no, varujem ta uz teraz, aby bol taky, ako o nom hovoris

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nebudem môcť za to ak ho Moyes zničí

Reagovat
smazaný uživatel

ale dúfam, že k vám nepríde. Chcem mu priať

Reagovat
fantomas

To je William?

Reagovat
Sandstorm

William Silva Carvalho

Reagovat
fantomas

No méno tam napsaný neni, ale dík za odpověd.

Reagovat
smazaný uživatel

35 mega

Reagovat
SunFells

Hlavně nech to vyjde.

Reagovat
Sandstorm

Taky doufám, že ho ulovíme my a ne Real

Reagovat
SunFells

To doufej, Florentino má taky s penězi dobré nápady.

Reagovat
Sandstorm

Zajímají se o něj nejlepší kluby a bez LM pro nás bude úspěch získat každého takového hráče.

Reagovat
SunFells

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

iamek nebo kdo tu dával rozhovor s jehou otcem

Reagovat
smazaný uživatel

*jeho

Reagovat
Sandstorm

Ježiš jenom to ne

Reagovat
kiwwi

komentar na devilpage

Ak by k nam prisiel Pedro tak si asi fakt odrezem nohu a hodim ju do Dunaja.

Reagovat
Lacko_Boh

radsej ju vymenit za valenciovu lavacku

Reagovat
Rssa

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Práve začal Hillsborough Memorial Service

http://www.liverpoolfc.com/lfctv

Je to free takže kto chce može kukať

Reagovat
tomasinho

Andy Burnham měl pěkný projev A Martinez taky super

Reagovat
SunFells

Chelsea and Manchester United have both contacted Koscielny's agent.

Barcelona and Bayern Munich have also been in touch, the former before their transfer ban was announced.

Hezky, i Kosc si může z 60 polepšit na 260.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, practe sa od neho do piče, lebo ma naserete.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ale Kosc není ten typ co by chtěl zůstat u nás do konce kariéry podle mě. Je mezi TOP 3 obránci PL tak si moc nadějí nedělám

Myslím, že tohle by potěšilo Vermaelena

Reagovat
Bayern +

Asi chce konečne zbierať trofeje, no.

Reagovat
Side

Reagovat
afc

Sak v maji bude jednu mat

Reagovat
smazaný uživatel

jj, z toho jasne vyplýva, že Kos chce odísť. drž sa radšej nemčiny a nemeckej sekcie...

Reagovat
smazaný uživatel

podrazdeny si kamarat

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Amos

Říkám uz od leta, ze po sezóně odejde...

Reagovat
SunFells

A co je mi po tom?

Reagovat
fantomas

Kosc a Verma pryč, do příští sezony se stoperskou dvojicí Merte a Miquel.

Reagovat
Side

Miquel ještě žije?

Reagovat
smazaný uživatel

Diskuse na redditu pod tímhle gifem van Wolfswinkela http://gfycat.com/UnhappyDaringIndianrhinoceros

http://i.imgur.com/1r2IrEa.png

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co je kurva s tím Sturridgem? Bude nebude?

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal zase ztratí - 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

#Arsenal team to play West Ham: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Arteta, Rosicky, Kallstrom, Cazorla, Podolski, Giroud

Reagovat
SunFells

#Arsenal subs: Fabianski, Bellerin, Jenkinson, Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Sanogo, Akpom #AFCvWHU

Gibbs se kdy zas stačil zranit?

Reagovat
afc

Pekna zostava,dnes musi byt v pohode vyhra.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, bez krídla, Vermaelen na LB, to bude svižná hra, už to vidím. Ale zasa Kallstrom a Rosa v základe... Hmm

Reagovat
fajdax

To je šílenej paskvil....

Reagovat
smazaný uživatel

tak sa obleč.

Reagovat
fajdax

že co? Na východě znamená slovo "paskvil" asi ěnco jinýho...

Reagovat
Maresma

Reagovat
Gunnersaurus

anooo Kim je tam

Reagovat
smazaný uživatel

šelstrom!...stred zalohy ma dokopy viac rokov ako swarley ale teoreticky by to mohlo byt 442

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, to vieš.

Reagovat
vodka

442 to tutově nebude, spíš to 4231, šelstrém s Mikelem Amatriainem a Rosa nebo Cazorla vpravo...

Reagovat
REPLIKATOR

Kostelní, Arteta, Giroud

Reagovat
fantomas

Šelstrem

Reagovat
smazaný uživatel

Věkově to je dnes 23, 31, 29, 28, 28, 32, 33, 31, 29, 28, 27, to by jeden neřekl, že to je ten mladičký Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

sila

Reagovat
fantomas

Holt už tam nehraje mladičký Španěl Fabregas no..

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě napadl

Reagovat
smazaný uživatel

deti

Reagovat
Jardin

24- 24, 29, 28, 31 - 30, 23 - 28, 25, 25 - 27

Scz - Gibbs, Merte, Kosc, Bac - Flamini, Ramsey - Podolski, Ozil, Walcott - Giroud

Taky nám i ta ideální sestava docela stárne

Reagovat
smazaný uživatel

Práve mám dilemu, či rande alebo Arsenal. Uvidím podľa zostavy.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, Arsenal it is. Bring it on

Reagovat
fajdax

Tak tohle bylo hodně trapný....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak sa na mňa vysrala ona.

Reagovat
fajdax

ach jo....

Reagovat
fff

Takych bude este.

Reagovat
smazaný uživatel

ona sa na mňa vysrala len dnes a takých ako ona nie je veľa, Ol!ver vie.

Reagovat
PhilipS

s pubertálníma láskama prosím na fb...díky

Reagovat
fff

Ale ved Yung uz ma po puberte, ci?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

starý kanec.

Reagovat
Rssa

Ved puberta sa nikdy nekončí

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kmotor corleone

kedy hral naposledy jenko v zaklade?

Reagovat
smazaný uživatel

už je tomu pár šťastných týždňov.

Reagovat
kmotor corleone

takto z neho nic nebude. musi mat dobre hemeroidyvpasovane do riti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Pozitivní, že je v základu Kim a Rósa...z toho zbytku nejsem nadšenej,...většina z formy...Oxe bych tam viděl rád, ale asi má bebí....dneska to bude tuhej boj...rozhodne jeden gól....

Reagovat
smazaný uživatel

pome whu pomôžte evertonu do top4

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

blood? stream? pls...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Tak se ukaž Kime.

Reagovat
smazaný uživatel

čelstrém dá gól dnes

Reagovat
smazaný uživatel

keby som este mal kredit na bwine tak to dam za 50

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

ako ceskych

Reagovat
smazaný uživatel

hazardér

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Už sem se lek, že si upad... zase

Reagovat
smazaný uživatel

cosi, mne sa to nestava casto

Reagovat
smazaný uživatel

per teraz dobra zirafa na lade

Reagovat
fajdax

Dnes udělá Arsenal LM definitivně pápá.

Reagovat
Side

Bac na hrotu

Reagovat
fajdax

Diamé je zatím skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

hrame jak keby sme sa prebrali z komy, my sa dnes nedostaneme ani do ich sestnastky

Reagovat
Side

S Diamem se nikdo vracet nebude? Tak jo, nechte ho tam dělat si co chce

Reagovat
smazaný uživatel

máme nejaký lokac stream?

Reagovat
smazaný uživatel

WestHam zatím hodně dobře.. a i fans WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

Per je zatiaľ ako nafajčený.

Reagovat
Side

to všichni

Reagovat
smazaný uživatel

giroudov pohyb sanogo by tam vsade bol..sice by to potom zadrbal ale mozno by raz z toho nieco bolo

Reagovat
Side

on žádnej pohyb nemá, pokud to není milimotrově na něho tak se nepohne

Reagovat
SunFells

Rosa

Reagovat
fajdax

Ty vole měl zkusit spadnout

Reagovat
ElectrickMann

už je tlačí do LM, FA

Reagovat
Side

Sagna

Reagovat
smazaný uživatel

heh, penalta na Jarvisa.

Reagovat
Miguel19

To měl Sagna štígro...kdyby upadl, tak jasná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarvis že nepadol

Reagovat
smazaný uživatel

omg, to je zas srajda, čo hráme... už nech je koniec sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

otázka času, kedy dostaneme gol

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa je mimo jak dlouho ne

Reagovat
Nikikrew

Nedivam sa nato, ale podla komentarov vidim ze to je zas bieda

Reagovat
smazaný uživatel

vermie uzasne teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Jarvis hraje paradne

Reagovat
Side

Si nás zatím mažou na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

Diamé

Reagovat
Bayern +

Ak bude takéto zahadzovať v týmoch z prvej šestky, ako si on predstavuje, tak si na pár týždňov sadne na bedňu. Len nech nikam nejde, u nás mu to svedčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby dával víc gólů, tak nemá chybu prostě.

Reagovat
Bayern +

To jo, dnes hrá navyše po dlhej dobe opäť v strede, tak mu to možno chvíľu bude trvať...

Reagovat
Trand

Jarvis si nás slušně vodí. Zatím parádní výkon, takovej tým středu tabulky, akorát bez bojovnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

to nám fandíš až moc.

Reagovat
SunFells

Existuje míč, který Rosa dnes neztratí?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, a bude to ten míč, ktorý Giroud aj tak netrafí.

Reagovat
Trand

Jinak jak jsme skoro každou sezonu měli zápasy, kdy jsme vyhráli třeba 6:0 nebo 6:1, většinou doma proti nějakému slabšímu týmu, tak letos nejlepší 4:1, když nepočítám 4:0 proti Coventry. Jinak všechno o gól o dva. Teda kromě proher.

Reagovat
Side

jo on hraje vlastně Podolski

Reagovat
smazaný uživatel

Co to doprdele je? Giroud nezpracuje jedinej míč.. každý zápas mě víc a víc udivuje co všechno umí posrat.

Reagovat
Chazy

Giroud elegantně

Reagovat
Rssa

Dával si bacha, aby se náhodou nerozběhl

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

si robíš piču?

Reagovat
havrys99

Girouuuuuuuuuuuuuud

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
Mervin

to je vemeno

Reagovat
fajdax

Reagovat
SunFells

LOL, toto není útočník, to je debilní vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

zmizni do piče niekam

Reagovat
smazaný uživatel

on je NEUVERITELNY

Reagovat
Side

ty vole, to snad není pravda, ne to prostě neeeeeeeeeeeee

Reagovat
Thoomas

Sem cekal,ze je aspon ta vydrena vyhra proti Wiganu nakopne a oni hrajou jeste hur

Reagovat
LGT

TO si dělá prdel To je fakt neuvěřitelná dylina

Reagovat
Miguel19

Giroud fair play

Jasný offside, tak to žabkou hodí golmanovi....víc takových hráčů

Reagovat
Azza

Reagovat
Side

ty vole já z toho prostě nemůžu, co to kurva nacvičoval, aji zadarmo drahej momentálně

Reagovat
Manik...

To je střelec ... Arsenal prostě musí koupit hrota, jinak to nepůjde. Tohle je parodie na útočníka...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal by potřeboval celkově dost velkou obměnu. Nechat Koscielnyho, Ramseyho, Wilshera, Gibbse a ten zbytek jinej než je teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, takže Ozil, Per alebo Walcott, čo sú pomaly naši najlepší hráči preč?

Reagovat
Manik...

Walcott je nejlepší hráč tribuny?

Reagovat
SunFells

Ty budeš asi velký mamlas, co?

Reagovat
Manik...

A co z toho, co jsem napsal není pravda?

Reagovat
SunFells

To celé?

Reagovat
Manik...

V této sezóně odehrál 18 zápasů a dal 6 gólů. Opravdu nejlepší hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Ty vole, proč se s tebou vůbec bavím?

Reagovat
Manik...

ty 2 jste fakt totálně vypatlaní... Proč se bavím já s váma jo? Jeden umí akorát hodit 2 smaily a druhej má akorát kecy... Přitom jsem napsal věc, kterou mohu doložit...

http://www.eurofotbal.cz/hraci/theo-walcott-25/

Jenom pro vaši informaci vy chytrolíni

Reagovat
Manik...

*vy 2

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Já bral jen to co hraje teď. Ozil je zklamání. Začátek dobrej ale co pak? Jo furt to byla první sezona ale měl bych o něj strach ale snad se probudí. Walcott je jasnej, na toho jsem nějak zapoměl jak je zraněnej. Merte nevím, na lávku asi dobrej. Poláka v bráně bych nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere a Gibbs moc nehrajú dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska ne. Ale Gibbs o víkendu byl ne? Prostě tenhle tým nikam nevede evidentně. Ale možná to bude taky tím pánem na lavičce no..

Reagovat
Rssa

A proč nechceš Poláka v bráně? Však Poláci jsou odborníci na kasu.

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Szcz...

Reagovat
SunFells

Ty bys potřeboval obměnu nápadů.

Reagovat
Manik...

Cazorla a Podolski taky nejsou špatní, jinak souhlas

Reagovat
Manik...

+ Özil to je jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski co jsem měl možnost vidět, tak je hodně špatnej.

Reagovat
Azza

Ox?

Reagovat
Firkraag

To bylo snad nejvtipnější zakončení, co jsem kdy viděl

Reagovat
EL Gringo

vzdy sa zasmejem ked sa Giroud pozre na rozhodcu a tak sa usmeje

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla fantastický, teraz hráme dobre

Reagovat
SunFells

Jediný schopný hráč dneska.

Reagovat
fff

Giriud by fakt asi zakoncovat iba z prvej, on ked dostane druhy dotyk, kedy uz ma sekundu aby daco skusal vymyslat, tak je zle.

Reagovat
smazaný uživatel

a ten ksicht ked dojebe

Reagovat
Rssa

Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

na druhú stranu, Rosovi to dával nádherne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemozem si pomoct, ale sucasny Arsenal hraje neskutocny hnus, ten futbal je nepozeratelny

Reagovat
smazaný uživatel

to uz Man Utd za posledny mesiac hra krajsie

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool hra po dlhom case nieco a uz ste v oblakoch

Reagovat
smazaný uživatel

vidis ma tam?

Reagovat
smazaný uživatel

nie len tie komentare vselijake od scouserov su dost smiesne, x rokov nevyhrali titul a teraz s arok nedari manutd ta s avysmievaju ako keby zabudli na predchadzajuce roky.. smiesne no

Reagovat
smazaný uživatel

ono sa tomu obcas hovori aj karma, cize naucit sa nielen dostavat ale aj davat

Reagovat
fenixLFC

skor fan United zabudli na predchadzajuce roky ked ponizovali vsetko naokolo, teraz sa im vracia co si zasluzia a este furt to nestaci

Reagovat
smazaný uživatel

to su driiiisty fenixu

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna dnes hráme celkom dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Jarvooooooooooooooooo! ♥

Reagovat
Bayern +

A Demel je boží, luxusná lopta. Už som si myslel, že sa vlaňajšej sezóne výkonnostne nemá šancu dorovnať. A hľa...

Reagovat
smazaný uživatel

chodte do piče... wenger out

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, preco nie

Reagovat
Side

Reagovat
Trand

Paráda!

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

wenger

Reagovat
Mervin

dejte nám ještě dva ať už kurva vedení vidí, že je něco špatně

Reagovat
Miguel19

A je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Dramáááááááááá.

Reagovat
SunFells

Kosc ho tam ještě málem vyfackoval kolíkama.

Reagovat
Arbiter

strašně nebezpečná hra v pokuťáku...

Reagovat
ElectrickMann

jestli ten šášula nebude o poločase pět střídat, tak jedu do londýna a vyliskám ho šulinem

Reagovat
smazaný uživatel

Zaschrona si objednava Jarvisov dres

Reagovat
Arbiter

heh... Co dělal ten Kos s tou nohou?

Reagovat
SunFells

Karate.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavou mi spíš běží jak se dokázali tak dlouho držet na špici, né proč to teď jde do prdele.

Reagovat
LGT

Girouduv gol

Reagovat
fff

Cisto herne za posledne tyzdne by si to fakt Everton v porovnani s Arsenalom zasluzil, tu LM.

Reagovat
Counter

Nj, tohle ale jaksi nereprezentuje celou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Kosta

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, vypol som to. Dúfam, že vyhráme, ale ja na to dnes nemám chuť, ani energiu, mám aj lepšie veci na práci. Napr. môžem hľadať psovi kliešte...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
SunFells

Nech vypnuté.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak tomu asi dám šancu

Reagovat
Mervin

vypni to, ty chuju

Reagovat
smazaný uživatel

snáď nie si poverčivý

Reagovat
Wat

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Trand

Poldiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Podolááááák. Giroud uč sa.

Reagovat
Mervin

aspoń že Poldi ho dal, jemu to přeju

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi

Reagovat
Amos

Lukaaaaaaaaas jedinej zakoncovatel!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle Downing dobře posral tím odkopem.

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi je delo!

Reagovat
smazaný uživatel

POLDI je kral

Reagovat
Wat

Santi! ♥

Reagovat
cristiano.K.

Jarvis za to,že nespadl a ochudil svůj tým o penaltu

hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

keby som bol Big Sam, tak ho spičujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragédi to je děs !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poldiho zakoncenie dravca

Reagovat
Counter

Fantíku, pamatuješ, jak jsem ti v Praze říkal, že je to s WHU pokaždé to samé? Já už dlouho nepamatuju zápas, který by se vymykal průběhu "West Ham vede → obrat a výhra AFC." Tak snad to bude stejné i teďka.

Reagovat
Chazy

Já si hlavně pamatuju, jak ste říkali, že vás ten FA Cup nakopne. Jestli vás postup do finále nedostane ani k tomu, abyste byli lepší proti WHU, tak nevím, co za zázrak musí způsobit ta samotná trofej

Reagovat
smazaný uživatel

Akože tá hra nebola zlá, do gólu sme boli lepší, hoci prvé minúty sme sa rozviehali. Keď si vezmeš, s akou maródkou hráme, tak tá predvedená hra nebola zlá. Keby na hrote nestál ten pandrlák, tak by možno teraz bolo 3-1. A impulz ja čakám od návratu Kosa, Ramseyho a Mesuta po zraneniach, nie od vyradenia Wiganu.

Reagovat
Counter

To jako říkal kdo My jsme se jenom shodli na tom, že případná výhra FA Cupu by měla opravdu posloužit jako katalyzátor do dalších sezon... Že konečně něco vyhrajou, naberou sebevědomí. Samotný postup do finále neznamená žádný velký průlom.

Reagovat
Chazy

Jo, však na to narážím. Ale když prostě ani ten postup do finále nezpůsobí nic, tak nevím, co má způsobit, že si sáhnou na trofej. Jste prostě marný, to není o sebevědomí, podle mě je u vás úplně obyčejnej nedostatek kvality a talentu. Říkám to roki, na chvíli sem zmklknul, když přišel Ozil, ale je to furt stejný.

Reagovat
Chazy

* roky

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak roki vravíš

Reagovat
Chazy

Hrozně to svádí tam dát íčko.

Reagovat
Mervin

jen analfabety

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Víš o tom svý?

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Counter

Ale dlouhé měsíce to vypadalo jinak, až teď v poslední době se to zas definitivně zmršilo. V létě vhodné posílení a silní budeme, o to bych se až tak nebál. Jako že v kombinaci s tou případnou (nutnou) výhrou FA Cupu.

Povíme si s odstupem no, třeba se fakt nic nezmění :-)

Reagovat
Chazy

Jj, jen jestli za rok budet hrát nějakej významnej zápas, u kterýho bysme se zas sešli

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

tento rok to prehral Wenger ,kader by na titul s tohtorocnou konkurenciou stacil

Reagovat
smazaný uživatel

Sem dlouho Downinga neviděl, a tak až teď zas po nějaký době můžu ocenit ty jeho klasický náročný kličky na pravačku a následnej centr za brankovou čárou a 5 metrů nad bránou.

Reagovat
Chazy

Fernando Cavenaghi ještě žije hm. Ten hráč byl celkově dobrej vtip.

Reagovat
Wat

Reagovat
Chazy

Coo?

Reagovat
Wat

Nevim, nějak nechápu, co tě k němu zavedlo, případně to sem ještě napsat.

Reagovat
Chazy

Byl ve zprávách na SS

Reagovat
Counter

Giroud nakonec tuhle sezonu nezvládá, to je pro mě zklamání. Čekal jsem od něj letos víc, i úvodní zápasy to potvrzovaly...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Ta trofej to změní, za rok bude world class

Reagovat
smazaný uživatel

je to nad jeho sily, musí prísť jednotka do útoku, bezdpodmienečne.

Reagovat
fff

Nejake mena sa s vami spominaju?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Drmić, Mandžukić a Rémy, z toho, čo som zachytil. Občas Benteke, ale to je asi bullshit.

Reagovat
fff

Takze najpravdepodobnejsi je zrejme ten Remy, co ?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, kto je ten Drmić, ale Rémy určite pravdepodobnejší než Mario. Mne to je jedno, hlavne nech je to poriadny hráč.

Reagovat
Nikikrew

Mate niekto dobry link na Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Our starting eleven tonight is the oldest one any team has fielded in Premier League since May 2003

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

W T F

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

už ani perspektivní ten tým není, no vy jste to dopracovali

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to nejaka pixovina nie? neverim

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

mna to uplne zarazilo toto, vidim v tom hlbsi vyznam aj smerom na mna...niecoho takeho sme sa dozili, neskutocne, clovek si uvedomi, ze fakt starne

Reagovat
Side

Kallstrom tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Šelestrőm

Reagovat
smazaný uživatel

Šelestrőm

Reagovat
Chazy

Ono to tak je

Reagovat
smazaný uživatel

rosa je dnes tiez uplne nehorazne strasny

Reagovat
Chazy

Tyhle Diameho srandy mi taky chyběj ve Wiganu

Reagovat
Side

Střídej toho Rosu, to je otřes

Reagovat
SunFells

Pošli tam Gibbse

Reagovat
Svatej

Nevíte někdo o nějaký stránce, kde bezečně stáhnu sopcast ? Minule jsem to vzal z toho kiwwiho odkazu a počítač musel na reinstall, od tý doby jsem z toho měl trochu hrůzu

Reagovat
Manik...

co takhle oficiální stránky Sopcastu?

Reagovat
Counter

To je Bůh

Reagovat
smazaný uživatel

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
smazaný uživatel

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

GIROOOOOOOOOOUD, TO JE HRÁÁÁÁČ!

Reagovat
smazaný uživatel

giroud CTJBE NAJS

Reagovat
Chazy

CTJBE

Reagovat
smazaný uživatel

to E je tam naviac.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Nikikrew

Giroooooooooooooood !!!!!!!!!!!

Reagovat
Side

ani neví jak

Reagovat
Mervin

kopytoooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Amos

Tyvole Slizooooun

Reagovat
Side

omg si děláš prdel, že teď vypne stream

Reagovat
Mervin

puck the stream

Reagovat
smazaný uživatel

prišiel som, giroud dal gol, padol stream, možem odist

Reagovat
SunFells

To zpracování

Reagovat
smazaný uživatel

stretnutie dvoch priamok vo vesmire

Reagovat
Counter

Tady se nebavíme o Tottenhamu v Top 3

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

ty stale vytahujes ten Tottenham

Reagovat
Counter

Počkej až LFC vyhraje titul, to zas budu obětí já

Reagovat
smazaný uživatel

toz, s novym big bangom neratal vobec nikto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teraz si nás Giroud tak povodil, že aj Mourinho sa môže učiť.

Reagovat
smazaný uživatel

on ani nechcel takto spracovať

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud dal gol a spadl stream.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

sop://broker.sopcast.com:3912/151968

anglicky, dobrá kvalita

Reagovat
SunFells

Nikdy jsem neviděl Rosu zahrát hůř, měl by už jít dolů.

Reagovat
Sali5
Reagovat
smazaný uživatel

rosa musi OKAMZITE dolu, keby hral takto arteta tak je to tu jeho koniec

Reagovat
Amos

Letos jeho nejhorší výkon, no. Ale i tak ted nahraval do brejku

Reagovat
Counter

20 - Olivier Giroud has now scored 20 goals in all competitions this season for Arsenal. Hit.

Prožívá supr sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

a 44 zápasov, ak sa nemýlim. To zas nie je tak zlé, ak prirátaš aj asistencie.

Reagovat
SunFells

Mně to přijde dost zlé na prvního útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré to nie je, ale zlé takisto nie.

Reagovat
SunFells

Ale jooooooo

Reagovat
Counter

U něj je problém hlavně v tom, že ty góly ani letos nedával ve velkých zápasech, vždycky to tam spálil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak s tým má u nás problém každý okrem Thea, v tom nijako nevybočuje.

Reagovat
Lacko_Boh

nechcem znevazovat prinos Thea ale tomu v tej statistike IMHO(nekukal som statistiku,len cucam z vyjebaneho prsta) pomohol AVB ci uz v Chelsea alebo Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

proti City napr. nie, on tie veľké góly vždy dávať vedel. Kedysi, keď s Fábregasom porazili Chelsea, alebo proti MU minulý rok, na Evertone minulý rok, v tomto je u nás najlepší.

Reagovat
Lacko_Boh

ah vyjebany prst

Reagovat
Mervin

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Santi je úúúúžasný, fenomenááálny dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

aj Artetka dnes.

Reagovat
Fenri

On to proti WHU prostě umí.

Reagovat
Wat

Reagovat
Jesse Pinkman

Giroud nádherně

Reagovat
smazaný uživatel

Poldiho zakoncenie predatora, Giroudove spracovanie loptoveho virtuoza, Artetova klucka ala Valderama, dnes fakt vecera blbcov

Reagovat
smazaný uživatel

Big Sam to proste na Arsenal nevie

Reagovat
smazaný uživatel

rambooo

Reagovat
smazaný uživatel

dobré striedanie, chválim.

Reagovat
smazaný uživatel

po tom góle je Giroud parádny ale, Vermaelen detto.

Reagovat
smazaný uživatel

po tom góle je Giroud parádny ale, Vermaelen detto.

Reagovat
smazaný uživatel

POLDIIIIIIIIIIIIIIIIIII

RAMBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

krása

Reagovat
Trand

Poldiiiiiiiiiiiiiiii! Aaron geniálně!!

Reagovat
smazaný uživatel

GENIUS a poldi kua preco nemozes byt utocnik

Reagovat
Counter

No kráááásně

Reagovat
havrys99

Och, Rambo!!!!

Reagovat
Mervin

no ty píčo

Reagovat
SunFells

Zabiják

Reagovat
Fenri

whoaa

Reagovat
pa3ce

Poldiiiii. Ale Aaron taktiež úúúžasne proste

Reagovat
Mervin

kurvy se streamem

Reagovat
Counter

S WHU je to prostě fakt pokaždé stejné

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

a Poldi s Giroudom vždy dávajú góly a Cazorla vždy hrá parádne, tuším.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Rambo

Reagovat
Nikikrew

Pooldaaaaaaaaaaaaaak

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey je proste out of this planet.

Reagovat
smazaný uživatel

nějakej stream? :)

Reagovat
smazaný uživatel

1. polocas zase tragedie ?

Reagovat
SunFells

Chuba na plac

Reagovat
smazaný uživatel

čelstrem už má na mále, prečo ho nestiahne?

Reagovat
SunFells

Giroud - bílý Pelé

Reagovat
SunFells

To je zas střídání proboha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
Minister

tomuto fakt u Wengera nerozumiem.

Reagovat
Counter

Výborné, Jenks to tam rozvíří a Santi si užije standing ovation

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Minister

Ok, ale to striedanie mohlo prísť o niečo skôr. A prečo preboha nestrieda aj tretí krát?

Reagovat
Counter

Nebylo koho. Jako že mohl tam šoupnout Akpoma, ale to není zas tak klíčové.

Reagovat
Side

Bellerina

Reagovat
Counter

To raději ten Jenkinson. V tuhle chvíli má přednost.

Reagovat
smazaný uživatel

MotM Santi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Giroud to hezky oslavil hm.

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Side

Jenkinson vypadá vtipně aji při tom běhu

Reagovat
Nikikrew

Spokojnost

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal jenom 3 body za City

Reagovat
Side

hm škoda, že majou 2 zápasy k dobru

Reagovat
Side

Poldi odehrál celej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

asi druhýkrát, odkedy je u nás.

Reagovat
Counter

počtvrté

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
masly008

Reagovat
Gunnersaurus

Kalstrom ho nemal suche

Reagovat
REPLIKATOR

a suché trenky

Reagovat
smazaný uživatel

takze Wenger setri aj na prani

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele