Premier League - souhrn 34. kola

12.04.2014, 18:05, aktualizováno 15.04.2014, 22:38
Komentáře a souhrny
Liverpool udolal Manchester City a je stále první, v závěsu ale zůstává Chelsea díky vítězství ve Swansea. Everton vyhrál v Sunderlandu, Arsenal ale v dohrávce reagoval vítězstvím nad West Hamem. WBA přišlo o tříbrankové vedení nad Tottenhamem, naděje na záchranu oživily Fulham a Cardiff...

Arsenal FC - West Ham United 3:1

15.04.2014 20:45

Góly: 44. Lukas Podolski, 55. Olivier Giroud, 78. Lukas Podolski - 40. Matthew Jarvis

Opět to nějakou chvíli vypadalo pod psa, nakonec se ale Arsenal vzchopil a stejně jako o víkendu v semifinále FA Cupu proti Wiganu se vylízal z nejhoršího. Akorát samozřejmě s tím rozdílem, že proti West Hamu si nyní musel vystačit pouze s normální hrací dobou - a to ještě poměrně v klidu. Gunners nakonec zvítězili 3:1, podvacáté v sezoně se přitom prosadil kritizovaný Giroud.

Pokud proti Wiganu to většinu času alespoň herně nevypadalo vůbec zle, dnes se Arsenal vesměs po celý první poločas vůbec nemohl dostat do tempa. Takřka veškeré důležité okamžiky úvodní čtyřicetiminutovky si uzurpovali Hammers, což na Emirates Stadium doopravdy nebývá zvykem.

Zde nicméně skutečně Nocerino brzy střílel do soupeře, Diamé těsně přestřelil a nakonec došlo také na zasloužený úder. Nocerino ještě sám proti Szczesnému nepochodil, jakmile se však dostal zpět k balonu, již přesně posadil míč na hlavu skórujícího Jarvise.

V tu chvíli bylo pro Arsenal zdaleka nejdůležitější ještě do přestávky nějakým způsobem zareagovat - a domácím se to povedlo v tom nejlepším stylu. Zatímco Giroud ve svých předešlých (polo)šancích zaváhal, Podolski byl už ve 44. minutě se svou levačkou zcela nekompromisní.

Ve druhém dějství už Gunners bez většího váhání vyrazili za povinnými třemi body. Nejprve si Giroud - dnes kuriózně v 27 letech nejmladší Kanonýr na place (obecně jsme v Premier League starší jedenáctku neviděli od roku 2003!) - dech beroucím způsobem stáhl těžký nákop Vermaelena a z těžkého úhlu ještě mezi nohama zaskočil Adriána; a posléze, jakmile sám jednu příležitost spálil, vše stvrdil Podolski dalším suverénním finišem poté, co Ramsey osvědčil fantastické čtení hry.

Více informací k zápasu

Swansea City - Chelsea FC 0:1

13.04.2014 17:07

Góly: 68. Demba Ba

Přestože hrála 75 minut v přesilovce, bylo to od Chelsea velké trápení. Až v 68. minutě rozhodl jediným gólem o vítězství hostí 1:0 Demba Ba. Svěřenci Josého Mourinha tak stále zůstávají ve hře o titul - k jeho zisku jim "stačí" vyhrát zbylá čtyři klání a spolehnout na jednu jakoukoli ztrátu Manchesteru City.

První nebezpečnou střelu vyprodukovala domácí Swansea, konkrétně záložník Pablo Hernández, jenž zpoza vápna poprvé prověřil Petra Čecha v brance Chelsea. Na druhé straně ale záhy téměř otevřel skóre Mohamed Salah. Ivanović si na pravé straně narazil s Schürrlem a po jeho zpětné přihrávce na hranici vápna úplně osamocený Egypťan olízl svou střelou tyčku.

Zahrozil i Bony, který zády k bráně hlavičkoval pod břevno a Čech musel natahovat ruce. Klíčové momenty utkání nicméně obstaral stoper Swansea Chico na druhé straně hřiště. V rozmezí tří minut po faulech na Williana a Schürrleho uviděl dvě žluté karty a zmizel pod sprchy. Velšané tak před sebou měli obrovsky těžkou úlohu hrát hodinu a čtvrt proti Chelsea v oslabení.

Jenže obraz hry se tím změnil přesně do podoby, kterou letos svěřenci Josého Mourinha zvládají nejhůře. Swansea pochopitelně zavřela svoji obranu a Chelsea po většinu zápasu útočila do plných. Hosté postrádali jakýkoli moment překvapení, jejich hra byla statická a proti té si domácí, byť oslabení, dokázali poradit. Před Ramiresem odkopával v šanci Rangel a hlavička Ivanoviće šla nad.

Naopak na druhé straně po brejku přebil všechny náznaky Chelsea Nathan Dyer, jehož tvrdou ránu vyrazil Čech na roh. Až v nastaveném čase se po pěkné ťukačce s Dembou Ba a Ramiresem dostal do dobré pozice ve vápně Salah, ale linku razance přepálil a levačkou z nějakých 13 metrů vypružil míč hodně vedle brány.

José Mourinho přestávce nezahálel a stáhl dva z nejhorších hráčů na hřišti Schürrleho a Ramirese, místo nichž přišli Oscar a Samuel Eto’o. Tato změna sice přinesla rozproudění unylé ofenzivy Chelsea, ta se však trápila především v zakončení. Dembova hlavička minula branku o kousíček, Eto’ova stoprocentní šance však fatálně skončila střelou vedle o víc než dva metry.

Vznikaly ale příležitosti i na druhé straně, protiútok Swans vedl agilní Routledge, jehož zastavil až skluzem John Terry, jenž zblokoval jeho střelu po hbitém průniku. Z následného rohu pak Bony minul hlavou Čechovu svatyni podobně jako na druhé straně o několik minut dříve v podání Demby Ba.

Chelsea se zaslouženého, alespoň za zlepšený výkon ve druhé půli, vedení dočkala v osmašedesáté minutě. A ne náhodou to bylo po akci zcela atypické k dnešnímu duelu. Dlouhý aut z hloubi obranné půle Blues převzal od Azpilicuety Matić, jenž jej ihned napálil na hrot na Dembu Ba. Senegalec si v souboji jeden na jednoho poradil s Ashleym Williamsem a přízemní ranou překonal nejistého Vorma.

V závěru Chelsea mohla rozhodnout místy nervózní duel skvělým únikem Salaha, který ale opět selhal v zakončení a jeho slabou křížnou ránu bez potíží zblokovala obrana. A tak se Blues klasicky třepali až do konce. Fanouškům hostí nejvíce zatrnulo při centrovaném míči Shelveyho z levé strany, který sice Bony netrefil, ale i tak jej musel Čech složitě vyrážet na roh.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Manchester City 3:2

13.04.2014 14:37

Góly: 6. Raheem Sterling, 26. Martin Škrtel, 78. Philippe Coutinho - 57. David Silva, 63. Glen Johnson (vl.)

Liverpool to dokázal. V jednom z nejdůležitějších zápasů letošní sezóny udolal největšího soupeře v boji o titul Manchester City 3:2 a před utkáním Chelsea na půdě Swansea utekl pronásledovatelům už na pět bodů. Utkání gólově obstarali Raheem Sterling, Martin Škrtel a rozhodující branku Reds trefil Phillipe Coutinho.

Brendan Rodgers tak vyrovnal nejdelší sérii vítězství Liverpoolu v novodobé historii Premier League, která čítá deset utkání v řadě. Díky tomu nyní stačí klubu z Merseyside vyhrát zbylá čtyři klání a po 24 letech konečně zvedne titul nad hlavu.

Liverpoolu vyšel bezchybně už vstup do zápasu. Po pouhých pěti minutách zaúřadoval především Luis Suárez, který tělem odstavil Demichelise i Clichyho a vyslal do vápna Raheema Sterlinga. Ten si povodil Kompanyho s Hartem a do poloodkryté branky otevřel skóre. Mladičký křídelník měl málem prsty v další brance za dalších deset minut, ale jeho krásný centr z pravé strany v obrovské šanci Sturridge nezužitkoval.

Další velkou ránu inkasoval Manchester City záhy, když pro zranění třísla musel vystřídat nejlepší hráč v dosavadní sezóna Yaya Touré, a ani na třetí štulec nemuseli nešťastní fanoušci hostí čekat dlouho. Hlavičku Gerrarda v jasné pozici ještě po prvním rohu Hart skvěle vyrazil, ale další standardku už Liverpool proměnil. Gerrard nacentroval na hlavu Martina Škrtela, kterému stačilo míč jemně tečovat, aby jej poslal do sítě.

Man City na největšího soupeře v boji o ligový titul v prvním poločase vůbec nestačil, na rychlé štírky v ofenzivě byla defenziva hostů krátká a vpředu se probudili až v závěru dějství. Po rohovém kopu vznikl závar před brankou Mignoleta, který museli hasit obránci Liverpoolu na brankové čáře, a v nastaveném čase střílel v pádu Fernandinho a belgický gólman musel vytáhnout bleskový reflexivní zákrok.

Po přestávce nicméně obraz hry pokračoval v trendu posledních minut první půle. Liverpool úplně odpadl a Citizens byli lepším týmem. Brzy se také dočkali zasloužené odměny. Střídající James Milner po narážečce s Fernandinhem pronikl do vápna, kde našel Davida Silvu, jenž v pádu snížil na 1:2. Španělský technik se jen šest minut nato postaral dokonce o vyrovnání, když si jeho pas před branku srazil do sítě Glen Johnson.

Až druhý gól Manchesteru City domácí probral a ti se vymanili z drtivého tlaku. Nezcela stoprocentní obrana hostí dovolila Liverpoolu dvě gólové šance, obě však byly přerušeny postavením mimo hru. Rozhodující gól však Citizens soupeři doslova darovali. Autové vzahování u Hartovy branky se dostalo až ke Kompanymu, který nepovedeným odkopem nabil Coutinhovi, jenž pohotovou ranou k tyči rozvlnil síť.

Závěr utkání se se strhujícím tempem především úvodního dějství nedal absolutně srovnat. Snad díky poctivému bránění Liverpoolu, snad díky vlastní nemohoucnosti už Manchester City nevyvinul v útočné třetině žádnou efektivní převahu, a když, brzy jej udusili nepřesným centrem či přihrávkou.

Snaha Citizens byla spíše platonická a největší nebezpečí přicházelo ze standardních situací či centrů z boku. A tam dlouhýma rukama úřadoval Mignolet, popřípadě hlavičkující (a rukou hrající) Škrtel. V nastaveném čase byl za ošklivý skluz do Nasriho holeně přímo vyloučen Jordan Henderson, ale do konce v tu chvíli zbývaly necelé tři minuty. V nich už Liverpool nesmírně cenné vítězství 3:2 udržel a převzal od City roli největšího favorita na zisk titulu.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Cardiff City 0:1

12.04.2014 16:07

Góly: 65. Cala

Cardiffu se překvapivě vydařila odplata za prosincovou loupež a ze St. Mary's Stadium si odváží šťastné vítězství. Jasná územní převaha i více vypracovaných příležitostí nebyly pro osmý celek ligy k ničemu, když se v koncovce trápil po celých devadesát minut. Svatí si tak po dvou střeleckých hodech na svém hřišti nepřišli ani na bod.

Domácí se dle očekávání ujali role pána na hřišti, dlouho se ovšem přes pozornou obranu hostů prosadit nedokázali. Když si však Gazzaniga dokázal poradit s pokusem Whittinghama z přímého kopu, neměl daleko k otevření skóre Ramiréz, jehož Caulkerem tečovaná střela z hloubi vápna orazítkovala břevno.

Ze standardní situace neuspěl ani Lambert, který technickou ranou nad zeď protáhl Marshalla. Stejný hráč se nemohl radovat ani pár minut poté, když po přihrávce Lallany pálil z bezprostřední blízkosti do připraveného brankáře.

Na svou nemohoucnost při snaze potvrdit svou nadvládu doplatili domácí v 64. minutě, kdy se přímý kop ze čtyřiceti metrů odrazil ke Calovi, který si připravil balón za vápnem a prudkou ranou nedal marně se natahujícímu Gazzanigovi šanci. Únorový přírůstek do obrany Cardiffu si tak připsal už druhý zásah v Premier League.

O vyrovnání se snažil pohotovou ranou Lallana, branku ovšem minul. Lépe mířil Gallagher, svou střelou po přihrávce Schneiderlina však nechal vyniknout parádním zákrokem Marshalla, na němž si brzy poté vylámal zuby i Clyne. Hosty tak nemusel mrzet ani neúspěšný úprk Zahy v poslední minutě řádné hrací doby a slaví teprve své druhé vítězství na hřišti soupeře.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Tottenham Hotspur 3:3

12.04.2014 16:07

Góly: 1. Matěj Vydra, 4. Chris Brunt, 31. Stéphane Sessegnon - 34. Jonas Olsson (vl.), 70. Harry Kane, 90+4. Christian Eriksen

Nešťastníci z West Bromwiche promrhali třígólový náskok a znatelný skok od sestupových příček. Tottenham v boji o Evropu sice dva body ztratil, po úvodní půlhodině je ovšem jasné, že spíš jeden získal. Svůj boj proti osudu dotáhl do konce až tři a půl minuty po uplynutí řádné hrací doby a radost z remízy na hřišti momentálně 16. celku ligy tak byla neúměrně vysoká.

Fanoušci domácích zažili úvod z říše snů. Uběhlo pouhých 27 vteřin, když se Amalfitano parádně uvolnil od pravé lajny a prudkým centrem donutil Llorise k vyražení pouze k nohám Matěje Vydry, který pohotovou dorážkou z dvanácti metrů stanovil nejrychlejší ligový gól West Bromwiche. O více jak minutu překonal právě Amalfitana.

A ve čtvrté minutě se Hawthorns radoval znovu. Ve vápně přizvednutý centr už jednou úspěšného asistenta doputoval k zadní tyči, kde se z voleje opřel do balónu Brunt a křižnou ranou rozvlnil síť podruhé. Odpověď připravoval chvíli poté Adebayor pro Kanea, ten zpoza vápna těsně minul přízemním pokusem.

Byl to ovšem ostřílený kanonýr, kdo po čtvrthodině hry spálil obrovskou šanci na kontaktní gól. Po faulu Roseho totiž slabým a špatně mířeným pokutovým kopem nechal oslavovat brankáře Fostera. Ve 26. minutě ještě Lloris parádním zákrokem dokázal zabránit Amalfitanovi zvýšení náskoku, nicméně čtyři minuty poté už opět lovil míč ze sítě. Bleskový protiútok by nikdy nevznikl nebýt nešťastné hlavičky Kaboula, který poslal do rychlostního souboje Chiricheşe a Sessegnona, jenž se dostal až na vápno, odkud brankáře hostů dokázal prostřelit.

Následně se chvilkové štěstí přiklonilo i k Tottenhamu, když centr Kanea srazil pod břevno vlastní brány Olsson a rozdíl byl znovu dvoubrankový. Vzápětí tak musel Foster ukázat své kvality proti jedovaté ráně Paulinha i dorážce Roseho.

Novou energií nabití hosté pokračovali ve své snaze i po změně stran, nicméně Chadli branku těsně minul, Lennonův přízemní pokus na zadní tyč vyrazil Foster, jenž si poradil i s Eriksenovou překvapivou střelou z úhlu. To vše za osm minut druhého dějství.

Zpátky do hry se tak svěřenci manažera Sherwooda dostali až v 70. minutě. Lennon se probojoval na okraj šestnáctky, odkud vyslal přesný centr na Harryho Kanea, který hlavičkoval na vzdálenější tyč, kde smolně zabránili Fosterovu zákroku dva obětaví, leč neúspěšní obránci.

Téměř pětadvacet minut se zdálo, že defenzíva midlandského celku těsný náskok přeci jen udrží, ve čtvrté minutě nastavení však Tottenham spustil na domácí ledovou sprchu. Závěrečný tlak vygradoval zhruba v polovině přidaného času, když Lennonův centr pouze prodloužil Dawson na Eriksena, jenž od zadní tyče udělal dva kroky k penaltě a přesnou pumelcí propálil vše, co mu stálo v cestě.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Everton FC 0:1

12.04.2014 16:07

Góly: 75. Wes Brown (vl.)

Everton se dokázal popasovat s rolí jasného favorita a přes jediný gól, navíc z produkce domácího Wese Browna, může být se svým výkonem spokojen. Sedmé ligové vítězství v řadě ho navíc alespoň do úterý posouvá na čtvrtou příčku před Arsenal, naopak Sunderland prodlužuje sérii proher a zabředává do sestupových vod stále hlouběji.

Hosté vstoupili do utkání s jasnou touhou po třech bodech, které jim mohl přiblížit už v 9. minutě Deulofeu, nicméně po skvělé individuální akci neuspěl v tváří tvář Mannonemu. Ten pak o pár vteřin později vyzrál i na dalekonosný pokus, který z pětadvaceti metrů vyslal Lukaku. Ještě před odehranou čtvrthodinou se ve vápně zjevil Naismith, poradil si s Brownem, aby následně střílel nad břevno.

Ve 31. minutě tak musel až na brankové čáře hasit pohromu Stones, jenž napravil bídnou přihrávku Bainese a ochránil čisté konto obehranému Howardovi. Borini se tak jen mohl chytat za hlavu. Stále aktivnější Everton mohl udeřit těsně před přestávkou, Ki svou hlavičku po rohovém kopu ovšem mezi tři tyče nevecpal.

Jak první půle skončila, druhá začala. V 59. minutě centroval Johnson a Ki ve vyložené šanci hlavičkoval mimo branku. V následný moment se podobně prezentoval Deulofeu, ten se netrefil při pokusu z šesti metrů na vzdálenější tyč. Co vše se dá spálit, ukázal v nabité části duelu Naismith, který do prázdné svatyně nepotrestal chybu Mannoneho.

Domácí brankář odčinil svůj kiks jen tři minuty poté, když Lukaku předložil tutovku Barkleymu, jenž střelou k bližší tyči ztroskotal na výborném zákroku. Mrzet ho to však mohlo pouhých deset minut, to se nájezdy Toffees konečně dočkaly úspěchu. Deulofeu se opět na pravé lajně ukázal v dobrém světle a následnou přihrávkou do vápna donutil Wese Browna k nešťastnému sražení balónu do vlastní sítě.

V 79. minutě měl bleskurychlé vyrovnání na kopačce Ki, ten sice už dokázal lépe zamířit, v cestě mu ale stál skvělý Howard. Poté, co se svým technickým pokusem na vzdálenější tyč neuspěl ani Borini, píše Everton důležité tři body v honbě za Ligou mistrů.

Více informací k zápasu

Stoke City - Newcastle United 1:0

12.04.2014 16:07

Góly: 42. Erik Pieters

Stoke udrží desátou příčku i po 34. kole. Po takticky zvládnutém zápase ho může mrzet snad jen tak nízký rozdíl ve výsledku. Newcastle potvrdil svou absolutní marnost v útoku a při minimu šancí nemohl po kuriózním zásahu Pieterse na bodový zisk ani pomyslet.

V úvodu aktivnější domácí neměli daleko k radosti už po deseti minutách hry, jen kdyby centr Arnautoviće neusměrnil Crouch svou hlavou pouze do břevna. Vzápětí kontroval Gosling po centru Anity a hlavičky Ameobiho však mířil nad břevno.

Straky se v průběhu poločasu dostávali do hry stále více, o to mohl být bolestivější Nzonziho pokus zpoza šestnáctky po sraženém centru Arnautoviće, naštěstí pro ně ovšem stihl zakročit Coloccini a posunout balón nad břevno. Tvrdý duel tak doznal změny skóre až chvíli před přestávkou, a to díky nepovedenému centru Pieterse, jenž zaskočil Krula a exkluzivním gólem poslal domácí do vedení.

I druhý poločas začal spoluprací Arnautoviće s Crouchem, ten však hlavičkoval ještě o něco výš než v počátku zápasu. Když už se vytáhlý útočník po centru Camerona mezi tři tyče trefil, chyběl mu zase důraz a Krul tak bezpečně kryl. Hosté si zase vybrali smůlu v 63. minutě, to propadl balón od Cissého k Williamsonovi, který v jasné šanci trefil Shawcrosse.

Stoke nadále věřil ve své centry, přestože však Arnautović i Cameron vyvolávali v defenzívě pocit nebezpečí, Krul zasahovat nemusel. Když ale pět minut před koncem nedokázal Ameobiho centr usměrnit do odkryté brány Anita, mohl Stoke slavit další vítězství na Britannia Stadium.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Norwich City 1:0

12.04.2014 16:07

Góly: 40. Hugo Rodallega

Obrovitý krok směrem k udržení mezi elitou udělali Cottagers, kteří před vlastními příznivci zásluhou Huga Rodaleggy nejtěsnějším možným rozdílem porazili Norwich, jenž má ze sedmnácté pozice na FFC už pouze dvoubodový náskok. Hosté mají navíc nezáviděníhodný los...

Nový manažer Kanárků Neil Adams udělal oproti poslednímu utkání s West Bromem (0:1) hned šest změn a zpátky do základní sestavy se po zranění vrátil i Michael Turner, jenž se naposledy na trávníku PL ukázal 1. ledna. Otevírací půlhodina mnoho zajímavých šancí nenabídla, což jen odráželo důležitost samotného klání. První opravdu nebezpečnou možnost měl Redmond, ale na připraveného Stockdalea recept nenašel. O odpověď se několikrát marně snažil Rodalegga.

Strážce domácí branky byl pro Cottagers opravdu důležitou postavou, což znovu potvrdil i při další příležitosti van Wolfswinkla, který tečoval centr na malém vápně, ale pohotově reagující Stockdale opět držel své barvy nad vodou! Neúspěšně se snažil domácího brankáře překonat také Fer a Johnson pro změnu mířil nepřesně. Vrchol hostující marnosti zaznamenal Snodgrass, který ze standardky trefil břevno fulhamské branky! Nedáš - dostaneš. Železné pravidlo se potvrdilo ještě do pauzy, když Holtbyho centr přizvedl Sidwell a Rodalegga už snadno poslal míč do sítě - 1:0!

Ten samý hráč, který rozhodl pro Fulham i minulé utkání na půdě Aston Villy (2:1), mohl krátce po příchodu z kabin přidat pojistku, ovšem po Richardsonově nabídce hlavou zamířil jen do brankové konstrukce! Domácí vytrvale drželi hubený náskok, který vydržel i po šanci Snodgrasse, jenž trestuhodně minul opuštěnou branku! Hosté se však rozhodně nevzdali.

Hugo Rodalegga se však ukázal i na opačné straně hřiště, když hlavou vytěsnil z brankové čáry pokus Turnera, čímž Chalupáře dost možná zachránil od pohromy! Norwich už ve zbývajícím čase na vyrovnání nedosáhl, naopak marně se snažil o navýšení skóre Dejagah.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Aston Villa 1:0

12.04.2014 16:07

Góly: 76. Jason Puncheon

Londýnský tým dokázal zapsat třetí po sobě jdoucí plný bodový zisk a vítězstvím nad Aston Villou se Eagles posunuli už na průběžnou dvanáctou příčku! Hosté za nováčkem zaostávají o tři body.

Birminghamský tým měl zpočátku navrch, ovšem do nebezpečných možností se nedostával. Když už pak Clark hlavou posílal mičudu na místo určení, doslova za minutu dvanáct skvělým obraným zákrokem zasáhl Jerome! Další minuty se hrálo především ve středu pole.

Po zákroku Holta se Bolasie dožadoval u rozhodčích odpískání pokutového kopu, ale zákrok hostujícího útočníka byl správně označen jako čistý. Ještě do přestávky měl dobrou možnost aktivní Bolasie, jenž si naskočil na centr, ovšem hlavou vymezený prostor minul.

Posledně jmenovaný byl také ústřední postavou druhých čtyřiceti pěti minut, když jeho ránu Guzan vyrazil pouze k Jeromemu, ovšem bývalý anglický reprezentant do jednadvaceti let z bezprostřední blízkosti nasměroval svoji ránu pouze do břevna! Bolasie byl pro Villans k nezastavení. Strážce hostující branky ale přežil bez úhony i další jeho šanci, načež dokázal zlikvidovat i volný přímý kop Puncheona. Další šanci vymyslel reprezentant DR Kongo pro Bakera, ani jemu se však nepodařilo otevřít skóre, proti byl výtečně chytající Guzan! Domácí "přitápěli" pod kotel.

Zasloužená odměna přišla zhruba čtvrthodiny před konečným hvizdem, když Bolasieho centr našel ve vápně Puncheon a za pomoci tyče otevřel skóre - 1:0! Ten samý hráč, momentálně nejlepší střelec Palace (šest branek), ovšem trestuhodně neuspěl! Reagovat mohl Holt a po něm i čerstvý Weimann, ovšem ani jednomu z nich štěstí nepřálo a utkání tak skončilo výhrou Eagles.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Liverpool FC34245593:4277
2.Chelsea FC34236566:2475
3.Manchester City32224686:3270
4.Arsenal FC34207759:4167
5.Everton FC33199553:3166
6.Tottenham Hotspur341861048:4860
7.Manchester United331761056:3857
8.Southampton FC341391250:4548
9.Newcastle United341441638:5246
10.Stoke City3411101338:4843
11.West Ham United341071738:4737
12.Crystal Palace331141824:3937
13.Hull City331061734:4036
14.Aston Villa33971735:4934
15.Swansea City34891745:5033
16.West Bromwich Albion336151240:5133
17.Norwich City34881826:5332
18.Fulham FC34932234:7430
19.Cardiff City34781930:6429
20.Sunderland AFC32671929:5425
Zbývající zápasy
06.05. 20:45Manchester United - Hull City

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1408)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele