Premier League - preview 33. kola

05.04.2014, 08:46, aktualizováno 07.04.2014, 08:53
Previews
Tottenham již ztrácí reálnou šanci na čtvrté místo a s tím spojené předkolo Ligy mistrů, stále ale ještě bojuje o Evropskou ligu. O mnohem více jde ale jeho dnešnímu soupeři Sunderlandu, který stále uzavírá tabulku, vzhledem k méně odehraným zápasům ale boj o záchranu ještě nevzdal...
Tottenham Hotspur - Sunderland AFC  (pondělí 21:00)
Situace Sunderlandu začíná být kritická. V sestupovém pásmu se sice pohybuje již delší dobu, ale vždy se Mackems mohli chlácholit třízápasovým mankem. Jenže při současné formě a připomenutí toho, s kým dohrávky sehrají, už to taková balada není. Teď navíc poslední tým tabulky přijíždí na hřiště Tottenhamu, který zachraňuje účast alespoň v Evropské lize.

Spurs sice v posledních týdnech také paběrkují, ale tak hrozné jako v případě Sunderlandu to rozhodně není. Tottenham prohrál čtyři z šesti minulých zápasů, navíc vypadl z osmifinále Evropské ligy na Benfice. Doma si ale v Premier League svěřenci Tima Sherwooda vedou poměrně obstojně, když vyhráli tři z posledních čtyř utkání.

Díky povstání Manchesteru United z mrtvých však přišli o šestou příčku, která letos zajišťuje účast v Evropské lize na další sezónu. Musí tak nyní doma porazit Sunderland, aby se před Red Devils opět přehoupli.

To Sunderland bere vyloženě útokem kvalifikaci do Championship. Po skvělém lednu a vstupu do února začali ztrácet jeden bod za druhým a v několika po sobě jdoucích six-pointrech selhali. Prohráli doma s Hullem, s Crystal Palace uhráli na Stadium of Light jen bod, aby za týden prohráli v Norwichi. Minulý víkend pak doma nestačili na West Ham.

Nedaří se jim navíc ani suma sumárum proti Tottenhamu, s nímž z posledních 6 zápasů jen jednou uhráli remízu. Poslední výhra už je stará čtyři roky, poslední venkovní dokonce téměř šest let.

Pozitivem je alespoň to, že Gus Poyet neeviduje žádného čerstvě raněného, fit by navíc mohl být Adam Johnson. Mimo hru zůstávají jen Fletcher a Westwood. Spurs se těší na návrat Emmanuela Adebayora, k dispozici jsou i Chiriches s Paulinhem. Chybět budou Soldado a Vertoghen.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.33 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Arsenal FC  (neděle 14:30)
Arsenal se již rozhodně nenachází uprostřed bitvy o titul, pořád je ale v jeho případě o čem rozhodovat - ve hře je stále samotná účast v Lize mistrů. O tu usiluje také liverpoolský Everton, který má momentálně na Goodison Parku jedinečnou příležitost se takovému milníku přiblížit. Naopak pokud Gunners skrze výhru potvrdí svou pověst druhého nejlépe bodujícího výletníka, neměla by jim už milionářská soutěž uniknout...

Pro Roberta Martíneze to bude velká zkouška. Ještě 11 měsíců zpátky to byl právě Arsenal, kdo jeho Wigan definitivně posílal do druhé nejvyšší soutěže; tentokrát je to spíš Španělův Everton, kdo fakticky nemá co ztratit, a na pozadí výborné formy (pěti výher v řadě) usiluje o naplnění odvážného letního předsevzetí. Když se totiž Martínez poprvé setkal s evertonským majitelem Billem Kenwrightem, neslíbil mu nic menšího než zrovna Champions League...

... a nakročeno k ní má vskutku víc než slibně - šest po sobě jdoucích vítězství ostatně Toffees mohou zaznamenat po dlouhých 11,5 letech. Na druhou stranu Arsenal má pořád vše ve svých rukou, přičemž se může spolehnout na domácí (dvě prohry v 38 ligových utkáních) i venkovní prostředí. Se samotným Evertonem mají navíc Kanonýři více než přívětivou bilanci; předešlé tři vzájemné duely sice nepoznaly výherce, nicméně zároveň pořád platí, že Arsenal tomuto soupeři v soutěžním utkání nepodlehl od března 2007, čili více než sedm let!

Everton se nyní tuhle černou sérii bude pokoušet zlomit i s Rossem Barkleym, který by se měl stihnout dát do pořádku poté, co si namohl lýtkový sval v posledním ligovém kole. Naopak Jagielka s Pienaarem zůstávají mimo hru s poraněným stehenním svalem, respektive kolenem.

Arsene Wenger možná okamžitě využije služeb zotaveného Aarona Ramseyho, jenž setrvával na marodce od Boxing Day. V nejistotě musí prozatím žít levý bek Kieran Gibbs (kotník), jehož je ale připraven zastoupit uzdravený Monreal.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.40 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Liverpool FC  (neděle 17:00)
Chelsea vyhrála, Manchester City vyhrál. Liverpoolu zbývá jediné - vyhrát. Boj o titul se blíží do cíle a kandidáti na něj nyní sbírají každý bodík, aby zvýšili cenu svých akcií v nadějích na jeho zisk. Liverpool dnes čeká klání na půdě West Hamu, který nepatří k týmům, jejichž skalpy by ležely na stříbrném podnose.

Doma West Ham v posledních týdnech válí. Z pěti minulých utkání zvítězil hned ve čtyřech případech a třikrát dokonce o více než jeden gól. Žádná bída to není ani na hřištích soupeře, kde z posledních šesti utkání vyhrál celou polovinu a prohrál pouze dvakrát.

Ve srovnání s Liverpoolem je to ovšem pořád slabota. Jenže to by se dalo uvést u každého týmu Premier League, snad s výjimkou Manchesteru City nebo Evertonu. Reds vyhráli všech posledních osm zápasů a nastříleli v nich neskutečných 28 branek. O šest se shodně postarali Suárez se Sturridgem, pět nastřílel kapitán Gerrard a hned čtyři třeba stoper Martin Škrtel. Ofenzivní síla Liverpoolu je v roce 2014 dechberoucí.

Uruguayský kanonýr Luis Suárez se ostatně dvakrát prosadil i v posledním utkání proti West Hamu - na Anfieldu. Liverpool vyhrál na začátku loňského prosince 4:1. Z posledních 5 zápasů v Upton Parku jsou však statistiky vyrovnané: 2x vyhráli domácí, 2x hosté a jednou se body dělily rovným dílem.

Hammers pomůže v těžkém klání i kapitán Kevin Nolan, který vyléčil zranění zad. Mimo hru je nicméně obránce George McCartney. Ani šéf Liverpoolu Brendan Rodgers neřeší nové šrámy, postrádá vlastně jen dlouhodobě zraněného Josého Enriqueho.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.50 - 5.75 - 1.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester City - Southampton FC  (sobota 13:45)
Třetí, přesto patrně největší favorit na zisk titulu. Manchester City je čtyři body za vedoucím Liverpoolem a dva body za druhou Chelsea - oproti oběma dalším rivalům v boji o stříbrný pohár má nicméně dvě utkání k dobru - a situaci pevně ve svých rukou. Do konce sezóny jí příliš těžkých soubojů nečeká, jeden z náročnějších však svedou už tohle kolo proti Southamptonu.

Ne snad, že by proti doma suverénním Citizens měli fotbalisté z jihu Anglie znamenat extra velkou překážku, ale při velmi dobré formě Saints není překvapení vyloučeno. Z posledních čtyř zápasů získali devět bodů a nastříleli 11 gólů. Spoléhat budou především na skvělého Jaye Rodrigueze, který nejenže nasázel ve zmíněných duelech 5 branek, ale svoji rychlostí a technickou zdatností by na defenzivu domácích mohl stačit.

Favoritem však bez nejmenších pochyb zůstává Man City. Ze čtrnácti domácích zápasů jich vyhráli třináct a průměr vstřelených branek dosahuje téměř tří a půl na zápas. Naposledy na Etihad Stadium rozstříleli Fulham 5:0. Southampton, který z minulých pěti venkovních duelů vyhrál tři, se pokusí napodobit fantastický výkon Chelsea, která jediná svěřence Manuela Pellegriniho v lize na jejich půdě porazila.

Příklad si však mohou vzít i ze svého výkonu minulý týden, jelikož vítězství 4:0 nad Newcastlem znamenalo nejvyšší klubovou výhru za 13 let. Pozitiva přináší i pohled do minulých měsíců, jelikož Southampton dokázal vstřelit minimálně jednu branku do sítě každého soupeře v 10 posledních venkovních zápasech.

Je zkrátka velmi pravděpodobné, že Man City nebude mít v sobotu úplně jednoduchou práci. Žádná hitparáda to totiž nebyla ani ve třech vzájemných zápasech po posledním postupu Saints do Premier League. Jediný zápas v Manchesteru vyhráli domácí po velkém boji 3:2, zatímco na jihu Anglie vyhrál jednou Soton 3:1 a loni v prosinci se body dělily po remíze 1:1.

Manažer Southamptonu Mauricio Pochettino navíc již může plně využít středopolaře Morgana Schneiderlina. Zranění jsou stále pouze Yoshida, Clyne a brankář Davis. Stav záložníka Wanyamy se ještě bude projednávat. Čerstvé šrámy v kádru nicméně nemá ani jeho protějšek Pellegrini, který z opor postrádá dlouhodobě Agüera a Nastasiće.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy (Kolarov) - Touré, Fernandinho - Navas, Silva, Nasri - Džeko
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Boruć - Chambers, Fonte, Lovren, Shaw - Schneiderlin, Cork - Davis, Lallana, Rodriguez - Lambert
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 6.00 - 9.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Manchester United  (sobota 16:00)
Chelsea no.2? Před dvěma lety se svěřenci Roberta Di Mattea v Premier League velkým způsobem trápili a v lize skončili až na šestém místě se ziskem pouhých 64 bodů. Mezitím ale došli až do finále FA Cupu a Ligy mistrů. Obě finále dovedli k vítěznému konci a udělali tak z nejhorší sezóny pod Romanem Abramovičem tu vůbec nejúspěšnější. V jejich šlépějích teď touží kráčet Manchester United, který zatím postupuje velmi podobně.

V Premier League to je bída, kterou mladší fanoušci United nepamatují, David Moyes láme rekord za rekordem, bohužel v negativním smyslu. V Lize mistrů nicméně dokázal uhrát s Bayernem Mnichov domácí remízu 1:1 a ve středeční odvetě už se může stát všechno - i když je postup přes suveréna evropské scény velmi nepravděpodobný.

Přesto však mají United o co hrát i v lize, jelikož jejich městský rival Manchester City vyhrál ligový pohár, a místo v Evropské lize se tak přesouvá i na šestou příčku. Na tu nyní Moyesova parta ztrácí jen dva body - navíc na ní sídlí Tottenham, jenž z posledních šesti zápasů hned čtyřikrát prohrál. Newcastlu tak budou chtít ukázat, že všechno ze své někdejší slávy ještě neztratili.

To Magpies už vlastně sezónu zabalili. Hrají klidný střed, záchrana dávno v kapse a naděje na Evropu stejně dlouho v nenávratnu. Teď navíc Newcastle musí k zápasům doprovázet asistent manažera Pardewa John Carver, jelikož velký šéf odpykává trest za hlavičku Davidu Meylerovi z utkání s Hullem City.

Carver však z ofenzivní krize celek nedostal. Straky z posledních deseti zápasů jen třikrát dokázali vstřelit branku - shodou okolností se tato nemohoucnost takřka kryje s absencí Loica Rémyho, který hrál z těchto utkání jen tři a ve dvou se prosadil. Zbylé utkání rozhodl před dvěma týdny jiný útočník Papiss Cissé.

Na něm bude stát útok domácích i tentokrát, jelikož Rémy je stále mimo hru. Stejně jako Tim Krul a Mathieu Debuchy. Připojil se k nim navíc také Moussa Sissoko. United se musí obejít bez Van Persieho, otazníky visí nad Rafaelem a Giggsem. Fit je ale duo Smalling - Evans, stejně jako se po stopce v Lize mistrů vrací Mata s Evrou.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Eliott - Santon, Coloccini, Williamson, Dummett - Anita, Tioté - Ben Arfa, De Jong, Gouffran - Papiss Cissé
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Rafael, Vidić, Jones, Evra - Valencia, Carrick, Fellaini, Kagawa - Mata - Rooney
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.90 - 3.70 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Norwich City - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
V takovém srabu West Bromwich nebyl snad ani ve své poslední sestupové sezoně na jaře 2009. Albion pod vedením španělského kouče Pepeho Mela dosud vyhrálo jediné utkání; posledně v nastavení nepochopitelně zahodilo pozdě nabyté vedení nad konkurenty z Cardiffu, a aby toho nebylo málo, vyplynuly v týdnu na povrch (přinejmenším) slovní potyčky mezi vybranými hráči právě po nejčerstvějším kolapsu, který WBA zanechal pouhé tři body nad sestupovou propastí...

Těsně pod West Bromem se nachází právě Cardiff, což znamená, že si Baggies minulým kolem de facto nepohoršili. Nicméně faktem zůstává, že v horším psychickém rozpoložení dnes zřejmě nebudou ani poslední fotbalisté Fulhamu. Jarní WBA má skutečně patent na hloupé ztráty, není schopno udržet čisté konto a vlastně ani při svém jediném vítězství v 11 utkáních nikterak nepřesvědčilo. Na půdě Swansea Throstles odehráli otřesný první poločas, po němž mohli děkovat akorát fotbalovému bohu, že neprohrávali.

Oproti situaci, v níž se nachází Melův mančaft, potom tedy i ta norwichská působí celkem bezstarostně. Canaries sice pořád straší děsivý los závěrečných čtyř kol, ovšem i předcházející dva domácí skalpy velmi hratelných soupeřů by Hughtonově partě teoreticky měly k záchraně stačit. Přemožení WBA je potom nyní povinností tuplovanou - kromě všeříkajícího rozestavení v ligové tabulce posilují kanárčí očekávání také dvě předešlá vzájemná klání obou mužstev. Norwich jednak slavil už na podzim (2:0), jednak loni v podobné pozici v předposledním kole na Carrow Road bez váhání vyučoval (4:0).

Loni v prosinci se o výhru Canaries rovným dílem zasloužili Leroy Fer s Garym Hooperem, oba by však nyní mohli v základu scházet. Nizozemský středopolař to má spočítané - vážnější zranění jej možná vyřadilo z celého zbytku ročníku - a skotský forvard potom v nedávné době akorát střídá. Ricky Van Wolfswinkel se nicméně dál střelecky hledá, a tak změna na hrotu vyloučena rozhodně není.

Stejně tak se může opět rotovat ve stoperské dvojici: na místě Ryana Bennetta by se měl buď znovu objevit Yobo (jeho start je kvůli přetrvávajícím potížím s lýtkovým svalem v ohrožení), nebo konečně zotavený Turner.

V případě WBA zatím není jasné, jakou daň si vybere onen zmiňovaný šrumec v kabině po utkání s Cardiffem. Jeho hlavní aktér Saido Berahino by však dle posledních zpráv měl být do nadcházejícího duelu normálně zapojen. To samé se týká rovněž uzdravených Anichebeho, Yacoba či Jonese. Olsson se vrací po odpykání dvouzápasového trestu.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.30 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Fulham FC  (sobota 16:00)
Depresivní novinky si musely od lékařů vyslechnout na Villa Parku: Christian Benteke si přetrhl achillovku a v tomto ročníku již nepomůže ani birminghamskému celku ani belgické reprezentaci na mistrovství světa. Jak si bez desetigólového střelce Villans ve zbytku sezony povedou, je samozřejmě ve hvězdách - o prvoligovou příslušnost by už nicméně přijít neměli...

Momentálně se přeci Aston Villa nachází na 12. příčce, navíc obklopena mužstvy s jedním odehraným zápasem extra. Náskok Lambertovy eskadry na prvního sestupujícího z Cardiffu potom činí pohodlných osm bodů, a tak se Villans skutečně nemusí příliš strachovat. Záchranu si zřejmě vybojovali už dvojitým úspěchem nad Norwichem a Chelsea zkraje března; pak si mohli dovolit i dva debakly 1:4 a rovněž tentokrát platí, že je to daleko spíš soupeř AV, kdo má co ztratit.

Fulham totiž od bezpečných pozic dělí nehezkých pět bodů s pouhými šesti duely v kapse, a tak na východě Londýna pomalu nastává čas panikaření. Ačkoliv tedy manažer Felix Magath prozatím vyzařuje klid a je si dokonce zcela jistý, že svůj post obhájí i pro příští ročník, tlak na něj doléhat jednoduše musí. Magath je už třetím letošním lodivodem FFC, a třebaže proti Evertonu podali Cottagers relativně inspirativní výkon, zoufale potřebné body se opět nedostavily.

Fulham takto z posledních pěti střetnutí vydoloval všehovšudy tři body za hubenou výhru nad Newcastlem, pročež nyní jednoduše musí. Tím spíš, když právě jedině Cottagers na vlastním hřišti prohráli větší množství utkání než Aston Villa. Zdá se, že zrovna tohle by mohla být jedinečná příležitost k protržení již 14zápasové série bez úspěchu na Villa Parku... ta se táhne až k 3. březnu 1973.

Fulham o to bude usilovat bez své drahé zimní akvizice Kostase Mitrogloua, ale také jeho parťáka z útoku Darrena Benta, jenž na Craven Cottage hostuje právě z Villa Parku. Ofenzívu Fulhamu tudíž znovu bude muset vést některý z teenagerů - buď 19letý Cauley Woodrow nebo ještě o dva roky mladší Moussa Dembele. Z úrazu kolene se ještě může včas oklepat Parker a z trestu se vrací Amorebieta.

Co se Villy týče, o nejdůležitějším marodovi již byla řeč v perexu. Mimo zprávách o Bentekem se už ale k Lambertovi v uplynulých dnech dostávaly spíše jen pozitivní informace. Agbonlahorův start je sice v ohrožení kvůli nemoci, ovšem velmi dobrou šanci na vyběhnutí na trávník mají Baker s El Ahmadi.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.30 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cardiff City - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Neuvěřitelný závěr v Hawthrons nebo jeden z nejpřekvapivějších výsledků sezóny v Selhurst Parku? Co bude pro sobotní psychiku před veledůležitým zápasem více? Bluebirds šest zápasů před koncem stále na záchranu ztrácí, Eagles mají zápas k dobru a úspěch ve Walesu mu může poslední týdny letošního ročníku výrazně zpříjemnit.

"Získali jsme tři body proti Chelsea, ale to je teď za námi. Nejdůležitější je koncentrace na další zápas, který bude pravděpodobně obtížnější," drží Pulis své hráče na zemi po vydařeném klání s jasným favoritem, kterého skvělým výkonem mohli s trochou štěstí smést výraznějším rozdílem. Atmosféra po pěti kolech bez výhry a dvou domácích prohrách bez vstřeleného gólu musela nutně stoupnout a pro přežití je tak podstatné, aby se udržela ve správných mezích.

Zlepšení hry totiž musí přijít i na výjezdech, ze kterých v tomto kalendářním roce za pět pokusů ještě CP tři body nepřivezl. Navíc skóroval pouze na Swansea, a to když sedm minut před koncem vyrovnával Murray z penalty. Celkových šest tref na hřištích soupeřů je pak natolik tristní, že jen těsně překračuje polovinu střeleckých úspěchů dalších nejvíce impotentních klubů. Na druhou stranu obrana se na cizím trávníku pohybuje v horní polovině tabulky.

Jenže na půdě Cardiffu stojí londýnský celek proti černočernému stínu blízké minulosti. Během předešlých devíti let sem cestoval devětkrát, nikdy se nevracel s plnohodnotným úspěchem, při posledních třech návštěvách pokaždé prohrál a za neblahou sérii nastřílel všehovšudy čtyři branky, nepočítáme-li jediný proměněný kop při penaltovém rozstřelu v Carling Cupu.

Alespoň debutové střetnutí v nejvyšší anglické lize mu do karet hraje. Proti svému bývalému klubu se v prosinci trefil Cameron Jerome, pro něhož je to zatím jediný letošní zásah. A výhru ještě jistil Marouane Chamakh, ten se tak bude chtít rychle rozpomenout poté, co měsíc promarodil se stehenním svalem.

Zatímco léčba Tony Pulisem pomalu začíná zabírat už před přestupovým oknem, norský lodivod Velšanů mnoho radosti fanouškům nepřináší. Vždyť jeho předchůdce, Malky Mackay, sbíral průměrně za kolo téměř o třetinu více bodů. Světlo do pokoje naděje vpouští alespoň produktivní ofenzíva. Ta za poslední čtyři představení vsítila deset gólů, lépe se dařilo jen čtyřem klubům - například Manchester City se radoval z pouhé jedné trefy navíc.

K čemu ovšem je takový střelecký zápis, když z vlastní branky taháte jeden míč za druhým, přesněji jedenáctkrát za tři utkání. Cardiff se ale rozhodně nevzdává, což dokázal právě minulý víkend, kdy už po devíti minutách měl na Baggies dvougólové manko, aby po srovnání inkasoval ve 4. minutě nastavení a hned v následném momentu dokázal znovu odpovědět. Solskjaer navíc bude chtít navázat na domácí úspěchy s přímými konkurenty, Norwichem a Fulhamem, které poslal domů s prázdnou.

Exkluzivní utkání čeká na Josepha Ledleyho, ten totiž v orlím dresu přijíždí do svého rodného města, kde také započal celou svou fotbalovou cestu a za "Áčko" odehrál celkem 226 zápasů. Na druhé straně čeká na shledání s kamarády talentovaný Wilfried Zaha, který zařídil rozhodující penaltu v loňském finále o postup mezi elitu právě pro Crystal Palace.
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Marshall - Fábio, Caulker, Turner, Theophile Catherine, Taylor - Mutch, Medel, Gunnarsson - Bellamy, Campbell
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Mariappa, Dann, Delaney, Ward - Jedinak, Dikgacoi - Puncheon, Ledley, Bolasie - Chamakh
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.30 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Hull City - Swansea City  (sobota 16:00)
Jen málo soupeřů na britských Ostrovech svádělo sveřepé duely ve všech čtyřech patrech Football League. Ve třiatřicátém kole Premier League se něčeho podobného dočkáme. Hull City hostí na KC Stadium Swansea, kterou před deseti lety porazili ještě v rámci čtvrté nejvyšší soutěže - League Two.

Tehdy, v sezóně 2003/04 získali proti Swansea double - porazili ji doma i venku. Větší paráda to však je na domácí půdě, kde už Velšanům nepodlehli pětkrát v řadě, přičemž čtyřikrát dokázali zvítězit. Poslední dvě utkání skončila remízou 1:1, obě však na Liberty Stadium.

Jenže forma v posledních ligových zápasech hovoří jednoznačně pro Swans. Tigers z posledních pěti utkání hned čtyřikrát prohráli, porazili jen West Bromwich Albion na domácí půdě. To Swansea uhrála velmi překvapivou remízu 2:2 před deseti dny na hřišti Arsenalu a o víkendu smetli doma Norwich 3:0.

To vše už za odborného dohledu plně připraveného Michua, který právě v těchto dvou utkáních po dlouhé absenci konečně nastoupil v základní sestavě. S ním i všechny opory předchozích dní, jelikož trenér Garry Monk žádná čerstvá zranění neeviduje.

Za Hull odchytá další zápas náhradní brankář Steve Harper, který zaskakuje kvůli zranění jedničky Allana McGregora. Do utkání nicméně může zasáhnout George Boyd, který si již odpykal třízápasový trest za plivnutí do obličeje Joea Harta.

Mužstvo, které v utkání uspěje, už může pomalu bouchat špunty k oslavě záchrany v lize. Oba celky mají na kontě 33 bodů a s šestatřiceti body pět kol před koncem už se zkrátka nesestupuje. Nyní jim však ještě několik málo krůčků k udržení schází.
Hull City - pravděpodobná sestava:
Harper - Bruce, Davies, Chester - Elmohamady, Livermore, Huddlestone, Rosenior - Meyler - Jelavić, Long
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Vorm - Rangel, Williams, Chico, Davies - Shelvey, Britton - De Guzmán, Michu, Routledge - Bony
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.25 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Chelsea FC - Stoke City  (sobota 18:30)
Po porážce minulý týden na hřišti Crystal Palace prohlásil José Mourinho, že zisk titulu je pro Chelsea nemožný. Ve středu pak Blues přijeli do Paříže a porážka 3:1 jim dává nízké naděje na další posun i v Lize mistrů. Vítězství 2:0 však v silách Londýňanů zcela jistě je a vyloučena zdaleka není ani varianta, v níž bude John Terry po 38. kole třímat pohár pro vítěze Premier League.

Stačí splnit pár zanedbatelných podmínek. Chelsea musí vyhrát všech šest zbylých utkání, v nichž se skrývá i duel v Liverpoolu. Kromě toho navíc musí právě Liverpoolu držet palce v domácím utkání s Manchesterem City, jenž kromě ztráty na Anfieldu musí přijít o body ještě jednou - nejpravděpodobněji se jeví utkání na hřišti Evertonu, případně už tohle kolo se Southamptonem.

Jenže tohle jsou všechno kdyby. Pro Chelsea v současné formě bude obrovský úkol vyhrát jakékoli venkovní utkání - vždyť z posledních šesti soutěžních zápasů mimo Stamford Bridge vyhráli jediný. Doma už je to jiná káva - tam defenziva Mourinhova celku pracuje jako nepřekonatelný stroj, vždyť už v Premier League, Lize mistrů a FA Cupu neinkasovala úžasných 642 minut.

Pokořit konečně skvělou domácí hradbu Chelsea se nyní pokusí Stoke City, jehož současná forma je báječná. V březnu porazili Arsenal, West Ham, Hull, venku před dvěma týdny rozstříleli Aston Villu a jediné body ztratili remízou na hřišti Norwiche. Lepší bilancí se pyšní jen oba kluby z Liverpoolu, které shodně neztratili ani jediný bodík. Everton také díky tomu reálně útočí na Ligu mistrů, zatímco Reds dokonce na titul.

Potters v posledních devíti zápasech prohráli jen jednou - 1:0 na půdě Manchesteru City - a i to se dá částečně považovat za úspěch. V ostatních ze zmíněných 9 klání také Hughesovi svěřenci vždy dokázali skórovat. Otázkou však zůstává, zda pro ně 76 zápasů trvající Mourinhova domácí šňura nebude příliš. Chelsea je přece jenom doma letos v Premier League úplně nejlepší.

Manažer Stoke City má před sebou několik dosažitelných rekordů, než své svěřence rozešle na zasloužený odpočinek na pláže ke slaďoučkým koktejlům s paraplíčky. K nejvyššímu počtu bodů schází při šesti kolech do konce jen osm čárek. K nejvyššímu počtu vítězství však hned čtyři. Reálný je rekord ve střelených brankách, kde jich Hrnčířům schází devět. A snad největší úspěch by v klubu slavili, pokud by po poprvé v historii skončili v horní polovině - navíc poprvé v historii nejlépe z klubů sídlících v Midlands.

Krok k některému z vytyčených milníků však na Stamford Bridge s největší pravděpodobností neudělají. Vždyť letošní domácí výhra 3:2 ukončila čtrnáctizápasovou sérii bez výhry - navíc s 11 porážkami. Stoke v západním Londýně vyhráli naposled před téměř 40 lety. A z posledních sedmi soutěžních klání na půdě Chelsea prohráli bez výjimky všechny - a gól dali jen v jednom z nich.

Chelsea se navíc oproti utkání na hřišti Paris Saint-Germain může spolehnout na jarní oporu záložní řady Nemanju Matiće, stejně tak se vrací zdraví Ashley Cole. Mimo hru zůstávají jen zraněný Eto’o a vykartovaný Ramires. Stoke se těší na návrat Jonathana Walterse, který si svůj trest naopak již odpykal.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Luiz, Matić - Willian, Oscar, Hazard - Torres
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Cameron, Shawcross, Wilson, Pieters - N'Zonzi, Whelan - Odemwingie, Ireland, Arnautović - Crouch
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 6.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Liverpool FC32225588:3971
2.Chelsea FC32216562:2469
3.Manchester City30214580:2867
4.Arsenal FC32197656:3764
5.Everton FC31179549:3160
6.Tottenham Hotspur321751040:4456
7.Manchester United321661052:3854
8.Southampton FC321391049:4048
9.Newcastle United321441438:4746
10.Stoke City3210101237:4540
11.West Ham United321071536:4237
12.Aston Villa31971534:4634
13.Swansea City32891545:4833
14.Hull City32961733:4033
15.Norwich City32881626:5132
16.Crystal Palace31941820:3931
17.West Bromwich Albion315141236:4829
18.Cardiff City32681829:6126
19.Sunderland AFC30671728:4825
20.Fulham FC32732231:7324

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2669)

Přidat komentář
Steven666

Čech si za posledné týždne zaslúži lavičku, mohol by chytať Schwarzer.

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo Turnbull

Reagovat
eder

Mohli by hrát power-play, když mají nejlepší obranu v lize...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC 0-3 MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

City - Soton, to by mohol byť parádny zápas, aspoň 1. polčas uvidím. Soton by sa mohol hecnúť, aj keď už moc nemá o čo hrať, ale mohol by Liverpoolu uľahčiť cestu.

Reagovat
smazaný uživatel

City - Soton, to by mohol byť parádny zápas, aspoň 1. polčas uvidím. Soton by sa mohol hecnúť, aj keď už moc nemá o čo hrať, ale mohol by Liverpoolu uľahčiť cestu.

Reagovat
Usty

Bude to super zapas, ale stylem, ze to nebude 4:0, ale treba 4:2 :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ako povieš.

Reagovat
Miguel19

Záložník Chelsea Eden Hazard byl vyhlášen nejlepším hráčem měsíce března. V anketě pojmenované FTBpro PFA Premier League Fan Player of the Month mohli hlasovat fotbaloví fanoušci po celém světě prostřednictvím oficiálního webového portálu. Mladý Belgičan uspěl v silné konkurenci hráčů jako Luis Suarez, Daniel Sturridge, Laurent Koscielny, Wayne Rooney či Seamus Coleman.

Reagovat
Whitemedia

Zrovna za březen si to ale nezasloužil

Reagovat
kvasha16

na to sere pes, za mesiace ked si to zasluzil to nedostal

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bude United bez Rooneyho. Mohl by mi někdo znalý prosím odhadnout, jak by mohli hrát? Newcastle neoplývá dobrou formou, United se venku teď docela daří, je tam reálný under 2,5 branek?

Reagovat
smazaný uživatel

Neni, jenom Elliot dostane tak 4.

Reagovat
smazaný uživatel

je to díra?

Reagovat
smazaný uživatel

O to nejde, problém je v celé hře

Reagovat
kiwwi

vsak vam proti Sotonu chytil dalsie 4 goly

Reagovat
papos182

On ten zapas nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ja ani netvrdim, ze to budou jeho goly.

Reagovat
vodka

odhad: obrana - Carrick, Fellaini - Kagawa, Mata, LAV(Nani, Young) - Welbeck

Reagovat
I am Mancunian

myslim, ze bude hrat chicharito a dufam v naniho v zaklade

Reagovat
vodka

Nani byl strašně dlouho mimo, na základ mu nevěřím, je v treninku teprve tyden, dva...

Reagovat
niflheim

Tak snad Nani s Fletchem budou hrát. Rád bych i viděl Javiho na hrotu.

Reagovat
Darren Fletcher

mne by sa pacili kridla nani a welbs a utok chicharito, kagawa nech sa posetri asi bude potrebny v stredu

Reagovat
kiwwi

Welbz takisto

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Shinji je uz tolko posetreny, ze by mal hrat stale momentalne

Reagovat
smazaný uživatel

priorita kola je vyhra Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Ten Moyes toho Robina fakt zničil

Reagovat
smazaný uživatel

dnešní zápas Citizens skončí děsivým debaklem 5 až 7 - 0 :D

Reagovat
niflheim

Komu že to fandíš? V klubech nic nemáš.

Reagovat
kiwwi

:D

Reagovat
smazaný uživatel

pan raci byt humorista ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne , realista :D

Reagovat
kiwwi

tal si ich pridaj do oblubenych klubov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

S Lambertom na hrote Soton určite neprekvapí.. Ináč by sa nad tým dalo aj uvažovať

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to ješte nevíte, UPC zařadilo Slovak Sport 2 do programu. Konečně PL

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si vyhral

Reagovat
afc

Jednoznacne,kazde kolo 5-6 zapasov z PL je super vyhra

Reagovat
kiwwi

hej, ale ceske

Reagovat
smazaný uživatel

Slovak Sport 2 už tam je od konce ledna. Teď přidali pouze Slovak Sport 1 HD místo NS.

Reagovat
smazaný uživatel

já to tam mám až od dubna. Navíc i SlovakSport 2 HD

Reagovat
Chazy

Ten konec NS je pro mě škoda (tenis), ale dalo se to čekat no. Od začátku UPC chtělo mít PL, nechávalo si NS, ale když maj slováky, tak už není NS potřeba..

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak NS moze byt skoda uz asi fakt len kvoli tomu tenisu

Reagovat
Chazy

Právě no, ale v tom směru fakt značná, protože furt maj všechny Masters, Wimbledon a letos nakoupili i 500. Ale to je fuk no.

Reagovat
tomasinho

Tak podle všeho pořád jednají ještě.

Reagovat
Chazy

Jako to předpokládám, vždyť kdyby NS nebyla na UPC, tak to můžou rovnou zrušit

Reagovat
tomasinho

Hlavně, že ji mám já, to mi stačí

Reagovat
Chazy

Ale já dneska můžu koukat na Wigan na SS2

Reagovat
Chazy

Tak dokonce 1? Wigan > City

Reagovat
blade115

Podaaa

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

tennis sucks

NS ma FA Cup a NHL

Reagovat
smazaný uživatel

FA este no, ale pozerat pravidelne nhl na NS, tak to fakt nie

Reagovat
Chazy

Bez toho já přežiju no

Reagovat
smazaný uživatel

zmena je v tom ze od ledna byl Slovak Sport 2 pouze v balicku komfort...od dubna je i v balicku sport

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je mazec :D

Reagovat
kiwwi

Gibs: is that Ashley Young diving

kazdopadne ksio je psychopat

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=dTqIydtN1_c

Díl s Frimpongem asi nejlepší.

Reagovat
Dawon

Frimpong je snad jeste vetsi silenec

Reagovat
Whitemedia

Já vždy chcípám u dílu s jeho přítelkyní

Reagovat
smazaný uživatel

ten Gibbs s Youngom a ten černoch s tým van Persiem... to je presne ako ja, keď hrám za nejaký iný tím, ako som zvyknutý a je tam nejaký kokot v základe a ja ho nevyhodím na začiatku.

Reagovat
Hejnak

"ten černoch ?" . To si o něm neslyšel do teď ? Fanoušek Arsenalu. Na Youtube přes 5 milionů odběratelů a hrál FIFU už s Chamberlainem, Gibbsem, Szczesnym, Frimpoongem, Ianem Wrightem, Shaunem Wrightem-Phillipsem, Hendersonem a Ferdinandem. Jeho videa fakt stojej za to

Reagovat
smazaný uživatel

poznám ho z videí s Frimpongom a Oxom, ale inak nie, ani neviem, kto to je.

Reagovat
CubONE

Najvacsi debil vo FIFA komunite. Aj ked vie ako ziskat fanusikov, hlavne tych 12-13rocnych.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton XI vs Manchester City: Gazzaniga; Chambers, Fonte, Lovren, Shaw; Cork, Schneiderlin; S. Davis, Lallana, Rodriguez; Lambert.

Man City team to play Southampton: Hart, Zabaleta, Kompany, Demichelis, Kolarov, Navas, Fernandinho, Toure, Nasri, Silva, Dzeko

Reagovat
smazaný uživatel

prvá zostava víťazná

Reagovat
blade115

Reagovat
Bayern +

Ide vám fanta, alebo som len ja mimo?

Reagovat
blade115

Touhle dobou se tam přece nikdy nedostaneš, když už jsou uzavřené veškeré machinace se sestavou a začíná se připravovat bodování.

Reagovat
Bayern +

Mám ešte zimný čas...

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

http://fotbalnaplno.isport.blesk.cz/sites/default/files//sar_500_04042014.jpg

Len skoda, ze je zraneny inakl by to bol celkom dobry vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, to tu ještě nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej bolo? A ked tam dnuka vojdem a ti pysky rozbijem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosím ťa, nedrísťaj.

Reagovat
smazaný uživatel

hej

Reagovat
smazaný uživatel

on tam má Herkula.

Reagovat
smazaný uživatel

ked tych co sa s nimi citi nahy, tak to v pohode

Reagovat
Chazy

To je v prdeli fakt, že se na ten Wigan můžu dívat, livesport je lepší

Reagovat
Chazy

Roy Keane na zápase

Reagovat
smazaný uživatel

pome saints

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre vyhru Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
niflheim

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Minister

Džeko

Reagovat
smazaný uživatel

Spis: Fonte

Reagovat
Chazy

McWaghooorn

Reagovat
Chazy

Snad Everton na toho Arthura zapomene a nebude ho chtít.

Reagovat
Zaschrona

prej ho nechcem, prej u nas delal jen trenerskou licenci nakonec

Reagovat
smazaný uživatel

jee, hraje Warnock, tak toho som dlho nevidel uz

Reagovat
smazaný uživatel

TOUREEEEEEEEEE

Reagovat
Dray

To je cyp ten Fonte. Kdyby nezvedl tu nohu nesmyslně, tak to v životě nemůže písknout...

Reagovat
smazaný uživatel

No to bylo rychlý.

Reagovat
Pigeon

do prdele, další diver

Reagovat
Chazy

Všichni divujou bohužel

Reagovat
Pigeon

no, pokud to rozhodčí (či FA) budou tolerovat tak je to jasné

Reagovat
Chazy

Jn, problém je, že za stoprocentní dive jde posoudit jen máloco. Ale bylo by rozhodně na místě takový případy dodatečně trestat

Reagovat
Pigeon

v tomto případě je obránce vůl, nevím co tím zákrokem sledoval, ale nahrál rozhodčímu k tomu, aby to foukl. Džeko toho využil. Zpětně prozkoumání videa, z toho by usoudili jasný dive a trest třeba na 3 zápasy. Oni by si to pak rozmysleli, jestli si skočí, nebo ne.

Reagovat
blade115

Ty vole, City ... Ty zastaví opravdu snad jenom Liverpool, jinak asi nikdo.

Reagovat
Chazy

Jo, LFC je zastaví a pak prohraje s CFC, tak to čekám

Reagovat
blade115

Jojo, taky tak. A CFC mezitím ještě ztratí se Swansea, kterou zas porazili City.

Reagovat
Chazy

Ee, titul vy nebo LFC

Reagovat
blade115

Nám už po posledních třech kolech moc nevěřím, tak asi spíš Live.

Reagovat
Miguel19

Směšná penalta, ale Fonte je debil..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Owen je tak protivnej jako spolukomentátor...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak z toho jednoho pohledu bylo videt, ze Dzeko skakal jak Young..

Reagovat
miky10

Džeko slušnej dive, ale City hrajou krásně.

Reagovat
C0br

no ty vole bez Rooneyho

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž se jednou dočkáme dne, kdy rozhodčí takovýhle pokusy o vymodlení faulu nebude akceptovat. Nikdo nepadá s nataženými nohama, to je prostě <|>.

Reagovat
smazaný uživatel

tú statickú obranu city rozoberieme na šrot na Anfielde

Reagovat
smazaný uživatel

aby náhodou střed City nevynuloval vás

Reagovat
smazaný uživatel

ako na etihade?

Reagovat
smazaný uživatel

kolik bodu jste si z Etihadu odvezli?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebav se s ním.

Reagovat
papos182

Nenavadej.

Reagovat
smazaný uživatel

hovoríš o strede...predpokladám zálohy

Reagovat
nani92

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak z jakýho důvodu budou ManCity rozšířovat stadion?

Reagovat
t0mmy33MCFC

ze by kvuli divakum a tomu ze je letos vse hned vyprodane?

Reagovat
smazaný uživatel

To vidím teda.

Reagovat
t0mmy33MCFC

nevim no beru to podle dostupnosti listku na zapasy... jestli si nekdo zrovna sel pro parek neposuzuju

Reagovat
miky10

J-Rod

Reagovat
dantetomas

Jay prave prisiel o MS

Reagovat
ďuriLFC

nie Jay bože

Reagovat
Dray

JayRod

Reagovat
smazaný uživatel

J-Rod to bude vážne

Reagovat
smazaný uživatel

koleno v piči

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jak Jese..

Reagovat
smazaný uživatel

to musí byť strašná bolesť.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba si to jen natahl, neutrhl... Ach jo ale.

Reagovat
smazaný uživatel

to by určite tak neskuvíňal.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmm. Nemel v tejdnu nahodou uz problemy s kolenem?

Reagovat
Usty

To snad neeee!

Reagovat
Minister

To vyzerá veľmi zle.

Reagovat
smazaný uživatel

rodriguez zraneny, na druhu stranu pozitivum v tom, ze anglicko nezoberie na world cup dalsieho overrated hraca, ktory by si na medzinarodnej urovni neskrtol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Co to meleš? Rodriguez je letos jeden ze tří nejlepších křídel v Premierl League...

Reagovat
smazaný uživatel

to bol aj downing raz za čas v top forme v aston ville

Reagovat
smazaný uživatel

ježíš, ty si imbecil, že to nie je možné.

Reagovat
Usty

Tak to zcela rozhodně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling?

Reagovat
nani92

bože,ty si taký kretén

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt píča.

Reagovat
smazaný uživatel

si sa vybarvil buran

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, jenom ti říkám, co si o tobě všichni dávno myslí

Reagovat
smazaný uživatel

ale mna nezaujíma ich názor na mna

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu samozřejmě věřím, ale nejdřív si uvědom, že hlavně nikoho tady nezajímají tvoje názory

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš si že tvoje áno? lebo stoja za piču, ako si presne písal vyššie

Reagovat
Chazy

Jste oba k hovnu, ok?

Reagovat
smazaný uživatel

na ef je každý k hovnu...z 90 % príspevkov sa tu trolluje

Reagovat
Chazy

Děkuji za vysvětlení

Reagovat
smazaný uživatel

osvícenec

Reagovat
smazaný uživatel

ass licker

Reagovat
nani92

a tvojich je z tých 90% asi polovica

Reagovat
Chazy

A teď spočítej z hlavy, kolik to je.

Reagovat
nani92

veľa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já z tebe nemůžu

Reagovat
smazaný uživatel

to máš zle

Reagovat
smazaný uživatel

panebože

Reagovat
miky10

Reagovat
dantetomas

To nech tam Anglicania radsej nechodia a postup prenechaju trebars Kostomlatum

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš prdel, že hledáš pozitivum v takovým zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

prajem si aby Angličania zobrali to najlepšie a aby konečne spravili výsledok

Reagovat
smazaný uživatel

a kto je teda lepšia voľba ako Rodríguez? hlavne nezabudni, že nemôže byť vo forme, inak je overrated... zobral by som Pennanta, ten nie je vo forme, nie je overrated a je skúsený na medzinárodnej úrovni, pochodil pol sveta. Súhlasíš, nie?

Reagovat
Usty

Sterling přece WOE!

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych ho vzal místo něj, má o jeden start za Anglii více

Reagovat
smazaný uživatel

Bez problemu mohli jet oba.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten snad ist musi

Reagovat
smazaný uživatel

No to nevim. Kdyby byl zdravej Theo, tak by Sterling nejspis nikam nejel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

WTF?

Ale teraz už si musíš robiť srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale za sucasnej situacie nevidim dovod, aby nesiel...ale stale tu je Young atd, takze uvidime

Reagovat
Usty

Tak když dokonce i ten je jistej, tak pojede Young nebo podobná krysa... to je fakt pozitivum.

Reagovat
smazaný uživatel

sterling, oxlade, milner, a.johnson, lallana je dobrý mix hráčov na vyberanie...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden nehraje na Jayově pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Jayova pozice je predpokladam overrated

Reagovat
smazaný uživatel

tak to teda škoda, že Navas nie je Angličan, ten na tú pozíciu pasuje geniálne.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

o to ani tak nejde, ako o tú kravinu, čo napísal s tým overrated hráčom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Slovenský liverpoolský šášo no..co čekat.

Reagovat
nani92

liverpoolsky šášo stačí

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
niflheim

Reagovat
Nikikrew

uz len kvoli takymto dementnim fanusikom ako si ty si Pool nezasluzi titul

Reagovat
miky10

Achjo, tohle je stejně fakt dokonalá logika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

a co? Mam ja za potrebu vidiet na fore takychto chujov co ti to len kazia diskusiu takouto srackou? Nechem ani pomysliet co by sa tu dialo kebyze to Pool vyhra. Urcite im to prajem najviac ale ked vidim niektorych dementnych fans Poolu, tak mi je az z toho zle

Reagovat
smazaný uživatel

ja si neviem predstavit, co by tu bolo keby Arsenal vyhrat trofej kolko dementov by sme museli citat

Reagovat
smazaný uživatel

takže vravíš, že by si sa prišiel vyjadriť, hej?

Reagovat
smazaný uživatel

ja vam tu trofej prajem, ale keby ste ju získali, boli by ste v strašných oblakoch a tie komentáre nato by sa nedali čítať

Reagovat
smazaný uživatel

tak si teraz pozri svoju one man show v tomto preview a porozmýšľaj, kto je tu v oblakoch, poprípade sfetovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

sfetovaný som bol aj pred sezónou, keď som napísal že budeme hrať o titul a môžeme ho vyhrať, sfetovaný som aj keď píšem že v Gerrardových výkonoch prevažujú negatíva a sfetovaný budem pri každom inom a ďalšom výroku, až pokým sa nestane skutočnosťou..tak to v živote máš

Reagovat
smazaný uživatel

a sfetovaný som bol keď som napísal že suárez zostane...

Reagovat
smazaný uživatel

ja nie, tak to v živote máš asi ty. A takisto si sfetovaný, keď píšeš, že Rodríguez je overrated, takisto si sfetovaný, keď píšeš, že Lallana alebo Milner sú hráči, ktorí sú lepšie (!!!) a typologicky rovnaké (!!!) náhrady za rodrígueza, sfetovaný si, keď hádžeš " " smajlíkov na fakt, že keby bol Theo zdravý, tak Sterling je doma cez MS atď... A to všetko stíhaš za 15-20 minút.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodriguez je overrated a nezmení mi na to názor nejaký noname z ef, čo vie o futbale párok A nemysli si, že ti hráči na MS budú hrať presne posty, na aké sú zvyknutí.. Hlavne Raheem ak pôjde tak budu s nim experimentovat a tie strany si kludne moze menit, rovnako ako aj v iných prípadoch...A na keby sa nehrá, Walcott je porcelanový shit čo nepoužíva pri futbale hlavu a je to len z ďalších rozprávok, o ktorej fans Arsenalu budú navždy hovoriť, čo keby....Pokiaľ nie je fit je zbytočné sa baviť o jeho forme

Reagovat
Mada

ty jsi strašný dement......

Reagovat
smazaný uživatel

prehltni slinku

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Každej Angličan je overrated....

Reagovat
smazaný uživatel

takmer

Reagovat
Chazy

Tak nemá smysl vyzdvihovat to u jednoho z nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale je to tu dosť háklivé téma o anglických hráčov...to hráči jak lallana rodriguez daju sezonu, dve na urovni a uz su iniestovia

Reagovat
smazaný uživatel

"Walcott je porcelanový shit čo nepoužíva pri futbale hlavu"

Týmto si práve ukázal, čo za chuja si a keď ja viem o futbale párok, tak ty o ňom vieš vegeteriánsky hotdog. Sevas, nemám sa s tebou o čom baviť. Nereaguj na mňa, ďakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

vegetarianske hotdogy sa niekde robia?

Reagovat
smazaný uživatel

v Arsenale

Reagovat
smazaný uživatel

to je pointa.

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej už nepiš

Reagovat
smazaný uživatel

Nereaguj na mňa, ďakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nepíš bludy

Reagovat
dantetomas
Reagovat
smazaný uživatel

ale ja som to myslel vazne, ci to niekde dostanem

Reagovat
smazaný uživatel

si vege?

Reagovat
Chazy

Apu nic?

Reagovat
smazaný uživatel

možno som to prehnal, ak sa rodriguez vážne zranil, čo sa zdá že áno, tak mu samozrejme prajem skoré uzdravenie, ale nechcem ho v zostave anglicka na MS...je v močich očiach preceňovaný anglický hráč ako jeden z mnoha

Reagovat
Miguel19

Vidíš. Vy jí ještě ani nemáte a ty komentáře už se nedají číst teďka..

Reagovat
smazaný uživatel

24 rokov je 24 rokov...nefandíme Chelsea, kde sa zvykne ľudia netešia z maličkostí a potrpia si na všetkom

Reagovat
Nikikrew

Njn mozno tu bude euforia ale nepoznam tu na EF ziadnych dementnych fans Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si nekazte crew budte v tom vašom svete stále

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Tým hrající o titul nemá plnej stadion a ještě k tomu ta shit atmosféra. Když to porovnám s LFC a CP minulej tejden, tak fanoušci citizens dobrá ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jako kdyby o nic nehráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Isiel som to akurat pisat. To je neuveritelne. A ak budu mat titul, tak sa im tam najebe na konci full house...vandraci

Reagovat
Kenneth

A uz ani ten fotbal nehraji takovej. Za me jednozacne Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je to dřevo ten Džeko

Reagovat
smazaný uživatel

PENALTAAAAAAA

Reagovat
fajdax

Jasná

Reagovat
Dray

Tak jo 1:1 na hodně sporné penalty.

Reagovat
Pigeon

tahle tedy sporná nebyla

Reagovat
Dray

No rozhodně padat nemusel, ale udělal to "šikovně". Určitě byla o fous jasnější než ta pro City.

Reagovat
Pigeon

pokud myslíš fous Hagrida, tak máš zcela určitě pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

táto bola oveľa jednoznačnejšia.

Reagovat
miky10

RICKIEEEEEEEE

Reagovat
Dray

YEEES Soton. Zaslouženě

Reagovat
EL Gringo

Lamberrrrrt!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Lambo

Reagovat
nani92

zaslúžené, City dnes slabučké

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

krása

Reagovat
smazaný uživatel

Warnock este sa cuduje

Reagovat
Minister

Lambert penalta určite jasnejšia ako tá prvá.

Reagovat
ďuriLFC

rickieeee

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerám od 17' a ne to, že tu niekto písal, že City hrá krásne, tak odkedy pozerám, Soton je oveľa, oveľa lepší. Prehrávajú City doma.

Reagovat
miky10

Jo, jen na tom uplnym začátku hráli fakt dobře, tam měl dokonce i Navas moment, kdy vypadal jako chytrej fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si asi stiahnem.

Reagovat
Dray

Soton zatím super výkon.

A City Jestli tohle je tým, který má vyhrát titul... Soton si musí pohlídat první čtvrthodinku 2.poločasu, tu mají City silnou. Jestli to přestojí, tak si snad nějaké body odvezou.

Reagovat
smazaný uživatel

Holt zas hraji jak banda zoldaku, navic takticky opet uplne mimo..

Reagovat
13

nějakej stream na city prosím?

Reagovat
Dray
Reagovat
miky10

Schneiderlin

Reagovat
smazaný uživatel

ooo, teraz ten súboj Schneiderlin - Touré, to bude krásny gif.

Reagovat
Bayern +

Samiiiiiiiir, už si kráčaš po titul!

Reagovat
miky10

To musel bejt ofsajd kurvaaa.

Reagovat
miky10

Kilometrovej tyvoe, co to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je tam ted dobre vykoupal..

Reagovat
t0mmy33MCFC

fantastic

Reagovat
diastan

HAHAAA yes

Reagovat
Nikikrew

to bol offside nie?

Reagovat
Dray

To byl ofsajd, ne?!

Reagovat
smazaný uživatel

Gól hezkej, ale metrovej ofsajd to trošku kazí.

Reagovat
Miguel19

Ofsajd jak kráva

Reagovat
smazaný uživatel

ako toto nemohol byť odmávaný offside? wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

To už si dělají prdel ale.. to ať jim ten titul narvou do prdele rovnou.

Reagovat
Usty

Běžte ale s těmahle konspiračníma kecama do prdele...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde máš konspirační kecy ty vole? Prober se radši hned.

Reagovat
Usty

Nesnažíš se snad říct, že je rozhodčí tlačí?

Reagovat
smazaný uživatel

ale nikde nepíše, že úmyselne

Reagovat
Usty

aha

Reagovat
smazaný uživatel

to je teraz ako špatná irónia?

Reagovat
Chazy

Nenapsal žádnou konspiraci prosímtě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

najprv teatrálny pád a teraz metrový offside.....a porich v boji o titul

Reagovat
ďuriLFC

to si robia srandu..

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

City chodí rozhodčí neuvěřitelně na ruku a to nejenom tento zápas, ale celý rok...

Reagovat
smazaný uživatel

ten náš regulérny gól na etihade a určite tam bolo aj s inými mužstvami viac, že?

Reagovat
vodka

no třeba aj ty některé fauly. Yayovi červené karty atd.

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba na Newcastlu neuznali regulerni gol Titotemu.... a City to pak ukopali, pritom Newcastle byl lepsi...tohle vsechno pak rozhoduje v konecnem souctu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

já sem nikdy netvrdil, že nám něco taky nepřipískli, ale u city je to docela koncentrované a to způsobem, který ani u nás obvyklý nebyl. respektive kdykoliv city vidím, tak jdou skoro všechny sporné rozhodnutí v jejich prospěch.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOLLLL :D

Reagovat
Bayern +

Džekitoooooooooooooo! To už nesmú stratiť proste...

Reagovat
Dray

Golman

Reagovat
miky10

Nasrat. Kolarov ale dokonalej centr...

Reagovat
smazaný uživatel

pomezní tu patičku neviděl asi, jinak nevim

Reagovat
Dray

Taky mě to napadlo, ale přece mají s hlavním rozhodčím komunikaci mikrofony...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem v první chvíli taky myslel, že ten míč odskočil od obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovo hnm

Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

To je kanonyr..

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Edin si ho zasloužil :D :P

Reagovat
Miguel19

Ten vybíhal jak Čech..

Reagovat
nani92

také goly ako dal Nasri by sa mali po alebo počas zápasu anulovať, to neije milimetrový ofsajd,čo rozhodca nemusel zaznamenať,ale minimálne metrový kurva

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

Proč tohle občas neudělá i FIFA

Reagovat
smazaný uživatel

heej, pozeras ten Wigan kurva, alebo som na to sam?

Reagovat
Chazy

No pozerám

Reagovat
Chazy

Ale McPowell už je pryč žeo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Vždyť to jsou dva metry, proboha!

Reagovat
iamek

Pome City

Reagovat
smazaný uživatel

Btw od 16:00 jsou dnes super zápasy, 4 vzajemný zápasy týmů, který ještě pořád hrají o záchranu. Škoda, že všechny kvalitní streamy budou na ten jedinej zápas, ve kterým už o nic nejde

Reagovat
Dawon

Ono je to stejne vtipne, jak je MU v televizi uz tak nejak automaticky kazde kolo, ikdyz v jejich zapasech o nic nejde a kryje se to s mnohem zajimavejsima zapasama pro neutralniho divaka

Reagovat
Chazy

Když ono zápas MU chce vidět nejspíš několikanásobně víc lidí než je dohromady těch, který zajímá nějakej z ostatních

Reagovat
Dawon

Tak ja si nestezuju, zejo

Reagovat
Chazy

Si jako rád, že to uvidíš? Já sem úplně nasranej, že dneska můžu vidět Wigan

Reagovat
Dawon

Sice pravdepodobne budu akorat nadavat, ale stejne se dycky podivam, to mas tezko

Reagovat
smazaný uživatel

Protože MU holt zajímá víc lidí no. Bohužel.

Reagovat
Chazy

A NUFC je tam druhej nejatraktivnější tým no, to je prostě jasná volba

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, ale protože nějak nevidím důvod sledovat zápas, ve kterým už o nic nejde, tak mě mrzí, že se to hraje zároveň s těmi zápasy, co budou mít nějakej náboj.

Reagovat
Chazy

Já bych nejradši Eagles no, ale na sledování streamu fakt nemám a to MU mě taky nezajímá, asi se na to vyseru a zmizím. Ale zejtra to bude hodně dobrej program

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, já se budu určitě dívat na Eagles

Reagovat
Chazy

Tak fandi jim a ne Olemu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych měl fandit Olemu?

Reagovat
Chazy

mufan

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť sme se bavili o Cardiffu několikrát, víš, že jim záchranu vůbec nepřeju. Eagles navíc přeju už dlouho a s Pulisem je to ještě intenzivnější

Reagovat
Chazy

Hele, začal si psát s diakritikou (mobil předpokládám), takže kdo ví, co je pravda.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
diastan

Válec

Reagovat
eder

Hanba šerifovi!

Reagovat
vicinda07

najprv dive, potom 2 metrovy offside, chodte do prdele, Saints jednoznacne lepsi, škoda toho + este Rodriguez chudak pride o MS po fanoznej sezone

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem čo riešite bola to milimetrová situácia

Reagovat
Tomoro

Vsecko spatne.. J-Rod bez MS.. Soton herne lepsi na rohy vedou snad 6:0 a presto 1:3 hlavne diky sudim.. ten offside by videl snad i Bocceli..

Reagovat
smazaný uživatel

Brown to je sranda zapas celkom

Reagovat
Chazy

Ale už to stojí nějak zahovno, v prvním poločase Wigan fakt přehrával, kombinoval, všechno a teď brání.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz to je strasne, jak ste sa zatiahli uplne

Reagovat
Chazy

Jj a Leeds není schopnej dát 3 konsekutivní přesný přihrávky, takže fakt super...

Reagovat
smazaný uživatel

palike palike -35..asi vieš na čo narážam

Reagovat
smazaný uživatel

ved dnes mal +1, tak co, zlepsuje sa

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

nepostavia na nom vitazny tim, proste nie

Reagovat
smazaný uživatel

Brown taha akciu a medzi tym este stiha aj picovat na rozhodcu, to je hracik

Reagovat
Chazy

Ale já ho mám rád (vím, že málem zmrzačil Giggse), je to sice prase, ale slušnej fotbalista

Reagovat
Chazy

(ne slušnej jako slušnej, ale slušnej)

Reagovat
Chazy

Wigan si ale fakt hrozně koleduje

Reagovat
smazaný uživatel

ako, udrzia to, lebo Leeds je neskodny, ale nechapem, preco sa tak zatiahli a uplne prestali hrat, ked zjavne su futbalovo niekde inde

Reagovat
smazaný uživatel

fuck of city

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ale úž se nemůžu dočkat toho zápasu příští týden. Bude to velkolepý.

Reagovat
Chazy

Uncle Joe's Mint Balls? Wigan má nový sponzory koukám

Reagovat
smazaný uživatel

Fanouškům Liverpoolu vadí chyby rozhodčích ve prospěch Manchesteru City. Kdo by si to loni a nebo předloni pomyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale notaaak

Reagovat
smazaný uživatel

Vadí mi chyby rozhodčích v každým zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co s tím udělám? Nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dantetomas

Jezisi Owen, drz pi.u

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Demichelis, prej téměř nedostával šance v Atlétiku.

Reagovat
CubONE

City udrzat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Reagovat
vodka

Reagovat
Pigeon

ubožáci vytvářejí, ubožáci postujou

Reagovat
smazaný uživatel

kokoti reagujú

Reagovat
Pigeon

krásně ses pojmenoval

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Když je porazíme doma, tak si na tohle nikdo ani nevzpomene.

Reagovat
smazaný uživatel

to dúfam

Reagovat
Miguel19

A když ne, tak bude mít aspoň Bubble výhovorku

Reagovat
smazaný uživatel

On si neuvědomuje, že to je furt jen o LFC. Nemůžem spoléhat na druhý.

Reagovat
smazaný uživatel

A na Etihadu to stejně posral Mignolet a ne tenhle ofsajd.

Reagovat
vladis271

doma ich sundáme, nemám strach, len musíme zvládnuť zajtrajššok.

Reagovat
dantetomas

Kriste pane

Reagovat
smazaný uživatel

čo? veď má pravdu

Reagovat
dantetomas

ale prd... nehovorim, ze nas na City rozhodca vyrazne neposkodil... ale ten ofsajd odmaval za stavu 0:0, takze by sme sa sice dostali do vedenia, ale stale by to bolo dost otvorene... teraz City znovu pomohol, pravda, ale takisto si myslim, ze by to zvladli otocit... ano, tie chyby ma seru, ale aj nam rozhodcovia v tejto sezone parkrat vyrazne pomohli... a ak by sme neziskali titul, tak nie pre tieto dve rozhodnutia... ale preto, ze toto muzstvo kvalitou na titul nema, respektive v porovnani so City ci Chelsea je to horsie (a preto je podlamna sucasne postavenie zazrak) a za druhe - pripravili by nas on skor prehry na Hulle, so Sotonom ci remiza s Villou...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si nemohol vidiet ten zapas vtedy

Reagovat
dantetomas

mas pravdu, zral som zhuleny vegetarianske hot-dogy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, ale to nič nemení na tom, že Dušanov obrázok môže byť v konečnom zúčtovaní pravdivý, takže by som ho bral do úvahy...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dantetomas

ale ved je to uplne detinske... taketo a podobne veci by sa dali najst v kazdej sezone, kedy bol boj o titul vyrovnany... skor mam pocit, ze sa tu mnohi tym titulom uz nechali az prilis opantat a narastlo im ego a nos isiel hore (nemyslim tym nikoho konkretneho)...

Reagovat
smazaný uživatel

....hej, ale stále si nemyslím, že je to na facepalm

Súhlas s druhou polovicou...

Reagovat
dantetomas

ono je to vsetko o tom jednom smajlovi? tak to potom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

to my víme, CFC 2 ofsajdy Drogby a pak sme o něho došli...

Reagovat
smazaný uživatel

akurát vy by ste mali byť poslední z PL, kto by na niečo takéto poukazoval

Reagovat
nani92

prečo?

Reagovat
smazaný uživatel

pretože je každému rozumnému fanúšikovi jasné, že najviac sa pripískavalo za Fergieho mancs a na Old Trafforde to bolo také očividné, že si to priznali aj niektorí vaši (rozumní) fanúšikovia

Reagovat
nani92

áno,ale to neznamená,že nemôžeme poukazovať na chyby iných štadionoch

Reagovat
nani92

*na

Reagovat
smazaný uživatel

hej, ale ja píšem, že by ste mali byť poslední, aká je realita, to je iné

Reagovat
Side

panebože Jak víš, že by to Sterling dal? Ta šance, že by to nedal je sice minimální, ale pořád tam je....

Vám v téhle sez=oně rozhodčí nepřipískl nic?

Reagovat
smazaný uživatel

uderka z LFC postuje a postuje, to je smiesne

Reagovat
smazaný uživatel

Soton si okrem jednej penalty nevytvoril ani jednu šancu, ale hlavne, že Liverpoolčania tu plačkajú ako sú lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, dobře.

Reagovat
mithro

United line up; Lindegaard, Valencia, Jones, Smalling, Evra, Young, Mata, Fletcher, Fellaini, Kagawa, Hernandez

subs: De Gea, Büttner, Vidic, Cleverley, Januzaj, Nani, Wilson

Wilson

Reagovat
smazaný uživatel

remizova

Reagovat
C0br

tak snad ho tam pošle

Reagovat
mithro

skoda, ze Moyes nema gule nato dat sancu Varelovi/Jankovi, ked nemame praveho obrancu a pcha tam Valenciu.

Reagovat
mithro

a Shinji mal odpocivat tiez.

Reagovat
Miguel19

Ten musí být hrozně unavený no

Reagovat
mithro

odpocivat pred stredou, ked by mal hrat. co nebude samozrejme, lebo....

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak ma ide drbnúť ked tam vidím Younga. Prečo nemôže hrať Nani ,Januzaj alebo šípková ruženka

Reagovat
smazaný uživatel

Young.. už se tomu jenom směju

Reagovat
mithro

njn, Nani tiez musi na tych treningoch byt sfetovany, ked nie je schopny dostat sa do zakladu ani na takyto zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam má poslat januzaje, kustoda, kužel nebo cokoliv, co podá lepší výkon než young (ergo všechno)..

Reagovat
mithro

no tiez by som tam radsej videl Naniho, Adnana ale tak Young zase maka. Nie je to dost za tie prachy co berie ale snazi sa.

Reagovat
mithro

James Wilson once scored five at Newcastle for the youth team. Would love for him to make his debut here today.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad se Hrasek prosadi a za stavu 0:3 tam pak posle Wilsona.

Reagovat
Talker

OT:

Nevíte, jestli je někde tabulka, jak by na tom byla tabulka bez chyb rozhodčích? Vždycky nějaká je, tak mě napadlo, jestli někdo nevíte, kde jí najít.

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějaká blbost, ne?

Reagovat
Chazy

Je to neuvěřitelná blbost, protože jde proti kauzalitě

Reagovat
Talker

Ne, vždycky to tu někdo vyvěšuje - tabulku, kde se hodnotí, jak by tabulka dopadla, kdyby se "sporné" okamžiky pískaly správně. Tj goly, které měly být a neměly, stejně tak penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

A u těch penalt se počítá s tím, že kdyby byla správně odpískána, tak ji exekutor promění? To je strašná blbost.

Reagovat
Talker

Nevím, jak to je Ale myslím, že jde jen o goly, které byly, ale neměly být a o goly, které nebyly uznány, ale měly být.

Našel jsem jenom tohle, ale to je starší.

http://www.debatabledecisions.com/english-premier-league-tables

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Jen mi přišlo divné, že se někdo po něčem takovém shání a něco takového vůbec existuje.

Reagovat
Chazy

Určitě, myslíš tu, co dělá nějakej fanoušk Evertonu a vždycky podle ní maj vyhrát PL tak o 15 bodů?

Reagovat
Talker

Přesně tu

Reagovat
Chazy

Zaschrona ji pochopitelně vždycky má, tak si ho najdi pak

Reagovat
Zaschrona

a btw nic poradnyho momentalne nikde neni, aspon 2 blogy, co se tomu dlouho venovaly, se na to vykaslaly...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Elliot; Santon, Williamson, Coloccini (c), Haidara; Anita, Gosling, Tiote, Gouffran; de Jong, Cissé.

Reagovat
Usty

Po jaký době hraje Gosling?

Reagovat
smazaný uživatel

V ligovým základu netuším, můžu se podívat. V posledních týdnech párkrát přišel na poslední 3 minuty a stejně si šlapal na balon, na tkaničky... A předtím normálně hrál na hostování v Blackpoolu, pokud se ptáš jen kvůli zápasové praxi.

Reagovat
Usty

v PL základ naposled prosinec 2011, wau.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě dostal redku

Reagovat
smazaný uživatel

vítězná

Reagovat
Chazy

UWE UWE UWE UWE UWE UWE UWE

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

Hele, furt padaj góly po chybách, většinou jsou to chyby hráčů a nikdo tu na ně pak takhle nezvrací. I rozhodčí maj právo občas něco posrat, většinou jsou precizní, rozhodně preciznější jak čutálisti. Stane se to.

Reagovat
smazaný uživatel

problem je, ze rozhodci za ty chyby nikdo netresta, tohle snad ani nejsou chyby, vzdyt sou to metry proboha

Reagovat
Chazy

A hráče za to někdo trestá?

Nemáš pravdu, když rozhodčí nějakej zápas posere, často pak jde další tejden na championship nebo si dáchne. Co po nich chcete omg, však je to hrozný. Ta hra je rychlá, musej toho sledovat hrozně moc.

Reagovat
Kowe

Ale je chyba a chyba. Tak obří ofsajd vidět prostě musí.

Reagovat
Chazy

Jestli nepostřeh teč, nebo myslel, že byla od domácího hráče, tak ho vidět moh a pustil to schválně. Zkus si někdy, když budete někde kopat, jít si zahrát toho čárovýho rozhodčího.

Reagovat
Kowe

no já ho dělam

Reagovat
Chazy

No tak kua, se mě zastaň

Reagovat
Kowe

Normálně bych se zastal, ale v této konkrétní situaci ne. Tohle je prostě hrozně velká chyba, samozřejmě by člověk potřeboval záznam z místa, kde byl pomezní, ale i tak, tihle rozhodčí mají být světová špička a dva metry jeho hodně. A pokud si nevšiml té teče, tak se měl domluvit s hlavním.

Reagovat
smazaný uživatel

tvuj nazor na vec jde presne ruku v ruce s fergusonovou erou

Reagovat
Chazy

Můj názor vychází z mýho sledování mnoha sportů. Jen v evropským fotbale se takhle nadává na rozhodčí, protože fanoušci toho sportu jsou největší trotlové a je v tom sportu zakořeněná nejvíc nesportovní a nevraživá atmosféra.

Reagovat
Chazy

A samozřejmě brečení a permanentní pocity ukřivděnosti jsou naprostou samozřejmostí. Bohužel za to můžou sami hráči a manažeři, kteří to pak přenášej na fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

takze by se nad tim melo mavnou fukou a rict, no co dneska nas zarizli tak mozna priste zariznou nekoho jinyho, to mi teda neprijde normalni

Reagovat
Chazy

A co s tím jako chceš dělat jinýho?

Reagovat
smazaný uživatel

jakej by byl problem, kdyby carovej mel proste vysilacku a kdyz by si nebyl jistej a z ty situace padl gol, tak by se proste pockalo pul minuty nez nejakej pablb u monitoru rekne jak to bylo a urcite by to v dnesni dobe slo vyresit elegantne, vsak v tom fotbalu tecou takovy penize

Reagovat
Chazy

Takový přezkoumávání zabere víc jak půl minuty, protože tam musí bejt nezvratnej důkaz. A když by z toho nepad gól, ale byl roh a z toho rohu pad gól, zas by se nadávalo na to, tak by se to rozšířilo a měl si to kouskovaný až moc. Navíc by pak bylo na místě posuzovat i mávaný ofsajdy a to by teprve byl problém.

Reagovat
Chazy

Ale OK, tohle beru.

Ale tak tu nadávej na FIFU, UEFU a FA...

A ne na profíky, co dělaj neuvěřitelně těžkou práci a odváděj v ní stoprocentní výkony s občasnejma chybama, kterejch se dopouští každej ve všem.

Reagovat
Chazy

A navrhovat tresty mi přijde naprosto mimo.

Reagovat
Chazy

Jinak většina týmů se zařízne sama. To je asi to nejhorší, že někdo hraje 90 minut hovno a pak se to všechno hází na neodpískanej ofsajd. Rozhodčí udělal 1 velkou chybu, hráči třeba 40 a může za to rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyz vezmu v uvahu ten dnesni zapas, kdy southampton do golu na 2:1 byl minimalne vyrovnanym souperem, spis kontrolovali hru a pak dostali takovyho gola, kdy i silva se divil, ze se nepiskalo, tak to proste ten tym rozhodi

a to, ze maji rozhodci neuveritelne tezkou praci, myslim, ze za to maji i primerene penize, zkus si jit makat nekam na stavbu nebo do dolu, to je taky drina a tam se chyby neodpousti a tvrde se za ne plati kolikrat vlastnim zdravim

Reagovat
Chazy

A co to s tím má jako společnýho?

Se prober. V dole nebo na stavbě může pracovat každej. Když budeš vyhazovat nebo popravovat rozhodčí, tak ta úroveń půjde jen dolů, protože to je profese, kterou opravdu není schopno na vrcholový úrovni dělat dost lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I rozhodčí maj právo občas něco posrat,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Narážam nato občas , kiežby to tak bolo. Ale nevidieť dvojmetrový ofsajd alebo si rovno pomýliť hráčov to sa na takejto úrovni nesmie stať.

Reagovat
Chazy

Je to tak, dokud je tam lidskej faktor a záleží na subjektivním posouzení, budou tam chyby. Je nesmysl je furt takle pronásledovat a řešit každý špatný rozhodnutí.

Reagovat
miky10

Zaved bych možnost jedný challenge pro každýho trenéra, a kdyby byla úspěšná, dostal by eště jednu. Ale jen do 70. minuty, potom už by si mohli rozhodčí kontrolovat všechno sami.

Reagovat
Chazy

To je dost stupidní myšlenka u sportu hranýho bez přerušování.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Takze penizky dosli na ucet, vyborne

Reagovat
Side

Garcia pičus zvadlej

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Citizens...pardon....rozhodca

Reagovat
Usty

Foy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Válec

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Gazzaniga snad nema ani na L2, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je vůbec ten lempl dneska v bráně?

Reagovat
dantetomas

podla diskusie by som povedal, ze si City kupili

Reagovat
ďuriLFC

Včera na prezápasovom treninku sa zranil Boruc.

Reagovat
smazaný uživatel

Netusim, ale Boruc neni ani na stridacce... Tam priste muzou dat nakyho hrace klidne, jestli je Boruc zranenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Při spojení Southampton a brankáři si vždycky vzpomenu na toto.

https://www.youtube.com/watch?v=dGDhXJuC0iA

Reagovat
Dray
Reagovat
smazaný uživatel

luxusní zákrok teď

Reagovat
Usty

teď třeba chytl dva góly, no... ale špička to není

Reagovat
smazaný uživatel

citizens opět v pohodě tři body , děkujeme :D

Reagovat
smazaný uživatel

Magath ty hráče tahá jak králíky z klobouku, dneska pro změnu nastupuje Diarra

Reagovat
dantetomas

no a to pockaj, co pride v lete, ak tam naozaj zostane

Reagovat
smazaný uživatel

by si moh podat rukul s Sherwoodem

Reagovat
smazaný uživatel

ten bohudík blbne (zatím?) jenom s jedním

Reagovat
Bayern +

A s deviatkou na chrbte. Plus LB hrá Amorebieta a jediný útočník na lávke Rodallega.

Reagovat
Error

Neskutečný, jakou sebranku se jim podařilo dát dohromady. Champ Fulhamu jen prospěje.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ten Woodrow a Moussa Dembelé ho minulý zápas asi nezaujal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je spíš kvůli taktice, protože Dembelé vypadal mnohem líp. I když nechápu, co má Woodrow uhrát proti Vlaarovi a Bakerovi, proti nim by měl právě nastupovat někdo pohyblivější.

Reagovat
fajdax

bůro

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujeme, majstri

Reagovat
vodka

ward-prowse

Reagovat
kiwwi

WILSON!!!

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, takže COME ON Villans, Eagles, Norwich a Tigers!!

Reagovat
kiwwi

a red devils

Reagovat
smazaný uživatel

Může být, i když tam o nic nejde

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Shit, něco je se mnou špatně?

Reagovat
Bayern +

Pokiaľ sa jedná o zostup, palce sú tvoje, pokiaľ o WHU, najsuperskejšie budú remízy.

Reagovat
I am Mancunian

bubilna musi spadnut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

čakal si kiwwiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Stačilo dát palec Tigers.

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
dantetomas

mame nejaky dobry link na Eagles?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
dantetomas

dik

Reagovat
EXoRcIsT

Nejaky HD link na UNITED

Reagovat
dantetomas

http://sportz-hd.eu/ bez komentara

Reagovat
nani92
Reagovat
Tomekcz

Moyes sestava Nani uz konci

Reagovat
C0br

hovno ruka

Reagovat
Tomekcz

si mohl young misto prstu zlamat nohy takhle muze porad hrat

Reagovat
Side

Reagovat
fantomas

Olsson si to podklouznutí pěkně načasoval

Reagovat
mithro

adnan

Reagovat
CubONE

Neee, Naniho mal dat. Zasa Adnan.

Reagovat
Chazy

Yeovil

Tak kdy se to zas posere

Reagovat
smazaný uživatel

to zas bude nejakych 5:5, dve cerveny a tri nepromeneny penalty v nastaveni.

Reagovat
Chazy

Jn a bohužel už je to asi jedno. Od tý ztráty výhry v nastavení proti Foxes je to zabitý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvoe ten Fellainy je dobrý prase s těma loktama...to je každý zápas, už by mu mohli rozhodčí domluvit

Reagovat
Pigeon

"Fellainy"

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši tak Fellaini...nic to na tom nemění

Reagovat
Pigeon

já taky nekomentoval ty lokty, tudíž ten dovětek je zbytečný

Reagovat
smazaný uživatel

prijde mi, ze to hrajou v kostele nebo ma ta tv hrozne blbe nastaveny ruchovy mikrofony.

Reagovat
dantetomas

Hezky Pančun

Reagovat
smazaný uživatel

Solksjear

Reagovat
Chazy

Kdo?

Reagovat
Pigeon

wtf?

Reagovat
Tywin Lannister

tvl tohle je už minimálně pátej zápas United s Matou, na kterej se dívám, a on ve všech hrál buď uplně na hovno nebo přinejlepším průměrně, ten kluk šel výkonnostně hrozně dolů

Reagovat
fantomas

Fellainy, Pančun a Solksjear... přestávám tomu fotbalu rozumět zřejmě.

Reagovat
Chazy

Tak to je evidentní od doby, co mi cpeš, že naprosto nezáživný zápasy jsou vlastně naprosto geniální

Reagovat
fantomas

*tvoje zápasy sou nezáživný a moje geniální.. ano.

Reagovat
Chazy

Ee, už sme koukali na jednu otřesnost oba a tobě to přišlo zábavný

Reagovat
fantomas

Ne, věřil sem radši komentátorum než tobě.. a pak to ve druhym poločase přišlo zábavný i tobě už. Ano.

Reagovat
Chazy

Tvrdil si mi, že naprosto nechutná a antifotbalová polovina byla dobrá, to samozřjmě myslím, druhá polovina je irelevantní.

Reagovat
fantomas

.. na základě komentátorů no. Tos doufám poznal, že sem to sám neviděl.

Reagovat
dantetomas

Tzv. Doba mijačijovská

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharito v kombinaci.

Reagovat
Chazy

http://www.livesport.cz/zapas/EVESHV5i/#video

Hezkej. Hlavně čumím, jak rychle to tam livesport hází

Reagovat
smazaný uživatel

Elliot dobrý výběh

Reagovat
smazaný uživatel

ovšem teď to mohl chytit

Reagovat
Chazy

Mataaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

mata,kagawa,januzaj.. a nesu schopny vytvorit ziadnu normalnu kombinaciu,sancu moyes ty im musis davat riadnu taktiku ked tak hraju obranca vybojuje loptu tak naslepo dopredu, to ako v horskej lige

Reagovat
dantetomas

Tak ale aspon to utocnici sklepavaju do stran a nie pod seba...

Reagovat
miky10

Matičkaaaaaa

Reagovat
C0br

matičkaaaaaaaaaaa

Reagovat
CubONE

Mataaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Mataaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Mata

Reagovat
Pigeon

Nááááádhera. Mata

Reagovat
smazaný uživatel

MATAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
mithro

Mata

Reagovat
vladis271

Ole out.

Reagovat
smazaný uživatel

Krasa!!! tim napravil to jakou tuzku dneska hraje.

Reagovat
Chazy

Takhle by měl Moyes v PL výhry ve víc jak 50% zápasů, no to je nevídané

Reagovat
Tywin Lannister

truly spectacular

Reagovat
smazaný uživatel

ten fellaini tam pochoduje jak..

Reagovat
nani92

jak citron?

Reagovat
mithro

njn javier, menej traposti na instagrame a viac trenovat zakoncenie

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád to řešil líp než Welbeck

Reagovat
Dray

Elliot si na 100% šáhl, šlo mu to přes prsty. Jinak by to bylo asi milimetrově přesné.

Reagovat
smazaný uživatel

mohlo byt rozhodnute..

Reagovat
Dray

LFC in 2014 PL: P13 - W11 - D2 - L0

Reagovat
smazaný uživatel

LFC in 2014 CHL: P0 - W0 - D0 - L0

Reagovat
Dray

Bez prohry.

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy ako budu hrat na dalsi rok, teraz maju len ligu

Reagovat
Dray

To my všichni, ale vůbec se toho nebojím.

Reagovat
dantetomas

Ano ano posledne tri rok sme v CL neporazeni

Reagovat
smazaný uživatel

INVINCIBLES

Reagovat
Chazy

QPR

Reagovat
Tywin Lannister

celkem nuda, no tak mám 15 minut čas, du se mrknout na Tori Black

Reagovat
dantetomas

Vo vani ci v saune, cez prestavku kludne, onania, onania

Reagovat
J0EL

Horkyze

Reagovat
blaugrana

Ten komentátor na Slovak Sporte, to je holá tragédia. Uškriekaný debil, ktorého som mal chuť zavraždiť cez televízor + tie jeho slovné hrátky.

Reagovat
Chazy

Jj, ale konečně mám od SS i jedničku v HD, takže už to nevypadá jako flash

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle musí Eagles udržet, prostě musí! Byl by to obrovskej krok k záchraně, a teď už potřebují jen 45 minut dělat to, co jim jde nejlíp - držet soupeře mimo dostřel vlastní brány.

Zatím je to od nich po taktické stránce další skvěle zvládnutej zápas, naopak Solskjaer ten tým oproti Mackayovi neposunul ani o kousek. Sice jsou aktivnější a odvážnější v ofenzivě, ale takticky jsou na tom příšerně, obrana je zmatená, nejsou schopni ani udržet se v jedné linii. A nechápu, proč Medel rozjíždí tolik ofenzivních akcí, když není schopnej přihrát přesně na 3 metry. Tohle nemůže Pulise porazit.

Reagovat
10

Fletcher je imho nejdůležitější hráč United, všechny ostatní dokážou nahradit, ale bez něj to nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť to fungovalo bez něho skoro 2 roky

Reagovat
10

se Scholesem a Carrickem v lepší formě...mluvím o týhle sezoně, o fotbale, co se snaží Moyes hrát

Reagovat
smazaný uživatel

o akom futbale teda hovoríš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole, ty seš fakt úkaz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

matičkaaaaaaaaaa

Reagovat
fantomas

NBC hashtag k zápasu Aston Villa-Fulham... #avful

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Tobě by to určitě přišlo jako super zápas

Reagovat
fantomas

Ale tak už stačilo snad

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

kagawa,chicha,mata

Reagovat
mithro

Mata s prehladom ale Shinji a Chicharito

Reagovat
smazaný uživatel

a čo na to fantomas?

Reagovat
fantomas

Mluvíš na mě?

Reagovat
smazaný uživatel

MATAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

tak tomu rikam chladnokrevne zakonceni. Parada!!

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze pokud budem 2:0 vest, tak tam toho Wilsona aspon na 20 minut pusti.

Reagovat
nani92

*Naniho

Reagovat
smazaný uživatel

oba dva

Reagovat
fantomas

Pičo Hooper otázka času tohleto, GO GO!

Reagovat
smazaný uživatel

Villa

Reagovat
fff

Ako sa poznam, tak som s tymto asi pozadu a vsetci to poznate ale aj tak .

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8PpJBR_rQJk

Reagovat
fantomas

Dvě břevna během tří minut pro Norwich

Reagovat
Nikikrew

Ak si toto Norwich doma prehra, tak bude mat velke problemy sa udrzat.

Reagovat
fantomas

Njn.. už ted by to byla hodně typická prohra každopádně.

Reagovat
dantetomas
Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Je potřeba to fantíkovi připomínat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

snad už se to povedlo všem, to fakt nejde neudělat

Reagovat
smazaný uživatel

Já ani nevím, jak se to dá udělat. Kliknu na reakci v článku a napíšu ji dolů?

Reagovat
Chazy

Tak tak

Stává se to, když reaguješ na hodně nízkej příspěvek, nebo když si swarley

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

bayern sa navnadil na stredu aby vedeli ake to bude ked prehraju

Reagovat
smazaný uživatel

Fletch

Reagovat
CubONE

Chichaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Hrááááááááááááááááááááášek Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byla paráda

Reagovat
fantomas

Šmatlák Elmander

Reagovat
smazaný uživatel

jak je to jednoduchy. Krasna, primocara akce.

Reagovat
Trapper

OT: Bayern prohrál s Augsburgem 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

ale ta sestava... asi pet jmen jsem v zivote neslysel. (coz teda nic moc neznamena, ale.. )

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fantomas

Aaa, Snoddyyyy

Reagovat
jenage

Naniiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! <3

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, chtel jsem Wilsona.

Reagovat
smazaný uživatel

moyes posiela papieriky fletchovi taktik

Reagovat
mithro

to co bolo s tym listockom MOyes

Reagovat
smazaný uživatel

HOLT!!!

Reagovat
fantomas

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Eagles

Reagovat
fantomas

Becchio žije

Reagovat
smazaný uživatel

JOE LEDLEEEEEY!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
blade115

Newcastle je až neuvěřitelně tragickej ...

Reagovat
dantetomas

Pulis ukazal, ze aj z hovna ide upliest bic... Pre mna manazer roka...

Reagovat
smazaný uživatel

Manažer roku by měl být Rodgers, pokud z hovna uplete titul

Reagovat
smazaný uživatel

city si to uz udrzi

Reagovat
fantomas

Myslíš to druhý místo? To dost možná jo no.

Reagovat
smazaný uživatel

zapas k dobru maju, a remizu minimalne uhraju proti livpoolu

Reagovat
fantomas

Ok.

Reagovat
dantetomas

Kvoli tomu hovnu som ho zamerne nespomenul ale ano, chcel som dodat polial LFC neziska titul

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fff

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nani je zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to na něj nebude mít stejnej efekt jako na Torrese.

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj dneska totálne vychýlená muška

Reagovat
smazaný uživatel

lindegaarda je skoda na lavicke

Reagovat
Tomekcz

januzaj by mohl prestat solovat uz nikomu neprihrava

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj jede

Reagovat
Deywid

#Chelsea XI v Stoke – Cech, Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta, Matic, Luiz, Salah, Schurrle, Oscar, Torres

Reagovat
smazaný uživatel

torres

Reagovat
vladis271

vážne? opäť dvaja defenzívny hráči v strede? Mourek sa z toho boja o titul vyraduje dobrovolne.

Reagovat
Deywid

Reagovat
blade115

Tak když to říká takový odborník a znalec přes CFC ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Rafa takto preebal titul v 08/09. Ja počkaj, my sme o ten titul vtedy nebojovali, moja chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně bylo uplně jasný na co budeš narážet, hned jak jsem to četl. Ale dyť to nejde takhle porovnávat snad ani, to musíš uznat i ty, ne? Koneckonců ani takhle ta sestava nevypadá nakonec, vypadá ještě hůř.

Reagovat
vladis271

jestli stratíte som tu večer pečený varený

Reagovat
blade115

Až na Torrese parádní. Demby je vážně škoda, byl by dvakrát tolik platný co ten lempl.

Reagovat
Miguel19

Chelsea v Stoke - Cech, Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta, Matic, Luiz, Salah, Schurrle, Oscar, Torres #CFC

Slušný...

Reagovat
fff

Skoda, ze hra Schurrle, inak by som aj veril, ze nedate gol

Reagovat
Miguel19

jj

Reagovat
vladis271

až teraz som si všimol, kde je Hazard?

Reagovat
Miguel19

Tipl bych si, že na lávce...ale je to fakt jenom tip

Reagovat
fantomas

Jonás to de spasit.. poslední minuty to vypadá příšerně, to nedopadne.

Reagovat
CubONE

Shinji sa mi paci v poslednej dobe. Snad v lete neodide.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

lindegaard uzasny

Reagovat
smazaný uživatel

tak jinak

Chelsea team v Stoke: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Lampard, Matic; Schurrle, Willian, Salah, Torres

Reagovat
smazaný uživatel

lindegaard

Reagovat
smazaný uživatel

lindegaard

Reagovat
CubONE

Lindegaard

Reagovat
rickroll

HUGOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Buch

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Nikikrew

Pustim si ten Norwich na chvilku, hadam tam bude tlak zo strany domacich

Reagovat
fantomas

Hm, ani ne.

Reagovat
fajdax

OFICIÁLNÍ SESTAVA: Čech - Ivanovič, Cahill, Terry, Azpilicueta - Matič, Lampard - Schürrle, Willian, Salah - Torres

LAVIČKA: Schwarzer, Kalas, Cole, David Luiz, Oscar, Hazard, Ba

hmm tak ta první byla lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, tato je lepší.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

OLE

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

ale preco si to vybijat na Olem?

Reagovat
nani92

Sami

Reagovat
smazaný uživatel

trochu rozdíl, poslyš

Reagovat
Chazy

Ale ani ne, taky to evidentně moc nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Loni je zvednul v lize. To o Solskajerovi říct nemůžeš.

Reagovat
Chazy

To je samozřejmě pravda, ale Ole už taky nějakej úspěch má z domácí ligy.

Já si z něj jen dělám prdel např., protože byl kolem něj neuvěřitelnej hype. Ale zatím jsem vůči němu neutrální, třeba je dostane za rok zpátky a budou na úplně jiným levelu.

Reagovat
smazaný uživatel

v zimě byli o 7 bodů druhý a na dlouhou dobu s nima snad jako s jedinýma ztratil Bayern... a Sami tam byl už rok před tim, ne? Nemyslim, že se dá jeho neúspěch porovnávat s tim Oleho, to by musel skončit třeba 10.

Reagovat
Chazy

A Ole přived v Norsku k titulu tým, co nevyhrál bůhvíjak dlouho. Prostě oba udělali něco dobře a něco špatně, oba sou mladý a uvidí se.

Reagovat
smazaný uživatel

Však taky mám z toho neúspěchu Cardiffu dvojitou radost i kvůli tomu hype kolem Oleho, si nemysli. Navíc prej pod Samim ta hra vypadala docela na hovno, tak asi budou teda na podobný úrovni, hmmm.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych se nedivil, kdyby dostal padáka.

Reagovat
Chazy

To by ale bylo nechutný

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

wooow a to hraje aj Nani, takze sa oplati stiahnut

Reagovat
smazaný uživatel

uuu, pridem a hned ma privita Buttner svojim centrikom

Reagovat
smazaný uživatel

Puncheon nádherně, Chamakh skvělej, co dodat. Nejsnadnější výhra Eagles v sezoně, Cardiff naprosto ubohej

Reagovat
Chazy

Aby mi ještě u Chamakha nevyšlo, že se tam zachrání jako Santa v Blackburnu

Reagovat
fantomas

Já měl podobnou predikci hned na začátku sezony

Reagovat
Chazy

Já hned ten den, co přestoupil

Hádal sem se tu o tom s desperadem

Reagovat
fantomas

To sem neměl net

Reagovat
Chazy

Desperado bohužel jo

Reagovat
fantomas

Čtu to, a nakonec ti dal zapravdu, tak co děláš.

Reagovat
Chazy

Jak si to mám pamatovat

Reagovat
Chazy

Eeej, Pulis je fakt úplně jinde. Jestli dokáže zajistit v PL dva týmy, co na ni ani náznakem vůbec neměly, tak už by fakt měl mít respekt všech.

Ole dostal lepší tým, prachy a neudělal nic, Pulis dostal sračku, nedostal nic a zachrání to.

Reagovat
Chazy

Pulis dostal sračku ve smyslu kádru, víc za tím nehledat

Reagovat
Tomekcz

kam toho Naniho postavil, do stredu misto kvetaka

Reagovat
CubONE

Ved tam nehral ani chvilu

Reagovat
smazaný uživatel

JANUZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ...co to hrame za futbal

Reagovat
smazaný uživatel

a Maticka je genius

Reagovat
I am Mancunian

adnankooo

Reagovat
fantomas

Nic, rozhodlo to stažení Hoolahana. Od tý doby se Norwich nezmoh na absolutní nic. Hughtonův zápas.

Reagovat
Nikikrew

Tak toto ich este bude mrziet

Reagovat
C0br

nádheraaaaaaaaa

Reagovat
Chazy

CLAREEEEEEEETS

Reagovat
CubONE

Adnaaaaaaaaaaaaaaan.

Krasna akcia zasa.

Reagovat
smazaný uživatel

WE'RE STAYING UP, WE'RE STAYING UP!

Reagovat
Tomanatura

Tohle MU zeru

Reagovat
Tomekcz

nejhezci gol sezony, naky trapny narazecky od arsenalu se muzou zahrabat

Reagovat
smazaný uživatel

Nani is baaaack

Reagovat
smazaný uživatel

mata

Reagovat
mithro

seriozne, preco nemohli takto hrat celu sezonu ale ln v zapase, kde ide uplne o hovno

Reagovat
kiwwi

pretoze si uvedomili, ze uz ide o hovno a mozu hrat uvolnene a niesu pod tlakom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes je tim tlakem znicil.

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes stáhl tlak na sebe, génius Nebo možná celá sezóna od vás byla o novym způsobu přenášení tlaku na někoho jinýho.

Reagovat
C0br

Moyes má dlouhodobý plán. Rogers se příští rok z tlaku na obhájce titulu posere a Mourkovi jebne z toho, že někdo jinej na něj přenáší tlak. Následky se s nimi potáhnou dlouhá léta

Reagovat
smazaný uživatel

Hele klidně, přežiju to, jestli se Rodgers fakt posere přímo z tlaku na obhájce titulu.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

no, ako to vyzeralo?

Reagovat
smazaný uživatel

Januzáááááááááááááááj

Reagovat
smazaný uživatel

Ha konečne môžem povedať , že aj Manchester United vie hrať futbal

Reagovat
Chazy

Takže to Moyesovi začíná fungovat? Přál bych mu to

Reagovat
Tomekcz

doma zas dostanem 3:0

Reagovat
Chazy

Možná, ale ber to pozitivně jednou, no ne

Reagovat
Side

mít ze tří posledních zápasů sóre 0:11 ... klobouk dolů Newcastle

Reagovat
Chazy

velkoklub

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

Reagovat
fff

Pri troche stastia (ok kope stastia a dobrej formy) mozeme s nim zazit krasne posledne kolo

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je proste nadhera!!!! Mata je genius!!

Reagovat
Chazy

Omg Teriéři

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

United 4 střely na bránu a 4 branky, jděte doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

a vemte ten zkurvenej newcastle s sebou, ti pitomci neudrží ani moč, příští rok sestup doufám

Reagovat
smazaný uživatel

ocividne si nevidle zapas

Reagovat
eder

Moyes je prostě génius, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme skoro stejné skóre jako Arsenal.

Reagovat
nani92

a zachviľu aj počet bodov

Reagovat
smazaný uživatel

3. a 4. gól naprostá fantazie.. záloha ve složení nani, kagawa, mata, januzaj, to je ofenzivní orgáč..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

a defenzívna utopia

Reagovat
smazaný uživatel

tak pochopitelně, on ale taky nikdo netvrdí, že s tím máme nastupovat nějak pravidelně nebo proti silným soupeřům.. dneska to fungovalo náramně..

Reagovat
smazaný uživatel

a Leicester ma jistej postup do PL. Tem to preju.

Reagovat
eder

Tak asi už i Clarets, pokud vyloženě nepokazí závěr.

Reagovat
Chazy

Jj, doplnit Wiganem a je to ideální.

Reagovat
eder

Z těch aktuálních možností bych v PL viděl raději Rams, sorry.

Reagovat
Chazy

Sammon znovu v PL? Pohroma

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
dantetomas

Derby, Leicester... vsetko v dojazdnom okruhu, takze by som sa snad aj siel pozriet na PL... este keby tak Forest coskoro postupili, to by bol ideal...

Reagovat
Chazy

Trvalo to moc dlouho no, čekal jsem, že odpadnou a místo toho takováhle sezona. Neuvěřitelný, ale čekal sem je už tak v roce 2011.

Reagovat
smazaný uživatel

800. pre vyhru Evertonu zajtra

Reagovat
Chazy

jéje, sorry... ale taky jsem pro

Reagovat
fff

nech to je este zaujimave

Reagovat
Zaschrona

Ono koukam, ze by to teoreticky jeste i mohlo vratit do boje o LM i MU, ono by se klidne i mohlo stat, ze to do konce vyhrajete vsechno. Mohlo by to byt zajimavy, jaka skoda, ze zrovna ten zapas zitra zrejme neuvidim.

Reagovat
smazaný uživatel

o to mi ide

Reagovat
Zaschrona

ze mi to nebylo jasne hned, vsak proc by Palike najednou tak moc chtel nasi vyhru, respektive prohru Arsenalu...

Reagovat
smazaný uživatel

ale nie, nas v LM uz ani neverim, fandim vam, lebo ked je realne sanca, ze sa Arsenal nedostane do LM, tak v to verim

Reagovat
Zaschrona

Tak i tak diky, snad to zitra na Goodisonu bude peklo, ma byt vyprodano (coz je mazec, vzhledem k tomu, ze z nekterych mist neni videt ani ctvrtina celeho hriste), a snad se dockame i velkeho piskotu na Artetu pri kazdem jeho dotyku s balonem.

Ale ja se fakt regulerne bojim toho, ze i kdyby se nam to 4. misto nahodou melo povest, tak vy letos date tu LM a Moyes nakonec bude fakt za toho krale.

Reagovat
smazaný uživatel

super, ale proč to sereš do jedný diskuse 3krát?

Reagovat
smazaný uživatel

lebo mam z toho komplex

Reagovat
smazaný uživatel

z čeho?

Reagovat
vladis271

z teba musia mať gunneri radosť. Najprv fandíš CFC proti nim a teraz toto.

Reagovat
Whitemedia

S alaaaah konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Chazy jak se to stane, že člověk začne fandit Wiganu? Je tam nějaký historický pouto nebo jak to vzniklo? Dovedu si představit ty velký kluby, ale zrovna tohle mě docela zaujalo

Reagovat
Chazy

Já nevím, však když přišel Wigan do PL, tak mu fandil skoro každej, hned v prvním zápase skoro obral Chelsea o body, 10 kol byl v top 3.

Reagovat
smazaný uživatel

já pamatuji kterousi sezonu, že hráli docela otevřeně, ale to už je pár let zpátky určitě. Jakože některý týmy mě taky zaujmou, ale žebych je třeba začal až tak sledovat, to ne

Reagovat
Chazy

Wigan Athletic: Mike Pollitt, Leighton Baines, Pascal Chimbonda, Stéphane Henchoz, Paul Scharner, Jimmy Bullard, Graham Kavanagh, David Thompson (90. Andreas Johansson), Neil Mellor, Jason Roberts, Gary Teale

Wigan Athletic: Chris Kirkland, Leighton Baines, Emmerson Boyce, Arjan De Zeeuw, Fitz Hall, Paul Scharner, Andreas Johansson, Kevin Kilbane, Denny Landzaat (82. David Wright), Luis Valencia (61. Gary Teale), Emile Heskey

Podle mě sou tohle totálně nezapomenutelný sestavy. Navíc ten zápas na Blades byl jeden z nejneuvěřitelnějších, co sem za celej svůj život viděl napřič všema sportama.

Já tehdy mufanil a oni byli můj druhej tým, ale otočilo se no.

Reagovat
Chazy

http://www.youtube.com/watch?v=F_I0GnRd0eQ

Tohle a ta další byly moje přelomový sezony... všechno to dokončil Zaki, kterej už předtím byl můj nejoblíbenější hráč, co nehrál v Evropě.

Reagovat
Chazy

(To video je z roku, kdy odešel Jewell, Hutchings zkusil všechno dojebat, přišel Bruce a nereálně to zachránil. Hlavně je tam ten epickej zápas s Rovers (3-0, 3-3, 5-3)

Reagovat
Chazy

I když samozřejmě nejpozoruhodnější věc ve videu je to, že Valencia dal gól levou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Zapnu stream, arabský a první věc co de slyšet "ALLAHU AKBAR"

Reagovat
fajdax

Chelsea se tady dneska nekomentuje?

Reagovat
smazaný uživatel

nikoho to nezaujima

Reagovat
Chazy

sem to zapomněl zapnout

Reagovat
fajdax

Reagovat
Wat

Reagovat
fajdax

Torres Jeho působení u nás je prostě totální fraška.

Reagovat
Chazy

Chudák Nando.

Neudělal nic špatně.

Reagovat
Whitemedia

ne?

Reagovat
Chazy

Podle mě ne, posunul si to dobře, aby to nenapálil do gólmana, vystřelil dobře, prostě to brankář chytnul a předved superzákrok. Co měl dělat jako.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Whitemedia

No dobře, já už proti němu jsem asi moc zaujatej, resp. alergický

Reagovat
Chazy

Tomu docela snadno rozumím hele

Já mu fandím, miloval jsem ho v LFC.

Reagovat
Kovi81

To slo podle me hrozne tezko dat, Begovic byl okamzite u nej.

Reagovat
Kovi81

paradne zareagoval, to fakt bylo ale hodne tezke promenit, tady bych mu nejak nic nevycital.

Reagovat
Miguel19

Nedal gól, to je špatně

Reagovat
Chazy

Podle mě jsou chvíle, kdy je potřeba vyzdvihnout brankáře a ne kritizovat útočníka, tahle mezi ně fakt patří

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Ale pro něj je to samozřejmě naprostá katastrofa, kdyby dal takle rychle gól po tom, co ho zkusil Mourinho vyhecovat, mohlo mu to pomoct.

Reagovat
Miguel19

Přesně no...takhle zase nahrál Mourinhovi..

Ještě si počkám na opakovačku, ale možná mohl z první střílet..

Reagovat
Whitemedia

do hajzlu s Torresem..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

nech toho

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť kdyby byl v úplně stejné situaci kdokoliv jiný tak by nikdo nic neřekl, ale jenom proto že to je Torres ho tu hned musíte pičovat..

Reagovat
Chazy

Div se, vždyť on je fakt parazit v CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Já to chápu, ale chtělo by to už někdy troška objektivity

Reagovat
Whitemedia

Tak objektivitu si zrovna v tomhle případě strč víš kam

Reagovat
smazaný uživatel

Nádech, výdech

Reagovat
Whitemedia

No já jsem ledově klidnej, pokud zrovna v záběru nevidím Torrese

Reagovat
Chazy

Budeš mu aspoň fandit, až odejde někam jinam?

Já beru, že hraje hrozně. Ale je to fakt sympaťák, stoprocentní profík, bezproblémovej a pohodovej hráč. Snažil se, nešlo to, teď už se asi ani nesnaží a jen se dotrápí do konce. Ale není s ním nikdy problém.

Reagovat
Whitemedia

Záleží na tom, kam odejde.. pokud pryč z PL, tak si na něj ani nevzpomenu, pokud zůstane v PL, tak mu budu přát jen to nejlepší, kromě zápasů s Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

No, podle mě si na něj ještě hodněkrát vzpomeneš až se tu pokaždý bude diskutovat o přestupových failech

Reagovat
Whitemedia

Tohle já nepopírám, ale vůbec nic to pro mě nemění, takže toho nech.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se v létě s Mourinhem chytnou za ruky a půjdou do řiti.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Whitemedia

Snad v létě potáhneš do řiti i ty

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ty.

Reagovat
Whitemedia

co to teď proboha odpískal? ..

Reagovat
Whitemedia

SALAAAAAAAAAH

Reagovat
TopinB

Kdo mu to tam tak skvěle nahrál? Já su rád, že dokážu rozpoznat balón na mojem streamu

Reagovat
Whitemedia

Matič

Reagovat
Kovi81

Matic

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, prosperův čukotkářskej bratranec

Reagovat
smazaný uživatel

Salahinho, ode dneška jsi Salahinho

Reagovat
TopinB

Reagovat
Miguel19

SAAAAAAAAAAAAAAAALAH

MATIIIIIIIČKA

Reagovat
Miguel19

Mourinho

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Salah hraje velmi dobře

Reagovat
TopinB

Hezky rozhodčí

Reagovat
Miguel19

BRANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Miguel19

Reagovat
TopinB

Reagovat
Chazy

To fakt nemůže někdo Ivanovice pořádně sejmout, aby tam furt nezacláněl to je hrozný, že je to takovej odpad a ještě fakt kvalitní hráč.

Reagovat
Whitemedia

sympaťák

Reagovat
Chazy

Já ho fakt nesnáším, osobnostně ho neznám, ale na hřišti je to prase bez svědomí a rozumu. Chodí tam prostě nechutně do těch soubojů. A hejtuje se tu Fellaini za lokty, u Ivanovice jsou takový lokty to nejmenší.

Reagovat
Chazy

(nechtěl sem napsat osobně, aby do mě nikdo neryl)

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sympaták...... Ty to moc přeháníš si na něj zasedlej

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt ne.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kvasha16

pre nas hej

Reagovat
fajdax

Matič je bůh!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kurva ten Azpillicueta je parááádní hráč.. jestli nebude hrát v základu repre na MS tak ať se jde del Bosque vybodnout i s celým Španělskem

Reagovat
fajdax

Reagovat
Wat

V Albovi má celkem velkýho konkurenta.

Reagovat
Kovi81

Napravo, on je original RB a na LB u nas hraje az od letoska.

Reagovat
Wat

Ajo, vlastně, tak Carvajal taky neni zas tak špatnej. Myslím si, že spíš nechá hrát ty z PD.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo, kdyby byl čistý LB tak bych pochopil kdyby se přes Albu nedostal, ale on je natural RB, a na té pozici v repre prostě konkurenci nemá!

Reagovat
smazaný uživatel

Základ hrát nebude. Del Bosque má svoje koně.

Reagovat
Whitemedia

Dnes se na první poločas vážně dobře kouká, hodně nezvyklé u Chelsea

Reagovat
fajdax

Taky na to čumím, výbornej výkon.

Reagovat
fajdax

Z naší strany parádní první poločas, škoda že jsme nepřidaly více golů. Snad budem podobným stylem pokračovat i v druhé půlce, pokud ano tak by to mohl být hodně slušnej výsledek. Je tam i hodně pozitivních výkonů v podobě Azpiho, Matiče, Salaha, Lamparda a třeba i Williana. Obrana bezchybná.

Reagovat
Chazy

900. UWE UWE UWE UWE

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
spider_8

Snad jí Terry překecá, aby zůstala v Londýně

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Docela dobrý poločas na naše poměry, ale 1:0 je sakra málo. Minimálně o 2 to být mělo..

Schürrle se Salahem hodně dobrý, naopak Willian hodně špatný.

Reagovat
fajdax

Wtf Willian špatný? Na co to čumíš

Reagovat
Whitemedia

Willian je dnes právě dobrý, na jeho poměry výborný

Reagovat
spider_8

Talker syndrom.

Reagovat
Miguel19

Naopak, já jsem Willianův zastánce..

Reagovat
Talker

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to koukáme na jiný zápas

Reagovat
spider_8

Hrajeme zatím hodně slušně, což je dáno hlavně výrazně zlepšeným pohybem útočných hráčů (a nejen jich). Ta ofenzivní trojka se velmi dobře doplňuje a nemůžu se ubránit kacířské myšlence, že je to způsobeno i absencí Hazarda. Když je na hřišti on, tak se mu obvykle odevzdá míč a ostatní čekají, co vymyslí. On většinou protihráče nechá vrátit za míč a pak dělá kličky do 2 nebo 3 hráčů. Takhle hrajeme hezky přímočaře, míč jde rychle od nohy a nemáme problémy si vytvářet šance.

Tím neříkám, že takhle nemůžeme hrát i s Hazardem, jen mě ten rozdíl bije do očí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zejména to bude i tím, jak je Mourinho sjel po zápase v Paříži, kde opakovaně polevili ve výkonu....Myslim, že jim promluvil do duše

Reagovat
cristiano.K.

Nezesílil trochu ten Salah? Že by se konečně prosadilo nějaké africké křídlo dlouhodoběji v PL?

Reagovat
fajdax

Salah>Mata

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Svatej

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Svatej

Reagovat
Chazy

Jay-Jay Okocha? Z křídel nahrál dost

Reagovat
masly008

třeba ho nezná,třeba ještě o fotbale ještě v té době nevěděl.

Reagovat
Chazy

Spíš je fakt asi nevhodný Okochu považovat za křídlo

Reagovat
cristiano.K.

to je dost nevhodný

Reagovat
smazaný uživatel

Pienaar nebo Odemwingie se prosazuji malo?

Reagovat
cristiano.K.

já to myslel v globalu samozřejmě. Možná jsem měl zmínit top klub,aby to bylo měřítko (ted se bojím hněvu zaschrony)

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

a které africké křídlo v top týmu hrálo?

Reagovat
cristiano.K.

No praveze zadny.Salah by mohl byt prvni. Celkove se hubeny, africky kridla neprosazuji v PL

Reagovat
vodka

když skoro žádné v PL nebylo, tak to trochu pokulhává... Kalou křídlo neni...

Reagovat
cristiano.K.

nevím,jestli je to tím,že jich v PL hrálo málo,ale žádný mi pořádně neutkvělo. Já třeba Salaha nechtěl, protože jsem si vzpomněl na Assaidiho a El Zhara

Reagovat
kiwwi

tomu s tym globalom nerozumiem

Reagovat
cristiano.K.

Kolik se prosadilo africkych kridel v Pl? Krom toho, co vyjmenoval Hrubas...

Reagovat
Zaschrona

Moses, Elmohamady... ono jich ani moc nebylo - takhle z toho dobre vychazi i Gervinho

Reagovat
eder

Vyrovnat!

Reagovat
Miguel19

Tlustý prase Adam. Jak jinak..

Reagovat
Whitemedia

Tak jinak.. měníme se, začínáme srát na druhé poločasy, paráda

Reagovat
Whitemedia

LAMPSSS

Reagovat
Chazy

Lampard

Reagovat
Mimalu

lepší jak z penalty

Reagovat
Miguel19

Omg Lamps

Reagovat
Svatej

On je prostě skvělej

Reagovat
kiwwi

to nemohol Wilkins mysliet vazne s tym sklzom

Reagovat
Miguel19

Jinak Salah fakt výborný

Reagovat
spider_8

Reagovat
spider_8

Strašně hloupý zákrok od Wilkinse. A co se Lampse týče, tak se aspoň nebude říkat, že dává góly jenom z penalt

Reagovat
Svatej

Hazard je hodně živej, paráda

Reagovat
Talker

Salah mi to pěkně vrací, když jsem psal, že mám tušení, že z něj bude nový Kalou Přímočarý, drzý, bylo by fajn toho využít, než z něj Mourinho ty vlastnosti vymlátí.

Z Williana by se mohla stát pětka

Reagovat
Kovi81

Jj, Mourinho totiz nema rad primocare hrace a vsecky je predelava.

Reagovat
vladis271

nechápem prečo nerátate s Mosesom.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako 6 na pozici Kalase může být

Reagovat
blade115

Čus znalče, dneska jsme se solidně odbourali z boje o titul, hm?

Reagovat
vladis271

hrali ste s dvomi DM ako to malo byť v tej prvej predkladanej zostave? A aj tak je to jedno, City to môžme zobrať aj tak už len my výhrou 6tich zápasov v rade. Takže si môžme štebotať akurát tak, a modliť sa, aby City krachlo.

Reagovat
blade115

To neříkám, my jsme se odbourali, ale proti Eagles. Dnes to bylo fajn. A Luiz nakonec stejně nastoupil, tak je to celkem šumák. Ale fajn, měl si kliku, že se měnila sestava.

Já bych to aktuálně viděl nejvíc na vás, ovšem byla by to naprostá tragédie a musel bych si hledat nové diskuzní fórum.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

vždy som sníval o dni, kedy scouseri ovládnu EF, a ono sa to možno blíži.

Reagovat
vladis271

proste som nepriestrelný.

Reagovat
TopinB

Láká mě to zkusit

Reagovat
vladis271

Reagovat
blade115

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

z koho mourinho vymlatil primocarost? poprosim jen priklady, zadny kecy okolo

Reagovat
Talker

Tak Schurrle mi přišel na podzim mnohem přímočařejší a drzejší Ale jo, je to blbost, spíš hyperbola a poštouchnutí

Reagovat
blade115

Říkal jsem ti to.

Reagovat
blade115

Ale je fakt, že mu zatím trochu vadí míč (moc si ho předkopává a občas ho ztrácí) a střelu taky ještě bude muset trochu zlepšit. Jinak v něm je větší potenciál, než jsem si myslel.

Reagovat
Talker

Tak on si ho hodně předkopává, což znamená, že ho občas ztratí, ale občas je z toho faul na něj díky jeho rychlosti, kterou nikdo nečeká. Jdou si pro jasný míč, najednou Salah nakopne motorku a oni do toho musí skluzem, aby nešel sám na bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Jak já miluji zápasy, ve kterých nemusím koukat na Ramirese

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Willlliiiiaaaaan

Reagovat
Svatej

OUUUU!

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik ještě takových probuzení potřebujeme...

Reagovat
Miguel19

WILIAAAAAAAAN

To je ono do píči

Reagovat
Talker

Ty vole, konečně pořádná střela

Reagovat
Miguel19

Salah 1+1,5

Reagovat
Whitemedia

Dělá si ten špekoun srandu?

Reagovat
Svatej

Azpi na křídlo ?

Reagovat
Whitemedia

Tvle, Cashley je vlastně pořád v Chelsea

Reagovat
Miguel19

Co to je za střídání?

Reagovat
Svatej

Salah je skvěle !!

Reagovat
Whitemedia

Salah bude v příští sezoně kralovat

Reagovat
Svatej

Azpi na pravým křídle, Cole na levym, wtf ?

Reagovat
Svatej

Teď ještě Ivanovič na hrotu

Reagovat
Talker

Já si furt říkám, co to tlustý, poloplešatý prase Rooney dělá v dresu Stoke. A on to je Adam.

Reagovat
Chazy

Jj, taky sympaťák jak se patří. Ale pořád solidní fotbalista no. Stoke je teď hodně takový, moc sympatickej kádr to není.

Reagovat
blade115

Předběžný hodnocení - Willian celkově dobrý, gól nádherný, Salah MOTM poměrně jednoznačně a ke zbytku nemam co dodat. Snad jen k Torresovi, to je prostě slíva. Jinak dobrý zápas, potřebovali jsme tuhle výhru jako sůl. Tak teď ještě zabojovat v úterý a do konce ligy neztratit, to bychom třeba ještě měli šanci na titul.

Reagovat
vladis271

ťažký los máte. Mali by ste väčšiu šancu, ak by ste všetky ostávajúce zápasy hrali s nami na Anfielde, a to už vypovedá o všetkom.

Reagovat
blade115

Těžký? Právěže ze všech týmů snad nejlehčí. Jediný papírově těžký zápas je s vámi na Anfieldu, jenže tam ve skrytu duše sázím na Mourinhovy božské schopnosti ve velkých zápasech. Vzhledem k tomu, že doma jsme dost silní, tak bych to reálně viděl na ztrátu se Swans a pak už bychom snad mohli jen vyhrávat, jen u vás je to prostě otazník.

Reagovat
vladis271

ved práve, papierovo najľahší, ale s akými tímami máte v tejto sezone najväčšie problémy?

Reagovat
blade115

Ale máme je doma. Venku jen Cardiff a Swansea. Cardiff je mimo, ten věřím, že dáme a se Swans jsem psal, že počítám se ztrátou.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký zápas s 'béčkovou' ofenzívou, hlavně Willian a Salah se konečně pořádně ukázali

Reagovat
kvasha16

*s oddychnutou ofenzivou lepsi cerstvy Schurrle a Salah ako nohy za sebou vlecuci Oscar a Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro sestup tria Cardiff, Sunderland, Fulham

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

A když místo někoho z nich bude WBA, tak se s tím vyrovnám

Reagovat
Chazy

Jenom nevím místo koho no, všechny ty 4 kluby mě fakt dlouhodobě serou.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tak. Paradoxně bych z té čtveřice nejvíc "přál" záchranu Sunderlandu.

Reagovat
Chazy

Ale fakt, proč zas píšeš jako člověk asi po pěti letech?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako člověk znamená s diakritikou?

Reagovat
Chazy

Jj

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Je to takový...hm, kultivovanější

Reagovat
cristiano.K.

progres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fantomas

Ale Kanárcííí

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, místo Fulhamu radši Kanárcííí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proč proboha? U Norwiche aspoň vidíš snahu, že se snaží něco vybudovat, někam se posunout, kupují zajímavý hráče, přestože to pro ně není zrovna atraktivní destinace... U Fulhamu nevidíš žádnej systém systém, žádnou strategii, prostě jen mix důchodců a nezajímavých průměráků. Jedinej zajímavej hráč je tam Kačaniklič. Poslední opravdu hezká věc na Fulhamu je Cottage.

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě v tomhle máš pravdu. Jde jen o osobní sympatie, Fulham mám rád a nevěřím tomu, že pokud by spadli, tak že by se v krátké době zas vrátili. Spíš by pro mě bylo zajímavé sledovat, jak postaví ten tým na příští sezónu v případě, že se udrží. Norwich mi nevadí, kdybych si měl vybrat ke Cardiffu a Sunderlandu jeden tým na sestup, tak to bude Swansea.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám Fulham taky rád, vždycky sem měl, ale prostě se mi už úplně zhnusili. Máš sice pravdu, že smlouva končí asi polovině hráčů v kádru, takže nějaká přestavba asi přijde, ale kdyby ji museli provést v Champu, třeba by u toho začali přemýšlet. Takhle se bojím toho, že zase jen vyhodí z okna peníze za TV práva a natahají tam nějaký dědky z Bundesligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jo, hlavně taky už tam neni Fayed, tenhle Fulham už je prostě jinej a nejde jen nostalgicky vzpomínat na Hodgsona. Já bych třeba na Magatha taky byl celkem zvědavej, a proto ten sestup spíš než FFC přeju WBA, ale..

Reagovat
fantomas

Norwichi ten sestup můžou lidi přát fakt snad jen kvůli mně, jinak to nechápu, jak někdo může takovej klub "upřednostnit" před FFC a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na hrubase

Reagovat
13

My fandové LFC chceme, aby kanárci hráli PL i příští sezonu!

Suarez + Norwich = záruka zábavy.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

bude mi chybat stadionik Fulhamu

Reagovat
CubONE

Swansea by este mohlo vypadnut

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mikrofon Fellainy to uz s tymi laktami vazne prehana. V kazdom jednom zapase sa mu nieco podari.

Reagovat
iamek

Nikomu zraneni nepreju,ale JUPÍÍÍÍ ! - Detaily či rozsah zranenia sú neznáme. “Vyzerá to tak, že má v ruke natrhnuté väzy, myslíme, že je to vážne zranenie. Momentálne však neviem, ako dlho bude mimo hry, ale podľa toho, čo mi povedal zdravotný personál, to vyzerá na veľmi dlhú dobu.”

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by si teda napísať aj o koho sa jedná teda keď už sa tak tešíš

Reagovat
vladis271

neni to jasné?

Reagovat
smazaný uživatel

Nee...Robben?

Reagovat
Miguel19

Jump

Reagovat
iamek

google.

Reagovat
smazaný uživatel

......

Namiesto toho "google" si mi mohol napísať odpoveď keď ju vieš

Reagovat
vladis271

Young

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

achjo, já z toho fakt nechci mít radost

Stejně je zajímavé, jak Davidovi ta zranění pomáhají se sestavou. Vyřešila problém přecpaných 2 pozic vepředu a teď pořešila Younga

Reagovat
tweek

Kde se dá v Praze, nejlépe okolo Anděla, dnes kouknout na Everton - Arsenal, pls?

Reagovat
smazaný uživatel

na Knizeci je takovej osuntelej sportbar, nejak Nagano 98 se to jmenuje, driv tam davali PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je fakt hroznej. Nejlepší věc v Praze na sledování jakékoliv ligy je samozřejmě U Nováků.

Vodičkova 30

Praha 1 - Nové Město

110 00

Reagovat
Fenri

Tak blíží se semifinále FA cupu a Chazy mě dokopal, ať teda něco zorganizuju. Vzhledem k tomu, kolik lidí psalo, že by chtěli jít na Bayern, předpokládám, že nás může být docela ranec, takže se nám menší možnosti kam jít.

Jedna možnost je znovuotevřený Paddy's (Ve Smečkách), fotbal tam bude 100%, dyž se udělá rezervace, tak se snad vlezem, ale pivo drahý až ouha. Ve Smečkách je ještě jedna záchranná věc - tipsport bar či co, tam bychom se snad taky vlezli, chodí tam jen závisláci na matech a černoši, co si mezi dealováním drog a taháním turistů do darling cabaretu dávaj Colu bez cukru, jinak na fotbal tam bývá většinou prázdno. Pak je samozřejmě možnost Lion & Ball Sportsbar v Týnské, ale zase - kurva drahý pivo.

Pokud si nevyberem z těhdle možností, je samozřejmě možný jít do normálního podniku s televizí, kde by nám to zapli. Ale ptát se po hospodách, jestli můžou vysílat FA cup, to je vo nervy

Já osobně jsem za to Paddy's, ale potřeboval bych co nejdřív vědět, kolik lidí na tuty půjde, abych mohl udělat rezervaci.

Reagovat
fantomas

Klíďo píďo, jednou se drahý pivo voželí.

Reagovat
smazaný uživatel

a to je v kterém městě?

Reagovat
Fenri

V Prahe

Reagovat
Chazy

Jééé, sem to přehlíd

Reagovat
Chazy

Já bych samozřejmě šel, zjistím, co hefy.

Reagovat
Fenri

S tebou samozřejmě počítám.

Reagovat
Chazy

Je třeba to mít oficiálně potvrzené.

Reagovat
Counter

na ceně tolik nesejde, projednou se plácnem přes kapsu...

Termín zápasu mi vychází přímo božsky, protože zrovna na tenhle víkend jedu do Prahy i tak

Reagovat
Fenri

Reagovat
Chazy

Hrozí příchod neutrální Šišky, ale musí vydržet zraněný.

Reagovat
salami

jenom bacha, v Lion & Ball Sportsbaru je to pivo nejen drahý, ale ještě fakt hnusný, kdybyste chtěli jít nakonec tam

Reagovat
fff

Dneska to musime dat. Snad bude mat Skrtel s Dannym dobry den a ubrania ten naval nakopavanych lopt.

Reagovat
smazaný uživatel

Agger je vraj zranený, neni isté či nastúpi. Zrejme bude hrať Sakho

Reagovat
fff

Hm, som ani netusil. Na jednej strane skoda, lebo Agger sa zdal celkom v pohode posldne zapasy, na druhu stranu typologicky bude dnes Sakho asi platnejsi. Len ktovie ako je na tom s formou a naskocit rovno do takychto zapasov, ake nas cakaju do konca sezony. Snad to bude v pohode.

Reagovat
Dawon

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Everton dneska překvapí

Reagovat
fff

Reagovat
fff

Teraz pride Zasch : A preco by vyhra EFC mala byt prekvapenim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

1070. Pre dnešné víťazstvá EFC a LFC

Reagovat
Pigeon

* remíza a výhra WHU...popletl jsi to

Reagovat
smazaný uživatel

teba by to nemalo zaujímať, tottenham hrá až zajtra

Reagovat
Pigeon

mě může zajímat co chce, bez ohledu na to, jak to hraje do karet United, ty jelítko.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si nezabudni pri tom pohoniť ty kinder

Reagovat
Pigeon

kinder jsi mimo

Reagovat
Nikikrew

Tak dnesny zapas bohuzial neuvidim (max. prvych 15 min.). Chlapcom verim a dufam ze zabojuju a odnesu si minimalne bod. Everton je samozrejme tazky super, doma su fakt nezastavielny. Avsak vieme hrat na Everton a dnes tu remizku minimalne dame. Ak nie, zacina sa boj o LM ako kazdy rok a to uz ma fakt unavuje. Aaron dufam ze z lavicky a potom uz len zaklad, zaklad a este raz zaklad. Coyg!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

Cardiff včera podlehl West Bromwichi a přichází o reálnou šanci na záchranu. "Budeme muset předvést zázrak, abychom se zachránili," připouští manažer Ole Gunnar Solskjaer, jehož mužstvo má pět kol před koncem šestibodovou ztrátu na sedmnácté místo.

Tak ti treba ty tragéd. Ked ťa ako manažéra Cardiffu viac zaujíma ako sa neradovať pri prehre s MU, alebo ako zastaviť nádeje LFC na titul miesto starosti o záchranu vlastného tímu potom je jasné, že potrebuješ zázrak.

Reagovat
Pigeon

Your trolling is bad

Reagovat
iamek

Reagovat
avicii

snad sa splni sen mufanov a po Moyesovi to zobere on v takomto style

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

keď nemá najepše mužstvo v lige, tak už mu to mo neide

Reagovat
blade115

CFC fandím, už jste volili nejlepšího hráče sezóny? Já po dlouhé úvaze dal hlas Azpimu. Eden je sice jak z jiného světa, ale Azpi zaznamenal opravdu obrovský progres a zasloužil by si za to nějaké ocenění. Navíc by bylo fajn, kdyby to zas jednou vyhrál obránce, právě obrana je letos to nejlepší, co máme. Nakonec to asi stejně vyhraje Eden (a nijak nezaslouzene), tomu dá hlas 90% lidí, ale aspoň symbolicky si ten hlas Azpi zaslouží.

Reagovat
blade115

*CFC fans... T9

Reagovat
smazaný uživatel

Eden to vyhraje stoprocentně. Rozmýšlím se mezi Azpim, Edenem a Cahillem, nejspíš to dám Edenovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Eden jsem psal až moc často.

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi mi přijde jako Busquets za Pepka, neviditelný, přesto jeden z nejdůležitějších článků. Bohužel takový lidi nevyhrávají individuální ocenění Každopádně Eden je zase náš Messi: vyhrává nám zápasy, tudíž si to asi zaslouží nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

ta coura má naký větší význam?

Reagovat
kvasha16

jeho zena, povedal, ze ked jeho zena bude chciet aby siel hrat do pariza, bude to musiet zvazit

Reagovat
Pigeon

srdcař...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde o něm nikdo neřekl, že je srdcař... Bohužel asi není. Teď určitě neodejde, ale bojím se toho, že za pár let už tady nebude.

Reagovat
Pigeon

já taky nepsal, že to někdo říkal. Jen ironické konstatování

Reagovat
cristiano.K.

za pár let tu nebudeme všichni

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Nie zvazit, ale ze jej nebude moct oponovat ci daco take

Reagovat
blade115

Zvažovat může co chce, je pod smlouvou, tak se ta jeho polovička může třeba stavět na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mou je lidumil, by ho pustil.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

ved mate Salaha co uz som cital niekde ze je lepsi ako Hazard

Reagovat
blade115

Fakt? Nj, co k tomu dodat ...

Reagovat
cristiano.K.

aha,dík

Reagovat
smazaný uživatel

Coura.

Reagovat
vladis271

je pod papučou.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Fandové Arsenalu:

CO JE PRAVDY NA TOM, ŽE MÁ WENGER DOSTAT 100 MEGA LIBER NA POSILY?

KDO MÁ PŘIJÍT?

Reagovat
smazaný uživatel

Nekrič.

Reagovat
smazaný uživatel

to je nejaky chorvat? z rodiny hrobarov?

Reagovat
Trand

Říká se to každý léto, nepřijde nikdo.

Reagovat
SunFells

To druhé říká Counter každé léto

Reagovat
Hejnak

jn, jako minulý rok

Reagovat
Manik...

tak přišel Özil, třeba to teď bude v podobném stylu

Reagovat
Hejnak

ani bych se nezlobil

Reagovat
Manik...

Tak já nějaký velký fanda Arsenalu nejsem, ale taky bych jim přál aby byli více konkurence schopní ...

Reagovat
cristiano.K.

1100. pro dnešní vítězství LFC

Reagovat
blade115

http://tinyurl.com/qbt4rn4

No vida, tak nejsem jedinej, kdo už má dost Luizova ničení ochozů na tribunách ...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal team to play Everton: Szczesny, Monreal, Vermaelen, Mertesacker, Sagna, Flamini, Arteta, Rosicky, Podolski, Cazorla, Giroud

Everton team to play Arsenal: Howard, Baines, Distin, Stones, Coleman, McCarthy, Barry, Osman, Naismith, Mirallas, Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no, kde je Deulofeu.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo jednoho z dvojice Osman-Naismith mohlo hrát nějaký křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pressing EFC bude hrozbou

Reagovat
pa3ce

Subs: Viviano, Jenkinson, Bellerin, Kallstrom, Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Sanogo

Hádam dnes už pár minúť Aaron zvládne

Reagovat
Nikikrew

Dufam, ze uz posledny krat vidim vedla seba Flaminiho a Artetu. Inak ocakvana

Reagovat
minoLFC

dúfam, že práve dnes proti nám ten náš predražený drevák nezahviezdi

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je podráždenný. Povedal, že proti Liverpoolu a Brendanovi nič nemá, len sa chce ukázať Hodgsonovi ktorý bude na zápase.

Reagovat
Fenri

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dobre no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je prerastený, veď sa naňho pozri.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď sa ostrihal...

Reagovat
smazaný uživatel

takže je prestrihaný?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rumour Agger is injured and Sakho will start

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nema niekto nejaky lolkac stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Môžem ti dať moje drogy ak chceš

Reagovat
Lacko_Boh

na čo by mu boli tvoje dogy?

Reagovat
smazaný uživatel

S nimi by nepotreboval žiadny stream

Reagovat
Lacko_Boh

nepochopený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, daj ten stream

Reagovat
smazaný uživatel

nižšie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Beru, ale ne že po nich budu předražený.

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Lukaku, sejmi největšího konkurenta svého budoucího zaměstnavatele.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mervin

díky

Reagovat
smazaný uživatel

:*

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

bůůůh

Reagovat
smazaný uživatel

To tam mělo spadnout

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.imgur.com/Xwp7WIg.jpg

Rooney ve včerejší sestavě dne podle The Sun.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodellaga taky super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Tak tenhle tým bych chtěl vidět v zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Rodellaga

Reagovat
smazaný uživatel

nejakých pár Zaschronov tam bučí na Artetu...

Reagovat
Counter

To má za to, že slavil svůj gól v FA Cupu. Samotnému mi to přijde praštěné, ale co už.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
mickey mouse

Jauvajs

Reagovat
Manik...

Jaktože Barkley není v základu?

Reagovat
Counter

Deset minut a už tři střely zdálky? Co se to s AFC stalo?

Reagovat
Mervin

kartu, píčo

Reagovat
smazaný uživatel

Prasa blonďavé

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

NAISMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITH

Reagovat
smazaný uživatel

Baines luxusna lopta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Vermaelen.

Reagovat
Chazy

eeeeeeeej

Reagovat
Chazy

Jen je rozhoďte, ať to má Wigan za tejden snažší

Reagovat
fff

Keby nedali FA cup a pripadne ani LM, to by bol fakt gol ...

Reagovat
Chazy

Snadný to mít nebudou, Wigan je aktuálně PL tým v dobrý formě.

Reagovat
Chazy

(kvalitou)

Reagovat
fff

Budes mnou prekvapeny, ale pochopil som ako to bolo myslene

Reagovat
Chazy

Já jen hrozně rád píšu ty závorkový příspěvky

Reagovat
Dray

Baines!

Reagovat
Mervin

ten Monreal je šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Arsenalu zase baví.

Reagovat
smazaný uživatel

nojo a je to tady....Arsenal je prostě ve sračkách

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaelen

Reagovat
fajdax

Reagovat
fff

Naismith

Reagovat
smazaný uživatel

To tam kurva nemoh hodit skluz ten Giroud?

Reagovat
smazaný uživatel

co po něm chceš, takovej dřevák nepohyblivej...

Reagovat
smazaný uživatel

ale že je pomalejší jak Howard, to sem nevěděl...

Reagovat
smazaný uživatel

To tam kurva nemoh hodit skluz ten Giroud?

Reagovat
smazaný uživatel

Baines!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to padlo ? Verma ma svuj den ?

Reagovat
Trand

Přízemní centr zleva, Verma to vědomě pouštěl za sebe, tam byl Lukaku a Monreal, Lukaku vystřelil, Wojta vyrazil a Naismith dal z dorážky.

Reagovat
smazaný uživatel

ď

Reagovat
smazaný uživatel

odkedy sa zranil Kos, tak tá obrana je horšia ako za najhorších časov... Vermaelen nech ide do prdele.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Manik...

Vermalen, Monreal

Reagovat
Mervin

oba by to měli zabalit a jít do řiti, to jsou parodie na obránce

Reagovat
Manik...

tak o Monrealovi to vím už dlouho. Nepamatuji zápas, kde by něco nepo*ral . U Vermalena mě to dost překvapuje. Když byl u vás kápo, tak byl TOP 3 stoper PL. Nechápu co se s ním stalo

Reagovat
fajdax

Nejmladší hráč Arsenalu v poli Giroud ročník 86

Reagovat
Chazy

Časy se mění. Nic dneska a nic nebude teoreticky ani za těch legendárních 5 let.

Reagovat
Counter

Pochybuju, to už by musel být fakt pech.

Reagovat
Chazy

Bylo by to fakt otřesný no

Reagovat
Chazy

Ale letos vám prostě nemůžu FA Cup přát

Reagovat
Counter

nj, to chápu :-) Ale ve finále už bys nám přát měl (pokud se tam dostanem).

Reagovat
Chazy

Pochopitelně, z druhý strany dojde odpad

Reagovat
fajdax

Jojo, je to nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

s Barkleym dostal prechod Evertonu do ofenzivy uplne iny rozmer, ako s Osmanom

Reagovat
smazaný uživatel

flamini dole

Reagovat
Chazy

Heh, co to Slovak Sport žbleptá, Martinez v Realu? To bych snad začal sledovat PD

Reagovat
Manik...

Jako Javi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Kdo?

Reagovat
Manik...
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Hmm, tak to mi fakt nic neříká.

Ale myslel Boba samozřejmě. Že by někdo z Wigaun byl v Realu, to by snad bylo poprvý v historii.

Reagovat
smazaný uživatel

Tony od toho nemal daleko tusim

Reagovat
Chazy

Jj, hodně se o tom mluvilo.

Reagovat
Manik...

Boba neznám zase já

Reagovat
Chazy

Roberto Martinez.

Reagovat
vladis271

zbožňujem tú našu suchú anglickú aroganciu.

Reagovat
Chazy

Reagovat
fff

Ale situacia, kedy Giroud z laveho kridla centruje na Cazorlu, to stoji za to .

Reagovat
smazaný uživatel

čo my vlastne hráme? má to nejaký systém?

Reagovat
fajdax

Ne

Reagovat
nani92

jo, Windows Vista

Reagovat
fajdax

Spíš tak windows 95

Reagovat
Counter

Fluid

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud centruje do vapna..neco je asi spatne..

Reagovat
Messier

Reagovat
smazaný uživatel

giroud mal zatial 5 krat loptu a kazdu jednu vec dosral

Reagovat
smazaný uživatel

to je obrazne či doslovne?

Reagovat
smazaný uživatel

doslovne

Reagovat
Mervin

naši obranu by si vodil i útok ve složení Aršavin-Chamakh-Park

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley ich tam neskutocne mota

Reagovat
smazaný uživatel

Everton hraje náááádherně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

sagna dneska nezvykle hori a proste sme uplne marni zatial, everton fantazia

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je dneska za obranu?!

Reagovat
smazaný uživatel

na ten Everton sa tak pekne pozera, uuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Mirallas proste

Reagovat
fajdax

Lukakuuuuuuuu pičoooooooooooooooo what a goal

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

LUKAKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Counter

Krásně Lukaku

Reagovat
Trand

Reagovat
tomasinho

Nádhera Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláte prdel ku*va

Reagovat
smazaný uživatel

ok, dajte nám ešte 3 a Wenger out...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

stále "neexistuje šanca, že Everton dá LM a my nie"?

Reagovat
Counter

To jsem někde psal? Šance je vždycky na všechno, ale ani po dnešku nevěřím, že top4 ztratíme.

Reagovat
smazaný uživatel

áno, to si písal.

Reagovat
Counter

Ok :-) Pořád věřím tomu, že LM dáme.

Reagovat
J0EL

Co sa nevylucuje s tym, ze by Wenger mal po sezone balit kufre. Zmena je uz viac ako potrebna.

Reagovat
Counter

Proč? Tohle je první sezona, kdy můžeme konkurovat ostatním i finančně. Wenger nás provedl dobou temna, teď si zaslouží sklidit ovoce.

Reagovat
J0EL

Prave preto, ze konecne sme mohli konkurovat ostatnym financne a ideme do sezony s doklepavacom v utoku. A rozoberat to, ze je Wenger je takticky mimo a jeho striedanie su bud neskore alebo ziadne, sa mi vazne nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

bude sestka?

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhernej fotbal!

Reagovat
Chazy

Musej Lukakua udržet.

Reagovat
nani92

ak ho neudržia,tak im tú LM neprajem, lebo neprejdú ani cez predkolo

Reagovat
Kvooca

Everton hraje fantasticky

Reagovat
Thoomas

Zaslouzene,Wenger at uz tahne do pici

Reagovat
minoLFC

ešte v januári má tu niektorí presvedčovali, že Torres je túto sezónu prospešnejší než Lukaku...myslím, že fans Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jestli byl horší, ale měl takové slabší období, kdy šlo vidět, že je unavený

Reagovat
kvasha16

akurat to bolo januar vtedy, co mal take 2-3 slabe mesiace ci ako... kazdopadne je hlupost sa dohadovat kto by bol a kto nebol viac prospesny

Reagovat
vitasrp

Jojo, to jsme tutově byli my, když jsme z Torrese zoufalí už 3 roky..

Reagovat
minoLFC

ty nie, ale máš medzi svojími takých...

Reagovat
Messier

V podstatě většinu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nalozte nam..

Reagovat
smazaný uživatel

v štúdiu pred zápasom to povedali presne, arsenal tam má len chodcov, nikto, kto by to rozhýbal, aj preto je dnes everton lepší

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejen bez trofeje, ale i bez Ligy mistrů, to už AW fakt přehání

Reagovat
smazaný uživatel

jo vlastně ještě je tu FA cup, pardon

Reagovat
Chazy

K tomu je ještě hoooooooodně daleko

Reagovat
smazaný uživatel

s dvojkou Arteta - Flamini, Vermaelenom a Monrealom je to ďaleko len časovo.

Reagovat
Counter

Takovou sestavu už možná do konce sezony ani jednou neuvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

toto je fantazia od Evertonu, uplne to valcuju

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Everton doufám, že tu LM uděláte na úkor Woolviche to by byla nádhera

Reagovat
Tomekcz

Arsenal spadne pekne dolu Moyes tu LM udela v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej joke... Moyes udělá leda tak 7 bodů do konce sezóny...

Reagovat
Kvooca

A vis o tom, že Moyes je uz v United?

Reagovat
Mervin

Reagovat
TopinB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
m.sali

Lukaku! What a Beast!!

Reagovat
Counter

Martínez ještě pár roků otrkat v EFC a pak bych ho s radostí vzal místo Wengera.

Reagovat
smazaný uživatel

proč by chodil z Evertonu do týmu, kterej třeba nebude hrát ani LM?

Reagovat
Manik...

Protože je Arsenal pořád někde jinde? Jenom holt jsou totálně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je jinde? to máš pravdu v prdeli je! Za 8 let vyhráli totální hovno a jediný co je drží nad vodou je, že se účastní LM

Reagovat
Manik...

Tak Slepice na tom nejsou o moc líp

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice si každej rok nehrajou na to, že všechno vyhrajou

Reagovat
sejber

hlavne kazdorocne hraju LM

Reagovat
smazaný uživatel

LM je dobrá na generování peněz, ale jinak pokud ji nevyhraješ tak to je sice hezký, že se účastníš, ale nic z toho

Reagovat
Fenri

Nn, ti hrajou každoročně na to, že skončí před Arsenalem...

Reagovat
smazaný uživatel

spíš Arsenal v poslední době slaví, že skončili před Spurs - jediný úspěch co můžou slavit je St. Totteringham's day jinak je to slabota.. a jedinej důvod proč furt končej před Spurs je, že mají peníze z LM a větší stadion

Reagovat
Fenri

Aha, takže Arsenal je díky LM lepší než Tottenham, ale dokud hraješ LM a nevyhraješ jí, tak je to k hovnu, jo? Pf.

Reagovat
smazaný uživatel

co na tom nechápeš? LM je dobrá na generování peněz, ale jinak se to neliší od jinejch pohárů.... mít LM je prostě dobrý z finančního hlediska, ale jinak je to pohár jako každej jinej... bylo by zajímavý jak by to ty týmy brali pokud by tam byli stejný finance jako v EL... místo domácí soutěže by šetřili pak hráče v LM třeba protože by to nebyla pak priorita...

Reagovat
Fenri

No, takže LM není k ničemu, však? Když ty peníze z ní dokážeš využít k tomu, abys měl lepší tým než konkurence. Co na tom nechápeš ty?

Reagovat
salami

na tohle nemá moc smysl reagovat, to je totální blábol

Reagovat
Messier

Tohle snad ani nemohl vymyslet člověk, ale generátor náhodných vět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jaké máš mínění o bývalých manažerech Spurs? Taky tam všichni šli s tím, že ani nebudou hrát LM.

Reagovat
smazaný uživatel

kromě Redknappa to byl samej fail... Boas chvíli vypadal na zlepšení, ale druhá sezóna ukázala, že první sezóna pod ním byl jen luck a fantastickej Bale

Reagovat
Counter

Mi jde o to, že to byla docela známá velká jména. I když se jim pak třeba nezadařilo. Věř tomu, že pro Martíneze by Arsenal byl příjemnou destinací.

Reagovat
sejber

Snad nedufas ze Wenger u nas bude este par rokov?

Reagovat
Counter

To víš že doufám :-)

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Arsenalu si opět asi neuvědomují vážnost toho zápasu. To už je fakt neskutečný od nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Na co Chelsea hledá elitního útočníka? Vždyť ho má. Doufám v to, že tenhle kluk se ukáže na MS a jeho cena poposkočí extrémně nahoru. Pak by snad Mourinho přestal hledat jinde. Já ho chci jako jedničku prostě. Demba nebo Torres s platem na půl dvojka a Drogba trojka. Můj sen :)

Reagovat
smazaný uživatel

Everton je zralý na LM s tím fotbalem, který předvádí

Reagovat
smazaný uživatel

Martinez a Rodgers... 2 moderní tréneri

Reagovat
Chazy

ještě toho UWEho v PL to chce

Reagovat
smazaný uživatel

ale iba s Wiganom

Reagovat
Chazy

Nejlíp, ale i bez

Reagovat
Manik...

Lukaku parádně...

Monreal - opět jeho gól

Arsenal? Wenger?

Ještě, že jsem nesázel... Jsem čekal, že se Arsenal hecne a s přehledem vyhraje a opak je pravdou

Reagovat
minoLFC

parádna strela, parádny zákrok

Reagovat
captain18

Omg Arteta

Reagovat
pa3ce

Túto zostavu pokope nechcem nikdy, ale vážne už nikdy vidieť.

Reagovat
Mervin

co sestavu pokope? půlku hráčů už nechci u nás vidět Monreal, Arteta, Verma, Bac, Giroud by měli jít do prdele

Reagovat
pa3ce

Njn.

Reagovat
Chazy

Bych hrozně rád našel svoje příspěvky z roku 2008, kdy sem psal, že Martinez jednou bude v PL hrozně kralovat a přál si, aby to bylo s Wiganem. výjimečně něco vyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som písal, že United raz spadnú pekne na hubu a pozri

Reagovat
Chazy

To ale nebyl zrovna ojedinělej názor

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to ale písal tiež pekne dávno

Reagovat
Chazy

Jo, ale že po SAFovi bude pohroma, se říkalo už v roce 2003, kdy chtěl skončit

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som myslel, že to Moyes na neho tlačil aby už skončil. Už chcel tým rečian dať za pravdu

Reagovat
T44v3tt1

Si tady byl dřív po jiným nickem?

Reagovat
Chazy

Tenhle je zkrácenej no. A originální chazy trpělivě čeká na rok 2020.

Reagovat
Svatej

wtf

Reagovat
Chazy

Ban

Reagovat
smazaný uživatel

preboha co dnes robi flamini???

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOo go toffies

Reagovat
Chazy

go kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Hmmm, další výhoda pro Wigan

Reagovat
nani92

ešte 1 alebo 2 goly a Lukaku bude mať rovnaký počet golov za Everton ako Rooney...LEGENDA

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

tak zámer s hosťovaním Lukakua v Evertone celkom vychádza

Reagovat
Error

Heh... tak přecejen někdo desítku karet stihl.

Reagovat
smazaný uživatel

‏@TonyBarretTimes 8m

Every time I see Arteta I wonder how anyone could target the league title with him in central midfield. He's being destroyed again today.

Reagovat
smazaný uživatel

flamini strati 2 krat loptu na vlastnej polke, 4 krat prihraje uplne mimo ale vypichuje sa arteta, ktory az na jeden center neurobil nic zle

Reagovat
Counter

Reagovat
Thoomas

Arteta-Flamini spolu,to je vzdycky zaruka kvality,ale dneska to teda posouvaj na jeste vyssi level

Reagovat
Manik...

Lukaku v Arsenalu... Brali by jste?

Reagovat
nani92

okrem City, Chelsea a možno aj nás,by ho bral asi každý v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal mě už taky začíná srát ale, sou k ničemu.

Reagovat
Manik...

proč k ničemu?

Reagovat
salami

vždyt díky nim máte titul ve svejch rukách

Reagovat
smazaný uživatel

Bude paradox, pokud po sezone z te dnesni ctyrky odejde zrovna Sagna, ktery si ten svuj standart drzi jakz takz celou sezonu. Sice si na neho taky obcas zanadavam, ale je to proste nedocenenny hrac. Jinak Merte je bez Kose polovicni. Verma sel hodne dolu a jeste to ma na haku. Monreal neni obrance do PL

Reagovat
smazaný uživatel

Jediní, koho by som nevyfackal, sú Bac a Poldi. Zameriam sa na pozitíva:

...

Reagovat
smazaný uživatel

Ha, jedno som našiel - tá voda robí hráčom lepšie účesy, hlavne Giroudovi.

Reagovat
smazaný uživatel

bac tam nechava kopu priestoru, ale poldi je dnes dokonca super

Reagovat
smazaný uživatel

Necháva, ale väčšinou všetko zahasí a predíde šanci, z obrany je suverénne najlepší. A útok podporuje dobre.

Reagovat
niflheim

Tak EFC tam má pořád nás, City a Soton venku.

Reagovat
Chazy

Ať jdou s tou NFL znělkou dopíči už

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Everton hraje nádherně, vážně radost na to koukat. Skvělá organizace hry, neskutečný nasazení v soubojích, Arsenal proti nim vypadá jako kvalitní asi jako Cardiff.

Moc se mi líbí Barkleyho chytrost, jak využívá díry mezi obranou a zálohou AFC, pořád má kolem sebe 20 metrů prostoru a dokáže toho využívat. Nechápu, jak to může Arteta s Flaminim dopustit. A druhá věc, která mě hodně zaujala, je Lukaku útočcí z pravýho křídla, aby se nemusel bít s Mertem a Vermou, místo toho si dělá trhací kalendář z toho španělskýho nemehla a práci na středu odmaká Naismith. Mirallas taky skvělej, dneska pracuje na obrovským prostoru

Reagovat
Counter

S Lukakem na kraji to Martínez provedl brilantně, v podstatě díky tomu padly oba góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se není čemu divit, když mu Monreal nestačí ani rychlostně

Reagovat
Counter

Jako souhlas, ale svůj díl na tom má i Vermaelen.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Lacko_Boh

Neviem,dneska by som to asi na AW nehádzal...príde Aaron s oxom a bude dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Budem jedine rád, ale dnes tomu nenasvedčuje absolútne nič.

Reagovat
Lacko_Boh

nechce sa mi proste veriť že sa zosypeme...tento tým taký neni

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, ako inak nazvať 2-0 po polčase v najdôležitejšom zápase sezóny s Evertonom. To samotné je už zosypanie.

Reagovat
J0EL

Kolky v poradi uz je toto najdolezitejsi zapas sezony? Neskutocne ako nedokazeme zvladat taketo zapasy. Wenger by sa mal pobalit, na toto uz nemam nervy.

Reagovat
Lacko_Boh

dpč

Reagovat
smazaný uživatel

Do piče už stiahni toho Artetu a Girouda, lebo fakt prídem o nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Stáhnout a poslat na hostování na Angolu kurva. Jak tohle dřevo mohlo někdy nosit kapitánskou pásku.

Reagovat
Dray

Snad bude dneska Liverpool vs. Londýn 2:0

Reagovat
fantomas

Achjo, to zas člověk může sledovat až druhou půlku AFC a prakticky nemá proč to zapínat. Flamini-Arteta, s takovym středem se ani nedalo čekat nic jinýho. At už je zcela fit Aaron, prosim!!

Reagovat
Mervin

na zranění se ale nemůže Wenger věčně vymlouvat co to kurva hrajeme za sračku?! systém absolutně žádný a i náš dorost má lépe zmáknuté bránění než ti naši tragédi

Reagovat
fantomas

Tak pochopitelně, ten se může vymlouvat akorát tak na svou neschopnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Artetu,Monreala,Podolskiho,Vermaelena po sezone vyhodit. zfetovat sejky,at koupi Girouda a mozna bude na cem stavet

Reagovat
smazaný uživatel

Lukas si hejt nezaslouží, není to hráč do základu, ale na lavičku je to super hráč. Artetovi ukončit smlouvu, toho nikdo nekoupí, Monreal to samé, nebo je poslat na 2 sezony na hostovačku do Angoly.

Reagovat
Mervin

to mne ani nenapadlo, že se mohl mávat ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

los Everton: Crystal Palace (H), Sunderland (A), Man U (H), Southampton (A), Man City (H), Hull (A)

los Arsenal: West Ham (H), Hull (A), Newcastle (H), West Brom (H), Norwich (A)

Arsenal sice lehčí los, ale tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne

Reagovat
fff

LFC titul a EFC LM

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Dray

Reagovat
vladis271

a to normálne musíme ešte EFC fandiť aby v predposlednom kole mali o čo hrať.

Reagovat
A Seleção

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Reagovat
kmotor corleone

nic v zlom, ale mat na ihrisku artetu, rosickeho a girouda, to uz je vyhodnejsie hrat v osmich alebo poziadat o kontumaciu.

Reagovat
smazaný uživatel

napíšeš troch hráčov a pritom ani jeden z nich nebol v prvom polčase v trojici najhorších hráčov Arsenalu.

Reagovat
kmotor corleone

nemyslim iba tento zapas. rosa + arteta su dlhodobo najslabsi futbalisti v kadri a giroud mal naposledy dobry zapas v oktobri?

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tááák, takže Rosický, Arteta najslabší. Píšem si.

Reagovat
kmotor corleone

sak to mas o prispevok vyssie napisane.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

fakt nerozumiem tomu hejtu na artetu, to uz je asi v tej default faze, flamini je dnes o dve triedy horsi ale bud sa spomina len arteta, alebo obaja, a to nielen tu ale aj na am

Reagovat
Chazy

Doraz na SF fa cupu za tejden

Reagovat
Fenri

Reagovat
Chazy

Možná to pak hoď pod nějakej ne tak komentovanej článek, takle aby se v tom čuně vyznalo

Reagovat
Fenri

Tyve seru hlínu. Aspoň se tam vejdem

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Chazy

super

Reagovat
smazaný uživatel

dame bitku fans?

Reagovat
cristiano.K.

je ti jasný,že pokud se dostaví celý kotel wiganu, tak si v <>?

Reagovat
Chazy

Jj, až se hefy sundá, tak zas bude chtít jít mlátit cikány a pak nás někde zlynčujou.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Chazy

Dejte, budu fandit

Reagovat
smazaný uživatel

hefymu?

Reagovat
Chazy

Jestli dorazí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

bitku fans? to jako všichni proti Chazymu?

Reagovat
fantomas

Reagovat
REPLIKATOR

Takže protože Flamini hraje dnes ještě hůř, tak se nemůže hejtovat Arteta?

Reagovat
smazaný uživatel

po prve nerozumiem preco celi vacsej kritike, po druhe mi fakt nepride zly, sice toho vela navyse nespravil, ale aspon robi zaklady, jeden z mala z timu

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini je 50x horší, ale tá dvojka nebude fungovať nikdy a nechápem, prečo ju Wenger stále hrá, keď má na lavičke Kallstroma aj Oxa.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ox posledne zapasy v zalohe horel, flamteta mi pride stabilnejsi, ale dneska to flam sabotuje

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini je možná dneska horší, ale jiné zápasy se bije jako lev, jde do všeho naplno, narozdíl od toho trapačka co přihrává obráncům a nevystřelí ani kdyby za to měl prachy navíc.

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

Flamini je fakt otřes

Reagovat
sejber

Zaujimalo by ma ako sa AW snazi cely tyzden pripravit hracov na zapas respektive ake takticke pokyny pred startom dostavaju. Zapasy proti silnym tymom mi pridu ako cez kopirak : hrube chyby v obrane a absolutna neschopnost cokolvek vymysliet v utoku.

Aj ked vzhladom na los je to malo pravdepodobne bol by to velky fail keby Arsenal po takto rozohratej sezone nedosiahol na LM.

Reagovat
vladis271

Výborne karamelky, len tú nádej živte dalej, aby ste ju mali aj v zápase proti City. V opačnom prípade totiž viem ako strašne ľahko by ste ten zápas pustili. Kenwright by vypísal finančné odmeny za najväčšieho tragéda zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hádam ani Everton nemôže priať titul tej arabskej lúze...

Reagovat
Godwinson

Skoda, ze je Lukaku pro Chelsea moc spatny. Kez by na ni mel.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa je až moc dobrý

Reagovat
nani92

a presne pre takýto názor niesi tréner Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Určite by som bol lepší, ako momentálny tréner United

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

brilantní frk

Reagovat
Godwinson

Na Chelsea to ale nestaci. Koukni obcas jak hraje Torres, to ti je jina pisnicka.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres tak hrá stále

Reagovat
Chazy

Ty jedeš fakt

Reagovat
smazaný uživatel

To ten Everton

Reagovat
nani92

skôr McDonald

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Nedeľa sú smežené rezne tri krát za hodinu

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, mou chce diega costu, ale s romelem by byli skvela dvojka, i kdyby je mel tocit... hodne zapasu stejne cfc konci se dvema klasickymi utocniky...

pokud zas pude hostovat tak je blazen - navic verim, ze se ukaze i na MS

Reagovat
Liquid

Everton si tu LM zaslouží více než Arsenal, hraje zatím velice slušně

Reagovat
nani92

*Everloan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
A Seleção

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
A Seleção

Jsem se zase jednou tesil na fotbal...Obcas se ptam,proc tomu Arsenalu vlastne fandim...Jeste,ze alespon to Colorado mi v NHL dela radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Colorado

Reagovat
A Seleção

Jsem za ne strasne stastnej.Ovsem nalijme si cisteho vina-jestli v prvnim kole chytneme Hawks,tak pravdepodobne vypadneme.Ten tym kterym disponuji Avs potrebuje jeste aspon 2-3 roky k tomu aby mohli hrat absolutni spicku a bojovat pravidelne o Stanleyho.

Reagovat
Messier

Za dva roky jdete zase zpátky dolů, Royovo kouzlo vyprchá a ten tým prostě není zase tak kvalitní

Reagovat
Dray

MacKinnon

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to samé si říkám taky.

Reagovat
Trand

Penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaelen

Reagovat
Counter

Jako ten Verma na Naismithse?

Reagovat
Trand

Přišlo mi, že ho tam držel docela dost.

Reagovat
Counter

Já jen, jestli náhodou nemyslíš tu nastřelenou ruku Pentle to být mohla, ale nemám to rád, drželi se oba.

Reagovat
Trand

Ne, tu ruku ne, zas takový blázen nejsem.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Stones další chybička... Asi je ještě rozhozenej z toho, že se nedostal do top 30 talentů

Reagovat
Chazy

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

UŽ.SAKRA.STŘÍDEJ. Takhle budem leda v EL a Wigan pustíme do finále a Chazy bude zvracet duhy.

Reagovat
Chazy

No vidíš a za rok dáme proti sobě finále EL, to zní fér

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se nedostanem,neblbni.

Reagovat
Chazy

To je strašný, fakt jako kdybych za ten Arsenal bránil já na fifě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MIRALLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
tomasinho

Hohoóóó

Reagovat
minoLFC

ok o titul už hrajú len 3 kluby

Reagovat
smazaný uživatel

O titul hrajú tri kluby už nejaký ten piatok

Reagovat
fajdax

? to už delší dobu

Reagovat
minoLFC

sakra zabudol som, že šašek prehlasil, že o itul už prišli...takže dva

Reagovat
smazaný uživatel

anoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

3-0 s Evertonom, to je ono.

Reagovat
kiwwi

to su sasci ten Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

bejt fanoušem united tak se radši neozejvám

Reagovat
smazaný uživatel

a ozývaš sa ako fanúšik Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
feministka

Reagovat
Manik...

Reagovat
Dray

Reagovat
TopinB

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

jn. Naštěstí se najdou i větší.

Reagovat
smazaný uživatel

Po sezoně navrhuju výměnu Moyes - Wenger. Účkám období bez trofeje prospěje a Moyes to s těmi půměrnými týmy umí....

Reagovat
A Seleção

Reagovat
cristiano.K.

counter se sunfelsem budou mít z tebe mladý

Reagovat
smazaný uživatel

A co mám mít já z týmu, kterému fandím přes 12 let a předváví teď takovou sračku?

Reagovat
cristiano.K.

deprese?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš odlehčenou náladu, ze které pramenil můj koment, na který jsi reagoval, ne? Myslím, že teď bys to už mohl pochopit...

Reagovat
cristiano.K.

tak u tebe fakt nevím, jak to myslíš,vzhledem k tomu,že tě neznám

Reagovat
smazaný uživatel

Pane Bože...Že já si to pouštěl.Takhle si akorát zkazím neděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

toto uz je prilis

Reagovat
Mervin

prosím, dejte ještě tři

Reagovat
REPLIKATOR

Sagna

Reagovat
Counter

Chyba Szcz? Ten míč se nějak divně odrazil

Reagovat
minoLFC

nebol to vlastný?

Reagovat
Tomekcz

decka finisujou na titul

Reagovat
fajdax

však mají snad nejstarší kádr v PL, tak jaký děcka

Reagovat
Fenri

To vůbec není pravda (třeba ta vaše "nezralá Chelsea" má v průměru o 1,9 roku víc), ale děcka to dávno nejsou, to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Mirallas si to zasloužil, nejlepší hráč na hřišti dnes

Reagovat
smazaný uživatel

ale Mirallas je úžasný hráčik.

Reagovat
Honza Matoušek

Hezká akce, Szczesny asistence, Arteta gól, Everton 3:0.

Reagovat
Trand

Arteta zase gól proti Evertonu, ale teď už se poučil a neslavil.

Reagovat
Counter

Ale ne že by mu zatleskali. Blbí Evertonians

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Možno keby sa radoval, tak tú svoju hlúposť odčiní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Hector17

Góóól

Reagovat
tomasinho

Coleman

Reagovat
smazaný uživatel

Coleman

Reagovat
smazaný uživatel

obrana arsenalu to je vtip

Reagovat
REPLIKATOR

Jenom obrana?

Reagovat
smazaný uživatel

Atmosféra

Reagovat
Trand

Na Goodisonu je vždy dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

nakoniec to bude najhorsia sezona..wigan nas da a wenger odide

Reagovat
smazaný uživatel

s každou pribúdajúcou minútou tohto zápasu si myslím, že Wengerov odchod bude práve to pozitívum sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sejber

Ak nevyhra FA cup neviem si realne predstavit jeho dalsie posobenie u nas

Reagovat
kiwwi

jak sa Flamini vysral na Barkleyho

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal hanba klub

Reagovat
Hector17

Arsenal bez ligy mistrů?

Reagovat
mike.84

teaser trailer for arsenal next season: this time, we could win it.. (belive us)

Reagovat
smazaný uživatel

inglish

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Monreal je strašnej

Reagovat
smazaný uživatel

lol, ved ten Monreal, to este zlaty Buttner

Reagovat
Mervin

Arsene, ser na to už

Reagovat
kiwwi

hraci Evertonu chodia okolo toho Monreala jak keby tam ani nebol

Reagovat
smazaný uživatel

střídání...

Reagovat
smazaný uživatel

A Artetu nestáhne.Ten mu snad zachránil život,nebo já nevim...

Reagovat
dantetomas

Time to go, Mr. Wenžer?

Reagovat
smazaný uživatel

zapasy Arsenalu vonku s tazkymi supermi vzdy potesia

Reagovat
smazaný uživatel

To bude normalne prekvapeni, jestli Wigan vyradime..

Reagovat
Counter

Zkušené mind games, děláme z Latics favorita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Tak tohle golman nezvládl

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze zacnem uprednostnovat zivot pred zapasmi arsenalu..toto nema zmysel

Reagovat
Counter

Reagovat
Manik...

Reagovat
Fenri

Reagovat
LAM

hele stačí si den před zápasem trochu za.oustat a budeš to brát s větším nadhledem.Ale je pravda že na ten Arsenál to možná stačit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

ked budem na smrtelnej posteli, arsenal 80 rokov bez trofeje a predstavim si kolko casu mi tym utieklo..

Reagovat
Fenri

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

neviem ako ty ale ja fandim kvoli finančnej stabilite trofeje

Reagovat
supporter

Pokud tohle smýšlení sdílí i představenstvo Arsenalu včetně hráčů a trenéru, tak se tím vše vysvětluje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondris

Reagovat
jacobT

Reagovat
Ligter

A to jsem nás pokládal za nejdepresivnější fanoušky.

Reagovat
kvasha16

to som si hovoril posledne dve sezony pri ligovych zapasoch

Reagovat
Amos

Ano, udělal jsem to po debaklu s Chelsea a je mi lip...

Reagovat
Thoomas

Nevadi,pristi zapas dame doma WHU a Arteta nam zase povi,jak jsme ukazali charakter

Reagovat
Trand

Aaron.♥

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takovou podívanou jsem ani já nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak budete vždy v našem stínu,aspoň něco málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže se tímto můžete zatím utěšovat.

Reagovat
smazaný uživatel

A i to se bojím,že nebude

Reagovat
LAM

Wengera může zachránit jen vítězství v FA ale to co předvádí proti silnym soupeřům venku je úlet.Ten už měl z Arsenálu vypadnout dávno.Hlavně zase neříkejte že je ten nejlepší trenér pro Arsenál

Reagovat
Mervin

pokud by ten FA CUP měl zamezit jeho odchodu, tak se bez něj ještě obejdu

Reagovat
LAM

Tak pokuď vyhrajou FA a budou mít po 9 letech 1 trofej tak určitě nikam nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

zakopnite loptu nech moze giroud striedat

Reagovat
Counter

Haven't seen arsenal play this badly for about a week

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zabil

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Colemaaaaaaaaaaan

Reagovat
ondris

Liverpool team: Mignolet, Johnson, Flanagan, Sakho, Skrtel, Gerrard, Henderson, Coutinho, Sterling, Suarez, Sturridge.

Reagovat
tomasinho

Wow, dneska jsem čekal diamant a Allena. Ale dobrá.

Reagovat
k0udy

Proč není Agger ani na lávce?

Reagovat
smazaný uživatel

Zranil se na tréninku.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

sakra dneska to chtělo diamant a Sterlinga z lavičky

Reagovat
ondris

Tak Rodgers asi vie, čo robí, i keď aj sa som očakával to isté

Reagovat
smazaný uživatel

snad vie no

Reagovat
Chazy

Coleman jen tak pro srandu

Reagovat
Hector17

Coleman

Reagovat
smazaný uživatel

OH coleMAN

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase by to s tou údržbou nemuseli přehánět, 30 minut sledovat tohle nepotřebuju, aspoň občas by mohli Toffees zkusit nahrát dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

mohl bych se tu vyblít.. ale radši napíšu, že Everton hraje fakt dobře ...

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
captain18

Reagovat
smazaný uživatel

choď do piči!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

akurát prídem domov a takýto výsledok

Reagovat
smazaný uživatel

aha, cierny Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Sanogo

Reagovat
smazaný uživatel

ked sa na tie zapasy co nam zostavaju pozeram teraz tak mi pripadaju vsetky strasne tazke

Reagovat
Manik...

Ty 2 fandové

Reagovat
Manik...

*Ti

Reagovat
Trand

Aaron dneska po 3 měsíční pauze nebo jak dlouho to bylo nejlepší hráč Arsenalu.

Reagovat
fantomas

Aaronova hra je jako balzam na dusi, ofsajd samozrejme nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

keby mal naysmith talent arshavina tak je to najlepsia hrac ever

Reagovat
smazaný uživatel

Fuu tak to je velka myslienka.

Reagovat
Chazy

Wenger je prostě tragéd, proč si ho nemůžou nechat jako GM a najmout skutečnýho trenéra

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Nóó konečně si to řekl správně ! Já furt nevím co se komu nelíbí,když napíšu Tragédi.

Reagovat
Chazy

Všichni ti jen záviděj prosímtě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to není třeba,já jen že vím o co jde. To maximálně 4.místo sem předpovídal správně. O titulu ve spojení s Arsenalem sem se dycynky jen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

dycynky

Reagovat
sejber

na tuto otazku by chcel pocut odpoved nejeden gooner

Reagovat
Manik...

Reagovat
J0EL

Aj 10 palcov by si si za to zasluzil.

Reagovat
Lacko_Boh

piskaj konec

Reagovat
smazaný uživatel

giroud, sanogo, bendtner ale hlavne ze sme dali za ozila 50 milionov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neboj sa, ešte nejaké melóny nájdete, aby ste sa tých 3 zbavili

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, Gibbs to břevno..

Reagovat
Trand

To byl Chambo.

Reagovat
TopinB

Nebyl to Walcott?

Reagovat
Trand

Steven Reid.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Chazy

Reagovat
Trand

Nerozumím tomu.

Reagovat
Chazy

Přece Gibbs dostal červenou kartu místo něj v nějakým zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea. Ruka. Červená. Ox. Gibbs. Rozhodca. Sranda. Vtip.

Reagovat
Trand

Achjo, sorry impe.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Marriner a jeho redka, kde si splet Gibbse s Oxem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
REPLIKATOR

Axel

Reagovat
smazaný uživatel

dat mou tactics lukaku strikes again

Reagovat
REPLIKATOR

Vermaelen vandal

Reagovat
smazaný uživatel

Oxxxxxik, to je genius

Reagovat
cristiano.K.

fakt jsem zvědavej,jestli Mirallase po MS v Evertonu udržej, přesně typ fotbalisty, kterého by potřeboval AFC na křídlo.

Reagovat
Zaschrona

Uz nam jednou dal pred nima prednost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ox je špička, udělal toho za 30 minut víc jak všichni hráči arsenalu dohromady za celý zápas

Reagovat
2miguel1

.

tak zápas sezóny Arsenal nezvládol ...kto by to bol povedal, že vlastne Moyes bol príčinou neúčasti Evertonu v LM

Reagovat
Side

Dojdu dom a vidím tohle? Tady končí všechna sranda....

Reagovat
smazaný uživatel

barkley je na pohlad strasny kktko

Reagovat
Trand

Ross to nezvládá.

Reagovat
REPLIKATOR

*Arteta

Reagovat
Honza Matoušek

Barkley zmrdeček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley bez karty?

Reagovat
fantomas

A Barkley jako nic?

Reagovat
kiwwi

uz sa tesim, co napise zaschrona na artetu

Reagovat
smazaný uživatel

When I die I would like 6 Arsenal players as pall bearers so that they could let me down one last time..

Reagovat
fajdax

Sanogo takovej skok

Reagovat
smazaný uživatel

lol, tady by se Barkley nemohl cerveny vubec divit.

Reagovat
smazaný uživatel

piskaj koniec sezony

Reagovat
Chazy

tak takhle sem nikoho neviděl z prdele školit obranu Arsenalu od doby Maura Zarateho

Reagovat
smazaný uživatel

a my túto sezónu na Anfielde?

Inak ako sa má Padmé a Skipper? už som ich tu dlho nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

zastavte kolotoc, Merte sa tam toci este teraz

Reagovat
Chazy

omg, vy furt s tím kolotočem

Reagovat
smazaný uživatel

prestan ma hejtovat

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

sudi teraz zarezal everton

Reagovat
Trand

Sakra, sebrali Yayovi první gól. Atkinson. FA. FAS.

Reagovat
Arbiter

Arsenal je k smíchu

Reagovat
Chazy

Bohužel je no, přitom ta sezona vypadala fakt parádně

Reagovat
Arbiter

tohle je jejích specialita... Ještě je specialita vybojovat si LM, ale snad se to nepodaří, Everton s Martinezem to mají rozehrané parádně...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že má Arsenal tak směšně lehkej los, takže to bude mít Everton hodně těžký.

Reagovat
Side

Jestli poserem aji ten FA cup , tak čekám Wengerovu rezignaci

Reagovat
Arbiter

Martinez >>>> Wenger

Reagovat
Chazy

to rozhodně ne, musíš to specifikovat... Martinez je určitě daleko horší manažer.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Svatej

To bylo takový Zaschronovský

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

tak gooneři sundejte si dresy Arsenalu a navlékněte naše indianské, je čas si spravit náladu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sanogo by určite mal nastupovať na miesto girouda..aj keď neočakávam nejakú výraznú zmenu

Reagovat
Lacko_Boh

podla mna to je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspoň sa nemusíš pozerať na narcisa, ktorý nevie hrať a po každom kontakte/strate lopty začne plakať

Reagovat
smazaný uživatel

to je ako keby sme sa rozhodovali ci tam dame magdu pavalekovu alebo enu vaclavovu

Reagovat
smazaný uživatel

Magdu, tá je aspoň srandovná.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, Arsenal. Snád bude Wenger odchádzať po sezone v dobrom a s trofejou v ruke...

Reagovat
smazaný uživatel

no, pred whu mam zmiešané pocity...z tých papierovo slabších spolu s CP tricky game...neodvážim sa tipovať..

Reagovat
smazaný uživatel

Lolkac 2.0

Reagovat
smazaný uživatel

teraz anglicke slovicka alebo zmiešané pocity?

Reagovat
smazaný uživatel

"tricky game" njn :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Povieme si keď nám podráždený Carroll strelí hattrick...:Teraz už niesu žiadne easy zápasy, každý záaps budeme hrať pod obrovským tlakom. Nebude to také ľahké ako si všetci myslia...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Teraz už niesu žiadne easy zápasy"

sa zabiješ sám.

Reagovat
smazaný uživatel

woosh som nervozny...už ani čokolada nepomáha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

kto si akože myslí, že to bude ľahké? Ja som vyklepaný jak osika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Tak Allen měl hrát, ale má taky nějaký lehčí zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč musíme hrát až poslední kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Keby sme hrali aspoň v pondelok. By som si popočúval Nevilla s Carrom pred zápasom

Reagovat
smazaný uživatel

To už by bylo uplně v řiti, tu načínám třetí milku jak su nervní

Reagovat
smazaný uživatel

Idem na wcko a keď prídem tak dúfam, že už budeme vyhrávať

Reagovat
kvasha16

ved nehrate s Arsenalom

Reagovat
tomasinho

2. nejlepší hymna v PL v akci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

SAKHOBAUR

Reagovat
smazaný uživatel

Rssa?

Reagovat
Maresma

Reagovat
13

lolkac na jakém streamu sleduješ? Teď jsem přišel a nemůžu to v diskuzi najít

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

neklam nepozeram to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

fúú Reid sa vrátil do riti :-)

Reagovat
smazaný uživatel

achjo.. toho Stewa jsme si stejně měli nechat.

Reagovat
tomasinho

Sterling si obarvil hlavu v barvách WHU?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol sturridge sa potkne o loptu a piska sa faul

Reagovat
smazaný uživatel

tak podme WHU, neprehrat!

Reagovat
Staenly10

Tak takhle už to kopnul aspoň 6x za sebou, vždycky těsně...

Reagovat
monty25

Začalo se hodně svižně. Řekl bych, že dneska zase padne hodně gólů...

Reagovat
smazaný uživatel

Glen

Reagovat
13

Co to maj na SKY SPORTS 1 za kameru? nepříjemně se na to kouká.

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin zas prasí

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool !! aspon pre moj tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Flanno sa zahral na Downinga s tým centrom...

Reagovat
smazaný uživatel

toto bude kurva ťažký zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Stevieho prihrávky

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaaaaaaaaaaaa Luis pekne

Reagovat
Maresma

Suarez je fakt genius...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Suárez

Reagovat
smazaný uživatel

geniálně Luis ale.

Reagovat
monty25

Ty krááávo To mohl být parádní gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho keď prihráva, ako sa skláňa

Reagovat
k0udy

Flanovi dnes slušně jebe

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez ted nádherně !! škoda sterlo

Reagovat
smazaný uživatel

25 - Liverpool have now hit the woodwork 25 times in the Premier League this season, more than any other side. Expected.

Reagovat
smazaný uživatel

obhajujete minulý rok, že?

Reagovat
Maresma

Predminuly, ne?

Reagovat
tomasinho

Spíše předminulý Kennyho.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, tak to rýchlo letí.

Reagovat
Jardin

Reagovat
Jardin

kolik to tehdy bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem

Reagovat
smazaný uživatel

To šlo líp trefit teda

Reagovat
13

to teda sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude těžké, hrozně těžké.

Reagovat
13

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Hendo neblbni...

Reagovat
Chazy

Šel tam hodně splašeně no, čekal sem žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Já chvíli čekal i to nejhorší, když jsem viděl tu nohu nahoře.

Reagovat
fff

Odkial komentator ma, ze chceme Coentraa? Odomna ?

Reagovat
fff

Prosim prosim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

?

Reagovat
smazaný uživatel

už som písal minule, neviem, či si videl... Akože môžem sa mýliť, lebo ho nemám poriadne nasledovaného, ale nemám z neho dobrý pocit, príde mi dosť preceňovaný, nemá žiadnu výraznú, silnú vlastnosť... + Ribery22 (týmto ho pozdravujem ) písal niečo podobné, že nie je ani rýchly, ani center nemá nejaký špičkový... Proste podľa mňa nadpriemerný hráč a pre mňa je nevýhoda aj to, že len máloktorí hráči odchádzajú z Realu "hladní" a nažhavení podávať špičkové, možno ešte lepšie výkony vo sovjom nadcházajúcom klube...

Reagovat
fff

Podla mna nazhaveny bude, lebo hra na svoju kvalitu strasne malo. Dozadu je spolahlivy a dopredu je tez podla mna vyborny, do kombinacie, nie je to Marcelo, ale ten je v tomto extrem. Coentrao za tych 11,5 co sa spomina by bolo super.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, no je to možné....

Reagovat
Rssa

Je to sice nesympaťák, ale je hodně kvalitní.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se o tom píše v anglickým bulváru.

Reagovat
tomasinho

Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

Z tohodle musí trefit bránu aspoň kurva.

Reagovat
13

Tak ale do třetice by už Danny mohl trefit bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Suárez na křídle ne-e..

Reagovat
13

Ať se pohybuje kde chce, dnes stejně budem spoléhat na jeho genialitu ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

To spoléháme celou sezonu, ale nepřijde mi to jako dobrý nápad, když dá se říct drží lajnu

Reagovat
13

To se právě říct nedá ale

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, beru zpět

Reagovat
niflheim

Reagovat
fff

Nenapadna

Reagovat
smazaný uživatel

poméééé

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard = bůh

Reagovat
smazaný uživatel

jooooo

Reagovat
TopinB

FApool

Reagovat
13

sleduj zápas a ne jen livesport blbečku

Reagovat
Chazy

A ty se uklidni, kor když je to vtípek

Reagovat
TopinB

Dělám si sradnu, vcelku očividně, ty ynteligente

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Presne furt kopú nejakú penaltu.

Reagovat
13

STEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
tomasinho

STEVIEEEEEEEEEEE!

Reagovat
Rssa

Je tááááááááááááám

Reagovat
fff

Gerrraaaaaard, nervy jak hovado u mna.

Inak Sakho zatial vynikajuci Aj Skrtel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

s rozhodcom, ako inak..

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Rssa

United? Vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stevenko

Reagovat
tomasinho

50. penalta, 41 proměněných.

Reagovat
smazaný uživatel

len v tejto sezone?

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Teď se mi tak drbal stream, že ani nevím, za co byla ta pentle...

Reagovat
ondris

Toto určite nebola náhoda. Luis tie ruky triafa schválne Inak nechápem Adriána. Veď to musel každý vedieť, kam to Stevie kopne

Reagovat
smazaný uživatel

Karma ...

Reagovat
Sm0ker

dyť to byl faul ty čobole

Reagovat
tomasinho

Simon

Reagovat
fff

Sak dostal rukou do hlavy, ja ho za toto kritizujem ale v tomto je cisty.

Reagovat
Rssa

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
tomasinho

Ted si dávej citron po opakovačce.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

YES

Reagovat
Chazy

LOOOOOOOL

Snad to LFC dá.

Reagovat
niflheim

Reagovat
pajamu

Reagovat
fff

Carroll rukou do hlavy jebn brankara, ppci.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Rssa

No to si snad rozhodčí dělá srandu?????

Reagovat
monty25

Rozhodčí, to ses pos*al, ne?! Jasný faul na Mignoleta!

Reagovat
Chazy

To by bylo fakt smutný, kdyby kvůli tomhle LFC ztratil

Reagovat
smazaný uživatel

Každý rozhodca má právo na chybu

Reagovat
Chazy

To samozřejmě má, ale co to mění?

Reagovat
smazaný uživatel

Nič len tých chýb je proste moc.

Reagovat
smazaný uživatel

ze sa ukludni uz konecne s tym Liverpoolom

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohol som si to odpustiť

Reagovat
Chazy

Ale dyť já na rozhodčího neřek křivý slovo, tak to ani nemá logiku

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to pomezní nehlásil, tak budiž, stane se. Ale takhle ?

Reagovat
Chazy

Souboje ve vápně jsou hrozně těžko čitelný.

Hlavní je, že LFC zatím hraje hrozně špatně, respektive WHU fakt dobře.

Musí se ukázat, jak je schopnej Rodgers reagovat.

Reagovat
Chazy

A hlavní rozhodčí prostě musí bejt iniciativní no....

Jeslti to z jeho pohledu dobře viděl a věřil svýmu úsudku, prostě od toho tam je.

Reagovat
13

Jasně, ale podle mě je to pak chyba o to větší, pokuď jde i proti úsudku druhého rozhodčího.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pomezní měl prostě lepší výhled tak proč ho tam má? Nevyužil jeho pomoci. Špatný.

Reagovat
Chazy

Jj, měl koule, ale ve špatnou chvíli

Reagovat
13

Jenže pomezní si byl zjevně jistej, když to odmával jako faul.

To by mě zajímalo s kým z lavičky může reagovat

Je to vyrovnanej zápas, bohužel.

Reagovat
13

Reagovat
TopinB

Mě by to naopak vcelku prosvětlilo den

Reagovat
minoLFC

hajzlík Carroll, zas hrá rukami miesto nohami

Reagovat
13

KOKOT Rozhodčí?

Reagovat
smazaný uživatel

toto je to, čo som písal na začiatku sezóny, Mignolet porste chyby robí... Taký Curtois by bol lepší no ale čo už, ideme ďalej

Reagovat
fff

Toto nebola jeho chyba, sak dostal rukou priamo do hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

fú, musím si to ešte raz pozrieť, lebo sestra prišla a vyrušila ma...

Reagovat
fff

V skratke, Simon mal loptu v rukach a v tom momente mu Andy jebol rukou zboku do hlavy do spanku ...

Reagovat
smazaný uživatel

aby som nezabudol: vďaka za obajsnenie

Reagovat
minoLFC

I am mancunian je baba?

Reagovat
papos182

Taky me to napadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

ee, máme ešte sestru

Reagovat
monty25

Jaké chyby? Tohle byl jasný faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

chceš mi říct,že to byla Mignoletova chyba?

Reagovat
stiflerovamama

FA

Reagovat
tomasinho

Hovadoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
REPLIKATOR

Carroll

Reagovat
stiflerovamama

strasni sasovia

Reagovat
smazaný uživatel

TO JE TAKA PICOVINA CO TAM ROBIL ROZHODCA:::JASNY FAULL

Reagovat
smazaný uživatel

len si fúkajte tie kokotské bubliny, vajcomrdi. Druhý polčas tam Suárez nabehne a vám pysky rozjebe, môžete tam mať aj Carrolla v útoku.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
TopinB

Tady je někdo frustrovaný

Reagovat
smazaný uživatel

říkáš že sis vybral už nový tým jo?

Reagovat
smazaný uživatel

robím si srandu. ale vidím to tak.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to byla dobrá kurvárna vůči LFC

Reagovat
smazaný uživatel

to nechápu, pomezní signalizuje faul a ... ???

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

a povedal mu, že to bude gol pretože fuck pravidlá

Reagovat
smazaný uživatel

fakt by mě zajímalo, co si řekli..

Reagovat
smazaný uživatel

Zrejme mu postranný povedal, že to bol faul..Hlavny pribehol k nemu, povedal, že nič nevidel. Postranný spanikaril, povedal, že to tak vyzeralo, hlavny povedal, že nič nevidel ok je to gol

Reagovat
smazaný uživatel

jj, asi jo... snad to neovlivní utkání, no..

Reagovat
Tomoro

tak utkani uz to ovlivnilo.. ted jenom aby se s tim chlapci vyporadali a zacli konecne jezdit po prdeli..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sm0ker

To je k blití

Reagovat
REPLIKATOR

Zaveďte to video konečně

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

Reagovat
REPLIKATOR

táhni Mufane

Reagovat
smazaný uživatel

VIDEO DO FOTBALU !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
13

Takovej gol do šatny by rozhodil snad každýho. Jestli kvůli tomuhle prohrajem ztratíme, tak to bude fakt smutný.

Reagovat
mithro

konik

Reagovat
smazaný uživatel

Robbie Fowler ‏@Robbie9Fowler

Another tit who thinks people come to see him..... Assistant flags for foul. no wonder they never flag for decisions, pointless for them

Reagovat
fff

On fakt signalizoval faul?

Reagovat
smazaný uživatel

jj veď tam mával vlajočkou hneď po incidente...

Reagovat
fff

Neskutocne .

Reagovat
dantetomas

Na kieho krista tam postrany dvihal zastavku jak na prveho maja, ked hovno z toho? Na druhu stranu nehrame ani hovno, domaci do toho davaju vsetko... Treba vyhrat a skrtel dostat zltu

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělaj prdel... Jestli kvůli tomuhle přídem o titul, tak fakt Carroll ať chcípne...

Reagovat
smazaný uživatel

Debile.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomoro

delas jak kdyby tam nekoho kopl do hlavy dalsim 3 zlomil nohu a pak dal gol a sel se radovat pod fanousky LFC.. proste fauloval.. od toho tam jsou sudi aby to foukli..

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Jo zas ty vaše pseudohumanistický reakce... No joo tak si to užijte...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Luc-Luc

sudi

Reagovat
13

Radoval se Andy po tom golu? Jestli jo, tak ho fakt nemam rád.

Reagovat
smazaný uživatel

neradoval pretože hneď pozrel na postranneho ktorý maval vlajočkou

Reagovat
Staenly10

Radoval.

Reagovat
monty25

No, zápas je to zatím vyrovnaný a West Ham je nebezpečný soupeř. Škoda, že Suárez nedal místo břevna gól. Na konci poločasu to už už vypadalo, že Liverpool půjde do kabin s náskokem, ale potom West Hamu výrazně pomohla černá svině...

Reagovat
smazaný uživatel

místo toho aby Carroll dostal žlutou tak mi dostaneme gól tenhle zápas nevyhrajeme

Reagovat
Dray

Ještě okatěji tlačte City k titulu.

Kua drát... Pojďme LFC. Naši budou teď nasraní a zdravě namotivovaní!

Reagovat
13

čekal jsem kdo to napíše

Reagovat
Dray

Však tam mám " " Píšu to ze srandy.

Reagovat
TopinB

v FA je nějaký Čech, přečetl si tady názory a reakce určitých LFC fans tak se rozhodli, že fakt jim nemůžou dovolit vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Lol jak suarez ukazuje rozhodcovi že na velkej obrazovke je vidno že to bol faul. Rozhodca netuším čo riešil...

Reagovat
13

Spíš ukazoval na toho rozhodčího co zvedal praporek ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne...na obrazovku čo je v rohu Akurat tam ukazovali záber na faul

Reagovat
R22

to je vrchol demence tohle, za tohle by si neměl už nikdy zapískat, mu to tam pouštěj i ze záznamu na obrazovce boha..prostě na ránu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Asi sa bal pouzit video

Reagovat
smazaný uživatel

Nic musíme vyhrát a nesmí nás tohle položit.

Reagovat
13

Reagovat
vladis271

vole, on signalizuje faul a čo sa stalo akože potom? Rozhodca sa bál opraviť svoje rrozhodnutie alebo čo?vážne chodte dopice.

Reagovat
fff

To je asi jedina moznost, ze skratka nemal gule na to, aby zmenil o rozhodnutie.

Reagovat
smazaný uživatel

Lolkac odezíral ze rtů, nahoře máš přepis

Reagovat
fff

Ale celkovo nehrame moc dobre. WHU hraju tvrdo, dorazne, dostupuju okamzite k hracom. Toto bude strasne, strasne tazke este.

Reagovat
kiwwi

to je placu

Reagovat
fff

Aspon nebud za curaka . Bola to chyba jak svina a nasere to.

Reagovat
smazaný uživatel

skor hnev ako plac ale ok

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto plače pretože im rozhodca uškodil niekto že im rozhodca nepomáha no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Veru koľko krát im v sezóne pomohli pre raz sa nič nestane

Reagovat
cristiano.K.

překvapivě

Reagovat
smazaný uživatel

ak existuje spravodlivost, tak Liverpool dostane este jeden gol

Reagovat
smazaný uživatel

Netrapči.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
fff

Odkedy si zacal karieru neuspesneho trolla ?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Kdy vznikl Palike?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

odkedy sa mam rozhodnut medzi robenim veci do skoly a provokovanim scouserom hm

Reagovat
fff

Chod sa radsej ucit, lebo v tomto Tvoju buducnost nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

ak existuje spravodlivosť tak ti odpoja elektrinu ...

Reagovat
smazaný uživatel

v tom pripade na tvojom priklade vidim, ze neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Preto by si sa mal zmieriť stým, že vyhráme

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

jako ono je to stejně jedno, i tak bude letos nejslabší mistr za posledních 25 let...

Reagovat
smazaný uživatel

si zabil.

Reagovat
smazaný uživatel

uuu scouseri

Reagovat
diastan

Reagovat
Maresma

Serte na faul, hlavně musíme začít hrát o dost líp než v prvním poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak vyhráme tak aspoň dokážeme, že si ten titul zaslúžime

Reagovat
fff

Srta na faul no, je to tazko, ked to bola taka blbost ale je vata pravda, ze herne nic moc. Strasne rychlo dostupuju k hracom, nemame na nic moc casu v tej utocnej tretine.

Reagovat
smazaný uživatel

Srta

Reagovat
fff

I make my own words .

Reagovat
smazaný uživatel

Looks like Lucas is coming on for LFC.

Reagovat
13

Doufam, že si to rozhodčí v kabině pěkně řeknou, eventuelně zkouknou záznam a v druhym poločase řádně napraví svou chybu.

Reagovat
dantetomas

Do pice, Lucas

Reagovat
cristiano.K.

jsem čekal větší trolling na Mignoleta jasný faul, fakt neskutečný

Reagovat
fff

Nech da Lucas vitazny gol a na vsetko sa zabudne.

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas za coutse, notypičo

Reagovat
tomasinho

Střídání jak cyp.

Reagovat
Maresma

wtf střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Dante, tu to máš a teraz si premysli, či nám sudí viackrát pomohol alebo uškodil...

Reagovat
TopinB

A to má posoudit podle jedné chyby v jednom zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, bolo tých chýb už príliš... v minulých zápasoch...

Reagovat
dantetomas

Ved to bola chyba Mignoleta, nie

Reagovat
smazaný uživatel

pomýlil som sa lool

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý střídání.. škoda, že Allen asi není uplně ok. Hodil by se tam víc.

Reagovat
tomasinho

No právěže Allen by se hodil, ten do diamantu patří. Jenže statiscký Lucas takhle vysoko nic nepřinese.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Allen má nějaký zranění a nikoho jinýho tam nemáme. Pořád lepší něco změnit než jenom čekat a čumět jak Coutinho kazí, co může.

Reagovat
Maresma

Super, že dneska nastoupil Sakho, hraje skvěle.

Reagovat
Maresma

Ikdyž u těch jeho přihrávek mám strach, že se nějak zraní, má strašně zvláštní kopací techniku.

Reagovat
smazaný uživatel

Střídání dobrý. Coutinho se proti těm dřevorubcům nechytal.

Reagovat
fff

Ale Carroll je ten typ hracov ko napr. Wilshere, ktorych nemam rad. Vedia rozdat ale maju problem prjat ... .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Andy jak vyčúrane padá

Reagovat
13

Reagovat
tomasinho

Boha, ten Andy se zas pálí jak pytel hoven

Reagovat
tomasinho

padá*

Reagovat
Side

tak ještě jednou

Reagovat
tomasinho

no, původní idea byla asi válí

Reagovat
smazaný uživatel

mas v tom fakt kcourkvoo

Reagovat
Chazy

?????????

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Seš si jistej, že tak to dává smysl?

Reagovat
tomasinho

Válí + padá a dalo to dokupy pálí no

Reagovat
Chazy

kcoourkvo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Máš to špatně

Reagovat
TopinB

Reagovat
kiwwi

to musi byt smrad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

Reagovat
dantetomas

Za LFC sa Carroll takto bil akurat v krcme

Reagovat
smazaný uživatel

TY KOOOOOOOOOOOOOOOKOT skurvený sudí hovado

Reagovat
fff

kkt Carroll. este aj vo vyskoku a este sa cuduje

Reagovat
smazaný uživatel

tuším prvýkrát si zahrešil

Reagovat
fff

Ale kdeze, ja si zahresim dost, ked treba

Reagovat
smazaný uživatel

myslím na ef

Reagovat
Staenly10

Ještě že sme se toho prasáckýho kopyťáka zbavili.

Reagovat
Woods

Steven Penaltovic.... neskutocne ze niekto da z 12 golov 10 z penalt.....

Reagovat
k0udy

neskutečne by bylo, kdyby penalty kopal Suarez, to by se potom rovnou nějaky Ronaldo mohl zahrabat

Reagovat
tomasinho

By poklovinu z nich stejně nedal.

Reagovat
k0udy

To si zas nemyslim, v Ajaxu je poměnoval s prehledem, kdyby nedal třeba 2 tak už by měl snad rekord PL

Reagovat
tomasinho

Sakho je skvělý Momentálně asi rhaje ideální dvojka.

Reagovat
fff

Ale takto si Carrolla pamatam z LFC. Prehra suboj a pyta si faul ...

Reagovat
13

On za nás snad při každým útočným rohu skončil na zemi.

Reagovat
Maresma

Uf uf uffffffff

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll dal brvno, to je také liverpoolske

Reagovat
tomasinho

Dneska rozhodne Moses

Reagovat
kiwwi

luckeri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Steven666

pred sezónou sa dost riešili tie away dresy Poolu, ale musí sa nechať že v pohybu nie sú až tak zlé.

Reagovat
smazaný uživatel

Do píči Danny proč to zvedáš furt?

Reagovat
fff

Dneska Danny musi rozhodnut, ked uz tolko slubnych veci dnes netrafil .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ja sa bojim, ze Sakho si pri nejakej prihravke zlomi chrbticu, fakt ma zvlastny styl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nocerino prišiel napádať a robiť problémy, hmm

Reagovat
dantetomas

Lucas uz tu loptu nevie ani posunut

Reagovat
smazaný uživatel

Taylor

Reagovat
niflheim

FApool

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
Maresma

To musel chtít odčinit faul na Mignoleta, nebo fakt nevím..

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
LGT

Hm, rozhodčí neunesl, tohle nebyla penalta..

Reagovat
minoLFC

zobral ho za nohu,,,,aj ked neviem prečo, aj tak by už tu loptu stratil

Reagovat
Dr. Admess

Dal ten Studge pak góla?

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas prihrával

Reagovat
Maresma

playmaker

Reagovat
smazaný uživatel

v Brazílii bol jednu sezónu naj AM, no

Reagovat
dantetomas

Ten rozhodca je fakt kokot

Reagovat
Honza Matoušek

FA

Reagovat
Rssa

Hmm...docela jasná. A i kdyby ne, tak snad kompenzace

Reagovat
13

Pane bože Steve dej jí, nebo budem za hrozný blbce

Reagovat
fenixLFC

jasna

Reagovat
smazaný uživatel

jak fajdax

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

vždycky jak je penalta pro Chelsea tak píšeš jasná

Reagovat
fajdax

Taky že vždycky jasná je, ne jak tahle.

Reagovat
fenixLFC

som si pockal na opakovany zaznam, brankar sa lopty ani nedotkol a rukami sejmul flanagana neni o com

Reagovat
dantetomas

Ale prd

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe nejde brát vážně, když napíšeš, že se brankář míče ani nedotknul.

Reagovat
fenixLFC

ukazovali zaber zozadu kde to bolo jasne vidiet ze sa brankar lopty nedotkol a presla mu medzi ruky

Reagovat
tomasinho

Pěkná kompenzace

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je banda zasraných, simulantských buzerantů. Kdyby zmizeli z celé PL, nikdo by po nich ani nemrk.

Reagovat
smazaný uživatel

já jo

Reagovat
smazaný uživatel

A co na tom bylo za simulaci?

Reagovat
smazaný uživatel

však byste měli problémy i s FC Otloukánky Brno, kdyby Gerrard nechodil furt k penaltám

Reagovat
smazaný uživatel

Steve

Reagovat
fajdax

PERARD

Reagovat
smazaný uživatel

Dalšia ... neskutočné FApool

Reagovat
SunFells

Live se k tomu titulu třeba i dopenaltuje

Reagovat
Rssa

Tak když ty penalty jsou správné (krom ta Sturridge, to ví každý), tak proč ne?

Reagovat
SunFells

Mně je to fuk, hlavně ať vyhrají.

Reagovat
Rssa

Tak to je správný přístup.

Reagovat
Rssa

Jak to ten chlap kope

Reagovat
smazaný uživatel

ánooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

ánooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

spravodlivosť existuje

Reagovat
smazaný uživatel

dúfajme

Reagovat
smazaný uživatel

to dufajme teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tu zas

Reagovat
smazaný uživatel

STEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
13

Bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůh

Reagovat
REPLIKATOR

Rozhodčí

Reagovat
Luc-Luc

joooooooooooo

Reagovat
Chazy

Dneska rozhodčí opravdu nepodává optimální výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Koukám, že Foy má konkurenta, tenhle sudí je naprostej zoufalec..

Reagovat
Rssa

Nevím, jestli to tak bylo vždy, ale letos je to napříč ligami. Opravdu to jsem snad ani nezažil.

Reagovat
Staenly10

Je to škoda. Ani z toho gólu nemam moc radost. I když to byla kompenzace, tak radši bych, aby to bylo furt 0:1, než 1:2 takhle..

Reagovat
fenixLFC

jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
dantetomas

Oli, si ti

Reagovat
dantetomas

Tu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Hendo skvela prihravka

Rozhodca. Akoze toto bolo fakt prisne. Mal si chytit v prvom polcase trenky, ci ma gule a zmenit svoje rozhodnutie pri gole WHU. Potom asi v polcase zbadal, ze piskol blbost a v konecnom dosledku kompenzuje v druhom polcase.

Stevie, ze ma tie nervy na toto

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas prihrával

Reagovat
fff

No sakra, o to je to cele absurdnejsie

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, nedělejte z Lucase takovýho tragéda. Už to není ani vtipný.

Reagovat
fff

Sak ja nerobim z neho trageda, to zle dedukujes. Skor som narazal na t, ze takato genialna prihravka za obranu nie je daco, co by robil casto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Možná to nerobil často, protože většinou hrával mezi stoperama.

Reagovat
fff

Mozno, je pravdou, ze hraval v Brazilii kedysi este ovela vyssie nez v LFC. Cele roky ho mozno zle vyuzivame

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa ho zničil - teraz to myslím úplne vážne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlnost!!!

Reagovat
Chazy

Ale co, je TAAAAM

UWE UWE UWE

Reagovat
Woods

dpc kam sa hrabe Barcelona .... Gerrard este vyhra krala strelcov

Reagovat
REPLIKATOR

Kompenzace

Reagovat
13

Hlavně furt hrát, teď se zatáhnout by bylo smrtící.

Reagovat
monty25

Góóól!!! Ale podle mě penalta nebyla, takže teď je to fifty-fifty...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď bude čtvrthodinový beton.

Reagovat
Dr. Admess

Jinak se nedivím, že to foukl. O poločase si všiml, že ten gól WHU bejt neměl, tak chtěl vykompenzovat a toto byla prostě příležitost..

Reagovat
Chazy

Snad nemáš pravdu, to by byl hroznej hnus

Reagovat
smazaný uživatel

chybu chce kompenzovat chybou?

Reagovat
Dr. Admess

A čím jiným?

Reagovat
Chazy

Ničím, prostě udělal chybu

Reagovat
smazaný uživatel

ničím, fotbal není vždycky fér a i rozhodčí jsou jen lidi

Reagovat
Tomekcz

takova traparna je tlaci az to boli klidne 10 penalt jim piskni ty CUR.AKU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

uz to neni smiesne s tymi penaltami

Reagovat
fajdax

Šílená tlačenka Liverpoolu na titul

Reagovat
Counter

Už konečně chápu tu fanouškovskou kombinaci Liverpool - Barcelona.

Reagovat
fff

Ze si nemal nejaku vtipnu poznamku, ked nas rozhodca poskodil , a to uplne zjavne, v prvom polcase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

všichni scouseři na tomto webu jsou poškození....Mentálně.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

A stejně jsou na tom lépe než ty. Smutné co?

Reagovat
fff

Co tu skusas. Vsetci sme tu uznali, aspon vacsina, ze to nemala byt penalta a bol to kompenzacia za chybu rozhodcu v prvom polcase. Takze, aky mas problem? Ja na oplatku Ti poviem aky mam problem, ze uplne trapne tu poukazujes na jednu chybu, ktora sa urobila proti WHU, pricom ked to bolo naopak v prvom polcase, tak som si tu nevsimol nejake to rozhorcenie nad chybou rozhodcu. Jednoduche.

Reagovat
Chazy

Ježiš, to se fakt necháš vyprovokovat fajdaxem?

Reagovat
fajdax

pšt, baví mě to

Reagovat
Chazy

ok, pardon

Reagovat
fff

Ja som len doteraz vzdy cital o tom, ako tu nanho ludia nadavaju a osobne som ho este s nejakou prihodou nemal spojeneho

P.S. Mna si nasrateho nevidel este

Reagovat
fajdax

"s nějakou příhodou"

Reagovat
Rssa

...fajdax

Reagovat
Rssa

Klasik.

Reagovat
fajdax

humus co předvádí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Gloryhunteři.

Ale zase jsi jednou (opět) zaujatý jak stehno, beztak ten zápas nevidíš, co?

Reagovat
Counter

Samozřejmě že ne Ach boha neberte si to tolik osobně, je to jen vtípek.

Reagovat
Rssa

Už se někdo ptal Palika, ale kdy ty jsi začal kariéru trola?

Reagovat
Counter

Jak můžeš tohle označit za trolling? To nesplňuje ani jeden ze zadaných parametrů...

Reagovat
smazaný uživatel

moc to prezivaju

Reagovat
Rssa

Promiň, možná si to vztahuji moc na sebe.

Reagovat
REPLIKATOR

Prostě nejlepší útok

Reagovat
Woods

dufam,ze ten titul urvu City bo tento FC PENALTY LIVERPOOL to nesmie vyhrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

vyjebanci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Vždyť jste hráli dobře

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi

06.04.2014 17:58

to je placu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

Reagovat
Rssa

Reagovat
Svatej

ouuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

:-):-o

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sm0ker

WHU tam hrajou házenou ne tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

A teĎ další ruka

Tahle ale byla od toho hráče, takže snad dobré rozhodnutí

Reagovat
Tomekcz

uz nevi jak je k tomu titulu dotlacit doufam ze si to sejk ze City pojistil, tahle spina to nesmi vyhrat

Reagovat
Woods

tiez v to verim ... lepsie city ako looserpool penaltopool

Reagovat
fajdax

Suarez šílenej dřevák

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

najviac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Ještě že máte toho Torrese a ne takový dřeváky no

Reagovat
fajdax

Reagovat
Honza Matoušek

Mně se líbí, jak ti co tady v prvnim poločase měli posměšky na pláč, pláčou teď

Reagovat
13

Luisito.

Reagovat
smazaný uživatel

čo to tu skúšate? Prvá penalta úplne jasná, druhá nemala byť, takisto ako nemal platiť gól, teda 1-1 na zlé zásadné rozhodnutia rozhodcu a tu sa pľuje na Liverpool? Sa trochu cez to preneste, tupci, a budťe trochu objketívni.

Reagovat
Rssa

To od nich nemůžeš chtít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Jj, zaslouženě vedeme

Reagovat
smazaný uživatel

ty si pán proste

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

M Y

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

ten suarez fakt nema sudnost

Reagovat
smazaný uživatel

ty to dobre nedávaš, ale v pohode, baví ma to.

Reagovat
kiwwi

a ty co tu skusas ha?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

poď, ešte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
TopinB

Hlavně, že ty si vždycky klidný a mírumilovný

Reagovat
fenixLFC

on je nervny pri svojom time ked hra, nie pri uplne inom

Reagovat
TopinB

"len si fúkajte tie kokotské bubliny, vajcomrdi. Druhý polčas tam Suárez nabehne a vám pysky rozjebe, môžete tam mať aj Carrolla v útoku."

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo zatiaľ veľmi dobrý zápas, čo sa týka uľkudňovania hry, pdoržania lopty a samozrejme pohybu

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool nikdy nic nevyhraje a příští sezonu se vrátí tam kam patří. To už nebudou prachy na podplácení rozhodčích.

Reagovat
smazaný uživatel

pozeráš to vlastne ?

Reagovat
REPLIKATOR

tak vám už došly před sezonou...

Reagovat
fff

Malo to byt o tomto case 0-1, keby rozhodca nebol blb. Vsetci by boli spokojnejsi a zapas by nemal taku blbu prichut ...

Reagovat
smazaný uživatel

znovu musím

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť to má skvělou příchuť, stačí si to tu pročíst za posledních 10 minuta a zasměješ se jak nikdy

Reagovat
fff

Nj, z tohto pohladu je to trosku prekorenene ale aj tak sa na to da pozerat

Reagovat
tomasinho

Když vyhrajem, tak na příchuť sere bílý tesák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Il Architetto

Strašně hřejivý pocit, vidět mufany jak se vztekají.

Reagovat
smazaný uživatel

Lpool je průměrný tým, který se vypenaltuje k druhému místu na konci sezony...

Reagovat
smazaný uživatel

s vami sme mali mať ešte jednu penaltu navrch

Reagovat
smazaný uživatel

to nemění nic na tom, že jste průměrnáci

Reagovat
Rssa

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole koľko plaču zrazu

Reagovat
smazaný uživatel

To je plaču

Reagovat
2miguel1

C´mon L´pool!

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge střídat.

Reagovat
Rssa

Gerrard dolů, ať nedostane ještě žlutou....

Reagovat
nani92

tu to je radosť čítať včera rozhodcovia oveľa viac ovplyvnili a pomohli City k výhre uznaním golu Nasriho,ak by polčas skončil remizou,nemuselo by to byť tak jasné lebo dovtedy bol Soton vyrovnaným a podla mna aj lepším tímom...a dnes to rozhodca dojebal na obe strany, tak neviem o čo tu niektorým ide...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
Chazy

Proč to vůbec řešíte ale?

Prostě se raduj, vedete, nervuj, protože nemusíte víst dlouho a na tohle ser. Je to jen EF, do preview a review chodí hromada anonymů, který ani neznáš, trollové maj žně a jen si kazíš zápas.

Reagovat
13

Rozklikni jeho profil

Reagovat
nani92

čo s ním je?

Reagovat
smazaný uživatel

ty ako scouser si uz z mufanov budes robit taku srandu az, alebo ako si vysvetlit, to vedete?

Reagovat
Chazy

zajímavé

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ako pisal Pali, radšej budem riešiť anonymov z EF ako pracu do školy..

Reagovat
13

Reagovat
Maresma

Hendo mi přijde v poslední době celkem vyfluslej.

Reagovat
nani92

tá vyťaženosť sa musela prejaviť,aj ked to je Hendo s božskými pľúcami..ak neposílite poriadne a nie nakupami typu Alberto a Aspas tak buducu sezonu budete mať veľké problemy,ked už budete aj v LM

Reagovat
Maresma

Určitě posílíme, o to nemám strach. Navíc s LM přilákáme kvalitnější hráče než Alberto.

Reagovat
nani92

"Určitě posílíme, o to nemám strach" si si vedomý,že hovoríme o Liverpoole hej?

Reagovat
Maresma

Jj.

Reagovat
blade115

Nebohý West Ham. Zasloužil by si dát těm luckerům gól v nastavení.

Reagovat
Maresma

jsou to chudáčci fakt

Reagovat
blade115

Reagovat
Maresma

8. luckerská výhra v řadě.

Reagovat
Rssa

9

Reagovat
smazaný uživatel

Luis

Reagovat
Rssa

Suarez je opravdový GÉNIUS

Reagovat
smazaný uživatel

Tragéd Yung versus chudák Zelený plod ..... jak krásné

Reagovat
smazaný uživatel

Génius

Reagovat
smazaný uživatel

génius

Reagovat
monty25

Suárez dneska asi soutěží, kolik dá za zápas břevínek...

Reagovat
tomasinho

Betoooon

Reagovat
Maresma

Já si vždycky říkám, co to ten Suarez zas vymejšlí za pičovinu a pak jenom čumím s otevřenou hubou. geniuuuuus

Reagovat
smazaný uživatel

Luis ♥♥

Reagovat
Usty

Awww <3 ?

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Penard.

Reagovat
Rssa

Další ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo neskutočne bojuje

Reagovat
smazaný uživatel

Kalamity Kolo

Reagovat
Honza Matoušek

Touré už se snaží

Reagovat
smazaný uživatel

Koloman na trávniku

Reagovat
Rssa

Ty vole Kolo, to ještě bude vlastňák

Reagovat
smazaný uživatel

Touré, on je fakt zaplatený od City, aby Liverpool ten titul nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

a Downing je zas zaplatený Liverpoolom

Reagovat
fff

Centruje tak ako cely svoj zivot, na nahodu.

Reagovat
Swarley

hm, FA chce PL pořádně okořenit, tak solidně tlačí káru Liverpoolu...no snad vám takové vítězství bude chutnat...

Reagovat
smazaný uživatel

mne chutnalo vzdy teda

Reagovat
smazaný uživatel

I ty?

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

*Brutus

Reagovat
Swarley

vždycky jsem si to chtěl zkusit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rssa

Rozsedl sis brejle, dědku?

Reagovat
Swarley

ts, máš takovej dojem, že bych si vás takhle v neděli podvečer chtěl vůbec pustit? neblázni

Reagovat
Rssa

Counter, ty...ani jeden na to nekouká a oba dva mají potřebu si kopnout do většího a silnějšího bratříčka.

Reagovat
Counter

Odkdy větší a silnější?

Reagovat
Rssa

Už tak měsíc

Reagovat
Counter

To je nějaký bráška na steroidech, aby zase brzo nesplaskl

Reagovat
Rssa

To náš nový poradce nás dobře vede, toto je krev a pot, žádné steroidy jako Chelsea nebo City...

Reagovat
Swarley

heh, tlustější možná, ale jinak jste si stoupli na hoooodně vratkou bedýnku a uvidíme, jak dlouho na ní budete ještě balancovat...

Reagovat
Rssa

Stále máme naději, že nás budou mít raději než ropné kluby. Snad si všichni brzo zvyknou na status quo a přestanou kopat kolem sebe.

Reagovat
Counter

Jinými slovy, můj komentář je považován za trolling a tvoje narážka na "Liverpool je větší a silnější než Arsenal s Man Utd" je v pohodě?

Reagovat
Rssa

Ale ty jsi říkal lež, ja jen konstatoval fakt.

Reagovat
Counter

...

Reagovat
smazaný uživatel

a dosť.

Reagovat
Swarley

Reagovat
nani92

Reagovat
2miguel1

ako malé deti, detto fans realu..neuzná neuzná ani keby čo

Reagovat
Swarley

no vidíš, aspoň to pomohlo k tomu, že jsem zase mladej...a víš co? nemám tě rád, klidně ti to takhle otevřeně napíšu...

Reagovat
Svatej

odvážné

Reagovat
monty25

Nevím proč, ale když vidím Kola Tourého hlavičkovat v blízkosti vlastní brány, tak sedím jak zařezaný...

Reagovat
SunFells

Kolo

Reagovat
Rssa

Cole další ruka....

Reagovat
smazaný uživatel

nervyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

4 kurva

Reagovat
monty25

Sterling

Reagovat
13

Zůstaňte u praporku!

Reagovat
fajdax

Neskutečná tlačenka

Reagovat
aragorn

kde ?

Reagovat
Rssa

jááááááááj

Reagovat
monty25

Taháme čas, taháme čas...

Reagovat
SunFells

Je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

to bude ostuda jak prase, Liverpool v lize mistrů, to mě zajímá, kdo Vám tam ty penalty bude pískat, vy trapáci

Reagovat
Rssa

Rozhodčí, kteří dbají na dodržování pravidel.

Reagovat
SunFells

Ty jsi ostuda jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

to říkej svému tátovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Proč má svýmu tátovi říkat, že jsi ostuda jak prase?

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu tvou radost, stejně nic nevyhrajete

Reagovat
SunFells

Mému tátovi je po tobě hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

lůůůzr

Reagovat
SunFells

Ty se kluku někam schov a nevylízej.

Reagovat
smazaný uživatel

lůůůzr

Reagovat
SunFells

Udělej mi laskavost. Někam si to ulož, přečti si to za pět let a liskni si.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jestli jsi naštvanej na hru Arsenalu nebo penaltovou společnosti Liverpoolu, oni jsou trapní, ne ty, nevím proč se do toho sereš

Reagovat
SunFells

Ty toho nevíš hodně. Jestli chceš mluvit o trapnosti, tak začni u toho počátečního komentáře a pokračuj svým chováním v tomto vlákně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Mufan fňuká ohledně penalt. To je kouzelný..

Reagovat
smazaný uživatel

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááánooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Rssa

Jooooooooooooooooooooooooooooooooo, je to domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Sm0ker

haha a poserte se závistivci

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň niečo dnes.

Reagovat
tomasinho

Je to taaaaaaaam! Ještě 5!

Reagovat
monty25

Reagovat
niflheim

Nechutné.

Reagovat
Honza Matoušek

Mě ten pláááč tak bavíí

Reagovat
Luc-Luc

nanananananaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... YNWA !!!!

Reagovat
13

juchůůůůůůůůůůůů

Reagovat
smazaný uživatel

Mám rád tyhle zápasy v suchým triku

Reagovat
dantetomas

horsie je to s mojimi trenkami

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

jooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
REPLIKATOR

Joooooooooo spravedlnost existuje!!!

Reagovat
nani92

ak chce Live uspieť s City,tak musí hrať o 200% lepšie..dnes nič moc výkon

Reagovat
fff

To hej, zas proti City budeme mat podla mna aj o dost viac priestrou v utoku, nez dnes. Dnes WHU dobre branilo, tvrdo, rychlo dostupoval, nedavali nam priestor.

Reagovat
13

Po druhém golu už byl výkon OK.

Reagovat
smazaný uživatel

prosim ta, proti statickej obrane City nemozu mat problem

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan

Reagovat
smazaný uživatel

vydretaaaaa

Reagovat
REPLIKATOR

Mufani se opět v diskuzi prokázali jako č*ráci. Nic překvapivého...

Reagovat
smazaný uživatel

bacha včera vyhráli 0:4

Reagovat
nani92

a v utorok sme remizovali s Bayernom 1:1

Reagovat
REPLIKATOR

gloryhunteři

Reagovat
smazaný uživatel

njn, frustrace je svině, těžko se smiřují s tím, že jsou najednou fanoušky průměrného týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

tohle paušální rozdělování fanoušků může dělat opravdu jen vůl

Reagovat
monty25

JE TO TAM!!!

Nakonec to dopadlo, jak to dopadnout mělo - jednobrankovým vítězstvím Liverpoolu. Přesto doufám, že nejhorší hráč na hřišti (rozhodčí) bude za obě chyby právem potrestán.

Reagovat
smazaný uživatel

to je tu najednou pláče

Reagovat
smazaný uživatel

Chci se omluvit, neměl jsem psát ať Carroll chcípne, jelikož to byla hlavně chyba rozhodčího, ale tak emoce silně pracujou a někdy je to těžký zvládat...

Reagovat
nani92

Reagovat
monty25

Nic si z toho nedělej. Já se zase po poločase pohádal s našima, kteří nechápou, že jsem nas*aný, když rozhodčí poškodí můj oblíbený tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Stávalo se mi to samý, ještě že už bydlím jinde.

Reagovat
fenixLFC

preto radsej pozeram zapasy na intraku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fajdax

Každopádně Liverpool v lize mistrů to bude šílená ostuda. Na titul absolutně nemají, vůbec bych se toho vzájemnýho zápasu s něma nebál.

Reagovat
EL Gringo

tak tento prispevok si musim odlozit

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to slušně nedáváš, kamaráde

Reagovat
REPLIKATOR

Větší ostuda než Chelsea vs Basilej nebo vs PSG to nebude

Reagovat
Svatej

na vás to stačí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Soooo mad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
Usty

Jde nějak udělat, aby za týden na Anfieldu prohrály oba týmy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině asi kdyby Abramovič požádal ruskou armádu o "ochranu" Liverpoolu...

Reagovat
Rssa

Yungu, našel jsem další způsob, jak se můžeš zbavit svého neoblíbeného spolusedícího.

http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/243/300/7df.gif

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

ten problém mal blade.

Reagovat
fajdax

Ten kluk má hodně problémů, hlavně v hlavě.

Reagovat
Maresma

Reagovat
blade115

Reagovat
cristiano.K.

když to říkáš....

Reagovat
Chazy

Taky fandí Chelsea, takže asi ví, o čem mluví.

Reagovat
fajdax

Drž prdel šašku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

pekne ucis syna...

Reagovat
smazaný uživatel

syna? ježiši neeee

Reagovat
kiwwi

je mi luto, ze si sa to musel dozvediet takto

Reagovat
smazaný uživatel

Píšeš ako keby si bol fajdaxova matka

Reagovat
kiwwi

to ze je fajdax krlesov syn je verejne tajomstvo, je mi divne ze sa o tom krles dozvedel az teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Bla bla bla.... všechno? Přidej něco veselého a ne takovou hovadinu.

Reagovat
kiwwi

vsetko krlesi...mozes sa dalej venovat tragedom

Reagovat
smazaný uživatel

No já myslím,že mají dost. Pro letošek. Můžete si podat ruce

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

tak my budeme najdlhsie posobiaci anglicky klub v europe tuto sezonu aspon

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm paráda. Tos vytáhl až paty co? Tonoucí se .......

Reagovat
smazaný uživatel

Tonoucí se vytahuje paty

Reagovat
fajdax

Ivane zrovna ty bys mel mlcet, mancunian je tvuj incestni syn.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

O Yungovi to platí rovněž.

Reagovat
smazaný uživatel

bez debat

Reagovat
blade115

*má

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

Palike, ty si taky fanusik wrestlingu nie?

"The Undertaker has never lost at Wrestlemania with Fergie in charge. In comes David Moyes and Undertaker loses."

Reagovat
smazaný uživatel

tvůj brácha tu dlouho nebyl? Copak? Spálil dres a odstěhoval se?

Reagovat
smazaný uživatel

ale ked mozte, pozrite si reakciu tych ludi, ked Taker vcera prehral, neskutocna vec

Reagovat
fajdax

O wrestling se nezajimam, ale nejsou ti lidi náhodou herci a vsechno je to domluveny?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je taky fake.

Reagovat
kiwwi

chcel by som vidiet ako by si to povedal pred nim

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, páč by mě zmlátil. Ale aji kdyby mě zabil, tak je to stejně fake.

Reagovat
fajdax

Reagovat
C0br

on prohrál?

Reagovat
smazaný uživatel

a pozri si, co sa dialo potom na stadione, absolutne nikto nechapal, v noci som sa posral skoro z toho, stale som z toho mimo

Reagovat
Il Architetto

Pro docela očekávaná prohra. Na zvíře jako je Lesnar už nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

ano velmi ocakavana

Reagovat
Il Architetto

Pro mě ano.

Reagovat
smazaný uživatel

toto nemohol ocakavat nikto, este viac, ked dalsi rok ma mat zapas so Stingom

Reagovat
Il Architetto

To není jistý. Jak říkám, nepřekvapilo mě to.

Reagovat
kiwwi

vsak to je jasne ze ocakavana...Moyes ho znicil

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Usty

to je hrozná komedie...

Reagovat
smazaný uživatel

nemusis to pozerat...

Reagovat
fajdax

šílená trapárna

Reagovat
Kenneth

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Ale driv to bylo skvely, hlavne Goldbergova era..

Reagovat
smazaný uživatel

uff, ze Goldbergova era

Reagovat
smazaný uživatel

Co je spatne? Ja to sledoval jen kvuli nemu, zbytek me nezajima..

Reagovat
kvasha16

som to niekedy zral, John Cena bol moj oblubenec, ale nejak ma to uz preslo .... smutne je ale to, ako ti amici stupinde cumia akoby to nebolo dohodnute, tie nechapave pohlady su na nezaplatenie

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumies tomu zjavne, tak netrep tieto picovin, co je smutne ci co

Reagovat
blade115

*chujovina

Reagovat
Chazy

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Zdarma, no to je pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm hm.. zajímavej díl. Už aby byl další díl. Po ročním čekání ale tejden přežiju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

2450. proti nudným přednáškám a půlsemestrálním testům.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

hmmm.... ZASCHRONA SEF

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
nani92

Reagovat
Zaschrona

hmm?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

jenom klikáš na tu šipku dolů, dolů, dolů a pořád si jen říkáš, hm, hm, zase, hm, zase, kurva už, zase, hm...

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně ty vole

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co mi uniklo?

Reagovat
Zaschrona

Projizdel jsem si dneska odpol komenty ze zapasu EFC a nahazel tam par dalsich komentu, nic zvlastniho v podstate.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle.

Reagovat
Chazy

"Komentů"... Otevřeš článek, čekáš 9 novejch komentů a ve výsledku je to 9 rafinovaně rozmístěnejch jednosmajlíkovejch reakcí napříč celou diskuzí.

Reagovat
Zaschrona

Chtel jsem bejt na sebe hodnej, ale tak fajn. Tak abych upresnil: 8 rafinovanych reakci a 1 komentar, ve kterem jsem zminoval, ze uz nas Mirallas jednou pred Arsenalem uprednostnil. Ted by to melo byt presny.

Reagovat
blade115

Titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ne!

Reagovat
blade115

Jako správný Mourinhův padawan vytvářím případné alibi pro případ neúspěchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zlínečeeeek.

Reagovat
Dray

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham: Lloris, Naughton, Chiriches, Kaboul, Rose, Lennon, Chadli, Paulinho, Eriksen, Adebayor, Kane.

Subs: Friedel, Fryers, Veljkovic, Bentaleb, Sandro, Sigurdsson, Townsend.

Sunderland: Mannone, Bardsley, Alonso, Brown (c), Cuellar, Vergini, Ki, Bridcutt, Cattermole, Johnson, Borini.

Subs: Larsson, Gardner, Wickham, Colback, O'Shea, Scocco, Ustari.

Reagovat
smazaný uživatel

Cuellár? Kdy ten hrál naposledy soutěžní zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

V říjnu, listopadu?

Reagovat
smazaný uživatel

2. listopadu v tom šíleném zápasu v Hullu. Asi jedna z posledních možností pro něj, jak si zahrát Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, já myslel, že nehrál ještě dýl Pamatuju si, že sem ho naposledy zaregistroval někdy na začátku sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

No, chtěl jsem napsat, že na něj PdC hodně spoléhat, protože byl zraněný Brown, ale on toho Cuéllar zase tolik neodehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Pico four four fucking two, Harry Kane, stred Poulinho-Chadli, Eriksen na kridle, Lennon opet do poctu. Vyhodte uz konezne toho zkurveneho curaka!!!! SHERWOOD OUT FOR FUCK SAKE!

Reagovat
Rssa

Eriksen ve středu a Chadli na křídle, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle grafiky ani podle toho co v preview rekl Freund ne. Ten picus neschopny je fakt nemocny...normalne si fakt zacinam myslet, ze pod tou teplakovkou nosi dres arsenalu. What a piece of cunt!

Reagovat
smazaný uživatel

on se fakt snaží akorát šokovat, blb

Reagovat
Masi

Lennon do počtu? Šel nějak dolů? Nejlepší hráč posledních sezon s Baleem.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, 2-3 mesice ze sezony je tahoun, zbytek sezony k nicemu. Jako kazdy rok, ale letos ani ty 2-3 mesice nebyly buhvi co.

Reagovat
smazaný uživatel

To mu trochu krivdim. Je jeden z mych nejoblibenejsich, ale posledni dobu hraje jeste vetsi prd nez je zvykem a frustrace dela svoje.

Reagovat
Masi

To je docela škoda, jeho standart byl hodně vysoko a díky němu se ta LM ukopala.

Reagovat
Maresma

OT: Dělá to jenom mně, že při kliknutí na tu šipečku občas vyskočí nějaká reklama?

Reagovat
kiwwi

Wilson jaky gol zajebal....no nemozem z toho chlapca

Reagovat
mithro

kde pozeras? mne vsetky streamy blbnu a zrovna gol mi usiel

Reagovat
kiwwi

http://cricfree.tv/live-football-streaming-c1.php

asi 10x mi to padlo tak som to refreshol a odvtedy mi to ide

Reagovat
smazaný uživatel

Další zápas o hovně...doporučuji všem se na něj podivat, protože i týmy z naší IV. třídy maj ve hře lepší systém než Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

*respektive mají aspoň nějaký systém, i kdyby to mělo být třeba "jděte a udělejte si žízeň"...

Reagovat
smazaný uživatel

dobře zapnu si to

Reagovat
smazaný uživatel

čo je so Soldadom? či už ho vytlačil aj nejaký no-name?

Reagovat
smazaný uživatel

Carra s Nevillom pekne rozobrali problemy arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Má v týhle sestavě Tottenham šanci vyhrát? Kurs 1,55

Reagovat
smazaný uživatel

Kris Peterson je neskutočný. Po tom hosťovaní sa tak zlepšíl. Konečne tie jeho triky aj pomáhajú mužstvu a nerobí ich zbytočne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díváš na U21 ?

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale pomaly už prepínam na sunderland...prečo?

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekneš mi přibližnou sestavu CFC, protože jsem viděl posledních 5 minut a jediného, koho jsem poznal byl christensen, swift, feruz

Reagovat
smazaný uživatel

CFCU21 side to face Liverpool: Blackman, Ssewankambo, Davey, Christensen, Nditi, T.Musonda, Baker, Swift, Mitchell, C.Musonda, Feruz

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by naši hráči vedeli prestreliť hráčov Chelsea tak už vyhrávame 3:0 Stále vystrelíme do prvého protihráča...Chcelo by to trochu chladnej hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

konečne s adamom johnsonom..mohlo by to za niečo stáť...otázkou je, či sa prítomnosťou chiricesa zlepší defenzíva spurs...mam tusaka že borini da dnes gol

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý či sa ako každý anglický útočník v 18tich prestane zlepšovať alebo to aj niekam dotiahne... Aby neskončil niekde v tretej lige

Reagovat
mithro

Janko teraz tiez slusny hit

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho

Reagovat
smazaný uživatel

čo hrá Chadli? zaťaženého CM?

Reagovat
fantomas

Tak a ted fandit Spurs, hm hm..

Reagovat
fantomas

Lol??

Reagovat
fantomas

Takle to dopadá, když těm bídákum fandim asi..

Reagovat
smazaný uživatel

Ti hráči Chelsea majú srašné mena. Kto si ich má zapametať

Reagovat
smazaný uživatel

Ten na pravém beku je super

Reagovat
smazaný uživatel

Ten typek čo prišiel po prvom polčase je zatiaľ super. To tam trochu rozhýbal svojou rýchlosťou.

Reagovat
smazaný uživatel

nie je to jedno? aj tak sa tam nikdy nepresadia.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOL SUNDERLAAAAAAAAAAAAAAAAAAND

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Spurs je letos fakt kouzelná

Reagovat
mithro

sliepky

Reagovat
Jesse Pinkman

Eriksen ale hraje dobře, nevím jak by fungovala hra spurs bez něj...

Reagovat
smazaný uživatel

CATTERMOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

1. gol

Reagovat
smazaný uživatel

ale teda trafil to parádne

Reagovat
fantomas

Tak to bylo regulérně koupený..

Reagovat
Tomekcz

catermoula jeste cervenou a ma to vsechno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

eštešže AVB získal toľko veľa bodov,lebo pod Tomom by zostúpili

Reagovat
smazaný uživatel

obaja tento rok menežovali 16 zápasov a Tim získal o 2 body viac než AVB...

Reagovat
nani92

to nemení nič na veci..

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vito mu ukázal, jak se to dělá

Reagovat
Jesse Pinkman

super obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Klasici

Reagovat
smazaný uživatel

na dialku pozdravujeme aj Taarabtika, ktory dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo mu to tak naservíroval?

Reagovat
smazaný uživatel

od Poyeta múdre postaviť do útoku rýchlych Johnsona a Boriniho, na tú vysokú obranu Spurs to obrancom Sunderlandu stačí len nakopnúť a už sa len pozerať.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to jsou šance...

Reagovat
Jesse Pinkman

pěkne Naughton, a nerad soudím podle vzhledu, ale ten Kane mi prostě připadá, že je strašně vydlabanej

Reagovat
smazaný uživatel

borini skvelý run

Reagovat
smazaný uživatel

toto je nechutné

Reagovat
smazaný uživatel

Por que?

Reagovat
smazaný uživatel

Por "run"

Reagovat
smazaný uživatel

Lo siento! Vicio

Reagovat
smazaný uživatel

tienes que mejorarlo y empezar a hablar en Eslovaco

Reagovat
smazaný uživatel

y escribir también

Reagovat
smazaný uživatel

Fue sin querer. Pero está bien...

Reagovat
mojmira

Čelůstka je zraněný? nebo proč neleští aspoň lávku?

Reagovat
fantomas

Eriksen je uplně jinde v tom týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, dřív ho doplňoval ještě JD ...

Reagovat
smazaný uživatel

Boooooo

Reagovat
Chazy

Achjo, konečně mi došlo, kdo je vlastně Sherwood. Doteď sem ho měl za Flowerse.

Reagovat
smazaný uživatel

Ade Eriksen

Reagovat
Jesse Pinkman

famózně Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

bentaleb sedí?

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
hefy

Cattermalona to dneska zas nedohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

nudáááá

ani žiadni zaujímaví hráči až na Adama nehrajú

Reagovat
kiwwi

asi je to individualne, ale pre mna je to z poslednu dobu jeden z najzaujimavejsich zapasov...ma to skvele tempo, sance, goly

Reagovat
smazaný uživatel

možno je to tým, že žiadnemu tímu nefandím, ani nemám podané, tak sa pri tom nudím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dík, už som mal, k rybe.

Reagovat
fantomas

?! Ki, Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

Kiho som zabudol, no. Eriksen mi nechutí.

Reagovat
fantomas

Nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Nosotros somos Liverpool TRALALALA Poesia danzante TRA LALA LALA somos el mejor equipo en el mundo TRALALALALALA

Nečakal som že vyhrame s Chelsea a už vôbec že budeme dominovať a skoro k ničomu ich nepustime...

Reagovat
fantomas

Eriksen ♥

Reagovat
Zaschrona

Jaka skoda, ze sel zrovna tam, kam sel...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No neboj, vás furt nesnášim :-*

Reagovat
smazaný uživatel

A zase.

Reagovat
FUnk

After scoring tonight, Harry Kane now has more Premier League goals than Lionel Messi ‪#‎BestInTheWorld‬

Reagovat
smazaný uživatel

#POTY#GOAT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připomíná vtipy o Heskeym

Reagovat
Infernoqt

hmm, tak to vypadá, že United nepůjdou ani do evropské ligy...

Reagovat
nani92

Reagovat
Jesse Pinkman

Ade hodně pěknej herní projev

Reagovat
fantomas

Naprostej bůh Prchej odtamtud, dokud je čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd...počká na van Gaala a pak to rozjede ve velkym i se zbytkem

Reagovat
FUnk

Reagovat
fantomas

To je bohužel dost možný no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Erikseeeeen, je to bůh

Reagovat
Jesse Pinkman

Christian Génius, fakt parádně

Reagovat
fantomas

OptaJoe ‏@OptaJoe

12 - Christian Eriksen has now been involved in as many PL goals (scored & assisted) as Mesut Ozil this season. Bargain.

Ta přestupová částka je čim dál větší vtip no.

Reagovat
Maresma

Özila nebo Eriksena?

Reagovat
fantomas

Eriksena (11,5m).

Reagovat
Maresma

Chtěl sem ho v létě k nám, škoda. Připlatit 5 mega a mohl přijít místo Alberta...

Reagovat
smazaný uživatel

Si vymysli něco svýho hmm

Reagovat
Maresma

Vsak je to dobrej priklad hmhmm.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, ale u nás by hrát přece nemohl, protože špatně presuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Miloš

Reagovat
Jesse Pinkman

Sunderland je strašnej patým, prapodivný hráči podávající otřesný výkony, dokonce ani Johnson není schopnej přihrávky, to už nevím co chtěj teda...

Reagovat
FUnk

tak zase je skore na nule

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3 body, výhra 5-1 a pošetrený Bentaleb ... Sherwood

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde proboha vyhrabali toho Verginiho umí pobavit

Reagovat
smazaný uživatel

Kane dnes skvelý.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

5 bodů na 4. místo, hm...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele