Premier League - preview 31. kola

04.04.2017, 08:30, aktualizováno 05.04.2017, 08:50
Previews
Anglická liga pokračuje ve středu dalšími šesti zápasy. Chelsea ve šlágru tohoto kola poměří síly s Manchesterem City. Arsenal přivítá West Ham, Hull si to rozdá s Middlesbrough a Crystal Palace pro změnu zajíždí do Southamptonu. Tottenham se představí ve Swansea a na Liverpool čeká Bournemouth...
Arsenal FC - West Ham United  (středa 20:45)
10 zápasů do konce, jeden zápas k dobru oproti Liverpoolu a sedmibodová ztráta na příčky zajišťující kvalifikaci do Ligy mistrů. Družina Arséna Wengera již skutečně nemá mnoho prostoru pro zaváhání. Ve středu večer na svém stánku přivítají v londýnském derby West Ham a po nedělní remíze s Manchesterem City nepřipadá v úvahu nic jiného než tříbodový zisk.

Forma Gunners je v několika posledních týdnech vskutku prachbídná. Poslední výhra tohoto celku z Londýna se datuje do poloviny února, kdy se mu podařilo po boji přehrát Hull City v poměru 2:0. Od té doby ovšem přicházelo jedno zaváhání za druhým - prohry na půdě Liverpoolu a West Bromwiche a remíza v domácím duelu s Citizens.

To West Ham prožívá sezónu plnou zklamání. Po loňském umístění v horních patrech tabulky se očekávalo, že Kladiváři opět zabojují o poháry, zatím však přišlo leda tak kruté vystřízlivění. Na přelomu roku se ještě zdálo, že by Hammers mohli zaznamenat kvalitní druhou polovinu ročníku, ovšem od počátku února jejich forma opět upadla do šedi naprostého průměru. Momentálně čeká West Ham už šest zápasu na výhru, přičemž v rámci této série dvakrát remizovali a čtyřikrát ze hřiště odešli poraženi.

Kladiváři letos nedokáží dotáhnout ani dobře rozjeté zápasy - z vedoucích pozic ztratily již 20 bodů. Arsenal pak určitě bude horkým favoritem, což dokumentuje i vzájemná statistika - Arsenal prohrál jen jediné z posledních 17 ligových zápasů, přičemž v rámci této série hned třináctkrát vyhrál.

Gunners bude scházet Laurent Koscielny, kterého vyřadilo zranění achilovky, zatímco start Davida Ospiny je taktéž krajně nejistý. Z marodky se naopak vrací Per Mertesacker a Alex Oxlade Chamberlain. Hosté budou postrádat Aaron Cresswella, nicméně již mohou opět počítat se službami Michaila Antonia.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ospina - Bellerín, Mustafi, Gabriel, Monreal - Xhaka, Coquelin - Walcott, Özil, Sanchez - Welbeck
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Randolph - Byram, Collins, Fonte, Masuaku - Noble, Kouyaté - Antonio, Ayew, Lanzini - Carroll
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 5.35 - 7.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hull City - Middlesbrough FC  (středa 20:45)
Hull se škrábe nahoru, zatímco Middlesborough přešlapuje na místě. Tak zatím vypadá situace ze spodku tabulky, přesněji její sestupové části. Na KC Stadium se odehraje nesmírně důležitý mač, který opět o něco více nebo méně odtajní otázku, kdo tento rok opustí slovutnou Premier League.

Půjde o ryze záchranářský souboj a v tuto chvíli má mnohem lepší formu Hull, který zejména doma začal sbírat body ve velkém. Posledním týmem, který na KC Stadium zvítězil, byl o Vánocích Manchester City. Kdyby Tygři k vynikající domácí bilanci přidávali body i zvenčí, byla by jejich situace o mnoho lepší. Takto jsou stále v sestupovém pásmu, ale na Swansea ztrácí jediný bod.

Mnohem hůře si vede Middlesborough, které nevyhrálo od 17.prosince loňského roku a od této doby si připsalo jen pět bodů. Boro má stále šanci se zachránit, potřebuje ale začít nutně sbírat tři body, jiná cesta za vytouženým cílem prostě neexistuje. O víkendu Middlesborough remízovalo na půdě Swansea 0:0, čímž se de facto stále drží ve hře o záchranu. Oba celky se střetly hned několikrát a jejich vzájemná bilance je vyrovnaná. V rámci Premier League má lehce navrch Middlesborough, které také ovládlo polsední vzájemný zápas, když jedinou brankou rozhodl Gastón Ramírez.

Hull se zatím statečně vypořádává i s velmi rozsáhlou marodkou. Také pro důležitý souboj s Boro bude postrádat Henriksena, Odubaja, Elabdellaouiho, Keana, Masona, Mbokaniho i potrestaného Huddlestona. Hosté podobné problémy nemají, byť starty Chamberse, Frienda nebo Gastóna Ramíreze nejsou úplně jisté.
Hull City - pravděpodobná sestava:
Jakupovic - Elmohamady, Ranocchia, Maguire, Robertson - Markovič, Clucas, N'Diaye, Grosicki - Hernández, Niasse
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Valdés - Barragán, Bernardo, Gibson, Fabio - Traoré, Roon, Clayton, Downing - Negredo, Gestede
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.30 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Swansea City - Tottenham Hotspur  (středa 20:45)
Překvapivá prohra Chelsea s Crystal Palace otevřela vrátka pro Tottenham, který tak může zdramatizovat boj o titul. Těžký duel na půdě Burnley svěřenci Mauricia Pochettina zvládli na jedničku, ve středu pak vyrážejí na půdu Swansea, kde budou chtít v dobrých výkonech pokračovat a vyvinout tak tlak na vedoucí celek - pokud by ten svůj duel s Man City nezvládl, byl by rozdíl mezi oběma mužstvy už jen čtyřbodový.

To Swansea má starosti přesně opačné, prozatím se jen zuby nehty drží těsně nad sestupovou propastí. O víkendu si připsali jen bod za bezbrankovou remízu s Middlesbrough, proti Spurs proto nutně potřebují bodovat. Po solidním lednu a únoru zaznamenaly Labutě mírný pokles formy a momentálně čekají tři zápasy na vítězství, ve kterých nezvládly zápasy se svými konkurenty v podobě Hullu, Bournemouthu a Middlesbrough.

To Spurs se nesou na vítězné vlně a nabízí se otázka, kdo a kdy je vlastně může zastavit. Na domácí půdě jsou naprosto suverénní, když ta vyhráli 10 zápasů v řadě, na cizích hřištích je to přece jenom horší, jelikož ze 4 posledních výjezdů vyhráli jen jeden jediný.

Středeční soupeř by měl sedět Christianu Eriksenovi, který v posledních 6 duelech se Swansea skóroval hned pětkrát. Labutím se navíc na Tottenham tradičně nedaří, v rámci Premier League jej totiž ještě nikdy neporazily.

Co se absencí týče, domácím možná nepomůže Fernando Llorente, který laboruje se zraněným kotníkem. Do sestavy by se naopak měl vrátit Wayne Routledge. Hosté budou do konce sezóny postrádat Harry Winks, který si v minulém utkání poranil kotník. Do utkání možná nezasáhne ani Vicotr Wanyama, stejně jako dlouhodobě zranění Harry Kane, Danny Rose a Erik Lamela.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Mawson, Olsson - Fer, Cork, Carroll - Narsingh, Ayew, Sigurdsson
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Alderweireld, Vertonghen - Walker, Wanyama, Dembélé, Davies - Eriksen, Alli - Son
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.55 - 4.00 - 1.64
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Southampton FC - Crystal Palace  (středa 20:45)
Crystal Palace je v opravdu výtečné formě a díky posledním čtyřem veleúspěšným kolům se vyhoupl ze sestupového pásma. Každopádně ho od něj dělí pouze vachrlatý náskok čtyř bodů, který je bezpochyby potřeba ještě navýšit. Southampton se v tuhle chvíli nachází jen o tři příčky výše a také on by potřeboval body k posunutí se blíže středu tabulky.

Londýnský klub si v tuhle chvíli opravdu nemá na co stěžovat. Před reprezentační přestávkou porazil Middlesbrough, W.B.A. i Watford, před týdnem vyzrál také senzačně na půdě Chelsea, a rázem je jeho situace opravdu hodně veselá. "Hráčům jsem řekl, aby si vítězství užili doma. Ale tady není čas na oslavy. Musíme pokračovat," říkal manažer Sam Allardyce.

Je opravdu až k nevíře, jakým způsobem se dokázali Orli vzepnout, a to především díky notně vylepšené defenzívě, která v tuhle chvíli šlape na výtečnou. Od konce února inkasovali za 360 minut pouze jednu jedinou branku, tu jim naposledy dokázala vsítit právě pouze vedoucí Chelsea. Do té doby měl přitom Crystal na svém kontě pouhých pět vítězství v sezóně.

Allardyce nebude mít nově k dispozici Scott Danna, který si o minulém víkendu poranil koleno, chybět mu budou James Tomkins i Patrick van Aanholt, alespoň připravený by naopak měl být Loïc Rémy. "Věřím, že bychom mohli znovu bodovat. Obzvláště s ohledem na naší formu," vyhlásil jasně zřetelný cíl hostující stratég.

Saints naposledy remizovali před vlastními fanoušky s Bournemouthem, celkově působí v posledních týdnech spíše takovým nenápadným dojmem. Spolu s Arsenalem mají však nejméně odehraných zápasů v celém pelotonu Premier League, takže rozhodně mají možnost přiblížit se minimálně horní polovině tabulky. Prostor pro to mají.

Mimo hru zůstává domácím Manolo Gabbiadini, nejistý je start u Sofianeho Boufala, a naopak konečně je na svůj debut po přestupu z Juventusu připravený Martín Cáceres. "Je důležité být plně soustředěný. Musíme také začít dávat góly z jiných pozic. Tohle není jen práce útočníků," pojmenoval problémy manažer Claude Puel.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cédric Soares, Stephens, Jošida, Bertrand - Oriol Romeu, Davis - Ward-Prowse, Tadič, Redmond - Long
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Delaney, Sakho, Schlupp - Cabaye, Milivojevič - Zaha, Puncheon, Townsend - Benteke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.50 - 4.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Manchester City  (středa 21:00)
Zdálo se to skoro nemožné, ale Chelsea pod Antoniem Contem našla přemožitele. Přestože Blues proti Crystal Palace především v prvním poločase hráli výborně, v malém londýnském derby na Zahu, Sakha a spol. nestačili a prohráli 1:2. Premier League sice stále vládnou s luxusním sedmibodovým náskokem, pro nejbližší konkurenty, k nimž se řadí i středeční soupeř Manchester City, je to nicméně jasný signál. Signál, že se ještě může semlít ledacos.

A to především v případě, že se svěřencům Pepa Guardioly podaří na Stamford Bridge rovněž uspět. Chelsea čeká v dalších kolech nevyzpytatelný dvojboj v Bournemouthu a na Old Trafford, kde se dají body poztrácet docela snadno. A kdyby Chelsea po třech výhrách v řadě najednou dvakrát ztratila, mohl by si Tottenham začít brousit zuby a klidně zaútočit na kdysi neochvějnou pozici na čele tabulky.

Chelsea začíná mít mírné problémy v defenzivě. Na přelomu roku udrželi Blues šest čistých kont z osmi zápasů, zatímco teď strádají. Už sedmkrát za sebou totiž Thibaut Courtois minimálně jednou kapituloval. David Luiz, pro mnohé nejlepší stoper letošní sezóny, není pod tíží bolavého kolene tak dominantní jako v nedávných měsících - a třeba proti Palace nezahrál ideální ani tolik oslavovaný N’Golo Kanté. A právě tito dva borci budou muset zabrat, aby se na západě Londýna slavilo ve velkém.

Je nicméně nutné připomenout, že Manchesteru City to ve velkých zápasech pod Guardiolou moc nejde, což potvrdily dvě remízy s Liverpoolem a Arsenalem v uplynulých kolech. S Tottenhamem získal letos ze dvou zápasů jen bod, totéž platí o Reds a Evertonu. Z týmů pomyslné Top 7 tak Citizens zdolali jen United a Gunners, oba na podzim. Dvě výhry z deseti klání. Nic extra, a to k tomu můžeme připočítat i selhání v odvetě osmifinále Ligy mistrů v Monaku.

Tohle se ostatně potvrdilo i v prosinci na Etihad Stadium, kam onehdy přijela Chelsea. Ta byla právě uprostřed své série a skalp domácího City bylo číslo 8. Po vlastní brance Garyho Cahilla se po změně stran trefili Diego Costa, Willian a Eden Hazard. V závěru utkání se navíc strhla vřava po přehnaně ostrém zákroku Agüera na Davida Luize, který červenou kartou odnesl Fernandinho a právě argentinský útočník.

V zápasech Chelsea a Man City to není nic zas až tak nečekaného, v posledních pěti vzájemných kláních musel sudí tasit červenou kartu hned čtyřikrát. Teď ale ke sportovní stránce. Citizens posledně na Stamford Bridge vyhráli jasně 3:0, těžko však považovat minulou sezónu z hlediska Blues za relevantní.

Větší váhu má patrně skutečnost, že i s tímto ojedinělým úspěchem zvítězil celek ze severního průmyslového centra Anglie na půdě Chelsea jen dvakrát z předchozích devatenácti pokusů. Dvanáctkrát se naopak radovali Londýňané.

Antonio Conte se pravděpodobně znovu bude muset obejít bez křídelního beka Victora Mosese, jenž má potíže s palcem u nohy. Dá se tak očekávat, že se zase dočkáme ofenzivnější varianty s Pedrem, kterou nicméně italský stratég vyváží silnějším středem pole. Před Kantého a Matiće by se na každý pád měl postavit ve výtečné formě hrající Fábregas, který proti Eagles vytvořil s Hazardem nebývale kreativní duo.

Taky Pep Guardiola o víkendu experimentoval na postu pravého obránce, kam překvapivě implementoval Jesuse Navase. Jeho post by na Stamford Bridge měl zastoupit univerzál Fernandinho, přestože se již stačil uzdravit Pablo Zabaleta. Mimo hru zůstávají Bacary Sagna, Ilkay Gündogan a Gabriel Jesus, byť posledně jmenovaný se již zapojil do lehkého tréninku.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Pedro, Kanté, Matić, Alonso - Fábregas, Diego Costa, Hazard
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Caballero - Fernandinho, Stones, Kolarov, Clichy - Touré - Sterling, De Bruyne, Silva, Sané - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.30 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - AFC Bournemouth  (středa 21:00)
Na začátku prosince loňského roku Bournemouth psal historii, když ve 14.kole vůbec poprvé porazil slavný FC Liverpool. Památné utkání tehdy ovládl divokým výsledkem 4:3, přičemž se nezalekl ani nepříznivého stavu 1:3. Nyní nastal čas pro odvetu a jak se zdá, jsou Reds ve formě a za vítězstvím by je měla popohnat skvělá kulisa domácího stánku Anfield Road.

The Cherries mohou být s průběhem této sezony zatím spokojeni, v tabulce jsou jedenáctí, ale musejí se mít na pozoru, protože aktuální zisk 34 bodů ještě nic jistého nezaručuje. Charakterizovat výsledky domácích je dosti obtížné, vesměs ale můžeme říci, že střídají dobré výsledky s těmi špatnými, byť trochu prazvláštně. Bournemouth totiž dokázal vyválčit body s Liverpoolem, Tottenhamem, Manchesterem United, Arsenalem nebo porazil stále ještě úřadujícího šampiona z Leicesteru, aby následně nezískal ani bod s předposledním Middlesbrough či osmnáctým Hullem.

Liverpool se bude muset mít doma secsakramentsky na pozoru, jinými slovy Bournemouth nesmí podcenit. Kloppovým svěřencům se vrací forma, což potvrdili v minulém kole v rámci prestižního derby s Evertonem. Liverpool zvítězil 3:1 a na Anfield Road neztratil bod čtyřikrát v řadě. V tuto chvíli drží klíčovou třetí pozici, ale je jasné, že oni se svede ještě tuhý boj. O prvním letošním vzájemném zápase už byla řeč, jinak má Liverpool pochopitelně lepší vzájemnou bilanci. Napříč všemi soutěžemi vyhrál všech pět předchozích duelů, mnohdy ale jen těsným výsledkem.

Domácí v žádném případě nebudou kompletní. Zdravotní potíže mají Lallana, Henderson, Mané, Ejaria a Ings. Na druhou stranu už je v pořádku útočník Sturridge. Ztráty hlásí i Cherries, těm nepomohou Wilson, Federici, Surman a potrestaný Mings.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Lovren, Matip, Milner - Wijnaldum, Leiva, Can - Firmino, Origi, Coutinho
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Gosling, Arter - Fraser, Wilshere, Pugh - King
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.45 - 4.65 - 7.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Stoke City  (úterý 20:45)
Není to tak dávno, co se Burnley pohybovalo v poklidném středu tabulky. Po sérii nepříznivých výsledků se však povážlivě propadlo tabulkou. Důvod k panice zatím není - náskok na první sestupovou příčku je stále pětibodový - ovšem pokud chtějí svěřenci Seana Dycheho sezónu dohrávat bez nervů, měli by si v úterním zápase poradit s hostujícím Stoke.

Forma domácího týmu dobra vskutku není. Momentálně tahají sérii sedmi utkání bez výhry - ta poslední přišla v poslední lednový den proti Leicesteru City. Od té doby posbíral nováček soutěže pouze tři body za remízy s Chelsea, Hullem a Sunderlandem.

To Stoke může být se současným devátým místem docela spokojené. V posledních dvou duelech sice podlehlo Chelsea a nastartovanému Leicesteru, předtím ale ve 4 utkáních posbíralo 7 bodů za výhry nad Crystal Palace a Middlesbrough a překvapivou remízu s Manchesterem City.

Burnley však na svého úterního soka příliš neumí, ze 7 domácích duelů zvítězilo jen v jednom jediném. Pokud bychom bilanci rozšířili i na půdu Potters, našli bychom jedinou výhru Burnley za osm posledních vzájemných zápasů v roce 2014. Zajímavost pak představuje fakt, že Burnley nevyhrálo již 42 ligových zápasů, ve kterých prohrávalo.

Domácím se vrací Steven Defour, zatímco Johann Berg Gudmundson si ještě chvíli na marodce pobyde. U hostů bude zřejmě absentovat Peter Crouch, kterého trápí problémy s kolenem, mimo zůstávají také Xherdan Shaqiri a Geoff Cameron. Do sestavy by se tak alespoň měl vrátit Phil Bardsley, který si již odpykal disciplinární trest.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Keane, Mee, Ward - Boyd, Hendrick, Barton, Arfield - Barnes, Gray
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Grant - Johnson, Shawcross, Indi, Pieters - Whelan, Allen - Arnautovič, Walters, Ramadan Sobhi - Berahino
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.44 - 3.10 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Sunderland AFC  (úterý 20:45)
Ještě před měsícem a půl byly oba kluby namočené v sestupové šlamastice a s jejich budoucností to vypadalo dost bledě. Teď už to platí jen z padesáti procent. Zatímco Leicester se pod Craigem Shakespearem až neuvěřitelně zvedl, Sunderland je pořád na dně. I když to není tak úplně pravda. Je totiž dno, pětimetrová vrstva hnoje, a pak Sunderland.

Nejhorší na tom je, že zatímco ostatní kluby jako Hull, Swansea, Crystal Palace - nebo i Leicester - zvládly rošádu na trenérském postu a de facto díky tomu se stále drží alespoň pomyslného stébla, pro Mackems už je na změnu nejspíš pozdě. Do konce zbývá osm kol, což je taky porce bodů, kterou Sunderland potřebuje dohnat na první nesestupovou příčku.

Svěřenci Davida Moyese prohráli čtyři z posledních pěti zápasů. Jasně, tohle se dalo před víkendem říct i o Arsenalu, ale ten aspoň v průběhu děsivé krize dával góly. Střelci Sunderlandu naproti tomu už pět zápasů střílí slepými - šestkrát bez gólu přitom byli naposled před 36 lety. Vyhlídky jsou zkrátka dost mizerné. Ale není právě tohle v Premier League ten moment, kdy se situace znenadání otočí?

Leicester by mohl vyprávět. Jeho majitel položil hlavu na špalek, když vyrazil oblíbeného Claudia Ranieriho, známého jako autora nejkrásnější pohádky v historii anglického fotbalu. Jenže světe div se, ono to vyšlo, Foxes vyhráli čtyři ligové zápasy v řadě a postoupili přes Sevillu do čtvrtfinále Ligy mistrů. Inu, pódium pro další pohádku připraveno...

A jak jsme na tom s marodkou? Hodilo by se připomenout, jaký Lišácký majstrštyk se šampionovi povedl v zimě. Zpevnit chátrající stoperský ansámbl přišel Molla Wagué. Na půlroční hostování. Při debutu v pohárovém utkání si ale vykloubil rameno a za Leicester už si nezahraje.

To se hodí ještě míň, když je kapitán Wes Morgan mimo hru a místo něj musí nastupovat Yohan Benalouane. Po zranění se ale vrací Marc Albrighton, který v rámci rotace nejspíš znovu posadí o víkendu zářícího Demaraie Graye. Sunderland má naproti tomu potíže v útoku, protože Jermain Defoe v neděli netrénoval a jeho start je nejistý. A to by byl poslední hřebíček do rakve Černých koček.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Huth, Benaloune, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Ndidi, Albrighton - Okazaki - Vardy
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Jones, O'Shea, Koné, Oviedo - Rodwell, Denayer, NDong - Januzaj, Defoe, Borini
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.40 - 6.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - West Bromwich Albion  (úterý 20:45)
West Bromwich se zdá chytl vynikající formu, během čtrnácti dní si vyšlápl na klasu Premier League Arsenal a Manchester United a je otázkou jak se popasuje s průměrným Watfordem. Domácí zápas s tímto soupeřem zvládl, ale podaří se mu to i na Vicarage Road?

Watford o víkendu udolal jedinou brankou Britose 1:0 Sunderland a zvítězil vůbec poprvé od začátku února. A bylo na čase, protože i když domácím patří dvanácté místo, sestupové pozice vůbec nejsou daleko. Od osmnáctého Hullu ho dělí sedm bodů, což v Premier League při tříbodovém systému ještě nic neznamená. Italský lodivod Walter Mazzarri doufá, že se The Hornets podaří na výsledek proti Sunderlandu navázat, ovšem West Brom by při současné formě mělo představovat mnohem složitější překážku.

Jeho formu mimochodem ochutnali Arsenal s Manchesterem United. Gunners na jeho půdě prohráli a Rudí ďáblové před zraky vlastních diváků jen remizovali 0:0. WBA se i díky tomu vyhřívá na osmém místě, mnohem blíže evropským pohárům nežli záchraně. A pokud se ve zbývajících osmi kolech nestane něco nečekaného, měli by si The Baggies bez problému zajistit učinkování v Premier League i příští sezonu.

Domácí nemají s WBA zrovna lichotivou bilanci, zvítězit dokázali jen jednou. Shodou okolností to bylo v minulé sezoně a zrovna na půdě The Baggies, doma ale ještě nikdy nad tímto soupeřem nezvítězili. Povede se jim to tentokrát?

Watford trápí rozsáhlá marodka, k dispozici nebudou Pereyra, Zárate, Watson, Kabasele, Behrami i Kaboul. Oproti tomu bude WBA pouze bez Phillipse. Takže v tomto je výhoda na hostující straně.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Janmaat, Cathcart, Britos, Holebas - Capoue, Doucouré, Cleverley - Amrabat, Deeney, Niang
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Evans, Nyom - Chadli, Fletcher, Livermore, Brunt, McClean - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 2.95 - 3.23
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Everton FC  (úterý 21:00)
V divadle snů na Old Trafford přivítá Manchester United tradiční tým Premier League Everton. V domácím prostředí zatím Rudí ďáblové nepřesvědčují a to je provází v podstatě celou sezonu. Po dalším zaváhání zůstávají stále mimo první čtyřku.

Manchester United měl už tolik příležitostí, jak se posunut na čtvrtou i třetí pozici, jenže všechny zatím prováhal. Jakoby byla pro Mourinhovu partu první čtyřka zakletá. Po další domácí ztrátě, tentokráte remíze 0:0 s West Bromwich, si nadále pohrávají s další neúčastí v Lize mistrů. Nikde totiž není psáno, že United vyhrají Evropskou ligu.

V zápase proti WBA citelně scházel útočník Zlatan Ibrahimovič, jehož na hrotu zastoupil mladičký Rashford a i přes jeho kvality zkrátka United vyšli střelecky naprázdno. Dobrou zprávou pro Josého Mourinha je návrat švédského suveréna, který do hry nezasáhl kvůli trestu. Do sestavy se vrací také Ander Herrera, ale naopak mimo zůstávají Smalling, Jones a Mata. Nejistý je start nejdražšího hráče světa Paula Pogby.

Everton rozhodně nebude snadným soustem, byť jeho forma je v posledních týdnech kolísavá. Toffies sice doma válejí, ale venku je to o poznání horší, o čemž svědčí porážky na Tottenhamu a především na Liverpoolu. Derby na Anfield Road Liverpool jasně ovládl a brankami Maného, Coutinha a Origio zvítězil. Čestný úspěch Toffies měl na svědomí Pennington.

Hosté se určitě nemají za co stydět, body jinak sbírají a stále jsou ve hře o evropské poháry, problémem ale je, že mají odehráno třicet kol, zatímco Arsenal a Manchester United o dvě méně. Toffies v zápase nepomohou Bolasie, Coleman, Funes Mori a Schneiderlin, pro kterého mohl být zápas na Old Trafford velice pikantní.

Pravdou je, že Evertonu se na Old Trafford vůbec nedaří. Od nového tisíciletí tu vyhrál jen jednou, před čtyřmi lety pozdní brankou Ovieda 1:0.Letos se oba celky střetly jen jednou, v prvním zápase na půdě Evertonu se zrodila remíza 1:1. Stejný výsledek pochopitelně domácí neberou.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Bailly, Rojo, Young - Carrick, Herrera - Lingard, Mikhitaryan, Rashford - Ibrahimovič
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Robles - Holgate, Jagielka, Williams, Baines - Barry, Gueye - Barkley, Davies, Mirallas - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.00 - 6.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC29223460:2369
2.Tottenham Hotspur29188357:2162
3.Liverpool FC30178564:3759
4.Manchester City29177556:3258
5.Manchester United281411342:2353
6.Arsenal FC28156758:3651
7.Everton FC30148852:3350
8.West Bromwich Albion301281039:3844
9.Stoke City30991233:4436
10.Southampton FC28971233:3634
11.AFC Bournemouth30971442:5434
12.Watford FC29971334:4834
13.Leicester City29961435:4733
14.West Ham United30961541:5433
15.Burnley FC30951631:4432
16.Crystal Palace29941638:4731
17.Swansea City30841836:6328
18.Hull City30761728:5927
19.Middlesbrough FC294111420:3323
20.Sunderland AFC29551924:5120

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1416)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1.

Reagovat
smazaný uživatel

Šikulka. Gratuluju.

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

C'mon Toffees! 8-9 bodů na 5. flek s osmi zápasy do konce, to byl slušný polštář.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokažem si predstaviť, že Everton dnes získa nejaký bod na OT.

Reagovat
oli9

Já si zase dokážu představit že získají 3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

, proč ne? Remíza to klidně může být.

Reagovat
Ondiis

Ty jsi na PL nový co?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro tu nebývám,o co jde?

Reagovat
smazaný uživatel

Zaklínadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

hajzle.

Reagovat
mithro

to uz aj tak nikoho nezaujima, EL je jedina cesta

Reagovat
Busby babes

tak ja chci abychom vyhrali kazdej zapas.

Reagovat
mithro

zapasy, koho zaujimaju zapasy, Edo sa vraj chysta na moznost, ze v lete zlomime prestupovy rekord. dvakrat. a to je to, o co tu ide, sieste miesto je nase

Reagovat
vodka

"watch this space" ?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
avicii

tiez nie

Reagovat
smazaný uživatel

jaaa, kdyz jsem prisel na EF a zjistil jsem, ze se dnes hraje PL

http://1url.cz/StVYe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neraguj na me ty smrade

Reagovat
smazaný uživatel

když nesleduješ fotbal, tak se nediv jak "pakůň"

Reagovat
off-olda

Reagovat
tuny

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

To zní tak strašně trapně ty anglické hlášky přeložené do češtiny.

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze anglicani chodi na ef??

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

co je prelozene do anglictiny?

Reagovat
Counter

Ta větná konstrukce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ony jsou trapný i v aj, akorát cizinci to tak nevyzní.

Reagovat
cristiano.K.

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes United uz aj so Zlatanom, tak snad im to tam uz padne a 3 body ostanu doma

Reagovat
johan14

Žeby za United nastúpil až tak ofenzívna zostava sa mi nezdá. Som zvedavý čo ukážu zo Zlatanom, lebo Everton bude ťažší súper ako posledný dvaja s ktorými stratili doma. Ak zaváhajú aj teraz, tak cesta do LM asi len cez EL, no tam to bude ešte sakra ťažké.

Reagovat
johan14

Potrebujú v priemere 4 strely na bránu na jeden gól. Umožní im to Everton, ponúkne im takú šancu? Mou z tých neschopákov v útoku už asi ani nespí.

Reagovat
EXoRcIsT

Paneboze jak zase doma remizujeme tak ma asi porazi

Reagovat
kylo ren

Reagovat
vrabejka

Prohrate

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells
Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Busby babes
Reagovat
iamek

Co tam pisou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ze Shaw nebyl happy po tech komentech ale rozhodl se misto nejake medialni odpovedi pro schuzku s Zozem. A potom byl zarazen do sestavy pro Everton.

Ale nekde jinde uz jsem cetl, ze i tak jsme ochotni naslouchat pripadnym nabidkam.

Jo a Mata prej doufa, ze by mohl stihnout odvetu s Anderlechtem.

Reagovat
iamek

Mata tak rychle ? Jsem cekal, ze bude out do konce sezony. No uvidime jak to ti dva vyresi. Dneska bych se nedivil, kdyby ho Jose dal do zakladu a vytroloval nas vsechny.

Reagovat
Busby babes

prej u toho zraneni byly driv pripady, kdy se hrac po trech tydnech vracel bez problemu. zalezi jestli nenastane nejakej problem v rehabilitaci no. Moc bych s tim nepocital, ale bylo by to dobry. Prej je ochotnej to pripadne risknout a hrat i pres bolest. Juan tvrdak.

Reagovat
wild

a nebude ani na lavicke

Reagovat
Busby babes

jo, s tim pocitam. lavicka max.

Reagovat
Nikikrew

Shawa by som ku nam bral

Reagovat
SCELO

aj ja by som ho ku nam bral, hlavne s jeho platom by sa nam zilo o dost lepsie

Reagovat
Hokaido

Toho by, koukám, kromě Mourka, bral úplně každej.

Reagovat
SCELO

co narobis niektory ludia to proste maju v sebe

Reagovat
Zaschrona

Ja ne.

Reagovat
cristiano.K.

to bude vzájemný, ono se mu k vám taky chtít nebude

Reagovat
Zaschrona

lol

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
iamek

Dneska si pro bodik musime dojit

Reagovat
Busby babes

klasicke 0:0 nebo 1:1?

Reagovat
mul

bude hrat Ibra ?

Reagovat
Busby babes

bude. Herrera uz taky muze, Pogba mozna. je v sestave.

Reagovat
mul

tak potom ten gol date

Reagovat
iamek

Dneska to vidim na 1:1

Reagovat
johan14

Spurs a United po 3 prehry, no Spurs o 17 gólov lepšie skóre. Neuveriteľné

Reagovat
smazaný uživatel

A nejlepší obranu a o 9 bodů víc. Co mělo to srovnání říct?

Reagovat
smazaný uživatel

Že jsme lepší tým.

Reagovat
vodka

"Cleverly" a za everton "Barrym Gueye"

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

Už je to opravené...

Reagovat
I am Mancunian

nedokazem si predstaviť, že dáme dneska gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kylo ren

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

vlastní

Reagovat
TopinB

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sergi Samper

Snad dnes nastoupí jeden z nejchytřejších hráčů Ander Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley 1-0 Stoke City, Leicester City 2-2 Sunderland, Watford 2-2 West Bromwich Albion a Manchester United 2-1 Everton

i když ten Everton by mohl neprohrát

Reagovat
smazaný uživatel

Everton určitě prohraje, vyhraje nebo bude remíza.. dej to tam za barák !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Burnley-0, Leicester-1, Watford-2, ManU-0

Reagovat
smazaný uživatel

Sol Campbell tells @SBSNews Wenger WILL be in charge for the tour of Australia in July.

Reagovat
FUnk

Reagovat
blade115

Moses netrénoval, takže nejspíš mimo i pro zápas se City...

Reagovat
smazaný uživatel

misto nej Griezman?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
off-olda

Leda by měl Antoine mladšího bráchu s dawnovým syndromem.

Reagovat
Busby babes

Arsene Wenger platici 85 mega za hrace. To bych videl celkem rad.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo hráč který dobrovolně odejde z Atletica za Wengerem

Reagovat
Hachim Mastour

Za Griziho by to dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Dost by záleželo na ceně, kolik by Arsenal chtěl. A přivést zpět Lukakua je dle mě blbost, ten hráč nás nikam neposune a místo dvojky nebude chtít.

Reagovat
smazaný uživatel

"Je dno, pětimetrová vrstva hnoje a pak Sunderland"

Reagovat
Busby babes

Usty videl Moneyball.

Reagovat
gocii

spíš přátelé

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Hull je dno, Boro pětimetrová vrstva hnoje a pak Sunderland?

Reagovat
Ondiis

To by sedělo, ne?

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Na včerejším tréninku Manchesteru City se znovu objevil i Gabriel Jesús. Mladý útočník stihl doléčit zlomeninu zánártní kůstky, kterou utrpěl v polovině února a kvůli níž mu původně hrozil předčasný konec sezony

Tak sup sup, at jsou Citizens aspon trosku sympatictejsi

Reagovat
Coutinho10

10:59 Pro Maného možná skončila sezona

Sadio Mané má od sobotního derby s Evertonem problémy s kolenem, v uplynulých hodinách absolvoval podrobné vyšetření a první zprávy nejsou vůbec příznivé - problém ofenzivního fotbalisty Liverpoolu je vážnějšího rázu a dle médií může znamenat předčasný konec sezony. (football365.com)

hmm skvely

Reagovat
Counter

Klopp právě říkal, že to ještě neví jistě. Ale konec sezony pro Maného ani nevyloučil.

Reagovat
Coutinho10

j takze jeste mala sance je, kazdopadne se bojim, ze nas to hodne ovlivni ve zbytku sezony

Reagovat
Maresma

Hlavně zítra kromě Maného budou určitě chybět Lallana s Hendersonem a netrénoval ani Matip s Canem.

Reagovat
Maresma

Tohle mluví za vše...

Klopp: "We have options, we can change systems. Phil, Lucas, Milner could play wing-back, possibly."

Reagovat
Coutinho10

tjn

Reagovat
Hachim Mastour

Chce hrať na wing-backy ? Trapák.

Reagovat
Maresma

No neřekl bych, že chce, spíš mu začínají docházet jiný možnosti.

Reagovat
Coutinho10

j to je celkem dost velka marodka ale Bournemouth musime dat i tak, ale zname to no..

Reagovat
Hokaido

Origi by měl určitě hrát, ne? Koupil jsem ho do fanty, tak snad se udrží v základu.

Reagovat
Coutinho10

ja myslim ze jo v sobotu se dobre uvedl a navic pri ty marodce nevim, jak by to chtel jinak Klopp lepit

jinak VIP H2Headka se nam celkem diky ztrate Countera na cele zamotala koukam, ze si minule tesne prohral s Chobotem, takze snad te pomstim

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem THC Podbořany, letos se držím poměrně vysoko

Reagovat
mikelinos

Counter byl easy

Reagovat
Coutinho10

ses hodne dobre rozjetej...no bude to jeste hodne zajimavy

Reagovat
Zaschrona

Bez Maneho jste jeste nevyhrali ani zapas, ne?

Reagovat
Coutinho10

ted na to koukam...v PL zatim ne no, takze je cas to prolomit

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bez něj byli 3 zápasy v PL

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel Jesus se zapojil do tréninku

Reagovat
icemike

neuspěchat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido
Reagovat
kvasha16

dafuq

Reagovat
icemike

Reagovat
Cobra

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Hokaido

Valencia údajně dostal volno a není v týmu. Dneska by to pro Everton fakt mohl být ten den.

Reagovat
Coutinho10

sakra...s nim sem pocital

Reagovat
Busby babes

fanta.

Reagovat
Hokaido

Tak ještě to není ofiko, tak uvidíme. Každopádně bych se nezlobil, kdyby odpočíval.

Reagovat
Busby babes

tak nedivil bych se. To asi aby Young sel doprava a vlevo nastoupil Shaw, teda Darmian, teda Blind...

Reagovat
blade115

Podle toho kterej Valencia...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Zaschrona

Ja si nedokazu predstavit, ze dneska... radsi nic psat nebudu, bohuzel mi to vetsinou vychazi.

Reagovat
Zaschrona

Lukaku: "I want to create history at the club. I want to push for a top four spot and I think we have to aim for this. Personally, I just want to improve and become a better player than I am today."

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte dnes je preč. Ten sa už do Liverpoolu nevráti.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Spasitel

Ten už je v Chelsea kedže Costa určite odíde

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
nani92

dnešný deň si zapamätajte ako deň, kedy sa zlomí naša smola v zakončení a Everton dnes dostane minimálne 3 kúsky

Reagovat
smazaný uživatel

Vaše smůla v zakončení je fáma, jakože se proti vám každý golman snaží, prostě pálíte šance jako každý, akorát si jich moc nevytváříte, tak to vadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland

Reagovat
nani92

fáma je presne to čo si napísal ty, popieraš jasné fakty..Trump

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Swarley

no, to právě ne

Reagovat
vladis271

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Cobra

Spíš jim chybí kvalita na to zakončení.

Reagovat
kiwwi

Debugging level owny

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Busby babes

kdes to tam nasel? je to ze Squawky, ne?

Reagovat
kiwwi

Mam to z redditu, neviem presne odkiaľ to je origos

Reagovat
kvasha16

3:3

Reagovat
cristiano.K.

Lukaku by dnes mohl dát hattrick a po sezoně by ho mohl MU koupit za 100 mega.

Win- win situace pro všechny

Reagovat
Zaschrona

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Everton, to je dneska tak cista dvojecka, ze to svet nevidel..

Reagovat
EXoRcIsT

na tvojom mieste by som nato podal vsetko co mas v banke

Reagovat
smazaný uživatel

Nesazim..

Reagovat
smazaný uživatel

vidno aj preco

Reagovat
Higi

Ospina prej zraněnej, zítra v bráně Emi Martinéz

Reagovat
smazaný uživatel

Fuu nastastie, uz som sa psychicky pripravoval na ospinove vzdusne suboje s carollom...zeby wengerov takticky tah? Snad to emi zvladne, jemu by som doprial serku zapasov

Reagovat
Mastný Chobot

wengerov takticky tah

Reagovat
FUnk

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouzi si to

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Higi

proč by chodil do horšího

Reagovat
Hokaido

*nejhoršího

Reagovat
smazaný uživatel

masopls

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

na lavicku mozna

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mates_Matesović

Ale je to zajímaá představa, už jenom kvůli té diskuzi, která by tady následovala

Reagovat
FUnk

a kam dame isca?

Reagovat
mithro

bez valencie, pogba na lavke, to bude dnes parada velka

Reagovat
mithro

No Rooney involved in team or on bench for Man Utd

Reagovat
Zaschrona

uz je nas hrac

Reagovat
iamek

Young se slusne rozehral. Spise me desi ten stred zalohy

Reagovat
pingla

No vypada to celkem desive, snad bude Anderko hrat vedle Carricka, jinak nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard, Fellaini, Rashford pod ibrou, to bude jiná paráda

Reagovat
Busby babes

pockej, jak tam Young bude jezdit.

Reagovat
Higi

http://www.gunners.cz/martinez-achcem-aby-mi-hrai-verilia/

Na tohle nezapomenu "Je to v pohodě, Emi je v bráně" a pak dostal takový góly proti readingu minimálně ten jeden byl fakt hrozně hloupej jak si ho srazil do brány

Reagovat
Miguel19

Shaw lávka...asi zamakal

Reagovat
kiwwi

Starting XI vs Everton: De Gea, Young, Bailly, Rojo, Blind, Carrick, Fellaini, Herrera, Lingard, Rashford, Ibrahimovic.

https://twitter.com/ManUtd/status/849320646945517572

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězná

Reagovat
Makiii

Vypada to otresne... Snad zdani klame.

Reagovat
mithro

x2 istota, setrime sa na EL

Reagovat
Busby babes

vitezna... lavicka pomalu silnejsi nez zaklad.

Reagovat
nani92

pane Satane, prečo nás tak trestáš

Reagovat
Swarley

jo takhleeeee...

Reagovat
Zaschrona

Young RB? Fellaini AM? To jsou veci.

Reagovat
Busby babes

The Europa League lineu...I mean bench looks strong.

Tak.

Reagovat
Mastný Chobot

https://pbs.twimg.com/media/C8lnQ3PW0AA-Zdl.jpg:large

malý Mbappe v drese Arsenalu. Už sa v lete tešíme.

Reagovat
pepinho2

no, prostě nějakej malej černoušek, kterému nejde vidět do obličeje a kdo je ten 2.?

Reagovat
Mastný Chobot

Corchia

Reagovat
smazaný uživatel

Takže k nám?

Reagovat
Hokaido

http://imgur.com/a/pjGCj

Tady už je trochu starší a je v dresu Chelsea, tak nevím.

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

Ďalší so zbierky "Wenger could have signed"?

Reagovat
Mates_Matesović
Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Mourinho asked by BT Sport why Mkhitaryan is only on the bench tonight: "I was not happy with Micki's performance in the last match."

Zozemu uz fakt dosla trpelivost. No na Henrikha to aspon minule zabralo.

Reagovat
Busby babes

Zlatan: "The last time I didn't finish first was with Milan. I hate it. Anything below the top position is a failure for me"

Reagovat
Swarley

je to těžký, ale rozhodně naše nejlepší křídlo...někdy fantastický, jindy neviditelný...ale pořád hráč, který by měl hrávat...

Reagovat
Busby babes

"Who's the best striker in the league?"

Zlatan: "Lukaku's good & Aguero."

"Not you?"

Zlatan: "Lions don't compare themselves to humans."

Reagovat
Zaschrona

Ale dle spekulaci v USA pry pujde do LA.

Reagovat
Busby babes

no chtej ho v LA, chceme ho i my. Jeste se prej nerozhodl. a hlavne, my mame nejakou opci.

Reagovat
cr7sux

na to, ze slo toho tolik pres neho tak je 26 malo..

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
vladis271

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nihilister

Ne , není to vtipný ... už určitě ne

Reagovat
Mastný Chobot

Leicester zas taká energia neskutočná. To udržia takto a za rok zas titul.

Reagovat
Mates_Matesović

Kdyby takhle hráli už od začátku, tak jdou na poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

Není se čemu divit, když pro ně sezona začla před měsícem.

Reagovat
smazaný uživatel

lol s nejvetsimi tragedy ligy

Reagovat
pingla

Aktualne spis Boro nez Cats....

Reagovat
Mastný Chobot

O to vôbec nejde, žejo.

Reagovat
vladis271

posledných 5 zápasov majú najlepšiu formu v lige spolu so Spurs a CP.

Reagovat
Swarley

tak se bojuje za manažera, který tě dovedl k titulu...oh wait...

Reagovat
Ligter

tým jak na baterky

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz dal tuhle Mickey Mouse cup sestavu, tak si mohl aspo zachytat Romero

Reagovat
niflheim

Zlato

Reagovat
Swarley

a hned fantasticky kopnutýýýý první roh...

Reagovat
mithro

to je uplne na pokutu tie rohy, young aj blind otras.

Reagovat
Swarley

to je fakt ostuda, vždyť takhle to kopou žáci

Reagovat
Swarley

už i Zlatan je rozbitej, to je v p-či...

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, ze sa Lukaku zrazu snazi

Reagovat
smazaný uživatel

bojuje o angazma

Reagovat
smazaný uživatel

tak to aby sa hull alebo bournemouth uz cinili

Reagovat
Tomekcz

zase ibrashitovic v utoku aji roney je rychlejsi zas dalsi ztrata doma

Reagovat
smazaný uživatel

Off topic: https://www.youtube.com/watch?v=yKzP_9_xFs0

Dejan překvapil. Teď jen, aby vyladil formu, má to v sobě!

Reagovat
smazaný uživatel

se vsi uctou k Ibrovi, jeho rychlost, reakce na odrazene mice, nebo jeho start po nem jsou uz zoufale pomale

Reagovat
smazaný uživatel

Ježek je borec, všichni mladíci, co zářili pod LVG, tak hrají hovno nebo vlastně nehrají. Jediný Lingard si svoje odehrjae

Reagovat
Grahf

normálne je vidieť, jak si tí hráči vôbec neveria. A tá mourinhova taktika, keď má super loptu, tak sedem našich hráčov pred brankarom, keď ju máme my, tak dvaja vpredu

Reagovat
smazaný uživatel

není náhoda, že prostě všichni mladí hráli aktivně a dobře a najednou přijde ježek a prostě se bojí... Lingardovi to vyhovuje, protože je to prostě běžec, ale ostatní jsou v prdeli

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Hokaido

Rojo

Reagovat
Hokaido

A u rohu znova

Reagovat
niflheim

wtf

Reagovat
Grahf

to je moc

Reagovat
Zaschrona

gol z rohu, wow

Reagovat
Zaschrona

haha, jake jesle

Reagovat
Maresma

Ten ste dlouho nedali, no...

Reagovat
Zaschrona

no, minule a pred tim... fakt nevim kdy, strasne dlouho ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

hashahahahahahahahaha yas protecem to je jistota

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Miguel19

Jagielka

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaal Eve

Reagovat
kiwwi

Davidov gól na 90%

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Rojo

Reagovat
Dufan

Jags

Reagovat
Swarley

jj, ještěže je naše obrana úplně v pohodě...

Reagovat
niflheim

No už jsme dlouho neútočili do plných, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

klasický gól jak z FIFA 13

Reagovat
Mastný Chobot

Jagielka krásne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Reagovat
samson192

tie Jagielkove videa vyhodili spolu s Moyesom?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vrabejka

Jagielkaaaaaaa!!!!

Reagovat
Nikikrew

Ved ten United hraju horsie ako my

Reagovat
smazaný uživatel

sis všiml až v dubnu?

Reagovat
Ligter

než Trenčín ale

Reagovat
Mastný Chobot

vôbec nehrajú zle práveže podľa mňa

Reagovat
Nikikrew

Zapol som to cca v 15 minute a Evertom mal loptu stale na nohe, plus ten gol. Ved je to iba zaciatok

Reagovat
smazaný uživatel

ManU Hype Rashford za 5, tak trochu horší Welbeck Škoda, že nehrá Pog100, to by som sa nasmial Len tak ďalej

Reagovat
niflheim

Mata hrozně chybí.

Reagovat
Tomanatura

Jakymi slovy se da neco takoveho popsat?

Reagovat
Swarley

vyj-bana kktina

Reagovat
niflheim

Reagovat
Tomanatura

''palte do pice''?

Reagovat
Swarley

znovu ze standardky prvního chlapa, to je něco neuvěřitelnýho

Reagovat
Zaschrona

to od Kevina nebylo zrovna chytre...

Reagovat
Dufan

to ne

Reagovat
smazaný uživatel

bolo ved hlavny to nevidel bohuzial nemal stastie a postranny ano

Reagovat
Zaschrona

prave proto to nebylo chytre

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

dejte vsem hracum 10 milionovy bonus, treba se zacnou snazit

Reagovat
niflheim

Boha, konstrukce

Reagovat
Ligter

Mirallas

Reagovat
Grahf

a je to tu zas - súperov brankár chytá svetovo

Reagovat
smazaný uživatel

Lol. Však to nebyl nikterak zázračný zákrok.

Reagovat
Cobra

Kdyby to bylo lépe kopnuté, tak to nechytí.

Reagovat
mithro

klasika, im tam padne taka mr*ka a mi trafime brvno a robles zrazu hra na brankara 16/17

a mirallas

Reagovat
mithro

to branenie ale

Reagovat
Swarley

Ander voleeee...

Reagovat
Busby babes

tohle je uz neskutecny co my nedame.

Reagovat
R.Meireles

Herrera

Reagovat
Ligter

jasně, mimo brankářů se snaží i branky

Reagovat
Dawon

Ja uz to fakt mrdam, toto proste neni normalni

Reagovat
niflheim

Mirallas nemusí dohrát dneska.

Reagovat
mithro

to by sudi musel najst niekde karty

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička United dražší než základní sestava

Reagovat
Ligter

však ji nedávno natřeli

Reagovat
Dawon

humor

Reagovat
Ligter

sorry, jsem zoufalý z toho fotbalu

Reagovat
Dawon

I ja no, i ja

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Zaschrona

Nez nase urcite, i s lavickou.

Reagovat
smazaný uživatel

To Pogba + Martial sami ne?

Reagovat
Zaschrona

Z hlavy pocitam 72 mega zaklad a lavicka nejakych 12. Takze sam Pogba a to se vejde i Koeman s Walshem.

Reagovat
Mastný Chobot

pekná aguerovina od Lukaka

Reagovat
Dufan

Lukaku by se měl naučit nahrávat

Reagovat
Zaschrona

Tohle sobceni ho naucil Bob, pry to velci utocnici delaji.

Reagovat
Dufan

Tak ať ho ale neučí zakládat útoky soupeře

Reagovat
Trand

Tak to byl Gervinho bůh.

Reagovat
niflheim

Ty všechny naše přihrávky do šestnáctky jako by byly předtím oznámeny či co, to je fakt děs.

Reagovat
niflheim

Robles je gólman?

Reagovat
Zaschrona

Co se ti nezda?

Reagovat
Ligter

dneska se jím stal

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Novotný?

Reagovat
Ligter

tak víš, jak to myslím

Reagovat
Dufan

Tuhle sezónu to tak vypadá

Reagovat
vodka

omg, místo toho, aby se vedlo 2:1, tak je to zase 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

tak to koukáš asi na špatný zápas

Reagovat
Busby babes

oni jednu nesanci a gol, my brevno, primak a Rashfordovu sanci.

Reagovat
mithro

a cez vikend nechytil ani chripku

Reagovat
Hokaido

Fella na hrotu ve 40. minutě, na to je radost koukat.

Reagovat
Miguel19

Lukaku je strašnej.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
pepinho2

Reagovat
samson192

a toho ho väčšina chce k nám

Reagovat
masina_LFC

do trebišova?

Reagovat
samson192

mal som tam CFC ale kam zmizla

Reagovat
Mastný Chobot

rozhodca to pekne pozvoľna púšťa snáď 10 jasných faulov neodpískal za polčas... neva, aspoň sa to nekúskuje

Reagovat
smazaný uživatel

to je katastrofa.... Ruud by v tehle sezone mel nejmin 30 ligovych golu, kam se na nej hrabou tyhle lemry

Reagovat
EXoRcIsT

co Ruud pojebany Sebo by uz bol kral strelcov

Reagovat
vodka

Barkley kokot, šak mu ten dive písknul

Reagovat
niflheim

Boha to je hrozná sračka... všichni přebírají míč zády k brance, nakokot toto.

Reagovat
vodka

Zlatan s herrerou měli dát jednoznačně góly, ale počet hráčů, který jde dopředu je fakt zoufale malý. everton je tam pak obklíčí jak včely sršně...

Reagovat
mithro

chcelo by to prehodit zlatana a rashforda mozno.

Reagovat
mithro

eeej, sudi nasiel karty

Reagovat
Ligter

to je fakt zoufalství

Reagovat
niflheim

Jagielka jak za VHSek.

Reagovat
pingla

Herrera je super, snad jako jediny dnes jezdi po prdeli a jde to videt

Reagovat
niflheim

U něj nic nového.

Reagovat
Free_player

kurňa už ted lituju, že jsem koupil Ibru z5

Reagovat
Zaschrona

Jags zatim majestatni vykon. Uz jsem ho pomalu odepsal, pred par tydny... a asi jsem to delat nemel.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba místo Felly a Micky místo Rashe nebo mě už škrábne

Reagovat
Busby babes

je to hrozne pomale. Herrera i Carrick maj zas docela hodne vyhranych micu, ale jak ho ziskaj, tak to nemaj komu dat a musi hrat dozadu. Herrera super. ostatni DDG dneska taky neni uplne nejjistejsi. Ten gol, tam si asi proto mel jit.

Reagovat
Busby babes

jo a Robles se ocividne poucil z minuleho zapasu a uz vi, ze na strely soupere se nema jen koukat.

Reagovat
Zaschrona

Krome posledniho zapasu je tohle jeho obvykly vykon v tehle sezone. Mozna jeste zapas se Spurs mel slabsi. Takze jsem prijemne prekvepen, ze dneska se snad ve velkem zapase chyta. Nebo to neni velky zapas?

Reagovat
Busby babes

jeste ma 45 minut na to aby si zachranil reputaci a dal si dva vlastnaky.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

tam hlavně neměl fella tak lehce nechat hlavičkovat williamse...

Reagovat
Busby babes

to asi jo, ale porad to byla ve vysledku hlavicka co letela tyden vzduchem.

Reagovat
EXoRcIsT

Strasna sracka . Fellaini hra dakde na kridle , Rashford nula bodov , Lingard beha jak splaseny ale nic z toho , Ibra vsade len nie na hrote , Young ked vidi 10m od seba jedneho hraca ta je posraty az za usami a radsej nahra naspat . Sa necudujem Mourinhovi ze kritizuje utocnikov sa to je katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Arsenal appear to have broken Premier League rule after lack of nominated captain in second half against Man City on Sunday.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Bude nějaký postih?

Reagovat
Counter

nebude, je to tak velká demence, že to FA vyřeší domluvou.

Reagovat
Swarley

"Arsenal, pls..."

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

KONTUMACE

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Mastný Chobot

wau, som zvedavý, čo sa ešte s týmto klubom môže stať

Reagovat
Swarley

to je šílený trápení zápas co zápas...ono to vlastně ani není úplně špatný, ale jak my se na ten gól vždy nadřeme, to je neskutečný...

Reagovat
leroy

Väčšina hráčov tam proste nema co robit. Minimálne naraz na ihrisku. Stred carrick, Fella, Herrera od toho žiadnu fantasy čakať nemôžme, rash, lingard ti su jak na hojdačke, kraje obrany tiež polovičné, Rojo v obrane a vypada to tak ako vypada. Niet sa co čudovať ze to vypada jak vypada

Reagovat
Busby babes

ten stred snad jedinej hraje dobre. jenze kdyz ziskaj mic a nikdo neni v nabehu...

Reagovat
leroy

Tam aj ked niekto nabehne, nikto z nich to nevie poriadne dat. Alebo urobit nieco navyše, nieco kreatívne, nielen to co sa ti núka ako na podnose. Pozri sa aký je rozdiel ked je tam niekto kreatívny ako Pogba. Ten si pas najde

Reagovat
vodka

ale zase, prostě při přechodu a možnosti jít si pro gól, tak jdou dopředu 3 hráči, pak jak se to zpomalí a zabije celé momentum, tak tam nakluše zbytek a je to bezzubé... problém to je celou sezonu a mourinho s tím neudělal vůbec nic.

Reagovat
Busby babes

dneska urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

Nagelsmann → Arsenal

Reagovat
13

Dle komentářů Lukaku i Ibra strašní a De Gea mohl za gol. Jsem rád, že všechny tyhle hráče mám ve fantě.

Reagovat
Free_player

nejseš jediný

Reagovat
Counter

Reagovat
iamek

A dle BT ( behem zapasu ) , ze prej golmnani podavaji nejlepsi vykony na OT . Kokoti jak troli

Reagovat
13

Já se zatím učím a kouknu se až na váš závěrečnej tlak kolem 80. minuty.

Reagovat
Busby babes

mozna tak Robles. De Gea si sahnul na mic jen kdyz ho vyndaval z brany, ne?

Reagovat
iamek

Mysleli hostujici golmany behem cele sezony. Zminovali Heatona a par dalsich.

Reagovat
Busby babes

jo takhle. ok. mea culpa.

Reagovat
nani92

zadanie do školy > futbal

Reagovat
Mastný Chobot

nezáujem > záujem

Reagovat
nani92

Noga > Skrúcaný

Reagovat
Busby babes

Dal bych tam ted Pogbu za Kvetaka a treba Henrikha nebo Martiala za jedno z kridel a hrrr na ne.

Reagovat
Swarley

Evans minulý týden bůh, teď takový provar...

Reagovat
nani92

brankár Evertonu tiež..náhoda? nemyslím si

Reagovat
nani92

teda naopak

Reagovat
Ligter

jestli už nezačínáme být trochu vztahovační

Reagovat
One-Real

Nekdo stream na Lester?

Reagovat
Counter
Reagovat
Counter

Tak snad jsi to stihl na gól

Reagovat
smazaný uživatel

konečně Pogba s černýma vlasama. S bílýma mu to nejde

Reagovat
Zaschrona

3-3-4?

Reagovat
Swarley

Pogbííííííč

Reagovat
Miguel19

Pogboom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Ibra dneska hrozný... takže počítám do 10 minut gol.

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Barkley je od toho chytrého zákroku z minulého zápasu taky nějak mimo

Reagovat
smazaný uživatel

zrušte ten united, jsou letos na old trafford jenom pro smich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
pingla

Dobře to křáplo

Reagovat
Counter

https://twitter.com/Matt5cott/status/849352824387457026

Torres předvedl další torresovku, hned dvojitou

Reagovat
pingla

Pogbovo břevno prostě

Reagovat
mithro

Pogba brvno checked, piskaj koniec, to nema vyznam.

Reagovat
Infernoqt

Druhý břevno? :D to snad není možný

Reagovat
Grahf

dalšia tyčka, ja už nemožem

Reagovat
kiwwi

ok uz len 15 tyciek a mozno aj dame gol

Reagovat
Busby babes

tohle uz neni ani vtipny.

Reagovat
Dawon

Ok no...tohle proste uz nejde, hodte na celou ligu bily rucnik a vyhrajte aspon tu vypicenou EL

Reagovat
Swarley

jako ty píčo, nevim no

Reagovat
Swarley

a zase Pogba

Reagovat
bbbauch

Ja to nevidel, o co slo?

Reagovat
Swarley

aaale, klasický břevno...

Reagovat
bbbauch

Jo to brevno, ja myslel ze mu tam neco udelal

Reagovat
Zaschrona

Kev ♥

Reagovat
smazaný uživatel

chytro

Reagovat
Miguel19

Mirallas

Reagovat
kiwwi

Mirallas co tam ako skusal debilko jeden

Reagovat
Tomekcz

proc je ten svedskej shit jeste na hristi, to je jak hrat v 10

Reagovat
mithro

a on da kartu len youngovi

Reagovat
Zaschrona

a kdo jiny ji mel dostat?

Reagovat
mithro

nikto kevin srdiecko

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl ji dát taky pár těm rudejm kokotům, co ho začli obestupovat, no.

Reagovat
niflheim

Mirallas měl snad ty ruky ve vzduchu směrem k rozhodčímu ještě před pádem

Reagovat
smazaný uživatel

rashford je STRAŠNÝ

Reagovat
niflheim

Neviditelný... a to se čekalo, že tam toho cucáka prožene.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze ho aspon young poradne netrefil a nezlomil mu nohu, za zlutou by to bylo chytre reseni

Reagovat
Zaschrona

odporna osoba

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouzil by si, buzicek

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester papa Sunderland

Reagovat
niflheim

Fella dpc

Reagovat
Swarley

Carrick a Young dolů, Martial a Mkh in...já bych to normálně zkusil na punk...

Reagovat
Counter

Vardy s Albrightonem teďka parádní gól

Reagovat
Hokaido

Nádhernej gol. Albrighton po nástupu neskutečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jose uz je zoufaly, kdyz premysli i nad Shawem

Reagovat
Zaschrona

To je zas sudi...

Reagovat
cr7sux

lingard

Reagovat
smazaný uživatel

barkley jak je pomaly, mohl to tam mirallasovi poslat o hodinu driv...

Reagovat
Miguel19

Shaw

Reagovat
Busby babes

tak pojd Luke, ukaz se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Boha ja toho Mirallasa neumím ani vyzvracet.

Reagovat
mithro

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Luke Shaw? kus za kus, proč?

Reagovat
niflheim

Zranění.

Reagovat
Ligter

ajo

Reagovat
Zaschrona

No, pustit tam Penningtona.... Koeman ma odvahu.

Reagovat
smazaný uživatel

dela si prdel tne rozhodci?

Reagovat
niflheim

Rashford by si měl změnit stranu nebo se přesunout na hrot, na toho cucáka dneska nemá.

Reagovat
mithro

to su herecky

Reagovat
niflheim

To se pouští

Reagovat
Ligter

nedokážu si představit, že bychom dali gól

Reagovat
Busby babes

uz jsem se bal, ze dame gol...

Reagovat
mithro

Reagovat
cr7sux

Reagovat
niflheim

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

To asi melo platit.

Reagovat
Mates_Matesović

někomu holt není souzeno

Reagovat
nani92

rozhodca

Reagovat
Tomekcz

a zase svedskej shit se neumi pohnout z ofsajdu

Reagovat
Swarley

co se to kurva děje ty vole...

Reagovat
Mastný Chobot

karma

Reagovat
Swarley

pokud je to trest za všechny tituly, tak jsme jich měli mít tak minimálně 30

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

pičo, vole

Reagovat
kiwwi

ako fakt? ofsajd?

Reagovat
nani92

my sme proste prekliaty

Reagovat
Dawon

*spatni

Reagovat
Dawon

Neumim si predstavit, ze jeste nekdy dame gol

Reagovat
Whitemedia

Koukat na Manchester je fakt sranda

Reagovat
Zaschrona

Hmm, taky to mohl zkusit Barkley dat.

Reagovat
pingla

Super, další neuznaný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United have scored 8 offside goals this season and conceded 9 Onside goals against them ruled offside #CampaignAgainstUnited

Reagovat
nani92

vieš aj tuto blbosť podložiť?

Reagovat
smazaný uživatel

26. 2. 2017. Předpokládám, že ty to dokážeš vyvrátit.

Reagovat
nani92

4.4.2017

Reagovat
smazaný uživatel

je to úplná píčovina

Reagovat
Dawon

Manchester United have scored 0 offside goals this season and conceded 9 Offside goals against them #Lawyered

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Dawon

#ReliableSun Ted jeste poprosim analyzu tech neuznanych onside golu proti nam z Mirroru, at to mame komplet

Reagovat
smazaný uživatel

Pravidlo o ofsajdu snad není tak těžké, aby ho v Sunu nepochopili.

Reagovat
Busby babes

ok, chtelo by to ovsem neco vic. Mikhytaryana a Zlatana proti WHU si pamatuju, tam offside byl.malej ale byl. Proti Liverpoolu gol padl asi po dalsich 30 vterinach a asi 3-4 dalsich prihravkach.

Reagovat
Busby babes

tz neco tvrdis, mel bys byt schopny to dolozit fakty.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovéhle fakty si nepamatuje ani váš kronikář. A když aspoň pár těch gólů faktem podložím, nějakej rudej jouda bude nadávat, že je to ze Sunu. Jděte do prdele, mufánci.

Reagovat
mithro

alternativnefakty

Reagovat
pingla

Máš v tom započítaný i ten super velký ofsajd proti Liverpoolu, kdy gól padl asi po 6 sekundách po tom, co měl být zapískaný?

Reagovat
Whitemedia

to druhé číslo je blbost

Reagovat
bbbauch

tomu fakt veris jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je to přesný, to nevim, ale ofsajdových gólů máte letos hodně ufňukávat s nějakým "další", když ho jednou neuznají vám, je pokrytectví.

Reagovat
bbbauch

Ja nefnukam, ted nam gol vzal, jindy zas nemel platit a platil. Ale to cos sem poslal je smesny na prvni pohled, hlavne to druhy cislo.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem nereagoval na tebe, žejo.

Reagovat
Busby babes

a nebyl to dalsi neuznanej gol?

Reagovat
bbbauch

A ja se ptal, jestli tomu veris, a jelikoz jsi to sem dal, tak asi jo. Slepicimu joudovi holt staci i alternativni fakta.

Reagovat
smazaný uživatel

"ja se ptal, jestli tomu veris, a jelikoz jsi to sem dal, tak asi jo." Že tys v minulém životě dělal policajta v Sovětském svazu?

Reagovat
bbbauch

misto odpovedi najednoduchou otazku placas mimo. Rikam ASI, kdybys nevedel to se pouziva, kdyz si nejses jistej. Jinak mi totiz nedavalo smysl, proc bys to sem daval., klidne mi to muzes vyvratit.

Reagovat
smazaný uživatel

A tam je jádro pudla. Že vůbec netušíš, proč jsem to sem dával. Už jednou jsem ti to napsal, když sis myslel, že moje původní reakce byla na tebe nebo co.

Tenhle příspěvek obsahuje všechno, co potřebuješ vědět:

Iacob05.04.2017 11:36#

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak ofsajd nebyl.

Reagovat
Grahf

milionoví neschopáci

Reagovat
Busby babes

Bailly dneska neskutecnej.

Reagovat
Ligter

Reagovat
Zaschrona

Hezky Romelu jen kdyby prihral...

Reagovat
niflheim

Ty vole... proč já na to koukám, proč si to dělám

Reagovat
nani92

pripravuješ sa na manželstvo

Reagovat
pepinho2

každá střela Romela zblokovaná

Reagovat
Hokaido

Ibra stejně fauloval, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Davide koukej, takhle se sbírají balóny ze vzduchu, víš

Reagovat
Grahf

však tí hráči normálne netušia, jak sa správať pred brankou, všetko random

Reagovat
niflheim

Ani ten centr není pořádný

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Ne vole, hrajte ty rohy raději na krátko.

Reagovat
Zaschrona

Charlie Adam nedoporucuje.

Reagovat
samson192

ani Plzeň

Reagovat
Busby babes

kurva hrajte to po zemi!!

Reagovat
nani92

Lukaku si dnešným výkonom pýta predlženie zmluvy s Evertonom

Reagovat
pepinho2

ten Lukaku by si nekopl ani ve Spartě

Reagovat
Grahf

evertonu stačí čistá sračka a vyhrajú, to nepochopíš

Reagovat
HorajzmAmmann

Shaw a Lingard centry 99 ze 100

Reagovat
Busby babes

jako co chce Zlatan vic?

Reagovat
Dawon

Penaltu...oh, wait

Reagovat
nani92

ligu, v ktorej mu budú uznávať regulerné goly

Reagovat
smazaný uživatel

Barry naopak daviese bych uz davno stahl ty jeho ztraty muzou byt smrtelne

Reagovat
Zaschrona

Neni koho tam dat, leda kluka, ktery jeste nehral v PL ani minutu. Nebo dalsiho utocnika.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak pak jo, ale mohl ho treba stahnou misto barkleyho/mirallase, mam strach pri kazdem jeho dotyku s micem

Reagovat
Grahf

za tie centre ich kopať do hlavy kokotov

Reagovat
SunFells

On zas u lajny stál blíž k bráně Brozovic nebo proč to neměl být offside?

Reagovat
Swarley

jako jestli tohle Ibra nechce dávat, tak to pískni rovnou konec

Reagovat
niflheim

Jako nebyl faul?

Reagovat
Dawon

faul jak faul, ale jako kde tam do pici videl odkop do brany? ja uz fakt umru

Reagovat
Zaschrona

Sudi je hrozny, piska to na obe strany blbe. Tohle jasny faul...

Reagovat
mithro

to je pan ten sudi

Reagovat
pingla

do piciiiii co to bylo Jasny faul, jasna druha zluta a nic a jeste odkop

Reagovat
Dawon

Pockat...pockat, pockat, pockat...nejen ze nebyl faul, ale jeste odkop od brany? wow

Reagovat
nani92

Reagovat
Busby babes

Tak zakrok kola bychom meli.

Reagovat
nani92

SHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW

Reagovat
ACSMan

Musí hrát panebože, nebo upřímně tady někdo vidí radši nalevo Young, Darmian Blind nebo Rojo?

Reagovat
Whitemedia

Najednou se tyhle věci pískají jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo trooošku viditelnější

Reagovat
Counter

V tom vašem případě to prostě rozhodčí neviděl, stane se. Zato tady to skoro nešlo nevidět.

Reagovat
Whitemedia

letos toho rozhodčí nevidí nějak moc, tak jsem trochu podrážděný no..

Reagovat
Counter

Mi nepřijde, že by to letos bylo jiné než v minulých letech. Rozhodčí dělají chyby furt, je na ně obrovský tlak, každý druhý hráč se je snaží obalamutit a běžně potřebujeme tak pět slow-motionů, abychom se tu zhádali, jestli to byl faul, nebo ne, zatímco rozhodčí se musí rozhodnout hned.

Dokud se nezavede video, bude to furt stejné. A až se zavede, budeme nadávat i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

nadavat sa asi bude furt, ako aj v NHL obcas, ale urcite menej... a co je dolezite, znizi sa tlak na rozhodcov v zapase

Reagovat
Counter

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lenckoj

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Chytře Williams ...

Reagovat
Grahf

už to vidím, jak zahodíme penclu

Reagovat
niflheim

Už jsem se těšil na 6. místo

Reagovat
ACSMan

Jestli ibra tak neda

Reagovat
ACSMan

Aspon neco

Reagovat
mithro

dalsia cervena robles

Reagovat
fenixLFC

williams je hlupak

Reagovat
Grahf

takže klasická domáca remizka 1:1

Reagovat
Ligter

IBRA!

Reagovat
smazaný uživatel

golman by tu strelu mel...

Reagovat
smazaný uživatel

az bych rekl, ze williams chtel byt az moc chytry a nevyslo to

Reagovat
smazaný uživatel

takže nebyl chytrý

Reagovat
13

Hranice mezi chytrostí a debilitou je u Evertonu tenká. A ten kdo o ní rozhoduje je rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Unbeaten run

Reagovat
13

Reagovat
13

Proboha proč to tam Williams zkoušel chytat? Co vůbec dělal takhle těsně před brankářem?

Reagovat
smazaný uživatel

Parada, aspon Evertonska luza nezhrabla vsetky body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, Calvert otras mladik-nemladik nejaky protiutok tam mohol padnut

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaaaaaa bod doma je zlatý

Reagovat
Trand

Robles měl jít ještě ven po tý penaltě. Chtělo by se mi napsat, že to od něj bylo hloupý, ale nakonec zůstal a rozhodčí ho nepotrestal, tak teda asi ne.

Reagovat
mithro

rozhodca slaby ako caj, nic by to neriesilo ale mal ist pod sprchy.

Reagovat
Trand

V tomhle zápase už ne no, ale pro Everton by to pak mělo následky. Má žlutou a první co ho po penaltě napadne je nakopnout míč někam na tribunu nebo kam.

Reagovat
Whitemedia

Shaw si každopádně řekl stylově o další místo na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák

Reagovat
smazaný uživatel

strasne slaby byl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Nicmene uf uf, domaci remiza, neporazitelnost trva, sme uzasni!

Reagovat
lvrpl

videl som poslednych 30 minut, ale co bolo toto za sracku

everton tam odkopuje ako niekde v okrese, a united milion nic neriesiacich centrov.

za toto beru hraci a treneri fakt take peniaze

Reagovat
Teoretik

Aneb jak Man United přešlo od "vítězné mentality" k mentalitě "hlavně neprohrát". Faktor Mourinho to celé umocňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam rad Manchester United..proste z historickeho hladiska velky a slavny klub,ktory si zasluzi aj uctu,ale kurva ako je ten klub protezovany,penalty v nadstavenych casoch,cervene karty voci superom atd atd...proste protekcia a korupcia kurva vacsia ako u Fica!!!Ale je mi ich aj luto,tu sracku,co hraju s Mourinhom...ten chlap je proste hoden len pre stastnu hnusnu Chelsea :D Ale doprial by som im vyhrat Europsku Ligu,len kvoli oddanym fanusikom,ktorych lutujem,ze toto lajno musia vidiet a fandit .Ale ked si predstavim,ze tento exkrement ma hrat potom buduci rok Ligu Majstrov..nie nie nie vsetko negujem a nasrat na ten klub

Reagovat
Busby babes

no to vis, kdyz stoper chyti rukou strelu co jde na branu, tak se za to piska penalta a dava cervena i kdyz hraje Sunderland.

Reagovat
Miguel19

U nás se tohle třeba nepíská..

Reagovat
bbbauch

nebrec uz...

Reagovat
Counter

U vás to nešlo na bránu

Reagovat
blade115

Ale penalta být měla, dost možná nás to stálo body...

Reagovat
Counter

Tohle se někdy stane každému. A měli jste to dát i tak, penalta nepenalta.

Reagovat
blade115

Penalta by byla katalyzátor no... Takhle to bylo dost náročný. Ale naše chyba, to každopádně, druhý poločas jsme zvolnili.

Reagovat
Counter

Když doma s Crystal Palace dostanete dva góly, tak se pak žehrá na neodpískanou penaltu o něco hůř. Kolikrát jsem si už tohle prožil s Arsenalem...

Reagovat
blade115

Nj, tým Big Sama vycvičený Pulisem... Lahůdka.

Reagovat
Busby babes

tak ja treba taky verim, ze pokud by byl vcera uznanej ten Zlatanuv gol, tak jsme to otocili. Ale co se da delat no. stane se.

Reagovat
blade115

Nedá se dělat nic, to jsem si prostě jen trochu zafňukal...

Reagovat
Busby babes

ja ani ne, uz vcera jsem psal, ze to byla chyba rozhodciho, ale ze zas jindy udelali chybu opacne. a meli jsme vyhrat i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja nemyslel vcerajsok,ale eru vasho velkeho sefa ...tam sa to riadilo :D

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
mithro

zas niekto zaspal do skoly

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
vrabejka

Tak dnes snad konečně vyhrajeme bez Maného.

Nevím komu fandit v souboji Chelsea se City.

Posun na 3.místo je sice lákavý, ale zase kdyby Chelsea prohrála byla by ještě naděje.

Asi by byla ideální remízka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož už Spurs za ta léta dobře znám, tak klasicky očekávám krach, když to nikdo nečeká. To bude plichta jak víno. Jediná naděje je forma Eriksena, který nás poslední měsíce táhne neskutečným stylem.

Reagovat
vrabejka

Potřebujete v útoku pohyb takže Sona v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak. Poučeni z minulých let, kdy přesně tyhle zápasy rozhodovaly o naší nekompetentnosti být v top4, dneska vyhrajeme.

Dele 2+

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych mít tvůj optimismus. Ta marodka je celkem brutus a ze střídačky tam můžem poslat tak maximálně Sicvoka a to ještě s tím, že teď bude hrát všechny zápasy prakticky stejná jedenáctka.

Reagovat
fenixLFC

som chvilu rozmyslal odkedy za vas hra Sivok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově se bojim, že budou do konce sezony ty výsledky už slabší. Jednak je to naše klasika a jednak se kupí zranění a únava těch nejvytěžovanějších. Tak snad se mýlím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu jsem dneska četl, že Kane by už mohl být za týden ready.

Reagovat
smazaný uživatel

No to by byl velký boost. Snad jo. I ten Danny už by se mohl dát konečně do kupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už je mimo strašně dlouho, už začal aspoň s běháním?

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bournemouth pár minut a hlavně ať je ready na FA Cup.

Reagovat
Gareth Bale 11

Já teda taky věřím v poučení z minulých let a výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Král

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Terry je legenda, o tom žádná, ale tohle jsou strašně hloupá porovnání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inak som zvedavý, kto dnes nastúpi na pozícii pravého halfbeka. Ja osobne by som tam dal Azpiho, lenže ten by potom chýbal na pozícii pravého stopéra a ten náhradu nemáme. Očakávam, že tam nastúpi znova pracovitý Pedro, no proti Sanému to bude mať extrémne náročné...

Reagovat
vodka

proč by tam nemohl hrát azpi, když na stopera můžete dát Zoumu, Akého a Terryho?

Reagovat
blade115

Protože Conte se zatím snad pokaždé rozhodl v této situaci pro Pedra.

Reagovat
vodka

šlo mi o ten mikiho vtípek, že tam nemáte žádnou náhradu...

Reagovat
blade115

Ok, já ten původní příspěvek popravdě jen tak proletěl.

Ale kéž bys měl pravdu a ta šance tam byla...

Reagovat
smazaný uživatel

Aký vtípek, ty vole? Reálne tam naozaj nemá Conte koho dať, aby plnohodnotne zastúpil Azpiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud je dostatečný argument pro to nemít za někoho náhradu kvůli tomu, že není rozehraný, tak:

a) Conte si za to může sám, tím že nedá Zoumovi žádnou šanci.

b) V tom případě nemá téměř žádný trenér náhradu za žádného stopera, protože ti se prostě točí málokdy.

Reagovat
vodka

kdyby chtěl mermomocí dát Azpilicuetu na RB, tak může, že ho tam nedá je druhá věc.

Reagovat
smazaný uživatel

S bodom a) súhlasím, ale iba čiastočne, pretože Conte nemal doteraz veľa dôvodov točiť zostavou. Tá možnosť prišla napr. dnes, no v nevhodný čas.

Bod b) má relatívny základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Tak napsal jsi píčovinu a obhájil jsi to píčovinou číslo dvě. Z toho jsem usoudil, že další diskuse je zbytečná, protože by následovaly píčoviny číslo 3. 4. atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, no tak podľa teba, no to má neskutočnú váhu. Nazdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak abys neřekl, že jsem arogant, který ani neargumentuje:

a) "Conte nemal doteraz veľa dôvodov točiť zostavou." Tak ten důvod je právě to, aby předešel nynějšímu stavu, kdy má sice dva záložní stopery, které by potřeboval použít, ale nemůže, protože nejsou rozehraní.

b) Celá tahle diskuse je na relativním základě, stejně jako 95% veškerých diskusí tady. Rozhodně je to ale na pevnějším základě než tvoje první prohlášení, že tam Conte nemá koho dát.

Reagovat
smazaný uživatel

,,Conte nemal doteraz veľa dôvodov točiť zostavou" bolo myslené tak, že doterajší priebeh sezóny sa vyvíjal tak dobre, že mu hráči základu nedali príležitosť to meniť. Obrana v zložení Azpi, Luiz a Cahill( ) je výborná, nerobia chyby a teda NIE JE DÔVOD TOČIŤ ZOSTAVOU. Neviem prečo si si to vysvetlil práve tak, ako si to napísal.

A nie Conte tam miesto Azpiho nemá koho dať.

Reagovat
salami

důvod byl právě ten, že je měl občas točit, aby až dojde na lámání chleba, neměl na lavičce jenom nerozehraný obránce, že jo, možností na to bylo celkem dost

Reagovat
smazaný uživatel

Ale veď to tu nikto nespochybňuje, že to mal točiť. Objektívne je ale problém v tom, že to nemal kedy robiť. Vyhýbali sa nám zranenia a rozpis zápasov bez Európy bol tiež príjemný. Možností na točenie teda veľa nemal a ak mal, tak to točil.

Reagovat
Mimalu

Conte měl výhodu že nemusel hledět na vytíženost hráčů a tak ho to z tohohle úhlu pohledu nenutilo sestavu točit, ale je kravina říkat že neměl možnost to točit. Dalších 13 týmů v rámci PL mělo podobný program a nemyslím si, že by se našel jediný, který by to točil ještě míň než Chelsea. Vždyť Contemu stačilo každé kolo vyměnit třeba jen jednoho, dva hráče základní 11 a už to by byl posun a ne ta naše lajna snad x zápasu beze změny

Reagovat
smazaný uživatel

Načo meniť niečo, čo funguje ako hodinky a zmena nie je vyložene potrebná? Tie ostatné mužstvá to točili predpokladám hlavne preto, že im to nenefungovalo, a nie preto, že tréner si len tak rozohrával hráčov. Veď napokon aj pohľad na tabuľku deklaruje to, že Conte našiel tú správnu jedenastku a nemusel riešiť alternatívu. A Conte tú zmenu vyriešil hneď z kraja sezóny, aj preto tak málo rotujeme.

Reagovat
icemike

proč? protože kdykoliv může přijít zranění a potřebuješ toho hráče něčím nahradit. a ta náhrada by měla být zvyklá na tom postu hrát a ne se to učit například v zápase proti CIty

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to chápať tak, že ty by si kľudne rozosral fungujúcu zostavu iba preto, aby keď sa ti NÁHODOU niekto zraní, si ho mohol potom nahradiť?

Reagovat
icemike

pokud mám zápas pod kontrolou, tak ano, klidně vložím do zálohy nebo na kraj hráče, abych si vyzkoušel možnosti, protože toto na tréninku nezjistíš. A rozosral je silné slovo. Navíc nemluvíme tady o náhodě,ale o nevyhnutelném

Reagovat
smazaný uživatel

No to sa koniec koncov aj deje, samozrejme by sa sa to mohlo aj vo väčšom, ale to sa v budúcej sezóne dúfam zlepší. Netreba zabúdať na to, že Conte je tu prvý rok!

Reagovat
icemike

už přes rok

Reagovat
smazaný uživatel

Slovíčkar... vymeň si ten ,,rok" za ,,sezónu" teda.

Reagovat
icemike

to byl vtip

Reagovat
Hokaido

Těch možností byly možná desítky, zase bych Conteho ve všem neobhajoval. Několikrát jsem měli zápas vyhranej třeba po hodině hry. To, že tam vždycky dá stejný hráče na 3 minuty je jeho problém/chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

desiatky

Reagovat
Hokaido

No desítka určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno tak do desať, z toho hral tri krát v základe v pohároch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma nie je rozohraný, Aké by mal hrať skôr toho ľavého stopéra a okrem toho nie je rozohraný a Terry, no povedzme si úprimne, mal by na to proti útoku City?

Reagovat
blade115

Na tohle mimochodem další rok dojedeme, pokud Conte nezačne víc rotovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Protoze je to celkove k nicemu dopredu. Azpi je dopredu uzitecnej tak do 2/3 hriste a potom uz moc nevi co delat. Na WB by hral vejs, dostaval by se do souboju 1v1 ktery mu tak nejdou a neumi ani zdaleka hrat komplexne dopredu jak moses + ta zaloha by s alonsem na druhy strane byla zbytecne defenzivni. Pak by se o ofenzivu na snesitelny urovni starala uz jen ta ofenzivni trojka, to je fakt malo.

Navic je Zouma na mici fakt strasne neohrabanej a ani jednou se mi s Azpim nelibili..

Reagovat
Svatej

A rozjebat kvuli jednomu postu i druhou stranu presunutim Cahilla napravo by byla hloupost. Stejne tak jako hodit Terryho doprava. Nemuzeme mit na tomhle postu zadnyho sneka..

Reagovat
B3n

Protože když potřebuješ nahradit jeden post, nechceš nahrazovat dva.

Reagovat
Miguel19

Klíčovej zápas. Pokud to po dnešku bude furt o 7, tak už to snad bude naše..

Reagovat
mul

Spurs mozu zakopnut kedykolvek, proste to je casovana bomba, byt vami, strach by som nemal

Reagovat
salami

no, jestli dneska prohrajou a Spurs vyhrajou, tak se dostanou celkem pod tlak, příště sice Bournemouth venku, ale pak United se kterejma můžou taky ztrácet a Spurs maj docela pěknej los, takže by to ještě mohlo bejt dost zajímavý, doufám, že se to ještě trochu zamotá

Reagovat
blade115

Leicester nám oplatí laskavost z loňska, utne slepice a bude to v pohodě...

Reagovat
vodka

máte to prakticky jisté i tak.

Reagovat
Hokaido

Je to úplně jedno, o tohle už nemůžeme příjit nijak.

Reagovat
13

píšu si

Reagovat
vladis271

nebezpečnô veľmô nebezpečnô

Reagovat
Counter

ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
iamek

Musite dneska

Reagovat
icemike

já začnu prognostikovat až v květnu

Reagovat
blade115

Čím je tak klíčovej?

Reagovat
Miguel19

Hlavně z psychologického hlediska..

Reagovat
Mates_Matesović

Bude dneska Wanyama? Bez něj by to byl docela průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý to bylo jen drobné zranění, taky doufám že bude hrát.

Reagovat
tuny

s týmem odjel, tak snad jo

Reagovat
Zaschrona

Everton majority shareholder Farhad Moshiri has jointly bought the Royal Liver Building and its world-famous rooftop Liver birds.

Priste by mohl Moshiri koupit Anfield a predelat ho na muzeum pripominajici prvni evertonsky titul. A FSG si svoji franchise muzou presunout nekam... do Norska, do Bangkoku?

Reagovat
vladis271

to by nevyšlo. Všetko by bolo nachystané a na Anfielde by sa mala podpísať fiinalizácia zmluvy. By sa vám zlomilo pero ako vždy na Anfielde a odišiel by s dlhým nosom.

Reagovat
Zaschrona

To by byl klasicky Everton.

‘Doing an Everton’ - having success cruelly taken away from you in almost theatrical terms, whilst contributing to your own downfall.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo chytre ci hloupe?

Reagovat
smazaný uživatel

Mauricio Pochettino byl během uplynulých dnů spojován s možným odchodem z Tottenhamu, ten už pak údajně našel i potencionální náhradu. Pokud by skutečně současný manažer Spurs opustil, mohl by ho nahradit Luciano Spalletti z AS Řím, který chce se svým lodivodem jednat o prodloužení spolupráce.

Co to je za Bullshit?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím ,kde čteš taková hovna,ale Pochettino byl akorát spojován s Barcelonou,během repre. pauzy. Což byla akorát novinářská kachna. Pochettino sám na to reagoval a říkal že by šel do trénovat Barcelonu ,ale tu druhou kde dřív působil jako hráč i jako trenér,a dále říkal ,že se nikam jinam nechystá a že zůstává i nadále u Spurs.

Reagovat
Gareth Bale 11

Tady v expresce to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Stojíme o Sabatimiho (aano, další DoF z Říma), takže bulvár si k tomu přirozeně přimyslí i kouče. Nedivil bych se, kdyby se do léta objevily spekulace o půlce jejich týmu včetně Szcecznyho.

Reagovat
smazaný uživatel

*Sabatiniho

Reagovat
smazaný uživatel

Hary Kane by měl být schopen nastoupit v domácím zápase s Bournemouthem v 15.4. na White hart Lane za 10 dní je Harry zpatky

Reagovat
icemike

neuspěchat

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně aby byl k dispozici i o pár kol později.

https://twitter.com/Simply_Spurs/status/601402011289067520/video/1

Reagovat
iamek

Kdo se nudi tak kuknete na twitter na Alenu Boruvkovou. Ta patri vylozene do blazince. Chudak chlap.

Reagovat
Busby babes

spis chudak lidi, ktere ta krava neustale pomlouva a utoci na ne. Uz by se tim mohla zacit zabyvt policie. ta zenska patri bud za mrize nebo do blazince. asi spis to druhy.

Reagovat
iamek

Za pet dni pres 500 statusu nebo reakci. To je silene. Mela se jak prase v zite a takhle se odrovna.

Reagovat
Busby babes

no jeji manzel bude asi taky dobrej kokot, kdyz dneska na seznamu mluvil o takzvanem obtezovani moji zeny ostatnich lidi... zajimalo by me, co si ten clovek predstavuje pod skutecnym obtezovanim?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik je chlapů, co se svojí ženy nezastanou, bez ohledu na to, jestli je v právu?

Reagovat
Busby babes

tohle uz neni zastavani. on zpochybnuje, ze se neco delo a obeti obvinuje z toho, ze prehani nebo si vymysli. Normalni reakce je nejaka omluva, mrzi me to, bla bla bla.. nebo proste drzet hubu a nechodit do Seznamu poskytovat rozhovory. Je to diplomat, tak by mohl neco z te diplomacie pouzit.

Reagovat
smazaný uživatel

No nemyslím si to. Ten rozhovor ani nic okolo neznám a nechci hodnotit. Jen říkám, že to, že se chlap kvůli babě chová jako dement, je úplně na denním pořádku.

Reagovat
iamek

A dneska mela na idnesu pres skype rozhovor a vypadala, ze je nametena :-D

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Proc hned mrize nebo blazinec? At si dela co chce, to je svoboda a demokracie. Ale taky si za to v nekterych ohledech musi nest nasledky, coz uz nese, zvlast jeji manzel.

Reagovat
Higi

Nespokojení fanoušci dnes na protest proti AW vynechají úvodních 13 minut dnešního zápasu. Třináctka odkazuje na třináct let bez ligového titulu.

Vzato z fb.

Tak že by po zápase oznámil prodloužení?

Reagovat
pepinho2
Reagovat
FUnk

nove dresy na pristi rok?

Reagovat
pepinho2

a noví hráči do akademie

Reagovat
smazaný uživatel

Kurence si už opekať vedia

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Aj naši by to mohli urobiť. Ale prišli by o štvrtinu zápasu a to už je fest na hovno za také prachy zaplatené.

Reagovat
Busby babes

tak jen aby se k protestu nepripojili i hraci na hristi.

Reagovat
cristiano.K.

ten kurz na dnešní výhru bez Maného je šíleně nízkej

Reagovat
cristiano.K.

motd ze včera není?

Reagovat
Usty

až dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp

Reagovat
blade115

Reagovat
Briggus

Reagovat
FUnk

Reagovat
Cobra

Reagovat
Infi

Reagovat
Usty

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Counter

Liverpool banned from signing academy players from English sides for two years, and fined £100,000, by PL after tapping up Stoke City schoolboy.

Reagovat
pepinho2

Když je to jen "from English sides" , tak to je v pohodě

Reagovat
Counter

No jo, ale co si teď počnou všichni ti rozumní rodiče...

Reagovat
pepinho2

Reagovat
vladis271

aha, pfuj to mi odľahlo.

Reagovat
Counter

The second year of the transfer embargo is suspended for a three-year period and would only be activated in the event of another breach.

Reagovat
vladis271

chápem správne? 1 rok plus polročná podmienka? A to teraz akože 2 prestupáky nebudeme nakupovať?

Reagovat
13

Z toho co tu posílá counter se to týká pouze hráčů z anglických akademií a LFC dostal 2 letý zákaz je kupovat. Jeden rok trestu vykoná LFC nepodmíněně a u druhého roku trestu je podmíněný odklad jeho výkonu ( vykonal by se pokud by došlo v tříleté zkušební době k dalšímu obdobnému deliktu ze strany LFC)

Reagovat
13

a z blížící se klauzury z tresta mi tak trochu hrabe btw.

Reagovat
Swarley

vždyť pro ně je to spíš výhoda, alespoň ušetří za něco, co stejně vůbec nevyužívají

Reagovat
13

Víš kdo vás trénuje, že jo?

Reagovat
Swarley

a zaregistroval jsi, že třeba Rashford s Lingardem hrají?

Reagovat
13

Jojo Mourinho skvělá možnost pro mladé talenty. Pověz mi swarley, který že přesně mladíček dostal pod Mourinhem od vás šanci? (Rash i Lingard se do širšího základu probojovali už před Mourinhem. Naopak Origi by se v LFC nebýt Kloppa nejspíš vůbec neprosadil.

Reagovat
Swarley

šlo mi o to, že jsou to odchovanci a hrajou napříč tomu, že to tak být podle vás nemělo...já se jen ptám, kde máte vaše odchovance vy?

Reagovat
Counter

Prodali je do jiných klubů

Reagovat
Swarley

ale o jiné budou mít starost, to se mi vždy líbí

Reagovat
Counter

Víš jak, to je ten respekt k MU.

Reagovat
Swarley

však víš co, já bych je dřív taky respektoval...kdyby bylo za co...

Reagovat
Counter

Já je třeba za Rafova působení respektoval dost.

Reagovat
13

S odchovancema je to bída, dříve na tom byl Liverpool lépe. A stejná situace je i u MU.

Reagovat
Zaschrona

podvodnici

Reagovat
Free_player

Pokud máme živit ještě nějakou naději na titul tak Čelzí dneska prostě musí prohrát ... City do toho

Reagovat
Svatej

ty jsi těmahle příspěvkama dokázal ( pro dobro nás všech ) zakřiknout příchod Cavaniho a nejspíš už i Lukakua, ale tohle prosím ne

Reagovat
Miguel19

Kdyby přišel Cavanus už z Neapole, tak si všichni chrochtáme blahem

Reagovat
Svatej

No minimálně ty bys to určitě odchrochtal i sám za všechny

Reagovat
blade115

Jojo, na nějakých 60 mega za takového paliče bychom si jistě ani nevzpomněli.

Reagovat
Svatej

jinak.. je to španělsky, co se tam konkrétního novýho píše navíc?

Reagovat
Miguel19

Že dáme 62 mega

Reagovat
Svatej

Beru beru beru. Tohle by nás katapultovalo zas o stupeň vejš.

Škoda, že nevyšel před sezonou ten Naigollan za Matiče, to by byl už taky jinej nářez... Jedinou slabinou týmu by mi pak přišel ten Alonso, kterej i přes to podceňování hraje dost slušně, zkrátka super vyhlídky.

Reagovat
Miguel19

62 bych nedával ani náhodou..

Reagovat
Svatej

Reagovat
M0rb1D4S

Letos mu bude 29 a za rok mu končí smlouva. Na druhou stranu, Arsenal nám ho levně nepustí.

Reagovat
Miguel19

To už radši zkusit toho Jamese. Nebo někoho z Monaca..

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Svatej

Mbappého evidentně nepustí ani za 110 a podle mě by se nám hodil někdo dost gólovej.. já nevim, moc jiných variant, kterým to fakt střílí, mě nenapadá

Reagovat
Kenneth

Jamese dostanete za Edenka.

Reagovat
Svatej

neměnil bych

Reagovat
Kenneth

To je mi jasny. Nebude ale na vyber . Klidne bych vam k tomu pribalil i Balea.

Reagovat
Svatej

Kdyby byl zas ochotnej bránit tak všema deseti, na LWB by to byl nářez

Reagovat
Miguel19

Za Jamese a 150 mega. Pak Marina začne vyjednávat.

Reagovat
vladis271

Inak toto len ukazuje aký manažér je Mourek. On neprehráva. Ale aby vyhrával potrebuje tie absolútne najdrahšie hračky na svete. A to dokáže každý manažér na svete. Rodgers vyhral skoro ligu len so Suárezom. Na tom nič nie je.

Reagovat
Swarley

že to nevyhráváte každý rok, když na tom nic není...kde je chyba, vlado?

Reagovat
vladis271

lebo hráčov ako Suárez, Torres, Pogba, Griezman kupujeme v každom prestupovom okne aspoň po dva kusy. Ty si si to aspoň prečítal? Radšej si tam mal nechať biggrina a nepísať ďalej nič.

Reagovat
Swarley

se vám nehodí do systému?

Reagovat
vladis271

100 mega sa dá utratiť lepšie.

Reagovat
Swarley

jj, dokonce bych řekl, že vy jste na to obzvlášť experti...

Reagovat
Busby babes

tak to pak nechapu tuplem. pokud tech 100 mega utracite lip, nez za jednoho hrace, tak by to pak melo byt jeste jednodussi, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Pogba tam

Reagovat
vladis271

sry, ten Pogba sa mi tam priplietol omylom.

Reagovat
blade115

Reagovat
Busby babes

jj, jako v Portu nebo Interu, co? hele nebudi te ten Mourinho i ze sna?

Reagovat
13

Porto i Inter jsou poměrně dávné záležitosti.

Reagovat
Busby babes

vlado pise obecne o Mourinhovi. to jako, co se nehodi, tak nebudem pocitat?

Reagovat
13

Neřeším co píše Vlado, reagoval jsem konkrétně na tebe.

Reagovat
Busby babes

v tom pripade tvoji reakci nechapu. Ja reagoval na to, co psal Vladis. A Mourinho mel uspechy vsude kam prisel.

Reagovat
blade115

Jako kdyby snad od té doby neměl žádný úspěch...

Reagovat
13

Od té doby už pracoval jen v klubech s vynikajícími finančními možnostmi.

Reagovat
EXoRcIsT

a co od vtedy vyhral Liverpool ?

Reagovat
13

Nic moc.

Reagovat
Counter

Tak zrovna v Interu měl suprový tým, ne? Porto bylo zjevení, ale to je kdesi na úrovni Wengerovy největší slávy...

Reagovat
13

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

rozhodne nemel spatnej tym. Ale Mancini s nima LM nevyhral, Mourinho jo.

Reagovat
Counter

Což znamená, že Mourinho je úspěšnější než Mancini. To ti asi moc lidí rozporovat nebude.

Reagovat
Busby babes

ale tak pokud si taky myslis, ze vsechny uspechy ma jen proto, ze nakoupil drahe hrace, ok, proc ne...

Reagovat
Counter

To si nemyslím.

Reagovat
Kenneth

Ano Vlado, SKORO.

Reagovat
Spasitel

Vybrali by ste peniaze z tiketu či verili, že Arsenal aj Liverpool dnes vyhrajú ?

Reagovat
Miguel19

Podle toho, co je to za tiket..

Reagovat
Spasitel

http://i.imgur.com/qSkGzEe.png Nič moc ale na pivo aspoň by bolo

Reagovat
Miguel19

To bych nechal dojít..jsou to drobný

Reagovat
off-olda

Prosím, řekni, že to je v eurech.

Reagovat
Spasitel

Vo forintoch Jasné, že eurá to sa u vás dá podať za 5 kčs ? :)

Reagovat
Miguel19

Za 5 kčs ne, ale Kč jo

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nevyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby city dneska vyhralo, tak je tam jeste realny boj o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

#THFC XI to play #Swans: Vorm, Walker, Alderweireld, Vertonghen (C), Davies, Dier, Dembele, Sissoko, Eriksen, Dele, Son.

Hmmm... Mám trochu obavy, ale snad to zvládnem.

Reagovat
Nikikrew

Dnes uz fakt ale chcem vidiet vykon hodny Arsenalu

Reagovat
Free_player

to vidíte celou sezonu ne ?

Reagovat
nani92

Prison Break <3

Reagovat
Maresma

Reagovat
Coutinho10

dam nahrat..dik za pripomenuti...malem bych zapomnel

Reagovat
Nikikrew

pohodova epizodka

Reagovat
Kenneth

Srdcovka

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nova serie?

Reagovat
nani92

jj

Reagovat
Miguel19

Team to face Man City: Courtois; Zouma, David Luiz, Cahill (c); Azpilicueta, Kante, Fabregas, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard. #CHEMCI

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CHEMCI, to zní jako nějaká fabrika na umělé kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Busby babes

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tuny

Reagovat
avicii

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Miguel19

Tonight's subs: Begovic, Ake, Terry, Matic, Loftus-Cheek, Willian, Batshuayi. #CHEMCI

Reagovat
Mimalu

hmm, na Conteho poměry nečekaná, Fabregas na jednu stranu příjemné překvapení, na tu druhou trošičku risk ho upřednostnit před Matičem. Možná trochu obavy, že by to bylo až moc nekreativní i s ohledem na to, že ze stopera byl přesunut Azpi? Azpiho za Pedra chválím, bránit Saného bych mu nepřál...

Reagovat
blade115

Wow, Zouma s Fabregasem... No, to dopadne buď hodně špatně, nebo hodně dobře.

Reagovat
Svatej

To mi příjde strašný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kurtback

Reagovat
Coutinho10

Confirmed #LFC starting XI to face @afcbournemouth: Mignolet, Clyne, Lovren, Klavan, Milner, Lucas, Can, Wijnaldum, Coutinho, Firmino, Origi

tak nak podle ocekavani jo a Can

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Confirmed #LFC substitutes against @afcbournemouth: Karius, Moreno, Alexander-Arnold, Grujic, Woodburn, Matip, Sturridge

Danny konecne na lavicce

Reagovat
smazaný uživatel

Matip

Reagovat
Coutinho10

jo on tam je Klavan sem prehlidl...na toho sem zvedavej...posledne nebyl moc jistej

Reagovat
diastan

Caballero, Clichy, Stones, Kompany (c), Fernandinho, Delph, Sane, Silva, De Bruyne, Navas, Aguero .....Tak Kompas je vážně Back v základu, teď se jen modlit celý zápas, aby vydržel

Reagovat
diastan

jinak docela funny sestava Delpha, jsem určitě nečekal, Navas místo Sterlinga ??

Reagovat
Teoretik

to by bylo asi lepší řešení než Navas na beku a De Bruyne na křídle, ale bojím se, že to bude tato varianta .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Delph

Reagovat
diastan

Asi byl Pepek nedávno na EF, když jsem psal, že pod ním už žádný důležitý match Delph neodehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany - Stones. Konečne som sa dočkal

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany a hlavne Delph Kedy sa už konečne zbavíte Navasa?

Reagovat
diastan

Začíná to vypadat, že to letos nebude.

Reagovat
Kenneth

Gabriel uz je konecne zdravej?

Reagovat
diastan

Zatím jen vyběhl na individuální trénink, už se to ale blíží

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlhom čase mám pokoj a čas si pozrieť Tottenham, a ono je Sissoko v základe. Ďakujem.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gareth Bale 11

přesně.

Reagovat
Miguel19

Zouma start v PL od loňskýho února. Zrovna proti City.

Reagovat
smazaný uživatel

#WHUFC XI v #AFC: Randolph, Byram, Collins, Fonte, Masuaku, Kouyate, Noble, Antonio, Lanzini, Ayew, Carroll

#CPFC XI v #SaintsFC: Hennessey, Ward, Kelly, Sakho, Schlupp, Milivojevic, Cabaye, Puncheon, Zaha, Townsend, Benteke

#SaintsFC XI v #CPFC: Forster, Cédric, Yoshida, Stephens, McQueen, Romeu, Davis, Ward-Prowse, Tadić, Redmond, Long

Reagovat
Usty

1 year, 1 month and 29 days since Zouma started in PL last time.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
off-olda

http://imgur.com/a/NNJtY Slípky na to serou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kampaň proti Spurs

Reagovat
off-olda

Usty spravuje livesport.cz?

Reagovat
Usty

jedna pakáž

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

And here's our starting XI in text: Martinez, Bellerin, Mustafi, Gabriel, Monreal, Elneny, Xhaka, Walcott, Ozil, Alexis, Welbeck

Bez Coquelina

Reagovat
masly008

mám stejný názor,poslední zápasy náš nejhorší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

El Neny

Reagovat
Counter

Protože je zraněný

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo znovu Sissoko na RW? To fakt tam nemáme lepšieho hráča? Veď ho daj na CM.

Reagovat
smazaný uživatel

sissoko dnes rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Ci Boha. Nedokážem si to predstaviť.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Poche překvapí a je to 4-3-3 se zálohou Dier-Dembélé-Sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si. Budeme pokračovať tam, kde sme s Burnley skončili.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelné, po tom co tam předváděl.

Reagovat
avicii

dnes si nedokazem predstavit ze vyhrame

Reagovat
Miguel19

900 pro titul The Blues.

Reagovat
blade115

Reagovat
samson192

Reagovat
off-olda

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kanály pro The Blues po dnešku?

Reagovat
samson192

mohli by ste sa tam už vrátiť

Reagovat
Spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Usty

Kdyby bet365 fungoval, vsadil bych, že dnes dá gól Carroll a Agüero.

Reagovat
Miguel19

Vsadím ti to v Chanci jestli chceš.

Reagovat
Counter

je nějaká šance, že to ještě někdy zprovozní?

Reagovat
Usty

já už si poslal peníze, nevěřím tomu. kdo chtěl, ten už si to zařídil podle mě

Reagovat
Counter

A nějaká jiná zahraniční sázkovka tady funguje? Do těch českých se mi nechce ani trochu.

Reagovat
Counter

Babiš to zabil

Reagovat
Nikikrew

lol preco davaju Na Digi sport tennis?

Reagovat
Minister

Tiež som myslel, že na dvojke budú dávať Arsenal... nechápem

Reagovat
EXoRcIsT

mozno mozu dnes davat len jeden zapas

Reagovat
FUnk

stream na spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

SIssoko + SOn

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

Antonio je skvelý.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký slušný stream na Chelsea?

Reagovat
off-olda

Swanseaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Ondiis

Xhaka je s balonem u nohy boží

Reagovat
Counter

Xhaka je boží pořád

Reagovat
Ondiis

Bez balonu popravdě moc ne

Reagovat
Counter

Xhaka akorát neumí skluzovat, jinak cajk

Reagovat
Mastný Chobot

*neumí bránit... čo je na DLP dosť problém, no

Reagovat
Counter

Nemyslím si, že by směrem dozadu odvedl horší práci než Cazorla. Akorát zatím spáchal víc červených a penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Traorému by to už tiež mohlo padnúť...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pěkně od Swans.

Reagovat
Gareth Bale 11

Davies.

Reagovat
norton

stream arsenal ?

Reagovat
avicii

link na nas zapas?

Reagovat
avicii

fakt nic?

Reagovat
vicinda07

Spurs stream plsss

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Chápe někdo, proč hraje Welbeck na hrotu a Alexis nalevo, a ne naopak?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoducho preto, že Welbeck je hroťák a Sanchez krídlo.

Reagovat
mr.Silver

A stokrat lepsi Giroud sedi na lavce, to nepochopim

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Ako Welbeck? Ja to mám opačne, síce nie "stokrát" lepší, ale vyváženejší a použiteľnejší.

Reagovat
mr.Silver

Vzdyt je po tom zraneni uplne tragicky, nezpracuje, neprihraje, nepodrzi, naprosto k hovno, jedine, v cem ma navrch, je rychlost, coz je pri hridlech Alexis, Walcott naprosto nepodstatna vlastnost. Jim potrebuje nekdo sklepnou, prihrat do golovky. Welbeck toto vubec nenabizi.

Giroud je do hry Arsenalu o hodne platnejsim hracem.

Reagovat
smazaný uživatel

Po zranení to nie je ono, ale vrátiť sa po roku do takto zničeného tímu tiež nie je jednoduché.

Reagovat
Counter

No ale nejlepší fotbal jsme letos hráli s Alexisem na hrotu. Vlastně jediný dobrý fotbal, jinak je to bída.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom radšej Iwobi na krídlo ako Danny.

Reagovat
Counter

Iwobi byl poslední dobou z formy, to vyjde víceméně nastejno. Hlavní je strčit Alexise na hrot, v tomhle Wengera nechápu.

Reagovat
Usty

Reagovat
Ondiis

Čím si zasloužil Welbz základ vůbec? Co se vrátil po zranění, tak podle mě nezahrál dobře jediný zápas

Reagovat
mr.Silver

Bellerin dneska hodne vtipny

Reagovat
Counter

A Bellerínova rychlost je totálně fuč, on musí být vážně zraněný...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde, jakoby se jeho návrat přes zranění vždycky příliš uspěchal, on se hrozně dlouho dostává do formy po jakémkoliv výpadku ze sestavy

Reagovat
madridcan

Guardiola s tymi pokynmi nechce vybehnut rovno na ihrisko?

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, Costa neumí zvednout hlavu, to je škoda.

Reagovat
Coutinho10

hmm twl klasika proti prumernym tymum

Reagovat
smazaný uživatel

welbeck

Reagovat
avicii

Reagovat
mithro

tie dresy city

Reagovat
smazaný uživatel

gini

Reagovat
samson192

Edeen

Reagovat
Counter

Takové úžasné výsledky zatím a my ani ťuk.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazardeeeek :D

Reagovat
smazaný uživatel

Edenko

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
FUnk

to bude tezky orisek, chce to janssena misto sissoka...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to fakt nechápu, nemá tah na bránu, je to jen posouvač, který hře nic nedá, kdyby se aspoň rval o každý balon jako Janssen.

Reagovat
Mimalu

edeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!!

Reagovat
smazaný uživatel

EDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN KRÁÁÁÁL

Reagovat
smazaný uživatel

lanzini

Reagovat
blade115

EDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
mithro

Bravooo

Reagovat
Counter

Niasse další fík

Reagovat
samson192

Niasse zase gól

Reagovat
Swarley

to je přesně ono, Chelsea tam taková p-čovina tečovaná padne hned

Reagovat
off-olda

Reagovat
Maresma

Reagovat
mithro

presne som si vravel, ze nam taky gol nema sancu prejst. to by niekto zblokoval. alebo brvno. alebo by to netrafili ti nasi bombardaci

Reagovat
Swarley

jako jak mám ten včerejší zápas pořád v hlavě, tak se pak tady u takovýho gólu musím fakt smát...nepotřebovat 20 šancí, stačí vystřelit, obránce to tečuje, gólman na drogách...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

to bude asi preto ze hraci Chelsea vedie kdee maju stat u nas niekto posle prihravku co prejde popred branku a tam nikto aby ju doklepol do brany

Reagovat
samson192

Reagovat
Swarley

já neříkám, že naši hráči pro to vstřelení branky nemůžou udělat víc...samozřejmě, že ano...ale většina těch zápasů není o tom, že by těch dobrých šancí bylo málo...

Reagovat
Counter

Oumar Niasse at home for Hull in the Premier League this season:

4 shots on target

4 goals

Pure efficiency.

Reagovat
Swarley

Edoooooo

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
Dawon

hele na jednu stranu to chapu, ale na druhou stranu si nezkousejme namlouvat, ze dali o 20 golu vic, protoze maji trosku toho stesticka

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

to nikde neříkám, ale prostě to je frustrující...

Reagovat
Dawon

Frustrujici jo, velmi, o tom zadna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gareth Bale 11

Ježiši, my je meleme, chce to gól.

Reagovat
mr.Silver

Ten gol Bornemouthu

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, to píska Mike Dean.

Reagovat
Counter

Palace jedou líp jak Leicester normálně

Reagovat
Maresma

Sakho effect

Reagovat
Flamex

LFC link? díky

Reagovat
Gareth Bale 11

Sissoko dolů, Son na kraj a Janssen na plac. Však on klasicky kurví na co šáhne. A s Daviesem pod sebou, to je vražedný combo teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je naprosto nepoužitelnej ke hře do plných, kterou aktuálně hrajem. Naopak by se na hřišti hodil Janssen, který podrží míč na hrotu. Ale to je, řekl bych, chyba už v základní sestavě. I kdyby ten gól nepadl, hra by vypadala podobně.

Reagovat
Gareth Bale 11

Nemá tam co dělat absolutně. Ale tak to víme zápas co zápas, škoda, že to Poche furt zkouší.

Reagovat
vladis271

Origi

Reagovat
Paddy

mě neříkejte že by tam Hart nemohl být jednička

Reagovat
Recik

Link na Chelsea? Kdyžtak díky

Reagovat
pepinho2
Reagovat
Ondiis

Bellerin 9 z 10 přihrávek na Mustafiho. Co se s tím klukem stalo?

Reagovat
off-olda

Ouuuuuuuuuuuuu

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

proste zonal marking poeb.ne ale budeme to hrať aj ked to nefunguje a fungovať nhebude.

Reagovat
Gareth Bale 11

Davies dneska. On jen utíká dopředu, tam si stoupne do pozice, kam mu nejde nahrát a rozhazuje rukama.

Reagovat
Whitemedia

City má fakt odporné dresy

Reagovat
Counter

Courtoisovi se líbí.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Nacho takový úžasný centr a tam nikdo není

Reagovat
off-olda

Dean Faul na Aguera nepíská

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Thibo se nesnaží , to není fér

Reagovat
off-olda

Kurtoá

Reagovat
smazaný uživatel

Tybo

Reagovat
smazaný uživatel

Ježišmarjá

Reagovat
blade115

No to si děláš prdel...

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Miguel19

Skvěle Thibo. Proč to nekopne do prdele, když jsou vytažený kurva..

Reagovat
mithro

do realu s nim

Reagovat
Swarley

oba dva

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě to odrazí Aguerovi přímo k nohám, mě mrdne tyvole

Reagovat
Whitemedia

My ty branky prostě City darujeme.. prvně Cahill, teď Thibo..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole jak můžou pořád běhat city sami na obránce? wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole jak můžou pořád běhat city sami na obránce? wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Tak odčinil zase :D

Reagovat
smazaný uživatel

a Costa pokaždý když míč dostane, tak ho hned daruje...

Reagovat
off-olda

Takhle vrátit ty hovna do hry.

Reagovat
Miguel19

Ten střed hoří jak svině

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole my jdem do utoku a costa udělá todle ? už mě fakt sere opět

Reagovat
Swarley

Sané je neskutečně rychlej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

No to bylo jasný, že je to nakopne... Celej zápas jsou o ničem, ale teď pojedou na krev, když jim ten trouba daroval gól...

Reagovat
smazaný uživatel

TO JE PIČUS TEN COSTA. Čurák.

Reagovat
Teoretik

Costa

Reagovat
Dawon

Costa je takovy hlupacek nesympaticky

Reagovat
smazaný uživatel

Costo ty jsi opravdu kokot.

Reagovat
off-olda

Střídej toho Costu kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf

Reagovat
Teoretik

Delph to tam brousí

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna v tomhle zápase měl dostat přednost Matič

Reagovat
pepinho2

Jak hraje Arsenal? Bude dnes sranda u AFCTV?

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží, jestli nám dá Carroll hattrick

Reagovat
Ondiis

WHU nemá vůbec nic. My jsme na jejich půlce, ale do vápna se stejně nedostaneme. Nedokážu si představit, že by Arsenal vyhrál.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Counter

32' - Unbelievable scenes at St. James' Park. Referee Keith Stroud disallows Matt Ritchie's converted penalty and there won't be a retake.

WTF

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Swarley

kde je zase lexa, když ho člověk potřebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Disallowed penalty update: Common opinion in the press box is that a there was a foul on the edge of the box as Ritchie stepped up

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole nejsme United kurva, necentruj tam pořád, když tam je jenom Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

Kterej ještě na rozdíl od Ibry neumí hlavičkovat.

Reagovat
blade115

Costa potřebuje posadit jako sůl... Tím, že Conte odrovnal Michyho, nemá absolutně žádnou konkurenci a bohužel jasné místo v základu, což je očividně hrozně špatně.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko nemôže hrať za Tottenham. Jednoducho nie. Davies tiež dnes môže hodiť uterák, všetko cez neho prechádza. A Son by sa mohol prestať ukrývať. Okamžite prejsť na 3-4-3 v polčase.

Vertonghen,Alderweireld,Davies - Walker, Dembele, Dier, Son - Alli, Eriksen - Janssen

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEES POJD EDENKU

Reagovat
mr.Silver

Xhaka od nas nejlepsi, cekam ze ten vykon znehodnoti redkou v 60 minute

Reagovat
off-olda

Peckáááááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

posral jsem se ale je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Eden prostě nechce góly z penalt, to je jasný.

Reagovat
off-olda

Ale hovno, to udělal pro to, aby měl Caballero zákrok a Bravo tak vypadal pořád jako břídil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej po jakém brankáři City v létě pudou. Pochybuju, že to bude nějaké malé jména.

Reagovat
off-olda

Napadá mě snad jen Neuer a Donnarruma.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten druhý mě napadl taky.

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

kuwy jedne ruske modre viac stastia jak rozumu klasika

Reagovat
smazaný uživatel

tak zase gol na 1:1 im darovali jak na stribrnem podnose

Reagovat
smazaný uživatel

HAAZAAAAAAAAAARD

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl čistý gól, to chápu

Reagovat
t0mmy33MCFC

zmrd haluzackej

Reagovat
Mimalu

Eden chtěl gól ze hry

Reagovat
liquicitizen

KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole skoro infarkt... Uplně jsem to věděl, že to chytne.

Reagovat
mithro

oni o ten titul nemozu prist ani omylom.

Reagovat
off-olda

Reagovat
blade115

Jooo, nejsme ještě dostatečně nervózní ...

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!

Bylo jasný, že jí tím svým dementním stylem nedá, ale aspoň že tak. Ať už na penalty nechodí kurva!

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu pořád věřím

Reagovat
Counter

Hazard has only failed to score with two penalties in the Premier League, but scored rebound on both occasions. Last time v Palace in 2015.

Reagovat
Fairplay

Kdyby se nerozběhl na Lukakua, tak to dá (Superpohár throwback)

Reagovat
Teoretik

Ten Fernandinho prostě občas nepřemýšlí, zas gól z ničeho.

Reagovat
Nikikrew

2 polka uz konecne bola dobra. Skoda, ze tam ten gol nepadol. Snad to ukopeme aj na 1:0, dnes konecne Mustafi hra dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Flying high up in the sky...zase po čase.

Reagovat
off-olda

Luuuuiz

Reagovat
Mastný Chobot

Nevidel som polčas, ale podľa hajlajtov je Theo nebezpečnejší než celá naša ofenzíva dokopy na desiatu. Snáď mu tam niečo padne zasa.

Reagovat
Ondiis

Mustafi, Xhaka, Ozil a Alexis - jen jim to jde celkem. Pak se Theo octl v nějaké nebezpečné situaci náhodou, jak má ve zvyku no

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

však ale tak to má byť. len ju mal ešte premeniť, no

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně jsem čekal jak ho tam David sestřelí, ale tohle taky dobrý.

Reagovat
Coutinho10

Goooooooooooooaaaaaaaal yeees

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem chtěl psát, co Liverpool blbne, když Bournemouth není na chvostu tabulky.

Reagovat
Coutinho10

jeste ze tak no

Reagovat
vladis271

nj 2 brazilci v základe a k tomu 9 driev.

Reagovat
off-olda

Lucas a?

Reagovat
vladis271

ha ha ha

Reagovat
Mastný Chobot

Coutinho najlepší brazílsky strelec v histórii PL celkom hanba na takú krajinu

Reagovat
Counter

Proč by chodili do kopáčské ligy, žejo...

Reagovat
smazaný uživatel

A když už přijdou, tak si samým studem radši změní občanství na španělské.

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
avicii

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Swarley

druhej je Lucas, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hanba? Ani nie, v PL hralo alebo hra malo kvalitnych Brazilcanov..

Reagovat
SunFells

Costa

Reagovat
Lacko_Boh

mýliš sa Eriku, mýliš sa! Heheh na psa došiel mráz.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka jako prase

Reagovat
Gareth Bale 11

nebyla.

Reagovat
Gareth Bale 11

My je zase ždímem. Hoď tam už Janssena.

Reagovat
blade115

Dneska jsem hrozně nervózní snad z každé ztráty míče, příšerný...

Jinak hrajeme dobře. Teda alespoň ve chvíli, kdy vedeme. Po gólu City se soupeř zvedl a už jsme to začali pomalu nezvládat... Díky bohu za penaltu. Takhle velký vliv mohla mít, kdyby byla odpískaná i proti CP.

Vzadu skvělý, až teda na tu chybu Thibauta... Kanté přes pár ztrát dobrý, Zouma jako kdyby z toho ani nevyšel, Cahill nechybuje a Luiz je naprosto úžasný, hraje jeden ze svých nejlepších zápasů sezóny. Střed občas trochu hořel, ale díky tomu jsme pak kreativnější vepředu, když je na hřišti Fabregas. Hazard zas výborný, Pedrovi začátek nevyšel, ale nakonec vybojoval penaltu... A Costa prostě zas příšerný, ten člověk potřebuje posadit. Nejlíp ať jde na hřiště Willian a vepředu se hraje bez klasického hrota, on tam je stejně skoro k ničemu...

Tenhle zápas vyloženě křičí po třech bodech, zvlášť s ohledem na Spurs, tak si to proboha neposerme!

Reagovat
off-olda

S Luizem tedy nesouhlasím. Spíš se přikláním k Miguelovi. Zbytek

Reagovat
Matić

S tím Luizem si děláš srandu? Však tam několikrát zase (jako to dělával dříve) nepochopitelně vylítl z obrany a pak tam chyběl. Rozhodně to není jeho nejlepší zápas.

Reagovat
blade115

Nedělám, Agüero se díky němu k ničemu vážnějšímu nedostal, nefauluje, nechybuje a právě jeho rozehrávka předcházela penaltě.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš oči?

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz nejlepší zápas sezony? What?

Reagovat
blade115

Ale, nasink.

Reagovat
Miguel19

Výsledek parádní, ale neočekávám, že beze změn už neinkasujeme.

Trojice Kanté - Cesc - Luiz tam strašně plave. Zálohu několikrát přehráli jednou přihrávkou a Luiz se asi třikrát zbláznil a svojí dřívější klasikou splašené vyběhl a byl v píči. Gól bohužel chyba Thiba, ale tuhle chybu jsem od něj dřív nebo později čekal. Od příchodu Conteho jak se ta jeho hra nohou zlepšila, tak si moc myslel a už několikrát měl namále. Dneska to přišlo.

Nejotřesnější opět pan Costa. Co se z něj stalo je fakt smutný. On nevyhraje souboj, všechny míče co má u nohy ihned ztratí atd. Vlastně už tam u něj není ani ten pořádný zápal. Pokud má Conte v píči Michyho, tak ať hraje vepředu s trojkou Hazard - Willian - Pedro. Na Costu fakt nemám nervy. Naopak nás to může stát body, protože ty jeho ztráty vedou jenom k nebezpečným protiútokům.

Zouma zatím výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se Luiz docela líbí. Je to prostě obránce, který se nebojí hrát s míčem, což sebou nese riziko možného propadnutí. Ale zatím pohoda.

Reagovat
Miguel19

To že se nebojí hrát s míčem nemá vliv na to, že tam několikrát splašeně vyběhl na hráče City a ty ho lehce přehráli jak kašpárka..

Reagovat
Mimalu

s tím Luizem nevím, on sice opravdu tak minimalně 2x dá se říct propadl, ale ani bych se nedivil kdyby to měl dneska za úkol, vystupovat a snažit se přerušit rozehrávku kdykoliv to půjde

Reagovat
smazaný uživatel

už by mě ani nesralo kdyby šel do Číny , ale koho za něj ? auba , lukaku , morata , nebo zkusit toho belletiho ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se zdá, že se Cou zranil..Nějak tam pokulhával. To už by byl konec

Reagovat
Coutinho10

celkem me nastval rozhodci, ze nas nenechal zahrat free kick

Reagovat
Gareth Bale 11

Daviese přejde i Naughton.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

MESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT

Reagovat
Ondiis

Dnes konečně zase něco hraje, snad mu ten gól ještě pomůže

Reagovat
mr.Silver

MESUUUUUT

Reagovat
smazaný uživatel

a kdyby chtěl někdo link

http://www.sport365.live/en/home

Reagovat
Nikikrew

Mesuttttttttttttttttttttttttt

Reagovat
smazaný uživatel

Za Zoumu? Whyyy

Reagovat
Miguel19

Zouma dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastlu právě neuznali penaltu kvůli faulu hráče během rozběhu kopajícího střelce. WTF Rozhodčí v Champu jsou žumpa.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

https://twitter.com/BBCDerbySport

Tady se to nějak pokoušeli vysvětlit, ale je to každopádně bizarní.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle pravidel je to správně posouzené ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no minimálně by se mělo kopat znova ne?

Reagovat
Miguel19

Jako dobře že Conte zesílil střed, ale zase hrát s Pedrem na RWB, navíc hrál Zouma výborně

Reagovat
FCSL

Ozil po půl roce něco předvedl

Reagovat
off-olda

WTF Zouma??

Reagovat
Snatus

Proč nešel Costa dolů? To je fakt volovina...

Reagovat
smazaný uživatel

welbeck je sanogo

Reagovat
Gareth Bale 11

Konečně je to střevo dole. A Janssen vyrovnat.

Reagovat
Cobra

Konečně šel dole.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Ondiis

Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

Theo Jinačí driblér

Reagovat
Azza

co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Obešel hráče a nahrál

Reagovat
Azza

pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Právě

Reagovat
Whitemedia

Chudák Kurt

Reagovat
Mastný Chobot

Theo <3 Welé

Reagovat
Ondiis

Giroud IN prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Elneny dnes paráda

Reagovat
Counter

Elneny vždycky paráda, prosím prosím ať už hraje místo Coquelina do konce sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky nehraje takto dobře, ale samozřejmě pokaždé líp jak Coq

Reagovat
smazaný uživatel

A ten workrate jeho, to je paráda

Reagovat
mr.Silver

THEOOOOOOOOOOO

Reagovat
Counter

Krása

Reagovat
Coutinho10

to břevínko Clyneho

Reagovat
Counter

*Clynea

Reagovat
Ondiis

Öziiiiiiiil!

Reagovat
Gareth Bale 11

Absolutně bez nápadu jsme do tý plný obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

omg fakt pekny gol

Reagovat
Mastný Chobot

Theooooo Alexis Mesut nádhera

Reagovat
off-olda

Ranieri přišel očíhnout City?

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri na SB

Reagovat
Nikikrew

Theoooooooooooooo

Ozileeeeek opat

Reagovat
Ondiis

WHU každopádně v těžkých sračkách. Jejich pozice v tabulce je pro mě nepochopitelná.

Reagovat
Miguel19

Tvl, my fakt musíme mít tolik špatných vhazováních jako zbytek týmů dohromady...

Reagovat
icemike

A to nehraje Moses

Reagovat
Mastný Chobot

wow, to je futbal teraz

Reagovat
mr.Silver

Wenger dneska oznami, ze prodluzuje

Reagovat
smazaný uživatel

tvl i Gabriel hraje dobre

Reagovat
avicii

link na LFC, moj prestal fungovat..

Reagovat
smazaný uživatel

I knew it, I fucking knew it.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

WTF tohle nebyl vůbec faul na Silvu.

Reagovat
Mimalu

se ho pomalu ani nedotkl a na hlavě už vůbec ne

Reagovat
Spasitel

Pekne Liverpool len to udržať

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum povodil.

Reagovat
EL Gringo

Origi

Reagovat
off-olda

Ježiš vyhoď toho dementa na tribunu.

Reagovat
Coutinho10

Diiivoooooooooch Goooolaaaaaasooooo

Reagovat
vrabejka

Origiiiiii!!!!

Reagovat
avicii

dajte link niekto prosiim som zmeskal gol...

Reagovat
off-olda
Reagovat
avicii

tam mam CFC...

Reagovat
Maresma
Reagovat
off-olda

Však. Jsi neupřesnil.

Reagovat
mickey mouse

taky mi už nic nejede

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozná nudaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Ondiis

Mustafi MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham a na swansea

Reagovat
Counter

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Detective

Jestli ty smajlíci znamenaj obdržený góly, tak si to trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

Is it my faultttt

Reagovat
Counter

No taak, přidejte ještě pár kousků, skóre je taky důležité!

Reagovat
smazaný uživatel

co gól to další rok pro Wengera

Reagovat
smazaný uživatel

Gini, odcinena ta tragedia

Reagovat
liquicitizen

Swans udržať

Reagovat
Ondiis

Kluci si dali pozor, ať zůstane kapitánská páska na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Costa je fakt čurák, to není normální.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
blade115

Čůrák je odjakživa, ale teď už nepodává dobrý výkony, tak se mu to jen hůř toleruje.

Reagovat
Counter

Není to tak dávno, co byl nejlepší útočník PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jsi přišel brzo... Deluded GarweL

Reagovat
Counter

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
Coutinho10

twl tak asi to naky drobnejsi zraneni bude

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je fakt kunda, ať ho v létě ty Číňani koupí.

Reagovat
mr.Silver

Girouuuuuuud krasne

Reagovat
Nikikrew

Girooooooooooooooooud

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianski zákrok kola...demence

Reagovat
off-olda

Začínáme být pěkně v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ox

Reagovat
smazaný uživatel

ox a olivier priste zaklad pls (lkidne misto alexise, protoze ten jeho herni styl a vyraz me uplne irituje

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslom hru, protoze tou je o 2 tridy nad ostatnimi, ale to jak se tvari ze chudak musi hrat s takovyma tragedama

Reagovat
norton

uz ani nechcem aby ostal

Reagovat
smazaný uživatel

Oxe to chce do středu pole

Reagovat
Whitemedia

Boro tragédi.. se konečně odhodlají a začnou střílet branky, jenže si zase nechají nasypat 4 kousky od Hullu..

Reagovat
smazaný uživatel

Komedie

Reagovat
mr.Silver

West Ham formicka - 5 proher v rade

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo... Luiz to prostě musí kopat všechno.

Reagovat
Whitemedia

ony to ty slepice ještě otočí

Reagovat
Whitemedia

to říkám ty vole....

Reagovat
smazaný uživatel

diky ze jsi to privolal

Reagovat
Counter

Spíš bych to vyčetl těm chytrákům, co se Spurs nepokrytě smáli (-.-)

Reagovat
smazaný uživatel

tohle uz byla jen takova posledni kapka, ale stejne..

Reagovat
smazaný uživatel

Fuck yeaaaaaaaaaaah!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Aliiii

Reagovat
Gareth Bale 11

Ještě jeden, bude dost nastavovat!!

Reagovat
Svatej

Já se pokaždý týden těšim na zápas a přitom poaždý už od 20. minuty vyhlížim konec zápasu To jsou nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je naprosto směšnej. Nechápu že to Conte nevidí.

Reagovat
off-olda

Edenéééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

OMGGGGGGGGGGGG

Reagovat
Tommy the Gunner

lol Tottenham

Reagovat
aither

Spurs

Reagovat
aither

Spurs

Reagovat
Svatej

Kurva, posraný labutě..

Reagovat
QooBo

Sonaldooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

a slepice ještě dají v posledních 3 minutách 2 góly, boha

Reagovat
jk

tři

Reagovat
smazaný uživatel

Soooon

Reagovat
Nikikrew

Swans vy ste fakt curaci

Reagovat
Counter

Nejsou. Čuráci jsme my, že hrajeme o páté místo.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nikikrew

Sak sme ale su aj oni ze si nehaju za poslednych 6 minut dat 3 goly a tie body potrebuju viac ako my

Reagovat
Counter

Njn, prostě to neudrželi.

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham

Reagovat
Cobra

Sonnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty píčooooo

Reagovat
Gareth Bale 11

Kráááása! A hlavně zaslouženě!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ja ty slepice snad budu nesnášet víc než United

Reagovat
off-olda

Hlavně se to nesmí dozvědět Dean, to by nás ještě mohlo stát zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson 2 penalty...

Reagovat
mr.Silver

Atkinson

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej gól přesně to, proč měl Janssen hrát od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Herry31

Reagovat
FUnk

Yeah

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Jedni ptáci horší než druzí, fakt...

Reagovat
Counter

Atkinsone W T F

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už třetí penalta co nepískl :) hattrick

Reagovat
Counter

Ty předchozí budiž, nebyly až tak jednoznačné, nemusel to vidět... Ale tahle? Absolutně nechápu, jak to mohl pustit.

Reagovat
smazaný uživatel

No ta první na Thea byla úplně stejně jasná, jak tato

Reagovat
Counter

Tam bylo míň kontaktu.

Reagovat
Whitemedia

Swansea úplně k hovnu

Reagovat
Mastný Chobot

koľko penált nám dnes nepískol? 3?

Reagovat
mr.Silver

2

Reagovat
smazaný uživatel

3

Reagovat
Nikikrew

Atkinson to mi je teda rozgodca

Reagovat
Thoomas

Takovej casual tackle na červenou, nezájem

Reagovat
Gunner14

strašnej kokot

Reagovat
Cobra

Chris. Suché triko.

Reagovat
Gareth Bale 11

Nádhera!!! Zase nervy v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Organizmus

Reagovat
Cobra

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Herry31

No ty vole... Nakonec v suchém triku, ale s hnědýma trenkama.

Reagovat
mr.Silver

Kazdopadne Alli neskutecny, mit ve 20ti 15+5 je fakt super vizitka. Skoda, ze to je tak neskutecne vylizany kreten.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Counter

Úplně vylízaný není, jednou retweetnul Arsebloggera (a dostal za to fandů Spurs takový hejt, že to musel hned smazat)

Reagovat
QooBo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cokoliv

Origi měl jít dolů už v 70.

Reagovat
lofin9

Ale Byron do toho isiel chytro

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím dobře že Janssen 3 asistence?

Reagovat
samson192

na tretí Alli

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksenovi dával Alli, k Allimu se to odrazilo od obránce po střele Eriksena (myslím).

Reagovat
Free_player

COYS kuaaaaaaaaa

Reagovat
Counter

Hezky pěkně Cherries, ne že to teď zazdíte!

Reagovat
Flamex

piča king

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Liverpool, dari se porazet partu metaru, truhlaru a kominiku?

Reagovat
Cobra

Stones

Reagovat
Coutinho10

to snad ne twl....me vypadne link a koukam 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

*mne

Reagovat
smazaný uživatel

Stones

Reagovat
smazaný uživatel

KURTOAAA

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole štěstíčko.

Reagovat
off-olda

Stones

Reagovat
Dawon

Ehm...nevim, ale tedka ten zakrok od Cahilla na Kompany bych rek docela jasna pecka

Reagovat
smazaný uživatel

tak nevíš nebo jasná ?

Reagovat
Dawon

Reagovat
Dawon

Ehm...nevim, ale tedka ten zakrok od Cahilla na Kompany bych rek docela jasna pecka

Reagovat
diastan

Reagovat
cubazi

Klavan pane bože hkavne že Sakho na hosťovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Stones Za tohle beres miliony tydne? Vzdyt tohle by dal i chlap z okresni souteze po sobotni kalbe

Reagovat
smazaný uživatel

jasne..

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, a i kdyby ne, on na to ma pravo

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze profesional nema pravo udelat chybu? videl jsi nekdy nejaky fotbalovy zapas??

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra oznámení prodloužení smlouvy Wengeleho.

Reagovat
cubazi

doma remíza proti slabemu superoví, všetke tie zapasy s top týmami sa tymto možu hodiť do piče...

Reagovat
mikelinos

Bournemouth právě není slabý soupeř

Reagovat
LGT

Same old shit again... už mě to fakt nebaví

Reagovat
cubazi

Lucas Leiva, futbalový parazit.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

to je v pici tot uz, tieto stratz proti zebrakom, uz ma to nebavi

Reagovat
Spasitel

Skvelo vybojované víťazstvo Chelsea Liverpool klasický trapas hádam obidva kluby z Manchestru sa pred neho dostanú

Reagovat
REPLIKATOR

Klopp to pěkně prokaučoval

Reagovat
Coutinho10

tuhle remizu proste neberu link ze sport365 skoncil v 85. minute, pak uz mi tam jedinej nefungoval...hlavne, ze ostatni tam jde...takze proste 2:1...co oci nevidej, srdce neboli

Reagovat
smazaný uživatel

Breaking news:

Liverpool are losers. Again

Reagovat
vladis271

Sakho na hosťovaní.

proti našej obrane by sa nemala problém presadiť ani Myjava,

Nvm, či je horšie personálne obsadenie našich stopérov alebo naša organizácia obrany. To by chcelo aspo´dvoch CB v lete lebo toto je niečo strašné. To čo stváral Klavan pred tým gólom, akože wtf? 5 ročné decko by sa zorientovalo rýchlejšie než on.

Reagovat
vladis271

a Origi pri tej poslednej šanci stiahol nohu lebo sa bál, že si spraví bebíčko na nohe o tyčku?

Reagovat
cubazi
Reagovat
cubazi

za link

Reagovat
Counter

Sakho dneska dostal trojku na vaší farmě.

Reagovat
mul

ale Trnava by gol nedala

Reagovat
cubazi

Another normal day for Lucas Leiva

Reagovat
PISTOLERO

¨Jsme víc k smíchu jak ManU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

1400. za každoroční úspěšný hon Arsenalu o TOP4!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele