Premier League - preview 31. kola

04.04.2015, 08:30, aktualizováno 06.04.2015, 09:09
Previews
Chelsea, Arsenal i Manchester United o víkendu braly tři body a nyní je na tahu Manchester City. Úřadující anglický mistr cestuje do Londýna, kde na něj čeká Crystal Palace...
Crystal Palace - Manchester City  (pondělí 21:00)
Chelsea v sobotu opět neklopýtla a pro Manchester City se tak nyní zdá být aktuálnějším cílem spíše uhájit přímý postup do Ligy mistrů než útočit přímo na titul. Pro to budou fotbalisté z Etihadu bezesporu muset vylepšit svou formu na cestách, kde už dvakrát po sobě padli...

Nejčerstvější venkovní triumf Citizens tímto představuje již dva měsíce stará jasná výhra 4:1 nad Stoke City, který s Crystal Palace kuriózně pojí nedávná anabáze Tonyho Pulise. Teď to ovšem bude Alan Pardew, jehož Eagles ManCity čelí ve snaze zapomenout na nedávná selhání na hřištích Liverpoolu a Burnley. Bleděmodří v cizím prostředí neprohráli tři ligová klání v řadě už dlouhé čtyři roky a teď rozhodně není vhodný čas na aktualizaci takové statistiky.

Londýňané nicméně představují těžký oříšek, o tom se asi netřeba sáhodlouze bavit. Crystal Palace už dávno nepřipomíná tým bojující o holou záchranu, kterým bylo ještě před příchodem Alana Pardewa na přelomu roku. Nyní mohou Eagles svůj náskok na 18. Burnley navýšit už na velice pohodlných 13 bodů a ve zbytku sezony se ještě klidně mohou porvat o umístění v top10.

V tuhle chvíli má londýnský celek o něco lepší formu než jeho slovutnější soupeř, když zvítězil ve třech z posledních čtyř případů. Ještě v prosinci každopádně Citizens Crystal Palace nekompromisně zválcovali 3:0 a vzhledem k tomu, že teď mají daleko větší motivaci, mírným favoritem zřejmě budou zas a znovu.

Alan Pardew patrně před pondělní dohrávkou do sestavy nijak zasahovat nebude. Mile Jedinak si odsedí závěrečnou část svého trestu, zatímco nikdo ze zraněné trojice Chamakh-Campbell-Mutch ještě není způsobilý k návratu.

V druhém táboře se radují z návratu Yayi Tourého, jenž využil reprezentační přestávky k zotavení se z menšího neduhu, který ho vyřadil z vyhraného duelu nad WBA. V pořádku by už měl být rovněž Milner, v uplynulých týdnech laborující s kolenem.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Ward, Dann, Delaney, Souaré - McArthur, Ledley - Zaha, Puncheon, Bolasie - Murray
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany, Mangala, Clichy - Navas, Touré, Fernando, Silva - Agüero, Bony
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 4.10 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Burnley FC - Tottenham Hotspur  (neděle 14:30)
Jen jednu bitvu na Turf Moor mezi celky Burnley a Tottenhamem registrují historické anály Premier League, a před pěti lety šlo o parádní podívanou o šesti gólech a vítězství Clarets. Situace však byla tehdy docela jinačí a na rozdíl od dneška, kdy se hraje v podstatě o vše, tehdy nešlo o zhola nic...

Když v květnu 2010 Burnley přemohlo Spurs poměrem 4:2, mělo už jistý sestup zpátky do nižších pater, zatímco Tottenham pro změnu již nemohl přijít o čtvrtou příčku zaručující účast v milionářské Lize mistrů.

Tentokrát ale Kohouti do nedělní bitvy vyrážejí ze sedmé pozice a s osmibodovým odstupem od čtvrtého ManCity, což vpravdě není záviděníhodná situace. Burnley potom na rozdíl od dřívějška stále alespoň bojuje o holou záchranu prvoligové identity, ačkoliv se momentálně tak jako tak ocitá v sestupovém pásmu.

Před pěti lety bylo Burnley docela jinačím mančaftem. Sice se i tehdy jeho kádr skládal takřka výhradně z Ostrovanů, ovšem pod vedením Owena Coylea hráli vínoví mnohem ofenzivnější fotbal. To Sean Dyche vychází raději ze zabezpečené defenzívy, což mu doteď neslo smíšené ovoce. Burnley takhle sice v půlce března senzačně potopilo ManCity, onen slavný skalp však zároveň zůstává jeho jediným v posledních devíti kolech.

V prosinci se obě mužstva rozešla po výsledku 2:1 pro domácího favorita a teprve čtvrtý ligový zásah si tehdy na konto připisoval jistý Harry Kane. Od té doby se nový fenomén anglické kopané prosadil v domácí nejvyšší soutěži rovnou 15krát a v základní sestavě rozhodně nebude chybět ani v neděli - poté, co si gólem okořenil debut za seniorskou reprezentaci.

Kdo naopak Burnley možná nebude moci prověřit, to je tandem Rose-Soldado. Michel Vorm si potom výjimečně zachytá na úkor lehce zraněného Llorise. Na druhém konci barikády se zase počítá s návratem Stephena Warda po úrazu kotníku. Matt Taylor se zatím musí spokojit pouze s tréninkovou zátěží.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Trippier, Duff, Shackell, Mee - Boyd, Jones, Arfield, Barnes - Vokes, Ings
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vorm - Walker, Dier, Vertonghen, Rose (Davies) - Mason, Bentaleb - Townsend, Eriksen, Chadli - Kane
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.50 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - Newcastle United  (neděle 17:00)
Tyne-Wear derby je dokonalým důkazem známé tradice, že v derby prakticky nezáleží na aktuální formě týmů, ale pouze na současné konstelaci hvězd nad stadionem. Poslední čtyři zápasy totiž vyhrál Sunderland, přestože byl z hlediska formy a postavení v tabulce vždy pod Newcastlem. Hluboko pod Newcastlem.

Stejně tomu tak bylo i loni před Vánoci. Newcastle do utkání vstupoval s impozantní formou - 6 vítězných zápasů z 9, včetně skalpu Chelsea, která do té doby ještě neprohrála. Sunderland naopak šestkrát v řadě nevyhrál. Tuto sérii však ukončil právě v Newcastlu, nejhubenější možné vítězství zajistil Adam Johsnon.

Křídelník Sunderlandu se v nedávné době potýkal s nepříjemnou osobní záležitostí, když čelil obvinění ze sexuálního styku s nezletilou. Po dvouzápasové absenci už nicméně z lavičky naskočil do utkání s West Hamem a pro derby bude plně Dicku Advocaatovi k dispozici.

Zpět ale k formám obou celků. Dick Advocaat převzal Sunderland v otřesné pozici, Sunderland pod Gusem Poyetem nevyhrál sedm soutěžních zápasů v řadě, během nichž vstřelil pouhé dvě branky. A nastavený trend pokračoval i s nově dosazeným Holanďanem, jenž nedokázal zabránit na východě Londýna zabránit porážce 0:1.

Mackems sídlí na první nesestupové pozici, ale jen bod nad aktuálně sestupujícím Burnley. Naopak Newcastle je prakticky zachráněný už teď. Desetibodový odstup od sestupových vod drží pevnou rukou, přestože ďábelský trojzápas s Manchesterem United, Evertonem a Arsenalem znamenal tři porážky.

Proti Gunners nastoupil za Newcastle potřetí v řadě Jonás Gutiérrez, jenž se emotivně vrátil po rakovině varlat. Přesto Magpies stále živí početnou marodku. Steven Taylor, Paul Dummett, Cheick Tioté, Massadio Haïdara - ti všichni jsou zranění. Fabricio Coloccini a Papiss Cissé jsou suspendovaní.

Sunderlandu se naopak po dvouzápasovém trestu vrací záložník Lee Cattermole. Po dlouhých sedmi týdnech je navíc fit obránce Billy Jones, jehož služeb můžou Black Část rovněž využít. Nemohou počítat jenom s trojicí Wes Brown, Will Buckley a Emanuele Giaccherini.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.20 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Arsenal FC - Liverpool FC  (sobota 13:45)
Celý fotbalový svět jako by uplynulých pár dní strávil výhradně vášnivými debatami nad tím, zdali byl liverpoolský diamant Raheem Sterling v právu, když nedávno odmítal lukrativní nabídku nové smlouvy. Přitom jako by se dočista zapomnělo, že mimo jiné i tohoto mladíka čeká hned po sobotním obědě naprosto zásadní bitva s Arsenalem o nic menšího než vstupenky do Ligy mistrů...

Jak už napovídá samotná "kauza Sterling", v Liverpoolu aktuálně není vše v naprostém pořádku. Ještě zhoubnějšího vlivu se přitom zdá být poslední ligové kolo před reprezentační pauzou, které Reds připravilo jednak porážku od úhlavního rivala z Manchesteru, jednak ztrátu vykartovaných Škrtela s Gerrardem, k nimž se možná skrze čerstvé zranění třísel přidá také Adam Lallana.

Ačkoliv tedy předešlé výsledky Rodgersovy party budily optimismus v řadách fanoušků a respekt mezi soupeři (z předcházejících devíti kol červení neslavili vítězství pouze v jednom jediném), tahle fazóna jako by se nyní zdála být rozmetána.

Nic ovšem není tak černé, samozřejmě - reprezentační pauzu vyplnila odlehčená charitativní exhibice mezi výběry Stevena Gerrarda a Jamieho Carraghera, přičemž výhra na Emirates Stadium by Liverpool zase okamžitě katapultovala na dostřel sobotního soupeře (ztráta by se smrskla na tři body).

Pakliže Reds až na ono nedávné klopýtnutí s United v tomto kalendářním roce zářili, totéž v bleděmodrém platí pro Arsenal, co se získaných bodů týče vůbec nejproduktivnějšího účastníka Premier League roku 2015. Gunners získali na svou stranu 14 z minulých 16 ligových duelů a ne náhodou také ocenění manažera, respektive hráče měsíce března putovala zrovna na adresu zaměstnanců londýnského celku - konkrétně Arsena Wengera a Oliviera Girouda.

Arsenal se od listopadu 2006 na vlastním hřišti proti Liverpoolu radoval v rámci domácí nejvyšší soutěže všehovšudy ve dvou případech - před pěti lety a potom při nečerstvější zkušenosti z listopadu 2013. Kanonýři tehdy utínali menší třízápasovou šňůru bez domácí výhry nad LFC pomocí zásahů Cazorly a Ramseyho.

Oba tito borci budou Wengerovi k dispozici také tentokrát, což ovšem nelze říci o Artetovi, Debuchymu, Oxlade-Chamberlainovi a Diabym. U Wilsherea existuje alespoň malá jiskřička naděje a pečlivě zvážen bude ještě zdravotní stav Dannyho Welbecka. Liverpoolu se naproti tomu vrací do akce trio uzdravených marodů ve složení Lucas, Sturridge a... Sterling.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ospina - Bellerín, Koscielny, Mertesacker, Monreal - Coquelin - Walcott, Özil, Cazorla, Sánchez - Giroud
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Can, Lovren, Sakho - Sterling, Henderson, Lucas, Moreno - Lallana, Coutinho - Sturridge
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.80 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Southampton FC  (sobota 16:00)
Everton bude chtít na sezónu 2014/15 co nejrychleji zapomenout. Už nyní ji lze považovat za katastrofickou, na poháry ztrácí už 19 bodů; a to loni málem uhráli Ligu mistrů. Naopak Southampton na letošek možná bude dlouho vzpomínat. O tom, jak moc dlouho, rozhodne zbylých osm zápasů...

Už loni Saints překvapili osmým místem. Letošní jízda nicméně může tu loňskou absolutně zastínit. Ostatně jen tři body schází Southamptonu k maximu v Premier League a zároveň zisku z minulého ročníku.

Čtvrté místo zaručující účast v play-off o Champions League je daleko už šest bodů, ale i Evropská liga, která momentálně leží na páté a šesté pozici, je pro Southampton obrovské lákadlo. Kolem Vánoc a po nich svěřenci Ronalda Koemana výsledkově ztráceli, ale nyní konečně začínají sbírat body.

Ztráta Frasera Forstera může být pro Soton obrovský problém, ale minulý zápas odchytal skvěle náhradník Kelvin Davis. I díky němu získali hráči Southamptonu sedm bodů z posledních devíti možných.

Nahoru jde i Everton, který po pětizápasové sérii bez vítězství vyhrál jak s Newcastlem, tak na hřišti Queens Park Rangers. Navážou Toffees na úspěch z minulé sezóny, kdy v březnu a dubnu triumfovali hned sedmkrát v řadě?

Nahrává k tomu i statistika ze vzájemných zápasů. Southamptonu se v Goodison Parku vůbec nedaří, nevyhrál tam už sedmnáct a půl roku. Otazník nicméně visí nad startem kanonýra Romelu Lukakua, jehož trápí stehno. Nejistý je i start Darrona Gibsona; naopak Kevin Mirallas a Steven Pienaar jsou již v pořádku.

Southampton, který poslední vzájemný duel vyhrál na St. Mary’s 3:0. nemá vyjma Forstera tolik potíží. Mimo hru bude nejspíš Steven Davis; dlouhodobě mimo, ačkoli zdráv, je pak Graziano Pellé.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.25 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Manchester United - Aston Villa  (sobota 16:00)
Udržet koncentraci a hladinu euforie po výrazně delší dobu, takový úkol pro hráče Manchesteru United de facto znamenala reprezentační pauza. Red Devils do ní totiž kráčeli se dvěma klíčovými skalpy Tottenhamu a Liverpoolu v zádech, přičemž nyní potřebují v cestě za opětovným průnikem do Ligy mistrů odstranit z cesty jednu o poznání méně slovutnou překážku: Sherwoodovu Aston Villu.

Že birminghamští nedisponují ani zdaleka takovým renomé jako dva předešlí soupeři ManUtd, to v tuhle chvíli opravdu nemusí příliš znamenat. Villans jsou totiž pod novým vedením jednak schopni produkovat atraktivní i relativně účelný fotbal, který se mimo jiné v půlce března zasloužil o vyhazov Guse Poyeta ze Sunderlandu, jednak jim samotným jde o hodně. Sherwoodova parta se totiž stále potřebuje urgentně zachraňovat, když na ni 18. Burnley ztrácí všehovšudy jednu výhru.

Favoritem na každý pád zůstává Van Gaalova eskadra, která se aktuálně pyšní skvělou formou. Proti Liverpoolu už alespoň v prvním poločase předvedli Red Devils maximálně uspokojivý výkon a také předtím se jím - i kdyby nic jiného - dařilo železně sbírat výsledky. United nedávno uhráli 22 bodů z 27 možných, střelecky naprázdno nevyšli už po devět kol v řadě a o poznání lépe, zkonsolidovaněji působí rovněž jejich defenzíva.

Za na pohled solidnějšími výkony obranné řady stál mimo jiné náhlý vzestup Chrise Smallinga, tento často kritizovaný stoper by však v sobotu měl v základní sestavě scházet vinou nemoci. I vzhledem k novým trablím Robina Van Persieho takto jedinou pozitivní zprávou pro Van Gaala zůstává před výkopem zotavení levého beka Lukea Shawa.

Tim Sherwood dnes v žádném případě nebude moci využít kmenového hráče ManUtd Toma Cleverleyho a otazníky se vznáší také nad starty dua obránců Cissokho-Baker. Zpátky v tréninkovém cyklu jsou již Richardson se Senderosem, na ligovou akci však bude ještě brzy.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Smalling, Jones, Blind - Herrera, Fellaini, Carrick - Mata, Rooney, Young
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Bacuna, Okore, Clark, Hutton - N'Zogbia, Westwood, Delph, Sinclair - Agbonlahor, Benteke
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.25 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Queens Park Rangers  (sobota 16:00)
Boj o udržení je jedna z nejstresovějších situací v životě fotbalového hráče. Queens Park Rangers jsou v ní namočení až po uši a cesta ven je sázená překážkami. Jednu takovou musí Jezdci překonat na hřišti West Bromwiche Albionu.

Baggies už jsou ze hry o záchranu víceméně venku. Osm bodů náskok na nejlepší z kritického pásma by měl být rozhodující. Obzvlášť při pohledu na výsledky WBA pod Tonym Pulisem. Z jedenácti soutěžních klání pod jeho vedením prohráli jen třikrát a hned šestkrát udrželi čisté konto.

Na první pohled hraje všechno proti Rangers. Prohráli devět z posledních deseti ligových zápasů - na půdě soupeře navíc letos dokázali získat jen tři body. Ze 42 možných! To je třetí nejhorší zápis po čtrnácti venkovních zápasech v historii Premier League.

V každém případě bude zápas soubojem dvou elitních anglických kanonýrů. Lepší než Charlie Austin (15) a Saido Berahino (12) je z Britů pouze Harry Kane. Mladík Berahino navíc ve všech soutěžích nastřílel už 18 branek - a 15 z nich přišlo na domácím Hawthorns. Austin zase rozhodl poslední vzájemný zápas (3:2); a to dokonce hattrickem.

Po jeho boku však nenastoupí Richard Dunne, Leroy Fer ani Alejandro Faurlín. WBA schází brankářská jednička Ben Foster - Boay Myhill však zvládl zápas s Man City s bravurou. Ani 13 zákroků, třetí nejvyšší počet od roku 2003, kdy Opta začala tuto statistiku počítat, nicméně nezabránilo prohře 3:0.

West Brom může znovu počítat s Chrisem Bruntem a Claudio Yacobem; suspendace naopak vyřadila Craiga Dawsona. Zraněný je Callum McManaman.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.60 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Hull City  (sobota 16:00)
Swansea s velkou pravděpodobností letos stanoví nový klubový rekord v bodovém zisku v Premier League. Dosavadní maximum 43 bodů je vzdáleno jen 4 body od počinu ze sezóny 2011/12. První sezóna pod vedením Brendana Rodgerse může být zapomenuta, Swansea je na osmém místě a k jeho udržení potřebuje proti Hullu uspět.

Garry Monk převzal tým jako bývalý kapitán a svou roli zatím zvládá s bravurou. Coby manažer je však vyložený zajíc; na rozdíl od Steva Bruce, pro něhož je letošní sezóna už sedmnáctou na trenérském křesle. S Monkem by však nyní jistojistě měnil - s Tigers totiž bojuje o holé přežití. Vždyť na osmnácté Burnley shlíží s odstupem pouhých tří bodů.

Hull by si určitě přál navázat na zápas s Chelsea, který sice prohrál, ale především v prvním poločase předvedl skvělý výkon. V tom druhém už se prokázala síla lídra ligy a výsledek 2:3 nejspíš byl zasloužený.

I Labutě mají na čem stavět. Po čase si opět počíhali na Aston Villu, která zase jednou nedokázala dát ani branku a Swansea tak stačila jediná z kopačky Gomise. 1:0 vyhráli Velšané i v prosinci v Hullu - tehdy uspěl jako jediný Ki.

Domácí budou postrádat záložníka Toma Carrolla, a to možná až do konce ligové sezóny, zranil si totiž kotník v utkání jednadvacítky a zhruba 6 týdnů si nekopne. Hullu se naopak vrací Momo Diamé a James Chester. Mimo hru jsou pořád Jelavić, Snodgrass a suspendovaný Huddlestone.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - West Ham United  (sobota 16:00)
Na vypadnutí z první desítky už to zřejmě nebude, přesto je povánoční období pro West Ham ukrutným zklamáním. Hammers si sice posledně zuby nehty spravili chuť na tragickém Sunderlandu, v předešlých kolech však získali obdobný počet bodů jako Leicester - a to je opravdu co říct.

Konkrétně se tu bavíme o období po 18. lednu, kdy oba celky uhrály ojedinělé výhry. V následujících sedmi kolech West Ham posbíral ubohé tři body, zatímco Leicester se zmohl jen na dva - shodou okolností na oba zrovna v tom období, kdy už Hammers zase mlčeli, tedy na přelomu února a března.

Oběma mančaftům zkrátka po výměně kalendářů dělá bodování až nezdravé problémy, a jestliže Hammers tímto prohospodařovávají leda tak šance na pohárovou Evropu, implikace pro Foxes jsou již mnohem závažnějšího rázu. Pearsonova parta totiž nadále - nepřetržitě od měsíce listopadu - sídlí na samém dně tabulky, ačkoliv má na své rivaly jeden zápas k dobru. Ani on sám by nicméně Leicesteru do bezpečných vod nepomohl, když letošní nováček na 17. Sunderland ztrácí už sedm bodů.

K napodobení loňského zázraku "made by Gus Poyet" bude ve zbytku sezony Nigelu Pearsonovi dopomáhat i Liam Moore, navrátilec ze zkráceného hostování v Brentfordu. Zraněné je naopak duo zadáků Upson-Hammond, zatímco Jeff Schlupp by mohl mít po plnění reprezentačních povinností problémy s kondičkou.

Velkého povzbuzení se dostane West Hamu, když se po zhruba měsíčním pobytu na marodce vrací do akce důležitý stoper Winston Reid. Spěchat zpátky by naproti tomu neměl Enner Valencia, jehož poraněný palec u nohy si pravděpodobně vyžádá další týden léčení. Mimo hru zůstávají rovněž další potenciální opory v osobách Tomkinse a Carrolla.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Huth, Morgan, Wasilewski, Schlupp - Nugent, James, Cambiasso, Vardy - Kramarić
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Collins, Reid, Cresswell - Song, Noble, Kouyaté - Downing, Nolan - Sakho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.60 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Stoke City  (sobota 18:30)
Po reprezentační přestávce je nejsledovanější fotbalová soutěž světa zpátky! Premier League nabízí v sobotu hned sedm utkání, nabitý program uzavře souboj lídra tabulky Chelsea, který vídá překvapivého černého koně. Stoke City s přehledem drží pozici v horní polovině tabulky a útočí na své historické maximum.

Ztratit tuhle pozici by byla opravdová ostuda. Chelsea sice nemá titul v kapse, ale šestibodový náskok s utkáním k dobru; to je příliš luxusní pole-position na to, aby o ni tým kalibru Chelsea přišel. Vítězný gól Loïca Rémyho v Hullu (3:2) nebyl z nejkrásnějších, zato však mohl znamenat rozhodující krok k trofeji.

Tři body se od svěřenců Josého Mourinha očekávají i tentokrát proti Stoke City, které přijede na dosud jedinou půdu, která ještě nepoznala jiného než domácího vítěze v této sezóně napříč celou profesionální anglickou scénou. A to přesto, že z pěti posledních soutěžních utkání tu Chelsea vyhrála jedinkrát; a to ještě s obrovským štěstím (Everton, 1:0, tečovaným gólem Williana v poslední minutě).

Chelsea je jasným favoritem utkání i díky tomu, jak si na Stamford Bridge proti Stoke City obvykle vede. Osmkrát v řadě Blues proti Potters doma vyhráli, sedmkrát po sobě navíc bez inkasované branky. Na jakýkoli úspěch čeká Stoke téměř 20 let.

Historický výsledek by navíc mohl být předzvěstí pro historické maximum i co se týče bodového zisku v jedné sezóně Premier League. Potters se od postupu drží s lize s přehledem, až do loňska ale nepřekročili práh spodní poloviny tabulky, přičemž nezískali více než 50 bodů. Nyní jim z osmi klání stačí získat osm bodů, aby tento počin vyrovnali.

Proti bude již tradičně kompletní kádr Chelsea, který nedoplňuje jediný marod John Obi Mikel. Fit je i Diego Costa, jehož zranění v utkání s Hullem právě dopomohlo Rémymu ke slávě. Stoke City nesmí využít služby Victora Mosese, jenž v klubu hostuje právě z Chelsea. Vrací se naopak Walters a Muniesa.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Fábregas, Matić - Willian, Oscar, Hazard - Diego Costa
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Bardsley, Wilson, Shawcross, Pieters - N'Zonzi, Adam - Diouf, Walters, Arnautović - Crouch
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.75 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC29207261:2567
2.Manchester City30187562:2861
3.Arsenal FC30186658:3160
4.Manchester United30178552:2759
5.Liverpool FC30166844:3254
6.Southampton FC30165942:2153
7.Tottenham Hotspur30165950:4553
8.Swansea City301271134:3843
9.West Ham United301191040:3742
10.Stoke City301261234:3742
11.Crystal Palace30991236:4136
12.Newcastle United30981333:4835
13.Everton FC308101238:4234
14.West Bromwich Albion30891327:3933
15.Hull City306101428:4028
16.Aston Villa30771619:3928
17.Sunderland AFC304141223:4426
18.Burnley FC305101526:4925
19.Queens Park Rangers30642031:5422
20.Leicester City29471827:4819

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2052)

Přidat komentář
smazaný uživatel

AFC - LFC x

MU - AV jasná 1

De Gea - Rafa, Jones, Marcos, Luke(Daley) - Carras, Ander - Mata, Fella, Young - Wazza!!! 4-0! COME ON UNITED!

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci doporučuju sázet podle www.betclub.cz Jsem v plusu přes 10k za tři týdny!

Reagovat
smazaný uživatel

1. Pro výhru United a Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

fuj, to je odporny zapas, no ale tak ozdaj vyhra Arsenalu

Reagovat
scholes18

Arsenal, Manchester United ,Everton a Swansea

Reagovat
Ángel di María 22

Pool výhra dneska

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal dneska bez problémů, o dva a více.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit , keď hrá tvoj tím šláger kola a ty musíš ísť na Rýchlo a zbesilo 7

Reagovat
r.mrazik

Do kina po obede?

Reagovat
smazaný uživatel

On se chtěl jen vytáhnout, že jde do kina.

Reagovat
r.mrazik

Tak to zas joo...

Reagovat
smazaný uživatel

Víc to do očí bít nemůže

Reagovat
Ángel di María 22

Stejně nejde a bude koukat na Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš?

Reagovat
Ferguson6

To u vás hrajú len raz, že musíš ísť zrovna v sobotu o druhej do kina?

Reagovat
smazaný uživatel

mama uz po druhej nema na teba cas?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

ten pocit, když se vysereš na svůj tým....

Reagovat
raduinho

To se teda máš čím chlubit

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Benteke gol a 3:1 pro nás

Reagovat
r.mrazik

Chce to vyhru arsenalu a pak se ukaze v zajemnych zapasech jak ta liga nakonec dopadne

Reagovat
Staenly10

No, pokud dnes nevyhrajem, tak je o první čtvřeici nejspíš jasno... Musíme!

Reagovat
Miguel19

Dneska to chce výhru Liverpoolu. Arsenal se tak definitivně odřízne z boje o titul a Live navíc bude držet naděje na top4 místo United...

Reagovat
Talker

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

a nakoniec my zabojujeme o titul

Reagovat
Nikikrew

co uz mas strachy z Arsenalu ze ide na titul?

Reagovat
TopinB

Ne, jenom jsi otravny

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Kde je Ramsey v pravdepodobnej zostave?A dufam,ze to tragicke 4141 uz hrat nikdy nebudeme.Dnes to bude klasika 4231.

Reagovat
smazaný uživatel

neexistuje jediný dôvod meniť to.

Reagovat
vrabejka

Dnes asi takhle

Migno-Can-Kolo-Sakho-Markovic-Lucas-Hendo-Moreno-Sterling-Sturridge-Coutinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje Skrtel, takze nam nema kdo dat gol. 3:0 a suche triko

Reagovat
smazaný uživatel

United by dnes mohli zaremizovat

Reagovat
iamek

Reagovat
CubONE

Radsej nech vyhra Arsenal, aspon bude Live uz takmer isto z hry o LM

Reagovat
Darren Fletcher

FUT OT: kupovat balicky, alebo setrit coiny? som v situacii, ked mam z "malych" penazi top tim a vylepsit to na mega hracov, co stoja statisice, by uz trvalo velmi dlho...

Reagovat
*CZE*

Nejlépe přestat to hrát, mám přes 100 sezon ve FUT letos a už to nehodlám zapnout, ten mod je každým dnem horší a horší. Od gameplay, přes trh a další věci. Než na něco našetříš tak musíš odehrát hrozně moc zápasů, v balíčkách zase musíš mít mega štěstí. Coins už kupovat nejdou. A ve výsledku je to jedno jaký máš tým. Když si hra umane, tak vyhraješ i s bronzákama proti legendám. A opačně můžeš i s legendama prohrát proti shit týmům.

Reagovat
Pigeon

14 byla jeste fajn. obcas zapnu na odreagovano. 15 je nehratelna

Reagovat
Darren Fletcher

no hej ale zasa ako som pisal aj na fifa.cz pre mna je to relax popri praci, ci frajerke, aj ked to dnes najebany vypnem, uz zajtra zasa neodolam a zapinam :) najradsej mam sice co-op seasons mod, ale nie vzdy sa da dohodnut s partakom, tak mi ostava fut :)

Reagovat
Darren Fletcher

nehras co-op nahodou? :)

Reagovat
*CZE*

už jsem to smazal i z xboxu

Reagovat
mojmira

Reagovat
Jardin

OT

Někdo se pod minulým článkem ptal, na co Slepice potřebují nový stadion.

Včera jsem se tam byl podívat a musím říct, že větší hrůzu jsem ještě neviděl. Boční vchody vypadaly spíše jako vězeňské bloky, hlavní vchod byl jako vchod do kanceláří, kdyby vedle nebyl fan shop s logem, nevěděl bych, kde jsem.

http://postimg.org/gallery/xulak4ky/73e6418b/ kdyby někdo chtěl vidět fotky, ale z nich to není tak patrné si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně potřebují nový stadion protože mají přes 20 000 lidí v pořadníku na permanentky.

Reagovat
Elbow

Odkud jsi vzal těch 20000? Tohle je sice dva roky staré, ale v té době bylo na waiting listu 42000 lidí a nepředpokládám, že by se to nějak radikálně změnilo. http://www.tottenhamhotspur.com/news/chairmans-message-190513/

Reagovat
Jardin

I kdyby v tom pořadníku bylo jen 5 000 lidí, to, že jim to zajistí nový stadion, bude k nezaplacení. Ten nový návrh vypadá luxusně, líbí se mi víc než Emirates asi (i když ten je taky nádherný).

Reagovat
kiwwi

mufani, aky vysledok dneska chceme zo zapasu Arsenal - Liverpool?

1 - Liverpool by uz zrejme nadobro odpadol z boja o top 4

X - stratili by obaja a my by sme sli na 2. miesto o bodik

2 - Liverpool nas uz nezaujima, cize nech si kludne vyhraju a my by sme isli na druhe miesto o 2 body pred Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

chceme vyhru Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

asi remizu. Tak preskocime Arsenal a pritom Liverpool porad bude ztracet pet bodu na 4. misto. Pro me porad idealni poradi na konci bude Chelsea, my, Arsenal, City (kdyz uz teda nemuzeme byt prvni, to by bylo idealni poradi. )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celý štadión kričí Liverpool je v piči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

x alebo 2ku, nech ma liverpool este falosnu nadej na top4

Reagovat
Maresma

to vás bude mrzet

Reagovat
smazaný uživatel

Remízu, páč nás zápas s Villou pořád ještě čeká.

Reagovat
Darren Fletcher

arsenalu sa nebojim, nech kludne vyhra. liverpoolu sa nepraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

logika mluví jasně remízu

Reagovat
kiwwi

ale hej, preco nie...novych medzi sebou vzdy radi privitame, tak vitaj

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
13

Leda vyměnit za Swarleyho.

Reagovat
Swarley

smazal bych účet

Reagovat
13

To znamená, že by si ho mohl někdo jinej s tvým nickem vytvořit?

Reagovat
Swarley

tak asi nejspíš ano, nevím

Reagovat
13

Protože ty už sis vybudoval takovou pověst, že ať napíšeš cokoliv, tak sklízíš zelený smajlíky, to by mě bavilo.

Reagovat
Swarley

bohužel mě v tomhle pořád poráží Tomekcz, až ho překonám, má mise bude splněna

Reagovat
13

Nebo porn má taky snad 100% smajlíkovou úspěšnost, když už něco postne.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

není to vůbec myšleno proti tobě

Reagovat
cristiano.K.

já vím,jen jsem chtěl dělat dámičku

Reagovat
k0udy

Vy jste už vyhráli a City prohráli že jste 2?

Reagovat
Busby babes

http://www.bbc.com/sport/0/football/32174355 Rooney keeps telling me, 'we can win, we can win'."

Reagovat
kiwwi

captain

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
mimi_united

Semifinále by bol úspech ako hrom. S takým Francúzskom, Nemeckom sa nemôžu rovnať

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes cítim vo vzduchu našu výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Nieco ine by bolo proti zdecimovanému superovi prekvapenim.. ste jasny favorit....

Reagovat
afc

Zdecimovany super?Sak vam chyba len Skrtel z klucovych hracov,ci sa mylim?

Reagovat
smazaný uživatel

Olo uz si hleda alibi

Reagovat
afc

Zrejme nevie,ake to je,ked mas pol zakladu v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel, Sturridge nie je 100% fit a na RWB bol naj Ibe, aj ten chyba... a myslim aj psychicky zdecimovany... Can posledne zapasy mimo formy a v defenzive smiesny pozicne, Sterling ukazuje nepravidelene kvalitne vykony.. atd atd

Reagovat
afc

Taketo problemy so stratou formy ci s hracmi,ktori nie su 100% fit maju vsetky muzstva,takze to je proste iba vyhovorka.Ine by bolo,keby vam chybala polka zakladu.Stale postavite silne muzstvo,ktore dnes moze v pohode bodovat.

Reagovat
smazaný uživatel

tiež moc nechápem tie porazenecké reči.

Reagovat
smazaný uživatel

a Palikeho... ako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zdecimovaný znamená zredukovaný o desetinu... To jsou na tom možná i hůř

Reagovat
smazaný uživatel

Hej? To je z akého vedneho odboru?

Reagovat
smazaný uživatel

... z latiny?

Reagovat
smazaný uživatel

zas takový "fór". A sám se tomu směje. Oli,dyť to je tráta času.

Reagovat
Swarley

tráta

Reagovat
smazaný uživatel

ztráta. Aby ses nepo..... píšu strašně rychle

Reagovat
Swarley

3 minuty jednu větu

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi jelito.

Reagovat
Swarley

tak dvě no

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nevím, o čem mluvíš... Opravil jsem ho naprosto správně. To že seš dement a nevíš to, na tom nemůže nic změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt ztracenej případ....

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel som slovo ale ten vzorec: zdecimovany: zredukovany o desatinu...

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je z latiny. Konkrétně se to používalo v římský armádě. Byl to způsob sankce v armádě, kdy se muži postavili do řady a každý desátý byl zabit. To je prostě původní a pravej význam slova.

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujem za info.

Reagovat
smazaný uživatel

viac takýchto zaujímavostí na ef!

Reagovat
nani92

hm..zeby to nepadal sneh, ale kokain?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je odvazne tvrdenie

Reagovat
smazaný uživatel

jako proč. Vypadá to jednoznačně dle papíru.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gunner14

krleš a sarkasmus

Reagovat
smazaný uživatel

vôl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Dnes to hadam dame ale nabuduci vikend v Burnley padneme

Reagovat
stiflerovamama

no dobre chlapci, az do 15 teho uz nepijeme

Reagovat
kiwwi

http://www.takurcitee.sk/sk/042013/clanky/1924/quo-vadis-daniel-sturridge.htm

hmm, je mi toho Sturridga luto, ale s nim to fakt vyzera tak, ze nebude hravat kompletne sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda no... ja by som ho aj pustil, 150tisic je vela...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

V pripade, ak by sme nasli nahradu... Cez leto 2015 urcite nie, ale do buducna pri priaznivých podmienkach, preco nie?

Reagovat
cristiano.K.

nevím,proč je dobré mluvit o daleké budoucnosti, zkrátka jsem to stahoval automaticky na léto a to si ho zkrátka nemůžeme dovolit pustit, zas bych z něj nedělal Diabyho

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
tomasinho

Blbost. Koupit v létě hrota a příští rok Sturridge, posila, Origi + nějaký dřevák klidně, třeba i ten Lambert.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiąl hej

Reagovat
smazaný uživatel

KONEČNĚ je to pravé ořechové tady .

Jedeme na titul Chelsea

Jinal LFC by mohli překvapit. Mám celkem strach ještě z Arsenalu

Reagovat
Nikikrew

z tragedov nemozes mat strach

Reagovat
smazaný uživatel

no nemám,ale dal sem tam špatný smajlík. Mělo tam být

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal vyhraje 3-0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujem vyhrát, musíme vyhrát, doufám že dnes uvidím pořádné nasazení.

Reagovat
vladis271

Paľo mi písal na FB, či nemám doma nejaký dres Arsenalu, asi sa pomýlil a chcel písať Dominikovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám presmerované správy od neho na teba.

Reagovat
nani92

Moloch, si to ty?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je den, ked sa nadobro vzdialite lm( zapis si to)

Reagovat
vladis271

ale veď z nás nemusíš mať strach. Veď to povedal kiwwi, tak prečo nám nepraješ výhru? Išli by ste na 2. miesto a v mohutnom finiši vyhrali ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

nieco ako vy minuly rok?..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Co je pravda na tom, že Jorginho a Matheus Biteco po sezoně přestoupí do Liverpoolu?

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

dneska ideš tuším

Reagovat
smazaný uživatel

z akeho dovodu dnes na mna utocis..

Reagovat
smazaný uživatel

ja určite neútočím

Reagovat
smazaný uživatel

ano? no ok

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne ideme kupovať Hummelsa s Depayom

Reagovat
smazaný uživatel

ja se bojim prohry :/ posledni dobou to tak je vzdycky, ze mame celkem slusnou serii vyher, vypada to ze jsme ve forme a ze jsme jasny favoriti a pak prijde debilna prohra... viz Tottenham, Monaco

Reagovat
smazaný uživatel

klud, su bez Skrtela, to nemaju narok..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli dnes Liverpool vyhraje a my taky tak do zítřka jsme druzí a myslím že City ztratí body

Reagovat
Talker

OT: Jak nainstalovat hru ze souboru .SID? Strašně mi to pičuje, dřív jsem to tuším otvíral přes daemon, ale to ted nejde.

Reagovat
Talker

Už nic, vyřešeno

Reagovat
Darren Fletcher

nz

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo zaručený link na Arsenal s Liverpoolem?

Reagovat
Ferguson6

Mám pocit, že Arsenal dnes vyhrá 5-7:0

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza tomu zápasu AFC-LFC bude slušet!

Reagovat
Miguel19

Školní OT:

Naposledy otravuji a spamuji. Kdyby mi ještě někdo mohl vyplnil můj dotazník k mé BP, byl bych Vám moc vděčný! Děkuji moc za ochotu a omlouvám se!

https://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/47785/

Reagovat
Busby babes

nikoho jsme neporazili vickrat nez Villu (31x stejne jako Everton, rekord PL), Wazza nikomu nedal vic golu - 12, stejne jako Newcastlu.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby tu byl Moyes tak bych se začal bát dnešního zápasu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, ale mám dneska fakt divnej pocit

Reagovat
wild

dneska v suchom triku

Reagovat
smazaný uživatel

Četl sem že chceme Sterlinga za 50 mega

Reagovat
smazaný uživatel

A kde by hral ?

Reagovat
smazaný uživatel

Za U21

Reagovat
Swarley

s Falcaem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

kde? Hrom ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling back into central striker role today.

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC team v @Arsenal: Mignolet, Can, Toure, Sakho, Allen, Lucas, Moreno, Henderson, Coutinho, Markovic, Sterling

Confirmed #LFC subs v @Arsenal: Jones, Johnson, Lovren, Sturridge, Manquillo, Borini, Brannagan

Brannagan!!

Reagovat
smazaný uživatel

skvela zostava

Reagovat
tomasinho

No LOL, hustej beton teda ten střed teda. Vepředu to bude totálně o hovně, o dvou hráčích no.

Reagovat
13

Nechat Arsenal vymejšlet a vyrážet ve 4 hráčích do brejků ( Couts Hendo Markovič Sterling).. Jsem rád, že nehraje Lovren. Postupným útokem nicméně moc šancí mít asi nebudem (leda, že by Couts zas předvedl životní střelu nebo kdyby nám Ospina něco pustil). Škoda, že je zraněnej Ibe. Nějak to zabetonovat do druhýho poločasu a poslat tam Dannyho na unavenýho Mertesackera..

Reagovat
tomasinho

Jo, zřejmě by to tak mohlo jít. Ten střed máme pokrytý početně dobře, Arsenal by z krajů zas tak hrozit neměl, kor jestli tam bude Özil. Minimálně ne tedy rychlostně.

Reagovat
13

No na kraji by mohl být hrozbou Monreal, Bellerín nemá dobrou finálku(kromě jedné střely).

Reagovat
tomasinho

To by byl spíše Gibbs než Monreal teda.

Reagovat
13

Já Arsenal tak často nevidím, ale Monreal mi přijde jako lepší hráč tuhle sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ospina nic nepustí bohužel. To by musel chytat Szczesny...

Reagovat
ďuriLFC

V rámci možnosti ideálna

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard a Škrtel nemůžou hrát takže asi bude nuda Ale Liverpool snad ukope remízku

Reagovat
vladis271

Pokúsime sa ovládnuť alebo aspoň vyrovnať hru v strede poľa. Sterling na hrote nie je ideálna voľba, ale určite lepšie než na RWB.

Taktiež som rád, že za Martina nastúpi Kolo.

Reagovat
13

Som rád, že nastoupí za Martina Kolo. Ten střed vypadá dost defenzivně, nemyslím si, že je Rodgersovo cílem ovládnout střed pole, spíš jen zahustit střed, aby si to tam Arsenal nedal skrze něj nějak snadno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zaklad je strasne slabucky

Reagovat
I am Mancunian

musite ich sfuknut

Reagovat
smazaný uživatel

remíza

Reagovat
I am Mancunian

dufam, ale ked vidim tu slabucku zostavu

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha je strašně slaboučká. Zbytek celkem ujde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Sterlinga v utoku (na Emirates) strach nemam, stejne ta nase zaloha tu vasi prehraje, tak to vetsinou na neho bude litat vzduchem.. Nejvic jsem asi zvedavy na souboj Coquelin x Coutinho

Reagovat
tomasinho

Sterling může být právě pro Mertesackera větší strašák než třeba Sturridge. Jasně, nesmí mu to chodit vzduchem, jak píšeš, ale od toho máme tři stopery a tři CM no.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc neverim tomu, ze bude mit takove balony, aby chodil do souboju proti BFG, natoz samemu.

Zaklad bude vymazat Coutse, aby mu ty balony nedaval

Reagovat
tomasinho

Jako by to byl jediný hráč na hřišti

Reagovat
13

Co je s Ballotellim? na tý exhibici byl jeden z nejlepších. je zraněnej zase?

Reagovat
Hai

Odepsanej

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Side

jestli nás tohle porazí, tak si to du uvázat na klice

Reagovat
smazaný uživatel

to vážne existuje niekto s menom Brannagan? ja že to je len nejaký fórik na štýl Wengele s Brendanom a Flanaganom.

Reagovat
tomasinho

Yungovinka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

#Arsenal team to play Liverpool: Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Cazorla, Ramsey, Ozil, Alexis, Giroud #AFCvLFC

Reagovat
smazaný uživatel

#Arsenal subs: Macey, Gibbs, Gabriel, Flamini, Rosicky, Walcott, Welbeck #AFCvLFC

Reagovat
smazaný uživatel

remízová

Reagovat
smazaný uživatel

.@13Szczesny13 misses today’s game with a rib injury

Reagovat
Nikikrew

Ozil na kraji. Uplne k hovnu

Reagovat
afc

Bude sa tocit so Santim.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Ferguson6

Môžeme dúfať, že budú hrať 4-2-3-1 a bude v strede s Ramseym na krídle

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AFC (v #LFC) Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Cazorla, Ramsey, Ozil, Alexis, Giroud

Reagovat
afc

Ospina – Bellerín, Mertesacker (c), Koscielny, Monreal – Coquelin, Ramsey – Cazorla, Özil, Alexis – Giroud.

Reagovat
Amos

očekávaná, kdyby byl zdravej Ox, tak by hrál místo Ramseyho.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, no pochybujem teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš by nastoupil z lávky, anebo místo Cazorly.

Reagovat
mimi_united

Dnes sa zrejme definitívne vytvorí tá veľká štvorka...Liverpool papa

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě jo

Reagovat
SunFells

Co to tam Rodgers poslall za zrůdu?

Reagovat
tomasinho

3-5-1-1 no

Reagovat
Usty

*3-7-0

Reagovat
tomasinho

Sterlinga jako útočníka počítat klidně můžeš. Případně teda 3-5-2-0 když už

Reagovat
vladis271

ide skúsiť Mourkov futbal.

Reagovat
Hai

Easy win pro arsenal

Reagovat
cristiano.K.

na jeho obranu má to těžké,ale je to hrozný paskvil

Reagovat
avicii

dnes to vidim na jasnu zalezitost pre Arsenal

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mervin

jen ať jim to dají

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Snáď aj s tým bojkotom

Reagovat
Side

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Možná by se měli otočit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vyššie som dal článok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To uz Ballotelli mohol hrat, ci sa znova zranil?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se budou radovat Live

Reagovat
cristiano.K.

ta sestava je šílená a nevsadil bych na nás ani kdybychom hráli doma proti QPR, ale něco podobného zahrálo na Realu slušný výsledek.

Pozitiva:Balotelli,Johnson,Lovren odepsání

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal bez jedineho anglicana v zostave to je na

Reagovat
smazaný uživatel

Vrací se do starých kolejí.

Reagovat
afc

A na lavicke hned styria

Reagovat
smazaný uživatel

a to tam ešte mohol pokojne byť Wilshere namiesto Flaminiho

Reagovat
SunFells

To nevím, pokud povedem tak Mathieu je Wengerova jasná volba.

Reagovat
Miguel19

Uklidnit hru..

Reagovat
smazaný uživatel

to je jeho

Reagovat
afc

Na to je ako stvoreny

Reagovat
SunFells

Jj, uvidíš tu jeden velký kolektivní oddech.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Side

Reagovat
Mada

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

I když 'rozdílový hráč' by se počítat dal, no.

Reagovat
SunFells

Pokud dnešní konkurs Sterlinga proběhne dobře, tak v tom třeba uděláme krok dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a to tady kdysi zrovna Tragédi nadávali ,že krom Terryho byli v sestavě CFC samí cizinci ! Tuším 3-5 let dozadu. Tak to chodí,že Gunneři?

Reagovat
smazaný uživatel

Dávejte sem nějaký supr streamy, prosim

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Diky Patrik

Reagovat
smazaný uživatel

prečo tam hrá nejaká debilná hudba?

Reagovat
smazaný uživatel

resp. ako ju vypnem?

Reagovat
smazaný uživatel

ok, už to asi vypol, konfident jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Patrik tu da kvalitny stream a ty, Dominik, mas stale nieco proti..

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Díky, Paťo

Reagovat
k0udy

Reagovat
k0udy

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo link na Arsenal - Live?

Reagovat
Amos

Někdo HD stream?

Reagovat
smazaný uživatel

AFC-LFC COME ON REMÍZA!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Walcott?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Hraje hrac,ktory je v lepsej forme.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SunFells

Aby nezaujal pozornost Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Azza

Protože si ho odrovnal

Reagovat
SunFells

Projebeme to.

Reagovat
kiwwi

hlavne sa nezosrat uz pred zapasom

Reagovat
smazaný uživatel

lebo to, či má Erik nakakané v galotách, veľmi zaváži na výkone a výsledku Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj to je možnosť.

Reagovat
SunFells

To už je tutovka, teď jsem si přečetl, že máme nejdelší domácí výherní sérii od té doby, co jsme na Emirates.

Reagovat
afc

Kolko je to od tej prehry s MU?7 zapasov?

Reagovat
SunFells

8

Reagovat
afc

Snad to dame na 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Erik,preco myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Tiez mam tusaka

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Dva týdny zpátky jste tu vyhlašovali do světa, že ne... děláte si alibi pro všechny situace...

Reagovat
smazaný uživatel

sme prefíkaní, ale ešte nemáme alibi na remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chcete 4 miesto

Reagovat
SunFells

Já jsem před dvěma týdny říkal, že body pro Liverpool vypadají tak nepravděpodobně, že si nakonec odvezou všechny tři.

Reagovat
Side

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
jacobT

pozitívne myslenie

Reagovat
Mada

Reagovat
cristiano.K.

tak ti tenhle starej trik vyšel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
k0udy

pw?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nevím, já to zapl ještě bez hesla

Reagovat
Mimalu

k0udy pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

heslo?

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud 9 v 9

Reagovat
smazaný uživatel

Zajo, mas toto na digi?

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho riskantne

Reagovat
ďuriLFC

Hedno vpravo,Marko hore,dobre

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejako si kúsok zo mňa praje, aby Kolo dal gól... chcem vedieť, čo by potom robil.

Reagovat
smazaný uživatel

Coq Santi

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas

Reagovat
pa3ce

Pekný začiatok zatiaľ, Pool fajne straty v tom strede.

Reagovat
vladis271

nA KERú PIčU Ho BR núti na tie kokotské výkopy, ked vždy skončia v aute.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

boha, Toure

Reagovat
Nikikrew

boa Ramsey

Reagovat
Mervin

Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Toure, to je kok

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva Ramsey!

Reagovat
k0udy

Toure ty jsi fakt pitomec, uplně jsem to čekal. Skvěle Simon.

Reagovat
vladis271

Reagovat
raduinho

Ti průměráci hrajou fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool vůbec neví

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se Liverpool rozhodl tenhle zápas pustit, tak ho mohl rovnou kontumovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Coq zasa neskutočný... čo si blázon

Reagovat
smazaný uživatel

zatial nepustil Liverpool ani cez polku

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni si nedají 2 přihrávky za sebou.

Reagovat
REPLIKATOR

Kdyby dvě...oni si nedají jedinou nahrávku.

Reagovat
Bakary3

Prosím ještě nějaký link ? Ty dva, co tu jsou, mi nefungujou..

Reagovat
REPLIKATOR

Čuráci! Rodgers out!

Reagovat
Nikikrew

Pekne ich zatial nicime. Avsak oni nas takto nicili tiez na Anfielde. Moj dom, moj hrad

Reagovat
Amos

Ramsey to nás bude mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

toto sa zatiaľ moc podobá na zápas doma s MU.

Reagovat
vodka

úplně stejné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tá obrana LFC je užasná

Reagovat
Zaschrona

Wow, asistent.

Reagovat
ďuriLFC

4 absolutne strašidelne starty,už by stačilo...do konca sezony aspon

Reagovat
smazaný uživatel

Reds jsou pěkně tragičtí, to musíme potrestat!

Reagovat
Hai

Obránci su na fetech

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou ožralý ne?

Reagovat
Miguel19

Touré určitě..

Reagovat
raduinho

Alexis Ozil

Reagovat
REPLIKATOR

Ožil

Reagovat
SunFells

Ramsey to Mignoletovi přihraje a ještě nepřesně

Reagovat
smazaný uživatel

co to robia v tej rozohravke

Reagovat
smazaný uživatel

veľmi zvláštny zápas zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

Majú v Liverpoole Lidl či ?

Reagovat
vodka

to by běhali trochu jinak... zatím to vypadá, že došli do londýna pěšky a zrovna na hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas ty nemehlo skurvene

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozehranej Lucas, dřevák Allen a off position Henderson. Rodgers

Reagovat
vladis271

Lucas

Reagovat
Miguel19

No to offside nebyl..

Reagovat
REPLIKATOR

Lucasova úspěšnost přihrávek jde do minusu.

Reagovat
Mervin

ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodcovia

Reagovat
Zaschrona

Co to ten Owen zase mele...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čo hovoril? mám iný stream ale zaujíma ma to

Reagovat
Miguel19

Coutinho

Reagovat
Zaschrona

mel prihravat

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, to čo je toto za zápas?

Reagovat
Zaschrona

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Miguel19

Markovič

Reagovat
SunFells

Markovic parádně

Reagovat
Pigeon

Markovic

Reagovat
smazaný uživatel

my sme strašne v piči, toto dopadne tak isto ako MU.

Reagovat
Swarley

řešení

Reagovat
smazaný uživatel

To je debil srbskej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Mato, ako sa mas?

Reagovat
vodka

nemozu si stezovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Marković

Reagovat
SunFells

Vyšperkoval

Reagovat
stiflerovamama

lazaaaaar

Reagovat
Side

oobrana markovic

Reagovat
Nikikrew

jezis to co bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Srb to měl zakončit sám

Reagovat
Pigeon

myslel to dobre, provedeni spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je úlet. ...

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
vodka

boha, Sterling s Markovičem teď udělali co

Reagovat
smazaný uživatel

Kua drat Lazaaar

Reagovat
Heisenberg

Záloha se ale hezky rozestoupila.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

no to je idiot

Reagovat
cubazi

Pat a Mat v akcií. Co už chcu dopiče, co??? Markovic do Bečka Sterling facka

Reagovat
fff

Boze Markovic, jednak mohol strielat am a jednak ked uz nahravat tka kurva prihravku na 3 metre mohol dat presnejsiu preboha.

Reagovat
smazaný uživatel

20 mega a neumí přihrát před prázdnou bránu. Já se poseru

Reagovat
Side

ani nechápu proč přihrával, Sterling vypadal, že je tak metr v offsidu

Reagovat
Miguel19

nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

zatial sila teda

Reagovat
johnik

na tomhle je proste vidět že jsou to 20tiletí zbrkloni.....

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto by mal zvladnut aj keby mal 15

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnik

já vím ty bys to zvládl i ve 2 letech....

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto ides ospravedlnovat vekom

Reagovat
johnik

věkem a zkušenostmi....je to tak nepochopitelné????

Reagovat
smazaný uživatel

a od kolkych rokov bude schopny Markovic prihrat na dva metre?

Reagovat
Swarley

Palike hej

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle učí už v žákách

Reagovat
johnik

néééééé? fáááááááákt?

Reagovat
Coutinho10

aaaaaah kua markovic lip tu prihravku

Reagovat
Amos

Říkal jsem, ze nás to bude mrzet, ta tutovka Ramseyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey na tom pravom krídle

Reagovat
Mervin

Ramsey na křídle, to je krása pohledět

Reagovat
Side

Ramsey zatím kvalitka

Reagovat
supervizor

dpc proč hraje Ramsey tak vysoko

Reagovat
*CZE*

Ramsey na tom křídle vypadá jak Gecov

Reagovat
Mervin

Santi, piča, co to bylo?

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla prihraje jak saso a este ukazuje, ze to je Coquelinova chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin je stena, do piči... a naši stopéri sú Pat a Mat.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.ustream.tv/channel/الدوري-الاسباني-2

odporúčam tento stream.

Reagovat
FCSL

Ramsey křídlo Co to zas vymyslel

Reagovat
Amos

Coq - top top top class zatím.

Reagovat
Mervin

ten pomezní je taky slepý

Reagovat
Whitemedia

Pošlete tam Lovrena

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli pujde Sakho dole a pujde tam Lovren tak bude teprve sranda

Reagovat
Staenly10

Ale ta atmosféra, to je fakt strašný... I u nás v obýváku je teď větší brajgl, a to tam nikdo neni.

Reagovat
SunFells

Coq tam řeší zadrbávky všech.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne Santi už mu za dnešok dlží minimálne 3 pivá.

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

Bellerin je fakt super

Reagovat
Mervin

Coq zabiják

Reagovat
havrys99

Pičééé z Coqa je neskutečná jistota

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin už je vážne moc... prehral dnes nejaký súboj?

Reagovat
SunFells

Jo, Can s ním vymetl.

Reagovat
Mervin

to spíš Bellerin, který místo Cana odstavil Coqa

Reagovat
SunFells

Protože šel Coq na špatnou stranu.

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne hej, ale 5 sekúnd na to vypapal Sterlinga.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Coq

Reagovat
smazaný uživatel

Coq nejlepší na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Dpč říkám si proč mám v pokoji takovou zimu a ono je otevřené okno

Reagovat
smazaný uživatel

ha ha?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cokoliv

Informace

Reagovat
Side

hm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Tak to je velký.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
REPLIKATOR

Tak o tom musíme natočit reportáž.

TV NOVA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Alt+F4

Reagovat
Side

WTF?!!!! Proč s Hendersonem nikdo nešel tvl, co to zas do piče je za bránění

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil dneska

Reagovat
smazaný uživatel

zase nejlepší

Reagovat
SunFells

Je super

Reagovat
spider_8

Rozhodčí to pěkně pouští

Reagovat
FCSL

Ozil a Ramsey tragický

Reagovat
SunFells

Sterling se seznamuje s bekem, který má též v prdeli raketu.

Reagovat
Side

Včera se asi chlastalo, jinak si to vysvětlit nedokážu

Reagovat
C-M@ster

Stream mi dojel... co vám?

Reagovat
C-M@ster

falešnej poplach

Reagovat
Whitemedia

ne

Reagovat
Amos

To je zase hra k zblití

Reagovat
SunFells

Lolkaaaaaaaaaaac

Reagovat
Side
Reagovat
SunFells

Dík

Reagovat
Studni

a víte někdo heslo?

Reagovat
SunFells

pls

Reagovat
Studni

děkuju

Reagovat
SunFells

Nemáš zač

Reagovat
Pigeon

giroud

Reagovat
supervizor

Střed zálohy hraje Coq-nikdo-nikdo, vzhledem jak se dneska prezentují naši stopeři mam fakt strach.

Reagovat
SunFells

To je super ...když to tam chodí přes Koscielnyho, tak jsou to "naši stopeři", když přes Mertesacker tak je to pouze Mertesacker ...jak se hodí

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci doporučuju sázet podle http://betclub.cz Jsem v plusu přes 10k za tři týdny!

Reagovat
aither

Ban

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
havrys99

Hectooooooooooooooooooor

Reagovat
Nikikrew

Beleeeeeeeeeeeeeeerinnnnnnnnnnnnnn

Reagovat
stiflerovamama

Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

najlepší na trávniku

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut ten pas

Reagovat
SunFells

BELÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
Mervin

hectoooooooooooooooooooooooooor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

beleeeeeriiiiiiin

Reagovat
fff

Dpc Moreno to branenie ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

BEEEEEEEEEEEEEEELEEEEEEEEE

Reagovat
Whitemedia

obrana Liverpoolu hezky pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Vyrovnat!

Reagovat
aither

Belleriiiiiiiiin

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno

Reagovat
Counter

Když jsem o něm psal ještě minulé kolo, tak ses mi vysmíval.

Reagovat
cristiano.K.

to se pleteš, dest ho pravidelně kritizuje, brání ho jen kluci z liverpoolskyho

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi rb na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

..bude

Reagovat
smazaný uživatel

..v Barcelone

Reagovat
smazaný uživatel

..aj tam..vsade kde budeme hrat

Reagovat
pa3ce

proti tragickému lb, žiadna výzva pre neho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mada

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Taky mě hned napadl Coleman.

Reagovat
Zaschrona

No, rozhodne ma tomu oznaceni nejlepsi hrac sveta na svem postu nejbliz z EFC.

Reagovat
13

A já ho dal ve fantě na lavičku.

Reagovat
ďuriLFC

moreno ty vole

Reagovat
Side

Moreno tvl

Reagovat
SunFells

Toto by možná neudělal ani Jenkinson.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to, co Moreno?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

HECTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR

Reagovat
smazaný uživatel

ten Moreno to je parodia na obrancu

Reagovat
REPLIKATOR

Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

HECTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR

Reagovat
Miguel19

Moreno, Coutinho

Reagovat
raduinho

Ten půjde do Barcelony.

Reagovat
Amos

Za par let nejlepší bek světa, snad ho Barca nevyfoukne, BEELLEEERIIIN!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal má furt jen štěstí, on se té LM snad nevzdá, i když tam hraje hovno

Reagovat
Amos

Debile.

Reagovat
Gunnersaurus

GRANDE HECTORRRRR !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerin! Toho bych i transformoval na křídlo

Reagovat
vodka

sice by byl asi lepší než Walcott, ale na beku je ideální

Reagovat
SunFells

Z toho už byl transformován na beka.

Reagovat
smazaný uživatel

Je strašně moc ofenzivní. Bale hrál taky na beku, ale Bellerin nemá jen styl, že kopne míč před sebe a běží, ten má ještě tu techniku..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Je to logický tah. Když ho Wenger začne stavět na křídlo, tak o něj přestane mít zájem Barca.

Reagovat
SunFells

Šak zatím ten zájem nemaj ...vlastně ani nemohou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jednou může být neskutečnej bek. Carvajal by byl taky parádní křídlo a ejhle..

Reagovat
vodka

Znova, Bellerín je fantastický

Reagovat
Whitemedia

Moreno génius..

Reagovat
Gunner14

Debuchy lavička nazdar Bellerin

Reagovat
SunFells

Mesut zamesutoval

Reagovat
Nikikrew

Mesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut

Reagovat
smazaný uživatel

Mesute jsi bůh

Reagovat
vodka

ok, 4. místo máme skoro jisté

Reagovat
smazaný uživatel

Mesuuuuuut!!!!!

Reagovat
SunFells

BŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮH

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, nie sme zdecimovani, tim ma silu

Reagovat
smazaný uživatel

oziiiiiiil

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Amos

Mesuuuuuuuuuuuuut!!!!

Reagovat
Mervin

Mesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut

Reagovat
Heisenberg

OHOHHOHOHOHHO

Reagovat
13

Ach jo, to ten poločas dopadl.

Reagovat
Miguel19

Mignolet

Reagovat
spider_8

Čech i Courtois by to měli...

Reagovat
aither

Oziiiiiiiiiil, kurva těm dáváme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zní to divně, ale je mě Liverpoolu aj líto, dostali se z toho počátečního tlaku a teď dostanou dvě facky, snad se zvednou a bude remízka

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je ta doba, kdy nám vše vychází

Reagovat
fff

Hm takze top 4 dovi dopo.

A podla mna o sezone aj BR.

Reagovat
Jazdec

Prianie?

Reagovat
fff

Neviem. Tazko povedat, ale je u nas tretiu sezonu, LM teraz nebude a to urobil nakupi za viac nez 100m, z coho vacsina tych hracov stoji za chuja, mimo tych poslednych 3 mesiacov hrame hrozne.

Reagovat
13

Já bych ho nepropouštěl, jeho problém jsou nákupy a nevěřím tomu, že je někdo zvládne líp, když přijde do klubu až v průběhu léta.

Reagovat
fff

Tak ale to je dost velky problem, ked das manazerobi viac nez 100m na nakupy, z toho Lovren, Markovic, Balotelli, Lallana su skratka zli a to tvoria vacsinu tej 100 milionovej sumy, Moreno priemer. Je to jeho zodpovednost a mimo nakupov netreba zabudat, ze cca do decembra/januara sme hrali absolutne hrozne.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Özgazmus

Reagovat
stiflerovamama

to mal mat Simon

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet tak snad im teraz nalozia co najviac

Reagovat
cubazi

Ak nevieme premienať vyložene šance do prazdnej brany a zakončiť vo vyhodnej pozicií, nemame čo robiť v top 4 a vobec nič v LM. Končim vypinam a lutujem že som to vobec zapinal. Jebem nato! Povzbudzovať hračov typu Moreno Markovic a znudený Sterling. Brandan naša politika nakupov hračov sa musi zmeniť. PROSTE MUSI !!

Reagovat
jacobT

Mesuuuuuuuuuuuuuuuut

Reagovat
raduinho

Co to je za radost tvl Jak kdyby dali gol v přáteláku,

Reagovat
Gunnersaurus

MESOOOOOOOO

Reagovat
13

Bellerín je takovej horší Ibe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by měl i Bičík, taková střela na rozchytání

Reagovat
kiwwi

A Mignolet a Mignolet a Mignolet....

Reagovat
smazaný uživatel

Touré

Reagovat
SunFells

Dobrý, už se hádaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Toure ma dneska den..

Reagovat
smazaný uživatel

aspon sa ukazuje za co stoji ich obrana bez Skrtela

Reagovat
fff

Tak ani jeden z golov podla mna nebol Kolov, ktory teda hra za Skrtela.

Reagovat
hrundy

možná ne gól, ale ve hře je dost zoufalej a to nemluvim o jeho rozehrávce...

Reagovat
13

I když dnes hraje Kolo o třídu hůř než Martin, tak za goly nemohl.

Reagovat
fff

No tak som to myslel. Nehra nejako uzasne, ale nakoniec oba goly boli podla mna mimo neho. Treti uz mozno nie

Reagovat
smazaný uživatel

nejde o goly, ide o hru obrany, to je katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana hraje hrozně i se Škrtelem.

Reagovat
vladis271

Reagovat
13

ale samotnej Martin > Kolo.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

suhlas, ale bez neho je to o triedu horsie este

Reagovat
fenixLFC

az na to ze kolo je z tej trojky najhorsi

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

To ti sovinisticky zmyslajuci ludia nikdy neuznaju...

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeme být rádi, že to není 4:0 a ten gol který jsme měli dát po tom co to zkurvil Markovič si ani nezasloužíme. Ostuda.

Reagovat
SunFells

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
vocasisko

ale tak obrana Liverpoolu včele s Mignoletem vypadají, jak kdyby se viděli poprvé v životě

Reagovat
Nikikrew

Btw preco nie je Balotelli ani la lavicke?

Reagovat
vladis271

Paradoxne sme ten zápas po otrasnom úvode vyrovnali. Mohli sme ísť do vedenia. Ale je to Emirates, tam nám to nikdy nejde.

Pri góle sme si trestuhodne nepokryli druhú vlnu, Moreno, škoda, lebo dovtedy to bol od neho nadpriemerný výkon. No a potom ten priamy. Hlavne mi prišlo, že ten múr bol výškovo strašne chabý. A zaklincoval to Mignolet.

Reagovat
Nikikrew

Saaaaaaaaaaaaaaaaaaancheeeeeeeeeeeeeeeeez

Reagovat
smazaný uživatel

WUHUUUUU trosku polcasik

Reagovat
vodka

nadhera od Bellerina a Sancheze

Reagovat
vodka

ale mimolet to mel chytat

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voleeee sbohem Liverpoole

Reagovat
Mervin

Ty pičooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Heisenberg

OHOHOHOHHOO

Reagovat
pa3ce

Alexiiiiiis, Boh

Reagovat
aither

Sancheeeeeeeez , pískej konec

Reagovat
Side

piče a mně se sekne stream

Reagovat
I am Mancunian

a mignolet a mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

NEVIDEL SOM GOOOOOOL

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIS

COOOOOOOOOOOOOQ

Reagovat
smazaný uživatel

tak Alexis odčinil svoj strašný polčas

Reagovat
smazaný uživatel

Ty píčooo to je gól.....

Reagovat
SunFells

Tak ještě jeden do přestávky Vždycky jsem jim věřil.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna, jak padají goly, tak mi nejde stream

Reagovat
Whitemedia

zase ten starý dobrý Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Po Lucasovej strate. BR, Lucas, Glen, Toure, Lovren, Balotelli chodte kade lahsie od Anfieldu...

Reagovat
smazaný uživatel

Už Allen mu to dal zbytečně špatně. Hrozně jednoduchá přihrávka a posral jí.

Reagovat
tomasinho

Serou to oba dva.

Reagovat
fenixLFC

BR

Reagovat
Miguel19

Touré, Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

alexissssssss

Reagovat
raduinho

Alexise nejde nemilovat

Reagovat
smazaný uživatel

O poločase bych zmlátil toho srba co posral tu příhrávku na Sterlinga

Reagovat
smazaný uživatel

Staraj sa o svojich zmetkov

Reagovat
hrundy

Jeho finálka je celkově naprosto k smíchu a když to tak vemu on jako hráč je dost neškodnej no, ale dnes bych řek, že je tak 1 ze 3 hráčů co na tom hřišti je aspoň k něčemu

Reagovat
smazaný uživatel

bellerin momentalne asi moj naojbulenejsi hrac z celeho tymu..to je velky klenot

Reagovat
SunFells

Co Giroud?

Reagovat
jacobT

tiež som si ho strašne obľúbil, výborný je

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

mesut

Reagovat
smazaný uživatel

*tímu

Reagovat
smazaný uživatel

*coquelin

Reagovat
smazaný uživatel

Coq, Bellerin,Giroud.. milé překvapení tento rok

Reagovat
smazaný uživatel

Podoba

Reagovat
vladis271

Aha, ešte tretí? Som to vypol, ale zapínať to nebudem.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanúšik

Reagovat
I am Mancunian

fanusik

Reagovat
raduinho

gloryhunter

Reagovat
mojmira

jojo jeden z pravých fans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

vlado vlado

Reagovat
smazaný uživatel

fuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sedla..

Reagovat
SunFells

Alexisův 20. gól za Arsenal

Reagovat
Zaschrona

V Istanbulu to taky bylo v polocase o 3, nic neni ztraceno.

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
smazaný uživatel

Šmíca už se v kabině převlíká

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím sice Chelsea ale musím říct, že je radost sledovat vysmátého Wengera po gólu, pěkně jim dávaj

Reagovat
smazaný uživatel

a já si skočím na brzkej oběd a ještě spěchám..

Reagovat
smazaný uživatel

TOP4 uzavřená jak tu někdo napsal, teď se bude hrát o pořadí

Reagovat
smazaný uživatel

Marković, Kolečko, Mignolet, Liverpool

Reagovat
vladis271

Kvalitne sa rozsypali po prvom góle. To je na psychológa.

Reagovat
Tomoro

Pokud nedas 2 na nikoho nemuzes vyhrat..

Reagovat
Pigeon

myšlenka

Reagovat
Tomoro

podobna jako v hokeji 5 na 3..

Reagovat
johnik

Reagovat
fantomas

Muhaha, to by šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

No trochu kruté pro Liverpool po tom, co vyrovnali hru.

Reagovat
LGT

Heh, dobrá demolice. Arsenal zaslouženě, pápá Top 4. Teď je otázka, co bude s Rodgersem, amíkům taky už může dojít trpělivost.

Reagovat
smazaný uživatel

omg nič čo by s nim bolo...bude nadalej manažer LFC

Reagovat
fff

Ja by som sa necudoval, keby siel a nebol by som asi ani uplne proti. Z velkej casti ide tato sezona nanho (maximalne dodrbane nakupy a s tym suvisiace mizerna hra vacsinu sezony).

Reagovat
johnik

Reagovat
fff

NO rozved svoj smiech.

Reagovat
johnik

ano hrajem blbě, tak to hned sveďme všechno na trenéra.....super přístup....

Reagovat
fff

Je to aj o tom, ze mal pred sezonou cas a kopu, kopu penazi na to, aby sme mali dobru sezonu. SKoncilo to tak, ze hrame vacsinu sezony na chuja, vacsina posil bola draha a je na chuja a niekto za to zodpovedny skratka je.

Reagovat
tomasinho

K hovnu je, že jsme tak zlepšili, když za prvé z toho nic nebude a za druhé v létě kádr doplní opět tragédama.

Reagovat
LGT

Já bych proti byl, chci aby pokračoval. Najmout ale někoho schopnýho na nákupy by asi nebylo od věci

Reagovat
fenixLFC

ked sa darilo tak ste mu skoro fajcili cocka, ked sa nedari tak hned ho vyhadzujete ako fan United...

Reagovat
fff

ASpon netrep. Ziadne fajcenie cocka nebolo, skratka tam zmenil veci a vyslo mu to, pochvalu si urcite zasluzil. Problem je, ze jeho rozhodnutia nam dodrbali zaciatok sezony a sposobili, ze aj toto kratkodobe zlepsenie nam bude nakoniec na nic. A to je problem, zvlast ked mal v lete kopu casu a penazi sa na tu sezonu pripravit.

Reagovat
johnik

Reagovat
LGT

Copak?

Reagovat
johnik

uz to nehul....

Reagovat
smazaný uživatel

loserpol ubohy

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, že dvaja 20 roční spanikarili vo svojich šanciach mohlo to byť o inom. Teraž už sa môžme len spoliehať na MU a ich zaváhania

Reagovat
stiflerovamama

Smiesny vykon od nas, u niektorých hracov ziadna tuzba pobit sa v tomto zapase, co je k zamysleniu vzhladom na to ze je to suboj o top4. Toure, Moreno, Markovic, Lucas v lese.

Hanba

Reagovat
minoLFC

Arsenalu nejak všetko vychádza aj Arzen má nový župan

Niektorých Rodersových nákupov z minulého leta sa budeme ťažko zbavovať, to budú väčšie finančne straty než u Carrolla

Reagovat
Lacko_Boh

Wenger

Reagovat
tomasinho

Sbohem LM. Celé skvělé tři měsíce si můžeme strčit víte kam, když to pak pojebeme ve dvou klíčových zápasech. Utopit jediného achopného střeďáka na kraji umí fakt jenom Rodgers.

Reagovat
tomasinho

Mignolet druhý i třetí určitě mít mohl, u druhého si k tomu ještě dementně postavil zeď. Jenom se ukázalo, že ta záloha je na hovno, navíc, když jediný hráč z ní hraje wingbacka. Jedna šance, ale jinak prd, protože vepředu nikdo není, všeco je odříznuté, střed Lucas-Allne je to nejkomičtější, co jsme mohli postavit. Jestli čekal, že po tom, co si nás namazal střed United, něco zahrajou, tak je fakt idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby byl ve středu Henderson, tak nás seřežou jak nic.

Reagovat
tomasinho

Je to možné, ale rozhodně by to vypadalo herně trochu lépe. Všechno mu ta netrvá, běhá, trochu by druhého záložníka dirigoval. Takhle tam je Lucas, který nehrál x měsíců zápas a Allen, který je po těch dobrých výkonch podruhé v řadě k hovnu.

Si nemůžu pomoct, ale druhý velký zápas v řadě a druhý prokauč Rodgerse. Minimálně ve složení záložní řady.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakoniec z United 2.0 je z toho skoro rozprávka. Ale aj keby sme dali ešte 4 góly a Coquelin by nedal ani jeden, tak je najlepší hráč polčasu on, dokonalý výkon od neho, pripadá mi, že absorboval futbalové schopnosti našich stopérov, ktorí sú dnes mimo a keby Liverpool mal nejakú poriadnejšiu ofenzívu, tak inkasujeme aj viackrát dnes.

Reagovat
SunFells

Naši stopeři

Reagovat
jacobT

Keby tam bol v tej fáze, keď Liverpool prebral iniciatívu, miesto Coquelina Flamini, tak to po polčase vyzerá skôr opačne.

Reagovat
Lacko_Boh

nezajebal to prave Coq pri tej šanci Milana Markoviča?inak hra super,celkom pekne mi dava naprdel.Stoperi prave nehraju nejak zle.

Reagovat
jacobT

nebol to Cazorla?

Reagovat
smazaný uživatel

snažíš sa očierniť ho, ty konfident?

neviem, ale nezdá sa mi, že by to bol on.

Reagovat
Lacko_Boh

neviem chalani,len Lackovsky pocit,nie lolklacovsky exaktny wikipediovsky

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

https://pbs.twimg.com/media/CBv3WYwUAAANkJ0.jpg

Když tam hupneš tři góly za osm minut

Reagovat
smazaný uživatel

Krásny úprimný úsmev.

Reagovat
13

Tohle kolo ve fantě - Bellerin lávka, Sanchéz out - Silva in. Arsenal

Reagovat
13

Tohle kolo ve fantě - Bellerin lávka, Sanchéz out - Silva in. Arsenal

Reagovat
Coutinho10

ja taky bellerina na lavce a navic 2. v poradi

Reagovat
smazaný uživatel

A to ani nehraje Lovren a stejně je obrana Loserpoolu napiču

Reagovat
SunFells

A na truc ani dovnitř nešli, ne?

Reagovat
SunFells

Arsenal jenom ukazuje, jak si LVG nic nezasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem teď sereš LVG?

Reagovat
SunFells

Co se sem sereš ty

Reagovat
Sandstorm

Ten sebestředný pičus ti sem nasere ledacos. Hlavně aby si připadal důležitý.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Thoomas

Coquelin si tam zase neuveritelne zjednava poradek

Jinak si nepamatuju v Arsenalu obrance s takovym obrovskym potencialem jako Bellerin, nebyt Debuchyho zraneni, kdovi jestli by sme ho letos vubec videli. Jen prosim at v lete nectu clanky o proslule Barcelonske DNA, ten chlapec musi zustat !

Reagovat
I am Mancunian

"@robdawsonmen: also interview with herrera in the programme: "i'm very happy. even when i wasn't playing I was happy. I'm at Manchester United. I'm lucky."

milacik

Reagovat
smazaný uživatel

Borec

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel by bol hrdý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že máme Arsenal a City doma

Reagovat
stiflerovamama

Strasne priposraty vykon. Aj zostava.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj, videl som 10 minut a potom zablesky, lebo sa zase cely byt napojil na wifi, ale Arsenal hra skvelo. Bell, Coq, vyzeraju skvelo a to ich moc nepoznam.

Co sa tyka toho Coqa toho, kde sa to naucil ? ved na tych hostovackach vo Freiburgu ci v Champe nic moc a predtym si pamatam v jeho podani take zapasy ako 8:2 s MU...

Reagovat
smazaný uživatel

to bol jeden zlý zápas, ale inak hral za Arsenal vždy nadpriemerne. Pravdepodobne je tam nejaká mágia medzi jeho telom a dresom Arsenalu.

Reagovat
SunFells

Taký zápas měl ale každý v té sestavě. On u nás právě hrával velmi dobře, když se dostal do na delší dobu do sestavy na levého beka.

Reagovat
Tomoro

Mignolet se taky pekne sesypal potom, co dostal po 6 zapasech venku gol oba pak mohl mit..

Reagovat
Nikikrew

Fuuuu tak to by sme mali.

3:0 som teda vazne necakal, mozme byt radi zato ze to Markovic posral. Kazdopadne super polcas od nas, zaciatok bol snovy, skoda ze tam sme ten gol nedali. Ale celkovo sa mi to velmi pozdava a mame formu ako hrom.

Je mi luto Toureho nakolko je to legenda Arsenalu. Uz asi nema na taketo tempo ale u nas to bol pan stoper. Bellerin a Coq uzasny

Reagovat
smazaný uživatel

raped as fuck

Reagovat
smazaný uživatel

raped as rape

Reagovat
Liquid

Se značným potěším jsem sledoval destrukci liverpoolských snů o LM 3:0 do půle, 6:0 na konci ?? Arsenal forma, ale to 3.místo mu bude patřit právem.

Reagovat
SunFells

Mohl by tam Brendan poslat SuperMaria, ať je to ještě zajímavé.

Reagovat
tomasinho

Kdyby byl na lavičce....

Reagovat
SunFells

Tak to už je hotové.

Reagovat
tomasinho

Po druhém góle říkal komentátor, že šel Sturridge do kabiny s fyzioterapeutem. Podle mě teda pro injekci a naskočí hned v úvodu poločasu.

Reagovat
SunFells

To mi přijde jako zbytečné devastování hráče, za tohoto stavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Pre lfc je to situacia bud teraz alebo nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem ešte nič písať, pretože my musíme vyhrať s Aston Villou a potom nás ešte čaká dosť ťažkých zápasov, ale snáď je Liverpool na ceste tam, kam patrí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužial ťa sklamem, momentalne to vyzerá, že nebudeme hrať LM

Reagovat
smazaný uživatel

No však práve. Už sa zobuď, na LM nemáte, nevidel si, ako ste tam tento rok dopadli? Dokonca ešte aj Besiktas bol na vás priveľa.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy potom nemáte ani na PL ešte aj MK dons bol na vas privela

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, dobre

Reagovat
hrundy

a jak ste dopadli vy Sámere?

Reagovat
smazaný uživatel

Ach bože

Reagovat
Pigeon

Dnesni zapas bude kur*a podstatny. Musime vyhrat a ten naskok bude dost podstatny.

Reagovat
Pigeon

slovni zasoba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Po 20 minutách, kdy jsme hráli skvěle a Liverpool nám nahrával na goly, začal Liverpool hrát, tým zapnul úsporný mod a jenom neschopnost Markoviče nás zachránila. Zase bez pohybu, nikdo nemá komu přihrát, pak si ale Mamut sběhnul pro míč, našel Aarona, tím se otevřel prostor pro Bellého a ten to provedl parádně. Moreno mu situaci hodně usnadnil, velká chyba.

Další 2 goly taky skvělé, možná u přímáku mohl udělat Mignolet víc, ale oba goly perfetkně kopnuté. Nejlepší zas Coq, opravdu poklad, moc se mi nelíbí Aaron na křídle, ale Wenger tam chtěl očividně narvat všechny 3 střeďáky, abychom ovládli střed. Snad se po návratu Jacka nepřejde na tu močku se 4 střeďákama a Alexisem na hrotu. Druhý poločas musíme utkání kontrolovat, na nejobávanější dvojici Bellé-Wellé napravo asi nedojde.

Reagovat
hrundy

Nejlepší moment Lucase v zápase byl, když odraženej míč mu šel na hlavu a on nikym neatakovanej ho minul a spadnul mu na rameno... na hřišti je k ničemu stejně jako Allan a tim celej střed k hřiště k ničemu.

Reagovat
Tomoro

snad jediny moment zapasu u ktereho jsem se zasmal..

Reagovat
smazaný uživatel

A někdo se pak diví, že nechce Sterling podepsat smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je jeden z najhorších teda

Reagovat
smazaný uživatel

Možný to je.. pořád to ale na tom proč nechce podepsat smlouvu nic nemění.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

nech si ide

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Liverpoolu stačí přinejlepším Evropská liga, tak určitě.

Reagovat
fenixLFC

yop, lebo s nim hrávame LM....

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Sandstorm

Ten už se vidí někde jinde. Podle toho vypadají i ty výkony.

Reagovat
Cobra

To je jako ten 100mil. kádr, který musí vyhrát titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych předčasně neoslavoval vítězství hladké.. Anderlecht to taky dokázal otočit a jak znám Arsenal, tak si to necháme zas zdramatizovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hodila by se remíza no

Reagovat
Thoomas

S nicim jinym ani nepocitam

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

neotočil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vyrovnal, ale to nemění nic na tom, že si dokážeme tak posrat skvělý zapas.

Reagovat
Swarley

dle mého máš obavy přehnané

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Teraz som zistil, že mám Bellerína vo fante

Reagovat
smazaný uživatel

Kostas Manolas: MotM vs Napoli Rating 8.36 Clearances 8 Interceptions 5 Tackles 4 Shots Blocked 2

A třeba místo Manolase máme nějakýho posranýho chorvata kterej není ani v základu kvůli tomu jakej shit to je.

Reagovat
Sandstorm

Ještě bych to neviděl tak černě. Arsenal, který mohl mít Manolase v létě, má teď nějakýho Paulistu.

Reagovat
SunFells

My původně nikoho s tím, že to musel vzít Chambers, to nevyhraješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren a Lallana, toto si BR zozerie a Moreno a Lazar sa tiez neoplatili v kontexte ceny, ale im by som este sancu dal, najlepsie by bolo ich zapojit do rozbehnutého timu a nie do takejto sracky...

Reagovat
vrabejka

Snad jste si nemysleli že tou unlovým uotkem a zálohou mužeme gunners porazit. Rodgers u mě ztratil všechen repsekt kdyby jsme ho potřebovali jak sul. Přes leto musi přijit totalna přestavba kadru a musí byt nahrazena hraci jako Kovačič, Pjanič, Vietto. Snad sezonu nějake ukopeme aspon do 6.místa.

Reagovat
smazaný uživatel

první věta?

Reagovat
smazaný uživatel

unlovým uotkem? čo to je

Reagovat
vrabejka

nulovy utok

Reagovat
cristiano.K.

k Markovičovi se nemá cenu vyjadřovat to je tragédie, stejně jako oba černí stopeři, Sakha zachránil ofsajd. Třetí gol Mignoleta, sice zaplavala,ale to musí mít, ještě další dvě šance chytil, pochválit se dá jen Coutinho,šílenost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Co se ti nezdá Lolky?

Reagovat
johnik

Třetí gol musí mít

Reagovat
C-M@ster

To mlel i komentátor, ale mně to teda nepřišlo jako něco, co by gólman měl mít...

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
cristiano.K.

jinak ten výkon nebyl tak hrozný až na ty tři goly, bych ani nečekal,že je budeme dvacet minut přehrávat

Reagovat
fenixLFC

okej, po dnesku to mozme zabalit, este vypadnut z blackburnom a koniec. Nefunguje absolutne nic, sterling sa sice snazi ale dokial sa nenauci strielat tak nema na hrote co robit. Kludne nech si ide dopice, nezajem, ked nam zostane coutinho je mi to fuk. Pretoze ten je pre nas klucovy a bez neho by to bolo ovela horsie nez bez sterlinga.

Ked nie su nasi majitelia taki jebli ako polovica fanusikov, tak BR podrzia.

Danny do druhého polcasu tak to mozme ocakavat zranenie alebo rychlu cervenu...

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling má veľmi sklamal. Akurát som čítal, že ho chce United kúpiť za 50mil. libier, tak som zvedavý ako sa to vyvinie.

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge dá hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Toure mě dneska baví čím dal víc

Reagovat
Miguel19

Kdy končí ten bojkot fandů?

Reagovat
smazaný uživatel

vraj ked Liverpool začne hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

to tam budou hrát do smrti?

Reagovat
smazaný uživatel

Co Emre dneska? Taky hoří?

Reagovat
fenixLFC

tak o kolkych hracov prideme dnes?

Reagovat
jacobT

kurva, to bude nejaké zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že bude sestava stejná jak na Liverpool, akorát doufám, že bude hrát Marcos na stoperu a možná Angel místo Younga, hlavně se modlím ať neposadí Matičku

Reagovat
Busby babes

Rodgers on Friday: "We'll go there and tactically we are very clear on the idea of the game." Hmm.

Reagovat
fff

A k tomu BR. Vzdy si spomeniem ako si robil srandu zo Spurs, ze ked pouzili 100m mali by hrat o titul, my nedame ani LM zrejme. Podla mna nam tuto sezonu skratka dodrbal uz v prestupaku a necudoval by som sa, keby z toho dovodu u nas skoncil.

Reagovat
minoLFC

hmm Sterling už možno o prestávke podpísal predbežnú dohodu s Arsenalom, keď vidí tu biedu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey pěkně patičkou přihravka

Reagovat
johnik

Za co chce ten Sterling víc peněz nechápu.....

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
johnik

ano?

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud dneska bez gólu, ale herne výborný, to owny bude ťažko rozdýchavať.

Reagovat
smazaný uživatel

mě zajímá jen Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

už 2 lopty prešli okolo Coqa, čo to?!

Reagovat
SunFells

Giroud Sakhovi věřil jako by se snad nejednalo o obránce Liverpoolu.

Reagovat
C-M@ster

Giroud

Reagovat
Mada

Reagovat
Nikikrew

Jaj skoda Giroud, ale perfektne. Mignolet

Reagovat
fenixLFC

nech uz ide moreno dopice

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Girouuud škodaaa, ono ti to tam padne

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool vôbec nevie.

Reagovat
Mervin

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

looserpool

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Mesut za dobrý centr pravou

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně Santi, jak ho předtím našel

Reagovat
Mervin

ten Ramsey je piča

Reagovat
Side

Ramsey ty to dneska zabal prosimtě

Reagovat
smazaný uživatel

Rambo

Reagovat
SunFells

Ramsey Jde po mě Can, tak se tady prostě roztáhnu jak lachtan.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey to vyriesiil teda

Reagovat
SunFells

Hustě Ospina, na to nebylo moc vidět.

Reagovat
minoLFC

snaď v lete príde top útočník(Vietto?) aj pri príchode Divocka, lebo Stu s tými zraneniami polovičný a Balotelli snaď pjde kade ľahšie

Reagovat
fff

utocnik, CM, DM, RB ... stoper ... viac by sa toho hodilo

Reagovat
smazaný uživatel

Berahino, Walcott, MIlner, Delph a Reid. To ti musí stačit.

Reagovat
fenixLFC

tak tebe staci balotelli...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dm a utocnik hlavneee

Reagovat
smazaný uživatel

United XI: De Gea, Valencia, Jones, Rojo, Blind, Carrick, Herrera, Mata, Fellaini, Young, Rooney. #mufclive

Reagovat
smazaný uživatel

nited subs: Valdes, Rafael, McNair, A Pereira, Januzaj, Di Maria, Falcao. #mufclive

Toho Rafaela tam prostě nedá

Reagovat
Pigeon

perfektní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado, som sa dozvedel, ze si vypol stream ... http://sport-tv.cz/digisport-1-sk-cz-vlc-stream.php paci sa

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
niflheim

O co jsem přišel? Gerrard něco posral?

Reagovat
smazaný uživatel

kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

Everton (to face Southampton): Howard, Baines, Jagielka (c), Stones, Coleman, Barry, McCarthy, Osman, Barkley, Lennon, Kone.

Southampton: Davis, Bertrand, Fonte (c), Alderweireld, Clyne, Schneiderlin, Wanyama, Ward-Prowse, Elia, Long, Pelle.

Reagovat
SunFells

To zas kurva Tadic nebyl na týmovém obědě?

Reagovat
smazaný uživatel

lavička no

Reagovat
smazaný uživatel

Keď si uvedomím, že Liverpool porazil City Ak ich neporazíme teraz, tak potom asi nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Ozila dnes radosť pozerať.

Reagovat
Side

do piče s Flaminim omg....fakt ale, běž se vysrat

Reagovat
smazaný uživatel

skôr: bež sa vyzvracať.

Reagovat
Miguel19

Coutinho hrozně slabej hráč.

Reagovat
Miguel19

Flamini, je to tu

Reagovat
smazaný uživatel

je to tam Flamini

Reagovat
smazaný uživatel

kolektívne nadšenie naberá na obrátkach

Reagovat
Heisenberg

Clapping in the stadium intensifies.

Reagovat
Mervin

Flamini? really?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey zase zraneny?

Reagovat
Nikikrew

Flamini tak to sme v riti

Reagovat
SunFells

Tak dokonce první volba

Reagovat
smazaný uživatel

proc Flamini

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jeste Gibbs za Alexise

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

může tam Rosický, Theo, Danny a on tam šupne Flaminiho

Reagovat
Heisenberg

Wengele ve jménu své přezdívky provádí nelegální pokusy na sestavě a snaží se z Flaminiho udělat křídelníka, jinak to nechápu.

Reagovat
Miguel19

A už prasí

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini v akci

Reagovat
Side

Flamini šašek pochcanej

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil je dnes skvelý

Reagovat
smazaný uživatel

a na prvních 39 minut ses díval maďarabe?

Reagovat
SunFells

I do těch se vejde jeho pas vedoucí ke gólu

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut

Reagovat
Mervin

takový dive

Reagovat
smazaný uživatel

Wengele zabil fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Totálne, tieto jeho priposrané striedania sú hrozné.

Reagovat
Side

Reagovat
Side

tohle ale totálně nechápu, nám na hřišti chybí křídlo, je to 3:0 a on tam pošle Flaminiho....

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool přišti sezona boj o zachranu v pl

Reagovat
smazaný uživatel

Toľko hráčov tmavej pleti je v tom Poole...

Reagovat
smazaný uživatel

*skoro ako u nás v Poltári.

Reagovat
SunFells

Gabriel hraje

Reagovat
SunFells

Co se stalo Koscielnymu?

Reagovat
smazaný uživatel

hádam, že nebol 100%, tak to stiahol po začiatku druhého polčasu. Odišiel po svojich, nešiel dnu s lekármi, čo som videl a mal nejako obviazanú ruku, tak možno niečo s tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis okrem gólu nič moc, Santi ani ten gól dnes.

Reagovat
LAM

To je jedno.3:0

Reagovat
smazaný uživatel

hádam, že nebol 100%, tak to stiahol po začiatku druhého polčasu. Odišiel po svojich, nešiel dnu s lekármi, čo som videl a mal nejako obviazanú ruku, tak možno niečo s tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

V Live hrajou hrozný průměráci.

Reagovat
smazaný uživatel

kromě Sterlinga, který má navíc a myslím že to ví i on sám

Reagovat
smazaný uživatel

snad pride k nam

Reagovat
smazaný uživatel

to by scouseri kleplo definitivně

Reagovat
I am Mancunian

dalsi rok za dvacku

Reagovat
smazaný uživatel

ten druhý poločas celkem nuda, už aby bylo 16:00, aby hráli naši borci!

Reagovat
LAM

hroznej fotbal

Reagovat
Side

Welbz za Flaminiho prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini dole, Welbeck na pľac!

Reagovat
Amos

Walcott, Rosa - zase odepsání?

Reagovat
SunFells

"zase odepsaní"

Reagovat
Amos

Dobře, tak jen Rosa dostal čuchnout, Walcott ani to.

Reagovat
Mada

Reagovat
Nikikrew

Mal ist Theo

Reagovat
smazaný uživatel

teď mě Wengele naštval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, Theo ignorovany, jeho by som chcel tiez

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

preco nie?

Reagovat
I am Mancunian

lama

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger absolutně neumí střídat, tím střídáním vždycky dojebe tak pěkný zápas.. teď nemyslim Welbze, ale Flaminiho, jak tam poslal.

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson

Reagovat
smazaný uživatel

Hendooooo, Barca uz caka

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, Walcott nevie brániť, tak ho predsa Wengele nepostaví teraz, keď potrebuje zubami nechtami brániť, no.

Reagovat
fff

ASpon uvidime Henda ako si kopne penaltu

Reagovat
Mimalu

to měla být i karta

Reagovat
smazaný uživatel

Hector

Reagovat
SunFells

Bellerín měl jít ven.

Reagovat
Miguel19

Bellerín

Proč ho nevyhodí?

Reagovat
Mervin

tak toto Hector zjebal solidně

Reagovat
Side

super no a stejně za to může střídání Flaminiho

Reagovat
Mada

Reagovat
Pigeon

mel jit ven

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, ani penaltu nechytí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zle kopnutú penaltu chytiť mohol.

Reagovat
smazaný uživatel

po zemi k tyči je zle kopnutá?? Mohl to chytit, ale pořád to není nic na výsměch

Reagovat
Mada

Reagovat
Nikikrew

boze moj Hector vazne?

Reagovat
smazaný uživatel

lol Bellerin mal byť von

Reagovat
Mervin

piča, taková haluz

Reagovat
Tomoro

a cervene je jako kde kurva??!!

Reagovat
Tomoro

*cervena

Reagovat
johnik

Uf....

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltypool dělá svému názvu čest

Reagovat
Miguel19

Hmm, Mario by dal s přehledem na druhou stranu...

Reagovat
Heisenberg

Jeho penalta by se počítala za 2 a Liverpool by byl morální vítězem, ale Rodgers se chce nechat vyhodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Szczesny by to mal

Reagovat
Mervin

ten by si akorát dřepnul a máchnul na místě nohou

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

Tož to moh mít. Všichni víme, kdo by to zaručeně měl.

Reagovat
Side

Čech

Reagovat
smazaný uživatel

David

Reagovat
smazaný uživatel

Dudek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten, co půjde v létě do Realu.

Reagovat
SunFells

Tam by Wojta určitě nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale když ten Real tak stojí o ty kuřáky.

Reagovat
Miguel19

Kuča

Reagovat
icka

Reagovat
Pigeon

Pižanowski

Reagovat
Amos

Reagovat
nani92

Rodgers zmrdeček už nehajluje

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger se zase zatáhne

Reagovat
Nikikrew

Pridrbany rozhodca fakt

Reagovat
smazaný uživatel

ani nevyluci Bellerina, ale este si bude stazovat

Reagovat
smazaný uživatel

ved možno na to reagoval

Reagovat
fff

Sak jasne Lucasa podkopol., neblbni.

Reagovat
Nikikrew

berem spat ale vyzeralo to tak ze mu loptu vypichol

Reagovat
smazaný uživatel

za to může Wenger, kdyby nevystřídal Mesuta, tak se to nestane...

Reagovat
Ed_Hazard

Akurát pozerám do vešteckej gule, konečný výsledok 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

tu kouli chcu taky

Reagovat
fenixLFC

aby si aspon nejake gule mal?

Reagovat
Ed_Hazard

radšej ju nechci, nepáčila by sa ti tabuľka na konci sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Ze jsem to po tech stridanich nevypl

Reagovat
fff

Rogersovi by sa hodil Lallana so svojou formou Komentator ide.

Reagovat
nani92

a Gerrard so skusenosťami bolo tiež úsmevné

Reagovat
fff

Tak Emreho uz asi naucil ako sa nechat dementne vylucit

Reagovat
Mervin

jako ale Wengerovo střídání dnes totální děs

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte že Welbeck je priemerak

Reagovat
Mervin

Welbeck

Reagovat
Heisenberg

Giroud božsky, Wellé je příliš milosrdný.

Reagovat
smazaný uživatel

*Welé, nerob z neho ešte väčšie drevo.

Reagovat
fff

Sakho

Reagovat
Heisenberg

Vždy když ho sleduju, tak si málem zlomí obě nohy a daruje soupeří gol, ale vždy to nějak geniálně vyřeší.

Reagovat
fff

To je vsetko pravda, len teraz som narazal na tie jeho prihravky patickou co vzdy dava

Reagovat
smazaný uživatel

A obcas nahra superovi, ako na zaciatku zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren teď hraje zalohu?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha to je Can.

Reagovat
fenixLFC

sakho

Reagovat
Tomoro

Rodgers ani chytat neumi

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho jak keď na fife robíš 2 fintičky za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

taylor najhorsi rozhodca ever

Reagovat
SunFells

lol

Reagovat
Mervin

tak to běž do piče sudí

Reagovat
Pigeon

vam už vážně jebe

Reagovat
LAM

rozhodčí kašpar

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren it´s your time

Reagovat
smazaný uživatel

Ti stopeři chodi pěkně drsně do těch hlaviček s Giroudem.. No jo, když ho jinak než faulem přehlavičkovat nejde.

Reagovat
Nikikrew

ty vole Can

Reagovat
smazaný uživatel

Emre Džan

Reagovat
smazaný uživatel

CAN

Reagovat
vodka

emre cant

Reagovat
vodka

to je fakt kokot, takový zákrok udělat se žlutou kartou

Reagovat
vitasrp

Taky mu uklouzla noha, co s tím jako chceš dělat, žejo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sudí dobře nezvládl ten konec

Reagovat
smazaný uživatel

Can skusene

Reagovat
fff

Can

Reagovat
Mervin

Can

Reagovat
Mimalu

lol Gerrardova škola

Reagovat
smazaný uživatel

Zasluzena, ale aj Hector mal ist dole

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam Henderson reklamoval?

Reagovat
Tomoro

curak plesaty

Reagovat
johnik

OMG obrana v hajzlu

Reagovat
Heisenberg

Emre Cunt.

Reagovat
smazaný uživatel

jasna, ale Hector mel jit taky..

Reagovat
fenixLFC

vyyyyborne, sakho lovren kolo obrana buduce kolo

Reagovat
ďuriLFC

iba v Fa cupe

Reagovat
fenixLFC

yop prave som to pozeral

Reagovat
fenixLFC

tak teda proti Blackburnu...

Reagovat
smazaný uživatel

toto je proste na červenú z fleku a stop na 3 GM

Reagovat
Darren Fletcher

džan skúsene

Reagovat
Miguel19

Slippy C

Reagovat
stiflerovamama

Tak na tu obranu nabudúce sa tesim

Reagovat
smazaný uživatel

Miňonka

Reagovat
nani92

z Hendersona by bopl dobrý právnik..obhajovať to pošmyknutím to chce kumšt

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
vladis271

tiež som pozeral, že či tam uvidím pošmyknutie, a aj keby, tak by to bola chabá výhovorka.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Co mu to furt žerou.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis je nejaký pomalý, sa mi zdá

Reagovat
Amos

Je v pi*i, potřebuje odpočinek.

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet má lepší driblink než Lallana.

Reagovat
SunFells

Are you Gerrard, are you Gerrard, are you Gerrard in disguise

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

kolo dohra a zomrie

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Darren Fletcher

ale je pánko

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Touré

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool prohrává a Touré si poleží na trávě

Reagovat
smazaný uživatel

Toure

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck

Reagovat
Miguel19

Alexis MOTM?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool dojíždí na ty svoje příšerný nákupy.Can, Balotelli, Moreno, Lovren, Markovič, Lambert, to všechno nejsou hráči pro top tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Však oni top tím ani nie sú.

Reagovat
johnik

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pre Liverpool áno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Citrónuj si tady jak chceš, ale faktem je, že na tom ztroskotaly vaše ambice hrát LM. :)))

Reagovat
fff

Reagovat
fff

Okrem Cana. A vynechal si Lallanu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana na mě působí ze všech těch posil nejlépe.

Reagovat
fff

Malo nas sledujes, nehra vobec dobre. Z posil najlepsi Can, potom mozno Lallana a Moreno.

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno na mě působí snad úplně nejhůř, když pominu Balotelliho.

Reagovat
fff

Tak ta latka je dost nizko, to je pravda.

Reagovat
vladis271

a presne preto je otázka, akým spôsobom do budúcna riešiť nákupy. Vyhodenie BR nie je na porade dňa. Ja nebudem vyhadzovať manažéra, ktorý vie ušiť taktiku pre hráčov, ktorých má. A verím tomu, že štýl, ktorý presadzuje dokáže priniesť úspech. Ale musí sa niečo spraviť s tými nákupmi.

Reagovat
fff

Tak ja by som prestal BR stale zbavovat zodpovednosti za tie nakupy. On strasne chcel Lallanu Lovrena, chcel Markovica, ci chcel alebo nechcel ale akceptoval Balotelliho ... a to mas 81m v riti. A to ide podla mna na BR.

Reagovat
fenixLFC

zas na druhu stranu lovren a lallana boli v predchadzajucom posobisku skveli, do timu mali zapadnut idealne. To ze sa tak nestalo je druha vec a uprimne netusim preco to tak je

Reagovat
fff

Boli v Sotone dobri, to netvrdim, ale za 20 resp. 25 sa dali urcite zohnat lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej Zouma stál polovinu toho co Lovren.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Možná protože jsou to průměrní hráči, kteří na Liverpool nemají?

Reagovat
vladis271

Ja ho zodpovednosti nezbavujem. Aj ked nevieme aké slovo má tá komisia. Neviem ani aký model nákupov by bol dobrý. Ale Simeone ani Guardiola k nám nepôjdu. A na trhu nikto nie je. Vyhadzov by bol krok dozadu. Navyše Markovič má 20, kľudne môže budúcu sezónu zažiariť. Ale systém akým identifikujeme a kupujeme hráčov sa musí zmeniť.

Reagovat
johnik

Já myslím, že koncepce Liverpoolu stejně není nakoupit hráče a vyhrát titul. Je to podle mě o dlouhodobější koncepci, jelikož ten tým je opravdu hodně mladý. A to si myslím, že si majitelé uvědomují moc dobře. Podle mě není šance aby Rodgerse vyhodili. To by musel prohrát zbytek zápasů a půlku příští sezony.....

Reagovat
fff

Podla mna ta sanca je dost dobra prave z dovodu, ze klub mu dal viac nez 100m (za co napr. Spurs podla BR mali hrat o titul) a my nedame ani LM. Ak sa na to budem pozerat prave z pohladu majitelov, tak toto je dost fail.

Reagovat
johnik

Ale neoháněj se furt prachama, musíš přece vidět, že ti hráči jsou spíš příslibem do budoucna. Jako já sem s LM reálně ani teď nepočítal. Ti kluci se napřed potřebujou otrkat v EL. Až pak půjdou výš.

Reagovat
fff

Aha a z pohlad majitea by Ta tesilo, ze Tvoj tim skonci 2., das manzerovi viac nez 100 m a ten Ti povie, ze nakupim ale najprv sa musia otukat v EL . A prislub do buducna je kto, Lallana, Balotelli, Lovren? Mozno Markovic, tomu dame este cas, hoci aj unho nechappem, ze sme zanho dali 20m. A peniazmi sa urcite ohanat budem, pretoze opat sme strasne preplacali hracov, ktori taku hodnotu nemali.

Reagovat
johnik

Z pohledu majitele bych chápal, že tuhle sezonu na víc nemáme. A ti hráči, které si jmenoval mají pořád před sebou dost sezon. Chápal bych, že by Rodgersovi hrozil vyhazov po 3 sezonách bez LM, ale takhle....

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

A co teda dělal celou první půlku sezony, když umí ušít taktiku pro hráče, který má?

Reagovat
fff

Reagovat
vladis271

No išlo to do hovien od začiatku. Kontext!!! Stratili sme Luisa a prišlo x nových hráčov. Prirodzene trvalo, kým si to sadlo. Nakoniec sme sa dostali do reálneho boja o LM, napriek tomu, že to nevyjde. Ale pôvodne to vypadalo horšie.Možno keby to skúsil zmeniť o mesiac skôr, tak tú LM dáme. Ale nebudeme ho snáď vyhadzovať.

Reagovat
fff

Kontext, vedeli sme, ze LS odide, mali sme kopu, kopu casu a este vacsiu kopu penazi a napriek tomu sme skoncili pri tom, ze na hrote nam behal Balotelli pripadne Sterling, ktory nevie strielat poriadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec jsme se dostali do reálného boja o LM, protože Rodgers byl posraný z vyhazovu a začal dávat šance Canovi, Sakhovi a dalším takovým, kteří jsou lepší než hráči, který si tam vysnil on. Samozřejmě si i Rodgers zaslouží pochvalu za to, že dokázal nakonec změnit 4231 na 343, ale prostě už nedokážu věřit trenérovi, který dává příležitosti Lovrenovi, protože nevěří našemu nejlepšímu stoperovi.

Stejně tak nedokážu věřit trenérovi, který zabíjí největší talent Liverpoolu někde v obraně a místo něho hraje v útoku Lallanu jenom proto, že si ho vysnil. Navíc pokud by uměl tak dobře ušít taktiku pro hráče, tak už zase něco vymyslí, protože 343 v takové podobě jako to hrajem teď už prostě nefunguje.

Reagovat
Heisenberg

Can určitě ne, univerzál, hraje dobře na stoperu i v záloze. Morena bych taky ještě neodsuzoval, ale zatím nic moc. Se zbytkem souhlas, Lambert ale jako trojka flop taky moc není.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

toto bude musiet byt minimalne 150 pre Sterlinga, aby ostal

Reagovat
I am Mancunian

bez LM pojde

Reagovat
vladis271

detinský Paľo. Tebe nestačí kopať. Ty kopeš tak, že z toho vyjdeš ako Paľo truľo.

Reagovat
smazaný uživatel

tolko si bojoval za odchod De Geu, az nakoniec odide Sterling, uuu

Reagovat
vladis271

ved DDG odíde, čo skúšaš?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

boha Welbeck

Reagovat
Darren Fletcher

bellerin moze prist

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Cout

Reagovat
Mervin

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

škoda, Santi

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je podle vás Clown of the match?

Reagovat
smazaný uživatel

Vladis

Reagovat
smazaný uživatel

gloryhunter

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

again. Svrbeli ma prsty, že napíšem Paľo. Ale povedal som si, že k takejto nízkej reakcii sa neznížim.

Reagovat
smazaný uživatel

odpust, kopem ako sa len da

Reagovat
vladis271

aby si si nezlomil nohu pritom.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers, bez pochýb

Reagovat
fenixLFC

ty

Reagovat
smazaný uživatel

toure

Reagovat
SunFells

Wow, škoda.

Reagovat
Mervin

Olieeeeeeeee

Reagovat
Mimalu

Toure věděl proč začal takticky zdržovat, Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Giroooooooud

Reagovat
Heisenberg

Geniální.

Reagovat
smazaný uživatel

Džirůůůůůůůůůůůůůůů.. já věděl, že ho dá!

Reagovat
SunFells

Borec prostě

Reagovat
smazaný uživatel

No jo šašci z Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

nedokážem si predstaviť, že by Giroud niekedy nedal gól

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti to zase připomenu, až proti nám mine třikrát prázdnou branku.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si sa zas odkiaľ vyplavil?

Reagovat
smazaný uživatel

já si nedokážu představit den bez yungovinky

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si neviem tvoju izbu predstaviť bez plagátu Walcotta.

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

ten nemám, kdyby ale k němu někde dávali i šipky, tak bych neodolal a bral bych všemi deseti

Reagovat
smazaný uživatel

"Tottenham do not know what hit them, but I can tell you... It's Theo Walcott!"

Reagovat
Mada

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolo

Reagovat
Nikikrew

Giroud nech ti nejebe

Reagovat
vodka

Toure

Reagovat
Darren Fletcher

ná náná nanananááá :D dobre sa to scouresom musi pocuvat tam

Reagovat
smazaný uživatel

fú, ale toto už je fakt umenie, Giroud začína byť až moc dobrý.

Reagovat
Lacko_Boh

šak to,bojim sa že Perezovi jebne a pacne na stol 60mega.Chcelo by ho to nachvilu odfajčiť na kridlo

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

sak Real potrebuje kvalitny backup nie? taky za 40 mega aspon do utoku musi byt

Reagovat
smazaný uživatel

Pôjde do City Peréz pojde po Kaneovi

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

neboj sa, viac hypu je okolo kanea, ked budu chciet hrota tak zoberu jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
Bennhy

Rodgers vie, že môže striedať 3krát?

Reagovat
stiflerovamama

Moreno, Kolecko

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry za OT: Zbyněk Irgl se vrací po boji s rakovinou na led! Nastoupí dnes v prvním útoku @HC_Ocelari Neskutečný borec

Reagovat
supervizor

Chudák Toure, už na to nemá prostě.

Reagovat
nani92

Giroud borec

Reagovat
Miguel19

Fantaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

Herně nejzábavnější frajer. Možná ten Zadkovich mu může konkurovat.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pigeon

Neil deGrasse Tyson?

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud top class prostě...

Reagovat
johnik

Gratulace Arsenalu, zasloužená výhra Lpoolu nezbývá než se z toho poučit. Dát Markovič na začátku gola mohlo to být úplně jinak....

Reagovat
Mervin

dát Ramsey ještě dřív gól....

Reagovat
johnik

aha to sem nějak prošvihl...

Reagovat
smazaný uživatel

Dát Ramsey góla na začátku, bylo by to úplně stejný

Reagovat
johnik

aha to sem nějak prošvihl...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevzniknout LFC před 122 lety, žilo by se nám všem lépe...

Reagovat
smazaný uživatel

*Tottenham

*133 lety

Reagovat
fenixLFC

ale prosim ta...to by tottenham musel najskôr niekoho zaujimat

Reagovat
smazaný uživatel

tebe zjevně zajímá dost, když se k němu pořád vyjadřuješ

Reagovat
Mada

Reagovat
fenixLFC

ja sa vyjadrujem ku vyhypovanemu kaneovi, k tottenhamu iba ked sa o tom hovori....ty zas thea musis spominat furt tak by som pomlcal

Reagovat
johnik

ne....

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zápas Pomsta byla sladká po minulém roce

Škoda , že měl Ospi jen kousek od chycení penalty..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď my!! čekám těžký zápas! ale musíme potvrdit naši dobrou formu! come on UNITED!

Jo Liverpool - SBOHEM LM!!!

Reagovat
SunFells

Byl jsem zvědavý, jak se Wenger z toho minulého zápasu poučí a překvapil. Pěkně jsme jejich obránce dostávali napadáním pod tlak.

9. výhra doma v řadě. Na tu desítku to proti Sunderlandu zarovnáme a pak nám to přijede José utnout.

Reagovat
vitasrp

Ten scénář neklapne, další váš domácí zápas je už s Chelsea.

Reagovat
SunFells

Aha, nám do toho skočil FA Cup. Tak to José musí odjíždět smutný.

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Sherwood nasadil 3 útočníky. To bude baroko!

Reagovat
smazaný uživatel

Celkovo je brutálne rýchla zostava, tí budú robiť problémy.

Reagovat
Lacko_Boh

SunFells04.04.2015 13:36

Projebeme to.

Ah synak...

Reagovat
SunFells

Nemáte zač.

Reagovat
Mada

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Yung04.04.2015 11:15

Dnes cítim vo vzduchu našu výhru.

Poistené

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Projebali jsme je.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud 10 gólov v 10 zápasoch

Reagovat
VasAFC

+ kolik asistencí?

Reagovat
smazaný uživatel

My zase hrajeme na tři obránce a nebo Blinda zabíjíme nalevo?

Reagovat
smazaný uživatel

Blind vlavo a hraje tam dobre teda

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na DM mu to podle mě sluší víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick je ale stale trosku inde no

Reagovat
r.mrazik

carrick je mnohem lepsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Blind hrál v Ajaxu vlevo.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhral cenu najlepsieho hraca ligy ako zaloznik

Reagovat
SunFells

Zpočátku.

Reagovat
jk

Eriksen > Özil

Reagovat
SunFells

To už jsi možná i jediná slepice, která se toho drží, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska snad pohodový zápas 3-0 4-0! UNITEEEEEEEED!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejakú Aston Villu musíme doma zničiť, nedovoľme žiadnu drámu ani prekvapenie, môžeme Liverpoolu odskočiť na 8 bodov

Reagovat
nani92

10sekundovka na Digi

Reagovat
smazaný uživatel

nechceš mi říct že mají to samé co loni na slovakshitu?

Reagovat
smazaný uživatel

stream na United?

Reagovat
r.mrazik

a nejaky v lepsi kvalite?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
r.mrazik

vďaka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

Your back

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mervin

Reagovat
SunFells

Jsem si říkal, že letos mlčíc přenecháš SuperFrankieho trofej jiným a vida

Reagovat
smazaný uživatel

Až po tobě.

Reagovat
SunFells

Nj, to je furt stejný level od tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hudba jako kdyby začínal nějaký film o stoleté válce

Reagovat
SunFells

Zaschu, kde to sleduješ?

Reagovat
Liveral

Tady je to koukatelný: http://antenasport.net/channel-2/

Reagovat
SunFells

Dík

Reagovat
Zaschrona

kosticky firstrow

Reagovat
SunFells

Taky jsem tam skončil

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí

Reagovat
niflheim

PENALTA

Reagovat
smazaný uživatel

penalta měla byt

Reagovat
Pigeon

jasna

Reagovat
vodka

penalta kurva

Reagovat
vodka

dpč, škoda, že to trochu přihrál, ale to měla byt jasná penalta + čk

Reagovat
smazaný uživatel

jasna penalta by to bola, keby tomu tak nepridal

Reagovat
smazaný uživatel

červená a penalta

Reagovat
Swarley

nádherná akce a to měla být pentle

Reagovat
stiflerovamama

ofsajd aj tak

Reagovat
Mervin

kdyby nepadal jak piča, tak to foukl

Reagovat
Pigeon

penalta a cervena odpustena

Reagovat
wild

redka a penalta

Reagovat
nani92

kampaň..

Reagovat
Heisenberg

Pellé škodaa

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa volá ten kokot čo to píska?

Reagovat
r.mrazik

černá svině!!

Reagovat
Swarley

žlutá

Reagovat
r.mrazik

uvnitr je cerna

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool went all the way to London 4-1 goal.

Reagovat
jenage

Kam to střílel omg

Reagovat
niflheim

Aspoň máme výmluvu až prohrajem.

Reagovat
Swarley

Suníkova taktika?

Reagovat
smazaný uživatel

penalta by to možná měla být, kdyby to nebyl offside

Reagovat
smazaný uživatel

však to byl offside, proč penalta

Reagovat
Swarley

Wazza dnes ve výborné náladě

Reagovat
stiflerovamama

mu to jebe co kompenzuje kkt

Reagovat
wild

jasna zlta pre Valenciu

Reagovat
Cobra

Tohle není karta?

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte jestli nemá Fellaini nějakou výjimku od FA, co se používání rukou v soubojích týká?

Reagovat
Pigeon

jo, má

Reagovat
niflheim

Myslíš "Crouch rule" ?

Reagovat
smazaný uživatel

četl jsem už hodně debilních otázek, ale zatím vedeš

Reagovat
Swarley

hlavička do tyčky

Reagovat
wild

Rojo

Reagovat
Swarley

wow, krásná akce, to je škoda

Reagovat
nani92

Rooney už trénuje na City

Reagovat
smazaný uživatel

krásná akca

Reagovat
niflheim

Nechat to Fellovi tak je to gól

Reagovat
Pigeon

spoluprace herrera valencia a mata je luxusni

Reagovat
Swarley

youngovinka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

po skvělých prvních 15 minutách to vypadá, že sme přeřadili na mód "už sme vyhráli"

Reagovat
I am Mancunian

strasna sracka, len tam stoja

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se toho uspokojení bál. Opticky to vypadalo skvěle, ale ten stav 0:0 zase tak překvapivý nebyl.

Reagovat
Swarley

stačilo je vyhecovat

Reagovat
Error

Pulis

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, tam máte, betonári skurvení

Reagovat
smazaný uživatel

ANDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!! NEJLEPŠÍ ZÁLOŽNÍK PL!

Reagovat
wild

ANDEEEEEEEEEER

Reagovat
I am Mancunian

anderkooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

HERRERAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
vodka

ander

Reagovat
niflheim

Anderkoooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
nani92

lepší Fabregáíáááááááááás

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ander, to je láska.

Reagovat
nani92

keby to bola láska, tak by ťa pritiahol ku nám..takto to je len kamarátstvo s výhodami

Reagovat
smazaný uživatel

ale je tam chémia.

Reagovat
nani92

tú cítim medzi mnou a Giroudom

Reagovat
smazaný uživatel

určite nie si jediný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Anderko

Reagovat
smazaný uživatel

Gol před koncem poločasu!

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Preboha Rooney

Reagovat
Pigeon

tezky kop

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde len o tento kop, celkovo teraz nehrá dobre.

Reagovat
Pigeon

nedari se, ale on se vzdy vykoupi tim svym buldoctvim

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Liverpoolu dřel a dřel a byl u toho stejně platný jako kdyby běhal kolem stadionu.

Reagovat
Pigeon

jak bude rooney behat kolem stadionu a my budem vyhravat tak to beru

Reagovat
smazaný uživatel

Na rooneyho sedl pešek

Reagovat
Swarley

co to bylo za pucku, Wazza dneska nemá moc střeleckou

Reagovat
I am Mancunian

ma smolu, uz aj proti loserom aj za anglicko

Reagovat
Swarley

šetří to na důležité zápasy

Reagovat
I am Mancunian

derby bude jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda! dali sme gola do šatny, teď to bude muset AV otevřit a to bude voda na mlýn pro nás! ale hlavně to udržet! hrajeme skvěle!

Reagovat
smazaný uživatel

Takový záložník jak je Ander nám chyběl! neskutečný hráč, gólový, dokáže vymyslet krásné akce, prostě bomba

Reagovat
Pigeon

prijde ti lepsi jak cleverley?

Reagovat
smazaný uživatel

na Cleverleyho nemá nikdo

Reagovat
Pigeon

Howard

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

s hroznym stestim

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý poločas. Přišlo mi že jsem se trocha zasnili po těch dvou těžkých zápasech a mysleli si že to s Villou půjdou samo a hráči tomu na čas podlehli taky. Ale nakonec to tam padlo. Snad jim to LVG připomene a do druhé půlky zase vlétneme. A propos, čekal jsem od LVG hodně, ale nečekal jsem že dokáže přiznat svoje chyby, i když mlčky. 3-5-2 zatvrzele obhajoval tak dlouho až ho beze slova opustil, Herrera se vrátil do sestavy, hrajeme na křídla a z toho jeho preferovaného stylu který nám statečně a zbytečně nutil skrz celý podzim a zimu zůstalo snad jenom držení míče.

Reagovat
SunFells

Mlčky přiznal chyby

Reagovat
smazaný uživatel

A tak co? Mohl na sílu tlačit to nefunkční 3-5-2 a měl by na to právo. Ale tím že ho opustil přiznal že to byla slepá ulička. Pamatuju si tu jeho tiskovou konferenci ve kterém to rozestavení vášnivě obhajoval. Od té doby jsem ho hráli snad třikrát.

Reagovat
SunFells

Taky to na sílu tlačil o pár měsíců víc než bylo vhodné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, má na to právo. Jeho odpovědnost, jeho rozhodnutí. Já jsem se trochu bál že je to takový ten diktátor který radši padne než aby připustil že nemá pravdu. Su rád že je to přece jenom ten pragmatik který jde za výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To rozestavení hrál taky proto, že jsme měli půlku týmu vždycky na marodce

Reagovat
r.mrazik

hodne mi to pripomina fergieho kridelni hru

Reagovat
SunFells

Pulisovci doma tečou 3:0 do poločasu, proti QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Labute Hull snáď vypadne

Reagovat
smazaný uživatel

Howard co vytáhl za zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Young zatiaľ naj hráč Cigán si môže na lavičke vyryť meno

Rooney slabota, ale opať ma teší jeho obrovske usilie, aspon pressing od neho na jedničku.

Reagovat
I am Mancunian

cigan

Reagovat
smazaný uživatel

cigán

Reagovat
r.mrazik

shaw to bude mit pres blinda tezky,ten tam hraje hodne dobre

mata s herrerou a valenciou jsou taky skvely

skoda,ze se nedostava do hry tolik kvetak,kterej je zatim dost nevyuzity a spis mu to zbytecne leta nad hlavou

rooney rozhozeny po ten nepenalte...

chce to pridat jeste jeden,at je klid

Reagovat
smazaný uživatel

tak Luke má 18 let, furt je to mladé "tele" ale určitě mu to pomůže taková konkurence

Reagovat
r.mrazik

jj...on se do toho dostane,jen rikam,ze blind tam hraje moc dobre,ze to bude mit tezky

Reagovat
smazaný uživatel

to poďme to dovést do vítězného konce

Reagovat
Miguel19

Benteke

Reagovat
Swarley

ty vole už jsem viděl, jak ho Tony smete

Reagovat
SunFells

Benteke opravdu gólostroj

Reagovat
smazaný uživatel

Ako môže profesionálny futbalista občas zacentrovať tak ako teraz Tony?

Reagovat
nani92

Di Maria má smolu,že k nám prišiel v dobe Younga

Reagovat
Miguel19

A že je ošklivej

Reagovat
smazaný uživatel

tohle říct před sezonou tak se směju ještě zitra, ale je to momentálně tak, Young je lepší

Reagovat
r.mrazik

tyvoe,co to je kurva za primak??

Reagovat
vodka

dneska bych tam dal klidně i Falcaa za Rooneyho...

Reagovat
Infernoqt

lolz, už takhle nemůžeme dát Guzanovi gola a ty bys tam poslal Falcaa ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao by měl víc makat v mezihře. Rooney má občas komplex vlastní dokonalosti a toho góla chce dát na úkor čehokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

vystřídej Valenciu! dej tam Rafíka

Reagovat
wild

Druhy polcas je strasna sracka z nasej strany

Reagovat
Swarley

hrajem strašně laxně

Reagovat
Swarley

tak tohle měl ale Fella uklidit, co víc chce

Reagovat
nani92

prázdnu bránu?

Reagovat
wild

Daj dole Fellu..je tam uplne zbytocny

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Mal by ísť dole namiesto Falcaa...

Reagovat
Miguel19

Sanchéz To je hrozný kopyto.

Reagovat
Darren Fletcher

AdM dva goly

Reagovat
Cobra

Reagovat
Miguel19

Chelsea team v Stoke (4-2-3-1): Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Remy. #CFC

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 24s25 seconds ago

Chelsea subs: Cech, Zouma, Filipe Luis, Ramires, Cuadrado, Drogba, Diego Costa. #CFC

Reagovat
r.mrazik

Rojo je stejne divnej stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo?

Reagovat
RKBoy

tal dobrovolne šiel hrať za United...niečo na tom bude..

Reagovat
r.mrazik

neprijde ti ze obcas dela dost zbytecny veci? ze si zbytecne dela starosti...

obcas je pozicne mimo

a tim nechci rict,ze je spatny...ale obcas mi na nem neco nesedi

Reagovat
iamek

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infernoqt

Vidič to není, ale mně se líbí

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně je to strašnej nesympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
I am Mancunian

wazzinko konecne zajebaaaaaal

Reagovat
nani92

Reagovat
wild

WAZZAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

To byl gól jak z jiné planety

Reagovat
vodka

ronei

Reagovat
smazaný uživatel

WAZZAAAAAAAAAAA

Reagovat
Pigeon

wazzaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

TY VOLEEE TEN BYL!

Reagovat
Pigeon

adm asistence

Reagovat
Swarley

Wazzena luxusně

Reagovat
vodka

di maria 10. asistence

Reagovat
Swarley

on se srovná, to bych fakt strach neměl

Reagovat
nani92

ako si nemal stracxh, že Falcao začne strieľať goly

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to by aj zacal

Reagovat
Swarley

tak abych se pletl dvakrát za sebou, to se nemůže stát

Reagovat
Nikikrew

Rooney tak to bola parada

Reagovat
wild

Reagovat
I am Mancunian

ddg u mysli na real chuj

Reagovat
smazaný uživatel

David

Reagovat
vodka

DDG

Reagovat
SunFells

De Gea podržel

Reagovat
Swarley

DDG nespi

Reagovat
smazaný uživatel

Sákra. My se prostě budem nervovat až do konca.

Reagovat
nani92

už som sa bál, že by sme to v kľude dohrali

Reagovat
wild

DDG chce odradit Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toto měl mít David

Reagovat
Spasitel

A tohto chcete aby nahradil Casillasa

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, měl by zůstat u nás až do konca kariéry. Abysme si ten provar v jeho angažování vyžrali až do dna.

Reagovat
wild

plnohodnotne..ved taketo goly dostava Iker bezne

Reagovat
nani92

proti City Valdés

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao

Reagovat
Miguel19

Falcao

Reagovat
Mimalu

Falcao

Reagovat
wild

Falcao

Reagovat
vodka

falcao

Reagovat
I am Mancunian

2:2

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Mervin

cikán

Reagovat
smazaný uživatel

bude chytat derby Victor?

Reagovat
smazaný uživatel

Ander je inde....

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera

Reagovat
wild

ANDEEEEEEEER

Reagovat
vodka

ander

Reagovat
smazaný uživatel

ANDER JE JINDE! Ale práce Rooneyho top!

Reagovat
smazaný uživatel

HERRERAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Swarley

parádní akce

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes zahral celkom solídne aj Ángel. Navyše dal ďalšiu asistenciu Škoda inkasovaného gólu, 3-0 by bolo krajšie

Reagovat
I am Mancunian

milacik

Reagovat
smazaný uživatel

krasa, spokojne mozme ist do derby

Reagovat
smazaný uživatel

YES! 3 body! Ander 2 goly! Rooney 1+1! Spokojenost!

Reagovat
Swarley

ale i u toho gólu, Falcao nabíhá a spadne...ach jo, ten je na tom fakt špatně..

Reagovat
jenage

No ještěže to Anderkovi nechal.

Reagovat
r.mrazik

v repre hraje asi hodne v klidu...u nas to je krec...

stejne jako ta jeho strela z prvni do prdele,kdyz tam byl sam...divoky reseni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

ta dvojka herrera x mata se zacina jevit skvele...a k nim rychlostni valencia...ani toho novyho pravyho beka nepotrebujeme

Reagovat
Cobra

Zítra zpátky na to "naše" místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ani ty už na tu naši jízdu za LM nemáš co říct

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, odeslal jsem prázdný komentář omylem...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole zitra musí PALACE!

Reagovat
Infernoqt

zejtra se na ně musí pořádně připravit, aby je v pondělí dali

Reagovat
smazaný uživatel

jaj sorry oni hrají v pondělí, sem nevěděl, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý zápas. De Geovi tu chybu vyčítat nebudu, má na ňu za ty vyhrané zápasy právo. Ale je super že Rooney uměl odpovědět na tu bídu z posledních cca 160 minut co zahrál.

Reagovat
Infernoqt

jen ho vylepšili ve fifě na 86, pustil dvě šišky, ikdyž tady mu asi svítilo slunce do očí...

Reagovat
smazaný uživatel

stream na Chelsea?

Reagovat
Talker

Link na CFC?

Reagovat
Whitemedia

Begovic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

právě jsem měl na jazyku to samé

Reagovat
Talker

Remy zatím skvělý

Reagovat
Whitemedia

Proč to zase rozehrává Willian.....

Reagovat
Miguel19

Matič

Reagovat
Whitemedia

Kam to střílíš OMG

Reagovat
Miguel19

Kdyby Oscar dával aspoň branky tvl.

Reagovat
M0rb1D4S

Jak by to bylo krásné, kdyby měl Hazard kolem sebe top fotbalisty a ne Oscara s Willianem.

Reagovat
Whitemedia

Oscar si odjede hrát za repre, kde zaválí a pak se vrátí zpět a u nás opět mrví každou akci a přihrávku..

Reagovat
Miguel19

Cože Penalta pro nás

Reagovat
Whitemedia

jasná

Reagovat
Miguel19

H A Z A R D!!!

S přehledem docela.

Reagovat
Whitemedia

Hazard na pohodu, jako pokaždé

Reagovat
M0rb1D4S

Že má na tohle Hazard koule. To sotva do té branky dorazí

Reagovat
smazaný uživatel

oscar + cash v létě a pogbička bude na světě ! je strašnej

Reagovat
Talker

Oscar + cash za De Bruyneho v létě

Reagovat
smazaný uživatel

Možná

Reagovat
Miguel19

Bruyne a pod ním Cesc

Chudáci stopeři.

Reagovat
M0rb1D4S

Adama by měli přestunout k ragbyovému týmu. Při hraní používá více lokty než nohy.

Reagovat
Talker

Kurva, zablokovali mi stream

Reagovat
Whitemedia

To máš za to neustálé otravování s Kevinem

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Whitemedia

Jasně Adameee

Reagovat
Trapper

Omg Courtoiiis

Reagovat
Miguel19

To si děláte prdel ne

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Talker

Do hajzlu...

Reagovat
Whitemedia

To je v prdeli, takový gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

woooooooow

Reagovat
smazaný uživatel

.....

Reagovat
Trapper

Ale luxusně Adam no

Reagovat
Nikikrew

ty vole Adam gol sezony

Reagovat
smazaný uživatel

boha jeho

Reagovat
Miguel19

Thibo druhý kiks za sebou na vyrovnávací gól...

Ale tam byl jasný faul na Hazarda zase

Reagovat
vitasrp

Nebyl, zahrál balón tuším.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Miguel19

Ok. Mně se zdálo, že vzal míč i nohy...

Takže sudí

Reagovat
Whitemedia

Celý poločas tlačíme, aby na konci Adam poslal jednu střelu z vlastní poloviny a vyrovnal..

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Courtois je strašný kiksér

Reagovat
Talker

Tak tohle byla nechytatelná střela zrovna... Se povede jednou za sezonu, že to takhle vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Belgičan Adam

Reagovat
raduinho

Adam luxusně

Reagovat
numeromis

Courtois

Reagovat
Infernoqt

O co, že si Curtoá už tak daleko nevyleze

Reagovat
smazaný uživatel

Někde link na gol Adama?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic dobrý, už mám....https://vine.co/v/Oldz3nxYPOV kdo neviděl

Reagovat
Mimalu
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Vtipné, no.

Reagovat
vitasrp

Podle mě hrajem celkem kvalitní fotbal, ale děsně mi to připomíná loňskou Chelsea - zápas, kterej měl být po poločase zabitej, je o poločase zremizovanej.

Snad se z toho ale ta výhra udělá, není možný neustále ztrácet vedení v zápasech.

Reagovat
Talker

Tak jediní, kdo jsou dopředu opravdu nebezpeční jsou Hazard a Remy. To prostě nestačí. Ani Braňo se netlačí tolik dopředu, Willian si sice více dovoluje, ale taky z toho extrémně moc není (i když má velký podíl na penaltě) a Oscar je klasicky jarní.

To je prostě málo.

Reagovat
Talker

A Cesc prakticky to samé, co Willian - vyjma penalty byl minimálně nebezpečný. Přijde mi, že hru z té středové dvojky tvoří spíš Matič. Kdyby alespon dozadu byli bezchybní, ale před stopery byla asi 3x díra.

Reagovat
vitasrp

Je to úplně dostačující na to, aby ten zápas byl 2:0, vůbec není potřeba riskovat v úseku od začátku do konce poločasu.

V druhý půli určitě půjdeme víc do rizika, pokud ten stav bude takovýhle, ale věřím, že pokud udržíme dynamiku první půle, vítěznou branku vstřelíme.

Reagovat
Talker

Tak převahu máme, o to se hádat nebudu - ale pokud se nemýlím, tak jsme měli jen jednu další obří šanci - Oscar zazdil střelou mimo. Jinak byly asi 4 pološance/střely Remyho a jedna Hazarda.

Soupeř zas jednou přestřelil branku o kousek a pak tam byla ta střela z voleje do Terryho/Cahilla.

2:0 to klidně být mohlo, ale místo toho to je 1:1. A to se nám stává celkem často i letos.

Reagovat
SunFells

Courtoisovi s De Geou ide ...jen Szczesny chyboval už ani nepamatuju.

Reagovat
Miguel19

Je to těžký, když směrem dopředu hrajeme ve 2 lidech. Brazilci jsou totálně k hovnu.

Snad to Hazard zařídí.

Reagovat
Mimalu

ale proč stal Courtois před vápnem v momentě kdy už Stoke mělo pár vteřin míč, to fakt nepochopím

Reagovat
-Kopy-

tak příště snad Péťa už

Reagovat
SunFells

Tomu nevěř. Navíc Péťa je kiksér jenom větší.

Reagovat
Mimalu

Možná v repre

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

ty si kkt

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Hodíte link?

Reagovat
nani92
Reagovat
SunFells

Reagovat
spider_8

Cmon, vážně z toho gólu chcete vynit Tchiba? Takový gól dostane brankář jednou za kariéru, jestli vůbec. Navíc nemůž být pořád přilepený na čáře, zrovna Courtois letos díky výběhům zamezil několika gólovým šancím.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Swarley

tak měl by samozřejmě stát tak, aby tohle stíhal...tohle je jednoznačně chyba gólmana, nijak to nesnižuje jeho kvality a jak píšeš, stane se to...ale rozhodně je to jednoznačně na jeho triko...

Reagovat
spider_8

Je mi jasný, že kvůli tomu bude za blbce, ale těžko něco takovýho předvídat. Ta střela byla nejen přesná, ale taky sakra rychlá a pokud chce brankář zachytávat míče za obranu, tak prostě musí vystoupit někam k vápnu.

Reagovat
Talker

Tak předvídat. Nestát mimo velké vápno, ale třeba někde na penaltě, odkud by to stíhal prostě. Kdyby šel soupeř blíž, stejně by musel zacouvat, takže byl opravdu zbytečně příliš vepředu.

Reagovat
Swarley

Adam to samozřejmě trefil fantasticky, ale jak píše Miguel19, když dostaneš gól z 60 metrů, tak se asi někde chybička stala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mada

Reagovat
Miguel19

No nevim. Dostat gól ze 60 metrů by měla být chyba golmana

Reagovat
nani92

áno, dostane raz za kariéru, ale vtedy ho treba za to vyniť

Reagovat
I am Mancunian

vynit

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

predpona pred ,,niť", no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Chyba to prostě byla. Měl stát tak, aby to chytil. Každopádně mu to nevyčítám, to se stává jednou za karieru prostě, jak píšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Rémy, Costa...pěkný

Reagovat
Swarley

ale Hazard to tam motá dneska luxusně

Reagovat
Miguel19

To je ale druhá žlutá...

Reagovat
Whitemedia

tu první dostal za něco, co snad nebyl ani faul.. takže by to bylo dost přísné no

Reagovat
Miguel19

Však tu první dostal za jasný držení Hazarda, když už pronikal do vápna...

Reagovat
Mimalu

Costa končí

Reagovat
Miguel19

Skvělý Costa...

Reagovat
smazaný uživatel

To je v píči, takovéhle zápasy nesnáším, brankář soupeře chytá naprosto všechno, zraní se nám důležitý hráč, dostali jsme gól z ničeho a skoro bych se vsadil, že ještě jeden dostaneme Takových zápasů máme snad každou sezónu pár...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic, Cuadradóóóóóó

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic, Rémyyyyyyyyy

Reagovat
Mimalu

Hazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
Mimalu

+Willian

Reagovat
vodka

omg, Begovič

Reagovat
Whitemedia

HAZAAAAARD REEEEEEMYYYY

Reagovat
Trapper

Hazard, Rémy

Reagovat
Miguel19

R E M Y!!!

Co to?

Reagovat
kiwwi

dneska maju brankari svoj den

Reagovat
nani92

takto to dopadne ked si Stoke hrá na Barcelonu

Reagovat
Talker

Ty vole, Begovič slušně nabil Willian Hazard Remy

Reagovat
Talker

Tohle byl brutální fail Begoviče, tohle se nemůže prostě špičkovému golmanovi stávat. A to není první chyba dneska, kterou udělal.

Reagovat
Miguel19

Hmm, Begovič si posral výborný výkon.

Ale Willian a hlavně Eden

Reagovat
Mimalu

Hmm v 62minutě mít vypotřebované střídání proti Stoke

Reagovat
Miguel19

Rémy Napřed si hodí sopla na ruku a pak si plácne s Josém

Reagovat
Whitemedia

se naučil od Costy

Reagovat
Talker

Ty vole, tohle je slušná divočina.

Reagovat
Talker

Každopádně pochvala pro Remyho, že to proměnil. Mohlo to skončit taky takhle:

http://latinrapper.com/blogs/?p=708

Reagovat
Talker

Každopádně pochvala pro Remyho, že to proměnil. Mohlo to skončit taky takhle:

http://latinrapper.com/blogs/?p=708

Reagovat
Miguel19

Kdo tam je...Torres?

Reagovat
Talker

Nepoznáš ty blondaté vlásky?

Reagovat
Miguel19

Já to neotvíral

Reagovat
smazaný uživatel

cuadrado je vtip

Reagovat
Whitemedia

Achjo, ten Adam je hrozná držka

Reagovat
Miguel19

Cuadrado Co to je tvl? Posílali jsme vůbec skauty do Itálie?

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois

Reagovat
Mimalu

Z příchodu Cuadrada má zatím paradoxně největší radost asi Willian

Reagovat
Mimalu

jinak Salah další fíkus

Reagovat
Talker

Vypadá to tak, no.. Prostě kvalitních RW je minimum, my zkusili už X hráčů a ani jeden nedosahuje té kvality.

Reagovat
Talker

Cuadrado kulhá, no.. Holt trošku jiná rychlost a nasazení.

Reagovat
Whitemedia

Cuadrado

Reagovat
Miguel19

Cuadrado

Reagovat
Mimalu

Mourinho

Reagovat
Mimalu
Reagovat
smazaný uživatel

Na koho to byla reakce?

Reagovat
Talker

Cuadrado když nadvakrát trefil ležícího golmana 3 metry od brány.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák José se kvůli němu začne modlit s čelem na zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho

Reagovat
Whitemedia

Mourinho

Reagovat
nani92

Mourinho

Reagovat
SunFells

José

Reagovat
Talker

Ty vole Mourinho jak se tam rozbrečel a mrsknul sebou na zem

Reagovat
Talker

Ty vole Mourinho jak se tam rozbrečel a mrsknul sebou na zem

Reagovat
Miguel19

Řekl bych, že plantážník letos dohrál

Reagovat
Side

plantážník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Crouch

Reagovat
Arbiter

Didi

Reagovat
spider_8

Drogba

Reagovat
Miguel19

Drogba

Reagovat
nani92

čo urobil?

Reagovat
smazaný uživatel

zlatej Andréééé ... plantážník strašný !

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že se Cuadrado díky němu zaplatil....ale i tak se mi víc líbil Schürrle, ten by tu jednu šanci tak nezabil

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba. co to bylo? 10 vteřin před koncem nastavení má ještě potřebu zdržovat

jinak ten mi dneska přišel úplně mimo. míč neudržel. ty jeho sklepávání taky v 90% končily na kopačkách soupeře. vrchol bylo, když se Matič, Wllian a spol. hnali k protiútoku a museli to zaseknout a počkat na Drogbu, kterej se došoural asi po půl minutě

Reagovat
smazaný uživatel

ale salah neskutečně ožil v tý itálii.... by mě zajímalo jestli je mezi tou ligou takový rozdíl nebo mu prostě nesedl styl

Reagovat
SunFells

Cuadrado ti napoví.

Reagovat
spider_8

Spíš prostě nehrál

Reagovat
Talker

Podle mě to je komplexní - herní čas, pozice v týmu, důvěra, herní styl a kvalita ligy.

Reagovat
SunFells
Reagovat
Darren Fletcher

Salah!

Reagovat
SunFells

Né, není to aktuální fotka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Také ucho mladé

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vpravo má být nějaký známý fotbalista dnes?

Reagovat
patas92

Debuchy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Jj.

Reagovat
SunFells

https://www.youtube.com/watch?v=5IOSVhfG79U

Od těch tvůrců, co maj na svědomí malou holku ve výtahu. Si zas trochu zahrávaj

Reagovat
kiwwi

ty pico

Reagovat
Riviera Kid

Aby se jednou nedivili, az je někdo odpraskne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem chtěl psát, že ti co to vytváří jsou kreténi, ale ty 2 holky se ze začátku až moc nápadně smály.

Reagovat
SunFells

Co tím myslíš?

Reagovat
kvasha16

to je uz trosku moc... chcel by tomu "zombikovi" niekto prejebat hlavu nozikom, to az potom by som sa zasmial

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo smiešne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale si zober (ak je to skutočne reálne), že by sa tam ocitol niekto, kto má pri sebe zbraň. A fakt mi tu dal do hlavy. Smiešne by to nebolo, len by som rád vedel, ako by sa k tomu postavila dnešná skazená spoločnosť. Za seba môžem povedať, že by som bol jednoznačne na strane strelca

Reagovat
smazaný uživatel

Nevieš, či je to naozaj reálne a nie zinscenované. A myslím, že tvorcovia, ak to nezinscenovali, tak sa proti takýmto prípadom určite nejako poistili, už len podľa tých ľudí/dievčat, na ktoré to skúšali, sa to dá povedať - také pobožné knedle a mladé dievčatá pri sebe zbraň nosiť asi nebudú.

Je to trochu moc, ale mňa to celkom pobavilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ktovie ako by ťa to pobavilo keby si bol na ich mieste

Reagovat
smazaný uživatel

O tom sa predsa nebavíme. Samozrejme, že na ich mieste by som sa tak asi nebavil.

Reagovat
vladis271

Ja si práve myslím, že je to hrané. Práve na tom plaziacom zombíkovi je to vidieť, lebo tam skutočne riskovali, ak by to nebolo hrané. Je v brutálne zraniteľnej pozícii, kedy môže byť smrteľné jedno kopnutie do hlavy, alebo skočenie na hlavu. Kým by sa otvorili dvere dostane jednu kopačku ktorá ho omráči a dve na spánok ktoré ho pošlú do večných lovíšť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Není to hrané.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra
Reagovat
kvasha16

z duse nenavidim taketo prijebane pranky, takze hej, az vtedy by som sa na takom videu smial

Reagovat
smazaný uživatel

Ak toto niekto považuje za druh zábavy, tak to absolútne morálne dno...

Reagovat
vladis271

Ak to nie je hrané, čo mám skutočne pocit, že je, tak by ma zaujímalo pár vecí.

Kto by bol braný na zodpovednosť, ak by ten človek dostal infarkt?

Bol by som ja súdne stíhaný ak by som tomu plaziacemu zombíkovi vo vlaku spravil z hlavy puding?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slovensku by si bol určite stíhaný a s veľkou pravdepodobnosťou aj odstíhaný. Nutná obrana by bola v celkom zjavnom nepomere s útokom, veď ten ani nenastal a že si sa cítil byť ohrozený na živote by ti pred subjektívnym rozhodnutí sudcu nepomohlo. Iné by to bolo pred porotou. Ak by v nej neboli ľudia ako Yung, teda takí čo sa na tom bavia, tak by si bol určite zbavený obvinenia

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slovensku pred porotou

Reagovat
smazaný uživatel

To by asi nešlo, keďže na Slovensku nefunguje porotné súdnictvo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V trestných veciach - arbitrazny sud (porota) to mas odkial?

Inak mas podla mna pravdu,..

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem či som ťa správne pochopil. V trestných veciach v angloamerickomsúdnictve akože porota nezasahuje?

A samozrejme že odsúdený, ja vôbec nechápem, že čo som to sem vložil za paskvil Inak sa na odborníka vôbecnesnažím hrať, len som ponúkol môj pohľad na otázky.

Reagovat
smazaný uživatel

*odsudeny..., a nehraj sa na odbornika pokial nemas nastudovane veci, nič v zlom

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdepodobne by ani na Slovensku odsúdená nebola. Je jedno, že útok v skutočnosti nenastal, z pohľadu obete by išlo o skutkový omyl pozitívny ohľadom okolnosti vylučujúcej protiprávnosť. V takom prípade súd skúma, či sa to stalo z nedbanlivosti alebo ani nedošlo k zavinenému konaniu, tzn. nemôže ísť o trestný čin.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj tak. Pozitívny omyl o okolnostiach vylučujúcich protiprávnosť má rovnaké následky, ako negatívny skutkový omyl o znakoch SPTČ. Páchateľ môže byť teda trestne zodpovedný za nedbanlivostný trestný čin, ktorýje možné spáchať aj z nevedomej nedbanlivosti.

Reagovat
Carrick

Je to hrané.

Reagovat
Sandstorm

Samozřejmě. O tom není pochyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento týden padají moc pěkné góly.. Adam, Rooney, Gomis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil, Alexis

Reagovat
Riviera Kid

Co myslíte, da Harry zase gol? Rad bych zdvojnásobil svůj vklad

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.imgur.com/0YV2CR7.jpg Rooney Letos snad překoná Colea

Reagovat
Grahf

by ma zaujímalo, prečo sa do tej tabulky nepočíta aj doba pred PL (to by aj ten shearer mal viac golov), trochu nefér pre tých starších šuterov. Kto by tak asi bol jednička...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona vznikem PL vznikla nová éra a to ve všech statistikách

Reagovat
smazaný uživatel

Co ste ako cakali? Cuadrado je obycajny sprinter z pralesa... Salah je niekolko nasobne lepsi futbalista

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Vorm, Walker, Chiriches, Dier, Rose; Bentaleb, Mason; Chadli, Eriksen, Paulinho; Kane (c) #COYS

#THFC subs: Friedel, Davies, Dembele, Lamela, Stambouli, Townsend, Soldado #COYS

Vert nemocný, Kane céčko.

Reagovat
smazaný uživatel

to je riadne

Reagovat
Thelvin

To bude divočina...

Reagovat
Cobra

Divoká sestava

Reagovat
smazaný uživatel

já dávám 2 a víc gólů na Burnley, tohle nemůže skončit dobře. ještě když vidím Paulinha na křídle, to zase bude křeč.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen bude na krídle. Paulinho by mal hrať v strede ako proti Leicestru, keď prišiel na ihrisko, pričom Mason sa vtedy trochu vytiahol na AM

Reagovat
Sandstorm

Paulinho ještě žije jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Chiriches, Dier, no to bude zajímavý.

Reagovat
Orlandiiik

tohle bude podle mě hodně šílený

Reagovat
smazaný uživatel

COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Takto toho Hazarda nedobehne

Reagovat
Thelvin

Někdo link prosím?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Orlandiiik
Reagovat
Thelvin

Díky oběma

Reagovat
smazaný uživatel

Ings, ty vole

Reagovat
Thelvin

Chadli je k ničemu

Reagovat
SunFells

Kane kapitán, tam se to vhodnými kandidáty jenom množí.

Reagovat
smazaný uživatel

něco jako Gallas, Fabregas, RvP a Vermaelen, říkáš?

Reagovat
SunFells

To určitě neříkám, nějak nevidím souvislost Btw Vermaelen?

Reagovat
smazaný uživatel

Být kapitánem v Arsenalu je prakticky být odepsán v Arsenalu. Btw, kdo je teď kapitán? Arteta?

Reagovat
SunFells

To není Gallasův případ. Cesc a RvP čli do prdele a Vermaelen, příkladný kapitán, se zranil a vypadl ze sestavy no. Arteta, takového tam taky nemáte

Reagovat
SunFells

*šli

Reagovat
Cobra

Walker je uplně mimo

Reagovat
SunFells

1700. pro 17:0 pro Burnley.

Reagovat
masly008

i 7 by stačilo

Reagovat
SunFells

Netroškařme.

Reagovat
Thelvin

Přistoupili jsme k tomu zodpovědně a proti silnějšímu týmu stále držíme čisté konto

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

To bude jeden z těch zápasů, kdy bude 24 střel, z toho 4 na bránu a výsledkem 0:1

Reagovat
Orlandiiik

0:1 bych ještě bral, zatím slabota

Reagovat
masly008

walker

Reagovat
smazaný uživatel

Walkere, ty seš brzda

Reagovat
Thelvin

Půl hodiny čeká a pak přihraje do ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs dnes zase vyhrajú gólom z 90. minúty, priamy kop, už to vidím Ale prajem im to, nech Liverpool skončí čo najnižšie.

Reagovat
SunFells

Ale tak nebuď nepřející.

Reagovat
SunFells

Komentátor na NBC si dělal prdel z tottenhamských dvd?

Reagovat
Gunner14

Jo prej z prvního poločasu dvd asi nebude

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mimalu

Reagovat
SunFells

Škoda Georgi, ale ty ho tam ještě lupneš.

https://www.youtube.com/watch?v=TrSUZPek-to

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveriteľná sračka tento futbal...

Reagovat
SunFells

Sledovat rady ty Erikseny je trochu utrpení, ale pořád doufám, že Burnley tu kvalitu doručí.

Reagovat
SunFells

*tady

Reagovat
FUnk
Reagovat
smazaný uživatel

Burnley je sympatické už len z toho dôvodu, že hrajú klasický ostrovný futbal, inak tam je tá kvalita zatiaL tiež mizerná, ale poraiť takýto Tottenham, je v ich silách

Reagovat
smazaný uživatel

Vorm

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen by se měl trochu sebrat, s takovými výkony už nebude o tolik lepší než Ozil...

Reagovat
Thelvin

Reagovat
SunFells

Hlavně se s tím ani na Lallanu nechytá.

Reagovat
smazaný uživatel

vykon to bol taky presne Ozilovksy, akurat k tomu nepridal gol alebo asistenciu.

snad druhy polcas uz zahra po eriksenovsky

Reagovat
smazaný uživatel

v závěru Eriksen rozhodne

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

nehorazny humus no... snad sa opat spasi Harry

Reagovat
smazaný uživatel

příště takovej zápas dát na sobotu 16:00 našeho času, to je zase ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Walker kulhá na hřišti a chystá se hrát, super.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak nechystá, hm

Reagovat
smazaný uživatel

jasný taktický záměr, už to kouskujeme, začátky 2. poločasů nám nejdou

Reagovat
Thelvin

Naštěstí pochopili, že je to blbost

Reagovat
FUnk

davies a chirikes na stoperovi

Reagovat
FUnk

dier*

Reagovat
smazaný uživatel

Davies stopér a Chiriches na RB?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Kane je neskutočne zlý. Hlavne, že má v mojej fante céčko.

Reagovat
SunFells

To neznamená, že tam zas nevyšle průměrnou střelu, která se šťastně odrazí do brány, nevzdávej se naděje.

Reagovat
FUnk
Reagovat
SunFells

Je pěkné, že sis našel koníček. Možná by ses tomu mohl věnovat ještě trochu víc.

Reagovat
FUnk

ten tvuj hate je taky slaby, potrenuj

Reagovat
SunFells

Vždyť trénuji

Reagovat
FUnk

Reagovat
Thelvin

Všichni naši jsou neskutečně špatní

Reagovat
smazaný uživatel

ale on ešte vyčnieva dnes, vždy minimálne o jeden dotyk viac, ako by mal mať, namiesto jednoduchej prihrávky kľučka, zadrbanie, strata, všetko zle.

Reagovat
SunFells

Je tam dost sám.

Reagovat
smazaný uživatel

a Bentaleb hrá náhodou dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

vsetci nasi dnes hraju ako vy proti nam... hanba

Reagovat
smazaný uživatel

pff, Chiriches taková životka a on nedá výhodu

Reagovat
FUnk

Reagovat
SunFells

Rose klasik.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvyklý na bídu v ofenzivě, ale tohle už překračuje meze. Eriksen v 90., jinak to nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hraje ten Paulinho nebo ne?

Reagovat
masly008

účastní se zápasu,ale nazývat to hraní je moc troufalé.

Reagovat
FUnk

jak se to veme....hraje ale nehraje nic

Reagovat
FUnk

prichazi spasa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

rose

Reagovat
smazaný uživatel

Lionel Rossi

Reagovat
FUnk

rosse

Reagovat
FUnk

prozatimni vyvoj : Slowly drifting into a coma...

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho

Reagovat
masly008

paulinho

Reagovat
Orlandiiik

Paulinho

Reagovat
FUnk

paulinho no style

Reagovat
Thelvin

Co to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

sám nevie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho

Reagovat
smazaný uživatel

fifa street na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

preboha uz striedaj toho kokota ciganskeho

Reagovat
smazaný uživatel

toto je kiwwiho veta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toho picusa musime v lete bezpodmienecne predat... spolu s moneym. len kto ich kupi no

Reagovat
FUnk

italie

Reagovat
smazaný uživatel

pravda. ti su na tom tak biedne ze beru kdeaky odpad. snad sa niekto ulakomi aj na ten nas

Reagovat
masly008

člověk by čekal od brazilského tvůrce hry asi něco jiného než předvádí paulinho.

Reagovat
smazaný uživatel

vysvětlí mi někdo jak mohl Paulinho reprezentovat zemi jako je Brazílie?

Reagovat
masly008

,on byl jako někdy v repre jo?

Reagovat
FUnk

tehdy jeste hraval fotbal snad v lete odejde a zacne zase neco hrat

Reagovat
smazaný uživatel

zeptej se fanoušků Corinthians, ti ho mají za Boha a slibovali nám hory doly, že to bude náš nejlepší hráč, že je to po Neymarovi druhej nevětší borec co si můžeš z toho kontinentu vůbec koupit, že jim vyhrál sám jen přítomností na hřišti ligu a Libertadores, prostě takový superhero

teď to celé od nich zní jako nějaký dost vydařený trolling

Reagovat
masly008

tak to byla asi prodejní propaganda a vy jste ji sežrali no.

Reagovat
smazaný uživatel

ale on byl fakt dobrej, v repre hrál dobře a v lize válel víc jen Ney...ale Dežo je prostě typický hráč, co se v Evropě nikdy neprosadí, měl by odejít kopat zpátky na pláže

Reagovat
FUnk

jako box to box zaloznik hraval fakt dobre aji za brazilii, ale v anglii zhorel jak papir, ale fandim mu a snad se chytne nekde jinde...

Reagovat
masly008

ten paulinho snad dneska neudělal nic dobře,ale asi odehraje celý zápas.to je taky umění,

Reagovat
smazaný uživatel

Pochetino

Reagovat
masly008

a paulinho hraje dál.to je borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že tohle bude tak jedno utkání ze sta Tottenhamu, který skončí 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna s obranou bez Huga a s Chirichesem

Reagovat
smazaný uživatel

jj fotbal umí bejt pěkně paradoxní

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

tak co bude eriksen time ci nie?

Reagovat
masly008

zatím vidím 90 minut paulinho time

Reagovat
Orlandiiik

one man show

Reagovat
masly008

Reagovat
FUnk

ja ho treba vubec nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

bude Lamela rabona time

Reagovat
smazaný uživatel

žebráckej výkon od nás

Reagovat
Thelvin

Oni omylem, žebrák s timhle nasazením by umřel hlady.

Reagovat
smazaný uživatel

takže klasika

Reagovat
smazaný uživatel

to bol teda zápas

Reagovat
masly008

burnley ztratilo 2 body.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trapas... jedinu pochvalu si zasluzia ti, ktori to vydrzali pozerat od zaciatku do konca...

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

tebe sa ale teda fakt divim ze si to nevypol. ja som uz vycviceny mucenik, ale toto musela byt pre zaciatocnika silna kava

Reagovat
smazaný uživatel

on má opačnou motivaci, vypl by to, kdybychom dali gól

Reagovat
Lacko_Boh

Domo neni taký

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Takže palec pre Paulinha a Pochettina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Mě to tak bavilo, že jsem šel začátkem druhé půle psát.

Reagovat
masly008

taky jsem se snažil,ale zase mě bavil paulinho.zvlášt to jeho bodýlko bylo supr.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som bol našťastie behať

Reagovat
SunFells

Takové nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně, pokud zbývajících 7 zápasů vyhrajeme, tak máme 91.7% šanci na LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

suche triko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď to Newcastle ukope, Sunderland už musí vypadnúť

Reagovat
kissak

to zase ne, derby by mi moc chybělo

Reagovat
smazaný uživatel

O rok by sa toto derby mohlo hrať v Champe

Reagovat
smazaný uživatel

*o dva

Reagovat
Orlandiiik

Defoe

Reagovat
Rohlíček

Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

pičo krasne Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

Yido Jermain si stale tu ligu dava s prstom v nose

Reagovat
SunFells

Wow, slušně zavěsil.

Reagovat
Malresi

What a goal lepšie sa to nedalo trafiť

Reagovat
Liquid

dalo, měl trefit břevno, od kterého by se to odrazilo na brankovou čáru a od ní zase do břevna a zase zpátky na čáru a zase do břevna a pak až do branky a Krul by jen čuměl nahoru dolů a byl by tam jako klaun

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas gol ty vole.. krasnej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tento víkend fakt parádní góly

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

PALACE!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

CRYSTAL !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dnes ve 13:30 Watford-Middlesbrough asi se mrknu

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Coutinho10

taky..akorat sem zklamanej, ze nikdo z trojice Pudil, Vydra a Kalas neni v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Ani Henderson nebude tak hloupý, aby nepodepsal.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
minoLFC

"Tak děti, za pěkné hodování ode mě dostanete malovaná vejce..."

- "Vejce si nech, banány by nebyly?"

Reagovat
Whitemedia

Tak co dnes, Krystalky nebo City?

Reagovat
niflheim
Reagovat
Coutinho10

Deeeeeneeeyy gooaaal

Reagovat
smazaný uživatel

The Anfield side are in talks with Manchester United striker Radamel Falcao, who is on a season-long loan from Monaco, as they look to sign the 29-year-old Colombia international on loan next season. (Metro) To snáď nie

Reagovat
Busby babes

doufam, ze pujde mimo anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

A ak by k nim náhodou fakt išiel, už by oficiálne potvrdil, že sa vyhýba Lige Majstrov.

Reagovat
Coutinho10

me uz by to ani neprekvapilo

Reagovat
minoLFC

Metro

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya Touré after 22 Premier League games 2014/15: 7 goals, 1 assist.

Yaya Touré after 22 Premier League games 2013/14: 12 goals, 4 assists

Reagovat
stiflerovamama

nejaky stream ?

Reagovat
Mimalu
Reagovat
tweek

zaha

Reagovat
I am Mancunian

zaha

Reagovat
jiriczeQ

borci, jede vám to City na Digi Sport v pohodě? Je to otřesné zrnění jen u mě?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
jiriczeQ

nedá se na to dívat opravdu..navíc mají posunutý zvuk

Reagovat
tweek

normální čůráci.. ale zase je fakt, že za půl roku se mi to stalo poprvé.. Nicméně pokud by se mi to stalo u Arsenalu, tak bych tu asi něco rozkopal..

Reagovat
smazaný uživatel

City to je neuveriteľné

Reagovat
smazaný uživatel

MURRAYYYYY

Reagovat
Nikikrew

Zapnem a akurat gol

Reagovat
smazaný uživatel

tiež tak

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna

Reagovat
Swarley

slušný ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

lol rozhodčí

Reagovat
Swarley

tak na jeho obranu, CP bylo po takových 20 minutách po druhé v zápase za půlkou, mohl tam trošku zaspat

Reagovat
smazaný uživatel

neomlouvá žejo.

Reagovat
Swarley

lehce jsem vtipkoval, ale asi mi to nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna dal gól z ofsajdu, chápu správně

Reagovat
smazaný uživatel

to bol ofsajd? som si vôbec nevšimol. Tak sorry, Bac.

Reagovat
Swarley

na začátku té akce, ten závěr nejspíš ne

Reagovat
Swarley

aha tak teď si vyber, mohl tam být třikrát

Reagovat
Swarley

kdo pořád v tom publiku píská jak idiot? je to trošku otravný

Reagovat
nani92

Jovetič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Side

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

lol very difficult to say

dobrej metr.

Reagovat
nani92

Paaaardew

Reagovat
smazaný uživatel

chce to Sanoga

Reagovat
smazaný uživatel

1918. pre koniec prvej svetovej vojny

Reagovat
smazaný uživatel

Koho trápi nejaký tesný ofsajd? Dôležité je, že ropákom sa znižujú šance na titul

Reagovat
vitasrp

Trošku mi to připomíná naši druhou sezónu pod Ancelottim, kdy jsme taky dostali branku prakticky po všem, co byl schopnej soupeř za poločas předvést.

Výkon City podle mě docela v pohodě, neměli sice vyložený TOP obrovský šance, ale to se proti takhle zataženýmu a hlubokýmu bloku ani nedá úplně očekávat. Na otázku, zda byli nebezpeční, bych odpověděl jednoznačně ano. Třeba s výkonem na Burnley se to nedá vůbec porovnávat - tady ta jejich kombinace má slušnou rychlost, dokážou celkem efektivně přečíslovat pravou stranu a vytváří si spoustu prostoru k zakončení z hranice pokutovýho území, což už není zrovna dalekonosná rána.

V takovém zápase není ani poločasový stav 0:0 žádnej problém - stačí pokračovat v podobném duchu, protože ta jedna střela se většinou ujme, případně soupeř ke konci už nedokáže tak efektivně přesouvat ty hráče v defenzivním bloku, takže větší šance přijdou. Inkasovaný gól z toho ale dělá daleko složitější aféru - krom toho, že tam mohl teda třikrát být ofsajd, se mi potvrdilo, že bránit tyhle odražený a druhý míče je mnohem složitější než samotný standardní situace - při nich má totiž tým čas se zorganizovat, pečlivě se na ně připravit, jenže v těhle momentech, kdy často všichni vybíhají směrem vpřed, to občas bývá fakt solidní zmatek.

Reagovat
vitasrp

Nakonec i ten gól byl teda regulérní, pokavaď teda nebudeme hanit asistenta kvůli centimetrům.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ofsajd bol len asi 20 centimetrový po tej hlavičke hráča CP, nie? pri tej strele tam bola lopta bližšie k bráne než Murray, tam nemohol byť offside.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tých 20 je veľa a pri tej gólovej prihrávke už o ofsajd nešlo

Reagovat
I am Mancunian

mam pocit, ze ano

Reagovat
smazaný uživatel

Lolkac?

Reagovat
Swarley

z toho prvního opakovaného záběru mi to přišlo, že tam byl fakt daleko výrazněji...tohle nebylo ani těch 20 cm, ale klidně se utěšuj dál...

Reagovat
smazaný uživatel

"klidně se utěšuj dál..."

nemôžem, mám doma rodičov

Reagovat
Swarley

myslel jsem to jinak, ale i tohle je dost informací

Reagovat
smazaný uživatel

tvoj úmysel mi asi navždy ostane hmlistou záhadou

Reagovat
smazaný uživatel

mám dojem, že po té hlavičce je tam asi metr.

Ale radši bych ten záznam viděl ještě jednou

Reagovat
smazaný uživatel

toľko určite nie.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zatím je to slovo proti slovu, až uvidím znova záznam

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

tady to tak určitě vypadá, ale o poločase to na NBC opakovali, brali to přímo v lajně a tam to bylo vidět mnohem lépe, že to bylo maximálně fakt v pár centimetrech

Reagovat
smazaný uživatel

ukazovali to cez polčas, nesleduj Baca, sleduj Demichelisa

Reagovat
Mimalu

http://i.imgur.com/3Lo7MUc.png tady už to vypadá docela sporně

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

však tady to vypadá jako hraniční záležitost

Reagovat
smazaný uživatel

však já nic neřikám.

Reagovat
Arbiter

ok

Reagovat
smazaný uživatel

PALACEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

PUNCHEEEEEOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
Mimalu

palaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaace

Reagovat
SunFells

He shits when he wants, JASON PUNCHEOOOOOOOOON

Reagovat
smazaný uživatel

njn to nemá logiku no

Reagovat
stiflerovamama

Ze tim brankárom este nenepadlo sa pri tych priamakoch stavat do stredu

Reagovat
Swarley

tak teď i Jovetic přestal pískat

Reagovat
Swarley

a už zase začal...ale on píská když City útočí, píská i když útočí Eagles...o co mu jde?

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya

Reagovat
Mindas

"Před dvěma lety City získalo titul, ale následující sezona byla katastrofální. Byl to ztracený rok," citovala Pellegriniho agentura Reuters.

No jo...

Reagovat
RKBoy

dajte nám už tú trofej

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany si povedal, že ostáva?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta atmosfera na SP je skvela hlavne takto vo vecernych zapasoch to tam stoji za to hlavne na Holmsdale stand ..radost pocuvat tie chanty

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý na derby, ak nevyhráme teraz, tak potom neviem.

Reagovat
Swarley

musíme vyhrát a urvat tu TOP 3, bylo by ideální se vyhnout i předkolu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, v predkole by som ešte tŕpol.

Reagovat
Swarley

není potřeba zbytečně riskovat

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za double.

Adios

Reagovat
*CZE*

co se děje gloryhuntere?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nácíčku.

Reagovat
*CZE*

Reagovat
SunFells

Pokud Pellegriniho rychle nepošlou do prdele, tak tam naděje na LM pro Live či Spurs pořád je.

Reagovat
I am Mancunian

bez sance

Reagovat
smazaný uživatel

McArthur to tam dneska pekne školí

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, zajebe xy šancí a prihrávok, ale aj tak nakoniec prihrá na gól Aj keď ma pár krát poriadne nasral, snáď ostane. Na začiatku sezóny, ešte keď bol vo forme, išli všetky naše akcie cez neho a spoliehali sme sa na neho. V PSG by sa určite zase dostal do top formy a mrzelo by nás to. Proti Ville hral solídne, síce to bolo len nejakých 20 minút, ale predsa. Absolvuje s nami prípravu a bude to zase pohonič, verím tomu.

Reagovat
Swarley

on to ještě rozbalí

Reagovat
I am Mancunian

cigan

Reagovat
Busby babes

no vidis, Radamel je nas druhej nejlepsi nahravac a prej spatna sezona...

Reagovat
Swarley

a to ještě táhne béčko...

Reagovat
fantomas

Džeko dneska toho Bonyho strašně strčil do kapsy, co?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Já to City prostě nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

daj tam toho Sanoga, kurva už

Reagovat
jiriczeQ

Ale dobře ten Pardew CP zvedl, že?

Reagovat
jiriczeQ

teď měla být jasná penalta

Reagovat
Swarley

nevim, dneska je to spíš dost zvláštní haluz

Reagovat
Busby babes

doufam, ze skonci nad Newcastlem.

Reagovat
Swarley

jasná ruka

Reagovat
Nikikrew

slusna ruka teda

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

lol, to mohol tú loptu rovno chytiť a vyhodiť ju zo šestnástky.

Reagovat
Arbiter

tak tahle se pískat měla, no

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Arbiter

tak to asi nee

Reagovat
I am Mancunian

mcarthur

Reagovat
smazaný uživatel

slušná sračka od City....že já na ně sázim tyve...

Reagovat
fantomas

Nechápu, jak to moh nebejt vlastňák od McArthura. A taky nechápu, jak to mohla nebejt penalta po tý ruce.

Reagovat
Swarley

on je to celkově dost podivnej zápas

Reagovat
fantomas

Reagovat
vitasrp

Zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

yayayy

Reagovat
ďuriLFC

what a hit son

Reagovat
Swarley

jinak teda Zaha mě překvapuje pracovitostí směrem dozadu, velmi dobře se vrací

Reagovat
smazaný uživatel

teraz prichádza pravý Yaya

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju Chelsea k titulu, pokud skončíme jinak než druhy tak by měl Pelle jít.

(IHMO by měl jít i když skončíme druhý)

Reagovat
SunFells

A koho za něj? Garde jasná volba?

Reagovat
smazaný uživatel

byl by asi jeden z kandidátů

Reagovat
fantomas

To jako fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dojem, že jsem ho někde viděl s dalšíma jménama.

Ale na tom seznamu byl i Koeman, Viera atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dragan Stojkovic.

Reagovat
Mimalu

to je ten Garde tak dobrý? L1 moc nesleduju ale o něm se furt mluví

Reagovat
SunFells

Upřímně, není to pravděpodobné. Rozhodně je na takovou práci strašně málo kvalifikovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni vubec dobrej, se podivej kde ted hraje Lyon, kdyz odesel..

Reagovat
SunFells

Jasný, držel je zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentne. Nic dobryho na nem neni, je akorat vyhypovanej, neni jedinej relevantni duvod si myslet, ze by snad mel byt 1% sanci, ze by si ho City vybralo..

Reagovat
SunFells

Myslím, že fanoušci Lyonu s tebou nebudou souhlasit v tom, že by tam nedělal dobrou práci. Vyhypovaný podle mě ve světě ani nijak není, ale samozřejmě máš pravdu, že by mu v tuto chvíli práci v City nabídl jen někdo hodně praštěný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve svete hlavne nikoho nezajima. To je jenom moda par jedincu tady na EF.

Reagovat
Mada

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Nemluvilo by se, kdyby se Counter se SunFellsem neustále nechovali jak retardíci.

Reagovat
SunFells

Nemluvilo by se o tom, kdybys neměl hloupější nápad než jindy.

Reagovat
fantomas

Nevim, co je na něm tak hloupýho furt. Pro Arsenal by to dávalo smysl hned z několika důvodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Ustojí tohle Pelle? Co myslíte? Můj tip je, že pokud se bude držet do 4. místa, teď hned ho nevyhodí. Ale po sezóně zřejmě půjde i tak.

Reagovat
SunFells

Pokud toto projebou, tak si myslím, že stále počkaj na to, jak to bude vypadat v derby.

Reagovat
Willy Wonka

Pravda, pravda... Ještě je tu derby. Na to jsem zapomněl. V případě výrazného neúspěchu asi vlastně poletí, s tím souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

tezko ho vyhodi ted hned pred koncem sezony..

Reagovat
smazaný uživatel

Speroni vyzerá ako ten Sheldonov nepriateľ z TBBT, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Wil Wheaton, ale potom už boli kamaráti.

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya vyškolil Yayu

Reagovat
Swarley

snažíš se naznačit, že se ti hráči jmenují stejně?

Reagovat
smazaný uživatel

snažím sa poukázať na to, že Sanogo bol skoro MotM. Keby Murray nedal gól, tak je to on.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

yungovina

Reagovat
smazaný uživatel

Keď to dokázal Liverpool a Palace, musíme aj my

Reagovat
Arbiter

hmm, tak teď si můžeme dovolit z posledních 8 zápasů 3 prohry, to není špatná výchozí pozice

Reagovat
smazaný uživatel

2015. pre 2016

Reagovat
Swarley

sice moc nechápu, jak se tohle City podařilo prohrát, ale každopádně paráda, to jsme před derby potřebovali

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew dela s tim tymem celkem zazraky

Reagovat
vitasrp

Zvláštní zápas, krom zakončení v podstatě není za co hráče City kritizovat.

Podle mě z jejich pohledu solidní výkon, v jinačí den by se z toho vyklubala pohodová výhra, takhle ale dostali ze 2 střel dva góly a hned to vypadá jinak. Každopádně taková porážka sice frustruje, ale dá se akceptovat, dojde k ní prakticky v každý sezóně aspoň jednou - mnohem horší to bylo s Burnley nebo Liverpoolem.

Reagovat
vitasrp

A magický číslo už je jenom 15

Reagovat
I am Mancunian

to sa uz neda premarnit

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tady si vazne jeste nekdo neni jistej titulem?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele