Premier League - preview 30. kola

15.03.2014, 09:44, aktualizováno 16.03.2014, 08:35
Previews
Dvě atraktivní dohrávky servíruje nedělní program 30. kola anglické ligy. Manchester United změří v tradičním souboji síly s Liverpoolem, od 17 hodin se pak hraje londýnské derby, v němž Tottenham hostí Arsenal...
Manchester United - Liverpool FC  (neděle 14:30)
Je Manchester United na konci dvacetileté série, kdy nechyběl v Lize mistrů? Dnes po obědě se hrdý klub utká s Liverpoolem, jedním z těch, kdo jim tuto šňůru chce překazit. K dobru má jedenáct bodů a jen výhra United ještě vykřesá maličkou naději na zvrat.

Rudí ďáblové mohou najít kuráž a odvahu v utkání ligového poháru z loňského září, kdy Liverpool porazili na Old Trafford gólem Javiera Hernandéze 1:0. Zároveň to byl už šestý vítězný zápas doma proti odvěkému rivalovi v řadě. Naposledy v Manchesteru neporazili Reds v březnu 2009.

Samozřejmě, další cesta ke kvalifikaci mezi evropskou elitu vede přes vítězství v soutěži v letošním ročníku, nicméně při vzpomínce na příšerné vystoupení v Pireu okořeněné porážkou 2:0 se zdá být cesta do lisabonského finále vzdálená až příliš.

S Juanem Matou a pojištěným Waynem Rooneym se dá očekávat, že příští sezónu budou United opět rovnocennými soupeři pro celou Anglii, jenže letos se musí před špičkou Premier League sklánět.

Včetně Liverpoolu, velkého rivala, na nějž Fergusonův tým dlouhá léta hleděl s posměchem a hlavně dolů. Letos ale klub ze města Beatles těží z toho, že hraje jen jeden zápas týdně, může se soustředit jen na ligu, a ještě k tomu se neskutečným způsobem rozstřílela útočná dvojice Suárez - Sturridge.

Duo S+S už nasázelo v průběhu Premier League dohromady 42 branek, a to i přesto, že 24gólový Suárez kvůli suspendaci propásl prvních pět kol sezóny a Sturridge, který má na kontě 18 branek, byl mimo hru celý prosinec, kvůli čemuž nestihl osm zápasů.

K tomu připočtěme mladé pušky Sterlinga s Coutinhem a můžeme s jistotou tvrdit, že v ofenzivě Liverpool prostě problémy nemá. Horší už je to v defenzivě. Střední obránci překypují zkušenostmi, ale chyb se přesto nevyhnou - ba co víc, je jich víc než dost.

Není tedy divu, že Reds nastříleli nejvíce branek z celé Premier League. Stejně tak ale není divu, že hned pět týmů má lepší bilanci obdržených branek. Proto možná příznivce klubu potěší, že by měli být k dispozici Mamadou Sakho a hlavně Lucas. Mimo hru zůstává jen José Enrique.

Liverpool nicméně i bez nich vyhrál poslední dvě utkání na cizích hřištích - to se mu podařilo v letošní sezoně vůbec poprvé. Pokud dovrší venkovní hattrick, umístění v nejlepší čtveřici pro ně už nebude cíl, nýbrž minimum.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Rafael, Jones, Vidić, Evra - Carrick, Fellaini - Mata, Rooney, Januzaj - Van Persie
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Johnson, Škrtel, Agger, Flanagan - Henderson, Gerrard, Coutinho - Sturridge, Suárez, Sterling
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.60 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tottenham Hotspur - Arsenal FC  (neděle 17:00)
"Klub hovoří o čtvrté příčce - probuďte se! Neskončíte čtvrtí, pokud nebudete porážet nejlepší týmy. V takovém případě tomu budete vždy na hony vzdálení," rozohnil se začínající manažer Tottenhamu Tim Sherwood nedávno na tiskové konferenci po malém londýnském derby s Chelsea (0:4). Teď jeho svěřenci, kteří údajně postrádají "koule a charakter", musejí zabrat v londýnském derby ze všech největším; s úhlavním rivalem z Emirates Stadium...

Oba sousedi ze severní části hlavního města Anglie za sebou již letos mají dvě měření sil - pokaždé se přitom hrálo na půdě Arsenalu a pokaždé se Spurs nepovedlo skórovat. Ať už je v lize na podzim vedl později odvolaný André Villas-Boas (0:1), nebo již po Novém roce v rámci FA Cupu nově dosazený Tim Sherwood (0:2). Obě klání přitom něco spojuje: také v září proti sobě stáli nejstarší s nejmladším manažerem; a také teď se Kohouti potýkají s obtíží v koncovce.

Není to tedy sice tak strašné jako na rozjezdu ročníku, kdy nejen do střetnutí s Gunners, ale ještě i během něho Tottenham vydržel čekat na svůj první ligový gól ze hry. Teď už to alespoň zpočátku pod Sherwoodem vypadalo jinak - však právě pod vedením někdejšího klubového šéfa mládežnického fotbalu Spurs konečně pocítili, jaké to je letos v domácí soutěži skórovat více než dvakrát v jednom utkání. Nicméně teď už si Tottenham opět píská tu svou: v posledních třech kolech se radoval všehovšudy jednou, když mu ojedinělý Soldadův zásah stačil na pokoření Cardiffu.

Severolondýnské derby se nyní na White Hart Lane vrací téměř na den přesně po roce a Kohouti doma mají na co navazovat. Historie vzájemných soubojů obou znepřátelených táborů koneckonců hovoří docela jasně - poslední venkovní triumf jsme zažili v listopadu 2010 (právě v podání Spurs), v nadcházejících sedmi soutěžních duelech se hosté maximálně jednou těšili alespoň z bodu.

Arsenal je letos nicméně jedním z nejsilnějších výletníků v lize a proti zlomenému Tottenhamu, který v úvodní osmifinálové bitvě Evropské ligy ve čtvrtek na vlastním hřišti krutě podlehl Benfice (1:3), by tak mohl mít dobrou příležitost tuto statistiku upravit. Sám ostatně v pohárech zatím zanechává spíše jen pozitivní stopu: s postupem přes Bayern se nepočítalo a remíza v Allianz Areně nepůsobí vůbec špatně, přičemž suverénní průchod přes Tottenham i Everton nedávno dostal Gunners až do semifinále FA Cupu.

Tottenham bude mít dnes ve svém středu celkem dobře naladěného Emmanuela Adebayora, jenž v poslední době Spurs táhl takřka sám a navíc si velmi užívá samotná severolondýnská derby. Pokud necháme stranou jednu hloupou červenou kartu proti Arsenalu, v dresu obou mužstev se u této příležitosti trefil rovnou 12krát.

Jinak už ale Kohouti příliš nemají na koho spoléhat - i kvůli nebývale rozrostlé marodce, které nijak nepomohla ani ona lisabonská blamáž. Do ní zasáhli evidentně nedoléčení Walker s Rosem, zatímco Kaboul na poslední chvíli neúspěšně lepil místo vzniklé zraněním Dawsona. Mimoto na marodce dál setrvávají například Capoue či Chiricheș.

Nejinak je na tom pak Arsenal. Ramseyho návrat musel být oddálen pro menší komplikace při rekonvalescenci, pročež nyní Wenger nemůže počítat hned se čtyřmi výsostními pákami, co se tvorby nebezpečí týče - Özilem, Wilsherem, Walcottem a právě Ramseym. Ve středu pole tak Gunners budou muset raději vsázet na tvrdost Mathieua Flaminiho a možná i na debutanta Källströma. Fit jsou alespoň Monreal se Sanogem a určitou šanci má též Gibbs.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Kaboul, Vertonghen, Rose - Lennon, Eriksen, Sandro, Bentaleb, Townsend - Adebayor
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal (Gibbs) - Flamini, Arteta - Oxlade-Chamberlain, Rosický, Cazorla (Podolski) - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.40 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Hull City - Manchester City  (sobota 13:45)
Dva pohárové exity ve čtyř dnech staví před Manchester City nutnost zvládnout nejbližší utkání v poslední soutěži, kde ještě Pellegriniho tým zůstal. Třicáté kolo Premier League postaví favorizovanému klubu do cesty nepříjemný soupeř - Hull City.

Domácí treble už z toho nebude. Citizens při cestě za obhajobou finálové účasti v FA Cupu narazili na svého loňského přemožitele Wigan a druholigovému trpaslíkovi se uklonili znovu. Po prohře 1:2 pak tentýž výsledek zopakovali i v Barceloně, kde se (ale se ctí) rozloučili s účastí v Lize mistrů.

Zůstává tak už jen Premier League, v níž má Man City stále vysoké šance na úspěch. Ztrácí sice na vedoucí Chelsea propastných 9 bodů, jenže v náskoku jsou ukryté i tři dohrávky. Když je klub z průmyslového města všechny vyhraje, rázem bude s Blues na stejné úrovni. K dobru mu navíc hraje lepší skóre.

První krok ale musí udělat na hřišti Hullu, kde ale nevyhrál neuvěřitelných 104 let. Od vůbec prvního střetu Man City s Tigers se oba soupeři utkali v Hullu sedmkrát - čtyřikrát se radovali domácí, třikrát skončilo utkání remízou. Naposledy, v únoru 2010, po vítězství 2:1 slavili rovněž domácí příznivci.

Ti mají v posledních týdnech důvod k radosti často. Spokojenost panuje především s vystoupením jejich oblíbenců v anglickém poháru, kde díky snadné výhře nad Sunderlandem postoupil Hull už do semifinále. Tam navíc nováček Premier League narazí ve Wembley na druholigový Sheffield United, vstupenka do vysněného finále je tak předložena jako na stříbrném podnose.

K dokonalosti chybí napravit nezdar z minulého ligového kola. Doma Tigers nenavázali na skvělý triumf 4:0 z Cardiffu, naopak čtyřku inkasoval a dovolil Newcastlu odvést všechny tři body na sever Anglie.

Pomoct k tomu může už i obránce James Chester, který vyhlíží první ligový start od ledna. Poslední dva zápasy už naskočil z lavičky. Do útoku se vrátí hvězdné duo Jelavić - Long, které ve čtvrtfinále FA Cupu odpočívalo.

Velký otazník visí nad startem útočníka Man City Sergia Agüera, který se ve středu proti Barceloně zase zranil, tentokrát za jeho pravděpodobnou absencí stojí bolavý zadní stehenní sval. Vrací se ale Martin Demichelis, který na Nou Campu nemohl hrát kvůli suspendaci. Stoperskou krizi však ani on nevyřeší, při zranění Nastasiće není totiž on ani Joleon Lescott rovnocennou náhradou.
Hull City - pravděpodobná sestava:
McGregor - Bruce, Davies, Chester - Elmohamady, Livermore, Huddlestone, Figueroa - Meyler - Jelavić, Long
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Demichelis, Kompany, Kolarov - Nasri, Touré, Fernandinho, Silva - Džeko, Negredo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 4.50 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Cardiff City  (sobota 16:00)
Výhra Cardiffu nad Fulhamu byla teprve druhým pod Ole Gunnar Solskjaerem, zato však pekelně důležitá. Velšané se díky ní dostali do kontaktu s týmy nad sestupovou lajnou. Na West Brom, první nesestupový tým, ztrácí už jen díky horšímu skóre; byť mají Baggies utkání k dobru.

Teď mohou Bluebirds po dlouhé době ze spodních pater odskočit, jenže to budou mít extrémně těžké. Hrají totiž proti ambicióznímu Evertonu, který letos výrazně koketoval i s umístněním zajišťujícím účast v Lize mistrů.

V posledních sedmi zápasech ale Toffees vyhráli jen dvakrát, všechny tři zápasy s těžkými soupeři prohráli a nyní už může bojovat jen o páté místo s Tottenhamem a Manchesterem United. Aby zaútočili alespoň na Evropskou ligu, musí na svém hřišti soupeře typu Cardiff bezpodmínečně porazit.

V Goodison Parku se Cardiffu vůbec nedaří. Nevyhráli tam už devětkrát po sobě, naposledy už před 58 lety. V blízké minulosti se kluby střetly jen jednou, teď na podzim. Ve Walesu skončil zápas bezgólovou remízou.

Evertonu bude patrně scházet kapitán Phil Jagielka, který propásl už dva minulé zápasy. S otazníkem je start Stevena Pienaara - na jeho místo se koneckonců tlačí Deulofeu, McGeady, případně i Naismith.

Stoper Cardiffu Ben Turner utrpěl proti Fulhamu zranění a ani jeho účast v utkání není jistá. Solskjaer má ale k dispozici plný kádr, včetně Juana Caly, jehož opustily žaludeční potíže.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Distin, Baines - Barry, McCarthy - Mirallas, Osman, Pienaar - Lukaku
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Marshall - Fabio, Caulker, Turner, John - Medel - Noone, Mutch, Kim, Campbell - Jones
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.50 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Jen dva týmy nasbíraly za posledních deset kol méně bodů, než kolik se podařilo dvojici, která se představí v sobotu na Liberty Stadium. West Brom se tu pokusí oplatit porážku z 1. září, kdy ho vykradli hráči Swansea.

Mizerné výsledky od začátku prosince nevyhnutelně poslaly obě mužstva do bojů o záchranu. Baggies získali za předešlých osmnáct kol o bod méně, než se jim podařilo sehnat v úvodních deseti, a jsou tak po pás v sestupové vodě, na osmnáctý Cardiff nemají vlastně žádný náskok.

Poslední úspěch slavili 1. ledna, aby následné tři výjezdy prohráli a před svými fanoušky po čtyřech remízách padli s dobře hrajícím Manchesterem United. S pěti čistými konty (druhý nejhorší zápis v lize) se nemohou spolehnout na obranu, v útoku zase hned devětkrát z deseti předešlých klání skórovali maximálně jednou. Plně úspěšná loupež se midlandskému celku povedla v letošní sezóně jen jedinkrát.

Labutě na tom nejsou v poslední době o moc lépe. Na svého soupeře drží výhodu pouhých čtyř bodů, během února vypadly z anglického i evropského poháru a jsou tři kola bez vítězství, přestože nad Stoke City i Crystal Palace vedly a na hřišti Liverpoolu hned třikrát dokázali vyrovnat. Na vlastním stadionu zvítězily čtyřikrát, jen Fulham, Sunderland a právě West Brom jsou o jeden takový úspěch pozadu.

Před zápasem tak pro ně mluví alespoň vzájemná bilance. Baggies se tu radovali všehovšudy dvakrát, roku 1946 a 2010. Minulých sedm soutěžních střetnutí vyznělo hned pětkrát ve prospěch Swansea. Naposledy ve třetím kole tohoto ročníku, kdy se o vítězství postaral Ben Davies, jenž se od té doby trefil pouze jednou, a Pablo Hernández, pro něj je to dokonce jediný letošní zásah.

Další úspěch pro hostitele prorokuje taky letošní zápis proti ostatním obyvatelům horší poloviny tabulky. Zatímco Labutě získaly 24 bodů za třináct zápasů, během kterých vyšly naprázdno jedinkrát, West Brom desetkrát z dvanácti pokusů nezvítězil. Napravit si špatné statistiky dostává právě teď, když se po Swans utká s Hullem, Cardiffem a Norwichem.

Nebude to mít ovšem nijak snadné. V důležitých bojích bude postrádat zraněného Chrise Brunta, jehož rehabilitace se odhaduje na šest týdnů. Mimo hru jsou i Steven Reid, Claudio Yacob, Diego Lugano a Billy Jones. A smutnou zprávu přichystal fanouškům Nicolas Anelka, který se neodvolal proti distancu v pěti zápasech a následně rozvázal s klubem smlouvu.

V dresu domácích se neukáže Jonjo Shelvey, Kyle Bartley a Pablo Hernández, úspěšný střelec prvního vzájemného klání se musí nejdřív vypořádat s poraněním hamstringu. Zpátky na hřiště se naopak může po dlouhé absenci vrátit Michu a v pořádku by měl být také brankář Vorm.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Vorm - Rangel, Williams, Amat, Davies - De Guzman, Britton - Dyer, Pablo, Routledge - Bony
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Goster - Amalfitano, McAuley, Olsson, Ridgewell - Bifouma, Gera, Berahino - Anichebe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.50 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Velká zodpovědnost je dnes před hráči Sunderlandu. Jsou na předposlední pozici, ale když porazí na domácí půdě nováčka Crystal Palace, pravděpodobně poskočí hned na šestnáctou pozici. A ještě k tomu budou mít na spodek tabulky dva či tři zápasy k dobru. Dnešek na severu Anglie zkrátka notně napoví, kdo bude favoritem na květnovou ligovou derniéru.

Manažer Sunderlandu Gus Poyet ostatně označil následující klání jako nejdůležitější v celé sezoně. A to letos Mackems hráli čtvrtfinále FA Cupu nebo dokonce finále Capital One Cupu.

Na takové zápasy nicméně nemají v Sunderlandu moc dobré vzpomínky. Před 29 lety totiž došli rovněž do finále ligového poháru. Prohráli a o pár týdnů později se rozloučili s Premier League. Příkladem relevance budiž loni Wigan, který sestoupil dokonce s titulem FA Cupu v kapse.

Sunderland nenastoupil v Premier League už tři týdny. Stihl však se smutkem odejít z obou pohárovým soutěží a dnes je čeká náprava. To Crystal Palace hraje týden co týden, jenže příliš nevyhrává. Z posledních tří zápasů získal jen bod.

A ani na stadionu Mackems to na tříbodový zisk nevypadá. V posledních vzájemných zápasech totiž pravidelně vyhrává domácí tým - stalo se tak šestkrát z posledních sedmi případů. Eagles navíc nedali Sunderlandu na jeho hřišti gól čtyřikrát z posledních pěti klání.

Domácí by navíc měli být osvěženi návratem Wese Browna a Craiga Gardnera, stejně tak se vrací Liam Bridcutt, jenž v pohárech za Sunderland nemůže hrát. Jozy Altidore a Valentin Roberge jsou pak "po nemoci" a rovněž k dispozici.

I Crystal Palace se těší na návrat dvou hráčů - Danny Gabbidon i Barry Bannan by měli být oba fit. Ne tak Marouane Chamakh, jehož trápí zadní stehenní sval.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Bardsley, Brown, O'Shea, Alonso - Bridcutt - Johnson, Colback, Ki, Borini - Altidore
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Ward, Dann, Delaney, Parr - Jedinak - Puncheon, Dikgacoi, Ledley, Bolasie - Murray
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.30 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Stoke City - West Ham United  (sobota 16:00)
Mark Hughes se v sobotu stane desátým manažerem, který v Premier League dosáhne na metu tří set zápasů. K oslavám však musí ještě pár kroků udělat. Před sestupem je o pouhých šest bodů a stejně je na tom i jeho zkušený protivník Sam Allardyce.

20. října 1984 zvítězil West Ham na půdě Stoke 4:2 a začal psát úspěšnou sérii ligových výjezdů na Britannia Stadium, během kterých šestkrát zvítězil, jednou remizoval a pouze roku 2009 prohrál, kdy James Beattie dvěma zásahy prohloubil mizernou formu Kladivářů na sedm zápasů bez vítězství. Přestože vzájemné střetnutí přineslo od sezóny 1984/85 jen jedinkrát více jak tři branky, zrodila se poslední bezbranková remíza před jednačtyřiceti duely.

Hráči Stoke jsou už nějakou dobu dobře známí výbornou obranou své tvrze a nejinak je tomu i letos, kdy v tabulce domácích drží skvělou šestou příčku s pouhými dvěma prohrami. To West Ham se ze svých výletů už sedmkrát vracel s prázdnou, jejich defenzíva ovšem nechala hostitele skórovat pouze patnáctkrát, lépe to umí už jen Mourinhova Chelsea.

A tvrdý boj o cenné body slibuje i současná forma obou celků, když od začátku února prohrály shodně jediný zápas. Potters padli před třemi týdny na Manchesteru City, londýnský celek v posledním kole na půdě Evertonu a nenavázal tak na úchvatné únorové tažení s plným počtem bodů a skóre 9:1 za čtyři klání.

Pro opětovné chycení vítězné vlny je do základní sestavy připraven Andy Carroll, naopak Borriello a O'Brien jsou stále mimo hru. Za červenou kartou oceněný šlapák si tři hry "odsedí" Jonathan Walters, který ve středu neuspěl se svým odvoláním stejně jako týden předtím jeho spoluhráč Charlie Adam. Nejhůře na tom však je Robert Huth, který kvůli zraněnému kolenu nehraje už od listopadu a jak se zdá, v této sezóně už svému klubu na hřišti nepomůže.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Cameron, Shawcross, Wilson, Pieters - N'Zonzi, Whelan - Odemwingie, Ireland, Arnautović - Crouch
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Demel, Collins, Tomkins, McCartney - Noble, Taylor - Jarvis, Nolan, Downing - Carroll
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.25 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Southampton FC - Norwich City  (sobota 16:00)
Vzhledem k tomu, jaký los čeká Norwich v posledních čtyřech kolech, je jasné, že musí v březnu a na začátku dubna nasbírat co nejvíce bodů. Potom totiž za sebou narazí na Liverpool, Manchester United, Chelsea a Arsenal - o od nich moc bodů zřejmě nevydolují.

Nad sestupovou trojicí jsou Kanárci jen o čtyři body - o nápravu a trošku jistější pozici se pokusí dnes proti Southamptonu, který na domácí půdě nevyhrál už třikrát za sebou. Poslední kolo ale Saints brali všechny tři body z hřiště Crystal Palace, čímž si upevnili pozici v horní půlce tabulky.

Norwich naproti tomu sváděl před týdnem důležitý duel se Stoke. Na domácí půdě ale jen remizoval. Remíza je tradičním výsledkem i ve vzájemných zápasech mezi nimi a právě Southamptonem - skončily takto čtyři z posledních šesti zápasů. Loni v srpnu vyhráli díky Redmondovi 1:0.

Mladičký křídelník nás svoji rychlostí i technikou bude udivovat i dnes, stejně jako nejspíš nezměněná zbylá desítka základní sestavy. Zranění jsou stále Fer s Bennettem, mimo hru jsou také Gutierrez a Michael Turner.

Southampton naopak musí řešit trable v klíčovém středu zálohy, kde kvůli zranění kotníku chybí Jack Cork, zatímco Victor Wanyama se trápí s nohou, kterou měl v průběhu sezony už jednou zlomenou.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Boruć - Clyne, Fonte, Lovren, Shaw - Wanyama, Schneiderlin - Davis, Lallana, Rodriguez - Lambert
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Martin, Yobo, Bassong, Olsson - Snodgrass, Tettey, Johnson, Redmond - Hoolahan - Van Wolfswinkel
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Newcastle United  (sobota 16:00)
"Tonoucí se stébla chytá" a pod Fulhamem se ligový led nestále ztenčuje. Z posledního místa ztrácí na první nesestupující West Bromwich čtyři body, což je sice vzdálenost stažitelná během dvou kol, jenže při devíti kolech do konce, zápasem Baggies k dobru, a především zoufalé formě Magathových svěřenců, se to zdá víc než dost.

Vypadá to, že tradiční západolondýnský klub už nemůže v Premier League udržet vůbec nic. Nepomohl mu nizozemský trenér René Meulensteen a zatím se nedaří ani šedesátiletému svérázovi Felixu Magathovi. Ze tří zápasů získal s Fulhamem jen bod a pokračuje v nastolené cestě.

Whites v lize nevyhráli už devět zápasů v řadě, uhráli v nich jen dvě remízy a do očí bijící je i skóre - 8:23. V existenčním souboji s Cardiffem Fulham minulý týden prohrál 1:3 a tím si podepsal ortel jasného kandidáta na sešup do Championship. Tam by se vrátil po dlouhých 13 sezónách v Premier League.

O jeden z posledních šancí na vytrčení záchranného drápku se pokusí v domácím klání proti notně oslabenému Newcastlu United. Magpies sice po třech zoufalých zápasech na začátku ledna (se skóre 0:10) konečně zabrali a v posledních dvou zápasech brali plných šest bodů, jenže na zápas s Fulhamem přišel o tři důležité postavy.

Tou první je manažer Alan Pardew, který se v posledním utkání na hřišti Hullu City dostal do křížku se záložníkem Tigers Davidem Meylerem a v záchvatu emocí jej lehce udeřil hlavou. FA to však stačilo k tomu, aby v současnosti druhému nejdéle sloužícímu manažerovi u klubu Premier League udělila sedmizápasový trest. Tři zápasy nesmí Pardew vůbec na stadion, zbylé čtyři už pouze na lavičku.

Ještě více však mrzí ztráta Loica Rémyho, který byl právě v zmíněných dvou zápasech proti Aston Ville a Hullu klíčovou postavou a v obou případech skóroval. Dalším, kdo se zařadil na marodku, je obránce Mathieu Debuchy. Vrací se naopak stoper Fabricio Coloccini.

Fulham, který doma porazil Newcastle v posledních čtyřech zápasech, bude postrádat dvojici záložníků, mimo je totiž jak Scott Parker, tak William Kvist. Lépe je na tom Askhan Dejagah, jenž sice nedohrál zápas s Cardiffem, ale měl by být v pořádku.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Riether, Heitinga, Hangeland, Richardson - Dejagah, Sidwell, Holtby, Kačaniklić - Woodrow, Mitrouglou
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Yanga-Mbiwa, Coloccini, Williamson, Dummett - Anita, Tioté - Sissoko, De Jong, Gouffran - Papiss Cissé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.50 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Aston Villa - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Chelsea má před sebou velkou příležitost. Kvůli dohrávkám má na čele sedmibodový náskok, který sice může snadno zmizet, ale na soupeřích leží při nejmenším velký tlak. Dnes jej může ještě zesílit, když porazí v Birminghamu Aston Villu.

Té se v únoru příliš nedařilo. Ve čtyřech zápasech vyšla třikrát gólově naprázdno a získala z nich jen jeden bod. Až na začátku března se střelci Villans probrali a Aston Villa rozstřílela Norwich 4:1. Vděčí za to hlavně dvougólovému Christianovi Bentekemu. Ten bude hlavní silou domácích i proti Chelsea, které dal v obou posledních vzájemných zápasech po gólu.

Překonat obranu Londýňanů je ale těžší než kdykoli předtím. Chelsea neprohrála už čtrnáctkrát v řadě a při této skvělé sérii inkasovala jen pět branek, zatímco jich nastřílela 26. Posledně zničila Tottenham 4:0, i když lze říci, že se Kohouti popravili vlastně sami.

Blues se ale proti sobotnímu soupeři daří - vyhráli všechny čtyři poslední vzájemné zápasy s Villans a nasázeli v nich nevídaných šestnáct gólů. Daří se jim tedy nejen na Stamford Bridge, ale i ve Villa Parku, kde už třikrát za sebou neprohráli.

Na poslední venkovní střet má navíc báječné vzpomínky záložník Chelsea Frank Lampard. V utkání totiž dnes už nejlepší střelec historie klubu vsítil dvě branky, čímž nejen sám zajistil pro tým extrémně důležité tři body, ale také jimi dorovnal a překonal Bobbyho Tamblinga v historické tabulce kanonýrů.

Pravý kanonýr ale letos Chelsea chybí a pro zápas s Aston Villou to platí dvojnásob. Lampardovi po neuvěřitelných deseti letech s nejméně deseti vstřelenými ligovými brankami prach vlhne a v útoku má Mourinho problémy. Eto’o dává góly jen doma, Torresův start je výrazně ohrožen vinou zranění a účast Demby Ba v základní sestavě je pod Portugalcem téměř sci-fi.

Žádné čerstvé zdravotní trable ale Blues neevidují. Mimo hru je jen dlouhodobě zraněný Marko van Ginkel a duo obránců - Ashley Cole a David Luiz. Na lavičku náhradníků se tak jako pátý bek pravděpodobně posadí český zadák Tomáš Kalas, jenž na debut v Premier League stále čeká.

Nezahraje si ani další kmenový hráč Chelsea Ryan Bertrand, jenž je v Aston Ville na hostování a ze smluvním důvodů se proti svému klubu na hřišti neobjeví. Je tak otázkou, zda jej manažer Lambert nahradí výměnou "kus za kus" Lunou, anebo zda najede na rozestavení 3-5-2 a vrátí do sestavy coby třetího stopera Ciarana Clarka.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Bacuna, Baker, Vlaar, Luna - El Ahmadi, Westwood, Delph - Weimann, Benteke, Agbonlahor
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Ramires, Matić - Willian, Oscar, Hazard - Eto'o
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.00 - 4.33 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC29206356:2266
2.Liverpool FC28185573:3559
3.Arsenal FC28185552:2859
4.Manchester City26183569:2757
5.Tottenham Hotspur29165837:3753
6.Manchester United28146846:3148
7.Everton FC27139538:2748
8.Newcastle United281341137:3943
9.Southampton FC29119939:3542
10.West Ham United28871331:3531
11.Aston Villa28871331:3831
12.Stoke City297101229:4331
13.Hull City28861430:3530
14.Swansea City28781337:4129
15.Norwich City29781422:4429
16.Crystal Palace28831719:3827
17.West Bromwich Albion284131131:4225
18.Cardiff City29671622:5025
19.Sunderland AFC26661426:4224
20.Fulham FC29632029:6521

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2736)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám, že City nebude v první čtyřce, oni absolutně v LM nemají co dělat.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Zajda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bazingaaa

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z anglických týmů bych si to představoval takto 1.Chelsea, 2.LFC, 3.Arsenal a 4.MU (i když je nějak nemusím, ale radši než City)

Reagovat
smazaný uživatel

Měla být reakce na CHONGA

Reagovat
CHONG

1. Chelsea

2. City

3. Liverpool

4. Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Ale reálně to, tak asi vypadá no , i když je možný, že City z tý čtyrky vypadne..aspoň bych si to přál.

Reagovat
CHONG

City ze čtverky nevypadne ani omylem a tak je to správné.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme no...

Reagovat
fenixLFC

Bez sance

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle je to asi nejreálnější no.

Reagovat
Darren Fletcher

otočiť a môže byť

Reagovat
SunFells

Proč máš United radši než City?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tradiční klub LM a hlavně slavnější tým v PL a City mě PL celkem zechutili..

Reagovat
oli9

Podle tvé logiky by neměla co dělat v LM např Plzen

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň bych sem nepletl, řešíme tu týmy v PL a ne Plzeňa proč si jako myslíš, že Plzeň nemá v LM co dělat?

Reagovat
oli9

neni tradicni klub LM

Reagovat
smazaný uživatel

Není no, ale aspoň se tam nedostali díky šejkům atd.

Reagovat
Azazelo RD

No, ono dostat se do ligy mistrů z gambáč ligy jde i bez šejků.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Čím ti ji znechutil?

Reagovat
smazaný uživatel

Tou divnou hrou a hlavně těma hráčema..

Reagovat
SunFells

Nerozumím, co tou divnou hrou myslíš. Jejich herní projev byl po větší část sezóny chválen. Ale když vidím, koho podporuješ, asi to teda budeš mít jak já se sýrama. Čím víc kvalitní, tím méně pro mě chutný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tým celkově hrajou nic moc herně, tam je to spíš o individuálních schopnostech a co se týče těch hráčů, tak nechápu co tam dělá Nastašič nebo Kolarov, ty na PL vůbec nemaj, natož na LM, už když hrál Nastašič za fialky, tak to žádná sláva nebyla, u nás v lize se najde spousta lepších beků než je on, stačilo ho vidět proti Plzni, byl to jednoznačně nejhorší hráč na hřišti.

Reagovat
SunFells

To první není vůbec pravda a zrovna Kolarov s Nasťou? Wtf? Nasťa teď ty příležitosti zrovna moc nedostává, takže není úplně připravený, když nastoupí, ale předchozí sezónu hrál velice dobře. A že z té dvojice levých beků vybereš zrovna Kolarova jako nevyhovujícího je taky dobrý nesmysl.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov nejlepší hráč City na Camp Nou mi přišlo. Celkově kvalitní bek a tvrzení nemá na PL, to je trolling nebo o co tu jde

Reagovat
fenixLFC

Hracov maju prave sympatickejsich, obzvlast oproti united

Reagovat
Darren Fletcher

tvl to skóre cardiffu a fulhamu... druha liga

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vrabejka

Titul vyhraje tym s nejpohlednejsim fotbalem takze LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že nekopové z Tottenhamu ztratí body, pořád nechápu co s tím jejich antifotbalem dělají na 5 místě a to mají 53 bodů , to bude hlavně těma penaltama co pořád mají a díky nim mají body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham hraje nejpohlednější fotbal v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

tady je dneska prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Ale jo, mně se hra Spurs líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to věřim že je pohledný ale hlavně pro soupeře , to vysunutí Etoa který vymyslel Vertonghen mělo oči

Reagovat
Bazingaaa

to je moc todle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

ako este mam zo vcera stale vypite ale ty si sa snad zjebal uz hned rano, inak nechapem ten tvoj koment

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

To jako ani jeden kripl nepochopil, že to je ironie?

Reagovat
kvasha16

takze chces povedat ze som kripl

Reagovat
tomasinho

Prepáč

Reagovat
kvasha16

budž ti odpušteno

Reagovat
kvasha16

*budiž

Reagovat
Error

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk si letos není jistý třemi venkovními body nikde, ale měli jsme dlouhý čas na přípravu, takže vyhrát a zítra si užívat jak konkurence ztrácí

Reagovat
smazaný uživatel

Atmosféra na EF se ladí na dvoje nedělní derby.

Reagovat
smazaný uživatel

V neděli budou dvě dvojky, za barák.

Reagovat
tomasinho

Nezlobil bych se, ale lepší by byla v NLD remíza.

Reagovat
vitasrp

Já se budu modlit za dvě jedničky, to by totiž definitivně odstřelilo oba celky z boje o titul..

Reagovat
Miguel19

Ideál 2 remízky. Ale Spurs klidně mohou vyhrát.

Reagovat
tomasinho

*nesmí

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se ještě nebojíš, že bychom vás dohnali.

Reagovat
cristiano.K.

neřeš kraviny, jestli sis ty boty nekoupil,tak mě nasereš

Reagovat
smazaný uživatel

Du si je koupit dneska.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

zítra to totiž bude to jediné co tě bude hřát

Reagovat
CHONG

OT: Vettel v kvalifikaci na VC Austrálie skončil až třináctý, tak snad to bude letos konečně napínavá a vyrovnaná sezóna se šťastným koncem pro Fernanda.

Reagovat
smazaný uživatel

Vettel je lofas! Fernando titul!

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, Torres ho letos s Chelsea vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Torres chytne lofas?

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, sem slepý

Reagovat
Miguel19

Red Bull vystřídal Mercedes. Hamilton je teďka největší favorit. Chce to co nejdříve stáhnout ten jejich náskok, jinak to bude zase nuda..

Reagovat
oli9

Formule už jsou hezkých pár let nuda, od té doby co mají pořád nějaké omezení, nejsou zastávky k tankování tak je to fakt nuda, přestal jsem to sledovat je to jako sledovat na pouti ten kolot pro malé děcka co jezdí za sebou pořád dokola

Reagovat
smazaný uživatel

Přeji to Nicovi, ale už na to nemám čas..

Reagovat
CHONG

Ty nemáš čas čtyři hodiny za měsíc?

Reagovat
smazaný uživatel

dříve jsem to sledoval.. tréninky, kvalifikace, zákulisní informace a závod bral jako třešničku.. 3 roky dozadu přišla šílená nuda a už se nebojovalo na trati, ale právě v tom zákulisí. můj názor a nikomu ho nenutím. v současnosti se zajímám max o výsledky a když nemám co dělat, tak to zapnu.

Reagovat
vrabejka

Reagovat
oli9

Ideální scénář Villa - Chelsea 2:0 , Hull - City 2:1 a United - LFC 1:2 jako pohádka a jestli jo tak sežeru cihlu

Reagovat
oli9

A slepice jestli porazí arsenal tak sežeru i hovno

Reagovat
Messier

Hull - City čistá jedna? To je docela odvážné...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně moc tomu nevěřim, vidim to spíš na výhru city či max. remízku ale to bych se divil.

Reagovat
Messier

Reagovat
smazaný uživatel

To chceš moc

Reagovat
smazaný uživatel

Měla být reakce na oli9

Reagovat
oli9

Vím, ale možné je všechno i to že to dopadne přesně naopak no ale tak je to fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ideál 2 remízky. Ale Spurs klidně mohou vyhrát.

Reagovat
Miguel19

Vyjebaný komentáře..

Reagovat
kiwwi

David Moyes has confirmed that Manchester United are preparing for potentially signing new players before the start of the World Cup (ManUtd.com)

Reagovat
smazaný uživatel

Garay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Garay, Sneijder a Hamsik

Reagovat
smazaný uživatel

možná i Kucka

Reagovat
oli9

a Šebo

Reagovat
smazaný uživatel

ano a ted se dámy a pánové těšte. David sestaví tým na který budou ti blbečci z Chelsea čumět a Mourinho bude radši chodit kanálama jak s nima vycvičíme příští sezonu. Věřim že David sežene hráče, který Hazarda strčí do kapsy. Vidim do minimálně na double příští sezonu a David dokáže, že je nejlepší kouč na ostrovech Wenger. Rodgers, Mourinho všichni se budou ještě divit,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

bud fetuješ nebo si duševně nemocný jinší vysvětlení neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

proč bych měl být duševně nemocný, co jsem napsal za nepravdu? Že Moyes má na to být nejlepší v Anglii, a Wenger, Mourinho či Rodgers se mu nebudou za pár let ani přibližovat? že Hazard je přehypovaný chlapeček? Že příští sezonu nebudem drtit konkurenci?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, přesně kvůli tomu

Reagovat
oli9

Moyes nejlepší možná tak 10% šanci bych tomu dal za pár let, s tím Wengerem, Rodgersem... absolutní blbost a ta poslední věta drtit konkurenci to ani nepotřebuje komentář , bud si tak vylízaný opravdu a nebo sis naschvál založil účet dal do klubu United a troluješ tu a děláš ze sebe blbce

Reagovat
smazaný uživatel

hele uvidime příští sezonu..To že věřim neni přeci nic špatnýho, ted se smějete ale uvidime, jak budete reagovat příští sezonu, max přespříští sezonu se ukáže, proč Ferguson vybral právě Davida. Už to co předváděl v Evertonu tolik let je na poklonu a já mu věřim a stavim ho výše než Mourinha či Wengera.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se tu bavim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej matroš

Reagovat
cristiano.K.

Věřim že David sežene hráče, který Hazarda strčí do kapsy. Vidim do minimálně na double příští sezonu a David dokáže, že je nejlepší kouč na ostrovech Wenger.

Úplně vidím, jak David ty hráče tahá z klobouku a ta druhá věta nepotřebuje ani komentář

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kroosa podpisat uz pred MS, nech je pokoj

Reagovat
Zaschrona

Neuveritelny

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Prosím vás hraje tady ještě někdo NHL na pc? Měl bych takovou otázku když si stáhnu poslední ročník co byl na pc, je možnost si do toho vložit aktualizované soupisky? Díky

Reagovat
oli9

jo hraju já, 09 jsou na to patche které ti to překopou jako by na 14ku , sestavy, dresy, ledy atd..

Reagovat
oli9

ehaddons.eu

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
SunFells

http://nhlvsb.tym.cz/

Tady máš roster ze začátku současné sezóny, na 09.

Reagovat
smazaný uživatel

díky moc

Reagovat
Le Gunner

Můžu ti ještě doporučit http://ehaddons.eu/news.php, ale to, co poslal SunFells, taky vypadá hezky.

Reagovat
Gunnersaurus

vie niekto poradit nejaku slusnu online ligu ??

Reagovat
vladis271

fuck, normálne nvm, čo si v prvom zápase dnešného programu priať. srať na to. Prvoráde je, aby zlosyn nebral titul. CMON City!!!!!!

Reagovat
vitasrp

Reagovat
vladis271

a ešte Brendanko začal s mindgames proti City.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to dopadne takto: 1.Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

2.LFC, 3.Arsenal a 4.MU, to je aspoň moje přání

Reagovat
madridcan

Tak ho nevol

Reagovat
vladis271

ani nebudem, to sa neboj. Ani nvm, či pojdem. Chcel som Kisku, ale v diskusiách mi prišiel nemastný, neslaný. Procházka, je arogantný zelenáč, ktorý sa má sústrediť na parlament a nie srať sa do takejto pozície.A nezvoliteľným hlas nedám.

Reagovat
kiwwi

tak Knazko by mal byt pre teba jasna volba

Reagovat
vladis271

už si odvolil Mezenskú?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fff

Mne osobne je jedno kto ziska titul. Hlavne sa staram o nas, teda nech stracaju vetci okolo nas .

Reagovat
oli9

přesně tak, všechno vyhrávat na ostatní nehledět

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy naposledy Liverpool vyhrál PL?

Reagovat
fff

1989/1990.

Reagovat
smazaný uživatel

já se ptal kdy vyhrála PL !!!

Reagovat
fff

Ts, dostal si ma.

Reagovat
cristiano.K.

to si nebyl ještě na světě

Reagovat
vladis271

ja som mal vtedy nejaké 4 mesiace.

Reagovat
vladis271

ale môžem povedať, že som to zažil.

Reagovat
oli9

Co je to AC ?

Reagovat
Rssa

To si pamatuji naprosto přesně, je to 1989/1990, tehdy dost padaly streamy a Match of the Day jsi viděl vždy s odstupem několika měsíců, když ho vydali na VHS

Reagovat
dantetomas

este nevyhral

Reagovat
fff

Dneska to Hull da, my si zajtra snad dovezieme tri body z OT.

Hlavne sme dnes nedrbte volby.

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

ale aspon si napsal OT, takže bych ti nenadával,kdyby si to řešil

Reagovat
madridcan

Dneska vsetci povinne k urnam.......aj ked najradsej by som isiel k tej Ficovej

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Mohl by mi někdo doporučit web, kde se bude dát zdarma sledovat dnešní zápasy NHL CAR - BOS nebo PIT - PHI? Jestli máte nějaký web, kde sledujete pravidelně, byl bych za to vděčný, většinou stíhám jen souhrny zápasů... Díky mockrát.

Reagovat
oli9

Pitsburg je na novasport

Reagovat
Messier

Jinak sportlemon normálně funguje, já to budu sledovat na Tipsportu

Reagovat
smazaný uživatel

To o tom Tipsportu jsem nevěděl, to je fakt super ty přenosy tam, díky moc!

Bývá to i normálně komentované nebo jenom přenos?

Reagovat
Messier

Je tam k tomu anglickej komentář

Reagovat
cristiano.K.

100. pro výhru LFC

Reagovat
fff

a Coutinho vitazny gol (pisem to vkuse a raz sa trafim )

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Máte někdo PS4?

Reagovat
M0rb1D4S

Co potřebuješ vědět?

Reagovat
Rssa

Takové mače v neděli a já musím na veletrh

Snad zlomime moje prokletí, neviděl jsem zápasy na Chelsea a City a prohráli jsme. Musíme to tentokrát zvládnout i beze mne!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, no to je ztráta jako kráva, mám dát proti Liverpoolu teda?

Reagovat
Rssa

zkus dat 2:1, šance je dost velká

Reagovat
Nikikrew

Villans ja vam verim, uhrajte aspon remizku s tym zlom

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan Rodgers confirms everyone apart from Jose Enrique is fit to play against Manchester United

Už nech je zajtrajšok. Som zvedavý či bude mať Moyes gule a postaví rovnakú zostavu ako v predošlých zápasoch.

Reagovat
Zaschrona

Dneska by bylo fajn zabrat, dneska doma Cardiff, pristi tyden doma Swans... Snad 6 bodu.

Reagovat
terry

Atlético Madrid se podle listu AS pokusí z Chelsea vykoupit brankáře Thibauta Courtoise, ale nebude to mít jednoduché. Londýnský klub údajně jednadvacetiletému brankáři nabídl prodloužení smlouvy. Courtois třetím rokem v Atlétiku hostuje.

Ma to nekdo nasledovany, zda – kdyz prodlouzi smlouvu v Chelsea – muze Courtois hostovat v Atletiku i pristi rok?

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by mal predlžiť zmluvu keď už asi po 5ty krat povedal, že ak nebude hrať pravidelne v A-čku tak odíde. Pochybujem, že predlži zmluvu a pojde zas hosťovať.

Reagovat
Arbiter

tak můžeme být za svině a nechat ho dva roky sedět na tribuně, že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

A potom pôjde zadara? Fans z toho budú určite nadšení

Reagovat
Arbiter

No to jo, zvlášť když už máme jeho cenu de facto splacenou

Reagovat
smazaný uživatel

A popravde môže sa vykúpiť zo zmluvy..

Reagovat
Arbiter

to nevím přesně jak funguje, ale pokud se nemýlím, tak se to vůbec nepoužívá, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vačšinou kluby chcú pustiť hráča ktorý chce odísť.

Reagovat
Arbiter

hmm, ne? Resp. ne, pokud se jedná o nějakého kvalitního hráče, který je nějak důležitý...

Reagovat
vitasrp

To by každopádně bylo výjimečně hloupý řešení celýho problému.

Reagovat
Arbiter

samozřejmě, že by bylo, jde jen o to, že ty páky máme...

Reagovat
Kenneth

A cim si tim vydiranim pomuzete? Ztratite 20 mio €. Ale jen kapka v mori co

Reagovat
Kenneth

A proc by mel prodluzovat smlouvu kdyz vidina jednicky je miziva?

Reagovat
SunFells

Četl jsem, že mu Chelsea mohla dát ultimátum, buď prodlouží a nebo zbytek prosedí. Jinde bych tomu nevěřil, ale je to Chelsea že jo

Reagovat
Arbiter

my někdy něco takového udělali? Maximálně u Maloudy, že když poslední rok nechtěl odejít, aby mohl brát velké prachy u nás, tak jsme ho poslali na rok do rezervy

Reagovat
SunFells

Aspoň, že si i odpovíš

Reagovat
Arbiter

jenže to je jeden případ, jinak tomu není...

Reagovat
Error

Řekl bych, že ani ten jeden, vždyť se jedná o úplně jinou situaci. Maloudu nikdo zbytečně držet nechtěl, jenže on byl jako klíště.

Reagovat
Arbiter

jasně, já jen napsal pro jistotu případ, kdy jsme vyřadili hráče kvůli tomu, že nechtěl nějak vyjít vedení vstříc...

Reagovat
SunFells

To nestačí? A myslel jsem celkový přístup vedení, především k managerům.

Reagovat
Arbiter

my se k naším hráčům chováme dost dobře, vycházíme jím takřka ve všem vstříc...

Reagovat
SunFells

I v tom, co by značněji omezilo klub samotný?

Reagovat
spider_8

To je spíš Spurs style, lépe řečeno Levy style. Chelsea naopak vyšla vstříc Cudicinimu a Essienovi, když je pustila zadarmo ještě před vypršením smlouvy.

Reagovat
SunFells

Protože to bylo to samé. V Cudicinim či Essienovi měli důležitého hráče s očekávaným značným vlivem v budoucnu.

Reagovat
Arbiter

v tom případě nemáš jediný případ, podle kterého bys mohl podložit tu svou víru To je jako kdybych napsal, že kdyby měl Wenger příležitost, tak vykrade banku

Reagovat
SunFells

Asi to ani nepotřebuju, ne?

Reagovat
spider_8

Neříkám, že je to stejný případ. Ty tady ale naznačuješ, že se Chelsea chová špatně ke svým hráčům, přitom ve skutečnosti je to spíš naopak.

Reagovat
SunFells

Ne, to nenaznačuju. Naznačuju, že u Chelsea připadá v úvahu takové chování, které je nejvhodnější pro Chelsea samotnou.

Reagovat
SunFells

Může, když mu PD udělí povolení, což asi nebude problém.

Reagovat
terry

Konecne ne nejakej chytrak, co mi neodpovida na otazku nejakou debilni otazkou.

Reagovat
blade115

A jsi si tím jistý? Já jen že pokud to je v nějakých obecných regulích, tak jestli o tom nebude muset rozhodovat nějaký vyšší institut, než je FA dané země. Ale nevím, taky by mě to zajímalo.

Reagovat
SunFells

Ruku do ohně bych za to nedával. Ale v nějakém článku o něm jsem to viděl a nakonec s řečmi, že by nemohl už v Atleticu hostovat, jsem se setkal pouze tady, v médiích jsem si nic souvisejícího kromě toho, co jsem uvedl, nevšiml.

Reagovat
Spasitel

Courtois budúcu sezonu jednotka v Chelsea. Cech už má to najlepšie za sebou mal by sa vrátiť k húličom do Česka.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard nás dneska povede za výhrou.

Reagovat
eder

Střez se hazardu, vzpomeň na Jardu!

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/photo.php?v=646173988763853 tak ferdinand bude niesť prehru ľahko

Reagovat
stas87

kde sa da cakat under?sunderland-crystal palace?

Reagovat
smazaný uživatel

City dneska tri body... o tom nepochybuju... o Chelsea mam trochu vetsi strach ale snad vyhrajou taky...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty si poteš fanúšik

Reagovat
smazaný uživatel

Proc fanousek?? Ja jim nemusim fandit... Na oba mam vsazeno... tak proto ta obava...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tiket rovno zahoď

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim ze nebudu muset...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud máte někdo zájem, tak prodám nový, originální dres Terryho velikosti L za 1200 Kč. Mohu zaslat fotky. V případě zájmu mne kontaktujte na e-mail 7dani@seznam.cz

Reagovat
Arbiter

nebylo to před pár dny 800?

Reagovat
iamek

Pokud máte někdo zájem, tak prodám nový, originální dres Terryho velikosti L za 800 Kč.V případě zájmu mne kontaktujte na e-mail 7dani@seznam.cz

Reagovat
Wat

Tak tys ho radši ještě zdražil, aby ho tuplem nikdo nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes, RVP & the Man Utd happy family

http://static.goal.com/378500/378532.jpg

Reagovat
Arbiter

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

Reagovat
blade115

Reagovat
blade115

No, pěkně sračkoidní diskuze. A to máme teprve ten "slabší" den.

Dnes to je jeden ze tří zápasů, kde se opravdu bojím, že ztratíme. Pokud to dáme, vidina titulu bude zas o něco reálnější, pak už by to bylo vyloženě o tom, abychom to úplně neposrali.

Bohužel, naše hra stojí a padá na formě Hazarda (když teda nepočítám zápasy, kde soupeř bodovat vyloženě nechce...). Tak snad se dneska dobře vyspal.

Reagovat
smazaný uživatel

1.věta

Reagovat
terry

Tak uplne neposrat, to uz plati od ted. Staci jenom vsechno vyhrat no. Ale kdyz porovname nas los a ten Manchesteru City, role favorita je jednoznacne na nasi strane.

Reagovat
blade115

Což mě popravdě docela děsí. Nám vyhovuje obecně spíš ta role podceňovaných ...

Ale je fakt, že City mají ten los opravdu brutální, navíc se do té nejtěžší fáze dostali asi v nejhorší formě z celé sezóny, snad krom úplného začátku. A většinu těch náročných zápasů navíc hrajou venku, což je taky mazec ...

Naproti tomu my taky pořád máme zápasy, kde se dá snadno ztratit - Swansea, Villa Park, Anfield a když si to tak vezmu, u zápasu s Arsenalem je tak strašně jasný favorit, až se překvapení úplně samo nabízí.

Nicméně pokud dneska vyhrajeme, budu to brát jako velký krok k titulu. Do konce sezóny si myslím, že si můžeme dovolit ještě jednu prohru a eventuálně remízu, aby to stačilo na první místo. Pokud ji nevypančáme dnes, budeme v relativně příjemné pozici.

Reagovat
vitasrp

Prohra a plichta je 88 bodů, což podle mě bude na titul určitě stačit, pokud teda City ten těžkej venkovní los nezvládnou úplně úchvatně.

Já furt toužebně doufám, že by na titul mohlo stačit i 86 bodů, to je číslo, který snad udělat i musíme.

Reagovat
blade115

*Měli bychom. O tom to celé je. Třeba takový Hazard říkal, že už je docela unavený a to máme odehrát ještě pěknou porci zápasů. Nakonec do toho může promluvit LM, zranění, únava, smůla ... Já se k tomu jen nechci stavět tak, jako že už stačí opravdu málo a máme titul, na který už tak dlouho čekáme, to je celé. Ještě je před námi kus cesty a až teprve budeme mít k odehrání poslední dva zápasy s tím, že stačí získat bod nebo dva, pak budu opravdu klidný.

Reagovat
vitasrp

Však samozřejmě, na papíře to vypadá nádherně, já osobně furt čekám na nějakou krizi, která nás zabije. A s postupem času jsem u každýho zápasu nervóznější a nervóznější..

Ta představa, že bychom najednou měli program - Stoke doma, Real Madrid doma, Swansea venku a Real Madrid venku - mě doslova děsí, absolutně si neumím představit, jak bychom se s tím poprali.

Reagovat
Kenneth

Mourinho mel takovy program vlastne kazdou sezonu v Realu. Mel tam Clasico a pak hned LM. Toho bych se nebal.

Reagovat
vitasrp

Jojo, ale hráči to dejme tomu nějak zvládali, aspoň si to teda myslím.

U nás je s tím celou sezónu mimořádnej problém, ta fyzička hlavně ofenzivních hráčů mi nepřijde dokonalá, takže často odcházej. Třeba Oscar je unikátní příklad, ten se v podstatě druhým rokem na jaře slušně hroutí. Jako přeháním, ale ty výkony z podzimu se s těma jarníma najednou nedaj srovnávat.

Reagovat
Kenneth

Je pravda ze tam mel neznicitelneho Ronalda, Angela s dvojema plicema a Mesuta ktery toho stejne moc nenabehal. Tady mu to vlastne stoji jen na Hazardovi. Pro vas skoda ze nemuze hrat Matic, protoze zapasy jak s Realem, tak Bayern nebo Barcou se budou rozhodovat ve stredu a tam moc sanci nemate.

Reagovat
blade115

Za Di Maríu si dosaď Williana, za Ronalda Hazarda a za Özila Oscara. Je to úplně stejná situace, jediný rozdíl je, že ti naši hráči jsou zatím pořád slabší a hůř se vyrovnávají s únavou. Snad krom Williana, ten je na tom přesně jak Di María, jak říkáš.

Ve středu hřiště to bude důležité, pořád je tu ale možnost to zavřít, nechat hrát Mikela a minimálně defenzivně ten střed nevyhoří. Pak to ale bude dost na individualitách hráčů vepředu, protože bude váznout spolupráce mezi defenzivou a ofenzivou. S tímhle stylem jsme ale docela nedávno LM vyhráli a poslední tři roky nám nic jiného nezbývalo hrát. Nemyslím, že by to najednou byl problém. Jestli by to ale přineslo ovoce, to už si zas tak nemyslím ...

Reagovat
Kenneth

Jeste sem mozna mohl dodat ze mel dalsi dvoje plice ve stredu a Maestra k tomu. Kazdopadne Hazard se na Ronalda nechyta, Oscara nasledovanyho moc nemam a Willian presuje opravdu tolik co Angel? Kazdopadne i tahle sestava Realu mu na postupy nestacila, ale fyzicky to hraci zvladli dobre. Nemel sem ten pocit ze by nejak odpadli.

Reagovat
blade115

Však říkám, že to jsou o třídu horší fotbalisté. Alespoň zatím.

Oscar je úplně jiný typ než Özil. Mesut je sice kreativnější, ale Oscar v tom středu namaká za jeden zápas tolik, co on za deset. Jediný problém Oscara je v nevyrovnanosti výkonů a fyzičce. To je celé.

Willian bych řekl, že se s Di Maríou může bez problému srovnat, on toho naběhá v zápase snad nejvíc, presuje taky dost, na rozdíl od Angela ale nevytváří tolik gólových situací a není tak gólově produktivní.

V tom středu už je to průser no, na Modriče se u nás nechytá nikdo a sílu Alonsa tam vyrovná jen Matič, který ale není pro LM k dispozici. Tam je to šílené znát, no.

Reagovat
Svatej

tak v Ramiresovi máme troje plíce, tam problém není. Navíc teď už prakticky nejde narazit v LM na slabýho soupeře a pokud nemusíme hrát do plných, což předpokládám že právě nebudeme, tak Ramires a Mikel je na tyhle brejkový zápasy dobrá středová dvojka.

Jinak na Williana se podívej, protože hráče, co toho tolik oběhá, jen těžko někde najdeš.

Reagovat
blade115

Nj ale takhle nějak ten los vypadat bude. Je jedno, jestli si tam dosadíš Bayern, Real, Barcelonu, ...

Když už jsme ale u toho, kdybychom dostali někoho z těchto tří, skoro bych čekal, že spíš neuspějeme proti Swans, než proti nim...

Reagovat
vitasrp

Právě, tam by ta ztráta ve Walesu byla skoro tutovka.

Nicméně bylo by to krásný, loni mi ta vyřazovací část hrozně chyběla. Navíc teď si ji i víc užiju, do toho vítězství v roce 2012 to byla totální posedlost a po každým neúspěchu zavládlo totální zklamání, teď bych si takovej úžasnej zápas daleko víc vychutnal.

Reagovat
blade115

Určitě, já EL loni vůbec nebral vážně, nebylo to ono. Po takových zápasech s Neapolí, Barcelonou nebo Bayernem z předešlé sezóny to bylo jako sledovat Ordinaci místo nějakého filmového trháku.

No, od vyhraného finále už je pro mě prioritou liga, už si jí cením daleko víc než LM. LM je sice prestiž, ale liga je známkou dlouhodobé formy. LM se dá snadno uhaluzit, liga jen stěží. Proto teď beru LM jako "něco navíc".

Reagovat
Svatej

Reagovat
terry

Tak nas do role podcenovanyho neustale stavi Mourinho, je otazka, jestli nam to skutecne tolik vyhovuje. Je jasny, ze jeste do konce sezony ztratime, o tom nepochybuju, ale proti City vedle jejich brutalniho losu hraji jeste ty tri zapasy k dobru. Je sice hezke, ze maji tri dohravky a mohou se na nas teoreticky dotahnout, ale ja si nedokazu predstavit, ze je to v teto fazi sezony vyhoda. Na ne bude obrovsky tlak, budou dohravat ty zapasy v narocnem programu a neustale na nas budou koukat s velkym bodovym odstupem. Pokud jim nevyjde treba hned prvni dohravka, budeme zasadne na koni.

Reagovat
fajdax

Podle mě dneska puknou.

Reagovat
blade115

Tak Mourinho si do jisté míry dělá alibi, že ... Bůhví, co doopravdy říká v kabině. Ať ale tvrdí, co chce, uvnitř určitě cítí, že ta šance tu je. A získat titul hned v prvním roce, co se vrátí do Chelsea - wow! To je přesně něco pro něj. Potvrdil by tím, že on je opravdu The Special One, fanoušci by ho žrali ještě víc a navíc by to byl jen začátek toho, čeho tu chce dosáhnout.

City jsou v dost blbý pozici, to je jasný. Yaya to řekl dobře - lepší mít horší skóre a vyhrané tři zápasy než lepší skóre a tři zápasy k dobru. Úplně jednoduše můžou třeba dva z těch zápasů nezvládnout a už jsou v prdeli.

My máme tu situaci lepší, to nepopírám, jen upozorňuju, že přesto není vyhráno. A zrovna dneska se bojím, abychom to náhodou nepocítili.

Reagovat
terry

Tak to ja vim, ze titul v kapse zdaleka nemame. A na tema Mourinho se tu radsi do diskuzi poustet nebudu. O jeho vytvareni alibi a pokrytectvi, to uz nema cenu.

Reagovat
blade115

Ale on to s těmi médii hraje dobře, ať už ho nesnášíš nebo ne. Ale dobře, nebudeme se do toho pouštět, taky mě už tyhle diskuze omrzely.

Nicméně pokud už letos dá titul, skoro bych čekal, že aspoň trochu utichnete.

Reagovat
terry

Podle toho, jak on to bude komentovat.

Reagovat
blade115

To spíš budou zajímavější ta gesta než to, co vypustí z pusy, bych tak řekl ...

Reagovat
smazaný uživatel

"by to byl jen začátek toho, čeho tu chce dosáhnout."

A to je?

Reagovat
blade115

Vytvořit tým, který by dlouhodobě atakoval nejvyšší příčky v lize, měl ambice na výhru v LM a vyhrával domácí poháry. Hlavně, jak psal Víťa, aby toho byl schopen během jedné sezóny. Ono lidé ať si říkají, co chtějí, ale tentokrát má ten tým daleko větší potenciál než při jeho prvním angažmá. Tentokrát je to práce na delší časový úsek, není to jen o tom rychle něco vyhrát, ať se dostaneme mezi evropskou smetánku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je otázka, jestli na to Mourinho má, dlouhodobější práce je jeho slabina a klubu ostatně taky.

Reagovat
blade115

Já jsem zastáncem toho názoru, že dokázal, co chtěl - vyhrál LM, vyhrál portugalskou ligu, vyhrál anglickou ligu, vyhrál italskou ligu, vyhrál španělskou ligu + domácí poháry - a teď ho čeká delší práce v Chelsea, dokud se nevrátí do Portugalska, ať už k repre nebo k nějakému týmu. Reálně to vidím, že u nás zůstane třeba šest, sedm let. V koutku duše si pak přeju, aby dal deset, klidně i víc. Ale to už se dá jen těžko takhle říct ...

Reagovat
M0rb1D4S

Hazard si nějaké to bebí přihodil, ale už by teda měl být v pořádku https://www.youtube.com/watch?v=XcxypgPrOfY

A jinak, které jsou ty zápasy, kterých se bojíš? Aston Villa, Swansea a Liverpool?

Reagovat
Arbiter

krásná reklama

Reagovat
blade115

Promiň, úplně tady ten koment zapadl.

Jasně, těhlech tří se bojím. Na Villa Parku nám to tradičně moc nejde, na Swans jsme snad nevyhráli, co pamatuju a Liverpool je Liverpool. Pokud vycítí šanci, jsou nám schopni i nařezat. Tam mě utěšuje jen to, že Mou velké zápasy umí.

Reagovat
vitasrp

Fakt? Já jsem dneska poměrně klidnej, i když to může bejt hodně špatný znamení.

Moje 3 zápasy, u kterých počítám, že ztratíme, jsou Arsenal doma, Swansea venku a Liverpool venku.

Arsenal je tězkej soupeř a počítám, že to nějak poděláme, čili ještě jednu domácí ztrátu si neodpustíme. Na Swansea jsme ještě od jejich postupu do PL nedokázali vyhrát, navrch to bude mezi čtvrtfinále LM, kde snad nebudem chybět. No a Liverpool je jasnej..

Reagovat
blade115

Já mam Villa Park, Liverpool a Swans. U Arsenalu už jsem taky psal výše, že je možná ztráta, naproti tomu těch faktorů, co nám hrají do karet je opravdu dost - marodka Arsenalu, Mourinho, domácí prostředí, velké zápasy nám obecně jdou... Spíš právě čekám klopýtnutí ve venkovních zápasech.

Reagovat
blade115

A jinak, uvažuju, jak by nám v boji v PL mohlo pomoct vypadnutí z LM. Arsenal má ještě FA Cup, City mají dohrávku 3 zápasů. My LM. Pokud bychom vypadli, máme nejlepší podmínky. Na druhou stranu, stojí vypadnutí z LM za zisk titulu? Nedělám si iluze, že LM letos vyhrajeme, ale čtvrtfinále, nejlépe semifinále bych považoval skoro za povinnost, už kvůli financím. Bude to ještě hodně zajímavé.

Reagovat
vitasrp

Já jsem nad tím taky přemýšlel, ale pak mi došlo, že něco takovýho by byl naprosto poraženeckej přístup. V podstatě poslední měsíc jsem si říkal, že vypadnutí s Gala by nebylo tak strašný, abych v posledním tejdnu otočil a v tuhle chvíli bych v případě našeho vyřazení snad zabíjel..

Já radši letos obětuju titul kvůli postupu v LM do semifinále, než abych se rozloučil s LM v osmifinále a bral ten titul.

Řeknu hned proč - prozatím máme problém, když hrajeme neděle, středa, sobota, protože naši hráči maj problém s kondicí a neudrží intenzitu hry na stejný úrovni ve všech utkáních. Podle mě ale tenhle problém musíme vyřešit, nikoliv jej obejít. Navrch teda pevně doufám, že se Mou snaží vybudovat TOP tým - a ten měli naposledy United v sezóně 08/09, protože udělali finále LM a nějakejch 89 bodů. Od tý doby byl buď titul a nic v LM, nebo něco v LM a nic v lize.. Myslím si, že pro tyhle hráče by do budoucna byla důležitá zkušenost, když by si zažili, jak náročnej je boj o titul s bojem v LM. Byl bych nerad, kdyby si to mohli osahat až za rok..

Reagovat
blade115

Asi by jim to neuškodilo, ale je potřeba zohlednit i to, že letos jsme měli v podstatě 3 hráče na 3 pozice v záloze. Až teď začal Mourinho využívat Schürrleho a na lavičce/tribuně je stále Salah. Za rok už tihle dva budou vytěžovaný daleko více, takže ta porce zápasů se zas rozptýlí. To samé by se mohlo říct i o obraně, možná i středové dvojici záložníků ...

Já bych to bral spíš z pohledu prestiže a financí. Klub jako my prostě musí mířit nejvýš, o tom není sporu. Vypadnout už takhle brzo by bylo prostě špatně. Navíc jsou tu ty zmiňované finance a FFP. Čtvrtfinále by teď mělo být každoročně povinností.

S tím top týmem je to pravda, evropská konkurence je v tomhle podstatně dál. Pro ně ale zase hovoří fakt, že v lize není zdaleka taková konkurence - Bayern je ideální příklad, zrovna tak Španělsko. Nicméně Mourinho pořád mluví o příští sezóně. To je samé "příští sezónu tohle, příští sezónu tamto". Evidentně počítá s tím, že s velkými hony začneme až od příštího ročníku s letními posilami, tak uvidíme. Právě léto by tyhle problémy mohlo vyřešit ...

Reagovat
vitasrp

Bayern má v tomhle tu úplně největší výhodu, ten tu ligu ani nemusí hrát. Navrch v ostatních soutěžích ještě ty termíny utkání LM upravujou, v PL se to neděje. Na druhou stranu anglický týmy za to maj na oplátku obrovský prachy, takže si stěžovat holt nemůžou.

Mě by stejně hrozně zajímalo, jaký byly předsezónní plány a očekávání. Když si vzpomenu, jaký byl náš první cíl - nevyhrát znovu Evropskou ligu - tak se asi zase nějak extra moc vysoko nemířilo. Je teoreticky možný, že z tohohle pohledu jedeme nad plán, a proto na nás není žádný extra tlak, nebo se jej alespoň Mou snaží nevytvářet.

A v létě mi stačí Costa budu velmi, velmi šťastný.

Reagovat
blade115

Podle mého bylo cílem promluvit do boje o titul, zajistit si Top 4 a nevypadnout hned z pohárů. Přesné cíle se ale asi nedozvíme, no ... Tím, že bychom vyhráli titul, bychom zcela určitě předčili všechna očekávání, tím jsem si poměrně jistý. Už teď si myslím, že jsme dosáhli víc, než bylo v plánu.

A v létě je to jasné - hrot a levý bek přijdou takřka určitě (pokud zázrakem Ash neprodlouží). Navrch bych pak asi čekal někoho do zálohy, zvlášť pokud bude k dispozici Kroos, tak se o něj určitě pokusíme. No a pokud budou prostředky, spekulovalo se i o stoperovi, i když to mi přijde jako zbytečný luxus... A taky jsou tu dva nadějní hráči na hostovačkách, plus Bertrand. A taky Salah s Van Ginkelem. Já myslím, že do další sezóny půjdeme dvakrát tak silnější.

Reagovat
kvasha16

Costa

Reagovat
Svatej

Takže nakonec chceš Costu ? ... Přiznám se, že jsem ho neviděl tolikrát, abych to řekl s železným přesvědčením, ale radši bych tam viděl někoho, kdo bude umět perfektně hrát nohama a bude silnej v kombinaci s tou trojkou pod ním, a mě teda přišlo, že Diego má přednosti spíš trochu jinde.

Pokud ale chceš čistýho střelce, kterej tam bude akorát od toho, aby ten míč za branku donesl klidně i za uchem, tak to chápu, ale trochu naivně jsem doufal, že tohle se jednou stane z Romela a druhej forward, kterýho budem mít, by byl něco ve stylu Rooneyho.

Reagovat
vitasrp

Považovat Costu jen za nějakýho zakončovatele by ale bylo velký neporozumění jeho kvalitám.

Reagovat
Svatej

Já ani nepředstírám že ho mám naštudovanýho a ani jsem nechtěl říct, že umí jenom zakončovat, nebo dokonce že není dost kvalitní, ale když už máme koupit pořádnýho hroťáka, tak ať je to absolutní špička, nebo hráč, kterej k ní bude mít brzo hodně blízko. Po jedný hodně povedený sezóně bych to nadšení z jeho kvalit zkrátka krotil

Reagovat
Svatej

*dokonale naštudovanýho

Reagovat
vitasrp

Podle mě je naprostá špička, stejně tak jsme čekali u Falcaa, abychom pak zjistili, že ta sezóna nebyla náhoda.

Navrch on má veškerý předpoklady, aby k nám zapadl.

Reagovat
fajdax

Liverpool jasnej? S jejich obrany si uděláme trhací kalendář.

Reagovat
vitasrp

Do těhle prognóz já se pouštět nebudu, každopádně je zcela jasný, proč u takovýho zápasu čekám ztrátu.

Reagovat
blade115

http://www.pravidla.cz/vice/

Ulož si to někam do záložek, buď od té dobroty.

Reagovat
fajdax

Děkuju ale nemám zájem.

Reagovat
blade115

Tak se pak nediv, že tady jseš za idiota, no ... I když pravopis je jen polovina věci, že.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nemáš rad fajdaxe ?

Reagovat
blade115

Ale jo, já ho jen tak škádlím.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, protože zanedlouho nám bude vládnout.

Reagovat
blade115

Vím, proto se ho snažím zkultivovat. Aby nám nevládl z mečem v ruce, abychom se neměly tak špatně.

Reagovat
Svatej

Chvilku mi trvalo, než jsem si všimnul tý druhý chybky, do tý doby to vypadalo, žes to udělal omylem -_-

Reagovat
smazaný uživatel

Bude záležať, či pred zápasom s Chelsea bude mať Liverpool ešte šancu na titul. Ak bude LFC strácať 4 a menej bodov na prvého tak to budete mať ťažké. Dosť ťažké...

Reagovat
vitasrp

Tak zejtra prohrajte a tu šanci už mít nebudete, to by bylo přímo ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevedel som, že ak straime s United tak automaticky nezískame titul

Reagovat
vitasrp

Však právě proto ti to říkám..

Jde o to, že pak byste mohli maximálně získat už jen 86 bodů, pokud se tedy nepletu. Což by jeden z dvojky CFC, MCFC měl udělat, navrch vy byste do konce sezóny už nemohli ztratit ani bodík - proto vás podle mých počtů v případě prohry vyhazuju z boje o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, podľa mňa získame približne 80 bodov. Na titul to zrejme nebude ale ešte by som nás neodpisoval. Kľudne môžte ešte 3x prehrať.

Reagovat
vitasrp

To je jasný, ono je dost dobře možný, že se ukáže, že tyhle moje počty byly totálně na hovno.. Ale aspoň mě to uklidňuje, abych si mohl říkat, že jste daleko.

Reagovat
vladis271

Ty si strašne bodovo optimistický s tým, kto koľko stratí a koľko získa. Nvm kde to bereš a je jedno, či je to CFC alebo City. Na titul bude stačiť 85 bodov, možno aj 84.

Reagovat
vitasrp

Nevím no, mně 3x ztratit za 9 kol nepřipadá jako zrovna málo, ještě k tomu s tím naším losem.

Nicméně i kdyby to bylo těch 84 bodů, furt byste ve zbylých 9 utkáních mohli už jenom jednou plichtit, jinak všechno vyhrát, a doufat, že budete mít na konci roku lepší skóre než třeba City. Prostě proto mluvím o tom, že v případě prohry s United bych si vás osobně vyškrtl.

Ale jak už jsem psal výše, je naprosto klidně možný, že si ty mý počty ukážou jako totální kraviny, však je to fotbal.

Reagovat
vladis271

No a práve, že s tímami zospodu máte tento rok veľké problémy. Čo sa týka nás, tak tu už idú všetky prepočty bokom a dokonca roka máme 10 x finále pohára. btw... myslím, že si zabudol, že máme na vás zápas k dobru.

Reagovat
vitasrp

Herně určitě, výsledkově jsme ztratili jen s WBA a WHU po šíleném spalování. Nám spíš dělala problém ta skupinka za špičkou - Everton, NUFC atd.

Reagovat
M0rb1D4S

Nebodovat letos na Old Trafford je trapné i pro týmy ohrožené sestupem. Snad teda United vybojují alespoň remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

V derby nezáleží na forme. Tam to môže skončiť hocijako. Ale dúfam, že vyhráme.

Reagovat
vladis271

tak či tak viac dostanete ako dáte. btw... kto okrem Hazarda by bol toho schopný?

Reagovat
M0rb1D4S

Směješ se jako pomatenec, ale vás táhne taky jeden hráč, který střílí hromadu gólů a ještě jich plno připraví pro ostatní. Sturridge těží pouze z práce Suáreze ať se ti to líbí nebo ne.

Reagovat
vladis271

tak jeden hráč, toto je dobré. Nnvm ,prečo ti to idem vysvetlovať. To nie je o hráčovi, to je o systéme. Suárez má také čísla lebo systém. Sturridge má také čísla, lebo systém a Suárez. Sterling má také čísla lebo.... Ale to je jedno, teba to trápiť nemusí, lebo u vás sa pod Mourkom nič také nestane. Sterling by pod ním nehral kvôli veku, Studge by nehral, lebo pri kríze hráča okamžite odpíše. A Suárez by pod ním nehral, lebo by bol kkt, ak by mal rozmýšľať nad prestupom do CFC. Mourkov hnusný defenzívny futbal by zrazil jeho čísla na úroveň Etoa.

Reagovat
kvasha16

"lebo pri kríze hráča okamžite odpíše."

Reagovat
Svatej

jsi srandovní

Reagovat
smazaný uživatel

Už tu proběhla diskuze ohledně tréninkových metod Wengera ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jan Ekstrand: Coaches are responsible for the injury situation at elite football clubs.

Reagovat
Chazy

UWE UWE UWE UWE UWE

Jestli se dneska vyhraje u Traktorů, tak snad začnu věřit ve třetí místo. Ale bylo by to fakt absurdní, Wigan a 7 W v řadě je samo o sobě absurdní, ale mít z toho 5 výher venku, to už je nonsens.

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis základ. Hull neprohraje

Reagovat
Tomekcz

co to je za dmntni system reakci

Reagovat
kiwwi

Man City starting XI to face Hull: Hart; Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy; Garcia, Fernandinho, Toure, Nasri, Silva; Dzeko

Reagovat
kiwwi

Hull City Starting XI vs Man City: McGregor; Rosenior, Elmohamady, Figueroa, Chester, Davies; Huddlestone, Meyler, Livermore; Jelavic, Long.

Reagovat
Usty

Vyloženě ztrátová

Reagovat
smazaný uživatel

příští sezonu Mangala...

Reagovat
Kenneth

Ten chlap se proste nepouci. Ale dneska jim to stacit bude.

Reagovat
Tomekcz

city 3:0

Reagovat
blade115

Hmm, Demichelis, Clichy, Garcia, zraněný Agüero... To skoro vypadá, že by Hull mohl bodovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Man City have averaged 3.2 goals per game in the PL this season when Sergio Aguero has played, compared to 1.7 without him.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Demichelis, Garcia, Clichy

Reagovat
M0rb1D4S

Paráda, takže dneska remíza

Reagovat
kvasha16

snad to uhraju na prehru

Reagovat
smazaný uživatel

Titul patří Chelsea. Prozatím bez velkých výkyvů. A jediný kdo "kouše" a to je City se špatnou formou a Tragédi,kteří mají jak těžký los tak vždycky závěr poserou tak prostě věřím v titul !

Reagovat
smazaný uživatel

kdo vždycky posere závěr?

Reagovat
smazaný uživatel

no Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

že to minulý rok posrali neskutečným způsobem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je fakt,že to serou každý rok,ale to je jedno. Hlavně být do 4.fleku ne? Gró je jinde a to je titul - tak doufám,že tam kde patří ..... na Stamford Bridge !

Reagovat
smazaný uživatel

Pikachu will be Japans official mascot during the 2014 World Cup in Brazil!

Reagovat
smazaný uživatel

LEGENDA

Reagovat
smazaný uživatel

pika pika

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

směju nahlas

Reagovat
smazaný uživatel

300.bitva u Termopyl.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

úlet.

Reagovat
vladis271
Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Hull překvapí

Reagovat
Side

Nějakej stream prosím

Reagovat
Side
Reagovat
fajdax

oh, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

To je kokot

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Nikikrew

zapnem to a Kompany zas perli dobre to zacina

Reagovat
smazaný uživatel

Yes a stopka

Reagovat
fajdax

Jasná

Reagovat
EL Gringo

Lee Mason

Reagovat
kiwwi

pekne...to bude mimo aj na nas zapas

Reagovat
mithro

vidis, to ma ani nenapadlo, parada

Reagovat
vitasrp

Za faul v pozici posledního je to jeden mač, takže nebude, ne?

Reagovat
Side

Reagovat
blade115

To se takhle rozlišuje? Já myslel, že za dvě žlutý automaticky 1, za přímou červenou 3.

Reagovat
kiwwi

ako hej, dostane 3, ale po odvolani mu to znizia na 1

Reagovat
blade115

Aha ... dík.

Reagovat
kiwwi

to je pravda

Reagovat
Usty

tak tak

Reagovat
Nikikrew

kolko je stopka? 3 zapasy?

Reagovat
t0mmy33MCFC

lol dalsi zapas kdy misto faulu na City je redka proti City? unbeliavable

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle bylo posouzený naprosto perfektně

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak jak uz ho zatahl tak neni co resit ale predtim nevim no

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to nahraně, ale osobně bych to nechal.. to už je pak subjektivní

Reagovat
smazaný uživatel

Může se zlobit jen sám na sebe

Reagovat
blade115

Anooooo !! Nejsem si teda jistej, jestli se neměl pískat už faul Jelaviče, ale ne že bych si stěžoval.

Reagovat
smazaný uživatel

gratulujeme rozhodčí

Reagovat
kiwwi

k dobrej praci? pekne od teba ze sa vies odosobnit

Reagovat
smazaný uživatel

trapné i na tebe

Reagovat
Wat

Luxusní střela, wow!

Reagovat
smazaný uživatel

Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Demichelis bude hrát i příště

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
kiwwi

uuu mega strela...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

3xx. proti Ficovi

Reagovat
vodka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

Hmm, nádherná střela.

Reagovat
vodka

Kompany tam šel dost nešikovně, ale fakt si nejsu jistý, do jaké míry to byl faul, viděl sem to ale jenom jednou, Silva ale hezky pěkně...

Reagovat
kiwwi

zatiahol Jelavica za dres

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že je tam mraky zápasů ještě, ale jestli dneska City ztratí, tak nás to nakopne směrem k titulu poměrně dost.

Reagovat
Chazy

myšlenka

A jestli ztratíte vy, tak vám to uškodí.

A jestli ztratí oba, nic se nezmění.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
minoLFC

Vyššia futbalová...to je už jeho tretia vysoká

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipe vylez.

Reagovat
kiwwi

vsak si tu

Reagovat
smazaný uživatel

Nenarodil jsi se taky na Jižní spojce?

Reagovat
Chazy

Taky?

Fakt by to tu chtělo to přiznání eurofotbalu, i když by to fakt bylo hlavně pro tomasinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stává se tam hodně nehod.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis to vyznelo tak, ze ses tam narodil ty..

Reagovat
Chazy

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tam bylo, protože už jsem to tu dneska bylo použitý na někoho jiného, ale admin to zřejmě smazal. Fakt nemůžu za to, že to nechápete.

Reagovat
Chazy

"už jsem to tu dneska bylo použitý"

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy ses nepřepsal, wow gratuluju

Reagovat
Chazy

Ocením tvůj přepis dokonce třemi palci, co mám pro tebe udělat víc?

Reagovat
smazaný uživatel

Docela by mne potěšilo, kdyby sis zlomil nohu.

Reagovat
Chazy

Hele, nerad bych si hrál na přemoudřelýho chytráka, co se týče lidský anatomie, ale podle mě by mi to nezabránilo v tom, abych sem psal.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem taky netvrdil, že by ti to mělo zabránit sem psát, ale mne by to tu radost udělalo.

Reagovat
Chazy

Hele, pokud opravdu chceš, aby se to stalo, musíš si to vyprosit formou nějaký stovky tady.

Rozumíš, funguje to jako ty padající hvězdy.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

a vraj kto je tu z juhu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nevím, co se vám retardům nelíbí na srovnání...

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

filip12 dnes zemre,jestli se pod mym komentarem objeví nejmin 10

Reagovat
fajdax

Reagovat
Tomekcz

hull to hrajou jak Moyes, samej centr ale ho.vno z toho

Reagovat
smazaný uživatel

Zaba.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Zaba ououou jaka skoda obrovska

Reagovat
diastan

škodáá

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

No..

Reagovat
smazaný uživatel

rudá no

Reagovat
Tomekcz

goooooooooooooooool

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl ofsajd!

Reagovat
Chazy

Až na to, že byl, tak nebyl no..

Reagovat
Chazy

Pamatuješ, jak sme se kdysi přeli, jestli má větší talent Dolgopolov nebo Gulbis?

Teď budou v ranku přímo vedle sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by Dolgo mohl

Reagovat
Chazy

Nevadilo by mi to, ale nebudu nikdy fandit nikomu proti Rogerovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a ja mam dojem, ze jsem tehdy tvrdil, ze Gulba ma vetsi talent, je to tak? Kazdopadne ted to upravuju a myslim si, ze maji oba stejne velkej talent a to velkej Ale Gulba me vcera nasral, prohrat s Isnerem

Reagovat
Chazy

Ano ano, přesně tak. U mě zas trochu vyrostlo mínění o Erniem.

Bohužel oba dva se svým talentem zacházejí prachbídně. U Ernieho to vypadá, že se teď opravdu snaží, ale já tomu nevěřím, podle mě je naprosto nevhodná mentalita pro to, aby bojoval v dlouhodobý soutěži (ale nemám mu to za zlé, já bych byl daleko horší, kdybych se narodil do jeho světa)...

To mě zrovna potěšil, já Izzyho furt žeru občas to i píšu tomasinhovi, že mě sere a končím s ním, ale pak ho vidím hrát a je to zas vamos Izzy

Reagovat
smazaný uživatel

Jj vim, ze ho mas rad. Gulba ma velkej problem s psychikou. Hraje si na tvrdaka, ale pak prijde dulezitej serv a on se totalne rozsype. Ma dobryho trenera a chce to asi jeste cas, ale ja ho v ty TOP 10-12 na konci roku vidim

Reagovat
smazaný uživatel

Gulbuv problem je prohrabat se prvnima kolama, protoze na to sere, pro nej to neni motivace a to jedine ho muze zastavit od top10. Talentu ma pozehnane, jen aby ho vyuzil.

Reagovat
Chazy

Jo, určitě je to možný, já tam letos hlavně vidím Dimitrova. Pokud zvládne uhrát jaro na tom levelu, na jakým to letos rozehrál, tak bude na RG i W v top 16 a pokud toho využije k tomu, aby dal dvě QF (a jakože může, mezi mladejma hráčema se jako jedinej neštítí antuky a na trávě bys zas měl prokázat, že je baby fed), tak je to podle mě konečně ten jeho breakout year.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz uz jsi ho zminil (mam ho tak nejak neutralne rad), tak proti Erniemu to byl krasnej zapas, videls?

Reagovat
Chazy

Viděl, oba dva jsou nefalšovaný YT hráči, prostě talent na ty nereálný výměny a fenomenální údery... ale občas do těch jejich zápasů přijdou fakt příšerně nudný pasáže. Ale bavilo mě to.

Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

tak neco podobnyho zahral i ted proti Erniemu a vyhral ten bod jak je na tom vubec Troida s trestem? nemel by se uz nekdy brzo vratit?

Reagovat
Chazy

Já nevím a upřímně doufám, že se jeho návrat neblíží...

Jestli máš rád jeho, tak tam fakt není šance, že bys našel způsob, jak bych s ním sympatizoval i já

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to nemam, ale hraje zase jinym stylem, nez ostatni a mam tyhle navraty docela rad.

Reagovat
smazaný uživatel

a kazdopadne si vem, jakej talent Gulba ma, kdyz stacilo zacit makat a behem roku je v TOP20

Reagovat
Chazy

400. pro všechny wiganský Mcéčka

Reagovat
Tomekcz

uz tlaci shity, zadnej ofsajd nikde

Reagovat
Hejnak

to se pouští

Reagovat
Chazy

Slovak Sport

Reagovat
Tomekcz

silva jasna cervena mason

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda toho ukopnuti Silvy

Reagovat
Miguel19

Demichelis a Clichy zase hrají

Neskutečný.

Reagovat
Chazy

Slovak Sport jsou dobrý mrdky...

Hoděj tam oficiální znělku NFL, tak se natěšeně podívám, co to znamená, jestli sháněj práva a ona je to upoutávka na přímej přenos polský čutaný nebo čeho.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Tak Kompany mozna stopka jen na jeden zapas Snad to vyjde po te radosti zdejsich fandu Utd

Reagovat
Euphael

Jelavič

Reagovat
vodka

Hull by ale mohl vyrovnat, su zvědavý, jak tomu pomůže Boyd.

Reagovat
kvasha16

444. pre bodovanie Hulu

Reagovat
Euphael

....když ne my, tak radši ať vyhraje city než špíny jako vy

Reagovat
kvasha16

heh, sranda, ked uz my sme spiny tak aj City by mali byt nie? ... kazdopadne vdaka za kompliment, vzdy potesi ked nam niekto nepraje vyhru, o to viac potom potesia 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je taky Chelsea větší špína než City. A co jako čekáš, že vám bude fanoušek Arsenalu přát výhru?

Reagovat
Chazy

Chelsea je něco jako čistý zlo.

Na Man City si člověk něco sympatikýho najde.

Ale samozřejmě ultimátní odpad je obojí.

Reagovat
kvasha16

takze na nas nie je absolutne nic sympaticke ale na City hej? ako ja nemam problem s MC ale to co si napisal je pre mna osobne blbost

Reagovat
Chazy

Já ti to neberu, pro mě to tak opravdu je, ale je to samozřejmě subjektivní dojem a to, co jsem tam napsal, ani nemá vyjadřovat nic jinýho.

Reagovat
kvasha16

mne len proste pripada zvlastne, ked o nas sa hovori o absolutne nesympatickych zatial co na MC sa da najst nieco pozitivne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Vy jste nesympatický tým až to bolí nezlob se na mě. Hráči jako Eto, Lampard nebo Hazard jsou krajně nesympatičtí. Snad zas někdo doběhne a začne plakat, že je to neobjektivní. Dovršením toho, člověk sedící na lavičce je nejméně symapatická osoba ve fotbalovém světě.

Proti tobě nic nemám, ale celkově fanoušci na ef tomu taky moc nepřidávají. Jediný normální fan Chelsea, který je objektivní je Vitasrp. Pak tu jsou šašci typu krleš, LP4ever neo Masopust, kteří hladinou svého intelektu připomínají hladinu sympatičnosti klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard nesympatický to už je čistý hate

Reagovat
Euphael

Samozřejmě Terry, špatně jsem to napsal.

Reagovat
kvasha16

Eto chapem, mozno niekomu nie je sympaticky Hazard, to beriem, ale ako moze byt niekomu nesympaticky Lampard to mi hlava neberie ... a ze jediny objektivny je Vita? ale no tak, naprikald blade alebo Usty sa ti zdaju byt mimo? krles trolluje, sa cudujem ze ho vobec riesite ked on ma uplne na salame co sa tu o nom pise, a LP4ever by som vyradil z tej skupiny, mi nepride zeby tu nejak prudil alebo vypisoval picoviny ... a k tej sympatickosti klubu, ja beriem ze pre ostatnych sme nesympaticky, chapem to viacmenej, len som sa cudoval ze MC "su v pohode" a my nie

Reagovat
Euphael

K lampsovi jsem se vyjadřoval výše, myslel jsem na Terryho a napsal jsem Lamparda.

Reagovat
fenixLFC

city ma hlavne ovela sympatickejsi kader, lepsiu organizaciu co sa tyka nefutbalových veci atd.

Reagovat
masly008

ten hull je tak tragický,oni snad hrajou na to aby to tak skončilo.

Reagovat
kvasha16

Nemanja Matič ohledně loňského finále Evropské ligy: "Po zápase jsem mu (Ivanovičovi) poslal zprávu, že má velkou hlavu a proto vstřelil vítězný gól!"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol rozhodčí hlavně že Džekovi to pískne

Reagovat
Miguel19

Boyd

Reagovat
Chazy

Hart

Reagovat
Tomekcz

to pra.se zas tlaci City jak muze

Reagovat
Wat

Pra.se

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Dinho

Reagovat
supervizor

Sice si nevysimuloval penaltu, ale strejne z toho vyšel lepe, protože nedostal kartu a Hart ano, dokud tohle nebude prisne trestane tak to ti zmetci budou zkoušet pořad.

Reagovat
Chazy

Hart si ale kartu prostě zasloužil. Asi to nebylo posouzený jako simulace, proto kartu nedostal.

Reagovat
vladis271

OT: nové csfd. wau!!!!!!!

ešte by niekto mohol nájsť spôsob ako odstrániť reklamy na začiatku. adblock nefunguje pritom.

Reagovat
Side

jak nový, já to mám pořád stejný

Reagovat
iamek

Asi mysli tu stupidni sekci online filmy. Jinak csfd je nova kratkou dobu a POMO je skrt, aby tak rychle menil vzhled.

Reagovat
vladis271

prečo stupídna?

Reagovat
iamek

Naprosta hovadina. V CR je jen jeden slusny web, kde jsou slusne filmy online za slusnou cenu a to aerovod. Ostatni jako Voyo, ivio a par dalsich jsou nepouzitelne. Nizka kvalita jak zvuku tak obrazu, nejde si vybrat jazyk a kdyz uz jde anglictina, tak nejsou titulky a hlavne nabidka je smesna. 99,9% filmu jsou x let stare a videl je snad kazdy. Dokud to nebudou mit jako treba aerovod, ktery sem tam da na web film ve stejne datum jako kdyz zacina v kine, tak nemaji sanci dlouhodobe uspet. Sice treba na ivio je par fajn kultovnich filmu a art filmu, ale v takove kvalite nema smysl na to ani koukat. A ty ceny tam jsou taky prepalene. Pry maji v planu uvadet exkluzivni tituly, ktere v CR jeste nebyli. Do te doby pokud to tady nebude, tak nema smysl ten web navstevovat. Je stovky kvalitnich filmu co tady nejsou a kdyby je meli na webu klido i za 100kc kus, tak se na ne podivam, ale divat se na 13 okrsek muzu na satelitu :).

Reagovat
Fenri

Jak, přeplatěné? To, že se podíváš na 30 sec spot je jako velká cena za to, že se můžeš legálně podívat zdarma na film, jo? Mimochodem, včera jsem si z ivia pustil film, dal jsem to na velkou televizi, oproti kvalitě kterýhokoliv média neni poznat rozdíl. Nabídka filmů je otázkou, ale rozhodně bych to nezatracoval; běží to jenom chvilku a už jenom to, že čim víc lidí to bude využívat, tím líp s tim tvůrci webu můžou pracovat, mi dává důvod to podpořit

Reagovat
iamek

Ja je samozrejme nezatracuji. Je to zacatek a doufam, ze to pujde nahoru, protoze sluzba jako Netflix ( Ktery mel tento rok jit do CR, ale nejde ) tady potreba je. Ja jsem protipiratstvi ( dukaz muj seznam origo dvd, utracenych penez za festaky, kina a aerovod ), ale kdyby nebyl warez, tak jsem uplne ztracenej v serialech, artovych filmech a filmech mimo USA. Tady je obrovska mezera na trhu, ale zase na druhou stranu chapu vydavatele, ze tady tyhle filmy nevydavaji, protoze to lidi asi nezajima, ale doufam, ze se to zmeni.

Reagovat
Fenri

To bych fakt neřek, že to lidi nezajímá. Spíš to je prachsprostá díra na trhu.

Reagovat
iamek

No on se o lepsi filmy pokousel Reflex a Levne knihy. Oba se na to uz vysrali. Bohuzel. Mam od nich uplne vsechno a je to naaaaadherna sbirka. Reflex skoncil uplne a Levne knihy sem tam neco vydaji. To byla paradicka nakoupit filmografii od Kurosawy kus treba za 19kc v krabicce .

Reagovat
Fenri

Tak ale právě o tom mluvím, kupovat si kolekce filmů v krabičkách už je prostě pasé, dnešní doba chce rychlej přístup k těm filmům online... Nevim, jak konkrétně by se uchytily filmy o kterých mluvíš (to prostě asi vždycky bude záležitost malýho publika a jakákoliv forma komerční distribuce nebude bezproblematická - ale kdyby právě na nich to ta ta společnost nestavěla a naopak tim obohacovala svůj repertoár, tak by to neskutečně zvedlo hodnotu služby, který poskytujou), ale třeba seriály by se chytly naprosto jasně a bez problémů, to se týká i filmů, na který třeba lidi nepujdou do kina, ale takhle v neděli po obědě si to třeba stáhnou a podivaj se na to.

Reagovat
iamek

Presne tak. Vsak o tom mluvim. DVD jsou proste pase. Jasne koupim si ho, kdyz tam vyjde neco zajimaveho, ale uz mi to nestaci. Chci si proste zaplatit kreditkou mesicni pausal a chci cucet na filmy. Ivio to nabizi, ale tam 50% filmu co je bezi na satelitu ( mam vsechny filmove kanaly co jsou v nabidce ), 40% jsem uz videl predtim a 10% jsou pakarny co maji na csfd cerne hodnoceni. Navic serialy tam nemaji skoro zadne. To proste chce neco exkluzivniho. Treba do kina jde ve Ctvrtek film XXXXXX a treba az ho maji v nabidce taky. Distributor bude mit vice penez ( kinu zustava pulka myslim ) a kdyz si to da na tenhle web, tak bude mit vice. Jasne pro kina spatne, ale kino zustane porad kinem.

Reagovat
Fenri

Jo, tak mám pocit, že si rozumíme, akorát tys to ohodnotil jako naprostou hovadinu, protože to tu nabídku filmů nemá nijak valnou, já bych s tim prostě počkal, jestli se to třeba nezlepší, protože tenhle model je naše jediná naděje

Reagovat
iamek

Ja spoleham porad na Netflix. Skoda, ze to letos nevyjde. Uz meli dokonce slusny tym titulkaru domluvenych.

Reagovat
vladis271

tak ono to chce odomňa pre spustenie druhého filmu poplatok. Pripíjam sa k iamekovi

Reagovat
iamek

Jsem to rikal. Fuck to je poprve co se mnou souhlasis .

Reagovat
vladis271

si mufan, ale tvoje filmové OTčká rád čítam.

Reagovat
iamek

Fungujre addblock na vsechny reklamy. Nemam tam jedinou reklamu.

Reagovat
Chazy

Al Habsi, Boyce, Ramis, Perch, Barnett, Tunnicliffe, Gomez, McArthur, Fortune, Waghorn, McClean

Reagovat
Euphael

Mám na vás, tak snad...mám to s pojistkou, protože si myslím že bude nula

Reagovat
Chazy

Odvážnej pick, musím říct

Reagovat
Euphael

Ipswich bude kousat...ale Wigan to neprojede.

Reagovat
vodka

http://worldsoccertalk.com/2014/03/14/mark-hughes-era-at-stoke-city-is-taking-shape/?

článek jak dělaný pro ty, co považují Stoke furt za kopáče s taktikou nákopy...

Reagovat
Wat

Takže vlastně skoro pro všechny mimo sekci, dá se říct.

Reagovat
masly008

ten hull má vsazeno proti sobě jinak si nedovedu vysvětlit proč útočí ve 3 lidech a to ještě v chůzi.

Reagovat
smazaný uživatel

City mělo dneska snad 5 gólovek, jak to ten Hull dělá

Reagovat
Tomekcz

at hull spadne , takovy trapaci,ani jednu sanci

Reagovat
Miguel19

Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to Hull moc nezvladl. Silva Genialne..

Reagovat
Nikikrew

Silva krasna ulicka, perfektny hrac

Reagovat
diastan

Uffff je tam .. na to že jsme celý zapas o 10

Reagovat
blade115

Ten Hull je tak trapnej, trapnej, trapnej a trapnej. Takhle zahozená šance na tři body ze zápasu s asi nejlepším týmem Anglie, to je neskutečný. Samej ofsajd, zkažený centry, ani jedna pořádná šance, nic kloudnýho, prostě nic. 80 minut přesilovky je pro ně jak hodit perly sviním, vážně. Hnus.

Reagovat
Thoomas

Celej Hull otresnej,ale Jelavic tam teda vycniva stejne,neco tak drevenyho sem dlouho nevidel

Reagovat
Euphael

To je kopyto.

Reagovat
kiwwi

Silva MOTM - vsade bol, vsetko urobil - neskutocny hrac

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznacne lepsi žolík na lavičku pre Spain nez Mata

Reagovat
kvasha16

co je s Barkleym? z formy je ci preco nehra dnes?

Reagovat
Zaschrona

jj, je z formy

Reagovat
vodka

Begovic- Cameron, Shawcross, Wilson, Pieters

N'Zonzi, Whelan

Odemwingie, Ireland, Arnautovic

Crouch

WHU: Adrian, Demel, Reid, Tomkins, McCartney

Noble, Diame, Nocerino, Downing

Nolan

Carroll

Reagovat
vrabejka

tak City to zase uklohnili. Ale zarazilo me ze taky ofenzivni tym se zatahne na 90 minut na vlastni pulku. Goly Silvy a Džeka byly vlastně náhodné. Škoda že ve druhém poločase Hull nesrovnal protože je měl iv dobrém zámku a chybělo jim kus štěstí. Múžeme ale stále dufat že Kompany dostane větší trest a mohl by chybět v derby s united kde by jim mohli vzit body united.

Reagovat
kiwwi

a vies o tom, ze mali vyluceneho hraca?

Reagovat
vrabejka

jasně ale s takym kadrem by je neměl problem přehrát. Koneckonců newcastle nas (LFC) v 10 prehraval. Hodne me zklamali snad ve zbylych dohravanych zapasech ztratí.

Reagovat
Tomekcz

city nam daj 6:0, moyes nikoho silnyho neporazi

Reagovat
kiwwi

dobry stream na Cardiff?

Reagovat
kiwwi

sop://broker.sopcast.com:3912/141111

Reagovat
smazaný uživatel

Už je off, nemáš pls další ?

Reagovat
dantetomas

http://www.rider-hdlive.co.uk/2014/02/hd-stream-2.html

ale mne seka, tak neviem ako ostatni

Reagovat
vodka

Fábio proti EFC v záloze

Reagovat
vodka

Begovič

Reagovat
vodka

bože Irelande, do víc chceš

Reagovat
SunFells

Schneidyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

geniální protiútok od Stoke teď

Reagovat
Chazy

Rhodes

Ať už jde konečně do PL.

Reagovat
vodka

omg, Muniesa v obraně, tak to dá West Ham eště aspoň 2...

Reagovat
iamek

Zaha uz nehraje ani v Cardiffu nebo je zranenej ?

Reagovat
Chazy

Cleeeean

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

CROUCHIEEEEE

Reagovat
vodka

lol, hrozný gól

Reagovat
Zaschrona

Marshall je totalne famozni.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl by někdo zájem dělat FB stránku zaměřenou na fotbal? Osobně mi je z těch fungujících na blití..

Reagovat
smazaný uživatel

koho zajímají nějaké fb stránky

Reagovat
smazaný uživatel

130 tis. lidí má ta největší česká, takže asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to radši čtu od zdroje.

Reagovat
smazaný uživatel

no právě, spousta tady těch stránek tam dává strašný a ničím nepodložený hovadiny. taky radši čtu od zdroje, ale "spreading the knowledge" je taky důležitý

Reagovat
Zaschrona

To mela byt ruda, strasna prasarna. Zvednout Theopile tu nohu jeste trochu vys, tak Barry ma po sezone...

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak hrozné to nebylo.

Reagovat
M0rb1D4S

OT: Nevíte prosím někdo o stránce, kde by se dala sledovat Conference?

Reagovat
Chazy

Jakože streamy?

Já jako Brackley sleduju na livesportu klasicky.

Reagovat
M0rb1D4S

Livesport sleduju vždycky, když jsem mimo domov přes mobil. A nevím právě, jestli se vůbec tyhle poloprofesionální ligy někde vysílají. Hodně mě zajímá Nuneaton Town.

Reagovat
Chazy

Já vím, že PO se občas snad dá najít stream, ale jestli standardní liga... určitě se to někam nahrává, protože z toho záběry jsou, ale neřek bych, že tomu někdo obětuje vysílací čas.

Reagovat
Chazy

(ono proč taky)

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by fajn někdy vidět svůj oblíbený tým, viď?

Reagovat
M0rb1D4S

Irituje tě snad něco? Jediné co může člověk vidět, jsou záznamy zápasů na youtube. Máš pravdu, bylo by fajn vidět zápas týmu, který jsem si díky jistým okolnostem oblíbil.

Reagovat
Chazy

J O R D I :)))))))

Reagovat
SunFells

Champ už mu sedí, jo?

Reagovat
Chazy

? Však v Champu zahrál jednu z nejlepších sezon poslední dekády.

Reagovat
Chazy
Reagovat
SunFells

Nebylo to myšlené tak, že by mu právě teď či nedávno začal sedět. Ale že tam je co k čemu, když v PL moc nebyl. Často jste na něj nadávali, co si vzpomínám.

Reagovat
Chazy

Jooo, ale poslední rok už ani ne hele, to už byl v PL jeden z mála použitelnejch hráčů.

Na něm je super, že on je fakt hardworker, nestěžuje si, posedí na BN a necekne, trpělivě si čeká na šanci a maká na sobě, aby dostal další. Coyle na něj sral a on neřek ani slovo, Uwe ho chvilku taky ignoroval a neřek ani slovo, pak Wiganu vyhrál dva zápasy a nehnul se ze základu. A tak to bylo i v PL, hrál fakt pomalu, naivně, něco jako Ronaldo na začátku v MU, ale prostě na sobě pracoval, až sme si ho oblíbili.

Reagovat
SunFells

Ok, dobře pro něj. Jinak o té sezóně ve Swansea jsem ani nevěděl, myslel jsem, že narážíš na tuto sezónu.

Reagovat
Chazy

Swans by bez něj a Scotlanda se v champu ani neudrželi, fakt tam kralovali. Já mám nejradši tohle video, je takový pěkný svižný a dost vypovídá o hře toho klubu tehdy. Bohužel Wigan pod Martinezem nic podobnýho ani nenaznačil.

http://www.youtube.com/watch?v=KHiAYzr8zb8

Reagovat
Chazy

Jinak ty nejhezčí góly z dálky tam dával Ferrie Bodde, což byl asi nejtalentovanější hráč, kterej kdy za Swansea hrál. Možná ho teď překonává Bony, ale nedokážu říct, bylo oceněnej jako nejlepší hráč Football League a chtěli ho i Spurs nebo Villa, teda CL týmy.

Bohužel už skončil kariéru a tak moje propagování jeho vždycky zůstane u posměchu od kiwwiho a podobnejch lidí, co ani netušili, kdo to je a jen plácali.

Reagovat
SunFells

To videu jsem kdysi viděl, možná si to sem dával ty. Zase byl Bob se svým herním systémem ve Wiganu považován za revolucionáře ...nějaké tři měsíce

Reagovat
Chazy

Tak on do Wiganu fakt přived krásnej a moderní fotbal. Ale ve stylu Barcy, šíleně přihrávek, držení mičudy, celoplošný napadání a absence pohybu.

Swans to právě ovládali přímočarostí

Reagovat
SunFells

Vidíš jak je flexibilní

Reagovat
Chazy

Nj, ale zas když to tak vezmeš, tak to mohlo platit i v PL. Tady je to teď 18 pseudoGuardiolů, Mourinho a 1 přímočarej LFC... a jak to vypadá.

Reagovat
vodka

no, Stoke po hodně marném začátku je lepší, hlavně přechod do útoku je většinou svižný a zábavný, u MU sem si na takový přechod úplně odvykl, takže to pohladí po duši. Gól Carrolla byla chyba Begovič, který neměl co vybíhat. Jinak WHU docela hrozili, ale bez výsledné střely.

Stoke kombinačně lepší, Odewingie se fantasticky vrací. Pietersovo zranění je pěkně na pytel, Diame přes Muniesu celkem chodí, protože ho prostě fyzicky přejede... Přesto celkově lepší Stoke, vážně se na to dá dívat a čekám, že minimálně gól až 2 eště padne. Ireland měl 2 tutovky, tak 3. snad už promění...

Reagovat
SunFells

RICKIE Po minutě na hřišti.

Reagovat
R22

Nemá někdo link na Everton pls?

Reagovat
Zaschrona

ja koukam na firstrow, nic lepsiho jsem nenasel

Reagovat
Zaschrona

DEULOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Chazy

Bob

Reagovat
vodka

a WHU v druhém poločase výborně presuje, Stoke dělá pod tlakem chyby...

Reagovat
vodka

a někdy i bez tlaku...

Reagovat
Chazy

Arnie je bůh

Reagovat
Chazy

Každopádně teď jsem na 30 vteřin viděl Hughesův Blackburn.

Reagovat
vodka

technicky a myšlenkou jo, ale jenom když se mu chce...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ho rád, ale v týmu bych ho nechtěl.

Reagovat
Chazy

Jono. Ale z pohledu Stoke je to fajn, pokud chtěj přejít na technickej a kombinační fotbal, tak musej brát cokoliv, co se nabídne a může je posílit. Pro takovej tým nebude snadný podobný hráče nabrat.

Za posledních 10 let tam jedinej skutečnej a mimořádnej technik, herní génius, byl Arismendi.

Reagovat
soukup

tady to asi nikdo nepochopí hele

Reagovat
Chazy

Reagovat
vodka

za 1,5 mega je to výborný kup, Hughes navíc vypadá, že s ním docela pracovat umí...

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty prachy je to super posila, to je jasný.

Reagovat
vodka

ARNAUTOVIČČČČČČČČČČ

parada

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Zaschrona

Supr.

Reagovat
kiwwi

Oleeeeeeeee

Reagovat
Swarley

Cala supr výkon...zabránil jasné tutovce, kterou měl Lukaku a teď gól, pěkný...

Reagovat
Chazy

Prej dneska se něco hraje.

Reagovat
Swarley

mihi mi něco takového psal, že v osm, tak snad jo

Reagovat
Chazy

Prosil bych ještě gól Toffees, Eagles a Glovers.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelonský hvězdičce mají v Evertonu všichni hráči za úkol nahrávat?

Reagovat
soukup

Muniesu potratit

Reagovat
vodka

Muniesa působí jak hadrový panaák v souboji s Carrollem, ten tam zase chodí jak prase s loktama...

Reagovat
SunFells

Lambert je král

Reagovat
smazaný uživatel

na MS by měl jet

Reagovat
SunFells

Asi bude nejvíc záležet, jaké výkony bude předvádět chvilku před nominací, ale hádám že pojede. Dneska tam Woy je, to je dobré.

Reagovat
SunFells

Aspoň pro něj, pro Shawa moc ne

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw má čas, spoustu času. Ale Saints a akademie, to je paráda. Já sleduju i mládky jejich, protože tam je jistota, že další sezonu zase někoho vytáhnou

Reagovat
SunFells

Jojo, šak už teď na jaro začlenili trochu i toho Gallaghera

Reagovat
smazaný uživatel

jj útočníků tam moc nemají, i ted v poslední době dělají v akademii hlavně obránce. i Bale byl vlastně nejprve obránce no...

Reagovat
smazaný uživatel

600. pre West Ham

Reagovat
smazaný uživatel

Když se člověk podívá na sestavu Fulhamu....tam ten Holtby musí útočit sám ne?

Reagovat
Miguel19

Aston Villa XI: Guzan, Bacuna, Vlaar, Baker, Bennett, Westwood, Delph, El Ahmadi, Weimann, Benteke, Agbonlahor.

Reagovat
Chazy

No super, znám 4 hráče.

Reagovat
soukup

ten rozhodčí je hroznej šašek, nejdřív nevidí úplně nejjasnější ruku na světě od Muniesy a teď odpíská Crouchovi nevím co, asi to, že protihráče moc zesměšnil

Reagovat
Chazy

Goooooool

Reagovat
soukup

hodně dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea team v Aston Villa: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian, Oscar, Hazard; Torres. #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Subs v Villa: Schwarzer, Kalas, Mikel, Lampard, Schurrle, Salah, Ba. #CFC

Reagovat
vodka

ODEMWINGIE fantastický sprint a zakončení ukázkové

Reagovat
Miguel19

Chelsea team v Aston Villa: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian, Oscar, Hazard; Torres. #CFC

Reagovat
Swarley

Zahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Odemwingie to krasne trefil..

Reagovat
fajdax

OFICIÁLNÍ SESTAVA: Čech - Ivanovič, Cahill, Terry (c), Azpilicueta - Ramires, Matič - Willian, Oscar, Hazard - Torres

LAVIČKA: Schwarzer, Kalas, Mikel, Lampard, Schürrle, Salah, Ba

Reagovat
spider_8

Parádní sestava Ale doufám, že to má José dobře rozvržený, vzhledem k tomu těžkému týdnu.

Reagovat
Chazy

Odemwingie mi teď hodně připomněl jeden legendární gól Martinse za NUFC:

Reagovat
kiwwi

haha, za co ako dostal Campbell zltu?

to je chujko ten Stones

Reagovat
Swarley

ukazoval, jako by mu sečetl nějaké dva zákroky, ale i tak mi to teda na žlutou nepřišlo

Reagovat
kiwwi

ale vsak on sa ho ani nedotkol

Reagovat
Swarley

aha, tak to jsem si ani nevšiml, na opakování jsem se nedíval

Reagovat
SunFells

Zaha místo Fabia? Co tam Ole čaruje?

Reagovat
kiwwi

no vsak Favio hral prave kridlo

Reagovat
SunFells

To tam ale nějak musel počachrovat, protože tam předtím byl Noone s Mutchem, za jednoho šel Daehli a za druhého Whittingham. Kdo tam hrál beka?

Reagovat
vodka

Theophile-Catherine a John

Reagovat
SunFells

Ten Cala je teda stoper? Na Livesportu ho hodili do zálohy.

Reagovat
Mimalu

uuuuu škoda Romeu

Reagovat
Mimalu

*lu

Reagovat
Chazy

CLEEEEEEAAAN!!!!

7 W v řadě, 5 W venku, z toho vždycky venku Wigan vstřelil aspoň dva góly a ani jednou nedostal víc jak jeden.

Roberto WHO?

UWE UWE UWE

Reagovat
Chazy

Snad Wigan nepostoupí, je fajn fandit týmu, co vyhrává zápasy.

Reagovat
Chazy

(navíc by to dávali v televizi a musel bych se koukat)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

na úspěchy máte FA Cup

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

keby Cardiff nemal Marshalla, tak uz maju isty zostup do champu...neskutocne ich drzi ako tak nad vodou celu sezonu

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

According to Sky Sports Germany, LFC's scouts are at Hoffenheim v Mainz 05 to watch Robert Firmino.

Reagovat
smazaný uživatel

stas by měl radost..

Reagovat
stas87

no radost primarne si prajem aby ostal v BL..ak nie tak PL by mu sedela viac ako la liga ci taliansko,hlavne nie do petrohradu..ten ma ale prevziat schaaf udajne

lolkac je LOL..najst na YT jeho videa a obcas pozriet pod BL je strasne narocne..

Reagovat
smazaný uživatel

vieš o ňom niečo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nějakej jeho přesnej popis ti fakt nenapíšu, ale co o něm čtu, tak si ho všichni hrozně chválí a i stas o něm psal, že je skvělej. Navíc my posilu na ten post potřebujem, když tam máme pořádně jenom Coutinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej by som bral Diega Costu

Reagovat
SunFells

Reagovat
blade115

Protože ten s pozicí Coutinha a Firmina hodně souvisí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak predpokladám, že ten Firmino nebude lacný. Diego Costa by stal vačšinu penazí, Na Firmina by už neostalo.

Reagovat
blade115

I tak, nerozumím, na co by zrovna vám Costa byl, když hrot je jedna z mála pozic, kde vás bota absolutně netlačí.

Reagovat
SunFells

Co přišel Lambert na hřiště, tak celá hra šla neskutečně nahoru. Bublina netuší, co se kolem ní děje

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa XI vs Chelsea: Guzan; Bacuna, Vlaar, Baker, Bennett; Westwood, Delph, El Ahmadi; Weimann, Benteke, Agbonlahor.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea XI vs Aston Villa: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian, Oscar, Hazard; Torres.

Reagovat
Swarley

ten Zaha je ocas, celou dobu tam má volnýho Kima na vápně

Reagovat
vodka

Noble zase neunáší prohru dement...

Reagovat
Chazy

Takže už to je naprosto zjevný. Přivítejte v PL Foxes.

Budou mít 17 bodů a do konce sezony nezbejvá ani 10 zápasů.

Reagovat
Chazy

Jenom nevím, co na to řekne kiwwi, jejich věčnej kritik, co je vidí jako nejvíc overrated tým, co nikdy ani nehrál na PO místech

Reagovat
Chazy

3-1, hotovo, Leicester hraje příští rok PL, to už se nemůže změnit.

Reagovat
kiwwi

penaltaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

bublinaaaa

Reagovat
Chazy

Tak to Arnautovic zkusil hustě to sem nečekal

Reagovat
Chazy

Jakože Henry.

Reagovat
soukup

já to čekal, ve vymýšlení složitých a frajerských řešení je dobrej a většinou to končí tak jak teď

Reagovat
Chazy

Podle mě to bylo lepší jak se snažit ten míč procpat centrem

Reagovat
soukup

šance na gól by ale byla větší

Reagovat
Chazy

Nevim nevim, moc místa tam nebylo. Ale zas za stavu 3-1 proč ne, dostal by se na YT

Reagovat
vodka

Arnautovič ty vole, předvede geniální přihrávku a pak když dostane pas zpátky na levačku, tak vystřelí na levačku pravačkou....

Reagovat
SunFells

WTF Saints to mají totálně ve své režii, pak Fonte namaže Elmanderovi přímo před Boruce a hned po výkupu dostanou další

Reagovat
Chazy

A Elmander to dal? Já bych u něj měl pochyby, i kdyby mu to namazal Boruc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

No jo, je to zvláštní.

Reagovat
Swarley

hlavněže mám Fonteho i Boruce ve fantě, vemena

Reagovat
SunFells

*výkopu, nikoho nevykupovali.

Reagovat
blade115

Pochopitelně jsem včera vyndal Lamberta z fanty a dal tam Lukaka...

Reagovat
smazaný uživatel

nj, amatéris

Reagovat
blade115

Nejsem si jistej, jestli hraješ, tak radši poznámky o nedoléhajícím zvuku odkudsi zezdola nechám bejt.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hattrick si mohl Rhodes odpustit..

Reagovat
SunFells

Proti svým ex, darebák

Reagovat
Chazy

Už by fakt měl jít do týmu jako Spurs (nemyslím to špatně), kde nemaj útočníka. Podle mě jasně prokázal, že na to má.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, treba ho koupi nejaky novacek..

Reagovat
Azazelo RD

Hlavně, aby se zachránil Fulham!

Reagovat
vodka

http://i.imgur.com/hBFse7Y.jpg

ponožky speciálně pro čr...

Reagovat
Azazelo RD

Sorry, ale ty bych si do sandálů nevzal, nejsem buran!

Reagovat
CHONG

Reagovat
Mimalu

colemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
Zaschrona

COLEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Zaschrona

LOL, to se ukopl nebo to kopl tak famozne? je to BUH tak jako tak

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Swarley

lol

Reagovat
Swarley

dobře se ukopl, každopádně velká škoda pro Cardiff

Reagovat
Miguel19

Oleeeeee

Reagovat
LGT

Cardiff

Reagovat
SunFells

68' Nordtveit žlutá, 69' Nordtveit druhá žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

parádní ukopnutí!!!! super

Barry klasa!

Reagovat
iamek

Evertoooooooooooooooon. Zachraneny tiket

Reagovat
Zaschrona

Zaslouzena vyhra, Marshall jasny MOTD, ale totalne zbytecne jsme si to zkomplikovali. Vyhra se ale pocita, uz jen 2 bodiky za Spurs a to porad mame zapas k dobru.

Reagovat
Arbiter

jak hrál Romelu?

Reagovat
Zaschrona

Slusny vykon, snaga byla a kdyby nebylo famozniho Marshalla, gol by urcite dal.

Reagovat
smazaný uživatel

villa mala už na SB obrať o body Chelsea. Snáď to vyjde teraz

Reagovat
blade115

Nj, vzpomínám si, to byl docela haluz zápas. Myslím, že tam bylo nějaký postrčení ze strany sudího, že? Ani za to bych se dneska nezlobil. Ale nejlépe samozřejmě zopakovat loňský debakl ze SB.

Reagovat
Nikikrew

Ako to, ze sa v Saints stale este hra?

Reagovat
SunFells

?

Reagovat
Nikikrew

nemal aom aktualizovany esport , ale i tak tam bolo nadstavenie cez 10 min. nie?

Reagovat
SunFells

Nastavil 5 a hráli tak 7.

Reagovat
smazaný uživatel

nehra sa už asi 5 minut

Reagovat
smazaný uživatel

božská Zaha sa zasekol? Alebo už konečne prišli na to, že to je len ďalší výkrik do tmy?

Reagovat
smazaný uživatel

*výstřik

Reagovat
smazaný uživatel

Výstřik do tmy.. to proto je tak černej?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Zasekol? Kdy začal? On se musí hodně vyhrát, aby byl užitečným.

Reagovat
smazaný uživatel

preto šiel do Cardiffu

Reagovat
Swarley

Zahaaaaaaaaaaa!!

Reagovat
Tomekcz

Hartnell

Reagovat
oddy

slušnej link na chelsea?

Reagovat
Sali5
Reagovat
oddy

dík

Reagovat
fajdax

Baker

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl ofsajd ani omylem

Reagovat
Miguel19

Tak to jdi do prdele...offside ani náhodou.

Reagovat
blade115

To mohl bejt nádhernej gól... Azpi geniálně. Ať tomu rozhodčímu za to zplesniví a upadne...

Reagovat
Tomekcz

romanek by musel vic zaplatit aby se ofsajdy poustely

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Doteď si byl můj nejoblíbenější mufan, tak si to nekaž.

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Torres a posledni jeho 3 dotyky s balonem

Reagovat
blade115

Torres... To už snad ani není možný.

Reagovat
Miguel19

Ty krávo Torres zase

Škoda toho "offsidu", to mohla být super sranda co by vymýšlel..

Reagovat
fajdax

Co prováděl Torres? Zrovna sem se nedíval.

Reagovat
Side

neumí si zpracovat přihrávku

Reagovat
fajdax

Díky za vysvětlení

Reagovat
Side

Tak to je jistota, tady to Chelsea vyhraje buď gólem ze standratky nebo penaltou

Reagovat
Sali5

Těžko říct, uvidíme 2. poločas, to teprve začíná zápas pro nás

Reagovat
fajdax

Tolik míčů co šlo dneska na Torrese na něj nešlo celkově za celý 3 roky co je u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten roh zas.

Reagovat
fajdax

Ten Willian by se na to měl už konečně vysrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemanja ♥

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
Side

wut?

Reagovat
Side

aha, ruka, super

Reagovat
smazaný uživatel

SERBIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Miguel19

Nemanjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Z rohu

Reagovat
fajdax

Pomezní by si za dnešní prozatimní výkon už neměl nikdy v životě zapískat. OSTUDA.

Reagovat
Euphael

neplač

Reagovat
smazaný uživatel

Co???? Dela si ten rozhodci totalni prdel???

Reagovat
Side

jasná ruka

Reagovat
fajdax

Ani náhodou.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Ten Hazard je neskutecnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je skvělej. Ale ostatní se k němu svým výkonem ani trošku nepřibližujou.

Reagovat
terry

To prakticky celou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fajdax

Reagovat
Swarley

ty krááávo, ten na lajně je přísnej

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělá prdel ten kokot.

Reagovat
blade115

Ruka to byla, ale za ty vymyšlený dva ofsajdy fakt doufám, že se tomu ošklivýmu pomeznímu bude spát hodně těžce ... Dement ...

Reagovat
Arbiter

OMG, Torres

Reagovat
fajdax

Tohle měla bejt jasná redka.

Reagovat
smazaný uživatel

Zluta no to je fakt sileny tohle..

Reagovat
smazaný uživatel

TO SI DĚLAJÍ PRDEL TI SUDÍ NE.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas ten Foy, ten když nás píská, tak jsme jasní

Reagovat
fajdax

Velká škoda. Mohlo to být 2,3: a bylo by hotovo. Takhle to zas bude na druhým poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

První poločasy by se měly zrušit u nás...

Reagovat
blade115

Navzdory tomu škaredýmu pomeznímu z toho zápasu mám docela dobrý pocit - všimněte si, že je první poločas a my už hrajeme!

Reagovat
fajdax

Kolikrát ještě řekneš že je škaredej? Komplexy si na něm léčit nemusýš.

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

No to snad ne

Reagovat
fajdax

Ale ano. To "y" byl takovej dáreček tady pro Bladea. Vím, že on si v tech písmenkách rád libuje a strašně ho baví opravovat ostatní i po sebemenších gramatických chybách....Ale tohle bylo asi moc okatý i na něho.

Reagovat
smazaný uživatel

"sebemenších"

Reagovat
fajdax

Ano, často si pletu "s" a "z" a blade mě s tím neustále obtěžuje. To "y" je krapet větší chyba, ale Blade podle mě hned poznal, že sem to napsal naschvál, protože jinak by mě okamžitě pokáral a poslal link na českej pravopis.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si snad nikdo nemohl myslet, že bys to napsal vážně.

Reagovat
blade115

Dáreček to byl, třeba se tím, že mi budeš dělat "naschvály", naučíš kultivovaně psát.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
blade115

A myslíš ty z toho, že mě šikanujou, nebo že jsem škaredej? Já už se v tom začínám ztrácet.

Reagovat
fajdax

To spolu souvysý.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Jj miluju, kdyz se to pak nekdo snazi takhle zahrat do outu.

Reagovat
Swarley

Pat a Mat

Reagovat
Miguel19

Nemusýš podle vzoru hroznýš

Reagovat
fajdax

bože

Reagovat
vrabejka

tak Aston villa se zatím drží. Maká bojuje. Tak to má být. Pro rozhodčí.

Reagovat
Chazy

Rozhodčí mimořádně skvělej.

Samozřejmě směšnej výkon na distanc, ale na jeho obranu, bojuje proti zlu.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Uz je to zas zlo? A ja myslel, ze te Roberto pretahnul i ke klubu a ono ne.

Reagovat
Chazy

Hele ne, to jediný, co vůči vám teď cítím, je respekt k Mourinhovi, ale zas nejsem schopnej sledovat jeho fotbal, takže co s tím, viď

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

tohle proste nebyla ruka ani omylem, ofsajd nebyl, cervena mela byt uz jenom za ten skluz na nohu a to nemluvim o tom, ze by sel sam na golmana jako takhle dojebanej polocas ze strany rozhodciho, to jsem uz dlouho nevidel, jo videl, naposled takhle pomohl Barce proti City, ale tam se s tim pocita..

Reagovat
fajdax

Reagovat
vrabejka

Pomohl si rukou ve zpracování takže není co řešit. Měl si na t odát bacha.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo si pomohl rukou? rameno neni ruka (ve fotbale)

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký rameno? Rukou si pomohl prostě.. správně to neuznal.

Reagovat
vrabejka

změnil pohyb míče a byl to spíš loket. Ale to nebudu předpojatým fanouškum Ropy vysvětlovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meles? Asi si to nevidel ve zpomalenym zaberu, tak se na to podivej jeste nekolikrat. Rukou se toho balonu ani nedotknul.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by ses na to podívat nejdřív ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi magor nebo co už?

Reagovat
Chazy

Ale jo, samozřejmě dotknul

Reagovat
spider_8

Ono to bylo dost sporný, měl to mezi rukou a hrudníkem, navíc ruku u těla, takže těžko říct. Ale dalo se to přejít mlčením

Reagovat
Tomekcz

je videt ze romanek zapomel poslat platbu

Reagovat
smazaný uživatel

No to možná.

Reagovat
spider_8

Zatím to rozhodčí vrací Aston Ville za ten podzimní zápas i s úrokama. Nejdřív pískne Torresovi ofsjad, když mohl běžet úplně sám na bránu, pak Matičovi neuzná gól za hodně spornou ruku a nakonec mohl klidně vyloučit Benneta, protože Ramires by potom už šel taky sám.

Každopádně na konci to byl slušný tlak a pokud takhle vlítnem i do druhé půle, tak bych se o výsledek moc nebál

Reagovat
vrabejka

Kdyby to byl posledni obrance tak je t ojasne, ale takhle je to jen za žlutou.

Reagovat
spider_8

Tak on v podstatě byl posledním hráčem, protože ten druhej byl o něco vzadu a chtěl bych vidět jak by honil zrovna Ramirese.

Reagovat
Swarley

teď jak to rozebírají ve studiu, přiklonil bych se k tomu, že ta ruka byla odpískaná správně

Reagovat
Miguel19

Samozřejmě že byla...nevim co tu ostatní předvádí.

Reagovat
Chazy

Nevím, mě třeba furt ovlivńuje klasický nastřelená/u těla, co tu běžně platilo, když se čutalo před barákem

Reagovat
Swarley

ne asi, nastřelená !

Reagovat
Miguel19

Mě to nastřelená hrozně sere...dyť snad 99% je nastřelených

Reagovat
Chazy

Mě sere pravidlo o autorovi, protože kvůli němu naběhám víc mimo hřiště jak na něm.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Zajímavý šachy, ještě jsem snad nezažil, že bychom v první půli hráli nějakej tempo fotbal. Ale spíš to není ani náš cíl.

Villans hrajou zajímavou formaci, bez míče v podstatě 4-3-2-1, kdy ti krajní střední záložníci napadají naše beky. Je to každopádně zajímavý, máme problém to přes ten presink rozehrát.

Jejich defenzivni činnost má dvě fáze - první je ten pres, kdy hrajou obrannou linii vysoko a je tam prostor za stopery, který můžeme atakovat. Druhá fáze je pak ten hluboký defenzivní blok, který budeme prorážet jen těžko. Také díky tomu, že v podstatě nechceme, aby naši beci moc útočili.

Gól správně neuznán, redka by podle mě byla hodně přísná, zatím si nemáme krom 1 ofsajdu proč stěžovat.

Druhá půle bude drama, zase přijdu o rok života, snad ale vyhrajem. Možnosti na lávce máme, dával bych si ale pozor na prostor mezi liniema, kde nás Villa může ohrozit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka to nebyla ani za nic, při tom gólu

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to ruka. Ty vole.. si děláte prdel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to ruka.

Reagovat
vitasrp

Byla fakt jasná.

Reagovat
Euphael

Chazy co jsem ti říkal s tím Wiganem

Reagovat
Chazy

!!!!

Já to označil za odvážné, víc nic Gratulace, si pan sázkař.

Reagovat
kvasha16

nehrame zle, tak snad im supneme aspon jeden gol… paci sa mi ze konecne vyuzivame Torresa na to v com je dobry, z tych pasov za obranu dufam dame gol, ci uz ho da Torres alebo niekto iny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Zrovna dneska bych tam rád viděl Eto´a ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bennetuv faul byl na cervenou i bez toho, ze by sel Ramires sam na golmana

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

byl to skluz na nohu bez sebemensiho umyslu hrat balon

Reagovat
Arbiter

za to se ale červená nedává

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uz to vidim, jak to nakonec bude remiza

Reagovat
eder

Neboj nebude, Benteke nebo Agbonlahor snad nějaký gól dá.

Reagovat
Miguel19

Tvl vystřeeeeeeeeeeeel

Reagovat
Miguel19

Už to chce fakt gól. Dyť Villa je naprosto marná..

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar zase marný, dej tam Andrého prosím.

Reagovat
terry

To je desivy, jak moc se utok Chelsea rovna Hazard a nikdo jiny. Oscar je posledni tydny slaboucky jak caj, Willian to dopredu jeste nikdy poradne nerozbalil, a pak se neni cemu divit, ze uz jsme ctyri zapasy v rade nedali v prvnim polocase gol. Kdyz se k tomu jeste prida neschopny utocnik, ktery dokaze udelat z nohou vanocku s micem misto rozinek, tak je ta nase ofenzivni faze vazne tragicka. Dnes tam bylo pozitivnich snad jen tech par kolmych prihravek za obranu, ale sanci jsme prakticky nemeli.

Reagovat
fajdax

Bacuna

Reagovat
smazaný uživatel

CO TO JE ZA ZAKONČENÍ?

Reagovat
smazaný uživatel

JAK TO MAM VEDET

Reagovat
blade115

Tohle je celé o zakončení, kolik už tam měli šancí ... Bude to chtít Schürrleho.

Reagovat
fajdax

Schurrle, Lampard a Demba do hry prosím

Reagovat
smazaný uživatel

BENTEKE

Reagovat
Side

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
vrabejka

Aston Villa bojujeeeeeeeeeem

Reagovat
Miguel19

To smrdělo.

Reagovat
Swarley

redka

Reagovat
Miguel19

Konečně Benteke kartu. Teď mu hlídat lokty.

Reagovat
terry

Tak to jsem se s tim stridanim seredne zmylil.

Reagovat
vitasrp

Fajn, takto je hovado.

Reagovat
blade115

Reagovat
vrabejka

Aston Villa bojujeeeeeeeeeem

Reagovat
terry

Nicmene at se ted Chelsea ukaze. City dnes porazily Hull, i kdyz hrali v 10 cely zapas.

Reagovat
Arbiter

za tohle žlutou?

Reagovat
kiwwi

a preco nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mě pojebej.

Reagovat
spider_8

Hm ani hovno, Delp to hodně přihrál.

Reagovat
Miguel19

Dělá si prdel?

Reagovat
fajdax

Takovej skok

Reagovat
terry

Co to bylo za ohlusujici JOSE MOURINHO? Fuck off asi ne, co?

Reagovat
Arbiter

mi přijde, že právě jo

Reagovat
Chazy

Tradičně by to mělo být sit down

Reagovat
kiwwi

fuck off je uplne v poriadku

Reagovat
terry

Pravda, ale tady mi to do toho moc nesedelo. Ale bylo to dost ohlusujici i v televizi.

Reagovat
Swarley

mrkni do zpráv a sežeň mihiho

Reagovat
vrabejka

Willian

Reagovat
Swarley

něco mi asi uniká, ale proč Hazard nestřílí?

Reagovat
terry

Nekdy to az moc prehani, ale treba dneska tam prilis sanci na strelu nemel. On hrozne chce, chce to rozhodnout, jenomze ma kolem sebe samy nymandy. Potreboval by jeste jednoho Edena, se kterym by si to narazil, aby teda mohl strilet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Ok, tohle je naprosto jednoznačně prodanej zápas. Proč nenechal výhodu? Ramires a Demba tam byly uplně sami!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
blade115

Aspoň na remízu to musíme uhrát ... Měl jsem dobrý tušení, že to dneska bude dost těžký.

Reagovat
terry

Vsak neprohravame, tak jaky aspon na remizu? Tohle porad muzeme vyhrat, vzdyt se Villa akorat brani i v deseti.

Reagovat
blade115

Já si nedokážu představit, že bychom tohle vyhráli ... Jedině po individuální akci Hazarda, ostatní jsou dneska nějak podezřele mimo.

Reagovat
terry

Jen dneska? Vyhrali jsme nekdy podobny zapas po akci nekoho jineho?

Reagovat
blade115

Hned ten poslední.

Reagovat
terry

No tak to nebyl zapas jako dneska taky.

Reagovat
blade115

Já nevím, co si myslel tím "podobný zápas". Já myslel, že zápas, kde jsme se dlouho nemohli prosadit, ač jsme na hřišti dominovali.

Reagovat
terry

Tak sorry no.

Reagovat
blade115

Reagovat
vrabejka

užívám si ty vaše reakce

Reagovat
terry

Ale teda Azpilicueta je v tuto chvili skutecne UNBEATABLE (nebo jak to rikal Mourinho). Ashley se uz skoro vubec nemusi podivat na hriste.

Reagovat
fajdax

A zas Azpiho tam chytne za ruku nějakej nýmand a pak fouknou Matičovi faul i když se ho vůbec nedotkl.

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
Euphael

góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóólgóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóólgóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

Reagovat
vrabejka

Aston villlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa YEAH

Reagovat
Tomekcz

forza Villa

Reagovat
smazaný uživatel

DEEEEEEEEEEELPH

Reagovat
Side

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
kiwwi

goooooooooooooooool

Reagovat
Miguel19

Tak to se jděte vysrat. Ještě takhle bránit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Delph dnes u vsetkeho podstatneho

Reagovat
iamek

Uz breci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vy už jste se vyplakali dost no. Půlka Anglie byla pod vodou kvůli přílivové vlně z Manchesteru.

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Foy ten to dneska dobře zajebal . To je takový debil, vždycky si vybavim, jak lupnlul chelsea 2 červený na QPR, od té doby ho nesnášim. Píská uplně mimo to at se na mě nezlobí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když jim Mourinho pořád říká, že stejně favoriti nejsou a že bude rád i za remízu, tak je jasné, že se nepřetrhnou... Ani nejsem naštvaný, to je prostě špatně všechno.

Reagovat
fajdax

Jojo, to je příčina naší prohry

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska žádný Chelsea-luck? Že by se blýskalo na lepší časy?

Reagovat
smazaný uživatel

S vámi to ale nebyl luck. Jen trapnost vaší obrany :)

Reagovat
smazaný uživatel

no ale z vašeho pohledu to byl luck, že jste prostě vyhráli skoro bez práce

Reagovat
Tomekcz

jednou se cukotce piska rovina hned to nedavaj ale porad jim muze vymyslet penaltu v nastaveni tak jeste vydrzet

Reagovat
TopinB

Rovina

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

mufanci a spol mají orgie z cizí prohry...to vypovídá o vaší situaci . Mě by třeba nenapadlo tady skotačit že prohrajete..na to jste mi moc ukradení

Reagovat
smazaný uživatel

Lidský odpad no. Nic jinýho třeba takový kiwwi neni. Ruku na ptákovi a o zábavu má postaráno.

Reagovat
eder

Nebreč.

Reagovat
smazaný uživatel

mufanci v minulých letech taky měly výsledky z cizích zápasů na párku, ale doba je zlá no...

Reagovat
smazaný uživatel

je no, místo aby se zabývali mistrem Moyesem a jeho útokem na evropskou ligu, tak se tu smějou cizí prohře....A ten rozhodčí to byla silná káva (Ramiresova červená ale byla jasná)

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ale takhle ovlivnit zapas, to jsem uz fakt dlouho nevidel, byt to u arsenalu, tak se jim smeju, ale zaroven i lituju, ze je to ted u chelsea, tak me to chvili sralo, ale je to smesny

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč pořád...

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, smeju se tomu.

Reagovat
Zdechlina

Co se děje? Děcka z čelzí začínají brečet? Tak to si přinesu brambůrky, to bude zajímavé

Reagovat
eder

Brambůrky - dobrý nápad.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Nikikrew

Niet nad to ked fans chelsea tu placu ako male decka .Krasna Sobota

Reagovat
Euphael

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

skoci na Ivanovice a piskne se faul Ivana

Reagovat
fajdax

Tohle už je fakt příliš však ten nýmand na něj skočil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa

Reagovat
stas87

hmmmm ze by cukotke vratila ta prasarna z jesene a okradnutie wba o tri body z londyna?

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool měl prej scouty na dnešním zápase Hoffenheimu. Prej se byli podívat na Firmina.

Reagovat
stas87

uz som reagoval

Reagovat
SunFells

Villans suverénně, klidně to mohlo být i 2:0

Reagovat
Side

Ramires

Reagovat
SunFells

Hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires... se posral ne

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
LGT

To je boží zápas

Reagovat
Euphael

To že brečí fanoušci je sladké, ale to jak bude brečet ten arogantní Portugalczyk ... priceless

Reagovat
Zdechlina

Já to tipuju že to je všecko součástí jeho plánu tzn mindgames a teď si nás všecky dokonale povodil

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

sklamal ta?

Reagovat
smazaný uživatel

Villa

Reagovat
eder

Villans

Reagovat
diastan

Krása už jen 6 bodů k tomu 3 zápasy k dobru Tak snad rupnou i za týden doma s Arsenalem

Reagovat
Sali5

Rozhodčí spokojený, pomezní spokojený, domácí spokojení, takže vlastně co

Reagovat
iamek

Snad to ukopete. Lepsi vy, nez ten tmavej modrej mor

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

Čekám šťavnatou tiskovku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Asi takhle. At uz nas ten sudi ve druhem polocase zarizl, nebo ne, meli jsme ten zapas ukoncit uz mnohem driv. Nase naprosta impotence v prvnich polocasech je velky problem. Nejhorsi pak je, kdyz se to nelepsi ani ve druhe puli a jedinym (!) hracem, ktery smerem dopredu neco hraje a je schopny byt jakztakz nebezpecny, je Hazard.

Jinak je to dopredu jedna obrovska tragedie. Hazard to dnes tahal zleva, zprava, ze stredu, ale prakticky kazda nase ofenzivni akce skoncila tim, ze odevzdal mic. Kdyz ho dal Torresovi, tak ten spis zalozil utok souperi, Oscar se uz tydny hleda, Willian je alibisticky, ze se radsi do vapna ani nepodiva.

Ale abych si taky trochu ulevil, Foy to dneska odridil skutecne neskutecne. Chelsea dal v poslednich ctyrech zapasech snad uz sest cervenych karet, dohromady osm, pricemc souperi v tech zapasech nedal ani jedinou. Dnes byla naprosto nesmyslna (ta pro Williana, protoze Ramiresova prasarna byla fakt zbytecna), ale to jsme videli vsichni.

Uz se nemuzu dockat Mourinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Když Oscar je prostě number 10 no...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

btw. kde sledovat tiskovku?

Reagovat
Side

řekl bych, že dnešní výkon rozhodčího se dá srovnat s průměrným výkonem Deana když píská Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Ramirese začínám nenávidět, podle mě by měl odejít. To je tak zasraná brzda proti jakýmukoliv slabšímu soupeři.

Foy je suverénně nejhorší sudí, co může pískat CFC. Druhá rudá jasná, ale ty ofsajdy a ta první. Vyloučení Mourinha samozřejmě mimořádně směšný..

Čekal jsem na krizi, tak ji tu máme. Bezva. Snad zvládneme zbylý dvě utkání tohoto klíčovýho týdne, jinak jsme v prdeli.

Těžko to nějak víc hodnotit, rozhodla rudá, rozhodli jsme se to nezavřít, ztratili jsme stabilitu , a proto stabilitu a Villa to potrestala. Neměli jsme na to, abychom v 10 vyhráli, bohužel.

Reagovat
terry

Ja tomu par minut veril, ale pak uz ten ofenzivni tlak opadnul a slo vsechno do kopru. Pokud Ramires dostane tri zapasy, tak by se aspon mohlo ukazat, zda to bez nej nebude lepsi. Horsi vsak je, ze Mikel lepsi urcite nebude, minimalne ne do budoucna, a Lampard, na nem to zase pristi rok stavet nemuzeme. Takze vlastne asi neuvidime nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může Foy za ofsajdy? A tohle bych krizí nenazýval.. však je to jenom jeden zápas.

Reagovat
blade115

Krize to není, je to jen jeden zápas. Uvidíme, co proti Gala a následně Arsenalu. Willian a Ramires nejsou zas taková ztráta. S prvním odstavcem do jistý míry souhlas, on je na tohle snad náchylnější než Ivanovič, fakt magor.

A Foy to klasicky nezvládl, přese všechno velebení haterů. Ale u něj to není nic nového... Mě mrzí, že jsme ten zápas nerozhodli dřív, šance byly. Ač nás o dvě připravili nesmyslnými ofsajdy.

Reagovat
smazaný uživatel

První prohraný zápas od 7. prosince, přinejhorším 3 body ztráty na první místo a už je tu krize. So cute.

Reagovat
vitasrp

Tak spíš máme náskok 6 bodů na první místo..

Reagovat
cristiano.K.

ty jsi jak ženská, po každý ztrátě........nemáme na titul.....máme krizi......

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

ty taky občas ty názory točíš

Reagovat
cristiano.K.

občas? on je ještě horší

Reagovat
vitasrp

Jo no, vždycky to píšu moc brzo po zápase.

Správně bych mohl akorát napsat, že tahle prohra + ztráta dvou hráčů by mohla znamenat menši krizi (třeba dvě zbytečný ztráty), kterou furt tak nějak očekávám, poněvadž přece nezískáme těch 86 bodů, na který to vychází.

A navrch jsem byl nasranej, protože klíčovej tejden jsme zahájili takhle..

Reagovat
cristiano.K.

já tě vcelku rád čtu a jsem rád,že tentokrát sis nechal tenhle výstřel ke konci

To tvý kalkulování..... jasně, chápu že máš naký očekávání, ale u člověka, který sleduje PL pravidelně už musíš vědět,že to nemá moc smysl, v PL fakt můžeš ztratit s každým,takže jestli bude stačit na titul 86 nebo 84 bodů......LFC má teoreticky lehký los,ale co je to platné, když kromě Sotonu a NUFC všichni o něco hrajou.

Reagovat
vitasrp

Bylo 9 utkání do konce, to už se prostě nějaký reálný výpočty daj dělat.

Podle mě se tak nějak dá odhadnout, kolik asi tým ztratí bodů, jenom je ultra těžký trefit soupeře, se kterejma to bude. Každopádně 84 bodů už je hrozně nízko, s tím můžou podle mě udělat titul City, my bychom těch bodů potřebovali alespoň 85..

Reagovat
cristiano.K.

já vidím reálný výpočty tak 6 kol před koncem.

Fanoušek LFC počty bodů na titul léta řešit nemusel

Reagovat
vrabejka

Fantazie jak to villa zvladla bez nervu. Narozdíl od Chlsea .D su zvedavy jak s takymto vykonom chcu dat zraneny arsenal :D Pro Liveprool take zavahani le ndobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoby na to byl Arsenal líp jak Chelsea

Reagovat
vrabejka

Kdyby jste radši přiznali že jste zaslouzene prohrali za neukaznene chovani,ale vy t obudete furt svalovat na rozhodčího.

Reagovat
smazaný uživatel

KONEČNĚ aspoň rozhodčí, kteří se nebojí toho mafiána. pro rozhodčí

Reagovat
eder

Reagovat
kvasha16

Reagovat
CHONG

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

hochu ty máš dobrej midrak z rusa

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tak zítra si musí Liverpool odpustit ono pověstné zaváhání proti slabému soupeři a rázem bude hra o titul o něco blíž

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

vladis už dává chladit šampus

Reagovat
vladis271

je fakt, že zajtrajšia prípadná výhra by znamenala dosť, ale je to derby a tam sa forma maže. A City to má tak, či tak v rukách.

Reagovat
vrabejka

Do takeho zapasu sa všeci nahecují. To není jako proti Wba, Soton a podobné.

Reagovat
Tomekcz

snad se dockame i zitra, ze tu budou vriskat decka z loserpoolu jak je rozhodci zariznul

Reagovat
smazaný uživatel

Fanuskovia Chelea. prosimvas nestazujte sa stale na rozhodcu. je to trapne. nikde vas rozhodca nepospinil. vsetky tie nezmysli su len vase subjektivne nazory. rozhodca si ich lahko obhaji.

skor sa pozrite ako vam v zapasoch pomahaju. hlavne klud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Takže Foy pískal dnes rovinu, chápu, že mufani musí být letos solidně frustrovaní, ale tohle je dosti zoufalé dokonce i na jejich poměry.

Reagovat
vladis271

nj, sudí ti dneš zařízl tvojho Boha, vyrovnaj sa s tým.

Reagovat
CHONG

Cristiana dnes sudí nezařízl, naopak dal vítězný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Obě vyloučení byly správné, tak nechápu, co se řeší.

Reagovat
iamek

Reagovat
vladis271

Blbý pocit mám z dneska. Asi by som bral aj xko.

Reagovat
vladis271

ale to je šumafuk, aký mám z toho pocit. Viac by zaujímal aký pocit má deST.

Reagovat
eder

Ale jaképak xko? Padne rekord z před pěti let!

http://www.youtube.com/watch?v=IGAusKj8FPI

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Magnussen ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Taky fandíš McLarenu?

Reagovat
smazaný uživatel

jasne

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

McLaren, Washington.. parádní výběr. Jenom škoda těch United.

Reagovat
tomasinho

McLaren, LFC, Anaheim je lepší

Reagovat
J0EL

Aspon na F1 mas vkus.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Mimalu

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

JE TU MATCHDAAAY!! Tak poďme kluci, ukažme kdo je nejlepší v ANGLII!!!!!! UNITEEEEEEEEED! 2-0 Dneska a mám tušení že dnes dá někdo první gól za United buď Mata nebo Fella!

Reagovat
vrabejka

Nejlepší v Anglii asi nebudete, ale budete možná hrát o poháry. I když dnes asi LFC nedate.

Reagovat
vladis271

Inak stále viac si myslím, že sudí včera vyhodil Williana správne. Nevylúčil ho za faul, ale za blbosť. Aby postupujúceho hráča stíhal hráč so žltou a položil (čo i len na sekundu, who cares) mu ruku na rameno? wtf?? čo čakal? špagety?

Reagovat
iamek

Reagovat
vitasrp

To si děláš prdel ne?

Takže když měl kartu, měl se na něj vysrat a nechat ho bejt. Však mu pořádně nic neudělal, šel do souboje, tím trochu riskoval, ale nezatáhl ho, nepodkopl, vesměs do sebe jen drcli tělem. Neexistuje, aby za to kompetentní rozhodčí udělil druhou žlutou kartu.

Reagovat
vladis271

neriešim sudího ale Williana. Hráč so žltou si nemôže dovoliť dať unikajúcemu hráčovi ruku na rameno. Si to aj uvedomil a okamžite ju dal dolu, ale bola tam. áno, radšej ho mal nechať bežať a vysrať sa nato. Necitlivé rozhodnutie hej, ale za blbosť sa platí.

Reagovat
vitasrp

Tak jo no, ono už je asi správný vyloučit hráče za nic, fajne.

Reagovat
Usty

Zas to nepřeháněj... Od Williana to prostě bylo hloupý, při žlutý kartě na kontě by si neměl dovolit jít zezadu do hráče bez šance na zisk míče. Sice ho jen rozhodil, ale bylo to zezadu, při brejku... velmi necitlivá a přísná, při metru, který Foy nastolil pravděpodobně i nesprávně udělená, ale prostě obhajitelná.

Reagovat
iamek

Jeste, ze dnesni zapas neuvidim

Reagovat
FCSL

Szczesny - Sagna, Merte, Kos, Gibbs (Monreal) - Ox, Flamini - Cazorla, Rosický, Podolski - Giroud

Nejlepší možná ale vidim to na Arteta - Flamini a Ox místo Poldiho.

Reagovat
SunFells

Hrál bych to spíš s Gnabrym místo Poldiho.

Reagovat
FCSL

Zas Poldi je mnohem gólovější, což se při absenci Jacka, Aarona, Thea a Mesuta celkem hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

skúsenejší, gólovejší a je to srdciar, takže sa dnes bude vedieť poriadne vyhecovať. Dnes by mal byť v základe. Gnabry pokojne nech tam ide ako žolík rozbehať to.

Reagovat
smazaný uživatel

Za stavu 3:0 pro Spurs už bude jedno, koho tam pošlete.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, proti najkrajšej predvádzanej hre v PL sa nedá hrať, dostaneme čočku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Tobě doktora

Reagovat
SunFells

Jack moc gólový hráč není hele. V porovnání právě s Gnabrym určitě značně méně. Mimo to je tam ještě Ox a Giroud. V takovém zápase stejně může dát gól kdokoliv.

Reagovat
Wat

Tak dneska ještě výhra lépe postaveného celku v každém derby a bude to celkem fajn víkend.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nebude mít BR z United přehnanej respekt a nepostaví na tu jejich srandovní zálohu diamant. Vlítnem na ně se Sterlingem v základu doufám.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

„Verím, že jedného dňa, keď sa obzriem späť do minulosti, budem môcť byť hrdý na to, čo som v Arsenale dokázal. Zažili sme obdobie bez trofeje, bolo to veľmi náročné a citlivé obdobie a potrebovali sme v ňom omnoho viac sily a odhodlania, než počas prvej polovice môjho pôsobenia v klube. Prijal som výzvu, o ktorej som vedel, že bude nesmierne náročná, pretože sme museli ustáť boj s klubmi, ktoré minuli pokojne aj 150 miliónov ročne, zatiaľ čo my sme mohli investovať maximálne 30 miliónov za rok. Som presvedčený, že teraz sme sa však už dostali do pozície, kedy opäť môžeme konkurovať ostatným klubom na prestupovom trhu,“ uviedol Arsene Wenger, ktorý svoje mužstvo z lavičky viedol už v úctyhodných 998 zápasoch.

Reagovat
smazaný uživatel

takže proti Chelsea to bude tisícka.

Reagovat
teenz

Co řikáš na Separka ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte som nepočul, je výborný?

Reagovat
teenz

Asi jsem od toho čekal až strašně moc. Je dobrý, ani jeden song neni zlej, na cz/sk samozřejmě absolutní top. Každopádně já čekal ještě jeden-dva songy jako je Pirát/Vítaj vo finale a ten jsem bohužel asi nenašel zatím.

Reagovat
teenz

Jo se Strapem jeden z nejlepších featuringu asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, zajtra si to vypočujem.

Reagovat
teenz

Tak jsem zvědavej co na to povíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za připomenutí, už stahuju ( ).

Reagovat
teenz

Jestli si ho pak nekoupíš, tak nestahuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Aaa, třeba i jo. Takhle jsem to dělával, ale je fakt, že jsem si už delší dobu CD nekoupil.

Reagovat
kvasha16

skoda, na 1000. zapas by bolo pekne ziskat 3 body, no nic, bude musiet pockat na 1001.

Reagovat
FCSL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Tomasso24

Reagovat
afc

Konecne bude mat Wenger prachy

Reagovat
smazaný uživatel

tak ti on, ako najlepšie platený manažér PL, má.

Reagovat
smazaný uživatel

tie

Reagovat
tomasinho

Lolkaci, ví se tak předem, jestli bude nějaký HD stream? Ať vím, jestli to mám zapojovat do TV nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

bude na 100%. Rider bude dávať aj SW ktorý má business účet na ustream takže by nemal dostať ban.

Reagovat
cristiano.K.

to je mazec jak víš o těch banech

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vidím nie, že keď im padne Ustream tak je to kvoli banu SW má business účet a minule tam mal už cez 100k ludi celkovo. Takže to vydržalo asi tyžden. Tak sná´d to vydrží aj dnes. Hoci včera som nepozeral futbal. Sná´d sa nič nezmenilo.

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro zdraví

Reagovat
Wat

Reagovat
cristiano.K.

jako fajn, ale v době derby?

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro JD a jeho 2 včerejší fíčky

Reagovat
smazaný uživatel

vcerejsi MOTD v HD - http://t.co/r2s8zqmUzq

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

fakt se bojím, protože MU postaví to co naposled. My určitě budeme hrát diamant s Coutinhem, což dost pravděpodobně bude znamenat větší držení míče ve prospěch MU. Flano to zvládne, ale Johnsona se bojím na druhé straně. Chtělo by to dát rychlý gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Veď my presne to potrebujeme. Aby ich obrancovia držali loptu. Tak ich môžme agresivne napadať rovnako ako sme to robili proti Arsenalu, získavať loptu na ich polovičke a ísť do rozhodenej obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý, či Moyes bude mať gule a postavi rovnakú zostavu alebo pojde defenzivne a na nakopavane lopty.

Reagovat
cristiano.K.

jako na Vladise, když to udělá podthne si svojí větev. Musí postavit to co posledně, jinak bude zase za dementa

Reagovat
aragorn

Dneska MUSÍ hrát Sterling, jeho přímočarost a rychlost nadělá united problémy. Coutinha dnes prosím ne!

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že jedinej otazník je Sterling - Allen, jinak je zbytek asi jasnej a moc možností není. I když bych nebyl proti tomu, aby se někdy zkusil Allen místo Coutinha, s tim že by hrál samozřejmě níž.

Reagovat
tomasinho

Já bych dneska Coutinha posadil.

Reagovat
aragorn

já bych dnes rád viděl toto:

Gerrard - Allen, Hendp - SSS

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

to všichni

Reagovat
cristiano.K.

Stereling - Allen? Spíš Coutinho - Sterling.

Reagovat
smazaný uživatel

Já o něco přišel, nebo proč vám připadá pravděpodobný, že by BR najednou posadil Coutinha?

Reagovat
Staenly10

Taky mi přijde pravděpodobnější, že to bude mezi dvojkou Allen - Coutinho. Sterling dneska hrát musí, proti těm statikům.

Reagovat
tomasinho

Posledně byl vyloženě tragický a šel jako první dolů. Měl hodně ztrát. Jenže je fakt, že Saints presují lépe než United.

Reagovat
Staenly10

Tak on má hodně ztrát skoro vždycky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl rád, kdyby to tak bylo, ale fakt z toho nemám takovej pocit.

Reagovat
cristiano.K.

Allen je pro mě tutovka, výkony konstatní, fakt nevidím důvod,proč by najednou neměl hrát......

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím sa hlavne, že keď dáme gol tak sa zatiahneme do obrany a necháme Manchester United hrať.

Reagovat
cristiano.K.

my i když vedeme, tak se nezatahujeme. Navíc z brejků těží SAS. Já čekám větší držení míče od MU tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

No doma. Keď hráme vonku tak vačšinou nám to bránenie tak nejde. Proti City to bolo rovnaké, dali sme gol zatiahli sme sa, nechali sme supera hrať a už sme nedokazali dať ďalší. Bol by som radšej ak by sme po gole ešte viac pridali. Vyvinuli obrovský tlak a pokúsili sa dať gol.

Reagovat
Staenly10

Spíš čekej něco jako na Saints... Pokud dáme gól, tak se aspoň na nějakou čás uápasu zatághnem (bohužel), a pak to je jen o kvalitách zakončovatelů soupeře. Pak bysme případně ještě zatli zas, ale ten úsek zatažení tam máme skoro vždycky, hlavně venku.

Reagovat
cristiano.K.

ale bavíme se o týmech, kteří prostě mají kvalitu na to nás přehrát, to není nic šokujícího, i kdybychom vedli, fakt nepočítám,že budeme mít hru pod kontrolu,pokud postaví to nejsilnější

Reagovat
aragorn

Dneska mám ze zápasu divnej pocit. United jsou na tom v obraně letos bídně a SSS by je měla přejet jako válec, ale nějak tuším, že to dneska nevyhrajem. Ty sebevědomí prohlášení Alda a fanoušků to akorát přivolávaj. Podobně jako Chelsea včera. Pokud by jsme dneska vyhráli a Spurs obrali jakkoliv o body Arsenal, bylo by to neskutečný.

Reagovat
vladis271

nie som si istý. Moyes musí taktizovať. Tak nejak snívam, že to dnes prekaučuje, alebo si určí ako hlavnú prioritu Olympiacos.

Reagovat
cristiano.K.

blbost, on nemůže nic jiného dělat.

Reagovat
aragorn

je pravděpodobný, že dnes bude na LM někoho šetřit ?

Reagovat
kiwwi

ani nie...hraci musia dva zapasy za sebou zvladnut bez problemov

Reagovat
smazaný uživatel

Fans by ho zjedli. Najvačšie derby v sezone a on sa bude šetriť na Olympiacos

Reagovat
vladis271

tomuver, že ho zjedia. redcafe je teraz na nezaplatenie

We absolutely must beat Liverpool tomorrow. For football. For England!

...and for the good of the human race....

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fajdax

No nic, ač to dělám strašně nerad tak dnes budu fandit United a pak taky slepicím. Ideální výsledky 1:0 nějakým vymyšleným haluzovým golem.

Reagovat
vladis271

Soton som trafil presne, tak to skúsim na nás aj dnes. Prvé čo ma napadlo bolo 0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dvě remízy

Reagovat
Erdovec

mohl by zas Luis něco vykouzlit, jsem si vzpomněl na toho zoufalce van der Saara jak běžel přes půl hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vlastně neuvidim, jdu na jinej fotbal.

Reagovat
Erdovec

ty seš debil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Platí to za dva týdny ti Spurs?

Reagovat
Erdovec

může být

Reagovat
eder

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
13

14:30 je pro mě taky špatnej čas.. Snad pomůže, že to neuvidím.. Sottonek jsem taky neviděl a vypleskli jsme.

Reagovat
smazaný uživatel

Já zas Arsenal v lize neviděl.

Reagovat
13

Tos o hodně přišel... To jsem se smál celej první poločas jak jsem tomu nemohl uvěřit

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ale dneska aby si člověk na ty dva zápasy a hádky na eurofotbalu vyhradil celé odpoledne a rovnou i večer

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Nani si ještě protáhne svůj pobyt na marodce Manchesteru United. Portugalský záložník má stále problémy se stehenním svalem a za sebou má vyšetření, po němž mu lékaři nepovolili návrat k tréninku....aaaale, ved normalne trenoval cely tyzden

Reagovat
vodka

vidím, že fanoušci LFC jsou od rána v diskusi aktivní

no, já čekám stejnou sestavu jako minule, možná LAV místo Adnana a Mata místo něho vlevo. Doufám, že Welbeck bude v základu místo RvP, ale to bohužel asi nehrozí.

Dneska rozhodne, jak dobře zahraje obrana a jak jí Carrick s Fellainim vypomůže, nesmíme dělat ty stupidní chyby, na které sme si letos už bohužel zvykli. Věřím, že gól dáme, obrana LFC zase tak pevná neni.

tak snad to pro MU dobře dopadne, chce to výhru, ať aspoň něco potěší do konce této ubíjející sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Welbza cakam tiez, musi hrat

Reagovat
kiwwi

obrana LFC je tak na nasej urovni

rozhodujuce bude, kto bude lepsie trestat kiksy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale útok se nedá porovnávat

Reagovat
smazaný uživatel

ten mame lepsi no

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

za předpokladu,že se Suárez bude v trestu a Sturridge zraněn tak ano

Reagovat
Whitemedia

LA Galaxy doufá, že se jim konečně podaří přivést Franka Lamparda do MLS s nabídkou £4m ročně, nicméně v Chelsea mu pravděpodobně bude nabídnuta nová smlouva s rolí trenéra. (Sunday Sun)

Zdroj je sice na hovno, ale i tak

Reagovat
smazaný uživatel

úplně vidím jak dneska rozhodne RVP,když proti nám neměl hrát

Reagovat
kiwwi

ty vole, takto fnukat uz pred zapasom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to ako das reagovat a kliknes potom dole na odoslat komentar?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ani nevím, tuším že sem snad ani reagovat nechtěl, jenom to tu čtu.

Reagovat
Chazy

Podle mě to tak musí bejt, taky se mi to skoro stalo, ale včas jsem se uvědomil

Reagovat
smazaný uživatel

jj a přitom by všechny problémy jednoduše vyřešilo zakázání prázdných komentářů

Reagovat
Chazy

Doslova prázdných, nebo obrazně?

Protože teoreticky by při takovým rozhodnutí mohlo zmizet 50% zdejších komentářů, i když mnoho z nich nějakej text má.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

já sdem to tak už taky udělal, zvlášť když reaguješ na konci diskuse...

Reagovat
tomasinho

Bojím se = dobré znamení. 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

=> Vladis už oslavuje titul

Reagovat
tomasinho

A já si začínám být jistý top 4

Reagovat
nani92

ale Vader to neuvidí = dobré znamení. 2:1

Reagovat
Ronaldo.com

Tak dnes paradni odpoledne napred united a pak zbrojovecka... Tak snad to dobre dopadne! United vyhra 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

určitě ne, dvě dvojky a brečíš

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Wat

Baníku bude stačit remíza, myslím si.

Reagovat
Kenneth

VAMOOOOS Liverpool. Pokud chtějí titul, tak porazit United je povinnost.

Reagovat
nani92

som myslel že United a Madrid drží spolu

Reagovat
Kenneth

My vam jen krademe hrace.

Reagovat
smazaný uživatel

nepotrebnych hracov

Reagovat
nani92

kiežby

Reagovat
smazaný uživatel

Vic nepotrebny hrac nez Xabi uz vas snad nikdy nebyl..

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi u nas ani nikdy nebol no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Barcelona eye Liverpool boss Brendan Rodgers as summer replacement for Gerardo Martino

komici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a zoberie si so sebou Skrtela, prosiiim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by ho vzít a vy by jste dotáhli AVB

Reagovat
smazaný uživatel

AVB je v Zenitu.

Reagovat
smazaný uživatel

to nevadí

Reagovat
SunFells

Už i za.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
afc

Ak ten zaujem by bol realny,tak je jasne,ze pojde a vezme si so sebou aj kanibala.

Reagovat
smazaný uživatel

j chtěl bych vidět jak Barca vysolí 100 melčo za Suaréze, to bych fakt chtěl vidět

Reagovat
afc

Tak oni peniazu maju a vzdy si tie ceny vedeli zjednat tak,ze ti hraci stali o dost menej, aka bola realne ich cena.

Reagovat
smazaný uživatel

mají na přestupy 60 mega + to co dostanou za prodané hráče. Hoří jim několik postů a útok mezi nima fakt není.

Reagovat
afc

Iba 60?Tak to teda fakt nemaju sancu.Som cakal,ze aspon 100 budu mat pripravenych.

Reagovat
Talker

60+prodeje? Tak stačí poslat Benzemu do Arsenalu za 50 a mají na Suareze... Navíc oni mají několik hráčů, které by mohli poslat jako výměnu do Liverpoolu.

Reagovat
teenz

Pochybuju, že Benzema někam odejde.

Reagovat
Miguel19

Jakože Barca získá 50 mega tím, že pošle Benzemu do Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Když pošlou Neymara, tak klidně.

Reagovat
smazaný uživatel

jj protože Barcelona má těch Benzemů

Reagovat
SunFells

V té Barce maj ale zvláštní způsoby obchodování.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
teenz

A nový plat pro skromnýho kluka.

Reagovat
Staenly10

Tak "kanibala" by si vzít klidně mohl, když Barca hodí na stůl 120 mil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

ještě by si jim zase začal fandit

Reagovat
wild

Reagovat
Staenly10

Už aby to začlo! Začínám bejt docela nervózní.

Reagovat
Ferguson6

Ani druhé NLD neuvidím, asi prvýkrát odkedy sledujem Arsenal Tak snáď Arsenal vyhrá a zároveň to slovenské, ktoré miesto toho uvidím bude lepšíe

Reagovat
Nikikrew

Kedy inokedy chceme chceme porazit Spuds ako dnes?Maju zlu formu, zranenych hracov a zdecimovany tym. Dnes je ten den. Samozrejme ze ani my nie sme v dobrom rozpolezeni ale remiza na Bayerne nam hadam doda dostatok sebadovery a dnesne derby vyhrame. Supera si samozrejme vazim, tieto derby byvaju najlepsie v Londyne a velmi sa tesim. Pevne verim, ze bude hrat Rosa. Na lavo sa predstavi asi Monreal, tam to bude asi zranitelne najviac. Moj tip 1:2

Reagovat
vitasrp

Sice jsou Spurs v prdeli, ale budou mít na svý straně Deana..

Reagovat
Nikikrew

hadam nebude piskat ako vcera Foy

Reagovat
SunFells

Jaké kedy inokedy? To píšeš jak kdyby s nimi Arsenal měl dlouhou sérii nevýher a právě teď měl nejvhodnější podmínky to zvrátit, s kádrem zdevastovaným četnými absencemi.

Reagovat
Nikikrew

Naposledny sme na WHL kedy vyhrali? pamatam si vitazstvo 1:3 v sezone 07/08 a potom este v COC asi v 2010/2011. Uz dlho sme nevyhrali na ich ihrisku predsa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Co Formule 1, jsou tam změny k lepšímu? Hlavně mi jde o to, aby to nebylo nudný. Nebo je to při starém? Diky.

Reagovat
Miguel19

Hrozná sračka, já to v půlce vypnul..

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem první půlku a nic se nestalo. A pak sem se podíval na poslední tři kola, a pořadí bylo skoro stejné.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no...

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern Munich winger Xherdan Shaqiri has admitted he is flattered by reported interest from Liverpool and insists that "you have to listen to the offer" when "top clubs" come calling.

Stále tí istí hráči. Mohli by byť aspoň trochu kreativnejší a vymyslieť si, že sa zaujímame o viac hráčov.

Reagovat
tomasinho

♥ Shaq

Reagovat
niflheim

Je jenom jeden.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

SONG PRO DNEŠNÍ SUPER SUNDAY Derbies!! ALEŠ BRICHTA

http://www.youtube.com/watch?v=adyD6hpsp6I

Reagovat
smazaný uživatel

suarez, sterling, sturridge, coutinho, henderson...aj keby sa manchester united moc sústredil na bránenie jednotlivých hráčov, tá ofenzívna sila je k neudržaniu..Ak zahráme výborne zozadu víťazstvo nám neújde

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

aj keby sa manchester united moc sústredil na bránenie jednotlivých hráčov, tá ofenzívna sila je k neudržaniu

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si mongol alebo maďar?

Reagovat
fajdax

proboha

Reagovat
cristiano.K.

vzhledem k tomu,že náš útok vs naše obrana, tak je to furt 50 na 50

Reagovat
fenixLFC

ved vravi, ked to nedodrbe obrana...

Reagovat
Nikikrew

Teraz som si pozrel zapas Villans vs Chelsea. Akosi nechapem 2 zltu kartu pre Williana, ta bola fakt prisna a podla mna ani nebola, bol tam nafilmovany pad. ALE to co spravil Ramirez, tak zato by mohol dostat aj 5 zapasov. To som uz teda dlho nevidel, fakt spinavec jeden

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, byla přísná

Reagovat
masly008

a někteří fans chelsea tu rudou pro ramirese ještě obhajovali.

Reagovat
vitasrp

Absolutně nikdo ji neobjajoval..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Oukej...Madridcan III-Posledny vystrel. Dneska jednotka na United a potom cez tyzden postup a ked uz teraz ma sklamu, tak do konca sezony budu zapasy bez tiketovho napatie

Reagovat
smazaný uživatel

ty se nikdy nepoučíš

Reagovat
Euphael

Ty vole nás píská DEAN?!

Reagovat
Fenri

A kdo jinej jako?

Reagovat
Euphael

Kdokoliv jiný. Ten nás může pískat proti Cardiffům a ne v derby nebo týmům v boji o první příčky...na druhou stranu nás od Chelsea nepískal pokud se nepletu, takže zase to přijít muselo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley
Reagovat
niflheim
Reagovat
Swarley

Reagovat
Lacko_Boh

mohlo to byt vo WWE cca 2008/09 na ps2?

Reagovat
niflheim

To nevím, ale je to super kapela - v souvislosti s nimi nepochopím, že tady ještě u nás nebyli, ale co se dá dělat.

Reagovat
niflheim

Hmm, ne, to album je 2011

Reagovat
Lacko_Boh

ono kudne to môže byť aj WWE 2011 a bolo to asi tam ,aj kamaratovi sa to zdalo povedome odtial,len si neviem spomenut kt. diel som hral

Reagovat
smazaný uživatel

OT: K dnešnímu Krymu

http://tiny.cc/bztrcx

Reagovat
Maresma

Confirmed #LFC team v @ManUtd: Mignolet, Johnson, Skrtel, Agger, Flanagan, Gerrard, Allen, Henderson, Sterling, Suarez, Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers.

Reagovat
fenixLFC

az na johnsona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

aka predtucha?

Reagovat
smazaný uživatel

remíza

Reagovat
smazaný uživatel

sestavu neměl měnit vítězná se nemění

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou, když LFC vítěznou neměnil tak to dopadlo špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by se tam dneska hodil Coutinho víc než Sterling ten navíc z lavičky dokáže tu hru neuvěřitelně oživit

Reagovat
ondris

to myslím, že dokáže aj Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

ne tolik jako Sterling teda aspoň podle mě

Reagovat
tomasinho

Mignolet, Johnson, Skrtel, Agger, Flanagan, Gerrard, Allen, Henderson, Sterling, Suarez, Sturridge.

Confirmed #LFC subs v @ManUtd: Jones, Sakho, Cissokho, Lucas, Coutinho, Moses, Aspas

Reagovat
tomasinho

Sakho už zdravý

A základ taky podle představ.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling

Reagovat
ondris

Tie naše kraje obrany sú hrozné, ale Flano by sa na derby mohol vyheovať

Reagovat
Staenly10

Krása.

Reagovat
cubazi

chesus maria johnson, ten snad neodohral dobrý zapas ešte v tomto roku

Reagovat
iamek

#mufc XI: De Gea; Rafael, Jones, Vidic, Evra; Mata, Fellaini, Carrick, Januzaj; Rooney, van Persie

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

subs: Lindegaard, Ferdinand, Cleverley, Kagawa, Valencia, Young, Welbeck

Reagovat
vladis271

pce, mohol postaviť aj slabšiu.

Reagovat
iamek

No myslim, ze i tak vyhrajete. Sakra jsem rad, ze zrovna dneska ten zapas neuvidim a budu v klidu sedet v kine

Reagovat
kiwwi

fuck yeah!!!

Reagovat
wild

Reagovat
Pigeon

velký luxus

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď Fellaini zas nebude prasačiť. Ak hej tak za to dúfam, aj bude potrestaný.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kedy by mal prasacit, ked nie dnes? dokonca dnes musi

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne že ste na Mascherana nadával keď hral zákernei

Reagovat
Swarley

lepší se postavit v současnosti nedá...

jinak, co je se Smallingem?

Reagovat
vodka

dá, Welbz za RvP

Reagovat
Swarley

uvidíme, já pořád Robinovi věřím...sice ta forma není, ale pořád je to chlap, kterej dokáže rozhodovat zápasy...minulý zápas jasně naznačil, že by měl hrát Welbz, ale já bych dal taky přednost Robinovi...

Reagovat
vodka

SAF dával skoro na všechny důležité zápasy na hřiště Welbze, důvod je jasný, on to vždycky odmaká a jeho přítomnost dělá obranám problémy. Moyes akorát nemá koule na to, aby RvP v momentální neformě posadil.

Reagovat
Swarley

já ty důvody chápu a určitě bych i tuhle možnost zvažoval, ale pořád spoléhám na to, že Robin to tam prostě zase začne sypat...a doufejme, že to bude dneska...

Reagovat
niflheim

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea; Rafael, Jones, Vidic, Evra; Mata, Fellaini, Carrick, Januzaj; Rooney, van Persie

Reagovat
iamek

Reagovat
pajamu

Reagovat
niflheim

Zaregistrovali jste to, že je Kagawa po nějakém updatu ve fifě vedený jako levý záložník? ... já ani nevím, jestli to má být k smíchu či k pláči

Reagovat
iamek

V FMku mi tam hraje nejlip

Reagovat
Swarley

já ho tam mám dokonce na pravém a vyhrál mi tak nejlepšího hráče sezóny

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký obyčejný Flash by nebyl prosím Tě?Mě se tyhle sekají

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nj, beru zpět. Rodgers mi udělal radost ovšem!

Reagovat
vodka

boha, Welbz měl jednoznačně hrát, snad o poločase za Persieho... ta jeho energie, pohyblivost a snaha bude při napadání mantavé obrany LFC chybět.

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini vyzera jak piča

Reagovat
Swarley

a to proč jako?

hlavně asi nemá úplně nejlepší angličtinu, viděl jsem ho mluvit ve svém rodném jazyce a mluví naprosto plynule a sype to z rukávu...když mluví anglicky, tak je to horší, těžko loví slova...docela zvláštní na to, jakou dobu už je v Anglii...

Reagovat
smazaný uživatel

Naušnička vole..

Reagovat
Swarley

jo tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/Bi2XIH8CYAAbHj4.jpg:large

jj to som si všimol. Divné, že nevie lepšie po anglicky.

Reagovat
Swarley

ani už mi to nepřijde, celkem jsem si na to zvykl...chleba se bude lámat na place a tam to bude tvrdý, bez doplňků

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez ještě víc

Reagovat
vladis271

čo proti nemu máte, on vypadá ako taký zlatý bobrík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Přítelkyně má brutálního tmavého bobra, nebo podle čeho to bereš?

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je budoucnost, vymyslí se název a předpoví se budoucnost :)

Reagovat
fajdax

De gea>Mignolet

Rafael>Johnson

Jones=Škrtel

Vidič=Agger

Evra>Flanagan

Fellaini>Allen

Carrick<Gerrard

Mata>Henderson

Januzaj<Sterling

Rooney=Sturridge

Persie<Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co to je? momentální forma? délka penisů? nebo co

Reagovat
fajdax

Dejme tomu že obecná kvalita s přihlédnutím na současnou formu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fajdax

Jako je dost těžký se rozhodovat mezi tema dvěma průměrákama, ale De Gea je přeci jen o trošilinku lepší než Mignolet.

Reagovat
cristiano.K.

jenom jsem si přečetl De Gea > Mignolet a dál jsem nepokračoval

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si dosiel daleko, ja uz ked som precital, ze faj a uz som koncil

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Gary Neville: A little bit of trepidation [at Old Trafford]. Gerrard confident, Fellaini hoping.

Reagovat
smazaný uživatel

This fixture has produced 14 Premier League red cards - Everton against Liverpool (20) is the only game with a higher total.

Reagovat
fajdax

Uživatel fajdax - bylo vám uděleno varování!

Text varování: Vyjadřujte se v komentářích slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

haha, tak treba

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že mancs ubeháme a získame nejaký bodík... bude to ťažký zápas, derby nemá favorita...

Reagovat
masly008

kua nevěřil bych že někdy budu přát účkam,ale ten den je tady.

Reagovat
fajdax

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Vy si pořád myslíte, že hrajete o titul? Please

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nikikrew

Boze to vase ego, to je nieco strasne. Neviem preco by sme mali byt vonku z vidiny titulu, stat sa moze hocico.

Reagovat
masly008

to ne,ale radši 3 než 4 ne

Reagovat
smazaný uživatel

Joe Allen's birthday present tweeted out by his wife

https://pbs.twimg.com/media/Bi2E7kQIMAEyMMt.jpg

Reagovat
vodka

že by měl konečně "big cock"

Reagovat
tomasinho

29 gólů v prvních 30 minutách Snad to tak bude i dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím jestli dáme 29 gólů.

Reagovat
cristiano.K.

celkově máme první poločasy super

Reagovat
smazaný uživatel

A vonku cez 20 golov. Sme v tabulke s Hullom a klubmi ktoré hrajú o záchranu

Reagovat
cristiano.K.

oba týmy ideální sestavy, je se na co těšit, good luck

Reagovat
cristiano.K.

nějaký suprový promo by bylo? at se navnadíme

Reagovat
pytlerLFC
Reagovat
cristiano.K.

ted jsem ho chtěl vložit

Reagovat
fff

Aj my aj MU dnes podla mna dobre zostavy, som zvedavy.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Jamie a Jamie si to dávaj moc ten předzápasovej program.. to na čt4 bude tak za 20 let možná něco takovýho

Reagovat
Staenly10

Tak technika je úžasná úplně. Takový možnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Majú elektronickú tužku nie?

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je problém, my máme Páju Čapka a Karocha.

Reagovat
Staenly10

+ mě udivuje, že v Anglii dokážou mít normální reklamy, některý bvcelku zábavný, a u nás jsou 95% reklam naprostý sra*ky

Reagovat
smazaný uživatel

tie reklamy su rovnako retardované. Páči sa mi až jedna ktorú môžem pozerať hodinu nonstop

Reagovat
Staenly10

Nevim, mně až tak dementní nepřijdou.

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas ešte ani nezačal a Brendan už je spotený

Reagovat
mithro

to je zase scouse wankfest na tom sky

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

aspon ze to bude spolukomentovat Gary

Reagovat
mithro

njn len ten ja narozdiel od nich niekedy az moc objektivny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Co znamena, byt moc objektivny ?

Reagovat
Darren Fletcher

v plnej sile

Reagovat
smazaný uživatel

UNITEEEEEEED

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá sestava, akorát bych si představoval Dannyho na hrotu. Ale tuším že na toho se taky dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reklama v Uk na mcdonalds a ceny su v eurach. Trochu fail

Reagovat
Nikikrew

United!!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool have scored 47 first half goals in the Premier League this season, one more than Manchester United have in total

Reagovat
Kowe

United v plné síle, tu remízu před zápasem prostě beru.

Reagovat
smazaný uživatel

HERE WE GOOOOOOOOOO! LIVERPOOOOOOOL

Reagovat
tomasinho

Jsem napnutý jak kšandy. Zapojený HD do bedny, Dannyho dres na sobě jako s EFC a AFC, tak jdem na to YNWA!

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš dres Sturridge?

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Aggera

Reagovat
fff

tominho? Ten urcite Aggera, to je jeho laska

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

Scouse wank fest

Reagovat
masly008

modlím se za oískání roviny at se tu nebrečí na rozhodčí.

Reagovat
vodka

Suarez Evra nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Na SS prave nazval komentator Wign priemernym, Chazy musi zurit .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

inak, traja Briti v zálohe, proste paráda :)

Reagovat
stas87

aky trest moze dostat ten spinavec ramires?6 zapasov?dufam ze mu zrataju aj tu jeho komediu proti wba kde ich rozhodca okradol o tri body

Reagovat
I am Mancunian

prehra o menej ako dva goly bude uspech, uvidime

Reagovat
fff

Fuuu skoda, trafil to fakt mizerne .

Reagovat
monty25

Tak jdeme na to... Tenhle zápas hodně napoví o tom, jak vysoké cíle může mít Liverpool do konce sezony.

A hned Sturridge v první šanci...

Reagovat
fff

Felaini uz dvakrat stratil uplne jasnu loptu a to mame za sebou 4 minuty. Nanho ten pressgn pekne pojde

Reagovat
fff

Rafael detto.

Reagovat
smazaný uživatel

Allen trochu života do toho kks

Reagovat
fff

Moc to nevyzeralo, ale z opakovacky mu Fellaini brnkol po nohe zozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez za to že nespadol.

Reagovat
smazaný uživatel

to je samo o sobě velký úspěch

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

pat a mat

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš ty dresy Liverpoolu jsou odporné

Reagovat
Swarley

zas tou hlavou o zem, Jones se jednou zabije

Reagovat
monty25

Liverpool zatím aktivnější...

Reagovat
tomasinho

Johnson vpravo a Flanno vlevo

Reagovat
Erdovec

Flanno zatím super

Reagovat
Miguel19

Moyes jak na ně řval...vypadalo to, jako by na něj z vysoka srali

Reagovat
Erdovec

Rafael

Reagovat
icka

uplakanek no

Reagovat
masly008

hm 2 super tckly,to v jiné lize neuvidíte

Reagovat
smazaný uživatel

Allen je hrozný

Reagovat
fff

Este jeden taky a Flanno ma zltu. Nic moc v 10. minute .

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné tempo

Reagovat
smazaný uživatel

Pragmaticky dnes drzim United, lets go Moyes

Reagovat
Tomekcz

kokotburg asi nema karty nebo piska pro liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

pro liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

mali sme kopať penaltu

Reagovat
Side

Reagovat
ondris

U Flana to dnes vidím na kartu

Reagovat
tomasinho

Rooney jasný šlapák

Reagovat
fajdax

Persie bude mít už 41 letos jo?

Reagovat
icka

Jak to zkousel ten cunt

Reagovat
Tomekcz

suarez nebo gerrard?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to bude dobrý match.

Reagovat
Euphael

Máte někdo HDečko?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Euphael

děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney vyzerá strašne keď sa mračí...

Reagovat
masly008

rozhodčí za prvních 15 min.

Reagovat
monty25

Sturridge Po té otočce měl přihrávat...

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge

Reagovat
Erdovec

Flanno

Reagovat
smazaný uživatel

Scouse Cafu

Reagovat
Swarley

Jones podruhé nezvládl ten náběh, špatný

Reagovat
vodka

mÁLO POHYBU V ÚTOČNÉ TŘETINĚ, FURT, POŘÁD, WELBZ MMĚL JEDNOZNAČNĚ HRÁT...

Reagovat
vodka

caps

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

daj si pozor na zakazane uvolnenie

Reagovat
vodka

kolem poloviny to eště jde, ale aj ve fotbale se běžně rozděluje na třetiny, máš to na každém statistickém portále.

Reagovat
stas87

ja viem len som si okamzite spomenul na hokej v prvej vete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

snad toho chodce RVP hned vyhodi a da tam Welbecka

Reagovat
fantomas

Chemie SS je fakt dechberoucí, jakej rozdíl proti Persiemu s Rooneym pod Moyesem..

Reagovat
smazaný uživatel

omg stevie tak si to připrav

Reagovat
smazaný uživatel

času 3 prdele

Reagovat
Tomekcz

na ty kuly v obrane staci jedna narazecka

Reagovat
smazaný uživatel

Kazíme docela jednoduché prihrávky. To by sa nám nemalo stávať

Reagovat
niflheim

Moyes toho Persieho asi fakt zničil...ten chlápek se mu moc nepodobá, zvláště s míčem na noze.

Reagovat
Erdovec

co to hraje sterling?

Reagovat
smazaný uživatel

AM

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že Kiwwi práve počúval Nevilla mu pekne vysvetlil prečo Mata s Januzajom nemôžu hrať tam kde hrajú....

Reagovat
smazaný uživatel

4-4-2 Moyes

Reagovat
Tywin Lannister

hele fans United, jak se vám zatím jeví Mata?

tohle je třetí zápas, co ho vidím, a zatím mi příjde, že jeho přínos pro MU je dost nijakej

Reagovat
fff

Karta pre Flanna s dala cakat, ale preco zrovna za aco, co ani nebol faul.

Reagovat
tomasinho

OMG, papírový Januzaj

Reagovat
C0br

Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

Flanno nenechaj sa vylúčiť

Reagovat
Erdovec

Rafael, umí rozdat neumí příjmout...

Reagovat
Tomekcz

kokotburg rafael prvni yakrok a hned ylutou a ten hnup liverpoolskej si muye udelat 3

Reagovat
masly008

ale 3 rozdílné než byl tady ten.rozhodčí zatím super

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

Clattenburg zatím na

Reagovat
tomasinho

A Rafael může být za žlutou ještě rád

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael

Reagovat
monty25

Rafael

Reagovat
I am Mancunian

Rafa

Reagovat
Side

Rafael taky dobrý prase

Reagovat
smazaný uživatel

prasata nemaju ruky

Reagovat
niflheim

Rafa

Reagovat
REPLIKATOR

pěkná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

RAFAAAA, krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná.

Reagovat
Tomekcz

omg ted si vymysli penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

rafáá červená katenburg ty kokot

Reagovat
niflheim

Reagovat
fff

Umyselna dokela, sak siel smerom proti lopte, mal byt uz vonku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Clatts Rafael má velký štěstí, že neletí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Prosim tě, prober se zas.. mě tyhle tvoje výlevy fakt nezajímaj.

Reagovat
smazaný uživatel

uvedom sa, ešte dáš palec za nesprávne rozhodnutie a nazveš to šťastím pre Rafu, veď to je absolútny exkrement, čo si napísal...

Reagovat
fantomas

Dal sem mu palec za penaltu, zbytek byl čistě na jeho posouzení. Že ty se tu chováš jak fracek, kterýmu se celej zápas údajně ubližuje, je bohužel věc druhá..

Reagovat
celeb

Reagovat
fff

Mal byt vonku podla mna. Rukou siel proti lopte.

Reagovat
Pigeon

ta diskuze jde čím dál víc do prdele

Reagovat
fantomas

Tohle vnímám čistě jako něco na posouzení rozhodčího..

Reagovat
Bayern +

Však už ten prvý bol oranžový. Vyjebal by som ho, len by sa tak zaprášilo. Nad slnko jasné dve žlté.

Reagovat
smazaný uživatel

jasna ruka

Reagovat
Side

tak ale to je aji na žlutou frajere

Reagovat
smazaný uživatel

To je kokot

Reagovat
tomasinho

GERRAAAAAAAAAAARD!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Pěkně Stevie, do učebnice

Reagovat
smazaný uživatel

Steve ♥

Reagovat
Erdovec

nj, ještě united tlačí...

Reagovat
smazaný uživatel

YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Reagovat
monty25

Góóóóól!!! Ale nechápu, že Rafael už není venku...

Reagovat
supervizor

Rafael střídá špatne momenty s ještě horšímy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CAPTAIN FANTASTIC

Reagovat
C0br

jak se to dneska říká - nastřelená?

Reagovat
niflheim

No, zaslouženě i tak.

Reagovat
Bayern +

Stevenkoooooooooo ♥

Reagovat
Miguel19

Rafael

Reagovat
smazaný uživatel

STEVIEEEEEE

Reagovat
Kenneth

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Side

Gerrard se postaví k pemaltě a sekne se stream

Reagovat
I am Mancunian

zasluzene, snad moyesko poleti

Reagovat
smazaný uživatel

ach, zasraty Liverpool, co cakat, jak dat gol z niecoho takeho no

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, lip to kopnout neslo..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Rafael tu rudou stejně dostane.

Reagovat
Bayern +

Do polčasu je von.

Reagovat
Tomekcz

gerrard ted redka a nic takovy napadeni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

rothodčí

Reagovat
nani92

Gerrarda nám je už tak ľúto,že sa z toho golu ani nedokázal tešiť..

Reagovat
smazaný uživatel

Stevie rozbil Fellainimu hlavu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ronaldo.com

To je kus kokota ten rafael

Reagovat
smazaný uživatel

Zas pomohol mancs, aj keď bola penalta, Rafa mal byť vonku...

Reagovat
fantomas

Boha fakt

Reagovat
Bayern +

I keby mal ten prvý faul v 1. minúte a ruku s penaltou v 3., tak by mal ísť von úplne jednoznačne, nie je o čom.

Reagovat
fantomas

Ok, už mě přestan přesvědčovat ale..

Reagovat
supervizor

Bud rád za penaltu, ne každý rozhodčí by to písknul.

Reagovat
C0br

gerrard redka

Reagovat
Erdovec

jinak já fakt nechápu, že mu tu žlutou nedal, to je prostě úplně jasné

Reagovat
smazaný uživatel

POETRY IN MOTION

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, tohle si Rafael prostě občas neodpustí.

Reagovat
vitasrp

Já teda nechápu, co ještě dělá Rafael na hřišti, ale nezlobím se.

MU jsou jinak otřesní, a to tak, že neuvěřitelně.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers měl z toho gólu fakt radost...

Reagovat
tomasinho

Jen mu naložte zmrdovi. Gerrard

Reagovat
stiflerovamama

Boze Clenteberg co to zase piskas

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne nedostať gol teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím super zápas, snad aspoň takové tempo bude mít i NLD.

Reagovat
Tomekcz

kde ma Moyes nakej system ve predu uplne neskodny

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, nemají naběháno kluci z Manchesteru. Celou sezonu jsou u všeho pozdě. Liverpool fyzicky úplně jinde. K čemu je, že Mata je techničtější než Henderson, když to nemá komu dát a Henderson má vždy tři možnosti do nabídky. Útok Liverpoolu zatím pokaždé, když jsem je viděl parádní. Ti se nezastaví ti dva.

Reagovat
smazaný uživatel

to som tvrdil pred zápasom a aj po kúpení Matu, nepohyblivá záloha mancs...

Reagovat
tomasinho

Fellaini jediný něco hraje z MU.

Reagovat
CHONG

Rafael už si měl honit péro ve sprše.

Reagovat
Tomekcz

pussy by mohl byt jeste pomalejsi s micem

Reagovat
monty25

Hlídejte si toho Peršana!

Reagovat
smazaný uživatel

A rozhodčí zatím dobrý, to je fakt úžasný trend kydat na všechno.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

de Gea je výborný nohami, o dve triedy vyššie v tomto ako Mignolet...

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick este raz prihraje na De Geu a fakt ma jebne uz

Reagovat
tomasinho

Škrtel napravil Aggerovo zaváhání

Reagovat
smazaný uživatel

som rád, že hrajú spolu

Reagovat
Erdovec

než se Persie otočí s míčem tak já stihnu vypít pivo

Reagovat
Tomekcz

januzaj hned dolu je uplne marnej

Reagovat
smazaný uživatel

Jako MU je fakt vtipný. Mignolet nákop, letí to půl dne, suáreze nikdo nedostoupí a může to v klidu rozehrát hned ze vzduchu

Reagovat
monty25

Mignolet

Reagovat
fantomas

MIGNOLET

Reagovat
Tomekcz

rooney co vic chces

Reagovat
smazaný uživatel

MIGNOLEEEEEEEEET

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel jak z NBA

Reagovat
tomasinho

Mignoleeeet

Reagovat
smazaný uživatel

Ficoid

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtěl vynikající.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Reagovat
fantomas

Reagovat
mickey mouse

Hlavně to nezakřiknout.

Reagovat
tomasinho

Lolku, off air, wtf

Reagovat
tomasinho

Tak už

Reagovat
Tomekcz

rvp by mel skoncit s fotbalem kdyz ho obehraje i ten plesatej cobol

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za hate na Rafaela? U té penalty to p*sral, ale tohle se prostě stane. Aspoň jezdí po zadku a snaží se podporovat útok. Dneska rozhodně lepší než Evra.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas s tím, že je dnes lepší než Evra, ale to zas tak těžké nemá. Ovšem celkově je to hráč, který zkrátka na kalibr Manchester United nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě na United má, loni byl, až na zápas na Realu, fantastický a v lize nám vyhrál několik zápasů. Má dva problémy - často má podobné blikance jako dneska a často bývá zraněný, takže pokaždé, když se rozehraje, jde zase na marodku.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

uf uf uf skvelé tempo. Zaslúžene vyhrávame ale potrebujeme dať ešte jeden gol pretože my ten gol dostaneme....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

zaslouzene vas jen tlaci rozhodci

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Co se dozvím?

Reagovat
tomasinho

Škrtel zatím MOTM, tragéd zápasu RvP

Reagovat
smazaný uživatel

*Flanno MOTM...je neskutočný

Reagovat
I am Mancunian

neskutocne hori

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

To že za sebe za celý poločas pustil dvakrát hráče? Hořel by, kdyby ho pustil desetkrát, ale zatím hraje solidně a v celém zápase není bek, který by hrál s větším přehledem.

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
smazaný uživatel

Jméno toho beka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

vždyt je od nás dnes nejhorší

Reagovat
cristiano.K.

hraje fajn, vtipný,když Flano dá tělo wazzovi, kterej odlítne jak hadr

Reagovat
R22

mně přijde, že zbytečně moc fauluje, jako by nestíhal..nevim no, modlim se aby nešel ven

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM bych neřekl. Rozhodně to není propadák. Sice z jeho strany šla ta šance Rooneyho, ale jinak brání docela dobře. Škoda té karty u něj, mám trochu obavy.

Reagovat
monty25

Na konci 1. poločasu trochu okna v obraně... Jinak by to šlo.

Reagovat
wild

Carrickovi by som dal za kazdu prihravku na De Geu kovovou tycou po hlave

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Swarley

co k tomu říct, klasickej letošní zápas, to bych se opakoval a psal pořád to stejné dokola, prostě děs...závěr poločasu aspoň něco, ale to je zoufale málo...

Reagovat
I am Mancunian

Rafa hra ale vyborne, robinovi to vobec nejde

Reagovat
Sali5

Přišel jsem až teď, co ta penalta, byla?

Reagovat
Tomekcz

nebyla rozhodci zas sezral suarezovi hereckou vlozku

Reagovat
monty25

Já vím, že jsi troll, ale ta penalta byla za ruku...

Reagovat
monty25

Byla, a ještě měl Rafael dostat navrch druhou žlutou...

Reagovat
nani92

jasné

Reagovat
masly008

jasná

Reagovat
Sali5

Ok, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem jasná. Luis si prvním dotekem obhazoval Rafaela a ten zastavil míč rukou. Nechtěně, ale ruku měl od těla a navíc to bylo hrozně nápadný.

Reagovat
Usty

Hm, je fakt, že v kontrastu s touhle druhou nežlutou pro Rafaela je Willianovo vyloučení absurdní.

Reagovat
fantomas

Tak Foy je celej absurdní.

Reagovat
vodka

jestli nepřijde Welbeck do hry už o poločase, tak budu fakt nasraný, zase hrajem statickou sračku.

Reagovat
vodka

a van persie je totálně useless

Reagovat
tomasinho

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

je no, měl jsi pravdu

Reagovat
vodka

to bylo jasné, šak sme měli problém přehrát aj WBA s Persiem na hrotu. s Persiem by to šlo, pokud by se stahoval a místo něho někdo na ten hrot nabíhal, případně nějaké křídlo by sbíhalo do prostoru, ale takto prostě ne.

Reagovat
Swarley

tak on pro ten balon chodí, párkrát si ho dokonce přebíral na půlce, ale on sám o sobě je prostě pořád mimo, odskakujeme mu to, nezpracuje, má problém nahrát na metr, otočit se s tím...dneska se mi právě pohybem ještě docela líbí, snaží se, bojuje, ale není schopnej udělat cokoliv navíc...sám o sobě je prostě špatnej...

Reagovat
Staenly10

No.. Vedeme, to je dobrý, ale jinak je to špatný. Hodně statický, Suárez ani STurridge nejsou moc ve hře. Allen špatnej. Asi bych ho stáhnul místo Coutoinha a Sterling by měl hrát víc z lajny.

Reagovat
smazaný uživatel

chyba nam tam nejake kridlo alebo co

Reagovat
masly008

nejlepší na hřišti zatím rozhodčí,zatím ho není skoro vidět a nezrušil zápas nějakým debilním rozhodnutím.skvělý cit pro hru.

Reagovat
smazaný uživatel

rafael mal byť von

Reagovat
smazaný uživatel

nemal

Reagovat
masly008

tak potom i gerard za hru loktem na hlavu,jak říkám nenechal se unést a nepokazil zápas.

Reagovat
C0br

jediné naše náznaky přicházejí zprava

Reagovat
C0br

hmm, reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, přes aktivního Rafaela.

Reagovat
mithro

je to cele uplne zle.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Ronaldo.com

remizovej poločas..skoda té penalty. Jinak persiho okamžite prodat a dat tam dannyho. určitě nejsme horším týmem snad ještě zabojujem o body

Reagovat
smazaný uživatel

kontrovali sme to, spokojnosť...teraz naordinovať protiútoky a dorazíme ich

Reagovat
celeb

sopcast channel - 141111 , 1700kbps, rustina

Reagovat
C0br

Snad Gerrard vyletí, takový hovado by nemělo dohrát půlku zápasů, do kterých nastoupí. I když naší neagresivní hře to asi stejně prd pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Staenly10

A jinak Škrtěl fakt výbornej. SNad neudělá nějakou škrtělovinu a neposere to.

Reagovat
smazaný uživatel

proč tam všichni cpete to ě?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Erdovec

Flanno to je hráč , Gerrard, obrana, a Mignolet fajn, Sterling ať jde na křídlo, dyť si z obrany MU může udělat trhací kalendář, když bude chtít, bylo to vidět na tom sprintu, kde asi na 10 metrech získal tak tři, jen tak dál a pojistit

Reagovat
cristiano.K.

jn, to jsem nečekal,že bude na AM, má poměrně dost ztrát, zbytečně si někdy dovoluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

jenom 200 nvoých příspěvků při derby

úžasný, měli jsme tři šance + pencle,zatímco MU jenom jednu. Sturridge se Hendem zezačátku hledali jinak není co kritizovat.

Rafael měl jít jednoznačně ven tady fakt není o čem, sice to by víceméně reflex, ale to je fuk. Stejně počítám,že mu ještě hrábně, je úplně otřesnej.

Reagovat
masly008

a že nařekneš že měl jít jednoznačně i gerard.trochu oběktivity,pro zápas lepší že nevyloučil ani jednoho.

Reagovat
cristiano.K.

u Gerrarda jsem si nic nevšim, měl jsem záběr,kdy dostal žlutou a já do ted ani nevím za co.

Reagovat
smazaný uživatel

Za protesty +vraj odkopol loptu...

Reagovat
R22

oběktivity

Reagovat
masly008

čeština mi moc nejde no

Reagovat
smazaný uživatel

Já už bych to neřešil. Prostě to posoudil dvěma žlutýma kartama. Takhle by si každý mohl najít nějaké rozhodnutí, které se mu nelíbilo.

Reagovat
masly008

Reagovat
fenixLFC

za co preboha? suboj fellainiho so sterlingom tak tam vletel do lopty a zrazil ho hlavou..to je na cervenu?

Reagovat
masly008

spíš si všímej těch jeho loktů v každém vzdušném souboji,on to dělá dlouho a zatím mu to prochází no.ale jak jsem psal žK v poho a nedaní žk rafaelovi taky.

Reagovat
fenixLFC

lakte? to by letel fellaini do piatich minut

Reagovat
masly008

bavím se o gerardovi,fellaniho jsem si nevšim že bych zmiňoval

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně Kdyby si po každým takovým zákroku dávala červená, tak polovina zápasů skončí kontumací pro nedostatek hráčů ...

Clattenburg píská zatím moc sympaticky, snad to neposere v druhý půli

Reagovat
masly008

však to píšu,žk v poho,ale i ta penalta bez žk sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Persie dole a hore Webz, s tym, ze pojde na kridlo a Mata pod Rooneyho

Reagovat
Kowe

Ta druhá žlutá pro Rafaela by byla stejně přísná jak pro Williana, mohli jí dostat, ale nemusel. Sice mě to sere, že už mohl být venku, ale když se na to podívám nezaujatě, tak by to bylo až moc přísný.

Reagovat
monty25

Nebylo by to vůbec přísné, protože za tohle se ŽK běžně dává. Navíc už po tom faulu na Gerrarda mohl být za žlutou celkem rád...

Reagovat
Kowe

To sice jo, ale při takovým zápase se holt těžko vylučuje, kvůli takovéto věci. To na Steveho byl oranžovej faul no, kdyby mu to sečetl tak by se nemohl divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Plácáná uprostřed hřiště. Rafael aji přes ty svoje zkraty slušný zápas, vůbec se mi nelíbí Peršan, sice to není tak úplně jeho vina, ale když má balón, tak nic nepředvede. Špatný pohyb, je to statické, a blablabla, jako obvykle. Mám pocit že Rafael tu červenou dostane, takže Valencia za něho a Danny za Persieho. A ideálně od poločasu.

Reagovat
Wat

Rafael je dobrej, škoda těch jeho blbostí pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

a ináč nechápem ten hate na rafaela...ano, zapríčinil penaltu, mal byť von, ale je to snáď jediný hráč united ktorý sa neprispôsobuje tej statickej sračky, ktorú mufc, na domácom štadióne prezentuje

Reagovat
Kowe

Reagovat
REPLIKATOR

United nehraje vůbec nic. Vůbec neví co mají hrát. Musíme přidat druhý, ať je klid, kdyby tam náhodou něco uhaluzili.

Reagovat
stiflerovamama

Sme lepsi, je tam vidiet sebavedomie. Rafael mal byt vonku, tam bol jasny pohyb rukou za tou loptou ( je to picus ). A nasledne zlta Steviemu pri suboji ktory by sa ani nepiskal ak by neostali lezat na zemi. V druhom polcase treba byt dalej aktivny, a snad SAS nieco pridaju.

Reagovat
stiflerovamama

A snad to neovplyvnia ti sasovia.

Reagovat
vladis271

Sterling okamžite na krídlo na Rafaela, a do 60 minúty musí byť vonku. Ach, veď to je tak očividné.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu co tu ještě děláš, proč si tě nevezme nějaký tým pod sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael mal dostať druhú žltú.... Toto spravil úmyslene

Reagovat
smazaný uživatel

ešte jeden doplnok...keď rodgers dostane použitelnych krajných bekov lete do ruky, tak s tým nasmaží taký celoplošný presing, že sa zoserie zo súperov každý

Reagovat
masly008

a myslíš že to ten tým vydrží hrát když bude hrát 2x týdně? ne jak ted půl roku 1 zápas za týden?

Reagovat
smazaný uživatel

nepreháňajte to s tým, že my akože nehráme veľa súťaží...lavičku máme s chelsea, man city a gunners neporovnatelne slabšiu, takže sa zasa môžeme vyhovoriť na toto...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud postoupíme do LM, tak se ten tým musí zkvalitnit, to je jasný. Pokud využijeme toho, že máme konečně v rukou Ligu Mistrů, kterou můžeme nabídnout hráčům, tak věřím, že budem ještě silnější než letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Celkově tu hru obrany vyladit a je to super. Ale jo, novým krajním obráncům na obě strany bych se nebránil.

Reagovat
EXoRcIsT

Nejaky HD stream ?

Reagovat
2miguel1

Skrtel je v takychto zápasoch vždy mužom zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

len aby si to nezakríkol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

na sky sportu maj asi studio plny scoouseru ze porad keca neco o penalte kkt zaujaty lidi poustet do televize

Reagovat
Wat

Flanno úplně zbytečná karta, nepoučitelnej kluk.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa rozostavenia to vyzeralo, že Moyes má gule, ale opak je pravdou a on spravil najhoršiu možnú vec - nechal tam všetkých hráčov "len" zmenil rozostavenie na 4-4-2. Obrovské medzery medzi obranou zálohou a hlanvne útok je totálne odpojený, na krídlach hrajú podhroty, Rooney nepomáha zálohe, proste je to cirkus. moyes

Reagovat
tomasinho

Hm, tak na Suáreze taky penalta v 5. minutě, Fellaini kolenem zezadu.

Reagovat
smazaný uživatel

s fauly na Suáreze si nikdy nemůžeš být na 100% jistý...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

, na něj je penalta snad všechno.

Reagovat
vodka

jasně, příště až se ho někdo dotkne na předloktí, tak to bude taky penalta.

Reagovat
tomasinho

Však mu dal kolenem do zad

Reagovat
fantomas

Nejmín pět penalt ste měli kopat a tři červený pro Rafaela

Reagovat
Bayern +

Stačila jedna!

No a vidíš, Clatt to pojebal, nebyť Rafaela, nedošlo by ku kontroverzii Johnsonovej ruky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivím se že mu Rio nechtěl podat ruku, bál se že by Suarez spadl a chtěl penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem na jednu stranu rád, že to ale nepískal. Navíc se to Luis snažil ustát. Aspoň si tím zvedne renomé u rozhodčích trochu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nezalézt, nechat vykartovat Rafaela, neudělat chybu a je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak si myslím, že se Liverpool vydal správnou cestou. Henderson ani Allen nejsou žádní super fotbalisti, ale jsou to poctivci s velkým akčním radiem. Je sice někdy za trest koukat jak si tam se Sturridgem přihrávají na pár metrů na dlouhou nohu, ale ta poctivost, od toho se dá odpíchnout. Jejich hra je dost důležitá, takhle může mít Gerrard klid na rozehru. Plus když k tomu přidáme neskutečně nabušeného Sterlinga a nadupané útočníky, tak to je šílené tempo, co dává Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes bez striedania? Zaujimave

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

HAHA PENALTA

Reagovat
Tomekcz

KOKTBURG

Reagovat
smazaný uživatel

cry me a river.

Reagovat
C0br

Reagovat
Dr. Admess

A pooojď Stevie dalšího fíka!!

Reagovat
Mishko

haha

Reagovat
fajdax

Reagovat
niflheim

Reagovat
C0br

takový dive

Reagovat
smazaný uživatel

hahahahahaha Hendo

Reagovat
smazaný uživatel

lol Jonea...jasna penalta

Reagovat
fantomas

Clatts

Reagovat
smazaný uživatel

No, věřím, že z toho jeho pohledu to byla jasná penalta, ale zezadu to vypadalo na takový podivný dive.

Reagovat
fantomas

Extrémně nešikovně, loktem do zad, nebránil se pádu, samozřejmě, ale penalta stejně jasná...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, asi bych to taky fouknul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Jones

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

STEVIIIEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

To je fakt na hlavu toto

Reagovat
smazaný uživatel

GERRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
tomasinho

GERRAAAAAAAAAAARD!

Reagovat
Infernoqt

směšný

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Lépe ten druhý poločas ani začít nemohl...

Reagovat
Chazy

Ale byla naprosto jasná.

MU je bohužel úplně k smíchu, fakt nehraje nic.

MoyesOut.

Reagovat
Bayern +

Pep, sign him! Strašný pán na tých penaltách proste!

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá penalta? Tak to je konec už.

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

toto je sen ♥♥♥

Reagovat
Counter

Druhá zasloužená. A Gerrard to pokaždé kopl famózně

Reagovat
mickey mouse

GOOOOOOL

Reagovat
C0br

kterej zmrd to tam odskočil?

Reagovat
oli9

jasná penalta

Reagovat
niflheim

Loni bychom otočili... letos?

COME ON UNITED

Reagovat
Staenly10

Ty Gerrardovo penalty jsou prostě neskutečný.

Reagovat
Kenneth

Joneeeeeeeeeeeeeesyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Rzhodčí je dobře, že se neposral a fouknul další.

Reagovat
Erdovec

jasná

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Možná trochu pfífná, ale na půli by to písknul určitě, tak proč ne ve vápně?

Reagovat
Chazy

Tohle by se mělo pískat všude, to je trochu za hranicí čistýho hraní tělem

Reagovat
smazaný uživatel

Včera Foy, dneska Clattenburg. Debilové.

Reagovat
smazaný uživatel

tak chvilu hraju o titul a uz ich tlaci rozhodca, co to ma znamenat

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United

Reagovat
vodka

dávám tomu 20 minut, pokud ti sráči nezačnou běhat, nebo nepřijde Welbeck, tak radši jedu do Brna...

Reagovat
smazaný uživatel

jeď. Tam taky prohraješ!

Reagovat
Steven666

mne táto penalta prišla trochu prísna

Reagovat
smazaný uživatel

nie sme najviac na smiech... este stale je tu MU

Reagovat
Nikikrew

Hmmm, tak ten Liverpool bude fakt utocit na titul

Reagovat
Tomekcz

proc se to vubec hraje FA jim rovnou mela dat 3 body a nedelat z toho kemidii, je tlaci jak muzou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

to čekáš, že někoho rozčílíš svou demencí, nebo co?

Reagovat
TopinB

Včera: "snad se dockame i zitra, ze tu budou vriskat decka z loserpoolu jak je rozhodci zariznul

"

Reagovat
fantomas

danlevy1 ‏@danlevy1 33s

Roy Hodgson frantically working out how he can get Steven Gerrard to take all five of England's penalties in their next shootout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

snad nezmění pravidla jako v hokeji

Reagovat
Side

Maradona Good, Pele Better, George Best, Phil Jones.

Reagovat
nani92

to už je fakt na nič,ked v objektívnne najsilnejšej zostave nič neuhráme

Reagovat
I am Mancunian

odpiskat 2 penalty na Old Trafford, Clattenburg chce mat asi vsetky koncatiny zlamane

Reagovat
C0br

penalta

Reagovat
C0br

ale to bych čekal moc

Reagovat
vodka

penalta

Reagovat
smazaný uživatel

ale bola by parada, keby mal Liverpool titul, za ten futbal si to zasluzia, nebyt to zasraty odporny Liverpool, tak by som im to prial

Reagovat
niflheim

Rukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
fff

Hm druha penalta podla mna velmi prisna. Osobne by som ju skor nedal.

Reagovat
es tut mir leid

no vidiš a Gerrard jí dal

Reagovat
wild

no fajn.. Scouseri jebnite nam este dva goly a Moyes po zapase nech ide do pice!

Mozno este aj otocime LM proti Olympiacosu

Reagovat
xjert02

Kdo kopal v letosnim rocniku nejvíce penalt?

Reagovat
Erdovec

my

Reagovat
xjert02

jsem si to myslel, mi prijde, ze je kopete furt :D

Reagovat
fff

Iba ked nam v sestnastke fauluje niekto hraca.

Reagovat
smazaný uživatel

mala byť jedenástka? Glen taká divná ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa smeješ? nevidel som to dobre

Reagovat
smazaný uživatel

keby to bol, tak sa tu ides posrat, tak netrep...nevidel som to dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Tak to bychom měli - neudělená redka pro Gerrarda, vymyšlená penalta pro Live a teď jasná nepísknutá pro nás

Clattenburg

Reagovat
masly008

Reagovat
ondris

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Odpustena penlata v 5. minute, Rafael este stale na ihrisku ...

Druha penalta podla mna prisna, ale fakt sa nemozte moc stazovat, ked to vsetko zratame.

Reagovat
fantomas

Eh.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Chazy

Konečně jednou neunášíš

Reagovat
13

Jednou? Jeho mam zafixovaného jako obvyklýho neunášeče.

Reagovat
CHONG

Solidní křeč

Reagovat
Miguel19

Proč fňukáte?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

No jste fňukny neskutečný, co to tu pozoruju.

Reagovat
Bayern +

Ako vždy.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Counter

Je třeba vzít v potaz, že na něco takového nejsou zvyklí. MU v historii PL nebyli nikdy hůř než třetí. Letos se třesou o šestý flek.

Reagovat
Arne

A všechno kvůli rozhodčím, mám ten pocit.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Tomekcz

evra si tam chodi jak na prochazce

Reagovat
SunFells

Bylo jasný, že Clattenburg Liverpoolu trochu pomůže. Už to jak pravidelně zařezává Everton leccos naznačuje

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes - the avarage one ten by skončil 7. i kdyby trénoval tým s Messiem a Ronaldem

Reagovat
Usty

s Messierem?

Reagovat
Messier

Hej, já nepotřebuju trénink

Reagovat
smazaný uživatel

chcelo to by to este jednu penaltu a Gerrardov hattrick...

Reagovat
smazaný uživatel

‏@GaryLineker 5m

This Gerrard chap needs to work on his penalty taking technique. I'm sure he could place them nearer to the post

Reagovat
fff

Ale mozu tu mufani frflat kolko chcu, vyhravame absolutne zasluzene, o tom nemoze byt ani debata.

Reagovat
Pigeon

jo, protože ve fotbale má zásluha nějakou váhu...

Reagovat
fff

Reagovat
Pigeon

smajlíkem dementnost příspěvku nezměníš

Reagovat
fff

Preco by som mal daco ja robit s Tvojou dementnostou ? Neunsas, ok, podme pozerat zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Filo, neber to vážne

Reagovat
C0br

další penalta

Reagovat
smazaný uživatel

papírový kluk

Reagovat
smazaný uživatel

takhle okaté pomáhat té liverpoolské špíně, to by se za Fergieho nestalo

Reagovat
Chazy

Rooney

Jak si na něj přímo naběh, aby moh spadnout.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Bayern +

MU už zápas dohrajú jak na dedine, kde celý štadión vie, že rozhodca je chytený. Začnú si tam nabiehať všetci a na všetko.

Reagovat
fajdax

Sem jedinej, komu přijde Clattenburg skoro stejnej jak právník Saul Goodman z Breaking Bad?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, určitá podoba tam je. My máme zase v týmu dva týpky z Boardwalk Empire.

Reagovat
vodka

2 penalty sme mohli mět taky.

Reagovat
vodka

aj když na Rooneyho by to byla taková Suarezovská

Reagovat
Erdovec

ne, ta by byla taková mufanská

Reagovat
Chazy

Suarezovská to podle mě vystihuje naprosto přesně

Reagovat
Staenly10

Ale prosimtě.

Reagovat
Chazy

Klidně i 1000, kdybys je chtěl i za to, že hráčů LFC je na hřišti taky 11 např.

Ta ruka asi jo, ale Rooney prostě udělal všechno proto, aby do něj naběh, aby do něj vrazil a aby moh spadnout.

Reagovat
vodka

proto je tam mohli, netvrdím, že to penalta byla.

Reagovat
Staenly10

Ani ta ruka... Vždyť jí měl úplně nalepenou na těle.

Reagovat
Erdovec

on hlavně spadl tak minutu předtím než do něj narazil

Reagovat
fantomas

Navíc Wazza ani nebyl uvnitř vápna že jo, to by byl v nejlepšim přímák.

Reagovat
Usty

Skončí to 2-2

Reagovat
smazaný uživatel

MU teď bude chtít za všechno fauly a penaly. Bude dlouhých 35 minut ještě pro rozhodčího.

Reagovat
Staenly10

Snad nepodlehne.

Reagovat
Erdovec

Mignolet

Reagovat
Staenly10

Ach jo, teˇb bude chtít United penaltu úplně za všechno.

Reagovat
monty25
Reagovat
tomasinho

Jediné plus, to říkám furt.

Reagovat
monty25

Tak doufám, že Anička má u tebe nějaké jiné plus. Nedávno jsem totiž zjistil, že fandí Chelsea. Ale co vím, tak jí ten fotbal zase tolik nebere (má radši basket).

V každém případě, už před několika lety byla na zápase Chelsea...

http://www.youtube.com/watch?v=TRkueGmxQ8Y

A teď fandí Chelsea v téhle reklamě na Samsung...

http://www.youtube.com/watch?v=T0aToCaN6UY

Reagovat
tomasinho

Nejlépe přidat ještě jeden, ať je klid, začínáme propadat docela a nulu neudržíme.

Reagovat
vodka

Agger nic nevydrží...

Reagovat
Pigeon

rozhodčí nějak zapomněl pískat penalty pro nás

Reagovat
Bayern +

Nechápem, prečo Rooney nedostal kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet ostříhat nehty!

Reagovat
smazaný uživatel

Danny Škrtel a Flanno stopka na budúci zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

rooney

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
Chazy

Jinak ale teď MU hraje poměrně hezkej fotbal, přechodová fáze by šla, je tam myšlenka a bylo to docela v tempu. A ne furt to samý dokola, prvních 5 minut dobrýho fotbalu.

Dojem mi z toho kazí mrdka Rooney, fakt jako..

Reagovat
vodka

další penalta na suareze

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, rozhodčí může za váš neúspěch.

Reagovat
C0br

divím se, že nepískl pencli

Reagovat
Side

penalta na Suaréza

Reagovat
niflheim

Suaréz diver

Reagovat
tomasinho

Suárez

Reagovat
smazaný uživatel

Persie je tam akoze stale na co?

Reagovat
vodka

Reagovat
Erdovec

ale když chtěli mufani penaltu za toho rooneyho, tak jsme měli chtít i za tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nepískal penaltu??????? Sudí je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta!

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
C0br

Jinak brankář může dát jen tak pěstí útočícímu hráči do hlavy, i když nemá žádnou šanci dostat se k balónu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
nani92

ak hrá za Liverpool,tak áno

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud stihne tasit, muze mu tu hlavu i utnout specialni brankarskou savli!

Reagovat
Counter

jn, to by mě taky docela zajímalo. Takovéhle "fauly" jsou vždycky opominuty.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Tomekcz15.03.2014 20:55

snad se dockame i zitra, ze tu budou vriskat decka z loserpoolu jak je rozhodci zariznu

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký to je pocit pro fandy MU? Po těch letech co jste vyhrávali z penalt, neuznaných golu soupeře a golu z ofsidu. To je ale škaredý návrat do reality když se píská rovina co.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

In Moyes I trust! Doufám, že tam vydrží dalších dvacet let

Reagovat
smazaný uživatel

Takorá radost,že vám přibyl konkurent v boji o EL?

Reagovat
wild

Carrick,Persie dole

Reagovat
Chazy

Suarez

To aby si Rooney nemyslel, že může bejt hlavní kašpar na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jako bejt fanoušek ManUtd a sledovat jak PŘÍŠERNĚ hrajou moji hráči, tak snad ani nenajdu odvahu jakkoliv se zmiňovat o rozhodčim a čemkoliv s nim souvisejícim. Ale ne, tady to jede...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Protože jako fanoušek AFC znáš jen derby s neschopnýma slepicema a předem víš, že se budeš smát.

Není pro fandu MU nebo LFC nic těžšího, jak snášet tohle.

Reagovat
fantomas

To nák nevidim, jak spolu souvisí... tim spíš bych bičoval hráče a trenéra za to, jak takový velký derby nezvládli snad, ne?

Reagovat
Chazy

Když nevidíš, tak nevidíš ale já je chápu

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Neunáší to no.. taky bych to nedával.

Reagovat
Chazy

tohle fakt nejde brát s nadhledem, větší derby není a dosrávat doma

Reagovat
Chazy

dostávat

Reagovat
fantomas

zbytečný

Reagovat
smazaný uživatel

i za to dosrávání

Reagovat
fantomas

To je jasný, já taky.. ale uplně jinym směrem no.

Reagovat
Chazy

Tak to už je o každým člověku zvlášť...

To uvidíš.. dneska ještě to bude nadávání všude kolem, kopání do simulantů, do rozhodčích, do FA...

A zejtra přijde to MoyesOut

Reagovat
smazaný uživatel

Mě stejně nejvíc sere ten Moyes. Už měl dávno střídat, páč takhle to dál nejde. Rozhodčí je jedna věc, ale tu ovlivnit nemože. Sestavu sakra jo.

Reagovat
fantomas

Individuální to třeba je, ale to neznamená, že pokud to nechápu, nechápu hned tu rivalitu nebo co.. Já se na rozhodčí vždycky vymlouvám fakt až v poslední řadě, proto mi je tohle maximálně vodporný. Derby tě k brečení na sudí rozhodně nevede.

Reagovat
Chazy

Neříkám, že nechápeš rivalitu, ale já třeba se do toho dokážu snadno vžít, protože jsem takový věci zažíval. Uznávám, že třeba ty bys na to tak nereagoval, pokud myslíš, ale není to podle mě nic tak hroznýho, abysme jim za to nadávali, sou chvilky, kdy kvůli emocím propadne k hloupým závěrům každej

Reagovat
fantomas

Tak já je taky nenazval kokotama hned, že jo..

Reagovat
Chazy

No dyť já vím, že nejsi Chazy, abys tu hned psal o mrdkách.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondris

inak suárez si tie kopačky už asi neobuje :D

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney a Suaréz jsou hrozně vtipní

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zaber na lavick Manu

Reagovat
smazaný uživatel

Mark Clattenburg is the 1st referee to award an opposition team two penalties at Old Trafford in Premier League history...z toho moze mat vazne problemy, je si toho vedomy

Reagovat
Side

Ale nechápu Moyesa, jak tam pořád může být RvP

Reagovat
Staenly10

Suárez srovnej se už.

Reagovat
tomasinho

Hendo prostě pořád v pohybu, nezastaví se, když ztratí nebo je přehrán, hned se vrací na svou pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Suaréz je příšernej.

Reagovat
smazaný uživatel

Furt lepší než 10 tragédů v červeným.

Reagovat
SunFells

Mark Clattenburg is the 1st referee to award an opposition team two penalties at Old Trafford in Premier League history.

To by Fergie nedopustil.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Lacko_Boh

keď nejde tak nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Flanagan šlapák a druhá žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Flanno je řízek

Reagovat
smazaný uživatel

něčím mi připomína Spearinga

Reagovat
fff

Ale mal by trochu viac premyslat chalan. Takto ist do suboja s zltou na konte ...

Reagovat
smazaný uživatel

Flanno mal byť dole

Reagovat
Chazy

Reagovat
k0udy

za faul na někoho kdo už nemá hrát, se karty nedávají

Reagovat
smazaný uživatel

njn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrává se 2:0, výkon nijaký a Moyes opět naprosto neschopný nějak reagovat, vystřídat, něco změnit. Evergreen..

Reagovat
Steven666

Flanagan mal ísť von

Reagovat
Tomekcz

jasna cervena ale zas tam toho scousera necha to je koupeny

Reagovat
smazaný uživatel

tentokrát, ale to koupila špatná strana a proto tě to sere co? Předtím bylo všechno OK, pokud to bylo ve prostě Man U

Reagovat
TopinB

Parafrázuju: "Jak se ManUtd píská rovina, tak už to děcka neunáší"

Reagovat
smazaný uživatel

To je komickej tým.

Reagovat
tomasinho

Flanna bych vystřídal, tam ta červená reálně hrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
fff

ono ja som to cakal uz po prvych 10 minutach, ked tam mal 3 take solidne fauly

Reagovat
Side

Fellaini na krimibál takhle to poslat na tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

To mela byt zluta pro Flanagena.....

Reagovat
Staenly10

Chce to zase začít hrát...

Reagovat
jenage

Na to se nedá dívat, pořádnou šanci jsme neměli ani jednu, ale tak hlavně že se nadává na rozhodčího o sto šest.

Reagovat
masly008

Reagovat
misinho7

tak dnes som si zapol po dlhej dobe anglicku ligu a chcel som si pozreit trio Liverpoolu a tragicky United. Ale prekvapil ma Streling , to on vzdycky takto paradne hraje ci iba dnes ma svoj den? lebo strasne dobry hracik , rychly , vie sa vymotat z kazdej situacie dnes sa mi velmi paci

Reagovat
misinho7

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

On takhle dobře hraje snad pokaždý.

Reagovat
wild

z takejto pozicii mal roztrhat sietku a on to streli do prec..

Reagovat
Side

Reagovat
Pigeon

hmm 2 penalty pro nás opomenuty, červená pro Flanagana nic, výborný rozhodčí

Reagovat
vodka

boha na co s tím Welbeckem / Kagawou čeká?

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne nebbyt na WBA Persie po repre zapase, tak ho neda ani tam dole, to som si isty

Reagovat
Side

proč Moyes nestřídá panebože?

Reagovat
Tomekcz

stridej ty zrzavej cu....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Persil je dneska neuveritelnej Zasprintoval vubec za zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

ja si cenim aj to, ze nas stredny zaloznik vystrelil zo sestnastky, dlho som to uz nevidel ze to skoncilo za stadionom, neriesim

Reagovat
Chazy

W T F ?

Já naprosto chápu, že LFC vede 2-0 a chce udržet vedení, nechybovat, nedovolit protiútok.

Ale když jsou vepředu dva hráči a maj bezpečně balon, opravdu by se mohli aspoň 2-3 spoluhráči namáhat a doplnit je.

Reagovat
fff

To ma tiez napadlo, na druhej strane ti dvaja to niekedy zvladnu aj tak

Reagovat
Erdovec

Januzaj naivně

Reagovat
vodka

Suarez

Reagovat
Erdovec

a od vidice to bylo taky čisté co?

Reagovat
vodka

se směju těm jeho ksichtům a držení se místa, kde se ho Vidič ani nedotkl bambulo...

Reagovat
masly008

ěak ji dostal ne?

Reagovat
masly008

*šak

Reagovat
fff

Rafael Rafael, ze ten je este na ihrisku .

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že je to vykompenzovaný

Reagovat
fff

Podla mna mal byt aj Flanno, o to nejde, ale Rafael mal byt vonku este v prvom polcase.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Měl už být venku hned po té ruce. Pak měl být zase Flanno a teď měl být zase Rafael . Já myslím, že to udělal rozumně a nechal je tam oba.

Reagovat
fff

No podla mna by mohol radsej rozhodca robit svoju robotu a ked uz, tak oboch poslat von .

Reagovat
smazaný uživatel

to ale fff uz nezaujima

Reagovat
fff

Co trepes, sak som sa vyjadril k aktuanej situacii .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Ten Januzaj hraje tak strašně naivně...

Reagovat
Ronaldo.com

to ten moyes nevidi že to stojí za hovno? proč nestřídá?

Reagovat
C0br

neví, jak to funguje

Reagovat
Chazy

"Zas sem to posral, když tam pošlu někoho jinýho, pravděpodobně to poseru ještě víc, tak to radši nechám doběhnout."

Reagovat
SunFells

Šak už to jde Clev zachránit.

Reagovat
smazaný uživatel

Vida Rafael

Reagovat
wild

Preco Moyesovi zakazali striedat?

Reagovat
smazaný uživatel

ten kvikot rudých kidů ubožáčci

Reagovat
kubys

Ten dnešek byl od Contadora fakt jak z jiného světa.

Reagovat
Tomekcz

doufam ze moyese hned vyhodi toho hnupa si tam sedi a cumi

Reagovat
fantomas

Už sem to tam viděl.

Reagovat
niflheim

Ubohé...

Reagovat
Maresma

Byly penalty?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
tomasinho

Jo, obě.

Reagovat
fff

Prva jednoznacna, druha podla mna prisna.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuu, pro Carrickovu odvahu takhle nechat otevřeno pro Gerrarda

Reagovat
smazaný uživatel

stráášne prasia na Luisíka

Reagovat
vodka

fata morgana, Welbeck v rozeplé bundě a Clev místo koho? Carricka?

Reagovat
FCSL

Szczesny, Sagna, Koscielny, Mertesacker, Gibbs, Arteta, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Podolski, Cazorla, Giroud

Reagovat
Side

tam se snad ani nic jinýho postavit nedalo

Reagovat
captain18

Reagovat
supervizor

Perfektni vzhledem ke zranění které máme, hlavně že obrana je kompletní.

Reagovat
Side

Cleverley

Reagovat
smazaný uživatel

Cleverley.

Reagovat
Tomekcz

pussy

Reagovat
vodka

ty vole, RvP fakt ať se v létě sbalí a jde do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

a on zostane na hřišti Moyes dneska ukazuje, že to nedává, nemá odvahu stáhnou jasně nejhoršího hráče posledních týdnů, protože má velké jméno...

Reagovat
tomasinho

Persie jenom podtrhl tu svoji gigatragédii

Reagovat
C0br

ty vole tak tohle už nezachrání žádná kritika rozhodčího

Reagovat
masly008

clevel ::spew

Reagovat
Staenly10

Cleverly.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mělo přijít nejpozději po druhé penaltě.

Reagovat
nani92

Cleverley,tak to sa už o našú prehru nebojím

Reagovat
smazaný uživatel

cez leto poprosím Konope, Willa Hughesa, DM a možno útočníka

Reagovat
tomasinho

Útočníka netřeba, Aspas s Borinim na lávku stačí. Spíše krajní beky.

Reagovat
smazaný uživatel

podľa toho, čo zostanú

Reagovat
smazaný uživatel

či*

Reagovat
SunFells

S dvěma proměněnýma desítkama má Gerrard u Woye základ jistý btw.

Reagovat
EXoRcIsT

A TITUL CHUJ ROKA IDE K MOYESOVI ZA JEHO STRIEDANIA

Reagovat
Nikikrew

Szczesny, Sagna, Koscielny, Mertesacker, Gibbs, Arteta, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Podolski, Cazorla, Giroud

vyborna

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na Rosu , ten jeho pohyb bez míče je neuvěřitelný

Reagovat
fantomas

Wow, bez Flamstera.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je na tom Kallstrom?

Reagovat
Nikikrew

Szczesny, Sagna, Koscielny, Mertesacker, Gibbs, Arteta, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Podolski, Cazorla, Giroud

vyborna

Reagovat
Side

a RvP tam zůstane, lol

Reagovat
smazaný uživatel

daj tam Cleva do pici s tebou, Shinji a Welbz nech sedia

Reagovat
Chazy

Hmmm... potřebujeme dát gól, pošleme tam Welbecka.

To je logika na úrovni "chci vyhrát trofej, přestoupím do Arsenalu"

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Chazy

29 ve 128 no

Reagovat
smazaný uživatel

prepac, mam nervy

Reagovat
Steven666

nasadením Cleverleyho to očividne Moyes vzdáva

Reagovat
celeb

omg to su striedania

Reagovat
vodka

LOL, kokot plesnivý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

NEEEEEEE

Reagovat
Chazy

já pojdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

To som fakt zvedavy na opakovacku

Reagovat
Erdovec

jasná

Reagovat
fajdax

Sturridge Se ho ani nedotkl

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

poooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Třetí

Reagovat
tomasinho

Vidič klasické derby.

Reagovat
fantomas

Klasik

Reagovat
Chazy

Takovej dive

Reagovat
Dr. Admess

Sturridge

Reagovat
C0br

ani se ho nedotkl

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge

Reagovat
Side

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

kokos aka simulacia

Reagovat
fff

ale naco Danny

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

treti nebyla

Reagovat
Tywin Lannister

tyvole , třetí pencle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Sturridge tz kkt

Reagovat
smazaný uživatel

takovy simulant

Reagovat
smazaný uživatel

MALI byť 4

Reagovat
Maresma

A tahle mela byt? :D

Reagovat
Pigeon

Rozhodčí je abnormální kokot

Reagovat
Dr. Admess

Poooojď Steeve!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico tak to nerozdejcham....

Reagovat
SunFells

Tak teď je ale zařezal. Leda by to písk jen kvůli Vidicově blbosti.

Reagovat
smazaný uživatel

to je zaplaceny

Reagovat
Tomekcz

ten zm.rd kokotburg si z toho udal vlastni show

Reagovat
taws

ty tu jedeš taky dobrou show..

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Chazy

Obrovská poklona Gerrardovi.

Fair Play

Reagovat
smazaný uživatel

vďaka VIDA

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je ovšem nezasloužené.

Reagovat
niflheim

Tak to by nebylo rozloučení s Liverpoolem pro Vidu bez vyloučení

Reagovat
Chazy

Taky to vnímám jako naprosto stylovou věc.

Reagovat
fff

Reagovat
fff

Ale zrovna jeho mi je luto, este po takejto kktine byt vyluceny

Reagovat
smazaný uživatel

Steven věděl

Reagovat
Miguel19

Sturridge

Boží zápas

Reagovat
fantomas

No ty vole!!! Tak blízko historickýmu unikátu...

Reagovat
Staenly10

Za tuhle penaltu to ej dobře.

Reagovat
SunFells

I Steve ví, že penaltový hattrick nemá tu váhu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Steve, to už by bylo moc

Reagovat
niflheim

MUHAHAHA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tyč kua

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takový dive.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to, co vam vyskakal Young, si to zaslouzite.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi líto Clattenburga docela. Jak je dneska výbornej, tak tahle pencle nebyla, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge to zahrál dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Stevie jim to sportovně vrátil aspoň

Reagovat
C0br

výbornej

Reagovat
Staenly10

Škoda, na tohle se mohl STurridge vysrat.

Reagovat
Counter

Sturridge luxusní dive

Reagovat
Bayern +

Clattenburg Aj Gerrard a iní Bohovia sa museli zľutovať nad tebou, skonči už radšej a píšťalku prenechaj čo aj Atkinsonovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď se mužou fanoušci MU právem zlobit. Nesmyslná penalta a ještě nesmyslnější karta. Sturridge pokazil dojem nejen ze svého výkonu, ale z výkonu celého týmu. Prostě hnus.

Reagovat
fff

Tak vykon timu niel, ale svoj urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale kazí to dojem z toho užasnýho výkonu Liverpool dnes převedl.

Reagovat
Luc-Luc

Mark Clattenburg muj nejoblibenejsi sudi ode dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ale Clattenburg má neskutečný koule, to se musí uznat

Reagovat
oli9

ještě jednu

Reagovat
fenixLFC

ferguson

Reagovat
monty25

Stevie je férovej kluk. Dvě penalty byly, tak je dal. Třetí nebyla, tak ji nedal... No a taky si myslím, že dát hattrick z penalty by bylo trochu trapný. Akorát to teda odnesl Vidic, který ČK dostat neměl (na rozdíl od Rafaela v 1. poločase)...

Reagovat
mithro

krasny dive, karma.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já mám dost tak na tejden dopředu

Reagovat
masly008

typical pool.prostě tak dlouho budou simulovat penalty až to ti rozhodčí písknou.tohle je přesný příklad za co by se měly dávat stopky za simulaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie dostal infarkt?

Reagovat
fajdax

hmmm tohle měla být ale 4. penalta

Reagovat
SunFells

3.

Reagovat
Erdovec

jasná, rozhodčí zas tlačí MANU

Reagovat
oli9

Reagovat
diastan

Reagovat
celeb

Tak bez SAF a Webba je MU totalne fp....

spravodlivo Gerrard!

Reagovat
fenixLFC

ok, tak teraz mala byt

Reagovat
niflheim

Fergie

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole tahle byla ale

Reagovat
ACSMan

Opice

Reagovat
jenage

penalta!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak teď to Clattenburg zase oplatil nepísknutím jasný penalty

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale tahle byla..

Reagovat
fantomas

Studge

Reagovat
vodka

Persie, FUCK OFF

Reagovat
Staenly10

Teď ale jasná. Už mam v tom zmatek docela.

Reagovat
fff

Ale Sturridge ma uz dakedy serie, teraz mal nahravat a isiel sam, tak isto ako v prvom polcase, do toho ta trapna simulacia ... niekedy by som ho fakt prefackal ..

Reagovat
Erdovec

carrick jasně fauluje a ještě tam psychuje

Reagovat
smazaný uživatel

tak teraz môže byť carrick rád

Reagovat
Svatej

Fantastický !!! ♥

Doufám, že to pár MUfanů znovu pečlivě a objektivně zhodnotí, když někteří včera dokázali obhajovat každý rozhodnutí sudího u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

To je ale neuvěřitelný, jak si United tupě koledujou o penalty neskutečně nezkušená hra...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

De Gea?

W T F ?

Reagovat
smazaný uživatel

Persie takovej horší Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se to vykompenzovalo... Hráčí MU nepředvedli vůbec nic a akorát hrajou jako prasata...

Reagovat
vodka

DDG>Mignolet

Reagovat
Erdovec

Liverpool>MU

Reagovat
vodka

letos o tom neni sporu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Sandstorm

Umí ten Sturridge něco jinýho, než se po každým souboji válet na zemi?

Reagovat
Chazy

Ne neumí a proto je jedním z nejlepších hráčů letošní sezony.

Reagovat
SunFells

Peršan klasik, nejoblíbenějšího cíle v bráně se nevzdá.

Reagovat
fff

De Gea Ako preboha toto chytil, neskutocne.

Reagovat
fantomas

WOW

Reagovat
smazaný uživatel

WTF zapas

Reagovat
niflheim

D A V I D !!!

Reagovat
jenage

Peršane umíš trefit něco jiného než boční siť omg?

Reagovat
smazaný uživatel

Persie mi připomíná teď Benzemu, bez pohybu, věčně v ofsajdu a kdyby nebyl tak stejně to nepromění.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně Chamakha

Reagovat
Tywin Lannister

benzema má náhodou solidní formu, to ten chamakh je víc na místě

Reagovat
Side

Jones takovej komit při tom bránění

Reagovat
smazaný uživatel

De gea

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
mithro

David krasne

Reagovat
monty25

De Gea je dobrý gólman. Škoda pro něj, že má před sebou takové lemply...

Reagovat
Pigeon

Doufám, že bude rozhodčí dodatečně potrestán, protože tohle je moc

Reagovat
Svatej

Reagovat
vodka

Reagovat
diastan

Dejte jim 5tku

Reagovat
smazaný uživatel

co sa to tam spieva v hladisku ?

Reagovat
smazaný uživatel

NAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

Reagovat
Dr. Admess

Nádhera Liverpoool!!

Reagovat
smazaný uživatel

LUIIIIIIIIIIS

Reagovat
Tomekcz

takovej ofsajd

Reagovat
niflheim

To je jak ve fifě, kdy Vám to je už v zápase jedno, kolik že to penalt bude soupeř kopat

Reagovat
fantomas

No osobně bych se po takový vostudnosti nedivil Moyesově konci. Přesně na tohle dojel Boas..

Reagovat
smazaný uživatel

to se doufám nestane, In Moyes we trust!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

a ofsajd na závěr

Reagovat
Staenly10

Slušně to nedáváš.

Reagovat
Counter

nee

Reagovat
smazaný uživatel

LUUUUUUUUUUUUUUUUUUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
celeb

uuzasny fotbal!

Reagovat
smazaný uživatel

GLORY GLORY MAN UNIIIITED

Reagovat
niflheim

Reagovat
Erdovec

prý offside

Reagovat
smazaný uživatel

Ha, ani ofsajd nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné, symbolické. Paráda.

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Konečně taky jinak než z penalty...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj mně je United líto, je těžké hrát proti rozhodčím..

Reagovat
diastan

Obzvlášť po tom co ho měli hafl roků v týmu...

Reagovat
smazaný uživatel

dobřééé.

Reagovat
Tywin Lannister

jasně, rozhodčí za to může

Reagovat
SunFells

Sturridgeova nejlepší přihrávka v jeho dosavadní kariéře je vlastně střela

Reagovat
smazaný uživatel

:-* gloryhunteri stíchli, dobrý pocit

Reagovat
smazaný uživatel

plastic fans

Reagovat
supervizor

Škrtěl měl jsi ho špatně otočeného.

Reagovat
cubazi

čo to škrtel vyvadzal pri oslave toho golu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd to nebyl...

Reagovat
Zdechlina

co ten mančestr, takové figurky. A ten fergie jak tam sedí smutný, no pohled k nezaplacení..

Reagovat
smazaný uživatel

Destruction MU !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak ruku na srdce, keby toto pískal webb, tak to dopadne katastrofálne...bolo tam pár chybičiek od clattenburga, ale aj tak klobuk dole, popasol sa s tym fajne

Reagovat
C0br

pár chybiček

on udělá dobrejch 10 mizernejch rozhodnutí týkající se červených a penalt na obou stranách a prý pár chybiček

Reagovat
Chazy

Klídek cobro

Reagovat
Erdovec

ten plakát David Moyes football genius

Reagovat
Chazy

Jestli Moyes nepostoupí v LM, tak už musí rezignovat. I kdyby se MU neodhodlalo a SAF tlačil, že má mít čas, musí jít sám.

Momentálně naprosto bezpochyb zničil nejlepší tým, jakej PL poznala a udělal z něj průměr.

Reagovat
vodka

jestli nepostoupí v LM, tak ať ukáže koule a rezignuje sám.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalita hráčů odpovídá umístění

Reagovat
Chazy

To je věc, kterou vnímám jen jako omlouvání Moyese z pohledu fandů MU.

Ten tým není ideálně poskládanej, ale fakt není takhle špatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš kvalita trenéra odpovídá umístění

Reagovat
Talker

Nestraš, Moyes musí zůstat...

Reagovat
Rssa

Nemyslím, že to byl nejlepší tým, co PL potkala...

Reagovat
smazaný uživatel

On ale Fergie z nich vytáhl vždy 200%.

Reagovat
kvasha16

"nejlepší tým, jakej PL poznala" vazne?

Reagovat
Talker

Každopádně nepřebral nejlepší tým, jaký PL kdy poznala, pokud jde o kvalitu hráčů, které dostal k dispozici. Respektive podělal to už v létě, kdy měl ten tým doplnit rozhodně více.

Reagovat
mithro

som zvedavy, ci toto ten fesak na lavicke prezije. nepostup v LM, prehra s WHU a City. tesim sa

Reagovat
smazaný uživatel

a nevillovi za komentáre v ss so všetkým stotožňujem

Reagovat
fff

Daj nejaky sumar co myslis.

Reagovat
smazaný uživatel

sturridgov dive, faul na sturridga od carricka, NEfaul na rooneyho od Skrtela, penalta pri johnsonovej ruke...všetko pre nevilla

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

brazillian maestro si back

Reagovat
Rssa

W

T

F

???

Reagovat
Nikikrew

UF, tak ak United vypadnu s Olympiakosom tak Moyes by to mal zabalit, fakt uz nie. Nehnevajte sa na mna fanusikova United, ale v prvom rade treba sa podivat na vlastny vykon. Naozaj slabota, hrate doma proti Poolu a to je otras. Sorac

Reagovat
Counter

Moyes out?

Reagovat
smazaný uživatel

In Moyes we trust.

Reagovat
smazaný uživatel

ani špatný den rozhodčího neomlouvá takovouhle sračku co jsme předvedli. Moyes chce abych s ním ztratil trpělivost i já.

Reagovat
Chazy

Reagovat
C0br

ne že by Liverpool předvedl něco světoborného

Reagovat
Chazy

Ale stačilo to na to, aby byl fakt o dvě třídy lepší no, penalty nepenalty, bylo maximálně 5 minut, kdy ste se jim rovnali.

Reagovat
vodka

dnešním necháním RvP na hřišti mě začíná utvrzovat v tom, že nemá koule na velké rozhodnutí.

Reagovat
Azazelo RD

Ono vystřídat hráče, který hraje celý zápas velký hovno, snad ani VELKÝ rozhodnutí není, to by mělo být naprosto normální.

Reagovat
fff

A co tam komentator pocas zapasu spominal, ze mu chce Moyes ponuknut novu zmluvu s patom ako rooney, to musi byt blbost nie?

Reagovat
vodka

nevim o tom, pokud ano, tak ať ide na vyšetření hlavy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

to je střídání ty vole, co tam ten Moyes nacvičuje, já z toho prostě nemlžu

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes musi zustat!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
fajdax

Reagovat
aragorn

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli má ten člověk nějakou soudnost, po dnešku rezignuje. Ale jak ho tak sleduju, dost o tom pochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

WTF?! Ferdinand za Matu

Reagovat
smazaný uživatel

nechce dostat pětku

Reagovat
SunFells

Tak asi se za pět minut chystaj dát v deseti tři góly.

Reagovat
smazaný uživatel

A co jim jinýho zbývá?

Reagovat
SunFells

Nelpět na nereálných cílech a neudělat si ostudu ještě větší?

Reagovat
fajdax

Dobrý střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Je jasné kdo za tuhle prohru může. Moyesova zoufalá neschopnost reagovat na vývoj zápasu už mě sere. Tohle jsem netoleroval ani Fergiemu, a nebudu to tolerovat ani jemu. Když vidí že naše hra nikam nevede, tak ju sakra má nějak obměnit. Je skoro jedno jak, ale něco změnit musí. Výsledek je na nic, ale proti třem penaltám se dobrý výsledek snad ani udělat nedá.

Reagovat
REPLIKATOR

David Moyes is a football genius

Reagovat
smazaný uživatel

david moyes is a football genius tak sa to dostalo na stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

myslíte že Kiwwi pořád věří ve čtvrté místo?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si že stále verí že je carrick naj DM na svete, zaha naj wonderkid na svete a samozrejme že je rvp lepší než suárez

Reagovat
Chazy

Carrick je určitě top 3 DM.

Reagovat
smazaný uživatel

V United možná, na světě mu ujel vlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Jestli je ten vlak jeden hráč (Busquets), tak ok, ale nic to nemění na tom, že je top 3 DM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

tak najlepsi je asi Xabi alebo Busquets( ktory ale nema formu) a tak je ich este spusta dalsich ktory su lepsi nez Carrick

Reagovat
Chazy

Ani náhodou, Carrick mě o svý mimořádný kvalitě přesvědčuje kdykoliv ho vidím.

Krytí prostoru, zastupování hráčů, defenzivní zákroky, uklidńování hry, souboje, jistota v přihrávce, všechno má furt excelentní.

Jenom to prostě není ten hráč, kterej může sám něco změnit a táhnout je, měl by bejt součástí funkčního celku. On MU nespasí, ani na to nemá predispozice.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a De Rossi nebo Alonso jsou urcite horsi.. Jasny.. A v PL si hrace jako Matic nebo Fernandinho taky maze na chleba..

Reagovat
Chazy

Ty si fakt argumentační ďábel kluku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoby to s tebou melo cenu, kdyz si vzdycky vsechno obkecas, jak se ti to hodi.

Reagovat
Chazy

Když to nemá cenu, tak proč na mě reaguješ?

Napiš mi, v čem má Carrick nedostatky, co třeba dneska hrál špatně, kde jsou jeho slabiny, v čem tak zaostává za těma, co jsou pro tebe top. Co ti prostě mám napsat na to, že vypíšeš 5 jmen a nic víc? Si mysli, že sou lepší, já si budu myslet, že nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Sam nevim, puvodne jsem vubec nechtel. Zajimavy je, ze se Carrick ve vsem zhorsil, kritizuji ho i vlastni fanousci, uz neni takova jistota smerem dozadu, neni tak precizni pri odebirani micu a vykryvani prostoru, uz nerozda tolik klicovejch pasu.. U cloveka, co sleduje PL, bych si myslel, ze ten rozdil mezi nim a Maticem nebo Fernandinhem vidi. Treba ten je naprosto perfektni, i kdyz nehraje presne to, na co byl zvyklej na Ukrajine, protoze ma vedle sebe Toureho, a to je proste sef zalohy s trochu volnejsi roli. Tim padem se stahl trochu do ustrani a ma jiny ukoly, ale stejne je to naprosto klicovej hrac pro tym bojujici o titul. Je na tom skvele pozicne, vyborne cte hru, odebere plno balonu, vyhraje plno souboju, zalozi plno akci, kdyz je potreba uklidnit hru a nechat soupere behat za balonem, tak to udela, obcas vyrazi dopredu, kdyz vidi moznost precisleni pri brejku, jinak chodi mezi stopery a skvele spojuje obranu se zalohou. Takticky a fotbalove naprosto vynikajici. Letos TOP3 v Man City. A Xabi je zase naprosto klicovej hrac pro Real. O rozehravce se snad nemusime bavit, o takticke strance taky ne. Loni byl horsi a trochu nestihal (hlavne teda kvuli tomu, jak ho Mourinho neskutecne pretezoval), ale letos zase radi a patri mezi nejlepsi. Jakmile nastoupil, tak se s nim tym a stred pole zvedl o dve tridy a od te doby vlastne drzi tu seri vic jak 30 zapasu bez porazky na vsech frontach.. Hlavne moc nechapu to, v cem ze je to ma Carrick prevysovat.

Reagovat
Chazy

Ok, v pořádku, to beru. Já prostě na jeho výkony koukám jinak, mě třeba dneska jako jedinej ze sestavy MU zaujal a přesvědčil o svý kvalitě.

Ale napsal jsem tu k tomu už dost, aby sis moh přečíst, v čem já si myslím, že převyšuje a čím vyniká.

Reagovat
Talker

V tomhle je ale otázka, nakolik je teda špičkový.

Samozřejmě, že nefunkční tým to hodně výrazně ovlivnuje, stejně tak dementní systém Moyese. Ale pokud by byl Carrick opravdu TOP3 DM, tak by měl stejně vytvářet převahu v záloze, respektive by měl mít mnohem větší vliv na hru, než má momentálně.

Reagovat
Tywin Lannister

Reagovat
Chazy

Dneska ale dostkrát MU mělo šanci něco hrát díky Carrickovi, bylo tam asi 5 smysluplnejch minut a to vpodstatě všechno bylo od Carricka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ve trojici klubů Bayern - Barca - Real ti najdu lepší 3 DM, přičemž jen v samotném Bayernu jsou 2, možná už teď 3 lepší a to nepočítám kluby kde jsou hráči jako Yaya nebo Matič.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Do bodky.

Reagovat
smazaný uživatel

namátkou - Fernandinho, Matič, Martinez

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro > Busquets

Reagovat
Tywin Lannister

Yaya, fernandinho, Busquets, Sweini, Thiago, Xabi, Matuidi...a to bych ten seznam moh ještě minimálně dvojnásobit

Reagovat
Chazy

Klidně ho ztrojnásob, ale pro mě to bude furt jen něco ve smyslu, že sis zapnul FM, vyhledal DMF, seřadil podle ceny a nedodal názor.

Reagovat
Tywin Lannister

nehraju FM

spíš by si měl uznat, že tvůj názor je čistě subjektivní a ovliněnej tim, že si fanda United

když ti tady dalších 15 uživatelů napíše, že nesouhlasí s tím, že Carrick patří mezi 3 top DM, a ty si jedinej kdo si to myslí, na čí straně asi bude pravda

Reagovat
Chazy

Já sem asi tak fanda MU, jako ty někdo, kdo má objektivní názor.

A že 15 uživatelů, vesměs fandů klubů, kteří si myslí, že oni maj top DM (Bayern, Real) a těch, co nenávidí Carricka (LFC), takže je to nějak osobně zasáhlo, je proti mně, má na moje názory vliv podobnej jako změna počasí.

Reagovat
Tywin Lannister

já proti Carrickovi nic nemám, naopak ho mám jako hráče rád, ale letošní Carrick je prostě o třídu horší než 2 roky nazpátek, kdy bych něměl problém uznat, že by se mezi top 3 DM moh zařadit

když ho srovnám třeba s Yayou, tak jediný, v čem mi vychází líp je poziční hra a vůbec cit pro hru, má skvělý přehled o hře, takticky je opravdu vynikající

fotbalově je Yaya ale jinde, má lepší střelu, je silnější v soubojích, má lepší krytí míče, odebírání míče, je rychlejší, má větší cit pro finální přihrávku......

Reagovat
Chazy

Dobrý, to je názor, beru, naprosto chápu, jak to myslíš.

Tohle je asi už o preferencích, jak to člověk vnímá, co je pro něj ukazatel kvality. Já prostě v tomhle jdu hlavně po těch defenzivních schopnosteh, schopnosti zastavit soupeře, uklidnit hru, zpomalit, dát šanci založení útoku, nejednat zrbkle.

Uznávám, že co se týče kreativity, ofenzívy, rozehry, samotnýho vedení útoku, je například Yaya úplně jinde. Ale oni by třeba mohli hrát dost dobře spolu, nicméně Yayu už vůbec nevnímám jako DM. Já vždycky říkal, že Vieira ani Keane nebyli DM s tím, jak ofenzivně hráli a kolik vytvořili, Yaya je ještě dál. Odpradávna byl obrovskej problém např. ve srovnání Makeleleho a Keana.

Reagovat
Chazy

A já nikde nepopírám, že můj názor je subjektivní a může to bejt objektivně sračka (i když kdo to posoudí?). Ale vy jste na tom stejně a i když pro vás mluví, že jste se proti mně sešli ve větším počtu, furt jste subjektivní dav

Reagovat
Tywin Lannister

jj souhlasím s tím, že Carrick je typologicky trochu jiný hráč než Yaya, kterej hraje spíše CM, někdy až AM a na špinavější práci je tam Fernandinho, ale u něj je úžasné, že dokáže zahrát skvěle i na DM, je to neskutečně komplexní hráč, skvělý dopředu i dozadu

a právě proto je pro mě lepší než Carrick, páč kromě výborný defenzivní práce dokáže přidat i nadstavbu

Reagovat
Chazy

Jasný. Já hledám fakt čistý DM/box-to-box hráče a čistě ty defenzivní dovednosti posuzuju Tohle je problematická věc u všech hodnocení hráčů. Když pominu, že každej má vlastní subjektivní názor, kterej ovlivňujou i věci jako sympatie, tak taky každej hodnotí podle jinejch kritérií.

Reagovat
Chazy

Ale srandovní je, že u Spurs Carrick tvořil hru a prakticky to tam řídil. A když přišel do MU a Scholes měl zdravotní problémy, tak i tehdy ještě hodně hrál dopředu a vysílal kolmice atd., ale kvůli tomu byla potlačená jeho hlavní přednost, kterou v něm SAF našel. No a pak ho už směřoval k rozvíjení právě těch hlavních předností.

Reagovat
smazaný uživatel

na světě???

Reagovat
smazaný uživatel

Bych chtel videt, v jakym vesmiru.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Ok, scouseři všech zemí, spojte se.

Reagovat
Tywin Lannister

jen v PL jsou minimálně 3 lepší DM

Reagovat
Chazy

33

Reagovat
SunFells

Spíš byl.

Reagovat
Chazy

Loni a letos už není, protože hraje za ofenzivně strašnej tým?

Reagovat
SunFells

Ten tým se letos nejeví dobrý ani defenzivně. Ale s tím vším má co dělat výměna trenérského týmu no. Každopádně ty Carrickovi výkony nejsou zdaleka tak kvalitní jako byly předtím, ono i u Artety tomu není nijak.

Reagovat
Chazy

Já to prostě nevidím, že by se zhoršil. Podle mě by se v jeho pozici momentálně líp hrát nedalo, však je to strašný. Tam není jedinej hráč, co by si plnil svoj úlohu (pokud vůbec nějakou má) a i když on jo, tak je to zrovna ta úloha, která hru nezmění. Spousta šancí a zisků míče vzniká jen díky tomu, jak on pracuje, ale taky to skončí do deseti vteřin poté, co se míč dostane od něj.

Kdybych měl ze zálohy MU letos chtít jednoho hráče, tak to bude zase on.

Reagovat
SunFells

To já samozřejmě taky a určitě trpí na neschopnost spoluhráčů, ono hrát většinu času vedle letošního Cleva není zrovna výhra. Takže na tom třeba nenese vinu z nikterak významné části, ale ten rozdíl oproti jeho předchozím sezónám mi přijde celkem zřetelný.

Reagovat
Lacko_Boh

V čom je prosím ťa Arteta horší ako Carrick?(seriozne sa pýtam,lebo po forach čítam aky je Arteta na nič a ja nie som zrovna človek čo vie holding midfielderov oceniť)

Reagovat
Chazy

Arteta je pro mě skvělej hráč, ale podle mě je horší v poziční hře a celkově mi přijde, že nemá ten správnej cit a kreativitu v defenzívě. Carrick fakt geniálně čte hru spoluhráčů, přesně z útoku vycejtí, kam má jít, aby zabránil případnýmu protiútoku, aby zajistil útočnou snahu a zas získal míč, zas ho poslal na druhou stranu a ten útok založil znovu. A ono to vypadá, že nahrává jen na jistotu a zpátky, ale on ví přesně, kam poslat míč, aby se ten útok dal dobře založit formou někoho jinýho.

Ale Arteta je vynikající, jen hrál až moc dlouho AMF, nějaký návyky už nezíská

Reagovat
Lacko_Boh

díky mne osobne najväčšia slabina Mikela z takeho letmého pohladu fanuška s pivom v ruke príde jeho tackling a hlavičkové súboje, čo vedia využiť týmy pri odkopoch keď stoperi musia obsadiť hroty a na chudaka mikela tam ostane napr. Yaya

Reagovat
Chazy

Já sem taky letmej fanoušek, jen když řeknu názor, tak mi musí jít každej dokázat, jak to doopravdy je.

Já bych byl za Mikela bejt tebou rád. Když k vám šel, čekal jsem spíš náhradu Cesca, ale hrál excelentně. Teď je to slabší, ale pořád by moh zůstat.

Reagovat
Lacko_Boh

ale ono to vlastne ani neni taky problem ak sa hra vedla Artetu Ramsey vo forme

Reagovat
fantomas

Problém je, že strašnej je on sám. Do rozehrávky je to ještě dvakrát větší alibista než dřív a přitom ani nezvládá stíhat soupeře, pozičně je mimo nevídaně často.. teď už do tý top3 rozhodně nepatří a nepatřil ani loni, protože tam s Busquetsem pořád byl minimálně Schweini.

Reagovat
Chazy

Buď už tomu nerozumím, nebo oba sledujem jiný Carricky, ale opakoval bych se

Reagovat
fantomas

No já teda nevim, kolikrát si viděl ManUtd loni a předevšim letos, nicméně faktem je, že ho v týhle sezoně povětšinou nepoznávaj ani sami fanoušci United..

Reagovat
Chazy

Relevantní fakt teda

Reagovat
fantomas

No furt relevantnější než posudky příležitostnýho diváka (jestli nepřehánim teda)...

Reagovat
Chazy

Však já nikde neříkám, že můj názor je relevantní

Ale náhodou se snažím a koukám.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Letos určitě ne.

Reagovat
Chazy

Já z něj furt mám pocit, že je jedinej na hřišti, kdo ví, co dělá a dělá to dobře.

Ale hra DM nemůže působit dobře, když všechno kolem je k ničemu. Ale já tam vidím pořád stejnou kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

V příhrávkách dozadu, tak maximálně..

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Rssa

Na to, jak propaguješ progresivní myšlenky, máš docela zastaralé představy o hráčích

Reagovat
Chazy

Ale tvoje máma.. však víš

Reagovat
smazaný uživatel

a, skoro som zabudol, že by mal dostať moyes čas do zimy

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt MU maji prece vetsi sanci na titul nez real ve spanelske, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi si právě váže smyčku a nebo hledá novej tým, kterýmu bude fandit

Reagovat
Bayern +

Ešte teraz majú väčšiu šancu na titul než Real.

Reagovat
pajamu

Tohle je snad ještě horší pocit než z těch 1-4 v sezoně 08/09. Co se dá dělat, tohle nebyl výkon hodný MU.

Reagovat
Usty

právěže bohužel byl

Reagovat
pajamu

Z aktuální sezony jo, myslel jsem to ale v trochu větším měřítku.

Reagovat
kvasha16

co to? 3 penalty proti MU na OT? casy sa menia

Reagovat
niflheim

Ať už je konec

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je bordel...

Reagovat
Tomekcz

at scouseri skapou na mor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

to mala byt reakcia..

Reagovat
Corosian

Nemel bych to delat...no dobre:

Reagovat
monty25

Už jsem myslel, že dneska to střídání nestihne...

http://www.youtube.com/watch?v=vdAYtL3nnHw

Reagovat
I am Mancunian

no chcelo by to dovolenku V dubaji a novy kontrakt pre wazzu

Reagovat
smazaný uživatel

nevylučenie rafaela, nevylučenie flanagana, neodpiskana penalta po johnsonovej ruke, vymyslena penalta po dive a nasledne vylučenie vidica, neodpiskana penalta po carrickovom faule, chýb po kkt

Reagovat
C0br

jak může někdo říct, že to bylo pár chybiček nechápu

obrovské hrubky na obě strany

Reagovat
Talker

To měly být ještě 2 penalty a 2 další redky?

Reagovat
vodka

"popasoval se s tim dobre" moze napsat akorat bubble

Reagovat
smazaný uživatel

to boli kompenzacie už

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja toho rozhodcu úprimne lutujem, takýto zápas muselo byť naozaj náročné pískať

Reagovat
smazaný uživatel

bolo tam dost chyb ....aj ked ze nedal tolko cervenych je podla mna lepsie

Reagovat
C0br

oni se sejmou navzájem a on nám pískne přímák

Reagovat
vodka

pokud proti olympiacosu uvidím Persieho na hřišti, tak to zrovna vypínám.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Peršan. On měl takový výpadek aji loni, kdy to ale nevadilo, páč tým šlapal. Letos na něho všichni spoléháme, a on je stejně špatný jako zbytek hráčů. Každopádně bych tam toho Dannyho dal, a Peršana třeba stáhl na křídlo.

Reagovat
mithro

nato je tam moyes aby videl, ze hrac nema formu a dal ho dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie ho tam loni taky dával, a nakonec se zase rozstřílel. Vzpomeň si jak sme nadávali na Valenciu, jak furt nastupoval a zápas co zápas byl mizerný.

Reagovat
mithro

ale fergie vyrhaval, takze si to mohol dovolit. ked je hra na hovno a vyledky na hovno, tak cez to nejde vlak.

Reagovat
vodka

Reagovat
Rssa

RvP na křídle? No, nevím. Být vámi, tak se už připravuji na systém bez něho, třeba by to bylo prospěšnější...

Reagovat
Zaschrona

LOL, to jen zapnu a vidim, ze tam Moyes posila za stavu 0-3 obrance za AM... to mi uplne staci, Moyes nezklamal

Reagovat
fantomas

Tak maj vyloučenýho no, ale stejně sem docela mrkal..

Reagovat
Zaschrona

No dobre, ale tak kdyz takhle tecu, tak uz je jedno, jestli prohraju 0-3 nebo 0-5, jen se snazim aspon dat ten gol, at to neni zas takovy trapas... A tohle proste Moyes delal vzdycky, vzdycky tyhle trapasy Moyes jeste vylepsuje takovymahle WTF stridanima, vzdycky.

Reagovat
vodka

0:3 a 0:5 proti LFC teda je kurva rozdíl

Reagovat
Zaschrona

Tak spis jde o ten pocit nez o ten vysledek, ne? Treba s toho klepce s LFC letos mam mnohem lepsi pocity nez z toho klepce, co jsme dostali vloni od Wiganu... Aspon tam byla nejaka snaha bojovat, neco s tim delat...

Reagovat
fenixLFC

keby to skonci 0:5 tak scouseri mufanov doslova zozeru a bola by to taka potupa ze by fakt dlho liezli kanálmi. 0:3 je (bohuzial) celkom normalny výsledok

Reagovat
Zaschrona

Ok, beru tenhle nazor. Ale ja to proste vidim trochu jinak, radsi dostanu se cti klepec, nez naprosto potupne po strasnem vykonu prohraju.

Reagovat
wild

tak to zasa nie..to bolo napriklad aj chyba doma proti City ked sme dostali 1-6..vtedy sme sa mali nato vysrat a nie sa tlacit dopredu za kazdu cenu a dostat dalse goly..radsej 0-3 ako 0-5

Reagovat
smazaný uživatel

palec hore pre fans man utd, cely zapas povzbudzovať takú sračku je obdivuhodne

Reagovat
smazaný uživatel

snad Lucas nebude v sestavě napořád

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas is back = faul před 16tkou

Reagovat
niflheim

To ani ta prohra 1:6 s City nebyla tak hrozná, protože tam se aspoň kurva bojovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byl taky většinu času vyrovnaný zápas ve kterém sme se akorát na koncu sesypali. Tohle byla z naší strany tragédie a neschopnost.

Reagovat
mithro

to bol hlavne vyrovnany zapas. toto bola hanba/

Reagovat
Erdovec

joooooooooooooooooooooooooooo kurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa joooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Darren Fletcher

no dobre, celkom hanba

Reagovat
vodka

no nic, UBOHOST, absolutní bezmoc, LFC hrát docela tužku, ale na nás by dneska stačil aj poloviční výkon.

Reagovat
misinho7

kedy naposeldny dostal united doma 0:3 ? neni to dajaky dalsi rekord Moyesa?

Reagovat
masly008

a písnuté 3 pentle proti utd taky

Reagovat
REPLIKATOR

1:6 od City (2011), 1:4 od Liverpool (2009)

Reagovat
smazaný uživatel

David Moyes.. record breaker

Reagovat
REPLIKATOR

United

Reagovat
SunFells

Moyese mi je líto, ten Manchester mu úplně kazí reputaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsi pohyb z hracov Manchestru dnes zaznamenal asi George Best vo vlastnom hrobe...

Reagovat
monty25

No, nakonec až nečekaně snadná výhra pro Liverpool. Hodně bych se divil, kdyby Moyes tohle přežil. Jestli jo, tak United asi nechtějí do pohárů...

Reagovat
smazaný uživatel

Poháry už nebudou mít pod nikým.

Reagovat
monty25

To možná ne, ale kdyby se tam udržel, tak to můžou rovnou vzdát...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Jestli ten šašek neodstoupí, tak můžeme jen doufat, že to proti Olympiacosu zázrakem neotočíme

Na dnešní Liverpool by stačil jakýkoliv normální výkon, jenže my musíme hrát jako nedisciplinovaná banda kreténů, která nějakou agresi nalézá akorát ve vlastním vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

za výsledek jsem rád, ale ten rozhodčí Flanagan RED, Johnson penalta, Sturridge filmování, poté ale zase evidentní faul na Sturridge.. Celkově ale Man U hrozný výkon, čili zasloužená výhra LFC.

Reagovat
Erdovec

Rafael červená

Reagovat
smazaný uživatel

bylo toho hodně

Reagovat
REPLIKATOR

Po všech těch letech vidět takhle United - k nezaplacení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Nevěšte hlavy mufani, vždyť přece pořád máte větší šanci na titul než Real, ne?

Reagovat
Cobra

Už si to narvi do prdele ;)

Reagovat
C0br

Reagovat
CHONG

To víš, pýcha předchází pád.

Reagovat
Svatej

zas můžete si za ty kecy sami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Tohle byl přesně výkon, kterej by měl zakončit působení jakýhokoliv manažera.

United naprosto neskutečně otřesní, kvalitní fotbal hráli cca 5 - 10 minut, to je v boji s úhlavním rivalem prostě a jednoduše ostudný.

V tý hře není nic - systém, defenzivní organizace, přechodová fáze, secvičený útoky, prostě nic. United nenapadaj, nebrání hluboko, maj milión prostoru mezi svýma řadama, stopeři předváděj snad ty nejhorší věci, co jsem kdy u hráčů United viděl. Útočná fáze je příšerná, protože všichni utečou do vápna a nikdo se nenabídne do spolupráce, kombinace, nikdo nepřečíslí určitej prostor, zkrátka v tom není žádnej plán. Takhle v přímý konfrontaci to bylo strašně vidět, kam se posunul LFC a kam se posunul MU.

Je totální tragédie, že tým, který loni uhrál titul, má letos našlápnuto získat méně než 66 bodů, což byl třeba nejhorší výkon Chelsea v posledních letech, což orámovalo náš největší úpadek. Tohle je prostě vážně síla.

Jsem poněkud zklamán, takhle budeme mít LFC přímo za zadkem, navrch je cca tak 20 % šance, že tam ztratí City. Ale co, United by se svou situací určitě měli něco udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes musí zůstat. Jestli nevyhrajem LM tak tuhle sezónu už nezachrání nikdo, a on by si to měl odkroutit celé. Je to fér jak k němu, tak k tomu kdo by přišel po něm.

Reagovat
Zaschrona

... Uz jen proto, ze ted sehnat poradnou nahradu je skoro nemozny. Kdo by to vzal, Giggs?

Reagovat
smazaný uživatel

Co já vím. Nejspíš jo. Rozhodně bych United nesvěřil těm nýmandům z jeho okruhu.

Reagovat
vitasrp

To je možný, v létě bych ho každopádně vyrazil..

Reagovat
slavex

To že bude chyba v Moyesovi a jeho taktice je zřejmé. Ale proboha! Vždyť ti hráči nejsou žádní žáčci, to že by mohli dávat míč dřív od nohy a nabíhat si do volných prostorů, nebo po odehrání míče nezůstat stát, to jim snad Moyes nemusí říkat, ne? Takové automatismy by měl dělat jakýkoliv fotbalista, tím tuplkem hráč United, ať už ho trénuje Pepa nebo Karel. Tady se to neděje a nechápu proč.

Reagovat
vrabejka

Je sranda si číst komenty fans United. Jak máme koupené rozhodčí. Koneckonců Unite djich ma už koupené roky. K penaltam. První jasna, není o čom .Druha žadne simulovani, Joe s it ozpracovaval hrudnikem a o pul metru vetší Jones do něho vrazil, každá hráč takeho vzrůstu by spadol. Bylo ot na rozhodčím. Třetí jasne diving,ale stevie to nedal a spravedlnost sa uakzala. Ale unite dtak ako prvý poločas kde mel iaspon šancu bezzubi. ke koncu už jsme je ztrapnovali až mi jich bylo líto. Jsem rád že přístí rok bude LFC v LM!!! YNWA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo sranda celé ty roky číst jak máme koupené rozhodčí.

Reagovat
masly008

kdyby za tu 3 spravedlnost tak by se musel nechat ještě vyloučit ne.

Reagovat
smazaný uživatel

nedá se mluvit o spravedlnosti, když dostal Vidic červenou.. Taky ji měl mít Flanagan.. Ale je fakt, že by si fans Man U měli zvyknout, že dlouhé prsty Alexe až k FA již nemají takový vliv, jako za poslední roky..

Reagovat
vrabejka

Rozhodčí se spletl v jedné penaltě takže předvedl dobrý výkon narozdíl od Foye. Faul Flanagana rozhodně nebyl na žlutou :D

Reagovat
smazaný uživatel

ale Flanovi se to naskládalo..Další věc je ruka Johnsona (hidně diskutabilní, ale zase je individuální, jak je posouzena).. Jsem rád za 3 body, ale ne za redku pro Vidiče ..

Reagovat
Counter

Tak všechny srandazápasy máme úspěšně za sebou a teď konečně dojde na ten pořádný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Akorát je mi líto Maty, tak kvalitní hráč bude v Lize mistrů chybět.

Reagovat
smazaný uživatel

tak, sliepky do toho

Reagovat
Cobra

Vážně? Já zarytý optimista jsem v tomhle směru trošku skeptický

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal subs: Fabianski, Monreal, Vermaelen, Jenkinson, Flamini, Gnabry Sanogo

Reagovat
Counter
Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

je tak trochu umělec, no

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rssa

Reagovat
vodka

Reagovat
monty25

OT: A ještě k tomu Viktorka Žižkov vyhrála ve Varnsdorfu... To je paráda!

Reagovat
Chazy

Varnsdorf jsou šupáci.

Reagovat
Counter

Ale mají dobré plesy

Reagovat
Chazy

Tak to už bych spíš zmínil ikonickýho Lukáše Kohouta.

Reagovat
smazaný uživatel

1 střela na branku za celý zápas a oni budou brečet nad rozhodčím

Reagovat
smazaný uživatel

ešte jedna pripomienka k zápasu s United. Keď sme boli my dole, v tomto vzájomnom zápase sme sa vždy vybičovali k tomu, aby to bolo vyrovnané. Čo dnes predviedol Man Utd?

Reagovat
Svatej

Místo kopání do mrtvolky si užívej výhru ne ?

Reagovat
Swarley

to, že nejsme Liverpool a veškerý tyhle srovnání jsou vždy k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Co jste za poslední roky předvedli v PL vy ?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pigeon

Náš výkon byl hrozný. Nicméně pokud tak velký zápas domrví rozhodčí, tak to chce adekvátní trest. Dvě nepísknuté penalty pro ManUTD, jedna penalta pro Liverpool naprosto vymyšlená, měla následovat žlutá za filmování a to jelito vyloučilo Vidiče, červená Rafael, červená Flanagan. Otřesné.

Reagovat
Staenly10

2 pro United ani omylem... Jo, a ještě si na ten seznam chyb přopiš Carrickův faul na Studge ve vápně, a máme to komplet.

Reagovat
Pigeon

Jako že knockout Vidiče od golmana byl ok?

Reagovat
Staenly10

Tak golman má v tomhle vždycky velkou nadřazenost, v těchle soubojích, zvlášť když je to u malýho vápna. Snad nepamatuju, že byc někdy někdo písknul penaltu po faulu golmana z rohu ve vzdušnym souboji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Svatej

Nefňukej

Reagovat
masly008

tohle kolo patří rozhodčím,takže arsenal zařeže ten chudák no,at je to komplet.

Reagovat
herbage

nechápu, co za systém chce Moyes hrát. Naprosto statický fotbal, na křídle zabitý Mata. Fellaini naprosto zbytečný hráč a jak může hrát Januzaj základ v tak velkém klubu, to mi hlava nebere. Navíc i když to očividně nefungovalo, nepřišla žádná reakce na vývoj zápasu. Jsem moc zvědavý na léto, protože někdo z trojky Mata, Rooney, RvP musí zkrátka pryč

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael ruka ve vapne a zmareni sance - cervena

Flanagan taky cervena

2 penalty spravne odpiskany

Treti penalta a cervena komedie (ale v 70min kdy byli united uplne marny chtej brecet?)

Ctvrta penalta na Sturridge neodpiskana

United meli bejt od 30min bez Rafaela a byl by klid

rozhodne todle neni zariznuti United

Reagovat
FCSL

Snad bude na AM Rosa

Reagovat
Counter

Máte nějaký slušný přenos od Sky mimo firstrow?

Reagovat
captain18
Reagovat
Counter

díky!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Side

sop://broker.sopcast.com:3912/146461

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

prosíííím ať to nedoňuňá rozhodčí.

Reagovat
masly008

prosíííím ať to nedoňuňá rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda, tým se potopil. Myslím, že by měl odejít Moyes nebo hráči co se snaží něco hrát. Každopádně to nemůže pracovat dohromady, protože Moyes může z týmu udělat jedině starý, dobrý Everton.

Rooney ztrátí svou hodnotu , Mata se taky snaží, ale k čemu to je, jak nemá komu do běhu co přihrát. Akorát se u nás svůj talent promarněj. Persie nemá motivaci, měl by si rozmyslet, jestli chce hrát nebo odejít, ačkoliv podle agenta chce zůstat, já ho tam už ani nevidím. Tak ať daj příležitost mladejm hráčům a začnou od nuly, ale chce to vidět nějakou práci a ne jen ztrácet výkon a hodnotu na věrných hráčech klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Starting XI: Lloris; Naughton, Kaboul, Vertonghen, Rose; Sandro; Townsend, Bentaleb, Eriksen, Chadli; Adebayor

uff tak to mozem pokojne dalej pracovat. Naughton, Bentaleb, Chadli to bude naklad

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Paulinhem?

Reagovat
smazaný uživatel

nic... sherwood to nedava. nedari sa a tak si mysli ze ked bude kazdy tyzden menit zostavu nieco sa zlepsi.

navyse bentaleb mu klati dceru

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokojně pracuj, to bude nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

zase Soldado na lavicke, tomu sa hovori psycholog Bentaleb .... ten chlap je neskutocny mameluk, zlaty AVB

Reagovat
Kenneth

NLD a na hristi 5 Anglicanu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ještě více, než jsem čekal..

Reagovat
Staenly10

To ym sme měli v základu 7.

Reagovat
smazaný uživatel

Gunners

Reagovat
captain18

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

Rosa

Reagovat
fajdax

Reagovat
Erdovec

RosA

Reagovat
smazaný uživatel

ROSAAAAAAAAAAAAAAAAAA

TY PICOOOOOOOOOOOOOOOOO!!

Reagovat
smazaný uživatel

Wow

Reagovat
Chazy

Rosaaaa

Reagovat
Nikikrew

Rosaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
protiproudu

ROSAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
wild

Rosaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Dray

Smekám Roso Nejde mu to nepřát prostě.

Reagovat
kvasha16

ty vole Spurs to vzdali uz takto odzaciatku?

Reagovat
smazaný uživatel

Užasné

Reagovat
Swarley

wow, nádherná

Reagovat
Staenly10

HD stream a NLD?

Reagovat
smazaný uživatel

to slo az podozrivo rychlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Česká škola

Reagovat
blaxo

Nádhera

Reagovat
Side

Matěj Vydra ‏@vydra_92 13s

To si dela kozy rosa neeee

Reagovat
TopinB

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Reagovat
Miguel19

Ta sestava Shitpurs To zase bude náklep

Sandro dobře namazal

Reagovat
smazaný uživatel

Gol století

Reagovat
Euphael

A pak e divme když nehraje Rosaldo v repre, že to je o ničem

Reagovat
masly008

myslíš Rosidana?

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa hustě

Reagovat
smazaný uživatel

ááá, my už hráme? Teraz som došiel domov a my už vyhrávame?

Reagovat
smazaný uživatel

OH TOMAS ROZYYYYYYYKYYYYYYYYYY♥♥♥3

Reagovat
smazaný uživatel

Co dal za gól Rosa?

Reagovat
protiproudu

paradni pumelici

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
CHONG

Rosický je výborný, velká škoda, že je ze skla, mohl by být ještě o parník dál.

Reagovat
Euphael

vřdyť byl ten kokot u toho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sherwooda plati presne: ambiciozny blb

Reagovat
Counter

Vůbec, je to sympaťák, ostatně jako většina fanoušků Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tragédi vedou?

Reagovat
Chazy

Velký za tvoje deduktivní schopnosti při čtení skóre zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

vtipe vyskoč!

Reagovat
Zdechlina

Tragédi včera prohráli Jinak máš je v oblíbených klubech tak bys měl vědět koho myslím, jestli čelski nebo bahník

Reagovat
smazaný uživatel

Co to žvaníš? A vůbec co na mě reaguje zdechlina? Vůbec nechápu

Reagovat
Zdechlina

Nechápeš? To mě nepřekvapuje, to je u tebe zcela normální

Reagovat
REPLIKATOR

Rosa postrach slepic

Reagovat
miky10

Rosa neskutečně.

Reagovat
JacoBee
Reagovat
Tywin Lannister

kde se na to díváte - máte nějaký solidní stream pls??

Reagovat
Nikikrew

nebol!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to nebyl ofsajd..

Reagovat
Side

jakej ofsajd ty šašku

Reagovat
pa3ce

Tí čiaroví sú v tejto lige čím ďalej horší a horší.

Reagovat
Nikikrew

OX!!!!!!!!!!!!!!!!!! paneboze

Reagovat
Mervin

Oxxx

Reagovat
Counter

Kua tak to je škoda

Reagovat
Miguel19

Reagovat
tomasinho

Ox

Reagovat
smazaný uživatel

Oxiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Chambo

Reagovat
smazaný uživatel

OOOOOOx

Reagovat
smazaný uživatel

lol Spurs hrajú uplne tragicky. Nechápem ako možu byť tam kde su

Reagovat
REPLIKATOR

Oxlade

Reagovat
smazaný uživatel

To trefoval praporek?

Reagovat
smazaný uživatel

sklzla mu po nohe... kto hrával futbal, tak vie, o čom hovorím.

Reagovat
smazaný uživatel

Sherwood jaký bol smutný že Ox nedal. To je Gooner.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Usty

Konečně Sherwood sundal tu hroznou vestu

Reagovat
mojmira

ještě pár takovejch akci a budou ho muset vykostičkovat

Reagovat
fajdax

Reagovat
Dray

Obrana Tottenhamu nějak přecenila své schopnosti s tou vysokou linií.

Reagovat
Miguel19

15 minut drží míč, ale můžou být rádi že nedostali 3 fíky

Reagovat
FCSL
Reagovat
fantomas

Ok, nešel tam kolíkama, žlutá v pořádku. Ale už sem se bál.

Reagovat
supervizor

Klidně mohl vytáhnout rudou, jak jsem to viděl tak jsem myslel že je vymalováno.

Reagovat
fantomas

Já taky, ale z poslední opakovačky bylo krásně vidět, že ho trefil nártem, fakt nic extra nebezpečnýho. Ale chybělo málo no.

Reagovat
Chazy

Ale fakt na hraně, někdo by mu redku dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle měla být červená

Reagovat
fantomas

Neměla, nebylo to o nic nebezpečnější než každej rutinní skluz.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale na první pohled to vypadalo hrůzostrašně

Reagovat
fantomas

Reagovat
Atlético de Madrid

Jinak dneska nastoupila asi ideální sestava United a podhrotová trojka Januzaj, Rooney, Mata. Nechci nějak dělat chytráka, že jsem věděl dopředu jak to dopadne. Jen jsem říkal, že tohle jen tak fungovat nebude, protože to nevyhovuje hlavně Matovi a dneska se to myslim potvrdilo, bylo to celý naprosto příšerný. Pokud by tam měli hrát déle, tak by se v tom možná zlepšili, ale to by tam musel být schopný trenér, který by jim dal herní systém a řekl jim, jak to mají hrát. Docela jsem se tu hádal s pár lidma o tom jestli to může fungovat nebo ne a jejich hlavní argument byl, že to bude fungovat, až se naučí nový návyky. Jsem si docela jistej, že Moyes není ten, kdo je tyhle návyky naučí.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave bych pockal na poradnyho trenera, jestli to muze fungovat nebo ne.

Reagovat
herbage

já to říkám od začátku taky, Mata, Rooney a Robin spolu prostě hrát nemůžou bez ohledu na trenéra

Reagovat
Side

proč zastavuješ Giroude omg

Reagovat
Dray

Čároví rozhodčí na WHL zatím hodně špatní

Reagovat
fantomas

Poldi to viděl krásně, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Pat

Reagovat
Euphael

Dneska by se jim hodil Soldado, když to píská Dean.

Reagovat
Side

proč to hrát lehce když to de složitě

Reagovat
fantomas

Sandro

Reagovat
Counter

Co to ten Sandro jako zkoušel

Reagovat
smazaný uživatel

Dean je hroznej frajer. Líbí se mi jeho styl a výrazy

Reagovat
Swarley

jn, by se hodil k Boasovi a jeho klukům do jejich ochotnickýho divadla

Reagovat
Mimalu
Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je TOP!

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro.

Reagovat
Usty

Dean je skvělej

Reagovat
Miguel19

Ale Arsenal si docela koleduje. Kdyby měl Tottenham schopné hráče, tak jsou v prdeli..

Reagovat
Side

tak ono už to stejně tak mohlo být klidně 3:0 pro Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Ox, nech ti nejebe

Reagovat
fantomas

Tak ale Oxi, už se prober na tý střele

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi moc kazí

Reagovat
Fenri

Ox To je za tu chválu. ..

Reagovat
Counter

Kua proč zrovna dneska musí Ox střílet jak Henderson?

Reagovat
smazaný uživatel

ty krávo Oxi co takhle trefit zařízení

Reagovat
smazaný uživatel

nwd > nld

Reagovat
Mervin

ten Ox střílí hrůzostrašně

Reagovat
smazaný uživatel

zahravame si, strasne z nasej strany, vacsinou sa nevieme ostat za polku, giroud nemal loptu mimo offsidu, gibbs sa mi vobec nepaci

Reagovat
fantomas

Gibbs asi už popátý v řadě hraje nedoléčenej no.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je vubec tim Lamelou?

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud, to je druhý Inzaghi, ty kokos. 90% času v offside.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nesrovnávej Pippa s takovým dřevem..

Reagovat
smazaný uživatel

dean po fergieho odchode pripiskava arsenalu

Reagovat
Mervin

Gibbs dnes taky na facku

Reagovat
smazaný uživatel

keby tak hral monreal tak je tu sou

Reagovat
SunFells

Nechci Deana chválit, protože by to byl začátek konce, takže to neudělám, ale víte co mám na mysli

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Tohle bylo teprve na červenou, spíš než Bac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

jako ten gibbs? fakt ne,stáhl tu nohu.žlutá ok.

Reagovat
fantomas

Stáhl? Ehm, krásně mu prošlápl nárt.

Reagovat
masly008

jako šlápl mu na nárt,ale v tom jak jel tu nohu stahoval,takže jak říkám žk ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sagna je připosranej

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, ty sance nas budou mrzet..

Reagovat
REPLIKATOR

Kdo je tragičtější? United nebo Spurs?

Reagovat
Miguel19

United.

Nepřijde mi, že Spurs hrají sračku. Ale prostě dělají debilní chyby. Kdyby ve středu hřiště neměly ty kopyta, tak by to vypadalo jinak. Chadli taky nevím, co dělá v takovém týmu. Ten má takn a druhou ligu.

Kdyby měli lepší finální fázi, tak gól určitě dají..

Reagovat
Cobra

Kdo je větší herec? Sturridge nebo Suaréz? Dnes mi přišlo, že žák předčil svého učitele

Reagovat
SunFells

Obrana Spurs mi připomíná, jak jsem jako děcko rozesíral bráchovi v manageru formaci, hrají to strašně vysunutě a hlavně na široko, především mezera mezi stopery je vtipná. Brejkovější tým jako Liverpool by touhle dobou vedl o pět branek.

Reagovat
SunFells

Jinak pěkně nemastné NLD, všichni se jen šouraj.

Reagovat
Counter

To tak bývá rok co rok. Na pohled atraktivnější u nás, vypjatější a nezáživnější u nich.

Reagovat
SunFells

Ale pořád záživné, před dvěma třema lety to bývaly dobré hry na NLD. Tohle je proti tomu brak.

Reagovat
Counter

Já teda nepamatuju, kdy to u nich bylo záživné. Možná tak ještě s Adebayorem u nás, a i tehdy to bylo jednou 0:0, kdy jsme hráli skoro celý zápas o desíti.

Reagovat
SunFells

Myslím, že v tu stejnou sezónu se tam odehrály dva pěkné zápasy. Ligový skončil 3:3 a pak ten Carling Cup, jak dával gól i Lansbury.

Reagovat
Counter

Proto asi tehdy na WHL vyhráli nějak 5:0

Reagovat
Miguel19

Bentaleb, Sandro je ideální dvojka do šapitó. Hrozní komici.

Reagovat
smazaný uživatel

No, najlepšie derby v Anglicku zatiaľ za očakávaniami. Nebyť geniálneho Rosického, tak tam nie je nič zábavné. Oba tímy hrajú piču, my hráme nezvyklo zle v obrane a nezvyklo neefektívne v útoku. Oxa treba vyfackať za tú koncovku, dodnes som ho mal za hráča s jedným z najlepších zakončení v tíme, ale dnes mu nevyšlo absolútne nič. Giroud je veľmi zlý, zdá sa mi, že nevyhral súboj, Poldi sa snaží, ale nie je to nič moc, Cazorla takmer neviditeľný. Ako vravím, nemať dnes Rosického, tak je to veľmi zlé. Snáď sa to v druhom polčase zlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

A kraje obrany sú strašné, to je celé zle. Každý útok Spurs po krídle smrdí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď mi někdo řekněte,že podle 1.věty to není chuj. Já prostě tohoto "člověka" nechápu jak se sebou může žít? To je mazec

Reagovat
Cobra

Reagovat
Rssa

Co se ti nelíbí na první větě? Jen ze zajímavosti?

Reagovat
SunFells

Je to chuj, zbytečně troškaří, když to vztahuje jen na PL.

Reagovat
Euphael

Spíš nejlepší londýnské derby. Ale není důvod hned hrubě osočovat. Přijde mi to směšné od člověka, po kterém bylo vyžadováno po prohrané sázce, ať sem hodí fotku v dresu a ten blbec poslal cestu do adresáře

Reagovat
J0EL

Kde si bol vcera, ked hrali ti vasi sasovia? Ty vzdy vylezies len ked ides hejtovat. Uboziak, je mi ta luto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nesranduj mlaďoch

Reagovat
smazaný uživatel

V čom? V tom najlepšom derby? No, ja neviem, každoročne sú NLD najzaujímavejšie zápasy a že je to najlepšie derby, na tom sa zhodujú aj fanúšikovia iných klubov.

Reagovat
Cobra

Na náš poměr celkem slušný, prohrávat 0:1 (KLEP KLEP)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

No ty vole, Rosův gól

Reagovat
pepinho2

OT: Slyšel jsem,že Štípek měl pozitivní test na trávu..neví o tom někdo něcí víc?

Reagovat
smazaný uživatel

chceš vedieť od koho bral?

Reagovat
pepinho2

to je v poho,matroš si seženu sám,jen mě zajímá,jestli je to pravda

Reagovat
Lacko_Boh

Túto sezonu mi pripominame ancelottiho chelsea..snad to dopadne doublom

Reagovat
PhilipS

Tottenham výborně presuje, ale v obraně má nehorázný díry. Trojice Giroud, Ox, Poldi dneska slaboučký...Rósa rozehrál neskutečnou partii...bude to ještě boj...

Reagovat
smazaný uživatel

čo najrýchlejšie druhý gól, lebo CS dnes neudržíme

Reagovat
Mervin

Wojto, ty vemeno jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Klasickej Szczesny.

Reagovat
Counter

Ok, už proti Fabianskému nic nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

boa Szczesny

Reagovat
Side

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, dyť ta brána je přece taaaak straaaašněěě malááááá!!! Kua už

Reagovat
smazaný uživatel

pan priemerak

Reagovat
Counter

Ničí Spurs sebevědomí

Reagovat
smazaný uživatel

KOS

Reagovat
smazaný uživatel

fabi a monreal hore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a sanogo a flamini

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini na plac a fofrem.

Reagovat
Miguel19

Chadli

Neskutečný tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

v lete do LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Pise niekto, co fandi klubu, ktory ma 50 mil. trageda v kadri

Reagovat
vitasrp

A proto nemůže napsat, že je Chadli tragéd? Co to je za logiku?

Reagovat
smazaný uživatel

to je logika, nenavazaj sa do mojho oblubeneho hraca

Reagovat
smazaný uživatel

ono moze napisat vsetko, aj ja mozem reagovat na vsetko, a tak sa ta potom pytam, preco si vobec reagoval teraz na mna?

Reagovat
vitasrp

Wow, tak do takhle neuvěřitelně dementní diskuze se pouštět vážně nebudu..

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom dementneho? ja som napisal slusne svoj protinazor mozno sarkastickou cestou a ty tu rovno napises, len pretoze s nim nesuhlasis, slovo dementny , fakt ti gratulujem Vito

Reagovat
vitasrp

To je prostě neuvěřitelný, já samozřejmě s tou dementností reagoval na to, že si tady vlastně každej může psát všechno a každej na to má právo, tak proč na tebe reaguju.

Občas si tady připadám fakt jak v úplně jiném vesmíru.

Reagovat
smazaný uživatel

hrame ako proti liverpoolu, akurat tito zatial vsetko posrali v koncovke..ale tragedia maximalna

Reagovat
smazaný uživatel

kua. ved ten druhy polcas je celkom dobry od nas aspo zatial.

ak by chadli nebol kokot uz je vyrovnane. a teraz dalsia dobra akcia

Reagovat
smazaný uživatel

ty si strasn ejednoduchy clovek

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem ze je to tvoj oblubenec. dobre nemusi ist do LFC, kludne nech si ho bere Pellegrini. Budete mat do zbierky k demichelisovi, clichymu a garciovi dalsieho kvalitneho nahradnika

Reagovat
Hector17

Chadli střídat.

Reagovat
Side

tohle nemlžem vyhrát, ne s takovou hrou

Reagovat
smazaný uživatel

to ideme 40 minút betonovať?

Reagovat
FCSL

Flamini za Poldiho

Reagovat
Miguel19

Teda Arsenal slušně hoří...škoda neschopnosti Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Už nám nedávej ty standardky.....To je je balon pro soupeře. Neskutetečný....

Reagovat
smazaný uživatel

skoda tej neschopnosti zakoncit... ale uz to ze v zostave s bentalebom, chadlim, roseom a naughtonom prehravame kanditatov na titul je fajn

Reagovat
smazaný uživatel

No, keď to napíšeš takto...

Reagovat
smazaný uživatel

užite si to lebo potom čo pride ramsey wilshere a ozil tak si už nezahrate

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že to vydrží, to je to pravé NLD nahoru-dolů

Reagovat
Cobra

Nahoru dolů? Kdy byl Arsenal naposled u brány Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo říct co se to dělo v utkání Manud a Lpool? 3 penalty proti Manud, červená proti nim...

Reagovat
jenage

Sudí pískl 3 penalty a vytáhl z kapsičky červenou kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Comeon Tim its Soldado time Chadli dole rychlo

Reagovat
Side

k čemu tam ten giroud je? nevyhraje ani jeden souboj, naběhnout si neumí a příhrát taky neumí...

Reagovat
protiproudu

dneska je tam opravdu k zbytecnej

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger aj dnes striedania šetrí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pardon

Reagovat
smazaný uživatel

dnes by som ten gol moneymu prial ako nikdy skoda.

a nechapem preco sa rozcvicuje gylfi.... soldado tam uz mal byt 5 minut

Reagovat
fantomas

Ne, to prostě nepochopíš. My hrajem 20 minut ještě hůř, než sme dohrávali druhej poločas, a on ani to jedno zaprcaný střídání nechystá.

Reagovat
smazaný uživatel

je tam Flamini

Reagovat
fantomas

No hurá. Ale že zrovna za Rosu

Reagovat
protiproudu

Jestli se ti marodi ze zalohy co nevidet nevrati, tak ho ceka dost zapasu, na ktery musi byt ready. Ja jsem se stridanim spokojeny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, za Rosického? Ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa

Reagovat
Mervin

to je fakt kokot, tohle jestli nevyhrajeme, tak mu můžeme fakt tleskat

Reagovat
smazaný uživatel

giroud kua pozeraj sa na adeho ako sa bojuje na hrote

Reagovat
Counter

Moc nechápu, proč nešel dolů Poldi.

Reagovat
smazaný uživatel

poldi uz dohrava zapasy

Reagovat
Counter

Což je špatně, protože chcípá vyčerpáním už v poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Moze mi niekto vysvetlit, preco Sherwood nechava sediet Soldada na lavicke uz 4 zapas od jeho vyborneho vykonu? To je psycholog ako ja gynekolog

Reagovat
Counter

*ako já tipér

Reagovat
smazaný uživatel

aby mohol hrat top futbalista Chadli. nemozeme si dovolit posadit taku hviezdu

Reagovat
smazaný uživatel

ty mi tu nevypisuj , ktory na neho nadava a vysmieva sa mu polovicu sezony a posiela ho kad elahsie (ako mnohym inym "svoijim" hracom) a potom si ho pyta na ihrisko Fakt fanusik ako sa patri

Reagovat
smazaný uživatel

takze dobry fanusik sa pozna podla toho ze chvali hracov aj ked hraju picu a maju to cele na salame? tak to dakujem pekne, to radsej budem zly fanusik.

nevies sa vzit do situacie ktora je momentalne na WHL lebo nam nefandis, takze taketo komentare si mozes nechat.

A to, ze Soldado je najhorsi utocnik co bol u nas od Rebrova je holy fakt, jeden gol z hry po tolkych mesiacoch na tom nic nemeni. ma katastrofalnu sezonu. akurat je to stale lepsia volba ako Chadli, a to je na tom to najsmutnejsie.

A hlavne cakal som ze ked sa konecne trafil tak mu da Sherwood doveru a skusi ho podrzat

Reagovat
smazaný uživatel

dobry fanusik ma podporovat svojich hracov, aj ked sa im nedari, stat pri nich, ty na nich utocis a smejes sa im pravidelne , aj ked su tam len prvu sezonu , hlavne Chadlimu uz pol roka, pritom zas az tak tych prilezitosti nedostal, dne sspalil 2 tutovky, ok, ale na rozdiel od Sherwoodovho Bentaleba sa aspon do tych sanci dostal a v utocnej hre je platny, o tom ze to nie je strelec, sa hadat nebudem, len z neho robit trageda pri kazdej jeho ucasti je podla mna detinske, btw Demichelis vcera hral vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

najhorsi zapas od nas za velmi dlhu dobu

Reagovat
Counter

Týden? Podle mě to na Stoke nebylo o nic lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

tam to bolo nemastne neslane, ale dnes to je na styri facky, keby neboli marni je 5-1

Reagovat
Counter

Tak tím pádem několik týdnů zpátky na LFC?

Reagovat
Side

ani si nepřihrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi už nevládze 10 minút, ale nedá ho dole. Za to Rosického, ktorý pôsobí ako živá voda, dá dole. Wenger je fakt najhoršie striedajúci tréner...

Reagovat
Counter

Ha, Poldi dole o pár minut později.

Reagovat
fajdax

Šíleně slaboučkej Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

ehm... cista lopta

Reagovat
smazaný uživatel

balon

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool by uz kopal dve

Reagovat
Mervin

no jo, Dean

Reagovat
Swarley

ten Vertonghen už hraje jak kdyby byl u nás

Reagovat
Cobra

Ano, protože Evropsků ligu vymění za....NIC?

Reagovat
smazaný uživatel

heh

Reagovat
smazaný uživatel

piskatelna... ale ta standardka a zlta pre Vertsa byt nemala bol to cisty zakrok takze nakoniec ok

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

já nevím, podle mě vzal balon

Reagovat
Counter

To je ale jedno. Když zároveň s míčem sjedeš protihráče, je to stejně faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl teda pro, aby se takový věci pouštěli

Reagovat
smazaný uživatel

ved zobral cisto len loptu. akurat cazorla si potom donho nabehol a este nadskocil tak spravil salto.

toto keby sa malo piskat tak fakt mozme ist hrat florbal

Reagovat
Mervin

Flamster dostal za toto rudou

Reagovat
smazaný uživatel

ze sa vobec pustam do debaty s gaunermi

Reagovat
smazaný uživatel

PEEER

Reagovat
smazaný uživatel

red card + penalty

Reagovat
smazaný uživatel

neblbni

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

kos

Reagovat
Side

ano balón si nezpracuje, zabal to už

Reagovat
smazaný uživatel

Flamster zluta, jak jinak..

Reagovat
smazaný uživatel

splnil kvotu

Reagovat
smazaný uživatel

giroud ale fakt paradny vykon dnes

Reagovat
Counter

Chyba je, že ho není za koho vystřídat.

Reagovat
smazaný uživatel

sanogo?

Reagovat
Counter

Právě.

Reagovat
smazaný uživatel

horsie by nehral..to sa neda

Reagovat
smazaný uživatel

snáď bude hrať Bendtner nabudúce, aj keď viem, že nebude.

Reagovat
Side

já bych mu za to dal normálně pokutu

Reagovat
CHONG

Na ty slépky je smutný pohled, to je fakt tragédie a peníze za Garetha solidně spláchli do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Adebayor se mi moc líbí. Ta chuť a zarputilost a jak nic nevypustí

Reagovat
fantomas

Je to zvíře, dneska jakýkoliv nebezpečí Spurs muselo mít jeho razítko, jinak ani ťuk. Pokolikátý už.

Reagovat
captain18

Ten Poldi na tej lavicke

Reagovat
fantomas

Sherwood Bac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

7 rokov odkedy sme naposledy vyhrali v PL na WHL?

Reagovat
smazaný uživatel

7 rokov odkedy sme naposledy vyhrali v PL na WHL?

Reagovat
smazaný uživatel

jop

Reagovat
smazaný uživatel

som si to prečítal, len ma to prekvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi to nezdalo, ale je fakt, ze v posledni dobe sme to tam vzdy nejak dodrbali..

Reagovat
Infernoqt

"Liverpool dnes úřadoval na Old Trafford a Steven Gerrard věří, že jeho tým může bojovat o titul. "Dnes jsme ukázali, že jsme kandidáti na titul, o který budeme bojovat až do konce," uvedl zkušený záložník."

lolz, jako by to byl nějaký úspěch vyhrát nad United, kor na OT, kde mají letos horší výsledky, než venku

Reagovat
smazaný uživatel

No každopádně pokud zítra Sherwood i Moyes nerezignují, tak 5 místo má Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, napriek tej tragedii co predvadzame tyzden co tyzden sme dnes na nich v pohode mali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

byli jste lepší

Reagovat
Nikikrew

mali

Reagovat
smazaný uživatel

vydrete 3 body z WHL ale tie zranena sa nam opäť vypomstia

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
SunFells

POLDI Rosa se celou dobu snaží potutelně neusmívat kvůli kameře a on mu udělá tohle chudákovi

Reagovat
fantomas

Asi naše nejošklivější výhra v NLD, jakou pamatuju.

Nicméně tři soutěžní zápasy se slepičákama v sezoně, tři výhry a tři čistý konta... ehm, neni to poprvý v historii nebo tak něco? Lahůdečka!

Reagovat
Counter

V té lize to je poprvé od sezony 90/91 V kombinaci s pohárem nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Wojta

Reagovat
Nikikrew

Wojtech uz s mobilom

Reagovat
Erdovec

Merte jak z koncentráku

Reagovat
Counter

Jinak teda stojí za zmínku, že s takovýmhle otřesným výkonem jsme stejně vyhráli na WHL. Což docela svědčí o tom, co předvedl Tottenham

Ale Desperado nám určitě vysvětlí, že Spurs stejně dají Top3

Reagovat
smazaný uživatel

som myslel ze to zostane len pri tom suchom triku... a ozaj radsej mohlo. komediant

Reagovat
Counter

Letos 3x NLD, 3x win AFC. Náhoda? Těžko. Ale příště nás už určitě porazíte!

Reagovat
smazaný uživatel

v suchom triku

mne je to jedno tuto sezonu mame vacsie problemy ako par prehier s nejakym arsenalom. tesi ma aspon ze sme vas o triedu prehrali, a ze vy s takouto hrou budete moct max zase ist Open Bus po londyne a oslavovat predkolo LM

Reagovat
SunFells

Tys po tom novém DVD hodně prahnul

Reagovat
Counter

Strašně směšné tohle. Co jiného by tě mělo zajímat než výsledky z NLD? Co jiného než útrata 100 milionů liber a stejně tragický výkon a 3 prohry proti rivalovi plném průměráků?

Reagovat
smazaný uživatel

mna ovela viac stve celkova atmosfera v klube (spackane prestupove leto, docela nepremyslena rosada na manazerskom poste, chut hracov hrat a neprofesionalny pristup ku klubu) ako nejake 3 prehry. pozri si statistiku vzajomnych zasov v ramci PL, je to takmer vyrovnane. jasne ze ma to nepotesi, ale prehru som dnes cakal, a preto ma o to viac potesil vykon.

fakt neviem o co sa snazis, ale smiesny si skor ty. koniec koncov ako vzdy. zapni ignore list, hon si na suchom triku a bude zase vsetko v norme

Reagovat
Counter

Mi se líbí, že každý rok se vidíte nad trapným Arsenalem a každý rok to nevyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa je bůh. Nádherný gesto..

Reagovat
FCSL

Jaký gesto?

Reagovat
smazaný uživatel

předal po zápase dres nějakému vozíčkaři, když všichni ostatní jen hazeli dresy fandum na tribunu

Reagovat
FCSL

Frajer Dík

Reagovat
smazaný uživatel

je to třída

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Uff 3 mega cenne body. Asi najskaredsie derby ako som kedy videl. Od nas naozaj laxny vykon, na Chelsea by urcite nestacil. Giroud dnes total bieda, Ox slabota, Gibbo tiez nic. Oslava bola ale stylova

Reagovat
Tywin Lannister

asi takhle

náš výkon byl daleko od optimálního, ale výhra potěší

zvlášť proti slepicím a taky proto, že týmy, které mohli zaútočit na ligu mistrů a v případě výsledkové krize a herní krize, kterou momentálně máme nás mohli ještě předstihnout

dovolík si říct, že se jim defenitivně zaklapla dveře od LM

navíc i chelsea prohrála a teoreticky ani bohj o titul ještě není ztracený

herně to ale by\la dost bída, ještě že totáč hrál stejnou tužku - zápasu by slušela spíš remíza, ale co. I takovýhle výhry se počítaj

jinak radost mi dneska dělala stoperská dvojice, která hraje většinou jak z partesu a hlavně rosa, že se konečně zas trefil

Reagovat
masly008

a já se ptám.je lepší hrát krásný kombinační fotbal a být 3-4,nebo hrát takovou holomajznu a být 3-4?

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea hraje ještě větší sračku a muze byt prvni

Reagovat
masly008

jenže oni nikdy nehráli pěkný fotbal,takže jsou zvyklí,ale arsenal si na tom dost dlouho zakládal.

Reagovat
smazaný uživatel

no nehráli pěkný fotbal nikdy, ale trofeje vyhrávali. Mě se taky nelíbilo jakým způsobem vyhrali LM, ale nic s tím nenadělám. Kdyby ju takhle vyhrál Arsenal sice by se mi ta hra nelíbila, ale tu radost bych z toho mel uplně stejnou.

Reagovat
Chazy

Wengerovi za poučení se od SAFa

Hrát tužku, nechat se přehrávat lemplama a vyhrát 1-0.

Reagovat
Mervin

to už jsme zvládali druhou půlku minulé sezony

Reagovat
Cobra

Co k tomu napsat? Fotbal se hraje na góly. Ale jinak za hodně dlouhou dobu jsme zahráli parádně TS to vyburcoval tím hozením vesty

Reagovat
masly008

dle mě jste byli lepší,ale až na tu chbu wojty,jste měli spíš pološance,než nějaké tutovky,ne že my by jsme jich měli víc.

Reagovat
Cobra

To byla jasná tutovka, nechápu, co ten Chadli zkoušekl

Další tutovka jak to dával Townsend na Chadliho a ten to protečoval mimo, to samé v bledě modrém i Ade. A pak ještě tak hlavička Adeho vedle brány. Škoda no, ale Ade zabojoval parádně.

Reagovat
Euphael

Pokud vyhrajeme v sobotu, tak titul bude reálný opět, protože to bude klíčový zápas. Nic horšího nás už nečeká.

Reagovat
Euphael

Jinak by nebylo od věci, kdyby teď v týdnu Giroud skočil na nějakou modelku, protože bych fakt raději ocenil v útoku Sanoga.

Reagovat
Counter

Sanogo na to nemá.

Reagovat
fantomas

To sou zas soudy

Reagovat
Counter

Já to myslím tak, že ho letos nechci vídat v základu. Ne že by na to neměl nikdy nebo že by nemohl za rozhodnutého stavu střídat apod.

Reagovat
Euphael

Za to Giroud ano. X ofsajdů v zápase, zpomaluje hru dost často a navíc není schopný pořádně vyhrát souboj. To Sanogo dokáže a když přičtu větší motivační faktor na straně černocha, měl by začít.

Reagovat
smazaný uživatel

to sudis podla jedneho zapasu v ktorom hral zle hej? tak podla dneska na to nema sz,giroud, ox, gibbs

Reagovat
SunFells

Tak ono tomu moc nenasvědčuje. Řada lidí špatně soudila že na to má z jednoho zápasu, kdy nehrál zle.

Reagovat
fantomas

Jj, takže máš proti sobě dva výkony, a k tomu dát automaticky na ten horší, tě teda vede přesně co? Sanogo má čas a určitě může namísto pod psa hrajícího Girouda sbírat nějaký ty šance, minimálně jako střídající hráč. Že na něm nevystavíme budoucnost, je snad jasný a zároveň zcela vedlejší.

Reagovat
SunFells

Promiň, nějak se mi nezobrazuje diskuze mezi tím, která asi proběhla beze mě

Reagovat
fantomas

Co to zas meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

dva dobre a jeden zly

Reagovat
SunFells

Které byly ty dobré?

Reagovat
Counter

Sanogo není lepší než Giroud. Nezaslouží si letos hrát na jeho úkor. Má ještě čas. Bodka.

Reagovat
fantomas

Co to je za logiku? Takže proto, že Giroud je kolem a kolem náš nejkvalitnější útočník, má odehrát všechny zbylý minuty nebo co?

Reagovat
Counter

Zkopíruju sem to, co jsem napsal výše.

Já to myslím tak, že ho letos nechci vídat v základu. Ne že by na to neměl nikdy nebo že by nemohl za rozhodnutého stavu střídat apod.

Reagovat
fantomas

Což teda - ve vztahu k mý otázce - chápu tak, že Giroud má letos spolykat veškerý zbylý minuty, protože jeho hrubá kvalita je jakože nad tou Sanogovou. Nehledě na formu, odpočinek, cokoliv.. ok.

Reagovat
Counter

Všechny zbylé zápasy do konce sezony by (kdyby bylo po mém) měl odehrát v základu Giroud. Už jich moc nezbývá. Giroud nemá problém s odpočinkem, formu má obstojnou, cokoliv je cokoliv. V závěru zápasu ať si pak klidně vystřídá za Sanoga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Tak mají ještě United větší šanci na titul než Real? Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele