Premier League - preview 3. kola

30.08.2014, 08:56, aktualizováno 31.08.2014, 08:28
Previews
Tottenham vyhrál úvodní dva zápasy a dnes může napodobit stoprocentní Chelsea a Swansea, potřebuje k tomu ovšem porazit Liverpool. Arsenal se představí v Leicesteru, Aston Villa hostí Hull City...
Tottenham Hotspur - Liverpool FC  (neděle 14:30)
Třetí kolo se nese v duchu bitvy Londýna proti Liverpoolu. Včera rozprášila Chelsea Everton na jeho vlastní půdě a dnes se k ní bude chtít přidat Tottenham. Spurs jsou zatím rovněž stoprocentní a při vysoké výhře nad Reds se mohou vrátit na čelo.

V prvním kole si Liverpool a Tottenham vedly úplně stejně. Svěřenci Brendana Rodgerse se tuze natrápili na hubené vítězství proti Southamptonu, Spurs dokonce rozhodli o nejtěsnější výhře nad West Hamem až v nastaveném čase.

To druhé kolo nabídlo v obou táborech už úplně jinou podívanou. Tottenham si s noblesou pohrál s dalším "městským rivalem" Queen’s Park Rangers a čtyřmi góly ho poslal domů. Naopak Liverpool se chtěl ukázat na půdě Manchesteru City. Místo toho musel skousnout porážku 1:3 a pád do středu tabulky.

Dnešní duel by mohl ozvláštnit debut Maria Balotelliho, jehož přestup z AC Milán zkompletovali činovníci Reds v průběhu týdne. Jeho start v základní sestavě se nicméně obecně neočekává a pravděpodobnější je, že do hry zasáhne z lavičky, jestli vůbec.

Na debut čeká rovněž Adam Lallana, jenž do úvodu sezóny nemohl naskočit vinou zranění. Nyní je však fit a věří v první odehrané minuty. Naopak Martin Škrtel pro poraněnou holeň hrát nemůže, otazník visí rovněž nad krajními obránci Glenem Johnsonem a Albertem Morenem.

Tottenham zažívá příjemné chvíle. Na rozdíl od většiny Premier League už má za sebou celé čtyři soutěžní duely - a všechny dokázal vyhrát. Triumfoval totiž i v dvojzápase s AEL Limassol, v němž postoupili do základní skupiny Evropské ligy.

Doposud největší hvězdou Spurs je zatím argentinský záložník Eric Lamela, jehož výkonnost oproti minulé sezóně diametrálně stoupá a proti QPR zařídil dvě branky Tottenhamu. Kometou týmu je zase mladý obránce Eric Dier, jenž překvapivě nastoupil v ligové premiéře a hned gólem rozhodl. Skóroval navíc i ve svém druhém představení.

Hrát bude pravděpodobně i dnes, a to i vinou zranění Kyla Walkera. Jinak se konečně anglicky mluvící manažer Mauricio Pochettino může spolehnout na plný kádr včetně nového stopera Federica Fazia. Ten však stejně jako Balotelli v úvodní jedenáctce nejspíš hrát nebude.

Tottenham má kromě touhy dostat se do čela ligy ještě jednu obrovskou motivaci. V minulé sezóně totiž s Liverpoolem v ligovém dvojzápase prohrál v součtu potupných 0:9. Z předchozích 11 zápasů v lize a ligovém poháru přitom Spurs vyhráli hned 7. O to větší ostudou byla loňská extempóre.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Kaboul, Vertoghen, Rose - Capoue, Bentaleb - Eriksen, Lamela, Chadli - Adebayor
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Johnson (Manquillo), Lovren, Sakho, Moreno - Allen, Gerrard - Henderson, Coutinho, Sterling - Sturridge
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.60 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Hull City  (neděle 14:30)
Dva dosud neporažené celky si to mezi sebou rozdají v neděli v Birminghamu, když Aston Villa na svém stánku přivítá hosty z Hullu. Oba týmy v úvodních dvou kolech nasbíraly po čtyřech bodech za jedno vítězství a stejný počet remíz, hořkost prohry však rozhodně nebudou chtít okusit ani na třetí pokus.

Aston Villa zahájila svou sezonu nejtěsnějším možným triumfem na trávníku Stoke, o němž rozhodl jedinou trefou Andreas Weimann. Při domácí premiéře už se Villans skórovat nepodařilo, byl z toho však alespoň bod po bezbrankové remíze s Newcastlem. A ještě méně úspěšní byli Lambertovi svěřenci při své odbočce k ligovému poháru, z něhož vypadli už při první příležitosti po prohře s Leyton Orient.

Po překvapivém výpadku by se tak domácí velmi rádi rychle vrátili na úspěšnou kolej a protáhli svou neporazitelnost v úvodu ligové sezony na tři zápasy. Pomoci by jim k tomu měla už i dvojice Vlaar-Cissokho, z nichž oba už stačili doléčit své drobné šrámy a vrátí se tak na svá obvyklá místa v obranné čtveřici. Mimo je naopak další defenzivně laděný hráč Jores Okore, jehož trápí koleno a plně fit by měl být až po reprezentační přestávce. Dále samozřejmě platí absence kanonýra Christiana Bentekeho, jenž by měl být znovu k dispozici až nejdříve v srpnu, a tak musí Villans najít jiné střelce.

Právě střílení gólů je totiž jednoznačně největším problémem současné Aston Villy. A když k tomu připočtete bilanci, podle níž Aston Villa vyhrála jen patnáct z posledních osmapadesáti ligových duelů ve Villa Parku, nemají aktuálně příznivci domácích příliš důvodů k radosti.

Tentokrát do tradičního stánku přivítá Hull City, tedy v danou chvíli sedmý celek tabulky Premier League. Podepsalo se pod to vítězství na hřišti QPR a následná domácí remíza se Stoke, kterou Tigers vybojovali i přesto, že téměř celý zápas hráli v deseti. Vyloučen byl totiž obránce Chester, náhradu však hosté sehnali více než zdatnou. Ve středu totiž do Tottenhamu odeslali částku pohybující se kolem čtyř milionů liber, čímž si zajistili služby stopera Michaela Dawsona, jenž by tak okamžitě mel zažít svůj debut.

O základ se poměrně důrazně hlásí i Robbie Brady, autor dvou branek do sítě Lokerenu ve čtvrtečním odvetném utkání předkola Evropské ligy. Hull sice zvítězil 2:1, ovšem vyřazení odvrátit nedokázal. Nyní se tak Tygři mohou soustředit výhradně na ligu a vězte, že pokud by na trávníku Villans uspěli, stalo by se jim poprvé od roku 2001, že by neprohráli ve třech úvodních duelech začínající sezony. Za zmínku ovšem stojí, že tehdy se jim to povedlo ještě během působení ve čtvrté lize...

O zajímavý milník se však bude pokoušet i Aston Villa, která pokud i napotřetí udrží čisté konto, poprvé od roku 1900 vstoupí do ligy třemi po sobě jdoucími zápasy bez inkasované branky. Remíza 0:0 by logicky vyřešila všechny tyto problémy, fanoušci ve Villa Parku však jistě budou doufat v záživnější podívanou...
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Senderos, Vlaar, Cissokho - Delph, Westwood - N'Zogbia, Richardson, Weimann - Agbonlahor
Hull City - pravděpodobná sestava:
McGregor - Dawson, Davies, Bruce - Elmohamady, Livermore, Huddlestone, Robertson - Meyler - Ince, Jelavić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Arsenal FC  (neděle 17:00)
V nedělní podvečer zakončí třetí kolo Premier league nováček z Leicesteru s londýnským Arsenalem. O favoritovi v tomto případě nemůže být sporu, ovšem v nejvyšší anglické soutěži se může přihodit ledacos, což z čerstvé vlastní zkušenosti rády potvrdí například oba kluby z Manchesteru.

"Snad se nám podařilo se ze zápasu s Besiktasem zotavit a můžeme se znovu soustředit na Premier league," připomenul Arsène Wenger středeční odvetu v boji o postup do milionářské soutěže, kterou Arsenal navzdory vyloučení Debuchyho zvládnul a po výhře 1:0 se kvalifikoval do Ligy mistrů již posedmnácté v řadě. Už jen jediný Real Madrid v tomto ohledu nad Gunners vyčnívá. Pozitivní rovněž bylo, že ve středu Arsenal předvedl svůj doposud nejlepší výkon sezony a k tomu se gólově nastartovala i největší letní posila Alexis Sánchez. Jeho postupový "třicetimilionový" gól je o to důležitější, že kvůli dlouhodobému zranění Oliviera Girouda bude na chilském reprezentantovi spočívat břemeno v podobě zaplnění pozice hrotového útočníka.

"Kvalit na to, aby nás v útoku vedl, má mnoho. Je nebojácný, silný v soubojích - což by leckdo při pohledu na jeho výšku nečekal - dále velmi rychlý a pohyblivý," vyjmenovává Wenger hlavní Alexisovy přednosti. "Je to učiněný bojovník, a jakmile se jeho souhra a náběhy sladí s ostatními, bude v této roli velmi platný."

Vzájemné měření sil mezi Arsenalem a Leicesterem vyznívá jasně pro první jmenované. V posledních šesti zápasech odešli Kanonýři neporaženi, byť nejčerstvější duel se datuje ke květnu 2004. Šlo tehdy o poslední zápas sezony, kdy již Londýňané měli jistý ligový titul, ovšem šlo jim v tu chvíli o mnohem víc. Všech předešlých sedmatřicet zápasů sezony totiž zvládli bez jediné porážky. Foxes jim však tehdy ještě na stařičkém Highbury pořádně zatopili a jen díky spásným brankám Henryho s Vieirou se oba celky nakonec rozešly smírně 2:2.

Leicester si již letos po úspěšném postupu z Championshipu vyzkoušel, jaké to je stanout proti jasným favoritům. Nejprve doma Pearsonovi svěřenci dramaticky remizovali s Evertonem a poté minulý týden předvedli bojovný výkon na Stamford Bridge, byť nakonec odjížděli domů s prázdnou s prohrou 2:0. Dost možná klíčovým momentem utkání byla gólová šance Davida Nugenta, jenž tváří v tvář Thibautu Courtoisovi za stavu 0:0 selhal a chvíli nato nešťastně přihlížel, jak na druhé straně Diego Costa prolamuje bezbrankový stav. Premier league je v tomto ohledu oproti druhé anglické lize o poznání krutější soutěž, jak poznamenal i Arsène Wenger.

"Rozhodně se zde každý dostane k méně šancím. Koupil jsem kdysi útočníka z Itálie a ten po zahození každé šance v tréninku začal celý vyšilovat. Když jsem se jej snažil uklidnit, řekl mi, že v Itáli strávil osm let a v každém zápase se dostal do jedné, nanejvýš dvou příležitostí. Když selhal, utkání pro něj skončilo. V Premier league je to tak trochu podobné. Nedostanete se ani k deseti, ani k pěti šancím. Máte jen jednu nebo dvě a jednoduše je musíte proměnit," dodal manažer Arsenalu. Nezbývá než v nedělní podvečer od páté hodiny sledovat, kdo si v této činnosti povede lépe.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Konchesky, Morgan, Moore, De Laet - Mahrez, King, Drinkwater, Knockaert - Ulloa, Nugent
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Flamini - Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Wilshere, Özil - Sánchez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.80 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Burnley FC - Manchester United  (sobota 13:45)
Jen tři týmy v Premier League nasbíraly v úvodu Premier League méně bodů než Manchester United. Louis van Gaal přicházel s pompou, ale první dva zápasy nezvládl. Získal jen bod a krize z minulé sezóny pokračuje. Nakročit k lepším zítřkům mohou Red Devils proti jednomu z těch tří, kteří chřadnou ještě více - nováčkovi z Burnley.

Manchester United zvládl na výbornou letní přípravu a v sezóně, kdy po dlouhých letech nehraje pohárovou Evropu, mířil zpátky na vrchol. Místo toho však prohrál hned v debutu doma se Swansea a zvítězit nedokázal ani v Sunderlandu, kde mu chabý výkon stačil na remízu. Zaznamenal tak nejhorší start do sezóny od sezóny 1992/93.

Nakopnout by se mohli proti Burnley. Nováček je zatím bez bodu, a přestože to bylo z části dané i těžkým losem, doma s United jsou považování za outsidery. Prohráli zatím jak s Chelsea, tak se Swansea - dvěma ze čtyř celků, které jsou zatím stoprocentní.

Red Devils především sužují početná zranění, díky nimž dost možná nejdražší muž historie Premier League Ángel di María na netypické pozici v čistém středu zálohy. Mimo hru jsou totiž Carrick, Fellaini i Herrera - Tom Cleverley je navíc údajně na odchodu z klubu.

Tím však výčet absencí nekončí, nastoupit nemohou dále Kagawa, Smalling, Lingard, Shaw ani jiná posila Marcos Rojo, který stále ještě nedostal pracovní povolení. V základní sestavě tak opět nastoupí mladík Blackett.

I on se tak pokusí zvrátit nepříznivý vývoj sezóny a zároveň vyhrát na hřišti Burnley po dlouhých 38 letech. V minulém vzájemném střetnutí na Turf Moor dokonce nováček soutěže zvítězil 1:0.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Trippier, Duff, Shackell, Mee - Arfield, Marney, Jones, Taylor - Ings - Jutkiewicz
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Evans, Jones, Blackett - Valencia, Fletcher, Di María, Young - Mata - Rooney, Van Persie
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.20 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Southampton FC  (sobota 16:00)
Způsob vítězství West Hamu nad Crystal Palace byl vskutku působivý; přesto tým Sama Allardyce potřebuje tři body zvenku potvrdit i na domácí půdě. Ve třetím kole Premier League Hammers hostí Southampton, který zatím na výhru čeká...

Loni byli Saints nejpříjemnějším překvapením soutěže - po výprodeji však strádají. Byť nakoupili náhrady za pořádné peníze, výsledky se zatím nedostavují a loňský osmý tým soutěže je po dvou kolech s jedním bodem v dolní části tabulky.

Náplast za ligové neúspěchy získali svěřenci Ronalda Koemana alespoň v ligovém poháru, když vyhráli 2:0 proti Millwallu. To West Ham Capitol One Cup už ve druhém kole opustil, nestačil totiž na Sheffield United.

Na Southamptonu by si proto chtěli Kladiváři spravit chuť. Tím spíš, když se jim na ně v posledních letech daří - doma je loni a předloni smetli poměrem 4:1 a 3:1, zatímco na St.Mary’s dokázali vždy vybojovat alespoň bod.

West Hamu bude nicméně chybět hned několik důležitých hráčů v čele s Kevinem Nolanem a Andym Carrollem. K nim se nyní připojili i Matthew Jarvis, Carl Jenkinson a James Collins.

To Koeman má k dispozici prakticky plný kádr - jedinou absencí je záložník Lloyd Isgrove, který by tak jako tak do zápasu nezasáhl ani zdravý.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - O'Brien, Tomkins, Ried, Cresswell - Kouyaté, Noble - Downing, Zaraté, Vaz Té - Cole
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Clyne, Fonte, Yoshida, Bertrand - Ward-Prowse, Wanyama, Schneiderlin - Long (Davis), Pellé, Tadić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.30 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Queen's Park Rangers - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
"Zespoda už to jde jenom nahoru," tvrdí známé rčení. A v případě Queen’s Park Rangers to platí dokonale. Níže totiž svěřenci Harryho Redknappa už být nemohou. Z bídy se pokusí oklepat ve čtvrtém soutěžním utkání proti Sunderlandu. Zatím neznají nic než porážku...

Doma s Hullem to měl být pohodový vstup do nováčkovské sezóny, jenže QPR prohráli i kvůli neproměněné penaltě Austina 0:1. Výkon na White Hart Lane pak nepřipomínal prvoligového účastníka a porážka 4:0 byla logickým vyústěním. Dokonáno pak bylo ve středu v ligovém poháru po třetím selhání na hřišti čtvrtoligového Burtonu.

Nehledě na pohárovou ostudu drží Rangers pekelně nelichotivou bilanci z posledních zápasů. V součtu s minulými sezónami totiž Londýňané zvítězili pouhopouhá čtyři střetnutí z minulých jednačtyřiceti (!) v Premier League.

Ještě k tomu je navíc s odchodem opět spojován Loic Rémy, jenž by se mohl stát náhradou za Torrese a odejít "o pár bloků" do Chelsea. Proti Sunderlandu však ještě stoprocentně nastoupí, stejně jako jeho kolega Austin, jenž už by měl být fit. Naopak pro nešťastníka Alejandra Faurlína po vážném zranění kolene dost možná skončila sezóna. Hrát ještě nebude ani posila Eduardo Vargas, jenž stále nemá pracovní povolení.

Na této kompletní mizérii by rád profitoval Sunderland, jenž sice rovněž nedokázal ani jednou vyhrát, ale remízy z Hawthorns a doma s Man United jsou pozitivním ziskem. V poháru navíc Mackems smetli Birmingham.

Manažer severoanglického klubu Gustavo Poyet vyhlíží důležitý zápas bez jakékoli absence. Adam Johnson i Emmanuel Giaccherini se v týdnu vrátili do plné zátěže a budou bojovat o velmi konkurenceschopné pozice na křídle. Kromě Connora Wickhama po něm totiž prahne i Will Buckley, jenž se proti Red Devils prezentoval velmi dobře. Stejně jako obránce Vergini, který nejspíš nepustí do sestavy vyléčeného Billyho Jonese.
Queen's Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Caulker, Ferdinand, Onuoha - Isla, Fer, Barton, Traoré - Mutch - Austin, Rémy
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Vergini, O'Shea, Brown, Van Aanholt - Cattermole - Johnson (Buckley), Larsson, Rodwell, Wickham - Fletcher
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.55 - 3.30 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Newcastle United - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Když Tony Pulis opustil svůj manažerský "mandát" v Crystalu Palace pouhé dva dny před začátkem Premier League, byla to pro Eagles ohromná rána. Byl to hlavně on, kdo nováčka soutěže loni zachránil v lize. Proto se teď celá Anglie obrací na nového muže Neila Warnocka, jenž má letošní mizérii učinit přítrž...

Bylo by velmi překvapivé, kdyby Palace začali jinak než dvěma porážkami. S Arsenalem přitom sahali po bodu. Ze dna tabulky nyní vyjíždí na sever Anglie, kde sídlí Newcastle United. Ani Magpies nejsou v kdovíjaké excelentní formě a utkání bude více než cokoli jiného bitvou o to, kdo se vyhrabe z malé krize.

Newcastle je totiž jen jedno místo nad sestupovou linií, které vévodí právě Crystal Palace. Černobílí získali z úvodních klání jen bod a společně s QPR jsou jediným celkem, který ještě nebyl s to vstřelit branku. Kdy jindy by se měli ofenzivní hráči Alana Pardewa vzchopit než právě nyní?

Nejenže je jejich soupeř ve velké šlamastyce, kromě toho na ně navíc vůbec neumí. Z posledních osmi vzájemných zápasů vyhrál Newcastle celých sedm a jednou skončilo utkání nerozhodně. Naposledy prohráli před dlouhými 16 lety.

Nyní jim k tomu má pomoci jejich největší hvězda z postupové sezóny. Wilfried Zaha loni v Manchesteru United navzdory krizi nedostal pořádnou šanci a letošní sezónu tak stráví tam, kde se mu dařilo nejvíce. Vrací se navíc i další křídelník Jason Puncheon. Joe Ledley je naopak mimo hru kvůli bolavému tříslu, start stopera Scotta Danna je rovněž ohrožen.

Newcastle pak musí oželet známou marodnou dvojici Cheick Tioté, Mapou Yanga-Mbiwa. Naproti tomu Siem de Jong je stoprocentně připraven a právě on by měl vést ofenzivu Strak za prvním gólem.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Janmaat, Coloccini, Williamson, Dummett - Sissoko, Colback, Anita, Cabella - De Jong - Riviére
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Kelly, Delaney, Hangeland, Ward - Zaha, Jedinak, O'Keefe, Bolasie - Chamakh - Campbell
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.80 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Stoke City  (sobota 16:00)
Jen tuze neradi jezdí hráči Stoke City do Manchesteru. Od sezóny 2008/09, kdy postoupili do Premier League, tam v jejím rámci přijeli už dvanáctkrát. Výsledek? Dvanáct porážek! Na Etihad Stadium či City of Manchester Stadium dokonce nedokázali vstřelit jeden jediný ligový gól. Pěkně vyhlídky...

Snadné by to navíc Potters neměli ani bez této hrozivé statistiky, obhájce titulu je totiž v parádní fazóně. V Newcastlu to ještě bylo všelijaké, doma s Liverpoolem už ale Manchester City ukázal svou velkou sílu. I díky dvěma gólům Stevana Jovetiće porazil vicemistra Anglie 3:1. A stanul těsně pod samým vrcholem s plným počtem bodů.

To svěřenci Marka Hughese, jenže se tímto vrací na místo svého někdejšího působiště, si zas tak dobře nevedou. Doma s Aston Villou prohráli, na půdě Hullu minulý týden získali bod a na první vítězství si tak museli počkat až do ligového poháru proti Portsmouthu.

Taky dnes podle svých slov hodlají hráči Stoke v Manchesteru vyhrát. Manažer hostů však dodal, že jeho hlavním cílem je "udržet se v zápase". Nic jiného než klasický autobus si pod tím představit neumím. Když už Potters na půdě Citizens nedokážou dát gól, pokusí se možná alespoň o nulu v zádech. Ačkoli to bude patrně úkol téměř nadlidský.

Potenci má totiž tým pod vedením Manuela Pellegriniho velmi dobrou. Chilský stratég navíc může přemýšlet, zda do základu vedle Jovetiće postaví uzdraveného Džeka, nebo vsadí na Sergia Agüera, jenž zatím vždy nastoupil z lavičky a vždy se trefil.

Mimo hru je pouze stoper Mangala a útočník Negredo; Stoke City se musí obejít bez Stevena Irelanda a na sto procent nejsou připraveni ani Bardsley s Whelanem - byť jejich start je pravděpodobnější.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Demichelis, Kompany, Clichy (Kolarov) - Touré, Fernando - Silva, Nasri - Jovetić, Agüero
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Bardsley, Shawcross, Huth, Pieters - Sidwell, Whelan - Odemwingie, N'Zonzi, Arnautović - Mame Biram Diouf
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 7.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Tottenham, Chelsea, Manchester City. A Swansea. Příjemná společnost pro velšský celek. Svěřenci Garryho Monka patří mezi kvarteto stoprocentních týmů a nyní mohou svou dobrou formu ještě potvrdit. Doma vítají West Bromwich Albion - šance na třetí výhru v řadě není malá...

Vyhráli na Old Trafford, zdolali i houževnaté Burnley. Hráči Swansea jedou na vítězné vlně, kterou prodloužili i v ligovém poháru, kde ve vyloženě béčkové sestavě porazili druholigový Rotherham. Hlavní postavou Labutí je určitě staronová posila Gylfi Sigurdsson, jenž měl prsty v doposud všech třech ligových gólech celku z Walesu.

Podobnou pozici jako loni měla Swansea i před dvěma lety, kdy ji pro změnu táhl Michu. Tehdy byly Labutě naprostou kometou ligy, když měly po dvou kolech skóre 8:0. Ve třetím utkání pak v roli jasných favoritů nezvládly domácí klání se Sunderlandem a remizovaly 2:2. A dnes hrají Velšané s remízovým králem z West Bromwiche. Že by se scénář opakoval?

Baggies loni dovedli do nerozhodného výsledku 15 zápasů, tedy více než kdokoli jiný v Premier League. Že odstartovali letošní ročník dvěma remízami, to už snad ani nemohlo nikoho překvapit. V Capitol One Cupu podobně jako Swansea postoupili do třetího kola, nálada je tedy v týmu dobrá.

Vítězství by ovšem klub z Hawthorns zatraceně potřeboval i na ligové scéně, kde v součtu s loňskou sezónou nevyhrál už pětkrát za sebou. Navíc je nepříjemně tlačí jedno prokletí - West Brom v srpnu nikdy nevyhrál venkovní utkání Premier League.

Swanea navíc už může využít letní stoperskou posilu Federica Fernándeze. Kromě něj má navíc Monk k dispozici všechny hráče jako v minulém kole. Naproti tomu posily WBA ještě hrát nebudou, Samaras ani Varela ještě nejsou v dostatečné kondici. Otatník pak visí nad Victorem Anichebem a Sebastienem Pocognolim.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Williams, Fernández, Taylor - Shelvey, Ki - Dyer, Sigurdsson, Routledge - Bony
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Wisdom, McAuley, Olsson, Davidson - Mulumbu, Gardner - Berahino, Dorrans, Brunt - Ideye
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.60 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Tři roky v šachtě žil, mlčel jsem... Romelu Lukaku přicházel do Chelsea jako její fanoušek, po třech sezónách plných rozčarování a mnohdy i nevybíravých slov směrem vzhůru nyní stojí proti ní. Jeho Everton hostí londýnský celek s touhou konečně zvítězit - po dvou remízách potřebuje sbírat další body.

A hlavní roli při tom budou hrát právě dva útočníci, kteří mají s Evertonem i Chelsea co dočinění. Tím druhým je Samuel Eto’o, který dokonce v Londýně loni působil a podepsal se pod třetí místo v Premier League a semifinále Ligy mistrů. Nyní i on stojí proti "svým". Hrát naopak nemůže kmenový hráč Chelsea Christian Atsu, který právě u Toffees hostuje.

Everton by potřeboval zvítězit, jelikož z úvodních dvou vystoupení získal jen dva body. Především proti Arsenalu měl přitom významně nakročeno k výhře, ještě deset minut před koncem totiž vedl 2:0. Nakonec ale stejně jako v prvním kole nedovedl zápas k výhře a remizoval 2:2.

To Chelsea naopak patří do skupiny čtyř týmů, které zůstávají stoprocentní. V prvním kole porazila Burnley, minulý týden si poradila s dalším nováčkem z Leicesteru. Obě utkání ověnčil gólem Diego Costa, který se na Stamford Bridge rychle zabydlel - zápas s Evertonem nicméně možná nestihne kvůli malému svalovému zranění.

Šanci od první minuty by tak mohl dostat Didier Drogba, který naposled v základní sestavě Chelsea nastoupil ve finále Ligy mistrů. Po dvou letech v zahraničí se do klubu vrátil a nyní by mu měla přistát na bedrech hned klíčová úloha. Proti Evertonu se mu ale v osmiletém angažmá v londýnském klubu zatraceně dařilo - nastoupil proti němu ve všech soutěžích 13x v základní sestavě a nasázel hned 9 branek.

Kromě Costy, který navíc v pátek s mužstvem již trénoval, už José Mourinho žádné další (ne)marody neeviduje, může tak nasadit totožnou sestavu jako v prvních dvou zápasech. V tom mu nezabrání ani odchod Torrese do AC Milán - Španěl zatím nenastoupil na jedinou soutěžní minutu. Naopak Roberto Martínez přišel o Stevena Pienaara, jenž se připojil ke zraněným Barkleymu, Konému a Oviedovi.

Je nicméně nutné na závěr podotknout, že Everton to na Chelsea v posledních letech umí. A to především na vlastní půdě, kde vyhrála čtyři z posledních pěti vzájemných ligových střetnutí. Jen u jedné porážky byl ovšem José Mourinho, jemuž se na Toffees naopak daří. V letech 2004-2007 a minulé sezóně svedl proti sobotnímu soupeři osm zápasů, pětkrát zvítězil a prohrál jen jedinkrát.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - McCarthy, Barry - Mirallas, Naismith, McGeady - Lukaku
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Fabregas, Matić - Schürrle, Oscar, Hazard - Drogba (Costa)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.60 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Tottenham Hotspur22005:06
2.Chelsea FC22005:16
 Manchester City22005:16
4.Swansea City22003:16
5.Arsenal FC21104:34
6.Hull City21102:14
7.Aston Villa21101:04
8.West Ham United21013:23
9.Liverpool FC21013:43
10.Everton FC20204:42
11.Sunderland AFC20203:32
12.West Bromwich Albion20202:22
13.Manchester United20112:31
14.Stoke City20111:21
 Southampton FC20111:21
16.Leicester City20112:41
17.Newcastle United20110:21
18.Crystal Palace20022:50
19.Burnley FC20021:40
20.Queen's Park Rangers20020:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (3158)

Přidat komentář
smazaný uživatel

UNITED! Dnes už musíme dát 3 body! snad bude hrát Angel a dá první gol nebo aspon asistenci! GGMU!

Daley Blind will sign for Manchester United for €18m. [de telegraaf]

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný proč nekoupit dalšího štíta...je jich tam málo

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad to Burnley nepodcení a dokráčí si pro povinné tři bodíky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zatím je to v pohodě zápas dvou týmů bojujících o záchranu

Reagovat
tomasinho

Dneska super program, škoda, že nestihnu další ztrátu MU. Ale na WHU-Saints i Everton s Chelsea se těším, snad mě to nezklame.

Reagovat
minoLFC

ManU to dnes už bohužial asi dajú, Everton dúfam ale tiež

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, teď už by sme měli jen vyhrávat protože konečně má nějaký hráč 7, což je naše šťastné číslo, loňskou sezónu bylo volné a byla to děsná sezóna, tak snad se vše vrací do normálu!

Reagovat
minoLFC

áno tým to bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jinýho než výhra nepřipadá v úvahu. HTL!

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United forward Danny Welbeck is closing in on a transfer to Tottenham Hotspur as Roberto Soldado nears a loan switch to Juventus.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako 3. útočník místo Soldada by Welbeck nemusel být špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, netoužím po něm nijak zvlášť, ale tak zrovna tahle výměna by mi asi nevadila.

Reagovat
Miguel19

Bude to váš nejlepší útočník přece

Reagovat
minoLFC

a Towsend naj krídelnik

Reagovat
kiwwi

ze treti utocnik

Reagovat
jk

Tak vzhledem k tomu, že se v poslední době nijak zvláť neprosazuje v týmu, na úrovni united není důvod si myslet, že by se prosadil v Tottenhamu

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechápu, čemu se smějete. Jednička je jasně Ade a pokud by přišel, tak by bojoval o pozici s Kanem.

Reagovat
smazaný uživatel

navyse Kane sa mi v poslednej dobe paci este viac ako Money

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hraješ si na debila?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty si zacal

Reagovat
smazaný uživatel

Tím, že jsem napsal svůj názor a ne debilního samjlíka. OK.

Reagovat
smazaný uživatel

tak moze to byt debilny nazor, rovnako ako ten smajlik

Reagovat
smazaný uživatel

si idiot? Kane u nas hrava celkom pravidelne a vzdy hra velmi dobre. v poslednej dobe zbiera goly aj asistencie. Je silny v subojoch a velmi sa zlepsil aj v medzihre.

Welbz vo forme je urcite skvely hrac, ale kedze vobec nehrava bude mat tazke dostat sa do zakladu...

Reagovat
smazaný uživatel

mna vobec nezaujima v akej medzihre sa zlepsil Kane...ale ok, do Tottenhamu pride Wellbeck a bude bojovat o miesto s Kaneom, neberiem vam to

Reagovat
smazaný uživatel

Kane vytlacil Soldada, moc by som sa na to nesmial ale vsak hej, kazdy druhotriedny hrac United je lepsi ako nas hrac... ze sa vobec snazim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni asi pořád žijou ve svým malým světě, kde je United nejlepší tým v PL. Když se ale podívám na jejich soupisku, tak se musím smát - kupujou ne až tak potřebného hráče za 60 mega a přitom je jejich nejlepší stoper průměrný Johny Evans.

Reagovat
r.mrazik

Jones a ta 60 milionova posila byla dost potreba....ale jinak v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

no, dal si tejto debatu bodku, snad uz viac k tomu nebude potrebne od teba nic dodavat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pritom odchod Fergieho ukazal aku bandu priemerakov a podpriemerakov tam v skutocnosti maju

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Jones je jejich nejlepší stoper,ale jinak máš v podstatě pravdu

Reagovat
minoLFC

no a s kým? na Adebayora nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Nebo je debil.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by to takhle bylo, tak bude Danny urcite celej zhavej na tu hostovacku jit.

Reagovat
Leo Rekordman

s Kanem

Reagovat
niflheim

Protože Danny určitě odejde... dream no.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

to by bola parada

Reagovat
Swarley

vůbec, fakt ne...Juventus Soldada nepotřebuje, dostanou Chicharito a Welbz zůstane u nás, vybavené..

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING NEWS: Brondby in talks with Liverpool to re-sign Daniel Agger: #SSNHQ #LFC

Reagovat
minoLFC

srdciar...buď LFC alebo domov

Reagovat
Miguel19

Další trapas pro LVG by nebyl špatný..

Reagovat
smazaný uživatel

BBC Sport ‏@BBCSport 3 min

Manchester United have agreed a fee with Ajax for versatile Netherlands international Daley Blind. #MUFC #NED...Už je to na BBC

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

15?

Reagovat
afc

14

Reagovat
Cobra

13!

Reagovat
afc

14,2!

Reagovat
smazaný uživatel

combo breaker

Reagovat
Miguel19

Reagovat
nani92

druhý Fellaini..nič nevyšlo,tak zobereme aspoň Blinda

Reagovat
kiwwi

tiez si myslim, ze Blind bol odzaciatku v zalohe keby bolo najhorsie...on je fakt dobry hracik, som teraz kukal Ajax - PSV ale to tazko z tej ligy daco hodnotit - ale original som si ho vsimal a je dost inteligentny na ihrisku, ma prehlad, narazacky, zrychlil hry vsetko super...trochu ma desi jeho rychlost...uvidime no, kazdopadne je to stale mladucky hrac a velky talent

ale predstavoval by som si nieco insie, s takou sme mohli kludne zobrat aj toho Schneiderlina

Reagovat
nani92

tak snád bude aspoň hrať a nebude out ako Fella, a možno to taký provar nebude..takže 2/3 hráčov máme..ešte jeden

Reagovat
SunFells

Nemohli, není na prodej

Reagovat
Fenri

Mladucky? 24 let?

Reagovat
SunFells

A dosud nepřestoupil do světového velkoklubu, lůzr

Reagovat
Fenri

? Tož to neříkám, doufám, žes to z toho nevyčet a jen parafrázuješ nějakou debatu

Reagovat
SunFells

Doufáš správně, manchesterský mrazík podle toho dedukuje kvalitu hráče, jako 24 letý hráč nehrající za velkoklub už prostě díru do světa neuděláš ...pokud teda nejsi Suárez, Koscielny, Ribéry, Cazorla a x dalších.

Reagovat
r.mrazik

Ja si proste nemyslim,ze schneiderlin patri do skupiny hracu jako suarez,ribery a cazorla...

Reagovat
SunFells

To ani já a říkal jsem ti to. Akorát ten argument je strašně hloupý

Reagovat
r.mrazik

Tak mluvili jsme o nem ne? Proste hraje doted za prumerny klub a nema nijak extremne vycnivajici vykony. To i trapik fellainy v prumernym evertonu vycnival...tohle schneiderlin ani nema...

A nemuzes ho davat do skupiny hracu jak jsi psal...

Reagovat
SunFells

Takové hráče jsem uvedl, abych úkazal, že se jde dostat dokonce i dál než být jen platný ve velkoklubu. Co tím Fellainim chceč říct? Jeden tým ho uměl využít a druhý ne, což se hojně predikovalo už od začátku. Schneiderlin je úplně jiný typ, toho si porovnávej třeba s Cabayem a ne Fellainim.

Reagovat
r.mrazik

No vsak to pisu,ze fella ktery propadl,v prumernym klubu vycnival vykonama...to tebou propagovany schneiderlin nevycniva...cabaye vycnival v castlu...

Nemam ho za tak kvalitniho jak ho mas ty,to je vse

Reagovat
SunFells

Ty vole, nezasloužil si zájem velkoklubů tím, že nevyčnívá. Já se s tebou snažím debatovat a ty si vymýšlíš, jak se ti to hodí.

Reagovat
r.mrazik

??? Zklidni se

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Ani moc nevycnival Fellaini uprimne, mel famozni pulku sezony na pozici druheho utocnika, jinak to zase nejak velika slava nebyla... Schneiderlin je rozhodne hrac jeho urovne.

Reagovat
Dawon

Schneiderlin uz je v tuhle chvili temer neprodejny...vy tady nadavate, jaky je to prumerak, ale v dane situaci nepochybuju, ze by z nas vyzdimali jeste vic jak za Fellainiho

Reagovat
SunFells

spíš tak stejně.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
minoLFC

koľko tých LB ešte chcete?

Reagovat
kiwwi

neni LB

Reagovat
minoLFC

je (aj) LB, rovnako ako Rojo

Reagovat
niflheim

"aj"... primárně CM/DM

Reagovat
smazaný uživatel

Kam ho primárně kupujem? Na DM?

Reagovat
Swarley

tak je to jeho primární pozice, CM/DM, hrál i stopera, hrál i LB...

Reagovat
Dawon

Ma ho alespon nekdo nejak vyrazneji nasledovaneho krome MS? Jak hraje v zaloze?

Reagovat
Swarley

já ho beru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a toto, deti, je takzvaný "Panike" objavujúci sa dvakrát ročne pravidelne, raz na konci augusta a druhýkrát na konci januára.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
avicii

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

místo Roja měl přijít Benatia a byl bych s celým přestupákem úplně s přehledem spokojenej...odpovídalo by to v podstatě přesně tomu, co jsem si představoval...teď ještě vyprázdnit marodku, modlit se za zdraví Jonese a ostatních stoperů, přechod na 4-3-3 a bude to už jen lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Jakýkoliv špičkový stoper místo Roja a je to hned o něčem jiném. Plus prodeje nepotřebných hráčů a ať zůstane Danny.

Reagovat
smazaný uživatel

tak treba nas presvedci o opaku. Teda pokud nekdy dostane pracovni povoleni. To tam na urade sedi nejakej fanousek Liverpoolu, ne?

Reagovat
Swarley

klidně je to možné, nezbývá než doufat, že se Rojo chytí...jsem na něj zvědavej

Reagovat
Dawon

Uz ho dostal

Reagovat
smazaný uživatel

fakt? super. ja videl jen vcerejsi tiskovku, kde LVG rikal, ze povoleni jeste nema.

Reagovat
chicuita

tez by me zajimalo jak to teda je ? Predpokladam ale ze dnes jeste nenastoupi ne ?

Reagovat
Swarley

není to tak, že nakonec ještě dneska nastoupit nemůže?

Reagovat
Swarley

teď se musí vyřešit ty odchody a tam potřebujeme prodat Andyho, Chicharita a určitě ne Welbze nebo Cleva...

Reagovat
niflheim

Jen do něj.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Godwinson

Konecne se podivam na Cabellu v novem dresu. Proti CP to bude koncert, doufam:)

Reagovat
smazaný uživatel

Mas nejaky stream? Kazdopadne 3 body uz dnes musime ziskat aj keby co bolo :)

Reagovat
Godwinson

Nemám, snad nějaký ve čtyři najdu :)

Reagovat
smazaný uživatel

bude hrat Angel? Rozmyslam ze ho supnem do fanty...

Reagovat
Tywin Lannister

uplně nerozumím těm reakcím fans Unite na nákup Blinda - jasně neni to světová extratřída, ale stále je to mladej hráč, 15 mega není v dnešní době žádná závratná pálka, ale může ještě progresovat a hlavně je to univerzál, kterej vám zahraje na dvou postech, kde vás nejvíc tlačí bota

podle mě dobrej nákup

Reagovat
chicuita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale za to slovo progresovat bych ti lisknul. Jinak na MS nehral spatne, takze proc ne. Uvidime.

Reagovat
Tywin Lannister

no jjsem po kalbě, takže mi mozek nepracuje na 100%

sám sem si uvědomil, že skloňuju podst.jméno ale byl jsem línej to přepisovat

Reagovat
smazaný uživatel

chapu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý nákup by byl kdyby přišel místo Roja a místo Blinda by přišel top stoper. Pak by to byl dokonce výborný nákup. Takhle jsme koupili dva vůbec ne špatné hráče, ale ani žádnou top kvalitu.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Zaschrona

15 mega neni palka? Za to mame vyreseny cely nas stred zalohy a to ji mame o hodne lepsi, nez celi United...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

di Maria a Fletcher su top CM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Tezke akceptovat realitu, tezke.

Reagovat
smazaný uživatel

klud Jaro hm

Reagovat
Zaschrona

Ja jsem klidnej, ty mas sve panike dny ocividne. To bude Paľo dobry, hmm.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

ako inak

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, co chces, ale neskusaj to na mne, diky

Reagovat
smazaný uživatel

ok, oci nechaj zatvorene

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool midfielder Suso is a target for AC Milan according to reports in Italy.

Hah good luck with that. Pripravuje sa pre neho nová zmluva tak maximalne na hosťovanie odíde

Reagovat
tomasinho

Na novou smlouvu se nám vysere, když bude dál sedět na tribuně,. Což po návratu Lallany a příchodu Bala prostě bude.

Reagovat
vrabejka

Liverpool midfielder Suso is a target for AC Milan according to reports in Italy. #LFC

Snad ho predame. Dal bych radsi sanci pracovitejsimu a talentovanejsimu Teixeirovi

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Pred 2oma tyždnami povedal, že chce ostať. Bez Joseho by nešiel ani na krok

Reagovat
tomasinho

Aby nešli oba právě. A jasně, povedal to, ale už tak před měsícem během přípravy. V lize nebyl ani na lavičce a ani nebude. Rok hostoval, získal zkušenost a zas má jít hostovat? V jeho kůži by mi to asi už vadilo, když by klub přivedl tolik hráčů na můj post. Kdo ví, ideální by bylo, kdyby asi hostoval, ale co pak? Zase za rok nedostane šanci?

Reagovat
minoLFC

neviem či má u Rodgersa budúcnosť

Reagovat
smazaný uživatel

budeme hrať 50 zápasov. Zahrá si dosť. Zas nemusíme popraedavať každého

Reagovat
minoLFC

nedostal možnosť ani pri užšom kádri, v príprave keď došli posily a vrátili sa hráči z dovoleniek tiež nie...on nieje Rodgersov koň a sám Suso u nás kvôli pár zápasov spočítaných na prstoch rúk nebude ostávať

Reagovat
CubONE

On je AM ci kridlo? Na kridlo mame troch lepsich, na AM nehrame.

Reagovat
Sandstorm

Takže DDG - Rafael/Valencia, Jones, Rojo, Shaw - Blind, Herrera, Di María - Rooney, RvP, Mata/Januzaj

Not bad.

Záloha a útok by vypadaly nějak takhle:

------------Blind------------

-Herrera--------Di María--

-----Rooney--Mata-------

--------Van Persie--------

Reagovat
r.mrazik

Stejne je to vtipny,kdyz to clovek vidi...jediny kdo by tam behal je di maria

Reagovat
Sandstorm

Herrera s Rooneym taky. Akorát ten Mata je opravdu stoják, ale tak vždycky se tam místo něho může dát Januzaj.

Reagovat
r.mrazik

to by i slo

Cos napsal,tak by mi chybely nabehy...uz ted je to hodne stojaci

Reagovat
Dawon

To je asi nejvetsi problem no...oni to jsou samo o sobe 3 super ofenzivni hraci, ale nejsem si jisty, jestli to nekdy muze takhle dokupy opravdu fungovat...tam proste nutne musi byt alespon jeden hrac jako Welbeck, ktery to rozhybe a udela tem zbylym 2 prostor

Reagovat
Tywin Lannister

stejně budete hrát 3-5-2(3-4-3)

i když si myslím, že tenhle systém vám akorát uškodí

já bych to sestavil trochu jinak, Rooney na křídle je v tom 4-3-3 dost zabitej a Mata to samý

to radši:

---------Carrick (Blind)------------

----Herrera--------Rooney--

---ADM-----------------Januzaj-------

------------Van Persie--------

Reagovat
Sandstorm

No snad budeme hrát 4-3-3, 4-3-2-1, 4-2-2-2 nebo 4-4-1-1. Něco na ten způsob Já nejsem v momentální situaci proti tomu, aby hrál Rooney v záloze. Ale nepředpokládam, že tam bude hrát.

No tak oni by to nebyly klasická křídla. Spíš takový podhroty...

Reagovat
Sandstorm

Ještě 4-2-3-1 by šlo. Snad od hry na 3 stopery upustíme...

Reagovat
Sandstorm

Jinak tohle rozestavení, co si udělal, by šlo taky. To nevypadá vůbec špatně.

Reagovat
*CZE*

Reagovat
10

kurz 1.55 na United je vtip?

Reagovat
smazaný uživatel

porad je to favorit

Reagovat
Swarley

dneska to ještě polepíme, ale na příští zápas by to chtělo

Fletch (Blind), Herrera - Di María, Wazza, Januzaj - Robin

s tím už budu spokojenej

Reagovat
stiflerovamama

a co Maticka ?

Reagovat
Sandstorm

Maticka má smuličku, nemá formičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako by ostatní hráči měli.

Reagovat
PhilipS

to je neštěstíčko...

Reagovat
Swarley

tak já to chci primárně pořádně rozhýbat a v téhle sestavě by to mohlo být konečně s dostatečným pohybem a s rychlým přechodem...

samozřejmě by tady nebyl problém ho využít i na tom falešném křídle, jako to hrával i v Chelsea, podobně by se tam dal využít i Kagawa...v podstatě bych chtěl, ať je to ještě víc 4-2-1-3 a tam bys v pohodě využil i z křídla Welbecka a další...

případně se s Matou dá uvažovat o 4-2-2-2, kde by tam byl Herrera-Fletch, Di María-Mata, Rooney-Robin...čili něco na styl City...ale já hlavně nechci odstřelovat Wazzu na hrotu, musí být daleko víc ve hře než minulé dva zápasy, proto bych volil to první rozestavení...

Reagovat
Swarley

a sezóna je dlouhoučká, podívej se co třeba musíme už teď stavět dozadu nebo s jakým středem musíme hrát..neměl bych strach, že by si dostatečně nezahrál

Reagovat
niflheim

Januzaj toho tolik neodehraje, Robin se zraní atd atd atd.

Reagovat
Sandstorm

not bad

Reagovat
r.mrazik

ta by byla slusna

Reagovat
smazaný uživatel

Lass

Reagovat
niflheim

The Sun also claims Manchester United may not ever be able to play new signing Marcos Rojo due to issues with third-party ownership still not being resolved. The Argentine has also yet to have his work permit approved.

Reagovat
chicuita

díky, tak si jeste pockame

Reagovat
smazaný uživatel

prac. povolení je zlo

Reagovat
chicuita

mam dojem ale ze se to nejak dlouho nechutne vlece

Reagovat
niflheim

Obvykle by neměl být problém, když už má mezinárodní starty. Ale vleče se to až podezřele dlouho, to snad vyřizuje Edo nebo co.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

S tim prac. povolenim by snad nemel byt problem, ma dost startu za repre, takze tam je to asi fakt jen otazka casu...kazdopadne to retardovane vlastnictvi treti strany me trosku desi, to by nase faily na trhu dotahlo na uplne novy level

Reagovat
smazaný uživatel

to je blud. to s tou tretou stranou sa bude riešiť rok...Určite by ho nekupovali ak by neboli poistení, že za nich bude môcť hrať

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United @ManUtd · 43s

BREAKING: #mufc has reached agreement with Ajax to sign Daley Blind, subject to a medical and personal terms. a je to ofiko.

Tak teda vitej.

Reagovat
smazaný uživatel

WELCOME DALEY!!

Reagovat
chicuita

vitej

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Balo v Liverpoole, Blind u nás..aby nám Vader nezačal ešte fandiť...tak vitaj no

Reagovat
smazaný uživatel

za takovou cenu jsem vám vzhledem k tomu, že mám rád Ajax, fakt vděčnej no čekal sem tak 10 v eurech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

out of five Manchester United summer signings four of them are left-footed

Reagovat
smazaný uživatel

už po nás prebrali prvenstvo v počte ľavákov.

Reagovat
nani92

aj v počte zranených, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina, Gibbs, Arteta, Giroud, Gnabry, Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

tak Ospina už je vraj ready. Takže len 5.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Každý chléb je tragickým příběhem obilí, které se mohlo stát pivem, ale nevyšlo to...

Reagovat
Willy Wonka

Filosof

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

To mufanovský obhajování Welbecka ...

Reagovat
smazaný uživatel

vsak nam to prej a dal si mysli, ze je spatnej.

Reagovat
feministka

Tak on není špatnej, jen prostě není tak dobrej jako Kane

Reagovat
smazaný uživatel

tim spis bych se nebal, ze k vam pujde. pokud chce hrat vic nez u nas, tak nepujde do Tottace delat trojku za Kanem.

Reagovat
feministka

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

každý fanouškovský tábor tady na EF má svého oblíbeného hráče, kterého bráni až do roztrhání těla... mě to divný nepřijde Navíc je to anglický reprezentant, čili ty sympatie se dají chápat...

Reagovat
smazaný uživatel

a navíc pokud ho chtít nebude, tím líp pro nás

Reagovat
jk

Sympatie se chápat dají, ale ten elitářský přístup s tím, že Welbeck spasí útok Spurs, jelikož tam oproti němu jsou samí tragédi je něco jinýho :-)

Reagovat
Sandstorm

Netřeba ho obhajovat. My sme si vědomi jeho kvalit. To ostatní tady ho strašně podceňují...Váš boj.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo ho nepodceňuje, jenom na Adeho jednoduše nemá. A jelikož se slušně rozehrál Kane, kterýho podceňuje zase ta vaše banda, tak nevim, zda je to náš boj.

Reagovat
Sandstorm

Vždyť on k Vám taky nepůjde. Nepůjde nikam. Zůstává.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
feministka

Reagovat
smazaný uživatel

Ženská co mlčí

Reagovat
Tywin Lannister

Reagovat
Kenneth

Falcao to Man City. [@DiMarzio]

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ho dotáhnou, tak vsázím všechny prachy, že nám pustí Negreda.

Reagovat
smazaný uživatel

ten by mal ist do Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

ten by bol skvelý

Reagovat
smazaný uživatel

Je zraněný ale a ještě na dost dlouho. Zdravýho bych ho bral, takhle mám pochyby.

Reagovat
Kenneth

A Vidala k tomu.

Reagovat
SunFells

Do Arsenalu s ním

Reagovat
Tywin Lannister

Reagovat
Le Gunner

Hm

Reagovat
Masi

A co budou dělat s Jovetičem, Aguerem a Džekem? 4 top útočníci na max 2 místa? Nechápu proč chcou Falcaa...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Jen rekl, ze maji zajem a pokusi se o nej...

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc starting XI: De Gea, Jones, Evans, Blackett, Valencia, Young, Fletcher, Di Maria, Mata, Rooney, van Persie.

Reagovat
wild

toto nezachrani ani Di Maria

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

V Realu mu tam lital Bale a Ronaldo a ted Valencia s Youngem

Reagovat
smazaný uživatel

zabil

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem teda na tu spolupraci Di Maria - Fletch hodne zvedavej. Podle me by to mohlo fungovat hodne dobre.

Reagovat
iamek

To zase bude. A lavka ?

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj, Chicarito, Welbeck, Anderson, Keane, Amos, James

Reagovat
Sandstorm

A to sem se vždycky Arsenalu smál, že má slabou lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj, Welbeck, James dobry, Keane, Chica, ok, Anderson... protoze tam nekdo musi sedet.

Reagovat
Sandstorm

Ok je tam právě, že jenom Januzaj a Welbeck. Částečně Chicharito. To ostatní je celkem smutný.

Reagovat
mithro

presne tak som to cakal. al dufam, ze evans dostal poriadny preplesk.

Reagovat
smazaný uživatel

dobra, moze byt

Reagovat
Sandstorm

Young

Reagovat
smazaný uživatel

nikoho jineho nemame.

Reagovat
Sandstorm

James

Reagovat
niflheim

Hmm, zase chujovo 3-5-2

Reagovat
smazaný uživatel

Snad 4-1-3-2

Reagovat
Sandstorm

To těžko, ale bylo by to lepší.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ou, to bude bolet... ale doufat ve krásný fotbal můžeme ještě tak hodinu

Reagovat
smazaný uživatel

Tam chybí nějaké DM a Fletche jako jistotu v tomhle směru nepočítám.

Reagovat
Sandstorm

Zase to debilní 3-5-2. Jak říkam, s tím se brzo bude LVG pakovat. Do obrany momentálně nic lepšího nemáme, spíš naopak by tohle mělo být ideální složení těch stoperů. Z Fletche nejsem nadšený, ale opět. Nic lepšího tam momentálně nemáme. Ale místo Younga bych tam dal klidně Welbze nebo Januzaje nebo kohokoliv prostě. Klidně mladíka Jamese

A Di María tedy ve středu hřiště. Angel je jediné pozitivum na té sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

hele cetl jsi ten rozhovor s Garrym, kde popisoval proc to hraje? nemyslim si, ze od toho jen tak prejdem. ale uvidime.

Reagovat
Sandstorm

To sem nečetl. Já ještě doufam, že na to 4-3-3 nebo něco podobnýho přejdeme až s příchodem Blinda. No uvidíme dneska, ale nečekam, že to bude příliš koukatelný.

Reagovat
smazaný uživatel

LVG se toho 3-5-2 prostě nevzdá. To fakt jedině až někdy v listopadu až budou United furt v druhý polovině tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud budeme v druhý polovině tabulky i v listopadu, tak asi letí... zlatý Fergie...

Reagovat
Sandstorm

pokud se nebude zachvíli říkat zlatý Moyes, tak nepoletí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Kenneth

Mata v tomhle systému hraje kde?

Reagovat
Sandstorm

Pod Rooneym a Van Persiem. Ono je to v podstatě 3-4-1-2

Reagovat
nani92

nikde

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc starting XI: De Gea, Jones, Evans, Blackett, Valencia, Young, Fletcher, Di Maria, Mata, Rooney, van Persie.

Reagovat
smazaný uživatel

substitutes: Januzaj, Chicarito, Welbeck, Anderson, Keane, Amos, James

Reagovat
iamek

Takze Clev, ze odejde tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

a Anderson zustava?

Reagovat
smazaný uživatel

Presvedčil v pohári.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

tak kvůli vlně zranění nemůžeme jednat jinak a navíc, nikdo o něj neprojevil zájem

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
niflheim

Reagovat
Infi

Reagovat
Sandstorm

A zůstane nám Anderson. Ono si moc nevybereš.

Reagovat
Tywin Lannister

the devil you know is better then a devil you dont

Reagovat
Lacko_Boh

hm,slušná

Reagovat
niflheim

200. za Angelka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Před půl rokem špinavý cigánský simulant a dneska Angelek.

Reagovat
Side

že to píšeš zrovna ty

Reagovat
CubONE

To sa nevylucuje, ked sme pri tom.

Reagovat
Tywin Lannister

Reagovat
niflheim

Si projdi diskuze k finále LM, tam jsme se myslím se swarlosem bavili o tom, jestli ho náhodou nechceme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Ať je jeho premiéra vítězná

Reagovat
SunFells

Manchester United XI: De Gea, Jones, Evans, Blackett, Valencia, Young, Fletcher, Di Maria, Mata, Rooney, van Persie.

hh

Reagovat
Tomekcz

young jeste je cas vsadit na Burnley

Reagovat
Infernoqt

dneska povinný 3 body a ve vzduchu cejtim penaltu, kterou nám Foy pískne a Rooney promění

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ráno som za ten kurz podal na ManUtd, lebo som čakal, že LVG s Di Mariom prestane hrať to 3-5-2, ale bohužial zase to vyzerá na 3-5-2, tak snád to už United zvládnu aj takto.

Reagovat
Maresma

Liverpool can today confirm that @DanielAgger has completed a return to his former team, Brondby #YNWADaniel

Reagovat
nani92

Reagovat
Sandstorm

To je škoda. Měl by ještě na vyšší úroveň.

Reagovat
Tywin Lannister

tak u vás by měl na základ

Reagovat
Tywin Lannister

jak se United nedaří, hned jsou mi mnohem sympatičtější

Reagovat
Lacko_Boh

mna nebavi o titul bojovat so City

Reagovat
Tywin Lannister

no tak furt lepší než v Chelsea

Reagovat
Manik...

Já myslím, že tyhle starosti můžeš strčit za hlavu

Reagovat
Godwinson

Norwich přivedl Odjidju? Síla.

Reagovat
Zaschrona

Heh, nejdriv k nim Fer a pak i Odjidja... hezka nahoda

Reagovat
Dawon

Uz se tesim asi se po 5 youngovych centrech na poradatele zase budu psychicky hroutit Je super, ze jsme pres leto koupili v podstate 3 LB (kdyz uz pocitam teda i blinda) a prvni 3 zapasy v sezone nam tam hraje prave kridlo, ktere ma ofenzivni kvality prumerneho stopera...nejak se mi proste nechce verit, ze by tam James hral hur

Reagovat
Sandstorm

Já už to potřetí asi nedam, koukat se na Younga Jak říkáš, to bych tam radši vidět toho Jamese.

Reagovat
smazaný uživatel

#BFC team vs #MUFC: Heaton; Trippier, Duff, Shackell (c), Mee; Arfield, Jones, Marney, Taylor; Ings, Jutkiewicz

Reagovat
Sandstorm

Z toho znam trochu tak 5-6 hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

Lukas se dneska prosadi

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria: "As soon as I signed the contract, I asked if I could play on Saturday."

Reagovat
Lacko_Boh

hm,on hrá rád futbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Wenger na tlačovke vraj odpísal Podolskiho ako hroťáka - s tým súhlasím. Okrem toho, Campbellov agent vraj je v Lisabone, aby vyjednal hosťovanie pre Joela - to by bola absolútna kravina. A Wenger pri otázke o útočníkoch začal trepať niečo o Akpomovi, klasicky vylúčil nakupovanie. Nech ide do riti, za pár šušňov môžeme mať Rémyho, ale nie, budeme sa tam trápiť s Alexisom, Sanogom alebo Akpomom...

Reagovat
smazaný uživatel

Trapit s Alexisem ? hm

Reagovat
smazaný uživatel

Na hrote, áno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono kdyz to na nej chcete nakopavat

Reagovat
Mada

On přišel na hrot.

Reagovat
Tywin Lannister

jenže on prostě sám na hrotě hrát nemůže, kort v PL, na to není fyzicky ani typologicky stavěnej, musí mít podporu druhýho útočníka, jinak to bude hardcore shit

Reagovat
Mada

Povíme si za pár kol.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mada

Reagovat
Manik...

Rémyho asi těžko když ho chce Chelsea

Reagovat
FCSL

http://www.youtube.com/watch?v=2cBSVcwmas0

Všechny goly Rosy v Arsenalu

Reagovat
Tomekcz

di aria to bude nejvetsi provar v historii klubu, predrazenej simulant, toho sem v realu nesnasel

Reagovat
smazaný uživatel

Od doby co odešel Ronaldo, je to váš nejlepší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 (Ings, Arfield)... snadné tři body.

Reagovat
wild

Wazza dnes zapas c.400 v nasom drese a 10.vyrocie od prichodu do klubu..to by chcelo vyhru

Reagovat
smazaný uživatel

Jeeeeeee to je škoda

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Uz tam mohl byt

Reagovat
C0br

už to začíná

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaaa

Reagovat
niflheim

Reagovat
Side

škoda

Reagovat
nani92

chod do piče Evans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

to sou komedianti, obrana to uz to zase rozjizdi

Reagovat
wild

Evans

Reagovat
smazaný uživatel

EVANS

Reagovat
I am Mancunian

evans

Reagovat
fajdax

uh škodaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Evans

Reagovat
Sandstorm

Tak to je moc. Nejdřív zbytečný faul Jonese, po kterým mohl padnout gól z přímáku. Potom šlemák Evans namaže soupeři na tutovku. Ty vole a to je třetí minuta

Reagovat
Sandstorm

...a hrajeme proti nováčkovi. Smutné.

Reagovat
Zaschrona

Papirove jednoznacne nejhorsimu tymu PL...

Reagovat
Dawon

Evans se vraci do te formy, kterou vsichni milujem, parada

Reagovat
Tywin Lannister

nějaký ang. stream co se neseká pls??

Reagovat
gocii

wiziwig.tv a nflstreaming10 ten se nikdy neseká a je to slušná kvalita

Reagovat
Jerichoo

Ta obrana United, to je nejaký vtip

Reagovat
C0br

tomu Jonnymu asi jebe

Reagovat
Kang & Kodos

Achjo, a my s nima uděláme jenom plichtu

Reagovat
sensei25

chalani dajte nejaký dobrý stream prosím

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
sensei25

to chce akýsi kod boha...

Reagovat
iamek

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

maš ho tesne pod streamom vyznačene velkym PASSWORD

Reagovat
fajdax

Reagovat
Side

máš to tam napsaný, přímo pod přehrávačem

Reagovat
nani92

pasword: Imfuckingidiot

Reagovat
nani92

*ss

Reagovat
Mada

Proč sem píšeš svoje heslo?

Reagovat
nani92

aby si ma mohol hacknúť nie?

Reagovat
Mada

Proč bych tě hackoval když mám heslo? Že ti vůbec nevíš co píšeš?

Reagovat
nani92

presne

Reagovat
Manik...

Reagovat
T44v3tt1

Lamo

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň už Rooney nie je najškaredší v Untied

Reagovat
Usty

Reagovat
sensei25

dajte nejaký stream prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Červené dresy ten nápis "Chevrolet" przní neskutečným způsobem, bílé se mi naopak hodně líbí i s tím nápisem.

Reagovat
Manik...

Reagovat
fajdax

škoda už to mohlo být 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle jsme prezili, tak uz bychom mohli zacit hrat.

Reagovat
sensei25

dajte nejaký stream prosím

Reagovat
diskoschlampe

Ty musíš bejt v životě úplně ztracenej...

Reagovat
sensei25

to nie,ale nie som žiadny maniak na pc,takže asi tak...

Reagovat
smazaný uživatel

ale slepy nejsi a cist umis, ne? jen tady v diskuzi jsou asi 4 odkazy

Reagovat
diskoschlampe

Atmoška

Reagovat
niflheim

Burnley zakládá akce od vlastní brány daleko lépe než my

Reagovat
Manik...

United opravdu nebude kupovat žádného krajního záložníka a jde do sezóny s Youngem a Valenciou?

Reagovat
Sandstorm

Místo Younga bude hrát Shaw, až se vrátí po zranění. A Valencia je v pohodě.

Reagovat
Manik...

Jo máš pravdu, na Showa jsem zapomněl. Jen aby se chytil. Je mladý a je na něj vyvíjen obrovský tlak. Uvidíme. Valencia nevím nevím no

Reagovat
smazaný uživatel

Luke Show

Reagovat
fajdax

Burnley zatím potvrzuje roli favorita.

Reagovat
Sandstorm

A ty potvrzuješ roli debila.

Reagovat
Hector17

škoda Van Persie...

Reagovat
niflheim

Angelko ten pass

Reagovat
iamek

AdM

Reagovat
Side

wtf on hraje Mata? Byl vůbec u balónu?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už jo.

Reagovat
wild

Di Maria

Reagovat
C0br

rozehrávka

Reagovat
Manik...

Angel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Angel krasa

Reagovat
Tywin Lannister

ty krávo to byl pas

Reagovat
smazaný uživatel

Di maria

Reagovat
Tomekcz

jasny ze neda, kdyz to nema do prazdny

Reagovat
Sandstorm

hmmm Digi Shit kvalitka. Po 10ti minutach vypadl obraz

Reagovat
Miguel19

Mária už panuje

Reagovat
smazaný uživatel

a takove akce chci videt casto!!! paradni centr.

Reagovat
smazaný uživatel

krasna lopta od Angela

Reagovat
smazaný uživatel

jinak velké za to, že má Burnley v sestavě jednoho jediného hráče, který není z anglicky mluvící země

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Jutkiewicz?

Reagovat
smazaný uživatel

no, toho jsem myslel, a teď jsem jistil že se ve skutečnosti narodil v Anglii, jen ta vlaječka na Livesportu a jméno mě zmátlo

takže ještě větší

Reagovat
Zaschrona

Takoveho v tymu nemaji.

Reagovat
niflheim

Evans ty vole

Reagovat
Pasha

Angel what a pass

Reagovat
madridcan

Angel tam uplne kraluje ci kokos

Reagovat
Hector17

Dí Maria je výborný...

Reagovat
C0br

wazza

Reagovat
C0br

jo to byl mata

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria tedka u te akce, vsechno na jeden dotek a uplne perfektne.

Reagovat
Dominator

Reagovat
CubONE

Boze, Maticka

Reagovat
Side

Mataaa jak se tam poskládal

Reagovat
Tomekcz

proc se jako valencia a young nestahujou vic dozadu, kdyz ty tri kaspari v obrane maj problem si prihrat a jen to nakopnou dopr.ele nebo odevzdaj souperi

Reagovat
mithro

mata ale preber sa uz

Reagovat
mithro

boze ten je v lese dnes

Reagovat
wild

Angel to je uplne iny level .. Mata to takto zadrbe

Reagovat
nani92

Di Maria MAta

Reagovat
CubONE

Angel o 4 levely lepsi nez ktokolvek v MU

Reagovat
diskoschlampe

Ještě se nestihnul adaptovat.

Reagovat
Kenneth

Di Maria jednooký mezi slepými. Škoda že nevyšlo radši PSG, jak tihle dřeváci.

Reagovat
smazaný uživatel

Se Zlatanem by to bylo slusny kombo

Reagovat
smazaný uživatel

takovejhle nabeh Young predvadel v priprave docela casto. a od ty doby hovno. ADM

Reagovat
I am Mancunian

dimaria je uzasny

Reagovat
Pasha

Reagovat
fajdax

Naštěstí je tam takovej úplně sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Di María rozjede akci jak blázen a Mata se mu za to "odvděčí"...

Reagovat
Pasha

Di María ukazuje to, čo nikto z našich CM neukazuje už tak 2 roky. Za 3 dni tréningu.

Reagovat
I am Mancunian

a ta nasa obrana to je neskutocna tragedia

Reagovat
smazaný uživatel

chudák DiMaria, zatím mu to jenom kazej, je mi ho v MU docela líto...

Reagovat
Infernoqt

ten Mata dneska nějak nechápe

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt smutné

Reagovat
smazaný uživatel

Mata je úplně zoufalý Vystřídat za Januzaja nejpozději o poločase.

Reagovat
10

ten vůbec neví kde je

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

"neznajes co delat s micem, ta daj Di Marii"

Reagovat
10

United v 10-ti bez Maty by na tom byli líp

Reagovat
fajdax

Sir tam už chrápe

Reagovat
10

usínající SAF na tribuně hovoří za vše

Reagovat
mithro

hlavne, ze lousi vravel ako burnley bude hrat long balls. zatial mi teda pride, ze my nerobime nic ine

Reagovat
Zaschrona

myslenka

Reagovat
nani92

ježiš Valencia..

Reagovat
Pasha

Valenciovi a Youngovi by nezaškodilo trošku sebareflexie. Čo tu tí dvaja ešte hľadajú ??? Chcelo by to Depaya

Reagovat
SunFells

na wingbacka

Reagovat
Zaschrona

Vsak dneska z toho uz je de facto takovy system typu 3-1-4-2, tam by zapadl...

Reagovat
SunFells

Dokud se bude v sezóně narážet jen na Burnley

Reagovat
Zaschrona

Jo, jakmile s timhle United konecne narazi na trochu lepsi tym, coz jeste bude par tydnu trvat, tak dostanou klepec. Jedina jejich sance je, ze se do te doby vyrazne zlepsi.

Reagovat
Pasha

systém 3-5-2 nám nesedí, hrajme 4-2-3-1 alebo 4-3-3....A Fletcher a Evans nech idú do teplých krajín

Reagovat
Zaschrona

van Gaal pred zapasem mlel, ze Burnley hraje na dlouhe balony... jo, to fakt odpovida

Reagovat
smazaný uživatel

jo vid, zatim je to presne naopak.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Blacket je co se tyka rozehravky z tech tri vzadu suverene nejlepsi. Jones toho ze stredu moc vymyslet nemuze, Evans ma sebevedomi na bodu mrazu a jinam nez na DDG asi neprihraje...

Reagovat
wild

a este aj to pojebe

Reagovat
smazaný uživatel

chtelo by to aby dal treba gol nebo tak neco. proste aby to nejak zlomil, pak muze byt zas skvelej. ta hlava dela hodne no.

Reagovat
nani92

Angelito mohol mať už 3 asistencie..

Reagovat
madridcan

Di Maria je taky dobry, ze pripravi sance aj superovi

Reagovat
wild

za take prachy by mal este aj rozhodcom pomahat

Reagovat
SunFells

DiMa jak nabil

Reagovat
Manik...

Nemůžu si pomoct, ale to 3-5-2 hráčům vůbec nesedí.

Reagovat
Dawon

Jako fakt, na co je tam Fletcher? kdyz maji balon stoperi, tak se schovava a konci to retardovanym nakopem....nam proste zoufale chybi zaloznik, ktery je schopny z hloubky rozehravat

Reagovat
iamek

Cleverley

Reagovat
smazaný uživatel

Fellani

Reagovat
smazaný uživatel

ten Young má zakázáno nahrávat dopředu??

Reagovat
10

do tohodle fotbalu by United udělali nejlíp koupí Zigiće nebo Libora Doška

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

A nejlip najmout Pulise, at se stara o prestupy, ze.

Reagovat
10

a ještě Rory Delapa jako playmakera z vhazování

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

playmakera

Reagovat
nani92

Juraj Halenár

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

jako že by šel Došek do horšího mančaftu?

Reagovat
cristiano.K.

jdi do prdele mám na Slovácko

Reagovat
I am Mancunian

my hrame uplne bez stredu pola, to je sen fakt

Reagovat
CubONE

Mata je tragicky ten Shinji uz isto do BVB?

A chudak Angel, hrat s desiatimi stlpmi

Reagovat
smazaný uživatel

Nizozemsko malo Sneijdera Man. utd nema nikoho

Reagovat
nani92

"Look this, england captain.."

Reagovat
smazaný uživatel

£59.7m on one player?! Try £45m over 132 years... #Burnley 0-0 #MUFC.

Reagovat
iamek

Vazne budeme nakopavat ?

Reagovat
niflheim

To CM nehorázně chybí.

Reagovat
Sandstorm

Až se vrátí Herrera a Carrick tak to bude o něčem jiném. Je smůla, že se zranili oba a ještě k tomu Shaw.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Edo by jeste mohl rychle nakoupit nejake sukne

Reagovat
nani92

z našej obrany si robia doslova srandu..

Reagovat
niflheim

To prostě s 3-5-2 kurva nepůjde, Louie.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Miguel19

Blackett

Reagovat
wild

V obrane hra len Jones a v zalohe len Di Maria..zvysnych 7hracov tam len zavadza

Reagovat
smazaný uživatel

Ten desiaty je Young?

Reagovat
fajdax

uuu škoda že nepřihrál

Reagovat
mithro

youn a valencia, to su tiez take kridla, ze uplne zbytocne

Reagovat
Sandstorm

Blackett Podle kiwwiho náš nejlepší stoper

Reagovat
smazaný uživatel

smerem dopredu dneska rozhodne. dozadu zatim udella jednu chybu no. nevim proc na nej porad tak hejtis, kdyz Evans je momentalne daleko horsi.

Reagovat
iamek

.

Reagovat
Sandstorm

A to je právě na tom to smutný, že hraje Evans a Blackett. Blacketta nehejtím, ale na základ v MU zatím nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

nejak zacit musi. Kdyz bude obcas stridat na par minu, tak mu to nic neda. Takhle se vyhraje. Navic ten prechod na 3 stopery proste neni uplne jednoduchej.

Reagovat
Mada

Reagovat
fajdax

Ale Blackett dokonalý bránění

Reagovat
nani92

Mata je dirigentom našej hry...každému ukazuje, kde má nahrať..

Reagovat
SunFells

Nehaž vinu na něj

Reagovat
nani92

nehádžem nanho vinu,to je vina celeh osystému..len poukazujem na jeho doterajšie počínanie

Reagovat
Sandstorm

Na to, že hrajeme v podstatě ve čtyřech to docela jde.

Reagovat
10

nezapomněl si za Matu, Younga, Blacketta a dalších asi 5 hráčů odečíst?

Reagovat
10

myšleno HCP -2

Reagovat
wild

to je katastrofa

Reagovat
Miguel19

Fletcher

Reagovat
Hector17

V obraně 3 kašpaři, Fletcher , Mata ,Dí Maria

Reagovat
smazaný uživatel

booooze, zlaty Carrick uzdrav sa co najskor prosiiiim ta

Reagovat
Zaschrona

Ti United by fakt takhle od 13:45 v sobotu mohli hrat vzdycky... Idealni zapas na zacatek kola, zatim jsem se vzdycky kralovsky bavil.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
blade115

Reagovat
Euphael

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fletcher je strašně špatnej, Valencia a Young tam jsou k ničemu - stoperům pomáhají málo a při útočných akcích jsou zakopaní někde na polovině... a Evans s Blackettem.. eh, škoda slov..

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt smutny, co se z toho tymu stalo

Reagovat
chelska

dobrý bago

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hráme a ako hrá Ángel?

Reagovat
madridcan

na picu, vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajete ve trech a Di Maria je za dva...

Reagovat
smazaný uživatel

United bída, Di María až na pár drobných nepřesností výborný.

Reagovat
10

Di Maria dobrý, zbytek týmu se nedostavil

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak aspoň Ángel, ale ak už ani proti Burnley nehráme dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

Ti United jsou hrozní...

Reagovat
Zaschrona

David Gold ‏@davidgold

We have just made a big signing, he’ll be introduced to the supporters before kick off today.

ze by ten Song?

Reagovat
SunFells

ooo karmo

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě Song podle mě.

Reagovat
Tomekcz

stejnej hnus jak za moyese,akorat misto 4 obrancu ted mic nakopavaj 3 obranci a mezihra zadna k cemu sou tyhle posili kdyz se k nim mic ani nedostane

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
nani92

Reagovat
r.mrazik

Mata ven !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim nic moc fotbal. Ale u těhle záchranářských soubojů to je častý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fajdax

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

#Not humble, just worse

Reagovat
SunFells

Reagovat
Fenri

Reagovat
Counter

Reagovat
niflheim

Z toho bolí celý člověk.

Reagovat
fajdax

Reagovat
oli9

Co kdo udělal Matovi ? Se mi ze začátku v Chelsea strašně líbil a ted jakoby to byl uplně někdo jinší....co ho někdo znásilnil nebo co se mu stalo že se uplně změnil ?

Reagovat
r.mrazik

terry?

Reagovat
smazaný uživatel

chcel by som to vidieť takto, alebo aspoň nejak podobne

DDG

Valencia-Evans-Jones-Blackett

Fletcher-ADM

Mata-Rooney-Januzaj

RvP

Reagovat
smazaný uživatel

ADM nemůže hrát střed zálohy v takovýmto rozestavení

Reagovat
smazaný uživatel

Na dm ste mohli koupit nekoho levnejsiho nez Anglea...

Reagovat
smazaný uživatel

no trochu nešťastne som to tu napísal, proste by som tam jebol 4-3-3, fletcher adm a pred nimi rooney

Reagovat
wild

kurva, do druheho polcasu zmen toto priserne rozostavenie a takitku a hlavne daj dole Matu

Reagovat
Sandstorm

Patience. LVG will deliver.

Reagovat
mithro

top 4, to tak, kazdy zapas vacsia a vacsia depre

Reagovat
Sandstorm

Ber to tak, že několik hráčů, co by dnes jinak hrálo chybí. Shaw, Herrera, Rojo, Carrick, Blind Až začneme hrát v opravdu ideální sestavě, tak to snad bude o něčem jiným Aspoň já to tak beru a uklidnuju se tim.

Reagovat
TopinB

Naopak, já mám lepší náladu zápas co zápas

Reagovat
Sandstorm

Zatím držíme cenou remízu proti nováčkovi z Burnley. Di María je super, ale pokud bude vedle něj hrát pět dřeváků, tak nás moc nezachrání.

Reagovat
Hector17

Zlatý Howard Webb

Reagovat
Tomekcz

young a valencia jak dva kuly co sou zarazeny na pulici care

Reagovat
Pigeon

Jasná penalta

Reagovat
Manik...

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
iamek

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Pasha

Young :D

Reagovat
smazaný uživatel

byl odstavenej telem, normalka.

Reagovat
r.mrazik

no strcil ho rukou...to nebylo telo

Reagovat
nani92

Robin je strašne mimo

Reagovat
Manik...

Za Fergusona jasná

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bylo odvazny od toho beka...

ty vole Persan je taky dobre mimo.

Reagovat
mithro

tak on do neho strci rukou a nic. ides foy

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych tohle teda asi taky nepiskl. oprel se do nej a Young to neustal.

Reagovat
mithro

a co ma ustat, ked bezi, nemoze takto do neo strkat rukou, jasna penalta.

Reagovat
wild

tiez si myslim, ze mohol pisknut.. ale hlavne nech toto robi Young castejsie kua.

Sak natoto sme ho kupovali a nie tam furt jebe centre ktore najdu maximalne podavaca lopt

Reagovat
smazaný uživatel

jeste to upresnim. pisknout to klidne mohl. Ja to beru tak, ze to je porad nejak kontaktni sport a tady to nic moc hrozneho nebylo, oprel se do nej ramenem a rukou, Young to neustal. Asi i doplaci na svoji povest no.

Reagovat
Pigeon

Valencia se opřel ramenem...ten obránce Burnley hrál jasně rukou

Reagovat
smazaný uživatel

ok no. ja na tyhle zakroky ma jinej nazor. jak jsem psal, kdyby to pisknul, tak bych se taky nedivil.

Reagovat
Pigeon

jo v pohodě. Jen mi přišlo pěkné srovnání, když se ty dva zákroky stály během jedné minuty na obou stranách

Reagovat
smazaný uživatel

tak musim vam dat za pravdu. tohle mel pisknout.

Reagovat
iamek

Reagovat
Pigeon

šlo to vidět z živého přenosu. Jak do něho strčil je úplně jasné. Valencia hned ukázal jak do toho jít správně, kdy si naběhl tělem a zároveň "hrál" balon.

Reagovat
Tomekcz

proc nestrili

Reagovat
oli9

První roh ve 46. minutě

Reagovat
10

tyvole to je kopaná, to koukám na 2. skotskou, nebo co to je?

Reagovat
SunFells

MU

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley zatím nebezpečnější, snad jim tam něco padne.

Reagovat
niflheim

Mata utopený.

Reagovat
smazaný uživatel

Angelička úžasný, zbytok MU stojí za hovno, možno tak Rooney ešte niečo hrá.

Reagovat
Sandstorm

Proč se pořád zapomíná De Geu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak väčšinou myslím len hráčov v poli, ale ok, aj De Gea ukazuje, že je svetový.

Reagovat
wild

Tak este 45min a potom mame na dva tyzdne pauzu

Reagovat
Pigeon

Ta rozehrávka z obrany je otřesná. Až proti nám nastoupí někdo s vysokým presingem tak to budem řádně v hajzlu. Mata špatný, Evans otřesný, Di Maria a DDG velmi dobře

Reagovat
Sandstorm

No ty kráso, ten Mata je tak pomalej. Rooney mu to krásně naráží a on je tři metry za míčem.

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, co se vlastně čeká do budoucna...LVG je dědek, co za chvíli skončí, protože mu táhne na stovku a i kdyby se mu náhodou povedlo to 3-5-2 nějak aplikovat, aby to fungovalo, jeho nástupce tu sračku asi hrát nebude, pokud to nebude Conte. Takže až skončí LVG, zas se budou vracet ke starýmu systému a tohle trápení budou opakovat?

Reagovat
CubONE

To aj mohla byt pencla na Younga, keby nemal taku povest.

Reagovat
cristiano.K.

škoda mohlo to být 3:0 a bylo by po zápase,takhle to bude na pokud ztratí body

Reagovat
smazaný uživatel

Děs běs. Mata musí střídat, Rooney se stáhnout na jeho místo, do útoku přijít Danny a Valencia stáhnout do obrany. Časem Januzaj místo Younga.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Garbicz

Reagovat
Hector17

Reagovat
Greny

Hodnocení jednoduchý , De Gea. ADM a možná Jones , zbytek při takovým stylu hry by mohli koupit Croucha

Reagovat
SunFells

Mata rozhodne

Reagovat
Miguel19

Persie hodně slaboučký

Reagovat
Carrick

R.I.P. 3-5-2

Reagovat
sensei25

Ak je toto najlepšia liga na svete,tak som asi slepí. Jednoznačne španielska liga je top. Nato sa dá aspoň pozerať.Toto je bolenie očí. Mi je ľúto Angela normálne.

Reagovat
Sandstorm

Podle jednoho zápasu budeš hodnotit? Nejsi tak trochu dement?

Reagovat
sensei25

už som ich videl asi pat túto sezonu v PL a katastrofa....PD je jasne lepšia liga...v PL zavidiet iba atmosferu,nic viac...kvalita je jednoznacne na strane PD

Reagovat
Mimalu

ok, tak ahoj

Reagovat
TopinB

*Kvalita je na straně dvou týmů z PD

Reagovat
sensei25

Ateltico Madrid,Real Madrid, San Sebastian, Valencia, Sevilla, Bilbao,Barcelona...to sú 2?

Reagovat
fenixLFC

Nie to su tri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

No z toho pravopisu ta musia boliet oci.

Reagovat
sensei25

kde mám chyby?Ani jednu jedinú...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
sensei25

veď tak sa nesmej ako chuj a napíš kde mám chybu,rád sa opravím.

Reagovat
Kaze

Nevim, jaka ve slovenstine, ale v cestine se pise slepy.

Reagovat
sensei25

Asi máš pravdu

Reagovat
CubONE

Ypsilon

Reagovat
sensei25

jediná chybička a ma tu idete ukrižovať...xD...ale tak dik za opravu,dalo sa to napísať aj hneď a nie dávať tých priblblých smajlíkov...

Reagovat
smazaný uživatel

asi si slepí, no.

Reagovat
sensei25

No daj, lebo som asi vážne slepí.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
sensei25

milujem takých kktov,čo sa nevedia vyjadriť...namiesto toho dáš smajlíka...

Reagovat
TopinB

Troll?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tady plácáš po jednom zápase nejslabšího týmu s trápícím se?

Reagovat
sensei25

Kto tu hovorí o jednom zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi např. Rayo - Atlético?

Reagovat
sensei25

áno videl a ? Mi chceš povedať ,že tento zápas čo momentálne prebieha má väčšiu kvalitu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, chci ti povědět, že je nesmyslné to takhle porovnávat. Ale radši nic.

Reagovat
fenixLFC

Teraz kto je kto

Reagovat
Kaze

Takze jsi nakonec prisel na ten password?

Reagovat
sensei25

Hej prišiel,som tu stránku hackol a išlo to....xDxDxD

Reagovat
M0rb1D4S

A my s něma hrajeme až v říjnu

Reagovat
smazaný uživatel

ten Young, ten je hodně vtipný... nedivím se, že je MU teď tam, kde je, když může hrát takový nefotbalista...

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde mi to trosku lepsi nez minulej tyden. Porad je to bida, nikdo si poradne neveri, ustraseny na balonu (proto ty nakopy). Valencia s Youngem hrozne malo pohybu. proto hrajem vzadu ve trech aby mohli vic utocit po kridlech a Young predvedl jednu akci ted na konci, Valencia jednou centroval na zacatku, to je bida proste. Nechapu, proc Young oproti te priprave zacal hrat uplne jinak. :-(

neco vymyslet zkousi jen ADM. Spatny no. Tak jsem zvedavej s cim prijdem do druhe pule.

Reagovat
r.mrazik

hruza hruza...opet malo pohybu...ty dva stojaci vepredu takhle hrat prece nemuzou...

mata je klasicky a vypada to,ze po clevovi prebere stafetu nadavek

persan nebo rooney musi jit dolu...hodit tam januzaje/welbecka...priapdne zacit hrat 433

tenhle prasopes 532 je na sracku...

Reagovat
mithro

my chceme predavat Welbecka? mmntalne strci pana kapitana aj Robina do vrecka.

cela ta trojka mata, robin a rooney je uplne na facku, fletcher na to uz jednoducho nema aj ked sa snazi, tam to zavana cervenou kartou druhy polcas, a obrana... Evans???

jediny, kto znesie prisnejsie meritko je angel, david a mozno jones

Reagovat
VdV

povězte mi jedno:

3-5-2 se hraje kvůli trojce WR,RvP a Mata, aby nikdo neseděl. Když v tom rozestavení hrají všichni 3 tužku, ale totální, proč ho hrajeme dál?

Okamžitě přeštelovat na 4-3-3, posadit RvP, Matu a Valenciu nebo Younga a palba, ale ihned!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale to je velka tragedia od MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak to tady tak čtu, tak si asi druhý poločas pustím

Reagovat
mithro

Edo, dufam, ze letis do talianska a po zapase unesies Vidala. Lebo toto ziadny Blind nevytrhne.

Reagovat
aragorn

Dotaz na vlastínky O2 TV.

Když budu chtít O2 tv musím mít od nich i net, nebo třeba paušál ?

Reagovat
Sandstorm

pevnou ani paušál ne, ale internet možná jo. Aspoň já mam teda modem propojený se set top boxem. Ale jestli musí být modem připojený k internetu nebo stačí modem bez internetu to nevím. Se na to zeptej u nich.

Reagovat
aragorn

díky

Reagovat
Sandstorm

De Gea, Di María, částečně Rooney a Jones jako jediní vykazují známky kvality. Jinak je to tragédie. Když už je mimo i takový Robin a Mata, tak je to fakt špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Mít Burnley kvalitu, tak je dneska rozemelou na drť.

Reagovat
Cobra

ADM zatím výborný. Stejně se mi ale nejvíc líbí, že jeden noname si tam dělá čubičku z Rooneyho a druhý noname si děla co chce z celou obranou

Reagovat
pepinho2

myslíš Arfield?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tou obranu by si tu asi i pulka EF delala, co by chtela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
TopinB

Reagovat
vitasrp

Mata a RVP naprostá zoufalost, to fakt nestíhám čumět.

Zatím klasika od United, koukat se na to nedá, krom Di Márii je to děsně pomalý a v některejch pasážích to vypadá, jako kdyby hrála stará garda, to pro soupeře vážně nemůže být problém bránit..

Reagovat
smazaný uživatel

To byla jasná penalta, kdyby to nebyl Young, tak ji foukne.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten brejk ADM bol famózny, škoda JMM

Reagovat
smazaný uživatel

Di María nevyrieši problémy v obrane, ale to jeho vyvážanie lopty zo stredu a prenášanie hry hre MU veľmi pomôže, bude to dobrý nákup.

Reagovat
smazaný uživatel

citeľne tam chýba dôrazné DM, Fletch je strašne slabý, možno to vyrieši Blind

Reagovat
mithro

tak blind a herrera. ale to je stale zufalo malo, kedze pride zima a znovu budu vsetci zraneni. resp, je to malo na top4 podla mna.

Reagovat
wild

samozrejme, ze to na top4 neni ani zazrakom.. a plus ta obrana. Proste my mame katastrofu na CM aj CB..to sa neda nijak zachranit

Reagovat
mithro

tak obrane nepomaha, ze pred nou nie je zaloha. a neviem preco su posrati hrat to po zemi. takto je to uplne ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem hlavně zvědavý, jak pak hodláte dohánět tu případnou ztrátu, když budete pokračovat v takových výkonech. S tímhle ultra lehkým losem by měl byt jeden bod za druhým, na top 6-8 už se to bude dohánět strašně těžko...

Reagovat
Sandstorm

Patiance. LVG will deliver.

Reagovat
smazaný uživatel

ADM*

Reagovat
smazaný uživatel

Docela bída od United, ale i tak je to lepší než to, co hráli proti Sunderlandu.

Reagovat
PhilipS

Proč jako jedinej zápas dávaj united. To je za trest. Jinak klasika. Mata pokračuje v zoufalejch výkonech. Nechápu, že LVG nevidí, že on je největší brzda týmu. Až na tu poslední přihrávku na Rooneyho udělal všechno špatně. Je pomalej, bojí se hrát. vůbec neplní úlohu toho pojítka mezi útokem a zálohou. Blekota, by měl ještě dozrávat někde v béčku nebo na hostování na áčko to fakt zatím není. Doufám, že Burnley se trochu osmělí a začne tu papírovou testovat víc...

Reagovat
blade115

Snad LVG dál potlačí tu 3-5-2 káru, sice má na hřišti všechny hvězdičky, ale když všechny hrají tužku, tak je to úplně k ničemu. Ono si to třeba časem sedne a bude to nějakým způsobem fungovat, ale teď je otázka, jestli se tomu vyplatí věnovat takového času a přežít tolik utrpení.

Viděl jsem asi posledních dvacet minut, Angel mi nijak vynikající nepřišel (nebo lépe řečeno nehrál nic, co bychom od něj nevídali běžně už předtím), naopak mi přijde, že se potvrzují ta slova skeptiků, že se v tomto stylu nedá 100% využít. On v tom bude hrát dobře, ale ne nejlíp, jak může.

No a Matu normálně lituju ... To je prostě nehorázná škoda, když si člověk vezme, jaký to byl génius a co v něm všechno bylo. Tady si nezaslouží nic než vystřídat, bohužel. A docela se divím, že účka ještě prodávají Kagawu, který by na jeho místě mohl být maximálně stejně hrozný. Ale spíš by to odehrál daleko lépe...

Reagovat
smazaný uživatel

Meanwhile in North Korea, Manchester United are beating Burnley 28-0 and Kim Jong-un has scored a double hat-trick!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To skončí 0:0 nebo MU uhaluzí 1 gól.

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

celý týden si říkám že na United nevsadím a stejně vole to nedodržím a dvacet minut před výkopem je tam dám.... to jsem ty prachy mohl vyhodit z okna pokud budou hrát tak šíleně jako doted... Angel jediný za něco stojí a samozřejmě ještě De gea, ten je jediná jistota v tom jejich panoptiku...

Reagovat
Jesse Pinkman

nejlepší Rooneyho jesličky

Reagovat
r.mrazik

a jeste...nechapu,ze ten smudla nevidi,ze hra na dva zalozniky je totalne na hovno...vlastne hraje 523 a vypada to silene...

Reagovat
r.mrazik

* se pak clovek nevidi,ze vlastne nemame sance,nedrzime utocnou pulku a jediny co se da delat je,aby si prihravali beci....proboha!!

Reagovat
Sandstorm

Ta trojka ve předu je utopená. Se nedivim, že Van Persie nic nehraje, když k němu míč ani nedostane. Young s Valenciou jsou tam k ničemu a Di María to všechno nezvládne. Fletch mu taky zrovna moc nepomáhá.

Reagovat
mithro

toto potrebuje niekoho rychleho, Welbz, asap

Reagovat
Zaschrona

United by nejvic prospelo, kdyby se prodal Mata a Di Maria prevzal v tomhle systemu roli po nem, kdyz to teda van Gaal chce hrat... Uz jen to by byl vyrazny posun smerem vpred. Stred zalohy ManU opet staticky jak blazen a temer az nuti stopery k neustalym nakopum, hruza. A krajni obranci neplni roli wing-backu, ale mnohem spis kridel, vubec obrane nepomahaji. Velke stesti, ze maji United tak lehky los na zacatek souteze, protoze jinak by to bylo vysledkove jeste mnohem horsi... Ale kdyz holt van Gaal je tvrdohlavej vul, ktery totalne prekopal cely system a nehodla od toho ustoupit. A to Burnley toho taky moc nepredvedlo, hlavni hrozna jen Arfield...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Sandstorm

Vyměnit Matu za někoho jako Vidal by nám strašně moc pomohlo.

Reagovat
Lacko_Boh

moj prvy zapas United tento rok ale neviem pochopiť načo je tam Mata,možno mu tento zapas nevyšiel(zatial) ale aj tak mi tam pride zbytočny

Reagovat
r.mrazik

on takhle hraje od zacatku sezony

Reagovat
mithro

vsak ono to tak vyzera, ze sa matu vedenie zbavit chce. resp. nebranilo by sa predaju, keby bol kupca. skusili to s di mariom, nevyslo to. uvidime.

Reagovat
Zaschrona

No, podle me kdyby jste ho nabidli treba do Valencie, tak by tam zajem meli.

Reagovat
mithro

ale zas za ake peniaze, ze.

Reagovat
Zaschrona

nj, ted je holt strasna nevyhoda ta castka, kterou jste za nej dali, budete to muset nejak s nim dat dohromady + dalsi 3 k nemu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten lehký los je jim spíš ke škodě, když už se začnou sehrávat a porážet slabé týmy, přijdou těžší zápasy a začnou zase ztrácet.

Reagovat
Zaschrona

Tak na druhou stranu by ted treba dostali nehorazny nasup od top tymu a to by mohlo moralku srazit jeste mnohem niz. Zase proti top tymum pokud pak uspeji, tak se bude o dost lip ta ztrata stahovat.

Reagovat
smazaný uživatel

"Velke stesti, ze maji United tak lehky los na zacatek souteze.."

Jak jsem psal nahoře - nedovedu si představit, jak tu ztrátu, kterou dost možná nasekají teď, chcou dohnat proti týmům z top 6-8.

Reagovat
Zaschrona

Jo, v tuhle chvili to vypada nerealne, ale neni vsem dnum konec...

Reagovat
cristiano.K.

Burnley toho moc nepředvedlo? Vypracovali si čtyři šance za první poločas, co by si jako od nich očekával?

Reagovat
smazaný uživatel

Už to není hezké. Nevěřil jsem, že někdy budu fandit Manchesteru.

Reagovat
nani92

Naša hra mi pripomína dieťa z pásma Gazy...nemá hlavu ani pätu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
iamek

Reagovat
Pigeon

tak trochu černý humor...pro nás fandy United

Reagovat
diastan

Reagovat
TopinB

Humor černý, že by mohl zbírat bavlnu

Reagovat
Side

Reagovat
iamek

Reagovat
masly008

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Euphael

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infi

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Godwinson

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Kovi81

Reagovat
CubONE

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
Infi

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
wild

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

1X na QPR aj West Ham su sialenosti?potrebujem nejaku radu

Reagovat
cristiano.K.

to radši vsad,že dá Downing gol

Reagovat
jk

K té venkovní sadě dresů United se ksicht jako DiMaria hodí. Vypadaj v tom jak trhovci.

Reagovat
10

Angel už se nakazil, škoda ho

Reagovat
Miguel19

Young slušná malá domu metr od sebe

Reagovat
Greny

už chybí jen aby LvG vystřídal di Mariu a dal tam třeba Andersona

Reagovat
Manik...

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
Zaschrona

Di Maria's 59.7m pound transfer fee is 14.7m pounds more than what Burnley have spent in their 132yr history.

Reagovat
smazaný uživatel

Kombinovat s Ronaldem a o týden později s Youngem. To musí být kulturní šok..

Reagovat
jk

Kulturní zas tak moc ne, Young o moc tmavší nebude

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Rohy příšerné.

Reagovat
nani92

prečo nikto tých hráčov neburcuje z tej lavičky? všetci tam sedia a pozerajú jak na nové vráta..

Reagovat
smazaný uživatel

A teď vážně - pro MUfany: Jaké umístění tipujete letos ?

Reagovat
CubONE

8.

Reagovat
CubONE

Ak bude Mata na lavicke, tak 6.

Reagovat
Manik...

Nejsem Mufan, ale věřím jim na 4.-5.

Reagovat
I am Mancunian

6.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já tipuju 10.místo Přesně polovina.

Reagovat
niflheim

Nádhera, v derby zatím držíme remízu

Reagovat
mithro

striedame

Reagovat
Greny

Reagovat
Zaschrona

Hmm, uz jen si to takhle zkusit hodit kolem Younga, za tu snahu.

Reagovat
Greny

asi nějakej překlik na mobilu

Reagovat
smazaný uživatel

vstane vubec nekdy Van Gaal z lavičky jhráčům něco říct? vole furt tam sedí s notýskem a čumí jak bulhar do mlátičky... zlatý Moyes, měl aspon snahu, Van Persie škoda ted...

Reagovat
fajdax

Snad Burnley tu obranou hráz prorazí.

Reagovat
iamek

AdM . Vubec se tam nehodi

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

ADM skokan

Reagovat
smazaný uživatel

ten De Gea... proč to pořád rozehrává obráncům, když to pokaždý skončí ztrátou míče, proč to raději nenakopne dopředu...

Reagovat
jk

Burnley chant

Reagovat
Dawon

welbz misto RVP a adnan misto Maty poprosim

Reagovat
fajdax

nic nebude

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Side

snad ne. to by ste pak mohli začít něco hrát

Reagovat
Manik...

Od Rooneyho bych čekal o hodně lepší výkony

Reagovat
Greny

Ten Kalas bude sedět i v tom Kolíně nad Rýnem, to si teda moc nepomohl

Reagovat
mithro

adnan a welbz na plac, mata a rooney dole

Reagovat
r.mrazik

doprdele vyhod toho Matu s Persiem sakra

Reagovat
smazaný uživatel

ty woe, Rooney, Van Persie, Di Maria, Mata na trávníku a dvě střely na bránu za 60 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Sa ukazuje, ze mena nerobia tim.

Reagovat
smazaný uživatel

Po prvním poločase střely 6:1 pro Burnley... tady nepomůže už ani bůh

Reagovat
Firkraag

U United není poznat, na kterou stranu útočí.

Reagovat
iamek

AdM out ?

Reagovat
niflheim

Bych klidně sundal Wazzu s Robinem a hodil tam Javiho s Dannym

Reagovat
mithro

adnana, hernandeza uz nechcem vidiet za nas hrat.

Reagovat
iamek

Horsi to nebude ...

Reagovat
Infernoqt

nice, na toto som čakal

Reagovat
Side

What a waste of money

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Manik...

Už to zdržujou

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

a ted se jeste zrani Di Maria?

Reagovat
smazaný uživatel

To je docela pro silný žaludky vidět na trávě v křeči sedět 59 mil Liber

Reagovat
smazaný uživatel

v Anglii je takové horko, že je přestávka na občerstvení?

Reagovat
Sandstorm

Januzaj, Welbeck in, Mata, Young out.

Reagovat
Dawon

Mata a RVP jsou ale naprosto hruzostrasni, tohle mi fakt hlava nebere...a Rooney na tom bohuzel neni o moc lip

Reagovat
Zaschrona

Jo Wazzo, ja jsem ti rikal, ze ses mel vratit. Nevypada momentalne zrovna spokojene s tim, co ma zrejme za ukoly na place hrat...

Reagovat
Miguel19

Už jim na to sere

Reagovat
mithro

@MOgdenTelegraph 36s

In fairness to Mata, Rooney has been worse. Touch all over the place.

Reagovat
Fenri

Po dnešku už se prostě nemůžu udržet, i když mě to napadlo už několikrát, co jsem United viděl - Giroud>Persie.

Welbeck musí hrát základ, i když má třeba Peršan lepší conversion rate.

Reagovat
niflheim

Reagovat
iamek

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

No tak

Reagovat
Fenri

Takhle - Persie má čuch a je to kanonýr, ale když se na něj podívám, jak poslední rok hraje, hrozně zpomalil, všechno hraje na bambilion doteků, míče mu dost často unikají a přijde mi, že mu nevychází ten jeho "sweet touch". Giroud oproti němu funguje dost často jako magnet na stopery, dokáže míč stáhnout a dostat tak Arsenal k vápnu - to Persie nedělá a taky tím United trpí.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, že za poslední rok zpomalil. Ale z těchto United opravdu nelze nic moc usuzovat. Každý má své přednosti, ale že by se jednoznačně dalo určit kdo je lepší a kdo horší... to bych neřekl.

Reagovat
Fenri

Jasný, já to myslel jen tak, že momentální Giroud (bez toho zranění, samozřejmě) by podle mě udělal víc práce u United, než momentální Persie. A navázal jsem tím Welbeckem, kterej je aspoň dynamickej.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom souhlasím. Špatně jsem tě pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z těchto United nejde usuzovat vůbec nic, tam nemá formu fakt nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Samozřejmě, taky neříkám, že Persie v nejlepší formě před dvěma lety nebyl lepší než Giroud v nejlepší formě (samozřejmě byl, o dva parníky)

Reagovat
mithro

Foy

Reagovat
niflheim

Reagovat
Side

Anderson

Reagovat
nani92

Anderson

Reagovat
mithro

Anderson??? to si robite <>

Reagovat
Dawon

Ando Tak tohle uz asi psychicky nezvladnu

Reagovat
Darren Fletcher

Andooooow

Reagovat
iamek

Anderson ? Sorry tohle uz nezvladam. Skoncim jak Ivca ty vole ...

Reagovat
diastan

Reagovat
Side

Reagovat
Counter

TEAM NEWS: Hart, Sagna, Kolarov, Kompany (C), Demichelis, Fernando, Nasri, Yaya Toure, Silva, Jovetic, Aguero

Kuuun

Reagovat
Manik...

A zase Demichelis

Reagovat
diastan

Když tam teď nemá dát koho jiného.

Reagovat
Counter

Mangala pořád není fit no, ale časem na něj dojde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ronaldo.com

ty vole ten persie nemá jedinej balon a mata je tam tky uplně k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

striedanie WTF?

Reagovat
Sandstorm

Van Persie už nezpracuje ani míč.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

A teď to bude teprve bída.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Andoooooooooooo!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

In LVG we trust

Reagovat
Manik...

Greny30.08.2014 14:55

už chybí jen aby LvG vystřídal di Mariu a dal tam třeba Andersona

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Sandstorm

Di María out, Anderson in?

Reagovat
smazaný uživatel

Clovek cita, ze prestupy MU za posledne dva roky nie su pruser. A Potom vybehne na travnik Anderson

Reagovat
r.mrazik

a jsme bez pohybu uplne

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes > LVG

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

>>>

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

30.08.2014 14:55

už chybí jen aby LvG vystřídal di Mariu a dal tam třeba Andersona

chápu že je to kvůli těm křečím, ale trefa

Reagovat
Counter

Však už jsi výše za hrdinu

Reagovat
madridcan

Greny30.08.2014 14:55

už chybí jen aby LvG vystřídal di Mariu a dal tam třeba Andersona

Reagovat
smazaný uživatel

na co sa caka s Januzajom, alebo Welbeckom ma zaujima

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
cristiano.K.

až inkasujete

Reagovat
Sandstorm

LVG will deliver

Reagovat
Murtago

Jak může hrát Evans? Vždyť měl pletky ve 3 gólech proti MK Dons. Ten by měl být přeřazen do juniorky.

Reagovat
Sandstorm

A kdo tam má místo něho asi tak hrát? Keane?

Reagovat
Murtago

Máš pravdu, oni jsou vlastně všichni na marodce.

Reagovat
Sandstorm

Anderson dokonce koper rohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Světový útočník přichází

Reagovat
smazaný uživatel

a pojd Danny!!!

Reagovat
CubONE

Chodte do pice uz

Reagovat
cristiano.K.

kde jsou ty časy,kdy byl Andy dynamický hráč

Reagovat
r.mrazik

pred triceti kilama

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Vždyť teď šlo úplně jasně vidět, že s tím 3-5-2 to prostě nepůjde. My prostě potřebujeme řádnou křídelní hru se zapojením beků.

Reagovat
Zaschrona

Zajimalo by me, jestli van Gaala taky vyhodi, pokud taky neukope top 4, coz v tuhle chvili vypada jako temer tutovka...

Reagovat
Counter

A pak další tranzitní krizový rok s novým trenérem a Adidas jim bude vyplácet jen nějaké šušně

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mna je zaujimava len otazka,ci vydrzi dlhsie ako Moyes

Reagovat
Sandstorm

Tutovka po třech zápasech? Ti jebe ne? Navíc když chybí pět hráčů, kteří by byli nejspíš v základu.

Reagovat
Zaschrona

To vis, ja si aktualne ani nedokazu predstavit, ze by jste pod LVG mohli nekdy vyhrat.

Reagovat
mithro

keby mal moyes zranenych 11 hracov, tak by sme boli radi za prvu polku tabulky.

Reagovat
mithro

a hlavne, Moyes preberal majstrov, kt si verili. LVG tam ma bandu po najhorsej sezone United v dlhej dlhej dobe.

Reagovat
Zaschrona

A pod Fergusonem by tohle problem nebyl a byl by titul, ne? Neni to nahodou vicemene porad dost podobna banda jako tenkrat?

Reagovat
mithro

pod fergiem mali hraci sebavedomie stale vysoke. nie ako teraz. uplne na nule.

Reagovat
Zaschrona

A pred Fergiem taky...

Reagovat
Kenneth

Už hledáte výmluvy pro selhání toho "boha" Van Gaala?

Reagovat
mithro

ake vymluvy prosim ta. toto je fakt. tak isto ako fakt, ze hrame sracku.

Reagovat
mithro

young tam stale otravuje a adnan je na lavicke. super. ideme si po dolezity bod

Reagovat
smazaný uživatel

tie striedania UTD

ADM out, Anderson in

RVP out, Welbeck in

ešte tomu chýba DDG out, Amos in

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom druhém střídaní špatného?

Reagovat
smazaný uživatel

pomer kvalita jedného a kvalita druhého

Reagovat
smazaný uživatel

nechaj tak dobre radsej

Reagovat
Miguel19

Welbeck je aktuálně o parník lepší jak Persie.

Reagovat
Sandstorm

Jo Persie to byla dneska kvalitka

Reagovat
dextroza_m

Z toho Manchasteru bolí oči... přijde mi,že poločas trvá pět let...

Reagovat
smazaný uživatel

Welbzovi ten bílý dres celkem sluší, měl by si na něj zvykat chlapec.

Reagovat
Sandstorm

Tohle skončí buď 0:0 a nebo 1:0 či 0:1. Tipuju, že 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Neke ... Skoro v 80. minutě to je 0:0 a ty tvrdíš, že to skončí maximálně o gól

Reagovat
Lacko_Boh

hmm, tiež ti vidím ASI na under

Reagovat
fajdax

Reagovat
Dawon

Evans je na perniku, bo to fakt neni mozne co predvadi

Reagovat
niflheim

Vždyť kurva nepotřebujeme aktuálně tři stopery, střídej kurva.

Reagovat
Manik...

Lepší bod, než nic ... Já bych tam poslal stopera

Reagovat
Dawon

Ja to do pice nechapu, to chce kurva urvat bod nebo co?

Reagovat
cristiano.K.

potom vývoji není až tak nevíře

Reagovat
raduinho

Klobouček Fergusonovi, že s tím týmem dokázal věci jaké dokázal. Takoví průměráci jako Fletcher a Evans mají maximálně tak na Stoke a ne na tým jako United.

Reagovat
Counter

Redknapp po sérii failů upustil od tříčlenné obrany... Ještě že tu pořád máme MU

Reagovat
smazaný uživatel

Stane se to, co si myslím celou dobu, vyhypovaný 3-5-2 v Anglii skončí dřív než vůbec začne.

Reagovat
Counter

On to nemusí být špatný systém (Hull tak třeba hraje často a rozhodně neměli špatnou sezonu), jen na to asi britští hráči nejsou zvyklí.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia a jeho centre najebe to do prveho obrancu

Reagovat
cristiano.K.

Matička můj

Reagovat
Side

Mata

Reagovat
Manik...

To je střelec

Reagovat
Sali5

Anderson hasn't registered an assist or scored a goal in the Premier League since 1st December 2012

Žolík

Reagovat
madridcan

Mat(l)a(k)

Reagovat
Kenneth

Valencia s Matou se koukám neumí domluvit, kdo je horší fotbalista.

Reagovat
Sandstorm

Mata Dej tam Januzaje do píči.

Reagovat
smazaný uživatel

Mata jedovka přes tribunu

Reagovat
fajdax

Ty vole já si nedokážu představit že United pod Gaalem někdy vyhrají..

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Lacko_Boh

Arsenal na Old Trafford

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

ale popravde ,tento rok fakt verim že im dame na zadok,hento bol len alibisticky koment

Reagovat
smazaný uživatel

Já si vnucuju, že prohrajeme, abych pak mohl být příjemně překvapen

Reagovat
SpecialOne

napadla mě stejná myšlenka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

Young jednoznacne nejlepsi hrac United... vtipny

Reagovat
cristiano.K.

pro mě Jones, krom debilního úvodní faulu drží celou obranu

Reagovat
Zaschrona

A jeste de Gea by se dal pochvalit. Jinak asi nikdo...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Manik...

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

MAtu by sme rýchlo mali streliť do AC Milan ..a stopnúť predaj Shinjiho

Reagovat
jk

Valencia zatím 7 centrů. Ani jeden nenašel spoluhráče

Reagovat
raduinho

V Chelsea top class a u United totální provar. Kde je ten skvělý Juan Mata ?

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia X zadrbany center

Reagovat
fajdax

Malá domů z půlky hřiště

Reagovat
blade115

Valencia

Reagovat
M0rb1D4S

Bránit Valenciu musí být horor. Člověk nikdy neví, na kterou stranu půjde..

Reagovat
smazaný uživatel

a zrovna půjde na druhou

Reagovat
jk

u něj bych se spíš bál že mě uzírá k smrti

Reagovat
smazaný uživatel

Necakal som ze MU bude bodovat dva zapasy v rade. LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bodík z venku, to se cení

Reagovat
Kenneth

Na jedny strane Young, na druhy Valencia s Matou a "nejlepsi" mlady kridlo posledni dekady lepsi lavicku

Reagovat
Kenneth

* lesti

Reagovat
Dawon

To jedno stridani setri na golmana pred penaltama nebo co kurva?

Reagovat
Greny

To je na nastavení bod z venku s konkurentem ze spodních míst tabulky dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

ach jaj Mata neskutocne spomaluje tie protiutoky .

Reagovat
smazaný uživatel

Ti hráči musí být přetrénovaní, jinak si to nedovedu vysvětlit.

Reagovat
madridcan

dost skoro

Reagovat
r.mrazik

a januzaj na pet minut...di do prdele

Reagovat
Whitemedia

Mataaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
niflheim

A on tam pořád nechá tři stopery... Louie, vyser se na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Anderson a jeho rohy

Reagovat
SpecialOne

Anderson bude kopat rohy

Reagovat
oli9

Anderson kope ty rohy parádně hlavně že pořád zvedá ruky jako kkt

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Rooney je kope dobře.

Reagovat
kubys

Ne že bych chtěl být zlý, ale ještěže se zranil.

Reagovat
niflheim

FOY

Reagovat
Infernoqt

to je bordel, třetí upřená penalta ze tří zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

jasná penalta, ale tí smradi si ju nezaslúžia..

Reagovat
Miguel19

Mata další zranění

Reagovat
BakyX

Ruka od vlastného tela nie je ruka, však ?

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
mithro

druha penalta foy, gratulujem

Reagovat
iamek

Toto se nepiska ani Plzni.

Reagovat
SunFells

Reagovat
madridcan

Najprv bolo telo az potom ruka...take sa nezvyknu piskat.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

tohle se prostě nepíská, ikdyž za Fergieho by byla jasná...to je ten rozdíl mezi dřívějšími united a současnými

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
nani92

namiesto krídel Nani-Januzaj (AdM) tam máme Young-Valencia..super

Reagovat
Sandstorm

Do piče měl jít Young. Odchod Naniho sem moc nepochopil...

Reagovat
Tomekcz

penalta a zas nic

Reagovat
smazaný uživatel

No SAF no party.

Reagovat
oli9

pořád budeš obhajovat tu penaltu na toho Younga ??? Bože kdyby neodletěl jak papír tak by se o tom dalo uvažovat ale kdyby někdo takhle předemnou odletěl tak si taky myslím že to přihrál

Reagovat
Sandstorm

Tohle začíná připomínat Juande Ramose v Tottenhamu. Jestli v přístím kole doma neporazíme QPR, tak jsem zvědavý, kdo nás přijde v listopadu vytahovat z druhý poloviny tabulky.

Reagovat
blade115

Foy správně neodpískal...

Reagovat
Miguel19

Sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych z toho nedělal vůbec žádnou vědu. Je to jasná paralela se sezonou 07/08, úvodní 3.kola - Reading 0:0, Portsmouth FC 1:1, City 0:1... a pak následoval titul

Reagovat
iamek

V zadnem pripade penalta nebyla. Foy

Reagovat
dextroza_m

Zase jeden bod? Kurde,já už jim tu výhru přeju

Reagovat
Zaschrona

Chudak Chris Hoy, dneska asi zase dostane od fotbalovych fandu cocku...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hnusny futbal čo predvadzaju united si nezaslúži ani prehru nie to ešte remizu ,,,rovno by som ich degradoval do slabsej ligy ,,,, picusi len kazit tikety na nič ine ich neni ,,, predany zapas hanba premier league ,,,

Reagovat
oli9

Snad sis nevsadil na United ?

Reagovat
smazaný uživatel

kto vsadi na united ? a este fan LFC .shame on you

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

takže novinka bude ta ,že fanoušci ManU tu budou brečet nad neodpísknutýma penlatama která se ani jedna nemusela pískat a rozhodčí si to vklidu obhájí ??? Co tak radši přiznat ,že United hráli totální hov*o a...Měli něco hrát , fouknout tam 3 goly a nemusel se řešit nějaký Youngův letecký den nebo , nastřelená ruka...takových se nepískne 20 za sezonu

Reagovat
Counter

Foy mile překvapil

Reagovat
smazaný uživatel

nedat gol zasratemu Burnley, tak to je uz hanba väcsia jak cez tyzden

Reagovat
niflheim

Pro mě MOTM Shackell.

Reagovat
Zaschrona

pro me Arfield

Reagovat
miky10

Pro mě LVG.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Cobra

Reagovat
mithro

zemiak. nemam slov

Reagovat
Zdechlina

Miluju ty mufánky jak tu naplákají

Reagovat
cristiano.K.

Andy našel skulinku mezi svými spoluhráči

Reagovat
SunFells

Asi bychom mohli místním mufanům dát přednášku o penaltách, když se teď vztahují pravidla i na ně

Reagovat
cristiano.K.

nebyla

Reagovat
castelL

Mali by kúpiť niekoho pohyblivého, Gaitána napríklad, ten by tam narobil bordel. Útok totálne marný a tie krídla? To je ešte väčší vtip a najlepšie na koniec, obrana

Reagovat
SpecialOne

Tyhle body budou Burnley chybět.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

pekne 2 strely na branku za zapas

Reagovat
C0br

#BringBackDavey

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
oli9

historicky první remíza Burnley 0:0 v PL

Reagovat
miky10

Tohle si prostě nejde neužívat. LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Skoda no, zbytočná strata 2 bodov pre Burnley

Reagovat
mithro

Reagovat
tomasinho

LVG

Reagovat
r.mrazik

ten filozofi kaspar na lavce at jde do prdele...horsi jak za Moyese

Reagovat
blade115

Reagovat
niflheim

Tohle prostě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

by mohli nasim fans zacat preplacat cesty na vyjazdy

Reagovat
smazaný uživatel

no vzhledem k nasim vykonum doma, bychom asi meli zacit uvazovat i o dotacich na domaci zapasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to říct, tohle posral LVG taktikou. Ví že to nefunguje a neudělá nic pro změnu.

Reagovat
jk

Protože on nepřizpůsobuje taktiku týmu, ale tým se přizpůsobuje JEHO taktice

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mithro

dnes prekaucoval aj striedania.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

co bolo zle na striedaniach?

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Cas?

Reagovat
kiwwi

vsak dvaja hraci isli v 70. minute

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

tak pride mi celkom divne, ze nas najlepsi hrac asi sa tam ani nedostane, nebyt zranenia nasho najhorsieho hraca

Reagovat
wild

Matu tam akoze naco drzi uz 2zapasy napriek tomu ze hra uplny kokot?

Reagovat
cristiano.K.

nenech si do toho kecat Ivan, Andy byl úžasný, ty rohy, ty přihrávky,rychlost, všechno super

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Sandstorm

Se změnou taktiky bych moc nepočítal. LVG tomuhle věří a pojede si to asi i nadále...

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
iamek

07/08, - Reading 0:0, Portsmouth FC 1:1, City 0:1. Titul bude doma

Reagovat
smazaný uživatel

ale zabudol si ze iny trener a vyssia kvalita kadra...

Reagovat
Euphael

a slaá konkurence

Reagovat
fenixLFC

Zacinate mat argumenty ako my za najhorsich cias

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Porad jste s LVG spokojeni, MUfani? Horsi start nez mel Martinez vloni do sezony s nama a to tady bylo na nej smichu...

Reagovat
iamek

Ano jsme.

Reagovat
Sandstorm

A v čem?

Reagovat
kiwwi

ano sme

Reagovat
Sandstorm

a v čem?

Reagovat
smazaný uživatel

nie do pici vyhodime ho po tretom kole, Jaro nechaj si tieto shity

Reagovat
Zaschrona

nespokojenost = vyhazov? logika

Reagovat
smazaný uživatel

aspon nepodjebavaj s tymi tvojimi dristami stale prosim ta

Reagovat
miky10

Paliiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

no co, ukazuju sa tieniste stranky kazdeho mufana, taketo situacie sme nezazivali

Reagovat
miky10

Fakt to strašidelně neunášíš.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

konkretny ty uz zalez niekam fakt

Reagovat
blade115

Reagovat
Zaschrona

Ze to zrovna tebe takhle nastve...

Reagovat
smazaný uživatel

Ovladaj sa.

Reagovat
fenixLFC

nezvladas

Reagovat
Sandstorm

Ty bys loni po třech kolech vyhodil Martinéze? Ne. Tak drž hubu.

Reagovat
Fenri

Reagovat
Zaschrona

vsak ja si jen zpetne rejpu, sim te...

kiwwi

31.08.2013 18:32

Martinez zatial v Evertone vali

kiwwi

31.08.2013 18:33

ne jak ten neschopa Moyes

R22

31.08.2013 18:34

přesně, Moyesovi vstupy do sezony byly pravidelně dechberoucí

Zaschrona

31.08.2013 18:36

kiwwi

31.08.2013 18:37

sak ty budes este plakat

Zaschrona

31.08.2013 18:43

Jak jsi k takovemu nazoru dospel, hmm?

kiwwi

31.08.2013 18:51

tak mozno z toho, ze podla teba bol Moyes neuspesny a Martinez bude este neuspesnejsi podla mna

Reagovat
Counter

Reagovat
blade115

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

S ním by to vydalo na knihu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fantomas

Reagovat
CHONG

Bob je borec.

Reagovat
r.mrazik

tak zatim neni byt s cim spokojenej...krome kecu je to zatim velky nic

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Já nejsem spokojen s taktikou a některými přestupy, ale Van Gaalovi stále věřím. Na #VanGaalOut je ještě čas a myslim, že ani nebude důvod to někdy psát.

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes byl to stejný, akorát měl kádr pohromadě...

Reagovat
Mada

Ty neumíš ani pořádně provokovat.

Reagovat
Zaschrona

Tebe ocividne vzdycky pobavim, tak na co si stezujes?

Reagovat
iamek

Uff a to v Listopadu letim na OT

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz abys zacal vyrabet transparent...

Reagovat
protiproudu

Reagovat
protiproudu

btw za 14 dní na Arsenal :)

Reagovat
smazaný uživatel

za trest?

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že v současným United je Welbeck jasně nejlepší plejer.

Reagovat
jk

Takže v Tottenhamu třetí útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
protiproudu

Reagovat
cristiano.K.

Kane dává goly, jak na běžícím páse, že ho fanoušci MU nikdy neviděli z něj nedělá horšího útočníka než je Welbeck

Reagovat
Sandstorm

Dává góly v EL proti Apollonů a podobně. To fakt není vizitka toho, že by měl být lepší, než Welbeck.

Reagovat
Sandstorm

*proti Limassolům

Reagovat
fenixLFC

Welbeck ani takym....

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
CHONG

Louis van Génius

Reagovat
kiwwi

placem

Reagovat
fajdax

Reagovat
Sandstorm

To bude dobrý kiwwíku.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
I am Mancunian

este nam predaju aj welbza

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria taky...

Reagovat
Alessandro24

bolí hlava po včerajšku?

Reagovat
kiwwi

ani nie, dneska ideme zas

Reagovat
Sandstorm

LVG chce navázat na svoje druhý angažmá v Barceloně? Jestli nezmění taktiku, tak na to opravdu neváže.

Reagovat
kiwwi

ty si schyzofrenik?

Reagovat
Sandstorm

Ne. Ani nevím, co to pořádně je. A ty jsi spokojený?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Huehuehue United baví.

Reagovat
Sandstorm

Vy jste proti City taky celkem pobavili.

Reagovat
fajdax

Trošičku rozdíl, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo proti úřadujícímu mistrovi, někdo proti týmu, který by si z ceny ADM postavil 2 jedenáctky a nové tréninkové centrum k tomu.

Reagovat
iamek

Mas dukaz ?

Reagovat
oli9

ty budeš mít ty růžové brýle pořád

Reagovat
VdV

LVG tady neudělal nic žádná změna, v ničem

Reagovat
CHONG

Chudák Ángel, čtyři roky jezdil v Lamborghini a teď ho přesadili do Žigulika.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

ještě desetkrát tu dej ten obrázek

Reagovat
cristiano.K.

je dobrej co?

Reagovat
smazaný uživatel

No gloryhunteři těžce nesou, že fandí pomalu ale jistě průměrnému klubu. Čas převléct dres ne?

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

jj, typicke pro gloryhuntery, ze tezce nesou spatne vysledky misto toho aby v klidu acli fandit treba Chelsea.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
fajdax

Harry Redknapp potvrdil, že Löic Rémy má namířeno do Chelsea, proto dnes nefiguruje na soupisce QPR.

Reagovat
blade115

Samé dobré zprávy dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby si nechali aspoň Naniho, ten má vždycky prostor pro zlepšeni, Valencia a Young jsou k pláči a navíc je to jejich strop....

Reagovat
smazaný uživatel

člověk má prostě někdy blbý nápady, ve fantě vyhodí Costu, nahradí Waynem (samozřejmě kapitán), a ještě nezapomene přidat na tiket krásnou dvojku s tím, že už to prostě United musí zlomit Fotbal hrozný, že jsem radši nekoukal na kvaldu Moto3

Reagovat
Manik...

Já už toho Rooneyho musím vyhodit

Reagovat
m.sali

panebože, ještě že jsem viděl až posledních 10 min .... přechod pomalej, dá se to na křídlo kde se to zabrzdí (což je ale lepší než centry těch dvou zoufalců co tam hrajou)... tohle dokáže ubránit každý třetiligový mužstvo for fucks sake

Reagovat
m.sali

jinak jak a hlavně kde hrál Di María?

Reagovat
kubys

Vuelta až za 15min, no asi se budu nudit do té doby.

Reagovat
m.sali

ani nemusíš koukat - dneska Bouhani před Dagenkolbem

Reagovat
kubys

Jasně, ta vyplakávající mrdka, no těším se , až ho Johnny sundá, včera se šetřil neskutečně.

Reagovat
m.sali

co se stalo včera? jsem to nividěl (jenom bouhanimu nefandim, jenom si myslim, že je na čistej rovině jako je tam dneska lepší)

Reagovat
kubys

Včera se nestalo nic závažného, ale ve středu Bouhanni protestoval, že Degenkolb jel nečistě a křižoval mu dráhu. Přitom Nacer je snad největší prase v pelotonu, zlatý Abdudžaparov.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Infernoqt

musíme být rádi za každej bod, pak na konci v boji o udržení to bude potřeba

Reagovat
Murtago

Penalta jasná, ale byl by to krutý výsledek pro Burnley. Výsledek 0:0 odpovídá vývoji na hřišti. United hrajou strašně opatrně, ustrašeně.

Reagovat
wild

S tymto nech ide LVG dopice..tento system je totalne napicu a nema sancu na uspech. Samozrejme, ze to ze hraci hraju velke hovno je dalsia. Dat tam Andersona nato musi mat LVG fakt velke gule..

Reagovat
Tywin Lannister

no koukat na hru United je asi stejná zábava jak čumět na Nascar

Reagovat
Free_player

Reagovat
TopinB

"Look, they're making a left turn! Look, they're making another left turn!"

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak skončíme nad nejakým Liverpoolom, sú to len tri zápasy, aj keď malo byť povinných 9 bodov ale čo už. Keď sa vráti Herrera, Shaw, začne hrať Rojo a Blind, Di María bude ďalej pokračovať, zlepší sa Mäta, tak to určite bude lepšie. Dnes to mohli uhaluziť aspoň na 1-0

Reagovat
Whitemedia

https://vine.co/v/OBh7T75pLEW Tak Redknapp potvrdil Rémyho

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Sandstorm

Když to teď vidim, tak si asi Moyes zasloužil čas. S tímhle kádrem by něco dokázal asi opravdu jenom SAF. S LVG jsme akorát ztratili letní přípravu tím, že sledoval hráče a neprošli přestavbou, kterou zamýšlel Moyes. A ještě k tomu se snaží hrát stylem, který našim hráčům prostě nevyhovuje. Jediná šance na úspěch pro LVG je změnit taktiku, ale on je tak tvrdohlavý, že si pořád pojede tuhle.

Reagovat
Euphael

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

uprimne porad nechapu, proc ti hraci hraji uuuuuuuuuuuuuplne jinak, nez v te priprave.

Reagovat
Sandstorm

Taky to nechápu. Vždyť by to měl být zápas jako zápas. Nebo v čem je přátelské utkání tak jiný?

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych chapal, ze se nedari klicky a tak, ale to ze, Young uplne prestane behat a tak... i kdyz abych mu nekrivdil, ted druhy polocas tam od nej par naznaku bylo.

Reagovat
Godwinson

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Link na city někdo?

Reagovat
tomasinho
Reagovat
monty25

Hezky Swansea! Ale Wolfsburg a hlavně Leverkusen mi zatím podělávají tiket...

Reagovat
Counter

Swaaaaaaaaaaaaaaans, naprosto úžasný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Crytal Meth hodně rychlej nástup do zápasu

Reagovat
Miguel19

Swansea docela slušný start do ligy...

Reagovat
Miguel19

Sigurdsson sice náhodná, ale parádní asistence..

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao není v kádru Monaka proti Lille. City pls

Reagovat
Godwinson

Reagovat
VdV

jo, jasně

Reagovat
Manik...

nééééééééé

Reagovat
tomasinho

Proč zas hraje Vaz Te omg?

Reagovat
Godwinson

Nemá někdo něco méně náročného, ale stabilního na Newcastle? Mně vše padá

Reagovat
Counter
Reagovat
tomasinho

OMG, vymrdanec VAZ TE, zrakvete ho už někdp

Reagovat
tomasinho

Zarate ale zatím super

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

ale jako tu tutovku mel jednoznacne dat, strasny stesti pro Saints...

Reagovat
tomasinho

Tak zas ty vole taková tutovka a on zas hovno z toho, dřevák posraný. Nechápu, co furt dělá v sestavě, v mezihře nulový, výběr místa má dobrý, ale zakončení asi jako Libor Došek.

Reagovat
tomasinho

A v 1. kole měl taky 2. Mamrd

Reagovat
Zaschrona

Ale tak jako chapu, ze tim sleduje Allardyce, ze chce mit v utoku vedle sebe dva typove jine hrace... Uz by ale mohl nechat hrat Valenciu. Ale je fakt, ze by mohl dostat sanci Sakho, i kdyz vubec jsem ho nikdy nevidel hrat teda....

Reagovat
tomasinho

Sakho i Valencia střídali jednou. A Vaz Te je na prd, má tam Colea a k němu Zarateho, nepotřebuje tam mít dalšího hráče. Radši někoho víc křídelního nebo někoho, kdo umí trefit bránu.

Reagovat
Zaschrona

Cole ma byt pry prodanej, byly nejake spekulace v minulych dnech, no... Vaz Te je takovej Samuv Vic, nenadelas nic.

Reagovat
tomasinho

Loni už ale nehrál blbeček a teď zas. Zranil se Jarvis, tak proto.

Reagovat
tomasinho

A Carlton je legenda už skoro, ale měl by jít. Valencia, Sakho + Carrol stačí.

Reagovat
Zaschrona

Diky.

Reagovat
tomasinho

Jeden z dvojice Valencia-Sakho naskočí určitě dneska.

Reagovat
Zaschrona

A Carroll jeste par tydnu mimo bude, ze jo?

Reagovat
tomasinho

Jojo, má být out tuším až někdy do října nebo listopadu až.

Reagovat
tomasinho

NOBLEEEEEEEEEEEEE!

Reagovat
Zaschrona

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

City nikoho nezajímá? Měla být jasná penalta proti nim, dement plešatý se sprejem ani nemrkl...

Reagovat
Manik...

To nemyslíš vážně, že ne?

Reagovat
Mindas

Penalta?

Reagovat
Zaschrona

Peleeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
diastan

Reagovat
tomasinho

Reagovat
blade115

Reagovat
PhilipS

Reagovat
feministka

Reagovat
monty25

Kung-fu gól

Reagovat
smazaný uživatel

Routledge > Ben Arfa

Reagovat
diastan

To je zápas...Snad 1:0 ukopem

Reagovat
Zaschrona

Lukaku ma s konkurenci na svem poste asi tak moc velkej problem, ze dneska dokonce sam privezl Eto'oa na zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš dost.

Reagovat
Zaschrona

Ja jsem tuhle blbost tady neprosazoval, takze ja urcite ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fajdax

Ty seš fakt blbec...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Counter

Janmaat

Reagovat
smazaný uživatel

žeru ho <3 i Haidaru, konečně krajní obránci podle mýho gusta

Reagovat
smazaný uživatel

holandski treneri si to zatial davaju v PL

Reagovat
Zaschrona

SCHNEIDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Zaschrona

nebo ze by nakonec gol Pelleho?!

Reagovat
smazaný uživatel

MORGAAAAAN

Reagovat
Error

Vyhajpovaný Schneiderlin.

Reagovat
tomasinho

Omg, první střela na bránu. Jak tam mohl být Schneiderlin takhle osamocený? Zas tak hloupě do šatny. Sledováním WHU letos trpím.

Reagovat
cristiano.K.

dementi fakt, jednička s kursem 3,2 se zkusit musela

Reagovat
tomasinho

Co to? Tam fakt bylo tolik? Takový nesmysl. A jo, ještě vyhrajou, odejdou Vaz Te s Colem a půdje to.

Reagovat
cristiano.K.

jo, jakýkoliv kurs nad 2,5 šílenost,ale ten výsledek

Reagovat
feministka

Charlie

Reagovat
smazaný uživatel

http://gfycat.com/CalmGrouchyHalicore

Siggyho áčko Dierovi. Boží.

Reagovat
Side

co tam dělal ten obránce?

Reagovat
Zaschrona

*Dyerovi, ale i kdyz se stestim, tak parada.

Reagovat
tomasinho

Olsson

Reagovat
Error

Olsson, to je děs. Snad budou hrát Dawson - Lescott a Švéd, i když kapitán, si sedne.

Reagovat
Error

Vlastně Brunt. Tak potom už nebrání nic.

Reagovat
smazaný uživatel

obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle zpráva mě zastihla naprosto nepřipraveného tuto remísu jsem opravdu nečekal byt je to jen začátek ligi treoufám si říct žeb cena této remízi se rovná třígolové porážce od úhlavních rivalů z arsenalu.

Reagovat
feministka

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle snad vypadnu

Reagovat
smazaný uživatel

starej se o svůj tým

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

snad vypadne jenom Pardew, už včera bylo pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

Williamson je letos zatím k hovnu. Loni hrál životní sezonu.

Reagovat
Zaschrona

Pelle dneska mnohem lepsi nez v minulych zapasech, jen tak dal. Skoda ted, mohl byt super gol.

Reagovat
Miguel19

Škoda že do toho přijde náš zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Čajánek by mohl zkurvit Čechmánka...

Reagovat
smazaný uživatel

Jono, dementa zadluženého.

Reagovat
Miguel19

Hrozný jak dopadl..

Reagovat
Kowe

Lubina taky dluží kde může. Oni jsou prostě moc naivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole aji Čajda. Nádhera.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, co ten Pardew ještě chce víc?

Reagovat
Zaschrona

Skoda, ale ofsajd jasnej...

Reagovat
smazaný uživatel

TY VOLE GOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Error

Diouf wow

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooool

Reagovat
kubys

Zase Bouhanni úplně vytlačil Matthewse, tak to běžte do hajzlu,, takový zkurvysyn. Giant to dost posral dneska.

Reagovat
Zaschrona

To uz je na protest tohle...

Reagovat
kubys

Těžko říct, jestli by ho na těch posledních metrech udělal, ale prostě ten Bouhanniho styl jízdy je fakt na pěst.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoka

Reagovat
Gremlin

djouf!!!

Reagovat
blade115

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Manik...

Stoke . Luckeři zas*aní...

Reagovat
stiflerovamama

Boha ale ten Nzonzi by mal aj na lepsi klub.

Reagovat
smazaný uživatel

nemal, on ma jen jednou za cas zapasy kdy je naprosty zvire

Reagovat
Gremlin

určite

Reagovat
Kowe

Morgan Šniderlén

Reagovat
smazaný uživatel

double nutmeg combo

Reagovat
smazaný uživatel

Hart.

Reagovat
Manik...

Hart taky kvalita, dostat to mezi nohama

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec dal gol!

Reagovat
smazaný uživatel

De Jong neviditelny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Morgan buh

Reagovat
smazaný uživatel

wooo hoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

SCHNNNEEEEIIIIDYYYY

Reagovat
tomasinho

Omg, 2 góly ze 2 stadardních situací. Na WHU nezvyklé. Tragédie ale. Jestli z těch dvou domácích zápasů neudělají ani bod, tak to bude fakt trestuhodné.

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Levy, zapni internet banking a vykup ho

Reagovat
smazaný uživatel

ZAPOMNĚL JSEM NA VŠECHNO, CO SE STALO MORGYYY

Reagovat
fajdax

Link na City prosíííím

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Italský Hazard je furt v Sunderlandu

Reagovat
Miguel19

Gylfi jede..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Swans s 9 body... taky pěkný.

Reagovat
smazaný uživatel

Siggy 3 zápas a už má 1+4

Reagovat
tomasinho

Ten Gylfi je šílený, 3. zápas a už 1+4

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle laxní Newcastle doma proti tak snadnýmu soupeři, jsem už dlouho neviděl!

Reagovat
smazaný uživatel

Kecám není to tak špatný <33333

Reagovat
smazaný uživatel

Proti týmům spodku tabulky vždycky hrajem hrozně naivně

Reagovat
cristiano.K.

lol, totální sesypaní WHU, přitom první poločas vyrovnanej. Takhle jestli chtějí hrát, tak at klidně sestoupí, vyklizenej střed pole, žádná akce jen nakopávání. Zarate bez míče je k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

však by jim to pomohlo, začal bych u manažera a pokračoval přes platy, protože to je něco neuvěřitelnýho

Reagovat
tomasinho

To je zas kravina. Čistkou prošli v Champu už jednou, teď nic nepotřebujou. Za chvíli budou mít i velké příjmy ze stadionu.

Reagovat
tomasinho

Taky tam Zarate už 20 minut není

Reagovat
cristiano.K.

to vím, jen my šlo o to,že i v první půli byl 4x na míči a něco s míčem vymyslel, druhou půli špatnej

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaaarooooons

Reagovat
Miguel19

4 - Gylfi Sigurdsson has assisted four goals already this season, as many as he managed in 58 Premier League appearances for Spurs. Home.

Reagovat
k0udy

Zaha na hřiště a po chvíli CP dostane gól, ti hráčí MU ničí i ostatní kluby

Reagovat
smazaný uživatel

Teď dal gol, z ofsajdu, kterej podle mě nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl půlmetrovej, takovej bych pouštěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew, kup vedle Colocciniho někoho schopnýho! Prosím!

Reagovat
Miguel19

Chelsea line-up today: Courtois; Ivanovic, Terry (c), Cahill, Azpilicueta: Fabregas, Matic; Ramires, Hazard, Willian;, Costa. #CFC

Reagovat
blade115

Wtf? Ta křídla jsou co za vtip? Ale aspoň že Diegoooo.

Reagovat
blade115

A Oscar ani na lavičce... Stejně jako MvG.

Reagovat
Miguel19

Očekávám 4-3-3 a na křídlech Hazard, Willian..

Reagovat
blade115

Tak to by bylo naopak slušný, až na toho Williana, ohledně něj jsem skeptickej.

Reagovat
smazaný uživatel

vsadím se, že Ramires s Hazardem budou hrát kraj a Willian podhrot

Reagovat
Whitemedia

Snad to bude 4-3-3..

Reagovat
Steven666

toto by bolo skvelé 4-3-3

Reagovat
Deywid

#Chelsea XI v Everton – Courtois, Azpilicueta, Terry, Cahill, Ivanovic, Matic, Fabregas, Ramires, Willian, Hazard, Costa

EVERTON XI: Howard, Baines, Distin, Jagielka ©, Coleman, Barry, McCarthy, McGeady, Naismith, Mirallas, Lukaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho chce předat hru Evertonu? Wow.

Reagovat
Zaschrona

ocekavana z nasi strany...

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois, Azpilicueta, Terry, Cahill, Ivanovic, Matic, Fabregas, Ramires, Willian, Hazard, Costa

Kostičku bych klidně nechal odpočívat, ale jenom dobře, že se to taky trochu protočí. Tahle sezona bude náročná.

Reagovat
fajdax

Chelsea line-up today: Courtois; Ivanovic, Terry (c), Cahill, Azpilicueta: Fabregas, Matic; Ramires, Hazard, Willian;, Cost

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to super naprosto.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Miguel19

Takovou jsem si přál..

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Manik...

Ramires? To snad ne...

Jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires takové zápasy musí hrát.

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tohle Stoke udrží...

Reagovat
Robochelsea

ManCity rozohráva každý zápas všetky rohy na krátko?

Reagovat
smazaný uživatel

link na City ? vsetko sa zrazu jebe

Reagovat
tomasinho

http://streamsp.com/

Opiš jenom kód zespodu.

Reagovat
fajdax

opíšu kod a naskočí znova tabulka se zadáním kodu...

Reagovat
tomasinho

Tak ho opisuješ blbě. Děláš to ručně? Nesmíš ho kopírovat.

Reagovat
fajdax

aha, kopíroval sem, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně kopíruj, ale bez mezery nakonci. Já to kopíruju.

Reagovat
Manik...

Můžeš kopírovat, ale nesmíš to dělat dvojklikem, ale tahem myši od 1. písmena po poslední. Ten dvojklik tak udělá mezeru...

Nebo to zkopčit dvojklikem a pak 1 hvězdičku umazat

Reagovat
Manik...

Tak to neumíš opsat...

Reagovat
stiflerovamama

Bojan vyzera nejako inak

Reagovat
stiflerovamama

aha to nebol Krkic

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle

Reagovat
Zaschrona

Pelle konecne, parada

Reagovat
smazaný uživatel

konečně

Reagovat
tomasinho

Tak to je tragédie, po dobrém pololočase toto. Takhle se nechat přejet jedním gólem do šatny. Druhá zbytečná domácí prohra a jasná ztráta.

Reagovat
cristiano.K.

oni zalezli okamžitě po tom golu, pak už to byla jen otázka času, bohužel to přišlo v nejhorší moment

Reagovat
tomasinho

Jojo, děs. Teď už sleduju City asi 10 minut. Škoda, se Spurs měli vyhrát a ted brát bodík aspoň.

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaaaaaaaarons what a playre

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, chudák můj Ameobi, už si nezahraje vůbec.

Reagovat
kiwwi

Yaya jaka rybicka

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně ztuhnul Přitom na penaltu to klidně být mohlo, kdyby sebou tak neplácnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Touré

Reagovat
stiflerovamama

Dobre Mason

Reagovat
Counter

LOL NUFC, jak už všichni zvedali ruce

Reagovat
Robochelsea

No fajn. Tiket v piči.

Reagovat
Miguel19

Oscar zraněný..ankle injury

Reagovat
Deywid

Cobham Chronicle ‏@cobhamchronicle 1m

#ChelseaTV: Oscar misses due to stomach virus/ache #SPY

Reagovat
Deywid

tak nakoniec fakt ankle injury....

Reagovat
TopinB

Here's the Chelsea line-up:

Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Fabregas, Matic; Ramires, Willian, Hazard; Costa.

Subs: Cech, Filipe Luis, Zouma, Mikel, Schurrle, Salah, Drogba.

Reagovat
Manik...

Ramires

Reagovat
smazaný uživatel

Navas je tak strašně hloupý hráč..

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle - Crystal Palace, vážně nastavili 7min?

Reagovat
smazaný uživatel

Patrick van Aanholt. To byl zase kup. Bože můj.

Reagovat
smazaný uživatel

v Champu hral dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to bude takto dál sabotovat, tak by mohl za rok zase dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rolando je neskutečnej fakt skvělej výkon

Reagovat
nani92

Etihad aký prázdny

Reagovat
Whitemedia

Stokeeeeeee

Reagovat
Deywid

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha Nechapu proc nedostal v MU sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl 7 minut nastaví

Reagovat
Miguel19

Zahaaaaaaaaa

Reagovat
Godwinson

Do prdele, to snad ne

Reagovat
mithro

Zaha

Reagovat
Zaschrona

Zaha

Reagovat
cristiano.K.

at jde celej NUFC do <>

Reagovat
mithro

a city pekne, edin, hahahah

Reagovat
kiwwi

ty jo, City rozbije Liverpool aby tyzden nato doma prehrali so Stoke ... Premier League

Reagovat
k0udy

ty jo, MU vybojuje remízu na půdě Sunderlandu aby potom remizovalo na půdě Burnley ... Premier League

Reagovat
Manik...

... trapné

Reagovat
Manik...

Taky mě to hned napadlo, napsal jsi to dřív

Reagovat
k0udy

Zaha

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha. ten se nam asi nepocita, co?

Reagovat
smazaný uživatel

krásně Stoke, hned je lepší nálada

Reagovat
Whitemedia

Zaha byl tedy konečně vypuštěn

Reagovat
Miguel19

Mourinho zase vodí. Pošle Mosese hostovat a ten hned sebere největšímu konkurentovi body..

Reagovat
k0udy

Genius, ještě větší než LvG

Reagovat
smazaný uživatel

"None of the players in Today's starting 11 deserve to wear the club's jersey anymore. We should be taking all three points against lesser oppositions to ensure survival "

Words of Burnley manager Dyche (after 0-0 draw against Man utd)

Reagovat
smazaný uživatel

Čech opět pouze na lavičce... neříkal Vrba něco o tom, že kdo nehraje v klubu, tak bude mít dveře do reprezentace zavřené? takový Hrubeš chytá ve Slavii jako čaroděj a drží ji na čele tabulky a stejně se povolá za zásluhy Čech...

Reagovat
k0udy

Srovnávat Hrubeše s Čechem

Reagovat
smazaný uživatel

no momentálně už je Hrubeš lepší, jen nemá takové jméno, které mu zajistí automaticky pozvánku do repre

Reagovat
k0udy

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fajdax

Reagovat
Manik...

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne tohle

Reagovat
Manik...

Jasně a ještě Škodu a Latku... No a co kdyby nastoupila proti USA zrovna jenom Slávie?

Reagovat
smazaný uživatel

zapomněls na Zmrhala

Reagovat
Counter

Ale zas musí se nechat, že Swans měli strašně lehký los. Dva soupeři na sestup a k tomu West Brom...

Reagovat
smazaný uživatel

už do nich nekopejte

Reagovat
smazaný uživatel

nie.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť hráli s Manchesterem

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

whooosh

Reagovat
fajdax

Reagovat
Euphael

Reagovat
Infernoqt

mufani, u jakého soupeře si myslíte, že budem brát naše první tři body?

Reagovat
Counter

V příštím kole s QPR.

Reagovat
nani92

vitaj medzi nami teda

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

3-5-2 vs 3-5-2. To bude epicky nudný zápas.

Reagovat
nani92

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

tak jistý budou ve 12. kole že jo Pokud nevyhrajeme nad QPR, bůh s námi

Reagovat
mithro

zalezi ako dopadne prestavka. ak sa daju dokopy hraci, kt by sa mali a nikto sa nezrani, tak QPR to nemoze prezit.

Reagovat
smazaný uživatel

a este Edo nieco dokupi za dva dni

Reagovat
mithro

njn, napr Vidal, kt uplne vpohode hra, hlavne, ze sa vyhovarama na nejake koleno.

Reagovat
wild

snad neveris takym srackam

Reagovat
mithro

a co hovoria tv zdroje? kde nastala chyba?

Reagovat
wild

No podla mna sme po nom vobec nesli. Fakt si neviem predstavit, ze sme sa nato vysrali kvoli tomu ze ma vraj nieco s kolenom. Ved aj na jednej nohe by bol lepsi ako cela nasa zaloha dokopy.

Ked vidim aku prihravku da Fabregas v 30sekunde tak placem nad tym, ze nasa zaloha toto neda za celu sezonu.

Reagovat
mithro

ok no, ja mam ine info. ono zas nie je len tak dat 40+ mega za hraca, kt nemusi byt ok a zopakovat Harga ver II.

Reagovat
wild

Vsetko je to len bulvar a kde je pravda nevie nikto z nas.. v nasom pripade sme vsak ten risk mali podstupi, pretoze horsie ako teraz to uz byt nemoze.

Reagovat
mithro

no tak ja necerpam z daily staru. su zdroje, kt su predsa len doveryhodnejsie. vsak uvidime, o tomto transfere sa urcite s odstupom casu dost veci dostane navonok.

Reagovat
I am Mancunian

edo by mal dostat akurat tak padaka

Reagovat
mithro

Daley #Blind's agent has revealed that Louis van Gaal has promised the former #Ajax man a starting berth in midfield at #MUFC.

tak a je to viac menje vybavene. posl posila.

Reagovat
smazaný uživatel

to by nebolo zle, lebo to by bol prechod na 433..Herrera, Blind, Di Maria..to proste oproti Fletc, Clev bude posun, do toho sa udravi Carrick..ono, to co tam uz mame teraz to bude stacit, len musia byt zdravi a musime zacat hrat normalne rozostavenie, kvalitu to ma proste na to, aby sme hrali o LM

Reagovat
mithro

posun to bude ale co ten utok? rooney a persie spolu hrat nemozu a mata nemoze hrat s nimi. som zvedavy, ci ukaze lousi ake ma gule. zatial je v tomto slusne posraty.

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa to dokonca takto napisane, ze Blind, Herrera, Di Maria paci dost uvidime no, kapitan bude musiet z kraja hrat, Robin je jasna vec pod Gaalom, ale to mne nerobi problem, len ho treba dostat do formy, viac sanci treba dat Januzajovi a Welbeckovi a ono to bude dobre..dufam, ze po repre uz bude ok Shaw, lebo vidiet tam Younga je nehoraznost, na druhej strane Rafa a ono to zrazu pri 433 vyzera nase muzstvo dost solidne

Reagovat
wild

Hlavne nemozeme hrat na troch stoperov ked momentalne mame len jedneho poriadneho a to je Jones...takze dufam ze to skusi na 4obrancov Rafael Jones Rojo Shaw..takto by som to rad videl.

Reagovat
mithro

Urcite, ja sa modlim zato, nech sa nam uz nikto nezrani a mozeme konecne vidiet ako an tom realne sme, ked nastupi Ander, Blind, DI Maria, Shaw a Rafeal, lebo Valencia je s Youngom zufaly.

Reagovat
Infernoqt

já právě nechci křivdit, ale pro nás je to zakleté... abych shrnul naši hru, neprobijem střed, nám nejvíce sedí hra na 4 záložníky a to ve formaci 4-4-1-1 ... Valencia ani Young hledají 2 hráče ve vápně a to ještě se štěstím a přetažené centry nemá kdo vzít, kdežto při hře na 4 záložníky tam vždy někdo doběhne... to samé platí i o nemohoucnosti rozvoji naší hry... prostě chybí nám beci co by pracovali s křídlama, tedkon nevědí kam přihrát a kde se pohybovat ... a o breakové hře, to jsem tu psal vícekrát, ale neviděl jsem od nás ani jeden náznak protiutoku, furt sklepávání na obranu a to mě přímo SERE nejvíce... čiže tam není šance ani rozumně skorovat, na druhou stranu Rooney ani Persie nejsou žádní rychlíci, takže třeba si myslí, že si to přes ten střed překombinujou

mno a proto si myslím, že s QPR to bude zase hra o ničem, s držením míče na naší straně a plichtou 1-1 ... prostě tahle formace se mi nelíbí, nesedí mi, našim hráčům a jestli v tom LVG hodlá pokračovat, jakožto vše tomu nasvědčuje, tak nás Bůh ochranuj od sestupu...

Reagovat
smazaný uživatel

líp bych to nenapsal

Reagovat
spider_8

Chelsea dneska ideální sestava na Everton. Letos bychom si z Goodisonu mohli nějaký ten bodík přivést, ideální by byly 3, ale za remízku se taky nebudu zlobit. Hrát venku na Evertonu je podle mě jeden z pěti nejtěžších zápasů v sezóně.

Jinak to Oscarovo zranění by nám paradoxně mohlo pomoci. Pokud neodjede na repre sraz, tak by mohl trochu orazit a nabrat kondici po neúplné letní přípravě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojďme vyloupit ten Zachrona park.

Reagovat
Euphael

Někdo _HD?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Euphael

Díky

Reagovat
wild

Dajte im trofej

Reagovat
Miguel19

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

CEEEEEEEEEEEEEEESC

Reagovat
TopinB

PIČO

Reagovat
Manik...

Góóóóóóóól

Reagovat
smazaný uživatel

JÁ TO KURVA NEVIDĚL.

Reagovat
wild

Boha keby sme mali Fabregasa..

Reagovat
mithro

jagielka

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas

Reagovat
Whitemedia

Kostičkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Zaschrona

Nase obrana je k smichu...

Reagovat
blade115

DIEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Muhehehehe

Reagovat
Kovi81

COSTAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Whitemedia

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
fajdax

Costičkááá a Cescccc

Reagovat
Miguel19

BRANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL KURVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
wild

Neviem si predstavit ze by nevyhrali titul

Reagovat
TopinB

Kurva co to je

Reagovat
Manik...

Góóóóóóól

Reagovat
Euphael

kurva do běžte do piče...je po zápase

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Side

si děláte kozy?

Reagovat
blade115

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

to byl offside ne?

Reagovat
Manik...

Byl

Reagovat
smazaný uživatel

1 cm? tohle se přeci pouští, to bylo tak těsný že to ani nemohl postřehnout

Reagovat
smazaný uživatel

vsak jasne, tohle asi carovej tezko muze videt.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Miguel19

Hmm offside...

Reagovat
DieFohlenBMG

odešel torres a ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Chelsea to je válec !!! A jak se tu někeří smáli, že Costa bude Torres number 2 ...

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
smazaný uživatel

ofsááájd, ale koho to zajímááááá, braňooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
Zaschrona

Jestli se neco okamzite neco nezmeni, tak tohle bude neskutecna ostuda...

Reagovat
smazaný uživatel

co Jaro?

Reagovat
Zaschrona

ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

ako sa mas?

Reagovat
Zaschrona

Mohlo by byt i hur.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhral si

Reagovat
Zaschrona

Asi s tebou zase budu letos drzet tradicni panike pri deadline ale...

Reagovat
smazaný uživatel

ted koukam, ze mame stejne bodu, sakra, proc jsem si myslel, ze jste jednou vyhrali?

Reagovat
mithro

bodov mozno rovnako ale everton hra futbal. co tam na tom ihrisku robime my, sme videli dnes poobede.

Reagovat
smazaný uživatel

to mi povidej, koukam na ten prvni polocas a rychlostne je to uplne jinde nez my. Kombinacne taky. Ani nechci myslet na to, co by s nama Chelsea udelala, kdybychom s ni hrali ted.

Reagovat
Zaschrona

Jsme to 2x uplne stejne zvorali, no... Ale jako ta hra je dobra, jen tam jsou strasny chyby v obrane.

Reagovat
wild

aspon tu obranu mame spolocnu

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je borec

Reagovat
fajdax

prostě dokonalej víkend

Reagovat
Pasha

to čo má znamenať ? Človek sa ani neusadí a už je po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

tomu nevěř...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Tipoval jsem 3:2, takže zatím to vychází.

Reagovat
blade115

OFSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJD

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea se s tim neseje. Costa tam sednul parádně. Everbeton by se měl přejmenovat na Neverbeton, taková okna v obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

2. gól nebyla jejich chyba...

Reagovat
Euphael

A jak toto může být offside?

Reagovat
cristiano.K.

tak je po zápase a můžu přeponout na Bayern

Reagovat
Euphael

2-2 to skončí, jak má everton letos ve zvyku

Reagovat
smazaný uživatel

Je sice škoda že to schytává zrovna Everton ale no co.... každopádně, jsme oficiálně válec, jestli nezastavitelný ještě zjistíme

Reagovat
Nikikrew

Hmmm a to som ocakaval ze ich Everton zo zaciatku poriadne prisliapne

Reagovat
captain18

Ach Cesc

Reagovat
Manik...

Chudák ten, kdo přišel o 5 minut dýl

Reagovat
smazaný uživatel

Howard

Reagovat
fajdax

Howard trošičku redka teď ne?

Reagovat
blade115

Ruka ...

Reagovat
blade115

To si fakt dělaj prdel, vždyť byl metr mimo vápno ... Ale tak budu to brát jako kompenzaci za ten ofsajd.

Reagovat
Miguel19

Howard metr před vápnem

Reagovat
Pasha

Howard

Reagovat
Zaschrona

Hmm, Howard mel jit ven... Fakt parada.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole vždyť byl mimo vápno omfg.

Reagovat
nani92

tak ofsajd je aspoň odčinený..

Reagovat
smazaný uživatel

ten offside klidně obhájí, to nemohl ani postřehnout, hraniční situace

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle jim rozhodčí odpustil za ten ofsajd, teď už jsme si kvit

Reagovat
nani92

ach, zas ten Abra

Reagovat
smazaný uživatel

Tima nějaké vápno nezajímá. To je boss po celém hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton Mamrdi válec, fakt nevím, kdo by jim letos v tom titulu zabránil.

Reagovat
nani92

Ten Everton by fakt takto o 18:10 v sobotu mohol hrat vzdy... Idealny zapas na koniec dňa..človek sa pri nich vždy kráľovsky baví

Reagovat
smazaný uživatel

18:30

Reagovat
nani92

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Ale jo, zabava to je.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Everton má v sobě aspon nějakou fotbalovost.

Reagovat
nani92

zatiaľ s ňou daleko nezašli..

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
PhilipS

To je nádhera po tý Manchesterský bídě

Reagovat
Whitemedia

Pomezní bůh

Reagovat
nani92

ten horný áno, ten dolný je zatiaľ dosť zlý..

Reagovat
Zaschrona

hmmm

Reagovat
spider_8

Nejenže ofsajd, ještě navíc Terryho držel.

Reagovat
Rohlíček

Chelsea od toho 2. golu neměla balón

Reagovat
Euphael

Coleman je parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Everton to ještě otočí

Reagovat
smazaný uživatel

McGeady, Mirallas a Naismith se postarají o to, že neotočí.

Reagovat
smazaný uživatel

Coleman je naprostej král

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires se zapojil do kombinace... Kombinace skončila.

Reagovat
smazaný uživatel

proc maji ty cerne pasky?

Reagovat
Zaschrona

zemrel Sir Attenborough

Reagovat
blade115

*Lord

Reagovat
Zaschrona

jo, ted jsem pohrbil nekoho jineho

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho bratra, toho přírodovědce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho bráchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

No prostě občan Attenborough co natočil toho směšnýho Gandhího.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No co, dobrej film to teda není.

Reagovat
blade115

Tohle je úplně nejlepší, když někdo přijde, zkoukne slavný uznávaný film a jen proto, že je mu se nelíbí, tak o něm roztrubuje bláboly podobný tomuhle. Vždyť to je přece věc subjektivity ...

Reagovat
smazaný uživatel

On to jednak není slavný film a druhak to není uznávaný film. Je to film, na který všichni raději zapoměli. Ale abych jen nehaněl, Chaplin, Bridge Too Far a Lowely War byly docela obstojný žánrovky.

Reagovat
blade115

A proto je to film ověnčený osmi Oscary?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, dostal osm Oskarů, protože to byl film o Gandhím. Koneckonců, když mohou mít tolik Cen akademie Ben Hur, Amadeus, Last Emperor, English Patient, West Side Story, Gone With The Wind, Return Of The King nebo Titanic... skoro to vypadá na "Klub Totálního Kýče".

Reagovat
blade115

Já tuhle debatu dál vést nebudu, když se nebudeš zlobit, byla by to ztráta času.

Reagovat
smazaný uživatel

jak je libo. Chtěl jsem se tě zeptat, proč je to podle tebe kvalitní film, ale budiž.

Reagovat
Mada

Reagovat
blade115

*Lord

Reagovat
smazaný uživatel

Možná pro tebe.

Reagovat
blade115

Ne, vážně. Lord.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mne ale nikoliv, já jsem republikán.

Reagovat
blade115

Máš hodně velký problém s překrucováním faktů podle toho, jak k věcem přistupuješ ty sám?

Reagovat
smazaný uživatel

To tedy opravdu nemám. Jen nechápu, proč bych měl někoho titulovat Lord jen proto, že mu jakási paní Windsorová (nebo je to Saxo-Coburg Gotha? ) udělila titul Baron.

Reagovat
smazaný uživatel

no prave proto, ze mu ten titul udelila.

Reagovat
smazaný uživatel

Udělila, ale jako pro přesvědčeného republikána (nebo bych měl napsat demokrata?) pro mne ta paní jednak takovou autoritou těžko může disponovat a za druhé takový titul pro mne nemůže existovat.

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Matič má už tak 5 zkažených nahrávek, neskutečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Mirallas prase namachrované.

Reagovat
fajdax

Ty vole ti nekopové nás chcou snad všechny totálně zrámovat hovada zkurvený

Reagovat
Zaschrona

Tohle je Premier League, co cekas?

Reagovat
smazaný uživatel

preci trochu ucty: dobry den, pane Costa, kdybyste se nezlobi, ja bych vam s dovolenim ten mic odebral, ano?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mada

Reagovat
Zaschrona

to tam melo jit, jak klasicke by to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybychom tak meli sanci koupit Cesca. Oh wait...

Reagovat
mithro

...dodged a bullet there. oh wait

Reagovat
mithro

OFFICIAL: Radamel Falcao Garcia joins Real Madrid.

no aspon, ze tak a nie do city

Reagovat
mithro

Bloody ridiculous. Falcao confirmed on his Twitter account he joined Real Madrid and deleted it.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a to jste se predevcirem tomu zamestnanymu italskymu vrabejkovi tak smali...

Reagovat
mithro

? vsak to bolo viac menej iste, ze pojde do realu. mendes si to vodi.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, to asi ani nebylo tak na tebe, ja jen ze jsem to sem daval nekdy predevcirem a vsichni, ze zdroj na houby, takze je to blbost. Jinak by Mendes mohl povodit nejake CM k nam a pribalit jeste jedno CB.

Reagovat
smazaný uživatel

Mendes na vás už zkoušel bejt hodnej s Bebém, jen vy jste ho nepochopili.

Reagovat
Manik...

Nééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už tady chápete, proč jsme vychvalovali ty tři borce z Atlética. A to ještě Filipe, kdyby dostal šanci, tak bude nejlepší bek PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Luis hrál v přípravě hůř jak Ake na beku, tomu bude trvat, než dostane šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle nebyl offside

Reagovat
Zaschrona

Jaka nahoda, ze zapasy Evertonu vzdycky piskaj totalni tragedi...

Reagovat
Zaschrona

respektive v tomhle pripade mavaj...

Reagovat
Nikikrew

Jagielka je fakt slaby. Prvy gol jeho, teraz tato chyba. Stones by bol lepsi. Naozak Distin perfektny stoper, najlepsie hrac Evertonu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Nikikrew

on je pozicne fakt asi jeden z najlepsich v lige.

Reagovat
Zaschrona

Ale ted tu offside lajnu taky moc nepodrzel... Vymenit potrebuje ta stoperska dvojka cela, levonohy stoper, nahrada Distina mela prijit uz pro tuhle sezonu. Stones snad zacne Jagielku plne nahrazovat, bez ohledu na to, ze je kapitan.

Reagovat
smazaný uživatel

Mirallas, takovej hlavičkář.

Reagovat
Tywin Lannister

parádní hlava

ještě to může bejt zajímavý

Reagovat
Euphael

Je tam prvnííííííí JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Rohlíček

MIRALLAAAAAAAAAAAAAAAS

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

KEVIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
Zaschrona

MIRALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS ♥

Reagovat
Zaschrona

extremne dulezitej gol, super

Reagovat
Manik...

Nádherná akce

Reagovat
Side

Reagovat
mithro

evertoooooooooooooooon

Reagovat
Miguel19

Hmm. Začátek výborný, pak jsme ale začali hrát Mourinhovo klasiku a samozřejmě na to dojeli.

Střed hřiště nám bohužel nefunguje směrem dozadu. Díky tomu jsme taky dostali gól. Matič je hrozně slabý. Bohužel mám pocit, že takhle budeme pokračovat a nedopadne to dobře.

Každopádně nejhorší na hřišti je ten praporkář. Takový 3 velikánský chyby během půle? Děs.

Reagovat
vitasrp

No Eden na tý lajně taky zrovna nezáří, Everton si ho vytipoval jako slabší článek a zatím jim to hodně vychází..

Reagovat
Miguel19

No na Hazardovi poměry hraje směrem dozadu velmi dobře. Párkrát se tam dobře vrátil.

Ale je fakt, že ta levá strana je dozadu horší, než pravá. Rozdíl dělá Willian no.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl dělá Ivanovič.

Reagovat
Miguel19

Willian.

Reagovat
Miguel19

A Mirallas je hrozná špína. Tomu by měl někdo krutě projet kotníky..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Euphael

Reagovat
fajdax

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s Matičem, je hrozně slabý bohužel.

Reagovat
spider_8

Hrajeme venku na Evertonu, tam se opravdu nedá čekat, že budeme soupeře drtit. Podle mě jsme do toho gólu hráli dobře, s trochou štěstí to mohlo být 3:0 a ne 2:1, ale na konci to sehráli fakt parádně.

Reagovat
Miguel19

Dáváme jim moc prostoru, díky našem špatnému středu. pokud takhle budeme pokračovat, je to jen otázka času..

Reagovat
Switchback

Nevím no, Costa sice dá gól za zápas ale jinak jinak Everton hraje moc pěkně, Chelsea v podstatě jen vyčkává ... rozhodčí tragickej, Ivanovičův gól ofsajd, Howard měl jít ven + dalších x situací blbě posouzených ... kdyby ještě padli 3 góly tak by se nikdo nezlobil

Reagovat
smazaný uživatel

1 minute silence for all Fantasy players who dropped Costa due to injury concern.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

Nejstrasidelnejsi start co pamatuju, od te doby lepsi a lepsi z nasi strany, gol extremne dulezitej, zapas plne otevrenej. I kdyz je asi pravda, ze Chelsea hraje castecne udrzbu a zatahla to a vyckava, byli jsme pak urcite lepsim tymem. Zasadni problem je, ze nam chybi hrac ve stredu hriste ale, tenhle zapas byl jako delany pro Besice, ktery by dokazal v tom stredu hriste znacne pomoct, takhle je ta utocna faze znacne kostrbata, ale i tak to nakonec nebylo tak spatny. McGeady sice paradni centr na gol, ale mel by jit brzo dolu, moc toho hre nenabizi, vsechno zpomaluje. Stoperska dvojka ale nehraje dobre, s tim fakt je potreba neco delat, ten novej stoper, kteryho chci cele leto, je jednoznacne obhajitelnej... A vykon sudiho nema cenu komentovat, totalne si ovlivnuje zapas jak chce... Jesteze teda nevyloucil Howarda, to by bylo uz davno po zapasu... Verim, ze s trochou stesti a dobrymi stridanimi z tohohle jeste neco dostanem. COYB!

Reagovat
PhilipS

rozhodčímu teda tenhle zápas nezávidím. Spousta hraničních situací. Já myslím, že to zvládá ještě celkem dobře.

Reagovat
Zaschrona

Jako mohlo by to byt i horsi, ale to je furt to same dokola... Chtelo by to do fotbalu podobnou moznost, jako je treba v tenise a misto jestraba se odvolat k videorozhodcimu, pak by se spousta z tech top chyb nestala...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba u ofsajdů ti to ale nepomůže, leda že bys teda paušálně všechny situace pouštěl.

Reagovat
Zaschrona

Pokud by se ty situace dohravaly, nebyl by problem...

Reagovat
smazaný uživatel

No mohl by být. Představ si, že z té situace nastřelíš tyč, pak se třeba minutu dvě hraje okolo vápna a padne gól. A pak se bránící tým odvolá na ten ofsajd před tyčkou.

Reagovat
Zaschrona

Okolo tohohle by to chtelo pravidla dopilovat, ale podle me by tohle takovy problem zase nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Dala by se pouštět třeba situace 1-1 s tím, že by rozhodčí po vyřešení přerušil hru. Ale zase - brankář chytne, rychle rozehraje, soupeř půjde do brejku - a ty přerušíš hru?

Reagovat
papos182

Rozhodcimu by se to mohlo oznamit sluchatkem nebo na hodinkach behem par vterin, takze by se relativne rychle zareagovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

No pochybuju, že to někdo u videa spolehlivě rozluští během pár vteřin. Já chápu, že by s ofsajdy bylo potřeba něco dělat, ale prostě nevidím co.

Reagovat
blade115

Tak první část zápasu dobrá, další ale tradiční Mourinhovskej komplex, kdy zkrátka při pohodlném vedení vypínáme a jebem na to. Eden je hrozný, ten už by se měl vážně probrat... Matič dneska překvapivě taky, ten střed tam tak dobře nepracuje, jako tomu bylo dříve.

Ale naopak chválím tu volnost vepředu, Costa lítá k lajně, Fabregas, Hazard a Willian si vyměňují pozice jak na běžícím pásu a dlouho to fungovalo. JE potřeba s tím něco udělat, do druhé půle na nás vlítnou, gól do šatny je mizerná věc...

A jeden z pomezních je úplně příšerný, druhý naopak mává dost dobře.

Reagovat
PhilipS

Fotbal tý nejvyšší jakosti. Vysoký tempo, ostrý souboje. Doufám, že to druhej poločas ještě vygraduje. Mirallas a Coleman jsou hodně zajímavý hráči...

Reagovat
smazaný uživatel

link na Everton prosím

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Side

šašek ten pomezní

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to mohl nedat omg.

Reagovat
smazaný uživatel

kurva ten Cesc, to su neskutocne nahravocky

Reagovat
blade115

Blbej Howard, už měl bejt venku ...

Reagovat
Zaschrona

Jagielka super prihravka, Distin pro jistotu zase neudrzel offside lajnu... a Timmy buh

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku je strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa si dělá prdel?

Reagovat
Zaschrona

hehe, dobre Seamus, jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Coleman dobrej šašek

Reagovat
nani92

Coleman

Reagovat
Minister

Costa strašne nesympatický zmrdeček...

Reagovat
smazaný uživatel

Costa no. Po celém Španělsku ohromně populární.

Reagovat
Atlético de Madrid

Costa už si jede tu svojí a dělá si kamarády. Tady bude pěkně nablito bo on tohle dělá často. Až takhle bude vytáčet obranu Poolu nebo City, nedostane za nic redku a ještě rozhodne zápas, bude to uplně prima

Reagovat
Lacko_Boh

majú nového Drogbu

Reagovat
kvasha16

tak pockaj, Drogba sice obcas zafilmoval aby rozkuskoval a zdrzoval hru a sem tam podjebol do supera ale tak Costa to je iny level v tomto

Reagovat
smazaný uživatel

me to spis prislo ze ta obrana (Coleman) vytacel jeho a on se necha asi snadno rozhodit

Reagovat
Zaschrona

Spis ted vytocil Coleman jeho nez naopak.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by kouzelný, kdyby vyrovnal Etoo

Reagovat
blade115

Tohle chce prostě střídání, jakoukoliv změnu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pomezní je fakt jouda.

Reagovat
Whitemedia

Rozhodčí se posral a začal pískat každý sebemenší kontakt..

Reagovat
blade115

Eden mě fakt sere, on by měl být ten rozdílový hráč, který by to teď táhnul a vymyslel něco, nějakou individuální akci ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmm

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Colemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL HAZAAAAAAAAAAARD

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Costa je slušný pičus

Reagovat
smazaný uživatel

veselý

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard

Reagovat
Zaschrona

hmmmmm... deflected gol, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Costa

Reagovat
blade115

Costa mě vážně baví ...

Reagovat
blade115

... ale nefandit Chelsea, tak ho tu pěkně pobliju.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej

Reagovat
Mimalu

ale super zápas

Reagovat
smazaný uživatel

WHAT A GOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
smazaný uživatel

game on

Reagovat
smazaný uživatel

Costa, pičus... keď takéto veci robí v drese CFC, tak mi to hneď vadí.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Minister

Costa kokotko Naismith

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Achjoooo

Reagovat
Zaschrona

woooooooooooooooooooooow BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM NAISYYYYYY

Reagovat
Miguel19

Costa už se rozjíždí

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, paráda

Reagovat
Thoomas

Costa je strasna mrdka, charakterove do Chelsea zapadne paradne

Reagovat
Atlético de Madrid

obrana Chelsea teda v úvodu sezony pěkně na piču...ofenziva jasně zlepšená oproti loňsku, defenziva funguje mnohem hůř

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ten střed zálohy

Reagovat
Atlético de Madrid

střed zálohy je ten největší rozdíl a toho se týká oboje - zlepšení směrem dopředu (Cesc nahrál snad na všechny góly) a zatim mi přijde, že to funguje hůř i dozadu.. ale je úvod sezony a v týhle fázi to loni ze strany Chelsea taky bylo pomalejší

Reagovat
smazaný uživatel

Matič dal zrovna fíka. To asi mluví za všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič mi teď silně připomínal Glena.

Reagovat
blade115

Ty voleeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Zaschrona

Jedem kurna, vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

super akce

Reagovat
smazaný uživatel

Měl mu Tim normálně přerazit rypák. Teď už by mi to bylo jedno... jo a GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAL

Reagovat
tomasinho

Co udělal Costa?

Reagovat
smazaný uživatel

Coleman si dal vlastnaka a toho jeba nenapadlo nic lepsiho nez vzit balon a jit se mu pekne do ksichtu vysmat, nejspis kvuli te strkanici co meli predtim

Reagovat
Manik...

Eto'o number 5?

Reagovat
Miguel19

Ne, nemůžou to zklidnit...

Reagovat
Switchback

Costa největší zmrd prostě ...

Reagovat
smazaný uživatel

Matič

Reagovat
Mimalu

Nemanjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Whitemedia

Matiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiič

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOL MATIIIIIIIIIIIIIIIIIC

Reagovat
Manik...

góóóóóól

Reagovat
Kovi81

MANJAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Zaschrona

to je obrana....

Reagovat
Miguel19

MATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC

Reagovat
blade115

Reagovat
blade115

MATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC

Reagovat
smazaný uživatel

Manja ♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

obrana Evertonu dneska na ručník

Reagovat
smazaný uživatel

a ta čukotská taky no

Reagovat
Atlético de Madrid

vim, že tohle dělá už jen pár blbců, ale až zase někdo bude tvrdit, jak jsou obrany v anglii skálopevný...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemanjááááááááááááá první gól

Reagovat
Mimalu

omg

Reagovat
Mimalu

neskutečný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Samuel?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako tohle má bejt obrana Chelsea?

Reagovat
blade115

Každopádně supr zápas, díky Diegovi je to docela vyhecovaný, obě obrany děsivý, takže fotbal nahoru dolů, hodně gólů ... Paráda. Pro nezaujatýho diváka úžasný.

Reagovat
blade115

Vyjebanej zápas !!!

Reagovat
blade115

Nádheraaaa

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Courtoáá díra ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je Bůh...

Reagovat
smazaný uživatel

podmeeeee

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Seriously?

Reagovat
smazaný uživatel

ETOOOOOOO Kurva to je zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Goddamn, to je zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

To je match.

Reagovat
tomasinho

WTF, co se tam děje?

Reagovat
Euphael

Reagovat
Rohlíček

Zápas sezóny

Reagovat
Mimalu

Ramiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Miguel19

Seru na to..

Reagovat
smazaný uživatel

Ramíres.

Reagovat
Whitemedia

Na takové zápasy já prostě nemám nervy

Reagovat
spider_8

Chudák Tchibo...

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem oba goly Ivanoviče.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

co to je za zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Ramirééééééééééééééééééééééééééééééééééééés

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Co se to kurva děěěěěje eeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

zrazu nasa obrana nevyzera tak spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzera.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmm, ne

Reagovat
smazaný uživatel

sak vravim

Reagovat
smazaný uživatel

ale váš útok jo

Reagovat
nani92

ked nás nemal kto poriadne preveriť..Chelsea nás roztrhá v zuboch s takýmto prístupom

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

vážne?

Reagovat
smazaný uživatel

vazne nechapem co mi tu pises, jakym pristupom ci co

Reagovat
nani92

s prístupom a hrou našej doterajšej obrany by nám Chelsea naložila minimalne 3..

Reagovat
smazaný uživatel

To su teda obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

To je prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je znát, že Evrton už po tom nasazení v dosavadním průběhu nestíhá. Ale že si i Chelsea nechává dávat góly?

Reagovat
spider_8

Tohle je masakr

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Eden s Terrym, prosím

Reagovat
Miguel19

THIS IS PL

Reagovat
smazaný uživatel

Matic je kral

Reagovat
Zaschrona

Ja to nechapu tohleto. Nase obrana neexistuje a stejne ani z toho nejsem nejaky nastvany. To je totalni mazec tenhle zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

3 ze 4 obránců ve fantě Chelsea/Everton. Super

Reagovat
Svatej

Reagovat
blade115

Tak pojďme, Lukaku třeba

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Za 10 minut 5 gólů.

Reagovat
Zaschrona

Souboj lonske 1. nej obrany proti 3. nej... ani jedna svoje idealni slozeni nezmenila... WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobrý, nemáme nejhorší obranu v lize 9 buřtů za necelý 3 zápasy

Reagovat
Zaschrona

hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasnej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois na hostování, Čech na plac!!

Reagovat
Zaschrona

Baines na pravem kridle... fakt nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

Takový save.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš dvojité štěstí

Reagovat
Atlético de Madrid

jen kdyby to někoho zajímalo, největší přestřelka v profi fotbale co jsem našel skončila 14:10...

Reagovat
Greny

Doufám, že Sensei25 se díva i na Everton s Chelsea, když tu psal jak je PL katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Vypínám tu nudu...už dlouho nepadl gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ramiresovo řešení brejku

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal za to naložíno.

Reagovat
blade115

Drogba to uzavře na 3:6.

Reagovat
smazaný uživatel

to je píčus ten Naismith...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

A jeste prichazi Besic... mam tuseni, ze tam jeste nekoho nechutne prejede

Reagovat
Zaschrona

Tak ne, jinaci chybicka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Everton za ten skvělej výkon hodně krutý.

Reagovat
Svatej

To je král !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

BESIC

Reagovat
Whitemedia

COSTAAAAAA MIKEEEEEEL

Reagovat
smazaný uživatel

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

kua Momo

Reagovat
wild

Game, set and match Chelsea

Reagovat
Euphael

Bešič

Reagovat
blade115

DIEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

To je zápas jak víno

Reagovat
Miguel19

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Bešić sa uviedol parádičkou

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz vidim takovej paradni fotbal a vzpomenu si na odpoledne, tak se mi chce brecet...

Reagovat
Manik...

Taky jste tam slyšeli "VYHOĎTE HO!" ???

Já mám asi slyšiny

Reagovat
fajdax

Reagovat
stiflerovamama

6 golov a Hazard ani asistencia, co je to za hraca ?

Reagovat
Miguel19

A to jí má i Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jednu má, na Colemanův gól.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten vlastní gól Evertonu byl čistě jeho zásluha

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Dawon

Everton trenuje obranu s Banikem nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

dřevák, one-season star, průměrák, na MS vyhořel

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně

Reagovat
vitasrp

Miláček...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Costa i v obraně NESKUTEČNÝ!!!

Reagovat
13

Škoda, být tam Torres, jsem přesvědčený, že by to řešil stejně jako Costa, akorát tu prázdnou by netrefil.

Reagovat
blade115

A já vzal Costovi pásku a dal ji Rooneymu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já Rooneyho za chvilku vyhodím.. Pásku naštěstí má Fabregas.

Reagovat
smazaný uživatel

presne to isté som spravil aj ja

Reagovat
13

Reagovat
kvasha16

...

Reagovat
Atlético de Madrid

Costa se objal s Howardem, klasika

Reagovat
Miguel19

Tam to vřelo spíš s Colemanem

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Úžasný zápas

Reagovat
Zaschrona

Pro nezaujatyho fandu fotbalu neuveritelnej zapas. Ja se radsi budu jen smat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

napiču ta ofenzivní Premier League bez obran, jdu se vrátit k propracovaný defenzivě Atlética

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem celkem nasrán teda. Obrana k pláči, 2 mizerné body... ale zápas úžasný teda no.

Reagovat
smazaný uživatel

Po těch prvních pěti minutách se dalo čekat, že to Everton otevře a Chelsea tam nasází pár kousků. Já myslím, že to byl ve zbytku zápasu od Evertonu vynikající výkon a čestná porážka. Jen škoda, že Etoo nešel na hřiště ještě před hazardovým / colemanovým gólem.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Proc byt nastvany? Dali jsme 3 goly, to davame malokdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Robertův optimismus?

Reagovat
Zaschrona

Asi to je fakt nejlepsi v tehle situaci, jinak by to byly hruzny myslenky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Zajímavý, že mají obě strany po zápase podobný pocity ...

Reagovat
Zaschrona

Hlavne myslim, ze k tomuhle se toho moc neda napsat ani... Nebo mozna da, ale fakt ne ted, to az to vyprcha...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Ale překvapilo mě, jak moc byly vyhrocené emoce. Přitom jste v podstatě naše druhá farma.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když Costa je bezcharakterní špína, tak to se pak nesmíš divit. Ale do té žumpy aspoň krásně zapadl.

Reagovat
blade115

Diegooo efekt.

Reagovat
Zaschrona

Zalezi jak se na to podivas, klidne by se dalo taky tvrdit, ze vy jste nase farma.

Ale uplne me to neprekvapilo, u nas jsme schopni hrotit vsechno a zvlast pak takovehle zapasy, kdy bojujem s konkurenty.

Reagovat
Error

No ale to ještě nevíš, že už pro Chelsea připravujete Barkleyho se Stonesem.

Samozřejmě sranda. Už před přestupem Lukaka jsem ti psal, že já Everton regulérně považuju za hrozbu a konkurenci, takže pokud budou takto vypadat zápasy s Toffees pravidelně, budu jen rád.

Reagovat
Zaschrona

Ja to taky tak bral, stejne nakonec jestlize se nezvednem vysledkove do par let a oni naplni potencial, tak bude tezky je udrzet, to je fakt... Ja bych takove zapasy s Chelsea taky bral, ale snad uz to priste bude daleko vyrovnanejsi. Ale proti Josemu to bude vzdy nesmirne tezky, dneska na nas zas paradne udelal taktickou pripravu a totalne nas otevrel smerem dozadu. Mate v trenerovi poklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy taky, ale José je José.

Reagovat
fajdax

Neuvěřitelnej match, Costa je král a Chelsea je válec

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je nejlepší .

Reagovat
smazaný uživatel

No dobré, stačilo už. Ty trapné obrany mě nebavily. Pojďme na Atlético s pevnou defenzivou.

Reagovat
Atlético de Madrid

v PL neuměj bránit

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, zítra 3:0 a hurá zase do čela ligy

Reagovat
feministka

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Zajímalo by mě ale, jak dlouho mu to vydrží.

Reagovat
kvasha16

Maria ma vela ludi za kokota a nechce ho vo svojom time, ale on neni zas taky cudak ako ho z neho niekedy ludia robia podla mna

Reagovat
Kowe

Hlavně poslední dobou se lepší. V Miláně už tolik hovadin nedělal a Inzaghi říkal, že si vzal přes volno před sezonou osobního trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Even in the rain.

Vždyť tam prší víc jak neprší.

Reagovat
smazaný uživatel

Mingolet, Manquillo, Lovren, Sakho, Moreno, Gerrard, Henderson, Allen, Markovic, Sturridge, Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, s tou zálohou si Bentaleb pohraje

Reagovat
vrabejka

Bentaleb who??? Si pobavil

Reagovat
Trand

Bentaleb who.

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Vzájemné měření sil mezi Arsenalem a Leicesterem vyznívá jasně pro první jmenované. V posledních šesti zápasech odešli Kanonýři neporaženi, byť nejčerstvější duel se datuje ke květnu 2004. Šlo tehdy o poslední zápas sezony, kdy již Londýňané měli jistý ligový titul, ovšem šlo jim v tu chvíli o mnohem víc. Všech předešlých sedmatřicet zápasů sezony totiž zvládli bez jediné porážky. Foxes jim však tehdy ještě na stařičkém Highbury pořádně zatopili a jen díky spásným brankám Henryho s Vieirou se oba celky nakonec rozešly smírně 2:2.

Ten zapas Arsenal vyhral 2:1.

Reagovat
Nikikrew

tak , rychlo to opravte lebo to strasne bije do oci. Takto znevazit posledny legendarny zapas AFC danej sezony, ach

Reagovat
Counter

Však to máš jedno, jestli výhra nebo remíza v tomhle případě.

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Hah, cunta dostala taky jednou vyřváno.

Reagovat
iamek

Kagawa vazne za 8 milionu euro ? Ed

Reagovat
vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

a za kolko by si si to predstavoval?

Reagovat
kvasha16

viac asi

Reagovat
vrabejka

Konečně bude hrát v týmu. který hraje o nejvyšší příčky

Reagovat
smazaný uživatel

fenixLFC takyto humor isto oceni

Reagovat
fenixLFC

neskutocne nezvladas

Reagovat
Wat

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Liverpool dnes vyhraje

Reagovat
Le Gunner

No jen doufám, že Arsene zase nenacpe Mesuta na křídlo, to je hrůza. Nicméně to rozestavení 4-1-4-1 se mi zamlouvá, ten na tu defenzivní činnost je Flamstera jako ztvořený, jen nevím, kdo by místo něho mohl na štíta zaskakovat, protože ostatní záložníci jsou spíš takové CM až AM. Možná Coq, Diaby... Jsem zvědavý na deadliner, co ještě vymyslíme.

Szcz - Debuchy, Kosc, Merte, Nacho - Flamini - Ox, Ramsey, Özil, Podolski - Alexis

Výhra o dva góly.

Reagovat
Le Gunner

*ten post, *je pro Flamstera & *deadline.

Ještě mám asi zalepené oči.

Reagovat
Le Gunner

A stvořený, ježiši, ještě, že už zítra začíná škola...

Reagovat
afc

Wenger postavi Wilshera miesto Poldiho.

Reagovat
SunFells

Tedy zas bude Özil hrát z kraje.

Reagovat
Le Gunner

Já vím, takhle bych to postavil já...

Reagovat
LAM

Rosickýmu zas ani šanci jo?

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

To se nemůže stát, ozil by si přes něj pak nezahrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
vrabejka

Wayne Veysey ‏@wayneveysey 11 min

Arsenal activated Remy £8million release clause last night. Straight battle between #AFC & #CFC. Podolski could leave if Remy joins #AFC.

Arsenalu bych ho přál

Reagovat
Usty
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

classic Kammy

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Darren Fletcher

no je to vtipne, ale...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rarášek

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

klasik

Reagovat
vicinda07

tak dnes verim v 3 body, len sa obavam co bude predvadzat Kaboul, radsej by som ho tam nevidel...bud Fazio ostry start alebo Chiriches...COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně Vlad, Kaboul bude mít velké problémy s rychlostí.

Reagovat
blade115

Ke zvratu by ještě mohlo dojít v případě budoucnosti Loïca Rémyho. Na příchodu útočníka Queen's Park Rangers je domluvena Chelsea, do hry se ovšem údajně chce ještě zapojit Arsenal, který chystá nabídku. (goal.com)

Co to ten hloupý Arsenal zase zkouší? ...

Reagovat
SunFells

Natahuje mu plat u krys.

Reagovat
blade115

Tak jestli jen to, tak je to v pořádku. Za to vás dnes potrestaj Foxes.

Reagovat
vrabejka

Reagovat
Gunnersaurus

vrabejka tu má novú úlohu ? okrem prestupov už aj hejtuje Arsenal

Reagovat
Fenri

Však deset komentů hore píše o tom, že nám ho přeje

Reagovat
Gunnersaurus

ok sorry čítal som to zdola

Reagovat
SunFells

Reus s Cavanim nepřišel, ztrácí hlavu.

Reagovat
vrabejka

Přeju radší Remyho Arsenalu, ktery tam mám větší šanci na základ než u Ropáků,kde bude dělat pouze dvojku. A navíc Chelsea ho tolik nepotřebuje jako Gunners.

Reagovat
blade115

Arsenal mu prý nabízí 75kpw, my 90. Tak snad je to pravý žoldák se vším všudy.

Reagovat
Mimalu

naj ednu stranu je super že jsem se zbavili Torrese, ale na tu druhou nás to zatlačilo do kouta kdy musíme někoho sehnat i za cenu platu, který by jsme mu před měsícem nedali ani omylem

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Jsou to kecy.

Reagovat
blade115

No já už se obávám čehokoliv. Kdyby se ho nepodařilo přivést, tak buď uděláme nějaký panic buy na deadline, nebo půjdeme do sezóny s dvojkou Costa - Drogba, což by byla každopádně naprostá tragédie...

Reagovat
blade115

A to, že se o něj zajímáte, potvrdil mimo jiné i Di Marzio, Telegraph, Sky, takže to nějaký kec asi nebude.

Reagovat
Counter

Hodně by mě překvapilo, kdyby Rémy upřednostnil AFC.

Reagovat
blade115

Tak měl by u vás rozhodně víc herního prostoru ...

Reagovat
Counter

No nevím. Byl by za Alexisem a za pár měsíců i za Giroudem.

Reagovat
blade115

Tak předpokládám, že kdyby po něm Wenger šel, tak by ho na hrotu upřednostnil před Alexisem a toho vrátil na křídlo. Ale nevím, mi to celkově z vaší strany moc smysl nedává, na hrot máte variant víc než dost i bez něj.

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

no pome si napraviť chuť po man city dnes za tri bodíky

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vrabejka

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

lukak

Reagovat
smazaný uživatel

lukaku vcera v prime konfrontaci ukazal velke hovno, jose udelal nakonec asi dobre... stejne nejvetsi peklo bylo prodat matu (hrace vyzdimaneho) za tezky prachy topicimu se manchesteru :)))

Reagovat
Zaschrona

Jasne no, dal brevno, temer neustale na sebe poutal pozornost obrancu a i diky nemu a jeho praci treba dal Naismith ten druhy gol... Nicmene je fakt, ze mu to aktualne tolik nejde, hraje pres zraneni a potrebuje se v nekterych cinnostech sve hry vyrazne zlepsit, potrebuje cas...

Reagovat
smazaný uživatel

No kdybys nenapsal tu poslední větu, tak bych si aji myslel, že jsi neviděl, jak špatně hrál. To, že dal břevno z rohu na tom nic nemění.

Reagovat
Zaschrona

Nehral nijak extra dobre, ale zase neni potreba jeho vykon shazovat vic, nez si to zaslouzi.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

lallana, coutinho, balotelli na lavičke trošku luxus..takú silnú lavičku u nás nepamätám a to môžem prejsť celé obdobie Benitéza

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
SunFells

Máte lepší širší kádr než dřív, ale tady tihle to v tuto chvíli těžko značí. Dá se čekat, že dva z těch tří budou hrávat běžně, je snad zřejmé, proč je na lavičce Lallana a Balotelli.

Reagovat
smazaný uživatel

no a prečo sa teda smeješ, keď práve šírku som vyzdvihol, ktorá nám roky chýbala?

Reagovat
SunFells

Protože jsi to vyvodil z těch jmen na lavičce, což teď spíš akorát dělá slabší základ než ten ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

čože? U Bala je snaď samozrejmé, že bude mať top dopad na mužstvo? to isté od Lallany, ktorý je nový? Sterling, Sturridge sú top zohratá dvojka a pochybujem, že sa cez nich niekto z vyššie uvedených dostane natrvalo

Reagovat
SunFells

Jsem si nějak neuvědomil, že to vepředu hrajete s dvěma hráči. Tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

takže toho jedného zvyšného z tria v základe nahradídvojica z lavičky? well done

Reagovat
SunFells

Ne? Co to žvatláš prosímtě? Napsal jsem, že dva z těch tří zmíněných budou běžně hrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

čo je pičovina

Reagovat
SunFells

Myslím, že né.

Reagovat
tomasinho

Jak je tam chceš všechny naskládat jako?

Reagovat
SunFells

S Coutinhem či Lallanou na AM pod Sterlingem, Sturridgem a Balotellim, případně místo Balotelliho právě ten druhý z dvojky Coutinho/Lallana by hrál z kraje.

Reagovat
papos182

Opet resis sracky. Mel jsi zustat u toho, ze souhlasis, ze mame lepsi sirsi kadr.

Reagovat
SunFells

Běž se chlapče proběhnout.

Reagovat
tomasinho

To budeme hrát málo ale. Pokud budou Balo a Sturridge společně, tak to bude spíše diamant, kde se Lallana a Sterling nevecpou oba prostě. A Balotelliho s jeho pohybem z křídla si představit neumím. Sturridge tam zahraje takové to falešné křídlo, ale taky ne tak účiněn jako na hrotu.

Reagovat
SunFells

Se Suárezem často hrával Studge, Sterling i Coutinho, ne? Musel by Studge jít víc ke kraji, jak dřív. Jinak Balotelli myslím hrával křídlo v Interu, ale to jen tak pro zajímavost, je jasný, že ten hrot by tam byl on.

Reagovat
tomasinho

Hráli, ale Coutinho hrál hlouběji a jeden ze dvojice Suárez/Sturridge falešné křídlo. Takhle to bylo proti EFC a vám doma. Pakse hrál diamant, kdy Coutinho hrál CM (proti City třeba), Sterling AM. Lallana ti to CM v diamantu podle mě nezahraje.

A ano, i Rodgers říkal, že Balotelli a Sturridge umí křídlo, ale i se Suárezem pochopil, že nejvíc z nich vytříská, když budou hrát ve středu. Navíc letos jsme zatím vždycky hráli s tříčlenným středem, kde byli defenzivnější, Coutinho tam nehrál ještě.

Reagovat
SunFells

Letos od ledna, od přípravy nebo od začátku ligy?

Reagovat
tomasinho

Přípravy. Většinou hráli 3 z pětice Lucas, Gerrard, Can, Hendo, Allen. Ale jako taky to může být tím, že nebyli k dispozici Lallana ani Markovič no, takže hrál Coutinho křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud budou Balotelli a Lallana běžně hrávat společně, tak asi bude sedět Sturridge nebo Sterling, no. Pořád silná lavička. I kdyby tam měl sedět třeba ten Markovic, tak jsme takovou lavičku nikdy neměli.

Reagovat
SunFells

A proč by seděli? Šak Coutinho hrával v trojčlenné záloze toho nejofenzivnějšího dost často ne? Lallana ho hrává též.

Reagovat
tomasinho

Coutinho hrál ale hlouběji než Lallana u Saints.

Reagovat
SunFells

No dobře, tak Coutinho by tam hrál. Každopádně Coutinho tam taky nehrál než se dostal pod Rodgersovu ruku a co se týče hry na malém prostoru či hlavně pracovitosti dozadu, tak tam problém u Lallany žádný nevidím, aby jej nemohl potkat podobný osud.

Reagovat
tomasinho

To je docela možné, že to má i Rodgers v plánu. Ale asi to potrvá. Každopádně těch variant je hodně konečně. Může hrát jeden z té útočné dvojice třeba, můžou hrát oba, může se hrát 4-3-3, diamant. Na lavičce bude konečně někdo, kdo to oživí a ne Aspas s Mosesem.

Reagovat
SunFells

To jsem se teda nenechal přesvědčit, že nebudou standardně hrávat dva z té trojice

Reagovat
tomasinho

No tak půlkroku minimálně ne, Lallanu přetransformovat na CVM nebude tak lehké. Standardně rozhodně hrát spolu nebudou.

Reagovat
SunFells

"U Bala je snaď samozrejmé, že bude mať top dopad na mužstvo?" taky boží

Reagovat
vrabejka

Podle mě pujdem na ně s diamantem, přál bych si v základ Cana a SuperMaria. Nejlepe takhle:Mignolet-Manquillo-Lovren-Sakho-Moreno-SG-Can-Allen(Hendo),Sterling-Ballo-Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

O Bonyho aktivně nikdo nebojuje? Přál bych mu jakýkoliv top klub, ideálně nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je na tom Kozák s rehabilitací? Už začíná trénovat?

Reagovat
mickey mouse

Údajně mu kost nějak špatně srostla, ještě minimálně měsíc trénovat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

COYS!

Dneska 3 body

Reagovat
vrabejka

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky po bodu, ať se neperete.

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

"Everton have scored the most own goals in Premier League history (44)."

Reagovat
smazaný uživatel

Carra si to od vás asi přinesl

Reagovat
smazaný uživatel

A odkud si to přinesl Škrtel?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
PhilipS

Jestli má Bony ve smlouvě výstupní klauzuli na 20 miliónů liber, tak nechápu, proč ho Wenger dávno nekoupil. Za tuhle cenu by to byl to no-brainer...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

A nemusel by se nám srát do Rémyho.

Reagovat
Counter

Třeba tam tu klauzuli nemá. A třeba o něj Wenger nestojí, protože dalšího silového hrota nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalšího?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Giroud, ale taky tomu nerozumím, když je do vánoc (?) out.

Reagovat
smazaný uživatel

Sanogo?

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně není prototyp silového útočníka.

Reagovat
Manik...

To není útočník pro Arsenal..

Reagovat
SunFells

David Ornstein ‏@bbcsport_david 5m

#AFC haven't met Remy release clause but are in conversations with #QPR about rivalling #CFC for him - IF they let a forward go

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad budou dnes gólové hody mezi Londýnem a Liverpoolem pokračovat. 3:2 pro Spurs a budu královsky spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

Raději zopakovat minulou neděli 4:0, ať zbytečně nenamáhám srdíčko.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Counter

Lepší výhra 5:0, fans euforicky vthrnou na hřiště a bude následovat kontum a bodový odpočet

Reagovat
nani92

a 3 body pre Celtic

Reagovat
Counter

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fff

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal je hra, která se hraje 90 minut s 11 hráči na každé straně a vždycky vyhrají Němci. A druhý den Celtic kontumačně.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

To mi pripomenulo na jednom tenisovom diskusnom fore vzdy ked sa tipovali vysledky tak polka fora Connors in five

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Manik...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kovi81

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
feministka

Reagovat
Rarášek

Reagovat
madridcan

a hrac zapasu Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti nějakému Liverpoolu to snad nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych snad i bral

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dneska kohout aspoň 3x zakokrhá.

Reagovat
Switchback

Tottenhamu hodně věřím, tak snad nezklamou ... 3:1

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fff

Ty sviniar, ja som vam vcera od srdca fandil a pri kazdej akciii som vstaval z gauca, ze to dotiahnnete a Ty takto ?

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš porovnávat Spurs s Chelsea jako obdobné protivníky?

Reagovat
fff

Ja som si tu chcel zavtipkovat so Zaschom, nemusis sa sem motat .

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, promiň

Reagovat
fff

Nieee ja som to zas nemyslel nejako v zlom, aby sme sa zle nepochopili .

Reagovat
blade115

Ty sviniar, ja som vam minuly tyzden od srdca fandil a pri kazdej akcii som vstaval z gauca, ze to dotiahnete a Ty takto ?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fff

Tak ja som Chelsea prial naposledy ked tam bol este Zola a JFH a potom proti Barcelone v LM, odo mna podporu holt cakat nemozes

Reagovat
blade115

To je dobrý, ono to jednoho dne přijde samo.

Reagovat
fff

Mozno raz, ked spadnete o par lig a budete sa potom roky dostavat hore, tak vam budem priat ako outsiderovi a novacikovi .

Reagovat
blade115

Ok, stačilo ...

Reagovat
TopinB

Reagovat
Dominator

Reagovat
Zaschrona

Ja holt letos preju Pocheho Spurs titul, proti tomu se neda nic delat, kdyz se tech boju letos Toffees dle vseho ucastnit nehodlaji, byla to jasna volba.

Reagovat
Zaschrona

Ale budu vam bez par dnu za mesic fandit, at nedopadnete spatne. (nebo at nedopadnem spatne my?)

Reagovat
fff

Inak vy uz ziadne transfery nechystate?

Reagovat
Zaschrona

Na tuhle otazku O'Keeffe z Echa vcera uz pred zapasem odpovedel "snad", coz tak nejak koresponduje s nazorem drtive vetsiny Evertonians... Snad to "snad" si uvedomuje i Martinez... Obavam se, ze Jagielka uz na to nema, stoper je absolutni nutnost, ve vic radsi ani nedoufat...

Reagovat
smazaný uživatel

uz na to Jags nema?

Reagovat
Zaschrona

Loni v derby totalne vyhorel, kdyz si z nej Suarez udelal krasny vecer, pak jsme s nim prohrali 2x ze tri zapasu, kdyz se zranil, aby jsme pak v dobe jeho absence vyhrali 8 zapasu z 10, aby pak nemel vubec dobre MS, aby se pak vratil, meli strasnou pripravu a dostali jsme s nim v sestave v prvnich 3 zapasech ligy 10 golu, z nichz velka cast pada bohuzel vyrazne na jeho triko... Mam Jagse hrozne rad, ale tohle uz zacina vypadat, ze to neni jen vypadek formy...

Reagovat
smazaný uživatel

Is he Dawson in disguisse?

Reagovat
Zaschrona

*disguise ... snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Titul?

Reagovat
smazaný uživatel

ne asi

Reagovat
Zaschrona

Tak komu jinymu vpredu to prat, aby to nebyla zas takova nuda?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak já bych vám ho taky přál, ale tak nějak mě to u nás ani u vás nenapadne

Reagovat
Zaschrona

Taky vy jste oproti nam financne uplne jinde. Mate k tomu o dost bliz.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Usty

skurvysyn!!!

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza by byla nejlepší, ale když má někdo vyhrát, tak Spurs.

Reagovat
fff

Ono ta nasa novozlozena obrana je velky otaznik, kludne tie tri goly z toho byt mozu.

Reagovat
fff

Dnes tazky zapas, som zvedavy. A z pohladu LFC fandu je na co byt zvedvay, dvojka Lovren Sakho, Lallana, Balotelli ak nastupia. Uvidime.

Reagovat
vrabejka

Nicolò Schira ‏@NicoSchira 8 min.

#ManchesterCity has offered 50 mln € to #Monaco for Radamel #Falcao. They are closing the deal. #MCFC

To radši at jde do Realu

Reagovat
Mimalu

2000. pro Chelsea FC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Darren Fletcher

co je na tom?

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná, pěkná

Reagovat
kvasha16

Reagovat
papos182

No, ocekavam, ze to bude predevsim v obrane hruza. Nastoupi ctverice, ktera spolu neodehrala ani jeden jediny zapas. Tipuju, ze se objevi nekolik chyb v obrane; pokud to Spurs potrestaji, tak pote, co jsem videl v minulych 2 zapasech, realne hrozi, ze prohrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, včera byl vyhlášen hráčem zápasu Nemanja. Nevím, jestli s tím úplně souhlasím, protože dělal hodně chyb, ale i tak dal gól + asistenci, což je slušné.

Reagovat
SunFells

David Ornstein ‏@bbcsport_david 2m

#AFC have dropped Remy interest. Enquired but no longer pursuing. Currently not close to any signings before deadline

Tak nic no

Reagovat
SunFells

Ale ta poslední věta je teda zarážející. Fakt kreténismus s tím Vermaelenem.

Reagovat
fff

Uz jedine ten Cavani ostava .

Ale ten chybajuci stoper by vas fakt mohol mrziet pocas sezony .

Reagovat
smazaný uživatel

tak vermieho sme nakoniec nechtiac nahradili, otaznik je kto bude 4. stoper

Reagovat
SunFells

To fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

stale si ides zo zotrvacnosti ze je priemerak?

Reagovat
SunFells

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

tak zatial patri medzi nasich najlepsich hracov tuto sezonu, ukazal ze na tu trojku ma..tak ci tak ta trojka asi bude takze sme vermieho nahradili..a 4. stoper sa asi kupuje dost tazko ked mu vies slubit len par zapasov v sezone ale urcite bude chyba ak nepride nikto

Reagovat
SunFells

Zatím tato sezóna nevytvořila žádný dostatečně široký vzorek, tím víc když je posouzen hloupě a energické bojovné působení hráče se zaměňuje za dobré působení hráče. V přípravě ho většinou moc neprověřili a v soutěži už jsou jeho chyby výraznější, hraje to velice podobně jak Koscielny zpočátku a to jít do všeho bez větší rozvahy ...většinou to vytvoří dojem hodně kvalitního zákroku, to tak bývá, když si zahráváš ..a jednou to posereš. Jeho poziční hra taky není nejlepší, vedle Debuchyho se to navíc zvýrazňuje.

Doposud předvedl, že tam připadá v úvahu a jako 4. stoper by mohl být dostatečný, navíc bude mít furt blíž k sestavě přes beka.

Reagovat
Lacko_Boh

to ja

Reagovat
smazaný uživatel

lacko lacko

Reagovat
Lacko_Boh

jáj počkať,ja že sa bavíme o Vermim,nie o Calumovi Calum a mám rád

Reagovat
Le Gunner

Momentálně Miquel.

Reagovat
Fenri

Holt Monreal bude jako záskok na stopera a na kraje počítáme s Flaminim a Coquelinem...

Reagovat
kiwwi

A si sa rechtal jak pripeceny keď som napísal že Wenger ma náhradu v Chambersovi

Reagovat
SunFells

Což nemá, takže?

Reagovat
kiwwi

to uz mne je jedno, ze si ty predstavujes nejaku lepsiu nahradu ako Wenger, ty si sa smial tomu, ze pre Wengera to stacit urcite nebude a nie je to tak, ze Chambers by mal byt pre Wengera tou nahradou

Reagovat
Mada

Reagovat
M0rb1D4S

Alespoň vám dal na 40 minut naději

Reagovat
Le Gunner

Ten Sokratis byl jen rumour nebo se fakt chystal, respektive chystá?

Reagovat
SunFells

Podle mě se o něj zajímáme, ale Dortmund chce moc a po losu LM bude možná ještě míň ochotný.

Reagovat
Le Gunner

Vlastně no. Tak už mě nikdo na toho 3. stopera nenapadá, to je fakt bída. A ještě k tomu ten útočník... Osobně bych si přál ještě nějakého defenzivního univerzála, klidně CB a DM v jedné osobě.

Reagovat
Lacko_Boh

ide o to či je k dispozicii dostatočne kvalitny univerzalis

Reagovat
Le Gunner

Šak. Ani mě nikdo nenapadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt neskutečný

Myslím, že těch útočníků, co by byli k dispozici do 20 tak málo není. Aneb jak si zajebat jinak dobrý příchody jedním nepříchodem. Fakt nechápu, proč se ještě nemohlo zainvestovat do útočníka a minimálně i střeďáka.

Reagovat
SunFells

Toho útočníka chápu, respektive rozumím, proč Wenger tam nikoho není tak odhodlán přivést. Ale stoper tu měl být rozhodně před Vermaelenem a teď se měli soustředit na nějakou příležitost získat vhodné DM. Celý měsíc se kurva ví, že Vermaelen odejde a ani dva týdny po jeho odchodu, navíc koncem okna, se nepodařilo nikoho přivést a přitom možnosti byly.

Reagovat
Manik...

Arsenal. Co tě překvapuje?

Reagovat
SunFells

Si jako nemůžu zanadávat na amatérismus jen proto, že mě to nemůže už nějak moc překvapit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Higi

Ještě je času dost, někdo přijde...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, úžasné.

Reagovat
Robochelsea

Liverpool dnes musí zabrať. Ten odpad nemá na špici tabuľky čo robiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto s tebou souhlasím. Momentálně je na špici tabulky Chelsea a to je odpad první kategorie.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, ten odpad dneska ze špice sesadíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
vladis271

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
feministka

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
*CZE*

Nezna někdo nejakou FB stranku s goly v PL? Sheva+ přestal davat. Pred tim pridaval skoro hned co gol padl. Diiik

Reagovat
Usty

Mario Balotelli starts for Liverpool against Spurs today. #LFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC team v @SpursOfficial: Mignolet, Manquillo, Moreno, Lovren, Sakho, Gerrard, Allen, Henderson, Sterling, Sturridge, Balotelli

Confirmed #LFC subs v @SpursOfficial: Jones, Enrique, Toure, Lambert, Coutinho, Can, Markovic

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
nani92

Balooo

Reagovat
stiflerovamama

Skoda ze Adam ani na lavicke, od neho si vela slubujem.

Reagovat
papanegra

ty pičooo, tak to se těším, sestava jak jsem si přál. jen škoda, že dnes neukáže Lallana

Reagovat
vrabejka

S touhle sestavou nemuzeme prece prohrat! Proste nemuzeme! Come on LFC! YNWA!

Reagovat
SunFells

Nedovedeš si to představit?

Reagovat
cristiano.K.

abyh řekl pravdu, taky ne. Kaboul je slabý, tam si Sturridge musí dělat co chce.

Reagovat
Le Gunner

Obrana budoucnosti. Jinak Balo bude hrát z kraje nebo jak?

Reagovat
stiflerovamama

bude hrat hore s Danielom. Raheem pod nimi. Diamant.

Reagovat
smazaný uživatel

Diamant, Sterling na desítce, Danny a Mario vepředu

Reagovat
cristiano.K.

bude stát na hrotu

Reagovat
Le Gunner

Dík, už jsem to našel na livesportu. By mohlo být zajímavé, uvidíme, jak to těm dvoum navrchu sedne, ale aby Sterling zvládal aj desítku.

Reagovat
tomasinho

Hrál ji skoro celé jaro, nemá tam problém, ba naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling tam právě možná hraje líp jak z křídla

Reagovat
Le Gunner

Aha, to jsem nepostřehl. Dík za info, určitě se budu dneska dívat, abych viděl aspoň něco, protože Arsenal nejspíš nestihnu celý, budu rád za posledních 10 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Marioooo

Reagovat
fajdax

Já nevím, možná se trošku přemlsanej z chelsea, ale tohle mě přijde šíleně průměrný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Ano, loni to bylo průměrné hodné 7. místa, posílené to je opět průměrné. Nezklameš

Reagovat
LGT

Jako Chelsea je jinde, ale průměr vypadá fakt jinak

Reagovat
smazaný uživatel

idiot

Reagovat
vladis271

skurvysyn

Reagovat
tomasinho

Supr, dobrá

Reagovat
minoLFC

to som si myslel....

Reagovat
smazaný uživatel

TOPka, tipujem 1-2

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

to najlepšie čo môžme postaviť

Reagovat
smazaný uživatel

wow, úžasná jedenástka, obrovsky silná. Byť tam možno niekto svetovejší na RB, tak je to dokonalé.

Reagovat
Manik...

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

‪#‎THFC‬ team: Lloris; Dier, Kaboul (c), Vertonghen, Rose; Bentaleb, Capoue; Chadli, Eriksen, Lamela; Adebayor

Reagovat
smazaný uživatel

vitazna, podme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Bentík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

očekávaná. sice jsem teda doufal v Kaboula na lávce, ale snad toho moc nepokazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem na něj zvědav, ale letos zatím obrana funguje, tak snad v tom budou pokračovat

Reagovat
smazaný uživatel

nula vedle nuly s prstem v nose dneska

Reagovat
vicinda07

taka ista ako minule, snad to Kaboul zvladne

Reagovat
ďuriLFC

Dier je RB? Som si myslel že CB.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaskakuje za Walkera. A pro nej lepsi RB nez lavka.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc mu to docela sedlo, rozhodně lepší varianta než Naughton.

Reagovat
smazaný uživatel

dokáže zahrať aj RB a DM, ale primárne je CB

Reagovat
smazaný uživatel

Jen Moussu bych radsi misto Nabila, jinak super.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám trochu strach, ta dvojice Nabil - Kaboul, tam to může být slabší.

Reagovat
smazaný uživatel

Naughton nie je ani na lavičke. snáď ho predajú. inak super zostava

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Bentaleb

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Alberto Aquilani

to je Vlad na tom tak zle, že ho vytlačí Kaboul ?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl dlouho zraněný a první zápas hrál až teď v týdnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

CO je s Lallanou kua?

Reagovat
cristiano.K.

zřejmě ještě není na tom tak dobře,aby byl aspon na lávce

Reagovat
LGT

Doufám, mám trošku strach, jestli se mu něco nestalo zase s tím kolenem...

Reagovat
tomasinho

Nic, není dost fit. A podívej se, kdo je na lávce. Koho bys z ní chtěl vyndat?

Reagovat
smazaný uživatel

Lamberta

Reagovat
tomasinho

Nejspíš jo, ale ten je tam jako možnost pro změnu stylu. V první i druhém zápase nám přinesl jisté ovoce.

Reagovat
LGT

Pokud není fit, tak je to ok, všude jsem ale četl, že už je ready, tak sem překvapenej.

Reagovat
tomasinho

No ready je, ale méně než ti ostatní. Musí být na lávce obránci a záložník a z ofenzivy neměl koho dát pryč, když jsou všichni víc fit.

Reagovat
fenixLFC

Tak na lavicku sa rozhodovalo medzi nim a markovicom...predpokladam ze dalsie kolo uz hrat bude

Reagovat
papos182

Snad se nezrani v repre....

Reagovat
smazaný uživatel

Však není v nominaci, ne?

Reagovat
tomasinho

Nejede právě, takže může potrénovat.

Reagovat
papos182

Ideal.

Reagovat
TopinB

2137. pro gólovou remíze Tottenhamu a Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ešteže si upresnil, akú remízu myslíš

Reagovat
TopinB

Tak aby se na to dalo dívat, nevadilo by mi, kdyby padlo tak 10 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

6-3 to asi nebude, ale nejaké určite padnú

Reagovat
TopinB

Protože to by nebyla remíza

Reagovat
Manik...

Spíš 3:6 to by šlo

Reagovat
LGT

Doufám, že nás všechny dneska Balo příjemně překvapí a bude makat, pak by to mohlo jít

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
feministka

Reagovat
Miguel19

Čekal Evu no..

Reagovat
cubazi

Reagovat
TopinB

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Manik...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Can?

Reagovat
tomasinho

Nehraje od 1. kola. Vlastně od toho poločasu proti BVB. On sám tvrdil po 1. zápase, že není úpklně fit, takže podle mě proto. A taky hrál Allen posledně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, dík

Reagovat
tomasinho

Škoda, že je neposaditelný Gerrard, rád bych viděl Cana. Ale doufám, že brzo ho uvidíme i v základu, protože silově je to nejlepší záložník, jakého v kádru máme.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že vám v budoucnu přinese ještě hodně radosti...Hráč je to parádní

Reagovat
tomasinho

Taky si myslím. Pořád má 20, takže může jtí jenom nahoru. Těším se na jeho vývoj.

Reagovat
cristiano.K.

protože Allen zahrál minule dobře. Od začátku bylo jasné,že v úvodu sezony bude jen střídat.

Reagovat
tomasinho

No do 1. zápasu se s ním trochu počítalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado ani na lavicke, definitivne odpisany?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na lavičce nejsou ani Sandro a Paulinho...a určitě jako jedinej zůstane ten kokot Paulinho...

Reagovat
fajdax

Vy jste fakt špíny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty skurvysyn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Docela trapas už... Ale tak Yung se tomu zasměje, to je jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je zranený, aspoň vo štvrtok bol

Reagovat
SpecialOne

Objektivně, to je Bentaleb lepší než Paulinho??

Reagovat
smazaný uživatel

Každej je lepší než Paulinho.

Reagovat
tomasinho

Kecáš, Lucas ne

Reagovat
papos182

Reagovat
nani92

ani Anderson ne

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
vicinda07

jo

Reagovat
Leo Rekordman

neni

Reagovat
Miguel19

Syneeeeeek

Reagovat
fajdax

Over the past 3 seasons Diego Costa has never lost a game in which he's scored in (scored in 33 games, 33 wins)

Jestli je to pravda tak

Reagovat
smazaný uživatel

Wow.

Reagovat
smazaný uživatel

13/14 - jo

12/13 - 2 remízy

11/12 - 2 prohry

Reagovat
Miguel19

12/13 - jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, "has never lost". Ale pak nesedí teda to 33 games, 33 wins.

Reagovat
Miguel19

Je to divný

Reagovat
fantomas

Sedí to (de jen o ligový zápasy), menší problém je akorát v tom, že ty "3 past seasons" sou 12/13, 13/14 a 14/15(!) no..

Reagovat
kiwwi

jak to moze sediet, tak 12/13 ma 2 remizy?

Reagovat
vladis271

strašne si vymletý

Reagovat
smazaný uživatel

to je neskutocne az

Reagovat
smazaný uživatel

to má z toho, jak ho stále volajú do hospody.

Reagovat
smazaný uživatel

lol Pochettino: balo is the best striker in the world

Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

Řekl better.

Reagovat
smazaný uživatel

better striker in the world?

Reagovat
vladis271

Reagovat
mario23

Reagovat
cubazi

prosim nejaky link

Reagovat
nani92

http://streamsp.com/ ale heslo si musíš zistiť sám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
blade115

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Staenly10

Lidi, na jakym streamu koukáte?

Reagovat
mithro

Shinji

Reagovat
smazaný uživatel

strasna skoda no

Reagovat
mithro

£6m for Shinji is an absolute steal. 25 years old, he’ll score a bagful of goals for BVB. Criminal waste of his talent while at OT

my sme uplne otrasni v tomto, kupujeme hracov, kt neviem vobec vyuzit, hrozna skoda... ale pre neho to najlepsie riesienie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevyuzili sme ho no, bohuzial, ale sympatak neskutocny

Reagovat
fff

Reagovat
SunFells

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cena jak by ji navrhoval fff

Reagovat
wild

a podobne to moze dopadnut s Matom..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

tak chce si zahrať v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

co? Už je to konečně ofiko?

Reagovat
mithro

no viac menej je to uz done deal, jedine, co tomu chyba je oficialne oznamenie od klubov.

Reagovat
smazaný uživatel

já to sleduju už od čtvrtka, ale pořád čekám na něco oficiálního no...

Prý má ale dneska ještě přijít na medical

Reagovat
Kenneth

Podle Bildu uz podepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo.. ale raději si počkám na kicker. Pak se budu radovat jak malý jarda!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak už to píše i kicker!! Návrat ztraceného syna - neskutečné!!! a ještě k tomu za 8 mil

Jestli bude hrát jenom z poloviny tak dobře, jak kdysi za nás hrával, tak je to posila jako hrom!

Reagovat
mithro

uz to potvrdil aj nejaky novinar z kickeru.

Reagovat
nani92

Mata bez formy a Shinji sa nemôže ani len vyskúšať a radšej sa predá...fakt nerozumiem tejto politike...Welbeck by už bol fakt čerešnička na torte,ktorá sa dufam neuskutoční..

Reagovat
tomasinho

Rodgers 100. zápas a doposavad má lepší stats než Wengr nebo Ferguson v prvních 100 zápasech

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Tak nez SAF je ma lepsi kdejaky nouma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Boze nech Sakho a Lovren dnes nevyhoria

Reagovat
fff

Snad im to pojde a symbolicky v tretom kole sa chytia jak sa chytil Skrtel pred rokom.

Reagovat
tomasinho

Ty vole, to se seká jak hovado

Reagovat
fff

Digi sport neseka .

Reagovat
SunFells

já to mám plynulé jak vážku.

Reagovat
tomasinho

Ted to nejde ani najet.

Reagovat
smazaný uživatel

flash pls?

Reagovat
nani92

tá reklama na tu vodu Revive mi už fakt lezie na nervy..vidič,Giggs,Kagawa..a dokážu si normálne nahrať

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
monty25

V minulé sezoně byl Tottenham náš oblíbený soupeř (6 bodů, skóre 9:0). Tak uvidíme, co letos...

Reagovat
fff

Marioooooo, skoda.

Reagovat
tomasinho

Mariooo, to měl být gól

Reagovat
smazaný uživatel

Mario škodaaaaa

Reagovat
Whitemedia

Hugo BOSS

Reagovat
monty25

Balotelli mohl dát za Liverpool gól už ve 3. minutě...

Reagovat
smazaný uživatel

Vertonghen luxusní podskok

Reagovat
fff

Tvl Simon

Reagovat
smazaný uživatel

Bentaleb dobrý pas. Mignolet.

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet

Reagovat
fajdax

Mignolet

Reagovat
fff

Toho Cecha nepredate ?

Reagovat
fajdax

V capital one cupu se bude hodit

Reagovat
fff

Trosku luxus

Reagovat
fff

Sterliiiiiiing

Reagovat
fff

A Danny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

RAHEEEEEEEEM

Reagovat
smazaný uživatel

RAHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

Reagovat
tomasinho

RAHEEEEEEEEEEEEM!!!

Reagovat
Le Gunner

Liverpool zatím váleček.

Reagovat
Fenri

Obrana

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Henderson Sterling

Reagovat
Honza Matoušek

Sturridge

Reagovat
monty25

Reagovat
SpecialOne

Sturridge

Reagovat
Kenneth

Sterliiiiiiing

Reagovat
fff

Lovren preboha

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Firkraag

Ty vole :-D Kaboul asi moc nechápe, jak vystavit hráče do ofsajdu :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge skvely nahravac tusim Raheemko

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet. To je fakt hrůza.

Reagovat
Miguel19

Masivní obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor

Reagovat
nani92

nádhera..

Reagovat
jany kozak

nejaky dobry stream pls

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky stream v dobrej kvalite sa nenajde?

Reagovat
Tywin Lannister

http://www.stadium-live.biz/Channel2.html

kvalita průměř, ale běhá plynule

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet je hrozně slabej brankář...

Reagovat
Whitemedia

Ballotele se vracel

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli nějak moc běhá na to že podle některých nepresuje... Akorát si myslím, že to nevydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas je jasný, že první zápas bude makat jako kráva... Jde o to, jestli mu to vydrží i do dalších zápasů...

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on byl vždycky první sezonu všude dobrej. Až pak na to začne srát.

Reagovat
smazaný uživatel

Co za bulvarne sracky si na Balotelliho tahaju na Digi?

Reagovat
SunFells

Studge bohově

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge je uzasny

Reagovat
Matić

Tottenham se bude letos zase proti silnějším soupeřům sypat jako domeček z karet

Reagovat
smazaný uživatel

Pokial Poche nieco neurobi s tou obranou, tak ano. Zatial ich slabina v prebiehajucej sezone.

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem a Danny jsou prostě parádní.. Raheem to na ve středu hraje asi tak 100x líp než Coutinho.

Reagovat
fff

Asi to bude do buducna skor jeho post nez kridlo.

Reagovat
fff

Ale gol typicky Hendo, vybojuje na nasej polke, resp. pri stredovej ciare loptu a o par sekund nahra na gol z vnutra sestnastky .

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně Sterlinga se Sturridgem nejde Liverpoolu nezávidět...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham snad hraje bez obrany..

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sturridge se tak dobře kouká. To je nejzajímavější hráč současného fotbalu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Balotelli zatím docela běhá a 2 šance. Ještě lépe s míčem a bude to ok. Studge skvěle zatím.

Reagovat
fff

Tak to druhe mal byt teda gol

Reagovat
13

Ballo to zatím pěkně kurví

Reagovat
Side

Llorisova rozehrávka

Reagovat
Zaschrona

Nevadi, obratime to, pojdme Spurs.

Reagovat
fajdax

Balo zatím hvězdí

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana budíček kurva!

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, Diera takmer zabil Moyes Tak dalsi na zozname.

Reagovat
Zaschrona

pred nim a Mustafim dostal prednost Duffy, ale treba vedel co dela, Duffy dotahne Blackburn zpatky do PL a do boje o LM

Reagovat
Le Gunner

Sterling se teď dobře obehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

sterling kruta finta ted

Reagovat
VdV

CHCEME TRANSFER DEADLINE ČLÁNEK

Reagovat
tomasinho

Zítra je deadline.

Reagovat
VdV

já myslel dnes

Reagovat
tomasinho

Ne, v pracovní den až.

Reagovat
VdV

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris rozdává balóny jen do souboje, uplně k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

na LFC shope freeshipping worlwide dozajtra

Reagovat
smazaný uživatel

Steviemu to s novejma kopačkama lítá nějak doprdele...

Reagovat
Tywin Lannister

henderson má skvělej pohyb

takovýhle typ záložníka by potřebovali United

Reagovat
Whitemedia

Lamela dnes zatím tragický

Reagovat
tomasinho

Sakho

Reagovat
fff

Sakho dpc

Reagovat
fff

Obaja stoperi dnes uz s chybou

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fff

Ale toto zas typicka Sakhovina, on tie zlozite veci urobi dobre a potom jednoduchu vec nahra protihracovi.

Reagovat
SunFells

Sakho špaténka, ještěže tam je Lovren

Reagovat
Whitemedia

Bentaleb

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, Benta na jistotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dier

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GABBI je proste kráľ

Reagovat
fajdax

Ten Morfeus je dlouhodobě příšernej..

Reagovat
smazaný uživatel

Allen hraje?

Reagovat
Tywin Lannister

to si říkám skoro pokaždý, když koukám na Live, ten hráč je neskutečně nenápadnej

Reagovat
Honza Matoušek

Lamela čuráček

Reagovat
smazaný uživatel

to seš leda tak ty vždyť si to Allen spletl s řecko-římským zápasem div z něj nesvlíknul dres ty

Reagovat
Honza Matoušek

Naprostý zákeřák ten Lamela

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

zákeřně se snažil jít na branku i přesto, že ho držel kolem pasu jsi utekl z Bohnic?

Reagovat
Honza Matoušek

Naprosto nepochopitelně se tam oháněl loktem a málem zranil Allena.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
13

Já nevím proč jste všichni do Sakha tak zbláznění, mně se vůbec nelíbí jak hraje.

Reagovat
tomasinho

No on s míčem vypadá komicky, ale většinou přihrává dobře i těžší přihrávky. Umí dobře vystupovat proti hráčům.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vie aj Demichelis.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Le Gunner

Tvl Balotelli ve vlastním vápně, to je masakr.

Reagovat
fff

Uf ale teraz Ballo a Studge

Reagovat
monty25

Sturridge je dobrej ostřelovač.

Reagovat
fff

Dpc Mario

Reagovat
fff

Uz dva goly mal dat.

Reagovat
smazaný uživatel

Balotele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

llorisová rozehrávka

Reagovat
monty25

Balotelli Tottenham hrál na chvíli power-play...

Reagovat
smazaný uživatel

ten záběr na smějícího se Rodgerse při Mariově střele "do prázdné"

Reagovat
Dominator

Reagovat
Side

Balotelli

Reagovat
tomasinho

Balooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně, Hugo, přesně do nohy.

Reagovat
Whitemedia

Rodgers jak se smál

Reagovat
fff

Cakam nejaky gif, som nezachytil .

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Matić
Reagovat
Kenneth

Balotelli

Reagovat
vinetou

Rodgers

Reagovat
smazaný uživatel

Šíleně to uspěchal.. stačilo přihrát na STurridge k vápnu. Byl tam uplně sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně do šancí se dostává. Já mu věřím. On to začne dávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Akoze ja chapem, ze Lovren rad chodi do subojov vysoko ale dpc nech ich aj vyhrava

Reagovat
Nikikrew

Njn uz chcem vas vidiet ako by ste z cca 30metrov trafili branu z halfvoleja

Reagovat
smazaný uživatel

keby tam bol dnes Suarez miesto Balotelliho, tak uz je po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no, Suarez mal tiez zapasy, kde zahadzoval zbrklo lozenky.

Reagovat
fff

To je pravda, ale on bol strasny palic hlavne zo zacitku, poslednu sezonu, sezonu a pol taketo veci daval dost spolahlivo.

Reagovat
Minister

Balotelli síce zahadzuje šance, ale zatiaľ hrá dosť dobre podľa mňa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Mario

Ale ten Kaboul je opravdu naprosto hrůzostrašnej.

Reagovat
Honza Matoušek

Proč nehraje Dawson?

Reagovat
SpecialOne

Hraje

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Prestupil do Hull City

Reagovat
Usty

Lloris a jeho rozehrávka je komičtější než United.

Reagovat
SunFells

Spurs shot accuracy right now is on the level of a stormtrooper.

Reagovat
fff

Reagovat
Side

Reagovat
vinetou

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool si strašně zahrává těma nahrávkama vzadu. Nechápu to.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
LGT

To nechápu už 3. sezónu no

Reagovat
SunFells

Moreno vrátil

Reagovat
Side

strašná tragédie od Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

no ale Bentaleb rozhodne nie je taky traged, aky sa z neho robi

Reagovat
smazaný uživatel

ešte sa k lopte nedostal, to bude tým

Reagovat
smazaný uživatel

ako pokus o vtip mozno dobre, inak zacni sledovat zapas

Reagovat
smazaný uživatel

pozerám, zatiaľ neviditeľný

Reagovat
Tywin Lannister

dyt já snad nejvíc doteků s míčem z hráčů Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

still better than cleverley

Reagovat
smazaný uživatel

Bentaleb mi připomíná Galáska umí akorát běhat a nahrávat dozadu nebo vracet míč na pět metrů zpátky obráncům

Reagovat
Matić

Ten Allen je hrozně špatnej, proč nehraje Can místo něho?

Reagovat
fenixLFC

Lebo proti city bol najlepsi

Reagovat
Matić

tak to ok, ten zápas jsem neviděl

Reagovat
Maresma

Mne se Lovren dneska docela libi, lepsi nez Sakho.

Reagovat
tomasinho

No udělal teda víc chyb Lovren, víc prověřený, ale s míčem si zahrává až moc. A Ade byl jasně jeho hráč.

Reagovat
tomasinho

a zas

Reagovat
fff

Ked Ade loboval brankara v tej sanci, to bola Lovrenova chyba, dvakrat vystupil do suboja proti hracovi a oba suboje prehral, teraz okolo 41 minuty zas obrovska chyba na polke (esteze to zachranil v sestnastke).

Sakho okrem tej jednej zlej nahravky superovi je bez chyby dnes.

Reagovat
fff

A Chadliho sanca, cisto Lovrenova chyba.

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Navíc si své chyby i napraví sám

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa tiez paci, kazda cinnost supera sa na neho zvaluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Chiriches in - Kaboul out a Bentaleg out a Dembele in a bude to easy obrat 3:1 pro Tottenham

Reagovat
nani92

Gerrard dnes dosť nepresný..

Reagovat
tomasinho

Sterlingův pressing a backcheking jsou neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Lovren zatial vyborny.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
SunFells

Reagovat
fff

Je absoutne mimo, absolutne.

Reagovat
Nikikrew

wtf?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vůbec. S míčem vypadá suverénně, brání ostře, ale po jeho chybách mohli Spurs vyrovnat.

Reagovat
monty25

Mignolet

Reagovat
vocasisko

spíš ta střela byla katastrofa

Reagovat
monty25

Razantní byla, mířená moc ne...

Reagovat
Side

Chadli

Reagovat
smazaný uživatel

Chadli

Reagovat
vitasrp

Stopeři LFC slušná tragédie.

Reagovat
fff

Toto cislo Lovrenova chyba, odblokovat vlastneho spoluhraca v svoji

Reagovat
tomasinho

Reagovat
LGT

Reagovat
mithro

Chadli, na brankara rovno

Reagovat
fff

Simon

A zas dpc Lovren, na co sa tam jebal? To bol Sakhov hrac, Lovren tma uplne zbytocne vystupoval a v podstate Sakha odblokoval

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren Simon

Reagovat
Zaschrona

Konecne sance a on to posle do stredu brany...

Reagovat
smazaný uživatel

Stoperi su strasni.

Reagovat
13

Lovren víc, ale ani Sakho není žádnej zázrak dnes. Nevím jak při rozehrávce vypadá, to neřeším, ale měl tam dvě fatální chyby v ní. Poprvé to dal rovnou soupeři a podruhé to dal Allenovi, který byl totálně v obležení hráčů Spurs.

Moreno je skvělej a bude to podle mě velký přínos, alespoň jeden kraj top obsazení. Manquillo fajn, ale asi si uplně nevěří dopředu, což je škoda. Mario by měl seřídit mířidla, už minimálně jeden gol dávat měl. Třeba je trochu nervozní, protože takovej dřevák aby nedokázal trefit bránu to snad není. Mignolet pěkný Save a i proti Ademu byl docela rychle včas, takže ho Ade musel lobovat (naštěstí neúspěšně).. JInak záloha zatím slušně, spurs totálně tragičtí.

Eriksen i Lamela jsou dost nevýrazní, na to že by měli být spolu s Adebayorem hlavní nebezpečí.. A Kaboul + Llorisova rozehrávka, to je to co táhne Spurs dnes dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může Lovren být podle některých výborný? Vždyť už vyrobil tak 3 minely za ten poločas.

Reagovat
SunFells

Reagovat
fff

Ja som mu veril a zatial stale verim, ale dneska hroza, tak tragicky polcas od nasho stopera som dlho nevidel.

Reagovat
SunFells

nebo myslíš výborný v tomto zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto zápase.

Reagovat
SunFells

Tak to jo.

Reagovat
13

Možná vidí jen ty jeho zákroky za minutu dvanáct a nevidí, že se do takovejch situací dostává sám.

Reagovat
nani92

títo komedianti Škrtela nevytlačia ani náhodou

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
CubONE

Reagovat
vladis271

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Pěkný signál

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana LFC bez skrtela totalne tragická

Reagovat
tomasinho

S ním taky, to si nevybereš. 3 noví hráči no.

Reagovat
Leo Rekordman

toto je chaos ale,vobec nevedia...

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

se Skrtelem taky

Reagovat
13

Vážně to není tím, že by Škrtel chyběl

Reagovat
LGT

Kraje hrajou výborně, stopeři v hajzlu no

Reagovat
fenixLFC

Strasna zmena po tych rokoch

Reagovat
VdV

Sterling hodně brzdí hru občas, nebo spíš komplikuje

Reagovat
Miguel19

Lovren slušně v lese..

Reagovat
fajdax

FUCK OF STEVIE

Reagovat
smazaný uživatel

to pobavilo

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

ty si múdry chlapec

Reagovat
fajdax

tys to neslyšel jak to tam někdo zařval?

Reagovat
smazaný uživatel

*off ked uz tak

Reagovat
fajdax

Proboha... Miluju takový lidi.

Reagovat
tomasinho

To tam ten místní troll p4 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Zatím dobrý. Hlavně ve 2. poločase nedělat žádné voloviny vzadu...

Reagovat
Miguel19

Dobrá výměna ve fantě Bojan - Weimann

Reagovat
smazaný uživatel

Stopeři lepší než proti City, ale pořád je to hrozně málo. Děláme moc chyb v rozehrávce, ať už Sakho, Lovren nebo Gerrard. Toho se musíme vyvarovat. Dopředu je to dobrý, ocenil bych i Balotelliho. Sice nedal dobrý šance, ale zatím pracuje dobře pro tým, dvakrát byl na pozici krajního obránce a zastavil akci. Dobře udržujeme mimo hru Lamelu s Eriksenem, kteří v podstatě nebyli vidět.

Reagovat
13

Dneska to není Steveho zápas, jestli se Spurs podaří zkvalitnit a rozšířit presing, tak od něj čekám ještě víc chyb.

Reagovat
fff

Zacali sme dobre, pekny gol, ku koncu polcasu trochu horsie. Podla mna aj brnaime v pohode, ale tie individualne chyby ....

Moreno sa mi velmi paci, Manquillo tiez, Sakha tam mal strasnu chybu tou nahravkou superovi ale mimo toho bezchybny.

Lovren tragedia, strasna tragedia.

A Balotelli mal dat dva goly, skoda.

Reagovat
Maresma

Kazdopadne nejvetsi slabina je urcite Gerrard, hraje uz bohuzel jen proto, ze je to on.

Reagovat
Maresma

Stoperum to dost stezuje

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
eder

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

takové věci se prý neříkají

Reagovat
SunFells

Steven Gerrard has completed just 59% of his passes in the opposition half so far against Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Před zápasem měl 90%. Dneska je to děs no.

Reagovat
tomasinho

Dneska krom slabší obrany přidává i tuhle neobvyklou nepřesnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je lepší vo všetko. úplne na nervy mi ide Adebayor a Eriksen. všetky lopty strácajú, to je až neuveriteľné

Reagovat
tomasinho

Obrana strašná, jde vidět, že tam jsou 3 nov hráči a Sakho s Lovrenem spolu nehráli ještě. Lovren se sere úplně do všeho, i když to je Sakhův prostor, vystupuje až moc a riskantně rozehrává. Sakho taky zatím špatný, ale udělal těch chyb méně. V té záloze to trošku škřípe, poslal bych tam co nejdříve Cana místo Allena, ten v soubojích odpadává a má žlutou. Can je fyzicky silnější, bude se hodit.

Škoda těch šancí Balotelliho, aspoň jeden gól už mohl mít a celkově to mohlo být o 2.

Reagovat
13

Reagovat
13

Navíc Allen už má žlutou, střídal bych ho za Cana co nejdříve.

Reagovat
tomasinho

Však to tam píšu

Reagovat
tomasinho

omg, kam se hodil ten smajl

Reagovat
13

Aj, čtu nepozorně. Já myslím, že Rodgers ale přesně tohle fakt udělá.

Reagovat
smazaný uživatel

No už to mohlo být 1:4 a ani bysme necekli. Skoda Chadli, to chce klid a jednoduchy obstrel. Lamela s Eriksenem se na ten presing liverpoolu nechytaji, ti se musi zlepsit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím průběh, kterého jsem se obával, ale rozhodně máme na to otočit. Líbí se mi Dier a Lamela (úplně jiný hráč než loni). Nelíbí se mi Kaboul, u něj trnu hrůzou při každé rozehrávce.

Reagovat
smazaný uživatel

tento tím rodgersa má na to, aby dobil úplne všekto, čo bude chcieť..ale bude si to musieť ešte viac sadnúť, je strašne na nás vidno, ako nám niektoré veci nejdú skrz to, že máme príliš veľa hráčov nových v základe...hrať so zohranou zostavou tak už tam vedieme o tri góly

Reagovat
I am Mancunian

garant

Reagovat
fenixLFC

Ked chce rodgers spravit z liverpoolu top top svetovy tim tak musi poriesit v prvom rade defenzivu+aj ked ma to boli tak koniec stevea no...

Reagovat
smazaný uživatel

tento tím rodgersa má na to, aby dobil úplne všekto

Reagovat
smazaný uživatel

no Spurs zatiaľ nemajú na to, aby so zápasom niečo urobili, kvalitou presvedčili len Ade, Dier a Vertonghen; Eriksen a Capoue priemer; ostatní podpriemer

Liverpool zatiaľ v pohode, taktika je super a funguje vlastne sama proti nefungujúcej zálohe Spurs; stopéri totálne mimo, Mignolet slabučký; teším sa, až sa rozohrá v PL, to bude valec na LB

Reagovat
smazaný uživatel

To su strasne ovce v tom studiu Digi

Reagovat
fff

A neviem kolko rokov este planuje Stevie hrat, no ked bude mat este 2-3 sezony akoze predplatene miesto v zostave, tak niektorych veci sa skratka nezbavime.

Reagovat
tomasinho

Musíme věřit, že tohle je poslední rok, kdy hraje pravidelně.

Reagovat
fff

Byt tam pohyblivejsi hrac, je to fakt ine ta hra. Tie jeho wonder nahravky raz za cas potesia, no ked sa to porovna s tym, co Gerrad tomu timu dava negativne, tak to fakt za to nestoji.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United striker Javier Hernández has agreed to join Real Madrid. (Source: El Confidencial) ??????

Reagovat
misinho7

treba niekoho na lavku kebyze sa daco stane karimovi ale aj tak ho nechcem....

Reagovat
Zaschrona

Psal o tom, ze po nem pujdou vcera Di Marzio, je to pravdepodobny.

Reagovat
Tomoro

Ty obrany jsou dneska tragikomicke..mohlo to byt klidne tak 3:3 uz minimalne..

Reagovat
smazaný uživatel

až na to, že my jsme 3 gólovky neměli

Reagovat
Tomoro

Ade, Chadli.. chyba Migna plus hruzostrasne ztraty uprostred od obou stoperu, kde stacilo trochu lip vyresit a bylo by.. Liveprool toho mel vice to jo tech 3:3 jsem jen tak nastrelil, ale ty obrany plus i golmani dnes na obou stranach des..

Reagovat
13

Nevím jestli měl Tottenham teda tři čistý šance..

Reagovat
Tywin Lannister

Pool hrajefakt pěkně, ten přechod do útoku mají fakt výbornej, dobře se na to dívá

myslím, že si i letos zajistí v klidu top 4 a stejně jako loni ostrouhá MU a Tottenham

jinak debut Balloteliho nad očekávání, sice zahodil 3 šance ale takovejhle zápal pro hru jsem u něj už dlouho neviděl, dneska teda pohyb rozhodně není jeho slabá stránka

Reagovat
Manau

To myslíš vážně s tím Balotellim? Já mám z něho takový pocit, jak kdyby ho to vůbec nebavilo. Jen tam pochoduje a čeká, kdy se k němu nějaký balon odrazí. Pro mě teda zatím zklamání. Takovej Sturridge a Sterling tam lítají jak motorový myši.

Reagovat
tomasinho

Tak on nikdy nebude lítat jak motorová myš a vypadat, že ho to baví. Ale dokázal se vrátit na úroveň šestnáctky, pressovat, dostat se do šancí. Debut to není rozhodně špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje dobře, ale Sturridge vedle něho vypadá jako umělec.

Reagovat
Manau

Tak ono je to možná tím, že se dost často objevuje na kraji. Nevím, možná má takovou úlohu v tomhle zápase, ale já ho mám zafixovanýho jak bijce na hrotu. Něco jak při té první hlavičce, kdy to Lloris vytěsnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Balotelli se rozhodně snaží..

Reagovat
CubONE

Na jeho pomery hra super, co sa tyka pohybu

Reagovat
CubONE

Teda Lovrena vidim asi stvrtykrat v zivote, ale stvrtykrat hra uplne hrozne. Co na nom stalo 20(?) milionov?

Reagovat
tomasinho

To, že loni patřil k nejlepším obráncům v lize. Jasně, reálná hodnota by byla tak 15, ale u SAints patřil fakt na svém postu ke špičce.

Reagovat
smazaný uživatel

boh vie, je strašný

Reagovat
LGT

Já sem byl nejdřív strašně nasranej, po přáteláku s Borusií si mě trošku získal, no a teď po 3 kolech sem zas nasranej Podle mě náš nejhorší letošní nákup.

Reagovat
fenixLFC

Meno...len to vyslov dejan lovren znie super

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Costa: "Je hezké střílet branky, ale nejdůležitější je pro mě vítězství týmu. Jsem však rád, že se mi podařilo skórovat a pomoci tak týmu vyhrát. Náš tým je skvělý tým a je opravdu důležité dosáhnout velkých věcí. Jsem rád, že jsem tady."

My jsme taky rádi.

Reagovat
vitasrp

Ten pocit, kdy se člověk raduje z branky útočníka, je fakt zvláštní..

Reagovat
Steven666

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Switchback

Hlavně by se mohl začít chovat, úspěšně navazuje na Atlético tím chováním ...

Reagovat
fajdax

Mě to baví A mimo hřiště je podle všeho velkej sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mozno to nie je jendno ci hras LCB alebo RCB, ze?

Reagovat
SunFells

To měl Chadli aspoň tlačit dolů.

Reagovat
Cobra
Reagovat
fff

Snad dnes nastupi Markovic, proti tejto obrane Spurs by sa mohol presadit.

Reagovat
tomasinho

Časem místo Maria by mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool možná s těmi španělskými kraji obrany udělal trefu do černého. Hned ta hra dostala větší rozměr. A JM zatím lepší Morena. Já vím, těžko přes Juanfrana, ale zamrzí.

Reagovat
fff

Kraje dnes super

Reagovat
Infernoqt

Javier Hernandez has agreed to join Real Madrid. [El Confidencial]

už o tom psali něco i na Sky Sports, čiže jak se to potvrdí, bude to pro Chichu ještě úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

snáď sa to nepotvrdí, radšej JR alebo Isco na F9 ako on na hrote

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Radši mít na hrotě záložníky než tam mít hráče, co tam hraje celý život.

Reagovat
smazaný uživatel

este ze ma ist iba o hostovanie

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by ešte možno šlo

Reagovat
Switchback

Reagovat
tomasinho

Vůbec se tam herně nehodí.

Reagovat
Infernoqt

United jsou v rozkladu, nehodí se k nám, v Madridu mu umí aspon někdo přesně přihrát na hlavičku... on je skvělej do breakové hry, kterou my nehrajem a je skvělej na standadrky, které neumíme centrovat, takže tam zapadne

Reagovat
fajdax

Reagovat
misinho7

ta sak na lavicku neni zly... stale lepsie mat dakoho ked sa nieco stane Karimovi

Reagovat
SunFells

Stan Kroenke is at Leicester vs Arsenal.

Se přijel ujistit, že mu už neutratí další peníze

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
monty25

Pentle

Reagovat
tomasinho

Hodně přísná

Reagovat
fff

Prisna, ale zas bola hlupost davat tam tak ruku. Ale ja osobne by som ju skor nepiskol asi, Allen tomu dost pridal

Reagovat
monty25

Padat určitě nemusel, ale to zatažení byla od Diera velká hloupost...

Reagovat
smazaný uživatel

hlúpa penalta, ale jasná

Reagovat
monty25

Góóóól!!!

Reagovat
SunFells

Dier je hloupý a Allen divadelník.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Presne

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

oh please, za toto penalta

Reagovat
Tywin Lannister

tak když ho tak kokotsky přidrží tak se nediv

Reagovat
tomasinho

Aspoň v něčem je Gerrard platný

Reagovat
smazaný uživatel

Stevie

Reagovat
Pigeon

Dnes taková nepenalta jo a včera jasná pro united ne

Reagovat
smazaný uživatel

Dowd je picuz, Dier sa ho chytil, aby udrzal svoj balans, ale nie tak aby padol na travnik

Reagovat
fajdax

prej balanc

Reagovat
fff

Dier sa ho chytil, aby udrzal svoj balans

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

mohl běžet dál. Bentaleb dolu, Kane na hrot

Reagovat
smazaný uživatel

ak bola toto, tak aj vcera na Younga

Reagovat
nani92

Reagovat
mithro

njn, vcera podobne na younga nepiskol. ale tak liverpool a penalty, to je klasika

Reagovat
Cobra

Kaboulovi dát banán a poslat ho někam do piči

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bych teda nepískal, Allen to přihrál neskutečně...

Reagovat
smazaný uživatel

tak za tohle by se ani Luis nebo Ashley Young nemuseli stydet...

Reagovat
smazaný uživatel

Kaboul.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to od Erica hloupý, ale za tohle penaltu?

Reagovat
Dawon

Kdyby toto udelal Young tak dostane zlutou za dive a jeste se tu na nej dalsich 10 minut blije

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sebou plácl

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard mrdka jedinej k čemu je dobrej je kopání penalt jinak tam můžete postavit kohokoliv kdo umí posunout míč do strany o 10 metrů a je to stejnej efekt

Reagovat
Nikikrew

Je mi fakt luto takychto hlupych obrancov. Hravam obranu uz cca 10 rokov a nikdy som este nespravil penaltu, pretoze v 16tke sa musite riadit hlavne hlavou a nie ist do suboja ako sa vam zachce. To co spravil Dier tak to je na strhnutie tyzdenneho platu, nakolko Spuds pravdepodobne prehraju. Fakt hlupak

Reagovat
vitasrp

Podle mě teda naprosto stoprocentní penalta, kdyby mě takhle někdo zatáhnul ve vápně, jsem na zemi desetkrát z deseti situací.

Totální klukovina od beka, tohle nešlo nepísknout.

Reagovat
Zaschrona

Jo, sahnes na nekoho ve vrchni casti tela a podlomi se ti nohy. Divny. Ale jako Dier to udelal fakt skolacky chybne, to jo...

Reagovat
vitasrp

Jasně že padat nemusíš, ale nikdo ti penaltu nepískne bez toho, abys spadnul. Chyba je to toho obránce, nikoliv útočícího hráče, že takový kraviny využil..

Reagovat
Zaschrona

Kdyz uz za tohle piskat penalty, tak bych k tomu zaroven pridaval zlute za dive... Ale to je proste takova ta vecna diskuze kolem penalt a kolem toho, ze fotbal potrebuje video...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ta legendární na Freda?

Reagovat
vitasrp

Tak ta legendární pentle na Freda nebyl faul, tohle jo, to je poměrně podstatnej rozdíl..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to bylo úplně totéž. Obránce na něj lehce sáhnul a Fred se skácel. Tohle bylo úplně stejný. Fakt nemám rád tahání za dres / ruce, ale tohle Allena ani nezpomalilo. Prostě si ukopl míč a fláknul sebou na zem. Jasná simulace za žlutou.

Reagovat
vitasrp

On ho tady ale zatáhnul, to je celkem rozdíl. Tehdy na Freda položil ruku, nic neudělal, tady ho zatáhnul, podle mě je to fakt děsná hloupost obránce, kterej něco takovýho ve vápně už znova nikdy udělat nesmí, protože ti hráči ve vápně samozřejmě upadnou..

Reagovat
smazaný uživatel

No já myslím, že to bylo úplně to samý.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to myslis kolenem

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prosímtě si sereš do huby ne? takovej faul by nepískli snad ani v basketu

Reagovat
vitasrp

Rozhodně ne, prostě bych pískal fauly ve vápně, nic zvláštního, řekl bych..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Rose odletěl.

Reagovat
eder

Slušný dive.

Reagovat
Zaschrona

To jsou zase penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak příští týden Lovren - Kolo.. Sakho je hroznej.

Reagovat
fff

Lovren dneska ovela horsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba jsou strašný. Ale vycházím z toho že Rodgers Lovrena neposadí. JInak bych tm snad dal radši i Emreho.

Reagovat
fff

Ale je to sranda, ze mi tam prestriedame tolko hracov na tom stoperovi a hadam od cias Samiho tam nemame nejakeho suverenneho, konzistentneho hraca.

Reagovat
fff

my

Mozno Carra teda, nech mu nekrivdim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono si to třeba sedne ale musí hrát delší čas spolu ty 2 hráči a ne to furt měnit.

Reagovat
fff

Treba dufat, co nam ine ostava .

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho hraje jak stoperi od nas, to je katastrofa, co predvadza

Reagovat
tomasinho

Lepší jak Lovren.

Reagovat
smazaný uživatel

a Lovren raz tolko boze

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Phil Dowd

Reagovat
fff

A Lovren zase ...

Reagovat
vitasrp

V tom zápase mám zatím dva adepty, který bych vystřelil na měsíc - Kaboula a Lovrena..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Lamela?

Reagovat
tomasinho

Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren. Ty vole to je hrůza.

Reagovat
miky10

Capoue

Reagovat
tomasinho

My chceme Dannyho

Reagovat
smazaný uživatel

dokud nezavedou ve fotbale video pro důležitý okamžiky jako to je v NFL, kde kontrolujou každej touchdown tak přestávám sledovat fotbal, protože to co písknul Allenovi je na blití dokonce i v baseballu má každej manager možnost požádat o review jednoho callu za zápas a pokud se ukáže, že měl pravdu tak má další review

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo tě postrádat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

však mě ten sport pro teplouše a metrosexuály už nějakej pátek přestává bavit a rozhodně by mě taky nechyběl

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu podnětná informace

Reagovat
smazaný uživatel

Vypusti Soldada, Bilbo

Reagovat
monty25

Mistr Chramosta by vám to vysvětlil...

https://www.youtube.com/watch?v=CkZL_IubhBc

Reagovat
SunFells

wow, teď se začnou dít věci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

a začly

Reagovat
tomasinho

Jsme v piči, Townsend jde

Reagovat
Le Gunner

To jo, už nahrál na gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Morenoooooooooooo

Ziskava si ma chalan

Reagovat
minoLFC

MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORENOOOOOOOOOOOOOOO KURVA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MORENO

Reagovat
smazaný uživatel

moc pěkně Moreno

Reagovat
Le Gunner

Nevím proč, ale strašně mi to připomnělo gól Santose proti Chelsea, jak jsme jim dali pětku.

Celkem wow, pěkný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris je tragicky

Reagovat
smazaný uživatel

MORENOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
monty25

Góóóóóól!!! Manquillooooooo

Reagovat
monty25

Teda pardon. Morenoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno

Reagovat
Side

Balotelliho výkon vám přijde dobrej? Já teda nevím, šance co měl tak zazdil, když má přihrát, tak nepřihraje, dělá hloupý fauly....

Reagovat
eder

Slušný debut na takového hráče.

Reagovat
Tywin Lannister

v prvním poločase byl dobrej, v druhým se vytratil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

MORENOOOOOOOOOO!

Reagovat
smazaný uživatel

tragédie

Reagovat
mithro

sliepky

Reagovat
wild

Townsend

Reagovat
vitasrp

Krásnej gól, ale panebože - nechtěl mu Kaboul tu dálnici udělat ještě větší?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
miky10

Morenoo

Reagovat
smazaný uživatel

Dier chlapec na to nema este

Reagovat
Side

to posral Townsend

Reagovat
smazaný uživatel

ahaa Townseeeeend

Reagovat
SunFells

i tak, je špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, je špatný celých 20 minut

Reagovat
smazaný uživatel

je dnes slaby strasne, na tom kraji je to hrozne od nehp

Reagovat
smazaný uživatel

v prvním poločase byl dobrý

Reagovat
Side

tvl takový zakončení

Reagovat
13

Morenooooooooooooooooooooooooooo - chci jeho plakát na zeď. To je hvězda.

Reagovat
nani92

tak už chápem prečo kiwwi tak chce toho Townsenda..normálne sa k nám aj hodí

Reagovat
miky10

Reagovat
wild

plnohodnotna nahrada za Valenciu ci Younga

Reagovat
Zaschrona

To jeste tyhle dva urazis.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

OK no, tak asi prohrajem.

Reagovat
tomasinho

Emre jde, paráda. A Lazar taky, ideální střídání.

Reagovat
fff

Ale ten pocit, ked mame koho poslat z lavicky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale to okopávanie Lamelu ... Rodgers

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno velmi dobre..BR dobre striedania

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za obrany v tý Anglii?

Reagovat
blade115

Albertom skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Kaboul musí ísť dopice... Zlatý Dawson

A chce to uz konecne začať stavať Holtbyho. On by tu zálohu rozpohyboval

Reagovat
Le Gunner

Tak Fazio, Vertonghen by mohla být dobrá dvojice, Dier a Kaboul dneska hodně špatní, Rose taky nic moc. Holtbyho bych určitě stavěl, klidně do středu té ofenzivní trojky a Eriksena doleva, on yb to zvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím tu vaší zálohu, tak fakt nechápu proč Lewis nehraje..

Reagovat
smazaný uživatel

3-0 up and we bring on Can & Markovic. THAT is the difference this summer has made.

Reagovat
fff

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

minulu sezonu by siel lucas a moses

Reagovat
Zaschrona

Doufam, ze az se na tohle kiwwi podiva, tak uzna, ze Moreno je mnohem lepsi kauf nez nejaky vyhypovany Shaw, ktereho v pohode nahradil i Bertrand.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Bertrand je zase hrozně "podhypovaný"

Reagovat
Zaschrona

Bertrand zatim hraje skvele, sice nema na Shawa s pruniky po leve strane a nema takove schopnosti zadriblovat, ale plne to vynahrazuje monhem lepsim centrem, predfinalnim az finalnim balonem. Jestli takhle bude pokracovat, tak se ta vykupka bude platit z radosti. A Moreno zatim bych rekl nezklamal, tohle mu urcite doda sebevedomi, bude skvely.

Reagovat
I am Mancunian

nakopat ta do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Glena prodat při deadlinu. Flanno se vrací pomalu, dostává novou smlouvu. Nebál bych se vůbec to odehrát s Manquillem a Flannem.

Reagovat
fff

Absolutne by som sa toho nebal a aj som tak ticho dufal, ze to tak bude. Sanca stale zije.

Reagovat
smazaný uživatel

nová smlouva pro Glena bude

Reagovat
fff

Snad v Reale

Reagovat
k0udy

a kdo toho Glena asi tak koupí?

Reagovat
Matić

Ten Tottenham je hrozný tým. Mě asi nejvíce nesympatický v celé lize

Reagovat
smazaný uživatel

když tohle říká fanoušek chelsea, tak je to vždy úsměvné

Reagovat
masly008

Reagovat
Matić

úsměvný je tým, kterému fandíš

Reagovat
smazaný uživatel

neměnil bych

Reagovat
Matić

*Mně

Reagovat
monty25

Mohli by dát bůra jako loni...

Reagovat
eder

Střely na branku 1:5 - to není pro domácí zrovna hezké vysvědčení.

Reagovat
vitasrp

Tak tohle je ale vážně škodaaa..

Reagovat
Le Gunner

Sterling

Reagovat
monty25

Sterling Teda pěkný to bylo, až na to zakončení...

Reagovat
minoLFC

Sterling preboha to mohol byť gól roka

Reagovat
smazaný uživatel

sterling tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling

Reagovat
miky10

Reagovat
captain18

Sterling

Reagovat
Side

wtf jak je poslal na párek

Reagovat
Dr. Admess

Raheeem

Reagovat
Honza Matoušek

To je vůl

Reagovat
smazaný uživatel

To je vůůůůůůůůůůůůl

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
tomasinho

Raheem

Reagovat
fff

Raheeeeem . Nebyt to 3-0 tak na pokutu.

Ale Can predtym, to je to co chceme. Vyhra suboj, nasledne prebehne cele ihrisko, pri tom ustoji protihraca za sebou a posunie na Raheema.

Reagovat
13

Reagovat
tomasinho

On je boží, žeru ho, někdo takový nám chyběl.

Reagovat
fff

Ten start pomalsi ale ked sa rozbehne cisty Yaya .

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys jako trenér rozdal pokut...

Reagovat
fff

Asi hej

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
13

RAHEEEEEEEEEEEEEEEEEEME

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsem gól Raheemovi snad i přál, stejně už o nic nejde.

Reagovat
Matić

Sterling jak toto mohl nedat

Reagovat
Le Gunner

Ale toš, BR se zasmál, aspoň něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling bude mít tímhle tempem víc přihrávek Llorisovi než stopeři Kohoutů.

Reagovat
Le Gunner

Zase Lloris má víc přihrávek vašim hráčům, než jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Naším?

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool hraje skvele

Reagovat
smazaný uživatel

*až na stopery teda no

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem

Reagovat
blade115

Sterling Světová akce, ale třetiligový zakončení. Až tohle odstraní, tak to bude top křídlo ligy.

Reagovat
Lacko_Boh

už je

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho pozice je na tom free hráči. Na křídle je taky dobrej ale tohle je pozice pro něj...

Reagovat
blade115

Ok, já vycházel z toho, že to hraje dost zkraje.

Reagovat
Side

to je naprosto neuvěřitelný co tam ta obrana spurs vymýšlí

Reagovat
vitasrp

Ten Kaboul prostě..

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to zakončení to bylo jak od Messiho..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Ramsey, Cazorla, Ozil, Alexis, Sanogo

Reagovat
FCSL

Martinez, Chambers, Rosicky, Campbell, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Podolski

Reagovat
smazaný uživatel

Chambers jediný hráč dozadu

Reagovat
Side

jestli zase nasere Ozila na křídlo, tak to budu bojkotovat

Reagovat
tomasinho

Nebude vledo Santi a vpravo Alexis?

Reagovat
Side

No v to doufám, ale proti Besiktasu byl Santi ve středu a Ozil na křídle

Reagovat
Le Gunner

Doufám. Moc moc doufám. Santi je zatím letos jalový, ale na křídle lepší než Mesut.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle žlutá?

Reagovat
SunFells

Arsenal: Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Ramsey, Cazorla, Ozil, Alexis, Sanogo

Pokud nebude Mesut na kraji, tak paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle grafiky SKY co zrovna proběhla bude.

Reagovat
Lacko_Boh

hm to bude nuda a suche triko aspon Čemba mohol dať...

Reagovat
LAM

Doufám že Rosa zejtra ještě odejde.Je dost dobrejch týmů kde bude hrát důležitější roli,než vysedávat na lávce a koukat na tragéda Cazorlu.

Reagovat
SunFells

Reagovat
LAM

Nevim čemu se tak blbě gebíš.Spousta hráčů v záloze letos hraje tužku,ale Wenger ho není schopnej vystřídat.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho chvíle zase přijde někdy na jaře, až bude mít Arsenal na marodce celou zálohu.

Reagovat
LAM

Bomba počká si do jara

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický ti se svou tělesnou schránkou celou sezónu stejně nikde neodehraje.

Reagovat
LAM

Když ho bude dávat obzápas tak bude v pohodě.Arsenal hraje už 5 zápas a on nikde.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Stevie tady uplně - The fuck Hendo? Calm down mate.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger: "I have had many, many enquiries for Campbell - I've turned them all down. He is definitely staying."

To warm the fcking bench, zapomněl dodat.

Reagovat
monty25

Čapoun by řekl: "Úhořovitý Stýrling se obranou Kohoutů znovu prosmýkl jako lasička."

Reagovat
smazaný uživatel

pffff

Reagovat
fajdax

Reagovat
LGT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Šoupni tam Rickieho nebo Coutse ještě

Reagovat
vitasrp

Každopádně ten rozdíl mezi Liverpoolem a Spurs je vážně obrovskej, na druhou stranu se něco takovýho možná dalo trochu očekávat - přece jenom je vždycky znát, když tým přebere novej manažer a začne si herní stránku upravovat k obrazu svému. Stačí si vzpomenout, kolik nevýrazných výkonů loni předvedla Chelsea nebo City. V konfrontaci s týmem, který už má svou herní tvář dostatečně zažitou, pak kvalitativní rozdíly vyniknou o to snáz.

Každopádně jak tak koukám na tenhle tým Liverpoolu, myslím si, že pokud se Rodgersovi podaří dát systémově dohromady obranu, případně stopeři přestanou dělat totální individuální kraviny, nějak nevidím důvod, proč by neměli udělat TOP 4..

Reagovat
Staenly10

Já osobně bych byl se 4. celkem nespokojenej... Do 3. místa by to bylo skvělý.

Reagovat
vitasrp

Každopádně to bude mít MU s tím návratem zatraceně těžký, všechny 4 celky z loňský sezóny vypadají dobře, přičemž United ještě zažívají příšernej start..

Reagovat
Zaschrona

Zatim se to tvari tak, ze tym, pres ktery by to mohlo potencialne jit, je zase Arsenal, ale to je dost mozna predcasne. Ale i kdyz konkurence nevypada v tuhle chvili nejak moc tak, ze by je mela vyzvat na souboj, sezona je dlouha, ono se toho jeste dost zmeni, porad bych rekl, ze potencialne to pujde pres ne.

Reagovat
Staenly10

Chtěl sem napsat něco podobnnýho. I když, kdo ví. Do dnešního zápasu sem zatim s naší hrou (hlavně dopředu) moc spokojenej nebyl, teď už jo. To samý se může povést Arsenalu, ve smyslu nějakýho přesvědčivýho výkonu, kterej by zlepšil pocit z předchozích zápasů.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

1.Chelsea

2.City

3.Liverpool

4.Arsenal

Liverpool nebo Arsenal třetí, to si nejsem jistý, jinak je to celkem reálné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

snad

Reagovat
Infernoqt

1. Chelsea 99-105pts

2. Man City 85-89pts

3. Liverpool 74-79pts

4. Arsenal/Tottenham 69-74pts

5. Arsenal/Tottenham 69-74pts

6. Everton 64-68pts

7. S'oton/Stoke 49-56pts

8. S'oton/Stoke 49-56pts

9. Newcastle/Swansea/MU 40-49 pts

10. --II--

11. --II--

a sestup asi QPR, Burnley, West Brom

Reagovat
tomasinho

Čtyřka je základ, pak můžeme myslet výš.

Reagovat
Staenly10

Jasně, to beru. Jen mi to 4. místo tolik nevoní, v předkole se může stát cokoliv. Arsenal to měl letos taky celkem těsný. Pokud bychom skončili 4., tak bych to hodnotil spíš jako splnění povinnosti, než úspěch.

I když taky bude záviset, jak to bude v LM. Pokud budem 4., ale dojdem daleko v LM, tak to je už něco jinýho..

Reagovat
tomasinho

Tak základ je 4. místo a postup ze skupiny LM. To bych bral.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím obrovským rozdílem to zase přeháníš, ale jistě, že jsou sehraností týmu před námi napřed.

Reagovat
smazaný uživatel

uffff, Jelavic prasa

Reagovat
Zaschrona

co udelal?

Reagovat
Zaschrona

aha gol, Jelly

Reagovat
smazaný uživatel

faul v strede ihriska prasacky

Reagovat
Zaschrona

Ctu, ze zajel do Grealishe. Snad ho nejak nezranil, byla by ho skoda. Solidni talent.

Reagovat
tomasinho

Co to furt mele, že Robinson je pryč? Něco mi uniklo?

Reagovat
smazaný uživatel

Přestoupil do QPR a to ho hned poslalo na hostování do Huddersfieldu.

Reagovat
tomasinho

Wow, jsem vůbec nepostřehl

Reagovat
monty25

Sterling Ale příště hattrick, chlape.

Reagovat
Miguel19

Přijde silný tým a Tottenham je v prdeli...

Reagovat
smazaný uživatel

To se dalo čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

to se dalo čekat v minulý sezóně. tenhle rok to mělo být lepší, ale nedat ani gól je tristní

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mne proti kvalitní obraně nemá Tottenham vepředu dost kvality. Ono je pěkný, že Eriksen a Lamela jsou hvězdy, ale kde (zejména Lamela) vlastně předvedli nějakou extra kvalitu?

Reagovat
smazaný uživatel

mně vadí to robbénovský hraní přes nohu zprava. kdyby narukoval na AML, tak by to mohlo jít

Reagovat
smazaný uživatel

Když už je řeč o Lamelovi, tak ten se zlepšuje s každým zápasem a od minulé sezony udělal velký progres. Dnes byl možná nejčastěji faulovaným hráčem. Chce to jen větší souhru týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, ale když ho srovnáš s ofenzivními esy konkurence?

Reagovat
smazaný uživatel

tak těžko říct, kdo je letos naše konkurence, ale myslím, že by neměl problém hrát základ v united, evertonu ani liverpoolu

Reagovat
k0udy

základu nás by teda nehrál ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Coutinho?

Reagovat
cristiano.K.

protože hrál první dva zápasy špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Marco van Ginkel nakonec souhlasil s hostováním v AC Milán, kam dorazí ještě dnes večer. (La Gazzetta dello Sport)

Snad si tam zahraje.

Reagovat
Miguel19

Hmm, 4 hráči na 2 pozice..

Reagovat
Side

hm podle mě penalta

Reagovat
mithro

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

A Lovren to teď taky korunoval, kdyby tam Ade upadnul, udělal by jasnou pecku..

Reagovat
fff

Reagovat
SunFells

hh, Leicesteru hraje základ bývalý kapitán Saints, kterého se po postupu zbavili jako neperspektivního. Dobré, že si našel cestu.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
monty25

Paráda! Hlavně ten 2. poločas byl skvělý.

BTW: Pro příště se polepším a snad už si nespletu Manquilla a Morena...

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to byla hrozná bída. ani mě nenapadá nic, co by šlo vyzdvihnout. snadný, ale naprosto zasloužený, 3 body pro Live.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej výkon. Občas chyby v zádu ale to se snad napraví v zápasech. Moreno, Raheem fantastický. Hendo taky dneska super. Balotelli když vydrží s tímhle přístupem, goly přijdou. Nemám strach. Udržet tuhle laťku po celou sezonu a nemůžem skončit mimo top 4 a můžem dojít i daleko v LM. Aspoň do čtvrtfinále. Hlavně máme konečně širokej kádr trošku. Díky bohu

Reagovat
smazaný uživatel

S tou LM bych brzdil zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Čtvrtfinále je reálnej cíl podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokuď nebuem hrát s nějakýma jelitama typu Bayern v osmifinále samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak z druhej priečky v skupine to bude ťažké nechytiť nejaký silný tím

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdy nevíš. Může se stát, že z druhý příčky dostaneš třeba Athletic nebo Porto, Leverkusen a z první Bayern nebo City.

Reagovat
smazaný uživatel

nepíšem, že nemôžu dostať silný tím; píšem, že je vyššia pravdepodobnosť, že dostanú

Reagovat
vladis271

šak preto vyhráme skupinu.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

je docela pravděpodobný, že bude záležet na losu osmifinále a při troše štěstí to může být i víc, než čtvrtfinále.

Reagovat
tomasinho

Tak základní cil je postup, Basilej nebude lehký soupeř, i když jsme favoriti na 2. místo. Můžem chytnout ale těžký tým z 1. místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

súhlas, ale prečo sa nebaviť o víťazstve LM, Borussi tiež dokráčala do finále pred 2 rokmi a to vtedy neboli nejaký tím

Reagovat
smazaný uživatel

Byli dvojnásobnej mistr Německa a v Evropě byl tehdy asi jen jeden papírově silnější soupeř a ten je taky zastavil.

Reagovat
smazaný uživatel

jak jako neboli nejaký tím?

Reagovat
smazaný uživatel

právě ten tým byl asi na vrcholu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Prvotní cíl je postup, další cíle se pak vytyčí podle losu. Když dostanete Real, tak to asi moc reálnej cíl nebude.

Reagovat
blade115

*Bayern, Madrid máte vlastně ve skupině...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna na Bayern bych jim člověče skoro i věřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Real?

Reagovat
smazaný uživatel

v 8F Real nemôžu dostať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
eder

Tak porazit Real hned čtyřikrát v jedné sezóně Ligy Mistrů taky není k zahození...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Heh, vůbec jsem neopravil, hyeny ...

Reagovat
vladis271

3 zápasy s Realom v LM a skóre? 6:0 v prospech LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

hnus a špína na WHL. dneska to s fotbalem nemělo nic společnýho. pressing musí být od více hráčů, o jednom je to na hovno. Góly jsme dostali z nedbalosti, nekoncentrovanosti a nezkušenosti. Obrana bez Walkera sténá, příště už snad s Vladem. Příště snad v základu s Dembelém místo Bentaleba. Zvednout hlavy a vzhůru na EL

Reagovat
Error

Sky sources understand Southampton have made an £11.8million bid for Salzburg midfielder Sadio Mane, 22.

Eh, cože?

Reagovat
Zaschrona

To by bylo fajn. Oproti Townsendovi velka parada, takze to snad klapne. Kez by i Redmond.

Reagovat
smazaný uživatel

Křídlo, čísla má výborný. Za Salzburg v 87 zápasech 45+32. Cena je dost velká ale no..

Reagovat
smazaný uživatel

Oni si takovou cenu ale mohou v pohodě dovolit, ne?

Reagovat
Zaschrona

Jojo, porad zbylo penez hafo z prodeju, ani nemluve o tom, co Southampton dostal jen z TV prav. Ale skoda, ze kdyz Saints chteji kupovat z Salzburgu, tak se nejde po Kamplovi.

Reagovat
Error

Statistiky výborné, to jsem ani netušil. Ale pořád je řeč o Rakousku no, kde Salzburg každému nakládá rozdílem třídy.

Reagovat
smazaný uživatel

pozrie si ale statistiky Soriana v Salzburgu, to je nieco neuveritelne

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

To bude fake, jeví to známky nějakého scoutingu.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
VasAFC

Konečně někdo udělal v tom kurníku pořádek a usadil ty slepice na prdel. Gratulace Liverpoolu

Reagovat
Le Gunner

Tak Mesut by měl hrát desítku a Santi křídlo. Aspoň tak. Stále doufám ve výhru o dva góly.

Reagovat
Lacko_Boh

nemyslim že to bude taky lahky zapas prehrať ale neprehrame,vyhra o gol

Reagovat
smazaný uživatel

United běžte doprdele trapáci, zase ani gol svině

Reagovat
PhilipS

Achjo... já se Rosickýho na place nedočkám. Už nějakej ten pátek se těším na jeho hru, Ale Wenger radši utaví oblíbence. Dneska to bude zas tuhej boj o body...

Reagovat
Mervin

http://streamsp.com/

heslo: thephenom

Reagovat
Side

on fakt nasral Ozila na křídlo

Reagovat
Euphael

Ty vole, přijdu rychle domů, checknu livesport a říkám si: Supr Ozil CAM Jestli ho fakt zas narubal na křídlo tak mě trefí

Reagovat
Side

no jistě, že tam je

Reagovat
Counter

Ale tak je to poslední zápas PL, žádný jiný se teď nehraje... Fakt se musí diskutovat tady?

Reagovat
Euphael

Nezaváděj nové pořádky a skroluj

Reagovat
smazaný uživatel

end page?

Reagovat
Euphael

Mě to nevysvětluj, já to pooužívám

Reagovat
Counter

Mi tady už i zpomaleně vyráží pole pro psaní komentů...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mervin

Reagovat
Euphael

Super, Kosťa out

Reagovat
SunFells

Mě už tyhle újeby s Ozilem na kraji nebaví ty vole, to učí jedno z nejlepších no.10 světa hrát na malém prostoru?

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Aleeeex

Reagovat
Counter

Vždyť se v jednom kuse před šestnáctkou dostává do středu.

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

Vše v pořádku, jen si zapomněl jarmulku.

Reagovat
Mervin

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

Alexissssssssssss

Reagovat
Trand

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!! Yaya.

Reagovat
Counter

Alexiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
Euphael

Alexiiis i Yaya

Reagovat
smazaný uživatel

Goooool Alexiiiiiis!!

Reagovat
Side

Sanogo

Reagovat
supervizor

Sanogo

Reagovat
Miguel19

Sanogo

Reagovat
SunFells

A už jede Ale Yaya to teda posral, že si to nechal skočit.

Tragéd Santi skvěle

Reagovat
Zaschrona

Foxeeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

Ulloa

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Side

co to bylo za bránění

Reagovat
smazaný uživatel

Kosc

Reagovat
Mervin

jak jednoduché

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
SunFells

Kosc doprovodil.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle měl mít asi Wojta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Side

měl to do protipohybu...tohle měl hlavně Kosc odhlavičkovat pryč

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem ten centr, ale z opakovačky bylo vidět, že se dost míč točil od brány, takže Kosťa no

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

üžoa

Reagovat
Zaschrona

Ulloa nebude letosnim Van Wolfswikelem, jednoznacny pozitivum z tohohle zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ich stal majlant.

Reagovat
Zaschrona

To sice jo, ale uz se nebude opakovat situace, kdyz by jediny gol v PL dal zrovna proti nam, hned v prvnim zapase sezony, zasadni vec.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne Ulloa je lepsie stavany na ostrovny futbal nez tintitko hracicka Wolfie. On je hrac skor pre juzanske ligy.

Reagovat
Zaschrona

Jojo. Ulloa se mi zatim dost libil v tom skoro jedna a pul zapase, zatim vypada jako vyborna posila pro Leicester.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester jasne lepší, Arsenal nehrá nič.. gol z hovna

Reagovat
Janča4

Reagovat
smazaný uživatel

Kostoo

Reagovat
smazaný uživatel

Merte pred golem pekny vyklus

Reagovat
Trand

Reagovat
Side

Reagovat
J0EL

Reagovat
Zaschrona

Ramsey zatim hrozny.

Reagovat
Fenri

Zatim jeho nejlepší výkon

Reagovat
Zaschrona

Paradox.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně prosim Arsene, pošli tam dneska Joela

Reagovat
Side

pokaždé když letí centr do vápna tak trnu hrůzou

Reagovat
smazaný uživatel

nemate niekto stream kde je sanogova hra pozeratelna?

Reagovat
Side

to byla zase standartka ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorlu vubec nepouštět ke standartkám

Reagovat
smazaný uživatel

* vubec nepoustet na hriste

Reagovat
Mada

tebe ke klávesnici

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt hraje ho.vno....

Reagovat
Mada

A kdo připravil ten gól?

Reagovat
smazaný uživatel

kolohnat sanogo

Reagovat
Mada

aha

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Však je zahrává strašně už delší dobu, na jednu co zahraje dobře jich má aspoň 5 špatných

Reagovat
Mada

FA Cup

Reagovat
smazaný uživatel

To má být jako argument? FA Cup, který jsme vyhráli před několika měsíci? To je minulost, teď je něco uplně jinýho a fakt je, že Santimu minimálně rozehrávky moc nejdou.

Reagovat
Mada

To byla nápověda.

Reagovat
LAM

Kde je teď SunFells s tim jeho smíchem když jsem psal,že Cazorla je letos tragickej a Rosa má hrát místo něho?

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

ten co vytvořil gól? A já nepřemýšlím tak jednodušše a krátkodobě jako ty.

Reagovat
SunFells

Btw nevím jak moc seš nemocný, ale ten tvůj příspěvek byl taky o něčem jiném pane.

Reagovat
FCSL

Tahle sezona je fakt strašná zatim. S CP upocená výhra, na Evertonu štastnej bod, v Besiktasi bez pořádný šance, doma s nima dobrá 2. půlka jinak nic. Můžem bejt hodně rádi za ty výsledky. Hra mizerná. Santi, Ozil bez formy, ale budou hrát pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
djiros

Hlavně ten Ozil toho odehrál. Ale že je Ramsey poloviční nikomu nevadí a ani to, že hrajeme bez útoku...

Reagovat
FCSL

Tak Sanoga ani nemá cenu komentovat. Máme na lávce Rosu, Joela, Oxe, Poldiho a on si vybere zrovna Sanoga? Do ledna máme do útoku Alexise a Sanoga no, perfektní vyhlídky. Ramseyho stejně neposadí po minulý sezoně. To je marný.

Reagovat
LAM

Ozil a Cazorla dolů a Rosa+Ox na plac.

Reagovat
jacobT

Özil hlavne na CAM!

Reagovat
FCSL

Ox a Jack půjdou. Wenger jde snadno přečíst, on má ty hráče snad očíslovaný a dává je tam podle toho. Ox chodí jako první z lavičky. Jack je zas ze základu. Příště City a Dortmund, takže zase podobná sestava. Na Rosu s Joelem si počkáme na Ligovej Pohár.

Reagovat
djiros

Taky nerozumím, proč tam něco v tom středu nezmění, když to evidentně není ono. Wenger je očividně se složením útoku spokojen, nevěřím, že ještě někdo může ještě dojít. To bude hrozná sezóna.

Reagovat
k0udy

Ramsey je poloviční, ale vždy dá duležitý gol, narozdíl od ostatních jmenovaných

Reagovat
LAM

Wenger je prostě mimo.Kdyby Alexis nenechal ve středu na hřišti troje plíce,tak by asi nehráli ani LM.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Euphael

Snad je teď všem jasné, že Rosa se zase nedostane na hřiště, když bylo jedno nucené. Bohužel.

Reagovat
mr.Silver

Sanogo musi byt na trenincich tak 100 x lepsi, jinak fakt nechapu, co na nem Wenger vidi. Neskutecny drevak, pokud s nim mame hrat na hrotu pul sezony, tak to at jde Wenger do pice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný hráč.

Reagovat
LAM

peněz jako sraček a Wenger není schopnej přivést 1 pořádnýho hrota.To zas budou kecy od něho,že nikdo pořádnej na trhu nebyl

Reagovat
Mada

Reagovat
J0EL

Wengera v niektorych veciach proste nikdy nepochopim. Ozil na kridle je snad jeho najvacsia opakujuca sa picovina od cias kedy tam pchal Bendtnera.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už tak byva u některych hráčích, že na trenincich se jim daří a věří si a v zápasech (hlavně ti hráči, co jsou psychicky špatně a nejsou sebevědomí) pokazí každý zpracování, příhrávku a míč se jim furt plete pod nohy, kvůli těm nervům. Sanogo je navíc ještě hodně mladý, dal bych mu ještě prostor nějaký.

Reagovat
Mervin

takovou piču jakou hrajem letos, to fakt nepamatuju

Reagovat
mr.Silver

Hlavne at uz je Theo zpatky, on na tom hrotu klidne muze hrat. To 4-1-4-1 se mi taky nelibi, Aaron je uplne utopeny a nevi, co ma delat, tak hrat v te stredove dvojici a byl bozi, protoze mel vetsi volnost, tak je ten stred uplne zaplacany 4-5 hraci. proste totalni kravina. Podolski na kraj misto Cazorly nebo Ozila, mozna to bude lepsi.

Reagovat
LAM

Walcatt po tak dlouhym zranění bude asi delší čas mimo.Ten bude ve formě až tak po vánocích

Reagovat
smazaný uživatel

*Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10660182_10152757310417259_6322781241837631736_n.jpg?oh=06ff929f2ce66bc45af1423921f46823&oe=545FC65C&__gda__=1417420618_aa0fa966b6a59b9d50e41bff9d66acf1

Tak zbývá ještě Žigič ( ), Falcao nebo nepříjde nikdo, já si myslím, že spíš nikdo, raději bych toho DM a stopera nebo DM a stopera v jednom, třebas ten Carvalho a hotovo.

Reagovat
Euphael

To běž do piče.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem čekal, že si vybere nás

Reagovat
smazaný uživatel

Máte flash na Arsenal? Streamsp se mu seká pořád kvůli blbému netu.

Reagovat
Trand

Santi.

Reagovat
Side

co tam jako santi zkoušel? za to chtěl penaltu nebo proč se tam poskládal?

Reagovat
smazaný uživatel

WTF , Arsene ty mentale, vystridej toho Cazorlu

Reagovat
Side

Sanoga okamžitě prodat do otroctví

Reagovat
djiros

By se nehodil ani tam. Tohle prostě nikdo nepochopí, co dělá u nás.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

to je vrah

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Ulloa

Reagovat
smazaný uživatel

Sanogoo

Reagovat
Side

já su z toho Sanoga na prášky

Reagovat
Mervin

tohle je útočník? zavřít oči a naprat do do gólmana?

Reagovat
Thoomas

Nesktuecny, jak neco takovyho jako je Sanogo muze hrat za Arsenal. Ani z Denilsona sem nikdy nebyl tak na prasky

Reagovat
Side

Merte dneska taky tragédie

Reagovat
djiros

Ono není koho dneska moc chválit, snad Alexis, který by se přetrhl. Zbytek otřesný.

Reagovat
Mervin

Wengere, střídej, kurva!!!!!!

Reagovat
Euphael

Wenger čeká na co?

Reagovat
smazaný uživatel

na 85. minutu

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je dnes poriadne mizerný... no offense

Reagovat
Fenri

Jj, Arsenal v tom nejlepšim, no.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom s tebou souhlasíme snad všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vážne, ale zatiaľ tie 2 body musia viacej mrzieť Leicester vzhľadom na priebeh zápasu.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, čo je na tom smiešne. Arsenal okrem gólu nemohúcny, zato Leicester mal ešte čistú gólovku..

Reagovat
Mada

táhni špatnej trolle

Reagovat
smazaný uživatel

radšej táhni ty, ignorante

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

a ďalšia šanca ako hrom..

Reagovat
SunFells

Reagovat
Lovec

Özil a Santi okamžitě důle a Ox s Jackem na plac.

Reagovat
Euphael

Ten Ramsey, kurva on je strašný letos zatím. Sice dal tři góly, ale je jinak špatný.

Reagovat
Mervin

a ten kokot starý nevystřídá a nevystřídá

Reagovat
mr.Silver

Ramsey

Reagovat
SunFells

Reagovat
Side

to střídáš brzo ty jelito...ale lepší než vůbec no

Reagovat
LAM

Rosa už v tom týmu bude dělat asi jenom zběrače míčů

Reagovat
Mada

Reagovat
djiros

A oni jdou z hřiště jako bychom vedli, to se musí vidět.

Reagovat
Minister

konečne vystrieda a Ozil sa potom zrani

Reagovat
Side

a ještě se zraní Ozil, no parádní zápas se vším všudy same old Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne mel jit dolu Mesut a ne Santi, ktery ve druhem polocase jakz takz neco hral

Reagovat
smazaný uživatel

Typicky krlesovsky: tragedi

Reagovat
Fenri

dneska to sedne no. Jedinej Alexis si odvedl slušnou práci, ale sám to holt dokáže dát jen když má před sebou prostor... Do zavřený obrany potřebuje pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

pane boze co to tady je za ubrecene curaky se vzpamatujte

Reagovat
Mervin

a co za čuráka jsi ty? tobě se snad to co Arsenal převádí líbí?

Reagovat
smazaný uživatel

A tobe se nechce bulet z ty hry ?

Reagovat
Trand

Hodně trapný.

Reagovat
blade115

Výborně, ztráta potěší.

Reagovat
vitasrp

Arsenal pro mě zatím celkem zklamání, ta hra nevypadá dobře, je tam poměrně dost zbytečných ztrát a v defenzivě tam jsou jistý problémy. Nepochybuju, že se to časem zvedne, ale po 3 kolech mít 2 ztráty na kontě taky rozhodně není ideální.

Reagovat
herbage

po výhře v Emirates Cupu nad Benficou taky někteří čekali, že zválcujeme každého rozdílem třídy. Já už po zápase s Monacem říkal, že v naší hře jsou velké mezery a budeme mít na začátku ligy problémy. Časem si to určitě sedne, ale nějaké zlepšení čekám klasicky v průběhu podzima, ale to už nám může dávno ujet vlak. Co bych dal za to, abychom nějaký zápas dohráli vklidu výhrou o dva góly. Dneska to šlo, jenže místo navýšení náskoku, kdy to Leicester musel otevřít, tak záhy přišlo vyrovnání a oni mohli hrát furt tu svou. Reálná síla je vidět i při srovnání výkonů nás a vás venku s Evertonem. My v závěru upachtěná remíza, vy jste je přejeli a v klidu dohrávali zápas

Reagovat
smazaný uživatel

"v klidu" ale jinak souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

tak s tímhle přístupem můžeme nejen zapomenout na titul, ale budeme rádi i za 4. místo. Hráči se mění, ale pořád stejné chyby, ach jo

Reagovat
Mervin

na co nám jsou hráči za desítky milionů, když je Wenger stejně naší "taktikou" zabije? já už se fakt obávám toho, že začíná být senilní

Reagovat
J0EL

Reagovat
Side

Reagovat
Fenri

Ty jsi doufal v titul?

Reagovat
herbage

no, ani ne, ale alespoň v obhajobu titulu mistra podzimu jsem ve skrytu duše tajně doufal

Reagovat
Fenri

Tak to ještě pořád dát můžem, žejo. I když vzhledem k tomu, že nemáme hrota, bych to viděl na horší podzim a pak nejlepší jarní výsledky ze všech týmů v PL a doháněčku LM

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal zatiaľ z minuloročnej top štvorky výkonmi určite najslabší...

Reagovat
Fenri

Ale tak to je klasika, to neni nic novýho.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som od nich čakal viac a určite nie som sám

Reagovat
Fenri

Tak oni se zvednou, to nečekej, že budou hrát tuhle vomáčku celou sezónu. Ale neni překvapení, že je to nejslabší tým z loňské čtyřky, to se na mě nezlob

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti to nevyvraciam, prekvapenie to nie je, to máš pravdu. Len som to skonštatoval s tým, že som od nich čakal viac Zdvihnúť sa zdvihnú určite, ale s Wengerom to bude max. 4. miesto.. on je fakt brzda

Reagovat
Fenri

Reagovat
teenz

20:15 Zamíří Falcao do Realu Madrid?

21:42 Hernández míří do Realu Madrid

EF už platí vrabejku ? ..

Reagovat
VasAFC

beztak

Reagovat
smazaný uživatel

externy redaktor na letnej brigade

Reagovat
Darren Fletcher

boha kupili sme po kkt hracov, ale stale mame pocit, ze tam nieco este treba doplnit a nebude to lacne. toto je very bad obdobie

no co uz, vidal, cakame ta dnes

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele