Premier League - preview 29. kola

14.03.2015, 08:15, aktualizováno 16.03.2015, 08:26
Previews
Liverpool je aktuálně na pátém místě tabulky a na tom zůstane i po pondělní dohrávce ve Swansea, znovu se ale může dotáhnout na dosah další účasti v Lize mistrů. Reds potřebují zareagovat na víkendové výhry Arsenalu a Manchesteru United, na dostřel se navíc mohou dostat i k Manchesteru City...
Swansea City - Liverpool FC  (pondělí 21:00)
Žádný tým nemá v roce 2015 takovou formu jako Liverpool. Žádný tým nedokázal vydržet v roce 2015 do půlky března bez porážky. Jen svěřenci Brendana Rodgerse. Liverpool hodlá svoji skvělou fazonu přenést i do Walesu, kde se postaví nevyzpytatelné Swansea. Prosadí se Jonjo Shelvey zase do vlastní branky, nebo naváže na pozitivní gólovou potenci s Liverpoolem?

Devět výher, tři remízy. Tak zní bilance Liverpoolu a posledních 12 zápasů, která loňského bojovníka o titul navrátila do boje o Ligu mistrů. Co víc, dokonce do sveřepé bitvy o druhé místo, na které v případě vítězství nad Swansea bude ztrácet pouhé čtyři bodíky.

Swansea si naproti tomu žijí v poklidném středu tabulky. Sestoupit už nemohou, na poháry ztrácí deset bodů a kromě prémií za umístění už hrají pouze pro čest a slávu. Trápit je tak nemusí ani poslední porážka na hřišti Tottenhamu.

Je zajímavé, že poslední tři vzájemné zápasy mezi Swansea a Liverpoolem se odehrály na Anfield Road - může za to zápas ligového poháru, který, stejně jako obě ligová klání, vyhrál Liverpool. Liberty Stadium ovšem Liverpoolu nepřeje - ze třinácti ligových zápasů zde Reds vyhráli jen dvakrát - naposled před 32 lety.

Utkání bude speciálně pikantní pro tři osoby. Jonjo Shelvey hrál před Swansea právě za Liverpool a svou znalost rudého klubu dává najevo. Poslední tři ligová utkání se totiž proti Reds gólově prosadil; byť ten poslední ověnčil brankou vlastní.

Druhá osoba, která má něco společného s oběma týmy, je manažer Liverpoolu Brendan Rodgers, jenž ve Walesu trénoval dvě sezóny mezi roky 2010 a 2012 a dovedl Labutě do Premier League. Dnes proti nim nastoupí v takřka kompletní sestavě. Fit je Gerrard, Škrtel i Sakho.

Jediní absentéři jsou Luis Enrique, Ibe a Lucas, zatímco Joe Allen - bývalý hráč Swansea a třetí z našeho seznamu - ještě lehce poraněný neví, zda může nastoupit. Garrymu Monkovu bude chybět jediný hráč - Kyle Bartley. Dokonce i Batefimbi Gomis, jenž před týdnem proti Spurs zkolaboval na hřišti, byl lékaři shledán způsobilým k hraní fotbalu.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Williams, Fernández, Taylor - Cork, Ki, Shelvey - Sigurdsson, Routledge - Gomis
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Can, Škrtel, Sakho - Marković, Henderson, Allen (Gerrard), Henderson - Coutinho, Sturridge, Streling
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.50 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Southampton FC  (neděle 14:30)
Těžká zkouška čeká londýnskou Chelsea ve snaze udržet si pozici v čele Premier League. Po dvouhodinovém vyřazení z Ligy mistrů od PSG, které bylo náročné nejen psychicky, ale hlavně fyzicky, se Blues musí vrátit do zaběhnutých kolejí. Domácí ztráta se Southamptonem je pro svěřence Josého Mourinha nepřípustná.

Předpoklady k úspěchy má Chelsea dobré. Vždyť jako jediný tým napříč profesionálními anglickými soutěžemi zatím doma neprohrála. Daří se jí navíc i venku - dohromady získala z posledních sedmi utkání a 21 možných bodů celých 17. Jen Liverpool (19) a Arsenal (18) jich získal v tomto období více.

Předchozí úspěch byl navíc velmi cenný - Chelsea získala tři body z půdy nebezpečného West Hamu. Jediný gól tehdy vstřelil Eden Hazard. Taktéž Southampton vybojoval tři body tím nejtěsnějším možným způsobem. Až v závěru domácího utkání s Crystal Palace se prosadil Sadio Mané.

Pro Soton byl tento triumf vysvobozením z mírné krize. Z předchozích pěti ligových klání získal jen 4 body - i proto v boji o Ligu mistrů ztratil a momentálně je až sedmý. Manko na čtvrtý Man Utd je čtyřbodové, šestý Tottenham je vzdálený jeden bod. Navíc černý kůň Premier League vypadl i z FA Cupu.

Utkání bude pikantní pro Ryana Bertranda, který ještě na podzim spadal coby kmenový hráč pod Chelsea, tudíž se nemohl účastnit prvního vzájemného utkání na jihu Anglie. Nyní už jej Southampton z Londýna definitivně vykoupil, takže bude svými ofenzivními výpady, pro které patří jednoznačně k nejlepším krajním obráncům sezóny, trápit obranu svého bývalého zaměstnavatele.

Mladík Matt Targett tak opět usedne pouze na lavičku náhradníků a nebude mít možnost být účastníkem další kontroverzní situace jako v minulém vzájemném měření sil. Tehdy ve vápně fauloval Fábregase, ale rozhodčí překvapivě nenařídil penaltu. Utkání i díky tomu skončilo 1:1. Na Stamford Bridge už Southampton nicméně nevyhrál dlouhých 13 let.

S Bertrandovou účastí v zápase každopádně odpadne oběma manažerům starost se skládáním sestavy. Mourinho možná pošle od začátku do hry Williana, Kurta Zoumu a Filipeho Luíse, kteří proti PSG nehráli od začátku - odpočinek by tím pádem dostali Ramires, Gary Cahill a César Azpilicueta; mimo hru je pouze John Obi Mikel, jenž stále laboruje s kolenem.

Ronald Koeman je na tom velmi podobně, akorát se nemusí zabývat tím, že by jeho hráči mohli být vyčerpaní. K dispozici má kromě dlouhodobě zraněných Jaye Rodrígueze a Emmanuela Mayuky úplně všechny muže. Včetně stopera Tobyho Alderweirelda, jenž se minulý týden vrátil do nominace a tentokrát už by měl být i v základní sestavě.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Zouma, Terry, Filipe Luís - Fábregas, Matić - Willian, Oscar, Hazard - Diego Costa
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Clyne, Fonte, Alderweireld, Bertrand - Wanyama, Schneiderlin - Elia, Djuričić, Mané - Pellé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.00 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Tottenham Hotspur  (neděle 17:00)
V sázce by jen sotva mohlo být víc. Jak Manchester United, tak Tottenham si v tuhle chvíli nemůžou být jisti vůbec ničím - vstupenkou do Ligy mistrů, natožpak přímou ze třetího místa, ba dokonce ani účastí v Evropské lize. V sázce je stále úplně všechno a tříbodový náskok Red Devils se může v mžiku vypařit...

A to se opravdu může docela lehce stát. Kohoutům se jednak na Old Trafford v nedávné době až nezvykle daří, když tam vyhráli při obou posledních výjezdech. Jednak jsou aktuálně londýnští v přeci jen lepším rozpoložení.

I přesto, že v uplynulých týdnech Spurs nezvládli vyřazovací utkání v Evropské lize a ve finále Ligového poháru padli s Chelsea, jakékoliv zklamání na nich v lize není od začátku března znát. Swansea i QPR padly, Harry Kane se minule vrátil na střeleckou listinu (a co se soutěžních branek týče, dostal se tak již na úroveň Garetha Balea ze sezony 2012/13) - a tak není důvodu mít z ManUtd nějaký přehnaný respekt.

Tím spíš, když se sami United oklepávají z málokdy vídané domácí prohry s Arsenalem v rámci čtvrtfinále FA Cupu a jejich hvězdný kádr - do něhož se v létě tak mohutně investovalo - nevypadá být zkonsolidovaný ani v nejmenším. Tápající Falcao v úterý nastoupil za rezervu, každý fanoušek už víceméně počítá s letním odchodem De Gey do Realu Madrid a na hlavu Ángela di Maríi se snáší kritika zápas co zápas.

Právě argentinský ofenzivní záložník bude v neděli spolu s rovněž suspendovaným Jonnym Evansem sledovat důležité klání pouze z tribuny, což platí i pro zraněného van Persieho. Ten sám zůstává jediným skutečným marodem v týmu, ačkoliv nad startem Marcose Roja visí menší otazník. Young se pondělních šrámů stihl zbavit kompletně.

Mauricio Pochettino před utkáním přiznal, že není jednoduché vybírat jedenáct vyvolených z kompletní sady svěřenců, a přesně to ho čeká před nedělním výjezdem. Rose se takto popere o místo levého beka s Benem Daviesem a Moussa Dembélé usiluje o vytlačení jednoho ze středopolařů.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Smalling, Rojo, Shaw - Blind, Carrick - Januzaj, Fellaini, Young - Rooney
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Dier, Vertonghen, Rose - Mason, Bentaleb - Townsend, Eriksen, Chadli - Kane
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.80 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Everton FC - Newcastle United  (neděle 17:00)
Poslední tři výhry Evertonu vzešly ze zápasů vyřazovací fáze Evropské ligy; to je tak nějak všeříkající. Podobně jako loni v případě Swansea či ještě dříve v případě Stoke City, také u Toffees není těžké nechat se unést populární teorií o klubu druhého sledu, který jde rapidně dolů poté, co se probojuje do pohárů...

V průběhu ročníku 2013/14 se Everton žádnými mezinárodními souboji zabývat nemusel, a byl z toho jeho rekordní počet nahraných bodů v éře Premier League. V této fázi sezony na tom loni byly Karamelky o neskutečných 23 bodů lépe a myslely akorát na poháry; tentokrát se musejí nervózně ohlížet za sebe, když na aktuálně 18. QPR mají náskok ubohých šesti bodů.

Z posledních deseti kol Everton uhrál vítězství jedině na hřišti Crystal Palace, přičemž zrovna Newcastle stojí na samém počátku tohoto černého období. Ani jeho prosincová výhra 3:2 nicméně nepředznamenala žádnou sérii pozitivních výsledků: nahrazení manažera Pardewa jeho pravou rukou Johnem Carverem vedlo akorát k udržení statusu quo a zaznamenání pouhých dvou dalších výher.

Přesto Straky v nedávné době vypadají lépe než ke konci Pardewova angažmá - pokud tedy vůbec jde o nějaké zadostiučinění. A vděčit za to do jisté míry mohou také rozstřílenému Papissi Cissému, který však právě načíná dlouhý sedmizápasový trest za pečlivě zdokumentovanou potyčku s Jonnym Evansem. Do akce se naopak vracejí Cabella s Colbackem, kteří při absenci Tiotého ihned budou usilovat o místo v základu.

Roberto Martínez ještě v napětí očekává výsledky zátěžových testů trojlístku Stones-Baines-Osman, přinejmenším oba první jmenované však pravděpodobně riskne za každých okolností. Gareth Barry je jinak opět suspendován a řadí se k dalším absentérům v osobách McGeadyho, Pienaara, Hibberta a Ovieda.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Jagielka, Baines - Bešić, McCarthy - Lennon, Naismith, Mirallas - Lukaku
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Janmaat, Coloccini, Williamson, Taylor - Cabella, Colback, Sissoko, Ameobi - Ayoze Pérez, Rivière
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Queens Park Rangers  (sobota 13:45)
Sobotní program Premier League otevře malé londýnské derby mezi Crystal Palace a Queens Park Rangers. Dobře namazaný stroj Eagles pod vedením Alana Pardewa se lehce zadrhl - dokážou Orli po třech soutěžních prohrách ze čtyř zápasů znovu vzlétnout, nebo QPR naváže na jedinou venkovní výhru (a bodový zisk) v sezóně zpřed měsíce?

Forma Hoops z půdy soupeřů je skutečně tristní. Jedenácti utkáními prohranými v řadě od startu ročníku vytvořili rekord Premier League a ojedinělý úspěch v Sunderlandu se na psychice modrobílých pozitivně nepodepsal. Prohráli všechny tři následující zápasy a na udržení ztrácí tři body. Utkání s Crystal Palace je tak pro ně důležitější než pro soupeře.

Eagles totiž díky dobrému začátku roku poskočili na pohodové dvanácté místo a i přes mírné zaškobrtnutí v posledních týdnech si mohou hýčkat osmibodový distanc od sestupových vod. Naposledy padli v Southamptonu, což byla Pardewova první venkovní ztráta. Předtím vyhrál všech pět soutěžních zápasů na cizích stadionech.

Rangers se naopak potácí v regulérní krizi. Od Vánoc získal z 11 utkání pouhopouhých pět bodů - stejně špatná už je pouze Aston Villa. Navíc se jim nedaří ani v lokálních derby - londýnský celek neporazili jedenáctkrát v řadě. Dobrá zpráva pro QPR je alespoň návrat formy Charlieho Austina. Čtvrtý nejlepší střelec Premier League vsítil v posledních třech utkáních dvě branky a prsty měl i v té třetí.

Dobrou náladu před utkání může svěřencům Chrise Ramseyho přinést vědomí, že proti Crystal Palace se jim v minulosti poměrně dařilo. Po Vánocích s nimi doma remizovali a předtím třikrát v řadě vyhráli a šestkrát neprohráli.

Tentorkát se budou ovšem muset obejít bez kapitána Joyeho Bartona, který zkompletuje třízápasový ban. Otazníky pak visí nad zdravotním stavem Furlonga, Vargase a Taarabta.

Suspendace stihla i kapitána Palace Mileho Jedinaka, po trestu se naopak vrací Glenn Murray. Zranění zahojil Yaya Sanogo, nicméně trojice Jordon Mutch, Marouane Chamakh a Fraizer Campbell je na marodce.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Ward, Dann, Delaney, Kelly - McArthur - Zaha, Puncheon, Ledley, Bolasie - Murray (Gayle)
Queens Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Furlong, Ferdinand, Caulker, Yun - Phillips, Henry, Sandro, Kranjćar - Zamora, Austin
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.75 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - West Ham United  (sobota 16:00)
Když se koncem prosince oba celky potkaly v této sezoně poprvé, West Ham si užíval jednobodového náskoku na svého slavnějšího londýnského souseda. Dnes je realita poněkud jinačí a Hammers začínají na pohárové příčky, které tehdy obývali, mohutně ztrácet...

Rozdíl mezi oběma týmy je tak v těchto okamžicích docela přirozeně propastný. Kanonýři sedí na uspokojivé třetí pozici, zatímco na 15 bodů vzdálený West Ham se ještě bude muset rvát o setrvání v první desítce. V tuhle chvíli WHU netriumfovalo již v sedmi po sobě jdoucích soutěžních střetnutích a do duelu s Arsenalem jde se dvěma prohrami tváří v tvář Londýňanům v zádech.

West Ham to navíc neumí ani na samotný Arsenal. Jistě, každý příznivec Gunners si ho bude nadosmrti pamatovat jako ten tým, kterému se jako prvnímu podařilo vyloupit Emirates Stadium (v dubnu 2007), jenže od té doby po nějakém repete ani vidu ani slechu. Kanonýři dokonce s tímto soupeřem od října 2009 neztratili ani kytičku.

Sam Allardyce v nedávném sloupku pro London Evening Standard hořekoval nad pořádnou porcí smůly, a proti tomu popravdě nelze moc mít. Enner Valencia nejdříve doma šlápl na rozbitý hrníček a mohl by být až do konce sezony mimo hru; James Tomkins se potom vyřadil ze sobotního klání v posilovně, aby na marodce doplnil dalšího elitního stopera Winstona Reida.

West Ham se takto vrátil z kratšího soustředění v Dubaji nikoliv zrelaxován a plně připraven na své již čtvrté londýnské derby v řadě, nýbrž spíše ještě víc rozložen. To Arsenal sice před generálkou na Monaco ztratil zhruba na měsíc Alexe Oxlade-Chamberlaina, jinak má ale Arsene Wenger jádro mužstva pohromadě a navíc v dobré náladě díky povzbuzujícímu pondělnímu postupu do semifinále FA Cupu.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ospina - Bellerín, Koscielny, Mertesacker, Monreal - Coquelin - Welbeck, Özil, Cazorla, Sánchez - Giroud
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - O'Brien, Collins, Kouyaté, Cresswell - Song, Nolan, Noble - Amalfitano, Sakho, Downing
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.75 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Stoke City  (sobota 16:00)
Dlouhých deset roků vládl Tony Pulis Stoke City. Během nich udělal z průměrného celku Championship regulérního účastníka Premier League, který se nemusí strachovat o záchranu. Postoupil i do finále FA Cupu a přežil zimu v Evropské lize. Po necelém roce v Crystal Palace však nyní Pulis vede West Bromwich Albion a jeho dalším soupeřem je právě Stoke.

Holohlavý stratég prožil ve Stoke skvělé časy, fanoušci Potters přesto nemusí příliš litovat, že o něho přišli. Mark Hughes je totiž více než důstojným nástupcem, který hned ve své první sezóně dosáhl na historické 9. místo. Nejlepší v historii Premier League a nejlepší na nejvyšší úrovni od sezóny 1974/75. A nyní je dokonce osmý.

Potters si užívají parádní formu. Vyhráli všechny tři poslední zápasy a z posledních sedmi jich opanovali pět. Vyhráli i po Vánocích proti WBA jejich první vzájemné měření sil v této sezóně. Bylo to popáté za sebou, co Baggies proti Stoke City nevyhráli.

Teď mají za kormidlem Tonyho Pulise, nejlepšího manažera měsíce února a muže, který v křesle Crystal Palace doma Stoke porazil. Svou skvělou formu, za níž získal zmíněnou trofej, však na začátku března nepotvrdil. Dvakrát hrál West Midlands derby s Aston Villou a dvakrát prohrá. Ano, s Aston Villou.

Nyní navíc musí přemýšlet nad náhradní variantou za útočníky Berahina a Ideyeho, nad jejichž zdravotním stavem visí otazníky. Nicméně když to hrozilo naposledy, oba nastoupili, takže to patrně tak horké nebude. Mimo hru je pouze záložník Callum McManaman.

Stoke může počítat s kapitánem Ryanem Shawcrossem, který byl od ledna vyřazený ze zátěže vinou zranění zad. Stoper Philipp Wollscheid je naopak s tříslem lehce zraněn, může tak dojít k rošádě. Hrát nebude Stephen Ireland, kterého trápí lýtko.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Lescott, Brunt - Sessegnon, Morrison, Fletcher, Gardner - Berahino, Ideye
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Bardsley, Wilson, Shawcross, Pieters - N'Zonzi, Whelan - Walters, Adam, Moses - Diouf
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - Aston Villa  (sobota 16:00)
Po týden starém postupu Aston Villy do semifinále FA Cupu skrze rivaly z West Bromwiche se v médiích zuřivě probíralo, nakolik neakceptovatelné bylo finální vtrhnutí celé řady fanoušků na hrací plochu. Budiž; nicméně kdo by se jim divil? Birminghamští ostatně prožívají šťastné chvíle poprvé za hodně dlouhou dobu...

Na druhou stranu, Villans pochopitelně musejí zůstávat nohama na zemi, což jim ostatně radí už jen letmý pohled na tabulku, kde okupují první bezpečnou příčku s pouhým tříbodovým náskokem na sestupující QPR. První skalp Albionu na začátku měsíce navíc utínal sedmizápasovou sérii bez bodu a něčeho takové deky se klub jen těžko zbavuje v rozmezí dvou týdnů.

Co je pro fanoušky Aston Villy bezesporu pozitivním zjištěním, je ovšem viditelně zlepšená ofenzíva. I přesto, že by ani tentokrát nemusel být zdráv Christian Benteke (chyběl už pro pohárové klání), Sherwoodova taktická flexibilita a vynikající forma střelce Sinclaira umožňují Villans bez problémů pokračovat v rozestavení 4-3-3 a zapracovat na zkrášlení tristní venkovní bilance, která zatím hovoří pouze řečí čtyř gólů.

Také Sunderland má značné potíže v oblasti střílení branek a nic moc na tom nezměnil ani příchod Jermaina Defoea. Mackems k dnešnímu dni zaznamenali 23 gólů ve 28 ligových utkáních a z posledních pěti kol, kdy shodou okolností ani jednou nevyhráli, vyšli střelecky naprázdno hned třikrát.

Sunderland přitom rovněž nemá nic jisté, když sedí jen jeden bod nad Aston Villou, a nepříjemné starosti mu před časem přidělal křídelník Adam Johnson, který je obviněn ze sexuálního obtěžování nezletilé dívky a po dobu vyšetřování je klubem suspendován. V trestu poněkud přijatelnějšího rázu je potom Lee Cattermole, jenž si postojí příští dvě utkání poté, co nashromáždil deset žlutých kartonků.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Réveillere, O'Shea, Vergini, van Aanholt - Bridcutt - Álvarez, Larsson, Gómez, Wickham - Defoe
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Bacuna, Okore, Clark, Lowton - Delph, Cleverley, Westwood - N'Zogbia, Agbonlahor, Sinclair
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.40 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Hull City  (sobota 16:00)
Když Premier League dospěje do této fáze sezóny, týden co týden vyvstanou z programu zápasy, které některý z týmů jednoduše musí vyhrát. 29. kolo padl tento tlak na Leicester City, který už nemá kam uhnout. Deset zápasů před koncem sezóny ztrácí na udržení propastných sedm bodů. Teď doma přivítá Hull.

Od září do prosince minulého roku Leicester nevyhrál - a během těchto třinácti zápasů získal směšné dva body. Po Vánocích však Foxes šokovali právě na hřišti Hullu, přičemž tento duel je nakopl k úžasnému kratičkému období. Na Nový rok remizovali v Liverpoolu, aby pak porazili Aston Villu.

Jenže série skončila a Leicester je opět v krizi, která je pasuje do role favoritů na sestup. Sedm bodů na udržení je hodně, Lišky navíc zoufale postrádají formu, od začátku ledna nevyhrály a ze šesti klání uhrály jeden jediný bod.

Ještě před měsícem bojovali o sestup jako Tygři i hráči Hullu. Před zápasem na Man City byli osmnáctí, jenže fantastický bod z Etihad Stadium a zimní přestup kanonýra N’Doyeho vytrhl těmto šelmám trn z paty. Pět zápasů - osm bodů, tak zní bilance černožlutých z nejčerstvějších klání, které svěřence Steva Bruce vystřelily na patnáctou příčku s pětibodovým odstupem od sestupových vod.

Ještě lépe bude tygří partě za krátký čas, až se vyléčí Momo Diamé, Liam Rosenior a James Chester - všichni už jsou víceméně v pořádku, jen dolaďují poslední bolístky a fyzickou kondici. Do branky Leicesteru se pak brzy může vrátit Kasper Schmeichel, jenž od prosince v kádru Nigela Pearsona schází. Jeho zlomený nárt už je však schopen zátěže.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schwarzer - Simpson, Huth, Morgan, Upson, Konchesky - Mahrez, James, Cambiasso, Schlupp - Kramarić
Hull City - pravděpodobná sestava:
McGregor - Dawson, Bruce, McShane - Elmohamady, Huddlestone, Livermore, Meyler, Robertson - Jelavić, N'Doye
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.30 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Burnley FC - Manchester City  (sobota 18:30)
Ač se Burnley a Manchester City nachází na zcela opačných pólech tabulky Premier League, jsou na tom s předsezónními ambicemi podobně. Nováček soutěže je druhý od konce, na udržení ztrácí tři body a vzhledem k otřesné formě zde není vidina na zlepšení. Obhájce ligového titulu zase kouká na lídra Chelsea s pětibodovým odstupem - navíc má odehraný zápas navíc...

Krize Clarets přerůstá do existenciálních rozměrů. A dle posledních zkušeností a letmé analýzy se zdá, že cesta do plusových bodů je zkřížena nepřekonatelnými překážkami. Jádro pudla se zřejmě skrývá v jednoduchém problému - Burnley zkrátka nemá kádr na to, aby udrželo Premier League.

Jak jinak si vysvětlit, že předchozích 14 utkání nastoupilo vždy stejných 10 fotbalistů + Marney, kterého po zranění nahradil se stejnou definitívou Kightly? Jak jinak si to vysvětlit, když z minulých 12 duelů nasbíral manažer Sean Dyche jen 7 bodů? Vedení jej navíc nedostává pod tlak, patrně s vědomím, že lépe si vést nemůže.

Nic podobného se nedá očekávat v Manchesteru City, který silou kádru rozhodně může pomýšlet na nejvyšší příčky. Manuel Pellegrini však zatím vypadl z obou pohárů, v Lize mistrů (pokud se nestane zázrak) skončí už ve středu, a tak zbývá už pouze liga. Ani tam není výchozí pozice ideální, byť Citizens konečně začali vítězit.

Podobný šok jako po Vánocích doma s Burnley (3:3) si tak nemohou v žádném případě dovolit - další ztráta ve spojení s výhrou Chelsea by už patrně znamenala méně než 10 kol před koncem definitivní konec nadějí. City touží zavzpomínat na utkání zpřed pěti let, kdy Turf Moor dobyli pomocí šesti gólů.

Část preview mapující týmové novinky a zdravotní situaci hráčů je v tomto utkání prakticky bezpředmětná. Zatímco Sean Dyche tvrdohlavě využívá svých 11 (12) vyvolených týden co týden - a jediným zraněným z původní sestavy je už nějaký ten pátek Dean Marney - Manuel Pellegrini má k dispozici úplně všechny hráče, s nimiž počítá do kádru. A Jovetiće taky.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Trippier, Keane, Shackell, Mee - Boyd, Jones, Arfield, Kightly - Barnes - Ings
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany, Mangala, Clichy - Silva, Fernandinho, Touré, Nasri - Džeko, Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.50 - 5.00 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC27196257:2263
2.Manchester City28177459:2758
3.Arsenal FC28166653:3054
4.Manchester United28158547:2653
5.Liverpool FC28156742:3051
6.Tottenham Hotspur28155846:3950
7.Southampton FC28154939:2049
8.Stoke City281261033:3442
9.Swansea City281171033:3740
10.West Ham United28109939:3439
11.Newcastle United28981132:4335
12.Crystal Palace28791231:3930
13.West Bromwich Albion28791226:3630
14.Everton FC286101233:4128
15.Hull City28691326:3727
16.Sunderland AFC284141023:3926
17.Aston Villa28671515:3825
18.Queens Park Rangers28641829:4922
19.Burnley FC284101425:4722
20.Leicester City27461724:4418

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2551)

Přidat komentář
Higi

Zranění Chamberlaina je na prd, ale mohl by tak dostat šanci Walcott, kterej už je přes měsíc v plným tréninku a měl by bejt teda ready...

Reagovat
smazaný uživatel

Theo ako rb, to by som si pozrel

Reagovat
fantomas

Co se Thea týče, myslim, že Tim Stillman v tejdnu ideálně postihl, proč teď nedostává moc příležitostí: http://arseblog.com/2015/03/can-theo-walcott-dance-to-arsenals-new-tune/.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry clanek

Reagovat
kiwwi

@MikeKeegan_DM

Told tonight United have already agreed three deals for the summer. No names mentioned but it's looking like a better structured window.

Reagovat
I am Mancunian

depay, hummels a pogba podla mna

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

Pogba těžko, ale věřím, že ti první dva jsou hratelní a od léta už s něma počítám

Reagovat
mithro

Pogba pojde vraj dost pravdepodobne na Etihad

Reagovat
I am Mancunian

tak to by bola sranda

Reagovat
Infernoqt

do PSG

Reagovat
wild

Depay, Hummels podla mna tiez, ale Pogba urcite nie k nam

Reagovat
kiwwi

s tymi dvoma by sa dalo suhlasit (aj ked ten stoper by mohol byt aj Laporte) a treti mylim bude Clyne alebo Coleman

Reagovat
Rssa

To by byly ovšem na vás moc dobré posily, snad to nevyjde...

Reagovat
wild

tak co som cital LVG chce velmi Hummelsa a v lete to nevyslo, tak verim tomu, ze teraz ho dotiahne resp. ze mozno to uz je aj dohodnute. Depay je takmer istota podla mna..ak ho budeme chciet tak k nam urcite pojde. A treti zrejme bude nejaky RB ako pises

Reagovat
smazaný uživatel

No tak on to nejspíš bude jeden z nich a dva nějaký šestnáctiletý kluci žejo :)

Ale v létě bysme mohli zrovna tyhle hráče dotáhnout, to bych fakt bral, všechno posty co dost potřebujem a hlavně toho Depaye bych rád viděl, ten by tam mezi těma našema chodcema vypadal jak blesk asi :)

Reagovat
Manik...

Hummels možná, Depay nejspíš ANO, ale Pogba? Hodně mokrej sen... Ten už vás bude mít na párku

Reagovat
Miguel19

Další sponzoři

Reagovat
kiwwi

tiez to tak vidim

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
niflheim

Reagovat
SunFells

To se zhruba v toto období říkalo i loni a přitom první byl až Shaw, o kterém se začalo jednat někdy v červnu, ne?

Reagovat
minoLFC

snáď ten sneijder konečne dojde

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=bnBRFr6Cu9I

heh oxlade je brutalny herec a charakter

Reagovat
smazaný uživatel

My máme v týmu herce, který má profil i na IMDB.

Reagovat
Lacko_Boh

Why am I thinking about FakeTaxi... :/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Counter

Ale v komentářích všichni vyvolávají um Jenkinsona, budu někdy muset pohledat starší videa asi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Dík, kouknu

Reagovat
Counter

povedené, Jenks se do AFC dřív nebo později prostě musí vrátit.

Reagovat
smazaný uživatel

giroud

But Giroud is more than happy to go role reversal and take on the role of inspiration for people in France.

Boo George / GQ STYLEOlivier Giroud poses for GQ Style

The 28-year-old admits that he has seen plenty of people imitating his famous quiff in his native land.

He said: “Yes, they try to do the quiff. Especially in France, I see a lot of them. It is funny because they try to imitate me – but it is always a pleasure.”

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to teraz asi najmodernejsi uces a on si mysli ze to maju vsetci po nom

Reagovat
SunFells

Řekl to ještě vtipněji, they TRY to do the quiff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

UTERY VYHRA STREDA VYHRA CTRTEK VYHRA PATEK VYHRA LOVE JEDOU LOVE SE SYPOU ALE NEBOJTE SEM TADY A DALSI TYPY VYHERNI MAM:

SCHALKE DA GOL

BRENY BAYERN PADNE MYNYMALNE 2 GOLA

ARSENAL 10

VKLAD 200 VYHRA 300

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

v tom je value asi jako v české republice poctivých politiků

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

debile pls

Reagovat
afc

Taketo vyhry som maval,ked som zacinal v 96 s podavanim

Reagovat
mojmira

celkovej kurz 1,5? k ničemu, kurzy pod 1,9 jsou ztráta času

Reagovat
Manik...

No ta středa ti trošku nevyšla. Hráči PSG gól rozhodně dali

Takže -200

Reagovat
smazaný uživatel

KDYBY SY CHODIL NA ZAKLADKU A NEBYL DENGES TAK BY TE NAUCILY I CIST A PAK BY SYS PRECETL ZE SEM MEL ZE PSG NEDA GOL V OBOU POLOCASECH

Reagovat
smazaný uživatel

SCHALKE

BAYERN

TED UZ JEN ARSENAL NEPROHRAT A DALSI VYHRA DOMA

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Jamese Pearce v létě na odchodu kromě Gerrarda i Johnson, Jones, Borini, Balotelli, Coates, Aspas, Alberto, Enrique a Manquillo. To je docela síla tolik hráčů, pokud vážně odejdou všichni.

Reagovat
kiwwi

az na toho Manquilla je to samy dead wood...to by bolo len dobre pre vas

Reagovat
I am Mancunian

brenton to tam kvalitne doplni, o to sa nebojim

Reagovat
smazaný uživatel

Posily na léto má na starosti hlavně přestupová komise.. až pak Rodgers. Naštěstí.

Reagovat
cristiano.K.

na druhou stranu naprosto všichni očekávatelní a Tourého bych se taky zbavil a dal šanci Wiydomovi nebo Ilorimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
dantetomas

no tak to sa radšej zbaviť Lovrena

Reagovat
Hai

Reagovat
avicii

to by bola parad az na Manquilla...ktovie ale ako by sme to nahradili...

Reagovat
smazaný uživatel

O to jde asi nejvíc no.. jak ty hráče nahradíme.

Místo Jonese se v poslední době píše prakticky jenom o Sportiellovi a Ryanovi. Místo Enriqueho by zas měl přijít Garbutt z Evertonu, kterýho tu Zaschrona hodně chválí (končí mu smlouva v létě). A do útoku přijde Berahino.. to by mě hodně překvapilo kdyby nebyl v příští sezoně hráčem LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Garbutt to by bola parada, Jaro by sa ale hneval...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba ale podepíše novou smlouvu s Evertonem. Nevím jak by se mu líbilo přejít z Evertonu do Liverpoolu.

Reagovat
Zaschrona

No, mel by u vas bliz do sestavy, zrejme vic penez a zrejme moznost si zahrat v Evrope. Bohuzel to dava moc dobrej smysl...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale snad krom toho Maria (kterýho bych osobně hned neodepsal), tak všichni zcela jasně.. možná ještě ten Alberto, ale hold se ta španělská skupinka nepovedla no.. nebylo to zrovna zadarmo

Reagovat
vitasrp

Poslední návrat k zápasu s Paříží - kdyby si někdo chtěl přečíst mou analýzu, zde je odkaz

http://www.sportinak.sk/analyza--nepochopitelny-sposob--akym-sa-mourinho-rozhodol-branit-proti-oslabenemu-psg

Reagovat
r.mrazik

Preco po slovensky ty predajna....

Reagovat
vitasrp

Slovensky je jen nadpis a první odstavec

Reagovat
r.mrazik

A sakra...priste to vic odscrolluju

Reagovat
Counter

Protože v Česku o něj ti blbci nestojí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

QPR, WHU, Hull a Stoke - všichni dají gól

Reagovat
vladis271

David De Gea's girlfriend says Manchester is 'not very nice' and agrees city is 'uglier than a fridge from behind'

Reagovat
I am Mancunian

ten odchadza na 99%

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

ked zacne frflat zena tak to je uz jasny signal k odchodu

Reagovat
J0EL

Reagovat
oddy

ženy

Reagovat
r.mrazik

Tak oproti spanelsku je anglie proste na hovno na zivot...co si budem povidat

Reagovat
Miguel19

Zvlášť pro pipky.

Reagovat
r.mrazik

To rozhodne...pro manzelku a deti urcite

Reagovat
LAM

Otázka je proč by ho United prodával.Je to jeden ze tří nejepších golmanů na světě a hodně mladej.United nejsou v situaci,že by potřebovali peníze.Musela by přijít neskutečná pálka aby ho prodali.

Reagovat
I am Mancunian

ma zmluvu len na rok

Reagovat
Manik...

Reagovat
kiwwi

no sme v dost naprd pozicii...ma zmluvu uz len na dalsi rok a do novej zmluvy chce vykupku 30 mega

Reagovat
I am Mancunian

tak lepsie mu je dat novu, inak by sme ho ani za 30 nepredali, ale sme to teda riadne dojebali, to sa musi uznat

Reagovat
LAM

To je blbost ne?Dojednat s nim smlouvu s výkupkou minimálně 50 mega.Takovvej Real by to i tak v klidu dal když dal 100 mega za Balea

Prostě to chce mu nabídnout smlouvu s platem jako prase a on podepíše.Lepšího golmana United nesežene.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ci to je tazke pochopit ale on nechce podpisat tu 50 megovu vykupku

Reagovat
minoLFC

tak skus dojednať....

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Když on prostě nechce víc jak 30M výkupku? To by mu fakt museli dát 400k týdně aby ho ukecali na 50 mega výkupku

Reagovat
cristiano.K.

krásná práce nicméně pořád byste měli domluvit aspon 35, bylo by to fér pro obě strany

Reagovat
Rssa

Ani ne, máte na lavičce lepšího Valdése. Máte to pokryté.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

nejhorší je,že tomu sám fakt věří

Reagovat
kiwwi

neveri

Reagovat
Manik...

Reagovat
wild

ta vykupka je smiesna pre najlepsieho brankara..ved to by sme na nom skoro nic nezarobili.. potom su to len kecy ze ako sa mu u nas paci, ked to chce mat takto "pokryte".. za 50 keby odide, tak ok

Reagovat
Miguel19

Protože bude chtít Gea

Reagovat
Swarley

Vidova žena by mohla povídat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nehraj pozy prosim ta

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Iker chyta este vyborne urobi par chyb ale tie robi aj Manuel . A naradit legendu klubu Davidom pri jeho minulosti to je tiez na .... . Jedine pozitivum je ze je aspon Spaniel a nedopadneme ako Chelsea .

Reagovat
smazaný uživatel

klub, ktoremu fandis ma ale taketo veci v riti

Reagovat
Rssa

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

iker chyta vyborne...

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Iker chytá výborně? Viděl jsi zápas se Schalke? Viděl jsi další zápasy? Vždyť už má v Realu tak na dvojku ... Otevři oči tou láskou k němu

Reagovat
Manik...

yeeees

Reagovat
r.mrazik

Zase hrajeme v nedeli...achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska prajem Leicestru konečne 3 body.

Reagovat
Nikikrew

OT :

Ma niekto osvedcenu metodu na kocovinu....

Reagovat
LAM

nechlastat

Reagovat
Nikikrew

To je pravda ale ked je dobra partia, niekedy sa to zvrhne

Reagovat
alcantara

Vela, vela tekutin...nealkoholickych...

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

pivko a popíjej až do večera, ale míň jak včera, ať se nedostaneš do začarovanýho kruhu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nikikrew

Akoze aby som stale udrziaval hladinu? Aj to je riesenie ale skor by som sa chcel z toho dostat

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Rišty

Reagovat
Maresma

jít si zaběhat

Reagovat
Busby babes

paralen. nejlip paralen grip, ten zabira u me. Daleko lepsi nez brufen, ten nadela dost paseku v zaludku.

Reagovat
Nikikrew

Dik za radu. Skor by som to chcel dostat prec nie tabletkami

Reagovat
LAM

udělej si pořádnou polívku.Ideálně česnečku.Ta dobře vypálí žaludek.Potom to chce i hodně pít vodu a třeba čaj.

Reagovat
Busby babes

jak pise LAM, hodne vody nebo proste nealka a nejakej sport no. a vyvar nebo proste poradna polevka.

Reagovat
smazaný uživatel

Mojsej tvrdil, ze si rano treba ujebat hned poldeci a vsetko prejde

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

Reagovat
Erdovec

sport, pořádně

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
LAM

pořádná jebačka

Reagovat
smazaný uživatel

počkat

Reagovat
smazaný uživatel

pikantní čínská polívka

Reagovat
SunFells

Listerův ultimátní vyprošťovák - Trojitý sendvič se smaženkou, chilli omáčkou a chutney.

Reagovat
Nikikrew

to vyzera teda lakavo

Reagovat
SunFells

To teda, něco mezi jídlem a operací střev, říká se ...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
mojmira

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Dostal jsem na něj chuť

Reagovat
smazaný uživatel

co je kocovina?

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

Trapne...

Reagovat
Pigeon

Black books je klasika jak UHO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Njn, jako bysme už dávno všichni nevěděli, že seš divnej...

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

česnečka nebo pěkně mastnej a silnej vývar hned z rána..

Reagovat
smazaný uživatel

čierny čaj, vlažná sprcha a beh

Reagovat
smazaný uživatel

tvl běh

nejhorší byly vždycky ty soustředka a turnaje, když se člověk ráno v lepším případě probudil z fetu a pak naběhl na plac, studenej pot, bolehlav, špatně . běh mi fakt nikdy nezafungoval, jak by měl..

Reagovat
Nikikrew

skusim ten cierny caj

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
hefy

Neexistuje.. já vždycky piju náký černidlo - kofolu, colu. Ideálně se zas poslat do sraček, to kocovinu zažene hned.

Reagovat
Swarley

ale je fakt, že pěkně vychlazená Cola dokáže někdy pomoct

Reagovat
smazaný uživatel

pho

Reagovat
vitasrp

Jinak Mourinho se očekávaně pustil do křížku s Carragherem a Sounessem po tý jejich středeční kritice hráčů Chelsea, to bylo jasný, že se stane.

Ale ta tiskovka aspoň zas byla vážně zábavná.

Reagovat
Miguel19

A nějaké info o zraněných atd.?

Reagovat
vitasrp

Žádná nová zranění nejsou.

Reagovat
Rssa

On je čím dál více jako uražená ženská...

Reagovat
vitasrp

On prostě brání klub a hráče, dělá to celou kariéru, proto je neustále v konfliktu. To už se asi nikdy nezmění.

Reagovat
Whitemedia

Kdo by taky stál o to, aby se to měnilo

Reagovat
SunFells

Ale si to umíte vymalovat.

Reagovat
vitasrp

Umíme no

Reagovat
Counter

No hlavně si pamatuju to houfné tvrzení, jak se Mou při svém návratu do CFC změnil A ono nic.

Reagovat
vitasrp

V tomhle ohledu to bylo naivní, uznávám, i když víceméně rok a půl se až na některý úlety celkem držel.

Reagovat
Rssa

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale tentokrát bych udělal uplně to stejný, celkem ho chápu..

je to debil, ale ta kritika ho postihne vždycky když si to nejmíň zaslouží..

Reagovat
dantetomas

hráš odvetu osemfinále Ligy majstrov, v prvom zápase uhráš dobrý výsledok, od 30. minúty hráš v početnej výhode a napriek tomu hráš hovno a nedokážeš postúpiť? Kedy inokedy by mala prísť kritika?

Reagovat
TopinB

Kritika na vysledek a predvedenou hru ano.

"On je čím dál více jako uražená ženská" neni kritika na predvedenou hru.

Reagovat
fenixLFC

to ze je ako urazena zenska ale nehovorili novinari

Reagovat
TopinB

To je hezke, ale s tim nemaji co novinari co delat, ale mluvi se o kritice (predpokladam) hlavne tady na EF, protoze kopu bodlou reaguj ena Rssa. Kdes vzal novinare fakt nechapu.

Reagovat
fenixLFC

v suvislosti s celym vlaknom. Proste a jednoducho ta kritika bola zasluzena po tom co predviedli. A je fakt ze sa sprava ako urazena zenska, furt kope okolo seba aj napriek tomu ze povedali pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

přesně o tomto hovorim.. kritika na to, že to posral ano. ale kritika na to, že je to Mourinho NE!

Reagovat
Robochelsea

OT: Videli ste už niekto Focus? Ja som na tom bol včera a fakt sa mi to páčilo. Miestami vtipné, zaujímavá a nepredvídateľná zápletka. A Will s Margot sú tam perfektní.

Reagovat
Whitemedia

Pellegrini: You will never see a City player surround a referee.

ten chlap senilní..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě připadá že senilní je tady většina fandů co tu hejtují. Dělají to všechny týmy ale udělala to zase po čase Chelsea, tak je z toho modní trend na vysmátí se. Přitom ti odborníci, co tu plivou (denní dávka se musí dodržet) ať se nejdřív podívají komu fandí a zda si můžou s klidem říci, že jejich tým to nikdy neudělal. Pochybuji že se tu některý najde.

Reagovat
vladis271

všechny znamená Barcelona?

Reagovat
Rssa

Všechny znamená všechny, šulíne. Umíš číst?

Reagovat
vladis271

A inak toto je jeden z dôvodov, prečo sa mi ježili vlasy, ked bola zmienka o tom, že chceme Valdesa. Predstava, že brankár takto beží k rozhodcovi. Nvm si vybaviť vo futbale nesympatickejšieho brankára ako Valdes.

Reagovat
Pigeon

To, že můj oblíbený tým něco dělá znamená, že to nemůžu kritizovat u jiného týmu v jiné situaci?

Reagovat
smazaný uživatel

Víš jak jsem to myslel. Od středy pročítám články a všude je to popisovaný, jako by to dělal jediná Chelsea a přitom to u nich není častý jev. Ale to je jedno, ať se tu nepřející vyřádí do syta, je to každého volba. Jen jsem chtěl říct že jak je to všude popisovaný to vypadá, jako by to jiný tým nedělal. Nepamatuji si, kdy se to takhle rozebíralo u jiných týmů. Třeba španělové na to jsou přímo experti.

Reagovat
Pigeon

No konkrétně ta situace byla fakt vtipná. Souhlasím, že tohle se ve Španělsku nosí, ale v takovém rozsahu, v jakém to předvedla chelsea se to moc v Anglii nenosí. Navíc se můžu právem domnívat, že díky tomu jak na rozhodčího všichni vystartovali plus simulace oscara mohla za to, že se rozhodčí přiklonil k červené.

Reagovat
smazaný uživatel

Kartu červenou tahal ještě před tím než všichni hráči přiběhli a popravdě i já když jsem to viděl napoprvé bych neváhal a tasil bych také červenou. To že bych udělal chybu bych zjistil až z opakovaných záběrů, které ale prostě rozhodčí nemá k dispozici.

Reagovat
Pigeon

Kartu tahal až u něj bylo tak ze pět hráčů, ale to jsou jen spekulace. Jen bych se nevymlouval na to, že to dělají ostatní týmy. To není omluva pro nikoho. A že se to tahá u chelsea je proto, že ten klub je nesmírně neoblíbený a navíc je z anglie, kde se to prostě nedělá. Se s tim smiř

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

100. pre paradajkovú polievku

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

ale bez cukru

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Zajko

Reagovat
smazaný uživatel

najlepšia po slepačej

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsia je fazula s leckami(uz ma caka), fazulova s cesnakom ku loksi a kapustova bez hub a masa ale so zemiakmi

Reagovat
smazaný uživatel

Ou

Reagovat
Robochelsea

No kapustnica jedine s mäsom Ešte sú super krémové polievky, samozrejme vývary a čínska ostrokyslá.

Reagovat
smazaný uživatel

Kubo je vegan

Reagovat
Hokaido

ta čínská ted jsem jí začal jíst u nás u Vietnamců, nazývaj jí pekingská a je taková hrozně hustá. Nejlepší polívka

Reagovat
smazaný uživatel

nejeb mi do toho, neviem, čo je lecka. Ak myslíš luskovú, tak ... a zabudol som na hubovú krémovú, tú by som vedel žrať all day long

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

To jsem snad nikdy neměl a už teď mi to nechutná. To bude mezi polévkami stejný brak jak rajčatový džus mezi džusi, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ak to spravne ochutis a nastruhas si do toho oblubeny tvrdy syr, tak je dobra

Reagovat
Trand

Reagovat
fenixLFC

zásmaškovú

Reagovat
smazaný uživatel

OT: (stejně se tu řeší sračky)..

Nějaký dobrej tip na kvalitní seriál.. něco jako True Detective.. něco dost podobnýho..? Díky

začal jsem Wire, ale po 5ti dílech mi došlo, že to bude trošku variace na Breaking Bad, takže na dýl.. hledám spíš nějakej týdenní masakr.

Reagovat
Whitemedia

Variace na Breaking Bad? Jedině teda počtem dílů..

takže něco krátkého.. hmm Fargo třeba

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem to, tak že rozjezd nebude žádná rychlovka. propracovanost do detailu atd atd, tím nechci říct, že třeba TrueDetective tohle schází.

Však BB byl 3 série skoro o ničem a až pak to člověku začalo docházet .

Fargo jsem jakože film se Stormarem viděl nedávno a popravdě docela dost zklamání až na ten scénář a kompozici.

Reagovat
Whitemedia

Nevím no, já žral BB od prvního dílu

Film Fargo se mi taky nelíbil, seriál je lepší

Reagovat
nani92

Fargo

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
nani92

kampaň

Reagovat
Whitemedia

nebo The Killing, Luther, Sherlock..

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fantomas

Silk

Reagovat
SunFells

Určitě Fargo teda, jak píše kolega.

Reagovat
nani92

*kolegovia

Reagovat
Whitemedia

Nebo mi tu ještě leží Bron a Ray Donovan ale neviděl jsem ani jeden zatím

Reagovat
Spasitel

Gotham

Reagovat
fantomas

Srandaseriál.

Reagovat
smazaný uživatel

a stojí to za něco? podle mě akorát klasickej mainstream... a podle hodnocení na csfd ani to ne.

Reagovat
fantomas

Podívat se aspoň na pilot rozhodně stojí za to. Protože klučina z OC hrající si na megadrsňáka, to se musí vidět. Zbytek už se rovná naprostý ztrátě času, samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

a to já zrovna čekal, že on to bude v dobrým slova smyslu jedinej táhnout..

on celkově ten námět toho všeho je dobrej, ale jen v případě, že za tím nebo v tom budou opravdoví herci s nějakým nápadem a nejen stereotypně šlapat na kole a doufát, že se svezou za Nolanem.

Reagovat
Spasitel

Tak je ale podľa mňa sa to celkom dá ale tak som fanúšik sérii Batman

Reagovat
Spasitel

Alebo podobné Hannibal to je pecka či The Killing.

Reagovat
Whitemedia

Jo, to je zatím fantastická... tragédie

Reagovat
Hokaido

vydržel jsem cca 2 a půl dílu, tragédie...

Reagovat
Rssa

Pokud chceš zábavný masakr, tak určitě Banshee. Nedávno skončila třetí řada a pokud chceš krev, sex, sex a drsnotu (a sex), tak určitě Banshee.

Reagovat
Whitemedia

Nedávno před pár hodinami ale třetí série byla jeden z nejakčnějších počinů, jaké jsem kdy viděl.

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Pokud něco se sexem, tak Masters of Sex, jednoznačně. A Shameless.

Reagovat
Whitemedia

Michael Sheen

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle mě zaujalo

Reagovat
Rssa

Radši se kouknu na souložícího Lucase Hooda., než na Sheena (jakéhokoliv, včetně Charlieho)

Reagovat
fantomas

Tak proti gustu... já se třeba radši orientuju podle slečen.

Reagovat
miky10

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

Lili Simmons je supersuperhot

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
TopinB

Reagovat
Rssa

Tak Hood nesouloží sám se sebou.

Reagovat
fantomas

Ale evidentně když už souloží, je v centru tvý pozornosti.

Reagovat
Rssa

Tak on souloží 2x za díl, to se nedá přehlédnout.

Reagovat
mojmira

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle směr je strašně přitažlivej.. ať už celkově nebo jinak. ale je to jak procházet se po ostří nože, aby člověk nespadl do deprese . nebo aby to nedopadlo, jak s blbým Spartacem nebo podobnýma hovadinama, který jsem radši ani neviděl..

Reagovat
Counter

Tak to naprav Spartacus byl dost zábavný, Black Sails taky ujdou, ale Banshee nad tím svou brutalitou ještě ční.

Reagovat
J0EL

Chayton

Reagovat
Whitemedia

Nesmrtelný.. skoro

Reagovat
J0EL

Reagovat
J0EL

Super serial.

Reagovat
SunFells

To je ovšem úplně z jiného soudku jak True Detective, taková poněkud lacinost, ačkoliv nenudí. A taky je to členěno na více sérií na sebe navázané, jak klasický seriál.

Reagovat
Whitemedia

Takové nářezové béčko

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Tak s tou "lacinostou" zas neprehanaj. Urice z tych lepsich serialov, ktore stoja za to.

Reagovat
J0EL

*urcite

Reagovat
SunFells

Je to laciné. To neznamená, že to patří k zábavnějším seriálům, ale s tím, na čem to stojí, to je takový walker texas rangers se swagem.

Reagovat
J0EL

Teraz uz definitvne prehanas.

Reagovat
SunFells

Asi je to jeden z tvých oblíbených seriálů a nechceš na tom vidět to nelichotivé no

Reagovat
J0EL

Jeden z oblubenejsich no. BB a TD su proste neprekonatelne pre mna. Som zvedavy na noveho Daredavila, to moze byt (a snad aj bude podla traileru) tiez pekny narez.

Reagovat
SunFells

Trailery jsou matoucí, ale podle společnosti a režie věřím, že z toho nebude něco jak Arrow a takové tyhle.

Reagovat
Whitemedia

Tohle ale napíše jedině člověk, který neviděl třetí sérii

Reagovat
SunFells

To je je asi pravda, viděl jsem to někdy na podzim a to tuším bylo teprv do druhé.

Reagovat
J0EL

Tym sa to ale vsetko vysvetluje.

Reagovat
SunFells

To se teda těším, když má ta série být tak převratná

Reagovat
Whitemedia

Převratná bych neřekl.. jednoduše je boží

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

tím chceš říct, že walker texas rangers nemá swag?

Reagovat
SunFells

Nechci, takhle veřejně.

Reagovat
Counter

Tak on ten svůj komentář zakončil tím, že hledá týdenní masakr

Reagovat
Whitemedia

Jak můžeš vědět, kolik toho za týden stihne

Reagovat
Rssa

To je možné, ale on chtěl zábavný masakr. A to Banshee splňuje.

Je to takové Hry o trůny z amerického zapadákova.

Reagovat
Counter

Takový americký Midsomer.

Reagovat
Rssa

Americká Modrava

Reagovat
Hokaido

cože ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem jen pár mimut se strýcem, ale nakonec proč ne

Reagovat
SunFells

a jak se má strýc?

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, má se dobře..

Reagovat
SunFells

tak to je fajn

Reagovat
Rssa

Tak toto je samozřejmě špička, ale to je spíš dokumentární počin á la Top Gear

Reagovat
smazaný uživatel

Fargo určite, ak niečo dlhodobejšie, tak House of Cards.

Reagovat
smazaný uživatel

The Missing.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Lacko_Boh

sons of anarchy

Reagovat
SunFells

Reagovat
Lacko_Boh

popisu to sedí,po prvej serii som sice skončil ale nebolo to zle

Reagovat
SunFells

Kvalitní seriál, něco na způsob True Detective, krátký příběh a né sériemi natahovaná show ....jak to sedí? Skončil jsi ve správnou dobu.

Reagovat
Lacko_Boh

rýchlo som čítal,videl som tam wire a breaking bad tak som si domýšlal že chce niečo podobné,beriem späť

Reagovat
Lacko_Boh

aspon palec si mi mohol dať že som si uznal chybu

Reagovat
smazaný uživatel

The Killing je dost podobné TD.

Reagovat
smazaný uživatel

nemá to nic společnýho s Dexterem že ne?

Reagovat
Whitemedia

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
SunFells

Jo, je to krimi

Reagovat
jacobT

Peaky Blinders, to má zatiaľ len 12 častí, takže do týždňa to dáš v pohode.

Reagovat
pajamu

Reagovat
J0EL

Kingdom este!

Reagovat
Hokaido

není to teda vůbec to, co hledáš, ale já na starým HD znovuobjevil How not to live your life a je to pořád strašná pecka

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
R22

Chamtivost od Sterlinga. Myslim, že 100k týdně co mu nabízíme je k jeho aktuálnímu přínosu odpovídající. Měl by si vzít příklad z Coutinha..

Reagovat
vladis271

Shaw

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
dantetomas

nenažranec malý škaredý...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je práce jeho agenta, kterýmu by měla smlouva se Sterlingem vypršet v létě. Nedivil bych se kdyby se domluvili až po sezoně až na to bude mít Raheem čas.

Reagovat
R22

neházel bych to na agenta..pro Sterlinga neni nic snažšího než vzít telefon a říct mu ať kývne na 100k aby to už vyřešil

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že je to tak jednoduché.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ide teda do hovien cely maly zajebanec

Reagovat
vladis271

mufani by ho brali všetkými desiatimi, o to nemám strach. Ale našťastie im by sme nepredali ani EBOLA vírus a radšej by sme ho poslali zadarmo Mourinhovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopitelne, taky talent v kadri nemaju...

Reagovat
SunFells

Carroll je zdravý?

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Counter

Walcott's new contract offer is less than his current £100k-a-week contract, @TimesSport reporting.

Klub to bere od podlahy

Reagovat
smazaný uživatel

keď ten predlží, tak zjem djourouovu lecku.

Reagovat
Counter

Já si třeba myslím, že se spolu ještě domluví.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

A už ses proběhl nahý?

Reagovat
I am Mancunian

je to ojebavac

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

spojím to.

Reagovat
SunFells

To ti nikdo neuvěří, úplně ses tím diskreditoval.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, to mi je luto.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

ta ty si hrdina ze zjes jednu lecku ma to asi centimeter a je to super

Reagovat
smazaný uživatel

Kubo fakt si vegan? Ci organizacia sa znovu pomylila a si vegetarian?

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem fakt odkial na to chodis..nie som ani jedno zatial ale dost s tym koketujem..ale kua ved toto sa uz neda zistit z fb a zacinas byt strasidelny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Olo beztak pracuje v Googlu a bourá se nám všem do účtů a vyhledávání.

Reagovat
smazaný uživatel

písal si to tu už raz.

Reagovat
smazaný uživatel

on jenom hádá

Reagovat
smazaný uživatel

Co je Tomislav, nuda je zla, co

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

co by taky chtěl, když byl poslední rok k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Snad prodlouží, at to není jak naposled, že se to protahuje až do aleluja, at si přizná, že prostě momentálně jsou jeho výkony o mnohem horší, než v té jeho bravurní sezoně 12/13. Bohužel přišlo zranění, a začíná od znova.. Doufám, že se dostane zas do svých top výkonu...

Reagovat
C-M@ster

200. pro Countera!

Reagovat
fantomas

Reagovat
C-M@ster

Co? Já su zvědavej na ty překlady. A fandím mu!

Britta: Abede jak jsi napsal ten test.

Abed: Cool. Cool cool cool. // překlad: V suchým triku.

Reagovat
smazaný uživatel

to by snad neudělal

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Reagovat
Counter

Btw. já už překládal závěr páté řady a věnuju se i jiným seriálům, takže to nějaká velká premiéra nebude...

Reagovat
C-M@ster

Ajo, to sem si vůbec nevšiml. Na titulky.com to nahráli nějací jiní.

Reagovat
Counter

Já je tehdy dělal pro ně, až teď se to přesunulo na Ednu.

Reagovat
SunFells

Než tyhle zprávy dojdou do Brna, to je těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

které seriály překládáš?

(abych měl případně co zkritizovat)

Reagovat
Counter

Překlady bývají obvykle týmová práce, takže moje nedostatky vychytají jiní a na kritiku ti toho moc nezbude. Podílel jsem se na tvorbě titulků k Newsroom, které už skončilo, teď Vikings, Community, Black Sails a příležitostně vypomůžu jinde, třeba právě u Banshee.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
fantomas

Wow, cunta taková titulkářská celebrita?

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
k0udy

Nějaky HD stream kde budou dnešní zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde v centre Prahy by som si mohol dnes pozrieť Arsenal? Najlepšie, keby tam bolo dobré pivo a aká-taká tolerancia čobolov.

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe niekto povedal, ze v Prahe sa niekde netoleruju cobolaci?

Reagovat
I am Mancunian

slosy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zatiaľ ma ešte nikto nevolal pred Eden.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosím ta

Reagovat
smazaný uživatel

..to bol fór. Ja mám Čehúnov rád.

Reagovat
Fenri

Úplně v centru budeš hledat dobrý pivo horko těžko, za sebe doporučuju Kovadlinu U lázní, je to z úplnýho centra za pár tramvají, mívají dobrý pivečka a když pěkně poprosíš, tak ti tam fotbal pustí...

Reagovat
smazaný uživatel

Wau

Reagovat
smazaný uživatel

Nenávidím svoj mobil. Čapujú tam Matušku, moje obľúbené, 20 minút odo mňa pešo, diky za super tip.

Reagovat
Fenri

Není zač

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je, Google mi vyplul nejaký sportbar v palladiu a podobné blbosti. Máš u mňa pivo, ak tam budeš hlas sa, budem tam jediný čobol, budem sám, budem plesaty a budem mať pokerface.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Fenri

Eště právě nevím, jestli to stíhám. Ale pokud dojdu, tak se po tobě rozhlédnu.

Reagovat
Counter

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
SunFells

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
tomasinho

Reagovat
mojmira

Reagovat
icka

Reagovat
Swarley

Reagovat
Infi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
I am Mancunian

zaha je famozny

Reagovat
Whitemedia

‎U18‬: Tottenham 4 - 6 Chelsea

Pěkný Abraham další hattrick, ten jich tam letos sype

Reagovat
13

Možná jednou udělá ve Vitesse kariéru.

Reagovat
I am Mancunian

zahaaaaaa

Reagovat
fantomas

Bolasie

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Verča je bohyňa

Reagovat
smazaný uživatel

zuzulova

Reagovat
ďuriLFC

Shiffrin je nereálna

Reagovat
Whitemedia

ona se mi snad zdá, to prostě není možné

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
nani92

Pardew bitch

Reagovat
smazaný uživatel

QPR je neskutečná komedie. Člověk by čekal, že když už znova postoupí, tak že aspoň něco předvedou, ale tohle.

Reagovat
Counter

Quite Probably Relegated

Reagovat
nani92

ako by si to preložil?

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

zostup v suchom triku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
TopinB

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Side

#Arsenal team to play West Ham: Ospina, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Ramsey, Walcott, Ozil, Alexis, Giroud #AFCvWHU

dobrá odepsanej Theo konečně hraje

Reagovat
Side

Arsenal subs: Szczesny, Gibbs, Bellerin, Flamini, Cazorla, Welbeck, Akpom

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
fantomas

Výborně, Aaron, Mesut i Theo v jedný sestavě... to tu snad ještě nebylo. ♥

Reagovat
Trand

Reagovat
Amos

Co je s Rosou?

Reagovat
fantomas

Šetří se na Monaco, co by.

Reagovat
Miguel19

Rýma

Reagovat
kiwwi

ofuklo ho na lavicke tak mu idu sopliky

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní, snad to Calum zvládne na bekovi a Aaron se vrátí do výkonu z minulé sezony

Reagovat
afc

Vyborna a vitazna zostava.

Reagovat
SunFells

Bez Santiho to bude těžký, ale docela pěkná. Theo

Reagovat
fantomas

Mugais ‏@mugaisj Aug 16

Sanchez, Walcott, Özil and Ramsey will start together one day. Just imagine.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to je?

Reagovat
fantomas

Sibyla.

Reagovat
smazaný uživatel

a v čem?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

v auguste

Reagovat
SunFells

To ještě myslel jiného Ramseyho.

Reagovat
smazaný uživatel

taktik Wengele tam normalne dal defenzivnejsieho Caluma namiesto ofenzivnejsieho Hectora, aby vybalansoval Thea. Pice, on fakt dostal nejaku knihu o taktike na Vianoce.

Reagovat
Lacko_Boh

dá sa na to pozrieť aj z druhej strany že Theo nebude mať dostatočnú podporu Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu, je to kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

ten pohled se doladí až podle výsledku

Reagovat
Lacko_Boh

šak to...

Reagovat
fantomas

Má Mesutka, nikdo další netřeba.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

chambers je v defenzive na tom podbne ako bel..podla mna len bel oddychuje

Reagovat
smazaný uživatel

A s Gibbem pekne proti Monaku v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

preco?

Reagovat
smazaný uživatel

ale je lepsi dozadu nez dopredu, a slabsi dopredy nez Hector, takze to posobi tak, ze je lepsi dozadu. Mozes sa tvarit, ze nerozumies, ale to len preto, ze ta Wengele kompletne ojebal,

Reagovat
Lacko_Boh

si sa pekne roznadaval kokosss

Reagovat
smazaný uživatel

to som ja... sex, drogy, nadavky, Arsenal & paradajkova polievka

Reagovat
fantomas

Skoro jako Banshee

Reagovat
I am Mancunian

+yungoviny

Reagovat
smazaný uživatel

tak logicky, Samo, logicky.

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

frajer

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mada

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Nikikrew

vyborna

Reagovat
Error

Paťo Bamford druhý fík

Reagovat
Whitemedia

Middlesbrough na postup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

THEOOOOOOO

WENGELEEEE

A JA TO ASI NEUVIDIIIIM

Reagovat
Robochelsea

Ty voleeee

Reagovat
I am Mancunian

swp

Reagovat
fantomas

SWP

Reagovat
I am Mancunian

len sa neposer

Reagovat
Mihi

to bol Matt

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Hokaido

Reagovat
SunFells
Reagovat
Counter

Úžasné na tom je, jak čistě to trefil.

Reagovat
pa3ce

WOW

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, ze si zachoval pokerface

Reagovat
Counter

panco x pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

a jak vies, ze som myslel jeho, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Chalani, ticho, nehadajte sa, kto.to má.počúvať?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ol!ver je dneska na pochode, ci ako ze tu nie je?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co porazíte kladívka? Že bych si na AFC vsadil?

Reagovat
SunFells

Posledních 9 zápasů jsme je porazili ...takže ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak to prdím a dám si na Jabko.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak my sa este stretneme

Reagovat
smazaný uživatel

necerti sa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Bamford je úžasnej ♥

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu tu klauzuli, že Jenko nemůže hrát proti Arsenalu .

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je klauzula, to je hostovanie

Reagovat
smazaný uživatel

Já to napsal špatně. Myslel jsem to tak, že i když je na hostování, měl by mít tu možnost hrát proti Arsenalu.

Reagovat
SunFells

Nejsem si jistý, zda je to vůbec v PL možné, každopádně je to hodně neobvyklé.

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě taky nevím, jestli je to možné. Ale pravděpodobně by dnes hrál a každý takový zápas by mu přinesl jenom a jenom zkušenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

nie je to mozna za ziadnych okolnosti v lige

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jsou takhle nastavená pravidla do ligy obecně no.

Reagovat
smazaný uživatel

aj adrian sa snazi imitovat girouda

Reagovat
tomasinho

Je nějaký HD na Arsenal?

Reagovat
bbbauch

ruskej sopcast na Arsenal, mně jede ok

sop://broker.sopcast.com:3912/151777

Reagovat
smazaný uživatel

theo

Reagovat
Nikikrew

Jezis theo

Reagovat
Side

Walcott

Reagovat
Side

na co čekal tvl

Reagovat
SunFells

Co děláá

Reagovat
Trand

Proč nestřílel?

Reagovat
vitasrp

Penalta a rudá, ale Walcott to měl zakončit rychleji z první.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
pa3ce

Červená by mi prišla krutá, ja by som dal žltú, ale na penaltu to bolo.

Reagovat
vitasrp

Vyložená šance, podle mě není co řešit.

Reagovat
pa3ce

Podľa pravidiel asi áno, ale prišlo by mi to zbytočne kontroverzné

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott

Reagovat
Counter

boha

Reagovat
Rohlíček

Giroud , Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát už nedal tutovku?

Reagovat
smazaný uživatel

podle mých záznamů 5687 krát

Reagovat
smazaný uživatel

penalta

Reagovat
*CZE*

Walcott prodat do Aston Villy

Reagovat
pa3ce

Ale Olieho prvý dotyk

Reagovat
pa3ce

A zase

Reagovat
Trand

Alexis, omg.

Reagovat
smazaný uživatel

sanchez ked uz raz dostane loptu blizko brany tak ostatni nemusia uz ani hrat

Reagovat
Heisenberg

Giroud jaké patičky!

Reagovat
Side

proč to zas zasekl

Reagovat
Counter

Giroud už dvakrát fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

co to je s tim Giroudem

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, nádhernej brejk

Reagovat
mr.Silver

Sanchez Giroud jskvele dneska

Reagovat
Nikikrew

Ty vole jasna penalta a cervena. To je sen

Reagovat
Trand

Jinak jasná penalta no.

Reagovat
SunFells

Alexis na té levé straně nechutně zrobbenovatěl.

Reagovat
*CZE*

Vystřelil vůbec někdy levou nohou?

Reagovat
Heisenberg

Mohl by si někdy seběhnout doprava.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Bayern +

Kiežby bol taký dobrý však?

Reagovat
Counter

Parádně zatím hrajem

Reagovat
Trand

Reagovat
pa3ce

Reagovat
tweek

škoda tech neproměněných šancí.. aby nás to ma konci nemrzelo...

Reagovat
pa3ce

Coq

Reagovat
Miguel19

WHU slaboučkej zatím...

Reagovat
jacobT

Coq

Reagovat
Miguel19

Song je tam jak na vycházce.

Reagovat
captain18

Nejaky nesekajuci HD stream?

Reagovat
smazaný uživatel

lol kde bol chambers?

Reagovat
fantomas

Ospina neskutečně

Reagovat
Miguel19

No nakonec to takový super zákrok nebyl..

Reagovat
fantomas

Jn, vypadalo to líp v reálu.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Ako Ibrova červená.

Reagovat
Miguel19

Pěkná akce

Chambers je hodně vtipnej.

Reagovat
smazaný uživatel

aaronko hra zatial super

Reagovat
fantomas

Teď co si dovolil, a asistent to takle zničí.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jeden z jeho haterov

Reagovat
Trand

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Corosian

Walcott takovej sprint

Reagovat
fantomas

Debuchy se musí dát urychleně dokupy, ať celej tenhle Chambers-RB experiment můžeme zmuchlat a zahodit do koše. Přemejšlet o Chambersovi už jen jako o stoperovi/DM, nijak jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

sranda ze na bekovi hori dozadu a lepsi je v ofenzive a mal by to byt stoper

Reagovat
fantomas

Však stoper tu kopací techniku užije taky. Tohle byly oba takový songovský balony, lehce z hloubky, jemná technika... CB/DM jako vyšitý.

Reagovat
Fenri

Na mě teda Chambers pořád působí spíš jako CB/RB než CB/DM... Aneb prostě bych o něm uvažoval jako o CB

Reagovat
Trand

Mně teda přijde, že mu chybí rychlost na to, aby hrál RB.

Reagovat
SunFells

To ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Spíš se na tom pravym beku prostě vůbec neumí orientovat v prostoru, potřebuje hrát uprostřed a mít prostor na obě strany.

Reagovat
Fenri

o ty orientaci v prostoru plati na DM taky. Podle me to potrebuje mit cely pred sebou - cili CB

Reagovat
fantomas

Budiž. Na DM sme od něho ale zatim viděli jen pár minut, což pro mě neni adekvátní vzorek. To na RB mě nepřesvědčil na mnohem většim prostoru.

Reagovat
Fenri

To jo, ale u nekterejch veci toho hrace videt na ty pozici nemusis, aby sis mohl udelat predstavu, jestli se na to hodi nebo ne. Jasne, je mozny, ze by mi vytrel zrak, ale jevi se mi tak, ze spis ne

Reagovat
smazaný uživatel

je nemotornej na RB

Reagovat
SunFells

DM určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

bude dobry stoperik

Reagovat
Tywin Lannister

no na DM jsem ho viděl jen jenom,ale bylo to hrozný, pozičně tu pozici vůbec nedával, takže raději jsem taky pro CB,RB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey to chtěl zasunout údem

Reagovat
smazaný uživatel

krasny center skoda ze na gule

Reagovat
Miguel19

Chambers 2 exkluzivní centry a k tomu 3 solidní propadnutí..

Reagovat
SunFells

Klasika, on do útoku umí, zpátky je to horší.

Reagovat
fantomas

Aaron

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak aspoň vystřelil

Reagovat
Heisenberg

Ramsey skvělý.

Reagovat
Side

ale s tím už běž do piče Theo

Reagovat
Tywin Lannister

theo má fakt marný zakončení

jinak Aaron dneska uplně skvělý

Reagovat
*CZE*

Na Walcottovi je vtipný, že až se konečně rozehraje a začne dávat góly tak se zase zraní. Neprodlužovat a prodat v létě.

Reagovat
Mervin

boha jeho, takto kokotsky to zakončit

Reagovat
Counter

aaaaaaa, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron MOTM :D

Reagovat
smazaný uživatel

sanchez

Reagovat
Miguel19

Alexis

Reagovat
REPLIKATOR

Co se to děje v té druhé anglické lize? Dáš góla a střídáš?

4. Ayala (Middlesbrough) - 24. OUT

18. Conway (Blackburn) - 21. OUT

1. Abdi (Watford) - 7. OUT

Reagovat
aither

Tvl to už tam musí spadnout!

Reagovat
Arbiter

Sanchez

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland

Reagovat
Nikikrew

Poyet dovidenia

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Song stojí jak solnej sloup a Ozil do něho naběhne

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Sherwoodova Aston Villa dá v jednom zápase víc gólů než Lambertova za 2 měsíce.

Reagovat
Counter

Kdyby dva měsíce

Reagovat
smazaný uživatel

tomu monacu 3 goly asi nedame

Reagovat
Trand

Reagovat
pa3ce

Reagovat
FUnk

vydra uz se zase rozjizdi

Reagovat
Whitemedia

Achjo, já zapomněl, že Villu už nevede Lambert a vsadil, že nedají branku

Reagovat
Miguel19

Si to vynahraď a vsaď Boleslav v Třinci

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Taky

Reagovat
Miguel19

Krčmář

Reagovat
Whitemedia

Překvapil

Reagovat
Mervin

Reagovat
Counter

BOHA

Reagovat
smazaný uživatel

theo nezvlada ownyho tlak

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mada

Reagovat
Azza

Reagovat
Side

já to prcám

Reagovat
Sandstorm

V létě Icardi, Depay, Kondogbia, Clyne, Varane/Marquinhos a budu spokojenej.

Reagovat
FUnk

a lvg si nechate?

Reagovat
Sandstorm

Asi jo.

Reagovat
Infernoqt

ne asi, by pak nepřišel ani Depay, ani Clyne, ani Varane, nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

neskuteční fanoušci

Reagovat
LAM

Theo Walcott

Reagovat
Tywin Lannister

tyvole to už si fakt dělá prdel

Reagovat
Rohlíček

si dělá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

OMG

Reagovat
Fenri

Tohle Arsenal projede...

Reagovat
Nikikrew

Boze moj Theo

Reagovat
smazaný uživatel

ale uz

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil , Walcott

Reagovat
Trand

Achjo, jen proměňovat ty šance.. Ale jinak hrajeme super.

Reagovat
captain18

Omg Theo,treti gol

Reagovat
Thoomas

Walcott je fakt na odpis

Reagovat
REPLIKATOR

Aston Villa se rozjela

Reagovat
nani92

4 goly Villy za polčas

Reagovat
smazaný uživatel

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
LAM

Olivier Giroud

Reagovat
Fenri

omg

Reagovat
smazaný uživatel

GIROUDDDDDDDDDDD

Reagovat
Trand

GIROUUUUUUUUUUUUUUD! Krása.

Reagovat
Counter

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauw

Reagovat
Rohlíček

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
aither

Žiruuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Mervin

Olieeeeeeeeeeee

Reagovat
PhilipS

no do prdele...

Reagovat
Heisenberg

Nádhera

Reagovat
mojmira

super akce

Reagovat
smazaný uživatel

nadherny gol

Reagovat
tomasinho

Krásná akce a ještě lepší zakončení

Reagovat
Counter

Wow Wow Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm

Reagovat
Tywin Lannister

úžasná akce

GIROUDDDDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

nice

Reagovat
pa3ce

Olieeee ja ťa ľúbim

Reagovat
Tywin Lannister

tohle byl možná náš nejlepší první poločas v sezoně

snad se to po pauze neposere

Reagovat
Counter

Aaron dneska parádní A Mesutek zase přímý podíl na gólu.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fantomas

Kdyby byl přímý, měl by vliv na mou fantu

Reagovat
Counter

to je pravda no, tak nepřímý.

Reagovat
fantomas

Zásadní, leč v zásadě nepřímý... tak.

Reagovat
smazaný uživatel

VILLA kraaaaaasa proste to je radost pozerat :)

Reagovat
Miguel19

Parádní nákup do fanty

Reagovat
fantomas

Aaron je nechutnej difference-maker dneska. Jak jednou myslí v rychlosti a je přesnej na přihrávce, všechno to uplně jinak odsejpá a uplně jinak dává smysl. Fantazie.

Giroud v mezihře taky bez chybičky dneska.

Reagovat
Counter

Reagovat
Tywin Lannister

dneska od Aarona zatim nejlepší výkon sezony, hraje exkluzivně

Reagovat
PhilipS

jojo...po hodně dlouhý době dobrej výkon od něj...konečně

Reagovat
SunFells

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

It took Villa seven MONTHS to score 4 away PL goals in the league this season before today. And it's taken 45 mins to add 4 more.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Trand

Jsem neskutečně rád za Aarona. Takhle aktivní hráč se do toho středu parádně hodí. Dneska skvělý výkon, až na pár chybiček, u té gólovky se taky mohl lépe zorientovat, ale jinak zrychluje hru, rozdává super přihrávky, bojuje, nesóluje zbytečně. Parádní výkon od něj. WHU impotentní, ale pořád mají šanci, že přes Chamberse něco protlačí. Ideálně by ještě Theo mohl dát góla. Jinak ta poslední šance, ač to nevypadalo byla podle mě nejtěžší z těch jeho 3 šancí. Alexis je strašně čitelný, jakmile se dostane k bráně. Ale super týmový výkon, i když je pravda, že West Ham nás nechává hrát.

Reagovat
Tywin Lannister

Reagovat
Nikikrew

Doma sme fakt silny, nechapem ako sme mohli doma prehrat s Monakom . Kazdopadne sa mi dnesny vykon velmi lubi. Giroud a Aaron najlepsi, Ozilek fajne ako aj obrana. Callum velmi sympaticky vykon az na tu defenzivu. Bude to este narocne

Reagovat
PhilipS

Neví někdo, co je s Rosánkem?

Reagovat
Counter

Nemocný / zraněný.

Reagovat
PhilipS

ty musíš mít svýho člověka u týmu ne, že se dostaneš k takovýmu insider infu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Counter

Já viděl z jednoho zdroje (ještě před MU), že je zraněný, a včera nebo kdy zmínku o zranění.

Reagovat
alcantara

Neklam, urcite robis Wengerovi prekladatela v kabine Arsenalu, inak by si to nevedel.

Reagovat
Counter

Wenger umí plynně asi tři čtyři jazyky a domluví se k tomu tak v dalších dvou, ten je spíš tak můj vzor

Reagovat
Whitemedia

Jardo

Reagovat
jacobT

Výborne odohratý prvý polčas, akurát viac gólov tomu chýbalo. Jediným problémom zostáva naša pravá strana obrany, kde to Chambers dozadu príliš nezvláda. Aaron dnes s minuloročnou formou. Gól nádherný od začiatku až po Giroudove zakončenie. Ale s touto finálnou fázou to na 3 góly Monacu nevidím.

Reagovat
Mervin

boha, ten Soukup je nemehlo

Reagovat
alcantara

Preco sem prestal chodit?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Theo si to šetrí, kým budem pozerať, takže až od druhého polčasu.

Reagovat
Miguel19

Sázkařská "tutovka" - Třinec vs. Bolka - 2

Reagovat
smazaný uživatel

ozilovi ta pauza velmi pomohla, odkedy sa vratil je uplne fantasticky..dalsia sezona bude jeho uz naplno

Reagovat
fantomas

Aaron Ramsey created 5 chances in the first half - 2 more than West Ham

Reagovat
PhilipS

Poyeta odvolaj o poločase ne? Dostat od Villy čtyři góly za poločas, to už chce talent...

Reagovat
SunFells

Ten Theo mě furt dráždí, pro kterou piču si potřebuje na ten míč šáhnout než vystřelí? Penalta nepenalta, za blbost si ji nezasloužil. U té druhé situace chápu, že si to první nachystal, ale ne zrovna ideálně no ...ale obránce tam byl brzo, musel na to jít rychle.

Reagovat
Nikikrew

Nemas pravdu s tou penaltou. Theo bol nakolko chytry ze by vybojoval penaltu a cervena pre Collinsa, premenena penalta a hrame proti 10tim

Reagovat
SunFells

Úplně to dosral.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud to zakončenie top

Reagovat
SunFells

Nemyslel jsem si, že se dočkám dne, kdy budu nejvíc v zakončení důvěřovat Giroudovi a nejméně Theovi. To už i Mesut je od jejich návratu spolehlivější v koncovce.

Reagovat
Miguel19

Soukup vamos

Reagovat
Mervin

Soukup za stojku

Reagovat
Whitemedia

Tak kdo to zvrtá dnes, Šlesingr?

Reagovat
smazaný uživatel

Villa wtf

Reagovat
smazaný uživatel

ospina je taky trpitel, snima vsetky hriechy sveta kazdy zapas

Reagovat
Gunnersaurus

Reagovat
smazaný uživatel

nieto ze stvorku dostali, ale na ihrisku su len desiati lebo jedenasty hrac sa proste "stratil" v satni)))))

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland dobrovoľne nastúpil do 2. polčasu s 10 hráčmi. Larsson sa zabudol v šatni alebo sedí na záchode

Reagovat
smazaný uživatel

joga bonito

Reagovat
Tywin Lannister

downing

Reagovat
smazaný uživatel

ale chamberse by som striedal

Reagovat
Rohlíček

Downing

Reagovat
Counter

Foy už má dost

Reagovat
smazaný uživatel

nejako spime druhy polcas

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Side

se musí jít vysrat?

Reagovat
smazaný uživatel

taylor..to je nas koniec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*reakce na Side

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
nani92

Wenger za striedanie

Reagovat
Mada

Reagovat
Heisenberg

Arsenalu se zraní i rozhodčí. A to přicházel Forsythe s takovou slávou.

Reagovat
Mervin

škoda toho Michala, te´d to chce letět

Reagovat
Mada

Wengera někdo vydírá?

Reagovat
Trand

Ozil

Reagovat
Counter

Mesut

Reagovat
Side

proč to Ozil nestřílel?

Reagovat
mr.Silver

Ozil do pice strilej!

Reagovat
Tywin Lannister

proč kurva centroval

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil

Reagovat
tomasinho

Özil

Reagovat
Mervin

Mesut WTF?!!!

Reagovat
Miguel19

Lol, Ozil

Reagovat
Minister

to si robí už srandu ten Ozil

Reagovat
pa3ce

Inak Kos je dnes úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

úžasný je vždycky..

Reagovat
Fenri

Jezisi, za tohle nas fakt urcite potrestaj

Reagovat
vitoAFC

Mesut si spletl kolečko se čtverečkem

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

minuloročny ramsey by to dal

Reagovat
Heisenberg

Zajebaný altruista.

Reagovat
Heisenberg

Srandy stranou, už bychom měli zabít zápas, West Ham to úplně nabízí.

Reagovat
Side

tvl tohle mělo být 4:0 v suchým triku

Reagovat
Mervin

měl přijít Akpom za Thea

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Chambers

Reagovat
Side

to tam chcou dovézt na saních nebo co? střílejte tvl, pokutu za to nedostanete

Reagovat
Minister

Oni majú zakázané strieľať alebo čo?

Reagovat
Side

Reagovat
Mada

Reagovat
Mervin

to si dělá piču Moravec?

Reagovat
Whitemedia

Moravec

Reagovat
Mervin

nechápu, proč to střelecky nezvládají zrovna ti dva, kteří mají formu

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
fantomas

Mám z toho debilní pocit. Dohrává se v klídečku, jako bysme vedli 3:0, přitom stačí jeden gól a je to v píči.

Reagovat
fantomas

Tak ne, proto tu je náš difference-maker ♥♥♥

Reagovat
Counter

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AARON GIROOOUD BOHOVIA

Reagovat
Miguel19

Song

Reagovat
Counter

FANTAZIE

Reagovat
Trand

Krásáááááááááááá!

Reagovat
smazaný uživatel

RAAAAAMSEYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

RAAAAAMSEYYYYYY

Reagovat
Mervin

Ramboooooooooooooooooooooo

Reagovat
Tywin Lannister

AARON

Reagovat
tomasinho

Další paráda a Aaronek zaslouženě

Reagovat
tomasinho

Giroud taky skvělý dneska ale

Reagovat
mr.Silver

AAARONEK <3

Reagovat
Rohlíček

Ramseeeeeeeeeeeeeeeeeeey

Reagovat
vitoAFC

Magic

Reagovat
Mervin

piča, to je fakt pech ten biatlon

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

pekne

Reagovat
Side

omg nééé Flamini ne

Reagovat
nani92

Reagovat
Heisenberg

Giroud odehrál výborný zápas, pochvala. A Welsh Jesus je zpátky

Reagovat
SunFells

Krása. Giroud to hraje jak Dino v nejlepší formě

Reagovat
Mada

Reagovat
Minister

Ach... proste nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam cpe Flaminiho

Reagovat
jacobT

Wenger knows

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Giroud aj Ramsey 1+1 nie?

Reagovat
Trand

Jo.

Reagovat
Miguel19

Giroud 1+1

Reagovat
Tywin Lannister

jinak dnes si pochvalu zaslouží rozhodně i Kosťa - neskutečně to tam vzadu ovládá

Reagovat
SunFells

Co to je

Reagovat
SunFells

beru zpět

Reagovat
Trand

Flamini.

Reagovat
vitoAFC

Magic

Reagovat
Mervin

ty vole

Reagovat
Counter

No ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

FLAMIIIIIINIIIII

Reagovat
pa3ce

Fuu, ale komu by som dal dnes MOTM neviem Olie, Aaron a podľa mňa aj Laurent by si to zaslúžili.

Reagovat
pa3ce

Ale po tomto ďalšom úžasnom dotyku to proste musí byť Olie, neskutočný je dnes

Reagovat
Tywin Lannister

asi Rambo, ale i ti 2 zbylí jsou skvělí

Reagovat
Counter

Wengerovo střídání

Reagovat
Heisenberg

SuperSub

Reagovat
Rohlíček

Flamstrrrrrr

Reagovat
mr.Silver

Giroud je buh

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ďuriLFC

gunneri teda ale famozne goly,klobuk dole

Reagovat
smazaný uživatel

Flamster..

Reagovat
jacobT

ale krásne akcie dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey,Giroud

Reagovat
PhilipS

Krásný akce dneska...tohle je vintage Arsenal...

Reagovat
Thoomas

Giroudova show dneska, ty narazecky jsou luxusni

Reagovat
mr.Silver

mohlo byt 5:0 klidne

Reagovat
Fenri

Flamini hraje pravy kridlo?

Reagovat
SunFells

nj

Reagovat
Whitemedia

West Ham a Hull branku!

Reagovat
Counter

Ale je úžasné, jak pořád jedem naplno

Reagovat
PhilipS

Arsenal si v suchým kráčí pro třetí místo o to větší škoda je toho kolapsu s Monakem, mohla to být dobrá sezóna...

Reagovat
Whitemedia

zase Německo

Reagovat
Miguel19

Flamini > Coq

Reagovat
nani92

Flamini > Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

3 prekrasne goly, ako norwich vlani

Reagovat
SunFells

Flamini teda 21, střelec týmu?

Reagovat
SunFells

A v lize:

15 - Arsenal have seen 15 different players score for them in the Premier League this season; more than any other team.

Reagovat
Mervin

no, Moravec to dnes řádně zlandoval

Reagovat
Whitemedia

myslíš zvítkoval..

Reagovat
Counter

15 - Arsenal have seen 15 different players score for them in the Premier League this season; more than any other team. Spread.

One man team

Reagovat
smazaný uživatel

OLE OLE OLE OLE 5 VYHRA V RADE

V TO SE ANI NEDOUFAL ZE TENHLE TYDEN BUDE MEGA LOVE

Reagovat
Mervin

Chytnem si psa, uděláme si večeři. Žijem si jak nejbohatší rapeři.

Reagovat
mojmira

hmm zisk kilo na tiketu ... to neni ani na jídlo za jeden den

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Vydrátor zase konečeně začal dávat góly

Reagovat
Trand

Adrian chytá na styl.

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
pa3ce

Olie má proste najlepšie centre z tímu

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

Po Jenkinsonovi

Reagovat
smazaný uživatel

možno to myslel už na ďalšiu sezónu.

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

A Chambersovi.

Reagovat
Counter

Ti jsou tak nastejno, ale beru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerám, že Arsenal, ktorý dáva najkrajšie góly v lige je s návratom Ramseyho späť, krása. Suchotriková výhra, Koscielny božský, Giroud, Ramsey detto, Coquelin znova ukázal, že je top svetová extratrieda, takže som spokojný. A Welé to parádne oživil, aj on bol dnes veľmi dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

Theo byl dnes strašný

Reagovat
smazaný uživatel

pozeral som až druhý polčas a v tom bol málo viditeľný, ale podľa toho, čo som čítal asi hej, no. To je jediné negatívum.

Reagovat
smazaný uživatel

Musí se dostat zpět do formy

Reagovat
smazaný uživatel

Podle komentu paradní zápas a ja ho zmeškal

Další 3 body

Clean sheet

Snad stejným výsledkem skončí odveta s Monakem

COYG!

Reagovat
SunFells

Ti nám tolik prostoru nedají a pokud to finální řešení bude jak dneska, tak by to byla haluz

Reagovat
smazaný uživatel

No to doufám, podle mě se hecnem jako vždycky, v tak duležitém mači a po tak posraném prvním zápase. U Arsenalu je možné vše

Reagovat
Lacko_Boh

Ospina si to celkom dobre organizuje,už ani neviem koľké čisté konto

Reagovat
Counter

V lize páté

Reagovat
Trand

Z 9 zápasů, to je slušný.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Měl samé slabé soupeře

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
pa3ce

Do Fanty to bola parádna voľba

Reagovat
Tywin Lannister

parádní a dominantní výkon, možná náš nejlepší v sezoně, až na prvních 10 minut druhýho poločasu jsme nedali West Ham,u čuchnout

akorát ten Alexis nám nějak herně odešel, možná by mu lávka na jeden dva zápasy prospěla

hodnocení hráčů

Ospina 7

Chambers 5

Per 5,5

Kos 8,5

Monreal 6

Cocq 7

Mesut 7,5

Rambo 9

Theo 5,5

Alexis 4

Giroud 9

Reagovat
jacobT

Tak my udržíme nulu a Per s Monrealom dostanú 5,5 resp. 6

Reagovat
fantomas

Monreal 8, na úrovni Koscielnyho.

Reagovat
fantomas

Mimochodem Aaron kromě famózní práce pro ofenzívu přispěl i třema interceptions a stejnym počtem obranných zákroků.

Škoda, že jakmile se mu nedaří vepředu, tak automaticky mizí i ta druhá půlka neméně důležitýho kvanta práce, co pro tým odvádí.

Reagovat
SunFells

Myslíš opravdu jako že mizí a nebo že to ostatní lidé pak neocení?

Reagovat
fantomas

Ne, myslel sem samozřejmě v nahlížení/hodnocení Ramseyho. Naopak, ta druhá půlka je minimálně letos, v poslední době, permanentně přítomná.

Reagovat
Lacko_Boh

tiež som si toho všimol cítim sa fantomasticky

Reagovat
Trand

Mně se nejvíc líbil moment v 1. poločase, jak zkazil dlouhou přihrávku, ale okamžitě vysprintoval a nakonec svou bojovností ten míč zase získal.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand
Reagovat
vrabejka

Come on CITY!!!!!!!!!

Reagovat
stiflerovamama

streamik ?

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky link na City kde nesu hrači len pohybujuce sa kocky ? vdaka

Reagovat
SunFells

http://streamsp.com/ Tady máš pohybující se lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

SP uz funguje ? super, diky

Reagovat
vitasrp

Burnley zatím velmi dobrý výkon, defenzivně opravdu skvělý. Celkově se mi práce Dycheho moc líbí, jediná škoda je, že pracuje s tak omezenými prostředky a kádrem, který je v té Premier League zřejmě nejslabší.

V posledních týdnech jsem hodně často psal o práci útočníků v defenzivě - ale opět mi to nedá a musím zde Vokese s Ingsem zmínit, protože týmu hrozně moc pomáhají. Když celý tým napadá, jsou ohromně energičtí a aktivní, takže stopery soupeře dostanou pod tlak. V pasážích, kdy je naopak Burnley dlouhodobě bez míče, pracují také fantasticky, protože jsou disciplinovaní, stahují se k záložníkům soupeře a zamezují Kompanymu s Demichelisem, aby hráli jednoduché přihrávky na své kreativnější kolegy uprostřed hřiště. Vliv Tourého i Fernandinha na hru je tak minimální. Je to vidět i na tom, že City musí poměrně často hrát dlouhé míče na Džeka, případně za obranu na Agüera, což pro ně není příliš typické.

Jen je trochu škoda, že ofenzivní plán domácích je tak omezený - ale na druhou stranu se není čemu divit, poněvadž ta herní kvalita opravdu je omezená. Jsem ale trochu zaskočen tím, že to City místy dělá problémy - že se pár hlavičkových soubojů prohraje, s tím se tak nějak musí počítat. Byl jsem ale překvapen, že byly k vidění i situace, kdy si útočník od stoperů odskočil, spoluhráč na něj směřoval dlouhý míč, přičemž nebyl vůbec nikým atakován. K vidění to bylo hlavně na začátku, ke konci už pak City útočníky dostávali poměrně pravidelně pod tlak. Převaha hostů ale krom několika náznaků skončila u přihrávek mezi stopery.

A zmínil bych ještě jednu věc - návrat hráčů Burnley do defenzivních pozic ve chvíli, kdy je jejich presink na polovině soupeře prolomen, je vážně super. Celá ta čtyřka se sebere a okamžitě sprintuje před vlastní obranu. Po jedné takové situaci sice vznikla šance, kdy Silva přistrčil Agüerovi, který protečoval na Džeka, jenže ten se nedostal k zakončení. Jinak je to ale obří kontrast oproti zápasu City na Liverpoolu, kde si Nasri, Silva a často Toure pohodlně vyklusávali, když se míč dostal za jejich záda. Je to typ sprintu, který je možná nepříjemný podstoupit, protože nepřinese žádný hmatatelný účinek, jenže jakmile jej hráči jednoho týmu neudělají, je pak strašně snadné zálohu přehrát.

Nakonec nejvíc času na hřišti mají na polovině soupeře Zabaleta s Clichym, protože Burnley hraje hodně úzký blok v záložní řadě, nicméně ti zatím nebyli schopni připravit žádnou nebezpečnější šanci pro spoluhráče. Uvidíme, jak to dopadne v druhé půli, ale pokud bych si měl vsadit, tipnul bych si, že eventuální branka City přijde po centrovaném míči jednoho z krajních obránců, případně po dlouhém míči z vlastní poloviny za obranu na Agüera, pokud bude Burnley pokračovat v podobně aktivním přístupu.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

určite si to ani nečítal

Reagovat
Lacko_Boh

práve že čítal,musím sa učiť do školy takže čítam pekne všetko,aj preview L1.A okrem toho,nebuď kúsavý,nebuď kúsavý ,ďakujem.

Reagovat
Lacko_Boh

hejterík doma za počitačom ma to chce dávať do pozoru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čo je to to?

Reagovat
Lacko_Boh

preklep,ja často nepíšem hejty tak som bol z toho dosť nervozný keď som to písal

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Miguel19

900 pro titul na Stamford Bridge

Reagovat
vitasrp

Těch zákroků Agüera už by si rozhodčí ale mohli někdy začít všímat.

Reagovat
smazaný uživatel

nepozerám sa na futbal, no chcem sa opýtať, či Aguera, alebo na Aguera

Reagovat
smazaný uživatel

Aguera.

Reagovat
smazaný uživatel

fú, neunáša a fauluje? nejako si ho v tejto role neviem predstaviť

Reagovat
smazaný uživatel

To zas ne, ale hraje proste zbytecne tvrde a fauluje..

Reagovat
vitasrp

Ani ne, že by neunášel, ale udělal pěknej šlapák, když byl pozd u míče -- jasná žlutá, ale nebyl odpískán ani faul.

Reagovat
vitasrp

Jeho faulů, kteří sudí nejsou schopni odpískat.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

No konecne a krasnej gol a hlavne zaslouzenej

Reagovat
Infernoqt

paráda Burnley

Reagovat
vitasrp

Marinner je dneska úúúplně mimo při posuzování faulů.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se proste dlouhodobe ta Typologie strednich zalozniku City vubec nelibi..

Reagovat
Counter

Chápe někdo, proč Pelle sundal Silvu?

Reagovat
smazaný uživatel

proc ne? sundat tam mohl snad uplne kazdyho, protoze hrajou vsichni totalni hovno..

Reagovat
smazaný uživatel

chape niekto, ako Pelle to City tak kurvit?

Reagovat
smazaný uživatel

*ako Pelle moze

Reagovat
vitasrp

Vůbec ne, přišli tím o poslední zajímavej pohyb v jejich herní formaci, pak už to bylo děsně strojovitý.

Reagovat
Counter

Reagovat
vitasrp

A hlavně teda nechápu, proč po celej zápas pokračoval s formací 2 útočníků. Silva se párkrát - těch situací nebylo moc, ale několik jo - dokázal dostat ze strany za tu záložní řadu a při prolomení toho napadání domácích tam párkrát převzal míč v nebezpečném prostoru.

Navrch zoufale potřebovali uprostřed hřiště početní výhodu, aby byli schopni nějak efektivně odrazit ten tlak domácích na míč + rychle kombinovat okolo toho bloku, který vystavili.

Proč při takovém výkonu začít s jednou formací a zároveň s ní dohrát, to fakt nechápu.

Reagovat
Counter

Pelle asi nebude dvakrát pružný manažer, taky tomu nerozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

Šetrí ho proti Barcelone (dostanú aspoň 4).

Reagovat
smazaný uživatel

tolko zas Barcelona nedostane

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim, ze pecka..

Reagovat
Whitemedia

penalta..

Reagovat
diastan

Mno s takovou to bude ještě boj o LM..

Reagovat
celeb

penalta mala byt. Keby sa Pelle kazdy tyzden stazoval na nepriazen rozhodcou ako Mou, tak ju ma.

Reagovat
vitasrp

Na konci sice jasná penalta, kdy obránce odtáhl jeden hráč na straně, Zabaleta konečně udělal parádní průnik, no a unavenej bek zazmatkoval a šel do míče, kterej nemohl vyhrát, skluzem. Sudí opět nepochopitelný rozhodnutí.

Ale jinak za celkový průběh utkání - zasloužené vítězství domácích.

Reagovat
smazaný uživatel

BURNLEEEEY

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujaty retard ten komentator na Digi, vraj nebola penalta a Zaba simuloval, ano on bezne simuluje a chodi si po penalty

Reagovat
smazaný uživatel

je to jebo ten Zaba

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, ale v tom mal ten komentátor aj pravdu;) Že Zaba nieje notorický simulant a nechodí si takto pravidelne po penalty neznamená, že to tak nebolo

Reagovat
Miguel19

Můžeme hrát relativně v klidu, ale snad budou hráči létat po prdeli a "omluví" se za tu středu.

Courtois - Ivanovič, Zouma, Terry, Luís - Matič, Cesc - Cuadrado, Willian, Hazard - Costa.

Reagovat
kiwwi

dneska dufam s Matickom v zostave a Rooneym na hrote...ked dneska vyhrame a Liverpool by zremizoval v Swansea, tak by sme mali vybornu vychodziu poziciu do dalsich bojov...my, City a Arsenal by sme sa osamostatnili v boji o top 4...C'mon United!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska rupnete.

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Remízka

Reagovat
J0EL

Reagovat
Miguel19

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Cobra

Reagovat
tomasinho

Osamostatnili maximálně do vzájemného zápasu za týden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
supporter

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
kiwwi

...v ktorom aj keby sme prehrali tak sme bod pred vami

Reagovat
vladis271

... celé toto vlákno je pičovina, lebo sa ešte neodohralo toto kolo, nie ešte to budúce.

Reagovat
tomasinho

Osamostatnění si představuju jinak

Reagovat
kiwwi

tak ja pisem o osamostatneni po tomto kole co by nam davalo super vychodziu poziciu do dalsich kol

Reagovat
tomasinho

Vzhledem k počtu zápasů, co zbývá, to prostě jako osamostatnění moc nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Ale bylo by hodně fajn kdyby teď rupli a my vyhráli, aspoň by jim to před derby vzalo trochu vítr z plachet

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Cobra
Reagovat
smazaný uživatel

nic moc

Reagovat
niflheim

Ještě i fantík se sere do Davida

Reagovat
smazaný uživatel

real je real. Jasná záležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

DDG - Rafa, Jones, Rojo, Shaw - Carrick, Herrera - Januzaj, Mata, Young - Rooney a ideme si po tri body, cakam ale v zostave minimalne Blinda, otazny je Rojo a tiez Tony asi bude hrat miesto Rafu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

No snad tam zase nebude cpát Fellu, Mata by si fakt ten základ už konečně měl zahrát. A střed hlavně ne Blind-Carrick, vesměs kdokoliv z těch dvou ve spojení s Anderem a mám radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak nebude hrať Fella tak musí hrať Carrick, inak si neviem predstaviť čo by sa dialo pri štandartkách ...

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick!

Reagovat
mithro

Mata by mal hrať podľa informácii, tak snáď sa ukáže

Reagovat
Rssa

Měli byste zkusit nasazovat Valdése, ať se začlení, když to má v létě převzít...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
norton
Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, Bardsley byl vždycky zabiják, eště by si mohl trošku zaboxovat s Di Mariou, třeba by se mu po jednom direktu rozsvítilo a začal by zas hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tipnu si ze bude Tony a Smalling misto Jonese a Rafy.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by fajn, kdybychom i do třetice na Three Points Trafford vyhráli. COYS

Reagovat
smazaný uživatel

dnes Vám fandím !

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Digi dnes 9 priamych prenosov, kvalitka. Koľkých komentátorov na futbal tam majú?

Reagovat
Robochelsea

Digi je super. Máme to asi 3 mesaice a je to fakt oveľa pohodlnejšie len zapnúť telku ako hľadať nejaký stream alebo sopcast. A pozerám aj zápasy, ktoré by sa mi nikdy nechcelo hľadať na nete. Len ma minule nasrali jak dávali 10 krát za tri dni záznam zápasu Slovan-Trnava

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jsi fanoušek v ČR/SK mainstreamových týmu, které tam upřednostňují, tak se to vyplatí, jinak ne.

Reagovat
smazaný uživatel

mainstreamových týmov, ktoré uprednostňujú aj na Sky a BT?

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jsou i jiné kanály, třeba NBC

Reagovat
smazaný uživatel

tí ich nedávajú len preto, že im ich zobrali Sky a BT.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

NBC sú amíci, nie náhodou? A tí nevysielajú náhodou len to, čo sky a BT?

Reagovat
smazaný uživatel

digi je uplne komické. Ich predzapasovy rozbor sa nedá pozerať ich komentatori sú na nič a často to ešte pokazia svojim amaterizmom ako keď neukázali posledných 10minut zápasu Chelsea mam pocit.. fakt tragedia

Reagovat
smazaný uživatel

jak neukázali? prostě to cutli a nazdar?

Reagovat
smazaný uživatel

yep prepli na iny zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Digi nemám, ale neverím že sú horší a amaterskejší ako Slovak Sport to vlastne ani nie je možné Digi aspoň má nejaké štúdia, u Sport TV sa toho nemôžete dočkať a Nova Sport už nemá takmer nič.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes ťažký zápas. mnohí nás považuju za favoritov, dokonca aj EF tipuje x2, čo sa mi veľmi nepozdáva. budem rád aj za remízu

Reagovat
smazaný uživatel

a dúfam, že dnes bude Dembele v základe namiesto Chadliho: Lloris - Walker, Dier, Vertonghen, Rose - Mason, Bentaleb - Townsend, Dembele, Eriksen - Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě Chadli a Lamela na plac, Townsend a Dembele lavička.

Reagovat
smazaný uživatel

Townsend si za posledné zápasy podľa mňa zaslúži základ, zlepšil sa, je priamočiary a pri útoku predstavuje hrozbu. Lamela ma zatiaľ ničím nepresvedčil, ale absolútne. Keby nestal 30 miliónov, tak podľa mňa sedí na lavičke permanentne. Dembeleho by som uprednostnil z dôvodu,, že dokáže lepšie podržať loptu ako Chadli, a tým trochu znížiť tlak na obranu. Chadli je zase v útoku efektívnejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Chadli vám dává z křídla fakt hodně gólů zas, divim se že byste ho jako fanoušci Spurs nechtěli v základu

Reagovat
smazaný uživatel

od te doby, co mu zemřel otec, je nějak z formy, nekolik zapasu nehral a vypadl z rytmu

Reagovat
FUnk

townsend by mel hrat at ma kiwwi radost

Reagovat
smazaný uživatel

Townsend s Dembelem dají každý jeden fik a bude na vrcholu blaha.

Reagovat
kiwwi

dufam ze hrat nebude, ten by nas znicil

Reagovat
vladis271

HuriKane to zariadi.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling's agent looking to set up own company. If signs before summer his % goes to Sports Management ltd. If he waits, he gets all of it.

Preto sa čaká do leta

Reagovat
vladis271

no neviem. Začína ma srať debilko krpatý. Kde nabral tú drzosť v 20tke chcieť 130 litrov? Má byť happy a šúchať nohami, že dostal šancu v tak mladom veku.

Ak ale chce zhniť v City nech sa páči. Podľa posledných správ, ak sa nedohodneme na plate, tak City po ňom pôjde. Zaujímala by ma cena.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Kowe

Reagovat
Miguel19

Zhniť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Hoho...BR ripy interstellaru

Reagovat
niflheim

Jediný film za poslední dobu, na který mi stálo za to jít 2x do kina. A rád se mrknu znovu až bude 1080 od yifyho

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je yify?

Reagovat
smazaný uživatel

Borec který dělá ripy filmů ve slušné kvalitě. V podstatě je to yify záruka že nestáhneš nějakou hrůzu.

Reagovat
r.mrazik

Skupina co dela ripy filmu

Yts.re

Reagovat
r.mrazik

A koukam ze vysel i 15GB rip s DTS zvuk,no bozi

Reagovat
Whitemedia

Tak ona vyšla i 43GB verze jako mám rád filmy v obrovské kvalitě, ale tohle už je na mě trochu moc

Reagovat
r.mrazik

Hah...to asi kvuli jazykovym stopam

Reagovat
TopinB

To tam bude i swahilstina, ne?

Reagovat
r.mrazik

Nejaky avc kodek zvuku

A pak norstina,danstina,svedstina,islandstina...finstina,spanelstina a nemcina

Reagovat
smazaný uživatel

když by takhle měl mít člověk každý film, tak skladovat to někde, musí být peklo

Reagovat
J0EL

Reagovat
Swarley

byla to fakt luxusní podívaná, některý scény fenomenální, to prostě neomrzí

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně. Dvakrát na IMAX se mi jít nechtělo

Reagovat
r.mrazik

Imax byl skvelej...taky jsme byli jen jednou a na zazitek to stacilo

Reagovat
Arbiter

akorát to sosá miliarda lidí, takže se to bude stahovat tak několik dní

Reagovat
Side

do večera to zvládneš, pokud teda nestahuješ tu 15gb verzi

Reagovat
Arbiter

jo, do večera to snad zvládnu...

Reagovat
r.mrazik

Cim vic lidi sosa,tim lepe ne (u torrentu)?

Reagovat
Whitemedia

Já si vždy myslel, že čím více, tím lépe.. a ono je to naopak?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to blbost. Já jsem to stáhl za čtvrt hodiny.

Reagovat
Arbiter

pokud máš jeden zdroj a pět set lidí, máš omezený upload, takže se ta přenosová síť rozdělí mezi těch pět stovek a z přenosu 1Mb/s máš pro každého jen 2kb/s, jestli to chápeš

Reagovat
TopinB

Ale torrenty funguji tak, ze kazdy z tech 500 sdili to co ma ostatnim, ne?

Reagovat
Arbiter

to taky, je to složitější... Každopádně pokud je seederů výrazně méně než leecherů, tak je to pomalejší než naopak...

Reagovat
TopinB

Tak to ano, ale tvoje deleni 1Mb/s 500 lidma a ziskanim 2kb/s download furt nefunguje

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter
Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Miguel19

Litr pro výhru CFC a Spurs

Reagovat
vitasrp

K titulu stačí výhry se Southamptonem, Stoke, Crystal Palace a Sunderlandem doma, venku zase s Hullem, QPR a Leicesterem, plichta s United a Liverpoolem doma. Samozřejmě za předpokladu, že City už neztratí.

Tohle post by bolo vážně na zastřelení, snad dneska podáme oproti středě diametrálně odlišný výkon a vydolujeme tři body proti složitýmu soupeři.

Reagovat
vitasrp

Tohle posrat

Reagovat
Whitemedia

nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ale City zajistě ještě ztratí. Mají tam United, Tottenham, WHU, Swansea, Palace. To už prostě musíme dát...

Reagovat
r.mrazik

Vzhledem k tomu,ze vedete o 5 bodu a mate dva zapas k dobru a nehrajete LM je to uplne jasny...

Reagovat
Nikikrew

som rad ze pocitas s prehrou na ES

Reagovat
vitasrp

Ono to není úplně to, s čím počítám, spíš jsem si snažil nastavit nejčernější scénář a zjistit minimum, který je potřeba k tý ligový výhře. A vyšlo mi, že prohra na Emirates problém není, tím líp..

Reagovat
spider_8

Na Loftus Road nevyhrajeme, tam očekávám klasicky průser. Prohra, Terry červená, Costa ban na 6 zápasů a možná i nějaký to obvinění z rasismu

Reagovat
vitasrp

Nemůže se to tam pokazit pokaždé, to už by bylo vážně zvláštní.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Counter

https://youtu.be/Gt-YN0B0Ef8

Parádní výkon včera

Reagovat
vitasrp

Neskutečně od toho roku 2012, kdy do Arsenalu přišel, herně vyrostl.

Reagovat
Counter

přesně, každým rokem se zlepšuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Vcera asi jeho najlepsii vykon v tejto sezone. Ten magic touch, mnozstvo vyhranych subojov, krasny gol a asistencia. Takto nejako ma vyzerat hrotovy hrac Arsenalu

Reagovat
SunFells

Bez chybičky

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho Monaca, kde se gólově neprosadil.

Reagovat
smazaný uživatel

už jenom proto, že někdo dokázal sestříhat 4 a půl minuty Girouda z jednoho zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

prečo musíš okomentovať všetko, čo sa týka hráča Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

protože jsem šašo

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak kdysi fandil Arsenalu, něco jak Kane.

Reagovat
SunFells

To asi ne, kdyby si zvykl na takový standard, tak neskončí takhle.

Reagovat
TopinB

Lobotomie

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo to mu dát jen čas at se adaptuje v PL. Oli se projevil jako vyborny kup, za to Arsenovi

Reagovat
SunFells

Hlavně konkurenci potřeboval.

Reagovat
smazaný uživatel

Čobol žiada pomoc zase: je vo Vršovicich nejaký podnik s dobrým pivo, kde sa dá pozrieť futbal?

Reagovat
eder

Na Moskevské je sportbar vedle Raiffky.

Reagovat
smazaný uživatel

dete někdo?? ve Strašnicích nic není?

Reagovat
eder

Kromě pár podniků v centru, tohodle sportbaru a U Zábranských o ničem nevím. Nejlepší byla stejně stará Hvězda...

Reagovat
kiwwi

Nathaniel Clyne will reject a new contract at Southampton in favour of a move to Manchester United in the summer. [ESPN]

pod synu

Reagovat
I am Mancunian

vsetci sa k nam hrnu

Reagovat
vladis271

Depay sa nejako tucká.

Reagovat
I am Mancunian

o to realnejsi je prichod raheema

Reagovat
Swarley

Depay, Hummels a Clyne by byli super posily...ale je sranda, že by to optimálně ještě chtělo jednoho stopera, jedno CM a hrota...

Reagovat
I am Mancunian

vietto, pogba a laporte

Reagovat
Swarley

a všechno je za pouhopouhých 300 milionů liber ! nekup to !

Reagovat
I am Mancunian

mne to vyslo len 250, takze nevidim problem

Reagovat
TopinB

Mnozstevni sleva?

Reagovat
Infernoqt

takové drobné nosí Ed po kapsách

Reagovat
smazaný uživatel

RB nie ?

Reagovat
Swarley

však Clyne je RB

Reagovat
smazaný uživatel

však jasne, inak som to pochopil, než si to myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono asi tohle léto taky už dost hráčů odejde.

Hrota asi budem potřebovat celkem dost, ale kde vzít nějaký fakt dobrý CM furt nevim, nějak žádnýho hráče kterej by nás fakt zvednul nevidim, což je dost smutný, leda tak ten Matuidi snad

Reagovat
kiwwi

tak podla toho kto odide...ak sa bude pratat iba Evans, tak by stacil ten Hummels k Rojovi a Jones so Smallingom ako zaskok (+mladasi) by v pohodke stacilo

uvidime co Carrick, predsa len uz bude mat dalsiu sezonu 35 rokov, ale jeden B2B zaloznik je podla mna nutnost tak ako RB a hrot nepotrebujeme vobec riesit (iba poslat prec Falcaa a Persieho), ak tak vezmeme zadarmo toho Ignsa

ja to vidim na 4 hracov in a 5-6 hracov out

Reagovat
Swarley

je to spíš jen o tom, jak by se to dalo ideálně řešit, ale rozhodně se samozřejmě nedá čekat, že přijde 7-8 hráčů a to ještě světových kvalit, a že stejný počet taky odejde...to je fakt nereálný

spíš půjde o to, kdo vůbec bude dostupný...šetřit se nesmí na stoperu, CM a chci i jedno skvělý křídlo...samozřejmě i to by se dalo nahradit návratem Naniho, ale pokud bude jenom trochu Depay dostupný, tak ho musíme získat, toho fakt chci...

pokud přijde Hummels, Depay, Clyne a třeba Mattuidi, tak to bude víc než optimální...z Wazzy se udělá hroťák, krýt záda mu může Wilson a Ings...případné posílení útoku by se mohlo dořešit další rok...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně ty čtyři hráči co bych si přál. Pokud se Chicha po tom fiasku v Madridě spokojí s pozicí žolíka, tak může krýt záda Rooneymu klidně i on

Reagovat
Swarley

jako i tak je to neskutečně velký cíl, získat všechny tyhle hráče v jednom přestupáku...dost pochybuju o tom, že by se něco takového prostě mohlo povést...

Reagovat
smazaný uživatel

Jono, ale tak třeba s tim Depayem a Clynem mi přijde že to vypadá fakt hodně dobře a jestli bude Matuidi danej na transfer list, tak my sme asi největší favorit mezi těma týmama co si ho můžou dovolit. Navíc jestli se prodá neuplatní klauzule na Falcaa, prodá Persie nebo i Mata, tak na výplatních páskách bude zas místo

Reagovat
Swarley

tak to místo se fakt uvolní, když se podívám na poměr cena a výkon, tak si prostě nemůžeme dovolit takové útočníky...nemá nejmenší smysl si je za takové prachy nechávat a ještě dávat 50 mega nebo kolik za Falcaa...takhle ušetříme na platech, klidně by mohl odejít i Young a hned by se nám v tomhle ohledu dýchalo lépe...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tim co hrajou si takový útočníky nemůže dovolit snad nikdo za ty prachy. My máme v tom týmu fakt hroznej přebytek a teď když jsou všichni out tak se na ten fotbal po nějakej době zas dalo trochu dívat, to je fakt smutný.

Jinak jestli si budem nechávat jednoho z dvojice Young Nani jako záskok na křídlo tak nevim jestli bych radši neviděl Ashleyho. On sice nikdy tak dobrej jako Nani nebyl, ale zas ti vždycky zamaká i dozadu, letos se mi fakt líbí. Když Nani nemá den, tak to je fakt napřesdržku a nevim jak ve Sportingu, ale u nás už hodně dlouho svůj den neměl

Reagovat
smazaný uživatel

Ale máš pravdu jasně, určitě to nevyjde takhle ideálně

Reagovat
smazaný uživatel

a ten Hummels je nějak podloženej ? naposled se vyjádřoval, že Dortmund je jeho domov a určitě to nemá v plánu měnit..

Reagovat
Swarley

není, ale tak doufám, že by snad po téhle sezóně mohl jít...pokud chce udělat ještě velkej přestup v kariéře, tak teď je optimální čas...

ale jestli je to až takovej srdcař a zůstane, tak klobouk dolů, to by zase bylo víc než pěkný

Reagovat
SunFells

Běž jinam synu

Reagovat
smazaný uživatel

slabsi hrac ako Rafa, dobre a teraz pride aj jednotka na rb? vyhoda jedine v tom, ze je anglican

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevim jestli slabší hele, na Rafu je sice radost koukat když útočí, ale dozadu bude podle mě Clyne o dost lepší on dopředu taky umí

Reagovat
niflheim

Dva-tři roky pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nejaký maturant ?

Reagovat
Trand

No.

Reagovat
smazaný uživatel

to si děláš prdel?

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem, že jsi starší..

Reagovat
Trand

Tak snad to nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

ako si na tom ?

Reagovat
Trand

Já nevím, vy maturujete už teď nebo co? My až za dva měsíce teda.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz pisomne, neskor maju ustne

Reagovat
Trand

Tak to nezávidím.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to som netušil, že to máte inak.

Reagovat
Trand

Já taky ne.

Reagovat
Svatej

Stačí 14 dní předem na to fakt šlápnout a máš za jedna ze všeho

Reagovat
smazaný uživatel

14 ja som sa učil na všetko deň-dva pred a mal som samé jednotky

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fff

Bohate staci na SJ den a pol, na NOSku den, na AJ a dejepis 0 .

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tak nejako som to mal, akurát že na Nosku to bolo 0 a na dejepis aj deň a pol, lebo naša profesorka bola pedantka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nos a dejepis ? to by mi švihlo... mňa viac hnevajú písomné a najmä AJ a trochu aj matika

Reagovat
smazaný uživatel

písomná maturita bola najslabší čaj aj keď teda matiku som našťastie nemal. Anglina bola ľahulinká.

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Ja sa hlavne bojím toho, že sme sa v škole ani neodstali na požadovanú B2, keďže od Prímy som mal Nemčinu a AJ len 3-4 roky.

Reagovat
Svatej

ájinu jsem taky vynechal, ta byla tak neuvěřitelně banální, že si doteď pamatuju ten blaženej úsměv, kterej jsem měl, když jsem tam přišel

Reagovat
smazaný uživatel

Dejepis 0? bud si sa ucil priebezne alebo ste to mali velmi, velmi lahke, ja sa pochvalim, ze na strednej som bol jeden z naj.studentov dejepisu a na zopakovanie som si nechal 4-5 dni... ale je zas pravda, ze ja sa viem len tazko sustredit cely den na ucenie., noska tak den, to hej, ale dejepisu je vela...

Reagovat
fff

My sme mali take seminare podla toho, kto mal ake maturitne predmety, takze tak som daval pozor a celkovo ma dejepis toho casu dost bavil, cize som sa to ani ucit nemusel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved aj my sme mali seminare

Reagovat
fff

No vidis, tak lahoda Ale ono to fakt bolo skor asi o tom, ze v tom case som sa tomu venoval, mal som doma xy (resp. este stale niekde mam) knih, encyklopedie a pod., takze v tom case som s tym fakt nemal problem.

Je az neskutocne, ako ma to preslo

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja som mal knihy a aj mam, ale paradoxne okolo tej maturity ma to coraz viac nebavilo, lebo v maturitnom som stratil svojho oblubeneho ucitela, mal som ucitelku, kt.ma zaujala zas niecim uplne inym (nehovorila nam len oficialnu historiu, ale fakticke veci; kto stal za vecami, kto bol v zakulisi atp.), ten ucitel bol zas zabavnejsi a bol chodiaca kniha, mal podobny zmysel pre humor ako ja ...

Reagovat
smazaný uživatel

A ten ucitel ma viac motivoval ako ucitelka, motivacia je zaklad, sice v ten skusajuci maturitny den som mal naj.maturtu z dejepisu ja, ale nebol som vtedy v takej forme a mal som uz aj ine zaujmy; dost ma bavila filozofia a v politologii nazerat do podstaty veci... citali sme Platonove dialogy atp,

Reagovat
vladis271

nj, určite potencionálna čitateľka Zem a Vek. Takých je v školstve kopa a podľa toho to aj vyzerá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Já komplet celý čtyři roky naprosto dokonalým způsobem proflákal, prospal a prokoukal na filmech během hodin, takže jsem se všechno učil víceméně od začátku a navíc jsem si říkal, že budu konečně zodpovědnější, tak jsem si dal záležet no

Reagovat
smazaný uživatel

ja som sa takisto flákal, dokonca 8 rokov, kedže som bol na osemročnom, ale mal som maturitu viac-menej len z toho, čo ma zaujímalo + po anglicky viem dosť dobre, takže reálne som sa musel učiť len na literatúru 19. a 20. storočia, čo nezaujíma asi nikoho.

Reagovat
SunFells

ekonomka?

Reagovat
smazaný uživatel

8-ročné jazykové gymnázium.

Reagovat
SunFells

Vi pu pu

Reagovat
Whitemedia

Kdy to máte?

Reagovat
smazaný uživatel

teraz, utorok, streda a štvrtok

Reagovat
supporter

Měli hned vedle toho jeho výčtu trofejí i tento obrázek http://media.themalaysianinsider.com/images/uploads/alex-ferguson-trophy.png

Reagovat
Pigeon

SAF je nekde jinde, to ani srovnavat nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký, a pak si srovnej úspěchy obou za posledních 13 let(začátek Mourovi kariéry) - José 17(brzy přibude i další úspěch v PL, a taky v tom obrázku nemají započtený nejnovější League Cup..), SAF 12

Reagovat
supporter

Reagovat
smazaný uživatel

? On je vlastně Ronaldo i lepší než Messi, protože vyhrál PL, že?

Reagovat
supporter

Tohle na mě nezkoušej malý muži

Reagovat
smazaný uživatel

..

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

hodně hloupé srovnání, ale co čekat

Reagovat
SunFells

https://www.youtube.com/watch?v=Ovewdru_Jjo

Wayne Rooney KO'd in the kitchen by Phil Bardsley

Reagovat
SunFells

Ale nemuselo to dopadnout dobře, když vidím, kde dopadl.

Reagovat
FUnk

beztak ma 4 telocvicny v baraku a on v kuchyni dela tohle

Reagovat
SunFells

Na to jsem taky myslel.

Reagovat
kiwwi

dive

Reagovat
niflheim

Ten pád vypadá divně.

Reagovat
wild

blbost

Reagovat
Nikikrew

to bude snad nejaky fake nie?

Reagovat
vitoAFC

Tak jsem zvědav, jak se Chelsea a Man Utd vzchopí po neúspěších v týdnu... Každopádně to vypadá na fajn neděli

Reagovat
eder

Nazývat to neúspěchem je relativní. Vždyť United prohráli jen těsně a Chelski držela postupové naděje dokonce až do samého konce prodloužení...

Reagovat
Busby babes

relativni to neni. ani jeden tym nepostoupil a zadne okecavani to nezmeni. je to neuspech pro oba kluby.

Reagovat
eder

Tak jistě, ale i míra neúspěchu se může lišit. Ani v jednom z obou jmenovaných případů se nejedná o nic fatálního, z čehož by se neměly takové kluby po pár dnech "vzchopit"...

Reagovat
vitoAFC

Sice těsné výsledky, ale oba týmy vypadly ze soutěže. A obzvlášť na Chelsea se snesla kritika, tak bude zajímavý sledovat, jak se s tim popasují.

Reagovat
vitoAFC

měla být reakce na edera

Reagovat
eder

Jasně. Jen jsem chtěl vyjádřit, že ani v jednom z případů to nebylo nic mimořádně překvapivého, natož šokujícího...

Reagovat
Busby babes

Takovej vysledek bych dneska bral, jen ten prubeh by mohl byt trosku mene narocny na nervovou soustavu.

https://www.youtube.com/watch?v=UXVs2ot6xXI

Reagovat
Busby babes

lol, koukam, ze se mi tam skopcil jinej link...

Mel tam byt tenhle peknej sestrih. https://www.youtube.com/watch?v=DwWD0jEI59M

Reagovat
Mervin

máš štěstí, že jsi tam nevložil nějaké porno

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Whitemedia

Takže komentátor biatlonu nedávno koukal na Posledního skauta

Reagovat
Mervin

Reagovat
Mervin

jinak jak to dnes vidíš?

Reagovat
Whitemedia

Já vůbec netuším, jak na tom jsou dnes se silami, hlavně teda ta mužská část.. ale Gábina by něco ještě urvat mohla

Reagovat
TopinB

Co rikal?

Reagovat
Whitemedia

Že je nebe modré, voda mokrá a ženy mají tajemství a tu poslední část pak přeměnil na něco s biatlonem, přesněji už nevím

Reagovat
Miguel19

Že je nevyzpytatelný

Reagovat
TopinB

Reagovat
Whitemedia

Team to face Southampton: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa.

Reagovat
Whitemedia

hm hm, Zouma měl hrát..

Reagovat
Error

Zouma, Luís, Cuadrado

Reagovat
Whitemedia

Luis už si taky dlouho nečutl hmm..

Reagovat
Whitemedia

Today's subs: Cech, Filipe Luis, Zouma, Ramires, Cuadrado, Remy and Drogba. #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mají Luis a Costa napsáno i křestní jméno?

Reagovat
Miguel19

Team to face Southampton: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa. #CFC

Ach jo..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč achjo?

Reagovat
Miguel19

Luís, Cuadrado a Zouma měli hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s Luisem. Cuadrado ještě nic nepředvedl, toho bych proti Saints teda nenasadil a Zouma místo koho? Cahill teď hraje dost dobře.

Reagovat
Miguel19

Oscar nepředvádí nic už delší dobu, tak nevim čím si zaslouží být v základu. Těžko mohl Cuadrado něco předvést...

Reagovat
Matić

Oscara posadit, Williana na jeho místo a Cuadrado na křídlo by bylo ideál. Mrzí mě ale ten Luís, už by si taky mohl zahrát místo Braňa a Azpi napravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, s tím se dá souhlasit.

Reagovat
Miguel19

Today's subs: Cech, Filipe Luis, Zouma, Ramires, Cuadrado, Remy and Drogba. #CFC

Reagovat
SunFells

Chelsea XI vs. Southampton: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa.

Southampton XI vs. Chelsea: Forster, Clyne, Fonte, Alderweireld, Bertrand, Wanyama, Schneiderlin, S. Davis, Tadić, Mané, Long.

Reagovat
SunFells

Konečně bez Pellého, dneska v suchém triku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pellé hraje špatně?

Reagovat
SunFells

Skoro furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, co tanJay Rod, bude eště někdy vůbec hrát

Reagovat
samson192

mal by zacat coskoro trenovat

Reagovat
smazaný uživatel

Pod se nepletu, tak byl ve Švýcarsku s týmem a hrál tam s nima ten hokej. Jestli mu povolej tohle, tak by už neměl bejt daleko od návratu.

Reagovat
SunFells

Měl se vrátit v říjnu, pak někdy po Novém roce a nakonec se mluvilo o tom, že letos vůbec nenastoupí. Ale už trénuje, asi ale spíš s individuálním programem, a snaží se si ještě tuto sezónu kopnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá, Pellé by byl zbytečnej, Cahill s Terrym by mu nic nedovolili, za to Mané s Longem by těm šnekům mohli dělat problémy.

Reagovat
Miguel19

Darya povolit přitáhnout v kopečku Škoda že na střelnici to bude za 3 kola

Reagovat
Swarley

a nebo Verča...ach jo, té jsem dneska ten super výsledek přál...

Reagovat
Miguel19

Neskutečně střelecky odešla před MS no...

Reagovat
Whitemedia

Naštěstí to dokázala zvládnou odstřílet alespoň ve smíšené štafetě..

Reagovat
Swarley

to je fakt, ale přece jen jsem ji přál i pěknej individuální výsledek, za tu sezónu by si to zasloužila

Reagovat
Swarley

je to na blázna, když ti to takhle debilně vyjde zrovna na MS, ale tak co se dá dělat

Reagovat
Whitemedia

Vítková se rozhodla nestřílet?

Reagovat
Whitemedia

no možná by udělala líp, kdyby vůbec nestřílela

Reagovat
Mervin

to byla nějaká pičovina v grafice, bo se tam 4x objevila Kaisa

Reagovat
Busby babes

rikali 3krat mimo ne?

Reagovat
Error

Už jsem myslel, že čistí terč někomu jinému.

Reagovat
Miguel19

Však v klidu za 3

Reagovat
Whitemedia

Říkám, že se na střílení měla vysrat a rovnou to projet na pět trestných

Reagovat
Honza Matoušek

Vítková

Reagovat
vitasrp

Trochu strach mám z toho, že Saints postavili celkem rychlou útočnou trojku, která Cahillovi pravděpodobně nadělá pěkné potíže. Jistější bych dneska byl, kdyby na jeho místě byl Zouma.

Jinak ale pohoda - skoro stejná jedenáctka, která to podělala ve středu, si může dneska napravit reputaci (uklidit nepořádek, jak rád Mourinho říká). Tak snad to vyjde.

Reagovat
Honza Matoušek

Gabča střílí pomalu

Reagovat
Whitemedia

Darya se rozhodla pro vítězství start-cíl

Reagovat
Miguel19

Ve stojce bude pojeb

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mervin

Reagovat
Miguel19

Klasika. Vůbec to MS nezvládla..

Reagovat
Miguel19

Vítková 5 kol na ležce v bezvětří

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle sleduje Gameira

Podméé, toho chcel v PL

Reagovat
smazaný uživatel

*chcem

Reagovat
Honza Matoušek

GÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁBA ♥

Reagovat
miky10

Reagovat
jenage

Reagovat
stas87

Co Elia?Lavicka?

Reagovat
Counter

Má něco s kotníkem.

Reagovat
SunFells

S výkony taky.

Reagovat
Lacko_Boh

prepálený

Reagovat
Miguel19

Vítková 3,2 a 1...teďka bude za 0

Reagovat
Honza Matoušek

Mně by se líbilo mít stylově první i poslední závodnici.

Reagovat
Mimalu

kašlat na styl, stačí první

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Whitemedia

ale sakra...

Reagovat
Honza Matoušek

NNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Mervin

takto to posrat

Reagovat
Miguel19

Darya jedna střela od zlata...to je píči.

Reagovat
Busby babes

To je skoda.. snad aspon bronz da.

Reagovat
Mervin

bude 5.

Reagovat
Busby babes

njn, skoda. psal jsem to kdyz vyjizdeli a byla 4.

Reagovat
Mervin

já v tom momentě věděl, jak to dopadne ale myslel jsem, že Domracheva bude 3.

Reagovat
Busby babes

zas takovej odbornik nejsem, nevim jak na tom ktera je s behem. Ale zavod to byl pekny, skoda te posledni stojky no. Co se da delat, i tak to bylo uspesny MS.

Reagovat
niflheim

Škoda.

Reagovat
Kowe

do psí pochvy

Reagovat
Mervin

posrala si to sama

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Mervin

tak zbytečně tu ránu odložila...

Reagovat
Pigeon

sama vi nejlip proc to udelala, holt to nevyslo. Stejne jak si to sama posrala jak rikas, tak to sama jindy vyhrava.

Reagovat
Mervin

však já to chápu, ale myslím, že tu ránu odložila zbytečně stejně jako Moravec při vytrvalostním, kdy potom taky řekl, že se ji snažil zbytečně moc vypilovat a nakonec tam nespadla

Reagovat
Pigeon

chapu jak to myslis, jen jsem uz trochu alergicky jak nekdo rika co je spatne nekomu kdo o to vi mnohem vic. Ale chapu uz jak to myslis

Reagovat
Honza Matoušek

To je taková škoda, achjo

Reagovat
Miguel19

Vítkovou znásilnila i Suzuki.

Reagovat
Nikikrew

Chelsea - Southampton, ten zapas by som si velmi rad pozrel. Skoda ze musim hrat svoj. Ak by dnes Southampton nejakym bozim zazrakom obral body o ropakov, dali by nam mininadej na titul...

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt ne teda

Reagovat
Counter

V to ani nedoufej

Reagovat
Mervin

dnes ne, vykurvilo by mi to tiket

Reagovat
Whitemedia

stejně by vás pak Mourinho na Emirates porazil a naději opět sebral

Reagovat
I am Mancunian

o titul zabojujeme este aj my

Reagovat
Mervin

pobavil

Reagovat
Swarley

tak je potřeba se na to dívat...ne se obávat zápasů s konkurenty, ale právě naopak, vidět to jako obrovskou příležitost jak proti nim získávat klíčové 3 body...

Reagovat
Busby babes

proto dneska musime sestrelit tottac. 5:3. Smalling hattrick. Jedem.

Reagovat
TopinB

Do ktere brany?

Reagovat
Busby babes

jako 5:3 a smalling 3 vlastnaky, to by byl myslim legendarni zapas.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lacko_Boh

ty si taký svieži vietor medzi nami zdecimovanými a nespočetne veľakrát sklamanými realistami ale jo,idem do toho s tebou

Reagovat
Lacko_Boh

baví ma byť sklamaný,preto chodím voliť

Reagovat
smazaný uživatel

aj do Európskeho parlamentu?

Reagovat
Lacko_Boh

si robim srandu,ešte som nemal 18

Reagovat
smazaný uživatel

tak si to nebol ty

Reagovat
Lacko_Boh

? (:

Reagovat
smazaný uživatel

nič, pokazil si mi vtip, mal si napísať, že si bol voliť do EP.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Heisenberg

A v Monaku vyhrajem 3:0 a postoupíme?

Reagovat
Mervin

to ne, 4:1 po prodloužení

Reagovat
smazaný uživatel

No, rozhodně je to pravděpodobnější než titul

Reagovat
smazaný uživatel

už je to fakt tu?

Reagovat
Busby babes

ver a vira tva te uzdravi...

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

pak se nedivim, ze se nam tu krleš vysmiva

Reagovat
SunFells

Já taky ne. Retardi se často smějou a neví čemu.

Reagovat
Mada

Reagovat
Nikikrew

ved som napisal mininadej . Akoze samozrejme ze to bolo brane s rezervou ale stat sa moze hocico. Navyse sa stale hra o 27bodov.

Reagovat
supporter

It is all about belief

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Stream na Chelsea?

Reagovat
TopinB

Nefunguje mi na mobilu Ale se serialama na nem problemy nemam

Reagovat
Lacko_Boh

? mne na hodinkach ide v pohode

Reagovat
fajdax

Sopcast na CHelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

http://connectcast.tv/lowqualityb8m8

pass: RiderDoesntEven/r/soccer

Reagovat
Miguel19

To musí být gól dpc..

Reagovat
VasAFC

OT: Někdo nějaký tip na outdoor kameru?

Reagovat
smazaný uživatel

Origi dal gol, hezky..

Reagovat
Arbiter

po kolika měsících?

Reagovat
Whitemedia

COSTAAAA

Reagovat
miky10

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAa

Reagovat
Miguel19

C O S T A!!!

Zdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Costaaaa

Reagovat
Miguel19

Labužnický centr.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jako byli stopeři?

Reagovat
smazaný uživatel

konečne diego

Reagovat
Arbiter

Ivanović Diego

Reagovat
Whitemedia

Curtoáá

Reagovat
Miguel19

Thiboooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Mané

Reagovat
SunFells

Kurvaaa, škoda Mané

Reagovat
nani92

Kurtoá má smolu, že sa narodil do doby De Geu

Reagovat
fajdax

Reagovat
I am Mancunian

a my mame smolu, ze chyta u nas posledne zapasy

Reagovat
SunFells

Jako že mu schází skutečná výzva, aby posunul svou hru?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

A Matič že se narodil do doby Coquelina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Ale jenom hraje Tadic a borci jsou vepředu schopní opravdu něco vymyslet. V tomto Koemana nepochopím.

Reagovat
Infernoqt

Když Chelsea vyhraje všechna zbývající utkání, tak by měla překonat svůj starý rekord v počtu bodů za sezonu, ne?

Reagovat
Whitemedia

Kurtík alá Neuer

Reagovat
smazaný uživatel

Curtoa

Reagovat
Miguel19

Ale jako Matič budíček. Ten neví která bije...

Reagovat
I am Mancunian

si to privolal

Reagovat
nani92

to teda..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

< Coq

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čistý?

Reagovat
smazaný uživatel

Dušoooooooooooooo

Reagovat
Whitemedia

Neviděl jsem opakovaný záběr, byla to penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Z prvního pohledu bych ji odpískal. Z opakovačky už to tak jasné nebylo.

Reagovat
Studna

Asi byla, ale přišlo mi, že fauloval spíš Ivanovič, ne Matič.

Reagovat
Lacko_Boh

jo

Reagovat
SunFells

Já neviděl ani živý, ale určitě.

Reagovat
Arbiter

těžko říct, ani nevím, kde měl být ten kontakt...

Reagovat
Lacko_Boh

mne sa zdala pomerne jasná aj z opakovačky,Matič mal dosť vysoko nohu a tackloval cez stehno,o umysle hrať loptu nebolo reči...ale tak ja už som totalne zmateny poslednou dobou že čo je penalta a čo neni

Reagovat
Trapper

Matič..

Reagovat
SunFells

Jsem ještě neviděl ani gól

Reagovat
Lacko_Boh

počkal si na pohyb mladého Ospinu a kopol to do stredu

Reagovat
SunFells

Mladý Szczesny by to měl.

Reagovat
Lacko_Boh

tak najma Coq by nespravil takú hlúpisť ako Matic

Reagovat
SunFells

O tom se ani nemusíme bavit. Ono taky mít místo Ivanovice borce s drajvem jako má Bellerín, tak by se ani nic nedělo. Jsme na každém postu lepší, leč stále pod Tottenhamem.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Whitemedia

Mám vsazeno na výsledek 2-1 takže zatím to vychází

Reagovat
Gunnersaurus
Reagovat
nani92

už nech bude aj hd a bude to perfektoš

Reagovat
Gunnersaurus

až na toho šníderlána

Reagovat
smazaný uživatel

WTF jako? Tu ruku měl pískat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

jasnejšiu som dlho nevidel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Miguel19

Matič je na drogách ne ty krávo?

Reagovat
SunFells

Vždyť ten Matic se nechá odrbat na každé pytlíkovině.

Reagovat
I am Mancunian

nezvlada yungov tlak

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutá za simulování!

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

beru zpět

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Miguel19

Penalta

Reagovat
Infernoqt

Kampaň, jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar by měl každé jaro odjet na dovolenou a vrátit se až v srpnu.

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Nový Fabregas.

Reagovat
Miguel19

Ten střed je dnes fakt exkluzivní. Matič neví která bije a Cesc nedá jedinou přihrávku.

Reagovat
Whitemedia

a k tomu stopeři taky vypadají dost bídně..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Střídáme!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Soton pěkně přebírá otěže zápasu.

Reagovat
Whitemedia

Běžte s tímhle do prdele..

Reagovat
Miguel19

Už to mělo být 1:3

Reagovat
SunFells

Jak byl Mané zpočátku takový "rozhrkaný", tak se z něj časem stal hrozně platný hráč, ve velkých zápasech i dost produktivní, tak by tam dnes moh něco nasypat

Reagovat
SunFells

Aaa, škoda ...Chelsea hraje strašný brak. Si po PSG ani odparkovat nemuseli.

Reagovat
smazaný uživatel

Sotoon..

Reagovat
Busby babes

Chelsea si teda zahrava...

Reagovat
Infernoqt

Tak tohle Chelsea vyhraje. Vždy jak hrajou na piču a soupeř se snaží něco uhrát, Chelsea řekne razantně ne. Už to chce jen nějakou standardku v druhé půli, která to potvrdí.

Reagovat
smazaný uživatel

I v tomhle tkví síla.

Reagovat
smazaný uživatel

Saints se do těch šancí dostávaj nějak moc jednoduše.

Reagovat
smazaný uživatel

Brazilcania nevedia branit + ked je Matic a krajni obrancovia takto mimo vyzera to na slusny over

Reagovat
Whitemedia

Terry s Cahillem se rozhodli co nejvíc ztrapnit?

Reagovat
Mervin

ale tahle byla jasná

Reagovat
Arbiter

tak teda ta penalta nevím, nevím...

Reagovat
SunFells

My ostatní ale víme.

Reagovat
smazaný uživatel

ted moc nevim, co arbiter zkousi, no...

Reagovat
Arbiter

viděls ty opakovačky?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Arbiter

v HD? mi řekni, v jaké chvíli ho ten Matić tak smetl, když začíná padat ještě před jakýmkoliv kontaktem...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, v hd, neprislo mi, ze by simuloval, a to tam ukazovali uz dve opakovacky

Reagovat
Arbiter

nevím, no... Neviděl jsem žádný kontakt, který by vedl k tomu pádu. Ale proti té pecce neprotestuju, rozhodčí není robot

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si myslím, že nemal inú možnosť. Zverák, Matič v sklze, lopta pod nohami (teda nie očividne odkopnutá) a Mané padá. Jedenástka prísna, ale dala sa písknuť. Ale keby bol Ivanovič menej prihral ten pád, tak možno odpíska aj tú, čo mu Tadič? stupil na pätu...

Reagovat
smazaný uživatel

ted tam ukazovali zpomalenou opakovacku z velmi dobreho uhlu pro divaku, podle me nebylo o cem

Reagovat
Arbiter

chtělo by to sednout k jednomu monitoru, abys mi ukázal, v jaké fázi ho vlastně kosí, protože já vidím první pád a až pak nějaký kontakt od Matiće

Reagovat
smazaný uživatel

jako muzem si to probrat, kdyz dorazis do prahy

Reagovat
Arbiter

přes celou ČR, to se mi nechce uvidíme v MOTD

Reagovat
Mada

Reagovat
TopinB

Ta Maticova? Byla

Reagovat
Arbiter

a kdo ho vlastně fauloval, když Mané začal padat ještě před jakýmkoliv kontaktem?

Reagovat
TopinB

Rekl bych, ze Matic, kdyz mu tam strcil haksnu pod nohy a mimo balon

Reagovat
Arbiter

tak se koukni, kdy začíná padat

Reagovat
Infernoqt

to mu nevysvětlíš, kampaň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Uz vime jak se musi citit Man Utd fans, hrajeme hovno, souper nas prehrava, ale zatim drzime

Reagovat
Arbiter

na rozdíl od nich ale vedeme PL

Reagovat
smazaný uživatel

už vyhráli

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Infernoqt

my jsme Saints dovolili jen jednu střelu na branku ^^

Reagovat
smazaný uživatel

+ jedine brankar vas drzi nad vodou

Reagovat
SunFells

Ta jejich obrana je hodně vtipná

Reagovat
smazaný uživatel

costa dneska nechodi do zadnych souboju, s tim at jde nekam do sedinky

Reagovat
13

Saints mají v této sezoně proti top týmům dost často smůlu.

Reagovat
SunFells

Dost často taky nenakládají nejlépe se šancemi. Být v téhle sestavě J-Rod ve formě namísto Longa, tak věřím, že by mohli dělat průvan úplně kdekoliv.

Reagovat
Counter

Arsenal si povodili

Reagovat
mistr129
Reagovat
smazaný uživatel

We´re Saints. Need 3 points? Come and get them :) nudáááá

Reagovat
Miguel19

Paráda hoši. Sem rád, že pokračujete v trapnosti ze středy..

Oscar by aktuálně neměl být ani na lavičce. Ten hráč je absolutně k hovnu. Matič s Fabregasem spolu hrát v takových formách prostě nemůžou. Obě křídla nakopat do zadku za práci dozadu.

Hrůza tvl. Snad nebudeme čekat, až nám ten titul vyhrají City s Arsenalem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Na Oscara se nedá dívat, snad si do konce sezóny nekopne.

Reagovat
vitasrp

Jo, tak takový jednání s hráčem by taky bylo ideální.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Matić

nadsázka

Reagovat
Error

Další prvotřídní grc, fakt nemůžu vyzdvihnout jediného hráče Chelsea.

Reagovat
Miguel19

Courtois

Reagovat
vitoAFC

Zatím supr zápas, snad nějakou tu šanci Saints proměněj

Reagovat
vitasrp

Hrůzostrašněj výkon, plichta o poločase je výhra.

Penalta od Matiče jasná, sice pak zahrál míč, ale on nejdřív skočil do Maného, podkosil jej a až pak se nějak dotkl míče. Musel by ho trefit buď přímo, nebo jej jen odtlačit tělem, ani jedno neudělal. Na Ivanoviče faul v pokutovém území taky jasný, ale rozhodčí dneska není příběh zápasu, tak na to můžeme zapomenout.

Fabregas je naprosto otřesnej, Matič mu teda sekunduje, ale Cesc je ještě o level někde jinde. Úplně mimo, přijde mi, že ten chlap ani není schopnej chodit, to je fakt otřes. Osobně si myslím, že by o poločase měl jít dolů, případně dostat 10 minut, ale pokud nedojde ke zlepšení, neměl by dohrát. Přitom je v nejlepších letech, když si vzpomenu na Lamparda na jaře, kdy býval pravidelně tahounem. Mu najednou nesahá ani po kotníky.

Obráncům ty rychlé přímočaré protiútoky dělají problémy, Terry s Cahillem kvůli tomu mají stáhnutou prdel. Měl hrát podle mě Zouma, ale ochrana, kterou naší obraně dává dneska Fabre (bez míče vyklusává ve stylu Yaya Toure), je přímo odporná.

Jinak je to utkání nalajnovaný celkem jasně - měli jsme 3 centry, dostali se do 3 zakončení a z jednoho padl také gól.

Jsem si stoprocentně jistý, že pokud bude stav 1:1, v 70. minutě jde na plac Drogba. A mám celkem víru v to, že dneska by ten zápas pomohl vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

amen

Reagovat
Matić

Zmíníš Fabregase, ale to co předvádí Oscar je ještě o level horší, tan kluk tam nemá co dělat

Reagovat
vitasrp

Není to o level horší, Cesc je nejhorší na hřišti.

S tím, že Oscar hraje fakt špatně, nehodlám polemizovat, to je rozhodně pravda.

Reagovat
Arbiter

jediný problém Oscara je v tom, že se nedostává do hry...

Reagovat
smazaný uživatel

Heh zajímavý, Soton může bejt naprosto po právu zklamaný, že po půlce na SB nevede. Mané je supr, dělá tam dobrej chaos.. celkově ta trojka vepředu působí Chelsea velký problémy, hlavně teda Ivanovičovi, kterej tam vzadu nechává strašnýho místa. Snad se to povede udržet, bod ze SB by byl super.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo. Ivanovič, Matič, Cahill, Fabregas (ti dva nejvíc), Willian, Oscar – všichni do jednoho totálně na přesdržku. Chybí tomu ta nejjednodušší věc – pohyb. Azpi s Edenem a vlastně i s Diegem se můžou posrat, ale tři na tu defenzivu Sotonu prostě nestači, Bez Thibauta bysme to ani nemuseli hrát. Mimochodem nechápu, co by měl ještě Zouma dělat víc, aby do takovýho zápasu nastoupil místo Cahilla nebo Matiče.

Zápas proti PSG byl první v sezoně, kdy jsem Josého fakt otevřeně kritizoval, ale teď je potřeba říct, že jestli mu aspoň trochu soudnosti zbylo, tak Fabregas s Oscarem/Cahillem do druhé půlky prostě nenastoupí a všechny ostatní brutálně seřve. Hrůza.

Reagovat
spider_8

Tomu říkám bída, silně to připomíná první poločas proti Newcastlu ze začátku ledna. Tam jsme se po půli zvedli a zbytek zápasu kontrolovali, tak snad José něco vymyslí i tady. Problém je, že máme celkem ofenzivně nastavené mužstvo, ale přitom jsme v prostřední části poločasu vůbec nedokázali podržet míč. S celkem vysunutou obranou pak byl obrovský problém zachytávat jejich rychlé hráče, což ještě umocňuje nasazení Cahila místo Zoumi.

Každopádně musíme střed hřiště buď ucpat nebo začít zápasu dominovat, jinak to vidím bledě. Už jsme mohli tak 1:3 prohrávat, vůbec nechápu co nahřišti dělají Oscar s Willianem.

Reagovat
spider_8

A Matič. Na toho jsem zapomněl, přitom je dneska opravdu mizerný...

Reagovat
Counter

Coquelin mu ukradl duši.

Reagovat
SunFells

Snad se teď borci nenechaj moc unést, Chelsea může být v druhé půli jenom lepší.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Zcela vážně…kdyby tam José švihnul nějakýho mladíka, tak by to podle mě fakt nebylo špatný rozhodnutí. Horší než ti šašci ve středu hřiště to už být nemůže.

Reagovat
Counter

Ale protože se tu bavíme o Mourinhovi, tak tam nejspíš švihne Drogbu.

Reagovat
Miguel19

Bez střídání Tak snad jim aspoň nakopal zadky...

Reagovat
SunFells

Ti obránci Chelsea fakt blbnou

Reagovat
Whitemedia

Po takovém poločase nestřídat...

Reagovat
I am Mancunian

on ho nevylucil ?

Reagovat
SunFells

r.mrazik by ho už poslal do sprch.

Reagovat
TopinB

Uz jenom kvuli tomu, ze to jmeno pripomina Maticku z Man Utd

Reagovat
SunFells

Reagovat
Il Architetto

Origi

Reagovat
smazaný uživatel

Hattrick.. konec světa.

Reagovat
Maresma

si to tam jinak vodí

Reagovat
Counter

jj, nedal před tímhle hattrickem gól víc než 1200 minut

Reagovat
Maresma

však sem to nemyslel vázně..

Reagovat
miky10

Cesc

Reagovat
SunFells

Krásně Schneidy

Reagovat
smazaný uživatel

Origi tři fíky

Reagovat
avicii

tak uz vyladuje formu do LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je mu by to u nás mohlo fakt sednout.Jen doufám, že ho BR nebude srát na křídlo a pojede se na dva hroty.

Reagovat
avicii

tiez si myslim ze v nasom systeme by mu to mohlo svedcat, tesim sa na neho

Reagovat
smazaný uživatel

Origi >>>Lukaku

Reagovat
Miguel19

Fabregas je fakt legrační

Reagovat
smazaný uživatel

fabregas solidni nasazeni v sanci

Reagovat
SunFells

Cesc s kým hraje teda? Přijde mi, že chvilku s těma a chvilku s tamtěma.

Reagovat
Whitemedia

Neumím si představit, že bychom tohle mohli vyhrát

Reagovat
spider_8

Ten Fabre musí bejt ožralej...

Reagovat
Whitemedia

Ramires-Cesc to bude horor

Reagovat
Whitemedia

žádná reakce...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

nech toho

Reagovat
Counter

Celý můj twitter se shoduje na tom, že Matić už měl být venku

Reagovat
smazaný uživatel

vsak uz je

Reagovat
I am Mancunian

sunffela sa tu smeje na tom

Reagovat
SunFells

Pokud kromě ještě té penalty neměl jiný prohřešek, který by smrděl žlutou, tak by to za tohle bylo poněkud necitlivé.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
miky10

To by bylo až moc přísný...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Asi samej idiot no :)

Reagovat
SunFells

Celý tvůj twitter jsou gooneři, ne?

Reagovat
Counter

Právě že ne, psali to Carra, Michael Cox i Miguel Delaney.

Reagovat
SunFells

Michael Cox @Zonal_Marking · 19m 19 minutes ago

Or not...

View conversation 3 retweets 10 favorites

Reply Retweet3 Favorite10

More

Michael Cox @Zonal_Marking · 19m 19 minutes ago

Matic should be off, in a game he should have been suspended for anyway. Sure to get the winner.

Tenhle si to rozmyslel

Reagovat
Counter

nn, to "Or not..." je k tomu "Sure to get the winner.", protože brzo po jeho tweetu šel střídat, a tím pádem nemohl dát vítězný gól.

Reagovat
andrew96

Ševciiii

Reagovat
smazaný uživatel

naklonujte nekdo toho hazarda, fakt jediny, kdo neco hraje...

Reagovat
REPLIKATOR

Origi hattrick

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

OT:

http://www.sector.sk/recenzia/30592/blackhole.htm

Namotávka jak hovado. Nikdy som nebol na logické hry, a táto je označovaná za ťažkú, ale tak ma to chytilo, že mi to zatiaľ normálne ide.

Reagovat
SunFells

Clyne nešel do skluzu

Reagovat
ACSMan

Koukám na chelsea pár vteřin a hned vidim jaká je ten Costa pi*a.

Reagovat
miky10

Ten Willianův skluz, no to si snad děláš prdel.

Reagovat
Cobra

Tadič

Reagovat
SunFells

Bertrandova ochota dát Fabregasovi tolik prostoru vzbuzovala falešný dojem, že je Cesc co k čemu

Reagovat
miky10

Oscar po pauze výrazně lepší, Cesc dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadá po změně stran, Chelsea aktivnější?

Reagovat
Whitemedia

o dost

Reagovat
SunFells

Sem tam jsem měl i stáhlé půlky.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nevěříš v titul

Reagovat
Counter

Fandí Saints.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšiml jsem si.

Reagovat
SunFells

A každá ostuda Chelsea taky dobrá, ne?

Reagovat
Counter

Tak samozřejmě :-) Navíc to Nikkikrewovi dodá naději bavit ostatní nadále svým bezbřehým optimismem.

Reagovat
SunFells

Mané jim tam dobře zařizuje karty

Reagovat
Counter

KdB mezitím další fík.

Reagovat
Arbiter

zrovna ty jsi jeden z těch bezvěrců

Reagovat
Counter

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Po příští sezóně, ve které Mané zaznamená střelecky úspěšnou sezónu půjde do Liverpoolu za 30 mega. Úplně to vidím

Reagovat
Counter

Nebo ho v létě přivedem my a do LFC zamíří za 30 mega Walcott.

Reagovat
smazaný uživatel

Thea v bývalé formě by jsem za 30 bral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co je? Hrál fakt dobře

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Ale kdybychom přitáhli Depaye, tak bych se Thea vzhledem k jeho chatrnému zdraví možná i vzdal, taky potřebujem někoho na levou stranu.

Reagovat
fenixLFC

toho jeba? to uz fakt zo sotonu radsej aj cistica hajzlov nez maneho

Reagovat
Miguel19

Očekávám oživení hry v podobě Drogby.

Reagovat
SunFells

Hm, Koeman jim chce dát šanci.

Reagovat
wild

United XI: De Gea, Valencia, Jones, Smalling, Blind, Carrick, Herrera, Mata, Fellaini, Young, Rooney. #mufclive

Reagovat
wild

obrana katastrofa, naco zase Fellaini?

Reagovat
Infernoqt

Rojo a Shaw injured a Evans ban

Reagovat
wild

No viem, ze su out, tak to je skor len take konstatovanie, kedze moc na vyber nebolo. Avsak Rafael v zaklade namiesto Valenciu byt proste mal!

Reagovat
Infernoqt

nemá v něm lvg jistotu, vytáhl ho z rezervy jen kvůli zraněným, myslel jsem, že to je už jasný všem, proto v létě chceme nové RB

Reagovat
wild

Nj, ale tu sezonu kludne dohrat mohol..horsi ako Valencia neni

Reagovat
smazaný uživatel

To sem si nevšim že Shaw je zraněnej, ale tak aspoň to neni nějaká Gaalovina že ho nepostavil teda, občas se mi zdá že je na Shawa trochu zbytečně vysazenej

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

Mata falešný křídlo?

Reagovat
mithro

nic no, aspon zarobim peniaze na spurs.

Reagovat
SunFells

To je diamant s Youngem v útoku a nebo 532?

Reagovat
smazaný uživatel

Toje 4231 s Matou na falešnym křídle a místo něj to tam bude pilovat Valencia z beka. Dost děsivá sestava, bohužel ale ne pro Spurs

Reagovat
SunFells

Áha.

Reagovat
Swarley

těžko říct, ale mohlo by to být 4-2-3-1, kdy obrana Tony, Jones, Smalling, Blind - Carrick, Herrera - Mata, Fella, Young - Wazza

ale těžko říct

Reagovat
kiwwi

takto to presne bude

Reagovat
Swarley

a to mi při výpadku Angela ani nějak nevadí, Januzaj žádnou fantastickou formu taky neměl, tak proč to nevyzkoušet takhle...jsem zvědavej, pokud budeme mít míč víc na kopačkách, což se nám většinou daří, tak Mata tam bude velmi platný...docela se na to i těším

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna byla celkem dobrá příležitost zkusit Wilsona namísto Felly třeba, znova máme sestavu kde umí popoběhnout jen Young a Valencia na beku

Reagovat
smazaný uživatel

532 by asi i byla tentokrát lepší, ale podle mě to už hrát nebude

Reagovat
fajdax

Ty kokos to je co

Reagovat
smazaný uživatel

He? To budeme brzdit už tak pomalý přechod do útoku chodící zálohou a spoléhat se na průchozí obranu a nákopy na osamoceného Rooneyho?

Reagovat
wild

*Fellainiho

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb když van Gaal už neví co

Reagovat
Busby babes

United XI: De Gea, Valencia, Jones, Smalling, Blind, Carrick, Herrera, Mata, Fellaini, Young, Rooney. #mufclive

Reagovat
Busby babes

United subs: Lindegaard, Rafael, Blackett, A Pereira, Januzaj, Falcao, Wilson. #mufclive

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

tak bude Blindak vlevo na beku nebo 3-5-2?? Doufam, ze Blind vlevo, Carrick Herrera- Mata pod Rooneym ale Fella na kridle nebo jak??

Reagovat
stiflerovamama

Carrick na stoperovi a Blind s Herrerom v strede

Reagovat
vodka

tipuju na 3 vzadu.

Reagovat
kiwwi

to vobec, preco by to robil a kde by napchal vsetkych tych zaloznikov?...Blind bude na 99% ako LB

Reagovat
Infernoqt

Valencia Jones Carrick Smalling Young; Blind Herrera; Mata ; Fella Rooney

(5-2-1-2) LVG určo bude hrát to, co jsme proti nim hráli první zápas... aspon bychom neměli prohrát, ale stejně necejtím výhru

Reagovat
Infernoqt

to bude 5-3-2

Reagovat
Miguel19

Dvakrát ho trefí ty krávo

Reagovat
Trapper

Forster

Reagovat
wild

#THFC XI to play #MUFC: Lloris (c), Walker, Dier, Vertonghen, Rose; Bentaleb, Mason; Chadli, Eriksen, Townsend; Kane. #SSNHQ

Reagovat
kiwwi

hmm, z tej trojky Eriksen, Townsend, Kane ide trochu strach...snad im nevyjde zapas

Reagovat
smazaný uživatel

‎THFC‬ team: Lloris (c), Walker, Dier, Vertonghen, Rose; Bentaleb, Mason; Chadli, Eriksen, Townsend; Kane

Subs: Vorm, Chiriches, Davies, Dembele, Lamela, Paulinho, Adebayor a de se na pívo

Reagovat
TopinB

Oscar

Reagovat
Whitemedia

tak už to proměňte!!

Reagovat
Miguel19

Oscar

Reagovat
Miguel19

Ale Hazard pěkný pas

Reagovat
Counter

0 - Manchester United have won none of the last five PL meetings with Tottenham (D3 L2). Struggle.

drsné

Reagovat
smazaný uživatel

´ŠNYDERLÁN´ tak to je síla

Reagovat
Counter

Reagovat
TopinB

Tak Francouz, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Rémy je na lavičce?

Reagovat
Whitemedia

ne

Reagovat
TopinB

Reagovat
Miguel19

Na hřišti

Reagovat
SunFells

Hm, z toho mám docela strach. Jinak by se mi v Sotonu hodně líbil, až ho přestane bavit být snad až třetí možností na hrot.

Reagovat
SunFells

Oh captain my captain

Reagovat
Trapper

Remy

Reagovat
TopinB

Reagovat
TopinB

Willian vali sudy

Reagovat
Arbiter

tak co, Migueli, opravdu to Mourinho oživuje hru Drogbou?

Reagovat
Miguel19

Kvák vyskočí penaltu

Reagovat
kiwwi

Maticka je tam, nic viac ma nezaujima na zostave...uz len vyhrat

Reagovat
Mervin

nekurvěj mi ten tiket!!!

Reagovat
Arbiter

Oscar má zápas jako den a noc, první půle neviditelný, druhý jeden z nejlepších. Ustálit tu formu a bude perfektní

Reagovat
spider_8

Problm je, že to už se říká asi 3 roky

Reagovat
Rohlíček

Mané

Reagovat
niflheim

5-4-1?

Reagovat
kiwwi

ked myslis nas tak nie

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl jsem si vsadit na Everton, ale když vidím sestavu Man Utd, tak prostě musim změnit názor a dát 02 na Tottenham

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado bude takovej dražší Aspas.

Reagovat
miky10

Jedovka jak svině.

Reagovat
Miguel19

Jak se furt hlásí

Reagovat
Zaschrona

Everton (to face Newcastle): Howard - Coleman, Jagielka (c), Alcaraz, Baines - McCarthy, Gibson - Lennon, Osman - Kone, Lukaku

Everton subs: Joel, Stones, Garbutt, Besic, Atsu, Barkley, Naismith

Hmm, konecne Naismith dole, Bainesy zpatky, Barry nehraje, Ossie zpet, Kone dostal zaslouzene sanci... Nebyt tam Howard, tak je to temer idealni.

Reagovat
SunFells

WP to taky poslední dobou kope jak mamlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

cuadrado udelal uz neco dobre? nesleduju to nijak pozorne.

Reagovat
Miguel19

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Docela mě baví a fakt připomíná Aspase. Kopnul roh na hovno, v defenzívě se ukázkově vysral na Maného. Místo přihrávky vystřelí z nemožný pozice a ted se utopil v kličkách.

Reagovat
vodka

ok, takze ten muj dojem byl nejspis spravny.

Reagovat
Whitemedia

vole

Reagovat
Miguel19

Tak to jděte do prdele...

Reagovat
vodka

terry

Reagovat
Mervin

Reagovat
SunFells

TY VOLE

Reagovat
Ritchie

tak tohle už se nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

ufffff....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Netrefil tam Terry Ivanovice?

Reagovat
nani92

ne,netrefil

Reagovat
Minister

Terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Cuadrado se zatím jeví jako horší Moses a srovnatelný Salah, snad se zvedne

Reagovat
smazaný uživatel

Salah je určitě lepší než Cuadrado.

Reagovat
Mimalu

ve Fiore jo, u nás byl minimálně stejně ztracený

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se prosadí tak to pro mne bude velké překvapení. Vůbec jsem mu nevěřil.Ještě výměna místo Andrého to byl zlej vtip. Fiore s Chelsea udělala výborný obchod jen ta klausule na Salaha je dost vysoká, ale myslím, že jestli jí zaplatí tak litovat nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

pro Chelsea určitě..

celkově ale je Cuadrado lepší fotbalista.

Reagovat
vitasrp

Tak zatím se to nějak pořádně hodnotit nedá, když nastoupil v základu, nebylo to úplně špatný, tohle střídání bylo teda katastrofální, ale nějak se tomu ani nedivím.

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado je neuveritelnej traged..

Reagovat
Miguel19

Cuadrado To je vtip

Reagovat
smazaný uživatel

traged

Reagovat
Kovi81

to rikam furt

Reagovat
Mervin

neskutečný tragéd ten Cuadrado

Reagovat
miky10

Pohoda, výkon ve druhý půli dobrej a zvýšili sme náskok.

Reagovat
Mervin

modří čuráci, aby vám SB spadlo na hlavu tiket v řiti

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard si snad nekdy tim driblovanim polame nohy, kokot..

Reagovat
Counter

22 - Chelsea have taken 22 points in the Premier League since Christmas, eight fewer than Arsenal in the same period. Turnaround.

Reagovat
fenixLFC

hm, tak dnes jeden z dvoch zapasov za sezonu, kedy drzim palce sliepkam...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Chelsea are still unbeaten at home in the Premier League this season.

WWWWWWWWWWDWDD

Už se to blíží

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by prohrát doma jak s united tak s liverpoolem a titul bude sice v londýně ale v červeném

Reagovat
smazaný uživatel

Šatka na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87
Reagovat
spider_8

Ty vole Hazard může centrovat, má 2 nebo 3 hráče v šestnáctce a on radši zpomalí a kličkuje do 2 hráčů. V 94. minutě

Reagovat
SunFells

Cesc dneska bude křičet Wanyamove jméno ze spaní.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebude letos první

Reagovat
r.mrazik

Mata a Kvetak a Blind na beku...to bude skvely odpoledne...je potreba ten stres ze sebe trochu dostat

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to na panáka eště před startem

Reagovat
Erdovec

tak na vaši prohru

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že to de facto není měřitelná statistika, ale fakt by mě hrozně zajímalo, jestli je v nějakým evropským týmu tak obrovskej kvalitativní rozdíl mezi jedním hráčem a všema ostatníma v týmu. Já být Hazardem, tak jsem fakt zoufalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill na to už nemá..

a já jen čekám, kdy se začne vyhazovat Matič. celkem mě štve, že jsem došel před chvílí.. mohlo pokračovat úterý..

Reagovat
vitasrp

Takže ve studiu se dokonce bude kritizovat i Costa, že spadl pozdě, no jasněěě.

Reagovat
Whitemedia

nesedí tam zase idiot Jamie?

Reagovat
vitasrp

Ne, je tam Souness.

Reagovat
vodka

Souness je taky dobrý tragéd.

Reagovat
LAM

Di maria není ani na lávce kvůli tý červený?

Nevim jestli se to v Anglii přenáší do jiný soutěže.

Reagovat
wild

ma trest na 1zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to, že jen na jeden? Měl žlutou a a pak rovnou červenou ne? Nebo ta rudá byla po druhé žluté?

Reagovat
wild

2zlte

Reagovat
wild

toto je snad najhorsia varianta..este aj Fellaini na hrote

Reagovat
wild

podla MUTV takto

DDG - Valencia Jones Smalling Blind - Herrera Carrick Fellaini - Young Rooney Mata

Reagovat
Infernoqt

to je hrozný, jak nikdo neví, co budem vlastně hrát

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Budem hrát fotbal ze kterého bolíjou oči. Nikdo ale nezná přesnou sestavu.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mervin

Moravec, pojď!!!!

Reagovat
Swarley

bojovník, od každé medaile jednu, mazec...klobouk dolů, on je fakt borec...

Reagovat
smazaný uživatel

mithro?

Reagovat
niflheim

Už úplně vidím, že proti našemu bránění bude i Townsend vypadat jako hvězda

Reagovat
vodka

tak blindovi by utekl aj akinfenwa

Reagovat
wild
Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
wild

mate niekto stream na sky sports?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
wild

Reagovat
wild

Wazza so synom

Reagovat
SunFells

Ani nevím, komu fandit. Asi remízka by slušela.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám podáno na Spurs.

Reagovat
wild

http://connectcast.tv/lowqualityb8m8

pass : RiderDoesntEven/r/soccer

Reagovat
Tomekcz

s tema statistama v zaloze si da Kane 3 goly jak nic

Reagovat
niflheim

"Failcao"

Reagovat
Swarley

tak je to jak jsem psal, 4-2-3-1 s Matou na falešným pravým křídle

Reagovat
smazaný uživatel

a hrot Fella nebo Wayne?

Reagovat
Swarley

Rooney

Reagovat
Swarley

omg, už to zase začíná, opravdu fantastická malá domů

Reagovat
niflheim

David má úžasný footwork.

Reagovat
Infernoqt

Jones prověřil golmana. Naštěstí to De Gea chytil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jones

Reagovat
Miguel19

Jones jede

Reagovat
SunFells

Jones

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Jones

Reagovat
wild

Jones

Reagovat
smazaný uživatel

Jones

Reagovat
Erdovec

stream na MU?

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

parada, zase si to budeme smrdlat mezi stoperama, dokud se nedostanou pod tlak, pak se da nejaka tezka zpatecka na de geu, ktery to bude nakopavat na Fellainiho..

Reagovat
Swarley

v téhle mezihře se zatím dneska a i právě minule totálně ztrácí Herrera, musí si víc chodit pro balony, nejen to tam nechávat na Carricka, kterýho když obsadí, tak je celá naše rozehrávka v prdeli...

Reagovat
vodka

jo, ander je zatím nepochopitelně moc vysoko a nevypadá to, že by se nějak plánoval vracet...

Reagovat
Gunner14

Nespoiluj nám celej zápas

Reagovat
SunFells

Reagovat
I am Mancunian

jones

Reagovat
Tomekcz

jak muze jones porad hrat takovej lempl, kde je rafael dpc

Reagovat
SunFells

Kdyby na to Kane při tom rohu nešáhl, tak by je borec na zadní tyči asi už trestal.

Reagovat
smazaný uživatel

Komu v takovém zápase fandí gunners a scoucers?

Reagovat
Counter

Goonerům to může být jedno

Reagovat
SunFells

Nás přece zajímá jen Chelsea, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Na tabulku nehledě. Jde mi čistě o sympatie..

Reagovat
SunFells

Asi Spurs. Fotbal úček se mi zrovna nezamlouvá.

Reagovat
Counter

Sympatie bez ohledu na tabulku? Obecně se vždycky fandí "slabšímu", tzn. Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza nebo Spurs

Reagovat
Gunner14

remíze

Reagovat
Zaschrona

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

já přeju Slípkám, ale spíš jen kvůli té prdeli, co by byla, kdyby United zas prohráli..

a fandím teda Arsenalu no..

Reagovat
Swarley

Big Fella, to je zvíře !

Reagovat
smazaný uživatel

Chladnokrevně

Reagovat
jenage

Fellaini > Falcao + Persie

Reagovat
niflheim

KVĚTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK

Reagovat
vodka

fella

Reagovat
SunFells

Hezky Fella

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini

Reagovat
nani92

FELLLLLLLLLLA

Reagovat
wild

FELLAAAAAAAAA

Reagovat
I am Mancunian

kvetaaaaak

Reagovat
smazaný uživatel

Dier

Reagovat
vodka

a CARRICK

Reagovat
niflheim

Květák náš nejlepší hrot letos

Reagovat
smazaný uživatel

FELLAAAAAAAAAA...krasna akcia, hlavne na neho nadavajme

Reagovat
Swarley

vy si robte čo chcete, ale my s Fellou to zařídíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a sme tu vsetci traja

Reagovat
smazaný uživatel

jeho uplni zastancovia tu sme len traja, co si pamatam, ty, prospero a ja

Reagovat
Swarley

vlastně jo, no moc nás víc asi nebude...ale i tady bylo vidět, že to není jen vyloženě hráč do vápna, fakt se v tomhle strašně podceňuje...on může nabídnout mnohem víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je zvláštní že letos se mi zdá že je nejplatnější do kombinačnějšího fotbalu a nebo pokud se na něho spoléhá. Když naopak nastoupil proti nějakým nazdárkům v poháru kde měl být bořič jehož hra má bolet, tak byl na vystřídání.

Reagovat
vodka

já sem se ho zastával pravidelně taky

Reagovat
smazaný uživatel

a vodka samozrejme, prepac, tym to ale uz urcite konci

Reagovat
vodka

to je fakt...

Reagovat
Swarley

Reagovat
wild

Blind - Carrick teraz paradne

Reagovat
smazaný uživatel

Fella

Reagovat
Counter

"For us, a Champions League place is a title" - LVG.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by mohl ty ambice ukázat na trávníku.

Reagovat
GeneralGoat

Arsenal zase určuje trendy

Reagovat
SunFells

Manchester zahrává přímák způsobem, ze kterého se akorát dostanou do úzkých, jdou na to zajímavě.

Reagovat
niflheim

Ale vypadá to dobře

Reagovat
Swarley

v té kombinaci bude hodně pomáhat i Mata, on je prostě na ten ťukec a držení míče jak dělanej, škoda, že v tomhle 4-2-3-1 nedostal trošku víc šance i dřív...ale zatím je to vepředu ve slušeném pohybu...snad uděláme co nejmíň fatálních kktin...

Reagovat
niflheim

Matička ♥

Reagovat
wild

Mne sa Mata vzdy najviac paci, ked si par zapasov posedi a znova dostane sancu. Vtedy je taky plny elanu, beha, napada, je kreativny, evidentne ho to velmi bavi a chce sa predviest. Po par zapasoch vsak znova upadne do takej letargie..

Reagovat
Swarley

on se hlavně ztrácí v zápasech nahoru dolů, kdy to nemáme až tak pod kontrolou, lítá to vzduchem tam a zpátky...pokud ovládáme míč a on se tam může potulovat, tak je výborný...

Reagovat
wild

Dnes je to naozaj vyborne zatial z nasej strany.

Reagovat
jenage

Cariiiiiiiick

Reagovat
niflheim

Konečně člověk vidí takovou tu naší klasickou křídelní hru, do šestnáctky se rvou těla... dobrý, dobrý.

Reagovat
Swarley

zase v tom měl prsty Fella, nádherně Carriiiiiiick !!

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs

Reagovat
niflheim

Carriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiick

Reagovat
smazaný uživatel

CARRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICK

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick is back

Reagovat
wild

CARRIIIIIIIIIIIICK

Reagovat
I am Mancunian

podme este na tituuuuul

Reagovat
vodka

Carrick parádně ale je to nějaké podezřelé, vypadá to, že hrajeme fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Spurs nám to šlo aji na podzim. Až po přestávce to byla bída.

Reagovat
Dawon

Carriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiick

Reagovat
Dawon

dneska je paradni

Reagovat
smazaný uživatel

2 goly MU a oba Diera.

Reagovat
smazaný uživatel

toto teraz mohol byt ale aj faul, to je v podstate nebranitelne takto, ked sa na teba zavesi Fellaini

Reagovat
Miguel19

Se ho skoro ani nedotkl..Navíc dá Fellainimu 5 metrů náskok a pak se ani nesnaží vyskočit. Komik.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to faul od květáka? Jinak Carrickova hlava

Reagovat
stiflerovamama

Spurs Dier je hrozny

Reagovat
SunFells

Hmm, tak to má rychlý spád.

Reagovat
smazaný uživatel

Dier druhy souboj posrany

Reagovat
Side

Slepice tvl

Reagovat
Tomekcz

kdyz si tam lvg nes.re ty svoje Di marii za 60 mega tak i neco hrajem

Reagovat
Gunner14

A to asi nevíš , že ten tam není jen skrz redku proti ARS Příště hned základ

Reagovat
Cobra

Reagovat
Cobra

A taky nechápu tu pasivní hru

Reagovat
Miguel19

Tottenham Ten Dier je solidní tragéd...

Reagovat
Zaschrona

MCCARTHYYYYYYYYYYYY!

Lukaku hraje famozne a to 4-4-2 taky vypada o mnoho lepe na hristi. Bob konecne udelal nejakou zmenu a zaslouzene vedeni.

Reagovat
SunFells

Spurs by potřebovali někoho jako Girouda a Özila, myslím opravdové fotbalisty.

Reagovat
Lacko_Boh

alebo Walcotta

Reagovat
SunFells

Zas ale chceme remízu, ne zboření Old Trafford.

Reagovat
smazaný uživatel

To by sedělo. Ten spíš trefí a přerazí nějaký opěrný sloup stadionu, než dá gól.

Reagovat
wild

Mata ten roh kopol paradne

Reagovat
Swarley

wow, Smalling jakej balon do křídla na Younga

Reagovat
FUnk

tragedie....

Reagovat
jenage

Kurva hoši toto mě baví!

Reagovat
FUnk

proc nehraje fazio, kdyz maji kvetaka v utoku...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš proč vůbec hraje Dier

Reagovat
smazaný uživatel

nepříjde vám, že Rooney něco zhubnul?

Reagovat
nani92

musel, kvôli boxu

Reagovat
Erdovec

asi se před zápasem dobře vysral

Reagovat
Lacko_Boh

ste podpisali zmluvu už aj s Acidkom?

Reagovat
Lacko_Boh

nie vy,myslim United..ale to je jedno,tlačil som na pílu

Reagovat
smazaný uživatel

Měli bysme mu přidat na platě, aby měl na jídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite, jasne to je na nom vidiet

Reagovat
Lacko_Boh

to tie vlasy,keď máš plešku tak vyzeraš opticky väčší

Reagovat
vodka

uz loni byl o neco hubenejsi nez posledni sezonu pod fergusonem. jeho zrychlení to rozhodne pomohlo.

Reagovat
wild

Takto dobre sme naposledy hrali prave proti Spurs

Reagovat
vodka

clattenburg s tím jazykem

Reagovat
FUnk

Reagovat
jenage

And look at Chris Smalling

Reagovat
smazaný uživatel

toto ma bavi kurva

Reagovat
SunFells

Smalling se jako stoper z dvoučlenné obrany dostává do velice zajímavých pozic

Reagovat
Swarley

tak víš co, má tam Phila "jistotku" Jonese, může si dovolit

Reagovat
SunFells

Koukám

Reagovat
jk

Výkon Spurs zatím někde na úrovni těch slovenských komentátorů. Taky je to tam samej ekspert-

Reagovat
smazaný uživatel

Townsend, to je krasa

Reagovat
Zaschrona

Do MU s nim.

Reagovat
SunFells

Dobrý výkon Androsi, dals do toho všechno.

Reagovat
nani92

nezvládol kiwwiho tlak

Reagovat
Swarley

ve středu hřiště měli Spurs obrovskou díru, pochopitelné střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Townsend teď opravdu hraje na Baleově úrovni

Reagovat
jk

Reagovat
Zaschrona

Nasi fandove jsou super. Jonas Gutierrez se zvedl rozcvicovat a nasi fandove okamzite potlesk.

Reagovat
FUnk

walker

Reagovat
Swarley

Wazzaaaaaa ještě ta oslava

Reagovat
patas92

Wazza

Reagovat
supporter

Dobrá oslava Wayne

Reagovat
I am Mancunian

wazzinkooooooooooooo, milujem taaaaaa

Reagovat
Lacko_Boh

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

ROONEYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
vodka

nadhera

Reagovat
Minister

wow

Reagovat
smazaný uživatel

lol hanba

Reagovat
nani92

Rooneyho oslava

Reagovat
Dawon

WAZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa DO PICE TO JE VONO

Reagovat
smazaný uživatel

Na co záloha když máme ROOOOOOOOOOOOOONEYHO

Reagovat
stiflerovamama

Dier fraska Spurs dneska

Reagovat
FUnk

hodte tam rucnik a jedem dom

Reagovat
wild

WAZZAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

se těším na zápas a dostanu takovou mrdku, spurs

Reagovat
Cobra

To rozhodně nejsi sám

Reagovat
smazaný uživatel

Dier je v té obraně platnej jak hadovi nohy. Zlatej Kaboul.

Reagovat
Side

Slepice

Reagovat
fenixLFC

omg tottenham

Reagovat
niflheim

HOHOHO

Reagovat
SunFells

Rooney už dostává KO i od neviditelného muže. Ale pěkně on

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney je beast

Reagovat
Rohlíček

na ručník

Reagovat
Dawon

a Dier je teda fantasticky spatny

Reagovat
Swarley

vlado, kde máš ten Liverpool? v 19:00 pře Old Trafford !

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

slípky taky dobrý...

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs klasika. Rooney opravdu nádherně. Sice hraje za United. Ale je to můj nejoblíbenější útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

Bantaleb a Dier To vedle nich i Lucas a Lovren vypadají jako mistři světa

Reagovat
SunFells

Dier s Chambersem se hodně přeceňují, mám pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dier měl celkem dobrý začátek sezóny, ale postupem času je to fakt hrůza. Nechápu, že tam nezkusí Fazia. Dier i Chambers jednou můžou být fakt topky.

Reagovat
smazaný uživatel

owny ti tu zopakuje ze Bentaleb je jeden z najvatsich talentov v zalohe .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

klidně, zpochybňovat to může jen blázen

Reagovat
SunFells

kazajku poprosím.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mada

Reagovat
Orlandiiik

Myslím, že pro dnešek mi to stačilo

Reagovat
I am Mancunian

SAF jak sa usmieva

Reagovat
jenage

I kdyby už ve druhé půlce nevystřelili na bránu, tak tohle pro mě nejlepší zápas za poslední dvě sezóny.

Reagovat
SunFells

Sir se nedokáže neusmívat

Reagovat
smazaný uživatel

prvy krat po dvoch rokoch u neho vidim taky vyraz

Reagovat
Swarley

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
FUnk

proc uz ho nestrida mg

Reagovat
Dawon

Kazdopadne tady mas utocnika co ti nasazi 20golu za sezonu, akorat je treba ho nehrat pomalu na stoperu

Reagovat
wild

Este by ich mohol dokonca sezony v lige nastrielat..velmi by sme to potrebovali

Reagovat
Dawon

Reagovat
supporter

Škoda

Reagovat
r.mrazik

takhle dobre jsem nas hrat nevidel pekne dlouho

ten carrick je proste bozan v tom stredu

jen by to chtelo tu pravou stranu trosku lepsi...young s blindem jsou mnohem lepsi nez valencia s matou...tam je to malo primocary v tom 4141

Reagovat
Swarley

tam ti to ale zase dává trošku lepší kontrolu nad hrou, místo Angela, který ztratí v podstatě každý balon, tam je Mata, který naopak neztratí skoro žádný, stahuje se trošku do středu, ale je neustále v pohybu, nabízí se, pomáhá držet míč na kopačkách...to docela taky dělá hodně...

Angel je tam samozřejmě přímočarejší a může být mnohem nebezpečnější, ale tímhle zase získáváme něco jiného...a teď dokonce Mata fantasticky zabral vzadu, nemůžu mu nic vyčítat...

Reagovat
SunFells

Reagovat
r.mrazik

jednou tam ztratil debilne na stredu,ale jinak hraje dobre

beru to tak,ze kontrolu nad hrou delaji ti tri stredaci carrick,fella a ander...kraje by mely byt spis rychlostni a dopredu...

takovy januzaj by tam byl mnohem lepsi,i kdyz mata hraje dobre

Reagovat
Swarley

já chápu co myslíš a souhlasím, Januza i Angel jsou mnohem přímočařejší a dokážou tam tímhle udělat rozruch, ale přece jen v některých fázích je pro nás důležitá ta kontrola míče a to se nám naopak s něma nedaří...všechno chcou řešit za každou cenu směrem dopředu a bohužel v jejich formě je teď ten poměr ztrát vůči vytvořeným šancím naprosto žalostný...

Mata tam tu ztrátu sice měl, ale jinak právě fantasticky doplňuje hlavně Herreru, se kterým si to tam párkrát parádně vyměnil a pomáhá tak výrazně i tomu středu...v podstatě tam získáváme převahu v tom středu hřiště...a přitom se tam Mata umí dostat i do šancí, jednou to tam dával špatně Wazza pod sebe, když tam byl Mata sám a podruhé to bohužel netrefil, když mu to dával krásně Fella...

zatím mi tam Mata připadá mnohem platnější než Angel a Januzaj, i když trošku jiným způsobem...

Reagovat
r.mrazik

Jj,muze byt...

Ja to bral tak,ze prava strana neni vubec nebezpecna a ze by to chtelo vyvazit oproti levy,ktera hraje skvele s blindem na beku

Tam kdyz to zavrou,tak nam vypadne utocna sila...

Kazdopadne nejvetsi bozan je carrick a doufam,ze se blind kouka jak se to ma hrat

Reagovat
Swarley

Carrick jednoznačně, je famózní...v létě musíme sehnat nějaký omlazovací kurz nebo něco takového...

Reagovat
r.mrazik

Kmenovy bunky nebo nejaky takovy svinstvo...bude jist treba placentu

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick je Boh proste

Reagovat
Carrick

Pan nepostradatelný

Reagovat
Counter

Spurs Takhle se hraje o top4

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling wtf, si to ty

Reagovat
fenixLFC

valencia spravi klucku hracovi spravi tri kroky dopredu a nahra to 20 metrov naspat

Reagovat
smazaný uživatel

lepsie bolo ist sam medzi troch hracov a stratit loptu

Reagovat
vodka

smalling když si věří, tak je docela dobrý, problém je, že si pokaždé vzpomenu, co dokáže vymyslet...

Reagovat
jenage

Lloris who?

Reagovat
REPLIKATOR

Tottenham Ostuda ligy

Reagovat
Mishko

stream niekto?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mervin

Slepice řádně na odpis

Reagovat
SunFells

14 - Wayne Rooney has now scored 14 goals in his last 14 Premier League appearances at Old Trafford

Reagovat
Lacko_Boh

on je proste top

Reagovat
smazaný uživatel

Wayne_Top

Reagovat
Lacko_Boh

(:

Reagovat
kvasha16

#Yungovina

Reagovat
smazaný uživatel

ty si veľký čávo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

já to začínám přehodnocovat, asi fakt bude nejlepší ho dávat na hrot...pokud ho budeme dostatečně zapojovat do akcí a on se bude stahovat i pro balony (což dneska právě funguje výborně a mnohem lépe než v minulých zápasech), tak to nemusí být problém a zbytečně se nezbavíme i jeho kreativity...pokud k němu ještě na to křídlo seženeme někoho gólového jako je právě Depay, tak by to mohlo fungovat ještě mnohem lépe...

Reagovat
SunFells

Já ho tam mám určitě nejradši a on sám preferuje hrot. V tomhle mu ta jeho univerzálnost trochu škodí, že s ním pak koučové mají tendenci dělat různé pokusy

Reagovat
Swarley

jako rozhodně nesouhlasím s tím, aby hrál CM, ale vždy jsem ho chtěl vidět delší dobu na AM, ale pokud bude mít dost balonu a bude se pro ně stahovat, tak by to absolutně nebyl problém...bohužel tohle se nám v minulých zápasech absolutně nedařilo a pak máš tak výborného a tvořivého hráče naprosto odříznutýho od hry...hrot klidně, je tam výborný, ale nesmí tam být přikovaný...dnes to funguje výborně, s tímhle bych fakt problém neměl, ať tam klidně hraje...

navíc by byl schopný tvořit, když bude mít vedle sebe alespoň jedno gólové křídlo...návrat k něčemu jako Wazza-Ronaldo...to by mohl fakt výborně splňovat Depay, tak snad tohle neposereme...

Reagovat
SunFells

Úplně nevěřím, že by to Depay splňoval hned, ale myslím si, že Bale by pro vás mohl být velká výhra. Sám by ten návrat potřeboval

Reagovat
Swarley

já nevím, já už mám z těch extra kvalitních jasných skvělých megahvězd fakt strach...ale těžko říct, klidně by i ten Depay mohl vyhořet...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nepotřebujem aby hrál jako Ronaldo, pokud budem mít jako dneska sestavu s dostatke záložníků schopnejch dát gól. Di Maria, Herrera, Fellaini, Mata, všichni dát góla umí, jen se to musí vždycky poskládat tak, aby ten tým gólově nevysel výhradně na Rooneym, to mu tolik nesvědčí

Reagovat
smazaný uživatel

Letos by měl hrát určitě na hrotě. Záleží jak na tom bude další roky, jestli se nezačne přesunovat do zálohy díky věku. Ale už nejsme v situaci jako loni, kdy jsme do zálohy neměli koho dát a on by nám tam vytrhl trn z paty.

Reagovat
vodka

nejlepsi polocas za celou sezonu, krome prvnich 2 minut sme nedali spurs ani cuchnout

Reagovat
smazaný uživatel

Totttenham Manchester ale prečo vystriedal jednookého Townsenda namiesto slepého Chadliho, to nepochopím. a Walker by potreboval dlhú pauzu v rezerve

Reagovat
FUnk

vystridal dobre, ale dier mel jit taky, snad jim da cocku o polocase, za tohle bych jim dal pokuty

Reagovat
supporter

Mata je dnes zatím výborný

Reagovat
Cobra

Na tohle jsem se těšil celý týden? Ani nevím, koho vypíchnout, kdo u nás hraje průměr, protože všichni hrají ultimátní piču.

Reagovat
Dawon

Skoda ze Smalling neumi prihravat, jinak tam dnesak totiz predvadi genialni pruniky

Reagovat
r.mrazik

Konecne k te slusne obrane pridava i neco navic

Reagovat
Dawon

fakt clovek zasne, kde se to v nem z niceho nic veme takove sebevedomi...ono je to fakt strasne moc o hlave u tech nasich hracu

Reagovat
Swarley

však jen počkej na kiks

Reagovat
Dawon

kušuj!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Garbicz

Zatím hodně dobrý výkon, Mata musí dostat více šancí dnes to tam pěkně rozdává. Snad nepolevíme a bude čisté konto

Reagovat
smazaný uživatel

Mata jednoznačne najlepší hráč Manchestru. netuším prečo nehrával, ale dnes tiež nemusel nastúpiť. škoda tej červenej pre AdM

Reagovat
smazaný uživatel

jeho problém je, že je jednoducho fyzicky slabučký a pomalý - ked hrá tak sa musí pre neho prispôsobiť taktika, ale dneska mu to plne vyhovuje a krásne si to tam šéfuje

Reagovat
r.mrazik

Sefuje

Reagovat
jk

Eriksen > Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

To už je kýč.

Reagovat
fenixLFC

ten tottenham je este tragickejsi nez zvycajne a to uz je co povedat. Spravili vôbec oni cosi dobre? obrana aj zaloha klasicky do smiechu a ked im nezachyta lloris a kane je zbytocny ako dnes tak su totalne v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

tak to asi každý tým, keď nezahrá útočník a brankár pustí každú strelu, tak je v prdeli. dnes Tottenham totálne trápny výkon

Reagovat
fenixLFC

ale ked sa tim spolieha len na tieto dva faktory a zvysok by tam ani nemusel byt ani pocas obdobia ked sa ,,dari'' tak je to zle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim co bys od brankáře čekal že bude předvádět a nevim jak tam má Kane něco předvádět když široko daleko nemá nikoho kromě obránců United

Reagovat
jk

Ty budeš nějaké dedukční eso...

Posrat zápas na OT s tak mladým týmem nění něco z čeho by se někdo měl věšet. Mi přijde, že výkony spurs tu řeší víc zamindrakovaní fans LFC.

Výkon stojí za prd, ale jeslti Surs skončí kolem 6. místa tak je to úspěch a dobrý základ na kterém se dá stavět.

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Kane dneska si ho Smalling neskutočne dáva

Reagovat
SunFells

To sice jo, ale jinak je tam na všechno docela sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jak si ho tam obchádza

Reagovat
SunFells

Jo, to bylo vtipné, totálně bez respektu

Reagovat
smazaný uživatel

Tá Rooneyho oslava

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že čím větší komedii LVG postaví, tím lepší má výsledky.

Dneska jsem koukal jen občas, ale Spurs vůbec neví a valí se to na ně ze všech stran.

Aby nešel MU ještě na titul ...

Reagovat
smazaný uživatel

dnesna zostava je komedia? hmm

Reagovat
fenixLFC

to mu asi poradil SAF

Reagovat
vitasrp

Ten Souness U třetího gólu Rooneyho prý měl radši Dier faulovat, to by určitě bylo super účinné řešení, když by za to vyfasoval rudou.

Včera Redknapp, dneska tohle, to je fakt exkluzivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné góly, krásný poločas.. teď to hlavně neposrat..

Reagovat
fenixLFC

proti tomuto tottenhamu? bez sance

Reagovat
smazaný uživatel

taky si říkám, že s defenzivní tvrzí jako smalling-jones nejsou obavy na místě..

Reagovat
fenixLFC

a keby aj boli, pozri sa na defenzivnu tvrz na druhej strane

Reagovat
smazaný uživatel

nehrá DiMa a United hrajú parádne, skvelý pressing, rýchle, priamočiare útoky, kolmice...

Reagovat
vodka

to je spíš tím, že hraje Carrick a Fellaini běhá

Reagovat
r.mrazik

Ten mlady na lavici je pereira co mu konci v lete smlouva???

Reagovat
SunFells

Takový ten melírovaný opálený, že? Mi vrtalo hlavou, kdo to je.

Reagovat
r.mrazik

Tak ho tam hodime,on se ukaze at vi,do ceho Juventus pujde...

Reagovat
SunFells

Že jo, Akpomovi taky stačilo pár minut, po kterých ho fanoušci na twitteru nechali cítit se velikým a na druhý den celý šťastný podepsal.

Reagovat
Cobra

Nejde o to jestli prohraješ, ale jak prohraješ. Tragický výkon spojený s tím, že nehrajeme naši hru. Místo toho, abysme presovali hráče MU, tak pasivně čekáme na půlce a vlastně to, co nás zdobilo celou sezónu je v řiti. Kane tam potom je na všechny hráče úplně sám.

Reagovat
fenixLFC

rose najlepsi anglicky lavy bek?

Reagovat
jk

Dle čeho soudíš? Podle toho, že Sutirdge je nejlepší anglický útočník?

Reagovat
SunFells

To skoro dává smysl

Reagovat
fenixLFC

niekto to tu vytahoval ze rose je najlepsi anglicky bek...a ano sturridge je najlepsi anglicky hrotak

Reagovat
jk

Aha, někdo to tu vytahoval. Tak to pak jo, snad to zohlední v anketě o zlatý míč.

Reagovat
fenixLFC

tvoje odpovede maju stale mensiu a mensiu logiku

Reagovat
Kowe
Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jk

Nebo si spíš rozumíš více s debilama pro které je Danny Rose nejlepší anglický levý bek a potom o tom chceš ještě někoho přesvědčovat na internetu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mada

ten debil byl Váš člen a inteligencí je na to stejně jak ty

Reagovat
Mada

Reagovat
Infernoqt

ted ten Dembelův míč už nikdo nenajde

Reagovat
SunFells

Bergkamp-esque Ta přihrávka na Smallinga už moc Bergkamp-esque nebyla.

Reagovat
I am Mancunian

musime dat 4. gol, inak to este prejebeme

Reagovat
jenage

Reagovat
Swarley

bych nečekal, že povedeme takhle 3:0 po poločase...pokud to vydržíme do 60. minuty, tak bych zvažoval dát šanci i třeba někomu z béčka, takového Falcaa by dnes LVG třeba mohl zkusit...

Reagovat
SunFells

Ideální čas dát šanci outsiderům.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pajamu

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Kane se tam teď motal jak nadraný

Reagovat
Zaschrona

Lennon famozne vybojoval penaltu. A Romelu tentokrat promenil v klidu. Vypada to dobre, vedeni totalne zaslouzene.

Reagovat
Counter

To vás ani rozhodčí dneska neřežou? Co je?

Reagovat
Zaschrona

To by me taky zajimalo. Vypada to na suche triko, neocekavane.

Reagovat
Counter

bylo už načase.

Reagovat
FUnk

walker je zfetovany, to neni mozne

Reagovat
SunFells
Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Zaschrona

Wow, rovnou ruda, pekne sudi. Lennon opet.

Reagovat
FUnk

aspon nekomu z tot se dneska dari

Reagovat
SunFells

Co udělal Coloccini?

Reagovat
Sali5

Oběma nohama napřed proti Lennonovi, podle mě jasná

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
vodka

zaciname byt nebezpecne pasivni po zisku balonu, poslal bych tam nekoho na oziveni, idealne Falcaa s Januzajem, kteri se budou chtit predvest.

Reagovat
smazaný uživatel

Mata dolů. Už má žlutou a odehrál toho dost.

Reagovat
Swarley

stejně si myslím, že tam Falcaa nedá...tipuju Januzaj, Wilson a na úplný závěr Pereira...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

tak to bude mimo pořadí

Reagovat
r.mrazik

mata a kvetak dolu...

Reagovat
niflheim

No, už by to chtělo vystřídat

Reagovat
smazaný uživatel

krása. Kane stratil ľahko loptu pre šestnástkou, no hneď vstal a šprintoval dozadu za Matom až takmer k vlastnému brankárovi.

Reagovat
Swarley

Mata - Herrera, parádní kombinace mezi sebou

Reagovat
niflheim

Smajling dneska dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling super, v docela dost zápasech poslední dobou, i góly přidal, fyzicky je na to dobře jak sviňa, pokud by se zrdžel toho chytání hráču v šestnáctce a eště trošku zlepšil taktickej odhad, tak bysme z něj eště mohli mít solidního stopera nakonec

Reagovat
smazaný uživatel

daj tam Falcaa, az tak si to fakt nezasluzi ponizovanie

Reagovat
Swarley

hm, tak to ho tam ale teda měl dát dřív

Reagovat
Zaschrona

Lukaku uzasny vykon. Zacina se v poslednich zapasech rozehravat do velke formy a konecne zacina prokazovat, proc se za nej rozohdl Martinez dat tech 28 milionu liber.

Reagovat
smazaný uživatel

VIVA RONALDO♥

Reagovat
smazaný uživatel

Viva Ronaldoooo

Reagovat
Zaschrona

Co Barkley nedal...

Reagovat
Swarley

ale parádně Mata, super zápas

Reagovat
smazaný uživatel

NHL OT: Tučniaci pekne dostávajú na prdel, Židla je pánko

Reagovat
FUnk

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Ade

Reagovat
vodka

Falcao na 10 minut

Reagovat
niflheim

Je to pěkné, že LVG dává šanci hráčům, co se v týdnu ukážou za juniorku

Reagovat
Zaschrona

Coleman v obrane priserny.

Reagovat
niflheim

Tak Falcao využije zkušenosti z týdnu

Reagovat
Swarley

jo jo, taky doufám, že tam ukáže to, co v týdnu a odehraje to...

Reagovat
niflheim

Wazza zase chytl svoji formu ultimátního makáče

Reagovat
I am Mancunian

wazza je dneska vsade

Reagovat
nani92

urobil dnes De Gea niečo dobre?

Reagovat
Dawon

nedostal gol

Reagovat
I am Mancunian

vsetko

Reagovat
nani92

to som chcel počuť

Reagovat
smazaný uživatel

Byl vidět dvakrát, dvakrát si poradil. Dneska moc práce neměl, když Tottenham poslal první střelu na branku až někdy v 89 minutě.

Reagovat
fenixLFC

kane ked nema loptu vo vapne tak vyzera ze sa o nu uz-uz zabije

Reagovat
niflheim

Cool

Reagovat
niflheim

Barkley

Reagovat
Zaschrona

BARKLEYYYYYYYYYYYY

Atsu perfektne, konecne neco ukazal

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem sa rozhodnúť, kto hral horšie - či jeden z najväčších talentov súčasnosti Bentaleb, lepší Ozil Eriksen alebo hráč, ktorého Tottenhamu závidí každý klub na svete Kane.

Reagovat
smazaný uživatel

mužstvo hralo najhoršie. typické chyby v obrane a rozohrávke, skvelý pressing Manchestru a Tottenham bez hocijakej taktiky

Reagovat
smazaný uživatel

Já už jenom čekám kdy ten Eriksen začne podávat aspoň stejný výkony jako Coutinho, když má být o tolik lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

My nemůžeme, že jsi vylezl z nory až na posledních pár zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

*za to

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kvalitnímu hráči jako je Eriksen by mělo být jedno kdy z tý nory vylezu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
oddy

Aerial duels won

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Tento váš trolling z oboch strán je už priehľadný. Obe strany ťaháte veci do extrému. Eriksen sa mi pozdáva túto sezónu omnoho viac než Ozil. Kane je obrovský talent, ale musí sa ukázať budúcu sezónu. Ak by ste vyprodukovali takého útočníka z akadémie, tak tu z neho striekate. Na druhú stranu. Bentaleb ťažko zaostáva, a Roseneni ani v užšej špičke lepších obrancov. On ani brániť nevie.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako to robime my, tak sa to ma robit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aký trolling, všetky prívlastky, čo som napísal, pochádzajú od ownyho.

Reagovat
smazaný uživatel

hej no, radši nechci vědět, co by se dělo, kdybyste ty hráče měli v týmu vy, to by ty diskuze byly zasemeněné 1000krát víc než dělám já

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2000. pro lepší zítřky Spurs

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Counter

Protože horší to být nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

no to teda může, taky bychom mohli mít o 20 bodů míň jako Everton

celkově je tato sezona rozhodně lepší než minulá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

2000. pro navrat Aarona Lennona do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

2000. pro 2000 branek do sítě Monaka v úterý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
J0EL

Reagovat
johnik

Záloha ve složení: Markovič - Henderson - Allen - Henderson Jako beru, Hendo toho naběhá jako prase, ale tak, aby byl na 2 postech najednou nvm nvm

Reagovat
fff

Dnes velmi tazky a velmi dolezity zapas. Zo zapasov so Swansea a MU potrebujeme minimalne 4 body, tazka uloha.

Sakho uz je v pohode? Cital som, ze Allen, Lucas aj Gerrard mozu hrat, snad SG ostane dnes na lavicke.

A este v kratkosti k Sterlingovi ... 150 ??? Trosku prepina chalanovi.

Reagovat
smazaný uživatel

To Sterling: Kapitán anglickej reprezentácie je skrátka vzor, ktorý je hodný nasledovania...

btw. http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2012/10/Rooney-armband.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

skoro každý brit je nenažraný

Reagovat
smazaný uživatel

Ak rátame tým každým Rooneyho a Sterlinga, tak určite áno

Reagovat
ondris

Byť na mne, dám mu 80-90

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
TopinB

Zkurveny spammer...

Reagovat
Svatej

dík, fakt málo stačilo na to, abych na to kliknul

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Rišty

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Fenri

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Myslíte si, že aj Britky sa nájdu nejaké pekné v každom ich meste?

Reagovat
stiflerovamama

Tak si sa teda rozhodol neist na tu vysoku ?

A ano najdu sa urcite

Reagovat
smazaný uživatel

zvažujem možnosti

Reagovat
fff

Ale kriteria mas dobre

Reagovat
vladis271

pár ich je. Akurát toľko, čo sa ujde hráčom PL.

Reagovat
vladis271

zvažuješ Britániu?

Reagovat
Tomanatura

par, ale u tech mas jako cizinec minimalni sanci, ty uz jsou rozebrane.

Reagovat
SunFells

Když se dá něco nabrat, dá se to i odebrat Ale určitě k němu jako slovákovi budou mít poněkud odpor.

Reagovat
vladis271

šovinistky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

možná, ale kdo by hledal jehlu v kupce sena, že?

Reagovat
Swarley

aneby vyjedeš do Anglie na půl roku a vrátíš se se slovenkou

Reagovat
SunFells

Pravděpodobněji s polkou

Reagovat
vrabejka

Chtělo by to nějaký debakl. Dlouho jsme nějak jasně nevyhráli. Danny by se konečně mohl vrátit d ostaré formy, očkeávám další supr výkony Coutsa a Raheemka, Snad uz taky do základu Sakho. Brendane prosím SG až na posledních 20 min. Středová dvojice Allen-Hendo je ted ideálná. Věřím ve výhru 2,3-0.

Reagovat
Busby babes

"Chtělo by to nějaký debakl. "

Mluvis mi z duse...

Reagovat
Stiksxx

"Balotelli Swansea dnes neohrozí" Tohle bych psal u každého zápasu

Reagovat
johnik

haha...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Tak Poyet skončil.

Reagovat
Counter

A podle Guardianu jdou mačky po Advocaatovi.

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Proč takový vocas, můžem říct i dick, furt dostává práci?

Reagovat
smazaný uživatel

tá sadla

Reagovat
tomasinho

Reagovat
stiflerovamama

Nejake pekne kopacky ?

Reagovat
Honza Matoušek
Reagovat
vrabejka

Wigan Athletic ‏@LaticsOfficial 3 min.před 3 minutami

CONFIRMED: Jerome Sinclair joins Latics on loan from @LFC until the end of the season - http://goo.gl/75yMNw #wafc

Hodně štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan

Reagovat
vladis271

ja sa v našich wonderkidoch už neorientujem. Kde všade ich máme? Orientovať sa v najlepšej akadémii v Anglicku je fuška.

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou jsou tak vynikající, že hrajou maximálně championship, takže bych se zaměřil hlavně tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Sinclair s Ojem společně ve Wiganu. Jinak nikdo, kdo by tě musel zajímat nikde na hostování není.

Reagovat
J0EL

OT: Posledna cast Banshee

Reagovat
r.mrazik

SPOILER: skvely...jenom ten twist s Jobem byl udelany na facku,jinak super

Reagovat
J0EL

Praveze si pekne nadbehli na novu seriu. Navyse celkovo ta posledna cast bola neuveritelne akcna, krvava a skvelo natocena.

Reagovat
nani92

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

Martin Atkinson to referee Liverpool - Manchester United clash

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Side

o zábavu postaraný

Reagovat
smazaný uživatel

je to uplne jedno pokial rozhodneme skor, nez cosi dojebe

Reagovat
mickey mouse

jak ho můžou dát na šlágr

Reagovat
*CZE*

Naloženo 10.000,- na neprohru Swansea a výhru Fiorentiny

Reagovat
vrabejka

škoda tvojej výplaty.

Reagovat
*CZE*

neboj tohle jsem měl našetřený, po dnešku to bude 35.500,- a v pátek po práci na kurvy do show parku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
*CZE*

Pošli mi číslo účtu, pošlu ti prachy na cestu do Prahy a v pátek tě připravíme o panictví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2918686738, Tatra banka... čakám.

Reagovat
*CZE*

chceš jet autobusem, vlakem nebo dokonce taxíkem?

Reagovat
smazaný uživatel

taxíkom, nebudem sa predsa potiť v špinavom vlaku, ked idem na kurvy.

Reagovat
*CZE*

Počítal jsem to a tak 8000,- ti musí stačit na ten taxík..tak když tiket vyjde, máš je tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Kdyby nepřijel a prachy si nechal, tak ti můžu říct, kam chodí na houby

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo ma vystopuje cez steam účet

Reagovat
*CZE*

ty kráso to bych se mega nasral, to s nim myslim dobře, takovýho času jsem tu strávil tím, abych z něj dostal homosexualitu a ted se chci postarat o jeho poprvé a takhle by mě posral, to bych okamžitě naskočil do auta a směr Pezinek nebo kde to bydlí.

Reagovat
smazaný uživatel

do piče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

To je jasný.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

Jinak ta představa, jak by se Yung svezl vlakem za tři kila a někde na Žižkově chytil taxík, aby vypadal přesvědčivě

Reagovat
*CZE*

Tak ten taxík musí mít Slovenskou SPZku, to by mu neprošlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
J0EL

*pred Eden

Reagovat
*CZE*

to bych bral, kdo má furt jezdit do Holešovic

Reagovat
Robochelsea

To je niekde pred Edenom?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Slovenská liga Košice celý zápas bránia na 20-30% aby potom prišli s týmto

55:18

Marek Bartanus

3 - 4

57:08

Jakub Suja

4 - 4

58:37

Richard Jencik

5 - 4

Reagovat
smazaný uživatel

Tosu novodobe taktiky..ako aj napr PSG minulu stredu..proste nenechali superovi cas na odpoved

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

tam žil Costa 18 rokov.

Reagovat
*CZE*

Ve Walking Dead hraje tak rusovlasá kurvička z American Horror Story 1.serie waaaaau tu bych nejvíc bodal

Reagovat
SunFells
Reagovat
*CZE*

bylo mi jasný, že sem někdo hodí tu starší verzi tahle hrála Barneyho mámu v HIMYM ne?

Reagovat
SunFells

Mám ten dojem

Reagovat
Hai

Reagovat
vladis271

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

za tou by som do Prahy aj pešo prišiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Viac by ti zostalo na jebačku

Reagovat
*CZE*

Reagovat
tweek

Reagovat
vrabejka

Confirmed #LFC XI to face @SwansOfficial: Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Allen, Henderson, Lallana, Moreno, Coutinho, Sterling, Sturridge.

Nejlepší možná. To bude válec!!!!!!!

Reagovat
tomasinho

Obrana zpátky v ideálním složení

Reagovat
smazaný uživatel

kto hrá pravého wingbacka?

Reagovat
tomasinho

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, fanta kapitán na RWB

Reagovat
tomasinho

Ideální to není no, až se uzdraví Ibe, tak snad on a Sterling místo Lallany.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo velký překvapení kdyby Ibe ještě v téhle sezoně hrál.

Reagovat
tomasinho

Měl být mimo měsíc jenom ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že sám psal, že jde na operaci a podle mě si už do konce sezony nezahraje. Olo dokonce psal (na lfcway to bylo), že má být na půl roku asi dokonce, ale to snad ne.. doufám.

Reagovat
ďuriLFC

To som vobec nezachytil.

Reagovat
tomasinho

Zrovna, když se chytal. To nasere.

Reagovat
smazaný uživatel

ee, bolo tam napísané, že možná (!!!) absencia je 2-6 mesiacov...

Reagovat
Maresma

Lallana

Reagovat
smazaný uživatel

tak sa dohodnite

Reagovat
Maresma

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

tzv. francúzsky súhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson

Reagovat
smazaný uživatel

Skor by som povedal ze tam zabije sterlinga a lallana im da zase dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge

Reagovat
kiwwi

Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Henderson predsa len raz v zostave?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
niflheim

Tenhle jsem neznal

Slováci vymyslia novú jadrovú hlavicu. Vystrelia rovno na New York. (New York padne popolom) Slováci čakajú na odozvu USA, ale nič. Tak vystrelia aj druhý cieľ Detroit. (Detroit padne popolom) Ale USA... stále nič a tak vystrelia na Boston. (Boston padne popolom). Dzurindovi to však už nedá a volá Obamovi: "Ako, tebe vôbec nevadí, že na teba jebem nukleárne hlavice? "Obama: " Však len počkaj ty kokot, keď ťa nájdem na mape!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

stary ale dobry

Reagovat
SunFells

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Cobra

Nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Side

Reagovat
Zaschrona

Jesteze uz z prvni vety toho vtipu slo poznat, ze to je opravdickej vtipek, jinak bych se o ten Boston fakt bal. Ale dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
nani92
Reagovat
kiwwi

ten vyraz "Vy ste ale pekni kokoti"

Reagovat
smazaný uživatel

je to pičusik

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

no je, Zajo, nič s tým nespravíš.

Reagovat
nani92

no nieje, je to chlapec,ktorý mal sen, nič s tým nespravíš

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

no a co?

Reagovat
vladis271

arogantný čurák. Ale Messi nie je iný. Kde sú doby Ronalda a Ronaldhina?

Reagovat
Minister
Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj Messi sa približuje Ronaldinhovi, C.Ronaldo je kokútek.

Reagovat
SunFells

Reagovat
niflheim

2200. za Anderka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

stream na ss1?

Reagovat
smazaný uživatel

Neville se v tom Sky Sports hrozně dobře poslouchá.

Reagovat
smazaný uživatel

mám ale škaredý stream, máš čosi krajšie?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nějakej kostičkovanej. Nic lepšího jsem na sky sports nenašel.

Reagovat
Bennhy
Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem to zrovna chtěl jít taky poslat.

Reagovat
Erdovec

nějaký co se nekouše?

Reagovat
Side

to se kouše jak prase

Reagovat
Mishko

tak horší stream som nevidel roky

Reagovat
smazaný uživatel

Když si to pustím normálně přes ustream, tak se mi to ani jednou neseklo zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

gomis je veľké prekvapenie pre mňa..dúfam že sa mu nič nestane

Reagovat
smazaný uživatel

streaam?

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Jonjo musi zase pomoct YNWA

Reagovat
Erdovec

nemá ještě někdo jiný stream?

Reagovat
Maresma

Lallana RWB

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

RiderDoesntEven/r/soccer

Reagovat
Coutinho10

skoda Skrta by se taky mohl konecne uz trefit...

Reagovat
Erdovec

někdo fakt pořádný stream?

Reagovat
Coutinho10

max. pres StreamTorrent, ale facha to jen na 32 bit...ale je to top krasne pres HDMI

Reagovat
REPLIKATOR

Rodgers bere nějaký svinstvo. Teď to bylo vidět. Pak nemá to jeho trénování tak vypadat.

Reagovat
Tywin Lannister
Reagovat
Melda

Dík draku

Reagovat
Miguel19

Kvalitní roh od Liverpoolu

Reagovat
REPLIKATOR

Allen a jeho zpracování

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet

Reagovat
Erdovec

Reagovat
fenixLFC

to su neskutocni captaci

Reagovat
REPLIKATOR

Co to zase hrajem za defenzivní sračku Podzimní Liverpool je zpět...

Reagovat
smazaný uživatel

Náš nejlepší hráč je Mignolet se Skrtelem zatím. Ostatní by zasloužili nakopnout do prdele. Až na Sturridge toho neviním, protože je odřízlej uplně.

Reagovat
ďuriLFC

3 facky každemu

Reagovat
fenixLFC

hrame brutalne letargicky, je to pomale, kazdemu vsetko dlho trva....

Reagovat
Cobra

Být tam Bony místo Gomise, tak už je vymalované

Reagovat
REPLIKATOR

Sterling má blíž k míči, ale nepokryje si ho a pak zbytečně fauluje za žlutou

Reagovat
Tywin Lannister

pool zatim dobře jalovej do ofenzivy

Reagovat
Erdovec

no, už se to začíná otáčet, teď se uklidnit vepředu ....

Reagovat
fenixLFC

to co ma znamenat to na sakha?

Reagovat
Nikikrew

trosku nuda nie?

Reagovat
j_mrazik

Šílená nuda. Technika, spolupráce špatný. Liverpool líný, nebo na to nemá... Ale tak tam se nehraje úplně nejlíp, ale stejně. Takhle se jich ManUtd fakt bát nebude.

Reagovat
Nikikrew

No Liverpool doma a vonku je znacny rozdiel. Ale urcite to nie je ten Liverpool z minuleho roka.

Reagovat
13

takhle jestli zahrajou proti ManUtd, tak dostanou za poločas dva až tři goly..

Reagovat
smazaný uživatel

Gomis je vyborny , Bony hadr

Reagovat
mickey mouse

Mignolet

Reagovat
vitasrp

Swansea parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Can

Reagovat
REPLIKATOR

Can je úplně z formy...

Reagovat
stiflerovamama

No niektori hraci su pekne v lese, Emre, Hendo, Daniel

Reagovat
fenixLFC

daniel ale v nejakom inom lese....sam....siroko daleko nikto

Reagovat
fenixLFC

can je ale kurva zly dnes

Reagovat
ďuriLFC

ešte 3 facky

Reagovat
Orlandiiik

nebij se

Reagovat
LGT

Can má dneska hrozně na párku

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno

Reagovat
Coutinho10

twl co to je ? takhle se hraje o LM ?

Reagovat
LAM

Live stračidelný.To je hroznej fotbal.Měli by tam zařadit Maria vedle Sturridge a změnit rozestavení na 442.

Reagovat
fenixLFC

yop, urcite prejdeme na hru so 4 obrancami

Reagovat
smazaný uživatel

Mario je nemocný.

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson zatím hodně kvalitní výkon.

Reagovat
REPLIKATOR

Festival laciných ztrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Mignolet je takový lepší De Gea

Reagovat
stiflerovamama

Simon

Reagovat
fff

Simon dnes zatial skvely. Zvysok .... hroza

Reagovat
smazaný uživatel

MIGNOLET skvelý a ostatní okrem Škrtela a Sakha sa zobuďte

Reagovat
fenixLFC

emre hra este horsie ako hraval lovren...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

pome Swans

Reagovat
jacobT

Swansea by si zaslúžila gól

Reagovat
Miguel19

Sterling brání Williamse?

Reagovat
smazaný uživatel

tiež ma to zarazilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u nás brání Mario Ivanovice.. to je pohoda.

Reagovat
Side

vzduchem chlazená od Morena

Reagovat
fenixLFC

38%

Reagovat
REPLIKATOR

úspěšnost našich přihrávek?

Reagovat
fenixLFC

horsie, drzanie lopty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je fakt hrozný, že máme 38 % držení míče.

Reagovat
fenixLFC

vypoveda to o tom, ako hrozne hra tim, ktory zvykne mat vyssie drzanie lopty

Reagovat
smazaný uživatel

horšie

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
j_mrazik

Sturridge hraje????

Reagovat
cubazi

Sturidge je dnes na nidge Priebiehame sa vtom kto zahra horšie, facka zapas

Reagovat
Miguel19

Jaká fintička u lajny

Reagovat
jacobT

Reagovat
mickey mouse

Snad se borci do druhého poločasu vzpamatujou, na tohle se nedá dívat.

Reagovat
jacobT

už to môže byť asi len lepšie z vašej strany

Reagovat
REPLIKATOR

Routledge skill

Reagovat
SunFells

Harry Wilson má být taky nějaký ten velký talent, co?

Reagovat
smazaný uživatel

talent hej, ale veľký? to neviem, prečo?

Reagovat
SunFells

Jen tak pro přehled. Zrovna mi vyskočilo na twitteru, že dostal redku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
j_mrazik

Coutinho hraje jako typickej brazilec, co má hrát první zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson by mohl nastoupit aspon do druhýho poločasu. Kapitán.

Reagovat
j_mrazik

A Allenovi byste mohli říct, že už nehraje za Swans.

Reagovat
fff

Mimo Simona, Skrtela, Sakha a Allena to moze napisat o kazdom.

Reagovat
Miguel19

Allen Však ten je hrozně mimo.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
fff

Nie je.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Allen hraje dobře.

Reagovat
SunFells

Takovou vyrovnanost protinázorů jsem neviděl od bílozlatých šatů.

Reagovat
fff

Reagovat
Maresma

bílozlatých

Reagovat
13

Allen je podobná záhada.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
13

Hlavně toho Simona.

Reagovat
Erdovec

no, tak jsme nechali Swansea trošku vyblbnout a v druhém poločase v suchém triku Studge a Sterling každý fíka, a 2:0 jedem dom

Reagovat
Nikikrew

No jo u Swans sa tazko hra. My sami sme nato doplatili avsak to zase musel proti nam Sigurson vytiahnut excelentny priamy kop. Swans jednoznacne lepsi, sance mali velmi slubne. To bude o 1 gole.

Reagovat
fenixLFC

prezili sme prvy polcas, ale to bola fakt neskutocna hroza. Allen bieda, henderson hroza a can totalna katastrofa. zaloha tak neexistuje, can tym ze na to sere nechava strasne diery a sturridge sa ani nedotkne lopty...sterling tiez zly, lallana sa snazi, coútinho rovnako ako bieda, zaloha a obrana swansea ich nepustia, jonjo to tam fakt cisti....zas budeme potrebovat nejaky wondergoal

Reagovat
13

Ke konci poločasu tam měl Joe i hezké momenty. Wonder goal ne, stačí aby Sturridge pro jednou z velkého vápna trefil bránu..

Reagovat
Nikikrew

ten stred zalohy mate fakt zalostny.

Reagovat
smazaný uživatel

Allen bída? Však je o třídu lepší než Henderson a maká tam snad za všechny.

Reagovat
13

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
fff

Reagovat
fenixLFC

to sa nevylucuje...napriek tomu sa mi nepaci, kopec zbytocnych strat a nezvlada to tam drzat...aj tym co spominas ty

Reagovat
Maresma

Allen se mi dnes jeden z mála celkem líbí, aspoň co se defenzivní činnosti týče.

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
stiflerovamama

No podobny vykon ako vcera Tottenham. Bieda bez napadania, pohybu. Zda sa mi, ze nam viac vyhovuje ked hra na tom hrote Raheem lebo Daniel je po navrate zatial dost zly. Aj co sa týka pohybu nevidim nejaku zmenu oproti Mariovi.

Reagovat
Melda

Hrajem to jak buzíci sakra!

Reagovat
smazaný uživatel

Aha už skončil poločas. Je to velmi záživné.

Reagovat
13

Ještě že už Swans nemají Bonyho. Jinak Ki je možná pracant, ale dnes mě teda v ofenzivě přijde jako slabej článek Swans.

Reagovat
fff

Reagovat
kiwwi

to akoze tohto Liverpoolu vo forme a v idealnej zostave sa mame bat?

Reagovat
stiflerovamama

vy sa musite bat kazdeho

Reagovat
13

Bát se nemusíte, respekt by neškodil.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Maresma

sám dobře víš, že tohle všechno jde v derby stranou

Reagovat
kiwwi

no Tomasinho argumentoval aktualnou formou

Reagovat
smazaný uživatel

Však podle aktuální formy jsme nejlepší tým v lize, tak co tu zkoušíš.

Reagovat
stiflerovamama

Aktuálnou formou asi mysli prvy polcas ich s Tottenhamom a nas so Swansea

Reagovat
kiwwi

tak sa dohodnite, ci to ide stranou alebo nie

Reagovat
smazaný uživatel

Preboha ty co tu davas?

Reagovat
kiwwi

Preboha a vy?

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Ještě jednou? Fakt nevím, co zkoušíš teď.

Reagovat
Busby babes

Arsenal?

Reagovat
Busby babes

a tak ne, sorry. Oni prohrali s Tottacem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

a čo je aktuálna forma?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna výhra, poprvé v sezóně dobrej fotbal a jak narostli křídla.

Reagovat
kiwwi

tak vam vyrastli kridla aj na 7. mieste, takze najlepsie viete ze to zasa nie je take tazke

Reagovat
smazaný uživatel

ty si tak tupý ivan, že ja ti to prekvapenie prajem cez víkend som strašne rád, že nás vidíš práve takto

Reagovat
Swarley

že ty zrovna o tomhle budeš někomu kázat

Reagovat
kiwwi

ty si garantoval nase zakopnutie proti Newcastlu aj proti Spurs tak neviem Duso

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

jo, neprohráli jste tam jen tak čistou náhodou? ale taky bych se nebál týmu, který má z posledních 12ti zápasů v PL 9-3-0 a který se na můj tým umí doma vždycky hecnout a strašně se smál

Reagovat
nani92

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
cubazi

CHESUS MARIA. Prvý polčas sme ukázali kde je naša sila, v ničom. Nevieme prihrať vieme ale skvele zabrzdiť šancu na protiútok zbytočnou klučkou alebou prihravkou dozadu. Neviem ani kto hra horšie Couts, Lalanka či Studge. Jediny hrač ktorý to drži je Simon. Moreno v utoku od neho možeme od zapasu k zapasu čakať niečo ale to ničo nepride lebo Moreno nie je ofenzivny hrač tobiož nie tvorívý. To by mal byť skor Lalana ale to je len další predražený angličan v našich radoch. Hra je zlá, Sturidge von, chod sa rozohrať do parku s amatermy chlapče. Hendo nie je kapitán, žiaľ. Pýtam sa kto to potiahne, možno ten čo prišiel cez zimnu prestavku. OH wait

Reagovat
Swarley

* Angel di María

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak je pěkný jak se Monk připravil na to naše 343. Jaká změna oproti Pellegrinimu a spol. Snad něco Rodgers vymyslí, ikdyž tomu moc nevěřím.

Reagovat
fff

Kazdopadne poriadne CM v lete je priorita.

Reagovat
Swarley

Swansea to dá i bez Gomise

Reagovat
fenixLFC

on meskal

Reagovat
smazaný uživatel

Gomis měl asi těžký sraní.

Reagovat
Erdovec

teď to rozhodčí vůbec neviděl a jenom si to vymyslel...

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana je fakt záhadnej fotbalista.

Reagovat
Maresma

Dneska by tomu mohl Gerrard mohl pomoct ale.

Reagovat
stiflerovamama

co to ten kkt piska ?

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea dnes a Swansea proti Chelsea 2 rozdielne tímy. Liverpool bude potrebovať riadne zabrať na 3 b ody

Reagovat
Erdovec

Sakho

Reagovat
smazaný uživatel

STREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

Reagovat
smazaný uživatel

poprosím

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

nefunguje

Reagovat
13

http://connectcast.tv/lowqualityb8m8 heslo nahoře dával cris

Reagovat
smazaný uživatel

kde hore?

Reagovat
nani92

funguje ako hodinky

Reagovat
smazaný uživatel

plugin mi spomaluje počítač a nejde to načítať...

Reagovat
fenixLFC

bilbo

Reagovat
smazaný uživatel

bublík

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam radši nedá toho Maria místo Sturridge?

Reagovat
Maresma

Protože je nemocnej.

Reagovat
smazaný uživatel

I Kolo by byl platnější na hrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jiří, Teba som chcel spýtať, ako hrá posledné mesiace Pánik?

Reagovat
smazaný uživatel

Já na Toronto teď moc nekoukám. Nemám na ně nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, dobre, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt to za to nestojí. Nemá to úroveň teď. Leafs čekají na draft a rebuild v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, viem, a cez noc by sa mi to tiež nechcelo...

Reagovat
nani92

opýtaj sa ma ako hrá Jurčo

Reagovat
smazaný uživatel

ako hrá Jurčo, Maťko♥?

Reagovat
nani92

zle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

no žiaľ je to tak, mal idealnu šancu hrať s Bohom a Tatárom, počas zapasu šiel do 4.lajny a dostal na hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Hůř než Tatar určitě.

Reagovat
*CZE*

Ten Gomis je hrozně hnusnej

Reagovat
Side

a tragickej

Reagovat
SunFells

Reagovat
mojmira

no jo, nemůže bejt každej kunďák jako ty

Reagovat
*CZE*

http://images.dailystar-uk.co.uk/dynamic/58/photos/259000/620x/4259.jpg

se na něj podívej tvl širší nos jsem snad nikdy neviděl a ten člověk mě totálně děsí, když koukam na jeho fotky

Reagovat
mojmira

ale já netvrdim, že nemáš pravdu

Reagovat
*CZE*

ty kravo to je frňák ale Gomis je do toho ještě hrozně slizkej

Reagovat
cubazi

Simon odjeb tu loptu aspon raz vo svojom skurvenom živote!!

Reagovat
Lacko_Boh

vyjebanom zbytočnom !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kitas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Rodgers už tam píše ježíškovi o Girouda.

Reagovat
Coutinho10

snad to Steve trochu zvedne

Reagovat
kitas

Ten rozhodca je strašný, nenechá tej hre poriadny priebeh, všetko píska

Reagovat
Erdovec

krása Hendo

Reagovat
j_mrazik

To mě poser zadá, že dají gól z takový píčoviny!

Reagovat
j_mrazik

A ještě k tomu Jaryn!

Reagovat
mickey mouse

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Boha

Reagovat
Mishko

Reagovat
Miguel19

Tak to je prvotřídní haluz

Reagovat
fenixLFC

hendoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

len to zapnem a Hendo gól

Reagovat
patas92

ty nemáš být rád

Reagovat
jacobT

Reagovat
SunFells

Kurva, už jsem přeluhoval dva čaje a teď ještě tohle.

Reagovat
celeb

tak sa pozera Anglicka liga!

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej gol

Reagovat
mickey mouse

taková haluzovina

Reagovat
13

Reagovat
kiwwi

krasne vypracovany gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

to je nieco neskutocne toto

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

akce

Reagovat
Swarley

Reagovat
Erdovec

Gerrard převzal tlak z Henda a hned je tam, skoro jako Mourinho

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Moc pěkná akce, ale ta střela byla docela haluz...

Reagovat
Coutinho10

Goooooooooaaaaaaaaaaal GENIUS

Reagovat
Grahf

swansea hraje neskutočnú sračku

Reagovat
cubazi

Lalana tu loptu proste miluje, miluje ju stratiť

Reagovat
fenixLFC

prosim gif, chcem to vidiet znova

Reagovat
Busby babes

haluzaci.

Reagovat
Nikikrew

Gooneri kazdopadne v 1/2 finale mame Reading

Reagovat
SunFells

Ještě by Bradford vyjebal i nás a čukotkáři nám to vraceli.

Reagovat
Nikikrew

Bradford vo Wembley by sme museli dat aj s Wengerom na stoperovi

Reagovat
smazaný uživatel

nebola najhoršia strela od Filipa...

Reagovat
Erdovec

sterliiiiiiiiiiiiiiiiiiiing

Reagovat
stiflerovamama

Raheem

Reagovat
smazaný uživatel

Sleeping

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že na to nekoukám, akorát bych se vytočil

Reagovat
smazaný uživatel

áno Tomislav?

Reagovat
smazaný uživatel

vskutku

Reagovat
smazaný uživatel

:-*

Reagovat
Coutinho10

twl Allen ten stopping pred moji strelou

Reagovat
Coutinho10

Raheem

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je snad najhorsi zaapas PL tuto sezonu obecne.

Reagovat
fenixLFC

uz len my sme predviedli par horsich

Reagovat
smazaný uživatel

S Evertonom bol horší...

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
REPLIKATOR

Allen

Reagovat
smazaný uživatel

Allen teraz úúúžasne

Reagovat
stiflerovamama

Allen

Reagovat
cubazi

Už je čas ho dať dole BR je čass, Studge sadni si už

Reagovat
Coutinho10

ten Allen je nakej nadopovanej ne ? lepsi nez Ronaldo a Suarez dohromady

Reagovat
j_mrazik

Ten kluk ze Swansea s číslem 12 snad neudrží dneska ani moč, to je děsný. Taková nadějná situace.

Reagovat
j_mrazik

A další Snoop Dogg na plac.

Reagovat
SunFells

Dyer?

Reagovat
j_mrazik

Asi jo, já mám vypnutej zvuk.

Reagovat
SunFells

Ale vidíš ho.

Reagovat
j_mrazik

Ale nepoznám ho podle obličeje a záda jsem mu neviděl. + rozlišení na přenosu taky není žádná hitparáda.

Reagovat
SunFells

Poznáš ho podle toho, že je to černoch ze Swansea na křídle, s herním stylem střeštiprdlo a hlavně to musí být určitě nejmenší hráč v lize.

Reagovat
fenixLFC

okej, prehrali sme

Reagovat
smazaný uživatel

Stevie

Reagovat
smazaný uživatel

Raheemovi by to zapískal, aj keby sa vyjebal na banáne

Reagovat
smazaný uživatel

ktorý po ňom hodí nejaký fanúšik Chelsea

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
13

Reagovat
SunFells

Reagovat
monty25

Tyčka

Reagovat
SunFells

Studge jaké čarovné zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

uff, škoda Dan

Reagovat
j_mrazik

Allen luxusně!

Reagovat
monty25

3 body

Reagovat
*CZE*

Liverpool kazišuci já bez peněz a Yung nadále panic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mishko

Allen to je paródia na hráča okresnej ligy

Reagovat
REPLIKATOR

United style

Reagovat
13

ale fakt že jo, Golman MOTM a výhra díky haluzákému gólu.

Reagovat
Erdovec

ještě tam chyběly ty šance soupeře v prodloužení

Reagovat
13

jj nějaká ta zachraňovačka přímo z čáry, na tu jsem zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnik

Reagovat
Erdovec

v suchém triku

Reagovat
fenixLFC

v suchom triku

Reagovat
smazaný uživatel

na tuto hlasku nemate copyright

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl bych zažít pocit, že tým kterému fandím v posledních dnech zachraňuje Henderson :) To už je řádná zoufalost.

Reagovat
smazaný uživatel

radna zoufalost je tvuj komentar a ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš hned útočit do mě. Určitě jsi z dnešního výkonu měl strašnou radost.

Reagovat
Erdovec

já myslím, že řádná zoufalost musela být cítit po to Silvově golu

Reagovat
smazaný uživatel

Zoufalost jsem cítil spíš od toho vyloučení Ibry, protože Chelsea hrála jak parta idiotů. To že to projedou mi bylo jasný od tyčky Cavaniho.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

taaaaah Daannnny skoda

Reagovat
Melda

No druhý poločas obrovsky zlepšený výkon ale stejně tam byla kupa pokažených přihrávek a nedotažených akcí.Top dnes pro mě:Mignolet, Sakho a Sterling

Reagovat
Coutinho10

Jooooo je to doma ufffff

Reagovat
Infernoqt

hmm, tak to si Yung nezašuká

Reagovat
smazaný uživatel

lol, no vlastne ozaj. Aj piče.

Reagovat
Nikikrew

Remiza by svedcila viac. Liverpool ovela lepsi vykon v 2 polcase ale pre Swans krute. Skoda.

Reagovat
Coutinho10

tak pristi kolo s united to bude mit poradnej naboj vzhledem k tabulce

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, ze bude po dlhej dobe napinavy a pekny zapas

Reagovat
Coutinho10

a hlavne se 3 bodana

Reagovat
Busby babes

no tak i pristi kolo o 6 bodu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele