Premier League - preview 28. kola

01.03.2014, 09:18, aktualizováno 02.03.2014, 08:32
Previews
Swansea už zůstává ve hře pouze v Premier League a před sebou má boj o záchranu, hodně by jí pomohla výhra nad Crystalem Palace. Aston Villa změří síly s Norwichem, Tottenham si v duelu s Cardiffem může pojistit pátou příčku...
Aston Villa - Norwich City  (neděle 17:30)
Každý víkend, kdy se k Villa Parku blíží desítky tisíc diváků, se řeší stále stejný problém. Tradičně impotentní domácí ve snaze udržet příslušnost mezi elitou ztrácí důležité body, tentokrát se pokusí o vylepšení své mizerné bilance proti klubu, nad kterým v lize vede jen o skóre.

Proč by se mělo zadařit právě proti Norwichi? Šest birminghamských setkání v rámci Premier League zažilo pouze jedinou plně úspěšnou krádež, a to v listopadu 1992. Téměř dvacet let poté vedl Aston Villu prvně proti svému předchozímu zaměstnavateli Paul Lambert a celkem smolně připisoval pouze bod, aby následné tři výjezdy k soupeři skončily vždy jeho vítězstvím.

Kanárci navíc kontrují i svou letošní bezmocností na hřištích soupeřů. Z třinácti pokusů hned šestkrát neskórovali, zapsali si druhý nejnižší počet vstřelených gólů i druhý nejvyšší počet těch inkasovaných a z posledních třech návštěv soupeře nepřivezli jediný bod.

Známější je ovšem právě dokola omílaná falešná písnička ve Villa Parku. Snílkovskou představu o gólovém festivalu potvrzují Villans pouhými dvanácti zásahy, z nichž rovnou třetinu nasázeli koncem ledna rivalovi z West Bromwiche. Série čtyř kol bez tří bodů se nezdá tak strašnou v porovnání s více jak pětihodinovou střeleckou mizérií. Navíc již překročili otřesnou hranici čtyř domácích představení na jedno vítězství za uplynulé dvě a půl sezóny.

Ať už jde o tragickou formu těchto stran s jediným norflokským skalpem Tottenhamu, nebo snad o nevraživé debaty při nakonec neúspěšném trucování Lambertova oblíbence Wese Hoolahana, motivace obou stran by měla zvýšit obrátky dalšího důležitého boje z druhé poloviny tabulky. Toho by se měl po rychlém uzdravení nohy zúčastnit Ashley Westwood i zotavený obránce Ryan Bertrand. V dresu hostů se naopak neobjeví Leroy Fer, jehož návrat v této sezóně je prý nejistý, a nezahraje si ani s lýtkem laborující Jonas Gutierrez.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Bacuna, Baker, Vlaar, Bertrand - El Ahmadi, Westwood, Delph - Weimann, Agbonlahor - Benteke
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Martin, Yobo, Bassong, Olsson - Tettey, Howson - Snodgrass, Johnson, Redmond - Van Wolfswinkel
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.40 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Cardiff City  (neděle 17:30)
Po dvaapadesáti letech přivítá White Hart Lane v rámci první ligy Cardiff. Ten se tu v bližší minulosti dvakrát neúspěšně snažil o postup v poháru, a tak vůbec poslední gól v síti Tottenhamu slavil celek z Walesu v 80. minutě zápasu hraného 21. ledna roku 1978.

Trvalo dlouhých pětatřicet let, než se oba kluby opět setkaly na ligové úrovni. Domácí sice aktivním výkonem získávali sympatie ochozů, k čemu jim to ovšem bylo platné, když se tři minuty po uplynutí řádné hrací doby prosadil Paulinho, jenž tak slavil svůj první zásah na Ostrovech. Od záříjového zářezu uspěl už pouze třikrát, nicméně hned dvě trefy připisoval v únoru.

Sotva k patám však sahá se svou formou k obrozenému Adebayorovi, který v lize opět táhne svůj tým směr Evropa a zároveň mu pomáhá i v letošním mezinárodním pokračování. Právě on totiž rozhodl možná překvapivě dramatický duel s Dniprem, když za celkového vyznění 1:2 pro ukrajinský mančaft skóroval dvakrát v rozmezí čtyř minut.

Spurs teď nutně potřebují zvládnout i další domácí zápas. Prohra na hřišti Norwiche zhasla pravděpodobně poslední jiskřičku naděje na Ligu mistrů a před svými fanoušky uhráli za posledních šest představení pouhých deset bodů. Nepříjemnou ranou do psychiky hráčů byly především pětigólové nášupy od Liverpoolu a Manchesteru City.

Takové hody by se v neděli konat přeci jen neměly. Cardiff je nejhorším výletníkem z celé Premier League, není tak divu, že zaujímají i druhou nejhorší pozici ve střelecké potenci mimo svůj stadion, když na šestadvacet inkasovaných branek reagovali pouhými sedmi. Celkově se momentálně devatenáctý celek ligy netrefil hned v patnácti kolech, na trefu čeká 310 minut a šest minulých výjezdů neproměnil v jediný bod. Po výprasku od Hullu tak málokdo alespoň spekuluje nad tím, jestli se Solskjaer a spol. udrží mezi elitou i pro příští ročník.

Tim Sherwood má vůbec poprvé možnost vyslat na ligový trávník navrátilce Sandra, jenž si po dvouměsíční absenci zahrál většinu čtvrtečního utkání. V pořádku by měl být i obránce Kyle Walker. Na druhé straně se o slovo opět může hlásit Craig Bellamy a zdravý je také Jordon Mutch.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.35 - 5.25 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Crystal Palace  (neděle 17:30)
Skórování na venkovní půdě, toť výsostně neoblíbená disciplína londýnského Crystal Palace. Prvoligový nováček se zatím na 12 výjezdech trefil všehovšudy pětkrát, přičemž naposledy mířil přesně na Boxing Day, čili okolo Vánoc. Eagles tak nyní usilují teprve o svou třetí "cestovní" výhru v sezoně, ta by však zrovna v konfrontaci se Swansea mohla mít speciální význam...

Crystal Palace by totiž v případě zisku tří bodů svého dnešního soupeře rovnou překlenul v tabulce a s jedním zápasem k dobru by si v boji o záchranu jistě notně polepšil. Proti labutím by navíc jeden považoval Eagles za mírného favorita; Swansea má za sebou přeci hořké zklamání z prvního vyřazovacího kola Evropské ligy, kdy o fous vypadl s Neapolí, a celkově už 44. soutěžní utkání sezony. Taková skokově zvýšená zátěž se například loni neblaze podepsala na Stoku, což sám Tony Pulis v čele Crystal Palace moc dobře ví - přitíží teď tedy v podobné situaci spočívajícímu Swansea?

Velšané zatím stihli pod novým lídrem mančaftu Garrym Monkem odehrát přesně tři zápasy, během nichž si razantně polepšila ofenzivní složka, která v rozmezí tří kol nasázela osm branek. Swansea by tak mohlo mít přesně opačný problém oproti CP: vepředu by to sice šlo, ale čtyři inkasované góly od hráčů Liverpoolu jistě nepředstavují chvályhodnou vizitku. Zopakování čistého konta ze Selhurst Parku (2:0), kde oba kluby ještě vedli staří manažeři, se nyní jeví být spíše pouhým snem.

Wilfried Bony skóroval čtyřikrát v předešlých čtyřech domácích zápasech Swansea a místo v základní sestavě si jistě podrží i pro zápas s Crystal Palace. S nejistotou už je ovšem nutno přistupovat ke startům Dyera (pata), zatímco předpokládat se dají ligové návraty Daviese s Brittonem. Prvně jmenovaný levý bek se na plac opětovně vydal už do souboje s Neapolí; jeho kolega ze zálohy pak byl ve stejném střetnutí šetřen.

Eagles před týdnem konečně přivítali zpět v základní sestavě dlouhodobě marodícího ostrostřelce nižších divizí Glenna Murrayho. Ten se do sítě ManUtd sice netrefil, přesto by si měl ustrážit místo mezi jedenácti vyvolenými Tonyho Pulise. Do téhle vybrané společnosti se pak dere rovněž uzdravený Jerome Thomas, jenž pro bolavá záda inkriminovanou prohru 0:2 raději vynechal.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hull City - Newcastle United  (sobota 16:00)
Hull City má za sebou obstojný týden. O víkendu zničil v záchranářském boji Cardiff na jeho stadionu suverénně 4:0, čímž odskočil od sestupových vod na rozdíl šesti bodů. Uspěl navíc i na poli pohárovém, když po domácím vítězství nad Brightonem postoupil už do čtvrtfinále. Tam navíc bude hrát doma proti Sunderlandu.

Najetí na koleje dobré sezony zařídil pro Tigers skvělý dvojnákup. Ofenzivní duo Nikica Jelavić - Shane Long sice představovalo částečně neznámou, ale oba dva se už teď klubu vyplatili. V posledních čtyřech zápasech získal Hull sedm bodů a forvardi v nich nastříleli dohromady pět branek.

Taky Newcastle ovšem konečně vstal z mrtvých. Předtím, než v nastaveném čase popravil Aston Villu fantastický Loïc Rémy, totiž Straky třikrát za sebou prohráli s ohyzdným skóre 0:10. Svěřenci Alana Pardewa teď musí na tříbodový zisk navázat. Proti nováčkovi to ovšem bude zatraceně těžká úloha.

Pozici favorita Hullu umocňuje i bilance vzájemných zápasů. Newcastlu se proti Tigers nepovedlo vyhrát už pětkrát za sebou. Nicméně oba zápasy v Hullu skončily remízou. Magpies naposledy zvítězili v ligovém poháru v roce 1997.

Zmínění kanonii Jelavić s Longem v FA Cupu nehráli a dnes se tak vrátí do sestavy po pauze. Stejně tak by měli být k dispozici i Tom Huddlestone a Alex Bruce, kteří měli pro změnu drobné zdravotní problémy. Mimo hru zůstává Robbie Brady.

To manažer Newcastlu se bude postrádat Davida Santona a Hatema Ben Arfu, kteří shodně propásli duel s Villans. O místo se naopak hlásí záložník Sylvain Marveaux.
Hull City - pravděpodobná sestava:
McGregor - Rosenior, Davies, Chester, Figueroa - Elmohamady, Livermore, Huddlestone, Meyler - Long, Jelavić
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Debuchy, Taylor, Williamson, Dummett - Anita, Tioté - Sissoko, De Jong, Gouffran - Rémy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.25 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Fanoušci se dnes budou miniaturními vstupními branečkami tlačit do útrob Craven Cottage ve velkém. Do chaloupky na západě Londýna totiž přijede vedoucí celek anglické Premier League. Chelsea s Fulhamem sehraje západolondýnské derby a prakticky oba týmy musí v cestě ke svým vytyčeným cílům stoprocentně uspět.

Procházka mezi stadiony soupeřů zabere zhruba třicet minut. Na vzdálenost mezi Chelsea a Fulhamem v tabulce by ovšem bylo záhodno nazout sedmimílové boty. Západolondýnské rivaly odděluje na opačných pólech tabulky propastných 39 bodů. Přesto šéf Blues José Mourinho nečeká snadný úkol.

"Netrénovali jsme pořádně ve čtvrtek ani v pátek. Hrát zápas v neděli by bylo obtížné, a my hrajeme v sobotu," zkritizoval hrací plán Premier League portugalský manažer. Jeho protějšek Felix Magath s ním souhlasí a cítí velkou šanci. "Je to pro nás velká výhoda, máme štěstí, že Chelsea přijede po tak náročném cestování. I tak jsou ale favoritem oni," drží se při zemi nový šéf Fulhamu.

Trenér s dosti radikálními metodami div nevyvedl Cottagers z krize už při debutu. Na Hawthorns sahal po třech bodech, nakonec však WBA zařídil alespoň bod Matěj Vydra. A právě tahle ztráta se může stát Cottagerům osudná. Jedenáct kol do konce ztrácí Fulham na udržení už čtyři body a proti Chelsea musí bodovat, aby její šance stále žily.

Ani Chelsea si ovšem nesmí dovolit zaváhání. Na druhý Arsenal má pouze bodový náskok a proti poslednímu zkrátka musíte vítězit, pokud chcete pomýšlet na titul. Formu na to má, z třiceti možných bodů jich získala 26 a dostala v této pasáži jen tři branky. Pro porovnání, Fulham jich inkasoval celých pětadvacet.

Blues naposledy šťastně udolali houževnatý Everton, který pokořili až v nastaveném čase. Něco podobného by určitě rádi zopakovali i dnes proti Fulhamu, s nímž v posledních letech často soupeří na ostří nože. V minulých 15 zápasech sice ani jednou neprohráli, ale hned sedm z nich skončilo dělbou bodů.

Proti Fulhamu nejspíš dostane volno Frank Lampard, který v sobotu i ve středu odehrál celý zápas. Do hry se po nucené pauze vrací čistě ligový Nemanja Matić. Mimo hru jsou David Luiz a Marko van Ginkel. Odpočinek v týdnu by mohl využít ke zlepšenému výkonu Brazilec Oscar.

Cottagers v lednu udělali obrovské terno, když koupili za pouhých 12 milionů liber skvělého kanonýra Kostase Mitroglua z Olympiacosu. Nízká cena však začíná dávat čím dál větší smysl. Je konec února, Řek zatím nastoupil jednou, z lavičky a ani proti Chelsea nebude k dispozici. Připraven je však Bent, který místo něj patrně bude krýt záda Rodallegovi.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Riether, Heitinga, Hangeland, Riise - Sidwell, Parker - Dejagah, Holtby, Richardson - Rodallega
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Ramires, Matić - Willian, Oscar, Hazard - Eto'o
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.00 - 4.75 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - West Ham United  (sobota 16:00)
V polovině ledna West Ham prohrál doma 1:3 s Newcastlem a s jeho akciemi na udržení ligové příslušnosti to vypadalo všelijak. Kór když další kolo měli zajet na Stamford Bridge. "Fotbalem z 19. století" však na Chelsea uhráli zázračnou remízu a od té doby kosí soupeře za soupeřem.

Swansea, Aston Villa, Norwich, Southampton. Ti všichni poté proti West Hamu padli a padli o dvě branky. Hammers navíc ve zmíněných pěti úspěšných duelech udrželi nevídaná čtyři čistá konta a na Evertonu má rázem nakročeno k dalšímu překvapení. Sedmibodový náskok na sestupové pozice je dostatečně uklidňující.

Toffees totiž už nejsou tím týmem, kterého by se obávali všechny týmy a i nejsilnější celky Premier League by s ním ztráceli. Everton prohrál tři ze čtyř posledních klání a dostal se už dokonce na stejnou bodovou úroveň s Manchesterem United. Ano, hráli sice na hřištích Liverpoolu, Tottenhamu a Chelsea, jenže právě v těchto zápasech se bojuje o poháry. A Liga mistrů Martinézovým svěřencům mizí ve ztracenu.

Doma je však Everton skvělý a poslední tři klání zde vždy triumfoval. Daří se mu i proti West Hamu, s nímž neprohrál už 11 ligových zápasů v řadě, přičemž hned sedmkrát vyhrál. Loni v září Toffees soupeře přestříleli 3:2 díky dvěma geniálním přímým kopům Leightona Bainese. Rozhodující gól pak vsítil i přes hrozbu otřesu mozku Romelu Lukaku. Ten dnes konečně může hrát.

Everton se musí obejít bez svého kapitána a klíčového hráče Phila Jagielky, který se trápí se zraněním stehenního svalu. Místo něj tak srdce obrany vedle Distina vyztuží buď Alcaraz nebo Stones. Mimo hru jsou také Bryan Oviedo se zlomenou nohou a Lacina Traore. Ten měl proti Chelsea hrát v základu, jenže při rozcvičce se zranil a nestihne ani zápas s dalším londýnským celkem. Po zranění kotníku se naopak vrací již zmíněný Lukaku.

Sam Allardyce útočí na pátý triumf v řadě - podobný primát získal West Ham naposledy v lednu a únoru roku 2006. Dnes se bude muset obejít bez útočného dua Borrielo - Maiga; k dispozici jsou však Carlton Cole a Andy Carroll. Otazník pak visí nad startem obránce Guye Demela, zatímco O’Brien je mimo hru stoprocentně.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Alcaraz, Distin, Baines - Barry, McCarthy - Mirallas, Barkley (Osman), Pienaar - Lukaku
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Demel, Tomkins, Collins, McCartney - Noble, Taylor - Jarvis, Nolan, Downing - Carroll
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.50 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Stoke City - Arsenal FC  (sobota 16:00)
Poprvé na Britannia Stadium nikoliv za Tonym Pulisem. Při takovém zkonstatování faktů si fanoušci Arsenalu zřejmě musejí hlasitě oddechnout. Však ještě před nástupem Marka Hughese Gunners na triumf ve Stoke-on-Trent čekali na úspěch tři ligové zápasy v řadě; teď ovšem mají ideální příležitost tohle trápení prolomit.

Ne snad že by se Potters pod vedením Marka Hughese proměnili v hotové "nazdárky", to ani omylem (třebaže jedno vítězství z deseti utkání nezní bůhvíjak), nicméně jejich herní profil se zkrátka změnil. Na druhou stranu - a i to Arsenalu může nahrávat - transformace Stoke v něco jiného ještě rozhodně není u konce, což může indikovat i skutečnost, že jsou na tom Potters momentálně o šest bodů a pět příček hůře než loni touhle dobou pod pomalu již kritizovaným, přesluhujícím Tonym Pulisem.

Nicméně jedno zůstává, a to zrovna právě to jedno, co bude Gunners strašit zvláštní silou - Stoke jsou totiž doma stále velmi nepříjemným soupeřem, zejména pro jasné favority. I celkově jsou Potters na vlastní půdě sedmým nejlepším týmem, avšak speciálně se letos zatím dokázali vybičovat proti top týmům. Hned sedm bodů Stoke urval v domácích představeních proti oběma Manchesterům a Chelsea. Nebýt těchto skalpů, Potters v tuhle chvíli sestupují.

Ať už je každopádně strašák v podobě Stoku na Britannia Stadium nadále sebeaktuálnější, pořád platí, že je Arsenal před tímto duelem silně favorizován. Po nezvládnutých domácích kláních v Lize mistrů i domácí soutěži proti ManUtd, respektive Bayernu, Wengerovi svěřenci osvědčili větší mentální sílu a deklasovali Sunderland, aby zůstali v těsném závěsu za vedoucí Chelsea.

Posléze si Kanonýři uprostřed neuvěřitelně náročného programu dali dva dny pauzu od trénování a měli by tedy být odhodláni vyhrát také 14. utkání z dosavadních šestnácti proti celkům z dolní poloviny tabulky. Arsenalu by k tomu měl dopomáhat i Mesut Özil, jenž překonal problémy v pánevní oblasti. Naopak pokud se nestihnou zotavit Monreal s Gibbsem, bude muset na levém beku narychlo zaskakovat Vermaelen.

Ve Stoke-on-Trent si zatím nejsou jistí fyzickou kondicí Petera Odemwingieho, jenž laboruje s lýtkem. Jon Walters by měl být Hughesovi naopak plně k dispozici, jakkoliv jej začátkem týdne skolila nemoc. Do sestavy se vrací také Guidetti, který posledně nesměl být využit proti svému (originálnímu) zaměstnavateli.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Cameron, Shawcross, Wilson, Pieters - Adams, Whelan - Odemwingie, Walters, Arnautović - Crouch
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal (Vermaelen) - Wilshere, Arteta - Oxlade-Chamberlain, Özil, Cazorla - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.25 - 3.80 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Liverpool FC  (sobota 18:30)
S trochou nadsázky se Liverpool v příštích dnech domácímu Anfieldu ani na krok nepřiblíží; čekají ho totiž nyní rovnou tři výjezdy v řadě a hned ten první nepatří k těm papírově jednoduchým. Na St. Mary’s ostatně Reds prohráli již třikrát po sobě, i v součtu s roky 2004 a 2005 ještě před opětovným postupem Southamptonu do elitní soutěže...

Loňská vzájemná bitva (3:1) už nicméně představuje legitimní základ pro očekávání nesmírně těžké roboty pro Liverpool. Lehce uvadající Soton je koneckonců také stále devátý s více než solidním, osmibodovým náskokem na 10. West Ham. Nebudou se ho již tedy týkat záchranářské boje, před nimiž v konfrontaci s Reds utíkal právě loni v rámci 30. kola. Tehdy si slavnou a zaslouženou výhrou vytvořil pohodlnější sedmibodový náskok; to letos ho už teď má 15bodový.

Southampton tedy ušel několik kroků dopředu, to samé lze ale říci také o Rodgersově mančaftu. Ten sice poslední dobou opět působí vzadu všelijak jen ne jistě, ovšem série osmi kol bez porážky budí určitý respekt, to ne že ne - kór když tahle šňůra čítá všehovšudy dvě klopýtnutí. Na druhý Arsenal tudíž Liverpool stále ztrácí ubohé tři body a je docela v klidu ve hře o titul; Liga mistrů pak pro něj musí být již zcela samozřejmým cílem.

Southampton v minulých dvou utkáních potkalo zklamání - nejprve vypadnutí v 5. kole FA Cupu, posléze venkovní ligová prohra s West Hamem. Tenhle dvojzápas ukončil delší sérii neporazitelnosti Saints a potvrdil jejich ústup z reflektorů daný mimo jiné tím, že Soton ztrácí schopnost domácí dominance.

Tam udržel všehovšudy dvě čistá konta v průběhu minulých čtyř měsíců a nyní se na třetí zářez spoléhat doopravdy nedá. Důvody jsou (tradičně) dva: nabuzený Suárez, jenž neskóroval pětkrát po sobě; a rozjetý Sturridge, jehož gólový zápis v osmi ligových kolech v řadě v historickém kontextu PL překoná akorát van Nistelrooyova vizitka.

Southampton se menší úpadek rozhodl řešit přidáním hokejového kouče Ralpha Kruegera do trenérského ansámblu a ve vzestupu by mu jistě akorát pomohly také případné návraty zraněných Wanyamy s Hooiveldem. Na ty se však nedá příliš sázet; především keňský záložník zřejmě opět bude meškat s blíže nespecifikovanými problémy. Hooiveld má potom potíže s okem.

Brendan Rodgers již má zpět v plném zápřahu dvojici Sakho-Lucas, jejich způsobilost startovat je však zatím také ve hvězdách. Větší šance má každopádně v tomto směru francouzský stoper, dlouhodobě marodící Brazilec je v podstatě najisto vyloučen také z výletu na St. Mary’s.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Boruc - Chambers, Fonte, Lovren, Shaw - Cork, Schneiderlin - Lallana, S. Davis, Rodriguez - Lambert
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Johnson, Škrtel, Agger, Flanagan - Coutinho, Gerrard, Henderson - Sterling, Suárez, Sturridge
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.75 - 3.75 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC27186349:2160
2.Arsenal FC27185452:2759
3.Manchester City26183569:2757
4.Liverpool FC27175570:3556
5.Tottenham Hotspur27155736:3350
6.Manchester United27136843:3145
7.Everton FC26129537:2745
8.Newcastle United271241133:3840
9.Southampton FC27109838:3239
10.West Ham United27871231:3431
11.Hull City27861329:3130
12.Swansea City27771336:4028
13.Aston Villa27771327:3728
14.Norwich City27771320:3928
15.Stoke City27691227:4227
16.Crystal Palace26821618:3626
17.West Bromwich Albion274131031:3925
18.Sunderland AFC26661426:4224
19.Cardiff City27571519:4822
20.Fulham FC27631827:5921
Zbývající zápasy
01.03. 16:00Sunderland AFC - West Bromwich Albion (zápas odložen)
25.03. 20:45Manchester United - Manchester City

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1450)

Přidat komentář
niflheim

1. za MU - díky bohu, že tento týden nehrajeme

Reagovat
oli9

LFC musí potvrdit kvalitu

Reagovat
oli9

neměla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou máčky. Měli ten zápas dát na středu.

Reagovat
smazaný uživatel

Repre?

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes přežije další týden.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nikikrew

Na Stoke sa nam tradicne nedari ale myslim si, ze dnes to zlomime a vyhrame 2:1. COYG!

Reagovat
sejber

Ak chceme pomyslat na titul tento zapas proste musime vyhrat. tradicia netradicia

Reagovat
Nikikrew

Samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Len aby niečo nezlomil Shawcross.

Reagovat
oli9

Jaktože hraje LFC 3 zápas po sobě venku ? a co Sunderland

Reagovat
avicii

odlozene, hra sa to az po tych troch zapasoch...

Reagovat
oli9

díky

Reagovat
avicii

neverim ze dnes vyhrame, ale bolo by fajn ak by sa to podarilo, na MU by sme sli v pohodicke

Reagovat
oli9

Každý zápas je jinší já dnes věřím že to bude pro nás dobrý zápas, večně se jim na nás nemůže dařit a kdy jindy to prolomit když ní dnes?

Reagovat
avicii

tak snad sa to podari

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

hezké kombo

Reagovat
oli9

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Jeden z dvojky CFC, AFC to dnes posere, som si istý. Lenže na Sotone čakám brutálne ťažký zápas, až tak ťažký, že to bude naopak a vyhráme 0:3.

Reagovat
JacoBee

Ty si to taky posral koukám.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je výročí smrti Petera Osgooda, čest jeho památce.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke skóruje

Reagovat
smazaný uživatel

To těžko, spíš nás ubetonuje a bude to 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez United není PL, tak víkend o ničem :((

Reagovat
JacoBee

Já si to i bez United užívám.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně sobota! Premier League a rýsování !

Reagovat
Fabregas@ole

Kudelka?

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
Erdovec

konečně by ho tam mohl luis fouknout, dneska to neuvidím, jdu na ples, tak snad to dopadne dobře Studge by taky mohl prodloužit sérii, ale dneska to bude mít těžké, jsem posraný až za ušima, snad dáme zas víc golů než naše obrana dokáže vyrobit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Zase jsou plesy obou gymplů v jeden den co? Demence

Reagovat
smazaný uživatel

jakých gymplů?

Reagovat
tomasinho

Havířovských, dolní a horní.

Reagovat
Erdovec

jojo, nevím jestli je to schválně... ale je to pěkná blbost, dolní gympl si možná myslel, že když si zabere renetu za xxxxxxx peněz tak mu tam všichni půjdou a na horní se vyserou nebo co...

Reagovat
tomasinho

Já to nechápu no, proč to dělají zase stejně. Každopádně já už letos nejdu po loňsku. Fakt nuda, tak 3 nebo 4 učitelé jenom, v 9 hodin napraní prváci, kteří porozbíjí, co se dá, poblijou každý záchod, to za potřebí fakt nemám. Navíc 2 stovky jenom za vstup a ještě útrata, to si radši zajdu do hospody a utratím to lépe

Reagovat
Erdovec

no jo, když já ještě nebyl ani jednou a jdu na horní, nemyslím, že tam bude moc prváků nebo tak, spíš třeťák a nahoru a hlavně lidi co už tu školu vychodili, učitelů tam bude taky podle mě dost, na ten dolní to chápu, do renety se stáhne většinou docela hnus no... jsem vlastně docela rád, že je to v té suché

Reagovat
tomasinho

Jo, u nás to bývalo taky tak, když jsem byl ve čtvrťáku nebo třeťáku, tak to byly starší ročníky, bráchovi spolužáci (o 4 roky starší) a tak, učitelů plný barák, dalo se s něma pokecat, popít. Proto mě to loni děsně nasralo a letos to bojkotuju.

Reagovat
Erdovec

to jsem ještě tahal kačera, mně referoval bratránek, že v tom dělnickém je to snad lepší než v renetě, protože to tam prý jede třeba do 5 do rána, že v renetě je skoro vyhazovali o půlnoci a to není nijak zaujatý, protože chodíval na průmyslovku, jsem zvědavý, kdyžtak poreferuju

Reagovat
Tomoro

delnicky dum je na plesy skvely to je vseobecne znamo

Reagovat
tomasinho

V Renetě to bývá tuším tak do 3 většinou. Ale je to možné, já jinde na plese ani nebyl, tak nemůžu porovnat.

Reagovat
Tomoro

jo jo to byly casy ale tak me to ani loni neodradilo.. vzdycky to je povetsinou o tom s kym tam jdes a jak si ten ples uzijes :) nicmene mohl bys mi napsat pak jak jsme hrali?

Reagovat
tomasinho

To je fakt no Určitě, chceš napsat SMSku s výsledkem a třeba pak na fb i podrobněji průběh?

Každopádně si to užij a kdyžtak ode mě pozrav nějaké ty známé.

Reagovat
Rssa

Co se divíš? Však Havířov, co bys chtěl?

Reagovat
tomasinho

Prosímtě, máte v Karivné aspoň jeden gympl, natož dva v okrese tak prestižní jako my?

Reagovat
Erdovec

Karvinou prodat Polsku

Reagovat
Rssa

V Karviné jsou minimálně 2. Ten český je lepší než oba havířovské (dle výsledků a toho, že odtamtud pocházím já), ten polský je nejlepší v ČR.

Reagovat
tomasinho

A ten, odkud pocházím já, je lepší než druhý havířovský, karvinský český i pšonský a dokonce i než všecky jazykové. Tak

Reagovat
Rssa

Leda v havířovském snu (tedy pěkně hnusném nu)...

Reagovat
Erdovec

nezáviď pořád, i když samozřejmě s tím Havířovem nemá pravdu, je to naopak

Reagovat
Rssa

Havířovu opravdu nemám co závidět

Reagovat
smazaný uživatel

Ak vyhráme tak fakt začnem rozmýšľať nad tým, že sa môžme pobiť aj o titul Ale pochybujem,že vyhráme, budem rád aj za bod. Vonku to nevieme a už vôbec nie proti Southamptonu..

Reagovat
tomasinho

Z posledních 5 zápasů jsme tam 4x prohráli

Reagovat
smazaný uživatel

Mám taký pocit, že ak sa Suarez trafí tak vyhráme.

Reagovat
tomasinho

Hele, bude dneska Fred na LFC? Nebo jiný HD? Jestli to mám riskovat a zapojovat do TV nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Fred určite nebude vysielať, ale nečo v HD by sa nájsť malo. Ale či to vydrží do konca zápasu, to neviem

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

věřím v jasnou výhru a perfektní hru..

1:3! Mesut góla!

Reagovat
smazaný uživatel

Před pár lety by to bylo možná vtipnější, ale jo dobrý kluci.

Reagovat
Mada

Reagovat
Bayern +

Žiadny zápas o 13:45

Inak dnes piata výhra v rade, 15 bodov z možných 15, Everton 1 z možných 15, tak snáď!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

everton 3 kola zpet vyhral

Reagovat
smazaný uživatel

Už dlouho tu myslím nebyl tak těžký zapas první proti poslednímu. Hodně bych se divil, kdyby to dneska Chelsea dala v suchym triku.

Reagovat
kiwwi

dneska je velky potencial nato, aby vsetci favoriti stratili...na tiket solovky dvojite sance na slabsie timy

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham to uhaluzí 2:1..

Reagovat
Erdovec

soton-lfc nějaký psycho over

Reagovat
smazaný uživatel

tak to som zvedavý ako Spurs stratia body doma s Cardiffom...Kiežby teda chceli remizovať...

Reagovat
smazaný uživatel

a oni snad hrajou dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

oyy myslel som si, že hrajú dneska.. Tak nič

Reagovat
Cobra

Tak pro příště si ty pi.oviny nech v té svojí kebuli!!!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jak sledujete NHL přes internet?

Reagovat
smazaný uživatel

přes nutjob.eu, ale od příští sezóny si budu platit gamecenter

Reagovat
Godwinson

Gamecenter

Reagovat
smazaný uživatel

To máš zaplacený nebo to jde nějak obejít?

Reagovat
tomasinho

Jde to i obejít. Máš VLC player? Jestli ne, tak si stáhni nejnovější verzi a tenhle soubor.

http://uloz.to/xLrXchQT/nhl-luac

A vlož ho tam, kde máš nainstalované VLC, já to mám takhle: C:\Program Files\VideoLAN\VLC\lua\sd

A potom, když otevřeš VLC, měl bys mít v seznamu stop vlevo záložku NHL, klikneš a máš tam všechny zápasy z toho dne, můžeš si vybrat domácí nebo hostující komentář a kvalitu přenosu. Ale často to pak zablokujou, pochopitelně proti tomu zbrojí. Ale vždycky je pak nový soubor, kterým se to zase osere.

Reagovat
smazaný uživatel

kde sú potom nové "updaty" toho súbora?

Reagovat
smazaný uživatel

Tomasinho na hrad.

Reagovat
tomasinho

Kdepak, já jen kopíruju to, co technicky neschopnému tomasinhovi poradili jiní.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele stejná otázka jako uživatel přede mnou. Kde pak najdu nový soubory?

Reagovat
tomasinho

Taky na uloztu, ale já si taky nechám spíšd poradit, sám to najít neumím

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc, večer to vyzkouším.

Reagovat
Godwinson

Zaplacené. Těch pár drobných za sledování libovolného zápasu ve vysoké kvalitě stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik to vychází?

Reagovat
Godwinson

První asi 990,-. Letos brali něco lehce nad 400.

Reagovat
smazaný uživatel

Za rok?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kde si prisel na tu cenu? Meni se podle faze sezony, zacina se tusim na 160 dolarech. Ted je k mani za 50 dolaru, letos jsem poridil a jsem nadseny. Navic spousta historickych zapasu, cele zapasy + sestrihy poslednich tusim dvou rocniku.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pro novacky bych hlavne upozornil na to, ze pred startem dalsi sezony se automaticky prodluzuje clenstvi (pokud pres mail nezrusite) a strhavaji penize z uctu, ze kteryho byl placen predtim. To je myslim dost podstatna informace, aby se pak nekdo nedivil, ale maji to uvedeno v podminkach. Kdo ma slusnou TV, doporucil bych aplikace pres PlayStation, Xbox atd., ja koukam pres Apple TV a je to parada, v noci mi sledovani pres notebook neprijde idealni.

Reagovat
Godwinson

Je to tak, omlouvám se výše za matení. Ono strhávání z účtu je vážně nebezpečné. Viděl jsem tam čtyři stovky někdy na podzim a chybně jsem si myslel, že je to systém jednorázové platby jako minulou sezónu. Už to tam vidím ... tak beru zpět.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kolik si teda platil?

Reagovat
Godwinson

1995.5,- ve čtyřech částkách.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ty splátky ale byla tvá volba, ne? Mně to strhli rovnou, ale letos mám premiérový ročník, tak se radši ptám.

Reagovat
Godwinson

To si nemyslím, to jsem nikde na výběr nedostal. Ale teď koukám, že lze odškrtnout souhlas s tím, aby se předplatné obnovilo automaticky. Zajímavý, to jsem ani nevěděl, že tam je :)

Reagovat
fantomas

Na výběr to určitě je, já si taky zatrh čtyři a odcházelo mi nějakých 384kč měsíčně (neměl sem to na celou sezonu). Teď už je na výběr jen jedna nebo dvě splátky (po 25 dolarech)...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Uvidím, letos se to cvaklo najednou, ale je mi to v podstatě jedno. Za 100 dolarů každopádně parádní věc.

Reagovat
smazaný uživatel

To věřím, ale já to teprve začínám tak nějak pravidelněji sledovat, takže zatím si to kupovat určitě nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

http://bit.ly/1dLQ7dI

Pokud máš tablet nebo nějaký mobil, na kterém aspoň něco uvidíš (s androidem), tak si stáhni tohle. Je to klasický Gamecenter, ale upravený tak, aby si mohl sledovat zápasy (což jde akorát na tom placeném, na tom free co je na Google Play to nejde).

Reagovat
smazaný uživatel

Tablet ani chytrý mobil nemám, jde mi o sledování jen doma na PC.

Reagovat
fantomas

Hezky, díky

Reagovat
fff

Stoke sa dnes hecne a Fulham uhra bod. MY sa hecneme tiez a ideme positovat LM

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Na co se tento rok těšíte v kinech?

Reagovat
smazaný uživatel

muppets most wanted, Guardians of the Galaxy , godzilla a na Dawn of the Planet of the Apes

Reagovat
smazaný uživatel

Projekt 100 nabízí zajimave filmy, premyslim ze zajdu na Odyseu nebo na Pulp fiction...ten jsem na velkem platne nevidel, jinak z tech novych bych zasel klidne na Noeho od Aronofskyho a novy Nolan a Fincher to je tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

přiznám se, že jsem o tom ještě neslyšel.. a jsem v EUFORII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kubrick na velkým plátně.............. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Vesmírná odysea

Reagovat
smazaný uživatel

300, Godzilla, Noe a všechny filmy s Tomem Hardym

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš nějakou stránku třeba s plakátama kde by byly všechny velkofilmy a zajímavé projekty na tenhle rok?

Reagovat
niflheim

Marvelovky, Edge of Tomorrow, Expendables 3, A Million Ways to Die in the West

Reagovat
Rssa

zas

Reagovat
niflheim

Reagovat
Rssa

Letos nevyjde žádná bondovka, tak to bude slabší rok...ale i přesto nějaké fajn věci budou:

Grand Budapest Hotel

Transcendence

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (kvůli názvu, to musí být pecka...)

X-Men: Days of Future Past

Million Ways to Die in the West

Deliver Us from Evil

Expendables 3

Gone Girl

Interstellar

Fury

Sabotage

+ další, které teprve překvapí (a ty jsou většinou lepší)

Reagovat
niflheim

Wow, na Interstellar a Sabotage jsem zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Interstellar jde hned do záložek. Aji když ono se to asi v tom listopadu samo hlasitě připomene.

Reagovat
fantomas

Ehm, to ste fakt doteď neměli ponětí o nový nolanovce?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Od toho mě tu máš, abych nám kontroloval premiéry

Reagovat
madridfan

U staříka si přečti knihu. Je to fakt pecka

Reagovat
Rssa

To má být nějaký švédský film nebo co, jaký to je žánr?

Reagovat
madridfan

No ta kniha je vlastně taková komedie, je to něco jako švédskej cimrman. Je to docela hezky napsaný, vtipný taky. Docela to stojí za přečtení

Reagovat
smazaný uživatel

přemýšlím, jestli koupit, půjčit nebo počkat na film.

Reagovat
madridfan

Tak u filmu bikdy nevíš jak to dopadne. Sice je fakt že ta švédská kinematografie je slušná, ale jak už jsem říkal čtení prostě stojí za to.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak nejvíce očekávám od Interstellar. Nolan nezklame..

Reagovat
smazaný uživatel

Hull City - Newcastle United 1

Fulham FC - Chelsea FC 1X

Everton FC - West Ham United 2

Stoke City - Arsenal FC 2

Southampton FC - Liverpool FC X

Reagovat
smazaný uživatel

west ham nevyhraje, spis bych tipoval remizku

Reagovat
smazaný uživatel

cože Fulham výhra nebo neprohra a Arsenal výhra na stoke? Tak to asi těžko, dal bych to přesně naopak. Arsenal na Stoke nevyhraje

Reagovat
Erdovec

možná proto jsou to tipy?

Reagovat
smazaný uživatel

Everton prohrál tři ze čtyř posledních klání a dostal se už dokonce na stejnou bodovou úroveň s Manchesterem United

jj, hrozná ostuda, Martinez by s tím měl něco udělat

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Counter

OT: Hiddink novým manažerem nizozemské repre po MS.

Reagovat
smazaný uživatel

fuck, jeho bych rád viděl u nějakého oblíbeného klubu, ale tak už má svoje roky a u repre je to přeci jen pohodlnější a trénovat vlastní repre je vrchol kariery. Přeju mu to a se slzou v oku vzpomínám na jeden z nejlepšách fotbalů v podání Blues pod ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

boha 5x citam "pro MS" a neveril som vlastnym ociam

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě už jdou z toho MU oči šejdrem

Reagovat
tomasinho

Já to četl taky tak, než jsi to napsal

Reagovat
afc

Dnes nas zapas cez stream To zas sa nebude dat pozerat.Hraci mali tyzden oddych,nastupi najsilnejsia zostava,tak snad to zvladneme a konecne tam vyhrame.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hele panové, nemůžete mi někdo poradit ohledně torrent streamu? jak to funguje? předpokladam, že si musím stahnout nějaky program a pak to jde samo nebo co? nejsem uplně přes počítače, tak se předem omlouvám za blbé otázky

Reagovat
smazaný uživatel

stiahini si utorrent, nainštaluj a choď tuna...http://thepiratebay.se/

Napíš tam čo chceš stiahnuť klikni na tú ikonu magnetu a wuala sťahuje sa.

Napríklad

http://thepiratebay.se/search/frozen/0/7/0

SE-ludia ktorí seeduju (ktorí ti posielajú to čo sťahuješ, viac ludí =rýchlejšie sťahuje)

LE počet leecherov, čiže ludi ktorí ten torrent sťahujú. (ak je viac LE ako SE tak to sťahuje strašne pomaly a vačšinou to ani nestiahneš pretože sa ti to zastaví)

Odporúčam sťahovať len od zelených a fialových (zeleny je VIP, fialový je trusted)...

Have fun

Reagovat
Fenri

Mám takovej pocit, že jsi odpověděl na jinou otázku

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

ale za snahu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Musím navštiviť psychologa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

kopíruju návod od kiwwiho:

tak pre novacikov a zaciatocnikov ale aj pre technicky menej zdatnejsich starych harcovnikov som zbuchal narychlo navod na sledovanie streamov:

1. http://ace-stream-media.software.informer.com/2.1/download/ - nainstalovat ace stream (niekde sa to vola aj Torrent Stream)

2. http://www.speedyshare.com/ZtDVc/Bloodzeed.acelive - nasintalovat Tiny DM manager

3. zadat tuto adresu do prehliadaca acestream://53261a8900a8b2d6cdaa2398e226554224d18b5 - malo by to automaticky spustit ace stream (po pripade si otvorte ten ace stream, hore na liste vyberte media ->open network stream -> a vlozte tam ten odkaz)

Je to navod na Bloodzeed (je to anglicky streamer, ktory streamuje v perfektnej kvalite zapasy PL s anglickym komentarom), ale vzdy su k dispozicii aj alternativy od Rusov, alebo Ukrajincov

Zhrnutie pre vsetky druhy streamov:

1. zaklad je mat nainstalovany ACE stream (Torrent Stream), Sopcast (http://www.sopcast.com/download/) a potom su tu klasicke flashove streamy, ktore idu priamo cez prehliadac (odporucam mat nainstalovany doplnok add block v prehliadaci, ktory vam bude blokovat otravne vyskakovanie reklam)

2. http://www.wiziwig.tv/competition.php?part=sports&discipline=football - na tejto stranke najdete stream na vsetko (kliknete na konkretny zapas, vyberiete si stream podla vasich kriterii (bitrate - cim vyssi, tym lepsia kvalita ale zaroven vyssie poziadavky na rychlost internetu, jazyk) a kiknete na play now)

Reagovat
smazaný uživatel

děkuju moc, přesně tohle jsem potřeboval

Reagovat
kiwwi

inac na ten Tiny DM manager sa vyser...Bloodzeed jeden cas streamoval s tym, ze to bolo potrebne, myslel som si ze uz to tak bude furt, ale uz streamuje normalne ako ostatni

Reagovat
wild

naco je ten Tiny DM manager?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele dostal jsem se k tomu třetímu bodu, kdy jsem vlastě do prohlížeče kopiroval ten odkaz na bloodzeed a otevřel se mi muj acestream, ale vyskočila mi tam tahle chyba : Chyba:

Engine could not load "acestream://53261a8900a8b2d6cdaa2398e226554224d18b5/" : "Cannot load transport file"

Chyba:

Cannot load transport file

Reagovat
kiwwi

a ide nieco na tom streame? pretoze to vypisuje aj mne

Reagovat
smazaný uživatel

no to ja nevím já se řídil jen tím navodem cos tu pro nás ochotně sepsal

Reagovat
kiwwi

jo aha to bol len priklad nejakeho streamera, teraz nestreamuje...vyskusaj si trebars toto, mne to ide

acestream://4895f56028cd41e10b42d236f1e6ff261e6bd6f1

Reagovat
smazaný uživatel

Zadaný vstup nelze otevřít:

Přehrávačem VLC nelze otevřít MRL 'acestream://4895f56028cd41e10b42d236f1e6ff261e6bd6f1/'. Podrobnosti naleznete v záznamu informací.

fakt nevím co jsem zas posral

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem zkusil tady tohle, což by mělo jet a se stejným vysledkem, nevím kde je chyba... http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=248703&part=sports

Reagovat
smazaný uživatel

Stahni si Sopcast (dej do google sopcast download ) nainstaluj,pred zapasem jdi na wiziwig.eu ,tam si najdes svuj zapas,klikni na stream,u ktereho je napsane sopcast a chvilku pockej,spusti se to a sledujes zapas skoro v hd

Reagovat
smazaný uživatel

a tam je nějaky rozdíl, mezi tím co kluci popisujou výš? jakože sopcast je něco jiné než torrent stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene je to uplne stejne,ale ja preferuji tohle,je to na tobe

Reagovat
kiwwi

je dobre mat aj ace stream aj sopcast, pretoze niekedy najdes dobry stream na jedno, inokedy na druhe...odporucam mat este nainstalovany VLC player

v podstate na vsetky streamy je zaklad ACE stream, Sopcast a VLC player - s tymto si pozries vsetko

Reagovat
stas87

je to nutnost kvoli LM?ja len ze na LM su vsetky streamy pomale a mna to serie

Reagovat
Coutinho10

Torrent Stream se seká.....zkus radši Stream Torrent

já ho používal, když jsem ještě nechytal SlovakSporty a max. spokojenost...plynule, většinou anglickej komentář

http://www.wiziwig.tv/softwareitem.php?softwareid=25&part=software

Reagovat
smazaný uživatel

a ten add block nastavím jak prosím tě?

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na fenriho

Reagovat
kiwwi

aky pouzivas browser?

kazdopadne v kazdom je to ako rozsirenie, extension - ides do nastaveni, najdes rozsirenia, das pridat rozsirenie a vyhladas ad block

upozornujem, ze na niektorych flash streamoch je potrebne prave tento ad block mat vypnuty, pretoze nedate okno na full screen

Reagovat
smazaný uživatel

Já se v tom fakt nevyznám Řeknu známému aby mi s tím poradil.Ale díky za radu bohužel s mojí tupostí mezi PC jí asi nevyužiji

Reagovat
smazaný uživatel

tady https://adblockplus.org/en/chrome, jestli mas neco jineho nech chrome, tak si vyber svuj prohlizec vedle tlacitka install for chrome a mas to

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bych zvládnout mohl dík

Reagovat
Honza Matoušek

OT: Když už se tu bavíte o gamecenter na NHL, nevíte někdo, jestli jde obejít league pass na NBA?

Reagovat
fff

BR: "Niet pochýb o tom, že v prípade kvalifikácie do Ligy Majstrov sa nám v lete otvorí trh s inou kvalitou a typmi hráčov."

Reagovat
smazaný uživatel

ciii to je novinka

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli budete nakupovat jako teď v zimě, tak vám to stejně nepomůže.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

myslitel

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by šel po Coentraovi

Reagovat
cristiano.K.

cítí se odhodlaně

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=Qj2xSQU1Avw#t=216

Tady je duvod,proc Kagawa "hraje spatne".Naprosty ignor od spoluhracu

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Sestavili to Japonci na jeho obhajobu,tak me to celkem pobavilo.Urcite to neni duvod,proc je spatny,ale myslim si,ze to je celkem duvod k zamysleni-hrac,ktery byl zvykly na to,ze pres nej chodilo spoustu micu je nevyuzivan

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem minutu a půl a asi 85% těch možných přihrávek by bylo příliš riskantních. United nejsou Barcelona nebo Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

he is looking only the ball

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

spíš to jen napovídá, proč hrají tak strašný hovno.

Kagawa by si měl zabalit a vrátit se domů a oblíct si zas žlutý dres!

Reagovat
Honza Matoušek

OT 2: Někdo na Diablo III, Reaper of Souls?

Reagovat
Miguel19

José Mourinho: "Bral bych porážku (pokud by to Fulhamu pomohlo udržet se v PL) než 10 vítězství (Chelsea) a ligový titul. Rád bych, aby londýnské týmy zůstaly. Mám s Fulhamem, našim sousedem a rivalem, citové spojení. Rivalové potřebují jeden druhého. Je to dobré pro všechny, takže doufejme, že se dokáží zachránit. Ale my se je samozřejmě musíme pokusit porazit."

Co to je do prdele?

Reagovat
smazaný uživatel

kecy

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by prohráli za tyhle řeči.Byl bych zvědavej jak by potom zase brečel.Musí být fajn tohle vyjádření pro fanoušky Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho chlapa žeru.

Reagovat
penepi

Reagovat
vitasrp

Jak se to tu říká? Zase si to vodí?

Reagovat
Rssa

Ale co si vodí? On už vážně si vodí myšlenku v hlavě nebo co, to už nemá žádnou vážnost.

Reagovat
vitasrp

Podle mě už vodí i sám sebe, dotáhl to na novej level..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
TopinB

Když prohrajem tak to bude ze soucitu, pokud ne, tak je to vina hráčů

Reagovat
Kenneth

Zase si kazdyho povodil.

Reagovat
Bakary3

Slabší a slabší... Proč ze sebe pořád dělá dobrovolně kreténa ?

Reagovat
kvasha16

aby si sa mohol smiat

Reagovat
afc

"Bral bych porážku (pokud by to Fulhamu pomohlo udržet se v PL) než 10 vítězství (Chelsea) a ligový titul.

Ten si z toho robi fakt velku prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsu rival

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bych bral radši výhru Fulhamu než titul Chelsea.

Reagovat
Error

Jako sice mu za Fulham chytá syn, ale i tak by se mohl v těch kravinách trochu krotit.

Reagovat
minoLFC

Ktorý víkend konečne nebudete hrať proti žiadnemu rivalovi?

Reagovat
SunFells

Vždyť oni se k těm 17 zachráněným rivalům přidají zase jiní tři, José

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

vsázet podle tipů eurofotbalu, tak nikdy nic nevyhraju

Reagovat
Rssa

OT, když už se to tu tak rozjelo:

Má někdo zkušenost s nákupem telefonu přes Google Play?

Reagovat
Maresma

Teta to tam v USA koupila a pak mi to dovezla do ČR.

Reagovat
I am Mancunian

sprostredkovane mam, kupoval som tak posledne dva moje telefony

Reagovat
Rssa

A jak to funguje? Vyhlédl jsem si, že tam mají Nexus 5 za 399 dolarů, což je o 4 tis. méně než se prodává v české distribuci. A lze koupit právě přes google play. To je jak normální eshop, že udáš adresu, zaplatis pres platebni portal apod.?

Reagovat
I am Mancunian

to musis kupit cez niekoho kto je v USA, shipping maju len vramci ameriky, ja mam tiez odtial kupeny N5, ten clovek ti ho potom posle postou, pripadne doveze, ja som kupoval minuly rok N4 cez send2me, za 15€ mi to poslali, len bohuzial uz skoncili

Reagovat
Rssa

A nějaké evropské pobočky google play nejsou? Třeba Německo? Ono se to hodně vyplatí, v USA ale nikoho neznám...

Reagovat
Maresma

Německo 399 euro, ale taky by ti to od tam někdo musel poslat tuším.

Reagovat
Rssa

Oj, no to je nepěkné, škoda, že to nejde do ČR, nebo že u nás google play neexistují

Reagovat
Maresma

Je to škoda, no.. já měl štěstí že mám tetu v Americe.

Reagovat
I am Mancunian

kvoli kurzu dolara sa to oplati hlavne z ameriky

Reagovat
smazaný uživatel

No dnes dúfam že NUFC si vezme 3 body aj keď asi veľmi snívam, Hull sa fakt dobre rozbehol, navyše nám chýba Collocini so Santonom no neviem neviem, velmi by sa Remy musel utrhnut

Reagovat
smazaný uživatel

Reason behind football banning messages under players' jerseys - often hard to decipher what's a political msg for eg in various languages and this ban on messages on t-shirts under players' jerseys was proposed by the English FA and approved by FIFA today.

FUJ!

Reagovat
Zaschrona

No, jestli je pravda, ze nejak realne hrozi, ze se nejake tymy nedostanou do LM/EL kvuli FFP, tak proste musime skoncit pred Spurs a ManU, ta teoreticka sance, ze by se neco mohlo dit s ManC tu byt muze... Dneska to nutne chce TRI BODY. COYB!

Reagovat
Maresma

Můžeš mi na to hodit nějakej odkaz please?

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo fajn. Na druhou stranu nevím, jestli by pro Sunderland měla Evropská liga nějaký význam.

Reagovat
Zaschrona

Pokud Man City vyhraje League Cup, tak pak kdyby je z poharu vyhodili, tak to misto prejde na dalsi nejlepsi tym v lize, Sunderland jestli chce do poharu, tak musi Man City porazit. Nebo se dostat aspon do finale FA Cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si právě myslel, že když ManCity vyhodí z toho poháru, tak to místo připadne Sunderlandu. Jinak vím, že prohrát ve finále nestačí a pro to tam ostatně nejedeme.

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřím tomu, že to někoho postihne

Reagovat
Zaschrona

Everton reject Skhodran Mustafi called up by Germany after being released on a free transfer by Moyes in 2012.

Moyes

Reagovat
stas87

nechapem co tym löw sleduje zasa nezobral kevina

Reagovat
Zaschrona

Zrejme to je spojene i s tim, ze Löw nechce, aby Mustafi nastoupil za Albanii a tim padem pak za Nemecko nemohl hrat vubec. I tak to ale znamena celkem dost...

To, ze nenominoval Vollanda, to je pravda, dost nepochopitelny, souhlas...

Reagovat
stas87

tak daleko by som nechodil so spekulovanim,mustafi uz hral za 21ku,zasa si ale myslim ze mohol zobrat niekoho z BL a dat mu sancu,v nominacii su styria stoperi,podla mna zacne merte a ku nemu asi ginter,po polcase boateng-mustafi? nejde höwedes a mats,skoda ze nehrava wollscheid,ten pripada v uvahu

Reagovat
SunFells

Reagovat
niflheim

Wenger Knows Best @wengerknowsbest

Are Mertesacker, Cazorla and Rosicky set to sign new deals? No. Are they sat at a desk, with little bit pen and paper? Set, no.

Reagovat
Erdovec

Passport control at the airport:

- Nationality?

- Russian.

- Occupation?

- No, no, just visiting.

Reagovat
niflheim

Trošku starší

- Sex?

- Three times a week.

- No, male of female?

- Doesn't matter.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kenneth

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

- man, woman, sometimes camel.

Tak to poznám ja.

Reagovat
Erdovec

"Name?"

"Abu Muhamad Dalah al Sarafi."

"Sex?"

"Four times a week."

"Not count - male or female?"

..."Male, female ... sometimes camel."

"Holy cow!"

"Yes, cows and dogs too. "

"Man,........ isn't it hostile?" ...

"Horse style, dog style, any style."

"Oh dear!"

"Deer? No deer, they run too fast!"

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slovak Sport 1 & 2 na Digi..

Reagovat
stas87

od kedy?vcera vecer to na mna vybaflo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si myslíš, že bude zítra vypadat útok City?

Reagovat
smazaný uživatel

Poslednich 5 zapasu = 3 goly, takze bych si tipnul, ze tam da Kuna od zacatku, i kdyz to je docela tezky odhadovat. Pokud to tak bude, tak s nim Negredo.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto se právě ptám, protože Negredo + Džeko v COC = 12 branek. I když je pravda, že Negredo pět z těch šesti gólů dal WHU. No, nezbývá než doufat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tj, ale ted se jim nedari, takze to chce novej impuls, Kun tam ma letos 27 minut na gol, ale zase to je prvni zapas po zraneni, na druhou stranu s tim Pelle na zacatku sezony proti NU nemel problem, takze nevim..

Reagovat
smazaný uživatel

To je statistika z FA Cupu, takze nic, spatne jsem se podival..

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to vidíš obecně? Já věřím, že z toho bude trofej. ManCity si ji může vyhrát jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, co ti k tomu obecne mam rict. Pelle trofej potrebuje, tak to snad dopadne.

Reagovat
Nikikrew

Skoda ze prvy polcas neuvidim. Ked sa vratim, chcem vidiet polcas 0-1

Reagovat
tweek

Dnes jdu na košt slivovice, tak ať je co slavit kuci...

Stoka - AFC 0:2 (Giroud, Ox)

Reagovat
Euphael

Proč si nechal Ragnar Lothbrok utéct takou dobrou ženu, která se obrátí proti němu teď.

Reagovat
Mervin

protože je to vemeno dotáhnout si tam místo ní jakousi děvku stejně je největší frajer Floki

Reagovat
Maresma

Dík, demente.

Reagovat
Arbiter

Fulham Team to play Chelsea: Stekelenburg; Riether, Hangeland, Heitinga, Richardson; Dejagah, Parker, Sidwell, Dempsey; Kasami, Bent.

Reagovat
stas87

dejagah hra dobre?

Reagovat
Miguel19

Chelsea team v Fulham: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Schurrle, Oscar, Hazard; Torres. #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná Ještě Lampard za Ramirese a bylo by to úplně super. Snad Oscarovi odpočinek relativní pomohl a ukáže něco.

Reagovat
Arbiter

Chelsea team v Fulham: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Schurrle, Oscar, Hazard; Torres. #CFC

Reagovat
Arbiter

spokojenost... relativně

Schwarzer, Cole, David Luiz, Mikel, Lampard, Willian & Ba. #CFC

Reagovat
vitasrp

Sestava velmi dobrá, konečně jsme to i trochu obměnili, takže bychom nemuseli předvést stejnou sračku, jako když jsme hráli středa - sobota v předcházejících případech.

Reagovat
FCSL

Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Rosicky, Cazorla, Podolski, Giroud

Reagovat
FCSL

Rosa vytlačil Ozila

Reagovat
FCSL

A Gibbs je zdravej

Reagovat
smazaný uživatel

toto je veľmi dobrá zostava

Reagovat
FCSL

Fabianski, Vermaelen, Flamini, Ozil, Oxlade-Chamberlain, Gnabry, Sanogo

Reagovat
J0EL

Keby este bol Flamini namiesto Artetu, tak je ta zostava dokonala.

Reagovat
PhilipS

Poldi v základu ne...

Reagovat
afc

Vyborna zostava a lavicka je dnes luxusna

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbsík

a Arsene chytil koule a nechal Mesutka na lavce? to čumím..

Jestli Arteta dnes nezahraje aspoň průměr, tak ať jde doprdele..

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní, dneska Poldi gol.

Reagovat
Miguel19

Eto´o ani na lávce...co to

Reagovat
Arbiter

a kolik bys toho chtěl ve svých 39 odehrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Jsem zvedavy na Oscara. Dneska by mel ukazat prvotridni vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Krleš v House of Cards Nenapadlo by mě že se takhle dá přeložit Shakespeare.

Reagovat
fajdax

Reagovat
TopinB

Já to viděl enom s anglickýma titulkama, to je na to "Cry 'Havoc!' and let slip the dogs of war"?

Reagovat
smazaný uživatel

Potřeboval bych poradit mám rozkoukaný seriál Vzpomínka na budoucnost,který jsem stahoval na torrentu a mělo to být celé v češtině jenže pár dílů je v angličtině a nejde mně tam dát titulky. Neví někdo kde bych to mohl stáhnout v CZ mám vyzkoušený jen torrent a zbytek jde mimo mně. Na ulož to je to v eng… Díky

Reagovat
soukup

Stoke City: Begovic; Cameron, Shawcross (c), Wilson, Pieters; Walters, Nzonzi, Whelan, Adam, Arnautovic; Crouch.

Subs: Sorensen, Muniesa, Wilkinson, Palacios, Ireland, Etherington, Guidetti.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Adam zase ukopne párkrát.

Reagovat
soukup

klidně se tentokrát může ukopnout, ale budu radši, když dá gól s využitím své skvělé kopací techniky, jako se mu dařilo doteď

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal jedná o smlouvě pro Santiho! Konečně!!!!!!

Reagovat
Euphael

Jinak pokud by se tuhle sezónu nepovedlo vyhrát ligu, tak snad budeme do trojky a urveme FA cup. To co máme teďka za sestavu společně s lavičkou je super a do příštích sezón se dá na čem stavě. To ještě máme na marodce Theo a Ramba. Hlavně, aby to nevyhrála Chelsea

Reagovat
fajdax

fňuk

Reagovat
mojmira

přesně kdokoliv kromě autobusáků

Reagovat
Erdovec

OT: tak putin už to cvakl

Reagovat
Godwinson

Tam to bude ještě "legrace"

Reagovat
smazaný uživatel

ani nie, Ukraina ma 2 možnosti, ísť do vojny s Ruskom bez pomoci EU alebo prehltnuť stratu Krymu.

Bolo by to zaujímave iba ak si Ukraina vybrala tú prvú možnosť, alebo ak by Putin dostal chuť na vačšiu časť Ukrainy....Ale pochybujem, že sa to stane.

Podľa mňa to pojde takto, EU, USA pohrozia Putinovi aby nechal Krym napokoji, on si ho vezme a celá sága skončí. Nikto proti tomu nič nespraví a Putin to vie.

Reagovat
Godwinson

Mně přijde fascinující, co Rusko právě provádí a chystá provádět na území suverénního státu. Dle slov Putina to navíc nemusí být jen Krym.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak popravde Rusko darovalo Krym Ukraine pred 50timi rokmi. Źije tam vačšina rusov ktorí niesu proti pripojení k Rusku. A popravde na jeho mieste by som spravil to isté, teda možno nie tak agresivne..Ale tak to už je jeho štýl- Ale pochybujem, že bnude chcieť aj iné časti. Taký hlúpy zas nie je. Vie že mu EU a UKR dovoli maximalne Krym.

Reagovat
Godwinson

To je sice hezké, ale na mapách tam stojí Ukrajina a čekal bych, že podle toho bude jednáno. Bude hodně smutné, pokud jim to tak snadno projde.

Reagovat
smazaný uživatel

Krym je pre zbytok sveta strašne nepodstatný. Znamená veľa len pre Ukrainu a Rusko keďže tam Rusi majú vojenskú základnu.

BOhužiaĺ pre Ukrainu s Ruskom sa nemôžu porovnávať. Najlepšie by teda pre nich bolo ak by ustúpili a nechali im Krym. Ak by Putin chcel aj ďalšie časti tak vtedy zaútočiť s tým, že EU a USA by sa museli pridať keďže majú spolu nejakú dohodu...

Reagovat
Erdovec

já teda nevím, ale těžko má Ukrajina nějakou dohodu ať s EU, NATO, USA, Rusku to jako vždy projde, kvůli Ukrajině nikdo nepůjde do konfliktu, ať už kvůli Krymu nebo větší části, bude se nadávat, hrozit sankcemi a postupně to vyšumí

Reagovat
Arbiter

stejně jako to prošlo Amíkům v Iráků...

Reagovat
Erdovec

a?

Reagovat
Arbiter

a nic... jen ti přitakávám

Reagovat
Godwinson

Jde o ten princip, no. Zbavit se Krymu s takovým množstvím ruské špíny, to se Ukrajině nemůže nevyplatit :) Ale principiálně je to děs a ještě větší, že jim to projde, jak už je tu psáno, no.

Reagovat
soukup

tak třeba v sudetech taky bylo hodně němců a hodilo se to jako super záminka

Reagovat
Arbiter

V ČSR ale nebyl žádný státní převrat, že jo.

Reagovat
soukup

to nebyl, ale jestli to budou obhajovat jako ochranu ruského obyvatelstva, tak rétorika je prakticky totožná

Reagovat
Arbiter

jenže v jiné situaci. Pokud budeš vnímat jen danou rétoriku, vytrhuješ to jen z kontextu. Já ti položím otázku - proč by měl Krym tu vládu, která vznikla v Kyjevě, považovat za právoplatnou?

Reagovat
Erdovec

to vůbec nemusí, ale nemá k tomu aby ji za právoplatnou nepovažoval používat zvaní cizí armády na své území, to je vlastizrada

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak neznám ústavu Ukrajiny, ale pochybuju že parlament může jenom tak hlasováním odvolat prezidenta. Takové pravomoce nemá snad žádný parlament na světě, který je hoden toho jména. Takže právně by měl být prezident pořád ještě Janukovyč.

Reagovat
soukup

však nemusí a chápu je, ale stejně tak se můžu ptát jaký má Rusko právo vojensky obsadit území jiného suverénního státu? Podle mě by se do toho teď neměli míchat a ta situace mezi Kyjevem (a západem) vs. východem (a Krym) musí nejdřív vyřešit nějak vnitřně. Pokud ten zájem o Rusko vzejde z té části Ukrajiny, tak ať se připojení k Rusku začne vyjednávat, ale to se přece nemůže stát v řádu dní nebo pár týdnů. Nebo jako technicky může, ale bude to mít tuhle pachuť, jakou to teď má.

Reagovat
soukup

ale tak když se to obejde bez boje a nebudou se roztahovat dál, tak pro mě za mě...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono jde o to, že čistě podle práva na sebeurčení národů, což byl princip na kterém vniklo i Československo, Sudety měly dostat minimálně autonomii. Kdyby se Druhá světová zázračně nestala, Sudeťáci u nás zůstali, a ČSR bylo celou dobu demokratickou zemí, tak by autonomii měli. Protože jinak by do nás ryl každý demokratický stát v Evropě. Měli bysme naše vlastní Katalánsko, nebo Skotsko.

Reagovat
Arbiter

Jde čistě o Krym.

Reagovat
vladis271

2. odstavec. To by mi pripomenulo správanie nemenovaného nemeckého kancelára voči Československu.

Reagovat
Zaschrona

to je dobre

Reagovat
smazaný uživatel

čo je na tom dobre?

Reagovat
Zaschrona

Krym mnohem vic patri pod Rusko nez pod Ukrajinu, etnicky i historicky. Nebyt Chruscova, tak dneska je i nadale v Rusku...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tomu chápem, viem prečo to robí ale určite to nie je dobré.... To je ako keby USA napadlo nejakú pohraničnú časť Kanady kde sa rozpráva po anglicky. Alebo ako keby Fra obsadilo Brussel. je to obrovský problém.

Reagovat
Arbiter

není to podobné, si uvědom, co se v posledních týdnech na Ukrajině stalo, státní převrat, samozvaná vláda, navíc vláda, kterou Krym odmítá. Navíc pořád považují Janukovyče za prezidenta. Pokud to Janukovyč "dovolí", pak to je lehce obhajitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Janukovyc môže dovoliť čo chce, ten už nemá kontrolu nad ničím... Ako som písal vyššie, spravil by som to isé čo Putin vadí mi ale to, ako to robí. Kľudne by sa to dalo spraviť diplomatickejšie, toto je strašne agresivne. Kľudne to môže skončiť vojnou..

Reagovat
Arbiter

Jelikož ho Krym považuje za prezidenta, tak proč by měl mít nulový vliv?

Reagovat
smazaný uživatel

aj keby žili v anarchii. Rusko tam popravde nemá čo robiť. V roku 1994 podpísali dohodu s Ukrainov, že ak sa zbavia nucleanych zbraní tak budú rešpektovať Independence and Sovereignty and the existing borders of Ukraine... To čo sa deje na Kryme porušuje toľko dohôd že je uplne jedno či si myslia, že je Janukovyc prezidentom alebo vladcom sveta...

Reagovat
Zaschrona

Kdyz zapad plne podporuje prozapadni fasisticky prevrat a totalne tu zemi rozvratili, tak nevidim duvod, proc by se Putin do te hry take nemohl zapojit...

Reagovat
smazaný uživatel

Když se to obejde bez obětí, tak to bude dobré. Východní části Ukrajiny patří pod Ukrajinu opravdu jenom náhodou. Ta sama nemá historii státnosti. Celá ta obrovská oblast byla buď pod vlivem Ruska, nebo Rzeczpospolity, případně Litvy. Jenže ti tak daleko nikdy nesahali. Rusko to území dobylo, ale na Turecku, respektive na jeho vazalovi. Chápu že princip nedělitelnosti států je důležitý, ale reálně pokud by se ty oblasti odtrhly, tak bude Ukrajina etnicky a jazykově jednotnější, bude pevně směřovaná jedním směrem, a ne pořád rozhádaná. Navíc lusknutím prstu vyřeší obrovský problém průmyslového Donětska. Ani za dvacet let nedokázala restrukturalizovat ekonomiku z těžkého průmyslu na spotřební zboží. Takhle to udělá sice bolestně, ale zato rychle.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Erdovec

V jeho prohlášení se mluví o "území Ukrajiny". Invaze se tak nemusí omezit pouze na Krym.

přímo super no...

Reagovat
Godwinson

Moyes má ukrajinské předky.

Reagovat
Zaschrona

Nemluvil bych o zadne invazi, pochybuju, ze Putin by tim, ze by sel po te cele vychodni Ukrajine riskoval, ze bude mit nechutny bordel ve vlastni zemi, protoze spousta tech ruskych etnickych mensin by tohle jiste chtela vyuzit jako zaminku k tomu, aby nemuseli byt pod Ruskem. Moc si nedokazu prestavit, jak realne muze dosahnout toho, ze by na Ukrajine dostal co chtel a doma to udrzel v pohode...

Ale vychodni Ukrajina je proste historicky mnohem, mnohem vic ruske uzemi. Menit hranice se v dnesni dobe v Evrope prakticky nedaji, a pochybuju, ze se menit budou...

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

je to celý smutný

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo se to čekat. Jeden z prvních nařízení které si zatimní parlament v Kyjevě odhlasoval, zrušil povinnou ruštinu jako úřední jazyk pro oblasti s menšinami. Další krok by byl zřejmě zrušit autonomnii Krymu, a to Krym nemůže připustit. Plus pochybuju že oblasti kde Strana regionů běžně dostává ve volbách přes 90% uznají parlament který nemá nic společného s tím který byl zvolen.

Reagovat
Arbiter

však už neuznali a nadále považují Viktora za prezidenta...

Reagovat
vladis271

Ukrajina má 100 tisícovú armádu, s tým asi proti Rusom nič nezmôže. Koľko majú Rusi?

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno, Putin by je zvládl sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukraina má obrovské zásoby zbraní. Kľudne by mohli vyzbrojiť celý národ. Taktiež majú zrejme najlepšie defenzívne hmm veci :D v europe. Rusku by tvalo roky kým by ich obsadili...A to ani nehovorím o tom, že ak by tým Putin donútil zasiahnuť Europu a USA.

Reagovat
soukup

to s teda nemyslím, že by to Rusku trvalo roky, kdyby to měla být opravdu regulérní válka a ne nějaký pomalý našlapování po špičkách

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by do toho Rusko šlo silou, tak obsadí ty území na kterých ho uvítají, a na zbytek se vykašle. A to zvládnout za pár dní. Ukrajina se na účinný odpor nezmůže. Sama ta země je rozhádaná, ekonomicky na dně. Nemá zdroje na válku. Natož na tu, kterou by mohla vyhrát.

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že podceňuješ obvyteľov Ukrainy a celkovo konflikt ktorý by nastal ak by sa Putin rozhodol zobrať vačšiu časť Ukrainy

Reagovat
mojmira

těžko by obyvatelé Ukrajiny, šli bojovat proto, aby udrželi území na kterým žijou hlavně rusové

Reagovat
smazaný uživatel

ASko myslíš, ja si myslím opak.

Reagovat
mojmira

já teda osobně bych rozhodně nešel bojovat někam, kde nežijou "moji" lidi ... oni by taky nešli bránit Ukrajinu, ale starali by se o sebe

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem. To je ako keby Madari obsadili Dunajskú stredu. Mám pocit, že yb bol každý nasratý, nie kvoli madarom ale ktovi tomu, že je to územie slovenska ktoré musi každý rešpektovať.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím. Ruská armáda má bojové zkušenosti a za sebou spoustu let modernizace. Ty jednotky co by šly do akce by byly vybavené špičkově. A s dobrou taktikou, jako proti Gruzii. Tu taky porazili hlavně díky taktice. Sice to vypadá jako kdyby medvěd ubil králíka, ale Rusáci tam neposlali ani tolik vojáků co proti nim Gruzínská armáda, trénovaná a vybavená USA, postavila. Vyhráli díky perfektně provedené operaci. Šak taky Izraelci ten jejich plán okamžitě pečlivě prostudovali, a uvádí ho jak může menší armáda zastavit větší a okamžitě přejít do protiútoku a zničit protivníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Gruzinsko a Ukraina je ale obrovský rozdiel. Rozprával som sa o tom s mojim ujom ktorý bol vojakom a stále sa zaujíma o také veci. On mi vysvetľoval čo všetko majú a čoho sú schopní, už si nepametám detaily ale záver bol, že Rusko by to nemalo také ľahké ako si každý myslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Logicky, Rusko má už teďka v pohotovosti víc vojáků než má Ukrajina vůbec k dispozici. Kdyby ona vyhlásila pohotovost, tak než stačí pořádně mobilizovat, tak budou Rusové v Kyjevě a válka efektivně prohraná. Prostě silou to nepůjde. Nejlepší strategií pro ně by bylo pozvat tam OSN a souhlasit s nějakou formou autonomie pro východ ukrajiny a případně referendum na Krymu. Tak by vzali Rusům vítr z plachet a získali čas. Ale to neudělají.

Reagovat
smazaný uživatel

Si to predstavuješ jak Hurvinek. Rusku by trvalo 3 mesiace kým by presunuli vačšinu vojska a tankov na Ukrainu....

Reagovat
smazaný uživatel

No, za Druhé světové do zvládli zhruba za měsíc, od konce září kdy osvobodili Charkov, do začátku listopadu kdy osvobodili Kyjev. A to proti nim stál Wehrmacht.

Reagovat
vladis271

Európa nemá zasiahnuť ako, lebo EÚ je ekonomická a hospodárska organizácia, nie vojenská. Akýkoľvek zásah by musela schváliť BR OSN, a to by znamenalo defacto 3. svetovú a to kvôli Ukrajine nebude riskovať nikto. Ukrajina má strašnú nevýhodu, lebo je ruský sused. Amíci to neriskovali v 68 s nami, nebudú to riskovať ani teraz. Môžme sa len modliť aby išlo len o Krym, tam si nvm ani teoreticky predstaviť, že by proti Rusom okrem Ukrajiny niekto zasiahol. Ak by išli na celú Ukrajinu, tak tam by už mohol vzniknúť celkom prúser.

Reagovat
smazaný uživatel

USA a UK má dohodu s Ukrainou. Ak ich niekto napadne tak to musia riešiť. Podľa mňa by Krym nikoho nezaujímal. Ale vojna by donútila USA a UK zasiahnuť.

Reagovat
mojmira

takových dohod už bylo, stejně je to jen na oko v rámci dobrých vztahů, ale klidně se na ně můžou vys*at

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem či by si to mohli dovoliť. USA/UK nechcu aby bola Ukraina pod vplyvom Ruska. Museli by zasiahnuť ak by chceli udržať pozitivny vzťah s Ukrainov ktorá je pre nich dôležitá...

Reagovat
smazaný uživatel

A jak by zasáhli? Oni by měli problém tam ty vojáky vůbec dostat. V Turecku mají Američani základnu, ale to by se protáhlo něco vyjednávat. Navíc jsou tam tuším jenom letiště a žádná pozemní armáda. UK má několik tisíc vojáků na Kypru, ale nic co by udělalo rozdíl. Navíc nemá leteckou podporu, páč je momentálně bez letadlových lodí. Které stejně do Černého Moře nemůže poslat. A navíc nepůjdou do války s Ruskem.

Reagovat
vladis271

Navyše neexistuje otvorený stret ruských a amerických vojakov. Aj v studenej vojne bojovali maximálne tajné služby a armády stáli proti sebe v zástupných vojnách.

Reagovat
smazaný uživatel

A? Veď toto je uplne iná situacia...Toto nie je studená vojna...Neviem prečo si všetci myslia, že by Rusku trvalo týždeń na to aby ovládli celú Ukrainu a skončia vojnu. Ak by to išlo tak rýchlo tak za mesiac ovládnu celý svet....

Reagovat
Arbiter

jenže oni skonči u Krymu

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopitelně že neovládnout. V Polsku by je už zastavilo NATO. Ale co se týče bývalého území Sovětského Svazu, mimo pobaltí které je taky chráněné NATO, tak nemají konkurenci. Takový Kazachstán má svoje severní území, obydlené taky převážně Rusáky, jenom protože do nich Rusko neryje. Kdyby začlo, tak je nikdo neochrání.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.theguardian.com/world/2014/feb/28/ukraine-military-russia-crimea

the Ukrainian forces are still formidable, better-trained, engaged over the last decade in international peacekeeping missions and established close contacts with western counterparts.

Majú viac ako 150 tankov, viac ako 100 stíhačiek a zrejme najlepšiu AA defence v europe

Rusko by sa dosť potrápilo kým by nad nimi vyhrali a aj keby nad nimi vyhrali trvalo yb im roky kým by ukľudnili obyvateľov Ukrainy.

Reagovat
mojmira

tak 150 tanků a 100 stíhaček je docela výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

My máme 3 stihačky

Reagovat
mojmira

podle údajů na internetu k roku 2013 má Rusko 15,5k tanků (nejvíc na světě), 28k vojenský vozidel, 3k stíhaček, 1k vrtulníků, atd.

Reagovat
vladis271

Ani ne. Stíhačiek majú vzhľadom na svoju veľkosť dosť. V kombinácii s AA defence by im to vystačilo aj na dlhšie odolávanie. Ale tankov majú smiešne málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bojeschopnost jich je dost nízká, ne? Většina z nich je v rezervě a prakticky všechny před modernizací.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Horná komora ruského parlamentu schválila Putinov návrh na vyslanie armády na ukrajinský Krym.

no dopce.

Reagovat
Erdovec

kdyby jen na Krym

Reagovat
Arbiter

mě na tom všem fascinuje ta rychlost obsazování...

Reagovat
vladis271

aby som sa o 3 dni nezobudil a pred domom nevidel ruský tank.

Reagovat
smazaný uživatel

Slosyho plot dostane nový úkol

Reagovat
Bayern +

300. pre Kevina Nolana

Reagovat
smazaný uživatel

Passport control at the airport :

- Nationality?

- Russian.

- Occupation?

- No, no, just visiting.

Reagovat
fantomas

Pche, okopírovanej Bill Bailey

Reagovat
smazaný uživatel

okopírovanej prospero.

Reagovat
fantomas
Reagovat
Zaschrona

Everton XI: Howard - Coleman, Stones, Distin, Baines - McCarthy, Barry - Deulofeu, Osman, Pienaar - Naismith

Everton subs: Joel, Browning, Hibbert, Barkley, McGeady, Mirallas, Lukaku

West Ham United XI: Adrian - Demel, Tomkins, Collins, McCartney - Noble, Taylor - Jarvis, Nolan, Downing - C Cole

West Ham subs: Jaaskelainen, Reid, Armero, Diame, Nocerino, J Cole, Carroll

Gery

Reagovat
fajdax

Hodně našlapaná lavička.

Reagovat
smazaný uživatel

Anglický flash na chelsea někdo?

Reagovat
captain18

Lolkacovsky stream na Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

neexistuje v HD sorry

http://www.hdfoots.com/beinsports-11-live-stream.html

toto je najlepšie čo som našiel

Reagovat
captain18

aspon daco

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký kvalitní link na chelsea prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám akorát sopcasty, Channel - 143156

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Blbne vám někomu SlovakSport na Digi? Trochu mi skáče obraz, ostatní programy jsou v pohodě..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

booooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil na lavičke Asi sa to naposledy Wengerovi páčilo, tak nič nemenil.

Reagovat
Studni

spíš bych řekl, že ještě neni 100% fit, jinak by hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Tak abych tady u Tragédů nebyl alibista vsadil sem 5 000,- na Slovan - 1. a Stoke 10. Jdu sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal, neni to HD, ale postačí

http://nirsportz.eu/stream1.html

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, Giroud upgradeoval účes. Viem, že vám sa to páčiť nebude, ale mne sa to páči.

Reagovat
vladis271

som rozmýšľal, že si vás kuknem. Aspoň mám dôvod kuknúť si Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Chelsea dneska nee.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke fans, uz to zacina..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Špíny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
soukup

Reagovat
SunFells

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

to nechápu proč špíny. Bo hrajou s "velkým " Arsenalem?

Reagovat
soukup

protože se vztah mezi Stoke a Arsenalem už od postupu prostě nevyvíjí úplně harmonicky

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak jo. Nemůžu vědět všechno. Jinak dík.

Reagovat
Chazy

A je aspoň něco, co víš? Neber to jako útok, ale tady jsem nevypozoroval vůbec nic, tak jestli je to takhle marný všude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ty si neskutečný.... Že zrovna nevím,že vztah mezi Stoke a AFC je tak nevím nic? Vy tady už nevíte kudy a jak na mě? Kluci,já nečtu úplně vše co se děje v PL jako Vy,protož mám práci atd ( to poznáte taky),ale rýpat takovým způsobem je od Vás ubohé.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím mě to baví se bavit s Vámi kluky,Vy víte o životě h..... 80% s Vás děláte školu,živí Vás rodiče a jste 15 hodin tady na Eurofotbale a pod. Vše si přečtete a děláte chytráky.... na mě to neplatí. Je mi jasné,že když bysme si dali "kvíz" o PL tak mě sundáte Vašimi znalostmi,ale to já nemám zapotřebí. Jen málo z Vás je tady v klidu a nenechá se vyprovokovat.

Reagovat
Chazy

Co to tu zas předvádíš za divadlo?

Na mě prostě na EF působíš, jakože nemáš žádný vědomosti v žádným směru (no offense). Tak se zajímám, jestli to tak je všude, nebo jen nějaká EF póza dělání ze sebe kripla. Nebyl bys první ani poslední.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední věta od tebe sedí. Zato ty si expert 1.třídy. Bože na co si tu hraješ? Většinou tady reaguju na nesmysly a nebo si dělám prdel,jo a nebo (bohužel rád) rýpu,ale ty Vaše rádoby rozumy jsou mnohdy k zamyšlení nad tím co si vlastně o sobě myslíte? Ten či onen trenér je cyp( většinou Mou),ten hráč,sudí je mimo.... atd. Pročítáš si někdy vzpětně svoje( vaše) reakce ? Asi ne jinak byste se museli stydět. I já přiznávám,že jsou někdy moje reakce k "zamyšlení" ( ),ale i si to přiznám,ale když tu nejsem pár dnů a pak si přečtu zpětně tvoje/vaše plky tak si říkám: Ty vole to není normální!. Třeba si někdy zamést před vlastním prahem ...i když ve Vašem věku

Reagovat
Chazy

Ale však já o sobě nijak velký mínění nemám, já mluvil o tobě. To neumíš obhájit sám sebe, aniž bys zaútočil na mě? To jsou tvoje životní zkušenosti, že se chováš jako dítě a ukazuješ prstem na ostatní, protože si furt nepřišel na to, jak vyzdvihnout sám sebe?

Sice jsem mladší jak ty a dost sedím do tvýho popisu, ale popravdě, takovýhle debaty se svejma vrstevníkama nevedu, protože podobný reagování jsem neviděl tak od začátku střední.

Reagovat
Chazy

A já třeba o PL nic nečet roky a i tu docela často dávám najevo, že o tý lize už vůbec nic nevím a do žádnejch složitejch diskuzí se nepouštím, protože na to nemám vlastní názory, max zkritizuju hru v PL, protože mě to nudí.

Takže jako za mě osobně ani ten tvůj útok na mě moc nedává smysl, protože tam nevidím nic, s čím bych se ztotožnil.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš a moji vrstevníci tady občas si něco přečtou,zasmějou se a když je debata o Eurofotbale a o mě tak mi říkají ( mají pravdu ),že se mi diví proč si s těma trotlama tady píšu.....

Reagovat
Chazy

Jasný no.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně fakt občas připadá, že skládáš slova náhodně dohromady a doufáš, že to bude dávat smysl. A bohužel nedává.

Reagovat
SunFells

Už jsi zmínil, že to nechápeš, nemusíš mě o tom dál přesvědčovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukej na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

logické uvažovanie génia

Reagovat
smazaný uživatel

Mám tě rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Rosa

Reagovat
Azza

Aha on nehraje Ramsey, tak proto se píská na celý tým

Reagovat
soukup

neboj, Arsenal je na Stoke neoblíbený kvůli jiným věcem než Ramsey

Reagovat
tweek

rosa: "pičo vole!!!"

Reagovat
Arbiter

Torres to teď udělal vychcaně

Reagovat
Zaschrona

Deulo

Reagovat
Miguel19

Torres

Reagovat
fajdax

Torres

Reagovat
Arbiter

omg Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Nando Nando Nando

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Mitroglouem, že není ani na střídačce..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

klasik

Reagovat
Miguel19

Každopádně Stekelenburg už druhý námaz...snad to zkusí ještě jednou a bude z toho gól.

Reagovat
vitasrp

Neskutečný prostě.. Jakto chtěl nahrát Oscarovi a akorát to zašlápl..

Normální tým by tenhle dárek využil, jenom my musíme být special..

Reagovat
Arbiter

na druhou stranu letos máme takových darovaných gólů víc než dost, ne?

Reagovat
Robochelsea

To bola Torresova finta to zašlapnutie Len to nedomyslel do konca.

Reagovat
SunFells

Arnatouvič ve Stoke i centruje, jo?

Reagovat
soukup

když vidí, že nedostřelí a už se mu nechce do kličky...

Reagovat
SunFells

Nechce se mu do kličky, takového ho neznám

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to nebo to Stoke paráně zahuštuje ?

Reagovat
Zaschrona

Drzeni balonu 85-15, to jsem snad jeste nevidel, po 15 minutach

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea fans sing the name of Peter Osgood, who passed away eight years ago today. RIP, King.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi slušne tragický zatiaľ

Reagovat
Miguel19

Ty krávo co se to děje s Oscarem? Neskutečný...

Reagovat
Robochelsea

To si to všetci všimli až teraz?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Oscar? Co spíš Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Oba, ale Oscar už tuhle pasáž měl před vánocema, hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

neříkej, že nejlepší hráč ligy hraje tužku?

Reagovat
soukup

Adam jedovka

Reagovat
fajdax

Neskutečná tragédie.

Reagovat
Zaschrona

Shane Duffy

Reagovat
Amos

Dneska na Stoce jasně remízovej zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

neverím, že vyhráme

Reagovat
Euphael

s Artetou určitě ne

Reagovat
soukup

vy nás jako záměrně necháváte hrát a plánujete hrát na brejky, nebo jste jen tak mimo zatím?

Reagovat
smazaný uživatel

Se divím, že Arnautovič nedošel až do branky tyvole

Reagovat
soukup

klasickej Arnautovič, skvěle se uvolní, ale pak vede míč o dva kroky dýl než by se hodilo a zase to pokazí

Reagovat
Chazy

YEOVIL!!!!

Ale tak už jedem kurva. Kolikrát vedli a nic z toho.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
supervizor

Tak Artetu jsem si poprve vsimnul ve 26. minute kdyz fauloval.

Reagovat
smazaný uživatel

což nemusí být na škodu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja už predtým, keď stratil loptu a dožadoval sa faulu.

Reagovat
supervizor

Přijde mi že v zimě hodně spadl a od te doby stagnuje, rozhodně nehraje to co na podzim a minule jaro.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Sigma Olomouc může na jaře počítat s několikamilionovou finanční injekcí od svých akcionářů. http://www.isport.cz/clanek/fotbal-gambrinus-liga-rocnik-13-14/196643/sigma-olomouc-dostane-financni-injekci-radnice-da-pres-pet-milionu.html

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

jebať na to, že hrá môj obľúbený klub, je čas na OT.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle dotace se mi moc nelíbíjou, ale alespoň to půjde do infrastruktury.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než kopanec do prdele.

Reagovat
fantomas

Achjo, to je žrádlo pro nejotrlejší tenhle zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevidíš nás,

Reagovat
Chazy

Na jakej zápas se dneska mám dívat, aby to byla ta galaktická PL zábava?

Mám tam Chelsea na SS, to je neuvěřitelná sračka, zkusil sem Arsenal, k neuvěření snad ještě větší sračka. Já jen, že sem určitě zas náhodou trefil všechny špatný zápasy a ty dva top mi unikaj, tak co z nich mám zvoli.

Reagovat
fantomas

...

Reagovat
Chazy

Tak sorry, ale PL už je prostě pomalá jako PD, akorát k tomu přidej o polovinu slabší techniku, kombinační schopnost a máme ligu, která je sledovatelná asi stejně.

Reagovat
fantomas

Neni no. A čtyři zápasy v jednom čase, kde se nedá koukat na dva a zbytek "nikoho nezajímá" (pustil bych si ho klidně, neběžet AFC), na tom samozřejmě nic nemění.

Reagovat
Chazy

Je no, mám PL tři tejdny, viděl sem asi 12 zápasů a zábavnej byl jen LFC (několikrát) baví mě víc i LM.

Reagovat
fantomas

"Je no, mám PL tři tejdny".. tak stačilo no.

Reagovat
Chazy

A co na tom stačí? To jako PL byla superzábavná, teď náhodou je supersračka, protože sem začal ji sledovat?

A náhodou všechny zápasy, co vidím, sou sračkový a ostatní jsou top? Není to spíš, že tu ligu fakt máš hrozně rád a nedokážeš už si přiznat, že začíná bejt ještě nudnější, než byla poslední roky?

Reagovat
fantomas

No takle, já samozřejmě uznám, že PL už byla zábavnější, ale sorry, tvuj výběr v 3týdennim rozmezí je fakt směšnej vzorek, kór když zhruba vim, co sis (a na čí úkor) vybíral.. takže jo, určitě si za to můžeš do jistý míry sám, ostatně po tak dlouhý pauze se nikdo nemůže divit, že nedokážeš odhadnout atraktivitu zápasů.

Reagovat
Chazy

!!!

Hele, ok. Ale dokud vidím, co vidím, tak to tak budu hodnotit, žeo. Klidně to ber s rezervou, což bych ostatně u sebe bral všechno. Ale až uvidím zápas, co mě baví, tak ho pochválím. Jako furt chválím LFC. Prostě někde je vidět, že to jde.

Reagovat
fff

Frajerka mi prepla telku a stream sa mi pustat nechce, no zda sa, ze fakt o nic neprichadzam .

Reagovat
Chazy

Ne no, PL zas začne a skončí zápasem Liverpoolu

Reagovat
SunFells

To bude zápas Southamptonu

Reagovat
fff

WW ... wild wish .

A teraz realisticky, bude to tazke jak svina no.

Reagovat
SunFells

Pokud už nastoupí Lovren, tak by mohlo.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Hull.

Reagovat
Zaschrona

Jestli ne ty dva, tak Hull.

Reagovat
tweek

cos čekal? náš klasický výkon na Stoke...

Reagovat
fantomas

Čekal sem to trochu jiný bez Pulise no. Na Emirates to taky vypadalo jinak než obvykle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A Rosa je poslední dobou jak den a noc. Dneska pro změnu na co sáhne, to je nepoužitelný a automaticky odevzdaný.

Reagovat
soukup

je to zatím hrozný. Vy nás necháváte hrát s míčem a my naopak hrajeme víc na jistotu a statičtěji než proti slabším týmům

Reagovat
fantomas

Ono by stačilo skončit u "vy nás necháváte hrát s míčem", to je asi všeříkající..

Reagovat
soukup

Reagovat
Arbiter

Os sice začal špatně, ale už se zlepšuje

Reagovat
soukup

Arnautovič sprintuje zpět a brání

Reagovat
SunFells

Kluk chce do Arsenalu

Reagovat
Robochelsea

Často v poslednom čase rozmýšľam nad pointou Ramiresových centro-striel.

Reagovat
Zaschrona

Terriers

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tweek

Poldi dnes je mimo...

Reagovat
stiflerovamama

Martinez to co je za zostava ?

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke style

Reagovat
smazaný uživatel

Je vůbec nějaký zápas který by stál za to? Chelsea je hrůza a děs, a Arsenal bída.

Reagovat
fantomas

No tak si pusťte Hull a neprcejte se furt kolem nudných velkoklubů

Reagovat
smazaný uživatel

No tak promiň že výjimečně přeju Arsenalu titul.

Reagovat
smazaný uživatel

i když sem to věděl !

Reagovat
captain18

flaminiho na nich

Reagovat
soukup

on to Giroudovi zápíská jako faul?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli myslíš ty kleště,co dostal se šlapákem,tak jsem to původně bral za špatný vtip

Reagovat
Zaschrona

Ty rohy zase...

Reagovat
smazaný uživatel

Piča oni si nedají 3 nahrávky po sobě, na to se nedá dívat.

Reagovat
Counter

Takové prasárny... Zápasy na Stoke by mi fakt nechyběly

Reagovat
soukup

by ses vždycky nenápadně vykartoval

Reagovat
Counter

úplně ale

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dnes hráme ako ten starý Arsenal. Pritom tento rok vždy, keď proti nám niekto prasil, tak my sme prasili ešte viac. Dnes sa nejako nechávame.

Reagovat
Euphael

Sanogo, Chamberlain, Ozil <-> Giroud, Arteta, Rosický

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Tohle měla být reakce na Santiho, ale sem to taky sedí.

Reagovat
Infernoqt

OT:

Dortmund defender Mats Hummels will snub Manchester United this summer if they fail to reach the Champions League. (Daily Express)

Už to začíná, a to Moyes údajně dostal 12 zápasů, díky Fergiemu u Glazerovců, aby předvedl, že je ten pravý pro MU... ten pravý co by v létě utratil 200M liber.

Názory?

Reagovat
smazaný uživatel

je mi to jedno

Reagovat
Swarley

stejně je na tom prej i Ronaldinho, v létě kvůli LM nepřijde

Reagovat
Counter

Santi

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš, Santi, ty si kokot

Reagovat
Euphael

Kdy si Wenger uvědomí, že Podolski se nehodí na křídlo

Reagovat
SunFells

To se potom nehodí na hřiště vůbec.

Reagovat
Euphael

Ať ho vyzkouší buď na podhrotu a nebo jako žolíka.

Reagovat
SunFells

Žolíka kam? Na podhrot Arsenal nehraje, respektive užívá tam úplně jiný typ hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

No plečka první kategorie. Největší trapas zas od Podolskiho, jemu snad ani nejde nahrát, jak je pomalej. Kolik těhle zápasů ještě bude muset odehrát, než se pošle s díky zpátky do Německa? Nemůžu ho v dresu Arsenalu už ani cítit. Ox na plac, co nejdřív...

Reagovat
Dray

No nic, dobrý fotbal bude až 18:30. Jdu raději potlačit Berdycha.

Reagovat
Chazy

W I G A N

Pomalu bych moh zjišťovat, kdo ten Waghorn je, když už dal i gól.

Reagovat
fantomas

Neni to ta bejvalá jednosezonní (?) hvězda Charltonu?

Reagovat
Chazy
Reagovat
vodka

bývalý "supertalent" Sunderlandu

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud slusne dostava..

Reagovat
soukup

a ještě na něj celej stadion píská, chudák

Reagovat
Counter

Jak se můžou divit proboha

Reagovat
Miguel19

Schürrle

Tomu měli dát bílej dres..

Reagovat
terry

Doufam, ze Lukakua v lete co nejdriv prodame. Utocnika nepotrebujem.

Reagovat
smazaný uživatel

jako Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

Buď to je ironie nebo

Reagovat
smazaný uživatel

No myslel sem, ze to dnes na Britannii zlomime, ale asi ne..

Reagovat
J0EL

Skor by som sa bal, ze zlomia nieco nasim hracom. Neskutocne prasata.

Reagovat
soukup

to jako dnešní zápas má být nějaká prasečina?

Reagovat
J0EL
Reagovat
soukup

super, tak si to zaprvé pusť v reálu a zadruhé, jestli je pro tebe zápas, kde jednou na někoho hráč šlápne prasečina, tak nechápu, že máš nervy sledovat fotbal. Tohle se stává každou chvíli.

Možná abych taky začal shánět fotky, kde někdo fauluje hráče Stoke, ale asi jich nebude tolik, protože nikdo nemá potřebu je vyrábět a někde se tím ohánět

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Olivier

Reagovat
smazaný uživatel

čakal som, že v prvom polčase aspoň raz inkasujeme, ale hráme vzadu zodpovedne a Stoke nehrá nič moc. Ak zapneme tak, ako vieme zapnúť v prvých 15 minútach druhého polčasu a dáme gól, tak môžeme aj vyhrať.

Reagovat
soukup

my hrajeme to, co můžeme. Vy nás sice necháváte držet míč, ale pozičně nemáme co s ním moc vymyslet, protože to máte slušně pokrytý. Hrozně opatrný z obou stran

Reagovat
fajdax

Ty naše rohy to je komedie

Reagovat
terry

Fulham

Reagovat
soukup

fíha, kulervoucí poločas, největší vzrušení u faulů na Girouda

Reagovat
smazaný uživatel

Oni museli chlastat všichni nebo co

Reagovat
Arbiter

a celý zákrok by nešlo poslat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám, naozaj.

Reagovat
Arbiter

tak tohle je nic neříkající, že jo

Reagovat
soukup

tak víceméně to souhlasí. Byl tam volnej míč, šli do něj tři hráči, Giroud skluzem a Whelan mu šlápl na nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale bola to hlúposť.

Reagovat
Arbiter

jasně, věřím Ale nelíbí se mi takové momentky

Reagovat
SunFells

Je Bendtner na lavičce nebo je tam ten černej?

Reagovat
smazaný uživatel

je tam Mighty Sanogo

Reagovat
Euphael

není tam benta

Reagovat
Euphael

není tam benta

Reagovat
vodka

Putin aj s Ruskem fakt kurvy, jak říkal štětina, jinak než tankama to neumí... skoro stejný scénář jak v gruzii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ani nie. Gruzia bola uplne iná. Tam si za to Gruzinsko môže samo...

Reagovat
Arbiter

Situace na Krymu je dramatická. Co by podle vás nyní měla dělat nová ukrajinská vláda?

Nesmíme dopustit, aby situace na Krymu dále eskalovala, to je zcela základní věc. Musíme také zabránit pořádání masových akcí, masových protestů, které mohou situaci dále destabilizovat.

Takže Kličko byl jedním z vůdců masových protestů. ale když už je po jeho, už se masové protesty pořádat nemají. Tohle je sviňárna A stejný jako v Gruzií? Ono Ukrajinci zatím na Krymu nikoho nezačali bombardovat

Reagovat
Error

Týden co týden dělám tu samou chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

prostě error no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Chápu, že ten tým není zdaleka hotový, ale aby si proti poslednímu týmu tabulky nevytvořil jedinou šanci za poločas, to chce fakt odvahu

Neskutečně trapný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Stekelenburg nam vytvoril celkem slusnou pozici.

Reagovat
Miguel19

Jn, takže sami jsme si furt nic nevytvořili..

Vlastně v 46. minutě střela Torrese

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni tam pobíhají jak zmatené ovce... Jeden hráč z ofenzívy dokáže podržet míč a ten je na lavičce dnes. Na to se nedá dívat proste, to je k smíchu.

Reagovat
Zaschrona

11 strel, 1 na branku, 6 rohu, 75% drzeni mice. West Ham nemel snad nic a byli priblizne stejne nebezpecni... V lete to nutne chce investice do ofenzivy, tak tragickou hru v okoli branky soupere nema snad nikdo...

Reagovat
smazaný uživatel

v lete u vás končia pozliepané loans a vrátite sa akurát tak do reality

Reagovat
Zaschrona

Starej se radsi o Suareze.

Reagovat
smazaný uživatel

čo s ním?

Reagovat
Zaschrona

Co asi?... Deulofeu zustane, Barry taky a nove utocniky si nakoupime/vemem na hostovacku nejake jine... bez obav

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea ze by mela vyhrat titul? Uz si ani nepamatuju kdy naposledy jsem videl, aby si Chelsea dokazala udelat nejaky tlak na soupere, udrzet mic aspon 3 min pred jejich brankou. Zadny utocnik by nam v dane situaci nepomohl, jelikoz ostatni hraci nejsou schopni vymyslet jedinou akci, jen nejake zbytecne nakopy dopredu, nebo cekani na Hazarduv zazrak, ktery v poslednich zapasech zazracny neni. Jednoduse hnus.

Zkopírováno z fb, podle mě zajímavý a pravdivý názor.. Je to jednoduše hnus.

Reagovat
vitasrp

No jako hodnotit hru Chelsea na základě tohohle utkání je zase kompletní úlet, to bychom se dostali do slušného extrému.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to je takhle snad poslední 4 zápasy už...

Reagovat
Arbiter

a co první půle zápasu s Gala?

Reagovat
smazaný uživatel

Smutné, že to je JENOM jeden poločas v jednom zápase.

Reagovat
vitasrp

Nj a předtím City venku, NUFC doma, WHU doma byl taky OK výkon, akorát jsme nedali branku, Stoke doma byl supr výkon.. PRostě to není tak strašný..

Reagovat
smazaný uživatel

To už je ale měsíc zpátky no...

Reagovat
vitasrp

Tohle jsou naše zápasy po středečním zápase v LM no.. Nevím a nechápu, proč nejsme schopni odehrát dva slušný zápasy, každopádně to je holt problém..

Nicméně dneska je to suverénně nejhorší..

Reagovat
Counter

https://twitter.com/stokecity/status/439788432932765696

I oficiální twitter Stoke je pěkně dementní

Reagovat
SunFells

Reagovat
PhilipS

ten tým bych zakázal...

Reagovat
smazaný uživatel

to je odpad ten ým

Reagovat
smazaný uživatel

*tým

Reagovat
smazaný uživatel

to tam niekto píše takéto subjektívne názory? som myslel, že tieto off accounts si musia držať určitú úroveň objektivity a formality, ale tak to je Stoke, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Lacko_Boh

ja ich normalne začinam mat rad

Reagovat
Zaschrona

Na te samotne zprave nevidim nic spatneho, tyhle accounty by meli byt aspon trochu zaujatejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

nojo zápas proti Arsenalu, dost pochybuju, že by to samý napsali proti nějakýmu Hullu nebo Cardiffu

Reagovat
kvasha16

sa neseru

Reagovat
vitasrp

Na tý první půli v podstatě není, co hodnotit, to je naprosto příšernej fotbal z obrou stran, kterej by v Premier League neměl, co dělat. Přijde mi to spíš jako záchranářská bitva než souboj prvního s posledním.

Připadá mi, že těch na hovno zápasů je až moc, stává se nám z toho dost defenzivní liga. Na rovinu říkám, že je opět náš problém, že si s tím neumíme poradit, stejně jako bude problém ostatních velkých týmů, pokud neporazí outsidera. Každopádně celková kvalita těch utkání poté není příliš dobrá - ve Španělsku jezdí outsideři na půdu Realu a hrají tam vysunutou linii, drží se své filozofie a dostanou čočku. V Bundeslize je zase snad každej zápas v tempo fotbalu, sice za rok nevidím nějak extra velký počet utkání, ale v drtivé většině to bývá hodně atraktivní a rychlé. Pak se mrknu na venkovní zápasy Chelsea a je to prostě tragédie - převážně z naší strany, ale soupeři tomu taky moc nepřidávají.

Zatím předvádíme typický výkon, který nás dovede k prohře. pokud se na hřišti nic nezmění, v druhé půli inkasujeme a prohrajeme. Když jsem tohle utkání po 15 minutách analyzoval, napadlo mě, že jediná cesta, jak tu vyhrát, je udržet do poločasu stav 0:0. Pokud bychom totiž prohrávali, byla by tak 10% šance, že výsledek otočíme.

Jsme úplně mimo, hráči jsou unavení, dělají ohromný množství technických chyb a ten zápas tak nemá žádný rytmus, žádný řád, podle kterého by se dalo hodnotit. My prakticky všechno zkazíme, zakopneme, uklouzneme, zatímco Fulham to pak práská dlouhý do našeho vápna. Měli z toho pár závarů a je dobře, že z toho nevytěžili branku.

Mou před utkáním mluvil o tom, že hráči musí zapomenout na únavu, odevzdat všechno, na konci vyplivnout plíce a uvidí se, co jsme získali. To se dle mě neděje, protože se té únavě vzdáváme, nebojujeme proti ní - proto prohráváme osobní souboje, nedoplňujeme útok a vůbec se na naši hru nedá koukat. Na začátku druhého poločasu je třeba to změnit - proslovem v kabině a třeba i nějakým střídáním - prvních 15 minut totiž dle mě rozhodne o tom, jestli budeme bojovat o výhru nebo remízu. Pokud se nic nezmění, budeme rádi, pokud neprohrajeme. V případě, že se nakopneme, pak začnu věřit, že utkání můžeme vyhrát.

Reagovat
Error

V záchranářském souboji je alespoň na obou týmech vidět snaha vyhrát a zápas má nějaké tempo, tohle spíš připomíná souboj jedenáctého s dvanáctým v posledním kole.

Reagovat
vitasrp

To by zase aspoň bylo otevřený, protože by na to ti hráči víceméně srali.. Tohle je fakt unikátní hnus..

Reagovat
smazaný uživatel

ináč k súčasnému torresovi..to už borini je bohužiaľ platnejší

Reagovat
Miguel19

Třeba fakt Tlučhuba zachraňuje Fulham. Titul stejně nechce, tak aspoň pomůže londýnskému celku k záchraně..

Reagovat
smazaný uživatel

a čo tlčhuba chce?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Chazy

Tývole, ale já mám Mourinha rád, jestli se pokusí pomoct Fulhamu, tak si u mě dost uškodí.

Reagovat
Arbiter

ty máš co prosím?

Reagovat
Chazy

Jestli ti to nejde přečíst, tak si to zkus označit myší, nebo já nevím fakt

Reagovat
Arbiter

no mě překvapuje, že máš Mourinha rád, když jsi o něm furt psal, jaký je to blb

Reagovat
Chazy

Já o něm píšu spíš to, že vystupuje jako blb a že z toho má prdel. A nesnáším jeho fotbal, i když ho respektuju jako trenéra i stratéga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

CFC nemá na titul výkonovo. Majú síce najširší káder, ale titul nedajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Klid!

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke vetší držení míče.

Reagovat
Chazy

To zní jako Mark Hughes.

Reagovat
soukup

to je letos doma běžný

Reagovat
soukup

i když je fakt, že proti Arsenalu sem to nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám dva rychlé slepené gole z ničeho

Reagovat
Miguel19

Berdych má hodně slušnou formu

Reagovat
Chazy

To zjevně má, ale doufám, že to neposuzuješ podle toho, že poráží Federera

Reagovat
Miguel19

Vůbec ne..podle průběhu sezony

Reagovat
terry

Reagovat
Chazy

Co naděláš no

Reagovat
terry

Fakt jsem veril, ze se jeste letos zvedne a nejaky GS udela. Jenze jakmile na turnaji potka Nadala, tak konci. Ten z nej ma takovej blok, ze jsem to jeste nevidel.

Reagovat
Chazy

Blok + je výrazně horší tenista. Talent maj sice asi srovnatelnej, ale Nadal z toho vymačkal víc.

Podle mě Federer nikdy nikde nehrál tenis, kterým by Rafu moh porážet, takže na tom bloku asi nezáleíž.

Reagovat
terry

Ja souhlasim, ze minimalne ted uz je Nadal lepsi, ale to, co se stalo na AO, jsem teda urcite necekal. Aby byl Federer cely turnaj vesmes suverenni, predvadel svuj "novy tenis", pak prisel na kurt s Nadalem a kompletne se behem par desitek minut sesypal… Hraje tam asi castecne roli i to, ze mu Nadal ten servis-volej nedovolil hrat, ale bylo v tom podle me vic. Ted jenom doufam, ze ho ten spanelsky bezec nedozene v poctu GS

Reagovat
Chazy

A kdy byl Roger lepší? Bilance na GS 9-2...

Reagovat
terry

Rikam minimalne, cimz myslim, ze asi prakticky nebyl. Ale ja si to nechci priznavat tady.

Reagovat
Chazy

Můj oblíbenej redaktor pro NFL napsal už před tím zápasem Rafy s Rogerem něco v tom smyslu, že ať chceme, nebo ne, musíme o Rogerovi přestat mluvit jako o nejlepším hráči historie, protože jím prostě a jednoduše není a to i kdyby teď oba ukončili kariéru. Rafa má všechny statistiky lepší a to hlavně tu vzájemnou. Roger je jen větší osobnost, tak se ho drží nějaká aura nedotknutelnosti, ale je potřeba bejt k sobě upřímný, podívat se na čísla, podívat se na vzájemný zápasy, pustit si W08 a smířit se s realitou.

Reagovat
terry

Ja na ten W08 koukat nemuzu. Kdyby to tam Federer zvladnul, tak se to na to cely jejich soupereni asi divam jinak, ale co se da delat. Ja vim, ze tohle vsechno, co pises je pravda, sam to vim, ale nechtel jsem se jeste toho Federera vzdavat. Ted uz je jasny, ze je over. Musi Nadala zacit prohanet Nole no.

Reagovat
Chazy

podle mě je fuk, jestli to zůstane takhle, nebo bude mít Rafa 20 GS, prostě bude lepší tenista...

A radši ať jich má 20. Já prostě tenis miluju, ta jeho útočná hra po tom posledním zranění je skoro to nejhezčí, co sem v tenis viděl a jen ať mu to přináší úspěchy a nám krásnejch zápasů. Je to bůh, vyrovná se se vším, rozvod rodičů, x zranění, chronicky oddělaný koleno, spousta kolapsů, vždycky se zvedne a zas se dostane zpátky.

Reagovat
terry

Ja ho proste nemam rad, ani jeho tenis jsem nikdy moc nemusel, ackoliv to uz ted hraje jinak. Ale jeho kvality nesnizuju, to ne.

Reagovat
Chazy

Teď na něj koukej, je fakt dobrej čas na to skočit na wagon, když zrovna prohrál finále AO kvůli zranění. Hraje fakt krásně chodí k síti, ukončuje výměny.

Jako viděl sem ho zahrát chip and charge, to už je možný cokoliv.

Taky ho moc nemusím, ale na drhou stranu, co se naučil anglicyk, tak je znát, že je to celkem fajn kluk a má i smysl pro humor

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.imgur.com/5LomUih.jpg

Ten transparent fandů CFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud nevie čo z osebou, najprv podvadza ženu teraz si dá taký hlupy účes....

Reagovat
masly008

Reagovat
Lacko_Boh

??to teda rozhodne neni hlupy uces

Reagovat
Lacko_Boh

??to teda rozhodne neni hlupy uces

Reagovat
Zaschrona

Taky nemuzem mit obcas nejaky stesti....

Reagovat
masly008

Reagovat
masly008

nemělo být na tebe sory.mělo být o příspěvek výš

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Hull

Reagovat
smazaný uživatel

Crouch heh

Reagovat
smazaný uživatel

Rosicky je prasak...

Reagovat
mojmira

tyhle řežníci si nic jinýho nezaslouží ... už aby z PL vypadli

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Zaschrona

Pienaare

Reagovat
smazaný uživatel

Crouch keby tam dal hlavu tak je to gol

Reagovat
SunFells

To už je poněkolikáté, co od nás v tom nejpotřebnějším prostoru při standarce nikdo není.

Reagovat
soukup

Co to Crouch vymýšlel? Co jako chce víc?

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
Chazy

Chelsea

Reagovat
fantomas

Francimor přecenil svý hnáty

Reagovat
Miguel19

Andrééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je gól pro Osgooda.

Reagovat
Arbiter

ANDRÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
Error

André... alespoň nějaká radost.

Reagovat
Amos

To je v hajzlu, ty modrý mrdky fakt ten titul vyhrajou..

Reagovat
pa3ce

Rosa je dnes veľmi zlý.

Reagovat
SunFells

Ale jediný chce hrát.

Reagovat
pa3ce

Z tej našej biedy asi najviac, to je pravda, ale stále sa mi zdá aj v tom pohybe horší ako inokedy.

Reagovat
Error

A zase levačkou

Reagovat
Miguel19

Jako takový zpracování bych u něj fakt nečekal..

Hazard

Reagovat
fajdax

Nečekal sem že to dá. Překvapil

Reagovat
smazaný uživatel

Merte jak ho v klidku obral

Reagovat
Counter

To je jeho trademark :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to teď bylo za centr?

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke bylo,je a bude tankodrom plnej č****ů.Fuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Sice si z NFL, ale to tě neomlouvá.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by mělo?Každý máme oblíbené a neoblíbené týmy.Stoke byl vždy nesympatický tým pro mne,a každým dalším zápasem mě v tom utvrzují.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale uznávám,že Giroud musí dolů,přihrává to a oplácí.

Reagovat
Chazy

Pochopitelně je to věc subjektivního názoru.

Na druhou stranu ten tvůj je objektivně špatnej

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře,tak mi řekni,v čem je zlej,nedobrej.

Reagovat
Chazy

Stoke je unikátní a fascinující klub, za kterej hrála největší legenda anglickýho fotbalu a líbí se mi i nádech vidláctví jejich fanoušků

Ale z hovna upletli bič a ty první roky prostě byly zjevení, navíc s Beattiem hráli i půl roku fakt krásnej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já rozumím,proč je lidi mají rádi,díky Banksovi je tam i odkaz na kvalitní hráče.Jen já za sebe je prostě nemám rád.

Reagovat
Chazy

Já to chápu. Kdybych znal klub, kde mi pískaj na hráče, protože ho jejich hráč zmasakroval, tak budu taky na vážkách, jestli ho nemít rád, nebo nesnášet.

Reagovat
Chazy

Ale jinak provokuju, chápu každýho, kdo hejtuje Stoke ...

Ale jak se to přenese do kritiky Pulise jako nějakýho lempla a praktika odporýho fotbalu, tak začnu bejt nasranej.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nastane střídání Oscara nebo Andrého za Mikela a beton, už to vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta druhý polčas dominuje

Reagovat
Lacko_Boh

Pacni tam Rosovi Chamba

Reagovat
tweek

by mmě zajímalo, do ldy AW bude zas čekat se střídánim...

Reagovat
Euphael

Dneska není problém překvapivě v Giroudovi, ten chudák nemá šanci, když si nedokážeme nic vytvořit. Podolski a Rosický dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard ty pičo.

Reagovat
fajdax

Hazard Neskutečný.

A torres

Reagovat
Miguel19

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně vidím zase Edena.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme dát druhej gól a šupem, protože jinak to bude vypadat jako na WBA a my se budeme posledních 20 minut bát o výhru.

Reagovat
Arbiter

Achjo, tak krásná asistence by to mohla být

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Torres na druhou stranu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ox, Sanogo na plac.

Reagovat
Miguel19

Už vidím při té raboně sebe.. 3 kotouly a zlomená noha

Reagovat
soukup

taky by Mertemu mohli někdy písknout jak si Crouche odstrčí rukama, už to dneska udělal tak potřetí

Reagovat
SunFells

Na co zas čeká s tím střídáním?

Reagovat
soukup

však držíte cennou remízu, proč by střídal

Reagovat
terry

Reagovat
terry

My tam prohrali.

Reagovat
supervizor

Krásně se nám tam otevíraj brejky které nejsme schopni využít.

Reagovat
Euphael

On fakt nebude střídat

Reagovat
Counter

LOL Cameron hezky

Reagovat
soukup

my sme fakt nejhůř zakončující tým v PL, vy mít dneska naše šance už byste gól dali

Reagovat
smazaný uživatel

WHU

Reagovat
smazaný uživatel

aj keď to asi ne po posledných kolách

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger strieda v 65'

Reagovat
terry

Schurrle plete z hovna bic, ten je neskutecnej.

Reagovat
smazaný uživatel

ANDRÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
smazaný uživatel

Schurleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, Hazard

Reagovat
fajdax

Andreeeeeeee

A Edenek je v druhém poločase famozní. 2 áčka

Reagovat
Euphael

i ta jebnutá chelsea už vyhrála

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě to chce Chambieho

Reagovat
Miguel19

Hovnoooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Arbiter

ANDRÉÉÉÉÉÉ!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

TY VOLE GENIÁÁÁÁÁÁÁÁÁLNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

Reagovat
Counter

Co si tak asi říká ten autor poločasového komentáře z facebooku CFC teď...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se necítí nejlíp a já taky ne, že jsem to sem dal

Reagovat
PhilipS

KONEČNĚ! Doufám, že Podolski zas na nějakou dobu zůstane odklizenej na lavičce...pekelnej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
Counter

Drsně Adam, už mohl být venku

Reagovat
Thoomas

Ten Adam je neskutecna mrdka

Reagovat
Counter

A neříkejte mi, že to nebylo úmyslné.

Reagovat
nemamvasrad

Ten Adam je taková kurva, už měl být venku.

Reagovat
smazaný uživatel

to snad adam dohraje bez zltej?

Reagovat
smazaný uživatel

to je piča, ten Adam

Reagovat
soukup

to měla být karta a je úplně jedno, že se díval jinam než na Girouda

Reagovat
captain18

Adam jasna redka

Reagovat
Arbiter

No tááák, André, hattrick si dáš někdy jindy...

Reagovat
smazaný uživatel

to sú svine, tí stokári

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=ctWS52IA_JY

1996: West Ham fan tells Harry Redknapp and Frank Lampard that Scott Canham is a better player

Reagovat
Miguel19

Jak je ten fotbal krásnej. Poločas jsi jak dřevo, míč se ti motá mezi nohama a pak dáš dva fíky a nazdar..

Reagovat
mojmira

fakt naprostý dementi v tom Stoke, takovej tým nemá v PL co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Adam

Reagovat
fajdax

Hattriiiiiiiiiiiiiiickkkkkkkk

Reagovat
smazaný uživatel

Hattrick HERO!

Reagovat
Arbiter

tak ne, hattrick

Reagovat
fff

Raz naznacim, ze ho chcem k nam v letnom vypredaji a ona sa takto chyti . Schurleeee.

Reagovat
Miguel19

To je mooooooooooooooooc

Reagovat
smazaný uživatel

NESKUTECNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný, tak snad už to bude základ do konce sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Měl hrát proti Gala místo Wililiana, seděl by víc tomu zápasu.

Reagovat
Arbiter

Torres perfektně ale

Reagovat
TopinB

Torres Schürle

Reagovat
soukup

blbej Adam, doteď jsem mohl odolávat, že se neprasí a on mi takhle podryje argumentaci

Reagovat
pa3ce

a ako nekompromisne.

Reagovat
Arbiter

video nebo gif?

Reagovat
soukup

počkej 5 minut a bude toho tady mraky

Reagovat
soukup

a co je horší, tak všichni ti "skalní" fans Arsenalu, co na Stoke tady blijou jen ze zvyku a přitom ho vidí za sezónu dvakrát (když hraje s AFC) budou ten tým mít pořád za řezníky co neumí kopnout do míče i když to minimálně už rok vůbec není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

It's the nearest we've come to a goal

Reagovat
Kovi81

Andreeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Miguel19

Ale Torres skvěle...

André všechny 3 zakončení naprosto suverénně, to čumím.

Reagovat
smazaný uživatel

Zabiják

Reagovat
smazaný uživatel

A to drží v BL rekord v počtu zahozených šancí za sezónu.

Reagovat
Miguel19

Jako já bych po té jeho první půli už vůbec nečekal..paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw kdo tady na něj plival, že to byl hroznej nákup?

Reagovat
Chazy

Ten Yeovil je úplně zpíčenej klub tyvoe.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

No jako je tohle možný

Reagovat
Zaschrona

Ja se jenom smeju, ten klub je proste neskutecnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet, Johnson, Flanagan, Agger, Skrtel, Gerrard, Allen, Henderson, Coutinho, Sturridge, Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Allen

Reagovat
Maresma

Suprová, defenziva s Allenem bude hledka lepší.

A konečně mámě někoho na oživení z lavičky..

Reagovat
tomasinho

Parádní. A to se mi ten kripl bublina smál, když jsem to takhle chtěl.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fff

Toto mal Danny asi strielat

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC team v @SouthamptonFC: Mignolet, Johnson, Flanagan, Agger, Skrtel, Gerrard, Allen, Henderson, Coutinho, Sturridge, Suarez

LFC Official Subs: Jones, Toure, Cissokho, Moses, Aspas, Sterling, Teixeira

Reagovat
Chazy

Boyce ♥ ♥

V legendárnosti podle mě jednoznačně Boyce > Martinez > Liddell > Scharner.

Víc legend není.

Reagovat
Arbiter

3 - Chelsea players (Eto'o, Hazard and now Andre Schürrle) have scored the last three hat-tricks in the Premier League. Spree.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

BOHA

Reagovat
Chazy

Yeovil druhá redka WTF, DMNTi

Reagovat
smazaný uživatel

Yeovil simtě.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mě moc nepopichuj,dvojitej boj na tankodromu (Stoke,Bohemka) a moje nervy začínají být v kýblu

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

OMG

Reagovat
Euphael

Reagovat
Mervin

ten Kos je kokot

Reagovat
soukup

šmarjá kope Walters

Reagovat
soukup

uff

Reagovat
smazaný uživatel

V pi**....

Reagovat
Robochelsea

800. pre Schurrleho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Walteers nenavidim ťaaaaa ale som rad že si skoroval

Reagovat
Counter

Zas Stoke nesnáším o něco víc

Reagovat
soukup

já si počkám až na vyjádření Wengera, ten tohle zas skvěle umí na druhou stranu

Reagovat
Miguel19

Hazarda může klidně stáhnout..

Reagovat
Zaschrona

hezky Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Zase gól ze standartky.

Reagovat
PhilipS

Stoke je fakt klub k zblití

Reagovat
Counter

Alan Pardew has just head-butted David Meyler. Yes head-butted. Inexcusable from a manager.

Reagovat
Zaschrona

DMNT

Reagovat
fantomas

Ne, to je prostě demence hráče tohleto. Nepřestane to dělat a nepřestane. Hloupý ČK, hloupý penalty.. kvůli tomuhle těžko někdy bude opravdovou špičkou.

Reagovat
Mada

Reagovat
supervizor

Penalta od Walterse opět příšerná.

Reagovat
smazaný uživatel

Roh

Reagovat
J0EL

Je toto normalne uz? kurva!

Reagovat
Miguel19

Njn, překvapivě gól z rohu..

Reagovat
Arbiter

zbytečný gól

Reagovat
Nikikrew

Tak to je v pici toto uz

Reagovat
smazaný uživatel

Stokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Drevaaaaaaaaaaaaak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Walters mohl na Wojtu přímo zařvat, kam to kopne, moc víc udělat nemohl. S takovýmto rozběhem jsme to kopávali jako žáčci.

Reagovat
soukup

on je fakt příšernej na penalty, nechápu proč je furt kope

Reagovat
smazaný uživatel

Walters je drevak, asi najhorsi pravidelny exekutor pokutovych kopov v PL

Reagovat
terry

Je sice neskutečný, že Schürrle, který za poslední měsíc měl odehraných jen asi 100 minut, dneska nasázel hattrick, ale je třeba najít "viníka" téhle úrody. A tou je jednoznačně Eden Hazard. My jsme na tomhle frajerovi absolutně závislí, jakmile nezahraje, jsme směrem dopředu naprosto bezzubí. Přitom ani dnes to od něj není ideální, ačkoliv spolu se Schürrlem se ve druhé půli zlepšil, ale stačí pár geniálních pasů a je hotovo.

A druhá věc, která je třeba vyzdvihnout, je Schürrleho zakončení. Naši útočníci by na tolik šancí potřebovali tak 42 zápasů.

Reagovat
Tomekcz

klasicky decka projedou behem jednoho tydne jak LM tak i PL

Reagovat
Mervin

napsal fanoušek United

Reagovat
smazaný uživatel

Cech

Reagovat
Arbiter

zazmatkoval, ale absolutně to není jeho gól.

Reagovat
Garbicz

Stoke

Reagovat
spider_8

No tak už tam hoď toho Mikela, všichni víme, že to chceš udělat

Reagovat
smazaný uživatel

O minutu později, Mikel na place.

Reagovat
smazaný uživatel

WALTEEEEERS

Reagovat
Chazy

WTF? Roger FTW!

Reagovat
Maresma

Walters proměnil.

Reagovat
smazaný uživatel

seru na to

Reagovat
Maresma

ROGEEER ♥

Reagovat
smazaný uživatel

A jde se betonovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Sanogo tam měl jít tak v 55.minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši to otočíme, musíme věřit!!!

Reagovat
smazaný uživatel

COYG! ♥

Reagovat
ondris

Mignolet - G. Johnson, Agger, Škrtel, Flanagan, Gerrard, Allen, Henderson, Coutinho, Sturridge, Suárez

Nečakal som Raheema na lavičke

Reagovat
Arbiter

6 - Alan Pardew has just performed the best header by a Newcastle United player in 6 months. Butted.

Reagovat
smazaný uživatel

Since he joined Arsenal, no player (at any club) has conceded more PL penalties than Laurent Koscielny.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Zaschrona

LUKAKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Miguel19

Lukaku hned fíkus

Reagovat
Mervin

super, večer jde před nás Pool

Reagovat
smazaný uživatel

bolo nacase

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Giroud je strašný vocas, dělá ofrky i když mu to písknou.

Reagovat
soukup

i když dneska ho trochu chápu, ten už je hrozně okopanej

Reagovat
Euphael

Reagovat
Euphael

Dokud nás vede ekonom na místo taktika, tak jsme prostě trophyless forever

Reagovat
Euphael

Dokud nás vede ekonom na místo taktika, tak jsme prostě trophyless forever

Reagovat
soukup

vy ste fakt trapní fandové někteří, hlavně že ukazovat prstem, kdo prasí a kdo je dřevěnej umíte na jedničku

Reagovat
Euphael

Sám osobě je trapný ten, kdo fandí Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mervin

takhle zkurvit standartku

Reagovat
Chazy

W I G A N ! ! !

Po místa.

UWE UWE UWE UWE UWE

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

Vypadá to jako opakující se záležitost.

Po geniálním Jewellovi pokračoval trotl Hutchings, posral to, přišel Bruce, zachránil to a pozved.

Po geniálním Martinezovi přišel střelec gólu století, posral to, přichází UWE a jede se.

Reagovat
fantomas

Hutchings He is currently assistant manager at Market Drayton Town.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

Hezký on by si ho Jewell k sobě zas vzal, kdyby někde byl

Reagovat
TopinB

Uwe Boll?

Reagovat
fantomas

Uwe Krupp.

Reagovat
Zaschrona

... Uwemu to hrozne preju, kvuli nemu jsem si oblibil uz i jinak celkem nezajimavy Brentford, hodne vam preju ten navrat zpatky. Jen jsem netusil, ze uz jste tak blizko k playoff, parada.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Arbiter

ROMELU!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vince McMahon has offered Alan Pardew a mega money 5 year deal to join the WWE!

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

5 obránců, 3 defenzivní záložníci, Hazard + Ba

Reagovat
Arbiter

až na to, že ti "defenzivní" hráči dokážou zahrát dost dobře i v ofenzivě...

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

V případě Luize to hodně vysvětluje, ten je defenzivní hráč fakt jen na papíře

Reagovat
Arbiter

Luiz ti zahraje všude

Reagovat
Chazy

Jj, všechno umět a nic pořádně, to má hodnotu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nakoniec mozno neukope ani LM

Reagovat
Counter

a Tottenham v top3, víme víme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Reagovat
smazaný uživatel

no hej, som tiper , nie vestec , bol to rozpis

Reagovat
J0EL

Si blbec v prvom rade.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbi maju stastie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ja to tvrdim uz dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

a nahradí je tam MU, Everton, Stoke, nebo ještě něco absurdnějšího jako Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ze budu najlepsie 4-ty je jasne uz nejaku dobu. so zranenim ramseyho sa im uplne rozsypala ta vitazna aura, Ozil a cely Arsenal uz v decembri herne odisiel a teraz konecne aj vysledkovo.

Liverpool je momentalne jasne lepsi a ocakavam ze ich v pohode predbehnu

Reagovat
Nikikrew

ach dalsi jebko zo Sliepok, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Yeovil

Reagovat
Chazy

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Yeovil 3. ?

Reagovat
I am Mancunian

fans stoke, uzasni

Reagovat
fajdax

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

SANOGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Sanogo

Reagovat
Mervin

zen Sanogo je debil

Reagovat
smazaný uživatel

heskey > sanogo

Reagovat
smazaný uživatel

SANOGO

Reagovat
soukup

Sanogo by se koukám hodil do Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

lol Sanogo

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo?

Reagovat
soukup

přestřelil z malýho vápna

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal skvelú prihravku od Oxa do 16tky on vystrelil do nebies...

Reagovat
smazaný uživatel

Sanogo Co chce víc... Chazy,drž mě,ruply mi nervy

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
Fenri

Yaya

Reagovat
smazaný uživatel

tak to dopadá, když AW kupuje mladé černoušky, místo hotových hráčů...

Reagovat
soukup

hlavně že ti zkušení hráči se tak předvedli. Arsenal byl ofenzivně možná nejmíň nebezpečnej tým, co na Brittaniu tuto sezónu přijel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal..... a už to začíná

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono prohrát na Stoke není ostuda.

Reagovat
soukup

zdržovat nějak elegantně očividně neumíme

Reagovat
smazaný uživatel

pičéééé

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal a titul

Reagovat
Counter

Snad to Sanoga nepoznamená. Chyba je úplně jinde než v jeho zahozené šanci.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
SunFells

Snad to ale poznamená ty, kteří ho po jednom lehce nadprůměrném výkonu cpali za Girouda do základu.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

FEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEX COMEOOOOOOOOOOON

Reagovat
smazaný uživatel

fuck off tenis

Reagovat
smazaný uživatel

s tým losom ešte aj skončia mimo top 4

Reagovat
J0EL

Dalsi "odbornik".

Reagovat
SunFells

A Liverpool si dojde pro titul.

Reagovat
smazaný uživatel

haha arsenal. jsem rád že mi dáváte za pravdu že nejste mistrovský tým ani letos

Reagovat
Amos

drž hubu

Reagovat
smazaný uživatel

ouch

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

na tvrdo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

To bych mohl psát i já a vypadalo by to ještě líp, když jsem přímo jejich fanda. Jenže ono to zrovna překvápko není...

Reagovat
SunFells

Tak si mike povodil alespoň Mourinha no.

Reagovat
PhilipS

Hroznej zápas. Těhle pleček sem viděl letos v PL nějak moc...

Reagovat
Arbiter

nice

Reagovat
Mervin

Wenger ať se sebere a jde do prdele s talenty typu Sanogo

Reagovat
Lynx

jj protože sanogo nám to dneska prohrál no..

Reagovat
Mervin

tam mělo být i s talenty

Reagovat
Mada

Reagovat
Miguel19

Chelsea players (Eto'o, Hazard and now Andre Schürrle) have scored the last three hat-tricks in the Premier League. Spree

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal did not manage a single shot on target in the second half vs Stoke. Nullified.

Reagovat
SqueeZy

Wigan má ze 6 zápasů 5 výher, kdopak se nám to dere zpátky do PL?

Reagovat
Chazy

Podle všeho Burnley a Derby

Reagovat
SqueeZy

Na ty už nikdo neni zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke zaslouzene. Od nas docela trapny vykon. Snad se vzpamatujem na FA Cup..

Reagovat
Nikikrew

Fans sa nam tu smeju ale nech si spomenu ako tak hrali zasrani Ropaci a United

Reagovat
smazaný uživatel

to je možný, ale oni tam tak kurva nehrajou už aspon 7 let fakt v prdeli, že wenger už tam konečně nedokaže něco vymyslet

Reagovat
smazaný uživatel

No comment

Reagovat
LAM

Může mi tu někdo říct jak hrál dnes Deulofeu?

Reagovat
Zaschrona

Aktivni cely zapas, dopredu to byl asi nas nejnebezpecnejsi hrac, ale jeste bylo videt, ze neni rozehrany na 100% po tom zraneni. Hral dobre, mel nekolik dobrych strel, ale netrefil nikdy branku. A co je pro me dneska nejdulezitejsi, velmi dobre se vracel dozadu a uz tolik nesoloval a snazil se zapojit i spoluhrace, coz je uzasnej posun dopredu u nej. Snad u nas vydrzi i pristi sezonu, prospelo by to vsem zucastnenym stranam.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger zase jak po te penaltě kroutil hlavou.On je fakt uplakánek ať se to fanouškům Arsenalu libí nebo ne.Fakt sory.

Reagovat
J0EL

Ty si pekny idiot. Mal skakat od radosti radsej?

Reagovat
Counter

A co když kroutil hlavou nad chybou Kostelníka? Jinak si teda nedokážu vybavit moc trenérů, které by to nechalo klidnými. Možná tak Rafa the Magician.

Reagovat
smazaný uživatel

Del Bosque

Reagovat
soukup

třeba kroutil hlavou nad Kosťou, ale jako spíš ne

Reagovat
SunFells

Je tam někde schovaný význam?

Reagovat
Mervin

já kroutil hlavou taky, ale bylo to tím, že jsem nevěřil tomu, co Kos předvedl

Reagovat
kvasha16

sak skoro kazdy trener takto reaguje, co to riesis vobec?

Reagovat
Zaschrona

3 body jsou dneska zasadni, snad nas to pomuze nastartovat po tech hrozne frustrujicich zapasech v minulych tydnech. Snad to dokazem zuzitkovat pristi tyden, kdyz prichazi naprosto zasadni zapas tehle sezony...

Reagovat
dextroza_m

Slaboučký Arsenal opět padl... to je boj o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal's next 4 fixtures in the league: Spurs (A), Chelsea (A), City (H) & Everton (A).

Reagovat
soukup

zhruba podobně těžký jako Stoke (A)

Reagovat
fajdax

0 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

snad ziskaju iba bod s EFC. v NLD ich zostreli money

Reagovat
Zaschrona

Tezkej, potencialne by to jeste mohlo do hry o LM vratit i dalsi tymy, naopak to klidne ale muze znamenat posun AFC zpatky do cela. Mne ale urcite bude Arsenal nejvic zajimat pristi tyden v FA Cupu...

Reagovat
REPLIKATOR

Už dnes z toho byli posraní :)

Reagovat
vrabejka

1000 pre LFC na druhém místě.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SunFells

Theo na Sky Sports

Reagovat
SunFells

LOVREEEEEEN

Reagovat
Zaschrona

nejlepsi stoper sezony je konecne zpatky, COYS!

Reagovat
vitasrp

Joseeee Mourinhoooo..

První půle tragickej výkon, náš klasickej po středečním zápase v poháru. Rozdíl mezi letoškem a minulejma rokama je ale v tom, že náš kouč je konečně schopnej něco změnit - buď vystřídat, případně změnit taktiku nebo hráče nějakým záhadným způsobem vyhecovat.

V druhý půli byli na hřišti šampióni. Nejde mi teda tak moc o to, že jsme konečně dokázali přehrát FUlham (to jsme měli od první minuty), ale hlavně ten fakt, že jsme se dokázali zvednout, což nám dřív úplně nešlo.

Schürrle v druhý půli fantastickej, přitom jsem si říkal, že je na vystřídání. Ještěže ho Mou nestáhl a Němec se odměnil hattrickem.

NAkonec mám ještě jednu věc - myslím, že bylo krásně vidět, kolik může tým išetřit sil, pokud utkání zabije. Těch posledních 10 minut už se hrálo úplně bez intenzity, napadání - prostě pohodička, přihrávky do nohy, pak odkop, to hráče nemohlo utahat. Fulham sice ještě něco zkoušel, ale žádnou tutovku neměli. Tohle může být příští rok docela změna, poněvadž letos většinou bojujeme až do konce, čili nemáme takřka žádný odpočinek. Za rok už si to snad dokážeme častěji udělat lehčí.

Reagovat
smazaný uživatel

ide vam už bloodzed? zatiaľ mi píše v takom okne offline..nechcem to pozerať na slovaksporte

Reagovat
smazaný uživatel

A fanta mi de zase krááásně do piče, fakt. Ach jo.

Reagovat
Chazy

1000. pro Uweho a návrat Wiganu do PL

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, všichni ti přejeme, aby jsi je ještě někdy viděl hrát :))

Reagovat
Chazy

To jste hodní.

Reagovat
REPLIKATOR

Štěch si asi zachytal co?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
masly008

tomuhle se říká vrchol jogy,pozice samokuř

Reagovat
smazaný uživatel

Máš streameček?

Reagovat
kvasha16

sa skryva ako pstros radsej po tom videjku pre Robertka

Reagovat
smazaný uživatel

Roger. Je to tam. parada

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Maresma

Reagovat
Coutinho10

tak ted obrovská sance jit na 2. flek...musime YNWA

Reagovat
Dray

Nějaký dobrý stream na LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 149215, bloodzeed.

Reagovat
smazaný uživatel

Lambert je fanúšikom LFC?

Reagovat
tomasinho

Máš prosímtě něco HD?

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je najlepšie čo som našiel. Može byť?

http://vaughnlive.tv/mrsmith99

Reagovat
nani92

Reagovat
tomasinho

Díky

Reagovat
Maresma

Mně se to teda seká jak sviňa.

Reagovat
Staenly10

Taky.

Reagovat
Maresma
Reagovat
Staenly10

Reagovat
tomasinho

Mně už taky

Reagovat
smazaný uživatel

alebo teda ešte skus bloodzeed ak máš sopcast Channel - 149215

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a jde se scoutovat náš budoucí LB.

Reagovat
Maresma

Hendo napravo a Couts AM?

Reagovat
smazaný uživatel

LIIIIIIIIIIIINK PLS

Reagovat
nani92

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ooooh škoodaaaaaaa

Reagovat
fff

Toto mal asi Danny strielat .

Reagovat
Maresma

Hmmm, Danny kurvaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Holohlavy Ficoid

Reagovat
smazaný uživatel

obycajny flash pls

Reagovat
Miguel19

Flanagan dobrý vruty

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltaaaaa

Reagovat
tomasinho

Agger

Reagovat
smazaný uživatel

SUAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

Reagovat
Rssa

Luisssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Ten si to zasloužil jak sviňaaaaa

Reagovat
tomasinho

SUAREEEEZ!

Reagovat
Zaschrona

Samozrejme, luckeri.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, na Lalanu mala byt penalta

Reagovat
tomasinho

To možná, ale na Lallanu nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

yebol do neho tak, ze mu jedno L vypadlo

Reagovat
Maresma

Reagovat
Maresma

Konečně Luiiiiiiiiis!

Reagovat
smazaný uživatel

Nezasloužené, Lallana je skvělý btw.

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez je genialny

Reagovat
fff

Allen jaky dribler .

Reagovat
tomasinho

Allen je zas výborný

Reagovat
tomasinho

Hrajeme pomalu diamant dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez has scored against every current prem side now

Reagovat
REPLIKATOR

Coutinho je strašnej

Reagovat
smazaný uživatel

strasne slabucky hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Dneska mu to nejde, pressing Saints mu vadí, ztrácí většinu míčů. V druhém poločase bych ho obětoval na úkor Sterlinga, střeďáky stáhnout k sobě, jednoho z SAS na křídlo.

Reagovat
madridcan

Viete preco dal Suarez gol? Lebo som dal pasku Dannymu

Reagovat
smazaný uživatel

Glen vyborne

Reagovat
fff

Ale pred tou obrannou stvorkou mame stale a vzdy volny priestor .

Reagovat
smazaný uživatel

Cítím remízu

Reagovat
Minister

Schalke asi im nestačilo cez týždeň

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel

Reagovat
SunFells

Ježíííííííííííš

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana.

Reagovat
Minister

škoda

Reagovat
Zaschrona

Vice stesti je potreba...

Reagovat
fff

Dneska si zatial vyborny .

Reagovat
REPLIKATOR

uuuf, Škrťel

Reagovat
Miguel19

Johnson u tý lajny

Reagovat
nani92

odkedy Separ verejne podporil Fica,tak hrá strašne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

teĎ seto na nás valí hlava nehlava, záloha nepracuje

Reagovat
fff

Sice nechapem, preco tam siel Skrtel nohou ale uf, hlavne ze nebol gol. Zatial ...

Reagovat
smazaný uživatel

Prievidzsky vypatlanec

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel odkedy spravil ten spot pre Fica tak hrá ultra tragicky...

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite ho uz ma vytetovaneho na penise

Reagovat
smazaný uživatel

Se zeptej Olivera třeba, ten ti to bude moct potvrdit, nebo vyvrátit.

Reagovat
nani92

aspon som si to nevšimol sám

Reagovat
Nikikrew

Schalke zase perli

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

tomasinho: Tak hokej šlape bez problémů, díky. Stává se, že to třeba v půlce spadne?

Reagovat
smazaný uživatel

seká se to?

Reagovat
smazaný uživatel

Pustil jsem to na 800 a jede to v pohodě. Ale ještě mi nezačal zápas.

Reagovat
tomasinho

To pust klidně i na 3000 a pojede to v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám doma moc rychlej net, takže by mi to asi padalo.

Reagovat
nani92

ak poezraš cez to vlc,tak nieee

Reagovat
tomasinho

Ne, většinou ne. Jednou za uherský rok se to seká, ael to třeba jeden zápas z celého programu. Ale spíše ne většinou.

Reagovat
SunFells

Adam si to tam tak vodí, že Kono bude pro Live v létě až "plán B".

Reagovat
smazaný uživatel

Kono je po tom dvojzápase číslo jedna pro Spurs

Reagovat
tomasinho

Zahrál tak dobře jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, byl výbornej. Rychlej, dobrej do kombinace, super kopací technika, navíc je správně drzej a dost si dovolí. V létě určitě půjde do Anglie.

Reagovat
SunFells

Reagovat
fff

Ale Soton ma strasne vela fakt zaujimavych hracov ...

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw by sa nám hodil...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Lovrena by som bral na vasom mieste

Reagovat
SunFells

Vám by se z tama hodilo hráčů.

Reagovat
fff

Shaw urcite, Lallana, Rodriquez, celkom sa mi paci aj Schneiderlin. A Lovren samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas bych Lovrena po půlsezóně nepřeceňoval. Si snad říkal, že seš pro top stopera k Sakhovi výměnou za jednoho z dvojky Skerts, Dagger, ne? Bych si nebyl tolik jistej, jestli má třeba Lovren vrchol o tolik vejš, než ty dva.

Reagovat
fff

Tak ja vravim, ze aktualne . Aktualne ziaden nas stoper neposobi moc dobre. Ale z dlhodobeho hladiska urciet dakoho lepsieho.

Reagovat
smazaný uživatel

Schneidy hlavně!

Reagovat
fff

Reagovat
REPLIKATOR

Musíme dát druhej, protože nulu určitě zase neudržíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Pri našej obrane musíme dať 3 alebo 4

Reagovat
tomasinho

My ten balon nepodržíme fakt, snad do poločasu vyváznem s nulou.

Reagovat
SunFells

Do hááááje už Ale nádhera

Reagovat
fff

Simoooon, budem Ta kritizovat kazdy tyzden, ked potom takyto gol chytis

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužil by si zkritizovat i Flangan za to, co předvedl na začátku té akce. Johnson by to už měl na talíři.

Reagovat
fff

Ved zasluzil, len chaval Simona u mna aktualne prehlusila kriticku naladu . Ale mas pravdu.

Reagovat
tomasinho

Mignoleeeet

Reagovat
REPLIKATOR

Johnson zatím parádní, Henderson nemůže hrát kraj

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling namiesto Coutinha v druhom polčase pls Brendan pretty pls. Alebo Teixeira ♥

Reagovat
tomasinho

Stterling za Coutse je nevyhnutelné, to je nevyhnutelné.

Reagovat
tomasinho

Ještě 3x to napiš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tomekcz

liverpool zase haluzacky ani nevi jak vede ten luck uz nemuze trvat dlouho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Honza Matoušek

Jednoznačně

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

nemôžme dominovať každý zápas no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

očakávany priebeh hry...southampton nám z celej ligy najviac nesedí, vie nás rýchlym pristupovaním k hráčom úplne roztaviť a po tretíkrát v rade sa im to darí, v tomto prípade našťastie bez gólových prídelov..absolútne vymazaný coutinho, ktorého poche pozná a vie, že na neho pristupovanie pri preberaní lopty platí dvojnásobne..to ho uplne vyvádza z miery a stráca pohodu na kopačke, čo sa odzrkadluje na častých stratách a nepresnostiach..detto gerrard, ten ale okrem iného, ako DM absolútny nezáujem pri vracaní, Henderson opäť pracuje na 130 %, kde zachraňuje Flanagana na kraji s už spomínaným Gerrardom v strede

Stiahnúť hru a hrať na brejky, jednoducho nám tento súper nesedí a ovládnuť hru proti ním je pre nás scifi..Coutinho dole, namiesto neho Sterling a doraziť ich zo zabezpečenej defenzívy na protiútoky so SASAS

Reagovat
madridcan
Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Vám mece? Škrtel z obrany jednoznačne najlepší. Ultratragéd Glen ako vždy. Flanagan tiež nič moc, ale jemu to odpustím. Hrať na Glena Saw s Llalanom už tam máme 3 kúpené.

Reagovat
smazaný uživatel

GLen je dnes výborný...

Reagovat
vladis271

veď neustále prepadáva. Ešte som ho nevidel, že by v okolí 16tky križoval krídlo. Vždy tam musí suplovať Agger.

Reagovat
smazaný uživatel

Potrebujeme dať ešte jeden gol minimalne pretože neverím, že udržíme čisté konto. Neni šanca pri našej hre

Reagovat
smazaný uživatel

A Glen nie je taký príšerný. Taký priemer by som povedal. Toľko čo posral aj pozachraňoval

Reagovat
REPLIKATOR

Glen hraje super

Reagovat
Maresma

Agger z obrany dneska nejlepší

Reagovat
fff

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Glenn dnes v pohode, Agger podla mna najlepsi, nevidel som inho nejaku chybu. Skrtel neutral, pri tej Lallanovje sanci isiel podla mna dost hlupo po lopte. Flanno dnes asi najhorsi z tych styroch.

Reagovat
smazaný uživatel

COutinho má 50% úspešnosť prihrávok v prvom polčase.

Reagovat
REPLIKATOR

Tak moc?

Reagovat
fff

Toto je presne zapas, aky mu nesedi. On skratka prilis silny na lopte nie je, resp. proti kvalitnemu presingu nie je moc dobry v tomto a ma problem podrzat loptu.

Reagovat
Honza Matoušek

No je to teda pěkná sračka, ale aspoň se konečně trefil Luis

Reagovat
smazaný uživatel

Saints jsou úžasní, snad tam něco padne.

Reagovat
vladis271

máš z nás bobky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Dneska nic moc vykon, Soton nam nesedi, mali sme trochu stastia pri gole a rovnako trochu pri obrane. Treba to zavriet, dat tam Sterlinga na protiutoky a nejako to ukopat, pripadne z protiutoky nejako poistit.

Reagovat
vladis271

Sterlinga a ľupnúť ho proti Shawovi, nech Lukovi trochu spadne hrebienok.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď Saints rozbijem z brejků..

Reagovat
fff

Inak Rodriquez fyzicky Skrtela s Flannom dava s prstom v zadku. Opre sa do nic trochu a su mimo.

Reagovat
monty25

Tak jsem se rozmýšlel, jestli si mám pustit Liverpool nebo Schalke a když jsem viděl ty poločasové výsledky, tak to byla celkem snadná volba...

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge nauč sa simulovať

Reagovat
Dawon

Nevite nekdo co s tim, kdyz mi najednou VLC zaclo uplne u vsech streamu hazet tuhle chybu:

Zadaný vstup nelze otevřít:

Přehrávačem VLC nelze otevřít MRL 'acestream://11f2eb93cfe49106b5336b9d36ce05de493c5692/'. Podrobnosti naleznete v záznamu informací.

Jeste cely prvni polocas to fungovalo v pohode a ted najednou nefici zadny

Reagovat
wild

Vyrazne horsi tenista? Zrovnatelny talent a Nadal z neho dostal viac? Vobec..

To ze mu Nadalova hra nesedi ako ziadna ina je fakt,ale to z neho predsa nerobi vyrazne horsieho tenistu. Uz teraz je Nadal lepsi hrac ? A v com ? H2H ? Na tej statistike zalezi asi ako poslednej ked sa urcuju lepsi hraci.. Ake ine statistiky ma Nadal lepsie ako Roger ? GS,tituly,TM,vitazstva? Nic..

Moze to mat v buducnosti ale urcite nie teraz..Teraz je este stale najlepsi hrac historii jasne Federer.

Ked je podla teba Nadalova hra najkrajsia utocna co si kedy videl..to snad neverim ze mozes napisat.

„Je to bůh, vyrovná se se vším, rozvod rodičů, x zranění, chronicky oddělaný koleno, spousta kolapsů, vždycky se zvedne a zas se dostane zpátky“ Sorry ale toto je uz fakt moc.. Preboha co je to za hlupost ze sa dokazal v 23r. vyrovnat s rozvodom rodicov ked uz davno zil ako dospely clovek sam a po celom svete normalne fungoval..to mozes pisat o 15r chlapcovi..

Zranenia? Za dost si ich moze sam..aj ini hraci maju zranenia len ich nevytahuju po kazdej prehre. Roger ma chronicke problemy s chrbtom ale dokaze si prisposobit program a herny styl svojmu zdraviu.. a ake kolapsy?

Musel som na toto vsetko reagovat lebo to nemozes byt potom objektivny ako sa prezentujes..

Na Rogera uz len nakladas..vcera ked sfukol Djokovica si nic nevravel. Dnes v polke zapasu si ho zase odpisal a nakoniec aj ked nehral dobre tak v pohode vyhral.

Reagovat
wild

Chazymu..musel som na teba reagovat.

Reagovat
Kenneth

S tim rozvodem to fakt zabil. Potom uz sem to radsi ani nedocetl.

Reagovat
smazaný uživatel

chazyho co sa tyka tenisu, a teda hlavne nadala neber vobec vazne

uplna suhlas v tom ze argumentovat H2H statistikou pri tom ktory hrac je lepsi je uplna somarina.

a Rafa si za tie zranenia moze sam. je to jeho stylom hry. a ten zmenit nemoze, inak by sa nikdy nedostal na top uroven. hra fyzicky tenis tak proste ma viac zraneni ako ostatni hraci. a to z neho tiez nerobi lepsieho tenistu. momentalne je najlepsi to ano, ale Fedex je najlepsi tenista historie a Nadal este ma co robit aby ho prekonal.

P.S. dlhe roky fandim Rafovi. Fedexovi uznavam, ale je az druhy v poradi u mna. tie chazyho bullshity su ale na mna fakt moc

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

liverpoolsky kiwwi?

Reagovat
tomasinho

Ne, jenom jsem osvěžil ty kraviny, cos psal o tomhle posledně.

Reagovat
smazaný uživatel

a aj vtedy si sa zmohol iba na smajlikov. mat iny nazor je v pohode, ale smiat sa na niecom comu nerozumiem iba preto lebo sa to nestotoznuje s mojim pohladom na vec mi pride retardovane

Reagovat
tomasinho

Dovolil bych si tě opravit. Já se směju tomu, kdo tomu nerozumí. A ne, nemám chuť rozjíždět další nesmyslné vlákno, kde budeš psát ty svoje blbosti. A taky bych ti nenapsal asi více jak minule Chazy, se kterým v tomhle souhlasím a to Rafu rád nemám a nikdy mít nebudu.

Reagovat
Heisenberg

Souhlas

Největší výsměch je Nadal útočník. Statistiky neokecáš, od US Open hraje tu svojí hru, ve finále před týdnem 1 winner v setu. Na síti celkově max 10x, a to tam většinou doklepává. Plus se nám nikdo nezmíní o porušování limitu, záměrným MTO(Petzschner, Del Potro, Federer v Paríži)-proto se taky bučelo na AO. A OCD ani nezmiňuju.

Naskočte na vlak Gulbise, to je aspoň správný mačo.

Reagovat
wild

asi tak..Nadal ma este vela dalsich minusov zaco ho fanusikovia nemaju radi,nehladiac na jeho styl hry..

Ja prichadzam na chut Baby Fedovi - Dimitrovovi

Reagovat
smazaný uživatel

Dimitrov je bozi

Reagovat
Heisenberg

Já nechci dělat z Rafy antikrista, je to bojovník a jsou důvody, proč má tolik fanoušků. Jen je potřeba se na to podívat i z druhé strany, rozhodně nemá jen pozitiva.

Baby Fed dnes i včera skvěle, Rasheed ho asi honí po Bulharsku, proto se nevyčerpá po setu.

A začína hrát ofenzivněji, celkově je tu pro jednoručáky dobrá budoucnost. Můra se snad taky dostane do formy, hlavně se snad vrátí k ofenzivní hře, kterou zkoušeli s Ivanem. Snad pokvete pšenka útočníkům, ta spolupráce Rogera a Edberga je slast pro oči.

Reagovat
wild

samozrejme,bolo by hlupe vraviet o Nadalovi len negativne.. kazdy hrac ma svoje plusy a minusy.

Grigor fakt zamakal . Kondicne je na tom podstatne lepsie. Skor by som povedal,ze za tym bude Sharapova.. predsalen na taku diablicu treba poriadne zamakat

Je to pre mna velky prislub do buducnosti a dufam,ze naplni svoj potencial,pretoze mam rad presne taky tenis ako predvadza Roger a aj Grigor.

Andy sa do toho urcite postupne dostane.

Dufam,ze Edberg si to rozmysli a bude s Rogerom pokracovat aj nadalej. Zatial je to dobra volba..urcite lepsia ako Djokovic s Beckerom.

Reagovat
Chazy

Ježiš zas tyhle sračky analfaebtů, co vidí jen GS. A furt dokolečka.

Reagovat
wild

Reagovat
Chazy

Mě to prostě nudí, tyhle diskuze jsou tu furt. Řeknu ti to takhle:

23-10

9-2

GS: 88.06% - 86.32%

Celkově: 83.83% (o víc jak jedno procento nej v historii) - 81.20

Masters: 26-21

500: 15-13

Suma sumárum. Rafa hraje kratší dobu, ale Roger je lepší jen ve vyhranejch GS a 250.

V GS ho Rafa překoná, ve 250 se o to ani nepokusí, protože je hraje málo. Pro Rogera mluví turnaj mistrů.

Ve všech rekordech, který určujou, kterej hráč je nejlepší, je Rafa lepší. Roger má jen ty dlouhodobý rekordy, který jsou daný tím, o kolik dýl Roger hraje. Sice má takový ty 30 QF v řadě, ale Rafa má daleko víc postupů ze SF do F, finále GS má o trochu lepší Rafa.

Rafa nemá negativní bilanci s nikým, s kým hrál víc jak 5x a odvážím se hádát, že nikdy nikoho takovýho nepotká.

Roger nemá kladnou bilanci s ním ani s Murraym a brzo nebude mít ani s Djokovicem.

Jestli z toho dokážeš vydedukovat, že je Roger lepší, nebo větší talent, nebo cokoliv, tak to nedokážu akceptovat. A kdybys trochu chápal, jaká je Rafa osobnost, tak bys taky musel pro něj mít obdivu, že dokázal překonat přetrhání nějakejch rodinnejch vazeb.

Nejhorší je, že já jsem fakt Rogerovec a Rafovi sem nikdy v životě ani nefandil. Ale ta zaslepenost je tak směšná, že musím jít i proti svýmu.

Ale fakt je to to poseldní, co jsem k tomu napsal, protože to jsou fakta.

Předem děkuji za snůšku doměnek, který řeknou, že Roger má lepší ruku, cit, talent i hru, ale nějakou záhadou je úplně ve všem horší, což ale ve výsledku znamená, že je lepší.

Btw. Rogerův povrch je tráva. Jaký na ní má čísla proti Rafovi?

Rafova je antuka... Roger proti němu... hm.

Reagovat
Chazy

* finále GS má o trochu lepší Roger

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Chazy

čekám sračky o nějakým bloku, díky kterýmu nedokáže s Rafou hrát

Doufám, že si tu jsou všichni vědomi toho, že Rafa měl úplně stejnej blok s Djokovice a prohrával s ním i na svým povrchu, vypadalo to, že s ním prohraje i RG.

Nakonec ho na RG porazil a už ho porazil i na USO.

Rafa taky má svýho Rafu, kterej hraje hru, která je mu nepříjemná, která na něj platí a kterej ho moh připravit o všechno.

Ale Rafa je větší talent, tenista a menší labil, než jakej je Roger, takže to překonal a potvrdil to, že nikdo lepší tenis nikdy nehrál. On se se svým Rafou vyrovnal, Roger je pro toho svýho Rafu nejsnadnější top soupeř.

Ale hádám, že i to je důkaz toho, že je Roger větší talent a lepší hráč, zatímco Rafa jen atlet a dříč.

Tak a tohle už je to poslední, diskutujte a nakládejte si s tím jak chcete.

Ale pravda je prostě na mojí straně.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda je na mojej strane

vela veci ti nemam problem uznat, ale hrozne moc prehanas, koniec koncov ako vzdy.

Mozno o 3 roky ked tu uz roger nebude a rafa prekona podstatnu cast jeho rekordov ti dam za pravdu a poviem ze Rafa je, minimalne statisticky najlepsi tenista historie.

Momentalne to tak ale proste nie je, a mozes sa trebars aj postavit na hlavu.

A tu diskusiu kto je talentovanejsi tenista a predvadza lepsie tenisove umenie znova viest nejdem pretoze kazdemu kto trochu rozumie tenisu je to uplne jasne.

A to som team Nadal ale tato zaslepenost a neznalost ma bohuzial nuti ist proti svojmu

Reagovat
Heisenberg

Tak jeden analfabet to zkusí

H2H: Ok, Rafa má jasně navrch, Rogera v soubojích deptá, vypadá úplně bezradně. Má na něj naučený styl, dokázal se vyrovnat i s Djokem, jeho nemesis. V tomhle máš pravdu. S tím souvisí i 9:2.

Masters a 500: Zase musím souhlasit, Rafa jich bude mít na konci kariéry určitě víc, i teď jich má o hodně víc. Jen mne trochu sere, že nemá alespoň jedno z toho tráva, aspoň by si Rogi celkově v titulech nahrabal náskok.

Úspěšnost má lepší Rafa, ale nechceš počkat na konce kariéry? Ve svých 28 měl Federer lepší úspěšnost než těch 81, kazí mu to rok 2013 , je o 5 let starší. Po třicítce se to láme. Na GS to Rafovi možná spadne pod Rogera. Ale jo, další bod pro Rafu.

Ta bilance s Top 4 je tristní, s Rafou jasný, s Murraym jasný, s Djokem to možná dopadne všeljak. Chtěl bych ale, aby ses zamyslel nad věkem, ve kterém hráli proti sobě, oni nejsou jeho generace, jsou o 5 let mladší. S Murraym a Djokem by to mohlo být daleko lepší pro Rogera. Se svou generací ma Federer lepší bilanci kromě Rafy se všemi a s některými o hodně(Roddick, Hewitt).

Rafa má negativní bilanci snad jen s Davyděnkem, ale uvidíme za pár let, třeba se někdo vyvine. Ta bilance se soupeři je samozřejmě pro Rafu, jen bych chtěl, abys to vnímal v souvislostech s generacema, Federer taky s nikým kromě Rafy neztrácí.

Turnaj mistrů pro Federera, o 6 turnajů, to je hodně. Rafa narozdíl od Rogera nezvládnul zvítězit na neoblíbeném povrchu, to je docela zajímavé. Federer má aspoň 1 GS, 6 finále Nadal 2 finálové účasti, i v letech 06 a 07 ho připravil o tituly Federer. Zase to ale ještě Rafa může zvládnout.

Počty týdnů na pozici jedničky(celkově, v řadě) Rafa ani nemůže dohnat. To mi přijde jako jedna z těch zásadnějších statistik, hlavně to ukazuje konzistetnost během CELÉHO roku včetně zranění, výpadků. V tom je absolutně nejlepší Federer.

Další věc jsou ty jeho postupy do SF, F za sebou plus finálové neporazitelnosti. Ačkoliv to podružná statistika, stejně něco ukazuje, a to právě konzistetnost, kterou Rafa až na antuku nemá. Rozložení GS a celkově vítězných turnajů ukazuje, že Federer

O nejoblíbenějším povrchu. 2:1 vs 13:2, čím to asi bude, hm. Že by H2H? Ještě přidám počet vítězství za sebou. Nadal počet vítězství na antuce za sebou 81, Federer má 65 na trávě. Na trávě se hraje o 5 nejdůležitějších turnajů míň než na antuce, nemám důvod nevěřit, že by to v letech 2003-2008 nezvládl. Taky by měl lepší bilanci než má na trávě. Na druhou stranu si vezmi, že kromě antuky vyhrál Nadal 5 GS a Roger 10. Nadala bych zařadil jako TOP 10 hráče všech dob ma antuku, Federera kromě antuky kamkoliv.

Výsledek: Federer je v souboji proti Rafovi horší v H2H, v počtu Masters, i v té dominanci na jednom povrchu(nejednoznačné). Lepší je v GS, konzistetnosti(vyjádřené těmi rekordy v QF, 4 GS finále v 1 roce), počtu turnajů mistrů. Federer není ve všem horší, v některých oblastech ho Rafa nemůže překonat-n.1, TM. To platí i obrácně. Nadal je ale hráč, který závisí na 1 povrchu, 80% vyhraných turnajů na antuce. Federer jich má taky hodně na tvrdém povrchu, ale jeho nejoblíbenější povrch není tak často použit. Nadal není lepší ve všem.

Celkově Nadal zatím není lepší hráč a sice asi vyhraje víc GS, ale ve všem lepší nebude, ani v některých nejdůležitějších statistikách. Narozdíl od Federera má lepší úspěšnost zápasů, ten má ale větší konzistetnost. Nadal je buldok v zápasech, odedře to, nevynechá jediný míč. Federer je labilnější, má horší bilance s TOP 4, ale musí se to brát v kontextu s generacemi. Plus vydrží v kariéře déle, to mu zase dává větší šanci něco uhrát i v pozdějším věku.

Ps: Nejde mi o hádání se, taky beru Rafu jako Rogerovu nemesis, potenciální GOAT s Laverem, je to skvělý hráč. Ale rozhodně není útočný(už jsem to psal nahoře, je to škoda, že útočně hrál max rok v kariéře), a rozhodně má svoje negativa. V tom jsem chtěl reagovat na tebe, jak se snažíš ukázat jen v nejlepším světle. Rozhodně není příkladný hráč. Pravda na tvé straně...ne tak úplně, určil sis statistiky, které jsou důležité a některé jsi vynechal.

A ještě něco: ten styl vyjadřování si příšte strč do prdele. Normálně diskutuješ a pak urazíš wilda kvůli názoru, dá se to napsat daleko mírněji. Snad taky uznáš, že on něco o tenise ví, stejně jako já uznávám vás dva jako fanoušky a znalce.

Reagovat
Chazy

Jo, za svůj styl vyjadřování se omlouvám (hlavně wildovi), bylo to nevhodný, nedospělý a byla to zbytečná inzultace.

Normálně takhle nevystupuju.

Ale mě tohle trochu unavuje a irituje, já sem si tu prostě jen bokem s někým o tenise pokecal a pořešili sme zas to srovnání Rogera s Rafou. A výsledek je, že je tu zas vlákno rozebírající moje názory a vyvracející je. Přitom se jedná o lidi, se kterjma sem o tom už minimálně jednou diskutoval. Tuhle celou debatu už jsme tu vedli minimálně 3x. Já psal svoje argumenty, který jsem tu zmínil, vy jste napsali svoje a neshodli jsme se, neshodneme se nikdy a je to tak správně.

Přesto vás něco hecuje furt kvůli mně psát veleslohy, velediskuze (vím, že to vlákno nebylo jen o mně, ale tak začlo a proto jsem tak reagoval). Prostě se s mým pohledem na věc smiřte a nenechte se vyprovokovat každým zmíněním mýho názoru k tomu, abyste museli jít mi ho vyvracet (mířeno hlavně na wilda). Když někdy s někým tady povedu debatu na téma Roger a bude příležitost srovnat s Rafou a půjde o někoho, s kým jsem o tom nedebatoval dřív, rozhodně mu svůj názor opět předložím.

Pokud se vám opět nebude líbit, reagujte radši na toho nového člověka v diskuzi, jehož názor asi neznáte. Nemusíte ale zas dopodrobna rozebírat moje názory, který tu zaznšly 50x a dobře je znáte. Nechápu ten smysl. Já tu také vidím mnoho lidí, co furt papouškuje to samé dokola, protože je to jejich názor a stojí si za ním, obhajují ho. Ale nemám potřebu pokaždý jít jim ho vyvracet a rozjíždět vlákna, kterejch se chtě nechtě musí účastnit a řešit to se mnou znovu a znovu a znovu. Řekli sme si, stačilo to.

Tak to beru, ocenil bych to i od ostatních. Mě to nebaví prostě, proto zjevně přehnaná reakce.

Tvůj příspěvek beru, akceptuju, ale jeho znění znám, už jsi ho sem psal, stejně jako já svůj a nemám nic nového, co bych k tomu řekl.

Reagovat
Chazy

Jo, protože to, co jsem tu napsal, neobsahovalo nic novýho. Psal jsem to tu mockrát a ne zrovna dávno. A přesně tohle složení lidí se mnou o něm diskutovalo.

Tak proč znovu? Já debatoval s terrym. Debatujte s ním, on byl nový. Ne se mnou, tahle diskuze už tu byla a zabili sme jí mnoho hodin. Chce to trochu odolnosti, akceptovat, co píšu a nenechat se pokaždý donutit vypsat se ze svýho názoru. A pokud jo, alespoň to nesměřujte na moji adresu, ale obecně, abych nebyl nucen reagovat a mohl sem ignorovat něco, co jsem dříve neignoroval.

Tohodle se (minimálně u mě) prosím držte a nebudu reagovat jako kretén. A když to budete aplikovat i na ostatní, uvidíte, jakej budete mít klid a o kolik hodin míň zabijete na netu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, Roger ma lepsi jen ty dlouhodoby rekordy, ktery jsou dany tim, o kolik dyl hraje, ale ze srovnavas procenta hrace v nejlepsich letech a hrace, co uz je nejakou dobu za zenitem, ti nevadi. Bych chtel videt srovnani v sedmadvaceti letech.

Reagovat
Chazy

Rafa by byl lepší.

Reagovat
Chazy

A nevím, jestli Rogerovi nějak prospívá připomínání let, kdy byl v nejlepších letech, když ho Rafa porážel už jako teenager a on drtil jen hráče, co v kariéře nedali ani 3 GS a v dnešní době by nedali ani jediný finále v tý konkurenci.

Reagovat
Chazy

Třeba první tři zápasy na hardu mezi nima, kdy ještě nemoh existovat žádnej komplex, žádnej blok. Rafa vyhrál 2 a to mu bylo 18-20 let.

Na trávě se potkali jen třikrát a Rafa už byl starší, uznávám, bylo mu v prvním zápase už 20 let. A tam prohrál 3-1, ale v tom druhým zápase už Roger vyhrával přes TB a zkušenosti v pátým setu, potřetí už prohrál. A to byl Rogerův povrch.

Jinak ho Rafa prostě devastoval od svejch teenagerskejch let, kdy Roger byl na vrcholu. Takže podle mě připomínání těchhle let jen škodí Federerovi, protože dokázal porážet Roddicky, Hewitty a podobný hráče, ale od začátku měl negativní bilanci na hardu s dětskou verzí nejlepšího hráče všech dob. A kdyby Nalbandian byl menší kretén a lenoch, tak už měl Rafa těch víc GS možná teď :) Ale on a Safin byli jediný skuteční další tenisoví talenti tý doby, bohužel profesionalitou se ani zdaleka nemůžou rovnat Rogerovi a tý současný trojce.

A je ještě potřeba říct, že Roger dokáže Rafu přehrát jen hardu v hale, venku s ním vyhrál snad jen v 2012 v IW, kdy odehrál možná svůj nejlepší zápas kariéry proti Rafovi a hrál jeden z nejlepších tenisů svý kariéry, tam Rafu naprosto zesměšňoval.

Reagovat
Chazy

Tím nesnižuju Rogerovu hru v hale, je na ní asi nejlepší hráč historie a prostě mu pomáhá, když zápas neovlivňujou vnější podmínky a nemusí reagovat na odskoky, což fakt neumí. Bez toho by asi nevyhrál ten 17. GS :) Naopak Rafa je hráč na ven a je naprosto přizpůsobivej, naopak to hraní v umělejch protředích mu nesedí. Je to taková analogie k tý antuce, problém je v tom, že halovej tenis prostě... no však víme.

Reagovat
smazaný uživatel

Agger je dnes vyborny

Reagovat
Maresma

Reagovat
fff

Dneska bez chyby. Mohol by ho nabuduce konecne skusit so Sakhom.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Maresma

Sturridge je dneska strašněj, zasloužil by vystřídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme toľko hráčov

Reagovat
tomasinho

Ale spíše Coutinho prvně, Sturridge tam něco může šoupnout ještě.

Reagovat
Maresma

Jojo, já si právě nemyslím, že by šel střídat.. ale zasloužil by.

Reagovat
tomasinho

Jojo, třeba tak v 75. přijde Teixeira.

Reagovat
smazaný uživatel

Allen udrž loptu aspoň na 10 sekund pls

Reagovat
smazaný uživatel

RAHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý střídání

Reagovat
Maresma

Brendan

Reagovat
smazaný uživatel

RAHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM, LUIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
smazaný uživatel

STERLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING

Reagovat
fff

To je onooooooo, Suarez maximalne, neskutocne genialne

Reagovat
Maresma

RAHEEEEMKOOOOO ♥

Reagovat
Il Architetto

STEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERS

Reagovat
smazaný uživatel

Nauč sa oslavovať preboha

Reagovat
Rssa

Raheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemička

Suarze super super

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem chlapci ♠

Reagovat
smazaný uživatel

* ♥

Reagovat
smazaný uživatel

není zač ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ribery style?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Krásné od Suáreze i Gerrard a Raheem taky zkušeně

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooool, Suarezův pohyb vydařené střídání

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozně kruté...

Reagovat
monty25

Zrovna si dělám sváču a padne gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Mně dneska celkově všechno utíká...

Reagovat
smazaný uživatel

ešte jeden by trebalo dať

Reagovat
smazaný uživatel

We are Liverpool tra la la la...We're the best Football team in the land, tra la la! Poetry in motion tra la la la....

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=kWZ61o9ncZI

je to chytlavý jak svině, nesměj se

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je nějaká super zóna pro fans hotsů..https://www.youtube.com/watch?v=uxoTceqaBqk

Reagovat
Zaschrona

ale jo, pekny... nicmene uz jen z principu se smat tomu textu musim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Maresma

away faaans

Reagovat
Honza Matoušek

Away support

Reagovat
monty25

Teď jsem viděl ten druhý gól... Pěkná kombinace!

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge

Reagovat
monty25

Sturridge

Reagovat
tomasinho

Pouze ve 3 zápasech z 19 nedal Studge gól

Reagovat
Tomekcz

tak do prvni ctyrky budem muset jit pres Arsenal

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou blbci

Reagovat
smazaný uživatel

naši útočníci sú mimo...VED VYSTRELTEEEEEE

Reagovat
fff

Hendoooooo

Reagovat
monty25

Když jsem se nedíval, tak dali dva góly. Když se dívám, tak nedají nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson

Reagovat
Honza Matoušek

Henderson is back Už mě proti těm Swans ale vylekal

Reagovat
REPLIKATOR

Henderson

Reagovat
smazaný uživatel

Suarezov roh

Reagovat
smazaný uživatel

Luis škoda

Reagovat
monty25

Gerrard pěkná jedovka a Suárez pěkný roh

Reagovat
smazaný uživatel

Pohyb suareza je absolutne genialny

Reagovat
smazaný uživatel

Teixeira nech nastupi pls Brendan

Reagovat
tomasinho

Za Sturridge.

Reagovat
Maresma

Skoro.

Reagovat
Counter

Tak dlouho jsem Suárezovi tu pásku ve fantě cpal, až to konečně vyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

taky

Reagovat
monty25

Wanyama Trochu nerváček...

Reagovat
smazaný uživatel

joj chcel som Teixeiru

Reagovat
monty25

Kdyby tomasinho náhodou zapomněl...

http://www.youtube.com/watch?v=vdAYtL3nnHw

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Honza Matoušek

Mně přijde, že v tom Southamptonu musej mít společnýho kadeřníka.

Reagovat
Dray

Jjn, všichni stejní. Ale dobrý kadeřník náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Génius

Reagovat
tomasinho

Agger výborný výkon dneska, po Suárezovi 2. nejlepší hráč dneska. I Glen nebyl vůbec špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Luis

Reagovat
tomasinho

Penaltaaaaaaa

Reagovat
monty25

Pěkná tečka nakonec

Reagovat
smazaný uživatel

STEVIEEEEEEEEEEE GGGGGGGGGGGGGGG

Reagovat
Il Architetto

CAPTAIN FANTASTICCCCCCCC

Reagovat
Rssa

V L A D I S je opravdu král, on ten výsledek trefil naprosto přesně

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

je to frajer

Reagovat
tomasinho

Tak už v tu čtyřku začínám věřit, když jsme zase zvládli zápas, který jsme neodehráli ideálně a v poločase jsme mohli být rádi. Druhý gól to ale zlomil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Nejsem vladis no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Vy jste fakt hrozne zvlastni fanousci...nekdo koutkem oka pokukuje po titulu a jiny ma zase bobky, ze se ani nevlezete do TOP 4

Reagovat
tomasinho

Tak ten náskok pořád není velký, navíc se Spurs ještě hrajeme, stát se může cokoliv. Pořád máme venku United a doma City a Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

my sme iba skromný, nemáme čo stratiť a to je naša výhoda oproti ostatným týmom top6 (nerátam tam united )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Já ti to říkal už dávno, že můžeme být v Top 3.

Reagovat
REPLIKATOR

Čisté konto

Reagovat
smazaný uživatel

Steviemu snad pokaždý vystihli letos stranu, ne? Ale stejně je to k hovnu.

Reagovat
Rssa

Souhrn napíšu později, ale jestli je něco fakt na pováženou, tak je to Glen. Sice máme čisté konto, ale kolik on ztratil dnes míčů, když šel nesmyslně do dvou, do kličky, do běhu nebo jakkoliv. To prostě trnu, když ho vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák, jak ho tu kritizujete po každým zápase.

Reagovat
tomasinho

Přitom dneska tak hrozný nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě. To už je spíš takovej zvyk si myslím.

Reagovat
Rssa

Však právě v zápase, ve kterém jsme to vyhráli prostě takticky a každý zahrál maximum byl zase nejslabší, v podstatě z jeho strany bylo jediné nebezpečí, neboť vpravo byl Shaw i Rodriguez hlídan. Glen je moc bohorovný, zatápí stoperům i brankáři, přeceňuje svoje síly. Dneska to nevadilo, ale se silnějším soupeřem by to bylo horší.

Reagovat
Kenneth

Uz si definitivne presedlal z Barcelony do Liverpoolu? Mohlo by to od vas udelat vic lidi takhle.

Reagovat
kiwwi

kam vitr, tam plast

Reagovat
tomasinho

Víš jak, 2. místo vs třetí místo.

Reagovat
vladis271

hlavne hráme lepší futbal ako Barcelona (kto by to pred rokom povedal? ) A lepší hrajú len Bayern a Real (ktorého to, ale stálo neskutočné prachy).

Reagovat
smazaný uživatel

málo sleduješ fotbal

Reagovat
kiwwi

povedz nam o tom viac

Reagovat
smazaný uživatel

nechám si to pro sebe

Reagovat
Kenneth

Vetsina tymu hraje lepsi fotbal nez Barcelona.

Reagovat
Bayern +

1300. pre Pepa Guardiolu, najlepšieho trénera súčasnosti!

Reagovat
vladis271

you mean, Brendan Rodgers.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

omg, to dnes fakt museli dat Atletico - Real na 17:00 ked sa v PL hraju 17:30 vsetky zapasy?

Reagovat
smazaný uživatel

právě protože v PL se dness hraje relativní hovno že jo..

Reagovat
Erdovec

tomasinho, poreferoval bych, ale niepametam

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Jinak bychom se mohli domluvit na ten zápas se Spurs ne? 30.3., napsali bychom Sonnymu a ještě někoho bychom splašili třeba.

Reagovat
Erdovec

klidně, ty vole, připadá si jako debil, ještě jsem ztratil mobil, mám jen kryt a baterku takže jsem ho beztak někam zahodil

Reagovat
tomasinho

Bože, cos prováděl? Ještěže se mi nic takového nestalo zatím.

Reagovat
Erdovec

to kdybych věděl, to je tak, když znáš každého a každý si s tebou chce něco dát, měl jsem ferneta, magistra, rum, vodku, whiskey, víno, pivo

Reagovat
tomasinho

Tohle dopadá většinou zle

Reagovat
Erdovec

právě jsem debil no to mi zas bude blbě, mobil v hajzlu... to byl zas den

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Fenri

Tak pamatuješ si aspoň, cos pil, to je ještě dobrý.

Reagovat
Erdovec

pamatuju si co jsem pil do té doby, než si nic nepamatuju, ale už mi kámoška vypráví

Reagovat
Fenri

Heh

Reagovat
Erdovec

ale asi jsem to radši nechtěl slyšet

Reagovat
Fenri

Takže říkáš, že budeš mít den plný těchto chvilek, jo?

http://bit.ly/19U7ued

Reagovat
Erdovec

je to tak

Reagovat
Erdovec

*metaxu

Reagovat
Erdovec

auauauau

Reagovat
smazaný uživatel

OT: "I believe if I was white, I would have been England captain for more than 10 years - it's as simple as that," he writes. "The FA wished I was white.

Sol

jedině idiotický gunner tohle muže vyblít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skurveny scumbell. prehlasenie ako sa na legendu gaunerov patri

Reagovat
smazaný uživatel

ty mi pripadáš čím ďalej tým viac zakomplexovanejší a zatrpknutejší.

Reagovat
smazaný uživatel

kvoli scumbellovi? to je hrac ktoreho z celej duse nenavidim, je stelesnenim zrady a velkej stupidity. a berem ho za vaseho, pretoze sa tak vyfarbil... aky komplex prosim ta?

Reagovat
smazaný uživatel

"prehlasenie ako sa na legendu gaunerov patri "

Tento komplex.

Reagovat
Nikikrew

Vcera to bol naozaj cierny den pre Arsenal. Chelsea nam odskocila a Liverpool sa z nicoho nic dotiahol. A to este niekedy v Januari bol za nami o cca 10b. Maju vybornu formu ale myslim si, ze na ten titul nemaju. Ich priorita je znova LM kt. je uz naozaj blizko a aj im to prajem. My sa musime hlavne zobudit a zvladnut narocny program. Viac menej to mame stale vo vlastnych rukach, ak vyhrame nad rivalmi , budeme znova pred nimi. Hlavne nech sa uz Aaron uzdravi a treba zacat znova vyhravat. Aj tak som ale stale po verajsku nasraty, pojebany hnusny Stoke ma takto dodrbal.

Reagovat
smazaný uživatel

sakra ty máš snad i pravdu!

Reagovat
Nikikrew

Vacsinou mam pravdu vzdy a dokazem si priznat neuspech a sucasnu realitu tymu. Co sa ale o tebe povedat asi neda.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne šéfe! Do konce letošní PL si z Vás budu dělat prdel Tragédi!

Reagovat
Nikikrew

Nech sa paci, vies kde to mam....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a Tragédi jdete pomalu a jistě tam kde si myslím! DO PRDELE!!!! 3-4 flek prostě tam kde patříte!

Reagovat
Fenri

Ajo, a já myslel, že nemáme uhrát ani LM.

Reagovat
smazaný uživatel

No, uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby.... seru na to!

Reagovat
Fenri

Ser na to

Reagovat
smazaný uživatel

Sice jde o Woolwich, ale ty musíš mít reálný problém. Ale tak aspoň že si to nalomené sebevědomí pohoníš u toho, že čukotka urve titul...

Reagovat
vladis271

neurve.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

si ako 13 ročná nadržaná pubertiačka. Neurve, stále to má v rukách City, a ak vybuchnú, tak CFC nie je ničím výnimočná (okrem obrany, ale tá ti zápas nevyhrá, maximálne remizuje) aby nás odrážala 10 kôl, stačí sa dostať in touch a zastrelíme ich.

Reagovat
vladis271

*zostrelíme ich.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už ohledně tohohle tady napsal dostkrát svý no, myslim že můj názor znáš, je asi zbytečný to zas opakovat. Jinak tohle se dalo čekat, dotáhli jsme se na Arsenal a už se tady zas lítá v oblacích, přičemž ty jsi toho fakt ztělesněním. Jen mě to už trošku nebaví a nechávám se občas unýst, hm.

Reagovat
vladis271

Ale všimni si, kto má pravdu nakoniec. Básnili ste tu s Counterom a tomáškom o tom, ako sa MU vzchopí (neber to doslova, nvm presne čo ste hovorili), ale bolo to v tom zmysle, ak sa ešte môžu vzchopiť, ako sa ich treba báť. Ja som vravel, že nie, treba sa báť Spurs a Evertonu.

SaS. Každý plakal, že b4 veľký problém blablabla. Ja som hovoril čo od začiatku? Že tieto partnerstvá vyhrávajú tituly. Boj o B4 je pre nich málo. Sotton, Shearer. Cole, Yorke atď.

Kukni sa do tabuľky. A opäť City majú poleposition, ale ak vyhoria sme v závetrí my. Ja to na CFC jednoducho nevidím. Keby tento tím hral za MU a trénoval ich fergie a boli by v tejto forme, ostatní na čele by sa nato vysrali, lebo každý by vedel, že na konci skončí titul v ich rukách.

Samozrejme, že to možme stále presrať, aj ten kurz 5/1 ti niečo vraví, ale ak nebudeš klamať sám sebe, tak vidíš, že sme v reálnej hre o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

skoncite treti, a ak urdzite hracov a dobre posilnite mozte hrat o titul buducu sezonu.

city je momentalne stale na vyssej urovni ako vy a CFC ma mourinha. o titul si to rozdaju oni, pricom favorizujem cukotku

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, máme přece SaS a taková partnerstva vyhrávaju tituly, tak neviem, o čom to akože točíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Že Chelsea nevěříš ty, je jako nějaký měřítko, jo? Vždyť jsou už teď objektivně většími favority, než je City. A argumentace skrz nějaký kurzy... To jako fakt?

Reagovat
vladis271

Čím sú objektívnejšie väčšími favoritmi než City? Tým, že City má o 2 zápasy odohrané menej?

Reagovat
smazaný uživatel

Co takhle třeba Mourinho?

Reagovat
smazaný uživatel

Co takhle třeba Mourinho?

Reagovat
Usty

Chelsea není výjimečná ničím, kromě obrany? Titul nám může vyhrát klidně Matić, kterej celej střed zálohy povýšil na úplně jinou úroveň. Kromě toho máme nejlepší křídlo v lize podporovaný třema dalšíma ofenzivníma záložníkama na špičkový úrovni. Jedinej post, kterej hoří, je útok - a bez něj procházíme celou sezonou poměrně bez problémů už od srpna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kurz 11 je pokušujúci na Cardiff dnes...Skombinovať to s nejakými tutovkami

Reagovat
smazaný uživatel

money je sestřelí

Reagovat
smazaný uživatel

jj, valuebet zkurvit několika podkurzy, to dává logiku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Četls vlákno výš? Šel bys?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale za každý 2 goly, co dostanem, mi koupíte pivo

Reagovat
tomasinho

Ok, tak to mco neproděláme, nepočítám s více než 4 kousky

Reagovat
Dawon

Jj, kombinovat s tutovkama je nejlepsi Clovek ma vzdycky radost, kdyz vidi lidi brecet nad tiketama, kde vyjdou kurzy 4+ a posere to 1,2 Nejlepsi zpusob jak sazenim zbohatnout

Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Krul

Reagovat
Maresma

Krul.. to bylo jako co?

Tigers mohli klidně vyhrát, kdyby nebyli šmatláci a místo toho dostanou čtyřku.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Adam je neskutocna svina. Snad mu niekto prelame hnaty uz konecne. Uz je aj na Sandrovom watchliste

http://metro.co.uk/2013/12/31/sandro-sends-warning-to-stoke-city-hard-man-charlie-adam-after-he-sidelines-tottenham-midfielder-paulinho-4246113/

A Koscielny a Sanogo celkom pobavili

Reagovat
Error

14:53 Zola na lavičku Queen's Park Rangers?

To bych se asi poblil...

Reagovat
vladis271

http://www.thisisanfield.com/2014/03/video-brendan-rodgers-explains-4-4-2-diamond-decision-coy-title-talk/

vysvetlenie k včerajšiemu diamantu.

za to, že sa nenechal moderátorom na konci zatiahnuť do kalkulácií.

Reagovat
C0br

Hele, to už jsme tak špatní, že nás vyřadili, nebo proč nehrajem?

Reagovat
tomasinho

Kvůli finále LC, měli jste hrát se City.

Reagovat
C0br

Jo, to mi mělo dojít

Reagovat
fantomas

WESÍÍÍÍÍÍÍÍK

Reagovat
fantomas

Neuvěřitelný, NEUVĚŘITELNÝ

Reagovat
fantomas

To je síla trošičku faul, ale stejně.. tohle je hergot ten rozdílovej hráč zase.

Reagovat
smazaný uživatel

akurat ked ho dam doprdele z fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Sign him, Arséne..

Reagovat
smazaný uživatel

Soldadooooo. Je to zabijaaaaaak

Reagovat
smazaný uživatel

SOLDADOOOOOOOOOO

Reagovat
Chazy

Jak líp vyjádřit neschopnost Solskajera, když dokáže připravit tým na zápas tak, že dostane gól od Soldada ze hry?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

To je podobne, jako kdyz nam dal hattrick eto'o...moyes Oleho znicil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

caulker toto mal byt gool

Reagovat
smazaný uživatel

Bentekeeee

Reagovat
fantomas

Aaaaa.. Wesík s Hooperem sou ale boží dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

http://gfycat.com/SlimRegalAchillestang

Kdyby vás taky zajímalo, co se děje v zápase Realu s Athleticem.

Reagovat
diastan

Reagovat
fantomas

Reagovat
Dawon

Za tohle bych proste daval dodatecne tresty nekolik zapasu, jinak se to ti retardi nikdy neodnauci

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
diastan

toto už není ani k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

už má ten reflex vypracovaný, no

Reagovat
Chazy

ale jinak slušnej fotbal

Reagovat
Chazy

To je náhodou tývole nevídaná sranda

Reagovat
Swarley

Reagovat
Dawon

No fotbal sice slusny, ale to je zase neskutecne divadlo vicemene pri kazdem faulu Ta spanelska liga je fakt v tomhle strasne otravna

Reagovat
Chazy

To je, ale z PL mi i dneska stačilo 15 minut snad za tejden bude líp.

Reagovat
Dawon

A uz se to tam reze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley
Reagovat
Swarley

a teď tam nějakej asistent od Atletů dělá nějaký pekla

Reagovat
Chazy

To je super fakt .. a hrajou hezky, to Atletico se mi líbí.

Reagovat
Swarley

jn, Simeone by pro MU mohl být taky zajímavý řešení

Reagovat
Dawon

To je v prdeli, jak uz pri zapasech ostatnich tymu spis premyslime o podepsani trenera, nez nakeho hrace

Reagovat
Chazy

Ještě smutnější je uvědomit si, že by šel do horšího.

Reagovat
Dawon

Doba je zla, co si budem povidat

Reagovat
Swarley

tak Atleti jsou fakt našlapaní, udělal tam pořádnej kus práce, ten tým je výbornej, hrají výbornej fotbal, útočí na titul, v LM taky jedou, takže těžko říct, asi jen tak nebude chtít odejít od rozdělané práce...teď kdybych si měl vybrat, tak bych šel buď po něm nebo po Kloppovi, ale tak to jsou oba dost nereálné cíle...ale nikdy nevíš, ta možnost jít do MU, mít možnost znovu nakopnout tu mašinu, mít k dispozici desítky milionů liber na přestupy...

Reagovat
Dawon

To ja bych asi mozna trosku vic veril tomu, ze by prisel Simeone...ale jinak souhlas, tyhle dva bych taky bral Ono jako snad porad je MU docela lakadlo i vzhledem na ty okolnosti...taky to nekdo muze vzit trosku jako vyzvu, udelat tam zase poradek po tech letosnich galakoncertech

Reagovat
Swarley

já si právě myslím, že v tomhle stavu je MU možná ještě větší lákadlo, než po odchodu SAFa...ten tlak by byl obrovský, na druhou stranu ta očekávání fanoušků se teď trošku srazila a kdokoliv po Moyesovi to už bude mít mnohem lepší, bude mít větší klid a přitom to stále zůstane jako obrovská výzva, větší si prostě můžeš jen těžko překvapit...

takže určitě pro mnoho trenérů velké lákadlo, k tomu máš ještě kupu peněz, můžeš si přitáhnout spoustu hráčů a přestavět si ten tým tak, jak jen ty chceš a potřebuješ...

a já bych si po čase dal trošku toho kombinačního a rychlého fotbalu, takže tihle dva by mohli být tím pravým řešením, ale tak uvidíme...

Reagovat
Swarley

* představit

Reagovat
Dawon

Mozna, ze tohle vsechno SAF predvidal a jmenoval tam Moyese jako obetniho beranka na ten prvni rok, aby to pak ulehcil jeho nastupci Genius

Reagovat
Chazy

tyvole a jak, nad tím jsem taky přemejšlel... to je ten typ, kde by přidání něčeho anglickýho mohlo tvořit docela zajímavej výsledek. Podobně jako u Martineze.

Reagovat
Swarley

co by ne, rozhodně bych se nebál něco takového risknout, on už by v tom týmu udělal hezky pořádek

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečné

Reagovat
Chazy

Kuriózní je, že tam je víc centrů jak v PL zápasech. Se to dopracovalo fakt

Reagovat
Chazy

Cris

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

pořád neskutečný zvíře

Reagovat
Chazy

Škoda, že je pryč no.

Reagovat
Swarley

už jsem ho sice měl plné zuby, když odcházel, ale kdyby zůstal, pořád by bezproblémů dominoval PL...ta kvalita je ohromná, by se hrálo o titul i letos s Moyesem

Reagovat
Chazy

Já ho nenáviděl no, přišel sem mu na chuť až ten poslední rok. Ale i tak ne dost na to, aby mi chyběl ale to, co uměl, prostě chybí lize jako takový.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sranda, jak na ty simulanty už mrdá ten sudí.

Reagovat
Dawon

Mam pocit, ze to dneska docela nezvlada...ta zluta pro costu za dive byla fakt hodne zvlastni

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
fantomas

Achjo

Reagovat
fantomas

To je konec.

Reagovat
smazaný uživatel

shodnem se

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nehrajeme nic moc, ale proti tragickému Cardiffu to zatím stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich

Reagovat
smazaný uživatel

dala sa pisknut...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bentekeho prvý gól. To je kráľ.

Reagovat
J0EL

To by mal byt pre nas tak lahko dosiahnutelny hrac, ze je az neuveritelne, ze este nie je u nas. V tomto Wengera nejak nechapem no.

Reagovat
smazaný uživatel

Caulks je fantasticky. nemozem si pomoct to mal byt future captain proste. snad sa vrati ked zostupia

Reagovat
smazaný uživatel

V létě do LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Chadli pojde no. a k nam Konoplyanka a Caulker

Reagovat
smazaný uživatel

I z Chadliho by dokázal udělat Rodgers fotbalistu. Ale radši si vezmem toho Konopa a Caulkera my.

Reagovat
Chazy

! ! P U L I S ! !

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Maresma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele