Premier League - preview 26. kola

21.02.2015, 08:44, aktualizováno 22.02.2015, 08:43
Previews
Southampton se může posunout na třetí místo tabulky, k čemuž ale potřebuje doma porazit dotahující se Liverpool. Další z řady pohárových aspirantů Tottenham vyzve v malém londýnském derby West Ham a poslední Leicester se pokusí překvapit na hřišti Evertonu...
Tottenham Hotspur - West Ham United  (neděle 13:00)
Nedělní program 26. kola anglické Premier League zahájí již těsně po obědě malé londýnské derby mezi West Hamem a Tottenhamem; tedy dvěma celky s většími či menšími pohárovými ambicemi. V případě Hammers jde spíš o pouhý sen, Spurs nicméně prohrou ManUtd dostali jedinečnou šanci přiblížit se strategické čtvrté příčce...

West Ham mohl na Evropskou ligu jakž takž pomýšlet do Vánoc, po Štědrém dnu však jako by se na Upton Parku něco krutě obrátilo k horšímu a v nadcházejících osmi kolech už Kladiváři uhráli jen jednu jedinou výhru. I díky čtyřem remízám to však s Allardyceovou partou stále není bůhvíjak zlé, když WHU sedí na pěkné osmé příčce s pětibodovou ztrátou na své dnešní soupeře.

Kohouti jsou nicméně stále docela jasnými favority tohoto utkání. Jednak jsou doma neporaženi už sedmkrát v řadě, jednak samozřejmě mohou těžit z umění rozjetého Harryho Kanea, jehož 11 gólů v posledních 10 ligových vystoupeních ostře kontrastuje s čímkoliv, co může nabídnout West Ham. Tím spíš, když Hammers nedávno do konce sezony přišli o dobře vypadajícího Andyho Carrolla.

I přes tradiční trable na White Hart Lane, Hammers ovládli tři poslední tamější soutěžní bitvy s Tottenhamem a nyní se o prodloužení této senzační série budou pokoušet už i s uzdraveným trojlístkem Reid-Jarvis-Collins.

Mauricio Pochettino dal ve čtvrtek jasně najevo, že jeho hlavním předmětem zájmu je domácí nejvyšší soutěž a potažmo blížící se finále Capital One Cupu, když nechal proti Fiorentině odpočívat vícero opor v čele s Harrym Kanem. Něco takového se manažer Spurs mohl dovolit mimo jiné i proto, že má k dispozici soupisku kompletně neposkvrněnou jakýmikoliv zdravotními patáliemi.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Dier, Vertonghen, Rose - Mason, Bentaleb - Lamela, Dembélé, Eriksen - Kane
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Reid, Tomkins, Cresswell - Song - Kouyaté, Noble - Downing - Sakho, Valencia
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.80 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Leicester City  (neděle 15:05)
Letošní sezona pro každého fanouška Evertonu představuje čiré utrpení, pročež události čtvrtečního večera působily zcela surreálně. Toffees deklasovali švýcarské Young Boys, své soupeře v prvním vyřazovacím kole Evropské ligy, nekompromisně 4:1, Romelu Lukaku přitom vsítil hattrick a hlavní otázkou nyní je: zvládne si Martínezova eskadra tuto pohodu přenést i na domácí trávníky?

O jednom není pochyb: Everton by to potřeboval jako sůl. Tohle byla ostatně teprve jeho druhá výhra ve 12 soutěžních duelech. Na druhou stranu, Karamelky šly alespoň v posledních týdnech jakž takž do sebe a mimo smolné prohry s Chelsea čtyřikrát v řadě neprohrály. Onen čtvrteční debakl by se tak dal do jisté míry vnímat jako vyvrcholení postupného procesu zlepšování.

To na případ Leicesteru by taková logika aplikovat tak úplně nešla, ačkoliv Foxes na rozšířené spekulace o vyhazovu Nigela Pearsona zareagovali velice slušným, nebojácným výkonem na půdě Arsenalu. Také na Emirates Stadium však nakonec Leicester prohrál, již počtvrté v řadě, a nadále tak dlí na samém dně tabulky. Vzhledem k prohrám Aston Villy i QPR má každopádně v tuhle chvíli slušnou šanci se alespoň přiblížit růžovějším vyhlídkám.

Pro to bude Leicester v první řadě potřebovat najít spolehlivého střelce. Od prvního ledna se v jeho jménu trefili dva obránci a pak teprve až v minulém kole nová posila Andrej Kramarić. Chorvatský forvard v Londýně spolykal svých prvních 90 minut v anglickém ligovém fotbale a z podobné porce by se měl těšit i tentokrát; i když opět bez podpory zraněného Chrise Wooda.

Roberto Martínez se musí vypořádávat s velmi nezvyklou situací - teprve potřetí v sezoně totiž nemá k dispozici Garetha Barryho, jenž pyká za své vyloučení v předešlém utkání. Problémy s kolenem už naopak setřásl Leighton Baines a zpátky do akce se hlásí Aaron Lennon, jenž akorát nemůže startovat v evropských pohárech.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Jagielka, Baines - McCarthy, Bešić - Lennon, Naismith, Mirallas - Lukaku
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schwarzer - Simpson, Huth, Morgan, Upson, Konchesky - Mahrez, James, Cambiasso, Schlupp - Kramarić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.60 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Liverpool FC  (neděle 17:15)
Velice důležitý, ne-li přímo sezonu definující souboj pro obě zúčastněné strany. V sázce totiž není nic menšího než účast v Lize mistrů. Pravda, žádný z aktérů tohoto nedělního duelu momentálně na jedné ze čtyř pozic netrůní, a Liverpool ani pátý Southampton reálně dostihnout nemůže. Ovšem vzhledem k minimálním bodovým rozestupům se stejně jedná o šlágr hodný sledování...

Kdo se před důležitým večerním měřením sil nachází ve větší pohodě, to věru není snadné rozhodnout. Liverpool nenašel přemožitele už v devíti po sobě jdoucích zápasech, dohromady však v tomto intervalu ztratil přesně třikrát - stejně jako nedávno poražený Southampton. Ten si zatím letos zažil jen jednu krizi těsně před Vánoci, aby v novém kalendářním roce stihl z šesti pokusů hned čtyřikrát udržet čisté konto. Opět - stejně jako Liverpool.

Oba celky se letos potkaly v rámci zahajovacího kola sezony a všechny tři body tehdy doma brali Reds, kteří také na nejčerstvějším výjezdu na St. Mary’s stánek Sotonu bez milosti vybrakovali (3:0). Rok 2013 zase pro změnu patřil Southamptonu, za který se tehdy trefovali i současní hráči Liverpoolu - Dejan Lovren s Rickiem Lambertem.

Obě tyto někdejší opory Southamptonu nyní v Liverpoolu vysedávají na lavičce, odkud by se už naopak mohl odlepit Raheem Sterling, který v týdnu proti Besiktasi pouze střídal vinou horší fyzické kondice spojené se zraněním chodidla. Kapitán Steven Gerrard bude pro pokračující potíže se zadním stehenním svalem přítomen akorát na tribuně.

Ronald Koeman už osm kol čeká na střelecké procitnutí kdysi produktivního Graziana Pellèho, přesto by italského forvarda neměl s ohledem na startovní pozici ohrozit ani návrat uzdraveného Shanea Longa. Morgan Schneiderlin potom ve středu pole nahradí Harrisona Reeda a Matt Targett se popere o pozici jedničky na postu levého beka s Mayou Yoshidou.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Clyne, Fonte, Gardos, Yoshida (Targett) - Schneiderlin, Wanyama - Tadić, Mané, Elia - Pellè
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Can, Škrtel, Sakho - Marković, Henderson, Allen, Moreno - Coutinho, Sturridge, Sterling
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.40 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Aston Villa - Stoke City  (sobota 16:00)
Očekávaný ligový debut Tima Sherwooda v čele Aston Villy, kde se najednou (oproti angažmá v Tottenhamu) cítí jako pravý "ředitel školy", nikoliv jen "suplující učitel", nemohl přijít v lepší okamžik. Birminghamský klub totiž zrovna čelí jednomu ze dvou prvoligových rivalů, rovněž středozemskému Stoke City...

Šéf Potters Peter Coates v týdnu v narážce na jmenování Tima Sherwooda prohlásil, že manažer v podobných situacích o setrvání či sestupu daného celku rozhoduje z pouhých 50 %, konkrétně v tomto případě by však mohlo jít o větší díl.

Útočně orientovaný lodivod ihned viditelně povzbudil ofenzivní fázi herního projevu Villans, kteří proti Leicesteru v FA Cupu působili mnohem uvolněněji a dali tak částečně zapomenout na pět ligových proher v řadě.

Z pohledu formy v nejvyšší soutěži bychom tak mohli jasně favorizovat Stoke, pohled na pár uplynulých dní však všechno obrací vzhůru nohama. V případě Potters totiž ničemu nepomáhá hned osm inkasovaných gólů v nedávných dvou soutěžních bitvách a vypadnutí z FA Cupu na úkor druholigového Blackburnu.

Rovnou tři z minulých čtyř vzájemných střetnutí těchto dvou mužstev z regionu Midlands ovládli hosté a Stoke City se o posílení této tradice bude teď pokoušet i bez kapitána Shawcrosse, jehož dál trápí bolavá záda. Defenzivní složka týmu je dále oslabena o suspendovaného Camerona i čerstvě zraněného Muniesu, vyztužit by ji ovšem naopak mohli vracející se Wilson s Pietersem.

Tim Sherwood bude mít úvodem svého druhého angažmá v čele klubu Premier League k dispozici vesměs všechny důležité články, snad akorát vyjma pochroumaného dua obránců Senderos-Baker. To mimo jiné znamená, že už jsou v pořádku také Agbonlahor s Carlesem Gilem, jehož kreativitu Sherwood jistě okamžitě rád využije.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Given - Hutton, Vlaar, Clark, Cissokho - Gil, Sánchez, Delph, Bacuna - Benteke, Weimann (Agbonlahor)
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Bardsley, Wilson, Wollscheid, Pieters - N'Zonzi, Whelan - Diouf, Walters, Moses - Crouch
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.25 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Burnley FC  (sobota 16:00)
S remízou v Paříži v zádech míří Chelsea zpět na anglické trávníky. Doma přivítá nováčka a aktuálně předposlední tým tabulky Burnley. José Mourinho pravděpodobně dá příležitost několika náhradníkům, avšak cíl zůstává jasný. Aby Blues uživili sedmibodový náskok na čele, potřebují do sbírky další tři.

Kritika byla opět velká. Dojmy negativní a překvapené. Chelsea v Lize mistrů nepředvedla výkon hodný anglického lídra; ale pouze laik se hře Londýňanů v Parku princů divil. V prvním poločase navíc Hazard a spol. svého soupeře přehrávali, až ve druhém dějství přišel čas na ten pravý "autobus". Remíza 1:1 je nakonec velmi vítaným příslibem pro odvetu.

Teď se však Chelsea musí přeorientovat na další soutěž, ve které cílí na celkový triumf, a kde má o poznání větší šance na zisk trofeje. Před druhým Man City má Mourinhova parta náskok sedm bodů. Portugalský kouč proti nabádá, aby hráči na Paříž úplně zapomněli - před odvetou odehrají ještě dvě ligová kola a finále Capital One Cupu.

Burnley se desetidenní pauza náramně hodí. Clarets se po relativně úspěšném období po Novém roce opět vrátili do mizérie; Sean Dyche navíc může potrénovat svou oblíbenou jedenáctku, která se před minulým utkáním desetkrát v řadě nezměnila. Až zranění záložníka Marneyho a nasazení Kightlyho před porážkou 1:3 od Man Utd jej donutilo měnit.

Dá se naopak očekávat, že Mourinho ve své sestavě nějakou rošádu učiní. Do hry se touží zapojit Brazilci Oscar a Filipe Luís, kolumbijská posila Juan Cuadrado a hrát by měl i Kurt Zouma, který je poslední dobou fantastický. V kádru, který poslední dvě utkání s Aston Villou a Evertonem vyhrál jen s velkými obtížemi (2:1 a 1:0), schází jen John Obi Mikel, jenž vinou zranění propásne ještě zhruba dva týdny.

Burnley se v rámci Premier League představí na Stamford Bridge teprve podruhé. Při první sezónní štaci v elitní lize tu prohrálo jasně 3:0. Clarets neuspěli ani letos doma, když po gólech Arfielda, Costy, Schürrleho a kanonýra Ivanoviće nestačili na favorita v poměru 1:3.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Zouma, Terry, Luís - Fábregas, Matić - Cuadrado, Oscar, Hazard - Costa
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Trippier, Keane, Shackell, Mee - Boyd, Jones, Arfield, Kightly - Barnes - Ings
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.18 - 8.00 - 19.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Manchester United  (sobota 16:00)
Fakta hovoří jasně: Manchester United je rozjetý. Pouze jedna prohra z posledních 19 zápasů a dohromady 34 posbíraných bodů ze 45 možných (nejlepší bilance napříč celou Premier League), to je vskutku brilantní vizitka. Problém spočívá snad akorát v tom, že Red Devils po většinu času nepůsobí ani zdaleka tak, jak by se při podobných statistikách očekávalo...

Van Gaalovo ManUtd je skutečně pragmatické, až praští, a v zápase jen málokdy dominuje - což opět platilo o víkendu proti Prestonu North End, který byl blízko senzačnímu postupu, dokud se konečně neprobudil Rooney a nezinscenoval parádní obrat z 0:1 na 3:1.

Právě "Wazza" a jeho pozice je jedním z mnoha diskutovaných bodů ohledně letošních United, kteří se možná nevyvíjí takovým směrem, jak by se i lecjakému fanouškovi zamlouvalo, nicméně oproti úvodu sezonu alespoň sbírají body. A zrovna Swansea je toho dobrou připomínkou, když právě jeho výhra nad Red Devils ze zahajovacího kola sezony předznamenala chabý Van Gaalův vstup do nového angažmá.

Garry Monk nyní usiluje o historicky zcela výjimečný "double" nad slovutným sokem a pravdou je, že připraven na to není úplně ideálně. Labutě se stále ještě vzpamatovávají ze ztráty útočníka číslo 1 Wilfrieda Bonyho, bez něhož v pěti utkáních zaznamenaly všehovšudy tři branky, a obecně se s jednou výhrou ze sedmi ligových kol řadí spíše k podprůměru ligy, co se aktuální formy týče.

Pro Swansea bude nicméně ohromnou vzpruhou opětovný návrat Gylfiho Sigurdssona do sestavy; islandský záložník si konečně odpykal třízápasový distanc za pohárové vyloučení a spolu s uzdraveným Routledgem by ihned mohl zvednout ofenzívu Swans o 100 procent.

Manchester United se proti Prestonu musel obejít bez Robina van Persieho, jehož lehké zranění je už ovšem minulostí a nemělo by mu zabránit v dnešním startu. Zpátky je rovněž obránce Phil Jones, což znamená, že jedinou závažnou absenci představuje středopolař Michael Carrick.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Williams, Taylor - Ki Sung-yueng, Cork - Dyer, Sigurdsson, Routledge - Gomis
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Jones, Rojo, Shaw - Blind - Rooney, Di María - Fellaini - Van Persie, Falcao
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.75 - 3.40 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sunderland AFC - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Kýve se v Premier League další manažerská židle? Po Neilu Warnockovi, Alanu Irvinovi a Paulu Lambertovi (a dobrovolně odchozivších Pardewovi s Redknappem) by se mohl začít obávat o své místo i manažer Sunderlandu Gus Poyet. Mackems se poměrně dlouho trápí a na sestupové pozice mají náskok pouhých dvou bodů.

Osm zápasů a jediná výhra. Sunderland patří dlouhodobě k týmům, jejichž hlavním cílem je udržení v Premier League. Dle nastoleného trendu by však v květnu mazali do Championship, vyslovenou ostudou je minulé kolo, v němž červenobílí nechali vůbec první venkovní body sezóny trápícímu se QPR; a hned všechny tři. Poyeta navíc nedrží nad vodou ani účast v FA Cupu - do čtvrtfinále místo něj postoupil kat Chelsea, třetiligový Bradford City.

Jaký impuls může pro tápající klub znamenat změna manažera může vedení Sunderlandu ukázat právě zápas s West Bromwichem Albion. Baggies po příchodu Tonyho Pulise vyhráli pět z osmi soutěžních klání, včetně tří v FA Cupu, kde nový manažer dovedl tým až do čtvrtfinále - po dlouhých sedmi letech.

Úplným orgasmem pak byl výkon WBA v pátém kole proti West Hamu, který smetli jasně 4:0. Fantasticky funguje především spolupráce útočníků Berahina s Ideyem - druhý jmenovaný z ní vytěžil čtyři branky z posledních tří klání. Ve prospěch Baggies hovoří i bilance vzájemných zápasů. WBA na Sunderland umí, z předchozích deseti klání jej sedmkrát porazil a prohrál jen jednou.

Obrovskou trhlinou v šancích Sunderlandu na bodový zisk by byla absence zimní posily Jermaina Defoa, jenž se gólem (2) či asistencí (1) postaral o tři čtvrtiny všech branek ve čtyřech duelech, do nichž nastoupil. Otazník visí rovněž nad Cattermolem a Réveillerem. WBA má s výjimkou lehce zraněného Anichebeho všechny potřebné hráče v ideální kondici.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Réveillere, Vergini, O'Shea, Van Aanholt - Larsson, Bridcutt, Gómez - Johnson, Defoe, Wickham
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, Lescott, McAuley, Brunt - Fletcher, Yacob - Morrison, Berahino, McManaman - Ideye
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.10 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Hull City - Queens Park Rangers  (sobota 16:00)
Před minulým kolem byly oba celky v sestupovém pásmu. Hull City i Queens Park Rangers však shodně dokázaly posledně zvítězit, a nyní se tak ve vzájemném duelu sejdou s pocitem aktuálně zachráněných. QPR je navíc posíleno první venkovní výhrou v sezóně.

Jedenáct zápasů a žádný bod. Rangers venku neuvěřitelně tápali, a byť byli kolikrát blízko bodovému zisku, uspěli až na dvanáctý pokus. Rekord Premier League, který suverénně překonali, tak další navýšení nedostane.

Hoops tak v Sunderlandu paradoxně učinili bez manažera Harryho Redknappa a bez nejlepšího hráče a střelce Charlieho Austina. Ten se nyní po zranění vrací na trávník a QPR bude v Hullu ještě silnější. Šrám nicméně vyřadí ze hry obránce Mauricia Islu, stopera Richarda Dunnea a hlavně oporu záložní řady Leroye Fera, jenž už si v letošní sezóně nejspíš do míče nekopne.

Podobný pocit musel po čtvrt roce mimo hru i Momo Diamé, záložník Hullu. Senegalec se měl do zápasového rytmu vrátit právě proti QPR, ale nakonec se jeho návrat ještě o týden odloží, potvrdil manažer Steve Bruce. Ten kromě Diamého nesmí počítat ani se stoperem Jamesem Chesterem.

I u Tigers je však nálada více než dobrá. Týden a půl zpátky porazili doma zoufalou Aston Villu - a to především díky skvělému výkonu posily Dame N’Doyeho, jenž výhru 2:0 zařídil gólem a krásnou asistencí. Hull navíc na půdě QPR třikrát za sebou neprohrál, včetně otevírajícího zápasu letošní sezóny Premier League (0:1).
Hull City - pravděpodobná sestava:
McGregor - Dawson, Bruce, McShane - Elmohamady, Huddlestone, Livermore, Meyler, Brady - Jelavić, N'Doye
Queens Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Hill, Caulker, Ferdinand, Yun - Phillips, Barton, Henry, Kranjćar - Austin, Zamora
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Arsenal FC  (sobota 16:00)
Pardewovo angažmá v Newcastlu bylo poslední dobou charakterizováno jeho vrtošivostí. Jednou byly Straky nahoře, jednou zase dole - a těžko se někdy nacházely někde mezi těmito extrémy. Pokud bychom potom tuto logiku aplikovali na manažerův start v Crystal Palace, měl by se mít Arsenal na pozoru...

Eagles totiž v tuhle chvíli skutečně jsou na vrcholu, minimálně co se této sezony týče. Jediná prohra v pěti kolech, z toho rovnou tři výhry; takhle dobře na tom ještě CP letos nebylo a začíná to dokonce vypadat tak, že by se ho ani přímý boj o záchranu nemusel týkat. Tím spíš, pokud si Bolasie udrží skvostnou formu a ideálně zapadne ona hromada lednových posil v čele s Lee Chung-yongem.

Arsenal se naproti tomu v průběhu zimního přestupového termínu nijak zvlášť nečinil a tomu se ani nelze moc divit, neboť především na ofenzivních postech - a speciálně po návratech Özila s Walcottem - má Wenger opravdu z čeho vybírat. Přesto Gunners poslední dobou nijak nepřesvědčují a od mizerně zvládnutého derby s Tottenhamem se pouze protrápili ke dvěma povinným vítězstvím v lize a poháru.

Konkrétně z Crystal Palace a obvykle hlučného Selhurst Parku by si nicméně Arsenal neměl dělat moc velkou hlavu, jelikož tam nepadl od roku 1979 a minule se mu v rámci tohoto malého derby v rámci hlavního města výjimečně povedlo také neinkasovat.

Jak sám Arsene Wenger potvrdil v předzápasovém rozhovoru, poprvé od měsíce listopadu bude mít znovu k dispozici plně uzdraveného Jacka Wilsherea, zatímco se jen stěží dá počítat s tím, že by ještě riskoval Oxlade-Chamberlaina. Pozdní fyzické testy čekají na Héctora Bellerína.

Na Selhurst Parku se již zase těší na představení kapitána Mileho Jedinaka, jenž si ze zlatého Asijského poháru odnesl menší šrámy a nyní by konečně mohl být připraven vrátit se do koloběhu ligové kopané. Totéž v bleděmodrém (mínus reprezentační povinnosti) platí pro jiného středopolaře Jamese McArthura.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Ward, Dann, Hangeland, Souaré - Puncheon, Ledley, McArthur, Bolasie - Chamakh - Gayle
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ospina - Bellerín, Koscielny, Mertesacker, Monreal - Coquelin - Sánchez, Rosický, Cazorla, Özil - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.25 - 3.80 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester City - Newcastle United  (sobota 18:30)
Touré a Bony jsou konečně připraveni a budou Manchesteru City v utkání proti Newcastlu plně k dispozici. Manuel Pellegrini tak může směle zahájit stíhací jízdu za vedoucí Chelsea, která má 13 kol před koncem sedmibodový náskok. Newcastle naopak už nyní prakticky nemá o co hrát.

Deset bodů ztráta na poslední potenciální pohárové místo, deset bodů náskok na sestupové pásmo. John Carver, dosavadní manažer Newcastlu po odstoupivším Alanu Pardewovi sice nemá snadnou práci, ale vyhlídky jsou veskrze pohodové. Magpies navíc konečně začínají sbírat body; z předchozích tří klání jich získali pět, cenný bod posledně uhráli na půdě Pardewova Crystal Palace.

Šlágr sobotního programu tentokrát straky přivede na horkou půdu Manchesteru City, který na Etihad Stadium zpravidla neztrácí. Letos je tomu však jinak, dokonce i právě Newcastle už z tohoto stadionu odvezl vítězství. Sice jen pohárové, ale síla sestavy Citizens byla naprosto rovnocenná tomu, co Pellegrini nasazuje do Premier League či Ligy mistrů.

O to víc může Newcastle mrzet, že hned v dalším kole Capital One Cupu totálně ztroskotal na pozdějším finalistovi Tottenhamu. I proto se může soustředit pouze na ligu. Stejně jako Manchester City, jenž s výjimkou dvojzápasu s Barcelonou v Champions League už pouze dohání Chelsea v ligové soutěži.

Po třech zápasech v Premier League bez výhry konečně Citizens dokázali vyhrát; a hned na hřišti Stoke City, kde do té doby v 23leté historii soutěže nezvítězili. Vysoký triumf 4:1 zařídil dvěma góly Sergio Agüero, druhý nejlepší střelec ligy. Nově navíc k sobě dostane parťáka Wilfrieda Bonyho, jenž se vrátil se zlatou medailí z Afrického poháru národů. Stejně tak může hrát i Yaya Touré; naopak James Milner víkendový duel propásne vinou zranění.

To Newcastle, který nezískal ani bod z předchozích deseti ligových klání s Manchesterem City, nemá jako obvykle o účast na marodce nouzi. K dlouhodobě zraněným bratrům Taylorům, Tiotému, De Jongovi či Aaronsovi se připojil i univerzální obránce Paul Dummett. Otazník také visí nad křídelníkem Remym Cabellou.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Demichelis, Kompany, Clichy - Touré, Fernandinho - Silva, Nasri - Bony, Agüero
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Janmaat, Coloccini, Williamson, Haïdara - Colback, Anita - Pérez, Sissoko, Ameobi - Papiss Cissé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 6.50 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC25185255:2159
2.Manchester City25157351:2552
3.Manchester United25138443:2447
4.Southampton FC25144738:1746
5.Arsenal FC25136647:2845
6.Tottenham Hotspur25134839:3443
7.Liverpool FC25126736:2942
8.West Ham United25108736:2838
9.Swansea City2597928:3334
10.Stoke City25961028:3333
11.Newcastle United2588931:3732
12.Everton FC25691031:3527
13.Crystal Palace25691027:3527
14.West Bromwich Albion25681124:3426
15.Sunderland AFC25412922:3624
16.Hull City25581223:3423
17.Queens Park Rangers25641526:4322
18.Aston Villa25571312:3422
19.Burnley FC25491224:4321
20.Leicester City25451622:4017

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2089)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dneska povinné 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Mám vás v tiketu, tak o vaší prohře nebo snad remíze nechci slyšet.

Reagovat
kiwwi

remiza je dost realna povedal by som

Reagovat
smazaný uživatel

alibizmus si nejchaj

Reagovat
smazaný uživatel

nejchaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to by potom bola od začiatku sezóny v každom zápase..hráte tužku, vyhrávate...ste veľmi tricky čo sa týka tiketov..1x na swansea je lákavé, ale radšej nie

Reagovat
eder

Jasná 1, klidně to vsaď.

Reagovat
smazaný uživatel

to už by som radšej porozmýšľaľ nad Fellainim ako strelcom

Reagovat
13

Kolik tak může být kurz na Fellu jako střelce? Klidně bych tipl nižší, než na Rooneyho.

Reagovat
smazaný uživatel

6

Reagovat
smazaný uživatel

Duso sa naucil podavat a uz dava rozumy

Reagovat
smazaný uživatel

keby len podávať...stávky s ľuďmi sú pre mňa tiež dlhodobo zárobková činnosť, že Palike? By si mal byť teraz na zozname dĺžnikov

Reagovat
smazaný uživatel

Pi*eeee na United už nikdy nevsázím :( .

Reagovat
Matić

2. Pro remízu City

Reagovat
Riviera Kid

Kanonýra Ivanoviče

Reagovat
Swarley

ten Angel není nakonec zraněnej?

Reagovat
niflheim

Já ti nevím, pokud ho LVG nebude stavět na křídlo, tak je to skoro jakoby zraněný byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Big black daddy.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

presne ako keď som hrával za starších žiakov,prišli sme do Pribyliny a vybehol 20 ročný cigoš v montérkach z roboty prezliekol sa a hral si.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johan14

Po tomto vyhlásení LVG sa zdá, že ManU už je vo vate:

Když se podívám na skóre z posledních 19–20 duelů, tak jsme nejlepší v lize. LVG

Už len pre toto treba držať palce Swans

Reagovat
Kowe

falešník LVG

Reagovat
Infernoqt

co je špatného na tom prohlášení, však má pravdu, ani Chelsea nehraje fotbal na krásu a kdy by je měl držet golman, nikdo to taky řešit nebude

Reagovat
Svatej

Reagovat
hitZor

Nebude? Vždyť to řeší všichni a furt

Reagovat
smazaný uživatel

G Neville: “This idea that ManUtd are lucky is wrong. Luck expires in an unbeaten run after 3 or 4 games. One defeat in 19 is not luck.”

Reagovat
Murtago

Taky to řekl Gary Neville

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

No shit.

Reagovat
johan14

Práve čitam SAF autobiografiu a Garryho mal veľmi rád, tá generácia 92 sa už asi nezopakuje. Je tam ich foto z juniorky, všetci ucháni a Scholsy taký trpaslíček

Reagovat
Murtago

Nicky Prdel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

oľo Rodgers si Balotelliho nevybral to je prvá vec. Druhá je, že Rodgers je posadnutý tzv work-ethic a pokiaľ to Balotelli nemá alebo v prevažnej väčšine sezóny nemal, nezachráni ho ani progres v posledných zápasoch. A takúto tendenciu má aspoň každý druhý manažér, že jednoducho s niektorým z hráčov strašne zametie, pretože mu od začiatku nesadne - a ak je do toho ešte fakt, že si ho nepriviedol, je to umocnené

Reagovat
smazaný uživatel

To mas sice pravdu, ale v prospech timu by mal BR dat svoje ego bokom a nadpriemerne hrajúceho Bala postavit v zápasoch, no jasne pockaj, ego je viac, pretoze on si to moze dovolit kedze sme 1. v tabulke a roznasame superov v zuboch...

Reagovat
smazaný uživatel

To neni o egu, pokud vyžaduje od všech hráčů zapálenej přístup tak to je proto, že si myslí že v tom týmu tak vybuduje bojovnej týmovej duch a to mu přinese úspěch (samozřejmě ne samo o sobě jen). Třeba se mu Balo nelíbí, ale tohle může bejt mnohem víc o přístupu než nějakejch sympatiích.

Já kdybych byl trenér tak bych Balotelliho do týmu taky nechtěl a jestli mu ho přivedlo vedení tak ho postavilo do naprosto debilní pozice což je těžko jeho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc vzhledem k tomu že Balo má od začátku sezóny 4 góly a to eště nějaký z penalt, tak Rodgerse zrovna dvakrát nějak nenutí ho stavět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers je chuj no.

Reagovat
vladis271

možno ho chce nasrať aby na pľaci vypľul dušu. To je jediné logické vysvetlenie.

Inak je fakt idiot.

Reagovat
eder

To mě taky napadlo, že to může být vyšší psychologicko-motivační strategie. Některé lidi nelze chválit (platí to i mimo fotbal), protože se začnou chovat jako mistři světa na úkor týmového výkonu a taktiky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna rozmaznany Balotelli asi ale nebude ten pripad.

Reagovat
eder

To si právě myslím, že by to mohl být zrovna jeho případ. Vzpomínám si, jak ho u Citizens Mancini neustále vychvaloval, že je jedním z nejlepších fotbalistů vůbec, opakovaně omlouval jeho excesy, a milý Mario to měl čím dál více v píči... Odevšad odkud odcházel, tak odcházel s nálepkou nepřizpůsobivého a v podstatě netrénovatelného hráče, ale přitom málokterý manažer s ním šel do konfliktu nebo ho otevřeně navenek kritizoval. Třeba BR zkouší pravý opak...

Reagovat
13

Reagovat
johan14

Keby toto vyviedol a kapitánom by bol Roy Keane, tak ju Mária má už v tuneli po zápase. V Chelsea by si mohol baliť kufre a dnes je na tribúne, možno ani tam nie, resp. ani by mu to nenapadlo.

Reagovat
cubazi

Džizs Tento pohlad na vec od BR je nehodný profesionalneho manažera. Možme kritizovať hráča za slaba výkony vo všeobecnosti ale dehonestovať to čo spravil dobre, znevažiť, pošpiniť meno nech už bolo predtým akokolvek prezentovane je proste nepripustne. Za toto BR u mna pokles kua, bud bude tento rok LM alebo zmyz hmyz (podla logiky BR).

To že Lalalalalana, Markovič, Sterling, Borini su v koncovke nielenže neproduktivný ale aj smiešny a trapny je jedna vec. Druhov vecou je že nebudem preto znevažovať to čo spravili resp. robia dobre pre mužstvo... Som nasraty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ak sa o niekom v tejto sezone da povedat, ze je v zakonceni vylozene komicky, tak je to Balotelli. Ale zjavne staci jedna penalta, aby sa zabudlo.

Reagovat
cubazi

Nie som balonov obhajca to určite nie, nebol som nadšený ked došiel nebol som nadšený v jeho prvých zapasoch kde sa nanho nedalo pozerať. V podstate z jeho prvých možno 5tich zapasoch si pametam len na jeho patičky (mamvpiči styly). Možme tu polemizovať z akeho dovodu bol vobec kupený.... Ale rovnako ako kritizujem jeho za jeho výkon musim potom kritizovať hračov ktorý mali viac hracieho času, boli dlhšie stýmom a okrem par zapasov podavaju výkony nehodné tých penazi za ktore do klubu prišli. Ja s čistou dušou možem povedať že zakončenia našich ofenzívných hračov su najtragickejšie z ligy. Vieme si vypracovať vyložene šance ale premeniť, byť uspešny nevieme. Na to zlyhanie sa niekedy ani neda pozerať vid markovičove streličky s razancijou 5 ročneho dieteťa. Lalanove houmranove a pod... Podme sa všetci teraz obvinovať kde je problem alebo ho podme riešiť. Ale očividne sa ho ani BR nesnaži riešiť, len hlada stale vinníka a to že to ma byť prave balo (vid vyhrady vyšie) sa mi nepači.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Vždyť na tom nic není.

Reagovat
13

Prostě mu nedůvěřuje a hledá výmluvy, kterými by to racionálně odůvodnil. Balotelli nikdy neměl oblékat dres Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlaty Benitez

Reagovat
smazaný uživatel

I ked...si myslim , ze je to nafuknuta kacica , Rodgers je myslenim drevorubac , ale zas az tak vymasteny nie je , aby nieco take vyhlasoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Kacica

Reagovat
fenixLFC

tak sa poserme źe jedneho jebleho taliana nestavia je rozdiel ked dojde do unavenej obrany a ked bude hrat od zaciatku. A vlastne preco by mal mat prednost pred sturridgeom? tomu sa aj nemusi darit a napriek tomu je ta hra s nim uplne ina. A menit kvôli jednemu hracovi zase system? nie.

Dolezite su tam dve vety: „Potrebuje sa zlepšiť a hrať pozične, čo je lepšie, ako stáť niekde mimo trávnika.“ a „V inej krajine, či inom hernom štýle by to postačovalo, v tom našom je to ale viac než o dávaní gólov,“ . Ale tu nie, tu staci ked da niekto gol a uz je to zahojene. Ale rpeco si nepluvnut na BR ktory tak skvele hraca ako mario nestavia

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako vidno, to nejde s preferovanymi hracmi v zaklade (kde niektori su viac na facku ako Balo z predchadzajuich mesiacov), a ide to so striedajucim hracom (teda aspon rozhoduje, nekazi, bojuje a vetra superovu ci uz unavenu alebo este stale silnu obranu), tak je na mieste aby mu fal priestor aj v zaklade, ked uz ho niekto z vedenia dovliekol ako nie az tak lacnu posilu, miesto toho hraje BR psychologicke hry, ktore ho mozu stat krk, pretoze Balotelliho niekto z hornych v manazmente dovliect musel, ak o neho nestal on

Reagovat
fenixLFC

a namiesto koho by si ho dal? sturridgea? alebo by si kvôli chvilkovej forme a tomu aby ,,niekto dostal sancu'' zacal menit formaciu ktora sa ukazala ako dobra?

Reagovat
smazaný uživatel

"A vlastne preco by mal mat prednost pred sturridgeom?" na toto si ako prišiel, či rád si domýšľaš? to som nenapísal ani ja, ani to nie je v tom článku...

Prečo by sme mali meniť systém? to tiež niekto napísal? Mohli by hrať Sturridge a Balotelli vedľa seba.

napr. na další zápas by som postavil (Couts z lavičky, potrebuje si oddýchnuť, je to naňho príliš aktuálne): Mignolet-Touré(Lovren)-Škrtel-Sakho,Ibe-Can-Hendo-Marković,Sterling,Balotelli-Sturridge.

a tieto vety kľúčové nie sú? „Ak bude pracovať tvrdšie, než ako predviedol, keď sa dostal na trávnik (v posledných 3 zápasoch, pozn.), určite šancu dostane,“

V spomínaných dueloch s Tottenhamom, Crystal Palace a Beşiktaşom totiž prichádzal na trávnik len ako náhradník. Rodgers na otázku, či je s výkonom kontroverzného útočníka v dueli s istanbulským celkom spokojný, odpovedal negatívne: „Nie, skutočne nie.“

Dá sa aj inak NECHVÁLIŤ hráča, a nie takýmto dementným spôsobom(a hlavne keď bol posledné zápasy jeden z kľúčov našich výhier)... ale možno je to mediálna hra, Balo s BR sú dohodnutí, smejú sa na tom a Balo bude pokračovať v nadpriemerných výkonoch (vynikajúci podľa mňa nebol)...

Reagovat
smazaný uživatel

*príliš, aktuálne

Reagovat
fenixLFC

ako tam chces dat dvoch hrotakov bez toho aby si meni system? ci dame dannyho na kridlo len aby si mario zahral? a nic si nedomyslam ale ked je mario proste hrot tak ho chces dat namiesto koho? morena?

Spokojny byt nemusi to odovodnuje ta citacia co som dal

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel je dosť variabilný hráč a ak bude hrať aj Balotelli, bude mať viac priestoru a bude mať možnosť hrať na širšej časti ihriska, pričom Balotelli sa posledné tri zápasy slušne hýbal, stojí to za pokus pri únave Coutsa a náznaku formy Balotelliho...

Ostatné nekomentujem, lebo sú to hlúpe domnienky, nič proti

Reagovat
fenixLFC

a ta veta v diskusii: Ak Mario bude pokracovat vo vykonoch z poslednych 3zapasov(verim,ze bude),tak je bez vahania najvydarenejsou posilou minuleho leta

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len nechápem, ako môže BR určiť na kopanie penált Hendersona, keď je na ihrisku Ballo. Už len to, že je Henderson kapitán, je zarážajúce (aspoň pre mňa, pretože rozhodne lepším kapitánom by bol Škrtel).

To delenie hráčov na obľúbených a ostatných je celkom trefné. Veď aj napokon Škrtel si pri začiatkoch BRv LFC takmer balil kufre a odchádzal z Anfieldu len preto, že BR pôsobí- ,,uhnite sa budem hábať svojím egom". A výsledok tohto debilizmu? Škrtel dal 7 gólov či koľko a stal sa jedným z lídrov toho úspešného týmu, v obrane nehovoriac... Tento rok stojí na ňom celá obrana a nebyť jeho schopností a skúseností, tak to stojí za ešte väčšie hovno.

Situácia okolo tej penalty samozrejme smiešna a to len potvrdilo akú má Henderson ako kapitán autoritu, tedažiadnu a preto si ani nezaslúži tým kapitánom byť.

Reagovat
fenixLFC

BR: "Ak ste vice-kapitán a kapitán, ktorý začínal na striedačke, príde na ihrisko, tak je jasné, že mu dá kapitánsku pásku. Je to niečo podobné ako situácie ohľadom penalty. Ak je na ihrisku Gerrard, tak ju samozrejme kope on. Po ňom je tu Mario. Vo veľkých zápasoch premenil takmer 30 penált - je vynikajúcim exekútorom. Nik z nich však nezačínal, takže zvolený bol Jordan. Henderson by ju rád kopal, no prenechal ju Mariovi. Padol z toho gól, takže z toho nerobíme drámu."

BR: "Steven a Mario sú TOP exekútori pokutových kopov, no od začiatku ani jeden z nich nehral, preto musel byť zvolený Jordan. Keď sme však mali penaltu, na ihrisku bol aj Mario. Jordan prenechal penaltu Mariovi, ktorý je v tomto spoľahlivý. Žiadny problém. Bola tam trocha panika, lebo sa Jordan uisťoval, či sa Mario na penaltu cíti. Nič viac."

Reagovat
smazaný uživatel

tak dúfam, že to s tou penaltou BR myslí vážne, lebo takýto dôsledok toho chaosu by ma vcelku potešil...

Reagovat
smazaný uživatel

z tohoto mi tečú aj slzy z očí ... zlatý Mourinho

Reagovat
eder

Klídek, až se v létě vrátí na Anfield Rafa, tak bude kapitánem Lucas Pezzini Leiva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel je z té obranné trojice zdaleka nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ani sa neospravedlnil, to je čávo

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Nikikrew

dobre rano

Reagovat
smazaný uživatel

Louis

Van

Ga

Lavicka: a, l, herrera

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

kwopor?

Reagovat
smazaný uživatel

quoi?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Tuhle obhajobu moc nechápu, vždyť ta hra stojí fakt totálně za hovno. Snad se to překlopí na klasickou hru s křídly ala 4-4-1-1 či 4-2-3-1, protože když se takhle hrálo, tak zlepšení šlo hned vidět.

Reagovat
mithro

ja uz sa neviem dockat ako dnes budem zase 90 minut nadavat a zakryvat si oci, uz si zvykam

Reagovat
smazaný uživatel

LVG dostal jasnú úlohu, dostať sa do LM. Je jedno akou hrou to dokáže, hlavné je udržať sa v top 4. Budúcu sezónu s novými posilami to bude určite lepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedna z veci, s kterou malokdo pocital, ze LVG je hlavne brutalni pragmatik... proste dulezity jsou body a cus. uvidime no jak se ta hra bude zlepsovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, sice mě hodně sere, jakým stylem hrajeme, ale do LM se musíme dostat i kdyby jsme měli hrát horší fotbal jak tým z horní dolní!!

Reagovat
stiflerovamama

Chyba kolonka: Uroven hry: na picu

Reagovat
Infernoqt

to ne, Liverpool má svou záložku jinde

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Potřebuju poradit v FMku mám dobrej tým stálou sestavu, a třeba první polovinu sezóny všechno bez problému vyhrávám, ale pak přijde jako lusknutí prstem krize a pořád jen ztrácím, přitom hraji se stejnou sestavou i taktikou. čím to je?

Reagovat
Error

Už tě mají přečteného.

Reagovat
smazaný uživatel

víc taktik?

Reagovat
eder

Chce to změnu ve vedení.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

nemáš verzi František Straka 1.2?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hráči na to serou, posadit je, změnit taktiku...

Reagovat
SunFells

Vyměň sestavu, máš polovinu hráčů zraněných.

Reagovat
Mrvinho

Nepsal že hraje za Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

rezignuj, dohodni sa s vedenim o ukonceni spoluprace, ono to potom pojde

Reagovat
smazaný uživatel

Koho dát do Fantasy do brány?

Reagovat
EXoRcIsT

brankara

Reagovat
Side

Ospinu

Reagovat
smazaný uživatel

Heaton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V poměru cena/body jedna z nejlepších voleb.

Reagovat
smazaný uživatel

Ospinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes prajem Aston Ville, no predovšetkým Sherwoodovi. Dúfam, že sa zachránia, pre Tottenham nie je v PL príjemnejší súper

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes ocakavam premieru safridua Kuna-Bonyfac

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Benitez Vtedy siel z LFC respekt a bol obavanym muzstvom aj pre absolutne top muzstva

Reagovat
smazaný uživatel

v LM hej, ale v lige dojebával svojím ego veľa vecí

Reagovat
13

Společně s Hicksem a Gilletem strůjce krize LFC. Jen si ho palcuj

Reagovat
smazaný uživatel

V něčem ano, ale nezapomínej že to byl on, kdo podepsal Raheema například... V době působení u nás byl skvělým manažerem (v lize slabší než v LM, to bezesporu) a také dobrý člověkem... Ale asi bych to dál nerozebíral, jelikož vždy budou dva tábory: Ti co ho mají rádi (včetně mě) a ti, kteří ho už tak v oblibě nemají...

Reagovat
smazaný uživatel

"také dobrý člověkem."

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

akej krizy? ti jeho nastupcovia so svojou prestupovou politikou boli tiez teda riadne terno ja nepisem, ze nerobil chyby a nemal limity, ale hejtovat trenera ktory je zodpovedny za novodobe uspechy mi pride naozaj na past...hlavne ze mate vinnika za nasledny upadok

Reagovat
smazaný uživatel

No skončit 08/09 na 2. místě a pak klesnout na nějaký 7.-8. Tahle krize začala prostě u něj.

Reagovat
smazaný uživatel

a bol za nu zodpovedny iba on sam ? odchodom niektorych klucovych hracov proste zabranit nemohol a to muzstvo aj napriek nahanacke united proste limity oproti hlavne MU a CFC proste malo

Reagovat
tomasinho

Nemohol? O přání Xabiho odejít věděl od června a místo, aby měl náhradu hned (čti Barryho, který šel k City za pakatel), tak čekal, Xabi se prodal týden před začátkem ligy a pak přivedl italskou skleněnku. Největší fail. A to, že Xabi chtěl odejít, byla jeho vina vzhledem k tomu, jak se ho rok předtím snažil prodat. Fungující zálohu, v tu snad nejlepší v Evropě, rozesral prostě on.

Reagovat
smazaný uživatel

A chcel ho rpedať do Juventusu, podotýkam...

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc dostal Robbieho Keana, kterýho nevyužil a prodal hned se ztrátou zpátky. Arbelou, kterej odešel do Realu si taky nahradil Johnsonem za 20 mega. Tu sezonu prostě nezvládl no.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Barryho presvedcil u Citizens luxusny plat, za pakatel by siel tak ci tak, je sice pravda, ze na jeho odchod musel byt pripraveny, ale to, ze sa ho snazil zbavit, mi pride ako vymysleny kec, ktory postrada logiku (Xabi sa stal dostal na najvyssi level pocas jeho trenovania v LFC predsa a neskorsie vzajomne nezhody komentovat nema zmysel, pretoze Xabi predovsetkym odist chcel)

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi mal fakt top sezóny v LFC len dve, prvú a poslednú, ostatné boli nadpriemerné, čo Rafovi nestačilo a chcel ho po sezóne 07/08 predať do Juve (a nahradiť Barrym, nestalo sa tak, Barry neprišiel, kedže Xabi neodišiel), Xabi sa rozhodol inak, v sezóne 08/09 bol náš najlepší hráč a následne odišiel do Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty kks, to fakt znie ako nepodarena mexicka telenovela s Chicharitom v hlavnej ulohe

Reagovat
smazaný uživatel

si to vygoogli ty debilko, ktorý sa vyjadruje k niečomu, do čoho ani nevidí(nevidel)

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, som nevedel ze chodis na brigady ako upratovac na anfield

Reagovat
smazaný uživatel

hihi

Reagovat
smazaný uživatel

ty mi tu nadavas do debilkov, ked to popisujes ako male dieta rozpravku z leporela? Barry k vam nechcel, pretoze sa neustale vykrucal a isiel po peniazoch, uz u Villans bol znamy ako zlatokopka

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, čiže ty nevieš pochopiť písaný text, tak ti to napíšem s veľkými písmenami: RAFA CHCEL NAHRADIŤ XABIHO PO SEZÓNE 07/08 BARRYM. O TOM, ČO BARRY CHCEL SOM SA ANI NEZMIENEL...

Reagovat
smazaný uživatel

tak chciet mohol i Messiho mimochodom co to ma spolocne s povodnym mojim prispevkom, ze Xabi sa stal top az u Rafu? nepis mi tu kolko sezon bol top, ale co bol pred nim?

Reagovat
smazaný uživatel

na toto som reagoval: "ale to, ze sa ho snazil zbavit, mi pride ako vymysleny kec, ktory postrada logiku "

to, že nebol svoje celé pôsobenie v LFC top, bol dôsledok toho, že sa ho chcel Rafa zbaviť...

Reagovat
smazaný uživatel

No bol za ní zodpovědný hlavně on. A ikdyby mělo limity, tak 8. místo je masakr.

Reagovat
smazaný uživatel

uznavam, ze to prepad bol, ale treba si uvedomit, ze ten kader, z ktoreho v Europe siel strach, si vypiplal hlavne on ( i za cenu tych sialenych mnozstevnych nakupov europskych pod/priemerakov) a pokial viem, tak velka zasluha na pade pada aj na vedenie, s ktorym 2 roky pred odchodom Rafa stratil rec...je zvlastne ako niektori ludia zabudaju na uspechy ludi, ale na ich zlyhania si budu spominat naveky

Reagovat
smazaný uživatel

konečne si napísal niečo, s čím sa dá súhlasiť... a taktiež treba Rafovi poďakovať za reformy v akadémii...

Reagovat
stiflerovamama

Tak Rafa bol v LM génius. Tam bolo jedno proti komu sme nastupili, nikdy som sa nebal, ze by sme to nezvladli, vedel ten tim dokonale takticky pripravit na jednotlivého supera.

V tom sa ma súčasný tim, a Brendan este vela ucit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak srovnávat tyhle dva týmy taky, že jo.

Reagovat
Heisenberg

Valdes taky podal nezapomenutelný výkon To byly časy, 3 ročníky za sebou 1 anglické semifinále a ve druhém taky 1 zástupce z PL, ale ten ročník 06/07 jsem přál AC kvůli Kaká a Istanbulu.

Reagovat
Jerichoo

Valdez

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés klasik

Reagovat
mithro

OT: k nasim dresom na buduci rok, vraj vyzeraju dobre a vobec nie su tie, ktore sa poslednu dobu objavuju. a chevrolet vraj zmenil logo, takze sa zbavime tej zlatej hrozy.

zdroj -- redmancunian.com.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

to by bylo super

Reagovat
mithro

treti cierny dres je vraj specialne podareny. uvidime.

Reagovat
Swarley

hm tak celé černé dresy bych si nechal líbit

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hod odkaz

Reagovat
mithro

presne

Reagovat
kiwwi

to ako bez tych pismen? ci sa jedna len o logo a pismena ostavaju?

Reagovat
vladis271

100. pre dnešnú výhru Swansea a zajtrajšiu výhru LFC.

Reagovat
I am Mancunian

strasne sa bojis nasho titulu vladko, ze ?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

ty si čo pojedol?

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Stát se to letos, tak přestávám sledovat fotbal.

Reagovat
13

Reagovat
13

Reagovat
tomasinho

Samo, Samo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

"Manchester United a titul" - to zůstane už navěky spojeno výhradně s osobou Alexe Fergusona na manažerské laviččce.

Reagovat
Nikikrew

what?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

nikdy nikomu neberte drogy

Reagovat
Ritchie

eh

Reagovat
J0EL

boha, teraz si ma rozsekal

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado už to nehul

Reagovat
avicii

Reagovat
Counter

Nicklas Bendtner says he doesn't understand why they call him 'Lord'. "Am I being ridiculed? Is it serious?"

Reagovat
niflheim
Reagovat
Counter

LOL Na to budu muset kouknout po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Everton U18 - Liverpool U18 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik k těm talentům...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z těch dobrých hrál jenom Adam Phillips. Ale i tak je to trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak za U18 můžou hrát i Sinclair, Wilson, Rossiter, Canos nebo Chirivella a nikdo z nich nehrál. Nevím sestavu Evertonu, tak třeba taky měli jenom nějaký "náhradníky".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Moc ne, vetsina tech lepsich hraje uz za U21.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

co na to rodiče?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi dají své děti do akademie United.

Reagovat
mithro

U18s: Derby 0 United 1. Oliver Rathbone clinches victory with a last-minute wonder goal reminiscent of Rooney's at West Ham last year.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

To jako z půlky hřiště?

Reagovat
mithro

vyzera to tak

Reagovat
Infernoqt

nejlepší možná volba

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si myslím. A o pár rokov to bude: Everton U21 5:0 United U21

Reagovat
Zaschrona

Ono to ani neni zrovna prekvapeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak.

Reagovat
smazaný uživatel

United XI: De Gea, McNair, Jones, Rojo, Shaw, Blind, Fellaini, Herrera, Di Maria, Rooney, van Persie

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

United subs: Valdes, Smalling, Januzaj, Mata, Valencia, Young, Falcao

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
wild

Reagovat
bartlu

Ospina, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Cazorla, Welbeck, Ozil, Alexis, Giroud

3-0 ( Oli, Alexis, Alexis)

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea, McNair, Jones, Rojo, Shaw, Blind, Fellaini, Herrera, Di Maria, Rooney, van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, nie zla

Reagovat
mithro

4-3-3?

Reagovat
smazaný uživatel

urcite podla mna

Reagovat
mithro

no neviem, ono to moze byt pokojne diamant a zas budeme cakat do 70. minuty na Younga

Reagovat
wild

to kludne moze byt diamant

Reagovat
mithro

pic.twitter.com/PdV0pbjxD1

Reagovat
smazaný uživatel

tak ok

Reagovat
smazaný uživatel

ale vsak ani to nie je zle hm

Reagovat
Swarley

i to je změna k lepšímu, snad

Reagovat
Pigeon

Kdo by hrál z křídla? To bude spíš 442 diamant - Blind, ADM, Herrera, Fellaini

Reagovat
smazaný uživatel

vsak tam bude na pravo hrat Herrera, nie je to idealne, ale skor to vidim tak

Reagovat
Pigeon

to by nebylo moc šťastné. vidím to tak jak je na obrázku co sdílí mithro

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes, Smalling, Januzaj, Mata, Valencia, Young, Falcao.

Reagovat
Swarley

to vypadá dobře

Reagovat
smazaný uživatel

to vypada az moc dobre, raz, prosim aspon raz nech hraju normalne futbal pohladny

Reagovat
kiwwi

podla mna takto:

DDG

McNair, Jones, Rojo, Shaw

Blind

Herrera - Di Maria

Fellaini

Rooney - Persie

Reagovat
smazaný uživatel

Možná bude hrát Fella vejš než Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Já diamant rád nemám, ale potom co Gaal opustil tři stopery mi teď splnil další přání a vynechal jednoho z dvojice Falcao/Persie na úkor Herrery, takže celkem spokojenost, snad bude hra vypadat podobně solidně jako sestava

Reagovat
Nikikrew

#Arsenal team to play @CPFC: Ospina, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Cazorla, Welbeck, Ozil, Alexis, Giroud

takze znova Ozil a Santi v strede , aj ked Rosa by si to zasluzil tiez.

Reagovat
J0EL

skvela

Reagovat
jacobT

S Rosom možno počíta na Monaco.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne Flamini na tribune

Reagovat
fantomas

Reagovat
jacobT

Škoda, že iba kvôli zraneniu

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott už je odepsaný?

Reagovat
Nikikrew

nie, rozhodne zapas

Reagovat
smazaný uživatel

tím, že místo něho bude hrát lepší hráč? ok

Reagovat
Nikikrew

Tim ze rozhodne zapas za Welbecka ktory uz bude dufam iba na lavicke v buducnosti

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Děláš si na něj zbytečné naděje.

Reagovat
Mada

Reagovat
Amos

nějakej link bude?

Reagovat
Whitemedia

Team to face Burnley: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Filipe Luis; Matic, Fabregas; Cuadrado, Oscar, Hazard; Diego Costa. #CFCLive

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Whitemedia

Nejlepší, co dnes mohl postavit

Reagovat
Whitemedia

Today's subs: Cech, Azpilicueta, Cahill, Ramires, Willian, Drogba and Remy. #CFCLive

Reagovat
Miguel19

Místo Drogby mohl být mladík..

Reagovat
Whitemedia

to mohl, ale na to, že tam vždy raději posadí Didiera, jsem si už zvykl

Reagovat
vitasrp

Což by moc nedávalo smysl.

Reagovat
Miguel19

Parádní. To by mohl být solidní fotbal

Reagovat
spider_8

Super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado, Zouma, Luis

Reagovat
Svatej

Dokonala

Reagovat
vrabejka

#SwansXI to play #MUFC: Fabianski; Naughton, Fernandez, Williams, Taylor; Cork, Shelvey, Ki, Sigurdsson, Routledge; Gomis.

Vítězná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

#CPFC XI to play #AFC: Speroni, Ward, Delaney, Dann, Souare, Mutch, Ledley, Puncheon, Zaha, Gayle, Campbell.

Vítězná

Reagovat
Svatej

Prohraje dnes nekdo vubec?

Reagovat
smazaný uživatel

To večné tipovanie v akej formácii budeme hrať

Reagovat
smazaný uživatel

LVG je jednoducho génius a kráľ

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Iné ani nieje prípustné, to by bolo proti zákonom prírody

Reagovat
smazaný uživatel

de gea - mcnair, jones, rojo, shaw - herrera, blind, di maria - fellani- rooney, rvp

Reagovat
fajdax

Co dnes to WBA, dá aspon remízku? Chcu podat

Reagovat
smazaný uživatel

vyhni sa tomu zapasu oblukom

Reagovat
fajdax

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

vybral si si najtazsi zapas z kola, ktory sa neda nijak predpovedat :) moze to byt naozaj akokolvek

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

obrana man utd bez valenciu?

Reagovat
terry

Petr Čech do brány!

Reagovat
Whitemedia

Mohl by to v lize stavět kvůli tomu rekordu

Reagovat
Nikikrew

prekona ho ale v inom klube

Reagovat
Whitemedia

Pokud ho nepřekoná u nás, tak mu rozhodně jiný klub v Anglii přát budu

Reagovat
niflheim

Anderkoooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Hra teda Zaha? Nakolko evysledky ukazuju ze nie je ani na lavicke a twitter CPFC tvrdi ze je v zaklade.

Reagovat
JIMMY-PO

jo ma 11 tam napisali zle meno k tomu cislu na evysledkoch

Reagovat
Nikikrew

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Aký je váš najoblúbenejší chant z ligy?

Pre mňa: https://www.youtube.com/watch?v=SYEM2nXSzCA

Reagovat
smazaný uživatel

je to super

Reagovat
jacobT

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
FUnk

parodie

Reagovat
Cobra

Reagovat
Trand

Ten je super.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ten je pekne chytľavý

Reagovat
stiflerovamama
Reagovat
Heisenberg
Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

A tohle sice není z ligy, ale je to stejně neskutečná atmosféra.

https://www.youtube.com/watch?v=CN4ugpJQ5xw

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Nerozumím ani piču

Reagovat
Side

jo někdo tam napsal text, dobrý

Reagovat
Trand

Taky.

Reagovat
wild

Reagovat
FUnk

ten druhy

Reagovat
smazaný uživatel

mithro, potom link

Reagovat
mithro
Reagovat
stiflerovamama

Van Gaal robi ramena, ze sa nenecha ovplyvnit názormi verejnosti, ale uz zmenil rozostavenie, a nakoniec aj toho Rooneyho zacne davat do utoku strašný šašo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky želvu nemám rád, ale nadávat na něj, když udělá i to co většina lidí chce, je na hlavu...

Reagovat
smazaný uživatel

stream na Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
chicuita

nekdo HD ENG link na United ?

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Jaky flash player pouzivas,ze se ti to rozjede prosim? Diky

Reagovat
niflheim

Aktuální?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Minister

Reagovat
Side

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON UNITEEEEEEEEED!! Poďme si pro 3 body!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Na NBC Sports modráci :(

Reagovat
nani92

Come on LVG!

Reagovat
niflheim

No... po Davidovi jinak Fella snad nejlepší hráč sezóny

Reagovat
JIMMY-PO

ti fans CP su paradni

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěli by fanoušci třeba začít fandit?

Reagovat
Counter

Když nedostanou svoji vlaječku? Ses zbláznil?

Reagovat
eder

Jací fanoušci?

Reagovat
JIMMY-PO

fanusikov zabanovali nedavno a turisti nefandia

Reagovat
Minister

rozhodca

Reagovat
Nikikrew

ze offside

Reagovat
Counter

Regulérní gól

Reagovat
Swarley

to je zase začátek

Reagovat
kiwwi

ty vole, Ander jak to odkopol z ciary

Reagovat
Swarley

kolenem, to byl zákrok alá DDG

Reagovat
niflheim

Anderko

Reagovat
I am Mancunian

anderkoooooo

Reagovat
Minister

Coq ty vole

Reagovat
nani92

Herreraaaaaaaa

Reagovat
Dawon

Famozni braneni opet pri rohu Ale ander paradne

Reagovat
JIMMY-PO

Coq bez karty?

Reagovat
Swarley

ale jako nechat takhle volnýho zrovna Gomise, to je na přesdržku

Reagovat
smazaný uživatel

tie dresy vyzerajú s tými žltými trenkami tak 100x lepšie.

Reagovat
Minister

Weeeelbz

Reagovat
Trand

Souare.

Reagovat
Rohlíček

Welbz

Reagovat
Counter

Dannybody výtečně

Reagovat
Counter

Dannybody

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo rychlý.

Reagovat
smazaný uživatel

jasnáááá penalta

Reagovat
smazaný uživatel

či ani nie?

Reagovat
Counter

Byla jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

presne na hrane vapna..

Reagovat
Heisenberg

Skvěle Welbz

Reagovat
wild

to bolo o picny chlp.. ale strasne branime standartky

Reagovat
Nikikrew

Santiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Minister

Saaaantiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck ale výborná práca

Reagovat
smazaný uživatel

SANTIIIIIIIII

Reagovat
Rohlíček

Santiiiiiiiii

Reagovat
JIMMY-PO

namiesto faulu pre CP penalta pre Arsenal

Reagovat
Minister

predtým zase odpískaný vymyslená ofsajd

Reagovat
Minister

*vymyslený

Reagovat
Counter

Namísto gólu Arsenalu neregulérní ofsajd

Reagovat
JIMMY-PO

to nepopieram ale tak tieto situacie sa vzajomne ovplyvnuju

Reagovat
Counter

Bez ohledu na to, co se stalo 45 vteřin předtím na druhé straně hřiště to CP zazdili.

Reagovat
JIMMY-PO

tak to ano to bola neskutocna kravina co tam vymyslal

Reagovat
Counter

Reagovat
nani92

Rooney je z toho útoku dosť nervozny..LVG ho regulérne zničil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tá atmosféra na Stamford Bridge, to je každý raz väčšia katastrofa

Reagovat
Dawon

My mame zakazane branit GOmise pri rozich nebo jak?

Reagovat
wild

zase sam do pice

Reagovat
nani92

McNair k tyči a Gomis nech si zobere RvP sakra

Reagovat
Swarley

znovu, to si děláte prdel ne? co tam McNair kolem něj tak poskakuje?

Reagovat
Kenneth

Ten Manchester je hrozne vtipnej.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ale vás by opäť vyklepal

Reagovat
Counter

Kdy naposledy?

Reagovat
Counter

Aha, ten boží přátelák, kde hrál jako z partesu i takový borec jako Young, že?

Reagovat
Kenneth

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Abyste je nepotkávali jenom v letních přátelácích hele

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Side

jo on hraje Ozil vlastně

Reagovat
smazaný uživatel

počkaj, ked zbadáš Alexisa

Reagovat
m.sali

neznam horší tým v bránění standartek - to je absolutní katastrofa

Reagovat
Heisenberg

Nacha si zatím maže Zaha na chleba.

Reagovat
Side

Monreal zatím na ručník

Reagovat
Minister

zatiaľ Zahu nezvláda

Reagovat
vladis271

Arsenal si to 3. miesto uhrá v pohode. O 4. flek bude bitka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Heisenberg

Snad jo, ale doufám že nesoudíš z faktu, že vedeme. Palace jsou zatím totiž jednoznačně lepší.

Reagovat
ACSMan

Já bych ty Gomise a jemu podobné zakázal

Reagovat
smazaný uživatel

HAZAAAAAAAAAAARD GENIUUUUUUUUUS

Reagovat
Miguel19

I V A N O V I Č!!!

Hazard

Reagovat
Miguel19

Jak je poslal na párek Boží hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

IVANOVIIIIIIC

Reagovat
Whitemedia

Hazard povodil

Reagovat
Miguel19

Plantážník tam taky dobře zabojoval

Reagovat
Swarley

ty vole luxusně to Robin zkusil, co chybělo

Reagovat
smazaný uživatel

Braňo 4. gól za posledních 6 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

To bude ještě těžká. CP budou makat na 150% a Ozil se už prochází. Hrajem o 10 :(

Reagovat
niflheim

Robin

Reagovat
Swarley

to lízlo břevno ne?

Reagovat
niflheim

Doufám

Reagovat
Swarley

tak právě z takového úhlu to umisťoval přímo skvěle, jít to o pár čísel níž, tak to byl gól..

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace - konečně pořádná atmoška a emoce

Reagovat
Swarley

Fella jim alespoň slušně nakládá

Reagovat
Side

zatím ale hrajeme otřesně, díky bohu za tu penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej solidní flash na Arsenal, co se neseká by nebyl? Nemusí být HD..

Reagovat
smazaný uživatel

Kos je dnes mimo

Reagovat
mithro

zemiak ty si tak z formy

Reagovat
Heisenberg

Moc se mi líbí atmosféra a nasazení domácích, hodně těžký zápas.

Reagovat
SunFells

To je nasazení

Reagovat
Side

a Ledley kartu nedostane?

Reagovat
Counter

Na Alexise dva zákroky na žlutou během jednoho potažení míče

Reagovat
Swarley

takže Gomise má na starost u rohů fakt McNair, no tak to bude ještě sranda

Reagovat
smazaný uživatel

MY CHCEME GOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
eder

Neboj, však ho brzy dostanete.

Reagovat
smazaný uživatel

Villla!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sherwoodův válec.

Reagovat
smazaný uživatel

bože ten jones to je mimon..nema na ten stred obrany..ten jeho celkovo zly odhad a kiksy

mcnair to iste..akurat uňho mozme verit v zlepsenie

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere jaké stehná videli ste? jak kobyla

Reagovat
smazaný uživatel

Nic noveho

Reagovat
smazaný uživatel

takéto ich nemal

Reagovat
Counter

Kamery přidávají kila navíc

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

McNair úplne v lese

Reagovat
smazaný uživatel

McNair katastrofa dnes

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

kazí nahrávky, pozične úplne v ritke

Reagovat
smazaný uživatel

vedel som pokazil asi kazdu prihravku, na ktoru siahol

Reagovat
kiwwi

ja neviem ale asi pozeram na iny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

ked mi povies teraz, ze McNair nekazil dnes prihravky, tak United urcite nepozeras

Reagovat
Swarley

tady mu musí ale LVG odlehčit, proč zrovna jemu dává na starost Gomise? tam ho má hlídat Fella nebo Robin a je vystaráno, na to je potřeba trošku víc cm a trošku zkušenosti...

Reagovat
r.mrazik

vsak gomise maji stoperi

Reagovat
Swarley

myslím u těch rohů, tam ho dvakrát už nechal osamocenýho hlavičkovat

Reagovat
r.mrazik

to asi jo...ja myslel normal ve hre...tam je nejakej zmatenej...

Reagovat
r.mrazik

on se proste dopredu nerozebehne...utikaji mu i jednoduchy prihravky...je nejakej priposranej

Reagovat
Counter

Od Lambertova vyhazovu dali Villans gól snad v každém zápase, ne?

Reagovat
Swarley

tak tohle teprve byla super střela Robina

Reagovat
Swarley

náááááááááádherná akce, Anderkooooo

Reagovat
mithro

Ander, najlepsi hrac, o parnik

Reagovat
ACSMan

Co je voleeeeeee wooooo hoooo krása

Reagovat
smazaný uživatel

ANDEEEEEEEEER VOLE TO JE HRÁČ! Jak mohl sedět???

Reagovat
kiwwi

Andeeeeeeeeeeeeeeeeeer MILUJEM TAAAAAAAA

Reagovat
Dawon

ANDEEEEEER...ale nadherna kombinace

Reagovat
smazaný uživatel

to čo urobil Rooney by proste Tarzan nedokázal - použiť rozum

Reagovat
smazaný uživatel

Anderek nádherná akce

Reagovat
smazaný uživatel

HERRERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA super akcia

Reagovat
Pigeon

anderko

Reagovat
ACSMan

Achjo

Reagovat
I am Mancunian

anderkoooo

Reagovat
Swarley

no, to bylo rychlé

Reagovat
kiwwi

dlho sme vydrzali

Reagovat
mithro

ta nasa obrana to uz nie je ani vtipne

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

herrera..a ten retard v.gaal nechal hentakeho hraca pol sezony sediet, aby tam mohol pchat piatich smatlavych obrancov...vyborna práca

Reagovat
vrabejka

KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Zničte ty luckery!!!!!

Reagovat
I am Mancunian

obrana kvalitka

Reagovat
Miguel19

Kurva to je bída s nouzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa hraje hůř jak Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

TEN VIETNAMEC BY SE MĚL VRÁTIT NA TRŽNICU!

Reagovat
smazaný uživatel

*i

Reagovat
JIMMY-PO

už by ta mamka mohla konečne načapať aku hanbu jej robiš a zhabať ti počitač

Reagovat
Whitemedia

Se mně zdá, že jsou dnes hráči líní na krok..

Reagovat
wild

ANDEEEEEEEEEEER

Reagovat
niflheim

Anderkoooooooooooooooo

Reagovat
Side

Barton rudá, co udělal ten šašek?

Reagovat
vrabejka

Jonjo asistence

Reagovat
Miguel19

Jasná penalta. Opět.

Kampaň

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta...

Reagovat
Mimalu

omg jasná penalta

Reagovat
niflheim

500. za Anderka

Reagovat
niflheim

Reagovat
Coutinho10

K.I.S.Y.

Reagovat
niflheim

Takhle nechat projít center... to mě poser.

Reagovat
M0rb1D4S

U nás by si to soupeř mohl přihrávat rukama a rozhodčí nic nepískne

Reagovat
Pigeon

kampaaaaaaaaaaaaaň

Reagovat
M0rb1D4S

A to jsem někde napsal šášulo?

Reagovat
Pigeon

Ne, to jsem napsal já, nevidíš?

Reagovat
m.sali

šašci

Reagovat
Swarley

dneska tam do slušných pozic dostáváme konečně Angela, ale stejně se nám nedaří z toho nic přetavit...centry gólmanovi do ruk, to je škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

No Burnley už mohlo hrať o jedného menej a prehrávať min. 2:0 po tom, čo im bola uprená jasná penalta.

Reagovat
Swarley

per to do brány Fello

Reagovat
Swarley

Robinkuuuuu, tref už bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Niekedy ma udivuje ,že Robin je útočník

Reagovat
m.sali

neskutečně vyčpělej

Reagovat
smazaný uživatel

RVP doleee!

Reagovat
wild

Kedy bude hrat konecne Rafael ?

Reagovat
Counter

Už hrál asi tři zápasy za U21, LVG ho tam prostě nechce.

Reagovat
wild

no ved prave..ale stale je to nasa najlepsia volba na RB. Nechapem, ze ho nedava ked je zdravy.

Reagovat
Counter

To bude beztak stejné jak s Herrerou - je na LVG moc "riskantní"

Reagovat
wild

Myslim si, ze druhykrat uz Herreru neposadi resp. nie na take dlhe obdobie. Je to nase najlepsie CMko a navyse produktivny golovy hrac.

Reagovat
Counter

jj, však já souhlasím

Reagovat
niflheim

Ty vole, jak mohl Laudrup poslat Kiho na hostování a nechat tam tu Španělskou sračku hrát

Reagovat
niflheim

Nevíte, co udělal Barton?

Reagovat
r.mrazik

dneska se blind nesere mezi stopery a celkove pak ta vypada lepe...dneska zatim super

jen fella mi tam prijde takovej nejakej pomalej....a mcnair se do toho pomalu taky dostava

Reagovat
Whitemedia

Dneska mě to nějak nebaví..

Reagovat
smazaný uživatel

Začátek Paddy hroznej, nepřebíral hráče, špatně bránil... postupně se zlepšil. Persie dneska zatím super, odpočinek mu pomohl..... 3 krát lepší dneska jak 40 milionovej Falcao co neustojí souboj

Reagovat
smazaný uživatel

a vzhledem k tomu, žese neustále Valencia rozcvičuje to tak vidí aj trenéři, že Paddy dneska nejistý

Reagovat
smazaný uživatel

Taky musí tomu Fellovi všecko pískat, měl by mít ohledy na jeho výšku

Reagovat
Miguel19

To si zase Mourinho pobrečí

Reagovat
Miguel19

Jinak tuto samozřejmě penalta nebyla..

Reagovat
smazaný uživatel

tahle ne, ale ta ruka docela jo :D

Reagovat
smazaný uživatel

Costa spadl jak pičus, nechápu ho, může vystřelit, může krásně nahrát, ale on spadně jak hruška. Kdyby aspoň hrál dobře.

Reagovat
m.sali

Persie by byl pro tým prospěšnější, kdyby uklízel kabiny .... chtěl bych vidět jaký "výkony" by musel podávat, aby vypad ze základu

Reagovat
smazaný uživatel

preco nekope rohy jones? co mu fanusikovia poradili, ze to je pyjovina?..to bola zas jedna z taktickych lahodok

Reagovat
Swarley

a má to kopat Wazza nebo Angel? já ani za boha nepochopím, jak takoví hráči můžou drtivou většinu rohů kopnout debilně na přední, kde nikdo není nebo gólmanovi do pětky přímo do ruk

Reagovat
smazaný uživatel

rooney minulú sezónu kopal vyborne...di maria mimo reality..gaalovi trvalo tiez svetelny rok nez si to vsimol...kazdopadne, kde su tie giggsove casy..co roh to sanca

Reagovat
Side

omg Giroud tvl, Monreal uplně volnej

Reagovat
Counter

14 - Charlie Austin is now the top scoring Englishman in the Premier League this season (14, Kane 13). Lion?

Kane lamka, ani není nejlepší Angličan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

a WW? welbeck walcott?

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě předežene.

Reagovat
fenixLFC

vravim ze je to len hype..austin je na tom rovnako (lepsie) a vsade ticho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Luis je super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
Minister

Girooooooooooooooooooooud

Reagovat
Nikikrew

Giroooooooooooooooooooooooouuudddddd

Reagovat
Dawon

Co zas udelal Barton?

Reagovat
Miguel19

Podle všeho mu utekl balon a zajel do protihráče..

Reagovat
smazaný uživatel

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

nezastaviteľná beštia

Reagovat
smazaný uživatel

NA NA NA NAAAA Žíruuuuu

Reagovat
Minister

Alexisova prihrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

No nebyl to špatný poločas, až na ten gol toho vietnamského spratka, který vylezl z tržnice a ani neví jak hraje PL!

Ve 2. poločase rozhodneme a vyhrajeme 2-1! GGMU!

Reagovat
Riviera Kid

Je to Korejec. Jediný spratek si tady ty.

Reagovat
eder

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
EXoRcIsT

McNair a Fellaini totalne zabijaju cele muzstvo Valencia a Mata na plac

Reagovat
Side

Welbz , Giroud za dorážku

Reagovat
smazaný uživatel

LOL, dost krute pro Eagles..

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

však snad ani nevystřelili na branku

Reagovat
SunFells

Herní projev maj dobrý, ale ve skutečnosti ani nezahrozili, zatímco Arsenal měl 4 vážné příležitosti.

Reagovat
niflheim

Fella dolů, Young in.

Reagovat
iamek

Reagovat
Counter

Alexis s Dannym zařídili, Giroud zakončil, to je panečku ofenziva

Reagovat
iamek

Neni to vubec spatne, takze ocekavam prohru. Jinak RvP je uplne mimo. Pomalej, zadna dynamika, nebavi ho to.

Reagovat
Arbiter

Atkinson je absolutní tragéd Měl by pověsit píšťalku na hřebík a dělat něco, co mu jde...

Reagovat
smazaný uživatel

Costa by měl přestat simulovat, chovat se jako prase a začít konečně zase hrát.

Reagovat
Arbiter

však v tom pokuťáku Costa nesimuloval, prostě do něj stoper strčil. A jinak špatně vůbec nehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Pravda že ta reakce (stejně jako Braňova) bylo dost mimo, ale i tak, myslíš si, že by mohl ustát odstrčení oběma rukama?

Reagovat
smazaný uživatel

Sotva se ho dotkl. Costa ucítil ruku a hned spadl.

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Nevím na co čekal při tom faulu na Zoumu, za který měla být jasná žlutá, dvě penalty není třeba ani zmiňovat, faul na Oscara někde u lajny na půlce taky byl na žlutou

Reagovat
Whitemedia

penalta jedna, to na Costu určitě penalta nebyla..

Reagovat
smazaný uživatel

A na Ivanoviča to bolo aj na červenú

Reagovat
hitZor

Na ten bych zapoměl, ale červenou fakt ne, tu by za to chtěli jen fans Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa pravidiel by sa to dalo označiť ako za nebezpečnú hru a štuplami pod koleno? Tak to nech si ide hrať nejaký iný šport a nie futbal

Reagovat
vitasrp

Ten faul byl spíš na Ivanoviče, ne?

Na Zoumu byl taky faul, ale ten nebyl nějak nebezpečnej, akorát do něj ve výskoku strčil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Strčil? Dal mu pořádný koňar, navíc tam skákal celkem zbytečně, když balon letěl přímo na Zoumu a on do něho naskakoval z boku prakticky bez šance se k tomu balonu dostat.

Reagovat
vitasrp

Ale tak to je zrovna normálka, dělá to Costa, dělá to prakticky každý útočník, protože ten souboj nevypustíš a alespoň se snažíš soupeře rozhodit.

Proč to nebylo odpískaný každopádně nechápu.

A proč za ten faul na Ivanoviče nebyl žlutá, to taky ne.

Reagovat
Side

Reagovat
Heisenberg

Yeees! Tohle už musíme udržet, Palace celý poločas lepší a tečou o 2 goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Palace otočí 3-2!

Reagovat
Nikikrew

Lepsi v bojovnosti ale nejaku vyraznu sancu teda nemali. Ale hraju dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Dve jasné penalty, Atkinson dva metre od nich a nič To bude zas Mou peniť, ale nečudujem sa mu

Reagovat
Miguel19

Lol, ty bys chtěl penaltu na Costu?

Reagovat
Whitemedia

není jediný, takových je tu víc.. Costa spadl jak idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

To je fakt, ale kdykoliv na někoho ve vápně šáhneš, případně do něj strčíš, když je před tebou, tak šíleně riskuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Futbal je síce kontaktní šport, ale nehrá sa rukami a tam ruky Costu postrčili a v pohybe je dosť náročné udržať balance

Reagovat
vitasrp

Ono to není náročný, tohle je spíš vychcanost, cejtíš ruce, tak jdeš k zemi.

Uprostřed hřiště bych si vsadill barák, že je to faul, ve vápně jsou přece jenom rozhodčí přísnější.

Reagovat
smazaný uživatel

O to pokoj to aj tá ruka by bola v strede ihriska rukou a nie... hmm... čím by si to Atkinson asi tak obhájil ?

Reagovat
vitasrp

Teda respektive při pořádném postrčení jo, tady do něj ale jenom tak žďuchl, tudíž dle mýho názoru se to ustát určitě dalo bez větších potíží.

Reagovat
Miguel19

Těžko můžeme chtít penaltu za tuto, když nám jí nepísknou ani za volejbal jako dnes nebo s Evertonem...

Asi si musíme počkat na ukopnutí hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, všichni do Josého do nebe kritizovali za to, že říkal, že rozhodčí jsou proti nám a nazývali to brečením a podobnýma výrazama by se teď měli hodně hluboko sehnout a spucovat Josému boty do čista, protože od začátku sezony už to je minimálně 10 jednoznačnejch penalt, co nám ty černý svině nefoukli.

Reagovat
eder

Nebreč.

Reagovat
mojmira

Reagovat
SunFells

Blbě se to hraje na tom mechu.

Reagovat
Counter

8 - Olivier Giroud has scored five and assisted three more in his last seven games for Arsenal in all competitions. Handy.

Trošku forma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nehráme nijako dominantne, čo je v podstate veľké pozitívum, lebo to ukazuje nejaké prispôsobenie taktiky tomu, že hráme s Crystal Palace a že je to away zápas. Prvý gól po výbornom pressingu Welbecka, druhý brejk, výborný nábeh Welbecka a Giroudov výber miesta. Celkovo, smerom dopredu sme dosť nenápadní, jediný, kto sa dá naozaj výrazne pochváliť, je Welbeck. Ani dozadu nie sme moc istí, ale súper to zatiaľ netrestá, hoci Monrealovi robí žáha veľké problémy. Dokopme to takto a bude to super.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha nerobí vůbec nic

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Mata za Fellu, Valencia za McNaira a bude to cajk

Reagovat
niflheim

Kdokoliv za Fellu, Wazza na podhrot. Potřebujeme rozhýbat více strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia je na striedačke? tak to nechapem, čo tam robí mcnair

Reagovat
smazaný uživatel

nemal byť Austin out na celú sezónu? nakoniec len hoax?

Reagovat
vitasrp

O rozhodčím z mý strany raději ani slovo, řekl jsem, že se o nich vyjadřovat nebudu, a tak bych tenhle slib měl splnit.

Nelíbí se mi to, hráli jsme spíš v pasážích, než že by se celá polovina dala označit za kvalitní. Měli jsme momenty, kdy jsme podrželi míč po delší úsek, vytvořili si kvalitní kombinace v rozích hřiště a rozběhali onen defenzivní blok Burnley. Nicméně příliš šancí jsme si nevypracovali, navrch bylo taky dost částí hry, kdy jsme kazili, byli bez míče a bránili.

Pozitivní je, že ty dlouhý míče soupeře jsme schopni kontrolovat, takže až na nějakej náznak po rohu tam hosté nic neměli.

Je ale potřeba v druhý půli přidat, dostat je pod opravdový tlak, dát druhý fík a utkání definitivně rozhodnout. Jinak budeme nervóznější a ke konci zápasu to proti týmům, kteří do vápna posílají míč za míčem, bývá vždy dost nebezpečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo stream na Chelsea, prosím?

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vrabejka

Super Swans, hlavně udržet!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Barton punches Huddlestone's privates.

http://gfycat.com/CheeryKeyHarrier

Reagovat
Whitemedia

klasik

Reagovat
Pigeon

hrozný kokot

Reagovat
bartlu

To je tak jednoduchý člověk

Reagovat
smazaný uživatel

to je neskutočný kokot

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Bartona vedia vyprovokovať, ale aj za to by si zaslúžili po kartičke

Reagovat
Side

vylízanej kokot prostě

Reagovat
niflheim

Mohl ho zabít

Reagovat
Usty

vždyť se ho skoro nedotkl..

Reagovat
smazaný uživatel

lol, no a?

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Giroudov to bol 50. gól za Arsenal.

Reagovat
Miguel19

Hodně velká bída. Jedna povedená akce za poločas doma s Burnley? Legrační..

Není tam nic. Jediný kdo za něco stojí je Hazard a Luis.

Reagovat
Whitemedia

Já si nepamatuji, kdy jsem se u našeho domácího zápasu tak nudil..

Reagovat
Arbiter

Jedna? Ale jdi ty. Nebo počítáš povedené akce podle toho, zdá skončí gólem?

Reagovat
Miguel19

Ne. Která skončí zakončením, nebo aspoň náznakem..

Reagovat
M0rb1D4S

Sis ještě nevšiml, že si Miguel pořád jenom stěžuje? Dneska to sice není žádný zázrak, to je pravda, ale on není spokojený nikdy s ničím.

Reagovat
Miguel19

Pochválil jsem základní sestavu

Ale mám vysoké nároky na náš klub, to je fakt.

Reagovat
fajdax

Sopcast na chelsea prosím...?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně doufám, že se probudí Palace a otočí to

Reagovat
masly008

Reagovat
fajdax

Prosím vás, existuje nějaká kvalitní stránka jako náhrada za Wiziwig? Na ty zalagovaný flashe s rozlišením 1x2 se nechci dívat

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

na reddite bývajú hd linky

http://www.reddit.com/r/soccerstreams/

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mihi

Reagovat
fajdax

Díky všem

Reagovat
Nikikrew

Ocakaval som presne takyto scenar CP> Vysoky pressing a nedaju nam ani pol metra. Avsak sme sa s tym vysporiadali dostojne a viest 2:0 po polcase je uzas. Bude to este ale narocne, cakam ze pride Bolasie. Nic treba byt koncentrovany a hlavne rychlo neinkasovat. COYG

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy začne Mourinho stavět Ivanoviče konečně místo Costy?

Reagovat
M0rb1D4S

Možná někdy v době, kdy dostaneš rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidieť, že LVG rozmýšľa. MacNair bol proste na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

LVG vyslyšel? Vale za Paddyho

Reagovat
r.mrazik

na jednu stranu chapu stazeni mcnaira...na druhou hned o polocase? az nastoupi priste,tak bude posranej az za usima...nevim nevim,jestli je takove zachazeni s mladyma hracema dobry na jejich psychiku

Reagovat
r.mrazik

a ten fella je hroznej stojak...tam neni od nej zadna dynamika...sice logicky,ale i tak

Reagovat
Swarley

celá ta trojka vepředu je strašně bez pohybu

Reagovat
r.mrazik

hmm...persan se taky moc neubeha...rooney si aspon nejak chodi pro mic,ale fella je tam zbytecny

Reagovat
Swarley

jako když k tomu neumíme kopnout ani jeden roh, tak bych tam poslal taky někoho pohyblivějšího..i když u Fellainiho nikdy nevíš, on ten gól může klidně z ničeho dát...

Reagovat
r.mrazik

pravda...tady to je i o stesti vybrat dobre

Reagovat
kiwwi

uz ho tak raz stiahol, myslim ze este pred polcasom a pohoda...zas nerob z tych hracov labilnych poserov

Reagovat
r.mrazik

to ja nedelam...ale tak je mu 19,nema toho moc odehrano...to nepomuze nikomu...

Reagovat
Swarley

jak přes kopírák dpč

Reagovat
Counter

Fouls:

Fellaini - 4

Everyone else on both sides - 5

Reagovat
kiwwi

ano Jonesy, to bolo velmi skusene zakopnut loptu a dostat zltu kartu ako stoper na polovici ihriska...guma fakt

Reagovat
niflheim

DDG

Reagovat
niflheim

Fella dolů, místo něho Young nalevo a Angel napravo.

Reagovat
Swarley

zase, roh, do pětky, gólmanovi do ruk..neskutečný..

Reagovat
M0rb1D4S

Ten Oscar je dneska na facku. Míč se mu zamotá mezi nohy a ani pořádnou přihrávku nedá.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

Má zase tu svou jarní formu.. ale ne, já jen doufám, že je to nerozehraností..

Reagovat
Dawon

do pice uz ty nase rohy, to fakt neni normalni hrejte to radsi na kratko kurva, protoze to je jeden odevzdany balon za druhym

Reagovat
Side

co to hrajem

Reagovat
eder

Clarets vyrovnat!

Reagovat
kiwwi

Di Maria opat raz najslabsi hrac na ihrisku

Reagovat
Swarley

v první půlce se mi po delší době zase líbil

Reagovat
kiwwi

meh...nic poriadne nevymyslel a nic okrem toho nepridal ani v braneni a okrem toho postracal par lopt...u mna nula bodov zatial

Reagovat
Swarley

tak samozřejmě pořád od něho čekám daleko víc, ale dneska tam měl slušný momenty, pár slibných náběhů...že nedá pořádnej centr, to už mi dlouhodobě hlava nebere...

Reagovat
smazaný uživatel

gaal z neho dokazal urobit lepsieho hraca...ako z polky muzstva tymi tragickymi taktikami

Reagovat
r.mrazik

kazdopadne dneska ta trojka jones,rojo - blind to hrajou dost dobre

Reagovat
Swarley

pro změnu roh na přední

Reagovat
Miguel19

Konečně pořádný roh. Ale to musí být gól, Cesc potřebuje asistence

Reagovat
niflheim

Ty rohy by měl fakt raději kopat Jones

Reagovat
m.sali

dpč to neumí nikdo kopnout roh ... WTF!!!

Reagovat
Counter

Uuu, Mesutek tvrdá defenzivní práce

Reagovat
smazaný uživatel

WAZZA GOL ALE HONEM!

Reagovat
smazaný uživatel

shaw dole. este nedokazal zabrusit lajnu co je u nas

Reagovat
vodka

nějaký nesekající se stream pls?

Reagovat
wild
Reagovat
vodka

díky moc

Reagovat
SunFells

Mesut ukazuje Nachovi, jak bránit Zahu

Reagovat
Miguel19

Tak to stačí jenom stát a čekat, až se mu míč zamotá do nohou ne?

Reagovat
Swarley

Fello vole vystřel to, před tebou se to všechno rozestoupí a ty to nahraješ do prdele do kraje

Reagovat
smazaný uživatel

blind patri uz posledne zapasy k lepším. .oproti zaciatku..ta kritika bojazlivych prihravok mu prospela

Reagovat
Dawon

za Shawa? Jestli neni zraneny, tak LVG fetuje...a jestli je zas zraneny...tak

Reagovat
smazaný uživatel

teraz čo je pre mufanov lepšie.

Reagovat
niflheim

WTF

Reagovat
Counter

aaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
vodka

změna na 352?

Reagovat
Swarley

vypadá to, že jen kus za kus, ale to moc nechápu, snad není Shaw zraněnej

Reagovat
kiwwi

a kto ako ma hrat toho tretieho stopera? podla mna to iste co sme hrali doteraz

Reagovat
vodka

ze Blind se bude este vic zatahovat, ale vyrazna zmena zatim nastesti neni...

Reagovat
smazaný uživatel

kkurva Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

také oslovení si ani on nezaslouží...

Reagovat
Lacko_Boh

hm,to už je krčovité

Reagovat
smazaný uživatel

...z Yungovy strany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

owny trademark

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
r.mrazik

zajimave stridani

Reagovat
Counter

Mesutek božsky, velká škoda.

Reagovat
Nikikrew

Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

RVP TY DŘEVÁKU!! FALCAO NA PLAC!!!

Reagovat
Dawon

ROBINE TREF UZ KURVA BRANU

Reagovat
smazaný uživatel

skodaa, ale paradni protiutok

Reagovat
wild

kua Robin aspon branu traf

Reagovat
kiwwi

van Persie uz stvrty krat ani netrafil branku, ale na druhu stranu vysmrkal uz asi 20 kvalitnych soplov na ihrisko

Reagovat
wild

asi ho momentalne trapi najhorsia muzska choroba podobne ako mna

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

nechal toho na ihrisku veľa

Reagovat
niflheim

Reagovat
Miguel19

Costa musí dát co nejdřív fíkus.

Reagovat
Dawon

di maria je naprosto zoufaly fakt...krome te asistence zkazil na co sahl

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je fakt tragický..

Reagovat
smazaný uživatel

Di Mariu vrátit do Madridu! Kde je ten Angel z minulé sezony?

Reagovat
Swarley

jeden normální roh bych už prosil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

mozno nabuduce

Reagovat
Swarley

hm, ale pro změnu to Rojo pošle do hajzlu

Reagovat
wild

tento uz bol lepsi

Reagovat
Swarley

ať to kope Youngster

Reagovat
smazaný uživatel

Faul na Fabianského, faul na Gomise, faul na Voldemorta, faul na všecky ze Swansea, hlavně pískat proti United

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha je asi zaplatený, aby nestrieľal. To je fajn.

Reagovat
Minister

Ospina wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Young si z nich robí totálnu piču

Reagovat
wild

Young s prehladom najlepsie centre

Reagovat
Whitemedia

Dolů měl jít raději Oscar..

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado nic nepředvedl za celý zápas.

Reagovat
Whitemedia

víc než Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

do matky piči, Giroud

Reagovat
r.mrazik

kurva tohle Rojo musi davat

Reagovat
r.mrazik

a persie at jde do prdele

Reagovat
Minister

Giroud kua

Reagovat
smazaný uživatel

bože Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

young urobil za tri minuty viac povyku ako shaw za celu sezonu

Reagovat
Counter

Heh, tohle udělat Szcz, tak ho všichni vyhazujou

Reagovat
smazaný uživatel

jenže Vojta by se netrefil

Reagovat
niflheim

Boha

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je strasne slaby zapas po vsetkych strankach...

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina sa bál, že to nechytí do rúk, tak to musel hlavičkovať a zranil sa. Szcz by to chytal.

Reagovat
vodka

omg, ten persie je jalovější jak di maria

Reagovat
Swarley

pošli tam Falcaa nebo mě jebne

Reagovat
wild

Vsetci nasi utocnici RvP Falcao a Rooney su uplne z formy

Reagovat
smazaný uživatel

ten mamlas sa zraní každý zápas, tvári sa, jak keby ho strelili, donúti Szcz, aby sa išiel rozcvičovať a potom sa postaví a ukáže palec hore. Trapko.

Reagovat
Lacko_Boh

ale ale, iba zdržoval

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

tato ma naordinovane od AW, musi udrzovat wojtecha v pozoru, aby si na lavicce nezapalil

Reagovat
Azza

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam ten Ospina dělá?

Reagovat
smazaný uživatel

provokuje

Reagovat
smazaný uživatel

zkusene uklidnil hru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašné kluziště to hřiště...

Reagovat
smazaný uživatel

TO JE SMŮLA TO JE SMŮLA!

Reagovat
fajdax

Bože edene střílej

Reagovat
Miguel19

Matič se posral

No to je kokot.

Reagovat
Whitemedia

tak kdyby ti vyjebaní dřeváci nehráli jak hovada..

Reagovat
eder

Snad jsi si mohl za tu dobu už na Mourinhův styl zvyknout...

Reagovat
Whitemedia

chňachňa

Reagovat
vodka

Swansea ale výborně blokuje ty pokusy o střely..

Reagovat
smazaný uživatel

PROSÍM BOŽE AŤ DÁME JEDEN, JEDEN GOL! POTŘEBUJEME 3 BODY JAKO SŮL!!

Reagovat
Sandstorm

Pod LVG a tímto stylem by byli jaloví i Ronaldo s Messim. Nebo opravdu myslíte, že je to samotnými hráči? Di Maria, Van Persie, Rooney, Falcao, Mata...celkem náhoda, aby byli všichni naráz dlouhodoběji z formy.

Reagovat
eder

LVG je všechny zabil.

Reagovat
Sandstorm

vnucuje jim systém, který jim nesedí no.

Reagovat
Counter

Hah, Matić lamka!

Reagovat
smazaný uživatel

posral sa?

Reagovat
M0rb1D4S

Barnes mu málem zlomil nohu ale Matić neměl reagovat jako idiot..

Reagovat
Counter

No však.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
m.sali

of course

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
Heisenberg

LABUŤŤŤŤ

Reagovat
FUnk

Reagovat
vodka

a eště ten vypatlaný idiot...

Reagovat
niflheim

To si děláš piču

Reagovat
wild

to je v pici

Reagovat
smazaný uživatel

to je nezasluzene jak svina, co sa da robit

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Nemanjoooo ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Barnes je kokot, to už je několikátý faul na kartu a pořád nemá ani jednu

Reagovat
fajdax

to bylo na redku

Reagovat
smazaný uživatel

jj atkinson je dnes uplne na facku..barnes mal byt davno von

Reagovat
smazaný uživatel

klasika.

Reagovat
kiwwi

fantazia...zasa dobiehat...a jak inac jak s tecou...nasrac

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten zakrok na Matica bol na cervenu...

Reagovat
Pigeon

No, tak bud hrajeme špatně a sbíráme body, nebo se nám daří a výsledek na hovno

Reagovat
Counter

Swans

Reagovat
Dawon

to je proste typicke, kdyz hrajem sracku tak haluzime vyhry a kdyz je cely polocas nepustime za pulku tak tam padne tohle

Reagovat
wild

kurva tam furt taketo jebnute goly..cely polcas sa hra na jednu branu a teraz takato haluz

Reagovat
smazaný uživatel

ten Barnes si zasluzi dostat na papulu..cely zapas hra jak hyena....uz davno mal byt off

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson

A Barnes mal byť už dva krát vylúčený a on horko ťažko dostane žltú. Byť to v šestnástke tak to je akurát tak prehliadnuté

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
fajdax

mrdka jedna dřevácká, měl mu dát po hubě Nemanja

Reagovat
Sandstorm

Mata zase nebude ani střídaj jo? Nice...

Reagovat
ďuriLFC

jonjooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
niflheim

Otočit

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea

Reagovat
Whitemedia

Matic jasná rudá, ale to samé pro toho prasáka z Burnley

Reagovat
hitZor

Snad dostane jen jeden zápas, ale jak známe ty kokoty z FA, tak mu daj tři zápasy

Reagovat
Counter

Proč by měl dostat jeden zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

MY SNAD DO TÉ LM NECHCEME NEBO CO? JESTLI JI NEDÁME TAK ČAU VAN GAALE!

Reagovat
Pigeon

drz uz hubu dnes fakt

Reagovat
ďuriLFC

gomiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
RKBoy

čo ten Barnes ešte robí na ihrisku hovado drevené ? 4 fauly ,každý na minimálne žltu a on nemá ani jednu

Reagovat
RKBoy

a za to na Matiča mal ísť do sprch aj on !

Reagovat
vladis271

JONJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Usty

Nejhodnější borec v kádru a takovej zkrat. To muselo bejt fakt rudo před očima...

Reagovat
vitasrp

Podívej se, kam přišel ten zákrok.

Matič bude chybět tři zápasy, což považuju za štěstí, velmi snadno mohl mít po sezóně. Velmi snadno.

Reagovat
M0rb1D4S

On Barnes nedostal ani žlutou? To už je fakt k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Nepískl ani faul.

Reagovat
Miguel19

Barnes nedostal ani kartu?

To je vypatlanec ten Atkinson...

Reagovat
Miguel19

Radši jí dal Ivanovičovi...

Reagovat
niflheim

No ale na to by byl hrdý i Mourek, jen jeden hráč Swans od šestnáctky

Reagovat
kiwwi

boze stiahni uz toho trageda Di Mariu a daj tam Matu

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Di MAria hrá tragicky? Hmm... aké prekvapujúce

Reagovat
Manik...

Ten rozhodčí si dneska dělá na Chelsea pr*el? Co je to za koko*a?

Jako ČK pro Matiče v pořádku, ale snad hráč Burnley ji mu dostat taky!!!

Reagovat
smazaný uživatel

JONJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Counter

Clattenburgu boha

Reagovat
Sandstorm

#LVGout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

No jestli to bude za letošek 6 bodů ztráta se Swans, tak mě fakt jebne

Reagovat
Whitemedia

Atkinson je fakt piča, to asi někomu musí hráči Burnley zlámat hnátu, aby dal kartu..

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONEY JEŠTĚ JEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V toľkej eufórii má už určite nejaká ovečka roztrhnutý anál.

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley nema v PL co robit...prajem im zostup..drevorubaci

Reagovat
Sali5

Proti Spurs teda bez Matiče? No to abych se bál

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, to je v piči

Reagovat
FUnk

to se pocita do poharu?

Reagovat
Counter

Samozřejmě.

Reagovat
Miguel19

Wow, to Matič bude chybět ve finále poháru....paráda

Reagovat
smazaný uživatel

ale zrovna jeho bych se vůbec nebál

Reagovat
smazaný uživatel

Jones zufalec, to fakt radsej Smalling

Reagovat
smazaný uživatel

SWANSEA NEJŠŤASTNĚJŠÍ TÝM V PL! JE MI Z NICH NA ZVRACENÍ

Reagovat
FUnk

caps lock powa

Reagovat
M0rb1D4S

https://vine.co/v/OQqFgtVvVDA Matićredka správně, ale Barnes ani karta je úplný výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

Barnes už dnes druhú červenú mohol dostať a on nemá ani žltú. Toto je proste nepochopiteľné od Atkinsona

Reagovat
smazaný uživatel

abych pravdu řek, tak se Maticovi ani nedivim, otresny faul

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Já bych mu tam asi rozbil hubu za takový zákrok...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
FUnk

Reagovat
kiwwi

Jones je super stoper v subojoch jak po zemi, tak vo vzduchu, nebojacny, proste to od stopera chces, ale je to fakt drevo

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjičkaaa

Reagovat
Manik...

Po dnešku mám 1. kandidáta komu přát sestup - Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

cirkus FA

Reagovat
fff

Jonjo obral o body Soton, teraz snad MU, pekne

Zajtra keby sa nam podari vyhrat, tak by to bolo uzasne.

Reagovat
FUnk

atkinson

Reagovat
db18

DDG

Reagovat
Sandstorm

Nechápu, proč si vyčerpal to střídání na Shawovi. Peršan už měl být dávno dole a Falcao na hřišti.

Reagovat
kiwwi

ty toho nechapes viac...

Reagovat
Sandstorm

Od někoho, kdo tvrdí, že McNair hrál dneska dobře je to trochu utopistické

Reagovat
Mimalu

Thiboooooo

Reagovat
smazaný uživatel

tento zebrak este nech da gol ... Barnes

Reagovat
Miguel19

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Poděkuj Matičovi.

Reagovat
diastan

Burnleyyyyyy udržeeeeet

Reagovat
Mimalu

hmm super

Reagovat
kiwwi

Burnley

Reagovat
Counter

Ale CFC pořád další bodík na MU.

Reagovat
kiwwi

trha mi to zily

Reagovat
Counter

Mi taky.

Reagovat
kiwwi

to vidim, ked si to sem musel napisat

Reagovat
smazaný uživatel

swansea

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

to je v PCI...BUZERANT ATKINSON ZHOR V PEKLE TY HAJZEL

Reagovat
Counter

Burnley luxusně

Reagovat
M0rb1D4S

My potřebujeme dát branku a Mourinho místo Rémyho pošle na hřiště Drogbu

Reagovat
niflheim

Young úplně super skluz

Reagovat
smazaný uživatel

To mě poser..... To je prostě ...

Reagovat
niflheim

Jááááááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
kiwwi

ako toto bol faul a este na zltu?

Reagovat
smazaný uživatel

zlta pre Younga

Reagovat
RKBoy

tak FA sa darí zdramatizovať boj o titul ,gratulujem,o to krajší pocit to bude ked ho vyhráme

Reagovat
kiwwi

kampan

Reagovat
smazaný uživatel

ty si za chlapcek

Reagovat
RKBoy

iba hlupák povie, že sa tam nič nedeje , tolko neodpískaných jasných penált a to čo sa deje dnes je vrchol všetkého.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosímtě...

Reagovat
Pigeon

a co se podle tebe teda děje?

Reagovat
smazaný uživatel

pozri si zapas zo zaznamu a pochopis ... neodpiskana penalta 100%na, dve cervene.. to je nic vsak jasne

Reagovat
Pigeon

neříkám že to rozhodčí zapískal dobře, ale RKBoy už tady nahazuje nějaké ilumináty nebo co

Reagovat
Side

To proč mu všichni jako uhýbali z cesty nebo co to mělo být?

Reagovat
Liquid

Chelsea zase poškozená, hráč Burnley div nezlomí Matičovi nohu, ten ho zato napadne, zde zasloužená červená, ale hráč Burnley nejen že nebyl vyloučen, nedostal ani žlutou, FA

Reagovat
Side

tak píská Atkinson, co bys jako chtěl

Reagovat
mojmira

za ty mourinhovo kecy o kampani si nic jiného ani nezaslouží ... kdyby držel hubu a nebrečel

Reagovat
Counter

.. tak by to nebyl Mourinho.

Reagovat
mojmira

no jasný a tohle by se vůbec neřešilo, ale z velký části si za to může sám

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

kde je kurva nejaky tlak od nas?

Reagovat
Sandstorm

zeptej se LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea

Reagovat
EXoRcIsT

Preboha dajte uz ban MUFC4EVER sak to je nenormalne

Reagovat
smazaný uživatel

teixeira na plac

Reagovat
smazaný uživatel

https://vine.co/v/OQqFgtVvVDA

lol matič... když už po něm vyjel tak mu jí měl napálit aspoň a ne ho strčit jak holka

Reagovat
Miguel19

No, dobrý risk...snad o přinese ovoce

Reagovat
smazaný uživatel

KDO BY MĚ NAKOPAL DO DRŽKY? Já určitě!

Reagovat
smazaný uživatel

nie je mozne, aby z takeho tlaku nevedeli dat take mena v ofenzive gol cely druhy polcas

Reagovat
smazaný uživatel

jaky tlak?

Reagovat
smazaný uživatel

vsak sme ich do golu nepustili cez polku, aj ked tlak mal byt väcsi no, ale prevaha bola znacna

Reagovat
wild

ten tlak bohuzial po inkasovanom gole uplne zmizol

Reagovat
Counter

Se koukni na Barcelonu dneska a pak mluv

Reagovat
FUnk

Reagovat
kiwwi

ja som ziaden tlak nevidel

Reagovat
vodka

15 minut swansea jenom odkopavala pred tim golem na 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

to si vás vodila

Reagovat
kiwwi

odkopavat odkopavali, ale my sme si nevytvorili nic

Reagovat
smazaný uživatel

tlak je keď ničíte súpera na polke, že mu hlava nevie kde stojí..vy si bez pohybu posúvate loptu na polovici súpera..to má od tlaku daleko

Reagovat
vodka

persie měl šanci, zablokovaný, dalších pár nadějných situací těsně před střelou taky blokli (Fellaini, Rooney). jinak já na ten nedostatek pohybu nadávám furt, ale kdyby z těch pološancí padl nějaký gól, tak by se nikdo divit nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

ste si to vystrieľali proti Burnley, kde ste zasa dali gól z každého hovna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co sa smejes, ty debilko?

Reagovat
smazaný uživatel

sám si debil

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Duso, co nezvladas, ani ked prehrame?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Rozhodčí se v téhle sezoně překonávají, to jsou neuvěřitelné výkony..

Reagovat
Lacko_Boh

Ospina je neuveriteľný

Reagovat
Counter

Taky nevěřím tomu, jak může být pořád jednička před Wojtou

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Wenger čaká ako sa to vyvinie,nemá ho prečo pácnuť na lavičku

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Manik...

Za tu chvíli, co chytá, má víc čistých kont než ten tragéd za celou kariéru...

Reagovat
Lacko_Boh

tak aj mal dobrý los

Reagovat
Counter

A zkonsolidovanou obranu před sebou

Reagovat
Mada

jj a ty jsi inteligentní....

Reagovat
smazaný uživatel

JE TO PIČA

Reagovat
smazaný uživatel

nedávaj tam toho Gabriela, boha, šak je škaredý jak noc

Reagovat
Nikikrew

Dufam ze Gabriel pochopil co mu AW povedal

Reagovat
Counter

Hull konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Hull

Reagovat
r.mrazik

jestli chceme hrat moderni fotbal,tak v zakladu kvetak hrat proste nesmi...

stejne je tragickej persie...

Reagovat
Lacko_Boh

kvetak,želva..milujem vaše prezývky

Reagovat
tomasinho

Nejlepší je Zemiak

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

Reagovat
ACSMan

Reagovat
smazaný uživatel

Z akej piči môže vyliezť tak hnusný človek ako Shelvey?

Reagovat
smazaný uživatel

ty hovädo

Reagovat
Murtago

fanoušek Man U, když se prohrává

Reagovat
Sandstorm

No nic už to píšu na ostro. Chci aby Van Gaal po sezoně skončil. Tohle se fakt nedá. Moyes byl sice takovej šáša, ale tohle je egocentrickej mamlas, kterej zaspal dobu. Chtěl bych nejlépe Laurenta Blanca. Myslim, že by po sezoně mohl v PSG skončit a byl by tak k mání. To by byl konečně pořádnej trenér.

Reagovat
Grahf

rozhodne. S takou hrou nemáme šancu na lm. LVG vyložene nedokáže hrať vonku na víťazstvo. Dnes sme prehrali vyhratý zápas, len preto, že nikto nedokáže poriadne vystreliť. A to ani nehovorím o tých rohoch a centroch, z ktorých 90% šlo do náruče fabianskeho.

Reagovat
Dawon

A co zrovna dnesa kurva LVG udelal spatne? Cely druhy polocas je melem a pak daji z hovna tecovany gol...kdyz ti hraci jako di maria a RVP hrajou na urovni gambrinus ligy, tak se muzes treba posrat a nic s tim neudelas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Pokud hrajou na urovni GL, tak je ma stahnout dolu nebo je do zapasu vubec nenominovat.

Reagovat
Sandstorm

To právě neni jenom o dnešku, ale celkově o tom, jakým stylem se prezentuje.

Reagovat
smazaný uživatel

píšem si

Reagovat
Pipo123

Ako byť na mieste Matiča tak rozhodcovi dám takú bombu že by sral kocky

Reagovat
Kovi81

Reagovat
vodka

Matič dobrý magor

Reagovat
smazaný uživatel

a Barnes je v pohode ze? cely zapas hral takto....

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Pigeon

dodatečný trest by měl přijít, aspon tak 3 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Takové chování nemá na trávnících co dělat, stejně jako Barton. Divím se, že s tím nesouhlasíš

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len nesúhlasím s tými tromi zápasmi, inak tú červenú videl oprávnene. Podľa mňa tak na jeden zápas stop.

Zaujímalo by ma, či dostane nejaký trest Atkinson, dnes tam pískal od devíti k pěti či ako sa to u vás rozpráva

Reagovat
Pigeon

od 10 zápas jsem neviděl, nemohu posoudit

Reagovat
smazaný uživatel

treba pozreť

Reagovat
vodka

po přímé červené kartě je automatický stop na 3 zápasy a u matiče neni vůbec důvod ten trest snižovat

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje inštitút odvolania a ja naozaj nevidím dôvod, aby sa za toto dostávalo na tri zápasy BAN

Reagovat
Counter

Já ho vidím teda zcela zřejmě.

Reagovat
vodka

si aspoň přečti pravidla...

Reagovat
smazaný uživatel

pravidla sa môžu obchádzať a kľudne by mu mohli tú redku aj zrušiť, tak neviem, čo toľko smiechu

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je na tom magorstvo? Veď to je úplne prirodzená reakcia každého jedného

Reagovat
vodka

ani ne, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale áno

Reagovat
vitasrp

Mohl mít zlomenou nohu, což sice neomlouvá jeho jednání, ale činí to celkem pochopitelným.

Reagovat
vodka

podle mě dost přestřelil...

Reagovat
Murtago

Reagovat
Trand

Reagovat
Manik...

A to to měl nechat být jo? Já bych tě chtěl vidět...

Reagovat
vitasrp

Já takhle taky párkrát zareagoval, když jsem hrál v dorostu - ne, nebyla to žádná super soutěž a jo, je to hloupý, nicméně v tu chvíli to neřešíš a ve chvíli, kdy cejtíš, žes mohl mít zlomenou nohu, takhle prostě můžeš velmi snadno zareagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson je fakt šašek, Matič mu měl rovnou jednu střelit a ne žduchnout na zem

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Coq v druhom polčase parádička

Reagovat
smazaný uživatel

A Walcott se ani nedostal na hřiště, hmm.

Reagovat
Counter

Se šetří na důležitější zápasy, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Logika mi říká, že na důležitější zápasy by se měli šetřit lepší hráči, ne horší.

Reagovat
SunFells

A co na tom teda nechápeš?

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, no.

Reagovat
Dawon

8 chlapu ve vapne mame...a my hodime posledni mic zapasu Fabianskemu jednoduse do rukou

Reagovat
hefy

United.

Reagovat
smazaný uživatel

Van Gaal..ty MIMOZA!. si zrobeu s tym mancaftom

Reagovat
wild

Tak snad po sezone pride Klopp a prinesie so sebou aj Hummelsa s Reusom

Reagovat
smazaný uživatel

zachranarske povinnosti si urcite po zime splnite

Reagovat
smazaný uživatel

si bol posraty sem chodit jak ste prehravali a zrazu pride , ach Duso ty si primitiv

Reagovat
smazaný uživatel

lebo 7. miesto je zrkadlom úspechu

Reagovat
smazaný uživatel

je zrkadlom toho, ze si primitiv predsa

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp nie

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Mám aj väčšie starosti než riešiť futbal, takže si z toho radšej nebudem nič robiť...

Reagovat
niflheim

To fakt ne

Reagovat
REPLIKATOR

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

lol, on sa tam hádže po zemi a bol tam faul na rosu

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina samozrejme

Reagovat
Trand

A co měl dělat? Nebo zas nějaká ironie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak gól si Palace zasloužilo, klidně i remízu. Velká haluz, že máme tři body. Ale jo, faul na Rosu se pískat určitě měl, když ho tam Zaha nakope do boku. Druhá věc je, že se stihne Zaha znova dostat k balonu a že to tam takhle doklepou, to je prostě bída.

Reagovat
smazaný uživatel

SWANS

Reagovat
Counter

L O L

Reagovat
Swarley

takovéhle zápasy musíme prostě vyhrávat, v tom útoku jsme opravdu jaloví

Reagovat
Counter

Jinak Szcz by to měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Ten jo, v bráně by to měl

Reagovat
smazaný uživatel

lol wtf... za to nadstavenie by som im nafackal všetkým

Reagovat
smazaný uživatel

problém dohrát posledních 5 minut a málem 2:2

Reagovat
Minister

ty voleeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

ty PI*O to by byl Newcastle level..

Reagovat
Rohlíček

infarkt

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
jacobT

tak to bolo o chlp

Reagovat
Trand

Jsem si říkal, že to bylo nějak moc pohodové.

Reagovat
vitasrp

Tenhle zápas se nedal vyhrát, víc k tomu fakt nemůžu dodat.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

....

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Promiň, ale tomu nevěřím.

Reagovat
vitasrp

Tak to je samozřejmě jasný, že je to přeháňka. Nicméně jsou to taky slova Joseho použitá ve vhodný moment - někdy nedávno hovořil o tom, že jsou zápasy jako loni na Aston Ville, který prostě "nejdou" vyhrát kvůli vnějším vlivům.

Tohle byla loňská Villa, úplně to samý.

Reagovat
vitasrp

A jinak samozřejmě to souvisí i s tím, že jsem v posledních 20 minutách kompletně ztratil hlavu, vůbec nemám problém to přiznat, protože takovýhle výkony rozhodčích jsem se ještě akceptovat bohužel nenaučil.

Reagovat
Counter

Je sranda, že zrovna když se zařekneš hodnotit rozhodčí, tak přijde tohle

Já to beru čistě z toho pohledu, že nejlepší (i nejbohatší) tým PL v plné sestavě jednoduše musí na domácí půdě porazit ten nejmenší, bez ohledu na nějaké nepísknuté penalty nebo přehlédnuté zákroky soupeře.

Reagovat
vitasrp

To ovšem potom nekoresponduje s tím, že je Premier League nejvyrovnanější soupeř, kde může každý ztratit s každým.

Zkrátka abych to napsal celkem pochopitelně - v Premier League je podle mě dost zápasů, které rozhodují jen detaily, protože týmy jsou celkem vyrovnané. Pokud takový typ střetnutí nastane při zápase 1. celku s 19., dá se hovořit o tom, že výkon nebyl ideální. Přesto je ale šokující, když pak všechny podstatné situace jsou vyhodnoceny v neprospěch jednoho týmu - a není to poprvé.

Nesmyslnou žlutou za simulování pro Fabreho na Southamptonu jsem ještě zapomenout nedokázal.

Reagovat
smazaný uživatel

To si môže povedať každý klub. prestaň plakať nad rozhodcami, máte najlepší káder v lige a plačete na rozhodcov.

Reagovat
vitasrp

Nevidím důvod, proč bych neměl kritizovat kretény, kteří neumí pískat a negativně ovlivňují zápasy v neprospěch týmu, kterýmu fandím.

Není to poprvý za poslední dva měsíce, tak možná proto to má takovou intenzitu.

Reagovat
Counter

Otázka je, jak může být Burnley "vyrovnané" s Chelsea, aby pak rozhodovaly jen detaily ze strany rozhodčího, když je mezi nima hezkých pár set milionů rozdíl.

Myslím si, že každý tým si zažil řadu zápasů, kdy jej rozhodčí seriózně poškodili. Chelsea není žádnou výjimkou.

Ale jako shodneme se na tom, že úroveň rozhodčích je v Anglii otřesná, letos je to snad nejhorší co pamatuju.

Reagovat
fantomas

Což nic nemění na tom, že si ani ty ostatní nezažily zápasy, který "nešly vyhrát". Víťa přece nikde netvrdí, že je v tomhle Chelsea nějak výjimečná.

Reagovat
vitasrp

Vždyť já říkám, že to od Chelsea nebyl ideální výkon, nemám problém to uznat.

Ovšem pokud soupeř může své chyby zakrýt tím, že bude faulovat v pokutovém území, stejně tak může zblokovat nebezpečnou střelu rukou, no a taky se mu nic nestane - pak rozhodně nejde o vyrovnaný souboj, ať už má kterýkoliv klub jakýkoli rozpočet.

O druhých se vyjadřovat nechci a nemohu, sice pravidelně vidím dost zápasů z Premier LEague, ale rozhodně ne každý, abych byl tou správnou osobou, která by to měla komentovat.

A jak už jsem taky psal - nejde jen o dnešek, který by mě sice vytočil a řádil bych podobně jako po loňském zápase s Aston Villou, ale je to věc, která se stát může. Navzdory tomu podobně trapný vystoupení trvají celý poslední dva měsíce, přičemž vesměs všechna klíčová rozhodnutí jdou v neprospěch Chelsea, což mi v pořádku nepřijde, no a vyplývá z toho i tahle kritika.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea ! akurat dnes ked dam ze Burnley neda gol, tak mi to odfajcia Asponze stratili.

Reagovat
Nikikrew

Pana boha to bolo co na zaver????

Reagovat
Dawon

A na konci kola sme mimo top4 a klidne bych se vsadil, ze uz se tam do konce sezony nevratime

Reagovat
Sandstorm

Bohužel. Ještě před nás půjde Tottenham, ale šestý místo snad dáme před Liverpoolem

Reagovat
Minister

neskutočné šťastie

Reagovat
Heisenberg

Šmejdi, nemůžou ten zápas dohrát v klidu.

Reagovat
SunFells

Půlka Eurofotbalu by tu Szczesnyho definitivně zatratila, kdyby takhle Ospinoval, no ty vole. Myslíš, že svítá a proti Monaku zas uvidíme Wojtu.

Reagovat
Counter

snad jo

Reagovat
J0EL

Reagovat
Lacko_Boh

Ospinoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

snad jo

Reagovat
smazaný uživatel

Machester

Reagovat
smazaný uživatel

prečo odpískal tak neskoro?

Reagovat
Whitemedia

Atkinson by za takový výkon měl jít pískat do úplně té nejnižší ligy, která se v Anglii hraje..

Reagovat
Manik...

Stopka aspoň na měsíc a bez výplaty ... Co dneska předvedl to je prostě neuvěřitelný...

Reagovat
vodka

přitom vám povětšinou pomáhal...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Wojta do brány. Za ten jeden zápas už si odseděl dost. Hrůza co Ospina předvádí u vysokých míčů...

Reagovat
Lacko_Boh

??

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
Trand

To rozhodně nebylo za jeden zápas.

Reagovat
SunFells

Pokud to bylo za nějaký zápas, tak to bylo za jeden zápas no.

Reagovat
Trand

A nemohlo to být třeba za víc zápasů?

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Chambers je asi idiot. On normalne nehal Bolasieho odcentrovat a vsetkych nas pripravit o infarkt

Reagovat
REPLIKATOR

Připravil o infarkt? Tak mu můžete poděkovat

Reagovat
smazaný uživatel

Bolasie a Zaha si s Monrealem a Chambersem dělali hodně dobrej den...

Reagovat
masly008

to jo no,ale zaha furt padal jak vajco i při mini kontaktu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi slovak v PL.. len tak dalej

Reagovat
vodka

a Stoke

Reagovat
Pipo123

Proti Chelsea ide celé anglicko, len kvôli tomu aby tá liga nestratila na vyrovnanosti a mala do konca ročníka nejaký náboj v boji o titul

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Trand

Reagovat
eder

Jak prosím?

Reagovat
Pipo123

Neviem, tvrdí to Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina nehoní se za individuálními statistikami, nuly neřeší, jde mu jen o vítězství tymu

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

ani jsem se na konec už nedíval, bylo jasné, ze vyhrajeme

Reagovat
Counter

Já jsem si ušetřil infakrt jen díky tomu, že twitter byl napřed oproti mému streamu

Reagovat
smazaný uživatel

KONČÍM NA EUROFOTBALU! ZA DNEŠEK SE STYDÍM A OMLOUVÁM SE! TAKŽE SBOHEM!

Reagovat
SunFells

čau

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

uveríš keď aj ty odídeš

Reagovat
VasAFC

Reagovat
vrabejka

Nemůžu moje spekulace by vám chyběly a nechovám se tak debilně jak MUFC4EVER

Reagovat
Murtago

sbohem

Reagovat
REPLIKATOR

Jeden z mnoha gloryhunterů...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pozor, gloryhunter nejsem! jen končím na eurofotbalu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

stejně se raději pojistím

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

A třetí místo v tabulce, luxus

Reagovat
SunFells

Výsledky celkem dobrý

Reagovat
vrabejka

Swans, Jonjo paráda!! Já to říkal až Učka narazí na nějaký silnější tým že jim to jejich štěstí nebude stačit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

to sou ty wengerovo střídání, 2 obránci za ofenzivní hráče a pak se jenom modlit aby jim to tam nepadlo ze standartky nebo z centru....klasika

Reagovat
Nikikrew

Nemozem si pomoct ale ten Chambers je na 1vs1 fakt slaby. To co s nim robil vo Swansea Montero to bol kolotoc, dnes Bolasie. Nech uz je Debuchy

Reagovat
JIMMY-PO

ok zajtra treba vyhrať a dotiahnuť sa na united

Reagovat
vladis271

Keď ich odpáli akurát Jonjo. óóóóóó what a feeling what a night.

Reagovat
Usty

Dneska Atkinson fakt neuvěřitelnej, celej zápas. Neuvěřitelnej...

Reagovat
Whitemedia

nejen dneska, on je pravidelně úplně mimo a stejně píská kolo co kolo...

Reagovat
smazaný uživatel

mluví z vás emoce...

Reagovat
Usty

to sice jo, ale prostě... tohle je k zblití

Reagovat
vitasrp

To jednoznačně.

Ale předvést takový výkon sudí jednou za sezónu, bereš to.

Těch chyb je v poslední době strašně moc, proto nás to vytáčí dvakrát tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenapadal mně žádnej slušnej výraz, jak jeho výkon pojmenovat, díky Usty.

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně Chelsea dneska neviděl, ale nepamatuju si zápas kde by byl Atkison byť jen průměrnej rozhodčí. Nechápu jak může vůbec pískat první ligu a to on dostává často i dost luxusní zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň rozhovor s Mourinhom snáď poteší.

Reagovat
Heisenberg

United, Barca prohra, Chelsea taky ztráta, my výhra a k tomu v lize Škoda hattrick za poločas. Is this real life?

Reagovat
Arbiter

Chjo, vážně takový zkrat bych asi čekal od kohokoliv, ale ne od Nemanji. Jenže jak jsem viděl ten zákrok, pochopil jsem. Ale jak psal výše Víťa, lepší, že má rudou než kdyby po zranění chyběl do konce sezóny. Škoda, že nám bude chybět proti Spurs, to je asi největší ztráta...

Reagovat
smazaný uživatel

hmm... a to je isté že dostane 3 zápasy ban?

Reagovat
Usty

minimálně 3... minimálně

Reagovat
vitasrp

Nemůže dostat víc, upřímně.

Reagovat
vitasrp

A nemožný je to z toho pohledu, že i zákroky, které skončily otevřenou zlomeninou, byly ohodnoceny jen 3 zápasy.

Reagovat
vodka

jo, ale nesportovní chování se většinou trestá víc než nebezpečné zákroky.

Reagovat
vitasrp

Muse by udělat něco opravdu hodně zvláštního, aby dostal víc, protože za ty roky si to pamatuju akorát u Suarezova kousnutí a Bartonovo naprosto odpornýho chování po svém vyloučení na Man City.

Za strčení bez míče prostě nemůžeš dostat víc jak 3 mače.

Reagovat
vodka

teoreticky můžeš, ale tady to budou ty 3 zápasy na 99,9 %

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo snad poprvý za ty dva roky v Chelsea, co se u něho projevila srbská krev. Měl aspoň Atkinsonovi vyrazit pár zubů za ten jeho výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a do konce sezony si nekopnout.

Reagovat
Svatej

Už fakt začínám byt dost paranoidni, ale prostě nedokážu uverit tomu, ze by ti rozhodci fakt stali tak moc za hovno.

To je proste zvrhlost, co se v nasich zapasech stava.

Luis od nas asi nejlepsi, fakt se na nej skvele koukalo. Celej tym hral celkem vyspele, jedinej Fabregas a Oscar mi prisli dost nevyuziti.

Matice naprosto chapu. Sam se snazim bejt pro sportu klidnej, ale udelat tohle nekdo me, tak reaguju minimalne stejne...

Reagovat
masly008

oni jsou fakt špatní,nejen ve vašich zápasech.

Reagovat
FUnk

S tim maticem jsem zvedavy co FA, jestli ho dodatecne nepotresta toho hrace burnley tak budou fakt pro smich....

Reagovat
Mimalu

nepotrestají

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

bohuzial je to tak, stoja za hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na to. Matic nezapře, že je vylízanej srb no...

Reagovat
vitasrp

Vůbec nemusí bejt vylízanej, ale tak to už je celkem fuk.

Reagovat
Svatej

Jasne, ty bys za tim hracem prisel a podekoval mu za peknej souboj

Reagovat
Lacko_Boh

prirodzená reakcia ktorú nejde z ľudského hladiska vyčítať ale je pravda,keby bol vychcaný,resp. inteligetnejší tak Chelsea by možno mala 3 body

Reagovat
Whitemedia

Jj, protože je to jinak klidný frajer, který za těch 13 měsíců u nás neměl ani jeden konflikt nebo problém..

Reagovat
smazaný uživatel

Vylízanej srb..

Reagovat
vladis271

si si dovolil veľa. Len príde Oľo, ťa zastrelí.

Reagovat
smazaný uživatel

na balkansky sposob

Reagovat
smazaný uživatel

nikto vás nemá rád

Reagovat
Svatej

To bych i snesl, nemam rad neferovost.

Reagovat
FUnk

ted koukam s kym jeste bude hrat united a celkem sila, takze pokud LVG neco nevykouzli, tak se MU4EVER fakt zabije

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, Roman ma smůlu....

Reagovat
Swarley

nic se neděje, je to super výsledek, ale vždy to nasere, když ti chybí ten kousek

Reagovat
CHONG

Come on City!

Reagovat
Error

Heh, Jovetič už má smůlu i v EPL.

Reagovat
Rohlíček

Anita

Reagovat
ďuriLFC

link?

Reagovat
Rohlíček
Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Minister

lol... hneď penalta

Reagovat
vrabejka

Kuuuuuun

Reagovat
Counter

Kun

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri má konečne po 10 rokoch kariéry trochu modernejší účes

Reagovat
vrabejka

Samiiirrr. Aspon se boj o titul zdramatizuje

Reagovat
Minister

Džeko krásne

Reagovat
smazaný uživatel

fantasticka akcia s paradnym zakoncenim

Reagovat
smazaný uživatel

Anita je hrozný zatiaľ

Reagovat
diastan

Jen do nich toto je před barcou potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

Naco vobec straky na zapas nastupili? mohli tych 3:0 dostat aj zo zeleneho stola v suchom triku

Reagovat
smazaný uživatel

Joao Teixeira scored twice in Brighton's 4-3 win over Birmingham in the Championship.

Reagovat
Honza Matoušek

Davídek

Reagovat
Usty

Pellegrini asi neví, že ve fantě se body za čistý konto a účast v zápase dávají po 60 minutách

Reagovat
Manik...

Silva v 59

Reagovat
smazaný uživatel

aaa, ja tam ani nechcem ísť... kapitán Costa, Alexis, Courtois, Wisdom, Bellerin...

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

Dnes nám absolútne neverím. Ale ak by motyka vystrelila, tak od prehry na OT by sme na MU stiahli 8 bodov.

Reagovat
eder

Vyhráme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Southampton have won only one of their last seven home Barclays Premier League matches where the opposition has scored.

Liverpool are unbeaten in their last nine Barclays Premier League matches (W6 D3).

Raheem Sterling has scored in both of his last two Premier League games against Southampton.

Saints have allowed their opponents just 66 shots on target this season; fewer than any other Premier League side.

Liverpool have had 14 different scorers in the Premier League this season; the highest in the division along with Arsenal.

Vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

David de Gea jedná s Manchesterem United o prodloužení smlouvy, v poslední době ale obě strany nepokročily. Podle listu Sunday Mirror totiž španělský brankář chce snížit výkupní klauzuli z padesáti milionů liber na polovinu.

Reagovat
vladis271

auč

Reagovat
Manik...

Borec. Na to prostě United nemůžou přistoupit, by jim odešel vážně za pěknou cenu. Na druhou stranu pokud nepodepíše, tak jim odejde ještě za míň

Reagovat
vladis271

Oni sa dohodnú niekde v strede. Nejakých 35 mega. Pri dnešných cenách by však čokoľvek pod 40 bola skoro krádež.

Reagovat
Manik...

Taky to tam vidím. Ovšem 35 mega LIBER za brankáře mi přijde dost . Bude to ještě zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

120 aspoň

Reagovat
Manik...

220

Reagovat
smazaný uživatel

Torres, Suarez, Xabi + others to return to Anfield in March to honour Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

+Owen

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne nechajte si aj vy nejaké legendy

Reagovat
Hokaido

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Mali by prísť aj nejaký fanúšikovia United a vytiahnuť transparent Owen 1 Gerrard 0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už poďme hrať. Hlavne Balotelli v základe, ostatné je mi jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bude na střídačce.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ti nebude vadit, když nedá 5 tutovek a v 90+2 se nechá vyloučit, hmm.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Error

Reagovat
Cobra

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Reagovat
Side

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mada

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
avicii

kedze Balotelli nebude zrejme v zaklade tak by som bol rad za utocne trio Sterling - Sturridge - Ibe a to by mohlo byt slusny kolotoc

Reagovat
Cobra

Lloris (c), Walker, Dier, Vertonghen, Rose; Bentaleb, Mason; Lamela, Dembele, Townsend; Kane.

Lavička // Subs: Vorm, Davies, Fazio, Stambouli, Chadli, Eriksen, Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Nevím, co ti na tom příjde směšné

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela, co jsem ho viděl tak byl naprosto děsný.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti nám bol jeden z najlepších hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

Moc ty jeho vykony nechapu, pro me neco jak Illarra.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by se tam hodil víc Chadli a Eriksen na střídačce , mohl ho nechat na lávce v EL

Reagovat
Cobra

Tak Eriksen na střídačce je celkem pochopitelný. Poslední zápas hraje na polovinu svého standartu a nemůže hrát všechno, taky potřebuje oddych.

Chadliho bych tam rád taky viděl, ale MP ví co dělá. Jako žolík, proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, že je hodně vytížený, ale na co ho stavět v EL, když je ta soutěž pro MP druhořadá. Chris výborně rozehrává standartky a umí nečekaně vystřelit a rozhodnout zápas ikdyž je z formy. To samé u Chadliho jeho dravost by byla dnes potřeba.

Reagovat
avicii

Ojo bol vraj vyhlaseny uz 2 krat za MOTM na hostovani vo Wigane

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale byl vyhlášenej jako nejlepší hráč Wiganu v těch zápasech. To je trošku něco jinýho.

Reagovat
avicii

no tak som to myslel, Wigan je slabucky ale je fajn ze 17 rocny chalan ziskava skusenosti medzi muzmi

Reagovat
vrabejka

TEAMS: #WHUFC starting XI: Adrian, Jenkinson, Tomkins, Reid, Cresswell, Song, Noble (c), Kouyate, Downing, Sakho, Valencia #TOTWHU

Vitezna

Reagovat
slavex

Gary Neville na otázku, zda by měla být Matičova červená karta zrušena: "Měla, ale nebude. Žduchnutí do hrudi rozhodně není na červenou kartu." On ten Gary bude tajný fanda CFC, není to první prohlášení ve kterém je na straně Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

lol to je mi teda hlúposť

Reagovat
slavex

Zrovna tady je no. Červená byla jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho by sa už mohol prestať strapňovať na Sky

Reagovat
Pigeon

co zas prohlásil?

Reagovat
vitasrp

Neztrapnil se upřímně jediným slovem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorí ako je každý proti Chelsea ako keby proti nikomu inemu nepiskali na kkt a ako keby nikdy v živote nehovoríli shit na hráčov..Vôbec nechápem prečo ho Sky Sports zavolvalo aby si tam z toho spravil svoju "Everyone is against CHelsea" show .

Reagovat
vladis271

Reagovat
vitasrp

Nedělá z toho show všichni jsou proti Chelsea, vysvětluje, proč je vůči rozhodčím v poslední době tak strašně moc kritický, co mu vadí a co si o daných incidentech myslí.

A já to tady můžu psát jak kretén, ale nikdo si to stejně neověří, nebude to nikoho zajímat a nikdo na to nebude brát ohled - nejde o jeden incident, jde o způsob, jakým rozhodčí odřídili zápasy Chelsea v posledních 2 měsících, kdy vesměs všechna důležitá rozhodnutí šla proti. A pokud to někdo kompetentní řekne, zrovna v tomhle ohledu má pravdu.

Jinak že je nasranej na Sky Sports má taky důvod, taky se mu tam ti borci omlouvali, že použití slovního spojení Diego Costa crimes nebylo ideální.

Reagovat
samson192

Ešte si nezistil, že to nemá cenu vysvetľovať, pretože všetci kde vidia niečo v spojení s CFC alebo Mourinhom tak automaticky je to trápne atď.

Reagovat
LGT

Mě teda nepříjde normální příjmout pozvání do televize kvůli tomu, abych tam vyplakával kvůli rozhodčím. Ano, včera vás Atkinson zařízl, ale rozhodčí pískají obecně příšerně a každej tým by mohl za poslední 2 měsíce vyjmenovat několik rozhodnutí, který šli nelogicky proti nim a kdy je rohodčí poškodil. Mě tohle příjde fakt trapný no...

Reagovat
vitasrp

Ne, nemohl, každý klub se za poslední dva měsíce nemusel vypořádat s tolika špatnýma výkonama a rozhodnutích rozhodčích. Tohle je obyčejný klišé, který není podpořený vůbec ničím.

Je samozřejmě pravda, že já taky jenom napsal názor a nepodložil jsem jej nevyvratitelnými fakty - to bych mohl udělat, ale jít skrz zápasy, vypsat minuty a přesně popsat, co se stalo, to se mi vážně nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

áno? A ako vieš? Alebo sleduješ azda každý zápas? Je úžasné, že máte náskok 5 bodov a pritom vám každý ubližuje..oh wait...Logika

Reagovat
vitasrp

Co to zase meleš? Každej nám neubližuje, jediný, co tvrdím, že výkony rozhodčích jsou v zápasech Chelsea výrazně špatný, navrch většina rozhodnutí jde proti. Pokud se něco takovýho stane jednou, je to plně akceptovatelný, pokud to trvá dva měsíce, akceptovatelné to není.

A ne, nesleduji každé utkání, dokonce už jsem psal, že nemhou mluvit za každý klub.

Nicméně těch chyb v posledních dvou měsících bylo tolik, že jsem si dovolil vyvrátit ideu, že stejný počet chyb zaznamenaly i VŠECHNY ostatní kluby.

Reagovat
vladis271

Zaschrona?

Reagovat
vitasrp

A tohle je přesně ten typ zbytečně moc inteligentní diskuze, do který nechci zapadnout.

Myslím, že je čas to nejspíše ukončit.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď máš na mysli lepšie dôkazy ako Mourinho pretože podľa Mourinha vás poškodili v zápase proti Spurs čo je uplná hlúposť...

Reagovat
vitasrp

Tohle je samozřejmě hloupost, je to jeho názor, ve kterém je víceméně osamocen, poněvadž tohle je zrovna střetnutí, kdy sudí svou práci odvedl dobře.

Takže v mém výčtu chyb to ani není.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď je taký úprimný prečo nepovie aj zápasy kedy vám rozhodcovia pomohli. Rozhodcovia pískajú strašne skoro stále a skoro stále nejaké mužstvo trpí kvoli tomu ale nikto kvoli tomu nepôjde na press conference a nepovie, že je proti nemu konšpirácia a že všetci su proti nemu.

Min sezonu každý nadával na Suareza a nikomu to nevadilo. Kde ste boli, obhajcovia uprimnosti a integrity vtedy? Fans Chelsea su neskutoční uplakanci keď sa im nedarí. Už len čakám na to, že keď Chelsea nevyhrá titul tak Mourinho povie, že to budo kvôli rozhodcom...

Reagovat
jacobT

Hlavne za prvý odstavec

Reagovat
vitasrp

Protože to tam řekl - sudí nám opravdu výrazně pomohli jednou, bylo to v utkání s vámi, kdy jste na konci zápasu měli kopat pokutový kop po ruce Cahilla. Přemýšlel jsem o tom sám už včera po zápase, ale jinou výraznou pomoc od rozhodčích si letos vážně nepamatuju - loni to bylo úplně jiný, ale o tom řeč není. A Mourinho právě zmínil přesně tenhle jeden incident.

Mourinho po utkání se Southamptonem nepřišel na tiskovku a neřekl, že je proti němu konspirace, jak jsou všichni proti němu. Dokonce ani neřekl, že rozhodčí vedou kampaň proti Chelsea. Tak se to akorát prezentuje v médiích, nicméně ta jsou schopna překroutit spoustu věcí - v pátek se Mourinha na konferenci psali, co říká na reakci fanoušků Chelsea, když nedávno tvrdil, že rasismus ve fotbale neexistuje, přitom něco takového nikdy neřekl.

Mourinho prohlásil, že ostatní vedou kampaň proti Chelsea, poněvadž není normální, aby se ostatní manažeři, odborníci, reportéři a všichni spojení s fotbalem věnovali Chelsea více, než je normální. Především ve smyslu - hráči Chelsea simulují, což se rozebíralo v podstatě celej prosinec, Allardyce přišel na tiskovku a z ničeho nic začal o tomhle tématu mluvit. V důsledku toho je pak kladen na rozhodčí tlak, jsou ovlivněny touhle kauzou, což podle Mourinha bylo příčinou špatnýho rozhodnutí sudího v utkání na Southamptonu.

Já nejsem žádnej obhájce upřímnosti a nějaký integrity. Jestli si moje chování tady za ty roky nepochopil, je to zvláštní, ale není problematický vysledovat rámec mýho vystupování - věnuju se víceméně jen věcem, který se týkají Chelsea - většinu incidentů, názorů a podobných problémů neřeším, pokud v něm není namočen klub, který podporuju, pak už je to i moje starost. Krom toho pak popisuju průběh zápasů, občas přihodím nějaký moje taktický poznatky, který doufám, že nejsou úplně mimo. Ale něco sem strážit rozhodně nechodím, hádat se sem nechodím a budovat nějaký přátelství či nepřátelství také ne.

A posledních pár vět mě nepřekvapuje - dělal jsi to již loni, žes všechny fandy Chelsea začal házet do jednoho pytle a naprosto přestal hodnotit jednotlivce podle jejich vystupování.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to chápu, protože jako každá televize se i oni snaží udělat zábavu pro masy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ho tam nemají zvát . A upřímně co čekali, když před ním pustí včerejší zápas a ptají se ho co na to řiká . Jako taky Chelsea nemusím ale upřímně řada koučů by reagovala podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Shepard to dobre nezvláda

Reagovat
LGT

Tohle mě pobavilo

Imagine Rodgers on Goals on Sunday.

"Decisions go against me too, I brought Mario on to be a scapegoat and he keeps scoring winners."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Burnley FC ‏@BurnleyOfficial

MAN OF THE MATCH: With 60% of the vote, Ashley Barnes was your man of the match against @ChelseaFC.

Reagovat
smazaný uživatel

link na West Ham?

Reagovat
Cobra

Tady link na Tottenham http://blabseal.de/foot/

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dobrá kvalita, kámo dík

Reagovat
Lacko_Boh

yung vždy poradí,to nie jak yung

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Squirrel ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

6 Angličanů v základu

Reagovat
smazaný uživatel

to už je v horní polovině tabulky rarita

Reagovat
smazaný uživatel

lepší Ozil Eriksen už nemá ani na základ? kurva, to je nabitý tím

Reagovat
jacobT

To vieš, keď majú na každý post lepšieho hráča ako my, môžu si dovoliť pošetriť aj Eriksena.

Reagovat
smazaný uživatel

Že to máte pořád zapotřebí

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

ááááááá kedy to prestane

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
fantomas

Pochettino on leaving out Eriksen: "Nothing special, only we have a busy period & we have to manage it in the best way possible"

Reagovat
jk
Reagovat
smazaný uživatel

Bentaleb Adrian

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
stiflerovamama

Lamela je strasne pomaly

Reagovat
Lacko_Boh

on hrá?wow

Reagovat
smazaný uživatel

jasan, a vždy, ked hrá, tak mi pripadá, že hrá so súperom. On už hral asi za 15 klubov PL.

Reagovat
smazaný uživatel

tento fenomen priniesol do pl Clichy

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ten drží rekord

Reagovat
Lacko_Boh

Anelka

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy to ale dokazal v drese jedneho timu

Reagovat
Lacko_Boh

ale rabona

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou statisticky není až tak špatný, má dost asistencí a dozadu taky dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, 6 Angličanů v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

len pre pripomenutie, West Ham je 8. tim prvej ligy v Anglicku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

no ked to pojde takto dalej, tak po dnesku bude Tottenham pravdepodobne 7.

Reagovat
Busby babes

tenhle vikend se radsi nikomu nesmeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
vodka

Kouyaté dobrá hlava

Reagovat
vodka

ale jasná chyba Diera...

Reagovat
smazaný uživatel

KOUYATEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Cresswell > každý LB v lige

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fantomas

Čemu se vy dva debílci smějete? Letos tam konzistentnější/lepší LB nikde nevidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Young este mozno

Reagovat
nani92

Young

Reagovat
fantomas

Jj, Young no.1 v lize, Shaw no.2 a Rojo případně no.3

Reagovat
smazaný uživatel

oni ho letos ani jednou neviděli, kašli na to

Reagovat
smazaný uživatel

Na toto reagovat ani nema zmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim na tych dvoch.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Nikikrew

Lepsi ako moj Gibbo ah

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten momentálne nie je najlepší ani v Arsenale

Reagovat
Nikikrew

No to je uz co povedat ked je pred nim momentalne Monreal .

Ale nie, musi sa uznat ze Nacho hra momentalne velmi dobre

Reagovat
Counter

Jen v Arsenalu jsou dva lepší.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

tak to bola paradna hlava

Reagovat
Minister

gol

Reagovat
jacobT

Kouyteeee

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív Mason a pak Dembele

Reagovat
smazaný uživatel

Cresswell uzasne..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Dier je fakt výbornej, asi jeho 150tej gól v této sezoně. Zlatej Kaboul.

Reagovat
kiwwi

no jasne, preco nehodit velu vinu za gol na jedneho hraca

Reagovat
smazaný uživatel

Carlosa nikam nehádž

Reagovat
smazaný uživatel

Předcházeli tomu dvě naprosto zbytečné ztráty míče Mason a Dembele.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, jestli s něma prohrajem doma potřetí v řadě, tak to bude fakt trapné...

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham way

Reagovat
smazaný uživatel

obligatna otazka, preco je Rose uprednostnovany pred Daviesom?

Reagovat
smazaný uživatel

protože Davies není lepší a taky hrál ve čtvrtek, proto

Reagovat
smazaný uživatel

co si uderny..je lepsi teda, tak nemal hrat vo stvrtok

Reagovat
Cobra

Ani náhodou není lepší

Reagovat
fantomas

Rozhodně je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Rose je horší dozadu, ale o něco lepší dopředu, Davies naopak, +- jsou na tom stejně.

Reagovat
LGT

To by mě taky zajímalo.

Reagovat
jk

Hraje líp.

Reagovat
Counter

to akorát svědčí o tom, že Davies musí být naprosto v prdeli.

Reagovat
fantomas

(Což neni.)

Reagovat
Counter

Tak proč nehraje?

Reagovat
fantomas

Zřejmě proto, že Poche chce od svýho LB větší ofenzivní podporu a řadí ji daleko, daleko nad defenzivní soliditu - což by i jakž takž odpovídalo Shawovi.

Reagovat
kiwwi

jak moze byt ten Kane taky dobry, nechapem...on v podstate nerobi zle rozhodnutia a vzdy ked dostane loptu na nohu tak nieco vymysli aj v tazkej situacii

Reagovat
smazaný uživatel

hrá strašne jednoducho a priamočiaro, čo je v podstate dosť zložité a náročné.

Reagovat
smazaný uživatel

inteligencia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

Tak to ve spurs dlouho nezůstane

Reagovat
vladis271

a ešte má aj super vlasy. Lepšie než Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, tak to vôbec

Reagovat
vladis271

má.

Reagovat
smazaný uživatel

nemá.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Downing je dnes strašne spomalený

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak nám dá zase gól

Reagovat
SunFells

I swear that Harry Kane is the only player that when commentators/pundits talk about how many goals they've scored, they mention all comps

Reagovat
smazaný uživatel

jako by to byla nějaká tragédie, kdyby se počítali jenom ligu

Reagovat
SunFells

Je to přesto trochu jiná písnička a v té lize si to začal spravovat docela nedávno ...Si pamatuju, jak předtím frčeli o jeho neuvěřitelných 15 gólech a v PL jich měl pár.

Reagovat
jk

Reagovat
Counter

je to tak, ale je to hlavně kvůli tomu, že je Angličan. A je nutné ho pochválit, že ten tlak zatím skvěle ustává.

Reagovat
smazaný uživatel

walker je strasne nesympaticky curak

Reagovat
masly008

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Reagovat
vodka

Dembele je dneska ale hrozny...

Reagovat
Cobra

Dembélé je dneska uplně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Mason s Lamelou taky hrozní.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela, Townsend dolu, Chadli a Eriksen hore. veď nato sa nedá pozerať

Reagovat
smazaný uživatel

hm, moc nevěřím, že to proti těm organizovaným dřevákům otočíme, ale určitě bych tam poslal Eriksena s Chadlim

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to tak bude co nejdřív

Reagovat
fantomas

Fakt čumim, kdo všechno se může dočkat nálepky "dřeváci".

Reagovat
vodka

WHU je letos jeden z nejlíp presujících týmů a jejich přímočarost vážně není známkou dřevěnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

dneska sa dozvieme ci dostane brooklyn beckham novu zmluvu alebo ho vykopneme na ulicu..vraj su ale mladsi bratia vacsi talenti

Reagovat
SunFells

Ten musí mít nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Brooklyn, co dalej, hlasit sa na urad?

Reagovat
smazaný uživatel

skonci ako bezdak v brooklyne

Reagovat
nani92

Jeden skonci v Slovane a druhy v Trnave

Reagovat
Lacko_Boh

mysliš?

Reagovat
nani92

Je to mozne..vcera akurat sa vratil velky talent z Interu Milana do Trnavy..

Reagovat
SunFells

A třetí v Košicích, kde se začne rýsovat další neuvěřitelný příběh.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak, ze si ten klub kupi, lebo inak nebude mat za koho hrat

Reagovat
nani92

Z Kosic sa prestupuje do Chelsea..Mou si uz mydli ruky

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Cobra

Jestli tam pošle Chadliho zase až v 80min., tak mě už mrdne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

link

Reagovat
smazaný uživatel

DOmina aj ked si z Pezinka, zvladnes tam otvorit video? lebo neviem ako tu dat link s videom, ked to je tak blbo tam

Reagovat
smazaný uživatel

*Domino, prepac

Reagovat
smazaný uživatel

klikneš na ten čas pridania (9 minutes ago) alebo jak to tam máš, Palo. Ale oceňujem, urobil si nám to ťažšie.

Reagovat
smazaný uživatel

no som o nieco mudrejsi, uz budem vediet, diky

Reagovat
smazaný uživatel

v poho, na to som tu. Na to, a na vtipné poznámky.

Reagovat
fantomas

Ani Michael Cox už tomu dneska nerozumí, strašný.

http://s13.postimg.org/ukw565647/cox.png

Reagovat
smazaný uživatel

José. Tyhle věci prostě miluju.

Reagovat
Nikikrew

Gooneri, ako vidite buducnost Jenka u nas?

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerin

Reagovat
Side

Reagovat
Side

Dvojka za Bellerinem

Reagovat
smazaný uživatel

Pristi sezonu bych ho poslal jeste na hostovacku, pak by se uvidelo..

Reagovat
jacobT

Ja by som ho bral budúcu sezónu ako backup za Debuchyho s tým, že Bellerin by hosťoval niekde v PL, aby hral čo najviac.

Reagovat
Counter

M U S Í !

(ale bohužel se bojím, že bude chtít hrát pravidelně u WHU)

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho

Reagovat
smazaný uživatel

mel to prihrat

Reagovat
Side

omg sakho

Reagovat
Lacko_Boh

a Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho

Reagovat
Nikikrew

Sakhoooooooo

Reagovat
vodka

nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Allardayce si Pocheho natieeeeera wuwuwu

Reagovat
jacobT

Rose

Reagovat
fantomas

Rose jak se hlásil

Reagovat
smazaný uživatel

rose jak dvihal ruku

Reagovat
stiflerovamama

Rose

Reagovat
fantomas

Giroud on:

Alexis: “We call him Duracell"

Koscielny: "We're more calm when he is there"

Cazorla: "I have a special relationship with him"

"Special relationship"

Reagovat
jacobT

Čo na to Debuchy?

Reagovat
SunFells

A dobré kolo se stává ještě lepším

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Noble to dneska rozdava.

Reagovat
smazaný uživatel

Rose

Reagovat
Side

woohooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ohhh Diafra Sakho, he makes Kane look shite, Oooh Diafra Sakhooo

Reagovat
vodka

Noble měl být ale úplně jasně venku. zase kampaň

Reagovat
Cobra

Nechápu to hraní na dva útočníky. V téhle sezóně to nevedlo k lepšímu, ba naopak

Reagovat
FUnk

soldado na hrot a jsme v ...., poche tam hlavne necha lamelu

Reagovat
smazaný uživatel

No tak pravda je, že tam byl aktivní Valencia v offsidu, takže bych to asi neuznal, taky bych dal druhou žlutou Nobleovi teďka, ale určitě nebudu za Kuřata brečet..

Reagovat
masly008

a samozřejmě teda redka pro vertogena tím pádem

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voleee, to chtělo třetí..

Reagovat
smazaný uživatel

paródia na futbal v podaní Tottenhamu. WHU zaslúžene vedú. To, čo predvádza Lamela, Walker, Rose, to je komédia.

Reagovat
masly008

ale máte 6 angličanů v základu ne? to je hlavní.

Reagovat
smazaný uživatel

čo tu splietaš, ja som nič také nepovedal

Reagovat
masly008

jako že jo ofside,2 žlutá pro nobela asi taky,a vertogen red.tím že nedal nobelovi tak se vysral i na vertogena,tak jsem to myslel.

Reagovat
jacobT

Lloris ako to ešte odkopol na roh

Reagovat
vitasrp

Upřímně - nevyloučit Noblea bylo od sudího příšerný rozhodnutí.

Reagovat
jacobT

Reagovat
Lacko_Boh

by musel potrestať aj Honzu Vertonghen

Reagovat
vitasrp

Měl mu dát žlutou kartu, holt to prostě vyřešil špatně.

Reagovat
vodka

Moss je taky asi nejhorší rozhodčí v lize...

Reagovat
fantomas

Atkinson, o parník.

Reagovat
vodka

Atkinson mi přijde tak konzistetně špatný, ale Moss je hrozný a ještě k tomu příšerně nekonzistetnní v rozhodnutích, kdy někdy něco pustí, podruhé dá za mnohem menší přestupek kartu.

Reagovat
fantomas

A odkdy je "konzistentně špatný" nějaká polehčující okolnost, ne-li plus?

Reagovat
vodka

jde mi spíš o to, že píská prostě špatně, ale všem podobně, dá se čekat, co nepískne, co pískne. u Mosse vůbec nevíš, co bude kterou minutu trestat.

Reagovat
vodka

a ještě k tomu dělá taky stupidní chyby.

Reagovat
fantomas

No to nevim teda. Atkinson je neustále špatnej, ale jednou za čas má zápas (jako ten včerejší), kdy prostě jenom vejráš, co všechno je schopnej vyrobit - tj. je überšpatnej. Na takovou úroveň se Moss ještě nedostal podle mě.

Reagovat
fenixLFC

odvtedy dokial vies co si mozes dovolit..ked budes psa bit tak sa ta bude bat, ale ked ho raz pochvallis a raz za to iste zmlatis tak bude s nervami v prdeli a jebne mu

Reagovat
Lacko_Boh

hmm viem ako to mysliš ale to neni dobry priklad pre tuto situaciu

Reagovat
smazaný uživatel

Sam je nespokojný s výsledkom, tak ešte posilnil útok

Reagovat
smazaný uživatel

keď Kane nehrá proti otvorenej obrane, proti ktorej sa môže rozbehnúť, tak je skoro nulový. Podobne ako Bale.

Reagovat
Lacko_Boh

jedno slovo-Jenkinson

Reagovat
smazaný uživatel

skôr Reid má z neho srandu dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna proti Arsenalu to nebyla moc otevřená obrana. Průchozí byla, ale otevřená ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Rovno povec ze to je drevak neser sa

Reagovat
Dawon

Citovka od Diera

Reagovat
FUnk

lamela

Reagovat
SunFells

Poche tam už jen zoufale dělá Zoidberga.

Reagovat
FUnk

tak dame tam chadliho na par minutek

Reagovat
SunFells

Křivé hřiště

Reagovat
FUnk

asi vitr machale

Reagovat
stiflerovamama

boha taky gol

Reagovat
smazaný uživatel

Adrian

Reagovat
FUnk

tak jeste jedeeeen

Reagovat
Side

takovej luck zas ty vole, to mě poser

Reagovat
Whitemedia

Adrián top

Reagovat
smazaný uživatel

rose je genialne nesikovny

Reagovat
smazaný uživatel

Danny.

Reagovat
danielfc

najdrevenejšie LB v PL dalo gól :-)

Reagovat
FUnk

glen dneska da?

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
SunFells

Jsem si ještě docela nedávno říkal, že se mi Adrián celkem pozdává, ale ty poslední zápasy mě moc nepřesvědčuje

Reagovat
Elbow

Gól kola

Reagovat
SunFells

Krysy, nechaj borce ležet.

Reagovat
SunFells

I kladiváři, to jsou hlupáci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
jacobT

5 minút

Reagovat
FUnk

wtf co to bylo

Reagovat
SunFells

Song je s tím "čarováním" namísto volení jednoduché přihrávky neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu kdy ten Argentinskej kokot pochopí, že hrát jen se dvěma obráncema není v PL možný (Rose, Dier) poslední utkání na hřišti Liverpoolu toho bylo důkazem, ale on se asi neumí poučit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ty píčo..

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláte prdel, nejdřív 5 minut a pak penalta z takové mrdky

Reagovat
Lacko_Boh

Eboue style

Reagovat
Counter

To je simulant

Reagovat
Side

Reagovat
SunFells

Song ty vole, to je borec

Reagovat
smazaný uživatel

to su taki neskutocni lakeri

Reagovat
Counter

Pořád je to jen bod a další ztráta

Reagovat
Rohlíček

není možný

Reagovat
jacobT

to je komédia

Reagovat
aither

Zmrdi

Reagovat
smazaný uživatel

kokot, ešte to ani nedá na prvý krát, aby som nemal žiadne body vo fante

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jděte do prdele, haluzáci, tohle je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

na tvojom mieste by som príliš nevyskakoval po včerajšom zápase

Reagovat
vodka

Reagovat
Trand

90+7'

A míč končí v síti! Harry Kane (Tottenham) právě vstřelil branku. Chladnokrevně překonal brankáře soupeře.

90+7'

Harry Kane (Tottenham) šanci ke skórování z pokutového kopu zahodil!

90+6'

Harry Kane (Tottenham) se ujme pokutového kopu!

Reagovat
FUnk

Reagovat
celeb

zabijak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kurvaaaa, ale remiza je taky fajn

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaaaaaaaaaaaaaaaanoooooooooooo. tu mate vy zavistlivci

Reagovat
fenixLFC

ver mi, niet co zavidiet

Reagovat
smazaný uživatel

nooo, ale i tak máme tuto sezonu lepší bilanci s WHU než vy

Reagovat
smazaný uživatel

proti silnému a skvele hrajúcemu WHU je čo oslavovať, stiahnuť 2 gólové manko a získať jeden bod, ja viem že si to nikto neprizná

Reagovat
smazaný uživatel

nj, remíza s WHU doma, to sa bude zaspávať

Reagovat
smazaný uživatel

ale remíza po tom, ako Tottenham 10 minút pred koncom prehrával o 2 góly. 3 body to nie sú, ale na konci to bolo skvelé sledovať a možno ten jeden bod bude na konci o niečom rozhodovať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Tak mozno sa vdaka tomu jednemu bodu do tej EL dostanete.

Reagovat
Counter

Hrozně tu remízu doma s WHU všichni závidíme no.

Reagovat
smazaný uživatel

vy třeba ještě budete

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

Splneny sen - remiza doma s WHU. Kazdy ma predsa svoje ciele a sny

Reagovat
smazaný uživatel

ale je radosť sledovať vaše naštvané komentáre, akýže luckeri, ale 16 bodov získaných z pozície prehrávajuceho mužstva je najviac v EPL

Reagovat
Counter

Však přesně o tomhle owny v souvislosti s Arsenalem psával, jací to jsou haluzáci :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

To ich rozhodovanie na konci zapasov je paradne, avsak su velky luckeri. WHU si podla mna zasluzil tie 3 body, skoda ze Song to tak posral. Kazdopadne ich domace zapasy (okrem proti nam) nestoja za vela.

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasím s tým, že WHU si zaslúžilo vyhrať. A k tým domácim zápasom by som ešte spomenul zápas proti Chelsea

Reagovat
Nikikrew

jop ten bol paradny

Reagovat
smazaný uživatel

měli radši prohrát takhle zase bude ten kokot Pochetino za skvělýho stratéga

Reagovat
jk

a ty jen za toho kokota

Reagovat
Cobra

Reagovat
Whitemedia

Kane sice nakonec proměnil, ale kope ty penalty hrozně..

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Ach jo, zrovna tohle nic muselo vyrovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Anyway, aspoň dva body ztráty jsou fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ještě výhru Sotonu a kuřata pět bodů od pohárů 8-)

Reagovat
vitasrp

Proč teda nastavoval 5 minut nevím, tolik přerušení dle mě ve hře nebylo.

Nicméně penalta na konci nařízena naprosto správně.

Reagovat
smazaný uživatel

dive jak sviňa

Reagovat
vitasrp

To rozhodně byl, protože padat vůůůbec nemusel, nicméně tam byl i celkem jasnej faul, defenzivní hráč v pokutovém území prostě nemůže udělat takovou kravinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ano, za trest za Songovu blbost nařízená správně, ale jinak bych ji nefouk.

Reagovat
vitasrp

Já určitě jo, nicméně mám trochu jiný standardy, což akceptuju, protože na obránce jsem celkem přísnej.

Reagovat
vodka

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslim no..

Reagovat
smazaný uživatel

haha, cekal jsem neco podobneho, s tim ze Kane da nejakej supackej gol v 90+5, i kdyz ja predpovidal 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejně jsem nasraný

Reagovat
FUnk

bida bida bida, za ten predvedeny vykon jsme si nezaslouzili ani bod, vsichni byli uplne mimo....

Reagovat
vodka

boha, to byl stejně strašný dive...

Reagovat
SunFells

Šel docela ochotně, ale ta Songova hloupost se musela trestat

Reagovat
vodka

jo, Song tam šel superdebilně, ale Kane tomu přidal šíleně moc...

Reagovat
Counter

Ale je to Angličan, ten může.

Reagovat
FUnk

song tam sel blbe a trefil ho tou pravou nohou, kazdopadne pridal tomu, ale kdo by to neudelal?

Reagovat
Counter

Až to udělá nějaký hráč Arsenalu a budeš si stěžovat, tak ti to připomenu

Reagovat
FUnk

to budu to je jasne

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Song behem poslednich 15 minut ztratil uplne dementne balon asi 10x a pak jeste zpusobi penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

36 obdržených branek dobrej džob Pochetino - obrana na úrovni Sunderlandu

Reagovat
FUnk

a to nam hugo pochytal dalsich 15 tragedie ta nase obrana, fazio mel byt dneska na place, urcite je lepsi hlavickar nez dyer

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád, že aspoň někdo to vidí... Ostatní tu jen slepě uctívají Pochetina jak nějakýho boha přitom v trenérský kariéře nic velkýho nedokázal...

Reagovat
smazaný uživatel

dier na to zatím nemá, ale je mu taky 21, tak je to pochopitelné, spíš je smutné, že ani ti starší nepodrží

Reagovat
smazaný uživatel

to je ta strategie Levyho, kdy kupuje hráče jen podle toho jestli je pak může teoreticky znovu prodat a při nejlepším za větší peníze... Kdo mu říkal, že se musí zbavovat Dawsona nebo Caulkera? Případně mohl přivést další obránce

Reagovat
vodka

Caulker je letos hrozný, ten dělá šíleně moc chyb.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, ale mohl to bejt dobrý hráč na lavičku... Teď kdyby se zranil Vertonghen tak ta obrana je úplně v prdeli...

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham

Reagovat
Miguel19

Omg Tottehnam

Reagovat
Whitemedia

Někdo by Hurikánovi měl říct, že se penalty mohou kopat i na pravou stranu

Reagovat
smazaný uživatel

však mu to Adrián před penaltou ukazoval

Reagovat
SunFells

Skvělý stratég Pochettino opět přišel s řešením, neskutečné, jak tenhle průměrný kádr drží nahoře

Reagovat
smazaný uživatel

neskučný, že je na šestým místě v ročníku PL, který je spíše podprůměrný... z FA cupu vypadl, v EL to bude to samý a to finále v ligovým poháru si myslím, že si Chelsea pohlídá.... Bude to opravdu ročník, který si budou fandové Spurs připomínat ještě za 20 let

Reagovat
smazaný uživatel

správny fanúšik Tottenham je vo finále pohára, bije sa v hornej polovičke tabuľky, stále je na dosah pohárov, má o čo hrať, v EL hraje atraktívny súboj proti Fiorentine, aspoň je o zápasy, na ktoré pozerať, viac. Ja som zatiaľ spokojný s jeho prvou sezónou, navyše s kádrom kvalitatívne slabším oproti mužstvám nad nami.

Reagovat
FUnk

tak ja tuhle sezonu necekam ze budou vysledky, ale chtel bych aby v lete zustaly opory jako hugo a koupili se hotovi hraci kteri muzou hned zapadnout ....

Reagovat
smazaný uživatel

pokud všechno vidíš růžovými brýlemi tak se ti nedivím, že jsi spokojený, ale já si myslím, že to co Tottenham předvádí nijak nepřesahuje jeho možnosti spíš je to průměrný... Že Spurs hrají v horní polovině tabulky je snad samozřejmost - pokud by tam nehráli tak už by dávno letěl.. Jinak ve finále jsme hlavně díky dobrýmu losu a skutečnosti, že na tenhle pohár většina mužstev hází bobek... A mám jako bejt unešenej z toho, že doma remizujeme s Fiorentinou když jsme ještě nedávno doma zválcovali Inter v LM? Jinak zápasy se dají opravdu "pozerať" pro nazaujatého diváka, který má rád spoustu gólů v jakékoliv síti... Pro fanouška Spurs to je spíš na infarkt... Jinak pokud se podívám na ty získané body a rozdíl ve skóre pouze +5 tak je jasný, že jsme měli i dost štěstí...

Reagovat
vodka

touž dávno neni pravda, že na COC velké týmy hází bobek. možná tak v prvních kolech, ale jak jde vidět, někdy se jim nevyplatí ani to...

Reagovat
smazaný uživatel

po tej tragedii s Boasom a Dimom Sherwoodom hrame konecne obstojny futbal s nejakou taktikou a koncepciou. Je to jeho prva sezona... chytili sa nasi odchovanci s ktorymi vie evidentne velmi dobre pracovat. nie je naco sa stazovat

Reagovat
stiflerovamama

no dobre, podme uz pred tych haluzakov

Reagovat
smazaný uživatel

sami před sebe?

Reagovat
avicii

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

uz teraz sa tesim na ten plac ako vyfasujete taki biedaci ako liverpool pred nami urcite neskoncia

Reagovat
Cobra

Dneska zaslouží pochvalu snad jen fanoušci, kteří i za stavu 0:2 nepřestávali fandit a hnali je dál.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

ale konečne Tottenham relatívne menej fauloval, len 6 faulov oproti 12 WHU. Aspoň nejaké pozitíva, aj keď si myslím že dosť dôležitá a podceňovaná štatistika.

Reagovat
smazaný uživatel

Poche je fantasticky, mam ho velmi rad a zdvihol nasu hru celkovo o level vyssie.

Ale jedna vec co nikdy nepochopim je obrana. Ved musi vidiet ze Rose obranca nie je a nikdy nebude. Nech hra EL ale naco ho nasadzuje proti silnym tymom v PL? Ved to je cista parodia na obrancu

A tiez nechapem odstavenie Fazia. Duo Fazio - Verts spolu fungovalo jednoznacne najlepsie.

Zlepsit tu obranu a tu top4 dame. MU s tym sasulom na lavicke budu radi ak skoncia 7mi, a Saints proste musime predbehnut. Mrdky z arsanalu maju bohuzial moc velke stastie proti slabym tymom takze tych bude tazsie dohnat...

Poche Kane

Reagovat
Lacko_Boh

šťastie

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvit o štěstí v souvislosti s Arsenalem je velice vtipné od Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

nemáme si co vyčítat

Reagovat
smazaný uživatel

To už je lepší

Reagovat
Lacko_Boh

ano nemame,lebo šťastie neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

*tímom

Reagovat
smazaný uživatel

*Young

Reagovat
smazaný uživatel

nie, ty przníš slovenčinu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Counter

Very strong comments from Roberto Martinez in Everton's match programme, accusing Chelsea of "trying to influence" match officials.

Naštěstí jsou rozhodčí v Anglii aspoň stateční

Reagovat
vitasrp

To je strašnej kokot, opravdu.

Reagovat
vitasrp

Zkoušel to už po zápase a Jose ho zapomněl poslat doprdele, tak si asi myslí, že by v tom měl pokračovat.

Ale abych byl k němu fér, není to jenom on, kdo prohrál na Stamford Bridge a měl pak naprosto zbytečný kecy - zařadil se po bok Bruce, Allardyce, částečně i Rodgerse.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se radši vyjadřoval k tomu, proč je Everton 5 bodů od sestupu

Reagovat
smazaný uživatel

jinak trochu off topic - velká věc co mě sere na fotbale je, že týmy nemůžou dlouhodobě budovat nějaký silný kádr, protože "profesionální" fotbalisti se chovají velmi profesionálně a nikdy nedodrží smlouvu, kterou podepíšou jakmile se ozve nějaký větší klub či větší peníze a ten přestup si vždycky vydupou... To třeba v MLB nebo NFL vůbec neexistuje jednou jsi podepsal na šest let tak tam šest let budeš hrát dokuď tě nevytrejdujou a je to... Když třeba koukám jak Modrič s Balem hrajou za Real tak si říkám jak kolem nic mohli pěkně postavit mužstvo...

Reagovat
tweek

jj, ale pokud by to fungovalo tak, jak si představuješ, tak by bale ani modric v spurs možná vubec nebyli, protože vy jste je taky někde vykoupili..

Reagovat
smazaný uživatel

tak je jasný, že hráči chtějí hrát na nejvyšší úrovni, ale jakmile už jsou třeba v PL tak proč přestupovat dál?Já nemluvím o tom, když někdo chce přestoupit z pralesní ligy do velkýho týmu, ale jakmile už se dostane na úroveň top 5 lig v Evropě tak to nechápu...

v MLB nebo NFL hrajou někde za univerzity nebo v nižší soutěži a jakmile se dostanou do "velký ligy" tak už prostě tam jdou s vědomím, že ten kontrakt dodrží... například pokud podepíšou se slabým týmem jak Jaguars tak nepočítaj s tím, že tam odehrajou jeden rok ze čtyř , na který podepsali a přestoupí třeba do Seattlu Proto jsou ty soutěže tak vyrovnaný a zajímavý... Když se třeba podíváš na baseball tak skoro pokaždý vyhraje jiný tým světovou sérii a nebo skoro každý tým se jednou za čas dostane do play off.. Většinou je to takový koloběh - kdy tým staví mužstvo - prohrává třeba dvě sezóny, pak postoupí do play off a vypadne - další rok posílí - obětuje v tradech prospecty a zkusí to vyhrát celý a bud se jim to povede a nebo ne - pokud ne tak potom většinou je ten tým už přestárlej a začíná nová přestavba....

Reagovat
smazaný uživatel

nejjednodušší zůsob by byl, kdyby se zakázalo za přestupy platit finanční vyrovnání, ale museli se vyměňovat jen hráči - tím by se to pak krásně vyrovnalo...

Reagovat
Sali5

Everton by měl zkusit přestat hrát rugby

Reagovat
smazaný uživatel

fuj, dresy Leicestru pripomínajú Liverpool. Everton poďme

Reagovat
vitasrp

Zdá se mi to, nebo je to fakt naprosto příšernej fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

sa to nedá pozerať

Reagovat
smazaný uživatel

najťažší zápas 2015 je tu - Soton vonku bude vražda, hlavne po štvrtkovej EL a (ne)šetrení hráčov. Nemyslím si, že máme na to dnes držať krok a presovať Soton, takže by som hral zo zadu na protiútoky. Máme x hráčov, ktorí z nich môžu zrušiť akýkoľvek tím v lige.

Reagovat
smazaný uživatel

platí pro x=0

Reagovat
vrabejka

#LFC lineup vs Southampton: Mignolet, Can, Skrtel, Lovren, Henderson, Allen, Markovic, Ibe, Lallana, Coutinho, Sterling.

Nechápem proč hrajem s Bečkem ale snad to dáme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC team v @SouthamptonFC: Mignolet, Can, Skrtel, Lovren, Henderson, Allen, Markovic, Ibe, Lallana, Coutinho, Sterling

LFC subs: Ward, Johnson, Toure, Lambert, Sturridge, Moreno, Balotelli.

Sakho zranený

Reagovat
stiflerovamama

boze co to je za sracku zase bez utocnika

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta je le fakt otrasna.

Reagovat
#33CCCC

Sturridge na lavicke

Reagovat
fenixLFC

preco je studge na lavicke?

Reagovat
smazaný uživatel

omg, ani Sturridge ani Balotelli

Reagovat
ďuriLFC

kriste

Reagovat
tomasinho

Sturridge docela chápu, přijde mi, že celé zápasy nedává ještě.Měl tam být aspoň Mario ale. Lallana je poslední týdny úplně k hovnu teda.

Reagovat
fenixLFC

ked nehra moreno a danny kvôli rotaci (co uz samo je na facku v tomto zapase) ale preco kua neda pauzu coutinhovi?

Reagovat
tomasinho

Proto dvakrát střádal brzo docela.

Reagovat
tomasinho

střídal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Penis

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

no dopiče.

Reagovat
mickey mouse

to je sestava

Reagovat
avicii

otras

Reagovat
LGT

bože

Reagovat
REPLIKATOR

Rodgers out!

Reagovat
vrabejka

Tak pojd Dejane ukaž všem že máš na klub jakým LFC je

Reagovat
stiflerovamama

No bojim sa, ze Lovren to proti bývalému klubu nezvladne najma psychicky. A to, ze hrame bez utocnika je dalsia samovrazda od Brendana.

Reagovat
vrabejka

Reagovat
vrabejka

Mindgames

Reagovat
smazaný uživatel

Howard.

Reagovat
I am Mancunian

everton snad spadne

Reagovat
smazaný uživatel

vy sa snad nepostavite

Reagovat
I am Mancunian

zas mas internet ?

Reagovat
Godwinson

Co je s tím Manquillem?

Reagovat
smazaný uživatel

údajne randil s rodgersovou dcérou a ten ho už nechce vidieť pri mancafte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Směrem dopředu je nulovej a to Rodgers nemá rád.

Reagovat
Godwinson

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Forster, Clyne, Fonte (c), Yoshida, Targett, Wanyama, S. Davis, Ward-Prowse, Djuričić, Elia, Pellè

Bez Maného..

Reagovat
stiflerovamama

Ta obrana si Raheema namaze

Reagovat
fenixLFC

na jednej strane posilni sance sotonu tym ze nehra mane ale zas neposatvi ani schneiderlina

Reagovat
smazaný uživatel

A bez Tadiče.. opět..

Reagovat
smazaný uživatel

sa čudujem že toho carraghera ešte neprepustili

Reagovat
stiflerovamama

ja sa cudujem ako je mozne, ze este nezobrali teba

Reagovat
fenixLFC

ved carragher je totalne debilny, furt splieta hovadiny

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho mam rad celkom, snazi sa sice svoje veci podavat dost takym stylom "nevillovskym", ale casto trepe no

Reagovat
smazaný uživatel

ako konkretne trepe v tomto prípade preboha

Reagovat
smazaný uživatel

hovorim, ze casto trepe podla mna, ale ja respektujem jeho nazory, lepsie, ako keby vsetci rozpravali to iste v tomto viac suhlasim s Henrym, ale ked beriem do uvahy obranu United, tak suhlasim s Carrom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Mně přijde úplně v pohodě, hodně dobře Nevilla doplňuje, i když na jeho levelu není - což ale souvisí i s tím, že má dva roky ztrátu.

Reagovat
smazaný uživatel

Henry je strašne inteligentný človek, a výborne hovorí. By mohol ísť aj do politiky.

Reagovat
vladis271

nemá vlasy ako Giroud, takže nie. Nemôže ísť do politiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď ma pravdu, je priliš riskantné a hlúpe klučkovať vo vlastnej 16tke a je jedno či si obranca alebo Messi. To ti povie snáď každý tréner.

Reagovat
smazaný uživatel

ak je hráč dostatočne schopný a dostatočne inteligentný na to, aby to zvážil, tak v tom nevidím problém, úplne súhlasím s Henrym.

Reagovat
smazaný uživatel

vo vlastnej 16tke keď je obklucení protihráčmi? Nejde o to behať s loptou nikde k rohu alebo dopredu aby stratil útočnika..ale PREKLUCKOVAT...ve´d to nedáva žiadny zmysel aby obranca sa snažil kľučkovať medzi útočníkmi vo vlastnej 16tke

Reagovat
smazaný uživatel

pokiaľ som dobre počul, tak sa bavili o situáciách, kedy má stopér loptu PRED šestnástkou a otvára sa mu stred ihriska.

Reagovat
smazaný uživatel

Sa tam riešilo, že keď získa loptu vo vlastnej 16tke alebo tesne pred ňou tak či má odkopnúť hneď alebo sa snažiť prekľučkovať a získať tým čas pre mužstvo... A Henryho som absoluten nepochopil, povedal, že len za spravnych okolností v správny čas čo znamená, že to bude robiť raz za mesiac napríklad s tým, že nakoniec priznal, že nie vždy to výjde. Tak mi povedz aký to má zmysel, keď to spravíš 1015x za sezonu a z toho 3-4x ti to nevyjde a je obrovská šanca alebo ešte k tomu gol....To radšej nech sa útočník trochu viac posnaží pri vyhraní hlavičky ako riskovať gol

Reagovat
smazaný uživatel

lol, ty klasicky nechápeš alebo nechceš chápať... aké "snažiť sa prekľučkovať"? Proste, keď stopér vidí, že ma pred sebou priestor medzi súpermi, cez ktorý sa môže dostať hlbšie do ihriska a je dosť inteligentný a schopný na to, aby loptu medzi súpermi vyviezol, tak na tom absolútne nič nie je. Je jasné, že to riziko musí byť mizivé, čo zas trepeš o nejakých 1015 razoch? Koscielny to robí dosť často a za 5 rokov, čo je v Arsenale, z toho Arsenal gól ešte nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Prekľučkovať a vyviesť loptu sú 2 rozdielne veci nezdá sa ti?

veď to Carra asi 5x zdôvarzňoval že NEMA ZIADNY PROBLEM S TYM AK OBRANCA VYVEDIE LOPTU...ale problém je ak sa má prekľučkovať medzi útočníkmi..Ve´d sa pýtal henryho či vážne myslí "beat his man"...Znova nejde o to aby loptu vyviezol ale aby prekľučkoval cez útočníka pod tlakom

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi je jasné, že Henry nehovorí o tom, aby sa stopér rozbehol na útočníka a skúšal naňho bicykel alebo zidanovku...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by sa henry mal doučiť anglinu ke´d to nemyslel pretože presne to mu to tam vysvetlovali na začiatku...

Komentator: We are talking about beat the man not just coming out of the danger

Carra hned na to povedal, že nemá proti tomu nič ak obranca vyvezie loptu ale povedaž, aby obranca dribble medzi útočnikmi je nonsense

Henry samozrejme nesúhlasil a povedal, že proti tomu nič nemá

Reagovat
dantetomas

Podla mna jeden hovoril o vyvezeni lopty (henry) a druhy o kluckovani medzi utocnikmi (carra)... Mam pocit ze sa trichu nepochopili

Reagovat
smazaný uživatel

konečne to niekto pochopil

Reagovat
vitasrp

Jo, ten dojem mám taky.

Reagovat
Lacko_Boh

mne sa proste páči lolky že Henry s Carragerom sa nevedia zhodnuť ale ty tu napochoduješ uplne suverenne že je to proste tak a basta ale takým patrí svet

Reagovat
vitasrp

A hlavně v tomhle ohledu bych nehledal absolutní pravdu - to je přesně aspekt, kde se fotbal rozděluje, kde lidi prosazují různé herní filozofie, což je ostatně i v tom profi fotbale vidět - někdo přesně tohle od stoperů chce, někdo po nich požaduje, aby se roztáhli do šířky a mezi ně se třeba stáhnul střední záložník, no a pak jsou trenéři, kteří by něco takovýho naopak nedopustili a chtějí hlavně minimalizovat riziko, že přijde chyba, která by soupeře pustila do dobré šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď tam nejde o to ísť do šírky ale prekľučkovať cez útočníkov keď si pod tlakom.

Reagovat
vitasrp

Ach jo, já taky neříkám, že tam o to jde, to jsem si k tomu vysvětlení akorát doplnil, abych zdůraznil, že rozdílní trenéři mají prostě rozdílné filozofie a myšlenky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem načo keď si tým minul uplne celú debatu keďže presne na tom sa zhodli ale okay...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Dobře, okey.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Tady se schází dva extrémy no. Hráč, který to vzhledem ke svým kvalitám samozřejmě bez váhání mrdne do prdele a potom druhý, který je s míčem zaslouženě natolik sebevědomý, aby tohle nepovažoval za riziko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cambiassooooo

Reagovat
vitasrp

To si dělaj prdel, ten Howard je opravdu přišernej.

Reagovat
smazaný uživatel

to bránenie Cambiassa to neprekoná

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooool Martinez Boh, posunul ich od Moyesa az nakoniec spadne

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

CAMBIASOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Howard zase

Reagovat
I am Mancunian

everton vedeny falosnikom ide len a len dole

Reagovat
Infernoqt

takhle se bojuje o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku sa premenil na Sanoga

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku

Reagovat
ďuriLFC

howard ty vole

Reagovat
J0EL

Ale Kramaric je uzasny. To bude hviezda

Reagovat
fenixLFC

ked tak clovek pozera tie vysledky a favoritom sa nedari..tak BR je génius, posle tak slabu zostavu ze favoritom bude soton a my vyhrame

Reagovat
vrabejka

Reagovat
Counter

F O X E S

Reagovat
Whitemedia

Everton neuvěřitelný příběh..

Reagovat
Whitemedia

a ty jejich rohy, to je hodně tragický příběh..

Reagovat
Error

Toto kolo naplno nezaboduje žádný z týmů, který hrál v týdnu Evropu? Hm... A to jsem z dnešních zápasů Evertonu věřil nejvíc.

Reagovat
vrabejka

počkej si ještě na zápas který bude o piatej

Reagovat
Error

Tam je to jasné, čučoriedka.

Reagovat
Rohlíček

to je tragéd ten Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

výborně

Reagovat
smazaný uživatel

pekný gól

Reagovat
Whitemedia

Lukakuuuuu, Atsuuu

Reagovat
Whitemedia

Upsoooon

Reagovat
smazaný uživatel

ten Atsuov center prešiel cez telo toho obrancu, to nie je možné inak

Reagovat
smazaný uživatel

Jeeeeeeeeeeeezis, jak ten center vobec moze prejst takto

Reagovat
stiflerovamama

este to ani nedal Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

LFC asi po prvýkrát v sezóne v 3rd kitoch..Najkrajšie dresy a až takto neskoro

Reagovat
dantetomas

aspon za nieco si ten palec zasluzis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dantetomas

Tak co citam, vacsinou trepes picoviny... Ale v tomto s tebou suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

kukni kto ti dal palčeky hore podobní vajčiaci jak ty

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Reagovat
J0EL

Reagovat
tomasinho

Žluté jsou lepší, tady se nevyvarovali té jedné píčoviny.

Reagovat
Kowe

vždyť jsou hnusný

Reagovat
REPLIKATOR

Rodgers zase vymýšlí ičoviny

Reagovat
pytlerLFC

Stream na LFC?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pytlerLFC

Díky.

Reagovat
stiflerovamama

Vadi vam brada ?

Reagovat
smazaný uživatel

keď neješ praženicu, tak je to ok asi.

Reagovat
stiflerovamama

mne to vadi aj bez toho

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som si bradu nechal, keby mi niečo rástlo aj na lícach

Reagovat
stiflerovamama

hej no musi to aj nejako vyzerat, mne rastie ale mne to proste vadi, picha ma to, svrbi ma to

Reagovat
nani92

ked ju má žena pri bozkávaní,tak celkom aj hej..

Reagovat
stiflerovamama

fuuuuuuj uz si taku mal ?

Reagovat
nani92

nie,lebo mi to vadí

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
stiflerovamama

Koeman vyzera ako to vajce z Kocura v cizmach

Reagovat
Coutinho10

hlavne ze mame 3 utocniky na lavicce ...snad to zmaknem

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman bol super. "I did not expect that at this stage of season, we will have more points than Liverpool... but okay" a povedal to takým tónom, jak keby bol z toho smutný

Reagovat
Miguel19

Henderson se Slippym nechtěli, aby Mario hrál nebo co omg?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Koeman nestaví Tadiče?

Reagovat
monty25

Vzhledem k situaci v tabulce to dneska bude asi jeden z nejdůležitějších zápasů sezony...

Reagovat
smazaný uživatel

keby som si mal tipnúť, tak tipnem 0-0 dnes

Reagovat
jacobT

dnes skôr 2:2, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

hm, chýbalo mi 88 minút, aby som mal pravdu

Reagovat
stiflerovamama

No Coutinho bude pri takomto pocasi v lese

Reagovat
fenixLFC

hned prva prihravka zle

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Jackmaker1989

papaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

jedna strela nic nemeni

Reagovat
Miguel19

Proč padal? Dyť mohl jít sám

Reagovat
FUnk

Reagovat
Honza Matoušek

Dobře mu tak, kdyby nepadal jak hruška, tak mohl dát gol.

Reagovat
Nikikrew

Spravne rozhodnutie sudiho

Reagovat
smazaný uživatel

Červená, penalta a sevas. Toto sa stať v rozbehnutom zápase, tak rozhodca ani neváha

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Šel moc snadno dolu no..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebyl kokot tak to mohlo být 1-0.

Reagovat
dantetomas

Pici

Reagovat
Miguel19

Ty krávo

Reagovat
Honza Matoušek

OMGMGMGMGMGM

Reagovat
smazaný uživatel

wtfffffffffffffffffffffffff

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, Coutinho...

Reagovat
Nikikrew

Countinho

Reagovat
Side

Reagovat
Rohlíček

Coutinho

Reagovat
tomasinho

PHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLL

Reagovat
mickey mouse

what a goal

Reagovat
smazaný uživatel

ty pičoo

Reagovat
stiflerovamama

piceeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Ty píčo

Reagovat
Godwinson

Reagovat
minoLFC

keď už Coutinho dá gol tak to stojí za to

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Coutinho Akorát jsem zprovozňoval stream.

Reagovat
ďuriLFC

čo ti masti

Reagovat
cubazi

To je vončo, toto je náš rozdielový hráč Párada Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

to sa nedalo lepšie trafiť

Reagovat
Miguel19

Tak tuto už penalta byla jasná.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tuhle bych ale už určitě písknul...

Reagovat
smazaný uživatel

ďalšia penalta

Reagovat
FUnk

pentla

Reagovat
smazaný uživatel

to už jděte do píče

Reagovat
monty25

A hned mohlo být srovnáno...

Reagovat
Nikikrew

tak toto uz bola penalta jasna

Reagovat
tomasinho

Tahle být měla no. Ale Simon pak parádně

Reagovat
Whitemedia

Na minutku si odskočím a při návratu už jen čtu pičo Coutinhoo chci ten gol vidět, odkaz

Reagovat
Whitemedia

tak už jsem viděl, docela ušel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
jacobT

Reagovat
Lacko_Boh

fúúúú

Reagovat
Whitemedia

mi připomněl branku Bellettiho proti Middlesbrough pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

nádherná. Gól sezóny

Reagovat
kiwwi

jednoznacne podcenene od brankara

Reagovat
I am Mancunian

forster je lama

Reagovat
smazaný uživatel

Samo, v lete Ti bude dobrý.

Reagovat
13

Reagovat
SunFells

Wow

Reagovat
nani92

Kampaň Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho Každopádně už měla být 1,5 pentle

Reagovat
ďuriLFC

prečo je can vlavo pre krista

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Lovren je chuj. Měl hrát Kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

*Rodgers je chuj?

Reagovat
smazaný uživatel

To taky.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ďuriLFC

ved lovren bol vždy lcb,nechapem.S Kolom samozrejme suhlas

Reagovat
ďuriLFC

Mam pocit že toto nemožme vyhrat

Reagovat
FUnk

ale ibe je paradni hrac

Reagovat
monty25

Taky se mi líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Markovič je na pěst

Reagovat
tomasinho

Reagovat
minoLFC

on celkovo nieje zatiaľ v ničom dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Markovic zatím vůbec neví, která bije.

Reagovat
mickey mouse

Lovren dvakrát u míče a dvakrat nepřesně.

Reagovat
fenixLFC

nanho staci bucat a uz tak nahlodany psychiku ma v haji uplne

Reagovat
mickey mouse

nechápu proč ho BR postavil zrovna dneska

Reagovat
tomasinho

Protože je Sakho zraněný a Kolo ještě po oslavách.

Reagovat
mickey mouse

Yaya a Bony mohli hrát už včera

Reagovat
stiflerovamama

zatial hra dobre

Reagovat
smazaný uživatel

odkopával... defenzívne je výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Parada celkom zatial

Reagovat
Miguel19

Na ten vývoj Sterling/Ibe jsem zvědavý. Ibe má na to být ještě o třídu lepší hráč, hlavně díky postavě..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Sterling je zas lepší v jiných věcech no.

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

proč dneska nepíská penalty?

Reagovat
Tywin Lannister

těžko říct jesli bych tohle písknul, nejdřív trefil balon a pak sjel i sterlinga

já bych pískl jen tu 2 situaci pro soton

Reagovat
smazaný uživatel

wtf ten sudí

Reagovat
smazaný uživatel

jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

lol, dalšia úúúúplne jasná penalta

Reagovat
FUnk

hm fonte ho vzal pekne pres pastiky

Reagovat
stiflerovamama

jasna

Reagovat
Godwinson

Ten sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Na penalty 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Friend nezná fauly ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

keby sa nestali tie 2 incidenty pre Soton na začiatku, tak toto určite odpíska

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu to, udělal jsem jednu chybu, napravím to tím, že udělám druhou?

Reagovat
smazaný uživatel

hej, vyváži to. Ak by to odpískal, tak by Soton poškodil dvojnásobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Takže na neodpískané 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltaaa.

Reagovat
Miguel19

To je zase úroveň sudího...

Reagovat
Whitemedia

No ta úroveň sudích je příšerná, ať si jdou zápasy kurvit do jiné ligy, kde to nikoho nezajímá.. Třeba Španělsko..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se vyměnili rozhodčí na sezónu tak by si za Atkinsonem plakal jaký byl skvělý

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

tam by jim jen prospělo, kdyby se nepískalo kdeco

Reagovat
tomasinho

Snad přijde Moreno v 2. půli.

Reagovat
smazaný uživatel

Markovič takticky zakopl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je jeho off account...

Reagovat
Nikikrew

ako vies? Ma tam fotky timu a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

no, lebo nie je raz to tam niekto aj písal a predsa by si nedával na svoj account statusy ako "I'ts My Birthday !! :D"...

Reagovat
Lacko_Boh

hmmm,nikto by nedával...

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren na červenú

Reagovat
FUnk

lovren

Reagovat
smazaný uživatel

To je píča, ještě se vztekal

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet je proste opora

Reagovat
SunFells

Ruka šuline

Reagovat
tomasinho

Kdo vyměnil Simona?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

To myslím v dobrém vole, poslední měsíc je výborný, zlepšil se snad ve všem.

Reagovat
smazaný uživatel

veď ja viem, to máš za to, že si ho predtým zatracoval

Reagovat
tomasinho

Tak vyloženě nezatracoval, ale chyboval často, hlavně u těch centrů, na čáře byl vždycky výborný.

Reagovat
fantomas

Reagovat
monty25

Mignolet

Reagovat
SunFells

Ale Elia to šeřil debilně.

Reagovat
smazaný uživatel

skôr Mignolet ho výborne prečítal, dosť veľa (možno aj väčšina) útočníkov by sa snažilo obstreľovať.

Reagovat
SunFells

Mignolet měl dostat redku, fešáku.

Reagovat
13

neměl, fešáku.

Reagovat
smazaný uživatel

ruka mimo, zajdi k očnému, voe

Reagovat
13

na redku ne, šlo mu to nejdřív od hrudníku, to jeho vinu lehce zmírňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslim, že měl spíš Mignoleta obejít. Buď by ho obešel a dával do prázdný, nebo by z toho (ne)byla penalta.

Reagovat
SunFells

šeřil

Reagovat
Miguel19

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

asi prvy zapas co nas super v PL po dlhej dobe prehrava

Reagovat
13

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi rozhodcovia su aj v dedinskej lige.

Reagovat
Nikikrew

Ten rozhodca musi byt naozaj fanusik Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Až neuveritelné na penalty to malo byť 2:1, Lovren 2 žlté OUT, Mignotel ruka mimo 16 OUT.

Reagovat
tomasinho

Kdes měl dvě penalty? První ne, druhá ano, ruka ne.

Reagovat
smazaný uživatel

prvá ano+ červená, druhá ano + žltá a ruka nie

Reagovat
smazaný uživatel

ruka sa dala

Reagovat
smazaný uživatel

První penalta ne, druhá ano, penalta na Liverpool ne, Mignolet ruka uvnitř.

Reagovat
13

poločasová výhra v suchém triku.

Reagovat
johnik

doslova

Reagovat
FUnk

skoda tech sanci na konci.....

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal si dnes pekne priplatil za rozhodcu

Reagovat
smazaný uživatel

? Když tam Liverpool vyhraje, tak bude pro Arsenal myslim si větší problém, než kdyby vyhrál Soton.

Reagovat
smazaný uživatel

To určite

Reagovat
SunFells

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lovren je zas najebaný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i takový penalty jsme už viděli, vzhledem k tomu, že to nebyl žádnej střílenej centr z metru, kde nemuže reagovat, ale padáček, kterej mu prostě spadl na ruku, tak je to ovlivnění hry tou rukou..

Reagovat
vitasrp

On mu to ale tečoval hráč Southamptonu v tom souboji před ním, podle mě tohle penalta ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tý teče jsem si nevšiml, nebo na ni zapomněl, když jsem to psal. V tom případě bych to taky nepískl.

Reagovat
Miguel19

To není penalta. Ruku měl u těla, navíc to bylo před tím tečovaný. S tím nemohl nic dělat..

Reagovat
smazaný uživatel

nedokážem si predstaviť, že by Mignolet niekedy dostal ešte gól

Reagovat
vladis271

toto si dojebal.

Reagovat
REPLIKATOR

Lallana mi připomíná toho týpka z IT Crowd. Ksichtem i chováním.

Reagovat
Godwinson

Na Allena mám smůlu. Ten mi tam přijde tak strašně k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim, ze tu smolu mame vsetci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tak to on je ve vtěšině zápasů, zvlášť ve dvoučlenném středu, je fyzicky slaboučký úplně.

Reagovat
REPLIKATOR

Vůbec se nehodí do středu hřiště. Ten se měl naučit hrát křídlo nebo kraj obrany.

Reagovat
fenixLFC

s jeho rychlostou?

Reagovat
tomasinho

Fúha, můžem být rádi za ten stav, je zlatý pro nás vzhledem k průběhu zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sleepinga, Allena nebo Markoviče vystřídat. Jednoho z nich.

Reagovat
johnik

Sterling je podle mě na tom hrotu strašně nevýrazný...

Reagovat
smazaný uživatel

a Miňolet a Miňolet a Miňolet...

Markovič okamžitě ven, Lovren ideálně taky, jinak má do 70. minuty redku. Hlavně se z toho neposrat a dotáhnout to.

Reagovat
R22

Lovren v základu a obrana zas hoří jak na začátku sezony..ten hráč je k ničemu, snad v létě odejde..ať tam dá BR radši Tourého, a nechápu proč Can je nalevo a Lovren napravo, taky blbost..vedeme jen díky rozhodčímu, fantastickýmu Mignoletovi a parádnímu golu Coutinha, jinak to je otřes

Reagovat
FUnk

a diky retardovanemu rozhodcimu

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej ten Liverpool, napřed dá nenormální gól, a pak sudí proti němu zapomenou pískat. Tým s větším štěstím jsem už dlouho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

naposledy pred cca 3 hodinami

Reagovat
J0EL

trafena hus...

Reagovat
I am Mancunian

3-4 hodiny ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kuřata dneska mluvit o štěstí, bitch please

Reagovat
Liquid

Reagovat
vladis271

to vraví fanúšik Kohútov.

Reagovat
SunFells

šak trollí

Reagovat
stiflerovamama

No tak Soton nas po tom gole pritlacil, potom sme to vyrovnali a teraz ku koncu zase. Sudi zatial po jednej neodpiskanej penalte na oboch stranach. Od nas by som tam dal Morena miesto Markovica. A hrat Raheemom na hrote je tiez blbost, nema to tam kto podrzat a aj preto nas prehravaju, pretoze sa to skoro vsetko vracia. A Lovren nehra zle, ale mam pri nom strach z cervenej.

Reagovat
stiflerovamama

A ta obrana je celkovo neista, nie je to to co v posledných kolach.

Reagovat
R22

tak hraje Lovren že..

Reagovat
smazaný uživatel

Saints sú s formy.

Reagovat
ďuriLFC

Nechápem že sme ešte nedostali gol ale dobre.Strašne nestabilne to je,Lovren ma kartu,z formy a rozkelpany,ked ho nevystrieda tak nedohrá.Allen sa mi páči.Rozhodca katastrofa,ale sťažovať sa nemožme.Musime ale niečo zmenit lebo to je otázka času.

Reagovat
Coutinho10

tak zajimavej polocas...Golicek byl neskutenej nemam slov

jinak az na ten zacatek a konec polocasu to bylo dobry...penalta na Sterlinga jasna...ale oni asi taky mohli kopat, takze dejme tomu....

snad co nejdriv dame na 2:0 at je klid

Reagovat
FUnk

oni asi taky mohli kopat.....opravdu?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

tak na sterlinga bola najjasnejsia zo vsetkych

Reagovat
Miguel19

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnatelná s tím co vyvedl Allen

Reagovat
FUnk

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadala, ale ne.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Tady je super, jak si každej hodnotí penalty podle toho jak se mu to hodí .

Reagovat
SunFells

Elia a Djuricic v základu, zatímco Tadic s Maném na lavce ...zvláštní.

Reagovat
ďuriLFC

šak toto,ich tam pošle tak nas roztrhaju

Reagovat
smazaný uživatel

Eliu bych chápal, Mané tam odvede víceméně to samý, ale Tadiče nepochopim...

Reagovat
SunFells

Že jsou si fyzicky podobní neznamená, že odvedou to samé vole Mané je rozhodně nebezpečnější hráč a proti lepším týmům se pravidelně prosazuje.

Reagovat
smazaný uživatel

No mně se Elia hodně líbí většinou, když ho vidim. Stejně jako Mané. Maného bych tam teďka poslal za Pellého, protože to je neskutečnej děs. Horší než Giroud včera.

Reagovat
smazaný uživatel

Tadič už asi šest kol sbírá body ve Fantasy po jednom za to, že je na lavičce a stejně je pořád za Pellém druhej nejproduktivnější..

Reagovat
13

Debilní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

No a ked uz sa Coutinho naucil strielat, je na mieste napisat:

Coutinho > Oscar

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vrabejka

Fuu těžký poločas. Rozhodla efektivita kdy Couts krásně zavěsil, zatimco Saints Simona překonat nemužou. Prvních 10 minut nás točili, ale od 10 do 40.minuty jsme hráli dobře. Ted nas na konci zase utočily ale naštěstí jsme to ubránili. Je škoda, že většinu tutovek jde přes Lovrena, kdyby tam byl Kolo tak si Saints ani neškrtnu.Jinak to co Simon předvedl na konci, neskutečné :D Málem se mu to vyMStilo. PS:Rozhodčí je celkem při nás dnes na něho nemužeme nadávat. Udržme to do 60.min a pak t oStudge s Ballom roztočí a vyhráme

Reagovat
smazaný uživatel

Bryzgalov (ANA) on waivers

Reagovat
smazaný uživatel

vedle

Reagovat
tomasinho

♥♥♥ ANOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Friend by si mal pozrieť zostrih 1 polčasu.

Reagovat
FUnk
Reagovat
Swarley

lol, ten gól, takhle se ukopnout

Reagovat
13

To od vás dovede leda Young.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lovren je tragicky. Hra nohami nahovno, hlavou nahovno v kazdom ohlade nahovno a este mu tam aj tie ruky lietaju ako strasiakovi.

Reagovat
Liquid

FA tlačí Liverpool do pohárů Mignolet měl být za ruku vyloučený, následně jasná penalta za ruku Lovrena, který již měl žlutou, za ruku měl dostat rovněž žlutou a být vyloučený a Soton měl kopat penaltu...

Reagovat
monty25

Kampaň?

Reagovat
tomasinho

Tu ruku bych nepískl fakt ani omylem teda. Zvlášť s tečí, jak psal vitasrp.

Reagovat
monty25

Jediná penalta měla být po zákroku Allena. Všechno ostatní bylo posouzeno správně.

Reagovat
tomasinho

Na Sterlinga taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky posouzené správně.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
monty25

Poslouchal jsi Henryho ve studiu? První vzal míč.

Reagovat
tomasinho

A Henry má monopol na správné názory?

Reagovat
monty25

To ne, ale ukazovali to tam zpomaleně a bylo to jasně vidět. Henry právě docela vtipně říkal, že se to dá brát ze dvou pohledů. Ale pak řekl, že nejprve trefil míč a teprve potom došlo k tomu zákroku. Takže penalta nebyla.

Reagovat
tomasinho

To je ale hodně jednoduché pojetí. Trefí míč = žádný faul.

Reagovat
monty25

To sice jo, ale koukni se na ten zpomalený záběr a možná pochopíš...

Reagovat
tomasinho

Viděl jsem a pořád si myslím, že to měla být penalta. Balon nebalon.

Reagovat
monty25

Jak myslíš.

Reagovat
SunFells

Ne, má ji Carragher

Reagovat
SunFells

*ho

Reagovat
Honza Matoušek

Mně se Henry vůbec nelíbí jako expert. Přijde mi často hodně zaujatý.

Reagovat
smazaný uživatel

ako vravím, do politiky s ním, ked takto dokáže ovplyvňovať názory

Reagovat
monty25

Já bych tvrdil to samé i bez Henryho. Jenom mě pobavilo, co říkal...

Reagovat
Liquid

A Mignoleta bys vyloučil za tu jasnou ruku mimo vápno ve vyložený šanci Sotonu ??

Reagovat
tomasinho

Ne.

Reagovat
Liquid

teč jsem neviděl, úplně u těla nebyla a ta ruka zastavila cestu míče vápnem a zhatila tak potenciální tutovku pro Soton, každopádně i pokud byla teč a dalo se s tím něco dělat tak se penalta píská pokud si jí sám hráč nenastřelí nebo to není v bezprostřední blízkosti ta teč

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho Pellého bolí oči...

Reagovat
smazaný uživatel

už dlho

Reagovat
smazaný uživatel

Sklepávání míčů a hru zádama k bráně má naprosto špičkovou, ale to je tak jediný.. jinak je naprosto zbytečnej. Nenaběhne si, furt jen stojí a čumí, permanentně pálí šance.

Reagovat
SunFells

Pellé je prostě idiot

Reagovat
Miguel19

Proč to kope furt Prowse...to lítá všechno do prdele...

Reagovat
smazaný uživatel

oceňujem takých ako Ibe, čo sa neboja to vziať na seba, ale dnes to mlaďoch trochu preháňa.

Reagovat
FUnk

hlavne prvni prunik mu vysel a potom nic.....

Reagovat
smazaný uživatel

Solidní festival nepřesností

Reagovat
smazaný uživatel

aj na Lallanu bučia?

Reagovat
cubazi

Na neschopnosť lalalanu čokolvek vymyslieť s loptou už po niekolkykrát v sezone sa velmi ťažko hladaju slova, ten chlapec nema jednoducho formu daj ho rýchlo dole, hned!

Reagovat
tomasinho

BR dneska výborné střídání

Reagovat
smazaný uživatel

no Balotelli, no party

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

2000. pro pivo

Reagovat
nani92

2000. pre Moyesa

Reagovat
Infernoqt

když spojím tvůj příspěvek se Swarleyem, tak máme rovnici, jak vznikl Van Gaal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel je super zasa raz

Reagovat
nani92

niesi objektívny

Reagovat
smazaný uživatel

nj, mám slabosť na potetovaných holohlavých smerákov

Reagovat
nani92

Pirát

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Boha jeho, po každém získaném míči ho naperem dopředu a ztratíme

Reagovat
cubazi

Hendo dopiče povedz mi čo si dneska spravil dobre???????????? šecko čo mohol dojebal, a tie pasy

Reagovat
monty25

Pěknej signál

Reagovat
Miguel19

Kvalitní signál.

Reagovat
SunFells

Pičo to byl signál ...možná ho příště neprovádět s borcem, který se sotva přidal k týmu.

Reagovat
Sm0ker

Nahraj kua!

Reagovat
smazaný uživatel

klid, je tam Targett

Reagovat
mickey mouse

Raheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

Reagovat
smazaný uživatel

RAHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

Reagovat
tomasinho

STEEEEEEEERLIIIIIIIIIIIIIING!

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooooooool

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Sterling Už jsem chtěl nadávat Morenovi...

Reagovat
Miguel19

parádně Schneiderlin

Reagovat
smazaný uživatel

......

Reagovat
smazaný uživatel

Targett parádna asistencia

Reagovat
smazaný uživatel

Bože...

Reagovat
SunFells

To je z druhé střely, ne? Targett parádně namazal, tohle se od něj chce

Reagovat
smazaný uživatel

Targett assisted Sterling hitting the target.

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson to ještě posere.

Reagovat
Coutinho10

Raheeeeeeeem yeees

Reagovat
SunFells

Dušo pošli to tam.

Reagovat
fenixLFC

pri tom raheemovom gole bolo tolko stastia ako keby sme boli tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Reagovat
tomasinho

To máme dneska celkově

Reagovat
Sali5

Snad se od vás neodvrátí příští kolo

Reagovat
smazaný uživatel

nemá Moreno to meno na drese trochu na piču? Nemal by tam mať "Alberto M."? Lebo tam má "Alberto.M"

Reagovat
smazaný uživatel

v podstate to vyzerá ako nejaký ef nick

Reagovat
SunFells

V liverpoolských školách se to učí jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Alberto .M

Reagovat
SunFells

Ten kontakt se mi teda zdál blíž než odkud ho nechal sudí kopat.

Reagovat
smazaný uživatel

tragett

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Johnson to sabotuje fakt naschval

Reagovat
SunFells

Chození Eliovi po koulích už vypadá na nějakou kampaň

Reagovat
smazaný uživatel

campaignagainsteliasballs.com

Reagovat
smazaný uživatel

dost dobree

Reagovat
smazaný uživatel

nerobil som ja, chalani si s tým ale dali robotu

Reagovat
Lacko_Boh

nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

už to asi zrušili chalani

Reagovat
fenixLFC

ked vidim tie maneho pady, po nom museli na plantazi casto strielat

Reagovat
SunFells

Dost to tam stále trefuje

Reagovat
monty25

3 body Teď je to v tabulce od 3. do 7. místa pěkně srovnané po bodu...

Reagovat
REPLIKATOR

Bublina splaskla

Reagovat
smazaný uživatel

to platí aj po vašej minulej sezóne, a dnes ste podmazali arbitra

Reagovat
fenixLFC

co s tym ma Arbiter?

Reagovat
tomasinho

5 - Liverpool have kept five clean sheets in a row away from home (in league competition) for the first time since 1985. Improvement.

Wow

Reagovat
tomasinho

Only Bayern Munich (6) from the big 5 Euro leagues have had a longer run of away clean sheets than Liverpool currently on 5.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
johnik

nice....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska by to skončilo, bejt tam příčetnej sudí. Na to se ale historie ptát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolu gratulujem, aj ich Friendovi a spol.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino: Ukázali jsme charakter

Kane zvlášť..

Reagovat
Busby babes

jj, to ti jizani porad simulujou, mladej anglican a dive? to nikdy.

Reagovat
Coutinho10

uz jenom 3 body ztrata na 3. misto

Reagovat
smazaný uživatel

Takže potvrzeno, Mignolet neměl dostat redku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele