Premier League - preview 25. kola

02.02.2013, 08:54, aktualizováno 03.02.2013, 11:24
Previews
Manchester City bude proti Liverpoolu snižovat náskok vedoucích United. I hosté touží po bodech, díky zlepšeným výkonům dotahují pohárové příčky. Tottenham si díky ztrátám soupeřů může polepšit v boji o Ligu mistrů, ve druhém nedělním utkání se představí na půdě West Bromwiche.
West Bromwich Albion - Tottenham Hotspur  (neděle 14:30)
Krize, jinak se tomu říct nedá. Není to tak dlouho, co byli svěřenci Steva Clarka "na bedně", před Chelsea i Tottenhamem a užívali si výslunní, kterého se jim dostalo díky báječné formě. V posledních týdnech je to ovšem bída s nouzí, v lize prohráli čtyřikrát z posledních pěti zápasů a jediný "úspěšný" duel byl ještě remízový - doma v derby s Aston Villou.

Aby toho nebylo málo, negativní show vyrobil poslední den přestupního období podivuhodným chováním Peter Odemwingie. Nigerijský forvard si chtěl mermomocí zajistit přestup do Queen’s Parku Rangers, jenže si jaksi nevšiml, že West Bromwich nedal Londýňanům povolení s hráčem vůbec jednat, a tak z toho byla jen křeč, ostuda a trapas. Výsledkem je tak jen to, že Baggies taktně Odemwingiemu udělilo týden volna od tréninků, pročež pochopitelně nebude ani v nominaci na duel s Tottenhamem.

Přejděme tedy ke Spurs. Svěřenci André Villas-Boase si nevedou vůbec špatně. V lize jsou na čtvrtém místě a díky včerejší prohře Chelsea se mohou přiblížit na rozdíl jediného bodu od stupňů vítězů. Neprohráli navíc už osm utkání v řadě. To byla pozitiva, Kohouti nicméně už tři duely nepoznali sladkost vítězství. Mrzí hlavně remíza s Norwichem v minulém kole.

O to více by se nyní hodily všechny tři body z duelu s trápícím se WBA, proti kterému se mu navíc poměrně daří. Už šestkrát v řadě s nimi neprohráli, poslední duel na Hawthorns navíc ovládli díky fantastickému závěru 3:1.

K tomu ještě může poprvé využít služeb Lewise Holtbyho, jenž přišel coby lednová akvizice z Schalke 04. Naopak si nezahrají Younes Kaboul a Sandro, kteří mají oba shodně potíže s kolenem. Dalším do party marodů je Tom Huddlestone.

West Bromwichi odpadl na pár dnů z kádru již zmíněný "rebel" Odemwingie, na konci přestupového období navíc do Leedsu na hostování odešel ještě Jerome Thomas. Mimo hru je George Thorne, kterého stejně jako dvojici ze Spurs vyřadilo bolavé koleno. Youssouf Mulumbu naopak přijel z afrického šampionátu zpátky do Anglie, jelikož jeho Demokratická republika Kongo již vypadla.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.50 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Liverpool FC  (neděle 17:00)
Takhle neaktivní Manchester City jsme v přestupovém období nečekali. Zvláště pak, když si Roberto Mancini neustále stěžoval na slabou útočnou produktivitu. Jenže ouha, on naopak jeden hrotový hráč odešel. Mario Balotelli už nyní patří do kádru AC Milán a v kabině Citizens je hned větší klid. O ofenzivní část se tak musí krom Silvy a dalších záložníků postarat už jen trojice Agüero, Džeko, Tévez.

Větší problémy však nyní Mancini řeší v defenzivě. S kapitánem Kompanym na marodce a bratry Touréovými na africkém šampionátu musí italský manažer spoléhat na stoperskou dvojici Nastasić - Lescott. První jmenovaný však není stoprocentně fit, a jestliže nebude schopen nastoupit, může to být velký problém. Sturridge a především Luis Suárez mohou Javi Garcíovi na stoperu nadělat obrovské potíže.

Právě defenziva je však v posledních týdnech to, co ovládají hráči z průmyslového města na výbornou. V roce 2013 ještě nedostali ani jeden jediný gól a to za leden stihli odehrát už šest utkání. To bude pro již zmíněné pistolníky v červeném velká výzva - zvláště když se Liverpoolu v útoku docela daří - v posledních třech zápasech nasázeli devět gólů.

Když jsem v odstavcích výše narazil na neduhy týmu Man City, zmínil jsem sourozeneckou dvojici Kola a Yayu Touréovy. A právě Yaya Touré je dost možná klíčovou absencí Manciniho výběru. O tom, že tenhle "extraordinary player" bude opět nesmírně chybět, není nejmenších pochyb - Liverpool navíc na City umí. Z posledních sedmnácti utkání mu dovolil vyhrát jen dvakrát!

Dalším klíčovým artiklem bude určitě osoba Luise Suáreze. Fantastický uruguayský útočník nastřílel v sedmi nejčerstvějších utkáních osm branek. Jak se s ním obrana Manchesteru City vypořádá, to by mohla být rozhodující věc celého duelu. Reds na Etihad Stadium už třikrát za sebou neskórovali, a pokud by to měl někdo změnit, bude to nejspíš právě Suárez.

Man City je však doma fenomenální, z posledních třiceti duelů prohrál před domácími fanoušky jen dvakrát. Co s týmem udělá další absence Vincenta Kompanyho, na to si budeme muset počkat. Už teď však víme, že dvojice pravých obránců Richards, Maicon se již pomalu uzdravují a v únoru by se měli vrátit do hry.

Liverpool se těší na to, jak se představí nová posila Philippe Coutihno, dnes si ovšem ještě nezahraje. Naopak trojice zkušených a důležitých hráčů Pepe Reina, Glen Johnson a José Enrique by se po zraněních měli účastnit úvodního výkopu z hřiště.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Lescott, Nastasić, Clichy - García, Barry - Silva, Agüero, Milner - Džeko
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina - Johnson, Škrtel, Agger, Enrique - Downing, Lucas, Gerrard, Henderson - Suárez, Sturridge
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Queen's Park Rangers - Norwich City  (sobota 13:45)
Body pomalu naskakují na konto Queen’s Park Ranges, ale je potřeba začít vítězit. Čtyřikrát za sebou už Rangers neprohráli, ale zvítězili jen jednou. Pozitivní je alespoň obranná fáze hry, QPR v těchto duelech dostali jen jeden gól. Je to především zásluhou Julia Césara, jehož forma je neskutečná a bez nadsázky si svými výkony řekl o cenu pro nejlepšího hráče měsíce ledna. Klíčovou postavou bude i proti Norwichi.

To Canaries se topí ve velkých problémech. Tým, který v listopadu a půlce prosince patřil k nejlépe hrajícím celkům ligy, už sedmkrát v řadě nevyhrál a hned pětkrát odešel poražen. Pozitivní jsou snad jen dvě poslední domácí remízy s Newcastlem a Tottenhamem. I oni však zatraceně potřebují nějaké body, aby se dostali zpět do klidného středu tabulky a nemuseli v posledních kolech řešit nepříjemné starosti se záchranou.

Proti QPR se jim dlouhodobě daří, šestkrát za sebou s nimi neprohráli, z posledních čtyřech zápasů navíc hned tři ovládli. Dělbou bodů skončil ten nejčerstvější duel, na Carrow Road skončilo utkání po brankách Jacksona a Zamory 1:1.

Velká část čtvrteční přestupové uzávěrky měli na starost činovníci Queen’s Park Rangers. Příchody Christophera Samby, Androse Townsenda a Jermaina Jenase vyšli na výbornou a všichni hráči se mohou zapojit do utkání. Naopak klíčový muž obrany Ryan Nelsen ukončil kariéru a vydal se trénovat kanadské Toronto. Kapitola sama pro sebe pak byl Peter Odemwingie, jehož nepovedená a nešťastná snaha přestoupit na Loftus Road nakonec skončila nejhůře jak mohla - útočník netrénuje ani s WBA.

A na západě Londýna řeší i další absence. Nezahraje si s největší pravděpodobností Jamie Mackie, naopak Junior Hoilett by měl být fit. Samozřejmostí už je nepřítomnost Samby Diakitého, který reprezentuje Mali na africkém šampionátu.

Norwich na přestupovém okně nakreslil jen přestup Becchia z Leedsu, několikráte zamítnutá nabídka za Hoopera ze Celticu nedopadla na úrodnou půdu ani napopáté. Kei Kamara pak nemá vyřízené pracovní povolení. Jinak je kádr Canaries kompletní, dlouhodobě zraněného Ruddyho už delší dobu zastupuje Bunn.
Queen's Park Rangers - pravděpodobná sestava:
César - Onuoha, Samba, Hill, Fabio - Mbia, Derry - Townsend, Taarabt, Wright-Phillips (Hoilett) - Rémy
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Bunn - Garrido, Turner, Bassong, Martin - Johnson, Tettey - Hoolahan, Snodgrass, Pilkington - Holt
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wigan Athletic - Southampton FC  (sobota 16:00)
Wigan versus Southampton - v takovém sledu ještě historikové anglické kopané jakživ nic nezapisovali. Z tradiční fotbalové bašty jižního anglického pobřeží totiž fanoušci do ragbyového města Wiganu vyrážejí vůbec prvně v dějinách. A hned zhlédnou v mnoha směrech existenční zápas.

Do severní části Albionu se Saints shodou okolností vydávali také ve středu, když v rámci vloženého kola účinkovali v Divadle snů. To jest nepochybně věhlasnější místo, ovšem na rozdíl od DW Stadium tam nebylo úplně potřeba bodovat. Soton to také nedokázal, leč daleko opravdu nebyl, a momentálně "předsedá" rovnou trojici 20bodových mužstev, mezi něž patří i Latics. Samotný nováček registruje navíc všehovšudy tři korálky.

Wigan nemá dobrou formu, což je už jakási tradice: aktuálně zaznamenal jedinou výhru v posledních 11 kolech. Saints na tom na první pohled nejsou o moc lépe, na druhou stranu jejich ztráty v praxi mnohdy znamenaly zisk. Od časů vánočních koneckonců Southampton ožebračil Chelsea, Arsenal i Everton; což jsou četná pozitiva, ačkoliv triumf nad ztrápenou Aston Villou stále představuje osamocený ostrůvek. Pochettinova parta by teď tedy měla být mírným favoritem.

Emotivní návrat na někdejší JJB Stadium, kde dlouhá léta hrával, by mohl už v sobotu zažít Paul Scharner. Rakušan se ve Wiganu těšil velké oblibě, dohlížel na snovou jarní jízdu za záchranou roku 2007 - a teď má být patronem něčeho podobného. Mimo tohoto hostování se už však Martinezovi na poli přestupů nevedlo dle představ; zejména neúspěch při snaze zkompletovat rekordní transfer Aidena McGeadyho Španěla musí mrzet.

Tím spíš, když mu na Africkém poháru národů přirozeně pokračuje Arouna Koné, neodmyslitelný člen ofenzivního trojzubce. Kromě něj už výraznou absenci může představovat snad akorát Boyce, nad nímž se vznáší otazník kvůli problémům se zadním stehenním svalem. Soton registruje dvě zraněná kolena (Guly a Fonte), na místě druhého jmenovaného by si mohl odbýt debut Vegard Forren.
Wigan Athletic - pravděpodobná sestava:
Al Habsi - Scharner, Caldwell, Figueroa - Boyce, McCarthy, McArthur, Beausejour - Espinoza, Di Santo, Maloney
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Boruc - Clyne, Hooiveld, Yoshida, Fox - Puncheon, Schneiderlin, Cork, Lallana - Ramírez - Rodriguez
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Ham United - Swansea City  (sobota 16:00)
Takhle našlapaný program ve Swansea asi ještě nezažili. Během ledna odehráli hned osm utkání - čtyři klasicky v Premier League, jenže ještě po dvou v FA Cupu a Capital One Cupu. A nutno uznat, že se jim vedla téměř na výbornou. V lize ani jednou neprohráli (celkově drží už 7 zápasů bez porážky), v ligovém poháru vyřadili Chelsea bez jediné obdržené branky a jediný zádrhel se vyskytl v FA Cupu, kde po domácí remíze s Arsenalem v opakovačce na Emirates neuspěli a prohráli 0:1.

I tak ale těží z euforie, která ve Walesu panuje po postupu do finále Capital One Cupu do Wembley. Do té doby však ještě musí odehrát několik utkání - prvním z nich je duel na hřišti West Hamu. Ten se v posledních týdnech velmi trápí - v součtu s FA Cupem si z posledních jedenácti duelů odvezl vítězství jen jednou, doma proti rovněž zoufalému Norwichi.

Hammers tedy mají co napravovat, jen v Premier League například prohráli hned pět utkání z minulých sedmi. Poslední dva duely navíc vůbec nezvládli a ve dvou derby s Arsenalem a Fulhamem dostali osm branek. Při vzpomínkách na třígólový výprask od Swansea na začátku sezony to pro Kladiváře vskutku nevypadá příliš růžově.

Sam Allardyce má opět k dispozici Andy Carrolla, jenž však zřejmě začne jen na lavičce - jeho kondice ještě po zranění kolene není stoprocentní. Hrát stále nemohou George McCartney, James Collins ani Dan Potts.

Swansea a její manažer Michael Laudrup se musí obejít bez gólmanské jedničky Michela Vorma, jehož nicméně rovnocenně nahrazuje Gerhard Tremmel. Jinak už je mimo kádr Danny Graham, který opustil tým a odešel do Sunderlandu.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Jaaskelainen - Demel, Tomkins, Reid, O'Brien - Diame, Nolan, Noble - J.Cole, C. Cole, Jarvis
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Tremmel - Rangel, Chico, Williams, Davies - Britton, Ki - Hernandez, De Guzman, Routledge (Dyer) - Michu
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Stoke City  (sobota 16:00)
Drsný los pro Arsenal je u konce; tedy - opravdu? Gunners po ManCity, Chelsea, Liverpoolu čeká v rámci řádného rozpisu konečně nějaký tým z nižších pater tabulky, pořád ale soupeř papírově velmi nepříjemný. O mediálních bitkách Wengera s Pulisem i minulých dvou remízách se koneckonců dobře ví...

Snad jediné, co by Gunners nyní mohlo povzbuzovat, je nečekaně dlouhotrvající výsledková mizérie Potters. Ti vždy byli známí tím, že se u nich krize nikdy dvakrát neohřála a hned putovala pryč, tentokrát ale na výhru čekají už pět kol, od 1. prosince triumfovali pouze nad Liverpoolem a posledně dokonce na vyhlášeném Britannia Stadium nechali bodovat slabý Wigan. To by ale teoreticky Arsenal nemuselo vůbec zajímat - už duel s LFC koneckonců Arsene Wenger označil za "povinnost", co se vítězství týče.

Místo toho Kanonýři akorát zvládli dotáhnout dvoubrankové manko, takže se po debaklu Hammers v rámci dohrávky nálada v táboře momentálně šestého celku tabulky příliš nezvedla. Spíš naopak - parta fanoušků Arsenalu čerstvě založila oficiální petici požadující odvolání dlouholetého lodivoda, pod jehož vedením londýnský klub ještě nikdy neskončil mimo první čtyřku. To se teď hravě může změnit, kór pokud Arsenal nezapracuje na defenzívě a nezlepší projev v úvodních částech zápasů (kdyby se počítaly jen druhé poločasy, byli by Gunners druzí za ManUtd).

Wengerovi se po utkání s Liverpoolem ještě více přitížilo, když se dozvěděl o možné šestitýdenní absenci Kierana Gibbse, jediného opravdu spolehlivého člena zadní linie. Francouzský "profesor" nicméně zvládl bleskurychle zareagovat a během přestupového deadlinu přivedl z Málagy Nacha Monreala. Ten bude okamžitě připraven, což by se mimo jiné mohlo týkat také jeho krajana Artety. Menší potíže má jinak Vermaelen a ze hry zůstává být odstaven Coquelin.

Stoke City ve čtvrtek poslední možnosti doplnit kádr sice využilo, avšak Jacka Butlanda ani Breka Sheu ještě Pulis nebude moci využít: mladý brankář stráví zbytek sezony ve "svém" Birminghamu, zatímco americký univerzál pokračuje v rekonvalescenci z operace chodidla. Již dávno etablovaný Marc Wilson mimochodem po zlomenině nohy doufá v brzký start za béčko.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Sagna, Mertesacker, Vermaelen (Koscielny), Monreal - Wilshere, Arteta (Ramsey) - Walcott, Cazorla, Podolski - Giroud
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Shotton, Shawcross, Huth, Cameron - Walters, Whelan, Adam, N'Zonzi, Kightly (Etherington) - Crouch
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Aston Villa  (sobota 16:00)
Everton je v současnosti na pátém místě, což mu zaručuje start v evropských pohárech. A v Goodison Parku budou doufat v další tři body. Ty by si ráda odvezla Aston Villa, která bude bojovat o přežití mezi anglickou elitou.

V základní jedenáctce domácího týmu by mohl opět nastoupit záložník Darron Gibson, který kvůli zranění nastoupil od začátku naposledy na konci prosince. A možná, že se dočkáme ještě jedné nové tváře - na lavičku by mohl usednout osmnáctiletý obránce John Stones, jenž přišel před koncem přestupního období z druholigového Barnsley.

Mladá posila, která doslova za hodinu dvanáct prošla zdravotní prohlídkou a podepsala kontrakt na pět a půl let, se nemůže dočkat svého prvního startu za Toffees: "Jsem trochu nervózní, protože je to pro mě velká zkušenost a nová výzva," tvrdí talentovaný obránce. Zároveň ale myslí na svou budoucnost a na splnění svých dětských snů.

"Každý hráč touží po tom, aby mohl nastoupit v Premier League. Opustil jsem klub, který navždy zůstane v mém srdci a kterému vděčím za mnohé. Nyní jsem ale ve skvělém klubu a chci mu odevzdat vše, co budu moct. Těším se na každou minutu, kterou zde strávím. Vždy na sobě tvrdě pracuji, abych se zlepšoval, stejně jako každý jiný hráč tady. I když rád útočím, jsem obránce a to je moje práce," uzavírá nadšeně Stones.

Také Aston Villa se snažila přivést novou krev do unaveného oběhu. Současná osmnáctá příčka je totiž na míle vzdálena od předsezónních představ. A ne, není to kompliment. Do tohoto zápasu tak Villans půjdou s Yacoubem Syllou a Simonem Dawkinsem. První jmenovaný hráč přestoupil z francouzského Clermontu, Dawkins je v birminghamském celku na půlroční hostování z Tottenhamu.

Manažer Paul Lambert si nové posily chválí a zvažuje jejich nasazení již nyní. "Ti dva jsou připraveni, vůbec bych se nebál poslat je do hry proti Evertonu, ani poté proti West Hamu. Sylla je silovým typem záložníka, přesně takový nám ve středu pole chyběl. Hráče na špinavou práci prostě potřebujete a Sylla je přesně tím typem," obrací Lambert pozornost k prvnímu z nováčků.

Na řadu přichází i druhá posila: "Na Simonovi se mi líbí, že může hrát prakticky kdekoli, je velmi univerzální. Umí tvořit hru, což jsme viděli při jeho působení v Americe. Tam odvedl úžasnou práci a doufám, že se mu na ni podaří navázat i u nás," zakončuje Lambert krátké představení. Když se ve druhém kole tyto dva celky utkaly poprvé, šťastnější byl Everton, jenž si odvezl tři body za výhru 3:1.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Neville, Heitinga, Distin, Baines - Mirallas, Osman, Gibson, Pienaar - Fellaini - Anichebe
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Baker, Clark, Vlaar - Lowton, Westwood, N'Zogbia, Sylla, Agbonlahor - Benteke, Weimann
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Nenávist sílí, fanoušci se bouří. Rafael Benítez v Chelsea bortí jednu naději po druhé. Nejméně oblíbený manažer v novodobé historii Blues nejenže postrádá jakékoli sympatie příznivců klubu, navíc je nejtučněji podepsán pod vyřazení z ligového poháru, třináctibodovou ztrátu na čelo tabulky a ostudnou remízu v FA Cupu na hřišti třetiligového Brentfordu.

Fanouškům trpělivost patrně již došla a není se čemu divit. Benítez si vysloužil již od začátku svého působení přezdívku "Spanish waiter" a jeho prezentace týmu na hřišti je bídná. Bilanci má horší než nepochopitelně vyhozený Roberto Di Matteo, který měl v zádech fantastické úspěchy z konce minulé sezony. Abramovič však dál tuto "kukačku" ve svém hnízdě drží.

Přejděme však od zabarvených slov k datům. Chelsea se trápí na všech frontách. Z posledních sedmi utkání v Premier League, FA Cupu a Capital One Cupu vyhrála jen dvě - a zrovna ta nejtěžší. Čtyřku nadělila Stoke na jeho vlastní půdě, v derby pak udolala 2:1 Arsenal. Jenže k čemu to je, když Benítezovi svěřenci prohrají doma s QPR, Swansea, neporazí Southampton, Reading, ani již zmíněný Brentford.

Již definitivně pošpiněnou reputaci si španělský prozatímní manažer může alespoň lehce napravit na hřišti Newcastlu. Tento výlet se nicméně pro jeho borce nenaplánoval na zcela ideální dobu. Magpies do minulého kola zažívali snad nejhorší formu ve své historii v Premier League, nicméně po mohutných nákupech přišla jakási vzpruha a vítězství 2:1 na hřišti Aston Villy.

A Pardewovi svěřenci chtějí další body. Chelsea je rozložená a pro černobílé tak ideální příležitost na další úspěch. Fit je navíc už i Sylvain Marveaux. Jedinými absentéry tak zůstávají zraněný Hatem Ben Arfa a držitel africké vlajky Pobřeží slonoviny Cheick Tioté.

V kádru Chelsea má zvláštní motivaci Demba Ba, který v zimě právě z Newcastlu do Londýna přestoupil. Zda-li však před Fernandem Torresem dostane konečně příležitost, kdo ví. Mimo hru budou oba nigerijští reprezentanti Moses i Mikel, dále si odpyká poslední dílek trestu Eden Hazard. Otazníky visí nad trojicí Čech, Luiz, Mata.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Debuchy, Coloccini, S. Taylor, Santon - Cabaye, Anita, Sissoko - Gouffran, Cissé, Marveaux (Jonas)
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Azpilicueta, Cahill (Terry), Ivanović, Cole - Ramires, Lampard - Oscar, Mata, Bertrand - Ba
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Reading FC - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Úžasný comeback provedený koncem zápasu s Chelsea může mít na Reading hned několik blahodárných účinků. Vedle toho psychického také výsledný bod poprvé od půlky listopadu vyzvedl Royals ven ze sestupové zóny, což znamená, že McDermottův soubor skutečně rychle smazal šestibodové manko na bezpečné příčky, které ho trápilo na Štědrý den. Teď zbývá jediné - vhodně navázat, ze všeho nejdřív proti Sunderlandu.

Ten se pohledem rozjetých Royals musí jevit jako porazitelný soupeř. Black Cats sice dvě po sobě jdoucí porážky vymazaly dvěma výhrami, v týdnu si ale vzpomněly na svou starou střeleckou nemohoucnost a doma pouze remizovaly 0:0 se Swansea. Právě čistým kontům protivníkových brankářů teď mimochodem přichází udělat utrum Danny Graham, který by konečně mohl řádně ulevit zdaleka jedinému jakž takž spolehlivému forvardovi Sunderlandu Stevenu Fletcherovi.

To Reading s útočníky nemá problém, respektive stačí mu bohatě jeden Adam Le Fondre. Muž, který jenom tři a půl roku zpátky podepisoval smlouvu v Rochdale, si totiž nyní beze zbytku podmaňuje celé Ostrovy. Vždyť v novém kalendářním roce je zatím ve všech soutěžích produktivnější i než Suárez nebo Van Persie, přičemž jen dvakrát startoval v základu. Hned pět ze svých sedmi branek v nedávné době vsítil coby žolík, střídající hráč. Neskutečné.

Le Fondre si nyní určitě hlasitě říká o základ a pozici mu jedině ulehčuje zdravotní tápání jiného forvarda Noela Hunta. Ten zmeškal už plichtu s Chelsea a nemusel by být v pořádku ani tentokrát.

Martin O'Neill nadále nemůže počítat se záložníkem Leem Cattermolem, jenž laboruje s kolenem, po totožných problémech s hamstringem se ale zjevně vracejí Rose s Cuéllarem. Graham je okamžitě připraven odbýt si premiéru v bíločerveném dresu.
Reading FC - pravděpodobná sestava:
Federici - Kelly, Mariappa, Pearce, Harte - Kébé, Karacan, Leigertwood, McAnuff - Guthrie - Le Fondre
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Gardner, O'Shea, Cuéllar, Colback - Larsson, Vaughan, N'Diaye, Johnson - Sessegnon - Fletcher
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Manchester United  (sobota 18:30)
Fanoušci Manchesteru United se patrně svého oblíbence Dimitara Berbatova jen tak nedočkají. Když se Red Devils s Cottagers utkávali poprvé hned ve druhém kole, patřil ještě Bulhar do kompetence Sira Alexe Fergusona. Teď je pro změnu téměř jisté, že nebude moci nastoupit kvůli zranění zadního stehenního svalu. A pro fotbalisty United to znamená příjemnou zprávu; vedle několika dalších...

Cottagers tedy sice v týdnu na vlastní půdě přemohli West Ham, aby zvítězili teprve potřetí v posledních 16 kolech, každopádně to pořád nic moc nemění na skutečnosti, že v nedávné době patří mezi ty týmy, které výhodu domácího prostředí využívají vůbec nejhůře.

Však tu Fulham na přelomu roku senzačně ztratil body s Wiganem i Southamptonem, tedy dvěma týmy, které se bojí o holou kůži; plus mezitím před vlastními fanoušky prohrál se Swansea. Když k tomu pak připočtete čerstvé trauma Cottagers z tohoto velkého soupeře (šest výher a jedna remíza z minulých sedmi vzájemných střetnutí), podzimní i nedávnou pohárovou výhru Red Devils...vyjde vám, že se Fergusonovci skutečně nemusejí ničeho obávat.

Jenže to jsou jen papírové předpoklady - stejně tak 32 posbíraných bodů z 36 možných, jak lze popsat aktuální formu MU. Faktem totiž zůstává, že United od Nového roku neuhráli jediné přesvědčivé vítězství; a pokud proti Liverpoolu i Tottenhamu byli "v právu", ztrápená domácí výhra nad Sotonem (2:1) už značí opravdový vykřičník. Právě tudy by tak mohla vést cesta Jolovy party k úspěchu.

Kromě zmíněného Berbatova registruje Martin Jol ještě několik dalších absencí: Steve Sidwell ani Mahamadou Diarra nevyztuží střed pole, Kerim Frei s Kieranem Richardsonem pro změnu neobrousí levou postranní lajnu. Což přesně hraje do karet novým posilám. Urby Emmanuelson může hrát nalevo i uprostřed, Emmanuel Frimpong je pak přímou náhradou za oba defenzivněji laděné středopolaře.

Většinu času měl letos skotský manažer ManUtd k dispozici spíše méně stoperů, než by si představoval; teď dospěl do opačné situace. Rio Ferdinand i Jonny Evans totiž zřejmě dostanou před výkopem zelenou, takže se o místo v základu poperou s Vidićem, Smallingem i Jonesem. O něco málo horší je už stav ofenzivnějších řad; tam budou scházet hlavně Fletcher s Youngem.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Schwarzer - Riether, Senderos, Hangeland, Riise - Duff, Karagounis, Frimpong, Emmanuelson - Ruiz, Rodallega
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Rafael, Ferdinand, Vidić, Evra - Carrick, Cleverley - Nani, Rooney, Kagawa - Van Persie
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United24192359:3159
2.Manchester City24157245:1952
3.Chelsea FC24137449:2446
4.Tottenham Hotspur24126641:2942
5.Everton FC241011337:2741
6.Arsenal FC24108648:2938
7.Liverpool FC2498742:3035
8.Swansea City24810634:2734
9.West Bromwich Albion241041034:3434
10.Stoke City24612624:2930
11.Sunderland AFC2478927:3129
12.Fulham FC24771036:4128
13.West Ham United24761127:3627
14.Norwich City2469925:4027
15.Newcastle United24661230:4224
16.Southampton FC24581131:4223
17.Reading FC24481230:4520
18.Wigan Athletic24551427:4520
19.Aston Villa24481220:4620
20.Queen's Park Rangers242101218:3716

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2557)

Přidat komentář
Rssa

1. pro krále přestupového období - LFC

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
fantomas

Kdo nic nedělá, nic nezkazí?

Reagovat
Rssa

Dva mladí a velmi talentovaní hráči v ceně jednoho Downinga? Já su spokojen

Reagovat
Woods

hlavne Sturridge je posila .... sebecky blbecek co nepozna slovicko prihravka....

Reagovat
13

Aha.

Reagovat
Kowe

zatím zasobčil jen jednou, při čtyřech zápasech to není špatný

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

S váma je vždycky sranda.

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

LFC ? Myslíš ten okresný klub v nemecku ? Neviem či hráči z tretej ligy sú najlepšími posilami ale tak

Reagovat
smazaný uživatel

a jejich nedělní prohru

Reagovat
Rssa

Chtě nechtě v neděli pomůžeme lemplům MU, protože City rozcupujem.

Reagovat
smazaný uživatel

mně by hrozně zajímalo, odkud berete to sebevědomí

Reagovat
smazaný uživatel

já už se na to vyseru, odteď jenom "mne"

Reagovat
Woods

coutinho a sturridge a uz ste krali prestupoveho? posily ako svina

Reagovat
kiwwi

kral prestupoveho obdobia je Odemwingie a momentalne by isiel hrat aj za LFC

Reagovat
Rssa

Ten se z Londýna nevymotá

Reagovat
Chazy

Není on ve WBA?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

co tady kroutis ocima ty suline

Reagovat
vodka

kde kroutí očima?

Reagovat
Rssa

To je vlákno jak z Montyho Pythona

Reagovat
herbage

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Tak snad proti Fulhamu předvedeme stejný výkon jako před týdnem.

Reagovat
Trand
Reagovat
kvasha16

skoda ze dnes tam tri body neostanu

Reagovat
smazaný uživatel

Aký St. James Park?

Reagovat
smazaný uživatel

Stadion Newcastlu.

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

Musel som to nejak prehliadnuť, ale výborne, tamten názov bol otrasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně ho nikdo nepoužíval, jen ses chtěl vysmát a pobavit na cizím neštěstí. Hanba tobě.

Reagovat
Chazy

Aspoň to bylo orgiinální, takhle si to člověk může plést s Exeterem

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a já ve skutečnosti fandím Notts County

Reagovat
Chazy

Já Oldhamu no

Reagovat
smazaný uživatel

Sports direct arena se to u nejmenuje

Reagovat
kiwwi

podobne prerobeny stadion jak OT az na tie plexiskla ci co to je, ktore to robia neosobnejsim

Reagovat
tomasinho

Come on you Royals! Dneska 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se Demba opováží nám dát gól. Hezky se bude dnes chovat jako Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby vůbec nastoupil.

Reagovat
Miguel19

Stejně hrát nebude..

Reagovat
fajdax

Dneska hrát bude.

Reagovat
kiwwi

to by vam gentleman Benitez nespravil...zo slusnosti ho necha na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

no boli aj lepsie...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Talker

Jsem fakt zvědavej, jak to dopadne. Ono ač ty statistiky vypadají hrůzostrašně, nějakou naději mám. Už jen proto, že jsme z 8mi zápasů nasbírali 19 bodů. Když k tomu přičtu venkovní formu, kdy jsme nasbírali výhry proti Evertonu, Norwichi, Stoke, Sunderland venku - byli jsme první, kdo brali 3 body z Goodison Parku a proti Stoke, Norwich předtím ztratil jednou, Southampton 2x...

Ono to vypadá, že FSW kurví co může, ale v lize to až na první 3 zápasy špatné není.

Reagovat
smazaný uživatel

FSW ??

Reagovat
Talker

Fat Spanish Waiter

Reagovat
smazaný uživatel

Není no. Od té hrůzostrašné série prvních zápasů ste na nás ztratili jenom tuším tři body.

Reagovat
Talker

5 - QPR prohra a remíza se Sotonem. 19/24 je naprostá paráda, zvlášť když vezmeš v potaz ty soupeře.

Reagovat
Miguel19

Tak venku jsem 2, nejlepší tým, o to nic...ale doma.

Reagovat
Talker

Hrajeme venku, proto to zminuju

Reagovat
tomasinho

Dneska držím s fantomase, Villa a Norwich by mohli urvat po bodu.

Reagovat
Chazy

Reagovat
tomasinho

Copak? Nechci, aby Toffees moc utekli LFC a aby QPR ohrožovalo Royals.

Reagovat
Chazy

Moh bys přát výhru Wiganu.

Reagovat
tomasinho

Tak klidně, i když ideál by tam byla remíza asi. Ale pokdu vyhrají i Royals, tak mi to vadit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Mikymausi10, zaznamenals?

Southampton left-back Luke Shaw has been rewarded for his recent form with a call-up to the England Under-21 squad

Reagovat
tomasinho

Wow, konečně tam bude schopný LB.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro sampionat bude dostupnej i Joe Bennett a Rose hral v PL v posledni dobe taky docela dobre, ale Shawovi to preju, bylo by super, kdyby byl jednicka.

Ten utok je porad problem, bohuzel. Asi bych hral na osamocenyho hrota se Sordellem (je silnejsi na mici nez Wickham nebo Kane) a spolehal bych na ofenzivni kvality kridel a Jonja. Kazdopadne je to dost silna generace, utok je asi jedina slabina, a to jeste kvuli tomu, ze nejlepsi utocnik uz hraje za acko

Reagovat
tomasinho

Jojo, fakt kvalitní tým, vypadá to hodně silně ten tým. Když si vemu tu obranu, kde je áčkař Jones, může tam být ještě Smalling, zraněný je Kelly a i tak je silná. V záloze je taky kvaltia velká, trojka Rodwell, Hendo, Jonjo, na křídlech Zaha/Ince/Sterling. Ten hrot je pořád největší problém jak píšeš. Já se bojím, aby nehrál spíše Wickham, ale tvoje varianta je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

A jet by mohl teoreticky i Wilshere nebo Oxlade

Reagovat
tomasinho

To by měl Wenger radost. Ale to by už byla fakt síla i s nimi. Pearce sice není kdovíjaký zázrak, ale na Euro se dostane vždycky, z posledních 3 má 2 medaile.

Reagovat
Bayern +

Sturridge?

Reagovat
tomasinho

Už je starý na U21. Je ročník 89, momentálně tam jsou 90 a níž. Služebně nejstarší je tam snad Henderson.

Reagovat
Bayern +

Aha, neviem preco ho mam furt za mladasa. A kto je tym utocnikom vlastne?

Reagovat
kiwwi

Welbeck

Reagovat
Bayern +

Aha dik. Bol som v tom, ze Sturridge je mladsi, v takom pripade by bol urcite mojou jednotkou na hrot. Vlastne u mna je aj v Acku, pokial sa nehra na osamoteneho Rooneyho.

Reagovat
kiwwi

no je to fakt smutne, ze albion fakt nema lepsieho utocnika ako Welbeck alebo Rooney - ja osobne by som vyskusal hrat diamant s Rooneym na podhrote a Welbeckom a Defoom na hrote

Reagovat
Bayern +

Podla mna to nie je typicke rozostavenie pre Anglicko, vzdy tam budu mat kridelnych hracov, tam by tych mladsich mohlo byt dost. V strede bude urcite niekto skusenejsi, najskor Barry. Istotu mas len Rooneyho na AM, ku ktoremu furt bude problem hladat hrota. V obrane by som problem nevidel, akurat ku Cahillovi by som staval nejaku istotu, nie zmatkara.

Reagovat
kiwwi

Cahill nie je vodca a to ho zraza dost nizko, inac je to vyborny obranca

jasne ze pre anglicko je proste typicke 4-4-2 resp. 4-4-1-1 ale tie kridla su proste nedostacujuce na svetovu uroven

ja by som to napriklad postavil takto:

Hart - obrana - Carrick - Cleverley, Wilshere - Rooney - Welbeck, Defoe

pripadne alternativy dopredu su Sturidge a Walcott

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

no problem az sa uzdravi Will Keane - fakt speci utocnik

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem nikdy hrat nevidel, kde si ho videl podavat dobry vykony? V PL U21?

Reagovat
kiwwi

repre U19 a U21 a v United U18 a rezerva...tak talentovaneho utocnika nie je siroko daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Promin, ale z vlastni zkusenosti vim, ze ze zapasu U21/19/18 a rezerv se nedaji vyvozovat prehnany zavery. Hlavne me ale zarazi, ze uz je mu 20 let a Fergie mu doted neumoznil kontakt s dospelym fotbalem. Pomohlo by to jeho rozvoji i repre kariere

Reagovat
kiwwi

umoznil, figuroval par krat v Acku, dokonca nastupil aj v PL na chvilu a pred touto sezonou povedal, ze Will dostane sancu v Acku - a tyzden nato si Will skaredo poranil koleno - samozrejme by nehraval v Acku, pretoze dosiel Persie, ale mohol ist na hostovanie do Champu

ono rezerva alebo U21 sa kludne da brat ako meritko - ked to sledujes aspon sem tam, tak proste vidis aka je uroven tych chlapcov - ked raz vidis Pogbu jak si tam zo vsetkych robi srandu tak vies, ze to je specialny hrac, vidavam tam v podobnej pozicii teraz Powella, ktory U21 level ma uz prerasteny a napr. Will je na tomto levely top hrotak - je to take fifipierko sice, ale inteligentny utocnik so super zakoncenim

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš počkať kým dorastie Jerome Sinclair

Reagovat
Talker

Kiwomya ho strčí do kapsy

Reagovat
tomasinho

Ale pořád tomu týmu chybí pořádný hrot.

Reagovat
Chazy

Nechceš hrát profi mlb fantasy ligu se startovným 1000,-? jsme jen 4..

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se mi nechce vas sponzorovat

Reagovat
Chazy

4. zůstane na svým, 3 si vydělaj, s tvojí úspěšností je to snadná cesta k penězům

Reagovat
Chazy

Ale musí nás bejt prostě 12, v takový lize je ta spravedlivost fakt klíčová a jen ve 12 členný hraje každej s každým 2x.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokazu si predstavit, jak bych dopadl, kdyby se zacalo hrat o penize Napad je to dobrej, ale nepujdu do toho, aspon letos ne, mozna nekdy v budoucnu

Reagovat
Chazy

Grrr, jako kdyby 1000 bylo nějak moc

Reagovat
smazaný uživatel

50. Pre výhru Norwichu

Reagovat
smazaný uživatel

ale Taarabt s Remym by mohli dát gól

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Godwinson

Newcastle Dnes doufám za tři body.

Reagovat
kvasha16

..pre Chelsea

Reagovat
Godwinson

Reagovat
kvasha16

co sa smejes? pod Rafom mame lepsi bilanciu vonku, takze sme vlastne favoriti

Reagovat
Talker

Vždy fandíš francouzskému týmu, co?

Reagovat
Godwinson

A k tomu ještě vrchním sympaťákům ... ale také je v tom má nedočkavost, nechci čekat na vyhazov Beníteze až do léta.

Reagovat
Talker

Hm, já bych si přál klid naopak, dotáhnout to 3. místo do konce sezony, potom vykopnout Rafu a sehnat normálního trenéra. Protože koho ulovíme uprostřed rozehrané sezony, po přestupovém období? Mě nikdo kvalitní nenapadá.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Godwinson

Blanc je kupříkladu stále volný (nevěřím, že na dlouho) a už se o něm jednou spekulovalo. Mourinho pořád ještě práci má, Guardiola dohodnutý, ideální chvíle pro něj. Byl by to sen. Na druhou stranu, on by speciální zacházení nedostal a jak už jsem tu psal jednou, nevím jestli bych mu "Chelsea přál" :)

Reagovat
Talker

Mourinho zatím práci má, Guardiola k nám nepůjde, Blanc teoreticky možný, ale umí anglicky? Dokázal by se adaptovat v průběhu jednoho týdne na Anglii a PL? Dokázal by si porozumět s hráči?

Já bych v případě vyhazovu FSW očekával spíš nějakého šedesátníka, ideálně Svena Gorana Eriksena nebo někoho podobného, což by vůbec nepomohlo.

To to radši doklepat s Rafou a po sezoně v klidu a s rozumem vybrat nového manažera, který dostane dlouhou smlouvu, aby CFC zbytečně nedržela "fond na propouštění trenérů" plný dlouho.

Reagovat
Godwinson

Ovšem, že umí anglicky ... ta adaptace by mohl být problém, to výše píšu. Řekněme, že jsem hodně naivní člověk a doufám, že by třeba zrovna on dostal prostor, což je nesmysl.

Po sezóně bude právě Mourinho bez práce a nevím, nevím ... osobně bych byl asi pro jiné.

Reagovat
Talker

Mourinha taky nějak moc nechci...

Osobně bych chtěl někoho z německé trenérské školy, ale ti nejlepší mají rozjeté různé projekty - repre USA, Německa... Nebude se jim chtít odcházet. A zrovna jejich styl hry se mi líbí. A to nemluvím o zasazování mladých hráčů do kádru atd, to by byl sen.

Podle mě dostane prostor až ten, kdo bude vybrán v létě, protože kdokoliv jiný je jen interim interim manager! Takže i kdyby Blanc přišel, tak pochybuju, že by dostal šanci, protože by to bylo bez "výběrového řízení".

Reagovat
Godwinson

Jj, souhlasím, ale v létě je podle mě výběr jasný ...

Reagovat
Bayern +

Joachim by bol uplny blazon, ak by k vam siel, z tohto pohladu ste uz uplne na posmech a jediny, kto to berie ako tak zo srdca je Mourinho, z tych top.

Low z klubov zoberie Real, Bayern, cisto teoreticky MU a MC.

Reagovat
Miguel19

Tak blázen bude kdokoliv, kdo k nám přijde

Reagovat
Bayern +

Taky Owen Coyle by vas momentalne zobral.

Reagovat
Chazy

Ee, ty primadony ze základu by neunesly, že je technicky zdatnější jak oni.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Miguel19

Já bych ještě zkusil přemluvit Hiddinka..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis, ze Poyet by byl pro Abramovice mala ryba? U Seagulls dela vybornou praci, vyznava podobny styl jako RDM a urcite sni o tom, ze jednou Chelsea povede

Reagovat
kiwwi

Myslis, ze Poyet by byl pro Abramovice mala ryba?

Reagovat
Talker

Tak on i RdM šel z týmu, který byl v PL na lavičku jako asistent trenéra, takže nevím, nakolik by Roman bral Poyeta za velkou rybu. Já to tipuju fakt spíš na nějakého Eriksona.

Reagovat
Kowe

zatím zasobčil jen jednou, při čtyřech zápasech to není špatný

Reagovat
Kowe

Reagovat
tomasinho

100. pro výhru LFC na Etihadu.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
niflheim

Reagovat
vladis271

fakt jak predajné děfky, odporný machiavellizmus, kvôli bodom a trofejám popriete aj najväčšiu rivalitu.

Reagovat
niflheim

Proč bych nemohl popřát tradičnímu anglickému klubu proti moru ve fotbale?

Reagovat
vladis271

lebo minule (a bol si to ty) keď ste tu mali minidebatu o tom, koho vy mufani najviac nemusíte v PL, a väčšina mufanov označila City, alebo Chelsea, tak ty a pár mušketierov sste označili LFC.

Reagovat
niflheim

Ty si ale pleteš jabka a Hrušky. Je rozdíl klub nenávidět a přát jim proti špíně fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem čo tu riešiš. Radšej nech vyhráva titul normálny klub. Nepotrebujeme ďalšiu Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda hlavně když hrajou United s umělotinama, zejména s CFC, přeju podvědomě United...

Reagovat
Maresma

Já si vždycky přeju remízu, ztratí oba týmy.

Reagovat
Rssa

Ty jsi byl vždycky jiný...

Reagovat
smazaný uživatel

No a co? Kdyby Liverpool bojoval o titul, taky by sis přál prohru největšího konkurenta. Tak si strč tu falešnou pokryteckou morálku za klobouk.

Reagovat
kiwwi

remiza bude stacit

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

United's total of 27 comeback points this season has only been bettered by one team in PL history (Newcastle with 34 in 2001-02).

Reagovat
kiwwi

jj to bola specialna sezona - jediny krat bol Liverpool pred United

Reagovat
smazaný uživatel

takých sezón bude v budúcnosti viac

Reagovat
smazaný uživatel

To si nekam uloz, at se tomu pak muzou nase vnoucata od srdce zasmat

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal1,chelsea 0,fulham10,everton0,west ham0,QPR1

Reagovat
kiwwi

z toho ti vyjde len Arsenal a QPR

Reagovat
Miguel19

Ani ten Arsenal bych řekl

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

I když chelsea asi prohraje

Reagovat
j_mrazik

Dneska si Arsenal neskutečně povodí Stoke, cítím to v kostech.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
sejber

po spackanom Poole to bude dalsia domaca demolacia o 3-4 goly

Reagovat
Miguel19

WC už asi neplatí co? Pěkně jsem jí vyhodil z okna

Reagovat
kiwwi

napr. ja som si nou len pohorsil, takze nemusis byt az taky sklamany...nie je to ziadna zaruka lepsieho timu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky čumim co sem to zas vyved.

Reagovat
kiwwi

njn, ja uz druhy tyzden na to pozeram - ale pamatam si, ze ked som to vykonal, tak som si hovoril jake to bude popici

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já vyměnil ty, co moc nedělali body, za lepší... Ale zase mám teď dilema, koho dát do základu.

Reagovat
Miguel19

Tak jasné no. Já už s tím dlouho nehýbal. Dneska jsem si tam dal akorát Silvu.

Reagovat
tomasinho

Mně pomohla zpátky na přední příčky.

Reagovat
kiwwi

aj tak len za mna

Reagovat
tomasinho

6 bodů je nic. Měl jsem špatný výběr kapitána, RvP zklamal.

Reagovat
kiwwi

*2 body

Reagovat
tomasinho

1283 a ty 1289.

Reagovat
kiwwi

spravil som transfer za body

Reagovat
tomasinho

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

keby som namiesto Mignoleta dal naposledy do brány Jussiho, tak dnes už sa hrejem na 9. mieste o 4 body pred hrubasom.

Reagovat
kiwwi

taky keby mam asi 100 uz a mohol som hrat o zajazd na PL

Reagovat
Bayern +

Ale Joey nam to zatial kurvi.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ju využil pred 2 kolami a výsledky hovoria za seba... 88 a 93 bodov. Snáď to nie je len krátkodobé.

Reagovat
kiwwi

“Before I signed for United in 2002, I remember talking to Nicky Butt at the World Cup in Japan.”

“He said, ‘If you think you get a big following with England, wait until you sign for United’. I didn’t really get it at the time but he was absolutely right.”

---

Rio Ferdinand

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nehraje dnes Berbatov. Ale aj tak mám tušáka, že Fulham dnes môže niečo uhrať. Nové posily, nový impulz a MU v poslednom zápase nebol nejak presvedčivý. Hlavne nedostať rýchly a lacný gól. A pri všetkých tých absenciách, dúfam, že stred bude Karagounis - FRIMPONG.

Reagovat
kiwwi

Hlavne nedostať rýchly a lacný gól.

to pises o kom?

Reagovat
smazaný uživatel

Síce to dostáva MU , ale píšem o Fulhame. V posledných zápasoch zvlášť proti silným tímom dostali hneď gól: MU 3.minúta a proti City 2. minúta

Reagovat
kiwwi

pri navsteve craven cottage som mal vzdy neprijemne pocity, ale teraz som uplne v klidku - full zostava, u nas boli tragicki, nic insie ako 3 body neberiem (aj tak to bude bod, alebo 3 body po drame a vitaznom gole z 99. minuty)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Snad se dneska vyhraje, forma na to je, sebevědomí taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavý, či Nacho bude hrať. Začať kariéru na Ostrovoch zrovna proti Stoke... aby sa nám po zápase nezbalil a nezdrhol späť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som čakal proti Stoke Vermu, ale keďže je s otáznikom, tak by som to neriskoval, zvlášť proti Stoke a ešte keď máme len troch stopérov.

Reagovat
pajamu

Snad to na Fulhamu ukopeme, třeba jako vloni 5-0

Reagovat
kiwwi

Norwich XI QPR: Bunn, Martin, Johnson, Bassong, Turner, Snodgrass, Holt, Pilkington, Hoolahan, Garrido, Tettey

QPR XI v Norwich: Cesar, Fabio, Samba, Hill, Traore, SWP, Derry, Mbia, Townsend, Taarabt, Mackie

Reagovat
Honza Matoušek

Kde je Remy?

Reagovat
smazaný uživatel

nezmestil sa do autobusu.

Reagovat
mithro

groin injury

Reagovat
kiwwi

zaujimava zostava QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Ja toho Harryho nechapu Obrovska sance na 3 body a stejne necha Remyho sedet, navic zase musi nacpat na LB toho mantaka Traoreho, kterej tak maximalne nahraje na gol souperi

Reagovat
Garbicz

Remy není ani na lavičce.

Reagovat
Maresma

Remy

Reagovat
smazaný uživatel

QPR Team News: Odemwingie on the bench, in the car park

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=CPnaf8GbOUQ

Nevim jestli to tu už bylo, nemám ho rád, ale dobře on tady.

Reagovat
smazaný uživatel

The QPR squad looks like football version of the Expendables

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Dneska chci prostě debakl bez nervů Robin hattrick.

Reagovat
Nikikrew

UF ako ma boli hlava ale dnes Arsenal musi!!!

Reagovat
madridcan

Pche komu treba wild card? Za celu sezonu som spravil tak pat transferov aj to kvoli zraneniam alebo prestupom inde a kralujem H2H A suverejne ziskam titul, nikto ma nezastavi.

Reagovat
Honza Matoušek

H2H je trapný, já na to mam hroznou smůlu... Jsem 70. a to mam víc bodů jak 60 lidí předemnou

Reagovat
madridcan

keby si bol trapny, tak by to zrazu prve nebolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trošku si vymenil slová.

Reagovat
madridcan

Dobre mi jebe...keby si bol prvy, tak by to zrazu trapne nebolo

Reagovat
Garbicz

Reagovat
Honza Matoušek

Je to o štěstí

Reagovat
Honza Matoušek

Stejnak můžeš bejt první a pak prohraješ jeden zápas v PO a jsi v hnědce.

Reagovat
madridcan

Lenze najprv by som ho musel prehrat. Ale ja ho neprehram. Viem sa na supera pripravit, sijem taktiku ako Coco Chanel sila rifle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

go to Madrid madrican, you´re drunk

Reagovat
smazaný uživatel

celkovo mám o vyše 30 bodov viac než ty, ale v H2H mám o 8 výhier menej než ty. Ty si sa musel narodiť pod šťastnou hviezdou.

Reagovat
soukup

Co bylo na remíze s Wiganem překvapivýho?

Reagovat
Chazy

Taky nevím

Reagovat
madridcan

200 pre dnesnych 5 golov van Persieho

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pokud budou vlastní, tak proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

fakt neskutočná vlezdoprdelka, utri sa

Reagovat
I am Mancunian

pan kokotek

Reagovat
vladis271

musíš to mať ťažké s takým menom

Reagovat
I am Mancunian

daj este nieco neskutocne mudre

Reagovat
niflheim
Reagovat
Chazy

Je to nepříjemný no, právě absence zranení loni Wiganu hrozně pomohla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole čo je s Ryom, prv sa mal vrátiť na začiatku Januára, potom 12., potom 1. februára a teraz 23. až ?

Reagovat
Chazy

Připravujeme ho na kariéru v Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako obvykle v horní polovině. Zajímalo by mě dlouhodobý průměr počtu zraněných hráčů. Určitě bychom byli na prvních místech.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted uz je to v pohode, jedinej dulezitej hrac, kterej nam chybi, je Hatem

Reagovat
smazaný uživatel

Díky neskutečnýmu přestupáku -. jinak by chyběl Hatem a Simpson ze základu. Ryan jako první střídající. Snad to dnes dobře dopadne.

Reagovat
cristiano.K.

Remy zraněn?

Reagovat
Garbicz

Reagovat
cristiano.K.

těžko soudit?

Reagovat
mithro

jj, groin inj, podla sky sports

Reagovat
iamek

Kurnik mam jednicku an QPR :/. A na Remyho jsem spolehal.

Reagovat
Honza Matoušek

Já ho mam jako majstštyk ve fantě

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Já je mam v handicapu

Reagovat
Counter

Live picture of The QPR team-bus arriving at Loftus Road, ahead of the early-kick off against Norwich City.

https://pbs.twimg.com/media/BCGUUTPCUAETbC7.png

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

tuším dokonca východňár

Reagovat
Darren Fletcher

dnes dostanes ja vyjadrenia na twitteri

Reagovat
madridcan

On vtedy poslal zene list s touto fotkou a napisal tam: ,,No vidis draha. Ci doma, ci v zahranici-stale s flasecku."

Reagovat
Whitemedia

Hrál tu už někdo nový Devil may Cry?

Reagovat
Placebo

QPR je tak nechutně slátanej tým, že se mi chce blejt

Reagovat
Darren Fletcher

qpr pohodova jednotka

Reagovat
fantomas

No to tak..

Reagovat
Darren Fletcher

sympatie bokom, dnes to tak bude

Reagovat
fantomas

Nic moc tomu nenasvědčuje.

Reagovat
cristiano.K.

já dal under,což je bez Remyho poměrně reálné.

Reagovat
smazaný uživatel

Já zkusil handicap.

Reagovat
Darren Fletcher

mne stacil kurz 2.00, ale tiez som na to myslel. kombinacia s handicapom PSG vcera

Reagovat
fantomas

Ty vole, Hughton to hraje jak NHL, absolutně bez rotace a ještě to vypadá, jak kdyby Pilkse odmítal stáhnout (nebo on sám se odmítal stáhnout) "jen" proto, že ho trochu táhne hamstring.. :)) se z toho fakt poseru.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
pajamu

A už je dole

Reagovat
fantomas

No, a to tam pokulhával od náký pátý minuty. Snad si to nezhoršil..

Reagovat
smazaný uživatel

Bennett by si mel se Snodgrassem vymenit strany, stejne se proti QPR budou prosazovat hlavne po stranach.

Reagovat
vodka

přes fábia jim to moc nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze jsou QPR dopredu neskodni, az zacnou tlacit (pokud vubec ), tak se vysune i Fabio vic dopredu a pak se mu stava, ze se zapomina vracet. A Traore je jasnej, ten i kdyby porad zustaval v obrane, tak by ho obesel 1v1 i Whitehead

Reagovat
fantomas

Hlavně vlevo zatim hrál buď jednonohej Pilks, nebo Bennett přes nohu, co tam prakticky vůbec nenastupuje, takže..

Reagovat
smazaný uživatel

Proto bych je otocil, aby to meli aspon na centr rovnobezne s brankovou carou, ty Snodgrassovy balony dovnitr sice vypadaji hezky, ale Holt se pres Sambu nema sanci prosadit.

Reagovat
fantomas

Když Bennett žádnej centr nemá. Ale je jasný, že by mu to líp sedělo vpravo, už jen kvůli tomu většímu prostoru, kterýho dovede využít.

Reagovat
vodka

Reagovat
Trand

Tak Drenthe v Alaniji Vladikavkaz.

Reagovat
A Seleção

Reagovat
Zaschrona

No a nebyt vyhazovu Dalglishe, tak ted mohl hrat za LFC.. No, dobre mu tak..

Reagovat
I am Mancunian

traore je fakt traged

Reagovat
Trand

Reagovat
A Seleção

Proc nehraje Rémy?

Reagovat
Side

Traore

Reagovat
vodka

ty vole, QPR je zoufale nesehraný tým, Traoré je supertragéd a ten střed Derry - M'Bia je kreativní jak pokladní v kauflandu...

Škoda toho Samby, ten má sice problém s terénem, ale obrannou hlavu eště neprohrál.

Norwich kompaktní, ale je to taky málo kreativní, vidím to na 0:0, nebo 1:1 po standartkách, nebo nějakém kiksu obran.

Reagovat
fantomas

A vzhledem k tomu, že Snodgrassovy standardky >>>> Taarabtovy standardky, bude to 0:1.

Reagovat
vodka

Samba>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> kterýkoliv jiný hlavičkář

Reagovat
vodka

ale je pravda, že by na něho napřed musel letět balon..

Reagovat
vodka

zase...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fantomas

A proto už tam byly tak tři poměrně nebezpečný hlavičky.

Reagovat
fantomas

*pro Norwich..proti vůbec žádná

Reagovat
vodka

jediný balon, který ze standartky na něho trošku letěl sebral Bunn

Reagovat
fantomas

Co neudělá Taarabt, to QPR nemá..

Reagovat
vodka

zároveň ale Taarabt strašně, ale strašně sobčí, ty situace se daly vyřešit mnohem líp.

Reagovat
vodka

a nechápu, proč to vůbec neháže do stran, když tam jsou pravidelně křídla naběhlé...

Reagovat
smazaný uživatel

on má len jeden štýl hry. Dostať loptu, otočiť sa s ňou k bráne a utekať k bráne. Potom nasleduje buď strela, kľučka alebo kolmica, nič iné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak poznas jeho kolmici od strely? Konci v nizsi rade na tribune?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

jsem jedinej komu to nepřijde vtipný

Reagovat
fantomas

Njn, holt potřebuješ aspon elementární znalost Taarabtova projevu, aby ses zasmál, neni to uplně pro každýho.

Reagovat
herbage

co právě QPR občas sleduji, tak vždy je o parník nejlepší na place, všechny akce jdou přes něj a hraje i týmově, takže nevím co vám vadí. Fakt bych si ho dokázal představit v Arsenalu, kdyby přestal dělat blbosti

Reagovat
vodka

týmově? sorry, ale ne. Balon drží víc než Ramsey v nejhorších dobách. Že jdou všechny akce přes něho je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

nie je to na biggrina, ale ocenil som snahu. Lepsie než hrubasov včerajší pokus o vtip pri Gylfim.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, dovolil jsem si vic, nez je tvoje jesitnost schopna unest

Reagovat
smazaný uživatel

nie, to s mojou ješitnosťou nič nemá, ja dobrý vtip na svoju adresu oceniť viem. Jednoducho to bolo slabé a a pod tvoju úroveň, veď to vidíš aj podľa tej sorty ľudí, čo sa na tom zasmiali.

Reagovat
herbage

nn

Reagovat
Bayern +

Ani mne, vsak je jasne, ze bez Taarabta by nemali ani tych ubohych 15 bodov (jedine ak by hral na AM Cesar).

Reagovat
fantomas

Chtěl sem dopsat no, že je hodně smutný na tohle spolíhat, ale to si u mě už snad každej domyslí. Je k nevíře, jak moc závislí dovedou bejt na jednom labilovi..

Reagovat
vodka

hlavně když je na lávce Granero

Reagovat
pajamu

M'Bia

Reagovat
vodka

Fábio se na ty náběhy može vysrat, proč tam nabíhá, když dostane balon jednou z 10 náběhů...

Reagovat
vodka

ok, ve 3 ho asi ubrání strašně komický souboj

Reagovat
vodka

*Sambu

Reagovat
fantomas

Tři na Sambovi a zbytek nechat na Taarabtovi dobrá taktika, takle se nemusej bát až do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas šlágr tyhle zápasy sou zajímavý tak tři kola do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Obránce Newcastlu Steven Taylor se po přílivu francouzsky mluvících posil do týmu začal učit jejich jazyk. "Snažím se mluvit co nejvíc. Mám samozřejmě hrozný přízvuk, ale snažím se. Chci se naučit francouzsky co nejlíp," sdělil Taylor deníku Daily Mirror.

Reagovat
I am Mancunian

uz je to tu

Reagovat
smazaný uživatel

vedel som to

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle have played eight different French players in the Premier League this season - more than any other side in the history of the competition.

Reagovat
smazaný uživatel

to sme ich nemali viac?

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne nie, najviac ich bolo asi pred 2 rokmi a to som napočítal len 6.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Taylor je pán. On se stará o dobrou atmosféru v kabině a o týmovýho ducha. Jsem i docela rád, že se nezahazuje v reprezentaci a máme ho jen pro sebe

Reagovat
Chazy

Jeho mám rád, na to nereaguju

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

slabý futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem Tim Krul dnes odehraje 100. zápas za NUFC. Snad bude mít na co vzpomínat

Reagovat
smazaný uživatel

Félicitation!

Reagovat
vodka

jinak pokud přijde na hrot Zamora, tak bude mít Norwich dost problémy...

Reagovat
smazaný uživatel

Fanouškovská stránka Chelsea na FB: Uplynulo sotva pár týdnů a Demba Ba se vrací na místo, odkud k nám přestoupil

Nějakej fanoušek Chelsea: jak to?:O :(

Reagovat
smazaný uživatel

je tam nějaká dohoda že proti Newcastlu hrát nemůže?

Reagovat
smazaný uživatel

prečo by mala byť?

Reagovat
smazaný uživatel

taky nevim, ale už to tu bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

mam na mysli jeden zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, nikdy v životě, má to i v občance a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea ho doslova vykoupila díky klauzuli, ale i kdyby, tak by k žádný takový dohodě nedošlo... to je nesmysl.

Reagovat
vodka

Howard v EFC první sezonu po přestupu proti MU nechytal. První půlku sezony byl na hostování a v druhé půlce už na přestup, ale platila gentlemanská dohoda mezi manažery.

Reagovat
Eric_The_King

Sirovi se asi nikdo neodváží vzdorovat, když si řekne o gentlemanskou dohodu

Reagovat
smazaný uživatel

Gentlemansky by třeba Ba mohl odmítnout dneska nastoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo sorry, spletl sem si to. To platí u hostování, né u přestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

pri hosťovaní je to dokonca zakázané.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pitomost ne? Každý tým při pouštění hráče na hostování má právo rozhodnout zda-li chce, aby jeho hráč měl právo nastoupit při případném utkání s týmem ze kterého hostuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, je to v pravidlech.

Reagovat
smazaný uživatel

In the Premier League, players on loan are not permitted to play against the team which holds their registration (section 7.2 of rule M.6)

Reagovat
smazaný uživatel

v rámci PL je to zakázané.

Reagovat
smazaný uživatel

v pohároch je, myslím, dovolené, pamätám si, že proti nám hral Watt v pohári.

Reagovat
smazaný uživatel

pitomost by bola, keby o tom rozhodoval klub..tak je to spravne

Reagovat
Chazy

Tak to pochopil špatně no

Reagovat
smazaný uživatel

Ona je celkově švanda koukat na ty inteligenty, co "fandí" Chelsea na FB.

Reagovat
Chazy

Výlučně chytrý fanoušky má tady jen Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že to je u každého klubu stejné

Reagovat
smazaný uživatel

No já teda prohlížím fanoušky na FB (podotýkám, že jenom na FB) všech klubů z PremierLeague a čím protekční a bohatší klub, tím stupidnější a debilnější lidi. Kupříkladu třeba City nebo Chelsea... ale tak neberu to nijak vážně, protože na FB jsou občas takovýhle výplody všude.

Reagovat
kvasha16

az na tie "protekcne" kluby, bohate hej, ale protekcne? nie... napriklad Chelsea myslim dost "inteligentvo" nabrala vitazstvom LM

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš příchodem Torrese.... ti stupidní opustili Liverpool a přisrali se k Chelsea, ale ono to není jen tím nebo tou Ligou Mistrů... v Chelsea takováhle arogance a rozmazlenost panuje několik let. Věčně někoho chtěj vyhazovat, kupovat a jsou netrpělivý. Nemají absolutně přehled o jiných klubech a navíc chytaj se tam všeho, co ty admini těch stránek píší. Nemám je rád.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Asi byl zrovna v nastavení "fandím Citizens".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*Cityzens, to je taky jejich klasika

Reagovat
vodka

to najdeš všude, nemá třeba 11 let?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: #SerieA club Roma have sacked their manager Zdenek Zeman.

Nehovorili, že sa vyhadzovu vyhol? V Serii A robia všetko naopak

Reagovat
vodka

Samba jaká chyba...

Reagovat
I am Mancunian

FABIO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Zamora da dneska gol

Reagovat
cristiano.K.

kdyby hrál od začátku,tak jsem na něj vsadil s mackiem jako falešným útočníkem to riskovat nejde.

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

Sákra a ještě penalta.

Reagovat
vodka

penalta hodně přísná, ale minifaul to možná byl.

Reagovat
Tomekcz

Bunn to je vul

Reagovat
fantomas

Lol no to je mrdka.

Reagovat
vodka

TAARABT, sem to tušil, že nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

BUNN!!! TAARABT!!

Reagovat
I am Mancunian

taraabt

Reagovat
smazaný uživatel

Adelka

Reagovat
Side

penalta?

Reagovat
Side

jo byl tam kontakt

Reagovat
smazaný uživatel

Docela jasna

Reagovat
Side

jj, sem si toho kontaktu nevšiml, ale po opakovačce to je jasný

Reagovat
pajamu

Si děláš prdel, ty voe

Reagovat
fantomas

Ty vole, hodně dobrej zákrok.

Reagovat
cristiano.K.

ví,že mám under,Taarabt

Reagovat
Miguel19

Dobře mu tak debílkovi

Reagovat
smazaný uživatel

taky máte občas pocit, že víte přesně co se stane? jak jsem viděl Taarabta, že to jde kopnout tak jsem přesně věděl jak to dopadne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

ty fandíš tomu cirkusu?

Reagovat
smazaný uživatel

Slovanu? nefandím, ale zaujímam sa o nich a páči sa mi to, akú robia Slovensku dobrú reklamu.

Reagovat
Lacko_Boh

z pohľadu KHL asi robia(nesledujem,o hokejove dianie na svk som stratil záujem dva roky dozadu ) len som bol prekvapený keď fandíš Arsenalu,resp. uznávaš jeho hodnoty že by si fandil Slovanu(ale keďže nefandíš tak je to čo som písal zbytočné )

Reagovat
smazaný uživatel

Bunn ve fantě.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

dřepkins

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, já si tak přeju, aby se jednou Chris vrátil na St. James

Reagovat
vodka

eštěže na hřišti neni Granero, takto može Taarabt ty standartky kurvit do aleluja. Jinak tipuju, že QPR to nakonec dá.

Reagovat
Side

Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny Monreal, Diaby, Arteta, Walcott, Wilshere, Ox - Giroud

Pěkná, jenom škoda, že nehraje Aaron místo Artety

Reagovat
Side

Arsenal subs: Mannone, Jenkinson, Santos, Ramsey, Rosicky, Cazorla, Podolski

Reagovat
fantomas

Ok, tak to radši kouknu na Ghanu..

Reagovat
Counter

Boooo

Reagovat
fantomas

Stoke s Artetou a Oxem mi za to fakt nestojej no..jeden zápas z 38 vynechat můžu.

Reagovat
Counter

Můžeš kolik chceš, akorát na to budu psát booo :-)

Reagovat
fantomas

Njn..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk by řek že když Cazorla sedí, tak bude hrát Rosa. Aha No Wenger je úžasnej v tom, že dělá z krajních beků křídla, z křídel defensivní záložníky nebo hroťáky a ze stoperů krajní obránce.

Reagovat
fantomas

Prej že sou tyhle zápasy zajímavý jen v posledních kolech velkej bullshit, skvěle se bavim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

tak první poločas byl jalový...

Reagovat
fantomas

Nijak zvlášt a ani by to nic neměnilo na tom, že Adagios plácl nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby nehrál Norwich, tak tě to vůbec nezajímá

Reagovat
fantomas

Pochopitelně že zajímá, mě až na nějakých 5 zápasů v sezoně zajímá uplně každej..

Reagovat
smazaný uživatel

Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Diaby, Arteta, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Giroud

Reagovat
Trand

Szczesny – Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal – Diaby, Arteta (c) – Walcott, Wilshere, Oxlade-Chamberlain – Giroud.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

bez Santiho a s Artetom v základe? Cítim prúser.

Reagovat
Trand

Santimu prý umřel strýček, ale jak je to pravdivé, to nevím.

Reagovat
Trand

Vermaelen zraněný?

Reagovat
fantomas

Byl doubtful no.

Reagovat
Lacko_Boh

pekná

Reagovat
Trand

Mně se teda nelíbí vůbec.

Reagovat
Lacko_Boh

na to kto je k dispozicii je slušná,Jackie na podhrote,Arteta späť,posila hned v zaklade,akurat ten chambo no...

Reagovat
Trand

Mnohem raději bych to viděl bez Artety a s Aaronem, Artetu tam kdyžtak poslat někdy na 60. minutu.

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta, Ox out, Rosa, Ramsey in

Reagovat
Lacko_Boh

v strede dvojca Ramsey Diaby to by nerobili dobrotu.možno Aaron Jackie a pred nimi Rosa by vyzeralo lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron, Jack vedľa seba, ako doteraz a pred nimi Diaby ako AM. A z krídla Rosa diktujúci tempo. Mňam.

Reagovat
Lacko_Boh

aj Wengerova bude šlapať,2:0

Reagovat
Lacko_Boh

haha až teraz mi došlo že som tipol čiste konto

Reagovat
Arbiter

Team: Cech; Ivan, Cahill, JT (c), Cole; Ram, Lamps; Oscar, Mata, Bert; Ba. - subs: Turn, Fer, Azpili, Ake, Benayoun, Marin, Torres. #CFC

Reagovat
Sali5

No.. asi nejlepší možná

Reagovat
Godwinson

Se divím, že místo Oscara nehraje Ferreira

Reagovat
Zaschrona

Everton (to face Villa): Howard - Jagielka, Heitinga, Distin, Baines - Gibson, Osman - Mirallas, Fellaini, Pienaar - Anichebe. #EFC #EITC25

Subs: Mucha, Duffy, Neville, Oviedo, Hitzlsperger, Naismith, Jelavic.

Super. Jen skoda, ze nehraje misto Heitingy Neville..

Reagovat
vodka

Jenas před granerem

Reagovat
niflheim

Granero šel kvalitně do kytek od té doby, co je tam Arry.

Reagovat
vodka

hlavně ho posadil, on až tak špatně nehrál. Celkově je to komedie, pošle pryč Faurlina a přivede Jenase...

Reagovat
niflheim

Když se podíváš i na ty spekulace a nedotáhnuté přestupy, tak si tam Arry staví takový malý Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

...a na Chelsea hral Granero v zaklade a hral super a vyhrali a potom ho z nicoho nic posadil, asi v tom bolo aj zranenie

Reagovat
Kyrill

Doufám, že od nich Esteban v létě odejde. Takovej sympaťák si nezaslouží sedět v týhle žumpě.

Reagovat
smazaný uživatel

Magpies unchanged

Tak snad bude Marveaux impact sub za Jonase v druhý půlce.

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, ten Marveaux nebude hrávať základ? A to som sa tešil, jak som ojebal systém a získal takého hráčaza 4.5 vo fante.

Reagovat
Counter

je po zranění

Reagovat
smazaný uživatel

jeho tatko ho musí mať z porcelánu alebo čo, on vydrží menej než Diaby snáď.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on byl zraněný lehce, asi lepší do takovýho zápasu ho nenasazovat zezačátku. Nevím jak vážné to měl.

Reagovat
Maresma

To sou centry...

Reagovat
vodka

Ben Haim za Fábia, to si snad dělá prdel

Reagovat
I am Mancunian

zraneny je

Reagovat
vodka

sem si všiml, ale radši bych tam fláknul i toho Parka...

Reagovat
pajamu

Nechápu, to už nedají

Reagovat
Kowe

To je zas výběr na DIGI.. že jsme je vůbec pořizovali doma

Reagovat
Tomekcz

za chvilu budem hrat s QPR venku a oni si privedou Sambu, co tam s nim bude chudak Vidic delat

Reagovat
pajamu

Taarabt

Reagovat
Trand

Arry by to dal.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
I am Mancunian

ben haim

Reagovat
pajamu

Vypadá trochu jako Louis Litt

Reagovat
fantomas

Uff, Bass se mi dneska nelíbí.

Reagovat
Miguel19

Koukám zase bez křídel. To ať radši zkusí na křídle Torrese než Bertranda...

Reagovat
smazaný uživatel

Hughton strida nejak brzo

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát to píšu

Reagovat
smazaný uživatel

Baines kapitán a Fletcher vice-kapitán? to som nastavoval nadrbaný?

Reagovat
Sali5

Sorry za OT:

Trenér Zeman dostal důvěru, od AS Řím odvolán nebude

29.01.2013

Vedení AS Řím došla trpělivost, český kouč Zeman u týmu končí

2.2.2013

Reagovat
vodka

taliáni, no...

Reagovat
smazaný uživatel

to už je taková klasika, ať je prohlášení jakýkoliv, vždycky to znamená opak

Reagovat
smazaný uživatel

Za Wengerove rotovanie a nenasadenie Rosu

Reagovat
Miguel19

Za výhru Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Bunn s 11 bodama na lávce. Jestli Mignolet dostane tři fíky, tak ať je dá aspoň Le Fondre.

Reagovat
fantomas

Ok no, remízu beru, QPR nakonec těch posledních 10 minut slušně tlačilo.

Reagovat
vodka

Na toho Sambu sem se těšil, předvedl sice jednu chybu, kde se snažil hrát ofsajd ve chvíli, kdy neměl, ale jinak hodně dobrý. Taarabt je blb, Norwich je výborně sehraný.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesar, Townsend Bunn, Bassong Taarabt největší zoufalec zápasu

Reagovat
fantomas

Bassong nehrál nijak extra, nákej rozklepanej. To bych radši pochválil Turnera asi..

Reagovat
cristiano.K.

chtěl jsem vsadit barák na AFC,ale v týhle sestavě fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle updated logo. Vyzerá fajn

https://pbs.twimg.com/media/BCGz8_NCUAAxh1s.jpg

Reagovat
Godwinson

Tohle jsou strašný joky, až jsem se skoro zadusil smíchy

Reagovat
smazaný uživatel

musíš ale uznať že vyzera skvelo

Reagovat
Godwinson

To zase jo, se musí nechat :)

Reagovat
Godwinson

Mapou na lavičce? Ale no tak :(

Reagovat
cristiano.K.

proč nedali radši NUFC-CFC?

Reagovat
Darren Fletcher

dali

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo nějakej funkční sop na Arsenal?Našel sem jen ty povypínaný.Kdyžtak dík

Reagovat
smazaný uživatel

10. minut před výkopem se mi rozjeli Rusáci..uffff,ale je to čím dál horší

Channel - 138164

Reagovat
Side

Reagovat
Side

hm teď mně to spadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Mně nejedou.

Reagovat
Arbiter

Tak dneska Lampard gól a bude jediným hráčem PL, který dokáže v deseti po sobě jdoucích sezónách vstřelit 10 gólů Ono vlastně není ani žádný hráč (krom Lampíka), který by to dokázal 9x

Reagovat
smazaný uživatel

Máš něco kvalitního prosím? AceStream mi typicky nejede a sopcast není ani jeden. Dík

Reagovat
Miguel19

Já pojedu asi tady..

http://nirsportz.eu/stream1.html

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
Arbiter

hledám, hledám...

Reagovat
smazaný uživatel

A to přitom letos hraje z pozice, kdy se s Ramiresem střídá na "DM", všechna čest.

Reagovat
papos182

Tak to je vykon tedy, kdyz drtivou vetsinu dal letos ze standardek

Reagovat
Arbiter

ne

Reagovat
papos182

Od te doby, co se s Ramiresem strida na DM, nedal ani jeden gol ze hry. Predtim par golu ze hry dal, ale to hral vyse (pod nim hral jeste Luiz).

Reagovat
Talker

Takhle - kdo má více než 5 za sebou? Nebo 10 za celou karieru?

Reagovat
Arbiter

každou z předchozích devíti sezón vstřelil 10+ gólů. Nikdo to ještě před nim nedokázal...

Reagovat
smazaný uživatel

jakási pochybná sestava koukám...

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně se těším na Jackieho na AM

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký flash na Arsenal ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

luxusni flash diky

Reagovat
Rssa

Ti fandové Newcastlu

Reagovat
cristiano.K.

OT: bude někdo sledovat lety na lyžích místo fotbalu?

Reagovat
Zaschrona

kdyby nedavali ten blbej tenis, tak na pozadi bych to mel..

Reagovat
Darren Fletcher

DIGI

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

to uz na Newcastle ani nezozeniem normalny sopcast

Reagovat
Miguel19

SopCast už je komplet v pitchi..

Reagovat
madridcan

500

Reagovat
supervizor

Sop na Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

A je tam.

Reagovat
Zaschrona

Heitinga

Reagovat
fantomas

BENTEKEEEEEEEE

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Mel jsem na nej v kurzu 4,0, ze da gol

Reagovat
fantomas

Reagovat
Manik...

Kde jsou všechny SopCasty? Mi nějak zmizely . Všude je jenom Flash nebo AceStream či Stream Torrent

Reagovat
Zaschrona

Skodaaaa.. Felli

Reagovat
Lacko_Boh

Arteta prihrávečka jak lusk

Reagovat
hefy

Chazyy, dneska sedí na lavici další španělskej talent, kterýho máme dokonce ze samotné Barcelony.

Reagovat
tomasinho

KEBEEEEEEEE!!!!!!! Krásný gól

Reagovat
Side

Kurva to je utrpení, žádnej flash ani sopcast mně nejede a acestream se pořád seká. Se na to můžu vysrat

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Side

Díky, konečně něco

Reagovat
niflheim
Reagovat
Trand

Giroud je skvělýýýýýýýý!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Theo. Jen by to zase chtělo zpřesnit finálku...

Reagovat
smazaný uživatel

Theo je dnes nějak při chuti..

Reagovat
Trand

Reagovat
Miguel19

Po 10 minutách jsme si konečně dali 3 přihrávky za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

acestream://aa5f3c0a48f73aa03f2c61129f86fe9a1fcdcb9c

Arsenal švédsky, ve slušné kvalitě.

Reagovat
Trand

Reagovat
niflheim

http://socsportslive.com/pg/18 Tohle je anglicky a jede mi to dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

a ide ti to tak, ze ti to stale nenacitava? lebo mne to ide tak 20 sekund a potom vkuse to zacne nacitavat a tak dookola

Reagovat
smazaný uživatel

Už se to rozesralo.

Reagovat
Zaschrona

Extremni minela od Moyese poslat Heitingu na Bentekeho.. Johnny to absolutne nezvlada..

Reagovat
Miguel19

Lampsi

Reagovat
Miguel19

Ale Mata, Cole

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Prej zase hrajeme píču.

Reagovat
Mihi

Mata geniálne

Reagovat
Mervin

Arsenal tužka zase

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Maresma

bentekeeeee

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Manik...

Bertrand na křídle? Tyhle výmysly zkoušel už Boas a je to k hovnu

Reagovat
niflheim

Tak kdy Wilkinson dostane kartu?

Reagovat
supervizor

Nemáme pohyb dpc.

Reagovat
tomasinho

Royals zatím výborně, nepustili pořádně Sunderland za půlku, drží míč, po centrech zlobí, dali krásný gól. S tímhle prostě nemůžou spadnout. Akorát místo Apkana mohl hrát Guthrie nebo Karacan na uklidnění hry, zatím je takový plašan, rychle dává míč od nohy.. Naštěstí Leigertwood je výborný.

Reagovat
tomasinho

A když tak na tak koukám, tak se divím, že MON nepřivedl žádného krajního beka, to je hrůza, že tam musí hrát Gardner s Colbackem, Kebe s McClearym je cvičí.

Reagovat
papos182

Tak Akpan hraje diky tem asistencim z minuleho kola, ne?

Reagovat
tomasinho

Je to možné, ale nevím, ten zápas jsem neviděl minule. Ael vypadá hodně slušně.

Reagovat
Zaschrona

ANICHEBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires už aby se vrátil Mikel

Reagovat
Zaschrona

Skoro jako mladej Drogba

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

krásny uvolnění a zas na hovno centr

Reagovat
Trand

Arsenal trademark.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel no

Reagovat
Manik...

Chelsea si koleduje

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou marní, pojďme góla

Reagovat
Side

Merte vyhrál hlavu

Reagovat
Zaschrona

A zase Heitinga show..

Reagovat
smazaný uživatel

Villans v tom Liverpoolu letos řáděj.

Reagovat
fantomas

Hoho, Villa..

Reagovat
fantomas

GABBYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Sedmy gol proti EFC v kariere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Gabyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Vilaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
hefy

Garyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Trand

Foy.

Reagovat
tomasinho

Federici krásný save. To byl fanta tah. Kebe góla navíc.

Reagovat
tomasinho

Ale je nějaký tlustý mi přijde, přibral určitě.

Reagovat
fantomas

Parádní fanta tah, vskutku.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle zatím na jedničku... bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Agbonlahor

Reagovat
smazaný uživatel

In March 2006 Gabby scores on his debut at Goodison. And no, that wasn't the last time he scored away from Villa Park #AVFC

Reagovat
niflheim

Latics

Reagovat
smazaný uživatel

kde pozerate Newcastle?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

není zač

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Gouffran je skvelej, Jonas otresnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle po tom výkonu na Aston Ville je to trošku jiný kafe, ale gola by to chtělo už!

Reagovat
tomasinho

To je piča ten Pogreb

Reagovat
tomasinho

Debil vylízaný, fakt že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

co proved?

Reagovat
tomasinho

Udělal asi nejhloupější penaltu celé sezony. V rohu šestnáctky stíhal O´Shea a bylo jasné, že tam bude pozdě, John si to píchnul směrem od brány ven z vápna a ten dement ho zkosil prostě. Půl hodiny jsou jasně lepší a pak jim to takhle posere.

Reagovat
smazaný uživatel

klasickej zápas se Stoke, nějak u toho usínám..

Reagovat
smazaný uživatel

já nic nepodcenil a už piju druhej semtex

Reagovat
hefy

Figueroa se asi zbláznil. Furt kličkuje i přesto, že je posledním. To smrdí...

Reagovat
niflheim

Ti snad ještě ani na branku nevystřelili

Reagovat
niflheim

No hurá

Reagovat
Arbiter

červená, no...

Reagovat
Miguel19

To bylo na rudou

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyt to Webb, tak uz se Ramires sprchuje

Reagovat
niflheim

FA

Reagovat
smazaný uživatel

jasna cervena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

za tohle se červená dává...

Reagovat
smazaný uživatel

a ne snad?

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa najnovších noriem asi áno, ale nesúhlasím...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč se tomu vysmíváš, když je to podle pravidel červená?

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože vždy zagága trafená hus - mufan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Ox.

Reagovat
I am Mancunian

600. pre 49ers

Reagovat
Mihi

Reagovat
I am Mancunian

zajtra fandime

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires je prostě ten nejnesympatičtější hráč CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád dokola dokazuje, že na hřišti je to prostě prase.

Reagovat
smazaný uživatel

oxíku

Reagovat
Mervin

Ox

Reagovat
smazaný uživatel

OX

Reagovat
Side

Tohle ale musí být gól

Reagovat
pajamu

Magpies, dejte už fíka

Reagovat
soukup

co Ox, ale Begović

Reagovat
Trand

Reagovat
Mervin

však to do něj napálil

Reagovat
soukup

na to se historie neptá

Reagovat
supervizor

Chambo

Reagovat
Lacko_Boh

Theo dneska frst tače jak Titi

Reagovat
teenz

Theo se krásně uvolní a pak se nepodívá a prostě do toho míče bouchne. Achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Baaaaaa DPC, ale Lamps hezky

Reagovat
smazaný uživatel

My dali málem gól Stoke z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopím, že hráči pořád chodí do těhle skluzů, když ví, že se to trestá rudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Coloccini se s nim nejebe

Reagovat
Tomekcz

dobre opicaka nakopal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

snad je Ba v pohodě

Reagovat
Miguel19

Báčko

Reagovat
Arbiter

a za tohle jako jasná penalta

Reagovat
niflheim

Begovič

Reagovat
Rssa

Tohle ovšem měla být jasná penalta, Coloccini vymlátil úsměv Baovi

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že Colocciniho osobní problémy způsobil z větší části Demba. Jinak si takovej zákrok na bývalýho spoluhráče neumim odůvodnit. Fuj.

Reagovat
Side

Giroud

Reagovat
Mervin

ty vole, to musí bát gól

Reagovat
Trand

Ty kráso, mi přehráváme Stoke ve vzduchu. To už jso tři gólovky, neskutečný.

Reagovat
fantomas

*my

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

To se mi stalo poprvé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

taky čumím

Reagovat
Side

Tři 100% šance a žádnej gól, to je na proliskání

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hrá Nacho?

Reagovat
smazaný uživatel

nervózně

Reagovat
Trand

K ničemu se nedostal, dozadu neprověřený.

Reagovat
soukup

musí si zvyknout, před chvílí zakopnul míč do autu a dostal od spoluhráčů kartáč. Holt ještě nezná ty specifika některých zápasů v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

z autů už ste slabí

Reagovat
smazaný uživatel

Dík všetkým.

Reagovat
supervizor

Giroud 2x

Reagovat
supervizor

Kam vracel tu první hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi Giroouu.

Reagovat
smazaný uživatel

zase pálíme strašně

Reagovat
Miguel19

Tvl on mu ukopne hlavu a nic?? Ten Webb je vážně tragický..

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, co my jsme schopný nedat??? Ox, Giroud, Kosc...

Reagovat
Zaschrona

Hmmm, skvely Vicu.. Kdybys tam ted nebyl, tak Ossieho strela je gol..

Reagovat
smazaný uživatel

Cisse

Reagovat
smazaný uživatel

Cissse ty hovado probuď se do prdele!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

PETRRRR

Reagovat
smazaný uživatel

fb

Reagovat
smazaný uživatel

CEEEEEEEEEECH

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt mu Cisse prihral

Reagovat
Miguel19

Čech

Reagovat
vodka

Cisse ten je fakt letos strašný...

Reagovat
smazaný uživatel

Cisse

Reagovat
mickey mouse

¨Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Čechovi si stačilo lehnout ... to nebyl žádnej super save bohužel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto bol super zakrok?

Reagovat
Mimalu

rozhodně to byl top zakrok na který potřeboval víc než "si jen lehnout"

Reagovat
smazaný uživatel

Dembovi ten nos zmlomil

Reagovat
smazaný uživatel

*zlomil

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

keď mi do 5 minút nepojde prenos, tam dnuka nabehnem do upc a vám tam pysky rozjebem, može tam byť aj Hercules, do piči.

Reagovat
teenz

Taky mi blbe UPC.

Reagovat
smazaný uživatel

meska ti internet?

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne, aj mne sa vsetko jebe a to mam este Antik

Reagovat
supervizor

Mě to taky spadlo a není to poskytovatelem internetu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea to bude mít hodně těžké jak vidim

Reagovat
Tomekcz

naco cekas, dej tam Fernanda

Reagovat
ďuriLFC

Michael Ngoo

Reagovat
Side

Foy je komik

Reagovat
Mervin

Letos zas bude z Harrachova hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Webb je najvacsi kokot z kokotov,tu sa bavit o tom ci je rozhodca nema ani vyznam bavit.Sarlatan posraty

Reagovat
Miguel19

Torres jak prosil Dembu aby tam nechodil

Reagovat
smazaný uživatel

O poločase tam půjde Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

go get him, Ba

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale cajovy futbal. Arsenal SToke.

Reagovat
Side

Děláte si už prdel???

Reagovat
niflheim

Begovič

Reagovat
Mervin

Jackie

Reagovat
smazaný uživatel

GOASDLsad,lůvkmdfmk.fda.mg :D:D:DAS:Fagef§hl§sgb

Reagovat
smazaný uživatel

Jonaaaaaaaaaaaassssssss

Reagovat
I am Mancunian

700. pre 49ers

Reagovat
tomasinho

Mignolet

Reagovat
pajamu

YEEEEEEEEEES

Reagovat
smazaný uživatel

Góoooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už se Jonas ze základu nikdy nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ho nemáš rád?

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe nemám rád.

Reagovat
niflheim

Druhý Leon

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať vyhodí Rafu

Reagovat
Miguel19

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouzene

Reagovat
smazaný uživatel

presne 39 sekúnd je najdlhšia doba, počas ktorej mi išiel prenos bez toho, aby sa zasekol. Samozrejme, krátke, sekundové seknutia nerátam, na to som si už zvykol.

Reagovat
Mervin

na ziveprenosy.cz ti to nejde?

Reagovat
smazaný uživatel

ten mi presne išiel tých neuveriteľných 39 sekúnd.

Reagovat
EL Gringo

Santon ale luxusne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

ty kraje hřiště dneska hrajou hrozně

Reagovat
Lacko_Boh

ten Jack to tak dobre kope alebo Stoke to tak zle bráni?

Reagovat
niflheim

Giroud běží pro míč, ať může rychle vhodit...a nikdo se mu nenabídne.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se ani nedá nic říct. Teď tam půjde Nando a dostanem další. Hlavně, že na křídle hraje Bertrand...

Reagovat
Miguel19

A Demba out

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a Torres na plac.... vyhráli jsme

Reagovat
vodka

Ivanovič s Terrym ale zkušeně

Reagovat
spider_8

Gól, Torres na hřisště = game over

Reagovat
Manik...

Chelsea . Jen jsem to přepnul na Arsenal dostaly fíka

Reagovat
niflheim

Jonas?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavou ještě k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že nás Demba nesestřelí, ale takhle jsem si to nepřál

Reagovat
kvasha16

ti fanusici Newcastlu su ale chuji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Se nedivím... opustit Newcastle kvůli Chelsea!

Reagovat
kvasha16

tak ale bucat na neho ked je zraneny, ked ho osetruju, ked sa vracia do hry a ked ide z hry?

Reagovat
mithro

straky

Reagovat
smazaný uživatel

užite si Tor*esa najbližšie dva-tri týždne.

Reagovat
smazaný uživatel

NU a ještě Ferda

Reagovat
Arbiter

Reagovat
ďuriLFC

Až príliš krutý návrat pre Dembu

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak tohle je konečná. Torres..........

Reagovat
Rssa

Ba se chce vrátit do Newcastlu, už si i pořídil krásný knírek

Reagovat
vodka

no, já mu to nezávidím, sám sem měl 3x zlomený nos a spouští se mi z něho krev strašně často...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak mu nemas co zavidiet ked si mal to iste ty vagus

Reagovat
Dawon

To je tvrda rana dostat gol a este tam muset poslat Torrese ve stejne minute

Reagovat
smazaný uživatel

ten Sissoko to je co vlastne za post?

Reagovat
niflheim

box-to-box bych řekl

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to je ale AM ne?

Reagovat
smazaný uživatel

I minule hral podhrot Dneska dava Ramiresovi slusne zabrat.

Reagovat
smazaný uživatel

jj je dobry

Reagovat
smazaný uživatel

DM ... stylem: Někde se tam motej!

Reagovat
smazaný uživatel

čiže box-to-box

Reagovat
Godwinson

CM ... ale je hodně univerzální

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On je box-to-box. A víc prý hrál na DM. Ale na AM se mi líbí.

Reagovat
Mervin

Nacho to ničí

Reagovat
smazaný uživatel

Monreal - strong in the air

Reagovat
smazaný uživatel

A Coloccini zůstane nepotrestanej jako by nic neudělal... Fuck that!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho může hráč chybět se zlomeným nosem?

Reagovat
Mervin

záleží, jak to má zlomené

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho. Shola chyběl tuším 6 týdnů a pak se vrátil s maskou. Ale nejsem si jistý tím časem, tohle si přesně nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Divej na Spidermana, jak lita. Jaro je tady

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem za něj rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak to je v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ale fakt neber moc jako fakt, jednak se vsadím, že si to špatně pamatuju. Asi záleží jak to je zlomený a jestli je tam i něco s čelistí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to pamatuju správně, ale Shola měl zlomenou lícní kost a ne nos.

Reagovat
vodka

srůstá to rychle, většinou do týdne ti výtáhnou tu bandáž. akorát pak 3 týdny se musíš vyhýbat sportu, protože je tam riziko, že se ti to zprasí znova.

Reagovat
smazaný uživatel

to potom zvyknu hrat s maskou ne?

Reagovat
vodka

asi jo, jim ji udělají, já bych si musel udělat sám

Reagovat
smazaný uživatel

s maskou můžeš nastoupit klidně za týden...

Reagovat
Counter

Tough Nacho

Reagovat
tomasinho

Reading-Sunderland zatím slušná kvalita zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ja to vzdávam, môj internet proste nechce, aby som Arsenal videl. Budem na livescore sledovať livekomentár.

Reagovat
smazaný uživatel

Who.The.Fuck.Cares?

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý, blbnou ti přenosy, už víme. Stačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

máte ma poľutovať a nie mi nakladať.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať se zraní i Torres !

Reagovat
Mervin

Vydra je borec

Reagovat
Mervin

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Ty rohy Evertonu jsou vesmes uplne tragicky..

Reagovat
Trand

Ještě před rokem mi přišel Everton jako jeden z nejlepších týmů v PL ve vzduchu, tak v TOP3.

Reagovat
soukup

asi nová doba, my sme teď taky mimo

Reagovat
Trand

Žezla se ujímá Arsenal.

Reagovat
Counter

nikdy bych nevěřil, že Arsenal bude drtit Stoke ve vzduchu po rozích

Reagovat
Rssa

Od té doby, co herb vydal tu knihu, se hráči Arsenalu snaží mu teorie vyvrátit

Reagovat
Zaschrona

To je zase jina vec. Jde spis o to, co z tech rohu je -> jde spis o jejich rozehravani.. Od te doby, co z rohu daval jak na bezicim pase goly Lescott, to je porad horsi a horsi..

Reagovat
smazaný uživatel

lol to má přes oči

Reagovat
smazaný uživatel

foy zas dneská píska tužku

Reagovat
smazaný uživatel

zda se mi to nebo hraje diaby fakt vyborne?

Reagovat
Rssa

Vydra

Reagovat
Godwinson

Blázen

Reagovat
Ronaldo.com

snad zůstane v anglii

Reagovat
T44v3tt1

Ubožáci fans Newcastlu . Coloccini nakopne do nosu Ba a oni na něj ještě bučí, že hend nevstává.

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, buceli, protoze je cernej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
T44v3tt1

Moc vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Bayern ničí Mainz. No jestli budou hrát z poloviny takhle dobře proti Arsenalu tak končí na 99,9%

Reagovat
supervizor

Ty se starej o svojí Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamps nezkušeně...

Reagovat
smazaný uživatel

Coloccini je ale fakt svině tvle

Reagovat
Mervin

vydra je borec

Reagovat
Miguel19

Co se Perch diví tvl

Reagovat
Lacko_Boh

zatial náš najlepší prvý polčas v sezone a to sa tu pičovalo na zostavu aj keď pravda,miesto oxa tam poldi mohol byť ale to by sa pičovalo zase na to že sa nerotuje

Reagovat
smazaný uživatel

z toho, čo som videl, tak to bola typická hra z posledných zápasov - držíme loptu, ale je to úplne jedno, keďže každú pošleme na kraj, kde sa všetka snaha zadrbe centrom a sme absolútne bezzubí. Ale asi neboli chyby v obrane.

Reagovat
Lacko_Boh

čo som videl,tak neboli chyby v obrane, a najma šance boli! skôr to držanie lopty sme mali proti stoke použiť viac,moc lôpt sme posielali kolmo a boli z toho straty jacka diabyho a mikela! tiež

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak to bylo, akorát jsme z těch centrů měli aspoň nějaký šance...

Reagovat
tomasinho

Sunderland ani neví, jak dokázal srovnat, Pogrebnyka je prostě kokot. Celý poločas hraje výborně jako osamocený hrot, ale k čemu to je, když pak udělá penaltu jak žáček. Zbytečné srovnání, Royals jasně lepší, víc šancí, víc drží míč. Prostě na posrání takhle zbytečná penalta. Ale s tímhle prostě nespadnou ani kdyby čert na koze jel.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, Oxovi to tam malo padnúť. A prečo Giroud nehlavičkoval na bránu?

Reagovat
Counter

Oxi kua na co ti tam byl ten Henry v tréninku, když všechno stejně pálíš

Reagovat
Error

Newcastle má opravdu pošahané fans. A vůbec, celkově se mi ten klub začíná hnusit.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to póvl.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak to na Dembu měla být penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To už bych spíš čekal, že tu bude RafaOut než ubrečený výmluvy na soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť byla jasná.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Pak asi koukáš na fotbal poprvý v životě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že kazit zápas penaltou za nějakej nákop, když Demba projevil zájem hrát dál je nesmysl... penalta by byla přísná.

Reagovat
Miguel19

Ty jsi jeden velký nesmysl tvl..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak myslíš. Mně kdyby někdo rozkopnul xicht v pokutovym území vysokou nohou a ani se to nepískalo, tak jsem vzteky bez sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť mu rozbil nos a to se jako nepíská? To je možná i za červenou kartu... Připomíná mi to tohle : https://www.youtube.com/watch?v=4x1pVZKB8QM To by si taky nepískl?

Reagovat
Miguel19

To asi ne, vždyť nezakončil..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je něco úplně jinýho Kladrubský mu narval doslova nohu dohlavy ....

Reagovat
cristiano.K.

to se nepíská,když zakončíš..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Miguel19

Reagovat
cristiano.K.

ježiš vy troufové,vždyt zakončil a pak ho kopl,to se opravdu nepíská

Reagovat
smazaný uživatel

Musím souhlasit... tohle by byla prostě zápasová sebevražda písknout něco tak spornýho

Reagovat
vodka

bohužel je to tak, ale správě by se nemělo. Welbeck na to už párkrát doplatil, mám pocit, že aj proti NU

Reagovat
Miguel19

Dyť má pravdu..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jde v letošní sezóně o 2 věci 1) Aby Lamps překonal rekord 2) vypadl Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

ale spíš aby zůstal do konce sezóny, kdyby ho vyhodily už během tak by to bylo trošku moc... a taky doufám v golden boot pro Dembu, ikdyž to bude mít kurevsky těžký proti RVP a Luisovi

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jako... Některý pasáže byly slušný, z některýho toho centru to tam padnout mělo. Ale co jsme předváděli jinak, to byla hrůza. Neuvěřitelně stojnej fotbal. Třeba to nastavení poločasu. Bych blil. Snad tam něco padne. Jinak ani není co hodnotit pomalu.

Reagovat
fantomas

Už jen ten Arsenal gol a mohlo by to takle zůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

West Ham, Reading a Everton gól.

Reagovat
fantomas

WHU, Reading klidně..

Reagovat
fff

Preco Eveton gol? Ved chcem aby LFC neutiekli, ci ?

Reagovat
tomasinho

Tak čekal jsem tři body, takže i bod bude ztráta. A aby neutekli Readingu.

Reagovat
CubONE

Co robili fans NUFC, ze tu na nich kazdy nadava?

Reagovat
Miguel19

Bučeli na Dembu..

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, co tady lidi čekali ....... i když bučet při zranění nemuseli.

Reagovat
Miguel19

Nene. Jestli s tím co předvádíme a s tím co máme na lavičce postoupíme do LM, tak to bude o něco menší haluz jako naše loňská výhra. To je fakt gigahnus. To není tým tvl, to je pár kopálku co si jdou 2krát týdně zakopat, aby neměli pivní pupek. Tam je to všem u prdele. Na to se nedá koukat. Kašlu na to.

Reagovat
fff

Alebo nech da Stoke gol, NU a AV to udrzia .

Reagovat
fantomas

Ty vole, kam to ten Giroud ještě sklepával.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no. To jsem fakt nepochopil. Možná by tý hlavě nedokázal dát razanci, ale kdyby to umístil k tyči, tak by na to možná Begović nedošáhl. Ale vracet to kamsi, to byla prostě hovadina.

Reagovat
fantomas

Byl pomalu na nejlepšim možnym místě, žádný jiný si o přímou koncovku neřiká víc. Achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sa posral

Reagovat
smazaný uživatel

wow, tá Jackova finálka na Oxa. tom al byť gól.

Reagovat
Zaschrona

No nebylo to tak spatny.. Villa potrestala dve strasny chyby v obrane, jinak to zase byla prakticky jen hra na jednu branu.. I kdyz zatim jen dost chybelo to potrebne stesticko, chtelo by to ozivit, pro tenhle typ zapasu se Jelavic idealne hodi, vyber mista ma skvelej a ten by se uz nekolikrat dneska vice nez hodil.. O tom, jaka strasna chyba byla poslat na hriste Heitingu, zvlast proti Bentekemu, to jsem se uz zminoval -> nerozumim tomu, proc dneska Nev nehraje RB, Jags klasicky CB a proti Bentekemu nebojuje Distin..

Reagovat
iamek

Mate sanci otocit ? Mam jednicku :X

Reagovat
Zaschrona

Rozhodne. Je to 11-5 na strely, 68-32 na drzeni mice, 223-104 na prihravky,..

Reagovat
cristiano.K.

Co tam ten Everton dělá? prachy v <>

Reagovat
iamek

Taky mam jedna :X.

Reagovat
cristiano.K.

já měl že vyhrajou oba poločasy

Reagovat
Zaschrona

Nebyt Moyese, ktery nepochopitelne dneska nepostavil sveho oblibence Nevilla na ukor Heitingy, tak by ti to dost mozna vyslo..

Reagovat
papos182

Ja mam over

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, zatim parada, s Chelsea jsou to vzdycky skvely zapasy plny nasazeni, tvrdosti, rozporuplnych rozhodnuti... Kez by nam to nasazeni vydrzelo celej zapas a nemuseli bychom celej druhej polocas cekat na popravu, jako to mame v oblibe. S Chelsea se da hrat az do konce, v utoku uz oslabili, Terry hodne nestiha, Sissoko pres Ramirese taky dominuje a Santon opet vybornej.

Jedina opravdova hrozba je Mata, proto me mrzi, ze si Perch nechal dat tak debilni kartu, ve druhe pulce ho to bude pri braneni hodne limitovat. Jsem zvedavej, jestli misto nej prijde Mbiwa nebo se Sissoko zatahne a posleme tam Anitu. I kdyz bych mel spis ocekavat preskladani sestavy tak, aby to nikomu z hracu nesvedcilo a mohli jsme bezstarostne nakopavat na opustenyho Sholu

Reagovat
cristiano.K.

Santon asi nejlepší Jen ten Sissoko na AM mě trošku zaraží Anitu místo Perche a je to ideál.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkáš na Gouffrana? Sice je vidět, že není zvyklý na tvrdost v osobních soubojích, ale vypořádává se s tim dobře - resp. míč zatím vždy udržel. Do nějaký 30 min mi přišel společně s Cabayem nejlepší na place.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty penize se stejne nemuze nevyplatit Mas pravdu, ze mu dela problemy tvrdost, ale ma postavu na to, aby si zvykl. Zrovna s CFC hrajeme vzdycky strasny rezby Libi se mi jeho pohyb, ale chtelo by to zlepsit prihravku, ale souhra zatim dela problem cele ofenzive, je moc brzo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, brzo asi je. Já jen, že do něj vkládám velký naděje a tak nějak čekám, že jako obvykle, když tohle dělám, tak bude hrát mizerně.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi lepší než tam mít Besta (myslím Leona)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Bez té závorky by jistě každý myslel George

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Aleška Bestu

Reagovat
smazaný uživatel

este, ze si nam vysvetlil, ze Leona

Reagovat
vodka

z něho su docela v šoku, tak sem si představoval, že bude hrát Obertan, když přicházel do MU

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by potřeboval hrát v týmu bez konkurence. Zatímco většinu to vyhecuje k lepším výkonům, tak jeho to děsí,

Reagovat
cristiano.K.

má skvělý pohyb

Reagovat
smazaný uživatel

Anita se mi poslední zápasy nelíbí ani trochu.... to už bych třeba dal Mbiwu místo Perche.

Reagovat
smazaný uživatel

Ngoo 2 zápasy 2 góly. Kanonier

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
papos182

Reagovat
herbage

bídáci ze Stoke, mor na ně

Reagovat
Rssa

Však to dneska hrajete jen na nákopy

Reagovat
herbage

zlo je nutno porazit jeho vlastními zbraněmi

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo co by se stalo, kdyby se tvojí radou řídil Frodo.

Reagovat
Rssa

Takže očekávám, že Stoke si to začne šulat po zemi a rozhodne nějakou fotbalovou parádou.

Reagovat
soukup

Wilkinson prokličkuje přes celý hřiště a zakončí lobem

Reagovat
Godwinson

Taky jsem si na to hned vzpomněl :)) To mám před očima jako by to bylo včera

Reagovat
herbage

to byl ale Walters

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsem asi 15 minut a Cabaye to nadherne rozdava. Skvelej hrac. Jo, a bravo Chelsea, bravo Rafa

Reagovat
Talker

Dneska bych nekritizoval Beniteze, on fakt má na výběr z 16ti hráčů. K tomu si přidej, že třeba na pivota nemá už od prosince jiného hráče, než Ramirese a Lamparda. Do ofenzivního trojlístku má mimo základ Marina a Benayouna, kdy Marin zatím nikdy neukázal ani průměr týmu a Benayoun se vrátil z hostování, na hrot je tam Torres už jenom po zranění Demby a do obrany Azpi a Ferreira.

Reagovat
Counter

A Foy zas perlí dneska. Ten snad přinutí komentátory nám ještě fandit...

Reagovat
Side

Je to strašnej kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel CFC nadně není koho v pivotu střídat, v útoku bude to nemehlo.No uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Joo, 45 minut odkopavanych micu, uz jsem se bal, ze budeme dal hrat fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sissoko je na tom AM komickej.... třeba jak teď vedl ten míč a snažil se vypadat jako Messi

Reagovat
Godwinson

Nechápu, proč by tam měl být komickej, když je to pro něj nejvhodnější post hned po jeho mateřském :)

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo, kde se v děloze pohyboval.

Reagovat
smazaný uživatel

Terry

Reagovat
Side

Ty vole, ta mvšichni stojí, nikdo se nepohne Diaby 5 sekund stojí s balónem a čeká na pohyb a hovno akorát

Reagovat
Trand

Jackie-Nacho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho.

Reagovat
Mervin

Nacho

Reagovat
Counter

Nacho už jsem ho tam viděl, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Official: Demba Ba has a broken nose.

Hm tak to je v hajzlu.

Reagovat
tomasinho

Harte je famózní, Mignolet taky. Reading tlačí jak divý.

Reagovat
soukup

fakt nechápu jak to ten Wilko dělá, že mu z dosavadních tak 20 faulů co udělal pískly tři

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
Trand

Měl Ox už letos dobrý zápas?

Reagovat
Mervin

ne

Reagovat
supervizor

On toho hlavně letos moc nenahrál.

Reagovat
Trand

Má odehráno přes 1200 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zlepšil hru dozadu, kterou měl minulej rok nulovou, dopředu mu to tolik nejde jako loni.

Reagovat
Mervin

kurva Olie

Reagovat
smazaný uživatel

Huth mě sere, jak dneska hraje skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

http://sillyseason.com/sites/default/files/u3/bagif.gif Prostě dle mě žádná penalta... Coloccini akrobaticky odkopává a Demba zkloňuje hlavu do zakončení .... trochu sporná situace, ale kdyby byl Demba v normálním postoji, tak se to píská, ale vzhledem k tomu, že u právě hlavičkoval skrčenej , tak dle mě správný rozhodnutí.

Reagovat
Arbiter

LAMPAAAARD VOLE

Reagovat
smazaný uživatel

LAMPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Frankie

Reagovat
smazaný uživatel

Lampaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardddddddddddddddd

Reagovat
smazaný uživatel

LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMPSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSsss

Reagovat
Godwinson

Ach jo

Reagovat
Side

Reagovat
Godwinson

Sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Co proti němu máš?

Reagovat
Miguel19

LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMPS

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
blade115

Tenhle borec a jeho rekord je už tak to jediný, co mě letos na Chelsea opravdu zajímá.

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě 6!

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická tragedie druhýho poločasu. Předpokládam, že Pardew jim v šatně řiká "jen tak běhejte a ono už se to dohraje samo".

Reagovat
smazaný uživatel

Krul

Reagovat
tomasinho

Tak jestli tohle Royals nevyhradou, tak to bude krádež snad.

Reagovat
Mervin

střídej Arsene

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že Lampard.

Reagovat
supervizor

Tref už se ty kopyto francouzké.

Reagovat
smazaný uživatel

Frank Lampard is now the first ever player in the Premier League to score 10 goals in 10 consecutive seasons ♥

Reagovat
Arbiter

on je i jediný, kdo to dokázal v devíti

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je jedinečný.

Reagovat
Talker

Já bych se nedivil, kdyby to byl rekord už někde od 6ti sezon za sebou...

Reagovat
Arbiter

Tenhle týpek ke dnešnímu dni dokázal v deseti po sobě jdoucích sezónách vstřelit v každé z nich 10+ gólů. Legenda

Reagovat
niflheim

Však si ho užijte, už tam bude jen chvilku

Reagovat
smazaný uživatel

oni mu tu smlouvu prodlouží neboj

Reagovat
Mihi

Koľko gólov mu ešte chýba?

Reagovat
Arbiter

5 do vyrovnání

Reagovat
fantomas

Uuuuuuuuuuuuu, Bentekeeeeeeeeeee

Reagovat
JIMMY-PO

bože Everton

Reagovat
Arbiter

10 - Frank Lampard has now scored 10 goals in 12 starts for Chelsea in the Premier League this season. Rocket.

Reagovat
Zaschrona

Hotovo. Heitinga je absolutni traged...

Reagovat
smazaný uživatel

Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Lamps znovu

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke

Reagovat
Miguel19

Lampssssss škoda, ale nádherná akce

Reagovat
vodka

ty vole, NU hraje ty jak my proti southamptnu, akorát eště hůř... villa dejavu

Reagovat
smazaný uživatel

A jeje straky se nějak zapomněli v šatně!

Reagovat
ďuriLFC

Bentekeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Mervin

zkurvený flash už

Reagovat
smazaný uživatel

Matičkaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Matááááááááááááááá

Reagovat
Mimalu

ty piiiiiico nadhera

Reagovat
vodka

akorát fanta jásá...

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle sa v satni snad nachlastal alebo co

Reagovat
Miguel19

MATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Mervin

a je to v ....

Reagovat
smazaný uživatel

NÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDHERA

Reagovat
smazaný uživatel

Prekvapive je Chelsea lepsi nez Aston Villa To muselo Pardse zaskocit

Reagovat
smazaný uživatel

Mata a Lamps - nejlepší hráči Chelsea tuhle sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jdou do prdele, fakt že jo. Jestli to i dnes prohrajeme, tak prostě za Pardewem nestojí, protože to je jeho vina.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardieux je asi dobrej manazer a horsi trener, coz?

Reagovat
smazaný uživatel

Olalá, ale měl to dávat Lamps!

Reagovat
smazaný uživatel

Chtelo by to nejaky ''otvirak'' (Rosa, Santi) misto Diabyho, ktery je tam dneska na prd

Reagovat
Mervin

a Oxe

Reagovat
smazaný uživatel

No vida, uz tam jdou

Reagovat
Mihi

MATAAAAAAAAAA

Reagovat
tomasinho

Super sub Le Fondre jde na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je nádhera !!!!!

Reagovat
Arbiter

hohohohhohohohoh

Reagovat
smazaný uživatel

Mata by se mohl vratit domu do Madridu.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

No co, vzdyt je ho mezi tema jelitama takova skoda.

Reagovat
spider_8

Nevím kde bychom bez těch našich dvou úžasňáků byli.

Reagovat
Arbiter

v prdeli...

Reagovat
Arbiter

A Papiss měl jít dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Cisse - palič a skrtič

Reagovat
smazaný uživatel

Le Fondre nechceš se stavit v Newcastlu dneska .....zahrát si za NUFC?

Reagovat
soukup

jak na Walcotta spoluhráči serou

Reagovat
Trand

Crouch to chtěl zakopnout a Monreal hrál dál..

Reagovat
soukup

aby ho to za chvíli nemrzelo, až si na to nějakej pruhovanej řezník vzpomene

Reagovat
Mervin

nějaký flash na Arsenal? ten můj se už seká jako prase

Reagovat
Mervin

díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Side

hraj theo

Reagovat
SunFells

Heh, jaká ignorace

Reagovat
soukup

měl by odejít, spoluhráči si ho očividně neváží

Reagovat
smazaný uživatel

kurva theo to že tě bolí frňák neznamená, že se musíš 3 dny válet

Reagovat
Miguel19

Torres asistence, zase to hraje tlouštíkovi do karet

Reagovat
smazaný uživatel

se ho prostě nezbaví

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou Torres toho zatím moc nenastřílel ale přihrávky hezký

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Rosa další individuální trénink podél lajny?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodca je niejaky prispaty.

Reagovat
Arbiter

19 - Juan Mata has been involved in 19 goals (10 goals, nine assists) in 20 PL starts for Chelsea this season. Curler.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mihi

Reagovat
Miguel19

Proč Mata nevystřelí sakra??

Reagovat
Zaschrona

FELLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Trand

Super střídání.

Reagovat
Zaschrona

A Heitinga odesel do kabin po tom, co ho stadion vypiskal. Po zasluze.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=j3Ub-5j40pQ

Dost zajímavé video o statistikách EPL.

Reagovat
supervizor

Poldi, Santi jdou rozhodnout.

Reagovat
vodka

čech taková chyba

Reagovat
vodka

nebo: ?

Reagovat
niflheim

Co se stalo?

Reagovat
vodka

hraju si na arbitera. čech vyrazil gouffranovu střelu pod nohy cisseho, tak cca pod 45° před sebe vlevo.

Reagovat
Arbiter

za tohle bych nejebal ani De Geu ty vole

Reagovat
vodka

si vzpomeň na spurs

Reagovat
smazaný uživatel

zablokoval první střelu nemohl se hned zvednout a zablokovat i druhou..

Reagovat
vodka

jak říká arbiter, dobří golmani to vyrážejí do boku, nebo do autu...

Reagovat
Arbiter

bavili jsme se o úplně jiné situaci

Reagovat
vodka

jasně

Reagovat
vodka

asi tak, i toto šlo vyrazit líp. De gea byl narozdíl od čecha v pohybu dopředu, nestál.

Reagovat
Arbiter

a navíc nevyrážel střelu...

Reagovat
vodka

jo, musel se ale dostat přes pár hráčů k balonu. já si z toho dělám prdel, ale su si jistý, že když b to samé předvedl DDG, tak napíšeš něco podobné, co já, i když možná ne tak přehnané.

Reagovat
Arbiter

udělat to DDG, vůbec se k tomu nevyjadřuju a nehodnotím...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

pri DDG by to bola mega chyba, tak aj tu ne?

Reagovat
Arbiter

jo aha, když DDG vyrážel, tak to byla vlastně střela na bránu Jste tragédi, fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Do prázdného to holt umí Cissé ..

Reagovat
smazaný uživatel

YEAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

YEAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně 3x

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jde Terry doprdele, oba goly posral on.

Reagovat
Trand

Santi, proč nepřihraješ?

Reagovat
SunFells

Kurňa Santi

Reagovat
Miguel19

Ty voe, co tam Terry dělal?

Reagovat
Miguel19

Zrovna když jsme je jasně přehrávali, tak uděláme tuto tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Sissokoooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Spasitel

Howard Webb píska až moc nápadne proti konkurentom ManU. Dnes jasná penalta a 2 redky mali byť.

Reagovat
niflheim

Reagovat
pajamu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

oliver to si ty ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

čím přesně konkurují ManU?

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke, Newcastle, Aston Villa

Reagovat
fantomas

Dej tam Rosu proboha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Všichni zas v parabole, Giroud pochodující ve vápně a nikdo mezi tím, z toho vždycky hodně vzejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde jenom mě, že Oxovi uškodilo, že jsme zase ubrali na přímočarosti oproti minulýmu roku?

Reagovat
smazaný uživatel

Cole

Reagovat
smazaný uživatel

Torres nehraje, tak hrozně, jak se tu člověk dočte

Reagovat
smazaný uživatel

Jakejs byl Ashley?

Reagovat
tomasinho

Kurvaaa, zasrané břevno.

Reagovat
13

ANDYYYYYYYY!

Reagovat
tomasinho

CARROLL!!!!!!!

Reagovat
fff

Mozno ho fakt kupia .

Reagovat
tomasinho

Já bych byl pro všemi deseti. Jako fanda LFC i jako sympatizant WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
fff

Ja som to pisal niekde vcera, ak daju nad 15 tak nie je nad cim vahat .

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, proda se Suarez a Sturridge - Carroll by mohla skvele fungovat.

Reagovat
fff

Ehm alebo aj nie. Jeden spalovac a druhy ... skratka co na to nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll je budoucnost LFC.

Reagovat
fff

Ak chceme hravat okolo 10. miesta, tak ano moze to byt nasa buducnost

Reagovat
smazaný uživatel

S Rodgerovyma nakupama to vypada, ze vys byt ani nechcete.

Reagovat
ďuriLFC

Andyyyyyyyyy

Reagovat
niflheim

Traktor gól

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdrazsi anglicky hrac vsech dob.

Reagovat
I am Mancunian

Man Utd: De Gea, Rafael, Ferdinand, Jones, Evra, Carrick, Cleverley, Nani, Rooney, Valencia, RvP

Reagovat
I am Mancunian

vitazna

Reagovat
smazaný uživatel

Nani

Reagovat
niflheim

Krásná

Reagovat
smazaný uživatel

wuaaaaaaaa, to je paradicka

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes snad bude blowout už.

Reagovat
vodka

pokud je ofiko, tak asi nejsilnější možná

Reagovat
Ligter

Dobá, až na Tonyho, ale snad mě dnes překvapí.

Reagovat
vodka

myslim, že dneska mu to půjde, dostal volno, tak se snad probral.

Reagovat
Ligter

Snad máš pravdu.

Reagovat
mithro

miesto Jonesa Evans,

Reagovat
I am Mancunian

teraz to pisu ano

Reagovat
niflheim

Poldi

Reagovat
Counter

Poldiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Lacko_Boh

3 priamaky dva goly jedna tyčka

Reagovat
fantomas

What the fuck?

Reagovat
Mervin

co tam pičo dělá ten pomezní?

Reagovat
pajamu

Reading gól, prosím

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

to maj štěstí ty kurvy žluty...

Reagovat
Trand

Poldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Trand

Co tam pískal?

Reagovat
smazaný uživatel

Sexy Mick

Reagovat
Trand

Kamarád vsadil na Boro, jsem mu říkal, ať to nedělá.

Reagovat
fantomas

No uf..POLDI

Reagovat
Counter

Uf

Reagovat
smazaný uživatel

too co ten asistent riesil teraz na Arsenale?

Reagovat
SunFells

Aaa, škoda

Reagovat
SunFells

Zase ti saláti brečí

Reagovat
smazaný uživatel

Fuu, už jsem nevěřil..

Reagovat
smazaný uživatel

ten pomezní je trotl

Reagovat
smazaný uživatel

Co dělal ten pomezní ??? Nechápu

Reagovat
Thoomas

Jak mohl kurva vubec mavat ofsajd???neskutecny

Reagovat
fantomas

Omg Santi...

Reagovat
soukup

jeden haluzáckej gól vám musí stačit

Reagovat
herbage

joooooooooooooooo, Poldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Mimalu

pomalý stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Santi. Nejdřív Pak

Reagovat
Counter

Santi boha

Reagovat
Side

Reagovat
herbage

Yes, we gonna win

Reagovat
madridcan

YES YES YES...Arsenal paraaaaaaada. A dakujem tete v stavkovej, ze mi miesto Schalke da 1,5 plus, dala minus

Reagovat
tomasinho

FEDERICI!!!!

Reagovat
tomasinho

DVě šance v řadě Grahama, Sunderland se konečně osmělil. Přesto bude bod pro Royals ztrátou.

Reagovat
pajamu

YEEEEEEEEEEEEEES, Reading

Reagovat
smazaný uživatel

kdo?!

Reagovat
pajamu

Kebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kebe

Reagovat
smazaný uživatel

Three strikers coming on for Stoke. Jones! Owen! Jerome!

Reagovat
SunFells

Owen

Reagovat
Trand

Omg Blades. Vyšlo mi 6 zápasů z champu a jediný Blades nevyšly.

Reagovat
Trand

S kurzem 54.

Reagovat
tomasinho

Graham za 5 minut platnější než Fletcher za 80

Reagovat
hefy

Dopiči, McManamane, to si děláš prdel.

Reagovat
hefy

Caldwell to samý.

Reagovat
tomasinho

KEBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!

Reagovat
tomasinho

Harte jednoznačný MOTM, ty jeho standartky jsou prostě neuvěřitelné, Shorey může na lváce šoupat nohama. A Jimmy druhý gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Ian je jeden z hráčů, který jsem si tehdý hrozně přál k nám, ale nikdy to nevyšlo.

Reagovat
tomasinho

Jojo, neuvěřitelné co předvádí ještě teď. Hraje s klidem, pozorný dozadu a ta levačka je lahůdková.

Reagovat
niflheim

Nacho ale celkem dobrý ... jsem na něj zvědavý u jiného zápasu, kdy bude muset i pořádně dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

O dvacku, že tam půjde Azpi.

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill jak panak.

Reagovat
Miguel19

Lamps

Reagovat
smazaný uživatel

To kdyby tam spadlo tak se poseru.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tohle Lamps trefil tak bych už asi omdlel

Reagovat
hefy

Ale Saints maj skvělej support. :)

Reagovat
supervizor

Owen , máme to skoro v kapse.

Reagovat
mr.Silver

Showcross

Reagovat
SunFells

Zas ten dřevorubec

Reagovat
smazaný uživatel

Shawcross

Reagovat
hefy

Maloneeeeeeeeeeeeeey

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mervin

prasata se Stoke

Reagovat
Mervin

ze kua

Reagovat
Counter

Shawcross

Reagovat
Trand

Shawcross.

Reagovat
smazaný uživatel

Cisse je prisernej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Kiwwi, Angelo jde na plac. ;)

Reagovat
I am Mancunian

dost skoro

Reagovat
tomasinho

Federici!

Reagovat
Trand

Theo MOTM.

Reagovat
soukup

se z toho všichni poserte

Reagovat
smazaný uživatel

Torres je prostě strašnej! Za celej poločas jsem ho neviděl u balónu nebo se nějak nabízet.

Reagovat
smazaný uživatel

Straky

Reagovat
smazaný uživatel

SISSOKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PICOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Side

Newcastle, nádhera

Reagovat
Miguel19

Tak to už je vážně moc.

Reagovat
Miguel19

To už ten zmrd nemůžu ustát

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Roman to v klidu ustojí...

Reagovat
herbage

do Laurantka ne ty řezníku

Reagovat
smazaný uživatel

No tak už ho konečně vyhoďte ježiši !!!!!

Reagovat
Zaschrona

FELLAINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

mrdat tohle tvle

Reagovat
tomasinho

YEEEES!!! Royals!! Zasloužená výhra naprosto, kiwwi, koukáš? Poslední 4 zápasy 10 bodů.

Reagovat
tomasinho

Ty vole, to je parááda ty výsledky, Everton nevyhraje, Chelsea prohraje, Royals a Hammers vyhráli. Wigan se Saints remíza.

Reagovat
fantomas

Classic Villa...

SE FAKT POMRDÁM!!!

Reagovat
I am Mancunian

lambert to pekne posral

Reagovat
fantomas

Jj, ten hlavně.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastleeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Benitéz ven.

Reagovat
niflheim

Straky

Reagovat
Trand

Owen.

Reagovat
smazaný uživatel

čistej skluz, owen měl kliku, že je foy piča...

Reagovat
soukup

hlavně, že Arteta se chová jak píča. Měli se poprat, nám by Owen nechyběl

Reagovat
masly008

nám arteta taky ne,máme arona

Reagovat
soukup

jasný, vůbec ho nepotřebujete, zbytečnej hráč

Reagovat
masly008

tak dneska tam byl zbytečně,na připosrané nahrávky do stran jsme měli denielsona a jeho poziční hra při jejich nákopech byla na blití,jsem se a to zaměřil a byl skoro furt blbě.

Reagovat
sintha

Snad už ten tlustej čůřák vypadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko parádně !!!

Reagovat
Mervin

Jack mstitel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

One nil to the football team.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tomu kreténovi španělskýmu dají delší smlouvu a vyhodí Lamparda tak to je sebevražda.

Reagovat
mr.Silver

Szczesny

Reagovat
SunFells

Owen už se aklimatizoval Ale Arteta ho pak chtěl sejmout jak holka

Reagovat
Trand

Na toho Artetu a pak tam přišli oba v objetí.

Reagovat
Side

Wojta

Reagovat
smazaný uživatel

A co na to Sibyla vůbec?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

:*

Reagovat
smazaný uživatel

Torres pekne zalozil pro NU

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
soukup

kdyby Wilkinson nebyl debil, tak to byla remíza a půlka hráčů by se poprala

Reagovat
herbage

kdyby Wilkinson nebyl debil, tak by nehrál ve Stoke

Reagovat
Azza

Reagovat
-Kopy-

Santon dvě asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastický hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mikeeeel na konci

Reagovat
Lacko_Boh

čo spravil? či myslíš ten sklz?

Reagovat
smazaný uživatel

sklz, aj to ako sa od toho buzika nenechal

Reagovat
smazaný uživatel

Straky Merci beaucoup.

Reagovat
Zaschrona

Tohle je hrozna skoda, ale bod urcite lepsi nez nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Troll Wojciech

Reagovat
smazaný uživatel

my tu Cukotku nakoniec este predbehneme

Reagovat
Luc-Luc

dobre vysledky, snad jen ten everton mohl prohrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva joooooooooooooooooooooooooooo, zadnej tym na svete nenavidim vic nez tu podelanou Chelsea, ktera ma s nama vzdycky tri prdele stesti. Howay the lads!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

ta obrana CFC je divná, první gól jejich, 2. gól jejich, 3. gól luck Sissoka...

Mimochodem komentátor na digi při střídání Moussy: rozhodl 2 góly

Reagovat
smazaný uživatel

No první dva goly byly jasně Terryho a Sissoka měl mít Lamps.. Ale co už.

Reagovat
vodka

a jo, já su debil, já že to byl Cisse

Reagovat
vodka

ten 2. teda

Reagovat
cristiano.K.

chtěl jsem ti začít nadávat,ale pak jsem si to přečet

Reagovat
herbage

jo, pravda a láska opět zvítězila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

jste vyhráli taky, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

O to tu nejde a ty to moc dobře víš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

no, popravdě to moc nechápu, protože tohle tu píšu po vydřené výhře nad "oblíbeným" soupeřem často, ale lepší to nebude řešit

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Je to doma! Ale nie som spokojný, naozaj nie som. Prečo hráme takto? Pominulé roky nás zdobila krásna kombinačná hra pred šestnástkou a následné kolmice medzi stopérov, to bola radosť sledovať. Teraz všetky naše útočné akcie znamenajú krátku kombináciu v strede a následne posunutie lopty k čiare, tam možno jedna, dve prihrávky a všetko ide do centrov, ktoré sú ale strašne zlé, pretože žiaden náš hráč nevie poriadne odcentrovať (okrem Girouda, ktorý sa k tomu ale skoro nikdy nedostane a Monreala). Nepáči sa mi to.

Ak by som dnes mal vybrať MotM, tak Cazorla, nikto nemal taký vplyv na hru ako on, bez neho by sme ten gól nedali nikdy.

Reagovat
masly008

pro mě nej dneska theo.kdyby zlepšil finálku tak je to ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt takhle jsme hráli poslední roky furt, až na minulej rok, když se vše házelo na RvP..kombinací to vždy skončilo u rohovýho praporku, kde přišel centr na hovno a nebo v tom vápně nikdo nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi asi zapomněl na nějaký zápasy z minulých let, kdy to bylo to samý...

Reagovat
mr.Silver

Diaby MOTM, hral dneska skvele

Reagovat
smazaný uživatel

tiež, aj Theo, ale pre mňa je to Cazorla.

Reagovat
smazaný uživatel

se Stoke je to vždycky hodně vybojovaný , tam se na krásu hrát nedá

Reagovat
cristiano.K.

máš čtyři změny v sestavě, to musí být někde znát. Mě to tolik rozhodilo,že jsem Vás ani nevsadil

Reagovat
Trand

To není pravda, občas se zkusí i narážečka středem, a to je většinou odevzdání míče soupeři.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší jsou ty momenty, kdy někdo stojí s míčem někde v poli, rozhlíží se, a všichni, VŠICHNI stojí jak troubové a čekaj, co se stane. Kolikrát to je tak strašne statický, že si myslim, že se sekl stream. Dneska to bylo extrémní, jako bychom čekali, že stačí posouvat míč z jedný strany na stranu a Stoke se porazí samo. Žádnej moment překvapení, náběh, hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

skvelé postrehy

Reagovat
mithro

chelseaaa chelseaaa chelseaaaa

FSW

Reagovat
-Kopy-

Rosa

Reagovat
herbage

klasická utrápená výhra se Stoke. Kdyby dal Ox gól už někdy kolem 30. minuty, tak jsme si dneska i mohli otevřít střelnici, ale nakonec nám i herně nejslabší tým celé ligy dal hodně zabrat. Komik utkání byl Foy a jeho banda asistentů, která vůbec nezvládla řídit zápas a když Foy jen přihlížel, hráči si brali výklad pravidel do svých rukou. Jaká strana z toho těžila asi nemusím dvakrát říkat. Zajímavé u Stoke i je, že proti MU i Chelsea vždy působí takovým napůl odevzdaným dojmem a proti nám se vždy vytáhnou. Rád bych se dožil zápasu, kdy si dá Walters dva vlastní góly na Emirates, ale i ta teč nám musí holt stačit. Jediné štěstí, že ten gól byl uznán, jinak fakt nevím, jak by to dopadlo. Každopádně velmi cenná výhry, zvláště při zaváhání Chelsea je nutno takové gamebally proměňovat. Los nám přeje, levá strana vyztužena, nic by nám v cestě na 4. místo nemělo stát

Reagovat
herbage

a musím pochválit Thea, konečně začíná být tahounem I rohy kopal více než obstojně

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pořád musí zlepšit finální řešení. Co z toho, když se za poločas desetkrát uvolní, když pak jde pět centrů do prvního hráče, třema překopne hřiště a dva jdou spoluhráči na paty? Je to škoda, protože kdyby se naučil být víc efektivní, mohl by mít ještě větší vliv na naší hru...

Reagovat
soukup

ty hovno víš, kdo z ligy je jak herně silný, protože tvůj reprezentativní vzorek se skládá ze dvou zápasů proti Arsenalu

Reagovat
herbage

tak ostatní týmy mají alespoň plán B, vaše taktika ukopat vzadu za každou cenu nulu a vepředu něco vykouzlit ze standardek je fakt zoufalá, leč celkem účinná, no. Kdokoliv z tabulky pod váma měl v zápase proti nám tak 5x více šancí

Reagovat
soukup

což právě Stoke hraje jen ve venkovních zápasech proti silným soupeřům, kdyby ses někdy ve své omezenosti snížil k tomu sledovat i jiný zápasy v PL než Arsenal x Někdo, tak bys mohl něco porovnávat a možná bys i neměl tak směšný názory

Reagovat
masly008

no já bych se nedivil kdyby jsme skončili i 3.AW má nato celkem dost štěstí.

Reagovat
soukup

a jestli si myslíš, že tenhle hnus bylo od Stoke vytažení se, tak to jen potvrzuje jak vůbec nevíš, dneska ste to právě měli ulehčený hodně

Reagovat
herbage

no, když to srovnám s vašimi výkony na Old Trafford, tak tam prohráváte do pauzy 3:0 a druhou půli se těšíte na konec zápasu

Reagovat
soukup

jo protože na vás to stačí a neumíte si s tím poradit, ale jinak je ta hra a taktika skoro jako přes kopírák

Reagovat
Trand

Reagovat
herbage

tak je mi jasné, že proti horším týmům se i snažíte hrát fotbal a hlavně doma i dost těch silnějších soupeřů místy přehráváte, ale fakt nikdo nehraje takového zanďoura jako vy. Kdybyste fakt měli disciplinovanějšího levého beka než Wilkinsona, tak jste mohli klidně tu remízu uhrát

Reagovat
soukup

tu bysme uhráli bez problémů, ve druhé půlce už ste nebyli ani z poloviny tak nebezpeční jako v první

Reagovat
herbage

to je tak vždycky. V té první se oba soupeři spíš tak oťukávají, v té druhou už jsou pevně dané role a vy už jste se více soustředili na zdržování a kouskování hry, naopak na našich kopačkách bylo zase více nervozity. Vám ubíhající čas dodával klid a sebejistotu, každý odvrácený míč zvyšoval hladinu adrenalinu v krvi, u nás zase hráčům každá vteřina a každá neúspěšná akce srážela sebevědomí a víru v úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge about lfc:

"I have no worries, no stresses. I already have a love for the club and it is growing day-in, day-out and hopefully we can stay in love for the rest of our lives.

Reagovat
smazaný uživatel

to je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o nic nehraju, tak jasne, ze nema stres

Reagovat
vladis271

on bude zhríbovaný

Reagovat
cristiano.K.

sestava Fulhamu?

Reagovat
smazaný uživatel

Schwarzer - Riether, Senderos, Hangeland, Riise - Duff, Karagouins, Baird, Dejagah - Ruiz, Rodallega

Reagovat
smazaný uživatel

mohol dať Frimponga namiesto Bairda ale chápem, že radšej tam dá skúsenejšieho proti MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Senderos se dneska proti Persiemu vytáhne, cejtim to v kostech

Reagovat
smazaný uživatel

To může, teďka dává góly Rooney.

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho měl bejt Frimpy... Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

by sa vykartoval do druhej minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Ale toho Rooneyho by po tu dobu úplně vymazal

Reagovat
smazaný uživatel

We know what you are, we know what you are, Ryan Shawcross, we know what you are!

Reagovat
soukup

ještě aby neznali jednoho z nejlepších stoperů v PL

Reagovat
herbage

no, zlomit nohu Ramseymu je jedna věc, ale šlápnout Laurentovi do rozkroku, to si u mě hodně pošpatnil

Reagovat
soukup

já myslel, že mu zajel do nohy, za ni se Kostík držel

Reagovat
herbage

to bylo jednou kopačkou, ale tou druhou mu zajel mezi nohy

Reagovat
Azza

pěknej pobóchanec

Reagovat
FCSL

Rosa dopadnul jako Arshavin Taky ho nemohl pustit.

Reagovat
Honza Matoušek

Jestli mi to Nani nezachrání, tak ztratím vedení

Reagovat
tomasinho

A do čela půjdu já.

Reagovat
miky10

Benítez ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně už začínám považovat Spartičku za favorita

Reagovat
smazaný uživatel

sopcasty zatial vsetky off

Reagovat
smazaný uživatel

Je čas ještě. Zatím si poslechni trochu hudby,

http://www.youtube.com/watch?v=H4xHPO9gATw

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Moja je lepší

Reagovat
niflheim
Reagovat
Makiii

Pojede nejaky SOPCAST na Fulham vs Utd ? Nebo nic, jako tedka na predchozi zapasy... Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera to tak, ze nepojde nic

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera to tak, ze nepojde nic

Reagovat
Makiii

To je na hovno fakt... Boze, zas vymysleli totalni koko*inu s tim, ze to nedavaji na SOPCASTECH..

Reagovat
mithro

sop://broker.sopcast.com:3912/140478

bloodzed

Reagovat
niflheim

Super, to jsem prochrápal

Reagovat
smazaný uživatel

Craven Cottage: Etheridge, Petric, Frimpong, Emanuelson, Davies, Kacaniklic, Hughes.

COYW!

Reagovat
smazaný uživatel

lavička*

Reagovat
smazaný uživatel

http://popstreams.eu/stream3.html...toto vyzera dobre, blood to sice dava, ale j ho mam off

Reagovat
Makiii

Kdyby nahodou to jelo na blood, tak dej vedet prosim :-) Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/139605...ale rusky

Reagovat
Makiii

Cucim na ten link co si mi poslal, ale i tak diky za ten sop :-)

Reagovat
mithro

sop://broker.sopcast.com:3912/140478

Reagovat
niflheim

Co si to Nani provedl s vlasama

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

Pane Bože

Reagovat
Tomekcz

WTF to nejni gol

Reagovat
smazaný uživatel

wtf??

Reagovat
Tomekcz

Evra do brevna to se dava s jeho formou

Reagovat
smazaný uživatel

co to zas nedame

Reagovat
mithro

ako to, ze z toho celeho nepadol gol

Reagovat
smazaný uživatel

V poslední době nalézáme fakt čím dál tím divnější způsoby jak nedat gól.

Reagovat
Ligter

Manchester United - vždy o krok napřed.

Reagovat
Ligter

Ty vole

Reagovat
Ligter

Jak z téhle pozice mohl dát břevno?

Reagovat
smazaný uživatel

Scharzer

Reagovat
Tomekcz

to byl taky faul na Robina

Reagovat
smazaný uživatel

Takové šance.

Reagovat
mithro

jasny faul a nic

Reagovat
niflheim

In David we Trust

Reagovat
smazaný uživatel

Pak že David nechytá rukama

Reagovat
Ligter

David.

Reagovat
mithro

dodgy keeper

Reagovat
Tomekcz

zase mame den otevrenych dveri

Reagovat
niflheim

Hangelaand už málem druhý vlastňák

Reagovat
pajamu

Zatím hodně dobré tempo

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle vypadá na pořádnou šílenost

Reagovat
mithro

zatial super zapas

Reagovat
Tomekcz

dalsi tyc

Reagovat
Ligter

dobrý fotbal zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Nani tej hre proste vie dat to, co nikto iny v time

Reagovat
Ligter

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Tak David si šáhnul na tu Ruizovu

Reagovat
Tomekcz

Wazza zase kousek to uz tam musi spadnout

Reagovat
masly008

co to jako shrek zkoušel,za to jako chtěl pebtli jo?vlastně utd že.

Reagovat
Side

Reagovat
vodka

krásný zápas....

Reagovat
vodka

a Nani zatím výborný.

Reagovat
vodka

a nejhorší Evans, neni rozehraný a jistý zatím.

Reagovat
mithro

a Tony stale biedny

Reagovat
vodka

zatím jo, ale někdy se do toho dostat musí...

Reagovat
Tomekcz

je strasne citelnej a navic kdyz je z formy tak je to hruza

Reagovat
smazaný uživatel

to preto, lebo sa vsetci na neho sustredime a on je pod tlakom, musime si ho nevsimat

Reagovat
niflheim

Škoda, že není Ash v pořádku.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sákra, my je musíme rozstřílet s tímhle.

Reagovat
Tomanatura

Ma nekdo lepsi stream?

Reagovat
niflheim
Reagovat
Tomanatura

dik, ten nevypadava

Reagovat
Tomanatura

uz mam...

Reagovat
niflheim

Carrick krásně na Naniho...škoda, že to nevyšlo.

Reagovat
Ligter

Reagovat
Ligter

Riise

Reagovat
vodka

LAV WTF, vážně kurví elementární věci...

Reagovat
Tomekcz

ale nastesti to napravil

Reagovat
niflheim

Já si kolikrát říkam - kopni to do obránce, aspoň bude roh možná

Reagovat
niflheim

To musíme vyhrát hergot

Reagovat
jenage

Nani On prostě nesmí odejít

Reagovat
smazaný uživatel

to neni normalne, ze sme stale dnes nedali gol

Reagovat
smazaný uživatel

to neni normalne, ze sme stale dnes nedali gol

Reagovat
niflheim

Další tyč

Reagovat
herbage

Fabio?

Reagovat
jenage

Wazzo

Reagovat
vodka

kdo tam ty tyče rovnal? je beztak posunuli, jenom aby nás zmátli...

Reagovat
vladis271

možno si mysleli, že hrajú s nami

Reagovat
Tomekcz

to uz nejni mozny treti tyc

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole už

Reagovat
smazaný uživatel

no to je v pici toto uz

Reagovat
mithro

3 zrde za polcas, to si uz robia srandu

Reagovat
vladis271

Reagovat
herbage

vaše už 4. ne?

Reagovat
mithro

nie nie, len tretia.

Reagovat
I am Mancunian

mne sa zda, ze aj ta wazzova strela suchla tycku

Reagovat
smazaný uživatel

Vystřídat Valenciu za Kagawu. Jestli není na lávce, tak pro něho pošlete taxíka.

Reagovat
herbage

jak De Gea vytáhnul střelu Riiseho, to bylo taky na břevno?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
I am Mancunian

nie

Reagovat
vodka

myslim, že jenom vyrazil přímo

Reagovat
Ligter

4. tyč? Ok, tomu už se dá říkat smůla.

Reagovat
vodka

to neni pravda snad, ted stačila miniteč od rooneyho...

Reagovat
smazaný uživatel

Miniteč by to akorát usměrnila na tyč

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney ...preco netecoval tu Naniho strelu?

Reagovat
niflheim

Jak já toho Karagounise nesnáším.

Reagovat
vodka

když sem ho viděl v repre, tak to bohatě stačilo..

Reagovat
mithro

Reagovat
Tomekcz

akorat RVP je dneska trochu mimo z utoku

Reagovat
smazaný uživatel

keby jendu z tych sanci mal on, tak uz vyhravame

Reagovat
smazaný uživatel

keby jendu z tych sanci mal on, tak uz vyhravame

Reagovat
vodka

je dobře hlídaný, to exkluzivní zpracování na začátku, jak ho tam pak asi faulovali Hangeland se Senderosem, nebo kýmto bylo super.

Reagovat
niflheim

Welbeck/Kagawa za Tonyho

Reagovat
niflheim

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tomekcz

omg jeste tam zhasnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

No do pici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pajamu

Jaká tma

Reagovat
niflheim

A všichni fotí

Reagovat
vodka

pohoda, hrajme potmě, aspoň nebude vidět tyčky.

Reagovat
jenage

lol

Reagovat
Tomanatura

at hraji dal!

Reagovat
mithro

a sme dosli

Reagovat
Ronaldo.com

:D

Reagovat
Ligter

Reagovat
Kowe

Reagovat
mithro

rafael si meni kopacky za svoje urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Hoďte jim míč s diodama a jedem dál

Reagovat
Darren Fletcher

ale, ved to len niekto zhasol vypinac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
niflheim

No jo, máme kopat roh a stane se tohle...konspirace

Reagovat
nani92

FA

Reagovat
Ligter

Reagovat
EL Gringo

mohli by hrat takto

Reagovat
smazaný uživatel

Rychle vystřídat dokud je tma.

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawa za Valenciu a nebo Hernandez a Persie stáhnout na křídlo. Stejně dneska v útoku nic moc.

Reagovat
Tomekcz

hlavne ze reklamy jim sviti

Reagovat
herbage

jestli jim odešel přívodní kabel, tak je po utkání

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je určitě Lolkacova práce, jeho hate pomalu přerůstá v terorismus

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto nezaplatil za elektrinu

Reagovat
iamek

Vedeni ligy zkousi co se da, aby suvereni United zastavil. Pomuze to dneska ?

Reagovat
Makiii

Sakra doufam, ze se bude pokracovat Jinak zapas velmi zajimavej podle me. Skoda, ze Robin je trosku ze hry dnes, chtelo by to, aby ho tym vic zapojil... Skoda tech 2 breven a 1 tycky. Verim, ze v druhe pulce tam padne jeden gol a pak jich tam padne vic. Kagawa/Welbeck za Valencii, opravdu je mimo formu, neveri si nic, hraje jednoduchy mice, nic nezkusi a kdyz uz centruje tak trefi 1. hrace. Dnes se mi libi cela leva strana. Nani s Evrou velmi dobry.

Reagovat
jenage

jupí už rožli

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dvě minuty se stejně musíjou dohrát, ne?

Reagovat
Tomekcz

a hlavne uz sme davno meli dat gol , jeste se Fulham nejak zahadne vzpamatuje a obere nas

Reagovat
Counter

Ale pomyslete na ten Fergie time

Reagovat
smazaný uživatel

Už aj elekrikári sa snažia zastaviť United

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to nenastaví k druhý půlce? Tohle nemá moc smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

MU uz nevladali tak FA vypla osvetlenie. to uz je moc

Reagovat
kvasha16

to len SAF ide s uplatkom za sudim, svetla zhasli aby h nikto nevidel

Reagovat
rickroll

Aha,tak taková je ta naše taktika na remízu...

epic

Reagovat
smazaný uživatel

šalamúnske riešenie.....

Reagovat
Tomekcz

se jako bude hrat 5 minut a zas pudou pryc?

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja vyjdem so psom vonku, ze akurat cez prestavku a pridem a stale prvy polcas

Reagovat
niflheim

Reagovat
Tomekcz

skoda ze tam nejni Berba, Hugo prece jenom trosku napada obrance

Reagovat
Ligter

Právě, nechápu, jak si to může dovolit.

Reagovat
niflheim

Toto jsme měli už dávno vést o dva góly

Reagovat
pajamu

Snad to tam spadne v 2. poločase, nejlépe 2 fíky a čau.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý poločas. Fulham drží ve hře naše neproměňování šancí. Valencia ven, za kohokoliv a musíme to urvat.

Reagovat
pajamu

Střídej už, Fergie

Reagovat
Ligter

Manny Bianco.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

tony min v 60. minute dole, zbytocne nam chyba prava strana

Reagovat
Whitemedia

Na stadionu Fulhamu diváci právě začali hrát hru s názvem "zkuste najít Evru".

Reagovat
Makiii

Vypadl mi Sopcast i flash nebo prosim nekdo poradnej link ? Dekuji.

Reagovat
Ligter
Reagovat
Makiii

Nejede :/

Reagovat
niflheim
Reagovat
Makiii

Dekuji :)

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale chaos v tej obrane. Postaviť sa okolo 16tky a čakať dokedy môžeš odkopnúť loptu. Baird je v tom strede stratený. To isté Rodallega. Naopak veľmi sa mi páči Karagounis a Dejagah.

Reagovat
Tomekcz

zas Karagunis toho se nemuzes ani dotknout

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

hrame hrameeeeeeeeeee

Reagovat
Tomekcz

zas nemuzem dat ten prvni klicovej gol

Reagovat
niflheim

V nastavení bude času dost.

Reagovat
Ligter

To bude chtít Chicharita.

Reagovat
smazaný uživatel

to je taka pica smradlava ten karagounis. jedna z najvacsich spin vo futbale vobec

Reagovat
Tomekcz

co to piska kua

Reagovat
niflheim

Normální hlavička

Reagovat
smazaný uživatel

no, dost bolo srandy, podme do nich

Reagovat
niflheim

Tony <-> Javi...toto přijde snad.

Reagovat
vodka

je to tu

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

tak toto mi pripomina druhy polcas proti Saints

Reagovat
Ligter

No teď je výhoda, že nevedeme, tak to snad taková procházka nebude.

Reagovat
Tomekcz

bozeee, zas ho zablokujou

Reagovat
vodka

Hernandez in, stáhl bych možná i peršana za Kagawu...

Reagovat
niflheim

To měl zkusit hned před zeď

Reagovat
Tomekcz

cervena nic?

Reagovat
niflheim

Lionel rozhodne.

Reagovat
pajamu

Hrášek

Reagovat
masly008

no už by ten fulham mohl začít hrát,je trapné jak je furt nechávají ve hře o body

Reagovat
vodka

ten Kagawa musí přijít... Nani se dost vytratil...

Reagovat
Tomekcz

jestli ztratime s marnym Fulhamem

Reagovat
vodka

*stejně marným fulhamem, jako my v 2. půlce

Reagovat
Ligter

Chicharito

Reagovat
niflheim

To je škody

Reagovat
Ligter

Ty vole, Robine.

Reagovat
vodka

ufff... hrajem ale hrozné hovno teď.... zase bez pohybu v záloze, bez sólo průniku. Možná měl jít Anderson místo Cleva.

Reagovat
Tomekcz

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
niflheim

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
pajamu

YEEEEEES, Wazza

Reagovat
smazaný uživatel

Wazzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Trand

Roooooooney!

Reagovat
Ronaldo.com

Joooooooooo

Reagovat
vodka

ROONEY

Senderos byl dneska dobrý, ale asi rozhodující kiks...

Reagovat
smazaný uživatel

WAZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
mithro

roooooooooooooneiiiiii

Reagovat
mithro

a Lionel aka asistencia

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle dlouhou Messi v životě nedal.

Reagovat
vodka

Reagovat
Tomekcz

Wazzicek jede

Reagovat
supervizor

To chtěl ten obránce ustupovat až do brány?

Reagovat
smazaný uživatel

keby vystupil hned, tak to Rooney hodi Persiemu a je to

Reagovat
supervizor

Pořád lepší než čekat na popravu.

Reagovat
I am Mancunian

pome este jeden

Reagovat
Ligter

WAZZAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Senderos

Reagovat
Ligter

Navždy si zakážu obnovovat diskuzi.

Reagovat
Tomekcz

to sou ty sopcasty 2 minuty pozadu

Reagovat
Ligter

Já to na Sopcastu neměl, vůči těm už jsem ztratil důvěru.

Reagovat
smazaný uživatel

ROOOONEY

Reagovat
niflheim

Rio

Reagovat
masly008

simulááááááááánt dal gol

Reagovat
masly008

ale s velkým přehledem zase

Reagovat
niflheim

Robine

Reagovat
Tomekcz

OMG RVP co zase zkousi

Reagovat
pajamu

Robine

Reagovat
smazaný uživatel

Robine tak se k tomu postav kurva

Reagovat
Ligter

Aaa, být o 10 metrů od brány dál, mohl to být nádherný gól.

Reagovat
Tomekcz

Carrick si zahrava jak se tam toci

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej kliďas

Reagovat
niflheim

Wazza ten blok

Reagovat
niflheim

To je ale prostě něco úžasného...jezdí po prdeli, nenadává na to, že hraje často mimo svou pozici. Poctivě se vrací a ještě se vrhá do střel. Takoví by měli být všichni.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Evans skvělý blok

Reagovat
vodka

hmm, Evans má problém zdravotní...

Reagovat
Tomekcz

Evans mrtvej VYDRZET

Reagovat
Ligter

Ty voléééé, tohle se dává.

Reagovat
niflheim

Robin Javier

Reagovat
smazaný uživatel

Robiiiiin

Reagovat
Tomekcz

KUA Javier

Reagovat
Trand

Robin.

Reagovat
vodka

RVP Hernandez OMFG

Reagovat
pajamu

Nasrat mu, občas, vážně

Reagovat
niflheim

Tak jasné šance on nedává...potřebuje těžkou pozici

Reagovat
Tomekcz

neumi piskat konec

Reagovat
niflheim

JOL TIME?

Reagovat
niflheim

V suchém triku.

Reagovat
Ligter

Ufffff, poctivě vydřené.

A samozřejmě v suchém triku.

Reagovat
Tomekcz

je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Uuuuf, já se toho klidnýho zápasu nedočkám

Reagovat
mithro

zlate nase 4-3, toto ma raz zabije

Reagovat
Darren Fletcher

pohoda

Reagovat
Tomekcz

Sir jeste nafackuje Andymu

Reagovat
vodka

no, když to kopal Hugo, tak sem byl klidný...

Reagovat
Ronaldo.com

Ufffffffff zlate 3 body!! I kdyz mohlo byt po prvni pulce hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

no keby vyrovnali, tak Javiera zabijem

Reagovat
smazaný uživatel

To byl zase zápas. My snad neodehrajeme letos klidné utkání. Když už nemusíme otáčet, tak alespoň zahazujeme tutovky a zbytečně se strachujeme s hubeným vedením.

Reagovat
smazaný uživatel

a udrzali sme nuluuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Makiii

YES! 3 body vezeme domu! Kurna, me ty nase tutovky jednou zabijou co nedame fakt Ale. jak se tu pise poctive vydreny 3 body.

Reagovat
iamek

Dalsi pohodovej zapas v suchem triku. Gala predstaveni rude masiny ne a ne skoncit. A ted vazne. Zapas proti Realu radsi nechci videt ...

Reagovat
smazaný uživatel

co si posraty z nejakeho Realu..

Reagovat
smazaný uživatel

Real ať se de zahrabat. Já chcu titul z PL a zbytek je navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Taky me zajima jen titul v lize, ale zase nechci nejakou ostudu :).

Reagovat
smazaný uživatel

A tak já chcu aby se vyhrál každý zápas. A tenhle je prestižní. Ale zase tak žíly mi to netrhá. Radši vypadnu z LM, než ztratit ve dvou zápasech PL.

Reagovat
vodka

to je alibismus, osmifinále LM je pro klub našeho kalibru hrozná ostuda. Já myslim, že to přes real půjde, nastoupí silná sestava a především očekávám kvalitní výkon, ne tyto na půl plynu srance.

Reagovat
smazaný uživatel

postupit cez Real chcem tiez a aj vyhrat LM, ale aj ja radim PL vyssie ako LM a vypadnutie by ma sice mrzelo, ale ak vyhrame ligu, tak sa nic nedeje..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě máme letos možná nejsilnější tým od 99, takže bych osobně toho chtěl vyhrát co nejvíc.

Reagovat
kiwwi

silnejsi tim ako v roku 99 bol aj ten z 2008

ale tak som nad tym premyslal, ze keby sa namiesto Zahu kupil na kridlo Bale, tak by to bol s prehladom najsilnejsi tim United EVER

Reagovat
smazaný uživatel

pre mna jednoznacne bol najlepsi z 2009, aj ked sice to bol asi najviac nadupany tim aky si u nas pamätam, 2008 bol tiez luxusny, tazko vybrat

Reagovat
vodka

LM je o dost vzácnější. Skupinové zápasy sice stojí za vyližprdel, ale ta vyřazovací část má svoje kouzlo. PL vyhráváme často. Že je to lepší měřítko síly klubu apod. je sice pěkné, ale právě to, že LM je dost o náhodě, momentální formě apod. z toho dělá vzácnější a hodnotnější trofej.

Reagovat
smazaný uživatel

Osmifinále je ostuda, ale vypadnout s Realem ostuda není. Oba jsou to špičkové týmy a jeden z nich zkrátka skončit musí. To je jako kdybys řekl, že pro Barcelonu byla ostuda vypadnout ve skupině v 99, když tam měla Man United a Bayern.

Reagovat
niflheim

Ta připosranost a komplet poznámky k tomu, že na Real nemáme, mě vskutku vytáčí. Vždyť to budou dva krásné zápasy, svátek fotbalu...šance jsou 50:50. Real není zdaleka taková mašina jako bývávala. A motivace hráčů taky bude jiná. Navíc se Nani postupně vrací do formy, Vidovi už snad drží zdraví, Wazza se rozstřílel...já se Realu nebojím, bát by se měli oni.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc existuje jednoduchá záchranná brzda a tou je Cristianův pravý kotník

Reagovat
niflheim

Jen ať mu to klidně střílí...hlavní bude to, že my těch gólů dáme víc

Reagovat
minoLFC

zas o rok starsi...a zajtra chcem ako darcek vyhru

Reagovat
tomasinho

Všechno nejlepší. Snad teda dárček dostaneš.

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko najlepšie.

Reagovat
EL Gringo

vsetko naj

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko najlepšie, aj keď nechcem aby sa Liverpool dotiahol na Arsenal, tak dúfam, že ich rozbijú dnes.

Reagovat
minoLFC

vdaka vsetkym

Reagovat
miky10

Jéé, hrubáskůů, dík za Shawa. :-* Mam z něj radost.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

A-Rod zas problémy kvůli dopingu

Reagovat
smazaný uživatel

Mas k tomu nejakej clanek?

Byli v posledni dobe nejaky zajimavy transakce? Doufam, ze moc ne, strasne spatne se mi na to zvyka, a BoSox s Angels me uz vytaci

Reagovat
smazaný uživatel

byly*

Reagovat
Chazy

http://mlb.mlb.com/news/article.jsp?ymd=20130129&content_id=41237164&vkey=news_mlb&c_id=mlb

Je docela obsáhlej.

Nic moc se neděje, Yankees podepsali Hafnera, to je taková klasická yankeeovina, nad 30 let, DH, dostane rok šanci ukázat se, jestli se kvůli šanci na trofeje stane zase hvězdou a skoro nic je to nestojí. Reds maj Oliva, to je asi solidní náhrada na C, kdyby se mu dařilo, tak by moh hrát i v základu. Matt Capps je Indián, ale closer stejně nebude, Shaun Marcum je u Mets. A ten gigapřestup Justina Uptona no

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, diky. Ale asi mu zadnej trest nehrozi, museli by ho chytit pri cinu.

Hafner jako nahrada za Ibaneze, pekny Nasel jsem si docela dobrej prehled transakci (http://www.cbssports.com/mlb/transactions/trades), asi tam nemaji vsechny vymeny, ale mne to i tak pomaha, protoze se kazdou chvili divim necemu, co se udalo nekdy zacatkem prosince

Reagovat
Trand

Kolik lidí má tuhle přezdívku? Jsem přemýšlel, jestli Roddick nebo Rodgers.

Reagovat
Chazy

Ten nejstarší a absolutně nejvýznamnější z nich.

Reagovat
Trand

Mně došlo, že je to Alex, jen je to zajímavá shoda.

Reagovat
smazaný uživatel

3:13 za to, aby se destíg prosral, ře si píšu komenty zeživota, thehehehehhee. Naser si, ale i tak :-*

btw, dneska špatná noc, prachy vyhozený za nic. Naser si destí, můřusi to psát kam chci ;))))

Reagovat
smazaný uživatel

mažrte to, damn

Reagovat
miky10

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem ze ludia nedokazu normalne pisat aj v opilosti

Reagovat
Chazy

Já nechápu, že někoho v opilosti napadne prakticky pokaždý jít na EF, to musí bejt už fakt těžká závislost..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě se to stávalo občas, pokaždý fakt ne. Ale teď je takový divný období, no. To je fakt náhoda, že je to dva dny za sebou, mám pocit, že jsem chtěl koukat na NHL nebo tak, tak to už byl jenom kousek sem. Každopádně se asi budu před akcema odhlašovat z EF.

Reagovat
kvasha16

to je dobry napad, potom opity nenapises dobre heslo a meno pri prihlasovani

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak!

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně je to trapný

Reagovat
smazaný uživatel

Lehce. Já se vrátím z hospody a počítač běží abych se mohl podívat na výsledky zápasů.

Reagovat
kvasha16

to je este celkom zrozumitelne by som povedal, dokonca aj diakritiku pouzil

Reagovat
Chazy

Jj, když to člověk srovná s vodkou třeba.

Reagovat
Swarley

vodka je v tomhle expert, to jsou vždy hluboké myšlenky

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to príde ako: Aha som opitý, som frajer.

Reagovat
Chazy

Mně taky, ale vem to čert

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm, ty máš ťažký víkend za sebou.

Reagovat
Swarley

ale s tou pusinkou tam na konci má trošku teplý sklony, co?

Reagovat
smazaný uživatel

tak Vader je môj parťák č. 1, čo sa týka týchto vecí.

Reagovat
Swarley

ok, já vám to neberu

Reagovat
smazaný uživatel

To ale byla taková ta... chápeš, jak jí tam píšeš když tě někdo sere.

Já nic původně snad ani doufám psát nechtěl, ale pak se mi vybavilo Destíkovo stěžování včerejší. Naposled snad už.

Reagovat
13

Dobrej článek. Ze zmiňovaný trojice Downing Carrol Hendo má asi jedinej Hendo naději, že nám někdy tu cenu splatí výkonama. Doufám, že se Rodgers poučil a v záloze dlouho neuvidíme hrát Allena s Lucasem na úkor Henda

Reagovat
tomasinho

Jojo, doufám. A díky.

Reagovat
fff

Poctivy a pracovity chalan, ktoremu to strasne prajem. Netvrdim, ze bude uplny top ale podla mna ma na to byt dolezitym hracom Acka este vela sezon.

Reagovat
Chazy

OT: Adrian Peterson je MVP!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Beru to tak, že hlavně že ne Peyton nebo Aaron

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já myslel, že se uvažovalo mezi Petersonem a Megatronem?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska GO RAVENS.

Reagovat
Chazy

Jednoznačně

Reagovat
Chazy

Pomalu bysme si měli vybrat článek.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejdete do Prahy?

Reagovat
Chazy

Já mám zejtra ráno třetí termín jedný zkoušky, asi to ani neuvidím celý.

Reagovat
smazaný uživatel

Komu, co nalháváš prosím tě, všichni víme, že to dokoukáš a pak to dáš.

Reagovat
Chazy

Všichni víme, že to dokoukám a nechám si to do druháku

Reagovat
niflheim

Já šel po posledním zápase rovnou na zápočet a dal jsem to

Reagovat
smazaný uživatel

Něco nahoď.

Reagovat
Chazy

Dávám do vyhledávače věci, co by s dneškem mohly souviset, ale žádnej Flacco, Kaepernick, Rice nehrajou, Baltimore sice prohrál s CFC 2-1, ale v nadpisu to není a článek je smazanej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Dneska výjimečně beze mě, to bude smutná atmosféra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Jinak k tomu dresu Amendoly - když ho budeš mít na sobě tak v polovině weeků, tak to bude častějš jak on

Reagovat
Trand

Achjo. Příští rok bude mít sezonu bez zranění, určitě. Já jen doufám, že zůstane u Rams, když je freeagent. A taky doufám, že Rams zůstanou v St. Louis.

Reagovat
niflheim

Přemýšlím nad tím, kolik by chtěl peněz ... jako eventuální náhrada za Wese by nebyl špatný, aspoň by se i na draftu zaměřilo spíše na obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když nad tím tak přemýšlím, tak taky nebudu na EF během zápasu, budu se dívat s mladou, máme už naložená křidýlka, připravené maso na burgery, spoustu pití.

Reagovat
Chazy

Tak se dneska na to vykašlem a max se sejdem u nějakýho PL článku o poločase?

Ono SB si fatk zaslouží pozornost stoprocentní

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, pod Stekelenburgem?

Reagovat
Chazy

Může být

Reagovat
smazaný uživatel

Pri takove prilezitosti byste si meli najit neco specialniho, ne?

http://www.eurofotbal.cz/clanky/brankar-wiganu-kirkland-chce-byt-po-ukonceni-kariery-hasicem-44469/

Reagovat
Chazy

Reagovat
Trand

Kily.

Reagovat
Trand

Co je na tom Cescovi divného? Je to 2007, to se o něj ještě Barča nezajímala.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovych perlicek musi byt strasne moc

Reagovat
niflheim

Tak hoď potom na hax link a potom to hodíme tady před začátkem někam.

Reagovat
Trand

Tak to závist, já maximálně u piva, ale zase s lidma, který se tomu věnujou dlouho, no, ale žádná mladá tam nebude nebo aspoň rozhodně ne ode mě. Ale chválím první reakci, kvůli tomu jsem to psal.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Trand

Reagovat
niflheim

RG3 offensive rookie of the year, Peyton comeback.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

jj, Peyton to má jako cenu útěchy, logicky by to měl vyhrát taky Peterson

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka veľkému úspechu prichádzame s kolekciou búnd

https://pbs.twimg.com/media/BCGdg4BCUAAvIvT.jpg:large

Reagovat
smazaný uživatel

Manažer Tottenhamu André Villas-Boas bude podle anglických médií shánět brankářskou dvojku. Údajně má zájem o Andrése Fernándeze z Osasuny. WTF? Ma malo brankaru? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Cudicini už za nás nehraje, Friedelovi je 41 a dá se předpokládat, že do 50 chytat nebude a Gomes je na hostování v bundeslize a čekám, že se ho budeme chtít zbavit

Reagovat
smazaný uživatel

U Brada bych se nedivil, ten spíš půjde někam dělat zas jedničku!

Reagovat
smazaný uživatel

Nani: ''I am proud to be back, and my boss told me something which I will not say. He is not a manager, but a caring friend too. I will not leave Man Utd, United is my home.''

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

pokial nepodpise tak neverim

Reagovat
Swarley

hmmm

Reagovat
tomasinho

Vaše nejlepší křídlo.

Reagovat
Swarley

pokud si vezmeš, že jsou teď v podstatě jen dva, tak to zase taková výhra není

Reagovat
tomasinho

To jo, ale i celkově.

Reagovat
smazaný uživatel

najlepse kridlo v lige

Reagovat
r.mrazik

Je bale

Reagovat
smazaný uživatel

Nani je lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Když má formu a nedělá hovadiny

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Why the lights went out at The Cottage.

http://youtu.be/3qgW-gXvWz8

Reagovat
smazaný uživatel

Undertaker

Reagovat
smazaný uživatel

Arshavin má 6 asistencií za 350 minút - Santi 8 za 2875 AW daj mu ešte šancu

Reagovat
smazaný uživatel

to sa vie, že on je strašne produktívny. Síce hral iba, ako by her napísal, proti mamlasom z okresnej, ale aj tak je to pekná štatistika. Schválne, pozri si review sezóny 2010/2011 napríklad, Arshavin nemal istý základ, hrával zle, nadávalo sa naňho, ale keď si pozrieš to review, tak bol skoro pri každom druhom góle.

Reagovat
smazaný uživatel

*herb

Reagovat
smazaný uživatel

No jednu má proti MU, tri má proti tímu z prvej ligy, čiže jediní mamlasi by boli Crawley, ale tak napr. Santi tiež hral proti Bradtfordu napr.. To viem, že bol produktívny, ale mne ide o to, že vtedy tu jeho produktivitu vyzdvihoval a teraz je produktívny tiež, ale už na neho nespolieha vôbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak tie štatistiky Matu sú obdivuhodné. 40 zápasov 16 gólov a 22 asistencií.

Reagovat
smazaný uživatel

Maty* neviem ako sa to skloňuje

Reagovat
Swarley

a to ještě s handicapem, že hraje před ním Torres na hrotu

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini chystá nákupy

už to ide. minimálne jedného útočníka za 30+ mega čakám.

Reagovat
Miguel19

Tak to je jasný. Jak u City, tak u nás čekám zase bláznivé léto..

Reagovat
smazaný uživatel

čo chcete vy posilňovať? Chýba vám možno tak krytie za Mikela a LB.

Reagovat
Miguel19

Trenér

Reagovat
smazaný uživatel

zohnať mamlasa, čo pôjde do toho cirkusu dobrovoľne, to bude ai najväčší problém, no. Možno nejaký zúfalec ako Eriksson alebo nech to skúsi Roman.

Reagovat
smazaný uživatel

ved to budu Falcaovci a Cavaniovci lietat kazdy den

Reagovat
kvasha16

chyba nam poriadny CM, lebo Lamps vsetko nezvladne a Rami je B2B, v 4231 pouzitelny akurat tak na krytie niekoho, ale snad nikoho nakupovat a nebudeme a caka nas idealny scenar: predlzime Lampsovi ktoremu bude kryt chrbat KdB, v pripade potreby Oscar, Josh asi este hostovacka, inak vyrazne posilnovat nepotrebujeme.. akurat som este zvedavy ako vyriesime otazku hrota, ci pride Lukaku, niekto iny, odide Torres, atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Demba, Lukaku, to je viac než dosť.

Reagovat
kvasha16

2 je relativne malo, jeden sa zrani ako tuto sezonu Danny a druhy bude musiet odohrat x zapasov v rade, teoreticky by tam ale mohol docasne kvoli rotacii naskakovat Moses

Reagovat
kvasha16

*a ten druhy bude musiet....

Reagovat
smazaný uživatel

Torres neodide, to sa stavim, ze nie

Reagovat
kvasha16

tak utok Torres, Ba a Lukaku, celkom variabilny, dalo by sa hrat aj na dva hroty v pripade potreby, pripadne by (najskor asi len z lavicky) Torres mohol naskakovat do hry a hrat zprava alebo Lukaku z lavej strany,.. to je asi aj najrealnejsia moznost, odchodu TOrresa neverim, to som len dopisal aby sa nepovedalo :D naco by siel prec, kto by o neho mal zaujem a ci by vobec ponuku prijal, hlavne nie megabomby ako Falcao, Cavani, uz sme sa x-krat spalili a kludne sa to moze stat znova

Reagovat
kvasha16

krytie za Mikela obstara Oriol, ktory sa snad po tom dlhom zraneni v lete vrati akotak vo forme a na Lb bude Cole a Ryan, pripadne van Aanholt, ale ten skor asi bude este hostovat

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že to nebude Jovetić, toho chcem do AFC

Reagovat
smazaný uživatel

može chystat, ked po sezone letí

Reagovat
Bayern +

Stopera budu potrebovat, utocnika (podla Guidettiho) taktiez.

Reagovat
Mindas

Samozřejmě, však jsou tam hráči, o které je dlouhodobý zájem. Viz. Will Hughes. Nikde neříkal, že by měla přijít veliká jména. I když zájem o Cavaniho je.

Reagovat
smazaný uživatel

Počul som, že Will je fanúšik LFC, mohol by ísť k nám.

Reagovat
Mindas

Ale tak u vás je na tomto postu těch hráčů přece jen víc. V City by mohl přirozeně a postupně nahradit Yayu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. Inak som myslel, že je AM, takže CM? Hmm, inak na AM máte Suáreza

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Kelly wants £45k a week

Daily Mail reports injured Martin Kelly wants £45k to stay at Liverpool.

Young England international Martin Kelly has stunned Liverpool by demanding £45,000 a week to stay at Anfield.

The 22-year-old defender, recovering from an anterior cruciate ligament injury, has been told to reconsider his position as negotiations over a new contract hit a bumpy start.

Daily Mail, no. Ale jsem to četl z více zdrojů několikrát. Nicméně bych mu to asi dal, podobnej případ jako Sterling...

Reagovat
fff

Kedy mu konci zmluva? A kolko vlastne berie teraz?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim kolik bere, ale končí mu po příští sezoně. Bude to tak kolem 10k řekl bych.

Reagovat
tomasinho

To je blbost, zrovna na něj mi to fakt nesedí, zvlášť, když je takový lazar, to nemůže chtít. Těch 30-35 asi jo, víc než Sterling zaslouží, ukázal už toho víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím. Už jsme to spolu řešili. Mně se to k němu taky nehodí, ale nedávno bulvár psal dokonce, že odmítl 35k, mně to přijde jako blbost a snad to i blbost je.

Reagovat
tomasinho

Jo, podle mě jo. Těžko si může diktovat podmínky, když je zraněný do konce sezony, jakkoliv hrál před zraněním dobře.

Reagovat
fff

Presne toto som chcel napisat. Nech sa da chalan dokopy, dostane sa do formy ako mal predtym a potom si moze diktovat podmienky, aj ked 40 by som mu dal maximalny max. Ale tiez mi to k nemu nesedi.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by jeho odchod zase tolik nevadil. Dozadu je sice spolehlivej, ale podpora útoku u něj dost vázne. (Tím neříkám, že je na tom Wisdom nějak lépe.) Nebo by se mohl přesunout zpátky na stopera.

Nejlepší by bylo najít nějakého univerzálního a zároveň mladého RB, co zvládne dobře útočit i bránit... Mě napadá třeba Danilo z Porta, ale to je jen takový typ.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně nějakej odchovanec, co má na A-tým LFC a chtěl bys ho prodávat?

Reagovat
smazaný uživatel

Buď tak nebo přesun na stopera. Na RB nemá postavu ani dostatečnou techniku.

Reagovat
Kowe

Reagovat
13

Kelly má lepší centr než José i Glen.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím nesouhlasím a navíc Glen je daleko kreativnější a pohyblivější.

Reagovat
tomasinho

Tak to teda má o třídy lepší centr, rychlý je taky dost. K čemu je Glenovi obratnost, když pak působí dozadu pozičně hůř než Luiz.

Reagovat
smazaný uživatel

S tim nemůžu souhlasit vůbec no.

Reagovat
spider_8

Trenér Rafael Benítez se snaží pozvednou morálku v kabině Chelsea tvrzením, že v klubu zůstane i pro další sezónu. (Sunday Mirror)

Tak proto vypadaní všichni tak sklesle.

Reagovat
Chazy

Lol, to je jako když Klaus chtěl podpořit Zemana..

Reagovat
tomasinho

suso30fernandez ‏@suso30fernandez

Morning. Important game today vs M.City.. We have to do everything to win.. Also tomorrow im travelling with the U21 to face Belgium

Tak snad bude na lávce aspoň.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Reagovat
mithro

to som si uz vcera vsimol, vie niekto dovod?

Reagovat
r.mrazik

Toho pohlavku? Andy ho prece napodobuje

Reagovat
vodka

Reagovat
pajamu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

ale takhle zrychlene to vypada divne

Reagovat
Swarley

taková taťkovská výchovná

Reagovat
Trand

Guus Hiddink - 84.6%

Jose Mourinho - 70.8%

Avram Grant - 68.8%

Carlo Ancelotti - 63.2 %

Luis Felipe Scolari - 56%

Roberto Di Matteo - 52.2%

Andre Villas Boas - 48.2%

Rafael Benitez - 46.15%

Reagovat
kvasha16

ten Guus skoda ze nemohol ostat.. teoreticky by on mohol prevziat tym po Rafovi

Reagovat
Darren Fletcher

anketa united fans:

radsej veci tak ako su

alebo keby becks ostal vzdy u nas a tym padom by nikdy neprisiel ronaldo?

Reagovat
r.mrazik

Samozrejme dejvidovo setrvani

Reagovat
smazaný uživatel

vybral by som si, aby Beckham ostal

Reagovat
nani92

ak by Ronaldo neprišiel k nám,tak by z neho nebolo to,čo je teraz..takže Becks

Reagovat
Darren Fletcher

dobré

Reagovat
wild

Roberto Mancini admits he is tempted to take a red-and-white flag to support Manchester United in the Bernabeu next week.

Asked if he wanted United to beat Real, Mancini said: “Yes, it would be another two games for them. I will go there and support them with a red-and-white flag.

Reagovat
tomasinho

#THFC team today: Lloris, Walker, Dawson, Vertonghen, Assou-Ekotto, Dembele, Parker, Lennon, Bale, Dempsey & Defoe

Tottenham Hotspur ‏@SpursOfficial

#THFC subs: Friedel, Gallas, Naughton, Huddlestone, Livermore, Sigurdsson & Holtby

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze se jim podari vyhrat. Uprimne jim preju, aby po tom minulym rocniku skoncili pred Cukotkou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Steven Gerrard is the only midfielder to have played every minute of every match in the Premier League this season.

Liverpool have scored in their last 11 Premier League games, only Man Utd (12) are on a longer current run.

Luis Suarez now has 17 PL goals this season, only the 10th occasion a Liverpool player has reached this mark in a single PL season. #LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Albion team v @spursofficial (4-4-2): Foster; Reid, McAuley, Olsson, Popov; Dorrans, Yacob, Morrison, Brunt; Long, Lukaku.

Reagovat
Trand

http://9gag.com/gag/6489634 A pak má Cutler něco hrát.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tweek

http://www.flickr.com/photos/27453474" target="_blank">http://www.flickr.com/photos/27453474@N02/8196766328/in/photostream/

http://www.flickr.com/photos/27453474" target="_blank">http://www.flickr.com/photos/27453474@N02/8438956402/in/photostream/

Jack je PES!

Reagovat
smazaný uživatel

Bellemy je sympaťák na to, že mlátí lidi golfovýma holema

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/140487

Reagovat
smazaný uživatel

hodinu to bylo ON, pak to spadlo.

Reagovat
Chazy
Reagovat
Trand

To je hrozný. http://www.youtube.com/watch?v=E-Hw-0_JOys Jednoznačně nejlepší verze ze superbowlu. Maximálně ještě Kelly Clarkson může soupeřit.

Reagovat
smazaný uživatel

A dneska ji natrhne Alicia

Reagovat
I am Mancunian

kedy zacina vysielanie ?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sport1 v 00:30.

Reagovat
Chazy

00:00

Reagovat
smazaný uživatel

Dempsey zase zaklad Boas chod uz do riti fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Pokračuj, vždy když mu nadáváš tak pak rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Dempsey je

Reagovat
smazaný uživatel

ten streamtorrent na YES zatial slape pekne

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/139669..bloood

Reagovat
smazaný uživatel

celou dobu vysílal na 140487, hodinu to mám puštěný, furt 100, 10 min pred zápasem to spadne, nejde se připojit a teď 139669 a seká se to

Reagovat
smazaný uživatel

jj dobre kokotsky obraz

Reagovat
smazaný uživatel

už je to zas ok, ale nvm jestli se připojíš

Reagovat
Darren Fletcher

cha long chcel byt podkopnuty

Reagovat
A Seleção

Muze mi nekdo rict,jak si vcera vedl Nacho?

Reagovat
masly008

průměr,nic nezkazil ani nijak nevyčníval.na 1 zápas v klidu.stoka stejně byli na naší půlce tak 3x takže ho nikdo nijak neprověřil.ale vypadá nadějně.určo o 2 třídy lepší jak santos,

Reagovat
smazaný uživatel

Docela dobře. Na to, že byl s týmem před zápasem jeden tréning, tak do hry zapadl velmi rychle. Dozadu moc prověřenej nebyl, ale předvedl několik hezkejch zákroků. Dopředu se v rámci možností snažil, měl dvě tři hezký akce, dobře kombinoval, měl tam jeden nebezpečnej centr... Ke konci tam byl na jeho straně jeden takovej zmatek v obraně, ale jinak docela příslibnej debut.

Reagovat
A Seleção

Diky obema

Reagovat
smazaný uživatel

niekto link? s tymi streamami je to coraz zalostnejsie uz nejde ani nutjob

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

super vdaka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini Ty vole at uz fakt jde..

Reagovat
tweek

kde se da prosim stahnout nejnovesi verze prehravace na torrent stream?

Reagovat
Dawon

Me fungujou dost dobre tihle rusaci na AceStreamu acestream://67ef6024a9139420a0958160ad648b5e5a731567 ale jinak je to bida,najit dobry anglicky prenos uz je fakt skoro nemozne

Reagovat
Dawon

vedle

Reagovat
smazaný uživatel

http://nirsportz.eu/stream1.html - anglixký flash, dobrá kvalita

Reagovat
Side

Kurva, bloodzeed spadl, flashe se mně nechcou načíst, to je zase den

Reagovat
Side

sop://broker.sopcast.com:3912/139473

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Bale to ma tazke ked jeho rychlosti nestihaju nie len protihraci, ale ani jeho spoluhraci

Reagovat
nani92

preto by mal ísť k United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

united by som prezil, ale nemyslim si ze je sanca aby Fergie vysolil 50 mega...

Reagovat
Tomekcz

30 a macheda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

utocnika potrebujete

Reagovat
Counter

právě proto

Reagovat
Bayern +

Staci 30 radsej.

Reagovat
smazaný uživatel

40 a dame vam este dempseyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

boze to je nezazivny futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Strašná nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Parker

Reagovat
Side

Bale

Reagovat
Side

takhle zesrat přímák z takové nádherné pozice

Reagovat
smazaný uživatel

zas tak nádherná pozice to nebyla, ale tohle se razancí fakt nekope.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze Bale k tem primakum skoro nikdy nepusti Walkera

Reagovat
smazaný uživatel

praveze sa cekom striedaju... skor ma stve to ze Bale zacina v tych priamakoch strasne kopirovat Ronalda, a pritom tie tocene mu isli o dost lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Vazne? Mne prijde, ze 90% primaku kope Bale, 8% Walker a jednou za sezonu prohraje nejakou sazku v treninku a musi to pustit Ekottovi To kopirovani Ronalda mu skodi, prestoze z toho dal nedavno gol LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

este ze je to iba raz za sezonu inak ten gol proti LFC nam bol cert dlzny... odvtedy tie priamaky kope coraz castejsie a cital som ze na treningoch pomaly nic ine nerobi len cvici tu Cristiano style techniku

Walker ich kope krajsie, ale tiez da gol 1 z 20 pokusov. inak ak este budeme mat nejaky dobry priamak tak typujem ze ho k tomu Bale po tej strele na tribunu uz pusti

Reagovat
masly008

tak holdby je typický arijec

Reagovat
FUnk

otec z liverpoolu....

Reagovat
FUnk

defoe zraneny

Reagovat
Side

West Brom si nepřihraje 3x za sebou, to je hrůza ten fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, Clarke do CFC

Reagovat
Tomekcz

Bale si je tam vodi pekne, ale kdyz nemaj utocnika

Reagovat
Side

Ti komentátoři sou z něho ale strašně vycákaní, to je hrůza. Teď vystřelil a frajer si málem cvrkl do trenek z toho

Reagovat
smazaný uživatel

stavkari hodte vsetko na druhy polcas 0:0 alebo Bale gol jedno z toho vyjde

Reagovat
Tomekcz

ve studiu rikali ze kdyz hralo WBA doma s Tottenhamem tak nikdy nebyla remiza 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam polocas/zapas - remiza..tak snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe doufám, že je teď škrťák Levy spokojenej

Reagovat
masly008

nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
FUnk

deja vu, 3 dny po prestupovem obdobi se zrani utocnik

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

za kecy

Reagovat
Dawon

plivl na nej

Reagovat
FUnk

co rekl tomu walkerovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za plivání

Reagovat
Bayern +

To je zver, ten Popov.

Reagovat
kiwwi

to je kokot

Reagovat
Tomekcz

aha tak na nej plivnul

Reagovat
smazaný uživatel

pluvol na neho?

Reagovat
vodka

no, spíš jeho směrem, ale je to blb...

Reagovat
supervizor

To je pitomec taková hloupá redka.

Reagovat
smazaný uživatel

To je idiot, ten Popov.

Reagovat
SunFells

Lama

Reagovat
smazaný uživatel

to je kokot ten Popov walker ho pekne vyprovokoval, parada. teraz uz musi byt vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Mark

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si zatím vede Lukaku?

Reagovat
FUnk

vyhrava souboje, ale hodne je v offsidu

Reagovat
supervizor

0-0

Reagovat
Tomekcz

uz skoncil

Reagovat
smazaný uživatel

právě vystřídal

Reagovat
smazaný uživatel

Ak kvoli tomuto Spurs vyhraju, tak budem nasraty.

Reagovat
masly008

nové pravidlo?zákaz plivání?protože on neplivl na něho.takže to musí být nové pravidlo asi.to se bude dohrávát v 5

Reagovat
smazaný uživatel

zasluzena cervena

Reagovat
masly008

za co za plivnití vedle protihráče?aha za ničení trávníku tak to pak jo.

Reagovat
smazaný uživatel

nesnas sa to uhrat na to, ze on si len tak odpluvol

Reagovat
smazaný uživatel

*nesnaz

Reagovat
FUnk

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

to seš ty v tom kulichu, co tam sedí v první řadě?

Reagovat
LAM

Může se zeptat proč nemá Totenham na lavičce žádnýho útočníka?to jsou jako všichni zranění?

Reagovat
kiwwi

kto vsichni?

Reagovat
FUnk

boas zkousi jestli to uhrajem jak spanele na EURU

Reagovat
smazaný uživatel

zrychlite tu hru boha

Reagovat
masly008

oni žádného nemají ani normálně ne?

Reagovat
supervizor

Walker má strašný učes, vypadá jak mentál.

Reagovat
smazaný uživatel

Na hlavu ať si rozmaže třeba hovna. Hlavní je že hraje jak mentál...

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

AVB se ho neodváží posadit co?

Reagovat
smazaný uživatel

No problém je, že když tam dal proti Leedsu druhého Kyla, tak to nebylo o moc lepší...

Reagovat
masly008

asi zakleté jméno u spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni dobou se trochu zlepsil oproti uvodu sezony, ne? Joo, a udelej neco s tou svou fantou

Reagovat
masly008

kua rozhodčí takhle dosrat už tak nudný zápas.ted to bude ještě větší nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď Gylfi, narvi to tam!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Tottenham hraje příšerně a to hrají proti deseti. Ani bych se nedivil, kdyby dostali od Westbromu z nějakýho ho*na gól.

Reagovat
masly008

kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

No snahu bych klukům neupíral,ale systém v tom hledám marně

Reagovat
smazaný uživatel

Působí to na mě strašně laxním přístupem

Reagovat
smazaný uživatel

Berdych

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Berďáááá.

Reagovat
Wat

Berďa, supr.

Reagovat
masly008

tak to byla výhoda jak cumel.ref dneska fakt perlí.

Reagovat
supervizor

Co to je za výhodu do offsidu.

Reagovat
Tomekcz

Garethek

Reagovat
hefy

Bale je prostě borec.

Reagovat
FUnk

nevim co bychom delali kdyby se zranil bale

Reagovat
tweek

nevim, co budete dělat, až v létě odejde do MU nebo Realu..

Reagovat
smazaný uživatel

BALEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

je proste skvely, v nejakom Reale by ho bola skoda

Reagovat
kiwwi

to je borec ten Bale....skoda reci

Reagovat
JIMMY-PO

goooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
masly008

a je po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to jednoduchý

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth! To je přesně ono, on to musí za nás prostě urvat v takovém zápase!

Reagovat
Tomekcz

Bale to je jak Nani ve forme

Reagovat
smazaný uživatel

A Freund

Reagovat
smazaný uživatel

Freund pecka

Reagovat
Zaschrona

Skoda.. WBA pojdme

Reagovat
smazaný uživatel

Bale ty goly slavi, jak kdyby mel nadmernou produkci testosteronu, to je hrozny, ten jeho rev

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte k tomu aj ten nesympatický kokot. Aaaa, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte k tomu aj ten nesympatický kokot. Aaaa, škoda.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC team: Reina, Johnson, Enrique, Agger, Carragher, Lucas, Gerrard, Henderson, Downing, Suarez, Sturridge.

Liverpool subs: Jones, Wisdom, Skrtel, Allen, Shelvey, Sterling, Borini.

Reagovat
cristiano.K.

očekávaná až na Carru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

mně tam osobně nevadí, zas takovej šok to taky není

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý, čo Rodgers zamýšľa so Škrtelom.

Reagovat
fff

Tiez by ma to zaujimalo. Som zvedavy na leto.

Reagovat
smazaný uživatel

Co s nim je?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje hovno.

Reagovat
fff

Zas netrep. Nehra tak dobre ako minulu sezonu, ale to cela obrana. Agger nehra o nic lepsie a Rodgers ho ani za toho pana neposadi, to sa mi nepaci.

Reagovat
smazaný uživatel

hraje hovno, prakticky nema zapas, kde by neurobil nejaku chybu

Reagovat
fff

Prosim Ta . Teraz trepes az sa prasi. Ako vravim, nema taku dobru sezonu ako minulu ale vobec to nie je taka tragedia. Glenn hra ovela horsie. Agger hra porovnatelne a sedi len Skrtel?

Reagovat
smazaný uživatel

tak mne je to jedno, nech hra kto chce ...ale asii nemohol posadit naraz vsetkych troch, tak posadil Skrtela, lebo robi viac chyb, ako Agger

Reagovat
fff

Pointa je ta, ze ich nerobi viac. Ano spravi chyby, ale Agger rovnako. Proti Arsenalibol prvy jeho a druhy mal napoly Glennom. Proti vam sa nechal predskocit RvP. Agger vsak ma miesto v zaklade iste, hoci tiez hra podpriemerne.

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbosť(keď Škrtel hrá hovno, tka čo hrá Lucas, či Glen - v defenzíve?), inak Danny tiež nehrá tak dobre ako minulý rok...

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se kolik jsme díky Škrtelovi letos ztratili bodů. Víc se o tom nehodlám bavit, protože ho budeš zase hájit.

Reagovat
fff

Jasne, ale ze proti Arsenalu to posral Agger a Glenn, to je v pohode. Proti Oldhamu Coates a ini. Ale Skrtel hra najhorsie a hovno a treba ho posadit :-).

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti Škrtelovi toho oba posrali mnohem míň.

Reagovat
smazaný uživatel

Daj konkrétne zápasy(ale súhlasím, že Škrtel toho posrla viac ako Agger(!), ale mnohem míň je hlúposť - z pohľadu Aggera )

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Coates to posral proti Oldhamu a taky nehraje v základu v lize, že jo. Agger hraje furt jasně líp jak Škrtel a lepšího pravýho beka než Glena nemáme, takže tam není o čem..

Reagovat
fff

Furt jasne lip? Koho bol prvy gol proti Arsenali. Koho bol druhy gol proti Arsenalu (pol na pol s Glennom)? Nechapem, ze sa stale kritizuje iba Skrtel. Nikdy som nevravel, ze je top ale toto je odveci.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Kennym top v PL bol.

Reagovat
fff

Skor mal formu a viac mu sedel system. Ale ano to bolo prenho asi top sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne lepšie je strašne prehnané trvdenie, ale klasicky, máloktorí Česi vedia byť voči Škrtelovi objektívni. .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle fakt není můj problém, že bych nebyl objektivní u Škrtela, protože je Slovák.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nepíš kokotiny. Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Oh, jistě pane. Někdo má jinej názor než ty, tak už píše kokotiny..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si tvrdenie skús obhájiť argumentami z jednotlivých zápasov.

Reagovat
smazaný uživatel

Si klidně půjčím obrázek od lolkace, kde to jde vidět - http://tinyurl.com/azm9tf4

Reagovat
fff

Vidim ako to priratava Aggerove ci Glennove zasluhy na goloch, takze velmi doveryhodne. Vskutku. Fakt .

Reagovat
smazaný uživatel

Takáto štatistika nič nevypovedá, je to neobjektívne... a ktovie podľa kaých kritérii urobená

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, je to jedno. Hlavní je abysme vyhráli. Stejně se neshodnem, tak pojďme radši pořádně fandit..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám čas nad tým teraz rozmýšľať, ale koľko? A pripomínam, že Agger tiež nehrá prílš dobre(Stoke, mancs - RVP, Arsenal - Giroud atď) .... A hra stopérpv hlavne záviisí od hry zálohy, takže všetko by som na stopérov nehádzal.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.lfcway.com/vsetky-zapasy/review-2/

tu máš review, keď sa ti to chce

Reagovat
cristiano.K.

Škrtěl je v téhle sezoně mnohem jistější než Agger a to mám Aggera radši

Reagovat
smazaný uživatel

To sa mi zdá tiež prehnané tvrdenie, proste ani jeden nie je úplne istý a Škrtel mohol urobiť viac chýb, ale nie o veľa (max. 1 - 2, ak ma pamäť neklame)...

Reagovat
cristiano.K.

no přijde mi lepší, ale Rodgers zkusil změnu,protože to prostě neklape tak, jako minulou sezonu a odnesl to Škrtěl. Carra ukázal,že na to má,tak proč ne....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

to by mě zajímalo kolik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Špekulovalo sa, že osobný problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Danny

Reagovat
smazaný uživatel

vitazna

Reagovat
smazaný uživatel

vitazna

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopím jak někdo nemůže mít rád Tottenham.

Reagovat
supervizor

Tak mi řekni co přesně na nich nejde mít nerad?

Reagovat
smazaný uživatel

Znak, fanoušky, vyrovnané hospodářství, Britský základ kádru a sympatické cizince, nejmladšího managera v PL, and many many more...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Takže když přijde nestraný divák zamiluje si Spurs pro kohouta ve znaku a vyrovnané hospodářství? to může taky fandit Liverpoolu.

Sympatický cizince? Adebayor, Assou-Ekotto, Gallas? Nenech se vysmát.

Reagovat
JIMMY-PO

Dempsey ,Friedel, Lloris, Vertonghen, Dembele, Gylfi,

Reagovat
smazaný uživatel

BAE toho borce nejde nemít rád, Friedel, Gylfi, Super Jan,atd ....Gallase taky nemusím, Adeho už nějak skousnu...

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopím, že někdo nemá rád Balea, ale jinak většina hráčů jsou sympaťáci. Jenže já nejsme objektivní, ale tak zajímá mě co se na tomhle týmu lidem nezdá..

Reagovat
JIMMY-PO

mne vyslovene vadí len Gallas

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

Hart, Zabaleta (C), Nastasic, Lescott, Clichy, Milner, Garcia, Barry, Silva, Dzeko, Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

4312?

Reagovat
fff

Pre nas hratelne a na MC celkom vieme. Som zvedavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero vs Carra?

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš zase. Jste furt posraný z toho, že nebude stíhat. Proti Arsenalu nejlepší hráč v obraně.

Reagovat
fff

Ja by som pravdupovediac, dakedy uz posadil Aggera. Ten ma od top formy tiez vcelku daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

každý zápas je iný. Ma veľa rokov, myslíš si, že zvládne 2 90minutovky proti top klubom? Nečudoval by som sa ak by nám to dnes pokazil....

Reagovat
ďuriLFC

Omg , neni na to sám v tej obŕane , proti Arsenalu to držal najlepšie z celej obrany .

Reagovat
Mindas

Výborná sestava.

Reagovat
Bayern +

Nadhera. Toto muzstvo nema nesympataka. Treti flek musia dat, co sa bude co robit.

Reagovat
smazaný uživatel

No jeden top nesympatak se jim brzo vrati z ACN A Ekotto taky neni zrovna reklama na sympatie

Reagovat
Zaschrona

+ minimalne Gallas

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, na nej jsem zapomnel. A Kaboula taky moc v lasce nemam, ale to uz je individualni

Reagovat
Zaschrona

Jojo, i toho prilis taky nemusim. A pak samozrejme ten Bale, ale toho i kdyz moc nemusim, tak alespon mam zaroven k nemu dost velkej obdiv, protoze hrac to je uzasnej..

Reagovat
Trand

Já nechápu, jak někdo může mít rád Balea zase.

Reagovat
Trand

Není reakce na tebe, jen takový obecný výkřik.

Reagovat
smazaný uživatel

Chapu. Ja ho mel rad jako teenagera a taky proto, ze hodne fandim Walesu. Libi se mi jeho primocarost, ale jinak se mi uz taky hodne zprotivil

Reagovat
Trand

To já jim taky fandím no, pro ně je skvělej, ale fakt ho nemám rád. Já nenávidím, když hráči podvádí(dive) a i kdybych si mohl vybrat jestli nejlepšího hráče na světě divera nebo horšího a čestnýho, vyberu čestnýho. Proto jsem rád že u nás nikdo moc nesimuluje, Eboue odešel, Santi se zatím mírní, mám pocit, že ve Španělsku se válel každý zápas. Jack má k tomu taky docela našlápnuto. A pak tady je Carl. http://www.youtube.com/watch?v=R6T1uFc_0GQ

Reagovat
smazaný uživatel

s takymto futbalom ked ukopeme LM, tak to bude zazrak... a zaroven hanba pre ostatne tymi

Reagovat
Trand

Reagovat
Lacko_Boh

Bale,Adebyor,Defoe,Walker,Gallas,Kaboul,Huddlestone,Sandro...minuly rok tam bol aspon King a Niko

Reagovat
Lacko_Boh

king a niko ako sympaťáci

Reagovat
smazaný uživatel

Co může mít kdo proti Sandrovi, Kaboulovi aHuddlestoneovi, to fakt nechápu...

Reagovat
Lacko_Boh

to je dosť subjektívne,je možné že napr. Sandra by som mal možno v Arsenale rád,to m máš jak scouseri so Suarezom,proste ked hrá proti tebe tak ho neznášaj ale ked hra za teba tak ho miluješ

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

Bale?

Reagovat
smazaný uživatel

Money, Gallas, AVB. Ale ti dvaja sa coskoro pakuju a toho AVB uz nejako prezijem. Ekotto neni nesympatak, ale mat ho v kadri je niekedy na prasky

Reagovat
Trand

Good guys:

Friedel, Lloris, Caulker, Naughton, Sandro, Gylfi, Dembele

Bad guys:

Gallas, Walker, Bale, Adebayor.

Zbytek je mi jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Diskuze o sympatiich jsou stejne nejlepsi

Reagovat
Trand

Jako já bych Adeho v bad guys ani možná neměl, ten mi je jedno, měl jsem i Parkera v nesympaťácích, ale nechtěl jsme být zbytečně kontroverzní a ještě to tady pak muset vysvětlovat.

Reagovat
Bayern +

Sa cudujem, co sa tu podomnou rozbehlo. K Spurs len tolko, ze pre mna tam vylozene odporny hrac proste nie je, mozna Gallas. Ade a BAE pre mna nie su nic zle a Bale je megasympatak a vzdy bude.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak + Hudd má tragickej účes a kopačky a hraje kulový

Reagovat
smazaný uživatel

to mne je Ade najsympatickejsi

Reagovat
Maresma

Tak to teda vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Boas moze dakovat Garethovi ze to koucuje zanho... posledne zapasy ta hra nema absolutne ziadny system... opat. dnes je to vyslovene trapny vykon.

A opakujem sa ale Dempseyho treba poslat kopat kanaly a Walkerovi zatrhnut kadernika kym nezacne behat

Reagovat
smazaný uživatel

A do toho středu poslal hrát Garetha kdo podle tebe? Bohužel Dembelé je v útlumu což se trochu projevuje. V příštím zápase hodně doufám v základ pro Holtbyho. Dempsey je hrot který toho nemusí tolik odmakat, stačí když byde vyhrávat zápasy góly a zatím tuhle roli jakžtakž plní. S Walkerem souhlasím, i když ve druhém poločasu to má těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hrajem hrozně to máš pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth ale vzdy rad beha kade tade. jemu skor treba hovorit aby hral na kridle

Boas je podla mna strasne slaby motivator a slaba osobnost. za harryho by sa nestalo aby hraci takymto sposobom odchodili zapas a mimo balea nikto nevie co hrat. a aj ten bale po tom gole iba postava a prihrava dozadu.

S dembelem suhlas je z formy, ale dobry dojem na mna zatial robi Holtby moze hrat kludne miesto neho dalsie zapasy. A sice sa za to nenavidim, ale uz by som aj chcel aby sa vratil Money v tom utoku je to bieda a Dempsey sa tam podla mna vobec nehodi

Reagovat
cristiano.K.

tak na to jste zvyklí tuhle sezonu....

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je na pováženou že celej druhej poločas co hrajou o 10 nebyla k vidění jediná pořádná šance.

Reagovat
smazaný uživatel

jj najhorsie je ze to vylucenie nam pomohlo akurat v tom, ze nas oslobodilo od Lukakuovych brejkov. smerom dopredu sme hrali snad este horsie ako v prvom polcase... ziadny pohyb ziadna myslienka tak tazko prekonas zalezeneho braniaceho supera.

AVB to takticky hrubo nezvlada... a napriek tomu sme stale 4-ty. All hail Gareth Bale

Reagovat
smazaný uživatel

ten hate voci AVB trosku prehanas, mam pocit..

Reagovat
smazaný uživatel

mozno ano, ale faktom je ze hrame tragicky... v prvej polovici sezony nas tahali Lennon a Defoe a teraz nas taha Bale. Herny posun tam ale nie je ziadny. jedine pozitivum je umiestnenie a to ze sa uz aspon poucil z chyb co robil v Chelsea.

a to umiestnenie skresluje. 4-ti sme lebo nasou jedinou konkurenciou v boji o 3ti flek je obrana Arsenalu a Benitez s Torresom nie preto lebo by sme hrali tak dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham hraje sice nudně, ale výsledky dělá. AVB se rozhodně poučil a je o dost lepší trenér než před rokem. Ale je fakt, že kdyby byl na lavce Redknapp, tak by bylo třetí místo o dost jistější.

Reagovat
FUnk

Bale, vata v hube a porad si je tam dava

Reagovat
JIMMY-PO

je to tam...v suchom tričku 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

neťukli by si ani v 11ti

Reagovat
Zaschrona

Hmmm, skoda, takovej blbej zapas.. Bez Balea by tohle ani nahodou Spurs nevyhrali..

Reagovat
FUnk

rozdilovy hrac

Reagovat
Zaschrona

to urcite.. a i to je duvod, proc je Tottenham momentalne v tabulce lepsi jak Everton - rozdilovy hrac Bale >>> rozdilovy hrac Fellaini..

Reagovat
smazaný uživatel

Dulezita vyhra pro Spurs, zvlast, kdyz pristi kolo urcite ztrati

Reagovat
smazaný uživatel

No nic strašnej zápas, tak snad si za hoďku zlepšim náladu Borussií

Reagovat
smazaný uživatel

nájsť kvalitny anglicky link na Liverpool bude veľký problém. Nič z wiziwig mi nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno, ale musí uznat AVB úplně každej tolik venkovních bodů jako v týdle sezóně jsme neměli nahráno snad v žádný sezóně aspoň co já pamatuju

Reagovat
madridcan

2000 pre nadherny dvojzapas Realu Madrid s Manchestrom United na ktorí sa bude spominat este dlhe roky

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

ides na odvetu?

Reagovat
kiwwi

nakoniec nie, pretoze ceny sa vysplhali do zavratnych cisel - tolko si uz nemozem dovolit

Reagovat
fff

1. grammar nazi - ktorY preobha

2. pod PL preview trosku mimo

3. na dvojzapas sa tiez tesim, snad to pojde obom timo, takze Ti dam ten palec

Reagovat
madridcan

Len ma pekne opravuj. Za toto by som si zasluzil po papuli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

malá vzpomínka, tenhl gol mi neskutečně utkvěl v paměti

https://www.youtube.com/watch?v=gjDcPQPXN08

Reagovat
madridcan

Moze byt, ale mne sa vybavi skor Figo a hlavne neskutocny Ronaldo na Old Trafforde. 4:3 a tolko legiend na jednom travniku.

Reagovat
cristiano.K.

Redodondo byl pro mě jeden z nejoblíbenějších,takže i proto

Reagovat
nani92
Reagovat
vladis271

och, si hnedší jak hovno môjho psa

Reagovat
madridcan

Zato, ze som z vychodu to automaticky nemusi znamenat, ze som cigan

Reagovat
smazaný uživatel

bude se vzpomínat na tu čočku co dostanete

Reagovat
smazaný uživatel

link Lpool ? funkčny a nad 1500kbps ... thx

Reagovat
Maresma

Zasranej AceStream

Reagovat
Makiii

Nechapu, proc vymysleli takovou hovadinu s tema AceStream...

Reagovat
Dawon

Tak ja musim rict, ze AceStream mi jako jediny z tech vsech alternativ za sopcast funguje alespon obcas

Reagovat
Maresma
Reagovat
smazaný uživatel

dík moc

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Makiii

No, i kdyz to nerikam moc rad, tak dnes vyjimecne: Pojdme Liverpool !

Reagovat
smazaný uživatel

jen toho rozhodčího vidim už je mi blbě

Reagovat
smazaný uživatel

takze klasika, placeme uz pred zapasom

Reagovat
smazaný uživatel

jediný kto pravidelne plače je váš manažér.

Reagovat
Makiii

Reagovat
Makiii

*

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Před zápasem se Stoke taky každej plakal, že to píská Webb a nakonec to odpískal uplně suprově..

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini on how to stop Luis Suarez: "Lock him in the dressing room."

Reagovat
cristiano.K.

Suso ani na lavičce

Reagovat
Swarley

jedem bando líná, aspoň plichtu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fff

Uf, esteze sla do stredu brany.

Reagovat
smazaný uživatel

http://nirsportz.eu/stream1.html

nejlepší co jsem našel.

Reagovat
smazaný uživatel

prvá minúta a Downing už skazil protiútok

Reagovat
fff

Tak ta prihravka od Suareza nebola idealna.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem přesně čekal. Suárez mu to dá na hovno a může za to Downing. Neskutečnej dement seš, doopravdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorím o tom, že sa tam pustil do obrancu jak kkt a nevyhral ani roh. Skazený protiútok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nehrá prvkrat. Mal prihrať lepšie postavenému spoluhráčovi alebo odcentrovať...On sa pustil do obrancu. Bolo by to fajn keby vybojoval aspoň roh. Obranca ho zastavil a nemali sme nič. Je to skazený protiutok a smej sa koľko chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

len ukazuješ svoju zabednenosť.

Reagovat
smazaný uživatel

To že to zkusil mu nemůžeš vyčítat omg. Kdyby ten míč prošel tak tam někdo volnej byl, akorát to Barry zastavil ve skluzu no. Se zblázni ty vole z každý akce co udělá špatně. Zabedněnej si akorát ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam nič proti tomu, že to skúsil! Hovorím, že to skazil

Reagovat
fff

Nebudem tu radsej pisat, ze Agger si ZASE nepostrazil hraca, lebo on chyby nerobi. Az na tych par v poslednych zapasoch ...

Reagovat
Zaschrona

Dneska si proste nemuzu odpustit.. Come on City!

Reagovat
smazaný uživatel

Danny teda vypadá s tím novým účesem.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Džeko je totalne k ničomu...

Reagovat
Hejnak

Proč tam teď tleskali minutu v kuse ?

Reagovat
smazaný uživatel

nějakej Neil Young umřel

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko prihral presne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vodka

Reagovat
Bayern +
Reagovat
Hejnak

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Maresma

aaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Luisinko ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten Aggerov učes ma za učel strašiť forwardov supera pred zakončenim ?

Reagovat
Tomekcz

Suarez neumi dat gol

Reagovat
smazaný uživatel

Danny

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez

Reagovat
smazaný uživatel

To je palič.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarezu ty si blb.

Reagovat
Tomekcz

kokoti

Reagovat
Bayern +

DZEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Reagovat
Zaschrona

DZEKOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
vodka

Agger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

%dalši zápas dufam že sedi Dagger

Reagovat
smazaný uživatel

Agger hrá mnohel mnohem líp.

Reagovat
smazaný uživatel

*mnohem

Reagovat
smazaný uživatel

Měls pravdu..

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka, ale nevadí mi, že Škrtel sedí, kedže Carra zahral vynikajúco. Uvidíme nabudúce, celkovo obranná hra nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

agger a johnson

Reagovat
EL Gringo

chlapci teraz som dosiel,, ako hra Liverpool?

Reagovat
Tomekcz

ho*no

Reagovat
smazaný uživatel

Agger hrá mnohem líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic takovýho jsem nenapsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce jsem chtěl radši stopera než ofenzivního hráče v lednu.

Reagovat
fff

dEst

03.02.2013 16:11

Oproti Škrtelovi toho oba posrali mnohem míň.

Dnes, proti Arsenalu, proti MU .. no malo chyb robi.

Reagovat
smazaný uživatel

Posrali toho míň, to je prostě fakt, ale celá obrana se mi pod Rodgersem nelíbí. Nemáme letos takovej problém s ofenzívou jako loni, naopak v obraně to vázne.

Reagovat
fff

Taka sanca

Reagovat
Luc-Luc

Agger

Reagovat
fff

Ten Agger si zase nepostrazil hraca. Zas. Proti MU, proti Arsenali, teraz zas. Ale on chyby nerobi ...

Reagovat
Maresma

Tyvole, super standartka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdementnější standartka historie?

Reagovat
smazaný uživatel

Carra nestíhal. Agger mimo. Super

Reagovat
Dawon

To byl vyborny signal ze standartky

Reagovat
Rssa

Jedéééém, modré baletky jsou k poražení

Reagovat
Luc-Luc

goooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllll, Sturridge

Reagovat
Maresma

WOOOOOOOOW

Reagovat
Dawon

haha

Reagovat
Tomekcz

GOOOOOOOOOOOOOOL parada, Dzeko zas jenom simuluje

Reagovat
fantomas

Prasata

Reagovat
Rssa

City

Reagovat
smazaný uživatel

Sturiiidge Fair play

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak rozhodčí zatím hodně tendenčně pro Live.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo od nás pěkně ostudné, být hráčema tak se stydím

Reagovat
masly008

to mi vysvětli,jako že nepřerušili když džeko simuloval?

Reagovat
smazaný uživatel

Beru zpět, ještě před chvílí umíral

Reagovat
masly008

to oni v první chvíli všichni než jim to z nohy dojde do hlavy že jim nic není.

Reagovat
Dawon

a jakmile se prerusi tak dzeko vstane

Reagovat
Thoomas

Reagovat
Rssa

No vida

Reagovat
smazaný uživatel

DANNYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Kowe

a po gólu mu naráz nic neni..

Reagovat
smazaný uživatel

DANIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL

Reagovat
smazaný uživatel

Ako Carroll na Anfielde pred dvoma rokmi, delová ľavačka

Reagovat
smazaný uživatel

STURRIDGE Taková raketa

Reagovat
Luc-Luc

simulant Dzeko, aspon si to valeni priste odpusti...

Reagovat
EL Gringo

sturridgeeee

Reagovat
iamek

Proc buci ? Dzeko hned stanul, je to utocnik, takze nic podstatneho se nestalo. Je dobre, ze rozhodci tyhle saskarny nepiskaji

Reagovat
smazaný uživatel

a co ze hned vstal? vylucuje to faul,alebo čo?

Reagovat
Dawon

Tady nejde o to, jestli to byl faul...jde o to, ze se potom naprosto smesne valel, ikdyz mu nic nebylo a jakmile padl gol, tak vyskocil zpatky na nohy a sel brecet k rozhodcimu

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Faul je dokud rozhodci piskne ne ? Nebo ropaci meni pravidla ? Je dobre, ze se tyhle simulace nepiskaji a jeste lepsi, ze byl gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko

Reagovat
Zaschrona

Sturridge a i za to, ze neslavil..

Reagovat
diastan

Reagovat
Bayern +

Henderson ani karta, potom ani neprerusi, kokoti.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
Rssa

Dneska vám chtě nechtě pomůžem

Reagovat
smazaný uživatel

aspon Stevie assist

Reagovat
Maresma

Snad nás to nakopne, máme na ně.

Reagovat
Side

To teď bylo bránění jak od Arsenalu

Reagovat
Tomekcz

kaspar Dzeko vubec nic mu nebylo

Reagovat
Bayern +

Ty si proste typicky kokot.

Reagovat
masly008

tak mi tak přijde že pool dává goly z ničeho.

Reagovat
Rssa

Příště už Džeko to válení rozmyslí. A stejně palec dolů pro něj, moc dobře ví, jak je Danny náchylný na zranění a stejně jde s ním do ostrého souboje.

Reagovat
CHONG

To nic nemění na tom, že Agger Džeka fauloval.

Reagovat
Dawon

Hraje se do hvizdu rozhodciho, ne dokud si urazena hvezda vybreci osetreni sveho bebicka valenim se na zemi

Reagovat
CHONG

Tak znovu, to nic nemění na tom, že Agger Džeka fauloval.

Reagovat
Dawon

To sice nemeni, ale mozna uz by se konecne fotbalisti mohli naucit, ze rozhodci zkratka chybujou, a ze udelaji lip kdyz to zkousnou, nez kdyz se budou 5 minut po nejakem zakroku vztekat, popripade valet

Reagovat
CHONG

Já se ale Džeka nijak nezastávám, jen konstatuji, že to byl faul a tím pádem došlo k chybnému rozhodnutí rozhodčího.

Reagovat
Dawon

Jo tak to potom jo Ale takovych chyb je v kazdem zapase spousta, tak zas nevidim takovy duvod se v tom babrat...ten gol nepadl primo z brejku, ktery by zacal neodpiskanim toho faulu, ta akce pokracovala jeste dlouho a city si za ten gol mohlo samo ospalym branenim

Reagovat
CHONG

To nepopírám.

Reagovat
Zaschrona

Priste? Prave, ze on udelal dost podobnou vec vloni proti nam a jen se ze zeme koukal, jak jsme City dali gol..

Reagovat
Rssa

No vidíš, člověk by si pomyslel, že se poučí

Reagovat
Hejnak

To ani neslaví jako kdyby to takhle střílel zápas co zápas

Reagovat
Rssa

City ho vychovalo, je to nějaký projev úcty.

Reagovat
CHONG

Neslavil, protože hrál za City.

Reagovat
Hejnak

ok, tak to pak

Reagovat
Makiii

Nejakej poradne link prosim ? Ktery se neseka a nevypina ? Dekuji ...

Reagovat
Makiii

*poradnej

Reagovat
masly008
Reagovat
Makiii

Diky, mne totiz bud se seka obcas a nebo po chvili vypadne

Reagovat
Tomekcz

rozhodci se zase nechava zastrasit penezma a piska pro City

Reagovat
Bayern +

Henderson oranzova, jeden mensi zakrok a snad pojde do riti.

Reagovat
smazaný uživatel

ukľudni sa, fandíš manC?

Reagovat
Bayern +

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem teď dorazil. Jak to zatim vypadá?

Reagovat
masly008

1-1

Reagovat
Bayern +

Kopete ako elektrina.

Reagovat
Rssa

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Ale jinak jakž takž dobrý, máme dobré nasazení a výhra rozhodně není nereálná

Reagovat
masly008

stivie jak našlápl

Reagovat
smazaný uživatel

Zaba

Reagovat
Tomekcz

Zabaleta omg neumis si dat vlastnaka

Reagovat
Luc-Luc

skoda

Reagovat
smazaný uživatel

no to bych se posral

Reagovat
smazaný uživatel

uuu

Reagovat
smazaný uživatel

Zaba

Reagovat
vladis271

fakt mi je zle z týchto mufanských výstrekov na gól LFC. Ešte idú obhajovať to, že sme nezakopli pred gólom loptu (čo sme samozrejme mali)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dobře. A proč mi to řikáš?

Reagovat
vladis271

vole, reagujem na Rssa a strelí mi to sem

Reagovat
13

samozřejmě mali? To že se potom Džeko zvedl jako srnka jenom dokazuje, že jsme udělali dobře.

Reagovat
vladis271

to už je výsledok. Hráči nemohli predtým vedieť, či simuluje alebo mu fakt niečo je. Pri takýchto situáciách sa lopta zakopáva.

Reagovat
Dawon

Ja nevim proc by fanousek MU, ktery neni vychovany v anglii a tim padem nema zadny poradny duvod nenavidet liverpool, krom toho "protoze to tak proste je", nemohl fandit tymu, ktery muze obrat o body soupere v boji o titul to jsou fakt uvahy jak svina tohle

Reagovat
Swarley

teď dostaneš kartáč kamaráde...

Reagovat
Dawon

Me je celkem fuk co dostanu, tohle je muj nazor na vec

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím se abysme vydrželi. Zase se snažíme celkem napadat a hrát aktivně. S Arsenalem jsme odpadli, snad nebude stejnej scénář dneska.

Reagovat
fff

A snad Dannymu nic nebude, sa tam drzal za lave stehno.

Reagovat
13

Od toho tam máme ty střídání. Hendo lítal jako blázen, tak ať lítá ještě třeba 20 minut a může za něj přijít Shelvey.

Reagovat
fff

Zrovna Shelvey moc lietat nebude. Jeho pohyb je strasny. Ked uz tak skor Allena a casom dopredu este cerstveho Boriniho.

Reagovat
13

Tak jasně, Shelvey na Hendersona momentálně nemá, ale třeba Hendovi dojdou síly. Jinak Boriniho si moc nepřeju, to radši Sterlinga .

Reagovat
fff

Ja som to skor myslel tak, ze Shelvey je pomaly ci je cerstvy aebo unaveny . A inak na Sterlinga som uplne zabudol.

Reagovat
smazaný uživatel

Allen půjde, když už asi.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
CHONG

OT: To jsou kokoti ti Sloni.

Reagovat
Makiii

Celkem nuda, zadny sance poradny, nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kolik pro výhru Liverpoolu

Reagovat
13

Džeko

Jsem hrozně rád, že jsme dali gola a nezakopli balon, když se zkoušel válet a nic mu nebylo.

Jinak hra je vyrovnaná, od nás se mi líbí Sturridge, Glen, Hendo, Lucas.

Reagovat
vitasrp

Liverpool zatím hodně solidní výkon, jejich hra se mi dost líbí. Vysoké tempo, rychlé kombinace, značný presink, myslím si, že fanoušci můžou být spokojení.

Souhra dvojky Suarez - Sturridge je dobrá, ti dva si rozumí, navrch jsou oba hodně pohybliví, techničtí, hrozně špatně se budou každému soupeři bránit. Pokud se spolu ještě naučí trochu lépe kombinovat a místo individuálního průniku volit nahrávku spoluhráči, pak v tom LFC může mít poklad.

Jinak City mi oproti loňsku přijdou poloviční. Všechno je takové utahané, pomalé, ve hře je hodně zbytečných ztrát, v defenzivě nastávají zmatky. Gólová akce sice perfektní, jenže to bylo prakticky také vše, co v tom utkání předvedli.

Otázkou je, jestli Liverpool udrží tempo, nebo mu dojdou síly a City převezmou otěže zápasu. Zatím musím říct, že je LFC lepším týmem, za což by si zasloužil vedení. Nicméně se klidně může stát, že v polovině druhé půle odpadnou a City tu káru dotlačí k vítězství..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Ta golova akce jak od Barcelony.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Makiii

Souhlas, jen nevim za co vedeni, kdyz nebyla zadna poradna sance.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Javi Garcia definitivne oblibencem na urovni Clichyho. A rozhodci je curak, snad ten anglickej slizoun se ctrnactkou spolecne s Aggerem taky dostanou poradne pres parky bez piskani.

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridgův gól docela déjà vu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

V 7 je Barca s Valencii, doufám, že tentokrát se koukat budeš!

Reagovat
vladis271

na Barcu sere pes, on výhradne sleduje LFC

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ale joooo. Ještě předtim mi na icq nastíníš současou situaci u ''nás'' ale.

Reagovat
vladis271

"nás" kuťuha

Reagovat
Rssa

Neboj. A na hokej ser.

Reagovat
smazaný uživatel

o pol siedmej je Pens-Caps, dufam, ze teraz budes pozerat!

Reagovat
smazaný uživatel

Dilema jak svině.

Reagovat
smazaný uživatel

na markíze beží Zámena manželiek. Dúfam, že budeš sledovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si naběhl docela. A to jsem chtěl dělat do školy.

Reagovat
smazaný uživatel

Fans City smútia za Balotellim. To je fakt super chalan.

Reagovat
Rssa

Hendo se mi posouvá hodně rychle žebříčkem oblíbenosti nahoru. Už asi bude v TOP5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

V top 5 jenom z LFC?

Reagovat
Rssa

JJ

Reagovat
Kowe

dnes je nějak splašenej ale

Reagovat
smazaný uživatel

najednou..

Reagovat
Rssa

A jak jinak než najednou?

Reagovat
cubazi

nehrame zle ale chce to kludnejšie prihravky hlavne Stevie dnes nejak moc lacné straty lopty, Suarez klasika strati usmeje sa , Agger Carra nie zle, ale nemožem si pomocť že mi tam chyby Hitman ...možno je o niečo menej istý na lopte ale každy kto sleduje Lpool pravidelne ( ok nevidel som ten poharovy zapas) vidi že ma aj dobre centre a dlhe presne prihravky, narozdiel od Carru...ale to je už na trenerovi, do druheho polčasu odporučam nepuštať na ihrisko Downinga ....pome LFC

Reagovat
I am Mancunian

Ten Liverpool je nepouzitelna banda priemerakov fakt

Reagovat
fff

Preto sme boli v prvom polcase lepsi .

Reagovat
cristiano.K.

to je od tebe trapný koment, ale kiwwi ti palec to se nebojím..

Reagovat
Rssa

kiwwi mu palec co?....nechal si příliš mnoho prostoru pro domýšlení...

Reagovat
I am Mancunian

ty by si sa mohol radsej starat o tu vasu bandu simulantov

Reagovat
Erdovec

jojo, teď si jim to všem nandal

Reagovat
Miguel19

Ty by sis měl podat ruku s Tomekcz a táhnout do prdele.

Reagovat
I am Mancunian

chovaj sa slusne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Great news Arsenal fans! pic.twitter.com/9gMIDQkk

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

ja som rád.

Reagovat
Counter

klíčový faktor, který vyváží Balea

Reagovat
Erdovec

Carra se asi trošku zalekl toho, že to není naše brána

Reagovat
smazaný uživatel

Dive

Reagovat
Rssa

Sturridge To je šoula

Reagovat
Thoomas

Peknej dive

Reagovat
smazaný uživatel

Studge

Reagovat
Side

Reagovat
fff

Danny radsej mal nahravat do sestnastky nez hent skusat ....

Reagovat
smazaný uživatel

To je vůl.

Reagovat
Kowe

Doháje když padá po kontaktu, tak nemůže padat jak idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Správná žlutá.

Reagovat
fantomas

Taylor umí bejt docela kalamita, ale stejně se mi jeho styl pískání líbí. Vůbec se toho nebojí, působí nekompromisně, to je dobrej základ pro takhle mladýho sudího.

Reagovat
Rssa

Gunneři, jak hrál včera Monrealička?

Reagovat
smazaný uživatel

nervózne, ale mal dobré náznaky. Bude dobrý, keď si zvykne, ale Gibbs je Gibbs.

Reagovat
Counter

Dobře, samé pochvaly si vysloužil.

Reagovat
Erdovec

ale zatím super

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, ne aby stiahol šmatlaveho lescotta, ktory uz jeden gol sposobil

Reagovat
Swarley

každá kombinace hráče, který hrál v Chelsea i Liverpoolu je prostě vtipná

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Carra

Reagovat
smazaný uživatel

On Clichy hrává CB?

Reagovat
Rssa

Old school challenge

Reagovat
smazaný uživatel

oldschool challenge

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Neví někdo kde sehnat SNES konzoli + hry na ní?

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím MUFC - my jsme nejlepší, máme tým založený na odchovancích jako jsou GIGGS, ROONEY nebo Robinek - ostatní týmy nám můžou vylízat predel

Reagovat
smazaný uživatel

odkiaľ sa toto vypúšťa?

Reagovat
smazaný uživatel

z hlavního města Slovenské republiky (z Budapešti)

Reagovat
I am Mancunian

hej, hlavne tu predel

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

ještě že jsi nenapsal na našich odchovancích , jinak bych se ti za toho Robinka vysmál..

Reagovat
Zaschrona

Konecne idealni utok ma Liverpool.. Sterling - Suarez - Sturridge... casem by mohli davat v tom divovani souteze

Reagovat
Rssa

Battle s Evertonem?

Reagovat
Zaschrona

No je pravda, ze v Evertonu se to taky rozmohlo.. Neville a Heitinga 1x v kariere..

Reagovat
fff
Reagovat
Zaschrona

Karma ho nedlouho pote dostihla, pak se skoro na dva mesice zranil..

Reagovat
Rssa

No, že by letos zápasy LFC nudili, to nikdo říct nemůže

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

já to říct můžu - LFC je ubohej a nudný tým

Reagovat
smazaný uživatel

Od Hodgsona a Rafu LFC skôr nenudí, no

Reagovat
Erdovec

*y

Reagovat
Chazy

Reagovat
Rssa

Aha, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně mě ale nejvíc bavila trojice Xabi-Gerrard-Torres... Ale to už je minulost.

Letos to rozhodně není zlé.

Reagovat
Rssa

Aggerátor terminuje

Reagovat
fantomas

Agregátor.

Reagovat
Rssa

Proč ne?

Reagovat
Hejnak
Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Kun pěkně dostává ...

Reagovat
smazaný uživatel

tá potetovana rároha nam tam len sundava strikerov

Reagovat
Erdovec

Danny *y

Reagovat
smazaný uživatel

welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

*Agger, Sturridge, Wilson, Pachceco

Reagovat
smazaný uživatel

takové jména nám v manchesteru nic neříkají

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*Pacheco

Reagovat
smazaný uživatel

Downing je dnes dobry

Reagovat
smazaný uživatel

jak Valencia tuto sezon

Reagovat
smazaný uživatel

valencia je o 6 levelů nad messim tak nevím koho tu srovnáváš

Reagovat
smazaný uživatel

SAF

Reagovat
madridcan

dobre sa strepal

Reagovat
Erdovec

proč nepískal aguerovi ten faul?

Reagovat
Rssa

Hoď tam Coutinha

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je v nominácii na zápas

Reagovat
Rssa

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jsem z holandskýho/belgickýho komentáře rozuměl, měla by se připravovat 2 střídání.

Reagovat
Rssa

Sturridge je výtečný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

možná tak v zametání cest před stadionem

Reagovat
supervizor

Proč to Downing zkouší když je umplně impotentní.

Reagovat
nani92

aj impotent má právo užiť si

Reagovat
smazaný uživatel

Super výkon ale zatim, snad to vydržej až do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám taky v X nepřeji body ani jednomu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to budeš pri remíze asi nespokojný.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden bod to je skoro nula :D

Reagovat
Miguel19

Takhle je nikdo mít nebude

Reagovat
smazaný uživatel

I was born to, be United,

Daddy told me when I was just a baby,

When I was Five, I went down the warwick Road,

Now I'm addicted, the only place I go

Take me Home, United Road,

To the place, I belong,

To Old Trafford, to see United,

Take me Home, United Road.

All my memories,

Of Bobby Charlton, Georgie Best and Cantona,

That came to us from Heaven,

And in the Nou Camp in 1999,

On matt busbys birthday

Oh it was party time

Take me Home, United Road,

To the place, I belong,

To Old Trafford, to see United,

Take me Home, United Road,

I watch the reds,I feel the noise,

The crowd is roaring,

The Stretford end we singing and the fans are going wild

And when I'm gone, I get the feeling I should have been home yesterday, yesterday

Take me Home, United Road,

To the place, I belong,

To Old Trafford, to see United,

Take me Home, United Road,

Take me Home, United Road,

To the place, I belong,

To Old Trafford, to see United,

Take me Home, United Road,

Take me Home, United Road,

Take me Home, United Road,

Reagovat
smazaný uživatel

už tam daj toho teveza geno talianske

Reagovat
smazaný uživatel

nejseš ty už v AC Milan? tak padej do SERIA A a tady neotravuj

Reagovat
madridcan

Garrard

Reagovat
Rssa

Reagovat
madridcan

co?

Reagovat
Rssa

Garrard, takový kříženec

Reagovat
Luc-Luc

goooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll joooooooooooooooooooooo!!!

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Stevaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
Zaschrona

Hmm..

Reagovat
smazaný uživatel

Stevie

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooool

Reagovat
fff

Vintage Steve Gerrardddddddddd

Reagovat
Rssa

wooooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Starý dobrý Stevieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

GERRRRRRRRRRRRRRRARDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD STEVIE G SPECIAL

Reagovat
fantomas

GERRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
Counter

Klasická gerrardovka

Reagovat
Chazy

Rodgersův Liverpool si pomalu získává můj respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

CAPTAIN FANTASTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC

Reagovat
I am Mancunian

Vintage steven gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

ok, sme v piči....možte ukončit tu ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo

Reagovat
masly008

absolutly dynamite

Reagovat
Tomekcz

Diver pekne zavesil

Reagovat
mithro

City pekne

Reagovat
smazaný uživatel

GERRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
Maresma

:))))

Reagovat
Wat

Suupr.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem věděl, že tam půjde, jakmile se to k němu sneslo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl taky podobnýho tucha, když nedávno se mu asi po třech letech podařilo dát gól z dálky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty píčo, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ♥♥♥

Reagovat
Maresma

CAPTAIN FANTASTIC

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že Stevena G v létě koupíme ....v rezervě se bude vyjímat

Reagovat
Sali5

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpamatuj se

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to fakt trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si kapitola sama pro sebe. Ať už tady nebo pod GL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

a ty jsi loser , co neumí chlastat

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

jsem tě viděl minulej tejden jak jsi zablul tu hospodu

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

už ale naozaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Hlavně se nezatáhnout a nesnažit se to ubránit, musíme pokračovat jak v celém druhém poločase, kdy jsme jednoznačně lepší

Reagovat
Tomekcz

poslusne nam odevzdali 6 bodu a jeste oberou City

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že City Stevovi nedali tolik jako v 08/09 Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

*09/10

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon za Silvu?

Reagovat
smazaný uživatel

Master ve střídání, stejně jak Rafa

Reagovat
CHONG

Rafovi střídání dávají smysl aspoň trochu.

Reagovat
CHONG

Bob definitivně zešílel.

Reagovat
smazaný uživatel

Zranenie pravdepodobne.

Reagovat
CHONG

Ale proč tam nedal třeba Nasriho?

Reagovat
smazaný uživatel

WTF PEPE

Reagovat
smazaný uživatel

master kun

Reagovat
Counter

Agueroooooooooooooooooo

Reagovat
Tomekcz

hovada to jeste projedou

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

ReINA PIČA JEBAT

Reagovat
Luc-Luc

kurva, to je nefer

Reagovat
fff

Co tam Reina robil ????

Reagovat
masly008

kam ten pepík lezl jako

Reagovat
Rssa

Ach jo, Pepe

Ale Aguero parádně

Reagovat
Tomekcz

Reina to je mental kam bezi ten hnup

Reagovat
fantomas

Ty vole...na tohle má patent Szcz, co děláš Pepe?

Reagovat
supervizor

Reinovy normálně jeblo.

Reagovat
cubazi

Reagovat
diastan

JEsteeee jedennnn

Reagovat
I am Mancunian

Reina to mu nakazal asi Stevenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Ok, tak Reinu do Barcy nechci

Reagovat
CHONG

Tak aspoň by to pro vás nebyl takový šok, že máte v bráně najednou kvalitního brankáře.

Reagovat
Rssa

Pokud bychom chtěli kiksaře, koupíme Casillase

Reagovat
CHONG

Trošku křeč

Reagovat
smazaný uživatel

Táhni už domu Reino.

Reagovat
Zaschrona

AGUEROOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reina

Reagovat
mithro

Reina

Reagovat
smazaný uživatel

Reina ty chuj

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Choď do Barci Pepe.

Reagovat
Rssa

Reagovat
Sali5

Newcastle vs. Chelsea again?

Reagovat
smazaný uživatel

What a match !

Reagovat
smazaný uživatel

Kuuuuuun

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jde do píči. Přesně sem si říkal, že musí přijít vystřízlivění- nádhernej výkon, zápas by rozhodl wodergoal Stevieho... Hm.

Reagovat
smazaný uživatel

Striedaj Brendan.

Reagovat
smazaný uživatel

Raheema, možná Boriniho nebo Susa za Downinga maximálně. Jestli všichni můžou teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Henda by som dal dole

Reagovat
tomasinho

Boriniho ne, Suso není na lávce. Takže Raheem.

Reagovat
smazaný uživatel

traged pojebany to uz ani neni mozne zas dojebany zapas

Reagovat
kvasha16

downing

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole když už je pool lepší a vypadá to nadějně,tak zase tohle...

Reagovat
Tomekcz

simulant Suarez jako zadny body neudela?

Reagovat
smazaný uživatel

by to chcelo stredanie, nejaky impulz do utoku ..ale nemame nikoho takeho na lavke

Reagovat
smazaný uživatel

8 errors from Reina this season leading to a goal. Embarrasing.

Reagovat
smazaný uživatel

vaše chyby - naše štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

ktori brankari PL maju na konte tuto sezonu viac chyb ?

Reagovat
Rssa

A nejen Reina, i Jones není bezchybná jistota. Po sezóně bych se podíval po něčem jistějším a zkusil Reinu prodat za co nejdráž...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Begovič.

Reagovat
Rssa

Klidně.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho by som bral, len rozohrávku nemá dobrú.

Reagovat
tomasinho

To je jasné, Brad je výborná dvojka, ale jednička néé.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

zbytočná strata bodov. ZASE....uplne npč remíza. Môžme sa rozlúčiť s BIG4 a city s titulom. Na kkt vysledok úplne

Reagovat
Zaschrona

A takovej to bejval golman ten Reina.. Ale sel dolu uplne stejne jako Howard, momentalne rozhodne dva z nejhorsich golmanu v PL..

Reagovat
Counter

brankáři nováčků hrajou vlastní ligu :-)

Reagovat
Zaschrona

No to sice jo, ale jinak leda uz jen Guzan..

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Guzan letos právě patří k tomu nejlepšímu.

Reagovat
fantomas

Však je Guzan jednim z mála pozitiv sezony ty vole.

Reagovat
Zaschrona

Centry zvlada letos vyborne, uplne minely taky nedela, ale mohl by toho teda pochytat o neco vic, zadna extra jistota to taky neni.. Ale je pravda, ze za to obranou Villy by asi nebyl nikdo, no, ja ho moc nemusim.. Ale je asi pravda, ze takovy Vorm, Krul nebo Habsi a prave urcite i Reina s Howardem a urcite i dalsi by se letos meli radit niz nez on..

Reagovat
fantomas

Tak on Guzan působí průměrně ve všem, na pohled, taky to neni muj šálek kávy, ale konstantnost výkonů se mu prostě nedá upřít. A to je něco, co nenabízí třeba ani Hart, a co si zároveň Villa musí cenit ze všeho nejvíc. Něco navíc taky už přidal..

Reagovat
smazaný uživatel

Guzan ???

Reagovat
tomasinho

Federici byl včera skvělý.

Reagovat
Zaschrona

Tak jeden zapas. Dlouhodobe moc velka jistota tuhle sezonu nebyl..

Reagovat
tomasinho

To ne, ale zase nemůžeme generalziovat o nováčcích, měl napsat Saints a bylo by, ti mají 3 tragédy.

Reagovat
Zaschrona

Tak on i Reading s tou dvojkou Federici a McCarthy to ma dost podobne.. Jen na Jussiho se jde celkem spolehnout.

Reagovat
tomasinho

Tak oba chybovali, ale oba i neskutečně několikrát podrželi.

Reagovat
Zaschrona

Jako to jo, ale o vyrovnanosti vykonu se hovorit neda ani nahodou, coz mi od golmana prijde jako ta nejdulezitejsi vec.. A samozrejme porad lepsi situace, nez maji u Saints..

Reagovat
smazaný uživatel

Boruc ted chyta dobre, otazka je, kdy zase ta jeho vylizana palice udela nejakej pruser

Reagovat
tomasinho

Druhý zápas v řadě prostě naprosto zbytečná ztráta výsledku, dneska bolí ještě víc, protože jsme do vyrovnání byli lepší. Ale po góle zase hrajeme klasické hovno, stáhneme se a čekáme, co vymyslí soupeř.

A Pepe, ty už prosímtě táhni někam pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel dnes super

Reagovat
Rssa

To DÁÁÁME, dneska to prostě musí skončit výhrou

Reagovat
supervizor

Remízka idealní.

Reagovat
tomasinho

Sturridge dneska jednoznačně nejlepší zápas v LFC, výborný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Allen ? asi chceme ubranit remizu alebo ja nvm

Reagovat
smazaný uživatel

a čo ine by ste chceli viac

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten za těch pět minut mohl něco udělat ještě. Moc nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc se těším na den až FA odečte LFC třicet bodů za korupci. Doufám, že to už nebude dlouho trvat co pan JUDr. Křetinský donese tašku na centrálu FA.

Reagovat
Side

vysmahni demente

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem dementní, mé IQ je 140 .... kolik máš ty?

Reagovat
Hejnak

už nic nepiš ty panici

Reagovat
smazaný uživatel

kdo sám na nanějaký problém ukazuje, sám ho má co?

Reagovat
smazaný uživatel

No krásně ses diagnostikoval, tak zapadni.

Reagovat
smazaný uživatel

o tobě jsem si myslel že jsi fanoušek MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Co to s tím má co dělat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak že oba fandíme stejnému týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Proto mě sereš ještě víc. Děláš nám všem ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

ostudu děláš ty - já za UNITED život dám

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby to bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si obyčejný gloryhunter co pro slávu svého týmu nic neudělá

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle máme společné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

taki su najhorsi si myslia ako prezentuju klub, a podobne keci pricom len strapnuju ostatnych fans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

omg to je striedanie zas

Reagovat
smazaný uživatel

MUFC@ACS: Nech se utratit u nejbližšího zvěrolékaře, tvoji rodiče by měli sedět v kriminále za to, že přivedli na svět takovýho dementa.

Reagovat
smazaný uživatel

za to ty jsi strážce vesmíru, viď ?

Reagovat
tomasinho

Neříkejte mi, že 2x přehrajeme City a 2x z toho bude remíza po individuální chybě?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

SUper, namiesto 6 bodov sú 2

Reagovat
supervizor

Měl bejt 1 protože s Arsenalem jste tahali celej zápas za kratší konec.

Reagovat
smazaný uživatel

1) to je blbosť

2) aj keď mali viac z hry, nezuajíma mato, za 5 min. nemôžu dostať dva

Reagovat
tomasinho

To je ale úplně jedno, když vedeme 2:0, takže nemůžeme prohrát, ani kdyby proti nám hrála Barca v top formě, to je prostě gigaselhání, jakkoliv byl Arsenal lepší.

Reagovat
vitasrp

No jo, ale ten posun ve vaší hře je jasně patrný, což je v téhle sezóně pro vás to nejdůležitější bych řekl.. Až vaši hráči přestanou dělat takto triviální chyby, budete brát i ta potřebná vítězství.

Reagovat
Rssa

Ještě více zakomponovat mladíky a bude to dobrý základ pro další ročník.

Reagovat
tomasinho

No schovej se Pepe, posrals vyhraný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Remízka dobrá.

Reagovat
Erdovec

ztracené 2b

Reagovat
tomasinho

4.

Reagovat
I am Mancunian

Zasluzena remiza. spokojnost

Reagovat
Kowe

To je v hajzlu, s Arsenalem vést 2:0 a nevyhrát, přehrávat City a nevyhrát letos ta obrana kupí chyb a chyb

Reagovat
Rssa

Kurva, zbytečně ztracený zápas, ZBYTEČNĚ. Pepe chybuje a pak v nastaveném čase ještě pomalu rozehrává.

Ať už jde fakt do prdele.

MOTM: Sturridge, Agger nebo Aguero - všichni tři brilantní

Reagovat
tomasinho

Agger byl u toho 1. gólu, pro mě asi Aguero/Sturridge.

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge....Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

Huš, za chvíli ti bude hrát Barca, gloryhuntere, nezapomeň se přeladit na její režim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mne prišiel Carragher lepši ako Agger

Reagovat
Rssa

Agger to tam dost odbránil, častěji vystupoval, mně se hodně líbil. Ale i Carra solidně.

Reagovat
REPLIKATOR

Fakt díky Reinoku

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak neskutečná škoda ty vole. Už poněkolikátý, ale s City to nasere obzvlášť, stejně jako po zápase doma. Píči, ach jo. Díky Pepe.

Reagovat
fff

Z tohto dvojzapasu mali byt minimalne 4 body ...

Reagovat
Counter

Tak Liverpool sympaticky zabojoval ve dvou těžkých zápasech po sobě (a ani v nich nevyhrál). Teď očekávám utrápenou prohru 0:1 doma s WBA

Reagovat
smazaný uživatel

zbytočná remíza. ZASE! Môžme sa rozlúčiť s LM a city s titulom. Uplne na kkt výsledok

Reagovat
tomasinho

Tak když někdo věří pořád v LM, tak to je pak těžké.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

boli sme 7 bodov od LM. Ale keď niekto nevie dotiahnuť výsledok do konca tak sa nič nedá robiť. Stačilo zabrať a nestratiť zbytočne body posledné 2 zápasy a boli by sme zas v hre. Teraz si možme pískať...

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Stejně bychom je ztratili jinde. Já jsem prostš realista, 6. místo bude vzhledem ke startu a celkovému projevu a nevyrovnanosti výkonů maximum.

Reagovat
Kowe

já věřil i v to pátý, ale s takovýma chybama a následnýma ztrátama je to fakt nereálný a za to 6. budeme ještě rádi

Reagovat
smazaný uživatel

spravedlivá remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

zabudol si sa prelogovať na druhý nick?

Reagovat
smazaný uživatel

ne dal jsem si LIKE

Reagovat
iamek

Liverpool paradni . City vetsinu zapasu nevedelo, ktera bije. Klobouk dolu

Reagovat
Rssa

Ale skvělý a dramatický zápas, tohle u Barcy moc často nezažiju

Reagovat
smazaný uživatel

Reina Aspoň že teda ztratily oba kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

reina ty vyjebany skurveny drevak tahni do Barcelony. A ty piča írska striedas jak pojebany benitez, by si nemohol kludne spat keby nehral Allen, co? Downing - zbal sa a chod do pice jebnuty alibista s prijebanymi centrami ktore koncia vzdy pri prvom jebnutom hracovi. Otras, neuveritelna sezona ani jedna pojebana vyhra s celkom z top 10. dalsia dojebana sezona, v lige sa bude iba dohravat a v europskej neprelezieme ani do ppojebaneho svrtfinale

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vem si prášek a hledej pozitiva

Reagovat
smazaný uživatel

Nestrápňuj sa

Reagovat
madridcan

nechava prechod emociam, horuca hlava, v pohode

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

sorry za tie nadavky ale je to strasne frustrujuce takto remizovat hlavne potom co mame prevahu a po takej neuveritelne hlupej chybe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

dneska mel brat Liverpool 3b, uprimne nechapu, jak muze City hrat s takovym materialem takovou sracku...Pepe by si mel hledat nove angazma, tech chyb tam je posledni dobou hodne, dneska nas stala 3b...

Reagovat
vladis271

ok, lámem palicu, 4mega, toho Butlanda sme skúsiť mali

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bude Valdés

Reagovat
vladis271

Reagovat
Erdovec

sere mě to, ale vzhledem k příští sezoně musíme zkonsolidovat výkony a sehnat golmana a nebude to tak strašné

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Tak jinak. Nemáte někdo SNES na prodej?

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi mějte se pěkně, užívejte života a serte na fotbal, chleba levnější stejně nebude když vyhraje reálek nebo barca.

Toď mé poslední prohlášení pro lid eurofotbalovský, loučí se s vámi všemi největší fanoušek MUFC, co tu kdy byl, právě jsem požádal hlavního administrátora ať na můj počest slavnostně vyřadí můj nick a zařadího do eurofotbalovské síně slávy.

S pozdravem MUFC@ACS

Reagovat
smazaný uživatel

Na síň slávy rozhodně nemáš. Mezi frajery jako je Hudynho se fakt řadit nemůžeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Celou dobu jsem si myslel, že jsi to ty.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero, Gerrard Reina

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele