TORRES SI LIVERPOOL POCHVALUJE

24.07.2007, 12:16
Aktuality
Nová akvizice The Reds Fernando Torres si zatím angažmá ve městě Beatles nemůže vynachválit. Během turné po Asii byl El Nino ostře sledovanou hvězdou a po přestupu z Atlética Madrid chce být podle svých slov slavný po celém světě, stejně jako jeho noví spoluhráči z Liverpoolu.

Na tiskové konferenci v Hongkongu prohlásil: "Jsem velmi šťastný, že můžu pracovat s tímto týmem. Hodně mých spoluhráčů v Liverpoolu obdivuji a respektuji, od nich se můžu hodně naučit. Jsou dobře známí po celém světě. Já jsem byl například slavný ve Španělsku, ale právě jako oni, bych chtěl být věhlasný po celém světě," tvrdí s pokorou útočník, který by měl v této sezoně pozvednout útočnou sílu červených.

Právě jeho branky by měly být klíčové pro Liverpoolu v cestě za úspěchem. "Čím více, tím lépe," odpověděl lišáčky na otázku, kolikrát rozvlní síť soupeřů. "Vstřelené branky nejsou jen o mě. Tým bude muset pracovat společně," zakončil španělský reprezentant.

Autor: David Kubáň / goal.com

Komentáře (37)

Přidat komentář
HOST*Bender

nevím, jestli odpověděl zrovna lišácky

Reagovat
HOST*mysman

ano bohuzel penize sou v dnesnim fotbale vse,liverpoolsi muze koupit co chces bohuzel.zmrdi sou to a fotbal hrat neumej.meli si radis ty prachy nechat na uplatky.dokari zasrany

Reagovat
smazaný uživatel

Na Vás se možná taky jednou dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Ha Ha Ha Ha - další slabomyslný ...

Reagovat
HOST*Gadžo

drž piču zmrde Liverpool hraje dobrej fotbal

Reagovat
HOST*Bender

Zajímalo by mě, kolik je za takovejhle článek peněz

Reagovat
smazaný uživatel

10.000 kč.

Reagovat
HOST*Bender

Tak to jste milionáři

Reagovat
Shevchenko

On si to spletl, tam míso tečky měla být čárka.

Reagovat
HOST*Bender

Ne, fakt by mě to zajímalo. Tak kolik? Pánové

Reagovat
HOST*sterda

Za každé přečtení 0,50 Kč, za každý příspěvek 1 Kč. Takže všechno čtěte a všude přispívejte.

Reagovat
HOST*Bender

Ale hovno

Reagovat
HOST*sterda

?

Reagovat
Shevchenko

Zatím máš pěkné dvě stovky

Reagovat
HOST*Bender

Takovej článek bych napsal za 5 minut...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys nenapsal nic, protože to neumíš. (Hezky se to rýmuje)

Reagovat
HOST*Bender

Seš si jistej?

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, že i jo?

Reagovat
HOST*Bender

Ja studuju žurnalistiku, čímž se samozřejmě nijak nechlubim, ale troufnu si říct, že už článek napsat umím. Takže pane Špaňhel, jaké máte vzdělání vy a jak jste erudovaný v psaní fotbalových článků?

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice chvályhodné, že studuješ žurnalistiku, ale v tom je internet dobrý, ulevíš si, pochválíš se a nikdo třeba ani neví, že místo toho pucuješ hajzly v tescu. Co takhle ukázat svůj um tady na Eurofotbalu?. Čtenáři to jistě ocení. Při tvém tempu co 5 minut, to článek, bychom jistě tvou práci náležitě ocenili.

Reagovat
HOST*Bender

Hezké argumenty, což o to, ale neodpověděl si mi, kde pucujuš ty hajzly ty?

Reagovat
HOST*sterda

Já?

Reagovat
Shevchenko

Spanhel.

Reagovat
HOST*

Myslim,že Torres neplácá jentak žvásty do vzduchu.Je to kvalitní hráč,ale s tou slávou to trochu přehnal(Jsou dobře známí po celém světě. Já jsem byl například slavný ve Španělsku, ale právě jako oni, bych chtěl být slavný po celém světě)

Reagovat
HOST*Bender

Co to kecáš. Jsi zhulenej nebo co?!

Reagovat
HOST*villa

Nasral mě že odešel z Atletika ale už to opravdu chtělo lepší tým.Myslim že mu Liverpool sedne a nějaký golý dá přeju mu to.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

A já ho naprosto chápu. Atlético je klub z obrovskejma ambicema, který prostě svojí neschopností nedokázalo nikdy naplnit. Měl s váma obrovskou trpělivost, ale čeho je moc, toho je příliš

Otázka zní spíš tak, že jestli chtěl vyhrávat trofeje, tak jestli si náhodou nevybral špatně současnej klub. Liverpool je typický pohárový mužstvo, ale v lize to bude asi zase trápení . LM nevyhrajou, tam bude letos konkurence jako hrom, takže jsou jejich šance snad v FA Cupu a Curling Cupu (jestli teda zase nepotkaj Arsenal ).

Já osobně vidím letos reds na čtvrtfinále LM, 3. - 4. místo v lize, semifinále FA a finále Curlingu, takže asi bez trofeje

Reagovat
Shevchenko

Tak jaký bude útok Liverpoolu když chtějí hrát na dva? Mají jich pět, s toho Voronin bude jen do FA a Carling cupu, takže čtyři světoví útočníci (Torres, Kuyt, Babel, Crouch) na dva posty. Pokud přijde ještě ten Heinze, tak ho a Babela vůbec nechápu.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Tys, koukám, asi neviděl Reds proti Werderu, že ne ...? Voronina jsem taky odeposoval, ale on tam asi fakt nebude do počtu

Reagovat
Shevchenko

No vím že dal dva góly nebo kolik, ale může to být setjný případ jako u nás Vieri. V létě 2005 byl on a myslím ještě Serginho nejlepší střelci přípravy. Serginho pak za celý rok myslím nedal ani gól a Vieri za pů roku (a to je útočník) dal 1 nebo dva góly. Kdyby aspoň nepřišel ten Babel, tak je 4. útočník do party.

Reagovat
Shevchenko

I když kdo ví, může Ten babel hrát křídlo.

Reagovat
Shevchenko

Tam měl být na konci otazník (?)

Reagovat
HOST*

co prudiš ty šprte!

Reagovat
HOST*sterda

Jo, může, ale spíš tedy v 4-3-3.

Reagovat
HOST*Fernandéz

hm možná nakonec Voronin překvapí ale nechápu ten přetlak v ůtoku,už vůbec ne to proč koupili Babela,kterej mohl ještě dál aspon sezonu rozvíjet talent v Ajaxu a pak jít v klidu třeba za rok do Arsenalu!nejradši bych viděl útok Torres-Babel,ale už vidim kuyta,jak si zahřejvá prdel na lávce s Crouchem a Voroninem na tribuně.Asi by se jim to nelíbilo.Měli se zbavit aspon toho Crouche umí hovno,sce je vysokej ale co na tom....Benitez má fakt v palici nasráno

Reagovat
HOST*WillParker

ale ale to jsou kecy...

z liverpoolu odesli: bellamy(utocnik), garcia(zaloznik = univerzal i utocnik), gonzales(L kridlo), zenden (L kridlo), cisseho nepocitam...

prisli: voronin(utocnik), torres (utocnik), benayoun (univerzalni zaloznik) a babel (utocnik nebo L zaloznik)

zadnej pretlak v utoku nemame muzstvo nemuze mit 3 utocniky... kdyz se jeden zrani tak uz nemate nahradnika...

myslim si ze by mel prijit jeste jeden levy zaloznik (ne obracne heinze pokud teda rafa nechce dat riiseho do zalohy tak jako za hulliera) a muzem smele utocit na titul

Reagovat
HOST*

Poser se!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele