EMIRATES CUP: TRIUMF ARSENALU

29.07.2007, 23:56
Aktuality
Francouzský PSG si dnes odpoledne překvapivě poradil se španělskou Valencií a živil tak naděje na vítězství v turnaji, ovšem jen do konce podvečerního duelu Arsenalu s Interem. Domácí v něm zvítězili nad italským celkem 2:1 a jako první v historii vyhráli Emirates Cup.

V prvním dnešním duelu PSG snadno převálcovalo Valencii. Oba týmy nastoupily do utkání s řadou náhradníků a na hře to bylo znatelné, lépe se tímto handicapem vypořádávali Pařížané, zejména mladý útočník N'Gog na sebe upozorňoval svými schopnostmi. První branka utkání přišla na řadu v patnácté minutě, kdy spolupráce útočníků Dianého a N'Goga vyústila v gól prvně jmenovaného. Po uplynutí dalších patnácti minut šli Pařižané už do dvoubrankového vedení. Sankhare našel skvělou přihrávkou Dianého, který pasem napříč pokutovým územím našel N'Goga a ten si v klidu poradil s Hildebrandem. Do druhého poločasu poslal trenér Valencie Sanchez Flores čtveřici Joaquin, Baraja, Mata a Morientes. Posledně jmenovaný měl pár minut po svém příchodu na hřiště možnost snížit, ovšem na parádní Joaquinovu přihrávku o několik centimetrů nedosáhl. V závěru utkání upravil na konečných 3:0 po ideální přihrávce od Arnaulda útočník Luyindula. Valencie působila oproti včerejšímu zápasu velmi nemohoucně, naproti tomu mladé "pušky" z PSG dnes zanechaly na Emirates Stadium velmi dobrý dojem.

PSG – Valencia CF 3:0 (2:0)
Branky:15. Diane, 30. N'Gog, 85. Luyindula
Sestava PSG: Alonzo - Mendy, Bourillon, Yepes (65. Armand), Sakho - Arnaud, Sankharé, Ngoyi (80. Mulumbu), Gallardo - Diané, N'Gog (78. Luyindula).
Sestava Valencie: Hildebrand - Lillo, Marchena, Lombán, Moretti - Angulo, Albelda (46. Baraja), Sunny (85. Carles), Gavilán (46. Mata) - Villa (46. Joaquín), Arizmendi (46. Morientes).

Mladý Arsenal vyhrál před domácí publikem i dnešní zápas a zaslouženě vyhrál Emirates Cup. Do utkání poslal domácí manažer Arsene Wenger velmi silnou jedenáctku, jeho trenérský kolega Roberto Mancini poprvé představil novou posilu do obrany – Cristiana Chivua. V silnější sestavě hrající kanonýři diktovali tempo utkání, ovšem jen do šedesáté minuty. Do této doby Robin Van Persie, Matheu Flamini, Emmanuel Eboue, Bakary Sagna a Alexandr Hleb několikrát prověřili schopnosti Julia Cesara, a poté Franseca Tolda. Přesně v 62. minutě udeřil Inter, Suazo si naskočil na centr z pravé strany a i přesto, že byl atakován Williamem Gallasem, dokonale přesnou hlavičkou poslal Milánské do překvapivého vedení. Vedení si hosté příliš neužili, v 67. minutě Arsenal zaslouženě vyrovnal, Sagna našel v pokutovém území Hleba, který z první vystřelil, jeho pokus Toldo vyrazil, ovšem jen k běloruskému záložníkovi, který levačkou srovnal na – 1:1. Pět minut před koncem zajistil vítězství Arsenalu skvělou individuální akcí Robin van Persie, jenž si pohrál s obráncem a tvrdě zavěsil do horní části Toldovy branky.

Arsenal – Inter Milán 2:1 (0:0)
Branky: 67. Hleb, 85. van Persie - 62. Suazo
Sestava Arsenalu: Lehmann, Eboue, Toure, Gallas, Hoyte (69. Traore), Sagna, Gibbs (79. Bendtner), Fabregas (83. Denilson), Flamini, Hleb, van Persie. Sestava Interu : J. Cesar (46. Toldo), Solari (63. Figo), Materazzi (53. Pedrelliez), Samuel (46. Fatic), Chivu, Cesar, Jimenez (46. Adriano), Barwuah (46. Bolzoni), Filkor, Dacourt, Suazo.

Tabulka:
1. Arsenal 10 bodů
2. PSG 7 bodů
3. Valencia 5 bodů
4. Inter 1 bod
Vítěz utkání získal tři body, za každou vstřelenou branku navíc získal další bod.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (63)

Přidat komentář
-Kopy-
Reagovat
HOST*

Reagovat
Shevchenko

No tak pěkný gól, ale že byste museli tolik koulit očima...

Reagovat
-Kopy-

Ta klička

Reagovat
Shevchenko

Teď jsem si toho až všiml, móc pěkný, ale stejně tohle bylo lepší :

http://www.youtube.com/watch?v=9wsvRtyFpJo

Reagovat
-Kopy-

prej až teď Jinak pěkná střela

Reagovat
HOST*floppy

přesně tak, luxusní klička, luxusní závěs :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Tak Interáci 1 bod.

Reagovat
Shevchenko

Nevíte kdy se losujou skupiny LM ?

Reagovat
HOST*Interista

losuje se v pátek po odvtách 3 předkola

SLAVIA A INTER FOREVER

Reagovat
HOST*

a co se losuje

Reagovat
Shevchenko

??

Reagovat
Shevchenko

http://www.youtube.com/watch?v=jrMKUmJG3QM&NR=1

Hlavně ten jeho gól proti Liverpoolu, to bylo snad z jiné planety.

Reagovat
-Kopy-

Zas tak dobrej nebyl

Viděl si video s 20 nejlepšíma gólama FA letos ?

Reagovat
-Kopy-
Reagovat
Shevchenko

Tomu se dá říct jen jedno, Fantazie, měl to vyhrát Essien Jinak Drogba 10. a 7.

Reagovat
Shevchenko

Jo, viděl. On vlastně střílel zády k bráně a ještě k tomu jakou do toho dal bombu.

Reagovat
-Kopy-

To umí i Fenin

Reagovat
HOST*mysman

tahnete s tim drogbou do ruska,na henryho nema,nedokaze to priznat a jeste stiha bejt arogantni.Mozna mu vysla jedna sezona,ale 6 mu jich nevyjde.Henryho gol byl mnohem lepsi i ten van persieho ale stejne vsem vytrel zrak Paul takovej volej to je fakt neco.Drogba je amater.Arogantni amater.

Reagovat
HOST*mysman

az tech golu da vic tak mi rekni kazdej utocnik ma nekdy stesti.Drogba proste na henryho nema at sou na youtube jakykoli videa.

Reagovat
HOST*Shreplinho

je vidět že mysman fotbalu opravdu rozumí..

sám jsi amatér.. Drogba rules!!

Reagovat
HOST*mysman

vis co?ty si debil klidne se muzem sejit a uvidime kdo je lepsi ja s tim problem nemam.Drogba je namyslenej curak kterej si o sobe hrozne mysli a sam nic nedokazal.a ty si taky urcite "expert"

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HOST*villa

Nádhera hlavně ten Ronaldinho to sem

http://www.youtube.com/watch?v=tJaxDyBP2n8

Reagovat
HOST*

Je videt, ze ten vyber delala Real Madrid TV.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Ronaldinho

2. Soldado

3. Urzaiz

Reagovat
HOST*villa

to bych podepsal

Reagovat
HOST*jiri - fcb

No tak abych se přiznal, tak nic moc. Bez přehánění by hezčí výběr tvořil čistě jenom sestřih Messiho branek v La lize - to jsou akce, to jsou góly. Tady byly hezký, ale zase žádný zázračný (teda až na Soldada, Ronnieho a ty nůžky - nevím, kdo to byl)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gol Ronaldinha si viděl poprvé? Jinak z hlavy výjmenuju o hodně více branek, které by třeba Tamuda mohly s přehledem vymazat.

Reagovat
HOST*Reaper

www.totte.blog.cz

Reagovat
plechi

Tak Baptista prý má být prodán do němec... žeby čenž za Diega???

Reagovat
smazaný uživatel

On Real prej na něčem "tajně" (takže to ví i stará Blažková v Horním Jebákově, kde ani nemají televizi) pracuje (organizátor), ale Diego by vytlačil zase ze sestavy jiné, tak nevím. Ale Baptistu si jako útočníka v Brémách celkem dovedu představit...

Reagovat
smazaný uživatel

Kouč reagoval i na slova gólmana konkurenčního Realu Madrid Ikera Casillase, který tvrdil, že problémy, které sužují Barcu jsou stejné, jež míval hvězdný soubor Realu "Galácticos" pod minulým prezidentem Florentino Perezem. "Rád bych poděkoval Realu za tuhle informaci. Bylo by od nás hloupé nechat to dojít do stejné situace. Myslím, že víme, co děláme," dodal.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Já souhlasím, že máme některý problémy stejný. Ale lišíme se tím, jak tyhle problémy řešíme. Problémy jsou daný a to je absence kvalitního DM - Real to tenkrát řešil nákupem Beckhama a později, když měl na udičce Vieiru, tak se radši rozhodl pro koupi Owena . My to řešíme nákupem Yayi ... Problémy Real měl na stoperu a řešil to nákupem echttvrdýho Samuela a věčnýho maroda Woodyho (netvrďte my, že se nevědělo o jeho chatrným zdraví už předtím, než jste ho koupili ... ) a my to řešíme nákupem La ligou protřelým a prověřeným Gabim. Plus my jsme měli ještě problémy s koncovkou a jaký lepší řešení než je nákup Titiho existovalo ...? A ještě navíc jsme měli problém, kterej se netýkal kádru a to byl nedostatek kondice a to se také řeší, doufám že úspěšně.

Takže problémy jsme vyřešili papírově optimálně. Iker by se měl dívat hlavně na svůj mančaft. Tohle věčný plivání směrem ze San Bernabea k Nou Campu je směšný a už fakt dost trapný

PS: Jen bych se Ikera zeptal, když tak dobře rozumí problémům v Barce, jestli už maj vyřešený svoje, tzn. jestli už začnou konečně hrát fotbal, jestli budou mít stále takový okna v obraně, který musel často řešit právě Iker, jestli už se naučili hrát aspoň trochu slušně (Ramos a jeho lokty, Cannavaro a jeho věčný držení), jestli je opravdu spokojen s posílením kádru v podobě slabšího a na zranění náchylnýho Metzeldera, předraženýho a opět na zranění náchylnýho Pepého, u nás stále jen lavičku zahřívajícího a proti silnejm absolutně sterilního Savioly a jestli už se vyrovnali s odchody Beckse, Carlose a možná i Reyese.

Nechtěl jsem to tady vypisovat, ale mám dojem, že Real má svejch problémů nad hlavu a určitě víc než Barca, a proto absolutně nechápu, proč některé madridské představitele něco pořád nutí naše věci pořád a pořád komentovat a tím se do nás stále a stále srát

Ale co - nechme je bejt, jak se říká: "Oni se umlátí sami"

Reagovat
smazaný uživatel

Moc hezky napsané

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostej souhlas. Tohle chvástání z Bernabeu má jeden hlavní důvod - oni jsou celkem v prdeli a nic se neděje, zatímco my jsme už všechno teoreticky vyřešili, jak jsi psal. Oni mají problémů nad hlavu a navíc se mi zdá, že jsou docela posraný strachy z toho, co jsme postavili. Navíc si nevidí do huby, ale to neni problém jenom Cata, ale všeobecně celýho Realu.

Reagovat
HOST*wrany

Souhlas líp bych to nenapsal

Reagovat
smazaný uživatel

ty řeči od našich hráčů, i když jsou většinou pravdivé, mi taky celkem vadí, hráči Realu se neustále naváží do Barcelony, proto mě ale zaráží, že u fanoušků je to přesně naopak...

btw., KONEČNĚ nejedeme na turné, o tom se vám a vašim "fantásticos" může jen zdát

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno pravdivé. Nakoupili jsme mnohem rozumněji než vy. Nebo ti ten Henry tak zatemnil úsudek?

Reagovat
HOST*madridcan

k styrom utocnikom pribudol piati fakt rozumne

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumnější jak nákup lazara Metzeldera nebo předraženého Pepého. Saviola, to už je jen taková třešnička na dortu.

Reagovat
HOST*madridcan

len skoda,ze tu sa hovori o barcelone a ne o reale,takze tvoj argument je z cesty a o nicom

Reagovat
smazaný uživatel

to je právě ta jejich nemoc, o které tady nedávno psal ital

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jen tak trochu mrzí, že se hledají chyby tam, kde nejsou a ty vlastní se rozebírat nemůžou. Můžeš mi nějak ten argument vyvrátit? Nemůžeš, protože sami dobře víte, že vaše letní nákupy a odchody jsou něco neuvěřitelně srandovního. Ten nademnou píše o nemoci a ke každému článku Barcy má vždy rádobychytrý protikladný příspěvek, to je ten paradox.

Reagovat
HOST*madridcan

jaaaj kokociny spletas,ale necham ta v tom...Preco by sa mal riesit madrid???Ja som jasne reagoval na "Nebo ti henry zatemnil usudek" tak co tu zatahujes real...Ked nevies co napisat nepis nic abo obhaj henryho abo mne to je jedno co,len tu nezatahuj odveci veci ok?Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Není zač...Doslovně.

Pochop jednu věc, ty napíšeš něco o tom, že nákup pátého útočníka není rozumný, což mě docela dostalo. Právě pro Barcu byl nákup kvalitního útočníka jednou z priorit, abychom pak neměli případné problémy s absencím Eto'a, který nastat může (zranění) a nastane (Mistrovství Afriky).

Ronaldinho (Dos Santos) - Eto'o (Henry, Gudjohnsen) - Messi (Krkič).

Právě do toho pletu Real, protože je úsměvné, když mi jeho fanoušek napíše "fakt rozumné".

Reagovat
HOST*madridcan

Ezquera uz nemate?

Pletenie do toho madrid kvoli fanusikovi to je fakt rozumne Aj tak dokopy s tym nema nic spolocne,ale uz citam co pise merengues,takze asi natom nieco bude ok rob jak myslis

Reagovat
smazaný uživatel

Ezquerro odejde, neboj. Asi uznáš, že diskuse s tebou nemá cenu a nikam to nespěje. Sám dorážíš slovem "rozumné", které v tvém případě působí jako pěst na oko a já už nemám sílu ti fakt něco vysvětlovat, takže se měj.

Reagovat
HOST*madridcan

konecne...uz tu bol prievan z tych debilin co splietas.Takze aj ja sa z tebou lucim a zo slovami,ze nic neuznavam,s tebou to fakt nikde nespeje,v mojom pripade to slovo znie perfektne a ty by si si zasluzil past na oko a tesim sa,ze uz nemas sil-pal do pice...A ked daco odpises tak ver,ze ja to citat urcite nebudem,lebo vysvetlivky a argumenty mas ako farboslepe tela-lucim sa aj ja a aj ked mam plno energie narozdiel od teba uz sa v tejto diskusii neukazem PA

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslel, že to loučení psychicky neunese... Vem si na cestu prášek, ten tě uklidní a bude ti líp.

Reagovat
smazaný uživatel

trošku si zkus ty diskuse pročíst, zatímco vy jste SAMI schopni řešit Real v padesáti příspěvcích o deseti řádcích, tak já si vystačím s jednou holou větou, kterou řeknu vše...

na hádky s váma už jsem se dávno vykašlal, stejně jako ostatní madridisti, teď jste holt všude narvaní hlavně vy, takže už na vás mají všichni alergii

Reagovat
smazaný uživatel

To už DÁVNO neplatí. Po tom, co získal titul Real, se to očividně obrací. Nemůžu nepřehlédnout, že někteří takyfanoušci Realu si myslí, že snad posílili lépe jak my. A o hádky vůbec nejde, já jen s některými věcmi nesouhlasím a když je to diskuse, když si můžeš psát, co mu slina na jazyk přinese, tak musím zareagovat. (I když, kdybych měl reagovat na všechno, s čímž v diskusích nesouhlasím, tak se bych ureagoval k smrti.)

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, Spanheli, z tebe občas padaj taky dobrý perly, a navíc tě nechápu, že si tady stěžuješ, jaký se tu nalíhlo stádo "fanoušků" Realu a přesto se s nima zatěžuješ. Všiml sis jak to řešíme s podobným stádem takyfanoušků Barcelony? Nereagujeme, nebo dáme ten poslední smajlík (vylepšení roku!)...

Reagovat
smazaný uživatel

Metzelder a Saviola byli zadarmo, tak jakýpak nákup?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak angažování. Z mého pohledu zbytečné angažování.

Reagovat
smazaný uživatel

Saviola rozhodně, Metzelder uvidíme. Dvojku stoperů vidím Pepé+Cannavaro, tedy technický+poziční. Ideál by byl Ramos-Pepe, ale to asi až příští rok... Škoda Helguery.

Reagovat
smazaný uživatel

První věc: Do Ikera se neser, beztak to bylo vytržený z kontextu, v Realu není slušnější hráč... A jak má řešit on problémy s ostatními hráči? Leda na hřišti, když si zařve na obránce, ale kecat vedení do přestupů může maximálně zmrd Materazzi. A tohle "měl na udičce Vieiru" je blbost, nikdy jsme Vieiru na udičce neměli, špatně si to sledoval...

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Ale měli, kamaráde. Ještě teď se směju, když jsem slyšel zprávu, že Real konečně dokončil bombastickej přestup, který se teda netýká Vieiry, o jehož příchodu se spekulovalo, ale týká se Owena. Málem jsem se v tu chvíli uřehtal k smrti

Reagovat
HOST*jiri - fcb

PS: Juve koupilo Vieiru za 17 mega. Myslíš, že vy byste nebyli schopní dát víc? Já myslím, že byli, ale naskytla se šance koupit dalšího galáctica za levnej peníz (8 mega + Nuňez - odhadováno na 4 mega=12 mega), a tak Florentino neodolal ...

Reagovat
smazaný uživatel

A kdy Vieiru koupilo? Tentýž rok? Asi těžko, žejo? V tom roce stál kolem 35 mega, což byly strašný prachy, ale nakonec se sám rozhodnul zůstat ještě rok v Arsenalu. Ona byla spíš chyba v Camachovi, že zkraje sezóny nepodepsal Xabiho...

Reagovat
HOST*jiri - fcb

jo, jo, máš pravdu, mě se ty roky už pletou . V tom roce, kdy jste koupili za 12 svýho každoročního Galáctica v podobě Owena chtěl Wenger za Vieiru 35 milionů a později dokonce přes 37 milionů ale ne euro, ale liber, což je něco k 50ti milionům euro. To je neskutečná cifra za DM, kterýmu v tý době táhlo na třicítku (28 mu bylo).

Ale i tak musím pořád namítat, že problémy z DM jste měli a prachy pro vás problém nikdy nebyl, takže jste ho klidně i za ty hodně nadnesený a hodně krvavý prachy koupit měli.

Nehledě na to, že v tý době byl u vás jednou nohou Xabi a vy jste si ho nechali nepochopitelně prchnout na ostrovy

PS: teď, když jsem se probíral tou historií, tak mi teprve dochází, jak moc rychle ten čas letí, např. Barca se o Henryho zajímala už v lednu roku 2004, takže se nám ho podařilo uhnat teprve po 3,5 letech , a vy a Vieira byl taky dvouletej románek. Jen mě zajímá, jestli překonáte délku "námluv" Barci s Titim těma vašejma s Kakám - už to trvá dva roky, ne? Takže ještě dvě takovýhle spekulativní léta a máte nás

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele