Premier League - preview 2. kola

19.08.2016, 08:44, aktualizováno 21.08.2016, 08:18
Previews
Premier League možná přišla o tradiční derby Sunderland - Newcastle, o severovýchod Anglie se však bude mezi elitou válčit i nadále - akorát Straky vystřídá Middlesbrough jako právě dneska. V druhém nedělním utkání se potom divákům PL premiérově představí olympijský stánek v Londýně, kam za West Hamem zavítá Bournemouth...
Sunderland AFC - Middlesbrough FC  (neděle 14:30)
Dlouhých 7 let museli fanoušci Middlesbrough čekat na návrat svých miláčků do nejvyšší soutěže. Severoanglického derby se však dočkají poměrně brzy - už ve druhém kole totiž Boro vyjíždí na Stadium of Light, kde poměří síly se Sunderlandem.

Jistě se najdou i tací, kteří souboj těchto celků nepovažují za ono opravdové derby. Ovšem s přihlédnutím k tomu, že se letos v Premier League nenachází největší rival Sunderlandu v podobě Newcastlu, můžeme říct, že význam tohoto derby roste.

Domácí premiéra Davida Moyese se pro jeho celek nekoná ve zrovna ideální čas - úvodní prohra na půdě Manchesteru City sice nepředstavuje žádnou katastrofu, obzvlášť když k ní došlo po srdnatém výkonu, navzdory tomu Černé kočky trápí jednak docela početná marodka, jednak jim v posledních dnech nepomohl ani vývoj na přestupovém poli. Na konci pracovního týdne byl dotažen přesun Younese Kaboule do londýnského Watfordu, zatímco další obránce, Lamine Kone, odmítl nabídku nové smlouvy a vyjádřil svou touhu odejít do Evertonu.

K tomu všemu se Černým kočkám v měsíci srpnu tradičně nedaří - na ligové vítězství v něm čekají již 15 zápasů, během kterých si na své konto připsali 8 remíz a 7 porážek. Pokud byste si tedy mohli vybrat, srpen by asi nebyl měsícem, kdy byste svého rivala chtěli vyzvat.

Poslední vzájemné měření sil proběhlo v roce 2012 v ligovém poháru, kdy díky Scotta McDonalda Middlesbrough zvítězilo 1:0. Pokud bychom hledali poslední ligové klání těchto dvou mužstev, museli bychom zabrouzdat o dalších pár let zpět - konkrétně do ledna roku 2009, kdy se v rámci Premier League oba celky rozešli smírně 1:1. A pokud bychom hledali poslední ligovou výhru Boro nad Sunderlandem, museli bychom se zpět vrátit o více než 10 let, kdy v roce 2005 svého soka rozdrtili 3:0.

Sunderlandu bude zcela určitě chybět obránce Kone, který oficiálně absentuje kvůli problémům se zády, nejistý je také start Fabia Boriniho, který má potíže s palcem na noze. Záložník Lee Cattermole může svému trenérovi chybět až 6 týdnů, s největší pravděpodobností totiž bude muset na operaci. Mezi další absentéry patří Billy Jones, Jan Kirchhoff a Sebastian Larsson.

Na straně Middlesbrough se do akce možná vrátí Daniel Ayala, navzdory tomu kapitán Grant Leadbitter zůstává po své operaci mimo hru. Další záložník, Marten de Roon, pak bude dva týdny léčit své svalové zranění, které si přivodil v duelu se Stoke.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Love, Djilobodji, McNair, Van Aanholt - Rodwell, O’Shea - Watmore, Borini, Khazri - Defoe
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Valdes - Barragán, Ayala, Gibson, Friend - Forshaw, Clayton - Adomah, Ramírez, Downing - Negredo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.10 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - AFC Bournemouth  (neděle 17:00)
Den, na který se fanoušci West Hamu netěší a zároveň vlastně možná i těší, konečně nadchází. Dnes bude ještě jednou definitivně zapečetěn osud Boleyn Ground, když Hammers poprvé vyběhnou k ligovému klání na londýnském olympijském stadionu - již 55. stánku, který bude mít tu čest hostit Premier League, a třetím největším takovým. Jako první hosté se tu představí hráči Bournemouthu...

Skutečnou a fotbalovou rozlučku už má legendární Upton Park za sebou. Naposledy se bublinky rozfoukaly 10. května a šlo o vskutku dokonalou derniéru - až v závěrečné čtvrthodině se West Ham vzepjal a otočil výsledek s Manchesterem United na konečných 3:2. I díky tomu nakonec uhájil sedmé místo v Premier League a ve čtvrtek se doma s Astrou Giurgiu utká o historicky první účast ve skupině evropské soutěže.

Ještě předtím ovšem Kladiváři na olympijském stadionu vyzvou soupeře, s nímž loni na domácí půdě odehráli jeden z nejhorších zápasů celé sezóny. Zítra tomu bude přesně rok, co Bournemouth přijel na Boleyn Ground, Callum Wilson vstřelil hattrick a West Ham senzačně padl 3:4. Cherries tehdy vyhráli vůbec první zápas na nejvyšší scéně v klubové historii.

Závěr ročníku ovšem celku z jihu Anglii vůbec nevyšel a na špatné výkony navázal i v úvodu toho probíhajícího. Porážku 1:3 s Manchesterem United si přitom svěřenci Eddieho Howea způsobili do značné míry sami, první gól si de facto vstřelil chybující Simon Francis sám a ani před druhou brankou neměli fotbalisté Bournemouthu čisté svědomí. A tak se tragická bilance rozrostla o sedmou ligovou porážku z posledních devíti utkání.

Vstup do sezóny 2016/17 ovšem nevyšel ani West Hamu, který gólem z předposlední minuty podlehl v malém londýnském derby Chelsea těsně 1:2. S Bournemouthem navíc Slaven Bilić nemůže využít dlouhodobě zraněného Andrého Ayewa, jenž se připojil ke Cresswellovi, Lanzinimu a Sakhovi. Naopak Dimitri Payet už by měl zvládnout větší porci minut a patrně začne v základní jedenáctce.

Hostům bude v Londýně scházet již tradiční marod Tyrone Mings a nezahraje si ani Junior Stanislas. Jinak má ale Howe k dispozici celý užší kádr, otazník totiž visí jen nad mladíky Cargillem a Hyndmanem, kteří by do duelu beztak nezasáhli.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Byram, Collins, Reid, Masuaku - Nordtveit - Antonio, Kouyaté, Noble, Payet - Carroll
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, S. Cook, Daniels - L. Cook, Surman, Arter - Ibe, Wilson, King
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.40 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stoke City - Manchester City  (sobota 13:30)
Domácí debut Pepa Guardioly těžko naplnil vysoká očekávání, a tak nezbývá než se vyšvihnout poprvé na cestách. Tedy... poprvé v lize. Manchester City již s velkou chutí v týdnu úřadoval v Bukurešti, nyní by na tak povedené vystoupení proti Steaue rád navázal na hřišti Stoke City, které samozřejmě trénuje bývalý manažer Citizens Mark Hughes...

Hughesova éra v Manchesteru City se dnes zdá být už dávnou minulostí a ve skutečnosti to v prosinci opravdu bude už celých sedm let. Po většinu daného intervalu se každopádně Citizens na Britannia Stadium vůbec nedařilo. Od roku 2008 bleděmodří ve Stoke-on-Trent naplno bodovali pouze jednou a naposledy tam pod taktovkou Hughese celkem bez boje prohráli 0:2.

Může se takový výsledek opakovat i pod novým vedením? Těžko říct, ale už teď je jasné, že právě venkovní forma bude do značné míry ukazatelem případného úspěchu Guardiolova City. Pellegriniho nedostatky na cestách byly už asi dostatečně zdokumentovány - pouhá čtvrtina vyhraných duelů z posledních 16 výjezdů představuje vpravdě žalostnou vizitku pro tak ambiciózní klub. Právě v tomto směru musí bývalý kouč Bayernu nejvíc zabrat.

Bavoři ve své poslední sezoně pod Španělovou taktovkou na cestách padli akorát jednou a inkasovali přitom ubohých devět branek, což by na konci této sezony Premier League bezesporu byla vítaná bilance i pro Man City. A Citizens k ní ve Stoke-on-Trent skutečně bez problémů mohou nakročit; Potters ostatně nezvládli hned tři své poslední domácí vystoupení v měsíci srpnu.

Oproti dominantnímu představení proti Sunderlandu (kdy si City užívali balonu na kopačkách až 77 % času) by tentokrát Guardiola mohl využít služeb Nicolase Otamendiho, jenž nastoupil už proti Steaue. Naopak trenérova tiskovka nasvědčovala další absenci Yayi Tourého a potvrdila menší zdravotní neduh Bakaryho Sagny.

Stoke by pak zase dnes mohl postrádat jednoho ze svých největších ofenzivních tahounů; s lýtkem marodí Xherdan Shaqiri. Mimo hru jsou dále na sto procent obránce Glen Johnson a brankář Jack Butland, zatímco Marko Arnautović setřásl trable se stehenním svalem.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Given - Bardsley, Shawcross, Wollsheid, Pieters - Allen, Whelan, Imbula - Shaqiri, Bojan, Arnautović
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Caballero - Sagna, Otamendi, Stones, Clichy - Fernandinho - Sterling, De Bruyne, Silva, Nolito - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.20 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Burnley FC - Liverpool FC  (sobota 16:00)
Před týdnem bral Maného na záda a s Coutinhem slavil tak vehementně, až mu spadly brýle. Ve druhém kole čeká Jürgena Kloppa a jeho červenou partičku výlet na hřiště Burnley. Nováček Premier League se po nepovedeném vstupu opět představí na domácí půdě a zkusí fanouškům spravit náladu.

První vzájemné střetnutí těchto dvou soupeřů se přitom mělo odehrát na Anfield Road - alespoň tak tomu tedy bylo po oficiálním rozlosování nové sezóny. Liverpool však nakonec potřeboval více času, aby dokončil přestavbu svého stánku, načež se tedy po oboustranné dohodě utkání přesunulo na půdu nováčka z Burnley.

Tomu již bude k dispozici rekordní klubová posila, Steven Defour, jehož přestup byl dokončen v průběhu týdne. Burnley za něj Anderlechtu vysázelo rovných 7 miliónů liber. Z klubu naopak v pondělí odešel David Jones, který zamířil do druholigového Sheffieldu Wednesday.

Co se statistiky týče, ta je jednoznačně na straně The Reds - ti totiž z předchozích 4 vzájemných duelů v Premier League vždy odešli vítězně, přičemž se jim podařilo nastřílet 11 branek a neinkasovat byť jen ani jednou. Sluší se také připomenout, že domácí svého sobotního soka v ligové soutěži neporazili už pěknou řádku let - naposledy se tak stalo v září 1974.

Do utkání určitě nezasáhne Ashley Barnes, který má problémy se stehenním svalem, stejně tak Burnley nepomůže ani Jon Flanagan, který je na hostování právě z Liverpoolu, tudíž jeho start neumožňují pravidla soutěže.

Návrat do kádru Jürgena Kloppa hlásí Daniel Sturridge a James Milner, oba hráči doléčili své bolístky a v týdnu se zapojili do tréninkového procesu. K dispozici by pak již měla být i nová posila, Joel Matip, a i záložník Lucas Leiva, oba hráči překonali svalové potíže. Otazník však visí nad startem Sadia Maneho, který v tréninku utrpěl poranění ramena.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Keane, Mee, Ward - Gudmundsson, Marney, Defour, Arfield - Vokes, Gray
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Lovren, Klavan, Milner - Henderson, Can - Lallana, Firmino, Coutinho - Origi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.00 - 4.33 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Mauricio Pochettino si po prvním kole s Evertonem zlehka postěžoval na skutečnost, že hned devět jeho startérů figurovalo na Copě América či Euru a zasloužilo by tedy větší oddych, hned druhé kolo by mu však mělo hrát do karet. Crystal Palace má totiž samo problémů ažaž, když od úvodní prohry s West Bromwichem přišlo o dva důležité články kádru...

Zatímco Yannick Bolasie se již na lavičce tak trochu připravoval na odchod do Evertonu, Mile Jedinak si v prvním kole odkroutil celých 90 minut, aby zanedlouho přestoupil do Aston Villy. Alan Pardew se tak v krátké době musel přizpůsobovat a jeho boj konkrétně s Tottenhamem, který přes léto zůstal pohromadě a jenom se soustředil na rozšíření konkurenceschopného kádru, tak bude zvlášť zajímavá.

Tottenham by měl mít navrch, a to hned z více důvodů. Jednak Crystal Palace v tomto kalendářním roce jednoduše nefunguje a domácí prohra s WBA bez vstřeleného gólu to jedině potvrdila. Benteke možná pomůže, ale dvě výhry po Novém roce jsou zkrátka dvě výhry. Zároveň Spurs svého dnešního soka udolali ve čtyřech z posledních šesti případů. Poslední výhra CP na White Hart Lane? Roku 1997.

Harry Kane se už ve čtvrtém utkání pokusí jednou jedinou trefou dosáhnout hranice 50 ligových branek a stále tak nebude činit za podpory suspendovaného Dembélého, který zmešká i kola číslo tři a čtyři. Michel Vorm pokračuje mezi třemi tyčemi místo zraněného Llorise, zatímco Son Heung-min by měl být k dispozici po nevydařených Olympijských hrách.

Alan Pardew může až do poslední chvíle doufat ve způsobilost trojlístku James Tomkins, Jordon Mutch a James McArthur. Po týden starém cameu z lavičky by už v základu neměl chybět Yohan Cabaye a vážným by se nemělo ukázat být zranění Papeho Souarého z prvního duelu sezony. Steve Mandanda už v pondělí chytal alespoň za rezervu.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vorm - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Dier, Wanyama - Lamela, Alli, Eriksen - Kane
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Dann, Delaney, Souaré - Townsend, Cabaye, Ledley, Zaha - Puncheon - Wickham
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.45 - 4.60 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Po pozdním vítězném gólu Diega Costy proti West Hamu čeká Antonia Conteho na lavičce Chelsea druhé městské derby v krátkém časovém období. Watford, rovněž s novým italským lodivodem, při vstupu do Premier League nadělil Walteru Mazzarimu bojovným výkonem alespoň bod na hřišti Southamptonu. Proti modrému velkoklubu však Hornets čeká o něco těžší šichta.

Blues za sebou mají suverénně nejhorší sezónu v nové éře, o to větší motivaci však mají v aktuálním ročníku. V přípravě se pod Contem jevili pozitivně především v ofenzivě, což potvrdil i úvodní duel ročníku. Kvarteto Willian - Oscar - Diego Costa - Hazard působí sehraným a po mnoha stránkách lepším dojmem než loni. Právě oni měli značný vliv na vítězství 2:1 v úvodu soutěže.

To Watford v soutěžních utkáních prožívá výraznou recesi. Na skvělé podzimní výkony pod někdejším koučem Quique Floresem po Vánocích nedokázali navázat a v jarní části Premier League patřili Hornets k vůbec nejslabším týmům ligy. Neuspěli ani ve finále FA Cupu a po překvapivém Floresově odvolání je nyní před Walterem Mazzarim velký kus práce.

Bude spočívat především v tom, aby probudil spícího střelce Odiona Ighala. Nigerijský forvard byl ve zmíněné první polovině minulého ročníku nezastavitelný a jediný z útočníků, který se mu mohl rovnat, byl tehdy rekordman Jamie Vardy. Třináct branek ovšem po Novém roce doplnil už pouze o dva přesné zásahy. Není náhodou, že dal Watford roce 2016 pouhopouhých šestnáct gólů (z devatenácti utkání).

Právě ve formě hrající Ighalo by přitom pro Chelsea mohl znamenat nepřekonatelnou překážku - trio Ivanović, Cahill, Terry rozhodně neoplývá přehršlem pohybových schopností a dosud můžeme mít v živé paměti, jak africký útočník přes věčně couvajícího Cahilla na Boxing Day bez větších potíží vybojoval pro Watford bod na Stamford Bridge.

Remízou skončily oba vzájemné střety v minulém ligovém ročníku, ale jinak je při těchto minilondýnském derby o poznání úspěšnější Chelsea. Za posledních 17 let Hornets opanovali jedno jediné soutěžní klání, zatímco Blues zvítězili hned devětkrát. Zbylých pět duelů skončilo dělbou bodů.

Co se týče zdravotního stavu, ani jeden z kádrů se nemusí trápit s kdovíjakým počtem marodů. Chelsea schází pouze Kurt Zouma a Olympionik John Obi Mikel, domácí pak nemohou využít Brice Dja Djedjeho a Isaaca Successe. Ben Watson pak nenastoupí kvůli červené kartě z prvního kola. Sobotní zápas nestihnou ani nové posily Younes Kaboul s Robertem Pereyrou.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Cathcart, Prödl, Britos - Amrabat, Guediora, Behrami, Capoue, Holebas - Ighalo, Deeney
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Kanté - Willian, Oscar, Matić (Fábregas), Hazard - Diego Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 3.80 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Bromwich Albion - Everton FC  (sobota 16:00)
Souboj dvou týmů, u kterých se díky novým majitelům dá očekávat docela hektický závěr přestupového okna, bude k vidění na The Hawthorns. Domácí West Brom se bude snažit navázat na výhru s Crystal Palace, zatímco Toffees se budou pokoušet zaznamenat první soutěžní vítězství pod manažerem Ronaldem Koemanem.

V modrém dresu se mohou svého debutu dočkat hned dva hráči - tento týden kádr Evertonu vyztužil Yannick Bolasie, už dříve pak zadní řady posílil bývalý kapitán Swansea, Ashley Williams.

To manažer West Bromu, Tony Pulis, se může zaobírat přesně opačnými starostmi. V posledních dnech se totiž vyrojily spekulace, podle kterých se Arsenal pokusí v závěru přestupového okna do svých řad přivést obránce Jonnyho Evanse. Sám manažer domácích se k této problematice vyjádřil takto: "Tu zcela nejdůležitější věc představuje fakt, že je Jonny naším hráčem a my chceme, aby tomu tak zůstalo, jelikož se jedná o velmi kvalitního fotbalistu. Samozřejmě, že nechcete ztrácet své nejlepší hráče, navzdory tomu to se ve fotbale občas stává. Pokud k tomu dojde, pak je ale nesmírně důležité, abychom měli připravenou náhradu."

Pohled do nedávné minulosti nám odhalí, že Everton na The Hawthorns nepatří k těm nejoblíbenějším protivníkům. Z posledních 3 střetnutí na půdě West Bromu totiž hosté neodešli ani jednou poraženi, místo toho si připsali dvě vítězství a jednou došlo k dělbě bodů. Lepší to z pohledu domácích není ani při porovnání delší pasáže - konkrétně 7 zápasů na jakékoliv půdě. West Brom se totiž zmohl na jedno jediné vítězství, zatímco Everton se takto radoval třikrát. Zbylá tři utkání pak dopadla smírně.

Na stranu druhou - forma karamelek na cizích hřištích v závěru loňské sezóny se rozhodně nedá označit za dobrou, jelikož se jim takto nepodařilo vyhrát již 6 utkání v řadě, což je nejhorší bilance klubu od roku 2013. Fanoušci Evertonu tedy budou jistě doufat, že se jim pod novým manažerem tuto nelichotivou bilanci podaří zlomit.

Baggies bude určitě sházet dlouhodobě zraněný Christ Brunt a k dispozici nebude ani James Chester. Everton oproti tomu nemůže počítat s dlouhodobě indisponovaným Muhamedem Besičem, dále pak Ronald Koeman nebude moci využít služeb Colemana či Browninga. Připraven už však je Romelu Lukaku, který překonal drobný problém s patou.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Olsson, Evans - Yacob, Fletcher - Phillips, Berahino, Gardner - Rondón
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Everton: Stekelenburg - Williams, Jagielka, Funes Mori - McCarthy, Gueye, Barry, Baines - Barkley, Mirrallas - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.20 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Swansea City - Hull City  (sobota 16:00)
Srpen Swansea obyčejně přeje. I začátek loňského podzimu, který ústil ve vyhazov slibně vypadajícího Garryho Monka, v podstatě neměl chybu a čítal mimo jiné skalp Manchesteru United a částečné vyloupení Stamford Bridge. Podaří se nyní Velšanům urvat už devátou srpnovou výhru v řadě?

S přihlédnutím k chaosu, který provázel léto Hullu City, by o tom jeden nepochyboval. Ale první kolo leckoho zaskočilo: Tigers si vyšlápli na obhájce titulu a díky smrtící efektivitě v zakončení je porazili 2:1. Aby ovšem Hull ovládl dva první zápasy sezony Premier League, to se dosud nikdy nestalo.

Může snad Mike Phelan - stále ještě technicky dočasný vůdce týmu - udělat historii? Těžko říct, ale zkušenost z posledního ročníku mezi anglickou smetánkou zopakovat rozhodně nebude chtít. Hull tehdy rovněž uspěl hned na první pokus, pak si ale připsal na konto už jen jednu výhru z následujících 16 kol.

Swansea na Hull vyzrála při obou posledních prvoligových příležitostech v sezoně 2014/15, ovšem nestačila na něho v rámci Ligového poháru jenom 13 měsíců zpátky. Zároveň si velšský klub pod Francescem Guidolinem sám prochází menší přestavbou, když především proměnil komplet seznam kandidátů na hrotovou pozici.

Na druhou stranu, od chvíle, kdy se Ital ujal kormidla, Swans posbírali více bodů než Arsenal, West Ham i Man City a udržet laťku se nyní budou pokoušet i s hlavní hvězdou jara Gylfim Sigurdssonem. Připraven by po vojenské službě měl být už i Ki Sung-yueng, zatímco pozdní start přípravy prozatím sezónní debut odloží v případě Neila Taylora. Nová posila Borja Bastón laboruje se svalovým zraněním.

Hull City posledně zvítězil bez užití jediného střídání a velice úzký kádr bude mít Mike Phelan k dispozici i tentokrát; hovoří se konkrétně o pouhých dvou hráčích na lavičce. Obránce Harry Maguire tedy sice vyléčil úraz nohy, tohle kolo by ale mohlo přijít ještě příliš brzy.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Amat, Kinglesy - Fer, Cork - Barrow, Sigurdsson, Routledge - Llorente
Hull City - pravděpodobná sestava:
Jakupović - Elmohamady, Davies, Livermore, Robertson - Clucas - Snodgrass, Huddlestone, Meyler, Diomandé - Hernández
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Arsenal FC  (sobota 18:30)
Nabitý program dnes uzavře utkání dvou týmů, které se minulou sezónu nejsveřepěji tahaly o mistrovský titul. Arsenal nakonec dle svého špatného zvyku odpadl a Leicester poměrně bez potíží dokončil Popelkovskou pohádku až do konce. Nyní ale Lišky začínají od nuly a to doslova. První utkání jim totiž vůbec nevyšlo.

Svěřenci Claudia Ranieriho totiž podlehli Hullu a stali se prvním úřadujícím šampionem od roku 1989, který prohrál svůj první duel nadcházející sezóny. Selhal nicméně i dnešní soupeř Lišek - vicemistr Arsenal - a dovršil tak zkázu favoritů. Aby první i druhý tým minulého ročníku prohrál úvodní duel, to se nestalo dlouhých 63 let!

Ze zápasu s Liverpoolem na Emirates Stadium přitom mohla být ještě mnohem větší ostuda. V jednu chvíli se Arsenal potácel na pokraji důstojnosti, když ve třiašedesáté minutě po krásném sólu Maného prohrával před bučícími fanoušky už 1:4. Oxlade-Chamberlain a Chambers nakonec stav alespoň kosmeticky upravili.

Arsene Wenger každopádně mohl se znepokojením sledovat, kde má jeho tým největší slabiny. Celá obranná řada v čele se stopery Holdingem a Chambersem hořela jako papír a francouzský manažer nyní musí trochu zariskovat. Laurent Koscielny ještě není po dlouhém Euru a následné dovolené úplně stoprocentní, ale zřejmě v srdci defenzivy bude muset nastoupit.

Totožná je situace okolo Mesuta Özila a Oliviera Girouda - ti však nejspíš budou moci začít přinejlepším z lavičky. Přestože se k Dannymu Welbeckovi a Alexu Iwobimu nově přidal i Aaron Ramsey, v ofenzivní části má Arsenal dostatečné množství hráčů.

Tatáž situaci vlastně trápí i Leicester. Zápas s Hullem to sice neukázal v plné nahotě, ale o dostatečné potvrzení trendu z přípravy rozhodně šlo. Wes Captain Morgan sice loni heroicky dovedl Lišky k titulu, jenže od léta předvádí spíše starého "nedobrého" Morgana, který má zkrátka a dobře kvality leda tak na boj o záchranu.

Těžkopádnost a neobratnost, to jsou teď nejjasnější stoperovy rysy - nedostatek rychlosti navíc třeba proti Hullu nedokázal vyvážit ani čtením hry či silou v soubojích, prsty měl takto v obou brankách soupeře. O moc lépe na tom při turné v USA v témže nebyl ani Robert Huth, jenž se nyní vrátí do sestavy po karetním trestu z minulého ročníku.

S trochou štěstí bychom se tak mohli dočkat repete posledního utkání Arsenalu na King Power Stadium, které skončilo přestřelkou 5:2 ve prospěch Kanonýrů. Nepříznivě pro Leicester vyhlíží statistika vzájemných zápasů i z dlouhodobějšího hlediska - Lišky na Arsenal nevyzrály dlouhých 19 zápasů.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, King (Mendy), Musa - Okazaki - Vardy
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Chambers, Koscielny, Monreal - Xhaka, Coquelin - Walcott, Cazorla, Oxlade-Chamberlain - Alexis Sánchez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.50 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Southampton FC  (pátek 21:00)
Také loni se druhé kolo anglické Premier League vykopávalo netradičně v pátek a taky loni u toho byl Manchester United, konkrétně se svou nepřesvědčivou výhrou na půdě Aston Villy. Tentokrát je ale leccos jinak. Adnan Januzaj, toho dne jediný střelec, v klubu aktuálně není a namísto cestování do Birminghamu tentokrát Red Devils doma při Mourinhově debutu na Old Trafford vítají Southampton...

A Saints věru mají co vracet. Manchester United pro všechnu kritiku v uplynulé sezoně celkem pravidelně sbíral body alespoň doma, kde prohrál všehovšudy dva zápasy, jeden z nich byl ale právě se Southamptonem, který tehdy na Old Trafford dokonce ani neinkasoval. Totéž platilo i o rok dříve s tím, že United doma naposledy na Soton vyzráli zkraje roku 2013, tedy ještě za čerstvé éry Pochettinovy.

Taková neporazitelná série hostů v Divadle snů je vpravdě nevídaným jevem a Manchester United teď bude bezesporu nadevše prahnout po jejím utnutí. Spolehnout se opět bude chtít na pevnou defenzívu, která v minulém ročníku před vlastním publikem obdržela jenom devět gólů, ale také snad už na Paula Pogbu, kterému již na rozdíl od prvního kola ve startu nebrání žádný bizarní trest.

Je to už 20 let od doby, co anglické trávníky brázdil fotbalista s tíživou nálepkou 'nejdražší na světě', a Newcastle tehdy ve snaze koupit Alana Shearera úspěšně odrážel právě i tlak Manchesteru United. Zlatan Ibrahimović při svém debutu před týdnem rovnou napnul síť, jak už bývá jeho zvykem, kamkoliv se vrtne - může totéž dokázat i Paul Pogba?

Pro tuto chvíli ani není jasné, zdali vůbec bývalá opora Juventusu bude připravena naskočit od začátku, neboť si kvůli Euru pochopitelně užila jen velmi krátké přípravy. Kdo by určitě měl do hry tentokrát zasáhnout, to je další banu zproštěný hráč, obránce Chris Smalling. Jemu by měl místo přepustit Daley Blind.

Kvůli ultranáročnému létu první kolo vynechal také kapitán Sotonu José Fonte, který už ale tentokrát jistě bude chtít nastoupit proti klubu, s nímž se jeho jméno v nedávných dnech intenzivně spojovalo. Zraněný naopak zůstává levý bek Ryan Bertrand, takže si místo v základu uhájí Matt Targett.

Zatímco Manchester United v prvním kole vytěžil z minima maximum a nastřílel tři góly, Southamptonu Claudea Puela se prozatím nepodařilo vyvrátit obavy z neadekvátního nahrazení dvou nejlepších střelců minulého ročníku Graziana Pelleho a Sadia Maného, kteří už v klubu nejsou. Proti Watfordu se trefil nově příchozí záložník Redmond; přidá se tentokrát i Charlie Austin, lednový kat Van Gaalova týmu?
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Bailly, Smalling, Shaw - Carrick, Pogba - Mata, Rooney, Martial - Ibrahimović
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cédric, Van Dijk, Fonte, Targett - Romeu - Hojbjerg, Davis - Tadić - Redmond, Long
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.20 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester United11003:13
2.Liverpool FC11004:33
3.Hull City11002:13
 Manchester City11002:13
 Chelsea FC11002:13
6.Swansea City11001:03
 West Bromwich Albion11001:03
8.Watford FC10101:11
 Stoke City10101:11
 Middlesbrough FC10101:11
 Everton FC10101:11
 Southampton FC10101:11
 Tottenham Hotspur10101:11
14.Arsenal FC10013:40
15.West Ham United10011:20
 Sunderland AFC10011:20
 Leicester City10011:20
18.Burnley FC10010:10
 Crystal Palace10010:10
20.AFC Bournemouth10011:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1940)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Může mi někdo říct, proč nehraje Miky? To se s ním počítá méně než s Matou? Nebo má nějaké tréninkové manko? Vždyť v přípravě už ledacos odehrál ne?

Reagovat
Tuxedo

Lebo je tam tlustoprd na jeho mieste

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Mata? Vždyť jsem bral skoro jako samozřejmost, že Mou bude stavět Henrika...

Nebo to fakt kupovali Mikyho na posledních 15 minut?!

Fakt to nechápu...

Reagovat
dantetomas

Tlustoprd alebo vlasopust

Reagovat
Busby babes

no snad si tu sestavu na EF Jose precte... Nebo jak vis, ze Miky nebude hrat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne no já to právě nevím, ale počítal jsem že už v 1. kole dostane Miky přednost a ejhle, najednou jen 15 minut, to mě dost překvapilo...

A teď se dívám tady na předběžnou sestavu a čtu preview a Mata zase v sestavě a o Mikym ani slovo proč nebude hrát základ, tak by mě to zajímalo od někoho kdo se o MU zajímá víc než já...

Reagovat
m.sali

dneska jsem o tom čet článek - prej proti lestru tam Mou chtěl rychlost, kterou mu dal lingaard a proti brmth očekával vysokej pressing a tam moh vužít těch prostorů v středu mata... ale tak nemám strach, že by Miky z těhle 3 neměl na konci sezóny nejvíc statů

Reagovat
Busby babes

ok.je zacatek sezony, nebal bych se, ze si Miky nezahraje. To ze nehral v prvnich dvou zapasech moc neznamena, tech zapasu bude hodne.

Reagovat
Busby babes

"When some managers buy players, they feel they have to protect their choices by playing the player all the time – I'm not like this.

I keep saying the same thing, though, that Mkhitaryan is a super football player and will give us a lot during the season."

Reagovat
B3n

Reagovat
mimi_united

3:0

Mata, Ibra, Pogba

Tento tok ten titul dáme, hlavné je nebazírovať aby hral Wazza.

Reagovat
icemike

2:0, pogba gol nedá

Reagovat
Swarley

mimi nerob

Reagovat
j_mrazik

Třeba vám to bez Rooneyho půjde líp...

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney je nejvetsi traged...https://streamable.com/fu20

Reagovat
mimi_united

Vyhorel, z neho už platný hráč nebude

Reagovat
m.sali

on by potřeboval zhubnut minimálně 5 kilo - jasný rychlost už zpátky nezíská, ale problém je, že už se mu nechce běhat jako dřív. to vždycky i když se mu nevedlo, tak zápas aspoň odjezdil po prdeli... teď už jenom zasekává míč do hráčů

Reagovat
vodka

takto sestříhané je to od něho fakt strašná zoufalost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes
Reagovat
FUnk

tak tohle je celkem sila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MySch017

to tvrdí 85% fans MU už 3. rok....všetci vidia, že Rooneym na základ nemá a ešte je aj kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Pane tomu se rika legenda klubu on ma mnohem vetsi význam pro nas A pokud mu to tam padá ja nemam problém ostatně je jich tam na place dalších 10 Tak at se hejbnou oni na kapitána nesahat

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
MySch017

Reagovat
Hokaido

Reagovat
TopinB

Reagovat
TopinB

Kubajs888 - United verze

Reagovat
Pospovič

pokud tak bude uvažovat i Mourinho tak je možný, že si u vás zahraje sir bobby charlton

Reagovat
SunFells

Ty vole kdysi fotbalista

Reagovat
liquicitizen

Svoj plat si zaslúži

Reagovat
r.mrazik

to je fakt strasidelny

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi je ta "zidanovka"

Reagovat
r.mrazik

to jo...gol sice dal,ale nahodak jak svina...jinak totalni sracka od nej...

a jak prisel jeho agent s novou smlouvou,tak bych je oba poslal do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nehrajici kapitán dobrej

Reagovat
bbbauch

Reagovat
salami

s balonem je jak zpomalenej film

Reagovat
patas92

To je hrůza...něco podobného jsem naposled viděl ve Space Jam, tam ten talent Barkleymu aspol. ale potom vrátili. Tady se mi tomu moc nechce věřit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si trefil

Reagovat
Mada

Reagovat
Rarášek

Reagovat
C-M@ster

Tam hraje jak já

Reagovat
Hokaido

Ty vole, jaká zidanovka!

Reagovat
smazaný uživatel

Předposlední akce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Ligter

to by člověk řekl, že je to záznam kousků Niasseho a Yayi Sanoga

Reagovat
frank

Reagovat
frank

Ty jeslicky nadherny.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Jerichoo

to sa nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Daj si obklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to napínavé už od rána... Dneska 3:0 v suchým triku Ibra 2x Martial 1x Asistence 2x Pogba A dalsi týden první Jose start - cil mise

Reagovat
Pospovič

Zas tak lehký to dnes united mít nebudou, velké očekávání ze všech stran. Vidím to na výhru o gól .

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Ouuu tip EF je 0 No hodně odvazne tvrzení

Reagovat
smazaný uživatel

No vzhledem k tomu, že jste Southampton neporazili na Old Trafford už 3 roky a poslední 2 zápasy jste dokonce prohráli, tak ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

To tu nebyl Jose

Reagovat
SunFells

Právě, teď je ta 0 pojištěná.

Reagovat
Busby babes

ale je treba tomu udelat pritrz no.

Reagovat
vladis271

by som vám odovzdal titul už teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš jak to jde

Reagovat
Busby babes

i toho se jednou dockas.

Reagovat
Busby babes

asi bych takovej optimista nebyl. Soton je neprijemnej souper, vyhra je povinnost ale jednoznacne bych to nevidel. Rad se teda budu mylit.

1:0, Wazza. .

Reagovat
smazaný uživatel

No ostatně v PL neni nikdo lehkej ale první zápas doma cekam ze nas pozenou fans... Snad ukazeme co chceme hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by posadil Rooneyho...akorat zabírá misto..zrovna Mourinho by konecne mohl byt ten, kdo bude mit koule na to, aby ho odstrelil.

Reagovat
bbbauch

Joe Allen learned that he was leaving Liverpool for Stoke after receiving a congratulatory text message from a friend while he was on holiday in Ibiza.

Takhle se Klopp chovak hracum

Reagovat
Mastný Chobot

bez súhlasu hráčov ich predáva, je to novodobý otrokár a tomuto určite verím

Reagovat
bbbauch

Jojo, o to jde, vsuchni cekali na souhlas Allena

Reagovat
Busby babes

tohle kdyby udelal Mourinho...

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl ohen na strese

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

co je po anglicky to je pravda

Reagovat
bbbauch

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/joe-allen-only-found-out-11771284

Pro vsechny chytraky, kteri vi o pravdivosti tech informaci vic, nez ja. Tim nerikam, ze je to na 100% pravda (kdyby chtel nabehnout chobot s nejakou necekanou hlaskou plnou sarkasmu)

Reagovat
nani92

rozbije si par okuliarov a na vsetko sa zabudne

Reagovat
Kowe

Vzhledem k tomu ze sam chtel preetoupit pro nej muselo byt hrozne sokujici zjistit, ze klub za nej prijal nabidku no a klopp neprijma nabidky cizich klubu, na to jsou tam jini lidi

Reagovat
niflheim

Plot twist - ten kamarád je Klopp.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
raduinho

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Pome svati!

Reagovat
MySch017

Ľahké to nebude, ale tak snáď to doma proti Svätým konečne zlomíme....2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hodně záležet jaký Saints se dneska objeví. Jestli ty z prvního poločasu proti Watfordu, tak to amen. Jestli ty z druhýho, tak je stopro šance pokračovat v těch dobrých výsledcích z OT. Každopádně čekám změny v sestavě. Po Watfordu je skoro až povinnost tam místo JWP dát Hojbjerga a ani bych se nedivil, kdyby místo Cedrica nastoupil Pied (ale to spíš ne, čistě už jen kvůli zkušenostem v PL).

0:1 (Redmond)

Reagovat
salami

JWP slabej?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Hojbjerg hrál lépe.

Reagovat
salami

doufal jsem, že touhle dobou už bude někde jinde, navíc taky furt rotuje sestavou a tohle vaše rozestavení asi taky uplně nebude jeho šálek čaje, já ho vždycky viděl jako tvurce hry vedle klasickýho DM

Reagovat
Taiger

Dáváš Redmondovi i cpt? (Nehraju proti tobě v h2h :|)

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. S kapitánem jdu na jistotu.

Reagovat
Taiger

Ibra/Aguero?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vlastně ne, myslel jsem že mám Kuna, ale mám někoho jinýho (Hazard).

Reagovat
Taiger

Jakože, jestli si neudělal žádný změny a přestupy, tak to může bejt zajímavej matc, snad nezopákneš první kolo.

Reagovat
Nikikrew

Akurat som sa stavil s kolegom, ze City nevyhra ligu o 10 bodov. Co myslite?

Reagovat
Counter

Takovou dominanci nečekám ani já, který jsem je v tipovačce dával na titul.

Reagovat
SunFells

Že by se kolega měl věnovat jinému sportu.

Reagovat
Nikikrew

No to vies barceloncan a poriadny. Guardilolu samozrejme obdivuje co dokazal s Barcou a aj s Bayernom v lige ktory im daval na prdel. Avsak v EPL to urcite nebude rovnake, snad teda na konci budem mat origos dres Arsenalu zadarmo

Reagovat
SunFells

Pěkná výhra

Reagovat
Hokaido

Gratuluji.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrals.

Reagovat
kvasha16

prachy zadarmo

Reagovat
iamek

4:0

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Je úžasné ,že sme mali v priebehu 3 rokov v týme Valdésa,Falcaa,Di Mariu,Schweisteigra a ani jeden tu už v podstate neni.

Reagovat
nani92

Tak keby vsetci az na Di Mariu prisli tak 3-4 roky dozadu, tak by to bolo o inom...e AdM a Bastiho je skoda

Reagovat
PePiG7

3-1 Ibra, Wazza, Fellaini - Long

Reagovat
smazaný uživatel

Everton přeci jen našel řeč o Ghezzalovi

Tak tento hrac by mohol byt vyhra pre Toffees, sice je pravdepodobne naladovy, ale ak sa ho podari Koemanovi spacifikovat, mohol by byt rozdielovy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

"Pravděpodobně náladový" - národnostní stereotypy opět?

Reagovat
roman_tycka

Spíš je jenom hodně náladový.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, cital som expresku, ze bol preradeny do rezervy ci co.

Reagovat
fantomas

Jo, za to, že odmítal prodloužit. To neni zrovna "náladovost".

Reagovat
smazaný uživatel

Ako myslis, majster rozumbrada.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

Reagovat
iamek

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Mastný Chobot

Ghezzal znie dost agresivne a urcite je cokoladovy/kapucinovy, vybusna povaha a tak, to je jasne predsa

Reagovat
smazaný uživatel

Yungovinka

Reagovat
Zaschrona

Trochu mi pripada jako jakasi lyonska odpoved na Mahreze, rukopis Walshe pod timhle je docela zrejmy. Jen to teda ale asi znamena, ze nahradou za Niasseho v utoku bude Deulofeu. Jinak teda nevim, jak bychom 5 kridel uzivili.

Reagovat
SunFells

Moshiri je uživí.

Reagovat
Zaschrona

Spis nas tohle ceka jeste par let s McGeadym a Niassem, zadnej rozumnej clovek by vetsinu jejich platu calovat nechtel...

Reagovat
SunFells

Ty by možná ani v Číně nechtěli

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo Mirallas hrot? Alebo nech odide, budete aspon sympatickejsi .

Reagovat
Zaschrona

I to by mohla byt varianta, ale v priprave vzdy pred nim dostaval prednost na hrotu Deulofeu. Ono ale taky - pokud se Lukaku nezrani, tak snad druhy utocnik moc potreba nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

To s Lukakuom je pravda. Gerard hral dobre na hrote?

Reagovat
Zaschrona

Zatim ano, snazi se roztahovat prostor pro ofenzivni hrace za sebou, respektive se nabizet pro dlouhe balony za obranu - a aktivne presuje. Rozhodne tam muze mit budoucnost, zvlast pokud zlepsi zakonceni. Umim si predstavit, ze by tam mohli hrat i spolu s Romelem.

Reagovat
smazaný uživatel

Cize nieco podobne ako Firmino. Ale este sa musi dobre ukazat aj v ostrych zapasoch...

Reagovat
Zaschrona

Proti Spurs tam hral docela dobre, kdyby dal absolutni tutovku, kterou mel, kdyz sel sam na golmana, tak by se dalo rict, ze hral skvele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Tohle moc nechápu. On má všechny vlastnosti na to, aby z něj bylo nadprůměrný křídlo a vy ho budete topit někde na hrotu.

Reagovat
Zaschrona

Podle me to neni spatny napad, o ktery se Koeman snazi. Ma tam potencial, aby z nej byla nase varianta Griezmanna, fakt se tam zatim nejevi vubec spatne, az na zakonceni. Navic to pak muze byt i vyhoda, pokud se nauci menit pozice s Lukaku nebo Bolasiem, o kterych taky uz Koeman rikal, ze si je umi predstavit ve vic nez jen jedne pozici.

Reagovat
salami

4-3-3 jste v přípravě nezkoušeli?

Reagovat
Zaschrona

Zkouseli, prave s Deulofeuem na hrotu. Ale bylo to i trochu vynucene - jiny utocnik bud nebyl k dispozici nebo je na odpis.

Reagovat
vladis271

Klopp sa výrazným spôsobom postavil za Morena. No uvidíme, teraz je čas od toho tragéda aby mu to oplatil.

Reagovat
nani92

Reagovat
Maresma

Tak co má dělat, určitě lepší, než kritizovat svoje hráče v médiích

Reagovat
vladis271

ja nie som úplne proti. Možno ho to nakopne. Je to psychologický ťah. Ale či na to Moreno má vyhrabať sa z tých sračiek to je iná pesnička.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
Kowe

Tak ale postavil se za nej predevsim vuci kritice ke golu, vcemz ma pravdu, on proste nijak vyrazneji nechyboval.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

No jistě, vždyť je to gif.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Rarášek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Usty

Reagovat
icemike

Reagovat
Mada

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Busby babes

Reagovat
jacobT

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Rišty

Reagovat
Euphael

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Ritchie

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
lofin9

Reagovat
EXoRcIsT

Ruud to bol utocnik

Reagovat
smazaný uživatel

Klasickej Ruud, on tou levou nohou na balon prostě nesáhne, pokud to neni naprosto nutný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jeden dotyk tam má!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, při tom přebrání a pak už jen pravá, pravá, pravá, pravá.. fakt je to nejvýraznější charakteristika, jak si ho pamatuju.

Reagovat
Busby babes

jeho shcopnost dat gol, je nejvyraznejsi charakteristika co pamatuju ja. Takovej zabijak u nas uz pak nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

stejně je na tom nejlepší, že mu tam Ruud dá na začátku loktem a dostane za to výhodu

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím přátelé. Chodí někdo na Liverpool nebo poradí jak sehnat lístky? Já vždy kupoval na footballticketsnet.com ale někdo mi napsal ať se zkusím zeptat tady. Tak se ptám

Reagovat
Counter

PL mins played for Man Utd:

Bebé 75

Dong Fangzhuo 73

Ezekiel Fryers 68

Paul Pogba 67

Reagovat
Busby babes

dneska by toho Bebeho dat mohl no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

OT : chôdza na 50 km najvacsia divocina nakoniec

Reagovat
SunFells

Kdy by to bylo posouzeno jako běh a jaké jsou sankce?

Reagovat
nani92

Koncis

Reagovat
Maresma

Když máš obě nohy zároveň ve vzduchu

Reagovat
Busby babes

ale maj nejaka varovani, ne? 2 nebo 3?

Reagovat
Zaschrona

Pri tretim varovani koncis.

Reagovat
icemike

Zakladni pravidla byla : vždy se musí jedna noha dotýkat zeme a koleno musi být propnute při kroku, ale dneska jsem se nedíval, tak nevim,jestli tam nejsou nejake novinky

Reagovat
Ligter

to je disciplína pro nejtrpělivější lidi na světě

Reagovat
MySch017

Toth dpce....ten ide

Reagovat
Ligter

150. pro Brno.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
ZB 07

Reagovat
iamek

Reagovat
fantomas

Reagovat
Ligter

tsss, takový proud emocí bych čekal od jiných bývám tu většinu času, co je na tom tak k smíchu?

Reagovat
fantomas

Nevim, řikejme tomu třeba Pražákův reflex.

Reagovat
Ligter

chtěl jsem hned napsat něco podobného, ale bál jsem se, že bych byl za bigotního

Reagovat
fantomas

Ale ne, ja sem bigota fakt jen spis z principu steakarny tam mate treba top a slysel sem, ze i kavarny.

Reagovat
Ligter

chápu, já na tuhle rivalitní rétoriku celkově moc nejedu, Praha mi nevadí (ač ji mám zažitou jen turisticky), protože co mě ekluje mnohem víc je ta leckdy proslulá (byť možná slábnoucí, ale to je asi o tom, v jakých kruzích se pohybuju) hrdost na cokoliv brněnské. je fakt, že to je spíš věc asi místních buranů a zapřisáhlých patriotů, no - nutno dodat, že já bych nebyl takovým tím pravým patriotem asi nikde. Brno beru, já ho vcelku přijal, město zkrátka pro mě tak akorát steakárny tu asi top jsou, ale okoukané je moc nemám, sem tam se najde dobrý burger pub a slušný kavárny tu jsou taky, to můžu potvrdit - a to ani nemusí být hipsterské (je teda fakt, že význam ''hipsterství'' se už stejně někam dávno vytratil a je nějak sémanticky prázdnej). jo - a pár pajzlů tu je taky výborných, long live Duck bar, Boženka, Stará leč, Naproti a podobně.

ale nemůžu netvrdit, že je Brno v leckerých věcech docela napřesdržku, přednádražním prostorem začínaje, množstvím divnejch existencí na Svoboďáku konče.

Reagovat
Corabeu

ještě jeden za Boženku

Reagovat
Ligter

sice jsem tam byl jen jednou, ale to je láska na první pohled. tyhle na nic si nehrající pajzlíky mám fakt hrozně rád.

Reagovat
smazaný uživatel

wow.. a tos teda ušel jen cca 200 metrů.

Reagovat
Ligter

ale ve výsledku to mám tady stejně rád

Reagovat
smazaný uživatel

Brno, parádne mesto

Reagovat
Corabeu

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Ligter

ty vole, jestli kvůli tomuhle spontánnímu věnování vzniklýmu spíš z pracovní frustrace budu palcohonič dne, tak si teprve řeknu, že Brno je životní styl a diagnóza v jednom (a to jsem dnes ještě viděl konečně naživo v Brně Dominika Feriho, byť si připadám pořád stejně, wtz)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

to se nepočítá

Reagovat
smazaný uživatel

pocita jeste to neni uplne vymakane pry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

kokotko

Reagovat
Ligter

sprostá závist

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brno jako mesto Sportovne ne.

Reagovat
Ligter

s tím nemůžu nesouhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

hele, jako někdo kdo se bude od září stěhovat do Brna za studiem (z Prahy ), můžu poprosit o nějaký cool místa, hospody, bary atd.. co vidět?

Reagovat
Ligter

tak ono záleží, co přesně za typ hospody vyhledáváš

Reagovat
smazaný uživatel

hele as žádnu putyku, kde mají dobré pivo a abych se tam nebál skočit na záchod nebo si dát nějaké jídlo.

Reagovat
Ligter

já ty putyky rád, nicméně jsou to podle mě - přinejmenším doufám, snad to není jen slepá víra - potyky vlastně slušné, solidní; takové, kde se nemusí bát jít na záchod a i si dát jídlo. Duck bar v Kamenné kolonii je výborný, nemůžu ho nedoporučit; hospoda, která je takříkajíc hodně svá svou komunitou, kde mají výborný nákladný hermelín. ostatně můžu doporučit celou Kamennou kolonii, to je taková oáza klidu, město ve městě, dělnická čtvrť postavená úplně takříkajíc z ničeho a žijící si vlastním životem. na výlet výborný. pak jsou dobré putyky uvedené výše, absinth bar Naproti, naproti jemu je Naproti Naproti a tak dále. Boženka na Králově poli je taky výborná. jo, a na Úvoze mám hrozně rád Pomalý bar. ale jak říkám, tohle jsou takové spíš studentské hospody, ale bez jejich návštěv se v Brně obejít nemůžeš.

jinak se to tu celkem hemží takovými hybridy hospodo-kavárno-barů; Skog na Dominikánském náměstí je docela v pohodě; Šestou větev můžu doporučit, Trojka je relativně v klidu... je toho dost, ani nevím, kudy směřovat tok myšlenek.

ohledně hudby je super Kabinet Múz, na nějaké velké paření to asi možná není, ale ohledně alternativnější hudební dramaturgie to je v pohodě. tady je to zase otázka tvýho vkusu.

a jinak teda pivnice na stojáka je v klidu, pokud si potrpíš fakt na takovou tu pivní kulturu, uf, kdyby mě něco napadlo, možná ještě něco vymyslím klidně do vzkazu; je toho vcelku dost. pogoogli určitě, ideálka bude, když to zkrátka budeš zkoušet jedno po druhým, až tu budeš.

Reagovat
smazaný uživatel

super díky moc, pro začátek asi dobré.

Reagovat
Maresma

Stojak ale na pekande

Reagovat
fenixLFC

tak to uz len v centre drevenych vlka alebo orla to je tak jedine co mi napda ohladom jedla, v inej hospode som nejedol. ale co sa tyka krciem tak skoro hocico, co je pajzel spoznas hned

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

hele, nebyl ty jsi ten týpek z radia R, jak jsem střídal na nějaké přehlídce na FSS?

Reagovat
fenixLFC

yup, na tom muni dni

Reagovat
Ligter

máte ten pořad ještě?

Reagovat
fenixLFC

neviem, snad ale predpokladam ze hej

Reagovat
Ligter

Reagovat
fenixLFC

ty si este v radiu alebo uz si skoncil?

Reagovat
Ligter

nás raději zrušili ještě před koncem toho semestru. my jsme si z toho akorát dělali prdel a brali jsme to spíš jako příležitost se vyřádit, zkrátka takovej punk. tak nás poslala Magdaléna už někdy v listopadu do řitě

Reagovat
fenixLFC

tak to musel byt riadny punk ked vas vyhodili..som myslel ze to moc mozne ani nie je

Reagovat
Ligter

my si to mysleli taky, pak jsme teda přišli na to, že zas takový smysl pro humor nemají

Reagovat
fenixLFC

munimedia

Reagovat
smazaný uživatel

wtf.. Takže ted zkusím ja - na lidicke ochutnavkova, a u jenika. U Nejvyššího soudu U Karla top, večerní menička a levné pivko. V centru na stojáka OK ale ty řady.., pak poutník nad trojkou nej pivo, padovec a u cajpla na plznicku. Mimo centrum určite blahovka na uvoze. Moje srdcovka je však labyrint na antoninske - radegast a absinty

Reagovat
smazaný uživatel

Bez toho wtf, to měla byt reakce na lightera.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

to čumím teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

"Zlatan Ibrahimović při svém debutu před týdnem rovnou napnul síť, jak už bývá jeho zvykem, kamkoliv se vrtne - může totéž dokázat i Paul Pogba?"

To psal určitě fantomas, ne?

Reagovat
Coutinho10

proc hrajou uz dnes ? nebo se bude hrat patky častějš ?

Reagovat
vladis271

kampaň

Reagovat
Makiii

Pogba v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini v zakladu

Reagovat
Makiii

Minulej zapas odehral svuj nejlepsi zapas za United. Hral jednoduse, nevymyslel kokotiny a takhle by mel hrat furt, pokud chce byt prospesnej. A pokud si pamatuju, tak snad nemel jedinej faul, max 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď áno, ja som to nemyslel ironicky)) Je veľmi platný aj pri štandardných situáciách, sklepne loptu, podrží.

Reagovat
Makiii

Jak rikas, at se stara o takove veci a zbytek at necha na Pogbovi.

Reagovat
Makiii

DDG - Vale, Bailly, Blind, Shaw - Fella, Pogba - Mata, Rooney, Martial - Ibra

Reagovat
Busby babes

Vitezna. Pogba!!

Reagovat
Makiii

Doufejme. Tipuju 2:1

Mrzi me, ze Memphis neni na lavce... Kor pri takove '' forme '' Martiala, ktera neni zatim idealni.

Reagovat
iamek

Vitezna

Reagovat
Pagy

by mě zajímalo jaké plány ma žosé s morganem

Reagovat
Infernoqt

po zápase jednoho, dva

Reagovat
SunFells

na žal

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
nani92

ked bude Fella vykartovaný alebo ho bude treba šetriť, tak ho nahradí

Reagovat
Zaschrona

prodej

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Mkh?

Reagovat
Makiii

Postavil Lingarda, dal gol.

Postavil Matu, dal gol.

Jeho cas prijde a pak uz tam nikoho nepusti... Nejlepe Rooneyho

Reagovat
Zaschrona

Smalling nehraje proc?

Reagovat
Makiii

Protoze Bailly s Blindem zatim zahrali paradne a Smalling nemel jedinej zapas v priprave.

Co Bolasie, nastoupi zitra?

Reagovat
Zaschrona

Zrejme ano, ale mozna jen z lavicky.

Reagovat
nani92

na tréningu ho obišiel Rooney

Reagovat
CubONE

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
raduinho

Reagovat
vladis271

Reagovat
salami

Reagovat
iamek

Byl zraneny. Nema natrenovano.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Wow.

Reagovat
Ligter
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

A Wazza dneska nastupuje k 600.klubovemu zapasu.523 za nas, 77 za Everton.

Reagovat
Zaschrona

to nejlepsi uz ma za sebou

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

dejte uz ho do muzea voskovych figurin pls

Reagovat
smazaný uživatel

Forster; Cedric, Fonte, Van Dijk, Targett; Hojbjerg, Romeu, Davis; Long, Tadic, Redmond

Reagovat
nani92

Hojbjerg nám jedneho šupne

Reagovat
smazaný uživatel

To už skôr Redmond alebo Tadić

Reagovat
Hokaido

Vítězná.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba ve 4-2-3-1, to jsem zvědav.. To se akorát posílí ty řeči, že je overhyped a podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Henry a Pogba

Reagovat
RKBoy

to na čo si musia fans United zvyknút je to,že José je tvrdohlavý pragmatik a bude srandovné sledovat ako sa s tým budú vyrovnávat.

Zvyknite si na pravidelne hrajúceho Rooneyho , je to jeho koník a oblúbenec šanca ,že ho na dlhšie posadí je miniimálna, Mata hrajúci na krídle je polovičný hráč a už vobec nie rozdielový jeho zotrvanie je len z dovodu aby Mou nevyzeral ako necitlivý idiot ,sezonu si ho nechá a potom dovidenia , Ibra má minimálne na niekolko týžnov základ istý čo znamená Martial na krídle (podobne ako Mata je z neho potom polovičný hráč kedže nemá zmýšlanie ani techniku tam hrat)...jediná možnost je Miki na krídle čo nie je tiež jeho primárna pozícia ale vie tam zahrat lepšie ako tí dvaja..a Depay na to nemá a rozhodne sa nedá čakat že min. v tejto sezone sa z neho stane krídlo aké MU potrebujú (ako napr Hazard,Sanchez či Mahrez ..takato individuálna kvalita im chýba) a velkú slabinu vidím na DM..tam proste José nie je spokojný s nikým koho má Carrick je starý,pomalý a za zenitom, Morgan je očividne navyše ,pár krát si kopne a tiež pojde ..naopak Fella bude hrávat základ,je vysoký a do súbojov chodí často ale proste on nie je typické DMko takže hlavne proti silnejším súperom bude prepadávat.

Naopak obrana je ok tam neočakávam po sezone žiadne zmeny..

túto sezonu vidím MU na 3-4 miesto, bude to podobné ako Jožkova prvá sezona s nami po jeho návrate..zabudovanie svojho systému a zmýšlania..postupne začne zlepšovat defenzívu a až potom útok.

káder na titul to síce aj je ale José sním spokojný nie je,hráči ktorý mu nevonaju hrat nebudu respektíve na nich bude "hádzat salám" (lepšie povedané nevydoluje z nich maximum lebo snimi proste nepočíta) takže výkony budu ako na hojdačke a dost často sa na to nebude dat pozerat...Mou si proste musí prisposobit min. základnu 11 pre svoje potreby a až vtedy bude ako tak spokojný a može sa íst definitívne na titul...

je to samozrejme len moj názor zo skúseností ktoré ako fanúšik Chelsea mám..kludne možte vyhrat titul aj tento rok ale reálnejšie to vidím až na dalšiu sezonu.

Reagovat
nani92

jeho zotrvanie je len z dovodu aby Mou nevyzeral ako necitlivý idiot

Reagovat
Hachim Mastour

V tom má ale pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Klid kádr je dost silný na titul a United ho uhraje

Reagovat
J0EL

Reagovat
RKBoy

a hlavne nečekajte nič ako 4-4-2 či 4-1-3-2..José dáva na plac druhého hrotáka len ked mu už naozaj tečie do topánok..4-2-3-1 je jeho primárne rozostavenie ktoré hrá prakticky stále už niekolko rokov.

Reagovat
mithro

ten FNF je trosku trapnejsi

Reagovat
masina_LFC

az na toho typka na ihrisku to je fajn podla mna

Reagovat
Zaschrona

ten je nejlepsi

Reagovat
masina_LFC

ak mas rad len tak bezdovodne kriciacich ludi tak urcite

Reagovat
Zaschrona

chce te nabudit, lepsi se nebranit

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se nemuzu dockat az dnes Mourek vyhori 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tvých příspěvků asi united nenávidíš ale až vyhrajeme budeš za blbce

Reagovat
smazaný uživatel

United byl sympaticky klub za ery Fergiho , zapas proti Bayernu ve finale LM byla lahudka, ted je to klub bez srdce a plny zoldaku

Reagovat
Hector17

Stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Stream prosím?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej na Rooneyho...snad opět totálně vyhoří a Mourek ho ze základu vyndá..

Reagovat
fajdax

Pogba solidní start

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej začátek Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden dotek a kecy ale pak si asi čuměl co ;) jak tu každej psal Zlatan starej nemá na to a Pogba vyhoří :D jen závist že MU přivedli takový hráče i bez LM ;) Pogbu Zlatan chtěl každej v týmu ale jak jsou v MU každej jim nepřeje trapný

Reagovat
smazaný uživatel

Přestaň to fetovat. Komentoval jsem jeho první dotek. Zbytek zápasu hrál samozřejmě výborně.

Reagovat
jacobT

omg Taylor, to zase bude...

Reagovat
smazaný uživatel

někdo link na acestream nejde mi reddit

Reagovat
liquicitizen

42fe51591598d905ab011a9c8339150f8391dfa7 Bloodzeed

Reagovat
smazaný uživatel

Baily zase terminator

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

po 7 minutach...... co napíšeš ted experte? ;)

Reagovat
smazaný uživatel

ako hra Labil?

Reagovat
Ligter

zatím trochu jako labil

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho aké botičky

Reagovat
smazaný uživatel

Clasie proti středu Fellaini-Pogba.. ffs

Reagovat
smazaný uživatel

po zemi ich prehrá obidvoch aj sám

Reagovat
Ligter

Pogba na efekt Mata hezky ale

Reagovat
fajdax

hroznej hnůj hrají Učka

Reagovat
TopinB

Slyší tam ještě někdo na streamu v pozadí to mluvení? Je to na stadionu nebo nějaký blbý stream?

A pro chytráky, nemyslím komentátora

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
TopinB

Právě na tom jsem to slyšel taky, tak jsem zkusil jiný a tam taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vyhypovanej obarvenej opičák zatím nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

nejvyhypovanější černoch od dob M. L. Kinga

Reagovat
nani92

dloubáček

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná bramboračka.

Reagovat
ADM

Martial je slušne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je alternativa na levou stranu?

Reagovat
ADM

Však Depay nie?

Reagovat
smazaný uživatel

zapomněl jsem, že existuje :D ještě vlastně Young má možná větší šance, ne? :D

Reagovat
ADM

U Josého ťažko predpokladať no

Reagovat
nani92

dnes ano

Reagovat
smazaný uživatel

Depay

Reagovat
nani92

tvl Martial...dnes uvidíme Younga

Reagovat
Pipo123

Pogba zase strašne hlboko, to je ako keď hral v repre, nech ide na AM

Reagovat
10

tohle v Manchesteru bude hrát

Reagovat
Pipo123

Nehodí sa mi tam moc, je to taká polovičná verzia Pogbu. Keď bude hrať tak hlboko tak tam moc nevynikne

Reagovat
smazaný uživatel

Poloviční verze a stejně je tam asi nejlepší dneska.

Reagovat
10

právě

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě, fakt si myslíš, že jako AM využije všechny svoje pozitiva?

Reagovat
smazaný uživatel

další důvod proč měl hrát Herrera, v podstatě dneska nemáme DLP..

Reagovat
smazaný uživatel

Typická Mourinhova sračka, zápas který vyhraje 1:0 z jedné šance, protože Soton nevydrží tlačit celý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

po 26 minutách soudit :D prví poločasy vždy nic moc a druhej parádní fotbal koukni na zápasy pod LVG :D drzeni míče 70 ale na svoji pulce bez střel

Reagovat
fajdax

Ibrahimovič je naprosto strašidelnej

Reagovat
Whitemedia

No on si i tak najde nějaký moment, kdy rozhodne zápas

Reagovat
fajdax

bohužel, ale v mezihře je aspon dle mě vážně hodně špatnej

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
fajdax

Reagovat
Whitemedia

Co je ku***, se nemůžu smát sám sobě?

Reagovat
fajdax

Reagovat
Whitemedia

Proč na mě věčně reaguješ jako retard?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Ligter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj

Reagovat
smazaný uživatel

na tu levou stranu už se stahuje Rooney aby tam někdo bránil když má Martial v p*či

Reagovat
RKBoy

Rooney..

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra

Reagovat
iamek

Pogba zed

Reagovat
mithro

konecne je to zase zabava

Reagovat
iamek

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
bbbauch

Kdo si stezuje na dnesni hru, asi United 3 roky nevidel hrat

Reagovat
smazaný uživatel

sama zavist tady že nemají v tymu Pogbu a zlatana píšou tady jak jsou hrozný ale přitom v hlavě si říkají že budeme dobrý ;) zlatan prej špatnej ve hře :D dyt vepředu podrží míč :D jako nikdo za poslední 3roky

Reagovat
Ligter

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
I am Mancunian

ibra je boh

Reagovat
bbbauch

Reagovat
mithro

Ibraaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

a vy jste se smali rooneymu, ted byste se meli omluvit

Reagovat
iamek

Zlatanek <3

Reagovat
bbbauch

Ibra!!! The God of Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

BŮH!

Reagovat
Manik...

Jen jsem to pustil a gól

Reagovat
nani92

len som šiel na wc a gol

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra si maze Premier League na chleba.

Reagovat
bbbauch

Poprve -

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Ibraaaaaaaaaaa

Reagovat
I am Mancunian

a wazzinko dalsia asistencia

Reagovat
CR7RONALDO

Ale Ibra za 3 zápasy 2 góly s hlavou, to neviem či už niekedy mal

Reagovat
stiflerovamama

Tak prisiel do tímu, ktory hra na nakopavane lopty, dalo sa ocakavat, ze v tomto mu cisla porastu.

Reagovat
CR7RONALDO

Ale ja som ho za nejakého dobrého hlavičkára nikdy nemal

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan

Reagovat
vitoAFC

Valencia hraje výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

najlepsi rb v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Je Walker.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

i Mata

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale sranda liga.

Reagovat
smazaný uživatel

400. Pre LFC v top4.

Reagovat
smazaný uživatel

400. Pre LFC v top4.

Reagovat
Manik...

*mimo

Reagovat
bbbauch

*Ol!ver je mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak koukám, že se Fonte asi při bránění Zlatana viděl už v Manchesteru.

Reagovat
ADM

S Realom hral Mourinho fakt pekný futbal, prečo niečo podobne neskúsi aj na ostrovoch? netrénuje zrovna tímy, ktoré nemajú ofenzívny potenciál

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, co hrál s Chelsea, hraje zatím slušně. Navíc v Utd. po LVG je to zatím velkej posun kupředu a Soton nepatří k nejslabším.

Reagovat
smazaný uživatel

co chceš ten tým hraje utočně dost a je to teprve začátek ;) nemylsím si že bude hrát tu stejnou sračku jako když začinal v chelsea ;)

Reagovat
iamek

Martial mel proste po narocne sezone, kdy odehral za nas snad kazdy zapas plus byl na euru az do konce dostat vic volna. Vypada unavene.

Reagovat
mithro

plus ma bordel v osobnom zivote a moc to zatial asi nedava.

Reagovat
iamek

Co se deje? Vim, ze mel dalsi decko akorat.

Reagovat
vladis271

Nasiel si kurvu a jeho byvalka to rozmazla v Sune. Doslova povedala, ze MU je znicil zivot.

Reagovat
Swarley

ženský do MU nebrat

Reagovat
Busby babes

no a v druhem polocase najednou ozil. tam vypadal, jak kdyby prisel na hriste v 60. minute.

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton by si od nás mohl vzít Ingse. Long je sráč.

Reagovat
vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

Ak hra Long na kridle ako minulu sezonu, tak urcite nie.

Reagovat
Andis

jojo Ibra to je král

Reagovat
nani92

Pogba je úžasný, síce tam sú ešte technické nedostatky, ale to myslenie je úplne na top úrovni

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mithro

a bavi pri tej hre

Reagovat
nani92

konečne máme obrancu, záložníka a aj útočníka čo ťa zabaví a občas Rooneyho

Reagovat
mithro

ten ma bavi tiez

Reagovat
I am Mancunian

+manazera

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Ligter

Reagovat
Ligter

Reagovat
Ligter

palcohonič

Reagovat
smazaný uživatel

je to kokotko

Reagovat
Manik...

Reagovat
I am Mancunian

kokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
vrabejka

ZLATAN!!!!!!!

Reagovat
Makiii

Ten Pogba je neskutecny... Neco takovyho mi neprijde, za je vubec mozne videt v zaloze v Manchesteru za ty roky bidy ted...

Reagovat
Pospovič

přesně takový vývoj jsem čekal, za chvíli přijde vyrovnání

Reagovat
Zaschrona

Krome te asistence zase Rooney hraje absolutni tragedii. Jesteze diky nemu nehrozi Mata nebo Pogba na AM.

Reagovat
Pagy

přijde mi, že rooney hraje jeden ze svých lepších zápasů dneska

Reagovat
Ligter

to ostatně hovoří za vše

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbu neodtlačí od lopty nikto

Reagovat
KingMaster13

Přejmenujte to na Zlatan league, neskutečnej týpek

Reagovat
Trand

Ibra MVP ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Rázen je Pogba super Hraje dneska úplně pod svoje možnosti, stejně ho MU zabije na tehle pozici, jasný mezi tou partou nekopu co má united v zaloze, se zdá že je někde jinde, ale i tak na tehle pozici hraje Pogba ze zataženou ruční brzdou.

Reagovat
iamek

Jeste nerozdychano?

Reagovat
smazaný uživatel

kámo věř nebo ne, je mě to úplně jedno na téhle pozici, pro vás bude odvádět stejně polovičatou práci..však počkejte dále, ale goly a asistence takhle dělat nebude.

Reagovat
iamek

Na goly a asistence mame jine. Od Scholese jsme nemeli schopneho stredaka. Staci nam ted malo

Reagovat
smazaný uživatel

běž se radši zajímat o ty své uplatkáře možna jsme hráli 3roky tužku ale aspon nezkoušíme maznout ligu :D běž se vyhonit nad tlustym Higuianem

Reagovat
Pipo123

Na ME sa na neho nadávalo moc a hlavne od ľudí čo sledujú PL, teraz hraje asi rovnako ako za repre Francúzska a je za boha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

Reagovat
nani92

ale tí ľudia len závideli, lebo vedeli čo príde..aj na Zlatana sa nadávalo, lebo nič nehral a pritom dokázal pomôcť tímu rovnako ako nám teraz, len teraz nemá okolo seba také kopytá

Reagovat
smazaný uživatel

No videl jsem jenom prvni polocas a byl teda lepsi nez na ME.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ešte potrvá kým sa nájde ideálna zostava. Na môj vkus tam chýbajú veeľmi chýbajú hráči ochotní behať bez lopty a behať rýchlo. Mkhitaryan, Rashford, Young, Lingard a Herrera to perfektne spĺňajú no a ideálne by bolo, keby na ihrisku boli aspoň dvaja z nich. Teraz kto dole ? Určite Martial, ten fakt potrebuje posadiť, cítiť z neho strašnú únavu, a jeden z dvojice Rooney-Mata. Ako Rooney dnes hrá aspon priemerne, tak snáď sa to ešte zlepší, lebo Mata na krídle má strop pomerne nízko.

Ináč Fella,Valencia, Blind klobúk dole, tí si jednoznačne vybojovali prinajhoršom zotrvanie v klube.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Martialem je to určitě pravda, je si ale třeba uvědomit, že je to pro Josého systém ideální hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Bojim sa, ze mancs s tym nosatym EGOkokotkom ten titul mozu dat, futbalista je ohromny.

Reagovat
smazaný uživatel

neda, zatim nemeli poradneho soupere. Budou radi, kdyz se dostanou do prvni ctyrky

Reagovat
Busby babes

Here we go again

Reagovat
bbbauch

Reagovat
blade115

Mě by spíš překvapilo, kdyby ho nedali.

Reagovat
Busby babes

No hrajem tuzku ale Zlatan. Kvuli tomu jsme ho privedli.

Reagovat
smazaný uživatel

runy je tak marný, že ho v tom rohu ani nenapadali a mysleli si, že nedoběhne a von ten kluk i nacentroval hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevravel Wenger ,že Ibrahimovič je starý

Reagovat
nani92

nie, to bol vladis

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney asistence

Zlatan Buh

Pogba tank

United hrajou fotbal

A Jose je Dabel

Reagovat
smazaný uživatel

a fans chelsea a juventusu to tu nemuzou rozdejchat a vymejšlej co ještě napsat že pogba i zlatan nic moc pak když zahrajou začne se tu psát že měli slabeho soupeře :D v PL neni nikdo tak slabej

Reagovat
smazaný uživatel

Téhle rok bude zajimavej Unstoppable

Reagovat
smazaný uživatel

RIP in piss všetci tí, čo nemajú Zlatana vo fante

Reagovat
smazaný uživatel

muze mi nekdo vysvetlit, proc si ti fotbalisti, tenisti etc. davaji pred pusu ruku jak kokoti, kdyz mluvi??

Reagovat
smazaný uživatel

1) je tam hluk 2) aby se jim nedalo odezírat ze rtů

Reagovat
smazaný uživatel

1)a proto si rukou zakryju pusu, aby slo lepe slyset to huhlani

2)ok, ale stejne si nedokzau prestavit, co tak zavazneho museli probirat, aby nekomu nejak pomohlo vedet, co rikali

3)vytaci me to, protoze je to nehygienicke

Reagovat
Neutron

ked ti frajerka robi oral, tiez sa vytacas, ze to je nehygienicke?

Reagovat
smazaný uživatel

3) kokot seš ty, že tě to nenapadne a vytáčíš se nad takovýma věcma

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal je pořád hhrozný... rooney už musí vypadnout, mata na střed a mikymrdka napravo nebo lingard a Shaw je největší sympoš u nás, božan, nejlepší LB

Reagovat
iamek

Reagovat
nani92

"už mohlo byť vyrovnané v rekordne rýchlom čase" ..nevie niekto aký je rekord vyrovnania a kto ho drží?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jasny

Reagovat
stiflerovamama

to je vol

Reagovat
CR7RONALDO

Som zvedavý, či pojde Wazza alebo Ibra

Reagovat
vladis271

Ze penalta

Reagovat
iamek

Shaw omg!

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

to je mrdka ten shaw

Reagovat
nani92

však nevedel že sa sám potkol, cítil nohu tak si automaticky myslel že je Clasieho

Reagovat
smazaný uživatel

Lol jasně. :D

Reagovat
LAM

Zlatan král střelců

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan Fanta Buh Kapitan

Reagovat
Darren Fletcher

triple

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, Ibra jede. Jemu to přeju, ale tohle byl hroznej dive :D

Reagovat
smazaný uživatel

zakopnul spadnul jak asi měl ustat dopíče? to že to piskl chyba rozhodčího

Reagovat
iamek

Dejte mu korunu pro nej strelce.

Reagovat
vrabejka

ZLATAAAAAAAAAAAAAAN!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A já si místo něho dal do fanty kapitána Hazarda...

Reagovat
smazaný uživatel

Však Hazard může dát hattrick klidně. Já Zlatanovi taky nedal pásku, taky ji dal Hazardovi a zatím toho nelituju.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, kteří šťastlivci máte Ibru za kapitána?

Reagovat
vrabejka

Reagovat
CR7RONALDO

A Shaw asistencia do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Potrebuje MU vyhravat diky vymyslenym penaltam

Reagovat
smazaný uživatel

no 3roky jsme skoro penalty neměli :D zezadu to vypadalo na faul kde stal rozhodčí ale zaslepený idioti tu hazej na MU stat se tohle jinym klubum tak je to OK zalez......

Reagovat
smazaný uživatel

Ibracadabra, kapitán vo fante

Reagovat
nani92

už aj rozhodcovia sú s nami..

Reagovat
Jacks11

prej už? Howard Webb ti nic neříká?

Reagovat
nani92

nie, ja sledujem United od Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
raduinho

Reagovat
icemike

Mam to podobně, sleduju Arsenal od příchodu Vardyho...oh wait!

Reagovat
Mastný Chobot

what a banter m8

Reagovat
Jacks11

Zlatan je ďábel

Reagovat
KingMaster13

Dejte mu tu korunku pro krále střelců rovnou Neskutečnej frajer a ještě zaplatil Pogbu díky prodeji jeho dresů

Reagovat
smazaný uživatel

Proč hraje Rooney, vysvětlí mi to někdo? On nemá jedinou silnou stránku, ani jednu prostě...

Reagovat
smazaný uživatel

konečně zase Shaw!!!!!! rychlost, technika, drzost, klička dovnitř, kička ven, prostě moderní bek, jaká slast oproti rojovi s blindem

Reagovat
KingMaster13

Vždy byl skvělej Loni ho jen totálně zničilo to zranění

Reagovat
Zaschrona

a hlavne umi dobre divovat

Reagovat
smazaný uživatel

běž si pokecat s vrabejkou o 10. místě a neotravuj

Reagovat
Zaschrona

nezvladajko

Reagovat
icemike

Klička dovnitř, zranění, ven...

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Zaschrona

Neuveritelne, ze v roce 2016 porad fotbal nezna videorozhodciho... a nejenze je slepy rozhodci, slepi jsou i komentatori Sky Sports...

https://twitter.com/manindetribune/status/766729489791455232

Reagovat
Ligter

ty vole, to je blb

Reagovat
SunFells

lol, to je buzna ten Shaw

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Já si teda taky myslel, že to byl faul. Clasie brnknul Shawovi o nohu a ten se tou nohou podrazil. Jestli tam kontakt nebyl, tak nechápu Clasieho reakci, který vůbec neprotestoval a hned vypadal jakože přesně věděl co udělal a byl s tím smířený.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Clasie tam sel hodne blbe, z prvniho zaberu to taky tak vypadalo, ale zadny kontakt tam teda nevidim. Nicmene, zase tolik se te Clasieho reakci nedivim - jednak by tim stejne nic nezmenil a pak mu taky akorat hrozi za protesty zluta karta, letos v tom jsou prisnejsi pravidla.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
bbbauch

takhle si to myslim taky, ale ani z jedny ty kamery si nejsem jistej, jak to vlastne bylo

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mada

Reagovat
norton

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TopinB

Jak napsal Zasch, třeba Clasie nechtěl riskovat žlutou

Reagovat
jacobT

Reagovat
nani92

je to hnus no, ale tak ako sme teraz penaltu získali určite v nejakom zápase bude pripískaná proti nám...ale vo všeobecnosti by toto s videom trvalo 10 sekund,takže fakt to je neuveritelne

Reagovat
jacobT

Len to by musel rozhodovať niekto iný, Taylor by to bol schopný odpískať zle aj s videom.

Reagovat
nani92

ale no, po opakovačke je každý múdry..

Reagovat
Zaschrona

Ale pokud u videa budou podobni slepci jako komentatori Sky Sports, tak je i video zbytecne...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že ti mají zakázaný to v přímým přenosu jakkoliv kritizovat, ale nedovedu si vysvětlit takovou chybu od anglickýho sudího..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

jak Ivan, nesnáším to

Reagovat
norton

jebe vam ? vsak mu brnkol do tej nohy, ktorou potom zakopol do svojej druhej nohy

Reagovat
norton

to by som chcel vidiet jak by ste toto ustali

Reagovat
Busby babes

tak zrovna z tohodle zaberu to vypada, ze mu tu nohu skrtnul. videl jsem jinej, kde to vypadalo jinak.

Reagovat
kiwwi

to ako fakt nevidis jak mu brnkol po tej nohe?

Reagovat
Zaschrona

leva noha Shawa o pravou

Reagovat
Busby babes

jo, protoze mu do te prave Clasie kopnul.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Darmianology/status/766745900211380225

jako smat se ti nebudu, protoze vcera v hospode jsem taky myslel, ze skocil a byl jsem zvedavej, jestli teda PL potresta to simulovani.

Ale tady je to celkem jasne, ne?

Reagovat
bbbauch

hlavne ze tady maj vsichni jasno po par nahovno zaberech zdravime vladiska

Reagovat
Zaschrona

Ok

Reagovat
Busby babes

http://www.fullmatchesandshows.com/2016/08/19/manchester-united-vs-southampton-highlights-full-match-2/

tak tady to zas vypada, ze mu proste do te prave nohy fakt brnknul. a vzhledem k tomu, ze se Clasie ani nijak nehadal nebo tak, tak si toho asi byl vedomej.

Reagovat
kiwwi

tak aj na to dal Zaschrona svoje vysvetlenie

Reagovat
salami

jak to maj jako rozsoudit, když jedinej záběr, kterej by to jasně odhalil je ten první a tam vadí hráč? jinak to vypadá i tak, že mu Clasie o tu nohu zavadil, ale líbí se mi jak ty v tom máš uplně jasno

Reagovat
Ligter

Clasie je mimo

Reagovat
Trand

Proběhla tady ta sázka o 10 gólech Zlatana nebo jak to bylo? Možná to stihne do 10. kola.

Reagovat
fenixLFC

Redmond by ale tiez mohol prestat furt len zasekavat a niekedy by mohol skusit aj neico vymysleit ked je v blizkosti vapna....

Reagovat
stiflerovamama

Saints uz mohli dat tak 5 golov

Reagovat
Trand

Shaw hodně zkušeně.

Reagovat
LAM

Martial to měl dát Ibrovi.Dával by do prázdný

Reagovat
SunFells

Kdo je spolukomentátor na Sky?

Reagovat
Ligter

Alan Smith

Reagovat
SunFells

Páni, ten je otravný.

Reagovat
I am Mancunian

shaw najlepsi lb v lige

Reagovat
vrabejka

2 kvalitní zápasy v lize odehraje aj Moreno

Reagovat
Ligter

ale to by musel hrát proti němu Niasse

Reagovat
smazaný uživatel

Rose.

Reagovat
I am Mancunian

martial to dobre zajebava

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra, Květák, Pogba, Rooney, Bailly a zahrávat to bude Mata. To bude každá standardka United smrdět gólem.

Reagovat
nani92

ty vole Martial

Reagovat
Kaze

Kurva uz Martial...

Reagovat
vitoAFC

u toho Martiala je od první chvíle při takovejch situacích jasný, že si to navede na střelu plackou na vzdálenější 2tyč

Reagovat
fenixLFC

saints dobre horia kraje obrany...

Reagovat
smazaný uživatel

Targett je tragett no.. už aby byl zpátky Bertrand.

Reagovat
mithro

ked si to vsetko sadne, tak to bude parada

Reagovat
smazaný uživatel

Martial je mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Martial je se sebevědomím od Eura v píči a dost na sílu chce dát góla, měl by ho Mou podrřet a nechat na penaltu

Reagovat
bbbauch

To ja nadhera

Reagovat
I am Mancunian

co sa stalo s valenciom ? on je skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba to je hotovo dajte nám titul

Reagovat
Kincl

se zas probud z té diskotéky :) snad Vám City natře řit

Reagovat
mithro

martial bude dobry

Reagovat
iamek

Dneska to taha dobre.

Reagovat
bbbauch

Jak Martial mimo? Jako jo, zazdil tam nejakou situaci, ale hlavne se do nich dostane. Vetra to tam dost, padne to tam priste.. Ty jeho sprinty a 1 na 1 jsou super

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
iamek

Druhy polocas uz to taha dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba je ta elegance, co nam chybela

Reagovat
Kaze

Pogba hraje skvele ale ten Martial

Reagovat
smazaný uživatel

bez formy chlapec

Reagovat
Manik...

Martial v lese

Reagovat
nani92

Fella si to dnes opäť dáva

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Morgan na prodej

Reagovat
I am Mancunian

kludne by som ho predal

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Na arménce jsem zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Taylor je najhorší rozhodca v PL. O parník.

Reagovat
jacobT

Reagovat
masly008

Reagovat
KingMaster13

Clattenburg a Dean jsou daleko horší

Reagovat
smazaný uživatel

tak to určite nie. Najmä Majky je klasa.

Reagovat
KingMaster13

Majky vám fandí a netají se tím. Docela pěkně loni řezal Arsenal. Forza objektivita

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko sú to len špekulácie, ktoré nič nemenia na tom, že objektívne je Taylor najslabší rozhodca v PL.

Reagovat
KingMaster13

Jako ta úroveň rozhodčích je hrozná

Reagovat
smazaný uživatel

mně momentálně nenapadá rozhodčí, co by nebyl totální píčus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mike Dean , Marriner, a hlavne Oliver.

Reagovat
kiwwi

s Oliverom a Clattenburgom jednoznacne najlepsi rozhodcovia v PL a jedni z najlepsich v celej europe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kokotko

Reagovat
vladis271

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver ano, ale ten druhy pajac urcite nie .

Reagovat
kiwwi

mysli toho pajaca co piskal finale Eura?

Reagovat
TopinB

No ten co pískal finále Eura a finále LM a pískal je úplně na piču

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Whitemedia

Taylor, Atkinson a Clattenburg jak kdy..

Reagovat
patas92

Záruba komentuje ženské fotbalové finále

Reagovat
SunFells

Ty vole, vždyť je ten led zelený

Reagovat
patas92

Asi používají stejnou vodu, jakou mají v těch skokanských bazénech

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
Ligter

Owen jaký diplomat tím závěrem

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Rashford ? Zabije ho mourek ?

Reagovat
r.mrazik

samozrejme ze ano...se koukni kdo jde jako posledni stridani

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

tak kdyby se zeptal na hru a tak,tak bych mu rekl,ze to bylo prima...ale pta se na rashforda a tam se nic jinyho rict neda...

stav 2:0...doma...a on jako posledni stridani tam posle smallinga...

Reagovat
smazaný uživatel

klasika, vedeme 2:0, pohodový zápas, střídat Smallinga měl dřív, jestli ho chtěl dostat do tempa a mohl Rashford napohodu na 16 min ke konci, který byl v přípravě nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford bude hrať v EL, v pohároch a určite aj v PL. Nepanikár

Reagovat
salami

Reagovat
iamek

Tak to stridani jsem taky moc nepochopil, protoze obrana drzela dobre. I s Blindem. Ale Pomud nekoupime utocnika. Tak si Rashford zakope dost.

Reagovat
Robochelsea

Nezakope, Mourinho veľmi nerotuje a mladých hráčov moc nestavia, ak si ich nekúpil on. A výkonnosť je bohužiaľ irelevantná.

Reagovat
r.mrazik

Uvidí se....já bych řekl že tam hodí raději rooneyho nebo Martiala...ale uvidí se

Reagovat
Busby babes

ty vole, tady se zas delaj zavery ze dvou zapasu...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Jako poslední na tu minutu tam měl poslat Rashforda. Takhle ho úplně zabil

Reagovat
r.mrazik

A z mourkovo kariéry no...

Reagovat
nani92

Reagovat
nani92

Reagovat
mimi_united

Mou zabíja súperov

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus, MU vyhra z vymyslene penalty

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl rozhodující gól

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw mel dostat cervenou a skoncilo by to jeste 1:2, takhle jim rozhodci daroval vyhru Ale tak dali 120mega za jednoho hrace, tak ukol pro rozhodci znel jasne, MU nesmi prohrat

Reagovat
smazaný uživatel

ty si strašna píča :D konečná shaw rudou :Dkde zaco :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ma na to papíry

Reagovat
Manik...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Troll

Reagovat
Manik...

Co ten Depay, Mou ho nechce? Není ani na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude hrát poháry

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Co ten Depay, Mou ho nechce? Není ani na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Depay, Mou ho nechce? Není ani na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj.

Reagovat
Manik...

Hééééj, to je můj dotaz

Reagovat
mimi_united

Penalty už kope Zlatan? Wazza mu odovzdá aj pásku a môže ísť do Číny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by si mala pravdu, Mimi

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál jsi náhodou RD ligu ve fifě?

Reagovat
smazaný uživatel

Další týden první

Reagovat
smazaný uživatel

Místama nervózní a připosraný, čekal jsem agresivnější pressing. Jinak Rooney klasika, ale má asistenci Miki by byl zajímavější materiál na podhrotu Vypadá to že Rooney bude mít protekci i pod Mourinhem

Reagovat
KingMaster13

Tak Jose ho celou dobu chtěl přetáhnout do Chelsea

Reagovat
MySch017

Pogba fantasticky Juventus, pojeb sa

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
samson192

Reagovat
Infernoqt

Parádní zápas, užil jsem si to. Konečně mám po dlouhé době zase chuť radovat se z gólů. Těším se, až si ten tým vic sedne, potom těch šancí proměníme určitě víc. Každopádně takovýto začátek jsem si představoval, jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hojbjerguv rozhovor po zápase je hodně super. Velká škoda, že si ho Klopp nechal utéct.. u nás by prostor dostal určitě taky.

Reagovat
vladis271

o kolkej ide dnes štvorkajak?

Reagovat
Mervin

15:12

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes nás popraví Vardy s Mahrezom, Wengele z frustrácie hodí fľašu o zem a nikoho nekúpi, to je tutovka.

Reagovat
Euphael

Kurz spis naznacuje opak. Cheaphead samozrejme nenaordinuje zadnou taktiku ani neda oredzapasovy rozhovor, ale kluci se semknou. Cekam vyhru v hcp a Santi golaso.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tip EF na oba Manchesteri je 0 A smatlaci z Londýna a Loserpoolu v cele s Arsenem jako výhra jo

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím tě, už se neztrapňuj.

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Janko klid a nohy v teple na Vás sem si ani nevzpoměl

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pospovič

Reagovat
icka

Reagovat
MySch017

tie tipy si ja už radšej ani nevšímam...toto dať na tiket, prejebem všetko, aj to, čo nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jasneee

Reagovat
Usty

Třeba na Arsenal regulérně sázím dneska. Po ostudě minulej tejden budou chtít hodně vyhrát + do obrany se vrací klíčovej Koscielny. Navíc kdo sledoval přípravu a první zápas Leicesteru, tak moc dobře tuší, co asi udělá Oxlade, Walcott a Alexis s párem Huth - Morgan. Kurs 2.4 na dvojku je jasná střela.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním zápase Huth nehrál a jeho náhrada Hernandez byl hlavní příčinou toho, že obrana nefungovala.

Reagovat
smazaný uživatel

Což jen znamená, že nemaj náhradu za pomalýho Hutha, nijak to neneguje to, co napsal Usty.

Reagovat
Usty

Proto píšu, kdo sledoval přípravu. Huth byl dost možná ještě příšernější než Morgan, docela se na ten trhací kalendář večer těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Já na to napíšu, že kdo sleduje trochu Arsenal, tak tuší, co Oxlade a Walcott dovedou, ale nechci spoilerovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

dlužíš mi 10 kč za prohraný tiket

Reagovat
Usty

Kurva fix

Reagovat
smazaný uživatel

No snad mas pravdu uz jen kvůli rodině která jim fandi budu jim prat Chtěl jsem na ne vsadit nakonec sem dal neprohru Arsenalu a výhry Manchesterů Tak uvidíme Každopádně me nejvic zaskocili ty 0 nez ze by to nedali ostatni Ale to ovlivňuje ma láska k United znáš to

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Campbell na rok do Sportingu Pod Wengerem nedostane šanci ani kdyby hrál jako Messi, tak nevím proč ho neprodáme za nějakých 15m. Pro všechny by to bylo lepší

Reagovat
Euphael

Kokot dzignuty Vypadni uz ty zmrde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Za mna

Cech

Hector Koss Chambers Monreal

Xhaka Coq Santi

OX Theo Alexis

Urcite by som hral s Alexisom na ľavej strane nakoľko my ho musíme zapájať viac do hry a on je schopný aj tie šance vytvoriť. Na hrobe Theo ktorý hral posledný zápas na foxes naozaj dobre. Dnes to po výške isto nepôjde tak snáď sa nám podarí par protiútokov. Ťažký zápas ale 3 body potrebujeme ako soľ.

Reagovat
Mastný Chobot

Theo na hrobe

Reagovat
Nikikrew

mobil no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

4-3-3 ? Snívaj ďalej

Reagovat
Nikikrew

Rozostevanie som neriesil. Budeme hrat asi klasicky 4-2-1-3

Reagovat
SunFells

4231

Reagovat
Whitemedia

Ronald Koeman ohledně Romela Lukaku: "Mám dva plány - s ním a bez něj. Je to dobrý hráč a víme, že je o něj velký zájem. Konec konců, nemůžete vyhrát, když se objeví opravdu velký klub, který utrácí spoustu peněz. Doposud jsme však neobdrželi tak velkou nabídku ani žádnou jinou. Musíme počkat ještě dva týdny, abychom si byli jeho budoucností opravdu jisti."

Koeman si je jeho setrváním méně jistý než Zaschrona.. Zaschrona musí jít dělat trenéra Evertonu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Vincent Vega by dneska mohl dostat prostor hned od zacatku. 442 s jednim z dvojice Alli/Eriksen misto Victora nebo jen Harryho stahnout na podhrot a Alliho na CM.

Reagovat
smazaný uživatel

Minule to dost oživil, tak dnes snad od začátku. Se středem to chce něco udělat, protože Dier-Wanyama minule moc spolu nefungovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Erica nesehat toho mam ve fante

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, jeste zalezi co Sonny. Jestli je na tom dobre fyzicky, tak by taky mohl dostat sanci, protoze ten horni ctyrlistek byl mimo Lamely velkym zklamanim.

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke je prec uz je to oficialne. Skvely tah pre vsetky strany, verim ze sa mu bude darit (ale nie zase proti nam). Utocnika zrejme doplnit ani nepotrebujeme ale mohol by sa Jurgen poobzerat este po jednom fullbackovi. Celkovo uz vsak teraz supiska vyzera velmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Odstřelit hráče po jedný sezóně, to je skutečně skvělý tah

Reagovat
smazaný uživatel

Odstrelil ho Rodgers ked spanikaril a kupil ho za obrovske peniaze. (tak ako Kenny kupil Carrola) Ten hrac absolutne nesedel do systemu. Jeho futbalove kvality sa nedaju popriet, ale jeho prednosti proste nie su az take potrebne do tohto systemu. CP by mal byt pre neho perfektny tim. Mozu to vpredu postavit okolo neho a ked sa chyti moze byt zase strelec ako vo Ville.

Reagovat
fff

Zjavne mas prehlad o celej situacii, ked davas takuto blbu poznamku .

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pospovič

Jsem zvědavý jak to Conte dnes postaví, jestli si zahraje Fabre. Už se každopádně nemůžu dočkat. 3 body musí být

Reagovat
Error

Caballero, Zabaleta (C), Kolarov, Stones, Otamendi, Fernandinho, Navas, Silva, Sterling, De Bruyne, Aguero

Given; Bardsley, Shawcross, Wollscheid, Pieters; Imbula, Whelan; Bojan, Allen, Arnautovic; Diouf

Reagovat
vladis271

Pepek hrá Sterlinga čo na to tá južanská náplava alcantara?

Reagovat
nani92

tak zatiaľ hrá celkom dobre, bolo jasné, že šancu dostane

Reagovat
salami

sestava Stoke docela mizerná, nedivil bych se kdyby se letos namočili do boje o záchranu

Reagovat
nani92

wow tá obrana Stoke

Reagovat
Mindas

Takze Yaya, Nasri, Hart definitivne pryc. Hlavne, ze ten Navas tam bude porad smrdet. Nolito byl v Rumunsku super, ohromne silny na balonu. To Navas si da zase dnes soukromeho Forresta. No jo no, holt nekteri maji jista privilegia.

Reagovat
liquicitizen

s Hartom by som to až tak nehrotil, Pep mu povedal že môže odísť, ale môže aj zostať, ostatní už sú naisto von

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke musia. Sympaticky tim az na Arnautovica s Shawcrossa.

Reagovat
smazaný uživatel

No, Pogba místo Rooneyho a místo něj Herrera nebo Schneiderlin a samozřejmě Smalling za Blinda a jdeme si pro titul snad. Jen by mohl střídat dříve a ne stylem, že jdeme ubránit výhru 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou pěknej autobus tam zaparkoval Double-decker

Reagovat
kiwwi

Pogba namiesto Rooneyho nepojde, Pogba bude hrat CM...namiesto Rooneyho by mal ist Mata alebo Miky

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi lepší možnost, aspoň by si Miky zahrál a uvolnilo by se více místa na křídlu pro Lingarda. Hlavne Rooney lavička.

Reagovat
Whitemedia

Mourinho to tak prostě dělá no, pravidelně 20 až 25 minut před koncem nechá hráče jen bránit.. při vyhrávání 2-0, 3-1 atp. je to v klidu, horší je, že to tak dělá, i když vede jen o gól.. dost bodů díky tomu poztrácel, ale stejně v tom pokračuje dál

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, na to se nedá koukat, když doma bráníme výsledek 2:0. A k výsledkům 1:0 si myslím, že strach nemusíme mít celá obrana začíná trochu připomínat zlatou éru za Vidice, Ria a Evry, ale chce to tam ještě Smallinga místo Blinda.

Reagovat
Darren Fletcher

haha v gameweek 2 som zatial najlepsi

Reagovat
mikelinos

vytisknout a nalepit na ledničku

Reagovat
Mastný Chobot

kurva piča, ja som zabudol na fantuuuu

Reagovat
pingla

Arnautovic uz nema cibulku

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná rudá pro Bardsleyho..slušný hovado

Reagovat
SunFells

Jaktože se nehrává v 13:45

Reagovat
nani92

aj mne už druhý zápas tak ušiel

Reagovat
kiwwi

http://www.bbc.com/sport/football/31357409

TV deal breakdown

BT Sport 36 matches on Saturday including 28 at 5.30pmSix midweek evening matches

Sky Sports 28 Saturday at 12.30pm28 Sunday 1.30pm-2.15pm28 from 16:00-16:30 on Sunday28 Monday (no less than 18) or Friday (no more than 10)Eight Bank Holiday and 6 Sunday

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

jasne komentator digy, minula sezona bola pre sterlinga uspesnou

Reagovat
vrabejka

Jestli bude na LB Klavan/Milner ve středu Grujič a Can a na hrotě Origi tak se o vítězství nebojím.

Reagovat
SunFells

Ty by ses o vítězství nebál, kdyby byl Lucas ve středu, Konchesky na LB a Mignolet na hrotě prosímtě.

Reagovat
SunFells

Vlastně se dá říct i Moreno na LB ...

Reagovat
smazaný uživatel

Klavan tam bude určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Bojanova přihrávka..

Reagovat
SunFells

Bojan jaký pas Jeho vlastně odstavil Pep, že?

Reagovat
Nikikrew

jj

Reagovat
Swarley

jj, zatím vypadá, že opravdu má nějakou extra motivaci

Reagovat
DieFohlenBMG

proč nechytá Hart?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je odepsanej

Reagovat
nani92

podľa mna má Hart lepšiu kopaciu techniku ako Navas

Reagovat
Swarley

vysvětlí mi někdo, kam ten Caballero pořád vybíhá?

Reagovat
Whitemedia

Pepek nařídil..

Reagovat
Swarley

jako teď tam byl málem úplně namalovanej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes snad dalsie 3 bodiky . Poprosim Cana v zostave, Jurgen.

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Grujice.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Moze byt, kludne aj oboch spolu .

Reagovat
I am Mancunian

ten fanusik stoke na strome

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ten fanúšik na strome

Reagovat
Gunnersaurus

Ten typek na strome čo ti jebe

Reagovat
diastan

Klidně každý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
diastan

Goooooollllllll

Reagovat
niflheim

Reagovat
havrys99

Celkem jasná pecka

Reagovat
Swarley

Aguero má nervy

Reagovat
Coutinho10

tak to bylo rychly...Aguero 1,90

Reagovat
Usty

První gól 3,75

Reagovat
Coutinho10

jj to se taky dalo zkusit

Reagovat
CR7RONALDO

Toto je už moc, to nemá hádam ani Barcelona, došiel Guardiola a už im zrazu písknu každý dotyk v šestnástke, ale toto je už moc, to je už na smiech, 3 zápasy 4 penalty

Reagovat
diastan

A všechny jasné

Reagovat
CR7RONALDO

Tak táto bola diskutabilná, pretože takých súbojov je dosť každý zápas a pískne to len niekedy, len zaujímavé, že akurát City to pískol hned.

Reagovat
diastan

tak i kdyby 3 jasné a jedna diskutabilní, bezpředmětný příspěvek jsi napsal

Reagovat
t0mmy33MCFC

moc se to nepíská no, pamatuju na matche s Liverpoolem kde by byla penalta na Škrtela při kazdym rohu a nic nebylo

Reagovat
vitoAFC

snad tenhle metr při posuzování soubojů ve vápně při standardkách vydrží

Reagovat
CR7RONALDO

Ale Imbula zo zálohy Stoke asi najslabší hráč dnes, trošku sklamanie

Reagovat
fenixLFC

strasne dlho drzi loptu

Reagovat
diastan

Reagovat
WienArsch

Fantaaaaaa

Reagovat
Coutinho10

twl proc sem ho nedal kapitana

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan s Kunem si letos pojedou vlastní ligu asi.

Reagovat
smazaný uživatel

RIP in peace ak niekto nemá Aguera vo fante. Snáď neprekoná Ibru v počte bodov, kapitán je len jeden

Reagovat
smazaný uživatel

*RIP in peace ten kdo nemá oba

Reagovat
Swarley

musíš je mít oba no

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ich mám oboch, ale céčko som dal Zlatanovi, tak dúfam, že Aguero nepridá ďalšie body aby nemrzelo, že som to nedal jemu.

Reagovat
Swarley

jo jo, mám to stejně a hlavně doufám, že Aguero už nic nepřidá z toho důvodu, že Stoke musí vyrovnat...nějak...nevím jak...

Reagovat
smazaný uživatel

Welsh Pirlo

Reagovat
Hokaido

Nemám ani jednoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to RIP in peace, utečie ti polovica hráčov fanty

Reagovat
Hokaido
Reagovat
CR7RONALDO

Ani ja

Reagovat
TopinB

Ani já, po minulém týdnu 66 bodů

Reagovat
Thorrin

Mám oba, zatím výborný přísun bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Stopeři City dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

sterling je tak fantastický hráč, že sa mi chce až plakat o čo sme prišli..to je neskutočná energia

Reagovat
Swarley

krásně ten v tom brejku

Reagovat
smazaný uživatel

A nejen o něj, ale ještě o Ibeho.

Reagovat
smazaný uživatel

diky bože za 15m

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ti chyba ten debilek? Neblazni, Duško.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Imbula neviem na co sa hra, na lopte je uplne strateny, tie jeho klucky do dvoch hracov su lahodka. Hra takto zle len dnes a mam len zly vyber na zapas? Shawcross tieto picoviny robi taktiez casto akurat mu to dnes rozhodca piskol?

Reagovat
lofin9

Shawcross je hovado to sa vie už dlho

Reagovat
t0mmy33MCFC

youve signed phil jones, weve signed aguero kun aguero

Reagovat
Hokaido

Tohle měl ale taky pískat...

A Aguero je trapnej, udavte se všichni, kdo ho máte ve fantě.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SunFells

Penalta šulku

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
REPLIKATOR

neviděl jsem, ale určitě máš pravdu

Reagovat
SunFells

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Maresma

Aguero captain

Reagovat
Nikikrew

a toto uz ten curak ako penaltu neodpiska?!

Reagovat
SunFells

V červenobílé to proti Deanovi nevyhraješ.

Reagovat
Nikikrew

njn. Kebyze upadne Kane tak ju piska hned

Reagovat
SunFells

Otázka času než bude Kane v Stoke, otázka času ...

Reagovat
pingla

To byla penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling zkundí strašně moc akcí, to je hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz sa pozri na to čo ponúka

Reagovat
smazaný uživatel

arnautovic je presne ten dement čo pozera privela ibrahimovicov v televizii a potom sa to snaží hlúpo napodobnovat vobec mu to nejde

Reagovat
SunFells

A kolikrát mu to aj jde

Reagovat
smazaný uživatel

uplne ma vytaca ako rozhadzuje rukami...proste to nie je on, hra sa na nieco co nie je

Reagovat
SunFells

Temperamentní individualista je pro mě teda Arnautovic dost.

Reagovat
discarda

ale to je celej on = namyslenej egoista , ten si na nej (Zlatana) hrat nemusi

Reagovat
Swarley

jasná penalta, nechápu, co víc chce

Reagovat
smazaný uživatel

Jako byla jasná, tady fakt není o čem.

Reagovat
vladis271

a mufani po tej včerajšej penalte sa tu rozčuľujú najviac.

Reagovat
nani92

nezvládaš

Reagovat
Swarley

tak snad ví, kteří jsou domácí, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

kamo podivej se na tu vcerejsi penaltu znova a pak neco rikej, ta byla jasna jestli nevidis ten kontakt Clasieho na Shawa ta kjsi slepy

Reagovat
pingla

dobře nezvládáš

Reagovat
bbbauch

Jestli jenom netrollis tak RIP in peace vesmir

Reagovat
smazaný uživatel

https://my.mixtape.moe/knfdxq.mp4

Jestli nekdo nevidi to jak mu Clasie kopnul do nohy a on si diky tomu zakopl o svou nohu na ktere stal,, tak je asi fakt slepy

Reagovat
bbbauch

Nebo je to jenom vladis zijici ve svoji LFC bubline

Reagovat
vladis271

vy mi tu hovorte ničo o bublinách. Veď sa nedáte čítať a po 2 kole sa už vidíte s titulom.Citoval by som klasika a tvorcu owny search ale to by som sa len opakoval.

A k tomu faulu, takže dôvod pre penaltu je akcia ktorá privodila inú akciu, a až tá jeho akcia spôsobila, že sa potkol o vlastnú nohu?

Reagovat
Busby babes

"A k tomu faulu, takže dôvod pre penaltu je akcia ktorá privodila inú akciu, a až tá jeho akcia spôsobila, že sa potkol o vlastnú nohu?"

muzes mi k tehle vete nakreslit nejakej graf? Protoze fakt nechapu, cos tim chtel vlastne rict.

Pokud teda podkopnuti ve vapne neni penaltovej faul, tak uz nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

Clasie brnknul Shawa do nohy -> Shaw se tou nohou podrazil. Jakože Clasie tím brnknutím nesejmul Shawa přímo, ale Shaw se sejmul sám. Ale je to blbost. Tohle je stejný faul jako kdyby ho Clasie podrazil rovnou.

Reagovat
Busby babes

jo aha, takhle... dik za vysvetleni, ted to chapu. jen mi to teda nedava smysl, protoze jak rikas, je to stejny jak kdyby ho sestrelil rovnou.

Reagovat
bbbauch

Hele vyrojila se tu banda blbcu co fandi united a nikdy sem je tu nevidel, pisou sracky a taky me to nebavi cist.

Jakoze kdyz kopnu protihracovi do nohy a on v dusledku toho zakopne, tak to neni faul?

Reagovat
bbbauch

(Btw cest vyjimkam)

Reagovat
smazaný uživatel

aha takze ja skopnu hraca, on pak zakopne o svoji nohu, a ja reknu no nee pane rozhodci, jasne ze ne penalta, dyt on zakopl o svou nohu ....dobrej nazor ale nevim z ktere galaxie

Reagovat
vladis271

ale ved on ho neskopol, ak by ho skopol tak spadne hned po tom kontakte nie?

Reagovat
bbbauch

A odkdy ze se po faulu musi spadnout?

Reagovat
smazaný uživatel

ale nebyt jeho kopnuti do nohy, tak by Shaw nezakopl, tka ja nevim o co se tu bavis...podstatny je to ze Clasie zavinil pad Shawa tim ze mu kopl do nohy co byla v pohybu a ta noha sama od sebe tim padem zavadila o nohu stojnou..uz nevim jak bych ti to rekl fakt, jasna penalta. Nevim komu fandis, jestli Liverpoolu, je mi to fuk, ja taky United nefandim, ale toto je proste jasna pencle

Reagovat
smazaný uživatel

prispevek od uzivatele Bysby Babes

https://twitter.com/Darmianology/status/766745900211380225

pokud ani tohle nevidis nebo neposuzujes za duvod k pisknuti penalty, tak ti preji hezdy den, mej se

Reagovat
Swarley

kuličky, aquabely...tam by mohla být tvá budoucnost...

Reagovat
Busby babes

hral si nekdy fotbal? a skrtl ti nekdy nekdo pri behu o nohu? podle me kazdej, kdo nekdy hral fotbal i jen na telocviku se s timhle setkal a vi, ze nekdy to proste jeste dva tri kroku zkousis ustat a ne vzdy se to povede. Shaw sel na zem hned v dalsim kroku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

taky peknej zaber

Reagovat
bbbauch

Na tom je nejlepsi to, jak se vztekal Zaschrona a volal po videorozhodcim, kterej by tu penaltu musel naridit taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Jak toto neni penalta? Achjo fakt, tohle me vytaci

Reagovat
smazaný uživatel

a treba ty zakroky, zluty karty, a Fernandinho tam osoli Imbulu slapakem jak hovado a ani faul Dean se dneska dobre vyspal

Reagovat
diastan

Ten jim dává Pecka jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Santos president Modesto Roma was also informed in the meeting that #Chelsea aren’t currently interested in any of their players. [UOL]

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
SunFells

Reagovat
diastan

Snad ho tam nechají celý zápas, u náš by už dostal pendreko léčbu.

Reagovat
CR7RONALDO

Ale horšie by bolo keby odtial spadol

Reagovat
Coutinho10

sem zrovna nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
celeb

kolko moze stat listok na strom v Bet365 Arene?

Reagovat
Nikikrew

Dean, to je fakt najhorsi rozhodca v EPL.

Reagovat
Pedro10

Imbula strašné niečo dnešný zápas

Reagovat
Jazdec

OT: Dá sa vo fortune podať tiket aj hodinu ped zápasom?(teda po zverejnení zstáv)

Reagovat
Maresma

můžeš i minutu před začátkem zápasu

Reagovat
Nikikrew

samozrejme. Len nakolko su uz zostavy zverejnene, kurzy mozu prudko klesat, resp stupat

Reagovat
Jazdec

Obom dík. Stihnem podať až o pol tretej.

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw vo fante

Reagovat
numeromis

Máte někdo stream? Díky.

Reagovat
diastan

ďábel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Kompenzácia

Reagovat
diastan

Tak tato byla mnohem vtipnější

Reagovat
Swarley

čaroděj s penaltama, fakt...ale jedem, vyrovnat !

Reagovat
Swarley

se podíval o poločase na ten záznam nepísknuté v první půli, tak to teď vrátil, jinak fakt nevim

Reagovat
Coutinho10

este podivnejsi penalta nez u united

Reagovat
Busby babes

co na te nasi bylo presne podivne fakt nechapu.

Reagovat
bbbauch

Jak zaseklej gramofon ty scoursers

Reagovat
Maresma

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Coutinho10

tam si ten vas kopnul o nohy...zatimco tady se Sterling max. dotknul dresu ...asi by to chtel fakt to video

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

tak ti to dam i sem, kdyz si to nahore nevidel. https://twitter.com/Darmianology/status/766745900211380225

je tam pekne videt jak ho Clasie nakopne.

Reagovat
smazaný uživatel

no ted uz na tebe reagovat nebude, neblazni jaky argumenty by asi tak nasel? zadny

Reagovat
Coutinho10

ja nemam problem uznat opak, pokud tomu tak opravdu je...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ok ...tenhle zaber sem nevidel..z realu a ani opakovacky to videt nebylo

Reagovat
Busby babes

ja vcera taky myslel, ze skocil a nadaval jsem mu.

Reagovat
Coutinho10

jj ted uz se vysvetluje to, proc se Clasie nehadal o tu penaltu

Reagovat
Nikikrew

kokos. Sterling ,,fauluje'' Shawcrossa v 11tke toto je uz na mna moc

Reagovat
smazaný uživatel

:d neskutecny co dneska Dean predvadi, beztak mu Hughes dal v tunelu dobrou cocku tak se trochu probral, akorat ze zase spatne ze piska zase blbosti ale na druhe strane

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
fenixLFC

dean vo forme

Reagovat
smazaný uživatel

aha Dean..

Reagovat
Hokaido

Jednu nepísknul-jednu vymyslel. Všechno v nejlepším pořádku.

Reagovat
CR7RONALDO

Ešte smiešnejšia penalta

Reagovat
SunFells

Shawcross si Sterlinga ani nevšiml

Reagovat
Swarley

hlavně nechápu, jakým způsobem by měl u rohu Sterling hlídat Shawcrosse

Reagovat
SunFells

Vypadalo to na zónové bránění, Sterling byl jen překážka na cestě

Reagovat
Swarley

jo to jo, ale i tak, čekal bych, že zrovna na takové hráče postavíš někoho trošku jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Kompenzace za faul na Allena? Jinak si to nedokazu vysvětlit

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Dean je střelec

Reagovat
smazaný uživatel

to za co to písknul

Reagovat
smazaný uživatel

Thank fuck Skrtel's gone or Burnley would beat us 34-3 today.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

mato miloval tahanice za dresy noták

Reagovat
Maresma

Reagovat
nani92

ale viac ako tá penalta je zaujimavejšie že Shawcrossa mal brániť Sterling

Reagovat
Swarley

znova Caballero a jeho fantastická kopací technika, fakt tomu nerozumím

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Hughes nechápe

Reagovat
Hokaido

Nejlepší je, jak se Shawcross po tý penaltě vztekal, že mu písknul útočnej faul. O penaltě ani nepřemýšlel.

Reagovat
smazaný uživatel

to myslim ani slepy fanousek Stoke, pri vsi ucte ke slepcum..

Reagovat
Hokaido

ok

Reagovat
diastan

Proboha dejte tam Harta

Reagovat
Dawon

skvostna vyhoda Dean je fakt ve forme

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecna ...by me zajimalo kdo za nim jajko stoji porad, nebo komu tam v te asociaci kouri pero, protoze ten uz zkusrvil tolik zapasu..dnesek neni vyjimkou...nejlepsi byl zabeh na Hughese jak reagoval na pencli co jim pisknul to fakt mluvi za vse

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nevíte v kolik v noci budou bojovat Diaz a Mcgregor? A komu fandíte? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju dobrý zapas, ktery půjde az k decision, ale kdo vyhraje si netroufám říct

Reagovat
smazaný uživatel

Zase hlídal Sterling Shawcrosse

Reagovat
Hachim Mastour

Aguero na lavičke, Berahino kapitán. Treba byť troška obozretnejší no.

Reagovat
smazaný uživatel

mít Aguera a nechat ho na lavičce? Tak to jsi opravdu moc nepořešil.

Reagovat
liquicitizen

aké si mal dôvody posadiť Aguera ?

Reagovat
Hachim Mastour

Ja som ho neposadil, to Fanta, mal som to skontrolovať.

Reagovat
Ketchup

stream prosím????

Reagovat
Hokaido

Ale Pep je fakt ubožák s tím Hartem. Chápu, že by chtěl jinou jedničku, ale odstavit ho z takovýho debilního důvodu je fakt ubohý. Caballero je horší snad ve všech aspektech, včetně hry nohama.

Podle Ibry je Pep sráč a bojí se každý konfrontace se silnou osobností, což se teď před celým fotbalovým světem ukazuje a zdá býti pravdou.

Reagovat
vladis271

tak ale v kariére sa musel konfrontovať s radou silných osobností nie? Zlatan má veľké ego a nedokázal prekusnúť, že nie je tak vysoko ako Messi.

Reagovat
Busby babes

Zlatan mel byt ochotnej na Messiho makat. ale Pepek se s nim ani nebavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze o Zlatanovi svedci sutuace ze vcerejsiho zapasu. Martial mu mohl prihrat a daval by gol skoro do prazdne, misto toho to Martial posral. O par minut pozdeji mohl Ibra strilet z uhlu, ale misto toho centroval na MArtiala a ten byl v super sanci ale nedal.

To svedci o Ibrovi, ze to neni sobec a jde mu hlavne o tym a ne o sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je osobnost jo? to je jen kripl co si chodil k Pepkovi stezovat, ze nehraje ze stradu utoku, pac Ibra tam hral skvele

Reagovat
vladis271

Messi je najlepší hráč svojej generácie a jeden z najlepších v histórii. V každom tíme a každý manažér by bol blázon ak by neprispôsoboval tím tak aby to sedelo najlepšie Messimu.

Reagovat
smazaný uživatel

v Argentine by mohli vypravet...

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tam dal dvakrát méně branek než Messi. Ach jo, Pep úplně posral Barcu tímhle

Reagovat
nani92

ale hovno, Zlatan v kariere spolupracoval s kýmkoľvek...skôr ostatní nevedeli prekusnúť že on je tak nad nimi

Reagovat
vladis271

nad Messim hej?

Reagovat
nani92

ale on nemal žaidny problém s Messim nemal nahodou problem Messi?

Reagovat
vladis271

akože Messi naňho žiarlil, hej?

Reagovat
nani92

chcel hrať hrot, čo sa aj po posadení Ibry stalo

Reagovat
vladis271

a prednosť by mal mať ten lepší z nich logicky však?

Reagovat
nani92

teraz sa bavíme o egu nie? Messi nieje hroťák a nehrá ho ani teraz a ani vo svojej najlepšej lepšíforme..a chodiť plakať za trenerom svedčí skor o MEssiho egu než Zlatanovom nie? jasné že je Messi, ale ide o to že Zlatan nerobil žiadne problémy..

Reagovat
TopinB

Nesnaž se, vladis je strašný messiho fanboy, on i kdyby mu zavraždil rodinu tak se ho bude zastávat

Reagovat
vladis271

ja som Messiho fanboy? To je fakt také ťažké pre niekoho priznať, že Messi je ten najlepší? Akoby tento názor bol nejaký hipsterizmus, pričom sa na tom zhodujú odborníci aj počty GB. A z klubovej zaujatosti ma nikto obviňovať nemôže ja skutočne nefandím ani nikomu z tých dvoch v PD.

Reagovat
TopinB

No ale Messiho a Barcelony se zastáváš neustále, na Madridy jenom pliveš

Reagovat
vladis271

tak to pŕŕŕ, mne sú oba kluby nesympatické rovnako. Možno Krystínu nemám rád kvôli jeho klubovej minulosti, ale nemyslím si, že by som nedokázal oceniť jeho kvality.

A ešte, nikdy ma neuvidíš označovať Messiho ako GOAT ako to robia mnohí culés. Len z princípu, že takéto napriečgeneračné zrovnávanie je hlúpe a neexaktné a nie je ani možné.

Reagovat
Hokaido

To určitě musel. Jako těžko jako fanoušek můžu soudit, kdo je a není silná osobnost mimo hřiště a není to vždycky tak lehký určit, jako u Ibry.

Ale těch hráčů, u kterých si myslím, že jsou silný osobosti, od něj odchází fakt dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Busby babes

presne. v tomhle tomu Ibrovi fakt verim, protoze kdyz se clovek podiva, koho se Pepek zbavoval...

A tady mi prijd epodobnej scenar jako s Ibrou. Proste Harta nestavi a doufa, ze bude chtit sam odejit. a on pak bude rikat: my chteli aby zustal ale Joe chtel odejit...

Reagovat
smazaný uživatel

Každej manažer má nějakou slabinu. City si prostě vybralo Guardiolu a ten si postaví svůj tým a Hart to prostě musí přijmout.

Reagovat
Hokaido

Fakt nevím, proč by to měl Hart přijmout. On je jedna z mála novodobých legend City. Pepek za tři roky půjde o dům dál a City bude dávat 60M za nějakýho homegrown brankáře, kterej těžko bude nějak výrazně lepší, než Hart.

Reagovat
smazaný uživatel

No musí přijmout, že je prostě Guardiola jeho šéf a bud odejde nebo bude sedět na lavičce. Ať už je to z jakýhokoliv debilního důvodu, tak Guardiola dostal důvěru od vedení klubu a dělá to, co je podle něj nejlepší. Na nějaký legendy se v Anglii už sere (v Man City úplně), to není důvod ho stavět.

Reagovat
Hokaido

No ale prostě to k němu není vůbec fér a nezaslouží si to. A očividně ani na tý lavičce sedět nemůže. Pep ho chce mít pryč z klubu, jinak by teď chytal a odešel by Caballero s tím, že si Pep přivede novou jedničku.

Reagovat
smazaný uživatel

To je na druhou stranu pravda no, že se to dalo vyřešit určitě líp, ale jak říkám, každej manažer má nějaký slabiny a u Guardioly to bude asi tohle.

Reagovat
Mindas

Reagovat
Zaschrona

Kvůli Caballerovi fakt ne.

Reagovat
Hokaido

?

Reagovat
Zaschrona

Caballero v tom hraje téměř nulovou roli, chytal by kdokoliv, jen ne Hart. Kdyby teď Hart chytal, tak by ho z klubu ven nedostal...

Reagovat
Hokaido

Jo takhle, však já Caballera nijak neviním. Vím, že by chytal i kdokoli jinej.

No každopádně si Pep pěkně sere do huby.

Naznačil, že Hart zatím nesplňuje jeho požadavky. "Chápe, co chceme od našich brankářů. Respektuji ho a znám jeho kvality. Ale mám jasno v tom, co hledám. Chci hrát tak, jak mi vyhovuje a jak jsem byl vychován," uvedl bývalý kouč Bayernu Mnichov a Barcelony.

Reagovat
Zaschrona

Jinak řečeno, pokud se nenaučí hrát nohama, může jít, protože si nakopne. Druhá věc je, že Caballero na tom není o moc líp, no...

Reagovat
Mindas

Ale chapes, ze i kdyby se naucil hrat nohama, tak uz stejne sanci u neho nedostane? On mu nechce vubec dat sanci se zdokonalit, na golmana v jeho veku porad realne, ale chce ho proste poslat do pitche.

Reagovat
Zaschrona

Uplne jisty bych si tim nebyl, dle poslednich spekulaci to k nam smrdi hostovackou...

Reagovat
Mindas

To by nebyla vubec zla varianta ze vsech spatnych, prece jen tehdy od Brum prisel v lepsim stavu nez tam sel, ambiciozni je na to dost, ale City stejne koupi nekoho noveho, takze jeho dalsi navrat bude bezpredmetny. Jako proste Pep je v tomhle hrozna spina. V PL je realne max pet klubu, u kterych Hartuv nedostatek muze byt problem, jinak ty body bude Pep sbirat stejne. Behem te doby by Hart na tom zapracoval, on je dost silna osobnost, a na konci sezony by mel golmana, ktery by se minimalne blizil jeho predstavam. Pro vsechny strany super, zvlast kdyz titul stejne nedelaji zapasy s tou top petkou.

Reagovat
Zaschrona

Ale jestlize koupite Brava, tak asi ten navrat uz fakt nehrozi, moc si neumim predstavit, ze zrovna Pep by ho chtel vzit na milost, i kdyz kdo vi, staly se i divnejsi veci... Ale spis to asi bude ze strany Harta snaha o to se na dalsi cast kariery dlouhodobeji vydat do co nejlepsiho tymu.

Reagovat
Mindas

Ten Bravo je na palici. Jednicka Barcelony, aby sel do City... To ten Nemcour by byl uz logicke reseni pri teto situaci. I kvuli veku a jeho situaci v klubu.

Reagovat
kvasha16

takze je to kokot no

Reagovat
smazaný uživatel

vem si tabletky pls a bez koukat na ten hnus co hrajete s Contem

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
blaugrana

Je až komické, ako chcú kombinovať, ale absolútne im to nejde. Pepa čaká dlhá cesta, než to bude podľa obrazu jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

To je najlepsie, ako vzdy niekto z inej sekcii si najde zapas, pri ktorom si mysli, ze sa tomu rozumie a pride nam tu oznamovat co je ako a ako to komu nejde a ako to ma byt.

Reagovat
SunFells

Reagovat
liquicitizen

klasika

Reagovat
bbbauch

Kdyby zapas, po polocase ma jasno

Reagovat
blaugrana

Kde konkrétne píšem, ako to má byť?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

no a teraz su na vine hraci ktory nevedia kombinovat alebo Pepek, ktory nevie spravne vyuzit material co ma?

Reagovat
smazaný uživatel

Když se koukám na opakovačku té penalty, tak byla sice hooodně přísná, na druhou stranu Sterling ani vteřinu neměl v úmyslu hrát míč. Dvakrát strkáním vychyloval Shawcrosse a soustředil se výhradně na hráče. Jen by mě zajímalo, jestli takhle posoudí podobné situace i nadále.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, Dean Arnautovič tam sejme Zabaletu k zemi jak na hokeji a on pískne přímák pro Stoke

Reagovat
Coutinho10

#LFC team v @BurnleyOfficial: Mignolet, Clyne, Lovren, Klavan, Milner, Henderson, Wijnaldum, Lallana, Firmino, Coutinho, Sturridge #BFCvLFC

Danny

Reagovat
Coutinho10

#LFC subs: Manninger, Can, Origi, Matip, Moreno, Stewart, Grujic #BFCvLFC

Moreno na lavce

Reagovat
vladis271

ale prečo nehrá Can?

Reagovat
Coutinho10

taky nevim...ale nemel by to bejt problem

Reagovat
nani92

chudák Oliver

Reagovat
smazaný uživatel

:/

Reagovat
Coutinho10

koho bys tam chtel spis ? Origiho nebo Cana

Reagovat
smazaný uživatel

Can / Grujic pred zapasom. A po zapase este aj Origi (by bodol).

Reagovat
Coutinho10

j horsi by to urcite nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli dát lepší zápas na Super Sunday. Chápu, že tam je West Ham a Arsenal - Leicester si vybrala BT, ale stejně šlo vybrat lépe.

Reagovat
SunFells

Spurs XI: Vorm, Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Lamela, Dier, Wanyama, Eriksen; Janssen, Kane

Watford FC ‏@WatfordFC 4m4 minutes ago

#watfordfc line-up v @ChelseaFC: Gomes (GK); Cathcart, Prödl, Britos; Amrabat, Behrami, Capoue, Guedioura, Holebas; Deeney (c), Ighalo.

Chelsea team v Watford: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Kante; Pedro, Oscar, Matic, Hazard; Diego Costa. #CFC

West Brom XI: Foster; Dawson, McAuley, Olsson, Evans; Phillips, Yacob, Fletcher, Gardner; Berahino, Rondon

Liverpool XI: Mignolet, Clyne, Lovren, Klavan, Milner, Henderson, Wijnaldum, Lallana, Firmino, Sturridge, Coutinho

Reagovat
SunFells

Crystal Palace XI: Hennessey; Ward, Dann, Delaney, Souare; Puncheon, Ledley; Townsend, Lee, Zaha; Wickham.

Everton

https://pbs.twimg.com/media/CqTeq8IWAAAna6e.jpg

Reagovat
SunFells

Ta záloha Crystal Palace je teda dost divná.

Reagovat
Hokaido

Zase Wayne

Reagovat
smazaný uživatel

Mandanda prý ještě není fit.

Reagovat
Usty

Ten Matić furt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Willian byl tak špatnej?

Reagovat
Whitemedia

Zraněný.

Reagovat
Maresma

Má menší zranění

Reagovat
SunFells

Swansea XI: Fabianski, Naughton, Fernandez, Amat, Kingsley, Routledge, Cork, Fer, Sigurdsson, Llorente, Barrow

Reagovat
SunFells

Hull XI: Jakupovic, Elmohamady, Livermore, Davies, Robertson, Snodgrass, Huddlestone, Meyler, Clucas, Diomande; Hernandez

Reagovat
Coutinho10

proc nehraje Alli...to je tak spatnej ?

Reagovat
SunFells

Burnley XI: Heaton, Lowton, Keane, Mee, Ward, Arfield, Defour, Marney, Boyd, Vokes, Gray

Reagovat
smazaný uživatel

442

Reagovat
SunFells

A co když bude Kane na 10?

Reagovat
9augi9

Milner na LB, zasa, ale horší ako Moreno nebude...

Reagovat
Error

NateDogg na lavce, Cuadrado na odchodu.

Reagovat
Busby babes

BTW Bortwick Jackson prej na hostovacku do Wolves.

Reagovat
Swarley

Reagovat
aimar21

Ten Sterlign to je strasny hrac pre city... Keby mali na krydle niekoho kto vie nieco vymysliet tak by to vyzeralo inak.

Reagovat
Maresma

Tolik k tomu, jak Klopp věří Morenovi..

Reagovat
vladis271

ale bojím sa toho zápasu s Milnerom menej.

Reagovat
Swarley

Reagovat
diastan

Strašný 2. poločas od nás, ale

Reagovat
Nikikrew

Zapnite si RTVS/ CT, ide stvorkajak

Reagovat
aimar21

Reagovat
aimar21

krasne

Reagovat
Swarley

pěkný souboj

Reagovat
Nikikrew

tesnotka teda . Cakal som ze uz to nedotiahneme ale dali sme to. Kurz 1,4 zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

tak si s tím pakuj na eurostvorkajak.cz, tady se řeší fotbal

Reagovat
Mastný Chobot

drž piču, ty kokot

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Mastný Chobot

sa mu len miňonky roztopili vo vrecku určite

Reagovat
Hokaido

Možná mu prasknul pytlíček s banánovým smoothie.

Reagovat
smazaný uživatel

Me by zajímalo proc každej Slovák mluví tak sproste Co vas tam učí v ty republice to je sama pic.. Kokot zkuste se vyjadřovat jako lidi a ne jak vidlaci

Reagovat
Mastný Chobot

zavri chrapu, turbokokot český vypatlaný

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si strašná hysterka Delas jim akorad ustudu

Reagovat
Mastný Chobot

ťa mal tatko utreť do sandálov

Reagovat
I am Mancunian

*ponožiek v sandáloch

Reagovat
vladis271

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

povie prislusnik naroda kde su vole a pico pouzivane namiesto ciarok

Reagovat
smazaný uživatel

Vole neni sproste slovo A kdo nadává i od nás tak to sou zoufalci stejne jako ten pripad Proste diskuze se dají vest i inteligentne Tyhle hrdinové z dívčích romanu kteří by ti to stejne nikdy nerekli do oci jsou nej

Reagovat
Mindas

Si pletes Slezsko se zbytkem republiky.

Reagovat
smazaný uživatel

šetři se na zápas arseanalu

Reagovat
Swarley

mám pocit, že hráči Stoke jsou fyzicky v hajzlu

Reagovat
diastan

NOooooooootooo

Reagovat
blaugrana

Toure ešte nie je plne fit, či aj toho Pep odstrelil? Veď to je ich najlepší záložník.

Reagovat
diastan

Prd nemá na to už, obzvlášť na to co chce Pep

Reagovat
SunFells

Je to líný tlustoprdelník.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
Heisenberg

Do Pepova stylu je jeho workrate ideální, taky se divím, že nehraje. Pohyb a Toure jsou synonyma.

Reagovat
frank

Jeden z nejpracovitějších a nejtýmovějších hráčů PL.

Reagovat
lucius6

Neni to nejlepší záložník City, nechápu, jak tohle může někdo říct, on vydrží naplno odehrát tak 20 minut a pak už po hřišti jen chodí a hraje to na to, že občas dá nějakej hezkej gól, ale to prostě už nestačí.

Reagovat
fenixLFC

len ma pep gule kopnut ho konecne do riti

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hokaido

Reagovat
liquicitizen

kedy si videl hrať Toureho naposledy ?

Reagovat
Coutinho10

Ihenacho hezjy nesobecky

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Ten Iheanacho je kúzelný. Vždy dá gól, alebo naň nahrá, keď sa dostane na pľac.

Reagovat
Cobra

Jakou kravatu na Sterlinga

Reagovat
nani92

K4

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Darren Fletcher

0.132sec

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

kkt jasne vidí, že máme striebro a kričí, že s najväčšou pravdepodobnosťou bude bronzová. Od začiatku pretekov si mýlil 6. dráhu s 3. to je strašný amaterizmus.

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
nani92

však pred koncom sme boli tretí..uplne na konci ich obehli

Reagovat
Darren Fletcher

plietol to od zaciatku, podla mna ho mylil zaber, ktory ak je spredu alebo zozadu, tak skresluje, treba pozerat na tie bojky kto je pri nich skor

a na zaciatku si mylil 3 a 6 drahu ale tam sa pri 250m spamatal

Reagovat
nani92

to či sa mýlil neviem, velmi som ho nepočuval..ale na konci to fakt na to 3.miesto celkom vyzeralo, takže až tak mimo nebol

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
vladis271

ale on to vravel už pri dobiehaní do cieľa v momente ked sme boli pred Čechmi.

Na začiatku závodu sme vyštartovali na druhom mieste za Nemcami a on vravel, že ideme zatiaľ na 4. mieste, pričom to zmenil až po prvom medzičase. Celý čas sme boli 2. mimo krátkeho okamiho v poslednej štvrtine ked nás na chvíľku Češi predbehli.

Reagovat
Heisenberg

Říše, Tiso, protektorát na stupních, tak to má bejt.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Ligter

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
celeb

Reagovat
diastan

To je fakt borec

Reagovat
fenixLFC

shawcross a iheanacho nesebecky

Reagovat
Coutinho10

Sterling taky umi prihrat na gol

Reagovat
Cobra

Iheanacho fantasticky

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lucius6

Kelechi to hezky nechal projít, je vidět, že má velkej přehled, Raheem taky hezky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pep s City zatim nejhezci fotbal v PL

Reagovat
vladis271

no, kjonečne nie je tá tabuľka tak škaredá.

Reagovat
Swarley

počkej ale, však Pepek se ale neprosadí, ne?

Reagovat
vladis271

No byť na prvom mieste po 2 kolách v ktorých chytal Cabalerro, to je ťažká rana do tej mojej predikcie.

Reagovat
Swarley

však ke konci ligy budeš zase fanda City, vy už se spolu nějak domluvíte

Reagovat
blade115

To radši účka než Guardiola.

Reagovat
Darren Fletcher

Valencia vo FUT nie je ako bek alebo iba nie je na trhu?

Reagovat
Darren Fletcher

RM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitoAFC

The ironic part about Arsenal's search for finding a replacement for Per Mertesacker is that it is being done at Per's pace.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hokaido

Deulofeu dá gol - 4,20. Tutáč.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vrabejka

Preview 2.kola

Burnley - Liverpool FC

The Reds zvládli těžký zápas na Emirates a dostali se na špici tabulky. Teď je čeká venkovní zápas s Burnley, kde budou jasnými favority a 3 body se očekávají.

Duel s Burnley se sice původně měl odehrát na Anfieldu, kvůli jeho rekonstrukci se kluby dohodly na prohození pořadatelství a můžeme se tak těšit na atmosféru Turf Moor.

Ale hned duel s Gunners ukázal naše zbraně a naše nedostatky:

Ukázal naši top ofenzívu, se kterou bude mít každý tým problém.

Coutinho, Firmino, Mané. Navíc na hrotě můžou řádit Sturridge, Origi.

Ale naše problémy budou spíše v defenzivě. Alberto Moreno potřebuje se zvednout. A je dost možné že bude dnes sedět.

Klopp se vyjádřil, že nové LB kupovat nebude. Takže Morenovi ještě v razantní progres věří. Přesto doufám, že dnes bude Moreno sedět.

Sadio Mané si bohužel v tréninku poranil rameno a dnes bude svému týmu chybět. Na Spurs už by ale měl být ready.

Zranění:

Gomez, Lucas, Sakho, Karius, Ojo, Mané.

Zajímavosti:

- Na Turf Moor to v sobotu odpoledne bude 99 vzájemný zápas obou týmů.

- Liverpool prohrál naposledy s Burnley na jejich stadionu v lednu 2005, v 3. kole FA Cupu (0: 1).

- V prosinci 1964 a 1969 se zrodily v Burnley dosud nejvyšší výhry LFC (5: 1).

- V posledných šiestich ligových zápasoch pod vedením rozhodcu Lee Masona Liverpool vždy zvíťazil.

Pravděpodobné sestavy:

Mignolet, Clyne, Matip, Lovren, Milner, Henderson, Wijnaldum, Lallana, Firmino, Coutinho, Sturridge.

Tip 0-4 - Coutinho, Firmino, Sturridge, Matip.

Slovo na závěr:

Výhra na Emirates byla sice krásná. Ale o dost důležitější bude tu výhru potvrdit s Burnley. Kvalita kádru je konečně vysoká tak by podobné výkony jako loni hrozit neměli.

Čekám velké rodeo naši superofenzivy a naši vysokou výhru. Ale hlavní je výhra.

Reagovat
off-olda

Čekám velké rodeo naši superofenzivy a naši vysokou výhru.

Reagovat
Heisenberg

Daří sa?

Reagovat
pingla

tip 0-4

Reagovat
Mastný Chobot

Fú, čo pozerať... Tottenham asi vyhrá, takže to nechcem vidieť, Swansea už nuda, Everton detto, Chelsea to bude mať asi tiež ľahké, to už vôbec nechcem vidieť, takže asi Liverpool (?) #yolo

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Mátě někdo stream na Chelsea funkční?

Reagovat
off-olda
Reagovat
vrabejka

dik za stream na liverpool :D

Reagovat
off-olda

Však je tam normálně Chelsea... o.O

Reagovat
smazaný uživatel

Ta díra na WHL je fakt úžasná.

Reagovat
Hokaido

Kdy se Lloris vrátí?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

po repre pauze

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
icemike

Reagovat
Swarley

Vorm není Hugo, ale nemusíš se hned chovat jak hovado

Reagovat
vladis271

stream na náš z

Reagovat
vladis271

možem jebat idem to kukať na digi

Reagovat
Swarley

pěkná otočka

Reagovat
Coutinho10

twla..zase krmime ty trpasliky

Reagovat
smazaný uživatel

Clyne s Lovrenem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

loool

Reagovat
vrabejka

Vole Lovren zase v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Bony už je totálně zazděnej v City?

Reagovat
smazaný uživatel

S největší pravděpodobností. Jednička je Kun, dvojka Kelechi.

Reagovat
Busby babes

Gary Lineker ‏@GaryLineker 14 sek.před 14 sekundami Zobrazit překlad

Voles scores an early cracker against Liverpool. No blame whatsoever to Moreno.

Reagovat
fenixLFC

clyne

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoooooooooooool

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Mastný Chobot

obrana Liverpoolu asi robí dnes predskokana galapredstaveniu tej arsenalskej o pol siedmej

Reagovat
Swarley

Sergio Aguero now has the same number of Premier League goals as Didier Drogba.

He's played 102 games less.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Whitemedia

Tak Didi si šetřil branky na silnější týmy a samozřejmě taky na finále

Reagovat
Mindas

Zrovna Kun nemel nikdy problemy davat branky i tymum ze spicky.

Reagovat
Mastný Chobot

Lallanka <33

Reagovat
nani92

tak ten titul až o rok či ako?

Reagovat
Mastný Chobot

vyhrajú dva zápasy a už sú zas majstri sveta aj tuto s Yusufom pridrbaným

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fanusikova United nemozu podpichovat, lebo toto od Naniho je iba ciste podpichnutie, lebo je to na vysmech a majstri sveta, ale ostatni mozu.

Reagovat
nani92

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
nani92

a oni po jednom vyhranom zápase proti dorastencom mohli byť majstri sveta?

Reagovat
Mastný Chobot

a ja nemožem podpichovať teba a Yusufa pridrbaného?

Reagovat
nani92

a to je ten Ibrahim Zlatanovič či kto? lebo teraz k nám prišlo mnoho neznámych nickov čo tak pozerám

Reagovat
Mastný Chobot

jo, šak to je taký váš nezvládajko

Reagovat
nani92

to je mrázik, ale ten nezvláda úspech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Next year

Reagovat
smazaný uživatel

Ouuu Loserpool kandiduje na nejhorší obranu ligy Speciálně pro slovensky Loserpooli to je karma

Reagovat
I am Mancunian

At Spurs where I've just seen a man drop his sunglasses in the urinal and put them straight back on his face. It's not even that sunny.

Reagovat
Zaschrona

Ok, standardni situace porad zasadni problem...

Reagovat
Hokaido

A já to v Daily fantasy postavil na obraně Evertonu. Myslel jsem, že tu obranu Koeman zlepší hned.

Reagovat
Zaschrona

Ve hre to vypada lip, ale standardky porad stejna bida, neuhlidany, soft defending.

Reagovat
Hokaido

Tak loňskej Eden je snad definitivně zapomenutej. Vypadá opě skvěle.

Obrana vypadá trochu chaoticky zatím, tak snad se to uklidní. A je zajímavý, že skoro vůbec nepresujem. Proti WHU to bylo úplně něco jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je příšerný v mezihře.

Reagovat
fenixLFC

okej, co sa tyka milnerovych rohov...vsetko pri starom

Reagovat
liquicitizen

tá práva strana

Reagovat
fenixLFC

hrame strasne lahkovazne a nezodpovedne

Reagovat
off-olda

Proti WHU jim to tedy běhalo jinak...

Reagovat
vladis271

tá obrana nemá úroveň

Reagovat
nani92

Coutinho to bude teraz skúšať z každej pozície

Reagovat
Coutinho10

je potreba to zkouset bez strel goly nepadaj

Reagovat
Mastný Chobot

Firmino je najhoršia lezba, ktorá kedy hrala v PL

Reagovat
smazaný uživatel

rosický

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tos uz prehnal....

Reagovat
smazaný uživatel

To co se mi na Chelsea líbilo v prvním zápase dnes jako by nebylo. A Pedro hrající od začátku je úplně na hovno. Jediný co umí dělat, je běhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam ten Cahill kurva dělá.

Reagovat
Usty

Zachraňuje nás před gólem Ighala?

Reagovat
Coutinho10

twl bez karty ?

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum to bude zase pruser

Reagovat
Mastný Chobot

wow, to je strašný futbal Lallanka sa vydrbe na lopte, Sturridge prepustí nikomu, Milner robí kľučky do hráča, Wijnaldum si to hodí rovno do protihráča, Firmino nevie nahrať na 5m...

Reagovat
Mastný Chobot

každopádne ale, Lallanka jediný, ktorý za niečo stojí a vidno, že mu chutí futbal

Reagovat
Swarley

a ty jsi nějak ukecanej, se chceš dostat do té kktské tabulky, či?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Wat

Strašná hra v ofenzivní třetině, přitom to je tak jednoduchý, piči Gray...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ty hovado . Jak by som ti doprial v Arsenale Lallanu, Balotelliho a Bentekeho.

Reagovat
SunFells

Máme Walcotta, Chamberse a Sanoga

Reagovat
Cobra

Soldado, jsi to ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Tottenhame spievajú hymnu Payeta?

Reagovat
Hokaido

Hymnu Payeta

Reagovat
Zaschrona

Koeman neceka se stridanim do polocasu, Deulofeu s Mirallasem dneska tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

Can a Origi o poločase hrát prosím.

Reagovat
nani92

som rád, že naše jebnuté rohy na krátko po nás prevzal Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Borussia Dortmund z 12/13 sa na tento Liverpool nechytá. Kloppo

Reagovat
Swarley

krásnej brejk

Reagovat
Mastný Chobot

dosť uhaluzený teda, ale jako hej, takéto rýchle góly sú najlepšie

Reagovat
Swarley

jn, docela haluz, jsem myslel, že to tak s přehledem prokličkoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitoAFC

Burnley na titul

Reagovat
Coutinho10

to snad neni mozny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunnersaurus

a s takýmto tímom sme prehrali ....

Reagovat
nani92

keby ste mali normal obranu tak z 3:4 by bolo 3:1, takže pohoda

Reagovat
Mastný Chobot

keby mali oni normal obranu, tak z 3:1 by bolo 0:1

Reagovat
nani92

tak ale oni ju maju v podstate v plnej sile až na Sakha dajme tomu, to že je na piču je iná vec a zas Liverpool ma dobrých hráčov to otvorenej obrany, proti mužstvám ako vy, ale na Burnley a spol. to bude chceiť niečo iné

Reagovat
CR7RONALDO

To len ukazuje na akej úrovni momentálne ste

Reagovat
Mastný Chobot

pod Burnley?

Reagovat
CR7RONALDO

To asi síce nie, ale možno aj áno, uvidí sa v dalších kolách.

Reagovat
Mastný Chobot

zaujímavé

Reagovat
smazaný uživatel

určitě na tvá slova dojde

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SunFells

Úplně na pohodu, zahrát proti větším týmům a projebat s malými je pro Kloppův Liverpool zatím typické.

Reagovat
mickey mouse

to je problém už od dob Rafy

Reagovat
CR7RONALDO

Tá Liverpoolská obrana jak malé deti Ale aj tak Burnley

Reagovat
Zaschrona

Gray ma na mnohem vic nez jen Burnley, skvely hrac

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
smazaný uživatel

Klavan hrá úžasne, dodáva tej obrane taký pokoj a rozvahu.

Reagovat
smazaný uživatel

A Gray vo fante

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, nechcete si tu blbou fantu spamovat do jednoho vlákna? Fakt o ní musí být nablito do 150 samostatných vláken pod každým preview?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie. Fanta is love, fanta is life.

Reagovat
TopinB

A nechceš jít do prdele?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool si jede svou klasiku jako minulou sezonu proti silnym poda super vykon a proti lemram to projede to bude kolem 6 mista.

Reagovat
Mastný Chobot

škoda, že Lallanka nie je viac húževnatý, mohol by byť svetový hráč

Reagovat
smazaný uživatel

No to vůbec.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

Bubble zase do kanala?

Reagovat
Swarley

Coutinho takovou vypálit dneska na Stoke, tak sestřelí toho týpka ze stromu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Ligter

Reagovat
Coutinho10

ve 2. pulce to snad sedne lip

Reagovat
smazaný uživatel

Mne ten Lamela pripadá ako uplne o ničom hráč

Reagovat
off-olda

Ty vole to je nuda...

Reagovat
9augi9

Ja som vedel, že sa nemám tešiť, že to len Arsenal bol tragickejší ako my...

Reagovat
off-olda

Tohle nemohla být malá domů jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Kto je kapitán Liverpoolu? na esporte píšu, že Wijnaldum..

Reagovat
Mastný Chobot

tak im odkáž, že Henderson, nech to znie hocijako smiešne

Reagovat
k0udy

bohužel Henderson, nejhorší kapitán Liverpoolu v historii

Reagovat
smazaný uživatel

Boha Kane

Reagovat
Zaschrona

MIRALLAAAAAAAAS

Reagovat
Coutinho10

ve fante

Reagovat
smazaný uživatel

Ako je možné, že v polčase nevedieme aspoň 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt mě ani nepřekvapuje, že prohráváme. Výsledek z Emirates můžeme směle hodit do koše. Co je nám platný, že 40 minut útočíme, když každá naše akce (vyjma asi dvou) končí před velkým vápnem soupeře. Nejsme schopní nic vymyslet. Všechny naše kombinace jsou pomalý, nebo ten míč držíme zbytečně dlouho...strašný

Reagovat
vladis271

nič sa nezmenilo oproti minulej sezóne. Tímy s ambíciami porážať aj budeme. Manchestery, Arsenaly a Chelsea tam body zbierať budeme ale akonáhle ideme do zatiahnutej obrany konec filma. A tam nás tieto tímy udolajú na protiútokoch lebo už kvadrilión rokov naši manažéri nechápu, že klub nie je len o útoku a posilách doňho, ale na to byť kompetitívny potrebuješ mať veľkých a drahých hráčov aj vzadu. City to pochopili a to sú na vrchole len zlomok času.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Bubble?

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool skvěle potvrdil výsledek z Arsenalu.

Gray skvělý gól

Reagovat
fenixLFC

nie je nic lepsie ked ste brejkovy tim a hrate proti novacikovi dostat gol z prvej akcie uplne sme sa na to vysrali. henderson s clyneom sa predhanaju v tom kto to dosere viacej, obaja su zufali. firmino k nicomu a u wijnalduma si rovnako ako po prestupe a pocas zapasu s arsenalom kaldiem otazku, naco kurnik prisiel? coutinho nepresny a jediny kto maka je lallana a mozno milner. a aj tak su najvtipnejsie tie situacie kedy sa medzi stoperov stiahne henderson (!) aby rozohraval postupne sa az na polku kvôli rozohravke stiahli coutinho firmino aj sturridge...fakt cez prestavku z prvej stiahnut oboch zaloznikov a slahnut tam kludne grujica s emrem...

Reagovat
smazaný uživatel

Copak když se mezi stopery stáhne Henderson, ale když si i Sturridge musí pro míče chodit na půlku, to je fakt vrchol...

Reagovat
Trapper

Chce to Fabregase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Zaschrona

Krasny tymovy gol do satny, moc pekna narazecka, kdyz Kev dostane prostor, tak umi. Ale jinak to je bida, nez tam prisel Lukaku, tak absolutni neefektivita proti tomu propracovanemu Pulisove katenacu - palec pro Koemana ale, neboji se zmenit vcas taktiku, kdyz vidi, ze to postavil blbe a stahne nejhuhe hrajiciho hrace, ktery nenabizi vubec nic... Snad se ted bude hrat trochu lip, WBA krome golu z prvniho rohu nepredvedlo dopredu vubec nic.

Reagovat
Zaschrona

a teda - co je nutne potreba - tvurce hry, idealneji asi i na pozici desitky, Barkley, pokud hraje osmicku, tak vic beha a dre i dozadu, je pak o dost platnejsi pro cely tym...

Reagovat
smazaný uživatel

Nicholas: "Holding who's come in, it took them four weeks to do that deal. Four weeks to do the deal for £2m!" #afc

Abyste to s tim Mustafim vubec stihli Btw. dneska nastupujem ve zlutych dresech

Reagovat
Mastný Chobot

deluded amatéri, no

Reagovat
SunFells

Nicholas je ujebanec.

Reagovat
vrabejka

To že naše obrana v prdeli víme všichni ale že si 2 hráči takto vyškolí 6 našich hráčů to už je vrchol. Milner byl podobně mimo u golu jako Moreno takže je to asi kvůli pokynum Kloppa což taky teda nechápu. Coutinho to zadrbava střelama. otřes.

Snad aspon neschytame debakl.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner byl podobně mimo u golu jako Moreno takže je to asi kvůli pokynum Kloppa což taky teda nechápu.

Reagovat
vrabejka

LB prostě to musí jistit hlavně odzadu a toto Kloppovi neodpustím nevim co s nama chce hrat za superofenzivu bez obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Většina našich golů letos vyplynula hlavně ze špatný hry zálohy. Bez Emreho Cana máme snad nejhorší zálohu v lize. Ať si na LB stoupne třeba Hector skříženej s Ricardem Rodriguezem.

Reagovat
Ligter

to je boží tým ten Watford, i s lavičkou ani jedna národnost nemá dva zástupce

Reagovat
Zaschrona

Pozzovci

Reagovat
Ligter

Udinese je taky dobrý chaos, to je jak summit OSN

Reagovat
smazaný uživatel

snáď spadnú

Reagovat
Pospovič

Směrem dopředu nic, chtělo by to fabregase na plac. Největší úspěšnost přihrávek ma asi Ivanovic ale na hráče Watfordu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ivan zase špatnej, no...

Vystřídal bych i Pedra, ten neudělal snad nic dobře a strašně to brzdí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro není za koho vystřídat.

Reagovat
liquicitizen

za Batshuayia a na dva hroty.

Reagovat
Whitemedia

Pedro, Oscar a Ivan nejhorší v prvním poločase..

Reagovat
fenixLFC

inak zabudol som co znamena milner na bekovi, teda na ihrisku-nula bodov z rohovych kopov fakt vsetko po starom

Reagovat
Swarley

fenixLFC

20.08.2016 12:08

teraz cakam ze od burnley dostaneme 5:0 aby sa tato skvela sprava vyvazila a zas sme boli za najvacsich tupcov

Reagovat
fenixLFC

ja viem, ved to nemohlo nikoho ani prekvapit preboha

Reagovat
SunFells

Live je má na lopatkách

Reagovat
10

Sledovat Milnera na LB je snad ještě horší, než tam sledovat Morena jeho šílený technický nedostatky na beku přes nohu vyniknou jako nikde jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz clovek vidi obranu Liverpoolu, tak mu Chambers s Gabrielem neprijdou zas tak spatni

Reagovat
smazaný uživatel

Ouuu Loserpool next year please

Reagovat
smazaný uživatel

Ta neschopnost Liverpoolu přivést na levýho beka fotbalistu je fakt neskuetčně komická.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně pro zavzpomínání na staré časy.....

https://vimeo.com/92846254

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nemusím otvírat a vím co to je.

Reagovat
Rarášek

to je skvělý prostě

Reagovat
FUnk

Reagovat
lofin9

legendárne

Reagovat
fenixLFC

keby len laveho beka, ale aj normálneho zaloznika....pretoze wijnaldum nim proste nie je

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš přivést pořádnýho středního záložníka, kterej je schopnej se otočit s míčem a rozehrát.

Reagovat
smazaný uživatel

A neuvažovalo se třeba o hře s Matipem a Canem v tý středový dvojici a tím silným triem nad nima? Nebo by to takhle fungovat nemohlo?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevieme, polial to Klopp neskusi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proto mě právě překvapuje, že podle vás potřebujete víc záložníka než normálního beka

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím. S Matipem se podle mě 100% počítalo na stopera. Spíš nechápu, že ted třeba nenastoupí aspon Grujic, když Emre ještě není úplně fit.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool takticky polocas na 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp co si sluboval od takto zlozenej zalohy, to nebude fungovat, to predsa ani nemoze fungovat, je to strasne.

Reagovat
Zaschrona

Stekelenburg

Reagovat
smazaný uživatel

Capoue vo fante na lavičke, fuck my life.

Reagovat
CR7RONALDO

Chelsea Ešte Tottenham dostať gol a je to

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jako Ivanovič byl

Reagovat
blade115

Hlídal Cahillova hráče...

Reagovat
icemike

Tam to zapinkal asi pedro

Reagovat
HalaMadrid_Flx

To je v prdeli

Reagovat
vilp

Chelsea má strašně slaboučkou zálohu na míči.

Reagovat
Pospovič

Pěkné Ivan

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz neviem v com to je. Vysvetlite mi niekto, preco kazdemu manazerovi len a len v Liverpoole zacne jebat s prepacenim. Za tie 'FIFA - hurafutbal zostavy' si Klopp zalsuzi prefackat a teraz to nechapte, ze ho neznasam alebo co. Mam ho rad, ale tie zostavy nechapem a vytacaju ma. Klopp - .

Reagovat
smazaný uživatel

Kloppo má predsa rád heavy metal

Reagovat
SunFells

Vítězná se nemění

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno, Mane.

Reagovat
SunFells

Zásahy zranění

Reagovat
smazaný uživatel

S takou sračkou čo máte v tíme by nevyhral nikto ...bez srandy, fakt

Reagovat
Whitemedia

Jak mohl Hazard nechat protihráče takhle odcentrovat?

Reagovat
off-olda

Proč nevystřídá?

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Zaschrona

Mirallas super, takhle nepresoval jeste nikdy

Reagovat
Zaschrona

BARRYYYYYYYYYYYY standardky oleeee

Reagovat
Swarley

centry z křídel a Benteke nikde

Reagovat
k0udy

Klopp na co ty vole čeká? Je slepý a nevidí, že hrajeme jak tragédi?

Reagovat
Tolstobik

5. kolona vole

Reagovat
nani92

už aj Conte hype spľaskne..nakoniec to fakt bude Pep vs Jose liga

Reagovat
SunFells

Grujic in

Reagovat
Whitemedia

Tak co na dnešní zápas říká GarweL?

Reagovat
vladis271

Ten pridr..ný klubový Goebells písal, že Klopp dostane 200 milionov na prestupy. Predaj Bentekeho sme vlastne na nule nie? To mi chcete povedať, že ktorýkolvek príčetný manažér by išiel do sezóny s duom Moreno Milner na LB?

Ja som nebol ani ďaleka spokojný s našim obrannou fázou zálohy, ale to sme priviedli Wijnalduma len preto aby si mohol sadnúť jediný záložník ktorý ked sa dobre vyspal dokázal udržať pre nás stred pola?

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

tým som chcel naznačiť, že to o 200 mega na prestupy bola len dymová clona nie, že Klopp je nepríčetný, ale ja ťa chápem zayo, vyhrali ste 2 zápasy a už ti jebe.

Reagovat
nani92

tak ste nemali 200,ale 100, aj keby ste mali 50, tak to že ste mužstvo neposíli ide na jeho tričko..a zostava tiež

Reagovat
I am Mancunian

smokescreen

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

spravili si z klubu dojnú kravu.

Reagovat
Trapper

Costa

Reagovat
Usty

Costa rudá.

Reagovat
Swarley

co zase vymyslel?

Reagovat
Whitemedia

Měl žlutou za nesportovní chování a pak si ještě hezky zasimuloval

Reagovat
Swarley

takže klasika

Reagovat
Whitemedia

je to dement no..

Reagovat
Whitemedia

Doufám, že pak zase po zápase bude brečet, jak proti němu rozhodčí jdou..

Reagovat
Swarley

jo no, ten už asi jinej nebude

Reagovat
SunFells

To by musel zabít chlapa.

Reagovat
Tolstobik

Klopp ......to zacina rychle - a to zapas jeste ani neskoncil

Reagovat
off-olda

Conte kurva Střídej!

Reagovat
Whitemedia

Costa

Reagovat
off-olda

Ty vole Moses.

Reagovat
Heisenberg

Janssen

Reagovat
nani92

a Coutinho klasicka slabota po dobrom výkonie, nie?

Reagovat
Ligter

Liverpool jak namalovaný, to je fakt tak smutný vidět tak nekreativní hru

Reagovat
smazaný uživatel

Janssen nieeee, nový Soldado.

Reagovat
terry

Pedro ukázal, proč by měl zůstat a dostávat šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Usty

A proč že to?

Reagovat
masly008

jamssen

Reagovat
masly008

*janssen

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, úplně jasná penalta od Holebase.....

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo to byl Cathcart?

Reagovat
terry

Kompenzace za Costu.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl dive? Aha. Já mám ruskej stream.

Reagovat
terry

To byl dive, kterej byl vidět z vesmíru. Jenom rozhodčí se nad ním (nesmyslně) slitoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ivanovič je fakt čurák

Reagovat
Zaschrona

Tohle musi byt gol, Barkley. Bolasie pekne.

Reagovat
off-olda

Bača

Reagovat
Nikikrew

Zostavu som trafil, akurat Joel ani na lavicke , to znamena ze ide na hostovanie pocitam. Wenger ty si fakt troll niekedy

Reagovat
Trapper

Už tam měl bejt Fabregas.

Reagovat
Trapper

Už tam měl bejt Fabregas.

Reagovat
smazaný uživatel

Morenooo

Reagovat
CR7RONALDO

Moreno vás spasí

Reagovat
off-olda

Fabregas v 80' nás vytrhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vytrhnul.

Reagovat
Swarley

takovýhle mám nejradši, fakt že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Fakt vytrhnul

Reagovat
off-olda

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
liquicitizen

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Hokaido

BAČAAAA

Reagovat
Trapper

Batshuayiiii

Reagovat
SunFells

Holding místo Chamberse, Xhaka s Cazorlou v záloze, dobrá sestavička

Reagovat
vitoAFC

Reagovat
Heisenberg

Hull jde fakt na titul

Reagovat
Whitemedia

MICHYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

BATMAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CR7RONALDO

To je len otázka času, kedy dá Burnley z protiútoku další

Reagovat
off-olda

Bačááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
TopinB

FANTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
blade115

Michyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si měl Gomes pohlídat.

Reagovat
nani92

radšej tam dajú kriket namiesto Liverpoolu

Reagovat
SunFells

Radši ti tam dají kriket namísto fotbalu, zajo.

Reagovat
nani92

radšej sem hod zostavičku a nie nejaké útržky, erik.

Reagovat
SunFells

Arsenal Team: Cech; Bellerin, Holding, Koscielny, Monreal; Xhaka, Coquelin; Walcott, Cazorla, Oxlade-Chamberlain; Sanchez.

https://pbs.twimg.com/media/CqUBhpuXgAA83eb.jpg

No prosím

Reagovat
Swarley

a celý zápas jim tam bude Coutinho do toho kopat balony

Reagovat
Whitemedia

Costa zabil Capoueho?

Reagovat
smazaný uživatel

Victor

Reagovat
smazaný uživatel

Teď by měl dát Mazzarimu ten vítězný gól Ivanovič. To by byl styl.

Reagovat
Cobra

Viktoooooooooooooooooooooooor

Reagovat
smazaný uživatel

Kane je extratřída, no.

Reagovat
Hokaido

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

♥♥♥

Reagovat
liquicitizen

costaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
vilp

Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

Palace na sestup

Reagovat
Trapper

Costaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Fabregas král

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Yessssssssssssss

Reagovat
nani92

Fabregas

Reagovat
TopinB

Reagovat
Whitemedia

CESC JE BŮH

Reagovat
smazaný uživatel

Nemal byť Costa už náhodou vonku? Zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Za co?

Reagovat
smazaný uživatel

Mal žltú a simuloval

Reagovat
Whitemedia

měl no

Reagovat
dT27

cesc

Reagovat
CR7RONALDO

To Chelsea stále vyhráva len vdaka golom na konci

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
TopinB

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
off-olda

Ježiši kriste Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
I am Mancunian

gomes je naslabsia jednotka v pl

Reagovat
vladis271

neplač

Reagovat
I am Mancunian

nas nemusi chelsea zaujimat a

Reagovat
vladis271

konečne mufan čo vidí, že o titul si to rozdá len City s CFC.

Reagovat
I am Mancunian

vacsiu picovinu si nemohol vymyslet

Reagovat
vladis271

mohol, ale to by som sa musel pozhovárať s tvojimi rodičmi. Tí majú s niečím takým skúsenosti.

Reagovat
I am Mancunian

pravda, otec fandi liverpoolu

Reagovat
bbbauch

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

rekt

Reagovat
blade115

Diegoooooooooooooooooo

Reagovat
blade115

Tyhle závěry mě baví snad ještě víc než 3:0 zápasy...

Reagovat
icemike

Dej pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pas od Fabregase <3.

Reagovat
Side

Gomez

Reagovat
CR7RONALDO

A ešte k tomu akurát Costa, čo mal byť už dávno vylúčený a to isté aj minulé kolo

Reagovat
TopinB

Reagovat
pepinho2

Reagovat
frank

Reagovat
icka

Reagovat
Whitemedia

Costa druhý vítězný gól ve druhém zápase a ani v jednom neměl dohrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Hateři se poserou..

Reagovat
Zaschrona

Holgate jednoznacne lepsi volba na pravem beku nez McCarthy. Skvely vykon.

Reagovat
Hokaido

Vydra na hřišti

Reagovat
off-olda

Ty vole Vydra.

Reagovat
Nikikrew

Costa druhykrat vitazny gol, pritom opat nemal byt na ihrisku. Wau

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole vy byste mu dávali žlutou i za t že nastoupí :D Dneska nebylo za co druhá žlutá.

Reagovat
Whitemedia

a co ta simulace? Jasně měl být venku..

Reagovat
Whitemedia

Teda jako neviděl jsem, za co dostal tu první žlutou, jen vím, že na livesportu píšou o nesportovním chování.. ale ta simulace byla opravdu vidět až z vesmíru a měla přijít karta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně rozhodně venku být neměl. Tyhle vaše jednoznačný soudy miluji. Rozhodčí byl relativně blízko a prostě to pustil. První zápas dohrát ale neměl.

Reagovat
Whitemedia

No však rozhodčí udělal chybu, ale venku být měl.

Reagovat
Nikikrew

Na ten zapas som sa nedival, iba som prepol z Liverpoolu nakolko tam to je rozhodnute. Iba som pocul to co hovorili komentatori navyse som tu postrehol aj nejake komenty ze mal mat Costa opat cervenu.

Reagovat
Tolstobik

Ja bych mu daval zlutou uz jen za ksicht

Reagovat
smazaný uživatel

Cry me a river.

Reagovat
Nikikrew

heh ty si nemohol chybat. Z toho som uz davno vyrastol

Reagovat
Mastný Chobot

z Timberlakea? z neho sa nedá vyrásť, doňho sa dá len dorásť

https://www.youtube.com/watch?v=KReoTOZK9W8

Reagovat
smazaný uživatel

Super klip.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Error

Lol, kde to má nějaký views? Tyhlety undergroundy...

Reagovat
Zaschrona

Lukaku Bolasie dneska uz mel mit dve asistence...

Reagovat
Swarley

Clyne má dneska takový morenovský zápas, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Edenku, nepřitěžuj mojí fantě.

Reagovat
Mastný Chobot

AFC's The Walking Red (Xhaka, Coq) dnes spolu v základe, Holding uprednostnený pred Chambersom a Theo pred Wilsherom. Bude sranda, ale dá sa vyhrať.

Reagovat
Hachim Mastour

Ale no, Xhaka bude kreatívny.

Reagovat
smazaný uživatel

Holding ale zaslouzene Mel lepsi pripravu a Chambers z tech dvou bylo vetsi fiasko v prvnim zapase

Reagovat
Mastný Chobot

však áno, ja to nekritizujem

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem myslel, ze se ti to nelibi

Reagovat
Mastný Chobot

zostava je v pohode, len teda nechápem, prečo ak je Kos schopný byť v základe, prečo Giroud a hlavne Mesut nie, resp. ak oni nie sú, tak prečo Kos je. Ak to je urýchlené a riskujeme tým, že sa nám Kos zmrzačí (čo s jeho zdravotnými problémami nie je nereálne) len preto, že Wenger je diletant, čo mesiac nevie kúpiť stopéra a teče mu do bot, tak paráda teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak on ve ctvrtek rikal, ze pokud ma jednoho z nich nechat nastoupit od zacatku, tak Koscielneho. A pak dodal, ze to je risk

Reagovat
liquicitizen

Batshuayi parádny dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt bych nečekal, že zrovna Hull bude mít po dvou kolech 6 bodů. Neuvěřitelný.

Reagovat
TopinB

Titul

Reagovat
smazaný uživatel

Poor man Leicester.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
off-olda

Bača

Reagovat
smazaný uživatel

Bats je boží.

Reagovat
smazaný uživatel

Krása.

Reagovat
Zaschrona

Never felt more like singin' the Blues, when Everton win and Liverpool lose, ohhhh Everton, you got me singin' the Blues...

Reagovat
smazaný uživatel

Klavan dneska dobrej, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal boss Arsene Wenger: I knew Aaron Ramsey was injured at half tim.

Kokotko leta, neskutecne

Reagovat
Nikikrew

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

To isté ako s Alexisom a Cazorlom.Len Alexis bol zranený už pred zápasom.

Reagovat
Talker

Conte skvělej. Po prvním golu místo křepčení, že jsme dali gol řval na hráče, ať se vrátí, že chce ty body 3. Opět změnil systém, kompletně to prostřídal - a světe div se, opět to přineslo 3 body. A pak když se soupeř snažil o vyrovnání, tak my se snažili o třetí gol, místo, abychom betonovali vápno a nakonec získali jen jeden.

Reagovat
vladis271

tak, konečne máte trénera a nie klauna, ktorého musíte nahrádzať po druhej sezóne.

Reagovat
icemike

ale mohl střídat trochu dřív po tom gole Watfordu

Reagovat
Le Gunner

Má někdo prosím odkaz na koukatelný stream?

Reagovat
Trand
Reagovat
Le Gunner

Dííkeeec!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo heslo na blabseal.com/frodo?

Reagovat
m.sali

tam je olympiáda

Reagovat
smazaný uživatel

ok a jaky ze je to heslo?

Reagovat
Mastný Chobot

wow, Wright jaký náklad

Reagovat
smazaný uživatel

Coq

Reagovat
tunkic

Může mi někdo říct, jak je do prdele možný, že Walcott hraje zase základ??!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud bude dávat aspoň gól za zápas tak není problém

Reagovat
Mastný Chobot

lebo dáva góly... spokojný?

Reagovat
Manik...

Koukám, že Arsenal hrota vyřešil tak nějak po svém ... Šoupnul se tam Alexis

Reagovat
SunFells

Liverpool to tak jednou taky řešil. Teď ten borec produktivitou zastiňuje Messiho s Neymarem v Barceloně.

Reagovat
Mastný Chobot

Hector skaziť tak jednoduchú asistenciu

Reagovat
Heisenberg

Náběhy Fea zprava

Reagovat
Trand

Reagovat
Mastný Chobot

už nikdy nikde inde ako na RW

Reagovat
SunFells

A ani doleva ať nechodí.

Reagovat
Mastný Chobot

však hlavne tam nech nechodí... na hrote to až tak tragické ako naľavo nebolo

Reagovat
Heisenberg

Xhaka

Reagovat
Trand

Xhaka

Reagovat
Mastný Chobot

my budeme dohrávať v 9

Reagovat
smazaný uživatel

Flaminiho duše žije v Coqovi

Reagovat
Trand

Škoda, že si spolu nikdy nezahrála trojka Xhaka, Coq, Flamini.

Reagovat
smazaný uživatel

to by mohli dělat trojí sáně jako na olympiádě

Reagovat
Mastný Chobot

Ox schopnosti sú tam, len to dať dokopy a robiť konzistentne

Reagovat
Nikikrew

Vardy prebrusi Monreala a este mu potom povie nieco stiplave, Coq si zastal spoluhraca

Reagovat
SunFells

Pěkně Ox

Reagovat
Mastný Chobot

teraz chvíľami Alexis na AM a Santi na hrote, to áno

Reagovat
Mastný Chobot

tak to by Lloris nemal

Reagovat
SunFells

Aaa, být tam Lloris, tak je tam.

Reagovat
vitoAFC

my to kombinujem do stran na beky, ale pak si vzpomenem, ze neni vlastne na koho centrovat a tak se to zadrbe... smutny

Reagovat
Le Gunner

Nechápu takový styl zakončení...

Reagovat
Nikikrew

Xhaka vyborny

Reagovat
Mastný Chobot

Kos

Reagovat
smazaný uživatel

super strela xhako, kdyz jsi mel vlevo uplne jasnou ulici na nacha

Reagovat
Le Gunner

Ježiš...

Reagovat
smazaný uživatel

Kos je bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, uz aby byl zdravy 'chaos factor'

Reagovat
Euphael

Uz udelal neco ten kokot co misto profesionalniho fotbalu mel delat atletiku amatersky? Vyjebte toho kokota

Reagovat
masly008

to je nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

nejzajimavejsi z toho zapasu jsou zatim ty reklamy, co jsou tedka...

Reagovat
Hachim Mastour

Alexis proste nemôže hrať na hrote, Xhaka by mal prihrávať viac ako Coquelin a Ox si to zasa dáva.

Reagovat
Hachim Mastour

*Xhaka by mal prihrávať dopredu viac ako Coquelin.

Reagovat
SunFells

Sanogo in

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne se shodnem

Reagovat
vitoAFC

Poločasové shrnutí: Achjo...

Reagovat
Mastný Chobot

Coq - Xhaka je zlá dvojka, nefunguje to, sme nekreatívni. Xhaka sa drží vzadu, s čím nemám problém, diktuje si to zozadu dobre, chytil tempo a hrá fajn, ale Coq sa hrnie dopredu, kde so svojimi schopnosťami nemá vôbec čo ponúknuť a brzdí tým celý tím. Rovnako Alexis na hrote je zlý a zbytočný, on nemôže hrať target mana, on potrebuje dostať loptu a mať čas sa s ňou pohrať, čo v našom systéme na hrote nemá šancu.

Čo najrýchlejšie Coq dolu a Jack/Elneny hore. Giroud by bol asi risk, ale bez neho na hrote sme zúfalí. Kos najlepší hráč na ihrisku, Nacho a Ox tiež obstojní.

Reagovat
masly008

no nacho mi zase tak dobrý nepřijde.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Čo najrýchlejšie bohužel znamená v 65. minutě, pokud se nikdo nezraní.

Reagovat
Mastný Chobot

jo, jo, ale Coq dnes nedohrá tak či tak snáď si to Wengele uvedomí skôr než Clattenburg

Reagovat
Heisenberg

Dneska rozehrávka dobrá, Lesta nám svojí pasivitou umožňuje rozehrát. Čtyřka vepředu si pěkně mění posty, ale moc často nastává situace, že jeden z nich jde do 2/3/4 hráčů a nemá komu, ostatní stojí nebo čekají na centr. Coq mi přijde úplně zbytečný, hráči ho do souhry ani moc nepouští, takže se jim tam většinou motá. Radši bych viděl Elnenyho.

Reagovat
Nikikrew

Chvalabohu za polcas lebo uz zacali kusat. Inak si ale myslim ze hrame velmi dobre, najma teda v defenzive, Leicester snad nemal ani jednu poriadnu sancu. Zatial kontrolujeme roh, udavame tempo. Coq musi ist dole a aj cez polcas. Bojim sa, aby nedostal druhu ZK. Xhaka vyborny, Ox to iste. Alexis nemoze hrat na tom hrote. Wallcot dole a hore Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne at nehraje el neny

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu nejaky znalec sopcastu? Proc se ten kanal z niceho nic vypne, kdyz mam celou dobu 97%?

Kdysi to tak nedelalo... Digi ma spustit internetove vysilani, tak snad to bude to same, co ma O2

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, co to tam melouv tom studiu na bt, to nema asistenty, kteri to z jinych uhlu mohli videt?

Reagovat
masly008

ono hlavně nebylo moc co vidět.ani ze zpomalovaček jsme neviděl jak kontakt tak ani že by nebyl.

Reagovat
Mastný Chobot

ten Savage to je taký kokot, že to není možné. V 45. minúte "absolute penalty, no doubt it was a pen" a v 46' "Clattenburg got it absolutely right"

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Čechíno

Reagovat
Mastný Chobot

Čech toto už Vardymu raz spravil

Reagovat
Ligter

tam šel jak strašný kokot

Reagovat
Coutinho10

Cech vs Vardy

Reagovat
Le Gunner

To vypadalo, že ho na té lavičce museli vzbudit, aby se šel rozcvičit...

Reagovat
Trand

Coq pls

Reagovat
Mastný Chobot

čo Coq, ale prečo ho ten dement senilný nedá dolu?

Reagovat
Nikikrew

Daj uz toho Coqa dole omg

Reagovat
Busby babes

to asi mela byt druha zluta, co?

Reagovat
Trand

Mohla být, asi by se nedalo nic namítat. Clattenburg už jí chtěl vytáhnout, ale pak si uvědomil, že už jednu má, tak nic nebylo.

Reagovat
icemike

Lucky boy, celkem jasna

Reagovat
smazaný uživatel

jasná rudá a sbohem

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo fungujici stream ?

Reagovat
smazaný uživatel

Wengele pls Walcott a Coquelin out

Reagovat
SunFells

Proč toho Coquelina nesundá? Šak je jeden zákrok od červené.

Reagovat
Mastný Chobot

podľa mňa jeden zákrok po červenej

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Ten Joel prostě zamrzí. V tomhle je AW fakt retard.

Reagovat
Nikikrew

Theo!

Reagovat
SunFells

bojovník

Reagovat
smazaný uživatel

Už prosím nikdy Alexis na hrotu

Reagovat
Cobra

Podařilo se dnes už Sanchézovi něco?

Reagovat
SunFells

Ne

Reagovat
Swarley

teď to vypadalo, že vyčaroval duhu

Reagovat
Cobra

Reagovat
Gunnersaurus

wenger zasa spí, treba to oživiť a on na to jebe

Reagovat
SunFells

Ať jde do kurev, kurva! Stříííídej

Reagovat
Cobra

Tak a teď začně hrát Lester v 11 lidech

Reagovat
SunFells

Simpson zůstal

Reagovat
Mastný Chobot

ale aj Coq

Reagovat
SunFells

Nedává smysl.

Reagovat
Mastný Chobot

načo by sme my striedali, že?

Reagovat
Trand

Jsem si říkal, že jsem byl s tou 65. minutou optimista.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger veri hracum, ktere dal do zakladni sestavy. Hracum z lavky evidentne ne

Reagovat
Hokaido

Však Arséne přemýšlí, jestli tam pošle Vardyho, Cavaniho, Lacazetta nebo Benzemu.

Reagovat
pepinho2

Vždyť remizujete na půdě vítěze PL

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Musou omg.

Reagovat
Heisenberg

Před sezonou jsem si přál, aby Alexis zkoušel víc zabíhat za obranu, nabízel se, byl aktivnější. Bohužel mi jako falešná devítka přijde ještě strnulejší než dřív a stejně jako loni většina pokusů o kreativitu končí buď v protihráči nebo v autu.

Reagovat
Hachim Mastour

Veď bol osamotený a odrezaný od hry.Falošnú deviatku nehral.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se tam nekdo svlika

Reagovat
SunFells

Vardy je rozbitý.

Reagovat
aimar21

Reagovat
Trand

Coq dohraje

Reagovat
Cobra

Dal bych tipy, v které minutě dostane druhou. 79min

Reagovat
SunFells

Teďka stáhne Coqa se Santim a Alexise tam nechá, už to vidím.

Reagovat
SunFells

Tak ještě líp

Reagovat
Swarley

pán je optimista

Reagovat
Nikikrew

Wenger nehal Coqa na ihrisku?

Reagovat
Mastný Chobot

a Coquelina tam nechá ak toto nie je dôkaz stareckej demencie, tak ja už neviem

Reagovat
smazaný uživatel

On tam toho Coqa nechá?

Reagovat
Amos

Doprdele, co to je za střídání a kde je kurva Joel?

Reagovat
smazaný uživatel

Na ceste do Sportingu

Reagovat
Amos

To je fakt debil ten Wenger, fakt už mě to nebaví a to je teprve druhej zápas sezony, která pro nás bude o hovně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi sam... Wright to s tim NEtesenim na sezonu vystihl, bohuzel. Snad uz je to jeho posledni sezona. kdy nas vede

Reagovat
SunFells

To je taky další kokotina (když už teda jde hostovat), Zelalem si hostoval kdesi v druhé skotské lize a Campbell půjde do Portugalska. Bože.

Reagovat
SunFells

Pro kterou piču s sebou bere Girouda, když ho nehodlá použít?

Reagovat
Mastný Chobot

lebo je to diletant a dement a čím skôr si to priznáme, tým nám to viac energie ušetrí každý jeho krok v poslednej dobe je dementný, zlý, hlúpy, opačný...

Reagovat
SunFells

No vida, ale zase špatně -.-

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Heisenberg

Alexis konečně tam, kde by měl hrát.

Reagovat
Trand

Morgan.

Reagovat
Trand

Theo

Reagovat
Cobra

Tahle se písknout dala

Reagovat
Busby babes

mela.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná

Reagovat
pepinho2

Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

110% penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Co už druhou nepíská

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci nic naznačovat ale Mark pěkně podržel Wengera

Reagovat
Messiáš

Jasná penalta, Clattenburg nejvíc přeceňovaný rozhodčí...

Reagovat
smazaný uživatel

70 minut centrujeme ze strany a kdyz prijde giroud tak hrajem po zemi ...

Reagovat
masly008

Reagovat
Amos

Nuda, bída, šeď, sezona bude o hovně, to víme už teď, když se podíváme na United, City i Chelsea, žádná pořádná TOP posila, prostě všechno špatně. Už potřebujeme opravdu změnu.

Reagovat
Busby babes

tohle posral no. Ta byla naprosto jasna. Nechapu, jak to mohl nevidet.

Reagovat
Kokesh

Tohle ma byt nejlepsi anglicky sudi? Ovlivnuje zapas stejnym zpusobem, jak kdyby zapiskal penaltu za dive...jasna druha pro Coqa, 100% na Musu, dal si tam krasne telo...a jeste v prvnim polocase kontroverzni zakrok na Drinkwatera od Kose....

Reagovat
Miguel19

Kdo říká že je nejlepší?

Reagovat
Kokesh

Finale LM, finale Eura, nejnasazovanejsi sudi na dulezite zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

mahrezkuuu

Reagovat
Heisenberg

Tak co, chcem ten bod?

Reagovat
Heisenberg

Chcem.

Reagovat
misinho7

boze jasna penalta..Leicester obraty o vyhru...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mu to ten zmrd Drinkwater vzal dopiči?

Reagovat
Trand

Ta bezmoc v útoku je hrozná.

Reagovat
SunFells

To si zasloužilo gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Shitty bude mať titul

Reagovat
smazaný uživatel

Shitty bude mať titul

Reagovat
smazaný uživatel

prosimtě

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že měl ten Arsenal dnes na svý straně rozhodčí

Reagovat
SunFells

Clattenburg není na ničí straně, on je jen ignorant.

Reagovat
smazaný uživatel

Clattenburg má holt vysoké nároky na divadelní výstupy při chození si pro penalty. Musa a Drinkwater se v tomhle ohledu musí od Vardyho ještě hodně učit.

Reagovat
Edgewalker

Klika jak prase, Leicester měl vyhrát. Snad letos to čtvrté místo ještě nějak ukopem

Reagovat
Ondiis

Schmeichel MOTM .. po Clattenburgovi teda

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je na West Ham takovej šílenej kurz? Vyplatí se to podojit?

Reagovat
kolouch

Protože už tak má dost velkou marodku a navíc kolujou fámy, že se na delší dobu zranil Carroll a že nenastoupí ani Payet.. Vsazeno už mám z dřívějška. Teď bych do toho asi nešel :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak tomuhle se radši vyhnu obloukem.

Reagovat
icemike

já to zkusil, třeba překvapí,ale poslední dobo hrají nic moc. Ale je to jejich první ligový zápas doma na novém, snad se hecnou

Reagovat
Hokaido

Líbí se mi ten odstavec o Coquelinovi. Ten jeho hype už naštestí docela opadnul. On je prostě jako DM kolikrát strašně hloupej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepatřím mezi jeho uctívače, ale pořád to je náš nejlepší (čistokrevně jediný) hráč na DM, jen musí přestat dostávat žluté kolem 20 minuty, to na výkonu nepřidá žádnému DMku.

Reagovat
Rudnevs

Cyklistické OT: Včera začala Vuelta s tímovou časovkou, ktorú vyhral Team Sky, moc nadšený tým nie som, ale aspoň si červený dres oblečie Kennaugh a nie Froome. Komu veríte, resp. prajete v ďalšom priebehu?

+ by som ešte pridal info z cyklistického prestupáku: Lotto NL získalo Jürgena Van Der Broecka, čím sa pridáva reálnosť špekulácií, že Wilco Keldermann mieri do Sunwebu (Giantu).

Reagovat
Zaschrona

Preju Königovi, ale bohuzel bude jen nosit vodu... Takze asi Quintanovi. Contador uz hezky nakoupil...

Tohle teda pro LottoNL je pekne blba vymena, celkove ten tym hrozne oslabuje.

Reagovat
Rudnevs

Ja prajem Krujswijkovi a Samuelovi Sanchezovi.

Vanmarckeho nahradí Boom a Keldermanna nahradí Van Der Broeck + vytiahnu nejakeho mladíka, ako to oni vedia alebo niekto príde. Q trebárs si Keldermanna nechajú, ale to tam tých lídrov bude až moc (Van Der Broeck, Krujswijk, Keldermann, Gesink).

Reagovat
NickyZabaleta

OT : nemáte někdo link, kde bych mohl vidět záznam McGregor - Diaz?

Reagovat
nani92
Reagovat
kiwwi

Reagovat
Coutinho10

12:21 West Ham přišel o Carrolla

Andy Carroll má často zdravotní problémy a výjimkou není ani začátek nové sezony. Útočník West Hamu United si poranil koleno a mimo hru bude čtyři až šest týdnů. (dailymail.co.uk)

aha no tak to bylo hodne naivni si ho davat pred sezonou do fanty a verit, ze mi uhraje nejaky body

Reagovat
Counter

(já taky)

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Ayew, Carroll, Cresswell, Feghouli, Kouyate, Lanzini, Sakho

Nordtveit ? Payet ?

Skvěla marodka na začatek sezony, ale i tak dnes snad za 3 body. Calleri hattrick COYI

Reagovat
smazaný uživatel

čo je s Payetom?

Reagovat
smazaný uživatel

Utrpel nejaky mensi zraneni v zapase s Chelsea, neni jista zda pujde do zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

S Astrou jsem sice viděl jen druhý poločas, ale vzhledem k výkonu s Chelsea, kde ještě hrál Carroll budou 3 body hoooodně zlaté

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kdo si myslíte, že je největší bargain ve Fantě?

Reagovat
Maresma

Lamela

Reagovat
Hokaido

Coutinho? Teď podle mě bude dobrej i Benteke za ty peníze. Byl by nejspíš i Feghouli za 5,5, kdyby se nezranil.

Reagovat
Hokaido

+ Redmond

Reagovat
nani92

McAuley

Reagovat
Maresma

oba gameweeky sem ho nechal na střídačce

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, nemám rád italský fotbal, proto jsem byl ke COntemu skeptický, ale neuvěřitelně jsem si ten jeho enthusiasmus oblíbil https://www.youtube.com/watch?v=nLrlxV037uw Navíc parádně umí reagovat na vývoj zápasu, nejde ho nemilovat

Reagovat
kolouch

Já ty jeho klauniády moc nemusím..

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to parádní pro fanoušky i pro tým....

Nedaří se mi to najít, ale viděl jsi jak slavil po zápase? Naprosto upřímně se s každým radoval, objal, každému něco řekl, i soupeřům. Tohle je podle mne ryzí sportmanství, kvůli tomu mám sport a fotbal rád. Sem se mají ukládat emoce ne do toho co dělá často Mourinho nebo Wenger.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kolouch

Takový Franta Straka po italsku...

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost nefér přirovnání není? Při porovnání stračích a Conteho úspěchů....

Reagovat
kolouch

Bavíme se ale o jeho vystupování a ne o úspěších

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde tohle ruku v ruce? Když se někdo chová teatrálně a má úspěchy je to podle mne v poho, jestli ne, má náběh na šaška.

Reagovat
kolouch

Úspěchy si nezajistil teatrálním vystupováním, ale trenérským umem. Co se vystupování týče, je to stejný šašek jako Franta Straka

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím přečti si to ještě jednou.

Reagovat
kolouch

Stačí mi jednou, díky. Neberu ti, že sis ho oblíbil. Třeba mu to jeho poskakování pomáhá k úspěchům, ale na mě to prostě moc sympaticky nepůsobí. Je to věc názoru, tak mi ten můj taky neber..

Reagovat
smazaný uživatel

No asi ne, nechápeš, že s úspěchy je to něco jiného.

Reagovat
kolouch

To nemá cenu

Reagovat
smazaný uživatel

není?

Reagovat
kolouch

Ne, prostě se chová jako šašek a úspěchy s tím nemají co delat

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Nate Diaz mal vyhrať.

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec :) Conor první 2 kola ho jasně přejel , pak už to bylo vyrovnanější a poslední kolo bych dal max Diazoj .... Conor ho 3x sundal , ale vůbec po něm nešel ale chtel ať vstane a bojuje dál . Za mě jasně Conor

Reagovat
smazaný uživatel

chcel aby vstal, pretože nemohol ísť na zem kde je Diaz proste lepší, tam by ho sundal, tak to urobil takto chytro

Reagovat
pepinho2

Ta obrana Sunderandu

Reagovat
niflheim

OT: RIP Tom Searle

Reagovat
smazaný uživatel

Carrol zase marodka, to je děs, jak se letos sere

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se dnes bude fasovat na west ham misto fanzinu:

https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2016/04/1249872.main_image.jpg

Reagovat
kolouch

Reagovat
blade115

To je naprosto příšerný... Měl od vás zdrhnout už po MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Stay calm and belive in Theo

Reagovat
Nikikrew

Chudak Joel, to si fakt nezasluzi. Aspon mohol prestupit nech uz konecne hrava. Jeden jediny dovod by som chcel pocut v com je lepsi Theo ako Joel

Reagovat
smazaný uživatel

Je starsi a vic IP.

Reagovat
blaugrana

VV ani na lavičke Boro? Čo sa zranil, či kieho Boha?

Reagovat
Counter

Karanka on Valdes: “He felt something during the week... You have to be careful. It’s important not to take a risk. It’s not serious.”

Reagovat
blaugrana

Aha. Už som si myslel, že ho odpísali po jednom zápase.

Reagovat
Whitemedia

Pustil v prvním zápase gól, který měl mít, ale i tak by ho po jednom zápase Karanka nikdy neodepsal.

Reagovat
Whitemedia

MIDDLESBROUGH XI vs. Sunderland: Guzan, Nsue, Barragan, Gibson, Friend, Clayton, Forshaw, Stuani, Ramirez, Downing, Negredo

Reagovat
fenixLFC

uff, asponze guzan, som zabudol ze tam je a bal sa ze tam bude konsta

Reagovat
kiwwi

Adnan, McNair a Love v zaklade

Reagovat
nani92

a na Johna zabudneš

Reagovat
kiwwi

vsak som myslel z novych

Reagovat
Swarley

na to se podívám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Ta obrana van Aanholt, Djiliobodji, O’Shea, McNair, Love vypadá zajímavě

Reagovat
smazaný uživatel

Já si pořád říkám, že je Wenger přes tu kritiku vlastně ten správný co se týká přestupů, výchovy a dopingu (odráží se na častém zranění hráčů). A on vždycky udělá něco takového, ach jo....

Reagovat
Swarley

tohle je fakt úlet ale

Reagovat
Whitemedia

Džumanži

Reagovat
Swarley

pěkně Januzajko, zaber

Reagovat
Whitemedia

STUAAAAANIIIIIIII

Reagovat
fenixLFC

stuaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
mithro

snad Adnan pojde tuto sezonu do seba a odmaka to, bola by skoda, keby taky talent skoncil ako Ravel

Reagovat
Swarley

wtf si to tam chystá hodinu, čumí celou dobu do země a nikdo proti němu nevystoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Stuani

Reagovat
Basty

no nádherně to trefil , ten sunderland bude hrát tak dlouho tužku dokud jim nepujde o udržení

Reagovat
SunFells

Krásně zavěsil

Reagovat
nani92

obrana

Reagovat
mithro

ani tuk a potom taky banan

Reagovat
Maresma

nevěřím, že se Sunderland letos zachrání s tím odpadem co si tam Moyes natahal

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Basty

nj je ale otázkou jak dlouho tam ten Moyes i ten odpad zůstane , beztak to bude tak jako každou sezónu budou hrat sračky na sestup vymění trenéra a páru hráčů a zase budou hrát o udržení

Reagovat
Swarley

hlavně potřebuje pořád posíli a to ideálně do všech řad...útočník, někoho tvořivýho do středu a určitě stopera...

Reagovat
fenixLFC

takze koho mu tam poslete?

Reagovat
Swarley

z těchto pozic nemáme moc co nabídnout, možná tak Roja...

Reagovat
fenixLFC

rashford

Reagovat
Swarley

proč bychom ho pouštěli?

Reagovat
nani92

Rojo Basti

Reagovat
Swarley

Basti v Sunderlandu?

Reagovat
Sali5

Představa asi jako ten Ronaldinho ve Stoke

Reagovat
Swarley

jako bylo by to zajímavé, to rozhodně, ale nevim no

Reagovat
smazaný uživatel

Jones/Rojo

Reagovat
smazaný uživatel

Stopera jen pokud odejde Kone a v útoku je zatím ještě spolehlivý Defoe.

Reagovat
Swarley

tak Kone nevypadá, že by se mu ještě v Sunderlandu chtělo hrát, takže bych počítal s tím, že odejde...

a Defoe sice hraje dobře, ale určitě nedá celou sezónu a chce to nějakou jinou alternativu...ideálně nějakého většího útočníka...

Reagovat
Zaschrona

Kone pujde k nam, jen potrebuji nejdriv sehnat nahradu. Neprekvapilo by me, kdyby v nasledujicim kroku nejaky hrace nabral Moyes i od nas.

Reagovat
Zaschrona

A alternativa do utoku je jasna. Anichebe porad bez angazma.

Reagovat
Swarley

pořád s tím Anichebem...

Reagovat
Whitemedia

Rémy, Mikel, Miazga

Reagovat
Swarley

píšu posílit, už s tím Rojem si zahrávám, ne tak ještě tohle...ale Rémy by mohl být určitě jednou z variant...

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel by bol pre Sunderland skvelá posila

Reagovat
Swarley

nemám ho rád, je to dřevák...a nedávejte sem ty housle Pogbovi...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

balotelli lucas ilori

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky, ale přijde mi, že jemu by tohle konkrétně mohlo sednout.

Reagovat
Swarley

ještě není konec přestupáku, pár hráčů to může v pohodě změnit...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Otrasný komentátor na Digi. Až natoľko, že rozmýšľam, či to radšej nepôjdem pozerať na sekajúci stream. To sa nedá počúvať.

Reagovat
Zaschrona

Nenabizi moznost prepnout si na anglicky komentar? Tohle bylo na O2 Sport fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužiaľ taká možnosť nie je

Reagovat
Hokaido

Nice.

Negredo je super.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland

Reagovat
Whitemedia

STUAAAANII

Reagovat
Whitemedia

ale Negredo

Reagovat
fenixLFC

stuaniiiiiiii a najma negredoooooooooooooooo

Reagovat
SunFells

Hohó, Negredo pěkně chladně

Reagovat
smazaný uživatel

krasny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo, Stuani Boro krása

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné je, jak to Negredovi jde a ve Španělsku byl hroznej bídák

Reagovat
SunFells

2 roky ve Valencii byl bídák.

Reagovat
pepinho2

Dal jsem 2, když jsem viděl obranu Sunderlandu, tak snad se nestane zázrak

Reagovat
pepinho2

Sakra, to mi nedošlo

Reagovat
REPLIKATOR

Luxusní akce

Reagovat
nani92
Reagovat
Swarley

konečně střízlivý pohled na věc

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj. Som znechutený hrou Sunderlandu. To čo za posily si tam naťahal ten tragéd? Pienaar, ktorý odohral 1 zápas za posledné 4 roky? Podpriemerní Love a McNair. A čerešnička na torte Džumandži, najväčšie bidlo od čias Titusa Brambla.+ na skúške je N´Zogbia. Predpokladám, že ho aj podpíšu. Jediná kvalitná posila Januzaj, ktorý je na hosťovaní a dlhšie jak rok nezostane.

Najlepších stopérov Kaboula a Koného predajú. Každý rok to isté dookola. Nový tréner, tragický začiatok sezóny a potom záchrana. Chudák Defoe, do takéhoto hnoja prestúpiť. Dúfam, že teraz konečne vypadnú z ligy a potiahnu za susedmi do Championship.

Reagovat
smazaný uživatel

Čakal som, že Moyes ich stabilizuje a spraví z nich sympatické mužstvo, že s nimi bude hrať dobrý futbal, ale vyzerá to opäť na tú istú tragédiu ako posledné roky. Už tomu fakt chýba len ten Anichebe

Reagovat
fenixLFC

a aj ten januzaj hra namiesto khazriho

Reagovat
C-M@ster

Může mi někdo vysvětlit, proč nehraje už druhej zápas můj fantasy trumf - Fischer?

To se zranil, nebo jak?

Reagovat
Whitemedia

Zraněný nebude, i minule byl na lavičce.. on potřebuje dostat nějakou šanci, ale Karanka se v minulém zápase bál střídat.. uvidíme, co dnes

Reagovat
SunFells

Protože je to těžko trumf.

Reagovat
Swarley

to je spíš taková piková osmička než trumf

Reagovat
icka

Reagovat
Error
Reagovat
Ligter

to je spíš takový žaludový spodek než trumf

Reagovat
C-M@ster

Je to trumf, kluci. On jak dostane šanci, tak zabere a bude bodovat.

Reagovat
nani92

McNair

Reagovat
Whitemedia

Guzan

Reagovat
Swarley

teď si alespoň poprvé za zápas Sunderland vytvořil nějaký delší tlak, zaberte

Reagovat
Swarley

proč to Lens s Defoem zkouší pořád na penaltu nebo co...radši ať zkusí jít do střely a nevymýšlí kktiny...

Reagovat
Swarley

jedna autovka

Reagovat
Whitemedia

Dobře se Boro ve druhém poločase rozsypalo, naštěstí má zatím Sunderland docela smůlu..

Reagovat
fenixLFC

mne pride ze oni prestanu hrat po hodine hry. aj so stoke, aj dnes, uplne to iste a totalne nepochopitelne

Reagovat
Swarley

Swarley bude zase na konci dne v tabulce

Reagovat
nani92

to, že fandíš Sunderlandu z teba nerobí kokotka

Reagovat
Swarley

navíc od ownyho je takové ocenění v podstatě pocta

Reagovat
Maresma

Reagovat
Whitemedia

Negredo teď dobře zadrbal..

Reagovat
Whitemedia

8 mega za Džumanžiho

Reagovat
Swarley

pěkně van Aanholt, z levýho beka se pohybuje v zajímavých místech

Reagovat
smazaný uživatel

Watmore je najlepší hráč Sunderlandu

Reagovat
nani92

Gomes, Guzan..už by to chcelo fakt novú krv brankárov

Reagovat
SunFells

Přijde mi už docela dlouho, že van Anholta je v Sunderlandu celkem škoda. Guzan je ale díra.

Reagovat
Swarley

jj, ten tam je poslední sezónu

Reagovat
Whitemedia

Za druhý poločas si zaslouží nakopat do prdele, takhle přeci nemůžou přestat hrát..

Reagovat
SunFells

West Ham XI vs. Bournemouth: Adrián; Byram, Reid, Collins, Masuaku; Nordtveit; Töre, Noble, Kouyaté, Antonio, Valenica.

Bournemouth XI vs. West Ham: Boruc, Smith, Francis, Steve Cook, Daniels, Surman, Arter, Fraser, Ibe, Wilson, King.

Co mu tam furt dělá King, jebni tam Benika

Reagovat
Swarley

Antonio Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Tore zaklad

Reagovat
Whitemedia

Nechápu, že takové dřevo vůbec koupili..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Navíc mentál..

Reagovat
smazaný uživatel

clovek by si povedal, ze mozno na EL zapasy, ale mozno sa ani tam nedostanu

Reagovat
SunFells

A Payet ani na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia místo Calleriho a Tore

No payet no party

Reagovat
smazaný uživatel

Khazri nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč nehrál

Reagovat
Swarley

wtf ten poslední balon

Reagovat
I am Mancunian

nebol to nas paddy?

Reagovat
Swarley

ten o poločase střídal

ale možná to byl Love

Reagovat
Whitemedia

Výhra potěší, ale za druhý poločas si ji teda vůbec nezaslouží..

Reagovat
smazaný uživatel

Boro

Reagovat
blaugrana

Čo je s Payetom?

Reagovat
Mastný Chobot

Euro asi ešte

Reagovat
blaugrana

Tiež mu mohli povedať, že už sa začala PL.

Reagovat
SunFells

Nevím, ale Jamiemu Redknappovi se asi hroutí svět.

Reagovat
smazaný uživatel

nejake mensi zraneni ze zapasu s Chelsea

Reagovat
blaugrana

Tak to asi na West Ham nejdem podať.

Reagovat
nani92

Sagan

Reagovat
mithro

problematicky start z posledneho miesta. uhm.

Reagovat
Swarley

hm, tak to je dobrá smůla

Reagovat
nani92

aj sa niečo stalo alebo proste už sa "Vyčerpal"? lebo som odbehol a zrazu tam už nebol

Reagovat
mithro

defekt, cele kolo a dve minuty strata, vybavene

Reagovat
Swarley

píchl přední kolo těsně za depem, takže musel odjet celý kolo na prázdným předním kole a propadl se úplně někam dozadu...

Reagovat
nani92

to naserie, tak o 4 roky no

Reagovat
Swarley

nenaděláš nic, ale i tak, v sezóně má už víc než splněno

Reagovat
fenixLFC

byram

Reagovat
Mastný Chobot

sranda by bola, keby sa mu rozhodol dať žltú aj ten prvý faul... by mu ukázal najprv prvú, potom druhú a potom červenú

Reagovat
Mastný Chobot

*za ten prvý

Reagovat
fenixLFC

ved na tom sa smejem

Reagovat
Mastný Chobot

vidím ho prvýkrát, ale Tore vyzerá dosť šikovne a hlavne maká

Reagovat
fenixLFC

sikovne? ved hadam nepresiel cez jedineho supera. jedine ze beha

Reagovat
Usty

proti Chelsea i dnes úplně k ničemu podle mě

Reagovat
nani92

Reagovat
kolouch

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Chelsea sel do rozehranyho zapasu, coz je pro hrace dost slozity, ale mas pravdu byl tragicky. Dneska mu nesla uprit snaha mel tam par dobrych veci, makal dopredu i dozadu, byl za to odmenen hezkou asistenci

Reagovat
Usty

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

AFC zufale, prehravaju vsetky suboje a ibe neviditelny a ked uz sa dostane k lopte, tak je k nicomu

Reagovat
smazaný uživatel

Ibe..

Reagovat
hribco

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele