Premier League - preview 19. kola

28.12.2013, 08:50, aktualizováno 29.12.2013, 08:26
Previews
Arsenal cestuje do Newcastlu a bude se chtít vrátit na první místo tabulky před Manchester City. Tottenham hostí Stoke, Everton hodlá proti Southamptonu odčinit nezdar se Sunderlandem. Největší pozornost bude věnována souboji Chelsea s Liverpoolem...
Everton FC - Southampton FC  (neděle 14:30)
Dlouhá domácí neporazitelnost Evertonu šla na Boxing Day k ledu: zhruba po roce Toffees na Goodison Parku padli se Sunderlandem, který se stal zároveň také jejich teprve druhým katem v letošním ročníku. Roberto Martínez si nicméně z prohry, která se rodila při dlouhé přesilovce Black Cats, odnesl několik pozitiv a zjištění, že duch jeho týmu je stále velmi silný...

Everton totiž skutečně na Sunderland tlačil a tlačil, až mu hrdě podlehl těsně 0:1. Na každý pád teď ale čelí prvním slepeným domácím ligovým porážkám od října 2011, tudíž je zcela pochopitelné, že něco takového neplánuje připustit. Do modré části Liverpoolu přitom ovšem nezavítává žádný odevzdaný soupeř, ba naopak. Na Goodison Park zajíždí 9. Southampton povzbuzený nejvyšší venkovní výhrou v sezoně.

A konkrétně na Liverpool si už letos Saints nadělali dobré vzpomínky v září, když zde první porážku v ročníku uštědřili místním Reds. Tahle výhra však zároveň zůstává jejich jedinou proti soupeři z první poloviny tabulky a konkrétně na stánku Evertonu se Sotonu v minulosti vůbec nedařilo. Jedna výhra z celkem 14 návštěv v rámci Premier League várky optimismu na jižanskou hroudu vskutku nepřináší.

Roberto Martínez bude moci proti Southamptonu dát příležitost dalšímu ze svých koňů z Wiganu, brankáři Joelu Roblesovi. Ten zastoupí suspendovaného Howarda, k němuž na "lavici obžalovaných" zasedá rovněž Gareth Barry. Do sestavy by se naopak mohl po delší odmlce způsobené zlomeninou palce u nohy vrátit Leighton Baines.

Mauricio Pochettino na Boxing Day postrádal služby elitního ligového stopera Dejana Lovrena, jenž byl obyčejně nachlazený, a hned z toho bylo po osmi zápasech konečně nějaké to čisté konto. Přesto se chorvatský zadák do zahajovací jedenáctky zřejmě okamžitě navrátí, což může platit také pro Clynea s Osvaldem. Mimo hru zůstávají Boruc a Wanyama.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Joel - Coleman, Jagielka, Distin, Baines (Oviedo) - Barkley, McCarthy, Osman - Mirallas, Lukaku, Pienaar
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Chambers, Fonte, Lovren, Shaw - Cork, Ward-Prowse - Davis, Lallana, Rodriguez - Lambert (Osvaldo)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.70 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Arsenal FC  (neděle 14:30)
Tomu se říká pěkně zlomyslná karma. Přesně před rokem, 29. prosince 2012, Arsenal slavně deklasoval Newcastle poměrem 7:3 a nyní tak před Strakami leží nepříjemný strašák možného déja-vu. Velkou útěchu však pro NUFC představuje skutečnost, že se tentokrát k napsání tečky za relativně úspěšným kalendářním rokem uchyluje na domácí půdě...

I když tedy...listopadovému a prosincovému Newcastlu bylo doposud docela jedno, kde zrovna vystupoval - body se mu dařilo sbírat jak venku, tak doma. Celkem si pak z možných 27 přivlastnil rovnou 22, přičemž na Boxing Day pro jistotu pěti góly zničil Stoke a dál se drží v těsném kontaktu s pohárovými aspiranty. Mezi ně patří také Arsenal, ačkoliv ten by klidně mohl cílit na samotný titul; v případě výhry se vrátí do čela tabulky, kde na přelomu kalendářních roků naposledy sídlili v sezoně 2007/08.

Ta nakonec vešla do dějin právě kolapsem nadlouho dopředu nejsilnějším Arsenalem, který silně poznamenalo ošklivé zranění Eduarda. Gunners tehdy finišovali až třetí, s čímž by ale protentokrát zřejmě mohli být spokojeni. Záleží, jak si povedou právě na cizích hřištích, kde zatím vykazují parádní bilanci o pouhých dvou prohrách a 19 bodech z devíti výjezdů. Zejména vyrovnaná statistika domácích a venkovních představení, kterou akorát přiživilo vykradení Boleyn Ground na Boxing Day, je důvodem, proč se Arsenal navzdory předsezónním prognózám nadále drží takhle vysoko.

Naposledy když šlo Gunners na St. James Parku o hodně, nezklamali - gólem Koscielného si skrze hubenou výhru zajistili pozici uvnitř strategické top4. A francouzský stoper by měl figurovat také v tomto klání, třebaže předešlá dvě vynechal kvůli tržné ráně v koleni. Ze sestavy by potom zmizel Vermaelen. Zároveň bude Arsene Wenger s napraveným hříšníkem Wilsherem a minule třígólovým tandemem navrátilců Walcott-Podolski řešit příjemné dilema, kým podpořit povadlého střelce Girouda. A aby to měl o trochu "lehčí", zranil se mu zhruba na měsíc Ramsey.

To Pardew se nachází v o něco méně komplikované pozici. Kratší trest vypršel Tiotému, přičemž v Newcastlu neregistrují žádné čerstvé přírůstky na marodce. Bolavé lýtko se nicméně stále nezhojilo Jonásovi.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Debuchy, Coloccini, Williamson, Santon - Sissoko, Cabaye, Tioté, Gouffran - Sh. Ameobi, Rémy
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs (Monreal) - Arteta, Wilshere (Rosický) - Walcott, Özil, Podolski (Cazorla) - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.60 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Stoke City  (neděle 17:00)
Přesně šest let poté, co Tottenham v závěrečném utkání kalendářního roku přehrál Reading divokým způsobem 6:4, což je dodnes jeden z pouhých šesti zápasů historie Premier League s 10 góly na štítě, vyráží do boje patrně nejofenzivněji vypadající kohoutí skvadra od dob Martina Jola. Alespoň tomu tedy nasvědčují první dvě klání odehraná pod taktovkou mladého Tima Sherwooda...

Tottenham sice krátce poté, co poprvé v ligové sezoně v jediném duelu udeřil alespoň třikrát, nepřesvědčil doma proti West Bromwichi - šancí ale pořád měl habaděj a rozhodně víc než v průměru za Villase-Boase. Pod vedením někdejšího šéfa mládežnické akademie londýnského celku se zkrátka Spurs během pár dnů proměnili k nepoznání a nyní budou chtít z nevídaného útočivého apetitu těžit také proti Jekyllu a Hydeovi elitní soutěže, Stoku City...

O evergreen šlo už za Tonyho Pulise, teď pod Markem Hughes je však ten rozdíl mezi domácími a venkovními výkony možná ještě markantnější. Však posuďte sami: na cestách není horšího kolektivu než Potters, kteří mimo vlastní hřiště posbírali všehovšudy pět bodů a inkasovali hned 20krát v devíti zápasech; naopak na Britannia Stadium vyhrál jen jediný soupeř a Stoke zde obdržel pouhých šest branek (čili stejné množství jako trojlístek ManCity-Arsenal-Liverpool).

V poslední době se pak tyto pomyslné nůžky ještě více rozevírají: z posledních pěti výjezdů se Stoke rovnou čtyřikrát vracel s minimálně třígólovým přídělem - a jen dvakrát z toho byla bodová nadílka. Tuto tragickou bilanci se dnes Hughesovi svěřenci budou snažit zvrátit pro změnu na půdě celku, který je silnější venku než doma. Mezi nimi každopádně budou scházet Whelan s Wilsonem, kteří byli vyloučeni v průběhu ostudného debaklu v Newcastlu (1:5) na Boxing Day. Begović si pak nedávno zlomil prst a čeká ho ještě šest týdnů na marodce.

U Tottenhamu je ten seznam nedostupných hráčů ještě delší. Jednozápasový trest si odpyká Kyle Walker, s otazníkem jsou starty Defoea, Dembélého i Lennona a definitivně mimo hru jsou nadále odstaveni Kaboul, Sandro, Townsend a v neposlední řadě Vertonghen. Jedinou dobrou zprávou je pro Tima Sherwooda konec třízápasového distancu pro Paulinha.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Naughton, Dawson, Chiriches, Rose - Sigurdsson (Lamela), Paulinho, Eriksen, Chadli - Adebayor, Soldado
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Sørensen - Cameron, Shawcross, Muniesa, Pieters - Walters, Palacios, Adam, N'Zonzi, Assaidi - Crouch
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.33 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Liverpool FC  (neděle 17:00)
Jednoznačný šlágr devatenáctého kola Premier League si nejkvalitnější fotbalová soutěž světa schovala na samý konec. V neděli odpoledne přijede k tradičnímu zápasu na Stamford Bridge Liverpool a půjde nejen o vyhrocený souboj na špičce tabulky.

Vzájemná klání mezi Reds a Chelsea mají vždy skvělou úroveň a mnohdy se odehrávají v klíčových fázích soutěží. Tři nezapomenutelná dvojutkání semifinále Ligy mistrů z let 2005, 2007 a 2008 nebo takéčtvrtfinále o rok později, které zakončila fenomenální přestřelka 4:4 na Stamford Bridge.

Poslední velký souboj je starý rok a půl, když ve Wembley ve finále FA Cupu Chelea vyhrála 2:1. Dvě utkání z loňské sezony skončila remízou, v Londýně se body dělily po výsledky 1:1, na Anfield Road zápas skončil 2:2.

Jistě, co se atmosféry týče, nepůjde o klasický střet Mourinha s Benítezem, přesto se dá očekávat, že nejen klasické Portugalcovy mind-games utkání ovlivní. Stačí si vzpomenout právě na poslední zápas, který osvěžil prvotřídním kousancem do Ivanovićovy paže Luis Suárez. Ten kvůli tomu propásl úvod sezony, přesto je však s devatenácti góly suverénně nejlepším střelcem soutěže.

Právě uruguayský kanonýr bude klíčovým prvkem výběru Brendana Rodgerse ve snaze zabránit strmému pádu. Před Vánoci byli Reds na prvním místě tabulky... o týden později však snadno mohou spadnout mimo TOP 4. Stačí, aby na Stamford Bridge prohráli a Everton doma udolal Southampton.

Co se týče současné formy, vypadá to ale spíše naopak. Nehledě na to, že Everton posledně prohrál doma se Sunderlandem a Soton lehce sestřelil Cardiff na jeho hřišti, se forma přiklání rovněž víc na stranu Liverpoolu než Chelsea.

Blues nepředvedli špičkový výkon už skoro měsíc, naposledy se dá o povedeném duelu hovořit doma se Southamptonem, který porazili 3:1. Naposledy nepřesvědčili doma se Swansea, když se do posledních minut strachovali o nejtěsnější možné vítězství 1:0.

To Liverpool posledních pět zápasů předvádí nejlepší fotbal z celé Premier League a důvod je prostý - Luis Suárez. Reds v nich nasázeli 18 gólů a u 16 z nich byl právě "Kanibal". Deset jich nasázel a u šesti asistoval. Navíc mu sudí odepřeli ještě jednu asistenci při regulérním gólu Sterlinga na půdě Man City.

Ten čarový rozhodčí nepochopitelně neuznal a Liverpool tak, i přesto, že byl na Etihad rovnocenným soupeřem, podlehl 1:2. Na soupeře z Boxing Day tak i díky nedělnímu termínu vlastního zápasu najednou ztrácejí už pět bodů a další ztráta by znamenala velkou trhlinu do plánů na úplnou špičku tabulky.

Na Stamford Bridge se ovšem nevyhrává snadno, kór v lize, kór proti José Mourinhovi. Ten má letos proti top týmům dobrou bilanci - neprohrál na White Hart Lane, Old Trafford ani Emirates Stadium a doma s Manchesterem City vyhrál. A pokud udrží alespoň remízu oproti Liverpoolu, bude to jeho sedmdesátý zápas doma v Premier League bez porážky.

Každá série však jednou končí a moc dobře to ví právě Liverpool. Byl to totiž červený celek, kdo v říjnu roku 2008 překazil Chelsea 86zápasovou šňůru bez porážky. Dnes jim k repete nepomůže nikdo z trojice Steven Gerrard, José Enrique, Daniel Sturridge, které trápí zranění. Otazník visí i nad mladíkem Johnem Flanaganem.

Chelsea se musí poprvé v ligové sezoně obejít bez agilního záložníka Ramirese, jenž ještě nechyběl v Mourinhově výběru ani jednu jedinou minutu. Proti Swansea však uviděl pátou žlutou kartu.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Mikel, Lampard - Willian, Oscar, Hazard - Torres
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Johnson, Škrtel, Sakho, Cissokho - Lucas, Allen, Henderson - Sterling, Suárez, Coutinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.50 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - West Bromwich Albion  (sobota 13:45)
Jeden s novým koučem, druhý s manažerem na vyhazov. West Bromwich svého "západního rivala" předešel, když šokujícím odejitím Stevea Clarka učinil ze Sama Allardyce snad dalšího na řadě. West Ham totiž získal z posledních pět zápasů jen bod a "Big Sam" je nyní hlavním kandidátem na pozici nejbližšího odpadlíka z anglických šéfů.

Rok 2013 měl pro Hammers znamenat návrat do vyšších sfér anglické kopané, jakožto budoucí okupant Olympijského stadionu. Leč nestalo se. Kladiváři jsou po Vánocích na předposledním místě a tápají. Doma s West Bromwichem potřebuje tři body a to tak, že zoufale.

Baggies nicméně rovněž vyhlíží lepší zítřky. Nezvítězili již osmkrát v řadě a rovnou polovinu utkání prohráli. Na lepší časy by se nicméně mohlo začít blýskat právě okolo Vánoc - Boxing Day zvládli skvěle a na White Hart Lane uhráli cennou remízu 1:1. Teď chtějí bodovat opět.

Leč historie je k tomu nepředurčuje. Z posledních pěti zápasů nevyhráli s West Hamem ani jedinkrát - poslední výhra West Bromu je stará více než půl dekády. Poslední vítězství v Upton parku pak rovnou celých deset let.

Allardyce se ve svém možná posledním zápase bude muset obejít bez stopera Jamese Collinse, který musel kvůli zranění lýtka v prohraném utkání s Arsenalem střídat. Otazník visí nad mladým záložníkem Ravelem Morrisonem, zato gólmanská jednička Jussi Jaaskelainen by mohl být povolán opět mezi tři tyče.

West Bromwich Albion řeší otázku nasazení či nenasazení Shanea Longa, jenž s nezcela zápasuschopným lýtkem čeká na finální vyléčení. Nejistý start má také Victor Anichebe, což dává další šanci na základní sestavu českému útočníkovi Matěji Vydrovi.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Demel, Tomkins, McCartney, Rat - Morrison, Noble, Nolan - Diamé, C. Cole, Jarvis
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Jones, McAuley, Olsson, Ridgewell - Mulumbu, Brunt (Yacob) - Sessegnon, Morrison, Sinclair (Berahino) - Long (Vydra)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.30 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Hull City - Fulham FC  (sobota 16:00)
Kousek od fantastického úspěchu byl na KC Stadium Hull, když na návštěvu přijel slovutný Manchester United. Tentokrát na stánek nováčka zajíždí firma poněkud jinačího rázu - v tuto chvíli sestupující Fulham, který si ovšem před třemi dny pořádně zvedl náladu senzační výhrou na Carrow Road...

Pro Reneho Meulensteena, na něhož tak trochu "zbyla" role hlavního trenéra po konci Martina Jola, to byla již druhá výhra v pěti zápasech, během nichž Cottagers notně potrápili také silně favorizované celky Tottenhamu a ManCity. Na Fulham teď na přelomu roku čekají hned tři veledůležité bitvy, skoro by se až chtělo říct "o šest bodů" - po Hullu půjde o domácí měření sil s podobně tápajícími mužstvy West Hamu a Sunderlandu.

Tigers mají na Fulham úžasné vzpomínky: právě nad ním při svém vstupu do dějin Premier League na KC Stadium uhráli v srpnu 2008 historický triumf. Tehdy se přitom nakopli k famóznímu podzimnímu tažení, které znehodnotilo až otřesné jaro a eventuální pád do druhé ligy. Také letos přitom Hull ihned po postupu mezi smetánku na podzim překvapuje; s 20 body a jedním z nejlepších domácích výkazů v soutěži aktuálně sedí na relativně pohodlném 12. místě.

Tam se bude chtít nadále udržet, a to i navzdory nebezpečně bobtnající marodce. Ta čelila velkému návalu nových rezidentů zrovna o Boxing Day, když se s poraněnými koleny mimo hru (rovněž pro tento zápas) odebrali brankář McGregor a střelec jedné z branek Meyler. Trojlístek čerstvých lazarů pak doplňuje Alex Bruce, který má ale aspoň nějakou šanci se dát včas do pořádku.

Fulham je v tuto chvíli již podruhé v sezoně bez brankářské jedničky Maartena Stekelenburga. Za něj i dnes zaskočí David Stockdale. Dimitar Berbatov potom neprověřil Norwich, na Hull by jej však pomalu se hojící třísla již mohla pustit.
Hull City - pravděpodobná sestava:
Harper - Chester, Davies, Bruce (Faye) - Elmohamady, Livermore, Koren, Huddlestone, Figueroa (Rosenior) - Graham, Sagbo
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Stockdale - Riether, Hughes, Amorebieta, Riise - Karagounis, Parker, Sidwell - Dejagah, Bent (Berbatov), Kačaniklić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.40 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Swansea City  (sobota 16:00)
"Taková mizérie musí rychle skončit," říkají si obě strany před sobotním střetnutím v Birminghamu. Čtyři prohry v řadě proti čtyřem kláním bez vítězství, to jsou momentální bilance dvou klubů, jež se svižným krokem blíží sestupovým příčkám.

Výrazně hůře zní forma svěřenců Paula Lamberta. Ti v případě další plné ztráty vyrovnají tragický běh z ledna 2001, kdy se jim "podařilo" prohrát pětkrát za sebou. Záchranu jen těžko mohou hledat v domácím prostředí, od Kozákova pojištění proti Cardiffu se tu neslavilo dlouhých 276 minut. A v ostudných prosincových hrách se ke všemu zlému připojuje tragická defenzíva výrazně postrádající Rona Vlaara. Však teprve před dvěma dny odcházeli pouze s jedním zásahem v zádech, o to však bolestnějším - v nastaveném čase se trefil Dwight Gayle a zmátoření hráči Crystal Palace tak vykradli chatrnou boudičku zvanou Villa Park.

Možná tak nastal ten pravý čas pro zdařilý útok Velšanů pod vedením Michaela Laudrupa. Jsou tomu sice pouhé dva roky od posledního úspěšného nájezdu na půdu tradičního midlandského celku, v předešlých sedmi pokusech ovšem pokaždé padli, a to bez jediného zasaženého cíle. K této tradici se také navrátilo předešlou sezónu, pro Aston Villu to bylo ve 4. kole premiérové vítězství v ročníku, na druhé straně to přitom znamenalo první prohranou bitvu.

To ovšem není jediná surovina, kterou přispějí do úzkosti ve vzduchu návštěvníci z Walesu. Ač je pravdou, že nepříznivé výsledkové formě nahrávají střety s dobře hrajícím Evertonem a obligátním aspirantem na titul z Chelsea, nemění to nic na faktu pouhých dvou úspěchů z posledních deseti kol. Podzimní střelecké trhy jsou již také z velké části odklizeny, nemalým podílem kvůli nepříjemným absencím marodů úzkého kádru. Po zdařilém vstupu do sezóny, jehož odrazem je i jarní účast v Evropě, jsou tak Swans najednou pouhé čtyři body od sestupu.

Co naplat, když chybí nejlepší klubový střelec v lize, Nathan Dyer, a na dalších šest týdnů se nepřihlásí dravý a gólově úspěšný Michu, který pod stromečkem našel potvrzení nutnosti operace zraněného kotníku. Cestu na hřiště by pak měli znovuobjevit Bony, Hernandéz a De Guzmán, kteří dva dny zpátky na Stamford Bridge dostali méně prostoru. V řadách Villans je vše při starém, chybět bude obranu tužící Vlaar a s beztak vyschlým střelným prachem trápící se Benteke.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Lowton, Clark, Baker, Luna - Westwood, Delph - Albrighton, Weimann, Agbonlahor - Kozák
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Tremmel - Rangel, Williams, Chico, Davies - De Guzmán, Britton - Routledge, Shelvey, Pablo Hernandéz - Bony
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.30 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Norwich City - Manchester United  (sobota 16:00)
Tak, a teď porazit Manchester United. Zhruba takhle vysoko musí Chris Hughton mířit poté, co jeho tým gólem z 88. minuty nečekaně (a extrémně bolestivě) doma podlehl tápajícímu Fulhamu. Norwich se v poslední době mohl uklidňovat, teď ale po vlastním klopýtnutí na Boxing Day - v kombinaci s výhrami Crystal Palace a Sunderlandu - musí znovu zpozornět. A pokud možno zastavit progres Red Devils...

Zmíněný vzestup Red Devils nicméně není úplně kontinuální, neboť ani oni si neprožili ideální sváteční den. Na KC Stadium dokonce prohrávali 0:2, aby nakonec zvítězili jen díky vlastnímu gólu soupeře a ještě se v závěru bránili solidnímu tlaku nováčka z Kingstonu upon Hull. Tak jako tak nicméně Moyesova parta dál sbírá body jako na běžícím páse, když nyní usiluje už o čtvrtou ligovou výhru v řadě. Navíc jsou United doposud přesvědčivější venku než doma; konkrétně z cizích hřišť dovezli 17 bodů z 27 možných, zatímco doma ve stejném množství zápasů vyválčili jen 14.

Chris Hughton zřejmě bude před výkopem duelu s ManUtd řešit nezávidění hodné dilema. Na Nový rok totiž jeho svěřence čeká pravý vrchol nabitého programu, přesně řečeno učiněný "six-pointer" na půdě Crystal Palace. Proto se docela nabízí pošetřit nějakou tu nohu v utkání, kde bude Norwich plnit jasnou roli outsidera. Zároveň by mohlo jít o dobrou příležitost prubnout vracející se marody jako van Wolfswinkela či Howsona. Ambice na základě má dále také Hoolahan. A na stoperu bude potřeba zacelit mezeru vzniklou pátou žlutou kartou do Turnerovy kolekce; příležitost by tak měl dostat Ryan Bennett.

David Moyes jistě neviděl rád Rafaelovu nutnost předčasně střídat během klání s Hullem, Brazilcovy problémy s tříslem však alespoň nejsou závažného rázu. Pravá strana ovšem oslabí, i kdyby snad Rafael stihl své trable zaléčit - po červené kartě si totiž odpočne Antonio Valencia. Na 14 dní potom Phila Jonese vyřadí ze hry zraněné koleno.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Whittaker (Martin), R. Bennett, Bassong, Olsson (Garrido) - Snodgrass, Fer, Johnson (Howson), Redmond - van Wolfswinkel (Elmander), Hooper
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Smalling, Vidić, Evans, Evra - Young, Carrick, Cleverley, Januzaj (Kagawa) - Rooney, Welbeck
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 4.00 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Manchester City - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Boxing Day vyšťavil všechny týmy Premier League. Ani jeden celek nedostal na svátky volno a většina z nich s pouhým jednodenním volnem chopí se otěží v dalším utkání. Manchester City, toho času druhý tým nejvyšší anglické soutěže, vítá na své obávané půdě Crystal Palace, jenž na fotbalem ověnčeného šestadvacátého senzačně vyhrál ve Villa Parku.

Ten zápas celých devadesát minut vydržel nudně plynout v bezgólovém stavu. I jal se však mladý forvard Eagles rány v nastaveném čase a krásnou pumelicí překonal strážce svatyně. Gayle - Guzan 1:0 a celý zápas zrovna tak.

Před Man City stál rovněž těžký úkol, a to porazit Liverpool. Liverpool v kádru s hráčem s nejlepší formou na celém širém světě. Luis Suárez v předchozích čtyřech zápasech nasázel deset gólů a u dalších šesti asistoval, čímž by nahnal hrůzu úplně komukoli. Citizens však doma přejedou v lize každého a Reds nebyli výjimkou. Sice 2:1, tři body však získali.

Pro dobro favorita kromě evidentní papírové výhody hovoří také historická bilance. Citizens vyhráli poslední tři zápasy proti Crystal Palace, sedmkrát v řadě navíc neprohráli. Poslední tříbodový zápis datují Eagles z prosince roku 1990.

Man City se navíc vrací stoper Matija Nastasić, který by mohl oslavit návrat do základní jedenáctky. Martin Demichelis totiž kvůli zranění hrát nemůže a Joleon Lescott zase nepřesvědčuje výkonností. Mimo hru jsou dále Sergio Agüero, Micah Richards a Stevan Jovetić.

Crystal Palace se těší na návrat Marouana Chamakha, který je k dispozici po zápasové stopce vinou karetního trestu.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Boyata, Nastasić, Kompany, Clichy - Touré, García - Milner, Silva, Nasri - Džeko
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Mariappa, Gabbidon, Delaney, Parr - Puncheon, Jedinak, Dikgacoi, Bannan - Jerome, Chamakh
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.14 - 9.50 - 23.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cardiff City - Sunderland AFC  (sobota 18:30)
Co se zdálo být jen otázkou času, se skutečně vyplnilo po další ošklivé porážce Cardiffu - kontroverzní majitel velšského klubu Vincent Tan po týdnech "šikanování" konečně propustil Malkyho Mackaye. Bluebirds teď tedy bez seznaného lídra čeká nesmírně klíčový mač se Sunderlandem, jenž na Boxing Day uspěl a definitivně myslí na vybřednutí ze sestupové zóny...

Přesně takové vítězství Black Cats potřebovali k nakopnutí sezony, alespoň se to tak jeví v tuhle chvíli. Však jejich skalp (doma zvláště) výborného Evertonu znamená vůbec první venkovní triumf v tomto ročníku a teprve třetí úspěch na cestách v celém kalendářním roce. Odtud se tedy Poyetova eskadra nutně potřebuje odpíchnout; dosud totiž šlo jen o nemastné neslané vylepšování Di Caniovy bilance.

Koneckonců od senzačního vítězství nad ManCity až do Boxing Day sbíral Sunderland potřebné korálky jedině skrze bezbrankové remízy, jež během listopadu a prosince uhrál hned tři. Proto je stále poslední, i když už jen se tříbodovou ztrátou na první bezpečnou pozici.

Z toho mimo jiné zřetelně vyplývá, jaký průšvih pro SAFC představuje gólová produkce. Ale to samé v bleděmodrém se dá říci také o Cardiffu. V minulých deseti ligových utkáních ostatně Bluebirds vstřelili politováníhodných pět branek a hlavně proto z posledních osmi duelů vytěžili všehovšudy jediné vítězství a dohromady ubohých pět bodů. Cardiff má navíc oproti poslednímu Sunderlandu ještě o něco černější vyhlídky vzhledem k losu; však tři z jeho příštích čtyř cest do Anglie povedou směrem ke stánkům aktuální top7 (nejprve na Arsenal a pak dvakrát do Manchesteru).

Gus Poyet by také podruhé v řadě mohl postrádat kompletní stoperskou dvojici: trest si dál odpykává Wes Brown, přičemž O’Sheu zcela neopustily potíže s ramenem. Uruguayskému lodivodu pak situaci o to víc ztěžuje fakt, že je mimo hru rovněž možná náhrada v osobě Carlose Cuéllara. V brance bude na úkor zraněného Westwooda pokračovat Mannone.

Horečky zachvátily Garyho Medela zrovna uprostřed svátků vánočních, teď už by ale řízný středopolař v sestavě Cardiffu scházet nemusel. Kompletně vyloučený je naopak start opětovně marodícího Bellamyho.
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Marshall - Théophile-Catherine, Caulker, Turner, Taylor - Gunnarsson, Medel, Mutch - Noone, Campbell, Whittingham
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Čelůstka, O'Shea (Diakité), Roberge, Bardsley - Giaccherini, Cattermole, Ki Sung-Yueng, Larsson, Borini - Altidore
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.40 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Arsenal FC18123336:1839
2.Manchester City18122453:2138
3.Chelsea FC18114333:1837
4.Liverpool FC18113443:2136
5.Everton FC1897229:1734
6.Newcastle United18103529:2333
7.Manchester United1894531:2231
8.Tottenham Hotspur1894519:2431
9.Southampton FC1876525:1827
10.Stoke City1856718:2621
11.Swansea City1855823:2420
12.Hull City1855816:2320
13.Aston Villa1854917:2419
14.Norwich City1854916:3119
15.West Bromwich Albion1838719:2417
16.Cardiff City1845913:2817
17.Crystal Palace18511212:2716
18.Fulham FC18511219:3516
19.West Ham United18351015:2514
20.Sunderland AFC18341113:3013

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (3356)

Přidat komentář
smazaný uživatel

UNITED!!!! Dneska musíme! 3-0 vyhrajem! David - Smalling, Vida, Evans, Patrice - Clev, Carrick - Young, Wazza, Adnan - Welbz(ale bylo by skvělé kdyby hrál Robin)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snadné to nebude, stíží o gól, v Norwichi pro všechny z big four bývaly těžké zápasy, bude to o fous

Reagovat
iamek

Bez Rafy a Valencii to bude moc tezke. Nase nejlepsi strana znicena :/.

Reagovat
niflheim

Tak mohl by hrát Fábio na RB

Reagovat
smazaný uživatel

ten nehrá ani na LB

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio hrát nebude, je tam Smalling, který umí i góly

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia by nehrál tak jako tak. Po druhé žluté v zápase je jaká stopka? Jeden zápas?

Reagovat
mithro

on to ma teraz dokonca lepsie, ako keby dostal len zltu kartu takto ma stopku na jeden zapas, kv cervenej karte ale zostava len na 4 zltych kartach.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase by se mu to ale vymazalo, ne?

Reagovat
mithro

nie, od 1.1. sa pokracuje dalej do 10 zltych. Rooney ma tiez uz 6, potom ci si odkrutil trest za 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle. Tak to je nakonec ta lepší varianta. A kdybysme vedli o víc než gól, tak bych řekl že aji vychcaná. Takhle sme na ten jeho zkrat skoro doplatili.

Reagovat
Bayernista18

City vyhrajou aspoň o 3 branky.

Reagovat
fajdax

Tak Ramsey prý out na měsíc. Že by bublina definitvně splaskla?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Arsenal oslabení....že by šance pro malého Mozarta na stálo :)

Reagovat
Kenneth

Jaka bublina zase

Reagovat
afc

Od januara nikto nenazbieral v pl viac bodov,ako Arsenal,ty bublina

Reagovat
smazaný uživatel

Spis myslel bublina Ramsey, ale taky mi to na jeho uroven prijde az moc intelektualni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

to jsou kurvy v té fantě, chtěl jsem vyměnit Ramseyho za Yayu a Girouda za J.Rodrigueze a zbylo by mi přesně 0,0 a oni přes noc zdražili Rodrigueze o 0,1

Reagovat
smazaný uživatel

to naštve

Reagovat
Counter

všechno jde proti tobě, už mě nedoženeš

Reagovat
Erdovec

měl jsem to udělat včera kuva, ale myslel jsem, že ceny se mění jen hned po odehraném kole...

Reagovat
Counter

Ceny se mění neustále, mají na to nasazený algoritmus podle počtu přestupů a možná i něčeho dalšího, což se může spustit kterýkoli den.

Reagovat
Erdovec

no jo, už jsem zjistil, že je to tak na íču

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes těžký zápas pro united, Norwich v Anglii něco jako Zlín u nás, špatné hřiště, bojovný duch... , jsme oslabeni, ale myslím, že Rooney s Januzajem po gólu dají a skončí to 1:2, ale budou muset jezdit....nebude to pohledné, ale vydřené

Reagovat
smazaný uživatel

City bude válet, šmejdi :)

Reagovat
Bayern +

Dnes je to v 13:45, paráda. Šesťbodový zápas na domácej pôde, nič iné ako tri body je neprípustné, tak snáď mi Big Sam k narodkám naordinuje suverénnu výhru!

WEST HAM TILL I DIE!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš kdy bude hotová přestavba toho Olympijského stadionu? Našel sem fotky jak to bude vypadat, ale žádné termíny.

Reagovat
Bayern +

Dokončenie prestavby neviem, ale nasťahovať sa tam máme od 1. kola sezóny 16/17.

Reagovat
smazaný uživatel

To je docela pozdě. Do té doby snad stihne Tottenham postavit stadion úplně od nuly.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nejzajímavější zápas

Reagovat
Nikikrew

prajem Vam vyhru

Reagovat
TOM HORAK

Nějakej kvalitní stream na dnešní premierleague? Děkuji:)

Reagovat
smazaný uživatel

Slovak sport 2

Reagovat
niflheim

OT: Poraďte nějakou hru pro máti na tablet kromě candy crush

Reagovat
Pigeon

klasicky angry birds?

Reagovat
smazaný uživatel

http://store.steampowered.com/app/62000

nejlepsi a na tablet by to jit melo

Reagovat
Kenneth

hrozná pičovina. ta hra mě dokáže vždycky vynervovat

Reagovat
minoLFC

jelly defense

Reagovat
13

Where is my water, to by mohlo mámu bavit.

Reagovat
Hai

Clash of clans

Reagovat
smazaný uživatel

The weather channel, matka to "hraje" kazdou hodinu aspoň 10 minut

Reagovat
C0br

Modern Combat 4

Reagovat
minoLFC

ale to asi nebude pre nu

Reagovat
C0br

tomu přijde na chuť

Reagovat
Erdovec

slovní fotbal

Reagovat
Swarley

to v dnešní době i na tohle potřebuješ tablety?

Reagovat
Erdovec

nevím, jediná hra kterou hraju na svém skvělém smartphonu

Reagovat
smazaný uživatel

united vyhra o 4 goly

Reagovat
Kenneth

City po tomhle kole do trháku, který už do konce sezony nepustí.

Reagovat
Dawon

2 body naskok, to je panecku trhak

Reagovat
smazaný uživatel

je zvyknuty, ze taky naskok uz na Barcelonu nie su schopni dotiahnut

Reagovat
Kenneth

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Kenneth

Komu dát pásku? Negredo, Suaréz a nebo Rooney?

Reagovat
smazaný uživatel

Alváro

Reagovat
13

Rooney nebo YaYa? Dal bych jí Negredovi, ale nemam ho (hraje mi tam místo něj Lukaku).

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude Danny mimo, tak bych zkusil Rooneyho. Mohl by hrát na hrotu před Kagawou, za předpokladu že bude Carrick v základu.

Reagovat
13

Ale Rooney neni žádnej Suarez abys měl jistotu, že dá kanárkům aspoň hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Suarez nehraje proti Norwichu, ale proti Chelsea.

Reagovat
niflheim

Bych mohl po delší době šáhnout na fantu

Reagovat
Counter

Negredo hrát nebude, Suárez vyhoří, takže Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo co?

Reagovat
terry

Reagovat
Counter

Podle mě bude hrát Džeko, Pelle zarotuje.

Reagovat
terry

Jo no, ale ja nechci. Poprve jsem vzal Negreda, tak at to za neco stoji.

Reagovat
Counter

doufám, že máš i Zabaletu, ten taky hrát nebude.

Reagovat
terry

Nemam

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem ti to napsal jasně, nepřej si mě.

Reagovat
vladis271

Top 5 Players to Represent Liverpool and Chelsea - Liverpool FC This Is Anfield

thisisanfield.

A na titulke Glen

Reagovat
fff

Ja by som sa s nim najradsej uz v lete rozlucil. Pokial sa nemylim, tak ma aj dost vysoky plat, nie? Ked sa clovek pozrie ako hra, tak sa mu chce plakat.

Len neviem koho zanho. Ci ten spominny Moontoya na to ma.

Reagovat
tomasinho

Kelly se rozehraje do konce sezony snad, dá se konečně do pořádku a on ve dvojici s Montoyou by to zvládli podle mě. Glen má skoro stovku, pokud vím, tak by měl mít 80-90 cca a hraje totální prd, takže bych se s ním rozloučil klidně i teď v lednu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Asi by to zvladnul, kazdopadne byste nejaky cas museli byt trpelivi. Ale myslim, ze z Barcy neodejde, casu na hristi uz dostava vice.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť mu končí smlouva, ne?

Reagovat
Fenri

Tak jestli se začne prosazovat, tak není vyloučený, že prodlouží, ne?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, ale nejspis prodlouzi (snad).

Reagovat
minoLFC

jo má vraj až 120k...ale kto ho kúpi?

Reagovat
kmotor corleone

ramsey vraj zraneny do februara.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanta říká že akorát do 13. ledna.

Reagovat
mithro

MU OT: hm, tak Ravel by mohol byt dostupny za 10 mega (pri tejto ponuke by mu museli kladivari zvysit plat na 60k, co asi nehrozi). brali by ste ho spat? ja hned, je to sice debil ale jeho hra ma hrozne bavi.

Reagovat
mithro

on a adnan v zalohe, to by bola parada

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie ho vypoklonkoval z dobrého důvodu. Jestli se tohle nezměnilo, tak není důvod aby se vracel.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim nepredvadi nic, co by melo MU nutit koupit ho zpatky

Reagovat
smazaný uživatel

potrebujeme top hracov, nie toto..

Reagovat
mithro

ty mozes tlacit Kucku, ja budem Ravela

Reagovat
smazaný uživatel

ked pride Kucka, tak ok, sme dohodnuti

Reagovat
r.mrazik

Videl jsem ho jen proti nam...pripadal mi jak fracek...

Viz treba to postuchovani se Zahou za 21...

Nemyslim,ze to je hrac,ktery by nas ted dostal jinam nez jsme...potrebuje se jeste vyhrat,pak se uvidi

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim na to nemá.

Reagovat
mithro

ja si myslim, ze jeho vykony by isli o dost hore, keby hral s futbalitami a nie s tym, co hra okolo neho u kladivarov.

Reagovat
smazaný uživatel

dole sa pise, ze ani u nas nie su fotbalisti, preto by nemohol prist Koke

Reagovat
mithro

Reagovat
iamek

A Daehli ma vykupku tri mega liber.

Reagovat
mithro

pre nas? tam to musi byt nejak osefovane, neverim, zeby sme taky talent pustili len tak za par korun.

Reagovat
iamek

Ano pro nas :).

Reagovat
smazaný uživatel

City - CP počet gólov hostia 1.5 + @ 5,60

Reagovat
slavex

José Mourinho: "Liverpool je tuto sezónu jako na dovolené. Týden se připravují na zápas, pak hrají a potom se opět týden připravují na další zápas. Je to neuvěřitelná výhoda. Naši hráči odehrají přibližně 60 zápasů, Liverpool 40. To je obrovský rozdíl." Ten José je fakt komediant

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, však taky má v kádru 2x tolik hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj tak hrajú vždy desiati

Reagovat
slavex

ale bohužel to není daleko od pravdy

Reagovat
Arbiter

'Liverpool can win the League because they have quality, ambition, because Brendan Rodgers is good and because they have time to prepare tactically because they are not in the Champions

League or even the Europa League,' Mourinho said.

Opravdu komediant?

Reagovat
vladis271

ja som strašný trapák, že mu dovolím aby si u mňa takto lacno šplhol.

Reagovat
Kenneth

Docela mi pripada ze se tu vymysleji v posledni dobe citaty, aby mohli shodit Mourinha. Neco jako kdyz byla moda vymyslet si citaty u Balotelliho.

Reagovat
smazaný uživatel

Viď, přitom jak na Mourinha, tak Balotelliho není potřeba nic vymejšlet. Na to, aby se shodili, bohatě stačej i ty pravý citace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Arbiter

tak on ten počet zápasů opravdu zmínil, ale řekl, že Rodgers má výhodu v tom, že může během té doby pilovat taktiku a ne, že mají výhodu, co se týče odpočinku...

Reagovat
papos182

A rekl taky, ze on sam ma vyhodu v sirsim kadru?

Reagovat
Kenneth

Pritom tu fanousci Chelsea opet breci ze nemaji hrace, i kdyz v lete zase vyhodili desitky mio €

Reagovat
Miguel19

Reagovat
spider_8

Široký kádr je přesně ta věc, která ti pomůže, když potřebuješ víc času na taktickou přípravu

Reagovat
papos182

Chudak Jose, prijde tydne o cele dve hodiny, kdy musi byt pritomen na zapase. Misto toho mohl pekne sedet v kancelari a premyslet, jak takticky preveze sveho nasledujiciho soupere.

Reagovat
spider_8

Spíš jde o čas na taktickou přípravu s hráči. Třeba proti Arsenalu dostal skoro celý týden a hned to bylo ku.evsky znát.

Reagovat
papos182

Ok, pres ty ztracene DVE hodiny nejede vlak.

Reagovat
Arbiter

zápas není jen o těch dvou hodinách na hřišti

Reagovat
Arbiter

ano, ano, na zápas se nemusí vůbec fyzicky připravovat, ale stačí odehrát dvě hodinky na hřišti a je to...

Reagovat
papos182

Jasne, tyden neni nafukovaci, oni si proste ten cas na taktickou pripravu nenajdou, proste je to fyzikalne nemozne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, opravdu.

Reagovat
Arbiter

aha...

Reagovat
slavex

Věřil jsem, že citace, kterou jsem našel je originální překlad. No a hlavně já s Mourinhem v podstatě souhlasím, šlo mi jen o to, jakým způsobem to bylo v dané citaci řečeno.. konkrétně že je Liverpool letos jako na dovolené

Reagovat
Phillipinho

Tak Kokeho vykupka je pry 60 mil eur ...United si musi nechat zajit chut

Reagovat
Miguel19

To by museli, i kdyby jí neměl

Reagovat
r.mrazik

A? To musi jit za vykupku?

Reagovat
Phillipinho

Tak pochybuju, ze bude chtit Atletico jednat a Koke si sam prestup vynucovat nebude

Reagovat
r.mrazik

tak ono uz treba 40 mega euro jsou mega prachy...a Kokemu do hlavy nevidim,tam tezko rict

Reagovat
mithro

njn, kde by United nasli 60 milionov

Reagovat
smazaný uživatel

Predáme Machedu

Reagovat
smazaný uživatel

To byste jako neměli nic proti tomu, že dáte 60 mega za takovýhleho hráče?

Reagovat
mithro

nie, je mi to uplne jedno kolko, radsej nech tie prachy idu do hracov ako do vreciek majitela.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to je zdrvujuca cena pre United

Reagovat
J0EL

Tolko ste ani zdaleka za jedneho hraca nevysolili, takze ano je.

Reagovat
smazaný uživatel

nikam nepůjde.

Reagovat
Elliasson

Velmi dobrá zpráva po ránu.

Reagovat
Ángel di María 22

Hlavně je to zase o tom, že Koke funguje jako skvělej hráč mezi FOTBALISTAMA. Je hodně mladej a kdyby se tohle stalo, navíc za takovýhle peníze, mohl by dopadnout uplně stejně jako Shinji.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
niflheim

To je hrozný sledovat, jak ty prachy kurví fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíte? Dal jsem Crystal Palace nedá gól

Reagovat
Kenneth

Jak nebude?

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro zítřejší body LFC

Reagovat
madridcan

100

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Které hovado dělalo program na tohle kolo

Reagovat
Arbiter

Petr Čech musí vychytat ještě jedno čisté konto, aby vyrovnal rekord Petera Bonettiho a pak se stane absolutně nejlepším brankářem v historii CFC Legenda

Reagovat
terry

Pak ho asi spis vyrovna, nez ze se stane nejlepsim v historii.

Reagovat
Arbiter

To "pak" myslím v kontextu následujících zápasů...

Reagovat
papos182

Nebo ho taky muze Schwarzer vytlacit ze sestavy.

Reagovat
Arbiter

a nebo můžu zítra letět na Měsíc...

Reagovat
Side

Reagovat
papos182

A nebo muze Mesic letet za tebou.

Reagovat
Chazy

Reagovat
hefy

Reagovat
monty25

Tak se přiznejte, uličníci... Kdo dostal po minulém kole varování jako já?

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich musí po tom výbuchu dom s Fulhamem zabrat

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrát dnes Negredo nebo Džeko ?

Reagovat
Error

Albion team v @whufc_official: Foster; Jones, McAuley, Olsson, Lugano, Ridgewell; Morrison, Mulumbu, Brunt; Anelka, Berahino.

subs v @whufc_official: Myhill (GK), Vydra, Dawson, Sessegnon, Sinclair, Yacob, Amalfitano.

#WHUFC Jaaskelainen, McCartney, Nolan, Tomkins, Jarvis, Rat, Noble, O'Brien, Diame, C.Cole, J.Cole

Subs - Adrian, Collison, Maiga, Taylor, Diarra, Demel, Chambers

Reagovat
smazaný uživatel

jasná remizka

Reagovat
tomasinho

Jednička jak vyšitá

Reagovat
smazaný uživatel

oba týmy bez formy, navíc West Ham doma to není žádná hitparáda...jejich výhra by byla pro mě překapení

Reagovat
mithro

bez ravela, to bude nuda

Reagovat
Bayern +

Zrovna on tam chýba najmenej.

Reagovat
mithro

njn, ved sa vam bez neho dari

Reagovat
Bayern +

Jj, v porovnaní vlaňajšok bez neho a teraz s ním, úplne geniálne.

Reagovat
mithro

no jasne, to bude len v nom to, ze nemate utocnika urcite nehra ziadnu rolu.

Reagovat
mithro

ale hlavne, ja som napisal, ze to bude nuda, lebo ravel ma bavi ako hrac, nikde nepisem, ze na nom stoji a pada hra WHU

Reagovat
Bayern +

Kde píšem, že by to malo byť len v tom? Zatiaľ mal len pár zábleskov a tých už malo vo WHU xy hráčov, vrátane Searsa, Chamakha a podobne. Potom sa teda strácam v tvojom komentári, resp. mám po pochopiť tak, že bez neho sme nahratí? Fakt, vážne sa pýtam.

Reagovat
Bayern +

Aha, ok.

Reagovat
Ferguson6

Prečo musí hrať Arsenal vždy v nedeľu, ku*va?!

Reagovat
smazaný uživatel

Berlusconi—"I've had enough, the decision is made. Mario Balotelli is officially on the market. We must sell him before the end of January"

Nechce ho niekto? Hodil by sa do Chelsea

Reagovat
tomasinho

Co zas vyvádí?

Reagovat
fff

To som zvedavy, kto si ho vezme.

Reagovat
minoLFC

není v base?

Reagovat
minoLFC

Berlusconi samozrejme, nie Balotelli...

Reagovat
smazaný uživatel

Wengele

Reagovat
Miguel19

Mourinho je toho schopný no

Reagovat
r.mrazik

neverim

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

no vyzera to ako fake

Reagovat
smazaný uživatel

jj zrejme.jo..škoda

Reagovat
blade115

Já bych ho asi i bral. Sice to je kokot jak má být, ale nás by pozvednul jako skoro nikdo.

Reagovat
blade115
Reagovat
cristiano.K.

krom zápasů manchesterů ty ostatní zápasy mohou skončit všeljak.

Reagovat
vladis271

United by som až tak nepodceňoval.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
cristiano.K.

já bych je rád podcenil,ale co víc je může nakopnout než otočení zápasu,když přežijou klinickou smrt (břevno)

Reagovat
smazaný uživatel

NHL OT: S Dupuisem "maybe out for rest of the season", kdo by se mohl posunout ke Crosbymu s Kunitzem?

Reagovat
smazaný uživatel

Vitale

Reagovat
Garbicz

Vitale/Neal

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Vitale určitě na celej zbytek sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Až se uzdravěj, tak Megna nebo Bennett, popř. Jussi, až se vrátí Geno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Bennet nebo Jussi mě taky napadli. Každopádně díky všem.

Reagovat
smazaný uživatel

No on, aspoň podle vyjádření Shera, stejně někdo asi přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

On by přišel i bez zranění Dupuise. Protože tam hoří Pens neskutečně.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas nevim, Dupper by se neměnil(ať hraje, jak hraje; s těma prachama co teď má, by ho stejně nikdo nechtěl) a pak už mě nenapadá, koho bychom pustili. V úvahu připadá možná tak Jussi, jinak nevim, ostatní žádnou hodnotu nemaj. Ti naši obránci jsou fakt klenot, i když se z nich samozřejmě většina vrátí do AHL, takže ty by se taky nepouštěli. Bejt to na mě, tak pustim klidně Orpika, ale tomu se teď prodloužilo, takže ten to taky nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost se mluví o Niskanenovi + nějaké picky. Já pens vyloženě nesleduju, ale když si je občas zapnu tak Pascal je zralý na třetí lajnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně teď je pod stropem místo přibližující se 4 megám, sám sem teda zvědavej, kdo dorazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to bude někdo jako Hall za Letang, Määttä + 1st. Tak to bude teprve sranda Teď vážně, těch možností je strašně hodně ať už Kane, MaxPac, Stewart nebo třeba Tlusty. No, jsem dost zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tohle bych asi bral, až teda na Tlusťocha. No ale na druhou stranu, kdyby za něj nic moc nechtěli, tak bych ho i zkusil. On vždycky těžil hlavně ze spoluhráčů a kde jinde by měl ze sebe vyždímat maximum, než vedle Sida. Možná ale ani tomu bych nevěřil, je teď fakt špatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

A Maattu bychom nedali ani za všechny mladý hvězdy v útoku Oilers dohromady.

Reagovat
honziss

Tak Stewart prý...

Reagovat
smazaný uživatel

No, dlouhodobě nikdo. Musí někoho přivést.

Reagovat
Garbicz

Používá tady někdo sopcast přes android?:)

Reagovat
minoLFC

ja

Reagovat
Garbicz

sz

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney dá tak dva fíky

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrať Lovren?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že bude hrát Vydra, Matěj je daleko lepší než ten Long

Reagovat
Bayern +

West Ham United: Jaaskelainen, McCartney, Nolan, Tomkins, Jarvis, Rat, Noble, O'Brien, Diame, C Cole, J Cole

Subs: Collison, Maiga, Adrian, Diarra, Demel, Chambers

West Bromwich Albion: Foster, Olsson, Ridgewell, Morrison, Brunt, Lugano, Mulumbu, McAuley, Jones, Berahino, Anelka

Subs: Myhill, Yacob, Amalfitano, Sinclair, Sessegnon, Vydra, Dawson

COME ON YOUR IRONS!

Reagovat
smazaný uživatel

On ještě chytá Jussi? To ani nevím.

Reagovat
mithro

So @RobbieSavage8 has heard a whisper suggesting @WayneRooney might be absent for #MUFC against #NCFC today...

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo dost na nic. Pak Danny na hrotu a Kagawa pod ním.

Reagovat
Ligter

Už jsem se bál, že jednou nebude někdo zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, tak to uz sa tesim teraz na tu zostavicku

Reagovat
mithro

smalling na RB, hernandez, kagawa?

Reagovat
Kenneth

Uzasny ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

fanta

Reagovat
iamek

Hmm a ja dal dvojku

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

dneska Villa vs. Swans môže byť solídna paródia na futbal čo?

inak čo sa stalo Gabbymu od kedy má vlasy je nejaký čajíčkový?

Reagovat
smazaný uživatel

wow, tak to vypada ze Norwich klidne muze uhrat aspon ten bod

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš maria tak kagawa pôjde na AM a na hrot sa už dakto dá. Dnes čakám Zahu takže sa nebojím

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to s Norwichom vidím na boj...

Reagovat
Maresma

Rooney zraněnej?

Reagovat
Rarášek

Baloteliiiiiii, okamžitě do Arsenalu, pod

Reagovat
smazaný uživatel

, to snad nemyslis vazne

Reagovat
Rarášek

Cojéé, v londyne bude hodnej, fizlove tam sou hrozny zmrdi

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Bublinky už lítají

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

Před začátkem zápasu vždycky během Vánoc lítají bublinky. Asi z bublifuků

Reagovat
smazaný uživatel

Respektive z nějakého přístroje.

Reagovat
smazaný uživatel

nie len cez Vianoce a nie pri každom tíme...

Reagovat
smazaný uživatel

WHAT A FINISH JOE COLE!

Reagovat
Bayern +

Joooooooooooeeeeeyyy! Prekrásna akcia, Jussi, Carlton, Kevinko, Joey! Nádhera, takáto akcia má byť vizitkou PL. A konečne "Nedáš - dostaneš" i v náš prospech.

Reagovat
honziss

Hohooo, Joeeey.

Reagovat
stiflerovamama

Aj vam tak blbne delvey ?

Reagovat
stiflerovamama

strasne kopyta ti nasi obrancovia (SVK 20 )

Reagovat
stiflerovamama

A nevieme branit tie presilovky a nevieme

Reagovat
smazaný uživatel

Máme Rewaya a to je tak všetko no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Originálne

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne sme hrali zle nase presilovky, ked nevyhras buli.. + sme nedali do prazdnej.. A tu obranu mame fakt poslabsiu..

Reagovat
stas87

oli,buly...nie buli

Reagovat
smazaný uživatel

Nieviem, aky je to vzor...

Reagovat
stiflerovamama

kuli

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, ako sa to sklonuje?

Reagovat
smazaný uživatel

To bude nesklonné.

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite nie

Reagovat
wild

co ako sa sklonuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Pady myslim to nie je sklonovanie?

Reagovat
wild

asi je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

teraz uz vies..americania lepsi ci len vyuzili svoje presilovky?

Reagovat
stiflerovamama

len vyuzili presilovky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

takze sa da cakat podobny priebeh ako proti cechom

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial to tak vyzera 0:3 uz

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si kurva na tohle nenajdete jinej článek?

Reagovat
smazaný uživatel

Reway si naraza puk o zadnu konstrukciu brany ako Gretzky

Reagovat
smazaný uživatel

nebezpečně Carlton

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, máte někdo zkušenosti s koupí lístků na místě nebo přes někoho, nerad bych si kupoval přes nějakou cestovku celý výlet, zdá se mi, že to vyjde dražší než když se člověk vydá "vlastní cestou"....Dík za odpověď

Reagovat
Miguel19
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vitasrp

Napiš mi sem do zpráv a pomohu ti..

Reagovat
smazaný uživatel

psal jsem ti mail :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra vypadl ze základu hodně rychle

Reagovat
JacoBee

Reagovat
REPLIKATOR

Však má pravdu. Anelku tam teď po těch gólech bude cpát pořád.

Reagovat
JacoBee

Nikdo tam ''základ'' nehraje...točí je tam dokola...a dva góly proti west hamu nic nemění...Vydra hrál proti Spurs hodně dobře ale to neznamená že bude hrát každej zápas základ.

Reagovat
REPLIKATOR

Long hrál základ, když mohl, teď je asi zraněný, že není ani na lavce a ani minule nebyl. Zbytek útočníků točí a kdo se rozstřílí bude hrát základ. Asi těžko bude pořád točit 3 - 4 hráče.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
I am Mancunian

dost kruty gol

Reagovat
stiflerovamama

picus Anelka

Reagovat
smazaný uživatel

ešte pred 15 minútami si pozeral hokej.

Reagovat
stiflerovamama

Kukam oboje

Reagovat
REPLIKATOR

Análka

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, paráda WBA Allardyce by měl skončit, je to děs.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sem četl, že prej Maatta má šanci na OH. Ono to není tak, že tam můžou jen hráči, co jsou zapsaný na tý předběžný soupisce?

Reagovat
smazaný uživatel

vedle kurva

Reagovat
REPLIKATOR

Bacha ať se ti neobjeví brzo tohle:

Uživatel Darth Vader - bylo vám uděleno varování!

Text varování: Vyjadřujte se v komentářích slušně.

Bylo vám uděleno varování, protože jste porušil pravidla pro vkládání komentářů. Pokud je budete porušovat i nadále, budeme nuceni sáhnout k dalšímu opatření - znemožnit vám vkládání dalších komentářů.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už to právě mám.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je nhl diskuze?

Reagovat
stiflerovamama

Juuuuj to mal byt gol

Reagovat
smazaný uživatel

Branar krasne,skodaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kuaa

Reagovat
Bayern +

To je fakt v piči. V úvode zápasu jasne lepšie mužstvo, na čisté šance 2:0, stav 1:0 a oni dajú z dvoch hovien dva góly bez jedinej čistej šanci. Navyše druhý gól podľa mňa neregulérny, lopta išla od Morrisona. Pri oboch však klasicky výbuch stopérov, ale čo tak od dvojice O´Brien - McCartney hrajúcich na CB čakať. A s tými zraneniami je to tiež v peknej piči, no.

Pochvalu si zaslúži jedine Carlton, Jarvis, Rat a čiastočne Diamé.

Reagovat
stiflerovamama

To nie je normalne s tymi presilovkami, ale to na kazdom sampionate.

Reagovat
Kenneth

Jdi si někam na chat.

Reagovat
stiflerovamama

Uz koncim.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně klid. Nechápu, co furt kritizujete. Když ho to baví, nech si píše Je demokracie.

Reagovat
smazaný uživatel

No, na soukromém webu určitě ne.

Reagovat
iamek

Neni.

Reagovat
Mada

Reagovat
masly008

můžeš si jít spamovat ten váš hokej někde jinde? tohle je o PL. díky.

Reagovat
stiflerovamama

Tak neplac a napis nieco o PL.

Reagovat
REPLIKATOR

Čobolský hokej U20 na české diskuzi o fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

jak myslíte že dopadnou ty City dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Anelka si vystřílel na 3 zápasy zase základ, takže Vydra bude zase paběrkovat.Je to škoda zrovna u Vydry jsem si myslel, že ten potenciál má.A je škoda, že prostě když tam přestoupil tak mu trener nevěří a nedá ho tam na tři zápasy v řadě, aby se mohl pořádně ukázat.V tom WBA to bude mít těžký.Ještě k tomu hrají na jednoho utočníka.Vydra špatně zvolil.

Reagovat
Erdovec

tak asi nemohl čekat, že bude mít hodně dobrou pozici, když nic tak extra neukázal zatím, je tam na hostování (bez opce?), takže z něho ten klub nebude nic mít, tak ho tam asi nebudou cpát za každou cenu

Reagovat
smazaný uživatel

A proč tam Vydra lezl, když si po sezoně bude zase balit švestky?To j epotom tupec a hlupák on.Další zabitej rok.

Reagovat
Erdovec

tak on může být rád, v Itálii by si nekopl, není žádný extra zázrak, dobrý hráč, v PL se může chytit ale teď holt prostě musí makat a čekat na šanci, nedostane ji na zlatém podnose, zlepšovat se, makat a chytit případnou šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se třeba jen směju tomu, že příjde někde nějaký mladý hráč Belgičan například.A hned hraje, nebo aspoň dostává dost šancí.Příjde někam čech a paběrkuje.Přitom Vydra byl zvolen nej. hráčem druhé ligy a teď se zakopává.Asi sem kvality Vydry prostě přecenil a tak dobrý není.

Reagovat
JacoBee

za 90 minut herního času dal góla a další dva připravil...

Teď proti spurs sice nic nedal ale dostal se do 3 velkých šancí...proi velice dobrému týmu...

To není zrovna nic.

Reagovat
Counter

Šmarjááááá

Reagovat
smazaný uživatel

? tak mě to vysvětli já PL nesleduju, jen jsem si to zapnul po dlouhé době, kvůli němu.

Reagovat
Counter

Já bych ti to zkritizoval tak nějak komplexně :-D Vydra si vybral dost možná nejlepší možný klub, bohužel dlouhodobé zranění a několik dalších posil na podobné posty jako ten jeho mu doteď neumožnilo nabrat víc minut. V posledních týdnech už pravidelně střídal, před dvěma dny hrál v základu a je logické, že dneska manažer zarotoval, když hrajou hned další zápas. Když se mu bude dařit, do konce sezony šancí dostane až až.

Reagovat
k0udy

Čemu se divíš, Vydra je tam na hostování bez opce, myslíš si, že na něm bude stavět hru?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam kurva lezl??

Reagovat
Erdovec

to bys měl vědět ty, v italské sekci tvrdili, že Udine má 4 mnohem lepší útočníky

Reagovat
daewa

Protože to pro něj byl další logický krok. Po úspěšné sezóně v Championshipu jít do průměrnýho klubu v PL. Vybral si WBA, protože loni hráli překvapivě kvalitní fotbal a rval by se tam o 2 místa v základu s dalšími 2 útočníky - Longem a Anelkou. Není jeho vina, že Clarke podepsal v poslední den přestupovýho období útočníka Anichebeho a 2 ofenzivní záložníky, kteří když hrajou, tak je v základu jen 1 útočník. Navíc se ze začátku zranil, příprava mu celkem vyšla. Nebýt toho zranění, tak by hrál víc. A pokud si zahraje letos 15-20 zápasů za WBA ve všech soutěžích, tak to pro něj bude určitě přínosnější než 35 zápasů ve slabší lize. Ještě k tomu přidej možnost trénovat s Anelkou a to, že i přes herní nevytíženost nastupuje v repre.

Reagovat
k0udy

Hm, vidím, že se tady více řeší trapný hokej než fotbal

Reagovat
mithro

Manchester Wayne manager David Moyes has confirmed Wayne Rooney has not travelled to Norwich today

Reagovat
mithro

Manchester Wayne

Reagovat
wild

to snad ani nie je mozne aby sme mali tolko dolezitych hracov out..ja som fakt zvedavy na tu zostavu a nasu hru..ved tam uz nebude mat kto nieco vymyslet smerom dopredu

Reagovat
mithro

on nie je zraneny

Reagovat
Erdovec

moje fanta očividně funguje jak voodoo

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Bayern +

Reagovat
mithro

dal mu vikend volno. to uz snad nie je ani mozne ako mu lezu do rite

Reagovat
wild

to mu nic neni,len mu dal volno? Moyes je uz uplny kkt alebo co? teraz ked si to nemozeme dovolit?

ak nevyhrame,tak toto si Moyes vyzere

Reagovat
mithro

no, asi ma plan. som celkom sokovany, ze pri neucasti RVP take nieco skusa.

Reagovat
C0br

ses posral ne?

Reagovat
mithro

David Moyes & Manchester United give Wayne Rooney the weekend off

Reagovat
C0br

A dcerku mu Moyes náhodou na šuk nepůjčil?

Reagovat
mithro

nebol by som prekvapeny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

druhy polcas na CM odohral, tak nieco sme mohli cakat, ale rovno ze dostane volno..

Reagovat
mithro

pritom prvy polcas hral CM skor Danny a Rooney na hrote viac. ale volno? akoze....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

To jsme potom totálně v prdeli ale ... tak snad Shinji - Javi.

Reagovat
mithro

asi ma Moyes plan, ked si dovoli dat najlepsiemu hracovi volno

Reagovat
Dawon

Shinji sestreli Norwich stejne jako loni, neni problem

Reagovat
smazaný uživatel

Šak baď, jedenáct hráčů do pole a prázdná lavička úplně stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

nech ide do p...

Reagovat
mithro

njn, tiez ho mam ako kapitana

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak celou lávku zraněnou.

Reagovat
fantomas

Wtf, proč jako?

Reagovat
mithro

wayne si povedal, ze chce byt s rodinkou a Moyes sa hned prehol hlavne, ze sa vsade tvari v akej je najlepsej kondicii za posledne roky.

Reagovat
wild

Wayne si povedat moze co chce ale toto mu Moyes nemal v ziadnom pripade akceptovat..teraz ho potrebujeme viacej ako nikdy a on mu da volno

ved ma 28rokov,na taketo obdobia je zvyknuty tak by s tym nemal mat ziadny problem..fakt nechapem tomuto rozhodnutiu

Reagovat
fantomas

Ty pičo

Reagovat
smazaný uživatel

tomu mam fakt verit?

Reagovat
mithro

no tak ja neviem preco ine by mal hrac v najdolezitejsej casti sezony volno? mozno rodinne problemy alebo nieco take.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne, ti amici maju dobreho branara

Reagovat
smazaný uživatel

José Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra šlágr

Reagovat
smazaný uživatel

Kladívka snad spadnou ! Anelka

Reagovat
stiflerovamama

Jezis to kopyto Maiga namiesto Carltona ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reeeeeeeeeeeeeeeeewayyyu

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Allardyce už přemýšlí, kam pojede po Novém roce na dovolenou

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz to hrame dobre, Markovi dnes nejde

Reagovat
Kenneth

Málaga má podle serveru goal.com největší šanci, že získá z Manchesteru City na jarní hostování Johna Guidettiho. O mladého útočníka údajně stojí i Betis, Feyenoord a Wigan. (goal.com)

Snad Malága. City at si hrají s tím dřevákem Džekem.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestoupí Sunderland, West Ham a Cardiff.

Reagovat
REPLIKATOR

Sunderland nespadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Cernak premotivovany

Reagovat
Tomekcz

Moyes Norwich jasna 1

Reagovat
tomasinho

Yaya nehraje a já mu dal céčko dneska

Reagovat
tomasinho

#MCFC XI to face #CPFC: Hart, Boyata, Kompany, Nastasic, Clichy, Garcia, Fernandinho, Navas, Silva, Milner & Dzeko http://

Reagovat
Kenneth

Úžasné. Takže Rooney, Yaya, Negredo mi nehrají.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

mě ještě zaba

Reagovat
Usty

s páskou

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsem to s tím Silvou vyhrál

Reagovat
fantomas

Foster

Reagovat
Ligter

OOOOOOO, gooooool

Reagovat
fantomas

Foster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alessandro24

mufc team vs Norwich: De Gea, Smalling, Vidic, Evans, Evra, Young, Cleverley, Carrick, Giggs, Kagawa, Hernandez.

Reagovat
iamek

Boze to bude tragedie

Reagovat
mithro

to je zostava, smalling zase na rb, ergo prava strana konecna. na lavej strane giggs. meh.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

šanca pre kagawu

Reagovat
wild

nemal moc na vyber..Fabia odpisal takze do obrany ina moznost nebola..Januzaja nechce davat stale,co chapem..takze inak to ani neslo

Reagovat
wild

ak vyhrame,tak klobuk dole

Reagovat
smazaný uživatel

No. Smallinga napravo jsem čekal. Young snad bude hrát nalevo, a Kagawa podhrot.

Reagovat
mithro

cakali sme to vsetci ale tajne som dufal, ze Moyes prezrie a postavi tam praveho obrancu a nie stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

Lindegaard, Anderson, Welbeck, Fabio, Fletcher, Zaha, Januzaj.

Reagovat
smazaný uživatel

radsej toho Fabia vyjebme uz prec, ked vidim, ze proste nedostane sancu...sak hral FINALE LM v zaklade na pravej obrane, teraz je problem zahrat na Norwichi? on musi strasne flakat treningy, jak tu raz pisal mithro, inak je to proste otras toto

Reagovat
smazaný uživatel

I Bertrand hrál finále LM a nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

jj no, ale chudak Fabio nedostane ani najmensiu sancu aby nieco ukazal

Reagovat
mithro

jedine mozne vysvetlenie. mohol by nam uz Moyes vysvetlit, preco na RB nepostavi RB ale radsej CB, kt tam sice odbrani ale inac je nulovy.

Reagovat
Alessandro24

mufc substitutes: Lindegaard, Anderson, Welbeck, Fabio, Fletcher, Zaha, Januzaj.

Reagovat
Tomekcz

bez bodu

Reagovat
niflheim

Vítězná

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Foster ty ses zas vyznamenal

Reagovat
stiflerovamama

Maiga to je hracik

Reagovat
Ligter

ježiš, zas tolik gólů padat nemusí

Reagovat
fantomas

KEVO Uplně jasný to bylo, strašně to WBA hraje poslední minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

#FFC starting XI v @hullcityteam: Stockdale; Zverotic, Hughes, Amorebieta, Riise; Dejagah, Sidwell, Karagounis, Kasami; Ruiz; Rodallega

Srát na nějakou fantu(Riether)

R U I Z Z Z Z Z Z ♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Parker? On má karty nebo co? Jinak sestava klasicky hnusná, hlavně teda ten vyloženě odpudivej střed zálohy. Už aby to René začal pořádně šéfovat na přestupním trhu.

Reagovat
Bayern +

Však už začne, pritiahne si tých dvoch Portugalcov.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo no.

Reagovat
Bayern +

Kevinkoooooooooooooooooooo! ♥♥♥ 1+2, geniálne. Inak parádny polčas zatiaľ.

Reagovat
fantomas

Hoolahan v základu místo Elmandera, Kanárci na vítězství

Reagovat
Tomekcz

takhle meli otocit proti Arsenalu

Reagovat
fantomas

Hah

Reagovat
I am Mancunian

fuha, krasny zapas inak

Reagovat
Ligter

ty krávo

Reagovat
smazaný uživatel

WTF krasne

Reagovat
mithro

Berahinho

Reagovat
Bayern +

Do piči, to čo je?

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
Pigeon

To je match!

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League

Reagovat
Swarley

dneska trošku vyšší level, ale vyhrajeme

Reagovat
REPLIKATOR

Anelka 2, Berahino 1, Vydra lavka

Reagovat
JacoBee

Reagovat
fantomas

Achjo no, tedka mám dilema, jestli kouknout na Kanárky nebo Villu, oba maj šanci na výhru

Reagovat
Kowe

To je zápas, zapl jsem to v 64. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

stiflerovamama28.12.2013 14:50

Jezis to kopyto Maiga namiesto Carltona ?

Ale teda, vo Francúzsku bol skvelý vždy, keď som ho videl, mohol by sa už chytiť.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

BE RA HI NO

Reagovat
Counter

A prý že bublina

Reagovat
fantomas

Nehraj si na herba zas.

Reagovat
Counter

Však já to nemyslím vážně :-) A Berahina mám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

SUBS NEWS: Pantilimon, Lescott, Kolarov, Yaya Toure, Rodwell, Negredo, Nasri Jovetiče bych chtěl taky někdy vidět..

Reagovat
smazaný uživatel

http://bit.ly/KbwiEo

Aj s kríkom na hlave.

Reagovat
I am Mancunian

Berahino

Reagovat
smazaný uživatel

zas nedame gol a nechame sa,vylucit.

dano sam na brankaraa teraz skodaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, dobra divocina..

Reagovat
smazaný uživatel

Au.

Reagovat
REPLIKATOR

Ten p... tam toho Vydru nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Sasovia amici simuluju

Reagovat
wild

milion sanci a takyto gol dostaneme

Reagovat
smazaný uživatel

podstatne je priebeh a ako hrame, ci prehrame o gol, alebo dva je jedno, ale pocit z timu je skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Danov najazd hlavne

Reagovat
smazaný uživatel

Sabol skvele, az na to zdrzovanoe hry

Reagovat
ďuriLFC

Strašne pozitivne to je.

Reagovat
wild

uz to tak skvele nevyzera..

Reagovat
smazaný uživatel

Mna sklamal Dano a Cehlarik, ti maju byt vacsi lidri.. A v 3. formacii tam sebcia jak kokoti, hraju na seba

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, mame na nich, no.. Obranu maju o trochu pevnejsiu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si kurva na tohle nenajdete jinej článek?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste tu na to, sukromnici

Reagovat
fantomas

Přesně tak, my sme to zvládli. Vy byste mohli taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nema to kto zorganizovat,Palike?

Reagovat
fantomas

Ten je náš

Reagovat
smazaný uživatel

V tom pripade sme tu

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

+ riešia sa tu blbosti, filmy, seriály a neviem čo ešte.. ale niektorí sa musia ozvať na nás, no neprekvapuje ma to

Reagovat
smazaný uživatel

jenže pak na to byl taky už spešl článek a hlavně to nebylo pod Preview/Souhrnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dornic zas sa vyhovara na stastie, to neznasam

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, skoda,

Reagovat
kiwwi

no nic, to idem nalozit jednotku jak kukam na tu zostavu

Reagovat
mithro

ja uz som.

Reagovat
kiwwi

1X za 2.4 kurz

Reagovat
Darren Fletcher

moj kolega ma filozofiu, podla ktorej timy zacinajuce na rovnake pismena stale remizuju. a zas mu vyslo w:w 3:3 tipér.

Reagovat
smazaný uživatel

Morwich vs Manchester United?

Reagovat
smazaný uživatel

Přemýšlím kdy sme naposledy remizovali s City.

Reagovat
C0br

Wayne Rooney didn't travel to Norwich due to the recurrence of a groin strain. He should be available for #mufc vs @SpursOfficial on 1 Jan.

Reagovat
Darren Fletcher

united vyhra, city o tri a mam 60e

Reagovat
iamek

Wayne Rooney misses today's game against Norwich due to a recurrence of a groin strain, but should be fit for United's home fixture against Tottenham on 1 January.

Reagovat
mithro

uhm, tomu aj tak nikto neveri

Reagovat
fantomas

Ta věta po but to zabila.

Reagovat
mithro

najskor pustia do medii informaciu, ze dostal vikend volno a po polhodine pridu s groin strain

Reagovat
C0br

Měl vůbec něco s třísly předtím?

Reagovat
Ligter

Třeba je to nějaká metafora.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to o Rafaelovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Na co se ted dívat ?

Reagovat
Pigeon

lovecká sezóna na Nově

Reagovat
smazaný uživatel

To prostě nepochopíš. Je půl minuty do konce, WBA může jít 4 na 3 a oni se radši zastaví ve středu a zbrzdí celou akci To popírá všechny fotbalové zákony

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké má fotbal zákony?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nedávaj dvoch ľavákov na stopéra.

Reagovat
smazaný uživatel

kokocina

Reagovat
smazaný uživatel

Když máš půl minuty do konce a jdeš 4 na 3, tak se nezastavuj na středu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je poučka

Reagovat
smazaný uživatel

Ne teda, to je takový tip jen

Reagovat
tomasinho

Ustream na MU nebude?

Reagovat
mithro
Reagovat
tomasinho

Díky. Snad to bráchovi pojede.

Reagovat
Chazy

To je stejně top, jak to jde krásně vyndat do samostatnýho okna

Reagovat
kiwwi

vam to ako neseka?

tieto flashovske streamy mi vzdy zacnu skor ci neskor sekat

Reagovat
Chazy

Ee, ale když náhodou, mně pomůže buď přechod do Chromu a nebo prostě tu stránku načíst znovu. Ale většinou neseká.

Reagovat
Chazy

Pro to druhý ale samozřejmě je potřeba ten předpoklad, aby to nějakej čas běželo plynule

Reagovat
smazaný uživatel

me se to teda docela seka. :-( stejnej jako acestrem a bloodzeed

Reagovat
niflheim

Mufánci...kdo z Vás by rád zkusil Cleva na křídle?

Reagovat
Chazy

Ve Wiganu tam byl v poho.

Reagovat
Chazy

Ale já sem scouser no, takže fotbalu nerozumím.

Reagovat
niflheim

Však jo, to vím...a díky tomu má pěkné centry.

Reagovat
Chazy

Jj, minimálně tu finální přihrávku z křídla má dobrou. Ale on prostě křídlo není, to chce určitý myšlení a návyky, vypadalo by to jako v podání Joea Colea např.

Reagovat
kiwwi

on ma genialne centre, take Beckhamovske, ale co sa tyka hry 1v1 tak v tom je slaby a na tom kridle by bol asi jak Smalling na bekovi

Reagovat
Chazy

Ale zas je chytrej kombinačně, takže ve Wiganu většinou byl schopnej se uvolnit s pomocí souhry s někým. Ale samozřejmě to není ideální hráč na křídlo.

Reagovat
wild

vobec si ho tam neviem predstavit..asi preto ze som ho tam este nevidel hrat

Reagovat
LAM

To je teda pro Vydru perfektní hostování.Jako ihned v zimě by měl někam vypadnout nebo dopadne jak hodně fotbalistů před ním.Má sice dost talentu a skvělej tah na bránu ale v tomto věku potřebuje hrát a né čumět jak hrajou jiní.Kdo mu todle hostování vymyslel

Reagovat
Chazy

Byla to od jeho klubu hloupost no.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nikdo nemáme nekostičkovanej stream na Fulham co.

Reagovat
smazaný uživatel

Sidwell kapitán, kam se to tam dopracovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň máme dobrou barevnou kombinacu

Reagovat
C0br

Reagovat
niflheim

Reagovat
Pigeon

Skvělá kombinace dresů

Reagovat
smazaný uživatel

Anglickej přenos na City?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tomekcz

giggs by se mel naucit chodit, se necha odstavit jak decko

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ci si mam pozret United, alebo Snezenky a machri

Reagovat
Dawon

Boze on je Kagawa nalevo? Moyes je fakt postizeny, boze tohle me tak vytaci Neni rooney, neni RVP a on ho stejne nebude stavet na jeho pozici, s timhle at jde fakt do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim, ze ma dost volne pole. nebo se proste s Giggsem maji domluvit v dane situaci kdo kam. ted je zas ve stredu.

Reagovat
Chazy

Podle mě teda nejhezčí složení dresů MU je červená-bílá-bílá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

u letošních dresů ne

Reagovat
Chazy

To je možný, já mám letos MU puštěný asi poprvý, ale pochybuju, že bych to tak vnímal i já

Reagovat
Pigeon

prostě ten límec je výrazný na těch dresech a proto se víc hodí černé trenky a štulpny

Reagovat
Chazy

Jo, ok, to zní logicky. Ale z pohledu kamery zezhora by se mi stejně líp koukalo na tu bílou.

Reagovat
Swarley

je to taková naše klasika, ale já preferuju to co máme dnes...strašně se mi ta kombinace líbí

Reagovat
Chazy

Není klasika červená-bílá-černá?

Reagovat
Swarley

jasný, to jsem přehlédl...

tobě se líbí komplet bílej spodek?

Reagovat
Chazy

Bezkonkurenčně nejvíc no.

Reagovat
Chazy
Reagovat
Pigeon

Reagovat
Swarley

ale jo, jako není to špatná kombinace...vím, že jsme je měli ještě v té sezóně jak jsme dali 7:1 AS Řím a to taky nevypadalo špatně...a ještě i Keana si v takové kombinaci pamatuju, to byly jedny z těch dresů Umbro s Vodafonem...

Reagovat
Swarley

byly přece s tím bílým pruhem po bocíh a další sezónu s černým...a k tomu vždy zbytek podle té barvy boků...

Reagovat
Chazy

Jojo, tak ona to není úplně výjimečná kombinace. Ale já byl vždycky nasranej, když se hrálo v tý základní, kterou nemám rád vůbec

Reagovat
Chazy

Ještě mám moc rád MU v modrý, ale na to sem byl vždycky sám

Reagovat
Swarley

já přesně vím, které máš na mysli...mě ta modrá nijak extra nevadila...já spíš byl na to, ať ty domácí jsou povedené a mají nějaký hezký styl...ty venkovní už jsem bral tak, ať se vyřádí a něco vymyslí...jestli mají být černé, bílé nebo modré, to už mi bylo celkem jedno

Reagovat
Chazy

Mě upřímně potěší fakt jakákoliv modrá, klidně ten dres může bejt hroznej, ale hlavně ta modrá... prostě k MU taky patří, nezhnusí mi je, že ji nosí nějaký mamrdstvo z Londýna.

Reagovat
Chazy

Ale upřímně jsem rád, že se MU zbavilo zlatejch away dresů...

Reagovat
Swarley

teď se dívám, na ty bych si už ani nevzpoměl to fakt ne, to si nedovedu představit, kdyby to chtěli převést do nějakého modernějšího střihu co nám teď dělají...plus ta zlatá k tomu...

Reagovat
Chazy

Ještě když si k tomu člověk dá, že se ven jezdilo v tomhle!

http://www.football-shirts.co.uk/images/0708/manutdaway0708.jpg

Reagovat
Swarley

tyhle jsou moc pěkný

Reagovat
Swarley

tyhle jsou moc pěkný

Reagovat
Chazy

To byla geniální sada. 200772008 myslím, takže pokud se nemejlím, tak jsme to měli k výhře LM

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebuju Norwich a MU oba gól a

Reagovat
Swarley

aaa, málem own goal...snaž se chlapče, náš dlouhodobě třetí nejlepší střelec a ti dva před ním dneska nehrajou..

Reagovat
Counter

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ligter

Reagovat
I am Mancunian

Youngster sa dostava do vybornej formy

Reagovat
Side

stejně je to zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich nastoupil do zápasu už posraný předem. S takovou účka zase vyhrajou nějakým laciným gólem a bez práce.

Reagovat
fantomas

Ale prdlačky, dyt Ruddyho pomalu neohrozili.

Reagovat
smazaný uživatel

trochu jsem to naštěstí zakřikl, ale do té doby se ani pořádně nedostali k míči

Reagovat
smazaný uživatel

Desátá minuta dávno pryč a Ruiz ještě nešel ani do jedinýho náznaku sprintu.

Reagovat
fantomas

Fer je zkrátka boží, naprosto kompletní hráč už teď. Ten se v Norwichi moc dlouho nevohřeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ferdo vole.. dostaneš míč do velkého vápna a ty se s ním vrátíš..

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to není špatné, Norwich nám to navíc dost usnadňuje. Akorát tomu chybí pohyb, ale to by ani sám Rooney nezměnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Smallingovi crossy..

Reagovat
smazaný uživatel

Snodgrass?

Reagovat
smazaný uživatel

aleob Martin

Reagovat
iamek

Evra

Reagovat
Ligter

Díky Hoolahane.

Reagovat
fantomas

Ah!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

zase zmatky v obrane

Reagovat
I am Mancunian

Toto je typick Evra

Reagovat
smazaný uživatel

To měl bejt gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to musí bejt gol..

Reagovat
Swarley

lol, uf

Reagovat
smazaný uživatel

Evra lol

Reagovat
niflheim

Dave

Reagovat
Side

Evra De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

Boha, oni ztrati mic ( prekvapive ) a zacnou skakat na miste, misto toho, aby ho vybojovali zpatky

Reagovat
fantomas

Stačilo by, kdyby nebyl Wes takovej prďola no.

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs se mi vůbec nelíbí, strašně kazí dneska.

Reagovat
Swarley

i Carrick

Reagovat
Tomekcz

prej dneska

Reagovat
Swarley

teď třeba ten Young...jako on by fakt mohl být velice dobrý křídlo...ale ty máš celou lajnu na jejich půlce otevřenou, předkopneš si to jak vemeno a necháš si to vzít...jako jak se ti tohle může stát?

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicky ve středu pole s Gigsem nestíháme

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicky ve středu pole s Gigsem nestíháme

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Snodgrass Takto sme to palili v dedinskej lige.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná akce, jen tak dál, De Gea docela šťastlivec.

Reagovat
smazaný uživatel

No...konečně to začíná nějak vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

omg, to bude Norwich ešte mrzieť, tie šance.

Reagovat
smazaný uživatel

goooooool Gaby

Reagovat
Tomekcz

zase uplne zbytecna ztrata mice uprostredhriste a hned je z toho zavar u brany to je braneni

Reagovat
Side

Dobře si to teď Norwich dává

Reagovat
niflheim

No ale Evrovi tam taky nikdo pořádně nepomáhá.

Reagovat
iamek

Evra Buttnerovati

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka's celebration was anti-Semitic (NOT purely anti-Zionist) gesture. It is banned in France. Beyond unacceptable.

Ako oslavoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Kreten, snáď ho za to potrestajú

Reagovat
iamek

Co to znamena prosim ?

Reagovat
Chazy

Neumíš číst tyvoe?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba neumí anglicky?

Reagovat
Chazy

Když takhle dlouho sleduje přenosy z Anglie, tak musí umět dost na to, aby to pochopil

Reagovat
Chazy

Newton Heath hraje pěkně, Evra pozičně celkem mimo, si to tam komplikuje zbytečně

Reagovat
Swarley

je to tak no, ale to je zase klasika, když hraje za Kagawou, ten na to prostě prdí...

Reagovat
Chazy

Nj, ale teď třeba by to zvládnout moh sám.. kdyby si držel contain, tak ho neobejde.

Reagovat
iamek

Remiza = pro nas vyhra dneska

Reagovat
niflheim

Giggs

Reagovat
madridcan

Ved to bol dive jak oci

Reagovat
niflheim

Však to bylo na něco jiného - až teď jsem ho viděl u míče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

kaspar giggs zas nestiha tak hodi skluz

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot simulantsky .

Reagovat
iamek

Ropa FA tlacenka zacina

Reagovat
smazaný uživatel

to je prasa

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nás poškodil rozhodca to je neuveriteľné.

Reagovat
iamek

Alex by mel delat " asistenta ". Byt na lavce jen kvuli cernym svinim

Reagovat
smazaný uživatel

tým, že odpískal priamy kop, z ktorého nič nebolo a dal žltú? To je poškodenie storočia teda.

Reagovat
madridcan

Zaschrona.......dohovor prosim ta tuto mlademu panovi, ze co vsetko moze znamenat takyto ,,priamy kop" na vyvoj zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no ze z toho nic nebylo je tak nejak asi jedno ne? dive za kterej se tu na Younga a Januzaje (pravem) nadava, ale naopak je to pomalu ok. a jeste navic zluta? to je poskozeni. nerikam, ze tragedie, ale ti rozhodci v anglii jsou fakt strasni (to je obecne, delaj docela hodne chyb snad v kazdem zapase co jsem letos videl.)

Reagovat
smazaný uživatel

poškodenie je to, čo spravili rozhodcovia Liverpoolu na Etihade, nie toto...

Reagovat
smazaný uživatel

toto je maximálne tak zlé rozhodnutie, ktorých je za zápas tristo.

Reagovat
smazaný uživatel

no v tomhle prostoru z toho klidne gol byt mohl. a zluta pak samo ovlivnuje to jak ten hrac dal hraje, musi si davat pozor. coz u Giggse, kterej uz neni nejrychlejsi muze byt problem. Jasne, nakonec z toho zadna tragedie nebyla, ale proste chapu, ze na to nekdo nadava a ti rozhodci obecne v PL jsou fakt spatni.

Reagovat
smazaný uživatel

S tým súhlasím, ale písať, že "rozhodca náš znova poškodil, to je strašné", mi príde prehnané a ako plakanie.

Reagovat
smazaný uživatel

*nás

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, taky bych uplne tak nenadaval jako Slovak.

Reagovat
smazaný uživatel

tebe poskodil nekdo jinej

Reagovat
masly008

ted vám to vrátil co

Reagovat
Tomekcz

aspon nakej souboj by mohli vyhrat, nas prehravaj jak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawa to ma strasne v pici

Reagovat
I am Mancunian

ale zase je to futbal na

Reagovat
wild

lebo tam neni nikto kto by nieco vymyslel smerom dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

akoze nie, Kagawa, Young, alebo aj Giggs, takto by hrat nemali..

Reagovat
wild

jediny kto niecoho bol schopny boli Rafael,Valencia a hlavne Rooney..nikto z nich nehra,takze fakt neviem ako sa dnes presadime..snad ma niekto prekvapi

Reagovat
Swarley

jako ten náš střed nefunguje ať tam postavíme kohokoliv, to je fakt hrůza

Reagovat
Maresma

Pomeee kanárci!

Reagovat
smazaný uživatel

au Hart

Reagovat
C0br

Nějak nemám představu o tom, jakým způsobem bychom mohli dát gól

Reagovat
niflheim

Z rohu

Reagovat
Swarley

ale jen z jedné strany, Young to bude pořád kroutit na přední

Reagovat
C0br

A zrovna tohle si všichni hráči pod Fergiem vštípili důkladně

Reagovat
madridcan

Evra pri autovej ciare

Reagovat
fantomas

Žádnej kontakt, kompenzace za Snoddyho no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jerome je uplny idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Hart to vypadá na střídání

Reagovat
Tomekcz

hernandez na hrotu, kterej nezpracuje ani neudrzi mic kridla co nedostanou prihravku protoze zaloznici prihravaj jen dozadu zlatej buttner oproti giggsovi

Reagovat
smazaný uživatel

Evra diver zasranej.

Reagovat
Counter

Juj, Hart měl docela štěstí v neštěstí

Reagovat
LAM

Jerome měl zůstat někde na stromě.Bylo vidět že to nemůže stihnout a on ho kopne do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Cech no.2 ?

Reagovat
Counter

To zas ne. Ale Hart z toho měl slušnou krvavou ránu přímo u oka.

Reagovat
Chazy

ManU by tohle stejně mělo vyhrát, ale docela se těším, až s tímhle přijdou do jarní části LM

Reagovat
C0br

Se tím prohaluzíme jak Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí kompenzuje?

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou dneska "fauly", na obou stranách

Reagovat
smazaný uživatel

Evra

Reagovat
fantomas

Fer ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
Kowe

Evra

Reagovat
Ligter

To je nuda. Přijde mi, že už hrajeme tak 4 hodiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakoniec je z toho suboja zraneny samotny Jerome , Hart je tvrda kebule

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole united je tak zly? ved bez rooneyho a persiho to je uplne priemeracky klub ...

Reagovat
Swarley

bago vzduchem ve vápně...jako někdy se člověk už nestačí ani divit, kam to Clev hlavičkoval...netuším..

Reagovat
Counter

Lamaaaaa

Reagovat
tomasinho

Koukáš? Co Shelvey?

Reagovat
Counter

Ten Lamahův gól připravil předfinální přihrávkou, kolmicí do šestnáctky zařídil Pablovi dost prostoru pro kvalitní centr. Jinak ale nekoukám, užívám si trápení ManCity :-)

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Smallingovi se bude točit hlava chvíli asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

anderson, welbeck hned na hriste

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě to trochu uspalo, chvilku jsem si zdříml a stejně koukám, že sem o nic nepřišel.

Reagovat
Erdovec

stejně to MU nějak uhaluzí

Reagovat
iamek

Neni jak.

Reagovat
fantomas

Aaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, @1,75 na neprohru Norwiche

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo Boyata to je vůl..

Reagovat
smazaný uživatel

To je škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ten Boyata tak sa mi na zaciatku kariery pacil, teraz je to necitlive hovado

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš jak si v prvním zápasu za nás nechal dát červenou proti Arsenalu asi v 8 minutě?

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som tie pripravaky asi pred 3 rokmi , samozrejme, nie je to berna minca

Reagovat
iamek

Proc ten Vietnamec nestrilel ty vole ?

Reagovat
Tomekcz

3 obranci jen koukaj jak si zlutej hrac projde ke strele

Reagovat
Chazy

Protože si ten, co tu střelu zblokoval, křiknul, že to má

Reagovat
Chazy

Hmmm, Moyes zoufalej výraz alá Wenger.

Reagovat
smazaný uživatel

sú si celkom podobní tou mimikou.

Reagovat
Maresma

Ouuu, škodaaa

Reagovat
madridcan

Ci pana jak si presli obranou Manchestru Dvojka bude dnes zazrak.

Reagovat
madridcan

*remiza

Reagovat
Swarley

Smalling

Reagovat
niflheim

Smajling

Reagovat
masly008

norwich zatím lepší,ale to už nikoho nepřekvapí že.

Reagovat
iamek

Ziskame balon a vpredu jen Hernandez a 20 metru okolo nikdo. Neuveritelne.

Reagovat
Pigeon

Chicha tam měl zas luxusní náběh v 16

Reagovat
wild

dnes by sme museli s velkym stastim ubranit ciste konto a s este vacsim stastim vpredu uhaluzit nejaky gol aby sme vyhrali..neverim ani jednemu

Reagovat
Swarley

a já přesně věřím v opak, tohle bude zápas, po kterém napíšeme v "suchém triku"...jen to chce dopředu Welbecka...

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem...

Reagovat
Swarley

však od toho ti to píšu, abys věděl

Reagovat
Counter

Reagovat
wild

urcite treba zmeny..tieto nakopavane lopty na Chicharita k nicomu nevedu a neni sanca sa tak presadit

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham už mě ale začíná vážně srát, vůbec nechápu o co se jako snažej a očividně je jim nějakej výsledek naprosto u prdele.

Reagovat
Ligter

Tohle snad zachrání nějakej wonder goal Cleverleyho.

Reagovat
Tomekcz

prvni strela na branu Giggs se radsi nekde schoval

Reagovat
smazaný uživatel

Young skvelý

Reagovat
Chazy

Už aby tam byl Zaha.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Young

Reagovat
iamek

Proc to nenechal ?

Reagovat
smazaný uživatel

ve fantě má proti mě někdo v základu ještě Bale-a asi stejně prohraju

Reagovat
Chazy

Bale-a

Reagovat
smazaný uživatel

můžeš si vybrat, jestli tam chybí jedno "a" , nebo jestli tam je pomlčka navíc

Reagovat
Counter

Reagovat
niflheim

Javi dostane míč v šestnáctce a je tam sám...nikdo další. A jak potom máme dát do prdele gól.

Reagovat
Chazy

No.. u protiútoků to tak holt bejvá.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, bez Toureho je Fernandinho lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidič.

Reagovat
smazaný uživatel

Hart vypada jak zombik, by som sa ho urcite lakol, ak by som ho stretol niekedy vecer

Reagovat
Usty

Fanta si ze mě dneska vyloženě dělá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

boze, trapny Norwich takto hraje proti nam

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Jste to dopracovali no

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Evra LB roka, no.

Reagovat
I am Mancunian

je hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Zatím proti tobě ve fantě docela slušně haluzím

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako všichni ostatní, takže pohoda.

Reagovat
Chazy

No.. bohužel se neztratí, že si s tím takticky nevím rady. Kdybych nenasazoval Pavelce, tak mám inkasovanejch o 9 míň a je to teprve veselý

Reagovat
tomasinho

Bože, to je hrozný fotbal. Ale Norwich zatím dobře.

Reagovat
I am Mancunian

tak s tymto chodte regulerne do riti

Reagovat
smazaný uživatel

pošlite už niekto Giggsa do preč , už som si myslel že nanho Moyes zabudol , ale očividne sa mýlim

Reagovat
Darren Fletcher

Zahu!

Reagovat
Mihi

Ako to vyzerá na Etihad?

Reagovat
Chazy

0-0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, ze s Dzekem v utoku je dat gol nesplnitelnej ukol.

Reagovat
Mihi

Mám hendikep je to posledný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

To tazko , Dzeko je tuto sezonu marny, nehraje Yaya, jeho absencia je tiez citit, je to viacmenej busenie do obrany CP bez nejakej inovativnej myslienky. Pelle trochu experimentuje.

Reagovat
Mihi

Tak ale dajú sa očakávať striedania zo strany Pelleho - Yaya s Negredom by tam mali ísť nie?

Reagovat
Counter

Jestli to bude furt 0:0, tak asi bude muset no.

Reagovat
smazaný uživatel

United miestami vôbec nevedia. Norwich môžu len mrzieť tie zahodené šance, to mohlo byť 2-0 a nikto by nemohol namietať. Hoolahan skvelý, Fer a Snodgrass tiež dobrí.

Reagovat
Pigeon

všechny týmy by měly hrát zároveň, aby tu člověk furt nemusel číst ty hovna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

inak, zaujímavé, že podobné hovná píšu aj fanúšikovia MU, choď aj im tam naložiť.

Reagovat
fantomas

A Martin, kterej hraje nejlepší zápas v sezoně, nic?

Reagovat
smazaný uživatel

áno, ale to potom musím pochváliť aj Bassonga, o ktorého sa hráči MU rozbíjajú ako voda o skalu.

Reagovat
fantomas

Však pochval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ferdoo..to měl bejt gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal United nikdy nebyl nejkrásnější, ale tahle holomajzna... Norwich nás mele, je štěstí, že nevedou. Kagawa je jistě skvělý fotbalista, ale v United nemá co dělat.

Reagovat
Ligter

Mele. Nepřehánějme zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jinak, neočekával bych, že Norwich bude mít tolik ze hry a místy hráči United vůbec nevědeli, kde jim hlava stojí.

Reagovat
niflheim

Kohokoliv za Giggse

Reagovat
masly008

takhle je třeba se chovat k legendám

Reagovat
stiflerovamama

Jaaaaaaj ze som nedal to City X na polcas

Reagovat
Tomekcz

to je hnus bez Rooneyho je utok uplne marnej, Smalling vybehne za pulka jen pri rohu Giggs pomalej a vsechno ztrati Jedinej Vidic a DDG neco predvadi

Reagovat
smazaný uživatel

To zakončování . Kdyby to bylo 4:0 nemohl by nikdo říct ani slovo.

Reagovat
fantomas

No, podle mě se akorát potvrzuje, že zdravej příznivec PL si jednoduše sestup Norwiche nemůže přát. Ten tým je kombinačně uplně jinde než zbytek chvostu tabulky, jen je to o tom, aby konečně zapracoval na koncovce a začal vyhrávat. ManUtd dneska nemá žádnou herní složku lepší než Kanárci, brání se jen za pomoci solidních stoperů a jistýho de Gey. Ofenzíva v jeho podání = jeden velkej vtip.

Reagovat
Error

Reagovat
kiwwi

prvych 25 minut som si hovoril, ze kombinacne slabsi tim proti nam este nehral

potom sa to ale zlepsilo a na konci nas uz slusne prehravali

Reagovat
fantomas

Protože to Hughton vzal zopatrna, jak je jeho klasikou proti velkym soupeřum. Pak hráči zjistili, že proti nim vlastně žádnej velkej soupeř nestojí, a začali ukazovat potenciál. Prvních (určitě ne celých) 25 minut to nebylo o náký kombinační neschopnosti prostě.

Reagovat
kiwwi

prosim? sak si nevedeli nahrat 2x po sebe a vsetko odovzdavali

Reagovat
fantomas

No, tam byl taky evidentní pokyn nic si nekomplikovat.

Reagovat
kiwwi

nekomplikujte si to a odovzdavajte loptu superovi

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Norwich. Každopádně ta ofenzivní čtyřka jejich se mi zatím zamlouvá. Hlavně Snodgrass Evru hrozně větrá. Chce to, aby dali rychle gól, zasloužej si ho.

Reagovat
smazaný uživatel

5 odohratých polčasov a len 2 góly a v 4 zápasoch 0-0... To smrdí špagetami, pizzou a Stredozemným morom.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak musíme uspokojit makaróny, když se ta jejich liga nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš to je hrůza. Připomíná mi to trochu Liverpool v začátcích pod Rodgersem. Hodinu si to tam čmrdličkujou golman - stopeři - střeďáci, každej je posranej dát přihrávku dopředu, takže to vždycky po pár výměnách letí naslepo někam dopředu. Ještě víc mě ale sere, když získaj balon, můžou hrát dopředu a zase to okamžitě, pokaždý, posílaj zpátky. Dneska je to naprosto markantní. Nedivim se u toho vocase Sidwella, ale v tom případě je tam zbytečnej Karagouinis, kterej podle mě za celej poločas neměl jedinou nahrávku dopředu na soupeřově půlce.

No fuj, druhá půlka nemůže bejt horší.

Reagovat
smazaný uživatel

To by sa musela stať neskutočná haluz aby sme dnes vyhrali...

Reagovat
kiwwi

ja len ziram co my robime v obrane...tragickejsie branenie som vzivote u nikoho nevidel...Evra nech si da 10 faciek

najlepsi hrac na ihrisku je Young

Reagovat
fantomas

Asi tak 3-4 nejlepší hráči na ihrisku sou z Norwiche.

Reagovat
mithro

ked proti tebe nikto nenastupi, nie je problem byt lepsi.

Reagovat
fantomas

Reagovat
mithro

to nemyslim v zlom ale prvy polcas sme boli fakt hrozostrasni, tam nefungovalo vobec nic, okrem Davida v brane, to potom kazdy hrac vyzera lepsie ako v skutocnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Evra hori, protoze zaloha pred nim neexistuje. to je pak tezky.

Reagovat
Error

Norwich dnes hraje fakt krásně, je vidět, že se United vůbec nebojí. Akorát finální řešení akcí a produktivita je na zaplakání. Takhle zase United upletou ve druhé půli z hovna bič.

Reagovat
smazaný uživatel

60 milionov za Kokeho? more rovno sto tam posielaj uz po zapase

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to zezačátka vypadalo hezky, tak to rychle skončilo. Giggs je otřesný a navíc sem doteďka nepochopil co má hrát. Ale on nejspíš taky ne. Evra je mizerný. Dolů Giggs a ať přijde Danny, ten odehraje levou stranu, a má tah na branku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hartovi se to oko nějak zavírá jinak střely celkem 15:2, střely na branku 2:1, Fernandinho výbornej

Reagovat
Chazy

Že já to s tou kopanou furt zkouším. Ale druhej poločas snad bude veselejší, jak bude MU utíkat čas, škoda, že se Norwichi nepodařilo dát gól.

Reagovat
fantomas

Co se ti zas nezdá dneska?

Reagovat
Chazy

Je to taková pomalá šmrdlaná uprostřed prostě, Norwich je určitě lepší a zábavnější, ale furt je to hrozně želví tempo. Navíc těch chyb v obraně MU je tolik, až se to nedá sledovat.

Reagovat
Usty

proč jsi to nezkusil po obědě?

Reagovat
Chazy

Protože ani jeden z těch týmů nemám rád, měl jsem no.

Reagovat
smazaný uživatel

Neobviňuj fotbal, obviňuj svůj výběr zápasů.

Reagovat
Chazy

Kua, to ale nevím, jak bych to pak formuloval.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nepis nijako, staci v skratke napisat , ze ti soccer nevonia

Reagovat
madridcan

V H2H Swarley vs. CR7...mne hraju vsetci zajtra, zato Swarley sa uz teraz namna vytasil esami ako Yaya, Rooney kapitan a Januzaj

Reagovat
smazaný uživatel

no me se ti kapitani ted taky dari paradne. minule Lukaku, krasne 4 body, dneska mam Yayu. Taky me melo napadnout, ze ho nechaj odpocivat.

Reagovat
Counter

Reagovat
Usty

Já taky zaperlil... Rooney, Ravel, Zabaleta kapitán... velká bomba

Reagovat
Counter

Kdo je ViceCpt?

Reagovat
Swarley

kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Silva s Fernandinhem jsou neuveritelni a delaji si tam, co chcou, jen finalni faze je bida, coz je s Dzekem pochopitelny.

Reagovat
Dawon

Tak zatim neuveritelne spatny vykon, predevsim v obrane a jsem fakt celkem v soku, ze je to porad 0:0...snad je moyes vyliska a asi bych se nebal i nejakeho polocasoveho stridani, ikdyz moznosti neni nejak extra moc, protoze s takovou to je jen cekani na gol...taky docela zasnu, jak strasne spatne branime standartky, kdyz pomyslim, ze mame na hristi 3 stopery a carricka

Reagovat
smazaný uživatel

doufam v nejakou bourku v kabine, tohle je des. Giggs je strasnej, diky nemu se tam mota i Kagawa casto nekde vlevo. Dopredu bida, Javiera jsme prakticky nedostali do hry a nejsem si uplne jistej, jestli je to jeho chyba. Zkusil bych tam dat Zahu misto Giggse, Kagawa jen veprostred a videlo by se. Pripadne Welbecka misto Javiera.

Reagovat
mithro

presne podla ocakavania, hrozna sr@cka

Reagovat
mithro

a este Dowd, klasicky vyborne ako vzdy, dufam, ze vsetci fanusikovia Adnanovych divov budu teraz aspon tyzden riesit Snodgrassa

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
iamek

To by musel hrat u nas, aby se to resilo.

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

som sa tesil posledne kola, ze Moyes uz upustil od toho systemu samotny utocnik a na neho dlhe lopty a centre, kt nam tak fungoval na zaciatku sezony. som rad, ze sa k nemu dnes vratil

Reagovat
LAM

City zatim obrovskej tlak ale nic z toho.Naopak co koukám tak MU můžou být rádi za remízu.Třeba tohle kolo bude šílený a City s těma absencema nedokáže vyhrát a MU s tou sračkou vyhrát dokážou.

Reagovat
wild

lebo MU nechybaju hraci

Reagovat
vladis271

Suárez ich vybavil do polčasu. Jedenástka United sa bude musieť pred štartom 2. polčasu pomodliť ako čika na začiatku, aby uhaluzili aspopoň bod.

Reagovat
Pigeon

nevím, co za vzorky bereš, ale radši to vyměň, bo tu pak píšeš takové koko*iny

Reagovat
Swarley

dobré, tak úvodní vtípek máme za sebou...

jako já nevím, co je dneska záměr...první 15 minut kombinujeme, držíme balon, vypadá to slibně a pak se cosi stane a hrajeme tohle..."hra na brejky?" no, možná to má být záměr, ale k tomu by to chtělo trošku organizovanější a pevnější obranu...

střed hřiště, úplně vybrakován...Giggs, Carrick, Cleverley - tam není koho chválit, ti jsou úplně mimo, jak směrem dopředu, tak hlavně směrem dozadu...všichni všude, v konečným důsledku nikde nikdo...

co tam vymýšlí Evra, tak to je záhada nad záhadu, dneska směrem dozadu jen kužel...ale dost tomu dopomáhá Kagawa, který zase "hraje levou zálohu"...jak ten záměr s tím, že se to bude nějak prolínat a jednou bude vlevo Kagawa, jednou Giggs a pak se tam postaví na závěr Young, tak to je krapánek šílenost, prostože tam 90% poločasu nebyl ani jeden z nich...

Chicharito bohužel pokračuje v tom, co zatím letos předvádí...ale na jeho obranu, moc dobrých balonů vůbec nedostal...

zranění klíčových hráčů je jedna věc, je to průšvih a může to mít velký vliv...ale určitě ne takový, aby se hrálo tohle, co hrajeme dneska...mám varování, jinak bych to uvedl pravým jménem...

ale nevadí, můžeme být rádi, že neprohráváme, Norwich bojuje sám ze sebou a není schopnej ani jednu akci dotáhnout až dokonce...s křídlama Young a Kagawa to prostě nepůjde, to je hovadina...protočit to, dát tam sobecky naladěného Januzaje, na druhou stranu Zahu a jedeme...se středem nic neuděláme, tam je už i Carrick marnej i když po tom zranění to beru..

Reagovat
mithro

carrick tam mal par fajn prihravok, clev zase neviditelny bohuzial a giggs. well. ten je giggs

Reagovat
smazaný uživatel

OT: sipky a Van Gerwen na pokraji vyrazeni. Zajimave.

Reagovat
wild

Taylor out,van Barneveld out..ak vypadne aj van Gerwen tak to budu velmi zaujimave MS

Reagovat
smazaný uživatel

porad je tam Wade. ale koukam ze van Gerwen stahnul.

Reagovat
Ungalabunga

já to přeju Whitlockovi, tak ať klidně vyletí

Reagovat
smazaný uživatel

tak to otocil a postoupil. skoda ze jsem to nevidel.

Reagovat
Ungalabunga

škoda, není mi vůbec sympatickej

Reagovat
wild

uff,3-3

Reagovat
Usty

Na Etihad kromě posledních pěti minut velkolepá nuda. Strašně chybí útočný duo a Nasri s Tourém. Chybí tomu myšlenka, Milner pěkný centry, ale to je všechno a Silva na to sám nestačí. Džeko je celkem srandovní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze prave myslenka komu? Na koho? Dneska nechybi Yaya ani Nasri, ale Negredo a jeste vic Aguero.

Reagovat
mithro

Fabio should've been brought in this season as Evra's understudy and given games, instead we've seen Buttner who's been a disaster

Reagovat
smazaný uživatel

to me taky pekne sere. nehapu proc ho tam nedavame, zvlast, kdyz se porad mluvi o tom jak Evra konci. Mame Fabia, kterej dokaze zahrat velmi dobre a misto toho se porad spekuluje, jak vyhodime velky prachy za bainese.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som expert. Dnes kapitán Negredo a vice-kapitán Yaya.

Reagovat
smazaný uživatel

Utok s Negredom a utok s Dzekom, to je ako den a noc

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes potěšil se střídáním.

Reagovat
smazaný uživatel

Welbz

Reagovat
Pigeon

tak Danny ze středu nebo z kraje?

Reagovat
mithro

Welbz

Reagovat
Chazy

Hele, ta MU kopie Aghahowy.

Reagovat
niflheim

Moyes

Reagovat
iamek

Kagawa

Reagovat
Tomekcz

kagawa

Reagovat
iamek

Pekne Young

Reagovat
Swarley

ach jo

Reagovat
niflheim

No kurva už se to rožjíždí

Reagovat
wild

Kagawa

Reagovat
sidy10

proč mam ten bloodzeed tak zpožděný?

Reagovat
Swarley

nejlepší hráč Young....hm...hm...WTF?

Reagovat
niflheim

Reagovat
Miguel19

Paráda Hull

Reagovat
masly008

to je fotbal na jednu branku.chudáci MU

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, dej tam klidně i toho Taarabta, i to bude lepší než tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Javier priserny uplne

Reagovat
iamek

Reagovat
I am Mancunian

nema sebavedomie vobec

Reagovat
Tomekcz

to zas mava slepej rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pomezní je taky hodně mimo

Reagovat
C0br

Youngster

Reagovat
iamek

Stary dobry Young

Reagovat
niflheim

Rychleji kurva Shinji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawa by občas mohol radšej vystreliť

Reagovat
Counter

Eagles měli snad stejně šancí jak ManCity

Reagovat
pajamu

Ty voe, pošli už tam toho Adnana.

Reagovat
iamek

Co to piska ?

Reagovat
Swarley

jn, teď ten minutovej ťukec jasně ukázal, že Kagawa má hrát levý křídlo, protože přesně tam tohle může předvádět, přesně tam...

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester Každopádně v pohodě vyhrají Někdo to ke konci uhaluzí

Reagovat
smazaný uživatel

Už uhaluzil

Reagovat
iamek

Gol devky

Reagovat
fantomas

Njn.

Reagovat
Tomekcz

DANYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Ligter

DANNNY, do prdele, DANNY BOY!

Reagovat
madridcan

WEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLBEEEEEEEEEEEECKKKKKKKKKKKKK

Reagovat
C0br

Dannybooooooy

Reagovat
smazaný uživatel

OMG presne k tomuto to smerovalo, no.

Reagovat
Tomekcz

gol z h*o*v*n*a ale je tam

Reagovat
Pigeon

DANNYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
madridcan

Ale inak ten gol ani padnut nemohol

Reagovat
smazaný uživatel

Takový gól Už to začíná

Reagovat
smazaný uživatel

A teďka Januzaj za Kagawu

Reagovat
pajamu

Dannyyyyyboy

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Manchester je neuvěřitelnej

Reagovat
Flamex

haluzaci

Reagovat
PBLead

Welbzzzzz

Reagovat
smazaný uživatel

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELBZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Reagovat
Swarley

Swarley

28.12.2013 16:44

a já přesně věřím v opak, tohle bude zápas, po kterém napíšeme v "suchém triku"...jen to chce dopředu Welbecka...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo pochval se

Reagovat
Swarley

nemám čas, předepisuju si "v suchým triku"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je na dlouho no

Reagovat
wild

dnes by sme museli s velkym stastim ubranit ciste konto a s este vacsim stastim vpredu uhaluzit nejaky gol aby sme vyhrali..neverim ani jednemu

este neverim stale tomu prvemu..druhe sa nam podarilo

Reagovat
Swarley

jako uvidíme, samozřejmě to přeháním...tohle zdaleka není vyhrané s tím co hrajeme

Reagovat
niflheim

Já bych tam i poslal Januzaje/Zahu za Javiho

Reagovat
iamek

Koleduje si o redku

Reagovat
I am Mancunian

Danny

Reagovat
iamek

Moyes <3

Reagovat
C0br

Javier hezká pata

Reagovat
Tomekcz

jeste mel gholman dostat rudou , FA

Reagovat
Side

t osi děláte kozy

Reagovat
niflheim

Dannyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
mike.84

to štěstí vas brzo opustí :) hrajete hovno proti trapicím se týmů, a proti gigantům ste naprosto neškodní. zachranuje vás pouze klikařství a to nikdy nevydrží dlouho.. cum on david moyes

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to pocuvame uz roky, to nevydrzi dlouho

Reagovat
niflheim

No jo, zatím jsme jen prohráli se City i LFC venku, doma u nás Čukotka bránila remízu, Arsenal jsme porazili...a to všechno pod novým vedením.

Reagovat
smazaný uživatel

Ustálo to aji změnu manažera.

Reagovat
smazaný uživatel

DANNYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
wild

Weeeeeeeeeeelbz

Reagovat
smazaný uživatel

HALUZ!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeka mi je tam luto

Reagovat
smazaný uživatel

*az luto

Reagovat
stiflerovamama

boze to su curaci

Reagovat
mike.84

ja to říkal celou dobu že ti kokoti měli dat gól, že jistě dostanou nějakou zasranou haluz a tady to máme

Reagovat
smazaný uživatel

Welbz je v tom nasom statickom futbale neuveritelny zjav

Reagovat
I am Mancunian

ja toho chlapca milujem fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

haluzáci vážne

Reagovat
masly008

krásná akce Utd.skoro jako ten gol arsenalu.vše na jeden dotek,všichni věděli co a jak udělat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Kagawa ma zakazano strilet ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to radši ať Fulham spadne a vyčistí se od tý bandy přestárlejch průměráků a hráčů, který maj nějakej Fulham naprosto v píči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Hernandéz luxusná asistancia

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci nic říkat, ale TOm Huddlestone je hvězda hvězd! Bez něho by byl Hull poloviční

Reagovat
smazaný uživatel

Když to nechceš říkat, tak to neříkej, ne?

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

refresh

Reagovat
Trand

Když nechceš nic říkat, tak nic neříkej.

Reagovat
Manik...

Džeko na City prostě nemá

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou fakt haluzáci.

Reagovat
smazaný uživatel

City článek a pak to takhle dopadá

Reagovat
masly008

mě to taky hned napadlo ,že nevyhrajou hned tan další zápas a zatím jim to asi moc nejde co.

Reagovat
smazaný uživatel

oni mají hroznej tlak, ale nepromění šance. CP naproti tomu možná urve nějakej brejk..

Reagovat
masly008

snad jo. ale moc nevěřím no

Reagovat
smazaný uživatel

tak Džekoooo!

Reagovat
masly008

hm

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Pulis mi pije krv vsade kde ho vidim

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli City nezvítězí, tak nepochopím

Reagovat
Tolstobik

Kua, s Dannym to je hned uplne o necem jinym

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiiiiiiiiiiiiiiš, dobře jim tak ty vole.

Hull vede 3:0 naprosto zaslouženě, i 8 by bylo dneska málo asi.

Reagovat
mike.84

a ted se ptám proč ti debilové z Hullu takhle nemohli finishnout rudé teplouše...v minulem kole.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to smolný zápas

Reagovat
Swarley

i tohle je náš Danny

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak Sparta v GL

Reagovat
C0br

Si to zpracuj Danny ne

Reagovat
masly008

chladnokravný zakončovatel danny

Reagovat
masly008

*krevný

Reagovat
Tomekcz

co ted Carrick zase vymejslel takovy ztraty jim darovat

Reagovat
niflheim

Tak zase klasický Danny

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je ten Januzaj?

Reagovat
fantomas

Meulensteen

Reagovat
Maresma

Hull

Reagovat
Miguel19

Kašpaři z Fulhamu

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda Puncheon.

Reagovat
niflheim

Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

A Tom Huddlestone už pálí

Reagovat
smazaný uživatel

Huddlestone běžel po svym prvním gólu po 2,5 letech ke střídačce a tam mu někdo z realizačního týmu strčil nůžky do toho květáku a vystřihl kus vlasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Meulensteena asik Sir Alex moc nenaučil

Reagovat
iamek

Hmm za tri tydny se toho da stihnout s tymem co je v rozkladu hodne

Reagovat
fantomas

Jj, a taky je v pohodě omluvitelný dostávat pětku od nováčka.

Reagovat
smazaný uživatel

s tim kadrem no nevim... Fulham byl tipovanej na padaka uz pred sezonou.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som chcel kúpiť Huddlestone-a do fanty... Tie moje rozhodnutia

Reagovat
Tomekcz

jeste by se mohl Samak ukopnout

Reagovat
smazaný uživatel

McGregor má teď, v 70. minutě první zákrok. Hlavně že má Fulham asi 60% držení míče.

Reagovat
smazaný uživatel

Edinovi to přeju

Reagovat
Tomekcz

omg city gol

Reagovat
smazaný uživatel

vsak im fandis ty mameluk pocmarany

Reagovat
smazaný uživatel

Eeeeediiin!

Reagovat
Kenneth

Dzeko to famozne uklidil

Reagovat
madridcan

Edin

Reagovat
diastan

sláva

Reagovat
smazaný uživatel

Edin

Reagovat
supervizor

To bylo jasné, že to tam City nějak protlačí.

Reagovat
Kenneth

Hart opet bliz ke sve stare forme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na malém vápně nechat samotnýho Džeka, to chce koule

Reagovat
Hejnak

ale ten chant na Januzaja je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra Navasova prihravka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Hart dneska boží

Reagovat
smazaný uživatel

Joe se poslední dobou taky trošku rozchytal...

Reagovat
smazaný uživatel

Joe dobrý zákrok

Reagovat
rickroll

5:0....

Reagovat
niflheim

Tak Snodgrass si to nejdřív zpracuje rukou a potom spadne...nice.

Reagovat
iamek

Rafa je pro tym v dulezitosti na stejne urovni jako Rooney a Carrick.

Reagovat
Swarley

8:0 na rohy...kdo to chtěl dávat ten gól z rohu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, na Hull s Fulhamem se v MOTD fakt těště, ty líný prasata v červenobílym jsou fakt dobrý

Huddlestone dal teďka při přímáku z kruhu břevno obloučkem a po tom si to tam frajer z kruhu v klidu dorazil.

Reagovat
iamek

Musi to procistit. Tolik odpadu si Fulham nezaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

místo druhýho kruhu má bejt malý vápno

Reagovat
niflheim

Tak Youngster by mohl přidat gól a byl by motm bez pochyb.

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bych se někdy zůčastnit tréninku City. podle mě a youtube to musí být vojna.

Reagovat
soukup

opravdu to je na rohy 8:0 pro Norwich, nebo mám jen moc kostičkovanej stream?

Reagovat
iamek

Je

Reagovat
smazaný uživatel

lol co to je ted? To hrajeme na půlce jen nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

co to chceli penaltu?

Reagovat
Pigeon

Hooper už tlačil sachariďák

Reagovat
niflheim

Dowd

Reagovat
niflheim

Fer hraje suprovo btw,

Reagovat
Tomekcz

ale mohli by zkusit nakej protiutok protoze to neubetonujou az do konce, jeden haluzak ale jinak stejne zadna poradna sance

Reagovat
iamek

Ty voe ta zaloha neni schopna podrzet balon

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď pěkná nuda v podání City

Reagovat
smazaný uživatel

pořád lepší než Chelsea když vede 1:0

Reagovat
stas87

OT:

finom rastie podobny bek akeho maju svedi v karlssonovi a ekmanovi,ristolainen sa vola a svedi maju wennberga a zatial prilis nie je vidiet forsberg,aj de la rose ho dneska zatienil,zasluzena vyhra svedska

Reagovat
smazaný uživatel

koho proboha zajima hokej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Kurva hodně lidí, nemyslíš?

Reagovat
stas87

zmizni na ukrajinu behat po horach tvoje radoby prehlad alebo nadhlad ma fakt nezaujima,zaujima dost ludi to ze v horach nemate stadiony a nechapete co je puk nie je moj problem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt me budes posilat na Ukrajinu, kdyz ses narodil asi tak o 800 kilaku Ukrajine bliz nez ja, demente?

Reagovat
stas87

kokote pisu sa to rozne picoviny ako filmy ci serialy,ja tu napisem este k tomu OT a ty tu ides pisat tie svoje sracky,zamysli sa kurva uz nad sebou v poslednom case ti slusne jebe,preber sa trosku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

narodil som sa v cr tak ti to nevyslo no..asi ako demichelis a van buyten ty chumaj

Reagovat
smazaný uživatel

Porad ses narodil Ukrajine bliz, nez ja, ty kokote

Reagovat
stas87

tak si strc do pici tie tvoje kokotinyy o tom ze sa tu riesi hokej,ty tu riesis radsej debilnu politiku laskavo na mna nereaguj,usetrim si aspon nervy

btw. co netiahnes do kyjeva demonstrovat ty hrdina?

Reagovat
Bayern +

Aký Demichelis a Van Buyten?

Reagovat
stas87

mrkni pod milita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pozeral si swe-fin? nás si nesthol?

Reagovat
stas87

nie lebo mi padal stream,nemam tv a pripojenie v jednej izbe a odbehavat som nechcel

Reagovat
smazaný uživatel

aha, stv nemáš? dnes sem hrali celkom slušne v ofenzíve, zas sme ale nevyužili dosť čistých šancí, no usa boli celkovo lepší... výsledok vyzerá trochu klamlivo...

Reagovat
nani92

čo to tak napísať pod nejaký článok, než pod preview?

Reagovat
smazaný uživatel

neotravuj

Reagovat
nani92

čosi nervozny, Zabaletov článok je nato vhodnejší

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to skúšal pod Rodgersom, ale nikto sa tam nechytá/l teraz... všecti po preview... tu je aj tak 300 relatívne zbytočných príspevkov

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sa tesim, ja finov rad, a ked hovoris ze im rastie takyto bek, tak mam hned radost po tej prehre

Reagovat
smazaný uživatel

Možná schytám hate.Karlsson, je nejlepší bek na světě co se týče ofenzívy, ale defenzivně je průměr. Ekman je jiné kafe

Reagovat
smazaný uživatel

Chára nemá konkurenciu nejaký ten rôčik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na čo sa tu hráš zas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chara nie je najlepsi obranca na svete no, to sa na nieco hram?

Reagovat
nani92

áno,ešte povedz že Hossa nieje najlepším utočníkom a Halák brankárom a máš po občianstve

Reagovat
smazaný uživatel

Hossa je "len" najlepšie brániaci útočník

Reagovat
nani92

hmm Datsyuk ale tam Hossa vyniká tiež,to áno

Reagovat
smazaný uživatel

teraz má najlepšie štatistiky odobraných pukov Hossa... a platí to isté, čo o Chárovi.. prehnané tvrdenie to nie je...

Reagovat
smazaný uživatel

Hossa je nejlepší bránící křídlo, u útočníku je sice top, ale na vrcholu není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Sekera je 5,čiže je potom najlepší obranca? a Datsyuk bol 2 týždne mimo,čiže tam mu chýbaju čísielká Hossa je skvelý,ale v tomto je Pavel premna komplexnejší

Reagovat
smazaný uživatel

"Sekera je 5,čiže je potom najlepší obranca?" čo tu na mňa skúšaš za blbosti?

Hossa odohral o dva zápasy viac (vrátane s dnešnou nocou zápasu DET)...

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

je to subjektívne samozrejme, ale na výsmech to nie je... Neexistuje žiadny hráč, kt. by ho vyložene výkonnostne prerastal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

môžeš s s Ivanom (kiwwi) podať ruku

Reagovat
smazaný uživatel

*si

Reagovat
smazaný uživatel

napisal si, ze nema konkurenciu nejaky ten rok, to samozrejme je na mensi vysmech

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, konkurenciu síce má, ale stále ho neprekonala

Reagovat
smazaný uživatel

Bych ti napsal, v jaký disciplíně Chára nemá konkurenci, ale mám vlastně to varování.

Reagovat
nani92

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbí Chára jako kapitán, to je s Toewsem naprostý top. Jinak jako obránce je ve stejné kategorii jako Keith. Vyloženě, že by byl nejlepší říct nejde, protože každý měsíc se to mění. Teď třeba je nejblíže Norrisi Keith.

Reagovat
smazaný uživatel

Chára, možno Keith, Seabrok - ale ten nie je taký vodca... ešte Weber je slušný, všetko podobná úroveň...

Reagovat
smazaný uživatel

Seabrook když nepočítám tento rok, kdy hraje super, je děs. On je schopný každý druhý zápas udělat hrubku jak prase, ale spolu s Keithem si neskutečně rozumí. Ještě je tam Subban, Sutter nebo třeba teď je výborný Doughty.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
Kenneth

Lidstrom

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně maj Finové Maattu. Sice to nebude typově žádnej Karlsson, ale zatim se jeví naprosto úchvatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Olli Maatta, ročník 94, draftovanej Pittsburgem v prvním kole, dost nepochopitelně šel ale vcelku pozdě, když se na Pens dostala řada, ani chvilku neváhali. Letos nastoupil od začátku sezony do prvního týmu(to ještě nebyl Pittsburgh tolik otlučenej zraněníma) a od začátku si vede, jak kdyby měl v NHL už 500 zápasů. Teď, když máme 80% týmu zraněnýho, hraje první pár a nedělá mu to žádnej problém. Vlastně má podle všeho jet i na olympiádu.

Je to spíš defenzivní obránce, tim ale nechci říct že by mu dělal puk problém, to ani náhodou. Je prostě boží, třeba s Torontem si naprosto namazal na chleba Kessela.

Reagovat
smazaný uživatel

*v roce 2012 draftovanej, 22. místo to bylo

Reagovat
stas87

aha,no statistiku tuto sezonu ma dost slusnu,ja bohuzial uz tolko nesledujem nhl skor svedsko a finsko,ten ristolainen dneska dostal na presilovkach more casu,nezbavoval sa puku,je dost tvorivy a pouziva hlavu,nie ze to okamzite bez rozmyslu hodi pred branku,pripomenul mi prave karlssona

Reagovat
smazaný uživatel

takého som u nás nevidel už dosť dlho, Jánošík vyzeral slušne, ale zatiaľ sa veľa nepresadzuje, uvidíme...

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=34749

Reagovat
smazaný uživatel

ktovie prečo odišiel z QMJHL ako kapitán tímu, divné...

Reagovat
stas87

o tom sme pisali 2 roky spät nie?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, preto píšem, že "vyzeral", minulý čas... inak sa nám v repre konštruktívni obrancovia moc neobjavujú...

Reagovat
stas87

nevies ako sa dari lindholmovi v caroline?

Reagovat
nani92

Reagovat
Dr. Admess

Määtta bude daleko lepší zadák než Ristolainen, kterýho imho Buffalo jednou posere a bude se trápit.

Jinak souhlas s tím, že Karlsson je směrem dozadu průměr až podprůměr.

Reagovat
iamek

Uff Young is back

Reagovat
soukup

tohle mě vždycky dokáže rozesmát, když hráč vystřihne 10 přešlapovaček jen tak pro efekt a pak pošle centr úplně do hajzlu

Reagovat
Fenri

Reagovat
Chazy

Reagovat
Ligter

Reagovat
mithro

young?

Reagovat
Zaschrona

Neville

Reagovat
Tomekcz

Hernandez uz klidne muze jit dolu, tam je ted k nicemu, radsi obrance za nej

Reagovat
wild

Youngove centre

Reagovat
Swarley

Smalling je výbornej...tuhle sezónu jedno z mála pozitiv...a to hraje většinou toho pravého beka, ale i tak hodně solidně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

ani jednou sem ho nevidel podporit utok

Reagovat
smazaný uživatel

za to on nemoze no, ze to nevie

Reagovat
nani92

to preto lebo počas zápasov viac komentuješ,než sleduješ

Reagovat
Swarley

tak to se díváš hodně špatně...to, že to není žádnej zázrak, to bych souhlasil...ale není to jeho primární pozice a směrem dozadu je naopak snad bezchybnej...pravidelně to hrávat nebude, ale snaží se s tím poprat a dle mého se mu to daří...navíc při obranných a útočných standardkách je neskutečně platnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Byl v předu docela často. Je fakt že mě vždycky trocha zamrazilo, páč ho pořád vidím jako stopera.

Reagovat
Tomekcz

hull

Reagovat
niflheim

Fletch se zvedá

Reagovat
niflheim

FULHAM WTF

Reagovat
Pigeon

ale Chicharito bojuje parádně!

Reagovat
smazaný uživatel

Rene

Reagovat
rickroll

zatím jediný špatný výkon za Reneho....ale že si to teda dokáže vybrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to už vypl, jakej byl šestej?

Reagovat
rickroll

já to vypnul po 4:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Fulham, to je čo akože?

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužený, však sem to psal po prvním gólu, že i 8 bude málo.

Reagovat
Nikikrew

Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Fletch

Reagovat
blade115

Co se to s Tigers děje ? ...

A Orlíci s Kanárkama ať pěkně zaberou ...

Reagovat
Mihi

City podme este jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Tom Huddlestone celebrates his goal by getting his hair cut near the dugout

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1551630_879961218710762_1508156040_n.jpg

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes se už učí Fergie výsledky no..

Reagovat
fenixLFC

trvalo mu tto dlhsie nez prebrat hru

Reagovat
nani92

všetko sa už vracia do tých správnych koľají

Reagovat
Swarley

jako chant Chapiones, Championes olé olé olé se zrovna dneska moc nehodí...ale dobré, třeba to je recese

Reagovat
smazaný uživatel

tie kurvy preco bucia na Fletcha

Reagovat
Chazy

OMG Saints, to je fail takhle to posrat.

Reagovat
smazaný uživatel

nuda ale strašná..

Reagovat
niflheim

Roh?

Reagovat
iamek

Pekne Evra zabojoval. A ted to tam udrzet pls . Prtz dneska suche triko nemam

Reagovat
niflheim

Tak nějak nechápu, čemu se diví...možná mohl zasáhnout míč, ale kdyby nesundal Evru, tak ten by ten míč v klidu doběhnul v šestnáctce.

Reagovat
niflheim

Reagovat
iamek

1:1

Reagovat
Tomekcz

jen teda pekna ostuda ze si nevypracujem ani jednu golovku

Reagovat
iamek

Piskej

Reagovat
soukup

ten fergie time ještě Moyes moc pošéfovanej nemá

Reagovat
Pigeon

3 bodyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!

Reagovat
C0br

S přehledem

Reagovat
iamek

Diamantove tri body . A to nehrala vetsina zakladu

Reagovat
Tomekcz

palaca vyrovnat kua

Reagovat
Swarley

"suchý triko"

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči se rozhodně nezpotili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
J0EL

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Tak len 1:0, aspon tych zakernych spinavcov na cele s psychopatom Pulisom mame za sebou

Reagovat
Ligter

V suchém triku.

Uf, příšernej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

No, už sme letos odehráli dominantnější zápasy. Druhý poločas už byl lepší, ale stejně bych si představoval jinou hru. Beru to že hráči chtěli pošetřit síly. Tak snad se to na Tottenhamu projeví.

Reagovat
stiflerovamama

Hrozni sasovia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

V suchém triku

Jen ale nepochopím moc ty breaky na konci...to radši dávají do rohu, než aby to poslali k šestnáctce, kde by mohl někdo zakončit

Reagovat
Darren Fletcher

a potom ked raz trebalo podrzat uz tak sa tam drbu dopredu cez obrancov

Reagovat
mithro

presne to iste som si hovoril, my miesto utoku na branu, utocime poslednych 10 minut na roh. to je hanba.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

top of the league

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto, že vedou nad Kanadou?

Reagovat
smazaný uživatel

to sa otočí

Reagovat
smazaný uživatel

Kanada jim dává náskok, aby to neměla tak lehké.

Reagovat
smazaný uživatel

už ne

Reagovat
smazaný uživatel

Už se asi točí

Reagovat
smazaný uživatel

McDavid assist neskutečná vata

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulačka

Reagovat
Mihi

Ach jaj City vy ste pi*e, trafím AV - Swans X aj Hull - Fulham X na polčas a vy ma pos*rete

Reagovat
smazaný uživatel

3 body, to jedine je z dnesniho zapasu dulezity. Druhej polocas lepsi a porad docela bida. Ve stredu to snad bude podstatne lepsi a smaznem tottac.

Reagovat
mithro

Ugly win > beautiful loss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

tak poniektori sa tu musia utesovat uz aj prehrami, ze

Reagovat
smazaný uživatel

Co nám zbývá...

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff: Marshall; John, Caulker (C), Turner, Theophile-Catherine; Medel, Whittingham, Kim, Mutch, Noone; Campbell.

Subs: Lewis; Hudson, Cornelius, Odemwingie, Gunnarsson, Cowie, Maynard.

Sunderland: Mannone, Bardsley, Dossena, Roberge, Diakite, Cattermole (C), Larsson, Ki, Giaccherini, Borini, Altidore.

Subs: Cabral, Gardner, Fletcher, Celustka, Colback, Ba, Pickford.

Reagovat
smazaný uživatel

To znamená, že Cardiff také na jednoho útočníka? Nebo jak to u nich je?

Reagovat
smazaný uživatel

Vy skôr 442 s Larssonom a Giaccherinim na krídlach, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene. Don Vito - zprava Bardo, Diakité, Roberge, Dossena - Cattermole - Seb, Giac, Ki, Borini - Altidore. Gus Boriniho jako útočníka nevyužívá.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

I když teda je pravda, že by to jednou mohl zkusit s Altidorem a Fletcherem vepředu. To ale asi nepřijde a Fletcher odejde.

Reagovat
fantomas

Jj, klasika, Kim s Noonem na křídlech víceméně.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. A Whittingham předpokládám hráč, kterého se nejvíce bát.

Reagovat
Error

Směšnější obrana podle jmen než ta Sunderlandu už v EPL dlouho nenastoupila, i když Fulham dělá všechno pro to, aby tohle prvenství bylo jejich.

Reagovat
smazaný uživatel

tak komu priat teraz? asi Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Ked odpalili Kissa...

Reagovat
smazaný uživatel

Ked odpalili Kissa...

Reagovat
smazaný uživatel

Sutherland

Reagovat
penepi

To je šašo ten Tan.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jako hrají ty děcka? Vždycky si nechají dát hned góla, to je moc

Reagovat
Tomekcz

Mannone, je videt ze ten prumerak hral v arsenalu tohle by chytil kazdej

Reagovat
Tomekcz

Altidore

Reagovat
smazaný uživatel

šílený

Reagovat
Ligter

Kde že se řeší ten hokej?

Reagovat
smazaný uživatel

zábavný zápas

Reagovat
Ligter

Až moc.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

To je jako v Šíleně smutné princezně. "Obětujeme levé křídlo!" Místo Boriniho hraje Fletcher, takže nalevo není nikdo, protože by tam měl být Dossena.

Reagovat
smazaný uživatel

Borini hrál v Šíleně smutné princezně

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hrál všude, jen ne tam, kde měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

mali by ste hrať to 442

Reagovat
smazaný uživatel

Co jako hrají ty děcka? Vždycky si nechají dát hned góla, to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Tan okamzity ucinok na muzstvo a vyhra

Reagovat
stiflerovamama

Fabio Borini has collapsed in the tunnel at the half-time and is being taken to the hospital

Reagovat
Ligter

no, do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Odkud to máš?

Reagovat
Ligter

aAAA, Simon, to byla nádhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Nájezdy jim posral trenér, nechápu proč tam sral McDavida když nehrál ke konci + to byl snad poslední zápas Patersona na turnaji.

Reagovat
smazaný uživatel

cicky micky podme este jeden

Reagovat
I am Mancunian

fletchaaa

Reagovat
I am Mancunian

Tan

Reagovat
Tomekcz

voni jeste srovnali to bych chtel videt Tana jak se tvaril

Reagovat
Whitemedia

Newcastle Arsenal 1

Chelsea Liverpool 0 .. celkový kurz 12 .. takže to snad vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Fulham dostal pěknou nakládačku , na to jaký mají Fulham kádr, tak je to tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nechtěl by se někdo zúčastnit fotbalového turnaje 2 versus 2? Hraje se to v takové malé aréně v Praze 11.1., více info na emailu: chmelicek.petr@centrum.cz

Reagovat
FCSL

Mesut už by si mohl sednout, tady budem potřebovat větší bojovnost.

Szczesny - Sagna, Merte, Kos, Gibbs - Flamini, Wilshere - Walcott, Rosický, Cazorla - Podolski

Reagovat
FCSL

AHA Mesu Özil neodcestoval s tímom do Newcastlu. Pravdepodobne dostal voľno.

Reagovat
smazaný uživatel

sa mi nechce verit, preco by radsej nedostal volno na cardiff? bez neho a ramseyho nemame sancu

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

oni dvaja su ofenzivna dusa tymu a vacsina golov ide cez nich, utocnika nemame, newcastle vyhral 7 z poslednych 9 zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, nemáme šancu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Tak to je moje fanta definitivně hajzlu. Tohle už nezachrání ani zubatý s hattrickem.

Reagovat
Erdovec

na koho byste šli v Londýně na fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

na Fulham tam by padali góly

Reagovat
SunFells

Asi na Leyton hele. To se musíš ptát?

Reagovat
Erdovec

tak vím kam můžu samozřejmě, ale asi půjdu jen na jeden tak vybírám

Reagovat
smazaný uživatel

jdi na Millwall ..... při trochu štěstí už tě tu neuvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak to ma fakt nikto nenapadá.

Reagovat
Erdovec

to jsme my rozmazlení co si můžem vybrat

Reagovat
Swarley

počkal bych si, až tam bude někde hrát Manchester United...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

já chtěl fotbal, ne kopanou zatím to vidím na WHU - Liverpool, i když to si možná trošku odporuju

Reagovat
Swarley

tak záleží, co máš za možnosti...pokud vyloženě na nějaký tým z Londýna a bez možnosti takhle trefit MU, určitě bych šel na Emirates

Reagovat
Erdovec

tak trefit můžu víceméně co chcu, ale když už budu trefovat, tak právě Liverpool, akorát tam je v tom mojem období jen WHU

Reagovat
Swarley

tak tím bych měl celé rozhodování vyřešeno a šel bych na ten tým, kterému primárně fandím

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc si troufám říct, že v Londýně bude možná nejlepší atmosféra zrovna na West Hamu.

Reagovat
Erdovec

tak jsem to myslel jasně, že chci na liverpool, ale ten tam nehraje jednou ročně

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Wembley

Reagovat
smazaný uživatel

1179. pro dnešní 3 remízy a prohru arsenalu k tomu

Reagovat
niflheim

Tak dneska tedy samé remízy

Reagovat
mithro

Moyes: "We won't be doing a lot of business. Most of the players won't be available in January."

surprise surprise

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že to nejsou dvě nesouvisející věty. "Nebudeme nakupovat." x "Většina našich hráčů bude v lednu na marodce."

Reagovat
smazaný uživatel

radsej nech to necha tak az do konca sezony, nez by mal zase urobit daco take jak v lete posledny den

Reagovat
Swarley

však počkej a přijde v lednu ten Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

to by ma ale prave potesil

Reagovat
Zaschrona

Ze by tohle vyjadreni u Moyese nekoho prekvapovalo...

Reagovat
Side
Reagovat
smazaný uživatel

100 Pre gol Suareza do siete Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

QUIZ QUIZ QUIZ

Name the six players to play for both Spurs and Stoke in the Premier League. QUIZ

Reagovat
smazaný uživatel

Crouch, Woodgate a dál mě nikdo nenapadá

Reagovat
smazaný uživatel

Crouch, Woodgate, Palacios..hmm

Reagovat
Error

Etherington

Reagovat
smazaný uživatel

hral za Spurs?

Reagovat
Error

Ještě před West Hamem, to byl snad i mládežnický reprezentant v té době.

Reagovat
Zaschrona

Gudjohnsen

Reagovat
Wat

S. Kelly?

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, jak te proboha napadl?

Reagovat
Wat

Kamarád míval jeho starej dres z Tottenhamu, tak jsem se kouknul na wiki, jestli by to nemohl být náhodou on. Ale mají tam uvedených sotva pár startů, nebyl jsem si jistej, jestli se to počítá.

Reagovat
smazaný uživatel

podvádíš

Reagovat
Wat

(měl jsem ho napsanýho už před ověřením!)

Reagovat
smazaný uživatel

The six to play for both Spurs & Stoke in the Premier League - Crouch, Palacios, Woodgate, Gudjohnsen, Etherington & Kelly. Answer.

Reagovat
smazaný uživatel

Name the three players to play for both Everton & Southampton in the Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

Beattie

Reagovat
smazaný uživatel

Kanchelskis

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tě napadl? Za Saints odehrál jen jeden zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

lebo o hracoch United toho viem celkom dost a on som si zistoval veci no, tak ma napadl..kolko tam odohral to neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Andrei Kanchelskis only made one PL appearance for Southampton & that was against former club Everton.

Reagovat
mithro

toho by som bral teraz na kridlo hned a zaraz

Reagovat
smazaný uživatel

Tieto hry mi nejdú.

Reagovat
smazaný uživatel

ale treti bude nejaky starsi uz uplne predpokladam, ma nenapada nikto absolutne

Reagovat
smazaný uživatel

Dávat sem otázky, když už je zveřejněná odpověď, je nesmysl... Takhle nevíš, kdo fakt má znalosti a kdo jen dělá chytrýho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u tebe vím, že podvádět nemusíš, ty jsi encyklopedie

Reagovat
smazaný uživatel

Ja stejne nevim, kde je to zverejneny, twitter nemam Ani jsem nevedel, ze Kanchelskis nekdy hral za Saints

Reagovat
Zaschrona

Danny Fox?

Reagovat
SunFells

To se nepočítá, ten hraje pro každého druhého soupeře Saints.

Reagovat
Zaschrona

... navic on vlastne nikdy za acko EFC zapas neodehral

Reagovat
smazaný uživatel

Players to play for both Everton & Southampton in the Premier League - Mark Hughes, Beattie & Kanchelskis.

Reagovat
kissak

Dnes by se mohla na SJP zrodit remiza a byly by spokojeny obe strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mame sanci vyhrat, mame k dispozici kompletni kadr, mame formu, Tiote i Cabaye nedavno odpocivali, naopak AFC chybi Koscielny, Ramsey, odpocivat by mohl Giroud, mozna nekdo z beku, Wilshere nema formu... Klicovy muze byt, kdyz dvojka Santon-Gouffran dokaze ubranit Walcotta. Sanci na vyhru mame a tabulce by to prospelo

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Ozil nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Cazorla-Bendtner-Walcott a pod nima kteri tri z Flamini, Arteta, Wilshere, Rosa?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych viděl i Podolskiho ze začátku, ale jinak vážně nemám tušení, jak tu záložní řadu poskládá.

Reagovat
smazaný uživatel

na krídle snáď bude Wilshere alebo Podolski.

Reagovat
Wat

Doufejme.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to viděl na Flamini-Wilshere a púřed nimi Cazorla-Rosa-Theo... hrot Bendtner

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Erdovec

Reagovat
kissak

Tak samozrejme, ze svemu tymu preji vyhru, ale take jsem realista v kazdem zapase mame sanci na vyhru.

Reagovat
cristiano.K.

Ramsey i Kosta nejsou aktuálně ztrata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

jo on Kosta hraje

Reagovat
smazaný uživatel

to aj tak neznižuje level tej blbosti, čo si napísal.

Reagovat
cristiano.K.

........

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

Kostu dlouhodobě nemusím,což jsem dal x krát najevo. U Ramseyho jste sami přiznali,že poslední měsíc to není ono, tedy né že by hrál nějak špatně,ale nevyniká

Reagovat
smazaný uživatel

ale to predsa neznamená, že to nie je strata.

Reagovat
cristiano.K.

omg, tak jasně,že když to budeme brát z globalu,tak každé zranění je ztráta

Reagovat
smazaný uživatel

no zrovna zranenie najlepšieho hráča tejto sezóny a zároveň pilieru základnej zostavy bude stratou vždy, hoci nehrá v životnej forme, to je bez debaty. Už len preto, že sa nám tým krátia varianty ako poskladať tím, keď už pre nič iné... O Kosovi ani nehovorím, mať rád ho nemusíš, ale strata by to bola, aj keby si sa na hlavu postavil.

Reagovat
SunFells

Říkali jsme, že nás to nepoloží, protože alternativ je dost ...oslabení to ale určitě je. A tam jde hlavně o toho Kosce. Jak vzhledem k náhradě, tak vzhledem k rozdělení nejlepší dosavadní stoperské dvojice v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboli.

Reagovat
smazaný uživatel

Gunneři, jak dlouho bude ještě chybět OX ?

Reagovat
smazaný uživatel

Po Novom roku by mal začať trénovať, takže k dispozícii by mal byť na začiatku februára, ak všetko pôjde ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se na ně těším

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Šebo bol prepnutý vždy, na to nepotrebujem vidieť toto. Navyše, mne sa brada páči. Nie až takáto, ale páči.

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa tiez paci ja som mal Seba vzdy rad, lebo viem, jak na sebe makal, ked hral v Rakusku..

Reagovat
mithro

to je kto? Sebo?

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou vyzerá skvelo, keď mu narastú vlasy tak bude vyzerať ako pán.

Reagovat
smazaný uživatel

ne proste vyzeral skvelo predtym

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ako vyzeral predtým. Videl som len niekde na fb jeho fotku s bradou a vlasmi, účes mal fajn, ale potrebuje aby mu dorástli vlasy. Btw hrá niekde? Alebo už skončil karieru?

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy čakal na ponuku z MLS.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno s jeho novým imidzom sa mu niekto ozve

Reagovat
smazaný uživatel

Pri tej brade tipujem niekoho z trojky Toronto, Vancouver, Montreal.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo Boston, New York

Reagovat
stas87

skor by som to videl na nejaku islamisticku skupinu ako futbalovy tim

Reagovat
smazaný uživatel

Ja že len chce hrať v Amerike on chce rovno hrať aj prvú ligu

Reagovat
smazaný uživatel

nehra nikde uz aj vyse roka asi, vysral sa na to zrejme

Reagovat
smazaný uživatel

trochu by tú bradu mohol skosiť a bolo by to super.

Reagovat
penepi

Si pamätám jak sa ešte dva roky dozadu dušoval, že nenávidí akékoľvek chlpy, a preto je holohlavý a holí sa úplne všade (tuším okrem rúk, ale ani to by som si nebol istý).

Ale tiež borec, pýtali si ho, prečo na majstrovských oslavách dal svoju cigaru niekomu inému,l načo odpovedal, že načo bude robiť niečo, čo v živote nerobil a jednoducho to nevie. Potom ho človek a pár týždňov neskôr vidí fajčiť v obchodnom centre.

Reagovat
smazaný uživatel

ani nie, teraz to má super. Len tie vlasy sa mi nepáčia. Ale to bude asi len fotkou

Reagovat
smazaný uživatel

praveze na tej fotke sa mi paci asi najviac, ako som ho kedy videl

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovorím, že nevyezrá dobre, len, že ten undercut by mohol byť lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

no ono to neni az take zle, to vyzera dost dobre hmmm

Reagovat
alcantara

Individualne trenuje, ta Amerika mu vraj tesne nevysla A este by chcel niekde pokracovat.

Reagovat
minoLFC

Šebo bol všetkým nasmiech už pred 9 rokmi, keď vyhrali juniori nad tými brazilcami a myslel si s tým svojím učesom, naušničkou a prasačím ksichtom, že je model ako Beckham ...najvtipnejšie bolo keď sedel v Škotsku ale aj tak si nezabudol platiť nejakého toho mediálneho "agenta" ako najväčšia hviezda

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, ale prostě z Newcastlu strach nemám. Je sice v nějvětší pohodě za poslední roky a kvalita mužstva je vysoká, ale dnes to vidím na pohodové vítězství. Nemůžu si pomoct

Reagovat
Zaschrona

Greg O'Keeffe ‏@GregOK

Keep hearing rumours about Jagielka missing game today through hamstring injury. If true has been kept very quiet #EFC

To snad ne, i kdyz Stonesovi verim, ze by ho zvladl dobre nahradit, lepsi by bylo do obrany sahat nemuset. Snad se to nepotvrdi.

Reagovat
Erdovec

třeba si vzal taky volno

Reagovat
smazaný uživatel

SUPER SUNDAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

TODAYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

TODAYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Sorryyyyy za duplikát

Reagovat
Gunnersaurus

Mesu Özil neodcestoval s tímom do Newcastlu. Pravdepodobne dostal voľno.

skvele voľno potrebuje

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Rooneyovské móresy jsou asi nakažlivé.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne mesut arsenal dnes musi zakopnut newcastlu doma celkom verim.....mesut isiel predcasne silvestrovat asi

Reagovat
smazaný uživatel

co tipujete dnes s tym liverpoolom? mam obavy celkom ....ale treba verit

Reagovat
smazaný uživatel

Remízu a nebo výhru Chelsea. Mourinho neprohraje, ale za vítězstvím se nepožene.

Reagovat
smazaný uživatel

sak prave tipujem ze taktika bude podobna tej na arsenal.....dost silny beton hlavne v strede ihriska po krajoch to bolo viac priechodne

Reagovat
Nikikrew

Absolutne nechapem tu zbytocnu kritiku na adresa Mesuta. Prvy rok v Anglicku a podla mna je obrovskym prinosom pre nas. Je absolutne uzasny a zapada do nasej koncepcie. Ak teda dnes neodcestoval, je to jasny signal unavy a potrebuje si odpocinut. Skoda, ze prave proti Newcastlu kt. je teraz fakt vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime kto ho nahradi

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že je skvelý. Veľa ľudí ho kritizuje kvôli laxnosti, ale taký proste je a iný asi nebude, ale pravdou je, že v každom zápase vytvorí najviac šancí a v astistenciách je prvý alebo druhý za Aguerom a to odohral menej.

Reagovat
smazaný uživatel

Serge Gnabry letos nakoukl do sestavy Arsenalu, v posledních týdnech ale už moc příležitostí nedostává a mohl by odejít - mladý ofenzivní fotbalista by údajně mohl zamířit na hostování do Wiganu.

Ak by mal istotu základu, tak šup!

Reagovat
Whitemedia

••► AC WIMBLEDON - PLYMOUTH ... 1!

Reagovat
Erdovec

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Everton - Saints X, Newcastle - AFC 2, Chelsea - Liverpool X, Spurs - Stoke X

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Suarez requires one goal to become the first player to net 20 times in a top-flight campaign before the New Year since Jack Balmer did so in 1946-47.

Snáď dneska dá nejaký gol

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

1300. pro Radiohead

Reagovat
alcantara

Tom Yorke

Reagovat
SunFells

Mesut Ozil is not in the Arsenal squad. Has a slight shoulder injury.

Kdeže nějaké dovolenky.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Asi majou s Rooneym stejného doktora.

Reagovat
mithro

a s Jagielkou

Reagovat
Trand

Ani nevím, co si pod slight shoulder injury mám představit.

Reagovat
minoLFC

dnes musíme vyhrať ak chceme fakt do Top 4

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vyhrát? Kdy naposled prohrál Mourinho na SB?

Reagovat
Kovi81

V lize nikdy, jinak s Basileji

Reagovat
minoLFC

koho to zajíma...hrajú prd(aj keď majú body), dnes ich musíme dať

Reagovat
FCSL

Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Flamini, Rosicky, Wilshere, Walcott, Cazorla, Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Náhradníci: Fabianski, Jenkinson, Arteta, Ryo, Bendtner, Gnabry, Podolski Verma a Nacho nemocný

Reagovat
Counter

supr sestava

Reagovat
Trand

Reagovat
SunFells

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta sedí

Reagovat
afc

Ocakavana

Reagovat
smazaný uživatel

to by bola, ak by sedel Rosický a hral Arteta.

Reagovat
FCSL

Vůbec. Rosa dostal minule volno, bylo jasný, že bude dneska. Arteta - Flamini už spolu dlouho nebyli a dokud bude jiná možnost, tak ani nebudou.

Reagovat
afc

Arteta hral dva zapasy po sebe a bol dost pokopany.Som bol presvedceny,ze dnes hrat nebude.

Reagovat
Wat

Takže Podolski je rozbije z lavičky, taky dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

#NUFC v @Arsenal (4-3-3): Krul; Debuchy, Coloccini (c), Williamson, Santon; Anita, Tiote, Cabaye; Sissoko, Remy, Gouffran

NUFC subs v @Arsenal: Elliot, Haidara, Yanga-Mbiwa, Sammy Ameobi, Ben Arfa, Shola Ameobi, Cisse.

Reagovat
smazaný uživatel

očekávaná

Reagovat
smazaný uživatel

Super, stejna jako na MU

Reagovat
Zaschrona

Everton XI: Robles - Coleman, Alcaraz, Distin, Baines - McCarthy, Barkley - Oviedo, Osman, Naismith - Lukaku

Subs: Springthorpe, Heitinga, Stones, Hibbert, Pienaar, Mirallas, Jelavic

Alcaraz, Naismith ... no jestli tohle zvladnem, tak uz nas jen tak neco nezastavi

Reagovat
smazaný uživatel

WTF, barkley jako ten zatažený ???

Reagovat
Maresma

Uhhh, paráda, na to sem se těšil..

Reagovat
Zaschrona

Snad ano, urcite radeji uvidim zatazenejsiho jeho nez Osmana. Z Osmana na CM uz mam nocni mury.

Reagovat
Dominator

Robles Nech sa mu dari

Reagovat
Zaschrona

Southampton: K.Davis - Chambers, Lovren, Fonte, Shaw - S.Davis, Cork - Lallana, Ward-Prowse, Rodriguez - Lambert

Southampton subs: Gazzaniga, Clyne, Yoshida, Ramirez, Hooiveld, Reed, Gallagher

Pekna sestava

Reagovat
FCSL

Vítězná

Reagovat
SunFells

Davis

Reagovat
Zaschrona

To jo, ale asi porad lepsi nez Gazzadira

Reagovat
smazaný uživatel

Gazzanigger už je teda trojka?

Reagovat
Error

8 Anglánů a Severní Ir

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mám prosbu, nevíte kde bych našel někde na netu včerejší MOTD? Díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

dík moc

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Vieme.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože teraz neviem čo mám pozerať

Reagovat
Kenneth

• Chelsea v posledních týdnech projednávala možnost pokusit se získat Luise Suáreze. (Telegraph)

• Atlético je připraveno nabídnout Chelsea Diega Costu nebo Kokeho jako součást dohody za trvalý přestup Thibauta Courtoise. (Mirror)

Roman po tom Suarezovi půjde .

Reagovat
smazaný uživatel

nemá šanci

Reagovat
smazaný uživatel

"jako součást dohody"

To znie, ako keby Courtois mal väčšiu hodnotu ako tí dvaja.

Reagovat
Miguel19

Určitě nám AM budou cpát Costu či Kokeho..ale jako ihned bych to bral, o tom žádná

Reagovat
Kenneth

Jedině s příplatkem 30 mio od vás. Jinak by to byli magoři.

Reagovat
Talker

Tak 30 mega navíc... Má hodnotu nějakých 25, za kolik by byl Costa? 40? Takže pokud k Courtoisovi přidáme nějakých 15 mega euro, tak by to klapnout v klidu mohlo.

Reagovat
Kenneth

To ví že jo. Costa je na stejný úrovni jako Aguero tehdy, né-li lepší, pěkně si vás podojí když by k tý výměna nebo přestupu mělo dojít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Tak já u většiny spekulací čtu 35-40 mega, takže mi přijde logické zminovat tuhle hodnotu... Aguero přestupoval, když mu bylo kolik, 22 let? Tam byl speciální příplatek za mládí, ten už Costa nemá, je mu 25.

Reagovat
Kenneth

Vidíš, Falcaovi bylo 27 (29) a šel za 60

Reagovat
Talker

Jenže Falcao nasázel za 4 roky skoro 150 golů Costa má cca polovinu za celou karieru.

Reagovat
Miguel19

Tak to je jasný, že s příplatek..to se mi ani nechtělo psát. Radši bych bral tedy Kokeho

Reagovat
Talker

Podle mě získáme Costu... Liverpool ho radši prodá do Realu za polovinu, než do CFC. Stejně jako Levy s Modričem.

Reagovat
Kenneth

Polovina je 50 mega a to si určitě nemyslel že ne?

Reagovat
Talker

Obrazně řečeno Prostě se slevou...

Reagovat
Kenneth

V pohodě, sem v klidu. Pokud se za balík neprodá Benzema, tak k tomu přestupu stejně nedojde.

Reagovat
Talker

Tak si půjčíte od banky, zacvaká to za vás město nebo prostě nebudete platit daně... Vždyt je to jedno, ne?

Reagovat
Kenneth

Tak pořád je lepší cvakat dluhy u banky, než čekat na mafiánské peníze z Ruska.

Reagovat
fenixLFC

v konecnom dosledku je to to iste

Reagovat
Kenneth

Reagovat
fenixLFC

no daj, v com sa to lisi. obe metody su rovnake v tom, ze je to sposob ako mat peniaze ktore ste si nezarobili a napcha ich do vas niekto iny

Reagovat
Kenneth

Tak to doufám že rodiče ti nikdy nekoupili nic za půjčené peníze, jinak to rovnou vyhod.

Reagovat
smazaný uživatel

pri pôžičke do teba niekto napchá peniaze?

Reagovat
fenixLFC

aj u chelsea je to pozicka

Reagovat
Talker

Tak jasně, Španělé musí být nadšení, že Real neplatí daně (kdežto oni mají za každý den prodlení brutální penále), že banky v klidu sponzorují klub (ty banky, které dotovala EU a Španělsko), že město hospodaří s jejich daněmi tak, že prodá pozemky za zlomek hodnoty Realu, aby něco získal..

To je fakt mnohem lepší

Reagovat
Wat

Benzema za balík... to k sobě snad ani nepasuje.

Reagovat
smazaný uživatel

POJĎ ROMANE

Reagovat
vladis271

Hm, Arsenal hrá na St James. Som si ani neuvedomil. Dnes máme šancu vrátiť sa do čela.

Reagovat
fenixLFC

city vyhralo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, za výhru na SB se totiž do tabulky počítá 6 bodů.

Reagovat
cristiano.K.

fajn by to bylo

Reagovat
Maresma

Mělo by.

Reagovat
smazaný uživatel

matematik

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si poslední dobou fakt nějak mimo.. ti asi ta celkem úspěšná sezona zatím leze na mozek.

Reagovat
Kenneth

Já si vážně neumím představit co by s tebou udělal možný titul Liverpoolu. To by bylo k nevydržení.

Reagovat
niflheim

Naštěstí to ještě pár let nemusíme zjišťovat.

Reagovat
wild

už nepi

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zas dneska šéfuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

do 70. minúty bude 1-1 a potom príde Podolski a jedne dáa na druhý nahrá; 1-3 (Gouffran - Flamini, Podolski, Giroud)

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, furt se nemůžu rozhodnout, na kterej zápas teď od půl třetí koukat.

Reagovat
cristiano.K.

třeba na ten, kterej máme v tv?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš taky O2TV, ne? Oni teďka (asi jen na pár tejdnů) přidali asi 70 kanálů, včetně právě i SlovakSportu 1

Reagovat
cristiano.K.

fakt a musel si proto něco udělat? nebo naskočili sami?

Já koukám v tv jen na fotbal,tedy na jeden program,takže ani ty další neprojíždím

Reagovat
smazaný uživatel

Si dej upravit seznam kanálů a tam vpravo bys to měl mít, tak si to tam jen přidej.

Reagovat
cristiano.K.

fakt to tam je

Reagovat
cristiano.K.

........ale jsem tak trochu nasranej,že jsem si to zaplatil slovaksport1 na půl roku , myslím net

Reagovat
smazaný uživatel

Hele mám pocit, že otec mi říkal, že to je jen na pár tejdnů.

Reagovat
masly008

blood na sopcastu.hm jsem zvědav jestli to nebude padat

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Mladé Boleslavi pomalu začínají galeje Myslím si, že horší dárek k Novému roku, než Jarolíma ke kormidlu dostat hráči nemohli Teď budou teprve jezdit!!!

Tak kluci, pomalu se nám blíží pre-match, takže Všem přeji u fotbalu, na který budete koukat kvalitu a hlavně těm, co se dívají po netu, tak stream bez záseků

Reagovat
Euphael

Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Flamini, Rosicky, Wilshere, Walcott, Cazorla, Giroud

Reagovat
Euphael

nechal odpocinout Esuta Mezila

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut Özil přijde o dnešní zápas proti Newcastlu. Záložníka Arsenalu na hřiště nepustí problémy s ramenem. (goal.com)

Reagovat
smazaný uživatel

keď mám bloodzed, načíta mi obraz, všetko ok, no často mi bufferuje..neviete čo s tým?

Reagovat
Talker

Zkus to refreshnout, občas to najde více streamů a to pomůže v načítání. Mě to občas chytí třeba 4 streamy a po refreshy stránky jich to najde 11 a jede to v klidu.

Reagovat
Kenneth

1400. pro Breaking Bad

Reagovat
Kenneth

a United mimo TOP 4

Reagovat
smazaný uživatel

a Suareze v Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

A mír na Středním východě.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, Naismith a Alcaraz... Ale Oviedo na křídle

Reagovat
tomasinho

Je ustream na AFC?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Tak už mám.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Mesut na 2-3 zápasy OUT.

Reagovat
Trand

0:3 Giroud 2, Wilshere

Reagovat
smazaný uživatel

rosa hrá zas sa bude prasiť + ešte jack a flamini

Reagovat
smazaný uživatel

Tioté na druhej strane.

Reagovat
smazaný uživatel

na rosu nikto nemá, ten sa necíti, minule mal dostať červenú a bol by pokoj...

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo něco kvalitního na EFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle zatím jede bez sekání, ale obraz nic moc.

http://firstrownow.eu/watch/229818/7/watch-everton-fc-vs-southampton-fc.html

Reagovat
smazaný uživatel

giroud

Reagovat
smazaný uživatel

tak som zvedavy ale fakt neverim vo vyhru

Reagovat
Side

Reagovat
Fenri

Kvůli Giroudovi, nebo tak celkově?

Reagovat
smazaný uživatel

ozil,ramsey, ale aj on

Reagovat
smazaný uživatel

nadrieme sa na goly

Reagovat
Counter

Hraje Walcott a z lavičky naskočí Poldi, naši jediní dva přirození zakončovatelé

Reagovat
Fenri

Theo tam snad něco foukne...

Reagovat
smazaný uživatel

snad mate pravdu ale podla mna sme prilis zvyknuti na tahanie ramseym a ozilom

Reagovat
Fenri

Zatim to Rosa s Jackem zvládají dobře, je to navíc mnohem dynamičtější než s těma dvěma... Hapruje akorát finální fáze, ale něco se snad uchytí.

Reagovat
Counter

V posledních týdnech máme problém střílet góly ať už s nima nebo bez nich

Reagovat
Counter

Mesutek out na dvě až tři kola. Takže pfff, nejsme žádné MU, abychom hráčům podkuřovali.

Reagovat
Usty

Mesut Özil přijde o dnešní zápas proti Newcastlu. Záložníka Arsenalu na hřiště nepustí problémy s ramenem....

Chtěl asi volno a jelikož ho zamčeli v kabině, snažil se vyrazit dveře...

Reagovat
Counter

Když pominu ten vtípek, tak můj zdroj je Wenger, tvůj Eurofotbal :-D

Reagovat
Usty

můj zdroj je Mourinho, prej u toho byl

Reagovat
Counter

Na to, že ve fantě hoříš jak papír, máš nějakou dobrou náladu

Reagovat
Usty

řekl bych, že jsme na tom dost podobně

Reagovat
madridcan

Schumacher mal nehodu na lyzovacke vo Francuzsku. Niektore media pisu, ze vraj ma tazke zranenia, niektore k tomu nepisu nic...

Reagovat
Mervin
Reagovat
Side

jede vám ten usstream na arsenal v pohodě? se mně to pořád seká

Reagovat
Mervin

jede dobře zatím

Reagovat
SunFells

Zase ten mamlas Krul, který i vedle Persieho vypadá jak blbec

Reagovat
stas87

aka je realna cena suareza a aku cenu si bude pytat liverpool v lete?

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem něco o výkupce 70-80 mega.

Reagovat
stas87

tak to by bayern poriesil asi mandzukicom a doplatkom..no stale viac a viac mi to tak do seba zapada,jedinym kto moze prehrat je lewandowski

Reagovat
minoLFC

madyukiča nech si real nechá...gotze + doplatok

Reagovat
stas87

Reagovat
minoLFC

čo je? Mandzukič je nám k hovnu, takže buď Gotze + 20-30 alebo Muller + 50

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Madzukic je pro nás nepoužitelnej..a luise se budeme držet zuby nehty ale kdyby přišel do toho Bayernu tak by byl asi "neporazitelnej" no

Reagovat
smazaný uživatel

mandžukić nech ide do....

Reagovat
smazaný uživatel

realná 70-80 v létě podle toho jestli bude LM..bez LM je klauzule na 80 s LM 103 mega

Reagovat
wild

eur alebo libier?

Reagovat
smazaný uživatel

eur

Reagovat
stas87

dostupnejsi by bol teda agüero?

Reagovat
Counter

To těžko :-D Suárez aspoň bude chtít odejít, takže s přestupem pomůže.

Reagovat
stas87

mne to je fuk...len ze guardiola nechce lewu a vraj skusa ziskat agüera alebo suareza,tak sa o tom teraz spekuluje v nemecku

Reagovat
captain18

Konecne Jack na jeho prirodzenej pozicii..

Reagovat
smazaný uživatel

proti city tam hral v cas svojho najvacsieho poziaru

Reagovat
Counter

Škoda, zatím hrajem supr

Reagovat
smazaný uživatel

Po zemi Gibbsi

Reagovat
smazaný uživatel

oh god, naučte toho Gibbsa centrovať už konečne.

Reagovat
smazaný uživatel

měl to dát po zemi

Reagovat
madridcan

Tak ma napada, ze tri roky dozadu skoncil ten zapas 4:4 Nebranil by som sa takemu vysledku ani teraz, len nech je naco pozerat

Reagovat
Mervin

tenkrát bych tomu sudímu ukopnul hlavu

Reagovat
SunFells

Takový zářez rozhodčího jen tak z hlavy nepustíš no.

Reagovat
smazaný uživatel

nebránil bych se 3:4

Reagovat
Mervin

já raději vzpomínám na Arsenal - Newcastle 7:3

Reagovat
Euphael

Máte někdo cokoliv na AFC? Mám samé poseky

Reagovat
madridcan
Reagovat
Euphael

díky oboum kluci

Reagovat
smazaný uživatel

s Jackom a Rosom je tá rozohrávka oveľa živelnejšia a energickejšia ako s Mesutom a Aaronom, dobre sa na to pozerá.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Giroud by se mohl prosadit dneska dnes se musí cítit jako by hrál zase v L1

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělají prdel ne ?

Reagovat
Zaschrona

COLEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Zaschrona

naprosto famozne, naprosto

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Typičo Coleman

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
SunFells

Coleman

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší pravý bek v PL.

Reagovat
Counter

Jako sry, ale nějakých 40 mega za Colemana je výsměch

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Coleman vo fante

Reagovat
Usty

Z toho borca teču...

Reagovat
vodka

Coleman Shaw jak namalovaný...

Reagovat
Usty

to byl Ward-Prowse

Reagovat
vodka

jj, viděl sem pak opakovačku.

Reagovat
vodka

oh, on to byl Ward-Prowse

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Pěkně Kebab

Reagovat
smazaný uživatel

Coleman je skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

Krulova rozohrávka je dnes zatiaľ horšia než jeho účes.

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte proč není Slovak Sport 2 na skyĺinku?

Reagovat
Ángel di María 22

Docela mě překvapilo, jak byl ze začátku Newcastle zakřiknutej, snad se už probíraj.

Reagovat
Trand

Santiago.

Reagovat
Side

oooom Santi, takhle posra jednoduchou přihrávku

Reagovat
SunFells

Ooo Santi. Poslední dobou je tam tolik laxních pasů

Reagovat
vodka

Davis, Lambert

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

krasa

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Fenri

Reagovat
Dawon

Ten kluk se normalne posral

Reagovat
Counter

Taková Baleovina, je letos boží :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tvl kdyby nebyl karamelka tak bych ho k nám za těch 20 bral

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Kenneth

Docela sem čuměl když sem viděl Bainese v základu, myslel sem že je na víc týdnů mimo. Tím pádem půjde Oviedo na lavičku zase co?

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš ho tam dnes?

Reagovat
Counter

Právě že jo

Reagovat
smazaný uživatel

veď tak to myslím. Kým bude hrať tak famózne, tak nie je dôvod ho posadiť, závisí to len od neho.

Reagovat
vodka

místo Pienaara může hrát klidně i častěji

Reagovat
Kenneth

Navíc jestli bude střílet i víc golů a ve fantě bude počítán dále jako obránce.

Reagovat
Side

tak byste zas mohli začít hrát co říkáte

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, prečo nemôže chodiť PL na Slovaksporte 1?! Nemáte niekto nejaký obstojný stream na Arsenal? lebo pozerám, že to nie je ani na rojadirecta..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dík .. apoň niečo

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť na jedničce teď jedou Karamelky se Sotonem.

Reagovat
smazaný uživatel

v programe som videl niečo iné, ale ano, teraz pozerám, že to tam je

Reagovat
Side

Jack hraje zatím parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Máme tak dobré príležitosti na zakončenie akcie, ale vždy, vždy to pokazíme úplnou kravinou alebo alibistickou prihrávkou. Mne sa to zdá neskutočné.

Reagovat
smazaný uživatel

inak, v medzihre sme vynikajúci, Jack a Santi sú skvelí, ale vo finálnom produkte sme tragickí.

Reagovat
Side

rosa má celkem v piči ne? se trošku posral v kině

Reagovat
tweek

rosa ma proste nejgenialnejsi rozehru a mysleni. predfinalni fazi...

Reagovat
smazaný uživatel

Kebab

Reagovat
Counter

Marriner takový flegmouš

Reagovat
Corosian

Gibbs ma dneska obranu docela v p*ci

Reagovat
Kenneth

Někdo HD stream na Arsenal?

Reagovat
Mervin
Reagovat
Mervin
Reagovat
Euphael

ty pyčo to je krása

Reagovat
Side

Reagovat
Side

http://www.ustream.tv/channel/the-pd-show/theater

HD to asi není, ale kvalita je to dobrá

Reagovat
Kenneth

TOP. Tohle sem myslel. Díky oboum. Už sem si to dal do záložek.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí už 2x písknul Sotonu neofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

striedaj girouda, teraz je sanca

Reagovat
Side

Reagovat
Fenri

Reagovat
Counter

Zatím hraje dobře

Reagovat
smazaný uživatel

co dobre, fantasticky je

Reagovat
Mada

Aaron už se hejtovat nedá tak to odnáší Giroud....doufám že ti zase zavře hubu a budeš se opět omlouvat.

Reagovat
SunFells

Ani se mi nezdá. Měl by se začít víc tlačit do vápna, takhle jsme odkázáni jen střely z dálky, když jen lemroidně čumí na ostatní.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nikikrew

To teda mala byt zlta karta pre Williamsona

Reagovat
vodka

Soton neni schopný vystřelit, s takovou gól nedá, Everton má parádní přechod...

Reagovat
smazaný uživatel

pro chodce.

Reagovat
PhilipS

Asi zbytečné psát, ale Rosa je zas výbornej..Santi z formy..

Reagovat
smazaný uživatel

Santi sa mi pozdáva.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne rozbieha akcie.

Reagovat
PhilipS

teď už je to lepší...prvních dvacet minut byl mimo

Reagovat
Fenri

Akorát škoda tý odfláklý finálky

Reagovat
smazaný uživatel

mi to pripadá, že tú u nás flákajú všetci.

Reagovat
Fenri

To je fakt, no.

Reagovat
kiwwi

ked uz k dnesnemu zapas dokazete napisat, ze Rosa je vyborny, tak to sa na mna nehnevajte...

Reagovat
PhilipS

a ty budeš asi místní šašek viď...

Reagovat
Usty

šašek není nejpříhodnější pojmenování

Reagovat
Fenri

Ale v tomhle má pravdu, Rosa dneska není výborný, dokáže zahrát mnohem líp. Ale nehraje špatně.

Reagovat
PhilipS

zkazil asi dvě příhrávky no...jinak všechny zajímavý akce Arsenalu začínaly jeho dobrou předfinální příhrávkou...

Reagovat
Fenri

To ano, ze zálohy měl ale tak asi nejvíc ztracených míčů a prohraných soubojů...

Reagovat
cristiano.K.

to nejlepší ze strany AFC,což dneska není ani těžké

Reagovat
masly008

rozhodčí opět čekají na nějakou zlomeninu než začnou pískat šlapáky

Reagovat
PhilipS

rozhodčí je na pěst...Tioté měl mít už žlutou za zákrok na Walcotta...

Reagovat
masly008

to už ani nekomentuji,první ostřejší zákrok arsenalu bude hned žk

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Side

ještě se u toho giroud zraní

Reagovat
madridcan

Giroud uz je v prdeli, striedaj ho, lebo este trikrat sa bude valat do polcasu.

Reagovat
Mervin

ten Giroud je takový kokot, že neumí ani pořádně zfaulovat

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam Gooneri zase vymejsli za simulace

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť mu přišlápl nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Komu? Valeji se od zacatku. Giroud zraneny je, na toho nemirim.

Reagovat
smazaný uživatel

Santimu ?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nevidel, protoze jsem sem psal prispevek a projizdel forum. Rozhodci by mohl piskat vic kontaktu, ale zase drzi stejny metr na obe strany, coz je asi dulezitejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

No aby se to nezvrtlo v něco horšího časem

Reagovat
Side

co to meleš? jak válejí od začátku? giroud si zvrtnul kotník a Cazorlovi přišlapl nohu...

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Se nějak přiostřilo..

Reagovat
smazaný uživatel

Už to ale preháňa s tým nepískaním.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten sudí je výbornej

Reagovat
smazaný uživatel

To sú tu zas názory. Po dlhšej dobe sa Giroudovi nedá absolútne nič vytknúť, tak si tu ľudia nájdu niečo iné zas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nikikrew

Dnes hra dobre

Reagovat
Thoomas

Nehraje zatim spatne,jenze az prijde ta jedna tutovka na zapas tak to napali na tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

ja nechapem ludi ktorym staci ze par krat podrzi loptu a prihraje najblizsiemu a uz sa im to rata ako dobry vykon, nic ine neurobil a pomalostou sa pripravil o 2 potencialne sance

Reagovat
smazaný uživatel

a čo od neho čakáš? že si hodí do šprintu cez troch, spraví zidanovkou a zavesí do vinklu? Vyhráva väčšinu súbojov, nekazí jednoduché lopty, loptu podrží aj zakryje, aj rozohrá. Na to tam je a to robí zatiaľ výborne.

Reagovat
smazaný uživatel

od girouda necakam nic, od utocnika timu bojujuceho o titul by som cakal nieco viac no

Reagovat
Counter

Ale to není chyba Girouda boha.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ho mam za to chvalit alebo dookola analyzovat wengerove rozhodnutie nechat ho hrat?

Reagovat
Counter

Fakt bys tam viděl raději Bendtnera?

Reagovat
smazaný uživatel

milionkrat, naposledy vzdy ked striedal ozivil a vyzeral lepsie

Reagovat
Counter

Protože mu Giroud stopery unavil a hrálo se za příznivého stavu

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

Jsi zaujatý

Reagovat
Counter

Nemá zrovna formu, přesto se snaží, nabízí, snaží se to zlomit.

Reagovat
Whitemedia

Tak Luiz dnes proti Liverpoolu asi na DM

Reagovat
tweek

to je fakt pica ten foy...

Reagovat
kiwwi

Probert

Reagovat
havrys99

Tohle je Probert. Hru pouští ze všech rozhodčích nejvíc, hráči si na to pak vždycky zvyknou.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud zasa

Reagovat
smazaný uživatel

Seamus je perfektny

zato Naismith to je cista katastrofa...

Reagovat
Zaschrona

Oproti lonsku hraje Naismith omnoho lepe, uz aspon vypada jako hrac, ktery neni v EFC uplne omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mirallas odpočívá nebo hraje bídu a sedí ?

Reagovat
Counter

Nemocný tuším

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Zaschrona

Oboji + nemocny.

Reagovat
Euphael

čuráci, ještě se hádají o pentlu

Reagovat
tweek

tiote vypada jak ta cernoska z filmu conan nicitel...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Girouda nevystřidá, tak dostane rudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnej přímák teď

Reagovat
smazaný uživatel

ten sudí je fakt na facku

Reagovat
smazaný uživatel

tohle jako nebyl faul?

Reagovat
Side

co to píská za šaška

Reagovat
Ángel di María 22

Jasnej faul. Měla bejt žlutá a přímák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Probert tam ani nemusí být

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
smazaný uživatel

Saints se mi teda směrem dopředu vůbec nelíběj. Celý je to takový nemastný, neslaný, Davis s Corkem si to dozádu odehrajou slušně, ale dopředu je to od nich absolutní nic, myslim že na tom pivotu chybí někdo trochu tvořivější. Na podhrot se mi zdá, že se nikomu běhat nechce, Lallana je dneska neviditelnej, do toho prostoru AM si občas zbíhá Rickie a pak je zas prázdno nahoře.

Hm, teď Lallana tutovka, náhoda.

Reagovat
vodka

EFC hodně dobře brání, nenechává Sotonu moc prostoru na nějaké tvoření hry...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je Santi ľavák.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nie...

Reagovat
vodka

Lallana se fantasticky zbaví 2 protihráčů a pak to zazdí

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

mal by na nas? poslednu dobu je dost spekulacii o nom ku nam

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslim že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Peer

Reagovat
smazaný uživatel

pišta zasa niekomu prijebal a pôjde na súd asi

Reagovat
SunFells

Peeeer

Reagovat
smazaný uživatel

ouuu Lallana krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Per...

Reagovat
kiwwi

ako neviem, ci to vidim inac ako nezainteresovany, ale mne to nepride nijak zvlast zle piskane od Proberta

Reagovat
smazaný uživatel

ale občas to až preháňa, ale celkovo to nie je zlé pískanie.

Reagovat
havrys99

jeden z nejlepších v Anglii

Reagovat
SunFells

Nepíská dobře, akorát tím zatím výrazněji nikoho nezvýhodnil.

Reagovat
havrys99

http://1url.cz/1pFm

52. minuta rozhodne

Reagovat
Ángel di María 22

Vstávej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jim to aspoň doprdele oplaťte a jděte do nich tvrdě

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle taky miluju. Theo si tam cpe loket a pak kdyz mu ho tam da Tiote, tak si stezuje. Jak to posoudit. Faul na obe strany...

Reagovat
smazaný uživatel

odkiaľ si zobral, že sa sťažoval?

Reagovat
Counter

Theo mu ho aspoň nenacpal do obličeje. A stěžování jsem tam neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak nestezuje, jen je to bolestinek.

Reagovat
kiwwi

hned som si spomenul na Ben Arfu

Reagovat
smazaný uživatel

Videls ho posledni dva zapasy, co ustal?

Reagovat
Zaschrona

Oviedo by nemel hrat LW, ale mel by hrat RW. Ani ne tak proto, ze on by tam hral spatne, problem je, ze Baines pred sebou potrebuje pravaka, ktery to bude stahovat na stred a uvolni mu tam prostor. Mohli by se vymenit s Naismithem pro druhou puli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Koss

Reagovat
smazaný uživatel

Sisssookooo

Reagovat
Ángel di María 22

Škoda, první akce co mohla skončit gólem

Reagovat
madridcan

Uffffffff

Reagovat
Kenneth

Wojta

Reagovat
smazaný uživatel

Tfuj, tfuj

Reagovat
stas87

ten koscielny je ale blb vedla neho vyzera per ako futbalista

Reagovat
Counter

Merte vypadá vedle kohokoli jako fotbalista, jen po boku Aršavina vypadjí spíš jako cirkusové duo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Fenri

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
stas87

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, skoda.... gol do satny by se hodil.

Reagovat
Fenri

Když vidim ten pressing... To člověka napadá, kdy něco takovýho viděl od Arsenalu.

Reagovat
Nikikrew

Wojtech

Reagovat
mickey mouse

Jáj taková škoda pro straky

Reagovat
smazaný uživatel

není to Newcastle ten tým kterej nedal go lz rohu asi 2 roky? moc nechybělo teď

Reagovat
madridcan

V nastavenom case prveho polcase sa toho stalo viac, ako za cely polcas

Reagovat
smazaný uživatel

Fú, tak teraz Newcastle na konci podkúril. Celkovo sme ale podľa mňa lepší, v medzihre dominantní, ale finálnu fázu máme tragickú. Ak to zlepšíme, tak by sme mali vyhrať, Newcastle nie je tak dobrý, ako sa všetci báli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dobry neni, ale sance na gol mel vetsi nez vy

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu v nastavenom čase, no.

Reagovat
smazaný uživatel

*nadstavenom

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy predtim sam pred golmanem, kdyby stahl ze vzduchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teda môžem argumentovať Walcottom samým na Krula, keby stiahol ten pas od Cazorlu.

Reagovat
smazaný uživatel

To byly trošku jiné situace ale.... Debuchy stál na kruhu 16tky... Walcott někde v rohu a křížoval ho Colo

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Tak Walcott, keby stiahol tú loptu a keby zasekol Colocciniho. Skús si predstaviť tú šancu. To je, čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z toho je akorát Theo na zemi dožadující se penalty

Reagovat
lofin9

lebo Debuchyho nikto nekrižoval

Reagovat
smazaný uživatel

Když všichni mávali ofsajd ...

Reagovat
-Kopy-

od Rosy

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné.

Reagovat
Counter

Pf, kdyby kterákoli z našich střel letěla do růžku, tak je to taky nebezpečné...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechny vase smudly vyrovnala ta jedna Sissokovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Distin teda Lallanovi paradne nandal, chudak.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle mělo skončit gólem škoda

polák

Reagovat
smazaný uživatel

wojta nadhera, inak som si tak nejak ten zapas predstavoval, bez poriadnej sance, tazky porod..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

ta poslední fotka to je co?

Reagovat
SunFells

To už ho cyklisti brali o kolo a David šel na brzdy.

Reagovat
Mervin

vole, já myslel co je to jako za fotku

Reagovat
smazaný uživatel

Raz to muselo prísť

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

pre Bendtnera

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Vypusťte TGSTEL a je to za 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak jak to vypadá? Özil zklamal teda, fanta pláče.

Reagovat
smazaný uživatel

Po prvnim polocase by cokli jineho nez remiza bylo naprosto nezaslouzene pro oba tymy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně nudnej zápas až na ten závěr od Newcastlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Silně pochybuju, že Arsenal někdy něco vyhraje s Giroudem na hrotu

Reagovat
Nikikrew

Uf tak ten koniec bol od nas naozaj zly. Aspon ze je polcas. Aj tak si myslim ze sme o cosi lepsi. Newcastle prakticky nemal nic az okrem poslednych 2 sanc. My sme mali aspon ako take sance. Medzihra je dobra, avsak finalna faza nie je dobra. U nas sa mi zatial lubi Jack, Sagna aj Per. Da sa na Newcastlu vyhrat

Reagovat
Mervin

dobrá hudba na tom streamu

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez pije matecko On mimo hriste fakt nebude takovy kreten.

Reagovat
Corosian

pulka latinsky ameriky pije mate...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak promin, ze jsem jeste zadneho hrace nevidel ho popijet z kalabasy pri ceste na stadion...

Reagovat
Corosian

Ja jenom nerozumim jak presne mate posiluje charakter Znamena to ze jsem dobry clovek, kdyz si rano dam kafe?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, protoze kafe neslechti ducha

Reagovat
smazaný uživatel

a vytláča hovno z tela.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Corosian

Reagovat
smazaný uživatel

už neni ani na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

äha, to z něj dělá hned lepšího člověka

Reagovat
lofin9

Tiote je strašné prasa a Wojta zasa ukázal aký je priemerný

Reagovat
nemamvasrad

Tioté měl pár faulů, ne všechny teda písknuté, ale neprasil.

Reagovat
lofin9

dnes ani nie ale už od pohľadu tak vyzerá

Reagovat
kissak

musíš příště rozlišovat charisma a herní projev

Reagovat
kissak

dneska hraje v pohodě, guneři jsou uplakánci

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

pekne bez efektu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nuda

Reagovat
cristiano.K.

Theo totálně odříznutej. Kostu ani nekomentuju,kiks jako prase.

Pardeux, dej tam HBA, on mu vyhraje v podstatě minulý zápas a ted ho posadí

Reagovat
smazaný uživatel

HBA muze hrat jen misto Remyho a to zase nejde, prijde jako zolik snad.

Reagovat
kissak

bude přesně jako Oli Solskjaer

Reagovat
smazaný uživatel

Pošle ho tam místo Gouffrana, mezi 60.-65. minutou. Ale jsitě to nevím

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
cristiano.K.

místo Gouffrana úplně v klidu nebo Sissokho dát na střed a stáhnout Anitu, Tioté to tam zvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

podmeee Newcastle zabrat

Reagovat
kissak

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

tak Everton zatiaľ slušne kontroluje hru, Lukaku úplne stratený v tom systéme mi príde, navyše sa len prechádza, chcelo by to striedanie

Reagovat
Mervin

Cazorla taky neschopný zpracovat normálně míč

Reagovat
smazaný uživatel

ale to sklepnutie Girouda

Reagovat
Mervin

to bylo krásné

Reagovat
SunFells

Do piči Girouuuud

Reagovat
Fenri

Proč nevyslal Walcotta

Reagovat
SunFells

Rosa jakoby hrál úplně jiný sport než zbytek

Reagovat
norton

prosim vas ten usstream je sice skvely obraz ale mne to ide hrozne trhano oproti napriklad sopcastu. robi to aj vam alebo treba k tomu nieco nainstalovat?

Reagovat
Mervin

neseká se, to musíš mít připojením

Reagovat
norton

to pochybujem kedže doteraz som pozeral bloodzeed cez sopcast uplne v pohode...

Reagovat
kiwwi

aj mne to seka jak sialene...pozeram nejaky francuzsky stream a tam mi to ide krasne

Reagovat
norton

das mi link ?

Reagovat
kiwwi
Reagovat
norton

pice seka mi aj to ... to bude v niecom inom ale aj tak dik

Reagovat
kiwwi

skus si updatnut flash player

Reagovat
norton

no tiez som rozmyslal nad niecim takym

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa sa ako vytrepal

Reagovat
Mervin

Santi, kurva už

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet - Johnson, Skrtel, Agger, Cissokho - Lucas, Allen, Henderson - Sterling, Suarez, Coutinho

vraj Danny nahradí Sakha

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jaj, další zápas Liverpoolu a s tím i další nesmyslný hate na Škrtela

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel je časovaná bomba. Agger je dlhodobo mimo. Ja by som hral Sakha s Tourem

Reagovat
smazaný uživatel

Chvalabohu, ze o tom ty nerozhodujes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak po minulom zapase pochopitelne. sakho horel ako papier. hlavne v druhom polcase jedna blbost za druhou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

nééééééééééé

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

skodaaaaa

Reagovat
fantomas

Pod souhrnem máš FM odpověd, nezapomen.

Reagovat
Zaschrona

ok, po zapase

Reagovat
kiwwi

a ja ze po vcerajsom nasom trapeni uvidim konecne lepsi futbal...

Reagovat
smazaný uživatel

je to děs

Reagovat
smazaný uživatel

Netreba zufat, staci pockat do 17:00

Reagovat
smazaný uživatel

a pustit si Stoke

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

to bude hrozná prdel zápas, Stoke bez stoperů, Tottenham hurá fotbal, tam čekám tak 5 gólů aspoň...

Reagovat
Euphael

to jako myslíš betonáry z Čukotky proti Vám, že bude lepší jo

Reagovat
Euphael

Doufám, že až bude Poldi stopro fit bude hrát v základu on a ne Giroud

Reagovat
Fenri

Asi těžko, Poldi neumí hrát zády k bráně. Ideálně by to chtělo vzít nejlepší vlastnosti Poldiho a Girouda a vložit je do jednoho hráče

Reagovat
Staenly10

Teď mi nějak vypadlo... Kdy vůbec bude zpátky Sturridge?

Reagovat
smazaný uživatel

do 15 januara

Reagovat
Staenly10

Díky. Fajn

Reagovat
kissak

fanoušci vyvolávají HBA

Reagovat
smazaný uživatel

HBA

Reagovat
madridcan

No dajte gol Newcastle, nehanbite sa

Reagovat
fantomas

Giroud tam v tom druhym poločase neudělal nic dobře. Poldi na plac.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mervin

Reagovat
Counter

klasika

Reagovat
supervizor

zkušeně zakřikl

Reagovat
Trand

Girouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud!

Reagovat
Trand

Theo parádně.

Reagovat
Nikikrew

Giiiiirooooooooooooooooooood

Reagovat
madridcan

Giroud myslitel Chujovo nahra a este sa rozculuje

Reagovat
fantomas

GIROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOUD, SORRYYYYYYYYYYYYYY (Ale Theův bochánek!!!)

Reagovat
fantomas

To je prostě strašnej mýtus, že nemá kopací techniku. Možná neni konzistentní, ale furt je to prostě nejlepší exekutor standardek v kádru. Pořád to sem tam zvládá potvrzovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Mesutek taky umí. Ale jinak souhlas no

Reagovat
fantomas

Vůbec si myslim, že od doby, co AFC sleduju, sme neměli lepší tandem (když to tak vezmu teda) exekutorů. Však i za Henryho to byla ještě větší bída, líp to nekopal ani náhodou.

Ale ne, zrovna teď bude AFC sklízet největší posměch, jen protože de o "sprintera Thea".

Reagovat
Counter

nj, jen ať to tak mají zažité, podcenění je fajn, aspoň je pak co jim třískat o hlavu

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Olieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

z ničeho

Reagovat
Mervin

Olieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Girouddd

Reagovat
Fenri

GIROUD

Reagovat
smazaný uživatel

nééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Největší dřevák na hřišti

Reagovat
Euphael

Na na nananananaaaaaa nananananaaaaaaa Žirůůůůů

Reagovat
kiwwi

heh kopytak to tecoval...no nic, Newcastle vyrovnat

Reagovat
captain18

Ziruuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Counter

Girouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud

Reagovat
SunFells

Tak už si může jít sednout, vážně tam dnes chci vidět Nicka

Reagovat
smazaný uživatel

...on dá ďalšie 2

Reagovat
wild

vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

aaale kurva, este ten traged

Reagovat
smazaný uživatel

medzi nohami máš tragéda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co ti poviem..

Reagovat
niflheim

To mě poser...Theo kopl dobře standartku a Olie dal góla

Reagovat
masly008

tady máte girouda hoši

Reagovat
smazaný uživatel

Krula. Napůl vyběhlej..

Reagovat
Counter

Padnout tenhle gol proti vám, tak v životě Mignoleta neobviníš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, dat já minule na mignoleta nepičoval vůbec....

Reagovat
smazaný uživatel

Spasiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeľ

Reagovat
smazaný uživatel

Z hovna gol, teď to udržet

Reagovat
Usty

Reagovat
kissak

to je zmetek neustále se válí a pak mu to tam spadne

Reagovat
smazaný uživatel

neveriiim giroud pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Kažopádne, tu je odpoveď pre tých, čo sa pýtajú, na čo sa Walcott serie k tým priamym kopom.

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

ja som sa nepytal to nikdy, ani nic, ale...to keby ich kopal zle, tak sa to teraz vyvratilo tym, ze to kopol dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

Presne.

Reagovat
smazaný uživatel

viac som ani necakal

Reagovat
Fenri

pískej konec

Reagovat
Wat

Coloccini neskutečný bránění jako stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

ale neviem nevem ci by to nebol gol aj bez dotyku pekne zahrate

Reagovat
Fenri

Reagovat
SunFells

Dotyk byl a rozhodující.

Reagovat
SunFells

Aha, či by nebol ...tak aspoň to druhé platí

Reagovat
havrys99

Mikel na plac

Reagovat
Swarley

Counterova hláška bude v propadlišti dějit...díky Giroudíčku

Reagovat
Counter

pořád zabere, lidi vás tam ještě vnímají navzdory lepšímu umístění

Reagovat
Swarley

to je možný

Reagovat
fantomas

OOOOOOOOMG

Reagovat
smazaný uživatel

božeee

Reagovat
SunFells

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Boha

Reagovat
kiwwi

Giroud klasika

Reagovat
Nikikrew

Girooooooooood kua

Reagovat
Mervin

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
Fenri

Reagovat
Trand

Giroud.

Reagovat
havrys99

Giroud to hned dokáže zase uzemnit Ale Theo měl dát fíka hned

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ElectrickMann

to snad neee

Reagovat
smazaný uživatel

ale nech uz fakt ide dole lebo zase neda gol 2 mesiace

Reagovat
Euphael

už tečou straky

Reagovat
kissak

Ty tečeš

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mervin

ale Jack je strašně slabý

Reagovat
smazaný uživatel

ako to moze takto zakoncit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaaaaaa

Reagovat
Thoomas

Dobry,tohle uz je Giroud,kteryho znam ja

Reagovat
SunFells

Theo sobčil

Reagovat
Trand

Gibbsy zraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud je neuvěřitelná nula.

Reagovat
Counter

Akorát v počtu gólů má před tou nulou i jedničku, na rozdíl od všech útočníků CFC :-)

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo, ale i Torres dal víc gólů za poslední 2 sezóny než on + vás stál v našich vzájemných zápasech 9 bodů-

Reagovat
smazaný uživatel

matematik

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud nestál 50 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za argument? Vás stál 50 mega Ozil, kterej je neviditelnej v každým důležitým zápase. Torres dal několik důležitých gólů viz. semifinále LM v Barce, finále EL, vítěznej gól City atd.

Reagovat
Nikikrew

Ozil je neviditelny v kazdom zapase? a ty si co za komedianta?

Reagovat
smazaný uživatel

V každým důležitým. Co na tom nechápeš? Vždyť ho vymazal i Mikel.

Reagovat
Counter

Mesutek nám to nejlepší teprve ukáže, fakt bych nesoudil z pár zápasů, když už nás bude roky.

Reagovat
Mada

ty jsi totálně ale fakt totálně mimo, nechlastej evidentně to neumíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak evidentně mimo? Vždyť v žádném důležitém zápase nezářil.... Vlastně patřil k nejhorším na hřišti.

Reagovat
Mada

A není to náhodou nejhorší hráč sezóny? Neuvěřitelně přeháníš, jak co se týká Ozila tak i Girouda.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nestál absolutně nic, ty tu meleš o tom, že Giroud je nula, ale on plní to co po něm chce, sklepává, drží balony a extrémně nekazí kombinaci. On tam není od toho aby si dělal celé obrany a střílel hattricky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to můžu říkat, že každej útočník Chelsea v současné sezóně plní plán na 120%.

Reagovat
Counter

Nechce se mi to ověřovat, ale asi to bude tím, že Giroud nehraje EL :-) Když vezmeš v potaz jen PL, tak Torres dal za celé působení v CFC méně gólů než Suárez letos....

Reagovat
smazaný uživatel

To dala většina útočníku v EPL kromě snad RvP a Bentekeho.

Reagovat
Counter

No hlavně že ho stavíš pod Girouda :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Tak letos má životní sezonu, výš už nepůjde. Vlastně ty si říkal nedávno něco podobného.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě vlastně Kun, ale moc by jich nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Gibbo dolů? Ty kráso Flamster na LB

Reagovat
Usty

Moc nerozumím, proč mufani fandí Newcastlu, v boji o EL potřebují spíše jeho ztrátu...

Reagovat
kiwwi

ja zase moc nerozumiem, ze sa vam tieto vtipky este stale zdaju vtipne

Reagovat
smazaný uživatel

to je realita skôr

Reagovat
SunFells

Flamster na beku?

Reagovat
Swarley

jako to...sesunul jsem se pod stůl, výborný

Reagovat
mithro

saints

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet, Johnson, Agger, Skrtel, Sakho, Lucas, Allen, Henderson, Sterling, Coutinho, Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole, fakt nevim koho radši na LB no.

Reagovat
Maresma

Agger

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá na práci pro Schurleho.

Reagovat
SunFells

GASTOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
smazaný uživatel

wilshere je strašne preceňovaný futbalista

Reagovat
stiflerovamama

siel dole vykonnostne

Reagovat
Fenri

Spíš se zasekl a hlavní problém vidím v tom zpičusovatěním. Pořád to ale v sobě má.

Reagovat
Azza

jen ho podceňujte vy blbečci

Reagovat
Zaschrona

Gaston, hmmmmmmmmm.... ale Saints zaslouzene vyrovnali...

Reagovat
Zaschrona

Joel

Reagovat
vodka

druhý poločas hrajete prd, Lukaku je hlavně mimo...

Reagovat
Zaschrona

ale sance na goly jsme taky meli a velke...

Reagovat
vodka

ale kdyby dal Barkley tu tutovku, tak už se Saints asi nevzchopí...

Reagovat
kiwwi

to je stale sranda, ked Pardew chysta nejaku takticku zmenu a na striedanie tam stoji Shola

Reagovat
vodka

WOOOOOOOOW

Reagovat
smazaný uživatel

nGASTOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Ten Tiote je fakt nechutně otravnej, nevím, proč se pořád něčemu diví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Saaaaaaaaaaaaaaaints

Reagovat
havrys99

To už měl jít na plac Jenks a na LB Bac

Reagovat
smazaný uživatel

Gaston

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Usty

Robles dobře děravý ruce

Reagovat
Mimalu

Joel

Reagovat
Usty

Reagovat
mithro

There are more professional footballers from United's academy than any other in England (see CIES Football Observatory's research)

nie zle na najhorsie akademiu v anglicko, co nikdy nic nevyprodukovala.

Reagovat
kiwwi

to som sem daval asi tyzden dozadu

Reagovat
mithro

pic.twitter.com/t9ROQyqAlq

Owen, on je hrozny debil

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Rossiter na lávce

Reagovat
Kowe

Rossiter a Smith

Reagovat
smazaný uživatel

Agger kápo

Snad zas poloktí Torrese

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew

Reagovat
smazaný uživatel

brankar tu Gastonovu strelu by som chytil aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

Hh, ten Gaston bez čísla, to je jak kdyby si zapomněl sundat mikinu.

Reagovat
Counter

LU KA KU

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

Flamster nedohraje

Reagovat
Zaschrona

LUKAKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Zaschrona

nadherny pas od Peanutse i ten nabeh od Jamieho, krasa

Reagovat
Mervin

už chápete, proč šel Flamster na LB?

Reagovat
smazaný uživatel

PROČ

SME

HO

POSLALI

NA

HOSTOVÁNÍ

DO

PÍČI

Reagovat
Mervin

protože je váš manažer neuvěřitelná nula

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Mourinho, nikdo nemůže za to, že většina fandů Blues jsou mladý ucha, který si tu jeho první působení zidealizovali.

Reagovat
smazaný uživatel

nebol by u vas lepsi nez ti, ktorych mate momentalne. mal solidny zaciatok ale uz vyse mesiaca je tragicky.

u vas by si nekopol

Reagovat
smazaný uživatel

Vtip je v tom, že on by svojí silovostí, atletičností a důrazem sednul do tohodle mourkova pastilu jak prdel na hrnec.

Reagovat
Usty

ROMELUUUUUU!!!!!!!!

Reagovat
Ligter

Lukaku!

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini so žltou bude na tom LB do konca?

Reagovat
Euphael

asi jo....Nacho nemocny

Reagovat
vodka

ty vole, Lukaku zase gol po tom, co napíšu, že hraje tužku... Tak snad to Saints eště srovnají...

Reagovat
vodka

a málem 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo, kde byl Fonte při tom gólu?

Reagovat
smazaný uživatel

straky dobre simuluju teraz

Reagovat
R.Meireles

Confirmed ‪#‎LFC‬ team v Chelsea: Mignolet, Johnson, Agger, Skrtel, Sakho, Lucas, Allen, Henderson, Sterling, Coutinho, Luis Suarez

subs v Chelsea: Jones, Toure, Alberto, Aspas, Cissokho, Rossiter, Smith

Reagovat
havrys99

za tohle můře Rosa sám, zazdil předtím akci dozadu

Reagovat
terry

Da po peti trapnych zapasech bez golu jeden gol a vsichni by ho zas meli za spasitele Chelsea.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, ale koukni na potenci našich hrotů v lize.

Reagovat
terry

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Ángel di María 22

Banda zmrdu proste

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa je to len nasadený troll.

Reagovat
fantomas

Tenhle má právě i docela reputaci, mám dojem.

Reagovat
Ángel di María 22

Možná nebudeš tak daleko od pravdy, v souvislosti s váma se to tak dá brát

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, je to veľmi inteligentné totiž.

Reagovat
Ángel di María 22

Ale ne, je to vazne az ostuda, kdyz si vezmu, ze v dobe, kdy mi Slavia svou nemohoucnosti pomalu prestava tolik vadit, jste uz po Barcelone druhy nejmin symapticky prave vy

Reagovat
Hejnak

Reagovat
Minister

Ak myslíš Newcastle tak máš pravdu.

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

zase jen tvůj ničím neopodstatněný pocit?

Reagovat
Ángel di María 22

Ne, dobry. Zklidnim se zas na chvili... Tohle bylo umocneny jeste tim, ze zrovna Newcastle mam rad, takze to neni jen fandeni proti vam.

Reagovat
fantomas

Co to bylo za faul?!

Reagovat
Staenly10

Musíme tu Chelsea dneska prostě porazit za každou cenu.

Reagovat
Mervin

co dělají, však nakopáno dostal Rosa

Reagovat
Hejnak

ROSA

Reagovat
smazaný uživatel

Kelly ani na střídačce, to je fakt v řiti s nim.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude ještě hodně zajimavej závěr

Reagovat
PhilipS

Rósa je neskutečnej dneska prostě... a žlutá ani omylem...

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatak a najlepsi tackler vo vesmirnom priestore - rosaaa

Reagovat
Wat

Podle tebe to byl faul, ok?

Reagovat
SunFells

Byl to faul. Ne na žlutou, Kebab dělal trochu divadlo.

Reagovat
Wat

Nějak mi nepřišlo, že by ho vzal druhou nohou.

Reagovat
SunFells

Nevzal ho, prostě jen jeho snahu hrát míč zablokoval nohou. On je to takový divný faul, ale normálně se to píská.

Reagovat
Wat

Ne, Cabaye ho normálně nakopnul, tohle nebylo žádný blokování nohy, obvykle se podobný věci pouštěj, no.

Reagovat
Hejnak

Reagovat
Miguel19

Hraje Etoo

Reagovat
havrys99

Jenks

Reagovat
terry

Ty vole, Luiz v záloze. Ofenzivní trojku jsem si tipl správně. A na hrotu Eto'o.

Reagovat
smazaný uživatel

to je striedanicko

Reagovat
masly008

Reagovat
fantomas

Jenkinson za Thea novej trend?

Reagovat
Miguel19

Team v Liverpool: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; D Luiz, Lampard; Willian, Oscar, Hazard; Eto’o. #CFC

Reagovat
blade115

Všechno z Anži tam je špatně. Bude to bída no. Jestli to uhaluzíme, tak už snad opravdu budu věřit, že letos tu ligu vyhrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

cely zapas cakam na striedanie a pride toto

Reagovat
Fenri

A co jako měl dělat? Potřebovali jsme dostat Flaminiho zpátky do středu.

Reagovat
Fenri

Aha, tak ono je to snad úplně jinak Sagna s Carlem na jedný straně...

Reagovat
Mervin

Theo dolů?

Reagovat
smazaný uživatel

Team v Liverpool: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; D Luiz, Lampard; Willian, Oscar, Hazard; Eto’o. #CFC

LUIZ

ETO

Reagovat
iamek

To bude kvalitni autobus

Reagovat
supervizor

Já chci Poldiho.

Reagovat
SunFells

Oni tam pošlou dalšího levého beka, tak my tam lupnem pravého beka

Reagovat
smazaný uživatel

Cissokho dropped, Victor Moses legally required not to play: pic.twitter.com/ELtklGy6jH

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Daj tam už Poldiho!

Reagovat
smazaný uživatel

poldi uz nepride pred flaminiho podla mna

Reagovat
vodka

EFC 9 hráčů ve vlastním vápně...

Reagovat
Zaschrona

Saints mozna zatim nejlepsi souper, proti kteremu jsme na Goodisonu hrali

Reagovat
Zaschrona

jaj, to tam jit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
havrys99

Wojta

Reagovat
smazaný uživatel

Vole, nedá dole Rosického so žltou, proste nie, on dá dole Walcotta, ktorý by sa ešte hodil do brejkov.

Reagovat
kiwwi

Chesneyyyyyyyyyyyy klasik ty vole

Reagovat
Trand

Wojta.

Reagovat
fantomas

Klasik Wojta.

Reagovat
Nikikrew

Wojtech to ale nebolo po prvy krat

Reagovat
Side

to je piča

Reagovat
smazaný uživatel

tvl proč to tam nepadlo

Reagovat
Mervin

Szcz, ty vemeno vyjebané

Reagovat
stiflerovamama

co to ten Pardew vymyslel

Reagovat
havrys99

Za tohle Wenger Remyho nekoupí, to se musí dávat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten průměrák mal neskutečnej luck

Reagovat
Hejnak

wojtoooooooooo

Reagovat
Mimalu

kdyby to dal

Reagovat
SunFells

Wojta získal další míč, tohle umí jak nikdo na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

vijta na čas,zkušeně

Reagovat
Side

jako hrklo ve mně jak ve starých hodinách no

Reagovat
Ángel di María 22

Scezsny zavzpominal na Neapol. Za chvili z toho uz gol bude, neboj

Reagovat
SunFells

Prej na Neapol.

Reagovat
Ángel di María 22

A ne snad? Nevzpominas si na moment, kdy napalil Higuaina pri odkopu?

Reagovat
Counter

Wojta suché triko

Reagovat
Thoomas

Wojciech ma vic stesti nez rozumu,uz bych mu za to naliskal

Reagovat
smazaný uživatel

ty pi*o, Wojciech

Reagovat
mickey mouse

Ty kráááááso taková škoda kurňa

Reagovat
nani92

presne toto kazí Wojtovi reputáciu Top brankára

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak sme ich pozvali na 10 minut do nasej sestnstky

Reagovat
smazaný uživatel

to naschvál, aby šprintérske monštrá Giroud a Rosa útočili z brejkov. Wenger taktik.

Reagovat
smazaný uživatel

*Arteta samozrejme

Reagovat
Fenri

Nene, z těch brejků udeří Bedna

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianski-time?

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana a hlavně Ward-Prowse by ale mohli trochu zesílit.

Reagovat
havrys99

nalevo Flamini, Cazorla

napravo Sagna, Jenkison

Reagovat
tweek

tvl on ty hrace tuto sezonu snad zamerne trefuje a pak si za to doma dava bludistaky.. dnes ma zlateho za headku..

Reagovat
SunFells

Nevěřím, že to udržíme. Tím střídáním se tomu zrovna nepomohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

aw sa posral

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Game on for Newcastle!

Reagovat
Čivrss

jak se v Anglii jmenuje ekvivalent českého Dohrána? Nějaký pořad se sestřihem všech zápasů, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

MOTD

Reagovat
Čivrss

mnohé díky, příteli

Reagovat
smazaný uživatel

Dosráno.

Reagovat
madridcan

Mourinho sa regulerne posral...tak ako sa posieral z Barcelony u nas.

Reagovat
smazaný uživatel

A proto hraje v záloze Luiz?

Reagovat
smazaný uživatel

zo zaciatku taky bol z Barcelony, ale potom uz ste ich celkom prehravali ne? taky mam pocit aspon

Reagovat
smazaný uživatel

bolo to aj sposobene tim ze forma barci sla dole vtedy

Reagovat
Usty

Eto'o

Reagovat
smazaný uživatel

To už je spíš k pláči.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne utocnik

Reagovat
Gunnersaurus

Szczesny si už koleduje aby dostal taky gol ako Boruc a to neni len dneska, dufam ze uz prestane robit take blbosti

Reagovat
SunFells

Konečně to přišlo, ale bez Thea už trochu k prdu.

Reagovat
havrys99

TGSTEL fíka

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo tak to jdi doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

A je tam, Lord!

Reagovat
smazaný uživatel

BR kup toho HBA prosím

Reagovat
fff

Bude drahy, furt zraneny a hlavne sa k nam absolutne nehodi podla mna. To je skor solista nez hrac do kombinacie a hru na drzanie lopty, ktore BR chce.

Reagovat
Staenly10

Hodí nehodí... Hru v druhym poločase by rozhejbal ajko nikdo od nás.

Reagovat
fff

Hodi nehodi je dost podstatne

Reagovat
Staenly10

Jenže v druhym poločase si můžeš držet míč jak chceš, ale když potřebuješ hru ěnjak oživit, tak prostě nemáš jak. Žádná varianta, nic. To by HBA určitě splňoval.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě se k nám hodí hodně a s Luisem a Coutsem by to byla genialita vedle geniality akorát to střílení ze všech pozic by jsme mu zakázali a BR by ho v tom sólování taky uklidnil jako Luise

Reagovat
Staenly10

Reagovat
SunFells

Žvýká Nick? Bez žvýkačky je poloviční.

Reagovat
fenixLFC

v tom time chelsea nie je proste nikto kto by mal nejak extra fazonu aleby sa ho trebalo bat...cize nas porazia

Reagovat
13

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

co som cital vyjadrenia fan chelsea, tak je to tento rok az na sunderland tiez bieda

Reagovat
blade115

No, pokud je tohle pro Edena fazóna, tak to u nás věřím i tomu Mosesovi.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

S nějakym 1:0 po gólu z rohu jsem tak napůl smířenej.

Reagovat
fenixLFC

ivanovic,luiz,cahill,terry vs sakho,skrtel, agger

Reagovat
smazaný uživatel

No, plus my ty standartky bránit prostě neumíme, že jo.

Reagovat
PhilipS

Teď už se to musí ubojovat!

Reagovat
smazaný uživatel

Sem zvědavej, co pak řekne na volejbalistu Alcaraze Zaschrona.

Reagovat
smazaný uživatel

Haidara.

Reagovat
Maresma

Jenkinson

Reagovat
havrys99

Jenkinson

My jsme fakt banda

Reagovat
smazaný uživatel

tvl proč nehrál??

Reagovat
SunFells

Karel

Reagovat
kiwwi

Jenkinson

Reagovat
smazaný uživatel

jenkinson hlava vymsastena hlupa

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelný

Reagovat
niflheim

Jenkinson

Reagovat
fff

Rossiter a Smith na lavicke

Reagovat
soukup

tak když nikoho jinýho ani nemáte

Reagovat
Mervin

Jenksi, ty kokote

Reagovat
smazaný uživatel

jankinson

Reagovat
supervizor

To je pitomec ten Jenkinson.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkinsooooooooooooooon

Reagovat
Side

jenkinson omg

Reagovat
havrys99

Carl: i have no idea what i'm doing

Reagovat
Ferguson6

Jenkinson to je kus vola

Reagovat
smazaný uživatel

co sa tam deje? furt vysmech pre gaunerov ale stale 0:1. to maju zase take stastie?

Reagovat
Euphael

ne.... zasloužené 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

To ani ne, ale pár kousků co mají v týmu, to nepochopíš

Reagovat
Ferguson6

nie, ale Bendtner stoji uplne sám a Jenkinson miesto toho aby mu hodil hneď aut polhodinu stojí ako blbec

Reagovat
Ferguson6

nie, ale Bendtner stoji uplne sám a Jenkinson miesto toho aby mu hodil hneď aut polhodinu stojí ako blbec

Reagovat
Mervin

toho Jenkinsona taky dělali ve vodě a ve tmě

Reagovat
smazaný uživatel

Karel sa zľakol Nicka!

Reagovat
M0rb1D4S

Luiz ve středu zálohy? Tak ten bude mít za úkol znepřijemnit život Suarezovi. To je tak jediný důvod.

Reagovat
Counter

Bendtner boží

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa má lepšiu fyzičku, než celý náš tím. A to má 33 či koľko.

Reagovat
SunFells

Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

To je jak v Trnave Karhan ked prisiel. Stary dedo, no ubehal viac nez cely nas tim vratane vsetkych mladych chalanov.

Reagovat
havrys99

Suché triko

MOTM jednoznačně Rosa

Reagovat
kiwwi

boze tne Ben Arfa je neskutocny sebec

Reagovat
smazaný uživatel

slovy fans MU ze včerejška "v suchým triku"

Reagovat
smazaný uživatel

Man City výhra, Man Utd výhra, Arsenal výhra...No, ideme na SB vyhrať aj my

Reagovat
ElectrickMann

Hnujited style

Reagovat
Ferguson6

Debuchy MOTM

Reagovat
Counter

Jenkinson skvěle pozdržel hru a je z toho easywin

Reagovat
Nikikrew

Zasluzene . Cenne 3 body. velmi cenne

Reagovat
niflheim

HBA

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda upachtena vyhra

Reagovat
Fenri

Vydřený suchý triko

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
blade115

Tak já mylsím, že je hotovo... Všichni soupeři mají tři body, tak to je přímo ideální šance jak si posrat pozici a ztrati pár bodů.

Reagovat
wild

riadne nahovno vysledky

Reagovat
supervizor

To nastavení bylo nekonečné, kolik šlo balonů do vápna? aspon 20

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Arfa hrál s Arsenalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Si mohl vzít rovnou červenej dres.

Reagovat
fff

Podla niektorych tu bol uzasny a ma ist rovno do LFC ...

Reagovat
smazaný uživatel

nehodnotim ho podle dnešku když hrál 30 minut..

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Súďme podľa jedného zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

*podľa 15 minút

Reagovat
fff

Sak ale furt je rovnaky. Egoisticky sebec. Takeho hraca fakt nepotrebujeme. Navyse skleneny a drahy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

i Luis byl egoisticky sobec a někdy pořád je,ale když si v tom boží tak včem je problém?

Reagovat
fff

Luis je v tom bozi, dava goly a tvori sance. HBA skor akciu zadrbe kluckou navyse vo vacsine pripadov.

Reagovat
smazaný uživatel

věřím že by ho BR uklidnil nebo by ho seřval Gerrard a když by ani to nepomohla tak bych ho nechal pokousat od Luise kdyby takhle měl hrát i u nás tak bych ho taky nebral

Reagovat
smazaný uživatel

Tam tomu Arsenalu by slušela spíš remíza.

Jinak dneska mohl hrát Torres od začátku. Proti Liverpoolu by se mohl chytnout. Každopádně nevím, jestli Cheslea sledovat. Tipuju zase otřesný fotbal od Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud , Jenkinson to bola ina komedia

Reagovat
Kowe

Ben Arfa..

Reagovat
smazaný uživatel

těším se na gif s Karlem magor

Reagovat
Usty

fuj, to už radši ať vyhraje ManUtd snad

Reagovat
smazaný uživatel

Top of the league, 3 body, Giroud gól... A hateri sa môžu aj posrať.

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak je to drevo

Reagovat
smazaný uživatel

to bol vzdy. ale hrot je to slusny

Reagovat
PhilipS

Za mě nejlepší Rósa s Flamstrem...to byl neskutečnej podpis... A Rósovi prostě nemůže být 33...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nechápu, proč nehraje dneska Mikel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nechápu, proč nehraje dneska Mikel.

Reagovat
smazaný uživatel

Rossiter na lavičke Tomu chlapcovi to tak prajem. Dúfam, že nastúpi aspoň na posledné 2-3 minúty.

Reagovat
Thoomas

Parada,ted by mohl jeste Suarez sestrelit Chelsea a budu spokojenej

Reagovat
Zaschrona

Krasne vybojovane 3 body, parada, nadhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ten sranda tim moze byt na prvom mieste...

Reagovat
kissak

tleskám Magpies, nesložili zbraně a pokoušeli se bojovat až do konce akorát tak maximálně jsem zklamán z výsledku a jak jsem psal měla to být plychta

Reagovat
smazaný uživatel

flam bol na tom lb neskutocny

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, hrál dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle ale , hodně sympatickej tým

Reagovat
kissak

Reagovat
jk

Spurs team v Stoke: Lloris, Naughton, Dawson, Chiriches, Fryers, Lennon, Paulinho, Dembele, Eriksen, Adebayor, Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

až s timhle pudou třeba na City

Reagovat
smazaný uživatel

Fryers je jako kdo

Reagovat
jk

Levý obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Naughton 2

Reagovat
jk

Tak kriticky bych k němu nebyl. Myslím, že u něj je aspoň nějaká šance že se vypracuje. Naughton je podle mě asi ztracený případ.

Reagovat
kissak

škoda, že právě takovej fotbalista jako HBA je někdy takovej egoista

Reagovat
mithro

Carragher "if you're zonal marking you've got to mark the man in your zone"

Reagovat
Trand

Reagovat
Fenri

To je hlava!

Reagovat
kissak

herně rozhodně NUFC na první 7-8čmu mají

Reagovat
tomasinho

Ben Arfa Rosa o parník nejlepší hráč AFC dneska.

Reagovat
kissak

Rosovi to dneska sedlo dobře to se musí nechat

Reagovat
kvasha16

John Terry dnes odehraje svůj 600. zápas za Chelsea! Tuto hranici pokořili už jen tři hráči a to Ron Harris, Peter Bonetti a Frank Lampard.

Captain, Leader, Legend

Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel

ide vám ustream? Mne len bufferuje

Reagovat
Miguel19

Šetřil čas ne?

Reagovat
Azza

Reagovat
Hejnak

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší jak si h ovšiml a chtěl mu to hodit ale Bendtner už se nasranje otočil

Reagovat
Arbiter

Congratulations to John Terry, who plays his 600th Chelsea game today, the fourth to reach that milestone. #CFC

Reagovat
Godwinson

Snad nebude Sakho na beku. To bych mu nepral.

Reagovat
vitasrp

Sestava slušná, Luize v záloze kvituju, protože Mikel - Lampard by byla děsně statická dvojka.

Teda ne, že by spolu hrát nemohli, ale žádný presink by asi nehrozil a museli bychom hrát hluboký blok, což Mourinho na domácí půdě nechce. Takhle to snad bude o něco koukatelnější.

I tak si ale nemyslím, že by šlo o nějak pohledný zápas - únava + obava ze Suareze podle mě zapříčiní to, že bude vážně minimum šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam teda, že máš pravdu a moc sa nebudete snažiť útočiť. V našu trojku veľkú dôveru nemám

Reagovat
tomasinho

Snad Sterling naváže na poslední výkony, se Spurs i City byl výborný, když se přidá i Coutinho, něco tam padnout může.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužiaľ si myslím,. že únava sa skôr alebo neskôr ukáže. Hlavne na Sterlingovi. Musíme dať čo najskôr gol. Alebo rovno 3 aby som v druhom polčase nedostal infarkt

Reagovat
fff

Unava? Sak predtym Sterling pomaly nehraval, ten musi byt oddychnuty jak nic. A ostatni tiez. Mourinho je zmrd ale ma pravdu v tom, ze hrame e facto iba ligu, vyhovarat sa na unavu nemozme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ide o to, že hral pred dvoma dňami. Nejde o to, že 3 mesiace nehral. V nohách mu to ostane, má len 19 ešte nie je top čo sa týka vydrže.

Reagovat
Miguel19

Podle mě ok sestava až na Etoa no...Torres tam měl být. Na protiútoky je z těch 3 "nejlepší"..

Reagovat
Miguel19

Navíc Luiz se bude hodit na st. situace..ty budou dnes rozhodovat.

Reagovat
blade115

A Schürrleho ... Náš nejlepší hráč prostě pořád sedí, nepochopitelné.

Reagovat
Arbiter

nejlepší hráč

Reagovat
blade115

Tak řekněme, že jako jediný si drží výkonnost a jako jediný nehraje svůj podprůměr.

Reagovat
vitasrp

Oscar nic?

Reagovat
blade115

Jo, ten dejme tomu taky. Ale André mě stejně přesvědčil víc.

Reagovat
Miguel19

U něj to taky moc nechápu. V každém zápase hrál dobře, dával góly. Jak píšeš, nejlepší hráč. A během chvíle se nedostal na hřiště, nehrál snad ve 3 po sobě jdoucích zápasech..

Ale jako Willian mi tam nevadí. Do defenzívy (co jde na ruku Mourinhovi) je z těch křídel asi nejlepší..

Reagovat
blade115

No to právě nevim, Schürrle je jak motorka, ten tu lajnu ohlídá celou a ještě bude kousat vepředu. Ale je pravda, že by tím klesla už tak malá kreativita.

Reagovat
Talker

Tak klesla kreativita - stejně kreativně nehrajeme, hrajeme na rychlé protiútoky, kde na kreativitu sere pes...

Reagovat
Talker

To mě taky mrdá... Schurrle by mohl být famozní, rozhodovat zápasy a místo toho sedí na lavičce a používáme místo něj krajního box2box záložníka Williana.

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele ja zaspal

Reagovat
Nikikrew

Mal vlastne Newcastle nejaku sancu v 2 polcase? Ani sa mi teda nezda.

Reagovat
Hejnak

Rémy

Reagovat
smazaný uživatel

ten si podle mě taky nevzpomíná

Reagovat
FCSL

Brutálně cenný body! Rosa skvělej.

Reagovat
Chazy

Heh, Novak

Škoda, že kope zrovna tam.

Reagovat
tomasinho

Snad bude na LB Agger a ne Sakho, práce s míčem je u nich na hodně rozdílné úrovni. Navíc Sakho je lepší ve vzduchu, tam není o čem. Snad to tak teda bude.

Reagovat
Chazy

Trade.

Reagovat
tomasinho

Koukám no, docela férový, oba jste +- stejně ztratili i získali.

Reagovat
Chazy

Klidně pak do diskuze písnu, s jakou logikou jsem ten trade proved

Reagovat
tomasinho

Já myslím, že to nemusíš, mně to přijde maximálně férové no.

Reagovat
Chazy

Mně taky no, podle mě teď má Sharp nejvyšší možnou hodnotu, takže dobrá chvíle na to ho střelit. A hlavně jsem se zbavil Pavelce -> konečně využiju řádně Raska.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

kto bude hrať na Aggera? pre Sakha na LB hovortí zas väčšia rýchlosť, som zvedavý, kto bude LB

Reagovat
aragorn

Přesně tak a myslím si, že to tak i bude. Sakho rozehrával všechny míče. Každej zápas měl okolo 70 dotyků. Tohle snad Brendan nebude rozbíjet v tak důležitém zápase a da Daggera nalevo.

Reagovat
smazaný uživatel

štve mě že pásku nebude mít Luis

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fff

Tak ale je pravda, ze to nanho posobilo jak nejake sedativum, pozri aky kludny bol posledne zapasy

Reagovat
tomasinho

Tak to bol aj předtím.

Reagovat
Miguel19

Takhle by mohl být nasraný a nechat se vyloučit

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy ho naštvalo to malé dievčaq proti Spurs a ako to dopadlo. Myslím, že nechceš aby sa Suarez naštval

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Eto'o tady, to je jak loni s Essienem v Realu. Nechtel bych videt, jak mu leze do prdele, to zas musi byt kecy o otci a podobne.

Reagovat
Arbiter

šak poslední dva zápasy hrál...

Reagovat
Chazy

Foxes - Trotters musí bejt dobrá prdel

Reagovat
PhilipS

Měl bych se učit ale Suarez vs Čech si asi nemůžu nechat ujít...

Reagovat
soukup

Sorensen; Wilkinson, Shawcross, Cameron, Pieters; Walters, Palacios, Ireland, NZonzi, Assaidi; Crouch.

Subs: Butland, Muniesa, Ness, Adam, Etherington, Pennant, Jones.

Hurá hurá, Wilkinson dostal přednost před Muniesou (což jen dokazuje, jak hrozně špatně musel hrát )

Reagovat
Chazy

Jak hraje Stoke pod Sparkym? Neviděl sem je x let

Reagovat
vodka

soukup odpoví asi líp, ale mohli mít klidně o 5-7 bodů víc, probudil se Ireland, ale hra strašně trpí tím, že chybí schopný gólový útočník.

Reagovat
soukup

mít o kvalitní křídlo a hrota víc, tak by všichni čubrněli, co se to stalo

Reagovat
soukup

celkem dobrý. snaží se hrát po zemi, využívat protiútoky, protože postupnej útok ještě trochu skřípe. hodně dobře funguje rozehrávaní akcí, protože N´Zonzi se vyvinul ve skvělýho rozehrávače a organizátora hry, když hraje na beku, tak to dělá i Cameron. Střed zálohy umí držet a rozehrávat míč (až na Whelana, kterej prostě neumí poznat chvíli, kdy se s míčem mazlit a kdy je pod tlakem)

Hapruje to na křídlech, protože Walters na křídle je poloviční oproti Waltersovi na podhrotu a Assaidi měl zatím tak maximálně tři dobrý zápasy a Arnautovič je sobejckej blb no a Crouch je skvělej v rozehrávce 30m od vápna soupeře, ale je hroznej v zakončení, takže se na každej gól hrozně nadřeme a taky se nadřeme na vytvoření kvalitních šancí, protože prostě chybí lepší křídla a hrot, takže je to hodně na Adamovi/Irelandovi a jsou na to sami

Reagovat
soukup

takže na pohled i pro nezaujatýho diváka je to celkem fajn fotbal, ale ne moc efektivní

Reagovat
Chazy

Progres snad nespadnete a vyrobí tam další Blackburn

Reagovat
vodka

Shawcross se uzdravil nějak brzo, ne?

Reagovat
R22

Nějaký dobrý stream kromě PD show? Mám to hrozně zasekaný

Reagovat
smazaný uživatel

Michael Essien's agent: 'Enough with these France rumours! #Chelsea is a big club. With the greatest respect Bastia + Sochaux aren't big...'

My se ho fakt nezbavíme.

Reagovat
Whitemedia

Jako pokud nechce sám nikam odcházet a vyhovuje mu tahle pozice, tak proč se ho zbavovat ? Já radši uvidím Essiena, než abych koukal na nějakého Guarina..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten chlap je za Zenitem a naprosto k ničemu. Guarina bych u nás naopak viděl moc rád.

Reagovat
Talker

Mě přijde, že nemáš moc respekt. Řekl bys tohle o Lampsovi? Protože on je na tom podobně Je za zenitem (ps je to s malým z) a prakticky k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Lampard poslední sezóna, já si zajedu na poslední domácí zápas jeho kariéry a šup do kanclu. Nikdo nesmí hrát jen kvůli tomu,že je Terry, nebo Lampard.

Reagovat
vitasrp

Sorry, ale Lampard je stále 10x přínosnější než Essien - už jenom kvůli brankám..

Může mít respektu, kolik chce, může mít Esse rád, ale pokud řekne - Essien je už k ničemu - tak má prostě pravdu..

Reagovat
smazaný uživatel

Já si taky myslím, že už Lampard vydrží v plné parádě maximálně sezónu. Je lepší skončit na vrcholu, než šaškovat. Hlavně chci, aby skončil kariéru u nás.

Reagovat
Talker

Nevím, mě Lamps na hřišti jenom překáží ve 4-2-3-1. To, že sem tam dá nějakého gola prostě nezastře, že je na hřišti k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, je za Zenitem, až někde v Čukotce ne?

Reagovat
Talker

Mě strašně mrzí, že se o něm musíme bavit jako o hráči, kterého se CHCEME zbavit. Jeden z mojich nejoblíbenějších hráčů, furt se mi nechce věřit, že je tak nepotřebný, jak to vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Je ještě víc nepotřebný.

Reagovat
Talker

Tak nepotřebný... Momentálně stavíme na CM/DM stopery Já neříkám, že je užitečný, ale dělat z něj absolutního nekopa? Vždyt hraje ještě méně než KdB, pak se těžko něco dokazuje a ukazuje.

Reagovat
smazaný uživatel

KdB taky nic nepředvedl.

Reagovat
Talker

Já už se těším, až odejde... Bude paráda ho sledovat, když bude mít vytížení.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak hlavně bez zranění..hlavně ten Ivanovič tam ze standartek to dneska bude peklo musíme napadat jako se Spurs ten jejich střed je statickej..

Reagovat
Counter

Foxes s Boltonem šílený poločas

Reagovat
Sandstorm

A possesion Boltonu 32%

Reagovat
vodka
Reagovat
smazaný uživatel

TIL Italy traveled by boat to the 1950 WC in Brazil. It took them two weeks.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Ligter

Leicester-Bolton

Reagovat
Whitemedia

hmmm.. chtěl jsem na ten zápas vsadit +2,5 a nakonec to tam nedal, sakraaa

Reagovat
Ligter

Škoda. Já dával jen výhru Leicesteru. A over Huddersfieldu.

Reagovat
Talker

Doufám, že Liverpool bude hrát ofenzivně a bude z toho dobrej fotbal. Od nás čekám beton+brejky, takže alespon Liverpool by mohl zaujmout.

Reagovat
aragorn

Toto kolo výsledky uplně na nic. Musíme vyhrát. Chelsea je k poražení jako snad nikdy za poslední roky.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš je k zremízování jako nikdy za poslední roky

Reagovat
aragorn

musíme mysle na víc než jeden bod

Reagovat
vitasrp

Tohle jsou strašný kecy..

Reagovat
aragorn

Máte sice výsledky, ale herně nic moc. Jednou musíte začít ztrácet.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybyste koukali na Spartu pod Chovancem, tak by jste si teprve vážili Mourinhovy Chelsea.

Reagovat
raduinho

Reagovat
Error

Když si vzpomenu na poslední vzájemný zápas Chelsea s Liverpoolem, tak mě berou mory. Snad se dnes nebude opakovat něco podobného.

Reagovat
smazaný uživatel

Berou mory

Reagovat
Whitemedia

Myslíš to, jak rozhodčí bezdůvodně nastavil pět minut a nakonec dal Liverpool branku snad v sedmé minutě nastavení?

Reagovat
Error

Přesně. A ještě nám Suaréz kousal do Srba.

Reagovat
Staenly10

Kde budete koukat? Ustream se mi dneska nějak seká...

Reagovat
Sandstorm

Na SlovakSport

Reagovat
Staenly10

Myslim tim net, samozřejmě...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Staenly10

Díky

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Staenly10

?

Reagovat
fenixLFC

dal ti tottenham len si to prepni na stream 1 a tam sme my

Reagovat
Staenly10

Aha Já dal ještě šanci ustreamu, tohle mam jen jako zálohu, tak proto

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

čemu se tlemíte, akorát přepněte na Stream 1 a máte Chelsea

Reagovat
Miguel19

Taky mi to došlo

Reagovat
Miguel19

Kde na tom redditu hledáte ty streamy?

Reagovat
smazaný uživatel

musíš počkať na match thread. Tam by malo byť. Ale vačšinou tam je najkvalitnejší len fred taže sa to ani neoplatí pozerať...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojdme na to! Snad Chelsea bude hrát i dopředu, jinak 90. minut se potáhne věčně

Reagovat
Godwinson

Knocky Snad v další sezóně s Leicesterem v pl.

Reagovat
nani92

dal už Torres gol proti LPoolu?

Reagovat
aragorn

ne

Reagovat
nani92

dnes by mohol dať..a potom pekne osláviť

Reagovat
raduinho

Ne.

Reagovat
Miguel19

nn

Reagovat
Whitemedia

ne, bojí se, že by ho zase zmlátil Agger

Reagovat
smazaný uživatel

link na spurs?

Reagovat
raduinho

Tak a pojdme dneska na 40 bodů ! Odstřelení Liverpoolu od čela je dost dobrou motivací a výhra je potřeba vzhledem k tomu, že o titul si to rozdáme se City,na které bude bod ztráty příjemný.

Reagovat
smazaný uživatel

dostane trojku a pujdete s brekem

Reagovat
smazaný uživatel

vy zrovna

Reagovat
raduinho

Rozhodně spíš než Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

soudíš podle čeho?

Reagovat
raduinho

Kvalita kádru

Reagovat
cubazi

link na liverpool prosím

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nějaký flash pls?

Reagovat
smazaný uživatel

Terry by si mohol dať vlastný gól keď už má to výročie...

Reagovat
Arbiter

OSCAAAAAAAAAAR!!! HAZAAAAARD!!!!!

Reagovat
Chazy

HD streamisko?

Reagovat
smazaný uživatel

o 2 riadky vyššie

Reagovat
Chazy

To by šlo.

Reagovat
wild
Reagovat
smazaný uživatel

poďme Liverpoool

Reagovat
smazaný uživatel

Nech je zlo porazene. Liverpool do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard na Aggera, som zvedavý

Reagovat
Whitemedia

Ať na něj nebučí, ještě ho tím vyhecují

Reagovat
smazaný uživatel

KURVAAAAAAAA, neeeeeeeeee, ty voleeee. Si děláš prdel

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo na žltú

Reagovat
smazaný uživatel

prase hnusný

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole a už je prvý zárez, a že webb píska normálne

Reagovat
fff

Curak Etoo.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Skrteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel, Goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

SKEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRTTTTTTTTTTTSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ♥♥♥♥

Reagovat
fff

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Skrteeeel

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

škrteeeeeeeeeeeeeeeeeeel chybaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a doufám, že už nebude žádnej beton ty mamlasi.

Reagovat
smazaný uživatel

SKEEEEEEEEEERTS

Reagovat
Honza Matoušek

Burden goal

Reagovat
smazaný uživatel

TRAGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel trafil správnu bránu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

kto to kopal?

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho

Reagovat
13

SKEEEEEEEEEEEEEERTS

Reagovat
fenixLFC

skrteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

Reagovat
Ángel di María 22

Goooool

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Škrteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeľ

a ešte k tomu Chelsea, milujem ho!

Reagovat
smazaný uživatel

*L

Reagovat
Usty

krysa zdechlá

Reagovat
Staenly10

...Jen škoda, že se to tam nedokutálelo už Suarézovi

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtelova chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Tolstobik

Bijte ty modre kurvyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Tlustá rybí kurvo

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Hezky nám to začíná, tak hlavně vydržet...

Reagovat
smazaný uživatel

LIVERPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ale... Škrtelov gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodit nebo prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

poslať pešo do Petrohradu

Reagovat
smazaný uživatel

no ale Chelsea vyrovnat

Reagovat
Diego2

Hate na Girouda , vitezny gol

Hate na Skrtela, gol v 4 minute

Reagovat
smazaný uživatel

všetko k mojej spokojnosti

Reagovat
Mimalu

hate na Mourinha, titul ....

Reagovat
Diego2

Reagovat
vodka

Walters

Reagovat
vodka

to je ocas

Reagovat
niflheim

Nedal pencli či co?

Reagovat
vodka

Pieters dal tak 60metrový pas do běhu, Walters šel sám na golmana a doháněl ho Fryers, trošku do něj žduchnul a Walters chtěl vysimulovat rudou...

Reagovat
tweek

cista redka a fanousci chelsea jeste vypiskaji hendersona... to je pakaz... ale jinak krasne potrestano... skrteeellll!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz keby si dal vlastného

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel si skoro dal vlastný gol

Reagovat
Miguel19

Etoo už to přišel kurvit i dozadu

Reagovat
minoLFC

Skrtel lepsi nez cech Suarez asistencia, nie?

Reagovat
blade115

Tak aspoň deset minut bez gólu jsme ale dát mohli ...

Reagovat
mickey mouse

Jak padl? Po standartce?

Reagovat
monty25

No, Coutinho zahrával přímák, Suárez šel s Ivanovičem do hlavičkového souboje a míč se odrazil ke Škrtelovi, který měl před sebou prázdnou bránu.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Zastřelte toho Kamerunce, nebo mi praskne žilka

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling je úžasný

Reagovat
fff

Sterling

Reagovat
Ligter

Hehe, Škrtěl.

Reagovat
wild

tak toto by bol klinec dnesnym vysledkom..chelsea vyrovnat

Reagovat
Robochelsea

Do piče, to rovno môžme zabaliť ak dnes prehráme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Sterling co si dovolil

Reagovat
Honza Matoušek

Kdopak to bránila Cahilla?

Reagovat
smazaný uživatel

Sem zvědavej, jestli tam za Henda dá teda Rossitera no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako poznám škrtela tak si dá 2 vlastné goly

Reagovat
smazaný uživatel

Tragédie co chceme hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, ale Škrtel horí

Reagovat
smazaný uživatel

Dala se písknout ne ?

Reagovat
fff

Boze Lucas ako moze ist hentak do hraca v sestnastkeeeee, skoro ma drblo.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, Skrtel ked da gol, tak potom zvycajne posere, co sa da

Reagovat
Whitemedia

LAMppsssss.

Reagovat
Godwinson

Uá, nádherná.

Reagovat
fenixLFC

mignooooooooooo

Reagovat
fff

Simooooooon, stary dobry Simon

Reagovat
Robochelsea

Jaký faul kurva? Však je to kontaktný šport.

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard vyrovnať .

Reagovat
smazaný uživatel

Miň Olééé

Reagovat
smazaný uživatel

Takto chceme hrať 85minut?

Reagovat
monty25

Simon Mignolet

Reagovat
OVi.77

"Incredible scenes as Mourinho is forced to not defend for the entire game."

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

tomasinho a spol sa mozu ist plazit kanalmi

Reagovat
minoLFC

?

Reagovat
smazaný uživatel

oni si počkajú a vybehnú v správny moment, keď škrtel urobí fatálnu chybu

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš fakt koumák tyjo...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudem ho chváliť len kvoli tomu, že dal gól ak bude celý zapas horieť v obrane

Reagovat
Honza Matoušek

Tyvole vždyť už tam během 10 minut udělal další 3 sračky mezitim..

Reagovat
smazaný uživatel

neudelal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole děláš jak kdyby dneska Škrtel oplýval jistotou.

Reagovat
Ángel di María 22

Skvělej zápas zatim

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytočne faulujeme, mali by sme sa ukludniť

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard vypadá jak Joe Cole v dobách své největší slávy.

Reagovat
smazaný uživatel

v predklonu a s rukama za zadama ?

Reagovat
fff

Podrzat loptu musime, takto cely zapas neuhrame ....

Reagovat
smazaný uživatel

Uhrajete. Nevidím jak chceme dát góla.

Reagovat
fff

Standardky. Tie branit skratka nevieme. Terry, Cahill ...

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš my neumíme.

Reagovat
soukup

Adebayor

Reagovat
vodka

Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

to bude tutove v MOTD, jenom si počkej

Reagovat
Honza Matoušek

Tyvole Lucas

Reagovat
sensei25

dajte mi nejaký dobrý stream na ten zápas...ďakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Ade

Reagovat
Godwinson

Edeneeek, tak to byla paráda.

Reagovat
Whitemedia

HAZAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
smazaný uživatel

pekne naložte im

Reagovat
Ligter

hmmm, krásnej gól

Reagovat
Ángel di María 22

Bohužel zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a betonujeme! Bod dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžene

Reagovat
fff

Sme si dobre koledovali o to ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard geniálne

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo podle mě nehraje naplno, nějak se tam divně plouží.

Reagovat
smazaný uživatel

zatial velmi pekne. ten futbal za Sherwooda je proste o inom. len ta efektivitaaaaa. Kane na plac

Reagovat
wild

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

šrtel chyba

Reagovat
Steven666

máš rád trolling?

Reagovat
Usty

FUCK YOUUUUUUUUUU !!!

EDEN <3

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to nepůjde celej zápas. Nevyhráváme souboje ve středu hřiště, pak jsou z toho šance.

Reagovat
Counter

Edenek

Reagovat
Mimalu

ty piiiiiiiiiiiiiiiicoooooooooooooooooooooo

Reagovat
Mimalu

sorry

Reagovat
I am Mancunian

fatalna chyba Sakha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

tak podla mna tiez to posral Sakho..ved mu to dal priamo na nohu

Reagovat
wild

hoci sa to skor odrazilo..nieco podobne ako Evans proti Hullu

Reagovat
Ángel di María 22

Pokus o fór nebo co to je?

Reagovat
niflheim

Takový starší Januzaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ufff bal jsem se, ze Zaha.

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho nemá on by najprv obišiel prvého hráča potom druhého potom tretieho a potom by stratil loptu

Reagovat
Robochelsea

EDEEEEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
smazaný uživatel

Willian zatim paradne

Reagovat
monty25

Jako na Etihadu... Zase nám to vedení moc dlouho nevydrželo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný rozdiel je v tom, že dneska neuvidíme Mosesa...yaay

Reagovat
vocasisko

haluz vodraz

Reagovat
Miguel19

EDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
minoLFC

Parádny gól Hazard

Reagovat
minoLFC

Parádny gól Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel

Reagovat
fff

Co zase ? Jeho gol nie?

Reagovat
smazaný uživatel

znovu len kixuje

Reagovat
fff

Sak nehra dobre, ale gol nebol jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

mal by ísť dole po polčase, hrá hrozne

Reagovat
fff

Neviem si predstavit, ze by po polcase striedal stopera, ale fakt dne smoc isto neposobi.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak a k tomu gólu sa dostal ako slepý k husliam

Reagovat
smazaný uživatel

ale vystriedla by som ho, Agger na na CB a Cissokho na LB, všetko lepšie ako ten tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

On akorát dělá blbečka a je rádoby ironickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jenom z pricnipu

Reagovat
Godwinson

Reagovat
fff

Drbe vam obom pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Kvůli němu to Sakho Hazardovi namazal, fakt blb

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Nechápu, proč na něj nezařval

Reagovat
fff

Je to sviniar

Reagovat
soukup

kdyby Irelandovy nahrávky uměl pochopit aspoň jeden spoluhráč, taky by to pomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, vůbec mě to nebaví.

Reagovat
smazaný uživatel

bojujte ! YNWA

Reagovat
Miguel19

Sakho příhra jak lusk

Reagovat
minoLFC

Chelsea nás pekne valcuje, teda ich zaloha našu

Reagovat
Steven666

ako ale čo sa dnes stalo z Wilianom? jaho dnes nespoznavam

Reagovat
monty25

Zatím je tam od Liverpoolu spoustu nepřesných přihrávek...

Reagovat
fenixLFC

na kazdu loptu potrebujeme dva dotyky...

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard by sa už mohol ukľudniť

Reagovat
Godwinson

Luiz je klasik

Reagovat
Whitemedia

Sakho super asistence

Reagovat
iamek

Piskej konec

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz trafil toho diváka úplne presne do hlavy.

Reagovat
fff

Nedokazeme podrzat loptu a potom obrana furt pod tlakom. Cele zle.

Reagovat
Whitemedia

Garryyyyyyy nice

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaa Allen

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill

Reagovat
minoLFC

Allen klasicky impotentny pred branou

Reagovat
smazaný uživatel

čo s týmto mal akože spraviť? Bol to geniálny sklz od Cahilla.

Reagovat
minoLFC

Ja odneho ale nic v sestnastke necakam, len konstatujem uspesnost

Reagovat
smazaný uživatel

takto "klasicky impotentný" by ale bol každý hráč na svete v tej situácii...

Reagovat
Honza Matoušek

Kdo bránil Ettoa?

Reagovat
Godwinson

Až na tu příhru při gólové akci mně přijde, že Willian do Chelsea přestoupil dnes před obědem.

Reagovat
soukup

Paulinho je úplně neskutečněj, dělá si co chce a všechno mu vychází

Reagovat
vodka

ta patička byla neskutečná

Reagovat
smazaný uživatel

Lol Hazard sa zvali na zem a Webb odpíska faul

Reagovat
smazaný uživatel

Ale né.

Reagovat
soukup

Assaidi taky podělanej sobec

Reagovat
Whitemedia

zrovna dnes se musí zranit

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling vs Ashley Cole....Dúfam, že toho využijeme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi a Cole, podle komentátora na SS dva klasický levý beci A Cole prej spíš půjde napravo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

woohoo, Cole s tým bude sranda snáď

Reagovat
technecium

kdo je ten Willian? v čem je dobrej, kde před tím hrál a za kolik přišel?

Reagovat
smazaný uživatel

30 melčo, Roman ho získal protože má kámoše v Machačkale. Defenzivně je dobrý, dopředu momentálně nic neriskuje.

Reagovat
technecium

30???

Reagovat
smazaný uživatel

v alibistických prihrávkach, Shakhtar, Anzhi a nejaký brazílska riť, predpokladám a za niečo okolo 40 miliónov.

Reagovat
Arbiter

sakra, Braňo dolu. Snad to nebude nic hrozného Jeden z nejdůležitějších hráčů.

Reagovat
fff

Agger paradne

Reagovat
Godwinson

Cahill zatím tedy velkolepé představení

Reagovat
Whitemedia

úžasný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Co děláš Raheeme

Reagovat
smazaný uživatel

Luisíkovi nenechajú ani centimeter miesta

Reagovat
smazaný uživatel

nj, chýba Sturridge, aby toho nevyužil...

Reagovat
smazaný uživatel

využil

Reagovat
vodka

Walters pro ty, co neviděli, po souboji s Adebyorem byl vytlačený mimo hřiště, našel kelímek od kafe, tak zkusil, jestli v něm něco nezbylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

toho sem si ani nevšiml

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To chce gif.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Usty

Technická zdatnost Oscara a Hazarda je úchvatná

Reagovat
fff

Ak chces vidiet nieco neskutocne, tak mrkni Lucasov start na loptu

Reagovat
smazaný uživatel

hrozne moc straca

Reagovat
iamek

Maji jiny chant nez Chelsea, Chelsea, Chelsea ?

Reagovat
blade115

Takový chant neznám. V tom našem je to "chelsea" víckrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Chelsea ještě.

Reagovat
iamek

A jo

Reagovat
fantomas

Neuvěřitelný, jak moc jinde je ta ofenzíva Spurs během tří zápasů pod novym hlavnim koučem. Jak Soldado najednou běhá, nabízí se, zakončuje.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to zakoncenie stale rovnako tragicke

Reagovat
fantomas

To příde časem.

Reagovat
soukup

od takový dvacátý minuty nás hrozně tlačí a každá akce smrdí gólem

Reagovat
smazaný uživatel

Ty negře zkurvenej :**

Reagovat
smazaný uživatel

jak toto moze byt stale 0:0 nechapem... to je hrozne kolko smoly mame tuto sezonu. a Soldado nech uz si sadne uz ma fakt sere ten chlap. zajebe uplne vsetko

Reagovat
Whitemedia

Etooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

lol to je tragedia

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel to zase dojebal

Reagovat
smazaný uživatel

OMG

Reagovat
smazaný uživatel

ETOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Diego2

Reagovat
Usty

ETOOOOO nejlepší útočník PL!!!!!!!

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Mimalu

goooooooooooooooooooool

Reagovat
Arbiter

JE TAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Godwinson

Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

yea skrtel je dokonaly fakt....kreten

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Průměrák

Reagovat
fff

Sakho jasle, Skrtel neustrazil Etoa a Simon neudrzal loptu .... jedno lepsie jak druhe, ale hlavne Skrtelov gol

Ale zas si o to koledujeme, neviem co to dnes hrame, nespoznavam ten tim.

Reagovat
Ángel di María 22

Nemůžu si pomoct, ale tohle, stejně jako gól na 2:1 se City, mohl Mignolet chytit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne mohl, měl.

Reagovat
iamek

Dostat od gol Etoa to je umeni

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel

Reagovat
I am Mancunian

Sakho falsia fatalna chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool a Arsenal ty tituly nevyhrají nikdy! To je moc. Vedou a vždycky to tak dokurví.

Reagovat
wild

Skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Simon si ty chyby vybírá v hodně zlý momenty teda

Reagovat
fff

Toto skor Skrtelov gol, tato sa nechat predskocit. Ale Simon tiez neposobil moc isto no ...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Sakhův, tomu to šlo mezi nohama a nemůže tam prostě nikoho nechat se otočit a odcentrovat. Škrtel zas nemohl jít předem za něj, bře by za sebou nechal díru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tá naša zaloha je jak nakreslená dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

kreteni

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň sa ich nikto slepo nezastáva...Ako Skrtela ktorý kazí každý zápas...

Reagovat
fff

Ty uz radsej nepis, fakt Dneska hra na chuja, ale kazdy zapas .

Reagovat
smazaný uživatel

pevná obrana fakt, Agger-Touré budúci zápas...

Reagovat
vodka

jasná penalta, Adebayor dobře

Reagovat
smazaný uživatel

bude Pendado?

Reagovat
Swarley

obrana skvělá, pěkný tři chyby za sebou

Reagovat
fenixLFC

cez tu debilnu obranu sa proste nedostaneme aj ked mame loptu

Reagovat
smazaný uživatel

Chcelo by to už pískať polčas. Verím, že v druhom polčase sa spametáme...

Reagovat
smazaný uživatel

PENDADOOOOOOO najvacsi zabijak PL

Reagovat
Dr. Admess

Teď bych prosil strašnej beton a max. jeden gól do konce zápasu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, frajer ze SS pořád nepřišel na to, že je Azpi levák, tak teďka hrozně řeší, že málokedy hrá levák přes nohu RB.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš, zrušte tú stanicu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Nieeee, ja to tam chcem pozeravat

Reagovat
Usty

nemáš tam překlep?

Reagovat
smazaný uživatel

mám no, píšu levák, myslim pravák

Reagovat
soukup

no čekal sem to ze hry a ne z penalty, ale ten gól visel ve vzduchu a Shawcross do toho bloku šel fakt blbě, přece nemůže mít ruce, tak jak je měl

Reagovat
monty25

Jedna chyba za druhou... Škrtel se v této situaci prostě nesmí nechat předběhnout. Ale taky nemělo vůbec dojít k tomu centru a Mignolet to taky mohl chytit...

Reagovat
smazaný uživatel

Willian neskutecnej dneska

Reagovat
Godwinson

Reagovat
wild

s takymto vykonom by Lpool dostal na Etihade vyprask..naopak Chelsea ukazuje,ze vie aj utocit ked chce vo velkych zapasoch.

Reagovat
fff

Zas dneska sme hlavne my tragicki, Chelsea nehra nejako uzasne ale nasa zaloha akoby dnes ani nehrala.

Reagovat
wild

ved jasne..to co ste predviedli proti City ma od dneska strasne daleko..

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool dnes bieda, od každého jedného hráča.

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel je všechno možný, jen ne obránce...

Reagovat
smazaný uživatel

no uz tieto picoviny zase

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si musím kopnout

Reagovat
smazaný uživatel

City nebo Chelsea letos titul. Jináč to asi nevidím Dlouhodobě není žádný tým, který by mohl v pravidelných intervalech vyhrávat.

Reagovat
lofin9

preto je Arsenal v polke sezony prvý

Reagovat
Usty

Dobrý báčko Chelsea

Reagovat
Robochelsea

Boha prečo všetky penalty Spurs kope ten šmatlák? Hrá úplne na p.ču ale má pomerne prijateľnú štatistiku. A pritom dal z 5 ligových gólov 4 penalty

Reagovat
smazaný uživatel

A to to ma kopat nekdo, kdo to neda?

Reagovat
Robochelsea

Money

Reagovat
smazaný uživatel

Všade sme neskoro

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, to je parada, takhle chci aby hrali porad

Reagovat
masly008

neboj mou jim přistřihne křidélka.to je na jeho styl moc pohledné.

Reagovat
fantomas

Škrtel zavinil další gól? Jestli on tu sezonu dohraje v základu...

Reagovat
smazaný uživatel

podla toho by nikto z ich obrany asi nemal dohrat v zaklade tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Už několikátej zápas je z obou stoperů ten horší, je nejistej jak svině, tak přestaňte ty vole, fakt už.

Reagovat
smazaný uživatel

No dneska horsi fakt neni a to nebyl ani minule. Oba zapasy byl Sakho ten horsi obrance. Vetsina lidi si tady stejne dela srandu.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
fantomas

Nechápu, jak ho furt někdo může bránit. Při těch zdrojích, jaký vy konkrétně máte, je donebevolající, že to kopyto furt hrává.

Reagovat
smazaný uživatel

praveze z tej vasej tragickej obrany je skoro vzdy najlepsi. minuly zapas horsi johnson aj Sakho. a tento zapas nepozeram ale podla odozvy tiez Sakho.

radsej zalez naspat do kanala

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevim jestli umíš pořádně číst, ale píšu ze stoperů, což třeba Johnson není, pokud sis nevšiml. Ale to sis všimnout nemohl vlastně, když si očividně vytváříš názory na základě bludů, co sem vypouštěj někteří diskutující.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

trebalo by vymeniť zálohu, kt. dnes vôbec nebráni, Lucas je známa kapitola, Allen a Hendom behajú hore a nepomôžu mu...

Reagovat
fff

Tak predskocil ho hrac dost lahko. Ale zas predtym Sakhovi presla nahravka medzi nohami a nasledne Mignolet mohol loptu udrzat. Taky spolocny, ale hlavnu vinu ma urcite Skrtel.

Reagovat
niflheim

Mignolet hlavně mohl z čáry...nepochopitelně na ní zůstal stát.

Reagovat
fff

Tak zas necakal, ze Etoo Skrtela tak predskoci ... ako vravim, tak trosku spolocny gol

Reagovat
smazaný uživatel

sandro_n30 je to tu, vybehli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Divím se, jak se ještě můžou liverpoolští fanoušci ještě vzrušovat nad tím hňupem

Reagovat
fenixLFC

hra na hovno, suarez bez lopty, cela zostava hra proste zle, k tomu debilny vypadavajuci net...srat na to, pozriem to zo zaznamu

Reagovat
Swarley

ten gól paradoxně Liverpoolu jen uškodil...Chelsea musela začít hrát a doteď se ještě nezastavila...jestli ji vydrží to tempo až do konce, Liverpool bude mít co dělat...i když Suaréz je schopný všeho

Reagovat
Whitemedia

Ashley už začíná.,..

Reagovat
Arbiter

Je strašně pomalý, nedynamický... Doufám, že se rozehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Allen prostě nedá góla ani kdyby mu to šlo na volej a byl na brankový čáře, má kolem sebe takovou auru prostě.

Reagovat
fff

Ja si neviem predstavit co by robil, keby mal nahodou kopat penaltu

Reagovat
Steven666

fantasticky hrajúci Wilian, Eto o sa trafil do branky. Dnes je spln, :D

Reagovat
monty25

To je škoda...

Reagovat
vodka

spurs výborně napadají, 2 hráči jsou neustále volní, hra je plná pohybu a má šťávu, Paulinho si dělá co chce, i sebekrkolomnější příhra najde dalšího spoluhráče, Dembele hraje jako nejzataženější záložník

Na druhou stranu kraje obrany se moc do útočení nepouští a obrana je zasunutá dost hluboko...

Reagovat
soukup

oni zatím nedali Stoke vůbec možnost začít tu obranou hru jejich zálohy prověřit, takže to nevadí

Reagovat
vodka

jj, hrají dobře, hlavně to napadání dělá Stoke strašné problémy, přesto sem byl překvapený, kolikrát se z toho Stoke vykombinovalo celkem slušně a pak nakopli do prdele

Reagovat
soukup

jj když sem teď viděl že nemáme ani jednu střelu, tak to nechápu. Přitom na hranici vápna jsme se na začátku dostali tolikrát

Reagovat
smazaný uživatel

walker + rose a budu aj kraje

Reagovat
vodka

a vzadu pak 2 hráči, to je podle mě jasný pokyn, aby zůstávali vzadu a sbírali odkopy, případně byli prostě volní, aby měli záložníci možnost kam přihrát, aniž by ztratili balon...

Reagovat
soukup

ani si neumím klasickýho Walkera a Rose v tomto systému představit

Reagovat
fff

Jezisi Glenn Pozera dole a nakopne to lavackou ....

Reagovat
blade115

Jo, nádhera ... Celou sezónu se bez problému dívám na tu sračku a když konečně hrajeme něco pořádnýho, tak mi pro změnu nejde net ...

Reagovat
I am Mancunian

Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho je fantasticky

Reagovat
Swarley

Glen...skvěle přehodil na levou a vyslal centr...

Reagovat
Side

Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

Naše jediné štastie je, že keď Chelsea vyhráva tak prestane hrať...

Reagovat
Swarley

no to možná jo, ale vy taky musíte začít hrát...zatím vás po tom gólu k ničemu nepouští...

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné. Verím, že v druhom polčase niečo vymyslíme. Sná´d to takto neskončí...to by nebolo fer, 2x prehrať 2:1 po tom, čo by sme 2x vyhravali 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vede na hřišti vašich konkurentů, a poté ještě v pohodě prohrajete (tady ještě není konec), tak nemáte nárok na titul. Tak se titul nevyhrává nikde. Ani v Japonsku.

Reagovat
fff

Sak ale my sa netvarime, ze ideme vyhrat titul To len bublina a vladis.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takové zápasy nerozhodujou o titulu.

Reagovat
Whitemedia

Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz

Reagovat
Side

Luiz wtf

Reagovat
Whitemedia

Webb zatím píská skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

co se ti nezdá ?

Reagovat
smazaný uživatel

minimálne žltá pre etoa

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Cela obrana hra hovno, nelen Skrtel. Ja ho nejdem branit, lebo hra mizerne, ale zase sa tu rozbieha nejaky nezmysly hate. Zas to tu pomaly vyzera jak keby si dal Sktrel 3 vlastne, sa trochu spamatajte.

Reagovat
fff

Neries. Nehra nejako uzasne, ale to fakt nikto.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže už tady začíná bejt i opačnej extrém, nemůžeš zkritizovat Škrtela, protože když to uděláš, tak seš vlastně jen hater a hledáš na něm jen chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Kludne ho mozu vsetci kritizovat, ale prefackat si zasluzi cela obrana nelen on! Mne to tak pripada, ze si kazdy vsima len Sktela.

Reagovat
smazaný uživatel

ten opacny extrem sa vyvinul iba z toho vasho trapneho a neopodstatneneho hatu nanho. to sa nemozes cudovat, ked si takmer kazdy z vas hubu iba o Skrtela otiera, pritom je to vas najlepsi obranca.

(alebo je Rogers neschopny blbec ze ho stale nasadzuje)

Reagovat
smazaný uživatel

awkward moment where you meet the guy that bit you

#justsaurezthings

Reagovat
Side

Reagovat
soukup

fakt nechápu, jakým omylem mohl kdysi hrát Paulinho litevskou ligu

Reagovat
Usty

stejně tak, jako Džeko mohl hrát druhou českou

Reagovat
soukup

tak trasa balkán -> ČR -> hvězda je mnohem normálnější než brazílie -> litva -> brazílie -> hvězda

Reagovat
smazaný uživatel

No kolika hracum pred Dzekem se povedlo - Balkan - CR - hvezda - hvezdna liga?

Reagovat
vodka

tak z CR do nemecka se prestupuje celkem casto...

Reagovat
Usty

no dobrý, ale je něco jinýho skončit jako Petržela a jako Džeko, viď..

Reagovat
vodka

ale to už je snad na schopnostech toho hráče... Rozhodně měl větší pravděpodobnost přestoupit do BL z ústí a teplic, než ze železničjaru...

Reagovat
smazaný uživatel

matic bol v kosiciach

Reagovat
smazaný uživatel

On se prej pak chtěl i na fotbal jeden čas vysrat a myslim, že i chvíli nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol škrtela preskočí aj Oscar

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Wow, prekvapil me treba Overmars, kdyz vezmu v potaz kolik hvezdnych hracu Nizozemsko vyprodukovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Mě Eriksen

Reagovat
nani92

Škrtel a Ferdinand

Reagovat
niflheim

Mido

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim paradni vykon vyborne funguje Wizacar(d)

Reagovat
Arbiter

Sakho has a souvenir, Skrtel has a goal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neběháme a nejsme agresivní a proto prohráváme. Místo toho ploužícího hovna na DZ bych tam regulérně hodil Rossitera. A Škrtel wtf při tom druhým golu? Kurva už. Akorát jsem nasranej.

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš o tom, že Rossiter má 16 rokov a možno 50 kil?

Reagovat
smazaný uživatel

Bude tam lítat aspoň.

Reagovat
Talker

Tak se nediv, když nemáte na protočení prakticky nikoho... Kolik hráčů dostalo nějakou úlevu během tohohle vánočního programu?

Reagovat
I am Mancunian

Cesi uz tu vybehli na Skrtela ako Tatary

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Shrnutí 1. poločasu: Začátek skvělý, zbytek bída. Možná ten závěr byl už trošku lepší, ale pořád je to strašně málo. Reds budou muset po přestávce vyrukovat s úplně jinou hrou, aby si dneska odvezli nějaké body.

Reagovat
stiflerovamama

Strasne tragicky branime, proste nemozme sa spolahnut na to, ze v zapase nedostaneme gol. Vedieme na City aj Chelsea a za 20 min preserieme vedenie. Hrozne zmatky v obrane.

Reagovat
R22

Škrtel, Mignolet, Lucas, Glen

Lucas a Glen musí prostě v létě odejít, to neni možný jak může bejt někdo tak špatnej..jestli dáme top 4 i s nima tak to bude zázrak

Reagovat
fff

Polcas na kkt, hrame strasne, kazdy jeden hrac. Zaloha si nevie trikrat po sebe prihrat, stale stracame lopty, vsade sme neskor.

Ok ideme to prestriedat ... aaa kurva, nemam tam koho dat

Reagovat
Swarley

v záloze vás v klidu přehrávají...obrovský problém dostat balon na Coutinha nebo Suaréze, strašně se na to nadřete...navíc oni ten balon dostávají většinou zádama k bráně, kdy jsou ještě zdvojení...a směrem dozadu záložníci nepomáhají obdobně, pak je obrana přetížená a vznikají tyhle zmatky...Chelsea byla po obratu nakopnutá, tak uvidíte, co druhej poločas...jestli zalezou, je tu šance...jestli budou hrát takhle dál, těžko na to něco vymýšlet...

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel prvy gol nevybehol voci Hazardovi, druhy jasne jeho, fatalna chyba. A naviac takmer netrafi prazdnu branu predat v najblizsom prestupovom okne

Reagovat
fff

Nevybehol voci Hazardovi . Sakho to smolne vykopol Hzardovi na kopacku, Hazard bol od Skrtela daleko, vsak to casovo nemal sancu tam dobehnut preboha... uz zas netreba nanho hadzat aj globalne oteplovanie fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson motm...aspoň že konečne prehrávame so súperom, ktorý je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně dostáváme na prdel v záloze. Nebýt Sterlinga, tak ani nevím, že tam nějaká záloha vůbec je a nic na tom nemění ani to, že se Allen dostal do dvou šancí. Musíme hodně rychle začít běhat a hrát v tom středu trochu důrazněji. Jinak Škrtel a Simon u druhýho fíku hrůza. Fakt strašný. Jediný, co se mi celkem líbí, je snaha o ty přihrávky za obranu. Měli jsme z toho dvě dobrý šance. Jinak to je ale bída.

Reagovat
fff

Tak zas sakho pri tom gole tiez neziaril. Nechat v sestnastke hraca sa otocit a nasledne mu prejde nahravku pomedzi nohy ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já to nechci házet jenom na ty dva, ale jejich chyby byly pro mě nejvíc vidět.

Reagovat
Talker

Hmm, super... Když hrajeme dobře, tak mi najednou nefunguje net, tak restartnu router, nefunguje, restartuju počítač, chce udělat nesmyslné aktualizace, celkově to zabere půlku poločasu. Fakt na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nekoukej, nebo nevyhrajem!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Nám holt není souzeno se dívat na dobře hrající Chelsea.

Reagovat
Talker

Ted už nějak trošku jede, tak snad se vzpamatoval a bude fungovat... Jediného, co mi naběhlo byl nějaký flash 175kbps A navíc mi po té zkurvené aktualizaci nefunguje to zmrdské scrollování u touchpadu nebo jak se tomu nadává.

Reagovat
blade115

To já jedu Sopy ... Ale když ti spadne v čtyřicáté minutě, tak už jich jen málo znovu spustím. Jeden se naštěstí chytl, tak snad to půjde. Ale po druhém našem gólu jsem viděl asi minutku, dvě.

Reagovat
Talker

Já jedu přes acestream, no... Tam se dá zpátky připojit, ale internet stojí dneska fakt za hovno, strašně se mi zpomalil dneska.

Reagovat
FUnk

paulinho je vodi jak slepe kone, ale na to se nehraje, ty akce musime dohrat dokonce a pridat gol, jinak tam mela byt redka, asaidi se pekne ohnal na Adeho...

Reagovat
Ángel di María 22

Takový blití na Škrtěla tady, docela čumim Jako, já ho třeba nemusim, ale že až tolik lidí si na něm vyleje zlost?

Reagovat
smazaný uživatel

Včera MOTD vypsali kurzy, že Tan bude nový manažer Cardifuu Já bych se tomu nedivil

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by nastoupil, přeju mu to, magorovi

Reagovat
fantomas

Ta přestávková kompilace gólů na ExtraTime je fakt dokonalá záležitost vždycky. Teď sem si zas připomněl to epický "They will talk about him for decades and decades and decades...!!"

Reagovat
tomasinho

Škrtel nerobí fatální chyby jo?

Celkově hrajeme totální sračku, záloha jako by tam nebyla, nejenomže absolutně nedokáže podržet míč (zdravím Bublinu a nepostradatelného Gerrarda), ael směrem dozadu je úplně mimo. Že je Lucas jak na centrifuze jsme zvyklí, ale stejně jako se City mu Allen vůbec nepomáhá, vybíhá kdo ví kam, hraje až moc vysoko a nechává ho tam samotného. Coutinho zas zkouší, ale nevychází mu skoro nic. Johnson jako by tam ami nebyl, Sakho pár dobře odvrácených míčů, ale nešťastně se od něj dvakrát odrazil míč před gólem. Agger střídá lepší momenty s horšíma, na LB ale rozhodně nehraje zle. Suárez v podstatě nedostal míč. Nejlepší snad zatím Sterling, který toho i dost zazdil, ale je aktivní, věří si, jako jediný se pořádně hýbe.

Chelsea každopádně výborný pressing, to se jim musí nechat. A Hazard je geniální.

Reagovat
smazaný uživatel

gerrard je posledný hráč, ktorý by nám dnes vtrhol trn z paty...problemom nasej hry su kraje obrany, ktore su v defenzive prechodne a v ofenzive absolutne neskodne...na slabe DM som si uz zvykol, ale v defenzive by Gerrard rozhodne nespravil viac ako Leiva

Reagovat
R22

"v defenzive by Gerrard rozhodne nespravil viac ako Leiva" jak mužeš tohle vubec vyblejt? Lucas jako by tam vubec nebyl, průchoďák až hanba..klidně bych ho stáhnul a dal tam Rossitera, kohokoliv..horší tam nikdo bejt prostě nemůže, to neni možný...

Reagovat
smazaný uživatel

ty šašo, Gerrard je vzadu takisto prechodny..ty "veblejt"

Reagovat
R22

boha..ok moje chyba, že na tebe vůbec reaguju

Reagovat
Talker

Koho máte vlastně na střídání? A protočili jste vůbec zálohu/útok během tohohle vánočního programu?

Reagovat
smazaný uživatel

a takisto aj ja pozdravuje tomasinha a jeho agger na LB

Reagovat
tomasinho

Který tam je lepší než Sakho nebo Cissokho. Dopředu každopádně, měl i pár dobře odebraných míčů. Rozhodně nezklamává tak, jako ten totální šášula na druhé straně.

Reagovat
fff

Cissokho bol proti City v pohode, urcite lepsi nez Agger dnes. Podla mna mal hrat aj dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
tomasinho

No dopředu nebyl špatný, ale taky měl třikrát více prostoru a nebyl pod takovým tlakem. A dobrý den si z něho Navas dělal dobrých dvacet i tak, nebýt tam v první půli Sakha, který za něho hasil, tak jsme out v poločase už.

Reagovat
fff

Ty si voci Aggerovi tak strasne nekriticky . Vies, ze Allyho moc nemusim a tesim sa, az pojde prec, no po minulom zapase, ktory mal dobry (konecne mal solidny zapas) bola hlupost ho tam dnes nedat znovu a dat tam Dannyho.

Reagovat
tomasinho

Tak jasněže jsem čekal, že tam bude, ale Agger i přes chyby rozhodně nehraje tak špatně. V nebezpečných pozicích měl několik vypíchnutých míčů, vyloženě žádný gól nebo tutovka přes něho nešla.

Reagovat
tomasinho

Pokud prohrajem, zbytečně si to zkomplikujeme a top 4 už nebude tak reálná. Každopádně můžu použít Josého taktiku a říct, že každá prohra pomůže. Aspoň si nebudou myslet, že můžou hrát o titul, když na to nemají.

Reagovat
fff

U Sakra sa pri druhom gole "strasne nestastne odrazil mic" Ako sorry, ano Skrtela predskocil hrac, ale Mamadou nechal v sestnastke otocit okolo seba hraca, ktory mu nasledne prihral medzi nohami ... Skrtela zdrbes a pri Sakhovi takto zavadzas ....

Reagovat
tomasinho

Ale neotočil, byl prostě před ním po tom odrazu. Jako jo, míč mohl zastavit, ale nejde mu dávat za vinu, že ten míč tam prošel, bylo to 50:50.

Reagovat
fff

Tak to napis a nie, ze sa nahodne odrazila lopta. To je zavadzanie.

Reagovat
tomasinho

No ano odrazila se a pak už tomu nezabránil. Nebyla to ale nijaká závratná chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

otocime

Reagovat
smazaný uživatel

tento slabucky Liverpool konecne zacne klesat, aspon nieco..

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorí fanúšik MU...januar máme easy takže by sme mali už len stúpať...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

no tragický polčas z oboch strán (až na strelu Edena), veľa chýb a nepresností, Liverpool nebehá, a aj preto zatiaľ šéfuje stredu poľa Lampard, Suárez takmer neviditeľný, za to trojka Eden-Oscar-Willlian top dnes

Reagovat
Kenneth

Mourinho Suareze uplne vymazal.

Reagovat
Staenly10

*Liverpool Suaréze úplně vymazal.

Reagovat
Talker

Tak spíš ho vymazala vlastní záloha, co jsem viděl... Prakticky každý míč dopředu nepřesný, až na tu kombinaci, která dostala Allena do pozice, kde byl nádherně obehrán Cahillem.

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vlastni zaloha nema cas cokoliv vymyslet, protoze je nase zaloha totalne maze.

Reagovat
stiflerovamama

Nabudúce by som dal urcite Kolecka, proste ta obrana je strasne dezorganizovana.

Reagovat
blade115

A pro první poločas odvolávám nespokojenost se sestavou. Chozému to zatím vychází skvěle.

Reagovat
Miguel19

Co to je za tým v tom modrém?

Reagovat
minoLFC

Chelsea jednoznačne lepšia, zaslužene vedie(a asi aj zaslúžené vyhrá ak to tak pôjde ďalej)...potrebujeme posíliť stred, ale neviem ako, kým, čím...tak aspoň tam Toure a Aspas do hry

Reagovat
smazaný uživatel

každopádne mourinho nás dnes bije liverpoolskou hrou takto presujuceho supera som snad proti nam este nevidel, nemame vobec kludu pri rozohravke, nie sme schopni dostat hru na nasich kreativnych hracov vyssie u supera..chelsea zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

Možná bys mohl i teď uznat, že chybí Gerrard, protože on je jedinej kdo by tam dneska dokázal podržet balon.

Reagovat
tomasinho

To on stejně neuzná.

Reagovat
smazaný uživatel

Však proti City to šlo i bez Gerrarda. Není to jenom tím, že chybí on.

Reagovat
tomasinho

Není, ale i kdyby chyběl, tak on tohle prostě nikdy neuzná. O to mi šlo. A jo, dneska chybí, ten pressing by mu dělal taky problémy, ale pořád dokáže balon podržet a rozehrát lépe než Allen nebo Hendo.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale to není důvod mu psát, že je čurák jak dest dole, že jo. Pokud by měl Gerrard hrát, tak jedině místo Lucase, protože Allen ani Henderson si sednout nezaslouží..

Reagovat
smazaný uživatel

i ted? a to akoze este v ktorom pripade? vy ste fakt ti 5 partia dementov. Gerrard by nezmohol absolutne nic, ten presing Chelsea by nezvladal este viac ako zvsok nasho teame..Gerrard potrebuje mat pri rozohravke klud a priestor a to dnes nema od nas nikto. "Pokoj v rozohravce"

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, tak nic, seš prostě čurák.

Reagovat
aragorn

Reagovat
13

Nezvládl ještě víc než zbytek jo? Gerrard má lepší rozehrávku, přehled a kopací techniku než všichni naší záložníci, za tím si stojím.

Reagovat
smazaný uživatel

Hadam dneskam Suarezova cenna pojde o 10 m e dole

Reagovat
minoLFC

no ona pôjde dole hlavne nakonci, keď budeme mimo Top 4...

Reagovat
smazaný uživatel

jojo kvůli jednomu zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

to bola ironia ale to je to iste ako ked tu niekto pise ze uz ma cennu viac ako Bale

Reagovat
smazaný uživatel

S Hullem bych se vrátil na začátek sezóny a ke stoperům Touré - Agger... dneska už to nějak dokopem a snad uhaluzíme aspoň bod.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo jsme se šetřili na druhej poločas a teď je zválcujem

Reagovat
Talker

My málokdy vydržíme s takovým nasazením až do konce, takže poslední dvacetiminutovku možná slušnou šanci mít budete. Pokud se teda zvednete, zatím to byla od vás hodně slušná tragédie.

Reagovat
Miguel19

Jasný že málokdy, protože jsme takhle snad ještě nehráli

Reagovat
smazaný uživatel

U nás by se to dalo říct podobně, ale vzhledem k tomu, že v prvním poločase jsme tempo neměli, tak bychom ho mohli mít ve druhým

Reagovat
stiflerovamama

Kolo-Sakho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Kolo-Sakho ideál.

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně po tom, co předvedl s City, bych ho nechal chvilku sedět.

Reagovat
fantomas

Nevim no, pokud někdo u vás potřebuje podržet, neni to Škrtela (kterej drženej je, zuby nehty), ale právě Sakho. Furt si zvyká, furt je to zdaleka nejtalentovanější stoper u vás.

Reagovat
smazaný uživatel

od teba maju ale taketo nazory nulovu hodnotu vzhladom na tvoju zaslepenost voci Martinovi. a to je tu vseobecne zname, takze sa hadam ani nemusis snazit.

sakho je zatial slaby. so skrtelom sa to hadam ani neda porovnat ten rozdiel je tam velky

Reagovat
Miguel19

Každopádně Škrtěl zase Neubránit nejhoršího útočníka PL, to chce odvahu. Ale líp to bránit asi nešlo, Eto´o je v tom pokutovém území hrozný zvíře, těžko se brání.

Reagovat
smazaný uživatel

zase hraje uplny hovno a da gola

Reagovat
smazaný uživatel

uuu, tak konecne nieco originale a aj vtipne

Reagovat
soukup

hmm ale ať se na mě nikdo nezlobí, ten zákrok na Assaidiho byla naprosto jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

a na záver..prípadná dnešná prehra nebude znamenať nič, vôbec nič..akurát situáciu, v ktorej bol snáď každý z konkurencie a vystrieda sa v nej este kazdy..bude to do konca ako na hupacke

Reagovat
aragorn

bože ty seš komediant

Reagovat
smazaný uživatel

Full Time: Leicester 5-3 Bolton

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak který klub v EPL má nejmenší rozpočet?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Podlě mě WBA, ale nejsem si jistej.

Reagovat
soukup

jo dyť už sou v PL dlouho celkem? já bych čekal spíš tak CP nebo Norwich

Reagovat
vodka

Crystal Palace

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě? To byl druhej klub co mě napadl.

Reagovat
stiflerovamama

Ten druhy mal ale Simon chytit

Reagovat
FUnk

stoke ani jedna strela za polocas

Reagovat
smazaný uživatel

ani roh, ani nic, 30% drzeni balonu

Reagovat
soukup

no ale ve skutečnosti sme byli v útoku docela dost, jen sme prostě ani jednu akci nezakončili, protože sme vždycky pokazili finální přihrávku a nikdo nedal ani takovou tu zoufalou střelu ze třiceti metrů doprostřed brány, který se dělaj beztak jen kvůli těmto statistikám

Reagovat
smazaný uživatel

bublina jménem Liverpool pomalu splaskává

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Co splaskává? Chelsea je naprosto špičkově takticky připravená a vymazává Live na těch nejlepších místech.

Reagovat
blade115

Ajaj, nějak nám narostal křidélka. Abychom zas rychle nešli dolů, pořád jsme jen na půli cesty.

Reagovat
soukup

protože prohráli na MCFC a možná na CFC? to je teda hrozná ostuda

Reagovat
Miguel19

A nemá někdo nesekající se a 7 minut opožďující se stream?

Reagovat
soukup

Paulinho - 45x u míče, 100% přesnost přihrávek a to je velká část z nich fakt těžký pasy pod tlakem, žádná ťukačka na dva metry na půlce

Reagovat
vodka

tak to je lepší, než sem čekal...

Reagovat
fantomas

Je fakt senzační, překvápko sezony pro mě dost možná.

Reagovat
Rohlíček
Reagovat
smazaný uživatel

Paulinhovo zakoncenie = tribuna. Rovnica stale plati, matika je neomylna

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá někdo přenost s kvalitním anglickým nebo českým komentářem? Jsem na novém pc a všechno co jsem měl v záložkách se mi poztrácelo...

Reagovat
masly008
Reagovat
Whitemedia

Lampard to hrál zrovna dnes hodně slušně

Reagovat
Arbiter

prý je zraněný...

Reagovat
Whitemedia

To je jasné, Jose by ho jinak nestahoval tak brzo..

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel . Jose jde bránit.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol mikel za lampse

Reagovat
Arbiter

Hmm, Lamps má prý zdravotní problémy

Reagovat
smazaný uživatel

To byla nádherná hlavička. To naše bránění standartek je letos vážně příšerný.

Reagovat
fff

Snad uz niekedy skusi Aggera so Sakhom inac.

Ale zapas podobne ako Arsenal, ktory nam pekne ukazuje, kde mame chyby a co treba zmenit. Prestriedat stoperov, posilnit kraje obrany (idealne poslat uz pred Glenna) a poriadnu posilu do stredu. Kludne aj dve, Lucasa poslat najneskor v lete prec a Steven uz tiez nemoze hravat cele zapasy celu sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

záloha by som riešil najskôr, to je úplný základ mužstva, kt. nemáme od odchodu Xabiho...

Reagovat
fff

To urcite ano. Defenzivny je zaklad najzakladnejsi a potom nejake CM tiez. Ked si predstavim, ze mame v podstate 4 hracov do stredu (Lucas, Hendo, Allen, Steven) a z toho dvaja su absolune staticki a pomali, mi je do placu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho je uplne tragickej, nechapu, ze zrovna jemu tu duveru nechavate, kdezto na Skrtela plivete..

Reagovat
fff

Tak je u nas kratko, zvyka si a urcite ma potencial byt nas top stoper na vela rokov dopredu. Skor mame problem koho k nemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho hrá v anglicku prvú sezonu, a určite nie je uplne tragický...

Reagovat
smazaný uživatel

Je proste objektivne horsi nez Skrtel a o to jde.

Reagovat
fff

Nesuhlasim. Podla mna su na tom podobne len s tym rozdielom, ze Sakho nehra v tom time tak dlho, je mladsi, ma vacsi potencial .

Reagovat
smazaný uživatel

Potencial urcite ma. Ale je to kiksar. Proto ho nechteli v PSG.

Reagovat
Godwinson

To určitě není důvod, proč odešel. Chtělo by to se lépe informovat.

Reagovat
fff

Keby ho Per naucil na nejakom intenzivnom doucovani pozicnu hru, tak je skvely. osobne v tom vidim jeho najvacsiu slabinu. Plus aj ked bude hrta dlhsie s timom, tak sa podla mna zlepsi.

Reagovat
fantomas

Přitom je to tak krásně pochopitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten přspěvek byl napsanej ve francoužštině nebo slovenštině?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, kdy už vám dojde, že je to ten jeho klasickej trolling a je zbytečný na dolara vážně reagovat?

Reagovat
smazaný uživatel

a pritom ma pravdu..

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
fantomas

Fakt co vy nevymyslíte kvůli krajanovi..

Reagovat
fff

Ehm nic v zlom, ale vy s Rosickym sa radsej o krajanoch neozyvajte

Reagovat
smazaný uživatel

fakt, co ty tu predvadzas kvoli slovakovi..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejak som mal reagovat rovno na teba vyssie..

Reagovat
smazaný uživatel

a sme pobavení, fakt ste už smiešni

Reagovat
fantomas

Ono jako cpát tohle člověku, co měl při vašem postupu na MS asi tak šest husin, je teprve směšný.

Reagovat
smazaný uživatel

tak rovnako, ako mne, ze kvoli krajanovi ho tu nejak nezmyselne obhajujem, pritom nikdy som nemal problem skritizovat ziadneho slovaka a ani pod nhl, mne teraz ide cisto o Skrtela a ten celkom nezmyselny hate na neho, ze je slovak je mi jedno v tomto pripade..

Reagovat
fantomas

Proč nesmyslnej? Já zkrátka naprosto konzistentně tvrdim, že takový stopery, co u toho nepřemejšlej a permanentně jednaj s horkou hlavou (plus sou navrch kopyta i co do kopací techniky), nemám rád a nikdy rád nebudu, pas s tim absolutně nemá co dělat. Pro stejný nesmysly sem například jako jeden z velkýho mála zezačátku kritizoval Koscielnyho. Tohle je prostě něco, co u středních obránců nikdy nebudu tolerovat a vždycky na jejich úkor budu prosazovat jiný. Tečka. Na tom snad neni nic nesmylnýho, kór když on tu formu už druhou sezonou jednoduše nemá skvělou (jako ji měl tu jednu super sezonu předtim)...

Reagovat
smazaný uživatel

*Skrtelovi. jeho skrtelohate je uz znamy v celej galaxii.

ale inak

Reagovat
smazaný uživatel

Jj zvlast kdyz to rika clovek s Rosickym v tymu

Reagovat
fantomas

No to by mě fakt zajímalo, co na tom má co měnit.

Reagovat
Chazy

A kurva... myšlenka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosimte

Reagovat
Arbiter

Sakho

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám co se týká sezony křidélka akorát v píči.

Reagovat
soukup

to snad ne s těma kartama

Reagovat
smazaný uživatel

Omg co to je za žluté

Reagovat
Swarley

úplně zbytečné fauly a karty pro Terryho s Luizem...během pěti minut si takhle nadrobit...

btw. pěkný zapíchnutí od Oscara, jak oštěp...

Reagovat
smazaný uživatel

super, David Luiz žltá, Rossiter na plac vykartovať ho

Reagovat
Whitemedia

Hej... Mikel na hřišti pár minut a hned taková chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

a znova konstrukce branky, to je taky šílený prokletí

Reagovat
Godwinson

Škoda, přál bych mu ho.

Reagovat
monty25

Co chybělo...

Reagovat
smazaný uživatel

Sakhoo, smola

Reagovat
smazaný uživatel

Sakhooooooo unluckyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho

Reagovat
niflheim

Už jsem myslel,že to tam fakt spadne

Reagovat
Whitemedia

Etooo.......

Reagovat
smazaný uživatel

Čech zkušeně! Věděl, že to nejde dovnitř.

Reagovat
masly008

hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet taky haluzák.

Reagovat
soukup

máme střelu

Reagovat
blade115

Hmm, tohle nedopadne dobře...

Reagovat
mickey mouse

Ofsajd nic?

Reagovat
Godwinson

Ofsajd ... ale vyřešil to tedy stylově :)

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel uz im zachranuje rite

Reagovat
Swarley

miniofsajd

luxusní lapačka Mignoleta

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Liverpoolu

Reagovat
Side

etoo

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd, dobre ze to nedal..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnej ofsajd omg

Reagovat
Honza Matoušek

Offside jako kráva..

Reagovat
masly008

Reagovat
monty25

Mignolet

Reagovat
fantomas

Soldado

Reagovat
soukup

Soldado je fakt vtipnej

Reagovat
Arbiter

omg sice ofsajd, ale i tak, tohle se má dávat...

Reagovat
Tolstobik

Ach jo, Chelsea nejvetsi zumpa a zaroven nejvetsi haluzaci

Reagovat
smazaný uživatel

Luis, bojovník

Reagovat
vodka

Soldado on ten gol ze hry neda....

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, roberto...

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty nase rohy jsou naprosto katastrofalni, v 80% pripadech ani nedoleti do vapna

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado to uz ale ani vtipne nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Glen omg mysli rychlejšie...Ti všetko trvá večnosť

Reagovat
Whitemedia

omg Mikel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Hendo si so Suarezom skoro zopakovali Cardiff

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho kazi jednoduché prihrávky Dajte tam Alberta

Reagovat
Swarley

to sice sem tam pokazí, ale pořád je jedinej, co je tam schopnej něco vymýšlet...

Reagovat
smazaný uživatel

BRAD SMITH YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
Miguel19

Ty krávo...Mikel, Etoo...proberte se kurva

Reagovat
Whitemedia

hlavně ten Mikel..on je na hřišti 10 minut a chyb má víc než všichni hráči za celý první poločas..

Reagovat
Godwinson

Eto

Reagovat
Swarley

Etoo neuvěřitelně zadrbává ty akce...strašná škoda pro Chelsea, výborné náběhy od Oscara a Hazarda a on to dvakrát úplně pokaz...

Reagovat
smazaný uživatel

Allen zranený, ten úzkdy káder

Reagovat
smazaný uživatel

Bradíík.. konečně dostane šanci..

Reagovat
fff

Ok zo 4 strednych zaloznikov budu dvaja zraneni . Teda s Albertom 5 ...

Reagovat
smazaný uživatel

Samueli

Reagovat
fantomas

Oh Spurs si hrajou na nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo... Paulinho out

Reagovat
soukup

Smith, to je fakt úžasná lavička, co má Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Ukáž sa Brad...v U21tke si to dávaš...

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad to říkám, ale Eťák se dneska rozehrál k skvělému výkonu po 20 minutách.

Reagovat
Godwinson

Kéž by hrál místo Eta Schürrle

Reagovat
smazaný uživatel

André utvořil rekord v zahozenejch šancí v BL za sezónu.

Reagovat
fantomas

Stoke zatim nedal gól hlavou?!

Reagovat
soukup

jako v celé sezóně? tomu nevěřím, nějaký divný

Reagovat
FUnk

musssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
fantomas

WOOOW

Reagovat
Arbiter

Luiz má prostě úžasné fotbalové myšlení

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele

Reagovat
smazaný uživatel

konecne kopal roh nekdo jinej nez OScar

Reagovat
Ángel di María 22

Dembele

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Dembele si třikrát zakličkuje před vápnem a pak v pohodě vystřelí Ta Stoka má velice zajímavé bránění

Reagovat
smazaný uživatel

Bembebembedembele

Reagovat
fff

Skrtel zachranil golovku a nikto ani slovo ... just sayin

Reagovat
Mimalu

jako jo, ale tak to je jeho práce zajišťovat toho druhého

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to fantikovi nehraje do karat

Reagovat
fantomas

Tak já nekoukám, žejo.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Talker

Být Etoo rychlejší, tak je možná i použitelný

Reagovat
soukup

tohle je N´Zonziho gól, Dembelé si to šolíchá snad minutu před vápnem, i na marsu ví, že bude střílet a N´Zonzi ho jen stínuje a tu střelu neblokuje

Reagovat
vodka

Dembele paradne Nzonzi sice blbe branil, ale takove zrychleni, aby to stihnul blokovat nema, no...

Reagovat
Arbiter

Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

hazard, to bolo na žltú

Reagovat
Euphael

Suaréz rozhrazuje rukama víc než náš Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Řeknu Ti, že s Giroudem nikdy nic nevyhrajete, To je hrozné kopyto

Reagovat
Euphael

Ale vyhrajeme už tuto sezónu...každopádně to, že je kopyto je trošku pravda, ale Koller byl kopyto největšího kalibru a kam to dotáhnul

Reagovat
smazaný uživatel

S timhle ať de dopíči, kokot Terry.

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill je fantastickej letos

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

luiz to spravil naadherne, jeho je skoda na stoperovi

Reagovat
Talker

Jak chce Liverpool získat body, když jsou za půlkou tři hráči, když je Suarez na míči?

Reagovat
SunFells

Kolik je let tomu Smithovi?

Reagovat
smazaný uživatel

19

Reagovat
monty25

Chelsea začíná hodně faulovat kolem vápna. Z toho by mohlo něco být...

Reagovat
Talker

Jako já to fakt nechápu, opět - Sterling podél lajny a nikdo mu nenabíhá

Reagovat
Swarley

ta záloha je úplně mimo, stačí se podívat, kam až si musí choti Suaréz pro balony...hýbe se tam jen on, Sterling a Coutinho...

Reagovat
Talker

Tak já se ani moc nedivím, prostřídali jste to trošku v posledních týdnech?

Reagovat
Swarley

jako teď se cítím docela uraženej...

Reagovat
Talker

Proč?

Reagovat
Swarley

já snad fandím Liverpoolu?

Reagovat
Talker

A ne snad?

Reagovat
Swarley

zkusit se má všechno, ale do toho bych nešel...jsem nenápadnej mufan

Reagovat
Usty

Terry letos patří mezi úplnou špičku mezi stopery

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Faktor Mou

Reagovat
Talker

A zmínit si zaslouží i Cahill, loni posral ofsajdovou past snad v každém druhém zápase...

Reagovat
fantomas

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

což je dáno i tím, že nemá tolik práce

Reagovat
smazaný uživatel

To mala byť penalta Terry tam šiel lakťom

Reagovat
Arbiter

Reagovat
icka

Uz to zacina

Reagovat
smazaný uživatel

super, Webb pripískava celý zápas Chelsea, toto bol čistý lakeť na krku Luisa...

Reagovat
Arbiter

to jo, ještě penaltu za to chtěj

Reagovat
icka

Reagovat
fantomas

HOHOHOOOO

Reagovat
mickey mouse

Johnson ven! Dneska je strašně tragický.

Reagovat
FUnk

lennonnnn

Reagovat
blade115

Už ztrácíme dech ... Nechci sýčkovat, ale kdyby to nebyl pokaždé ten samý scénář, tak mlčím.

Reagovat
fff

Boze Glenn On si zastavi loptu, pocka kym sa cela chelsea vrati a este aj tu loptu strati ... nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

vyvěsim vlajky po celym městě, až se Liverpool zbaví jeho a Lucase

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill je fantastickej letos

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ho máš vlastně docela rád, kvůli jeho angažmá v Boltonu, ne?

Reagovat
fantomas

Joo.

Reagovat
smazaný uživatel

AZZA

dnes bol skvely, zasluzil si. a konecne pohodova vyhra

Reagovat
GarethBaleCZ

Za dnešek Ale čekat na takový zápas de facto 19 kol?

Reagovat
smazaný uživatel

njn... ale to tam bol Boas

Reagovat
GarethBaleCZ

No jo, pokud budou další, hlavně domácí, zápasy podobné tomuto, tak budu spokojený..

Reagovat
jk

Azza až na gól teda dneska nic moc. Dokáže zahrát daleko líp.

Reagovat
Mimalu

Škrtěl, to koleno byl hnus

Reagovat
vodka

a hotovo... sice penalta, pěkný gól a haluzák, ale zasloužená výhra...

Reagovat
fantomas

Dva pěkný góly.

Reagovat
vodka

Lennonův je haluzák, už to, jak mu to Adebayor "ztlumil" byla haluz a že to tak trefil je sice pěkné, ale u Lennonova zakončení nevim nevim, jestli chtěné

Reagovat
soukup

my sme se vůbec nechytali hlavně v pohybu. Těch 50 minut v devíti hráčích je na některých hrozně vidět a celej zápas nestíháme

Reagovat
vodka

to taky, no.. a s Wilkinsem v sestavě to je taky jak hra v 10... dopředu absolutně nepoužitelný hráč...

Reagovat
soukup

tak to byl dneska ten úplně poslední problém, že je Wilko špatnej dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

Glen kým sa rozhodne čo chce spraviť tak aj príde o loptu

Reagovat
soukup

Stejně nechápu, jak můžou Spurs zahodit takový supertutovky jak dneska a pak dají góly z mnohem těžších pozic

Reagovat
FUnk

tohle je na delsi debatu, taky nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel hlúpy faul...nech niekoho ukusí..nemam nanho nervy

Reagovat
fantomas

Lennon si to za dnešek taky zaslouží, měl mít už tak dvě tři áčka k tomu. Nakonec to dopracuje na mýho nejoblíbenějšího slepičáka snad, kdo by to byl bejval řek před pár lety..

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon mi je strašný sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

bez toho mi

Reagovat
vodka

kéž by Hughesovi vyšel nákup toho Dioufa v zimě a někoho rychlejšího místo Walterse, nebo aspoň aby nemusel hrát Assaidi, který má akorát rychlost a přešlapovačku...

Reagovat
soukup

Reagovat
technecium

Chelsea hraje typicky hnusnej nepříjemnej Mourinhovskej fotbal, kterým zkazil mmj Real... ten systém bych nazval 6-4-0, 6 velice silnejch troubů co nakopávají míče na 4 rychlý vepředu... Se divím, že mu to pořád ještě funguje, je to teda pekelnej hnus ten fotbal

Reagovat
Talker

Tak já se spíš divím, že není schopný to nikdo zkopírovat tak, aby to bylo stejně úspěšné

Reagovat
technecium

možná proto, že si lidi více cení týmu, kterej hraje pěknej fotbal, ale skončí v lize třeba 3. nebo tak... aspoň já teda jo

Reagovat
smazaný uživatel

tak většinou na to nemají nikde tak dobré hráče a tam kde jo, tak hrají něco lepšího

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ale vsetko drobne suboje su dnes piskane proti nam ...

Reagovat
Usty

Willian - Oscar - Hazard, dnes absolutorium obranná práce, poctivost... jen tak dál!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to asi loserpool nedá

Reagovat
smazaný uživatel

omg...všetky súboje sa pískajú...

Reagovat
Ángel di María 22

Fuuuuuck off, Chelsea FC.....

Reagovat
smazaný uživatel

Musím vyseknout scouserům menší poklonu, po delší době jsem zavítal na liverpoolsky a na to jak jsem tam byl zvyklej na žumpu, tak se to celkem zlepšilo .

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo si klesl na stejnou žumpu, mehehe nech ti nejebe

Reagovat
smazaný uživatel

Ne o to nejde, ale dřív to bylo kdykoliv při zápase s náma kupa nadávek a brečení nad rozhočím, ropákama etc...

Reagovat
smazaný uživatel

daj tam ešte Rossitera nech si zahrá..

Reagovat
fff

Cahill tiez hra rukami jak hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

pššš

Reagovat
fantomas

Njn, toho už se asi nezbaví. Ale u něj to nikdy nebylo nic zákeřnýho na styl Doška aspon.

Reagovat
smazaný uživatel

Došek je legendární. Já sem ho za to ve Spartě miloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže pán je pokrytec?

Reagovat
smazaný uživatel

Já proti Doškovi nci nemám, naopak ho mám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

rukami hrá len šrktel, o tom nči nevieš?

Reagovat
Godwinson

Pěkně Gary

Reagovat
fantomas

Ty seš fakt pošahanej.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně!

Reagovat
smazaný uživatel

to mi povieš ty

Reagovat
fantomas

No, s velkym klidem na srdci, musim říct.

Reagovat
smazaný uživatel

a s objektivitou v mysli, že šoumen

Reagovat
smazaný uživatel

nohama taky

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze sa nezranil Lucas ale Allen.

Reagovat
Manik...

Celkem nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Agger je v druhom polčase uplne dokonalý .

Reagovat
smazaný uživatel

aj Škrteľ

Reagovat
Miguel19

Basketbalová clona

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to me taky napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho strasne zpomaluje hru, do PL se proste nehodi, on ma techniku i dobry mysleni, ale potrebuje na balon spoustu casu a to se mu v PL nedostava.

Reagovat
smazaný uživatel

proti slabším tímtom sa hodí

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je mozny, ale to proto, ze mate vic casu na hru s micem

Reagovat
fff

Ano na jar ukazal, ako strasne mu ta liga nesedi. Nema teraz taku formu ako vtedy, no jasne uz ukazal, ze na ligu ma.

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti prvým mesiacom hrá tragicky, všetko chce brať na seba, neprihrá, ak prihrá tak pokazí...radšej vystrelí ako by mal prihrať...

Reagovat
fff

Ved vravim, ze nema formu ako vtedy. No nemat formu a nemat na ligu je rozdiel. Aj Sterling nemal formu a ako hra teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ale nenapsal, ze nema na PL, ale ze se do ni nehodi.

Reagovat
fff

Takze na jar sa hodil a na jesen zrazu nie? Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf? On se herne nehodi do PL. Co na tom nechapes?

Reagovat
fff

Tak mi povedz, preco mal za jar take statistiky a hral tak dobre . Bola to vtedy ina liga?

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho mel jednu dobu v City taky slusnou statistiku a presto se snad shodnem na tom, ze do PL se nehodi. Nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz to skvelo ukázal, namiesto toho aby okamžite po spracovaní prihral tak ide zbytočne 1vs1 a stratí loptu

Reagovat
soukup

aha a proto je to jeden z těch lepších hráčů v LFC

Reagovat
smazaný uživatel

A ja to nejak popiram?

Reagovat
soukup

no tak je divný, že někdo, kdo má mít s ligou problém je důležitým hráčem jednoho z týmů, co hrajou o LM

Reagovat
smazaný uživatel

Divny to neni, on je dobry fotbalista, ale herne se do PL nehodi. On se hodi do SA nebo PD, kde ta liga neni tolik o behani, ale naopak se tam nechava hracum volnost s balonem.

Reagovat
soukup

no v obou ligách už hrál a nějaká hitparáda to nebyla

Inter zápasy 28 góly 3 asistence 1

Espanyol 16 - 5+1

LFC 25 - 5+6

Reagovat
smazaný uživatel

zas tieto dolaroviny...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to dajte Suarezoviii omg.... Nikto mu neprihra

Reagovat
Ángel di María 22

Ten Eto'o je fakt joke.

Reagovat
smazaný uživatel

Willian

Reagovat
smazaný uživatel

Zaberte ešte, Liverpool!

Reagovat
Talker

Ještě, že byl Liverpool neběhavý a unavený ještě než přišel na stadion, protože jinak by to mohlo být dost nebezpečný ještě... Ted by je mohla zachránit leda genialita Suareze, ale ten míč nedostane.

Reagovat
Tolstobik

Hlavne ze Cahill ukazoval na balon Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

heh, teraz Chelsea mala 11 hráčov v šestnástke, že?

Reagovat
Robochelsea

Garry

Reagovat
niflheim

Johnson

Reagovat
Miguel19

Krásně mu vzal párky

Reagovat
Nikikrew

Chudak Suarez, ako je stale faulovany...

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez moaning like hes been bit

Reagovat
smazaný uživatel

už jeb na tieto tvoje akože vtipné twitterové sračky...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že ty si byl vtipnej, když jsi si dal do oblíbených klubů Chelsea. To se celý EF popadalo za břicho ty šášo.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň som s tým neotravoval každých 30 sekúnd a keď už, tak sa na tom aspoň niekto zasmial. Toto je vtipné asi ako Bartošovej kariéra.

Reagovat
Robochelsea

Aj Yungove hlášky sú hrozne vtipné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

plnou palbou to dostal na kotník, to byl hodně nepříjemnej zákrok...

no hráči Chelsea se na něm dneska solidně vyřádili, ale tak jak jinak chceš proti takovému hráči hrát...je to takové sprosté, ale až na Cahilla to nebyly extra tvrdé zákroky...spíš takové nepříjemné, co ti to znechutí...

Reagovat
Swarley

ok no, tak Etoo byl rychlejší

Reagovat
smazaný uživatel

Však já nic nenamítám. Jen rýpu.

Reagovat
celeb

2 mrnave decka na kridlach je too many. Stiahol by som Sterlinga a nahradil ho ... ?

Reagovat
I am Mancunian

Suarez sa opat raz vyfarbuje, ked sa prehrava

Reagovat
smazaný uživatel

Zubatec dneska extrovně simuluje.

Reagovat
fff

Na Suareza ten faul neodpiskaju asi dneska

Reagovat
Godwinson

To je debil ten Eto

Reagovat
SunFells

Penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol?

Reagovat
SunFells

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

LoL

Reagovat
Ángel di María 22

Dobrá penalta na Suareze. Webb na to cumi a nic, potlesk

Reagovat
smazaný uživatel

Eto'o dobrá keketina teda, to mohla byť pokojne penalta

Reagovat
smazaný uživatel

nie mohla, mala byť

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle bych Suarezovi dal nemilosrdně redku, kor když na to koukal tak zblízka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Miguel19

Eto´o To je vypatlanec..úplně jasná..

Reagovat
technecium

klasika... kde je Mourinho, na tu stranu pískaj rozhodčí... v Interu ho dostali přes Barcu do finále LM, v Madridu ho dovedli k titulu, teďka tady

Reagovat
smazaný uživatel

To mala byt penalta !!!!!! skurvysyn Eto

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sry, kdyby měl míč...tohle je prostě faul na penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Webe , Webe

Reagovat
Tolstobik

Typico, ta Chelsea je tak neskutecne haluzacka mrdka, ze to az neni mozny

Reagovat
Honza Matoušek

Mrdka africká.

Reagovat
smazaný uživatel

etoo, Webb ty slpeý pes

Reagovat
smazaný uživatel

To mala byť penalta...what the fuck Webb....Etoo už ani nemal hrať....

Reagovat
Dr. Admess

Na co tam proboha čuměl ale? Ta byla jasná.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mervin

jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

jasná

Reagovat
stiflerovamama

Web ty si curak

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea at its best

Reagovat
smazaný uživatel

jasná, kouká na to...

Reagovat
Staenly10

Etoa by zasloužil dostat...I když tohle neuznávám, tak jemu bych dal..

Reagovat
13

Ty vole Etoooo ty kokote! Máš být venku a ještě si koleduješ. Howard Webb opět skvělá práce

Reagovat
R22

Ať dou ty rozhodčí už do prdele..jak tohle může nepísknout, neni možný..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta....

Reagovat
fantomas

Lamela za takovýho stavu, dementík.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, napětí by se dalo krájet, naprosto vážná situace, prohráváme, na Luise nepísknou penaltu.... A pak uslyšim ten super chant CHELSEA, CHELSEA, CHELSEA a stejně mě to rozesměje, jako vždycky.

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

tak zas za rok, nebo jak?

Reagovat
fff

Akoze ten offsajd proti City a tato penalta proti Chelsea ma tak trosku nasrali

Reagovat
smazaný uživatel

vyjebanci FA :

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna ani keby ten obranca odkopol Suarezovi hlavu a ta by pristala na tribune tak nepisknu penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho jednoduchá prihravka...kks

Reagovat
monty25

Zrádce jde na plac...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak mimochodem, Sakho udelal dneska 4. kiks

Reagovat
Miguel19

Doraz je Fernando!

Reagovat
smazaný uživatel

Bože jak já doufám že se Eto'o zranil na delší dobu ....

Reagovat
smazaný uživatel

docela smutný přát zranění vlastnímu hráči

Reagovat
smazaný uživatel

tu mas ty kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo je strašnej hajlíček, takový mám nejraději

Reagovat
stiflerovamama

Kokot a cumel na to z piatich metrov

Reagovat
Swarley

teď ho dá ještě Fernando a budeme to mít komplet

Reagovat
Godwinson

Webb vs Suárez dnes ale supr. Holt kdo s čím zachází :)

Reagovat
Mervin

BR musí ty sudí bytostně nenávidět

Reagovat
smazaný uživatel

To s jakým zpožděním spadnul nikdo neviděl? Nebo platí Chramostovo "Sáhnul na mne a to se nemá? "

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť byl od toho tak 2 metry, proč to nepísk?

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě na to čuměl a ukázal jako že odkop od brány, nebo co.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš marja, vždyt to byl souboj o míč a přihrál to jako kráva!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to že byl míč asi o 5 metrů jinde, tak dobrý no..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je Torres?

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi

Reagovat
fenixLFC

to uz by bola strasna hanba keby nam da este aj torres gol

Reagovat
monty25

Problém Liverpoolu je v tom, že nemáme nikoho, kdo by to oživil směrem dopředu. Na Smithovi je vidět nezkušenost, Aspas to taky nevytrhne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pičo, Nando :D

Reagovat
fff

Este Sakho sa zranil parada, zapas kkt mame kompletny

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Torres gol

Reagovat
fff

To uz aj Oscar je zakerny kktko ?

Reagovat
SunFells

Sakho ho nechal kolem sebe projít strašně pohodlně, jak Prowsie dneska Colemana.

Reagovat
fff

Ste si fakt nevsimli, ze bol zraneny ?

Reagovat
SunFells

Nn.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho Nejdriv ho necha v pohode prebrat balon apak jeste cumi jako kolem nej Torres probehne

Reagovat
smazaný uživatel

zranený

Reagovat
smazaný uživatel

ja teda videl, ze se chytil za nohu az po ty akci, ale i tak, tim spis nemohl nechat Torrese prebrat balon, ale mel ho povalit..

Reagovat
smazaný uživatel

chytal za pred akciu, repsketv. počas nej

Reagovat
Godwinson

Držel se za sval už když ho dobíhal k lajně

Reagovat
Arbiter

se zranil

Reagovat
smazaný uživatel

sa zranil ty idiot...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle Torres se nezdá

Reagovat
monty25

Dobře Mignolet! To by ještě scházelo, aby nám dal zrádce góla... Ale ta obrana, to je strašný průchoďák.

Reagovat
Mervin

Nando lempl

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte aj Sakho sa zraní Keď sa nedarí tak sa nedarí

Reagovat
Staenly10

Tvl ten Smith... To je utrpení

Reagovat
technecium

Asi navrhnu abramovičovi, ať mi dá všechny svoje prachy a já mu ukážu, jak má vypadat hra týmu, co usiluje o titul v nejlepší lize světa... Tohle odkopávání bez špetky hrdosti mě totálně štve a k elitnímu týmu se mi vůbec nehodí

Reagovat
smazaný uživatel

Torres to zrychlení proti hráče na jedný noze

Reagovat
mickey mouse

Touré měl být v základu, to že ho tam pošle teď je prd platné.

Reagovat
Talker

Já si říkal, jak je to možné, že je Torres o tolik rychlejší... A ono to bylo zranění

Reagovat
Whitemedia

Henderson

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

Jinak Suarez doplácí na tu svou pověst prostě. A co si zasel, to si musí i sklidit...

Reagovat
smazaný uživatel

No nezlob se na mě, ale co je moc, to je moc. Nechápu, co se dělo v hlavě Webba

Reagovat
aragorn

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fff

Ale prosim Ta, co je moc to je moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aragorn

Strašný zápas, špatný střídaní. Nechápu co tam cpal Smitha Johnson, Coutinho, Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool srovnat !!!

Reagovat
Miguel19

Ten Hazardovo styl je neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem ho videl hrat konecne paradni zapas

Reagovat
Whitemedia

Luiz

Reagovat
masly008

ale je zajímavé že když chelsea tekla tak to byl super fotbal,jak se dostala do vedení šla kvalita fotbalu do sraček.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard si zadivuje a Webb mu to odpíska

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Co to Lucas zkouší?

Reagovat
smazaný uživatel

HOVNOOOOO, sem si neuvědomil chvíli že je to fotbal a ne NHL

Reagovat
Tolstobik

Bez tech vyhaluzenych a vyfejkovanych bodu tuhle sezonu by Chelsea byla tak 10 a misto toho nejakym zpusobem hraji o titul....

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako manu minulý rok, ale na to jsi možná zapomněl :)

Reagovat
Manik...

Reagovat
fff

To uz aj Oscar je zakerny kktko?

Reagovat
Godwinson

To je kokot ten Lucas :) Ale červený zákrok Oscara, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je od Lucase na redku, to je pičus fakt. Oplácení je dycky horší.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako aj ten tackle od Oscara, no

Reagovat
smazaný uživatel

Ten byl naq žlutou a správně jí dostal, ale tohle oplácení je vždycky zákonitě horší.

Reagovat
mickey mouse

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan bude dúfam znova kritizovať rozhodcu... Pretože toto je tragedia...

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas

Reagovat
Arbiter

Lucas ven!!!

Reagovat
fff

Az po Oscarovi.

Reagovat
Arbiter

to je jedno, klidně

Reagovat
monty25

Tak tohle znám spíš z Primera Division...

Reagovat
smazaný uživatel

Webb nezvládol ten záppas už od začiatku, keď mal dať kartu Etoovi... Oscar

Reagovat
niflheim

Reagovat
blade115

To je mrdka ten Lucas ...

Reagovat
Erdovec

to jo no, ten váš malý buzerantek bez šance hrát míč mu skočí do kotníků a lucas je mrdka ty pičo blbá

Reagovat
blade115

Vychladni.

Reagovat
Erdovec

drž piču

Reagovat
blade115

Vychladni.

Reagovat
Erdovec

měl oscarovi ještě šlápnout do ksichtu a mourinha profackat na střídačce a bylo by to adekvátní

Reagovat
blade115

Zvláštní, já tě měl za jednoho z těch inteligentnějších Scouserů. Asi zdání.

Reagovat
Erdovec

já jsem slušný do doby než můj milovaný klub prohraje s takovou rakovinou, rozhodčí tu rakovinu k tomu dotlačí a ještě nějaký malý zmrd*ček hodí oběma nohama skluz do hráče mojeho týmu, má jít ven a místo tomu ukazuje rozhodčímu jaká je chudinka, že on vlastně nic neudělal

Reagovat
blade115

Já ten faul neschvaluju, Oscar měl dostat kartu, ale že se distancoval od té strkanice, to chápu, protože to začal Lucas, kterej to očividně neunášel. Stejně jako Suaréz nebo Henderson.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOOOOOL. Rudá Oscar nic?

Reagovat
smazaný uživatel

komediant Mou

Reagovat
smazaný uživatel

Yesssssssssss

Reagovat
Manik...

Lucas jasná redka, proč mu ji nedal?????

Reagovat
Mervin

Oscar je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

oba dva ven..bez pardonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar mohol kludne dostat redku... toto bola prasacina oboma nohami bez lopty

Reagovat
Miguel19

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinhooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Arbiter

Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal?

Reagovat
Arbiter

hecoval publikum

Reagovat
smazaný uživatel

A oni nespolupracovali?

Reagovat
Arbiter

samozřejmě, že spolupracovali. Podporovali tým celý zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

CHELSEA, CHELSEA, CHELSEA, CHELSEA, CHELSEA,CHELSEA?

Reagovat
niflheim

Namyšlený usmrkanec...redku měl dostat na místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda remíza by byla lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jako nedostal Lucas redku?!

Reagovat
Side

šašek

Reagovat
Swarley

Oscar a Lucas teď po závěrečným hvizdu

na hřišti se klidně pokopat, ale v dobrém

Reagovat
Ángel di María 22

Za tohle bez karty? Oscar minimálně žlutá za zákrok a Lucas jasná červená za reakci a oplácení. Webb ten výkon závěrem dobře pohřbil

A Mourinho, jak to tam burcoval a ty diváci, jakoby na něj vůbec nereagovali WTF závěr, fakt.

Reagovat
Arbiter

Oscar žlutou dostal...

Reagovat
Ángel di María 22

Aha, to jsem si nevšiml, ale Lucas měl jít ven tutově.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo málo, no.

Reagovat
Talker

Tak Webb to sral celý zápas

Reagovat
Arbiter

a mimochodem, fandové byli dneska hodně dobří...

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Chelsea měli Mourinha někde

Reagovat
Godwinson

To je správný.

Reagovat
monty25

Existuje ještě větší antisympaťák než Mourinho? Bohužel mám varování, takže nemůžu napsat, co si o něm myslím...

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal Mourinho?

Reagovat
Usty

YES!!! COME ON YOU CHELS

Reagovat
icka

Cely Liverpool zacne brecet klasicky

Reagovat
fenixLFC

tu jeho traposinu ked zas burcoval plastic fans

Reagovat
smazaný uživatel

Webbovi se ten závěr moc nepovedl

Reagovat
Tolstobik

Neexistuje zkurvenejsi a nesympatictejsi klub nez Chelsea

Reagovat
Mervin

na tohle nejde dát palec nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Arbiter

v suchém triku

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná škoda, že sme obidva zápasy prehrali tak ako sme prehrali. Ešte sa aj Sakho zraní...ach jo...nič sa nám nedarí.

Januar máme jednoduchší tak sná´d toho využijeme

Reagovat
niflheim

Škoda, toto byl remízový zápas.

Reagovat
Arbiter

ani ne

Reagovat
Tolstobik

JJ Liverpool mel vyhrat

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jsme převahu v držení míče, šancích, střeláh na bránu, v čem to bylo remízové?

Reagovat
celeb

tyc LFC, 2 nepisknute penalty, tiez si myslim, ze Reds mali vyhrat

Reagovat
REPLIKATOR

Škrťel Johnson Lucas Sakho Webb

Reagovat
celeb

a to, ze Suarez bol sam v predu s dvomi neschopnymi hobitmi nehodnotis? Sterling dnes absolutna tragedia. Jeho centre - nikomu, straty lopty, mizerne napadanie - akoby hral junior s muzmi. Absolutna neschopnost.

Dnes fakt nemal svoj den, navyse aj ked ho ma, nic moc to nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

jen 3 body ztráta na 4. flek to je sranda s tím co jsme hráli celou sezóna + ještě vyhozenej AVB a kupa zranění Jestli se rozjedeme na plný otáčky a vrátí se nám hráči z marodky tak to ještě bude zajímavý až do posledního kola

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj, takhle se radovat po takovýhle krádeži ...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Arbiter

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Godwinson

Tak a už chybí jen Pinturiblabla.

Reagovat
Ángel di María 22

Fakt jednou doufám v souboj MU - Juve, pokud možno v LM To bude diskuze na EF, clásico hadr.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
blade115

Wow, tak ve tři body jsem před zápasem moc nevěřil. Nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas a Johnson ty a´t si na tríninku zlomí nahy navzájem..rozhodčí..no..co k tomu říct jak na City tak tady nás poškodili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem scousery nějak přechváli, vy jste fakt banda sraček.

Reagovat
stiflerovamama

Tak z dvoch tazkych zapasov mame 0 bodov aj ked sme urcite mali minimalne na 4. Slaba obrana ale aj nespravne výroky rozhodcov sa k tomu pricinili najviac. Web na ten faul cumi z 5 metrov, absolutne cisty vyhlad a on to nedopiska

FA

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak ta pecka byla jasna, nepochopim co se mohlo Etoovi honit hlavou, kdyz tohle udelal

Reagovat
Erdovec

ale jestli skončí Chelsea před náma, tak to bude další prohra fotbalu, stejně jako jejich vítězství v LM, prostě rakovina fotbalu

Reagovat
Godwinson

Byla by spíše pro Chelsea tragédie, kdyby skončila za Liverpoolem. Ale uvidíme, stát se může leccos.

Reagovat
nani92

Titul už asi nebude, či?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to ste vedeli už v Novembri, že ho nezískate...Neviem prečo sa pýtaš až teraz

Reagovat
I am Mancunian

no uvidime co nam k tomu vladis napise, mozno este veri

Reagovat
smazaný uživatel

lol strácame 6 bodov na prvého a máme za sebou zrejme najhorší mesiac v sezone. S top mužstvami sme už vonku hrali....teraz budeme hrať už len doma kde veľmi neprehrávame...Nemyslím si, že získame titul, ale určite to neni stratené..Nie s tým ako hrame

Reagovat
REPLIKATOR

FA Webb

Reagovat
smazaný uživatel

A dneska zvladnuto s bravurou, schvalne - kolik sanci mel Liverpool za celej zapas? 2?

Reagovat
smazaný uživatel

3 ak počítaš tú strelu Glenna. ... + mali sme kopať penaltu

Reagovat
monty25

Co říct... Druhý důležitý zápas venku a podruhé prohra 2:1, navíc po podobném průběhu. Bohužel, špička se vzdaluje a místo boje o titul to momentálně vypadá na boj o 4. místo. Ale není všem dnům konec. Po té bídě proti Hullu se s Liverpoolem už taky nepočítalo a najednou byl v čele tabulky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dvě prohry mrzí, ale máme poměrně dobrý los v lednu, je třeba z toho urvat co nejvíc bodů. Rozhodně bych před ničím neházel flintu do žita.

Reagovat
monty25

Přesně tak.

Reagovat
vitasrp

Na to, že tohle byla ta Chelsea, která je k poražení, a scouseři k nám přece jeli vyhrát, tak docela pohoda..

S výkonem spokojenost, výhra se dá označit jako zasloužená.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jako vsechno?

Reagovat
spider_8

Pro mě nejlepší výkon sezony nebo minimálně nejlepší poločas.

Reagovat
cristiano.K.

prej zasloužená. Když pominu jasný ofsajd Etooa v šanci, šanci v 90. minutě Torrese,kdy už jsme hráli vabank, tak jste v podstatě nic neměnili. My teda až na střelu Suareze a břevno Sakha taky téměř nic,ale zápasu by spíš slušela remíza.

Reagovat
vitasrp

Jasně, tak byla úplně nezasloužená, i když jste byli celou první půli horší a šance jste měli jen po standardkách.

Reagovat
cristiano.K.

ono je ve výsledku snad jedno,jestli jsme šance měli po standartkách nebo ze hry

Reagovat
Erdovec

a gol bysme vlastně dali taky z penalty což se taky nepočítá

Reagovat
smazaný uživatel

presne som vedel..dva prehraté zápasy a panika u fans LFC, konkurencia s nami už zasa neráta v boji o titul presne toto potrebujeme teraz..strácať bude každý a na tej špici sa to bude furt meniť

Reagovat
smazaný uživatel

s Váma nepočítal nikdy nikdo na titul, kdo má jen trochu soudnosti to jen pár pomatených fans Liverpoolu, kteří čekají už déle než dvě desetiletí na titul si řekli: This will be our year!

Reagovat
Erdovec

teď si nám to nandal, my ty tituly alespoŇ někdy vyhrávali

Reagovat
smazaný uživatel

řekni mi kdo to pamatuje tvoje babička nebo dědeček? jaký mají pro tebe jako fanouška význam vítězství, který se stali v době kdy jsi ještě nebyl ani na světě?

Reagovat
Erdovec

já byl na světě třeba v době kdy můj tým vyhrál Ligu Mistrů, ale je mi jasné, že jako fanda Spurs sotva víš co to je

Reagovat
smazaný uživatel

typickej fanda History FC z rozhovoru o titulu v PL stočí hovor k LM před x lety

Reagovat
smazaný uživatel

neratala s vami v boji o titul anii doteraz..

Reagovat
smazaný uživatel

ty budeš ešteplakať

Reagovat
smazaný uživatel

A to se tu se mnou lidi hádali když jsem nezařadil Liverpool mezi kandidáty na titul

Reagovat
stiflerovamama

no jo, lebo prehra s Chelsea a City vonku su hrozne tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

já zapomněl, že vzájemný zápasy s kluby, který hrajou o titul nemají žádný význam

Reagovat
stiflerovamama

A mozno si zabudol na viac veci, napriklad aj to, ze snimi hrame este doma

Reagovat
smazaný uživatel

a doma jako automaticky vyhrajete?

Reagovat
Erdovec

tak s váma snad jo, i když 5:0 už asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem tak pochytil tak krom bubbla a vladise, nikdo na titul nejel. Vždycky mluvili o LM, navíc teď mají dost lehký leden, všechno může ještě vypadat jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

ježiš kdo, možná tak vladis,ale ten své prognozy mění ze dne na den.

Reagovat
Erdovec

škoda, že Lucas nekopl Oscara třeba do ksichtu no, alespoň teda

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhovor s Luizem

Reagovat
Arbiter

co říkal?

Reagovat
božský John

Ze Ammann je buuuh <3

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se potvrdilo, že Liverpool už žádným velkoklubem není, když ani neporazili Blues, které má fakt slabou fazónu a taky se ukázalo, že Liverpool s hráčema jako je Henderson, Sterling, Allen atd... hrát soutěž jako Ligu mistrů nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

takže už ani Arsenal nieje veľkoklub? a v podstate ani United? merítko veľkoklubu je oddnes poraziť Chelsea,zaujimave

Reagovat
smazaný uživatel

velkoklub se bohužel dneska měří podle šekový knížky majitele týmu Pokud si prohlédnete kolik peněz, který klub vynaloží na 1 získaný bod v PL tak zjistíte, že plus mínut to dopadne tak, že kdo utratí nejvíc skončí nahoře a kdo nejmíň dole... Moneyball

Reagovat
kiwwi

a toto pravidlo plati od tejto sezony? minulu sezonu to neplatilo?

Reagovat
smazaný uživatel

no ja ti nevim, pamatuju jak Liverpool kupoval ty Downingy a Carroly za miliony a moc bodu to neprineslo. Btw. Moneyball byl trochu o necem jinem. :-) spis tam prave ukazovali, ze se da vyhrat i s mensim rozpoctem, i kdyz je to kurevsky tezky. A vysledky Oaklandu to docela dobre ukazuji.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele