Premier League - preview 18. kola

22.12.2012, 08:27, aktualizováno 23.12.2012, 08:27
Previews
Manchester United může na čele tabulky znovu odskočit na rozdíl šesti bodů, k tomu potřebuje vyhrát na půdě dobře hrající Swansea. Po účasti na světovém šampionátu klubů se do ligové akce vrací Chelsea, doma hostí Aston Villu...
Swansea City - Manchester United  (neděle 14:30)
Ať už dnešní klání se Swansea dopadne jakkoliv, hráči Manchesteru United půjdou pod stromeček coby lídři tabulky. Příliš klasické? Ale kdeže. Pod Sirem Alexem Fergusonem Red Devils budou všem přes Vánoce kralovat teprve poosmé - a doteď se jim pouze čtyřikrát povedlo dotáhnout takto rozjetou jízdu do úspěšného konce.

Ale na takové věci United v neděli odpoledne určitě myslet nebudou. Půjde jim jen a pouze o prodloužení pětizápasové série bez ztráty kytičky (obsahuje i 14 starý triumf na Etihad Stadium) a tedy opětovné navýšení náskoku na čele tabulky na šest bodů. Pro to má ManUtd čistě papírově solidní předpoklady. Zaprvé disponuje Rooneym v parádní formě (což dříve vždy bývala klíčová ingredience zdárných výsledků), zadruhé v minulých třech kolech soupeřům nasázelo celkem 10 branek a konečně zatřetí loni ani venku ani doma od Swansea nedostalo jediný gól - a vždy kolbiště opouštělo coby vítěz.

Čerstvý semifinalista Ligového poháru samozřejmě má solidní potenciál Rudé ďábly potrápit, ne-li oškubat; ovšem do vzájemného souboje nejde ve zrovna ideálním rozpoložení. V lize teď totiž utrpěl dvě porážky těsně za sebou, z toho jednu zvláště bolestivou, když doma hned čtyřikrát kapituloval proti Norwichi. Na druhou stranu i oproti loňskému snovému podzimu si letos Swans polepšili o krásných pět bodů, přičemž hochy z Old Trafford uvítají i s uzdravenými oporami Pablem Hernandézem a Michelem Vormem - což je leda povzbudí.

Někdejší valencijský křídelník totiž Swansea pořádně táhl, než si nepříjemně poranil stehenní sval, a zároveň nechyběl tak dlouho, aby nutně musel ztratit svůj předešlý elán. To by ovšem nemuselo platit pro brankářskou jedničku, která marodila celé dva měsíce a pustila před sebe evidentně hladového a spolehlivého Tremmela. Mimo tyto dva návraty se ve Walesu bohužel ještě nepočítá s pravým bekem Rangelem, jehož sužují potíže s lýtkovým svalem.

Před týdnem mu nadšeně v průběhu zápasu aplaudoval celý Old Trafford - srbský stoper a kapitán United Nemanja Vidić se po dlouhé pauze vrátil na trávníky a nyní by se dokonce prvně od měsíce září mohl objevit v základní sestavě. Ke comebacku naproti tomu ještě není způsobilé duo Kagawa-Rafael.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Tremmel - Tiendalli, Chico, Williams, Davies - Britton, De Guzmán, Ki Sung-Yueng - Dyer (Pablo), Michu, Routledge
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Jones, Ferdinand, Vidić (Evans), Evra - Carrick, Cleverley - Valencia, Rooney, Young - Van Persie
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 4.00 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Chelsea FC - Aston Villa  (neděle 17:00)
Vskutku nabitý program pokračuje pro Chelsea zdánlivě oddechovým zápasem. Po náročném mistrovství světa klubů v Japonsku (které Blues ani nevyhráli) a demolici Leedsu v rámci Capital One Cupu přichází na řadu domácí měření sil se 14., leč čím dál lepší Aston Villou. Žádná procházka růžovou zahradou by se konat neměla...

Už jen proto, že se vlastně nepotká jeden semifinalista Ligového poháru s někým dalším, nýbrž s druhým účastníkem té samé fáze toho samého poháru. Villans si akorát postup skrz Norwich zajistili o týden dříve, avšak s podobnou grácií (Chelsea vyhrála venku 5:1, AV 4:1). Čistě teoreticky by pak tenhle souboj mohl být menší generálkou na únorové finále ve Wembley, oba celky totiž byly nalosovány na opačné konce pavouka a mohou tedy vyhlížet repete jiného pohárového vrcholu, jehož byly dříve aktéry, a sice finále FA Cupu 2000.

Každopádně zpět na půdu aktuálnější, tedy tu ligovou. Tam si birminghamští v nedávné době vedou o mnoho pozitivněji. Udrželi tři čistá konta v pěti nedávných představeních, během nichž nenašli přemožitele, a minule dokonce zaskočili Liverpool na slavném Anfield Road. Naopak Chelsea ještě zůstává otřesena po odchodu manažera Di Mattea. Posledně sice vyklepla Sunderland, ten však při své formě sotva může být měřítkem - a tak stále vyniká spíše sedmizápasová šňůra bez výhry, která této (prozatím) výjimce bezprostředně předcházela.

Alex McLeish loni na Stamford Bridge uhrál historickou výhru, vůbec první za uplynulou dekádu. Paul Lambert se teď o vhodné navázání patrně bude pokoušet i bez Vlaara s Agbonlahorem - oba potenciální nositelé kapitánské pásky zmeškali výlet do Liverpoolu a teď mají jen minimální šance na včasné uzdravení. V pořádku je nicméně alespoň Ireland.

Gary Cahill s Ramiresem si své hříchy načasovali zcela ideálně: v trestu zůstali jen pro pohárové klání s Leedsem, takže v lize meškat nebudou. Naproti tomu Obi Mikel potřebuje před Vánoci ukrojit ještě onen poslední díl ze svého banu. Ryan Bertrand jinak možná bude zdráv, John Terry určitě ne.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Azpilicueta, Luiz, Cahill, Cole - Ramires, Lampard - Moses, Mata, Hazard - Torres
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Lowton, Clark, Herd, Baker, Lichaj - Holman, Westwood, Bannan - Weimann, Benteke
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.00 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wigan Athletic - Arsenal FC  (sobota 13:45)
Arsenal má zase jednou dobře nakročeno. Posledně ovšem pohodovou ligovou výhru nad West Bromwichem následovala pohárová blamáž s Bradfordem; podobně neslavné navázání na debakl s Readingem tedy nyní nepřipadá v úvahu. Tím spíš, když ligové postavení Gunners bídou nikterak nesmrdí - na Ligu mistrů aktuálně Londýňané ztrácejí pouhopouhé dva bodíky.

Právě duelem s WBA pro Arsenal načal pětitizápasový (nebýt stávky na Boxing Day, tak šestizápasový) maraton, který si žádá minimálně 13 vydolovaných bodů. Opravdu - jestliže se běžně říká, že vánoční program bývá mnohdy určujícím ohledně (ne)pravosti klubových ambic, Gunners los jedině nahrává. Kromě výletů na půdu Wiganu a Southamptonu, tedy dvou zachraňujících se celků, ještě doma hostí zabrzděný Newcastle, což jsou zkrátka střetnutí, které by mužstvo takového kalibru mělo zvládat na celých sto procent.

Nicméně jak známo, Kanonýři nejsou zrovna mistry v oboru držení koncentrace. Ba co víc, ani mistry ve sbírání bodů zvenčí nejsou: všechny tři posbírali na jediném výletě z posledních pěti. A DW Stadium pro jistotu ani není žádnou oblíbenou destinací Wengerových hochů. Loňský výprask 4:0 zůstává solidní výjimkou, předtím zde Londýňané remizovali a prohráli. Ke všemu vzpomeňte na letošní domácí ostudu s tím samým soupeřem; tehdy si Arsenal v dubnu prohrou 1:2 ne naposledy zkomplikoval boj o Ligu mistrů. A zkomplikoval by si ho i případným dnešním zaváháním.

Jenže podzimní a jarní Latics, to bývají dva zcela rozdílné mančafty a není tedy náhodou, že se nám tyto nesrovnalosti promítají i do vzájemných bitev. Arsenal se s Wiganem v tomto zimním měsíci potkává již popáté, přičemž předtím třikrát vyhrál a jednou plichtil (2:2 a notně nešťastně, vinou vlastňáku Squillaciho). A to samé platí i o listopadech či říjnech - na podzim zkrátka Kanonýři s Wiganem dosud nepadli, přičemž současný Martinezův výběr, který minimálně dvakrát inkasoval v každém z posledních sedmi kol, opět žádnou hrůzu nebudí.

Problémy s defenzívou koneckonců nejsou z pohledu wiganských nikterak nelogické. Caldwell, Alcaraz a Ramis představují tři elitní volby na stopera - a všichni jsou už nějakou chvíli mimo. K nim se teď navíc přidává na 10 týdnů zraněný Adrián López, další defenzivní fotbalista, takže je evidentní, že se pro duel s Gunners papírově nebude nic moc měnit. Také ofenzíva Arsenalu by teoreticky měla mít "cestu volnou".

Jenže ofenzíva v jaké podobě? Arsene Wenger před výkopem patrně nebude tolik řešit absence Andrého Santose či Aboua Diabyho, neboť s nimi se mohl již dávno smířit, spíše se zaměří na dilema, zda pokračovat s Walcottem na hrotu, nebo opět vsadit na Girouda.
Wigan Athletic - pravděpodobná sestava:
Al Habsi - Stam, Boyce, Golobart, Figueroa, Beausejour - McArthur, Gómez, McCarthy (Jones) - Koné, Boselli (Di Santo)
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs - Arteta, Cazorla, Wilshere - Walcott, Giroud, Podolski
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 3.60 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Stoke City  (sobota 16:00)
André Villas-Boas konečně na své druhé londýnské štaci slaví úspěch. S Tottenhamem se mu poslední měsíc velmi daří, postoupil s ním do vyřazovací fáze Evropské ligy a v Premier League s ním sídlí jen o skóre za třetí Chelsea. Stoke City ale také válí, už sedmkrát v řadě neprohrálo a v případě sobotního vítězství by se teoreticky mohlo dostat i na páté místo, ale to by se musely stát věci zcela nepředvídatelné.

I přesto, série Potters je obdivuhodná. Ze sedmi klání posbírali patnáct bodů za čtyři výhry a tři remízy, navíc hned čtyřikrát udrželi čisté konto. Pro Tottenham, který je již pověstný svou schopností absolutně nezvládat domácí zápasy s outsiderem, by tak mohl být souboj s nimi před vlastními fanoušky tvrdým oříškem.

V současné formě ale berou svěřenci portugalského zelenáče mezi manažery jen tři body. Z posledních šesti zápasů v Premier League a Evropské lize totiž pětkrát zvítězili a prohru zažili jen před dvěma týdny na hřišti Evertonu. A pilulka to byla více než hořká, dva góly v 89. a 90. minutě budou Spurs strašit ještě dlouho. Náplast v podobě výhry 1:0 nad houževnatou Swansea z před šesti dnů však nabízí útěchu.

Vzájemné duely mezi Tottenhamem a Stoke City jsou v posledních letech poměrně vyrovnané. V rámci Premier League brali Spurs z minulých osmi klání tři body čtyřikrát, zatímco Potters mají o jeden úspěch méně. Před rokem a čtvrt se celky střetly ještě v ligovém poháru a ze třetího kola tehdy po výhře 1:0 v prodloužení postoupili domácí Stoke.

Villasovi-Boasovi je konečně k dispozici hlavní hvězda Gareth Bale, zranění stehenního svalu již není tak vážné, aby velšský expres nemohl nastoupit. Fit je po stejném zranění i stoper Michael Dawson. Možnost návratu po delší absenci není vyloučena ani u dvojice Scott Parker, Benoit Assou-Ekotto. Emmanuel Adebayor bude kvůli drobnému zranění podstoupí testy ještě před zápasem.

Tony Pulis se bude muset obejít bez Charlieho Adama, který byl uvolněn z osobních důvodů. K dispozici mu naopak je Ryan Shotton, jenž si v minulém duelu odkroutil jednozápasový trest.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Gallas, Vertonghen, Naughton - Sandro, Dembélé - Lennon, Dempsey, Bale - Defoe
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Shotton, Shawcross, Huth, Wilkinson - Walters, Whelan, N'Zonzi, Etherington - Crouch, Jones
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.60 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Norwich City  (sobota 16:00)
Čas je mocný. Měsíc zpátky byli fotbalisté West Bromwiche na vrcholu, nováček mezi manažery Steve Clarke byl vynášen do nebes, vždyť se jeho tým pohyboval na pomezí elitní čtyřky. Jenže pak následovaly tři prohry, minule ztrápená domácí bezbranková remíza s WHU - a rázem je to spíše Norwich, příští soupeř Baggies, kdo si aktuálně nárokuje titul "překvapení sezony".

Vedle kohoutů, strak a labutí tyto dva celky uzavírají pětici účastníků Premier League z říše ptactva. A na takové souboje se fanoušci či novináři vždycky těší. A posledně si na The Hawthorns také přišli na své: viděli penaltu, čtvrtou nevýhru drozdů v řadě, mimořádně efektivní kanárky. Dnes přitom Throstles do vzájemného měření sil s Norwichem kráčejí v pozoruhodně podobné pozici - nejsou jim cizí porážky, jak už bylo řečeno, a navrch letos přidávají i nezvyklou střeleckou nemohoucnost, kterou se pyšnili i minule. Loni tři kola čekali na zásah, nyní stejně tak; konkrétně 315 minut.

Zato sebevědomí Canaries asi sotva může být ještě vyšší. Před výkopem sezony byli kdekým pasováni do role vrchního adepta na sestup, aby teď prostřednictvím deseti kol bez porážky vystoupali z 19. příčky na osmou? Chris Hughton musí cítit ohromnou satisfakci. A nejen on, i jeho svěřenci. Takový Anthony Pilkington měl za sebou mizerné jaro, avšak v posledních zápasech kanárky táhne famózním způsobem, dokonce v nedávné době i třikrát skóroval. Alex Tettey pro změnu při svém příchodu z Norska v nikom nevzbudil žádné emoce - a teď se jeho jméno učí vyslovovat většina Ostrovů.

Oba zmínění tahouni budou samozřejmě málokdy rotujícímu Hughtonovi po ruce i tentokrát, přesto by Norwich mohl být v sobotu fatálně oslaben: v nejistotě žije útočník Grant Holt, který má lehce natažený hamstring. Odstaveni jinak zůstávají Surman (koleno) s Ruddym (stehno).

Na druhé straně barikády před startem sbírají takřka ve stejném množství dobré i špatné zprávy. Skvělým impulsem mají určitě být návraty Ridgewella s Fosterem, ovšem Mulumbových pět žlutých karet a zranění dua Yacob-Reid vše spolehlivě vyvažují; když ne převažují.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Jones, McAuley, Olsson, Ridgewell - Gera, Morrison, Dorrans, Brunt - Odemwingie, Long
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Bunn - Whittaker, Turner, Bassong, Garrido - Snodgrass, Tettey, Johnson, Pilkington - Hoolahan - Morison (Holt)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Everton FC  (sobota 16:00)
Mohlo by se zdát, že West Ham upadl do krize. Ostatně i ona jediná výhra v rámci šesti posledních kol k takovému zkonstatování vybízí. Nicméně když řeknete, že Hammers vydolovali devět bodů z utkání s oběma Manchestery, Newcastlem, Stokem, Spurs, Chelsea, Liverpoolem a West Bromem - nezní to už tak špatně. Stejně jako výsledná 11. příčka, která už zhruba odpovídá předsezonním prognózám.

Také Everton se, dá se říct, po divokém startu srovnal. Byli jsme od něj zvyklí na ledajak mizerný podzim, a o to větším šokem byl pak tolik pozitivní koncert výsledků na úplném startu letošního ročníku. Jenže v nedávné době už to tak veselé není: Mirallas začal v kuse marodit a výhry na agendě Karamelek vystřídaly daleko spíše remízy - od osmého kola jich Everton posbíral hned sedm! Mezitím se mu povedlo dvakrát vyhrát a jen jednou prohrát; jasnou výhodu tedy lze spatřovat v tom, že ať už Moyesova parta hraje jakkoliv, zaboha neodchází z kolbiště s kompletně svěšenými hlavami.

Kladivářům se to počínaje 25. listopadem stalo hned třikrát, minimálně ManUtd a Liverpool se nicméně na své triumfy řádně nadřely. Navíc mezitím došlo na skalpování Chelsea, takže v táboře vínových vskutku nepanuje nijak skeptická nálada. Evertonu se naopak vůbec nemusejí bát, vždyť o výsledku je prakticky dopředu rozhodnuto. Minulá tři vzájemná střetnutí neznala po 90 minutách lepší stranu a jak je to s náklonností Toffees k nerozhodným výsledkům, to už jsme si přece řekli...

Vedle Mirallase a nejspíš i Phila Nevillea aktuálně Everton sráží dolů také nedisciplinovanost Marouana Fellainiho. Nejlepší střelec týmu sice nebyl potrestán přímo během utkání se Stoke City poté, co se hlavou opřel do Shawcrosse, nicméně třízápasový trest vyfasoval alespoň dodatečně - a nyní jej načíná.

Jack Collison vůbec poprvé v této sezoně neschází v nominaci na ligové klání, doteď jej na trávník ani zdaleka nepouštělo bolavé koleno. Ten samý problém sužuje také Yossiho Benayouna, jehož přímá účast na sobotním zápase je poměrně nepravděpodobná.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Jaaskelainen - Demel, Reid, Collins, O'Brien - Noble, Nolan, O'Neil - Taylor, Cole, Jarvis
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - Osman, Gibson - Naismith, Barkley, Pienaar - Jelavić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.25 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Někomu by se i mohly celky Sunderlandu a Southamptonu plést. Červenobíločerná barevná kombinace, název klubu na stejné písmeno a v současnosti jde dokonce i o tabulkové sousedy. Oba se přitom na úpatí pomyslného žebříku pohybují vlastně odpradávna...

Doopravdy totiž nelze říct, že by Soton nebo Sunderland letos prožily nějaké výrazně pozitivní období. Saints se možná celkem vydařil listopad (dvě výhry, stejný počet remíz a jediná prohra) a celkově se zvedají, nicméně v kombinaci s prachmizernými výkony z úplného počátku prvoligového tažení to vše dává dohromady sotva 17. příčku a křehký pocit bezpečí.

Sunderland je na tom jen o bod lépe, přičemž jeho dnešní soupeř si pro sebe schovává zápas k dobru (odpočíval kvůli MS klubů) - a to je daleko spíše na pováženou vzhledem k tomu, že se Mackems nemohou vymlouvat na nováčkovskou nálepku. Coby etablovaný prvek Premier League jsou proto jednoznačným zklamáním, kór když za posledních šest kol zvládli přemoci maximálně nejhorší tým tabulky z Readingu. Na druhou stranu když se měly tyto mančafty potkat naposledy (duben 2007 v rámci Championshipu), byly kočky dokonce pět utkání bez vítězství - a nakonec St. Mary’s vyloupily.

Tehdy, pět pěti lety, nebyl součástí kádru Black Cats ani jeden z kvarteta Fletcher-Johnson-Rose-Bardsley a je mírně pravděpodobné, že tito borci Southamptonu nebudou čelit ani tentokrát. Všichni se potýkají se zdravotními trablemi, do jednoho by se ale mohli stihnout zotavit.

Naopak Saints mají jednu velmi nepříjemnou jistotu: jedna ze stálic základní sestavy, Adam Lallana, si poranila kolenní vazy a vynechá nejen tento duel. Na křídlo se tak opět dostane hrotový útočník Jay Rodriguez. O místo v brance se jinak znovu bude moci prát Gazzaniga, přičemž z marodky se spolu s ním vracejí také Richardson s Chaplowem.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Boruc - Clyne, Fonte, Yoshida, Shaw - Schneiderlin, Cork - Puncheon, Ramírez, Rodriguez - Lambert
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Bardsley, Cuéllar, O'Shea, Rose - Johnson, Larsson, Gardner, McClean - Sessegnon - Fletcher (Wickham)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.40 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Newcastle United - Queen's Park Rangers  (sobota 16:00)
Kdyby se nezasvěcený fotbalový fanoušek podíval na kádry obou celků, jen těžko by si tipl, že při jejich vzájemném zápasu půjde o souboj týmů ze spodku tabulky. Queen’s Park Rangers nicméně v prvních šestnácti kolech Premier League významně soupeřili o nejhorší vstup v historii elitní britské soutěže a až minulé kolo zvítězili.

Léčba Harrym Redknappem nicméně, zdá se, zabírá. Za kormidlem Londýňanů bude proti Newcastlu pátý zápas a zatím se vyhnul hořkosti porážky. Na hřištích Sunderlandu a Wiganu uhrál bod za remízu, doma s Aston Villou taktéž bodík a minulý týden konečně tři. Obětí se stal Fulham a QPR nechtějí pochopitelně zůstat u jedné výhry.

Zvláště pak, když jedou na hřiště týmu, který oplývá jednou z nejhorších forem v celé Premier League. Kvalitními hráči nabitý Newcastle se topí v obrovské krizi, z níž se mu stále nedaří dostat. Vždyť z posledních sedmi zápasů prohrál šestkrát a třikrát před vlastními fanoušky. Naposledy s Manchesterem City, který v Newcastlu vyhrál 3:1.

V minulých čtyřech letech se tito dva soupeři utkali vždy jednou za rok a nutno říci, že nikdy nešlo právě o oslavu fotbalu. V sezoně 2009/10 ještě v rámci League Championship skončil zápas tehdy ještě na St. James Parku 1:1, v Londýně vyhráli hosté 1:0. Ještě méně branek padlo v minulé sezoně Premier League, Loftus Road gól neviděl, na hřišti Magpies pak domácí jediným zásahem zvítězili.

Stále velké zdravotní trable sužují ambiciózní klub, který loni obsadil nádherné páté místo. Mimo hru zůstávají Hatem Ben Arfa, Steven Taylor i Yoham Cabaye. Posledním znepokojením je pro Pardewa zranění Perche, vrací se alespoň Gabriel Obertan, jenž marodil s palcem u nohy.

Harry Redknapp pak postrádá brankáře Julia Cesara, další možnost zaujmout tak má Robert Green. Mimo hru je i José Bosingwa kvůli problémům se zády. Stejně tak si v sobotu nekopnou Kieron Dyer, Park Ji-Sung, Andy Johnson a Bobby Zamora.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Simpson, Coloccini, Williamson, Santon - Bigirimana, Anita, Tioté - Cissé, Ba, Jonás
Queen's Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Fabio, Nelsen, Hill, Traoré - Wright-Phillips, Derry, Diakité, Taarabt - Mackie, Cissé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.40 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Reading FC  (sobota 16:00)
Dokonce i Queen’s Park Rangers se před Reading dostal. Obrovská krize Royals způsobila, že i trápící se londýnský celek nasbíral více bodů než oni. Šest proher v řadě a z nováčka se rázem stal jednoznačně největší kandidát na sestup. To Manchester City se oklepal z vyřazení z evropských pohárů, vyhrál v Newcastlu a začíná stíhací jízdu za městským rivalem United.

Wigan, Aston Villa, Manchester United, Southampton, Sunderland, Arsenal. Readingu poslední měsíc hrubě nevyšel a ze zápasů s těmito celky nezískal ani jeden jediný bodík. Poslední dvě utkání dokonce prohrál o tři branky, od Gunners pak dostali potupného bůra. K vyrovnání osmizápasové série ze sezony 2007/08 jim však ještě něco chybí; sedmý korálek by na potupnou šňůru mohli navléct už tuto sobotu.

Krize z Evropy se na Man City podepsala i do ligy. V počátcích Premier League si právě v lize vždy spravili chuť po ostudě z Ligy mistrů, nicméně z posledních tří duelů získali tři body jen jednou. Domácí remíza s Evertonem a především porážka v derby s Man United na Etihad Stadium má za příčinu, že je nyní odstup obhájce na Red Devils už šest bodů. Vítězství z před týdne z hřiště Newcastlu však skýtá naději na lepší zítřky.

S Readingem nemají svěřenci Roberta Manciniho moc dobré zkušenosti. Od roku 2006 do 2008 se s ním utkali čtyřikrát a hned třikrát prohráli. V éře šejka Mansoura však došlo jen k jednomu vzájemnému střetu - v minulé sezoně v rámci FA Cupu - a Manchester City jej vyhrál gólem Richardse 1:0.

Robustní obránce nicméně k dispozici nebude, stejně jako Samir Nasri, který kvůli tříslům zmešká celý vánoční program. Mimo hru je i Mario Balotelli a Aleksandar Kolarov. Sebevědomého útočníka zchvátil virus, levonohý Srb pak laboruje s kolenem. Nejistý je start kapitána Vincenta Kompanyho, naopak Milner s Barrym jsou již k dispozici.

Readingu chybí Jason Roberts kvůli bolavému boku. Fanoušci Royals ovšem mohou mít radost z návratu hned tria fotbalistů. Fit by měli být jak Karacan, tak i Jimmy Kebe a Danny Guthrie.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, K. Touré, Nastasić, Clichy - Y. Touré, Barry - Milner, Tévez, Silva - Agüero
Reading FC - pravděpodobná sestava:
Federici - Cummings, Mariappa, Gorksš, Shorey - McAnuff, Leigertwood, Tabb, McCleary (Robson-Kanu) - Roberts, Le Fondre
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.13 - 9.00 - 19.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Fulham FC  (sobota 18:30)
Souboj sousedů v tabulce se odehraje na Anfield Road, kde Liverpool hostí Fulham. Tomu se zde v posledních sezonách poměrně daří, což už se nedá říci o uplynulých měsících...

Cottagers nezačali sezonu vůbec špatně a vypadalo to na boj o evropské poháry, za poslední dva měsíce ovšem vyhráli jenom jednou a propadli se tabulkou až na třinácté místo. Liverpool na tom není o mnoho lépe, konkrétně o dva body a jednu příčku.

Reds letos prohráli zatím pět zápasů a ani v jednom případě se nejednalo o slepené prohry. Tuto sérii rozhodně nebudou chtít ukončit poté, co před týdnem doma nestačili na Aston Villu. V duelech s Fulhamem se jim ale doma poslední dobou nedaří, z posledních čtyřech utkáních na Anfield Road se z výhry radovali jenom jednou.

Fulham navíc vyhrál v obou loňských zápasech a pokaždé 1:0. Receptem pro domácí by ovšem měl být manažer Brendan Rodgers, ten loni vedl Swansea a londýnský klub s ní porazil 2:0 a 3:0.

Fulhamu z různých důvodů chybí Mahamadou Diarra, Bryan Ruiz, Steve Davies a Steve Sidwell. "Máme problémy se složením zálohy, to každý vidí. Potřebujeme body a hráče. Příští týden se snad už vrátí Diarra a Bryan Ruiz, ještě předtím pak potřebujeme uhrát dobrý výsledek s Liverpoolem. Vypadali jsme dobře, ale uvědomujeme si realitu. Pokud by mi v červenci někdo řekl, že mi bude chybět pět nejlepších záložníků, měl bych velké obavy," přiznává manažer Martin Jol.

Liverpoolu bude po zdravotních problémech znovu k dispozici Nuri Sahin, hrát naopak nemůže Oussama Assaidi, který má problémy s kolenem.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina - Johnson, Škrtel, Agger, José Enrique - Gerrard, Lucas, Allen - Downing, Suárez, Sterling
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Schwarzer - Riether, Hughes, Hangeland, Riise - Duff, Karagounis, Baird, Richardson - Berbatov, Petrić (Rodallega)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.33 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United17140343:2442
2.Manchester City17106133:1536
3.Chelsea FC1685328:1729
4.Tottenham Hotspur1792630:2529
5.Arsenal FC1776431:1827
6.Everton FC1769228:2127
7.West Bromwich Albion1783624:2127
8.Norwich City1767419:2525
9.Stoke City1759315:1324
10.Swansea City1765626:2223
11.West Ham United1765621:2023
12.Liverpool FC1757523:2322
13.Fulham FC1755728:2920
14.Aston Villa1746715:2418
15.Newcastle United1745819:2617
16.Sunderland AFC1737718:2416
17.Southampton FC1643922:3215
18.Wigan Athletic17431018:3215
19.Queen's Park Rangers1717915:3010
20.Reading FC17161021:369

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2760)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro dnešní výhru Spurs!

Reagovat
ďuriLFC

https://pbs.twimg.com/media/A-q3yMXCMAAmRTx.jpg

Gratulujem a verím že maličký José prinesie štastie

Reagovat
cristiano.K.

ty vole tolik vlasů

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně zajímavé kolo. Hlavně Swansea s United může být dobrý zápas a nedivil bych se, kdyby United přišlo o body. Jsem taky zvědavý, jak se bude Llorisovi chytat proti Stoke.

Reagovat
Dr. Admess

Za Swansea

Reagovat
niflheim

Celkem dilema ohledně toho, na co se dívat od 16.

Reagovat
ďuriLFC

Hammers-Toffees

Reagovat
Rarášek

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to na Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejzajimavejsi fotbal by mohl byt Baggies-Canaries

Reagovat
fantomas

Reagovat
Wat

Reagovat
kiwwi

mne sa pozdava Saints - Mackems alebo Newcastle - QPR...ale asi si pozriem City kedze mam na nich vsadene - kazdopadne, dufam ze sme ti pomohli pri vybere!

Reagovat
niflheim

Já to možná vidím holt na ty straky...City neláká vůbec, to si radši pustím fifu

Reagovat
kiwwi

http://youtu.be/akOuXqhVRuk

Falca proti City

Reagovat
kiwwi

o

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že tam mají celkem dobrou atmosféru.

Reagovat
smazaný uživatel

Chovaji se jak idioti

Reagovat
cristiano.K.

chovají se uplně normálně jako u každé "téhle" soutěže.

Reagovat
smazaný uživatel

Normalne

Reagovat
cristiano.K.

pust si další podobná videa a najdi 5 rozdílů,nechovají si jinak než ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa všetci takto hádžu o zem, tak klobúk dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Tim si ale nevyvratil, ze se chovaji jako idioti

Reagovat
kiwwi

ja by som povedal, ze sa to od nich ocakava

Reagovat
kiwwi

resp. vyzaduje

Reagovat
cristiano.K.

určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze kdyby to nebylo pred TV kamerou, chovali by se vic prirozene, tohle mi prijde strasne vynuceny

Reagovat
cristiano.K.

to k těmhle soutěžím prostě patří. Mně se taky nák zvlást nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie nosítka na konci sú celkom vtipné

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ze je to normalni jezis, ale tak ty Citizeny sleduj, hlavne na konci, jak tam pobihaji jak postizeni

Reagovat
kiwwi

jaj takze je to len specialne proti City...tak to potom

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, a naopak chovani tech mladiku Chelsea podporuju, vybornou logiku si pouzil

Reagovat
kiwwi

omg s tebou sa dnes neda bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
Jardin

spíš jak tým pubertálních roztleskávaček

Reagovat
smazaný uživatel

Taky u těhle videí vždycky čumim, proč to dělaj... Je to hrozně trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

A toto je buducnost anglickeho futbalu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fantomas

Wtf, co to je za sračku?

Reagovat
cubinho

Co to je za postižené děcka kolem něho?

Reagovat
A Seleção

Reagovat
Darren Fletcher

super

Reagovat
C-M@ster

Tipy tohohle víkendu nebudou?

Reagovat
Rssa

Tak doufám, že dneska zastavím sérii 5 porážek za sebou a vodku rozdrtím na elementární částice.

Reagovat
Le Gunner

OT : Otázka asi na Porta. Vzal bys zpět Quaresmu? Já vůbec nevím, kam s ním. Možná Španělsko..?

Reagovat
cristiano.K.

vsadil jsem QPR a SAFC-2, Wigan-AFC over 3,5

Reagovat
kiwwi

ja som dal ani neviem jak sa ta stavka vola ale je to over 4.5 a ked padnu 4 goly tak sa mi vrati vklad - samozrejme na City - Reading

Reagovat
Erdovec

over 4.0?

Reagovat
kiwwi

ee

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

byl tam kurs aspon 2?

Reagovat
kiwwi

2.3 tusim...neviem uz teraz, daval to kamos cez telefon ked sme boli najebani

Reagovat
cristiano.K.

to je dobrej kurs. Já mám na ten over 3,5 u bwinu jen 2,45 ještě mám teda vítěztví Evertonu ve West Hamu 2:1

Reagovat
Erdovec

co Spurs - Stoke under?

Reagovat
smazaný uživatel

Koho budes mit jako kapitana? (Neboj, nebudu to menit, jen zvedavost)

Reagovat
Erdovec

Teveze , ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Krysu zubatou

Reagovat
Erdovec

toho tam mám taky no, ale rozhodl jsem se pro krysu s menšíma zubama

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra volba, muze ti to cely vyhrat

Reagovat
Erdovec

no, kéž by to tak bylo ty under/over nesázíš že?

Reagovat
smazaný uživatel

Moc ne, neumim to trefit, i kdyz letos se to docela trefovat da zatim

Reagovat
Erdovec

dneska máš co celkově? jestli to teda není tajné

Reagovat
smazaný uživatel

Jen draw no bet na QPR a vyhru City v handicapu

Reagovat
Erdovec

u QPR jsem přemýšlel o 02 no, ale DNB nevypadá taky špatně, a u City máš -1/1,5/2?

Reagovat
smazaný uživatel

2, mam citaka na debakl, zalezi jenom na tom, jestli budou mit chut hrat.

Reagovat
Erdovec

to by šlo, ještě uvidím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

taky jsem o něm přemýšlel,ale nedám ho

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zapas smrdi poradnym debaklem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Není čas na hrdinství, dneska straky urvou tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne na to nesazej.

Reagovat
kiwwi

akurat na to kukam a poskulujem po nejakom dobrom kurze ale okrem jednotky tam nic zaujimave nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam DNB na QPR.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se líbil over 1,5 na Newcastle, páč proti City hráli občas docela sympaticky a starému QPR by dva góly dát mohli. Ale Redknapp tu jejich defenzivu nejspíš vyztužil.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla jen chvilková slabost.

Reagovat
A Seleção

Reagovat
vitasrp

http://www.premierleague.cz/clanek-blog/blog/co-nam-soucasny-rocnik-naznacil/?aktualitaId=10005

Dovolím si tu udělat reklamu na svůj článek, jde o shrnutí současné sezóny, poukázání na největší problémy a návrch jejich řešení z hlediska CFC.. Zatím teda jen prvni část..

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

*návrh..

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc když se teď Torres občas trefí, někdo by mohl mít pocit, že na tom není tak špatně a mohl by ho chtít.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale těch 20 milionů za Torrese těžko někdo dá, navíc i kdyby šel na nižší plat tak to bude pořád strašná pálka. Co se týče Falcaa, myslím, že bych mohl dopadnout stejně jako Torres. No a Marouane Fellaini by k vám podle mě sedl jak hrnec na prdel. A s tím stoperem souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

*by

Reagovat
anonym

S většinou souhlasím, ale největší problém je Abramovič. Dokud tam bude, tak nevidím žádnou šanci na koncepci.

Reagovat
Rssa

OT: Jako každý rok, tak i letos (symbolicky na Den konce světa) vydal náš zlatý milý Kees van Dijkhuizen koláž "Cinema 2012". Spousta lidí ví, o co jde. A kdo ne - tak věz, že jde o sestřih z většiny filmů uvedených v roce 2012 do jedné koláže, která má mít nějaký smysl, podbarvená vhodnou hudbou a umně sestříhaná.

Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=M1r1tS464jE

Osobně jsem ale letos docela zklamán po těch hodech minulých let. Zdá se mi, že krom jedného nepoužil vhodný hudební podkres.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

keď už tu je taká téma. Tak taktiež vyšlo aj "Pop Danthology" . Princip ten istýi len s pesničkami.

http://youtu.be/If5MF4wm1T8

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Já na to seru. Dívám se na filmy jak vzteklý, a stejně jsem viděl tak třetinu toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Tak on tam dává i Twajlajty a podobné, takže to není relevantní. Důležitá je selekce

Reagovat
smazaný uživatel

Selekce je moje velká slabina. Ale zase se utěšuju tím, že mám mnohem širší záběr než on.

Reagovat
Rssa

Tak můžeš taky udělat sestřih za rok 2012, ale to by bylo asi 10 minutové video z Promethea

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá pětiminutovka by byla z Hobita.

Reagovat
Rssa

Reagovat
Ligter

Reagovat
niflheim

... i když kurňa mám skluz jak sviňa kvůli škole. Aspoň jsem šel do kina na to, co jsem letos chtěl.

Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel

Videl tu niekto THE PERKS OF BEING A WALLFLOWER?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to v seznamu.

Reagovat
tuny

já včera ;)

suprovej film, není to úplně typická americká "teen" komedie...

tech 90% na csfd si podle mě naprosto zaslouží, doporučuju

Reagovat
smazaný uživatel

Ok idem na to .

Reagovat
fantomas

Wow, jaktože sem zmeškal DVDrip?!

Reagovat
niflheim

Protože jsi čekal BrRip?

Reagovat
fantomas

Ne, páč to nevychází na DVD u nás a čsfd mi tim pádem nebliklo. Ha..

Reagovat
nemamvasrad

DVDrip ještě není, zatím je jen screener.

Reagovat
fantomas

Jj, ale vypadá to na supr kvalitu, čekat už nebudu.

Reagovat
nemamvasrad

Jasně, ta kvalita je stejná jako u DVDripu, jen to na DVD ještě nevychází nikde. Ale to jen dělám hnidopicha, na nic určitě nečekat, je to boží film.

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Čekat...já mám velký list filmů, co mám za nějaký čas k shlédnutí...o Vánocích možná něco z toho sjedu konečně

American Pie - Reunion, Black Swan, Body of Lies, Bruno, Dark Shadows, Drive, Find me guilty, Following, Gran Torino, Green Zone, K-Pax, Looper, Memento, MiB3, Mission Impossible - Ghost Protocol, My name is Bruce, Prometheus, Resident Evil Retribution, Savages, Saw VI, Source Code, Sucker Punch, Bourne Legacy, The Recruit, The Fighter, The Grey, King's speech, The Raid - Redemption, The Thing, The Way Back, The Crazies, Intouchables, This means war, Total recall (2012), Trainspotting, Tron, United, Warrior ...+ přibyl Cloud Atlas.

Zkouškové bude zajímavé, ale stejně to vidím tak, že spíše stáhnu nějaký nový seriál

Reagovat
Rssa

Já su rád, že existuje někdo, kdo na to poslední dobou sere víc než já...

Každopádně máš tam hodně klasik prověřených léty, u kterých se divím, že si je ještě neviděl...

Reagovat
fantomas

Na ty sem přeborník já. Viz Kmotr a bourneovky..

Reagovat
Rssa

Ty jsi ještě mladé ucho, nifl už je starý cyp jako já.

Reagovat
fantomas

Ok, pane.

Reagovat
Rssa

To bylo vůči tobě pozitivní, nedělej ksichty!

Reagovat
niflheim

Tak já třeba u The Thing vždy usnul, když to dávali v televizi ... u těch starších se stydím no, takový Trainspotting jsem měl vidět už dávno, stejně jako třeba K-PAX. Teď už jenom najít čas a dokopat se k tomu ...jen mě straší, že pořád přibývá něco nového no.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasikama se musí šetřit. Děsím se doby kdy mi dojdou filmy Woodyho Allena, takže dávám maximálně dva ročně.

Reagovat
Rssa

On to nakonec nifl dělá dobře, nekouká na hitovky a nechává si je uzrát do podoby klasiky a nikdy mu nehrozí obava jako tobě.

Reagovat
niflheim

Tak plno filmů (vesměs nových) mi lidi kolikrát přechválí...takovou chybu jsem udělal s Inception, protože mi to každý chválil, tak jsem se na to podíval...no a velká očekávání - šlo to dolů co se týče mého hodnocení. Tak si kolikrát to nechám pěkně uzrát a mrknu na to za nějaký ten čas.

Reagovat
soukup

jo, je to skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvadrát, ja asi nestihnem celý Arsenal, keď idem na Slovan. Aaa, snáď áno.

Reagovat
Lacko_Boh

nevidieť Arsenal kvôli Slovanu?

Reagovat
Lacko_Boh

resp. chodiť na Slovan všeobecne

Reagovat
smazaný uživatel

idem prvýkrát v sezóne, dostal som sa k lístkom za 10€ a keď som ich kupoval, tak to vypočítal tak, že stíham aj Arsenal a potom v pohode na hokej. Ale akosi mi to teraz nevychádza.

Reagovat
JozkokozleJ

Lacko (Pecko)_Boh nadava na Slovan?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Lacko Melíško má len futbalové srdce.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

OT: v LFC je hustý dážď a uvažuje sa o odložení zápasu.

Reagovat
Swarley

aspoň nebudete mít zkažené Vánoce, to jde ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem či nám hattrick Suareza a 3 body v suchom triku (možno mokrom ak bude pršať) skazia vianoce

Reagovat
smazaný uživatel

haha, prosím, nech sa hrá. Chcem vidieť, čo budeš robiť, ak dostanete debakel.

Reagovat
Swarley

je fakt, že to zatopené hřiště by mohlo Suarezovi pomoci na to udělat nějaký ten dive...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

well played... ale musím ťa sklamať. štafetu prebral Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
A Seleção

Gooners OT: Ba nebo Villa?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel

ale za mňa Ba.

Reagovat
A Seleção

Ja prave vubec nevim,koho bych si vybral...Oba maji neco do sebe a to co,jeden ma,tak to zas nema ten druhy.

Reagovat
Rssa

Villa je kvalitnější, ale také dražší a nákladnější na platy.

Reagovat
A Seleção

Nevim jestli se da rict kvalitnejsi...Oba jsou dost rozdilne typy utocniku.Klidne bych bral oba...

Reagovat
Rssa

Klidně se to říct dá.

Reagovat
A Seleção

Kdyz bych se v tom mel pitvat,tak Villa je rychlejsi a ma o neco lepsi zakonceni,kdezto Ba je proste byk,kteryho jentak neodstavis,navic ma skvelou hlavicku.

Reagovat
Rssa

Tak hlavní je fakt ten fakt, že Villa má obří plat a už je docela starý. To rozhoduje o tom, že pro Arsenal je vhodnější Ba. Ale kvality má vyšší Villa, také už to dokazuje sezónu co sezónu po cca 7-9 let.

Reagovat
fantomas

Hoh, Sherlock?

Reagovat
Rssa

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsou nové díly?

Reagovat
fantomas

A já to furt nedokoukal!

Reagovat
smazaný uživatel

To si vůbec nedokážu představit jak je to možné.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Ligter

Je.

Reagovat
niflheim

Já ani nezačal

Reagovat
smazaný uživatel

Závidím ti.

Reagovat
niflheim

Tak je plno seriálů, které bych chtěl vidět znovu, aniž bych znal zvraty/vtipy a podobně...třeba z lehka trojice 24, Prison Break, Scrubs.

Reagovat
smazaný uživatel

Twin Peaks, Battlestar Galactica, Červený Trpaslík a Life on Mars.

Reagovat
fantomas

Ba.

Reagovat
A Seleção

Kdyz se nad tim hloubeji zapremyslim,tak asi jo no...

Reagovat
Erdovec

Villa

Reagovat
SunFells

Baže Ba, Villa není pro nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite Ba. Villa by jen skodil Giroudovi svou velikosti, a Arsenalu svou nakladnosti a vekem.

Reagovat
Lacko_Boh

skôr Ba s Olim by si škodili keďe ani jeden z nich by nebol jasná jednotka do útoku.Villa by pomohol Giroudovi s tlakom lebo by sa preniesol na neho.A ten plat,to by sa vrátilo cez dresy Jediná nevýhoda tie zranenia

Reagovat
Bayern +

Pochybujem, ze by Villa nejak pomohol Giroudovi v niecom.

Reagovat
Lacko_Boh

okrem toho že vyhral všetky súťaže čo mohol?že je zvyknutý na tlak a zvláda ho?že by mal on za úlohu nahradiť RvP a nie chlapík s L1 ? že by Girouda nezabrzdil v rozvoji? a odovzdal skúsenosti? že je iný tip útočníka ako Giroud?

Reagovat
smazaný uživatel

Prave to povazuju za vyhodu, ze by se Giroud a Ba mohli spravedlive podelit o minuty, kdezto Villa by odsunul Girouda na post dvojky.

Reagovat
smazaný uživatel

Villa by mohl hrát i vlevo místo Podolskiho.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla vazne vyhra

Reagovat
Trand

Villa.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre pohodové víťazstvo Arsenalu.

Reagovat
Nikikrew

No dnes to jednoduche nebude , Wigan je doma silny ale mali by sme to zvladnut, nakolko ich defenziva je dost poznacena zraneniami. Len sa trochu bojim, ze skor budem trpiet pri tom futbale po vcerajsku. Preco musime hrat tak skoro?!!!

Reagovat
fantomas

Snad dneska bude solidní stream na ptáčata.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco triumfoval v anketě Golden Boy

Reagovat
Rssa

Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Mihi

Pre doplnenie druhý skončil El Shaarawy a tretí Courtois.

Reagovat
Wat

Faraon.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage
Reagovat
niflheim
Reagovat
Rssa

Co s tím má společného Primera Division?

Reagovat
herbage

nenávist nifa k hráčům fotbalu a ne nakopávané

Reagovat
Rssa

A co má s tím společneho nifl?

Reagovat
herbage

asi že jeho favorit Welbeck nevyhrál, těžko říci

Reagovat
smazaný uživatel

Ma s tim spolecnyho tolik co PL, jen tady Nadhera si zas musi na neco hrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Až bude Isco hrát PL, tak mě to bude zajímat. Nádhero si řikej někomu jinýmu.

Reagovat
smazaný uživatel

A koho zajima, ze to tebe nezajima?

Reagovat
niflheim

Třeba holce v baru ...a Vader učitelce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Ty vlastně až na maturiťáku

Reagovat
smazaný uživatel

To není vtipný.

Náhodou, zjistil jsem, že má FB a furt mi jí to nabízí na přidání. Už jsem to tak 5x odklikl a furt to tam skáče. Úplně to vidim, až zase jednou přijdu víc opilej na FB a kliknu na to.

Reagovat
niflheim

Odkud že to jsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Varnsdorf, proč?

Reagovat
niflheim

Jen tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

A proč sem házíš odkaz na španělskou sekci, když je to anketa týkající se VŠECH lig a vyhlašuje to ITALSKÝ deník?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Nechápu, jak to nemohli dát Faraonovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds United má nového majitele, kterým se stal GFH Capital. Dubajský investor za druholigový anglický klub údajně zaplatil 52 milionů liber, jeho cílem je postup do Premier League. Leeds vol. 2

Reagovat
Wat

Hnusí se mi čím dál tim víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno ten samý majitel prohlásil, že hodlá vybudovat zdravý klub a bezhlavě utrácet jednoduše nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkat si můžou co chtějí, ale záleží především na činech, které budou následovat.

Reagovat
kiwwi

aha a ty uz vies ake ciny budu nasledovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivím se, že tě tu plno lidí má za blbce, protože jím doopravdy jsi.

Reagovat
kiwwi

to bol ster

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá teorie. A můžu se ti vysmát za to co bys mohl napsat a pravděpodobně to nenapíšeš?

Reagovat
fantomas

Nice, ti si daj repete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

nevies o com rozpravas

Reagovat
smazaný uživatel

Větší bludy než ty spát nejde.

Reagovat
kiwwi

tak vstavaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Takovych vysazenych penez zrovna za Leeds..

Reagovat
fantomas

According to Zambian sources, Stoppila Sunzu is on his way to EPL side Reading.

No to už je jiná

Reagovat
tomasinho

Co to je zač? Post a nějaké herní vlastnosti.

Reagovat
fantomas

CB, přinejhoršim DM. Nejužitečnější hráč posledního APN, nelidská obětavost, agilita. Ze stopera solidní dirigent, v tom Mazembe i pozoruhodně gólovej (moh by to bejt dobrej penaltovej exekutor, ve finále APN rozhodl rozstřel - tak možná odtud vítr vane)..

Reagovat
fantomas

Místo "přinejhoršim" spíš "potažmo", aby to nevyznělo špatně.

Reagovat
herbage

to spíš spojení "nelidská obětavost" nevyzněla dobře, i když vím jak jsi to myslel. Obětavost je naopak velmi lidská vlastnost

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Je jeho profil na EF aktualizovanej, nebo jste ho sem přidali, když mu bylo 12?

Výška: 160 cm Váha: 62 kg

Reagovat
fantomas

Je malinkej no.

Reagovat
fantomas

Tak neni (189/190), nevim s kym si ho pletu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, všeználek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

už jen že hraje stopera by ti mohlo napovědět, že tolik asi neměří

Reagovat
fantomas

Tak je solidní pravděpodobnost, že v klubu hraje na DM..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas to je Africe, tam bych se tomu tolik nedivil zas.

Reagovat
fantomas

Už vim s kym, s Chansou.

Reagovat
tomasinho

Dík,y ten by se mohl teda hodit, obrana potřebuje posílit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Arsenal škoda ne? Každej dříč se hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by kopat i penalty

Reagovat
Wat

Hezky, pěkně.

Reagovat
herbage

Wenger moudře mluví http://tinyurl.com/cbpgujz

Reagovat
herbage
Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

To je za originální článek, jsem nějaký čas faral nad tím, co znamená "dlhuje"

Reagovat
herbage

nějaký slovenský patvar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sejber

nechapem co mate furt s tym Walcottom. Nepamatam si ani jednu takuto telenovelu co by dopadla dobre pre Arsenal. To su niektory fans nazaj taky naivny a cakaju ze podpise

Reagovat
herbage

jen řikám, že Wenger mluví moudře

Reagovat
sejber

Tak v prvom rade tieto veci treba riesit omnoho skorej ako ked ma hrac posledny rok platneho kontraktu. To ze Theo to klubu dlhuje ma samozrejme pravdu iked ohanat sa prestupovou ciastkou je scestne. Uz len za tie roky stagnacie ked fanusikom pilil nervy svojou neschopnostou. Samozrejme hrac za 100 to neni ale moze si kludne povedat ze preco by mal byt ohodnoteny menej ako lemrak Podolski.

Reagovat
Lacko_Boh

lemrák Podolski ,klub to riešil oveľa skorej

Reagovat
sejber

je to prieme ako vysity a pomer cena/vykon je v jeho pripade strasidelna.

Reagovat
herbage

klub to pochopitelně řešil dlouho dopředu, ale Theo to furt odsouval a odsouval. A protože v létě už odešel Robin, tak vedení nechtělo dále srát fanoušky dalším odchodem ani vydírat Thea, takže klub mu jasně ukázal, že to jde i bez něj, hráči se za něj postavili, zbytek domácího jádra týmu prodloužil a prokázal oddanost klubu a Wenger mu vždy prokázal podporu a navíc ho začíná stavět na pozici, kde se sám cítí nejlépe. Víc už pro něj udělat nejde a jestli je to pro něj otázka peněz, tak je mi to dost líto

Reagovat
sejber

Narazal som na to ze klub by si mal hracov na ktorych chce v buducnosti stavat zmluvne zabezpecit na dlho dopredu (ako to spravil teraz s britskou patkou) a nie riesit to poldruha roka pred koncom kontraktu. To sa potom nemozme cudovat ze hrac sa zachoval tak ako sa zachoval vzhladom k neustalemu rozpredaju kadra, minimu ambicii ci nedostatocnemu financnemu ohodnoteniu vzhladom ku konkurencii.

Reagovat
Lacko_Boh

bla bla bla

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska neuvidím nic, jedu do Drážďan.

Reagovat
PhilipS

Wenger dá pravděpodobně stejnou sestavu jako minule maxilmálně dá Giroua místo Walcotta nebo Oxe....a já se Rósy zas nedočkám...jedině pokud se Arsenalu nebude dařit tak přijde v 70. minutě...

Reagovat
Erdovec

ať už se hraje, strašná nuda

Reagovat
mr.Silver
Reagovat
smazaný uživatel

Ak bude hrať dnes Jonjo na krídle, odcestujem do Melowoodu a vlepím Brendanovi

Reagovat
smazaný uživatel

Suso bude na křídle. Jonjo v záloze místo Allena.

Reagovat
smazaný uživatel

To skôr Gerrard na CM a Jonjo AM, zas Gerrardovi to na CM príliš nejde... Uvidíme

Reagovat
niflheim

Cloud Atlas BrRip už

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fake

Reagovat
madridcan

Real Madrid-Man.Utd. 1.6 3.65 4.7 1.13 2.06 1.21

Reagovat
Rssa

Nějak hodně čísel, ne?

Reagovat
niflheim

SB - OT

Reagovat
niflheim

I když to je blbost ... to bude 10 12 02 snad.

Reagovat
madridcan

1, X, 2, 1X, X2, 12

Reagovat
smazaný uživatel

Vyliz si

Reagovat
Wat

Miky je nakazil všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

To spis ja mam hefyho syndrom

Reagovat
miky10

Reagovat
Rssa

Hm, to vidím snad poprvé takové rozložení kurzů.

Každopádně pěkný kurz, asi si dám nakonec kilečko na MU

Reagovat
madridcan

fortuna

Reagovat
smazaný uživatel

To bude 1 0 2 10 02 12

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

hm, to je docela ostrý

Reagovat
smazaný uživatel

4,7? Teda, to si dám pade teďka a pade na to samé, až se Realu zvedne trochu forma.

Reagovat
GarethBaleCZ

Vysvětlí mi někdo, jak na nás může být podle EF tip 0 a na Pool 1? Jasně, je tu možnost, že Stoke neporazíme, ale když už tak měřte aspoň stejným metrem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Njn, podle mě to obojí dává logiku.

Reagovat
Erdovec

přesně tak, jak by mohli Spurs remizovat a Liverpool vyhrát...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

OT: Kurva oni spravili uloz.to a nejde stahovat ve víc prohlížečích najednou? Nebo to nejde jenom mě?

Reagovat
smazaný uživatel

FreeRapid downloader

Reagovat
fantomas

Arsenal = jako minule.

Reagovat
A Seleção

NEEEEE...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

jako váš poslední vzájemný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dexter 8.série už v létě

Reagovat
niflheim

Hmm v létě poslední série Breaking Bad i Dextera...interesting.

Reagovat
Nikikrew

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Podolski, Walcott.

Reagovat
PhilipS

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Podolski, Walcott.

Reagovat
mr.Silver

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Podolski, Walcott.

Reagovat
fantomas

Fu, Ollie neni ani na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

ani Rosa

Reagovat
Trand

Achjo..

Reagovat
fantomas

Nemocnej od včerejšího odpoledne, pohodička.

Reagovat
A Seleção

Zakladam hnuti FUCK THEO!

Reagovat
PhilipS

Do hajzlu....co je zas s Rósou?

Reagovat
PhilipS

nikde ani čárka...pfff

Reagovat
niflheim

Moment...to bude na hrotu Poldi nebo Theo?

Reagovat
ďuriLFC

Theo

Reagovat
fantomas

Theo.

Reagovat
Trand

Možná se tam budou měnit, ale minule byla stejná sestava a hrál tam Theo.

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi bych to videl naopak

Reagovat
Trand

Já taky, no, ale co nadělám. Hlavně bych nejraději viděl hrát Girouda.

Reagovat
smazaný uživatel

To ja taky, jenze by to bylo na ukor Oxladeho a to zase nechci

Reagovat
Trand

I když jak píše fantík, je blbost odtrhávat od sebe Gibbse a Poldiho, jsou spolu skvělí. Nejraději bych viděl Walcott-Giroud-Podolski.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

To by bylo kontraproduktivní. Podolski těží jedna ze spolupráce s Gibbsym, jednak z toho, že na osu sbíhá jakoby z druhý vlny a tim pádem hůř stráženej.

Reagovat
smazaný uživatel

To by pro Oxika platilo taky

Reagovat
fantomas

Ale pro Thea už ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho stejne cekaji tri posledni starty, nepodrizoval bych se mu

Reagovat
smazaný uživatel

(ted mi doslo, ze by misto nej hral Gervinho -> go go Theo!)

Reagovat
fantomas

No tak snad...odchod Thea = příchod někoho normálního místo něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

vsak ty sa dosmejes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
A Seleção

300. pro prichod hotovych hracu v lednu do Arsenalu! A vytrucovany odchod Walcotta

Reagovat
niflheim

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
A Seleção

Me proste primo sere,jak odmita novou smlouvu a cpe se na hrot,kde v nasem systemu potrebujeme uplne jiny typ hrace,nez je on.

Reagovat
Counter

Na soupeře jako Reading nebo Wigan to nemusí být nutně špatná volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan nema v sestave ani jednoho stopera

Reagovat
fantomas

Boyce víceméně. A první tři volby všecky zraněný no.

Reagovat
smazaný uživatel

No Boyce je puvodnim povolanim taky RB, je na tom podobne jako Maynor

Reagovat
smazaný uživatel

Tretim do party bude predpokladam Jones, to bude hodne zajimavy.

Reagovat
fantomas

Já z toho nakonec přečet docela klasický 4-4-2. Jones zní jako šílenost celkem.

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, to je mozny, ze budou hrat klasicky beky Stam a Beausejour, ale stejne by to bylo spis 4-3-3, ta ofenzivni trojka hraje.

Reagovat
fantomas

Teda tak, 4-3-3.

Reagovat
kiwwi

a vraj naco im Henriqueza

Reagovat
smazaný uživatel

Ox má šťastie od Boha, dneska mal smrdieť na lavičke, tak nech sa snaží.

Reagovat
fantomas

Reagovat
vicinda07

hra Maloney??

Reagovat
kiwwi

11 & 10 - No side have conceded more goals following individual errors than Arsenal (11) & Wigan (10) in the Premier League in 2012-13. Oops

Reagovat
LAM

Arsenal nutně potřebuje hroťáka.Nejlépe třeba Cavani možná i ten Villa by se tam hodil.

No a kvalitního golmana a mohl by to zase bej hodně dobrej tým protože obranu špatnou dle mě nemaj a záloha je teď taky dost dobrá.

Reagovat
Mervin

Cavani je nereálný a Villa nejspíš taky. Ba by byl ideální.

Reagovat
fantomas

Prostě koupit za pár šupů Dembu a vůbec bych to neřešil. Momentálně na trhu nevidim žádný jiný rozumný řešení..

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

ešte sa mi ponúka možnosť urobiť z Walcotta hroťáka a na krídlo/do zálohy kúpiť Golden Boya.

Reagovat
PhilipS

spíš by se mi líbil Cissé z Newcastlu, ale ten bude o něco dražší asi...

Reagovat
fantomas

Tak to je vážně pozoruhodný. Viděls ho letos hrát?

Reagovat
PhilipS

no jenom jednou...ale viděl sem ho minulou sezónu...pokud se mu letos nedaří tak aspoň bude levnější... talent má jedinečnej...

Reagovat
fantomas

Co nedaří, on na to pro jistotu uplně sere.

Reagovat
PhilipS

tak potřebuje novej impuls...potenciál má neskutečnej...

Reagovat
fantomas

Po půl roce v klubu potřebovat novej impuls. Velká hitparáda.

Reagovat
Mervin

viděl jeho loňský gól proti čukotce asi

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

az na toho rosu zostava dobra, mohol by to byt podobny match ako minule, ale napinavejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal's official facebook page says Rosicky is on the bench.

Arsenal's official twitter account says Rosicky is not.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

Tak Rosa je na střídačce a není tam Jenks.

Reagovat
smazaný uživatel

podľa posledných správ nie a platí to, čo bolo predtým. Chaos.

Reagovat
smazaný uživatel

Odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil.

Reagovat
Mervin

tak to je špatné

Reagovat
PhilipS

chvíli sem doufal...

Reagovat
smazaný uživatel

Theo Walcott has been directly involved in 18 goals in all competitions, scored (11), assisted (7), more than any other #Arsenal player.

Reagovat
smazaný uživatel

to nepíš, príde herbage a povie, že to boli len bezvýznamné góly a proti drevákom.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Like Torres

Reagovat
herbage

zrovna nedávno jsem dělal rozbor jeho statistik a vyšel z toho dost mizerně. Góly víceméně proti buď nedůstojným soupeřům nebo za rozhodnutého stavu. Neřikám, že není platným hráčem, ale soudit čistě podle statistik nemá cenu. Podolski i Santi jsou mnohem klíčovějšími hráči naší ofenzívy než on. Ale jak se řiká, na každé hloupé tvrzení existuje zdlouhavá a správná odpověď. Jenže vám to říkat, to bych musel něco nepěkného prohodit o útrobách perlorodky mořské, házení předmětů na zeď a samicích vepře domácího

Reagovat
fantomas

Ten Bob má vůči nám/Wengerovi fakt až nezdravej respekt. Snad nám to bude zase ten zápas, kdy nám to daj zadarmiko..

Reagovat
fantomas

*bez prvního "nám to"

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Njn, však my s nima hrajem jen dva typy zápasů: buď je přejedem, nebo si dojdem pro ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ten sestrih zboznuju, pripomina mi to jeden z nejlepsich zazitku pri sledovani fotbalu

Reagovat
fantomas

Pičo, McCarthy na CB.

Reagovat
Zaschrona

Tak to se podivam..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Moyes o Mirallasovi: “His hamstring just isn’t right. I am worried, especially when you are a quick, fleet-footed player like he is. It’s his first year in the Premier League and there is a little bit of surprise trying to get used to it.”

A samotnej Kev odjel k nejakemu "zazracnemu" doktorovi do Nemecka na nejakou "zazracnou" injekci, navrat ale absolutne neznamo kdy..

Reagovat
Trand

Achjo. Byl skvělej, snad se dá co nejdřív do pořádku.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Bloodzeed jede

Reagovat
smazaný uživatel

ukludni sa, ano

Reagovat
smazaný uživatel

špatně si to pochopil, já sem asi jedinej, kdo tu na něho nenadává...

Reagovat
miky10

Neměla hrát Chelsea dneska?

Reagovat
fantomas

Chybička se vloudila do rozpisu EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je zase s Rosou že není ani na lavičce? Skoro se bojím zeptat

Reagovat
niflheim

Každopádně...co to Wenger dělá? ... Theo podepíše a on ho stejě zase mrdne na křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Theo podpísal? Theo je na krídle?

Reagovat
niflheim

Já to myslím jako v budoucím čase, kdyby náhodou podepsal. Tak by ho stejně zase stavěl na křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

nevieme, čo je za podpisom/nepodpisom, možno to s miestom na hrote nemá nič. A keby podpísal, tak by tam možno hral, veď tam hrá aj dnes a hral tam aj pred týždňom.

Reagovat
niflheim

To vím, teď to tady psali před chvíli, že hrál tam i posledně. Já narážím na to, že Theo kdysi prohlašoval, že to není otázka peněž ten jeho podpis, ale toho, že by chtěl nastupovat v útoku. A jelikož se podpis nějak nepohnul...tak ho Wenger před začátkem přestupového okna začal stavět na hrot.

Reagovat
PhilipS

Reagovat
smazaný uživatel

to by bola sranda no

Reagovat
Mervin

my nepřehrajem ani ten Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan centruje jak Bebé.

Reagovat
Zaschrona

Pravdepodobna sestava EFC dneska: Howard - Jagielka, Heitinga, Distin, Baines - Osman, Gibson, Neville, Pienaar - Jelavic, Anichebe

Coleman zase dle vseho zranenej..

Reagovat
Trand

Místo Hibberta už hraje i Jagielka, jo?

Reagovat
Zaschrona

Hibbo je taky zranenej.

Reagovat
Trand

Už jsem myslel.

Reagovat
tomasinho

To nemohl dát raději Nevilla na RB na RM Naismitha. To bude ten střed žalostný. Ale však co, tím lépe pro WHU.

Reagovat
niflheim

Arteta nevěděl, jestli má běžet?

Reagovat
Trand

Kone.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pekný hurá futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne pekne z jednej strany na druhu..to bude krasny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

santi zatial katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Hrozně statické od nás, zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Aco je s tim Rosou? Ma jen rymu, nebo je to zas neco vaznejsiho?

Reagovat
PhilipS

snad jsou s Girouem jenom nemocný, jestli sem dobře rozuměl...

Reagovat
smazaný uživatel

jackie to s takymito zakrokmi prehana..ako je to super a vybojuje tym milion lopt, ale aby sa raz vazne nezranil...alebo niekoho

Reagovat
kiwwi

to je tlk ten Kone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

Kone

Reagovat
smazaný uživatel

To je parodie ten Kone

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

ktory si to daval v Spanielsku s prstom v riti

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je to fuk, tuhle situaci vyresil jak nakej Miroslav Slepicka.

Reagovat
Side

Kone

Reagovat
niflheim

Kone

Reagovat
smazaný uživatel

Pace: 32 vs 87

Reagovat
smazaný uživatel

Koneeee, sak to stacilo len umiestnit bazmeg...Santo

Reagovat
supervizor

Na tohle Merte fakt není.

Reagovat
Rssa

Koné

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

jak Jack pokazde roztahuje ruky, kdyz se snazi presovat a nikdo mu nepomuze nechapu, ze za pul sezony v tom neni zadny progres

Reagovat
EL Gringo

Di Santo

Reagovat
supervizor

Hnus fialovej co zas předvádíme.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom kute su netake suboje

Reagovat
fantomas

Ox je zase příšernej.

Reagovat
smazaný uživatel

v porovnaní s Poldim alebo Cazorlom sa aspoň hýbe, ale efekt to má rovnaký.

Reagovat
supervizor

Ox, Santi hrozní a Artetu jsem ještě neviděl běžet.

Reagovat
masly008

a wallcota jo?

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

To je blb ten Stam.

Reagovat
smazaný uživatel

stamove nadychane centre

Reagovat
kiwwi

jak moze profesionalny futbalista dat taky center to som nikdy nechapal a ani nikdy nepochopim

Reagovat
smazaný uživatel

Copak kdyby to bylo jednou. Ale Stam tohle udělal už asi po pátý.

Reagovat
smazaný uživatel

stane sa 5 krat

Reagovat
smazaný uživatel

sak mu nesadol, stane sa

Reagovat
PhilipS

To nevypadá dobře...Wigan se dost poučil od Readingu...nedávaj Arsenalu ani centimetr prostoru...zejména na Santiho si dávaj pozor....Theo na hrotu ofc utopenej....a Ox je klasicky unáhlenej...ten kluk ještě potřebuje dozrát....

Reagovat
niflheim

Levá strana Arsenalu nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Dávám to za vinu Artetovi, ten střed jako by na tý straně neexistoval, přihrávky tam proplouvaj jakoby nic, to je potřeba odřezávat.

Reagovat
smazaný uživatel

co hra dnes ten mccarthy vlastne za post?

Reagovat
smazaný uživatel

CB

Reagovat
smazaný uživatel

pri utoceni ale vzdy ide dopredy, a aj tak sa mi zda o liniu dalej ako zvysni cb

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje všude.

Reagovat
fantomas

Klasický libero.

Reagovat
smazaný uživatel

To není no.

Reagovat
fantomas

Omg, hovno, opak libera. Prostě hrajou 2-1 místo 3, no. McCarthy dělá spojku mezi obranou a záložní linií, v rozehrávce.

Reagovat
smazaný uživatel

Spojka už zní líp.

Reagovat
fantomas

Jop, to sem měl na mysli.

Reagovat
smazaný uživatel

a ma to nejake meno? to som sa pytal

Reagovat
smazaný uživatel

theooo

Reagovat
smazaný uživatel

Mario Balotelli: Moje přítelkyně se mě zeptala jestli si pustíme něco "Vánočního" v televizi... Pustil jsem si FIFU a hrál jsem v zasněžených podmínkách." :

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

tak, to bolo trapne, ano?

Reagovat
smazaný uživatel

tieto akože vtipy, ktoré akože povedal Balotelli, sú to najotravnejšie na ňom.

Reagovat
Trand

Omg, polovinu z těch věcí stejně neřekl, dává se to jen k jeho jménu, aby to vypadalo zajímavěji.

Reagovat
smazaný uživatel

ha, Stam... ale čo teraz Beausejour

Reagovat
kiwwi

davaju si to no

Reagovat
Amos

Proč nedá šanci Arshavinovi? To ho takhle odepíše? Přitom když naposledy hrál, tak byl skvělej.. Místo Oxe bych ho tam dal hnedka.

Reagovat
Thoomas

pekny treninkovy tempo zatim,chlapci uz by mohli zacit hrat

Reagovat
Lacko_Boh

šupni tam Aarona

Reagovat
Lacko_Boh

nemala byť reakcia

Reagovat
smazaný uživatel

Je nechapu, jak nekdo (byť nejvetsi fanousek Arsenalu) muze rict, ze maji proti Bayernu v LM sanci...

Jediná moznost je skutecne vyrazne posilit v zimnim prestupovym obdobi, mit formu, doufam, ze Bayern ji mit nebude a pak jsou sance Arsenalu na 35%.

Reagovat
Mervin

no ty jsi znalec

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo jsi ty uz mi je jasny taky

Reagovat
smazaný uživatel

doufat, ze Bayern ji mit nebude*

Reagovat
smazaný uživatel

takže si to teraz vlastne povedal aj ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, za urcitych podminek sance je. Momentalne ale rozhodne ne.

Reagovat
smazaný uživatel

momentalne sa to ani nehraje no

Reagovat
smazaný uživatel

a niekto niekde písal, že na nich máme teraz? Veď s nimi teraz ani nehráme, tak na čo sa tým zaoberať?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvedav, kdo z vas si ale mysli, ze Arsenal posili dostatecne na to, aby tu sanci mel.

Reagovat
smazaný uživatel

rovnako, ako niekto moze povedat, ze Real s United bude exibicia pre Real

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem ale nerekl ja. To rekl nejaky fanousek Barcelony jmenem Carles

Reagovat
smazaný uživatel

ty si tvrdil, ze kvalita Realu je niekde uplne inde, co nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem psal, ze kdyz bude Real ve forme, tak je to proste kvalitnejsi tym. Ty hrace tam kvalitnejsi proste celkove ma. Ze to bude exibice jsem ale nenapsal.

Zatim ale hrajem hovno, takze ty sance momentalne vidim 50/50. Jestli ale budem na jaře v pohode a bude zdravej Marcelo, tak mame sance vetsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Když dokázala Chelsea vyhrát LM, tak aji Arsenal může vyřadit Bayern. V pohárové soutěži jde uhaluzit ledacos.

Reagovat
smazaný uživatel

ked sa Arsenal trosku pozbiera, tak to ani nemusi byt ziadna haluz, proste pride a ich vyradi

Reagovat
smazaný uživatel

To taky. Hraje se až za dva měsíce. A Arsenal už tou dobou může být v klidu válec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, ja nerikam ze nemuze byt situace jina. Ale proste vidim v dosavadnim prubehu sezony Arsenal, potazmo Bayern a zatim je to o nekolik trid jinde.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
herbage

povíme si po zápasech, stahovat kalhoty před brodem nemá cenu, není čeho se bát

Reagovat
cristiano.K.

ted je to 35%

Reagovat
smazaný uživatel

thea niekto z wiganu pred zapasom zamkol na zachode..

Reagovat
Mervin

Jacku ty vole

Reagovat
Trand

Omg, Jacku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Jo, tohle bylo pěkný, neviděl jsem opakovačku, omlouvám se. Ale chodí do těch soubojů docela agresivně.

Reagovat
smazaný uživatel

prehana to hrozne..sa mu to raz vypomsti

Reagovat
fantomas

Však je to jen pozitivní, když se kouknu na věčně klusajícího Artetu.

Reagovat
Trand

Nj, to jsou pro mě dva extrémy, "flákač" Mikel a přemotivovaný Jack. Ale tak pořád lepší Jackie z těch dvou.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedině dobře, to na něm miluju

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

krasny tackle

Reagovat
masly008

žlutá z la ligy

Reagovat
smazaný uživatel

karta za co?

Reagovat
supervizor

Čisté a ty pitky chcou redku je toto normální.

Reagovat
niflheim

Karta?

Reagovat
kiwwi

500. pre Manchester United

Reagovat
Mervin

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak začínám věřit, že za výhrama Manchesteru United není SAF, ani hráči, ale kiwwiho čísla na eurofotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

alebo FA

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Azazelo RD

Reagovat
mithro

Reagovat
Bayern +

Si ju mal venovat krasne Kevinkovi!

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná to bejt trošku vyhrocený.

Reagovat
supervizor

Aspon něco.

Reagovat
smazaný uživatel

jack dneska dostane cervenu

Reagovat
smazaný uživatel

Stam a ten druhej vůl Besažůr zavřít na tréninku dokuď se nenaučej centrovat/přihrávat do vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt Beausejour obvykle centruje spolehlive.

Reagovat
smazaný uživatel

No dneska si to teda vybírá. Nevím kdo z nich dvou je v tom horší.

Reagovat
fajdax

Besažůr je vážně komickej :D

Reagovat
masly008

na to že hraje arsenal o 10 možná o 9 tak se drží

Reagovat
smazaný uživatel

no, tie centre z krajov, to je vazne komedia

Reagovat
T44v3tt1

Borci, jaký zápas doporučíte od 16:00?

Manchester City - Reading

Newcastle - QPR

Tottenham - Stoke

West Ham - Everton

Reagovat
smazaný uživatel

ja budem kukať na newcastle.

Reagovat
Trand

WHU nebo Manchester City.

Reagovat
Tomekcz

soton, nebo west brom

Reagovat
Zaschrona

Na Everton nekoukej, to bude dneska humus. Asi bych volil City..

Reagovat
smazaný uživatel

City-Reading bude vela golov..ale skoda, ze len do jednej branky

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chces fotbal z obou stran, tak WBA-Norwich nebo mozna i ten Soton by mohl byt dobry zapas

Reagovat
T44v3tt1

Díky

Reagovat
masly008

o poločase arsene k theovi-dám ti i 200 týdně,ty jsi na tom hrotu neskutečně dobrý,tvůj pohyb bez míče je na světové úrovni.

Reagovat
fantomas

Fakt nevim, co víc byste po něm chtěli.

Reagovat
masly008

malinko,třeba pohyb,on neměl jediný náběh a na stojícího hrota u stopera se nahrává dost blbě no.

Reagovat
Mada

A že se záloha vůbec k nějakým nahrávkám dopředu dostane.

Reagovat
Mada

To nevíš že momentálně může za všechno Theo?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Gervinho a Ramsey!

Reagovat
Mada

Když nehrajou tak je to Theo.

Reagovat
Rssa

To je hnus, opravdu.

Reagovat
Side

Strašná hra

Reagovat
niflheim

Theo na ten hrot fakt nemá. A Arteta cpe všechno jen do pravé strany. Pokud nezačnou pořádně využívat Gibbse s Poldim, tak to můžou zabalit.

Reagovat
fantomas

Co tam udělal špatně? Leccos podržel i pod tlakem, včas rozdal zády k bráně (v čemž je údajně špatnej, sem slyšel), záběh za obranu měl sice jen jeden, ale vy tam vidíte chtíč ho hledat? Ne, levá strana mrtvá, střed unavenej, pravá strana začíná a končí na zběsilosti Oxe.

Ale jasně, zas se budem v první řadě bavit o Theovi..

Reagovat
niflheim

Tak nějak zvlášť jsem ho tam neviděl právě...vůbec se nesnažil vypomáhat ani Oxovi - prostě že by třeba odlákal stopery a utvořil by prostor pro Cazorlu.

Reagovat
Mihi

Maloneyho osral vták?

Reagovat
smazaný uživatel

Něco mu tam napatlali po souboji se Sagnou.

Reagovat
herbage

řekl bych vápno z lajny, ale těžko říci

Reagovat
smazaný uživatel

nene, to mu tam dali, aby mu netiekla krv.

Reagovat
Nikikrew

Bieda a katastrofa. Cazorla uplne vygumovany/ Wigan sa na nas dobre pripravil

Reagovat
PhilipS

To je tak když útočník hraje na křídle a křídlo na hrotu...Podolskiho na hrot..Thea napravo...a asi za Oxe Gervinha, ikdyž to je prašť jako uhoď...jak by se jim hodil teď Rósa k překonání toho přehuštěnýho středu...

Reagovat
smazaný uživatel

Máme problém pripraviť si šancu proti Wiganu! Zlé, veľmi zlé.

Reagovat
Mada

Bez pohybu je to těžký proti komukoliv.

Reagovat
fantomas

Velká klasika. Jednou někoho zdrtíme, takže sme pak moc velký mistři na to, abysme to potvrdili další výhrou. Arteta KURVA musí přestat mít bezmeznou důvěru před Coqem, vždyť už i v tý defenzívě neodvádí ani zdaleka to, co má. Ox neudělal jedinou dobrou věc, je čas povolat do akce Šavu taky někdy.

Reagovat
Pettirosso

kluci arsenálští, mám chuť si zapnout na druhej poločas přenos, bude to alespoň trošku stát za to? :)

Reagovat
Mada

Je to doslova hrůza bez pohybu.

Reagovat
smazaný uživatel

skôr nie.

Reagovat
smazaný uživatel

já mám zas chuť to právě vypnout

Reagovat
Pettirosso

Asi to stejně na chvíli zapnu, ale dík

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, jediný Jackie se tam klasicky snaží to trochu rozproudit...jinak strašná bída. Ox už mě začíná srát, on snad ještě nezahrál pořádně tuto sezonu. Šava na plac !

Reagovat
Side
Reagovat
justcall

Walcott je na hrotu uplně k ničemu, vůbec se nezapojuje, nepressuje... jakoby čekal že bude jen doklepávat

Reagovat
Trand

Ox.

Reagovat
smazaný uživatel

Ox

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by mě Walcott dávat.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Side

běž do piče Habsi, kurva

Reagovat
herbage

nj, ox je špatný, měl by střídat a Theo zůstat

Reagovat
fantomas

No ty seš zas vtipálek děsnej..

Reagovat
smazaný uživatel

McCarthy je dneska vynikající.........nebo je vynikající pokaždé?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Konečně šance. Pokud to Ox příště nahraje dobře, tak už to může být branka.

Reagovat
herbage

what?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stam

Reagovat
smazaný uživatel

"great skill"

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

stam si to dneska dava

Reagovat
niflheim

Stam

Reagovat
smazaný uživatel

takze od januara Henriquez definitivne vo Wigane?

Reagovat
PhilipS

Myslim, že by šlo spočítat na prstech jedný ruky kolik hráči Arsenalu vyslali dobrejch centrů v týhle sezóně...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle bych nepísknul teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Šel k zemi až moc lehce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, sice to vypadalo nasimulovaně, ale jestli mu nějak zakřižoval nohy, tak to neustojíš. Tohle nebylo tělo na tělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bola

Reagovat
Trand

Theoo! Krásně zabojoval.

Reagovat
Trand

Podle mě teda strašně kopnutá.

Reagovat
fantomas

Djourou: anchorman se řiká tomu, co hraje McCarthy.

Reagovat
smazaný uživatel

dik..vyborny anchorman je

Reagovat
smazaný uživatel

A nejhorší hráč na place dal gol

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Besažou je příšerný obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Neni obrance.

Reagovat
Rssa

Vím, křídlo to je, aspoň za Chile tak hrával. Ale ve Wiganu hraje obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje obrance, hrava wing-backa.

Reagovat
smazaný uživatel

...a hrava ho vyborne, dopredu i dozadu

Reagovat
Rssa

Což je taky obránce. V jeho a např. Glenově hře nevidím rozdíl, a to je taky obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdil je uz v samotne podstate toho postu, je rozdil to hrat ve 4-3-3 a 3-4-3.

Reagovat
Rssa

Krajní obránce. A dopředu je dobrý, když je to jeho původní role, zato dozadu nezvládá poziční hru a špatně obsazuje hráče, docela klíčové pro obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

omg, on neni obrance. Je to puvodnim povolanim kridlo, ktery Bob predelal na wing-backa do svyho 3-4-3, je jasny, ze dozadu nebude stoprocentni, ale obvykle si ukoly plni poctive. Dnes hraji neco jinyho, obranu maji improvizovanou, je jasny, ze se muzou projevit nedostatky a jen blb muze na zaklade dnesniho zapasu vyvozovat nejaky zavery.

Reagovat
Rssa

OMG, proto píšu že je špatný obránce, o jeho původním postu vím. A nevyvozuju jen z dnešního zápasu, ale také ze zápasů s Liverpoolem a s City, kde taky dozadu byl špatný. Ty omgu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je hodne neobvykly, ze proti nejsilnejsim tymum se projevi nezkusenost.

Reagovat
Rssa

Spíš nedostatky pro daný post. Přitom za nároďák to tam větral daleko lépe, když se nemusel tak věnovat obraně a měl za sebou Vidala.

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
Trand

Celý 1. poločas se příkladně vracel a bránil dobře. Rozhodně líp než třeba Santi nebo Oxlade.

Reagovat
niflheim

Ano...a Theo zahral nejlépe za celý zápas v momentě, když byl na křídle

Reagovat
Pettirosso

No kontakt tam byl, ale spadl až moc ochotně

Reagovat
supervizor

Takže jsme definitivně tým simulantů?

Reagovat
herbage

no, tohle bych nepísknul nejspíš

Reagovat
fantomas

Theo chytře.

Reagovat
niflheim

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

mikeeeeel...nohy uz tak nevladzu, ale gule ma!

Reagovat
smazaný uživatel

ďalšia penalta pre arsenal. Si možte podať s MU ruku

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Jdi někam.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si ultra komediant, fakt.

Reagovat
herbage

však má pravdu. Tohle se nám dřív nepískalo

Reagovat
Trand

Jo, letos se nám pískly tři penalty nebo kolik, tak už jsme jako MU.

Reagovat
smazaný uživatel

áno, 3 penalty sa nám pískli

Reagovat
herbage

pochopitelně že nejde o počet, ale o způsob. Tohle nám zkrátka dřív nepískali co dnes Theovi nebo před měsícem Santimu. Tohle pískaj jen MU při letech Younga, Welbecka, Naniho či Rooneyho a nyní už i nám

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

tak mi vyjmenuj, kolik podobně pochybných nám pískli za poslední tři roky?

Reagovat
fantomas

Nebudu ti nic jmenovat, nemám čas vzpomínat si na takový sračky. Mě spíš pobavily ty lety Welbecka např...podej si ruku s cuntou.

Reagovat
fantomas

Každopádně pochybný penalty se proti nám samozřejmě pískaj odjakživa, stejně jako proti komukoliv jinýmu.

Reagovat
Counter

Welbeck se proletěl loni na Chelsea. A jinak je ten letošek opravdu extrém, je ho už čtvrtá penalta, přičemž za celou minulou sezonu jsme kopali jen tři.

Reagovat
fantomas

Kdo tu mluví o srovnání letošní ročník-loňskej ročník? Herb mluvil o třech sezonách a během nich sme pochybných penalt měli rozhodně víc než ty dvě letošní.

A odkdy je jeden "let" důvodem k takovýmu škatulkování, jaký tady herb předved? Potom je simulant i Henry a kdoví jakej další uznávanej hráč AFC...

Reagovat
herbage

já nepsal nic o simulantech, já psal o tom, že tohle dřív pískali hlavně MU a nám ne, ale letos si můžeme s MU podat ruce, což byl původní příspěvek, na který jsem reagoval

Reagovat
fantomas

Dobrý no, pak ale nemá smysl je vypichovat.

Reagovat
Counter

A jen houšť takových ultimátních argumentů Nezapomeň se zas příště hlasitě vysmát.

Reagovat
fantomas

To si piš, že nezapomenu.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

no ne, nám se teď začnou pískat penalty..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se dočkám do konce roku u LFC taky nějaký penalty takovýhle.

Reagovat
Side

Hlavně ale nepřestat hrát, nejlíp přidat eště aspoň 2 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Our starting team today: Lloris, Walker, Caulker, Dawson, Vertonghen, Sandro, Dembele, Lennon, Bale, Defoe & Adebayor #COYS Nejlepší možná

Reagovat
I am Mancunian

pekna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Pěkná

Reagovat
smazaný uživatel

super.....2:0 doufam

Reagovat
cristiano.K.

ještě tři goly

Reagovat
smazaný uživatel

omg.. stydim se za thea..

btw. arteta ty penalty nekope vubec jiste.. tohle bylo proste 50/50 kdyby typl druhou stranu, tak to lahudkove chytne..

Reagovat
smazaný uživatel

Krul; Simpson, Williamson, Coloccini (c), Santon; Perch, Tiote, Anita; Cisse, Ba, Gutierrez.

Reagovat
Trand

Perch, Tiote, Anita.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew je taky dobře tvrdohlavej.

Reagovat
niflheim

Záloha

Reagovat
cristiano.K.

hnes se mi ta vsazená dvojka zdá reálnější

Reagovat
tomasinho

Zrovna proti těm sráčům zas tak připosraně?

Reagovat
fantomas

Oh, trefil sem sestavu.

Reagovat
Tomekcz

nic lepsiho nemate

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

vsak kdyz je ben arfa a cabaye mimo tak je to nejlepsi co mate...

Reagovat
smazaný uživatel

Diky, ze si to dokazal zanalyzovat lip nez ja

Reagovat
Zaschrona

Taky hezka zaloha koukam..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ty kridla jsou uz k placi.

Reagovat
Nikikrew

Kontakt tam bol. Aj ked isiel ochotne na zem, penalta to asi bola

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za šaškárnu s tím Di Santem? Proč ho tam nepustí?

Reagovat
smazaný uživatel

To je komedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Everton XI: Howard - Jagielka, Heitinga, Distin, Baines - Osman, Gibson, Neville, Pienaar - Jelavic, Anichebe

Subs: Mucha, Duffy, Oviedo, Hitzlsperger, Barkley, Naismith, Vellios

Reagovat
tomasinho

14 - Wigan have given away more penalties than any other side in the Premier League since August 2011 (14). Clumsy.

Reagovat
tomasinho

A ještě něco pro zastánce Reiny.

59.6% - Pepe Reina has the lowest saves to shots ratio in the Premier League this season. Leaky.

Reagovat
tomasinho

A ještě něco pro fandy LFC na zlepšení nálady

Yes Isco and Ericksen are Summer targets for Brendan Rodgers N10 role. Only one will be a bought thou. Ericksen is NO1 on the list.

Reagovat
niflheim

To tak počítáte s odchodem Colea?

Reagovat
tomasinho

S tím i bez posil.

Reagovat
Kowe

srandy kopec

Reagovat
niflheim

Šel ven na dvě minuty či co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Franco dostal dvě minuty.

Reagovat
EL Gringo

co je to za kkta ten Moss

Reagovat
smazaný uživatel

pekny gol dal mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Poslal Di Santa na hanbu nebo co?

Reagovat
Tomekcz

arsenal si to zase koupil? dyt piska jen pro ne

Reagovat
Minister

Reagovat
Side

Ten rozhočí je hrklej vdolkem nebo co dělá?

Reagovat
smazaný uživatel

Ćo ten rozhodca robí?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak písknul faul pro wigan, jako kdyby dali gola.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to jsou nejlepší momenty na fandění, tenhle tejden jsem to zažil osobně akorát při jiným sportu.

Reagovat
Trand

Merte odkopy.

Reagovat
Trand

*Merteho

Reagovat
smazaný uživatel

Man City XI v Reading: Hart, Zabaleta, K Toure, Barry, Nastasic, Rekik, Silva, Y Toure, Garcia, Aguero, Tevez

Reagovat
smazaný uživatel

kto je ten rekik?

Reagovat
smazaný uživatel

Mladej Holandan, bude hrat LB.

Reagovat
Mindas

Po Suárezovi asi druhý největší talent, co v City nyní je.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne bych pocital i Nastasice

Reagovat
Mindas

Tak jasně, já mluvil hlavně o juniorce. Nastasič je celkově mega talent a přece jen se kupoval rovnou do základu/na pomezí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, proc hraje Garcia i Barry

Reagovat
niflheim

Rodwell není zdravý? Že by hrál místo Teveze

Reagovat
Zaschrona

Rodwell se zase zranil.

Reagovat
Mindas

Stejně zase García shoří jako papír a o půlce tam půjde Milner.

Reagovat
smazaný uživatel

rekik

Reagovat
cristiano.K.

to má bejt jako co?

Reagovat
smazaný uživatel

ty kokos, oni hraju doma s Readingom, ktory by mali rozbit v pohode a on da priposratu zostavu...za to verim aspon v remizu

Reagovat
smazaný uživatel

Sinclaira tam snad nepostaví nikdy .... Karim

Reagovat
ďuriLFC

Tak to je strašne hlupy dovod.

Reagovat
smazaný uživatel

kopni to směrem k Mertemu a máš roh

Reagovat
smazaný uživatel

merte je nějaký ztracený tedka

Reagovat
Thoomas

Ten Theo je na tom hrotu fakt otresnej,ale dneska krome Jacka asi vsichni

Reagovat
pa3ce

Sagna je pekne mimo ale.

Reagovat
Side

Ty vole hrejte ale

Reagovat
fantomas

Hm, Merte dneska ne-e.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá byla od Jonese. Moc nechybělo.

Reagovat
smazaný uživatel

celkovo, dnes sa mi dost paci, skvely hrac

Reagovat
Azza

Reagovat
niflheim

Hrubasi? Co vůbec ten Amalfitano? Jak koukám, tak nastoupil snad jen 2x v EL. To to byla taková hrůza?

Reagovat
smazaný uživatel

Snazil se, ale hodne kazil, Pardew mu zatim asi neduveruje a dava mu prostor na aklimatizaci, jako to delal treba se Santonem. Nechce mladyho hrace ze zahranici rovnou hodit do vody. Spis me mrzi ten Abeid, ze se nedostava ani na lavicku

Reagovat
smazaný uživatel

striedaaaaj..aaron za santiho

Reagovat
Pettirosso

Ale co je? Arsenal už nechce hrát? V obraně stojí jak kužely a nechají protihráče zpracovat si míč a vystřelit

Reagovat
Trand

Klasika. Celý první poločas tak vypadal.

Reagovat
Nikikrew

Ox dole

Reagovat
niflheim

Zajímavý střídání

Reagovat
fantomas

Njn, klasika, nejnebezpečnější de dolu.

Reagovat
herbage

je mu 19, to se snad nemáme poučit z přetěžování Jacka?

Reagovat
fantomas

Ale prosim tě, jaký přetěžování dyt si z Beausejoura dělal trhací papír a doteď spíš seděl, než hrál.

Reagovat
fantomas

*trhací kalendář

Reagovat
herbage

aha. Wenger má jen údaje z tréningu, data z GPS, tým specialistů, ale holt asi do toho nevidí jak ty

Reagovat
fantomas

Jj, a hlavně dělá jen logický kroky, nikdy nechybuje a dělá tradičně nejchválenější střídání v lize.

Reagovat
herbage

takže než abys přiznal, že do toho nevidíš, tak radši budeš tupě a tvrdohlavě trvat na vlastní neomylnosti, bravo

Reagovat
fantomas

No budu trvat na tom, že Wenger nesmyslně stáhl nejaktivnějšího a nejnebezpečnějšího hráče, ano. A stejně tak budu zpochybňovat náký supr GPS systémy, když tam stále vidim klusat Artetu, kterej tahá nohy už od nějaký 20. minuty..

Reagovat
herbage

ne, v tomhle jsme se hodně zlepšili a po únavovém zraněním Wilshera to monitorujeme přetěžování hráčů o to bedlivěji, hlavně těch mladých, jejichž tělo je neustále ve vývoji. Arteta je ostřílený hráč, jehož přednosti jsou jinde než v nekonečné fyzičce. Je to základní stavební kámen týmu a proto je jeho přítomnost na hřišti důležitá během celého zápasu. Ox je křídlo a musí lítat nahoru dolů, proto hlavně na křídle je potřeba mít čerstvé hráče, protože ti středoví si mohou během zápasu odpočinout, křídla ani krajní beci ne

Reagovat
Mada

To s tím Artetou už hodně přeháníš.

Reagovat
fantomas

Arteta je možná ostřílenej hráč, nicméně už několik kol dost mimo, unavenej hráč. Jednoznačně měl jít dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten walcot? on to tam za arsenal kope vsecko aby podepsal smlouvu, nebo proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Macca vyrovná.

Reagovat
smazaný uživatel

Green; Ferdinand, Nelsen, Hill, Fabio; Mackie, Granero, Mbia, Faurlin, Taarabt; Cisse

Reagovat
tomasinho

To je konečně střed zálohy, žádné 3 DM. A konečně i Granero.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravej bek nam to vynahradi

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

tak, teraz neznam, ci pozeraz Tottenham, alebo QRR

Reagovat
smazaný uživatel

*neviem, pozerat

Reagovat
herbage

to je kopací technika. Nad a ještě doprostřed brány

Reagovat
smazaný uživatel

theo mal ist dole ale dal zabijacky pohlad na arsena

Reagovat
smazaný uživatel

Stamova klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantiku, Mayuka v zakladu!!! Asi na levym kridle misto Lallany

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Stam navázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Stam, ako, nehnevaj sa, ale uz to vazne prehanas

Reagovat
smazaný uživatel

coq time

Reagovat
r.mrazik

Ten walcott se sere snad ke vsemu...

Kazdopadne penalta asi ano

Reagovat
smazaný uživatel

4-5-1 proti Wiganu?

Reagovat
smazaný uživatel

Když už to dá Stam dobře, tak to posere Koné náběhem

Reagovat
smazaný uživatel

Kone ...akoze on si nabehol tym, ze sa schoval za obrancu?

Reagovat
smazaný uživatel

Federici, Gunter, Pearce, Mariappa, Harte, McAnuff, Leigertwood, Karacan, Tabb, Kebe, Pogrebnyak.

To je zmen

Reagovat
fantomas

Harte

Reagovat
smazaný uživatel

Home Farm

Reagovat
smazaný uživatel

Begovic; Wilkinson, Shawcross (c), Huth, Cameron; Shotton, Whelan, Nzonzi, Etherington; Walters, Jones.

Krasa

Reagovat
supervizor

Stoke a krása? To nejde dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže nehraje Crouch

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem nadsenej, ze dostava prednost Jones

Reagovat
soukup

já taky, ale je to jen kvůli těm zubům, dlouhodobě to je bez šance

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ale i tak je to super

Reagovat
soukup

hraje skvěle, jeho krytí balónu a rozehrávka pod sebe se krásně sleduje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Santi ale dávej to

Reagovat
ElectrickMann

je to horšy než horor... mam to jako maly obraz uplně v rohu monytoru.. hruza

Reagovat
supervizor

Reagovat
ElectrickMann

myslym arsenal tak co kulys oci

Reagovat
smazaný uživatel

*ocy

Reagovat
ElectrickMann

pry ocy tvuj češtyn neni moc dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

tak ted nás mateš všechny a hlavně sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Ox MotM

Reagovat
smazaný uživatel

zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

za druhy polcas no

Reagovat
Trand

Za 25 minut úplně přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

určite nie. Neviem, či je pravidlo, že MotM musí byť z víťazného tímu, ale McCarthy bol oveľa lepší. Di Santo sa mi takisto páčil viac.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja som to bral zo strany Arsenalu no..inak by som to dal Jonesovi

Reagovat
smazaný uživatel

za poločas

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

to je zas vykon, nebyt penalty tak vazne nic

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan by si bod zasluzil, skoda toho

Reagovat
niflheim

Od Wiganu plno hráčů by si zasloužilo spíše MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Jones

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan si prohru nezasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Slabý je ten Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a Wener bude určitě spokojenej

Reagovat
PhilipS

Utrpěná výhra...děs běs.... no nic...jdu po dárkách....

Reagovat
Rssa

No, remíza by byla daleko spravedlivějši.

Reagovat
Nikikrew

Aj ked hra nebola idealna, 3 bodu su doma

Reagovat
Free_player

nemá po ruce někdo pls nějakej link na Tottenham - Stoke ???

Reagovat
fantomas

Neskutečně sme je rozsekali.

Reagovat
pawiel_afc

v suchom triku

Reagovat
Erdovec

co dává YES ?

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs by mali

Reagovat
Erdovec

hm, tak to bych si dokázal vybrat i lepší zápas

Reagovat
smazaný uživatel

A Bloodzeed?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

koho?

Reagovat
smazaný uživatel

to neviem zatial

Reagovat
xjert02

Na muze zapasu se ptat nema ani cenu. Nikdo takovy tam dnes nebyl. Co se delo, ze nehral Rosa? Ten Santi je opravdu brzda a tu hru zrychlit nedokaze. Dnes nejhorsi na hristi.

Reagovat
pa3ce

Za to mohla osobka McCarthyho, ten mal dnes skvelý zápas.

Reagovat
xjert02

Jj, ale on je proste chodic. Navic nezabojuje. Na a vzhledem k faktu, ze hraje ve stredu pole Mikel, je tam na muj vkus tech chodicu prilis mnoho. A stale vice mne utvrzuje, ze Rosa je fotbalove a myslenim o kus dal nez vetsina tymu. Doufam, ze az se da uplne do kupy, tak bude hrat AM on a ne Santi.

Reagovat
xjert02

Tim "jj" jsem souhlasil s vynikajicim vykonem McCarthyho. On by u mne byl MOTM

Reagovat
pa3ce

Ja si zas želám, aby namiesto Artetu hral Coq, a keď sa uzdraví Diaby tak on. Ale samozrejme dúfam aj v rotáciu Cazorly s Rosou.

Reagovat
xjert02

Pro mne je Mikel hrozne dulezity vzhledem k vytezovani hry. Na to ma neskutecny cuch. Co ten Rosa?

Reagovat
pa3ce

Mňa práveže začína Artetou štýl dosť iritovať, aj dnes som mal stále pocti, že ten náš defenzívny stred skoro vôbec neexistuje, pristupovanie k hráčom a sklzy som videl asi iba u Jacka a ani dopredu ti nič nevymyslí. No a Rosu vždy uvidím rád hrať, ale nevidím to na dlhodobé posadenie Cazorlu, buď budú rotovať (čo nie je pri Wengerovi príliš možné) alebo dať Cazorlu na krídlo, no.

Reagovat
xjert02

:-D Jsem myslel, co bylo s Rosou, ze nebyl ani na prkne...

Reagovat
pa3ce

Síce 3 body, ale aj tak hrôza, Wigan viac striel, lepšie držanie lopty. Wenger von.

Reagovat
Azazelo RD

Arsenal je marnej...

Reagovat
Thoomas

Utrpena a nezaslouzena vyhra,Wigan si bod zaslouzil,nechapu zase ty stridani...co Rosa?Letos vzdycky nejlepsi na place kdyz hral,mohl by ho nasadit nekdy misto Santiho aspon,aby si odpocinul.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to byl hnus, jsem čekal kdy ho tam Wigan foukne. Bod by si určitě zasloužili, ale výhra se počítá..

Reagovat
herbage

Děkuji Arsenalu za pěkný zápas a konečně tým začíná nabírat potřebné sebevědomí a herní pohodu. Pěkný předčasný dárek na Vánoce, dneska Wenger i celý tým potěšili

Reagovat
smazaný uživatel

cim ta tak potesili?

Reagovat
fantomas

Reagovat
pa3ce

herná pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

ani neviete ako tie zápasy vyhrávate...

Reagovat
Trand

Ty se běž starat raději o LFC a fňukej si nad penaltami.

Reagovat
smazaný uživatel

... šak hrate katastrofalne, nebyť penalty tak ten gol dneska nedate

Reagovat
Trand

Jj, už jsme jako MU, rozhodčí nás všude tlačí a bez nich bychom byli 18. Arsenalu se nikdy nepřipískávalo za dobu, co mu fandím(někdy od roku 2009), nevím jak to bylo za Invincibles. Každopádně Arsenal byl spíš poškozovanej, ale nikdo z fanoušků tady tak nebrečel(od vás to tady čtu snad každé kolo, jakej je Luis chudáček, že se mu nikdy nic nepískne, ale zas ne od všech, to je pravda, nechci generalizovat).. A najednou má Arsenal 3 penalty v půlce sezony a hned je jako Manchester United.

Reagovat
smazaný uživatel

4*

Reagovat
smazaný uživatel

šak ste. Predtym vam take penalty nepiskali. Teraz z tích troch penalt koľko bolo opravneních? 1? Take penalty sa piskaju hlavne Manchestru...a ppozri si niekedy zápas Liverpoolu a čo nám neodpiskaju a potom hovor...

Reagovat
Trand

Můžete si za to sami, protože Suarez je dementní simulant a kdyby neměl takovou pověst, tak se vám ty penalty pískají.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Counter breci porad

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

No, to je tak všechno. A já ani s tím názorem o pískání penalt pro United nesouhlasím. Arsenal fakt není žádnej protekční tým nebo co se z toho snaží Lolkac vyvodit.

Reagovat
Counter

Ehm, to, že píšu o MU, nemá moc společného s Arsenalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
herbage

Reagovat
Trand

Promiň, ale tohle vážně není herní pohoda. Jedinej dobrej úsek z naší strany byl začátek 2. poločasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

co bereš?

Reagovat
Mada

Chlast je svinstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

toto budú skôr hríby.

Reagovat
smazaný uživatel

tabletky

Reagovat
smazaný uživatel

nie je

Reagovat
Mada

Samozřejmě jak pro koho.

Reagovat
smazaný uživatel

Bazinga.

Reagovat
herbage

ne, proč? Jsem rád, že jsem celkem v poklidu uhráli tři body venku s těžkým soupeřem. Nevím, proč bych se měl za to stydět. A třetí místo v tabulce, dvě výhry v lize za sebou, nevím proč bych nemohl být potěšen

Reagovat
Counter

*tři výhry v lize za sebou

Reagovat
herbage

dokonce, ale to moje tvrzení je rovněž pravdivé

Reagovat
madridcan

800

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Třetí místo

Reagovat
pa3ce

A ja absolutne nechápem, ako sme to dokázali.

Reagovat
fantomas

#MCFC have won all 6 previous PL matches this season with Aguero / Tevez starting together - Aguero scoring 5 and Tevez 4 goals.

Furt se potvrzuje moje prognóza, že jim to spolu pude.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Erdovec

hmm, přemýšlel jsem jestli na jednoho z nich nevsadit ale pak jsem se na to vykašlal a teď bych o tom možná uvažoval ale už klesly kurzy

Reagovat
Honza Matoušek

Mně se ten útok líbí ještě víc než RvP-Rooney, bohužel je teď Sergio dost z formy a Tevez taky žádná sláva no.

Reagovat
Rssa

Ještě toho Neymara nalevo a je to dokonalé

Reagovat
smazaný uživatel

Dekujeme, nechceme.

Reagovat
tomasinho

Hrubasi, hrají Harte a Kebe

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, uz je to vys

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana se mi libi moc, i kdyz dostane pridel, a hodne cumim, ze uz je Jem zpatky, necekal jsem, ze to stihne tak rychle. A Guthrie uz je taky na lavicce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tož pojďte Kohouti. Chcu vidět krásný fotbal a předskočení Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Potters

Reagovat
Zaschrona

COYB!

Reagovat
smazaný uživatel

Walker

Reagovat
smazaný uživatel

to proste nepochopim, jak ho moze napadnut urobit daco take

Reagovat
feministka

Ty vole Kyle

Reagovat
Side

Jede vám bloodzeed?

Reagovat
smazaný uživatel

nelagujuci sopcast na MCFC ?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/6816

Kohouti. YES, slušná kvalita, bez komentáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton

Reagovat
smazaný uživatel

Shit, to jsem chtel vsadit

Reagovat
Tomekcz

dneska je tutovka birmingham

Reagovat
smazaný uživatel

Begovic ..taketo vykopy ti v United tolerovat nebudeme

Reagovat
fantomas

Norwich hraje tak kráásně a sebevědomě ♥ zaplaťpánbůh za něj..

Reagovat
Zaschrona

Ne to uz proste neni normalni.. ZASE NEUZNANEJ REGULERNI GOL!!!

Reagovat
cristiano.K.

mám na vás výhru 2:1,tak ti dám palec

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle zabolelo aji mě.

Reagovat
EL Gringo

CARLTON COLEEE!!!!

Reagovat
Zaschrona

Heitinga

Reagovat
Chazy

Prohrál Wigan zaslouženě?

Reagovat
fantomas

Spíš by tomu asi slušela remíza.

Reagovat
EL Gringo

nie

Reagovat
Mada

ne

Reagovat
Azazelo RD

Dostal gól a žádný nedal, takže ano.

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

Bolton

Reagovat
soukup

Nzonzi nejspíš tři zápasy stopka, ještěže si toho rozhodčí nevšimli jasnej úmysl

Reagovat
Chazy

Tak teď sem se díky tobě dozvěděl, že je ve Stoke. To už je fakt na pováženou

Reagovat
soukup

v této sezóně zatím spolu s Adamem nejlepší střední záložník

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem vždy, že berete jenom tvrďáky, ne prasáky jako Nzonzi.

Reagovat
herbage

já bych hráče Stoke rozdělil do dvou skupin. Ty co faulují proto, že jsou nešikovní a rychlejší protivník jim uteče a oni ho nechtěně sejmou a pak druhá skupina, kteří jsou rovněž nešikovní, ale když jim protivník uteče, tak ho sejmou úmyslně

Reagovat
Chazy

A já zas tvoje názory Na ty, co nikoho nezajímaj, protože sou mimo a na ty, co zajímaj, protože sou tak mimo, že to nutí k reakci.

Reagovat
soukup

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Rssa

Reagovat
fantomas

Přesný..

Reagovat
herbage

To bych zase musel rozdělit zdejší fórum na lidi, kteří mě nechápou, protože na to nemají inteligenční potenciál a na lidi kteří mě sice chápou, ale nechtějí přiznat že mám pravdu. Holt těžký život proroka, který předběhl dobu

Reagovat
soukup

tohle je názor z té druhé škatulky

Reagovat
herbage

a já už myslel, že je jen lehce mimo, protože žádná reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Sibyly to měly vždycky těžký.

Reagovat
herbage

co Sibyly, ale taková Kasandra

Reagovat
smazaný uživatel

Lidí kteří si myslí že předběhli svou dobu je tolik, že by člověk řekl že už v té bájné budoucnosti snad aji žijeme.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
C0br

Reagovat
Trand

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Diky Hrubas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pozera niekto Reading? jak to tam zatial vyzera?

Reagovat
Azazelo RD

Zlo platonicky drtí dobro.

Reagovat
Rssa

šipka dolů (copyright djourou)

Reagovat
Bayern +

Na picu. Snad da Tevez cim skor dva goly, inak mozu ist do haja aj s Manciniho stredom Garcia - Barry.

Reagovat
Rssa

Pěkný tlak

Reagovat
C0br

900. pro FA

Reagovat
smazaný uživatel

Vertonghen je neskutečnej!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

SNODGRAAAAASSS!!! What a goal!! Tři góly z FK v posledních třech venkovních zápasech.

Reagovat
Tomekcz

zas begovic stesti pri rohu ze tam nikdo nestal

Reagovat
smazaný uživatel

snad to Fergie dnes nepozera

Reagovat
Trand

Wigan fans: Robin van Persie!! He left cos you're shit. Arsenal fans: Titus Bramble! He left cos you're shit!!

Omg.

Reagovat
Chazy

Jenže Bramble kvůli tomu do Wiganu i přišel

Reagovat
Trand

Fanoušci Liverpoolu-Eurosport2.

Reagovat
Trand

Bez reakce.

Reagovat
cristiano.K.

co tam je?

Reagovat
Trand

Istanbul 2005, 119. minuta.

Reagovat
cristiano.K.

ok jdu si zlepšit náladu

Reagovat
fantomas

Přesný..

Reagovat
fantomas

Wtf

Reagovat
Trand

Prostě jsi chtěl zareagovat, přiznej to.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Counter

Vydra další fík.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton góla.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Kanárci

Reagovat
smazaný uživatel

spurs zatial slusna nuda

Reagovat
Tomekcz

lepsi nez City

Reagovat
Chazy

Heskey dal dneska gól

Reagovat
Mervin

Vydra

Reagovat
nani92

Bosingwa s pokutou 100 tisíc libier, odmietol byť náhradníkom.

Reagovat
tomasinho

Bellamy a Vydra A WHU udržet!

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Tottenhamu az na Vertonghena hrozne neista

Reagovat
Rssa

Krásná akce

Reagovat
Zaschrona

#EFC have never won PL away game when they've been 1-0 behind at half time under David Moyes.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Super.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm..

Reagovat
fantomas

Omg

Reagovat
smazaný uživatel

bože co to tam ten Nottingham zas vyvádí

Reagovat
Trand

Reagovat
SunFells

Mayuka trochu naivní.

Reagovat
SunFells

Ale tak jo, z opakovačky to vypadalo spíš na pentli.

Reagovat
Mervin

Vydra další

Reagovat
tomasinho

Vydra druhý

Reagovat
Miguel19

A zrovna dneska ve Sportu o něm rozhovor se Zolou

Reagovat
smazaný uživatel

sice to nepozeram, ale jak je kurva mozne, ze City nie je schopne dat doma za polcas Readingu gol?

Reagovat
smazaný uživatel

to iste som si vravel,ked ste hrali s rangers

Reagovat
smazaný uživatel

LEEDS

Reagovat
Chazy

Hehe, Ayala redka

Reagovat
soukup

šipky větší vzrůšo než ten fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Van Barneveld

Reagovat
Zaschrona

Heitinga snad zustane v kabine, to je zase strasidelnej vykon. Ale chyba Moyese, kdyz stavi hrace, ktery je na odchodu... Ossie zase nejlepsi hrac na place, mel byt po zasluze odmenen moc peknym golem z rohu, ale rozhodci byl proti.. A to bohuzel zase hraje napravo a ne ve stredu, SAME OLD MOYES... Idealne teda stahnout Heitingu a Vica, pak posunout Jagse na stopera, Neva na pravyho beka, na prave kridlo poslat Ovieda, do stredu hriste presunout Ossieho a k Jelavicovi kohokoliv mimo Anichebeho.. Na tohle se totiz koukat neda..

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham som teda cakal ovela, ovela viac..ale Stoke sa proste nedaju dat goly no...obrana nic moc, neisty Wlaker, Dawson

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, takovej Aguero me bavi. Aspon to.

Reagovat
Rssa

Mě baví, jak si tam ten Rekik může hrát pexeso nalevo, protože mu nikdo nikdy nepřihraje.

Reagovat
pajamu

Že jsem ten HCP na City dával.

Reagovat
niflheim

Však jim sicher písknou spornou penaltu a Royals budou muset otevřít.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
niflheim

Snodgrass na lávce

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

Jo, tohle je duvod, proc by mel byt na place misto Jelavice ted Vellios.. Sam na penalte a strela primo doprostred brany...

Reagovat
Chazy

Protože Vellios by se tam ani nedostal a nemusel bys to řešit?

Reagovat
Zaschrona

Tak v tehle situaci bych se tam dostal i ja..

Reagovat
Swarley

co City? bída nebo se jen nemůžou prosadit?

Reagovat
Zaschrona

Jelavic se asi dneska rozhodl trhnout svetovej rekord v poctu ofsajdu v jednom zapase..

Reagovat
soukup

ty seš rodilej řek, nebo prostě jen chceš hrát o 12. místo s Velliosem na hrotu místo Jelaviče z nějakýho míň racionálního důvodu?

Reagovat
Zaschrona

Vellios na to ma, zvlast pokud EFC hraje tak, jak dneska hraje. Dneska verim, ze se jeste na hristi ukaze a potvrdi moje slova..

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to že vyrovnáte? Chybí mi váš gól na tiket.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pre neprehru Readingu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cisse

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Fabio?

Reagovat
smazaný uživatel

Docela dobre, nemel moc prace, Cisse mu neutece. Ted ukopl Dembovi mic v sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted na nej bude hrat Anita, to uz by mohlo byt zajimavejsi.

Reagovat
Zaschrona

ANICHEBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Chazy

Ten né

Reagovat
smazaný uživatel

Karamelky. A teďka pískej konec.

Reagovat
kiwwi

a Tiote si spravil volno na Vianoce

Reagovat
smazaný uživatel

džeko *facepalm*

Reagovat
soukup

a já naivní sem doufal, že za Shottona půjde Kightly to bude blivajz teď

Reagovat
soukup

po minutě žlutá, protože to posral...

Reagovat
tomasinho

Néé, WHU góla.

Reagovat
Error

Co se stalo na WHU?

Reagovat
tomasinho

Co udělal Cole?

Reagovat
EL Gringo

podla mna to nemala byt cervena, ale zlta,, proste poskrabal Bainsa po hrudi

Reagovat
EL Gringo

* s kopackami samozrejme

Reagovat
Zaschrona

Sel vysokou nohou po vysokem balonu, ale byl u nej driv Baines a Cole ho zasahl. Ale na cervenou to ani nahodou nebylo..

Reagovat
Zaschrona

Ty vole, ten rozhodci by zaslouzil dostat dozivotni zakaz.. Tohle cervena?

Reagovat
smazaný uživatel

Zabaleta ty asistence asi mit nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Rekik > Clichy

Reagovat
smazaný uživatel

Ma Reading sanci to udrzet? Deje se tam vubec neco?

Reagovat
Swarley

já už se ptal, ale Ribery je asi jedinej, kdo se na to dívá

Reagovat
Chazy

Já to teď pustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ok, tak se tady na sebe budeme hodinku mračit a já si pak pročtu shrnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja som sa pytal este cez prvy polcas a su asi styria, co to pozeraju

Reagovat
Counter

Já na druhý poločas koukám po očku taky. Být to kdokoli jiný než Reading, tak bych i v remízu věřil, ale takhle? Hraje se jen na jednu bránu, jestli gól nepřijde, budu hodně překvapený.

Reagovat
Swarley

díky ti, tak to by byl pěknej vánoční zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Sice se skoro nedostanou ani za pulku, ale zaroven nam nepovolili se dostat do nejake vetsi sance, takze to udrzet muzou. Ale neverim tomu, podle me to tam nejak dotlacime.

Reagovat
Swarley

takže očekávám v 87. minutě gól Džeko už je na place?

Reagovat
Rssa

Už tam zavází

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nehráva na LB Kolarov?

Reagovat
Bayern +

Zraneny.

Reagovat
fantomas

Snad Clarkie při třetim střídání sáhne po Rosenbergovi a stáhne nákýho obránce, at tam má naráz pět čistokrevných útočníků.

Reagovat
Free_player

tenhle zapas je fakt na po*rani ... at už ho tam Spurs dotlačej !

Reagovat
Zaschrona

PIENAAAAAAR

Reagovat
smazaný uživatel

A kde je ten faul?

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds. Ale teďka už definitivně pískej konec.

Reagovat
Zaschrona

Skoro se mi az chce rict, ze ten druhej polocas hraje Anichebe dobre..

Reagovat
SunFells

Davis

Reagovat
smazaný uživatel

SCOOTT...

Reagovat
Bayern +

PIČA

Reagovat
smazaný uživatel

nerob, uz som myslel, ze dal Reading gol

Reagovat
Chazy

Herb je na sbírání smajlíků dobrej

Reagovat
diastan

Tak už jim ho tam dejte

Reagovat
tomasinho

TY vole, to je zlý sen ten Everton Tak snad to aspoň Royals udrží.

Reagovat
Zaschrona

Jen pockej, uz si zase koledujem..

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Barry je fakt Lojza. Proc hraje do prdele tak vysoko, kdyz je tam maximalne tak do poctu.

Reagovat
Bayern +

Tisickrat platnejsi, nez ten spanielsky smatlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je uplnej Lojza. Prave jsem si rikal, at jde bud do vapna a nebo k stoperum a neplete se Yayovi v prostoru, kde nema co delat.

Reagovat
tomasinho

Hm a dvojka z Tottenhamu z mé fanty taky úřaduje koukám, to zas bude plodné kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham ma taky pseudotlak, ale Stoke je proste v defenzive neskutocne, tam ide cele muzstvo na doraz

Reagovat
smazaný uživatel

SHOLINHOOOOO

Reagovat
fantomas

Hm, mrdat. Aspon že zároveň QPR dostalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jakej

Reagovat
Miguel19

Romelo

Reagovat
smazaný uživatel

Shola parádně..

Reagovat
smazaný uživatel

Tý jo. Luxusní sestava LFC dneska Líp to postavit asi nejde.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

jen Downing na beku by to zkazil

Reagovat
tomasinho

Není na beku.

Reagovat
Ligter

Magpies.

Reagovat
tomasinho

The Reds team in full is: Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Lucas, Gerrard, Shelvey, Suso, Downing, Suarez. Subs: Jones, Carragher, Wisdom, Allen, Sterling, Sahin, Henderson.

Fucking epic!

Suso hraje, Jonjo bude konečně hrát tam, kde má, Allen a Sterlo odpočívají, snad se José po narození synka včera moc nenamrdal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, teraz už len podať bojovný výkon.

Reagovat
tomasinho

Jojo, dneska se těším jako blázen, ani nevím, proč zrovna teď. Možná proto, že mě i nečekaně baví vánoční úklid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se mi to líbí.

Reagovat
cristiano.K.

Snad se Downing nepřehodí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Shola!

Reagovat
Chazy

Millwall... já jim normálně fandím

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Walker ...ide mi uz na nervy

Reagovat
Godwinson

Romelu

Reagovat
tomasinho

Rafa by ho měl vzít zpátky prostě.

Reagovat
Godwinson

Určitě, ale to by pak dostal vyhazov on, protože by nesplnil účel, pro který byl přijat :)

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Schwarzer ; Riether, Hughes, Hangeland, Riise ; Kacaniklic, Baird, Karagounis, Dejegah, Richardson ; Berbatov

karagounis

Reagovat
fantomas

Ten se dal čekat, ostatně mám ho i v předpokládaný sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to teda ani nečekal, ale dobře ty teda no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chybi jim Sidwell i Diarra, nejak to slozit museli

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
tomasinho

Defenzivní teda, ten střed zálohy mají tragický, tam je prostě musíme přehrát.

Reagovat
Bayern +

Ashkan na AM? Nezvykol...

Reagovat
tomasinho

Spíše teda RW, LW Kacaniklci a střed Richardson, Karagounis, Baird.

Reagovat
Bayern +

Ved preto. V Nemecku bol prakticky len RW. V strede nemal extra navyky.

Reagovat
tomasinho

Však tam ani hrát nebude právě.

Reagovat
niflheim

Co ten Gera? Byl to zase wondergoal?

Reagovat
tomasinho

Kurva, že jsem tomu diverovi dával to céčko.

Reagovat
niflheim

Já doufám, že Potters udrží...body za Shawcrosse by se hodily

Reagovat
Chazy

Bolton bůra od posledního týmu

Reagovat
fantomas

Mark s Millsem chyběj

Reagovat
Swarley

to je jak kdyby hráli v tom ruském a ještě k tomu hokej

Reagovat
smazaný uživatel

Posh maji skvely vysledky

Reagovat
fantomas

Bolton, achjo..

Reagovat
Bayern +

Bolton.

Reagovat
soukup

Bale jak si hraje na Ronalda... a to se vším všudy, kopy to na hovno

Reagovat
soukup

*kopl

Reagovat
smazaný uživatel

Royals U D R Ž E T !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

že nedržíš hubu...a já taky

Reagovat
Zaschrona

Vellios >>>> Jelavic.. Neskutecny co dneska nedal.... A jesteze Nolan taky dneska netrefuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

vsak si pockejte na MOTD, to bude fakt prehlidka...

Reagovat
tomasinho

Ty jsi fakt úchyl prostě.

Reagovat
Zaschrona

Muze mi nekdo konecne rict jeden rozumnej duvod, proc by mel porad hrat ten mizerne hrajici a obrovske tutovky zahazujici Jelavic, kdyz na lavicce je hrac, ktery sice je celkove asi horsi fotbalista, ale goly proste davat umi?

Reagovat
Swarley

teď už to nemsí pustit

Reagovat
niflheim

Tak Wolves, Trotters i Brum celkem ujel vlak co se týče přímého postupu.

Reagovat
Chazy

Tak to už dávno, ale Wolves se teď docela rozjeli

Reagovat
fantomas

BOLTOOOON, GO GO GO!

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton otocit

Reagovat
Free_player

tvle Begovic ... oni ho tam snad fakt neprotlačej ...

Reagovat
soukup

Begovič

Reagovat
Miguel19

Peterborough 5 - 4 Bolton ...to musí být dobrý zápas

Reagovat
Mada

Begovič

Reagovat
Zaschrona

Co to je za dementa ten rozhodci...

Reagovat
Error

Reagovat
miky10

Reagovat
Side

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Ale fakt je trochu mimo.

Reagovat
cristiano.K.

opět ti dám palec,ale to jen proto,že jsem na vás vyhrál

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

do psí prdele

Reagovat
diastan

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Bayern +

Barrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Super.

Reagovat
Side

KURVA

Reagovat
fantomas

Zaprcaný haluzáci z ManCity.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Rssa

Na dnešní výhře nebylo nic haluzáckého.

Reagovat
fantomas

Ty už mi taky přestaň debilně rejpat do každýho příspěvku..

Reagovat
Rssa

Napsal jsi píčovinu, tak co se divíš? A do každého? Ukaž.

Reagovat
fantomas

Fakt ti mám kopírovat každej muj příspěvek? Je snad jasný, jak sem tu "píčovinu" myslel, tak si nehraj na Arbitra..

Reagovat
Rssa

Tak proč jednáš tak podrážděně, když jsem opravil tvůj výrok, který nebyl pravdivý? Já se na City koukal celý zápas, měli převahu, šance, drtivou převahu držení míče i střel. Co je teda na té výhře haluzáckého?

Reagovat
fantomas

Že zas rozhodli v nastavení, pokolikátý už...ale whatever, zas nehodlám ztrácet čas timhle arbitrovánim.

Reagovat
Counter

Reagovat
Bayern +

Oppan Fergie style!

Reagovat
niflheim

City

Reagovat
Chazy

BARRYYYY... nádherně

Reagovat
Rssa

Ten byl v tom výskoku snad minutu

Reagovat
Tomekcz

takhle se nechat prevalcovat jako obrance

Reagovat
Nikikrew

to nebol faul?

Reagovat
smazaný uživatel

To zavánělo trochu faulem..

Reagovat
miky10

Kdyby to aspoň dal Aguero.

Reagovat
smazaný uživatel

To je škody. Tohle by byl dáreček jak kráva.

Reagovat
Side

Slepice

Reagovat
smazaný uživatel

O těch mi ani nemluv, zk*vili mi tiket

Reagovat
Rssa

Tak na poslední chvíli to tam dal Barry. To bych nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

do piči Barry, uz som isiel pisat jaky kokot hraju este aj Silva body

Reagovat
SunFells

Barry

Reagovat
smazaný uživatel

Golaso

Reagovat
Chazy

Jako dalo by se to i pískat..

Reagovat
smazaný uživatel

SKURVENE CITY

Reagovat
herbage

díky Stoke

Reagovat
soukup

pro tebe cokoliv

Reagovat
herbage

když nemusím na vaší hru koukat a obíráte o body naše nejbližší pronásledovatele, tak mi ani nevadíte

Reagovat
tomasinho

Pičoooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Shola zluta za dive, ja umru

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke zdržovačka celej zápas

Reagovat
tomasinho

Barnsley!

Reagovat
smazaný uživatel

Shitzens

Reagovat
Free_player

njn tak Stoke fakt ubetonovali bod ... to nejsou hrnčíři, ale spíš betonáři ! .. Škoda těch šancí na konci, ale bod taky asi dobrej ... COYS !

Reagovat
soukup

já vím, že bys byl spokojenější, kdyby jeli na hřiště silnějšího týmu jako Kohouti útočit, prohráli 4:2 a jeli zas domů, ale z toho by moc neměli

Reagovat
Free_player

to bych byl určitě spokojenější .. já vim, že to je prostě jejich taktika a jejich největší přednost, ale nedá se na to vůbec koukat ...

Reagovat
Chazy

Na PL fakt neobvykle málo gólů

Reagovat
Ligter

Sorry, jsem si vsadil.

Reagovat
Counter

MU style

Reagovat
niflheim

Očekávaný výsledek Spurs.

Reagovat
EL Gringo

Barryho gol nemal platit podla mna..

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mihi

jasný faul

Reagovat
smazaný uživatel

Average age of Fulham's starting XL today is 30 years 11 months. #Geriatric

Reagovat
soukup

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Tomekcz

city zase haluz, odpustena penalta a gol po faulu

Reagovat
Miguel19

A brečí tu fanda United. Jen houšť.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Posuzovat faul z fotky je pěkná kravina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Na nějaký vtip ti kašlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
madridcan

Diky Hrubas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Tyvole já toho Begoviče vždycky nechám na lávce s tim, že to čistý konto už prostě udržet nemůžou

Reagovat
EL Gringo

1200. pre dnesnu vyhru LFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

vyloženě golové hody, to bude tím že jsem nasadil do fanty 3 útočníky a jen 3 obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Mario Balotelli: "Koniec sveta sa odkladá, kým Liverpool vyhrá Premier League. No, vyzerá to, že sme všetci v bezpečí."

Reagovat
Erdovec

čím dál tím vtipnější

Reagovat
smazaný uživatel

Forza vole vysmahni.

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked je to mega trapne..tak ale musim..

Reagovat
smazaný uživatel

dement

Reagovat
smazaný uživatel

nemám rád hvězdičky v nicku ...

Reagovat
smazaný uživatel

link na LFC pls?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/132927

Reagovat
smazaný uživatel

Berba, znic ich

Reagovat
smazaný uživatel

... možno sudí.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidím jenom poločas, takže na víc než hattrick bude málo času.

Reagovat
Rssa

Sice to nepěkně koliduje, ale dva streamy to jistí...

LFC!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Redknapp - "There are players at this club earning far far too much money for what they are"

haha

Reagovat
tomasinho

YEEES! Krása.

Reagovat
tomasinho

To jsme potřebovali konečně v zápase tak rychle vést doma.

Reagovat
kiwwi

ciboha to bolo bomba

Reagovat
smazaný uživatel

škrtel luxusný

Reagovat
13

Martiiiiiiiiin!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Skeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerts

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Suarez by to překop

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
Free_player

dobrá jeba

Reagovat
smazaný uživatel

HITMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham, to branenie

Reagovat
smazaný uživatel

toto som skôr čakal ako Daggera, ale Martin len doklazuje, že je kompletný stopér.

Reagovat
smazaný uživatel

od*

Reagovat
Masi

Co je prosím se Sahinem? Fans ho ze začátku chválili, už to pominulo a lavka je pro něj odpovídající výkonům v porovnání s ostatními?

Reagovat
tomasinho

Hrál mimo pozici, pak nehrál ideálně a v Udine si zlomil nos.

Reagovat
Masi

Díky, a jak to s ním vidíš dál? pozice 4. záložníka do té tříčlenné nebo má na to někoho vytlačit?

Reagovat
Chazy

Jé, ahoj mafe. 5-4 s Peterborough...

Reagovat
Masi

MAFe

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

SKERTEL, najväčší zabijak na svete

Reagovat
tomasinho

Suso to sedí víc zprava, měli by se přehodit s Downingem.

Reagovat
tomasinho

Susovi*

Reagovat
smazaný uživatel

nehrá zle a stew tiež

Reagovat
Side

Ty vole takový ticho nebývá ani na Stamford Bridge

Reagovat
tomasinho

Co máš za stream?

Reagovat
kiwwi

http://www.nutjob.eu/

ja kukam tu a je tam hrozne ticho - take zufale vykriky tam pocut casto a potlesk jak na galaveceri

Reagovat
tomasinho

Já to mám tež a není to tak hrozné teda. S Villou mi to přišlo horší.

Reagovat
Side

Bloodzeed

Reagovat
13

Škodaa

Reagovat
Chazy

Wow, on někdo kouká na záznamy Wiganu

Reagovat
Erdovec

nevím, ale nepříjde mi že by mohlo být někde větší než úplné ticho jako na SB

Reagovat
smazaný uživatel

mam bloodzeed a tiez mam ticho

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to tam opravdu jak v knihovně ... obvykle jsou slyšet aspoň away fans

Reagovat
smazaný uživatel

V lednu výměna s barcelonou. Suárez - Villa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať ho aspoň posadí. Hraje zase totální hovno. Má už 5 ztrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc to jsou ztráty né že by šel do kličky, ale že zkurví jednoduchou přihrávku z první třeba. Bych se posral vždycky když to vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

stane sa, ale 5: to som nenapočítal

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu se to stává pravidelně od tý doby co je u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

to nevadí, je to génius

Reagovat
smazaný uživatel

génius a kokot zároveň. To řikám furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Všímaš si blbosti, Suárez to proste musí skúšať a to je jeho práca, niekedy to holt nevyjde...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

No to byste si pomohli co do paličství.

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

omg

Reagovat
smazaný uživatel

Steven hrá zatiaľ dobre na tej zadnej pozícii, lopty rozdáva ukážkovo.

Reagovat
tomasinho

Zatím, nikdo ho nepresuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Já nevim no, ale mně už skoro Johnson začíná připadat jako aktuálně nejlepší RB ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Má formu no. Vyloženě překvapuje.

Reagovat
tomasinho

Protože ho nidko neprověřuje. Proti WHU si z něj Jarvis dělal trhací kalendář, i když dopředu hrál skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo? v defenzíve to pravidelne sere

Reagovat
fantomas

Protože konkurence spí a na ofenzivního beka odvádí perfektní práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale stále je to BEK - obranca

Reagovat
fantomas

RWB je taky BEK.

Reagovat
niflheim

"wing"...snad Johnsona měli na to koule stavět na RW snad jen v repre, ne?

Reagovat
tomasinho

U Pompey hrával RM poměrně často.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nie, skôr u Pompey.

Reagovat
smazaný uživatel

dest sleduješ suárezov pas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kt. má na práci aj bránenie

Reagovat
fantomas

Njn, ale i v týhle oblasti se podle mě mírně zlepšil (nebo má možná jen štěstí na soupeře). A dopředu byl takle efektivní naposled v Pompey snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Kennym nastalo zlepšenie v def. pod Rodgers sa zas zlepšil v of. a zhoršil v def... Uvidíme, má talent, hneď pri prestupe som v ňom videl nového Maicona.

Reagovat
niflheim

Agger

Reagovat
niflheim

... každopádně - i ty, Brute?

Reagovat
tomasinho

José oslavoval decentně.

Reagovat
tomasinho

Downing si poslední měsíc říká o setrvání. Alespoň do léta určitě teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho rozhodně nikam nepouštěl.

Reagovat
tomasinho

Já v lednu taky ne. V létě podle posílení.

Reagovat
tomasinho

Danny

Reagovat
Rssa

Agger

Reagovat
smazaný uživatel

Danny

Reagovat
Side

Reagovat
pa3ce

Agger

Reagovat
smazaný uživatel

dAgere vole děláš si prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

kua danny, čístá

Reagovat
niflheim

To vypálil i mimo stadión

Reagovat
REPLIKATOR

Agger

Reagovat
smazaný uživatel

Downingova narážečka s pleší Jonja.

Reagovat
tomasinho

Přehodit Downinga se Susem.

Reagovat
tomasinho

Oba jsou lepší na opačné straně prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Stejně jsou oba lepší na druhé straně, Suso vlevo neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Downinga by som neprehadzoval, hrá výborne

Reagovat
tomasinho

To jo, ale takhle zas půjde Suso první dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by si to za dnešek zasloužil. Hraje hovno.

Reagovat
tomasinho

Větší než Suarez nebo Jonjo ne. Neví hlavně, kde se phoybovat vlevo, když tam v životě nehrál.

Reagovat
niflheim

Už i komentátoři říkají, že je tam ticho.

Reagovat
Chazy

Dneska Atlanta vs Detroit, já na to asi mkrnu, i když o nic niejde

Reagovat
niflheim

2:30....uf Ale jsem rád, že Pats hrajou od sedmi zítra.

Reagovat
niflheim

Wow, Megatron jede na rekord

Reagovat
Chazy

Jo a Peterson, Smith s Wattem taky

Reagovat
niflheim

RG3 bude asi hrát

Reagovat
Chazy

Takže bude passer v tom zápase - ve fantasy radši dám Lucka

Reagovat
Chazy

Bude to mít těžký, Tebow to samý.

Reagovat
fantomas

Za osm sezon 17 venkovních výher. Wtf

Reagovat
tomasinho

Kráása, Steve G dneska výborný zápas. Pěkná akce. Tak snad hotovo.

Reagovat
fantomas

Průůměrááák

Reagovat
smazaný uživatel

STEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE nádherná akce!

Reagovat
niflheim

Downing asistence

Reagovat
smazaný uživatel

ale jaká

Reagovat
Free_player

Downing

Reagovat
smazaný uživatel

Downing parádně Ještě, že tam byl Stevie, Suárez by to nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

STEEEEEEEEEEEEEEEEVEEEEEEENKOOOOOOOOOOOOO zatiaľ skvelý a lahôdka os STEWA§

Reagovat
REPLIKATOR

Stevie

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Berba

Reagovat
fantomas

Doufám, že si analfabet cunta pustí aspon MOTD.

Reagovat
tomasinho

V zakončení má Suso pořád velké mezery.

Reagovat
smazaný uživatel

Si to blbě zpracoval hlavně.

Reagovat
tomasinho

Jojo. Jinak nev někdo, co je s Ruizem? Ten té hře Fulhamu chybí.

Reagovat
fantomas

Však má poměrně vážně zraněnej hamstring už nějakou dobu.

Reagovat
tomasinho

Aha, já nevěděl, že je to až tak vážný právě.

Reagovat
fantomas

Hned po Novym roce by měl bejt zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Suso

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím takovej pohodovej přáteláček a vedem 2-0. Fulham vyloženě přijel na výlet. Ale známe LFC, i takovej zápas umíme prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

A Suso dneska zklamání největší. Prohrál snad každej souboj na hřišti, v tomhle je raheem prostě lepší, fyzicky vyspělejší.

Reagovat
R22

jj dneska je Suso od nás nejhorší

Reagovat
kiwwi

nahovno vysledky, nahovno tikety, nahovno fanta - standardna sobota

Reagovat
R22

Pohoda, Steve svůj nej výkon v sezoně zatim, jen tak dál

Anfield ale tichej hrozně

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Erdovec

hlavně neudělat nějakou blbost a nějak to dohrát, nejlíp přidat třetí gol líbí se mi Glen, Gerrard vysoko nad svým letošním průměrem, Skerts super gol, Downing super, krásná přihrávka na gol Stevemu, dAgger škoda té šance, Suarez nic moc, docela ztrácel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Erdovec

+Susovi to moc nejde, je holt ještě mladý, zakončení a zpracování míče vázne

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnasim te

Reagovat
13

Fulham zatím neukázal prakticky nic. Od nás se dají chválit téměř všichni, ale vyzdvihnul bych Downinga a krajní beky. Naopak moc se mi nelíbí Suso, udělal asi 3 fauly, zazdil jednu šanci a není nalevo tak výrazný, jak bych od něj čekal.

Hlavně nepřestat hrát a nedostat brzo gol na 2:1, ať se zase nemusíme bát o výsledek.. Vzhledem k fantě by tam ještě nějakej kus mohl přidat Suarez.

Reagovat
smazaný uživatel

on ani na tej strane takmer ani nieje, inak suhlasim so vsetkym co si napisal

Reagovat
13

To je další věc, on by tam být měl

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

krasny ..ale ziadny gol mi neukazuje

Reagovat
Chazy

Tak když to kopíruješ i s tou píčou

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

no, az take smiesne to zas nebolo

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uz ideeee

Reagovat
cristiano.K.

a bylo to tou píčou,přiznej se?

Reagovat
smazaný uživatel

dobra pica nemoze byt nikdy zla

Reagovat
fantomas

Hmm..ale pořád ho u nás nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by k vám chtěl.

Reagovat
A Seleção

A to proc?Kdyz by odesel Theo...

Reagovat
fantomas

Protože je nechutně nahypeovanej.

Reagovat
tomasinho

Protože na AFC nemá.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

parada

Reagovat
SunFells

Arséne, sign him

Reagovat
smazaný uživatel

sing*

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Reagovat
cristiano.K.

Jeden z nejlepších výkonů letošní sezony. Velký palec pro Gerrarda s Downingem

Myslím si, že výkon Downinga musí zavírat hubu všem haterům. Možná roli klíčového krajního záložníka minulou sezonu nezvládl i kvůli smůle, ale hráč platný pro LFC to je, to at mi nikdo netvrdí.

Reagovat
vladis271

tá asistencia bola luxusná som len kukal, že kto ju vystrúhal

Reagovat
smazaný uživatel

FF na anfieldu

Reagovat
smazaný uživatel

Best of you

Reagovat
fantomas

Teď tam ještě nějak dostat atmosféru..

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nepamatuju, že by s Fulhamem někdy byla ta atmosféra dobrá.

Reagovat
fantomas

Což vás naprosto omlouvá, pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Neomlouvá, stojí to za hovno dneska no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono ty lidi to taky přestane bavit když vidí co ty borci občas předvádí hlavně na anfieldu a nevyhrává se.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Omg

Reagovat
tomasinho

Herbe, viděls paličské umění Suareze?

Reagovat
fantomas

Pokud ho neviděl doted, neuvidí ho už nikdy.

Reagovat
tomasinho

Pravda no.

Reagovat
smazaný uživatel

Luisi

Reagovat
niflheim

Suaréz

Reagovat
13

Proboha Luisi, tohle ne.

Reagovat
smazaný uživatel

No není to debil?

Reagovat
smazaný uživatel

Na lavičku s ním!

Reagovat
smazaný uživatel

Víťa Lavička!

Reagovat
ďuriLFC

už prestaň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

ty nadávky se mi taky moc nelíbí

Reagovat
Kowe

kritika ano, ale bez nadávek

Reagovat
djiros

Na ESPN sestřihy z ročníku 04/05.

Reagovat
tomasinho

STEEEEEEW!!!!!! Konečně, nikdo jiný si to nezaslouží tak, jako on. Dneska je skvělý, parádní gól.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ono. Stew!

Reagovat
Side

Reagovat
niflheim

Není možné

Reagovat
smazaný uživatel

Přineste sem Countera někdo. DOWNING!

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Já věděl, že si na mě někdo v souvislosti s Downingem vzpomene Blahopřeju, hned se dá jeho působení v LFC považovat za mimořádný úspěch!

Reagovat
smazaný uživatel

8 A 19 KRÁSNEEEEEEEE

Reagovat
ďuriLFC

Steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew

Reagovat
tomasinho

Jinak Suso konečně vyhrál souboj, vybojoval míč a byl z toho gól. Mohl by se teďka zkusit klidně na AM, a Sterling doleva.

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham je tragickyyyyyyyyy..to neni mozne

Reagovat
smazaný uživatel

Suverénně nejhorší tým, proti kterýmu Liverpool letos hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

koniec troll footbalu DOwnaaaaaaaas

Reagovat
Side

Ale to bránění od Riiseho To bylo totálně tragický

Reagovat
tomasinho

Tež vám odpadl nutjob?

Reagovat
tomasinho

Už frčí.

Reagovat
Minister

nema niekto video na skrtelov gol?

Reagovat
Kowe

Suarez ale Suso

Reagovat
tomasinho

Škoda, že není třeba Morgan na lavičce, mohl by se teď ta toho stavu zkusit.

Reagovat
smazaný uživatel

Super vyřešený přečíslení. Vážně začínám uvažovat, že to kvůli číslu 7 normálně vypnu jestli ho nevystřídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když dal gól i Downing, tak to si ten zápas asi stáhnu.

Reagovat
tomasinho

Hraje výborně.

Reagovat
ďuriLFC

Už dlhši čas , nezbavoval by som sa ho v zime.

Reagovat
tomasinho

Já taky ne. V zimě určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře. Je to můj oblíbenej hráč.

Reagovat
niflheim

To je děs ten Dejagah.

Reagovat
db18

obecně nebo jen dneska?

Reagovat
niflheim

Obecně...nemá rychlost, technika taky stojí za prd. Co jsem ho viděl hrát, tak vždy hrůza.

Reagovat
db18

to se docela divim, že šel dolů (ale aspoň teď nebude zachraňovat vlky )

Reagovat
niflheim

No nejzajímavěji o něm mluvili, když říkali, že by si měl úplně oholit hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

co som ho videl ja hrat, tak nehral nejak zle..napriklad na Arsenale hral dost dobre, dnes je hroza cely Fulham..ale Dejagah je obecne priemer, ale nemyslim, ze je to nejaka katastrofa zase

Reagovat
rickroll

celý Fulham je bohužel hrůza už od toho osudného zápasu se Sunderlandem....

Reagovat
tomasinho

Furt je od nich nejnebezpečnější hráč.

Reagovat
niflheim

No...co je vůbec s Duffem? Na physiu není, že by byl zraněný.

Reagovat
tomasinho

Před zápasem říkali, že je zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bude těžký rozhodování o motm. Downing si to zaslouží, ale i Škrtel a nejen díky golu, hraje prostě úžasně. Agger je dneska v jeho stínu.

Reagovat
tomasinho

A Gerrard.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hraje nadprůměrně, ale na ty dva nemá.

Reagovat
tomasinho

První poločas určitě měl.

Reagovat
tomasinho

Ale pro mě asi Downing.

Reagovat
fantomas

Určitě Downing a za nim Gerrard.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasné, kdeže by si ty pochválil Skertela

Reagovat
Wat

Zatím to vypadá na super sobotu pro scousergunnera Wata.

Reagovat
Rssa

Len sa trela

Reagovat
smazaný uživatel

Stewovi to tam začíná lítat ty krávo

Reagovat
SunFells

Ten druhý gól v zápase Crystal Palace - Huddersfield teprv stojí za to

Reagovat
smazaný uživatel

ty píčo

Reagovat
ďuriLFC

Škodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechybělo.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Ta tam měla padnout

Reagovat
tomasinho

Jsem rád, že Suso konečně dostal šanci, zahrál pdo své možnosti teda, ale něco málo ukázal. Hlavně není vůbec zvyklý hrát zleva, přednosti se ukážou vpravo nebo na AM. Teď by mohl dostat ještě šanci Sahin.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hangeland se tak zhoršil až to není hezký.

Reagovat
tomasinho

Na co Allen? Mohl odpočívat i dále, klidně mohl jtí Hendo nebo Sahin.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

opět střídání špatný.

Reagovat
niflheim

Mají ale pravdu...proč vůbec staví Sterling s Allenem? Prý potřebují odpočinek...a celkem zbytečně je potom staví do téměř rozhodnutých zápasů. To mi moc hlava nebere.

Reagovat
13

To nikomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

těch 20minut je nezabije

Reagovat
SunFells

Gerrard redka

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí si zatrolloval...

Reagovat
Chazy

Už ta forma odešla, střed tabulky to bude

Reagovat
smazaný uživatel

Keith Southern could make his 350th career league appearance...hehe pěkně oslavil golem

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Ne, to bychom chtěli moc za tohle penaltu.

Reagovat
Zaschrona

Premier League goals in the last 2 seasons: Tim Howard 1 Stewart Downing 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Luis včera zapíjel narození Josého dítěte asi nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je ožralej od zápasu s West Hamem kterej nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Steve vole

Reagovat
smazaný uživatel

Nahulit pod břevno.

Reagovat
tomasinho

Reina

Reagovat
13

Almost, ale pěknej slalom

Reagovat
smazaný uživatel

První věc co se mu povedla dneska. Snad dá gola ještě, potřebuje ho jako sůl.

Reagovat
13

Je špatnej dneska, dost i křičí na rozhodčího. Bohužel nemá den, ale jsem rád, že ta ofenziva neni závislá jenom na něm..

Reagovat
Rssa

Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Carra

Reagovat
smazaný uživatel

Ty střídání dneska celkem nechápu, až na Raheema. Allen a Carra zbytečně prostě.

Reagovat
tomasinho

Jojo, měl jít Sahin místo Lucase třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Dej Carru aspoň dopředu když už chceš abysi zahrál, nebo na křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale DZ taky dobrý, tam už hrával. Pojď na golíka carro.

Reagovat
SunFells

1500 pro kasaře Crystal Palace.

Reagovat
niflheim

Od Fulhamu nejlepší s přehledem Berba dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych teda neřek vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

on něco udělal?

Reagovat
niflheim

Tak vesměs působil jako "hub" pro celou snahu Liverpoolu...dokázal zpracovat míč, udržet a následně ho rozdat...jen škoda, že se Fulhamu nedařilo lépe přecházet do šestnáctky soupeře...s příchodem Rodallegy šel ještě níže.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kowe

dalo by se říct "jednooký mezi slepými králem"

Reagovat
13

Karagounis je hroznej slizoun..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rssa

Luis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to mělo znamenat s tou bábou a stewardem?

Reagovat
tomasinho

Rodallega kopl snad 2 dobrý přímáky v životě a oba proti LFC.

Reagovat
tomasinho

Pěkně, snad mu ten gól pomůže k lepším výkonům.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Co to je za bábu , že ji furt sledujou ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se přeci jen dočkal. Enrique super

Reagovat
Honza Matoušek

Ten Enrique je úžasnej, když je ve formě!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No sláááva..

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně ty vole. Doufám, že bude dávat každej zápas teď zase. Hlavně v tom vánočním období.

Reagovat
Rssa

Suarez

Reagovat
Erdovec

sakra

Reagovat
13

To je dost! Enrique

Reagovat
13

samozřejmě mělo být.

Reagovat
smazaný uživatel

dest, dest, dest....

Reagovat
smazaný uživatel

Co jako? Mám se posrat? Dneska to nebyl jeho zápas, minule už vůbec ne.

Reagovat
tomasinho

To by dal i Carra zrovna.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že dneska hrál špatně ale, nic mu nevycházelo, až příliš moc kazil a ten gól na tom nic nezmění.

Reagovat
niflheim

Suaréz gól? To zase bude na týden nejlepším hráčem PL, co?

Reagovat
Wat

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

nie, tym bude berba, ved bol najlepsi z fulhamu nie?

Reagovat
niflheim

Ne že by to netvrdili ani komentátoři na ESPN, ale nevadí no.

Reagovat
vladis271

potom museli byť na práškoch, lebo ak by naňho nebučali ani by som nevedel, že hrá.

Reagovat
niflheim

Ale potom mi řekni, kdo tam hrál lépe pořádně.

Reagovat
vladis271

dobre, dostal si ma

Reagovat
smazaný uživatel

ako obvykle

Reagovat
vladis271

nepleť sa dotoho

Reagovat
smazaný uživatel

ok, prepac

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Hangeland

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

najlepsi utocnik v PL

Reagovat
C0br

Liverpool zázrak, to se zas pojede na titul...

Reagovat
vladis271

Reagovat
niflheim
Reagovat
C0br

Konečně pořádná koleda

Reagovat
C0br
Reagovat
smazaný uživatel

Core kapely jsou obvykle na pěst, ale tohle se jim fakt povedlo

Reagovat
Pinturicchio

Forza Swansea jak sfyňa !

Reagovat
Miguel19

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rssa

Přesně po 100 letech můžu s tebou souhlasit.

Reagovat
Pinturicchio

95, ne?

Reagovat
Miguel19

Dneska si z nás Benteke udělá trhací kalendář..

Reagovat
smazaný uživatel

verim tomu

Reagovat
fajdax

To si říkáš fanoušek jo?

Reagovat
kvasha16

ocakavam ze kinderfans ho hned budu chciet ak nam da gol

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Sir Alex: "I had never even heard of Michu before he came to Swansea. In fact, I think I am going to have a word with our scouting department!"

Reagovat
kiwwi

nejak sa rozbehol s tymi vtipkami

Reagovat
Swarley

budou Vánoce a to je přeci náš čas, tak je v dobré náladě

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
niflheim

Reagovat
kvasha16

ocakavam ze kinderfans ho hned budu chciet ak nam da gol

Reagovat
kvasha16

kua, to malo ist inde

Reagovat
fajdax

"His dream is to join Real Madrid so I don’t see why he can’t join them in a year or two."

Reagovat
fajdax

Benteke on Hazard

Reagovat
niflheim

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Miguel19

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

určite áno, spraviť to v takej rýchlosti.

Reagovat
Miguel19

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi
Reagovat
stiflerovamama
Reagovat
smazaný uživatel

video sa volá "All I want for Christmas" a dajú tam "Last Christmas". Milanchannel tiež ide.

Reagovat
Trand

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
herbage

co že Suárez nedal? To jako myslíte ten těžký volej z plného běhu? Tak jste asi dementi nebo jste nikdy nehráli fotbal, popř. obojí. Kdyby nedal to co Agger tak neřeknu, ale tohle

Reagovat
kiwwi

poviem to tak - urcite to nebolo lahke v tej situacii skorovat, ale prave to ho oddeluje od spickovych zakoncovatelov/hrotakov

kazdopadne Agger

Reagovat
herbage

Robin už měl jen tuhle sezónu tak 5 jasnějších pozic z kterých selhal a taky na něj nikdo furt nenadává

Reagovat
kiwwi

samozrejme, uz aj lepsi strelci mali podobne a aj vacsie zlyhania, ale Suarez to predvadza na pravidelnej baze...v podstate skoro kazdy zapas spali nejaku tutovku

Reagovat
herbage

to Robin taky. Navíc tohle bych neoznačil za tutovku

Reagovat
kiwwi

cize ty v podstate tvrdis, ze Suarez je lepsi utocnik ako Persie, pretoze palia sance rovnako ale Suarez je lepsi v medzihre

Reagovat
herbage

ne, oba by mohli hrát klidně spolu. Robin je lepší zakončovatel, Suárez zase lépe napadá a je hbitější. V mezihře jsou dobří oba

Reagovat
Rssa

Dedukční king

Reagovat
herbage

na kiwwiho si nepřijdeš, ten jede jen podle cyklů for, while a podmínek if

Reagovat
kiwwi

no ako sorry ale nechapem o co sa snazis...nikto nepovedal, ze to bola 100% tutovka ale ze Suarez pali sance ako na beziacom pase...ty si vyberies tuto situaciu a zacnes sa tu ohanat tym, ze uz aj vacsie sance spalili utocnici a preto nechajte Suareza na pokoji, je to dobry utocnik a vie prejst cez 4 hracov

Reagovat
herbage

ne, já řešil něco úplně jiného. Já neříkal, že je v zakončení stoprocentní, ale místní scouseři ve dvou pokusech přesvědčit mě vybrali snad ty nejabsurdnější možné situace, kdy jednou vběhnul mezi tři hráče a volejem netrefil branku a teď když z plného běhu neusměrnil třicetimetrový centr z voleje do branky. Až půjde sám na gólmana, udělá mu kličku a netrefí prádznou (jako Torres, Anelka nebo Robin), tak neřeknu ani popel

Reagovat
kiwwi

staci pockat do dalsieho kola

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, s prosperom a vodkom si môžu podať ruky.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Dělá jak kdyby nikdy takový fail jako Agger neudělal. Pálí každý zápas, finální fáze je prostě u něj hrozivá často. A jak píše kiwwi, tohle ho odděluje o top střelců. V mezihře je třeba lepší, ale zakončení hrozné.

Reagovat
herbage

ale tohle použít jako důkaz, to je zcela mimo. A to jak se prokličoval přes 4 hráče, ještě to ustál a málem dal gól, kdo krom Agüera či Téveze by to v lize ještě zvládnul?

Reagovat
kiwwi

chicharitovi by sa to este odrazilo 8 krat pomedzi nohy, a strela ho trafila odrazom od tycky do hlavy a bol by to gol

Reagovat
tomasinho

To mu nikdo nebere, ale tohle jako důkaz brát můžeš. On prostě v takových situacích neuspěje téměř nikdy, nevím, o co se jako zase snažíš. Proto je střelec nutnost, jeho přednosti jsou jinde. A navíc tebou zmíněný moment byl jediný, kdy se mu v tom zápase něco povedlo. Jinak byl už podruhé v řadě špatný.

Reagovat
herbage

o tom se přít nechci, zápas jsem neviděl. Jen jsem viděl sestřih a první co jsem si říkal bylo, že to snad nemůžete myslet vážně. Fakt se někdy podívejte na zápas starý třeba 10 let, co tehdy pálili zápas co zápas hráči jako Ruud, Ronaldo, Raúl a další

Reagovat
tomasinho

Neboj, já ty hráče znám a sledoval jsem je. I když taky dokázali něco spálit, nikdo z nich nebyl v koncovce tak zbrklý jako Suarez.

Reagovat
Rssa

A co ta tyčka z přímáku?

Reagovat
tomasinho

Jo, promiň, tak dva. Druhý polčoas šel nahoru, ale prvníí poločas byl na profackání.

Reagovat
kiwwi

tycka z priameho kopu je chvalyhodna vec?

Reagovat
Rssa

Ne, ale povedla se mu, takže udělal minimálně 2 věci, co se mu povedli. A já bych to ještě rozšířil, na Aggera nahrál taky pohotově a přesně...

Reagovat
kiwwi

podarilo sa mu dat tycku, super prinos pre tim

Reagovat
Rssa

O tom se tu nebavíme přece.

Reagovat
kiwwi

povedz mi co je podarene na tycke

Reagovat
Rssa

Rozhodně to je povedená věc, i když nekončí gólem.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

neviem ako ty, ale ja za podarenu vec povazujem nieco, co mi vyjde tak ako som to chcel urobit...ked teda chcel tu tycku trafit, tak sa mu to naozaj podarilo a je to chvalyhodne

Reagovat
Rssa

Takže ty z velkého ohrožení branky, kdy hráč trefí tyčku, nakonec uděláš neschopnost hráče...

Reagovat
kiwwi

no samozrejme - inac to ani nejde

Reagovat
Rssa

To je ale kardinální kokotina. Jen tady trolluješ.

Reagovat
kiwwi

co to trepes prosim ta

este raz sa ta pytam, co je podarene na tom, ked da hrac tycku? (pokial to nie je crossbar chalange)

Reagovat
Rssa

Ještě jednou ti říkám, že je to povedená věc, nic negativního. Pokud to nechápeš, tak jen potvrzuješ svoji omezenost v tomto smyslu.

Reagovat
kiwwi

jezis maria, ty si to hned obratil na negativne - ja netvrdim ze to hned musis brat negativne - pokial to ale je nejaka tutovka a tu tycku trafi tak je to fakt fail toho hraca (napr. Evra proti Evertonu nam mohol vyhrat ligu ale trafil v tutovke tycku - to ho mam pochvalit, ze to bolo podarene?)

Reagovat
Rssa

Tak Suarézův přímák ale tutovka nebyla. Takže podle tvého měřítka patří kam?

Reagovat
kiwwi

zamrzi (mna nie) ale chvalit ho za to? Proste uplne si predstavujem ako to prezentujem - Suarez je velmi dobry hrac, minule dal TYCKU!!!

Reagovat
Rssa

Tak v tom je jádro pudla - my se bavíme o situacích, které se mu včera povedli. Ne o chvále. A přímák se mu bez diskuzí povedl, stejně jako příhra Aggerovi. Chtělo by to někdy lépe číst z tvé strany.

Reagovat
kiwwi

tak to je este vtipnejsie....podarilo sa mu dat tycku

nene, proste podarilo sa mu hocico, ale toto brat ako za podarenu vec ktoru pouzijes v jeho obhajobe je proste smiesne

Reagovat
Rssa

Tak pokud by se hodnotily situace, které se mu v zápase povedly a nepovedly, tak tyčka z přímáku by patřila do první kategorie. Prostě to dobře kopl, povedlo se mu to. Prostě si sedíš na vedení.

Reagovat
kiwwi

mne to stale pride vtipne....proste - podarilo sa mu dat tycku

Reagovat
Rssa

Stále nechápu, proč ti přijde divné, když někdo ocení povedený přímý kop, který skončil tyčkou? Ve světle kritiky jeho každého zaváhání.

Reagovat
Rssa

http://www.youtube.com/watch?v=_OkHOE1qV1c

Toto je teda podle tebe úúúplně nepodařená střela, která vypovídá o neschopnosti hráče? Gratuluju. Potvrzuješ slova herba.

Reagovat
kiwwi

prekrucaj si to jak chces, jak sa ti hodi

Reagovat
herbage

tak jsi blb

Reagovat
kiwwi

Reagovat
herbage

když jdeš sám na kasu, tak tyčka je pochopitelně špatná vizitka pro útočníka, protože si může vybrat zakončení prakticky kam chce a je na něm jak dobře klame tělem, aby oklamal brankáře. U zahrávání přímého volného kopu moc možností nemáš, protože vzdálenější tyč si gólman jistí a na přední máš zase zeď, takže to musíš cpát jedna na zeď, ale musí to dobře padat, aby to nešlo nad bránu a taky to musíš tlačit k tyči, protože jinak tam gólman skočí. Proto je přirozené, že jako referenční bod si vezmeš spojnici tyče s břevnem a snažíš se to trefit do šibenice, ale trefit tyčku je velmi dobrá vizitka pro exekutora, že trefil plus mínus prostor který měl a je velká šance, že příště mu to vyjde. Takhle trefil tyčku včera Messi, který má technické přímé volné kopy jedny z nejlepších na světě

Reagovat
kiwwi

tak urcite za to toho hraca nepokarhas, ale zeby som ho za to chvalil...

Reagovat
herbage

v Arsenalu by to rozhodně na pochvalu bylo, takový Nasri kopal za Arsenal snad 100 přímáků a trefení břevna z 25 metrů i tak bylo highlightem jeho kopání přímáků u nás (tedy krom asi 2 gólů v přípravě proti rakouským amatérům a spol.)

Reagovat
kiwwi

resp, poviem to takto, v urcitych pripadoch, napr. ako tu dal Rssa tu Nedvedovu, alebo ak si pamatas Rooney proti Arsenalu 8-2 ten chip - vypoveda to o kvalite/genialite toho hraca, ale samotna tycka jednoducho chvalyhodna nie je...mozes si akurat tak poveda ze je to skoda

fakt som este nevidel chvalit hraca za to ze da tycku

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak můj kámoš ajťák, když onehdá tvrdil že za tyčku by měly být dva góly, páč je těžší ju trefit.

Reagovat
Rssa

No to je SPRÁVNÝ přístup. Hned by se měli přehodnotit výsledky loňské sezóny, LFC by se možná dostal i do LM

Reagovat
Erdovec

a za gol o tyčku rovnou tři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tak herbage by urcite za nieco podobne bol...mozno by tomu este pridal penovu loptu a na branku plachtu s dierami ktore by mali nejake hodnoty

Reagovat
herbage

nn, úplně bych zrušil síť a zvětšil o 100% průměr trubek, takže za gól by se počítalo jen trefení brankové konstrukce. Jen si dovedu představit týmy jako Stoke, že zaměstnají akrobaty a hráči tam oblepí tyčky a břevno jako slimáci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

když vidím kopat Walcott přímáky na gólmana, ale 3 metry nad bránu, tak i kdyby trefil tyčku, tak to beru veskrze pozitivně

Reagovat
smazaný uživatel

Theo kopal u nás tak možno 5x dokopy a že by to všetko boli zlé strely, povedať nemôžeš. Pamätám si, že dal aj jednu tyčku (za ktorú by ho kiwwi asi zdrbal) a raz trafil tesne vonkajšiu sieť. On má kopaciu techniku parádnu, začne mu to tam padať.

Reagovat
kiwwi

jezisimaria, co vam dzube? kde pisem, ze by som ho za to zdrbal

Reagovat
herbage

no kopal jich rozhodně víc a jestli třetinu lze označit za povedené, tak je to moc

Reagovat
smazaný uživatel

Nekopával ich nikdy, prvýkrát sa k tomu dostal v druhej polovici sezóny 2010/2011, presne si to pamätám. Za 2 zápasy kopal 2x priamy kop a vtedy dal aj tú tyčku. V minulej sezóne si ani raz nepamätám, že by som ho videl kopať priamy kop a v tejto sa k tomu dostal akurát tak teraz a v jednom zápase predtým. A na pomery Arsenalu, kde je najlepší exekútor Arteta, ktorého kopacia technika mi trochu vonia dedinou, je slušný.

Reagovat
herbage

a šance pro Aggera a gól

Reagovat
Rssa

No vida, to už jsou 4 věci, co se mu povedli.

Reagovat
tomasinho

A dalších patnáct jednoduchých přihrávek, které posral. Bravo. Ten gól by dal i Carra.

Reagovat
herbage

... ale do vlastní

Reagovat
Erdovec

za takového stavu bych někdy nasadil Carru na hrot, ať si dá gola předtím než skončí

Reagovat
Rssa

Stále ale nechápu tu přehnanou kritiku. Jasně, pálí šance, je zbrklý...ale stále je obrovsky důležitý tím, že dokáže projít (snad jako jediný od nás) přes 2-3 hráče, DOSTANE se do koncovky, nabízí se, je aktivní, agilní...

Pokud by přišel nějaký spolehlivý střelec, tak by to byl ideál.

Reagovat
tomasinho

Však to já vím, že je pro nás klíčový. Ale taky poslední dva zápasy byl na hřišti úplně na hovno. Ten kvalitní střelec by mu pomohl, neměl by takovou odpovědnost.

Reagovat
Rssa

Na hovno bych stále netvrdil, kdyby proměnil příhru Agger, tak by zajistil pojišťovací branku. On často prostě trpí na to, že je na to sám a málokdy se přidají ostatní. Ten nový KVALITNÍ (ne Sturridge) útočník by mu udělal obří službu. Takhle na něho jde kritika podle mého přehnaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

preháňajú to

Reagovat
smazaný uživatel

ja vás nechápem. Downing za rok a 3 mesiace nič nepredvedie. Vydaria sa mu 4 matche a oslavujete ho a chcete aby ostal. Suarez 2 zapasy nehrá oslnivo (aj keď skoruje) a nadávate naňho...

Reagovat
Rssa

Proč já? Já Downinga nechtěl už při přestupu a Luise mám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

píšem celkovo na fans LFC... nie je to mierene na teba

Reagovat
tomasinho

To, že chceme, aby Downing zůstal nemá co dělat se Suarezem. To je normální, moc křídel nemáme, navíc ted hraje doře, tak proč ne?

Suarez irituje už sám o sobě jako takový. Je to i génius i mamlas. Vím, že jeho prácí je obcházet protuihráče, ale občas by se mohl naučit hrát týmověji a po tréninku piliovat zakončení. Že je to světový hráč a pro nás nejdůležitější hráč mu nikdo nebere. Od takového hráče se čekají ale konzistentní výkiony a než 2x v řadě by podobně zahrál i mladík z juniorky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my klasické krídla nepotrebujeme. Preto je Downing pre nás zbytočný. Zavadzia beckom a jeho vykony niesu práve konzistentné...

Reagovat
tomasinho

Nejsou, ale když ho pošleš v lednu do prdele, kdo ti zbyde na křídlo? Taky může v nozui zaskočit i na bekovi, umí na obou stranách. Není to žádný zázrakl, ale momentálně má formu. Pořád je to lepší varianta než Cole, Assaidi evidentně šanci nedostane a kdo ti zbyde? Sterling a Suso. To je fakt sakra málo. Dowining dokáže zahrát dobré zápasy, proto si jej nemůžeme dovolit pustit hned v lednu.

Reagovat
smazaný uživatel

Assaidi je zraneny, preto nehrá..... a nepotrebujeme niekoho s 70k na lepenie postov. A ak je pravda, že príde Sturridge a Ince tak máš náhrady na krídlo

Reagovat
tomasinho

Sturridge ale bude hrát i hrot. Assaidi nehrál ani když byl zdravý.

Reagovat
smazaný uživatel

Aggerovi to ale taky posral Suarez, ta prihravka byla zbytecne strasne prudka a zakoncit se to dalo jen s velkym stestim.

Reagovat
kiwwi

no lenze ty vobec neberies do uvahy to, ze dal tycku z priameho kopu

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejpovedenejsich momentu zapasu

Reagovat
13

souhlas, ta přihrávka sice šla na Aggera, ale byla dost střílená..

Reagovat
niflheim

1600. za dnešní bezproblémovou výhru United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

to se fakt nestane :-)

Reagovat
Arbiter

Juan Mata by mohl spojit i další část své kariéry s Chelsea. Španělský záložník má v Londýně kontrakt ještě na tři a půl roku, vedení Blues pro něho pak v nejbližší době začne chystat novou smlouvu.

Reagovat
herbage

no pokladna se prohne, neboj

Reagovat
niflheim

On má celkem směšný peníze momentálně v porovnání s ostatními, co?

Reagovat
Miguel19

Měl by si vyměnit plat s Torresem. To by třeba sedělo.

Reagovat
Arbiter

má cca 60, měl by dostat 100...

Reagovat
Mimalu

v porovnání s ostatními a výkony jaké předvádí by si zasloužil tak 200k

Reagovat
kiwwi

nieco ako Downing proti Aston Ville

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa
Reagovat
Erdovec

Benteke dá gol 4,2?

Reagovat
Trand

To je hodně slušný.

Reagovat
smazaný uživatel

Last night I was introduced to Michael Ngoo. Great guy, told me he's going to Birmingham on loan next month.. Konečne, Ngoo je beast

Reagovat
tomasinho

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
niflheim

Tak dneska jsem na obranu zvědavý. Strašně bych byl rád, kdyby hrál Vida od začátku (podle mnoha zdrojů by mohla nastoupit dvojka Rio-Nemanja). Jen doufám, že už je Carrick v pořádku, protože proti Sunderlandu ten jeho odchod ze hřiště šel až moc cítit, každopádně místo něho by mohl hrát Fletch. Jonesy byl na RB úžasný poslední zápas, tak snad to zopakuje. Jinak pro zápas by podle všeho měli být připraveni všichni kromě Rafaela, Naniho, Shinjiho a Anda.

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawa stale nie? uz som dufal, ze dnes bude aspon na lavicke

Reagovat
kiwwi

este len v pondelok zacal trenovat s A timom - to je fakt skoro este

Reagovat
smazaný uživatel

ved si tu hadzal este pred tyzdnom a pol, ze Nani, Kagawa zacinaju s treningon, tak podla toho som sa orientoval

Reagovat
kiwwi

no podla poslednych prehlaseni Fergieho este len teraz zacal

Reagovat
kiwwi

ak nebude Carrick fit, tak mam citak, ze tam postavi troch stredakov - Fletch, Scholes, Clev

Reagovat
afc

Arsenal will lose some of their £30m a year sponsorship from main backers Emirates if the club fail to qualify for the CL in the future.

Reagovat
herbage

no, snad k tomu nedojde

Reagovat
Erdovec

jak je to s tím SportsDirectem jestli s tím někdo máte zkušenosti, jde to objednat a pak vyzvednout na té jejich prodejně v Praze?

Reagovat
A Seleção

1700. pro?

Reagovat
kiwwi

Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

MUFC!

Reagovat
A Seleção

ja davam pro pizzu z mrazaku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Čtvero ročních období.

Reagovat
niflheim

Ale jo, kolikrát mě zachránila

Reagovat
A Seleção

Jojo.nahazim si na ni jeste pak kousku sunky a syra a hned je to o necem jinem

Reagovat
Side

Ariho Golda

Reagovat
Swarley

ponožky a trenky zítra pod stromečkem !!!

Reagovat
niflheim

Reagovat
Wat

Reagovat
Rssa

Už se těším na trenky.

Reagovat
kiwwi

mas na sebe nejake uz 3 dni?

Reagovat
Rssa

Poslední měsíc už bimbám naostro

Reagovat
smazaný uživatel

skús zrecyklovať nejaké tričká.

Reagovat
niflheim

Nebudeme si nic nalhávat...s ponožkama to jsou nejlepší dárky. Je to vtipné - za mlada jsem tzv. "měkké dárky" moc neměl rád. Teď jsem šťastný jako blecha.

Reagovat
smazaný uživatel

aj na mňa to už prichádza, že z mäkkých sa teším najviac. Aj keď tvrdý (kniha) je stále top.

Reagovat
niflheim

No já doufám, že mi Ježišek přinese jednu konkrétní knihu ... každopádně nějaký ten měkký dárek jsem si už naježil sám - takové trička si radši kupuju sám, protože kdo ví, čeho by byla moje rodina schopná

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, kam sa môj vkus hrabe na glitterové, trblietavé a inak gýčovo ozdobené tričká od babky, ktoré mm doteraz v skrini.

Reagovat
Rssa

Tak to si důchod užiješ jako nikdy jiný.

Reagovat
SunFells

A bonusové pyžamo

Reagovat
Swarley

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Erdovec

hezké trička

Reagovat
smazaný uživatel

Hobita, ktorého som stále nevidel.

Reagovat
13

Reagovat
Swarley

a pro šílence, co mají pořád neskutečný nápady

http://navratdoreality.cz/?p=view&id=15637

Reagovat
A Seleção

Z toho by se dal udelat zajimavej hudebni nastroj

Reagovat
smazaný uživatel

"dal by som tam ešte jednu, čo by ich stále zapínala."

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

keby si to ukazal skor, tak to snad niekomu na Vianoce aj kupim

Reagovat
Maresma

mexickou kuchyni

Reagovat
A Seleção

Predevcirem jsem delal quesadillas.

Reagovat
smazaný uživatel

a pravé Mexiko potom za pár hodín na hajzli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
havrys99

výhru Swans

Reagovat
smazaný uživatel

fotbalové téma

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Martina Procházku.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim
Reagovat
tomasinho

Reagovat
A Seleção

OT: Landreau do Bastie? Cekal jsem,ze po nem sahne napr Lyon,ale tohle?

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, naňho si peniaze nájdu, ale na to, aby zaplatili hviezdu takého formátu ako Squillaci, to už nie.

Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel

tak tu ti tazko niekto poradi s Lyonmi a podobne

Reagovat
A Seleção

To chapu,ovsem chodim nejradsi do teto sekce,jelikoz je nejaktivnejsi co se prispevku tyce.Navic je zde mnoho lidi,co se nezajima pouze o PL,tak jsem se chtel podelit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

podle těch mír na LFC shopu bych si měl koupit M? to je asi blbost když má člověk 190cm že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja si kupujem M vždy. Mám 176.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to M znamená "mamut", tak ne.

Reagovat
Trand

Já mám M trika z UK a mám 173.

Reagovat
Erdovec

tak dík, někdo větší kdo by mi řekl jestli L a nebo XL ?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi L

Reagovat
SunFells

Holý pupík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
tomasinho
Reagovat
Swarley

ale nejhorší je, že ono se to tak nějak liší...není M jako M

Reagovat
Erdovec

dobře beru L

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam kolem 187 a mam vsechna M, jestli v tom nechces spat, tak ber M.

Reagovat
Rssa

Ty vole, to není možný

Reagovat
Erdovec

nakonec jsem vzal XL, v nejhorším to vyperu

Reagovat
Rssa

XL? To je obří, pokud nejsí otylý, tak to bude na tobě plandat.

Reagovat
Erdovec

nevím, nebudu radši popisovat spoji postavu

Reagovat
smazaný uživatel

To objednavate bez nas?:'(

Reagovat
Erdovec

já to objednávám s kámošema, poněvadž tady nebyla žádná domluva a M už stejně nemají zachvilu podle mě dojdou ty trička úplně

Reagovat
Kowe

Já mam XL při 182cm a je to v pohodě Trochu větší, ale vzhledem k tomu, že to nenosím jako normální triko, ale čistě jen při příležitostech s LFC a tak pod tím mám často ještě tričko, je to akorát.

Reagovat
Erdovec

jeden má 182 a nosí XL a druhý 187 a nosí M

Reagovat
Kowe

nechápu jak se do toho Mka může vlést, mě by to bylo krátký už teď jedině, že by Vader chodil oblíkanej jak Llorente

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nene, je mi to úplně normálně. Včera sem si kupoval zrovna košili a to je dokonce S, akorát s prodlouženýma rukávama. A pár adidas triček mám taky S a malý mi to fakt není.

Reagovat
Rssa

Není M jako M. Já měřím jak Vader, taky kupuju M, protože L jsou příliš vytahaná. Ale jak říkal Swarlos, liší se to. Možná tam mají nějaký míry, radši na ně koukni.

Reagovat
Erdovec

jak říkám, mrkl jsem na trička a mám asi 20x XL a 1x L, v nejhorším to vyperu a ono se to smrskne

Reagovat
Rssa

Tak já mám zkušenosti s XL že to to moc velké. Tak snad to bude. Ale nepočítej moc s tím, že se to po vyprání smrskne, jak radí vietnamští businessmani

Reagovat
Darren Fletcher

takze prat to budes iba v jednom a najhorsom pripade?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Erdovec

Reagovat
niflheim

Já mám asi 195 a momentálně kupuju L. Zrovna teď jsem si kupoval Green Lanterna distress tričko (přímo od DC) a sedí. Rozhodně L. Pokud nemáš až moc velký okrasný pivní prstenec.

Reagovat
Erdovec

už jsem objednal XL no, kdyžtak v tom budu spát

Reagovat
niflheim

Já byl jednou na IF ve Zlíně a koupil jsem si nádherné tričko Mirrors Truth hned po koncertě...jen jsem byl trochu mimo a asi sebevědomí nebylo vysoké...no konec konců - koupil jsem si XXL a doteď toho lituju, jenom to mám ve skříni pořád. Asi to dám kamarádce

Reagovat
Erdovec

teď nevím jestli nechcu vědět jak ta kamarádka vypadá nebo jestli ji dáváš slušivé šaty

Reagovat
niflheim

Kamarádka má celkem výbavu, tam se to možná ztratí

Reagovat
Erdovec

krátké šaty

Reagovat
Bayern +

Reagovat
A Seleção

Jarni sestava snu: Szcz-Gibbs,Vermaelen,Koscielny,Debuchy-Mvilla,Wilshere-Poldi,Cazorla,Rémy-Ba

Reagovat
A Seleção
Reagovat
smazaný uživatel

o, pekný creator, ten som ešte nevidel.

Každopádne, s týmto na Bayern a vyhráme

http://www.futhead.com/fifa/squads/2673163/#squad-player

Reagovat
A Seleção

Hraju hodne Ultimate team na fife a tohle mi dost pomaha. Isco by byl neskutecnej sen,o nem ani nepremyslim,jelikoz ten pristane v Realu nebo Barce.

Reagovat
A Seleção
Reagovat
Lacko_Boh

Bac neni v základe?nejaky Remy miesto Thea? búúúúú A kde si nechal Strootmana?

Reagovat
A Seleção

Bral jsem to tak,kdyz odejde Theo a Bac.

Reagovat
Lacko_Boh

o tom ani nehovor!

Reagovat
A Seleção

Strotmana jsem trosku opomel

Reagovat
niflheim

Úplně vidím, jak Wenger přivede v zimě 4 hráče.

Reagovat
A Seleção

Je mi jasny,ze budu rad za jednoho z nich a ani to neni nic jistyho.Jsem jsem upustil uzdu svy fantazii.

Reagovat
afc

Kde mas ako Walcotta?

Reagovat
tomasinho

V Liverpoolu

Reagovat
Lacko_Boh

Ako súčasť výmeny za Fellainiho?prečo nie

Reagovat
tomasinho

Za Colea.

Reagovat
Zaschrona

Jasne, Theo v Evertonu.. To je asi tak podobne vtipny, jako spekulace, kterou jsem nedavno cetl: Nani do EFC.. http://www.guardian.co.uk/football/2012/dec/13/football-transfer-rumours-nani-everton

Reagovat
Lacko_Boh

som to myslel ako provokaciu na tomasinha tu nikto nechape moju ironiu

Reagovat
Zaschrona

Ja to pochopil, jen ja rad obcas beru podobne veci vazne a pobavim se nad tim pak snad jeste vic..

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Fabregas@ole

Ahoj, proč je 26.12. odložený zápas Arsenalu s West Hamem?

Reagovat
smazaný uživatel

Kvuli stavce metra

Reagovat
SunFells

Nějaká dopravní stávka.

Reagovat
Fabregas@ole

Dík za info...i když smutný

Reagovat
Miguel19

Kevin McCallister To je prostě klasika..

Reagovat
kiwwi

United line up; De Gea, Jones, Evans, Vidic, Evra, Valencia, Carrick, Cleverley, Young, Rooney, Van Persie

Reagovat
kiwwi

Vidaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

super zostava ....a cakal som, ze z dvojice Rio, Evans si sadne Rio

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Vidic

Reagovat
wild

dobra len skoda ze nehra RIo

Reagovat
smazaný uživatel

Lindegaard, Giggs, Hernandez, Welbeck, Scholes, Buttner, Fletcher.

Reagovat
wild

Bench: Lindegaard, Buttner, Fletcher, Scholes, Giggs, Welbeck, Hernandez

Reagovat
kiwwi

#MUFC Bench: Lindegaard, Giggs, Hernandez, Welbeck, Scholes, Buttner, Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling, Rio?

Reagovat
kiwwi

oddych

Reagovat
C0br

perfektní

Reagovat
niflheim

Vidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Vítězná

Reagovat
Swarley

pěkné pěkné, snad to bude fungovat jako minule

a konečně Vida od začátku, kapitán je zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Jonny. A doufám, že si zase od patnácté minuty nebudu přát aby Valencia vystřídal a přišel Danny.

Reagovat
Lacko_Boh

Nani je zranený alebo prečo neni ani na lavičke prosím ťa?kvôli zmluve?

Reagovat
wild

zraneny

Reagovat
Lacko_Boh

dík

Reagovat
fantomas

Bez Ferdy z výkonnostních důvodů..

Reagovat
kiwwi

to ma byt vtipne?

Reagovat
fantomas

Ne, to má bejt prostý zkonstatování..

Reagovat
kiwwi

aha, takze ty to myslis vazne - no tak to je este horsie ako nepodareny vtip

Reagovat
fantomas

Ok.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes tuším 1 plichtu United Chelsea s odřenýma ušima výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea XI v Man Utd: Vorm, Tiendalli, Chico, Williams, Davies, Britton, Augustein, De Guzman, Dyer, Routledge, Michu

viťazná

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana je slabucka

Reagovat
smazaný uživatel

to je "óguštajn"?

Reagovat
smazaný uživatel

stien

Reagovat
smazaný uživatel

Agu

takisto

Reagovat
smazaný uživatel

To sem si ani nevsiml

Reagovat
smazaný uživatel

snad ano.

Reagovat
smazaný uživatel

snad to da bloodzeed

Reagovat
niflheim

Na wizu je zatím uncertain, ale měl by snad. Na twitteru nic nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Dedko o palicke nastupi do plneho autobusu a ako tak ide, potkne sa a spadne.

"Vidite ujo keby ste mali na tej palicke gumu tak sa vam to nestane" - vravi drzy mladik

"Basom ti boha tvoj otec keby mal na svojej palicke gumu tak je tu jedno miesto volne !"

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

ally

Reagovat
smazaný uživatel

Big dick ti da palec, at se necitis trapne

Reagovat
Swarley

však počkej, tohle se ti vrátí

Reagovat
smazaný uživatel

vzdy som tvrdil ze pred zenami si musis davat pozor na jazyk lebo chlap nema ani tusenia ako dlho dokaze zene zostat v hlave co povedal. uz si tam pridavam aj hrubasa

Reagovat
niflheim

Tak s tím souhlasím. ... jsem jednou něco řekl a byla mi to schopná zpětně vyčíst i po měsících.

Reagovat
smazaný uživatel

oni ked to povies tak su vtedy ticho ale po case ked pride prilezitost tak ti to vytmavia. niet nad priatelstvo medzi chlapmi, aj si nadaju aj si daju po papuli ale potom idu spolu na pivo a vsetko je vybavene. zene kym nekupis kabelku za 10 litrov tak bude zduta ako koza v rohu.

Reagovat
niflheim

Hlavně mi byla schopná vyčítat zpětně i věci, co jsem myslel, že jsou dávno vyřešeny No prostě porozumění ženám? Toho snad nikdo z nás nebude schopný...nejlepší je asi držet hubu a odpovídat stylem neutrálních odpovědí

Reagovat
smazaný uživatel

pockaj este budeme bratia ked nam ten vas cashley premenuje Ibrox

Reagovat
smazaný uživatel

budete big dickovia

Reagovat
smazaný uživatel

Muzes byt muj malej braska

Reagovat
smazaný uživatel

little dick? aj s malym hercom sa da hrat velke divadlo. len ich musi byt viacej.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni nad vlastni zkusenost, vid?

Reagovat
Swarley

bukkake brothers

Reagovat
smazaný uživatel

alebo chernobyl brother(s)

Reagovat
niflheim

Reagovat
fantomas

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
madridcan

ked nechyta brankar vo fante, tak automaticky sa dosadzuje ten z lavicky? Lebo moj super v H2H ma Tremmela v branke, chyta Vorm a na lavicke ma Begovica

Reagovat
niflheim

Jop, mělo by ti to tam šoupnout Begoviče...lucky bastard

Reagovat
kiwwi

no len skoda ze nie jemu ale jeho superovi

Reagovat
niflheim

Jó takhle

Reagovat
madridcan

Superovi. Ja mam v brane Harta. Ale na druhej strane sice mu ho da, ale uz mu hra len Mata a Michu, ktorych mam aj ja. Plus mne este hra Dyer, Ashley Cole a kapitan van Persie Prehravam zatial 36:34, takze uvidime ako to dopadne. Kym som si neuvedomil, ze mu vymeni brankara, tak som si bol 100% isty vitazstvom...takto to este bude zaujimave

Reagovat
madridcan

Ja som treti a on je druhy. Dalsie kolo hram s lidrom tabulky Musim ich skopat, aby som sa dostal na prve miesto a udrzal ho az do konca

Reagovat
kiwwi

samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

áno, ak mu to predtým nevystrieda všetkých 3 náhradníkov do poľa, tak áno.

Reagovat
kiwwi

s tym nema nic spolocne

Reagovat
smazaný uživatel

môžu sa urobiť aj 4 striedania?

Reagovat
kiwwi

brankar ide proste automaticky

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham United have made a £10million bid to sign the leading scorer in the Bundesliga, Stefan Kiessling

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh by ich vyšiel lacnejšie.

Reagovat
Bayern +

Ovsem zrovnavas po Gomezovi najlepsi nemecky hrot s kadejakym smatlakom, ktory dokaze maximalne robit backup Carltonovi.

Reagovat
smazaný uživatel

ale vyšiel by lacnejšie!

Reagovat
Bayern +

Ale vela bere.

Reagovat
smazaný uživatel

Shut up and take my Chamakh!

Reagovat
fantomas

No co, s Němci maj supr zkušenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Napada me jen Hitzlsperger a ten tam jen promarodil sezonu

Reagovat
fantomas

Já narážel na Nsereka no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ma neco spolecnyho s Nemeckem? Neprisel z Italie?

Reagovat
fantomas

No je to Němec...ser na to, fór už je stejně zkaženej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Je z Ugandy, ne?

Hitzl to premarodil asi ako vsade okrem AV, ale ked nahodou hral dva-tri suvisle zapasy, tak po Parkerovi suverenne najlepsi hrac.

Reagovat
Bayern +

Ak bude hrat tak ako v BL, tak v pohodicke i .

Reagovat
Bayern +

10.

Reagovat
niflheim

sop://broker.sopcast.com:3912/138416 už kdyžtak vysílá...studio od Sky

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera slusne

Reagovat
jenage

Reagovat
Darren Fletcher

robin dnes dva kusy a na konci aj jeden giggs

Reagovat
Tomekcz

na Swansea se vyhrava tezko, hlavne neprohrat

Reagovat
niflheim

Kdyžtak houkněte, jestli pojede Bloodzeed.

Reagovat
smazaný uživatel

wiziwig ho uz odstranil z ponuky na zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Už jede.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

tak pome, tip na výsledek 1:3...

Wazza, Peršan a Vida

Reagovat
wild

1:2 .. Robin,Young

Reagovat
smazaný uživatel

0:4..goly netipujem

Reagovat
smazaný uživatel

6-0 6x Michu

Reagovat
smazaný uživatel

on sa nepytal na ofsajdy

Reagovat
nani92

3-4 (3x Michu,4xRVP) a moja fanta bude zachránená

Reagovat
Ligter

1:2, RvP, Ronei

Reagovat
Lacko_Boh

3-3

Reagovat
Side

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

statisticky hrozi MU prva remiza ale myslim ze to nakoniec nejak ukopu a vyhraju 3-1

Reagovat
Swarley

Nemanja v tunelu, první hezky s páskou na ruce...to mi chybělo

Reagovat
Swarley

a píšu to pokaždé když je máme, černé trenky a černé štulpny !!!

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Bloodzeed jede

Reagovat
jenage

cerne trenky a stulpny come on!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto bol Evrov faul, ale Barryho horsi v sestnastke nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší barevná kombinace.

Reagovat
Honza Matoušek

Nechápu, proč to nenosíte furt.. Ty bílý trenky jsou pěknej hnus!

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Michu, měl trefit.

Reagovat
Tomekcz

Vidic se zatim rozkoukava

Reagovat
Tomekcz

Young to musis davat

Reagovat
Swarley

hlavně krásný pas od Carricka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

olééééé

Reagovat
Tomekcz

Evra

Reagovat
niflheim

Škoda, Carrick krásně

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš tenhle zmrd dá gola. A ještě hlavou. Swans

Reagovat
niflheim

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

Reagovat
fantomas

Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

PATTTTTTTTTT

Reagovat
smazaný uživatel

Evra

Reagovat
C0br

Roh... "Falcao" Evra.. já fakt nevím, co se to letos děje

Reagovat
Ligter

Evraaaaaaaaaaaaa

Reagovat
fantomas

Bože, zrovna Evra, kterýho má zasran Yido

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick fantaazia

Reagovat
Fabregas@ole

Zatím moc pěknej zápas, škoda jen, že Ďáblové vedou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Pata asi hecnul ten Buttnerův gól proti Wiganu, že se rozstřílel tuhle sezónu...už třetí ligový, celkem nezvyk

Reagovat
Swarley

boha jeho co ten Valencia pořád vymýšlí, nechápu...má to zase nakulený na vápně, zastaví to, a udělá kličku zpátky k naší bráně...whyyyyyyyyyyyyy??????

Reagovat
Tomekcz

ten Valencia je hroznej, on jen stoji a pak ser otoci a bezi pryc... vubec mu to nejde jak driv pekne do vapan

Reagovat
smazaný uživatel

To je idiot ten Michu...

Reagovat
smazaný uživatel

omg keby aspoň niekto iný dal ten gol a nie tá hanba futbalu čo si hovorí Evra

Reagovat
pajamu

Valencia je zakletý

Reagovat
smazaný uživatel

Vida ale zobud sa

Reagovat
smazaný uživatel

diver evans

Reagovat
smazaný uživatel

plačko evans, je mi to jasné

Reagovat
C0br

Tohle není basket, aby si tam Michu stavěl clony...

Reagovat
wild

jasny faul..hlupost od Michuho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

taketo veci sa uz piskaju aj v hokeji ako nedovolene branenie

Reagovat
smazaný uživatel

.. odvtedy, ako Evans plakal pri zákroku Shelveya a Jonjo to vydržal ako chlap, som naňho vysadený.

Reagovat
wild

ok

Reagovat
niflheim

Já chci starého Tonyho

Reagovat
wild

niekolko tyzdnov potrva kym sa Vidic dostane do fomry..dufam ze to stihne do LM

Reagovat
wild

*formy

Reagovat
smazaný uživatel

Pískat faul na hráče bez balónu, to jsem mimo standardku a nebo roh už dlouho neviděl.

Reagovat
madridcan

Persie kopal roh? Zo ziadneho zaberu nebolo vidno

Reagovat
Swarley

jj

Reagovat
Tomekcz

j

Reagovat
fantomas

Další levák už je tam jen Evra, ne?

Reagovat
Swarley

a Macheda, ten je levej úplně komplet

Reagovat
Tomekcz

tenhle kaspar mel vcera piskat City, by ten gol barryho nikdy neuznal dyt piska kazdej kontakt pri hlavicce

Reagovat
Ligter

Ale no tak, Robine.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia je strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Erdovec

Reagovat
fantomas

Chudák já, Evra to ještě komplikuje zbytečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze ja mam Persieho i Evru

Reagovat
fantomas

Oh

Reagovat
smazaný uživatel

Uz mam zase nejvic bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš

Reagovat
smazaný uživatel

Pocital jsem i Matu s Hazardem

Reagovat
smazaný uživatel

se zraněj v první minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Navzajem

Reagovat
Ligter

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Tomekcz

proc to Wazza nenapral na branu

Reagovat
niflheim

Kurňa, to jste měli pálit

Reagovat
ElectrickMann

van persie zmrd a zradce

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza to bolo skvele

Reagovat
Tomekcz

wtf vzdyt nemel ani jednu natazenou a uhybal, navic mohl piskat faul na Jonese kdyz ho strcil

Reagovat
smazaný uživatel

Jones.

Reagovat
niflheim

Jonesy za to moc nemohl ve finále

Reagovat
r.mrazik

Jones je na tom beku tragicky

Reagovat
Tomekcz

ach jo vzdyt tam nikdo nebrani

Reagovat
smazaný uživatel

a je tááám

Reagovat
smazaný uživatel

MICHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
smazaný uživatel

De gea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Do prdele

Reagovat
wild

no jasne..

Reagovat
smazaný uživatel

s takou obranou vazne do pice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

MU a udrzat ciste konto?To nehrozi,to su iste prachy.

Reagovat
niflheim

Vida, ty vole

Reagovat
Swarley

Peršan

Reagovat
Ligter

No jo, pořád ty samé góly.

Reagovat
Pinturicchio

Goooooooooooooooooool

Reagovat
wild

2hraci domacich 3nasi a aj tak boli obaja hraci Swansea volni..a hlavne Michu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak další zápas bez čistého konta.

Reagovat
Miguel19

Michu golaso

Reagovat
smazaný uživatel

michuuu, ale ten dáva len dorážky, potom, že to tu "valcuje"

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Evra me sere jen ho vidim, kreten.

Reagovat
smazaný uživatel

Ovládám tohle kolo PL fanty a zatím ještě i australskou.

Reagovat
smazaný uživatel

Michuuuu!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak řikám...neuveritelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Evra sa zas sťažuje. Nech hrá futbal a nedrista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Evans je trapká nesahá Cahillovi ani po paty

Reagovat
smazaný uživatel

ten evra je fakt placka

Reagovat
smazaný uživatel

nechutný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Dyt Evra vůbec nekecá, to ti kiwwi neřikal?

Reagovat
vicinda07

bože ten Evra je strašný dement

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

On nedá jediný centr.

Reagovat
r.mrazik

Jones a valencia...kdo vic je z formy?

Reagovat
tomasinho

Nějaký fanda United na rozhovor fanoušků pro zápas s Newcastlem? Díky moc. Kdyžtak připište mail.

Reagovat
Erdovec

hlásím se

Reagovat
smazaný uživatel

hrubas

Reagovat
niflheim

Já bych klidně, aspoň budu hvězda

Reagovat
tomasinho

Super. Hoď mi mail, pošklu ty večer otázky. A 1. svátek bych je potřeboval k večeru.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja muzu odpovidat za oba

Reagovat
nani92

Bebé na pľac

Reagovat
Tomekcz

ten Valencia je uplne marnej on se ani nenabizi nic... ted zas krasny precisleni mohl udelat a jen stoji

Reagovat
r.mrazik

Hrozny,hrac k nicemu...at tam da welbecka

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
Kaze

Černočervenou kombinaci bysme měli mít častěji

Reagovat
smazaný uživatel

si s nami robia co chcu

Reagovat
Miguel19

Valencia, nejlepší RW světa

Reagovat
smazaný uživatel

robis zo seba stale väcsieho a väcseho sasa

Reagovat
Miguel19

Tak to bacha, když to říkáš ty.

Reagovat
Chazy

do něj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Klidne bych zkusil buttnera na levem kridle a younga dat napravo, tony je fakt hrozny posledni zapasy

Reagovat
niflheim

Já bych tam klidně místo Tonyho poslal Fletche

Reagovat
Tomekcz

twl Valencia okamzite dolu

Reagovat
C0br

Wazzoooo

Reagovat
niflheim

Tony, jdi už do prdele sakra...stojí na kraji šestnáctky a posíláš přihrávku stoperovi...to snad není pravda tohleto.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Rooney.

Reagovat
fantomas

Young asi nejlepší hráč do ofenzívy, co?

Reagovat
Swarley

nemůžu na něj říct další zápas už nic...neříkám, že vše vyjde, ale spíš mi totálně bere dech tou snahou...poslední zápasy na to hledím jak puk

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
fantomas

Jj, ono kdyby hrál na Rangela, tak to asi taky vypadá jinak, ale jinak má zatim pohyb bezchybnej.

Reagovat
Chazy

To je i (R)angel i v PL tak boží?

Reagovat
Chazy

- 1x i

Reagovat
fantomas

Ne boží, ale k tomu lepšímu na RB stabilně patří no.

Reagovat
Chazy

Škoda no, za něj Wigan ty 3 mega asi tehdy dát měl

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje vyborne

Reagovat
r.mrazik

A jeste mi nekdo bude tvrdit ze nepotrebujeme kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli zůstane Nani, tak ne.

Reagovat
r.mrazik

Tri hraci na dve pozice? Podle me malo...

Reagovat
fantomas

Welbz? Potažmo Kagawa se vrací..

Reagovat
r.mrazik

Porad je beru spise jako stredaky...na kraji hrajou divne

Reagovat
fantomas

No, ale nikde jinde beztak nastupovat nebudou v nejbližší době.

Reagovat
kiwwi

milujem, ked je posledna sekunda polcasu a hrac nahra dozadu...proste facepalm

Reagovat
Tomekcz

obrana taky desna, Vidic jeste nejni ve forme, Evra tam nechal pri golu diru jak pr.se, zbytecne si to zase delaj tezsi

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa to s Tonym stalo? ...kazdopadne, obrana zase na smiech

Reagovat
Side

Valencia by tou levou nohou nezhrál ani kdyby mu drželi kvér u hlavy. Se divím, že mu to SAF toleruje, aspoň přihrát by tou levou mohl umět.

Reagovat
vitasrp

Na tu hru Swansea se hodně dobře kouká..

Jinak je to dost ofenzivní fotbal, když si vzpomenu, jak to doma Swansea zavřela proti nám, nečekal bych takový tempo zápasu.. United měli za poločas možná i víc šancí, jak my za celý mač tehdy..

A musím zmínit výkon Carricka.. Ty jeho nahrávky jsou jednoduše fantastické, úchvatně posouvá tým z defenzivní fáze do té ofenzivní.. Přesně někdo takový zrovna nám chybí..

Reagovat
Miguel19

V tom zápase s námi se nedalo vůbec hrát za těch podmínek.

Reagovat
Lovec

Carrick

Reagovat
r.mrazik

Skoda ze vedle nej nehraje anderson,ktery ma skvele pruniky,ale cleverley,ktery spise mice take posouva dale z prvni....navic clev casto jen stinuje,neskutecne mi tim pije krev,i to jeho vraceni je dost laxni

Reagovat
niflheim

No, ty vole...Tony je totálně na facku. Zbytečně zdrží akci a potom ještě nahraje dozadu. Kde je sakra ten hladový hráč, co se hnal směrem dopředu a na bránu? Co udělal jednoduchou kličku a poslal jedovatý míč do šestnáctky? Ztrácí takhle tím postáváním a vymýšlením svou velkou přednost - rychlost, tah na bránu...toto prostě nejde, s takovou bych tam radši fakt poslal Fletche a posilnil střed s tím, že by Wazza hrál ze strany trochu.

Toho gólu škoda. David mohl možná lépe vyrazit, ale tam hlavně zachrápala obrana. Vida zapsal u offsidu a všeobecně se do toho ještě nedostal. Šance jsme měli, jen škoda, že kolikrát jsme nestříleli. Swans dominují po vstřeleném góle. Clev možná někdy až moc vysoko s tím napadáním. No...budu zvědavý na další poločas.

Reagovat
Carrick

Clev s Wazzou musí být více cítit, jinak můžeme mít problém. RvP excelentní, škoda, že zatím jeho geniality lépe nevyužíváme, chce to mnohem lepší centry a finálky vůbec.

Reagovat
Swarley

Tony opět špatné, nebudu opakovat to, co minulý týden...SAF by mu měl zkusit dát vydechnout a aspoň na jeden zápas tam poslat Dannyho...tohle dle všeho nepomáhá nikomu...na Valenciovi je vidět, že ho samotného ho to sere, cokoliv udělá, to nevychází...nechal bych ho dva zápasy posedět, ať si v klidu potrénuje a dá se do kupy...tohle je jen na škodu...

za to Young poslední zápasy válec...lítá nahoru dolů jak magor, snaží se, nabíhá, do zakončení jde, snaží se tvořit, vrací se...kdo by to byl řekl, že bude o tolik lepší než Antonio...

Reagovat
Tomekcz

Nani chybi

Reagovat
Swarley

tak tak a navíc by se teď hodil i Kagawa...já jsem prostě říkal, že jednou to SAF musí zkusit a lupnout Kagawu na levé křídlo a uvidíme co z toho bude

ale tak pořád máme Dannyho, nevím proč ho tam nedá...není to jeho optimální pozice, ale nalejme si čistého vína, horší by na 99% nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Valencia by si měl sednou. První zápasy jsem si myslel že je špatný protože je nerozehraný po zranění, ale tohle je psychika a nic jiného. Měl by dostat oddech a na ty lehčí zápasy kolem vánoc ať přijde Danny. Pak se může vrátit na Liverpool.

Reagovat
wild

spadol mi Bloodzeed ..vam ide?

Reagovat
smazaný uživatel

tiez mi spadol

Reagovat
niflheim

Spadl, už jede.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

uz ide aj mne

Reagovat
kiwwi

ja pozeram na YES

Reagovat
smazaný uživatel

tam nie je sky sports čo?

Reagovat
Tomekcz

Evra takhle si ho tam nechat probehnout a nejit za nim, akorat vynuloval ten svuj gol

Reagovat
ElectrickMann

co to tady je za kominuzmus, že mi smazaly komentař: van persie

Reagovat
smazaný uživatel

13 - Michu has now equalled Sergio Aguero's record of 13 PL goals before Xmas by a foreigner in their debut PL season. Bargain.

Reagovat
PhilipS

kauf sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
fantomas

Jesus, Wazzo

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney je na facku...

Reagovat
smazaný uživatel

ale Tony to uz jebe, naco mu predlzuje toto trapenie?

Reagovat
r.mrazik

Omlouvam se,ale ten valencia je hroznej debil dneska,ceka ceka a pak napali prvniho...at de do prdele

Reagovat
supervizor

Roney slabota dnes

Reagovat
niflheim

Evans

Reagovat
Tomekcz

Rooney sakra taky se nedari

Reagovat
Swarley

dvakrát Wazza, to se musí vyřešit lépe...

Reagovat
smazaný uživatel

swans si zaslúži vyhrať. Hrajú oveľa lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

zatial remizovy zapas, co to zas pises

Reagovat
niflheim

Vždyť je to debil.

Reagovat
smazaný uživatel

čo blázniš...šak u vas nevidno žiadnu chuť vyhrať ten zápas. Zato swans hrajú super s nasadením. Idú si za víťazstvom.

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza, Tony dole..Chicha, Welbz hore

Reagovat
Tomekcz

Young co to dela

Reagovat
fantomas

Wow, Swans to pozoruhodně otevřeli. Asi holt přečetli, že od Rooneyho jim dneska nic nehrozí, i kdyby ho měl bránit beznohej Tiendalli.

Reagovat
Swarley

kluci moji zlatí to musí být góly z těch brejků

Reagovat
fantomas

Young

Reagovat
Side

Young

Reagovat
smazaný uživatel

Bože united. To jak ste vyriešili to prečíslenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Povedzte mi viac o tom najlepšom útoku na svete

Reagovat
smazaný uživatel

To už je čtvrtá zadrbaná nadějná situace.

Reagovat
Ligter

Robin mě dnes sere, nezvykle chybuje.

Reagovat
niflheim

Pate, do prdele patičky u šestnáctky?

Reagovat
smazaný uživatel

Evra ...dnes im vazne jebe

Reagovat
Swarley

každopádně teď to má solidní tempo

Reagovat
niflheim

Tohle fakt bude mrzet...takhle zadrbávat šance

Reagovat
Swarley

60. minuta, Chicharito na plac a jak to ta sleduju, dneska tam dá 2 góly...

Reagovat
Tomekcz

zatim uplnej humac ta drua pule, snad to zvednou driv nez da Swansea gol

Reagovat
Miguel19

No, jestli bude takhle hrát obrana United proti Realu, tak to bude show.

Reagovat
Ligter

Já už s tím docela počítám.

Reagovat
Swarley

heh, mu šlápl na palec?

Reagovat
Wat

Přehlídka zadrbávání šancí...

Reagovat
fantomas

Chico žlutá..tak to bysme měli..

Reagovat
Wat

To je takovej kretén, strašnej nesympaťák.

Reagovat
fantomas

Reagovat
wild

uz je cas striedat

Reagovat
Ligter

Chicharito.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně. Doufal jsem v Dannyho, ale tohle je taky dobrá varianta.

Reagovat
Counter

82 - Robin van Persie now been involved in 82 goals (60 goals, 22 assists) in 81 PL appearances since the start of 2010-11. Stellar.

Reagovat
Tomekcz

to je centr

Reagovat
Rssa

Ho, ho, ho, Swansea Go!

Reagovat
Tomekcz

Jones taky vubec nepodpori utok, zlatej rafael

Reagovat
Tomekcz

Robin to tam melo spadnout

Reagovat
Swarley

to Persieho zakončení z první občas totálně nestíhám

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to mohl bejt roh?

Reagovat
C0br

FA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Tak co, každý viděl, že to roh nebyl...

Reagovat
niflheim

Do řiti

Reagovat
supervizor

Jak jim po tomhle muže přeznat roh.

Reagovat
Miguel19

United.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

to by byl gól jak kráva

Reagovat
smazaný uživatel

Sákra břevno. Proč sme kopali roh?

Reagovat
Ligter

Při tomhle kopu bych si krásně rozbil držku.

Reagovat
niflheim

Obrana je dobrá ve druhém poločase...ale s takovou to bude remíza...tolik nevyužitých šancí z naší strany - teda aspoň co se týče těch breakových situací

Reagovat
PhilipS

Evra je dneska na výletě ne...

Reagovat
niflheim

Do řiti

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
C0br

Panebože

Reagovat
Tomekcz

bozeeee, tohle zase zahodit............ to musi byt gol Wazzo

Reagovat
Swarley

Wazzzooooooo to je nejhorší zápas letos

Reagovat
niflheim

Wazzo to si děláš kozy do prdele

Reagovat
Miguel19

Rooney je fakt mimo..

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney, za tohle tě dám k soudu.

Reagovat
Ligter

Si dělá prdel už.

Reagovat
wild

takto zadrbavat precislenia

Reagovat
Dawon

rooney vcera musel chlastat bo to jinak neni mozne

Reagovat
smazaný uživatel

tak a rooney má po zápase istú kopačku v ksichte

Reagovat
smazaný uživatel

Vaderovi odešel během 3 měsíců další mobil a další záložní už nemá. Na iphone teď asi nemá a potřebuje co nejlepší mobil za co nejnižší cenu, neporadili byste mu někdo? Měl by jet hlavně plynule a asi mít androidy.

Reagovat
smazaný uživatel

a QWERTY

Reagovat
Swarley

bijte je !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Persie by mal dostať redku. Čo tam stvára

Reagovat
fantomas

Vyklidněnej Robin.

Reagovat
Pipo123

Van Persie trapák jeden

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

redka nic?

Reagovat
Placebo

Persie ven

Reagovat
Swarley

takovej nákop do šišky, tak to bych tam po nich asi taky skočil

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli to chtěl nebo ne, ale Peršan se zachoval hodně nezodpovědně. Kdyby ho vyndal, nemohl by říct ani popel.

Reagovat
smazaný uživatel

Williams měl trefit hlavu a ne míč.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla strkačka jak v clásicu.

Peršan je hroznej nervák.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, on za to nedostal rudou ...

Reagovat
Bayern +

Williams, nevies ktory je Rooney?

Reagovat
C0br

Možná by ho to probudilo

Reagovat
niflheim

Williams

Reagovat
C0br

Reagovat
Tomekcz

ale notak Sire porad je lepsi nez Giggs

Reagovat
Ligter

A tak to se nedivím, že se nasral.

Reagovat
smazaný uživatel

Williams dobrá piča

Reagovat
wild

Rooney dole

Reagovat
C0br

Kurva už

Reagovat
Swarley

no buďme rádi, že Wazza nevynervil...to je takovej ten klasickej zápas kdy se nedaří a pak někoho přejede

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráč PL dneska nic moc.

Reagovat
Miguel19

Ten hraje až od 17:00.

Reagovat
smazaný uživatel

Od 17:00 hraje nejlepší hráč extraligy, to si pleteš.

Reagovat
fantomas

SAF

Reagovat
niflheim

Do prdele

Reagovat
Tomekcz

to je v prd.li dalsi brevno uz druhy dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Další tyč.

Reagovat
niflheim

Faul, to si děláš prdel, ne?

Reagovat
Ligter

Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

podme teraz ich pritlacmeeee

Reagovat
ElectrickMann

dobře mu tak

Reagovat
Swarley

kurev milion to není možný!!!

Reagovat
Tomekcz

TOHLE musi davat kur.a

Reagovat
supervizor

Persie už měl být ve sprše...

Reagovat
wild

kuaaaaaaaaaaa

Reagovat
niflheim

Ruká

Reagovat
Counter

Liverpool style

Reagovat
Side

Reagovat
Ligter

Ty vole.

Reagovat
Swarley

to byly obě ruky ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ruky

Reagovat
Swarley

ruce?

Reagovat
Ligter

Reagovat
Counter

Ještě se ptá

Reagovat
Swarley

tož u nás normálně obě ruky

Reagovat
Rssa

A máte "zamával rukmy" nebo "rukma"?

Reagovat
smazaný uživatel

rukami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Udrzet

Reagovat
smazaný uživatel

Žádná penalta. Ale tohle musíme prorvat.

Reagovat
smazaný uživatel

komentátor na digi : " hráči ako pojašení začali mávať"

Reagovat
Bayern +

Vcera: "Ked v skole vyucovali defenzivu, Pablo Zabaleta zrovna asi chybal"

Reagovat
Rssa

Tak můžete se vyvztekat, ale TOTO na penaltu nebylo.

Reagovat
supervizor

Reagovat
Ligter

Asi fakt ne. To by si tu ruku musel strčit asi do prdele.

Reagovat
Rssa

To by možná za tu penaltu stálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Miguel19

‎[OFICIÁLNÍ SESTAVA] Cech - Azpilicueta, Ivanovic, Cahill, Cole - Luiz, Lampard - Mata, Hazard, Moses - Torres.

Lavička: Turnbull, Ramires, Oscar, Ferreira, Marin, Piazon, Ake.

Reagovat
smazaný uživatel

kto je ake?

Reagovat
Error

Nathan Aké, mladý obránce z juniorky

Reagovat
supervizor

To je oficialní?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Luiz snad si zahra Marin, Oscar a v ramci moznosti aj Piazon, ale to je skor len zbozne prianie ako realna moznost

Reagovat
Godwinson

Ramires s Oscarem bych tam viděl raději, ale možná dostal za úkol i donutit Lamparda k podepsání.

Reagovat
Wat

Tempíčko a nervy!

Reagovat
Swarley

tak jak to máme rádi, ale už je čas na gól

Reagovat
Tomekcz

ted mel jit RVP do vapna a neprihravat kudla

Reagovat
C0br

Robine vždyť tam byla dálnice..

Reagovat
smazaný uživatel

benteke by tam siel

Reagovat
C0br

Děkuji za přínosný poznatek

Reagovat
smazaný uživatel

este nieco?

Reagovat
Ligter

To byl zas jednou centr.

Reagovat
niflheim

No...radši bych tam poslal Fletche...uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu ty dvě střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

welbz sa este tesi z robinovho prichodu?

Reagovat
C0br

SAF asi dědkům hodně věří poté, co předvedli minule...

Reagovat
wild

my nechceme ten gol vstrelit ale doslova prihrat do brany

Reagovat
Tomekcz

tohle budou ztraceny dva body takovejch sanci a vsechno zahodit

Reagovat
Swarley

Giggs

Reagovat
Ligter

Pěkný od něj.

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Wat

To roztahování ruk po faulu, to je taková blbost a dělá ji automaticky každej...

Reagovat
Tomekcz

hlavne ze tam da scholese dyt se boji jit k mici

Reagovat
Ligter

Typický Scholesy.

Reagovat
niflheim

Já budu sprostý dneska

Reagovat
Rssa

Klid. Klid. Mysli na pozitivní věci - zítra budou trenky.

Reagovat
Counter

snad.

Reagovat
niflheim

Hlavně salát no...to trochu uklidňuje.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Bayern +

Swansea

Reagovat
Tomekcz

takhle vyhodit 2 body zase tolik sanci a daj hovno

Reagovat
wild

hadzu si to tam na meter jak kokoti..dnes strata velika

Reagovat
Rssa

Swansea úplně perfektně eliminovala největší sílu MU - závěr.

Držení míče, presink....to je ta nejlepší taktika na to.

Gratulace.

Laudrup z PD si Premier League dává s prstem v nose.

Reagovat
PhilipS

Jaký držení míče? Těch asi pět zkaženejch zpětnejch přihrávek? v druhý půlce je zachránila, akorát totální nemohoucnost MU

Reagovat
C0br

Tak tohle byl pořádně podělanej zápas. Co šlo posrat se posralo, všichni naprosto příšerní (Valencia, Wazza wtf???). Obrana jako vždy mimo. Divím se, že s naším zakončováním jsme vůbec dali gól.

pro Ryana, který tam za těch dvacet minut odmakal víc než všichni předtím dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

City je späť.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl smolný zápas. Zbytečně ztracené dva body. Do středy se z toho musíme oklepat a pak vypráskat WBA.

Reagovat
Tomekcz

prvne mame doma newcastle ale tohle je naho.no v druhy puli 2 brevna a dalsi 2 tutovky, to proste mrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Swans

Reagovat
Pinturicchio

Swansea

Reagovat
Rssa

Reagovat
Erdovec

hezky škoda že dal ten zmrd gola, alespoň mohl toho druhého zmrda vyloučit, ale i tak hezká plichta

Reagovat
C0br

Dneska jsi někde hrál schyzofreniku?

Reagovat
Erdovec

dneska jsem nikde nehrál

Reagovat
Dawon

Ze mame letos tragickou obranu uz jsem si tak nejak zvykl, ale aby k tomu pribyla i totalni impotence v utoku, tak to uz je celkem na povazenou

Reagovat
smazaný uživatel

swans

Reagovat
SunFells

Už je dotahujem

Reagovat
Counter

MU skoro třetí.

Reagovat
Swarley

Reagovat
herbage

moje slova

Reagovat
C0br

Takže jsem v klidu

Reagovat
niflheim

Na hovno prostě....jinak Chico a Williams taky pořádný chuj dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

zabudol si na Evru a Van Persieho

Reagovat
niflheim

Já bych vyletěl nehorázně, kdyby mi někdo takhle napral balón do xychtu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je tvoj problem. Nespravil to naschval. Nie kaaždý je mrdka ako on... Po zapase Williams povedal, že sa mu išiel ospravedlniť a on naňho vyskočil a začal mu nadávať...

Reagovat
kiwwi

nespravil to naschval

Reagovat
C0br

Hrozně dobrej nápad nakopávat míč když půl metru před leží hráč. Věděl moc dobře, co se stane. Já bych vyletěl taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom zápase co skončil před třema minutama? Jak tohle můžeš vědět?

Reagovat
Tolstobik

Jisteze to nespravil na schval Uz sem nepis pls, nebo se poseru smichy

Reagovat
Wat

To nebylo do obličeje, no.

Reagovat
kiwwi

ty vole ale taka rana z 2 metrov do kecky asi nepotesi

Reagovat
Wat

To jistě nepotěší.

Reagovat
smazaný uživatel

tobě bych jí z dvou metrů napálil s upřímnou radostí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snažil se. Dneska to holt nešlo. Ani Rooneymu bych to nevyčítal.

Reagovat
kiwwi

tento zapas nejde neprirovnat k zapasu s Newcastlom na OT 1-1

tycky, brvna, superzakroky brankarov, bloky, zadrbane sance...chjo

Reagovat
niflheim

No aspoň jsme nedostali gól z vymyšlené penalty...to by sralo tuplem tolik.

Reagovat
kiwwi

ale to riesenie tych sanci to som este nezral - vsetko napicu totalne - Wazzovi by som dal normalne taku facku ze by sa z toho nespamatal

Reagovat
Rssa

Tyčky a břevna jsou důkazem neschopnosti vašich hráčů

Reagovat
C0br

Aspoň to bereme jako neschopnost a ne jako úspěch

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Ligter

Reagovat
Rssa

A já klidně uznám, že Carrickovi se to břevno povedlo.

Reagovat
kiwwi

Carrick to daval do brany, na brvno to vytesnil Vorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
herbage

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Zkus 10x trefit břevno z vápna a kolikrát to dáš

Reagovat
Chazy

Mi připomnělo.... Doporučuju kouknout - Mido za to stojí.

http://www.youtube.com/watch?v=pNAA4RL9US0

Reagovat
C0br

Reagovat
Wat

Tyvole.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaši hráči jezděj na soustředění do Jiřetína pod Jedlovou?

Reagovat
Trand

Reagovat
niflheim

Lee Cattermole - midfielder...áha.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Rssa

Tak Mido je asi nejblíže mé mušce.

Reagovat
niflheim

Titus

Reagovat
Ligter

Reagovat
herbage

Reagovat
Mihi

Mido ma úplne rozsekal

Reagovat
PhilipS

tak to je gold ovšem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Takže je to naopak důkaz schopností těch hráčů.

Reagovat
kiwwi

njn, ked mieria na brvno tak hej

Reagovat
Ligter

Carrick a Robin to potvrdí v pozápasovém rozhovoru.

Reagovat
Rssa

Já mířím do sítě, ne na tyče.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslí na to až bude hrát Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda toho, ale nic sa nedeje..kazdopadne, jasna cervena pre Williamsa ..obrana druhy polcas konecne pracovala tak, jak ma..Vida sa do toho dostane a ono to pojde

Reagovat
smazaný uživatel

Williamsa? Za čo?

Reagovat
smazaný uživatel

vazne, prestan

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa normalne pytam. Za to, že kopol VanPersieho? Ći tam mal nejaký iný moment?

Reagovat
smazaný uživatel

presne za to

Reagovat
smazaný uživatel

veď to bolo nechtiac. Van Persie mal dostať kartu za to jak sa do nich nekontrolovateľne pustil.

Reagovat
smazaný uživatel

...sak Persie dostal zltu a Williams mal mat cervenu

Reagovat
smazaný uživatel

ta ty si...

Reagovat
smazaný uživatel

sak mu z metra kopol loptu do hlavy, po odpiskani

Reagovat
fantomas

Buď oba červená, nebo oba žlutá. Nic k řešení.

Reagovat
fantomas

Asi za to, za co ji měl dostat i RvP.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Luiz-Lampard ... z toho mám strach, zase nám tam Villa bude lítat jak nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne ManU

Reagovat
smazaný uživatel

bloodzeed nebude dávať chelsea?

Reagovat
Wat

Tak a teď Benteke hattrick.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Miguel19

A Hazard 3, Mata 2 a Torres 1

Reagovat
Pinturicchio

Forza Aston Villa, jedéééém !

Reagovat
Error

K diskuzi výše - Wolves crossbar challenge je perfektní http://www.youtube.com/watch?v=NrCdDfWs6Ns

Reagovat
Chazy

Jsou dobrý no... ale zaujal mě jen Henry

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Trand

2:02 jak tam ten frajer vlevo do nich kope a vzápětí jeden naskočí na tu hromadu.

Reagovat
smazaný uživatel

SAF

"It's most dangerous thing I've seen on a football field for years. He could've been killed and I think the FA has got to look at it"

Reagovat
Arbiter

to mluví o RvP?

Reagovat
smazaný uživatel

asi

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard legenda. ♥

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

TORREEEEEEEEEEEEEEEEEES famozne

Reagovat
Tomekcz

guzan tam spal nebo co

Reagovat
fantomas

Omg..proč reagoval tak pozdě?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf to je Nando?

Reagovat
Arbiter

WOW

Reagovat
Miguel19

Torrrrrrrrrrrrrrrres

Reagovat
DieFohlenBMG

Nando zavíra papule tose mi líbi

Reagovat
smazaný uživatel

Efekt Benítéz?

Reagovat
Arbiter

spíš chyba Guzana...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Torres Rafa Sibyla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po roce Vánoce Vánoce...

Reagovat
Rssa

No....to byla překrásná hlava

Reagovat
smazaný uživatel

to bola chytatelna hlavicka

Reagovat
Arbiter

Jinak samozřejmě perfektní hlavička od Nanda

Reagovat
Godwinson

Ach, Edene .. buď sobec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Westwood

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard je slaby

Reagovat
smazaný uživatel

Fandové Villy taky fandí One Di Matteo? Wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic to bylo na Petrova to mi nedošlo.

Reagovat
herbage

Stilian Petrov

Reagovat
Godwinson

Azpilicueta je jediný, kdo se mi tam zatím líbí :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

2400. pro zejtřek

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Co se hraje?

Reagovat
Trand

Reagovat
Arbiter

penalta vole

Reagovat
Arbiter

zatím je to z naší strany dost nic moc výkon

Reagovat
fantomas

Cole uplácí ještě během zápasu, jaká drzost!

Reagovat
Godwinson

Ach jo Ale krásně.

Reagovat
Arbiter

ach jo?

Reagovat
Godwinson

No převezl mě, i když tohle je chabá útěcha

Reagovat
fantomas

Zápas v píči, fanta v píči..du nakupovat.

Reagovat
fantomas

A to se zas dá chytat kunda!

Reagovat
Arbiter

rychlá střela zpoza zdi, Nevím, možná nějaký vytáhlý špičkový brankář by to chytil, třeba Van der Sar...

Reagovat
herbage

nebyla rychlá ani umístěná, ale Guzan neviděl a zeď neskočila

Reagovat
Arbiter

no na konci trajektorie zrychlovala. Ale jo, jinak máš pravdu...

Reagovat
fantomas

Dyt to šlo skoro doprostřed, ani nijak zvlášt rychlá právě nebyla. Guzanovy reflexy sou dneska ultrapomalý..

Reagovat
Arbiter

zajímavé, že komentátoři říkají, že s tím nemohl absolutně nic dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Guzan ako keby vobec nepocital s tym, ze to prejde cez mur a potom zareagoval strasne pomaly

Reagovat
Tomekcz

co tam jako ten Guzan dela, dyt je pomalej jak pra.e, to ani nebylo k tyci nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Hohoho

Reagovat
Arbiter

takže on to neumí, jo?

Reagovat
Miguel19

DAVVVVVIIIIIIIIIID

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo bodlo jak od Jardy.

Reagovat
smazaný uživatel

Guzan

Reagovat
smazaný uživatel

Famozne LUIZ

Reagovat
smazaný uživatel

co to Guzan jako delal?tohle šlo chytat

Reagovat
smazaný uživatel

A Lampsovi furt chybí těch 13 gólů do rekordu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že to Miky nevidí, nechci si představovat, co by tady psal po těch dohadech o Guzanovi.

Reagovat
Godwinson

Úžasná ironie, taková nuda a tři góly :)

Reagovat
Arbiter

Branislav sympaťák

Reagovat
Side

Reagovat
Godwinson

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Villa

Reagovat
Miguel19

No a máme tam 3. banánek

Reagovat
Tomekcz

Rafa novou smlouvu okamzite aspon na 3 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bože příšerný výkon, ale i tak vedeme 3:0.

Reagovat
Wat

To by snad stačilo, teď jsou na řadě Villans.

Reagovat
Rssa

Mně se líbí ten Cahill jak je střelecky schopný. Už to dokázal několikrát.

Reagovat
Arbiter

ono všichni naší stopeři jsou střelecky schopni

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel nohama předpokládám.

Reagovat
Arbiter

Sony Ericsson Xperia Mini Pro

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Jo?

Reagovat
Arbiter

určitě, nic lepšího s QWERTZ(Y) nenajdeš. Teda pokud nechceš 354684'' displej, no

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

No vypadá dobře, ale přecejen, není trochu starší?

Reagovat
Rssa

Ty si chceš koupit mobil?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno mi odešlo HTC a dneska/včera už i záložní Nokie... A něco aspoň s wifi potřebuju hnedka a na iPhone nemám, takže jo, chci si koupit mobil, ale co nejvýkonnější a nejlevnější.

Reagovat
Chazy

Huawei Honor a budeš nejspokojenější

Reagovat
Arbiter

chtěl QWERTZ(Y), navíc je to obrovské pádlo

Reagovat
Chazy

Jako jo, ale je úžasnej, navíc má bezkonkurenční baterii a hlavně ten poměr cena/výkon.. kdyby mi občas nepadal, tak jsem spokojenej na 100%, taklhle jen na 98%

Reagovat
smazaný uživatel

Až tak jo?

Reagovat
Chazy

Jo, já tam nevidím slabinu, trochu mě srala klávesnice, ale stáhnul jsem si za 30,- nebo kolik slideIT a nemůže to bejt lepší. Ale teď mi spadnul, když jsem vyhrával závod v NFS Most Wanted, to mě zas trochu nasralo ... Teď sem si teda vzpomněl na druhou a poslední chybu - není tam žádný tlačítko foťáku, je jen dotykový. Ale to ti stejně vadí jen tehdy, když máš potřebu fotit sám sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se fot pred zrcadlem a mas po problemu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, zrovna tohle já dělám furt, takže to by mohl bejt trochu problém no.

Ty vole, fakt je tak dobrej? Za 5k to je suprový.

Reagovat
Chazy

Já koukám, že teď je už nějakej jeho nástupce a i ten je levnější, než za kolik sem já kupoval tenhle ...

Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Vy mi dáváte, pro co se mám teď jako rozhodnout?!

Reagovat
Chazy

Uvidíš, v tý recenzi není úplně vychválenej jako nejlepší mobil na trhu, je tam i kritika, takže když to nějak pročteš, určitě pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jednou dík.

Reagovat
Chazy

Kdybys pak chtěl se na něco zeptat, tak si mě tu odchyť

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, poptám se, kde se řeší baseball a když tak tam za váma dojdu.

Reagovat
Rssa

Přečti si heureku a nějaké lepší zkušenosti. Každopádně pokud dokážeš pošetřit, tak klidně kup iPhone, mě začíná Android pěkně štvát, ač je celkem rychlý

Reagovat
smazaný uživatel

Taky už jsem právě něco zaslechl i od těch, co maj hodně výkonný mobily, že si stěžovali na Android...

Reagovat
Arbiter

to já právě nevidím u Mini chybu, má jak normální klávesnici, tak tlačítko na foťák

Reagovat
smazaný uživatel

Heh co bych dal u svého HTC za baterii co vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

HTC Chacha.

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaaa, brrrrrrrrr.

Reagovat
Rssa

No...pokud si ho koupíš, tak už se staneš dokonalým mým druhým já

Reagovat
smazaný uživatel

I když zas 4k rozdíl mezi timhle a iPhonem... že bych si přecejen počkal?

Reagovat
Rssa

Počkat, iPhone stojí 7 500 Kč?

Reagovat
Arbiter

no oni ji prodávají nejlevněji za 6,5k

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

jj, ale koukni, jak se měnila cena, před dvěma měsíci stala 3k a já netušil, že se tak zdražil

Reagovat
smazaný uživatel

To jako fakt stála 3k?

Reagovat
Arbiter

Jop. Ale kdo ví, zdá bude stát někdy stejně, protože šel fakt na dračku

Reagovat
Rssa

No mám, ale co si pamatuji, tak jsem ji před rokem kupoval za 5 tisíc přibližně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole.

Reagovat
Arbiter

přes rok starý model, no. Ale pokud se nepletu, můžeš tam mít androida 4, má perfektní foťák (na to, kolik stojí). Prostě možná až na velikost perfektní volba. Já mám xperii x10 mini pro, je to o řadu starší mobil, ale jsem naprosto spokojený, absolutně vystačí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nebude to s tim nejnovějším androidem už zpomalený? O to mi jde...

Reagovat
Arbiter

neměl by, má docela rychlý procesor, mělo by to stačit. Dokonce se říká, že je po updatu na 4 rychlejší...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmmmmmmm.

Reagovat
Chazy

Nee

Reagovat
Rssa

Cahill nejvíce. Střely z dálky, pohotovost...to tam nemá nikdo ze stoperů na takové úrovni.

Reagovat
Arbiter

nevím, no... Třeba Terry je slabší ve střelách z dálky, ale má mnohem lepší hlavičku a taky je dost pohotový. A Ivanović má zase perfektní hru nohama i hlavou Těžko bych se rozhodoval, kdo je střelecky schopnější z nich...

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill je v tomhle asi nejlepsi v lize

Reagovat
Rssa

Nezapomínal bych na Vertonghena

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, on je prave ten duvod, proc jsem tam dal slovo "asi"

Reagovat
smazaný uživatel

Villa nám dala takových standartek pff.

Reagovat
Godwinson

A konečně se rozběhl ...

Reagovat
Miguel19

Tuto musíš ale předvádět furt Edene

Reagovat
Godwinson

Lampard rozdává balony jak Mikel.

Reagovat
PhilipS

už mi ty jeho svíčky začínaj vadit...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Arbiter

mi zase ne, když jsou docela dost přesné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Luiz ten přímák kopl placírkou, neskutečný...má v noze dělo...má hroznej ofenzivní potenciál...stoper ani náhodou...

Reagovat
Godwinson

Doufám, že za těchto podmínek žádný útočník v lednu nepřijde, byť ten odchod Sturridge asi značí něco jiného.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by se radši vrátil Lukaku.

Reagovat
Godwinson

To jo, ta ideální varianta je jeho lednové stáhnutí a když už by se někdo přivedl, tak ten střeďák.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli přijde ten Falcao -_-

Reagovat
Godwinson

Podle mě je to nemožný. To by tam přeci nebyl Benítez, Torres teď taky sem tam góla dá ... ale tak zbytečně to řešit a zvyšovat si tlak v tak magickou chvíli.

Reagovat
smazaný uživatel

Villa je otřesná

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz > Lampard

Reagovat
Miguel19

Luiz opět perfektní ve středu pole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Hraje výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze nemusi nic resit smerem dozadu.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Villa je slabá dopředu, no, pravda. Ale líbil se mi i v SF na MS klubů, v záloze. Sedí mi tam víc, no.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Tesim se, jak na tom bude, az ho nejakej souper poradne proveri Takhle se to neda hodnotit, o jeho kvalitach pri hre s micem nikdo nepochybuje, problemy se muzou objevit jinde.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
vitasrp

Villa dopředu strašně slaboučká, takže se nemáme čeho obávat, je hotovo.. Z tohohle pohledu slušný..

Ale že by mě ten výkon nějak extra bavil.. To teda vůbec. Povedených kombinací tam bylo minimum, individuálních akcí snad ještě méně, máme docela kliku, že jsme do branky dotlačili každé hovno.. Navrch ani první ani druhý gól nepadl z vyložené šance, ale po perfektním zakončení, s čímž toho obránci soupeře nemohli zas až tolik dělat (i když to bránění Torrese v prvním případě zrovna ukázkové nebylo).

Ve finále tak ani nemám koho vyzdvihnout, i když Luiz v záloze se mi docela líbí. Zase ale není prověřen směrem dozadu, protože proti týhle Ville snad ani bránit nemusí..

Reagovat
PhilipS

Moses hraje slušně...nebaví mě Lampard s Hazardem...

Reagovat
kvasha16

tak my poslednu polhodinu len obliehame branku a vacsinou to dopadne tak ze ziskame roh, skusime strelu ktora sa odrazi alebo stratime loptu.. v druhom polcase cakam nieco podobne, kedze mame cekom nabity program takze hraci asi nebudu makat jak o zivot, ked nedostaneme nejake blbe goly tak dat tam Marina namiesto Hazarda nech si oddychne a neskor aj Oscara poslat do hry za Matu.. z mladikov nemyslim ze si niekto kopne, to skor zas uvidime Ferreiru

Reagovat
Miguel19

Jinak co nejdřív vystřídat Hazarda Marinem a Matu Oscarem.

Reagovat
Pinturicchio

Hazard je takhle komicky slabý pořád?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
Pinturicchio

Jsem si říkal, že to nebude jen mým štěstím na jeho špatné zápasy. Hrůza z jeho strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Od tretiho kola nemel snad jedinej vylozene povedenej zapas. Mozna Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik sledujes CFC?

Reagovat
smazaný uživatel

To zase ne

Reagovat
miky10

Semifinále MS klubů!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Já ho viděl proti Wiganu, tam se mi líbil moc (až na tu nasimulovanou penaltu), ale od té doby nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, v tech uvodnich kolech byl uzasnej.

Reagovat
vitasrp

S Wiganem ale žádnou penaltu nenasimuloval...

Reagovat
Pinturicchio

Po zákroku na něj se pískala penalta, ne? Co si pamatuju, tak to penaltový zákrok nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Byly na nej asi tri penalty a vsechno to byly fauly

Reagovat
Pinturicchio

OK, budiž.

Reagovat
Godwinson

Až takhle ne, ale celkově pořád slabší.

Reagovat
miky10

S tím Mosesem ať se fakt už do píče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

De...

Reagovat
Godwinson

Benteke je v tom hlídání ofsajdové lajny brilantní.

Reagovat
Miguel19

Omg Juan

Reagovat
Arbiter

Mata, škoda

Reagovat
miky10

Guzan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wow Guzan

Reagovat
PhilipS

Zákrok měsíce...

Reagovat
Miguel19

Tvl to jsou výkopy to bych blil...

Reagovat
Mihi

Dowd

Reagovat
Miguel19

Dobře založil akci

Reagovat
miky10

Hazaaaard!

Reagovat
Arbiter

chjo, ty protiútoky musíme řešit mnohem lépe

Reagovat
Godwinson

Mato, Mato

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt krasny videt Franka opet na hristi, obidvuju ho, je to prostě velky hrac

No a Chelsea se snad dostava do pohody

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo ten protiútok ty vole.

Reagovat
Miguel19

Mata Hazard dnes tvl...to je jako hrozný a ještě horší..

Reagovat
Godwinson

Oni ještě z toho srandisty udělají hrdinu zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak řikám, Franku, miluju tě!!!

Reagovat
Mihi

Nádherne Frankie

Reagovat
Miguel19

LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMPS

Reagovat
miky10

LAMPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD ♥♥♥

Reagovat
miky10

Nádhera, nádhera, nádheraaaaaa! Captain, Leader, Legend!

Reagovat
smazaný uživatel

Lampaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard

Ještě 12.

Reagovat
Arbiter

What a GOAL!!!! LEGEND!!!

Reagovat
Godwinson

To jsou šance

Ale Aston Villa je neskutečná, horší jak tým z přeboru.

Reagovat
Mihi

Reagovat
Arbiter

už si s AV děláme co chceme

Reagovat
Miguel19

Ti 3 šulínci se teďka předhánějí, kdo spálí větší šanci nebo co tvl?

Reagovat
Godwinson

Luiz, směšnej ... naprosto.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Teď jsi mohl vidět, jak on může být pro Chelsea někde na hřišti (v rámci jemu dostupných pozicí platný :)

Reagovat
Arbiter

já se teď úplně nesoustředil, koukal jsem se na mobil, co udělal?

Reagovat
miky10

Hazard s Matou dolů, hned.

Reagovat
Miguel19

Piazon a Marin

Reagovat
miky10

Piazonek je na lávce?

Reagovat
smazaný uživatel

I Ferreira

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

ved on permanentne je na lavke

Reagovat
miky10

Jj, ale na hřiště nepude ani za stavu 4:0 při exhibici.

Reagovat
Miguel19

Luiz

Reagovat
miky10

Čech!

Reagovat
miky10

Moses

Reagovat
Miguel19

Teďka je to show. My na to sereme a Villa se tam motá jak míček ve sportce.

Reagovat
PhilipS

Jak s těmahle dokázal Liverpool prohrát...to je mi záhadou...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt pekne Chelsea dneska

Reagovat
miky10

Stáhni ještě toho Hazarda, prosíííííím.

Reagovat
miky10

Hm, tak už sem stejně prohrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

No jemu tam pude Baines, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A nema ho uz zapocitanyho? Obvykle to tak byva, prepocitej to.

Reagovat
miky10

Ajooo, má. Hazard mu ale stejně eště něco udělá no...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam

Reagovat
Miguel19

A 3. střídání bude Paulo a jdu na sekanou tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Ten si to přeci zaslouží. Za to, jak se chová k mladým hráčům, jak rozdává úsměvy a jak pozitivní atmosféru kolem sebe šíří.

Reagovat
smazaný uživatel

a taky že neremcá, že sedí, že jo...

Reagovat
Arbiter

však to Benítez říkal, že staří hráči si zaslouží hrát víc jak mladí

Reagovat
Godwinson

Fakt to říkal? Dobrej.

Reagovat
Arbiter

For me, at this time, it is better to give senior players the opportunity to play more games, because they will be pushing and pushing. And the young players, they will have plenty of time to play.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Arbiter

welcome to the game

Reagovat
Miguel19

Tak to už je na mě moc.

Reagovat
protiproudu

wtf nutjob

Reagovat
Miguel19

Teď ho Eden utřel jak sopla u nosu....ale je to málo no, zoufale málo od něj.

Reagovat
Miguel19

Piazoooooooon

Reagovat
miky10

PIAZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
PhilipS

Máš ho tam, Piazónka...úchyle...

Reagovat
Arbiter

Piazón!!!

Reagovat
kvasha16

Piazoooooon

Reagovat
smazaný uživatel

Luxus Ramirez!

Reagovat
Mihi

Piazon náááádherne

Reagovat
Miguel19

Náááááááádhera Piazoooooon áčko

Reagovat
miky10

What a debut for Piazon!

Reagovat
Arbiter

První zápas PL, první asistence

Reagovat
miky10

I první minuta.

Reagovat
Arbiter

pán

Reagovat
smazaný uživatel

první minuta na place

Reagovat
kvasha16

Piazooooooooooooon to je panko

Reagovat
smazaný uživatel

eeeeej

Reagovat
smazaný uživatel

za stavu 5:0 to prostě jde s přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nekopal Edenek?!!

Reagovat
Arbiter

protože chtěl dát třetí brazilský gól

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to se v PL asi jeste nikdy nestalo

Reagovat
Arbiter

Robinho asi hattrick nikdy nedal, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Dal proti Stoke myslim. Ale ja myslel tri ruzny hrace

Reagovat
Arbiter

aha

Reagovat
smazaný uživatel

I Afonso Alves dal vlastne hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

aby si dal Oscar prvy gol v PL

Reagovat
smazaný uživatel

To mi nedoslo, ja myslel, ze uz nejaky dal, ale to bylo vsechno asi jen v LM

Reagovat
miky10

Jj, tam dal už 5, ale v PL furt nic.

Reagovat
miky10

Vím, proč se ptáš, ale stejně...Oscarův první gól v PL.

Reagovat
Arbiter

každopádně je Eden minimálně až třetí možnost na penalty, za Lampsem a Luizem...

Reagovat
Miguel19

Eden je před Davidem ne?

Reagovat
Arbiter

nene...

Reagovat
Arbiter

Oscááááár

Reagovat
miky10

OSCAAAR. Takle se kopou penalty.

Reagovat
Miguel19

Tzv. na Lampse

Reagovat
Miguel19

Golasooooooooo

Reagovat
Rssa

Oscar se mi líbil v Eurotripu

Reagovat
miky10

Btw. Piazonek druhá asistence.

Reagovat
stiflerovamama

Si robi picu ten Dowd. Je mi az smiesne za ake kktiny dokazu odpiskat penaltu, a Liverpoolu ani za boha.

Reagovat
PhilipS

ježiš uklidni se...dej si vanilkovej rohlíček...

Reagovat
Side

Reagovat
Godwinson

Vtipná penalta :)

Reagovat
PhilipS

Tak ještě dva na cestu....

Reagovat
PhilipS

Reagovat
miky10

Gratulace fantomasovi za podařenej tip u preview.

Reagovat
Arbiter

Ale na začátku bych to taky tak tipoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Eden za 7 prej

Reagovat
smazaný uživatel

Villa je tak špatnááááááááá dneska.

Reagovat
Mihi

Wow, Hazard famózne

Reagovat
miky10

Reagovat
Arbiter

hohohohohohohohohohohohohohohoho

Reagovat
Miguel19

Olalá Eden

Reagovat
Rssa

Azaaaaaaaaaaaaard...a body do fanty se sypou

Reagovat
Error

Miky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Vyliž si, nounejme.

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za nadávku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

HAZAAAAARD!!!!

Reagovat
miky10

Vidiš, že fandíš CFC.

Reagovat
fantomas

A fandové Villans nepřestávaj zpívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Fat Spanish waiter?

Reagovat
Arbiter

tak baví se, že jo

Reagovat
fantomas

Ale tvoje máma se baví.

Reagovat
miky10

Reagovat
Bayern +

Reagovat
stiflerovamama

Bill Shankly: "Problém s rozhodcami je ten, že vedia pravidlá, ale nepoznajú hru."

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

7 different goalscorers

Reagovat
Godwinson

Tak Hazard napravil tu strašnou první půli, i když proti nejvtipnějšímu týmu, který jsem za dlouhou dobu viděl.

Reagovat
Arbiter

8 - Of the last 18 Premier League games to see a team score 6+ goals, Chelsea are responsible for eight of them. Rampant.

Reagovat
Arbiter

22 - Chelsea will need to win 22-0 before fans start cheering Rafa Benitez. Unwelcome.

Reagovat
Wat

Lol, jebat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard, famozne

Reagovat
smazaný uživatel

Osmičkaaa

Reagovat
smazaný uživatel

penalta

Reagovat
Godwinson

Další .. nechtě jí Hazardovi

Reagovat
Arbiter

jinak by mě zajímalo, kdy naposledy se stalo, že góly za jeden tým dalo 7 různých hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

To je brutalni

Reagovat
Chazy

To se asi dost reláně nemuselo stát nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

tak myslím samozřejmě i dávnou historii Ale je to dost nestandardní, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Nine different players made it onto the scoresheet in Arsenal's 5-4 win over Spurs

A v roce 89 dalo za LFC 8 hracu 9 golu pri vyhre 9:0 nad Crystal Palace.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Piazon, das to!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je fakt skoda...

Reagovat
raduinho

Merry Christmas Chelsea fans ! trochu kolotoč dnes

Reagovat
Godwinson

Debil

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Piazon je brat s Oscarom?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Piazone

Reagovat
smazaný uživatel

Ferreira by to dal

Reagovat
Arbiter

nevadí

Reagovat
Miguel19

Lucas

Reagovat
miky10

Ale néééééé, Piazonkůůůůůůůůůů.

Reagovat
fantomas

Piazonek

Reagovat
Trand

Ramires teď nádherně.

Reagovat
Trand

Aha, tak Guzan si to tam srazil. A já myslel, že tak zatočila ta střela.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mu to nepustil?

Reagovat
smazaný uživatel

Typičo to je debakl Villa strašidelná, ale líbí se mi, jak Chelsea pořád chce davat goly

Reagovat
Godwinson

Guzan motm

Reagovat
Dr. Admess

No, koukám, že Michu už tu PL fakt ovládá i na EF... Jeho fotka u preview i u reportáží..

Reagovat
smazaný uživatel

Brazílska Chelsea sa mi páči

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Arbiter

Rami Miluju ho, kluka jednoho ušatýho

Reagovat
Trand

Reagovat
miky10

Proč dává druhej, trapák?!

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Mihi

buď na FB, o chvíľu začíname

Reagovat
kiwwi

strasne kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

au contraire

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Arbiter

každopádně zkazil řadu Měl to dát někdo jiný

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik je rekord ?

Reagovat
smazaný uživatel

PL? MU 9:0 Ipswich.

Reagovat
Arbiter

8 - The last team to see 7+ goalscorers in a top-flight game were Liverpool, with eight scorers in their 9-0 v Palace in Sept 89. Bonanza.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel skore. Strelce jsme uz vyresili

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz mozna je to jen reakce na potvrzeni toho nahore.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Miguel19

Villa si má co rozbalit

Reagovat
kvasha16

este jeden

Reagovat
miky10

RAFA TILL WE DIE

Reagovat
Arbiter

22 - Chelsea will need to win 22-0 before fans start cheering Rafa Benitez. Unwelcome.

Reagovat
miky10

Nj, já to viděl.

Reagovat
miky10

Piazonek MotM, miluju ho.

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Arbiter

8 - This is the 5th time that a team has won a Premier League game by a margin of 8+ goals & Chelsea are the 1st team to do this twice. Rout

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Side

kurva

Reagovat
Arbiter

7 - This is the first time in Premier League history that seven different players have scored for the same team in one game. Landmark.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Na to uz jsme prisli taky

Reagovat
Arbiter

já vím, jen potvrzení

Reagovat
kvasha16

a to keby este dal Piazon tu penaltu

Reagovat
CHONG

Dobře Chelsea

Akorát škoda, že ten osmý gól nedal někdo jiný.

Reagovat
miky10

Aspoň teda dík hrubasi, sice mi utečeš, ale furt sem dělenej druhej.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ale pro me skvely kolo, prohral 2., 3. i 4. tym

Reagovat
miky10

I pátej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dozadu se uz nedivam

Reagovat
miky10

Já du na druhý místo v tabulce podle bodů!

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, že bych poskočil na 4. flek?

Reagovat
PhilipS

Vánoční příděl...konečně zápas, co potěšil, po těch bídách... Hráči Villy si můžou zabalit žákajdu do baťůžku a mazat do championshipu...

Reagovat
madridcan

Dalsie kolo v H2H suboj o prve miesto-Slavex FC vs CR7 Odstranil som toto kolo z cesty druheho, dalsie kolo zmizne z cesty aj prvy a Madridcan si ide po prve miesto, ktore udrzi do konca sezony

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele