Premier League - preview 16. kola

13.12.2014, 08:23, aktualizováno 15.12.2014, 08:52
Previews
Everton získal z posledních tří zápasů jenom jeden bod a aktuálně je v tabulce až na třináctém místě. Spokojeni nejsou ani v Queens Park Rangers, londýnský tým je třetí od konce...
Everton FC - Queens Park Rangers  (pondělí 21:00)
Everton, to je letos jedna velká záhada. Začátek sezóny byl pro ně naprosto atypický. Spousta branek - především do jejich sítě - a žádná velká vyrovnanost. Poslední týdny je to naopak gólově sušší období; a bodově rovněž. Napravit slabý vstup do sezóny chtějí doma proti Queens Park Rangers, který na půdách soupeře totálně neumí...

Jediná kladná část ročníku pro Toffees přišla ve druhé polovině října, kdy Everton zničil Aston Villu a Burnley v celkovém skóre 6:1. Jenže od té doby z šesti klání zvládli vyhrát jediné a není proto divu, že se nachází až na třinácté pozici. S náskokem pouhých čtyř bodů na sestup. A to i přesto, že mají kladné skóre - o čemž si hned pět týmů nad nimi (včetně rivala z Liverpoolu) může nechat zdát.

Posledně Everton prohrál na hřišti Manchesteru City. Byť jen 1:0, výkon to z jeho strany rozhodně pozitivní nebyl. A tak musí odškodnit fanoušky doma proti QPR. Rangers v posledních týdnech sbírají body poměrně pravidelně, jenže pouze na domácí půdě. Tam porazili Burnley, Leicester i Aston Villu a jsou tak jediný bodík od pomyslné záchrany; venku ale prohráli všech 7 zápasů se skóre 2:17.

Tento počin je zařadil k Boltonu ve společnosti nešťastníků, kteří v historii Premier League prohráli prvních sedm venkovních klání. Jediný střelec oněch dvou branek z hřišť soupeře, Charlie Austin, navíc nebude v Goodison Parku k dispozici - nejlepší střelec týmu a s osmi góly dokonce čtvrtý nejlepší kanonýr Premier League si minulý týden vykoledoval červenou kartu a dnes bude koukat na fotbal jen z tribuny.

Everton navíc možná posílí návrat obránce Johna Stonese, který se po "pouhých" dvou měsících od zranění kotníku vrací do hry. Start v základní sestavě je přesto neočekávaný. Zdravotní stav až před utkáním rovněž lékaři posoudí u čtveřice Christian Atsu, Steven Naismith, James McCarthy, Darron Gibson - jinak je marodka Toffees až zázračně prázdná. Jistě mimo je pouze Gareth Barry, a to z důvodu suspendace.

QPR budou v zápase postrádat dlouhodobé absentéry Alejandra Faurlína s Adelem Taarabtem. I přes lehké poranění hlavy by naopak měl být k dispozici stoper Steven Caulker.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - McCarthy, Osman - Barkley, Eto'o, Mirallas - Lukaku
Queens Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Isla, Dunne, Caulker, Yun - Vargas, Henry, Barton, Fer - Kranjčar - Zamora
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.45 - 4.75 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Liverpool FC  (neděle 14:30)
Letos na jaře oslavil Liverpool na Old Trafford senzační a poněkud výjimečné vítězství 3:0; první takhle suverénní od roku 2009. Tehdy se však Reds vezli na devítizápasové šňůře neporazitelnosti a stále se udržovali v boji o titul, zatímco United jen smutně pokukovali po pohárových příčkách. Teď je situace spíše obrácená...

Samozřejmě ne zcela dokonale, protože Red Devils ani přes pět po sobě jdoucích ligových výher nemají pole position tak úplně na dosah: už před víkendem na Chelsea ztráceli propastných osm bodů a už teď je jasné, že se vedoucímu tandemu ani na krok nepřiblíží.

Pro fanoušky Manchesteru United je teď nicméně hlavní, že se alespoň klubu samotnému daří sbírat uspokojivé výsledky; jakkoliv Arsenal, Stoke a naposledy i Southampton jistě mohly s trochou štěstí brát alespoň bod.

To atmosféra kolem liverpoolského celku ani zdaleka není tak radostná. Určitě to celé není taková tragédie, jaká se z výsledků LFC často dělá, ale faktem zůstává, že by si Brendan Rodgers rozhodně měl vést lépe.

Reds se tedy sice na tři slepené ligové prohry podařilo zareagovat povinnými skalpy Stoku a Leicesteru, potom ale zase přišlo klopýtnutí se Sunderlandem, předčasné vale Lize mistrů... a běžný příznivec Liverpoolu se znovu topí v depresi.

Tohle je na druhou stranu přesně ten zápas, ve kterém by se Liverpool mohl - respektive měl - zase chytit. Případná venkovní výhra v tradičně nahecovaném derby by stoprocentně oplývala potenciálem správně nakopnout doposud mizerný liverpoolský ročník.

Prozatím si totiž Rodgersova parta vede o devět bodů, sedm příček a 15 vstřelených branek (!) hůře než loni touto dobou. Což je vskutku propastný rozdíl.

Severoirský manažer může být teď rád alespoň za to, že by mu i přes dvě zlomená žebra měl být v neděli k dispozici Adam Lallana, stejně jako Kolo Touré (třísla). Zpátky v plném tréninku již je také Mario Balotelli, který by teoreticky mohl vkročit na trávník alespoň jako střídající hráč - poté, co zmeškal předešlých šest duelů.

Manchester United naopak v těchto okamžicích disponuje jednou z nejnapěchovanějších marodek v lize, a navzdory spekulacím z předešlých dnů Red Devils nepodpoří ani Di María. Argentinský šikula tedy setrvá mimo hru spolu s Blindem, Shawem či čerstvě zraněným Smallingem.

Po zhruba dvou měsících laborování naopak hlásí návrat dvojice Jones-Rafael, ta ale ještě asi nebude připravena rovnou odehrát celých 90 minut, a spíš se s ní počítá na lavičku náhradníků.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - McNair, Evans, Rojo - Valencia, Carrick, Fellaini, Mata, Young - Rooney, Van Persie
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Johnson, Škrtel, Touré, Moreno - Henderson, Gerrard, Lucas - Lallana, Lambert, Sterling
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.60 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Swansea City - Tottenham Hotspur  (neděle 17:00)
Mauricio Pochettino hned v úvodu sezóny alibisticky omlouval případné ligové ztráty působením v evropských pohárech, v neděli tak možná bude lamentovat ještě více, vůbec prvně totiž po čtvrtečním duelu zajíždí na hřiště soupeře, pro Tottenham přitom velmi oblíbené.

Poslední ligový úspěch Swans nad Spurs totiž pamatoval již se zemí srovnaný Vetch Field, od přestěhování se na Liberty Stadium a po návratu mezi elitu tu domácí ze tří pokusů získali jediný bod, a to hned poslední den roku 2011. Tottenham svou dominanci ve vztahu se Swansea navíc potvrdil třemi výhrami na svém stadionu, k prodloužení vítězné série však může dopomoci jediný úspěšný střelec z velšské půdy - Jan Vertonghen, obránce, jenž svůj poslední zásah v Premier League oslavil v březnu 2013 právě zde.

A právě ofenzíva dělá Pochettinovi zjevný problém. Více jak dva zásahy si jeho svěřenci připsali v jediném ligovém utkání, konec listopadu pak oslavili vůbec prvními dvěma koly v řadě s dvěma zářezy, aby se hned poté neprosadili proti Chelsea, Crystal Palace a Beşiktaşu. A změnám nikterak nenahrává ani letos neviditelný Adebayor, který odjel vyřešit své osobní problémy do Toga a v klubu vlastně nikdo neví, jak dlouho tam setrvá.

Swansea si mezitím dělá z Premier League dokonalou houpačku. První tři kola přinesla plných devět bodů, ty následující už jen jediný a od sedmého klání se již třikrát pohoupal třízápasový úsek, během kterého slavily Labutě vítězství, odcházely s bodem a prohrály. Od zářijových selhání s Chelsea a Southamptonem tak nezažily dva neúspěchy po sobě, což jim po fatálním obratu v Upton Parku momentálně hrozí.

Nicméně kromě loupeže Saints ztratily ve zbylých sedmi domácích duelech jen čtyři body a s pěti obdrženými góly koukají na záda jen Chelsea. A nesmí se zapomínat ani na Wilfrieda Bonyho, nejlepší střelce Premier League pro tento kalendářní rok, jenž se za poslední čtyři kola netrefil jen ve vítězném zápasu s QPR.

Proti Tottenhamu ovšem bude chybět šest čistých kont Łukasze Fabiańského, který si odpykává trest a v brance ho tak bude muset Gerhard Tremmel, který při loňském ligovém působení vychytal nulu v jediném z dvanácti startů. Kvůli smluvním podmínkám se na hřišti neobjeví Tom Carroll, kmenový hráč nedělního soupeře. Opačným směrem, než polský brankář, míří alespoň Neil Taylor. Hosté pak hlásí pozitivní zprávy a do hry by se mohl vrátit uzdravený Kyle Walker.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Tremmel - Rangel, Bartley, Williams, Taylor - Britton, Ki - Routledge, Sigurdsson, Montero - Bony
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Fazio, Vertonghen, Davies - Mason, Bentaleb - Lennon, Kane, Eriksen - Soldado
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.60 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Manchester City  (sobota 16:00)
Ještě před měsíce to vypadalo na spanilou jízdu Chelsea za titulem. Jenže Manchester City překonal krizi, vyhrál čtyřikrát za sebou a stáhl náskok Blues na tři body. K tomu navíc postoupil do osmifinále Ligy mistrů a nebýt zranění Agüera, prožívá snový předvánoční čas. A teď navíc jede na hřiště zoufale tragického Leicesteru, odkud jsou tři body čirou povinností...

V Lize mistrů měli Citizens po čtyřech kolech jen dva body a postup byl vzdálen podobně jako první místo v Premier League. Šest soutěžních výher v řadě, včetně heroických představení proti Bayernu a AS Řím dostaly Man City do krásné pozice - nejenže přežilo zimu v Champions League, ale Chelsea má na dosah pouhých tří bodů.

Došlo i ke vzájemné konfrontaci, i když ne v pravém slova smyslu. Zatímco totiž Chelsea v Sunderlandu jen remizovala 0:0 (a neměla daleko k porážce), svěřenci Manuela Pellegriniho smetli soupeře jasně 4:1 a jen tak potvrdili výrazně zvýšenou fazonu.

Velkým šrámem je zranění Sergia Agüera, jenž by měl City scházet minimálně do půlky ledna - a zrovna období Vánoc bývá v Anglii nejnáročnější. Alespoň, že se stihli uzdravit Edin Džeko a Stevan Jovetić; jeden z nich nastoupí na hrotu, pod ním patrně rovněž vyléčený David Silva. S otazníkem je pouze start kapitána Kompanyho.

Eventuálně i bez něj by však hosté měli soupeře jednoznačně porazit. Leicester má zoufalou formu - od dechberoucího vítězství nad Manchesterem United (5:3) totiž natáhli sérii bez výhry na úctyhodných deset a získali z nich jen dva body.

Pozitivem je alespoň zlepšená ofenzivní hra, pětizápasovou šňůra bez vstřelené branky na přelomu října a listopadu je pryč - Foxes pokořili soupeře ve všech třech posledních kolech; byť bez zisku jediného bodu. Snad se probouzí i rekordní posila Leonardo Ulloa, jenž po 684 minutách konečně skóroval (a zápas předtím se významně zasadil o vlastní gól Mignoleta).

V defenzivě ovšem tápou stále, vždyť za celou dosavadní sezónu udrželi čisté konto jen dvakrát, tedy nejméně ze všech týmů Premier League (spolu se Stoke). Další rána z tohoto pohledu je navíc zranění Kaspera Schmeichela, jenž si zlomil nohu a nezachytá si minimálně do konce ledna.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Hamer - De Laet, Morgan, Wasilewski, Konchesky - Mahrez, James, Cambiasso, Schlupp - Ulloa, Vardy
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany, Demichelis, Kolarov - Touré, Fernandinho - Navas, Silva, Nasri - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.00 - 4.75 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Burnley FC - Southampton FC  (sobota 16:00)
Southampton přijede v sobotu do Burnley s vědomím, že se může dostat do nejtěžší krize od návratu mezi elitu. Domácí minulý víkend ztratili sérii bez prohry a stále jsou potopeni v sestupovém pásmu, navíc je v druhé polovině prosince čeká nepříjemná trojice soupeřů.

Za čtyři ligová kola nedostali Saints jediný gól, pak ovšem přišla hrubka Clarka v duelu s Aston Villou a za stejný časový úsek inkasovala do té doby nejlepší defenzíva napříč všemi anglickými profesionálními divizemi sedmkrát. Po remíze v Midlands navíc přišly tři porážky s kluby aspirujícími na Ligu mistrů, ač, nutno dodat, s kopou smůly. Arsenal spasil až gól v předposlední minutě, Van Gaalovi a jeho svěřencům zase na vítězství stačilo pětkrát méně střel, než kolik jich vyslali domácí.

To ovšem na tíživé sérii mění pramálo a kousající nervozita z postupného pádu tabulkou hryže vědomím, že čtyři prohry v řadě zažili naposledy v prvních čtyřech kolech své nováčkovské sezóny, a mimochodem postaraly se o ně stejné týmy jako při současné mizérii, jen s náhradou za Wigan spěchá momentálně předposlední Burnley. To bude chtít využít stálé absence Morgana Schneiderlina, který byl za poslední dva týdny poslem dvou špatných zpráv. Kvůli zranění odstoupil v polovině první ze tří proher, tedy ještě za bezbrankového stavu, a tento čtvrtek vyšlo najevo, že nemá zájem setrvat v týmu i pro následující sezónu.

Pro Southampton je tak životně důležité, aby vstřelil úvodní gól, v takovém případě, letos jako jediný z Premier League, ještě neztratil ani bod. A optimismus by snad mohl vystoupat i díky dobré bilanci nedávných výletů na Turf Moor, kde Saints nechali všechny body jen jednou ze šesti návštěv. Clarets by také nic nenamítali proti prosincové přestávce v Premier League, z osmi takových zápasů totiž vydolovali pouhé čtyři remízy. Letos se navíc na svém pažitu trápí s koncovkou nejvíce z celé ligy, když vstřelili pouhých šest gólů v osmi kláních, obdobně špatně je na tom už jen Aston Villa, která se prozatím chlácholí odehráním o jedno domácí představení méně.

Možná se však přeci jen blýská na lepší časy, polovinu z celkových deseti zásahů si připsali během čtyř zápasů, v nichž získali i velmi slušných osm bodů, až na půdě QPR se útok opět zadrhl a přišla nelítostná porážka v důležitém boji o udržení. Do konce roku 2014 je navíc žádná procházka rozkvetlým sadem nečeká. Týden po letos skvělých Saints zajíždí na White Hart Lane, na Boxing Day pohostí Liverpool a dva dny poté zamíří do Manchesteru na duel se Citizens. Burnley tak potřebuje zabrat okamžitě bez ohledu na letošní účinkování svého sobotního soka.

Sean Dyche se přitom bude muset stále obejít bez Michaela Duffa (lýtko), Stephenaa Ward (kotník) a Matta Taylora (Achillova šlacha). Sam Vokes se sice v týdnu vrátil do tréninku, jeho nástup jižt tento víkend je však prakticky vyloučený. Ronald Koeman pak kromě zmíněného Schneiderlina bude nadále postrádat dvojici, jež oblékala i prvoligový dres Burnley, Jaye Rodrigueze a Jacka Corka.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Trippier, Keane, Shackell, Mee - Arfield, Jones, Marney, Boyd - Barnes - Ings
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Clyne, Fonte, Alderweireld, Bertrand - Long, Wanyama, Davis, Mané - Tadić - Pellé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 3.60 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Hull City  (sobota 16:00)
Noví Invincibles už nebudou, stále jsou ale svěřenci Josého Mourinha největším favoritem na zisk titulu. Porážka s Newcastlem by dle slov portugalského manažera Chelsea ovlivnit neměla - první ligová zkouška odolnosti přivedla na Stamford Bridge Hull City, který tam ještě nikdy v historii nevyhrál. Místo zraněného Courtoise si opět zachytá Petr Čech...

Týden co týden, tiskovku co tiskovku, novináře zajímalo jediné. Prohraje Chelsea někdy? Má na to být po Arsenalu dalším neporaženým celkem? A co na to José...? Dnes už odpověď znají, a přestože by Londýňané raději odvezli ze severu Anglie nějaký ten bod, dost možná se jim nyní naopak uleví. Už před sebou nemusí táhnout tíhu zodpovědnosti a mohou se soustředit pouze na sebe.

Ve středu ostatně Chelsea předvedla, že kromě silné základní jedenáctky má velkou kvalitu i na lavičce náhradníků. Hned šest "žolíků" se představilo v Lize mistrů proti Sportingu od první minuty a bez výjimky předvedli dobré výkony. I díky brankám Schürrleho či Mikela vyhráli Blues 3:1 a jen potvrdili postup z prvního místa do osmifinále.

Jak řekl Mourinho, Chelsea na tom vlastně nemůže být lépe. Sice už "jen" o tři body, ale přesto vede Premier League, navíc suverénně postoupila do jarní fáze Ligy mistrů, jako jediná z Angličanů z prvního místa. A jako jediná z elitních a evropsky zdatných klubů taktéž figuruje i na listině osmi nejlepších týmů v anglickém ligovém poháru.

Aktuálně nejlepší anglický tým má navíc velké štěstí na zdravotní stav hráčů. Když se podíváme na marodky Manchesteru City i United nebo na marodku Arsenalu, je až s podivem, jak se Chelsea zranění vyhýbají - až teď na jednu výjimku. Drobné svalové zranění vyřadí Thibauta Courtoise, Cesc Fábregas pak nenastoupí vinou karetního trestu. Místo něj se vedle Matiće zřejmě postaví agilní Ramires; vyloučen ale není ani start Johna Obiho Mikela, jenž poslední dvě soutěžní utkání odehrál ve velkém stylu.

Proti němu nicméně stojí fakt, že jakožto defenzivněji laděný záložník možná nebude v sobotním utkání tak úplně k užitku. Do hlavního města totiž přijede krizí sužovaný Hull, jenž nejenže nevyhrál už osm ligových zápasů v řadě, on navíc na Stamford Bridge ještě nikdy ve své 110leté historii nezvítězil.

Poprvé se oba celky střetly v září 1905, pro oba to byl teprve třetí ligový zápas od založení - a už ten dal trošku nápovědu, jak se bude historie utkání na Fulham Road vyvíjet. Chelsea smetla Tigers 5:1 a od té doby vyhrála ještě 12 z 15 vzájemných domácích utkání; zbylá tři skončila bezgólovou remízou. Není proto divu, že Hull vstřelil Chelsea na její půdě gól jen třikrát.

Se střílením branek mají Tigers ostatně problém i nyní. Z posledních sedmi zápasů dokázali skórovat jen dvakrát. Forma dua Jelavić - Hernández je fuč a chorvatský forvard patrně ani nenastoupí v základní sestavě. Místo něj se očekává start Soneho Aluka, který je spolu s Livermorem jediným hráčem Hullu, jenž se za poslední bezmála dva měsíce trefil do černého.

Pomohl tak svému týmu k bodu na hřišti Evertonu; stejný zisk evidují Tigers i z nejčerstvějšího utkání doma proti WBA; vítězství však potřebují takřka zoufale. Od posledního triumfu klesli z klidného středu tabulky až mezi sestupovou trojici.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Ramires (Mikel), Matić - Willian, Oscar, Hazard - Costa
Hull City - pravděpodobná sestava:
McGregor - Elmohamady, Davies, Chester, Rosenior - Meyler, Huddlestone, Livermore, Quinn - Aluko - Hernández
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.18 - 8.00 - 19.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - West Ham United  (sobota 16:00)
Andy Carroll se patrně nechal trošku unést, když tvrdil, že jeho West Ham nemá žádné limity a může dojít klidně až na vrchol. Bude však velice zajímavé sledovat, jak se Kladiváři popasují s rolí jednoho z černých koní na boj o pohárovou Evropu. Nyní vyjíždí na hřiště Sunderlandu, který už pět utkání čeká na vítězství...

Sebevědomí West Hamu je v nebesích, obzvlášť po parádním vítězství nad Swansea (3:1) minulý týden. V utkání Kladiváři prohrávali, ale Carrollovy první dvě branky v sezóně nasměrovaly domácí k extrémně důležitým třem bodům. Allardycovi muži totiž přeskočili Southampton a nejbližší "velký" soupeř je čtyři body daleko ležící Arsenal.

27 bodů po 15 utkáních West Ham na svém kontě dlouho neměl - přesně 31 let. Triumf na Swansea byl navíc už třetí v řadě a proti Sunderlandu cílí na čtvrtý kolíček na šňůře. Nápomocna mu k tomu bude hlavně ofenzivní zdatnost - kromě kanonýra Sakha je fit i Valencia a gólově potentní se zdá být konečně i Carroll. Hammers navíc ve všech venkovních utkáních této sezóny skóroval.

To Black Cats se naopak se střeleckými schopnostmi trápí. Z posledních čtyř zápasů vstřelili jen jediný gól, a když se vrátíme ještě na hranici osmi klání, napočítáme pouhých pět tref - a tři z nich při výjezdu na Crystal Palace. Trn z paty snad vytrhne i Steven Fletcher, jenž by měl být po zranění zad v pořádku.

Mimo hru jsou tak pouze Emanuele Giaccherini a Billy Jones. West Ham naopak postrádá záložníka Marka Nobla, jenž zůstává na marodce s bolavou achillovkou.

Padla zmínka o gólové potenci West Hamu; vězte však, že Sunderland nepatří zrovna k oblíbeným soupeřům Allardycovy party. Z posledních šesti zápasů opanovali Hammers jediný a jen v jednom dalším dokázali obranu Mackems pokořit. Inspiraci tak budou chtít nasát především z toho úplně posledního vzájemného střetu, kdy na Stadium of Light vyhráli 2:1.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Vergini, Brown, O'Shea, Réveillere - Cattermole - Johnson, Larsson, Gómez, Wickham - Fletcher
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Tomkins, Reid, Cresswell - Song - Kouyaté, Nolan - Downing - Sakho, Carroll
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.25 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
West Bromwich Albion - Aston Villa  (sobota 16:00)
První midlandské derby přichází v okamžiku, kdy je z obou perspektiv docela složité jakkoliv hodnotit dosavadní vývoj sezony. Oba celky si prožily lepší i horší časy, a ačkoliv v tuhle chvíli můžeme zkonstatovat, že se z lepší výchozí pozice těší hostující Aston Villa, tohle derby může dopadnout vskutku jakkoliv...

Pokud v poslední době nějaký zápas Premier League docela stabilně baví, je to právě toto měření sil dvou regionálních rivalů. Letos v lednu se v utkání Aston Villy s WBA urodilo neuvěřitelných sedm branek, přičemž za poslední dvě sezony vzájemné zápasy těchto dvou kohoutů viděly celkem 18 gólů.

Zrovna s koncovkou ovšem mají Baggies s Villans letos enormní problémy, že by jeden ani nechtěl uvěřit, že ještě loni byli schopni takových gólových radovánek.

Birminghamští se po návratu Christiana Bentekeho v tomto směru sice mírně zvedli, pořád ale vlastní nejimpotentnější ofenzivní vozbu v celé soutěži (spolu s Burnley). A ze strany WBA to je pro změnu největší tragédie zrovna v nedávné době, o čemž svědčí jediná trefa v pěti kolech. Někdo z útočníků se v barvách Throstles naposledy prosadil 25. října.

Jeden z nich, Victor Anichebe, přitom sobotní klání s velkou pravděpodobností zmešká pro pokračující potíže s třísly, pročež svou šanci opět dostane jeden ze dvojice Berahino-Ideye. Mimo hru je dále zkušené duo Brunt-Olsson, zatímco Sessegnon by se měl včas zotavit z nataženého lýtkového svalu, který jej před týdnem nepustil do bezbrankové bitvy na půdě Hullu.

Paul Lambert zřejmě dnes uvítá zpět v sestavě Fabiana Delpha, ale i Rona Vlaara, jehož dostupnost by skotského manažera mohla v kombinaci s formou tandemu Okore-Clark znovu dohnat k přetočení formace na tři stopery. Z trestu je venku Weimann; naopak záložník Westwood si na další ligovou akci počká přinejmenším do nového roku.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Wisdom, McAuley, Lescott, Pocognoli - Mulumbu, Gardner, Morrison - Sessegnon, Dorrans - Berahino
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Clark, Vlaar, Okore, Cissokho - Delph, Sánchez, Cleverley - Benteke, Agbonlahor (Weimann)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.30 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Stoke City  (sobota 16:00)
Loni si oba celky ve vzájemném střetnutí ponechaly všechny body na svém stadionu a Stoke City po překvapivém utnutí série proher chce zavzpomínat na konec druholigové éry, kdy dvakrát po sobě Selhurst Park vyloupil. Crystal Palace přitom již tři zápasy neskóroval ze hry a za posledních devět kol připisoval jediné vítězství.

Potters zajíždí v sobotu do Londýna k historicky třetímu setkání v rámci Premier League s Eagles a potřetí se postaví jinému manažerovi. Zatímco v srpnu odjížděl se sklopenou hlavou Ian Holloway, v lednu pokořil svůj bývalý tým Tony Pulis. Současný lodivod Neil Warnock má z dob jeho prvního působení u týmu na svědomí nikterak hrozivě vypadající porážku 1:3, kromě přestřelky 6:3 z roku 2004 je to však jediný více jak dvougólový zápis hostujícího celku za jednapadesát duelů. Jeho svěřenci navíc letos v defenzívě zrovna neexcelují, více branek inkasovalo jen trio nováčků.

Křivého slova se tak z jeho úst určitě nedostává Jedinakovi, jenž vévodí ligovým tabulkám střelců ze standradních situací, když proměnil dvě penalty a tři přímé kopy. Optimistickou vzpruhou mohou být pouhé čtyři míče v síti z posledních pěti zápasů, na jejichž obranném vrcholu ční bezbranková remíza v Tottenhamu z posledního víkendu. Nemilou pravdou ovšem zůstává 245 minut, během kterých Eagles neskórovali.

Stoke na gól čeká pětačtyřicet minut, ve druhé půli s Arsenalem však už ani po dalším zásahu neprahl, do přestávky si totiž proti jasnému favoritovi udělal komfortní tříbrankový náskok, čímž si nejen pojistil čtyřzápasovou domácí neporazitelnost s Wengerovým výběrem, ale především po třech kolech bodoval. Zároveň se zbavil i třízápasové série bez vítězství na svém hřišti a odskočil tak osmnáctému Hullu na pět bodů.

Momentálně tak nelichotivou první pozici zaujímá jen v čekání na čisté konto, na které čeká už devět kol. Přesto se Asmir Begović stal terčem spekulací o možném odchodu za lepším, a to na Anfield Road. Mark Huges si přitom pochvaluje cizince z druhé strany hřiště. Střelec druhé branky do sítě Arsenalu, Bojan Krkić, se od svého manažera dočkal zvláštní pochvaly za své výkony od návratu po zranění, když se prý stal nejlepším hráčem týmu ve všech listopadových a dvou prosincových zápasech.

Skvělou bilanci dvou vítězství (Arsenal, Tottenham) a dvou remíz (West Ham, QPR) proti klubům z hlavního města bude chtít Hughes podpořit s uzdravenými obránci Huthem a Wilsonem a hrát by měl i poraněný Walters, naopak Marca Muniesu zranění na hřiště nepustí. V domácím dresu by se měl objevit uzdravený Delaney, pochybnosti kvůli nemoci sužují start Puncheona a jistou absenci hlásí Joe Ledley a Adrian Mariappa.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Kelly, Dann, Hangeland, Ward - McArthur, Jedinak - Zaha, Chamakh, Bolasie - Gayle
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Bardsley, Shawcross, Wilson, Pieters - N'Zonzi, Cameron - Walters, Bojan, Diouf - Crouch
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Newcastle United  (sobota 18:30)
Arsenal před víkendem počítá padlé. Jistě, evergreen - ale také hlavní téma předzápasových příprav. Arsene Wenger by ze zraněných mohl složit kompletní zahajovací jedenáctku, aniž by někoho musel stavět mimo vlastní post, a to je přeci jen i na poměry Gunners poněkud výjimečná situace...

Čerstvá zranění aktuálně registrují Laurent Koscielny s Aaronem Ramseym a konkrétně vyhlídky na měsíční absenci druhého jmenovaného potom francouzského lodivoda dokonce dohnaly až k povolání Francise Coquelina zpět z hostovačky v Charltonu. Aby toho navíc nebylo málo, další karetní trest si odpyká chronicky nedisciplinovaný Chambers.

Před Newcastlem se takhle rozprostírá jedinečná příležitost se revanšovat: s Arsenalem prohrál již pětkrát v řadě a zrovna v prosinci na Emirates Stadium před dvěma roky vybuchl naprosto příšerným způsobem (3:7). Už tehdy byl samozřejmě u kormidla Strak Alan Pardew, jenž právě v tomto týdnu oslavil čtyřleté výročí svého nástupu k Magpies. V Londýně se tak nyní utkají dva nejdéle sloužící manažeři v lize.

Oba muži si logicky v čele svých mužstev za tak dlouhou dobu prožili dobré i zlé, a v tuhle chvíli se jeden z nich nachází nahoře, zatímco druhý spíše dole. V lepším rozpoložení se teď ocitá Newcastle, jenž padl všehovšudy jednou od začátku měsíce října, a menší zavrávorání na přelomu listopadu a prosince si před týdnem Straky vynahradily senzačním skalpem do té doby neporažené Chelsea.

Arsenal v úterý zase jednou rozdával radost v Lize mistrů, v domácí soutěži ale po dvou zlepšených výkonech opět zklamal, když minule vybuchl na půdě neoblíbeného Stoke City. Složitou pozici Gunners tak nyní posilují i jen absence suspendovaných Sissoka s Taylorem na druhé straně barikády; potažmo návrat Mathieua Debuchyho, shodou okolností zrovna proti svému bývalému zaměstnavateli.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Bellerín, Debuchy, Mertesacker, Gibbs - Oxlade-Chamberlain, Flamini - Welbeck, Cazorla, Sánchez - Giroud
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Alnwick - Janmaat, Coloccini, Dummett, Haidara - Colback, Abeid - Cabella, Pérez, Ameobi - Cissé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 5.25 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC15113134:1336
2.Manchester City15103232:1433
3.Manchester United1584326:1728
4.West Ham United1583426:1827
5.Southampton FC1582525:1226
6.Arsenal FC1565424:1823
7.Newcastle United1565417:1823
8.Swansea City1564520:1722
9.Liverpool FC1563619:1921
10.Tottenham Hotspur1563618:2121
11.Aston Villa1554610:1919
12.Everton FC1546524:2318
13.Stoke City1553717:2018
14.Sunderland AFC1529413:2315
15.Crystal Palace1535718:2314
16.West Bromwich Albion1535714:2014
17.Queens Park Rangers1542916:2714
18.Hull City1527615:2113
19.Burnley FC1526710:2412
20.Leicester City1524915:2610

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2532)

Přidat komentář
smazaný uživatel

City alebo Chelsea mali byť o 13:45 ... vysvetlí mi niekto prečo je už každé druhé kolo narvaté všetko na 16:00?

Reagovat
smazaný uživatel

aby to nebylo zkorumpovaný jako u nás

Reagovat
iamek

Taky to nechapu. Hlavne, ze chcou davat zapasy v patek, aby bylo vic zapasu v tv. A jak maji free slot, tak nedaji nic.

Reagovat
niflheim

Ať se mohou i někteří učit či psát seminárky.

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

yebte na seminarky, idzte makat

Reagovat
smazaný uživatel

-------------martinez

debuchy-ayaji(hayden)-merte-gibbs

-------------flamini

----------Ox-----Santi

----Alexis----Danny----Podolski

Reagovat
smazaný uživatel

wenger pujde

Reagovat
SunFells

Martínez

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba kůli tomu,že oba kluby hrály v týdnu ligu mistrů ?

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite kvoli tomu

Reagovat
TopinB

Reagovat
scholes18

dnes tutovky: City, Soton a Stoke

Reagovat
Miguel19

Čech - Ivanovič, Cahill, Terry, Azpi - Mikel, Matič - Willian, Oscar, Hazard - Costa.

3:0 - Hazard (Oscar), Costa (Hazard), Hazard (Willian)

Reagovat
smazaný uživatel

dnes chcem vidieť Ramiresa a Schurrleho :)

Reagovat
smazaný uživatel

0-3 hattrick BEN ARFA!

Reagovat
Tomoro

trosku trapas

Reagovat
smazaný uživatel

To nezní moc jako Hazard.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miezto

hm vyjde i ten třetí?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dvojky len City a Southampton

Reagovat
Swarley

nemáme to zařazeno v PL sekci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skus Primeru , mozno to mala byt ako ironia

Reagovat
fantomas

Oops. Sem si řikal, proč je tu tak málo komentů.

Reagovat
madridcan

Lebo Counter este nebol na twitteri

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

my hrajeme až zítra? co to je za fail, se to mělo hrát dnes, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

aby to nebylo zkorumpovaný jako u nás

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, ze jo. kdes prisel na to, ze se to ma hrat uz dneska?

Reagovat
Swarley

nevim, nějak jsem se celou dobu chystal na to, jak to bude dneska a tak nějak jsem si to rozplánoval v tom případě celý blbě

Reagovat
vladis271

kde si videl aby sa NWD hralo v sobotu?

Vždy sa hrá nedeľu 14:30.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten čas mě docela se*re, lepší by to bylo nějak na večer...

Reagovat
smazaný uživatel

staci si to nahrat a vecer pozriet

Reagovat
Swarley

já jsem naopak rád, takhle po obědě je to vždycky fajn, nemám rád ty pozdější zápasy, to už většinou jsou i jiné plány a ne všichni tam zahrnují fotbal (bohužel)

Reagovat
Swarley

aaaale vlado, my to tak neprožíváme, další soupeř, další zápas, další výhra

Reagovat
vladis271

Ne, ale fakt,, ako ťa mohlo napadnúť, že NWD je v sobotu? Zápas najslávnejšieho anglického klubu s Manchestrom United nikdy nedávajú v sobotu.

Reagovat
smazaný uživatel

odvazne tvrzeni..

Reagovat
smazaný uživatel

poslední dobou dobrej jedeš dobrej trapas...

Reagovat
smazaný uživatel

*- dobrou

Reagovat
cristiano.K.

snad nedopadneš jako já, díky tomuhle failu to neuvidím

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jak vidíte naše šance proti Finům? Postoupíme?

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu postoupíme

Reagovat
cristiano.K.

snad jo, všechny tři zápasy mám též

Reagovat
Miguel19

Holky biatlonový

Domracheva

Reagovat
iamek

Nemky se zvedaji, darja porad bozi, nase holky bezecky luxus. Jeste vylepsit strelbu a bude to masina.

Reagovat
Miguel19

Už se těším na únor. Poprvé uvidím biatlon naživo

Reagovat
iamek

Taky se chystam :). Ale ubytovani sehnat na celou akci byl kurva problem. Nakonec to mam docela daleko. Autem asi 30 minut :/.

Reagovat
Miguel19

My pojedeme jenom na neděli

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Swarley

škoda, že Vítková tam nedala jednu položku čistou, jak to umí...bylo by druhé místo, ale i tak super, hlavně ty dvě "slabší" zajely velmi slušně

Reagovat
Miguel19

No dvě slabší. Mně nejslabší připadá Soukalová zatím

Reagovat
Swarley

tak proto jsem to dával do těch uvozovek, přece jen u Soukalové se dá očekávat, že to bude jen lepší a u ní máme samozřejmě mnohem vyšší očekávání...podobně i Vítková, umí zastřílet daleko lépe...proto se mi líbily Puskarčíková a Landová, to dnes bylo super...kdyby se k tomu přidal ten lepší výkon Gábiny a lepší výkon Vítkové, tak si holky můžou sáhnout i na vyšší umístění

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vladis271

Reagovat
madridcan

viac takych

Reagovat
iamek

Konecne rozumny nazor od tebe. Jen tak dale

Reagovat
vladis271

PD humor a mufan.

To vysvetľuje, že tento miliónkrát opakovaný z*jeb ešte niekto skúša.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
madridcan

Pd humor a celkovo humor, ktory odomna milujes, tak nebud nasraty ty ,,vitaz liga majstrov v skupine s dalsim vitazom ligy majstrov"

Reagovat
Whitemedia

Takže nás dnes píská Foy, to mám o zábavu postaráno

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vyhraje 5:0

Reagovat
stiflerovamama

Trenér Brendan Rodgers chce posílit svůj Liverpool o útočníka Fernanda Torrese, jenž se právě po odchodu z Anfieldu v roce 2011 hodně trápí a v dresu Chelsea i AC Milán podává jen podprůměrné výkony. (Daily Star)

Reagovat
Miguel19

Reagovat
13

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mimalu

škoda že to je taková blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytocnost, staci im Mario, ten im vystriela LM a buduci rok mozno i titul konecne

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Whitemedia

To bych vám tak moc přál

Reagovat
SunFells

Návrat legendy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

za 2 mega z toho nemôže byť prestupový FAIL.

Reagovat
papos182

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby nebral peníze jako král, tak by se určitě dal zkousnout

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Ani kdybychom dostali dalších 50 mega, ať si ho vezmem.

Reagovat
Hai

Tak za těch 50M by Rodgers koupil další prumeraky

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se nehraje ve 13:45 kvůli semifinále florbalu! PL nás vyslyšela

Reagovat
Miguel19

Sladkýýýýýý

Reagovat
Miguel19

Pěkně vymetl

Reagovat
smazaný uživatel

ale Kafka dneska zatím docela špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa tyka Nevillovho článku a prečo je akademia City a Chelsea a Liverpoolu je na vyššej urovni ako MU

Akademie v Anglicku zaživali svoje zlaté roky v 90tych rokoch, zlatá generacia MU, zlatá generacia LFC, West Ham produkoval jedneho hrača za druhým atď futbal bol ale uplne iný, Charlie Adam by bol druhý Cantona ak by sa narodil o 10 rokov skôr. Problem je, že už niesu 90te roky a hráčom netreba vynadať aby sa namotivovali, nepotrebujú čistiť seniorom kopačky aby sa naučili disciplíny nepotrebujú mať 180cm a byť silnejší ako súer aby sa presadili. Doba sa zmenila, futbal sa zmenil a s nim sa museli zmeniť aj akademie v Anglicku. Problem je, že nie každý klub šiel s dobou. Momentalne sú jednoznačne najlepšie akademie Barcelony, Sportingu, Ajaxu o tom nikto nepochybuje. Tieto akademie majú veľa spoločného, akademia je úzko spojená s Ačkom, sústredia sa na technické aspekty rovnako ako aj na psychické, už od ranného veku sa sústredia na ich kreativitu a technické schopnosti a nie ako v anglicku na taktiku a fyzické schopnosti. Hruči sa držia pri zemi a pracujú spolu celý deň.

Akademie Liverpoolu a Chelsea si od nich zobrali príklad, v roku 2008 keď začali svoju prestavbu akademie. V 2010 mali fungujúce základy na ktorých môžu stavať a neustále sa zlepšovať. ManCity s tým začala neskôr, myslim že 2011-12? S tým, že pred týždňom dokončili nové treningové priestory...

Liverpool zamestnal Pep Seguru a Borrella ktorí pracovali v Barcelone. City zamestnali Ferran Soriano a Txiki Begiristain ktorí surprise rusprise pracovali v Barcelone a mali na starosti La Maslu. Chelsea šla trochu inou cestou, zamestnali Frank Arnesen a Ruud Kaiser ktorí pracovali v holandsku (PSV, Ajax).

Všetky tri kluby začali rovnako, zmenou filozofie, od U6-7 po U21tku, každý hral rovnakým štýlom, treneri sa začali sústrediť na kreativitu a techniku už od U7čky. Ćo je obrovský problem Anglicka, každý ich kritizuje za to. Problém je, že v Spa, Nem davajú od začiatku dôraz na kreativitu, hrajú 5vs5 až pomaly do 12tich rokov. užívajú si futbal, nie je to len tvrdá práca na taktike a technike. 11roční hrajú 11vs11 na dospeláckom ihrisku, to je nepochopiteľné. Presne kvoli tomu ma Anglicko problem vyprodukovať tehnickú n10 a poriadneho útočníka.

Nevyberali si jedneho-dvoch hráčov s talentom a ostatní boli len do počtu na vyplnenie kádru. A hlavne konečne sa začali sústrediť na psychické atributy. Neviem ako City, ale Liverpool a Chelsea na to dávajú obrovský dôraz, držia ich pri zemi a snažia sa ich čo najlepšie pripraviť na tlak ktorý ich čaká. Napríklad, hráči Liverpoolu majú prednášky od psychologa, navštevujú každý mesiac nemocnice a utulok pre bezdomovcov kde pomáhajú...Chelsea má zas program kde hráči spolu študujú s tým, že sa nemôžu chváliť a doberať ostatních že hrajú za Chelsea keďže všetci v triede hrajú za Chelsea, vraj im to pomáha, dokonca FA ich za to chválila

Naopak, McClair robí stále to isté a stále viac a viac je vidno ako sa sústredí na fyzické schopnosti a len a len na výhru. Posledné 2 sezony, 4-4-2 nudný fyzický futbal, jediný kto žiaril bol Januzaj na ktorom to celé stálo. (vraj je to ešte horšie u mladších ale to už neviem povedať ) Možno sa niekto namotivuje keď im McClair a McGuinness vyandajú ale nie každému to pomôže....

K tomu článku Nevilla.

Neville: If you went to all 20 Premier League managers, I wonder how many are

1 Concerned about the youth team.

2 In daily contact with their youth team coach

3 Know the ins and outs of the youth team players from 14 up.

1. Každý manažer, dokonca už aj Mourinho ma reči o tom, že musí dať šancu mladíkom.

2. Neviem ako Mourinho ale viem ze Pellegrini a Brendan sledujú pravidelne U21tku a U18tku. A su v stalom kontakte s manažermi a raiditelmi akademie

3. Absolutne zbytočné, hráči sa menia každý druhý rok, manažer nepotrebuje vedieť mená každého hráča v U14tke. AD vedia o hráčoch od U6 po U21, manažer to vedieť nepotrebuje

Neville:Norman would look after us. We were there to absorb the first-team culture.

City, Chelsea, Liverpool na to berú obrovský dôraz, hoci Liverpool nemá akademiu pri senioroch (pracuje sa na zmene) bežne hráči trenujú s ačkom v Melwoode a naopak seniori navštevujú Kirkby kde trenuju s hráčmi akademie. Dokonca hráči akademie sa rozcvičujú pred zápasom s mužstvom. To isté City a Chelsea ktorí ako bonus majú akademiu ako súčasť treningoveho komplexu. Narozdiel od United ktorí su naopak viac a viac rozdelený..

Manchester United needs to completely change his academy to compete with ManCity - Guillem Balague

Klub ako MU bude mať stále dobrú akademiu pretože majú obrovské meno ale čoraz viac a viac sa vzdiaľujú akademiam ako Liverpool, Chelsea, City. Je to vidno aj na nákupoch mladíkov kde často len meno na nalákanie talentu nestačí...

"When I was a kid, it was the case among the lads I played football with that if Manchester United wanted to sign you then joining Manchester City was not even a consideration, Thirty years on, and the picture in Manchester is very different and, as a United fan, it worries me". - Scholes

Keďže tie akademie začali fungovať tak ako fungujú len nedávno tak je jasné, že bude trvať kým sa ukážu prvý mládici, nemôže nikto čakať, že po roku začnú produkovať top hráčov. Trvá 14 rokov kým prejdu celým systémom ale už teraz je vidno ako je každý nový ročník lepší a lepší .

Stači sa pozrieť na káder U18tky, U21tky, v Chelsea, Liverpoole má každý talent na to aby sa presadil. V MU máš 2-3och ktorí vyzerajú nádejne ostatní sú do počtu... Nie je náhoda že Baker, Solanke Brown, Ojo, Sterling, Rossiter, Kean Bryan hrajú práve za spomínane 3 mužstva (city ma strašne veľa zahraničných hráčov a ja som písal len angličanov preto je tam len jeden, zo zahraničných by som vypichol Seko Fofana a Poza)

MU teraz využíva to že má zranenú polku kadra tak musí hrať s mladíkmi ale zas sa netvarme že tí mladíci sú nejakí top hráči. Blackett, McNair neboli nič extra ani v U21tke a jo vedu si tak trochu nad očakavania pre mna (očakával som totalny rozpad) ale stále si nemyslím, že majú na to hrať pravidelne v PL za top mužstvo...Uzdravia sa hráči, nakupia sa noví obrancovia a na nich si nikto nespomenie...

Problem je, že akademie City, Chelsea, Liverpoolu nech su aké sú, nikdy nebudú na úrovni Barcelony alebo Ajaxu alebo Sportingu a nikdy nebudú produkovať toľko hráčov ako tieto spomínané akademie. Hlavným problemom je U21tka ktorá nemá dostatočnú kvalitu. Je to fajn pre 16-17-18 ročných hráčov ale vyššie už potrebuješ hrať proti mužom a to ti U21tka neposkytne. Ten skok je momentálne príliž veľký. + tlak manažera ktorý kvoli konkurencii musí postaviť najlepší káder a nemôže experimentovať ako by možno chcel. A samozrejme keď ide o Ajax a Sporting, rozdielne filozofie klubu....

Sorry za wall of text...Su to len základy, ak by niekto chcel tak sa môžem rozpísať v nejakých bodoch....

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry za wall of text.

ale mohol si si to aspoň skontrolovať a opraviť... zmeniť niektoré slová...

Reagovat
smazaný uživatel

nechcelo sa mi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Řada věcí mi tam zní jako hovadiny Usuzuješ (nebo Neville usuzuje? Nedokážu odhadnout, co z toho jsou tvé či jeho myšlenky), že tyto tři akademie jsou lepší, protože v jisté chvíli okopírovali formát především formát Barcelony, který teda myslím kopíruje řada velkých klubů, Arsenal má x let vše, co jsi vypsal ...až na to, že by áčkaři šli trénovat s hráči akademie, což teda nepovažuju za důležité. Taky, že soplíci se rozcvičují před zápasem s áčkem, to vážně?

Nemám moc dojem, že by třídy pod U15 měli nějaký valný význam pro první tým.

Reagovat
SunFells

Úroveň a úspěch akademie se dá hádám jen zhodnotit podle toho, kolik hráčů pro velký fotbal vyprodukuje. A říkáš, že na to je zatím moc brzy, no holt asi budeš muset pár let počkat a hodnotit to zpětně do hloubky. Asi to fakt nefunguje podle toho, kdo najal kolik koučů La Masie (La Másla u tebe).

Reagovat
smazaný uživatel

La Maslu, to ma tiež pobavila

Reagovat
smazaný uživatel

o*

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovorím o uspechoch akademie ale o práci s mladežou a prečo Chelsea, City, Liverpool pracujú s mládežou lepšie... A nejde o to, že napodobnujú barcelonu ale o to, že sa prisposobujú modernému futbalu a niesu zaseknutý v minulosti kde boli najlepší...

Reagovat
SunFells

To je moc pěkné. Důležité jsou ovšem výsledky a ty se promítnou později.

Reagovat
smazaný uživatel

To že ty to nepovažuješ za dôležité neznamená, že to dôležité nie je...Neville stravil 3/4 článku o tom ako Chelsea a City nezapájajú svojich hráčov z akademie medzi seniorov čo proste nie je pravda....

Mal som dať link na ten článok Nevilla, moja chyba

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/11289726/Premier-League-academies-must-be-more-than-just-obscene-cosmetic-surgery.html

Reagovat
SunFells

A v čem by to mělo být důležité? Lehká motivace pro všechny mládežníky? Přitom je běžné, že ti mládežníci, kteří mají potenciál hrát za áčko, se k tréninku s áčkem dostávaj poměrně často.

Reagovat
smazaný uživatel

Ide o to prepojenie a ano da ti to extra motivaciu ak ti na trening U15tky pride niekto z ačka...Neviem čo sa tu snažíš naznačiť, pozri si video City z predstavovačky noveho komplexu tam stravili dosť dlho nad tým, že budú mať treningove priestory spojene s akademiou a ake vyhody to bude mať...je to fakt dôležitá vec ktorá môže v konečnom dôsledku spraviť rozdiel.

Reagovat
SunFells

Tréninkové prostory spojené s akademií má asi tak kde kdo, ne? Opět, Arsenal určitě má. Naznačuju ti tu, jak prostoduché je přikládat význam tomu, že hráči áčka přijdou na trénink soplům, když je běžnou praxí, že ti nadějní, u kterých to význam má, se naopak dostanou k tréninku áčka. Načež odbíháš k jiné věci, kterou nepovažuju za vůbec jedinečnou. Všechno srozumitelné?

Reagovat
smazaný uživatel

"ak by niekto chcel tak sa môžem rozpísať v nejakých bodoch"

Reagovat
smazaný uživatel

Napriklad v rozdieloch treningu medzi U6 až U12 a ako to môže ovplyvniť neskorší vývoj hráča, čo je podľa mňa zaujimavé

Reagovat
vladis271

niekto nejakú recenziu z toho by nemohol spraviť?

Reagovat
smazaný uživatel

City, Chelsea, Liverpool sa posuvaju dopredu, MU stojí na mieste...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

stojí na místě, kdy jeho akademie produkuje nejvíc hráčů pro A týmy v Anglii...

Reagovat
r.mrazik

Musis pockat pet let,nez se to promitne...sice to poslouchame vlastne od doby vzniku EF,ale odted uz to fakt bude jen pet let....a az zaradi chelsea nebo city do svyho kadru odchovance tak bouchneme sampansky

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je to asi celkem dobře napsáno, mně to smysl dává. Je fakt, že co se týče podmínek, tak v Anglii problém s penězi není, nalejou do toho obrovské prschy a ti hráči mají všechno, o čem se jim zdá, když to tak řeknu. Ale rozdíl bude asi v těch treninkových metodách.

A taky je velký rozdíl zřejmě v myšlení. Protože u nás v ČR se třeba hráči vychovávají pro vítězství, ne proto, aby se naučili hrát fotbal. Už od mládeže prostě o víkendu hraješ zápas a musíš vyhrát, je uplně jedno, jestli umíš kličku nebo jsi hrál dobře. Důležité je mít v týmu jednoho hráče, který ti tu výhru zařídí nebo být větší a silnější než soupeř a prostě tu výhru urvat za každou cenu. To samé rodiče, diváci. Posereš kličku, tak tě posílají bez milosti vlastní známí doprdele, radši to odmázni do potoka, hlavněže jsme tu výhru 1:0 upotili. Ten systém myšlení je potřeba změnit. Vychovat hráče, co umí hrát fotbal, je potřeba. Kličky, techniku od útlého mládí. Síla a taktika se dá nabrat vždy, tohle prostě ne. To samé bruslení, těžko se staneš top hokejistou, když začneš bruslit v 8-9 letech

Reagovat
smazaný uživatel

Je to o mentalite a návykoch...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

Charlie Adam by bol druhý Cantona ak by sa narodil o 10 rokov skôr.

to opravdu hned v úvodu namotivuje k tomu, abych to četl celé...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo to myslené tak, že v 90tych rokoch by bol v anglicku braný uplne inak vdaka svojej agresivite atď a rozdielnemu štýlu hry...dnes už je skôr výnimka

Reagovat
Swarley

kardinální hovadina je srovnávat v čemkoliv...i ze srandy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
r.mrazik

jo,to se moc nepovedl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

La Maslo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

Ten tvoj článok nedáva moc zmysel. Píšeš, že akademia United je zastaralá, pri tom vychovala najviac hráčov pre PL. Píšeš, že akadémie City, Poolu a Chelsea sú lepšie, pri tom neskôr hovoríš, že ešte nestihli nič vyprodukovať pre prvý team, pretože mali málo času. Na akom základe máš potom tie tvrdenia založené? Za United nastúpujú za prvý team mladíci z tej, podľa teba, zastaralej akadémie, ale ty ich zhodíš a vypíšeš kopu mladíkov z druhých akadémií, ktorí sú podľa teba lepší, ale "prekvapivo" 90% z nich za Ačko nenastupuje. Kde sa podela logika? A na podstatnú vec si zabudol. Neviem, jak u Poolu, ale môžem ti garantovať, že z tých ropnych akadémií sa presadí do Ačka svojho teamu minimum hráčov.(ak vôbec niekto). To, že tí hráči budú behať po hosťovačkach a potom prestúpia je pre samotný klub irelevantné. Ak samozrejme nemá na tom založený biznis ako Chelsea, ktorej fandovia si to dokonca dokážu obhájiť (ale u nich ma to ani nezaráža, každý kto fandí podobnému klubu, to musí mať v hlave trochu pomiešané).

Reagovat
kvasha16

"...Na akom základe máš potom tie tvrdenia založené" - on tvrdi ze lepsie pracuju s mladymi hracmi, mas tam vypisane v com

"...ale "prekvapivo" 90% z nich za Ačko nenastupuje" - kosi vas vela zraneni, ver ak sa marodka zuzi, na tych mladikov sa rychlo zabudne ako pise Lolky .... a preco ze to mam mat v hlave pomiesane?

Reagovat
smazaný uživatel

. Píšeš, že akadémie City, Poolu a Chelsea sú lepšie, pri tom neskôr hovoríš, že ešte nestihli nič vyprodukovať pre prvý team, pretože mali málo času

______

Nie, hovorím, že nemôžeš hodnotiť ich akademie podľa počtu vyprodukovaných hráčov pretože nemali čas vyprodukovať toľko hráčov... A samozrejme, City a Chelsea majú aj iné dôvody prečo sa nikto nepresadil...

Vypíšeš kopu mladíkov z druhých akadémií, ktorí sú podľa teba lepší, ale "prekvapivo" 90% z nich za Ačko nenastupuje

___________

Nenastupuje pretože 90% hráčov ma 17-18 rokov...A nehovorím, že sú lepší hovorím, že nie je náhoda že hrajú za tie tri kluby.

môžem ti garantovať, že z tých ropnych akadémií sa presadí do Ačka svojho teamu minimum hráčov.

__________

To ale nebude problem akademii ale manažerov a štruktury A mužstva...Ti hrači na to majú...

To, že tí hráči budú behať po hosťovačkach a potom prestúpia je pre samotný klub irelevantné

_____

No ani by som nepovedal, je jasné, že nie každý sa presadí v Ačku a kvoli chabej úrovni U21tky musia posielať svojich hráčov na hosťovanie. Nie je nič zlé na tom ke´d pošlú bamforda na hosťovanie...

Reagovat
SunFells

Zatímco je náhoda, že například Januzaj, Pogba a Wilson jsou, do podobné míry jako tebou zmínění hráči, dílem United.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba tam strávil 2 roky a k Wilsonovi sa zatiaľ nebudem vyjadrovať...

Reagovat
Dawon

Takze jinymi slovy je cela tvoje myslenka postavena na tom, ze veci beres tak, jak se ti hodi Kde je treba, tam to zametes pod koberec nebo svedes na nahodu, a naopak kde se ti to hodi, tak pripises zasluhy skvele praci akademii

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože je to 18 ročný anglický útočník. utočnici v anglicku majú obrovsky problem pretože sa spoliehajú na svoju silu a rýchlosť a často naplnia svoj potencial v 18tich-19tich a potom sa prestanú zlepšovať. už toľko anglických utočnikov malo preraziť čo skorovali v akademii for fun a teraz su radi že hrajú v tretej lige...Najlepší príklad je Wickham, obrovský talent v 16tich a v 18tich sa zastavil a absolutne nenaplnil svoj potencial ktorý mal... Preto sa budem k Wilsonovi vyjadrovať až keď bude mať 21-22...

Reagovat
Dawon

Jak rikam, beres veci tak jak se ti hodi, timhle si v podstate jen potvrdil, co ti pisu...porovnavat Wilsona s Wickhamam, co sou typove naprosto odlisni utocnici, to je paradni podpora tvojich argumentu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ho budem porovnavať s Morganom, alebo Eccelstonom alebo tym utočnikom Chelsea co som zabudol meno...je toľko príkladov, Wickham je len najznamejší preto o nom hovorím... Ak by som ho prirovnal k Morganovi tak by si ani nevedel kto to je...

Reagovat
Dawon

At ho porovnas s kym chces, tak vynechat takoveho hrace kvuli duvodum, ktere si vyjmenoval, je k smichu...nemuzes si tady za chodu vymyslet nejake naivni vlastni pravidla, jenom aby to sedelo na tvoje argumenty

Reagovat
r.mrazik

Tao to je dobry vymysl...wilson se prosadil do Amuzstva pres Falcaa a ono nema smysl ho resit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

To mas tezky...on ten clanek je jedna vec,ale dokud nebudou viditelny vysledky,tak je to cely jen teorie a zbozny prani...

Reagovat
SunFells

Jinak Pogba tam strávil tři roky a zrovna ty, o kterých se říká, že jsou pro vývoj hráče nejdůležitější.

Reagovat
SunFells

Taky nevím, proč se vyjadřuješ k Rossiterovi s Ojem, když se nechceš vyjádřit k Wilsonovi, máš-li teda tu juniorskou ligu tolik v merku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože je to 18 ročný anglický útočník. utočnici v anglicku majú obrovsky problem pretože sa spoliehajú na svoju silu a rýchlosť a často naplnia svoj potencial v 18tich-19tich a potom sa prestanú zlepšovať. už toľko anglických utočnikov malo preraziť čo skorovali v akademii for fun a teraz su radi že hrajú v tretej lige...Najlepší príklad je Wickham, obrovský talent v 16tich a v 18tich sa zastavil a absolutne nenaplnil svoj potencial ktorý mal... Preto sa budem k Wilsonovi vyjadrovať až keď bude mať 21-22...

Reagovat
SunFells

Zajímavá odpověď, no nejsem jí moc přesvědčen. Nevím, zda je Wickham nejlepší příklad, který se v tom věku prosazoval v značně horším týmu a horší lize a to díky své fyzické vyspělosti, vždyť u Wilsona je situace i jeho typologie značně odlišná. Taky bych neřekl, že doposud nenaplnil potenciál, jedině že bys ho předtím tolik přecenil a dělal z něho pomalu Rooneyho. Mám i pocit, že totéž co uvádíš u útočníků, se děje i u křídel a i jiných postů, ne každý ten přechod zvládne (a že ho dvě ze tří tebou zmíněných liverpoolských uch zatím taky nezvládli, pochopitelně) a u některých, jako zrovna u Wickhama, není brzké prosazení moc velkým překvapením i přes to, že se nemusí řadit mezi největší talenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenájdem ti článok o tom ale veľa trenerov si myslí, že je to kvoli tomu, že v mladom veku využivali svoju vyšku a silu a preto keď potrebovali ukazať niečo viac medzi mužmi tak to nezvládli. Hovoril o tom, Alex Inglethorpe, Jed Davies a ešte niekto o tom napísal skvelý článok...Koľko je v anglicku dobrých útočníkov? Sturridge, Welbeck, Rooney...Rooney už je stara škola. Welbeck na to aký bol talent tak tiež už by mohol konečne začať premieňať šance. Jediný je Sturridge a tomu nikto pred 3oma rokmi neveril že na to má... Je ešte niekto?

Reagovat
SunFells

Četls vůbec, co jsem psal? Nevidím smysl v tom hledat ten článek, když ti tam v té věci neodporuji, naopak píšu, že nemá cenu přeceňovat takové hráče jen na základě toho, že se prosazují v nízkém věku. Odporuji ti v tom, že to s Wilsonem moc nesouvisí, vzhledem k jeho fyzickým parametrům a z toho, co jsem viděl, tak ani stylu hry. A žes takhle vystřelil už podruhé, tak mám trochu pochyby o tvém skutečném povědomí o talentu v těch juniorských soutěžích, nebo o tom jen čteš?

A Albion zrovna hroťáci zdobili po generace a teď tomu taky není jinak, když se podíváš na jiné posty a jejich pokrytí.

Reagovat
papos182

Sterling u nas stravil zhruba stejnou dobu jako Pogba v ManU. Pritom Sterlinga pocitas a Pogbu ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Grahf

1. a podľa čoho chceš hodnotiť akadémie, ak nie podľa vyprodukovaných hráčov. Však to je jediné kritérium. Ak sa hráč nepresadí v dospelom futbale, tak buď na to nemá, alebo ho akadémia špatne pripravila. Za obe tieto veci je ale zodpovedná akadémia, pretože si tam toho hráča priviedla.

2. opäť sa pýtam - na akom základe tvrdíš, že tí hráči sú velké talenty, ak ešte nič neukázali? Že sa ukazujú dobre v rezerve, alebo u dorastencov? Na druhej strane Blackett a McNair na to nemajú podľa teba preto, lebo sa v nižších ročníkoch nijak neukázali. Vždy je najdôležitejší ten prechod z "Bčka" do Ačka. Mnoho talentov to nezvládne. Na druhej strane si zober takého Garyho, talentu mal asi ako ja a môžeš vidieť, kam sa nakoniec prepracoval. Hodnoťme konečný produkt akadémie, nie dojmy a pocity.

3. vytrhnuté z kontextu

4. opäť, reaguješ len na časť vety a zbytok ignoruješ. Nepísal som nič o samotnom hosťovaní, ale o tom, ako bude lietať od šavla do pavla, až sa ho nakoniec zbavia predajom, pretože už dopredu budú vedieť, že si u nich nezahraje.

Reagovat
smazaný uživatel

1. To nie je pravda, je tam toľko faktorov prečo sa hráč nemusi presadiť a akademia nemusí byť na vine. Napriklad, ignorovanie mladíkov je jeden. Hoci by si mal najlepšiu akademiu na svete tak nikoho nevypracuješ ak im nedáš šancu v A-čku. A to nie je problem akademie ale vedenia a manažera A-čka. Môžu za to zranenia, min. sezonu mal LFC 3ACL ktoré vyradili hráčov na rok...Čo s tým akademia môže spraviť? Nič...

2. Ukazujú sa v skvelom svetle v akademii a v repre, kde inde sa majú ukazovať ak nehrali nikde inde, Blackett a McNair boli meh aj v U21tke to že hrajú za Ačko nie je kvoli tomu, že sú kvalitný ale kvoli tomu, že ostatní sú zranení...Takže ten tvoj prechod si možeš nechať vieš kde keďže by hnili v U21tke ak by ste udržali obranu zdravú...

3. Ako je to vytrhnute z kontextu ked cela veta je. "Neviem, jak u Poolu, ale môžem ti garantovať, že z tých ropnych akadémií sa presadí do Ačka svojho teamu minimum hráčov.(ak vôbec niekto). "

Reagovat
Dawon

Ty prosimte, k tomu tvemu hniti...Brady sel v NFL az v 6. kole draftu a dostal se do sestavy jen diky zraneni hrace, co byl pred nim, a stal se z neho jeden z nejlepsich hracu v historii toho sportu...jasne, je to prirovnani pritazene za vlasy, protoze se jedna o jiny sport, jina situace, atp...ale proc mas tady potrebu shazovat hrace, kteri se sice do sestavy mozna dostali jen diky zranenim, ale proste hrajou dobre?

Neni vubec neobvykle, ze se nejaky obrovsky mlady talent neprosadi, zatimco nekdo, kdo zapadal do prumeru, si to vydre svou pili...ono je uplne fuk, jestli to byly hvezdy nebo prumeraci v U21, pocita se jenom to, co predvedou mezi chlapama

Reagovat
Grahf

1. Tak ja už neviem. vysvetli mi potom, podľa čoho posudzuješ kvalitu akadémie, pretože mne už došli možnosti. Že hrajú 5v5? Že nehrajú na víťazstvo? Že sa venujú menej fyzičke a taktike? Že majú kvalitnú stolicu? Na druhej strane v tých "horších" akadémiach trénujú rugby a vo volnom čase sa venujú bodybuildingu, že...

2. Blackett nastupoval už od prípravy pravidelne, žiadne zranenia s tým nič nemali. NcNair nastúpil, aj keď boli iné alternatívy. Inak ti vôbec nerozumiem, ty svoje tvrdenia zakladáš len na svojich dojmoch. Vytiahneš hráča, ktorému ide v juniorke a zhodíš hráča, ktorý hraje za Ačko. Fakt v tom nevidíš ten paradox?

3. Tak to skúsim inak. Akadémia by mala byť od toho, aby produkovala hráčov pre Ačko. Ak túto požiadavku nesplňa, tak je prakticky pre daný klub akadémia zbytočná. Pretože platiť za to, aby si vychovával hráčov pre iné kluby je tak trochu nezmysel. A moja poznámka sa týkala práve tých klubov, ktoré zaraďujú juniorov z vlastnej akadémie minimálne (ak vôbec).

Reagovat
Dawon

Cela tvoje argumentace je postavena na tom, ze podle tveho nazoru vlastne ti mladici v MU nejsou tak dobri, a ze je to vlastne jen shoda nahod na zaklade zraneni atp...to se na me nezlob, ale to je opravdu dost ubohy zpusob obhajeni vlastnich nazoru...podstatne je, ze se ti mladici dostali do sestavy jednoho z nejlepsich tymu v lize a ostudu si tam rozhodne neudelali...a to, ze ty si myslis, ze na to v budoucnu mit nebudou a ze je to v podstate jen nahoda, ze to zatim zvladaji, je celkem irelevantni...

a druha cast tvoji argumentace, ze je na to jeste brzo a ze za x let bude vsechno lepsi pusobi trosku jako nejake politicke sliby Az to vsechno za 5 let bude tak, jak ty rikas, tak se o tom muzem bavit, ale do te doby jsou to naprosto prazdne a nepodlozene argumenty

Reagovat
smazaný uživatel

Zrani sa mi celá obrana tak tam postavim U21tku ktorá by inak v živote nedostala šancu pretože na to nemá a woula mam najlepšiu akademiu na svete pretože mam celú obranu ktorá hrá v Ačku...To, že su uplne mimo a nepripravený je irrelevantne pretože doležite je že hrajú v PL! VIVA LA ACADEMY

Nechapem povedal, som, že je blbe hodnotiť kvalitu akademie len podla toho koľko hráčov vyprodukovali kedže nemali toľko času ale aj tak sa tu každý bude obhanat len tým koľko hráčov vyprodukovali....Musiš pochopiť, že to že CHelsea alebo ManCity nedá žiadnu šancu mladikom nie je vina akademie ale manažera a ačka...Chelsea ma jednoznačne najlepšiu akademiu v anglicku či sa to ľudom páči alebo nie...Ta praca s mladežou je uplne na top urovni a tí hráči sú fakt talentovaní. Ale keď ich bude Mourinho ignorovať tak samozrejme, že sa nepresadia v Chelsea... Ale nemôžeš z toho viniť akademiu, veď to je chore

Reagovat
Dawon

Ja netvrdim, ze je to nejake meritko kvality, kdyz se tam ti hraci dostanou kvuli zraneni...meritko kvality je az to, co predvedou...a takovy McNair odehral prvni spatny zapas sezony v prosinci, to mi neprijde zle na ubozaka ze spatne akademie

Ty mas tady nejaky patent na rozum a na posuzovani hracu, ze jen ty muzes urcit kdo na to bude mit a nebude mit? Podle ceho jako soudis, ze jsou Blackett a McNair uplne mimo a nepripraveni? Vypadaji vic pripraveni, nez 20 milionovy Lovren

Tak nezlob se na me, ale castecne samozrejme akademii musis hodnotit podle toho, kolik hracu si vychovas sam pro sebe...ze z toho je dneska i solidni byznis je jedna vec, ale akademie je od toho, aby sis vychovaval hrace, to je proste primarni funkce, takze rict ze to vubec nehraje roli je uplny nesmysl...akademie musi uzce spolupracovat s vedenim tymu a byt schopna ty hrace alespon do jiste miry integrovat do Acka, kdyz nefunguje tohle spojeni, tak to uz samo o sobe neco o te akademii vypovida

Ale samozrejme to taky muzes hodnotit podle toho, kolik kvalitnich hracu ta akademie vychova pro jine tymy

Reagovat
smazaný uživatel

Povieme si o rok či ešte budú stále v kadri alebo sa zaradia do U21tky (alebo prestupia) ako Januzaj ktorí podla vas boli ešte lepší ako Sterling....

Reagovat
Dawon

Ok, tak si povime za rok, stejne jako s tema tvojima akademiema a jejich hracema, ze kterych tady neustale strikas...tak nas s tim ted prosimte aspon ten rok neotravuj

Reagovat
smazaný uživatel

Ojo ma blizko k Ačku takže o nom budeš čoskoro počuť viac a viac

Reagovat
smazaný uživatel

Skončia ako Nick Powell...Zabudnuti na hostovani kde ani nebudú hrať...

Reagovat
Dawon

garantujes?cMimochodem, Powell neni produkt akademie MU, tak nevim proc ho tady pletes Opet zase jenom placas veci podle toho, jak se ti hodi, a je ti fuk, ze je to uplne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Nie ale pred dvoma rokmi ste z neho boli mimo a niektorí si stale myslia, že na to má...V tomto je to rovnaké zahrajú par krat za ačko kvoli zraneniu a hneď sa chvalite že ste lepší vobec ta nezaujima, že na to nemajú a skončia niekde v druhej lige...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš neskutečnej, jak si vybíráš, co se ti hodí Jednou teda bereš čistě produkty AMU, jindy zas bereš to, co tady menšina lidí psala...

Reagovat
Dawon

Celou dobu se bavime o akademiich MU, poolu, chelsea a city a ty ted zacnes vytahovat kazdeho hrace, ktery se kdy nedokazal prosadit? Protoze takovi se nasli jen MU, v tom jsme naprosta vyjimka V jinych tymech se totiz nikdy nestava, ze se strika z kazde nove posily

zase sme u toho tvojeho patentu na rozum, jenom ty muzes objektivne urcit, kdo se prosadi a kdo ne Co takovy Ibe, ktery tu jeste ne az tak davno mel podle mnohych z vas dostavat prednost pred sterlingem? Ten tedka nekde vali v Barcelone, vid? Ale nepochybuju, ze si to zas nejak obkecas a ze na hrace Liverpoolu se tvoje imaginarni pravidla nevztahujou

Reagovat
Grahf

Prečo is myslíš, že chelsea má najlepšiu akademiu? Zase si to ničim nepodložil, len píšeš svoje dojmy. Ak sa tí hráči nepresadili v chelsea, tak by sa mali presadiť inde. V top klube určite nie. V priemernom možno pár. Na začiatku už bolo povedané, že v PL sa presadilo najviac hráčov vyprodukovaných v united akadémii, ale ty to vesele ignoruješ a píšeš svoje fabulácie, ktoré nie sú ničím podložené.

Reagovat
Dawon

thechels.net a chelseafc.com To budou jiste spolehlive zdroje objektivnich informaci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sorry že indepedent nerobi analyzu akademii...Maš len obyčajné vyhovorky pretože nevieš čo ďalej... A nedal som to tu aby si si prečítal linky ale aby si zistil ako akademia chelsea funguje...ˇ

Reagovat
Dawon

Jo tak ja mam vyhovorky Tys tady za celou diskuzi nevznesl jediny argument, ktery by se mohl oprit o jakekoliv fakta, vsechno jsou to je domnenky a hypotezy do budoucna, zatimco vsechny relevantni namitky, ktere tady ostatni vznesli, shodis pomoci nahody, nebo zkratka tve vsevedomosti, ze na to ti hraci ve skutecnosti nemaji...

Odkazovat se pri tehle debate na nejake fan stranky chelsea je asi podobne, jako bys cloveku, ktereho chces presvedcit o skvelosti komunismu, poslat odkaz na stranky KSCM Coz je potvrzuje, ze vlastne vsechny ty tvoje rozumy jsou postavene na vetru

"the academy's ten year plan" Jojo, v pristi petiletce bude vsechno lepsi, tesime se na to!

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej si prečítaj článok....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, ze jim ta zraneni pomohla. Na druhou stranu Blackett, Lingard, Wilson a James absolvovali celou pripravu a hrali pravidelne a nehrali spatne.

Reagovat
Zaschrona

Konecne chapu, jak se to cloveku chce cist, kdyz nekdo napise takovou stenu, i z druhy strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Argumentace alá Krleš.. aneb všechno si upravim jak se mi hodí a možná něco vynechám...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
cristiano.K.

100. pro výhru LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

https://www.youtube.com/watch?v=YJMr6nrl7c0

"he'd probably be injured anyway"

Reagovat
smazaný uživatel

Shotton

Reagovat
smazaný uživatel

Ondrusek je kreten

Reagovat
One-Real

Je, ale Jelínek nejhorší na hřišti, to je neco neskutečnýho co předvádí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani curneymu se nedaří (tak jako v minulých zápasech)

Reagovat
smazaný uživatel

José Mourinho o nové smlouvě pro Edena Hazarda: "Brzy to bude hotové. Nemám žádné obavy, protože obě strany jsou téměř dohodnuty."

Reagovat
vitasrp

Koukám po strašně dlouhý době na Championship a zrovna jsem chytnul výbornej zápas Bamforda, dneska hrál fakt hodně dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celé Boro hraje dobře. Naproti tomu Derby otřes. Tolik nepřesností a individuálních chyb jsem letos od nich ještě neviděl.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
spider_8

Koukám, že má další golasso, příští rok by klidně mohl být třetí útočník.

Reagovat
vitasrp

Má gól + na něj byla penalta, přičemž se dostal i do dalších dvou slušných šancí.

Já si furt nejsem jistej, že Drogba bude končit, protože když člověk kouká na to, kolik toho v těch 36 letech pořád umí, byla by to dost možná i škoda.

Na to, jak se na něj v létě a po utkání se Schalke nadávalo, předvádí od října úplně něco jinýho..

Reagovat
Miguel19

Sky Sports Football ‏@SkyFootball 9s10 seconds ago

#AVFC XI to play #WBA: Guzan, Hutton, Okore, Clark, Cissokho, Sanchez, Richardson, Cleverley, N’Zogbia, Agbonlahor, Benteke.

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@chelseafc 17s18 seconds ago

Chelsea line-up v Hull: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Filipe Luis; Mikel, Matic; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@chelseafc 26s26 seconds ago

Subs v Hull: Schwarzer, Zouma, Azpilicueta, Ramires, Schurrle, Remy, Drogba.

Reagovat
Miguel19

Luis

Reagovat
smazaný uživatel

Luisito

Reagovat
Miguel19

#Saintsfc XI to play #BFC: Forster, Clyne, Fonte, Alderweireld, Bertrand, Wanyama, S. Davis, Hesketh, Tadić, Mané, Pellè #SkyFootball

Reagovat
SunFells

Hesketh

Reagovat
Zaschrona

Ale zaslouzene.

Reagovat
Miguel19

#WHUFC XI to play #SAFC: Adrian, Jenkinson, Tomkins, Reid, Cresswell, Song, Kouyate, Nolan, Downing, Sakho, Carroll.

Reagovat
Miguel19

#MCFC XI to play #LCFC: Hart, Sagna, Kompany , Mangala, Clichy, Toure, Fernando, Nasri, Lampard, Silva, Dzeko.

Reagovat
13

Bude hrát podhrot Yaya Silva a nebo Lamps?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Lamps, Janči

Reagovat
nani92

niekto by ti už mohol ten zošit roztrhať

Reagovat
13

Janči?

Reagovat
smazaný uživatel

Jano / Janko je vrabejka... Ty budeš Janči :P

Reagovat
Miguel19

Určitě Lamps

Reagovat
Miguel19

#HCAFC XI to play #CFC: McGregor, Robertson, Dawson, Chester, Davies, Elmohamady, Meyler, Huddlestone, Livermore, Aluko, Jelavić

Reagovat
Robochelsea

145. pre Johna Obiho Mikela

Reagovat
TopinB

Reagovat
SunFells

Kdo nechal Daridu kopat penalty, vždyť mu to chytí i Drobný

Reagovat
smazaný uživatel

už dal letos 4

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkate na ty páteční zápasy PL? Já doufám, že to znamená ukončení pondělích dohrávek, hlavně ať neubírají zápasy v sobotu, už teď mě sere když se nehraje ve 13:45

Reagovat
TopinB

Jak se stream sp seká, to je neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

Uplně to posral...

Reagovat
Coutinho10

to uz minule....nechapu, jak na to muzou porad vsichni koukat...ikdyz od 16h bohuzel neni na vybranou....nej sou StreamTorrenty, ale od tech 16h sou bud slaby nebo ted zadny

Reagovat
TopinB

No jasně, já to právě vždycky ale zkusím, kdyby náhodou došel na to, že se to seká

Reagovat
smazaný uživatel

mate niekto tu stranku na HD flash streamy ? zabudol som to dal do zaloziek a ani za toho boha to neviem vygooglit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je s TC???

Reagovat
stiflerovamama

200. Pre navrat EL Nina na Anfield Road

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
papos182

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
blade115

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

....opět v dresu Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten raper?

Reagovat
smazaný uživatel

traper

Reagovat
smazaný uživatel

a sposobuje vykyvy pocasia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Džeko se zranil na rozcvičce a místo něj do základu Pozo, jako poslední dostupný útočník.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

woo to si azda pozriem City

Reagovat
Coutinho10

hm skvely...skoda, ze to sem nekdo nehodil o par minut driv, abych ho vyndal ze seznamovsky fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte nějaký stream na Chelsea? streamsp mi nějak nefachčí

Reagovat
TopinB

http://cricfree.sx/live-golf-streaming-ch2.php

Kvalita špatná, ale neseká a zvuk je dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

To ti přijde jako špatná kvalita? To si nezažil asi 'nouzové' streamy teda Jinak díky

Reagovat
TopinB

Jako špatná, že horší než ty HD streamy

Reagovat
Kovi81
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Miguel19

Cahill 3 solidní nákopy na Brana

Reagovat
Whitemedia

Hazaaaaard

Reagovat
Miguel19

HAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
smazaný uživatel

peknej fik

Reagovat
Miguel19

Oscar boží zase. Ale ti obránci

Reagovat
smazaný uživatel

hazaaaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl tam fauuuul

Reagovat
smazaný uživatel

Fantasy nemohla začít líp! Hazard gol

Reagovat
SunFells

Hasketh zkusil

Reagovat
Miguel19

Hazard je jako naši útočníci loni. Všechny branky jenom doma..

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo nějaký odkaz? Teď mi spadl sopcast...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodoval jsem mezi Hazardem a Costou, dal Hazarda kapem a rikal si: abych nelitoval... uff, nelituju.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám oba, tak snad přidá i Costa

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam taky oba. jen jsem se rozhodoval komu dat Ccko.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hazard v počtu gólů dorovnal Chadliho, znepokojivé.

Reagovat
smazaný uživatel

Chadli? To je ten bezvýznamný hráč Slepic?

Reagovat
fantomas

Achjo, kokot Richardson.

Reagovat
smazaný uživatel

Cambiasso..

Reagovat
Arbiter

ach ten Mikel

Reagovat
Whitemedia

Matic dnes taky žádná sláva..

ale Braňo je boží

Reagovat
blade115

Kdože žádná sláva?

Reagovat
Whitemedia

Matić

Reagovat
blade115

Výborně, v tom případě se ti můžu s klidem vysmát.

Reagovat
Whitemedia

Jak je libo

Reagovat
vitasrp

Ach jo, bejt arogantní je teď v módě?

Reagovat
smazaný uživatel

tady na EF uz nejakou dobu, viz fantomas, SunFells atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
blade115

Zcela určitě. I když tohle bylo konkrétně myšlený spíš v žertu, ale jak myslíš... Klidně dál vzdychej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

drž hubu

Reagovat
Whitemedia

On je jen podrážděný z Leicesteru, ho omluv

Reagovat
Whitemedia

Meyler

Reagovat
blade115

Reagovat
TopinB

Braňo

Reagovat
SunFells

Tak tohle by Clyneovi Mignolet nechytil

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

fantomasi, neco podobnyho udelal mikel pred golem celzi

Reagovat
hitZor

vždyť šli proti sobě šlapákem oba dva

Reagovat
smazaný uživatel

ale nohu mu zajel mikel

Reagovat
hitZor

To je úplně jednou, šli tam oba stejně, kdyby to dopadlo naopak, tak taky píšeš, že to byl faul na Mikela?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
fantomas

No a?

Reagovat
smazaný uživatel

to je chuj

Reagovat
smazaný uživatel

DOWNING!! Další body do Fanty!

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fajdax

Ale Ivan je jednoznačně nejlepší RB na světě.

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

A co Carvajal, Lahm nebo Piscek

Reagovat
smazaný uživatel

Piscek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Foy

Reagovat
smazaný uživatel

My zas hrajem HOVNO Na to se nedá koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Murino style

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosím tě.

Reagovat
hitZor

Btw. Hullu nějaké fair-play asi nic neříká, po tom co tam dostal Ivanovič loktem si místo vrácení balonu hráli normálně dál

Reagovat
smazaný uživatel

celzi hrala taky dal pred golem dyz lezel na zemi hrac halu

Reagovat
hitZor

Ale my balon odkopli do autu

Reagovat
TopinB

Nereaguj na něj, je to buď troll, nebo neskutečně zaujatý blb

Reagovat
smazaný uživatel

Většině těmto menším týmům když hrají proti TOP5 fair-play nic neříka

Reagovat
hitZor

Nevim no, tohle je poprvé co sem tohle v sezoně viděl..

Reagovat
SunFells

Tak to Braňo musí nést těžce.

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill si dělá prdel snad.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak Cahill ted mel dostat redku..

Reagovat
vitasrp

No ne, neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt tam sel nesmyslne obema nohama napred.

Reagovat
vitasrp

Šel tam ostře, ale klasickej zákrok oběma nohama napřed to neměl, tu levačku, kterou ho nakonec sundal, měl skrčenou.

Já se v první chvíli bál, že ho vzal tou nataženou nohou přes holeň, což by samozřejmě byla rovnou červená, naštěstí ho ale minul a vzal ho až tou druhou - tvrdě, ale z mýho pohledu zákrok právě spíš na žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to videl jenom jednou a z toho mi prisla cervena, ale kdyz jsi to videl poradne, tak mas recht.

Reagovat
hitZor

Dopředu šel jen jednou, druhou měl pokrčenou pod sebou

Reagovat
vodka

Cahill

Reagovat
tweek

hm, foy uz druha hrubice.. faul pred golem chelsea a ted mel tahat cervenou...

Reagovat
Whitemedia

Foy mě dnes překvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

protoze piska pro celzi?

Reagovat
SunFells

Foy tam zas někomu tahá kárku, ruské peníze

Reagovat
smazaný uživatel

Tragédi syčí z děr

Reagovat
SunFells

Ale není vás slyšet, bandasky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Lamps.

Reagovat
smazaný uživatel

LEGENDA MAN CITY OTEVÍRÁ SKORE ZÁPASE LEICESTER - MCFC!

Reagovat
smazaný uživatel

Frank toho bola skoda tie roky v CFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebyl Mourinho šašek, tak by Lamps v Chelsea prodloužil

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby nebyl Mourinho, tak by Lamps v Chelsea nebyl už minulou sezonu

Reagovat
Miguel19

Kdyby u nás prodloužil, tak má na kontě tak 1-2 zápasy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál v nejlepším klubu PL,takže si vybral moc dobře

Reagovat
smazaný uživatel

V najlepsom urcite nie, stale je najlepsi MU

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Spasitel

Radšej si Mourinho nechal Mikela no

Reagovat
hitZor

Mikel zatím hraje letos parádně

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

No Cech s timhle asi na navrat do brany pomyslet nemuze..

Reagovat
Miguel19

Lamps dorovnal Henryho?

Reagovat
SunFells

SOTB!

Reagovat
blade115

Reagovat
terry

Neskutečný. Frank Lampard má v dresu City průměrně 1.8 gólu/asistence na zápas. A právě se stal čtvrtým nejlepším střelcem Premier League v historii, vyrovnal Henryho.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Kovi81

Reagovat
fantomas

Reagovat
Whitemedia

Král králů

Reagovat
icka

Reagovat
vodka

teda ale atmosfera na chelsea je fakt strašná away fans hullu slabí a jinak je tam úplné ticho...

Reagovat
terry

Hlavně ať zase fanoušci křičí, až je Mourinho zkritizuje.

Reagovat
smazaný uživatel

mě udivuje že se pořád navážejí mufani, u kterých je to proti týmům jako Hull v bledě modrém a je to ještě větší ostuda, když vezmeme v potaz že máte o více než 30 000 míst navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

ani ne, no...

Reagovat
smazaný uživatel

aha takže zase začnete písničku o tom, jaký máte doma skvělý fanoušky vid, neskutečný

Reagovat
vodka

aha, takže z mojí jedné poznámky sis vydedukoval, co si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Mna skor udivuje celkovo fans anglickych klubov sa tu navzajom posmievaju, kde je horsia atmosfera. Pritom v skoro celom Anglicku to je slabota.

Reagovat
TopinB

Tak jako není to Spartak Trnava, kde na každý zápas dojdou až dva tucty fanoušků aby se tam porvali a zachlastali, ale slabota bych tomu neříkal

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nemam rad tu anglicku atmosferu. Hukot len pri sanciach, chorale vsetci podobne, celozapasove povzbudzovanie je vynimocne, skor neni.

Reagovat
TopinB

Tak zase neříkej, kdyžs tam nebyl, jenom na Spartaku celozápasové povzbuzování vynikne, protože je tam asi 30 fanoušků dohromady. V každém zápase, který jsem viděl naživo, byla část fanoušků, kteří povzbuzovali celý zápas. Jenom to v těch obrovských stadionech nejde až tak slyšet.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim ta bol som tiez a bol som neskutocne sklamany. Cely zapas sa nikdy nefandilo. Ano boli tam skupinky ktore fandili viac ako ini fans, ale to boli skor 5 az 10 clenne partie a kazdy spievali njeco ine, to za robenie atmosfery nejde ani povazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je Anglicko, ma to svoje caro, tie chorale atd..nie je to atmosfera Partizan, ale tak je to nieco ine no, celozapasove povzbudzovanie to nie je, to mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja som to pisal v reakcii skor na to, ze kazdy tyzden tu niekto pise tam je zla atmosfera, tam odchadzaju skor zo stadiona atd. A pritom je to vsade podobne v Anglicku.

Reagovat
TopinB

No já ti nevím, já byl na Champu, půlka tribuny spívala celý zápas a nebylo to ani nějaké derby.

Reagovat
smazaný uživatel

ale sú výnimky, napr. Crystal Palace... najsmiešnejšie ale je, že sa nad tým pozastavujú mufánci...

Reagovat
smazaný uživatel

CP su tusim jediny ultras v PL?!

Reagovat
smazaný uživatel

to neviem...

Reagovat
vodka

já se ale neposmívám...

Reagovat
smazaný uživatel

a čo iné si čakal Maťo?

Reagovat
smazaný uživatel

a já si teda zrovna dnes říkám, jak si asi vzali Mourinha k srdci a fandí vcelku slušně... Rozhodně tam ticho není...

Reagovat
Whitemedia

Fanoušek United je prostě zvyklý na jiný hukot

Reagovat
Mimalu

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

nevidel sem teda uplny zacatek, ale mel sem stream bez komentare a chvilama sem mel pocit, ze tam uslysim aj zapinani bundy...

Reagovat
TopinB

Aha, to se asi díváme na jiný zápas. Jsi si jistý, že máš zaplý zvuk?

Reagovat
hitZor

A ono hlavně přes hlukové mikrofony to je hodně zkreslené..

Reagovat
vodka

ne, mam tam pustene velrybi zpevy

Reagovat
TopinB

No buď, anebo si nahluchlý, jinak si to nedokážu představit

Reagovat
Minister

ty vole Altidore

Reagovat
Miguel19

Naprosto otřesný zápas, otřesný výkon. Hrozný individuální výkony. Jediný pozitivum je, že vedeme.

Reagovat
smazaný uživatel

hrozny, ten gol tymu akorat uskodil..

Reagovat
smazaný uživatel

Lamps je rozhodně lepší než Henry !!!!! To je jasné.Tady není o čem

Reagovat
cristiano.K.

že ty si to měřil krejčovským metrem?

Reagovat
SunFells

Jestli tě po tomhle neseberou tak už nevím po čem.

Reagovat
smazaný uživatel

No s tebou se o tom nebudu bavit,ale je to nad slunce jasné. Už jen to,že ten Váš negr byl útočník a Lamps je záložník.

Reagovat
smazaný uživatel

negr

Reagovat
SunFells

Taky podle toho na to Lamps potřeboval mnohem víc zápasů než Henry, negře.

Reagovat
smazaný uživatel

No a? takový ubohý argument Hele ukonč to,jsi trapný

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

a taky je to záložník, no

Reagovat
smazaný uživatel

tak o tom snad ani nikdo nepochybuje, ne?

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Heisenberg

Posledních 8 let jsou jeho výkony v PL až na krátkou pauzu daleko víc vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

To urcite ano, ked tam Henry nie je uz 7 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Mané s Pellém poněkud utrpení a ani Dušovi dnes nejde karta ...Za tu nedůslednost u možné jediné velké šance by byl u nás Cazorla vynášen v zubech. S malou aktivitou na stranách je to pak celé dosti neplodné.

A chudák Hasketh se zraní se takhle brzo při debutu

Reagovat
smazaný uživatel

musí sa posilniť lavička, ten úzky káder zabíja tak dobre rozbehnutú sezónu...

Reagovat
SunFells

A přitom Gastona pustí na hostování. Hasketh není o nic defenzivnější. Průser taky je, že se to Jayovi protáhlo, s ním by to vepředu bylo o něčem jiném.

Reagovat
vitasrp

Hrůzostrašnej zápas, alespoň že vedem, chtělo by to dát druhej a nechat to utkání umřít, žádná fotbalová paráda se asi čekat nedá.

Prvních 15 minut dobrý, Oscar má ty centry kouzelný, Hazard začíná v domácích zápasech pravidelně dávat branky, což od něj určitě očekáváme. Jenže zbylých 30 minut bylo strašnejch, vůbec nic se nedělo, ve 45. minutě jsme se poprvé dostali ke kombinaci mezi postranní čarou a vápnem, tedy jsme se nacházeli v prostorech, které tak rádi přečíslujeme a odkud pak vytváříme největší nebezpečí. Měli jsme obrovský problém s přechodovou fází, dávali zbytečně moc zpětných přihrávek a moc míčů létalo vzduchem, přičemž je potřeba to držet více na zemi.

Hull je každopádně dost marnej, protože se krom dvou standardek a jednoho centru, který Petr zase vyhodnotil skvěle, vůbec k ničemu nedostali.

Jinak nelíbí se mi moc Willian, Mikel na můj vkus hodně kazí a rozhodně nehraje na úrovni ze středy. Hazard měl asi dva momenty, jinak vůbec není vidět, což je problém. Alespoň obrana OK, akorát Cahill si neodpustil špatně vyhodnocenou situaci..

Reagovat
vodka

Altidore neuvěřitelně nedal mimochodem uz nedal rok gol...

Reagovat
smazaný uživatel

zacina torresovatiet

Reagovat
stiflerovamama
Reagovat
Miguel19

Willian, Hazard

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Cahill se posral fakt.

Reagovat
Whitemedia

Gary

Reagovat
Miguel19

Cahill A on ho nevyhodí..

Reagovat
Mimalu

ten Cahill je jakýsi jebnutý poslední dobou

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele, 2 odporné divy za zápas, to jsem dlouho od nás nezažil

Reagovat
blade115

Gary měl jít ven... Už mě docela sere, výkony spíš podprůměrný a ještě takový blbosti. Zouma na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

Cescu, kde jsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill.

Reagovat
nani92
Reagovat
Whitemedia

Se dnes posrali? Pořádáme snad dnes letecký den kurva? ...

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
blade115

Diegooooo ale hrozně vyhasl...

Reagovat
Spasitel

Posledné niektoré zápasy riadny hnus Chelsea

Reagovat
SunFells

Manééé

Reagovat
Miguel19

My jsme diveři to není možný. A Foy je fakt kokot...

Reagovat
terry

Víte co, vy brazilský panenky? Vezměte se za ruce a běžte do prdele. Jak může dostat útočník za 13 zápasů 7 žlutých karet?

Reagovat
hitZor

Costa už podruhé v téhle sezoně dostal žlutou za dive, ikdyž byl jasně faulovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

To bylo jasný, že bude rudá...aspoň že u nich

Reagovat
Taiger

Někdo streamek na Burnley - Southampton?

Reagovat
Miguel19

No to je mrdka..to je stop do konce sezony...špína Huddlestone...

Reagovat
smazaný uživatel

prosímtě, uklidni se...

Reagovat
Trapper

Reagovat
Miguel19

Reagovat
icka

Reagovat
SunFells

Ty vole Tadic

Reagovat
Arbiter

Huddlestone

Reagovat
nani92

Tadič

Reagovat
Spasitel

Hazard to bola ale delovka :D

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ho to kurva netrefilo do ruky, tak to dojde k našemu hráči. Jak to nemůže být penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

pretože Foy

Reagovat
Arbiter

Já bych tu ruku asi nepískal. Ona se ani často nepíská po odrazu od vlastního těla, což by bylo splněno i tu...

Reagovat
smazaný uživatel

penalta sa nemá pískať ak je to odraz lopty do ruky pri pokuse o spracovanie lopty, čo tento prípad rozhodne nebol a penalta sa mala samozrejme pískať

Reagovat
Arbiter

ruka byla v přirozené pozici, vůbec tam nebyl úmysl ji hrát, míč nešel směrem do brány, navíc to byl odraz od těla...

Reagovat
hitZor

Ale šel směrem k našemu hráči, který by to možná dával do prázdné

Reagovat
Arbiter

To je druhá věc, ruka ve vápně je o citlivém posouzení. Já bych ji nepískl...

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplne irelevantné, pretože ruka zabránila pohybu lopty a tým pádom prerušila sľubne sa rozvýjajúcu sa šancu na gól...

Reagovat
smazaný uživatel

no, neni to irelevantni, ale dost zasadni. odrazilo se mu to od tela do ruky, to se jako penalta neposuzuje ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí nesmí považovat hru rukou jako přestupek, když :

- míč je nastřelen na ruku, kterou má hráč u těla, nebo

- hráč po souboji o míč upadne na míč nebo se po pádu nechtěně dotkne míče rukou, nebo

- hráč se po pádu na zem snaží vstát, přitom se rukou opře o zem a míč se zastaví o jeho ruku, nebo

- hráč si instinktivně a reflexivním pohybem chrání před prudce vystřeleným míčem choulostivou část těla, např. obličej, genitálie, ale i hrudník apod., nebo

- se míč odrazí od ramena hráče, nebo

- při odkopu míče si hráč nastřelí vlastní ruku

Akože a čo keď sa mu odrazila lopta od ttela? To nejako mení skutočnosť, že rukoi zahral a zabránil tak šanci na gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí nesmí považovat hru rukou jako přestupek, když : při odkopu míče si hráč nastřelí vlastní ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako on si ju nakopol tak to sa nemáme o čom baviť, maj ho!

Reagovat
Arbiter

ne, není to úplně irelevantní

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
hitZor

Penalta..

Reagovat
Miguel19

Ne

Reagovat
hitZor

Kdyby to netrefil, tak to klidně mohlo jít k Hazardovi na druhou stranu velkého vápna..

Reagovat
vitasrp

Otřesnej mač fakt se vším všudy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Agresivita Hullu a Foy tomu dávají korunu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

WTF? Źádná penalta?? Foy je dneska úplně tragickej, na obě strany...

Reagovat
blade115

Co dneska, jako vždy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

Vůbec..

Reagovat
Arbiter

dneska právě píská dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Už kvůli vyloučení Cahilla a neodpískání penalty je blbost to nazývat dobrým výkonem.

Reagovat
blade115

*nevyloučení

Reagovat
Arbiter

s vyloučením Cahilla je to podle mě dost sporné, nemusel ho vyloučit a neudělal to...

Reagovat
Miguel19

No s tou simulací to ani sporné není. Ještě když další 2 simulace okartuje...

Reagovat
Arbiter

To jo, jenže to by znamenalo červenou. A tu druhou kartu rozhodčí často odpustí. Podle mě to posoudil citlivě. Každopádně i kdybys tu červenou považoval za chybu, tak jinak Foy prostě píská dobře...

Reagovat
Miguel19

A co jako že by to znamenalo červenou? To je kokotina Cahilla a chyba Foye. Neřeknu kdyby nikomu nedal kartu za dive, ale takhle? Ovlivnil tím zápas.

Reagovat
Arbiter

Za dive žlutou dát nemusí, za takové sundání dresu ano. Foy řešil důsledek té karty a rozhodl se nedat. Věřím, že kdyby to byl hrubý faul, žlutou by dal. Prostě je to o jeho posouzení hry a nevidím v tom zas tak zásadní ovlivnění zápasu. Posoudil to velice citlivě...

Reagovat
Miguel19

Ano nemusí. Ale pokud dáš ze 3 skoků 2 žlutý, tak je to divný.

Reagovat
Arbiter

kdyby jednomu po žluté kartě dal žlutou za dive a druhému ne, chápu nářky. Takto ne...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Arbiter

však se chytej za hlavu...

Reagovat
blade115

Souhlas s Miguelem no... Nevim, co ti na tohle přišlo spornýho.

Reagovat
Arbiter

Já myslel, že myslíš čistou červenou po tom prvním zákroku. Protože viz výše...

Reagovat
blade115

Nesouhlasím i tak.

Reagovat
vitasrp

Penalta to ale samozřejmě být neměla, protože se to do ruky odrazilo od těla bránícího hráče.

Reagovat
Whitemedia

No ano, tohle penalta nebyla.. a Foy kromě toho, že nedal druhou žlutou Garymu, dobrý výkon...

Reagovat
Whitemedia

Nedá se na to dnes ani koukat.. a stejně koukám

Reagovat
Taiger

SunFellsi? Čučíš na to někde?

Reagovat
hitZor

Pokud Hull dohraje v 10ti, tak to bude pro ně úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

COOOOOOOOOSTAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Trapper

Costaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Whitemedia

COOOOSTAAAA konečně!!

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už mám jen dvě přání, neinkasovat a dohrát bez zranění. Ti kokoti to tam dobře lámou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Costuv gol je dobrej bonus :D

Reagovat
Miguel19

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně další gól, snad ho to nadzvedne

Reagovat
blade115

DIEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Hazard je neskutečný pán, což není sice žádná novinka, ale musí se to připomínat

Reagovat
fajdax

On je PL prostě nejlepší a klidně se mi zase vysmějte

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se zraněním Aguera se asi zase dostane na špici mno

Reagovat
smazaný uživatel

ani nahodou..

Reagovat
smazaný uživatel

sotva dal tolik gólů jako Chadli a už je nejlepší? pfff

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes hraje hrozně, ale má dva body. U něho je to prostě jak na houpačce.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle aut pro Hull? To snad není možné.

Reagovat
Arbiter

hoď to ještě na Foye

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Iva

Reagovat
smazaný uživatel

Costooo ty jsi šmatlák, vrať mu to.

Reagovat
Trapper

Proč zas Drogba..

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal team: Szczesny, Bellerin, Debuchy, Mertesacker, Gibbs, Flamini, Cazorla, Oxlade-Chamberl ain, Alexis, Welbeck, Giroud

Reagovat
diastan

Kompany

Reagovat
Taiger

ARSENAL v Newcastle (16. kolo Premier League, 18:30): Szczesny – Bellerin, Debuchy, Mertesacker (c), Gibbs – Flamini, Oxlade-Chamberlain – Cazorla, Alexis, Welbeck – Giroud.

Subs: Martinez, Ajayi, Coquelin, Maitland-Niles, Campbell, Podolski, Sanogo.

Reagovat
terry

Jestli Rosický v zimě neodejde, tak je to fakt vůl.

Reagovat
Taiger

Je zraněnej.

Reagovat
terry

Neni.

Reagovat
Taiger

Určitě?

Reagovat
terry

No nikde to nepíšou.

Reagovat
Taiger

Stačí líp hledat, zkus to.

Reagovat
terry

Ale je fakt, že kdyby nebyl na lavičce i tak, tak by to bylo až moc divný. Ale v médiích už s ním asi ani nepočítaj, když ho nezmiňujou jako zraněnýho.

Reagovat
Taiger

Vzhledem k tomu, jakou máme marodku, tak se může stát, že i Rosu omylem vynechaj.

Reagovat
fantomas
Reagovat
terry

Physioroom jsem právě otevíral a vsadil bych si, že tam nebyl. Ale asi jsem špatně koukal.

Reagovat
SunFells

To bude tím šéfe

Reagovat
fantomas

Ty nejlepší zranění přes absence

Reagovat
fantomas

Byl doubtful, v tejdnu nemoh nastoupit kvůli zranění, AW si ho prostě nelajz - což mu osobně nemám za zlý teda.

Reagovat
Nikikrew

je zraneny ty chytrak.,..

Reagovat
terry

.,..

Reagovat
Amos

Je zraněný.

Reagovat
terry

No stejně.

Reagovat
Amos

Poldi

Reagovat
mr.Silver

Poldi mel hrat, jinak asi nejsilnejsi, co slo postavit. Ox je ve stredu super, bude to dynamictejsi, skoda, ze to neuvidim...

Reagovat
smazaný uživatel

ten Podolski si nezahrá nikdy, čo?

Reagovat
smazaný uživatel

hmm ta obrana

Reagovat
iamek

Napraskana lavicka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Sakra, nevyjde můj super tip

Reagovat
terry

Bruce turns to Drogba, who's warming up: "Oh Christ, you're not coming on are you?"

Reagovat
Arbiter

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
blade115

No vida, jak nám Soton splasknul...

Reagovat
Whitemedia

ještě víc, než Leicester

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

tragedi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Navas

Reagovat
smazaný uživatel

Foy je fakt tragéd.

Reagovat
Arbiter

to vy jste tu s tím tragédi

Reagovat
blade115

Reagovat
Miguel19

Co teďka pískl Costovi ty krávo?

Reagovat
Whitemedia

Foy nepoužívá sprej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

win percentage 70, to je neuveriteľné.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinha uznavam je to muj druhej nejoblibenejsi trener po Fergiem ale tohle je podle me trosku predcenovany.. si vemte jaky mel prostredky Fergie 30 let zpet a ted co ma Mourinho.. ale no offense nemyslim to zle jen rikam ze je to predcenovany podle me :)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ritchie

s dovolením, procházím

Reagovat
Mimalu

toho to snad ani nemuže bavit

Reagovat
nani92

ten by si to tu vodil

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitni liga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Defenzíva jak z PD ty vole.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92

nejaký fajn stream na Arsenal okrem streamsp?

Reagovat
smazaný uživatel

seká jak piča

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

dík

Reagovat
nani92

ale už mám chuť si kúpiť niečo od Pumy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kmotor corleone

streamsp strasne glitchuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

link na Arsík?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mr.Silver
Reagovat
smazaný uživatel

Per na LCB smrdí prúserom

Reagovat
SunFells

Fock you

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Tiote

Reagovat
smazaný uživatel

no ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Tioté blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proč?

Reagovat
Minister

aaaa škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ox 2 tragicky ztraty za 2 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

+ účes

Reagovat
smazaný uživatel

ten má napiču

Reagovat
Mervin

ten Ameobi má šílená párátka to vypadá spíše jako nějaká protéza

Reagovat
smazaný uživatel

wtf Ox zase

Reagovat
smazaný uživatel

ta lavicka arsenalu nahana hrozu to tam nie je nikto lepsi

Reagovat
nani92

Ox je dosť v prdeli..

Reagovat
smazaný uživatel

aaa Ox, neva... to bola aj tak pozícia, odkiaľ by Giroud nedal

Reagovat
Nikikrew

Girooooooooooooooooooooooooooudddddd

Reagovat
Mervin

Girouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud

Reagovat
smazaný uživatel

Krásna akcia.

Reagovat
smazaný uživatel

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
smazaný uživatel

a Bellerín, náááádherná akcia

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud <3 <3

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis je neskutečný

Reagovat
Minister

Girouuuuuuuuuuuuuuuuuuud

Reagovat
captain18

krasny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Girooudd

Reagovat
smazaný uživatel

Girooouuuud! Alexis Bellerin

Reagovat
Side

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud by to dal

Reagovat
smazaný uživatel

GIROOUUU parada

Reagovat
tweek

oleandrrrrrrrrrrrrr

Reagovat
PhilipS

Giroud má tu kedlubnu výbornou...tohle se snad ani bránit nedá...

Reagovat
Side

co to pískl ten zasranej plešoun

Reagovat
Mervin

to si dělá prdel, ne?

Reagovat
Minister

to nebol faul...

Reagovat
smazaný uživatel

lol, Welbz konečne poriadne zakončí a on mu to pískne?

Reagovat
nani92

Welbeck životné zakončenie

Reagovat
smazaný uživatel

Anglický Henry.

Reagovat
nani92

..je Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je ani vtipné Zajo...

Reagovat
nani92

vtipy si necháme na zajtra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to byl gól

Reagovat
smazaný uživatel

Oxiku, dneska je to od tebe fakt bida

Reagovat
tweek

nejlelepsi na tom je, z na DIGI ten komentator vyhlasi "nieje sa čomu čudovať, jednoznačný faul"

Reagovat
vitasrp

Však mně to taky přišlo jako jasnej faul, není tam brutální kontakt, jenže když takhle křižuješ hráče, stačí, abys mu vychýlil nohu - frajer si pak kopne do druhý a logicky upadne, přičemž tohle je zkrátka faul no.

Reagovat
tweek

mne zas hned na první pohled prislo, ze proste zakopl sam o sebe..

Reagovat
PhilipS

baví mě, jak do každýho svýho příspěvku nacpeš slovo "přičemž"...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Neskutecne me to dneska bavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dobre sa na to dnes pozerá. Rýchle, svieže.

Reagovat
smazaný uživatel

lol Giroud

Reagovat
captain18

Bellerin ked sa riadne vyhra bude fantasticky,rastie s kazdym zapasom

Reagovat
smazaný uživatel

uz mal byt davno vyhraty

Reagovat
Nikikrew

Neviem, ale mne sa zda ze ten komentator je akysi zaujaty proti Arsenalu...a to nie iba dnes...

Reagovat
tweek

Reagovat
Nikikrew

Neviem, ale mne sa zda ze ten komentator je akysi zaujaty proti Arsenalu...a to nie iba dnes...

Reagovat
mr.Silver

Vsak oni tam na Digi vsichni fandi Chelsea.

Reagovat
TopinB

Poznají kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

giroud no

Reagovat
Nikikrew

Neviem, ale mne sa zda ze ten komentator je akysi zaujaty proti Arsenalu...a to nie iba dnes...

Reagovat
Nikikrew

neznasam nas internet

Reagovat
smazaný uživatel

Hector

Reagovat
Mervin

ty pičo

Reagovat
smazaný uživatel

bellerin show on raz bude jeden z uplne najlepsich bekov sveta

Reagovat
smazaný uživatel

hm az take vtipne to nebolo

Reagovat
mr.Silver

Bellerin <3

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerin je borec..

Reagovat
smazaný uživatel

Ox

Reagovat
Nikikrew

Absolutne prehravame Newcastle. A to si este zoberme ze nam nehraju borci ako Ozil, Koscielny, Ramsey, Wilshere, Wallcot a samozrejme Diaby .

Tento tim ma naozaj velky potencial do buducna (ak sa samozrejme udrzi)

Reagovat
tweek

jenom skoda, ze se to da momentalne napsat jenom o jednom ze 7 nasich zapasu..

Reagovat
Nikikrew

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

ako jenko je fasa ale ja si nedokazem predstavit ze by si vobec on vedel predstavit ze by mohol urobit nieco ako bellerin teraz

Reagovat
Mervin

ty vole, ten by byl

Reagovat
mr.Silver

skodaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Alexis je neskutecny, az ztrati rychlost tak na stare kolena do zalohy. On umi neskutecne tvorit

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud by to dal.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, tá predstava Girouda, ako hrá takýto volej pravou...

Reagovat
captain18

Posledne 2 zapasy ma konecne opat bavi pozerat

Reagovat
PhilipS

Arsenal hraje až podezřele dobře. Čekám, kdy Newcastle vyrovná nějakou šmudlou...

Reagovat
smazaný uživatel

skoro

Reagovat
smazaný uživatel

už to tam skoro bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Cisse

Reagovat
Nikikrew

Prumerak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wojto, to sa musí chytať do košíčka, ak chceš ostať jednotkou.

Reagovat
mr.Silver

Cazorla skoli Tioteho

Reagovat
Side

to jako není karta ty pizdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí to píská jak po pěti pivech

Reagovat
mr.Silver

Penalta

Reagovat
smazaný uživatel

tak to už vůbec

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
mr.Silver

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

omg, neznášam, keď sa Giroud snaží robiť niečo s loptou na viac ako 2 dotyky, to proste nemá šancu dopadnúť dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to tam Pomatskeho do druhého poločasu.

Reagovat
VasAFC

Giroud sbírá fakt všechno!

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle hrá príšerne, tak snáď v tom bude pokračovať a nedarujeme im zápas v druhom polčase, ako to občas obľubujeme. Bellerín je asi najlepší hráč od nás.

Reagovat
Miguel19

Neměl Newcastle kopat penaltu?

Reagovat
VasAFC

podle mě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal lepší, podle mě i okradený o gól, ale celkově hra za moc nestojí ani od jedné ze stran.

Reagovat
smazaný uživatel

wow to welbeckovi nahraval gibbo? to by som nepovedal ze ma v sebe taku prihravku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

alexis by bol uplne dokonaly keby to obcas tak nebrzdil

Reagovat
smazaný uživatel

Santi zatiaľ 3 dotyky a všetky príšerne zlé.

Reagovat
VasAFC

hraje hrozně

Reagovat
VasAFC

ja to rad takhle zaříkávám

Reagovat
smazaný uživatel

no jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

veď ale bolo to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a štvrtý dokonalý Santi

Reagovat
Mervin

Santiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
captain18

nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Santiii

Reagovat
Minister

goooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

SANTIIII

Reagovat
smazaný uživatel

rosa by to dal

Reagovat
smazaný uživatel

a krajšie

Reagovat
smazaný uživatel

ale santi genialne obhodenie, velky palec za to ze nespadol a este nadherny a tazky finis..krasa

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew strieda 2x v 56'

Pardew in, Wenger out

Reagovat
Side

se divím, že tomu plešatýmu kokotiv ještě nikdo nepřijebal...co to je zas za kartu toto

Reagovat
smazaný uživatel

Ox strašnýýý dnes

Reagovat
Mervin

Girouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud

Reagovat
Minister

krááááááááááááása

Reagovat
smazaný uživatel

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

kurva to je hráč

Reagovat
smazaný uživatel

WHAT. A. FINISH.

toto vie ako nikto iný

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo čo?

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud je prostě skvělý...

Reagovat
smazaný uživatel

ked hrá na 1 dotyk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GIROUUDOVKA a bellerin genius

Reagovat
Counter

Je prostě skvělý no

Reagovat
smazaný uživatel

*jsou

Reagovat
Counter

Bellerín skvělý teprve bude, ale potenciál velký. Jen nám ho stejně vyfoukne Barcelona...

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som akože dnes

Reagovat
captain18

na na na Ziruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

to jim zase nalozime ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

úžasné zakončenie

Reagovat
Nikikrew

Olivier

Reagovat
smazaný uživatel

roztrhajte ich

Reagovat
smazaný uživatel

Tioté kokot

Reagovat
Side

Tiote už měl být dávno venku

Reagovat
Counter

Boha Tioté

Reagovat
Counter

3 střely na bránu, 3 góly

Reagovat
smazaný uživatel

debuchy si to ale tiez dava celkom v poho zatial, mohli by sme raz skusit stopersku dvojicu debuchy monreal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tento rok sme dali 8 gólov v prvom polčase a 19 v druhom

Reagovat
smazaný uživatel

sudi nam piska vsetko, cakam nejaku prehnanu cervenu kazdu chvilu

Reagovat
smazaný uživatel

lol wtf

Reagovat
Side

to bylo bránění

Reagovat
smazaný uživatel

to je marking jak mladší žiaci

Reagovat
smazaný uživatel

marking

Reagovat
Minister

boha, úplne sám tam bol...

Reagovat
Counter

Final result 3:4 - you've heard it from me first.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

dík za tip pustim si večer 2012

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina by to chytil, o Martinezovi nehovoriac.

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam Podoláka ty jelimane

Reagovat
smazaný uživatel

a Joela, JOELA!

Reagovat
smazaný uživatel

Joel je o ničem. Podolík má formu jako prase. To mu po středě dá 15-10 minut? To by byl Wenger fakt za svini už

Reagovat
smazaný uživatel

lol, ty si o ničom

Reagovat
smazaný uživatel

Podolák

Reagovat
smazaný uživatel

fakt som nikdy nevidel niekoho tak dominantného vo vzdušných súbojoch ako Girouda. Ten by neprehral 50/50 súboj ani s Kollerom.

Reagovat
Switchback

Reagovat
Robochelsea

Ešte si nevidel hrať Drogbu?

Reagovat
smazaný uživatel

ox jaky pas

Reagovat
Side

jak u Verdunu tam střílí

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to musi snad vsechny bavit, velka parada !

Reagovat
Manik...

Ten Welbeck je otřesný

Reagovat
smazaný uživatel

alibisticky hrá

Reagovat
smazaný uživatel

Poldiiiii

ale mal dať dole Welbecka

Reagovat
smazaný uživatel

Giroudovi sa moc dole nechcelo. Liverpoolských by sme sa mali spýtať, čo sa dá výčítať z reči tela.

Reagovat
Side

ruce si s Wenger podal, takže všechno v cajku

Reagovat
Counter

Ti se specializují na podání rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

giroud dnes o dost lepsi ako welbeck, pekne sa v tom striedaju

Reagovat
Counter

To bylo jen tím, že předtím Giroud nehrál kvůli zranění, tak jsi nějak nebyl schopný porovnávat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

do piče materinej, Welbeck, ty si drevo

Reagovat
smazaný uživatel

paródia na útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Side

omg Welbz to mě poser

Reagovat
smazaný uživatel

welbz

Reagovat
Minister

bože jak to posrali

Reagovat
Counter

Welbeck tohle měl vyřešit lépe.

Reagovat
Amos

Welbeck momentálně na základ opravdu nemá, raději ať hraje Lukas.

Reagovat
smazaný uživatel

Od Welbecka se vsechny ty mice tak hezky odrazi

Reagovat
smazaný uživatel

Coq ten u nás ešte spraví kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

Az ve mne zamrazilo, jak natahoval Tiote..

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Není možné, pískli pro nás penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

mal nechať Coqa kopať tú penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Santiii

Reagovat
Counter

Santi trochu frajer

Reagovat
Nikikrew

Santi

Reagovat
Mervin

4 střely na bránu - 4 góly

Reagovat
Counter

Snad si djourou všiml, že penaltový gol začal krásně u Gibbse

Reagovat
smazaný uživatel

v takychto sklzoch je skvely..aj potom mal dalsi..ale tu akciu dost zbrdzil zlou jednoduchou prihravkou..ale inak dnes som s nim nemal ziaden problem

Reagovat
Nikikrew

Skuseny vykon . Treba nato ale nadviazat

Reagovat
captain18

Reagovat
smazaný uživatel

Crisis-club Arsenal win 5th in 6 games - 4-1 against Newcastle

Reagovat
Miguel19

800 pro remízu v derby

Reagovat
CubONE

Hlavne dufam, ze to nebude to posrane 352.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sestavu si dnes představuju takto

De Gea

Valencia - Evans - Rojo - Young

Carrick

Fellaili - Herrera

Rooney

RVP - Falcao

Bude to těžký zápas, Scouseři i když hrají hovno se nás dokáží vyhecovat, ale snad jim to bude prd platné! Tipuju výhru 2-0!! COME ON UNITEEED!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini**

Reagovat
smazaný uživatel

J.Wilson will start today alongside RvP with W.Rooney playing behind. [ @sbates_people ]

Jestli je toto pravda tak ať jde VAN GAAL NĚKAM!!!! Radamel čeká na šanci, je zdraví a co si má jako myslet? Když na jeho úkor bude hrát 19ti letý hráč???

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd team: de Gea, Valencia, Evans, Rojo, Young, Carrick, Fellaini, Mata, Rooney, van Persie, Wilson

Tohle je prý váš tým dneska, no. Nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli nebude hrát ani Herrera, který je náš nejlepší záložník a LVG to nevidí tak se snad nebudu ani dívat, ať mě nesere! ANDER a RADAMEL MUSÍ HRÁT!

Reagovat
mithro

zas bez andera, to bude

Reagovat
smazaný uživatel

Naše sestava na tom nebude o nic líp.

Reagovat
vladis271

Tá obrana je joke oprooti časom keď tam behal Vidič s Riom. Cez to by to šlo, problém je v tom, že ak nastúpi hviezdny chorvát, tak tragéd zápasu bude na našej strane.

Reagovat
smazaný uživatel

No u nás to podle všeho vypadá na obranu Johnson, Škrtel, Lovren.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

super staticka zaloha dufam ze LVG nieje taky dmnt

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nejvíc sere, že on Andera nechá na lavičce, ale po půlhodině mu dojde že to tak nejde a hra stojí za hovno a stejně ho tam pošle, to je prostě k smíchu

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
iamek

Snad takova nebude. Staticka zaloha jako svine.

Reagovat
vodka

to by byla hrůza...

Reagovat
Swarley

nestraš, ještě Carrick na stoperu ne?

Reagovat
wild

no tak to snad nie..to by ma fakt nasral LVG strasne. Akoze to ze Falcao hrat nebude v zaklade je jasna vec, ale to ze zase posadi Herreru tak to by ma jeblo

Reagovat
Swarley

mluvil o tom, že Falcao ještě nemůže? jako ono by to vzhledem k nasazování hráčů po zranění nebylo ještě až tak překvapivé...

Reagovat
wild

Praveze povedal presny opak ..

Louis Van Gaal na adresu Falcaa: ,,Radamel by sa mohol vrátiť do hry už tento víkend. A veľmi v to dúfam, pretože je to výborný hráč"

Ale ja tomu moc neverim, ze ho da do zakladu. Nechapem vsak ze tam bude staticky stred Carrick - Fellaini ci mlady Wilson a sedet by mal Herrera.

Reagovat
smazaný uživatel

He? To chce zahustit střed a tahat to po křídlech? Jak bysme ztratili míč, tak nás soupeř okamžitě přečíslí. Nehledě na to, že by byl útok absolutně odříznutý. Naštěstí je na sestavu ještě brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

The rumour is that Brad Jones will start in goal for Liverpool in a side with no recognised striker at Old Trafford.

Koukam, ze na sestavy budou nadavat vsichni.

Reagovat
iamek

Neeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

to by asi znamenalo Sterling na hrotu ne?

Golmana neresim, neznam, tak nevim jakej je. ale asi by to teda znamenalo, ze BR nas bude chtit precislit v zaloze, kdyz videl jake nam to minule delalo problemy na Sotonu. To zas neni uplne blba taktika, SAF to taky casto praktikoval. Tak doufam, ze LVG nebude tvrdohlavej a nenastoupime zas s 5-3-2.

Reagovat
smazaný uživatel

On je lepší než Šimon Miňonka?

Reagovat
vrabejka

ano

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
vrabejka

dosavadní zápasy LFC

Reagovat
tomasinho

Ve kterých Jones ukázal, že je průměrák, a proto jsme chtěli i novou dvojku. Simon není ideál, dělá dost chyb, ale pořád úplně někde jinde než Jones.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

No Tony Evans na BT Sports prý řekl, že nastoupí Sterling, Markovic, Lallana, Coutinho i Jones.

To by pak odpovídalo asi Jones, Johnson, Škrtel, Lovren, Moreno, Henderson, Gerrard, Coutinho, Lallana, Sterling, Markovic.

Ale zase na twitteru jsou spekulace, že budeme hrát 3-4-2-1 s Johnsonem jako RCB, tak nevím.

Reagovat
iamek

Hmm dosr behavejch hracu. To by na tu stojatou zalohu mohlo fungovat :-\

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsou to jenom spekulace. Nakonec to bude stejně jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

No ježiš, to druhé snad ne. A pochybuju, že posadí Lucase. Podle mě jeden střeďák tam bude, buď Allen nebo Lucas, i když bych nejraději Cana.

Reagovat
tomasinho

A kdo by hrál RWB pak? Navíc Johnson má být od brány co nejdál, ne ho k ní ještě přibližovat

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson jako RWB.

Reagovat
tomasinho

No ježiš, to snad ne. A Kolo není furt fit jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jones – Johnson, Škrtel, Lovren – Henderson (wing back), Allen, Gerrard, Moreno (wing back) – Coutinho, Lallana, Sterling

Kolo furt nic no asi.

Reagovat
tomasinho

To je děs takhle, Glen nemůže hrát RCB. Kdyby aspon Kolo-Šrktel-Sakho, ok, ale tohle fakt ne.

Reagovat
Swarley

nevim no, beru tu kritiku v zápasech s Arsenalem a Saints, tam jsme nebyli vůbec dobří, ale že to nedostává tvář a někam to nesměřuje? držím se hlavně těch domácích zápasů a tam teda vidím jasnej pokrok...snažíme se právě o to, o čem mluví, o kombinační fotbal, kontrolu míče a dostatek pohybu...to je samozřejmě jasnej problém, protože toho je tam málo, hlavně útočníci mají problém se v tom systému dostávat do šancí, chybí nám lepší kombinace okolo 16ky, ale nemůžeme chtít všechno hned...v tomhle pak absolutně nechápu kritiku Fellainho, který právě v těchto zápasech dokáže být tím rozdílovým hráčem, který přečíslí, udělá zmatek ve vápně, balony v kombinace nepředržuje, rychle je posílá od nohy a zase se snaží dostat do volného prostoru...s tímhle mají problémy jiní hráči a ne zrovna on...

a co se týče Giggse a nějakého navazování na Fergieho...to už jsme jakože zkoušeli s Moyesem, nějaké pokračování v jeho práci, ale to je hloupost...tlustá čára, konec, pokud se tam někdo dostane, musí si to dělat po svém...Giggs samozřejmě pod ním hrál celý život, je ním jednoznačně ovlivněnej, ale je to jenom o tom, aby si vzalo to, co potřebuje...jestli se postupem času dostane ke kormidlu, tak ať si to stejně dělá po svém a klidně jinak než Fergie...

Reagovat
smazaný uživatel

nerikam, ze s nim ve vsem souhlasim, chvilema jsem si rikal, ze to vypada, jako by byl porad nastvanej, ze musel odejit.

Ale jsou tam zajimavy pasaze, i treba o tom anglickym fotbalu jako takovem, o te vychove a tak. Proste rozhodne zajimavej uhel pohledu.

Reagovat
Swarley

to rozhodně, jen jsem spíš vybíral to, co mě tak nějak zarazilo...zbytek je určitě k zamyšlení a víceméně sedí...

Reagovat
Swarley

no a celej ten problém výkyvů výkonů je způsobenej tím, že LVG čaruje s tím venkovním nesmyslem, kterej se prostě sice bodově dvakrát osvědčil, ale jinak to byla totální bída...sám netuším, jak by se na těch těžkých veknovních zápasech osvědčila ta domácí taktika, ale rozhodně bych to v příštích zápasech rád viděl, tak snad se dočkáme...sice jsme udělali 6 bodů, ale i hráči i LVG mluvili o nespokojenosti s výkony v těch zápasech, tak snad to povede ke změně...

Reagovat
smazaný uživatel

a v tom jsem zrovna s Renem souhlasil. proc neprijedem a nehrajem tak jak driv, proste my jsme United, verime si a vnutime vam svoji hru. To prizpusobeni taktiky souperi chapu treba kdyz budem hrat na Barcelone, ale na Sotonu? To me zatim stve.

Reagovat
wild

Reagovat
Swarley

souhlas a pokud má být výstup ten dominantní fotbal na balonu s množstvím kombinací, tak bych to chtěl vidět i teď...ať to klidně stojí nějaké body, je to pochopitelné v téhle první sezóně, ale čím víc na tom bude pracovat, tím ten progres bude rychlejší...já neříkám, že můžem mít nějakou defenzivnější, záložní variantu, ale tím bych rozhodně nenazýval to, co jsme zahráli s Arsenalem nebo Saints...to rozhodně nebyly zvládnuté zápasy s dobře zvládnutou defenzivní taktikou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LVG tomu dal tvář. Přišlo spoustu nových hráčů a je jasné že bude potřebovat čas aby si to sedlo. Tu dobu ještě prodlužujou zranění a neustálé lepení sestavy. Ale pokrok je tam vidět, to se nedá popřít. Když tedy ustoupí od toho svého rozestavení nikdo - 5 - nikdo.

Reagovat
Swarley

ty poslední zápasy doma se mi fakt líbily a to i přes to, že pořád máš Angela zraněnýho, obdobně Falcaa...to všechno může být ještě jinak...zrovna dnes to bude zajímavý, s čím do toho půjdeme, s jakým stylem a pokud to bude to, co jsme hráli poslední zápasy doma, tak jsem zvědavej, jak to bude fungovat na Liverpool, jakožto kvalitní tým...

Reagovat
smazaný uživatel

jinak jasne, ten pokrok oproti tomu, co jsme predvadeli loni, tam taky vidim. On to ale asi spis srovnava s tim, jak jsme hrali driv. a je pravda, ze v nekterych zapasech to byla velka bida a v tomhle smeru to asi fakt uz melo byt lepsi. Tak snad to brzy prijde. Nejlepe dneska.

Reagovat
TopinB

Ale coby identity crisis, hra hovno a štěstí plná prdel, jak za starých časů

Reagovat
smazaný uživatel

Kombinovaná 11 Manchestru United a Liverpoolu

De Gea - Rafael - Jones - Rojo - Shaw - Carrick - Di María - Herrera - Mata - Rooney - van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
nani92

len vymeniť Matu za Sterlinga

Reagovat
smazaný uživatel

ale Sterling na lavicke by bol v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling by bol váš najlepší hráč....

Reagovat
smazaný uživatel

Fuu no neviem podľa mňa by bol Falcao na lavičke užitočnejší ako Sterling ...

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

to je De Gea.

Reagovat
nani92

a sústavným preťažovaním by sme ho zničili

Reagovat
smazaný uživatel

jj no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz kombinovanú XI Tottenhamu a Arsenalu, prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

to nechceš, na každé pozici máme lepšího hráče

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je lepsi nez Alexis?

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris

Reagovat
J0EL

Don't feed the troll.

Reagovat
tomasinho

Townsend

Reagovat
smazaný uživatel

veď práve

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris - Walker - Koscielny - Vert - Gibbs - Wilkshire - Ramsey - Eriksen - Ozil - Alexis - Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris; Walker, Mertesacker, Vertonghen, Gibbs; Mason, Wilshere; Ox, Eriksen, Alexis; Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl jsem na Ozila - místo Chamberlaina.

Reagovat
J0EL

Uprednostnit Vertonghena pred Koscielnym je prinajmensom na facku.

Reagovat
Miguel19

No ono dát Vertonghena do nějaké lepší sestavy je na facku...

Reagovat
smazaný uživatel

a Ramseyho pred Masonom a Kana pred Giroudom detto.

Reagovat
SunFells

Masona před Ramseym

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Reagovat
Miguel19

Tottenham má nejlepší hráče v Londýně na každé pozici. Zbytečnost..

Reagovat
smazaný uživatel

Plus trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

hm ale..daleko od pravdy to asi nebude minimalne na papiery

Reagovat
I am Mancunian

a to sa nam minulu sezonu smiali, ze mame slabe muzstvo a oni maju perspektivne

Reagovat
smazaný uživatel

minuli ste 200mil

Reagovat
I am Mancunian

a vy 100 a co je z vasho perspektivneho kadru ? banda tragedov a priemerakov

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a vy jen 100 vid?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne, tak utratili jsme hodne, ale zas nedelej, ze vy ne. Tak jsem to myslel. Problem je, ze u vas se ty posili zatim nejevi moc dobre. Respektive cekali jste asi vic, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi se čekalo víc, ale když prostě sám manažer řekne, že Balotelli potřebuje nějakýho druhýho útočníka vedle sebe a pak ho v dalším zápase stejně nechá hrát na hrotu samotnýho. Nebo po zápasech s Realem a Chelsea posadí Cana, který byl náš nejlepší záložník.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediny kto sa vidi ako traged je Lovren, ostatni su zatiaľ meh ale ukazujú, že na to majú...A polovička našich letných posil boli hráči do budúcnosti ktorí ešte nenaplnili svoj potencial.

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren je fakt spatnej, to je fakt. Ale Lallana zatim taky nic moc. Vim, byl zraneny, ale prijde mi, ze se do toho dostava pomalu. Kazdopadne na jare muze byt vsechno jinak. Balloteli je magor, to byl risk. A zbytek jsou jeste mladici. Vim, ze Morena si chvalite.

Reagovat
vodka

ani ne teda, Moreno je dozadu slabší...

Reagovat
smazaný uživatel

Dozadu je u nás slabší uplně každej, navíc on je prostě ofenzivní bek. S tím musel každej počítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana bol zranený a už asi 2 tyždne ma zlomene 2 rebra -_- Nechapem prečo s tým niečo nerobíme

Reagovat
smazaný uživatel

ja si teda nemyslim, ze zrovna Lallana bude spatnej nakup, jen ze zatim to neprokazal. a teda hlavne kvuli zranenim.

Reagovat
fenixLFC

navyse co hral tk vacsinou patril k tomu lepsiemu

Reagovat
Kowe

Reagovat
vladis271

S brankárom nesúhlasím.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vladis to podla mna dost ocividne myslel ironicky..ale toto vase smajlikovanie je strase zlo, siri ciru nenavist..a pritom sa mi zdalo ze sa posledne roky vase tabory dali do pohody

Reagovat
Swarley

houby do pohody, dneska tu bude peklo, to je jasný

Reagovat
smazaný uživatel

ved toto ze tuto sezonu sa to nejak vratilo do starych kolaji a hej uz si pomaly idem spravit popcorn

Reagovat
smazaný uživatel

Právě sem skvěle poobědval(gulášek s divočáka) a teď už jenom čekat na UNITED! GGMU!!

Reagovat
vrabejka
Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim, ten kurz na nas je priliš veľký...pridu o vela penazi dnes

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

muzem se porazit jen sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho has reached 400pts in the #BPL in the fewest matches.

Je to sice kreten, ale vysledky ma.

Reagovat
smazaný uživatel

12:28 Vorm přestupu do Tottenhamu nelituje

Reagovat
Liquid

těžký komu dnes v zápase MANU-Liverpool přát, asi poprvé bude vyloženě s 1, ikdyž United v LM nechci, ale šance, že Liverpool sestoupí stále není tak malá

Reagovat
smazaný uživatel

John Bradley ‏@JBcommentator 3m3 minutes ago

Liverpool have just arrived at Old Trafford with Mario Balotelli back with the squad.....

Reagovat
smazaný uživatel

Richard Keys on Twitter: "Mignolet dropped."

Reagovat
smazaný uživatel

banter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Tak snad dnes prohrajou ucka i liverpool.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

It's the same line-up doing the rounds. Jones starts, Sterling upfront. Balotelli on bench!

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

Jim Boardman ‏@JimBoardman 2h2 hours ago

Brad Jones in goal. A Lallana/Coutinho/Sterling front 3, Gerrard/Allen/Henderson midfield, Johnson/Skrtel/Lovren/Moreno back 4. Apparently.

Reagovat
SunFells

Vítězná

Reagovat
smazaný uživatel

No Borini again. No Sakho.

Reagovat
smazaný uživatel

Stuart Mathieson ‏@StuMathiesonMEN 49 sek.před 50 sekundami

Hearing that Phil Jones and James Wilson playing #mufc

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC XI to face Manchester United: Jones, Skrtel, Lovren, Johnson, Moreno, Henderson, Allen, Gerrard, Coutinho, Lallana, Sterling.

Reagovat
tomasinho

Ale jo, dobrá. Snad teda bude Glen normálně RB a ne RCB.

Reagovat
tomasinho

Ale jako toho Jonese totálně nechápu. Takhle Mignoleta vyjebat v tak důležitém zápase. On BR fakt neví, co dělat, aby to změnil, tak zkouší vyměnit průměrného brankáře za podprůměrného.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

No Jones lepší než Mignolet není, ale něco se změnit musí prostě. To jak Mignolet rozehrává, to je naprostá hrůza. Škoda, že nehraje Markovic místo Lallany.

Reagovat
tomasinho

Ale před takovým zápasem? To Mignoleta může psychicky odepsat. Markovič bude dobrý žolík.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že Mignolet už psychicky odepsaný je. Navíc v lednu určitě zkusíme nějakýho novýho brankáře. Perrin možná?

Reagovat
papos182

Reagovat
fenixLFC

lucas mal hrat a o jonesa sa trochu bojim. utok moze byt totalne genialny alebo totalne k nicomu

Reagovat
vrabejka

Liverpool Echo ‏@LivEchoLFC · 6 sek.před 6 sekundami

#LFC team: Jones, Johnson, Skrtel, Lovren, Moreno, Henderson, Gerrard, Allen, Coutinho, Lallana, Sterling: http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/live-manchester-united-v-liverpool-8278937

Jedine za co mozme pochválit Brendana je slozeni útoku, jinak je to odpad a na body nemáme šancu. Učka nás zničí.

Reagovat
Nikikrew

Dufam, ze derby bude dnes nabite emociami. Vzdy sa rad pobavim po zapase v review PL

Reagovat
smazaný uživatel

United subs vs Liverpool: Lindegaard, McNair, Blackett, Herrera, Fletcher, Januzaj, Falcao. #mufc

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United XI to face Liverpool: De Gea, Valencia, Jones, Evans, Young, Carrick, Fellaini, Mata, Rooney, Van Persie, Wilson.

Reagovat
smazaný uživatel

United XI: De Gea, Valencia, Jones, Evans, Young, Carrick, Fellaini, Mata, Rooney, van Persie, Wilson.

HERRERA KDE JE PIČA

Reagovat
smazaný uživatel

United XI: De Gea, Valencia, Jones, Evans, Young, Carrick, Fellaini, Mata, Rooney, van Persie, Wilson.

Reagovat
smazaný uživatel

United subs vs Liverpool: Lindegaard, McNair, Blackett, Herrera, Fletcher, Januzaj, Falcao.

Rojo zranenej? Jones - Evans... ja mam strach.

Reagovat
Infernoqt

Knock na tréninku. Nebude dlouho mimo.

Reagovat
kiwwi

Wilson hattrick a v 19 rokoch sa stane legendou United

Reagovat
smazaný uživatel

kez by.

Reagovat
smazaný uživatel

A skončí ako Macheda...

Reagovat
Sandstorm

Macheda by byl momentálně Váš nejlepší útočník

Reagovat
tomasinho

To zas ne.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

To je Sinclair.

Reagovat
smazaný uživatel

13 ročný Carragherov syn je lepší ako Macheda

Reagovat
smazaný uživatel

zaviedol Carragher doma system Barcelony, Sportingu a Ajaxu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Druhy Odegaard in the making

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Kenneth

Jako Macheda?

Reagovat
nani92

ako Morata

Reagovat
smazaný uživatel

Ten si to dava v Juve aj za Spanielsku repre . Kde ma krajsiu buducnost ako Ander

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pohodicka, vitazna

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý koho Jones odrovná prvého. Súpera alebo seba

Reagovat
nani92

De Gea, Valencia, Jones, Evans, Young, Carrick, Fellaini, Mata, Rooney, van Persie, Wilson.

Reagovat
wild

De Gea, Valencia, Jones, Evans, Young, Carrick, Fellaini, Mata, Rooney, van Persie, Wilson.

Reagovat
wild

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole už mě sere to nestavění ANDERA?? Tam se muselo něco stát mezi ním a LVG :(

Reagovat
smazaný uživatel

setri ho na silne soupere? Ne, taky to nechapu. Rozhyba to, s Matou si docela vyhovi. Bez nej je Mata vetsinou polovicni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Come on LFC! YNWA!

Reagovat
smazaný uživatel

NE! GGMU!

Reagovat
smazaný uživatel

já fandím outsiderům

Reagovat
wild

Rojo zase out .. uz vidim ako sa Jones zrani v 16min.. a kde v pici je Herrera?

Reagovat
smazaný uživatel

Hráme 4-4-2 diamant?

Reagovat
nani92

3-5-2 olovo

Reagovat
smazaný uživatel

takže Carrick CB? Wow.

Reagovat
vodka

LVG

Reagovat
papanegra

Dnes se bojím šíleného debaklu..

Reagovat
smazaný uživatel

tak to su strasne zostavy toto :D dufam ale ze zapas bude skvely

Reagovat
iamek

Jones po zraneni, rojo out, lina zaliha, herrera lavka, falcao lacka. Ach. Jo ...

Reagovat
wild

3-5-2 ??

Reagovat
Swarley

jako za Wilsona klobouk dolů, to je něco fantastickýho, že se nebojí mu dát šanci...ale jak to tam bude poskládaný, to absolutně nechápu...Mata na CM? nebo Wazza? nebo je to ta sračka s pěti?

Reagovat
wild

je to pekne, ale sere ma ze neda sancu Falcaovi..naco caka? kym sa zase zrani?

Herrera je kde? A fakt ideme hrat doma proti Lpoolu sracku 5-3-2 ?

Reagovat
r.mrazik

Fella a Mata...achjo...

Navic rooney,persan a wilson? Co to sakra je??

Kde je herrera?

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick bude CB?

Reagovat
Swarley

však minulý zápas tak hrál, to by zase až tak překvapivé nebylo...ale snad to tak nebude..

Reagovat
stiflerovamama

Chytat mal Simon, Can namiesto Allena

Reagovat
tomasinho

Reagovat
PhilipS

Lovren, Škrtel a Gerrard to bude hořet jako benzín.... Ale budu jim fandit...haluzáře z United nemůžu vystát...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak fakt zase hráme 3-5-2 a ešte k tomu Carrick na CB, tak sa asi predbiehali kto spraví horšiu zostavu... Ach.

Reagovat
R22

Za posazení Mignoleta

Za nasazení Lovrena namísto Toureho

Reagovat
LGT

Ať už de Brendan fakt do prdele, proč nepostaví toho Cana kurva fix už. Kolo taky nehraje, no nětěším se.

Reagovat
Coutinho10

Jones

Reagovat
smazaný uživatel

lucas nehraje, toure nehraje, can nehraje a sakho ten uz asi cuchnout nikdy nedostane - jako rodgers to fakt tezce nezvlada - spolehat na dvojici skrtel lovren, bych blil

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan Rodgers on decision to drop Simon Mignolet. "He will benefit from being out of the spotlight."

Reagovat
smazaný uživatel

to je psycholog

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

hosi tu je jedna podstatna vec...lavicku ma Liverpool o level lepsiu nez United...to moze rozhodnut

Reagovat
fenixLFC

co budu hrat lavickari kamen papier noznice?

Reagovat
kiwwi

Neviem no ale až na toho Herreru som so zostavou spokojný... Uvidíme aké bude rozostavenie ale kľudne to môže byt diamant ale aj 3-5-2

Reagovat
Infernoqt

3-5-2 určo, budem hrát to samé, co v létě proti nim

Reagovat
I am Mancunian

brat isil do allstars, tak si davaj pozor

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
vodka

snad to nebude 3-5-2, ale ten diamant. Jones a Evans by to dávat mohli a jsou i zvyklejší na 2 stopery. Carricka bude potřeba v záloze.

Reagovat
Miguel19

Sladký dostal dobře do vejcí

Reagovat
Dawon

PRoc nehraje Herrera misto Maty ja asi nidky nepochopim

Reagovat
Miguel19

Lepší Cesc zase lavička...LVG

Reagovat
Hai

Sakho ani na lávce hlavně ze hraje ten Tragéd Rodgers out

Reagovat
wild

"Musel jsem udělat změnu na poslední chvíli. Rojo se zranil včera při tréninku, takže je v sestavě Jones."

Reagovat
smazaný uživatel

a kedy sa zraní JONES?

Reagovat
wild

do 20tej minuty je out

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

a pride Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

snad nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

A co říká Brenda na svého Jonese?

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 Gerrard

Reagovat
Infernoqt

tak dneska to vidim tak, že hodíme zaňdoura s pěti obránci, zkazíme pár přihrávek, ale dáme dva goly z hovna, Live se prosadí jednou po nějakém hezkém odrazu nebo penaltě

Reagovat
Miguel19

Kafka

Dobrý 3. místo

Reagovat
One-Real

Parada, ale škoda, včera jsme na ne meli.

Reagovat
terry

Já se na to včera snažil chvíli koukat, ale mně to přijde jako snad nejnudnější sport, co v televizi jde. Florbal mám rád, hrát ho je super, ale koukat na něj v televizi moc nemůžu.

Reagovat
One-Real

Me to normalne nebaví, ale to MS ma svoje kouzlo, navíc mame sympatickej tým a kluci hráli super.

Reagovat
Miguel19

Tak viděl jsem i nudnější..mě to docela bavilo

Reagovat
terry

Jasně, je to subjektivní, ale fakt máloco mě nebaví víc

Reagovat
TopinB

Golf?

Reagovat
mithro

tak Rojo zraneny, trening, klasika.

Reagovat
k0udy

Jones v bráně, jsou pouze 2 možnosti. Jones dostane 4 goly, z toho 3 budou jeho a BR bude za úplného idiota, nebo nám Jones vychytá výhru a BR bude génius.

Reagovat
Coutinho10

ty 2. moznosti fakt neverim....

Reagovat
Darren Fletcher

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

co je vubec s borinim? pamatuje, kdyz ho rodgers kupoval jak rikal, ze fanousci z nej bude nadseny

zacatek mu nevysel jasne, ale pak na hostovani v sunderlandu nehral spatne, letos mame utok ve srackach, parkrat nastoupil nehral vubec spatne a uz si zace necuchne

prijde mi, ze rodgersovi se to tezce rozpada pod rukama

Reagovat
smazaný uživatel

Borini odmietol 14m ponuku Sunderlandu, LFC je butthurt...

Reagovat
smazaný uživatel

LVG vyzera jak pred infarktom...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakoniec 4-3-3

Reagovat
Swarley

pak solidní, ale pořád mi není jasnej, kdo bude na AM a kdo v záloze...jsem strašně zvědavej na stoperskou dvojku, bude to super zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney AM, Carrick pred stopérmi a Mata s Fellainim na CM.

Reagovat
Swarley

to jsem zvědavej na Matu a v tom případě je to fakt dost nepochopitelný, rozhodně by tam daleko líp seděl Ander no...ale tak co už, uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi sa budú Rooney, Mata a Fellaini točiť na CM/AM, ale určite by tam viac sedel Ander...

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem ma to zvědavej.

Reagovat
iamek

Podle MUFC, United 4-3-3 a Pool 3-5-2

Reagovat
Infernoqt

nám prohodili formace jenom

Reagovat
k0udy

Link, prosím?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

ten link dpči

Reagovat
k0udy

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo link?

Reagovat
smazaný uživatel

haha jak rozoberali možnosti MU o titule Carra ich dobre vysmial

Reagovat
iamek

Carra je ten co nikdy nevyhral titul ?

Reagovat
smazaný uživatel

yep ten Carra sa vam vysmieva

Reagovat
Swarley

to je ale teda dost střelba do vlastních...ale tak u něj zase nic překvapivého, ne?

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je platený od toho aby si z vás robil srandu..Len robí svoju robotu

Reagovat
Swarley

konec hecovaček, jde se na fotbal, už se těším

Reagovat
tomasinho

Roll tide!

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mimalu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je Carra?

Reagovat
mithro

hrdina

Reagovat
smazaný uživatel

Už tomu chybí jenom aby Neville, který v bráně nikde nestál řekl, co mají dělat brankáři líp.

Reagovat
SunFells

Mourinho zas plný sraček, když došlo na diving jeho princezen.

Reagovat
Miguel19

Co řekl? Já jenom četl, že nevěřím, že by Cahill simuloval..

Reagovat
Miguel19

*nevěří

Reagovat
SunFells

Že ostatní to dělaj, ale jeho borci hrají čistě.

Reagovat
terry

Předloni řikal:

"I hate diving," he said. "My players know they will be in big trouble with me if they dive. It's very bad.

"The search of a red card to another player for me is a disgrace. If one day I win a game where I feel I did it because one of my players didn't behave correctly, I will strongly criticise him."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Link na nějaký stream?

Reagovat
nani92
Reagovat
nani92

ale zatiaľ ide dobre

Reagovat
Azazelo RD

6:0 pro United.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by bylo super

Reagovat
Azazelo RD

Už jen čtyři.

Reagovat
smazaný uživatel

Stream, ale pochybujem, že vydrží celý zápas

http://www.footylive-riderhd.com/

Reagovat
smazaný uživatel

Florbal je hrozně zkurvenej sport.

Reagovat
vladis271

To je Ole?

Ale nič prekvapivé. Spravil si také meno, že môže byť rád, keď ho aspoň zavolajú do Skysports.

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

ako jediny nenastupil na MU hype train...

Reagovat
Swarley

ta slečna s hambáčem, to je sen...

Reagovat
r.mrazik

takze diamant...to jsem zvedav

Reagovat
smazaný uživatel

UNITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED

Reagovat
vladis271

Reagovat
niflheim

Jen do nich

Reagovat
niflheim

Tak jsme zase vyřešili problém s obranou tak, že jsme raději žádnou nepostavili. Nice

Reagovat
Swarley

tuhle stuperskou dvojku jsem chtěl vidět většinu sezóny, tak snad to bude klapat

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

výhra 3:1...Wilson, Wazza, Fella - Stevie...

Reagovat
tomasinho

Ty žluté drey jsou stejně super, snad nám přinesou štěstí

Reagovat
TopinB

HD stream?

Reagovat
TopinB

Už mám

Reagovat
niflheim
Reagovat
nani92

víťaz je jasný, otázkou je len skore..4:1 pre domácich

Reagovat
iamek

Podle Sky hrajeme taky 3-5-2 :-O. Podle MU TV 4-3-3 ... Tak si vyberte ...

Reagovat
Swarley

tak uvidíme hned při rozestavení na startu, kam se postaví Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

a není to jedno? stejně to bude nedívatelné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

není no

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-3, prípadne 4-4-2 diamant.

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana dá dnes gól

Reagovat
k0udy

Reagovat
smazaný uživatel

wilson da

Reagovat
smazaný uživatel

holý kokot

Reagovat
smazaný uživatel

do tvojej rici

Reagovat
tomasinho

Takže fakt Glen RCB?

Reagovat
iamek

Rozestaveni funny u obou

Reagovat
iamek

3-5-2

Reagovat
smazaný uživatel

carrick CB

Reagovat
Swarley

tak Carrick na stoperovi, no to bude prdel, Wazza v záloze

Reagovat
tomasinho

Oba týmy na 3 beky?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak predsa 3-5-2

Reagovat
mithro

3-5-2

Reagovat
smazaný uživatel

Prvá minuta a Jones vyzera ako keby zabehol maraton

Reagovat
SunFells

Hele, prohlédni si Wilsona.

Reagovat
smazaný uživatel

Jones dobrej řízek

Reagovat
iamek

Uz nas melou

Reagovat
Nikikrew

Henderson na kraji?

Reagovat
niflheim

3-5-2

Reagovat
monty25

Obvykle se nestává, abych v tipovačce dával proti svému oblíbenému týmu. Jenže dneska tomu tak je, protože v současné situaci Liverpoolu vůbec nevěřím. Rád bych se mýlil...

Reagovat
smazaný uživatel

Fella

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini

Reagovat
vodka

fella

Reagovat
k0udy

Atkinson

Reagovat
nani92

ježiš Fella..čo zas robíš

Reagovat
smazaný uživatel

haha cunt

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel už 30

Reagovat
iamek

Z jeho stylem ve ctvrte minute zluta ? Herrera na plac

Reagovat
Dawon

Fellaini zluta ve 4. minute To dopadne jak na City

Reagovat
Firkraag

Hlavně už 4 chyby :-)

Reagovat
Miguel19

Květák hned kartička..

Reagovat
mithro

dobre luis, striedame, ander hore, kvetak dole, chop chop.

Reagovat
mickey mouse

on má z toho Allena asi fakt komplex

Reagovat
k0udy

Glen

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao je odepsanej?

Reagovat
Ángel di María 22

Má teoreticky Liverpool cash na nějakou dražší posilu? Řekněme vypláznout 40-50 za 1 TOP hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

má, spíše problém je ten aby ten hráč tam chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj, ty dresy Liverpoolu jsou odporné

Reagovat
smazaný uživatel

tieto sa mi páčia viac než domáce

Reagovat
smazaný uživatel

ten červený pruh vypadá jak z devadesátek

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty si moc dresů z devadesátek neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

*Nádherné

Reagovat
Dawon

Fella pred stoperama katastrofa, tohle nemuze dopadnout dobre

Reagovat
Miguel19

Ještě s kartou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Ani neumíme rozehrát

Reagovat
smazaný uživatel

Pool na tom nie je o moc lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucci ve dvojici s Chiellinim jsou oproti tomuhle světová extratřída

Reagovat
mithro

Paddy McNair is warming up.....

Reagovat
Swarley

Jones nebo Evans? nebo oba?

Reagovat
Swarley

když už nic, tak alespoň presujeme slušně

Reagovat
mithro

hej? na vlastnej polke jedine, vsak sme sa nedostali na ich stranu este poriadne. Toto hrame, doma.

Reagovat
Swarley

však já vím, že hrajeme pič-vinu, proto píšu alespoň něco

Reagovat
minoLFC

Johnson vs Young v derby...a to obe mužstva v lete utratili ranec za posily

Reagovat
tomasinho

Super pressing zatím

Reagovat
smazaný uživatel

jn, ale čo z toho, ked po zisku prvá alebo druhá prihrávka ide vždy do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Young by si zaslúžil novú zmluvu

Reagovat
nani92

škoda,že naši obrancovia nevedia tak vysúvať dopredu aj anšich utočníkov ako tých Liverpoolskych..

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana MU..

Reagovat
Swarley

já nechápu, proč se alespoň u útočení ten Carrick o pár kroku nevysue...

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao si tu Premier League neskutečně vodí

Reagovat
iamek

Dotkl se nekdo z ofenzivni trojky mice ?

Reagovat
niflheim

DDG

Reagovat
Mimalu

Lallana , Sterling

Reagovat
k0udy

Lallana Sterling

Reagovat
pytlerLFC

Raheemeee to musíš dávat..

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling mal skorovať

Reagovat
Rohlíček

Streling

Reagovat
tomasinho

Sterling

Reagovat
iamek

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooool !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Willy Wonka

Mě tak strašně štve to Louisovo 3-5-2, to je prostě strašné a on to bude pořád dokola hrát znovu a znovu. Copak je slepý? Vždyť je to děs. Opakovaně.

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem Lallana

Reagovat
Mimalu

ronei

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling..

Reagovat
pytlerLFC

Nedáš dostaneš..

Reagovat
Swarley

Wazzeeeeeenaaaaaaa, nádherně Tony

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se musí dávat.

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling Směšný zakončení

Reagovat
niflheim

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
GEGE

To je úroveň jak na hřišti tak v hledišti...

Reagovat
nani92

VALENCIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
fenixLFC

nedas dostanes...

Reagovat
monty25

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krááávo, VALENCIA

Reagovat
vodka

Valencia

a Rooney > Sterling

Reagovat
SunFells

Sterling je před bránou strašná lama. Lallana ukazuje velikost

Reagovat
Side

Allen

Reagovat
smazaný uživatel

ROOOOOOOOOOOOOONEY

Reagovat
tomasinho

Super no, nedáš-dostaneš v praxi

Reagovat
tomasinho

Kde jako stál Gerrard?

Reagovat
smazaný uživatel

toto pozname velmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

čo ti jebe... to nie je možné.

Reagovat
mithro

ale hovno, to uz nie je mozne

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney ma slintavku?

Reagovat
Pigeon

Goooooooooooooooooooooool

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Whitemedia

Valencia si je povodil

Reagovat
I am Mancunian

wazzinkooooo captain fantastic

Reagovat
smazaný uživatel

WAZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TONYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY DO NIIIIIIIIIIIIIIIICH

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana, Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal Moreno? Však to byl Allen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jones si tipol smer

Reagovat
SunFells

Stevie úplně tuší, kde se pohybovat.

Reagovat
k0udy

Allenuv gol

Reagovat
Dawon

Valencia genialni ale nase obrana a zaloha je k placi, to 352 proste absolutne nefunguje, bez carricka v zaloze jsme uplne neskodni

Reagovat
Miguel19

Allen

Reagovat
smazaný uživatel

Neeeeever walk alone

Reagovat
Willy Wonka

Valencia Wazza

Reagovat
smazaný uživatel

Co to liverpool postavil do té brány?

Reagovat
tomasinho

Co měl dělat jako s tímhle?

Reagovat
k0udy

Reagovat
smazaný uživatel

Skočit na stranu, kam šel míč, třeba?

Reagovat
tomasinho

Však se přesouval a šlo mu to protipohybu, to by nechytil ani Neuer, kdyby měl 3 metry

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli se přesouval, tak dejme tomu, ale napoprvé mi fakt přišlo, že si prostě tipnul, kam to poletí a tam skočil

Reagovat
REPLIKATOR

Allen

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní defenzivní práce celýho týmu obzvlášť trojice Lallana, Moreno, Allen proti jednomu hráči, kterej je nejčitelnější v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Lovren kterej tam nechal díru jak svině.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Škrtěl, kterej zase hlídal akorát prázdnej prostor...

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel byl správně jako jeden z mála. První problém byl u lajny. Druhej lovren, třetí Gerrard.

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtěl právě stál mezi Jonesem a Rooneym někde v polovině té vzdálenosti... Na co? Neměl vůbec nikomu a jen tak tam naznačoval nějakej pokus o blokování střely... Ale ano těch chyb tam bylo mraky...

Reagovat
smazaný uživatel

-vůbec nikoho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bylo chyb strašně moc ale škrtel zrovna ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Bránění Valencie, to bylo něco neskutečně trapnýho na PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

WTF Allene prostě

Reagovat
SunFells

Lovren

Reagovat
Ángel di María 22

Ostřílená klasika, tohle je skoro Sterlingův gól..

Reagovat
Coutinho10

twl se musi davat

Reagovat
Firkraag

Lol, co je to ten Lallana?

Reagovat
smazaný uživatel

Najslabší United za posledných 15 rokov a aj nad nim prehrávame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

a ešte si vás vodí Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

aspon si Rooney môže pýtať novú zmluvu

Reagovat
monty25

Není se čemu divit. Liverpool je teď taky nejslabší za x let...

Reagovat
supporter

Protože je to nejslabší Liverpool za posledních 25 let

Reagovat
tomasinho

Loni byli slabší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Ten s pěti výhry v řadě?

Reagovat
smazaný uživatel

wohoou a že ste žiarili tých 5 zapasov

Reagovat
SunFells

o_O

Reagovat
mithro

Reagovat
nani92

Vitaj !

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

až na Stoke je to fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně #WengerOut

Reagovat
smazaný uživatel

to áno ale až po sezóne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Kloppa jako náhradu, ať stihne sestoupit i s Arsenalem.

Reagovat
Nikikrew

ani my nehovor. U nas si ani neprdli a aj tak haluzne vyhrali...

Reagovat
smazaný uživatel

my

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu sám neveríš.

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren

Reagovat
Pigeon

Coutinho

Reagovat
Miguel19

Coutinho taky dobrá vracečka

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho jak se na to vysral

Reagovat
smazaný uživatel

Woe. Tony paradne. Doufám, ze teď zacnem hrát.

Reagovat
Swarley

ten jeden hráč prostě v té záloze chybí, boha jeho a Carrick bude ještě zůstavat vzadu jako ten nejposlednější

Reagovat
SunFells

Lallana tam taky slušně stínoval

Reagovat
vodka

ale Valencia jak si to dává, 2x šel do tří hráčů a 2x udržel balon na noze...

Reagovat
LGT

No jo no, Rooney. Kdyby sme takovou šanci měli my, tak ta střela skončí na tribuně. Jinak Raheem ...

Reagovat
smazaný uživatel

henderson

Reagovat
smazaný uživatel

Morenův gól, on je zodpovědný za svou stranu a že mu tam prošel Valencia.

Reagovat
tomasinho

Aby sis nepřisadil do Morena. Nevím, co to tu rozjíždíš celou dobu. Tohle je fakt přízemní uvažování

Reagovat
smazaný uživatel

spíš to měla být reakce na to svalování viny na Allena tady, samozřejmě, že to nebyla chyba jednotlivce

Reagovat
Miguel19

Spíš Jonesův. Ten má chytat.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Miguel19

Jinak myšleno než si pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo

Reagovat
REPLIKATOR

Průměrák

Reagovat
ZJEV

Funguje někomu sopcast?? To je konec fakt

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle přístupem by hrál Liverpool ve Španělsku o záchranu

Reagovat
fenixLFC

ale do pice s tymi nasimi brejkmi

Reagovat
vladis271

Coutinho hrá zas totálne napiču.

Reagovat
niflheim

Ale už jsem chtěl u toho gólu nadávat, že je tam Tony na křídle sám a nemá ani pořádně komu přihrát, jen nakopnout dopředu či zahrát dozadu. Tam prostě ta spolupráce křídlo-bek chybí.

Reagovat
vodka

to je fakt komický zápas, Valencia přihraje úplně absurdně příšerně a LFC následně kopne do autu místo nadějného protiútoku

Reagovat
Firkraag

Jo kvalita zoufalá, ale skvěle se na to dívá. Hurá fotbal je lepší než "taktické vyčkávání" :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho to tam rozdava hlava dole "verim boha"

Reagovat
tomasinho

Jasně, spadněte oba streamy, stejně to je tak k hovnu, že to vidět nemusím

Reagovat
ďuriLFC

1 normalnu prihravku sinedaju tí traja vpredu

Reagovat
vodka

*nikdo, horší je, že na ani jedné straně

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, toľko strát a chýb za 20 minút hry som už dlho nevidel

Reagovat
vodka

Reagovat
nani92

Wilsona vôbec nezapájajú do kombinácii ..

Reagovat
smazaný uživatel

kto hra vlastne z liverpoolu na hrote? som to doteraz nezistil

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling/Lallana

Reagovat
smazaný uživatel

hrajú ten bezpohlavný systém ako my 2 roky dozadu s Gervinhom

Reagovat
tomasinho

Styl Barcelony a Ajaxu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Jinak nevím co je horší, jestli to jak tragicky si united nahrávaj na svojí půlce nebo to, že my toho vůbec nedokážem využít

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň im vykartujme obranu keď už nič

Reagovat
Swarley

wow, pěkně Robin zabral

Reagovat
iamek

Kdybych sledoval gambac ligu

Reagovat
fenixLFC

ten lovren je dobre poleno

Reagovat
smazaný uživatel

Už by Real mohol kupiť toho De Geu

Reagovat
Pigeon

Ty tu dnes potis řádné hovna

Reagovat
smazaný uživatel

nezvlada to no

Reagovat
smazaný uživatel

Snažim sa napodobniť dnešný výkon MU

Reagovat
Mada

Reagovat
fenixLFC

suarez alebo sturridge uz by mali dva goly...

Reagovat
iamek

Johnson nemuze tak radsi simuluje. Takove posilneni pro Pool :(.

Reagovat
smazaný uživatel

de gea je blazen. kazdy zapas superzakroky

Reagovat
smazaný uživatel

no noviem...tie strely mohli byť lepšie. Suarez by už dal 2 goly

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

vzdy sa najde nieco

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

V tomhle případě se hodí spíš "Sterling je osel, každý zápas tolik zahodí", ten kluk prostě neumí zakončit.

Reagovat
smazaný uživatel

ma 20

Reagovat
SunFells

Zahozených tutovek tuto sezónu? To má.

Reagovat
smazaný uživatel

O to smutnejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlepšil strašně moc věcí ale v koncovce at už co se týče přihrávky nebo střely je hroznej furt.

Reagovat
tomasinho

Super, Hlen se zranil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

fuu ide Kolo to si už neškrtneme, ešte že sme už dali gol..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

já to prostě nechápu, proč zase odevzdáme ten střed hřiště, bráníme se stoperama, kteří stejně nebrání a bude to hořet i když tam budou 3 nebo jich tam bude 10...

Reagovat
PhilipS

Nejlepší hráč United bude klasicky De Gea...

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson odchází a komentátor: potential problem here for Liverpool

Reagovat
k0udy

Kolo RB, to jsme to dopracovali

Reagovat
pytlerLFC

RCB, hrajeme na tři stopíky, 3-4-3, alá Neapol s Cavanim, Lavezzim a Márou

Reagovat
PhilipS

Mata místo aby rozjel protiútok pošle zas přihrávku do zadu... V PL není nudnější hráč než Mata...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Manchester United - Liverpool 1:0 (Liverpool hraje piču)

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...klasicky uzasna dvojka fella a mata

Reagovat
r.mrazik

ten malej skret da mic a bezi ke stoperum do vapna...rekl mu nekdo,ze je tragickej hlavickar??

Reagovat
r.mrazik

tak uz se bicuju a fellu beru zpatky...aspon odebira skvele mice proti tem prckum z poolu

Reagovat
tomasinho

Derby na kostičkovaném streamu, fakt paráda

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Díky

Reagovat
m.sali
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

Fella okamžite dole..tak ako hral zápasi predtým skvele, tak teraz hrá uplne zle..

Reagovat
Swarley

protože ten střed bude vždycky v hajzlu celej pokud tam nebude Carrick nebo Blind to jistit, jak tohle LVG nemůže vidět ty vole, to nepoberu...nemůže tam hrát jakože trojka Fella, Wazza a Mata, to je kardinální blbost

Reagovat
m.sali

oh lord, give us back Angel di Maria, please!!!

na tohle se nedá koukat...

Reagovat
tomasinho

Can místo Allena hned

Reagovat
Ligter

Carrick jako za starých časů.

Reagovat
LGT

Dělá si už Couts s tím vyklusáváním prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

Wilson má hrb jak Quasimodo

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka pro mufany: proč hraje Young a ne Januzaj?

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj jako LWB?

Reagovat
vodka

Young hraje víc na jistotu a vzhledem k tomu, že hraje v podstatě levého obránce, tak je lepší, když na jeho pozici nebude tolik ztrát, kolik vyrábí Januzaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

To je fotbal tyvole, nic horšího jsem dlouho neviděl

Reagovat
Miguel19

Gerrard

Reagovat
Miguel19

Lovren

Reagovat
iamek

Zajimal by me pocet doteku s micem od Wilsona a RvP

Reagovat
Swarley

co od toho taky čekat, tohle je o hovně, pokud tam nemáš vepředu Robbena jak měl v Holandsku, to je prostě všechno špatně, už mě s tím fakt sere

Reagovat
fff

1. Allen sa necha obist zo stoja pomedzi nohy, neskutocne.

2. Kde bol kurva Moreno.

3. Toto ma sere najviac, kde bol kurva Coutinho? Bezat s hracom do vzdialenosti 30m od brnay je hovno platne, ked ho vypusti pre sestnastkou..

4. Toto uz je fakt trapne, kupime to DM uz niekedy? Takychto glov z druhej vlny, kedy sa zaoha vydrbe na hraca uz je fakt dost a zacina to byt dost trapne za tie roky.

5. Jones si fakt musel tipnut stranu? Toto nebolo podla mna presuvanie, sak on uz letel vo vzduchu skor, nez to Rooney kopol.

6. Odide jeden z naj utocnikov sveta, mame cas, 100m na nahardu a co sa nestane, je december, v najdolezitejsom zapase LM hra poslednych 20 minut na hrote Skrtel a proti MU hra na hrote Sterling, sance mal velke, ale to uz je chyba BR a klubu, ze neboli schopni priviest niekoho, kto na tom hrote bude hrat a take sance davat.

Reagovat
tomasinho

Kromě toho Jonese.

Reagovat
fff

podla mna aj vratane jeho, ale tak tu sa asi nezhodneme. Ale top brankar by podla mna z tohto gol nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kym to bude liverpool staviat na hendersonovi tak uplne top nebudu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vykartovať Jonesa, Fellu a Evansa a mali by sme to zvladnuť

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z nich půjde, to už je dost velká šance

Reagovat
vodka

to je asi tak jediná vaše šance...

Reagovat
vodka

omg, s takovou nedostat červenou bude docela kumšt...

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, či myslíš vašu hru alebo rozhodcu, ale rozhodca podľa mňa všetko úplne skvelo vyriešil.

Reagovat
vodka

našu hru, aj když třeba tato evansova žlutá byla podle mě dost přísná, když si do něho Coutinho vysloveně naběhl

Reagovat
smazaný uživatel

Allen může hrát proti WBA, QPR apod ale ne tyhle zápasy prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Rooney jak pořád vyplakává, to je neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

No a ne? Vždyť po každým odpískaným faulu něco řeší s rozhodčím, je to směšný

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kapitán ty trotle. Musí se zastat hráčů. Má to v popisu práce.

Reagovat
LGT

Ok, tak tady to s tebou utnu, debil byls a debil pořád seš, čus

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika. Když se mi nelíbí odpověď, tak neplatí, protože člověk co mi ju řekl je debil.

Reagovat
LGT

Mě jde o toho trotla, nemáš reagovat jak dement. Nelíbí se mi, že Rooney vyplakává = sem trotl. Byl bych blázen kdybych nedokázal pochopit, že fanoušci united budou na to mít poněkud jinej názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten trotl je tam proto, že nechápeš že kapitán tohle musí dělat. Loni a minulé roky zase "brečel" Evra. Že je kapitán, to se vesele ignoroval. A teďka znova s Rooneym.

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

valencia asi studoval bellerina..

Reagovat
m.sali

tyvle co to za te pool chytá??? mignolet už odepsán?

Reagovat
vodka

omg, zrovna Mata

Reagovat
vodka

a z ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson ty skurvysyn

Reagovat
tomasinho

To je konec tohle.

Reagovat
tomasinho

Jak to může projít jako? A ještě ofsajd

Reagovat
niflheim

Mataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
nani92

RVPpppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

Reagovat
Pigeon

Goooooooooooooooooool

Reagovat
Swarley

jak tohle nemohl být ofsajd?

Reagovat
iamek

Yeeeeeeeeeees !!!

Reagovat
pytlerLFC

Offside..

Reagovat
havrys99

ofsajd

Reagovat
fenixLFC

vyborne, z offsidu

Reagovat
Nikikrew

ked vidim obranu Poolu tak vdaka bohu za tu nasu obranu...

inac to bol offside!!!!

Reagovat
Flamex

ofsajd pičo

Reagovat
fff

Offside jak kkt ale Lovren s Morenom by tiez mohli hraca trosku branit.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
johnik

ofsajd pičo!

Reagovat
vladis271

metrový offside dopič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

lol offside ty kokot

Reagovat
iamek

Z ofsajdu ? O to vic sladci gol

Reagovat
Minister

ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

lol, to už je fakt mega šťastie. 2 strely na bránu, 2 góly... posledné dva zápasy 5 striel na bránu, 4 góly MU...

Reagovat
Willy Wonka

Tomu se neříká štěstí, ale produktivita...

Reagovat
smazaný uživatel

nezáviď

Reagovat
smazaný uživatel

typicky united

Reagovat
nani92

gol, ktorý nemal platiť...všetko je ako má byť

Reagovat
Mimalu

offiside ale když už tak Mata

Reagovat
TopinB

Ofsaaaaaajd The Man Utd way

Reagovat
Side

no asi trochu menší ofsajd co

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl offside, van persie to netečoval

Reagovat
fff

Reagovat
kubys

Reagovat
TopinB

Ale tečoval

Reagovat
smazaný uživatel

zapojil se

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

za tie 2 dni čo si tu píšeš dosť mimo..

Reagovat
smazaný uživatel

here we go again

Reagovat
papos182

Vzdyt on naschval pise uplne sracky.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno jestli to tečoval, ne?

Reagovat
kubys

Ne, není.

Reagovat
smazaný uživatel

no ani ne hm

Reagovat
TopinB

Reagovat
SunFells

Haluzí, neregulérní góly střílí ...jo, jsou zpět.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
stiflerovamama

metrovy ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, krása, gól z ofsajdu, to máte za tie nasimulované penalty vy špiny

Reagovat
PhilipS

Těsnej dvoumetrovej ofsajd... to je prostě k posrání ten letošní United...

Reagovat
smazaný uživatel

MATICKAAAAAAAAAAAAAAAAA a z ofsajdu asi, krasa

Reagovat
Pigeon

Ofsajd byl ale nedivim se že to pomezní neviděl

Reagovat
fff

Ak by nevidel offside, tak je retardovany. Ked tak mohol nevidiet RvP dotyk hlavou.

Reagovat
Pigeon

Na to jsem narážel že tu tec nemusel postřehnout. Já se soustředil na to. Nevšiml jsem si jestli při centru Younga byl nebo ne

Reagovat
TopinB

Reagovat
vodka

v případě, že by neviděl dotek RVP by ale Mata v ofsajdu nebyl

Reagovat
fff

Vsak ano, v tom pripade ja jeho rozhodnutie chapem

Reagovat
Pigeon

tak jsem to myslel. Teda, měl jsem za to, že Mata v momentě přihrávky nebyl, ale nejsme si jistý. Tu teč mohl přehlédnout úplně lehce. Vysvětluj to ale těm pod náma

Reagovat
Side

cože

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

MATAAAAAAAAAAA

Reagovat
Sandstorm

MATAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnej offside no...

Reagovat
pytlerLFC

Teď by nás nezachránil už ani Clattenburg

Reagovat
Whitemedia

Jak mě jenom mohlo napadnout, že by třeba dnes mohl Liverpool vyhrát

Reagovat
LGT

Tak dělají si prdel? Takovej prasooffside

Reagovat
smazaný uživatel

Na OT sa nehra na offside? A potom, že vyhravajú

Reagovat
SunFells

Ale jo, vám by ho mávli ...kdybyste tam měli útočníky.

Reagovat
smazaný uživatel

fňuk

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd... Klasika Fergie zase úřaduje...

Reagovat
mithro

hohohoho parada.

Reagovat
smazaný uživatel

we do what we want

Reagovat
smazaný uživatel

bla bla bla ... Neslyšíme vás ze 3. místa

Reagovat
TopinB

Tak ti to řeknu z prvního: Byl to gól z ofsajdu, máte plnou prdel štěstí a už vůbec by jste neměli být tak arogantní

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak nemají důvod...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Sandstorm

Atkinson

Reagovat
Swarley

4 na jednoho v tom vápně a skřítek Sterling hlavičkuje, já to prostě nepochopím...ještě bych přidal stopera vole...

Reagovat
fff

Ziaden stracj, Sterling dnes gol aj tak asi neda

Reagovat
smazaný uživatel

sak nech si zahlavickuje, nech aspon maju pocit, ze dnes urobili nieco

Reagovat
Hai

Aspoň ma Rodgers výmluvu Rodgers out

Reagovat
niflheim

Tak a ještě prosím spornou penaltu a redku pro nějakého liverpoolského joudu

Reagovat
mithro

alebo gol rukou, nech sa maju naco vyhovarat zase par rokov

Reagovat
Whitemedia

Rodgers půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Sice ofsajd ale to nic nemění na tom, že jsme sračky a ten centr vůbec neměl projít.

Reagovat
fff

A Lovren s Morenom postrazit Matu.

Reagovat
fenixLFC

a mufani su na to este hrdi

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě se RvP nedotkl.

Reagovat
oli9

podle kamery ale jo

Reagovat
Ligter

Však tečoval to někdo před tím Matou? Nikdy nevím, jestli se to řeší nebo ne.

Reagovat
fff

Samozrejme, ze sa to riesi a ano tecoval to RvP.

Reagovat
Ligter

Mám dojem, že jsme si nějak podezřele všichni jistí.

Reagovat
fff

Vsak to bolo jasne vidiet z tych zaberom prosim Ta.

Reagovat
Ligter

Nemusíš prosit, já neviděl opakovačku čili jsem si nebyl jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jo, tak je to ofsajd a konec. Jestli ne, tak není.

Reagovat
fenixLFC

nieee, vôbec to netecovali

Reagovat
Ligter

Já neviděl opakovačku.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

tečoval a byl to ofsajd, tam moc není co řešit

kdyby netečoval, tak by bylo vše v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

No, to by nebylo v pohodě, protože byl v offsidové pozici a chtěl se zapojit do hry.

Reagovat
kiwwi

kto bol v ofsajdovej pozicii, Persie?

keby sa jej Persie nedotkol, tak to nie je ofsajd, pretoze v case Youngovho centra bol Mata onside

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, beru zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

táto Rooneyho karta bola prísna.

Reagovat
Coutinho10

ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

United - 4 PL goals from last 5 shots

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jste nezaplatili za ty penalty z minulý sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Pro BR má ten offside cenu zlata, bude se mluvit o offsidu a ne o tom, že liverpool hraje močku

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se někdo z těch stupidních mufanů nechá co nejdříve vyloučit a Liverpool ještě zabojuje...

Reagovat
smazaný uživatel

už na to měli 43 minut aby zabojovali, pořád nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Není to ten pomezní, co dřív dělal asistenta Webbovi?

Reagovat
niflheim

Reagovat
havrys99

v Evropě

Reagovat
r.mrazik

ty zluty padaj porad jak hrusky...

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

Reagovat
mithro

Reagovat
Kenneth

To je nějaká citace z deníku amerického vojáka z valky ve Vietnamu?

Reagovat
r.mrazik

dobre ty

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mithro

RVP touch? Mata offside? Goal given. One of the best assistant refs, Mike Mullarkey (CL/World Cup finals), called that. Poor marking though

Reagovat
smazaný uživatel

Postavit na OT na hrot Sterlinga, to může fakt jen umělec

Reagovat
Miguel19

Persie tečoval, tedka to bylo jasně vidět.

Reagovat
mithro

no ale ten dotyk bol fakt minimalny.

Reagovat
smazaný uživatel

neni to jedno je to este o to krajsie

Reagovat
mithro

to ja len na margo tej debaty a opakovaciek, co teraz sla na sky, ja sa bavim kralovsky

Reagovat
nani92

Reagovat
TopinB

Kdyby to bylo naopak tak brečíte až do dalšího NWD

Reagovat
smazaný uživatel

co je to to nwd?

Reagovat
smazaný uživatel

pls...

Reagovat
smazaný uživatel

co pls? nevim, tak se ptam

Reagovat
smazaný uživatel

North West Derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, no. Jak jsme brečeli po těch třech penaltách co byli loni.

Reagovat
fff

Ved to je jedno, bol.

Reagovat
vodka

připomíná mi to ted "dotek" Roja, jak dával minule Mata gól...

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tento byl teda o dost jasnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno o chlp

Reagovat
smazaný uživatel

Len preto že ty si to nevidel Neville neznamená, že to rozhodca nemal vidieť , nebuď zaujatý

Reagovat
smazaný uživatel

hahahaha

Reagovat
mithro

Reagovat
Ángel di María 22

Nemůžu si pomoct, ale PL už mě tolik nebaví. Nemyslim to teď jako nějakej útok a srovnávání soutěží, o to vůbec nejde, jen že zkrátka dřív mě bavilo koukat na šlágry kola, ale i na jiný zápasy PL, v posledních letech mi ta úroveň fotbalu přijde o level horší, takže ve chvíli, když tam nikomu nefandim, začíná bejt většina zápasů dost o hovně, protože to nemá tu obecnou nadstavbu v podobě kvality zápasu. Né vždycky, ale je to značnej pokles.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel pravda, ale je to i tím, že je člověk starší a nemá tam třeba takové ikony jako dřív. Dneska je tam většina hráčů mladších a netáhne to už prostě tak no. Nehledě na to, že Liverpool je nejslabší za posledních 10 let

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ju nepozeraj a neotravuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

to bude asi tim,že hrajou proti sobě pruměrné týmy. Podivej se radši na Totenham-Swans

Reagovat
smazaný uživatel

tieto velke zapasy v pl stali vzdycky za prd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

kolik ti je? sedesat a nepostavi se ti? to jsou reci...

Reagovat
vitasrp

Vždyť má pravdu, tak co je zase za problém..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se nebál zajít dál, než o level

Reagovat
vodka

šlágry kola většinou stávaly vždycky za hovno. Dneska je to ale příšernost a hrozný zápas z obou stran.

Reagovat
smazaný uživatel

+ ještě například ty reklamy typu Arabic.Manutd.com (nebo tak nějak byl ten banner) mě úplně bijou do očí a člověk si říká, že z jednoho nejtradičnějších Anglických zápasů je prostě už jenom mainstreamová sr-čka...

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

? A ne snad?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

stejný pocit mám pokaždé když si pustím cokoliv ze Španělska

Reagovat
Nikikrew

to suz zas kecy toto

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kritiku velkých zápasů už máme letos za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Musis vic koukat na Arsenal no

Reagovat
smazaný uživatel

protože tady není žádný výrazně dominantní tým, jsou ty šlágry často ošklivé zápasy

no a vzhledem k tomu, že tady není tým, který by dával 4-5 gólů každý druhý zápas jako Real, na který jsi zvyklý, tak se ti ani nedivím

Reagovat
tomasinho

Já to mám u fotbalu celkově.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nhl je inde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

není Rodgers jako Rodgers

Reagovat
Side

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Nalezlo tam moc jižanů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

SHINJI 1, GERRARD 0

Reagovat
fenixLFC

gerrad 1 van persie 0

Reagovat
smazaný uživatel

na úspešné prihrávky?

Reagovat
tomasinho

Škrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno.. prosím. Nejsi John Arne Riise.

Reagovat
papos182

Presne. Ma vpravo volne hrace, kteri by mohli centrovat na nase obrance ve vapne, a on si mysli, ze da De Geovi gol z 35 metru

Reagovat
iamek

Sice 2:0, ale Liverpool nic moc, ale 4 zlute pro dva stopery a rezniky Afra a Rooneyho je na kokot. Obavam se redky a pripadne dramatizaci zapasu :/.

Reagovat
monty25

To je bez šance, dva góly s naší hrou nedáme. Nebudu řešit ofsajd, protože s takovým výkonem si nezasloužíme vůbec nic. Manchester třeba taky nehraje nic moc, ale aspoň má vepředu útočníky a dává góly. To je taky důvod, proč je momentálně před námi.

Reagovat
johnik

nvm na co si to Rodgers hraje...... 3 stopeři? Sterling na hrotu? jako k čemu kurva?????!!!

Reagovat
vrabejka

RODGERS OUT!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Metijuu

Reagovat
REPLIKATOR

Zoufalej Womanchester proti ultratragickýmu Liverpoolu. Z hovna dva góly.

Reagovat
Ligter

Ten '''Womanchester'' má na můj vkus nějak podezřele moc žlutých karet.

Reagovat
iamek

Na to jsi prisel sam nebo ti pomohla mamca ? Lolkac ?

Reagovat
vodka

no, takže mi sme měli jedinou kloudnou akci za celý poločas a vedeme 2:0... Fakt, LVG má nehorázné štěstí. Když si vzpomenu na těch 100 centrů proti Fulhamu, tak pod LVG bysme vyhráli 20:2...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

my

Reagovat
smazaný uživatel

bysme

Reagovat
vodka

bysme je sice kravina, ale hovorově se používá běžně. to "mi" ale nechapu

Reagovat
Pasha

Reagovat
Ligter

ale jo

Reagovat
niflheim

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

SKVĚLE! A do druhého poločasu Ander místo Felly, aby sme neriskovali 2. žlutou a Radamel místo Wilsona který nehraje dobře

Reagovat
Pasha

A čo ostatok, ak Wilson nehrá dobre ? My sme posledné sezóny najmŕtvejšie mužstvo sveta. Aj napriek tomu teraz vyhrávame.

Reagovat
Pigeon

Ten gól byl v podstatě dar z nebes pro fandy liverpoolu. Teď se na to budou odkazovat, aniž by reflektovali naprosto tragické bránění a celkový herní projev.

Reagovat
monty25

Tak si přečti můj komentář o 3 minuty před tebou...

Reagovat
Pigeon

obvykle zakejhá potrefená husa, ale ty jsi vyjímka

Reagovat
monty25

Kdyby hráli dobře a rozhodčí je poškodil, tak jsem naštvaný. Takhle ne. Snad aspoň konečně vykopnou Rodgerse...

Reagovat
fff

Na chuja zapas, to nase branenie je uz tak retardovane, ze clovke moze nad tym iba plakat.

Prvy gol bol tak strasne hlupy, Allen, Moreno, Coutinho (???????) a na zaver podla mna aj Jones.

Druhy gol jasny offside ale zas ... je fakt, ze ten dotyk RvP bol minimalny, hoci bol. Kazdopadne zas hlupy gol, jednak center nemal vobec prejst a jednak Lovren a Morenov sa vydrbali na Matu, zase raz branenia jak lusk.

To, ze na hrote musi hrat Sterling, ktory skratka to zakonecnie moc dobre nema, je len a len chyba LFC a celeho nasho prestupaku. Z tych dvoch sanci mal byt apson jeden gol, ale to by sme muslei kupit poriadneho utocnika v lete.

MU ziadna slava podla mna, robia strasne vela chyb, ved pocas prvych 20 minut nam tam 3 ci 4 krat nahrali pomaly na nohu, ale nic sme z toho nevytazili.

Reagovat
fenixLFC

gerrard na picu, coutinho na picu, lovren poleno, skrtel uz ani nenahra, v brane diera, v utoku jediny ,,hrot'' zasran ktory ma problemy zakoncovat. allen neexistuje, henderson tiez mimo, moreno ma den otvorených dveri...cele cele zle. Zapas je rozhodnuty, my nemame cim to otocit. A to staci aby hrali de gea a valencia...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Liverpool... strašný tragédi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nikikrew

Inac futbal fakt bieda. United tiez nic moc, az na jednu sancu Rooneyho nemali nic (2 gol nepocitam). Skor Liverpool mal ako tak viac sanci, hlavne Sterling. Skoda no. Som zvedavy dokedy budu mat United stastie do pici

Reagovat
Swarley

zase hrajeme to rozestavení o hovně, zase to vychází...možná bych měl zavřít hubu, nechtít změnu a začít se těšit na titul...

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme jediní kdo si za peníze může koupit štěstí.

Reagovat
Swarley

s tímhle rozestavením? nedovedu si představit, že bychom v tomhle rozestavení s LVG mohli vůbec někdy prohrát...

Reagovat
smazaný uživatel

a je to v pici. pockej priste, jak nas Cleverley povodi.

Reagovat
kiwwi

skoda ze nemoze hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

možná bych měl zavřít hubu

Reagovat
smazaný uživatel

nápad

Reagovat
smazaný uživatel

Nezaslouzene vedeni, ale ne kvuli offsidu, tohohle si vsimnout je strasne tezke. Plac kvuli offsidu neni na miste. Plac kvuli slabe koncovce a Rodgersovi ale na miste je.

Reagovat
smazaný uživatel

United za tri polcasy 5 striel, 4 goly.

Reagovat
avicii

ty kokos ten United je slabsi nez minulu sezonu....

Reagovat
smazaný uživatel

No je to děs, no. Umíme držet balón, ale nedokážeme z toho nic vytěžit. To co ale projde jde rovnou do branky, protože Liverpool má ještě horší obranu než my. Stáhl bych Fellainiho. Ne že by hrál až tak špatně, ale má náběh na druhou žlutou. Kdybysme tam dali Herreru, tak zklidníme hru, budeme schopní soustavného tlaku a možná i dohrajeme v 11 lidech.

Reagovat
k0udy

ted stahne Lallanu za Bala koukejte

Reagovat
smazaný uživatel

Což by bylo dobrý střídání. A ještě Markovic místo Coutinha.

Reagovat
stiflerovamama

Hroza, prehrat nad takymi tragédmi. United absolutne nic, jedna sanca dva goly, metrovy ofsajd, Raheem mal dat 3 goly ..... nuz bez utocnika to nejde, byt tam Daniel tak je vymalovane

Reagovat
fff

Tak to uz je nasa chyba, ze nemame nahradu za Dannyho, len a len nasa .

Reagovat
stiflerovamama

A Allen obsolutne neviditelny tuto sezonu, ziadny prinos pre hru, je tam uplne zybtocny

Reagovat
fff

Ja som sa nanho tesil, ale po tom zraneny je fakt otrasny. A to, ze nehra miesto neho Can iba podciarkuje tu tragediu tej situacie.

Reagovat
stiflerovamama

uplne hra pod svoje moznosti, ked ho porovnam stym Allenom ktory hral na zaciatku ked prisiel obrovsky rozdiel

Reagovat
avicii

keby tam mame taku dvojku v predu ako minulu sezonu tak ich roztrhame, strasne slabucky su a preto Brendan

Reagovat
Pasha

Sturridge je preceňovaný.

Reagovat
fff

Odkedy je u nas, tak v ziadnom pripade. Ziaril so Suarezom, ziaril a tahal nas aj bez neho. V ziadnom pripade nie je precenovany.

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Ondro prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

prehrava sa S, nie NAD

Reagovat
smazaný uživatel

no tak poločas v suchém triku, zaslouženě vedeme

Reagovat
fff

Na jednej strane s myslim, ze nema vyznam vyhadzovat BR v polke sezony, ked si nakupil tolko hracov v lete a urobit tak Spurs uz dokonale, na stranu druhu ak manazer nie je schopny za 2 a pol roka naucit tim aspon trosku branit a odtranit take do oci bjuce problemy, ako napr. DM, tak neviem, ci to urobi v buducnosti, predsalen 2 a pol roka je dost casu.

Reagovat
Sandstorm

Tuhle sezonu už bych ho nechal. V lednu může posílit, vrátí se Sturridge. Na jaře by mělo přijít zlepšení. Jestli ne, tak po sezoně vyhodit.

Reagovat
fff

Ono pride zlepsenie mozno v utoku individualitou Dannyho, ale ta obrana podla mna nema perspektivu na zlepsenie a bez defenzivy tim fakt nikdy nic nevyhra, ani pri absolutne fantastickom utoku, vid LFC minulu sezonu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

#RodgersOut

Reagovat
vrabejka

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

Reagovat
vodka

Jinak Fella podle mě dohraje, respektive, rozhodně místo něho nepřijde Ander, když už, tak Fletcher. Herrera može přijít místo Maty/RVP/Wilsona.

Reagovat
r.mrazik

mohl by misto maty...herne je zas k nicemu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Takovej zajímavej zápas, kdy je ten zápas úplně vyrovnanej, přesto je výsledek kapku jiný - Manchester prostě chyby potrestá, zatímco Sterling ty šance nepromění.

Ostatně to je snad jediná věc, kterou United závidím - jejich ofenzivní hráči jsou zabijáci. Jedna šance, jeden moment, jedna příležitost, gól, klíčovej okamžik a nazdar. Stejná věc jako u nás Costa - tihle hráči samozřejmě umí hrát skvěle, mít přínos ve všech aspektech hry, jenže i když nejsou vidět a jejich výkon zapadá někam do průměru, vyplatí se čekat na jednu klíčovou situaci, kdy dají gól.

Jinak Liverpool se v prvních 25 minutách dostával do solidních ofenzivních pozicí, akorát ta finální fáze byla katastrofální. Až mě ale docela překvapovalo, kolikrát mohli bleskově přejít do rychlého protiútoku a atakovat přímo obranu United bez nějaké té ochrany od záložní řady. A neumím si teda představit, že by loni ty situace vyřešili takhle špatně.

A druhej gól samozřejmě platit neměl, rozhodnutí samozřejmě pro asistenta složité, ale asi každej fotbalovej fanoušek očekává, že profesionál by to v takhle důležitém a prestižním zápase měl zvládnout. Každopádně to vůbec neomlouvá práci stoperů, kteří zkrátka nemůžou nechat Van Persieho hlavičkovat: A stejně jako v případě té první inkasované branky šlo o neuvěřitelně laciný gól, přes všechny problémy, o kterých se ví, Rodgers prostě nedokáže ten tým efektivně zorganizovat způsobem, aby nedostával hloupé branky.

Reagovat
r.mrazik

souhlas...jen osobne se tomu pomeznimu vubec nedivim,ze tam ten persieho dotyk nejspis nevidel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Nepostavi do zakladu Kola a Lucase, takze me 2 goly v nasi siti vubec neprekvapuji.

Reagovat
fff

Ono ten prvy gol by zrejme padol aj tak, neviem si predstavit, ze Lucas by to nevyklusal podobne ako Couts .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo převezme po Vidovi stafetu? Adeptu tam máme dost. :-D

Reagovat
wild

Zase hrame s tymto rozostavenim strasnu sracku, super nas prehrava v zalohe a utok je odstaveny od hry, ale zase vyhravame..neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel pri tom druhom gole

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku jsem chtěl pochválit oba týmy, že dnes v základu hraje celkem 11 angličanů. Na jednu stranu je to super, ale na druhou stranu podle toho i ta hra taky dneska vypadá, no...

Reagovat
tomasinho

Za Lallanu #BRout

Reagovat
monty25

To už je fakt moc.

Reagovat
Hai

Reagovat
Pigeon

Balotelli. Tak červená nakonec pro liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Naco tam ostava allen

Reagovat
vodka

Balotelli? ten se bude možná bránit líp jak Lallana

Reagovat
smazaný uživatel

ok, dotyk tam možná trošku byl o vlasy, ale vzhledem k tomu, že míč nezměnil směr a ani se nijak nevychýlil, tak bych to, být rozhodčím, taky citlivě nechal být

Reagovat
tomasinho

Ty perlíš dneska.

Reagovat
fff

Hm toto nie je situacia, kde to moze rozhodca citlivo nechat tak, ak by ten dotyk videl.

Ak videl, musel mavat offside, ziadne citlive posudeni neprichadza do uvahy.

Reagovat
Pigeon

Pravda. Ale jak pises, jestli viděl

Reagovat
fff

ved prave

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
vitasrp

To jako vytváříš nový pravidla nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Mario.

Reagovat
k0udy

Ten pičus ho fakt stahnul

Reagovat
Coutinho10

SuperMario

Reagovat
smazaný uživatel

polka decembra a nam nastupuje na stoperovi dvojica, ktoru väcsina z nas tam chce vidiet, ktory krat spolu? druhy?

Reagovat
nani92

LVG ťaží s Moyseovej práci..všetci hráči čo hraju boli pod jeho vedením

Reagovat
vodka

moreno snad mu to fella vrátí eště

Reagovat
smazaný uživatel

si zakerny...

Reagovat
Swarley

no podle toho jeho pohledu to bude ban tak na pět zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Fellovi nechuti vlastna medicina?

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli, tak to snad jeste dokoukam do konce

Reagovat
Swarley

Sterliiiingggg

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling

Reagovat
Mada

Reagovat
Mimalu

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling

Reagovat
Miguel19

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

on už zahodil hetrik... do piče

Reagovat
fff

Sterling si musis uz robit picu zo mna

Reagovat
vodka

STERLING a naše obrana

Reagovat
fenixLFC

to je kokoooooooooooooooooooooooooooot

Reagovat
Whitemedia

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling

Reagovat
Fenri

Sterling

Reagovat
stiflerovamama

Raheem

Reagovat
monty25

Sterling

Reagovat
Nikikrew

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

A proto Liverpool prohrává.

Reagovat
k0udy

Sterling střídej pls

Reagovat
smazaný uživatel

STERLING OMG KRISTE

Reagovat
Rohlíček

tp je vůl ten Sterling

Reagovat
SunFells

Ten Sterling je úplně ujebaný ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

to je magoooor

Reagovat
niflheim

Sterling

Reagovat
Hai

To si děla prdel ten sterling

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
stiflerovamama

si robi picu kurva toto neda krista, mozme ist do pice ked nedame taketo sance

Reagovat
smazaný uživatel

Sterliiiiiiiiiiiiiiiiing

Reagovat
Ligter

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling mohol dať hattrick dneska

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

prej štěstí...když k nám posíláte takový neschopáky...

Reagovat
nani92

Neuer who?

Reagovat
Ángel di María 22

Cože to teď Sterling nedal? Je to dobrej hráč, ale teda dneska zakončuje jak naivní školačka.

Reagovat
SunFells

Nejen dneska, ale dneska obzvlášť.

Reagovat
Firkraag

LOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
LGT

Sterling, ježiši

Reagovat
fff

Ked nie sme schopni dpc za 100m kupit poriadneho uocnika, tak tu si to mozme vyzrat jak si zasluzime. Len a len nasa skurvena chyba.

Reagovat
Pasha

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

ti hrači v červenom sa len valaju po zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Bez zluty? Atkinson

Reagovat
iamek

A to chce vetsi plat rikate jo ?

Reagovat
vodka

ale ten Sterling je boží, to je horší zakončovatel než Park Ji-Sung

Reagovat
smazaný uživatel

čiže na urovni Welbecka

Reagovat
SunFells

čiže úplné hovno jsi právě zavalil.

Reagovat
smazaný uživatel

jak čertík z krabičky, i přestože to není daleko od pravdy...

Reagovat
Kenneth

Pritom nehrat za Arsenal, tak by mu to opalcoval.

Reagovat
SunFells

A ty si taky můžeš utřít hubu, Welbeck je průměrný zakončovatel. Sterling? Toho před brankou fakt nechceš.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
nani92

náhodou Park vo veľkých zápasoch vždy skoroval

Reagovat
wild

DAVIIIIIIIIIIIIIIIIIID

Wazza to mohol rozhodnut..

Balotelli jasna zlta

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem koukal na Kulový blesk a musím uznat, že tohle je daleko lepší

Reagovat
vrabejka

Sterlingu jdi do ..či

Reagovat
smazaný uživatel

aaaah

Reagovat
smazaný uživatel

Mario to je komik proste

Reagovat
Pigeon

DDG je bůh

Reagovat
Whitemedia

Z opakovačky je to ještě zábavnější

Reagovat
mithro

david, pokojne tych 140k, hned aj zajtra

Reagovat
Swarley

ale u Sterlinga bych s tím prodloužením počkal...

Reagovat
tomasinho

Až odejde zadarmo?

Reagovat
Swarley

mohl by Rodgers jako rozlučku něco takového vymyslet

Reagovat
smazaný uživatel

Sterlingovi končí zmluva o 2 roky

Reagovat
SunFells

Druhá nabídka bude o 20K nižší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Wazza to měl dát ale, kazí průměr

Reagovat
Coutinho10

to snad neni mozny

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně rozesraný mančaft

Reagovat
smazaný uživatel

A aj tak prehrávame 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

dnes viac regreshujes, ako pozeras

Reagovat
fenixLFC

tam nie je moc co pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

slušná křeč

Reagovat
tomasinho

Mariova chvilka přišla

Reagovat
tomasinho

Tak nic.

Reagovat
pytlerLFC

Stevie jak viděl Maria že si bere míč tak radši odkráčel.

Reagovat
Nikikrew

Jezis ten komentator je fakt kokot s prepacenim. Zaujaty voci Ballotelimu, fakt ako amater.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím neřekl nic co by nebyla pravda

Reagovat
Nikikrew

ani nie teda. Ta zaujatost je fakt ocividna.

Reagovat
smazaný uživatel

pojmenování skutečnosti není zaujatost

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Pasha

Balotele

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol aspoň Younga do facu trafiť

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli je najväčšia nula

Reagovat
Swarley

ale Carrick a Wazza jsou famózní všude, fakt klobouk dolů před oběma

Reagovat
mithro

ono z tej holomajzny, co hrame, to zas nie je take vycnievat, ak hras aspon trosku dobre

Reagovat
Pasha

Reagovat
Swarley

asi jo, i ten Young je docela dobrej

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Mario je psychicky v piči ešte viac ako Lovren.

Reagovat
REPLIKATOR

Jo už od narození.

Reagovat
Pasha

Aspoň už ide sopcast, našťastie.

Reagovat
Swarley

Falcao, doraz je

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Falcao

Reagovat
SunFells
Reagovat
nani92

Balotelli sa snaží centrovať na Allena..hmm

Reagovat
smazaný uživatel

a komu to měl přihrát? kolem něj nikdo, serou na to

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, Liverpool absolutne bez pohybu, ti uz to vzdali proste. Zase daji nahodak jako proti basileji a zacnou hrat poslednich deset minut. Rodgers tohle absiolutne nezvlada

Reagovat
vodka

Fellainiho pomsta přišla

Reagovat
Pasha

100 % pôjde dole Wilson

Reagovat
smazaný uživatel

logicky

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

no a? ved nič nehrá

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze lallana dal gol

Reagovat
wild

tak to je snad jasne a pre mna nic k smiechu

Reagovat
REPLIKATOR

Henderson umí nahrávat jenom dozadu

Reagovat
vodka

robine

Reagovat
Swarley

kdo nechá Valenciu nečekaně centrovat pravou po zemi, dvakrát stejně za sebou, zaslouží být potrestán...to se dává Peršane...

Reagovat
Pasha

Reagovat
mithro

Reagovat
Pigeon

Máme smůlu.

Reagovat
sidy10

Wilson dolů, Falcao na plac

Reagovat
smazaný uživatel

RvP

Reagovat
mithro

robin nam kazi statistiky, to mal byt gol

Reagovat
vodka

Mario rozdává radost zase

Reagovat
Side

To byl kauf ten Balotelli

Reagovat
Pasha

Balčo nezvláda

Reagovat
smazaný uživatel

carrick dive vo vlastnej sestnastke

Reagovat
vladis271

pošlite to preplatené maskuloidné prasa späť do Talianska. Nevyrázny prehypovaný šašo. Úplne je tam nahovno, lenivý čurák.

Reagovat
Switchback

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

a to ešte dostal no. 10, najlepšie číslo v klube.

Reagovat
tomasinho

7

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick dive

Reagovat
monty25

Balotelli poprvé udělal něco dobře a Sterling to zadrbe...

Reagovat
Willy Wonka

Pochvalu zaslouží i RVP, dře a to se cení

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno nedokáže bránit ani nejvíc čitelnýho hráče ligy.

Reagovat
fff

Inak rozhodca si strasne vela casu necha, kym piskne do tej pistalky.

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson je najväčšia piča vo svete rozhodcov. O parník.

Reagovat
smazaný uživatel

DDG

Reagovat
smazaný uživatel

TO JE FAKT V PICI

Reagovat
Swarley

břevínko, no jo...já si říkal, co tomu ještě chybělo...

Reagovat
SunFells

Pěkně De Gea.

Reagovat
SunFells

No, na druhý pohled to vypadá celkem jako povinnost.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo bomba ze 7m povinnost

Reagovat
SunFells

Skoro na něj. Ale možná jsem jen příliš namlsaný Szczesnym.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

DDG to by bylo, aby dal Balotelli první gól po 20 zápasech v PL zrovna nám...

Reagovat
iamek

De Gea neni clovek. Je to superhrdina ze sveta Marvelu

Reagovat
niflheim

DDG

Reagovat
johnik

TO JE V PRDELI!

Reagovat
k0udy

de Gea wow

Reagovat
smazaný uživatel

omg ballo

Reagovat
Pigeon

David

Reagovat
smazaný uživatel

DDG je jinde...

Reagovat
monty25

Balotelli Jenže De Gea je dneska asi nepřekonatelný...

Reagovat
Pasha

David na hrad

Reagovat
smazaný uživatel

vidim, ze Rodgers pripravu nepodcenil a Morena pripravil na to, co je Valencia za hraca

Reagovat
PhilipS

Mata je roztomilej, když se snaží někoho předběhnout....

Reagovat
ďuriLFC

už nech niekto kupi toho geu boha

Reagovat
Pasha

Prečo by sme predávali top3 brankára sveta ?

Reagovat
smazaný uživatel

pretože real sa neodmieta

Reagovat
Pasha

kto by chcel hrať v takom klube. Ja teda nie. Prepáč, nie v klube, ale v biznise.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

to uz je jedine, co ti ostava na tuto sezonu vsetko ostatne padlo

Reagovat
vladis271

Fandiť Chelsea.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
wild

Kolko chce David? 300k tyzdenne? Kludne

Reagovat
iamek

Reagovat
Willy Wonka

DDG

Reagovat
TopinB

De Geovi stavějte sochu, MU fani

Reagovat
tomasinho

Real, Real, Real, berte ho

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten Markovič ze Zbrojovky?

Reagovat
monty25

Ne, Míra je lepší.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Swarley

kolik to chtěl? dejte mu dvojnásobek a nachystejte mu to hned při odchodu z hřiště...

Reagovat
smazaný uživatel

united som videl asi 4 zapasy a de gea viac superzakrokov ako wojta za celu sezonu.bude mat

Reagovat
Pigeon

Neuer, DDG.................zbytek

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer.....DDG...zbytok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Neuer....DDG, Courtois...

Reagovat
smazaný uživatel

Najhoršie na otm je, že môžme v pohode vyhrať

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
tomasinho

Lazar LWB

Reagovat
LGT

De Gea neuvěřitelnej

Reagovat
fff

Lovren niekedy vyzera, ze nevie ani loptu spracovat

Reagovat
Coutinho10

twl Mario ma fakt neskutecnou smulu

Reagovat
smazaný uživatel

to neni o smule, mohl si vybrat, kam to posle a poslal to proste blbe, diletant tohle nepromenit

Reagovat
Coutinho10

myslim i s ohledem na sance, ktery mel pred zranenim

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mi ten De Geův zákrok připadá jako standardní?

Reagovat
JIMMY-PO

lebo mas casto na ociach Huga

Reagovat
smazaný uživatel

tohle by měl chytat každý brankář v PL...lepší zákroky měl proti Sterlingovi

Reagovat
smazaný uživatel

protože pro něj už tyhle zákroky jsou naprostým standartem

Reagovat
tomasinho

Protože ho Balotelli trefil, i když měl odkrytou bránu.

Reagovat
Swarley

kam šeeeel?

Reagovat
fff

Lovren

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

WOOOOOOOOOOW Mata fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
tomasinho

LOVREEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
JIMMY-PO

nech da hrat Emreho

Reagovat
johnik

Reagovat
ďuriLFC

LOVREN Už NIKDY NEHRAJ ZA LFC PROSIM ty kokot

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Ahoj čau

Reagovat
niflheim

Robinek

Reagovat
monty25

Ty voe, co tam zase zkoušeli?

Reagovat
smazaný uživatel

dobre striedanie

Reagovat
mithro

Reagovat
stiflerovamama

no vy ste tragicki Lovren to je fakt atrapa

Reagovat
I am Mancunian

ooooooooh robin van persieeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren je riadny tragéd to musím uznat.

Reagovat
Rohlíček

Jones

Reagovat
mithro

Lovren

Reagovat
Nikikrew

Lovreeeeeeeeeeen

Reagovat
Nikikrew

Lovreeeeeeeeeeen

Reagovat
LGT

Lovren ok

Reagovat
smazaný uživatel

Lovreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
SunFells

Lovren grandiózně

Reagovat
iamek

Zastavte nekdo tuhle masinu ! Dejte jim buuuura !

Reagovat
smazaný uživatel

Jones to čo ako robil? prečo tam dával k sebe betóny a vybiehal tak moc? keby ostal na čiare, tak to má.

Reagovat
smazaný uživatel

a Lovren samozrejme ešte lepší.

Reagovat
wild

ROBIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
Manik...

Dobře mu nalil

Reagovat
smazaný uživatel

PERSIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren totok neee

Reagovat
smazaný uživatel

v suchém triku

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren ty vole?

Reagovat
Pasha

Hotovo DEJAN

Reagovat
Whitemedia

Lovren neuvěřitelnýýýýý!!

Reagovat
R22

Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj Vladino, ako sa máš ty šašo?

Reagovat
vladis271

Lovren

Reagovat
Miguel19

Liverpool je strašně k smíchu

Reagovat
C0br

Reagovat
Sandstorm

Lovren Debakl

Reagovat
REPLIKATOR

Lovrene, táhni doprdele amatére pomalý neohrabaný

Reagovat
tweek

takhle psychicky rozebraný liverpool s takovou obranou by byl pristi tyden docela k porazeni

Reagovat
nani92

Jones troška super výkon

Reagovat
iamek

Opicka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ale ten hlad tam je, všichni makají fakt na max

Reagovat
tomasinho

Tohle nemůže BR přežít.

Reagovat
monty25

To doufám.

Reagovat
ďuriLFC

musí isť,darmo.Skusiť klopa,lepšia možnost nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

určitě klopp bude odchazet no

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH ROBIIIIIIIIIIIN VAN PERSIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ♥

Reagovat
vodka

Balotelli, fakt komik s tím držením

Reagovat
Pigeon

Balotelli už mel být venku

Reagovat
smazaný uživatel

jo už od září

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznacne.

Reagovat
mithro

Reagovat
Hai

jeste dva prosim at toho speka vyhodi Rodgers out

Reagovat
smazaný uživatel

Lolkač darí sa kemko?

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard úplně neviditelný, hlavně když je protiútok a je potřeba bránit.

Reagovat
Pasha

Balotele

Reagovat
iamek

Snad vedeni bozskeho Rodgerse podrzi . Dotahl je do LM. Musi sanci jeste dostat

Reagovat
Sandstorm

Jestli Tottenham dneska vyhraje, tak Liverpool bude desátý.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale dost velké "jestli"

Reagovat
vladis271

Vypínam na toto nemám.

Reagovat
Swarley

ty by sis to měl právě vyžrat až do poslední vteřinky jako ten úplně první v řadě

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Mario ... za tohle by měl jít střídat

Reagovat
alcantara

De Gea je brutálny, čo som ho videl, tak snáď všetko urobil dobre

Reagovat
vladis271

budete to mať ťažké, ked bude od leta v Reale.

Reagovat
alcantara

To máme aj bez neho

Reagovat
fff

A inak k brankarovi, fakt nechapem BR.

Ak chcel Simona posadit, bolo na to xy prilezitosti pocas celej sezony. A on ho posadi prave dnes ked za sebou nemal vobec zle zapasy?

BR fakt podla mna miestami netusi, co ma robit.

Reagovat
monty25

Přesně. Krom toho, Jones je i na trojku špatnej...

Reagovat
ďuriLFC

Niesom zástancom vyhadzovania trenerov po pár zlých zápasoch.Ale toto je moc.On to mal rozohrane skvele a posral to.Porste koniec.ťažko bude pravdepodobnješia šanca ziskat Kloppa ako teraz,nech to pre boha skusia,aj za velku cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnik

taky mi přijde, že neví co má dělat. Pořád točí sestavou rozestavením.......tak snad se rozhodnu a něco hraju aby si na to hráči nějak zvykly a ne takhle

Reagovat
smazaný uživatel

snáď aspon dostane na piču kiwwi od Ol!vera

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dal si mu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Liverpool je tam kde patrí v odpadkoch

Reagovat
Hai

hraje dneska vubec Gerrard? Rodgers out

Reagovat
vodka

kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard totalne neviditelny absolutne cely zapas nic

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ale United mají velkou kliku, že letos nehrají LM, ti by se tam slušně ztrapnili

Reagovat
Miguel19

mrazik bude hodně šťastný...jeho oblíbenec 1+1

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten Jones furt padá s takovým předstihem před střelou?

Reagovat
Swarley

Wazzenaaaaaa

Reagovat
Side

ten Lovren tvl, se nemůžu přestat smát

Reagovat
Pasha

Falcao musí byť šťastný že hrá 10-15 minút každý zápas

Reagovat
Miguel19

Kdyby každý zápas..

Reagovat
r.mrazik

ten evans je hrozne mimo s micem...

Reagovat
vodka

a ještě k tomu na levé straně, je to pro něho nezvyk, no...

Reagovat
r.mrazik

a valencia ty prihravky taky obcas dava jak vocas

Reagovat
Nikikrew

inac dal som na presny vysledok - 3:1 takze by mohli nieco vymysliet Pool

Reagovat
2miguel1

z Liverpoolu predať Lovrena,Johnsona,Allena,Gerrarda,Sterlinga,Balotteliho,Lallanu,Lamberta,Lucasa,Markovica,Morena,Migloleta...nechať tam len Coutinha,Cana,Skrtela a kupiť 8 hračov do zakladnej zostavy

Reagovat
iamek

.

Reagovat
ďuriLFC

to znie ako plán.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechat Škrtela, okay.

Reagovat
fff

Ty musis pouzivat crtl + f a vyhladavat Skrtela dost casto Akyakolvek zmienka o nom a uz si tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem tu pořád, ale neříkej, že tohle není píčovina prostě.

Reagovat
fff

Sak je ale chapes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lukass111

no na druhu stranu musis uznat, ze vo dvojici so sakhom a aggerom vobec nebol skrtel zly, minulu sezonu tam porobil niekolko riadnych kiksov, ale pri tom utocnom ponati liverpoolu, kde branili tak nejak podobne tragicky ako tuto sezonu, sa to prihodi, od svojho prichodu do liverpoolu navyse odohral uz viac ako 200 zapasov v PL, jasne, ze vlastne na 2 vynimky nehrali o spicu, ale 200 zapsov je vyse 5 kompletnych sezon, takze az taky spatny nebude

Reagovat
lukass111

este dodam, ze ide oslavit 7 rokov od prichodu do liverpoolu a odohral na zapasy vyse 5 plnych sezon a to tusim, ze tam bol dva tri razy dlhodobejsie zraneny

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď přijde ta písnička o tom, jak půjde do Liverpoolu Klopp Už se těšim

Reagovat
smazaný uživatel

uz to zkusil kdosi nahore

Reagovat
iamek

A Reus

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle snad rodgers neprezije, jako byl mi sympatickej od zacatku a i kdyz je to trosku mimo trenerinu tak me docela dostalo, ze opustil manzelku kvuli nejaky mlady pipine, asi mu moc stoupl uspech do hlavy, letos to absolutne nezvlada, lovrena by stavel i kdyby byl usazenej na invalidni vozik, sakhovi neda cuchnout k balonu

Reagovat
smazaný uživatel

BR najviac preceňovaný rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

*trenér

Reagovat
fff

Mario by spomalil aj formulu.

Reagovat
vodka

de gea zase

Reagovat
monty25

Kéž by měl Liverpool brankáře, jako je De Gea...

Reagovat
Pigeon

DDG

Reagovat
niflheim

DDG

Reagovat
wild

DAVID ma snad v rukach magnet

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool by po takovým zápase měli snad rozpustit

Reagovat
Pasha

Balooooooo

Reagovat
vladis271

Má to aj svoje pozitíva. Už mi ten Mourek nepríde ako taký strašný zmrd. A predstava titulu v jeho rukách sa mi začína páčiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

david je bůh !!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Na ja, tyhle přestavby kádru už stály místo dost trenérů, BR nebude vyjímka.

Reagovat
Pigeon

Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

Persieee krasne, klucovy hrac pre nas proste

Reagovat
monty25

Balotelli nedá góla, i kdyby se pos*al...

Reagovat
Swarley

De Geaaaaaaaa

Reagovat
Minister

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
r.mrazik

de gea je neskutecnej

Reagovat
ďuriLFC

ti musi čapat na mozog

Reagovat
fff

Balotelli neda gol ani keby co bolo uz

Inak Markovic paradne

Reagovat
I am Mancunian

DDG

Reagovat
pytlerLFC

Lazar De Gey Mario

Reagovat
Whitemedia

chudák Mario

Reagovat
smazaný uživatel

Markovič luxusní nahrávka balotelli neskutešný diletant

Reagovat
SunFells

Oni mu ho prostě nedaj De Gea

Reagovat
johnik

už to pískej tohle je fakt trapas

Reagovat
Trand

DDG už asi nikdy nedostane góla.

Reagovat
niflheim

David

Reagovat
k0udy

de Gea druhy nejlepší brankář na světě

Reagovat
iamek

Prej Neuer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

To už je na pováženú

Reagovat
Dawon

at se vzpamatuju proboha tohle je katastrofalni vykon a normalni tym by nam nalozil pomalu 10, neskutecne jak laxne hrajem

Reagovat
wild

Pre mna je De Gea lepsi ako Neuer

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

tak neuer je vyhypovaný několika výběhama no, ta gloriola ne ane zhasnout, přitom v lize akorát sbírá čisté konta, když na něj nejdou střely

Reagovat
nani92

Neuer je dobrý stoper,ale nie brankár

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

sympatičtější je mi DDG a neměnil bych je ani náhodou...

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný stín toho útočníka, co válel před dvěma lety v City...

Reagovat
smazaný uživatel

valel

Reagovat
supporter

válel se možná tak s šlápotama v posteli

Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

Dneska válíš ty. Doufám, že budeš brzo tež jenom stínem.

Reagovat
SunFells

má fakt období.

Reagovat
tomasinho

To má celou dobu tady.

Reagovat
vodka

dneska ti to fakt nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Válel je možná trochu silné slovo, ale i tak dal v té jedné sezoně víc gólů než Suarez nebo Bale...

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea je úžasnej.

Reagovat
Pigeon

DDG zlatý míč!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea > Courtois

Reagovat
smazaný uživatel

akutálně ano ale z dlouhodobého hlediska jsou zhrruba stejní...Curtois před rokem vychytal Atletům titul, i v lize mistrů byl držák. A při porovnání výkonů v 1. sezoně v Anglii vede jasně Thibo,

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě se bavím o současnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
Swarley

ale když si vzpomenu na ten hlavně Liverpoolský výsměch v Davidově první sezóně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Tak ja taky docela nadaval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Vsak vtedy si zasluzil, rozbeh mal fakt velmi zly.

Reagovat
niflheim

Už jen statisticky byl špička

Reagovat
fajdax

Reagovat
cristiano.K.

když byl důvod

Reagovat
Nikikrew

Inac Liverpool mohol aj kludne vyhrat . Tolke sance co nedal a gol co darovali, 1 z offsidu, je to krute dost pre nich.

Reagovat
fff

Tak mame co si zasluzime.

Zapas nam prehrali chyby v obrane a absencia utocnika, dve z veci, ktore sme mai v lete vyriesit. Bol cas aj peniaze. Plus samozrejme chybajuci DM.

Reagovat
LGT

Reagovat
vladis271

šancí bolo dosť. Tá ich obrana je vtip. Ale predsa len kaliber Lovrena tam nemajú. Lenže nemáme zakončovateľa. A na to som u LFC zvyknutý neni. No a DDG. Ešte šťastie, že existuje klub ako Real Madrid, ktorý nás od neho zachráni. Palec pre Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Už ses dostal z "De Gea je díra" k "snad proboha přestoupí do Realu"

Reagovat
SunFells

Zase opatrně s řazením ho výš než Neuera

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
J0EL

Reagovat
fajdax

Reagovat
celeb

Lietajuci Sterling, behajuci Countinho .... a nic. Gerrard uz nevladze doplnovat rychle utoky, skor da prekvapujuci prihravku cez pol ihriska. Vidiet, ze takto to Liverpoolu nejde, a moc by im nepomohol ani Luis, kedze problem LFC je v strede (+obrana). Ono je dost smutne, ze investovali v poslednych rokoch neskutocne prachy a nespravili nic. Ten tim je v hroznom stave, ked beriem na kolkych poziciach jednoducho musi posilnit ak chce rozmyslat o top 4.

Reagovat
johnik

Tak to nesouhlasím. Myslím,že jsou tam hráči s velkou kvalitou, ale BR to neumí poskládat prostě.....

Reagovat
Metijuu

I tak stále chýba poriadny defenzívny záložník. A brankár, na ktorého by bol väčší spoľah v bráne. Po tom by bolo možné uvažovať o tom, že by to začalo fungovať.

Reagovat
celeb

ako urcite su, ale nie na top4. Ja by som BR az tak neodsudzoval. Bude musiet nieco spravit s Gerrardom a nebude to lahke. Je to ikona, stale vyborny hrac, akurat uz asi nie na tej pozicii co hraval a pre tak behavu hru aku LFC uz dlhe roky praktikuje.

Reagovat
vodka

Jones se zraní při oblékání bundy teď na lavičce...

Reagovat
Swarley

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hai

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Být to loňská sezona tak vedeme tak 7:3.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

#RodgersOut

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Když Sterling začínal, tak v každý šanci hledal Suareze nebo Sturridge, i když měl zakončovat sám. Borcovi narostlo sebevědomí a teď nenahraje už ani Lallanovi nebo Balotellovi do prázdný branky.

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! 3 BOOOOOOOOOOOOOOOOOOODY! UNITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED! https://www.youtube.com/watch?v=icgInsBklx8

Reagovat
smazaný uživatel

DDG je jinde nez zbytek golmanu.....je fajn ze Neuer udela jednou za pul roku nejakou naprosto zbytecnou kok.tinu aby pobavil divaky ale David ma kazdy zapas 5 naproto klicovych zakroku...tam je to fakt jen o tom ze Neuer je v momentalne lepsim klubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Nádhera

Reagovat
fff

MU zasluzene, dali sance a my nie a o tom to cele je.

Som zvedavy, co bude s BR. Aktualne sa fakt nema o co opriet.

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea je momentálne asi najlepší na svete.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

zas vychytal Balotelliho a toho trageda Sterlinga = najlepsi na svete . Hlavne ze Manuel je vyhypovany

Reagovat
vitasrp

Nechápal jsem, jak mohli United vyhrát zápasy s Arsenalem a Southamptonem. To dnešní výhru chápu, ale je pro mě stejně neuvěřitelný, že to zvládli s čistým kontem. To je, vzhledem k tomu množství šancí Liverpoolu, vážně výjimečný.

Jinak De Gea jasně nejlepší brankáskej výkon dosavadní sezóny pro mě. Loni to byl Krul na Tottenhamu, ale tohle bylo ještě o kousek lepší.

Reagovat
Metijuu

#RodgersOut

Reagovat
mithro

suche triko

Reagovat
Pigeon

Parádní výhra bojovný výkon a neskutečná produktivita. liverpool to je ořesné, obrana k smíchu. Vyzdvihl bych rozdíl mezi kapitány. Rooney tam lítá bojuje hraje parádně a proti tomu Gerrard...odevzdaný a nulový výkon. Muž zápasu De Gea. Neuvěřitelné co předvádí

Reagovat
Pasha

ty čo si pozeral jaký zápas prosím ťa ?

Reagovat
celeb

neviem co pozeral. Vsetci tu hodnotia, ze DDG mal kopec neskutocnych zakrokov (najlepsi brankar na svete) a zaroven je LFC tragicky. Tiez mi to nejde do hlavy, ale cakaj logiku od gloryhuntera

Reagovat
Pigeon

Prosím, vysvětli mi, proč jsem gloryhunter?

Reagovat
celeb

ja tvoj osobny pribeh nepoznam, skorej ti pomozu kamosi, rodina ...

Reagovat
celeb

ako pytat sa oblubenymi timami Real, Bayern, MUFC - ze preco ma povazuju za gloryhuntra ...

Reagovat
Pigeon

ManUTD fandím už 14 roků, Bayernu zhruba 10 a Realu kvůli tomu, že tam šel Ronaldo. Ty tady obviňuješ mě, že jsem gloryhunter a ani si nedokážeš obhájit proč...zkus prvně uvažovat a pak psát

Reagovat
Pigeon

Alassiouty : Zamalek, Egyptská liga, proč?

Reagovat
EXoRcIsT

Gerrard hral som si ho nevsimol a to bez srandy vobec som ho nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumím tomu, vždyť přece akademie United je o tři levely níž než ta liverpoolská

Reagovat
smazaný uživatel

a co to má dělat s dnešním zápasem

Reagovat
celeb

To vies, DDG, Mata, RVP ... vsetko produkty akademie MUFC. O Rooniem radsej ani nehovorim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool nastoupil se zajímavou taktikou a první poločas byl herně vyrovnaný. Ale protože nemají obranu a Suareze, tak jím prohráli celý zápas. A to je tak všechno co se k tomu dá říct.

Reagovat
vodka

Každopádně Jones se po tom slabém prvním poločase ve druhém docela rozehrál. Evans je hrzoný na balonu a ještě k tomu musel hrát vlevo... Fellaini nemůže hrát sám před stoperama, těch kiksů je tam strašně moc. Mata nevim, proč se zase sral tak vysoko. Jakmile se Rooney stáhl de facto na CM, tak se naše hra trošku zlepšila, ale pořád je to strašně lucky výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Lloris, Walker, Fazio, Vertonghen, Davies; Bentaleb, Mason; Eriksen, Kane, Lamela; Soldado

Lamela pokus číslo 478512, dnes to s ním už třeba bude fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborná sestava,

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že taky nevím, koho tam dát radši, ale až na Walkera je to stejné jako minule a tam to moc nešlo.

Reagovat
vodka

zase Bentaleb - Mason

Reagovat
fantomas

Minimálně Bentaleb je poslední dobou super.

Reagovat
vodka

mně se teda víc líbil Mason, který hrával dost dobře. Stejně bych tam ale radši viděl Dembeleho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Rozdíl dneska jenom v gólmanovi..De Gea neskutečnej. On hlavně skvěle čte hru, to z něho dělá extratřídu. Ten Liverpoolskej gólman naopak neměl žádnej odhad a těch gólu se v podstatě nezúčastnil... Zápas, kde byli United horší, vyhrát 3:0, to už není normální. De Geu prostě pustit nemůžou...

Reagovat
smazaný uživatel

Livesportu blbne skript nebo co dělá west ham na 4. místě?

Reagovat
fantomas

To streamsp je fakt totálně na hovno od tý doby, co přešli na jinej přehrávač. Ani pět vteřin v kuse bez megazáseku to nedá.

Reagovat
PhilipS
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Díky oběma

Reagovat
Sali5

Jop, nechápu proč to měli, s ustream problém nebyl, jelikož tam měli nastavené heslo..

Reagovat
Sali5

*měnili

Reagovat
kiwwi

on kazdy stream skor ci neskor skonci kvoli tomu ze ich zabanuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

KAANEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, my sme dali gola z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

gól na začiatku zápasu? po rohu? nieečo je zlé Kane

Reagovat
smazaný uživatel

hned v úvodu gól a podle LS 59:1 na střely. zápas jako řemen!

Reagovat
smazaný uživatel

Williams

Reagovat
SunFells

Prej že Bony.

Reagovat
PhilipS

Dobrý rozhodnutí

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

uf

Reagovat
masly008

proč jako kaneovi nedal žlutou,to fakt nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva už sem nic nepište..

Reagovat
masly008

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Minister

Bonyyyy

Reagovat
fantomas

Ne prostě. Bony je hotovej hráč a musí do velkoklubu. Jeho výběr místa a celkově pohyb po hřišti nemaj nejmenší chybu. ♥

Reagovat
smazaný uživatel

to by se musel stěhovat z Anglie, a to se mu asi moc nechce

Reagovat
fantomas

ManUtd by mohlo poslat do prdele RvP a angažovat Bonyho. Polepšili by si závratnym způsobem.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Hehe, sem myslel, že ty seš tu vrchní anti-RvP uživatel.

Reagovat
kiwwi

ja by som Robina vymenil, ale nie za Bonyho...

Reagovat
fantomas

To fakt nechápu.

Reagovat
kiwwi

poloz si otazku...hral by u nas momentalne Bony? Sedel by na lavicke

Reagovat
fantomas

To bych opět nechápal.

Reagovat
nani92

Reagovat
fantomas

Ok, možná ne závratně, ale polepšili.

Reagovat
nani92

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

Ki <3 dokonalý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to nakoupit ještě pár Argentinců a hlavně dát tomu čas. 2-3 roky v klidném středu tabulky a ono to půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva dopiče s feyenoordem nedají a nedají

Reagovat
smazaný uživatel

Piča kurva Alkmaar dvě střely na branu a dva goly, pochcípejte svině už kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham vůůůbec nevííí

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela moje každotýždenne zdvihnutie nálady

Reagovat
smazaný uživatel

goool feyenoord pičooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
SunFells

You're just a bus stop in Arsenal

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ale zjavne vyhrajú nad Swansea. Unlike us.

Reagovat
smazaný uživatel

Píčččččččččaaaaaaaaaaaa wolfsburg vy mrdky

Reagovat
smazaný uživatel

Mějte se, jdu se oběsit na půdu piča kurva už

Reagovat
Sali5

No už je na čase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

čau

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Nejlepsi vec, co jsi tu kdy napsal.

Reagovat
scholes18

cau a drž sa

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo neudělá 3 rychlý kroky, alibistický přihrávky do stoje plus Lamela, kterej je tam vždy 80 minut, to nepochopíš. Hnus, tenhle ročník bude ještě hodně hořkej.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, Montero je takový šupák...

Reagovat
smazaný uživatel

si ho videl raz, že?

Reagovat
smazaný uživatel

človek chvíľu nepozerá a už nevie, či tam behá Gomis alebo Emnes.

Reagovat
papos182

Nebo Whoopi Goldbergova.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol, tak to je f pyčy

Reagovat
smazaný uživatel

ERIKSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
Rohlíček

Williams

Reagovat
SunFells

Kurvaaa, proč nechytá Fabianski?

Reagovat
smazaný uživatel

má nějakej trest myslim...

Reagovat
smazaný uživatel

červená

Reagovat
smazaný uživatel

kurva zase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Jako bych viděl Sterlinga střílet.

Reagovat
smazaný uživatel

Bartley aspoň nech ich to bolí

Reagovat
smazaný uživatel

letos už čtvrtý (?) vítězný gól v 90. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen a Kane, jediní zajímaví hráči Spurs.

Reagovat
fantomas

Davies.

Reagovat
SunFells

Poche i s takovými žabaři sbírá body, to je prostě šéf.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani neví jak

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužené vítězství.

Reagovat
fantomas

Davies a Eriksen až mě straší, jak moc fandim vybranym hráčum Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Davies no, hlavne, ze tam dva mesiace pred nim hral ten traged

Reagovat
fantomas
Reagovat
Cobra

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

se to seká jak piča

Reagovat
fantomas

To jen napoprvý, až to celý proběhne, tak už to jede hladce.

Reagovat
Zaschrona

Lepsi nez Shaw.

Reagovat
kiwwi

tak to da rozum kedze kazdy je lepsi jak Shaw, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fantomas

Reagovat
Sandstorm

zvlášť po jeho přestupu do MU

Reagovat
Zaschrona

Jo, Shaw neni ani nejlepsi anglickej LB se jmenem Luke.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
kiwwi

http://www.thetimes.co.uk/tto/public/football/article4297164.ece

I have no idea where Hatem Ben Arfa is, says Steve Bruce

Reagovat
Swarley

Reagovat
Side

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

kokot

Reagovat
Usty

No, typ hráče, kterej musí sednout manažerovi. Když sedne a dostane volnost, může táhnout tým úplně sám, když ne, dopadne to takhle... To ale měl Bruce vědět předem, je to jeho fail.

Reagovat
kiwwi

a jak sa tu nadavalo na Pardewa, ze ho nechal ist

Reagovat
Usty

Však Ben Arfa je sám o sobě velice nadprůměrnej hráč... jen je prostě kokůtek no, mentálně je jako Ibra - akorát ne tak kvalitní, tudíž si nemůže podmanit celej klub, aby to fungovalo...

Reagovat
kiwwi

to je prave ten problem, ze najprv musis byt tak kvalitny ako Ibra, aby si si mohol dovolit sa tak spravat

Reagovat
smazaný uživatel

vela ludi ho chcelo vtedy ked sme brali nasriho a asi aj hore sa rozhodovalo medzi nimi dvoma..a ja som ben arfu nechcel ani trochu pretoze mi pripadal ako keket..nakoniec sa ako keket ukazal nasri, a ben arfa ako mega keket

Reagovat
smazaný uživatel

poučenie? Treba brať takých ako Ox.

Reagovat
Fenri

Reagovat
kiwwi

Samir Nasri : Nie som žiadny zradca ako to o mne hovoria a píšu fanúšikovia Arsenalu v celom Anglicku. Arsenal ani jeho fanúšikov som nemohol zradiť, pretože som im vernosť nikdy neprisahal. Londýnsky klub som neopustil z rozmaru ale odišiel som preto, aby som dosiahol úspech. Som profesionálny hráč a túžim po úspechu a trofejach. To mi Arsenal dať nemohol a preto som odišiel. Preto odišli Gaël, Bacary, Robin aj Cesc. Keď každý rok hráte iba o postup do Champions League, prestane Vás to baviť. Všetci, ktorí sme Arsenal opustili sme dostatočne dobrí na to, aby sme hrali za lepšie kluby, v ktorých si splníme všetky sny. Ani jeden z chlapcov neľutuje odchod z Arsenalu a ani ja nie, pretože prestup do City bolo to najlepšie rozhodnutie v mojej doterajšej kariére.

Reagovat
SunFells

Nasri je profík, žádný keket.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mimalu

hmm tak Mourinhovi se splilo přání

Reagovat
smazaný uživatel

schalke

Atleti dobre vychytali

Reagovat
smazaný uživatel

máme Bayern alebo Monaco

Reagovat
smazaný uživatel

MONACOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

najlepší los

Reagovat
kiwwi

tesim sa na Berbu, mohol by vam tam nieco fuknut

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsie co ste asi mohli

Reagovat
smazaný uživatel

určite.

Reagovat
smazaný uživatel

ideme na víťazstvo LM

Reagovat
smazaný uživatel

ja to vravim od zaciatku, ludia sa uz zacinaju pridavat..pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Nakoniec sa všetci pridáme na tvoju stranu... Na konci sezóny budeme každý doma Wengerovi stavať sochu z hliny, kupovať si dresy s menom Gibbs len, aby sme ich mohli spáliť/umývať s nimi podlahu a výhru v LM budeme oslavovať s holou hlavou na protest proti Giroudovmu účesu a Giroudovi celkovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejak. az na tie tvoje extremisticke poznamky

Reagovat
smazaný uživatel

Maďari za Dunaj

Reagovat
smazaný uživatel

tie materialy co si si pozical od olivera a z ktorych si sa ucil ta dost ovplyvnili....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

A Counterovi tady za unbeaten nadáváte

Reagovat
ďuriLFC

Arsenal parada

Reagovat
Counter

KONEČNĚ ŠTĚSTÍ

Reagovat
Counter

Nezbývá než se zasmát Chelsea, jakého úžasného soupeře ze svého prvního místa vychytala

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já je chtěl a Mou taky,takže o co jde? Jasný postup

Reagovat
Counter

Šlo mi jen o to, jak jsme se dříve bavili, že zrovna letos to první / druhé místo nemusí být až tak velká výhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo vzpomínám. Ale sem 100% přesvědčený o postupu! Jinak Vy asi nejlepší a nejlehčí los.

Reagovat
Counter

Tak mírní favoriti budete a budu to Chelsea i přát.

Reagovat
smazaný uživatel

to jako fakt nebo to je ironie?

Reagovat
Counter

To jako fakt Obecně v LM přeju anglickým klubům, i Tottenhamu proti AC jsem kdysi přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm . Jako je fakt,že já taky bo ti španělé a němci začínají dominovat v Evropě..... . CFC a AFC dále. City

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Counter

PSG vážně není o nic lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bude ale hanba, ked s nimi vyletíme.

Reagovat
Counter

to je ta stinná stránka lehkého losu. S Bayernem se dá vypadnout v klidu, s Monakem to zas bude posměchu až na půdu...

Reagovat
vitasrp

Super los..

Reagovat
Usty

aspoň budem v televizi

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea a City konec v LM už v osmifinále a Chelsea vyřadí golem Luiz

Reagovat
fajdax

Reagovat
TopinB

Tak aspoň se na to můžeš dívat, když máte ty úterky a středy volno

Reagovat
vitoAFC

Letos už musíme postoupit!

Reagovat
jacobT

Aká príjemná zmena po tých posledných rokoch. Ja už som bol zmierený, že to bude Bayern alebo Real. Monaco určite najprijateěnejšia voľba, Wenger to navyše proti francúzskym tímom vie, takže snáď sa konečne pozrieme aj do štvrťfinále.

Reagovat
SunFells

Monako, s prstem v nose. A Arséne proti svým ex

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Chelsea končí v 1/8 finále.

Reagovat
smazaný uživatel

a keď nie oni, tak aspoň iná modrá rakovina. Všetko je fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra vás sfúkne ako sviečku.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jak minulý rok.

Reagovat
nani92

ked v odvete nehral

Reagovat
kvasha16

Costa vas sfukne ako sviecku

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

BBC set to lose Football League highlights show to Channel 5

Reagovat
fajdax

Super los.

Reagovat
Sandstorm

Končíte no

Reagovat
kiwwi

Arsenal postup, City leti a Chelsea 55:45 na postup

Reagovat
Sandstorm

Chelsea s PSG je z těch losů úplně nejvíc 50:50

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Arsenal teď nevypadne s Bayernem, ale s Monakem no, to je toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Arsenal teď nevypadne s Bayernem, ale s Monakem no, to je toho.

Reagovat
smazaný uživatel

áno?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno. V devadesáté minutě po penaltě a konečném skore 1:0, kdy dostane Szczesny redku a do brány půjde na nastavení Mertesacker.

Reagovat
smazaný uživatel

hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu ver

Reagovat
smazaný uživatel

my to s Kubom vidíme inak a všetci sa časom pridáte na našu stranu. Temeraf.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak. nakoniec aj kristofyk uzna ze francuzski utocnici na g su supaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a anglickí beci na G tiež.

Reagovat
smazaný uživatel

kurna to ma ani nenapadlo ale poviem ti ze ma to vobec neprekvapuje

Reagovat
papos182

Glen

Reagovat
SunFells

Per by ji měl.

Reagovat
smazaný uživatel

... a to by Wenger musel do 90' 3x striedať

Reagovat
smazaný uživatel

Bude v 78. 85. a 89.

Reagovat
Nikikrew

Wenger znova so vsetkymi vyjebal

Reagovat
Swarley

ropné války level 2...snad vyletí Chelsea i City a Arsenal půjde dál, to by měla být povinnost...

Reagovat
Sandstorm

I když City budu proti Barceloně celkem přát.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas ne, City fandím jedině když hrají s Liverpoolem a to se musím hodně přemáhat

Reagovat
mithro

Reagovat
kvasha16

ale hovno, zas potiahneme Anglicku koeficient, to je v poslednych rokoch povinnost

Reagovat
Sandstorm

To bude breku, až Monako postoupí po dvojzápase 0:0 a 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec bych se tomu nedivil v defenzívě drží a v útoku je tam Berba, to na Arsenal stačí

Reagovat
Nikikrew

Myslis toho Berbatova co sme ho vygumovali v zapase s Fulhamom? Ok ten tam kludne moze byt

Reagovat
smazaný uživatel

ty znáš nějakého jiného Berbatova?

Reagovat
Nikikrew

nie, len smo chcel poukazat ze Berbu sa fakt obavat nemusime...

Reagovat
LGT
Reagovat
Zaschrona

Samozrejme fakt musime dostat do EL Bern... Diky Sparto.

Reagovat
Swarley

tak to je ovšem pro tebe fakt škoda

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

a pre ďalších 3-4 Čechov tiež.

Reagovat
Swarley

na zmlácení českých fanoušků Wiganu by taková tlupa karamelek stačila

Reagovat
smazaný uživatel

z toho, čo som počul, tak hefyho by bolo ťažko chytiť a je skôr možné, že by im utiekol popod ich vlastné nohy.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
hefy

Na vůdce wiganerských hools by sis ale netroufl.

https://www.facebook.com/milan.czaker?fref=ts

Reagovat
smazaný uživatel

fú, by ma dobil tými hodinami.

Reagovat
Zaschrona

Dokonce se v CR a SR seslo 20 lidi na to, aby jsme mohli zalozit oficialni fanklub, pche.

Reagovat
Infernoqt

City a Chelsea postoupí, jen Arsenal vypadne.

Reagovat
Side

Reagovat
SunFells

City na tu Barcu věřím

Reagovat
13

Já nevěřím zdraví Aguera a tím pádem ani šancím city..

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň máme konečně atraktivnějšího soupeře než Everton a Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

http://tinyurl.com/qxjn7rw Neskutečně se David vypracoval, přišel jako vyžle a teď!!!

Reagovat
SunFells

Nevím jak u golmanů, ale u hráčů to je po příchodu do PL úplně běžné.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc volné triko a uple ..

Reagovat
kiwwi

toto by som v tomto pripade neriesil, pretoze on fakt nabral hned po prvej sezone ocividne...

Reagovat
SunFells

Taky no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to je fotka este niekedy z druhej sezony

Reagovat
SunFells
Reagovat
kiwwi

si pamatam, ako Hector Cuper hulil jednu od druhej na lavicke Interu

Reagovat
smazaný uživatel

hm, Cuper

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dava len Orešanske.

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, že chutí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Ten musel mít nervy, co potom teď, když má nějaký trable s tou svojí bundou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

od něj by sis cigaretku nevypýtal

Reagovat
papos182

Reagovat
kiwwi

Nottingham Forest. Leeds United and Blackburn Rovers have been handed transfer embargoes by the Football League.

Reagovat
Mimalu

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Marco van Ginkel má poraněné vazy v kotníku a i když vedení Milána nepotvrdilo, jak dlouho bude mimo hru, tak očekávaná doba léčení by mohla trvat až dva měsíce.

fakt super..

Reagovat
smazaný uživatel

po zapase liverpool vs arsenal brendan rodgers končí

Reagovat
13

Reagovat
fff

Tak za istych okolnosti je to dost mozne.

Reagovat
13

takhle to myšlené nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Manchester United's Ander Herrera named in Spanish match-fixing case

http://www.eurosport.com/football/la-liga/2011-2012/manchester-united-s-ander-herrera-named-in-spanish-matchfixing-case_sto4514947/story.shtml

myslite, ze z toho nieco moze Ander mat? Nejaky ban alebo tak?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, doživotní

Reagovat
iamek

Co tam pisou ? Na mobilu mi to nejde otevrit. Staci strucne. Thx.

Reagovat
Sandstorm

Tak pokud by mu něco dokázali tak samozřejmě, že BAN mít může....

Reagovat
nani92

ak mu to dokážu, tak už nebude môcť stávkovať..

Reagovat
13

Jenom z lavičky sledoval Simon Mignolet včerejší prohru Liverpoolu 0:3 na půdě Manchesteru United. Manažer Brendan Rodgers zareagoval na nepřesvědčivé výkony belgického brankáře a mezi tyče poslal Brada Jonese. "Ano. Simonovi jsem řekl, že je to časově neomezené," odpověděl Rodgers na dotaz, zda je Jones nyní týmovou jedničkou.

To je docela psycho

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan to ťažko nedáva... škoda, táto sezóna je zdá sa, odpísaná...

Reagovat
Infernoqt

tak je tu ještě ligový pohár, tam máte dobrou šanci ... Evropskou ligu nedáte, jsou tam lepší týmy... lepší formou upe jinde

Reagovat
smazaný uživatel

ešte je o čo hrať, Ligový pohár, FA Cup, EL a ešte treba šľapať aj v lige, ale ktovie či to bude s Brendanom...

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak aby je ve středu nesfouklo Bournemouth

Reagovat
papos182

To je mozne, v Championship se jim dari vyborne.

Reagovat
papos182

Nerikam, ze EL vyhrajeme, ale vydavat za relevantni argument soucasnou formu tymu, kdyz se vyrazovaci cast hraje az na jare, je spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna tento tah je ale uplne pochopitelny. A teda vlastne spravny.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, nevyhoďte Rodgersa.

Reagovat
fff

Simon je zly a Jones este horsi ... vyborne

Reagovat
papos182

Tak temer cely podzim se nadava na Mignoleta, na jeho hru nohama, vybehy na centry a vybehy mimo male vapno obecne.

Jones neni Neuer, ale podaval solidni vykony v dobe, kdy u nas naposled chytal Reina. Treba si od toho Rodgers sliboval, lepsi komunikaci a rizeni obrany, i kdyz to na to v poslednim zapase nevypadalo.

Reagovat
smazaný uživatel

http://a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fwww.empireofthekop.com%2Fanfield%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F12%2FMartin-Skrtel-Birthday-1.jpg&key=r-JJx9EoBPV3p4SIDiN21Q&w=600&h=602

všetko najlepšie Martinovi k 30-ke, vďaka za služby a profesionalizmus, kt. si ukázal pre LFC, ale treba nejakú poriadnu konkurenciu... ale hlavne si všetci želajme DM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad mu aj Fico bol na oslave ked sa mu tak pcha do rity .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Martinova žena je Barbora, nie Rita.

Reagovat
vodka

to by mela byt spis ficova zena podle te vety... nebo milenka?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

“To tell the truth, this is not the usual blog entry. I got home a while ago and I still keep a smile on my face. This Sunday in Old Trafford has been a day to remember.”

— Juan Mata in his new blog entry.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

How many United players does it take to win a match?

Just Juan.

Reagovat
smazaný uživatel

Zitra udíme klobásky

Reagovat
Infernoqt

Vyhraje dneska Everton nebo bude nějaké překvapení?

Reagovat
smazaný uživatel

http://cricfree.sx/live-football-streaming-free.php

Kdyby někdo chtěl. LFC U18, zatím celkem fajn výkon a 2:0. Pedro a Rossiter jsou úžasní.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

jak je možné, že se mi to seká, když mám 60Mbit internet a download 8,5 mb/s?

Reagovat
Zaschrona

Everton (to face QPR): Howard, Baines, Distin, Jagielka (c), Coleman, Besic, Barkley, Mirallas, Naismith, McGeady, Lukaku

Everton subs: Joel, Eto'o, Kone, Pienaar, Stones, Garbutt, Alcaraz

QPR: Green, Yeung, Dunne, Onuoha, Isla, Phillips, Barton (c), Fer, Mutch, Hoilett, Vargas

QPR subs: McCarthy, Ferdinand, Hill, Wright-Phillips, Kranjcar, Henry, Zamora

... Barkley CM, parada

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ten útok QPR je trapný, další porážka pro Harryho na cestě..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Achjo, to by zas i slepej mohl predpovidat nasi dalsi prihravku...

Reagovat
masly008

máš nějaký slušný přenos? mi spadl sopcast

Reagovat
papos182
Reagovat
masly008

nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Capacity limit reached.

Reagovat
papos182

Zajimave, mne to nic takoveho nepise, ani pri opakovanem navstiveni stranky.

Reagovat
smazaný uživatel

už to běží

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Zaschrona

Vystacim si s kostickama na firstrow.

Reagovat
Sali5

http://slipstreamtv.co/sl1p2frame.php

Tohle jede relativně pěkně

Reagovat
Mimalu

strašnej fotbal

Reagovat
vodka

omg, Hoiletta bych nakopal do prdele, strašný sobec...

Reagovat
Zaschrona

Nas fotbal je tak neuveritelne predvidatelnej, achjo. A Distina fakt hrozne rad uvidim co nejdriv pryc ze zakladu, snad je Stones uz blizko, kdyz je i na lavicce.

Reagovat
smazaný uživatel

Mirallas TY HOVADO

Reagovat
Zaschrona

Krec.

Reagovat
Zaschrona

Vargas asi nekde ma vytetovano "Air Jordan", komediant...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

No to ne.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Kto by bral do svojho muzstva Vargasa? Ja urcite ano, moc sikovny hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

To je futbal Pripomína mi to nás v minulej sezóne.

Reagovat
vodka

Barkley moc hezky

Reagovat
vodka

bez teče by to šlo ale do prdele

Reagovat
I am Mancunian

ross, cakame na teba

Reagovat
ďuriLFC

kupme ho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

BARKLEYYYYYYYYYYYYYYYY ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Najvacsi smatlak Na druhej strane, ked sa trafi, tak to stoji za to

Reagovat
fantomas

Wut

Reagovat
smazaný uživatel

OK, mozno aj kvoli zraneniam, ale tuto sezonu je hrozny

Reagovat
Zaschrona

Protoze vicemene porad hral ze strany, kde proste pozicne hrat nema. On je stredni zaloznik...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravdepodobne, nesledoval som ani vacsinu vasich zapasov, ale ktore sa mi postastili po navrate po zraneni hral hrozne, pritom ako alternativu by som mu daval tiez ako kridlo, kedze fyzicke a herne parametre na to ma.

Reagovat
fantomas

Zraněnim a Martínezově využívání. A stejně... "hrozný" je podle mě furt silný slovo.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

no zrovna v tomhle zápase je to s bainsem jediný fotbalista na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, zdrž se už těch komentářů. Co příspěvek to perla, děláš ze sebe akorát pitomce

Reagovat
smazaný uživatel

radsej by si sa mal zdrzat komentarov na moje komentare , ak si to cele okolo toho neprecitas alebo ok, rob si co chces, ak ti to pomoze ty perla white hart lane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Neuvěřitelná záležitost. A nejlepší je, že i bez tý teče by to snad byl gól.

Reagovat
Zaschrona

"Goals will come for me. I believe in my own ability; I scored goals last season & believe I will for rest of my career." Barkley after Man City

Reagovat
fantomas

Reagovat
Miguel19

Nebyl

Reagovat
fantomas

Ne no, už to taky vidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Mirallas

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak nakoniec s tečom.

Reagovat
smazaný uživatel

Az mi je QPR luto

Reagovat
Zaschrona

KEV! ♥

Reagovat
Zaschrona

Momo Besic temer perfektni vykon, zatim pro me jasny MOTM. Naismith jako tradicne velmi aktivni, je super, ze je zpatky. Oproti tomu McGeady strasnej, rika si o stridani. A Barkley dle ocekavani ve stredu hriste uplne jiny fotbalista nez na kridle, sice smerem vzad otestovany prakticky nebyl, ale smerem vpred z toho mam z jeho pohledu strasne pozitivni pocity, jasny highlight krome golu ten jeho famozni dlouhy balon na Naismitha. Goly dost stastne, ale to je k tomu holt potreba, QPR na druhou stranu nemelo sanci vubec zadnou. Snad se dneska na plac dostane Kone, zaslouzil by si svym vykonem s Krasnodarem sanci.

Reagovat
Matić

Vsak tam Besic posral několik uplně zbytečných přihrávek i když j fakt, že poměrně dost míčů získal. Nejvíc se mi od vás líbí asi Barkley a to ne jen kvůli tomu gólu

Reagovat
smazaný uživatel

2160p

1440p

1080p

720p

480p

360p

240p

144p

Minecraft

MUTV video - http://i.imgur.com/ke92BYx.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Neexistuje mnoho filmových scén, který mě dokážou rozsekat i po tolikaté, jako je scéna s cihlama

Reagovat
kiwwi

Reagovat
papos182

+ Hodgson v Duncanove hrackarstvi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

harrryyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
kvasha16

nejaky link? aj ja sa chcem zasmiat

Reagovat
Matić

Celkem by mě zajímalo, kdy my jsme dali naposledy gól z poza šestnáctky. V téhle sezóně si v PL vybavuji jen přímák Oscara proti QPR

Reagovat
Zaschrona

Matic proti nam.

Reagovat
Matić

Tak asi jen 2 Není Lamps no, je to vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

2 polčas snáď Koné po viac než roku na plac (v PL)

Reagovat
Side

Mirallas

Reagovat
smazaný uživatel

Keviin čo skúšaš

Reagovat
Zaschrona

Kontakt tam byl, ale penalta to nebyla, delal to moc okate...

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika

Reagovat
Zaschrona

Naisy, Aiden, Kev! Obrana QPR...

Reagovat
smazaný uživatel

QPR na to, koľké prachy míňajú, neskutočná bieda v PL a tú ich poslednú aj terajšiu sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Harry se asi posral s tou obranou, to je neskutečné..postaví si tam relativně slušnou zálohu a útok (na poměry nováčka) a takhle to dorazí tragédama typu Dunna nebo Ferdinanda.

Reagovat
13

Tak ale pojďme QPR aspoň gola..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

taky jsi měl vsazeno, že QPR dá aspoň gola?

Reagovat
13

Ne ale dost soupeřů ve fantě má v týmu obránce Evertonu.

Reagovat
Infernoqt

lolz, ten zákrok na Mirallase, jako by mu chtěl přetrhat vazy

Reagovat
Infernoqt

tyhle úmyslné skluzy, co zraní hráče by se měly normálně vylučovat... hráčovo zdraví to nenahradí a v tomto byl jasný úmysl z frustrace

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Zaschrona

Mutch je normalni kreten. A sudi jeste vetsi, ze za tohle nedal rudou... Jestli je Kev zas dlouhodobe mimo, tak je to fakt prusvih a prichod kridla v lednu uz absolutni nutnost...

Reagovat
I am Mancunian

ten chujko si to zasluzi

Reagovat
Zaschrona

Az ti nekdo takhle sunda treba Rooneyho, byl bych zvedavej, jestli by ses o tom vyjadroval podobne...

Reagovat
I am Mancunian

rooney neni zakerak ako kevinko

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Svatej

Směšný

Reagovat
vladis271

dúfam, že ked Oliver skončil s kiwwim pochutnal si aj na tebe.

Reagovat
Matić

Co Depay? Ale u něj to spíš vidim, že pujde někam výš, kde si nezahraje

Reagovat
Zaschrona

To je asi bohuzel nerealnej cil, ten bude mit prave hlavu nekde ve vetsim klubu... Ale treba Konopljanka nebo Andre Ayew, obema konci v lete smlouva, tak by mohli byt dostupni za malo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele