Premier League - preview 14. kola

03.12.2016, 08:59, aktualizováno 05.12.2016, 08:44
Previews
Pondělní dohrávka anglické ligy nás zavede do Middlesbrough. Domácí celek zde přivítá Hull City, přičemž obě strany potřebují nutně bodovat...
Middlesbrough FC - Hull City  (pondělí 21:00)
Jaký efekt bude mít na tápající Hull překvapivý postup do semifinále ligového poháru? Manažer Tigers Mike Phelan po úspěšném penaltovém rozstřelu s Newcastlem vyjádřil naděje v to, že se nadšení projeví i do ligy a náročné záchranářské bitvy. Pondělní dohrávka s Middlesbrough bude velkým testem, Boro totiž zatím nevypadají jako nějaký vyjukaný nováček.

Naproti tomu Hull působí z aktuální dvacítky elitních anglických (či velšských) týmů nejchatrnějším dojmem. A to i doslova, neboť zdravotní stav ofenzivní vozby Phelanova celku je naprosto zoufalý. Vedle zraněných Willa Keana s Abelem Hernándezem totiž Tigers přišli taky o suspendovaného Dieumerciho Mbokaniho, který se nechal vyloučit ve zmíněném pohárovém klání.

Do utkání s Middlesbrough tak Hul nejspíš nastoupí s Diomandem na hrotu a s vědomím, že v pondělí ještě zápas Premier League nikdy nevyhráli. Naopak svěřenci Aitora Karanky si v těchto zápasech libují - z posledních sedmi domácích pondělních mačů jich hned pět zvítězili. Favority ale nebudou jen kvůli tomu.

Boro je sice v tabulce jen bod nad Hullem a tedy i sestupovým pásmem, ale styl hry tomu vůbec nenapovídá. Nováček soutěže se po rozpačitém úvodu rozehrál k parádním taktickým výkonům a z posledních pěti utkání prohrál jen s nezastavitelnou Chelsea, která měla ve své osmizápasové vítězné jízdě největší starosti právě s Middlesbrough.

Karanka nicméně nemůže počítat s kapitánem Georgem Friendem, jehož opět musí zastoupit Brazilec Fabio. Po zranění se také vrací obránce Daniel Ayala, můžeme se tak dočkat nějakých šachů.
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Valdés - Barragán, Chambers, Gibson, Fabio - Forshaw, De Roon - Traoré, Ramírez, Downing - Negredo
Hull City - pravděpodobná sestava:
Marshall - Elmohamady, Dawson, Davies, Robertson - Snodgrass, Livermore, Mason, Clucas - Henriksen - Diomande
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.50 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Liverpool FC  (neděle 14:30)
V prosinci se pro kluby Premier League tradičně láme chleba a pro Liverpool to teď asi bude platit dvojnásob. Právě pro celý sváteční program totiž Reds přišli o zraněného Philippa Coutinha, což značí pořádnou zkoušku. Jako první připravenost Kloppova kádru prověří Bournemouth...

Překvapení minulého ročníku si v uplynulých čtyřech kolech připsalo na konto rovnou tři porážky, pořád ale platí, že produkuje pohledný fotbal a i proti Arsenalu si minule bez několika opor počínalo zdatně. Teď se navíc Bournemouthu vrací Jack Wilshere, jehož průběhy středem hřiště v předešlých kolech Cherries pravidelně dodávaly na nové dimenzi oproti nováčkovské sezoně.

Jürgen Klopp už jednu zkušenost se stařičkým Dean Courtem má a letos v dubnu tam Liverpool měl značné problémy, když vyhrál těsně 2:1. Vítězný gól tehdy vstřelil aktuálně zraněný Daniel Sturridge, přičemž předtím úřadoval také marodný, ale možná ve finále včas uzdravený Roberto Firmino.

Reds celkově Bournemouthu v historii ani jednou nepodlehli, ovšem taková statistika má při pouhých devíti vzájemných střetnutích od roku 1927 jen mizivou vypovídající hodnotu. Liverpool by se ve vlastním zájmu měl připravit na složitý úkol a zvláštní pozornost by měl věnovat bránění standardních situací - Cherries z nich totiž v nedávné době udeřili rovnou šestkrát.

Eddiemu Howeovi se navíc před výkopem možná dostane povzbuzení v podobě návratů brankáře Artura Boruce a obránce Charlieho Danielse; Liverpool zase v podobný efekt doufá v případě Adama Lallany. Naopak Andrew Surman si částečně obnovil svůj neduh a jeho rekonvalescence se prodlouží.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Federici (Boruc) - Smith, Francis, Cook, Daniels - Gosling, Arter - Stanislas, Wilshere, King - Wilson
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Karius - Clyne, Matip, Lovren, Milner - Can, Henderson, Lallana (Wijnaldum) - Mané, Origi, Firmino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 4.00 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Manchester United  (neděle 17:00)
Nedělní program Premier League uzavře souboj Evertonu s Manchesterem United, ve kterém se oba celky pokusí vrátit zpátky na vítěznou vlnu. Vítěz se posune na šesté místo, naopak poražený se dost možná může rozloučit s vidinou nějakého aktivního boje o umístění v první čtyřce.

Ani jeden z celků neprožívá nějaké úžasné období. Everton z posledních 8 ligových duelů vyhrál jen jeden jediný nad podprůměrným West Hamem, navrch mu kompletně vyschl střelný prach, jelikož ve zmíněných zápasech vsítil pouhých 6 branek - a hůř na tom je v tomhle ohledu už jen Hull City. Není tedy divu, že byl Ronald Koeman vůči svému mužstvu kritický a schytala to hlavně dvojice Lukaku - Barkley, která v poslední době nepodává výkony, na které jsou od nich fanoušci zvyklí.

To Manchester United zaznamenal za stejný počet ligových duelů o jednu výhru více, s čímž Jose Mourinho také nemůže být spokojený. Pravdou je, že některé výkony Rudých ďáblů nebyly vůbec špatné - obvykle svého soka přehráli a vytvořili si dostatek brankových příležitostí, k jejich smůle je však nedokázali proměnit, přičemž soupeři si obvykle našel způsob, jak De Geu alespoň jednou překonat. Ostatně jak sám portugalský kouč několikrát prohlásil, pokud budou jeho svěřenci takové výkony podávat pravidelně, výsledky se dostaví, jelikož tuhle smůlu nemůže mít klub z Manchesteru věčně.

Hostům se navrch proti Evertonu tradičně daří, v loňské sezóně zvítězili ve všech třech vzájemných zápasech. V Goodison Parku mají statistiku ještě lepší - zvítězili zde již patnáctkrát a v rámci celé Premier League nemají na žádném jiném venkovním hřišti větší počet výher. Pravdou ale je, že v nedávné historii se karta trochu obrací, jelikož Everton v Goodisonu vyhrál 3 z posledních 4 ligových duelů.

20 bodů ze 13 utkání představuje pro United nejhorší bodový zisk od sezóny 1990. Trable se zakončením pak pro změnu dobře vyjadřuje následující statistika - jen čtyřikrát za posledních 13 zápasů skóroval Manchester více než jedinkrát, přičemž podobnou statistikou se může pochlubit třeba takové Burnley...

Sluší se zmínit, že Everton stále patří k těm týmům, které letos na domácí půdě ještě neprohrály. A speciální motivaci bude mít jistě Lukaku, který v dresu Evertonu odehrál proti tomuto nedělnímu soupeři již 6 zápasů, nicméně skórovat se mu nepodařilo ani jednou.

James McCarthy vyléčil svalové potíže a Ronald Koeman tak může s jeho službami v neděli počítat. Mimo však zůstává Bešič a Pennington. To marodka hostů je přece jenom početnější - absentovat bude velmi pravděpodobně trojice Bailly, Shaw a Smalling, zatímco Rooney do utkání nezasáhne kvůli trestu za 5 žlutých karet.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Coleman, Williams, Funes Mori, Baines - Cleverley, Gueye, Barry - Bolasie, lukaku, Barkley
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Jones, Rojo, Darmian - Carrick - Mata, Herrera, Pogba, Lingard - Ibrahimovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.60 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Chelsea FC  (sobota 13:30)
Takovou sérii Chelsea nepamatuje více než devět let. Sedm utkání v řadě bez ztráty bodu je ojedinělý počin i v širším měřítku všech týmů v Premier League, natož pak v jediném celku. Blues naposled podobnou vítěznou šňůru natáhli na jaře 2007, kdy během devíti triumfů za sebou vyhráli i na půdě Man City. Podaří se Conteho svěřencům zopakovat historii?

Po první opravdu těžké zkoušce s Tottenhamem se dá konstatovat, že systém 3-4-3 Chelsea opravdu padne jako ulitý. Po rozpačitém prvním poločase se domácí vzchopili a opět předvedli dlouhou pasáž, kdy soupeře prakticky nepustili k míči. Díky vítězství 2:1 se udrželi v čele tabulky, o bod před Liverpoolem a Manchesterem City.

Hodně zajímavě nyní vypadá pohled na tabulku před zmíněnými sedmi zápasy. Chelsea se pachtila na osmém místě se ztrátou osmi (!) bodů právě na Citizens, kteří byli tehdy stoprocentní. Během dalších sedmi klání, které patřily Blues, stihli borci Pepa Guardioly poztrácet devět bodů za jednu prohru a tři remízy.

Překvapivé na tom je, že všechny tři remízy přišly na domácím stadionu, kde se jen potvrzuje, jak snadno se poslední dobou hostujícím týmům z Manchesteru vezou body. City doma remizovalo už tři utkání v řadě (Everton, Southampton, Middlesbrough), United dokonce čtyři.

Poslední dva duely ale sehráli Citizens na venkovních stadionech a bylo to znát. Obě výhry navíc jako když vystřihneš z mistrovských sezón. Na hřišti Crystal Palace rozhodl o triumfu dvěma góly navrátilec Yaya Touré, umolousaný triumf v Burnley zařídil stejným počinem Sergio Agüero.

Na stadionu Man City se daří i Chelsea, v historii Premier League (od 1992) vyhrála na jeho půdě už jedenáctkrát - víckrát než proti komukoli jinému. Od dob šejka Mansoura však z Etihad Stadium tolik bodů nevytěžila, z posledních osmi klání Blues šestkrát prohráli a zvítězili jen jednou - v únoru 2014 po jediném gólu Branislava Ivanoviće.

Srbský zadák však v sobotním klání tak důležitou roli nesehraje, Chelsea nastoupila šestkrát v řadě se stejnou sestavou a není důvod na tom nic měnit. Drobný otazník podle Conteho visí jen na blíže nespecifikovanou dvojicí, která s drobnými šrámy ještě podstoupí vyšetření, ale nemělo by jít o nic vážného. Mimo hru tak zůstávají pouze John Terry, John Obi Mikel. K dispozici by měl být dokonce i Kurt Zouma.

Pep Guardiola bude vyčkávat na zdravotní stav Raheema Sterlinga, který si menší zranění přinesl ze zmíněného klání proti Clarets. Na marodce (jak jinak) vysedává kapitán Vincent Kompany, jemuž start neumožní bolavé koleno.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Bravo - Sagna, Stones, Otamendi, Kolarov - Fernandinho - Silva, De Bruyne, Gündogan (Touré), Sterling - Agüero
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Moses, Kanté, Matić, Alonso - Pedro, Diego Costa, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.50 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Crystal Palace - Southampton FC  (sobota 16:00)
Pod Alanem Pardewem se povážlivě klepe trenérská židlička. Šušká se, že v případě další porážky může jít o jeho poslední zápas v roli manažera Crystal Palace. To Claude Puel podobné strasti řešit vůbec nemusí - Southampton se totiž zatím drží v horní polovině tabulky, v týdnu postoupil do semifinále Ligového poháru a velmi blízko je také postupu do vyřazovací fáze Evropské ligy.

O příšerné formě londýnského týmu toho bylo v poslední době napsáno skutečně hodně. Další pomyslný hřebíček do rakve představovalo utkání na půdě Swansea, kde Eagles ještě v nastavení vedli, načež ale zvládli inkasovat dvě branky v rozmezí tří minut a z Walesu odjeli s prázdnou. Pokud se chce tým z jihu Londýna zlepšit, pak musí zcela určitě zapracovat na defenzivní stránce, především pak na bránění standardních situací. Z těch totiž Palace inkasovali letos už třináctkrát, což je nejvíc z celé soutěže. Možná by stálo za zvážení, zda je ona osobní obrana tím nejlepším možným řešením...

Naproti tomu Southampton prožil vyvedený týden. Nejprve na domácí půdě jednoznačně přehráli Everton, načež v týdnu vyloupili Emirates Stadium a po výsledku 2:0 postoupili do semifinále Ligového poháru. Favoritem sobotního střetnutí jsou proto jednoznačně hosté.

Toto tvrzení ostatně podporuje i statistika vzájemných soubojů, jelikož domácí vyhráli jen jedno ze 14 takových střetnutí - ona výhra se mimochodem urodila v loňské sezóně. Jinak má ale tým z jihu Anglie veskrze pozitivní bilanci, jelikož ve zbylých utkáních hned devětkrát vyhrál a zbylé čtyři zápasy skončily smírně.

Jestliže by Crystal Palace v sobotu odpoledne skutečně prohrálo, vyrovnalo by svou nejhorší sérii sedmi ligových porážek v řadě (tento počin se jim "povedl" ještě v ročníku 2013/14).

Sluší se ale upozornit i na fakt, že se Southamptonu pod vedení Claude Puela ve venkovních duelech zas až tak moc nedaří. Zatím totiž zvítězili pouze jednou, třikrát odešli poraženi a dvakrát si odvezli alespoň bod. Nicméně se mohou pyšnit velmi dobrou defenzivou - ta soupeřům povolila jen 31 přesných střel na branku, což je nejméně z celé soutěže.

Domácí v sobotu nemohou počítat se službami Connora Wickhama, pro něhož sezóna kvůli přetrženému křížovému vazu v koleni velmi rychle skončila. Na listině zraněných je pak i Steve Mandanda, který bude po operaci kolena mimo ještě 6 týdnů. Hrát pak zcela určitě nebude ani Yohan Cabaye, který si odpykává trest za pět žlutých karet. Na straně hostů určitě neuvidíme Dušana Tadiče, kterého ze hry vyřadí zlomený nos. Svalový problém pak trápí Matta Targetta, nicméně připraveni už jsou Jose Fonte a Charlie Austin.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Delaney, Dann, Fryers - McArthur, Ledley - Zaha, Puncheon, Townsend - Benteke
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cédric, Van Dijk, Fonte, Bertrand - Hojbjerg, Romeu, Davis - Redmond, Austin, Boufal
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.75 - 3.25 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stoke City - Burnley FC  (sobota 16:00)
Na Britannia Stadium se představí dva trenérští zástupci britské fotbalové školy - Potters vedené Markem Hughesem se představí proti nováčkovi z Burnley, který se bude snažit napravit dojem po dvou ligových prohrách v řadě.

Stoke se sice nevydařil poslední domácí duel s Bournemouthem, který prohrálo poté, co krom několika vyložených šancí neproměnilo ani pokutový kop, nicméně minulý víkend si chuť vylepšilo, když přivezlo tři body z půdy Watfordu. Svěřenci Marka Hughese budou doufat, že jim případné vítězství otevře dveře do horní poloviny tabulky, kam se letos Hrnčíři ještě nepodívali.

Burnley v roli hostujícího celku, to obvykle nedopadá příliš dobře. Z výletů po Anglii si doposud přivezli jediný bodík, i když zrovna ten si odnesli z hodně lukrativní adresy v podobě Old Trafford. Zbylá čtyři utkání ovšem nedopadla dobře, tým Seana Dycheho vždy inkasoval nejméně tři branky, přičemž zejména poslední venkovní duel na půdě West Bromwiche nováčkovi hrubě nevyšel a po třech brankách v úvodních 37 minutách bylo o výsledku rozhodnuto opravdu velmi brzy.

Velkým kamenem úrazu je extrémně nízká produktivita - na cestách zatím v letošním ročníku vstřelili pouhopouhý jediný gól. Pokud bychom se podívali trochu dál do minulosti, o moc lepší by to stejně nebylo - v posledních 14 venkovních duelech v rámci Premier League Burnley nastřílelo jen 5 branek.

Stoke ale zrovna s tímto soupeřem nemá úplně pozitivní bilanci - poslední duel na Britannii vyhráli hosté 2:1, navrch v posledních třech vzájemných zápasech Stoke ani jednou nezvítězilo (jedna prohra, dvě remízy). Momentálně se však nachází ve velmi dobré pohodě, po nevydařeném úvodu se nyní může pochlubit jen jednou porážkou z posledních 8 duelů. Za stejný počet zápasů získala více bodů jen trojice týmů - Chelsea, Liverpool a Arsenal.

Otazník visí nad startem Ryana Shawcrosse, kterého stále trápí zraněného lýtko. Naopak uzdravit by se měl stihnout Glenn Whelan a do sestavy se s největší pravděpodobností vrátí Joe Allen, který si minule odpykával disciplinární trest.

Až zítra odpoledne se rozhodne o startu Toma Heatona, kterého stále limituje zranění lýtka, kvůli kterému absentoval i minulý víkend. Naopak účast Johanna Berga Gudmundssona je zcela vyloučena.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Grant - Johnson, Muniesa, Martins Indi, Pieters - Adam, Imbula - Shaqiri, Allen, Arnautovič - Walters
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Keane, Mee, Ward - Defour, Marney - Arfield, Hendrick, Boyd - Vokes
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.00 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - Leicester City  (sobota 16:00)
Zmrtvýchvstání, nebo jenom taková křeč před smrtí? Sunderland se nyní tak trochu ocitá na křižovatce. V listopadu si připsal na konto první dvě slepené výhry, které následně znehodnotil velice defenzivní výkon a prohra 0:2 na půdě Liverpoolu. Teď jsou Black Cats zpátky dole a je jenom na nich nevydat se na další poraženeckou vlnu...

Jak Sunderland, tak Leicester se v květnu ocitaly v euforii trochu rozdílného charakteru, zatímco teď v lize trpí na kocovinu. U Mackems to asi kdekdo čekal, přeci jen nebýt produktivního Jermaina Defoea, letos se už asi určitě nezachránili. U Foxes potom kdekdo očekával, že po titulu půjdou dolů, ale že až takhle?

Leccos se dá omluvit koncentrací na Ligu mistrů, kde Leicester při své premiéře válí, ovšem ne tak úplně všechno - a rozhodně ne jediná ligová výhra z posledních osmi pokusů. Třináct bodů po třinácti kolech, to je nejhorší obhájcův výkaz v této fázi sezony od Ipswiche z podzimu 1962.

Proti Sunderlandu se teď Lišky musí bezpodmínečně chytit, bez ohledu na to, kde se zrovna hraje. Pokud se totiž omezíme pouze na venkovní zápasy, jsou Foxes suverénně nejvíce bezradným celkem soutěže; však se na cestách doteď ani jednou neujali vedení. A kdy jindy začít tuhle otřesnou vizitku měnit v lepší než právě na hřišti posledního týmu tabulky?

Leicester dnes bude na Stadium of Light postrádat dvě opory mistrovského mužstva, suspendovaného Dannyho Drinkwatera i zraněného Kaspera Schmeichela, a tak by jistě uvítal, kdyby se alespoň zpátky do fazóny vrátil Jamie Vardy. Ten před rokem lámal střelecké rekordy, zatímco nyní už přes 600 ligových minut čeká na střelu mezi tyče a neskóroval v 15 soutěžních duelech v řadě.

Sunderlandu ovšem loni Vardy nastřílel celkem tři góly, a tak ho neradno podceňovat. Black Cats by se proti němu mohli vyzbrojit Papym Djilobodjim, který se vrací z trestu a nejspíš nahradí v sestavě Johna O’Sheu. Velkou posilou by pak po dvouměsíční absenci měl být také vracející se Jan Kirchhoff. Lynden Gooch naopak zmešká delší dobu vinou úrazu kotníku.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Jones, Djilobodji, Koné, Van Aanholt - Pienaar, Ndong, Denayer - Anichebe, Defoe, Watmore
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Zieler - Simpson, Huth, Morgan, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Amartey, Musa - Slimani, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.40 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Bromwich Albion - Watford FC  (sobota 16:00)
Obzvláště podařený listopad letos prožili hráči West Bromwiche. Zisk 7 bodů ze tří zápasů je katapultoval až do horní poloviny tabulky. V sobotu si svou pozici mohou ještě vylepšit, když na The Hawthorns zavítá Watford.

Ten se v tabulce nachází ještě o stupínek výše a sezónou doposud proplouvá bez nějaké větší krize. V minulém kole sice na domácí půdě podlehl Stoke, nicméně umístěním na osmém místě na začátku prosince překonávají všeobecná očekávání.

Baggies se sice mohou pyšnit dobrou momentální formou, Tonymu Pulisovi ale úplně do zpěvu není - před nedávnem totiž prohrál soudní spor s bývalým zaměstnavatelem (Crystal Palace) a bylo mu nařízeno zaplatit vzniklou škodu ve výši 3,7 miliónů liber. A to už pořádně zabolí.

Pohled do historie soubojů těchto dvou celků nám říká, že na tom je rozhodně lépe West Brom, který na domácí půdě proti Watfordu prohrál jen jediné z posledních 8 takových zápasů - jinak si čtyřikrát odnesl plný bodový zisk a třikrát se končilo smírně. Sluší se ale podotknout, že právě loňské utkání na The Hawthorns ovládl Watford, který zde zvítězil 1:0. Zajímavostí je, že tehdy svěřenci Tonyho Pulise neproměnili hned dvě penalty, přičemž obě měl na svědomí Saido Berahinho.

Pokud bychom chtěli nějaký celek označit za specialisty na ofenzivní rohové kopy, West Brom by rozhodně byl hlavním kandidátem. Letos z takových situací vytěžili už 6 branek, což je nejvíce v rámci celé soutěže. To je velmi nebezpečné především v kombinaci s trablemi Watfordu, který z rohových kopů společně s Crystal Palace naopak inkasoval nejvyšší množství branek v celé lize. Speciální pozornost si pak zaslouží Matt Phillips, který se v listopadu pasoval do klíčové role, jelikož se ve třech utkáních podílel hned na pěti brankách (dva vsítil, u tří asistoval).

Domácí možná budou oslabeni o Salomona Rondona, který v týdnu onemocněl, tudíž je jeho nejistý. K zápasu pak jistě nebude připraven náhradní brankář Boaz Myhill, který laboruje se zraněným kotníkem. Na straně hostí visí otazníky nad starty Younese Kaboula, Bena Watsona a Isaaca Successe, zatímco Miguel Britos a Valon Behrami svému celku nemohou pomoci z disciplinárních důvodů.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Evans, Nyom - Fletcher, Yacob - Brunt, Chadli, Phillips - Rondón
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Kaboul, Prödl, Kabasele - Janmaat, Capoue, Guédioura, Holebas - Amrabat, Deeney, Pereyra
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.40 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Swansea City  (sobota 16:00)
Na ten zápas fanoušci Swansea dlouho nezapomenou. Tedy alespoň ti, kteří za stavu 3:4 v 90. minutě neopustily tribuny Liberty Stadium a zůstali svým borcům věrni až do závěrečného hvizdu. Ještě nikdy se loajalita takhle nevyplatila, dva góly v nastavení od Fernanda Llorenteho udělaly ve Walesu Vánoce o měsíc dříve. Sebevědomí z klání s Crystal Palace se nyní Swansea pokusí přenést i do utkání na hřišti Tottenhamu.

Bob Bradley si skutečně nemohl přát podobně heroické vítězství v lepší čas. Swansea předtím nevyhrála 11 zápasů v řadě a byla zoufale poslední. Takto se alespoň odrazila ze dna, odkud by ráda zamířila ještě výš. Minimálně mimo sestupové příčky, na které ji aktuálně schází dva bodíky.

Zápas proti Tottenhamu z hlediska historie není ničím, co by Swansea cíleně vyhledávala. Ba právě naopak. Vždyť na White Hart Lane ještě nikdy (!) nevyhrála a z osmnácti zápasů se vyhnula porážce jen dvakrát. Spurs se jí dlouho nedaří porazit ani na domácí půdě, naposled Velšané uspěli před čtvrt stoletím.

Jenže svěřenci Mauricia Pochettina se nacházejí ve velké psychické nepohodě. Ve všech soutěžích dokázali od půlky října vyhrát jeden jediný zápas, a jich odehráli celých deset. Před nedávnem navíc Tottenham definitivně vypadl z Ligy mistrů - a když už to na Stamford Bridge vypadalo na velmi pozitivní výkon a zisk bodů, udusila Chelsea tyto naděje dvěma góly těsně před a po pauze.

Na čelo tak Spurs ztrácí už sedm bodů, na kýženou Top Four body čtyři. Do sestavy se tak alespoň vrací levý obránce Danny Rose a dost možná by si mohl kopnout i Toby Alderweireld. Eric Dier se nicméně na pozici stopera osvědčil a sobotní duel by měl dostat šanci znovu. Mimo hru je každopádně Ben Davies a Erik Lamela.

Bob Bradley má dilema, zda postavil hrdinu Fernanda Llorenteho, nebo na roli falešné devítky opět postavit ikonu Swansea Gylfiho Sigurdssona, který strávil závěr zápasu na podhrotu. V ohrožení je především pozice Wayna Routledge. Marodku opustil kapitán Leon Britton, zůstává na ni ale jiný záložník Ki Sung-yueng.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Dier, Vertonghen, Rose - Wanyama, Dembélé - Eriksen, Alli, Son - Kane
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Amat, Taylor - Cork, Fulton, Fer - Barrow, Sigurdsson, Routledge
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.75 - 9.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
West Ham United - Arsenal FC  (sobota 18:30)
Dva ambivalentní výjezdy na Old Trafford za sebou má West Ham, který nejprve v lize Mourinhův tým při remíze 1:1 pořádně zdeptal, aby s ním následně bez boje vypadl z Ligového poháru. Při prohře 1:4 navíc Londýňané přišli o tradiční opory Cresswella s Antoniem, a tak do malého derby s Arsenalem věru nevkráčí v ideálním rozpoložení...

Pro Gunners se pochopitelně jedná o premiéru na Olympijském stadionu a takový pocit nejistoty může klidně ukončit dvě fenomenální šňůry: Arsenal je totiž v Premier League na cestách neporažen od měsíce února, přičemž na dnes už nepoužívaném Boleyn Ground nepadl po celou jednu dekádu.

O tom, jak špatně přesun do modernější arény Hammers snáší, se už napsalo několik řádků, nicméně faktem zůstává, že z posledních tří kol si WHU zasloužilo patrně více než pouze ty dva body. Takhle každopádně dál sedí na nepohodlné 16. příčce a před ním mančaft, který na přemožitele čeká už 12 kol.

Taky Arsenal má ovšem své problémy. Jako už tradičně se v listopadu začal klepat a v nedávné době si připsal na konto hned tři remízy, přičemž ho nepochybně zasáhla prodloužená absence jinak klíčového středopolaře Santiho Cazorly. Středeční vypadnutí z Ligového poháru potom Gunners nijak pronásledovat nebude, šanci koneckonců dostala poslepovaná sestava i s takovým Reine-Adelaidem.

Na druhé straně barikády bude zajímavé sledovat, zdali svou příležitost dostane již znovu uzdravený Andy Carroll, který už v minulosti Arsenal párkrát sestřelil. Poprvé od měsíce září by mohl startovat také obránce Masuaku.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Randolph - Kouyaté, Reid, Ogbonna - Fernandes, Noble, Obiang, Masuaku - Lanzini, Payet - Ayew
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Gabriel, Mustafi, Koscielny, Monreal - Coquelin, Xhaka - Walcott, Özil, Oxlade-Chamberlain (Ramsey) - Sánchez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.75 - 4.33 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC13101229:1031
2.Liverpool FC1393132:1430
3.Manchester City1393129:1230
4.Arsenal FC1384128:1328
5.Tottenham Hotspur1366119:1024
6.Manchester United1355318:1520
7.Everton FC1354416:1519
8.Watford FC1353517:2118
9.West Bromwich Albion1345417:1617
10.Southampton FC1345413:1217
11.Stoke City1344514:1916
12.AFC Bournemouth1343615:1915
13.Burnley FC1342712:2114
14.Leicester City1334616:2213
15.Middlesbrough FC1326512:1512
16.West Ham United1333714:2412
17.Crystal Palace1332821:2611
18.Hull City1332811:2811
19.Swansea City1323816:269
20.Sunderland AFC1322912:238

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2124)

Přidat komentář
Miguel19

Dneska stačí neprohrát hoši

Reagovat
elChe

spurs swansea tip 02

Reagovat
fantomas

Kampaň!!

Reagovat
elChe

Make Swansea great again?

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhe dobe odpocati, vraci se nam opory a Ustohal tam jebne 02 na Swansea

Reagovat
Wat

Mě by zajímal jedinej důvod, proč máte pořád potřebu se vyjadřovat k těmhle maličkostem.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je diskusia o PL a preview na EF, od lacoba trefná a vecná poznámka.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by zajímal jedinej důvod, proč máš potřebu se vyjadřovat k těmhle vyjadřováním k maličkostem.

Reagovat
Wat

Zajímá mě to, ostatně to tam píšu, pokud umíš číst.

Reagovat
fantomas

Mindráčky

Reagovat
smazaný uživatel

máš, to je všem známá věc

Reagovat
smazaný uživatel

Vazne promin, ze jsem se vyjadril k necemu z clanku a nehodil jsem filmove OT. Zas toho tak na dva tydny necham. Me by zas totiz zajimalo, co Ustohal bral v uvahu, kdyz delal svuj tip.

Reagovat
13

si to přečti pořádně. píše tam o vzestupu swans. remízu bych klidně tipl taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, vzestup Taky bychom měli sázet na 4+ góly Swans, když už mají během toho vzestupu průměr 5 gólů na zápas, ne?

Reagovat
13

co jineho je ma nakopnout? ten tym spatnej nemaji, ale potrebovali psichickou vzpruhu. favorit jste vy, ale je to pl proboha. stat se tam muze cokoliv a usty prostě tusi prekvapeni.

Reagovat
13

#sestimsmiř

Reagovat
smazaný uživatel

#nemámnatopsichiku

Reagovat
fenixLFC

#anigramatiku

Reagovat
smazaný uživatel

#přečtitenkomentnademnou

Reagovat
fenixLFC

a kde je tam chyba?

Reagovat
smazaný uživatel

"ale potrebovali psichickou vzpruhu"

Reagovat
fenixLFC

koment nad tebou bol ale hasthtagovy myslel som ze hovori o nom

Reagovat
smazaný uživatel

Skúsim si tip, čo bral do úvahy. Skvelú formu Swansea, kedy vyhrala 1x za posledných 11 zápasov doma proti kvalitnému CP so skvelou fazónou, pri čom im nadelila 5 gólov na cestu. Ďalej skvelú bilanciu Swansea proti Tottenhamu v PL (0W 2D 8L). Možno ešte prehru Tottenhamu na ihrisku Chelsea. Z toho mi vychádza jasná 02.

Samozrejme robím si srandu, je to jeho tip. Môže si tipovať čo chce. Koniec koncov on robí preview a som za to rád. Mňe to tiež udrelo do oči, lebo Swansea je náš najobľúbenejší súper v PL. Ale dnes sa môže stať čokoľvek.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo neříká, že si nemůže tipovat, co chce. Mě to zarazilo kvůli důvodům, které už tady padly a nejsem sám. A odvážil jsem se o tom napsat komentář, tak do něj Speciálně fantomasův mindráček si musí zakřičet pěkně nahlas.

Reagovat
Usty

je to ještě život?

Nevím, intuice prostě.. skvělou formu samozřejmě nemají a je pravděpodobné, že je smetete 4:1. Ale dát tam 1 je prostě snadný a něco mi říká, že by se mohlo stát překvapení. Jste psychicky dole, Swans naopak po tom šíleným závěru musí mít pozitivní energii jako nikdy.

Já tam zmiňuju, že nikdy nevyhráli na WHL, to si můžeš přečíst :) ale zrovna Tottenham mám zazitej z let drivejsich jakk tým, co jednou dvakrát do sezóny umí takovej domácí easy match zesrat (takový ty klasiky s Wolves, Wiganem apod.)

Reagovat
smazaný uživatel

Už máš hotovou sestavu do kostky?

Reagovat
Usty

ubožáku

Reagovat
smazaný uživatel

Už máš napsaný úkoly?

Reagovat
Mastný Chobot

fakt by ma zaujímalo, z čoho by mal ten mindráček, čo furt spomínate, plynúť

Reagovat
smazaný uživatel

Přečetl si tu o sobě pár ošklivých komentů někdy v době #refugeeswelcome, od té doby útočí hned v prvním komentu.

Reagovat
fantomas

Aww, vy ste fakt rozkosny

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nejdřív mě pozveš na večeři a přestaneš mi vykat.

Reagovat
fantomas

Z toho, ze v tom oni nechtej bejt sami

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tip

Reagovat
blade115

Jen dva týdny?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli vyhrajeme proti City, tak už do ledna nebudeme mít těžký zápas, tak do toho kurva!

Reagovat
smazaný uživatel

v PL je každý zápas ťažký....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
kvasha16

hej, ale su tazsie a potom este tazsie

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tipujem 1-1, hlavne neprehrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nastoupila šestkrát v řadě se stejnou sestavou

A dneska to bude presne ten typ zapasu kde Luiz bude vypadat jak kamikaze a bude u dvou golu Citizens...2:1

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham 10

Reagovat
avicii

City-Chelsea remiza a Arsenal prehra by zapasovalo

Reagovat
smazaný uživatel

jedine co by zapasovalo je vyhra LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Dneska City dvojita sanca 1 za balkon.

Reagovat
J0EL

Kolko mas tych balkonov?

Reagovat
afc

Po minulom tyzdni stale dva,ale raz to padne a bude pruser.

Reagovat
B3n

Někdo nemá balkón.

Reagovat
J0EL
Reagovat
afc

Ale mam,ved som radil minuly tyzden Tottenham gol za balkon. Do 15min to bolo vybavene. Easy money.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
J0EL

A mas po balkone

Reagovat
afc

No nemam vsak to vyslo.

Reagovat
smazaný uživatel

"umolousaný triumf v Burnley zařídil stejným počinem Sergio Agüero."

Jsem jediný, kdo slovo "umolousaný" slyší poprvé v životě?

Reagovat
Whitemedia

jo

Reagovat
smazaný uživatel

jj, úplné bežné slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Patrně

Reagovat
REPLIKATOR

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Ja taky, tak v tom nejses sam

Reagovat
Cobra

Reagovat
Dawon

Nechápu proč, je to naprosto krumulentní slovo

Reagovat
SunFells

Reagovat
Usty

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Pospovič

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
C-M@ster

Tys nečetl Harry Pottera? Mám dojem, že tam se vyskytuje docela dost.

Reagovat
Whitemedia

umolousané plášťě, umolousaný domácí skřítek

Reagovat
Azazelo RD

Ony jsou ty knihy umolousané samy o sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako videl jsem ho, ale je tak hnusne, ze ho malokdy doctu az dokonce, preskakuju

Reagovat
smazaný uživatel

Já nejsem čtenář, když už, tak Witchera. A filmy mě nebavily.

Reagovat
smazaný uživatel

jake filmy?

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, měla to být reakce na Harryho.

Reagovat
patas92

Tak jsem to v životě neviděl

Reagovat
B3n

beztak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes samé jedničky poprosím, Tottenham, City, Sunderland a West Ham ( )

Reagovat
blade115

Dneska to vidím na remízu, na Etihadu bych ji koneckonců v tuhle chvíli i bral.

Reagovat
smazaný uživatel

Oil Ca$hico a El Clasico jen hodinu po sobe. Skoda, ze se to druhe kryje s Tottenhamem.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, chcel som si pozrieť Classico.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

"Liverpoolský výběr do 23 let opouští trenér Michael Beale. Jedním z kandidátů na zacelení mezery je potom také Steven Gerrard,... "

Ak je to pravda, tak Giggs by si mal z neho zobrať príklad a nečakať na ponuku od "ambicióznejšieho" klubu, ako sa sám vyjadril.

Reagovat
vodka

víš o tom, že giggs dělal asistenta prvnímu týmu 3 roky?

Reagovat
Rssa

Asistent neni to same co hlavni trener...

Reagovat
C-M@ster

Lord se nikdy nevzdává Bendtner pomohl tímhle gólem k výhře nad Benitezem 2:1

https://streamable.com/2ptk

Reagovat
smazaný uživatel

Toons dvě redky a ani jedna z nich Mitrovic

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha, on hrál jenom 5 minut

Reagovat
SunFells

s Nickem to muselo být v suchém triku.

Reagovat
Ondiis

2x červená, 2x neproměněná penalta?

Reagovat
C-M@ster

Ta druhá redka....

Reagovat
smazaný uživatel

Lansbury je curak no. Pekny hovno vychovali v Arsenalu.

Reagovat
SunFells

Vychovali tam i hovno Haydena, ale pokud chceš taková slova po tomhle zápase směřovat, asi se zaměř spíš na výchovu hovna Shelveyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Pisu, ze Lansbury je zmrd. Coz kazdy, kdo videl vcerejsi zapas, vidi. Co s tim ma spolecnyho Hayden nebo Shelvey nechapu.

Reagovat
samson192

Reagovat
SunFells

Ale chápeš, jen tu chceš plodit hovna z frustrace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ja na to koukal dneska a prijde mi, ze cervena pro Shelveyho ok. Kopl ho. uplne zbytecny. Ta druha ovsem uz byla dobra komedie.

Reagovat
smazaný uživatel

tak oni se pokopali navzajem, mela to byt zluta pro oba + druha zluta (cervena) pro Lansburyho za simulaci, kdyz uz...

vsak je uplne jasne videt, jak kouka, kde je rozhodci a pak se zacne valet (dlouho po tom, co ho Shelvey kopnul)

ale jako ok, oplaceni je proste na cervenou, tak at ji Shelvey ma, kazdopadne to, ze Lansbury dohral je vysmech, stejne jako druha penalta a neuznany gol Clarka, zluta pro Gouffrana pozdeji v zapase taky smesna... na SKy to rozebrali hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Charlton

Reagovat
Mastný Chobot

krásny gól

Reagovat
smazaný uživatel

Assombalonga

Reagovat
Wat

Chudák lex, to vypadalo na zářez jako prase ten zápas celkově.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší výkon rozhodčího, jaký jsem viděl od té nesmyslné červené karty Van Persiemu na Nou Campu.

Reagovat
Jazdec

OT: Ak sa mi pri ľubovoľnom klikaní začali na prehliadači otvárať(aj podozrivé) stránky, pričom na úvodnú stránku ma vždy hádzalo na nejakú ruskú obchodnú stránku, čo som mal s notebookom? Chvíľu som to nechal tak, ale keď sa mi komp výrazne spomalil, tak som obnovil pôvodné nastavenie a zdá sa, že už funguje OK.

Reagovat
Coutinho10

tak zrovna v tomhle kole moc nevim, koho dat jako kapitana

Reagovat
.13

ja rozmyslam, ze Pickforda

Tiez som ale na pochybach

Reagovat
Coutinho10

ja nejvic vaham mezi Aguerem a Costou logictejsi volba je asi domaci Aguero, ale cejtim, ze cukotka tam neco ukope, tak sem trochu zariskoval a dal Costu

Reagovat
Coutinho10

tak jsem se rozhodl zatim dobre

Reagovat
.13

Ja ho mam ako vice a kapitana som nechal KdB, to som celkom posral. Cakal som aspon nahravku

Reagovat
Coutinho10

j ale taky ti moc nechybelo...jak tam v tom skluzu napalil brevno...mohl si na tom bejt jeste lip

Reagovat
.13

a kamos ma Alexisa, to je jak za trest. Poctivo nazbierane body a on za jedneho hraca 40+ bodov.

Reagovat
Hachim Mastour

46

Reagovat
rel7

OT: jak je to s pravidlem dvojího trestu (červená a penalta)? já myslel že se zrušilo a měla by být jen žlutá a penalta? děkuji za vysvětlení

Reagovat
SunFells

Nazývá se to trojím trestem a zrušeno v Premier League bylo.

Reagovat
rel7

aha díky, Championshipu se to zrušení taky týkalo? jde mi o včerejší zápas Nottingham vs Newcastle, kde byl domácí hráč faulován když šel sám na bránu a faulující dostal ČK + pokutový kop proti hostům. Měl jsem pocit že toto pravidlo myslím že UEFA už zrušila...

Reagovat
SunFells

Nevím, Championship je soutěž pro Newcastly, to se musíš zeptat jinde.

Reagovat
SunFells
Reagovat
Mastný Chobot

ten raz skončí ako bezdomovec

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kdyby chtěl...

Reagovat
smazaný uživatel

hello beautiful

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

dpc vrabejka aktualizuj si info chyba ti tam Zlíncester a Lipsko

Reagovat
Kang & Kodos

Zlín včera dostal doma čtyřku od Slavie, takže už jenom Lipsko

Reagovat
Miguel19

Ten výkřik "Sněží"

Reagovat
smazaný uživatel

ten je tam dokonce 2x

Reagovat
patas92

Uživatel Jan Vrábel začal sledovat ♨️PORN TIME

Reagovat
Miguel19

Rio Ferdinand: "There isn’t a centre-back in the world that can pass like Luiz at the moment."

Reagovat
B3n

Ria mám od jeho konce kariéry čím dál radši

Reagovat
Miguel19

Chelsea team today: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Fabregas, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard. #CFC

Reagovat
Ritchie

Fabre?

Reagovat
Mimalu

jsem nějak zaspal informaci, co je s Maticem?

Reagovat
Miguel19

No Conte prej na tiskovce říkal, že 2 hráči mají problém a že je u nich otazník, ale nejmenoval. Tak jeden byl Matič..

Reagovat
Mimalu

ok, dík

Reagovat
SpecialOne

No ale problém s fyzičkou, což na Matiče nesedí, ten si spíš něco udělal dnes, možná nějaká chřipka nebo tak. Každopádně na Fabreho se těším

Reagovat
Miguel19

Chelsea subs: Begovic, Ivanovic, Aina, Chalobah, Oscar, Willian, Batshuayi. #CFC

Matič nejspíš zraněn To může být celkem průser..

Reagovat
B3n

Fabre to bude mít těžký vyrovnat se nejlepšímu nahrávači

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ou ... upřímně místo Fabreho bych tam radši viděl Oscara, nebo možná i Mikela ... Cesc práci Matiče směrem dozadu rozhodně nezastane ... no uvidíme ... Tohle budou větší nervy než jsem si myslel

Reagovat
smazaný uživatel

A vůbec, proč tam vlastně není Chalobah? Za Matiče asi nejlepší náhrada ...

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Even Matič approves

Reagovat
smazaný uživatel

Mikela

Reagovat
mikelinos

Reagovat
B3n

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
mikelinos

Reagovat
B3n

Oscar by mi tam taky seděl víc.

Reagovat
Kovi81

Ja bych treba Oscara uz nejradsi nikdy nevidel hrat za nas, zacal sem na nej byt neskutecne alergicky

Reagovat
B3n

Jo, takovejch je víc. Ne každej ho docení. Kvůli osobním, nebo fotbalovým sympatiím ?

Reagovat
Kovi81

Fotbalovym, ja sem ho mel rad, daval sem mu cas. Ale hraje desne hovno. (teda hral, ted uz nastesti moc nehraje)

Reagovat
B3n

Já právě před sezonou čekal, že to bude přesně hráč pro Conteho, jenže to jsem tak nějak furt počítal s tím, že na hřišti bude podhrot, kde se mi právě strašně líbí a myslel jsem, že Contemu, jako talošovi, se bude líbit taky, skrz defenzivní složku.

Reagovat
Kovi81

ja 4231 nechci v Chelsea videt uz hodne dlouho a na nejakou defenzivni slozku u podhrota, ktery by mel byt nejvic kreativni hrac na hristi docela seru. nic, ale absolutne nic do ofenzivy neprinasi.

Reagovat
B3n

Tak to nemusí být nutně 4231, že jo. I se třema stoperama se dá hrát na podhrota např. Ale to je jedno. Jsem rád, že to funguje týmu, jako celku, pokaždé to musí někdo "odnést": Je mi jasný, že Ty na to sereš, ale Ty taky nejseš trenér (pokud náhodou jo, tak sorry ). To, že pokaždé musí být podhrot ten nejkreativnější a srát na obranu je dost zcestný. Každej systém to může využívat jinak. No a to, že do ofenzívy nic nepřináši je taky blbost, nebývá třeba ten nejvýraznější, ale svůj díl přikládá. Těžko říct teď, když nehrává, ale za dob "mazacaru" a "wizacaru" to fungovalo. Jediný, co mi u něj fakt vadí je to, že nedokáže podávat stejný výkony celou sezonu, pořád míval nějaký výkyvy.

Reagovat
Kovi81

nejsem trener. on prave hral vzdycky dobre dva mesice a dalsich 7 to desne mrdal, kazdy rok to same dokola. jestli se nam ho povede prodat za 25 a vic mega, tak to bud emega uspech

Reagovat
B3n

S tím nemůžu souhlasit.

Reagovat
blade115

Do 3-5-2 by byl Oscar parádní no. To ostatně i Fabregas, ale nějak tahle varianta není na pořadu dne. Bohužel.

Reagovat
B3n

Reagovat
Hokaido

Počkej... Jak ne každej ho docení? Tobě se snad zdá, že je Oscar nějak nedoceněnej fotbalista?

Reagovat
B3n

Jak se to vezme. Celkově asi ne. V klubu bych řekl, že si ho cení dost. Tady na ef už tolik ne Příjde mi jako dost atypickej hráč, tací jsou často ne úplně docenění, si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přijde, že nikdy nějak nedosáhl toho, co se u něj čekalo. První sezónu mi přišel opravdu úžasný, jediný v LM něco předváděl dokud jsme neskončili. Někdy opravdu měl záblesky geniality a měl být po Neymarovi největší nadějí Brazílie, ale pak postupem času se z něj stal posouvač míče a byl "dobrý v defenzivních činností" pro Jožka. No nevím, možná se jeho talent objeví až v novém týmu, jestli/až ho prodáme.

Reagovat
Kovi81

presne tak

Reagovat
Hokaido

Taky tak, no.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

neni zvuknuty hrat tak hlboko aby sme ho skusali na taky zapas

Reagovat
Error

Nebo třeba Zoumu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

Kante bude muset podat nadstandartní výkon ale zase v ofenzívě s Fabrem to bude super podle mě

Reagovat
Hokaido

Jako je fakt skvělej, ale odehrát zápas na City s vlajkou pod nohama? Nebylo by to trošku riskantní?

Reagovat
Error

Nevadí, vítězná.

Reagovat
Kovi81

zrovna dneska by absence Matice nemusela bolet. S zidama by to melo uplne jine nasledky.

Reagovat
Carrick

Hned jedna změna, no ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Hokaido

Stejně je to prdel. Takovej šok a panika v našem táboře z jedný změny v sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

No je to ale jedna z nejpodstatnějších změn, víc by šokovala jen absence Costy nebo Hazarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté

Reagovat
blade115

To by bylo úplně stejný jak Matic.

Reagovat
kvasha16

ani nie, podla mna sme teraz vysrani z kazdej zmeny, si zober ze by tiez mohol vypadnut Luiz, alebo Azpik, alebo Alonso, alebo Moses okrem Pedra a Cahilla sa momentalne trosku obavam kazdej zmeny v zostave

Reagovat
blade115

No místo Mosese nebo Alonsa by naskočil Willian nebo Azpi a to bych byl úplně v klidu, protože by to určitě zvládli bez problémů. Luiz by zabolel, ale pořád jsou tu Terry a Zouma, to bych byl taky pořád v klidu. V tom středu zálohy je to podle mě daleko drastičtější.

Reagovat
B3n

Z Azpiho na LWB bych rozhodně nebyl úplně v klidu. Ne, že bych mu nevěřil, ale pochybuju, že to vůbec někdy hrál. Dozadu bych strach neměl, ale dopředu by to asi trochu trpělo.

Reagovat
blade115

Azpi si u nás vyzkoušel 3-4 pozice a pokaždé zahrál parádně, mám v něj maximální důvěru, že by i tohle zvládl.

Reagovat
B3n

Jak říkám, o obranu bych se nebál, dopředu by nebyl tak dobrej, jak Alonso, si myslím. Už jen proto, že by to měl přes nohu je trochu limitující. Ne, že by si s tím na LB neporadil, ale to, že byl z těch dvou beků snad vždycky ten defenzivnější mělo určitě svůj důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Terry s Kurtem nejsou ani na lávce

Reagovat
Miguel19

Kanté a Luiz

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Matic zraněný

Reagovat
Miguel19

Man City team today: Bravo, Otamendi, Stones, Kolarov, Fernandinho, Gundogan, Navas, Sane, De Bruyne, Silva (c), Aguero. #CFC

Reagovat
M0rb1D4S

ManCity proti nám jde taky se 3 obránci

Reagovat
samson192

Pep kopírka

Reagovat
Whitemedia

Tak hrají už od začátku sezony ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrají.

Reagovat
Mastný Chobot

ale áno, hrali tak už na začiatku občas

Reagovat
Lacko_Boh

hm

Reagovat
Mastný Chobot

čo tu hmkáš, jepko? čo si Štefan Hríb?

Reagovat
smazaný uživatel

To potvrzuje moji odpověď.

Reagovat
Whitemedia

Ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Ne, ale párkrát tak hráli už.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

viac nez parkrat

Reagovat
SunFells

De facto jo, akorát to měli mnohem víc fluidní.

Reagovat
B3n

Na papíře to bylo se čtyřma obráncama, ale krajní beci se při držení míče posunuli na "DM" a původní "DM" se zatáhlo mezi stopery, takže v podstatě jo.

Reagovat
B3n

Southampton 2

Stoke 1

Sunderland 1

Spurs 1

Wba 1

Arsenal 2

Rozházet do kombíku, připomínky ? Resp. jedno z toho bude nula, ale co ? Sunderland - Leicester ?

Reagovat
mikelinos

WBA

Reagovat
B3n

To je přesně ten druhej špíl u kterýho koketuju s tou nulou.

Reagovat
Hokaido

Já bych dal jen Arsenal za mrdu. Je tam krásnej kurz a všechno jim hraje do karet.

Reagovat
smazaný uživatel

co všechno jim hraje do karet?

Reagovat
SunFells

To by mě též zajímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Tak především zranění Sakha, kterej jako první útočník Hammers v týhle sezoně dokázal něco zahrát a zranění obou wingbeků, tedy Cresswella a Antonio, bez kterých to bude Bilič těžko skládat a možná bude muset hrál na 4 beky vzadu, což se snad nestalo od toho úplně šílenýho začátku sezony.

Ale koukám, že už ten kurz hodně klesnul, takže to není tak zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ale...

"Tak především zranění Sakha, kterej jako první útočník Hammers v týhle sezoně dokázal něco zahrát"

*především zranění Antonia, který je 4. nejlepším střelcem ligy

Reagovat
Mastný Chobot

najprv netuší a potom ešte poučuje to kde sme

Reagovat
Hokaido

A? Nějak mi uniká pointa tvýho příspěvku.

Však hraje wingbeka... Myslíš, že kdyby byl tak skvělej v útoku, že ho tam Bilič nestaví?

Reagovat
B3n

Krásnej kurz je a Moyeosvce.

Reagovat
smazaný uživatel

Saint nevyhrajou.

Reagovat
B3n

Zrovna těm celkem věřím dneska. Ani nevím proč, ale ráno to byl první špíl, bez přemýšlení

Reagovat
smazaný uživatel

vysrat se na to..tezke zapasy

Reagovat
Hokaido

Rotace

Reagovat
SpecialOne

Není to potřeba, když hrajeme jeden zápas týdně, i když taky by se mi líbilo, kdyby někdy hodil do sestavy Batshuayie.

Reagovat
smazaný uživatel

michy

Reagovat
Carrick

Přes svátky s tím bude mít Conte dost velký problém. Nemluvě o přístí sezóně, když budete v pohárech.

Reagovat
Whitemedia

Přes svátky máme pohodový program

Reagovat
Carrick

V PL dost klamná představa.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt nevidíš do huby, Roman

Reagovat
Whitemedia

Však s vámi hrajeme až na začátku ledna, to už nepovažuji za svátky

Reagovat
B3n

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
B3n

Sorry, rozbil mě jenom ten Roman

Reagovat
Kovi81

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kovi81

nakoupi se v lete

Reagovat
Hokaido

Svátky budou v pohodě, ale příští rok to s LM (snad) bude těžký.

Ale není to nic novýho, na to upozorňovali fanoušci Juve už při jeho příchodu.

Reagovat
vitasrp

Jako může být, ale taky se těm podmínkám může přizpůsobit a rotovat v momentech, kdy to bude potřeba. Když hraješ zápas každých 7 dní, není problém stavět stejnou jedenáctku, jelikož si ti hráči zvládnou dostatečně odpočinout.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
blade115

No parádní sestavy, tohle slibuje ještě větší podívanou. Ten Fabregas může být pořádný průser směrem dozadu, ale taky může předvést něco jako Yaya po návratu. A sestava City mě trochu naplňuje optimismem, Guardiola se očividně přizpůsobuje Contemu a to se nemusí vyplatit, pokud na to nejsou tolik zvyklí. Navíc jestli tak hráli na začátku sezony, tak tehdy dost inkasovali, třeba jim to ani tolik nefunguje... No uvidíme, tohle může být o dost lepší než to hajpovany Clasico.

Reagovat
Makiii

Na to si prisel jak, ze se Pep prizpusobuje Contemu?

Reagovat
blade115

Protože normálně tenhle systém nehrají.

Reagovat
Makiii

Uz ho nekolikrat hrali

Reagovat
blade115

Psalo se tu, že jen párkrát na začátku sezony, tak nevím.

Reagovat
Whitemedia

pls

Reagovat
blade115

S takovou reakcí se příště ani nenamáhej.

Reagovat
Whitemedia

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Hravaju ho, naspoledny nastupili s takmer identickou zostavou v Gladbachu

Reagovat
blade115

Ok.

Reagovat
Hokaido

V Gladbhachu asi jo, ale v PL tohle skoro vůbec nehrají. Na 3 stopery hráli snad naposled se Sotonem a byla to spíš výjimka, jinak jejich systém daleko víc odpovídá nějakýmu 4231, nebo prostě 4 obránci a 5 hodně flexibilních záložníků.

Reagovat
vitasrp

Tak to už je jedno, jestli s tím hraješ v Premier League nebo Champions League. Zajímavý ale bude, že Guardiola ty křídelní beky využívá v podstatě jako křídla, to znamená, že mají základní ofenzivní postavení na úrovni defenzivní linie soupeře/mezi liniema soupeře. Uvidíme, jak si s tím poradíme, jestli se naši křídelní obránci nechají zatlačit, nebo zda budeme bránit jiným způsobem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sane jak to daval pod sebe tomu Kunovi a ten z voleje do vracejiciho se beka...to bylo presne to co si psal

Reagovat
Kovi81

Jak uz sem psal vys, podle me absence Matice dneska nebude bolet. Bolela by minuly tyden.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad budou dobrý zápasy oba, protože budu koukat na oba

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadil bych neprohru cukotky za barak, ale ten jsem uz prohral, nepujcite nekdo svuj? vratim navic s balkonem jako urokem..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť už nevsázíš ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pul roku ani korunu, ted jsem se k tomu zase vratil a po dnesnim vykonu Denveru proti utahanymu Houstonu si dam zase pul roku pauzu

Reagovat
smazaný uživatel

NBA letos vůbec nevychází, nesmyslné výsledky občas.

Reagovat
smazaný uživatel

je nemocnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ja to s tim pujcenim nemyslel vazne, spis jsem chtel vyjadrit duveru cukotce

Reagovat
Hokaido

Vsaď proti nám pls.

Reagovat
C-M@ster

Kolik jsi prosázel?

Reagovat
B3n

barák

Reagovat
smazaný uživatel

To neni zrovna informace se kterou by se mel clovek chlubit na EF.

Reagovat
SunFells

Pochlub se doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni kde.

Reagovat
SunFells

Jo vlastně

Reagovat
Hokaido

Reagovat
andrew96

Reagovat
Pospovič

Reagovat
C-M@ster

Já to nikomu neřeknu.

Reagovat
raduinho

Man City - Chelsea 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

super, teď to ani nemusím zapínat

Reagovat
raduinho

Je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Date nekdo stream? dik

Reagovat
Whitemedia

Kamara má fajnovou reklamu

Reagovat
Miguel19

Už prasí.

Reagovat
vladis271

CMON CITY

Reagovat
smazaný uživatel

no to snad ne

Reagovat
Busby babes

Modry proti modrym, taky si jeden tym mohl vzit jinou barvu dresu.

Reagovat
fenixLFC

oscar meni vyzor na costu

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

to je ještě fotbal nebo už hokej?

Reagovat
Busby babes

spravne, tam se budou delat skluzy!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Azpi

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso si dělá prdel ne? Už posral dvě nahrávky na pár metrů.

Reagovat
smazaný uživatel

nechal bych ho za to popravit

Reagovat
off-olda

Nechceš přijít později?

Reagovat
off-olda

Mnooo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Stones

Reagovat
REPLIKATOR

Stones

Reagovat
smazaný uživatel

Bych čekal, že na takovém zápase bude vyprodáno.

Reagovat
Mastný Chobot

no jo, ale City je klub, ktorý má viac sedadiel na štadióne ako fanúšikov

Reagovat
smazaný uživatel

Vyprodáno možná bylo. Přijít na stadion už je druhá věc.

Reagovat
SunFells

Některým fanouškům City bylo trapné ukazovat se bývalým parťákům od čukotky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Veď je vypredané.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch prázdných míst je tam dost, na to nejsem z Německa zvyklý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ohlásili, že je vypredané.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
off-olda

Ouuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
havrys99

Zatím challange, kdo dá těžší přihrávku před svým vápnem

Reagovat
smazaný uživatel

No tohle bylo za zlutou pro cahilla i fernadinha.

Reagovat
off-olda

Vždyť Moses uklouzl.

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill skoro cervena..

Reagovat
smazaný uživatel

Cervenou by mu nedal, ale sel do toho jak kokot.

Reagovat
Hokaido

Jako za žlutou teda ještě může být rád...

Reagovat
hitZor

Reagovat
hitZor

Kdyby ho trefil na plno, tak by zlomil nohu i Akinfenwovi

Reagovat
Mastný Chobot

hrozne zvláštny zápas zatiaľ s čudnou atmosférou, ten kŕdel holubov či čo to bolo teraz to len dorazil

Reagovat
Whitemedia

To je zatím docela řezničina

Reagovat
smazaný uživatel

de Bruyne ma otrasnu skinny fat postavu

Reagovat
SunFells

To je podivný obvyklý poznatek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Bijte ty čukotské psy.

Reagovat
off-olda

2:1

Reagovat
vladis271

Reagovat
Xaviercreus

link na sopcast nebo dobrej stream? díky

Reagovat
smazaný uživatel

za mna dobry stream. Nemas zac.

Reagovat
smazaný uživatel

hnus toto

Reagovat
Xaviercreus

Kdyby to byla otázka na výběr, byla by před "nebo" čárka. Nemáš zač.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

jako kdybys nevedel jakou frustraci vyvolava nevlastneni kvalitniho streamu a ty se mu jeste vysmejes...

Reagovat
smazaný uživatel

Strasna atmosfera

Reagovat
smazaný uživatel

proc maji cerne pasky?

Reagovat
Mimalu

Edene

Reagovat
smazaný uživatel

WTF Edene

Reagovat
Hokaido

Kurva Edenééé

Kanté toho zatím zkazil strašně moc. Musí se rychle probrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard se pomatnul?

Reagovat
C-M@ster

Má někdo nesekající se stream bez Nevilla?

Reagovat
off-olda

Pomezní.

Reagovat
smazaný uživatel

Uf ty vole.

Reagovat
off-olda

Eden

Reagovat
REPLIKATOR

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard sa zachoval ako spravny kapitan v mojej fante

Reagovat
diastan

škodáá

Reagovat
Mastný Chobot

looool Hazard

Reagovat
Mastný Chobot

Nasri > Hazard

Reagovat
vladis271

Hazard

Reagovat
Radin

Hazard se dobře zahnal no...

Reagovat
C-M@ster

Jak to píská?

Reagovat
Taiger

Luiz

Reagovat
Mimalu

Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero

Reagovat
REPLIKATOR

Aguero

Reagovat
patas92

Jak toto může nezapískat

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Tady nejsi v PD.

Reagovat
samson192

Reagovat
patas92

Sem to napsal před opakovaným záběrem

Reagovat
Glonden2

Přesně, jasná simulace a žlutá pro Kuna.

Reagovat
patas92

Reagovat
off-olda

Aguero

Reagovat
Noke

Aguero

Reagovat
Whitemedia

Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

i believe i can flyyy

Reagovat
Radin

Aguero dobrej blbec, tohle mohl ustát a jít sám...

Reagovat
Cobra

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Radin

I když na druhou stranu z těch opakovaček, Luiz už nestíhal a bránil ve hře no..Ale ustát to nejspíš mohl

Reagovat
Mastný Chobot

lol, všetci vrátane Luiza už mali jasné, že to je faul okrem rozhodcu

Reagovat
Whitemedia

lol

Reagovat
Mastný Chobot

zle som to napísal - všetci vrátane Luiza aj kameramana mali za to, že to zapíska

Reagovat
smazaný uživatel

ale ted byl i detail na toho rozhodciho jak to sleduje

Reagovat
smazaný uživatel

musel by ho vyloucit a to asi nechtel...

Reagovat
TopinB

wat?

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz uz byl posledni a Kun by sel sam na brankare -->cervena pro Davida

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

cemu se divis cukotko?vy proste musite byt picus ikdyz se dari no

Reagovat
TopinB

Masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
samson192

Reagovat
fenixLFC

tak na prvy pohlad som si to aj ja myslel

Reagovat
lucius6

Rozhodčí už 2x zachránil Chelsea dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Ty bys to jako pískal? LUL

Reagovat
Mimalu

10x

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
off-olda

A to jsi ještě mírnej, viď?

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelej zapas zatim

Reagovat
smazaný uživatel

Jako od kdy je rameno na rameno faul. Aguero sel vylozene pro faul.

Reagovat
C-M@ster

U bránění ve hře je snad jedno, že to bylo ramenem, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak kdyby sebou neplesknul na zem, mohl jit sam.

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bych vidět tebe jak by si to ustál v té rychlosti

Reagovat
Nuno čomes

Aguero ukazuje, co je guardiola naučil

Reagovat
vilp

Alonso je neskutečně špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

čukotka klasicke statsie , este aj rozhodca na ich strane

Reagovat
smazaný uživatel

moses, gervinho, salah, cavani, (bale) nejmene doceneni az nepravem vysmivani hraci soucasnosti

Reagovat
smazaný uživatel

kto sa smeje Salahovi?

a Gervinhovi sa teraz niekto smeje?(okrem Číňanov)

Reagovat
off-olda

Cahill

Reagovat
off-olda

Ty vole, tak Azpi no..

Reagovat
fenixLFC

aguero to mal byt gol

Reagovat
Whitemedia

Mojžíš jednou zachybuje a jaká tutovka z toho je..

Reagovat
smazaný uživatel

Leroy pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

David Luiz knows he can't keep up with Sergio Aguero and so simply cuts him off. It's obstruction, a foul pure and simple, and the referee should have noted that. EF experti no

Reagovat
diastan

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
TopinB

Reagovat
Taiger

Reagovat
patas92

Reagovat
off-olda

Když je to anglicky, tak je to pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

logika diskutujucich deti bohuzial

Reagovat
TopinB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale když to řekně člověk, kerej hral fotbal na nejvyší urovní a tedkon se živí komentován fotbalu pro BBC, tak už to něco znamená.. (Chris Waddle)

Reagovat
SpecialOne

jojo první co expert udělá před nástupem do TV je že si přečte těch 200 A4 pravidel fotbalu

Reagovat
t0mmy33MCFC

je to naprosto jasny, proc by aguero padal kdyz by mohl jit sam, je lehkej a takovy prase jako je luiz kdyz pred tebe stoupne tak jednoduse letis

Reagovat
t0mmy33MCFC

v takove rychlosti, sasci od pc

Reagovat
Hokaido

Ale hovno, stačilo ho oběhnout a šel sám na bránu. Byl rozběhlej a Luiz ani nikdo jinej by ho nikdy nechytil. Sám si to vybral a posral to. Fotbal není basket, je to kontaktní sport.

Reagovat
smazaný uživatel

však Luiz udělal pohyb jeho směrem. V téhle rychlosti neměl šanci to Aguero ustát

Reagovat
smazaný uživatel

Si trochu pleteš sporty. Mimo souboj o míč můžeš takhle odstavit hráče v americkém fotbale, ne v evropském.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to přihrál nebo ne se u ramena na rameno blbě posuzuje, ale od Luize tam byl úmysl faulovat a i nějaké to provedení.

Reagovat
patas92

Toto se nesmí ani v hokeji ty kontaktní sporte

Reagovat
Hokaido

Argument.

Reagovat
patas92

Ty argumentuješ nějakým kontaktním sportem

Reagovat
smazaný uživatel

Takže vlastně i Zidanova hlavička byla v cajku. Vlasně nechápu, proč do toho chodil hlavou. Mohl ho rovnou sundat ramenem.

Reagovat
masina_LFC

no ty si znalec

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
REPLIKATOR

však to celý přihrál, místo aby šel sám

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
oddy

Měl mu uhnout a popřát hezkou cestu.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není v souboji o míč. Bránění ve hře.

Reagovat
patas92

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

spravit to Costa tak je v Anglicku za spinu, Anglicky experti

Reagovat
Godwinson

Co ten Zouma, kurva? Někdy na začátku září začal naplno trénovat a v prosinci ani nesedí na lávce?

Reagovat
Whitemedia

na začátku září určitě nezačal trénovat naplno..

Reagovat
Godwinson

Určitě postoval, že je "naplno v tréninku", ale to je úplně jedno, času od té doby uplynulo více než dost.

Reagovat
Whitemedia

V rezervě si ho hráči Southamptonu před týdnem a půl solidně vodili no, ten se tak brzo v sestavě neobjeví.

Reagovat
Godwinson

Snad ho v lednu alespoň pošlou hostovat, než aby smrděl v nějaký posraný rezervě.

Reagovat
blade115

No ještě párkrát udělá Cahill takovou traparnu a půjde do základu.

Reagovat
Taiger

Celej stadion věděl, že se to mělo pískat, Luiz měl jít ven.

Reagovat
Cobra

V tomto si nejsem jistý. Ale když jdeš do souboje i když čistě (rameno na rameno), ALE bez úmyslu hrát míč je to faul ne? Z toho dalšího záběru Luiz absolutně nechtěl hrát balón.

Reagovat
hitZor

Tak rozhodně měl k balonu blíž, takže se to dá brát tak, že se snažil si ho pokrýt

Reagovat
masina_LFC

neda :D to bolo ukazkove branenie v hre

Reagovat
smazaný uživatel

Kante

Reagovat
smazaný uživatel

Anglicka lopata no...

Reagovat
diastan

jooooooooooooooooooooooooooooooooooo zaslouženéééééé

Reagovat
Tommy the Gunner

CAHILL

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

A je tam chudak Cahill

Reagovat
SunFells

Konečně někoho napadlo hledat Cahilla a ne Agüera.

Reagovat
smazaný uživatel

cahill

Reagovat
Whitemedia

Za ten závěr si to zasloužíme no..

Reagovat
C-M@ster

To se mu Aguero napřed vysmál a pak šel slavit?

Reagovat
smazaný uživatel

podakoval mu

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazuje se co to je za ......

Reagovat
hitZor

Měl dostat žlutou

Reagovat
Taiger

Proč to udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

krasny

Reagovat
fenixLFC

cahill

Reagovat
off-olda

Co to kurva udělal?

Reagovat
Mindas

Gary pokračuje v životní sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš, tak nakonec dostaneme ten úplně nejhloupější gol

Reagovat
patas92

Na co má levou nohu?

Reagovat
mr.Silver

Zaslouzene, Chelsea je dneska hodne spatna

Reagovat
Mastný Chobot

wow, krásne nožničky

Reagovat
REPLIKATOR

Cahill rozený střelec!

Reagovat
off-olda

Ježiš Aguero ty si píča.

Reagovat
Manik...

Gooool

Reagovat
t0mmy33MCFC

Tak přeci jen existuje spravedlnost !!!

Reagovat
lucius6

Chelsea byla 20 minut jasně lepší, ale celkově bych řekl, že City si ten gól zasloužilo víc.

Reagovat
TopinB

tak ještě, že si objektivní

Reagovat
lucius6

Nejsem? Prvních 20-25 minut to bylo z vaší strany excelentní, ale pak se to otevřelo na obě strany, akorát vy jste přestali mít šance a City mohlo dát 2-3 góly, podle mě ten gól visel ve vzduchu, tak rozhodně to je víc, než otevřené.

Reagovat
TopinB

Tak já reaguju na to, že "půlka na jednu stranu, půlka na druhou, ale City si to zasloužilo víc"

Reagovat
diastan

A Cahill asi jeste nedal hezčí gol

Reagovat
samson192

Reagovat
Whitemedia

Se mu tam Aguero vysmál nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna mu podakoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Jo, kokůtek.

Reagovat
havrys99

jojo chudák

Reagovat
PavlíčeQ

Cahill gól kola

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
blade115

Naprosto zasloužený gól, snad se probereme jako proti Slepicím.

Reagovat
hitZor

Reagovat
t0mmy33MCFC

ale nepochopim, jak se mohl Mansur nechat preplatit Abramovičem, ten rozhodči to je sasek nejvetsiho kalibru Luiz neskutecnej zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Červená ani náhodou, spíš by mě štvala ta ruka Cahilla ve vápně.

Reagovat
C-M@ster

Ta se nepískala správně. Když ležíš a podepíráš se rukou a někdo tě do ní trefí, tak to ruka není a tohle by se tak dalo klasifikovat.

Reagovat
vilp

Já vím, ale tak záleží na okolnostech. On toho skluzu jít nemusel, bylo to jeho rozhodnutí, navíc tím vzal Silvovi míč v pozici, kdy šel směrem k brance a mohl ji ohrozit. Já bych to rozhodně pískl, i když to s pravidly úplně nemusí souhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

ako ja uz neviem ktora ruka sa piska a ktora nie .. ja ze sa nepiskaju len vlastne nastrelene a to na gundogana by som si tiez pozrel zaznam

Reagovat
hitZor

Reagovat
B3n

prej zmrd

Reagovat
Nuno čomes

Cahill

Reagovat
Busby babes

no ale trefil to pekne, to zas jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč pod Contem nehraje Willian? Byl zraněnej, nebo něco tak?

Reagovat
hitZor

Je úplně z formy

Reagovat
B3n

Psychický problémy, umřela mu mamka nedávno.

Reagovat
B3n

Ten Aguero je pěkná krysa

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Taiger

Je někde nějakej gif toho, jsem prošvihl.

Reagovat
Hokaido

Je, ale mám ho rád.

Reagovat
SunFells

Jesus Navas' plan of hitting the first defender with a cross finally pays off.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Xaviercreus

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Euphael

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

City zaslouženě, hrajeme hovno, Alonso otřesný, jediný Luiz to tam do teď držel.

Reagovat
vilp

Cesc hraje hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc nehraje.

Reagovat
vilp

Nerozumím, já ho vidím jako záložníka, který umí bezpečně dostat z míč bodu A do bodu B bez chyb, velký rozdíl oproti Kantému.

Reagovat
afc

Takze dvojita sanca City 1 je doma. B3n vidis to?

Reagovat
Mastný Chobot

4 balkóny sú doma?

Reagovat
afc

Presne tak a o tyzden ti dam dalsiu tutofku za balkon.

Reagovat
samson192

ešte nie je koniec

Reagovat
J0EL

Reagovat
TopinB

Reagovat
B3n

Fair enough

Reagovat
Euphael

Reagovat
afc

lol,mali by ste si zistit,co je dvojita sanca,kedze moj tip vysiel.

Reagovat
B3n

Hejteri

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi nemáte někdo nějakej Paysafecard zůstatek? byl bych fakt moc vděčnej

Reagovat
smazaný uživatel

Pravá strana je nám dnes absolútne k hovnu. Ja vôbec nechápem, prečo všetko, čo hráme dopredu pcháme v 90% prípadoch cez Alonsa.

Reagovat
CR7RONALDO

Akurát dnes asi o 11:20 som si dal Cahilla do Fanty on si dá vlastný gól

Reagovat
smazaný uživatel

naco proti City?

Reagovat
CR7RONALDO

Nebol som si istý, ale myslel som si, že to Chelsea ubráni a nedostanú ani gól

Reagovat
vladis271

A to mi príde obrana City pekne zraniteľná. Otamendi mimo. Hazard mal tú loženku premienať. Len zato si zaslúži v hodnotení o min bod dole. Spurs mi prišli prvý polčas minulé kolo podstatne presvedčivejší než toto City.

Reagovat
vilp

Nechápu, proč to Eden nezakončil. Kdyby to dával hned prvním dotekem po kličce, tak ten úhel nebyl zas takový, na druhou stranu mu to trochu skákalo, tak si slabší nohou asi nevěřil. Proti Realu měl v přípravě dvě hodně podobné situace na levačku a nezaváhal, pro Chelsea dnes velká smůla.

Reagovat
10

Alonso je epicentrum celýho zápasu, ofenzivně z pozice City a bohužel pro Chelsea ofenzivně i pro ně

Reagovat
terry

Vidíš ho dneska poprvý v Chelsea?

Reagovat
10

rozhodně ne...a nemyslím si, že by to dneska byla z hlavní části jeho vina

Reagovat
terry

Já se jenom ptám. Ale dnes je slabší než obvykle, to jo.

Reagovat
Taiger

Já to neviděl pořádně, ale měl to Hazard dát? Tady to vypadá, že jo.

https://pbs.twimg.com/media/CywSQV8XAAIxfDd.jpg

Reagovat
Mastný Chobot

jasné, že mal, profesionálny futbalista toto musí so slabšou nohou v pohode dávať

Reagovat
smazaný uživatel

A to z tohoto sa to dá nejako objektívne posúdiť?

Reagovat
Mastný Chobot

1. pozrieš sa

2. vidíš

Reagovat
smazaný uživatel

Uhni, nezavadzaj...

Reagovat
Mastný Chobot

neviem, či si si všimol, ale asi preto sa to Taiger pýta, keďže to asi nemohol podľa obrázku úplne "objektívne posúdiť".

Reagovat
Taiger

Na twitteru všude screeny ale záznam žádnej, tak jsem musel využít vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si retardovaný? Neotravuj...

Reagovat
Mastný Chobot

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I ty máš světlý chvilky

Reagovat
smazaný uživatel

Nerob zo seba mastného chobota.

Reagovat
Whitemedia

tohle dávat musí

Reagovat
smazaný uživatel

Mal hlavne strieľať.

Reagovat
vladis271

to by dal aj Rooney

Reagovat
Hokaido

Aj Torres.

Reagovat
bbbauch

dloubackem

Reagovat
C-M@ster

Kdyby balón stál a on k němu přibíhal, tak určitě...

Chce to spíš video, balón mu utíkal k čáře a v momentě, kdy mohl střílet, už byl z úhlu, měl to na levou a k bráně dobíhal obránce, tak radši přihrál.

Reagovat
smazaný uživatel

cele to bolo v pohybe, ked sa dostal k lopte, tak na ciare uz stal KdB(? ) tak to riesil inak, ale myslim, ze to na strelu mal aj tak.

Reagovat
Mastný Chobot

keby strieľal hneď, tak by nebola šanca, aby to niekto chytil, ale na chvíľu zaváhal, čím sa aj vytlačil z dobrého uhlu a potom to dodrbal úplne, aj keď ešte stále bol v dostatočne dobrom uhle na strelu

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vilp

Rozhodně to nebylo tak jednoduché, jak to tady vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Henry

Reagovat
off-olda

Pravá, levá vždyť je to jedno.

Reagovat
off-olda

Hm, tak ni no..

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý match zatiaľ. Eden mal strielať keď obišiel Brava, to som už dlho nezažil aby si hráč jeho úrovne neveril na doklep do brány.

Reagovat
J0EL

Skvely match to nie je ani nahodou. Zatial praveze solidna nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

na jeho obranu to bylo hodně složité ale.

Reagovat
Ondiis

Ale ty centry od KDB do vápna .. neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

City si celkem zajímavě vytváří prostor především na svý pravý straně, což je pro nás zatraceně nebezpečný, poněvadž tam je De Bruyne.

Při držení míče zaujímají následující postavení - křídelní obránci se pohybují až na defenzivní linii Chelsea, takže křídelní obránce zatlačí hluboko. Oba ofenzivní střední záložníci si pak odskakují pod ně do prostorů, které jsou volné, jelikož ofenzivní podhroto nám v defenzivní fázi přivíraji střed hřiště tak, aby udrželi formaci kompaktní. Vpravo to se ještě Pedro díky solidní intenzitě stohne přemístit a opět vyvinout tlak na míč, ale na naší levé straně je to horší, jelikož Eden tuhle tendenci nevykazuje, načež tam pak De Bruyne může kroutit parádní centry za obranu.

Jinak gól jasná chyba Cahilla, jednal do toho šel špatnou nohou, ale ještě víc bych mu vyčítal, že před tím centrem neupravil svoje postavení, za mě se bližší stoper musí dostat do takového postavení, aby takovejhle případnej kroucenej centr odehrával čelem, nikoliv natočen k vlastní bráně.

Jinak je to občas takový rozháraný, oba týmy se snaží budovat hru od brankáře, oba s tím mají částečné problémy a dochází k laciným ztrátám míče.

Reagovat
samson192

hlavne u Chahilla je problém že vždy ide do sklzu pri takej centrovanej lopte

Reagovat
SunFells

Turn around Steeeeward

Reagovat
Cobra

Tvl co to s tím Costou je?

Reagovat
vladis271

klasika roh na krátko

Reagovat
smazaný uživatel

Sane

Reagovat
smazaný uživatel

OT: našel by se tady někdo do debaty ohledně NBA? ale opravdu někdo kdo to už delší dobu sleduje a rozumí tomu minimálně tak z poloviny jako Wenger výchově mladých talentů ....Nějaká NBA sekce jako tady byla dřív na NHL nebo NFL by se mi líbila je tady něco takového? nebo popřípadě byl by někdo ochotnej to zase založit pod nějakým článkem bylo by to fajn si předávat zkušenosti a postřehy. Tak do toho pojdte někdo! Víc hlav víc ví.

Reagovat
off-olda

Holland střídal?

Reagovat
C-M@ster

panejo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Cahill a Alonso mají dnes den teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill pod kontrolou

Reagovat
J0EL

Cahil to je parodia na obrancu

Reagovat
Cobra

Proč to nedával Kevinovi? Kun

Reagovat
smazaný uživatel

Snad už se Zouma připravuje na návrat

Reagovat
samson192

Alonso Cahill

Reagovat
Whitemedia

Cahill navazuje na zápas s Arsenalem.

Reagovat
10

zdá se mi to, nebo komunikace není rozhodně silnou stránkou Courtouise?

Reagovat
off-olda

Nezdá.

Reagovat
nani92

On dobre komunikije len s novinarmi..

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo prosim odkaz? dekuju

Reagovat
Miguel19

Bruyne

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

ti jebe

Reagovat
Taiger

Tak kdo má Kevina ve fantě?

Reagovat
off-olda

Kevin

Reagovat
smazaný uživatel

ach kevin takto zajebat navasovi 2. asistenciu

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

To už si City dělají prdel

Jinak City tam mají jednu tutovku za druhou a nějaký kokotko na SS hlásí, že vidí přicházet gól Chelsea.

Reagovat
Miguel19

Kokot

Reagovat
SunFells

Ok, asi věděl, že Otamendi je jebo.

Reagovat
J0EL

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Jamie Redknapp. Taky zíral, co to mele.

Reagovat
kvasha16

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Hoďte tam ručník, za tohle si nezasloužíme ani půl bodu.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

no do piči

Reagovat
blaugrana

Zo štyroch metrov zajebať brvno. To je kumšt.

Reagovat
smazaný uživatel

v takej rychlosti to velmi nestihnes umiestnit

Reagovat
fenixLFC

kevin

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Proti bývalýmu týmu se nedává

Reagovat
Taiger

Hazard se bojí střílet dneska?

Reagovat
Hokaido

Costaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Mimalu

Costičkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Miguel19

C O S T A !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
blade115

DIEGOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Hokaido

Fabre ten pas ♥

Reagovat
10

nedáš...

Reagovat
Taiger

Hm, ten Cesc, brali bychom ho v zimě?

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole miluju jak mi to vždycky naspoilerujete

Reagovat
Whitemedia

Costaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi je klaun

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Whitemedia

Fabregas už asistuje

Reagovat
samson192

DIEGOOOOOOOO

Reagovat
blaugrana

Cesc. A Pepa môže rozdrapiť.

Reagovat
REPLIKATOR

Nedáš - dostaneš...

Reagovat
smazaný uživatel

Jamie Redknapp to zaklel

Reagovat
smazaný uživatel

Brutalne to spravil krasny gol

Reagovat
Mastný Chobot

Otamendi

Reagovat
R.Meireles

Fabregas city strašný vemena

remíza by byla dobrá

Reagovat
Coutinho10

Costa fanta captain...aspon tady trefa

Reagovat
Taiger

Za odvahu.

Reagovat
samson192

utok Costa Aguero takže aspon nieco

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
samson192

ale kapitána mám Aguera

Reagovat
Coutinho10

uff.....tak jeste ze sem ho taky nedal

Reagovat
Miguel19

Co to vzadu vyvádíme tvl..

Reagovat
Whitemedia

Bráníme jak vemena

Reagovat
smazaný uživatel

Costa > Aguero

Reagovat
C-M@ster

Před půlhodinou to ještě bylo naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ani ne. Costa je nehratelný, když se soustředí na fotbal. Jak Drogba at his best.

Reagovat
blade115

A teda nechápu, jak dneska někdo od nás může píčovat na Fabregase... Naprosto parádní, překvapivě i Kanté to dozadu kazí víc.

Reagovat
hitZor

Kanté je dneska docela tragický, Cesc sice není skoro vidět, ale aspoň neskazil tolik přihrávek na pár metrů. A Costa teď neskutečný

Reagovat
fenixLFC

vazne...chytil uz bravo nieco navyse? fakt stale menej a menej rozumiem preco davali prednost tej diere pred hartom

Reagovat
off-olda

Vždyť se to ví od začátku. Umí hrát nohama, není tam od chytání.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

A zase...

Reagovat
fenixLFC

on je neskutocne k hovnu

Reagovat
nani92

Joj, Moyes mal toho Cesca dotiahnut

Reagovat
I am Mancunian

nevadí, dotiahol na fellainiho

Reagovat
nani92

To mu nikdy neodpustim..

Reagovat
off-olda

Pep sa dosral?

Reagovat
Mimalu

Willllllllllllllllllllllll

Reagovat
Hokaido

Williaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby mělo ManCity fanoušky, měl by Taylor krušnou cestu ze stadionu.

Reagovat
Miguel19

W I L L I A N !!!

Otamendi je tragéd

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
SunFells

lol, to je dojeb

Reagovat
blade115

WILLIANNN

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Whitemedia

WILLIIIIAAAAAAN konečně

Reagovat
smazaný uživatel

WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT

Reagovat
smazaný uživatel

Williaaaaaaaaaan

Reagovat
10

Otamendi je kouzelnej

Reagovat
smazaný uživatel

WILLLLLLLLIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Ángel di María 22

Goolasoo

Nasrat, Pepku

Reagovat
Xaviercreus

Drtil ti Real, drtil ti BVB...ale zkus se přenést

Reagovat
Ángel di María 22

Zalez prosimte.

Reagovat
Xaviercreus

Ale notak, i vyhrávat se musí umět i když nevyhrává tvůj klub, ale jen tvůj mindráček

Reagovat
Miguel19

A ten Bravo

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl akorat vic vybehnout, jinak s tim nemohl nic udelat. Willian to uklidil dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Typický fifa finish.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Otamendi je strašný komik

Reagovat
Tommy the Gunner

Wow

Reagovat
liquicitizen

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Mindas

Hlavně, že umí nohama, šašek.

Reagovat
samson192

WiLLI

Reagovat
REPLIKATOR

Otamendi tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se to jenom mně, že Bravo nechytne vůbec nic navíc?

Reagovat
10

zákrok dneska nemá

Reagovat
R.Meireles

vůbec nic navíc

Reagovat
Manik...

Nic, ale hlavně že má hru nohama

Reagovat
REPLIKATOR

*navíc tam máš navíc

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby stál líp (neotevřel tolik tu zadní tyč), chytatelné to bylo. On stál blbě a pak se ani nesnažil.

Reagovat
blaugrana

Costa je génius.

Reagovat
patas92

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Costa 11 branek a 5 asistencí?

Reagovat
Busby babes

Hart by to chytil.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Miguel19

Costa prostě nejlepší hráč v PL

Reagovat
Hokaido

Ne, to je Moses.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOL

Reagovat
Taiger

Hart se musí smát.

Reagovat
smazaný uživatel

a Costa je Bůh, pochopitelně

Reagovat
Manik...

To je díra

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi a Bravo

Reagovat
smazaný uživatel

Harty by jeden z tech golu chytil..

Reagovat
SunFells

Ten druhý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Ten prvý

Reagovat
C-M@ster

Jaká finta od Silvy

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, City hra pekne

Reagovat
FCSL

Bruyne rozhodl

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Koleno

Reagovat
hitZor

Yaya

Reagovat
Jacks11

Pojebanej Negr simulantskej

Reagovat
blaugrana

Bude vtipné, keď hráč, ktorý chcel v lete odísť preč dotiahne Chelsea k titulu.

Reagovat
samson192

de bruyne tam už neni dlhšie

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvilku půjde Ivanovič do hry

Reagovat
Hokaido

nevadí

Reagovat
nani92

Co ak moyes planoval toto iste? Dostat nas prec z poharov a v druhej sezone to vsetko ovladnut? A my sme to nechapali a Costa s lepsim PR manazerom bude utocit na Zlatu loptu

Reagovat
Busby babes

tak to mel Davd dabelskej plan.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak Chelsea obrana dobre netusi. Cahill je sileny.

Reagovat
blade115

Nj, na poslední chvíli jsem ve Fante hodil kapitána Pickfordovi...

Reagovat
blade115

A měl ho teda Costa...

Reagovat
nani92

To je na fanta slucku..

Reagovat
Manik...

Chelsea 2 protiútoky a hned vede. Přitom City měli tolik šancí , jejich chyba, že je neproměnili

Reagovat
Taiger

Yaya vyrovná.

Reagovat
smazaný uživatel

no s Bravom v brane sa ani necudujem to nech si pepek skusa s takymto brankarom proti Legolandu, Alavesu a Granadiere

Reagovat
off-olda

Najednou je ti Toure dobrej co?

Reagovat
nani92

Ludia menia nazory, bracho to je vyvoj..

Reagovat
blaugrana

Diego v tejto forme sa neskutočne podobá Suarézovi. Dre, bije sa ako buldog, vie nahrať a dať gól z hovna a v neposlednej rade zadrbaqť nemožné.

Reagovat
Miguel19

Jak už to zkouší špíny Pep DNA no..

Reagovat
hitZor

Navas

Reagovat
Tommy the Gunner

jasná penalta

Reagovat
tony223

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
hitZor

Jedině že by to líp zahrál, s tímhle by neuspěl ani v divadle pro děti.

Reagovat
REPLIKATOR

Navas další simulant

Reagovat
smazaný uživatel

Kelechi

Reagovat
samson192

vidím že Pep ich nenauičil len prihrávať ale aj padať ako v Barce

Reagovat
off-olda

To je tak šestá penalta, kterou chtějí vybrečet ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To snáď nemyslí vážne ten Navas

Reagovat
smazaný uživatel

Lewandowski, Suarez, Costa. Top 3 podľa mňa momentálne na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale rozhodčí zatím super Těžká rozhodnutí ale zvládá to skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca pekne na strane chelsky....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebreeec

Reagovat
off-olda

Cahille.... Tohle jsi měl na hlavě...

Reagovat
t0mmy33MCFC

klasicka chelsea proti nam, je uplne jedno s jakym trenerem ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

košťál uz zacina

Reagovat
Taiger

Co to meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebreeec

Reagovat
Miguel19

Chudák Michy..

Reagovat
off-olda

Kurva, snad mu nic není.

Reagovat
smazaný uživatel

Nathaniel

Reagovat
Miguel19

Kanté špatný druhý zápas po sobě. Opět proti těžkému soupeři..

Reagovat
J0EL

Pep

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal?

Reagovat
J0EL

Trolil Taylora, ked konecne odpiskal pre City

Reagovat
smazaný uživatel

Pep

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Pep.

Reagovat
mr.Silver

Pepek

Reagovat
smazaný uživatel

Pep nezvlada trochu.

Reagovat
samson192

de Bruyne dobry jebko

Reagovat
off-olda

Ježiš to je šašek ten Guardiola.

Reagovat
Mimalu

Edeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!!!

EDEEEEEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
Whitemedia

EDEEEN

Reagovat
t0mmy33MCFC

komedie

Reagovat
hitZor

Jste no, můžete si za to jenom sami

Reagovat
smazaný uživatel

HAZAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a poser se Pepku

golasooooo

Reagovat
Tommy the Gunner

Hazard

Reagovat
liquicitizen

EDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
Busby babes

Lol Kolarov.

Reagovat
Busby babes

teda ne uplne lol, ale nestihal slusne.

Reagovat
Wat

To zrychlení bylo úplně brutální, nahánět Hazarda v 90 minutě zápasu asi neni jednoduchý.

Reagovat
Busby babes

a tak ten Hazard toho taky nabehal dost. ale jasne, nerovnej souboj.

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

3 strely 3 goly, tie protiutoky namiesane s betonom maju este asi od jozka

Reagovat
Whitemedia

Jojo, ještě do toho přidej beton

Reagovat
smazaný uživatel

chces povedat ze mala dnes chelsea nejaky tlak alebo kopec sanci?

Reagovat
tony223

hraji skvele. Maximalni produktivita. Nedelej ze sebe blbce

Reagovat
Whitemedia

To určitě neměla, ale o betonu nemůže padnout ani slovo..

Reagovat
tony223

krec

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Parádní únik.

Reagovat
smazaný uživatel

HAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
pingla

Edeeeeeen

Reagovat
samson192

EDeen

Reagovat
blade115

Hazaaaaaaard

Reagovat
samson192

afc03.12.2016 10:20#

Reagovat
smazaný uživatel

to posunuti si mice od Hazarda

Reagovat
fenixLFC

fakt niekto bravovi povedal ze moze zmensit strelcky uhol a nie len stat na ciare?

Reagovat
Steven666

toto nechápem, veď to ti už hovorí len inštinkt že vybehno a on stojí....

Reagovat
blaugrana

Hazardovi to turbo zapína aý pri 5000 otáčkach.

Reagovat
Milan.B

Conte ide

Reagovat
smazaný uživatel

jak si tam už jenom potichu pošlapuje

Reagovat
smazaný uživatel

HAZAAAARD!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nááááááádherná sobota

Reagovat
Miguel19

Na Brava stačí střílet i z půlky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Boufal už v základu.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

To je špatné. Říkejte si co chcete ale Chelsea už nikdo nezastaví

Reagovat
I am Mancunian

hazard ma formu

Reagovat
miezto

Kolarov ani o sejmutí se nepokusil...

Reagovat
smazaný uživatel

City vetsinu zapasu lepsi, ale stesti a smrtici protiutoky byly nastesti s nami. klicovy okamzik bylo brevno od KdB.

Reagovat
smazaný uživatel

We're top of the leeaaaague....

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Co udělal ten komediant Pepek? Zmeškal jsem to

Reagovat
smazaný uživatel

Conte..srdce krvácí.Snad se mu ale bude dařit i nadále.Nejlepší trener na světě.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Heisenberg

Bravo zákrok, už si maže hejtry na chleba

Reagovat
off-olda

Bych nevěřil, že nám Bruyne ještě někdy vyhraje zápas a ono..

Reagovat
Miguel19

Mourinho si to zase povodil.

Reagovat
nani92

Damy a pani..Bravo nieco chytil

Reagovat
Tommy the Gunner

Bravo Bravo!

Reagovat
Tommy the Gunner

Chelsea je neskutečně silná

Reagovat
J0EL

3:0

Reagovat
Tommy the Gunner

, ale stejně

Reagovat
Whitemedia

Už se tam někdo vysmál Aguerovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Kun

Reagovat
mr.Silver

Aguero

Reagovat
Taiger

A Aguero špína to má spočítaný.

Reagovat
off-olda

Aguero je mrdka zpíčená.

Reagovat
smazaný uživatel

13 zápasu - 4 výhry ... To je prostě směšné ze strany pepka...

Reagovat
Miguel19

Agüero

Reagovat
smazaný uživatel

bitka boj

Reagovat
Tommy the Gunner

Komedie

Reagovat
Whitemedia

Aguero ty piča špinavá

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kundo malá prasácká

Reagovat
Jackmaker1989

Aguero je skurvena spina juhoamericka...karma ty kurva skurvena

Reagovat
10

to je hovado

Reagovat
fenixLFC

a taylor tiez rozhodca k hovnu

Reagovat
Ligter

to je kokot, ten Kun

Reagovat
C-M@ster

Aguero jasná redka, ale jsem rád, že to bylo na Luize... nic proti.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

https://i.ytimg.com/vi/4Cy5EKm1Fjs/hqdefault.jpg aspon uz nema dovod usmievat sa

Reagovat
C-M@ster

Hned jsem si na to vzpomněl, jak tam ležel...

Reagovat
samson192

a zas bez karty?

Reagovat
Taiger

2 redky, co chceš víc jako?

Reagovat
samson192

mne to seklo tak som nevidel preto je tam otazník

Reagovat
off-olda

Snad dostaneš ty kriple 10 zápasů.

Reagovat
Busby babes

City slusne dojelo na promenovani sanci. To co meli za stavu 1:0 nebo 1:1, to meli promenit a bylo po zapase.

A lol ten konec. Tak kdo ma Kuna jako kapitana?

Reagovat
Thorrin

Já.

Reagovat
Noke

špíno

Reagovat
Taiger

Fernandinho taky, komedie ty City.

Reagovat
Miguel19

Lol a pičus Fernandinho Hrozný špíny.

Reagovat
smazaný uživatel

hej no dostanes facku a budes hrat este typka v pohode

Reagovat
t0mmy33MCFC

jn spina je mozna tvoje holka jestli se od tebe necha fackovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jo? Kdyz ona to ma takhle rada

Reagovat
smazaný uživatel

Coura jedna

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero

Reagovat
hitZor

Cesc

Reagovat
tony223

Chelsea je rozebrala

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas je uz od pohledu provokativni zmrd

Reagovat
Whitemedia

City jak to nezvládli

Reagovat
TopinB

Takový slepičí finiš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tony223

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
Infi

Reagovat
oddy

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Usty

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé, že opět proti vám, asi jste fakt větší špíny než ostatní týmy, proti kterým se porážka dá zkousnout

Reagovat
TopinB

Tak ale třeba Tottenham už by měl být zvyknutý

Reagovat
icemike

Reagovat
avicii

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Counter

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Tommy the Gunner

Fabregas ale fackoval jako první

Reagovat
smazaný uživatel

fabregas jak schvalne spadl

Reagovat
off-olda

Fabregas respekt. Bych tu mrdku asi vyhodil ze stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas to cely vyprovokoval a pak brecel smerem k sudimu, na miste fernandinha bych ku jednu vymbombil..

Reagovat
smazaný uživatel

Vyprovokoval? Akože tým, že sa nechal biť od Fenandinha? Oh, pls

Reagovat
Arbiter

chytil ho za rameno a projel se mu svou rukou po obličeji...

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, Fernandinho to ale slušne nezvládol

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni ho strcil a prvni mu dal facku a pak delal ubrecenx decko.. na banner nacouval schvalne sa.

Reagovat
smazaný uživatel

navic ten pad jednoznance nasimuloval, jeste se podival dozadu, kde je ten baner, a pakjak ho trochu odstcil udelal jeste asi tri kroky a az pak spadl

Reagovat
hitZor

Vyprovokoval? https://streamable.com/sulg Fernandiho si ho tam vytáhl za krka až teprv pak ho Cesc pohladil (a to doslova).

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo to vzájomné, ale Fernandinho to aj tak prehnal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

to ho naučil Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

ze respekt fakt ste modry odpad

Reagovat
I am Mancunian

konecne ten zmrdecek Aguero dostal co si zasluzi

Reagovat
elChe

nechtěl bych mít Aguera a Fernandinha ve fantě...oh wait...

Reagovat
Busby babes

kapitan Kun.

Reagovat
smazaný uživatel

A Cahilla...

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, tolik fanoušků Chelsea jako tu pod článkem jsem neviděl celou minulou sezonu.

Reagovat
Miguel19

Lol, to už je fakt křeč.

Reagovat
smazaný uživatel

Drž už hubu ty demente.

Reagovat
off-olda

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
TopinB

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je prosím úroveň fanoušků Chelsea. Ano správně - nižší už není.

Reagovat
EXoRcIsT

Sa pozri najprv na seba čo tu robíš ked sa meria úroveň klubu podľa fans na euro futbale tak ty posuvas Spurs na úroveň dorastu nejakej dediny

Reagovat
kvasha16

*tu

Reagovat
čutalista

je to smutný, to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Občas mě hrozně připomínáš Ovčáčka. Do někoho si kopnout, a když příjde první vulgarita, tak ze sebe udělat chudáka a hned se ji chytnout.

Reagovat
smazaný uživatel

A s tou úrovní jsou níž, nebo výš než vy???

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Mimalu

kdyby to byla aspoň pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Kreténi.

Reagovat
smazaný uživatel

City slušně nezvládlo

Reagovat
smazaný uživatel

Čůráci nezvládli

Reagovat
fajdax

Co udělal Aguero?

Reagovat
pingla
Reagovat
Azazelo RD

Nešikovnost Luize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Karate kick na Luzie

Reagovat
off-olda

Tak snad se Cahill půjde Aguerovi vysmát do šatny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
blade115

Reagovat
B3n

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SunFells

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Pospovič

Reagovat
hntlyl

Cesc

Reagovat
samson192

Aguero kapitan vo fante takže naďalej posledný

Reagovat
blade115

Konečně ten zmrd dostal červenou... Je to škoda, jinak krásný zápas.

Reagovat
nani92

Ach, stary Costa by vyletel aj zo striedcky a teraz nic..

Reagovat
Arbiter

Však on vyletěl, jen ho pak rychle zastavili

Reagovat
nani92

Aha..tak stary Costa by sa nedal zastavit..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

tak já jsem rád, že se nakonec udržel Nejlepší hráč PL a už ne největší svině, to se hodí

Reagovat
Zark

už další magor je nejlepší, prvně Suarez..

Reagovat
nani92

už sa čaká len na Balotelliho

Reagovat
Zark

ta ten keby chcel..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Jsem rád, že známe odpověď na otázku 'co bude, až bude potřeba zarotovat'. Cesc, Willian paráda.

Reagovat
blade115

Už v tomhle směru nemám obavy.

Reagovat
REPLIKATOR

City Guardiola

Reagovat
t0mmy33MCFC

Luiz

Reagovat
kvasha16

Barcelonska skolasa nezaprie

Reagovat
Snatus

Dneska by tomu slušela spíš remíza. Od nás měl jít na konci určitě ven Chalobah a Fabregas. Jsem zvědavý na dodatečné tresty.

Reagovat
Arbiter

Cesc asi jo, ale Chalobah?

Reagovat
Snatus

Tak strčil ho na zem, neviděl jsem, kolik tomu Aguero přidal, ale ven mohl jít taky.

Reagovat
Manik...

Jelikož dostali žlutou, tak už dodatečný trest nedostanou...

Reagovat
Arbiter

dostali žlutou? Takové šalamounské řešení

Reagovat
Manik...

Jo tenhle rozhodčí má svého favorita

Reagovat
Snatus

Fakt? Tak to jsem neviděl v té záplavě karet, díky za info

Reagovat
Kovi81

jj oba

Reagovat
smazaný uživatel

no ten rozhodca to dnes mal dobre posefene pre tu chelsea

Reagovat
Snatus

Dle mě to nezvládal celkově, tristní výkon od rozhodčího.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

City to dobře posr*li... Prohra a 3 zápasy bez Kuna a Fernandinha

Reagovat
mr.Silver

Idealni

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
samson192

minimálne 3

Reagovat
Manik...

Tak Fernandinho nic hrozného neudělal. Chytil ho pod krkem, no bóže a u Kuna se uvidí, tam to možná bude i víc

Reagovat
Arbiter

chytil ho pod krkem třikrát a pak ho shodil

Reagovat
smazaný uživatel

spis fabragas schvalne spadl

Reagovat
Arbiter

Neviděl jsem zrovna ten moment pádu, je klidně možné, že tomu přidal, ale to pořád neomlouvá Fernandinha...

Reagovat
SunFells

úplný amatérismus.

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

tak aguero uz jednu cervenu videl nie? tak by mal dostat viac

Reagovat
Manik...

Nejsem si jistý, ale letošní sezónu ještě ne, ne?!

Reagovat
t0mmy33MCFC

nedostal cervenou, dostal dodatecny trest

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

ajo, máš pravdu

Reagovat
vitasrp

Dostane 4 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Nedostal druhou zlutou?

Reagovat
Manik...

Podle livesportu byla přímá ČK

Reagovat
samson192

Aguero karma za Cahilla

Reagovat
vilp

Vtipné je, že Cesc dal Fernandinhovi facku jako první a pak si hrál šikanovaného kloučka, chudáček. Zápas rozhodl KdB, dnes nevyhrál lepší, ale šťastnější a hlavně efektivnější. Jinak Hazard potěšil, nejlepší hráč PL.

Reagovat
hitZor

Fernandiho si ho z toho chumlu vytáhl tak, že ho chytil za krk, ta "facka" přišla až po tom

Reagovat
mickey mouse

Pep jak ignoroval hráče Chelsea při podávání ruk na konci.

Reagovat
samson192

Pepko Nezvládajko

Reagovat
Snatus

To je spíš k pláči než k uznání

Reagovat
blade115

Celé to tak nějak nezvládl, i ty gesta na rozhodčího během hry.

Reagovat
samson192

tak v Barce na to nebol zvyknutý

Reagovat
Jackmaker1989

Costa je borec! Man of the Match again a zase bez karty. Aguero, karma ty spina, aj ked je to super hrac. Cesc kvalitna provokacia a potom herecky vykon, Chalobah redka tak isto.

City si to prehralo samo ked za stavu 1:0 nedalo gol.

Reagovat
Neutron

Aguero nic neurobil maximalne na zltu

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Drogy sú zlo.

Reagovat
Neutron

tak vyhladaj pomoc, ked nevies prestat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomoc by si mal vyhľadať v prvom rade ty

Reagovat
Neutron

ja ju nepotrebujem, ty tu robis z toho vrazdu a utieras si pri tom slzy, tak to trochu projel no boze, tak sup sup chod si prefuknut nos nakolko si priznal, ze to potrebujes

Reagovat
smazaný uživatel

ber loptu, nie drogy

Reagovat
Neutron

ty musis byt velmi nestastny clovek

Reagovat
smazaný uživatel

Mrzí ma osud ľudí ako si ty. Kiežby si nasiel spásu duše.

Reagovat
Neutron

keby ta skor mrzel svoj osud o moj sa starat nemusis. Dakujem Vam sa konverzaciu Otče.

Reagovat
TopinB

Reagovat
B3n

Škoda, že se mi sekl stream po poslední brance

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozna spina ten fabregas.. takovyhle zmrdy vylozene nesnasim

Reagovat
Snatus

No...taky se mi to moc nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Je to cigoš z Barcy, co chceš

Reagovat
t0mmy33MCFC

zrádcovskej zmrd

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

dřív mi nevadil, ale je z něho hrozný kokůtek

Reagovat
Cobra

Reagovat
raduinho

ted mluvíš o sobě pokrytče?

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero aspon 5 zapasov nech je to 31. klido pido

Reagovat
celeb

mozno pred polrokom som sem daval post, kde boli spocitane vsetky dolezite Aguerove goly (vyradovacka LM/Arg. repre). Boli to uplne katastrofalne cisla a po zapase so Spurs a City si pripisal dalsie 2 nuly. Hrac, ktory bezproblemov skoruje v beznych ligovych zapasoch, ale akonahle ide do tuheho a tim ho potrebuje, tak so zeleznou pravidelnostou zlyhava.

Proste Kun. Lenze ludia to nechcu vidiet, lebo ma dobru povest a je sympatak. Tak asi sa mylim, no.

Reagovat
KingMaster13

sympaťák to fakt není

Reagovat
kvasha16

Reagovat
celeb

bol, tuto sezonu uz mal 2 slusne zlyhania.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lucius6

Do jisté míry máš pravdu. On má v poslední době problém proměňovat důležité šance, možná, že mu ta stopka nakonec pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinho i Kun prostě na pokutu, Fabregas neFabregas. Jinak tohle ale nezvládl Pepek. Místo pojistky přišel trest, přitom je stačilo nechat hrát, neměli toho moc. Na nepříznivý vývoj nedokázal vůbec zareagovat, žádné ze střídání ničemu nepomohlo, naopak tým se položil a on tomu nedokázal zabránit, ani nahecovat k nějakému tlaku.

Jinak momentálně to vypadá, že této Chelsea může v zisku titulu zabránit zase jenom Chelsea.

Reagovat
SunFells

Heh, parádní zakončení od City.

Reagovat
KingMaster13

Já hlavně nechápu ten tah s Bravem. Koukl jsem se na ty goly a až na první to všechno šlo chytat si myslím. Chelsea sice lepší nebyla ale využila krásně efektivitu a Pepek opět ukázal jak krásně nezvládá reagovat na vývoj utkání. Aguero zase ukázal, že v klíčových momentech narozdíl od Hazarda selhává

Reagovat
Cobra

Taylor bez červené?

Reagovat
smazaný uživatel

Pičo vole odkdy není za kopačku do hlavy rudá?

Reagovat
fenixLFC

niekto stream na CP?

Reagovat
Hokaido

WBA aktuálně sedmí se stejně body jako United.

What a time to be alive.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

forster fail sezony

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Forster

Reagovat
SunFells

taková valdésovina ty vole

Reagovat
fenixLFC

soton sa v defenzive zblaznil....

Reagovat
smazaný uživatel

Alli poslední dobou jak Neymar v nejlepěí formě. Aspoň ale bez těch doprovodných divadel.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se zrovna vypnul stream a v záznamu jsem to viděl jen z blbýho úhlu, ale byl to dive, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Piči, Sonaldo

Reagovat
Cobra

Soníííííííííííííííííííííííík

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Cobra

Reagovat
Hokaido

Jedinej zápas PL mám dva a více golů.

Ano, Foxes.

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu, Ustohal má 02 na Swans.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně sudí (zase) na facku. Napřed nedá žádnou kartu za kopanec Taylora Walkerovi do hlavy a pak váhavě odpíská pochybnou penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

jak mohl odpískat ten skok Alliho je k nepochopení..Alli je hrozná mrdka..

Reagovat
Counter

Pochybnou

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Za Pochem tam umřel nějakej dědek

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf gól Eriksen

Reagovat
mr.Silver

Our team again: Cech, Gabriel, Mustafi, Koscielny, Monreal, Coquelin, Xhaka, Walcott, Ozil, Oxlade-Chamberlain, Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

V lednu musí přijít někdo k Bellerínovi. Na Jenkinsona a Gabriela na RB fakt nemám sílu.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Counter

Může hrát i Debuchy.

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy je skleněnější než Diaby a Rosa dohromady

Reagovat
Edgewalker

Plus bude chtít určitě odejít, takže v létě se ten post bude možná stejně řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo dát regulérně šanci jako druhýmu RB Nilesovi

Reagovat
aramaki

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Edgewalker

Očekávaná. Jsem zvědavý jak bude pravá strana fungovat. A Ramsey na lavičce

Reagovat
Mastný Chobot

https://pbs.twimg.com/media/Cyw-brpWEAYHKk8.jpg:large

Jenks ani na lavičke, hotovo, dosnívané, zhasíname svetlá...

Ale Gabriel na RB bude trápenie, stred tiež nič moc.

Reagovat
Counter

že vynechá pár kol po návratu ze zranění na třičtvrtě roku ještě konečná být nemusí.

Reagovat
J0EL

Tak uz si to priznaj, Jenks na to nema

Reagovat
Mastný Chobot

nemusí, ale aj tak u nás nemá budúcnosť

Reagovat
SunFells

Wenger dnes i o něm mluvil. Vůbec nic spočítané nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

hej to bude par zapasov volna potom naskoci chyti sa svojej sance a stane sa legendou Arsenalu

Reagovat
SunFells

Takový je plán

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V rezerve si zahraje az az

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on Wenger vždycky dává na lávku stopera a Gibbse. Na RB ti dohraje zápas prakticky kdokoli

Reagovat
aramaki

Reagovat
nani92

Arsenal má v základe toľkých fešákov a oni tam dajú Gabriela ako keby chceli ľudí odradiť alebo čo..

Reagovat
Hachim Mastour

vyplašiť súpera

Reagovat
havrys99

Fletcher, Masuaku, Collins, Fernandes...to musí bejt tři body pro nás

Reagovat
Hachim Mastour

Masuaku je borec. Teda aspoň vo Fife.

Reagovat
smazaný uživatel

- Collins

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom Pickfordovi něco bude. Matchwinning save

Reagovat
Taiger

Ox dneska rozhodne, bude to jeho zápas, calling it.

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis niečo riešil s lekárom, ale nastúpi v základe. Hm.

Reagovat
Taiger

Samozřejmě, že nějací šašci z tábora WHU tam do tý minuty ticha musí řvát.

Reagovat
Hachim Mastour

West Ham musí dostať výklep za minulú sezónu.

Reagovat
Tommy the Gunner

skodaaa

Reagovat
Edgewalker

uff..škoda

Reagovat
SunFells

lol, tři takové příležitosti přes Nacha a nic z toho.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott v tom vapne stoji a cumi

Reagovat
Mastný Chobot

Kos je úžasný

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tommy the Gunner

Nejlepší obránce PL

Reagovat
J0EL

O parnik

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

choďte už do riti s týmto, pred tou bránou nikdy nikto nie je

Reagovat
Taiger

odvolej to.

Reagovat
Tommy the Gunner

MESUUUUUUUUUUT? ALEXIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
Taiger

krááááááááásně

Reagovat
Edgewalker

gooooooool

Reagovat
mr.Silver

Krasne

Reagovat
Nikikrew

Oziiiiiiiiil

Reagovat
Mastný Chobot

MESUUUUUUUUUT

Reagovat
Mastný Chobot

Coq a hlavne Alexis <3 <3

Reagovat
SunFells

Hehe, to už vypadalo jako že to Alexis chce vypustit ...a on jen dával soupeři mylný dojem, že u toho ten obránce bude dřív

Reagovat
Nikikrew

Ox ty vole

Reagovat
Thoomas

a coquelin taky dobře navázal :D

Reagovat
Taiger

Ox

Reagovat
Edgewalker

Ox

Reagovat
Tommy the Gunner

Chamberlain

Reagovat
mr.Silver

Ox

Reagovat
Tommy the Gunner

Coq zase zluta

Reagovat
PhilipS

Oxův end product je prostě klasicky příšernej. Bojím se, že se to nikdy nezmění...

Reagovat
Mastný Chobot

tebe jebe, Ox

Reagovat
Tommy the Gunner

skoda Alexis

Reagovat
Taiger

Alexi, no tak.

Reagovat
Nikikrew

Tak slaby West Ham som este asi nevidel

Reagovat
Taiger

Coqa střídat, to bude ještě redka a všechno si zkomplikujem.

Reagovat
Edgewalker

Chtělo by to přidat druhý gól, dopředu je West Ham docela nebezpečný, ale jakmile je zatlačíme, tak nevědí kde jim hlava stojí.

Reagovat
Taiger

Ty křídla spí, jak moc mi chybí Campbell.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
mr.Silver

Do pice uz s temi zranenimi letos

Reagovat
Taiger

Mesuteeeeeee

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
mr.Silver

to byl brejk

Reagovat
Edgewalker

Klasika od nás. Kolik podobných akcí dokážeme zadrbat během zápasu je až k neuvěření. Přitom hráči na to jak stvoření...

Reagovat
Gunner14

Ty vole to jsme jim měli nandat víc než 1 gol a snad je Gabriel ok, Jenkinson asi zaklel pozici RB a chce se tam dostat i přes mrtvoly.

Reagovat
Gunner14

A Coqova žlutá DMko si nechá dát žlutou za zakopnutí míče v prvním poločase ale ten prostor mezi hřištěm a bannerama je fakt hroznej

Reagovat
smazaný uživatel

Docela dobrý výkon, škoda těch šancí. I ten Xhaka už něco hraje. Ve druhém poločase čekám červenou pro Coqa a obrat od Carrolla nebo druhou variantu a to, že na 2:0 dá Walcott a zase si zajistí základ po hrozném výkonu

Reagovat
Mastný Chobot

Neefektívni hlupáci. WHU je úplne rozsračkované, neschopné útoku a my namiesto toho, aby sme ich popravili v prvých 20 minútach troma gólmi, tak vymýšľame chujovinky. Alexis a Kos úžasní, Mustafi a Xhaka veľmi dobrí... Ox a Theo najhorší na ihrisku - Pat a Mat, hlavne Pat ma hrozne serie. Teraz tam Payetovi vyjde jedna štandardka a ešte sa budeme triasť o 3 body, vôbec by ma to neprekvapilo.

Reagovat
Lacko_Boh

pardál

Reagovat
Taiger

Za mě MOTM teda zatím Nacho, skvělej je. Ale to už jeho chyba není, že na ty příhry ze stran už nikdo nereaguje.

Reagovat
SunFells

Tady už se MOTM vyhlašuje v poločase

Reagovat
Taiger

MOTH no

Reagovat
Mastný Chobot

Hej, aj Nacho je super, aj Gabriel si to celkom dáva prekvapivo.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mastný Chobot

Len či si to nedodával.

Reagovat
Taiger

Nee, Nacho na špici, Alexis, Kosc a i Mustafi hned v závěsu jak si říkal.

Reagovat
Mastný Chobot

myslel som Gabriela, či sa nezranil, ale asi je fajn

Reagovat
SunFells

All four of Alexis' PL assists this season have been for Mesut Özil (Watford, Chelsea, Swansea, West Ham).

Granit Xhaka has run further than any other Arsenal player with the highest average speed.

Reagovat
SunFells

Rio Ferdinand: "Arsenal don't have a Kante or a Fernando [in midfield]. A player that can make a decision and sniff out the danger." Hm

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hachim Mastour

Xhaka

Reagovat
J0EL

Je uzasny zatial

Reagovat
Mastný Chobot

"Arsenal don't have a Fernando" [in midfield]."

vďakabohu

Reagovat
Mastný Chobot

reakcia na eRicka

Reagovat
Mastný Chobot

Theo naľavo

Reagovat
Edgewalker

Škoda Theo..

Reagovat
Tommy the Gunner

Zippy Wenger

Reagovat
Tommy the Gunner

Ox Fio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Hm, Ramsey místo Thea.

Reagovat
Tommy the Gunner

Fio dneska vubec nic..

Reagovat
captain18

Reagovat
Edgewalker

Kurvaaaa

Reagovat
Tommy the Gunner

Oni si myslej, ze to odhodej

Reagovat
C-M@ster

Jak ho rozchytávají...

Reagovat
smazaný uživatel

OMG, Randolph zapomněl, že už nehraje proti MU a nemusí se tím pádem tak snažit.

Reagovat
Mastný Chobot

City by už dalo 5 gólov

Reagovat
Tommy the Gunner

skodaaa

Reagovat
Amos

Tyvole zrovna proti nám se vrací Carrol? Ten nám zase foukne fíka.

Reagovat
mr.Silver

Genius

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis klenot

Reagovat
Edgewalker

Gooooooooooooooooooooooool !!! Génius!

Reagovat
SunFells

ALEXIIIIIIIIIIS. Od toho kritického návratu z repre kraluje.

Reagovat
Tommy the Gunner

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Edgewalker

300k týdně. Hnedka. Arséne dělej!

Reagovat
Nikikrew

Alexiiiiis

Reagovat
VasAFC

Podepis tu smlouvu kurva

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobiho pls

Reagovat
Mastný Chobot

už choď do prdele, Ox

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis 500k/w

Reagovat
Edgewalker

goooooooooooooooooool

Reagovat
Tommy the Gunner

ALEXIS

Reagovat
SunFells

Šak dejte mu Ramseyho plat navíc kurva.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Jenkinsonuv

Reagovat
SunFells

Toho by si Alexis těžko všiml.

Reagovat
Counter

Ten hraje zadarmo z lásky ke klubu.

Reagovat
Lacko_Boh

heh to ma tak na krmivo pre psy a dve depilacie hrude. Blazonko.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak psici jsou pro neho na prvnim miste, musis ist na to rafinovane

Reagovat
Azza

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Taiger

A kdo má Alexise jako cpt ve fantě.

Reagovat
SunFells

Ogbonna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Alexis si pre to ide ako Lebron

Reagovat
smazaný uživatel

S touhle sračkou ať WHU spadne.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Payet jaká asistence Genius.

Reagovat
Tommy the Gunner

Andy nezklamal Payet

Reagovat
Mastný Chobot

Čech má piči

Reagovat
Amos

Payet Já věděl, že ten Andy ho tam sekne..

Reagovat
mr.Silver

Co se tam deje

Reagovat
Mastný Chobot

Lool, prepáč, Ox

Reagovat
Edgewalker

Gooooooooool! Tohle je Ox který se mi líbí!

Reagovat
Taiger

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOX

Reagovat
SunFells

Veď choď už do prdele, Ox.

Reagovat
Tommy the Gunner

OXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Reagovat
smazaný uživatel

Dominik pls

Reagovat
mr.Silver

On je neskutecny

Reagovat
Edgewalker

goooooooooooooooooooooooool!

Reagovat
SunFells

To nebyl offside?

Reagovat
SunFells

Půjdu mávat

Reagovat
Taiger

FANTAAAAAAAAAAAAAAAA, ale ofsajd ne?

Reagovat
Edgewalker

jo, trošku tam byl

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Randolph tam někoho zabije

Reagovat
Tommy the Gunner

ALEXIIIIS HATTRICK HEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Bilic vi, ze konci.

Reagovat
SunFells

S námi jsou zvyklý prohrávat.

Reagovat
Lacko_Boh

A jeden nemenovany uzivatel ho chcel miesto Wengera ( z ucity k obyvatelom Pezinka nebudem menovat)

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

tak to mi budeš musieť pripomenúť

Reagovat
Counter

Si tě spletl s Nikkikrewem asi. Jeden gooner tady Biliče do AFC chtěl.

Reagovat
Mastný Chobot

tak to by sa dalo povedať, že jeden nemenovaný užívateľ je vyjebaný kokot (z úcty k sidecutom ale nebudem menovať)

Reagovat
Lacko_Boh

kôkôtkô

Reagovat
Lacko_Boh

pochybujem že by som si toho dobráka Nikiho pomýlil s takým darebákom

Reagovat
Counter

Tak to byl J0el nakonec.

Reagovat
Lacko_Boh

Ďakujem. Hlavička už tak nefunguje čo kedysi.Od sidecutu. Heh, asi fakt nemôžeš mať všetko

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Nikikrew

co si sa. Ja som prave bol proti, podla mna to bol tiez yung

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

to by boli hlúpi

Reagovat
Counter

hoďte tam ručník

Reagovat
Taiger

A Counter má Thea jako cpt.

Reagovat
Counter

Alexise jsem zkušeně prodal no.

Reagovat
Taiger

Alexis je zrovna must have.

Reagovat
Counter

Jsem ho prodal před MU, kdy byl "zraněný". Nepočítal jsem s tím, že i o jedné noze bude takhle válet

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis kapitán vo fante?

Reagovat
Taiger

Reagovat
C-M@ster

Nějakej kretén ho má proti mně v H2H.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Edgewalker

Konečně pohodový zápas bez nervů

Reagovat
Taiger

Škoda Ox.

Reagovat
SunFells

Jiný pokus od Ramseyho

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Tommy the Gunner

Chyběly centimetry

Reagovat
Counter

https://vine.co/v/5P72YiXJ5ev

To je borec prostě

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Boží

Reagovat
Taiger

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

skoro tak propracované jako tohle

https://www.youtube.com/watch?v=o0IGvPzu7no

Reagovat
Edgewalker

Takhle nějak si představuju že mluvíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
fantomas

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pato44

Reagovat
J0EL

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Azza

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

S těmi prázdnými tribunami vzdálenými od hřiště na šířku atletické dráhy to tam vypadá jak někde v Itálii.

Reagovat
Edgewalker

Suchý triko A away fans Alexis

Reagovat
Counter

Reagovat
Hachim Mastour

Tak po tomto zápase sú debaty Ozil vs Payet úplne bezpredmetné. A Alexis je najlepší hráč PL túto sezónu.

Reagovat
Lacko_Boh

oni nebodaj hrali jeden na jedného?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na debatách Ozil vs Payet bezpředmětné, když jsou oba stejně produktivní tuto sezonu?

Reagovat
Hachim Mastour

Nezvládaš.

Reagovat
smazaný uživatel

ty tu plácáš nepodložené blbosti

Reagovat
Busby babes

proc bezpredmetne? Ozil hraje v tymu, kterymu se ted relativne dari, Payet v tymu, kterej je totalne v rozkladu, presto tam je jeden z nejlepsich a aspon trochu je tahne. Ale sam na to jaksi moc nestaci.

Ozil ma 4+2, Payet 1+5... me to prijde porad srovnatelny.

Reagovat
blade115

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icemike

Pravda, jsou úplně stejní totiž

Reagovat
Miguel19

Na Payeta se lépe kouká

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Uz jsem chtel rict, ze se Vitovi nedivim, ze tam nedal pravdepodobne sestavy, ale v detailu to pak ma. No jsem zvedav, jak to Zoze posklada. Obrana asi jasna, tam snad jen kdo bude hrat na levem beku, Carrick asi bude, pokud nepotrebuje odpocinout, Herrera a Pogba a Zlatan jasni a pak teda otazka kdo dal? Henrikh a Mata nebo Martial misto jednho z nich?

Reagovat
Carrick

Já mám obavy, že dnes Lingard s Rashfordem a ta nejsilnější zase až na Ukrajině.

Reagovat
Busby babes

uvidime, ale bylo by mi divny, pokud bychom uprednostnili soutez, kde je jeste x zapasu KO systemem a nabizi jedno misto do LM, pred soutezi, kde jsou mista 4 a je v ni jeste 20 zapasu...

Reagovat
vodka

Rooney by měl dneska hrát...

Reagovat
Busby babes

ma trest za karty.

Reagovat
vodka

vlastně pravda...

Reagovat
Busby babes

FA Cup, 6.ligovej Curzon vede po 30 vterinach nad Wimbledonem. Piskej konec!!!

Reagovat
Maresma

Hustý, dokonce tam hraje a dával ten gól Adam Morgan, o kterým sem se tady nedávno bavil s Olem. Slušnej sešup do 6. ligy teda.

Reagovat
Busby babes

ten vesnickej stadion pro 4K je super. za jednou branou parkoviste, za druhou pole. a prakticky zadne site, takze ted aby Curzon zakopl mice do hajzlu.

Reagovat
Kowe

Však obří talent přece

Reagovat
vladis271

čo to skúšaš zase? Veď sa o ňom hovorilo ako o druhom Fowlerovi.

Reagovat
Kowe

Mluvili tak o něm jen posraní scousers, kteří každou chvíli tečou z jakýhokoliv talentu, kterej trochu zableskne. Viz všichni noví Gerrardové, kteří až na Rossitera, byli všichni tragičtí. Morgan měl jen super výběr místa, jinak to byl dřevák.

Reagovat
Busby babes

neznam ho, ale celkem si dovedu predstavit, ze nekteri hraci, pokud se neprosadi nekde v league 1 dle predstav a vidi, ze to asi nikam uz nepovede, tak daj prednost takhle nizke soutezi a normalni praci k tomu...

Reagovat
samson192

vačšina by to tak brala a hlavne vždy sa mu môže podariť ťo čo Vardymu

Reagovat
samson192

2:0 polčas

Reagovat
Busby babes

jj, a celkem v pohode si to hlidaj. Wimbledon jednu sanci, jinak skoro nic. Curzon ceka na protiutoky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká liga, taková gólová oslava Takovou hvězdu uděláš, když tě kámoši vyhecujou cestou z hospody.

Reagovat
Busby babes

jj, ta byla skvela, to jsem se taky tlemil.

Reagovat
Busby babes

loool, hattrick Morgana

Reagovat
Busby babes

tak Curzon vede 3:0, senzace jak svine a pak behem 3 minut 3:3. ale co tam predvadel domaci golman.

Reagovat
elChe

Aguero i kdyby dostal stopku na 3 tak nebude hrát proti Arsenalu že?

Reagovat
Maresma

Karius, Clyne, Lucas, Lovren, Milner, Henderson, Can, Wijnaldum, Firmino, Mane, Origi'

Lallana pouze na lavce.

Reagovat
Maresma

a Matip má prej něco s kotníkem

Reagovat
stiflerovamama

ta obrana

Reagovat
vladis271

čo je s Matipom?

Reagovat
avicii

fu citl som dnes stratu a bez Matipa je to realnejsie...

Reagovat
smazaný uživatel

a doprdele..tohle bude jeden z nejtěžších zápasů sezóny

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

snad lucas nespravi nejaku hrubku no som zvedavy ak si budu davat take prihravky jak proti arsenalu tak sa mu bude tocit hlava este tyzden

Reagovat
13

No, tak to je čas zkusit neprohru Bournemouthu. Ztráta je dost pravděpodobná.

Reagovat
smazaný uživatel

šmarjapano, tady je zase připosranost jak kdyby se hrálo proti Barceloně..

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas dovede udělat "Barcelonu" z kde koho..

Reagovat
smazaný uživatel

Není třeba to zas hnát do extrému. Taky nejsem z jeho přítomnosti v základu nadšený, ale psát tady o jednom z nejtěžších zápasů sezony je hodně přehnané. Cokoli jiného než výhra bude zklamání.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas nakonec jeden z nejlepších. Je to Bourmouth já vím, ale na druhou stranu nám chybí nejlepší hráč z každé řady..

Reagovat
smazaný uživatel

ako on hra dobre na tom stoperovi, len ma tendenciu spravit nejaky ten jeden mega kix a vo vzduchu nic moc, ale to si urcite klopp uvedomuje a mozno preto hra on a nie klavan kedze zo vzduchu toho moc nehrozi az na standartky

Reagovat
fenixLFC

wijnaldum

Reagovat
vladis271

Tieto naše dresy sa mi strašne páčia.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

co to je za match ?

Reagovat
Usty

Champ, Peterborough s někým

Reagovat
Coutinho10

jj nema chybu

Reagovat
vladis271

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Mne teda vôbec. Hrozná farba. Tie vaše dresy od NB, Warrior sú teda otras každý rok. Predovšetkým tá druhá a tretia sada.

Reagovat
Mastný Chobot

práveže tie od NB sú pekné, tie od Warrioru mi prišli hrozne lacné a nevkusné.

Reagovat
smazaný uživatel

To je to isté. Warrior je dcérska firma NB.

Reagovat
Mastný Chobot

hej? som nevedel, každopádne, tie dresy sa mi hrozne nepáčili, terajšie sa mi páčia.

Reagovat
fenixLFC

suhlas tieto su hrozne

Reagovat
smazaný uživatel

to zas je kamera

Reagovat
cristiano.K.

stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Origi skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Origi riadny fail.

Reagovat
smazaný uživatel

divock ty kompot, naco mas lavu nohu?

Reagovat
Sali5

Wow ten Wimbledon

Reagovat
Busby babes

ten golman co tam delal, to nepochopim.

Reagovat
smazaný uživatel

Pichněte tam někdo tu palicu

Reagovat
smazaný uživatel

signal

Reagovat
Coutinho10

ale malem z toho byl gol, kdyby to tam pak nebylo zblokovany

Reagovat
Usty

Reagovat
vladis271

Za hentaké zakončenie by si zaslúžil Origi nafackovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Slusny preš ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Manee

Reagovat
Maresma

Jestli budem hrát 2 měsíce s Origim na hrotu, tak nás čeká slušný trápení.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

In yo face

Reagovat
R.Meireles

No to je velký trápení teda

Reagovat
fenixLFC

hlavne to bola picovina aj pred tym golom

Reagovat
R.Meireles

To každopádně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Reagovat
Counter

Dneska na hrotu a hned prohra

Reagovat
Maresma

Reagovat
fenixLFC

maneeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

pekneeeee can sadio

Reagovat
Busby babes

lol braneni Bournemouthu.

Reagovat
Coutinho10

Gooooooaaaaaaaaaaaaaaal Maaaaaneeeeeew

Reagovat
Coutinho10

hezky to zaslapnul

Reagovat
smazaný uživatel

vdaka BOruc

Reagovat
fenixLFC

origiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
vladis271

Origi

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci to nezakriknem ale ked porovnam Bournemouth minuly tyzden proti Arsenalu a dnes tak zrejme MU nie je jediny tim, proti kt. sa super snazi

Reagovat
Busby babes

jj, dneska se teda Bournemouth fakt snazi. Hlavne obranna je prikladna.

Reagovat
Busby babes

Boruc.

Reagovat
aramaki

to boli teda lacné góly..Boruc

Reagovat
Coutinho10

wooooww Oriiigiiiiii krasne z uhlu

Reagovat
Ángel di María 22

Hehe, dobre je vyucili, tohle snad Pool vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

krásné!

Reagovat
J0EL

Oba goly Borucove

Reagovat
smazaný uživatel

takze dnes si da aj Woodburn

Reagovat
Godwinson

Boruć > Bravo

Reagovat
fenixLFC

seriozne rozmyslam, ci je v lige viac k hovnu brankar nez bravo

Reagovat
Busby babes

Wimbledon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem teda čekal, že se bude Bournemouth proti převlečenému Southamptonu víc snažit

Reagovat
smazaný uživatel

zvlast kdyz to srovnas s jejich vykonem proti Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ved uz minuly tyzden proti arsenalu boli neskutocni tie ich kombinacie

Reagovat
minoLFC

Reagovat
avicii

snazit sa ma len proti United

Reagovat
REPLIKATOR

Origiiiiiiii... Boruc

Reagovat
lvrpl

Boruc pekny saso

Reagovat
smazaný uživatel

Přidat třetího a je vymalováno

Reagovat
Taiger

Solidní fanta tohle kolo.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Taiger

Nechtěl bych mít tvýho soupeře v H2H.

Reagovat
Mastný Chobot

80 už mám, ešte Mané nech potiahne a potom Jagielku s Lukakom poprosím

Reagovat
Taiger

Já 84 s tím, že taky Maného, pak by mohl vykouzlit třešničku na dortu Chambo.

Reagovat
REPLIKATOR

Simulant

Reagovat
fenixLFC

taka alliho penalta

Reagovat
R.Meireles

Aké

Reagovat
Mastný Chobot

Liverpool to je titulová forma, som zvedavý, koľko im to vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

Origi nie je snad nikdy na hrote....

Reagovat
REPLIKATOR

Taky jste si všimli, že Mané neumí nahrávat?

Reagovat
Maresma

Do kombinace naprosto nepoužitelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Prehanas... Lebo v narazackach je spickovy...

Reagovat
smazaný uživatel

ten Mane uz ma toho asi dost

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool hraje parádne. Žiaľ. Prepínam na rímske derby.

Reagovat
Maresma

Mi ani nepřijde, Bournemouth je úplně zoufalej spíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď im nič nedovolíte. Pressujete ich na tom malom ihrisku, z čoho si nedokážu ani prihrať a všetky lopty zbierate už na ich polovici.

Reagovat
avicii

presing mame paradny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kto a preco priniesol do naseho jazyka toto alternativne casovanie slovesa hrat?

Reagovat
Mastný Chobot

populárny bohemizmus, priateľu

Reagovat
smazaný uživatel

A lobda?

Reagovat
smazaný uživatel

dialekt...

Reagovat
smazaný uživatel

Ktory?

Reagovat
Mastný Chobot

dialekt borbély

Reagovat
smazaný uživatel

zemplínsky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ved Jožko Adamec, Laco Jurkemik a ani Borbély nie su z vychodu

Reagovat
smazaný uživatel

Nie sú, ale u nás sa tak hovorí často. Hlavne staršia generácia. Čiže možno sa tak kedysi hovorilo po celom Slovensku. Napríklad ako číslovka ďevať, nie deväť.

Reagovat
smazaný uživatel

Devať mám rád

Reagovat
Mastný Chobot

je gulatá

Reagovat
andrew96

chcete zpět ku nám

Reagovat
Taiger

youtubeři

Reagovat
smazaný uživatel

cechizmus...

Reagovat
smazaný uživatel

Mané totálně z formy. Sice má prsty v obou gólech, ale jinak mu nic nevychází. Mít tu formu co na začátku sezóny tak už udělal minimálně pět gólovejch situací. Má hrozně volného prostoru. Gini dneska jeden z těch lepších výkonů. Lucas zatím velmi dobrý. Hlavně to tam chce co nejdřív přidat třetí ať je "klid"

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas je na stoperovi dost solidny. Mozno mu da Kloppo novu zmluvu

Reagovat
vladis271

Aj Skrtel mal lepšiu rozohrávku než Lovren.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to nema

Reagovat
Maresma

Reagovat
blaugrana

bubble.lfc bude nadšený, že neveril svojim a príde o liter...už len že ny ho zachránil united a nevyhral.

Reagovat
Mastný Chobot

Wilsherovi by som tak nafackoval za toto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Bournemouth katastrofa

Reagovat
blaugrana

Tý medička z Bormontu mala riadnu prdel.

Reagovat
vladis271

Lovren

Reagovat
Maresma

A někdo bude furt tvrdit, že Lovren je stoper do základu

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren

Reagovat
Taiger

Wilson na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

Sadio pod z protiutoku

Reagovat
Coutinho10

Milner

Reagovat
smazaný uživatel

To už bylo moc nudné i na boring Jamese Milnera, tak se rozhodl to trochu zdramatizovat

Reagovat
Mastný Chobot

alebo si Calamity Dejan Lovren povedal "prečo ne"

Reagovat
vladis271

Reagovat
EXoRcIsT

Panebože 3x odidem od telky a 3x padne gol

Reagovat
smazaný uživatel

ten fraser to je take male a rychle

Reagovat
Mastný Chobot

Fraser za 5 minút na hrisku bol viac nebezpečný ako 11 hráčov Bournemouthu za celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

kraasa Mane Can

Reagovat
smazaný uživatel

EMRE FUCKING CAN!!!!!!!

Reagovat
vladis271

Reagovat
Maresma

EMREEE

Reagovat
smazaný uživatel

komentator to vychytal Cane

Reagovat
vladis271

Je to jednoduché. Kým nevyhrávam aspoň o 3 neprestávam tlačiť.

Reagovat
REPLIKATOR

Emre Can!

Reagovat
smazaný uživatel

to vazne toto odpiskal? ten ta rybicka bola vidiet az z marsu

Reagovat
smazaný uživatel

Spravne striedanie

Reagovat
smazaný uživatel

fu no to vyzeralo skoro ako gol ale asi nieco chybalo

Reagovat
Busby babes

#MUFC XI to face #EFC: De Gea, Darmian, Rojo, Jones, Valencia, Pogba, Carrick, Herrera, Mkhitaryan, Martial, Ibrahimovic

vitezna.

Reagovat
Busby babes

Romero, Bailly , Blind, Fella, Lingard, Mata, Rashford na stridacce.

Reagovat
EXoRcIsT

paradna len ten Darmian do utoku asi velmi nepomoze + Bailly uz na lavicke

Reagovat
Busby babes

dal bych tam radsi Blinda no. ale tak dobra sestava.

Reagovat
REPLIKATOR

Vítězná pro Everton

Reagovat
Mimalu

remizova

Reagovat
Busby babes

to bych asi vsadil.

Reagovat
Mastný Chobot

prehrová

Reagovat
smazaný uživatel

Boruc

Reagovat
smazaný uživatel

fuu Emre no zatrhlo mi

Reagovat
REPLIKATOR

Boruc

Reagovat
smazaný uživatel

Milner nedal gol z rohu o centimeter, trosku smola

Reagovat
Mastný Chobot

Jack, Benik, Fraser

Reagovat
smazaný uživatel

zad drama, dpc

Reagovat
EXoRcIsT

No ale toto mohol chytit to nebola nejaka velka pecka ani neletela nejako presne k tycke

Reagovat
Usty

Fraseeer!!

Reagovat
stiflerovamama

to su zase goly

Reagovat
Coutinho10

tak tesnejsi uz to bejt asi nemohlo Boruc mega luck

Reagovat
Coutinho10

neeeeeeeeeeee

Reagovat
EXoRcIsT

HAHAAHAHAHA

Reagovat
stiflerovamama

kokoti

Reagovat
Mastný Chobot

cherriiieeeeeeeeeees

Reagovat
Taiger

BOU BOU BOU

Reagovat
smazaný uživatel

goooool, do pičeeeeeeeeeee

Reagovat
Mimalu

goooooooooooooooooooooooool

Reagovat
stiflerovamama

Origi akoze co robil

Reagovat
fajdax

liberpool

Reagovat
EXoRcIsT

Liverpool si zato moze sam davno malo byt 4:0 a koniec

Reagovat
Mimalu

uz to mel byt konec za stavu 3:1

Reagovat
vladis271

Presne tak. výkon domácich bol 80 percent zápasu na uterák.

Môžeme si za to sami. Neskutočné hrubky v obrane, totálne na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

30 min z 90 nas mleli jak nic... Nejak ti to nesedi...

Reagovat
vladis271

30? really? 3 gól sme dávali 8 minút po ich prvom. Vyrovnanie prišlo takmer okamžite po ich druhom góle a záver posledných 15 minút bol na obe strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, tak 20-25..

Reagovat
Mastný Chobot

Cook Ibrovská kontrola

Reagovat
smazaný uživatel

proste viesť cez polčas 2-0 sa nevypláca ...

Reagovat
smazaný uživatel

taky zivotny gol ach.. za top 4 budeme radi a apson bude Duso v kanale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Kvoli Lovrenovej blbosti

Reagovat
lajka30

ten Karius taky hodně chytí

Reagovat
blaugrana

Tak ten liter ešte nakoniec vyhrá.

Reagovat
Coutinho10

to sou kkti fakt ze jo

Reagovat
Ángel di María 22

LOL, tohle prosrat..

Reagovat
smazaný uživatel

Origi jako útočník u dvou inkasovaných branek, sranda.

Reagovat
J0EL

Jack je ale skvely dnes uz len aby prestal drzkovat

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren u všech gólů

Reagovat
stiflerovamama

Jurgen ako zuri na Origiho ze ani nevyskoci ,,,, bohuzial z toho bol ten treti gol

Reagovat
Coutinho10

no bravo malem 4:3.....

Reagovat
REPLIKATOR

Bez Matipa je ten střed obrany úplně v h*jzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Wijnaldum je strasny udrzbar.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

liverpool to ajtak vyhra, maju neskutocne stastie tuto sezonu

Reagovat
Cobra

Mind games

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
blaugrana

Can ťažko nezvláda.

Reagovat
lvrpl

lovren a henderson na lfc nemaju. klopp kupuj nahrady

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Taiger

Reagovat
Cobra

Akééééééééééééééééééé

Reagovat
Miguel19

GOOOOOOOL

Reagovat
Whitemedia

AKéééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
CubONE

Akeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Tommy the Gunner

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

LIVERPOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Taiger

Zápas Boruče a Kariuse

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

LOL Karius

Reagovat
Edgewalker

Tvl co se tam děje? Musím si pak pustit sestřih

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Whitemedia

Zrovna jsem se chtěl ptát, jak to dnes Akému jde.. ale už je to jedno, když dává vítězný gól..

Reagovat
Usty

NATHAAAAAAAN !!!!!!!

Reagovat
Infernoqt

Tohle nedáš - dostaneš miluju Origi měl na noze vítězný gol a nakonec sami inkasovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

K tomu sa nič viac neoplatí písať.

Reagovat
J0EL

Mignolet > Karius?

Reagovat
Coutinho10

Karius at tahne

Reagovat
db18

Reagovat
R.Meireles

Karius LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Karius tragedi

Reagovat
blaugrana

Reagovat
C-M@ster

Výborný kluci.... jednou si dám ty kretény na tiket a předvedou toto...

Reagovat
smazaný uživatel

Boruc jak slaví, že přece jenom není nejhorším gólmanem na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Aké si pýta u Conteho základ

Reagovat
REPLIKATOR

Čuráci

Reagovat
smazaný uživatel

Ustalil by som stoperov Matip-Klavan...

Reagovat
smazaný uživatel

Z 0:2 na 1:3 a z 1:3 na 4:3 Dobre

Reagovat
Briggus

Karius jasná jednička, ale chytil něco? Mignolet zpátky na plac...

Lucas na stoperovi, nemáme tam třeba Klavana nebo případně že by z milosti dostal šanci Sakho?

Vepředu nic pořádně nevymyslíme když tam není Coutinho a když odešel Mané tak to bylo ještě víc v píči.

Takové zápasy musíme vyhrávat, jestli chceme hrát na špici tabulky, jinak se můžeme vrátit do bojů o EL...

Reagovat
Maresma

Tohle je strašně liverpoolský..

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď ještě výhra Evertonu a bude dokonáno pro dnešek.

Reagovat
masly008

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

takže za rok Aké místo Alonsa základ ?

Reagovat
Usty

Spíš místo Cahilla

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš , že by mu víc seděl stoper ? než ta Alonsova pozice ? kam ale potom se Zoumou a Christensenem ?

Reagovat
Usty

Tak v první řadě, Aké odehrál 3 kola, 1 super výkon, 2x se neztratil. Až bude v základu i v březnu, tak se o tom můžem bavit Nemyslím si, že by se přes Zoumu a Christensena prosadil, no.

Ale jo, hraje teď stopera a hraje ho hodně dobře. Až teď se na konci zápasu se přesunul na LB. Netuším, jestli by byl dobrej na LWB, je to hodně specifickej post.

Reagovat
blade115

Budeme rádi, když za rok s týmem zůstane alespoň jeden, tyhle starosti jsou totálně bezpředmětný...

Reagovat
smazaný uživatel

zvlášť u Conteho

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť jo budu rád aspoň za jednoho

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Osman aky vysmiaty

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Le Gunner

Ač je Liverpool každoročně konkurent o nejvyšší pozice, ten lauf mu prostě nešel nepřát a teď je mi jich líto...

Reagovat
Melda

Má cenu dát si tu práci a udělat statistiku inkasovaných gólů s Matipem a s Lucasem?No posrali jsme si to sami, chtěli to "odšéfovat" a to se nevyplácí.

Reagovat
blade115

Úžasné kolo.

Reagovat
castelL

Paródia brankárov pokračuje .. jeden lepší ako druhý. Karius už urobil toľko XX chýb za zápasy. V tomto mám ešte väčšiu dôveru u Mignoleta, ktorí tiež nestojí za veľa ..

Reagovat
vladis271

https://www.facebook.com/lfcnavzdy/photos/a.267371383422703.1073741828.267354040091104/698400963653074/?type=3

a 1:4 a boom end game. Rovnako ako ten De Bruyne včera. Neskutočne ako málo rozhoduje o úspechu od úplnek katastrofy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle a tři góly Bournemouthu. Vážně maličkost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

když dostaneš 3 góly za nějakých 15 minut, tak to není o málu a kousíčku od katastrofy, ale je to totální provar a nevzládnutí závěru zápasu...

Reagovat
Busby babes

uz 3:1 je konec zapasu, to si proste musite umet pohlidat. stane se no.

Reagovat
Swarley

ale jako dnes pěkná sestavička

Reagovat
Ligter

Reagovat
Busby babes

ted jeste aby hra byla dobra...

Reagovat
Swarley

dneska to asi bude opatrnější, nečekal bych, že budeme mít tolik šancí jak v předchozích zápasech...ale na brejky ta sestava vypadá hodně dobře, tak uvidíme...jsem zvědavej, jak si spíš obrana poradí s Lukaku...

Reagovat
Ligter

tak teď už jen doufat, že nepřekonáme Liverpool ve vtipnosti

Reagovat
Zaschrona

Dle sestavy snad 4-3-3 = vetsi podpora pro Romela, vic vyvazeny stred pole, facka pro lineho Barkleyho, at se nauci presovat. Jagielka pryc ze zakladu je taky dobra zprava. Tak snad to dneska bude vypadat lip.

Reagovat
Hokaido

Mám vsazeno, že dáte dva goly a že dá Lukaku, tak se snažte.

Reagovat
Busby babes

to nam tak moc neveris?

Reagovat
Whitemedia

Však vy dáte tři góly..

Reagovat
Hokaido

Věřím Lukakovi.

Reagovat
Zaschrona

O hodne moc vetsi optimista nez ja.

Reagovat
Busby babes

a na digi ve studiu zas ten trouba v obleku s trikem.

Reagovat
niflheim

Mikyyyyyyyyyy

Reagovat
Swarley

dneska by mu to mělo sedět, dá gól

Reagovat
Pospovič

škoda, že to Arsenal tak pokazil. Mohl to být TOP fotbalový víkend

Reagovat
Busby babes

btw jak Liverpool tak Curzon v FA cupu padl do Csapiho pasti. Nejhorsi co se ti muze stat, vest v polocase 2:0...

Reagovat
Sali5

Už se chytl i Lineker, kdyžtak mrkni na jeho twitter

Reagovat
Busby babes

dokonaly.

Reagovat
Le Gunner

To mi připomnělo, jak se v NHL zavádí pravidla pojmenovaná podle osoby nebo situace, kde určitá věc vznikla (teď například v souvislosti s ASG John Scott's rule), tak by se mělo zavést i Csaplar rule.

Reagovat
Zaschrona

To je celkove americka vec - v NBA se tohle taky dela bezne.

Reagovat
Le Gunner

Jasné šak, jen mi to prostě okamžitě vběhlo na mysl.

Reagovat
Busby babes

Csapi trap!!!

http://i.imgur.com/LaJ9Kmo.gif

Chtelo by to predelat tenhle GIF a dat tam Csapiho hlavu.

Reagovat
Le Gunner

A na pozadí tabuli se skore 2:0 HT!!

Reagovat
Zaschrona

nedoceneny fotbalovy genius

Reagovat
Whitemedia

A máš to spočítané, teď na tebe přiběhne Error..

Reagovat
Busby babes

to je nejaky odpurce Csaplara?

Reagovat
Whitemedia

Error23.10.2016 17:58

Dobrých 60 % trapnosti na EF pochází z komentů o Csaplárovi, tohle zredukovat, tak je hej.

Reagovat
Busby babes

jinak teda pro fanousky statistik:

22 - There have been 1061 previous occasions of a team being 2-0 ahead at HT in the PL; only 22 have lost from that position (2.1%).

Reagovat
Counter

Nj, ale tak 80 % skončilo remízou.

Reagovat
Busby babes

hodne bych se divil, kdyby to bylo 80 %.

Reagovat
Miguel19

Barry by se měl na to přihrávání vysrat.

Reagovat
Miguel19

Fotbal mu nejde, tak klasicky zaprasí..

Reagovat
Busby babes

a na to praseni mozna taky.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Willy Wonka

Zlatan celkem tvrďák.

Reagovat
Tomekcz

wtf bez karty?? cukotka by z toho kopala jeste penaltu krome cerveny

Reagovat
blade115

Jo, letos už nám rozhodčí pískli neuvěřitelných 0 penalt, hrozná tlačenka.

Reagovat
mikelinos

1 pískli, proti WHU

Reagovat
blade115

Fakt že jo... Nj, první zápas sezóny, to už si pomalu ty zápasy ani nepamatuju.

Reagovat
Whitemedia

co do toho taháš nás, my letos penalty nekopeme..

Reagovat
Swarley

proč to do prdele Ander řeší takhle? Rojo měl být jednoznačně venku

Reagovat
Busby babes

a tak jednou nam rozhodci taky dopral no.

Reagovat
Swarley

jo jo, v tomhle by nám mělo projít takových ještě 5

Reagovat
Miguel19

Looooool rudá jak komunista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

ty pičo, Rojo na červenou

Reagovat
stiflerovamama

Oliver zatial nezvlada jasna redka

Reagovat
niflheim

Rojo měl vyletět.

Reagovat
Hokaido

V jakým vesmíru tohle dopiče není rudá?

Reagovat
J0EL

Rojo jasna cervena

Reagovat
Busby babes

Rojo jasna ruda.

Reagovat
Busby babes

ale teda Ander to zamrdal solidne.

Reagovat
Miguel19

To se Oliver posral, takové saně...

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo To je fakt prázdná hlava

Reagovat
Dawon

WTF Rojo jasne cervena uz moc byt nemuze

Reagovat
smazaný uživatel

ako sorry ale za toto by som Olivera poslal dobre do pice

Reagovat
Orlandiiik

Rojo je hrozná špína

Reagovat
Ángel di María 22

Rojo jasna cervena

Reagovat
Tomekcz

jestli tohle byla cervena tak Barry mel dostat aspon 2

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Říkali komentátoři při tom Barryho zákroku, že rozhodčí nastavuje nějaký metr... asi amatérské MMA.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
M0rb1D4S

Rojo už měl být venku.

Reagovat
Harakan

Rojo rudá. Jasná.

Reagovat
I am Mancunian

co sa cudujete, ked rojo nevie ani tousty spravit

Reagovat
vladis271

ten by sa k nám hodil. To je taký typický priemerný liverpoolsky stopér posledných 25 rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Rojovi na stoperu fakt není vůbec nic průměrnýho

Reagovat
Ligter

a toho kdysi kdosi chtěl do Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o Cuadrada se taky kdysi prala Barca, my a Chelsea..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

Barry měl dostat kartu.

Reagovat
Swarley

José? nebo opožděný stream?

Reagovat
Ligter

José má přezdívku Barry?

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal? vypadl mi stream

Reagovat
niflheim

Rukou zastavení protiútoku.

Reagovat
Busby babes

Barry uz tam mel dva takove zlute zakroky a porad je bez karty.

Reagovat
Zaschrona

On tohle umi genialne, ale stejne nakonec tu kartu dostane.

Reagovat
blaugrana

To nie je futbal, to je džudo ty voe.

Reagovat
Willy Wonka

Sudí těžce nezvládá zatím...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce o něco víc než Barry...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Ligter

připískl nám, dnes budeme hrát hovno... cítím, že vyhrajeme

Reagovat
Busby babes

Rozhodci to teda pousti slusne... aby se mu to nevymklo. Imho kdyby dal na zacatku Barrymu tu jasnou zlutou, tak sel Rojo taky dolu.

Reagovat
J0EL

Rojo mal ist dole v kazdom pripade.

Reagovat
EXoRcIsT

Rojo CK , Barry uz mal mat ZK davno len aby sa mu to nevymklo z ruk

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo je obraz typického hráče současných United - kokotko bez fotbalových dovedností.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Swarley

to jsi poznal z toho skluzu?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, jen jsem si chtěl taky kopnout

Reagovat
EXoRcIsT

Rojo hori jak papier radsej nech tam da Baiilyho alebo Blinda ten si ho vedel vzdy postrazit

Reagovat
Whitemedia

Bolasie to teda vyřešil

Reagovat
Miguel19

Jak odlítl od Pogby

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud to pískne tak to má bejt žlutá ne?

Reagovat
Ligter

taky to nemusel Ibra tak odlfláknout

Reagovat
EXoRcIsT

keby to kopol k pravej tycke z jeho pohladu tak to je gol ved ten mur bol postaveny strasne

Reagovat
Ligter

mně přišlo, že k tomu přistoupil tak lážo plážo, ale je fakt, že jsem to viděl jen z jednoho pohledu

Reagovat
smazaný uživatel

spíš tu přihrávku u toho protiútoku nemusel odfláknout

Reagovat
Ligter

Reagovat
Busby babes

Mohl by uz nekdo Zlatanovi vzit ty primaky? porad to zkousi nejak podstrelit/prostrelit zed a pokazdy je z toho spis protiutok.

Reagovat
Whitemedia

To je zatím hrozná nuda..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo půjde pod sprchy dřív? Rojo nebo Barry? Oba fakt příšerně nestíhaj..

Reagovat
Ligter

Barry nedohraje

Reagovat
Miguel19

Barry je prostě šmatlák.

Reagovat
Zaschrona

Dost lidi tady asi vidi hrat Barryho poprve nebo co...

Reagovat
Busby babes

konecne vidi , proc ma rekord v kartach.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně vidí, proč je stejnou legendou jako Carrick

Reagovat
Counter

Oliver asi uznal, že pro MU je horší hrát v jedenácti s Rojem než v deseti, jinak si to neumím vysvětlit.

Reagovat
Ligter

zatím toho víc odehrál ten Oliver pro nás, než Rojo, to je fakt.

Reagovat
Busby babes

obecne to piska hodne volne a dost pousti. v kontextu tohodle zapasu je ta zluta asi ok. Z pohledu pravidel ani nahodou no.

Reagovat
Swarley

tohle je zatím neuvěřitelně chaotickej zápas plnej nepřešností

Reagovat
Whitemedia

nudnější zápas už jsem dlouho neviděl

Reagovat
Swarley

tak jako je to plné soubojů, ne že by oba týmy nechtěly hrát, ale moc to nejde

Reagovat
Busby babes

malo pohybu u obou tymu.

Reagovat
Busby babes

Everton dobre rozbiji nasi rozehravku. Nase zaloha se zatim moc nechyta a to je problem no.

Reagovat
Dawon

Pogba je zatim naprosto hruzostrasny

Reagovat
Miguel19

Jn, ale kdo ne..

Reagovat
Dawon

To je taky fakt

Reagovat
EXoRcIsT

preboha Ibra sa mota kade tade ale ked ma byt na hrote tak tam nieje

Reagovat
Zaschrona

K cemu tam Cleverley je?

Reagovat
Ligter

to je děs, ať snad raději započtou gól jen prvnímu, co alespoň zkusí vystřelit na bránu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
niflheim

Ibraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
stiflerovamama

Stekelenburg

Reagovat
EXoRcIsT

wtf tak toto bol gol hodny takeho zapasu

Reagovat
Ligter

ibraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
pingla

Looooool Zlatááááááán

Reagovat
Sali5

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooooooo.. už jsem nevěřil

Reagovat
Swarley

piča štěstěna je taková mrdka, tohle kdyby nebyl gól, tak to jebu a odhlásit se ze soutěže

Reagovat
Swarley

tomu říkám radost z gólu, samozřejěm Ibraaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Gol roku

Reagovat
J0EL

Reagovat
bbbauch

Nejnechapavejsi diskuter roku

Reagovat
J0EL

Najzbytocnejsi komentar

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, každej už to stejně ví

Reagovat
Whitemedia

Kam ten kkt vybíhal

Reagovat
masly008

Reagovat
Whitemedia

tohle by Howard nikdy neudělal

Reagovat
Zaschrona

Ten by zas skocil driv nez by Zlatan vystrelil.

Reagovat
Whitemedia

a furt by to o tisíc parníků menší chyba

Reagovat
Zaschrona

Prast jak uhod.

Reagovat
Swarley

takovej ten FIFA výběh, kdy už v půlce toho výběhu víš, že jsi to dosral

Reagovat
pingla

a pak mačkáš 2x po sobě tlačítko pro výběh, aby golman utíkal zpátky

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Ligter

Reagovat
Zaschrona

Dostaval jsem tak ve Fife goly fakt casto, tak uz radsi ani nevybiham.

Reagovat
Ligter

já sice taky, ale teď mi šlo jen o logiku pořadí těch smajlíků ve vlákně

Reagovat
Zaschrona

aha - nevedel jsem, ze jde i o estetiku

Reagovat
Ligter

když už ne v tom fotbale, co sledujeme, tak jsem to snažil zachránit tady

Reagovat
Whitemedia

Mám na klávesnici špatně nastavené ovládání a jsem líný ho předělat.. takže mívám gólmana co pět minut hry na půlce hřiště Stekelenburg se má ještě hodně co učit.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Dawon

Reagovat
Busby babes

zlatej Howard?

Skvele Ibra.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tušil, že po včerejší smůle City dnes vyhrajeme s luckem Rojo nedostal kartu a náš gól top, takže paráda, proti Evertonu potěší

Reagovat
bbbauch

Polocas

Reagovat
Ligter

tak ho nech, aspoň je jednou optimista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

#JeSuisZaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Whitemedia

Everton každopádně na domácí půdě nepředvedl vůůůbec nic.

Reagovat
Hokaido

Teď jsem je moc nesledoval, ale tohle je fakt obrovská bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako koukal jsem chvíli na ten zápas Wimbledonu někde na vesnici, kde míče zakopávali do potoka, a kvalita fotbalu místy vyšší + se tolik neprasilo. Ten gól je opravdu tak nějak shrnutím první půlky tohohle zápasu.

Reagovat
Zaschrona

No jo, chce to noveho golmana, nic noveho.

Horsi ale je, ze mame presne 0 strel na branku. A asi bych si vsadil, ze zadna nebude ani v druhem polocase. Hruzny vykon.

Reagovat
Hokaido

Po zápase na City se ze Stekleho dělal polobůh, přitom je fakt průměrák.

Reagovat
EXoRcIsT

ked pomyslim ze sa rozhodovalo medzi nim a DDG ako nastupcom VDS

Reagovat
Zaschrona

Tak dve penalty v jednom zapase, to chytis jednou za karieru. Zaslouzil si to. Bohuzel se ale ukazuje, ze nic lepsiho nez dvojka byt urcite nemuze.

Reagovat
Busby babes

nemyslim si, ze uplne prumerak, solidni golman, ale do te uplne spicky nepatri. Dneska samozrejme debilni chyba, o tom zadna.

Reagovat
Zaschrona

Bohuzel to ale neni jenom dneska, jak ze zacatku sezony mu to slo, posledni tydny je dost mimo.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

najednou, po pěti kolech si z něj stříkal

Reagovat
Zaschrona

A to ho mam jako kritizovat, kdyz do te doby neudelal zasadne spatne vubec nic?

Reagovat
cristiano.K.

je to golman akorát pro vas, lehce nadprůměrnej

Reagovat
Zaschrona

Tak na pozici dvojky, no.

Reagovat
cristiano.K.

do konce sezony bude jedničkou. Pak je vždy otázka, jestli se trenér zbaví svého krajana.

Reagovat
Zaschrona

Sam Koeman rikal, ze chce jeste dalsiho golmana, to rikal uz pri oznameni Stekelenburga. Jen se holt nakup golmana, ktereho by zaroven i Koeman chtel, zatim nepovedl. Pry mame zajem o Pickforda. Toho asi Moyes nepusti driv nez v lete, takze je celkem pravdepodobne, ze Stek tuhle sezonu dochyta. Pak asi dvojka.

Reagovat
vodka

Pickford má super reflex a teď je ve formě, ale nemyslím si zatím, že by vás posunul...

Reagovat
Zaschrona

No jo, ale lepsiho golmana asi nedostaneme, pokud odmitame nepotrebne hrace z velkych klubu typu Hart. Jina cesta nez talent, ktery muze dorust do brankare kvalit na spicku PL asi nemame. Mne prijde Pickford na golmana dost maly vzrustem, ale talent nesporne ma. Radeji bych ale zkusil i klidne priplatit za Butlanda nebo Begovice.

Reagovat
vodka

Rojo jasna ruda, ale jinak relativne vyrovnany zapas, vedeni nejspis zaslouzene, everton krome bolasieho nemel nic ,co by aspon smrdelo golem...

Reagovat
Miguel19

Však vy taky ne..

Reagovat
vodka

Tak relativne nadejnych situaci, kdy chybi finalka a zakonceni bylo vic. Jinak teda za me zapas celek ok, intenzita nechybi, plno osobnich soubojuba frustrace z neodpiskanych faulu/souboju...

Reagovat
kiwwi

lenze my sme dali ten gol

Reagovat
smazaný uživatel

Vítr zafouká správným směrem a hned se vytahuje

Reagovat
Whitemedia

Kdyby ten hráč Evertonu po zákroku Roja začal válet po hřišti sudy a svíjet se, tak by tu červenou Rojo dostal..

Reagovat
smazaný uživatel

To prasa Rojo. Oliver znova dosraný dať ČK.

Reagovat
Busby babes

Oliver se dneska rozhodl, ze to bude hodne poustet no...

Reagovat
Miguel19

Strašně nekvalitní zápas. Od United jsem čekal větší jízdu, něco jako v poháru, kde hráli pěkně rychle a kombinačně. Dneska jsou zoufale pomalí..

Everton je marnej. Ale co čekat s tou zálohou kde "hraje" Barry.

Reagovat
smazaný uživatel

Tys čekal od nás něco jiného než sračku?

Reagovat
Ligter

možná si u ligy dopředu řekli, že to bude vycházet, když budou hrát špatně

Reagovat
Busby babes

Everton nam to dobre rozbiji, proto to neni zadna jizda. Dobre napadaj, pristupujou rychle a hlavne nase zaloha se s tim zatim hodne pere.

Reagovat
kiwwi

Everton to strasne bura...neni to lahke tam hrat nejaky kombinacny futbal

Reagovat
J0EL

Jj, to bude presne tym

Reagovat
Busby babes

sorry, ale dyt ma pravdu. Everton to hraje dobre, hrozne nam narusuje hru v zaloze, jejich zaloha zatim smerem dozadu velmi dobra.

Reagovat
J0EL

To je sice pravda, ale vyznelo to akokeby ste vzdy hrali pekny kombinacny futbal a dnes akurat vam v tom Everton brani.

Reagovat
Busby babes

tak posledni zpaasy to platilo, hrali jsme peknej fotbal. Dneska to tak neni prave proto, ze se Everton dobre pripravil. Ale na zacatku druhe pule jsme je tak 10 minut prehravali a vypadalo to zas pekne, bohuzel to nevydrzelo.

Reagovat
Zaschrona

Zadny chtic vyhrat a absolutni neschopnost resit cokoliv jinak nez nakopem. S takovouhle budem o Vanoce v primem boji o sestup...

Reagovat
smazaný uživatel

po takom snovom zaciatku dobra hroza aj ked dnes bod

Reagovat
bbbauch

Klidne uhaluzit, ale vyhrat, uz musime zacit sbirat body

Reagovat
Zaschrona

Fakt nevim, jestli v soucasnosti nekdo v PL hraje horsi fotbal. To je nekoukatelny.

Reagovat
Busby babes

a cim to, dyt zacatek jste meli super...

Reagovat
Zaschrona

No nevim, nic moc extra to nebylo, jeden - dva naznaky toho moc nejsou.

Reagovat
Busby babes

ok. tak vysledkove to bylo ok. je pravda, ze jsme vas videl asi jen 2krat.

Reagovat
Ligter

uuu, super Davide

Reagovat
Busby babes

konecne neco chytil.

Reagovat
Whitemedia

Střela na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra nikdy nedospeje... to si mohol odpustiť.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hokaido

Já v tom prostě taky vidím úmysl... Rozhodčí to z jeho pozice nemohl vidět, ale nějaký dodatečný potrestání by přijít mohlo.

Reagovat
Dawon

Piskl faul, takze uz se to nijak dal trestat nemuze, jestli se nepletu

Reagovat
Hokaido

V tomhle případě asi může, protože s tím pískaným faulem to nemělo nic společnýho.

Reagovat
Busby babes

v cem presne vidite umysl? ted bez ironie, videl jsem jak pres nej prepadl, coz samozrejme muze byt blby, preci jen Ibra vazi skoro 100 kilo . a jo, videl jsem jak ho trefil nohou do hlavy, ale me to teda umyslne neprislo ani nahodou... proste dopadl a nekontroloval ten pohyb, navic to teda nebyla zadna rana...

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to prišlo úmyselné teda úplne. Tá päta do hlavy. To už bolo kontrolované podľa mňa.

Reagovat
Hokaido

Mně přišlo, že mu tu nohu „pustil“ na hlavu schválně...

Reagovat
Busby babes

me to prislo jako nekontrolovanej pada a pak mu ta noha sla dolu a kdyz mu narazil do hlavy tak ucuknul. To mi neprijde jako neco, co udelas umyslne ale spis jako kdyz nevis o tom, ze mas pod nohou hlavu protihrace. Ale do hlavy mu nevidim, jen rikam, jak to na me pusobilo.

Reagovat
Miguel19

Miky za 55 minut dvakrát u míče a vytvořil 2 zajímavé přímáky u vápna

Reagovat
Ligter

to je tak záhadná věta, že z ní ani nedokážu vyčíst ironii

Reagovat
EXoRcIsT

uff teraz smola stoper podbehne loptu a Ibrovy musi spadnut rovno na paty mohol ist sam na branu

Reagovat
EXoRcIsT

konecne sa to paradne rozzbehlo

Reagovat
Miguel19

Zálohu Barry - Cleverley a ten Bubák by přehrál i sám Big Fella.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Ligter

Rashforda za Mchitarjana

Reagovat
Busby babes

dyt Miky je dobrej.

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
Dawon

Miky je super

Reagovat
Ligter

Reagovat
Miguel19

Coleman takticky počkal až se vystřídá a pak se přihlásí že nemůže dál

Reagovat
Hokaido

Možná má otřes mozku a vůbec neví, co se děje.

Reagovat
Busby babes

pokud ma otres mozku, tak ma fakt smulu na to, kam ho ten Zlatan trefil, protoze jinak to nebylo nic hrozneho.

Reagovat
CubONE

Skor vyzeral, ze ma problem sa nadychnut poriadne.

Reagovat
Busby babes

zlomenemu zebru bych veril vic, Ibra mu padl plnou vahou na bok...

Reagovat
J0EL

Everton vie vobec, ze prehrava? Ti hraci sa tam valaju akokeby bol vysledok opacny.

Reagovat
J0EL

Dalsi idiot a este si sadne

Reagovat
Whitemedia

Vloni hráči Evertonu vypadali, že je jim to všechno u prdele a letos se to opakuje.. vyměnit celý tým

Reagovat
Zaschrona

Presneji to napsat nejde...

Reagovat
Miguel19

Josého údržba je tady...

Reagovat
Whitemedia

Ale Fellainiho tam ještě neposlal, u nás už by tam byl Mikel 15 minut

Reagovat
Miguel19

Už se připravuje

Reagovat
Ligter

začínáme si strašně koledovat zase

Reagovat
smazaný uživatel

herrer a pogb dnes slabotaa.. vyrovnanie v 90. uz to vidim

Reagovat
smazaný uživatel

sekol som sa o minutu no

Reagovat
Whitemedia

Lukaku hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

uz tyzdne ne

Reagovat
niflheim

Já mám normálně strach, že dostaneme nějaký trapný gól... prostě neumíme dotáhnout do konce

Reagovat
niflheim

No ty vole, on tam dává Fellu

Reagovat
Whitemedia

Buď rád, že ho tam nedal už v 65 minutě.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Kaze

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

hrajem naprosto strasne asi od 70. minuty, to vyrovnani by bylo uplne zaslouzene se v 9 hracich stahujem pomalu na vlastni vapno

Reagovat
smazaný uživatel

My ho ještě dostanem, jinak to nejde !!

Reagovat
Miguel19

Fella

Reagovat
EXoRcIsT

ma jebne z Fellainiho

Reagovat
EXoRcIsT

dufam ze to je jeho konecna u nas

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč

Reagovat
pingla

Díky ty kryple

Reagovat
Ligter

jasně, to je prostě totální kripl, Mourinho aji Fellaini

Reagovat
Cobra

Květák

Reagovat
nani92

to je KOKOT SKURVENY VYJEBANY CHOD DO PICE

Reagovat
J0EL

Podakuj sa Mourinhovi za to takticke striedanie

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaaaaaa

Reagovat
Whitemedia

Mourinho taková klasika

Reagovat
aramaki

Reagovat
Miguel19

Je tam

Reagovat
Dawon

Zkurvena tupa pica s kvetakem

Reagovat
Dawon

BOZE JAK JA HO NENAVIDIM DO PICE

Reagovat
J0EL

Mou vyborne striedanie.

Reagovat
Grahf

ten chuj kandravy, toto mourinho dojebal

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

mas to TAM MOU,

zer HOVNA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
CR7RONALDO

Tak som vedel, že Fellaini voľačo spraví, dúfam že ho už viac v našom dresom neuvidím

Reagovat
LAM

rozhodčí je hroznej dement

Reagovat
smazaný uživatel

uz len za toho Roja

Reagovat
masly008

utd měli zase jenom smůlu? nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Gueye sa snazil spadnut a nie pokracovat

Reagovat
Nikikrew

Uf ale teda docela prisna penalta

Reagovat
LAM

samozřejmě žeto byl jasnej dive ale tady tohle teď nikdo nepřizná

Reagovat
Miguel19

Že dive...však tam byl jasný kontakt..

Reagovat
CubONE

Sa hadzal uz pred dotykom.

Reagovat
Miguel19

Možná trochu ano, ale stejně je to jasná penalta..

Reagovat
CubONE

Ako penalta mala byt, ale dive to bol.

Reagovat
kiwwi

sice si nemyslim, ze to mala byt penalta, ale aj tak je Fellaini najvacia <> pod slnkom

Reagovat
Busby babes

jasna. Fella debil, stacilo kdyby zustal stat.

Reagovat
J0EL

Uplne jasna, aj ked si po nu vyslovene isiel.

Reagovat
LAM

skočil mu do nohou.Tohle opravdu v 90minutě penalta?Píčovina

Reagovat
Counter

To Fellaini do něj blbě naběhl.

https://streamable.com/utp0#

Gana to udělal vychcaně, ale Fellaini do toho šel tak strašně, že si to o tu vychcanost úplně říkalo

Btw. co s tím má společného 90. minuta? To jako 5. nebo 70. minuta jsou méně důležité nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som uplne najebal rozhodcom co zakroky posudzuju aj podla toho aky je hraci cas, nehovorim o tomto ale vseobecne

Reagovat
13

Pamatuju si zápas LFC s Arsenalem kde byly v nastaveném čase fouknuté správně dvě penalty, ale už nevím co to bylo za rozhodčího.

Reagovat
nemamvasrad

Marriner.

Reagovat
J0EL

Je snad jedno v akom to je case nie?

Reagovat
vodka

Reagovat
Dawon

to zertujes doufam, ze to nemela byt penalta?

Reagovat
kiwwi

ako sorry ale ked si naskocis na niekoho nohu tak to faul nie je...ako ja rozhodcovi nejdem nic vycitat, som s tym spoko ze to fukol, nemam s tym problem

Reagovat
10

existuje penalta proti United, kterou bys dokázal uznat jako správně odpískanou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

vyser se na to tady už, trefil ho kolenem.

Reagovat
kiwwi

do ktoreho si Gueye skocil

Reagovat
r.mrazik

jasna...debilne ho dojel

Reagovat
Jerichoo

wow

Reagovat
nani92

SS na tribúne, Hitler v hrobe, ale hlavne že tam je FEllaini kurva

Reagovat
EXoRcIsT

zase striedanie sa chapat da chcel tam mat niekoho vyssieho na pripadne centre ale to ze je Fellaini obycajny kkt to sa uz ospravedlnit neda

Reagovat
smazaný uživatel

Well played Mourinho :D největší píčus světového fotbalu

Reagovat
r.mrazik

s nasazenim kvetaka bylo jasny,ze to bude dalsi plichta...mourek si pro to chodi takhle pekne sam...

Reagovat
vodka

Reagovat
blaugrana

A liter v piči, kvôli piči.

Reagovat
smazaný uživatel

ty tym tiketom dobre zijes si sa snad modlil nech nevyjde nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč by si takovýho čůráka měl kdokoliv držet 4 roky v týmu, tím spíš pro by to měl bejt tým s ambicí vyhrávat...

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatujete ty staré United, jak jste věděli, že v posledních minutách dají góla? Teď jsem od 80. minuty čekal, kdy dostanou.

Reagovat
kiwwi

takto je to uz 3 roky a ty si teraz objavil teplu vodu

Reagovat
smazaný uživatel

ee, tyhle tragické závěry přišly podle mě až s Mourkem.

Reagovat
vodka

máme nejtragičtější závěry zápasů, co pamatuju...

Reagovat
cristiano.K.

fanoušci lfc si dovolí po včerejšku lehce nesouhlasit

Reagovat
vladis271

a hned si spomenem na Soton away. To sú 2 veľmi podobné prípady v rámci jedného kalendárneho roka ak sa nemýlim.

Reagovat
bbbauch

posledni dobou to mam stejne

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ach jo, to je prdel. Aspoň že už je pryč.

Reagovat
niflheim

Takový blbeček má místo na lavičce místo Bastiho... to fakt nemá cenu.

Reagovat
nani92

ale ja to fakt nechápem, vždy, ale proste vždy v kažkom zapase ako príde FEllaini, tak nás začne súper tlačiť a on nepomáha vôbec, ja to fakt nechápem, ved to už musí vidieť aj Mourinho a ak nie, tak nech ide do piče

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

kvoli standardkam

Reagovat
nani92

ved aj tam je trápny na tých štandartkách, fakt žiadny prínos nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Neverim

Reagovat
Whitemedia

Ale proč to ten Mourinho pořád dělá? On už na tomhle poztrácel asi milion bodů a furt v tom pokračuje, to mi hlava nebere..

Reagovat
cr7sux

Protoze je neomylny picus

Reagovat
smazaný uživatel

prisna, ale Fellaini to proste dojebal..

Reagovat
leroy

Vám to jebe hádzať to na jedného hráča? Cela hra stoji za picu a dve tretiny tímu hrajú picu. Pravdepodobnost na plichtu sa zbierala počas celého zápasu. A su tam ini hráči na vyhadzov ako fellainy

Reagovat
r.mrazik

tak on ten penaltovej zakrok neudelal tym,ale jeden hrac...

Reagovat
leroy

Hosi, proste sme tou smejdovou hrou davali Everton priestor na vyrovnanie a nakoniec sa k nemu domotal.. mal tam uz viac polosanci a boli tam rôzne chyby z ktorých padnúť mohol. Bohužiaľ, urobil ju fella, v iných zápasoch ju urobili ini. Toto hádzať na jedného hráča ke blbosť. Este to k tomu bola prísna penalta

Reagovat
r.mrazik

a ze nekomu davas prostor je jasna vec...hluboky blok proste dokaze fungovat...ale nesmis udelat takovej tupej penaltovej zakrok prece

Reagovat
smazaný uživatel

Celá hra stojí za piču, ale dokud tam nebyl Fellaini tak to bylo za piču ale aspoň za tři body. Jebalo by nám, kdybysme to na něj házeli a tu penaltu vyrobil někdo jinej......

Reagovat
Busby babes

do nejake 65.-70. minuty jsme nehrali spatne, hlavne v druhe puli. Pak jsme se nejak zatahli, coz jsem moc nepochopil. ale ok. No a pak Fella udela uplne nesmyslnej zakrok a Everton diky tomu vyrovna.., tak co je tak divnyho, ze jsou lidi nasrani na toho, kdo tu penaltu udela.

Reagovat
leroy

Nehrali sme dobre cely zapas

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

kdyz myslis...

Reagovat
leroy

Hosi, vy dvaja ste jako jeden. Obaja total mimo, nečudujem sa, ze si tak hudriete

Reagovat
Busby babes

tak hlavne ze ty to vis nejlip a muzes prijit a rict nam ten jedinej spravnej nazor...

Reagovat
leroy

Co ti mam na to povedat. Proste mam na futbal evidentne uplne iný pohľad ako vy dvaja. Podľa mna nemáte cit pre hru. Veci Vám dôjdu až ked ich máte na podnose ak vôbec. Vid dnešok, ked chces "uplne vážne" vysvetlit preco bol v tom ibrovom súboji a kopnuti do hlavy úmysel. Take veci vidí proste aj slepý. To je potom tazko.

Naša hra stoji za hovno a nazvať ju dobrou (ako aj kiwi predchádzajúci ligový zápas), tomu naozaj nerozumiem. Nema ziadne jasne tempo, je v nej strašne vela nepresnosti, strát, zlých rozhodnutí hráčov, otázne je, nakoľko je to chyba trénera a nakoľko je proste káder slabý resp. bez formy. Bohužiaľ, pre mna, mame ďalšieho trénera, ktoreho poňatie hry nekorešponduje s mojim estetickým cítením futbalu.

Reagovat
Busby babes

no ja to tam nevidim, protoze jsem takovych situaci zazil x a tak vim, ze obcas takhle nekoho trefis i kdyz nechces.

Ukaz mi, kdy Zlatan v prubehu sve kariery nekoho nejak zakerne sestrelil s umyslem ho zranit nebo tak? Proto jsem rikal, ze mi to prislo jako nekoordinace pohybu pri padu... dopadl, mel nohu nad jeho hlavou, coz v tu chvili nevidel a noha pokracovala normalne k zemi a kdyz narazil do jeho hlavy, tak ucuklnul.. to mi neprijde jako rekace nekoho, kdo chce druheho kopnout do hlavy.

Ok, tobe se to nelibi, fajn. Me se ta hra posledni mesic celkem libila. Idealni to nebylo ale velmi slusnej utocnej fotbal, kdy jsme si dokazali vytvorit dobrej pocet sanci nebo slusnych pozic, ze kterych mohly padnout goly. Bohuzel pro nas se tak casto nestalo a to je problem. Nedokazeme zapas rozhodnout pripadne dotahnout dobre rozehranej zapas jako dneska. Ale je tam snaha utocit a hrat na vitezstvi, takze z meho uhlu pohledu dobry. Jo, vysledky jsou na hovno a je to frustrujici, tech bodu jsme zbytecne zahodili vlastni vinou az moc.

Reagovat
Sandstorm

Kdo to hází na Fellainiho, tak je imbecil.

Tohle jde za Mourinhem. Jeho další prokauč.

Reagovat
niflheim

Fella

Reagovat
Ligter

my fakt neznáme dno, ty vole

Reagovat
niflheim

Raději mu ani nepřihrávejte...

Reagovat
Counter

Supersub

Reagovat
EXoRcIsT

dpc keby sa ten kuceravy kkt aspon snazil a ne je tam 10min a ani nepobehne

Reagovat
J0EL

Reagovat
jenage

Reagovat
Dawon

CURACI

Reagovat
r.mrazik

mourek a kvetak za vocasy...

Reagovat
smazaný uživatel

klasika mourinho

Reagovat
Sandstorm

Mourinho The mistake one

Reagovat
Grahf

mourinho sabotér. Začne betonovať a nasadí kandrača.

Reagovat
niflheim

Fellaini zaokrouhlil počet startů za MU

Marouane Fellaini včera vyběhl z lavičky k utkání proti Evertonu a v dresu Manchesteru United takto posbíral již sto soutěžních startů. Belgický záložník přitom na Old Trafford zavítal právě z Evertonu v září 2013. (manutd.com)

Jak ???

Reagovat
Azazelo RD

Postupně.

Reagovat
Lacko_Boh

22:30 -> Slovenský rozhlas-> Pán prsteňov Ibi Majga ako Smígl. Treba niečo dodávať?

Reagovat
smazaný uživatel

To má už hádam aj 20 rokov tá nahrávka, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

Pán Prsteňov > Krstný Otec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
nani92

Krstný otec má viac spevavych refrenov..

Reagovat
Mastný Chobot

PSG nemíňajú lóve

Reagovat
nani92

Mufana nemôžeš dojebať

Reagovat
Hachim Mastour

Spevavé refrény patria k rapu.

Reagovat
Ligter

v Kmotrovi je víc životních pravd

Reagovat
Lacko_Boh

motivuje mladých ľudí

Reagovat
Ligter

k čemu?

Reagovat
patas92

Reagovat
j_mrazik

Ne, pane Frodo.

Reagovat
smazaný uživatel

samved krepelka > tom hagen

Reagovat
CubONE

To je genialne spracovane, pocuval som cele detstvo dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

nefunguje

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud a Per späť v plnom tréningu, Hector takisto už vyklusáva, biitch

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Při vší úctě k Perovi, doufám že jeho služeb už nebude potřeba využít

Reagovat
Mastný Chobot

Mustafi s Kosom s obidvaja hrozné hurikány, hodil by sa k nim niekto kľudnejší. Minimálne je dobré mať Pera na lavičke a nebáť sa Gabriela dlhodobo v základe.

Reagovat
SunFells

::fuckoff::

Reagovat
j_mrazik

1998. pro moje první MS98, co si pamatuju jako kluk

Reagovat
vladis271

taky tak

Reagovat
Lacko_Boh

98 ročníky sú čerstvé 18tky :) :)

Reagovat
CubONE

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Ligter

ale už si pamatuju skoro kulový teda

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší MS

Reagovat
Jerichoo

to isté

Reagovat
bbbauch

Tak at se dockas treba i druheho MS98

Reagovat
Kowe

Reagovat
kiwwi

Kun ban na 4 zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

málo

Reagovat
Ligter

Reagovat
Wat

Takže vlastně jenom základní trest za to, že je to podruhý v sezoně, bez nějakýho přídavku?

Reagovat
blade115

Aspoň že tak.

Reagovat
Busby babes

nic mensiho dostat nemohl.

Reagovat
Maresma

#LFC 2016/17

With Matip - 11 games, conceded 9 goals - DWWWWDWWWDW

Without Matip - 3 games, conceded 9 goals - WLL

Stavební kámen naší obrany, vedle něj aji ten Lovren nevypadá jako totální tragéd.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Wat

A jde to vidět i bez podobných statistik, obraně dodává jistotu a klid. Skvělý překvapení.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Do konce roku bez Coutinha, pak měsíc bez Matipa. Škrtám si vás z boje o titul

Reagovat
vladis271

Dokonca si myslím, že toho Coutinha by sme prežili. V útoku je to viac o systéme než o jednotlivcoch. Tak v kombinácii s pressingom sme schopní dávať góly aj bez čarodejníka.

Ale obrana by musela furt nastupovať v ideálnom zložení. Výpadok Matipa spôsobí stopérsku dvojicu Lucas Lovren a to je neuveriteľný pokles v kvalite. Matip je Numero uno, Lovren sa pri ňom dokáže zviesť. Ak vypadne Matip vodcovskú úlohu musí prevziať Lovren na čo nemá kvalitu ani psychiku a celé to zadupľuje Lucas. Its like a guidebook to xatastrophe

Reagovat
Maresma

Bez Matipa naštěstí nebudem, ale škrtnout si to můžeš tak jako tak..

Reagovat
nani92

kámo, ale ak chceš niekoho vyškrtnúť, tak ho tam najskôr musíš napísať

Reagovat
Mastný Chobot

píšem si

Reagovat
nani92

po 14.kolách je každý generál

Reagovat
Maresma

teď už můžeš vyškrtnout

Reagovat
Busby babes

nas uz sis skrtnul?

Reagovat
nani92

už som si zastrúhal ceruzku, ak v dalšom zápase bude Fellaini čo i len na lavičke, tak idem na to..

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

zastrúhal ceruzku... sakra chvili mi trvalo nez mi doslo, co to znamena no taky si pomalinku zacinam pripoustet, ze nam ten titul mozna letos o ten nejtenci vlasecek utece,...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
avicii

Matip a niekto k nemu

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Lacko_Boh

telerano

Reagovat
kvasha16

Reagovat
iamek

OT: nekdo tady pred par dny daval link na sport, kde se zonglovalo a souperi mu museli kuzel vyrazit. Nemate nekdo odkaz?

Reagovat
iamek

OT: nekdo tady pred par dny daval link na sport, kde se zonglovalo a souperi mu museli kuzel vyrazit. Nemate nekdo odkaz?

Reagovat
SunFells
Reagovat
Svatej

Jestli ti to pomuze daval ho tam swarley, takze jestli funguje efsearch, mas sanci

Reagovat
Lacko_Boh

diky

Reagovat
Svatej

Kurna, Sunfells byl rychlejsi

Reagovat
pepinho2

o chlup

Reagovat
andrew96

Reagovat
kiwwi

L'Equipe report PSG's leaders are disappointed with Angel Di Maria & particularly his detached attitude.

SSssssssssssssnake

Reagovat
Busby babes

ale ne, to neni mozne, vsak preci byla vsechno chyba v nasem pristupu k nemu!! Tak co mu udelali tentokrat??

Reagovat
bbbauch

Nevite nekdo, jak je na tom v PSG se zranenima? Pri tom angazma u nas jsem nabil dojem, ze si ty zraneni kolikrat i vymejslel, jak za nas hrat ani poradne nechtel.. byl zranenej kazdou chvili

Reagovat
Ligter

se tady pomalu z něj dělal skautík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Tak FA cup doma s Readingem...

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Busby babes

tak to je jasne.

Reagovat
Busby babes

WHU vs City...

Reagovat
Miguel19

WHU docela chudáci na los letos..

Reagovat
Busby babes

Everton vs Leicester

Liverpool vs Newport/Plymouth

Reagovat
avicii

Reagovat
Coutinho10

dobre nam to Steve nalosoval

Reagovat
Zaschrona

jeste jsme to mohli mit venku...

Reagovat
Busby babes

dyt Leicester je letos slabouckej.

Reagovat
Zaschrona

No, my taky nejsme zadny top vyber... A porad lepsi nejaka ctvrta liga, nez PL tym.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea – Peterborough nebo Notts County

Reagovat
Whitemedia

tak třeba tam zase bude nějaký uzenáč s periscopem..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ak sa pozrieš na tie zápasy, tak žiadne lákadlo tam nie je. Akurát WHU a City, ale to je len jeden zápas. V PP ich môže ísť viac. Ja teda čakám, nakoľko sme pre TV atraktívny, že nás budú predsa len dávať.

Reagovat
Busby babes

on nekdo prekvapi. Ale neni tam zadnej vylet velkoklubu na vesnici no.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pre atraktivitu súťaže veľká škoda. V tom sú zápasy FA Cupu najlepšie na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Budou dávat Manchester United ... a pak možná někoho ze zbytku.

Reagovat
smazaný uživatel

jako v Londýně?

Reagovat
smazaný uživatel

V zápase s Bristolom Rovers to jeden týpek (tuším ind) využil na priamy prenos

Reagovat
Busby babes

Jaap Stam se vraci!!!!!!!!

Reagovat
Maresma

Blow for Everton as Yannick Bolasie suffers ACL injury to his right knee and will be sidelined for the rest of the season

Reagovat
Busby babes

to je dost smula. Ten souboj Martialem pritom nevypadal nijak hrozne mi prijde..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Whitemedia

Valdes, Barragan, Chambers, Gibson, Fabio, Clayton, De Roon, Forshaw, Fischer, Ramirez, Negredo

Reagovat
13

Tohle musí Hull zničit.

Reagovat
smazaný uživatel

Domáci by dnes mali vyhrať...

Reagovat
Whitemedia

musí

Reagovat
Whitemedia

Negredo tohle musí dávat.. nebo alespoň trefit bránu.

Reagovat
Whitemedia

Gibson

Reagovat
smazaný uživatel

Aj som dúfal, že Karanka prinesie ofenzívnejší štýl do Premier League, ale zatiaľ nič z toho.

Reagovat
Whitemedia

Karanka a ofenzivní styl?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som len dúfal...

Reagovat
smazaný uživatel

No a je tam..

Reagovat
Whitemedia

Gastoooon

Reagovat
Whitemedia

a jsi bloklej

Reagovat
Mastný Chobot

však to tam pridala Vrana171

Reagovat
smazaný uživatel

*pridal, nedelej si iluze, ze je to holka

Reagovat
Mastný Chobot

Môže byť Gaston o 4 levely technicky vyššie ako každý iný hráč na ihrisku? Môže. Môžem pozerať Boro - Hull? Môžem.

Reagovat
Whitemedia

o 4 levely před Negredem není..

Reagovat
smazaný uživatel

Dominik

Reagovat
kvasha16

pisem si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele