Premier League - preview 10. kola

01.11.2014, 08:39, aktualizováno 03.11.2014, 08:22
Previews
Soubojem dvou týmů ze spodních pater tabulky bude zakončeno desáté kolo anglické ligy. Crystal Palace získal v devíti zápasech devět bodů a je šestnáctý, Sunderland je na tom o jeden bod a dvě pozice hůře...
Crystal Palace - Sunderland AFC  (pondělí 21:00)
Na Selhurst Park se pro výhry nejezdí, a tím spíš ne v dresech Sunderlandu. Black Cats v londýnském stánku Crystal Palace naplno nebodovali už 19 let, přičemž právě tam skončila také jejich první zkušenost s Premier League (1996/97)...

Dva složitější zápasy, deset inkasovaných branek - takhle si v Sunderlandu závěrečné dvě třetiny říjnového programu rozhodně nepředstavovali. Kór když ta první třetina Mackems přinesla první a doposud poslední vítězství v tomto ročníku.

Black Cats ho uhráli doma proti Stoku (3:1), a to opravdu nebyla žádná náhoda. Pouze nulabodové QPR je letos na cestách bezzubější než SAFC, přestože Poyetovi svěřenci loňskou sezonu završili úctyhodnými venkovními triumfy na hřištích Chelsea a Manchesteru United.

Také Crystal Palace má nicméně vlastní starosti; konkrétně v jejich případě jde o rozhodčí. Neil Warnock si na arbitry stěžoval jak po poslední domácí prohře s Chelsea (spíš neprávem), tak po čerstvé remíze na půdě West Bromwiche (kde k tomu již měl pádnější důvody). V důsledku si teď Eagles nevedou o moc lépe než jejich dnešní soupeř, když se po devíti kolech pyšní průměrem pouhého jednoho získaného bodu na zápas.

Z čeho se nyní může Neil Warnock alespoň radovat, to je vypršení trestu pro Damiena Delaneyho a nemalá šance na včasné uzdravení důležitého středopolaře Jamese McArthura. Pomalu se také blíží návrat dlouhodobě zraněného stopera Scotta Danna.

Gus Poyet nevyloučil, že před pondělní dohrávkou (v rámci níž mimochodem Sunderland čeká na výhru už více než 12 let) udělá jeden výrazný řez sestavou - a sice že vymění brankáře. Vito Mannone se svými hrubkami podepsal pod obě předešlé prohry Black Cats, a tak by svou první šanci v sezoně mohl dostat Costel Pantilimon. Kuriózní přitom je, že začátkem listopadu se Rumun stejné příležitosti dočkal také před rokem, kdy se postavil do branky na úkor Joea Harta v dresu Manchesteru City.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Kelly, Delaney, Hangeland, Ward - Jedinak, Ledley - Zaha, Chamakh, Bolasie - Campbell
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Vergini, O'Shea, Brown, van Aanholt - Cattermole - Johnson, Larsson, Rodwell, Buckley - Fletcher
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.50 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Manchester United  (neděle 14:30)
V Premier League jsou zápasy, na které se vždy upírá veškerá pozornost celé Anglie. Ať už je to North-London derby nebo střetnutí celků z Merseyside; anebo zápas dvou nejúspěšnějších týmů historie Man United s Liverpoolem. Čtvrtým do party je bezpochyby manchesterské derby, jež poslední dobou získává zvláštní náboj...

Od fungování novodobé Premier League bylo slavné střetnutí poměrně jasnou záležitostí. Tedy až do léta 2011. Za tu dobu vyhráli United sedmnáctkrát, ale City jen pětkrát. S příchodem sezóny 2011/12 se však situace zlomila, Citizens posbírali stejnou porci výher jako za předchozích 19 let, včetně tří na Old Trafford. Red Devils vyhráli jedinkrát.

Fanoušci United s tím nebudou souhlasit, ale právě poslední zápasy patří do zlaté éry manchesterských derby. Už jen zápasy sezóny 2011/12 - rekordních 6:1 pro City na Old Trafford a impozantní "Kompanyho" vítězství 1:0, které jako by symbolizovalo zisk titulu - nebo loňské suverénní výhry Pellegriniho party o tři góly... taktéž následované titulem pro Man City.

Podle dosavadního průběhu to však na vavříny nevypadá. Že je v krizi Manchester United, to je už od loňska nechvalně známá věc. Ani Louis van Gaal nedostal Ďábly z mizérie, momentálně jsou až osmí s třináctibodovou ztrátou na vedoucí Chelsea. Právě s ní minulý týden uhrála cenný bod - avšak jen díky šťastnému vyrovnání Van Persieho v závěru. Tutéž remízu uhráli díky Blidnovi i na West Bromu.

Poslední zápasy nicméně nehorázným způsobem nevyšly ani o poznání ambicióznějšímu City. Za minulé dva týdny sehrálo tři zápasy ve třech různých soutěžích - ani jednou nevyhrálo, pokaždé dostalo dva góly a ve všech soutěžích si zadělali na velký problém v honbě za trofejí.

Už ani v báječné formě hrající Sergio Agüero nedokázal sám zvrátit remízový výsledek v Moskvě, a postup v Lize mistrů tak bude tvrdým oříškem. Po porážce s West Hamem se navýšila ligová ztráta na Chelsea na šest bodů. A nakonec domácí selhání s Newcastlem v ligovém poháru... No, Citizens mohli jít do derby v lepším rozpoložení.

Oproti středeční zpackané seanci s Newcastlem se nicméně do sestavy bleděmodrých vrátí několik klíčových opor. Především si zahraje kapitán a lídr celé defenzivy Vincent Kompany. K němu i Hart, Zabaleta, nebo Agüero. Hodinu na hřišti konečně odkroutil i uzdravený Samir Nasri. Naopak David Silva si rozhodně další start nepřipíše. Proti Newcastlu si zranil koleno a možná propásne celý listopad. K dispozici není ani Frank Lampard.

Ani Van Gaal nemá k dispozici ideální kádr. Mimo hru je útočník Falcao a stopeři Evans a McNair. Po zranění se nicméně vrací Luis Antonio Valencia a především kapitán Wayne Rooney, jenž si odkroutil všechny tři zápasy za červenou kartu proti West Hamu. Nejlepší střelec "derby Mancs" by měl vést útok po boku Van Persieho.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany, Mangala, Clichy - Touré, Fernando - Navas, Milner - Džeko, Agüero
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Rafael, Smalling, Rojo, Shaw - Blind - Fellaini, Di María - Herrera - Rooney, Van Persie
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.70 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Tottenham Hotspur  (neděle 17:00)
Tottenham se po domácím krachu s Newcastlem vydává zpátky na cesty, kde posledně utržil debakl od ManCity, a bude se zoufale pokoušet napravit nejhorší start do nové sezony od roku 2008. Zrovna před nedělním kláním by však fanoušci Spurs nemuseli propadat panice, spíš naopak...

Důvodem je soupeř. Aston Villa je zaprvé sama v příšerné formě, když vydržela neskórovat i nebodovat už pět kol v řadě - poprvé ve vlastní historii - a po skvělém startu do sezony se propadla již na 15. příčku. Zadruhé to ani konkrétně na Tottenham vůbec neumí. Pod Paulem Lambertem Villans kohoutí konto ještě nikdy nezatížili, a to s nimi sehráli již pět soutěžních klání. Souhrnné skóre pak zní ještě hůře: 0:15.

Celkově pak Tottenham nebyl tímto soupeřem sražen na kolena už 12krát po sobě a nyní to opravdu nevypadá na nějakou změnu trendu. Aston Villa stále ještě čeká, než se Christian Benteke po dlouhém pobytu na marodce vrátí do ucházející formy, a navíc v tuhle chvíli postrádá klíčového záložníka Fabiana Delpha.

Vinou vyvrtnutého kotníku potom čerstvě upadl na marodku pravý bek Alan Hutton a s určitou dávkou nejistoty je potřeba přistupovat ke stoperům Senderosovi a Bakerovi, kteří se sice blíží uzdravení, úplně stoprocentní to však v jejich případech stále není.

Mauricio Pochettino by v rámci pokusu o oživení ofenzívy svého týmu mohl konečně vsadit na Harryho Kanea, který ještě stále nenačínal byť jen jediný ligový duel tohoto ročníku, přestože mu to v jiných soutěžích pálí (a ve středu se znovu prosadil v Ligovém poháru proti Brightonu). Návrat na trávník hlásí Kyle Naughton.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Lowton, Vlaar, Baker (Senderos), Cissokho - Sánchez, Cleverley, Westwood - Weimann, Benteke, Agbonlahor
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Naughton, Kaboul, Vertonghen, Rose - Capoue, Mason - Lamela, Eriksen, Chadli - Adebayor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.60 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Liverpool FC  (sobota 13:45)
Za chvíli to budou čtyři roky, co je Alan Pardew za kormidlem Newcastlu. S výjimkou dinosaura Arséna Wengera je tak suverénně nejdéle sloužícím manažerem v Premier League. Hrůzný začátek sezóny přežil, vyhrál třikrát v řadě a míří za dalším triumfem. V cestě stojí vicemistr Anglie Liverpool.

Vypadalo to už jako hotová věc. Když Newcastle prohrál na hřišti Stoke City, gilotina nad hlavou Alana Pardewa už měla spadnout. "Kat" Mike Ashley se však slitoval, dal svému manažerovi další šanci a teď si může mnout ruce, protože udělal nejlepší krok za dlouhé měsíce.

Pardew se ve dvojici s mesiášem Papissem Cissém odvděčil cenným bodem ze Swansea a po reprezentační přestávce to přišlo. Vydřená, upocená a nejtěsnější možná výhra nad Leicesterem. Obrovský impuls pro Magpies, které o týden později triumfovali dokonce na hřišti Tottenhamu. Dokonalou euforii umocnil ve středu šokující dodatek na Etihad Stadium.

Newcastle nastoupil s více než polovinou náhradníků, zatímco Manchester City měl většinu opor základní sestavy na trávníku. Přesto hosté vyhráli 2:0 a těší se na čtvrtfinále ligového poháru. Podobně je na tom i Liverpool, pro nějž je však postup v Capital One Cupu jedinou vzpruhou po trápení v lize i Champions League.

Už výhra 3:2 na půdě QPR byla urážkou boha, který se nad Reds vyloženě slitoval. Liverpool si nezasloužil ani bod, vydoloval však hned tři. O pár dní později už ale tragický poločas s Realem Madrid dopadl debaklem a vrcholem všeho je domácí bezgólová remíza s průměrným Hullem City.

V úterý se mohla krize ještě prohloubit, se Swansea prohrával Liverpool ještě pět minut před koncem. Hlavní tvář bídy Mario Balotelli však těsně před koncem vyrovnal a Lovren v nastavení rozhodl o šťastném postupu. Spolu s vědomím, že čtyřikrát po sobě svěřenci Brendana Rodgerse s Newcastlem neprohráli, mohou jít do zápasu jakžtakž pozitivně naladěni.

Utkání si nezahraje obránce José Enrique, kterého trápí koleno. Mimo hru jsou stále Daniel Sturridge, Mamadou Sakho, Suso a Jon Flanagan. Newcastle se musí obejít bez zraněného Cheika Tiotého, k němuž patrně přibude i Mike Williamson a zmíněný hrdina Papiss Cissé. Jejich start však úplně vyloučen není.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Janmaat, Coloccini, S. Taylor, Dummett - Colback, Anita - Obertan, Sissoko, Gouffran - Ayoze Pérez
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Manquillo, Škrtel, Lovren, Moreno - Gerrard, Allen - Sterling, Henderson, Lallana - Balotelli
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.70 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Queens Park Rangers  (sobota 16:00)
Stále neporažena. Chelsea drží napříč všemi soutěžemi neporazitelnost, vládne skupině Ligy mistrů, postoupila do čtvrtfinále ligového poháru a co je nejdůležitější - vede Premier League. S přehledem. Nyní se navíc uzdravil Diego Costa, jenž kvůli zranění propásl 4 soutěžní duely. Proti posílenému lídrovi stojí trpaslík a nováček Queens Park Rangers, který se krčí na předposledním místě.

Sedm výher, dvě remízy. Tak zní čerstvá statistika dosud nejlepšího celku Premier League - Chelsea. Svěřenci Josého Mourinha si Anglii čím dál víc podmaňují, o čemž svědčí i fakt, že jediné dvě ztráty přišly na hřišti celků z Manchesteru, tedy nejobávanějších soupeřů v lize (minimálně v případě City).

Proti United mohli Blues dokonce vyhrát, chyběla jedna minuta. Pak se ale míč odrazil k Robinovi van Persiemu a výsledek 1:1 byl konečný. Postaral se o něj i Didier Drogba, jehož forma v posledních deseti dnech udivila veškeré zlé jazyky. 36letá legenda donutila zavzpomínat na své zlaté časy, ve třech zápasech nastřílela 3 góly a vysloužila si pochvaly nejen od svého manažera.

Nyní však Drogba patrně usedne pouze na lavici, jelikož Diego Costa je opět fit. Poprvé od reprezentační přestávky ho má Mourinho plně k dispozici, stejně jako Brazilce Ramirese. To samé se nedá říct o Johnu Obim Mikelovi a Loïcu Rémym, kteří setrvávají mezi zraněnými. Třetí zápas za červenou kartu si odkroutí César Azpilicueta.

I v druhém táboře londýnského soka se ve vztahu hráč - manažer děly velké věci. Nikoli však otočené vůči třetí straně jako u Mourinha, Harry Redknapp a Adel Taarabt se do sebe pustili navzájem. Přes všechny nadváhy, neprofesionality a lenost se však oba kohouti usmířili a není vyloučeno, že se Maročan ukáže proti Chelsea na hrací ploše.

Queens Park Rangers po pěti utkáních, z nějž získali jediný bod, konečně triumfovali. Využili tragické formy Aston Villy, která nedala gól už skoro 9 hodin, a porazili ji na domácí půdě 2:0. Lepší psychickou vzpruhu si Hoops opravdu nemohli přát.

Těžit mohou i ze vzpomínek na vzájemné zápasy. V letech 2011 až 2013 se Chelsea s QPR střetla čtyřikrát, ale zvítězit dokázala pouze jednou. Rangers dokonce v lednu minulého roku uspěli na Stamford Bridge, kde senzačně vyhráli 1:0.

Ani Harry Redknapp nemá k dispozici plný kádr, mimo hru zůstávají záložníci Jordan Mutch a Joey Barton a obránci Nedum Onuoha a Rio Ferdinand. Bývalá opora Albionu nesmí tři zápasy nastoupit kvůli urážlivému komentáři na Twitteru.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Luís - Fábregas, Matić - Willian, Oscar, Hazard - Costa
Queens Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Isla, Dunne, Caulker, Yun - Vargas, Sandro, Henry, Fer - Zamora, Austin
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.14 - 9.00 - 23.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Leicester vstoupil do Premier League jako divoká voda. Po výhře 5:3 nad Manchesterem United je mnozí pasovali div ne na černého koně do boje o poháry. V posledních kolech však narazili na tvrdou realitu nejkvalitnější soutěže světa a jen těsně se drží nad sestupovými bažinami.

Porážky s Crystal Palace, Newcastlem a Swansea přišly všechny venku, v tzv. tabulce pravdy tak Foxes vlastně neztratili. Paradoxně nejvíc může mrzet domácí remíza s Burnley, zatím jediným týmem, který nevyhrál ani jeden jediný duel.

Bod s Clarets nicméně znamenal, že Leicester prodloužil sérii domácí neporazitelnosti. Přestože hrál proti Evertonu, Arsenalu a zmíněnému Man Utd, nikdy neodešel se svěšenou hlavou, a právě na solidní domácí formu nováček soutěže spoléhá i proti West Bromwichi.

Ten se naopak po tragickém vstupu do soutěže začíná zvedat. Na konci září Baggies senzačně vyhráli na Tottenhamu, načež rozstříleli Burnley. Ani remízy s United nebo Crystal Palace nejsou žádnou tragédií, byť proti Eagles chtěli určitě WBA víc než bod.

Svěřence Alana Irvina nicméně mrzí spíše úterní selhání v ligovém poháru, do jehož čtvrtfinále místo nich postoupil druholigový Bournemouth. Totálně obměněná sestava nezvládla udržet remízový stav a pět minut před koncem dostala rozhodující gól na 2:1.

Pro utkání s Leicesterem je nasnadě návrat k ideální jedenáctce. Kromě známých marodů Olssona a Varely jsou k dispozici všichni. Historicky první vzájemný duel v Premier League stihne i takřka kompletní kádr Foxes, jimž chybí jen stoper Matthew Upson.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - De Laet, Morgan, Moore, Konchesky - Mahrez, Cambiasso, Drinkwater, Schlupp - Ulloa, Nugent
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Wisdom, Dawson, Lescott, Pocognoli - Morrison, Gardner - Dorrans, Sessegnon, Brunt - Berahino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.50 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Burnley FC  (sobota 16:00)
Arsenal může podávat libovolně rozpačité výkony, může jakkoliv frustrovat vlastní fanoušky, nicméně jedna konstanta se dokonce i v jeho případě zdá být neotřesitelná - na vlastní půdě prostě ligový zápas roku 2014 neprohraje. Zatím se tak nestalo, Gunners na Emirates Stadium zůstávají nepokořeni už 22 utkání, a zrovna Burnley by na tom nic změnit nemělo...

Na druhou stranu, říká se, že v Premier League může porazit kdokoliv kohokoliv, a faktem je, že Arsenal si už dříve na domácím hřišti nepěkně zahrával - remizoval tu ostatně třikrát po sobě. Jenže Clarets přeci jen hnízdí na samém dně tabulky a pořád se poohlížejí po své první nováčkovské výhře, přičemž by bylo vpravdě podivné, kdyby ji urvali právě na mimořádně bytelném Emirates Stadium.

I přes zcela odlišné cíle a 10bodovou propast oba kluby spojuje obdobný postoj veřejnosti vůči jejím ambicím: oba mají být odepsány. Arsenal z boje o titul, kde už po devíti kolech ztrácí na vedoucí Chelsea devět kroků; Burnley pak ze samotné elitní soutěže.

Ačkoliv jsme v minulosti měli případy týmů, které na první triumf v novém ročníku čekaly i déle než 10 kol a nakonec se udržely (Blackburn 11, Everton 12 či Derby 13), u Clarets je něco takového prozatím minimálně těžko představitelné.

Burnley v příštích třech kolech čekají celky Stoku, Hullu a Aston Villy, proti nimž teprve (a konečně) musí začít bodovat; na Arsenalu teď může jenom získat. A pokoušet se o to bude bez Stevena Reida, který se blíží návratu po zranění třísel, pořád ale ještě není stoprocentní. Naopak u Deana Marneyho se již závazně počítalo s minulým víkendem, a i když to tehdy nevyšlo, tentokrát - po celém týdnu trénování se zbytkem mužstva - už to vyjít rozhodně musí.

Arsenal se v sobotu bude muset obejít bez Jacka Wilsherea, jenž si čerstvě poranil koleno. Podle Arsenea Wengera, jenž zároveň připustil Giroudův časný úprk z marodky (již po reprezentační pauze), nicméně nejde o nic vážného. Kromě anglického záložníka by mohl Gunners scházet také jeho krajan Kieran Gibbs, kterého ještě těsně před výkopem čekají fyzické testy.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 6.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Swansea City  (sobota 16:00)
Bude to speciální zápas pro jednoho speciálního muže. Roberto Martínez si na lavičce Evertonu odkroutí jubilejní dvoustý zápas v Premier League, a to proti týmu, za jehož kormidlem svoji nadějnou kariéru manažera začínal. Swansea ale rozhodně nebude snadným soustem...

Tým Garryho Monka sice po skvostném vstupu do soutěže doslova a do písmene vyčpěl, ale nyní se zdá, že se opět navrací do formy, v níž koláč letošního ročníku nakousli. Pětizápasová série bez vítězství je u konce, Velšané si minulý týden vyšlápli na Leicester a vrátili se do kontaktu se špičkou Premier League. Pro srovnání, v této fázi sezóny neměli Labutě nikdy více bodů.

Nálada mohla být ve Swansea ještě pozitivnější, kdyby se osmifinálový zápas ligového poháru na Anfield Road nezvrhl v další nepochopitelně šťastnou štaci pro Reds. Ještě pět minut před koncem Labutě překvapivě vedly, ale závěr s góly Balotelliho, Lovrena a nesprávně udělenou (a posléze i disciplinárně zrušenou) červenou kartou pro Fernándeze nakonec převrátil osud na stranu Liverpoolu.

Taky Everton se ale po divokém začátku sezóny zvedá a vrací tam, kam by podle nezpochybnitelné síly kádru patřit měl. V posledních týdnech Toffees konečně vyhrávají, proti Aston Ville a Burnley si dokonce po půl roce připsali po sobě jdoucí triumf. A co víc, v obou zápasech vstřelili tři góly a spolu s Chelsea jsou jediným celkem, který zatím skóroval v každém utkání.

Kvůli ofenzivním kvalitám Samuela Eto’o, jenž se proti Burnley prosadil dvakrát, bude mít Martínez těžkou hlavu při skládání útoku. Pozice Romela Lukakua na hrotu je zatím asi neotřesitelná, ale Ross Barkley nemá na podhrotu rozhodně nic jistého. V sestavě se samozřejmě mohou poskládat všichni tři, ale na křídlo se nebude chtít ani jednomu z nich.

Kvůli zranění se na něj nepostaví ani Kevin Mirallas, jenž doplňuje na marodce stopera Johna Stonese, Bryana Ovieda a Arounu Koného. Fit je naopak Daroon Gibson. Stejně jako duo Sigurdsson - Ki, které v poháru v Liverpoolu chybělo.

Na Everton už budou obě záložní opory k dispozici a pokusí se zvrátit nepříjemnou historickou statistiku. Swansea totiž ani v jednom z 18 ligových střetnutí s Toffees nevyhrála a odnesla si jen 5 bodů.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Alcaraz, Jagielka, Baines - McCarthy, Barry - Naismith, Barkley (Eto'o), Osman - Lukaku
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Williams, Fernández, Taylor - Shelvey, Ki - Dyer, Sigurdsson, Routledge - Bony
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.50 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - West Ham United  (sobota 16:00)
Na Britannia Stadium to nebudou žádné gólové hody, na to se vsaďte. Dosud tu padlo všehovšudy šest branek, po třech do každé klece, a příjezd West Hamu - dost možná oslabeného absencí svého nejlepšího střelce Diafry Sakha - neslibuje žádnou drastickou změnu tohoto trendu...

Jistě, Hammers zatím překvapují úplně všechny diváky Premier League - střelecky naprázdno nevyšli od prvního kola s Tottenhamem, nyní třikrát v řadě brali všechny body a nachází se na výborné čtvrté příčce.

Jenže zraněné rameno, které by Diafru Sakha mohlo vyřadit alespoň z tohoto střetnutí, by znamenalo opravdu velkou čáru přes rozpočet. Senegalský střelec se trefil v šesti po sobě jdoucích ligových duelech a takový hráč se zákonitě musí nahrazovat těžko.

Potters naproti tomu nikým podobným nedisponují. Jejich nejlepšími střelci jsou dvougóloví Adam, Diouf a Crouch, přičemž strůjce březnového triumfu nad tím samým soupeřem (3:1) Peter Odemwingie zůstane mimo hru možná až do konce kalendářního roku.

Přesto však ve Stoke-on-Trent nepanuje špatná nálada, to spíš naopak: svěřenci oslavence Marka Hughese jsou momentálně dvanáctí a v případě výhry se na West Ham dotáhnou na rozdíl pouhých dvou bodů.

Kladiváři na půdě Stoku skórovali na každé své návštěvě od roku 1973 a o protažení této série se, slovy Sama Allardyce, budou s 50% pravděpodobností pokoušet bez Diafry Sakha. Toho přitom na seznamu hráčů s otazníkem doplňuje také další ofenzivní eso, Mauro Zarate s problematickým stehnem, zatímco křídelník Jarvis se stoperem Tomkinsem budou na sobotní klání připraveni.

Pokud Peter Crouch patří ke třem nejproduktivnějším fotbalistům Stoke City, právě jeho neúčast na sobotní bitvě je již zcela stoprocentní záležitostí - vytáhlý forvard je spolu s Philem Bardsleym v trestu. Nejistý je start dalšího obránce Marca Muniesy.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.50 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Hull City - Southampton FC  (sobota 16:00)
"Vyhrajeme ligu," skandovali napůl vážně euforičtí fanoušci Southamptonu závěrem týden starého utkání se Stokem, v němž svatí urvali již šesté vítězství ze sedmi pokusů. A skutečně, mít Soton upřímné ambice na bitvu o titul, našlápnuto by měl více než dobře. Nyní coby druhý tým tabulky bude Koemanův mančaft potvrzovat svou pozici na půdě Hullu...

Také Tigers přitom jako by hráli vyšší ligu, než do které se s nimi před sezonou počítalo. Hull City je aktuálně 10. s tím, že v minulých dvou kolech obral o dva body Arsenal s Liverpoolem. Zatímco tedy Southampton oba těžší zápasy dosavadního průběhu ročníku nezvládl (prohry s Liverpoolem a Tottenhamem), tygři se zdají být jeho přesným a jen o něco míň úspěšným opakem.

Pouze dvě prohry prozatím nastřádali jak fotbalisté Hullu, tak jejich protějšci ze Southamptonu, a speciálně Tigers se přitom zdají být nakloněni kompromisům v podobě remízových výsledků - těch stihli uhrát již pět. Dělba bodů zrovna mezi těmito dvěma kohouty nicméně nepřipadá moc v úvahu; naposledy se jim plichta narodila před rovnými osmi lety, přičemž obě loňská měření sil strhl na svou stranu Southampton (se souhrnným skóre 5:1).

Steve Bruce patrně nebude muset/moci nijak zasahovat do zahajovací jedenáctky, která minule uhrála onu bezbrankovou remízu s Liverpoolem, a tak se mezi tři tyče znovu postaví až třetí volba do branky Hullu, Eldin Jakupović. Proti svému mateřskému klubu nesmí startovat Gaston Ramírez.

Ani na druhém konci barikády se příliš nemění. Sadio Mané zůstává jediným otazníkovým hráčem, když středeční postup v rámci Ligového poháru zmeškal kvůli potížím s kotníkem.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.75 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC972024:923
2.Southampton FC961220:519
3.Manchester City952219:1017
4.West Ham United951317:1216
5.Arsenal FC935115:1114
6.Swansea City942313:1014
7.Liverpool FC942313:1214
8.Manchester United934216:1313
9.Everton FC933319:1712
10.Hull City925213:1311
11.Tottenham Hotspur932411:1311
12.Stoke City93248:1011
13.West Bromwich Albion924312:1310
14.Newcastle United924310:1510
15.Aston Villa93154:1410
16.Crystal Palace923413:169
17.Leicester City923411:159
18.Sunderland AFC91538:178
19.Queens Park Rangers92168:187
20.Burnley FC90455:164

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2378)

Přidat komentář
Manik...

1. pro vítězství Chelsea

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Steven666

Reagovat
hitZor

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Cobra

2. pro prohru Chelsea

Reagovat
Jazdec

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

3. pro remízu Chelsea

Reagovat
Svatej

...

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro výhru Newcastlu

Reagovat
Miguel19

Těm šmejdům máme co vracet. Tak snad to půjde bez komplikací

Ideál:

Courtois - Ivanovič, Cahill, Terry, Luís - Matič, Fabregas - Schürrle, Willian, Hazard - Costa

Ideál2:

Courtois - Ivanovič, Cahill, Terry, Luís - Matič, Ramires - Willian, Fabregas, Hazard - Costa

Reagovat
smazaný uživatel

To bude pro QPR další debakl a konec Redknappa

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by si mal pravdu! Harry a QPR je zlá kombinácia. Zaslúžil by si ambícioznejší klub. Ach... starý dobrý Portsmouth

Reagovat
niflheim

Reagovat
Arbiter

ideál bez Oscara?

Reagovat
Matić

momentálně jo

Reagovat
vitasrp

Vždyť zahrál jedno průměrný utkání na Manchesteru, jinak byl v pasáži od ligovýho poháru s Boltonem do domácího utkání s Mariborem jeden z těch nejlepších..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
hitZor

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Pro dnešek. Já bych ho nechal odpočinout, teďka hrál dost.

Reagovat
smazaný uživatel

V stredu môže kľudne odpočívať

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Schurrleho Oscar a je to ideál.

Reagovat
cristiano.K.

ideální obrana a brankář

Reagovat
Svatej

V týhle formě určitě

Reagovat
cristiano.K.

narážím na to,že to mohl ideál jedna a dva zjednodušit, i když je mi jasný,že to kopíroval

Reagovat
Svatej

Jo tak

Reagovat
blaugrana

Dnes snáď Live nesklame a padne.

Reagovat
smazaný uživatel

2-0 pro Straky

Reagovat
Miguel19

Pique

Reagovat
Arbiter

goal.com

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham are bracing themselves for a £20m bid from Real Madrid for France goalkeeper Hugo Lloris, 27, in the January transfer window

Myslím že Hugo má na víc než na Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Neber si to špatně,ale podle mě Hugo půjde právě do MU jako náhrada za De Geu,kterého Real bude chtít určitě získat nejvíce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že se bude chtít vracet do Španělska zrovna teď když už si zvykl na život v Anglii a je naší oporou

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

a Hugo si pořád na Anglii nezvykl jo?

Reagovat
kiwwi

lenze David je v top time a Hugo je pri sliepkach

Reagovat
13

Ten tvuj top team a slipky dělí v tabulce pouhé dva body

Reagovat
kiwwi

a?

Reagovat
r.mrazik

A dvojnasobek platu no

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Proč by chodil do Realu Madrid, když má tak dopohůdki partu tady v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea nikde nepude.... Myslím, že by Real musel zaplatit částku, za kterou Juve kupovali Buffona. A to dneska nikdo nezaplatí.

Reagovat
Miguel19

V dnešní psát, že to dneska nikdo nezaplatí Hlavně u Realu..

Reagovat
J0EL

Ze to pise prave fanusik Chelski...

Reagovat
Svatej

Tenhle typ argumentace je ještě furt v módě?

Reagovat
J0EL

Neviem, skus sa spytat toho nadomnou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, ale ta cenovka je směšná.

Reagovat
smazaný uživatel

on podepsal novou smlouvu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ne... aspon teda na transfertmarkt je furt 2016

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím De Geu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rostoucí počet spekulací ohledně nějaký špičkovýho gólmana do Realu mě začíná celkem znepokojovat. Ani bych se nedivil, kdyby jsme v létě po nějakém velkém jméně fakt šli, což prostě s Navasem v týmu fakt nechápu..chjo, kdyby to byl aspoň ten Casilla, ale čekám, že to pro Florentina nebude dost velký jméno a zase se utrhne ze řetězu..

Reagovat
smazaný uživatel

Casilla by byl super, škoda že to nejspíše on nebude Od Llorise nás dělí Levy a od DDG snad to, že je Atlet

Reagovat
smazaný uživatel

Však máte se Spurs nějakou družbu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

j oni nám prodávají dobré hráče a my na ně serem

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea presne zapada do toho, co ted Florentino skupuje. Nedivil bych se tomu.

Reagovat
Manik...

de Geu bych bral všemi deseti

Reagovat
smazaný uživatel

Gerard Piqué by se mohl vrátit do Anglie, kde dříve působil v Manchesteru United. Podle listu Metro má o španělského obránce zájem Chelsea a nabízí za něj Barceloně třicet milionů eur....

Reagovat
Svatej

Jojo

Reagovat
smazaný uživatel

zadarmo drahý

Reagovat
smazaný uživatel

Žvást. To už je reálnější - Smalling do Arsenalu a Pique do MU.

Reagovat
kiwwi

to by bol sen

Reagovat
I am Mancunian

*zly sen

Reagovat
Svatej

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

nieeee nechoooooď

Reagovat
smazaný uživatel

Keby máte na výber ktorú by ste brali?

http://s27.postimg.org/4fzzku70j/image.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

to záleží od počasia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tu, která nebude úplně blbá.

Reagovat
Godwinson

Jen jestli jsi tu laťku hned nenastavil příliš vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jednu...

Reagovat
CubONE

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych si musel vybrat, tak určitě tu vlevo.

Reagovat
Le Gunner

Kozy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jediná je z nich pěkná aspoň trochu.

Reagovat
smazaný uživatel

presne.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Pinturicchio

Tu, která nejlíp mrdá.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Robochelsea

Tá naľavo je jediná z nich, čo nie je vyslovene škaredá

Reagovat
smazaný uživatel

Škaredá nie je ani jedna.

Reagovat
smazaný uživatel

K čemu je holka pěkná, když neumí derivovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Svatej

Nic moc... Na Yannu ballu stejně nemá nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně těm šaškům dlužíme. Prosil bych dneska velký gólový hody a Costa hattrick. 6:0

Reagovat
smazaný uživatel

A všechny Costa To by bylo bodů ve Fantasy

Reagovat
vladis271

čo im dlžíte? Pýtam sa vážnee, nejako som asi zabudol.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nějaká velká křivda, když si to dokázali zapamatovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Taarabt si z nich robil srandu cely zapas a QPR tam vyhralo 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

a tak vlastne Chelsea nasla noveho rivala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy je lepšie mať rivala z jedného mesta, ako mať rivala zo stredu tabuľky

Reagovat
vladis271

Reagovat
Robochelsea

Každý zápas dvoch klubov z jedného mesta je tak trochu derby

Reagovat
smazaný uživatel

a právě tohle uslyšíš jen od fanouška čukotky

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
Robochelsea

Ani vy nie ste náš rival, že? To len tak z ničoho nič už týždeň pred zápasom proti nám trapošíte na tých vašich stránkach

Reagovat
fenixLFC

nie, oni vas rival nie su ale napriek tomu ten zapas beru vaznejsie..a na tych strankach traposia furt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný příběh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Robochelsea

Trikrát sme s nimi za tie dve sezóny stratili.

Reagovat
Svatej

Nedaří se nám proti nim, ale nejvíc mi teda leze na nervy vzpomínka na ten zápas, kterej jsme s nima odehráli v devíti lidech a fanoušci se chovali jak pitomci

Reagovat
vitasrp

Jojo, redka Bosingwa a Drogba, pentle po zákroku Luize, což penalta vůbec neměla bejt, no a nakonec prohra 0:1.

První vystoupení pana Foye, kdo by tenkrát tušil, že si něco takovýho ještě dvakrát zopakuje..

Reagovat
Svatej

Boasova první zkouška dovedností. Anelka na hrot, krajní obránci suplovali vlastně křídla a pokud si pamatuju dobře, tak i v tomhle počtu jsme je celkem přehrávali. Nejvíc mi vadili ale ti fandové no, to byla hrůza.

Potom nám ještě vyhodil rozjíždějiciho Torrese, ale jeho třetí dílo si nepamatuju. Zápas na Manchesteru?

Reagovat
vitasrp

Tehdy to Boas ale zvládnul, na ten výkon se dalo krásně koukat, však Anelka i Lampard mohli vyrovnat + jsme měli mít penaltu no. Až pak tak s Boasem šlo úplně do kytek..

Torrese vyhodil proti Swansea Dean, Foy si pro sebe ale přichystal semifinále FA Cupu 12/13, kde přehlídl nepřehlédnutelnej skok Agüero do Luize a neodpískal penaltu, když Torrese držel Kompany, což bylo viditelný i z třetího patra Wembley, akorát Foy o tom jaksi neměl přehled.

Třetí vystoupení bylo na Aston Ville, kdy byl taky excelentní..

Reagovat
Svatej

v tu dobu jsem byl vyloženě nadšenej z toho, jak nás vedl, naštěstí to skončilo tak, jak skončilo. Jinak fakt zírám, co všechno si pamatuješ. Já si dokážu vybavit spoustu zápasů a částečně i jejich průběh, ale u většiny ne takhle do detailů.

Aha, tak to mi uniklo, pletou se mi ty některý rozhodcovský show mezi sebe. Zápas s Aguerem si pamatuju moc dobře, nechutnost.

Každopádně v žebříčku soudců je u ke na předposledním miste, zapasy s nim jsou bidny. Horší uz je jenom Ovrebo, tomu stačil jedinej zápas, aby se na něj nikdy nezapomělo

Reagovat
Nikikrew

Idealny zapas ako sa poriadne nastartovat a spravit uspesnu seriu. Dufam, ze dnes bez nervov a s vyssim skore. Hlavne, nech Wenger pozmeni ten utok, z Cazorly mi je uz fakt zle...

Reagovat
smazaný uživatel

Koľký zápas to je už na naštartovanie? 5, 6?

Reagovat
Nikikrew

Zbytocne remizy, inac by sme boli na tom velmi dobre. Na zaciatku sme mali tazsich superov, potom sme sa mohli nastartovat, zial znova zle vysledky s Hullom a Spuds. Teraz mame Burnley, Swans, United a WBA, kde si mozeme dovolit tak stratit 2 body ak chceme este ako tak hrat o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

ano spravne citas, o titul

Reagovat
smazaný uživatel

zobud sa!

Reagovat
J0EL

Zalez spat do nasho tiena, sliepka.

Reagovat
smazaný uživatel

slabé a ohrané

Reagovat
J0EL

Na vas to ale stale staci.

Reagovat
vladis271

Už by sme konečne mohli prejsť na ten systém bez útočníka s false 9 Sterlingom.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď LFC hrá systémom bez útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Le Gunner

Stále doufám v nějaké utkání, kde se konečně výkonostně trochu odrazíme. Bohužel to asi nepujde bez rotace sestavy. Zkusil bych klidně sestavu s nějakým ofenzivnějším středem, sice trochu risk před tou obranou (doufám, že se co nejdřív uzdraví aspoň jeden obránce...). Levé křídlo odzačátku Poldimu, i kdyby nepředvedl brilantní výkon, zaslouží si to a na úkor Santiho to nebude žádná škoda. Pod Welbzem zkusit třeba OXe a do toho ofenzivního středu Ramsey, Rosa, fakt nevím, zkusil bych všechno. Taky doufám ve stoperskou dvojici Chambers, Merte.

Beru klidně výhru o jeden gól, ale chce to pořádný výkon...

Reagovat
vrabejka

Dneska doufám v základ: Mignolet- Manquillo, Škrtěl, Lovren, Moreno- Gerrard- Henderson, Coutinho- Sterling- Borini, Balotelli (4-1-2-1-2)

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtěl

Reagovat
smazaný uživatel

vrabejka si tvorí vlastné mená

Reagovat
vrabejka

Drz hubu, ja jsem king of eurofotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Vau

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Smejem sa hahaha na vašich povahách,

manipuluje vás postava, obchodník s transfermi čo ilúziu predáva.

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem vedoucí, Já jsem king!, Meeting, briefing, brainstorming

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

a nepodcenuj se

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
nani92

wow, skvelá

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kowe

Reagovat
Kowe

ale jeden z dvojice Allen-Can tam bude, dost možná i oba

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerám, že aj Manchester má svojho vrabejku

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nemá, tenhle přestup může vyjít, už protože je tu LVG, ale spíš to vidím až na léto

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Šak Strootman změnil před pár měsíci agenta. Stejný agent kterého má LVG a RVP

Reagovat
smazaný uživatel

pokud nejdriv privedeme poradneho stopera...

Reagovat
kiwwi
Reagovat
kiwwi

Page 2:

German football, undeniably, was more competitive when Bayern were less well run, but these days the club’s objective is perfection: a flawless team, made up of the best German and international talent and coached by Guardiola, and a unified club off the pitch, with legends continuing to drive the operation — Rummenigge, Matthias Sammer, Paul Breitner all prominently involved and Beckenbauer, albeit a little off-message at times, in the background.

“That’s a big part of the culture here,” Rummenigge says. “I believe the fans like it when former players are involved. It would be perfect for us if that can continue in the future with guys like Lahm, Müller, [Manuel] Neuer, Schweinsteiger and some of the foreign players like Arjen and Franck.”

Rummenigge could never have imagined in 1974, when he left his home town of Lippstadt, that his relationship with Bayern would endure so long. “I said to my girlfriend, now my wife, that I would go there for two years, have a good experience, earn some money and then maybe have to come back,” he says. “However, it worked.”

Rummenigge on Van Gaal the coach “If you see our ball possession today, I would say the first steps were the benefits from Louis van Gaal. From the technical and tactical point of view, he’s a very good coach” ... on clashes with Van Gaal

“Maybe he was believing he could take over the whole club regarding the power, whatever. Then came a ... I wouldn’t call it a crash, but a bad discussion over who was more powerful”

... on Guardiola

“I believe he’s a genius. Even now, I have learnt a lot from how he interprets football, which is totally different to what I had in my mind before”

... on Bayern’s domination of the Bundesliga “If a team is always leading the classification, then at the end maybe we pay a negative price in terms of emotion. But I believe our strength reinforces the whole league”

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli vás dneska QPR porazí tak sežeru svoje ponožky

Reagovat
tomasinho

Fabio Borini is on the bench!

Reagovat
tomasinho

Line-up: 22, 2, 6, 37, 18, 8, 24, 14, 10, 31, 45

Néééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC team to face Newcastle: Mignolet, Johnson, Moreno, Lovren, Skrtel, Gerrard, Allen, Henderson, Coutinho, Sterling, Balotelli.

Reagovat
tomasinho

Píčo, ten Hlen tam, to si zas dělá BR prdel ne? Jednou ho posadí, dá všem naději a pak ho tam zas narve?

Reagovat
smazaný uživatel

snáď si nemyslíš, že by na ligu mohol chýbať...

Reagovat
tomasinho

Confirmed #LFC substitutes for the clash at St James’ Park: Jones, Toure, Manquillo, Lallana, Can, Lambert, Borini.

Reagovat
stiflerovamama

Mozno este namiesto Allena Lallana, ale toho asi setri na Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC substitutes for the clash at St James’ Park: Jones, Toure, Manquillo, Lallana, Can, Lambert, Borini.

Reagovat
smazaný uživatel

a kurva

Reagovat
nani92

a čo tak to prepísať z IT jazyka do normálneho textu?

Reagovat
fff

Glen dpc. A podla mna mal hrat Borini s Mariom v utoku.

Reagovat
vladis271

no už len to by chýbalo. Má hraať to najlepšie čo momentálne máme. Čiže precpať zálohu a hrať bez útočníkov, lebo žiadneho ani nemáme.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fff

Borini hral dobre v poslednom zapase a Mario na hrote sam je tragicky, cize najlepsie by bolo, keby hrali obaja.

Reagovat
vladis271

ak ti obaja zahrajú svoj štandard, tak hráš v deviatich a prehráš. Ak jje tam len jeden z nich, tak sa zápas dá urvať tým, že to zlomí skvelý výkon niekohho iného z tíme. Pri ddvoch hrotoch by podľa mňa mali mať tí hráči nejakú pridanú hodnotu (ak už nemajú deň a neskórujú). Studge má skvelé držanie lopty, kombinačnú hru a vie čo robiť s loptou, takže si preňu môže zzájsť do hĺbky poľa )to robí aj Balloteli, až nato, že potom nevie čo robiť a zabrzdí útok ), Suárez má prakticky všetko. Borini vie pressovať, ale aj tak je to nič, čím by nejak výrazne prispel k k našej hre (vzhľadom na jeho ostatnúp nekvalitu) Balloteli nemá do medzihry nič. Keby aspoň bol vo vápne, ale on je všade inde.

Postav ich oboch na raz a prehráš. A v tomto prípade je jedno, či hrá s Balom Borini alebo Lambert.

Možno by to stálo za pokus Studge a Ballo. Ale to je irelevantné, lebo my potrebujeme útočníka, schopného hrať v útoku sám počas zranenia Studga, čo znamená, že cez zimu, najneskôr v lete si talian balí kufre, a mohol by zobrať aj toho druhého so sebou.

Reagovat
fff

Ok ja sa tu bavim o aktualnej a realnej situacii a ta je taka, ze Balotelli skratka a jednoducho hrat bude.

Tym padom je podla mna ovela lepsie, nech na tom hrote nie je sam a je tma napr. Borini, ktory odohral naspoledy dobry zapas. Ziadna slava to nebude, ale tymi recami o 9 hracoch prehanas. S dvoma utocnikmi pocas celej sezony vyzerame nebezpecnejsie, akurat tak moc nehrame.

Ale s Mariom na hrote samotnym budeme hrat v 10 a bude zas strateny tam.

Reagovat
Side

zas Glen, aspoň bude sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Glen a Allen.

Reagovat
REPLIKATOR

Proherní Blbotelli Glen

Reagovat
vladis271

zas Yebotelli?

Reagovat
smazaný uživatel

#NUFC v @LFC (4-3-3): Krul; Janmaat, S.Taylor, Coloccini (c), Dummett; Sissoko, Abeid, Colback; Obertan, Cisse, Ameobi.

Reagovat
smazaný uživatel

#NUFC subs v @LFC: Elliot, Haidara, R.Taylor, Aarons, Cabella, Gouffran, Perez.

Reagovat
tomasinho

#NUFC v @LFC (4-3-3): Krul; Janmaat, S.Taylor, Coloccini (c), Dummett; Sissoko, Abeid, Colback; Obertan, Cisse, Ameobi.

Taky klasa, křídla Obertan a Sammy Ameobi

Reagovat
Swarley

na vás to stačí

Reagovat
fff

uuuuu

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

no pozor, majú formu z posledných zápasov...

Reagovat
fff

Ved jasne . Ako ja od dnesneho zapasu neviem co cakat pravdupovediac.

Reagovat
smazaný uživatel

remíza/prehra by som tipol.....

Reagovat
nani92

Reagovat
tomasinho

Jako vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

viackrát sme remizovali/prehrali ako vyhrali a výkony, keď sme vyhrali (napr.Saints, WBA, QPR) boli slabé, Spurs bola výnimka, lebo sme hrali diamant so Studgeom a to teraz nehráme, čiže môj tip logiku má...

Reagovat
Swarley

ta víra v to, že vás jakože ten minulej rok měl katapultovat na naši úroveň...

Reagovat
fff

Porism popis mi tu vasu uroven z minulej a tejto sezony

Reagovat
Swarley

však v tom je ta pointa

Reagovat
vladis271

nj, katapultoval

Reagovat
fenixLFC

na vasu uroven nas katapultoval nas prestupak

Reagovat
Swarley

a ty myslíš Newcastle...hm, promiň Ol´o...

Reagovat
smazaný uživatel

a stacilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Cabella a Goufran sedia, aby hral Obertan a Ameobi? hmmm ale Obertan si Glena natrie na chlebik dnes

Reagovat
tomasinho

Glena by si natřel každý písálek tady.

Reagovat
salami

nenatře, když hraje na druhý straně hřiště

Reagovat
Godwinson

Remy zase lavička, achjo.

Reagovat
cristiano.K.

?

Reagovat
Maresma

Cabella?

Reagovat
cristiano.K.

ok?

Reagovat
smazaný uživatel

OBERTAN! SIMPLY THE BEST!

Reagovat
cristiano.K.

s tímhle nemůžeme ztratit

Reagovat
fff

To sa lahko vravi, ale za nas nema kto dat gol a v obrane je Hlen

Reagovat
cristiano.K.

dnes věřím Sterlingovi

Reagovat
cristiano.K.

za měsíc 11/2014 je právě Sterling v kalendáři, to je znamení

Reagovat
fff

Dnes Mario dva goly, posielam pozitivnu energiu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Allen má asi poslední šanci, jak si udržet tak nějak základ, po zranění zahrál 3x špatně. Nasazení Glena známená,že si je BR cení minimálně stejně

Reagovat
13

To bude tak ošklivej zápas až se mi na to nechce koukat

Reagovat
nani92

aspoň budú streamy menej zaťažené

Reagovat
13

Já se překonám a koukat budu, neboj se nic.

Reagovat
Swarley

já ho zapnu, ale dívat se vůbec nebudu

Reagovat
salami

takový jsou nejhorší

Reagovat
tomasinho

V zápasech NUFC a LFC padlo nejvíce gólu ze všech všech duelů PL

Reagovat
fff

Ja mam stale este pred ocami ten zapas, ked sme tam vyhrali 6-0.

Reagovat
13

Jako jo, já si třeba dodnes pamatuju Enriqueho pas na Suareze a následnou kličku na gk. Ruku na srdce, čekáš dneska nějakou podobnou parádu?

Reagovat
cristiano.K.

nečeká nikdo

Reagovat
cristiano.K.

a Enrique si mohl kopnout dneska.........nebo ne, ty šovinisti by ho vypískali

Reagovat
fff

Jose snad nebude hrat, ak bude Moreno zdravy.

Reagovat
cristiano.K.

v to doufám taky a několikrát jsem to psal

Reagovat
tomasinho

Za to, co předvíděl poslední zápasy? Ani omylem, navíc je zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Moreno zrovna nehvězdí,ale smysl příspěvku je v druhé části no

Reagovat
papos182

Ja si pamatuju Lucasuv genialni pas na asi Gerrarda pri vyhre 5:1

Reagovat
fenixLFC

a ja carrollov pad cez krula

Reagovat
fff

OT kym zacne zapas, az teraz som zaca pozeravat Top gear, tie specialne diely su super

Reagovat
Thelvin

Ti tři mají nejlepší práci na světě a vědí, jak si to užít

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Whitemedia

Top Gear je nejlepší, škoda jen, že už jsem všechny díly viděl minimálně 4x a znám to nazpaměť..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny díly jsou supr.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten poslední speciál z Afriky byl fakt bombovej.

Reagovat
smazaný uživatel

A ten uplně poslední speciál z Barmy, to jsem normálně brečel smíchy.

Reagovat
Thelvin

Mně se nejvíc líbila Barma.

Reagovat
Whitemedia

Já zbožňuji Vietnam

Reagovat
fff

Ten prave pozeram

Reagovat
Whitemedia

Určitě zábavnější než letošní Liverpool, to ti schvaluji

Reagovat
fff

Nemam ziadny argument na toto

Reagovat
Kowe

speciály jsou super, škoda že už jsem viděl všechny z normálních dílů mně baví hlavně ty závody typu kup auto za 2000 liber.

Reagovat
EXoRcIsT

v novej serii ma byt zase nejaky special

Reagovat
smazaný uživatel

Smrt Liverpoolu

Reagovat
fff

Smrt ludom, ktori rozpravaju v kine.

Reagovat
Swarley

tvoje poslání na EF je přesně jaký?

Reagovat
cristiano.K.

psát sračky, na to se ho nemusíš ptát, to přeci vidíš

Reagovat
smazaný uživatel

celkem náročný

Reagovat
Svatej

Magnet na rekace

Reagovat
REPLIKATOR

*posrání

Reagovat
Nikikrew

OT :

Je to presne 10 rokov a tyzden, co nam Mike Riley ukoncil unbeaten run. Ferdinand, Neville, Nisterloy cervena karta, nafilmovana jedenastka Rooneyho. Asi najvacsi otras zo strany rozhodcu co som kedy videl v Anglicku

https://www.youtube.com/watch?v=mM747L9Wf8M

Reagovat
vitasrp

Ten zákrok Ferdinanda hned na začátku.. To je tak evidentní faul přece, že to snad nejde ani nepísknout.

Úchvatnej byl každopádně výraz Campbella po odpískání té penalty, takový to čistý zděšení, co to ten sudí udělal.

Reagovat
Nikikrew

U mna je to stale nepochopitelne ako nemohol zapiskat faul, ved sa ani lopty nedotkol, to akoze si Fredie len tak bezi a zrazu sam padne? . Naozaj smutne. Cambell bol ku podinu este kludny, ja by som ho asi roztrhal

Reagovat
vitasrp

Jako já třeba dokážu pochopit tu chybu u tý penalty, protože Sol udělal blbost tím, že vystrčil tu nohu, takže na první pohled to vypadalo jako jasná pecka - kdo mohl čekat, že je Rooney sráč a nasimuluje to úplně bez doteku.

Ale ten faul Ferdinanda. Tam není co řešit, to je učebnicovej faul posledního hráče, jasnej přímák a rudá - ofenzivní hráč se dostane tělem před obránce, kontakt, pád, neexistuje ani 1 % šance, že by to bylo čistý. Podle mě strašně, strašně snadná situace na posouzení, u těhle momentů vždycky nechápu, co tam jako ti profesionální rozhodčí vymýšlej.

Reagovat
Nikikrew

navyse aj postranny mohol jasne zamavat na faul, kde by uz teda musela prist CK. Otras, des, hnus fakt

Reagovat
vitasrp

Se vůbec divím, že sis to sám od sebe připomněl, protože to evidentně zrovna radostný emoce nevyvolává..

Reagovat
Nikikrew

Vies co som si pozeral video kde AW odpovedal na unbeaten v pripade vas. Potom som si spomenul na ten nas 49 zapasovy run a som si vsimol ze ,,United" nam ho stopli 24.10.2004 tak som preto sem hodil toto video nakolko je to uz 10 rokov dozadu. Kazdopadne si tento zapas ako tak pamatam, ale ked vidim to video, zdviha sa mi zlc a nikdy nan asi nezabudnem

Reagovat
smazaný uživatel

to taky nepochopim, ze to nepisknul. to byla jasna ruda no. Dneska by ji dostal asi i Garry, tenkrat spis zluta.

Reagovat
kiwwi

najlepsi zapas EVER

Reagovat
Nikikrew

, pre vas urcite

Reagovat
smazaný uživatel

som rád, že to priznáš.. to vypovedá o tvojom charaktere ako typického fanúšika mancs

Reagovat
J0EL

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

psycholog Olo

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vodka

*psychoLOLog..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

tak co si budeme říkat, jako mufan jsi u toho zápasu nemohl mít špatnej pocit...dostali tam neskutečně naloženo (ne fotbalově)...

Reagovat
fff

Praveze mali mat dost trapny pocit.

Reagovat
Swarley

vůbec, v té době jsem jim přál mnohem horší věci

Reagovat
smazaný uživatel

kto nezazil Arsenal vtedy, tak nevie, o com hovoris

Reagovat
fff

Ja som Arsenal zazil a tak isto som zazil aj vas, co to na tomto akoze meni

Reagovat
smazaný uživatel

nevies no

Reagovat
fff

Isteze

Reagovat
fff

Po takychto situaciach v zapase by bolo vhodnejsie tisko sediet v rohu.

Reagovat
Swarley

což oni bohužel neudělali...

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Zas ides zo seba robit debila ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ty zas kecat do vsetkeho co s jednym spravnym nazorom

Reagovat
fff

Tvoje nazory pokial ide o MU se velakrat uplne mimo, takze radsej tisko .

Reagovat
smazaný uživatel

a uz robis zo seba debila ty no, sme si to vymenili

Reagovat
fff

Ty si fakt zufaly niekedy

Reagovat
smazaný uživatel

som uplne zufaly teraz

Reagovat
fff

Nielen teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fantomas

Reagovat
Side

Reagovat
Robochelsea

Ty si fakt kretén.

Reagovat
smazaný uživatel

počkej až vás zas zas někdo zařízne...

i když zas...

Reagovat
smazaný uživatel

Šílený, no

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus. A komentátoři u penalty.

Reagovat
Nikikrew

Komentatorov som teda nechapal ani ja

Reagovat
jacobT

Až som prekvapený ako dobre si tieto momenty pamätám aj po toľkých rokoch. Nechápal som tie verdikty vtedy, nechápem ich ani dnes.

Reagovat
Swarley

Ruud se pomstil

Reagovat
Svatej

Hnus, hnus a ještě jednou hnus.. Ferdinandova reakce po faulu mi ještě víc pomáhá ho nenávidět. To byl fakt s přehledem nejhloupější fotbalista, kterej PL kdy hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

možná bych nad vámi i cítil lítost, ale když tam vidím toho kokota Campbella, tak prostě ne

Reagovat
Talker

Začínám mít Williana rád - jak byl loni šílenej průměrák, tak se letos celkem zlepšil a už není kámen přivázaný k noze ostatních ofenzivních hráčů (je to dáno i jeho pozicí, kdy hraje mnohem víc ve střed hřiště). Navíc i ty články s ním nejsou špatné, cíle má vysoké:

http://www.chelsea-fc.cz/8802-willian-cilem-je-vyhrat-quadruple

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem to taky četl, já ho měl rád i minulou sezónu, skvělý hráč. Navíc i Mourinho říkal v rozhovoru s Nevillem, že po něm chce, aby za zápas alespoň 3x vystřelil. Střely z dálky má fantastické.

Reagovat
Talker

Na AM hraje slušně, no.

Reagovat
fajdax

Oni se tam s Oscarem tak nějak točí, no.

Reagovat
Robochelsea

Akurát hrá väčšinu zápasov skôr z kraja. Ale podľa mňa je dobrý. Túto sezónu úprimne nevidím nejaký výrazný rozdiel v jeho prínose pre tím a Hazardovom.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád nedosahuje toho, jak hrál v Šachtaru, ale to je dáno tím, že má kolem sebe teď víc individuálních kvalit a taky nemá v Mourinhově systému potřebnou volnost.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Miguel19

Loni to měl těžký. Přišel na poslední chvíli, z Ruska do nejlepší ligy světa. Ale letos zatím dokazuje, že to kvalitní hráč je.

Reagovat
Talker

Jo, letos je slušný. Ne, že by byl vynikající, ale dá se brát jako hráč do základu, se kterým budu spokojen (konečně). Podle mého tomu hodně pomáhá i to, že nemá tak defenzivní roli, jako loni, kdy kempil někde u půlící čáry a k vápnu soupeře se moc nedostával.

Reagovat
Miguel19

Určitě, furt má navíc. Ale takové výkony jako v Doněcku tu nejspíš předvádět nebude. Jak píše owny, on je ten hráč, co by potřeboval maximální volnost, tu pod Mourinhem ale nedostane.

Reagovat
Talker

On je problém hlavně v tom, že jeden z dvojice Oscar-Willian musí hrát na kraji. Což není ideální. Naštěstí máme absolutně famozního Ivanoviče, který tu práci zastane za oba - jak dopředu, tak dozadu.

Občas vidím Oscara na LW někde u lajny, Hazarda 2 metry od něj, Willian pár metrů do středu a Ivanovič u rohového praporku na RW a z toho se pak můžu posrat...

Reagovat
Miguel19

No těch situací, kdy nám na pravý lajně chybí "křídlo" je dost. Ale zatím to nevadí..

Reagovat
smazaný uživatel

Iva je skvělý.

Reagovat
cristiano.K.

to se vědělo před přestupem, u nás by hvězdil ještě víc, ale furt si nejsem jistý,jestli bych ho bral za tu cenu + ty výkony v minulé sezoně fakt byly občas slabé.

Reagovat
Miguel19

To jsem chtěl ještě napsat no, že je škoda, že nešel za 20 mega Ale tak furt má ideální věk, je to můj oblíbenec, tak mi u nás nevadí

Reagovat
Talker

Mně na tom vadí především jedna věc - ani ne tak cena, ale to, že jsme si koupili hráče, který to RW nedokáže naplno zahrát a nedokáže se na té pozici prodat.

Reagovat
R22

nějaký link na LFC pls?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

woo 2ne1 v reklame na surface pro 3

Reagovat
R22

díky

Reagovat
monty25

Rád bych věřil tomu, že to dneska nebude taková bída, jak v poslední době bývá. Ruku do ohně bych za to ale nedal...

Reagovat
tomasinho

WTD, my zas hrajem 3-5-2 s Glenem jako RCB?

Reagovat
tomasinho

By mě zajímalo, co to je za nový taktický záměr dávat ho do tříčlenné obrany

Reagovat
fff

Dnes verim v Coutinha.

Reagovat
Miguel19

Hlen už jede

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škrtel

Reagovat
smazaný uživatel

je šašo spolu s Lovrenom. Prvý roh a oni pošlú Morena aby bránil 2metroveho Cisseho. Potom pojdu obidvaja po tej istej lopte... Už nech vypadne

Reagovat
smazaný uživatel

čo?

Reagovat
smazaný uživatel

5ta minuta a GLen už 2x stratil loptu. Nech už mu konečne skončí zmluva

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky když se hraje zápas Newcastle - Liverpool vzpomenu si na Goal 1

Reagovat
fff

Dpc Allen, potom Lovren

Reagovat
monty25

Dobře sudí

Reagovat
Miguel19

Sissoko Hodně srandovní pád.

Reagovat
tomasinho

Správně posouzené

Reagovat
vladis271

Allena a Lovrena ojebe aj Obertan

Reagovat
smazaný uživatel

Simply the best!

Reagovat
smazaný uživatel

pískateľná

Reagovat
smazaný uživatel

ale Obertan to mal v sebe vzdy, robil sa z neho väcsi traged ako je, aj ked sam k tomu prispieval

Reagovat
Swarley

Reagovat
tomasinho

Ty vole, co to je za paskvil? Si dělá s tím Glenem prdel? Ten chlap vůbec neví, kde je, co má dělat, kde stát, kde se pohybovat. Jeho je třeba dostat co nejdále od brány a on ho dá na RCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu co se snažíme hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren a niektorí kokoti ho dávajú na Škrtelovu úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolopriliš kruté k Lovrenovi dávať ho na úroveň škrtela

Reagovat
smazaný uživatel

neotravuj

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Dannyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Lovren má zatím fantastickou rozehrávku.

Reagovat
vladis271

čo robia na tých tréningoch? Toto neni normálne, nech idem s týmto Rodgers dopiče.

Reagovat
fff

Mna skor fascinuje, ze mame peniaze a cas, aby sa mohli kupit hraci do systemu, ktory chceme hrat a nakoniec v deviatom ci kolkatom kole tu hrame nejaku divnu vec s Hlenom v trojclennej obrane a samotnym Balotellim na hrote

Reagovat
vladis271

kde je tá hra z minulej sezóny? Systém hry ti nemože zmeniť odchod jedného hráča. Zmení sa tým len to, že ten systým nebude taký efektívny ako bol. Ale toto ide na vrub Rodgersa. S týmto nemá nič čo robiť Hlen ani balotele.

Reagovat
Staenly10

Nemáte prosim nějakej HD stream, kromě http://sportzhd.tv/ ?

Ten se mi vždycky strašně seká..

Reagovat
Side

ten Glen tvl

Reagovat
tomasinho

Hendo tež nechal formu poslední týdny v šatně, o Allenovi ani nemluvě

Reagovat
johnik

jn ono proste kdyz si neumime zpracovat prihravku tak muzem jit tak akorat do píči.......

Reagovat
REPLIKATOR

Nebýt zranění tak Obertan zase toho Lovrena obešel

Reagovat
LGT

Nemuzu se divat, co se to tam dneska zase deje?

Reagovat
Whitemedia

Zápasy Liverpoolu mě v téhle sezoně hrozně baví

Reagovat
smazaný uživatel

To je proste smutny jak neustale Live ztraci balony.. Pri kazdy rychlejsi akci stejne jako ted.. Se smejete Mariovi ale jemu za 10 zapasu neprisel pass za obranu nebo pass vubec . To je pak tezky

Reagovat
johnik

jo je to pravda.....sem nevidel míč do ulice ani nepamatuju....

Reagovat
smazaný uživatel

Divný. Normálně prdne sval v zadu a ne takhle vepředu.

Reagovat
Tywin Lannister

liverpool potřebuje nezbytně špičkový CM, s takhle slabou zálohou by neudělal nic ani Ferguson

a furt mi neni jasný, proč prostě nedá šanci Sakhovi, podle mě je to jejich kvalitativně nejlepší stoper

Reagovat
fff

Zraneny.

Reagovat
tomasinho

Stejně by nehrál.

Reagovat
fff

Ktovie.

Reagovat
Tywin Lannister

aha, ale on nedostával šance ani když byl zdravej

Reagovat
fff

Ako to ano .

Ono zas je pravda, ze nejako presvedcivy ked hral nebol.

Tazko vobec nejako komentovat tu situaciu jeho u nas. Je chyba aj u BR podla mna, ze nehrava. Na druhu stranu Sakho az tak uzasne odkedy je u nas nehrava.

Reagovat
Tywin Lannister

ale furt je o dost lepší než Lovren

dost mu i škodí že je pravák, a konkurenci má ve škrtelovi,kterej je momentálně u vás nejlepší, kdyby byl levák, tak by možná měl Rodgers odvahu posadit svýho koně

každopádně si myslim, že kdybyste přivedli kvalitní CM v zimě, tak by i ti stopeři měli lehčí práci, páč Gerrard není zrovna pozičně top a v odebírání balonů a pohybu jakbysmet

Reagovat
salami

Sakho je právě samozřejmě levák

Reagovat
Tywin Lannister

aha no tak to mi pak neni vůbec jasný, že hraje to balkánský kopyto pokaždý

fakt zlatej Wenger a jeho experimentys Ozilem na křídle

Reagovat
smazaný uživatel

glen je tak strašný

Reagovat
tomasinho

Ne, ne, ne, nerozumím tomu. Jaký má tohle smysl? Jaký má smysl dát hráče, který je koimický jako RB na RCB a hráče, který potřebuej hrát co nejvýš, nejlépe na destíce, dát na RWB?

Reagovat
fff

Do buducna Hlen a Steviie na stoperoch

Reagovat
smazaný uživatel

30 minut a ani jedna střela. Rodgers

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

ameobi to špúlenie očí si sa naučil od martíneza?

Reagovat
smazaný uživatel

John Glenson has got Brendan's nudes that's the only explanation.

Reagovat
Swarley

jn, všichni jsou zvědaví na jeho nude fotky...to tak možná on sám by se tak nechal vyobrazit...

Reagovat
tomasinho

Není ta nová Rodgersova nová baba bývalka Glena? Že by mu to kompenzoval?

Reagovat
fff

Bozeee ten zapas je tak nudny

Reagovat
fff

A smerom dopredu sme absolutne nulovi, fakt hroza.

Reagovat
smazaný uživatel

gerradove bránenie

Reagovat
fff

Co tam Taylor skusa ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je jeho klasika..

Reagovat
stiflerovamama

Boze Marriner si mal radsej odpiskat tu penaltu, teraz budes piskat kokotiny.

Reagovat
REPLIKATOR

Příbram - Hradec je lepší fotbal jak tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

Ameobiiii o chlp, skoda

Reagovat
tomasinho

Gleeeen

Reagovat
smazaný uživatel

*H

Reagovat
vitasrp

To bránění standardek snad není možný.

Reagovat
tomasinho

Ale je

Reagovat
fff

Mignolet

Ale Hlen este aj stylovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

prečo bránime zónovo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle bych nevyčítal. Man marking nám evidentně nešlo tak to zkoušíme změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

zóna je podľa mňa ešte horšia a pripomína mi to Rafíka uvidíme, ako sa uchytí, ešte to nezatracujem

Reagovat
tomasinho

Nejlepší je kombinace obou podle mě.

Reagovat
REPLIKATOR

Mimolet

Reagovat
johnik

tak to je úplná groteska ty vole

Reagovat
Side

to bráníme standartky aji my líp a to je co říct

Reagovat
smazaný uživatel

Ameobiiiiiiii ja ho zeriem

Reagovat
tomasinho

Pozor, změna, tentokrát na RWB Hendo

Reagovat
fff

Skodaaaaa.

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaaaaaaaaa.. šovinisti by zaplakali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

První střela v 39' a málem hned golová.

Reagovat
johnik

škoda mohl být gol z hovna

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool klesl na úplný dno, když nejlepším hráčem v týmu je Čobol

Reagovat
tomasinho

Ach jo, mohl zůstat Agger, my ušetřit 20 mega a nedopadlo by to hůř, ba naopak, měli bychom aspoň lídra a ne kalamity stopera.

Reagovat
Tywin Lannister

njn po bitvě je každej generál, ale taky mi to nebylo jasný, proč tak hrotil stopera, když jste tam měli poměrně kvalitní a vyrovnanou čtyrku

rozhodně bylo potřeba více posílit na krajích obrany, útoku a středu zálohy, což se vám povedlo tak z 30%

Reagovat
Miguel19

Lovren Zpracuje stehnem a bum do diváků

Reagovat
smazaný uživatel

ten suarez chybi hodne

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe co to hraje LFC za šaškárnu?

Reagovat
smazaný uživatel

nastúpi Liverpool 3-5-2 aj v Madride? ako to vidíte? a bude tam na RCB Glen?

Reagovat
fff

Reagovat
johnik

nastoupíme asi 9-1-0

Reagovat
tomasinho

Já bych radši nenastupoval vůbec.

Reagovat
fajdax

Reagovat
fantomas

Škrtel zkušeně

Reagovat
smazaný uživatel

mal SIssoka radšej pustiť do tutovky, že

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
fantomas

Přesně tak

Reagovat
vitasrp

Ne, měl mu zavřít stranu na pravou nohu.. Ale ten faul pak byl asi lepší variantou, než ho nechat z vápna střílet.

Reagovat
Miguel19

Radši tam pustil Cissého..

Reagovat
REPLIKATOR

Čobol

Reagovat
smazaný uživatel

Tayls..

Reagovat
Maresma

Mignolet právě nejhežčí moment zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Cisse boze, z takej to kopnut takto?

Reagovat
smazaný uživatel

Cissé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
monty25

Mignolet si takhle troufá celkem často. Dokud mu to vychází, tak je to v pohodě, ale až mu to jednou nevyjde, tak to bude průser.

Reagovat
Swarley

myšlenka

Reagovat
tomasinho

Reagovat
monty25

No kdybych byl trenérem, tak tohle u brankáře nevidím úplně rád.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Teda Ludvo, ty si ale hlava.

Reagovat
monty25

Teď se tlemíte, ale až z toho jednou dostaneme gól, tak si na mě vzpomenete...

BTW: Podotýkám, že Mignoleta tady jinak celkem chválím.

Reagovat
fff

Hrozny zapas, mam pocit, ze som prave uple predrbal 45 minut zivota

Reagovat
Whitemedia

říkal sem, že máš raději sledovat TG

Reagovat
fff

Uz to mam pustene, ten Vietnam je super

Reagovat
fff

Jak mu kupil tu lod

Reagovat
johnik

exactly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Vrchol trapnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko je také pomalé a nudné...ach joo

Reagovat
Tywin Lannister

nj stihnul jsem si ho v klidu vyhonit a vůbec o nic jsem nepřišel...

Reagovat
PhilipS

Zapnul sem to na pár minut a co to je do hajzlu za tempo jak z Gambáč ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo dostal Taylor žltú kartu?

Reagovat
REPLIKATOR

Rodgers OUT!

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej hnus a to Newcastle hraje uplně stejný hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

takto slabemu Newcastlu by dal ten Suarezov Liverpool trojku do polcasu a je hotovo, som rad, ze je Liverpool spät

Reagovat
smazaný uživatel

spať pred MU

Reagovat
smazaný uživatel

pevne verim ze se liverpool letos zachrani

Reagovat
smazaný uživatel

ak by to znamenalo že padnete tak suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

letos dame ligu mistru

Reagovat
fantomas

Sturridge taky

Reagovat
smazaný uživatel

no jj, som zvedavy ci sa nieco zmeni ked sa vrati

Reagovat
smazaný uživatel

strašný hnus

Reagovat
Zaschrona

Samuel Eto’o says Ross Barkley has the potential to be a once in a generation talent. In fact, the Cameroonian striker believes Barkley possesses the ingredients to become even better than the last megastar to emerge from Everton’s prolific academy, Wayne Rooney.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

lepsi od wazzinka bol len Rony, takze to tazko

Reagovat
Zaschrona

Lehko.

Reagovat
Le Gunner

To possesses je ďábelské slovo.

Reagovat
Zaschrona

Krasne naznacuje krasu jazyka anglickeho.

Reagovat
R22

Je to pomalý, chudák Sterlo utopený u kraje a největší problém - vůbec se nedokažeme dostat balon k ofenzivním hráčům...chce to změnit rozestavení

Reagovat
stiflerovamama

Brendan 10 zapasov vidi, ze to proste na jedneho utocnika nefunguje a aj tak tak hrame.

Reagovat
smazaný uživatel

a aj tak tak hrame..to si krasne poskladal

Reagovat
vitasrp

Takhle pomalej Liverpool pamatuju snad naposledy na Stamford Bridge v listopadu 2012. Taky tři stopeři, taky totálně pomalej, nudnej fotbal, kdy většinu času měli míč na kopačkách stopeři.

Jinak je to zajímavý - v ofenzivní fázi 3-4-3, v defenzivní klasický 4-3-3 (4-2-3-1). Smysl mi to dává jenom z toho pohledu, že při ztrátě míče má Liverpool hned tři hráče v defenzivní pozici, v klasickém pojetí, kdy jsou oba krajní obránci vysoko, by to byli jenom dva. Takhle je akorát potřeba pohlídat tu levou stranu, kde je pak mezera, nicméně tu v těch několika málo případech celkem slušně zavřel Allen (i když bych se nedivil, kdyby Pardew právě tenhle prostor po přestávce vytipoval a snažil se skrz něj zápas vyhrát).

Jinak je to ale naprostej nesmysl - Liverpool místo přímočarý, rychlý hry, vysokýho napadání a rychlých akcí najednou jede na postupnej útok, kde je tisícovka nepřesností, přičemž je to celý až neuvěřitelně pomalý. Uvidíme, co v druhý půli, protože doposud je to víceméně směšný..

Reagovat
R22

Reagovat
Fenri

V klasickym rozestavení většinou stejně zůstává jeden bek trochu vzadu, když útočí druhej, takže tam jsou stejně vzadu tři...

Reagovat
vitasrp

Záleží, jak to kterej trenér interpretuje, vysoký postavení obou krajních beků třeba byla jedna z příčin tý prohry Arsenalu loni na SB.. Každopádně fakt nevím, proč Rodgers dneska udělal tohle..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Live je hold ve sračkách.. neměli ho prodávat..

Reagovat
smazaný uživatel

jo no, ale přesto bych mu vzdal holt, za to jak hrál

Reagovat
TopinB

Nějaký HD stream?

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
TopinB

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

A takyto neškodni su zatial v kazdom zapase (okrem Tottenhamu)

Jednoznacne co mi chyba najviac je pohyb v strede ihriska a pod hrotom, moment prekvapenia (nejaka rychla otocka, narazacka s prihravkou do priesotru...) proste to co liverpool zdobilo celu minulu sezonu

Reagovat
Coutinho10

chce to Boriniho na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo dostal Taylor žltú kartu?

Reagovat
Side

nesportovní chování

Reagovat
smazaný uživatel

To akože za to clonenie?

Reagovat
eden_h

nehrá volejbal do piče že stojí na sieti

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý postreh Ale aj tak... prečo by to nemohol robiť?

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Luise Suareze

Reagovat
eden_h

toto je teda pekná sračka.. Od Mignoleta po Balloteliho všetci do jedného neskutoční tragédi.. A Sterling ma začína v poslednej dobe srať čoraz viac

Reagovat
cristiano.K.

to je taková nuda,že nejzájimavějším momentem zápasu je Mignoletova klička a jeho klasické podběhnutí centru vsadil jsem,že nepadne gol,kurs 4. Balotelli jestli byl 4x u míče,tak je to moc. Borini by byl u míče sice jen 2x,ale aspon by běhal. Zajímavý je,že Coutinho hraje ve středu hřiště a Moreno v podstatě levého záložníka bez míče

Reagovat
SpecialOne

Myslíte, že má Sissoko na to aby se prosadil v lepším klubu než Newcastle? Líbí se mi jeho tah s míčem. Už v Toulouse byl za velký talent a má skvělé momenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Slabej Liverpool se letos vrátí tam kam patří - za Everton.

Reagovat
tomasinho

Hlen

Reagovat
fff

Glen retardovany na takom mieste robit klucku, drbe mu uz uplne ?

Reagovat
smazaný uživatel

To byla klička? Však jen běžel a skácel se.

Reagovat
fff

Reagovat
cristiano.K.

kdybys věděl,že nic neumíš, co bys udělal ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není a nikdy nebude můj případ, takže je celkem těžký se do podobný situace vcítit.

Reagovat
cristiano.K.

myslel jsem si to

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Hlen

Reagovat
johnik

Tragikomedie pokračuje...

Reagovat
eden_h

no mohla byt aj redka

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko môže byť rád

Reagovat
Miguel19

Mohl tasit rudou.

Reagovat
cristiano.K.

ty vole čumí na to z dvou metrů a nevyhodí ho, přitom jasná

Reagovat
Miguel19

Mario dobrý načasování na výkop

Reagovat
johnik

Balo přijde sekundu před výkopem

Reagovat
vladis271

Reagovat
johnik

co mi kurva děláme v té LM?

Reagovat
smazaný uživatel

co to hraju za hraci v Newcastli, clovke ich ani nepozna

Reagovat
smazaný uživatel

Dívám se na to jen kvůli Balofailům a on hraje Liverpool tak na hovno, že se na ně ani nedostane

Reagovat
Azza

Wolves!

Reagovat
smazaný uživatel

toto je utrpenie

Reagovat
Tywin Lannister

hodnocení posil týmů top 5 s ohledem na cenu, plat, tržní potencál a prozatimní vytížení

chelsea: Fabregas 9/10, Costa 9/10

arsenal: Sanchez 9/10, Debuchy 7/10, Welbeck 7/10, Chambers 7/10

city: viděl jsem jen jeden zápas, nemůžu hodnotit

united: Shaw 6/10,Blind 8/10,Rojo 5/10,Herrera 7/10, DiMaria 9/10 , Falcao 5/10

liverpool: Manquillo 6/10, Moreno 7/10, Lovren 3/10, Can 5/10, Markovič 3/10, Lallana 5/10, Balotelli 2/10, Lambert 4/10

Reagovat
TopinB

Sančízovi bych se nebál dát 10/10

Reagovat
Tywin Lannister

jj je peckovej ,zachrňuje nám neskutečně zádel

Reagovat
smazaný uživatel

čekám víc.. ale to asi není o něm, ale o Wengerovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez 8, Debuchy tak 5.

Blind max 7 max!, Rojo víc, Herrera 5, DiMa 7, Falcao 7

Moreno tak 5

Reagovat
Tywin Lannister

jj debuchyho jsem trochu přepálil, morena asi taky, ale celkem se mi líbil, navíc je mladej a může ještě dost vyrůst, stejně jako Manquillo na druhý straně, a herrera 5 ani náhodouk, hraje hodně solidně a bude podle mě ještě lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Blinda bych vzhledem k veku, cene, potencialu a predvadenym vykonum hodnotil rozhodne vic jak 7.

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno 7 za čo?

Reagovat
cristiano.K.

za jeden gol

Reagovat
Infernoqt

tak falcao má 3 asistence a 1 gol z toho prdu co hrál, tam hraje problém jen to zranění a jinak jsem s ním nejvíc spokojenej z našich strikerů, proto to hodnocení je předčasné, jinak cca souhlas

Reagovat
Tywin Lannister

ne já to beru i z pohledu tržního potenciálu, nejenom herně, má skoro třicet, united bude stát raketu pokud ho koupí a plat bude taky vysoký

Reagovat
johnik

Mario to aspoň zkouší kurva!

Reagovat
Whitemedia

Chelsea line-up v QPR: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Filipe Luis; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Costaaaaa

Reagovat
Whitemedia

Chelsea subs v QPR: Cech, Zouma, Ake, Ramires, Salah, Schurrle, Drogba. #CFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea line-up v QPR: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Filipe Luis; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal team to play Burnley: Szczesny, Chambers, Mertesacker, Monreal, Gibbs, Flamini, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Alexis, Cazorla, Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

#Arsenal subs: Martinez, Bellerin, Rosicky, Ramsey, Walcott, Podolski, Sanogo #AFCvBFC

Reagovat
Side

A čím si jako Sanogo zasloužil lavičku na úkor Joela? To je neskutečný jak s ním Wenger vyjebává.

Reagovat
smazaný uživatel

#Burnley XI to play #AFC: Heaton; Ward, Shackell, Duff, Trippier; Boyd, Jones, Marney, Arfield; Ings, Sordell. #SkyFootball

Reagovat
Side

panebože zas ta super pohyblivá záloha Arteta - Flamini, to bude podívaná

Reagovat
jacobT

Arteta s Flaminim Cazorla

A čo je s Joelom?

Reagovat
Side

nic, jenom se prostě vrátil tragickej mladej frantík, kterej je věčně zraněnej a zaslouží si další šanci

Reagovat
jacobT

Neskutočné. Hráč, ktorý by si zaslúžil dostať aspoň nejakú šancu v základe sa nedostane ani na lavičku na úkor útočníka bez súťažného gólu. Logika.

Reagovat
smazaný uživatel

"@gunnerblog: Only change to the Arsenal 18 is Yaya Sanogo replacing Joel Campbell on the subs bench."

Reagovat
smazaný uživatel

to zas bude..

Reagovat
Trand

Aaronovi asi ještě něco je, jinak by hrál. Jsem rád, že se neriskuje jeho zranění.. Ale tenhle fotbal bude podle mě neskutečná nuda, ta záloha je něco hroznýho směrem dopředu. A mohl hrát Rosa, ten už to má asi ale u nás spočítaný.

Reagovat
Tywin Lannister

fakt si píča Wngera, zas nulová rotace, střed Flamteta doma proti Burnley a Santi v základu, fakt di do píči, senile zkurvenej, ani proti těmhle lamám nedáš šanci Poldimu, Rosovi nebo Diabimu

Reagovat
Side

Diaby je zraněnej

Reagovat
Tywin Lannister

zase jo

to nic nemění, že vůbec nerotuje a nechává tam hráče z formy(Cazorla, Flamini,celkem i Ox).. minimálně ten Cazorla je tam do očíbijící

kdy jindy než proti Burnley to trochu protočit

Reagovat
Miguel19

Co nadáváte? Vítězná se nemění ne?

Reagovat
jacobT

U nás ani remízová.

Reagovat
smazaný uživatel

to co je zase za vtip, alebo co to je, ze hraje Ameobi a Gouffran s Cabellom sedia?

Reagovat
monty25

Konečně fotbalová akce

Reagovat
smazaný uživatel

Everton (to face Swansea): Howard, Baines, Jagielka (c), Alcaraz, Coleman, Barry, McCarthy, McGeady, Barkley, Naismith, Eto'o. #EFCvSWA

Reagovat
smazaný uživatel

Everton subs: Joel, Hibbert, Lukaku, Besic, Atsu, Osman, Pienaar. #EFCvSWA

Reagovat
Zaschrona

Super sestava, zvlast pokud McGeady chyti dobry zapas...

Reagovat
Miguel19

Chelsea XI: Courtois, Ivanovic, Cahill, Terry (c), Filipe Luis; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Krul

Reagovat
johnik

ještě jim rozchytají golmana

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea: Fabianski, Taylor, Fernandez, Williams (c), Rangel, Shelvey, Ki, Sigurdsson, Montero, Routledge, Bony. #EFCvSWA

Reagovat
cristiano.K.

tomu blbcovi na digi sport nedošlo,že to byl ofsajd, i když mu to zopakovali z opakovačky ani mu nebylo divný,že není roh

Reagovat
smazaný uživatel

#SaintsFC team vs HullCity: Forster, Clyne, Fonte (c), Alderweireld, Bertrand, Wanyama, Schneiderlin, S. Davis, Tadić, Long, Pellè

Reagovat
Zaschrona

Corky

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl ho tam poslat no, kor když Wanyama odehrál celý utkání v tejdnu.

Reagovat
Svatej

Kdy už bude J rod?

Reagovat
smazaný uživatel

mid-November

Reagovat
Svatej

Dikec

Reagovat
FCSL

Arteta - Flamini doma na Burnley

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta se pak pochlubí, že dělali prostor Alexisovi

Reagovat
cristiano.K.

Mario ted

Reagovat
niflheim

Nejzábavnější část zápasu

Reagovat
cristiano.K.

pískat jak kokot, moc to pouští,smrdí to červenou

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Janmaat

Reagovat
smazaný uživatel

červená

Reagovat
smazaný uživatel

Janmaat trošku dement.

Reagovat
REPLIKATOR

Janmaat

Reagovat
Whitemedia

Janmaat

Reagovat
smazaný uživatel

PL

Reagovat
TopinB

Janmaat jako Grim Reaper

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ho přelomil , ale Mario předtím fauloval

Reagovat
smazaný uživatel

No aspoň něco zajímavýho, slušně ho Janmaat přepůlil.

Reagovat
tomasinho

Sledovat Lovrena s Johnsonem je neskutečná paráda.

Reagovat
Kowe

čurák kudrnatej

Reagovat
cristiano.K.

Allen střídat hned, i když nevím proč mu Moreno dává skákavou přihrávku taky

Reagovat
PhilipS

Můj ty smutku, to je zas sestava Arsenalu, to by se člověk posral...

Reagovat
Miguel19

Rahemko nějaký slaboučký..

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling mimo uplně. Díky Rodgersovi teda. Allen a Henderson z formy a on nevystřídá.

Reagovat
smazaný uživatel

No hurá.

Reagovat
johnik

tak poď Fabio

Reagovat
smazaný uživatel

Leighton Baines 43 PL assists, one less than the record for a defender.

Reagovat
smazaný uživatel

has 43 ... *

Reagovat
vladis271

Lovren je fakt fail.

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren -1/10

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nás Alexis zase zachrání. Wenger je fakt fail

Reagovat
tomasinho

Rozumí někdo tomu, proč teď, když potřebujeme dát gól, hrajeme furt tu sračku s Glenem vzadu a Sterlingem na RWB?

Reagovat
smazaný uživatel

trebars Rodgers chce, aby ste najprv urobili 450 prihravok alebo co, neviem, do minulej sezony som tiez takym veciam nechapal, ale Moyes nas naucil pochopit

Reagovat
Infernoqt

tak to vypadá, že liverpool udrží dvě čistá konta zasebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

zakřikl jsem to

Reagovat
Zaschrona

Pis to casteji.

Reagovat
Infernoqt

jako by mi něco říkalo, napiš to, napiš a změníš děj

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fff

Jaj tie Glenove pokusy lavackou, sak to je strata lopty vzdy

Reagovat
Zaschrona

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

a kto to zas zacal..jebly johnson

Reagovat
Maresma

Braneni

Reagovat
Miguel19

A je tam

Reagovat
tomasinho

Pičo, tohle bych odkopl i ocasem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, mělo tam být

Reagovat
tomasinho

Proč to kruva nenarval tou pravačkou rovnou do prdele? To si chce zpracovávat míč na pětcE?

Reagovat
Svatej

4 minuty a Porn nikde

Reagovat
I am Mancunian

ayozeeeeeeee

Reagovat
fff

Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
johnik

hmmmm........

Reagovat
smazaný uživatel

Morenooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno začalo demencí Johnsona.

Reagovat
fff

Mozno, ale aj tak je to Morenov gol.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

góooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Whitemedia

GOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno

Reagovat
monty25

To je katastrofa, co Liverpool hraje. Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers out

Reagovat
Miguel19

Moreno pěkně připravil na volej

Reagovat
fantomas

Moreno > Shaw, jj

Reagovat
Whitemedia

Bertrand > Shaw

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Svatej

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

ježiš to psal maximálně Dušo

Reagovat
tomasinho

A Jaro

Reagovat
fff

Hlavne sa to riesilo z pohladu pomeru cena/vykon.

Reagovat
fantomas

Autor ví, zbytek mě nezajímá.

Reagovat
nani92

pekne

Reagovat
Svatej

Heh

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno dneska válec

Reagovat
Miguel19

Škrtěl hlásil offside nebo co?

Reagovat
cristiano.K.

tou pravou to můžeš odkopnout, to by si zvlád, né si to dávat na levačku

Reagovat
smazaný uživatel

uz som si myslel ze ten wanker Johnson dnes svoj obvykly pokus lavou nohou vyneha toto je fakt ako za trest po tej minulej sezone

Reagovat
mithro

nadherne branenie

Reagovat
Maresma

Moreno

Reagovat
fenixLFC

mignooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
monty25

Mignolet

Reagovat
tomasinho

Hendo

Reagovat
smazaný uživatel

Cabella Henderson

Reagovat
Zaschrona

No to je skoda....

Reagovat
niflheim

To je vůl

Reagovat
nani92

Pardew

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně komickej tým.

Reagovat
fff

Nemam slov ... fakt na toto

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
Miguel19

Cabella Mignolet mu padne 5 sekund před a on ho stejně trefí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Kabelka..

Reagovat
smazaný uživatel

Z našeho rohu je pošlem do brejku. Já na tohle nemám prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

ja už chcem, aby sme dostali 0:3... aby sa začali hýbať veci...

Reagovat
fenixLFC

dostali sme dva tyzdne dozadu a nic sa nestalo

Reagovat
tomasinho

Tam se to dalo čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

to bol Real... iná káva ako NUFC...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle si snad newcastle uz pohlida

Reagovat
fff

A komentator stale nechapem, ze Couts bol pri tej hlavicke v ofsajde

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Le Gunner

To je v řiti ta sestava. Těšil jsem se na zápas a teď vůbec přemýšlím, jestli si ho chci zapnout.

Reagovat
J0EL

Wenger uz je fakt v pici s tymto...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tywin Lannister

za Wengerem jsem stál v dobrých i zlých časech, ale takhle to dál už prostě nejde, raději bych obětoval sezonu dvě, a viděl nějakou změnu v organizaci hry, herním projevu, nasazování hráčů, taktice ....

než koukat furt na tu stejnou písničku a v posledních 3 sezonách i dost neatraktivní hru...ta letošní je už vyloženě nechutná a bez sancheze bysme hráli ještě hůř než Liverpool

takže Wenger ven, díky za odvedené služby

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád lepší Wenger než Pepek, LvG nebo Rodgers... Wenger je sice děsný jak píšeš, ale v jistých mezích je to pořád jistota toho 4 fleku

Reagovat
J0EL

Reagovat
vitasrp

Vy jste na něj fakt takhle nasraní kvůli základní sestavě? Nebo že nerotuje? To mi v týdnu, kdy hrál zápasy jenom o víkendu, nikterak zvláštní nepřijde.

Reagovat
J0EL

Duo Flamini-Arteta nikdy nefungovalo. A proti najslabsiemu timu z PL postavit dvoch DM je tiez na palicu. Nehovoriac o tom, ako vyjebava s Joelom (a Poldim). Cazorla mimo formy, ale bude hrat aj nadalej. Vlastne mas pravdu, nevidim dovod, aby sme boli nastvani.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava je pořád stejná od začátku roku a od začátku roku se hraje hovno... Tohle je tým, který MUSÍ porazit i obměněná sestava. Neříkám, že to musí celé překopat, jako kdyby se to mělo vyhrát samo. Ale klidně mohl Campbell, Rosa, ... hrát

Reagovat
smazaný uživatel

porovnal bych defenzivní práci Live a třeba takové Chelsea.. to je jak okres proti 1 lize..

Reagovat
Miguel19

No naše obrana není aktuálně nejsilnější, ale oproti Live to 1. liga je..

Reagovat
smazaný uživatel

myslím ta organizace..

Reagovat
smazaný uživatel

Teď měl Mignolet víc štěstí než rozumu...

Reagovat
smazaný uživatel

On vystřídá Coutinha

Reagovat
tomasinho

Jediného hráče poslat nečekanou přihrávku

Reagovat
tomasinho

3 dřeváci na hrotu, který bude posílat míče kdo? Lovren se Škrtelem?

Reagovat
vladis271

on dá dole Coutinha

Reagovat
smazaný uživatel

poďme NUFC

Reagovat
monty25

Newcastle začal hrát a jsme v pr*eli.

Reagovat
cristiano.K.

Mignolet ještě bude MOTM v suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko, aj keď už nemal hrať

Reagovat
cristiano.K.

já myslel na straně hostí jen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stevie podklouzl

Reagovat
Infernoqt

ale tak co k tomu říct, je to jen příprava na utkání s Realem na Santiagu

Reagovat
Miguel19

Slippy G

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel nemoze hrat s tragedom ako Lovren, lebo potom pada na jeho uroven

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
monty25

Na BT Sport právě proběhlo téma "Balotelli a jeho body language."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

to je tragedie dpc jak ja se netesim na ten real ti nam daj bura ne li vic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

12 dotykov za druhy polcas od Maria, on je strateny na tom ihrisku

Reagovat
monty25

OT: A ještě k tomu Viktorka taky prohrává...

Reagovat
smazaný uživatel

útok Balotelli, Borini, Lambert... kdyby mi někdo před rokem řekl, že na tohle budu muset koukat v Liverpoolskym dresu, tak se mu vysměju

Reagovat
monty25

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a já jsem byl k smíchu, když jsem váš úpadek prorokoval

Reagovat
Counter

Se postav do řady

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli centruje na Morena tvl

Reagovat
smazaný uživatel

moreno je taký skurvený tragédik že až

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co to jedeš zas

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje hovno ale ty si blb.

Reagovat
fff

Dnes ma zly zapas, ale zacinas byt s tymto uz otravny.

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ hral všetky zápasy okrem Spurs podpriemerne, dnes úplne tragicky - trápne, každopádne je ešte mladý, nezatracujem ho...

Reagovat
fff

Je uplna blbost, ze vsetky zapasy okrem Spurs zahral podpriemerne.

Toto Tvoje picovanie na vsetko uz je fakt otravne, si jak fanusik z Trnavy zo zapadnej tribuny

Reagovat
smazaný uživatel

v tom prípade máš nízke nároky .

Keď je všetko zlé, čo mám robiť

Reagovat
fff

Jake nizke naroky, sak Moreno hral uplne v pohode tie zapasy, fakt prestan uz

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren, to odstavenie Cabellu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme třeba nějakou opci na zpětnou koupi Carrolla?

Reagovat
vitasrp

Savage koukám rozjíždí cokoliv udělá Balo, to je špatně.

Fakt divný, že když jsou na hřišti 3 hroti, jeden se musí stahovatvíc k lajně, aby se nějak pokrylo celý hřiště. Milato toho je špatně, že tam poslal kvalitní centr..

Reagovat
vitasrp

Jo jinak. Zahrál Lovren opravdu kvalitní zápas od svýho příchodu?

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
fff

Ani nie.

Reagovat
tomasinho

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

proti BVB...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Nezahrál kvalitní zápas, opravdu kvalitní už vůbec ne..

Reagovat
vitasrp

Mně se právě taky nelíbí, pamatuju si, jak ho chválili v MOTD po zápase na Tottenhamu, paradoxně mně tam jeho výkon nikterak dobrej nepřišel. A Liverpool jsem jinak mnohokrát neviděl, každopádně když už jsem tu šanci měl, Lovren z mýho pohledu slabota většinou.

Reagovat
fff

Prave proti Spurs v prvom polcase vytvoril minimalne 2 sance Spurs .

Reagovat
smazaný uživatel

predali sme vám mačku vo vreci (kočku v pytli)

Reagovat
cristiano.K.

počítá se přátelák proti BVB?

Reagovat
smazaný uživatel

bože, Lovren, to je paródia na obrancu

Reagovat
smazaný uživatel

normalne prajem scouserom navrat Sakha, lebo pozerat na Lovrena uz sere aj mna

Reagovat
tomasinho

Návrat Sakha na tribunu nám bude úplně k hovnu Bača

Reagovat
smazaný uživatel

taky ignorant Rodgers dalej byt nemoze

Reagovat
tomasinho

Vidíš, že může.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne, ked je zraneny

Reagovat
johnik

Reagovat
smazaný uživatel

ten Remy je špatnej

Reagovat
vladis271

Strašne ma to láka napísať, až ma psrty svrbia.

Reagovat
smazaný uživatel

"BR out"?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Už to říkám 14 dnů.

Reagovat
tomasinho

Ale ne posranej De Boer

Reagovat
smazaný uživatel

Sám si posranej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

Reagovat
tomasinho

Reagovat
monty25

To je snad poprvé, co vidím, že domácí tým vede a část jeho příznivců předčasně odchází z hlediště... To jsou v Newcastlu po zápase nějaké zácpy nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Čo? Veď to je úplne bežné v Anglicku.

Reagovat
monty25

Běžné to je, když domácí tým prohrává. Ale ještě jsem to neviděl, když domácí vedou...

Reagovat
smazaný uživatel

Bežné je to za akéhokoľvek stavu.

Reagovat
monty25

Jo? Tak to asi málo sleduju anglickou ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát tak v šenkoch budú teraz zápchy

Reagovat
monty25

Jdu blejt, velebnosti.

Reagovat
Zaschrona

Tak tohle uz je fakt realna krize... Prohrat i s Pardewem...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Miguel19

Pěkný začátek kola

Reagovat
fff

Jaaaaj jak to vyzeralo po 3. kole nadejne ... tragedia, hroza

A ziadna vidina zlepsenia.

Reagovat
vitasrp

Na Tottenhamu jste hráli výborně, to byl Liverpool se stejně kvalitním herním plánem jako loni. Po tom utkání jsem říkal, že nevidím důvod, proč byste tu TOP 4 neměli udělat..

Zranil se Sturridge a za ty dva měsíce už těch důvodů je dost..

Reagovat
fff

Ved prave Najprv som sa bal iba toho utoku, ale za ten cas od Dannyho zranenia sa toho nakopilo viac a viac.

Reagovat
fenixLFC

to co mal byt ten koniec? center na jedneho z troch hrotov a siroko daleko nikto? jebe uz tomu timu kurva? na to sa fakt neda divat cele zle. najhorsie vykony od doby roya a to je co povedat

Reagovat
tomasinho

Trapas, největší trapas téhle sezony a to už jsme dokázali hrát úplnou piču několikrát. Tohle byl vrchol ale, od systému po střídání, po individuální výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

toto vyzerá ako Royova éra...

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Ne, tohle je přesně sezona 09/10 alá Rafa po odchodu Xabiho.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tiež pravda... po nejakom 3.kole som to tu písal

Reagovat
smazaný uživatel

nie, preháňam... to ešte nebolo vidieť, 3.kolo bolo so Spurs...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
captain18

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

...

Reagovat
madridcan

No co je hrdina? Kde je ten slavny klub? Neviem naco meras drzku ako tebe podobna ringla z Nitry, ked viete velmi dobre ako Liverpool obstoji. Tazko sa z vas smejem. Zoberte sa za ramena a chodte do Mariachi pubu, sasovia

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Parádně Straky! Ještě zitra my 3 body a bude super víkend!!

Reagovat
Miguel19

Ještě CFC a Burnley 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

ideální

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

bojim se ze nedame ani bod

Reagovat
fajdax

Reagovat
vladis271

Reagovat
fajdax

Reagovat
R22

Kromě Gerrarda, Skrtela a Mignoleta (az na tu jednu chybu v první půli), úplnej otřes..

Reagovat
fff

SG mi prisiel dost neviditelny ... aj ked je pravda, ze dnes byt neviditelny bolo asi lepsie nez zvysok

Reagovat
lukass111

ja sa pytam, ako goal.com (nech je to akykolvek bulvar) moze dat skrtelovi 1,5/5 a lovrenovi 3/5?? kde cim vyssie je lepsie... :D http://www.goal.com/en/match/newcastle-united-vs-liverpool/1703691/ratings?ICID=MP_MS_6 pozeral som asi iny zapas zas raz ako oni no...

Reagovat
REPLIKATOR

Gebre > Johnson, Torres > Blbotelli

Reagovat
fajdax

Liverpool jen o bod víc než Newcastle

Reagovat
REPLIKATOR

Hubník > Lovren

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

nn Břečka > Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej výkon livec

Reagovat
niflheim

Potěšující

Reagovat
J0EL

Stream na Arsenal niekto? Vyzera to zatial biedne

Reagovat
smazaný uživatel

Špatnej pohyb při rozcvičce?

Reagovat
J0EL

s moznostou sledovania.

Reagovat
PhilipS

Ten tlak na Balotelliho je neskutečnej. Přitom ostatní hrajou větší tužku, ale Balo dostává čočku celej zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Sterling slabý jak čaj, ale může za to Mario..

Reagovat
fff

To, ze dnes aj Sterling hra zle nic nemeni na tom, ze Mario u nas dobry zapas este ani neodohral. Vratane dnesneho.

Reagovat
tomasinho

Sterling zabitý systémem.

Reagovat
FCSL

Pardew

Reagovat
Mervin

Wenger ven!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jaktoze hraje ivanovic proti qpr? jinak newcastle super

Reagovat
Kovi81

ban mel na pohar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

HAHAHA, Liverpool Už padáte tam, kam patríte, krása

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte, co budou teď dávat na http://sportzhd.tv/?

Reagovat
Sali5

Chelsea, potom Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Dík Kdes to našel?

Reagovat
Sali5
Reagovat
johnik

Jakože poprvé musím říct, že ten zápas posral Rodgers. Tak formace se třema obráncema vůbec nefungovala, a on to vůbec nezměnil + jako střídání Lambert za Coutinha mě taky pobavilo....

Reagovat
smazaný uživatel

formace se 3 obráncama nefunguje nikdy, nikde a nikomu

Reagovat
fenixLFC

poprvy krat to nie je, aj minulu sezonu take zapasy boli

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik ostudy ještě ten Liverpool napáchá, možná by bylo lepší to rozpustit

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý nápad

Reagovat
smazaný uživatel

heh zase 442, uz tretia rozna formacia tuto sezonu, a ze nemenie herne plany

Reagovat
norton

na arsenal nieco prosim

Reagovat
Side

Máte někdo něco na Arsenal prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

jasně sekery, mačety, granátomety, obušky, pistole, nože.... stačí si vybrat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Le Gunner

COYG, nesmíme udělat větší ostudu než Pool.

Reagovat
Lacko_Boh

vyhrame o dva goly

Reagovat
PhilipS

streamy na arsenal šílený...nemá někdo něco solidního?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
PhilipS

Reagovat
Side

Reagovat
jacobT

Reagovat
Trand

Heslo?

Reagovat
smazaný uživatel

podolkismissingpants

Reagovat
Trand

Ajo, díky.

Reagovat
Counter

Přímo pod videem, vždycky.

Reagovat
Higi

arsenal http://marts.pw/wiwig/l3.html , kdyby měl někdo lepší....

Reagovat
Zaschrona

Tim SAAAAAAINTS

Reagovat
smazaný uživatel

"Victor Wanyama (Southampton) se napřahuje a z první vysílá krásný projektil z dobrých 40 metrů. Eldin Jakupovič (Hull) se natahuje seč mu síly stačí, ale na tuto střelu, letící doprostřed, nedokázal včas zareagovat."

link ?

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

jj, uplne ako v tom popise

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Side

to nejde tvl ty streamy na Arsenal, kvalita jak dkybych se díval na kalkulačce a ješště se to seká jak piča

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mervin

mrkni nahoru do diskuze a nebreč :)

Reagovat
Counter

streamsp je boží :-)

Reagovat
VasAFC

To jsem dlouho nezažil aby na Arsik byli takové hrozné streamy a ani jeden sopcast

Reagovat
smazaný uživatel

Něco na Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

danny to hra zatial opacnym smerom

Reagovat
Mervin

boha, Danny

Reagovat
Fenri

WELBZ

Reagovat
Side

Welbez

Reagovat
TopinB

HD na Chelsea s anglickým komentářem? Na sportz mluví žabožroutsky

Reagovat
Sali5
Reagovat
TopinB

Thank you very much, my good man

Reagovat
Counter

Giroud by to dal

Reagovat
Fenri

Ten by se do tý šance ani nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

?

Reagovat
smazaný uživatel

ze suhlas

Reagovat
Fenri

Reagovat
Side

další slepej pomezní, jak tohle může mávnout

Reagovat
Svatej

Jak hrajeme ? Jsem zatim v práci

Reagovat
Miguel19

Je to takový mrtvý, ale už 2 šance.

Reagovat
Counter

Flamini

Reagovat
Zaschrona

Finalni balon McGeadyho je fakt vtipnej...

Reagovat
smazaný uživatel

to je prasa Ivanovic

Reagovat
hefy

Nevim, jestli to už někdo nahoře zmínil, ale Burnley dneska nominovalo na zápas JEN ostrovní hráče.

Reagovat
Thelvin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proto taky nevyhráli ještě jedinej zápas protože ty ostrovní hráčí stojej za hovno...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Taky zadnyho hrace mimo Britanii a Irsko nemaj.

Reagovat
hefy

Nojo, to jsem ani nevěděl.

Reagovat
fantomas

Jutkiewicz jim to ale trochu kazí.

Spíš bych vyzdvihl, že s prakticky totožnym národnostnim složenim šli Clarets do PL i před těmi iks lety. Krásná čistě ostrovní konstanta.

Reagovat
Zaschrona

Jojo, je to moc fajn. A Jutkiewicz, i kdyz ma koreny v Polsku, tak se ale narodil v Anglii a normalne snad i se pocita jako Anglican, jestli se nepletu.

Reagovat
fantomas

Však jasně, ale je tam prostě jako pěst na oko. (A v Yorku jim pak btw hostuje třetí golman, taky skoroPolák.)

Reagovat
Zaschrona

Ok, tak to jsem ja nevedel. No stejne, tak jako tak, je tohleto uzasny. I by se mi libilo, kdyby si to tam patentovali jako jakousi "canteru", aspon by s necim mohli prorazit.

Reagovat
fantomas

Cantera je to, čim se proslavil Athletic nebo...?

Reagovat
Zaschrona

Jo.

Reagovat
mr.Silver

Flamster

Reagovat
Counter

Hm, jasná penalta.

Reagovat
jacobT

Nechápem, že to nevidel ani čiarový.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
fajdax

Neskutečnej humus co zatím hrajeme.

Reagovat
Mervin

jasná penalta a druhá žlutá pro Boyda

Reagovat
jacobT

nj vlastne, on už jednu má...

Reagovat
Zaschrona

Swansea je nejnebezpecnejsi z nasich rohu.

Reagovat
Miguel19

Matič je úplně mimo

Reagovat
Trand

Jasnější ta ruka už asi být nemohla. A měl už být venku. Nechápu, jak tohle může rozhodčí přehlédnout.

Reagovat
Mervin

už to tref ty prcku španělský z tolika šancí bych dal gól i já

Reagovat
Le Gunner

Santi dneska zatím ujde.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne akcia, neverim

Reagovat
PhilipS

Boyd je vožralej ne? Co to do prdele bylo?

Reagovat
Side

škoda Santi

Reagovat
Counter

B O H A !

A proč Arfield nedostal žlutou taky nepochopím...

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla uz by se taky mohl zase jednou trefit..

Reagovat
Fenri

Alexis úžasnej, škoda, že ty tutovky, co udělá, nemůže sám proměňovat

Reagovat
Trand

Alexis úžasně, stejně nejlepší část na tom je, že ho obránce držel a on nespadl.

Reagovat
Counter

ale stejně si poslechneš od tomasinha, jak je dobře, že nešel do LFC, protože dívat se na takového divera by byla hrůza...

Reagovat
smazaný uživatel

jedna vlaštovka jaro nedělá

Reagovat
Counter

jj, ty jsi další takový ňouma

Reagovat
Zaschrona

Alcaraz rukou ve vapne, sudi si zkusene nevsiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Welbz

Reagovat
mr.Silver

Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší útočník v Arsenalu od dob Henryho.

Reagovat
Mervin

byl Persie

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné, hned za Persiem je Giroud

Reagovat
Mervin

to spíš Ade

Reagovat
smazaný uživatel

giroud je najhorsi

Reagovat
smazaný uživatel

Yun zatial slusny vykon, ovela väcsia istota ako Traore

Reagovat
Trand

Tak to, že tam pořád hraje Traore je asi největší záhada posledních let.

Reagovat
Zaschrona

Super, Alcaraz zranenej, Hibbo na stopera.

Reagovat
Zaschrona

*Besic

Reagovat
Zaschrona

*Barry

Reagovat
Whitemedia

OSCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

Reagovat
Miguel19

PICOOOOOOO OSCAR

Reagovat
Miguel19

Jak to mohl takhle trefit ty krávo?

Reagovat
smazaný uživatel

Oscáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááárrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Reagovat
vitasrp

To so Oscar dělá srandu ne? Takový zakončení hmmm..

Reagovat
Miguel19

Bych si u toho zlomil obě nohy

Reagovat
Whitemedia

Takový gól

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar jinej gólíček.

Reagovat
Arbiter

WTF, OSCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

Reagovat
smazaný uživatel

OSCAAAAAAAR

Reagovat
Side

sudí

Reagovat
Mervin

link na Oscara?

Reagovat
smazaný uživatel

burnley je asi najnulovejsi tim na svete a my sme proti nim doma bezzubi

Reagovat
Trand

Ale bezzubí nejsme.

Reagovat
Counter

Kdybychom vedli 2:0 a oni hráli v deseti, asi bys nenapsal to samé, což?

Reagovat
Fenri

bezzubí? Nebýt špatné koncovky, je to 3:0

Reagovat
Counter

(pokud by tu penaltu nekopal Cazorla)

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem chlapci nejako ma to nebavi dnes, sme mali davat gol za golom proti takym tragedom

Reagovat
Trand

Mě to dneska naopak po dlouhý době baví. Ale o tom, že jsme měli vést není pochyb. Ale ty šance si právě tvoříme, akorát je nevyužíváme, bohužel.

Reagovat
Fenri

Kdysi jo, ale teď to neni tim, že hrajem špatně, ale že zakončujem špatně...

Reagovat
J0EL

Reagovat
fajdax

Cecík další áčko

Reagovat
Le Gunner

Jaaaaj

Reagovat
smazaný uživatel

ako gol krasny o tom ani slovo, ale toto by lepsi brankar proste nedostal

Reagovat
Arbiter

nezlob se na mě, ale nemáš pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

nezlobim sa

Reagovat
Arbiter

se podívej ještě jednou na tu trajektorii, to je prostě maso, balón se stáčí do brány a trefí tyč, brankář neměl šanci...

Reagovat
smazaný uživatel

sak on ti to Gary potom rozoberie a uvidis

Reagovat
Side

Santi je prostě zakletej

Reagovat
Counter

Cazorlovo zakončení je neuvěřitelně špatné

Reagovat
smazaný uživatel

Vole Saško já tě miluju !

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc asistence, Oscar úžasný finiš, co víc si přát?

Reagovat
smazaný uživatel

a jedina osobnost v time je momentalne alexis, ostatni len cakaju co spravi

Reagovat
Arbiter

Oscar je prostě jedinečný!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Skodaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

alexis si z toho robi srandu uz fakt nam staci nastupit s nim a bude to to iste

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ho tam zase lupne. To bude zase usmolene 1-0

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger ven

Reagovat
J0EL

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Le Gunner

No, kdyby to bylo už jedna nula, tak jsem spokojený, takhle tomu chybí ten gól.

Reagovat
jacobT

a pri tom viackrát nechýbalo veľa.

Reagovat
Mervin

link na Oscarův gól?

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Mervin

díky

Reagovat
REPLIKATOR

nuda

Reagovat
Lynx

Ještě že má Arsenal každou sezonu někoho, na koho je radost pohledět..jinak by ty zápasy byly akt nekoukatelný.

Reagovat
Miguel19

Oscar nejlepší...a to bych ho nechal sedět

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

hehe a Newcastle uz ma stejne bodu jak my. Pekne Pardew a dobre, ze ho vedeni podrzelo.

Reagovat
Rohlíček

Mertesacker

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, milacku, uz ho tam lupni !

Reagovat
Arbiter

9 - Cesc Fabregas now has as many assists this season as Mesut Ozil managed in the whole of last season. Orchestration.

Reagovat
smazaný uživatel

iniesta so xavim su lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

už nie

Reagovat
Counter

Arsenal není tak silný ze standardek no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Le Gunner

Když už ten výkon za něco málo stojí, tak je zase smůla v koncovce.

Reagovat
smazaný uživatel

achjo

Reagovat
jacobT

Alexis je neskutočný. Škoda, že mu to tam dnes zatiaľ nechce padnúť.

Reagovat
Mervin

ty vole, a to ten Oscar jak trefil?!

Reagovat
Miguel19

Matič je ožralej..

Reagovat
Zaschrona

Zas ty rohy, achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

pozeráš Arsenal, čo?

Reagovat
Zaschrona

Horsi jak my, to fakt byt nemuzete.

Reagovat
smazaný uživatel

alexis je najlepsi hrac ligy..je tak dobry, ze zobral zbytku timu vsetko sebavedomie a stali sa z nich jeho divaci

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis je božská substancia, ktorá nejakým omylom zablúdila k nám na tento svet a Ox je jeho nedokonalý odraz v našom svete.

Reagovat
jacobT

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

T. Akvinský FTW

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley je zrelé aj na päťku, ale nevyužívame šance, ktorých máme na tohtosezónne pomery neúrekom. Dnes sa nám trochu ukazuje tá Alexisova paličská stránka, ale aj tak je to úžasný hráč a znova hrá skvelo, ja si tak dobrého hráča v Arsenale nepamätám. Welé je síce fajn, ale v tých vzdušných súbojoch je v porovnaní s Giroudom, ktorý vyhrá aj nemožné, strašne slabučký a dnes tam lietajú - hlavne od Oxíka - výborné centre, verím, že Giroud by sa dnes už presadil. A Oxík tiež skvelý, tak skvelo neortodoxný hráč, dosť často sa mi kvôli pohybu a kopačkám pletie s Alexisom.

Reagovat
smazaný uživatel

bude hrát dnes Walcott?

Reagovat
fantomas

Prej ne.

Reagovat
Le Gunner

Neměl by.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, či je to další tvoj trápny pokus o nejaké rýpanie, s ktorým si zas mimo misu, alebo to myslíš vážne, ale rozcvičoval sa, ak som dobre videl. Wengele hovoril, že nebude hrať, ale je to možné.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, teď nerýpu, to by už bylo trapné, pro dnešek stačilo

Reagovat
Le Gunner

Welbz zase umí líp podržet na zemi mi přijde, tady si asi nevyberu. Dnes mě zatím celkem překvapuje aj Santi, oproti jeho letošním výkonům je to lehký nadstandart. Strašně se těším na ofenzivu ve složení Walcott, Ozil, Alexis - Welbeck/Giroud, doufám, že si sednou a Ozil se najde, té záloze potom bude chybět fakt už jen špičkový DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Santi tento rok zahodil už asi 7 gólov, dnes už 2, to je zlé proste.

Reagovat
Le Gunner

Mluvím o výkonu samozřejmě, jednu z těch šancí proměnit měl, ale to stejné můžem říct o Welbzovi, případně Alexisovi ( to je to poslední, co bych mu dnes vytkl). Výkonostně dnes narostl, respektive se začal hýbat, ani nevím, jestli jsem za to rád, protože teď ho Arsene bude stavět furt. Pokud se ovšem střelecky probudí, nebudu proti.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by fungovat Wellbeck s giroudem najednou?

Reagovat
smazaný uživatel

Dokážem si to predstaviť, ale muselo by to priniesť zmenu rozostavenia, čo už je vec, ktorú si pri Wengerovi predstavím ťažšie. Dalo by sa síce hrať aj s Welbzom na krídle a fungovať by to mohlo, ale to si moc nechcem predstavovať. Podľa mňa bude hrávať Giroud na hrote a Welbeck bude striedať. Buď Girouda, alebo nejaké krídlo.

Reagovat
Counter

Ve fázích zápasu, kdy se bude muset dotahovat, to určitě uvidíme.

Reagovat
Mervin

OT: neskutečný Jamesův gól http://www.livesport.cz/zapas/vJF2jkrU/#video

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
PhilipS

on snad jiný nedává...blázen...

Reagovat
Miguel19

Hrajeme pod svoje možnosti. Chybí tomu hlavně pohyb. Škoda že nepresujeme častěji. Jakmile zapneme, tak nám míče odevzdávají sami, byly z toho 2 slibné náznaky šancí..

Matič je otřesný, Hazard výkon "hlavně ať se nezapotím" - on si nedovolí kliku na obránce QPR, tomu fakt nerozumím..

Musíme přidat druhý gól, jinak to bude smrdět, i když Rangers nijak nebezpeční zatím nejsou..

Reagovat
blade115

Takovejch nepřesností ... Cesc sice asistence, ale jinak vymýšlí blbosti místo jednoduchých a elegantních řešení daných situací. A celá záloha se rozhodla, že dnes si to budou dávat nejméně o metr vedle, ty přihrávky... Diego se do toho asi ještě musí dostat, do moc šancí se nedostal, na druhou stranu mu jich spoluhráči ale tolik nevytvořili. Ale tak hlavně že vedeme, tři body jsou to nejdůležitější. Zvlášť proti QPR, které je prostě nezbytně nutné poslat zpátky do hlubin...

Reagovat
Miguel19

Costa sice v šancích nebyl, ale gól + další asi 2 šance vytvořil právě on

Reagovat
blade115

Jo, ale pořád to je málo oproti tomu, co vyváděl před zraněním. Proto říkám, že se do toho musí teprv dostat.

Reagovat
Zaschrona

Hrajeme suprove, bohuzel jen pred vapno Swans... Nejakych sanci jsme moc nemeli, nicmene jestli na tohle podobne navazem i po prestavce, tak je to jen otazka casu.

Reagovat
Counter

... než dají gól z brejku

Reagovat
Zaschrona

Snad jsi to ted zakrikl.

Reagovat
PhilipS

Dneska to KONEČNĚ přípomíná Arsenal. K Alexisovi se dneska přidali i další. Santi bohužel solidní, takže to znamená, že bude hrát všechno do konce sezóny. Obrana ofc přesvědčivá není, ale to dokážu překousnout, když se hraje dobře vepředu...

Reagovat
jacobT

Už tam mal dávno aspoň jeden gól padnúť. Dnes sa mi to ale zatiaľ páči.

Reagovat
fantomas

Kouká se na to líp protože Alexis a pasivita Burnley (+ Boydovo a Duffovo sabotážnictví). Tak jako tak je nicméně neomluvitelný hrát o poločase s nejhoršim týmem ligy doma 0:0.

Reagovat
PhilipS

klid...góly přijdou...

Reagovat
vitasrp

Vždyť je přece fuk, jestli ty branky dáš v 40. nebo 60. minutě..

Reagovat
fantomas

Obávám se, že s netrefovánim branky ty góly nedáš v jakýkoliv minutě.

Reagovat
TopinB

A co vlastnaky?

Reagovat
Counter

Reagovat
Fenri

Zas tak ne, hráči znervózní, že nevyhrávaj, i když už mělo být hotovo, soupeřovi naroste sebevědomí... Je to vidět i teďka.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

No a nebo podlehnou uspokojení a nechají si v závěru vyrovnat... To je dvousečné.

Reagovat
Fenri

Ve většině zápasů, kdy je to v půli 0:0, pak taháme dobrou čtvrthodinu za kratší konec (nebo je prostě soupeř lepší než minulou půli) a až pak přebíráme otěže zápasu. Většinou to ustojíme a pak stejně vyhrajem, ale stojí to víc sil a pořád tam je risk toho, že dostanem nějakej gól a budem rádi, když ztratíme jen dva body. Z dlouhodobýho hlediska prostě neni fuk, jestli je rozhodnuto 60 minut nebo 20, ale jasně, když budeš uvažovat jednorázový zápasy bez dlouhodobýho kontextu, pak jsou to tak jako tak tři body, to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

jasna penatla pre Swansea, ako moze toto neodpiskat, to uz fakt nechapem

Reagovat
Counter

Rozhodčí jdou holt Evertonu na ruku, Zasch jistě potvrdí

Reagovat
smazaný uživatel

idu mu vylozene na ruku, lebo neodpiskat taku ruku je divne

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Zaschrona

01.11.2014 16:28

Alcaraz rukou ve vapne, sudi si zkusene nevsiml.

Reagovat
vitasrp

Slušný zápas, ačkoliv náš výkon bych už tak kladně nehodnotil.

QPR si konečně našlo nějakou strukturu, takže proti ním není snadný hrát, neřeší se otázka o kolik, ale jestli vůbec. Což je na jednu stranu dobře, poněvadž to je další prověrka, ale tak mohlo to bejt taky ultra lehký, kdybychom s nimi hráli před 14 dny.

Zatím se v záložní řadě hraje spíš podle jejich not, než našich, což je trošičku potíž. Nejde o to, že by snad drželi míč víc nebo to utkání nějak výrazněji kontrolovali, ale ten celkovej typ zápasu vyhovuje spíš jim než nám. Stalo z toho hodně fyzický utkání, kde dochází k mnoha soubojům a na hřišti není příliš volnýho místa. Jim skvěle pracuje ta trojka pracantů uprostřed hřiště, v podstatě se jim zatím daří narušovat naše kombinace, proto nehrajeme zcela dobře.

Zároveň k tomu ani nepříspívá výkon středních záložníků. Matič je vyloženě hroznej, asi 4 úplně zbytečný ztráty na půlce, což zrovna není věc, která by se mu měla stávat. Kdyby byl dneska dominantní, dost by nám to pomohlo. Ani Fabre nehraje nejlepší zápas, zkazil tam asi 3 snadný přihrávky na polovině, každopádně tu asistenci má, i když to bylo hodně o kvalitě Oscara.

Chtělo by to gól na 2:0, pokud nepřijde, budeme se muset prát se Zamorou a tou jejich fyzickou zálohou - logicky bych pak na plac poslal Ramirese. Nicméně snad to soupeř trochu otevře, tudíž bychom mohli mít víc šancí k brejkům..

Reagovat
smazaný uživatel

aspon to QPR nejak vyzera no a nie, ze sa stretli hodinu pred zapasom a idu hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Ox <3

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta, Cazorla, Welbz, Gibbs. Od kazdeho mic nekde v hornich patrech

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý stream na CFC? předchozí vypl

Reagovat
Sali5
Reagovat
TopinB

Už je zpátky ten minulý

Reagovat
TopinB

Tak nevadí

Reagovat
Side

Naučte se střílet proboha

Reagovat
Side

tvl co tam zase vymýšlí Jinak Flamini měl jít o poločase dolů, Poldi nebo Ramsey místo něho...

Reagovat
smazaný uživatel

ked prežijeme teraz 15 minút bez inkasovania gólu, tak vyhráme.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoilett

Reagovat
Zaschrona

Jak tohle nebyla druha zluta pro Bonyho. Sudi je blb.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Side

ale už toho Flaminiho vystřídej, na kterou piču tam pořád je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ho zase starymu poradne preblafnul...to ma zaklad na mesic dopredu

Reagovat
Miguel19

Neskutečný

Reagovat
Whitemedia

achjoooo... co je to zase za gol...

Reagovat
Switchback

haha

Reagovat
smazaný uživatel

AUSTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
Infernoqt

krásnej ale

Reagovat
blade115

Omg! Nějak se to začíná srát...

Reagovat
Ted

Downing

Reagovat
Whitemedia

Jak já to QPR nesnááááším

Reagovat
spider_8

Bože ať už zase spadnou Ty zápasy s nima jsou utrpení...

Reagovat
smazaný uživatel

prečo Arteta a nie Flamin? Ale aj tak , ešte k tomu tak skoro.

Reagovat
Fenri

Flamini tam aspoň vyhrává hlavičky, což je důležitý, když za nim hraje Monreal... Ve hře dopředu mi přišli oba na stejno.

Reagovat
smazaný uživatel

mne teda Arteta prišiel oveľa istejší, hlavne dozadu.

Reagovat
Fenri

Hm, tak to asi neroseknem, je to 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdětě do prdele... Fakt neskutečný. Jestli remizujem s takovými tragédy v nejlepší možné sestavě a ještě k tomu doma, tak budu prostě zklamanej no..

Reagovat
Trand

Dobrý střídaní.

Reagovat
smazaný uživatel

A poprvý jsem opravdu rád, že jde do hry Drogba..

Reagovat
Side

11 rohů a ani jeden envdl k nějaké nebezpečnější situaci

Reagovat
Side

*nevedl

Reagovat
Miguel19

To je fakt zoufalý. Jedna nebezpečná akce za zápas a hned z toho dostaneme gól.

Reagovat
Whitemedia

Tak ale vypadají skoro všechny naše zápasy s QPR v posledních letech

Reagovat
smazaný uživatel

6:0. Torres Hattrick. Never Forget.

Reagovat
Mervin

ten Cazorla je piča

Reagovat
Rohlíček

Cazorlo

Reagovat
Pospovič

ten Arsenal je marnej

Reagovat
smazaný uživatel

CAZORLO TY PICO, TAHNI DO FAKU CURAKU

Reagovat
smazaný uživatel

A ESTE VETSI PCIA JE WENGER MENTAL SENIL

Reagovat
smazaný uživatel

toto ale už je moc, Santi

Reagovat
Fenri

CAZORLA

Reagovat
smazaný uživatel

Santi...

Reagovat
Side

CAzorla to už si dělá piču ne

Reagovat
Le Gunner

Cazorla. Srsly.

Reagovat
Counter

Cazorla je nový Sanogo

Reagovat
REPLIKATOR

Cazorla

Reagovat
Trand

Santi.

Reagovat
Thoomas

At uz Cazorla tahne regulerne do pici !

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to uz je ubohost Sanogo IN

Reagovat
Side

no to snad ne, potřebujem dat gól

Reagovat
Nikikrew

Santi omfg!!!

Reagovat
blade115

Nakoenc tu PL vyhraje Soton.

Reagovat
Mervin

a je tu snad někdo, kdo by jim to nepřál?

Reagovat
blade115

Já, letos to prostě musí být naše.

Reagovat
mr.Silver

Santi to neni mozne uz...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ten gól stejně dá. Ta nemohoucnost bude zapomenuta a Counter bude psát o suchém triku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Whitemedia

Sandro běž do háje, tohle už nedělej

Reagovat
Le Gunner

Ostatní by se mohli chytit za hlavu a Alexise podpořit, Rosa na plac místo Cazorly. Hned.

Reagovat
smazaný uživatel

QPR sanca, z toho roh a ten roh dopadne tak, ze daruju Chelsa megasancu, to je neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

tie dloubáčky za obranu zbožňujem. Sranda, že to vždy robí niekto iný u nás. Najprv Song, minulý rok Ramsey, teraz Alexis už asi tretí krát dnes.

Reagovat
cristiano.K.

omg,proč Oscar neběží sám, to si jako netroufá předběhnout Dunne

Reagovat
smazaný uživatel

a beztak ten picus vymrd Cazorla bude zase 500x v zakladu, Wenger bude zase sedet na lavicce jak vymrd a bude doufat, ze zase naka vyssi moc to tam nejak zajebe na 1-0( vyssi moci chapejte Alexise)

Reagovat
smazaný uživatel

pico ja sem taky vyssi moc ! ALEXIS MILACEK NEJVETSI PUSINKY, MILUJU TE

Reagovat
Fenri

Ale Alexis <3 Převyšuje Arsenal úplně ve všem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůh

Reagovat
jacobT

Šup tam Poldiho namiesto Cazorlu.

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXIIIIIIIIIIS!!! Náš spasitel!!

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Rohlíček

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis, ten hráč je dobrej ve všem!

Reagovat
Counter

ALEXIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Fenri

ALEXIIIIISSS

Reagovat
REPLIKATOR

Sančííííz

Reagovat
smazaný uživatel

cosi alexis dal gol

Reagovat
jacobT

BOOOOOOOH

Reagovat
smazaný uživatel

Saša je neuvěřitelný.

Reagovat
PhilipS

To sem to s tím optimismem zas přehnal....

Reagovat
PhilipS

tak ne...

Reagovat
Le Gunner

To je prostě pán.

Zbytek okamžitě wakeup.

Reagovat
Nikikrew

Sancheeeeeeeeeeeeeeeeeeez!!!!!!!!!!!!1

Reagovat
Trand

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS!!!!!!! NEUVĚŘITELNĚ!!!! Neskutečnej hrááááč!!!

Reagovat
Mervin

tohle je hráč, který by si zasloužil i těch 300k týdně

Reagovat
Counter

Calum po Anderlechtu druhá assist po skvělém centru

Reagovat
Amos

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
REPLIKATOR

Alexis > Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tam poslal ten centr? Oxik nebo Calum?

Reagovat
mr.Silver

Genius! A Calum super centr

Reagovat
Side

neskutečný tak hlavně neusnout na vavřínech a dorazit je, jinak to ještě projedem

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale toto mala byt 6ka. 7cka, to je najhorsi tym na svete

Reagovat
Counter

To ještě přijde

Reagovat
Rohlíček

Chambeeeeeeeeeeeers

Reagovat
Mervin

Caluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

Reagovat
PhilipS

Kdyby se k Alexisovi přidal Ramsey z minulý sezóny, tak ten tým nic nezastaví.....škoda, že má formu jenom jeden hráč vždycky...

Reagovat
smazaný uživatel

Caluuuuuuuum!!! 1+1.

Reagovat
smazaný uživatel

CALUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM

Reagovat
Nikikrew

gooooooooooooooooooool

Reagovat
Counter

CALUUUUUUUUUUUUUM

Reagovat
Amos

CALUUUUUUUUUM, FAKT SI TO ZASLOUŽÍÍÍ

Reagovat
smazaný uživatel

a gol z rohu

Reagovat
Side

Reagovat
Le Gunner

Nejlepší na tom je, že když to Santi kopnul, tak jsem si řekl, že to je třešnička na dortu těch tragických rohů. A uuups.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda kapitulovat po tak strašně kopnutém rohu, to je ostuda :D Chambers gratulace!

Reagovat
Le Gunner

Ještě jeden ať je klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni mozne..

Reagovat
Trand

CHAMBERS! Paráda.

Reagovat
Side

CALUUUUUUUUUUUUUUUUM

Reagovat
Mervin

tento klučina si to strašně moc zasloužil

Reagovat
tweek

mít tak další 3 Alexise...

Reagovat
REPLIKATOR

Dead stream

Reagovat
REPLIKATOR

Live stream

Reagovat
Miguel19

Se Costa posral ne?

Reagovat
Nikikrew

Kua dojdem a hned davame goly

Reagovat
Whitemedia

Penalta!!!!

Reagovat
Mervin

kreténská Vhelsea, ještě mi pojebe tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť tam šli oba stejně jenomže Hazard spadl

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal to holt chytře no, souboj tělo na tělo, ale Hazard odpadl jak hadrová panenka.

Reagovat
Tywin Lannister

Calum

a Alexis je snad nejlepší hráč od dob Henryho, co u nás hrál, spektakulární

Reagovat
Mervin

Reagovat
Whitemedia

Hazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Miguel19

EDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
Ted

Downing gól a asistence - obojí pravačkou... jop, tak to tu ještě nebylo... :)

Reagovat
nani92

ked ich neporazí QPR, tak už nikto

Reagovat
Whitemedia

Ještě Newcastle na jejich hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey strašne chce, ale snaží sa to všetko robiť strašne zložito. Minulý rok mu skoro všetko vyšlo, tento rok je to naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke Celý zápas dominance a takhle to prodrbat.

Reagovat
smazaný uživatel

co ten Vargas vyváděl? za to, co jsme dneska předváděli, jsme si ten druhej gól ani nezasloužili

Reagovat
Miguel19

Dpc, jednou za ten zápas se rozběhne a hned je z toho gól. Fakt bych ho kopal do prdele za tu lenost..

Reagovat
blade115

ANOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Hazaaaard, no hurá

Reagovat
cristiano.K.

V jeden moment dá gol CFC i AFC

Reagovat
nani92

a WH

Reagovat
ďuriLFC

Jonjo

Reagovat
Zaschrona

Tak prece jen existuje s tou rudou spravedlnost.

Reagovat
Zaschrona

Ale mela byt druha, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi a Theo namiesto Oxa a Welbecka

Reagovat
smazaný uživatel

haha, pekne, Yung

Reagovat
Mervin

Soton ještě jeden

Reagovat
smazaný uživatel

prisna penalta jak svina

Reagovat
smazaný uživatel

THEOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Theo by mohl být připravený na 5-10 minutek aspoň, no nevim, radši nic neuspěchat...

Reagovat
alcantara

Vacsina hracov z PD pride tradicne skvela pripravena a spociatku ziari, potom si bud udrzi svoju vykonnost alebo upada, zlepsuje sa len malokto. Snad bude Alexis ziarit co najviac, pracovity chalan, ktory si uspech zasluzi.

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Alexis se zlepšil.

Reagovat
alcantara

Je to mozne, nevidim ho prakticky. Alebo si len udrzal svoju kvalitu, ktoru ma sancu viac ukazat v Arsenale, ako v Barcelone.

Reagovat
fantomas

První zápasy bylo dost vidět, že si zvyká, motal se zbytečně do kliček apod. Určitě neměl nijak raketovej nástup, ale sebral se ještě celkem rychle, takže to vytváří tu iluzi no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale skoda, ze je pryc z PD. V Atleticu by to bylo delo jak krava.

Reagovat
alcantara

Tiez mi chyba, hoci mal par slabych miest, napr. zapasy vonku. Ten jeho pristup, nasadenie a odlisnost od vacsiny kadra bola radost sledovat, vynahradil tym vsetky technicke nedostatky. Simeone by mal z neho radost.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mervin

Theoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi na plac, supeer!

Reagovat
smazaný uživatel

Theo

Reagovat
smazaný uživatel

Aa premiéra spacáku od Pumy

Reagovat
Janča4

už ho měl ...

Reagovat
smazaný uživatel

Theoooooo!

Reagovat
Tywin Lannister

THEO

Reagovat
smazaný uživatel

Theo

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott na place, kruciš, z koho si teď budu utahovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera, opět vidět čístlo 14 na hřišti

Reagovat
Mervin

Poldi

Reagovat
Counter

Reagovat
spider_8

Šírl měl hrát dneska od začátku. Ta jeho přímočarost nám celý zápas chyběla.

Reagovat
SunFells

Theo už řádí

Reagovat
REPLIKATOR

Walcott to je kdo? Nevypadá špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi

Reagovat
smazaný uživatel

Poldiii škodaa

Reagovat
SunFells

POLDI škodáá

Reagovat
Rohlíček

chudak Lukas

Reagovat
Counter

Reagovat
Fenri

Poldi

Reagovat
smazaný uživatel

POLDII to je kral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Poldi a Theo zaklad dalsi zapas, to je fakt neskutecne mrhani potencialem, kdyz oni sedi.

Reagovat
Trand

Poldi takový dělo. So unlucky.

Reagovat
Nikikrew

Pooldak

Reagovat
Mervin

kurva, ten Poldi má smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

proč takhle nehrajem pořád

Reagovat
nani92

Drogbaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Poldak za 3 minuty zabil hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

wtf Poldi wow

Reagovat
smazaný uživatel

wow poldiho raketa, skoro dva goly dal..theo hra super..teraz hrame fakt pekne a nakoniec fajn zapas..ale burnley su tragedi najvyssieho stupna

Reagovat
Lynx

ty krávo to by protrhlo síť

Reagovat
Le Gunner

Urvané ruky bych z toho měl.

Reagovat
REPLIKATOR

Tak hlavně že dal ranu. Kdyby radši líp mířil.

Reagovat
Janča4

Reagovat
Whitemedia

Matic dnes na facku...

Reagovat
nani92

práve jednu dostal

Reagovat
SunFells

Co tohle bylo za roh? Všichni okolo vápna

Reagovat
Nikikrew

ale ich teda bijeme!

Reagovat
Thoomas

Od toho druhyho golu naaadhernej fotbal, skoda ze to u soucasnyho Arsenalu nejde videt casteji

Reagovat
Tywin Lannister

hezká šajtlička Aaaron

Reagovat
Side

tohle mohlo skončit tak 8:0

Reagovat
Arbiter

Matić dneska asi nejhorší zápas za CFC. Snad jích takových více nebude...

Reagovat
Mervin

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
SunFells

To je ďábel

Reagovat
Counter

ALEXIIIIIIIIIIIISSSS

Reagovat
Fenri

OMG To je bůh prostě

Reagovat
smazaný uživatel

MILUJU TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Sááááááááááááánčííííz!!! Nadčlověk, BALLON DOR 2014

Reagovat
smazaný uživatel

a to neni ani nominovay, prostě bůh

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Nikikrew

BOH!!!

Reagovat
Trand

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIS!!! Takhle jsem se už u fotbalu dlouho nebavil.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze sme prvy nedali skor

Reagovat
smazaný uživatel

to je kral proste najlepsi hrac arsenalu od henryho

Reagovat
Rohlíček

Alexis

Reagovat
REPLIKATOR

To je hráč

Reagovat
SunFells

Jediný člověk na světě, co si v takové situaci zpracovával balón a ještě si udělal jednoho borce

Reagovat
Lynx

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl to přihrát Theovi ( )

Reagovat
Tywin Lannister

gibbs ten pas

alexis klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Poldi nebo Theo gól a je to komplet

Reagovat
Whitemedia

V suchém triku, easy, pohoda, klídek

Reagovat
Miguel19

Takhle pohodové vítězství jsem teda nečekal..

Reagovat
Arbiter

spokojenost

Reagovat
blade115

Uff... Ale hlavně že jsou ty tři body.

Reagovat
Whitemedia

a bublina Leicester taky prohra

Reagovat
Counter

Reagovat
blade115

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ještě nezapomeň zmínit pokračování unbeaten runu

Reagovat
Counter

Dobře žes to připomenul, unbeaten jede jako na drátkách

Reagovat
SunFells

Co ten Theo?

Reagovat
Azza

Ty za chvíli začneš i Arsenalu fandit

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Druhé čisté konto za sebou, z toho z 5 gólů dal Alexis 4, nádhera.

Reagovat
Mervin

ještě větší nádhera mít ho jako kapitána ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

když to všechno stojí na jednom hráči, tak to není moc nádhera

Reagovat
Counter

Ale je

Reagovat
SunFells

Už je tam druhý, pak se připojí další

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je ten druhý?

Reagovat
smazaný uživatel

14

Reagovat
SunFells

Proč tam máš teda 7?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to číslo nemá nic společného s Theem, chtěl jsem se regnout jako Walcott, ale to bylo obsazený, tak jsem tam hodil své nejoblibenější číslo a navíc ho Theodor nosil často v repre

Reagovat
SunFells

Jj, to vím, takové nehodící se k němu

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě se k němu 7 hodí, mají ji většinou ti rychlí hráči no. Navíc 7+7=14

Reagovat
SunFells

7 mám teda spojenou technicky nejnadanějšími hráči, ne rychlými

Reagovat
SunFells

Tvůj oblíbenec.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

No to teda je, stejně jak byla nádhera, když to stálo jen na Baleovi v Tottenhamu 12/13.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to fajn, ale pak ten jeden hráč odešel, v tom by bylo lepší, kdyby hrál líp celý tým

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě se mi líbí genialita hráče, když individuálně vyčnívá nad ostatními hráči. (CR7, Messi, Alexis v Arsenalu, Bale v Tottenhamu, Suárez v LFC...)

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, že to je fajn, ale přináší to i zklamání, zvlášť když ten hráč přeroste klub, ale o tom vy taky víte svoje

Reagovat
J0EL

Zavidis, ze u vas uz nie je nikto?

Reagovat
jacobT

A čo Bentaleb?

Reagovat
smazaný uživatel

to je zatím jenom budoucí golden boy

Reagovat
smazaný uživatel

závidím takového hráče? když si odmyslím, že je mi krajně nesympatický, tak samozřejmě že závidím, však závist není špatná vlastnost...

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho čo?

Reagovat
Euphael

Everton měl dneswk 3

Reagovat
SunFells

Ani se to nebudu bát zakřiknout, Barca se za polovic zbavila hráče stejných kvalit jako si pořídila

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak jednoduchý to nebude... Hra Arsenalu mu svědčí o dost víc a uvidíme, jak se předvede Suarez. Každopádně je to bůh.

Reagovat
SunFells

Tož jeho nejlepší post ho hrát nenechaj a očekávám, že dopadne dosti podobně ...bude to velmi užitečný hráč, ale ve stínu Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne si ani nedokazem predstavit aky by bol dobry tim, ktory by mal obidvoch

Reagovat
Robochelsea

Máš dosť slabú predstavivosť. Barca má v tíme Messiho, Neymara a Suareza.

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho a Neymarov workrate ani keď dáš dokopy a vynásobíš troma, tak nie je tak vysoký ako Sánchezov alebo Suárezov.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi jebnutý?

Reagovat
J0EL

To snad nemyslis vazne. Messi je parodia na "workrate". Nabehat len o 1km viac ako superov brankar, je fakt na zamyslenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Djorou ale nenapísal, že si nevie predstaviť ten workrate ale to, aký by bol ten tím dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

A Barcelona je tím, ktorý má obidvoch naraz alebo čo?

Reagovat
cristiano.K.

je pravda,že jsou oba srovnatelní,když má zrovna Luisík stopku

Reagovat
Mervin

Ale jinak vážně. Dnes Burnley mohlo (mělo) odjet z daleko vyšším přídělem. Bylo vidět, že základní sestava (krom Alexise) obraně Burnley moc problémů nenatropila. Wenger by se měl zamyslet, zda jde normální nasadit 2 DM proti poslednímu týmu tabulky. Druhý poločas jinak z naší strany super, v tom prvním jsme moc nepřesvědčili.

Reagovat
jacobT

No neviem, tomu prvému polčasu chýbali podľa mňa len góly.

Reagovat
smazaný uživatel

United běžte se vymrdat čuráci

Reagovat
vitasrp

Po tom vyrovnání jsem se chvilku bál, ještě k tomuhle týmu nemám takovou důvěru, ale nakonec přišla reakce, zvedli jsme trochu rychlost a ten druhý gol dali.

Za stavu 2:1 už to byla úplná pohoda, až na tu jednu střelu Vargase jsme jim vůbec nic nedovolili, dohrané to bylo zkušeně.

Jinak jsem rád za Edena - nebyl to dominantní výkon, nebyl vidět celých 90 minut, jenže když ho tým potřeboval, nakonec ho dokázal zachránit. Samozřejmě k tomu potřeboval i hloupost protivníka, ale rozdíl udělal, mise splněna, 3 body doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci si ani představit, jak bychom vypadali bez Alexise, protože to, co tam on udělá, je neskutečný. 3:0 pěkný, jenže už ani nemám sebemenší víru ve Wengera. Nechci si představit ty zvrácenosti, co na něj musí vědět Arteta-Flamini-Cazorla, protože nedokážu pochopit, PROČ je pořád staví.

Pozitiva? Výhra, návrat Thea a nejlepší letní nákup na ostrovech

Reagovat
Counter

Nejlepší nákup desetiletí přinejmenším

Reagovat
smazaný uživatel

V rámci celé Premier League? :)

Reagovat
J0EL

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tywin Lannister

jo dneska spokojenost, velmi dobrý výkon, hlavně v druhým poločase takřka suverénní

alexis je dokonalej hráč, to zkracování u druhýho golu a klička obránci - božské, návrat thea, krajní beci super, calum nejlepší výkon v našem dresu, rambo to dobře oživil dozadu bezproblémů, navíc se nám konečně dařily i standartky a centry ze stran

to nic ale nemění na tom, že snad se už brzo bude wenger pakovat - zase zvolil debilní sestavu, proti burnley hrát doma na dva DM je uplně zbytečný a naplno se to ukázalo, když Arteta střídal...

Reagovat
SunFells

Alexis hrál zase SS?

Reagovat
Counter

Já ti nevím, on byl všude

Reagovat
Fenri

Řekl bych, že jo, ale znáš to.

Reagovat
SunFells

Zeptal bych se, zda byl teda nalevo spíš Cazorla a nebo Alexis, ale vím, že pravděpodobně tam byl akorát Gibbs

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jeho post.

Reagovat
SunFells

Šak nic proti tomu. Když máš jednoho takhle dominantního hráče, tak ho hodíš tam, kde bude nejvíce zapojen a využiješ nejlépe jeho přednosti. Akorát třeba Yung pro to neměl minule zrovna moc pochopení a teď každý nadává na nasazení dvou DM, když je to v podstatě jen ve fázi zkoušení.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva proč ten Rosický nehraje, ten Wenger mu fakt totálně vykurvil kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

Musí pryč... Do kdy má vůbec smlouvu?

Reagovat
SunFells

Do konce kariéry.

Reagovat
Tywin Lannister

myslím že do června 2016

Reagovat
SunFells

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně zlý Wengele, nestaví 34 letého hráče, který když nastoupil tak nic moc a na jehož pozici tam jsou 3 hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc? Rosický je v arsenalu jedinej hráč s kreativním myšlením

Reagovat
SunFells

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger je snad nejvetsi haluzak tehle sezony. On vubec nevi, taktika ala hovno. 2DM proti poslednimu tabulky, ktery vstrelil jen 5 golu. Arteta s Flaminim byli stejne videt jen kdyz neco posrali, neskutecne pomali a zbytecni hraci. Cazorla bude hrat zaklad snad do te doby, nez pude Wenger do prdele, jak takovyho lolka muze porad stavet. Wenger nema s dnesni vyhrou snad nic spolecneho. Zase si to museli zaridit hraci. Mit Arsenal poradnyho trenera a DM, tak sou nekde jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

už na to fakt nemá, ať jde do vedení si hledat svoje talenty a nechá to koučování někomu jinému. Pulpit by ten tým připravil líp než Wenger

Reagovat
Tywin Lannister

jj s tím hráčským materiálem máme na to vyhrát ligu, a ne se plahočit kolem 3/4 místa, wenger s tímhle vítězstvím nemá nic společnýho, spíš naopak, kdyby už od začátku nestavěl 2DM, tak je rozhodnuto už o poločase

teď ještě koupit Schneiderlina, backup na LB a Nastasiče a ittul je naprosto reálný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Velka skoda, ze strany Swans kvalitni autobus, od nas chybela kvalita ve finalni fazi. Skoda dvou bodu...

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to říct, nad Alexisem jsem onanoval v diskuzích dost, takže jen tichý smutek z protěžování hráčů bez formy, ale radost z návratu Thea a obstojné hry. Ovšem ruku na srdce, kdyby to byl jiný tým než Burnley, tak mi z toho asi zase prasknou koule.

Snad nás to nakopne

Teď už jen zbývá dát si dobrého čepa.

Reagovat
Counter

*protežování

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdu díš.

Reagovat
fantomas

K tomu jinýmu týmu než Burnley:

7amkickoff to během prvního poločasu, kdy tam Clarets (Sordell s Ingsem) měli pár náznaků, napsal na twitteru přesně:

"Arsenal make the same mistakes against little clubs as big, the difference is that a club like Burnley can't punish us."

Reagovat
smazaný uživatel

no zitra by to fakt uz chtelo vyhrat.

Reagovat
Lacko_Boh

1400. pre ludi ktory mi komentovali prispevok o knihach,prepačte že som neodpisal,až teraz som si na to spomenul

Reagovat
Counter

Aký?

Reagovat
smazaný uživatel

a cos vybral?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlásím se z podmostu, málem jsem přes noc umrznul. Poprosil bych debakl United, abych se trochu zahřál a nalila se mi nová krev do života, děkuji

Reagovat
kiwwi

pozdrav brata

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

brat je doma, ale vyřídím pozdrav později

Reagovat
smazaný uživatel

DERBY DAY! UNITEEEEEEEEEED! VYHRAAAAJEEEEM

Reagovat
smazaný uživatel

DDG - Rafa, Jones, Smalling, Shaw - Carrick, Blind, Herrera - ADM, Rooney - Persie....takto to urcite ale nebude, Jones uz moze hrat? v zaklade bude Mata, alebo Januzaj, mohol by Adnan, nech to ma smrnc

Reagovat
Swarley

Fella bych v základu nechal, asi prozatím místo Carricka...Januzaj zahrál taky solidně, ale to už by přece jen bylo hodně útočné na takový zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

vidiiis Fella...tak Fella, Blind, Herrea - ADM, Rooney - Persie hm

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by hrál Radamel

ale asi to bude takto David - Rafa, Smalling, Rojo, Shaw - Herrera(Fellaini), Blind, Di Maria - Mata - Rooney, RVP

Reagovat
madridcan

Kombo United, Kosice na tiket? Velmi pekne to vychadza aj na Digi

Reagovat
smazaný uživatel

my na Slovane nevyhrame, ked uz sa ma Slovan niekde chytit, tak na kom asi tak, klasika

Reagovat
madridcan

Si v Santa zas co?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, doma som, mam zadania na zajtra do skoly, tak len pozriem si popri tom United

Reagovat
smazaný uživatel

je Rooney, tak Mata v zakladu nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby byl k dispozici Radamel, tak by Mata nehrál, takto si myslím že Wazza vedle Robina a Mata pod nima

Reagovat
smazaný uživatel

hm, pravda...

Reagovat
r.mrazik

Malo behavy...malo tahovych hracu...pokud nebude falcao,nechal bych minulou sestavu jen misto mata bych dal rooneyho a hral to hybridni 4231 z minula

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
vodka

ja bych to dal:

obrana

Blind

Herrera Fellaini

di maria

Rooney RVP (falcao)

ono je to hodne variabilni, rooney se stahuje na stred, di maria vlevo, herrera s rafou vpravo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Jop,taky by to davalo smysl...jsem zvedav jaky to nakonec bude

Reagovat
blaugrana

United sa za ten kurz skúsiť musí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to s tím Silvou a Tourém? Silva by měl být mimo co jsem četl

Reagovat
Swarley

Silva by mohl být až na 3-4 týdny, co jsem tak četl, takže deska podle všeho hrát nebude...a Yaya nevím, tam už jsem pak nic bližšího nečetl, ale nemělo to jeho zranění být něco vážnějšího...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Prosím poraďte mi, na Chrome se mi ukazují tyto okna http://www.imgup.cz/images/2014/11/02/cats.jpg Ad Options a nevím jak je odstranit, byl sem i v nastavení Chromu a tam nic není, díky moc za radu!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Alexis, nejlepší hráč součastnosti. To co předvádí je neskutečné a to má za spoluhráče Artetu, Flaminiho a Cazorlu. Chci vidět co by s tíhle materiálem dokázal Ronaldo :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
SunFells

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, ale není přece možný, aby tolik hráčů bylo v původních klubech super a v Arsenalu hráli takovou močku. Giroud, Cazorla, Podolski, Arteta atd. Wenger by měl jít skutečně už od válu, jeho metody jsou zastaralé a tréninkové metody už zruinovaly kariéry několika zaměstnancům. Jedna podřadná trofej za 10 let, sice novej stadion, ale předražený vstupný nejvíc v Evropě, pravej fanoušek se na ten zápas stejně nedostane.

Alexis je výbornej, ale vyčnívat v tomhle ansáblu (když nehraje Rosický) zase není takový terno

Reagovat
SunFells

A přitom je to spíš přesně naopak, hodně hráčů po odchodu z Arsenalu nebylo schopno podávat tak kvalitní výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

protože byli tak zdegenerovaní, že nebyli schopni se zapojit do normálního života

Reagovat
SunFells

zdegenerový jsi tu ty, kluku.

Reagovat
smazaný uživatel

neni, on je iba kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Vitaj v Matrixe

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, ne všichni se možná prosadili tak jak chtěli, ale tak furt je mám za kvalitní hráče, takovej Nasri nebo Song sou dobrý hráči. Pak typy jako Henry nebo Persie odcházeli na vrcholu, takže bylo jasný, že nemůžou udžet tu formu nekonečně, ale svůj dopad na tým měli, Persie nám přines ten poslední titul svojí kvalitou. A je třeba si taky uvědomit, že všichni ty hráči vyhráli po svojich přestupech tituly, který jim Arsenal nikdy nedal

Reagovat
SunFells

Těch hráčů je hodně a Persieho nebo dokonce Titiho bych vůbec nezmiňoval. Proč je třeba si uvědomit, že všichni (jen tebou zmínění) vyhráli po svých přestupech tituly? Motiv jejich přestupu není tématem.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože často šli do týmu kde byla větší konkurence než u vás, což znamenalo, že sice vyhráli, ale zároveň už se na nich nestavělo tolik jako v Arsenalu, čili ztratili trochu ze svýho fotbalovýho jména, nebo mediální viditelnosti, nebo jak to nazvat. Typ Nasri v City je furt stejně kvalitní hráč jako u vás, akorát že u vás byl tahoun, v City je to jen jeden z jejich nabitý sestavy.

Ty příklady sem vybral tak, aby to byli hráči, který byli považovaný za kvalitní už u vás. Nebudu zmiňovat hráče, který hráli průměr nebo podprůměr už u vás a pak šli po přestupu uplně do prdele, to nikoho nezajímá

Reagovat
SunFells

Tím pádem "je třeba si uvědomit, že šli do lepším týmů". Máš pravdu, že je jednodušší vyčnívat v horším týmu, ale rozhodně bych neřekl, že Nasri v City dosáhl svých výkonů z poslední sezóny Arsenalu, kterými vyčníval v celé lize.

Tak si zmiň těch x chlapců, co šlo do Barcelony, i když to ve většině případů bylo debilitou jejich klubu, Flaminiho, Kola a Clichyho, i když ten už nebyl tak dobrý ani u nás ...furt nadprůměr though.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Glory Glory

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nevyhrajem ani dneska, tak už se vážně můžeme jít klouzat...

Reagovat
Side

Piers Morgan ‏@piersmorgan Mar 23

The fools who say 'nobody can do better than Wenger' at Arsenal should note what Rodgers is doing at Liverpool. WITH THE SAME MONEY. #afc

proč si tenhle kokot musel vybrat zrovna Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej ulet, zrovna letos, kdy to Rodgersovi zatim moc nejde a Arsenal je na tom lip. Ale tak Piers no.

Reagovat
smazaný uživatel

jo ono je to z brezna, sorry, to jsem prehledl.

Reagovat
Side

hm aha, to já taky tak nic no

Reagovat
smazaný uživatel

tam se to celkem dalo chapat, preci jen Liverpool byl druhej ne? Ale on je to takovej blb, ze by byl schopnej to napsat i dneska.

Reagovat
r.mrazik

Porad nevim,jestli to je pro rodgerse pochvala nebo ne

Reagovat
SunFells

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ElectrickMann

bylo včera motd? pokud ano, mohl by tu někdo hodit link? děkuji

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Fotka prewka Gabby? To vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kolarov, Demichelis, Kompany, Fernando, Yaya Toure, Navas, Milner, Jovetic, Aguero. #mcfc

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Caballero, Clichy, Sagna, Fernandinho, Boyata, Dzeko, Nasri.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov, Yaya, Milner

Reagovat
Side

zas ten Navas

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United ‏@ManUtd 8s9 seconds ago

#mufc XI vs City: De Gea, Valencia, Smalling, Rojo, Shaw, Blind, Fellaini, Januzaj, Rooney, Di Maria, van Persie

Reagovat
Swarley

no tak to je dost ofenzivní

Reagovat
smazaný uživatel

jo no, zaciname se blizit tomu tvemu reseni nasich problemu v obrane. proste ji nepostavime.

Reagovat
Swarley

no když se na tu obranu podívám, tak to už je pomalu značka ideál

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc subs vs City: Lindegaard, McNair, Carrick, Fletcher, Herrera, Mata, Wilson

Hmm, Valencia vpravo a Januzaj v zakladu. vypada to zajimave. Nejvic jsem asi zvedavy na Fellu. Jestli potvrdi dobry vykon z minula nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney bude extra dolezity, ak bude pomahat aj nomalne zalohe, tak to vobec nemusi byt zle, snad to Tony zvladne, mame sancu rozhodne

Reagovat
Swarley

tak Mata minule tohle splňoval hodně dobře a pokud to bude Rooney dodržovat stejně, tak můžeme být za vodou...

strach mám jednoznačně a tradičně o obranu, minule je Chelsea tolik neprověřila, i když to byl solidní výkon...ale dneska to bude jiná zátěž, no uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

prave, Kun je schopnej dat gol prakticky z niceho. Nemluve o tom, kdyz se do te sance dostane. z toho mam strach. Rikam si, ze muzem klidne vyhrat, ale taky to muze byt za deset minut 2:0 pro City...

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc XI vs City: De Gea, Valencia, Smalling, Rojo, Shaw, Blind, Fellaini, Januzaj, Rooney, Di Maria, van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc subs vs City: Lindegaard, McNair, Carrick, Fletcher, Herrera, Mata, Wilson

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc XI vs City: De Gea, Valencia, Smalling, Rojo, Shaw, Blind, Fellaini, Januzaj, Rooney, Di Maria, van Persie

Reagovat
mithro

Rafa

Reagovat
Swarley

zraněnej?

Reagovat
smazaný uživatel

co je s nim kurvaaaaaaaaaaaaaaaa zas

Reagovat
mithro

asi zraneny, valencia zase, mam uplne deja vu z minuleho roku, ked si tam s nim city robilo co chcelo. no nic, idem aspon zarobit nejaky gros

Reagovat
mithro

Rafael misses the derby after picking up an injury on Thursday. #mufc

Reagovat
smazaný uživatel

tak to uz nie

Reagovat
Swarley

supr

Reagovat
mithro

tam niekto musi tych hracov naschval zranovat, povedal by som, ze Jones ale ten je zraneny sam

Reagovat
Swarley

nevim no, je to už prostě moc

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael misses the derby after picking up an injury on Thursday. #mufc

Reagovat
Dawon

ja uz proste...ne...kurva...ne DO PICE!!!!

Reagovat
niflheim

Rafa ... jinak naše obrana zůstala Carringtonu?

Reagovat
wild

Do novej sezony si prajem kupit RB, a dvoch stoperov.. ale takych co nebudu stale zraneny dopice

Reagovat
smazaný uživatel

normalne zoberme toho Alvesa zadarmo

Reagovat
wild

+ zaplatme Piqueho

Reagovat
smazaný uživatel

to nechcete

Reagovat
wild

verim, ze by sa dostal do formy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

u něho to není o formě, ale o tom že on potřebuje k sobě někoho jako je Puyol, kdo to všechno bude řídit

Reagovat
nani92

McNair

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je možné, ale stejně to bude na PL málo

Reagovat
mithro

no

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Na co Pique??? Potrebujeme vodcu do obrany.

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

já myslím, že to je fakt dost reálný

Reagovat
smazaný uživatel

skuseny a celkom aj kvalita stale, backup za Rafu podla mna viac nez dobry, nemal by som s tym problem

Reagovat
smazaný uživatel

me je proste nesympatickej. ale chapu, ze fotbalove by to smysl davalo. Zalezi kolik by chtel plat no.

Reagovat
nani92

ak bude zdarvý a spoľahlivý nech si pýta koľko chce..

Reagovat
smazaný uživatel

no, dnes nemoze Rafa a nastupi ti tam sympaticky Tony? si spokojnejsi, ako keby tam bol nesympaticky Alves?

Reagovat
smazaný uživatel

rikam, ze fotbalove to smysl dava. nehledej v tom logiku, proste ho nemam rad. A Tony... no uvidime.

Reagovat
Swarley

tak problém budou peníze no, on bude chtít šílenej plat, navíc těžko říct, jaký by byl směrem dozadu v PL, přece jen pozice RB v Barce je přece jen trošku víc specifická...

ale na druhou stranu těžko říct, kdo jinej by mohl být volnej...možná ten Darmian z Turína, nevím...

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Proč RB?

Reagovat
smazaný uživatel

A kurva, už to vidim

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo prosím stránku, kde bych se mohl podívat na City s United ze záznamu? Zápas nestíhám

Reagovat
tomasinho

Když si vzpomenu, jak Valenciu se Smalligem loni na Etihadu školili Nasri s Kolarovem. No radši nepředbíhám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ernyyyy

Proč už vůbec nehrává Nastasic?Minulou sezónu se mi líbil

Reagovat
nani92

no som zvedavý ako si naša obrana poradí s Aguerom..to bude kľúčové..tipujem 3:2 pre hostí

Reagovat
vladis271

to skončí tak 5:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Ahoj, máte nikdo už nějaký link na dnešní derby? Případně díky moc.

Reagovat
nani92
Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
vladis271

HESLO

Reagovat
vladis271

heslooo

Reagovat
smazaný uživatel

je pod videem napsane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

vlado vlado

Reagovat
mithro

Kolarov zraneny? Clichy in?

Reagovat
wild

Kolarov sa zranil na rozcvicke (?)

Reagovat
smazaný uživatel

ooo pod mi Clichy

Reagovat
tomasinho

3:1

Reagovat
13

spíš tak 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 dvakrát ADM

Reagovat
Swarley

tři body, nic jinýho neberu

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz vidim tabulku, tak nam ani nic jineho nezbyva.

Reagovat
Usty

Tenhle zápas vlastně nemůže dopadnout špatně, hrozně se na to těším

Prohra City bude dobrá z pohledu nadějí na titul, remíza je dobrá úplně při všech zápasech ostatních špičkových týmů, no a prohra United... je další krásná prohra United, o tom není potřeba hovořit

Reagovat
Willy Wonka

Fella

Reagovat
Miguel19

Zidane je zpět

Reagovat
Dawon

Pan kapitan je zatim famozne katastrofalni

Reagovat
smazaný uživatel

Felaaaaa kurva

Reagovat
mithro

zemiak uz prva prihravka superovi, chybal mi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
wild

Wazza dve hlupe straty za jednu minutu

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze pokud prestaneme prihravat modrym, dost to nasi kombinaci pomuze...

Reagovat
Dawon

Ty vole my mame zatim uspesnost prihravek tak 10%, co sou zas vsichni ozrali?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Valencia

Reagovat
niflheim

DDG

Reagovat
Whitemedia

wtf Valencia

Reagovat
wild

Valencia a.k.a kuzel

Reagovat
smazaný uživatel

bal se faulu, to bylo hrozne videt no.

Reagovat
wild

ale on nato uplne sral a stal na mieste

Reagovat
mithro

tak on nie je RB no.

Reagovat
wild

ale hra tam takze by sa mal podla toho spravat.. a toto neni prvykrat co hra RB. on tam ale proste nemoze hrat..

Reagovat
smazaný uživatel

jak pise Mithro, neni to bek, to je videt. a pak proste ve vapne proti Kunovi, mel moc velkej respekt. jasne, je to chyba, jen me to neprekvapuje. zvlast s tim jakou mame letos kliku na penalty...

Reagovat
Whitemedia

Jak se na něj prostě vysral

Reagovat
niflheim

Angelko je ale úžasný

Reagovat
mithro

adnaaan skoda

Reagovat
nani92

Rojo Rojo,ty si kár

Reagovat
jenage

10 minut pryč a pořád 0:0, to jsem nečekal...

Reagovat
wild

takze coskoro dostaneme gol

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

ADM tvl co to je, wazza super nahrávka ale

Reagovat
niflheim

Demichelise pěkně ale odstrčil tělem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Nějak nevím, mě ten Shaw zatím moc nepřesvědčil.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fajdax

To asi nikoho.

Reagovat
Arbiter

však ten kluk není hotový fotbalista. Pokud jste chtěli hotového, měli jste si vybrat někoho jiného...

Reagovat
tomasinho

Rodrigueze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Bertranda

Reagovat
smazaný uživatel

spatne nehraje, ale zatim zadnej zazrak. dej mu cas.

Reagovat
mithro

mna celkom hej, ma 19, jasne, ze nie je este uplne tip top

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Clichy bez karty?

Reagovat
mithro

si zabudol karty sudi? jasna zlta

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj zatim pekne. tohle od nej chci videt, daleko vic si dovoli nez minule.

Reagovat
smazaný uživatel

nakup leta Blindak

Reagovat
nani92

Milner je super

Reagovat
niflheim

Blind úžasný kauf.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý El Clásico

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Zapoměl sis to opalcovat, nebo je thomas2121 tvoje?

Reagovat
Dawon

Strasne miluju ten Blinduv klid a prehled...on kdyby byl na tom trochu fyzicky lip, tak by byl fantasticky zaloznik

Reagovat
smazaný uživatel

on je fantasticky

Reagovat
Swarley

trošku zpřesnit finální fázi, jinak nehrajeme špatně

Reagovat
smazaný uživatel

de gea vyzerá jak žaluď...

Reagovat
niflheim

Rojo ho ale teď dobře vytlačil ven.

Reagovat
Side

Navas

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší brankář světa

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby tam nebyl De Gea tak se můžou jít klouzat, ta obrana je tragická

Reagovat
fajdax

Navas

Reagovat
wild

David ale kde bol Shaw?

Reagovat
niflheim

DE GEA

Reagovat
Miguel19

Gea aby se posral

Reagovat
mithro

sa posrali v kine nie? posl 5 minut uplne prestali hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

DAVID JE BOH

Reagovat
smazaný uživatel

*žaluď

Reagovat
Ángel di María 22

De Gea drzi United pri zivote, ale jsou taaaaaak marný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Do Realu za par let

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

David je zvíře, ale to jsou neskutečný díry

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo. DDG

Reagovat
smazaný uživatel

on koukne na Aguera, ze si tam nabiha a dal bezi v pohode rovne pet metru od nej...

Reagovat
wild

Uz horime.. Valencia si vyklusava smerom spat a stoperi su tiez mimo

Reagovat
Dawon

SEm si rikal jestli se neco piskalo, nebo proc nasi vubec nehrajou Co to bylo tedka ta pasaz do prdele?

Reagovat
smazaný uživatel

DDG hroznej hajzl.

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea je naprosto boží.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale uz dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

este par rokov zacyhta Iker a tak De Gea smer real marid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1,75 roka, po EURe príde

Reagovat
smazaný uživatel

ale sa vas tu nazbieralo debilov z tej sranda ligy, co tma sa nehraje nic?

Reagovat
smazaný uživatel

kľud, kúpite Piquého s Alvésom a hneď sa vám začne dariť

Reagovat
Manik...

Už minimálně rok ho chci do Realu.

Reagovat
vitasrp

City zatím nic moc, jenže jim stačí pár momentů, aby byli zateaceně nebezpečni. Obrana United fakt supr.

Reagovat
smazaný uživatel

kam se na něj hrabe hyper....

Reagovat
tomasinho

DDG jim tak závidím

Reagovat
fajdax

Ty vole on tu žlutou dneska asi nedá

Reagovat
Swarley

je to jednoduchý, nesmíme jim moc půjčovat balon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Ten Shaw je nějakej nateklej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Nakynutej

Reagovat
smazaný uživatel

Jeremy Clarkson ‏@JeremyClarkson 41s41 seconds ago

Why is it called Manchester United when obviously, Manchester isn't?

Sheffield too.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

fakt by ma zaujimalo, naco cakame s Davidom, ten uz mal davno podpisat novu zmluvu. To bude fail, ak ho nepodpiseme este aspon na par rokov

Reagovat
wild

aj tak som presvedceny, ze skor ci neskor pojde do Realu..ale dufam, ze to bude neskor

Reagovat
mithro

tony, s tebou si dat aj narazacku uz zacina byt problem... Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea nic výjimečného, já takové zákroky vidím od Llorise v každém našem zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší brankář PL

Reagovat
smazaný uživatel

jenže fanoušci United to umí lépe nafouknout

Reagovat
Manik...

Reagovat
10

United mi přijdou horší než minulou sezonu, což je docela umění...oni ani nebrání, ani neutočí, hroznej paskvil

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
C-M@ster

Normální fanoušci vědí, že když přijde novej trenér s totálně odlišným systémem, že si na to hráči nezvyknou za den... Jasný, že v Synot lize by už LVG letěl, ale snad to majitelé United neposerou a udrží nervy.

Reagovat
papos182

S Moyesem to posrali.

Reagovat
alcantara

nedá sa na to pozerať.

Reagovat
Miguel19

Zabaleta

Reagovat
mithro

a za toto mu kartu neda hej?

Reagovat
niflheim

Reagovat
vitasrp

To je debil ach jo..

Reagovat
niflheim

Smalling

Reagovat
niflheim

I když asi dobrá karta.

Reagovat
smazaný uživatel

kokot. kdyz uz tak ma proste odchazet pryc ve smeru, kde ma Hart nohu kterou odkopava, pak mu rozhodci nic nemuze udelat. ale tohle... jak v zacich..

Reagovat
wild

Smalling ty si dobry jebo

Reagovat
mithro

Smalling

Reagovat
C-M@ster

Jak mohl Zabaleta nedostat kartu

Reagovat
blade115

To je idiot...

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling takticky

Reagovat
Side

Smalling

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling je opravdu krypl, dát si tak dementní žlutou

Reagovat
Miguel19

Smalling To je fakt kašpar nechat si dát takovou žlutou, ještě když nestíhá..

Reagovat
Usty

To je kokot Doufám, že mu uteče Agüero a dostane druhou žlutou

Reagovat
nani92

mám pocit,že Rooney nemá v súkromí veľa kamarátov, preto sa na ihrisko príde vždy s radosťou vykecať..

Reagovat
Mimalu

Stoper, má proti sobě Aguera a on si nechá dát takovou kartu

Reagovat
I am Mancunian

oliver

Reagovat
niflheim

Když koukám na KVětáka - hraje vůbec dobře nebo špatně? To ani nelze u něj pořádně určit

Reagovat
Dawon

Smalling je na fetu nebo co to zkousel?

Reagovat
jenage

Blinda by předběhl i Horvi.

Reagovat
hornito

Milner ...

Reagovat
C-M@ster

... a je po ptákách

Reagovat
Mimalu

Reagovat
mithro

ach tony, ty prekonavas moje ocakavania

Reagovat
Ángel di María 22

Haha, SMalling vymastenec. Hlavne ta zluta na Harta byla dulezita

Reagovat
Dawon

tleskam Smallingo, TLESKAM!!!! idiot, neuveritelny idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát som chcel napísať , že nám furt píska nejaký kokot ...

Reagovat
Miguel19

Smalling

Reagovat
mithro

smalling, skusene

Reagovat
smazaný uživatel

To má za to

Reagovat
niflheim

Dement.

Reagovat
Usty

JO!!!

Reagovat
vitasrp

To prostě muselo přijít.. Když je stoper blbec a nechá si dát zak kreténskou první žlutou...

Reagovat
smazaný uživatel

To je borec.

Reagovat
smazaný uživatel

kokot prostě

Reagovat
LGT

Smalling

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

smalling ako keby som videl mladeho piqueho

Reagovat
smazaný uživatel

pekne hlavne, že Hart nevykopol

Reagovat
smazaný uživatel

prudce inteligentní hráč ten Smalling

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt debil. Nejdriv tu prvni, uplne zbytecnou. a ted tohle.

Reagovat
Swarley

roztrhat smlouvu a vyhodit na dlažbu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
stiflerovamama

Smalling po tej prvej karte som vedel ze pojde

Reagovat
Dawon

At se hodi rybam fakt do pice, to snad neni ani mozne se nechat takhle vyloucit v derby Kurva kralovstvi za normalni zdrave stopery fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Tak over v prdeli

Reagovat
niflheim

A na toto se člověk těší celý týden

Reagovat
C-M@ster

Byl ten zákrok aspoň horší než to, za co Zabaleta žlutou nedostal?

Reagovat
niflheim

Šel tam jako idiot. Ale Zaba, Clichy i Jovetič měli mít dávno karty.

Reagovat
mithro

Reagovat
fff

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mithro

ale ono to bolo celkom fajn, kym to jeden hrac neposlal do <>

Reagovat
C-M@ster

Sem jedinej, komu spadl ten streamsp? Aspoň jsem neviděl druhou žlutou Smallinga

Reagovat
Masi

Seš jen první kdo se ozval

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to spadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling tu kartu pri Hartovi este pochopim, ale tu druhu si mohol odpustit

Reagovat
Usty

to je nějakej novej druh trollingu, kterej chápeš jenom ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Usty

Reagovat
Arbiter

Ten Smalling je takový hňup

Reagovat
t0mmy33MCFC

mega blbec.. jeste by to chtelo Jonese ten by si dal vlastnak

Reagovat
smazaný uživatel

stream sp nejdeeee

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dikyy

Reagovat
Jardin

tam mi vždy líta to kolečko "načítá se"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kazde 3 sekundy lagg

Reagovat
Side

Reagovat
C-M@ster

Když pauzneš a pustíš, kolečko zmizí, ale seká se to stejně dál...

Reagovat
smazaný uživatel

cože

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling to je idiot

Reagovat
wild

Smalling..bravo ty kokot!!

Reagovat
smazaný uživatel

stream?

Reagovat
Manik...

Funguje vám StreamSP?

Reagovat
Placebo

Ne :/

Reagovat
smazaný uživatel

Navas

Reagovat
smazaný uživatel

len mu daj Fella tej kurve malej

Reagovat
Ángel di María 22

JAsna penalta

Reagovat
Counter

Jasná penalta

Reagovat
Miguel19

Penalta.

Reagovat
Miguel19

A nevim co ta mrdka Fellaini ještě zkoušel..

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini

Reagovat
fajdax

jasná penalta

Reagovat
mithro

carrick po pol roku ako CB. to uz nemoze byt lepsie dnes

Reagovat
Thorrin

Za co dostal tu druhou? Zrovna mi spadl stream...

Reagovat
nani92

bránil de Geovi vo výkope..

Reagovat
Swarley

tak Carrick na stoperu, jako každý rok, akorát letos to stíháme ještě před zimou...

Reagovat
mithro

staci, ked si spomeniem na Fulham vonku, par rokov dozadu, to bola krasojizda na stoperovi

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dobře zadrbal celý zápas

Reagovat
jenage

Kun

Reagovat
smazaný uživatel

Nech sa na mna karfiol nehneva, ale toto bola v pohode piskatelna a naviac tam mu ide vynadat simulaciu, ked tu jeho vahu na sebe ani ustat nemohol

Reagovat
smazaný uživatel

Felaini je strasna pica najprv fauluje a potom mu este vynada... Hrozny idiot

Reagovat
smazaný uživatel

No super už sa teším ako bude hrať nabudúce Jones po 5 minútach zadrbe sa niekam za reklamy a zase bude na mesiac zranený

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky schopny streaam ? pre mna za mna aj lotyšsky komentator

Reagovat
TopinB
Reagovat
fff

1. Smalling to je fakt na pokutu taka hlupa cervena.

2. Fellaini co tam skusat za scenky? Ja osobne som to z prveho pohladu poriadne nevidel, zrejme aj rozhodca to mal tazke, ale samotny Fellani najlepsie vedel, ze mu do nohy kopol a ide zo seba robit blbca este takymi prejavmi.

Reagovat
LGT

Tak Fellaini blbec prostě je, takovýmu chování se u něho už fakt nedivím

Reagovat
wild

Carrick na stoperovi .. to je 12ty hrac v tejto sezone ktory hra v obrane

Reagovat
smazaný uživatel

Navas to uz je na pokutu tolko zdrbanych brejkov .

Reagovat
Counter

LVG on Fri: "We don't want a red card because when it is 11 v 10 it will be difficult to win this game, so that's a part of our preparation"

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
fff

Smalling tusim pozorny posluchac .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Mimalu

Reagovat
mithro

njn, smaling je prvy hrac v historii, kt dostal zbytocnu cervenu

Reagovat
Counter

Je to prostě vtipné ale Když LvG zdrbal Persieho jen za žlutou, tak co teprv tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

není na lavičce Mcity ještě jeden Milner? že by tam šel místo Navase...

Reagovat
fff

Ten je uz na ihrisku od zaciatku.

Reagovat
smazaný uživatel

no nepovídej

Reagovat
niflheim

Co to LVG pije za vodu? Máme na to sponzora?

Reagovat
Swarley

Edovatíš

Reagovat
fff

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ángel di María 22

Druhá penalta a červená pro Roja.

Reagovat
smazaný uživatel

strasny co tam Rojo predvadi.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, jak dal tu rudou, tak se boji pisknout... tohle byla jasna.

Reagovat
smazaný uživatel

čistá penalta.. oliver

Reagovat
smazaný uživatel

ROJO

Reagovat
smazaný uživatel

jasna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

niekto pls funkcny stream?

Reagovat
smazaný uživatel

wtf Rojo on hral stopera niekde niekedY? sak on absolutne nema navyky, nic netusi ako to hrat

Reagovat
Swarley

každej balon co na něj letí, tak předvede něco nepředvídatelnýho...neříkám, že vždy dobře nebo špatně, ale takhle řešit některé situace jsem neviděl nikdy nikoho...

Reagovat
smazaný uživatel

To je Rojo no, jeden zápas zahrá skvelo a ďalší panikari ako keby nevedel čo robí...Ja som vravel že je bipolárny

Reagovat
smazaný uživatel

Stále by som ho bral do Sportingu. Tá obrana je strašna bieda

Reagovat
t0mmy33MCFC

Nemusel by rozhodci to pripiskavani ve stredu hriste pro City vyvazovat zrovna nepiskanim penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca sa bojí odpískať penaltu? Už druhá jasná

Reagovat
Infernoqt

už desátá jasná

Reagovat
TopinB

kiwwi pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
tomasinho

Ty vole, 2. penalta

Reagovat
r.mrazik

to jsou stoperi ze by se z toho clovek normalne posral (a obe pentle jasny...)

Reagovat
r.mrazik

a nechapu proc sedi Blackett,kdyz je na tom lip...ale asi nestal 20 mega,tak musi jenom koukat...

Reagovat
fajdax

jasná...

Reagovat
kiwwi

ja som rad ze Smalling dostal cervenu, aspon sa na toho dementa nemusim pozerat

Reagovat
Ángel di María 22

I přes to, že United krom Davida drží i sudí, to musí City v druhym poločase dát.

Reagovat
fff

Toto tiez mohla byt penatla, ved loptu ani netrafil Rojo.

Ako rozhodca zatial nic moc, kariet malo byt viac na obch stranach podla mna plus dve penalty neodpiskal.

Reagovat
smazaný uživatel

Trefil.

Reagovat
niflheim

Pencle

Reagovat
smazaný uživatel

nemuzu si pomoct ale tyhle united jsou hrozne nesypaticky tym

Reagovat
smazaný uživatel

praveze su posledne 2 roky najsympatickejsi za posledne 2 dekady

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak to je jen muj pocit. Takovyho Roja proste vubec nemusim.. prijde mi hrozne nesympatickej. Ale tak to jen z toho jak ho sleduju jinak o tom vím hovno

Reagovat
Sandstorm

OMG co udělal ten kokot Smalling?

Reagovat
LGT

Jasná penalta a druhá rudá, Oliver dneska nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa krásny zákrok, prvá bola jasne lopta

Reagovat
niflheim

Ale nechápu, že ani jeden z hráčů City nemá kartu

Reagovat
smazaný uživatel

ja zas nechápem ako môžte hrať stále s 10timi hráčmi. Rojo už mal byť mimo

Reagovat
t0mmy33MCFC

no meli tam byt dve zluty urcite ale ted to vyvazuje teda neskutecne

Reagovat
t0mmy33MCFC

*y

Reagovat
fff

nezvlada to rozhodca moc zatial, V podstate za to, za co dostal Smalling druhu zltu mal mat Zabaletu par minut predtym.

Reagovat
smazaný uživatel

minimálne tri mali byť určite: dve na januzaja (Clichy a Jovetič) a jedna na Di Mariu(Zabaleta)

Reagovat
fff

Podla mna Zabaleta na RvP, Jovetic urcite nemal mat kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

môže byť

Reagovat
Counter

Buď rád, že vám odpustil dvě jasné penalty

Reagovat
Liquid

Reagovat
Dawon

To je sice jedna vec, ale po tom, co nam ted v poslednich 10 minutach odpustil bych asi radsi soupal nohama

Reagovat
smazaný uživatel

ešte sa budú sťažovať

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí

Reagovat
Dawon

Ty vole tohle mi pripomina nasi obranu kdyz sme dostali 4 od Fullhamu Dneska by se musel stat nejaky zazrak abysme neodjeli zase jednou s totalnim vypraskem To je fakt kurva k posrani, kdyz asi po 3 letech nehrajeme na Etihadu totalni srackz, a ten dement udela tohle

Reagovat
Miguel19

V United musí myslet prdelemi. Vyhodí desítky milionu a nejsou schopní přivést pořádného obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver letos dělá až moc chyb.

Reagovat
nani92

Rojoooo

Reagovat
fajdax

měl být venku

Reagovat
nani92

ale nieje a zabránil golu..čiže

Reagovat
mithro

Oliver ale biedny zapas, penalty, karty, vacsinu vsetko zle.

Reagovat
smazaný uživatel

A to se člověk těší celý týden na derby.. Smalling

Reagovat
LGT

Někdy bych chtěl vidět hrát Lovrena s Rojem, to by byla fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo tragický a ještě měl být venku, Smalling kokot. Fellaini neskutečný komediant, ví že Aguera kopl a ještě dělá scénky. Celkově mi to přijde ze strany United dost zvláštní.

Reagovat
smazaný uživatel

a rozhodčí taky dost špatné zatím, nejméně 2 hráči city žluté karty a dvě penalty

Reagovat
fff

Miestami vedia podrzat loptu ale smerom dopredu z toho vobec nic nie je, obrana je potom kategoria sama o sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

s bozou pomocou a s pomocou rozhodcu to snad aspon na ten bod uhrame

Reagovat
smazaný uživatel

ty doby co se Vám pískalo už jsou pryč,takže dneska 0 bodů a pěšky dom. Máte to kousek kašpaři!

Reagovat
mithro

s tou obranou? to by bol zazrak.

Reagovat
fff

Ten zazrak ma aj meno aktualne, DDG .

Reagovat
Dawon

Tvuj optimismus bych chtel mit...tady spis s bozi pomoci neodjedem domu se ctyrkou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak jo. Kromě těch pěti minut kdy jsme přestali hrát to bylo docela slušné. Ale ty zkraty nás dost možná budou stát zápas. Ještě že nenastoupil Rafael, páč už by byl taky venku. Smalling si zaslouží pořádně seřvat a Květák preventivně taky. Poslal bych tam za něho Herreru.

Reagovat
smazaný uživatel

a štandartky bude brániť asi Blind boha

Reagovat
vitasrp

By mě akt zajímalo, co to od United bylo za plán. Jako míč se jim asi 20 minut dařilo celkem efektivně kontrolovat a využivali převahu 1 chlapa ve středu zálohy, ale vůbec nic si z toho nevypracovali. Posléze to pak vedlo akorát ke ztrátám míčů, vysunutá defenzivní linie umožnila domácím 3 velký tutovky, Smalling se nechal vyhodit, měli být 2 penalty a rudá pro Roja.

Můžou děkovat bohu, že to je 0:0.

Podle mě by nebylo od věci se přestat pokoušet o držení míče a základání míčů z obrany, zkusit to zavřít, hrát dlouhý míče na Persieho - když udrží, supr, když ne, nic se zas tolik neděje - no a celkove zkusit zbylých 45 minut přežít.

Reagovat
r.mrazik

valencia je totalne mimo pozicne...on lita od jednoho hrace ke druhymu...mimon

a jednou to nezachytil opet di maria...

jinak souhlas...autobus a modlit se...

Reagovat
Dawon

A to je druha silenost tohle...proste stoper a RB v podstate v rozkladu, kazdy clovek se zdravym rozumem vidi, ze na hrace jako Jones, Rafa, Evans, Smalling absolutne neni spoleh, u nekterych kvuli zdravi, u nekterych kvuli kvalite...u nekterych oboji a my kupujeme falcaa...proste...proc? Nedokazu to pochopit, opravdu ne...a kdyby tohle byla jen zalezitost letosni sezony, ale dyt tyhle problemy uz tam jsou strasne dlouho

Reagovat
jenage

Falcao je na hostování.

Reagovat
Dawon

Nebudeme slovickarit, ze ne? Je celkem irelevantni, jestli tu je natrvalo nebo jen na rok...pravda je takova, ze utocnik absolutne potreba nebyl, zatimco obrana je zoufala

Reagovat
smazaný uživatel

no, na zacatku to nevypadalo zle, pak City zlepsilo pressing a najednou jsme meli velky problemy vubec rozehrat. Dvakrat nas zachranil De Gea, nejmin jednou rozhodci. Ta prvni by byla prisna, ta druha jasna. Smalling, to snad ani nema cenu komentovat. ta prvni zluta, to nepochopim, co tam delal. to je na obrovskou pokutu. idiot. Ted jsem na to zvedavej. S nasi obranou neverim, ze to ukopeme vzadu na nulu.

Reagovat
wild

tak nasa obrana v druhom polcase to bude riadna komedia.. Valencia na RB, ktory absolutne nevie co sa deje , Carrick na CB po pol roku a bude tam horiet , Rojo sa snazi hrat na stopera ale takisto absolutne nevie o com a na LB mlady Shaw ktory sa tiez obcas hlada..uz sa neviem dockat

Reagovat
r.mrazik

nevim co proti shawovi mate...hrace si drzi a kdyz tam nekoho ma,tak to je hrac di marii,kterej mu moc nepomaha...

Reagovat
Dawon

podle me dneska o parnik nejlepsi hrac v te nasi obrane...coz sice asi neni moc nejake meritko, ale urcite je to dneska ten posledni, komu bych neco vycital

Reagovat
mithro

shaw je v tej obrane, co tam mame teraz ten najmensi problem.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

opakoval bych se, prostě když někdo nedokáže před sezonou rozluštit, že jeden špičkový stoper minimálně měl přijít, tak je totální blázen a zaslouží si být náležitě potrestán, tohle je neomluvitelná kravina, pak se musíme dívat na tyhle kouzla, šílený...Carrick na stoperu...zase...několikátej rok po sobě...ale se stoperama je všechno v pohodě a nemusí se to řešit...

zápas jinak do vyloučení nebyl vůbec špatnej, City si dokázalo vytvořit víc šancí, ale jinak ta hra byla vyrovnaná a určitě to byl dobrej příslib do dalšího průběhu...v takových zápasech ti pak stačí, aby se povedla jedna akce, jedna standardka a můžeš ho vyhrát, ale bohužel ho takovou kktinou pošleme nejspíš do kytek...nechápu, Rooney minule podobně, absolutně zbytečný hovadiny, to prostě nepoberu...dva zápasy v prdeli, můžeš hrát jak chceš, ale když uděláš tohle, tak to celý pošleš do hajzlu, neskutečný...

co dál nevím, to bude neuvěřitelně těžký, bránit neumíme, pokud udržíme nulu, tak se to bude rovnat zázraku a dát City gól nebo dva v deseti, to snad ani nejde...ale tak musíme to zkusit, naděje umírá poslední, nemám co ztratit

Reagovat
Liquid

United zase ultra trapní, škoda že se Oliver bál písknout 2 100% penalty proti United, u té druhé by navíc musel dát United druhou červenou, Smalling je velkej klaun, to jsem říkal hned po první žluté, stoper a jde takhlec kokotsky bránit rozehru Harta

Reagovat
C-M@ster

Nechtěl by někdo z Brna a okolí sedmitýdenní kotě?

Reagovat
minoLFC

vie plávať?

Reagovat
C-M@ster

Ne, zatím umí jen mňoukat a lozit...

Teta měla 6 vyhrožovala, že si nechá jedno a zbytek dá utratit, tak jsme si 2 vzali, ale furt má ještě 4.

Teoreticky ještě Znojmo a okolí.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Toure: Nedostal jsem penaltu, protože jsem černý

Reagovat
Cobra

Reagovat
hornito

Reagovat
smazaný uživatel

nemate niekto videjko tej druhej zltej?

Reagovat
Side
Reagovat
smazaný uživatel

na to video nepotrebujes. Jasná žlutá.. stejne tak jako prvá.. obě na facku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

diky vsetkym

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Smalling to United dobře posral

Reagovat
Liquid

hroznej idiot hlavně za tu první žlutou, ví jak jsou City nebezpeční a přesto jako stoper si jde pro jasnou žlutou ve vápně City

Reagovat
chicuita

nekdo nejaky stream co se neseka pls ?

Reagovat
Counter

http://www.vipleague.se/sports/football.html

Tady si ten zápas najdi a vyzkoušej, je tu celá řada streamů.

Reagovat
chicuita

diky

Reagovat
smazaný uživatel

to je strasny. timhle stylem to je jen otazka casu nez dostanem. nejsme vubec schopni podrzet mic.

Reagovat
mithro

zemiak

Reagovat
smazaný uživatel

uuuu už se to blíží

Reagovat
mithro

robin dole a dat tam wilsona, jedine co nam zostava je nejaky break a nato potrebujeme rychlost, cmon van gaal

Reagovat
stiflerovamama

Nasri, Dzeko na plac

Reagovat
Swarley

Rojo out ne?

Reagovat
smazaný uživatel

stoperska dvojice Carrick - Fletcher.

Reagovat
smazaný uživatel

Navas 100000 krat to iste a vzdicky to posere

Reagovat
smazaný uživatel

on je dost jednoduchý, ale v některých zápasech se ti hodí

Reagovat
smazaný uživatel

Navas je blb. Kdyby to tam dal hned z první bez toho extra doteku tak je to 100x nebezpečnější.

Reagovat
smazaný uživatel

trochu tlak

Reagovat
Miguel19

Navas s Jovetičem úplně k hovnu hráči.

Reagovat
mithro

to nie je mozne uz

Reagovat
mithro

uplne ako keby som videl Jonesa, uplne zbytocny zakrok a rameno v...

Reagovat
Willy Wonka

Rojo to je taky blbec, to není možný... Jde tam jak kretén a ještě se zraní

Reagovat
Cobra

To ten Navas nemůže dát ani jeden pořádný centr na zadní tyč???

Reagovat
smazaný uživatel

Navas. Takovyho trageda jsem nezazil.

Reagovat
smazaný uživatel

McNair konecne kvalita do obrany

Reagovat
Sandstorm

McNair - Blackett. Na ty Smallingy a Rojy už se nemůžu dívat.

Reagovat
Sandstorm

Během zápasu vyměnit celou stoperskou dvojici, to se může stát fakt jenom nám

Reagovat
Swarley

a to se už docela těžko dala nazývat stoperská dvojice

Reagovat
blade115

On se fakt zranil ...

Reagovat
nani92

McNaaaaaaair prosím nech sa dnes chytí a vykopne tých blbov zo základu

Reagovat
stiflerovamama

Rojo

Reagovat
Whitemedia

Už se jim dlouho v obraně nikdo nezranil

Reagovat
niflheim

Kdy se otevírá přestupák?

Reagovat
Sandstorm

1. ledna. Jsem zvědavej, jestli půjdeme po tom Piquém.

Reagovat
Dawon

Ty vole...tomu uz se fakt clovek muze jen smat...obrana snu

Reagovat
smazaný uživatel

chudak rojo mal dostať červenú a mal by sa lepšie

Reagovat
C0br

teď jsem se vzbudil a koukám, že zase děláme show

Reagovat
tomasinho

Nasri místo Navase a Džeko místo Jovetiče a zválcujou to

Reagovat
CubONE

Valencia-Carrick-McNair-Shaw, boooooze

Reagovat
Sandstorm

Při všech těch nákupach fakt nechápu, jak můžeme v zápase se City hrát s tímhle vzadu. Obranu LVG hrozně podcenil a vymstívá se mu to skoro v každém zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

takze od pristiho kola stoperska dvojice McNair - Blackett.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Hej hej nezabudni na Jonesa ten bude hrať aby sa zas zranil

Reagovat
smazaný uživatel

McNair - Carrick

Reagovat
jenage

Vykloubené rameno?

Reagovat
Miguel19

Další penalta

Reagovat
smazaný uživatel

od hrudniku do ruky, ne?

Reagovat
Infernoqt

Mno... co si budem nalhávat. Letos sice Arsenal i Liverpool hrají hůře.Ale my s naším štěstím skončíme za nima ...

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi penalta.

Reagovat
Mimalu

kdy? Jestli myslíš tu ruku po roh,u tak to šlo do ní až po odrazu od hrudi, to se nepíská

Reagovat
Mimalu

tak ale teď být měla

Reagovat
Miguel19

Tvl ale jak se u toho může zranit

Reagovat
niflheim

Ta obranná čtyřka

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia-Carrick-McNair-Shaw ešte Young za Shawa a je to dokonalé

Reagovat
smazaný uživatel

za dva roky sa stal z unitedu regulerny srandaklub

Reagovat
Manik...

Navase by měli City někomu věnovat

Reagovat
Miguel19

Yaya taky hraje jak s ebolou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Já tu Navasovu kličku žeru

Reagovat
smazaný uživatel

City to strašně překombinovává, prostě ať to začnou pálit a ono už tam něco padne.

Reagovat
kiwwi

mame 2 obrancov v obrane a aj ti maju po 19 rokov

Reagovat
chicuita

no penalty, no party

Reagovat
Swarley

standardka a gól, pak to v klídečku ubráníme

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je popiči záps

Reagovat
smazaný uživatel

ďalšia penalta

Reagovat
Ángel di María 22

už ale běžte do prdele. Třetí odpuštěná penalta. Hnus

Reagovat
smazaný uživatel

treti jasna.

Reagovat
misinho7

ten asi nevie piskat penalty

Reagovat
Sandstorm

Demichelis by se mohl taky začervenat. Snad nás ještě rozhodčí podpoří a síly se vyrovnají.

Reagovat
smazaný uživatel

Víc už vás podpořit snad nemůže.

Reagovat
TopinB

Síly se vyrovnají? Do prdele, šak měly byt 3 penalty proti vám

Reagovat
Manik...

Rozhodčí s těmi penaltami dcl kokos

Reagovat
Dawon

Ty vole, este ze je rozhodci s nama dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pardon, ale tohle by byla penalta i na Slavii

Reagovat
niflheim

To fakt vypadá jako otázka času

Reagovat
13

otázka času kdy se odváží písknout proti vám penaltu? No to si asi počkáme ještě dlouho.

Reagovat
13

FA

Reagovat
Fairplay

To si dělá srandu? Třetí jasná penalta

Reagovat
Miguel19

Tak to už si dělá prdel ne To už je fakt nechutně tlačí. Pak ještě pískne bazeňáka Máriovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Oliver

Reagovat
TopinB

Jak se tak dívám na ten výkon rozhodčího, tak mi to přijde jak kdyby byl v čele ManUtd SAF

Reagovat
mithro

taka paradna lopta a nikde nikto.

Reagovat
nani92

paráda, našli sme nového Webba

Reagovat
Bayern +

To je dement hlúpy... čistú nezapíska a potom dá Michovi žltú, že cigáň simuluje...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
blade115

Oliver je fakt tragickej... Účka tohle ještě vyhrajou, to snad ani nemůže jinak skončit.

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver na pokoju

Reagovat
I am Mancunian

fergie na tribune a oliver sa boji piskat

Reagovat
Counter

KUUUUUUUUUUN

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodca je smiešny viac jak fellainiho hlava

Reagovat
smazaný uživatel

Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun

Reagovat
smazaný uživatel

Kuna

Reagovat
Ángel di María 22

Zaslouženě pičo. Konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

‏@Carra23

Michael Oliver has forgotten that Fergie's retired!

Reagovat
Bayern +

Agueroooooooooooooooooooo

Reagovat
Rohlíček

Kun

Reagovat
Manik...

Góóóóóóóóóóóóól

Reagovat
Miguel19

A je tam.

Reagovat
smazaný uživatel

KUUUUUUUUUN

Reagovat
Trand

Sergio Aguero shows his true quality. A Gael, nejlepší hráč City.

Reagovat
smazaný uživatel

gooool

Reagovat
Whitemedia

Nezasloužený gól

Reagovat
diastan

JOOOOOOOOOOOOO konečně

Reagovat
Dawon

Hotove, vyrizene

Reagovat
mithro

ake je to jednoduche.

Reagovat
stiflerovamama

Kun

Reagovat
Fairplay

No konečně

Reagovat
smazaný uživatel

No hurá.

Reagovat
LGT

Gooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy

Reagovat
Miguel19

Kun > Suaréz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Snad City nepoleví a pořádně jim naloží.

Reagovat
Infernoqt

tvoje mamka by mohla vyprávět

Reagovat
mickey mouse

no konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Touré přihrávka z jiného světa

Reagovat
niflheim

Překvapivě.

Reagovat
kiwwi

toto je na pokuty taky vykon...ze sa nehanbia

Reagovat
smazaný uživatel

pokutu bych dal hlavně Smallingovi, teď je to čistý bus akorát

Reagovat
tomasinho

Konečně!

Reagovat
Whitemedia

A teď bych poprosil Olivere o nějakou penaltu pro United

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne!!!

Reagovat
Sandstorm

A to ten mamlas chtěl hrát původně na tři stopery.

Reagovat
smazaný uživatel

otazka casu... pekna akce. nasi stoperi zas...

Reagovat
Miguel19

Ať dá fíkus Kompany

Reagovat
vladis271

Agueroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Counter

prospero style

Reagovat
Usty

Kdyby Oliver pískal, co má, skončí to tak 8:0...

Reagovat
smazaný uživatel

ten nepochopeny trolling

Reagovat
Usty

ty jseš horší jak kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

United letos na sestup

Reagovat
smazaný uživatel

to aby utratili dalších 200milionu aby se udrželi aspon v první polovině tabulky

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

pod este

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea superman

Reagovat
Fairplay

Rooney

Reagovat
stiflerovamama

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

prečo neda dole Navasa pre krista

Reagovat
smazaný uživatel

On sunda Milnera a toho picusa tam necha.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

jesus je jeho mala kurvička

Reagovat
Bayern +

Tiež som nechápal... ale následne na to mal Navas dve dobré akcie, aspoň niečo.

Reagovat
Miguel19

Tam nechá toho tragéda

Reagovat
Swarley

nechápu, jak může Angel takhle kopat ty rohy...

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Lloris, Naughton, Kaboul (c), Vertonghen, Rose; Capoue, Chadli, Eriksen, Mason; Adebayor, Soldado #COYS

#THFC subs: Vorm, Fazio, Dembele, Stambouli, Lamela, Townsend, Kane #COYS

Ade i Soldado základ, zatímco na Harryho zbyla lávka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že posadil Lamelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Di Maria jak se chytil za hlavu v Madridu se tohle proměňovalo, no..

Reagovat
Sandstorm

Neni jedinej, kdo nechápe, že z tohodle nedají gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Navas a jeho nečitelná klička.

Reagovat
Sandstorm

Taková krásná akce a květák čeká půl hodiny, než se rozběhne Dej tam Herreru nebo Matu.

Reagovat
Swarley

Carrick zkušeně, ještě pár zim u nás a bude z něj špičkový stoper

Reagovat
terry

Utratit v lete 200 milionu liber a branit v mestskem derby ve slozeni Shaw, McNair, Carrick, Valencia, to je neskutecny.

Reagovat
Sandstorm

nějak ti nejdou počty

Reagovat
terry

Je to asi pres 170 no, jsem bud spatne pocital, nebo cetl, ale mel jsem za to, ze vidim pres 190. Kazdopadne to na veci vubec nic nemeni.

Reagovat
mithro

170?

Reagovat
terry

Transfermarkt to pise.

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

Rooney se rozběhl , ale tak to už zakonči ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

skoda.

Reagovat
Rohlíček

Rooney

Reagovat
mithro

boha

Reagovat
mithro

preco si preboha nestrielal ty brambora plesata

Reagovat
C-M@ster

Kdy ten zkurvenej Zabaleta tu kartu dostane?!

Reagovat
Trand

Reagovat
TopinB

Reagovat
Dawon

ZEMIAK STRILEJ DO PICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Miguel19

To chtěl jako penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Rooney nestřílel?

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nespravil 4 roky

Reagovat
niflheim

DO HAJZLU

Reagovat
mithro

Kvetak

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini

Reagovat
Dawon

tohle tam melo padnout

Reagovat
Fairplay

Rooney má 5 metrů náskok na všechny obránce a stejně to nevystřelí

Reagovat
niflheim

Květák

Reagovat
nani92

Rooney si myslel,že mu Oliver dá hocijaku penaltu,ach jo

Reagovat
Swarley

tak já bych to dneska celkem čekal

Reagovat
niflheim

Neuvěřitelný

Reagovat
Willy Wonka

Jéžiši, z toho se musí něco vytěžit, sakra.

Reagovat
Fairplay

Zavadil mu vůbec o ty nohy?

Reagovat
Ángel di María 22

Anděl už nebude co bejval.

Reagovat
alcantara

Jeho tam úplne zničia

Reagovat
smazaný uživatel

Angel proste nevie kopat priame ani rohy

Reagovat
C-M@ster

Mít aspoň na lavce Chicharita a ne Wilsona...

Reagovat
papos182

Spise Machedu

Reagovat
mithro

Wilson, pod

Reagovat
Fairplay

Zatraceně kolik je věkovej průměr průměr United teď? 20?

Reagovat
smazaný uživatel

Supr střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

ked sa Gaal odhodlal stiahnut Robina, tu sa este budu diat velke veci

Reagovat
Dawon

Jsem rad ze se uz Di Maria aklimatizoval na nase standardky...je vubec mozne, abysme to kopali jeste hur?

Reagovat
Arbiter

Mata v ManU skončil...

Reagovat
smazaný uživatel

a naco ho tam teraz?

Reagovat
Whitemedia

Je to možné, ale to nemůžeš soudit podle dneška.. k čemu by tam teď byl

Reagovat
Miguel19

Mária a jeho standardky Škoda že proti nám mu ta jedna z dvaceti vyšla..

Reagovat
C-M@ster

Dneska mu taky jedna vyšla, ještě v 1. halfu

Reagovat
Miguel19

A teďka další..

Reagovat
C-M@ster

HART REDKA!

Reagovat
Miguel19

A 2 PENALTY PRO UNITED!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

krles pls

Reagovat
TopinB

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Hart učebnicově.. Mignolet by se nechal přelomit.

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Giggsy sa smeeje, ten vie, ze vyrovname

Reagovat
Whitemedia

Rooney zraněný

Reagovat
Whitemedia

Tak ne, třeba příště

Reagovat
Counter

Vystřídat Milnera s Aguerem

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze Dzeko je tam ted hrozne platnej.

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyz zase na standardky..

Reagovat
Counter

ale stejně

Reagovat
Swarley

pooooď, vyrovnáme jak proti Chelsea, když si o to City koledují

Reagovat
Miguel19

Ale teda od City bych čekal větší kontrolu. Jako kdybych koukal na nás

Reagovat
Swarley

McNair kontroloval

Reagovat
Trand

Clichy.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria a jeho rohy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tvl škoda že to Clichy netrefil

Reagovat
smazaný uživatel

Plasil kope ty rohy lip...

Reagovat
Ángel di María 22

Hráči pod 80 mega maj zakázáno kopat rohy?

Reagovat
smazaný uživatel

Angel uz sa na to vyser tie rohy su totalna tragedia

Reagovat
Side

di Maria a jeho rohy

Reagovat
smazaný uživatel

ten cikán furt mává rukama ale ty rohy kope hrozně by kopl lepe i valencia

Reagovat
Swarley

ať to kope Rooney a je klid

Reagovat
Arbiter

City se dobře psychicky sype...

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Tvuj validni nazor tady chybel.

Reagovat
Ángel di María 22

City odehrali tech poslednich 20 minut priserne, meli o hrace vic a totalne se rozpadli, kdyby United vyrovnali, asi by se nikdo nedivil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se na to dival.

Reagovat
Ángel di María 22

Si na nej reagoval, jako kdyby to snad nebyla pravda. Asi to melo co docineni s hlavou, kdyz jsou lepsi a bylo jich vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Pelle je zebrak. Viz Mindas dole.

Reagovat
Dawon

angele...nekopej to uz prosimte

Reagovat
Whitemedia

i Willian ty rohy kope líp

Reagovat
jenage

Plašilovka.

Reagovat
niflheim

To kope jak Nani

Reagovat
Counter

Di Maria is making me feel good about Arsenal's corners.

Reagovat
Rohlíček

ale buďme fér, včera jsme gól z rohu dali

Reagovat
smazaný uživatel

a mali sme dať dva, ten Poldiho volej sa pýtal

Reagovat
SunFells

Naneštěstí za tím stála neschopnost Burnley než naše zlepšení, takové nízké balóny u malého vápna, to je trestuhodné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Beeeee

Reagovat
mithro

tak diky Smalling

Reagovat
niflheim

Celkem škoda

Reagovat
Counter

Teda ale po tom závěru bych měl i já problém napsat "Suché triko ", ManCity nebyli jistí ani trošičku.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý, když takhle dohrává Arsenal, tak ten problém nemáš

Reagovat
Counter

Reagovat
LGT

Vyborně City

Reagovat
tomasinho

Ufff

Reagovat
smazaný uživatel

Navas prežil všetky striedania. Ten je dobrý akurát aby držal Tourého jaja na wecku.

Reagovat
smazaný uživatel

och to je skoda, Smalling nam odjebal cely zapas

Reagovat
mithro

ale ked to porovnas s tou tragediou z minuleho roku, tak je to posun riadny. len bohuzial vysledky su zatial biedne podobne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Mno, City byli lepší, neumíme na ně. Přes zimu zpevníme tu obranu, možná a pokud ne, tak další sezona bez LM, ikdyž ani letos už tomu moc nevěřím. Arsenal nejspíš nepředběhnem a o tu 4. příčku bude ještě boj.

Reagovat
stiflerovamama

Slaby zapas, City bieda.

Reagovat
Counter

ManUtd po deseti kolech stejně bodů jako WBA... LVG

Reagovat
smazaný uživatel

o bod viac, nevyslo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aha, my sme dnes neremizovali..nevyslo mne

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

?

Reagovat
smazaný uživatel

jezis, vidis tri minuty neskor vysvetlenie a este davas otaznik, naco

Reagovat
smazaný uživatel

no

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale arsenal stejne porazime :))

Reagovat
Counter

Dokonce i Pardew je na tom stejně jak LVG

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouzeny vitezstvi pro city. doufam ze smallinga uz v zivote neuvidim

Reagovat
smazaný uživatel

City celkově lepší, i když po gólu prakticky přestali hrát. Sudí tragéd. Clichy MOTM.

Reagovat
Ángel di María 22

Celkově zaslouženě City, jednoznačně. Ale takhle odehrát ten závěr? Koledovali si o vyrovnání.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně, že se zbavili Naniho, ostuda ManU

Reagovat
smazaný uživatel

United na kolenou

Reagovat
Infernoqt

a co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

vlilo mi to trochu života do žil

Reagovat
fenixLFC

city s prehladom kontrolovali. v suchom triku

Reagovat
smazaný uživatel

To teda byl vykon, hlavne poslednich 15 minut katastrofa. Ale ten starej blazen si za to muze sam, to je tak nepoucitelnej dedek az hruza.

Reagovat
Mindas

On taky stáhne dva nejpracovitější hráče z ofenzívy a místo nich nasadí naopak dva nejlínější. Hned tam vznikalo strašně moc volného prostoru, protože defenzívu doplňoval maximálně Navas, a to ani ne vrchovatě.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecne amatersky.

Reagovat
Infernoqt

Nám prostě podle mě chybí týmovost. Je jedno jestli máme nejdražší tým na ostrovech nebo na světě, ale nemáme týmového ducha. Je dost možné, že to je dáno vícero zraněními, především v obranné části hry, ale měli jsme radši koupit celý Southampton za naše dva hráče a týmově bychom byli do třetího místa. Tohle nikdy nezlepšíme jak nebudem mít stabilní kádr a to můžem utratit klidne dalších 150m liber.

Reagovat
smazaný uživatel

United a Liverpool zase na místech kam patří

Reagovat
Counter

Aston Villa nedala od 13. září ani jeden gól, tak dneska proti Tottenhamu aspoň čtyři

Reagovat
Thelvin

Klidně, my dáme šest a alespoň bude na co koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Pod Lambertem ještě nikdy nedala gól ani THFC, ale tak Poche je Poche...

Reagovat
smazaný uživatel

pomali by to mohlo byť porekadlo : "Ak si chceš skurviť reputáciu choď do Tottenhamu!"

Reagovat
Counter

https://www.youtube.com/watch?v=0HhA2OQaLt8

Dočkáme se tohohle i ve Villa Parku?

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
JIMMY-PO

načo mi im sami ukažeme cestu

Reagovat
Counter

Reagovat
Rohlíček

Rose

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana je prostě k pláči.....

Reagovat
Thelvin

To zas vypadá na trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Kaboule, ty jelito

Reagovat
fantomas

Rose to posral ze všech nejvíc.

Reagovat
Thelvin

A je to tu...

Reagovat
smazaný uživatel

WEIMAAAANN

Reagovat
Rohlíček

Weimannnnnnnn

Reagovat
Counter

Eeeeeeeeeej, už jenom tři a budu spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Křivdil jsem AVL, když jsem si myslel, že na Spurs nemají. Hlavně díky té jejich defenzivní hře, ale Spurs nehrajou o moc jinak, takže jsem se spletl.

Reagovat
smazaný uživatel

z toho by se jeden zesral...

Reagovat
smazaný uživatel

a Kaboul tam cumi jak sulda achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, pristimu manazerovi by uz mohl nekdo vysvetlit, ze presne tohle je Roseovo nejvetsi slabina, po takovejch ztratach dostavame goly uz nekolik let jak pres kopirak

Reagovat
Cobra

To si piča Kaboul dělá snad prdel ne? Za co bere peníze, když neumí ani trefit balón?

Reagovat
smazaný uživatel

ti naši sou hrozní koni.....ja uz nevim jesi se smat nebo brecet

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino ty prase argentinský táhni zpátky odkud jsi přitáh ty šašku doufám, že po tomhle zápase letíš

Reagovat
smazaný uživatel

toto je typicky fanusik spurs? tak to potes koste, ani sa nedivim tej rotacii trenerov

Reagovat
smazaný uživatel

AVB mi nevadil a Redknapp nikdy neměl odejít..

Reagovat
smazaný uživatel

A co ti vadi na Pochettinovi po 2 mesiacoch? Osobna averzia? Vpredu hrate vyrazne lepsie a atraktivnejsie nez za posledne roky, a vzadu s tym materialom toho v momentalnej situacii sotva niekdo spravi, ani renomovanejsi treneri, zraneni alebo tragicki stoperi, to je fakt vyber na zaciatok a tie chyby su doslova detinske, rovnako aj beci, to ze centruju na bocne tribuny, moze za to tiez Poch? Ma tam nieco lepsie ako alternativu, ak mu Levy nikoho nedovedie? Ale ok, vyhodte ho a budete spokojni

Reagovat
smazaný uživatel

ve předu je to opravdu atraktivita sama 11 gólů v 10 zápasech z toho 4 zoufalýmu QPR to je opravdu chválihodné... k té obraně mají snad týmy, který jsou před Spurs o tolik lepší obránce třeba West Ham? a proč teda nestaví třeba toho Fazia

Reagovat
Counter

Fazia si přivedl on, Diera si přivedl on, kapitána z Kaboula udělal on.

Reagovat
smazaný uživatel

Za výsledky je odpovědný trenér. Měl celou přípravu na to, aby zjistil že obrana je tragická plus přišly posily, které to moc nevylepšují. A pokud mu Levy přivedl někoho, koho ani nechtěl, tak má odstoupit sám, aspoň by se ukázalo, že je ve Spurs co si shnilého a v trenérech to není. Každopádně že se v sezoně zatím podařilo porazit jen týmy výkonnostního koše 8, tak to je asi nějaký divný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S touto logikou budete trenerov vyhadzovat ako na beziacom pase, s touto logikou by sme ani vacsina z nas nevedeli, kto Alex Fergusson je. Myslel som si, ze razite inu cestu, herny progres tam je, a davat vypoved po par mesiacoch len kvoli tomu , ze som zodpovedny za muzstvo ktore som prebral aj s jej negativami je uvazovanie chore. Ale ako som pisal, budiz, vyhodte ho, u vas je to uz tradicia

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, AVB, ten u vás nevadil ani mne, mal ostať.

Reagovat
smazaný uživatel

oproti Pochettino aspon uměl anglicky a uměl se pořádně oblékat a tu první sezónu jsme udělali rekordní počet bodů s ním a oproti němu měl i výborný výsledky s Portem

Reagovat
smazaný uživatel

uměl se pořádně oblékat

Reagovat
FUnk

Reagovat
Thelvin

Panebože to je vůl.

Reagovat
smazaný uživatel

To je chuj..ted uz nasral i me, a to sem jeho nejvetsi fan..

Reagovat
smazaný uživatel

Bejt tam Podolski, tak musí opravovat síť.....tyhle ty zamrdaný placírky s razancí nula

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu jak chcípák jako Pochettino mohl dostat džob v Tottenhamu, když jeho největší "úspěchy" jsou 8. místo s Espanyolem a se Southamptonem... to i Ramos byl úspěšnější trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

and Spurs still sleeping........ta obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chce to přivést Pulise nebo Moyese ty jsou volný a horší než todle to být nemůže a navíc se ušetří peníze za překladatele

Reagovat
jk

Ještě, že o tom rozhodujou lidi s vyšším IQ než ty.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ti nějak nevím jestli je IQ ve fotbale to nejdůležitější já si vždycky myslel, že nejdůležitější je umět kopnout do míče a jako trenér mít výsledky a umět trénovat...

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

člověče tvoje odpověď vypovídá, že musíš mít IQ nejméně 160 - dát za sebe dva smajlíky bylo určitě velmi náročný a trvalo ti to k tomu pouze 12 minut

Reagovat
jk

Neřekl bych, že IQ je v komentování na EF to nejdůležitější.

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě ne, ale já nebyl tím, kdo o tom začal kecat...

Reagovat
jk

Tak trochu ti něco stále uniká že? Očividně ta naplavenina co si všimla Spurs ve videu Fify14 nemá moc pod čepicí.

Reagovat
smazaný uživatel

nazačínej s takovýma ubohostma... já pamatuju u Spurs ještě Kinga, Zokoru, Keana, Berbatova nebo třeba Juande Rámose

Reagovat
jk

A píšeš píčoviny.

Reagovat
Cobra

Tvl Poche tam sedí v teplákovce i s tou jeho skvadrou jak banda feťáků.... To je úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

jn ani si neumí vzít na sebe oblek kokůtek

Reagovat
Swarley

AVB zpět, to byla alespoň divadelní show

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Veškerá tahle bída začala vyhazovem Harryho. Jen se hezky pokoupejme ve vlastní blbostí pane Levy!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

parádně zahozená šance od Adeho. ale to je beztak Pocheho vina, co?

Reagovat
jk

Jeho teplákovky.

Reagovat
smazaný uživatel

100% jeho vina měl postavit Kanea a ten by to dal s přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

jeziiiis jak toto muzes rict

Reagovat
smazaný uživatel

Kane minutu na hřišti a stejně střel jako Ade za celej dosavadní zápas

Reagovat
Error

Tottenham zase rozdává radost?

Reagovat
Counter

To oni každý rok

Reagovat
J0EL

Reagovat
Thelvin

Adebayora, Roseho a Kaboula zabalit do krabice a poslat Kim Chung Unovi.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud ten výsledek takto vydrží tak za námi bude pouze Crystal Palace, Leicester, Sunderland, QPR a Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

To není tak jisté. Pokud CP vyhraje pondělní dohrávku tak padáte na 16. místo. Docela síla po víc jak čtvrtině sezony

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš to, ale Pochettino za nic chudák nemůže

Reagovat
jk

Tyvoe... Jeslti Pochettino při trénování dělá nějakou zásadní chybu tak ji tady popiš nebo už di do prdele. Vsadím se, že nedokážeš konkrétně a k věci napsat nic co by mělo hlavu a patu.

Reagovat
Thelvin

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Pochettino dělá všechno výborně...

přechod do útoku je strašně slabý... v útoku průměr jeden gól na zápas... soustředí se kokot spíš na držení míče než na to jak dát gól... v obraně není schopnej zorganizovat hru, aby jsme každej zápas nepropadali po každý ztrátě míče... u standartních situací nevidím žádný nacvičený signály... výběr hráčů taky na píču Kane je tedka ve formě a postaví tam Adebayora atd. atd...

Reagovat
jk

Standartky sou zoufalé už hodně dlouho. Harry ani AVB nebyli schopní se Spurs ze standartek cokoliv vytěžit, když pominu GB11. A tak trochu mi přijde, že si pozapoměl na jeden důležitý aspekt hry Tottenhamu a to jsou hráči. To co se s tím týmem děje je především záležitost vedení a první kdo by se měl zdekovat není Pochettino ale Baldini.

AVB i MP mají s tím týmem hodně podobné problémy. Trochu víc sme se o tom mohli dozvědět pri té anabázi tima Sherwooda, který hodně ochotně vykládal z kabiny úplně všechno. To co se se spurs děje není chyba Pochettina, který z toho tvojeho výčtu je stoprocentně zodpovědný za výběr sestavy a ano, Harrry Kane měl dneska hrát na úkor Adebayora. U těch standartek si myslím, že oproti AVB tam je docela znatelný posun a co se nestalo, padl gól z rohu! Obrana je zoufalá především kvůli výkonům hráčů.

Reagovat
Manik...

Ideálka

Tam přesně Slepice patřej

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň Kane

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá komedie

Reagovat
Side

Reagovat
Side

ten sudí si jede svoje teda

Reagovat
Mervin

slepice vyjebané, otočit

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke čo sa stalo?

Reagovat
fantomas

Strašnej čůrák ten Swarbrick. Pokud rudá pro Bentekeho, tak rudá i pro Masona, kterej po něm vystartoval jako první. Uplně domrdanej zápas, a co hůř - domrdaný další tři zápasy pro Villu. Snad to vymažou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Minihlavička oplacená minifackou - vyloučíš jen za minifacku? Směšný.

Reagovat
fantomas

Nehledě na to, že tam na Bentekeho už předtim byly dva nepískaný fauly.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavička tam teda žádná nebyla. Mason měl dostat žlutou, za to vystartování na něj. Úmyslná ruka v obličeji jednoznačně za červenou. Za to si může Benteke jen a jen sám.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych Ti k tomu řekl, že Masonovu žlutou bych kvalifikoval jako nesportovní chování, tudíž za napomenutí. Benteke se dopustil udeření soupeře, tudíž vyloučení. Toť vše.

Reagovat
fantomas

Udeření

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
fantomas

Vtipálku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale nevtipkuju. Naopak to myslím zcela vážně a oporu můžu najít v pravidlech. Kde najdeš oporu ty? V rozumu? Možná. Ale pravidla jsou pravidla.

Reagovat
fantomas

Pravidla mluvěj o položení ruky na soupeřovu tvář? O tom fakt nevim.

Reagovat
jk

Tak to je hodně zoufalé bych řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyloučení část D, pravidlo 12 (52) pojednává o fyzickém napadení hráče, což byl tento případ.

Reagovat
fantomas

Jak řikám - Benteke Masona "napadl" uplně stejně závažně, jako ho předtim napadl Mason.

Reagovat
smazaný uživatel

Noo to je možná pravda, přeci jenom mu tu hlavu neutrhl. Nicméně pravidla nehledí na následky, nýbrž na samotný čin. Naběhnutí na hráče se zlýma očima a úmyslné napadení hráče rukou do obličeje nejsou ty samé věci. Ač tedy rozumově se prakticky nic nestalo, tak sudí Swarbrick dle pravidel naprosto správně Bentekeho vyloučil. Ale už mě to nebaví řešit, třeba až vychladnou emoce, tak se na to podíváš jinak.

Reagovat
fantomas

Počkat, naběhnutí na hráče se zlýma očima, heh... zapomínáš na to, že to byl Mason kdo si začal, ne Benteke. A ne, fakt se na to nikdy nepodívám jinak - tohle je pro mě uplně typická situace, kdy vyloučim oba hráče, at se vzpamatujou; ale určitě ne jen jednoho z nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Potom bys udělal chybu ale no......

Reagovat
fantomas

Podle pravidel těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

tvých pravidel možná

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Divne rozhodnuti.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Weimann dal gól a skáče tam jak klaun.....Teď jestli je neporazíme v 10, tak už nevim......

Reagovat
smazaný uživatel

Weimann

Reagovat
Mervin

to je banda tragédů ten Tottenham

Reagovat
Manik...

Tu "rvačku" rozhodčí trošku nezvládl

2 hráči Tottenhamu měli dostat minimálně žluté...

Reagovat
Godwinson

Už by to mohli otočit

Reagovat
fantomas

Spurs getting away with constant 2 footed lunges, but Benteke sent off for placing a hand on someone's face who just kicked him around. Sure

Reagovat
smazaný uživatel

jinak k těm kecům, že chudák Pochettino nemá koho postavit do stoperský dvojice, kdyby nenechal odejít Dawsona tak má stopera, který má v PL odehrána přes 300 zápasů a i když to není žádná superstar vždycky jezdil na doraz a rozhodně byl co se týká PL určitě lehkej nadprůměr

Reagovat
Godwinson

To někdo tvrdí? Vždyť má na stopera spoustu možností

Reagovat
Thelvin

Přesně. Největší chyba je jmenování Kaboula kapitánem, protože tak ho nikdo a nic neposadí.

Reagovat
smazaný uživatel

tjn Kaboul kapitánem to je snad největší fail...

Reagovat
smazaný uživatel

Ake su to moznosti? Optimalne, myslim hracov nie po zraneni ci hracov vo forme. Ani Dawson by nevytrhol trn z paty v zadnych radoch, moj nazor.

Reagovat
smazaný uživatel

*mimo formy

Reagovat
Godwinson

Formu nemůžu hodnotit, nesleduju je. Reagoval jsem čistě na to, že "nemá koho". Na lavičce je Fazio (ok, na něj jsem chválu nečetl), své si tam odehraje Capoue či Stambouli (ten se mně naopak v EL dost líbil)

Reagovat
smazaný uživatel

ještě tam je Chirihes a nevím jestli Davies umí hrát na stoperu

Reagovat
Thelvin

Davies, Vertonghen, ? , Walker. Místo otazníku třeba Fazio? Stopeři jsou prostě slabí, ale z Kaboula mi prostě krvácejí oči, on vůbec netuší.

Reagovat
Thelvin

To je jakože celá obraná lajna, ne jen stopeři.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně kruté pro Villu...

Reagovat
Mervin

ještě jeden, prosííííííííííííííííííím

Reagovat
Rohlíček

Agbonlahor

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Mervin

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
Side

omg

Reagovat
smazaný uživatel

KAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Godwinson

Pěkný, pěkný

Reagovat
fantomas

ZKURVENCI

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Rohlíček

to jsou náhoďáci bože

Reagovat
Mervin
Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Fenri

Spurs hrajou tak nudně, že jsem se radši začal učit. Člověk aby byl nakonec rád za tu arsenálskou čalamádu.

Reagovat
Thelvin

Bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettio můžeš po zápase vykouřit rozhodčího nebýt tý (nezasloužený)červený tak to v žádným případě neotočíme... a Kane potvrdil, že je platnější než Ade, ale čekám, že ten génius ho nechá zase na lavičce další zápas

Reagovat
Thelvin

Tak může za všechno Poche, nebo rozhodčí? Už se rozhodni a nemel kraviny.

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumíš psanému textu? píšu, že díky rozhodčímu jsme dneska vyhráli Pochettino mu může po zápase děkovat stačí to takto?

Reagovat
jk

Vyhráli sme, protože Hurricane to poslal ke konci zápasu do sítě. Příště si ten fotbal zapni místo bulení na EF ty chytrolíne

Reagovat
Thelvin

Ano, vyhráli jsme částečně díky rozhodčímu a částečně kvůli Kaneovi, ale já narážel spíš na to, že podle tebe za všechno může Poche, i když si neřekl, co je vlastně špatně. Nemyslíš, že bude chyba někde jinde než v trenérovi, když to sere už třetí v řadě?

Reagovat
Godwinson

Já tedy nemyslím, že byla nezasloužená.

Reagovat
FUnk

nepis tady delas akorat ostudu...

Reagovat
Mervin

olala, je to doma http://prntscr.com/52c73x

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Easy...

Reagovat
smazaný uživatel

teď si půjdu odpočinout k NFL zápasy Spurs jsou letos utrpení

Reagovat
smazaný uživatel

teď si půjdu odpočinout k NFL zápasy Spurs jsou letos utrpení

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužená výhra. Rozhodčí Benteke

Reagovat
Liquid

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Nezvládám no. (Srovnatelně jako nezvládal Swarbrick.)

Reagovat
smazaný uživatel

..ještě by mohl dát v USA hattrick Defoe a zranit při tom Henryho. Bys prasknul

Reagovat
fantomas

Muhaha.

Reagovat
smazaný uživatel

To nehrozi, lebo dnes NYRB vypadne.

Reagovat
jk

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

dobře že to Tottenham otočil, na Villans je sympatický jedině Lambert a Joe Cole, jinak dost nevýrazný tým, snad si na nich smlsne i West Ham

Reagovat
Manik...

Spurs

Reagovat
FUnk

Real, Sparta, Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

zvláštní zápas. ohledně té situace s Bentekem v hlavní roli - dle mého redka po právu. ruka v obličeji, navíc, pokud jsem dobře viděl, tam chvíli předtím také slušně nadělil Lamelovi. prostě Bentekeho blbost, že se nechal od Masona vyprovokovat (i když měl přijít i trest, žlutá, pro Ryana).

a pokud se ještě vrátím k tomu Pochemu - můžeme být docela rádi, že takového manažera máme, zvlášť po těch srandách s AVB a Sherwoodem. nebýt udělení cpt. pásky Kaboulovi a nasazování Rose (místo Daviese) a Soldada / Adeho (to podle aktuální formy, místo Kanea), jsem spokojený.

Reagovat
FUnk

Reagovat
SunFells

To je frajer ten Pochettino, jak včera v mžiku otočil zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to budu sledovat jako jediny tady?

Reagovat
smazaný uživatel

Vergini. jasna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

mela byt no

Reagovat
smazaný uživatel

prvni gol sunderlandu venku po trech zapasech

Reagovat
Minister

to je kokot ten Brown

Reagovat
Minister

Gól Jordi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele