Mladý Chambers přestupuje ze Southamptonu do Arsenalu

28.07.2014, 16:40
Aktuality
Southampton hlásí prodej dalšího hráče za vysokou sumu, tentokráte se se Saints loučí Calum Chambers. Teprve 19letý obránce přestupuje do Arsenalu, londýnský klub za něho má podle médií zaplatit šestnáct milionů liber...

"Calum Chambers přestoupil za nezveřejněnou částku ze Southamptonu do Arsenalu," stojí v prohlášení na internetových stránkách Kanonýrů.

Anglický mladíček se do prvního týmu Southamptonu prosadil v loňské sezoně, kterou zakončil s bilancí 22 odehraných ligových zápasů. Nastoupit může na okraji i ve středu obrany a je čtvrtou letní posilou Arsenalu, do něhož už dříve zamířili Alexis Sanchez, Mathieu Debuchy a David Ospina.

Southampton v průběhu léta přišel už o řadu opor. Do Liverpoolu přestoupili Dejan Lovren, Adam Lallana a Rickie Lambert, Manchester United zase posílil Luke Shaw. Chamberse by pak do Arsenalu mohl následovat záložník Morgan Schneiderlin, o tomto transferu nyní oba kluby jednají.

Autor: Tomáš Pavlík / arsenal.com

Komentáře (658)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele