Ze Southamptonu do Liverpoolu přestoupil také Lovren

27.07.2014, 23:23
Aktuality
Už třetího fotbalistu ze Southamptonu získal během letošního hlavního přestupového okna Liverpool. Anglický vicemistr dnes oznámil na svém webu příchod chorvatského obránce Dejana Lovrena, za kterého podle nepotvrzených informací zaplatil dvacet milionů liber...

Pětadvacetiletý stoper podepsal na Anfield Road čtyřletou smlouvu a napodobil tak Rickieho Lamberta a Adama Lallanu, kteří po stejné trase přestoupili už v minulých týdnech.

"Tohle je pro nás velmi důležitý přestup. Je relativně mladý, takže jeho vrchol ještě přijde. Věřím, že se bude zlepšovat a posune se u nás ještě dál," uvedl liverpoolský manažer Brendan Rodgers, který novou akvizici přivítá na předsezónním soustředění v USA. "Poté, co jsem si zahrál na Anfieldu minulou sezónu, jsem si řekl: 'Snad zde jednoho dne budu moct hrát za Liverpool'," prohlásil sám hráč.

Lovren přišel do Southamptonu teprve před rokem z Lyonu za deset milionů eur, ve své vlasti hrál za Dinamo Záhřeb a Inter Zaprešić. S chorvatskou reprezentací se představil na letošním světovém šampionátu, po prohrách s Brazílií a Mexikem ale jel domů už po skupinové fázi.

Autor: Petr Vaněček / bbc.co.uk

Komentáře (1258)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele