Liverpool dotáhl přestup záložníka Southamptonu Lallany

01.07.2014, 12:25
Aktuality
Liverpool dnes na svých internetových stránkách potvrdil příchod druhé velké letní posily. Znovu se jedná o anglického reprezentanta ze Southamptonu, po útočníkovi Rickiem Lambertovi zamířil stejným směrem rovněž záložník Adam Lallana...

Transfer Lamberta Liverpool vyšel na pouhé čtyři miliony liber, za Lallanu museli Reds sáhnout mnohem hlouběji do kapsy a Saints v tomto případě dostanou 25 milionů liber.

"Z další kapitoly své kariéry jsem nadšený, přicházím do výjimečného klubu, jakým Liverpool je," těší se na novou výzvu 26letý fotbalista.

Lallana za Southampton odehrál celkem 265 soutěžních zápasů, v uplynulé sezoně nechyběl v Premier League ani jednou a k rekordnímu bodovému zisku klubu přispěl i osmi brankami. Díky výborným výkonům se stal členem anglické reprezentace a zahrál si ve všech třech zápasech na světovém šampionátu. Na Anfield Road bude nosit dres s číslem 20.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (695)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele