Okolo Vely je jasno, patří už výhradně Realu Sociedad

24.06.2014, 14:53
Aktuality
Real Sociedad za sebou má dvě povedené sezony a jeho fanoušky mohou těšit i poslední zprávy okolo Carlose Vely. Mexický útočník se nakonec nebude vracet do Arsenalu, oba týmy se dohodly na konečném přestupu a Vela podepsal v San Sebastianu novou čtyřletou smlouvu...

Vela přišel do Arsenalu v lednu 2006 a Gunners opakovaně opustil kvůli hostování. Vypůjčily si ho Celta Vigo, Salamanca, Osasuna, West Bromwich Albion a před třemi roky také Real Sociedad, jemuž se následně povedlo hráče vykoupit. Sám Vela v Baskicku ožil a je jedním z klíčových hráčů klubu, v jehož dresu dal už 42 ligových branek.

Arsenal si v roce 2012 ponechal opci na zpětný odkup 25letého fotbalisty za čtyři miliony eur a o jeho služby se v posledních dnech zajímal. Podle nejnovější dohody by Real Sociedad celý transfer mohl přijít až na patnáct milionů eur.

"Real Sociedad se dohodl s Arsenalem a Carlos Vela bude pokračovat v našem klubu. Real Sociedad se zároveň dohodl s hráčem na smlouvě pro příští čtyři sezony. Předchozí kontrakt měl vypršet o dva roky dříve, ten nový mexický útočník už podepsal," stojí v prohlášení na internetové stránce klubu.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (301)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele