Southampton dokončil příchod Longa

14.08.2014, 17:42
Aktuality
Southampton ohlásil příchod další nové akvizice. Jihoanglický celek se s Hullem City dohodl na přestupu Shane Longa, jenž na St. Mary's Stadium podepsal čtyřletou smlouvu. Výše odstupného nebyla zveřejněna, spekuluje se však o částce 12 milionů liber...

Long přitom do Hullu dorazil teprve během ledna z West Bromwiche Albion a za 15 utkání stihl nastřílet čtyři góly. Po pouhém půlroce se tak irský útočník znovu stěhuje, když vyslyšel volání ambiciózního Southamptonu, který prochází razantní obměnou kádru.

Saints si od Longa jistojistě slibují branky, které bude potřeba po odchodech Rickieho Lamberta a Adama Lallany nahradit. "Nebylo to pro mě snadné rozhodnutí, přestup přišel z čista jasna," řekl Long. "Když jsem se však následně podíval na tréninkové centrum a setkal se s představiteli klubu, hned jsem věděl, že jde o správný krok," dodal irský reprezentant.

Nový manažer Southamptonu Ronald Koeman si přivedl již šestou letní posilu, jejíž příchod si nemůže vynachválit. "Shane je velmi dobrý hráč. Jde o odlišného útočníka od Graziana a to je přestě to, co jsme potřebovali," uvedl Koeman. "Získáváme do týmu dalšího zkušeného hráče. Shane bude pro nás a naši budoucnost hodně důležitý," doplnil nizozemský manažer.

Autor: Jiří Vojík / saintsfc.co.uk, bbc.co.uk

Komentáře (375)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele