Pellè mění dres, z Feyenoordu ho vykoupil Southampton

12.07.2014, 19:36
Aktuality
Nový manažer Southamptonu Ronald Koeman si po Dušanu Tadićovi přivedl druhou letní posilu. Někdejší nizozemský reprezentant v posledních třech letech působil ve Feyenoordu a z rotterdamského klubu se za ním stěhuje útočník Graziano Pellè...

"Southampton s potěšením oznamuje příchod italského útočníka Graziana Pellèho. 28letý fotbalista přišel k Saints za nezveřejněnou částku z Feyenoordu a podepsal smlouvu na tři roky," stojí v prohlášení na internetových stránkách Southamptonu.

Graziano Pellè v minulosti hrával v Itálii za Lecce, Catanii, Crotone, Cesenu, Alkmaar, Parmu a Sampdorii. Do Feyenoordu nejprve zamířil před dvěma lety z Parmy na hostování, které bylo po šesti měsících změněno v trvalý přestup. V Rotterdamu zažil své zatím nejlepší období kariéry, ve dvou sezonách nastřílel padesát ligových branek.

Média spekulují o výši odstupného za fotbalistu, který za tři dny oslaví své 29. narozeniny. Podle nich Feyenoord dostane deset milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / saintsfc.co.uk

Komentáře (809)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele