LaLiga - preview 6. kola

25.09.2018, 08:41, aktualizováno 27.09.2018, 08:58
Previews
Girona v neděli obrala o body Barcelonu a na další zisk si dělá zálusk v souboji s Betisem. Getafe cestuje do Alavésu, nováček z Valladolidu hraje doma s Levante...
Deportivo Alavés - Getafe CF  (čtvrtek 20:00)
V dohrávce vloženého kola hostí Deportivo Alavés na Estadio Mendizorrotza madridské Getafe. Alavés vyhrál za poslední rok tři vzájemné zápasy a mírnějším favoritem bude i tentokrát. Oba týmy mají momentálně dost slušnou formu.

Kdo by si pomyslel, že po pěti kolech bude na příčkách zaručující Ligu mistrů Deportivo Alavés. Celek se severu Španělska prohrál jen úvodní duel s Barcelonou, následně plichtil s Betisem a pak vyhrál tři zápasy v řadě! Naposledy si Depor poradilo ve Vallecanu!

Špatně si nevede ani Getafe. Madridský celek sice nezvládl obě derby, tedy s Realem a Atlétikem, ale jinak pravidelně boduje. Dvě výhry si připsal nad Eibarem a překvapivě nad Sevillou, zatímco s Valladolidem remizoval. Getafe čeká ve Vitorii Gasteiz těžká práce, na Mendizorrotze vyhrálo jen jednou, navíc v dávném roce 2005.

"Ztratili jen pár bodů, jsou v dobré formě a třetí v tabulce. To není náhoda," poukázal na formu domácích kouč Getafe José Bordalás. Jeho tým si zatím vede obstojně a rád by pokračoval ve sbírání bodů zápas od zápasu. "Jsme stále na začátku sezony a nemůžeme přemýšlet moc dopředu, musíme jít zápas od zápasu. Utkání proti Alavésu nebude jednoduché, na Mendizorrotze vykazují obrovskou kvalitu," dodal Bordalás.

Utkání se neobejde bez absencí. Deportivo nemůže počítat s obráncem Rodrigem Elym, Borjou Bastónem a Tomásem Pinou. Na druhé straně je situace příznivější a hrát nebude pouze suspendovaný Iván Alejo.
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Duarte, Laguardia, Navarro, Aguirregabriria - Jony, García, Brašanać, Gómez - Guidetti, Sobrino
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soría - Suárez, Dakonam, González, Antuňes - Portillo, Maksimovič, Arambarri, Ndiaye - Rodríguez, Molina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.78 - 3.00 - 3.02
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Valladolid - Levante UD  (čtvrtek 20:00)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.45 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Girona FC - Real Betis  (čtvrtek 22:00)
Velké překvapení z Katalánska Girona se po úspěchu v derby představí doma, kde přivítá ambiciózní Betis Sevilla. Loni pátý tým soutěže se zatím trápí a v tabulce si vede o poznání hůře, než domácí celek.

Betisu totiž patří až třinácté místo, zatímco Girona je osmá s minimální ztrátou na evropské poháry. Katalánský celek je jedním z největších překvapení sezony a aktuálně má více než dobrou formu. Girona tři zápasy v řadě neprohrála, ve Villarrealu zvítězila 1:0, Celtu Vigo doma přehrála 3:2 a naposledy si přivezla cenný bod z Camp Nou. V derby proti Barceloně dokonce vedla, ale konečná dělba bodů byla spravedlivějším výsledkem. Jediným přemožitelem domácího celku tak zůstává jen Real Madrid.

Girona se představí doma na Municipal de Montilivi po čtrnácti dnech a v souboji s Betisem bude chtít navázat na předchozí úspěšná představení.

Od Betisu Sevilla se toho na začátku sezony čekalo mnohem více. Loni pátý tým soutěže odstartoval šokující porážkou s Levante a i když už v dalších zápasech neprohrál, poztrácel dost bodů kvůli nerozhodným výsledkům. Naposledy uhrál remízu 2:2 doma s Athleticem Bilbao. Betisu momentálně patří až třinácté místo a proto by se body ze Girony náramně hodily. V minulé sezoně se to Béticos v Katalánsku povedlo. Sevillský celek zvítězil nejtěsnějším rozdílem, když vítěznou branku zaznamenal Loren Morón.

Ani jeden tým nebude kompletní. Girona bude postrádat dvojici Mojica-Plaňas, zatímco u Betisu je nepravděpodobný start dvojice Feddal- William Carvalho.
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bono - Alcalá, Juanpe, Espinosa - Benítez, Luiz, Granell, Porro - García, Stuani, Portu
Real Betis - pravděpodobná sestava:
López - Mandi, Bartra, Sidnei - Barragán, Guardado, García, Inui, Tello - León, Morón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.58 - 3.38 - 2.93
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Villarreal CF  (středa 20:00)
Stadion San Mamés se ve středu večer stane dějištěm dalšího souboje z dlouhé řady zápasů Bilbaa s Villarrealem. Ani jednomu z týmů se teď nedaří tak, jak by si asi jejich fanoušci přáli, takže v obou případech by výhra byla velmi osvěžující.

Ve španělské první lize figurují pouze tři týmy, které ještě v tomto ročníku nebyly poraženy. A jedním z nich je právě Athletic Bilbao. Dost možná i proto, že hrálo o zápas méně, ale ani to nesnižuje jeho dobrou formu. Bilbao si kromě úvodního vítězství nad Leganésem připsalo tři remízy, z nichž tu poslední ale musí tak trochu brát jako porážku.

Po osmnácti minutách Bilbao vedlo na Realem Betis na jeho půdě už o dvě branky, ale ani to nestačilo na výhru. Velkou měrou k tomu přispěl Markel Susaeta, který se nechal ještě v první půli úplně zbytečně vyloučit. Betis po změně stran vstřelil rychle dva góly a Bilbao kromě vysilujícího zápasu získalo jen jeden bod. Teď by jich hráči chtěli přidat víc.

Zkušený záložník Raul García v rozhovoru pro klubové stránky prozradil: "Byl to zápas dvou tváří. V prvním poločase jsme hráli fantasticky a soupeře prakticky k ničemu nepustili. Dominovali jsme a hráli jednoduše. Sami jsme si to ale zkomplikovali a druhá půle byla vyloženě nepovedená. Ačkoli nás bylo o jednoho méně, není to výmluva pro ztrátu dvougólového vedení. Musíme více pracovat na naší disciplíně a soustředěnosti. Měli jsme ten zápas dohrát ve větším klidu," ví García.

Susaeta jakožto čerstvý držitel červené karty nebude k utkání moci nastoupit a totéž platí pro zraněného Íñiga Lekueho. Menší zdravotní obtíže má ještě kanonýr Aritz Aduriz, který rovněž zřejmě nezačne od začátku. Ani hosté nebudou kompletní, protože postrádají tři zraněné hráče. Kromě Javiho Fuega nenastoupí ani Santiago Cáseres a Bruno Soriano, takže početní krize nejvíce působí na střed zálohy.

Villarreal je v tuto chvíli na 14. místě a ani jemu se vstup do sezony nepovedl úplně podle představ. Za prvních pět zápasů dokázala Žlutá ponorka vyhrát jen jednou, když si poradila s Leganésem. Jinak ale sbírá spíše remízy a jednu si připsala také v prvním utkání Evropské ligy proti Rangers. Naposledy se doma rozešla smírně s Valencií, aniž by padl jediný gól.

A trenér Calleja volá po větší efektivitě. "Musíme být především v útoku mnohem spontánnější, mnohem uvolněnější a více si důvěřovat. Jsme příliš svázaní pocitem, že se nám nedaří. Musíme hrát s větší lehkostí. To neplatí jen pro útok, ale také pro zálohu. Vím, že máme se záložníky problémy, ale absence nejsou důvod se na něco vymlouvat. Pracujeme na tom, abychom stříleli více branek," dodává trenér Calleja.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Capa, Álvarez, Martínez, Yuri - Etxebarria, D. García, R. García - Marcos, Williams, Muniain
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Gaspar, González, Ruiz, Pedraza - Cazorla, Mori, Trigueros, Fornals - Moreno, Ekambi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.37 - 3.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CD Leganés - FC Barcelona  (středa 20:00)
Barcelona v minulém kole zaváhala a připsala si jen remízu, čímž snížila svůj náskok na Real Madrid a další týmy. Tentokrát nehodlá nic podobného dopustit. Ke třem bodům by ji měl přiblížit výlet do Leganésu.

Ve středu večer se na Estadio Municipal de Butarque představí katalánská pýcha s jediným cílem - vyhrát a vrátit se domů se třemi body i napravenou chutí do hry. O tu trochu Barcelona přišla v minulém kole, kdy ji nemile překvapila Girona. Utkání hodně ovlivnila červená karta pro domácího obránce Clémenta Lengleta, který se nechal vyloučit už po pětatřiceti minutách a řádně oslabil svůj tým.

Bez něj Barcelona dvakrát inkasovala a nakonec se musela spokojit pouze s bodem. Barcelona tím přišla o svůj náskok a aktuálně má stejný počet bodů jako druhý Real Madrid, jen má lepší skóre. Blaugranas poprvé v ročníku nebrali tři body, jinak se nacházejí v oslnivé formě. A to nejen v rámci první španělské ligy, ale rovněž v Lize mistrů, kde nasázeli čtyři branky bezbrannému PSV Eindhoven.

Trenér Ernesto Valverde si ale z remízy s Gironou příliš těžkou hlavu nedělá. "Jsme teprve na začátku sezony, všechno je ještě před námi. Občas body ztratíte a nám se to teď stalo. Samozřejmě nás výsledek hodně mrzí, chtěli jsme vyhrát. Ale nechci to nijak dramatizovat. Důležité je, abychom neudělali stejné chyby a v dalším kole vyhráli. Klíčové bude dobře začít a nepustit soupeře do šancí. My naopak chceme dominovat a zajistit si tři body," přeje si trenér Valverde.

Jeho tým se pyšní tím nejlepším útokem v celé soutěži, protože nasázel už 16 branek! Dostal jich však už pět, což není právě nejlepší vizitka. Dobrou zprávou pro barcelonského trenéra je fakt, že vyjma potrestaného obránce Lengleta může počítat s praktickým celým kádrem. Povolení od zdravotního personálu dostal dokonce i brazilský útočník Malcom, který již trénuje s týmem.

To trenér Mauricio Pellegrino má trochu větší problémy. A začínají s absencemi. Mimo hru jsou zranění Alexander Szymanowski a Ezequiel Muňoz. Dobře na tom není ani Recio, i když by měl zasáhnout do utkání. Dalším problémem jsou pro Leganés historické zkušenosti s Barcelonou. Leganés totiž slavného soupeře ještě nikdy neporazil! Nejblíž k bodům měl v únoru 2017, kdy ještě minutu před koncem panoval nerozhodný stav 1:1.

A na nějaký větší přísun bodů to nevypadá ani nyní. Leganés je až na posledním místě v lize a hodně se trápí. Jak herně, tak především výsledkově. Zatím má na kontě jen jeden bod za remízu a ostatní zápasy prohrál. V minulém kole to bylo to samé. Po Villarrealu obral o body jen jedním gólem také Eibar. Jedinou brankou o tom rozhodl útočník Kike, který se trefil krátce po změně stran.

A kapitán Unai Bustinza dobře ví, že jeho celek se musí rapidně zlepšit. "Máme za sebou hodně náročná klání proti soupeřům, kterých bychom nemuseli odevzdávat body. Nedaří se nám ale v zakončení a je pravda, že děláme hloupé chyby. Už delší dobu nemůžeme mít z naší hry radost. Teď nás čeká Barcelona a to je obrovská motivace se zlepšit. Právě proti Barceloně chceme mít v hlavách, že možné je všechno," dodal kapitán Leganésu.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Juanfran, Bustinza, Siovas, Silva - Rubén Pérez, Gumbau - El Zhar, Eraso, Rolan - Carrillo
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Jordi Alba - Rakitić, Busquets, Coutinho - Messi, Suarez, Dembélé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 13.10 - 6.22 - 1.26
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - Celta Vigo  (středa 22:00)
Valencia bije na poplach! Los Che z úvodních pěti duelů ani jednou nevyhráli a v tabulce se krčí až na patnáctém místě. Kouč Marcelino však doufá, že proti Celtě Vigo se otočí vše k dobrému. Celta zajíždí na Mestallu coby aktuálně čtvrtý tým LaLigy.

Je to právě třiapadesátiletý kouč Marcelino, který je po sérii špatných výsledcích pod největší palbou kritiky. Valencia dosud nevyhrála, navíc ztratila i klíčový první duel Ligy mistrů a fanoušci s hořkostí sledují, jak se jejich oblíbený tým neustále propadá tabulkou.

Los Che zkrátka potřebují vyhrát a proti Celtě Vigo více, než kdy jindy. Kouč Marcelino doufá, že s pomocí fanoušků se to konečně povede. "S naší snahou a podporou fanoušků bude pro soupeře jistě složité dobýt Mestallu," zopakoval Marcelino. V lize Valencia sice neprohrála, ale také nevyhrála. V duelech s Atlétikem a Realem Betis brala jen remízu, stejně jako v minulém kole v derby na hřišti Villarrealu (0:0).

Celta Vigo rozhodně nepocestuje na nedobytnou půdu. Sama tam minulý rok v rámci Copa del Rey vyhrála, ale čeká ji soupeř, odhodlaný zlomit špatnou sérii. Celestes si zatím vedou dobře a v tabulce jsou dokonce čtvrtí! Z pěti duelů uhráli osm bodů a prohráli jen v Gironě. O víkendu však svěřenci Antonia Mohameda ztratili divokou remízou 3:3 doma s Valladolidem.

Valencii bude chybět klíčový středový záložník Dani Parejo, který si odpykává karetní trest. Nejistý je start stopera Garaye, stejně jako ofenzivního Santiho Miny. Naopak dobrou zprávou pro Marcelina je návrat Geoffreyho Kondogbii, nedá se však čekat, že by francouzský záložník nastoupil od úvodní minuty. Celta Vigo má v tomto směru o poznání méně problémů, protože jí schází jen Hugo Mallo.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Gayá, Murillo, Paulista, Vezo - Guédés, Coquelin, Soler, Wass - Batshuayi, Moreno
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Cabral, Araújo, Alonso - Roncaglia, Beltrán, Lobotka, Juncá - Aspas, Gómez, Sisto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 4.34 - 5.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Real Madrid  (středa 22:00)
Středeční vložené kolo nabídne jeden velký šlágr. Sevilla v brance s Tomášem Vaclíkem přivítá Real Madrid. Andalusané se po menším výpadku formy vrátili zpět na vítěznou vlnu a navíc jim skvěle funguje ofenzíva. Sevilla nastřílela ve dvou soutěžních zápasech úctyhodných jedenáct branek. Jenže teď na stadion Ramóna Sáncheze Pizjuána zavítá dosud neporažený Real.

Jeho hráči navíc čerstvě sklidili individuální ceny včetně té za nejlepšího hráče světa. Stal se jím chorvatský záložník Luka Modrić, který po deseti letech narušil nadvládu magického dua Ronaldo-Messi. Nejlepším brankářem se stal Thibaut Courtois.

Real Madrid v nové sezoně ještě neprohrál. V lize ztratil jen jednou na hřišti Bilbaa a v tabulce je na druhém místě jen o skóre před Barcelonou. O víkendu si Bílý balet poradil s Espanyolem a stačila mu na to jediná branka Marca Asensia. Real Madrid má teď před sebou nabitý program. Nejprve ho čeká vložené kolo na hřišti Sevilly a o víkendu bude Madrid na nohou, neboť se na Santiago Bernabéu střetne s Atlétikem.

Výhru si v minulém kole připsala i Sevilla a razantně odpověděla na předchozí ligové porážky s Betisem a Getafe. Rojiblancos rozstříleli Levante na jeho půdě 6:2. "Věděli jsme, že tento tým je těžké porazit, obzvláště tady. Dokázali i rychle srovnat a klidně mohli dát i na 2:2, ale nestalo se tak díky Tomášovi a jeho zákrokům. Pak jsme dali třetí gól a spoustu věcí nám to ulehčilo," vrátil se s pochvalou pro českého brankáře k víkendovému utkání Pablo Sarabía. Tomáš Vaclík v tomto zápase sice dvakrát inkasoval, ale soupeři zneškodnil pokutový kop!

Sevilla tak vyhrála dva soutěžní zápasy v řadě. Vedle utkání s Levante opanovala i úvodní duel Evropské ligy proti Standardu Lutych, kterému pro změnu nadělila pět branek. Teď ale Sevillistas čeká o poznání těžší soupeř. "Musíme dobře zregenerovat, to bude na středu velmi důležité, protože nás čeká náročný den. Nemůžeme dovolit, aby tři body které jsme získali, zmizely," dodal před utkáním s Realem Madrid Sarabía.

Sevilla sice nebude favoritem, ale rozhodně není bez šance. Loni na svém stadionu Bílý balet porazila (3:2) a pokud bychom pátrali po vítězství Realu na tomto stadionu, museli bychom až do roku 2015.

Domácí lodivod Pablo Machín stále nemůže počítat s Escuderem, Mercadem, Gonalonsem a Amadouem. Všichni laborují se zraněním. Na druhé straně Julen Lopetegui žádné takové starosti nemá a jediné s čím si musí poradit, je absence krajního obránce Daniho Carvajala.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Gómez, Kjaer, Carrico - Arana, Mesa, Banega, Navas - Vázquez, Ben Yedder, Sarabía
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modrić, Kroos, Ceballos - Bale, Benzema, Asensio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.22 - 4.15 - 1.82
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Espanyol Barcelona - SD Eibar  (úterý 20:00)
V neděli sice ve Španělsku skončilo páté kolo, ale fanoušci nemusí na další zápasy čekat moc dlouho. Už v úterý se totiž odehrají tři zápasy vloženého 6. kola a jako první se do sebe pustí Espanyol Barcelona s Eibarem.

Espanyol má za sebou poměrně smolné utkání s Realem Madrid. Před vlastními fanoušky sice hrál naplno a s Realem bojoval, ale udělal jednu větší chybu. A individuálně mnohem lepší soupeř jí využil, když se jako jediný prosadil Marco Asensio. Espanyolu sice nelze upřít snahu, ale na soupeře kvalit Realu to zkrátka bylo málo. Není divu, že trenér Joan Francesc Rubi byl hodně zklamán.

"Opravdu jsem si myslel, že bychom mohli získat bod. Dařilo se nám, věděli jsme, jak na Real hrát a byli jsme opravdu pozorní. Je to škoda, když prohrajete jen o gól. Ale je pravda, že jsme měli lépe řešit naše šance. Jsem ale velmi spokojen s přístupem našich hráčů a věřím, že v příštím kole se nám povede lepší výsledek. Když napodobíme náš výkon z první půle, můžeme proti Eibaru bodovat," dodal trenér Rubi.

Pro Espanyol se jednal o druhou porážku v sezoně a zatím sídlí katalánský celek na osmém místě. Tentokrát cítí větší šanci, protože hraje před vlastními fanoušky. Eibar ale nebude snadným sokem. Jeho aktuální forma poskytuje fanouškům dostatek optimismu i před vloženým kolem. První dva duely nového ročníku sice Eibar prohrál, ale od té doby se mu daří mnohem lépe.

K jedné remíze si připsal dvě výhry, z nichž tu poslední v minulém kole. Eibar čelil Leganésu v hodně emotivním utkání, v němž navíc oslavil svůj stý ligový zápas útočník Sergio Enrich. Ten se sice netrefil, ale vše za něj zařídil Kike. Po jeho brance si Eibar mohl připsat cenné tři body a navíc čisté konto.

I díky tomu je aktuálně na jedenáctém místě, má však stejný počet bodů jako jeho sok. Už dva poslední vzájemné střety s Espanyolem vyhrál právě Eibar a Espanyolu se doma proti němu moc nedaří. Poslední jeho výhra je datována před dvěma lety.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
D. Lopez - Naldo, Hermoso, Vila, Lopez - Leo Baptistao, Darder, Piatti, Perez, Granero - Garcia
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrovic - Pena, Oliveira, Ramis, Arbilla - Orellana, Escalante, Diop, De Blasis - Enrich, Kike
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 3.49 - 4.93
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - Rayo Vallecano  (úterý 21:00)
Real Sociedad se po dvou nepovedených zápasech bez bodů dokázal opět dostat do sedla a v minulém kole zvítězil. V úterý večer jej čeká další test, neboť na jeho stadion dorazí nováček z Madridu.

Rayo Vallecano vstoupilo do nové sezony jako nadšený nováček, ale trvalo jen chvíli, než pochopilo, že tahle liga je mnohem náročnější. Zatím odehrál celek z Madridu jen čtyři kola, ale připsal si v nich hned tři porážky. Kromě utkání s Huescou, kdy udrželo čisté konto, se Rayo trápí na obou polovinách hřiště a jeho výsledky jsou velmi špatné.

Naposledy se mu také nedařilo a jeho obrana zaznamenala den otevřených dveří. Proti němu se postavilo Deportivo Alavés a z nováčka soutěže si udělalo dobrý den. Do sítě brankáře Alberta Garcíi se míč dostal pětkrát a debakl byl na světě. Z velké části mohlo za špatný výsledek i vyloučení domácího stopera, neboť Abdoulaye Ba musel ze hřiště už po půlhodině hry a pořádně oslabil svůj tým.

Tím pádem nebude týmu k dispozici ani pro výlet do Baskicka. Rayo dostalo už deset branek, což je třetí nejhorší výsledek. Navíc se teď hráči vydávají do San Sebastiánu, kde se jim moc nedaří. Za posledních 18 let zde triumfovali pouze třikrát, což není mnoho. A narazí na velmi těžkého soupeře, protože Real Sociedad se poměrně zvedá.

Po dvou porážkách v řadě se mu v minulém kole povedlo vyhrát nad Huescou, ačkoli museli hráči dohrávat v početním oslabení. Jedinou brankou rozhodl o třech bodech Mikel Merino.

A mladý univerzál Jon Bautista by na toto vítězství rád navázal. "Jsme moc rádi za to, jak jsme dokázali odehrát utkání s Huescou. Rozhodně to nebylo nic snadného, ale ukázali jsme charakter a touhu zvítězit. To se nám bude hodit pořád a chceme na tomto výkonu stavět- Bylo to pro nás ke konci obtížné, ale nevzdali jsme se. Věřím, že v dalším kole se nám povede ještě lépe," přeje si mladý talent.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldua, Elustondo, Moreno, Navas - Merino, Illaramendi, Zurutuza - Oyarzabal, Willian José, Bautista
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Garcia - Advincula, Medran, Moreno, Amat - Elustondo - Imbula, Trejo, Kakuta, Garcia - De Tomas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 4.09 - 5.66
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - SD Huesca  (úterý 22:00)
V úterý od deseti hodin večer se na stadionu Wanda Metropolitano v Madridu bude konat další střet obra s trpaslíkem. Domácí Atlético se vrátilo na vítěznou vlnu a potvrdit ji chce proti nováčkovi z Huescy. Tomu se naopak hrubě nedaří a v posledních dvou zápasech ještě neskórovalo.

Huesca plánovala lepší vstup mezi elitní španělskou společnost. První utkání se jí sice povedlo nad očekávání, ale od té doby to s nováčkem ligového ročníku jde z kopce. Aktuálně má na kontě už tři porážky v řadě, v nichž dostala dohromady deset branek. Celkově je už na čísle 13, což z ní dělá nejhorší obranu LaLigy.

V minulém kole dostala jen jednu branku, ale utkání ji musí hodně mrzet. Měla totiž šanci hrát dvacet minut v početní výhodě poté, co se nechal vyloučit Juamni. Ani toho ale nedokázala využít a tři body bral Real Sociedad díky trefě záložníka Mikela Merina. Hráči Huescy jsou z tohoto výsledku dost zklamaní, o čemž svědčí například slova zkušeného obránce Luisinha.

"Někdy se tak moc snažíte, že děláte hloupé chyby. To se stalo nám v minulém utkání s Realem Sociedad. Soustředili jsme se na naši obranu a v útoku byli až příliš úzkostliví. Nedokázali jsme využít šance, které jsme si vypracovali, i když jich nebylo málo. Máme problémy si věřit, a to jak v obraně, tak i v útoku. Na tomhle musíme pracovat. Nehodláme nic vzdávat a věříme, že se nám povede dostat se do optimální formy co nejdřív."

Huesca se s Atléticem Madrid ještě nikdy neutkala, takže to bude premiéra. Atlético se zatím vyškrábalo na páté místo LaLigy, i když jeho letošní sezona se nevyvíjí úplně přesvědčivě. Zatím si Colchoneros dopřáli jen pět branek a v útoku jsou hodně šetrní. Opět se ale ukazuje, že jejich největší zbraní je pečlivá a nekompromisní obrana. Ta zatím inkasovala jen pouhé čtyři branky.

Čisté konto udržel tým zkušeného trenéra Diega Simeoneho teprve podruhé v sezoně v rámci minulého kola. K výhře 2:0 mu pomohlo Getafe samo, protože první branka byla vlastní. Po hodině hry zvýšil vedení pozorný Thomas Lemar, díky jehož gólu se Atlético mohlo trochu uklidnit. Navíc mu o chvíli později přišla vhod červená karta pro domácí obránce Antunese.

S čistým kontem byl spokojen i obránce Juanfran, který zmínil: "Pro mě jako pro obránce je vždycky skvělou vizitkou, když udržíme vzadu nulu. Ale vždy je to zásluha celého týmu, ne jen brankáře nebo obránců. Všichni musíme táhnout za jeden provaz a dokonale poslouchat pokyny od trenéra, pokud chceme uspět. Huesca už ukázala, že umí být hodně nebezpečná, takže ji nesmíme podcenit," dodal zkušený bek.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Godin, Giménez, Filipe Luis - Koke, Saul, Thomas, Lemar - Griezmann, Diego Costa
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Werner - Miramon, Pulido, Semedo, Luisinho - Gallar, Musto, Gomez, Melero, Ferreiro - Cucho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.43 - 18.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona541016:513
2.Real Madrid541012:313
3.Deportivo Alavés53118:510
4.Celta Vigo522110:88
5.Atlético Madrid52215:48
6.Girona FC52217:88
7.Sevilla FC521210:67
8.Espanyol Barcelona52125:47
9.Real Sociedad52127:77
10.Getafe CF52124:47
11.SD Eibar52125:67
12.Athletic Bilbao41307:66
13.Real Betis51313:56
14.Villarreal CF51222:35
15.Valencia CF50413:54
16.Levante UD51138:114
17.SD Huesca51136:134
18.Real Valladolid50323:53
19.Rayo Vallecano41033:103
20.CD Leganés50144:101

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (329)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak toto kolo to bude pre Real Madrid peklo

Reagovat
Ed_Hazard

Budúce bude ešte ťažšie..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Isco na mesiac out ...

Reagovat
ADM

Posledne zapasy som uz nevidel, ale predtym aj tak nehral dobre. Ci sa to zacalo menit?

Reagovat
misinho7

posledne to slo lepsie ..skoda tak mna hlavne serie ze tym padom bude hrat casto Lucas co je riadny pad akoze primarne Asensio ale kedze je to take nahustene urcite bude hrat dost aj Lucas..a sice je to odchovanec sympatak ale mam voci jeho hre nejaku averziu..nepride mi nicim vynimocna proste nic co by ho predurcovalo hrat za nas

Reagovat
Kenneth

Takže je teda vlastně super že se zranil nebo co?

Reagovat
ADM

No ze ho nebude skoda a pauza mozno prospeje. Samozrejme mu neprajem nic zle...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Najbližšie týždne nás preveria na čo sme. A hlavne Lopeho ako trénera.

Reagovat
ADM

Čo už potom náš rozpis..

Reagovat
ADM

FIFA XI rozdelená na dva tímy..

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/42491573_2195957920437357_2534135643575943168_o.jpg?_nc_cat=101&oh=31c0f9fca6247c1e6371e8bea87ad1a4&oe=5C1E60A7

Marcelo, Messi, Hazard, Modrič ..... Kantého by zase museli striedať po polčase

Reagovat
-Carles-

Ronaldo má vo fife 90 dribling?

Reagovat
ADM

Drbling.

Reagovat
technecium

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Visca el barca

ty ratingy jsou tam kolikrát dost vtipný.

Reagovat
smazaný uživatel

vic jak mbappe, stejne jako marcelo

Reagovat
Visca el barca

Že by se Atleti dostávali do tempa v pravý čas před duelem s Realem?

Reagovat
technecium

Všechno je o načasování formy

Reagovat
Visca el barca

Dnes doufám už za 3 body. Trochu bych prorotoval útok, pokud je v nominaci už Malcom. Luisito po té nedělní dřině by mohl odpočívat. Za týden máme klíčový zápas v LM, tak by si slova co říkal před repre pauzou mohl vzít k srdci.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad o tom bude rozhodovat Valverde a ne Luisito, jestli bude rotovat

Reagovat
sylarko

malcom je po zraneni, takze pochybujem, ze bude hrat od zaciatku, ale tak od 70 minuty by mohol nastupit

Reagovat
andycek1

Reagovat
Majk91

Munir na hrote Tak to som zvedavy

Reagovat
LAM

A nebo Messi na F9 a Munir z prava.Škoda že Malcom je po zranění,dle mě by hrál dneska od začátku.

Reagovat
Majk91

toto bude asi pravdepodobnejsie, ale radsej by som ho videl na hrote.

Reagovat
smazaný uživatel

Munir cítím, že zasune

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Věčnej talent Munir.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď Munire, dneska vytlačíš Luise ze základu.

Reagovat
Ed_Hazard

Sa cudujem ze idete v tak silnej zostave. Vsak to je ta najsilnejsia mozna (az na Munira).

Reagovat
technecium

Není, ještě hraje Vermaelen místo Alby

Reagovat
smazaný uživatel

Naše každá sestava je ta nejsilnější. Valverde hráče moc nešetří. Možná o víkendu před LM.

Reagovat
technecium

A nebo uvidíme klasického Munira z dob Lucha

Reagovat
Hristo Stoichkov

Od tý doby se hodně posunul.

Reagovat
smazaný uživatel

Sarabia jako odchovanec Realu by mel mit o motivaci postarano, ted ma navic fazonu a uz pred mesicem proti Olomouci byl vynikajici...

Reagovat
sylarko

Link na stream na mobil?

Reagovat
alcantara

Coutinho co najblizsie pri 16ke, tam je najlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

asistence i zakončení top kvality

Reagovat
REPLIKATOR

Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

blázni

Reagovat
REPLIKATOR

Messi spojnice

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zatím fakt výborný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by to chtělo Arthura za Raketu, aby tam mohli začít více tvořit. Raketa dnes dobrý jen na narazecky.

Reagovat
rave

Raketa zatím hlavně spíš jistí záda Sergimu, který evidentně dostal pokyn hrát víc nahoře.

Reagovat
2miguel1

Kupme spat Alvesa ten Roberto

Reagovat
celeb

Roberto - dopici! Ja chcem noveho RB!!!

Reagovat
2miguel1

Co sa do RITI teraz nepouzije VAR?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej hnus teda zatim. Sergi hroznej, do druhý půle ihned Malcom a Arthur.

Reagovat
celeb

ja netusim, co sa mu stalo, ale on ide seriozne kazdou sezonou nadol. Semedo taktiez nic moc, snad uz niekto konecne pochopi, ze v 1. rade potrebujeme kupit kvalitneho RB, az potom dalsich Pogbov, Sane, deJongov, atd. (tym netvrdim, ze aspon niektorych z nich u nas rad neprivitam, ale priorita je jasne na RB).

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakýho špičkovýho záložníka bych bral hned, ale je pravda že RB nás pálí, stejně tak jako backup za Albu. Chce to ale plnohodnotný LB s rychlostí a náběhama na obranu, Verma je tam fakt jalovej, patří na CB.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to děje, že si ty slabší týmy vytvářejí více šancí než my.

Reagovat
smazaný uživatel

To je Ernesto strategie. Už to pochop.

Reagovat
smazaný uživatel

Pique by to prezidentovani mohl zvazit uz driv, sere me hrozne posledni dobou v obrane.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se k němu radši nevyjadřuji nikdy, protože bych bych tady ukamenován.

Reagovat
blaugrana

Dufam, ze zmluva s Ernestom sa nebude predlzovat ani o rok, pretoze s tymto futbalom bude chodit na domace zapasy tak 40k divakov. Obrovsky potencial a on s tym timom hra tento hnus. Ved to je skoro Mourinho lvl, co sa predvadzanej hry tyka. A Sergi na RB uz davno nie je catalan Cáfu, ale nutne zlo, kedze Semedo stale nie a nie odpalit.

Reagovat
LAM

Strategie Messi snad něco vymyslí dostává novej rozměr.Nedokážu si letos představit co by jsme hráli bez něho.

Reagovat
Dayman

Courtois

Nacho, Varane, Ramos, Marcelo

Modrić, Casemiro, Kroos

Bale, Benzema, Asensio

Navas, Vallejo, Llorente, Ceballos, Lucas, Vinícius, Mariano

Reagovat
Billy McClane

Modric zaklad ?

Reagovat
misinho7

Vinco na lavke ale hrat nebude na isto

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tam Valverde nepošle Malcoma nebo Arthura aspoň do 60. minuty tak nad nim už taky lámu hůl.

Reagovat
culé

Wow

Reagovat
patas92

Reagovat
Switchback

...

Reagovat
REPLIKATOR

Tpč Piqué

Reagovat
drussbarb

Kurz na domácí byl za stavu snad 48:1

Reagovat
drussbarb

Za stavu 0:1

Reagovat
patas92

Ještě nevyhráli

Reagovat
drussbarb

Vím, že ne, ale pobavilo mě to

Reagovat
drussbarb

Tak už jo. Docela zírám.

Píšu to poprvé, ale....trenér VEN

Reagovat
valloire

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué se sand uplně zbláznil! Co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

pique uz davno neni opora

Reagovat
smazaný uživatel

a klasicky lavicka nahovno, uz predtim lenglet ted verma a munir, hraci na urovni slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole to je sračka z toho bolí oči, všichni stojej na místě a čuměj. Na Luise se někdy oprávněně nadává, ale proti Munirovi je o pět lig jinde.

Reagovat
2miguel1

Dajte Arturo Vidala na RB

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

už by jsme ale tedy mohli zabrat...druhý poločas 0 šancí

Reagovat
ciernyribiz

Fair play hra v podaní barcelony

Reagovat
sylarko

Dpc striedaj uz...arthut za dembeleho a malcom za munira

Reagovat
alcantara

Dembele neuveritelne sialeny dva zapasy po sebe. Strata za stratou, tazko potom kontrolovat zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

co to je kurva za výkon?

Reagovat
Mateo16

Odriozola , Keylor

Reagovat
Mateo16

Tiboa dasli zapas za sebou ak to bude pravda ze Keylor LM a Copu tak to je pre neho asi konecna. To je tak ked ta nechce vlastny prezident

Reagovat
Kenneth

To si jako čekal že si Cortouis přijde sednout na lavičku a zachytá si Copu?

Reagovat
REPLIKATOR

Gól Villarrealu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč sakra neútočí?

Reagovat
smazaný uživatel

času dost

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zápas je fakt vtip. Chceme vůbec vyrovnat?

Reagovat
Kixi Syhimour

V poločase kurz na Barcu 1,02 a na Leganes 46,21

Reagovat
smazaný uživatel

Máme hráče na to, abychom posílali kopmice stredem hřiště a ne furt dělat hokejový deštník a každá přihrávka skončí u hráče u praporku. Vždyť přesně tohle Leganes chce.

Reagovat
Kixi Syhimour

Brankář Leganesu

Reagovat
smazaný uživatel

první šance v 80.minutě...Raketa dobré zakončení

Reagovat
Kixi Syhimour

Atmosféra neuvěřitelná

Reagovat
smazaný uživatel

řekl jim někdo že prohráváme? fakt nechápu, co tam jako zkouší hrát

Reagovat
smazaný uživatel

wow...tak špatnou Barcelonu jsem dlouho neviděl

Reagovat
2miguel1

kazdy zapas hrame na ihrisku supera postupnym utokom vzdy hovno. 77% drzanie lopty. ABSOLUTNE nevyhovujuce drzanie lopty...menej, menej, MENEJ lopty na nohach. Hrat musi super doma..toto hovno hrame vonku furt, a furt je to zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde ven, co je moc to je moc

Reagovat
blaugrana

V minulej sezone bolo toho stastia dostatok, aby tieto totalne tragicke zapasy skoncili priaznivo, ale uz odchadza.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že nejhorší výkon sezony jsme si vyčerpali dneska, jinak nechápu co to je dpč

Reagovat
smazaný uživatel

Ty víš “co” to je.

Reagovat
dextroza_m

Ernesto prostě umí hrát jen pragmatický fotbal, nikoliv zničující.. My potřebujeme chlapa, který nepotřebuje výsledky, ale lásku ze hry, na to máme stavěný tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky mě rajcovala představa Kloppa v Barce...

Reagovat
dextroza_m

On by to u nás neuměl.. Potřebuje mladé kluky.

Reagovat
Gazdo

Potrebuje zmesku a tu u nas momentalne ma... to by bol orgazmus

Reagovat
dextroza_m

On potřebuje na hřišti 11 elementů, které dají celek podle jeho vize, to u nás nebude... Dokud bude Messi živ.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Messi do Poolu chci aby si ještě zkusil PL prostě ten drive v ní...a aby všem ukázal, jak si i PL namaže na chleba. Už mě po pravdě moc nebaví styl Barcelony, tohle pinkání sem a tam, spousta zpětnejch přihrávek na jistotu - k čemu to doprdele...Tam se to musí brousit a zkoušet prorvávat kdy to jde. Noa že se víc ztratí balon ? Tak se alespoň ten druhej tým vysune a pro případný protiútoky tam budou díry a balon určitě ztratěj vícekrát než Barca...Prostě poslední rok a půl zápasy ani nesleduju, stačí mi potom mrknout jen na sestřih, poslední dobou spíš jen góly. Ale první poločas jsem viděl - jenže dost nuda.

Reagovat
dextroza_m

To je ono, celý tým je podřízen jedinci, i kdyby byl sebelepší, sam nic nevyhraje...

Reagovat
Gazdo

Som s tebou ja v podstate uz pozeram raz za cas len kvoli messimu

Reagovat
dextroza_m

Jenže možná on je i ten problém..

Reagovat
smazaný uživatel

čím jako ? On je důvodem, že většina jeho spoluhráčů neumí zrychlit hru a dát nějakou klíčovou přihrávku ? To je kravina...Teda jestli to myslíš takhle, že z něj maj ostatní blok, nebo že za nim jdou všechny přihrávky a že se ostatní bojí zkusit něco vymyslet...To je dost nereálný.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi z toho smutno, absolutně nevíme co hrát a jakmile někdo zaleze dozadu a hraje na kontry tak jsme v ordeli...

Reagovat
Switchback

Ernesto je čas udělat pápá

Reagovat
patas92

Že jsou venkovní zápasy vesměs nekoukatelné, na to jsem si za ten rok tak nějak zvykl. Toto je ale nechutnost

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
kaja900

Leganes za 5 zápasů 1 remíza a 4 prohry a první výhra proti Barce ?

Reagovat
dextroza_m

Tréning vole :-)

Reagovat
roman1978

a také první výhra nad barcou ever

Reagovat
misinho7

ok tak dneska aj remizka so Sevillou je fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu řigat. To jsem měl ještě loni Ernesta za génia, co hrál. Dobrou

Reagovat
drussbarb

Příšerný výkon a výsledek taky. Jdu zvracet

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to psal minule. My prostě nemáme plán útoku. A obrana se od minulého roku zhoršila tak 3x

Reagovat
smazaný uživatel

:

Reagovat
REPLIKATOR

Barcelona

Reagovat
pantondavo

Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto byla brutalita. Naprosto jasně nejhorší výkon od Říma

Reagovat
2miguel1

Valverde je lepsi Wenger

Reagovat
Kenneth

Tohle mě baví vždycky po ztrátě bodů nejvíc. Nejvíc nevděčnější fanoušci vůbec.

Reagovat
2miguel1

ja som ho dlho zastaval, no od prehry v Rime mu uz neverim. Tam je strasny pragmatizmus. On je vyborny v Bilbau, Valencii, ale na Barcu nema

Reagovat
Kokesh

Vsak nadavali i po vyhre na Anoete. Letos se dari.

Reagovat
Kenneth

Nejvetsi hysterky proste. Pral bych jim aspon 3 roky bez trofeje nenazrancum.

Reagovat
technecium

Reagovat
technecium

Reagovat
patas92

Lol, však se tu výkon kritizoval i po výhře nad PSV

Reagovat
smazaný uživatel

fans realu nejsou vubec stejne ze...

Reagovat
technecium

Reagovat
Gazdo

Lepsi?

Reagovat
Dr. Admess

Už jsme vyhodili Ernesta?

Reagovat
Inter Eterno Amore

aspoň 15 € + mi vyniesla táto prehra Barci

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je snad retrospektiva lonska akorat obracene. Tenkrat cekali vsichni jak bude Barcelona v hajzlu a Real na koni po odchodu Neymara. Ted Realu odesel Ronaldo a my hrajem nejvetsi sracku ve vesmiru. No tak snad to zkopirujem aspon v ty LM.

Reagovat
PP

Jak by se hodil Kova, aspoň do rotace.. Ale nee, vy si ho klidně půjčíte do Chelsea.. kde je výborný..

Reagovat
Inter Eterno Amore

Myslíte, že Vale vyhrá konečne ? Dal som x2

Reagovat
misinho7

chalani nejaky dobry stream?

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Obrana barcelony uplne v pici... a utok tiez... a pike to je kus dementneho kokota

Reagovat
valloire

Barcelona

Reagovat
REPLIKATOR

Real

Reagovat
smazaný uživatel

spíš - Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

beříkej hop ....

Reagovat
marke7

X týdnů zpět jsem zde dával najevo, jak je Piqué už pouhým stínem proti tomu čím býval kdysi, že z něj jde nejistota a že šel rapidně dolů. Slétla se tu na mě kritika snad ze všech stran. A je to tu. Je špatný až tragický. Stačí vepředu rychlejší soupeř a neví, kde mu hlava stojí.

Více, než na Twitteru by měl trávit více hodin na doučování u Puyola.

Reagovat
Mateo16

Ja teda dufam ze hraci RM nevedia vysledok FCB pretoze zatial sa vobec nedostali do hry

Reagovat
roman1978

takže další nekoukatelná holomajzna od toho tragéda na lavičce. základní sestava - nonsens. roberto špatný - dohrál do konce, pique špatný - dohrál do konce, rakitič špatný - dohrál do konce, bus hrozný - dohrál do konce. ten tragéd na lavičce nemá nic, co by mohl barceloně dát - na tu hrůzu se nedá koukat už druhý rok po sobě. píšu to už hodně dlouho, ale valverde ven.

Reagovat
Mateo16

To uz bola snad 5 tutovka oni nas roztrhaju

Reagovat
Mateo16

Casemiro Kazdy zapas 1 golovka pre supera

Reagovat
Kenneth

Casemiro se posral . S timhle pristupem to bude jeste sranda.

Reagovat
Ed_Hazard

Barca vybuch, postaral sa o to nas odchovanec a popri tom dalsia dobra sprava z dortmundu - Hakimi dnes prve minuty v lige, zacal v zaklade a hned dal aj golik

Este nech Real utrhne aspon bod a bude to uspesny vecer

Reagovat
misinho7

Ach... Marcelo to tam dnes nezvláda

Reagovat
Ed_Hazard

To tak bolo vzdy. V momente ked ma Marcelo nejakym sposobom branit, tak je to pruser. On nie je obranca, nechapem ako tam mohol celt zivot hrat

Reagovat
vilp

Konečně to vidíš?

Reagovat
Dayman

to je strašný

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň dostanou i ostatní šanci na ligu

Reagovat
Kenneth

Nasi Brazilci to dneska prodali.

Reagovat
PP

ježiši..

Reagovat
Mateo16

Desat , Desat

Reagovat
smazaný uživatel

pěkněěěě Sevilla snad zpraví náladu

Reagovat
Kokesh

Tohle braneni brejku měl Zidane vyřešeny trošku jinak. Hruza.

Reagovat
blaugrana

Kamosi z madridu drzia a nami.

Reagovat
valloire

Barcelona nemá trenéra....no a my abychom nebyli pozadu taky ne. Nemáme trenéra Děkujem Flo. Ani Hazarda nikde nevidim.

Reagovat
patas92

Vyměníme

Reagovat
valloire

neni co ne?

Reagovat
patas92

Tak aspoň v případě Barcelony by se i mohlo zdát, že tam žádný trenér není. Ale je tam.

Reagovat
valloire

možná

Reagovat
Switchback

Jakej golik teď dal Eden

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
valloire

to je prostě v prdeli...a ještě se nám nabízí a ten píčus ho nekoupí a čeká na Neymara Tohle je geniální....

Reagovat
ADM

Real, Barca zostup

Reagovat
Kenneth

Marcela i Casemira bych vylil. Motaji se tam jak spiny v kyblu.

Reagovat
salm0n

Hoďte tam ručník

Reagovat
Mateo16

Vazquezove brvno . Krooos

Reagovat
smazaný uživatel

Real slusna bida

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla jede slušné bomby

Reagovat
PP

škoda že si to tak zasobčil..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ta Machínova Sevilla po tom ospalým startu začíná vypadat velmi zajímavě, skvělý trenér

Reagovat
Switchback

už 3? huh

Reagovat
smazaný uživatel

dejte těm žebrákům pětku

Reagovat
Kenneth

Zustante radsi v kabine kaspari. Marcela nechci dalsi zapasy videt.

Reagovat
Reggie

Fanousci Barci jsou nejvetsi nevdecnici

Reagovat
DreamTeam

Snad jen doufat,že Lopata odstoupí po dnešku sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Yeder a Andre silva to je utok snov.

Reagovat
smazaný uživatel

no nic, liga je vyrovnana, zda se ze atleti jsou zase ve hre, z jasnych 6 bodu mame jeden, zase jsme brali ale na sebastianu, takze sulnul, ale ta hra je fakt bida, raketa, pique spatnaci

Reagovat
valloire

Hlavně žes nekoupil Zizuovi Edena a rozprášil nejlepší tým Realu od doby Alfreda a postavil tým na Bejlovi. Di do prdele Flo.Tohle by se Zizuovi nestalo. Vyhlašuju stávku. V Plzni dostanete bůra hovada.

Reagovat
smazaný uživatel

hovada plzensky nebo hovada madridsky, nejak mas v tom hokej dedo

Reagovat
valloire

Já nemám v ničem hokej ty cucáku

Reagovat
CHONG

Zizou ztratil vloni na Barcelonu 17 bodů a z CdR vypadl z Vejprnicema.

Reagovat
valloire

Na CdR sere pes a těch 17 bodů bylo danejch prohrou v Clasicu a tažením za LM. Ale nikde netekl 0-3 v poločase a nebyl takhle trapnej.

Reagovat
valloire

Nemáme trenéra

Reagovat
Switchback

Můžeme si podat ruce

Reagovat
valloire

Prohrát s Vejprnicema je vostuda no ale 0-3 v poločase taky. V podstatě těžší zápas a tečem. Já to říkal.

Reagovat
drussbarb

Jestli vyhrajete LM, bude dobře

Reagovat
valloire

taková věc je nemožná

Reagovat
Mateo16

Ramos preco preco preco

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro odporný simulant

Reagovat
X-bano-X

A že mu to pískol, tam mala ísť karta len taký fukot.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclik zmatkuje.

Reagovat
PP

ty vole.. to je jak vosi ti Sevillani.. Real nehraje špatně, ale ti jsou jak na fetu.

Reagovat
Kenneth

Real hraje absolutne silene. Dozadu nevi ktera bije a dopredu totalne bez napadu.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl v tejdnu byli hosi na FIFA vylete, predtim zapas, ted vlozeny kolo, navic na seville, delate z toho tragedii zbytecne

Reagovat
Kenneth

Jj evidentne nemeli nikam jezdit kdyz si to pak prijdou odchodit princatkove.

Reagovat
smazaný uživatel

co pamatuju, tak vždycky zápas sevilla vs real byl takovej...sevilla na ně vlítla a měla neskutečně energie, fakt jsem si ty fotbaly užíval...Teď nesleduju, ale 3:0 v poločase dost vypovídající, že tomu tak je i tentokrát

Reagovat
Mateo16

Vaclik

Reagovat
REPLIKATOR

Vaclík

Reagovat
smazaný uživatel

Z tohohle se uz nevyhrabem. Prohravame o gol, dva, tri a vepredu si stejne vytvorime uplny hovno. Zadnej tlak, nic. A az tam v druhy puli prijde Vazquez, tak hadam ze to lepsi nebude..

Reagovat
misinho7

to uz nech tam radsej hodi Vinca to by bol debut jak delo..a mozno spravi nejake kusky ... nech nas pobavi aspon on ked nie tim

Reagovat
Mateo16

Vinicia tam dnes uz nesmie dat. Ist do takto tazskeho stavu je pre neho skor na skodu

Reagovat
misinho7

ok toto uz je stratene ..ale aspon ten gol by sme mohli dat....inac hra totalne sialena dozadu jedine Varane zchranuje ostatok katastrofa..dopredu Nacho je na tom RB totalne katastrofalny tam je neskutocne vidno ako chyba Dani ...

Reagovat
Mateo16

Dalsi tazsi zapas a znova prehra. To ze Marcelo tece to neni ziadna novinka. Ale ze tam Kroos vyklusava a Modric sa utapa

Na Casemira uz nemam ani pol slova kazdy zapas musi urobit niaku golovku pre supera. S Kovacicom verim tomu ze by sme hrali trochu lepsie.

Karim neviditelny . Asensio dalsi tazsi zapas znova neviditelny hlavne ze ma na zaklad v RM. Dnes mozme byt radi ze to je iba 3.0

Reagovat
Anacron

Tak Kroosuv výklus taky není žádná novinka.

Reagovat
smazaný uživatel

Popravde se to dalo cekat. Jakmile prijde slozitejsi souper, Real to nezvladne. Benzema naprosto neviditelnej, dneska i Asensio.

Reagovat
LAM

A my prohrajem s Leganes

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Promes bude nakonec naskakovat iba z lavicky.

Reagovat
CR7RONALDO

Stačí sa pozrieť na výsledky proti Seville, keď hrá Ronaldo a na výsledky, keď nehrá. Ani v minulej sezóne jeden zápas proti ním kvôli zraneniu nehral a aj ten sme s nimi prehrali. Na jeseň hral a dal 2 góly, vyhrali sme 5-0. Ronaldo dal proti Seville najviac gólov aj hattrickov zo všetkých tímov v živote. Tu sa ukazuje, či sme lepší bez Ronalda alebo nie. Zatiaľ proti ťažšiemu súperovi sme túto sezónu ani raz nevyhrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak často honíš nad jeho fotkou?

Reagovat
valloire

určitě míň než ty nad tou Messiho

Reagovat
salm0n

My teď honíme nad fotkou Stanciua

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Názory lopat co volej Zemana s Okamurou mají nulovou váhu. Běž se podívat jestli nemáš pod postelí nějakýho migranta, co by ti chtěl ukrást bažanta

Reagovat
valloire

Názory sluníškovejch dobroserů co by sem natahali celou Afriku, ale už by nevěděli jak ji živit, nemají žádnou váhu. Ty lopato. Plnou hubu keců, ale první arab by ti rozbil hubu a otočíš jak korouhvička.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ale hrozně hloupej člověk Každej kdo považuje Zemana za ostudnýho burana a Okamuru za totálního populistu je zákonitě sluníčkovej dobroser co sem chce natahat Afriku. Demagogie ti jde pěkně.

Reagovat
valloire

Zeman je možná buran, ale jeho postřehy sedí. Okamura říká v podstatě to samý už několik let a ukazuje se že má pravdu. Kdo to nevidí, je vyjebanec. Nevěřil jsem Klausovi, páč ho nesnáším a byl jsem taky vyjebanec. Měl pravdu. Nebuď hloupej.

Reagovat
CHONG

Jeho postřehy seděly možná před deseti lety, dneska je to jenom vychlastaná troska a karikatura člověka. A Okamura je ještě horší, imigrant, který loví imigranty, populista nejhrubšího zrna, který je proti imigrantům jenom kvůli tomu že je to v módě, kdyby bylo v módě jejich vítáni, tak stojí v první lajně s faborkou na ptákovi, to je člověk, který udělá pro funkci všechno, kdyby mu řekli, že bude premiérem, když se nechá omrdat koněm, tak má kalhoty u kotníků ještě před koncem věty.

Reagovat
valloire

Tak to se mýlíš kolego....pražské ovzduší dělá svý. Okamura tohle říkal osamoceně už dávno, ještě předtím než se přidali ostatní jako Fiala a i Babiš. No a Miloš a jeho postřeh ohledně sirotků v poslední době sedí. A je toho víc. I ty trenky seděly a pobavily.

Reagovat
CHONG

Právě ty trenky v plné nahotě ukázaly, jak moc už je vychlastaný, to bylo tak trapné, jak kdyby to točil Troška.

Reagovat
valloire

jako svolat novináře, kteří jsou natěšeni na oznámení o jeho zhoršujícím se zdravotním stavu, říct jim že jsou to idioti a pak spálit velký trenky a jít do riti..... boží....netřeba se pořád i v politice tvářit, že je všechno smrtelně vážně

Reagovat
r3

Fantasticke. A takyto clovek reprezentuje krajinu, to je fakt bozi no..

Reagovat
valloire

Pořád je to o několik světelných let lepší než v Německu nebo Francii, kde jsou napáchany nevratné škody. Trenky jsou nevinná věc.

Reagovat
smazaný uživatel

jsi prostě hloupej čecháček, to už asi nezměníš. Horší je, že je takových plná republika a jejich hlas má váhu stejnou, jako můj. Že se povyšuju ? Jo povyšuju, jako se člověk povyšuje v intelektu na vola - on je to vlastně totožnej případ. Je to vážně špatný s touhle společností a vysoká politika je zrcadlem naší společnosti. Optimista jsem v tom, že "naše" strana barikády jsou intelektuálové, vzdělaní a úspěšní lidi, kteří přeci musí zvítězit nad tou hromadou debilních čecháčkovskejch hovniválů. Vše je o vzdělání ( vysoká škola života se nepočítá ) ...Zeman mě netrápí, brzy skape, Okamura se rozloží svojí debilitou sám...mě děsí Babiš a jeho ultrapopulismus a oportunismus tvořený jeho PR týmem, jež ví, jak dokonale zacílit na voliče. Babiš je ohromnej problém, kterýho se, bohužel, jen tak nezbavíme, protože je to chytrej hajzl.

Reagovat
valloire

Hroutí se ti tvoje sluníčkový vidění světa s lepšolidma co? Odtrženi od reality kopou kolem sebe v domnění, že jsou víc. Ani hovno, naopak jsou naprosto zbyteční a bezcenní.

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď debil proboha...Ještě začni tu o pražský kavárně, jak za všechno může Kalousek a ČT je strašně neobjektivní a dělá reportáže na objednávku umíš se do hajzlu alespoň trochu zamyslet a vidět věci jinak, než tim jednim, totálně zabedněnym, pohledem ? Nikdo tu žádný imigranty nechce, ikdyž by se hovno stalo, kdyby jich tu bylo tisíc, nebo dva. Jste opravdu jen zabedněný a lehce zmanipulovatelní lidi... Ptám se jen, proč je tolik hlouposti, proč proboha ? Mimochodem je to jeden z mejch silnejch argumentů, proč nevěřit v boha, protože aby stvořil na zemi tolik hloupejch lidí, to by přeci nedávalo absolutní smysl...Řeknu ti jen jedno - Pravda a láska VŽDY zvítězí nad lýí a nenávistí nazdar ! A teď budu pro tebe sluníčkářskej havloid, volící Kalouska a čerpající informace z ČT víš co, klidně, protože pro mě jsi jen hlupák nezajímavej, jehož názory pro mě nemaji absolutně žádnou váhu..bohužel tvůj a tobě podobných hlas má ve volbách stejnou váhu jako můj - v tomhle případě má demokracie svoje mouchy

Reagovat
valloire

I když by se hovno stalo, kdyby jich tu byli 2 tisíce ....a to je přesně ono, nedohlídneš dál...ptáš se proč je tolik hlouposti a přitom jsi právě jednu předvedl. Jo, demokracie má svý mouchy a přesně takový jako ty, co neuznávaj názor druhých a referenda by opakovali tak dlouho až by zvítězil ten jediný správný názor z médií, jsou toho důkazem. Zaved bys totalitu a přitom se rád oháníš demokracii. To levičáci dělaj. Gratuluju.

Reagovat
smazaný uživatel

řekni mi, co by se stalo, kdyby tu bylo 2000 předem vybranejch uprchlíků, z valný většiny rodin s dětma a byli by v nějakejch uzavřenejch zařízeních, no ?? On je totiž problém ten, že valná většina těch problémovejch ekonomickejch migrantů by sem prostě nechtěla, jim je nějaká čr u prdele ! Jste fakt postižený a už mě serete, v tomhle bych byl tyran a tobě a podobnejm bych upřel volební právo a už s tebou končim diskuzi, nemá to smysl, budeš si stále mlejt tu svou, o mě si myslet jak zase já jsem hloupej a do ničeho nevidim....To prostě nemá smysl, nashle u diskuze o fotbale.

Reagovat
valloire

Jenom ti to trochu objasním....je to jako o těch jezinkách. Jakmile by se tu vytvořili nějaký podobný uskupení uprchlíků a s postupujícím srovnáváním životní úrovně se západem, nezůstalo by u 2000. Tohle jsou lidi naprosto nekompatibilní. Nechtěj dělat a jestli bys je chtěl v budoucnu živit, tak jsi cvok. Západ je ztracenej, tam to neskončí dobře. Pa

Reagovat
smazaný uživatel

nojo, hlavně že tim tvym uslintanym ochlastou opěvovanej "Východ" je zdrojem insiprace a vzorem k superstátu, co pečuje o svoje občany v nejlepším zájmu, viď ,) v njelepším zájmu pro 1% vyvolených...semtam se někdo nepohodlnej odstraní, proč né, viď. Korupce na každym rohu, funkční správa země defacto nulová. Joa to HIV je vlastně výmysl západu, že ! A nech si to laskavě západ vyřešit sám, jo ? Myslim si, že Švédsko nebo Německo jsou národy, který si poradí a rozhodně nemaj zemi plnou takovejch dementů, jako máme my

Reagovat
valloire

No Německo nebo Švédsko mají právě zemi zaplavenou ještě většími dementy že..... A poradí jo? Tak proto nám ty dárečky chtěj stůj co stůj nacpat co? Neporadí si ani hovno, když tam budou ve vládě podobní pošuci jako ty. Jinak jsi mimochodem popsal i Západ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Na hřišti Sevilly neumíte hrát ať už s Kristýnou nebo bez ní. Z posledních 15 zápasů mezi Realem a Sevillou vyhrál hostující tým jenom jednou. Ve vzájemných zápasech prostě hraje domácí prostředí obrovskou roli.

Reagovat
valloire

Jose jim dal 2x 6-2 a Král 7 fíků.

Reagovat
smazaný uživatel

nutno dodat, že za Mourka měl Real super drive a dost mě bavil, ty protiútoky byly prostě bechderoucí...

Reagovat
valloire

aspoň pro jednou se shodnem hombre

Reagovat
misinho7

Jediny Bale sa nieco snazi..aspon invidualne ..najviac ma nasral ale Toni strati loptu v strede a vyklusava nastastie z toho bolo iba brvno

Reagovat
Mateo16

Na druhej strane radsej stratit vonku s Bilbaom a Sevillou ako FCB

Reagovat
CHONG

Solidní ubohost a Marcelo by se měl konečně vzpamatovat a uvědomit si, že je obránce, jinak může táhnout za kámošem do Turína, protože co předvádí směrem dozadu je fakt trapné

Reagovat
X-bano-X

No nekecej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla ma zatim nabehano o 10% vic nez Real

Reagovat
Mateo16

offside tam bol

Reagovat
doshcz

pěkně VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, o kousicek tam ale byl no.

Reagovat
smazaný uživatel

pico to je fotbal

Reagovat
dantetomas

pozeram to na Eleven Sport ale ti komentatori su nieco.strasne... ti sa.za prvy polcas vystriekali mimimalne osemkrat a v druhom zatial dva

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois

Reagovat
dantetomas

ale fotbal co pozeram od nejakej 35. minuty fakt paradny

Reagovat
PP

wow.. ted díky Realu luxusní špíl.

Reagovat
valloire

Neskutečný. Jsme Vejprnice. Díky Flo.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTAwNjQ4NjY5Njc1NjkwMDpOXC4pGK9wW6nLhAg%3D&kind=MAIN už si přeju, aby na Valencii gól nepadnul...kdyby mi měla takovej hezkej tiket pokazit jenom Barcelona, tak.....

nicméně hlavní vyšel, 350+ a to jde ! Jen z dneška šlo vyždímat mnohem víc safra ( https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTAwNjQ4NjY5Njc1NTkwMDoz3YivkwbNRUYVA7A%3D&kind=MAIN ) ...

sledujte dále ZSO (zemikovo sázkařské okénko), již brzy nové tipy !

Reagovat
valloire

když chceš spáti pod mostem natipuj si s kompostem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

já to opravdu neznám, nevím o co go...

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

divim se, že jsem si tam nedal dortmund...jsou na koni..uplně jsem na ně zapomněl ale ta Marseille jen tak tak teda ! a doprdele....tak jedna chyba a zrovna Barcelona....sakra !!

Reagovat
Mateo16

ehm striedanie sice na hovno ale aspon v cas

Reagovat
Murena

Vaclík

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclos ale perfektne

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Reagovat
smazaný uživatel

takova olomoc by v la lize hrala klidnej stred

Reagovat
valloire

Oni si šetří proti Realu opory.... To jebu.

Reagovat
PP

ježiši to je komediant.. S Albou bráchové..

Reagovat
smazaný uživatel

once banega...

Reagovat
Mateo16

Marcelo zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

silva za 35mega je bargain

Reagovat
smazaný uživatel

do Bayernu s ním

Reagovat
smazaný uživatel

Real v 10

Reagovat
Jackmaker1989

Lopupeglu, si pekny idiot. to si pekne dojebal a ešte dohrávaš o 10tich

Reagovat
Mateo16

Co ma akoze robt ?

Reagovat
valloire

vydupat si Hazarda

Reagovat
Mateo16

To vycitaj Florentinovi o tom rozhoduje on

Reagovat
valloire

Tak jasně, ale pokud kývnu na nabídku a někdo mě chce, můžu mít podmínky. A ne všechno odkejvat.

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

Koho by přivedl? Je to známka silný osobnosti. Já bych do toho bejt silnej Lope nešel.

Reagovat
Mateo16

Posily si nevydupal ako Mou v United. Predstavujes si to moc lahko v RM je to nemozne pri Florem

Reagovat
Mateo16

*ani

Reagovat
CHONG

Jj, už vidím,jak odmítáš nabídku od Realu

Reagovat
valloire

Když si představíš tým bez CR postavenej na Baleovi a bez posil jako je Hazard, tým s oporama za zenitem, kterej už vyhrál všechno....tak to jsi sebevrah.

Reagovat
valloire

Plus když chceš posilu do útoku a dostaneš Mariana, tak to jsi prostě jenom lepící loutka a ne trenér.

Reagovat
DreamTeam

No však on původně počítal s Mayoralem. To už o mnohem vypovídá.

Reagovat
valloire

loutka....to říkám

Reagovat
vilp

Dnes na Anfieldu dobrý golazo.

Reagovat
valloire

tohle mohl předvádět u nás

Reagovat
ADM

Reagovat
Jackmaker1989

Myslíš postaviť hráčov mimo formy ako Marcelo a Case a zaklincovať to tretím striedaním okolo 70 min. a dohrávať o 10tich?

Reagovat
Visca el barca

Mariano s tou 7 to je hroznej vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

je svatokrádež, ne vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Ak zajtra Alavés vyhrá 9:0, budú viesť ligu

Reagovat
smazaný uživatel

takovejch tragickejch brejku jsem hodne dlouho nevidel

Reagovat
CHONG

Dneska jsme si s Barcelonou střihli solidní rvačku kriplů.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Mateo16

Ale rozdiel prehrat v Seville ako v Leganes

Reagovat
CHONG

Ale taky je rozdíl prohrát 1:2 a 0:3

Reagovat
Diego2

letos to bude hodne zajimava sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 je pro Real jeste milosrdne

Reagovat
REPLIKATOR

Vaclík nula proti Realu

Reagovat
smazaný uživatel

mně přijde, že nezachytal tak špatně.

Reagovat
Mateo16

Na tu hru Sevilly by som sa mohol divat aj cely den. Banega, Vazquez, Ben, Silva a Sarabia Woow

Reagovat
Mateo16

Dnes som nechcel kritizovat Garetha ale pokial nebude davat tie tutovky co je u neho uz pravidelnost tak snad o rok uz konecne odide

Ceballos aspon potesil

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík je bůh Sevilla neskutečný výkon škoda těch x nedotažených protiútoků 3 vs 1 ve druhém poločase

Reagovat
Anacron

Máš větší radost z trapasu Reálu, než smutek z vlastní prohry viď

Reagovat
valloire

Nemáme trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No...ten začátek byl šílený, Sevilla snad výkon desetiletí, ne? Válcovali to neskutečně, oběhali to neskutečně a ještě jim to navíc vycházelo.

Po té třetí brance to byl ale parádní fotbal, nehledě na výsledek. Trochu rozdíl oproti té holomajzně zápasu, co se hrál předtím v Leganes.

Jinak škoda začátku druhé půle, mohli jsme se vrátit do zápasu. Ten centimetrový offside Luky, a tutovka Garetha...

Reagovat
Anacron

Alespoň, si můžeme poplakat spolu

Reagovat
CHONG

No, ještě taková noticka k tomu včerejšku, druhý poločas byl relativně v pohodě a být Luka o krok zpátky nebo proměnit Balinho ten svůj "nájezd" tak to mohlo být ještě zajímavé, ale teda ten první poločas, to bylo něco šíleného, marně přemýšlím, jestli jsem za posledních deset let viděl od našich trapnější poločas

Reagovat
valloire

protože v druhým Sevilla zvolnila a šetřila hráče

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele