LaLiga - preview 5. kola

20.09.2016, 08:53, aktualizováno 22.09.2016, 08:30
Previews
Třemi zápasy bude dnes dohráno vložené páté kolo španělské ligy. Deportivo Alavés ještě neprohrálo a svou sérii se pokusí natáhnout i ve Valencii, která naopak čeká na první body. Další nováček z Leganésu zavítá do La Coruni, Osasuna hostí Espanyol...
CA Osasuna - Espanyol Barcelona  (čtvrtek 20:00)
Souboj dvou týmů, které ještě neochutnaly pocit vítězství uvidí stadion El Sadar v Pamploně. Do hlavního města španělského společenství Navarry zavítá Espanyol. Poslední měření sil těcho celků je staré více jak dva roky.

Jak Osasuna, tak i Espanyol si připsali po dvou bodech za dva nerozhodné výsledky. A to je málo. Zejména u Espanyolu, který jinak rozvlnil síť soupeře už sedmkrát. Naposledy však vyšel střelecky naprázdno, neboť Real v Katalánsku zvítězil po brankách Jamese Rodrígueze a Karima Benzemy 2:0 a to i bez největších es Ronalda a Baleho. "Tým je na tom psychicky dobře. Zlepšujeme se zápas od zápasu a mám z toho dobrý pocit. Vyhlížíme vítězství, jsem si jistý, že příjde. Po dobrém výkonu s Realem porazíme Osasunu," hlásí sebevědomě kouč Espanyolu Quique Sánchez Flores.

Osasuna je na tom podobně. Dva body vyválčila v zápasech proti Málaze, hned v úvodním kole a naposledy v minulém kole proti Celtě Vigo. Právě tady na El Sadaru skončilo utkání 0:0. Celek z Pamplony tak nejen, že doma nevyhrál, ale nevstřelil ani gól. Je to s podivem, neboť například na Realu skórovali svěřenci trenéra Enriqueho Martína Monreala hned dvakrát. Stále jde ale o nováčka soutěže, který se vrátil do La Ligy po dvouročním působení v Segundě division a tedy je logicky pasován k outsiderům soutěže a tedy k hlavním adeptům na sestup.

Historie vzájemných zápasů je bohatá a vyrovnaná. Poslední střetnutí se odehrálo v sezoně 2013/2014 a lépe z něho vzešla Osasuna, která doma vyhrála 1:0 a v Barceloně remizovala 1:1. Od této doby ale uplynuly dva roky a oba celky prošly výraznou obměnou.

Domácím bude chybět Javier Flaňo i Miguel Flaňo a mimo hru je rovněž Fausto. Také hosté nebudou kompletní, na marodce je kvůli svalovému zranění Pablo Piatti.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Redrado, Oier, Garcia, Garcia, Clerc - Las Cuevas, Garcia, Merida - Riviere, Riera
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
D.Lopez- David Lopez, J.Lopez, Duarte, Sanchez - Jurado, Fuego, Junque, Perez - Moreno, Baptistao
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.20 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Deportivo La Coruña - CD Leganés  (čtvrtek 20:00)
Deportivo La Coruňa vyzve na slavném Riazoru nováčka Leganés. Ten po dvou kolech získal čtyři body, když mimojiné dokázal obrat Atlético, jenže od té doby už bodovat nedokázal. La Coruňa zase tři zápasy v řadě nevstřelila gól.

La Coruňa vstoupila do nového ročníku La Ligy možná nad očekávání dobře. Připsala si sice zatím jenom jedno vítězství, ale dvakrát přivezla body zvenčí a celkově jí v tabulce patří solidní jedenácté místo. Depor se spoléhá zejména na pevnou obranu, zatím inkasoval jen dvakrát, na druhou stranu trápí se v ofenzívě, což je tradiční bolístko poslední několika sezón. Poslední bezbrankovou remízu uhrál s nováčkem z Alavésu, podobný výsledek by proti jinému nováčkovi, tentokráte z Leganésu, bral stěží.

Sestupná tendence Leganésu vyvrcholila v minulém kole, kdy si z jeho půdy odvezla všechny body Barcelona. To by nebylo zas tak šokující, kdyby jí u toho nenadělila pět branek! I když, ani to se zpětně jako šokující nazvat nedá, neboť Barcelona v La Lize deklasovala leckoho, natož pak absolutního nováčka soutěže. Proti Deportivu by to mělo být přeci jenom jiné, La Coruňa už dávno není to, čím byla na přelomu milénia a Leganés samozřejmě šance na úspěch má.

V Leganésu zatím mohou být spokojeni, po čtyřech kolech čtyři body je dobrý úspěch, zvláště když jeden z nich vybojovali na půdě silného Atlética Madrid, což byl mnohem větší šok, než avizovaný debakl v podání Barcy.

Deportivo bude favoritem a to jednak díky domácímu prostředí a hlavně zkušenostem z nejvyšší španělské soutěže. Domácím bude chybět Sidney a Fernando Navarro. Na druhé straně se také žádné převratné změny očekávat nedají, navíc Leganés netrápí žádná marodka.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Juanfran, Albentosa, Arribas, Luisinho- Mosquera, Borges- Moreno Fajr, Gama - Andone
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Serantes - Diaz, Bustinza, Insua, Medjani, Rico- Lopez, Sastre, Gabriel, Machis - Kone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Deportivo Alavés  (čtvrtek 22:00)
Valencia se ocitla na samém dně a krizová situace už má první oběť. Tradiční celek, který od počátku sezony živoří na samém konci La Ligy, propustil dosavadního trenéra Ayestarána. Hráči se tak musí v chaotické době prát s Alavésem bez stálého trenéra i jasných pokynů.

Valencii čekají náročné a těžké dny. V úterý skončil trenér Pako Ayestarán, který se delší dobu trápil a ve funkci hlavního trenéra na lavičce Valencie vystupoval v La Lize dvanáctkrát. Sice neměl mnoho zkušeností s trénováním, ale že s poměrně dobrým kádrem prohraje z dvanácti hned osm utkání, to nejspíš nečekal ani on sám. Jeho noční můry se ale staly skutečností podtrženou především v této sezoně.

Je to hodně smutný pohled na tabulku pro každého fanouška Los Che, protože Netopýři svá křídla pořádně neroztáhli ani jednou. Čtyři zápasy a nula bodů, herní projev chaotický, smůla lepící se na paty a odchody diváků dlouho před koncem. I tak by se dala shrnout letošní sezona, která je pro klub tak slavný a hrdý velkou tragédií. Valencia byla zvyklá bojovat o Ligu mistrů, teď by ale neměla ani na záchranu.

V minulých třech kolech vždy odešla poražena o jeden gól, naposledy nestačila ani na domácí Bilbao, přestože díky brance Medrána vedla už od druhé minuty utkání! Právě to byl poslední soutěžní duel trenéra Ayestarána, kterého nahradí Salvador González Marco, také známý jako Voro. Ten už třikráte nahrazoval odvolaného trenéra a tým jej dobře zná. Bude to ale stačit na výhru?

Valencia má dva absentující hráče, na které nemůže spoléhat. Brankář Matthew Ryan se opět zranil a přidal se ke zkušenému stoperu Ezequielu Garayovi. Ani Deportivo nemá příliš mnoho zraněných a na marodce před duelem s Valencií je pouze Zouhair Feddal. Netopýrům se ale proti Deportivu docela daří a teď by si mohli připsat první body. Už ve čtyřech posledních duelech ve všech soutěžích udrželi čisté konto.

To se zatím dařilo i Alavésu, který uhrál remízu bez branek nejprve se Sportingem Gijón a v minulém kole také s Deportivem La Coruňa. Pořád ale žije především z toho, že coby nováček ještě neprohrál a navíc se stal přemožitelem slavné Barcelony! A to je vzpomínka, kterou vám z hlavy nikdo nevymaže. Poslední vzájemný duel mezi Valencií a Deportivem se odehrál před více než 10 lety a Valencia zvítězila jasně 3:0, o což se zasloužili Baraja, Aimar a Villa.

Hosté jsou ale odhodláni jí to vrátit. Trenér Mauricio Pellegrino před duelem zmínil: "V posledním kole jsme neměli moc štěstí a především se nám nedařilo zakončovat naše akce. Chyběla nám rozhodnost a důraz. Na tom neustále pracujeme. Teď nás čeká Valencia, která má problémy, ale pořád je to skvělý tým. A každý problém jednou skončí, takže musíme být maximálně připraveni."
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Cancelo, Abdennour, Mangala, Gayá - Medrán, Pérez, Parejo - Nani, Haddadi, Mina
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Femenía, García, Alexis, Laguardía, Hernández - Méndez, Torres, Llorente, Gómez - Deyverson
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.00 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Celta Vigo - Sporting Gijón  (středa 20:00)
Sporting Gijón minule dostal pořádnou nakládačku od Atlética Madrid, která rázně ukončila jeho dobrý start do sezony. Svou reputaci by si mohl vylepšit nyní, protože jede na půdu Celty Vigo. Ta sice hraje v pohárech, ale v lize se potácí úplně dole.

Celta Vigo se přes léto těšila do pohárů, i když věděla, že její loňský úspěch s sebou ponese odliv některých hráčů. Navíc fakt, že musí své síly dělit mezi dvě náročné soutěže a sbírat zkušenosti velmi rychle, pokud chce v pohárech zůstat také na jaře, nepřidal na jejím sebevědomí. Teprve první týdny v La Lize ale ukazují, jak velký propad Celtu potkal. Ambiciózní tým se potácí na samém dně první ligy.

Nejspíš by to čekal málokdo, ale hned osmnáct týmů v La Lize má na kontě víc bodů než Celta. Po čtyřech odehraných kolech se Celta krčí na předposledním místě a její hra nedává smysl. Především ale nepřináší kýžené výsledky a fanoušci odcházejí ze zápasů už kolem 60. minuty. Dříve Celta platila za poměrně ofenzivní tým, který se nebojí útočení a na jehož hru se dobře dívá. Teď je celkem, který nasázel za čtyři kola jen jednu branku!

Přesto trenér Eduardo Berizzo necítí na svou osobu nějaký mimořádný tlak. "Tahle sezona teprve začala. Máme sice méně bodů, než kolik jsme jich čekali nebo si přáli mít, ale pořád je to jen začátek. Nevidím to tak katastroficky. Měli jsme hodně smůly a málo štěstí. Do toho všeho Evropská liga, se kterou se stále teprve seznamujeme. Tvrdě na sobě ale pracujeme a já vím, že se z tohoto těžkého období dostaneme," věří trenér Berizzo.

Zatímco Sportingu Gijón nechybí ani jeden hráč, domácí Celta má problémy s absencemi. Mimo hru budou hráči jako Claudio Beauvue, Planas nebo Fabian Orellana. Malou náplastí pro ni může být snad jen pohled do historie, protože v ní se Celtě vždy proti Sportingu dařilo. Oba týmy se potkávaly v Segundě Division i v první lize a Celta většinu z těchto střetů vyhrávala. Tak jako minulé klání, které skončilo výhrou 1:0.

Sporting prožil úspěšný start, který ale v minulém kole rázně ukončilo madridské Atlético. To s chutí nadělovalo a Sporting odcházel s pětkou na svém kontě. Po dvou výhrách a jedné remíza to byla první porážka, na kterou bude Sporting chtít co možná nejdříve zapomenout. Do jeho týmu se vrací uzdravený Moi Gómez, ale tým musí zapracovat na výkonech venkovních zápasů. Už devět posledních výjezdů nedokázal vyhrát, v šesti pokusech pak neskóroval. Domácí Celta zase pět posledních utkání v La Lize nevyhrála. Podaří se jí zlmit špatnou bilanci?
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Alvarez - Mallo, Roncaglia, Cabral, Jonny - Hernández, Wass - Seňé, Aspas, Bongonda - Rossi
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Lillo, Amorebieta, Meré, López - Alvarez, Cases - Gómez, Rodriguez, Burgui - Cop
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - Villarreal CF  (středa 20:00)
Příležitost k trhání rekordů i navýšení náskoku na čele tabulky před nejvážnějšími rivaly v boji o titul má ve středu Real Madrid v domácím zápase s Villarrealem. Dvě hodiny po utkání Bílého baletu totiž dojde na prestižní duel mezi obhájcem titulu z Barcelony a Atlétikem Madrid. Madridský kouč Zinedine Zidane se však hodlá soustředit především na výkony vlastního týmu, než aby věnoval zvýšenou pozornost nejbližší konkurenci.

Villarreal přijíždí na stadion Santiaga Bérnabeua v relativně slibné formě, neboť po dvou úvodních remízách již najel na vítěznou vlnu s dvojicí tříbodových zisků, mezi něž se vklínilo i prvenství ve čtvrtečním klání Evropské ligy proti švýcarskému Curychu. Real však dokonce jako jediný klub v La Lize doposud neztratil ani bod a nic na tom nehodlá měnit ani tentokrát, když si může v součtu s předešlou sezonou připsat již sedmnácté vítězství za sebou. V případě zaváhání Barcelony navíc Real může navýšit svůj doposud tříbodový náskok na čele tabulky.

"Musíme se plně soustředit na to, co je zapotřebí předvést, protože hrajeme ještě před jejich zápasem," varuje Zinedine Zidane. "Ať už to dopadne jakkoli, budou s námi bojovat až do konce, protože jsou to oba velmi silné kluby. Musíme pokračovat ve snaze sbírat další vítězství. I když vyhrajeme ještě další tři nebo čtyři kola v řadě, pořád nebude snadné získat ligový titul."

"Ještě jsme nic nevyhráli, i když rekordy jsou také příjemné," poznamenal Zidane ke zmíněnému vyrovnání vítězné šňůry Guardiolovy Barcelony ze sezony 2010/11. "Chceme v tom pokračovat, o nic jiného ani neusilujeme: jen trénovat, hrát a vítězit. Čeká nás dlouhá sezony, ve které dojde i na obtížné chvíle. Momentálně jde všechno jako na drátkách."

Důležitou součástí Zidanovy úlohy v letošním ročníku bude pravidelné rotování základní sestavou, což francouzský kouč potvrdil například pošetřením dua Ronaldo - Bale v předešlém zápase s Espanyolem. Obě superhvězdy a ofenzivní tahouni Bílého baletu by měli být na středeční klání plně připraveni a očekává se jejich start v základní sestavě.

Villarreal prožil velmi bouřlivé období před začátkem ligové sezony, kdy zničehonic odvolaného trenéra Marcelina nahradil Fran Escribá. Následovalo bezprostředně vypadnutí z předkola Ligy mistrů proti nebezpečnému Monaku a zdálo se, že Žlutá ponorka se potýká s nepříjemnou krizí. Poslední kola již však přinesla lepší výsledky a Escribá se zápasu na Bérnabeu nebojí: "Naše šance na výhru nebo remízu záleží na tom, nakolik budeme odvážní. Máme na to jejich rekord narušit. Náš tým ví, že se zlepšuje, ale náročnost tohoto zápasu je na samém maximu."
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casilla - Danilo, Varane, Ramos, Marcelo - Modrić, Kroos, Kovaćić - Bale, Morata, Ronaldo
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Musacchio, Ruiz, Costa - Dos Santos, Trigueros, Bruno, Čeryšev - Sansone, Borré
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 6.50 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - UD Las Palmas  (středa 22:00)
Mohlo by se říct, že v Las Palmas mohou být se vstupem do této sezóny nadmíru spokojeni. To by však nesměl mužstvo koučovat přísný Quique Setién, který se snaží krotit emoce, jak jen to jde. Dobrou formu by hosté rádi potvrdili na půdě Real Sociedad, jenž na soupeře z Kanárských ostrovů jednoduše neumí. Naposledy ho domácí porazil ještě v rámci druhé nejvyšší soutěže v roce 2009.

Minulá výhra Los Amarillos nad Málagou se nerodila v žádném případě snadno. Nakonec rozhodl jeden proměněný pokutový kop a vůbec první udržené čisté konto. "Máme víc bodů, než si doopravdy zasloužíme," překvapil Setién negativními slovy po zápase. "Neměl jsem zcela pozitivní pocity. Musíme vážně hodně věcí zlepšit."

Možná že Setién je opravdu jen až příliš kritický. Alespoň tohle si musejí myslet někteří jeho fanoušci. Vždyť co víc si mohou přát než čtvrté místo v tabulce a útočnou atraktivní podívanou. "Třeba ve Valencii jsme byli až přespříliš efektivní. To není běžná záležitost. Doteď si nejsem jistý, jestli jsme si tam zasloužili vyhrát," vracel se k úplnému startu do tohoto ročníku.

Zkušeného sedmapadesátiletého lodivoda trošku naštval přístup jeho hráčů na tréninku den před utkáním. "Uvědomil jsem si, že jsme ztratili jiskru. Projevilo se to pak v zápase s Málagou, nestříleli jsme dobře ani si dobře nepřihrávali," čertil se dále. "Devět bodů z dvanácti možných je dobré číslo. Ale neventilujeme ven, že je to extrémně skvělé."

Real Sociedad si v tuhle chvíli vede hůře než jeho soupeř, zatím ze čtyř zápasů dokázal skolit pouze Osasaunu. Je ovšem pravda, že měl poměrně těžší los, střetl se totiž už s Realem Madrid nebo Villarealem, s nímž o víkendu padl 1:2. Herně ovšem na půdě Žluté ponorky vyloženě nepropadl, takže proti Las Palmas si rozhodně může věřit.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Mikel González, Íñigo Martínez, Yuri, Zaldua, Illarramendi, Markel, Vela, Willian José, Xabi Prieto
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Varas - Míchel, Lemos, Bigas, Dani Castellano, Roque Mesa, Vicente, Tana, El Zhar, Momo, Livaja
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.60 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Granada CF - Athletic Bilbao  (středa 22:00)
Granada ani Bilbao si zatím nevedou na začátku sezóny úplně podle představ. Zatímco domácí nemohou být spokojeni především s číslem inkasovaných branek a žádným získaným vítězstvím, hosté by se rádi viděli výše než jen na desátém místě tabulky. Baskický celek bude na půdě svého hodně neoblíbeného soupeře favoritem.

Přece jenom Los Leones napravili velký zmar v Evropské lize na půdě Sassuola a o víkendu dokázali doma skolit trápící se Valencii. Ačkoli jsou na tom po čtyřech kolech o čtyři body lépe než jejich aktuální protivník, v posledních dvou sezónách proti němu nastupovali s velkou nelibostí. Ani v jednom ze čtyř případů ho totiž neporazili.

Aby těch čtyřek nebylo málo, dodejme, že Bilbao dosud zaznamenalo čtyři vstřelené a čtyři obdržené góly. Absolvuje už své čtvrté utkání v řadě, které před jeho zahájením nenabízelo obvyklý týdenní odpočinek. "Musím udělat změny v sestavě," hlásal kouč Ernesto Valverde. "Loni nám anglický týden dělal problémy. Musíme prostě vzít v úvahu časový rozvrh."

Hostující lodivod se ve vloženém kole možná bude moci spolehnout na služby záložníka Óscara de Marcose, ačkoli ten měl být kvůli zraněnému kotníku mimo hru minimálně měsíc. Sám Valverde jeho nasazení do sestavy nevyvrátil. Chybět ovšem bude obránce Eneko Bóveda. "Potřebuje asi tři až čtyři týdny odpočinku," prozrazoval jeho šéf na lavičce.

Domácí budou muset hodně rychle něco udělat s defenzivní činností, jinak se můžou se zlou potácet. Ani jednou se jim nepodařilo udržet čisté konto, naposledy v Betisu uhráli remízu 2:2. Přitom v Seville vedli 2:0. "Postrádal jsem touhu. Hráli jsme jenom dvacet minut. Jenže fotbal se hraje na minut devadesát," připomínal svým svěřencům fotbalová pravidla kouč Paco Jémez.

Ten se bude muset vypořádat s absencí Rúbena Veza, který se na půdě Betisu nechal vyloučit, otazník pak visí nad starty Sergiho Sampera, který se již vrátil do tréninkového rytmu, a Matthieua Sauniera. "Byly časy, kdy Granada neměla adekvátní tým pro La Ligu. Ale měla hodně talentů. A i když jsme posílili, Betis jsme pod kontrolou neměli," vracel se ještě k minulému zápasu Jémez.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Tito, Uche, Gastón Silva, Gabriel Silva, Sergi Samper, Andreas Pereira, Carcela-González, Krhin, Bueno, Ezequiel Ponce
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Lekue, Yeray, Laporte, Balenziaga, Mikel San José, Rico, Iñaki Williams, Susaeta, Raúl García, Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.20 - 3.50 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Atlético Madrid  (středa 22:00)
Madridský celek pojede ve šlágru vloženého kola španělské nejvyšší soutěže na slovutný stadion Camp Nou a rád by se do hlavního města vracel jako vítěz. To se mu totiž už celých deset let nepovedlo! Barcelona má ale všechny hvězdy zase zpátky a bude náročným sokem.

Opět je tu zápas velikánů, který by mohl mnohé napovědět o tom, kdo že získá titul ve španělské La Lize. Duel týmu zastupující hrdé Katalánsko s hladovým celkem z Madridu. Tentokrát to sice nebude El Clásico, ale přesto se můžeme těšit na hodně vypjatý a emotivní duel. A jak říká staré přísloví, když se dva perou, třetí se směje. To rčení vystihuje pozici Realu Madrid, který před duelem s Villarrealem ve stejný den sídlí na čele La Ligy.

A bude ho jistě zajímat, jak se ostatní dva soupeři poperou. Atléticu se proti Barceloně doma docela daří a zvláště v Lize mistrů ji dokáže v klíčových momentech přehrát. Také v lize se stroj přezdívaný colchoneros rozjíždí. Začátek ligy byl možná trochu pomalejší a za očekáváním horlivých fandů Atlética, ale v poslední době se Atléticu opět daří. Nad Celtou Vigo snadné vítězství 4:0 a v minulém kole ještě lepší.

To Atléti uvítali doma Sporting Gijón a neměli s ním slitování. Díky brankám Antonia Griezmanna, Kevina Gameira a Fernanda Torrese se Atlético postaralo o demolici v podobě pěti branek, přičemž jejich defenzivní linie vydržela. Není divu, že jsou v klubu všichni spokojení a nadšení. To se týká také obránce Diega Godína, který se před duelem s Barcelonou svěřil médiím.

"Tohle je cesta, po které chceme jít. Teď ale čelíme Barceloně, která nám toho moc nedovolí. Dá se čekat úplně jiný duel. Barcelona je největším favoritem ve všech soutěžích a hrají skvěle. Zvláště těžké je s nimi hrát v případě, že jsou doma. Víme o kvalitách Barcelony, což ostatně celý klub už léta předvádí," dodává zkušený obránce na adresu nejbližšího rivala.

Atlético skutečně na Camp Nou nerado jezdí. Za posledních osm utkání, které zde Simeoneho parta sehrála, Atléti třikrát remizovali a pětkrát prohráli. Výhra jim tak stále uniká. Poslední utkání, které Atlético vyhrálo na půdě Barcelony, se hrálo v roce 2006. Napínavý duel tehdy rozhodly dvě branky Fernanda Torrese, k němuž se přidal Maxi Rodriguez. Za domácí skóroval jen Henrik Larsson.

Atlético se opírá především o skvělou obranu, což jasně potvrzují čísla. Madridský celek dostal jen jeden jediný gól za čtyři kola, což je nejlepší výsledek v lize. Teď jej ale vyzkouší pro změnu nejlepší útok v lize, který má Barcelona. Messi, Neymar, Suárez, Turan a jiní ofenzivní mágové nasbírali dohromady v lize už 13 branek, tedy o jednu víc než Real Madrid.

Katalánský velkoklub se vzpamatoval z šokující porážky od Deportiva Alavés tím nejlepším možným způsobem, protože hned poté rozdrtil skotský Celtic impresivním skóre 7:0. A na kanonádu navázal také v minulém kole, když si poradil s domácím nováčkem Leganés. Dvakrát se trefila argentinská modla Lionel Messi, k němu se přidal Luis Suárez, Neymar a také Rafinha.

Barcelona je v mnohem výhodnější pozici také proto, že nemá žádné větší absence a trenér Luis Enrique může nasadit kompletní kádr. To Atlético trápí několik jmen, která místo po hřišti běhají po doktorech. Mezi takové smolaře patří brankář Moyá, italský útočník Alessio Cerci nebo v poslední řadě zkušený záložník Tiago. Podaří se madridskému celku uspět i bez těchto hráčů?
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Roberto, Piqué, Umtiti, Alba - Iniesta, Busquets, Rakitić - Messi, Suárez, Neymar
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Savić, Godín, Luis - Saul, Gabi, Koke - Griezmann, Gameiro, Carrasco
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.33 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - SD Eibar  (úterý 20:00)
Eibaru sice nevyšla premiéra v novém ročníku, ale na tu už dávno zapomněl. Poslední tři duely se mu daří sbírat body a také jeho souhra vypadá lépe a lépe. Teď ho však čeká nepříjemný výlet do Málagy, kam rád rozhodně necestuje.

La Rosaleda. Krásný název pro stadion Málagy, jehož prostředí domácí povzbuzuje i chrání. Pro soupeřovy hráče to nikdy nebyla destinace, ze které by se body vozily snadno. A ještě víc to platí pro Eibar. Ten s Málagou sehrál několik důležitých duelů, ale ještě ani jednou ji na domácí půdě nedokázal porazit. Nepovedlo se mu to ani v jedné ze tří soutěží, ve kterých se s Málagou utkal.

Nejblíže byl výhře v předminulé edici, kdy s domácí partou uhrál bod za remízu bez branek. Dobrou zprávou pro fanouška fotbalu je fakt, že když hraje Eibar venku, většinou při tom padá hodně branek. Stalo se tak při pěti ze šesti posledních výjezdů Eibaru a vždy padlo průměrně 2,5 branek na zápas. Problém Málagy zase spočívá na opačném konci - neumí střílet branky.

To jsme mohli vidět v duelech s Villarrealem a naposledy také proti Las Palmas. Domácí celek šel do vedení už po desáté minutě díky úspěšné penaltě Moma. Málaga se sice hodně snažila, ale nakonec opět nedokázala pořádně otestovat obranu soupeře. Teď jí patří až 16. místo, na jejím kontě jsou jen dva body a Málaga navíc trpí záporným skóre 3:6. Dobrou zprávou pro ni je alespoň fakt, že nemá mnoho vynucených absencí.

Jediným hráčem, který není v dobré formě a stále hledá fyzickou kondici, je obránce Weligton. Ten se sice chtěl dostat na hřiště co možná nejdřív, ale pro duel s Eibarem to zřejmě nestihne. Hosté přijedou okleštěni ještě víc, protože karetní tresty dostihly duo Yoel a Dani García. Eibaru se ale daří mnohem víc a po dvou výhrách si v minulém kole připsal cennou remízu se Sevillou.

A je jasné, že to udělalo trenéru Mendilibarovi velkou radost: "Tohle bylo neskutečné utkání. Prohrávali jsme a navíc nám vyloučili dva hráče, ale přesto jsme se nevzdali. Ukázali jsme mimořádnou sílu, charakter a bojovnou náladu. Doufám, že to dokážeme zopakovat, protože z hlediska nasazení byl tohle náš zatím nejlepší výkon. Pokud budeme hrát proti Málaze stejně, pak nám hodně věřím," dodává Mendilibar.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Llorente, Koné, Ricca - Juanpi, Recio, Camacho, Jony - Charles, Ramírez
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Capa, Gálvez, Lejeune, Luna - Rico, Escalante - León, Jota, Bebé - Kike
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.50 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sevilla FC - Real Betis  (úterý 22:00)
Seville se příliš nepovedlo minulé kolo, ve kterém zvládla jen remizovat s Eibarem. Chuť si chce napravit v utkání, které bude hodně sledované, plné emocí a snad i branek. Dámy a pánové, nadchází Derbi sevillano, napínavý duel dvou městských rivalů.

Každá liga má několik městských derby, na která je hrdá. Ve španělské kopané vzhledem ke známé a tradiční rivalitě mezi Realem Madrid a Barcelonou jsou derby trochu přehlížena či podceňována a málokdo nějaké z nich označí za naprostý vrchol sezony, její nejprestižnější duel. Ani to sevillské derby možná nepatří mezi největší či nejsledovanější derby na světě, ale rozhodně by byla chyba o něj přijít.

První derby mezi těmito dvěma týmy se hrálo už v roce 1915 a musel to být zážitek, protože v něm padlo hned sedm branek! O jeden gól bylo šťastnější sevillské FC. A to zatím pokračuje v nadvládě, protože proti Betisu nasbíralo už 58 výher, zatímco jeho soupeř jen 37. To se samozřejmě promítá i do tabulky nejúspěšnějších střelců, protože Sevilla 5 nejlepších střelců a až potom je Betis.

Postupně se do těchto tabulek zapsala poměrně známá jména. Na straně FC to byli například José Antonio Reyes coby s pěti zásahy nejlepší střelec a za ním jsou v těsném závěsu Kanouté, Gameiro, Negredo nebo Fazio za Sevillu, zatímco barvy Betisu hájí hráči jako Beňat a Poli Rincón. V minulém klání se správně trefili již zmíněný Kevin Gameiro, který ale další branky prozatím nepřidá. A druhou branku měl na svědomí Coke.

Sevilla stále ještě v nové sezoně neprohrála a zaměřuje se spíše na remízy. Jen bod si připsala i v minulém kole, když čelila Eibaru. A bod byl pro ni zklamáním i kvůli tomu, že dlouhou dobu vedla a udržovala kontrolu nad zápasem. Ještě lépe se mohla cítit poté, co byli vyloučeni dva hráči domácích. Ale přesto Eibar dokázal srovnat krok a vyválčil tolik cennou remízu. Teď se Sevilla pokouší o odplatu.

A tu by rád i trenér Jorge Sampaoli, který před duelem prohlásil: "Tohle je hodně speciální duel pro náš klub, fanoušky a vůbec celý kraj. Chci fanouškům dopřát to, po čem touží - výhru v tak prestižní záležitosti. Hodně nás naštvalo, že jsme proti Eibaru nedokázali vyhrát. Měli jsme na to a nezvládli to. Teď ale zvolíme trochu jinou taktiku a věříme, že jsme se dostatečně připravili. Už se nemůžu dočkat," svěřil se Sampaoli.

Tíhu a vážnost okamžiku si uvědomuje i Betis, kterému se v poslední době moc nedařilo. Za čtyři utkání vyhrál jen jednou, když si poradil s Valencií. Minulé kolo pro něj znamenalo také jen remízu, i když vzhledem k vývoji a vyloučení může být rád i za bod. Dvěma góly se blýskl Alex Alegría. Oba týmy se potýkají s mnoha absencemi. Na straně domácích jsou to Adil Rami, Daniel Carrico, Benoit Trémoulinas a David Soria, zatímco hosté nemají Jonase Martina a Daniho Giméneze, který minule inkasoval červenou kartu.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Mariano, Pareja, Kolodziejczak, Escudero - Vázquez, N'Zonzi, Correa - Vitolo, Vietto, Kiyotake
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Piccini, Mandi, Pezzella, Dumisi - Petros, Brašanac, Fabián - Joaquín, Verdú, Castro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.33 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid440012:312
2.FC Barcelona430113:59
3.UD Las Palmas430111:59
4.Atlético Madrid422010:18
5.Sevilla FC42209:68
6.Villarreal CF42205:28
7.SD Eibar42115:47
8.Sporting Gijón42114:77
9.Deportivo Alavés41303:26
10.Athletic Bilbao42024:46
11.Deportivo La Coruña41212:25
12.Real Betis41217:105
13.Real Sociedad41124:64
14.CD Leganés41123:74
15.Málaga CF40223:62
16.Espanyol Barcelona40227:112
17.Granada CF40225:102
18.CA Osasuna40223:82
19.Celta Vigo40131:71
20.Valencia CF40045:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (437)

Přidat komentář
Kluivert9

1. pro výhru Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Tak, teď je Zizou bez Casemira, jsem zvědavej, na čem si bude stát, má na výběr.

1) Rovnováha v záloze, tzn přechod na 442 bez klasickýho štíta (Kroos, Modrič, James, Isco)

2) Zachování 433 s BBC nahoře a zaděláno na problémy směrem dozadu.

Nevim, pro mě je prostě přechod na 442 jasná volba, kór když Zizou jinak na Casemirovi staví, ale podle mě to bude varianta c. 2.

I pres to, ze samozrejme Casemu zraneni nepreju ani omylem, jsem rad, ze nebude hrat. I kdyby to mel byt vetsi pruchodak dozadu, na ten fotbal se snad aspon bude dat koukat..

Reagovat
teenz

Tahle situace při zranění Caseho přímo volá po reinkranaci 4-4-2, ale bohužel to bude klasický 4-3-3. Škoda, věřim že po pár zápasech s 4-4-2 by to byl zase kolotoč. Takhle budou proti silnějším týmům ty samý problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojka, není o čem. Jedině, že by se Bale nebo Ronaldo nestihli dát do zítra dohromady.

Imho dostane šanci Kovačič. Isco toho zatím moc neodehrál a James startoval o víkendu, takže si nemyslím, že bude startovat znova (navíc s BBC v sestavě by to byla asi nejhorší možná volba - Isco nebo Kovačič jsou přece jenom dozadu zodpovědnější).

Reagovat
Mateo16

Ak dostane Modric za 11 dní 4 zápasy tak ja už neviem.Jak Kovacic tak Isco už majú natrénované dosť a pokiaľ si nezahrajú keď hrajú 2 zápasy za týždeň tak to je na odchod.

Reagovat
Mateo16

Tak teda nič Modric neni nominovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Luka není v nominaci, dostal od Zidana volno

Reagovat
-Carles-

https://www.youtube.com/watch?v=VAn8CJpchH8

Umtiti sa adaptoval celkom rýchlo, jeho výkony sú viac než pozoruhodné Momentálne určite jasná voľba do základu, silný vo vzduchu, rýchly, skvelá rozohrávka. Zdá sa že sme trafili do čierneho

Reagovat
blaugrana

Zaslaný rasista!

Reagovat
Switchback

Je super

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zatím je parádní, ale na Atlety prý nebude kvůli drobnému zranění, což s formou Masche bude problém.

Reagovat
LAM

Umtiti zraněnej pro zejtřek,takže stoperská dvojice asi Pique,Mascherano.

Reagovat
smazaný uživatel

No mám z toho strach Masche nemá zrovna top formu. Ale snad se předvede.

Reagovat
blaugrana

Jwe to na hovno. Musíme len dúfať, že sa Javier hecne a podá solidný výkon, pretože dosiaľ je to totálna katastrofa a to som ešte mierny.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevillske derby drbnu na 22:00? To fakt nechodia rano do roboty?

Reagovat
blaugrana

V SPA je cez deň siesta a žije sa v noci...

Reagovat
LAM

Siesta sice je,ale do práce se chodí

Reagovat
blaugrana

No oni sa tam od roboty určite nezodrú. Nue si tak jeblí, ako my.

Reagovat
LAM

Taky většina země podle toho vypadá.

Reagovat
LAM

Nemyslim samozřejmě Barcelona nebo Madrid,ale v těch menších městech to nevypadá nějak extra.Venkov jakbysmet.

Reagovat
blaugrana

Tak to je druhá vec. Ja skôr narážam na to, že sme táto spoločnosť je chorá v tom, že sa stále za niečim naháňa a nemá na nič čas.

Reagovat
Ed_Hazard

V Taliansku je rovnako siesta. A nepovedal by som, že sú na tom ekonomicky biedne.

Reagovat
smazaný uživatel

jsou no

Reagovat
technecium

Všechny jižní staty jsou extrémně zadlužené

Reagovat
vladis271

Reagovat
LAM

Tak to to tam moc neznáš.Náhodou znám jednoho staršího Itala kterej tam do 40 žil a přesně říkal že tam jsou oblasti(hlavně turistický)kde je peněz hodně a lidi se tam maj dobře,ale pak je ještě víc oblastí kde je docela bída.Třeba Benzín tam je nejdražší v Evropě A když jsem jel z Rakouska do Itáli tak byl jenom na dálnici propastnej rozdíl mezi Rakouskem a Itálií.

Reagovat
smazaný uživatel

do práce tam nechodí každý druhý ...

Reagovat
technecium

Jižani jsou líný a nemakaj

Reagovat
LAM

Reagovat
herbage

zřejmě to tady většina lidí neví, ale Španělsko je ve stejné časové zóně jako ČR, byť je mnohem více na západ, takže slunce tam zapadá cca o 1,5 hodiny déle než u nás. Navíc Sevilla leží v Andalusii, kde jsou nejvyšší průměrné teploty z celého Španělska a pravděpodobně i v celé Evropě, takže hrát až večer je tam defacto povinnost, zvlášt po té vlně veder v uplynulých týdnech, kdy hrozilo i odložení celého kola.

Reagovat
Phillipinho

Dneska sevillsky derby, doufam, ze bude klasicky zabava

Reagovat
LAM

Jinak nechápu Inteligenty který dělali rozpis.Dát jeden z nejdůležitějších zápasů ve středu od 22:00 je opravdu debilita.

Reagovat
smazaný uživatel

poprve letos konecne malaga neco hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie jede dál svoji diskotéku.

Reagovat
Phillipinho

No jo uz zacina klasicka komedie. Nejlepsi derby ve Spanelsku

Reagovat
Israha

To je řezničina, na tom Pizjuánu . Ale baví mě to, má to tempo a nasazení na 100%, hraje se ostře, ale většinou férově. Chybí akorát góly...a vybité zuby Petrosovi, ten hráč je strašná špína.

Reagovat
Phillipinho

Presne, prvni polocas katastrofa fotbal, ale to nasazeni jako vzdycky v Gran Derbi neskutecny. A sledovat Sampaoliho na lavce je taky velka zabava .

Reagovat
Israha

K tomu Poyet taky není zrovna klidný a pragmaticky koučující trenér... . Kvality to příliš nemělo, jak říkáš, ale přístup všech aktérů musel bavit...i diváci byli skvělí a ocenili to. Škoda toho neuznaného gólu Betisu. Sice jsem to přál FC, ale tohle byla chyba z kategorie těžko pochopitelných, ten dojem to pokazilo.

Reagovat
Phillipinho
Reagovat
Kokesh

Minule kolo mel dostat volno Kroos, zitra Modric. Case se lehce zranil, budeme hrat alternativne. Isco, Kova i James dostali sve moznosti, to same Morata, Asensio i Lucas vyuzili zase zraneni BBC. Zitra opet Varane misto Pepeho, mozna i Danilo misto Carvajala. Jediny stalice Sergio, Kiko a Marcelo. Byt zdravy Navas a Coentrao, tocime jeste vice.

Zatim se mi to strasne libi a nikdo nemuze rict ani popel na stridani. Uvidime, jak Zizu zareaguje v pripade ztrat, vyhravat se do nekonecna neda. Ale tocit to s takhle nabitym kadrem je zaklad uspesne sezony, hlavne zalohu.

Reagovat
misinho7

Ta rotacia je zatial vyborna, nemenovany jedinev tu nadaval ze Asensio a spo nebudu mat minuty a pritom hraje zatial skoro kazdy druhy zapas a rotuje sa to paradne ze nikto nemoze mat ani slovka

Reagovat
DreamTeam

Tak ta rotace v útoku závisí jen na zdraví Ronalda a Balea.

Je jasný že když tihle budou v pohodě, tak základ.

Reagovat
misinho7

To je jasne no

Reagovat
Billy McClane

Naozaj nikto? Taky Mateo16 sa tu vyjadril v zmysle, ze ak zajtra nastupi Modric tak to bude posledny klinec do rakvy Zidanovych zlych striedani.

Reagovat
misinho7

Tak dneska budem prvykrat fandit nazivo zo stadiona pevne verim vo vyhru(nebranil by som sa aj golovej prestrelke) a prekonanie rekordu ..este ze sa ten Bale a Ronaldo dali dokopy a dnes budu ..uz som sa bal ze neuvidim obidvoch a este k tomu aj Lukita

Reagovat
drussbarb

Pěkně!

Reagovat
blaugrana

Tak to bude krásnych 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

mozna po betone atletica na camp nou

Reagovat
blaugrana

6:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine, že zaplatíte rozhodcovi za 2+ červené karty do 10. minúty..

Reagovat
blaugrana

Si myslíš, že si to Barca nepoladí?

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne máš pravdu, som si istý, že si to poladia

Reagovat
JM

Už zase?

Reagovat
blaugrana

Čo zase? To že je niekto krepý a nechápe iróniu, za to ja nemôžem.

Reagovat
patas92

To mají v rodině

Reagovat
blaugrana

Keď tu valloire píše sračky o Barce, tak je to strašne vtipné s nohami na stole, ale ironický príspevok z opačnej strany už nie je podľa ich gusta.

Reagovat
valloire

Jaký sračky? To čistá čistoskvoucí pravda. Jinak o ironii a nemáš ani páru...

Reagovat
blaugrana

Už si sa uvrhol aj do role učiteľa? Pán Boh nám pomáhaj.

Reagovat
valloire

Ronaldo vám nepomůže.

Reagovat
JM

No a co. Aspoň mám rodinu...

Reagovat
patas92

To nemá kde kdo

Reagovat
JM

Tak se mi zdá, že se tady tou ironiíí oháníš nějak často. A co když ti napíšu, že já to myslel taky ironicky. Jsi teda ty ten "krepý a nechápeš iróniu"

Reagovat
blaugrana

Na tej tvojej otázke nič ironického byť nemohlo. Možno tak keby si tam dal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ti dva jsou jednoduchý až hrůza

Reagovat
CHONG

My jsme jednodušší a ty neovládáš ani základy gramatiky

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, ono ani tak nezáleží na gramtice, jako spíše na myšlence, kterou oba dva dost často těžce nezvládáte. Používání hovorových výrazů, i když z oblasti kde bydlíš a slýcháváš to denně, chyba samozřejmě je. Alespoň měli tonoucí stéblo, kterého se mohli chytnout

A to nezvládání. Horší než trapný pokus o vtip, či co, je jen ten stejně trapný pokus po sté.

Reagovat
CHONG

Hlavně si to obhaj, ale menšího moulu to z tebe neudělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to obhajovat nemusím, je to chyba, což uznávám. Ale jak píšu, tonoucí alespoň měli stéblo.

Jdu se raději bavit se svou kočkou, ta se alespoň o nic nesnaží.

Reagovat
CHONG

Běž, to bude lepší, tady to stejně nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Vtip, kterému se směješ pouze ty sám + stále ti stejní dva tři kamarádi, není vtip.

Reagovat
CHONG

Beru na vědomí, nezvládajko.

Reagovat
patas92

Pokud vím, nezvladačem dne Bola ještě nebyl. Ty kokotkem už jo

Reagovat
CHONG

Mám pocit, že jen palcohoničem

Reagovat
blaugrana

Souhrn eurofotbalu za 20.09.2016:

Počet komentářů: 2538

Nejaktivnější uživatel: [ACS]eRw!n (73 komentářů)

Vtipálek dne: Mastný Chobot

Palcohonič dne: [ACS]eRw!n

Kokotko dne: CHONG

Omezenec dne: Kubajs888

Nezvládač dne: [ACS]eRw!n

Reagovat
CHONG

No vidíš, o tom ani nevím, tak už mám dvě ze šesti

Reagovat
blaugrana

Otázka času, kedy budeš mať všetky tituly. Good job.

Reagovat
CHONG

Reagovat
patas92

Vtipálek dne bude pro něj docela oříšek

Reagovat
blaugrana

On sa tej výzve určite postaví čelom.

Reagovat
CHONG

Zamakám na tom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
JM

Každej nemůže bejt složitej jako ty no (abych dodržel tvůj stylizovaný psaný projev)

Reagovat
valloire

On ale musí bejt složitej. Je to psycholog.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt by mě zajímalo, co děláš ty. To musí být něco úžasného.

Reagovat
blaugrana

On už je predsa v dôchode. Po nociach sleduje zápasy z rokov pred Ježišom Kristom a potom tu tvorí rebríčky o najlepších hráčoch sveta podľa jednotlivých rokov.

Reagovat
valloire

ani ne

Reagovat
JM

Jo, takhle. Takže ona se ironie pozná jenom tak, když tam dáš tohle: Takže tvoje předchozí příspěvky ironicky myšleny nebyly teda?

Reagovat
blaugrana

Kašli na to...

Reagovat
JM

Mně jde jenom o to, že je strašně jednoduché tady něco napsat (chvástat se) a když to náhodou nevyjde, tak to svést na to, že to bylo myšleno ironicky. To by nakonec mohl dělat každý na všechno

Reagovat
blaugrana

Chvastať sa? Pre Krista Boha. Je snáď jasné, že na základe posledných výsledkov to v žiadnom prípade neskončí 6:0. To, že nejaký pacient s nickom real1111 to nepochopil a následne to tu kopíroval ako nejaký trestný čin už môj problém nie je. Tipujem, že to bude remíza, ale tesná výhra Barcy. Lenže keď niekto nechce vidieť ten nadhľad, s akým je to písané, tak ho proste nevidí. Nejaký pacient mi tu tiež začal nadávať do arogantných dementov, ktorý nemajú úctu k súperovi.

Reagovat
JM

Tak jasně. Však já taky nemyslel dnešek, ale ten zápas proti Deportivu Alavés.

Reagovat
blaugrana

To bolo to isté ako dnes. I keď tam som tej demolícii veril.

Reagovat
valloire

nic menšího nebereš? ok, takže 1-2

Reagovat
valloire

Reagovat
Kokesh

Reagovat
blaugrana
Reagovat
blaugrana

Ujfaluši životný výkon.

Reagovat
technecium

Jak vznikne takovej gól z přímáku, když brankář rovná zeď? To jako rozhodčí neřekl, že pískne?

Reagovat
blaugrana

Keď rozhodca nepovie, že sa bdue rozohrávať na jeho pokyn, tak je to legálne. Leo dal tak gól aj Sportingu Lisabon v CHL.

Reagovat
technecium
Reagovat
blaugrana

Jop. Ten bol krásny.

Reagovat
ADM

Tento by bol nechytateľný aj keby bol kopnutý až na rozhodcov signál

Reagovat
smazaný uživatel

Si si istý? Myslíš, že Courtois by stál pri pravej tyčke za svojim múrom? Je to hrubozrnná špina, poloretardovaný neplatič daní. Na druhej strane, asi najlepší hráč.

Reagovat
ADM

Pekne si sa opustil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sorry no..

Ide o to, že pri tomto góle sa rozhodca (nepamätám si, ktorý z tých babrákov to bol) hráčom Atlética vyhrážal, že dá hráčom v múre druhé žlté karty, ak sa nezačnú posúvať dozadu. Stáť pri lopte, aby si nemohol okamžite A BEZ ODPÍSKANIA ROZOHRAŤ je totiž to najbežnejšie zdržovanie času, že áno.. A kým jednou rukou ukazoval hráčom v múre, aby sa posúvali, druhou Messimu naznačil, že má kopať. Fair-play? Niektorý zo španielskych denníkov to vtedy riešil, AS a Marca to samozrejme zamietli pod koberec. Práve tento gól ukazovať ako Messiho majstrovstvo je výsmech. V svojej výnimočnej kariére mal krajšie momenty, aj keď tento možno naznačuje jeho zmysel pre fair-play.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Billy McClane

Legalne to je, ale ta fairplay ktorou sa tak vsade radi prezentujete zostala asi v satni.

Reagovat
technecium

Co je na tom nefairplay, když to je podle pravidel? Fair hra je přece podle pravidel

Reagovat
Billy McClane

To je to iste ako ked zakopnes loptu, pretoze je superov hrac zraneny a oni ti ju potom nevratia. Pravidla to dovoluju, ale fair play to asi velmi nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

A není fairplay kopnout to dvacet metrů nad bránu jako Ronaldo, aby nebyl dotčen brankář, který tu zeď tak precizně stavěl?

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

Tahlve tvá show přestala bavit po měsíci, ser na to.

Reagovat
valloire

tohle bude bavit furt

Reagovat
technecium

Ale to porovnáváš nepozornost brankáře s opravdovou sviňárnou

Reagovat
Diego2

Reagovat
Hurrikane

Nejlepší výsledek bude, když si pšonci z Barcelony rozdělí body, náskok zase povyroste a my budeme moct v klidu hrát. Navíc případná prohra v prosinci by nás na prvním místě neohrozila

Reagovat
patas92

Pšonci?

Reagovat
valloire

jj

Reagovat
roman1978

Tak ono je víc než jisté, že Real až do prosince získá plný počet bodů

Reagovat
valloire

ty jsi ale zlej zlej....a v lednu začnem jako za Carla a už se to nespraví co?

Reagovat
blaugrana

Pšonci sú Poliaci pre Krista Boha.

Reagovat
valloire

pěkně, tady ty plastikový fandové ani neví, jak se na ně pokřikovalo

Reagovat
patas92

vysvětli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Na Katalánce se na stadionech pokřikovalo polacos. Má to bejt nadávka, ale původ je nejasný.

Reagovat
patas92

lol

Reagovat
valloire

No lol....on to nikdo pořádně neví. Původ může bejt v jazyce nebo ve vzájemném obchodě s Polákama, kteří vozili zboží do Barcelony a ukázali se stejný kolenovrtí jako Katalánci. Pokřikovalo se to už po válce a stěžuje si na to váš guru Carles Rexach.

Reagovat
Mateo16

Vidim ze znova niektore komentare su mierene na moju kritiku na ZZ pracu s kadrom a ako inak znova to tu niektori vidia za uzasne . To sa dalo cakat .

Rotacia :

Sevilla - plna palba to co mal dostupne , ziadna rotacia , James , Modric a Morata sa dostavili az neskor

Sociedad - plna palba akurat za zraneneho Modrica nastupil Kovacic co ale neni rotacia

Celta - plna palba , stale zraneny Pepe tazke ze dostal Varane priestor logicke stale ziadna rotacia

Osasuna - plna palba , James , Casemiro a Marcelo sa vratili neskoro z repre stale ziadna rotacia

Sporting - plna palba az na Varane za Pepeho

Espanyol - rotacia James za Kroosa

Villarreal - nechal odpocivat Modrica

Divam na Bayern dival na RM za Ancelottiho a tu sa kritizoval od vecera do rana ze nerotuje a zatial so ZZ ruka v ruke .

AS pise v predpokladanej zostave ( ktoru skoro vzdy trafi ) ze Isco nebude hrat pri nenominacii 2 hracov , zranenie mal lahke , trenuje uz 2 tyzdne , minuly zapas 30 min a znova nebude hrat .ZZ o jeho nespokojnej rodine vie takze toto je na krasny zimny prestup .

Rotacia , ktoru robi ZZ iba ak sa hraju 3 z za 1 tyzden , inak nerotuje , ! dolezite tych tyzdnov neni vela

Plna palba Kroos - Casemiro - Modric

Rotacia Isco/James - Kroos - Kovacic / Isco .

Neviem ci este nazornejsie sa tam da vyznacit ze jeden z trojky James , Isco , Kovacic bude vzdy muset stat minimalne 3 z co pre ich rozvoj nema zmysel a dalsie pretazovanie Kroosa .

Do formy tych hracov nikdy nedostane pretoze Hras , sedis , Hras , sedis bez ohladu na formu je iba zaciatok ich nespokojnosti . Dolezite ZZ povedal ze svoj zakladnu 11stku ma na ostatok ma smolu . Casemira neda dole aj ked RM potrebuje za 10 minut dat gol

Dalsie zle vyuzivanie Jamesa ktory patri na kridlo . Kde dostava priestor Lucas je vtip . Vsetka cest Lucasovi ale ma tu postavenie rozdieloveho hraca na poslednych 20 min a jedine co tu kedy rozhodol je Sevilla a Rayo za 1 rok je nic . Zatial co v zalohe sa tam zbytocne tlacia lepsi hraci WTF ako moze v zalohe dostavat James pred Isco a Kovacicom sance .

Ale inak zatial je to vyborne . Ratacia neexistuje , neni to riesenie a nikdy ani nebude

Reagovat
valloire

dej nohy na stůl....je září

Reagovat
Mateo16

vpohode ale o 7 mesiacov to mozem napisat znova vysledok bude rovnaky ten kader je tak siroky ze tu hraci svoje minuty pre spokojnosti proste nemaju sancu dostat .

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Vysvětlím.. podle tebe vlastně, aby se o trenérovi dalo říct, že rotuje, tak musí mít 100% zdravý a dostupný tým a dobrovolně tam tak posílat hráče místo hráčů základu.. když je hráč zraněný nebo suspendovaný, tak to vlastně není rotace. Teď se zeptám.. kolik dní průměrně v sezoně má trenér k dispozici 100% zdravý tým? Podle mě teda moc dní ne.

Reagovat
Kokesh

Otázky a odpovědi s Mateo16 nejdou moc dohromady. To je lepší se zeptat zdi.

Reagovat
Mateo16

To mas pravdu ale aj tak mi to vychadza ze zranenia su iba o takom "stasti" . BBC je samozrejme viac zranena ako zdrava . Ale co zaloha ?

Kroos ktory za 3 roky nebol este zraneny ? Isco po 4 rokoch snad prvy krat zraneny , Kovacic detto , Casemiro az na par tyzdnov taktiez celkom zdravy . Modric az na Ancelottiho poslednu sezonu tak tiez celkom zdravy . Jedine James .

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Libi se mi, ze dokazes mit nazor a ten se pokusit rozvinout. Ale musi davat i smysl, bro :(

Tohle je chvile, kterou si ma kazdej fanousek Realu uzivat. Vyhrava se jak na bezicim pase, ovsem nikterak vysoko, takze v zapasech je i napeti a otaceni stavu. Mame trenera, z kteryho jsem nadsenej i ted jako pred necelym rokem, ze tam je. Mame relativne mladej, vyvazenej kadr. Dva tituly LM za posledni tri roky celkem pecka. V tymu nejsou problemy... Neni si snad na co stezovat, maly veci jako forma hrace se ovsem najde vsude, s tim nic neudelas :)

A ty budes misto toho peskovat na nejakou nerotaci Zidaneho a jeste nepravdive. Co bys delal kdyby Real prestal vyhravat, kdyz i ted mas problemy? Asi prestal fandit...

Reagovat
Mateo16

Prehry su sucastou futbalu . Vyhrat vsetko sa neda a aj na ZZ pride kritizovat ho za to nebudem .

Reagovat
Hachim Mastour

James bol ako najvysunutejší CM v 433 super, tak isto aj RAM v 4222.Potom prišiel Benitéz a James začal hrať na krídle či už 4231 alebo 433.V obidvoch príkladoch hral zle, pretože to nie je krídlo, nemá na to potrebnú rýchlosť a schopnosť obchádzať hráčov a behať po lajne ako Lucas.To že má skvelé centre mu nepomôže.Je tam utopený takisto ako bol Ozil.Súhlasím s rotáciou a myslím si, že by mal dostávať viac šancí na úkor Casemira, ktorý nie je vždy potrebný..

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes těžké, musíme vyhrát, ale Atlético je asi nejnepříjemnější soupeř ze všech možných. Snad jsou kluci v dobré fyz. kondici, protože po této stránce to bude chtít něco navíc než proti jiným soupeřům.

Villarreal na SB asi moc zlobit nebude, myslím hlavně v zakončení. Malou nadějí by mohla být absence Modriče,protože pokud nehraje on i Kroos tak řád jejich hry je mnohem horší.

Reagovat
blaugrana

Roberto Mancini je podle některých médií jedním z kandidátů na práci trenéra ve Valencii. Španělský klub nezvládl úvod nové sezony a prohrál všechny čtyři zápasy, což včera stálo místo Paka Ayestarána.

Oni sú fakt nepoučiteľní.

Reagovat
Kokesh

Morata: If Real Madrid accepted Chelsea's offer this summer, I would've been the most expensive Spanish player ever

Morata: "Although Chelsea offered roughly €70M for me, Real Madrid informed me I was in their plans and that's always been dream of mine.

Takhle zpětně o tom hráči moc nemluví. Věděl jsem že něco bylo, ale slyšet to konkrétně je super.

Reagovat
-Carles-

70 mega za Moratu, šialené. Každopádne je vidieť že ten dres pre neho znamená veľa, to sa cení.

Reagovat
teenz

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
ADM

70 mega za Moratu, Suarez a Neymar by potom museli stat dokopy pol miliardy. Takéto sumy strašne rozosierajú trh. Každopádne palec hore že zostal, treba Angličanom zastaviť ten odlev španielov a snažiť sa vytvoriť ešte viac konkurencie schopnú La ligu

Reagovat
CHONG

La Liga to přijde málo konkurenceschopná? Vždyť si v Evropě s každým vytírá prdel.

Reagovat
ADM

Ja som povedal "ešte viac". Môžu si vytierať prdel aj viac

Reagovat
CHONG

No, o moc víc už to podle mě nejde, poslední tři LM - Real, Barcelona, Real a poslední tři EL - Sevilla, Sevilla a Sevilla

Reagovat
ADM

Nj, ale stále sa bavíme o celkom úzkom kruhu tímov - Barca, Real, Atletico, Villareal, Sevilla .. momentálnej Valencii, Celte alebo Athleticu (a mnohým iným) by nezaškodilo ešte nabrať na sile, bolo by to prospešné pre Ligu. Lenže tí hráči radšej odídu za peniazmi do PL, čomu sa PD nemôže zatiaľ rovnať.

Reagovat
Mercury

Bartrabauer a Fontasbauer uz jsou pryc, tak muze byt. Nicmene bez Lorda Douglase bude te obrane k dokonalosti porad neco chybet..

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
blaugrana

Aleix to má asi spočítané. Tak v januári očakávam posilu na post RB.

Reagovat
Ed_Hazard

Celkom rýchlo ste otočili

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

jinak CR a James za to, že šel do sebe a ZZ no a vůbec Real

Reagovat
madridcan

Prestup toho cloveka musel byt tunel ako Branisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Kiko - Danilo , Ramos , Varane , Marcelo - Kovacic , Kroos , James - BBC

Reagovat
Ed_Hazard

Dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

To skončí tak 6:4..

Reagovat
Ed_Hazard

Akurát som naklikal na tipsort výhru domácich a že padne 0-4 góly, Tak nestraš

Reagovat
Mateo16

. Zrovna v utoku hra Santos Borre

Reagovat
Phillipinho

No Villarreal hraje v podstate bez utocnika. Na hrotu Sansone, ktery v Sassuolu hraval kridlo.

Reagovat
One-Real

"Záložníka" Jamese dohromady BBC jsem zrovna vidět nechtěl.

Reagovat
Mateo16

este povazujes Isca za hraca RM ?

Reagovat
smazaný uživatel

tieto "zavery" v uvode sezony, este ked dotycny hrac par kol premarodil

Reagovat
Mateo16

naopak 100 % istota ze v zime odide

Reagovat
smazaný uživatel

Co kdybyste se s Realem1111 a misinhem třeba chytli za ruce a táhli do prdele? Fakt mě nebaví v každé diskuzi číst ty vaše sračky, když už se musí člověk vyhýbat vláknům Real vs. Barca

Reagovat
ADM

ČO je vlastne s Keylorom? Kedy sa má vrátiť?

Reagovat
smazaný uživatel

Pridem na chelsea-fc.cz, kritizuju alebo zhadzuju Guardiolu. Pridem na devilpage.cz, to iste.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam nechoď

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nemam co robit.

Reagovat
Jordi Alba

Očividně.

Reagovat
ADM

Normálna vec. Úspech sa ťažko toleruje. Ale zas tu na EF v anglickej sekcii je to skôr chvála z každej strany.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda.

Reagovat
Ángel di María 22

WTF sestava.

Reagovat
Ed_Hazard

3:0 s prstom v nose

Reagovat
patas92

Ten váš slavný sport365 nic moc teda. Opožděný, obraz nic moc a ještě to chce vypnutý adbloc. Tak to vůbec

Reagovat
ADM

ALE vždy to ide

Reagovat
patas92

Mně vždycky jedou i acestreamy

Reagovat
smazaný uživatel

Ace streamy absolutně nemají konkurenci

Reagovat
ADM

To som ešte neskúšal

a mám pocit že na mojom MACu to ani nepojde

Reagovat
Sergi Samper

Nejlepší věc

Reagovat
madridcan

Nato ako sa Villareal zastrajal, tak nic moc...cim skor dame gol, tym lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad toho Kristýna dneska moc nezadrbe (2 střely zatim = jeho trapný pokusy z nesmyslnejch pozic ? Tipuju alespoň jedna jo) ... Tentokrát mi nebude ani vadit, když Real vyhraje 4:0, potřebuju 3 góly. Ideálně ale výhra Villarealu 3:0, žejo a Ronanionaldo redka potom Barca Atletico 3:1 a mam fajn večer

Reagovat
madridcan

Ako pozname tvoje tipovanie, tak o polnoci tu budes prskat ako Petr Novotny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 by to bejt mohlo...ale než se v klidu uvelebim ve svym sportbaru s překrásnou barmankou Míšou za pípou, skouknem tam před začátkem trabanty a pak si dám první rychlý tři loky tankovanýho piva, tak bych byl rád, aby na Realu byly tři góly, jakkoliv...Popravdě taky vidim průser dneska podvědomě...a hodně sem opakoval sázky, ten real +2,5 gólu mám snad všude...Jinak já bych sem nešel, neměl bych na to náladu..Navíc se vrátim někdy kolem jedný. Tak asi tak. ..Trefí Real už branku alespoň ???

Reagovat
ADM

Ak tam Realu padne do pár minút ten gól čo visí vo vzduchu, Villareal odíde so šestkou..

Reagovat
Ed_Hazard

Jak visí vo vzduchu, ved to je zatial zápas hluchého so slepým.

Reagovat
ADM

Z tých rohov to tam dosť smrdelo, zatiaľ čo Villareal nemal šance (doteraz)

Reagovat
Mateo16

Dos Santos hra ako boh .

Reagovat
smazaný uživatel

To je normalni situace ze se real doma nedostane skoro na pulku soupere?

Reagovat
ADM

Oproti prvým 30 min sa Villareal neskutočne zdvihol a Realu takmer nedajú loptu

Reagovat
smazaný uživatel

ja koukam po ocku uz od zacatku a real se mi zda jak united nemastny neslany....real vidim malo a docela jsem se tesil na predvedenou hru kdyz utoci na prekonani rekordu

Reagovat
patas92

To sou retardi

Reagovat
patas92

Ramos

Reagovat
patas92

Jak to zas fejkuje na obličej, špína

Reagovat
X-bano-X

filmovačka ako od Spielberga

Reagovat
smazaný uživatel

přesně :D hned se chytl za čuňu pablb :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos je keket.

Reagovat
madridcan

Ramos maval ofsajd? Budicek kurva

Reagovat
smazaný uživatel

yes ! díky Villíku ! :)) Villa Villa Villa re al ! :) a jde se do sportu (upřímně věřim že Real teď zabere a otočí, 2:1 2:2 to snad bude )

Reagovat
Ed_Hazard

To je chmulo, nemám slov...Varane tak isto, hentam skúšať fintičky

Reagovat
smazaný uživatel

prečo Ramos dvíha ruky v 16tke, však tá strela išla na tribúnu

Reagovat
ADM

Kryl si tvár ... oh wait

Reagovat
One-Real

Ta "práce" a výkon všech třech vepředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, ze hraju bez utocnika tak zo strany Villarrealu dobry fotbal. Nevyhodou pre nich su mali stoperi. Real je zo vzduchu aj z brejkov velmi nebezpecny

Reagovat
Mateo16

Konecne klub ktori tie zbytocne staty v strede zalohy potresa a pekne vyvezie . Ak mate nieco na ucte pol Ulice na to ze to znova padne v 90 minute

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
ADM

? Nemožné, James na ihrisku. Otočíte

Reagovat
smazaný uživatel

co ramos, ale varane...ty vole, hrac ktory bojuje o miesto s pepem, mal by dret jak kon a odovzdat zo seba 110%, tak skusa taketo kraviny v obrane, to je proste na facku ramos to len korunoval

Reagovat
JM

Reagovat
Phillipinho

Ten Ramos je fakt mrdka . Jesteze tentokrat uz mu na to rozhodci neskocil

Reagovat
MadMrJacky

Nechytl se zase za tvář? V prvním záběru to tak vypadalo a ty další jej neukázaly na zemi, tak nevím... už by to bylo hodně trapný

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

FC BARCELONA: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Mascherano, Alba; Rakitic, Sergio Busquets, Iniesta; Messi, Suárez y Neymar.

ATLÉTICO: Oblak; Juanfran, Savic, Godín, Filipe; Saúl, Gabi, Koke, Carrasco; Griezmann y Gameiro.

Reagovat
ADM

Očakávané

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzeraju to na kvalitny futbal, Atletico asi neprislo len betonit.

Reagovat
smazaný uživatel

Obě očekávaný, snad to bude dobrý fotbal.

Reagovat
ADM

kiežby

Reagovat
smazaný uživatel

FCBARCELONA:

1. Ter Stegen

3. Piqué

4. Rakitić

5. Busquets

8. Iniesta

9. L. Suárez

10. Messi

11. Neymar

14. Mascherano

18. Alba

20. S. Roberto

očakávaná

Reagovat
Ángel di María 22

Takhle dál ne. Co to do prdele má znamenat?

Je to uplně stejná sračka, jako proti Sportingu. Jsme doma a neumíme na soupeře vletět, nejsme kreativní. Za 45 minut jsme se neprokombinovali ani do jedný šance, nenapadáme soupeře, hrajem jak banda připosranejch paniců.

Fakt sranda, jak se tady pak dočtu o nějakym Guardiolově rekordu. A k čemu nám to je? Ligu jsme loni nevyhráli, letos sbíráme body jen tak tak a teď už tomu někdo zaslouženě utne. Na ten fotbal se nedá koukat, je to nevýrazný, nezajímavý, bez pořádnýho tempa, je to uplně k hovnu.

Zidane měl těžkou pozici, když tým přebíral a zvládl to skvěle. Teď měl za sebou půl roku, celou letní přípravu a naprosto to nezvládá. Neumíme nic. Tohle neni Real, už delší dobu se na to nedá koukat ani v mezihře. Fakt hnus.

Nevim, doufal jsem, že se probudíme po Sportingu, nestalo se. Předvádíme doma další ostudu, pojedeme na Las Palmas, do Dortmundu a pokud se nás nebude držet štěstí, tak tyhle zápasy v takovymhle stylu, kterym nás Zizou teď vede, nemůžeme zvládnout.

Hala Madrid.

Reagovat
X-bano-X

Otočíte, síce budete hrať holomajznu ale niečo vyhráte a na začiatku ďalšej sezóny tu zas budú reči o tom ako tesne ste prehrali titul ......

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Panenka.

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid captain Sergio Ramos already given away three penalties in seven games [all competitions] this season.

Reagovat
Mateo16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Ramos škoda mluvit a Varane je taky dobrý debil.

Reagovat
Ángel di María 22

Mě zaráží, že tu všichni akorát mluvíte o stoperech, který sice hrajou hrozně, ale hlavní problém je uplně někde jinde.

Reagovat
CHONG

To nikdo nezpochybňuje, ale to, co předvedli při tom gólu ti dva kreténi to už je fakt over the top.

Reagovat
smazaný uživatel

Danila Da Silva ani nestojí za spomenutie, pretože to je podpriemerný hráč, ktorý výkonnostne nemá ani na lavičku Realu

Reagovat
-Carles-

Reagovat
valloire

za to může misinho

Reagovat
patas92

Snad má na tu hrůzu co nejlepší výhled

Reagovat
One-Real

On ty kiksy musí dělat schválně, aby to pak takhle mohl napravovat.

Reagovat
ADM

James

Reagovat
hntlyl

další áčko

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal je slaby vo vzduchu a to ho bude stat 3 body. Pred par minutami som to pisal vyssie

Reagovat
smazaný uživatel

Máš štěstí Sergio.

Reagovat
Ángel di María 22

Ronaldo je strašně špatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

On fakt nedokáže přejít přes jedinýho hráče. Je to až trapný.

Reagovat
X-bano-X

To bude stresom zo zlatej lopty

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Sergio gol

Reagovat
smazaný uživatel

jak ho tam mohli nechat tak samotného? obrana jak na hlavu

Reagovat
CHONG

Aspoň k něčemu je dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos už slaví na Ronalda, jo? to jsou věci...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak napůl. Ten výskok je Ronaldův, ale to ukázání je jméno má od Raúla.

Reagovat
Hokaido

https://streamable.com/2464

Takže Ramos to opět zkoušel, stejně jako o víkendu.

Co teď, Chongové a spol.? Taky se bouchnul při dopadu?

Reagovat
CHONG

Ne, tentokrát ze sebe akorát udělal debila.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
X-bano-X

Presne to isté spravil aj minule.

Reagovat
CHONG

Minule se do té hlavy aspoň opravdu bouchl.

Reagovat
X-bano-X

Udrel sa ale až pri dopade, bohužiaľ rukami si ju držal už hneď po strele, dávali to počas zápasu v takom kruhovom výseku. Celkom zaujímavé, nikdy predtým som si túto jeho "fintu" nevšimol

Reagovat
smazaný uživatel

Mussachio a spol su v tom vzduchu az prilis slabi. Aj keby real nic nespravil v poli tak vo vzduchu to vyhraju

Reagovat
Mateo16

Trigueros Co si dovolil

Reagovat
ADM

Reagovat
Ángel di María 22

Proč to najednou jde?! Na tohle chcem koukat, tak proč to jde až teď? Běž se svojí připosraností někam, Zizou a začni hrát s Realem pořádnej fotbal rovnou od začátku..

Reagovat
ADM

Na Jamesove centre do vápna nemá absolútne nikto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no kope to tam ted slušně

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát škoda, že je zleva má primárně na starosti Marcelo a aby se k nim James vůbec dostal, tak Marcelo musel odejít.

Reagovat
Ed_Hazard

Tie Jamesove centre sú v posledných zápasoch tie najkrajšie momenty v zápasoch

Reagovat
One-Real

Dani je skvělej prostě vždycky, neustále v pohybu, prostě poklad.

Reagovat
smazaný uživatel

to byla skvělá akce

Reagovat
smazaný uživatel

obdivuji že se přes dně přihrávky umíme dostat z velkého vápna soupeře až na naše

Reagovat
Ed_Hazard

Ronalda mi je už fakt lúto. Zizou daj ho už dole

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, hezky publikum teď ale.

Reagovat
Mateo16

Bale dnes posral uplne vsetko a Kovacic totalne vypojeny z hry . ach jo

Reagovat
Ángel di María 22

Vystřídej Ronalda.

Reagovat
patas92

To by misinhovi neudělal

Reagovat
CR7RONALDO

Ale Ronaldo je až smiešny dnes

Reagovat
CR7RONALDO

A Bale tiež slabota, a Benzema to isté, proste celé BBC nič, ale Ronaldo to je fakt trochu moc

Reagovat
Mateo16

stred zalohy Villarrealu neskutocne nas kombinacne prevysuje . Bruno , Trigueros , Dos Santos

Trigueros si tam z nych robi uplnu prdel

Reagovat
ADM

Keby tam šiel Pato spred pár rokov, tak by to tam hneď vybavil

Reagovat
Mateo16

Iscovi neda ani 5 minut to je proste Boh

Reagovat
Ed_Hazard

Ja sa tomu ani nečudujem. Keď nastúpi tak hrá alibisticky, drží loptu, mazlí sa s ňou ale nič konštruktívne nedáva. Neviem čo to s ním je Možno len nedostatok hernej praxe.

Reagovat
Mateo16

Nehra pozri si zostrih ako hral minuly zapas . Kovacica mam rad ale dnes 90 minut neviditelny . Proste ZZ musi niekoho ignorovat

Reagovat
Afrokrecek

Funguje stream na betu i na mobilu?

Reagovat
ADM

Ramos

Reagovat
patas92

Že tomu Ramosovi není trapně

Reagovat
CHONG

To, že je Ramos šašek je jedna věc, ale to, že má potřebu moralizovat zrovna fanda týmu, jehož součástí jsou Alba a Neymar, to je taky na pováženou.

Reagovat
alcantara

To by potom nemohol nikdy nikto.

Reagovat
CHONG

Ale mohl, jsou i týmy, které takové hráče v kádru nemají, to že si něco takového vzájemně vyčítají fandové Realu a Barcelony je prostě úlet.

Reagovat
Jordi Alba

Vo co de

Reagovat
patas92

bla bla

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos dnes MEGA komediant

Reagovat
smazaný uživatel

Musím se ho zastat, není to jen dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos je opravdu nejpodivnější fotbalista posledních let...

Reagovat
ADM

Ten gol tam ešte padne

Reagovat
smazaný uživatel

Místo toho, aby bojovali, tak budou trapně padat v 16-ce a divit se proč jim to rozhodčí nežere a ještě si stěžovat.

Reagovat
smazaný uživatel

úžasná hra toto.... takto dřít každěj zápas až do konce... CR totálně mimo, ještě že tam byl James....

Reagovat
Mercury

herně je CR děsně slabý celý rok, až je mi ho líto, musí to být pro jeho ego docela nepříjemné

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? On nesleduje své výkony, pouze góly.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť mě to už vytáčí... Ať maže do City... jen rozhazuje rukama, narážečky s obránci, kroutí s hlavou a každý potáhnutí balónu dnes zakopnul nebo to posral

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

na chvili sem zapnul, palec pro rozhodciho, ze jim ty letecke eskapady nesezral

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ten Ramosov "pád" bol riadne trápny, on narazil do Soriana a ešte sa hodil o zem

Reagovat
Ángel di María 22

V druhym poločase jsme byli asi tisíckrát lepší, ale Ponorka to přežila s ohromnym štěstim. Aspoň to byl fotbal, kterej stál za to.

Ztráta je ale správná, ta Zidanova připosranost, se kterou do zápasů jde, se už musela vymstít S přístupem druhýho polčasu by jel Villareal domu s manitou, ale to bychom nesměli měnit tempo až v půlce zápasu a dohánět gólový manko

Sezóna je dlouhá, ale je celkem jasný, s jakym přístupem k zápasu jsme mašina a s jakym nemáme ani při nejmenšim šanci. Je jen potřeba si vybrat, hráče máme skvělý.

Hala Madrid

Reagovat
vilp

Viděl jsem jen druhou půlku, ale od BBC čistá katastrofa. A od Zidana asi taky, jestli opět projebal první poločas. S tímhle tu ligu urvat nemůže, dnes došlo štěstíčko (třeba tutovka Lucase v závěru) a hned je z toho ztráta, navíc doma. Druhý poločas dobrý, nasazení šlo hodně nahoru, ale nebezpečí hrozilo prakticky jen ze vzduchu po centrech, naopak chtít nějaký průnik nebo kombinaci do vápna by od této sestavy by byl asi nadlidský výkon.

Reagovat
Visca el barca

Děkujeme ponorce Visca el Barca !!!!! Jdeme na ně'!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Někdo slušnej stream na barcu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

děkujiii

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava skvělá, snad Masche nebude dělat kiksy a zahraje co nejlíp. Dime na ně!

Reagovat
valloire

mi sme nevihrály

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar dnes má chuť čarovat

Reagovat
ADM

Ale zabudol si doma kúzla

Reagovat
ADM

Ten pohyb línií Atletica.. už teraz mám z toho zápasu zlý pocit

Reagovat
valloire

Kdyby mě někdo sháněl, odjel jsem rozbít držku nějakýmu medvědovi na Malý Fatře. Nazdar Takže tady jako nebudu.

Reagovat
ADM

Chválte pána

Reagovat
smazaný uživatel

my tě určitě schánět nebudeme

Reagovat
culé

Kam konkrétne?

Reagovat
valloire

přechod ze Strečna do Terchové

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle neni ten Real ktery chceme, my chceme utocny a kreativni fotbal nad kterym nam spadne pusa do klina, z tohodle nam spis spadne hovno do kalhot. Jestli s timdle prijedeme na Dortmund tak dostaneme bura, ten hraje jinak tam se vsichni snazi, litaj po hristi, makaj jeden za druheho. A my? BBC? takhle nekreativni hrace jsem snad nevidel, jo jasne dva z nich jsou po zraneni bez pripravy, ale to co predvadel benzema? neudela rychly krok, ronaldo? adsoltne nic, ten snad neumi ani chodit, hlavne ze by chtel GB, nasrat. Aspon ze Gareth se snazil ale dneska mu to neslo. Obrana jedna velka tragedie, Ramos az na tu pently celkem slusny, aale Varane? ten se zasekl 3 roky zpet a furt je na stejne urovni nikam se neposouv. U kovacice je videt ze na Real proste nema, vubec se nezapojuje do hry. Jedini kdo snesli nejake meritko byli James, Kroos a Carvajal. James tam slusne sypal centry ale nabeh nikde, skoda trch zbytecnych strat. Toni tomu sefoval jako vzdy.

Bohuzel musim uznat ze je Barca herne uplne nekde jinde, MSN to jinak toci nez ty nasi lenos. Jestli se to rychle nezlepsi tak Zizou rychle poleti...

Reagovat
X-bano-X

Zatiaľ veľmi, veľmi taktické

Reagovat
ADM

Neznášam tieto zápasy s nimi. To je rovno na vypnutie TV..

Reagovat
X-bano-X

Rukaaaaaaaaaaaa S tým nech ide Gonzales do prdele

Reagovat
madridcan

Ouuuuuuuuuuch...Bano vyjadri sa prosim

Reagovat
ADM

Existuje nejaká matematická možnosť, že tá ich obrana niečo nezblokuje alebo neodkopne

Reagovat
ADM

goool

Reagovat
X-bano-X

existujeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
X-bano-X

golasooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
patas92

golasooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooooooooooooooooooooooooooooooo, goooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Jordi Alba

Raketaaaa

Reagovat
Switchback

Gol, Ivánku ty jsi kurva frajer

Reagovat
smazaný uživatel

famózní Raketa, ale ten gól už visel ve vzduchu, parádní tlak

Reagovat
PP

Zaslouženě a super.. Atleti pasivnější než kdy jindy..

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Ted uz to snad bude lepší fotbal

Reagovat
ADM

Zdržovať pred zahratím priameho kopu, to je celkom nová vec

Reagovat
ADM

SERGI SUPERSONIC

Reagovat
patas92

Sem nevěděl, že je tak rychlý Teď už oficiálně nemá žádnou slabinu

Reagovat
smazaný uživatel

kazdym zapasem roste, dobrej borec

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
blunted

tak to byl jinej brejk... skoda

Reagovat
PP

Sobeček.. toto měl dávat Neyovi..

Reagovat
ADM

Alebo mal strielať skor, to by bolo ešte lepšie riešenie

Reagovat
LAM

To už Suarez.Messi už musel zakončovat.

Reagovat
PP

kdepak.. sbíhal mu tam akorát, věděl o něm, prostrčit to šlo.. škoda.. Jinak Mesii druhou část poločasu fantazie..

Reagovat
X-bano-X

Polčas taktický. nikto nechcel spraviť chybu. Atléti to slušne zavreli ale boli prakticky 3/4 polčasu pod tlakom(nutno povedať že väčšinu jalovým). Rakitič potešil, snáď to atléti trochu otvoria a trojzubec to využije

Reagovat
smazaný uživatel

velice dobrý výkon zatím, překvapivější o to víc, že Atletico brání výtečně

Reagovat
-Carles-

Atléti očakávane výborne dozadu, ten gól má cenu zlata. 2 polčas snáď trocha otvorenejší futbal.

Reagovat
LAM

Hra zatím slušná,ale umíme hrát líp.Atleti klasicky zalezlí a čekaj na brejk.

Jinak Messi a Iniesta na malym prostoru parádní

Hlavně se snažit přidat další,protože Atletům nějakej brejk vyjít může.

Reagovat
Mercury

Sergi Roberto je prostě famózní. Celý poločas od něj na jedničku. Z Atletica bych kromě celé obranné čtveřice (která je fakt ďábelsky kvalitní) vypíchnul opět mého oblíbence Carrasca. Fotbal nic moc, snad bude druhý poločas otevřenější a hlavně s dobrým koncem

Reagovat
smazaný uživatel

jsem stejneho nazoru na vše co jsi napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca super, Rakitic dolezitý gol, dufam ze Atletiko to teraz viac otvori...inak dufam, ze si misinhho najlepsieho hraca na svete dnes uzil

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavne tam neposlat ardu, ale mohl by prijit paco namisto suareze

Reagovat
Visca el barca

Líbí se mi to, tak ještě jeden a bude klid.

Reagovat
X-bano-X

Hmmmmm Bus, no neviem neviem

Reagovat
patas92

To je co za střídání toto

Reagovat
ADM

no tak určite je tam nejaké zranenie

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
ADM

Ajaj, trieslo

Reagovat
X-bano-X

Vyzera to tak

Reagovat
ADM

Tie slzy v tvári sa mi teda vobec nepáčia... dúfam, že to nebude na dlho

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, už podruhé mě při sledování Barcelony praštilo, že kotel se mi zdá být spíše vlevo. Bylo tomu tak i dříve? Nebo jestli je tam nějaká pikantní situace s fanoušky? Mohl by mě někdo klidně stručně zasvětit?

Reagovat
patas92

to je v kundě

Reagovat
Jordi Alba

Dobrý, no ..

Reagovat
ADM

Spičenej piči tam Masch kurva

Reagovat
X-bano-X

Ach jo

Reagovat
aither

Doprdele

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
blunted

mascherano

Reagovat
smazaný uživatel

masch nesklamal

Reagovat
JM

Mascherano

Reagovat
smazaný uživatel

Pique Mascherano

Reagovat
ADM

Na posratého aj hajzel spadne

Reagovat
smazaný uživatel

to byla fakt komedie

Reagovat
alcantara

Cely tim jak divaci...

Cim sirsi kader, tym viac zraneni? Dobra perspektiva toto...

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti celý zápas neškodní a pak stopeři se předháněji v tom, kdo překoná ramose

Reagovat
smazaný uživatel

prokauc lucha, poslat tam vymarnenyho turka (fauloval hned po tom jsme dostali gol) a vystridat i busa ?

Reagovat
ADM

Určite striedal Busa len tak ked ho navyše setril cez vikend

Reagovat
ADM

Zraňte nám rovno celý káder

Reagovat
JM

Vždyť si skočil

Reagovat
ADM

Nj opakovačku som videl až potom..

Každopádne neznášam hru Atletica!

Reagovat
ciernyribiz

suarez :D..herecky vykon ako keby mu odtrhne nohu a ani sa ho nedotkol :D

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
ADM

Hrajte v tom útoku niečo!

Reagovat
2miguel1

Ten Gomes nam je načo ? Hlavne ich nestretnuť v Lige Majstrov ..v lige s nimi mozeme pokojne stratit tri štyri body ...toto je naj*btejsi super

Reagovat
ciernyribiz

konecne mal ten hlodavec zltu kartu..uz mam mat za filmovanie

Reagovat
patas92

Za to moh dostat i červenou

Reagovat
ciernyribiz

a rovno dve

Reagovat
patas92

Mluvím o Suarezově šlapáku ty idiote

Reagovat
ciernyribiz

co to pozeras z jaskyne ked si taky spomaleny?..ved to bolo hodinu pred tym

Reagovat
patas92

Ne, no

Reagovat
ciernyribiz

Felipe skušene

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
alcantara

Gomes vyzera na tom ihrisku, jak keby tam nepatril.

Reagovat
ADM

To isté sa dá povedať o Neymarovi, ktorý 90% lôpt ťahá k vlastnej bráne

Reagovat
smazaný uživatel

Nehral zle, nechápem čo ti na jeho výkone vadilo.

Reagovat
alcantara

Zbytocny faul pri ciare, zle citanie hry, ke ho tusim Grizy obehol ako skolaka, tazkopadnost na lopte. Stihol toho viac ako Sergio za pol sezony. Ale je nefer ich porovnavat, to chapem. Musi sa ale zlepsit.

Reagovat
Phillipinho

Tak on neni defenzivni zaloznik a za druhe jeho spatna prace s micem na malem prostoru je docela znama.

Reagovat
ciernyribiz

messi

Reagovat
ADM

Ty si nejaký nový plod tejto sezóny? Rovno to banujte

Reagovat
ciernyribiz

sa cudujem ze ty este nemas ban

Reagovat
blaugrana

Ty si zas nejaká draftová hviezda?

Reagovat
Ángel di María 22

Ale no aspon ze taaaaaak

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, dnes to byl poctivý výkon, který si výhru zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

turek klasicky na dve veci, jednou dal v priprave par golu a hnedka se vyzdvihoval..

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda straty bodov. Atléti to šli vyložene odbetónovať. Hra pomerne dobrá aj keď pomalšie prechody a všetko trvalo o čosi dlhšie ako by malo. Piqué a Rakitič úplne fantastické výkony a v podstate okrem Suáreza a Mascherana nepodal nikto slabší výkon. Nespokojnosť z výsledkom ale čo už, tie zranenia/striedania nás rozhodili. Dúfam, že Messi a Busq budú skoro v poriadku. Visca el Barca.

Reagovat
Visca el barca

Ach jo zbytečná ztráta.

Reagovat
ciernyribiz

pre atletico urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem "prudit", podľa mňa zaslúžená remíza. A férovo pískajúci rozhodca. Útok Barcelony nič moc dnes a Neymar možno najhorší hráč na ihrisku. Škoda, že tak strašne na seba potrebuje pútať pozornosť. Naopak Iniesta asi najlepší. Mascherano mal smolu, no..

Z Atlétov štandardne- naparádu Filipe a do žltej karty aj Griezmann, ktorého bolo dovtedy plné ihrisko. Bod z Camp Nou je dobrý. Veľa zdaru do ďalších zápasov

Reagovat
X-bano-X

Konkrétne v čom zaslúžená?

Reagovat
roman1978

tak, za tu jednu šanci

Reagovat
smazaný uživatel

A v čom konkrétne bola lepšia Barcelona? V držaní lopty? Okrem gólu nemali žiadnu vyloženú šancu, možno Neymarova strela na záver mohla padnúť, lenže to mohla aj Carrascova na začiatku. Atléti si ten zápas odmakali, každý z ich hráčov odbehal v priemere o viac ako 1 km (v porovnaní s barcelonským priemerom). Sorry, ale Atlético vygumovalo bezzubý barcelonský útok. Remíza zaslúžená.

Reagovat
X-bano-X

samozrejme. Piqeho hlava na konci bpla snad najvacsia sanca zapasu, ale to ti nejak vypadlo, o tom ze sa hralo prakticky len pred vasou brankou snad aj skoda hovorit. O nutenych odstupeniach 2 klucovych hracov ani nehovorim. No a potom gol z radu nestastnych kde jeden dostane jasle a druhy sa posmykne- to su uplne bezne veci. Prisli ste si po remizu a so stastim ste ju aj dosiahli.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby si napísal, že pred našou 16-kou, tak ťa s prižmúrením všetkých očí beriem vážne. Piqué samozrejme mal šancu, ale rovnako pár minút po ňom mohol dať gól hlavou aj Godín. Absencie kľúčových hráčov nemôžu byť dôvodom na stratu bodov v zápase, v ktorom ste predsa tak strašne dominovali, nie? Navyše, za oboch došli na ihrisko náhrady. Ako absenciu beriem 2 redky v poslednom ligovom zápase na Camp Nou, kde Atléti dohrávali 9 a nebyť Brava, tak to skončí remízou. Dominancia v držaní lopty neznamená dominanciu v zápase. Tebe sa zdá, že sa hralo v našej 16-ke a boli ste lepší, ale pravda je taká, že zápas nemala pod kontrolou Barcelona, ale Atlético. A preto je remíza viac ako zaslúžená.

Reagovat
X-bano-X

Mozno si pozeraliny zapas, to by este ako tak ospravedlnovalo to co tu pises. Prestrielali sme vas 19 :9, Godin sice mal krasnu hlavi, ktora by vsak podla mna aj bez zasahu Ter Stegena letela na brvno, neviem ako ste mali hru pod kontrolou ked ste prehravali a prave v case ked ste prehravali sa nam zranili dvaja z top hracov. Inak nepovedal som ze sme strasne dominovali ale ze sme dominovali. Ak by sa rozhodca na zaciatku neposral a odpiskal by tu ruku vo vapne bolo by to este dominantnejsie. Za cely zapas ste si vypravovali jednu cistu sancu po dvoch hrubych chybach stoperov, inak ste boli zatiahnuti pred vlastnym vapnom a ty tvrdis ze ste mali zapas pod kontrolou. Ja osobne som od vas cakal ovela ovela viac a toto bol pre mna jeden z najslabsich vykonov atletica na NC za posledne roky. Ked tak nad tym rozmyslam neviem co je viac arogantne. Ci to ze ste si bod zasluzili alebo to ze ste mali zapas pod kontrolou

Reagovat
smazaný uživatel

Arogantné je myslieť si, že ste boli lepší.

Arogantné je myslieť si, že rozhodca sa posral, keď vám nepískol pecku za nastrelenú a poodrážanú ruku na pol metri. Ja viem, musí to byť hrozné, keď rozhodca v zápase proti Atléticu píska férovo a nijako vám nepomôže ani Albovo 45. žalovanie v zápase.

Byť zatiahnutý pred vlastným vápnom a mať držanie lopty 30% = štýl hry Atlética. Smutné je, že Atlético takto hrá proti silnejším a lepším súperom už 5 rokov a 5 rokov si s tým neviete rady a tie zápasy sú poväčšinou vyrovnané. Pozri, ja nemám problém uznať, že Barcelona je lepšia. Ale včera to tak nebolo. 30% držanie lopty, nabehaných o 7-8 km viac a využitá jedna šanca v zápase. Toto je presne to, čo definuje Atlético. Zápas sa vyvíjal presne podľa predstáv Atlética, útočná trojka bezzubá a gól strelený (aj keď Cholo určite chcel mať viac tutoviek z brejkov) = ATLÉTICO SI TO POSTRÁŽILO. Ja viem, všetci ste sklamaní, že Atlético neútočí a nenecháva vašim útočníkom priestor, lebo im nenadelili sedmičku ako Celticu.

Jaj, a že ste nás "prestrieľali" 19:9? Aj z tých 19 striel bolo 8 bloknutých. 11:9 (z toho na bránu myslím 7:4) na strely je vizitka "nie až tak strašn, ale predsa dominujúceho" mužstva?

Remíza zaslúžená, to by si ale musel oceniť aj niečo iné ako bago, hádzanú a 400 prihrávok medzi Piquém, Sergim a Mascheranom. Namiesto toho, aby ste nadávali na Lucha, že nedokáže ani striedaniami ani ničím iným nijako ovplyvniť zápas, tu všetci preklínajú šťastenu, lebo ste boli lepší, ale mali ste smolu.

Reagovat
X-bano-X

Myslím že to nemá zmysel ďalej hrotiť. Máme na to diametrálne rozdielny názor. Mimochodom z posledných 20 zápasov s Barcou ste vyhrali až 2 a prehrali 13, prepáč ale to mi ako "5 rokov si s tým neviete rady" nepripadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, sorry, tiež som sa trochu nechal uniesť.

Jasne, vyhrali ste toho viac. Neviem, či všetkých 20 zápasov už bolo pod vedením Simeoneho, ale väčšina z nich určite. A ak si správne spomínam, tak až na jednu výhru 4:1 na Camp Nou tie výsledky nejaké jednoznačné neboli. 1:0, 2:1 atď. Ale vyhrali ste, pretože ste boli v tých zápasoch lepší. Atléti včera ustrážili najlepší útok na svete a gól musel streliť Rakitić (pamätám si, že keď odchádzal zo Sevilly, dúfal som, že ho Atleti vyjednajú, lebo je geniálny) a preto je remíza podľa mňa OK. Toť vsjo.

Btw, neviem ako dobre vieš po anglicky, ale toto je celkom zaujímavé čítanie:

http://www.fourfourtwo.com/features/how-stop-barcelona-5-ways-atletico-madrid-silenced-msn-trident?

Dobrú noc a teším sa na odvetu na Calderóne

Reagovat
X-bano-X

Ok dobrú, určite to bude fajnový zápas, nakoniec ako každý jeden s vami.

Reagovat
Phillipinho

Presne. Fanousci Barcelony milujou kdyz prijede na Camp Nou tym vyletniku jako Celtic . To se tady vsichni hraci vynasi do vzduchu. Neymar si tam z nich dela prdel a vsichni tady jsou nadseny. Pak prijde Juanfran, ktery mu hraje do tela a Neymar si ani neprdne a fanousci Barcelony nadavaji na tvrdou hru Atletica. To je proste bozi

Reagovat
X-bano-X

Už i ty Brute?

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético mělo zápas pod kontrolou...

Reagovat
blaugrana

Zápas som nevidel a nejdem pozerať ani zostrih, pretože by som sa zrejme rozčúlil na Mascheranovi...

Reagovat
ADM

Hral dobre, len sa proste pošmykol no...

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Voro má dobrou bilanci, když zaskakuje, dneska jsem spíš optimista. A přeju si, ať vyjde Marcelino.

Reagovat
didosh

OT:je prosím vás někde link na zápas hokejistů co se hraje v devět?

Reagovat
Phillipinho

Valencii da gol i Toquero a navic tam kouzli s balonem . A to jsem si myslel, ze uz jsem videl vsechno.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele