LaLiga - preview 35. kola

28.04.2017, 09:02, aktualizováno 01.05.2017, 10:36
Previews
Sevilla ještě nevzdává boj o třetí místo zaručující přímou účast v základních skupinách Ligy mistrů a v pondělní dohrávce bude odpovídat na víkendovou výhru Atlética Madrid na půdě Las Palmas. Venku hraje rovněž Sevilla, která zavítá do Málagy...
Málaga CF - Sevilla FC  (pondělí 21:00)
Dohrávku 35. kola španělské LaLigy obstarají Málaga se Sevillou. Zatímco domácím už o nic nepůjde, hosté stále bojují o přímou účast v základní skupině Ligy mistrů. Na čtvrté Atlético v tuto chvíli ztrácejí tři body, takže nic jiného, než vítězství na Rosaledě brát nemohou.

Ačkoliv už Málaze o nic nejde, její forma je více než jen dobrá. Za posledních pět kol slavila výhru čtyřikrát, aniž by přitom inkasovala. A to nehrála jen tak proti někomu, doma porazila například Barcelonu nebo Valencii. Pro Málagu je určitě škoda, že se chytila až v závěru sezony, kdy jí o nic nejde.

Dlouho to vypadalo, že Sevilla skončí minimálně na třetím místě, ale poté, co si vybrala slabší období, spadla na čtvrtou pozici a před Atlético se ne a ne vrátit. Přitom je velký rozdíl, zda skončíte na třetím, nebo čtvrtém místě. Sevilla momentálně ztrácí na Atlético tři body, takže žádná výrazná propast, je však potřeba také vyhrávat, jinak se pomyslné nůžky ještě více rozevřou. Forma hostů je dobrá, čtyři zápasy bez porážky, z toho tři vítězství. Naposledy se Los Blanquirrojos radovali z vítězství nad Celtou Vigo 2:1.

Sevilla to v posledních letech na Málagu umí. Neprohrála s ní víc jak tři roky. První zápas v letošní sezoně, hraný na stadionu Rámona Sáncheze Pizjuána, skončil jasnou výhrou Sevilly 4:1.

Domácí se budou muset obejít bez Kuzmanoviče, Koného, Juanpiho a Peňarandy. Všichni mají zdravotní potíže. Hrát nebude ani En-Neysri, který si odpykává karetní trest. Ani Sevilla se nemůže pochlubit kompletním kádrem, zranění jsou Trémoulinas a Krohn-Deli.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Torres, Hernández, Llorente, Rica - Recio, Camacho - Ontiveros, Fornals, Castro - Ramírez
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Mercado, Rami, Pareja, Escuderro - Nasri, N'zonzi - Correa, Vázquez, Sarabia - Yedder
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.05 - 3.90 - 1.87
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CA Osasuna - Deportivo La Coruña  (neděle 12:00)
Na letošní sezonu budou chtít v Pamploně co nejdříve zapomenout. Ještě než ale skončí ročník 2016/17, po němž se Osasuna přinejmenším na rok s La Ligou rozloučí, chtějí svěřenci trenéra Vasiljeviće alespoň nějak potěšit své strádající příznivce a připsat si druhou domácí výhru v uplynulé ligové sezoně. Proti bude Deportivo La Coruňa, které naopak v případě výhry získá definitivní jistotu setrvání ve španělské nejvyšší soutěži i v nadcházející sezoně. Depor totiž z momentální šestnácté příčky drží na osmnáctý Sporting Gijón sedmibodový náskok.

O osudu Osasuny bylo rozhodnuto již delší dobu, ovšem až poslední ligové kolo a tvrdá prohra s Barcelonou definitivně strvrdily sestup baskického klubu, který je s pouhými osmnácti body na posledním dvacátém místě. Mimo hru zůstávají zranění Tano, Flaňo, García, Riera, Riviére, Vujadinović i Digard. To na opačné straně absentuje pouze Pedro Mosquera.

Také hosté byli v průběhu sezony vážně namočení do záchranářských bojů, avšak nasazení těžkého trenérského kalibru v podobně Pepeho Mela se ukázalo být tím správným tahem, který klub z Galicie vytáhl do bezpečné vzdálenosti od sestupových vod a nyní může s předstihem celou záležitost uzavřít. Dopomohla tomu i prohra Gijónu v zápase s Villarrealem, díky čemuž si může Depor v případě výhry na stadionu El Sadar se vší platností oddechnout.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Buňuel, Oier, Mondragón, Fuentes, Clerc - Causić, Fausto, Torres - Kodro, León
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Juanfran, Arribas, Albentosa, Luisinho - Dos Santos, Borges - Gama, Colak, Moreno - Andone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.63 - 3.46 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - Deportivo Alavés  (neděle 16:15)
Desátý tým tabulky LaLigy jede do Sevilly, aby se tam utkal s domácím Betisem. Béticos se minulé kolo nepovedlo a jejich 15. příčka moc optimismu nevzbuzuje. Alavés naopak oproti předpokladům sídlí ve středu tabulky.

Oba celky své zápasy vloženého kola odehrály ve čtvrtek a více se dařilo Alavésu. Ten navázal na remízu s Las Palmas ziskem dalšího cenného bodu, který uhrál s Eibarem. I když jeho herní projev nebyl tak sympatický, může být rád alespoň za další nulu v kolonce inkasovaných branek. A poměrně spokojen byl i mladý univerzál Zouhar Feddal, který mluvil s klubovou televizí po zápase a vyhlídkách svého celku.

"Mohli jsme získat tři body, zvláště když hrál soupeř v oslabení. Ale to se nepovede pokaždé, prostě jsme nedokázali dostat míč do brány. Udělali jsme ale všechno, nemůžeme se na nic vymlouvat. Pevně věřím, že příště se nám to povede a vyhrajeme. Nemáme žádné plány nebo cíle, které by nás stresovaly, takže můžeme hrát ve zbytku sezony uvolněně. Betis bude doma hodně těžkým soupeřem, ale já nám věřím.”

Alavés má jednu menší výhodu oproti domácímu Betisu. Nemá totiž ani jednoho zraněného hráče a může tak počítat s plnou silou. Béticos nejspíš nepomůže obránce Piccini a mimo hru je zcela jistě mladý útočník Antonio Sanabria, který je zraněn. Betisu se navíc nedaří delší dobu. Za deset posledních duelů vyhrál jen třikrát a v minulém kole to také nebylo ono.

Na stadionu San Mamés prohrával Betis už o dvě branky s domácím Bilbaem a ani branka Rubéna Castra neznamenala body, protože tlak hostí se konal až moc pozdě. Ani na domácí půdě Betis moc bodů nesbírá a těžko se dá říct, že se mohl na prostředí stadionu Manuela Luize de Lopery spoléhat. Pokud však je soupeř, který mu dává alespoň malou naději, je jím právě Deportivo Alavés. To totiž v Seville vyhrálo dosud jen jednou.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Pezzella, Mandi, Tosca - Navarro, Ceballos, Pardo, Brašanac, Durmisi - Alegrí, Castro
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Femenía, Feddal, Ely, Hernández - García, Llorente - Toquero, Camarasa, Gómez - Deyverson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SD Eibar - CD Leganés  (neděle 18:30)
Opravdu výrazný krok k záchraně může udělat Leganés, pokud se mu podaří uspět naplno na půdě Eibaru. Ten by si naopak po třech nepříliš povedených zápasech konečně rád napravil reputaci a trošku oživil své pohárové ambice. Podzimní vzájemný duel skončil nerozhodně a vlastně podobně vyrovnaný průběh se dá očekávat i nyní.

Celkem sedm ligových kol čekal celek z madridského předměstí na vítězství. A to navíc čtyřikrát v řadě prohrál, než na řadu přišel souboj ve vloženém kole s Las Palmas. Právě pohotová tříbranková výhra mu opravdu notně pojistila aktuální sedmnáctou příčku. Na záchranu v tuhle chvíli disponuje šestibodovým náskokem.

Hosté se budou muset vypořádat s absencí vykartovaného Davida Timora, chybět budou i nadále Robert Ibaňez, Jon Ander Serantes i Omar. Nejistý je pak start u Alexandera Szymanowského. Když už by mělo dojít na některé změny v sestavě, tak tomu bude v záloze. Na pozicích defenzivních záložníků by měli operovat Erik Morán a Rubén Pérez.

O Eibaru se ještě v první třetině dubna mluvilo jako o žhavém kandidátovi na postup do Evropské ligy, do té chvíle se mu totiž podařilo získat hned devět bodů. Jenže pak na řadu přišla porážka s Betisem a Athleticem a naposledy se mu nepodařilo porazit ani venku Alavés. Aktuálně ztrácí na sedmou pozici už osm bodů.

Domácím se vrací do kádru po suspendacích Iván Ramis a Pedro León, nicméně kvůli disciplinárním prohřeškům nebudou moci nastoupit Gonzalo Escalante ani Asier Riesgo. Jinak ani baskický klub netíží nějaké nové potíže se zraněními, fit každopádně pořád nejsou Fran Rico, Antonio Luna ani Bebé.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.13 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Athletic Bilbao  (neděle 20:45)
Oba celky letos působily společně v Evropské lize. A zatímco Celta pořád může na evropském poli udělat velký úspěch a dojít až na nejvyšší stupínek, Athletic se už v prvním jarním kole se soutěží rozloučil. Nicméně na domácí scéně si nyní daleko lépe vede celek z Baskicka, který soupeří s Villarrealem a Realem Sociedad o konečnou pátou pozici.

Domácí v LaLize v podstatě budou bojovat až do konce tohoto ročníku pouze o umístění ve středu tabulky. Rozhodně větší prioritu má pro ně Evropská liga, v níž se už příští týden střetnou s Manchesterem United. A je dost pravděpodobné, že v nynějším kole dostanou šanci i hráči, jež se obvykle do základu nevejdou.

Mužstvo kouče Eduarda Berizza aktuálně neoplývá příliš dobrou formou. Nedokázalo totiž uspět před vlastními fanoušky s Betisem a naposledy nebodovalo ani v Seville. Na Athletic Club přitom nemá vůbec dobré vzpomínky, prohrálo s ním už čtyřikrát v řadě, na druhou stranu tomu bylo vždy pouze o jednu jedinou branku.

Gustavo Cabral a Pablo Hernández, to je dvojice hříšníků, kteří do tohoto zápasu nenastoupí kvůli disciplinárním prohřeškům. Samozřejmě že mimo hru je stále dlouhodobě zraněný Giuseppe Rossi a ani brankář Rubén Blanco nebude připravený. Uvidí se, jestli do hry zasáhne Carles Planas, jehož start je v ohrožení.

Bilbao hraje v uplynulých týdnech opravdu nesmírně dobře a s pravidelností vítězí. Především před vlastními fanoušky málokdy neuspěje. Venku je to sice o něco horší, z šestnácti odehraných zápasů tam získalo tři body jen v pěti případech, i tak však v tuhle chvíli neexistují vlastně další důvody, proč by nemělo navázat na své tři výhry za sebou.

Dobrou zprávou pro tým kolem kouče Ernesta Valverdeho v závěru sezóny je zcela prázdná marodka, která by ve finále mohla hrát klíčovou roli v boji o evropské poháry. Pátý Villareal je hostům vzdálený na rozdíl čtyř bodů, Real Sociedad je pak vepředu o dva body. Už teď je však vlastně jasné, že hůře než sedmí Los Leones neskončí.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.20 - 3.90 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - Granada CF  (sobota 13:00)
Real Sociedad zlepšil své výkony a v poslední době může opět myslet na poháry. O poslední místo v Evropské lize ale ještě bude boj, který pro Real Sociedad začíná doma proti Granadě. Ta se na předposledním místě LaLigy chytá stébla.

A stadion Anoeta, na kterém se v sobotu odpoledne má Granada představit, není zrovna ideálním místem na sbírání bodů. Nikdy se tam totiž Granadě moc nedařilo, ať byla její forma jakákoli. Za posledních šest let tam vlastně vyhrála jen jednou, konkrétně v roce 2015. Jinak ale domácí vládnou rukou železnou.

A to nejen proti Granadě. Daří se jim také celkově v lize. Patří jim šesté místo s náskokem dvou bodů na sedmý Athletic Bilbao a hned osm na Eibar. Právě Bilbao se bude prát do posledních chvil o svou místenku v evropských pohárech, takže Real Sociedad nesmí moc váhat. V poslední době se mu daří udržovat si standardní formu.

Po těsné výhře nad Deportivem La Coruňa poměrem 1:0 se Real Sociedad postaral o tři body také v minulém kole, i když ani zde se výhra nerodila jednoduše. Domácí Valencia utkání hodně zdramatizovala a nakonec z toho bylo vítězství 3:2 především díky hodně povedenému úvodu utkání. O třetí branku Realu Sociedad se postaral mladík Mikel Oyarzabal, který po zápase mluvil s novináři.

"Stále máme na mysli náš cíl a tím jsou poháry. Nikdy jsme na ně nepřestali myslet a nikdy nepřestaneme. Víme, že je v našich silách toho dosáhnout. Ale potřebujeme k tomu, aby dal každý hráč na hřišti do zápasu všechno. A nepůjde to bez schopnosti navazovat na dobré výkony neustále, bez přílišných výkyvů. Tyto tři body proti Valencii nám hodně pomáhají pokračovat v dobré práci, ale musíme ji potvrdit také v dalším kole,” uvědomuje si Oyarzabal.

Oyarzabal patří do základní sestavy svého týmu, v níž ovšem znovu neuvidíme zraněného Imanola Agirretxeho nebo Carlose Martineze. Hostující Granada také nepřijede kompletní, protože jí chybí Franck Tabanou, Héctor a Matthieu Saunier. A kromě nich jí chybí také pořádná dávka sil a schopností. Granada je předposlední a vůbec se jí nedaří.

V minulém kole navzdory domácímu prostředí podlehla Málaze, za kterou hned dvakrát skóroval Sandro Ramírez. A trenér Tony Adams samozřejmě nemohl být spokojený. "Nepředvedli jsme dobrý zápas, chybí nám síly. Děláme zbytečné chyby, nevynucené a bez tlaku soupeře. Ztratili jsme několikrát koncentraci, hráči jsou unavení. Nehodlám se ale vzdát a vím, že ani moji hráči neztratili chuť bojovat o záchranu do posledního kola,” burcuje legendární hráč Arsenalu Adams.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Odriozola, Navas, Martínez, Yuri - Prieto, Illarramendi, Zurutuza - Vela, José, Oyarzabal
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Foulquier, Hongla, Ingason, Silva - Uche, Krhin - Carcela-González, Pereira, Cuenca - Ramos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.14 - 9.30 - 18.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Valencia CF  (sobota 16:15)
Oslabená Valencia ztratila v posledních týdnech formu i sílu, takže se teď bude pokoušet téměř o zázrak. Čeká je totiž výlet na slavný stadion Santiaga Bernabéua, kde se body prakticky nezískávají. Real Madrid soupeří s Barcelonou o první místo a minimálně střelecky je při chuti.

Ofenzivní apetit ukázal královský celek například v minulém kole. Real Madrid nechce úplně spoléhat na jedno utkání, které má oproti Barceloně k dobru, takže nevypouští žádný zápas. Po klíčové ztrátě s Barcelonou neměl na vybranou a chtěl získat tři body proti Deportivu La Coruňa. Nakonec získal nejen tři důležité body, které jej udržují v boji o první místo, ale také si spravil chuť šesti góly.

Podílel se na tom Álvaro Morata, Isco, Casemiro, Lucas Vázquez a především James Rodríguez coby autor dvou branek. V tuto chvíli je Real Madrid na druhém místě LaLigy a za první Barcelonou zaostává o skóre. To by se mu mohlo podařit změnit, protože Valencia v Madridu hrát neumí a dlouhodobě se jí nedaří. Poslední výhra Netopýrů na stadionu San Bernabéu se datuje do roku 2008.

S výhrou nad Deporem byl trenér Zidane velmi spokojen, jak sám dodal: "Jsem moc rád, že jsme získali cenné tři body, které nám pomohou myslet na první místo a udržovat se v boji o něj. Nasadili jsme několik hráčů, kteří se nedostávají do základu pravidelně. A to, co zde předvedli, bylo úžasné. Doufám, že se podobným výkonem budeme prezentovat také v dalším kole, protože ani doma nás nečeká nic snadného.”

Oba týmy sdílí potíže s absencemi, které limitují výběru obou trenérů. Francouzský lodivod domácích postrádá stopera Pepeho a opět Garetha Balea, kteří jsou stále zraněni. Zcela fit není ani bek Fábio Coentrao. Obdobné problémy čekají trenéra Vora, který nemůže počítat s Rodrigem Morenem či Aymenem Abdennourem z důvodů zranění, zatímco karetní tresty nepustí do hry útočníka Zazu s univerzálem Cancelem.

Valencia se pod trenérem Vorem trochu zvedla a chce hlavně dohrát sezonu na co možná nejlepší příčce bez potíží a zranění. Těšit ji může například vzpomínka na poslední vzájemný duel na Mestalle, ve kterém si se slavným soupeřem díky výtečnému úvodu poradila. Současné chvíle už tak slavné nejsou, protože už ve dvou duelech po sobě Valencia prohrála.

Naposledy se jí nepovedlo minulé kolo, ve kterém doma narazila na Real Sociedad San Sebastian. A totálně zaspala úvod, protože po pouhé minutě si Diego Alves dal vlastní branku. A závěrečný gól Simoneho Zazy znamenal jen snížení na konečných 3:2 pro Basky. I kvůli tomu je v současné chvíli Valencia až na 12. místě se čtyřiceti body na kontě. Doufá ale v zázrak na půdě Realu Madrid.

Trenér Voro před duelem s Realem Madrid v rozhovoru pro oficiální stránky klubu uvedl: "Naším cílem do konce sezony je nasbírat co možná nejvíc bodů a uhrát nejlepší možnou pozici. Nesmíme se spokojit jen s nějakýmu výsledky nebo rezignovat, protože každý hráč tady musí odevzdat maximum. Hrajeme v barvách tradičního a úspěšného celku, který si zaslouží naši maximální oddanost. Mrzí mne poslední utkání, ale o to větší motivaci budeme mít v Madridu,” připouští trenér Voro.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos - Isco, Benzema, Ronaldo
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Montoya, Garay, Mangala, Lato - Parejo, Pérez - Soler, Nani, Mina - Munir
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 11.00 - 18.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Las Palmas - Atlético Madrid  (sobota 18:30)
Atlético Madrid v týdnu oslavilo významné jubileum a svým fanouškům by jistě rádo dopřálo také víkendovou radost. Tu si budou chtít užít minimálně ti, kteří za týmem pocestují na Kanárské ostrovy k duelu s domácím Las Palmas.

Las Palmas teprve potřetí v rámci soutěžních duelů přivítá na stadionu Gran Canaria slavné Atlético Madrid a bude doufat, že situaci zvládne lépe než v předchozích kláních. Stejně jako Las Palmas se i colchoneros vzpamatovávají z prohry v minulém kole, která zmařila jejich radost. Zatímco Atlético se musí obávat o třetí místo, Las Palmas zase ukázalo slabou defenzívu.

To je ostatně jedna z jeho hlavních slabostí, což se ukazuje zvláště v posledních týdnech. Bilbao mu vstřelilo pět gólů, Espanyol Barcelona mu dal čtyři branky. Třikrát se do jeho sítě trefili Real Madrid, Celta Vigo, Eibar a naposledy také Leganés, od něhož to byl trochu nečekaný šok. Leganés bojující o život v LaLize nemělo v minulém kole s hosty slitování, k čemuž pomohly i dvě branky Brazilce Luciana.

Jak se dá předpokládat, trenér Quique Sétien neměl z výsledku vůbec žádnou radost. Po utkání smutně prohlásil: "Po našem druhém inkasovaném gólu někteří hráči přestali věřit v body a svěsili hlavu. V tomto utkání jsme se hodně snažili hrát aktivně a kombinovat, ale nedařilo se nám to. Když dosáhnete cílů, které si dáte před sezonou, je pak těžké najít další motivaci. To je ale moje práce a já doufám, že se nám ji podaří najít před Atléticem.”

Las Palmas dokázalo Atlético Madrid porazit zatím jen jednou a jednalo se o odvetné klání Copa del Rey. Jinak vládne madridské Atlético, které si při poslední ligové návštěvě Las Palmas odvezlo pohodlné skóre 3:0. Jedinou vážnější absencí domácích je karetní hříšník Marko Livaja.

Hosté si musí poradit bez vykartovaného Godína a zraněných Carrasca, Fernandeze, Juanfrana a Vršaljka. To by pro tým trenéra Diega Simeoneho nemělo být vážnějším problémem, neboť kvalitativní rozdíl je markantní. Atlético Madrid však rovněž umí zaváhat, což ukázalo v minulém kole. Proti Villarrealu bylo přeci jen favoritem, ale nakonec jej domácí ke konci utkání udolali jedinou brankou Soriana.

A to trenéra Simeoneho přirozeně mrzelo. V rozhovoru pro Marcu sdělil: "Myslím, že jsme si nezasloužili prohrát za celé utkání, ale udělali jsme jednu zásadní chybu ke konci. Když ztratíte koncentraci, některé týmy vás za to hrubě potrestají. Měli jsme mnoho šancí, jenže jsme je promrhali. Skoro to až vypadalo, že se balonu do té brány nechce. Musíme být víc bezohlední, pokud jde o zakončování,” myslí si lodivod Simeone.
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Varas - Macedo, Lemos, Bigas, Castellano - Montoro, Mesa, Viera - Halilović, Boateng, Jesé
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Filipe, Savić, Hernandez, Gimenez - Saul Níguez, Gabi, Partey, Koke - Gameiro, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.50 - 4.65 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - FC Barcelona  (sobota 20:45)
Boj o španělský titul vrcholí. Zatímco Real Madrid čeká domácí zápas s Valencií, Barcelona si v sobotu večer odbude městské derby s Espanyolem. Dobrou zprávou pro loňského šampiona je návrat brazilského forvarda Neymara, jenž si již odpykal třízápasový trest za vyloučení v zápase s Malagou a může svému týmu znovu pomoci.

Ne že by Neymarova absence na katalánském klubu zanechala výraznější stopu. Ve všech zápasech družina Luise Enriqueho triumfovala, přičemž strhující triumf na půdě Realu Madrid stál obzvláště za to. Přesto by si jistě barcelonští fanoušci raději toto utkání odbyli bez dalšího vítězného gólu v poslední minutě nastavení, jak předvedl v El Clásicu Lionel Messi...

Barcelonští se díky zmíněným třem triumfům v řadě vyhoupli zpět do čela La Ligy, kde mají nad svým úhlavním rivalem z Madridu při totožném bodovém zisku výhodu lepších vzájemných zápasů, avšak Real má stále vše ve svých rukou díky odloženému zápasu s Celtou Vigo.

Trenér Enrique ovšem na předzápasové tiskové konferenci odmítl závěrečné harmonogramy obou soupeřů v boji o titul jakkoli blíže komentovat. "Vůbec se mi k tomu nechce vyjadřovat. Real nemá s naším zápasem proti Espanyolu nic společného. Je to derby, a tím pádem půjde o zápas s maximálním nasazením." Španělský kouč se možná bude muset obejít bez kapitána Andrése Iniesty, který v tomto týdnu vinou drobného zranění s týmem vůbec netrénoval.

Espanyol do očekávaného měření sil s favoritem vstupuje ze slušné deváté pozice, a tak trenér Quique Sánchez Flores sází na to, že tlak nyní leží výhradně na soupeři. "Jsme všichni plně soustředění a hodláme si to užít od samého začátku. Dostali jsme se už na metu padesáti bodů, což se nám nepodařilo celá léta."

"Musíme být odvážní, ale zároveň se samozřejmě i krotit. Opatrnost je namístě, neboť jakékoli naše chyby budou pro Barcelonu jen voda na mlýn," poznamenal Flores. "Budeme s nimi zacházet jako s každým jiným týmem. Nezměníme náš herní přístup jen kvůli tomu, proti komu zrovna nastoupíme."
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
D. López - J. López, D. López, Reyes, Martín - Jurado, Sánchez, Fuego, Piatti - Caicedo, Moreno
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Roberto, Piqué, Umtiti, Alba - Busquets, Rakitić, Iniesta - Neymar, Messi, Suárez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 12.10 - 7.00 - 1.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Villarreal CF - Sporting Gijón  (pátek 20:45)
Villarreal se postaral o menší zázrak, protože ve vloženém kole zvládl porazit favorizované Atlético Madrid. Žlutá ponorka ale nemá mnoho času na oddych, protože se už v pátek na Estadio de la Ceramica ukáže Sporting Gijón.

Sporting má extra dávku motivace. Je totiž stále ještě v pásmu sestupu a na záchranu to prozatím nevypadá. Od 17. Leganésu jej dělí stále tři body. A zatím mu nepomohlo ani minulé kolo, které skončilo pro Sporting zajímavou remízou s Espanyolem. Domácí Sporting se dokonce na stadionu El Molinón ujal díky brance Victora Rodrígueze vedení, o které jej nakonec deset minut po změně stran připravil útočník Gerard Moreno.

Trenér Rubi ale stále odmítá vzdávat se a hodlá bojovat až do konce. V rozhovoru pro klubové stránky poznamenal: "Zůstáváme v boji o záchranu až do konce. Dokud existuje reálná šance na to, že to zvládneme, pak do toho dáme všechno. Záchrana by pro nás byla splněným snem. Poslední dobou se nám daří sbírat body i proti silnějším soupeřům, což je důkaz, že nás nikdo nemá podceňovat,” míní trenér Rubi.

Jeho tým za posledních deset soutěžních duelů vyhrál jednou a připsal si čtyři remízy. S Villarrealem se Sporting několikrát utkal v první i druhé lize, ale za posledních deset let na stadionu El Madrigal nevyhrál ani jednou. Jeho poslední tři návštěvy Villarrealu vždy skončily alespoň dvěma góly ve vlastní síti, což není dobrá vizitka.

Villarreal má za sebou naopak velmi slibnou část sezony a ještě se nevzdává boje o Ligu mistrů. Na tu mu nyní schází pět bodů, což ale není nic nereálného. Sevilla naopak s vděkem kvitovala poslední výsledek Villarrealu, protože jí jde o třetí místo. Na něm stále sídlí madridské Atlético, které se v minulém kole stalo soupeřem právě Villarrealu.

A Žlutá ponorka si rozhodně proti favoritovi nevedla vůbec špatně, protože v Madridu udržela čisté konto a ještě přidala rozhodující trefu Roberta Soriana. Po skončení utkání hráči propukli v ohromnou radost, protože se jedná o výjimečně dobrý výsledek. A toho si je moc dobře vědom i trenér Fran Escriba, který své hráče chválil.

Po skončení utkání sdělil: "Máme za sebou výborný výsledek, který jsme si ale zasloužili naší pílí. Nic jsme nevzdali a i když utkání hodně bolelo, dali jsme do toho všechno. Hráli jsme odpovědně a organizovaně, přesně takhle se mi to líbilo. Nesmíme se ale nechat příliš unést výhrou v jednom duelu, protože pokud to v páteční předehrávce nepotvrdíme, vlastně to bylo zbytečné. Doufám, že dokážeme zopakovat solidní výkon i proti Sportingu,” přeje si Escriba.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Mario Gaspar, Musacchio, Gonzalez, José Angel - Dos Santos, Bruno, Trigueros, Castillejo - Bakambu, Soldado
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuellar - Canella, Amorebieta, Babin, Pereira - Vesga - Carmona, Cases, S. Alvarez - Burgui - Ćop
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.45 - 4.90 - 6.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona342464101:3378
2.Real Madrid33246390:3878
3.Atlético Madrid34208660:2568
4.Sevilla FC34208660:4068
5.Villarreal CF34179849:2760
6.Athletic Bilbao341851148:3859
7.Real Sociedad341841252:4758
8.SD Eibar341491152:4551
9.Espanyol Barcelona3413111045:4450
10.Deportivo Alavés3411121132:4045
11.Celta Vigo331351549:5444
12.Valencia CF341171649:5940
13.UD Las Palmas341091552:6139
14.Málaga CF341091540:4939
15.Real Betis341071737:5337
16.Deportivo La Coruña347101737:5731
17.CD Leganés34791830:5130
18.Sporting Gijón34592037:6724
19.Granada CF34482227:7220
20.CA Osasuna34392235:8218

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (901)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Barca!!!

Reagovat
smazaný uživatel

hrajou nějak pomalu

Reagovat
dextroza_m

Netopýři jedeme!

Reagovat
netopier

Dnes to nevidím nádejne

Reagovat
dextroza_m

Nakonec to mohlo klapnout

Reagovat
netopier

to by bola paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Tak se prý jedná už s Verrattim

Reagovat
blaugrana

On, Coutinho, Rb a bude to fajn.

Reagovat
Visca el barca

Na to nemáme peníze. verrati a rb bohatě stačí.

Reagovat
blaugrana

Prachy by sa našli, ale narušili by sa tým plány no.

Reagovat
Visca el barca

nebo takhle no. Na druhou stranu by to odsral i Rakitic a to by byla škoda.

Reagovat
blaugrana

Tak keby bola záloha v zložení Ivan, Marco, Bus, Iniesta a Coutinho, tak by si zahrali všetci dosť, ale to by bol asi moc veľký prievan.

Reagovat
Visca el barca

Marco bude stačit. Plus pravej bek. Počítám, že odejde jeremy, turan a jeden z dvojice denis rafinha.

Reagovat
blaugrana

Denisovi nejak neverím. Skôr by som bol za zotrvanei Rafinhu. Každopádne, ten je večný marod. Nuž keby neprišiel Fabregas, tak by možno dnes behal Thiago v strede poľa Barcy.

Reagovat
Visca el barca

ten Fabregas se k nám tak dlouho tlačil, až to dopadlo jak to dopadlo.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Bude se delat neco s tim Camp Nou?

Dik

Reagovat
valloire

zbourá se, co s ním jinýho?

Reagovat
smazaný uživatel

..a prodaj cihly na suvenyry

Ne, vazne by me zajimalo jak to maj, 2 roky zpet, mozna 3, se o necem psalo. Tak kdyz tu vidim ty spekulace tak hned cloveka napadne jestli si nebudou muset utahovat opasek

Reagovat
valloire

No už utahujou, když vidíš jejich posily a jak a podle čeho si vybíraj možný. Žádnej Verratti nebude. Asi, možná se zadluží. My je zničíme ekonomicky. Taky možnost.

Reagovat
smazaný uživatel

ten zajem o Verattiho mi to prave pripomenul..Aby se Al-Khelaifi nenas*al a nezacal jim zas vyhrozovat, ze jim zacne vybirat mancaft naopak on

Od prichodu Ardy byly ty nakupy takovy bleee, nejdrazsi Gomes --a toho stejne cenove prepalili, jako by chteli ukazat, ze jeste na to financne maj...Ale kdo vi jak to tam u nich je

Reagovat
smazaný uživatel

Po téhle sezóně nebo té příští, by měla začít postupná přestavba a v roce 2020 by mělo být hotovo. Pokud vím tak ve stejném časovém rozpětí by se mělo modernizovat i SB.

Reagovat
smazaný uživatel

diky. Ale u toho Realu to bude neco mensiho ne? Vzhledem k tomu, jak je ten stadion koncipovanej a v jake lokalite lezi

Reagovat
smazaný uživatel

Níž jsem dal odkazy na videa jak to bude vypadat. Podle mě oboje parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=hfsxpnLXSxg Camp nou (konec dostavby 2021-22)

https://www.youtube.com/watch?v=ci--X4cCJ2c SB (konec dostavby 2020-21)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten CN na me udelal dojem, to bude nadhernej stadec. Ale nebude to frahy..tada az moc? Novy oplasteni, pristavba jednoho patra a jeste zastreseni?

A Real teda uplny sci-fi To uz s fotbalem ma spolecny jen jmeno Santiaga a adresa teda. Neni to jen nejaka studie/navrh? Nevypada to spatne, ale ne jak fotbalovej svatostanek...

Kazdopadne diky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u toho SB asi ta přestavba není 100%, že proběhne. Camp nou už je officiálně potvrzený. Jo a cena bude asi 420mil (nebo 320mil) euro. Jinak kapacita by se měla zvednou na 105 000 sedadel.

Reagovat
smazaný uživatel

Pani, jestli uz je to u te Barcy odkleply, tak to kloboucek U toho Realu vazne nevim jestli by to proslo, tohle je takovy poslapani nejakejch hodnot, sam nevim jak to nazvat....Mozna sem uz konzerva, ale libilo se mi to jako stavba, ne jako fotbalovej stadak Ale ve skutecnosti to muze byt vazne bomba, ta cast, jak se na tom SB otvirala ta strecha-tam se i u mne dostavil takovej ten wau-efekt.

Reagovat
CHONG

Vidím, že to hodláte stavět na odchovancích.

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

To bude fajných 200 mega

Reagovat
blaugrana

Tak však ale investícia sa oplatí.

Reagovat
ADM

Vieš že minulé leto sme utratili niečo okolo 150mega?

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Prodat Gomese, Ardu, Digneho, Rafinhu a už máme 100 mega.

Reagovat
ADM

Tak to mi prosím rozpíš

Reagovat
smazaný uživatel

40, 30 a ti dva dohromady za 40.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si asi clovek optimistickej povahy.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ano. Věřím že někdo projeví zájem o to Portugalske kopyto.

Reagovat
ADM

15-18, 20-25 a po 10

Reagovat
smazaný uživatel

Za Ardu nabízel Arsenal 30. Gomes se vyhypuje + je mladý a Rafinha s Dignem budou mít větší cenu. Jsou to ještě mladíci.

Reagovat
ADM

Arda je najlepší turecký hráč, ale už má predsa len 30 a my nevieme predávať. Gomes je naopak po tejto celosvetovo považovaný za portugalské kopyto, tam tá cena musela íst strašne dole, nedokážem si predstaviť aký top klub by ho chcel a do nejakého no name anglickeho klubu s peniazmi zas nebude chcieť íst on. Celkovo som presvedčený, že on neodíde. Rafinha je mladý, ale už 3-4 roky sa u nás snaží potvrdiť nejaký status a stále sa mu to nedarí. Prečo by za neho vôbec ponúkali viac? A Digne takisto nijak nenavýšil svoj level po prestupe k nám, takže nevidím dôvod aby šiel za viac, navyše od nás, ktorý (opäť) nevieme predávať

Reagovat
valloire

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
celeb

A kto bude hrat na LB, ked sa zrani/vykartuje Alba?

Hrajte si FIFU na PC.

Reagovat
smazaný uživatel

Theo Hernández

Reagovat
vladis271

poyebte sa. Nič nebude.

Reagovat
blaugrana

Nezvladisujes.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Ty bláho, ta tehdejší sestava Valencie, hodně slušné.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale skoro do konce hrali o udrzeni...

Reagovat
madridcan

http://www.eurofotbal.cz/laliga/2007-2008/preview/real-madrid-valencia-cf-2207/

Este dodam tabulku Real si vtedy mohol dovolit prehrat, teraz nie a hlavne nemame Cannavara, ktory vtedy zapasnickym chvatom ojebal Silvu o zem v pokutovom uzemi Ale co vam ostava ine ako dufat?

Reagovat
Kokesh

Podle me si jeste jednu budeme moct dovolit, protoze Barca ztrati na Espanyolu. Nekolikrat v letosni sezone vyleteli do vysin, aby jeste rychleji spadli....Alaves/PSG, PSG/Deportivo, Sevilla/Malaga, Juventus a ted Osasuna/Espanyol...

I tak se na ne nemusime zatim ohlizet, coz je parada.

Reagovat
misinho7

Robinho hracik jak vinko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tehdy skoncil Villarreal 2. a Racing Santander 6.

Reagovat
One-Real

Pěkný, jak dlouho už nám ta defenzivní trojka Marcelo, Pepe, Ramos slouží a patří do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Theo Hernández, a step closer to signing with Barcelona

http://www.sport.es/es/noticias/barca/theo-hernandez-paso-firmar-con-barcelona-6002825

Reagovat
smazaný uživatel

Supr. Na pravým bekovi nemáte pořádně koho hrát, tak proč k Albovi a Dignemu nekoupit ještě třetího levýho beka.

Reagovat
ADM

Reagovat
teenz

Reagovat
technecium

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Digneho sme vobec nemali kupovat. Theo je vraj hodne velky talent, som rad, ze k nam pride. Vraj dokaze okrem LB zahrat aj laveho stopera, bude dobrou nahradou za Mathieuho. A napravo Aleix Vidal a Sergi Roberto.

Reagovat
smazaný uživatel

Na sport.es je clanok s nazvom Who is Theo Hernandez, the next signing of Barca...

Reagovat
CHONG

som rad, ze k nam pride

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Footballer

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
patas92

Tak Digne s Mathiuem jsou k hovnu a RB stejně přijde i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Digne je tak špatný jo?

Reagovat
patas92

Dozadu si svoje odehraje, nic moc nepokazí, ale neudělá vůbec nic navíc, no. Pro Albu v podstatě nepředstavuje konkurenci.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na slabší soupeře to stačí, jinak přesně typ hráče, kterých máme plnou lavičku. Na cizince slabota.

Reagovat
patas92

Ale jako souhlas, že momentálně by Barca měla mít priority jinde

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak bych to neviděl, zhodnotit se to dá až po všech přestupech. Každopádně posílit potřebujeme na obou krajích. Pokud to bude pravda, tak doufám že vám to nepřihraje Guerreira, to by byl náš další provar.

Reagovat
vilp

Rapha je nejlepší možná náhrada za Marcela, to prostě musí klapnout.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Určitě, ale podle mě to neklapne, jelikož máte "smůlu" na životní formu Marcela. Nevěřím tomu, že mu půjde leštit kopačky a sbírat po něm drobky. Už teď je to špička.

Reagovat
vilp

Nemyslím si, Real Madrid se prostě neodmítá, Coentrão taky přišel v době, kdy byl Marcelo na vrcholu (i když vím, že to tehdy s Mourinhem bylo trochu jiné), Kovačić jakbysmet.

Reagovat
Ed_Hazard

Súhlas. A pritom si aj Coentrao vydobil v určitej dobe svoje nedotknutelné miesto. Všetci si pamätáme, ako sa vždy v ťažkých zápasoch uprednostňoval on pred Marcelom, kedže u Fabia bola priorita bránenie.

Reagovat
teenz

Reagovat
Hristo Stoichkov

Byla to jednak jiná situace, stejně jako se mluvilo o tom, že ho Mourinho přivádí jako univerzála, což se nenaplnilo. Každopádně to vypadá na zajímavý léto.

Reagovat
Mateo16

Tak iný ľavý bek pokiaľ ukradnete Thea ani neprichádza do úvahy, ešte tam je Gaya a ten žiadnu extra sezónu nemal

Reagovat
Ed_Hazard

Tak ich kúpte oboch, hlavne, že nepôjdu do Realu

Reagovat
Kluivert9

To je váš styl...

Reagovat
Ed_Hazard

Narážaš na niekoho? Ja na Gomesa

Reagovat
Kluivert9

Asensio, Danilo, Beckham... jen tak z hlavy.

Reagovat
misinho7

Asensio?

Reagovat
Kluivert9

Ano, Asensio.

Reagovat
misinho7

co viem bol ta problem s platbou.. co to ma s tym ze sme ho kupili lebo ho chcete vy ? Asensio bol megatalent tak je normalne ze sme ho chceli jediny pripad je asi Danilo tam sme ho vazne kupili asi preto ze ste ho chceli vy a je to traged(aj ked poslednej dobe celkom ujde) ..to iste vy s Gomesom

Reagovat
Kluivert9

Když byl Asensio před podpisem v Barce tak v Realu pomale ani nevěděli, že někdo takový existuje. Jak se přestup do Barcy začal zadrhávat ohledně.platby (Barca chtěla platit na části, Mallorca chtěla všechno hned), tak se do toho začal srát Real, začal nabízet, že zaplatí celou částku hned a Barce ho vyfoukl. Takže ano, šlo o to koupit Asensia, aby nešel do Barcy.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
misinho7

jj samozrejme bol by to nejaky kopac ale kupime ho len preto lebo ho chcete vy...mozno sme ho nemali az tak vyskautovaneho, mozno za tym bolo nieco ine kto vie ..hlavne ze vieme zaplatit

Reagovat
Dayman

Nechtěli jste dát hned 4.5 M za Asensia, tak jste dali 4 M (+ 1.5) za Douglase .

Reagovat
teenz

Vazne si ses jistej, ze Real pred podpisem Asensia do Barcy nevedel ze existuje ?

Reagovat
Kluivert9

Trošku nadsázka, ale žádná priorita Realu nebyl

Reagovat
teenz

Priorita nevím, ale jsem si jistej že týmy jako Real, Barca ví o každym větším talentu ve Španělsku. Takže jste něco podobnýho podle mě mohli očekávat, pokud se vám zadrhne jednání.

Reagovat
Visca el barca

Koukám, že máš opět nedostatky

Reagovat
Visca el barca

No díky bohu, že nepřišel Beckham, ale Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

díky bohu za Perézovu tupost. Prý nechtěl Ronaldinha, protože je škaredý.

Reagovat
valloire

Jakože jsme koupili Beckhama, abyste ho neměli vy? No to neeee. Beckham k vám vůbec nechtěl.

Reagovat
Visca el barca

Ono chtěl nechtěl, Ronaldinhovi nesahal ani po kotník

Reagovat
valloire

No nesahal. Ale Ronaldinho byl plán B pro vás. Velká chyba Pereze.

Reagovat
Kluivert9

A plán A byl Beckham.

Reagovat
valloire

no to píšu ne

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Lidi potřebuju radu. Nemáte někdo zkušenosti s pracovním pobytem ve Španělsku, ideálně v Barceloně nebo okolí? Rád bych na čas odcestoval, zhruba od října do února cca jelikož tady mám jistý povinnosti, které mi nedovolují být mimo Čr během léta (no dobře, chovám včely no ). Nemáte někdo třeba nějakýho známýho, který má nějaký kontakty a věděl by o nějaký pracovní pozici? Ideálně něco easy, třeba mytí nádobí, úklid, prostě něco na ten způsob, co nevyžaduje vzdělání ani jazyk( katalánsky neumím, domluvím se pouze anglicky). Hledám v životě výzvu a chci se osamostatnit abych ze sebe udělal silnějšího člověka. Byl bych rád i za zkušenosti, prostě za cokoliv. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusil jsi někdy strčit péro do úlu?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím ne ale prý to pomáhá při jistých nedostatcích v posteli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kamarád teďka pracuje ve Španělsku v nějaké hospodě, bohužel ale kousek od Valencie, takže od Barcelony celkem dost daleko..

Reagovat
smazaný uživatel

A co přesně vé hospodě dělá?

Reagovat
smazaný uživatel

No říkal že zatím v kuchyni, umývá nádobí apod. Je to asi spíše restaurace. Ale že brzy půjde asi i za bar. On španělsky nikdy neuměl ani slovo, ale pak jel na půl roku na Erasmus a naučil se celkem dobře rozumět i něco říct. Takže ty základy zvládá. Ale taky by se asi plynule nedomluvil o čemkoliv no.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele a náhodou on neříkal jak to tam je s prací pro lidi ze zahraničí? Jestli tam je nedostatek nebo třeba jestli během zimního období je tam vůbec nějaká práce když nejsou turisti. Nevíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevím. Kdybys chtěl, pošlu ti do zprávy na nej kontakt a muzes se ho zkusit zeptat na co chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl bych ti vděčný

Reagovat
Jordi Alba

Já chci taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti brání?

Reagovat
Jordi Alba

Zatím pár osobních věcí. V létě něco plánuju a pak až začátek zimy by byl volnej asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny Mas uz j nejakej plan, jako delka pobytu, prace atd? Nebo to je u tebe spis jen ve fazi planovani jako u me?

Reagovat
Jordi Alba

Taky plánování, délka pobytu co nejdelší a práce jakkákoliv, prostě na delší dobu vypadnout poznat jiný kultury lidi a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

chovat včely?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
valloire

chovám včely

Reagovat
smazaný uživatel

Co je

Reagovat
valloire

nic, dobrý.... já myslel, že včely chovaj starší

Reagovat
smazaný uživatel

Tak převážně ano. Když je na schůzi tak si tam já jednadvacetiletej připadám jak když jsem se omylem dosti na sraz důchodců Ale cena medu stoupá ( samozřejmě záleží na druhu koupi - jestli přímo od vcelare nebo nekde na trhu a taky na lokalitě - ve velkomeste ta cena bude vys nez nekde na vesnici) a proto se do toho dostávají i mladší, protože to muze byt velice vynosnej koníček. Třeba jsem četl o jednom vcelari z Vysočiny, a ten z jednoho vcelstva každoročně vytočí 90 - 100 kg medu. No a když ma 20 vcelstev a kilo přidá za cca 130 tak si to spocitej Navíc jsou i dotace pro začínající včelaře tak je o to zájem no

Reagovat
Manik...

Reagovat
valloire

dá se tím živit

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nikoho takovýho neznám. Ale možný to asi je

Reagovat
valloire

tak ten chlápek z Vysočiny...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on normálně pracuje. Tohle je pro něj jen (slušně výnosnej) koníček

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kolem toho musí být hrozně práce ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já tohle nemůžu posoudit, včelstev mám jen 6. Ale jako určitě v sezoně při víc včelstev to musí dát práce spousty, to je jasny

Reagovat
Israha

No...kamarádovi před několika lety zůstalo pár včelstev po dědovi, tak se o ně začal starat, a chytlo ho to. Aktuální situace u něj je taková, že z práce ke včelám, domů se vyspat a tak furt dokola, nemá čas na nic a nikoho jiného, a s prachama to má tak, že do zlepšování a rozšiřování vrazil tolik, že má teďka ještě méně, než měl předtím . Takže asi tolik k té výnosnosti...med dneska prodává taky skoro každý a nějak si neumím představit, že by po něm byla taková poptávka, aby si přes to každý včelař měl nějak pořádně vydělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky by to samozřejmě šlo. Ale realita bude asi jiná no

Reagovat
smazaný uživatel

U nas v praci to prodava jeden chlapek a ma po 150..a rvou mu za to lidi ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skus podavaca lopt v Barcelone. Ale u Espanyolu samozrejme.

Reagovat
valloire

třeba z něj pak bude taky trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Med

Reagovat
smazaný uživatel

Varane opet chybi v nominaci. No doufam, ze to neni nic novyho a Zidane ho spis nechava dolecit, kdyz uz je Ramos zpatky.

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujete někdo Clásico legend? Je radost vidět Ronaldinha zas v barcelonským A Guily právě dával

Reagovat
el Principito

mas link?

Reagovat
smazaný uživatel

já to sleduju přes facebook stánku FC Barcelona - Blaugrana Central. BTW. Ronaldinho uz dve asistence

Reagovat
el Principito

Reagovat
Mishko

V lige má tento rok nad 2100 odohraných minút 8 hráčov Atletica, 6 Barcelony a len 2 Realu. Toto nám podľa mňa ešte môže túto sezónu vyhrať pár trofejí

Reagovat
Ed_Hazard

Ja si nemyslím, že by práve minutáž robila tak zásadný rozdiel. Ale bodaj by si mal pravdu.

Reagovat
vocasisko
Reagovat
vocasisko

Co to je za retardovanej sestřih není tam ani jedna jeho asistence sakra

Reagovat
patas92

Drenthe hrál?

Reagovat
Ed_Hazard

jj na diskotéke.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvaja Diegovia v bráne dnes môžu rozhodnúť o titule Btw prečo má Cancelo z Vale stopku za žlté karty, keď ich má 7 ? Nebýva náhodou trest za každú piatu ???

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dostal pátou proti Sockám.

Reagovat
Kenneth

Franco zaridil.

Reagovat
Kenneth

Conte nevyloucil prestup Hazarda. Chceme ho teda?

Reagovat
Mateo16

Ak by to znamenalo koniec Karima tak áno. Iscovi ani Asensiovi by nebral minúty

Reagovat
Kenneth

Karima? Spis Balea ne? A nejspis i Jamese.

Reagovat
Mateo16

Tak zase na zázraky neverím. Gareth bere 36 mio rocne. Najväčší problém Jamesa je že ho ZZ proste nechce takže áno zrejme aj jeho

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho bral za Garetha+Lucase

Reagovat
Manik...

Za předpokladu, že Ronaldo by šel na hrot a Benzema pryč, tak rozhodně.

Reagovat
Kenneth

Ronaldo na hrotu pod ZZ hrat nebude. ZZ o tom o vikendu mluvil.

Reagovat
smazaný uživatel

Časem se tomu nevyhne.

Reagovat
Mateo16

Hovoriť môže ale že ho proti Bayernu a Barcelone tam dal hovorí niečo iné

Reagovat
vilp

Navíc jestli si ho přivede sám Florentino, tak ZZ nic jiného nezbude.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceme Mbappého

Reagovat
madridcan

Neviem preco mam z neho ,,huntelaarovsky" pocit...

Reagovat
CHONG

Nechceme, chceme odchod Balea a Karima a patřičné nasazování Jamese, Isca, Marca, Kovi a Moratiče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě záleží, jak dopadne liga a LM. Jestli obojí ztratíte, očekávejte příchod nových (předražených) posil a tím pádem tebou zmiňovaní hráči vysezené důlky na lavičkách.

Reagovat
Kenneth

Nejaky Galactico prijde i kdyz by byl double.

Reagovat
Ángel di María 22

My chceme odchod Karima?

Reagovat
smazaný uživatel

taky se divim, zabijaka do vapna nemate, a v tom je porad karim top...morata je takovy lepsi lokvenc

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
CHONG

Já jo, protože jestli neodejde Karim, tak se na to brzo vysere Moratič.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

rozhodně ANO

Reagovat
valloire

ano

Reagovat
misinho7

hracik vyborny ale pri tom nasom time..ja som strasne zvedavy na leto co Perez vymysli..predstava ze odide Karim alebo Gareth je asi nerealna..skor to padne na Jamesa a Moratu ...a minimalne jedna hviezda pride... DDG je podla mna celkom isty a potom este isto Perez pojde po niekym s velkym menom ...ten Hazard by bol top ten utok Hazard,Ronaldo,Asensio/James za nimi Luka/Isco,Kova, Toni ...

Reagovat
One-Real

Mě pořád překvapuje, jak rychle se u spoustu fanoušků ocitl Modrič na hraně základu/lavičky. Poslední týdny to od něj nebylo nejslavnější, ale dlouhodobě podle mě pořád jasný základ. Pokud je ve formě, tak ten jeho vysoký standart dokáže dlouhodobě držet řekněme 5-6 záložníků na světě? Samozřejmě mu vzhledem k věku porcovat. Nic proti Kovačičovi, dlouhodobě by se na něm ta záloha měla stavět, ale pořád musí ukázat konzistenci a odstranit slabší stránky.

Reagovat
misinho7

Luka je jaasny zaklad o tom ziadna pre mna najlepsi zaloznik na svojej pozicii ale tie minuty treba porcovat viac..zas Isca alebo Kovu nemozme nechat na lavicke ... treba to rotovat este viac aj do velkych zapasov a kazdemu dopriat potrebne minuty

Reagovat
Israha

Tak pokud hraje ve slabší formě a v kádru jsou hráči, co momentálně nabízejí víc, tak by měli hrát oni přednostně. Něco jiného bude, až Luka zase najede na svůj absolutně nejvyšší světový standard.

Reagovat
vilp

Tak překvapuje... na lavičce na šanci čekají borci, kteří předvádí fenomenální výkony. Jako Modrićova náhrada se pořád skloňuje Mateo, ale to Isco je hráč, který momentální září na jeho postu a ten základ by měl vzhledm k situaci zaslouženě hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne ano

Reagovat
Jerichoo

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

dnes asi vyhra Realu a Barca to bude mat tazke, ale maju Messiho ..takze vsetko je mozne, inak vcera si zo srandy kuknem kurzy na Zlatu loptu..v domienke ze Leo bude mat kurz 1,1 ...tak vidim najmensi kurz na Ronalda a az potom Leo...takze cista fraska

Reagovat
C-M@ster

Však si vsaď na Messiho, pokud je podle tebe kurz vyšší než by měl být.

Reagovat
madridcan

Pred koncom sezony, ked obaja hraju o double, moze kurzy na Zlatu loptu sledovat iba dilino ako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

moze kurzy na Zlatu loptu sledovat iba dilino ako ty.

Hm, ale skacete mu na to pekne, nevydrzite nereagovat... V jistych kruzich by se to dalo nazvat "nezvladani"

Reagovat
madridcan

Nezvladanie? Nezvladanie moze byt po prehre a nie po takejto blbosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave tohle mi pripadne jeste horsi...

Ale chapu, ze to muze nekomu pripadnout otravny (jako moje rypani)

Reagovat
misinho7

Reagovat
CHONG

To už je vážně posedlost.

Reagovat
smazaný uživatel

ne ved hovorim, ze zo srandy som sa siel pozret jak to bude, ked je Messi o dve triedy lepsi, ale tak neskalamalo to, je to marketing :)

Reagovat
misinho7

ten tvoj marketing , dufam ze ho pojdes aj studovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz studujem neco ine :D

Reagovat
smazaný uživatel

a inak mam v tomto 100% pravdu, len blbcom tazko vysvetlis :D

Reagovat
misinho7

nj co uz vsetci sme tu blbci ale ty vies sme radi

Reagovat
smazaný uživatel

no hej, co s tým narobim

Reagovat
smazaný uživatel

ty rozhodne

Reagovat
misinho7

od takeho inteligenta ako si ty to hrozne boli...

Reagovat
smazaný uživatel

au

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

1,1 pro neviditelného muže v playoff LM

Reagovat
smazaný uživatel

1x dneska, podľa mňa to urveme v suchom triku 2:0 a Delfínolona doskáče a Real si pekne krásne príde po titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Dejte do toho srdicko bratia

Reagovat
madridcan

Co je s Reyesom? A vlastne ako hra. Videl som vas okrem Realu iba proti Seville a hral slusne.

Reagovat
madridcan

Jose Antonio samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálne je po zranení a zároveň sa vrátil po zranení Baptistao, takže je asi pri striedaní až za ním, ale celkovo na svoj vek a na to, že prišiel zo Sevilly ako nepotrebný to nie je až také zlé, proti Seville to bol jeho naj zápas IMHO, takže si natrafil na jeho dobrý výkon, stále má čo ponúknuť, proti zatiahnutým súperom na AM vie byť dosť efektívny, poprípade ako striedajúci hráč taktiež.

Stačí?

Ale neviem, či sa s ním bude počítať aj v budúcej sezóne, to bude závisieť od toho kto príde, jemu osobne sa asi nebude chcieť sedieť a kto vie či vôbec bude chcieť pokračovať, ak ale nebude mať výrazné postavenie v kádri, predal by som ho za 30+ mega do Číny

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Snad

Reagovat
Ángel di María 22

Za me teda odchod Balea, Navase a Coentraa a prichod DDG a levyho beka. Podle me by tohle uplne stacilo a celej tym by mel super minuty.

Ale nedelam si iluze, ze by to takhle dopadlo a stejne, kdyz uz by se teda musel delat nejakej velkej prestup, tak at aspon prijde Ten Hazard a misto mu uvolni Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

a v zaloze bude hrat kdo ? (Casemiro a Kovacic na to nemaji)

Reagovat
Jerichoo

Maximalny suhlas.

Reagovat
misinho7

podla mna predaj Garetha je absolutne nerealny pre Pereza to iste Karim ...su to jeho oblubenci a hlavne Gareth stal obrovske prachy a urcite by ho nepredal pod cenu... a este ked ho aj Zizu oblubuje(kto vie ci za tym nie je Perez) tak potom uz naozaj no chance... ale vymenou za Hazarda to by bola pecka aj ked znova by sme nevyriesili co dalej s Jamesom,Iscom,Asensiom kedze by tu bol este vacsi pretlak a Hazard by uz nehral pre meno ale aj pre vykony lavy bek to by sa hodil ten Theo ale atelti nam ho asi len tak nedaju... a DDG je snad istotka

Reagovat
misinho7

zatial to najrealnejsie vyzera na odchod Jamesa a Moratu a prichod Hazarda s DDG ...aj ked James mu bude chybat...vidno ze tu chce hrat ma ten faktor hraca ktory vie rozhodnut ci strhnut zapas ale Perez ho asi posle do predele a necha si Garetha

Reagovat
smazaný uživatel

v cem je ddg lepsi nez navas

Reagovat
misinho7

no v tom ze je asi najlepsi brankar na svete? alebo minimalne v top 2/3 ..nerobi hrubky ako Keylor v poslednej dobe..hra nohami tiez ovela lepsia a celkovo ..je to spaniel reprezentant,mladsi je ..

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych ty hry nohama zrusil kdyz vidim matse nekdy

Reagovat
smazaný uživatel

dneska netopejri podme, remizka by tam sedla

Reagovat
smazaný uživatel

Ja byt trenerom realu necham marketinalda na lavicke, bez neho je real lepsi :D

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/d6R5cPOtycw

Bude to pre Barcelonu skvela posila.

Reagovat
smazaný uživatel

tak strelit albu, jinak nema smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, co to je za hudební podkres

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

taky z toho vždycky teču...resp. vypínám zvuk, ale je to nějak častý u fotbalovejch videí

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to zajímavě, rozhodně se nebojí 1v1 což Alba prakticky neumí...

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu je este aj vysoky, pomohol by pri standartkach.

Reagovat
Mateo16

Navas, Carvajal, Nacho, Sergio Ramos, Marcelo, Casemiro, Kroos, Modric, James, Benzema, Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som tam dal Isca a Moratu namiesto Krossa a Benzemu :D

Reagovat
vilp

Mně tedy vadí hlavně Shrek. U něj nezáleží, kolik klíčových ztrát zaviní nebo kolik soupeři založí gólových akcí, stejně vždy bude hrát. Tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Shrek je Casemiro?

Reagovat
vilp

Reagovat
misinho7

hmm cize Isco az na na LM ?

Reagovat
Mateo16

Reagovat
Kenneth

At uz jde s tim svojim Benzemou, Casemirem do pice...

Reagovat
misinho7

urcite ich jebne aj proti atletom tak aspon dnes mohol ist Moratic a Kova od zaciatku ...

Reagovat
misinho7

ale ten Marcelo...ten nikdy nestrieda aspon dnes ho mohol nejako posetrit

Reagovat
vilp

Reagovat
Ángel di María 22

Marcelo Snad ho vystrida jako prvniho pak.

Jinak James A Isco na LM

Reagovat
Hristo Stoichkov

Isco na Granadu

Reagovat
Kenneth

On k vam ale stejne nepujde.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jasně že ne, ale jaká je pointa?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pojď Munire, vystřel si titul

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Messiáš

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrajem v klidu, minimalne o tri goly

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema do středu brány po zemi, to je zabiják

Reagovat
Kenneth

To je zase brecka. Centr centr centr centr...

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho při tom náběhu Orellany úplně v lese..

Reagovat
Magic player

Za 20 minut mel James dvakrat tolik kontaktu s micem co ma bezne Bale za cely zapas. Jen proto, ze proste chce hrat.

Reagovat
Kenneth

Misinho ti rekze opicakovi nenahravaji.

Reagovat
Kenneth

*ze

Reagovat
CHONG

misinho už se taky odvrátil od temné strany.

Reagovat
misinho7

hmm..asi nesledujes posledne moje prispevky uz aj mne dosli s garethom nervy

Reagovat
madridcan

Velmi debilne vyhody nechava rozhodca

Reagovat
valloire

Oběma nohama, nezasáhl míč a není to červená jo? Mohl mu ukončit sezonu, kdyby nenadskočil.

Reagovat
Ed_Hazard

Ja si počkám na vysvetlenie, čo tu bolo inak

Reagovat
valloire

i já, abychom se ale dočkali....

Reagovat
smazaný uživatel

serte na to hoši, Ramos byla jasná redka..

Reagovat
valloire

nebyla tak jasná, vidíš, že můžeš dát i žlutou

Reagovat
Ed_Hazard

Neuveritelný výkonnostný rozdiel oproti našemu "Bčku". Či Ačku? Herne lepšie by malo byť teoreticky Ačko nie? A je to vidieť aj na Jamesovi a jeho hre

Reagovat
Magic player

Jo jo, lita tam sice hezky, ale v podstate kazdy pokus o narazecku, nebo rychlejsi kombinaci je zabity (ne)pohybem ostatnich, takze ve vysledku k hovno. Ale centry nas stejne zachrani, takze to je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

ooo, škoda James

Reagovat
smazaný uživatel

Král

Reagovat
Ed_Hazard

Uuuuuuuu James, to mohol byť gól kola

Reagovat
smazaný uživatel

hezky

Reagovat
smazaný uživatel

fakt mám za to, že máme aktuálně nejlepší krajní beky na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel Danimu nevyšlo El Clasico

Reagovat
misinho7

bez debat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Coutinho10

Cristiaaaaano

Reagovat
misinho7

Ronaldoooooooooooooooooooo

Reagovat
valloire

golasooooo Král pálí přesně

Reagovat
smazaný uživatel

V EC palil Kraal taky presne, presne na tribunu.

Reagovat
valloire

něco jako Messi ve finále MS?

Reagovat
smazaný uživatel

Presne. To bylo pro Krale, bylo mu lito, ze musel po skupine koukat z tribuny.

Reagovat
valloire

Jako že mu poslal poslední střelou míč na památku?

https://www.youtube.com/watch?v=nojq_l-jN-0

To ale mířil blbě, Král seděl jinde, ne za brankou. Apropo....uznáváš tedy, že Král je Ronaldo že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano uzavam, kral je jenom jeden ne? Tak jako je jenom jeden Buh a to Messi.

Reagovat
valloire

Bůh je taky obsazenej, to je zase Pelé.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm ale to mi nevychadza...

https://youtu.be/3Naq0XfFJHk

Reagovat
valloire

mně jo, a to je to hlavní

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je král, Kristýna je princezna.

Reagovat
CR7RONALDO

Kráľ

Reagovat
smazaný uživatel

siiiiiiiiiiiii

Reagovat
misinho7

zaujiamve ze mame podstate dva timy ..a ten "silnejsi" hraje na center a ten "slabsi" pohladnu kombinacnu hru

Reagovat
CR7RONALDO

Konečne poriadny center naňho a hned je gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Haluzáci.

Reagovat
misinho7

od dneska je uz aj center haluz zachvilu to bude vsetko po com dame gol

Reagovat
smazaný uživatel

* Po čem dá Ronaldo gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

ale paci sa mi dnesne nasadenie po tom gole , aj ten natlak

Reagovat
smazaný uživatel

Bojí se o místa v základu

Reagovat
Magic player

Casemiro citovka.

Reagovat
One-Real

Casemiro má cit v noze jak Peréz pro výběr hráčů.

Reagovat
Mateo16

Valencia je strasna , rozohravka neexistuje a my z toho jedine co vieme vytazit je center do vapna

Reagovat
misinho7

Valencia hlavne postavila mur a je to celkom tazke prekonat..

Reagovat
ciernyribiz

skoda ze hra benzema

Reagovat
misinho7

ked si oblubenec Pereza a Zinedina..musis hrat stale..

Reagovat
vilp

Vtipné, jak je ta hra oproti neděli pomalá a bez nápadu, Valencia nehraje nic, ale že by se Real dokázal dostat do vápna jinak než vzduchem, to ne. Jinak se mi zdá, že bez Balea na hřišti je Karim často nejhorší.

Reagovat
CHONG

Ti dva musí v létě odejít, jsou k ničemu.

Reagovat
teenz

Reagovat
vilp

I to je možná důvod k tomu, proč chtít Hazarda. Nedělám si iluze, že je kluci z lávky posadí, to může jedině další předražený hráč z venku, kterého si přivede sám Florentino.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
CHONG

Takže James

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vale mi zas tak špatná nepřijde, na šance víceméně vyrovnaný zápas.

Reagovat
Ángel di María 22

To je neco strasnyho. Hubeny vedeni, kombinace ve stredu hriste takova pomala, na jistotu, sance pomalu zadny.

Po tech par zapasech behavych a technickych "nahradniku" mi neuveritelne chybi Kovacicovo zrychleni ve stredu pole a prechod a Isco - 1vs1 a kreativita nahore. Tihle 2 hraci proste patri do zakladu. Casemiro je v takovymhle zapase k nicemu a Luka je z formy.

Reagovat
misinho7

Isco a Kova v stalom zaklade je podla mna nepredstavitelna vec... teda Isco si myslim ze buduci rok uz hej ale Caseho si bude Zizu stale tlacit do tej zostavy ...

Reagovat
blaugrana

V lete Dinho a Ludva Giuly do Barcy! Si to davali jak pani.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ronnie neskutečně elegantní.

Reagovat
blaugrana

S nim by sa uz Leo do zalohy stahovat nemusel.

Reagovat
Visca el barca

Škoda že tenkrát šel tka dolů

Reagovat
blaugrana

Bohuzial ako vela juzanov prepadol bujaremu zivotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Večírky, dupačky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemám slov kurva

Reagovat
CHONG

Stáhni Caseho a dej tam Kovu, kurva

Reagovat
smazaný uživatel

strašně hloupe vykony predvadi poslednich nekolik zapasu za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Tyč a penalta

Reagovat
vilp

Ale v bráně Alves.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel

Reagovat
vilp

Hm, jak říkám.

Reagovat
Magic player

Parejo je debilni?

Reagovat
smazaný uživatel

Parejo je dement

Reagovat
misinho7

lol parejo ta okato

Reagovat
Mateo16

Za toto penaltu realy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozilo vyrovnání Valencie, tak ji musel písknout.

Reagovat
misinho7

Reagovat
madridcan

Hrozilo z coho?

Reagovat
smazaný uživatel

stav byl 1:0, tak asi z toho, kdyby dali gól přemýšlej

Reagovat
madridcan

No, ale to by museli mat sancu, tak premyslaj ty

Reagovat
smazaný uživatel

tak rozhodca si to v pohodicke obhaji. Skor je otazka co sa hnalo hlavou kapitanovi Valencia, to je neuveritelne.

Reagovat
smazaný uživatel

sudi

Reagovat
Coutinho10

Benzema skodaaaaaa, ale neva penalty

Reagovat
Magic player

To bylo jasne, ze neda. I on to vedel podle me.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta nedala penaldu

Reagovat
misinho7

ten Alves to je penaltovy mag...

Reagovat
smazaný uživatel

Munir Munir Munir !!!

Reagovat
CR7RONALDO

Najlepší brankár na penalty asi.

Reagovat
Coutinho10

twl Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

hezky Kristýna

Reagovat
smazaný uživatel

Alves je Alves no

Reagovat
Mateo16

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
valloire

Ten Alves Je hustej.

Reagovat
smazaný uživatel

nechutny jak James hraje furt na sebe

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
nani92

však sa chce predať, každý by tak hral na jeho mieste

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho chapu no..hlavne je na nem videt frustrace, ze nebyl stavenej tolik, jak by si von predstavoval.. ale pak by to mel videt i trener a mel by ho to nechat vyzrat na stridacce

Reagovat
Messiáš

Diego borec jak chceš !

Reagovat
nani92

čím je Ronaldo starší, tým horšie kope penalty

Reagovat
CR7RONALDO

Nesúhlasím, za United to nebola žiadna sláva

Reagovat
misinho7

no ten Alves mu uz chytil viac..asi najlepsi brankar na penalty tusim ma v nich aj nejake rekordy ..je to borec no..Cristiano posobil ze ide na tu penaltu s tym ze ju neda

Reagovat
smazaný uživatel

Nj Alves, to muze promenit jen zkuseny hrac jako Messi.

Reagovat
valloire

zkušenej hráč nedá 4 za sebou jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale potom zkusene da v dulezity moment, ktery drzi jeho tym ve hre o titul.

Reagovat
valloire

haluz jak prase

Reagovat
CR7RONALDO

Aj Messimu chytil aj 2, tuším.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu jen, ze 4-5?

Reagovat
CR7RONALDO

A nechytil mu raz tú, ked ju dal rozhodca potom opakovať?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, nepamatuji si.

Reagovat
CHONG

Když vidí, že chytá Alves, tak má zavřít oči a narvat tu penaltu do středu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazza.8

Benzema v suchym triku i za deště ty vole

Reagovat
misinho7

striedaj toho Benzemu to nema vyznam s nim ..

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema dolů

Reagovat
Mateo16

Karim

Reagovat
Ed_Hazard

Nevládzem sa pozerať na tých lemplov v predu. Za Crisa Asensio, za Karima Morata....a okamžite kurva

Reagovat
smazaný uživatel

James zase první střídá, hlavně že benzema zůstal na hřišti

Reagovat
Kenneth

Achjo ten Zidane je tak citelny...

Reagovat
vilp

To jsou zase "střely", za který bych mu naliskal nejradši.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Dneska tak 3.... Jako by to bylo 5:1 a ne 1:0

Reagovat
valloire

Pohoda borci, je čas.

Reagovat
Ed_Hazard

Ja uplne vidím ako tam Vale šupne gól. Po štandardke Parejo, alebo hlavou Garay..

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by, ať je liga ještě více napínavější.

Reagovat
hefy

Reagovat
Raul=Real

Si to zacaroval :-D

Reagovat
Magic player

Ty kokot.

Reagovat
Ed_Hazard

Však to je evrgreen, pravidelne to takto dopadá. Preto som to aj osolil na tiket

Reagovat
Ed_Hazard

Ale dáme ešte na 2:1. Morata!

Reagovat
valloire

M máš dobře, věštče

Reagovat
Ed_Hazard

Kurňa, keby som tam nedal meno, tak som frajer dňa

Reagovat
smazaný uživatel

Dík vole

Reagovat
smazaný uživatel

příště drž radši hubu :)

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Čo ste takí negatívni To fakt nikto nečakal? Ja mám pocit, že od Pareja dostávame góly prakticky v každom zápase s Vale

Reagovat
smazaný uživatel

to je kokot ten Nani :D prohrávají a on střídá tak minutu

Reagovat
nani92

Reagovat
Coutinho10

ou twl snad nic vaznyho

Reagovat
smazaný uživatel

To bola tak nebezpecna lopta od Asencia, az zranila dvoch hracov naraz.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze ta Valencia je tak marná

Reagovat
vilp

Casemiro je Bůh.

Reagovat
Kenneth

Casemiro proste kreten... 3. Zapas po sobe kdy mel dostat rudou...

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro, ty blbče jeden

Reagovat
One-Real

Ten Casemiro je fakt tupá vagína. Už několikátej zápas v řadě měl bejt venku a stejně ho tam furt budeme cpát.

Reagovat
One-Real

A nakonec z toho ještě gól. Tupec.

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool. Este jeden minimalne.

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro a červená, díl třetí

Reagovat
vilp

Reagovat
Mateo16

Je uplne normalny toto mala byt redka

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooool, gool, goool

Reagovat
smazaný uživatel

STRIDEJ UZ TOHO CASEMIRA OMG !!!

Reagovat
Kenneth

Diky ty drevacka pico....

Reagovat
valloire

Kurva už mi serou, sundavam nohy.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
smazaný uživatel

hehehhehhe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne som si myslel, ze cely zapas houno a Vale na konci vyrovna

Reagovat
Coutinho10

no do prd...

Reagovat
Messiáš

Parejooo

Reagovat
nani92

skúsený hráč vie, kedy nemá premeniť penaltu, aby pripravil svoj tím o titul

Reagovat
smazaný uživatel

ich chyba, uz davno mali rozhodnut, na druhu stranu este maju cas.

Reagovat
Mateo16

Prehrat titul kvoli Casemirovi

Reagovat
MadMrJacky

Já toho Casemira nechápu. To je už několik zápasů po sobě co jde se žlutou do takhle nesmyslnýho zákroku

Reagovat
pepinho2

Real vyhraje

Reagovat
Jerichoo

Pici Case to je magor

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
vilp

Ti je Bůh... Marcelito.

Reagovat
Raul=Real

Joooooooooo

Reagovat
vrabejka

Marcelo pěkně no škoda.

Reagovat
Kenneth

Joooooooooo kurvaaaaa

Reagovat
Ed_Hazard

Čip čibirip čibirip hopaaaaaaa

Reagovat
Magic player

Nejlepsi z nejlepsich.

Reagovat
Jerichoo

Dajte mu zlatu loptu

Reagovat
Gazza.8

já tady u toho chcípnu normálně!!!...gooool

Reagovat
CR7RONALDO

Marcelooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Mateo16

Morata krasna asistencia

Reagovat
Coutinho10

Maaarceeeeeeelooooo je buuuuh

Reagovat
CR7RONALDO

A z pravou nohou

Reagovat
Ed_Hazard

Predtým cca v 70 min. to jebol pravačkou do autu

Reagovat
CR7RONALDO

* S pravou nohou

Reagovat
valloire

Golasooooooooooo Marčelooooooooo To musim sundavat nohy?

Reagovat
misinho7

Marcelo to je najvacsi borec najlepsi nas hrac tuto sezonu a absolutna legenda..nikdy som si nemyslel ze niekto moze aspon vyrovnat a nie to prekonat Carlosa na tej nasej lavej strane..ale Marcelo ma k tomu nakrocene pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ciernyribiz

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool kurva gooooooooooooooooooool

Reagovat
Setwo

čo ten Marcelo bere? seriózne nech mu spravia testy.. to je neskutočné ak nemá žiaden dopping nech mu rovno dajú zlatú loptu, to je sila akú má rýchlosť na konci zápasu

Reagovat
Coutinho10

Marcelo jeeej nadhera pro divaky

Reagovat
vilp

Lucas za Modriće, to už je fakt komedie.

Reagovat
ciernyribiz

442 aka komedia prosim ta

Reagovat
vilp

Směšná.

Reagovat
Coutinho10

Marcelo dalsi paradicka to je typek

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelovi postavit sochu prosím

Reagovat
Coutinho10

brazilska skola

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

to stridani pred marcelovy golem

Reagovat
Kenneth

Aspom jeden brazilec v tymu ktery dela radost. Zbyly dva utratit...

Reagovat
smazaný uživatel

jestli myslis ronalda tak je z portugalska, tomu pravymu akorat ukrad jmeno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Díky, Marcelito

Reagovat
misinho7

Isco s Marcelom tuto sezonu najlepsi nie len vykonostne ale aj tym ako nas bavia proste hraci ako maju byt

Reagovat
EXoRcIsT

aj Asensio hraje dost dobre

Reagovat
misinho7

Reagovat
Gazza.8

Casemiro na dělo dneska

Reagovat
valloire

No jo no, zkušenej tým....Občas by ale neškodilo jako v La Coruni si zahrát na tým, co si nevěří. Zmátlo by to soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

ruda pro caseho?

penize

penize

penize

Reagovat
ciernyribiz

dakujeme mame dost

Reagovat
ciernyribiz

dolezita vyhra stale sme si udrzali v zalohe tu jednu remizu este porazit sevillu snad bratia z espanyolu pomozu

Reagovat
smazaný uživatel

Katalánci jsou vaši bratři?

Reagovat
ciernyribiz

z espanyolu urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Tak buďto jsou Katalánci bratři všichni nebo nikdo. Jinak to jsou jen zaprodanci.

Reagovat
ciernyribiz

ale hovno tí z espanyolu maju rozum a uz drz pysk zalez do kanalu a uzivaj si vyhru nas valenciou a cestou pozdrav jirku

Reagovat
madridcan

Alebo mozno by trebalo pohnut rozumom a domysliet si preco maju pred Barcelona to Espanyol

Reagovat
smazaný uživatel

Normální kolaborace k silnějšímu, k tomu není potřeba tím rozumem moc hýbat, stačilo by ti jej mít.

Pro vás dobrý jakýkoliv kolaborant, může to být i abdullah.

Reagovat
valloire

Abdullah je super. Jsi snad xenofob?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty z Espanyolu? Jo. Nepřekvapuje mě, že to nevíš, ale Espanyol byl vždycky politicky blíž k Madridu a koruně než k Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase nedělej chytrého. Samozřejmě, že to vím. A co to na věci mění,když jsou to Katalánci?

Reagovat
smazaný uživatel

Že se necítí být Katalánci ?

Reagovat
smazaný uživatel

No to, že jsou pro-Madrid mění na věci logicky docela dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak můžou se z Katalánska vystěhovat, když se Katalánci necítí být,to je jednoduché.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by to proboha dělali? Stejně není Katalánsko samostatný stát, ale jen provincie ve Španělsku

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že brzy bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní argumentace, zase jsi za pitomce

Reagovat
smazaný uživatel

Takže , když tady většina merengues při nedávném referendu chtěl , ať už se konečně odtrhonu, tak byla za borce a já když chci naprosto to samé, tak jsem za pitomce.

Reagovat
Billy McClane

Stredoeuropsky bojovnik za nezavislost katalanska

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Vždyť co je středoevropských bojovníků za nezávislost Tibetu

Reagovat
valloire

samý tupouni

Reagovat
Billy McClane

Porovnavat Tibet a Katalansko

Reagovat
technecium

Proč ne?

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Proč by se stěhovali z Katalánska, když je Katalánsko součást Španělského království? Cítí se být jeho součástí. Co je na tom špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Eh.. být Kataláncem neznamená mít povinnost podporovat nezávislost.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, že mu něco vůbec vysvětlujete, když se tady už tolikrát projevil jako člověk absolutně neznalý a bez rozhledu.. vždyť to je jako diskutovat s vrabejkou... teda s tím rozdílem, že tenhle aspoň nedělá do očí bijící gramatické chyby

Reagovat
smazaný uživatel

Ty chudáčku...

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Espanol se nikdy necítili být Katalánci, ale Španělé. Jejich družba s Ultras Sur je všem známá a politicky byly vždy na straně krále či Falangy. Oni jsou lidé, kteří považují Katalánsko za provincii velkého Španělska.

Reagovat
Billy McClane

Toto fakt myslis vazne? Tupy jak poleno si, ale to ma neprekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zalez zase k míchačce,ať tě nevystřídají nějakým cikánem, hlupáku.

Reagovat
Billy McClane

Kanalnik

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt jednoduchý, opakovat dokola jak míchačka,co vymyslí jiný, na víc nemáš.

Reagovat
Billy McClane

Ked na teba to tak dokonale sedi

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako Lejno, myslíš?

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

ten pocit, ked playmaker barcelony ma za tuto sezonu o 17 golov viac ako sestnastkový hrac realu madrid :D

Reagovat
smazaný uživatel

a jaký je to pocit?

Reagovat
smazaný uživatel

taký zvlástny :D

Reagovat
CHONG

Díval ses ze srandy na statistiky?

Reagovat
misinho7

jedina vec ktora ho tuto sezonu moze tesit vlastne to je aj jeho jedina vec..radsej Messi GB ako barca trofeje

Reagovat
CHONG

Člověk, který řeší v dubnu GB musí být tak trochu "odlišný".

Reagovat
Billy McClane

Teraz si si trochu kopol prave do misinha, ktory to riesi uz od januara

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
misinho7

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kluivert9

A Misinho ho řeší celoročně. Takže ten, je prostě magor...

Reagovat
misinho7

jj kazdy den tu vypisujem aky je Ronaldo skvely

Reagovat
LAM

Tak on fakt letos ne no.Tam nemáš o čem psát.

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

skoda ze si sa tak nesmial minule sezony ked mal Ronaldo v LM viac golov jak MSN dokopy

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze velkost Lea sa neurcuje len v pocte golov :)

Reagovat
smazaný uživatel

kdo ?

Reagovat
valloire

Goly má, ale hru tvoří na hovno. Nebejt Copy, má hrotovej hráč Realu víc asistencí. Takže tomu playmakerovi to ve finále musí nahrávat Neymar před prázdnou bránu, aby dal nějakej gol.

Reagovat
LAM
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vilp

Suárez pěkně.

Reagovat
10FKK

Myslíš toho malýho, jak si s váma vytřel prdel v prasečáku velkýho fašouna, tak až vám změnil přezdívku na hnědej balet?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FC Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba; Rakitić, Busquets, André Gomes; Messi, Luis Suárez a Neymar.

Reagovat
madridcan

Espanyol ocakavana

Reagovat
ciernyribiz

Gomes v zaklade je zaklad dobreho vysledku

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Afrokrecek

Máte někdo kvalitní stream na Barcu?

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jurado

Reagovat
CR7RONALDO

Nespravodlivé

Reagovat
valloire

On to píská Undiano? Ta Barcelona FC má dlouhý prsty.

Reagovat
technecium

Venkovní zápas jako víno. Bez náběhů, málo hráčů do útoku, bez šancí se staženou prdelí

Reagovat
valloire

s holou prdelí, jste cules ne?

Reagovat
ADM

Ach Gomes, keby si aspon nieco robil dobre. Vzadu sa pozera a vpredu straca lopty. Opäť.

Reagovat
dextroza_m

Zdá se mi to, že se Gomes přestal motat po hřišti, rozhlíží se a snaží se hrát?

Reagovat
ADM

Co?? Ved stratil uz minimalne 6 jednoduchych lopt po zemi a vzadu namiesto atakovania ked je blizko hraca len tienuje. Sledujem ho konkretne, kedze som dufal ze sa po tych dvoch goloch zobudi..ale nestalo sa

Reagovat
smazaný uživatel

Já souhlasím s dextrem. Gomes je dneska víc než dobrej. Mile překvapil Nějaký nepřesný přihrávky a ztráty měl ale oproti minulým zápasům se zlepšil, to bez debat

Reagovat
technecium

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já bych tam teda radši viděl Sergiho (Masch na beka), který dokáže vyvážet míče v rychlosti. Neymar dělá všechno v minimální rychlosti, to nám je úplně k ničemu. Doufám, že se do hry časem dostane i Paco, poslední zápasy vypadal hodně slušně.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

sledoval som ho pozorne vacsinu hry, zaciatok mal velmi dobry, ale po par chybach uz uroven jeho hry klesla. V EC to bolo o dost lepsie. Jeho bonus je, ze v obrane dost vypomaha - zodpovedne sa vracia a je platny aj vo vzduchu. Inak zrovna za zapas s Espanyolom si nejaku chvalu nezasluzi, aj ked na 2. strane ho cules az prehnane kritizuju. Mal v tejto sezone ovela lepsie zapasy nez tento. Som vsak za to, aby co najcastejsie hral na Iniestovom poste, aby sa ukazal. Snad sa dokaze dostat do formy z minuleho roku vo Valencii.

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli měl letos o hodně lepší zápasy to opravdu nevím. Mě v EC přišel dost neviditelnej, samozřejmě před třetím golem zakoímbinoval výborně, to zas jo. Mě se zdá, že přestal i faulovat. Já když jsem ho viděl poblíž hráče soupeře už už jsem chytal nerva a většinou oprávněně Ale snad se postupně bude zvedat dál

Reagovat
smazaný uživatel

do všech pekel, to budou ještě nervy

Reagovat
patas92

To je porod tvl

Reagovat
smazaný uživatel

mají nějaká rozhozená rodidla

Reagovat
Jordi Alba

fuj

Reagovat
LAM

Slabej výkon.S timhle prostě nevyhrajem.Musí přijít větší snaha a nějaká překvapivá přihrávka.Hlavní cíl Espanyolu je aby jsme titul nezískali,tak se musíme prostě hecnout a pořádně přidat.Pokuď dnes ztratíme,tak bude prosztě hotovo.

Jinak záloha je opravdu problém.Většinu poločasu probíhá tak že obránci nahrávají hned útočníkům a záložníci dávaj jen přihrávky dozadu.Hráč do středu musí přijít v létě na 1000%.

Reagovat
technecium

A busquets se nesmí zatahovat mezi obránce při rozehrávce ale jít víc dopředu, aby se do středovýho kruhu nemusel stahovat Messi

Reagovat
valloire

a sudí by měli pískat víc penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě 5 zápasů a tahle hororová sezóna skončí.

Reagovat
Kenneth

Stale ve hre o 2 trofeje a hororova sezona.

Reagovat
technecium

To víš. Jsme za posledních 10 let nejúspěšnější klub na světě, tak jsme namlsaní. A nerad bych se učil na nové pořádky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Musel by sis najit jiny klub co?

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Proč?

Reagovat
valloire

protože jsi fanda úspěchu

Reagovat
technecium

Proč?

Reagovat
valloire

protože jsi fanda úspěchu

Reagovat
technecium

Proč?

Reagovat
valloire

protože jsi fanda úspěchu

Reagovat
ADM

A valloire se prece neplete

Reagovat
valloire

nikdy

Reagovat
valloire

snad starý pořádky ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, tragédie v LM zbytečně velké prohry s PSG a s Juve. Ztráty v lize se slabšími týmy a tím pádem už není liga v naších rukách a čekáme na zaváhání soupeře. Některé zápasy utrápené s nulovou zálohou. Špatné přestupové období, hlavně Gomes. Jediné co se zatím povedlo, tak je Copa a forma Messiho.

Reagovat
Mercury

Verratti to od léta zalepí:)

Reagovat
smazaný uživatel

Gol

Reagovat
patas92

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
CR7RONALDO

Další gól po asistencii súpera

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooo SUAAAAAAA ZABIJÁK!!!! Jurado se včera asi díval na Spartu, díky vole

Reagovat
smazaný uživatel

bych nevěřil že ve Španělsku je Vácha takový vzor

Reagovat
smazaný uživatel

ty piko, tak to bylo hodně okaté

Reagovat
ADM

Diego Lopez vyzera jak Daario Naharis

Reagovat
technecium

Goláááááso

Ale Stream mi jde tak 5 minut pozadu

Reagovat
valloire

taková haluz

Reagovat
CR7RONALDO

Jurado zatiaľ dnes pokazil celý zápas, zahodená šanca na začiatku zápasu a teraz asistencia na gól súpera, keby to aspoň odčinil gólom alebo nejakou peknou asistenciou

Reagovat
dextroza_m

Pěkně jsme je vykombinovali, kde se opět Gomes zapojil a udělal to dobře, škoda, že Suarez kopl do outu

Reagovat
Mercury

Jordi dostane do holene, svali se na zem a zacne delat kotouly jak idiot, to nikdy nepochopim...po takovem zakroku jsou podobne reakce proste absolutne neprirozene a smesne.

Reagovat
valloire

Tak ty koukáš na Barcelonu poprvé?

Reagovat
dextroza_m

Na vás to stačí...

Reagovat
valloire

co?

Reagovat
dextroza_m

Říká se: prosím!

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
smazaný uživatel

tak messi předvedl větší divadlo po skluzu ramose že...ani se ho nedotkl a on udelěl 5 teátrálních otoček na zemi

Reagovat
technecium

A na druhý straně delfín skákal, když ho Umtiti pošimral, si nevybereš

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole. Vy kopete po těchle pošimráních penaltu pokaždé

Reagovat
technecium

Ty vole, ne

Reagovat
valloire

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Přijď, dupnu na kotník a jsem zvědavý, jak to s kamennou tváří a strnulý ustojíš.

Reagovat
Mercury

neustojim, to nikdo netvrdi..ale kotouly jsem po takovych zakrocich nikdy nedelal. vetsinou mam jine starosti

Reagovat
smazaný uživatel

je to prostě od bolesti

Reagovat
valloire

ty krávo

Reagovat
smazaný uživatel

ty prase

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

hezky Piqué, čurák Caicedo si zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

pique hezký čurák? Nevím no, čurák to jo, ale že by byl hezký?

Reagovat
smazaný uživatel

čárky ti nic neříkají, ty bílá hlavo?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi cigan.

Reagovat
smazaný uživatel

a tobě velká písmena a tečky, hnědá hlavo?

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
ADM

Neymarova kvalita zakoncenia je na urovni mojej

Reagovat
dextroza_m

To jsme na tom špatně, předpokládám, že sem tajně nechodí Cavani...

Reagovat
smazaný uživatel

Neymare dávej to od nohy kua!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

messi

Reagovat
dextroza_m

Ten je dobrej

Reagovat
Krausio_Real_M

Espanyol vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli titul získáte, tak určitě ne zadarmo, pěkně si to odmakáte do konce sezóny.

Reagovat
blaugrana

Zapas Barcy, ktory opät komentuje skupinka vernych pusuniek.

Reagovat
dextroza_m

Tak i ve studiu na čt4 má vždy nějakého idiota

Reagovat
smazaný uživatel

já z té Stegenovy kamikaze rozehrávky mám nervy jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

RAKETÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Reagovat
dextroza_m

Pešek, že mají formu téměř všichni, až je léto...

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
ADM

Raketa forma jak prase

Reagovat
CR7RONALDO

Neuveriteľné šťastie

Reagovat
ADM

Jj espanyol dominuje

Reagovat
dextroza_m

Taky trochu toho srdíčka...

Reagovat
valloire

to je podvod

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Jordi Alba

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sis dovolil nesouhlasit s vallym, to jej bude bolet.

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
Jordi Alba

On ví, že sem ho pouze opravil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to jako neomylný vůdce zdejšího stáda nesnáší.

Reagovat
valloire

Když mám vždycky pravdu, proč by mě někdo měl opravovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se divím, že na tvé lži ještě reaguje tolik lidí.

Reagovat
valloire

ale chybně

Reagovat
Jordi Alba

ne

Reagovat
valloire

jo

Reagovat
Jordi Alba

ne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
patas92

Reagovat
dextroza_m

Leoš druhé ačko?

Reagovat
ADM

Luis Suarez se prece neplete.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

FANTAZIE!!!! hezky si je vodíme

Reagovat
ADM

Messi pripravi Neymarovi. Ten neda. Tak hned pripravi Luisitovi a je

Reagovat
smazaný uživatel

Luisito

Reagovat
CR7RONALDO

3-0 po takomto výkone je zázrak

Reagovat
dextroza_m

Zázrak je, že tě naučili psat, vopičáku

Reagovat
CR7RONALDO

Aspoň píš k téme ked už tak, na takéto veci tu nie som.

Reagovat
dextroza_m

Nikdo neví, na co jsi tady

Reagovat
CR7RONALDO

Ja áno.

Reagovat
valloire

já tu třeba jsem na to, abych vám umožnil prozřít a otevřít voči

Reagovat
dextroza_m

O tobě nikdo nemluvil...

Reagovat
technecium

Reagovat
-Carles-

Easy win

Reagovat
CR7RONALDO

A zase 2 góly asistované súperom

Reagovat
castelL

čo si ty za zdegenerované cocota? treba ťa zakopať, kým nevypustíš potomkov..

Reagovat
CR7RONALDO

Urážať vieš na jednotku

Reagovat
castelL

ty nevieš nič.

Reagovat
CR7RONALDO

A som si istý, že tí moji potomkovia budú mať viac rozumu než tvoji

Reagovat
castelL

pri čítaní tvojich cocotmentárov o tom silno pochybujem a aj pochybovať budem a teraz sa nehraj na slušňiačika..

Reagovat
CR7RONALDO

Mýliš sa, a nikoho nehrám, píšem to čo si myslím a viem čo chcem. Nepoznáš ma osobne a ťažko môžeš niečo posúdiť z týchto komentárov.

Reagovat
smazaný uživatel

Katalánci drží spolu

Reagovat
technecium

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně my.

Reagovat
dextroza_m

Tj, píšeme tu poctivě, kluci to cítí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

Ale Neymar je katastrofalny v tych nabehoch na prihravky niekedy. Ten to obieha niekey spoza brany snad ako Tello

Reagovat
valloire

tak když ta nahrávka od Messiho je k hovnu?

Reagovat
CHONG

Jak se tak dívám na los, tak Barcelona už asi neztratí, no nic no, zkrátka budeme muset všechno vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou prohrát můžete.

Reagovat
Rattlesnake

barca má lepší vzájamnej, čili ne nemůžou prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

Ano můžou, bodlo by to.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
celeb

kludne aj 2x

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nemůžeme. Barca má lepší vzájemný zápasy. Můžeme remizovat ale.

Reagovat
smazaný uživatel

2x můžete remizovat.

Reagovat
vilp

Jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou nám je prd platné.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá cenu..

Reagovat
ADM

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
r3

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

Reagovat
Manik...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
celeb

no hlavne si ho nepochopil

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Můžou jen remizovat, což po zápase s Vale je docela průšvih, spoléhal jsem, že spíš budou mít dvě remízi s Vale a rojiblancos než jednu prohru. Teď je ta naše jediná šance,co nám po derby zůstala, že Sevilla odveze vše.

Reagovat
smazaný uživatel

I Vigo by mohlo zabodovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vigo toho bude mít dost samo se sebou, kdyby vypadli někde v osmifinále, tak bych jim věřil, ale takhle si myslím nebudou mít dost sil.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle hoši, moc jsem nevěřil, zvláště poté, co Vale padla, myslel jsem, že to kluky bude svazovat, ale zvládli to dobře. Jen nevím, jestli nebude zrušeno bratrství mezi periquitos a merengues, když nám to schválně darovali a ještě tak viditelně. Ale to víte, všichni Katalánci jsou bratři,i když někteří jsou nesmělejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Ty jsi panic, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nemám zájem,zkoušej to jinde, jsou i přímo seznamky.

Reagovat
CHONG

Takže jsem trefil hřebíček na hlavičku, myslel jsem si to delší dobu, teď už o tom nepochybuji a vlastně se tím hodně vysvětluje

Reagovat
ADM

Aky je rok? este je medzi ludmi popularne urazat prostrednictvom vtipov o panictve?

Reagovat
CHONG

V tomhle případě se nejedná o vtip

Reagovat
10FKK

Jj vysvětluje to jednu věc a to, že seš imbecil, kterej zasírá fotbalovej portál svejma sexuálníma a homosexuálníma mindrákama...

Reagovat
Billy McClane

http://efsearchtest.owny.cz/?a=10FKK&s=&f=&t=&o=n

Schvalne najdi mi tu tvoj jediny rozumny komentar. To je fakt unikat. Ja som precital asi prvych 30 komentarov a potom som to vzdal

Reagovat
smazaný uživatel

Ani mě nepřekvapilo, kdo se křivě obviněného chudáka čonga zastal.

Reagovat
valloire

skvělý

Reagovat
10FKK

a čemu ty se směješ? jediný tvoje rozumný příspěvky sou vokna jednou za rok....

Reagovat
valloire

No dovol? Já píši pouze zcela rozumné komentáře. V podstatě ani žádné jiné psát nemohu neb jsem rozumný jedinec.

Reagovat
10FKK

piču

Reagovat
valloire

Dám ti příklad. Real Madrid vyhraje španělskou ligu zcela po zásluze. Ha. A teď mi najdi, kde je ten komentář nerozumný. V tomhle komentáři se snoubí rozum, srdce a správný tip.

Reagovat
10FKK

piču

Reagovat
valloire

a Billy má pravdu

Reagovat
10FKK

hovno

Reagovat
10FKK

Až vylezeš z čongovi řiti můžeš hledat dál...

Reagovat
valloire

Proč nepíšeš rozumné komentáře? Proč? Proč?

Reagovat
10FKK

Protože se nebavím s kreténama!

Reagovat
smazaný uživatel

CHONGU, jakej je rozdíl mezi Barca1 - panicem a CHONGEM - arogantním kokotem, co musí kurvám platit drahý večeře, aby mohl předstírat, že o něj ženský maj zájem? :)

Reagovat
valloire

CHONG si v klidu zašuká a má na to prachy. Hádej, kdo je spokojenější?

Reagovat
smazaný uživatel

Fyzicky CHONG, morálně Barca1, ale vysvětluj to madridský špíně, víš jak

Reagovat
valloire

morálně to nějak frčí zase?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, snažim se nějak vrátit prvorepublikový doby, kdy chlapi nebyli jen přiteplení sráči, však jsi v tý době vyrostl, bys měl bejt rád ne?

Reagovat
10FKK

Reagovat
Jordi Alba

Jaká je přesně ta definice přitepleného sráče ?

Reagovat
smazaný uživatel

Chlap, kterýho zajímá víc, jak vypadá před zrcadlem, a co mu stojí v garáži, než to, jestli na to má i "duševně"? :)

Každopádně, já mám co říkat, taky nechci vypadat jak vagabus, ale myslet si, že jen proto, že už jsem si zapíchal a vystudoval jsem práva (tykrávo, fuckin respekt nalejt si do hlavy kvanta definic!!!), mi dává právo se nad někoho povyšovat, to už je sráčství :)))

Reagovat
CHONG

Vidím, že tvůj přehled o právech je dosti povrchní.

Reagovat
Jordi Alba

Tak podle mě dost lidí na to má duševně a to, že někoho zajímá vzhled, to jako sorry všem, co to tak viděj, ale to nemyslej snad vážně. To s těma právama sem moc nepobral, proč to tam je, ale ať si každej studuje to, co chce. Já určitě nejsem ten případ co by studoval až takhle, mám trošku jiné cíle/priotity, ale pokud se do toho někomu chce, tak proč ne.

Reagovat
Jordi Alba

Tak sem si tu přečetl vše a už chápu, proč tam sou napsaný ty práva a kurvy.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

A tam frčela takováhle morálka jo? Je to vůbec morálka? Není to spíš tak, že jsi neschopnej trouba, kterýho baba nechce a schová se za morálku? neříká se tomu spíš pokrytectví? To je otázek co? Hrál Messi v LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, je to myšlený tak, že pokud Barca1 prostě nemá ženskou, tak jí nemá, tečka... lepší, než bejt tak zoufalej a muset si jít platit kurvy :)

Ono je celkem sranda jedno, ten, kdo všechno má se nemá potřebu povyšovat v tomhle nad ostatními, viz CHONG :)

Reagovat
CHONG

Ono to má jeden háček, já si kurvy platit nemusel, já si je platit chtěl, protože jsem kromě běžných sexuálních vztahů sem tam dostal chuť na nějakou tu exotiku, ať už barvou kůže či poskytovanými praktikami

Reagovat
smazaný uživatel

" já si kurvy platit nemusel, já si je platit chtěl"... To říkaj všichni, co si platí kurvy

Když si nedokážeš najít babu, která to chce taky, ale musíš si najít takovou, který za to musíš zaplatit, i když jsi jí uplně u prdele, tak to z tebe frajera nedělá

Prostě na to, jakýho tu děláš oduševnělýho hujera, ses v argumentaci s Barca1 zachoval je dětinskej kokotek, end of story

Reagovat
CHONG

Řeknu ti to jinak, nikdy jsem za to neplatil bílé holce, těch jsem si našel celkem dost i bez peněz, ale občas byla chuť na nějakou z Asian Angels, no Navíc to už jsou stejně staré časy, teď už jsem skoro dva roky v monogamii.

Reagovat
smazaný uživatel

A důvod k tomu smát se někomu ohledně panictví je teda kde?

Reagovat
CHONG

Já jsem se nesmál, myslel jsem to vážně, vysvětlovalo by to totiž některé jeho komentáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětluje to velký hovno. Tyvole, zrovna od tebe od právníka bych nečekal, že panictví budeš brát jako precedens k blbejm komentářům.

Jako, že by ses třeba u soudu zeptal obžalovanýho, jestli je panic, protože takovýho blba jsi ještě neviděl?

Reagovat
CHONG

Zase to neber tak smrtelně vážně, tohle není soud a já tady nejsem právník, tohle je jen pro odlehčení a pro to, abych si rýpnul do někoho, kdo mi není po chuti (navíc, když se někdo podivuje znalostem typu, že sex bez kondomu je lepší než s ním, tak to trochu panictvím smrdí)

Reagovat
smazaný uživatel

Heleď, ber jak ber, osobní narážky mimo téma jsou vždycky pokles charakteru a ještě takhle dětinský.. To že to tvoje ego neuzná, chápu, mám ho taky, ale bylo to prostě zbytečný

Reagovat
CHONG

Já klidně uznám, že to nebylo charakterní, ale aspoň jsem se pobavil nad následnými komentáři a takovéhle pobavení zrovna v těchto měsících beru všemi deseti

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Jen abys věděl , s těmi hnusáky se bavit nechci, jsou to stejně jen provokace. Jsem dlouhou dobu ženatý.

Reagovat
teenz

Tak v tom případě jsou jenom dvě varianty, je stejně tupá jako ty a hezky si notujete nebo je hluchá.

Reagovat
smazaný uživatel

Další hovado z Mordoru vylezlo po El Clásicu. Za tohle bych ti fakt rozbil hubu,ale takový sráč jako ty to dokáže říct jen přes internet.

Reagovat
CHONG

Ta představa, jak teenzovi rozbíjíš hubu je fakt úsměvná.

Reagovat
valloire

Reagovat
JM

Reagovat
madridcan

Prve co mi napadlo

Reagovat
teenz

Třeba maj v ústavu fitko s mma klecí a se svojí ženou třikrát denně trénují.

Reagovat
teenz

Nečerti se. Jenom jsem napsal reálný varianty.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si normalni dusevni zebracek

Reagovat
teenz

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

CHongovi rodiče musí být sourozenci, jinak není možné vysvětlení toho idiota.

Reagovat
CHONG

Nějak se tě to dotklo, že by stejný problém jako Barca1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Opět výtečný Messi a probuzený Suárez to dnes urvali. Ale naštěstí ve druhém poločase zabral celý tým. Dost mi ale dnes pil krev Stegen, který párkrát namazal Espanyolu zbytečně riskantní rozehrávkou a hlavně Neymar, který poslední dobou opravdu neví kdy dát míč od nohy a neskutečně sóluje a potom ztrácí míče nebo překombinuje dobře rozjeté akce. Líbily se mi ty parádičky po druhém gólu, trošku jsme si je povodili jak se patří na ostré derby a nakonec se ještě sami zesměšnili třetím gólem

Reagovat
JM

Levante zpět v LaLize

Reagovat
smazaný uživatel

a ze by girona mela premieru?

Reagovat
Jordi Alba

To ale musej zlepšit výsledky nebo to nechutné Getafe udělá ještě 2. místo.

Reagovat
valloire

hešteg - chcemeGetafevlize

Reagovat
10FKK

a piču

Reagovat
valloire

hezká sbírka, kde je Barca2 a jeho kritika vulgarit? No kde se fláká ten popíječ čůča? Mám pro něj rozumný komentář : letos čůčo nebude, nebude proč ho s kamrády pít....

Reagovat
10FKK

Na to se nedá nic slušnýho napsat. Jak se ti líbilo EC?

Reagovat
valloire

Možná tě překvapím, ale líbilo se mi moc. Krásnej nezodpovědnej fotbal, jak ho mám celkem rád. Spousta šancí, skvělý výkony hráčů, španělskej nahovno sudí klasika, ten to kazil. Mělo to všechno i to rozhodnutí ke konci. Hrát se takovej zápas na MS, vešel by do historie. Co ty nato?

Reagovat
10FKK

nepřekvapil..

Jen víc takovejch fotbalů! A co jednotlivci?

Reagovat
valloire

Skvělý výkony hráčů. Již jsem o tom pojednal.

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

Já vím, co bys chtěl slyšet. Vidim ti až do žaludku, protože jsem chytrej jako liška.

Reagovat
10FKK

proč tak stručně?

Reagovat
valloire

Ále, nemůžu nějak najít slova.

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Ty bys to nepřál Gironce ?

Reagovat
valloire

Potřebujem nějaký tutový body bez nervů a někam do ligy uklidit přebytečný hráče....

Reagovat
Jordi Alba

To můžou pak z play off, tam by to Girona zas posrala, Getafe ne.

Reagovat
valloire

Když jsem tak četl ty mírně řečeno nevrlé reakce klokana KK, tak mi nikdo neodpověděl na kontrolní otázku, samozřejmě proto, že to nikdo neví :

- Kontrolní otázka z historie. Kolik držitelů Zlatého míče hrálo za Real Madrid? a kolik za Barcelonu? Kdo jich má víc? Kdo to uhádne bude Bombarďák.

Reagovat
loki5

A jakou barvu měla večerní róba prvního trenéra Realů na první plese ?

Reagovat
loki5

Jeho manželky samozřejmně. Člověk by neměl psát a dělat při tom jinou práci.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

tak kolik?

Reagovat
loki5

Mmt kouknu se

Reagovat
loki5

6:6 pro hráče kteří dostali zlatý míč v době jejich působení v obou klubech.

Reagovat
loki5

Ale někteří ho měli už odjinud. Zidane, Kaká,

Reagovat
loki5

A v GB dostal 11 krát hráč Barcelony a 9 krát hráč Realu.

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
loki5

Ale ano.

Reagovat
valloire

takhle nezní kontrolní otázka

Reagovat
loki5

11 krát dostal GB hráč Barcy a 9 krát Realu (někteří několikrát)

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsi normální statistiku nebo upravenou?

Reagovat
valloire

Tak odpověz na otázku ty hlavo, jestli jsi teda schopnej ji odpovědět. Myslí, že ne. I takhle triviální otázka je nad tvé síly.

Reagovat
loki5

normální nebo upravenou ? O čem to mluvíš tohle je z wikipedie.

Jinak zatím jsem napočítal 9 Barca 8 Real. Nicméně Ronaldo a Figo hrály za Barcu ještě než GB získali.

Reagovat
valloire

On je jiný, to neřeš. Ronaldo hrál za Real? Hrál. Bod pro Real. Ronaldo hrál za Barcelonu? Hrál. Bod pro Barcelonu. Asi takhle.

Reagovat
loki5

Tak 9:9 Owena jsem nějak přehlídl.

Reagovat
valloire

Máš to sice správně, konečně....Je to 9-9, ale jelikož je to samozřejmě trošku chyták, tak je to 10-9 pro Real. Jde o to, kdo ten chyták odhalí. To bude Bombarďák. Vidím, že musím trochu pomoct, takže ty hráče vyjmenuju.

Real - Di Stefano, Kopa, Ronaldo, Zidane, Figo, Owen, Cannavaro, Kaká, Cristiano

Barcelona - Suarez, Cruyff, Simonsen, Stoičkov, Ronaldo, Rivaldo, Figo, Ronaldinho, Messi.

Kdo chybí? Aha....

Reagovat
loki5

Já to psal už dole "Schválně to takhle napsal aby mohl dělat chytrého"

Reagovat
valloire

Kdo chybí?

Reagovat
smazaný uživatel

Allan Simonsen

Reagovat
valloire

?

Reagovat
valloire

ano

Reagovat
smazaný uživatel

7- Real madrid, 8 - Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

ne tak je to asi 7-7

Reagovat
smazaný uživatel

ne tak jsem si to prošel naposledy a důkladně a je takhle: 1957- Alfredo Di Stéfano - Spain- Real Madrid

1958- Raymond Kopa- France- Real Madrid

1959- Alfredo Di Stéfano- Spain- Real Madrid

1960- Luis Suárez -Spain- Barcelona

1971- Johan Cruyff  -Netherlands -Barcelona

1973- Johan Cruyff  -Netherlands -Barcelona

1974- Johan Cruyff  -Netherlands -Barcelona

1994- Hristo Stoichkov - Bulgaria - Barcelona

1999 -Rivaldo - Brazil -Barcelona

2000 - Luís Figo - Portugal - Real Madrid

2002 - Ronaldo - Brazil -Real Madrid

2005- Ronaldinho - Brazil - Barcelona

2006- Fabio Cannavaro - Italy - Real Madrid/Juventus

2009- Lionel Messi - Argentina - FC Barcelona

2010- Lionel Messi - Argentina - FC Barcelona

2011- Lionel Messi - Argentina - FC Barcelona

2012- Lionel Messi - Argentina - FC Barcelona

2013- Cristiano Ronaldo - Portugal - Real Madrid

2014- Cristiano Ronaldo - Portugal - Real Madrid

2015- Lionel Messi - Argentina - FC Barcelona

2016- Cristiano Ronaldo - Portugal - Real Madrid

Reagovat
valloire

Otázka zní podle mě jasně. Kolik držitelů Zlatého míče hrálo za Real nebo Barcelonu. Něco ti tam chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak otázka : Kolik držitelů zlatého míče hrálo za.....

Může taky znamenat kolik hráčů tam hrálo zrovna když ten rok byly držitelem zlatého míče....

Reagovat
valloire

ne drž se proboha danýho textu....

Reagovat
loki5

Schválně to takhle napsal aby mohl dělat chytrého.

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
loki5

Jenomže otázka zněla kolik držitelů za ten který klub hrálo. Takže to tak jednoduché není. Třeba Ronaldo hrál za Barcu i Real (ale GB dostal až v Realu takže těžko říct jestli se to dá počítat ale asi ano) . Kaká byl v realu už se zlatým míčem taky. Stejně tak Zizu.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

důkladně Cruyff 71 Barcelona? to školství.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toho jsem si nevšiml. Ale ten seznam z kterého jsem to bral jsem nedělal já, takže to jako svojí chybu ani neberu.

Reagovat
valloire

všechno co přebereš a pak někam dáš a nezkontroluješ to, je tvoje chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na kolika gólech si myslíte, že se tuhle sezónu zastaví Messi a Ronaldo? Když koukám kolik jich mají teď, tak myslím, že Messi 55 a Ronaldo 40. Jinak celkem překvapaní i Cavani zatím 45g, u něj bych řekl, že tu 50 taky dá.

Reagovat
teenz

O tom Cavanim nevim co si mám myslet. Statistiky má dobrý, ale vždycky když zapnu L1 nebo LM a vidím jeho pálení šančí, tak si řikám, jak může hrát v týmu jako PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno jsem koukal na sestřih jeho spálených šancí. Člověk se u toho i docela zasměje co dokáže nedat.

Reagovat
teenz

No právě.

Reagovat
loki5

Cavani je v tomhle někdy na facku a pak má zápas kdy dá hattrick.

Reagovat
ADM

On má výber miesta ako CR, ale zakončenie ako ja

Reagovat
smazaný uživatel

Výběr místa jako CR a zakončení jako CR.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

právě proto se k PSG dokonale hodí

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo 40 nedá. Příští týden proti Granadě pravděpodobně opět nebude nominovaný, takže mu zbývá 6, přinejlepším 7 zápasů do konce (navíc mu hrozí stopka v lize pokud dostane žlutou). Potřebuje dát 8 gólů, čili víc jak gól na zápas. Nevěřím mu na to. Messi 55 pravděpodobně dá, ten stejně tak potřebuje +- gól na zápas, ale jemu věřím no.

Reagovat
loki5

Ronaldo překonal Messiho v počtu neproměněných penalt

Reagovat
valloire

Je neděle, tak dáme VOKNO o legendě.

Arthur Antunes Coimbra ZICO přestoupil do Udine v transakci zvané jako obchod století. Italský fotbal ještě nikdy neobětoval tak vysokou sumu za jednoho hráče. 6 miliard lir je balzám na duše příznivců Flamenga, kteří smutní po svém bohu. Jak na startu Série A nejočekávanější posila začala své evropské dobrodružství? 30 letý hráč začal sice famozně jak se na top star fotbalu sluší a patří, jenže tvrdost italských obránců a nedávné zranění Diega Maradony ho straší ve snech. V rozhovoru Zico konstatoval, že i na hřištích v Brazílii nemají ofenzivní hráči lehký život a i doma dostával osobní stážce, kteří nehráli vždycky čistě, ale že si myslel, že i v Itálii hrají tutéž notu. Mýlil se, tady přehánějí i nedovolenou hru. Reakce byla ostrá. Zico má míň mluvit a víc konat, jako to každou neděli dělají Graziani, Conti nebo Altobelli. Po staru v Avellině pojede na hřiště Ascoli, Catanie nebo Pisy, kde na něj taktéž nečeká purpurový koberec. Odpověď Zica byla taková, jak se na nejdražšího hráče sluší. V prvních 4 kolech dal 6 gólů a obránce Verony Ferroni řekl, že člověka chytá infarkt, když proti němu hraje. Téměř všechny jeho střely z trestných kopů končí v síti a italští brankáři jsou z něj nešťastní. Na otázku jak dosáhl takového mistrovství odpověděl Zico s úsměvem, že po každém pátečním tréninku kope 100 trestných kopů... Tolik gólů naposledy v Itálii při startu ligy zaznamenali v sezoně 66-67 při jménu Kurta Hamrina. Co se stane, jestliže to takhle půjde dál? Podle takové produktivity by mohl Zico překonat 35 gólů Nordahla. Nicméně v dnešní defenzivní italské Serii A jsou taková čísla jenom fantazie a je nepravděpodobné, že by se k nim i takový hráč přiblížil.

Reagovat
Mercury

Zico byl jen solidní lepič sestavy, Vasconcelos to je jiná liga.

Reagovat
valloire

Tobě ten Vasco nedá spát co? Já nemůžu za to, že jsi o něm nikdy neslyšel a na netu taky není, tudíž pro vás neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu laciny, nemyslis?

Reagovat
patas92
Reagovat
Switchback

Reagovat
valloire

Ty holt jsi píčusek co? Já ti tady naservíruju počátek působení nejlepšího hráče 80. let v Evropě a ty jenom vohrnuješ nos. No tak si naser debílku. Číst to nemusíš. Vyhoň si na leoše gumo.

Reagovat
patas92

ban

Reagovat
valloire

Na blbečka se holt musí volit poněkud ostřejší slova.

Reagovat
patas92

Tak to musíš být na sebe hodně přísný

Reagovat
valloire

Hezký. Vím, že tě seru, ale až takhle? Neumíš bejt nad věcí a hecovat? Jiní to umí a je to potom v pohodě. Ale ty? Jseš zapšklej, zapšklej a zapšklej. Smutný. No a pak si klasicky stěžuješ na diskuzi. Stejnej blbec jako ten co po letech jen tak šel.

Reagovat
patas92

Lol. Už nějakou dobu většinu těch tvojich blábolů bez povšimnutí přecházím. Jednou si dovolím reagovat nevinným gifem a hned jsem píčusek. Kdo je tu pak zapšklej co neumí být nad věcí...

Reagovat
valloire

Na bláboly si klidně reaguj jak uznáš za vhodný. Článek o Zicovi si to asi ale nezaslouží., zvlášť když nic podobnýho nikde nenajdeš. Není to jenom teď, z tebe to stříká delší dobu. Otřu se ti o Barcelonu a můžeš se pominout. Proč neumíš bejt nad věcí jako KK(se mnou teda), roman, Visca, ADM, mara a spousta dalších. Vždyť jde jenom o hecování, o nic jinýho.

Reagovat
patas92

Kde zas nejsem nad věcí, proboha. Dej mi nějaký příklad z poslední doby....Kdybych nebyl, tak na tebe reaguju furt, jak to třeba děláš ty, když tady někdo vyzdvihuje Messiho. Já si třeba většinu těch kilometrových vláken, ve kterých figuruješ, ani nečtu, natož abych měl ještě potřebu reagovat.

Reagovat
valloire

no tady nejseš, gif byl dost zbytečnej

Reagovat
patas92

Gif byl normální vtípek. Kdybys byl nad věcí, tak se třeba nezasměješ, ale taky nebudeš reagovat jak retard

Reagovat
valloire

reaguju vždycky, jak si kdo zaslouží

Reagovat
10FKK

Nelži! Nejlepší byl Platini s fetkou...

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

omg, jsem si vylil kafe kvuli tobe

Reagovat
valloire

Reagovat
roman1978

Reagovat
valloire

i ty brute?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

solidni prokauc od betisu

Reagovat
bartlu

Celta jinaci vypoustecka. Jako o nic jim nejde, Bilbao hraje o poháry, ale preci jen takova poustecka to byt nemusi :D

Reagovat
smazaný uživatel

Musí, vsadili jsme si na Athletic Ale jinak nevim do jaký míry jde o vypouštěčku, spíš na to jejich náhradníci nestačej...

Reagovat
Teoretik

Soustředí se na EL, snad MU vyklepnou, ale s těmi výkony o tom začínám pochybovat, ani v té EL mě nepřesvědčili.

Reagovat
smazaný uživatel

No...posledních 5 zápasů v lize 4 prohry...těžko říct, je fakt že se soustředěj na EL, uvidíme ve čtvrtek

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka: Co si myslíte o tom, kdyby Neymar šel na Iniestovo místo? Nebyl by tam mnohem více platnější?

Reagovat
smazaný uživatel

iniesta ma i def ukoly, i kdyz se to nezda, to by ney nedaval

Reagovat
celeb

Neymar uz teraz vypomaha obrane viac ako Iniesta. Tym nehovorim ani ano ani nie Kokosovemu napadu, ale argumentovat defenzivnou pracou Iniestu mi prijde dost nepatricne, to jeho vyklusavanie dozadu je az kultove.

Reagovat
smazaný uživatel

driv makal vic

Reagovat
celeb

neporovnatelne. Dopredu aj dozadu. Zial vek nezastavis a on odchadza skorej nez sme dufali.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych mel za za snad nejvetsi plytvani hracovych schopnosti v dejinach fotbalu. Ze to zvladl Leo a kolikrat ti regulerne odehraje zapas jako zaloznik neznamena, ze takhle muzes pretransformovat kazdyho.

Ale zajimava myslenka, kvalitu na to ma, ale je Brazilec, hracicka a spoustu balonu by poztracel uplne zbytecne--a v te zaloze te to boli vic jak kdyz to ztrati v utoku..A jak pise messinhovic, ty defenzivni ukoly nevim nevim..

Reagovat
smazaný uživatel

to by jsme dostali každý zápas tři góly z protiútoků

Reagovat
smazaný uživatel

To je naprosto nemyslitelné, Neymar nemůže hrát v záloze.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za reakce. Mi akorát někdy přijde, že zbytečně brzdí útok. Pozastaví se a zkouší projít přes 3 hráče a tak dovoli soupeři se v klidu zformovat. Měl by být v útoku více efektivnější

Reagovat
celeb

tak to si tazko nevsimnut. Je ulohou trenera, aby ho v tomto usmernil. Mozno sa do zalohy stiahne casom, ked uz nebude taky rychly, teraz by ho bola asi skoda tam zamknut. Na rozdiel od vacsiny reagujucich si vsak nemyslim, ze by defenziva trpela viac ako pod SUCASNYM Iniestom. Boli zapasy (zdaleka nie 1), ked mal 3 klucove straty lopty na vlastnej polovici v priebehu 10-15 minut a boli z toho aj goly. Osobne si myslim, ze pri jeho fyzickej konstrukcii a stylu hry, kazda strata rychlosti, postrehu sa prejavuje mnohonasobne a neverim, ze vydrzi hrat na slusnej urovni co i len rok. 11. maja bude mat 33 rokov a odchadza postupne uz 2-3 sezony. V predchadzajucich sa do formy vedel dostat na par tyzdnov, v poslednej vobec. Hlavne to vidiet na jeho strelach z hranice sestnastky. Kym predtym napinal siete, teraz su to slabe projektily, vacsinou aj mimo. Tuto sezonu som ho nevidel ani 1 krat slusne (prudko a presne) vystrelit na branu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeho doménou nikdy nebyla střelba jako taková,i když je vždycky dobře, když se o to dokáže co nejvíc záložníků(u nás je to bohužel těžký podprůměr).

S jeho odcházením je to bohužel pravda, přišlo mi, že to začalo odchodem Xaviho. Jako by si už tak s ostatními záložníky nerozumněl a kombinace mu jde víceméně jen s Messim.

Holt nikdo tu nebude věčně a myslím, že Andrés by měl mít příští sezonu jako poslední a to spíš z pozice zaskakujícího, tak jak to měl poslední sezonu Xavi.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím, je už nejvyšší čas hledat za něj náhradu, ať se postupně zapracuje do týmu a taky doufám, že nebudou dávat dalších tisíc šancí Gomesovi.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Gomésem je to takové složitější, v posledních zápasech se zlepšil a myslím, že ten potenciál v něm je. Zapracovat se ale do zálohy Barcelony není jednoduché, ta naše hra je v dobrém i ve špatném hodně specifická a pokud je hráč typologicky jiný, tak je to problém. Sám nevím, jestli chci, aby tu ještě hrál nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

V další sezoně bych raději viděl místo něj Denise. Potom stáhnul zpátky Munira a vrátil do zálohy Roberta + nový RB a Verratti. Tím pádem by už nebyl potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Denis mě taky nepřesvědčuje, je to pracant, ale do koncovky ani finální kombinace to není ono. No holt nový Xavi a Iniesta tak za třicet let a Messi za sto padesát.

Reagovat
smazaný uživatel

dnešní tutovka: neprohra Málagy!

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, jejich neprohra je můj poslední zápas na tiketu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

hezký, ale ve finále nahrál soupeři

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
stas87

Aky to bol futbal do cca 30. minuty? Lebo ja som dal polhodinu sancu zapasu Watford-Liverpool a bola to strasna hlupost. Gol Malagy krasny.

Reagovat
Jordi Alba

Tak Sandro asi v Málaze dlouho nevydrží, co ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele